Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Rus Kizlari Talİban'In Burununu Kiriyor

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Rusya'nın ana güçlerinin Ukrayna'da çıkmaza girmesinden yararlanan Taliban, ikincisini açarak Tacikistan'daki Rus üssüne saldırdı ve etrafını sardı. Tacikler kısmen kaçtı, kısmen Rus ordusuna teslim oldu, gerçek ve kanlı bir şekilde savaşmak zorunda kaldılar. Savaşlar şiddetlidir, ancak bikinili yalınayak kızlar savaşlarda kahramanlık gösterir.

  RUS KIZLARI TALİBAN'IN BURUNUNU KIRIYOR
  DİPNOT
  Rusya'nın ana güçlerinin Ukrayna'da çıkmaza girmesinden yararlanan Taliban, ikincisini açarak Tacikistan'daki Rus üssüne saldırdı ve etrafını sardı. Tacikler kısmen kaçtı, kısmen Rus ordusuna teslim oldu, gerçek ve kanlı bir şekilde savaşmak zorunda kaldılar. Savaşlar şiddetlidir, ancak bikinili yalınayak kızlar savaşlarda kahramanlık gösterir.
  . BÖLÜM 1
  Rus birlikleri Ukrayna topraklarında yenilgi üstüne yenilgi almaya başladıktan sonra, Taliban karar verdi: onların saati gelmişti. Ve 2022 sonbaharının sonlarında Tacikistan'a saldırdılar. Beklendiği gibi, Tacik birliklerinin savaşa ve her şeyden önce ahlaki olarak hazır oldukları ortaya çıktı. Çoğu teslim oldu veya kaçtı. Tacikistan'daki Rus askeri üssü kuşatıldı ve Taliban her taraftan saldırdı.
  Rusya, Tacikistan'a alelacele güç aktarmak ve orada ikinci bir cephe açmak zorunda kaldı.
  Ve birlikler birkaç sınır ötesine nakledilmek zorunda kaldı. Sonuç olarak, Taliban Rus üssünü yendi. Askerlerin bir kısmı katledildi, bir kısmı da esir alındı.
  Ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hala büyük bir gecikmeyle genel bir seferberlik ilan etmek ve Tacikistan'a yeni birlikler transfer etmek zorunda kaldı. Bu da elbette hem Rus ekonomisine hem de bütçesine ek bir yük getirdi ve Putin'in halk arasındaki popülaritesinin azalmasına katkıda bulundu.
  Ancak Rusya artık Taliban'a karşı da savaşıyordu. Ancak Afganistan'da neredeyse kırk milyon insan var - çoğu genç ve daha önce Amerikalılardan ele geçirilen birçok ekipman. Ve diğerleri garip olsa ve Rusya'nın kendi topraklarından asker göndermesini engellemese bile böyle bir ordunun üstesinden gelmeye çalışın. Her ne kadar ahlaki açıdan Ruslar, Ukraynalı kardeşleriyle savaşmaktansa Taliban Mücahidleriyle savaşmak için çok daha keyifli. Ve bu nedenle, elbette, güzel, seksi ve çekici kızlar da savaşlarda yer alıyor.
  Savaşı çok ilginç yapan şey.
  Tacikistan'da kışın bile neredeyse hiç kar yok. Ve kızlar çıplak, pembe topuklu ayakkabılarıyla hava atarak saldırıya geçerler.
  Natasha bir makineli tüfekle ateş eder ve aynı zamanda çıplak ayaklarıyla yıkıcı bir ölüm hediyesi fırlatır.
  Parçalanmış Taliban'ın cesetleri havaya sıçradı.
  Savaşçı haykırıyor:
  - Güzel çocuklarımız için!
  Başka bir savaşçı olan Zoya da hafif makineli tüfekle ateş ediyor. Mücahidleri öldürerek büyük bir doğrulukla karalar. Biçilmiş buğday demetleri gibi yere düşerler.
  Ve altın saçlı çekici bir kız çıplak topuğuyla bir bezelye ölüm attı ve cıvıldadı:
  - Rusya ülkeyi kendisiyle savundu,
  Cehennem çekirgesinin istilalarından...
  Ve göğüsleriyle kaplı -
  Toprak Ana'nın tüm halkları!
  Ve savaşçı onu alacak ve ağzının tam dişini göstererek gülecek. Ve çikolatalı dondurmadan fazlasını yalayan çok yaramaz bir dille.
  Taliban'ı saflarda yerle bir eden bir başka akrobasi uzmanı olan Augustine, cıvıldadı:
  - Karda elmalar
  Bunlar meme kızları...
  Sana yardım edeceğim,
  Harika yargıçlar olacak!
  Ve savaşçı yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül imha armağanını fırlattı. Ve birçok Taliban'ı farklı yönlere dağıttı, kafalarını ve uzuvlarını kopardı.
  Svetlana da Mücahidleri biçiyor ve bunu büyük bir coşkuyla yapıyor. Bu kızın çok fazla baskısı ve çılgın enerjisi var. Çıplak ayak parmaklarıyla büyük, yıkıcı bir ölüm armağanı fırlatır.
  Ve sonra şarkı söylüyor:
  - Çıplak ayaklı, yalınayak, yalınayak kızlar hakkında ...
  Örgüler, örgüler, örgüler sallıyoruz!
  Kadın savaşçılar, Taliban'ı o kadar çok aldılar ki, güzelliklerin topukları parıldıyor.
  Gerçekten de, bir Rus kadını büyük bir güçtür. Ve düşmanları motorlu bir tırpan gibi biçer. Ve gerçekten tabutlara ve hatta toprağa giriyor.
  Kadın savaşçılar öfkeli mizaçlarını ve kükremelerini gösterirler:
  Biz Komsomol kızlarıyız
  Eskimo'yu seviyoruz...
  Güzellerin sesi gür,
  Yeni bir film olacak!
  Ve savaşçılar çok uzun ve çok eğlenceli dillerini aldılar ve gösterdiler.
  Elbette Taliban'la savaşmak kolay bir bilmece değil. Ve Rus adamlar önemli sayıda ölüyor. Ve iki yüz yük taşımak için Tacikistan'dan geliyor.
  Tabii ki, Rusya'da insanlar isyan etmeye başlıyor - neden Ukrayna ile savaşa ihtiyaç duyuldu? Rusya, Tacikistan'daki savaşta oğullarının ve kızlarının hayatlarıyla ödemeli mi? Sorular elbette tamamen doğaldır. Aslında, oyun muma değer mi?
  Ayrıca fiyatlar yükseliyor ve zafer kokusu yok. Ve sonra Zyuganov da felç geçirdi ve bir cep muhalifini felç etti. Gennady Andreevich, ne kadar süredir otoritelere itaat ederek çevrelerde marjinallere liderlik ediyor ve yarı muhalefeti taklit ediyor. Ve şimdi en kalabalık ve popüler muhalefetin lideri, yetkililer için en uygun olanı aldı ve eğildi. Kutsal bir yer asla boş değildir. Diğerleri geldi, genç ve çok daha agresif.
  Ve taht sallandı...
  Ama Taliban ile bir savaş varken. Burada taarruz uçaklarının pilotları arasından kızlar gökyüzünde savaşıyorlar.
  Anastasia Vedmakova, ünlü kızıl saçlı savaşçılardan biridir. Ukrayna'ya karşı savaşmayı reddetti, ama lütfen Taliban'ı yok edin.
  Elbette birçok Asa savaşçısı Slav kardeşlerini öldürmek istemedi.
  Ama Mücahidlerle - lütfen.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Taliban'a ateş etti. Afganlara bir roket gönderdi ve şarkı söyledi:
  Savaşarak nasıl yaşadık
  Ve ölümden korkmamak...
  Yani yalınayak bir pilot var!
  Başka bir as savaşçı da güzel, sadece bu sefer sarışın Akulina Orlova da hayaletlerle savaşıyor. Evet, Afganlarla, dushmanlarla veya ruhlarla ilk savaşta olduğu gibi, Taliban denir. Düşman gerçekten güçlü ve sayıca çok. Ve Taliban'ın ve hava savunmasının kendilerine ait olanları var. Eski hükümet ordusundan yakalananlar dahil.
  Akulina Orlova uçağıyla bir U dönüşü yapar ve Stinger füzesini terk eder, ardından kız şarkı söyler:
  - Kayaların üzerinde kötü bir ruh sürünür,
  napalmla yakıyorsun...
  Peki, eğer Taliban
  Savaşta aldatma kullanalım!
  Başka bir kız Margarita Magnitnaya. Altın yaprak gibi saçları var. Çok güzel kız. Ayrıca kategorik olarak Ukrayna ile savaşmayı reddetti. Slav kardeşlere karşı silah kaldırmayacağından. Bu çok fazla onaya neden oldu. Ve Taliban dini fanatikler ve bir zamanlar Çeçen ayrılıkçılara yardım etti. Dahası, Taliban, Çeçenya'nın bağımsızlığını tanıyan dünyadaki tek devletti. Ve bu, elbette, uzun yıllar Rusya ile ilişkilere damgasını vurdu.
  Margarita Magnitnaya savaşmaya hazır. Çıplak ayak parmakları düğmelere basıyor. Ve devasa, yıkıcı güç roketleri Taliban'a doğru uçuyor. Ve sakallı Afganları dövdüler.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Ah, Anavatan, çirkin ağlasın,
  Ve onu seviyoruz, güzel olmasa bile!
  Piçler saftır
  Chekist kuralları varsa,
  Yani faşizm olacak
  İnsanlığın iğrençliği!
  İlk çözülme,
  Stalin'in cenazesi -
  Rusya Kabil olmayacak,
  Yaralı olmasına rağmen!
  Ve savaşçılar onu koro halinde aldılar ve cıvıldadılar:
  - Slavların aşağılanmasına katlanmayın,
  Hepimiz Ukrayna için...
  Daha fazla hakaret almayalım
  Cain, kafamızla havuzdayız!
  Stormtrooper'lardaki kızlar Taliban'a vuruyor ve bu Mücahidleri parçalayıp öldürüyor.
  Burada ruhları harmanlamak için uçuyorlar. Ancak Tacikistan'dan içinde ölü Rus askerleri ve subaylarının bulunduğu çinko tabutlar çıkarılıyor.
  Bu askerlerden bir tanesi bacaksız kaldı. Ve hüzünle, zevkle ve gözlerinde yaşlarla şarkı söylüyor:
  - Her nasılsa tabuta sürdüler,
  Ve en güçlü ghoul
  Hepsi sıkılmış ve sıkışmış,
  Ve sıkıca çarptı!
  Tanklarda da kızlar var. Çok ilginç bir Rus arabası "Ayı". O çok ağır bir tank - yüz tondan fazla - deneysel bir model. Tabii bir de dört kızdan oluşan özel bir ekibi var. Ve hepsinin E ile başlayan isimleri var!
  Örneğin burada Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basıyor ve Taliban'la sığınağa vuruyor ve kükrüyor:
  - Komünizme şan!
  Makineli tüfeklerden ateş etmeye devam eden ve kırmızı meme ucuyla düğmelere basan Ekaterina kükrüyor:
  - Ve Zyuganov olmadan! Kel kafalı ve sarhoş!
  Elena çıplak topuğuyla pedala basarak gıcırdadı:
  - Hint Okyanusu gezileri için!
  Efrosinya da bu sefer şakacı dilini kullanarak ve ciyaklayarak ateş etti:
  - Saldırı savaşlarındaki zaferler için!
  Ve kızlar gülüyor. Taliban savaşçılarını kurşun yağmuruyla sulamak. Ve bunu çok iyi yapıyorlar.
  Düşmana ateş eden Elizabeth, diye düşündü. Gerçekten de, bir kişinin beyni varsa, herhangi bir dinin bir peri masalı ve insan fantezisi olduğunu anlar!
  Ama neden tüm dinler tüm dünyaya yayıldı? Ve çoğu sağduyuya aykırı? Gerçekten de, en büyük dini alın: Hıristiyanlık. Tanrı'nın çarmıha gerildiğine inanmak aptalca ve gülünçtür. Aslında, İncil'e inanıyorsanız, o zaman Tanrı bir şekilde garip ve anlaşılmaz hale gelir.
  Sonra neredeyse tüm insanlığı suyla boğuyor - milyonlarca insan ölüyor ve sadece sekiz kişi kurtuluyor. O zaman, tam tersine, çarmıhta cellatlar için dua mı ediyor?
  Eski Ahit'in Tanrısının çok zalim olduğu belirtilebilir, ancak Yeni Ahit'te Mesih son derece naziktir. Ve burada bariz bir çelişki var. Gerçekten de İsa, Oğul Tanrı olsaydı, Sodom ve Gomorra'yı yakmak zorunda kalacaktı. Ama yetişkinler, çocuklar ve kadınlar vardı. Bu acımasız değil mi?
  Evet ve daha birçok zulüm örneği çok uzun bir süre için sıralanabilir. Elisha tarafından bir çocuk cinayeti bir şeye değer.
  Bu yüzden insanların neye inandığını düşünün. Ve hükümet de dini empoze ediyor. Şimdi de Taliban'ın dini fanatikleriyle savaşıyorlar.
  Ancak uyardılar - ABD'nin Afganistan'dan ayrılması gerçeğine sevinmeyin - sadece Rusya için daha kötü olacak.
  Biraz dinlenen ve Ukrayna ile savaşın Rusya'nın elinin bağlı olmasından yararlanan Taliban, darbe aldı ve vurdu. Ve sonra birçok kişiye tahmin edildi. Ve Rusya abone olmak zorunda kaldı. Ve elbette, kendi istekleri dışında - Tacikistan'daki üste çok fazla Rus askeri öldü. Böylece Vladimir Putin kendini başka bir savaşın içinde buldu. Ve tabii ki toplumdaki ruh hali, görevdeki başkana karşı çok daha düşmanca hale geldi. İnsanların sevgisi çok değişkendir. Ve tabii ki Taliban her şeyi doğru hesapladı. Dahası, Amerika Birleşik Devletleri bu durumda tatmin oldu - düşmanlarını çektiler. Ve Biden hakkında konuşmaya başladılar: bilge bir yaşlı adam. Her şeyi ne kadar akıllıca ayarlamış gibi.
  Aslında yaş ve spor ve bilgelik bir engel değildir!
  Elizabeth bir kez daha ateş ediyor ve elbette yine çıplak ayak parmaklarıyla. Kışın bile tankta oldukça sıcaktır. Ve yaz aylarında Tacikistan'da hava gerçekten çok sıcak.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Eğer uzunsa, uzunsa, uzunsa,
  Taliban'a karşı savaş...
  Eğer uzun, uzun, uzun
  Savaşta yokuş aşağı koş!
  Mümkün, mümkün
  Tabii ki, bu doğru, bu doğru...
  Bazen öyle olsa da
  Afrika'yı yakalayabilirsiniz!
  Ve Afrika'da fiyatlar çok yüksek,
  Ve Afrika'da para çok geniş!
  Su aygırları kilo verdi
  Sperm balinaları büzüştü...
  Ve insanlar papağan gibidir,
  Doğruca cennete git!
  Ekaterina, kırmızı meme ucuyla tankın kumanda kolunun düğmesine basarak bir sırıtışla not etti:
  - İyimserliğin içinde küçük bir şey var!
  Elizabeth öfkeyle cevap verdi:
  - Başkan ahlaki bir sakat ve haydutsa, tebaası ne kadar sevinebilir!
  Elena başını salladı.
  - Evet! Atılgan bela başlangıçtır derler! Ancak Putin'i aşırı özgüvenli yapan şey kesinlikle aşırı şanstı!
  Elizabeth maviye çalan başını salladı.
  - Evet, her zaman bir kişiye bu kadar çok şans vermenin imkansız olduğunu düşündüm - beyaz bir atın üzerinde oturuyor, bir anlamda denizin onun için diz boyu olduğuna inanmaya başlıyor. Ve sonra, Tanrı olmak isteyen yaşlı bir kadın gibi, elinde hiçbir şey kalmaz!
  Catherine bu konuda hemfikirdi:
  - Evet! Putin çok şanslıydı ve bu onu şımarttı. Zamanında servet sevdiği gibi - Napolyon, Hitler, Korkunç İvan ve sonra onlardan uzaklaştı.
  Efrosinya, şunları kaydetti:
  - Nicholas II çok şanssızdı, ama aynı zamanda kibar ve iyi bir çardı. Örneğin, Japonya ile savaşta en azından biraz şanslı olacağını düşünüyor musunuz? Örneğin, Amiral Makarov öldü mü ve her şey farklı olabilirdi. Ve Amiral Makarov, bir dizi olası tesadüf nedeniyle öldü. Nedense, muhripler tarafından mayın temizleme emri vermedi ve astlarından hiçbiri böyle bir emir vermedi. Ve mayın büyük olasılıkla Rus'du ve büyük bir savaş gemisi bir madenden batmamalıydı. Ve bu durumda bile, Amiral Makarov kurtarılabilirdi, örneğin Kirill Romanov kurtarıldı.
  Elizabeth kabul etti:
  - Evet, II. Nicholas'a biraz şans, Rusya'ya vasat Vladimir Putin'e çok fazla şanstan çok daha fazlasını verebilir! Örneğin, Amiral Makarov Japonları denizde çok az kan dökerek yenebilirdi ve o zaman samuraylarla yapılan savaş çok fazla fedakarlığa değmezdi. Ve Çarlık Rusyası Japonya ile savaşı kazanmış olsaydı, büyük olasılıkla Birinci Dünya Savaşı olmayacaktı. Böylece imparatorluk ordusunun otoritesi çok yüksek olacak ve Almanlar savaş ilan etmeye cesaret edemeyeceklerdi!
  Elena başını salladı.
  - Belki! Her ne kadar Makarov tek başına Japonya ile savaşta başarısızlık ve şanssızlık sayısını tüketmiyor. Her ne kadar düşmanın güçlü olduğu kabul edilmelidir. Ancak öte yandan, Oslyabi zırhlısı Tsushima savaşı sırasında bile bu kadar çabuk batmasaydı, filo Vladivostok'a tamamen girebilirdi! Ve böylece Japonya ile olan savaş çok başarısız oldu!
  Efrosinya, şunları kaydetti:
  - Ancak Japonya ile kırk beşinci yılda savaş şaşırtıcı derecede kolay ve başarılıydı. Japonya'nın şansı bitmiş gibi. Ancak, ne yazık ki, Stalin'in zaferi, komünistlerin Çin üzerinde iktidarı ele geçirmesine ve Brejnev yönetiminde neredeyse SSCB'ye saldıran çok güçlü ve tehlikeli bir imparatorluğun ortaya çıkmasına neden oldu. Şimdi bile Çin sadece arkadaşmış gibi davranıyor. Ve topraklarımızı Urallara kesmek istiyor.
  Catherine başını salladı.
  - Evet! Japonlar o zaman yenilmiş olsaydı, Çin'in kuzeyi yerine Zheltorossia olurdu ve Ortodoksluk cennetin altındaki imparatorluğa gelirdi. Ve Stalin'in Japonlara karşı kolay zaferinin bir sonucu olarak ne oldu. Ateist bir imparatorluğun doğuşu ve Rusya sınırlarında güçlü bir canavar!
  Elizabeth dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Öyleyse bundan sonra Hıristiyan Tanrısına inanın. Japonya'ya karşı kazanılan bir zafer, on milyonlarca Ortodoks inananın yenilenmesini sağlayacaktır. Bunun yerine, Rusya'da saldırgan bir ateist rejim iktidara geldi. Ve sonra kanlı Stalinist rejim Çin'e ateizmi getirdi. Ve Mao'nun zalim imparatorluğu ortaya çıktı. Tanrı'nın ne istediğini gerçekten anlamıyorum!
  Elena, şunları kaydetti:
  - Ya da hiç Tanrı yok! Ya Şeytan İncil'in bu konuda söylediğinden çok daha güçlüdür ya da Her Şeye Gücü Yeten'in planları bizim için anlaşılmazdır!
  Efrosinya, şunları kaydetti:
  "Genellikle zalim krallar daha büyük ve zengindir!" Tek istisna belki de İlk İskender'di - kral zeki, kibar, liberal, bir beyefendiydi ve bir sinek döşemedi. Ve birlikte başarılı!
  Elizabeth şunları kaydetti:
  - Ve İkinci Catherine, zalim ve kötü bir hükümdar olarak görülmedi ve aynı zamanda çok başarılıydı. Doğru, o bir fahişeydi ve genel olarak tamamen iyi olmayan bir insandı. Köylülerin efendilerinden şikayet etmelerini yasakladı. Bu kadar kötü bir insana bu kadar çok şans verilmesi bile garip!
  Elena başını salladı.
  - Evet ve sonra Hıristiyan Tanrı'ya inanın! Ne zaman - kötü ve aşağılık en başarılı!
  Catherine öfkeyle şarkı söyledi:
  Dünya şiddet üzerine kurulu
  Büyük bir şekilde kırbaçlanan öfke volkanı ...
  Daha yüksek gerilim,
  Acı ve korkuyla uyanır
  Sadece korku bize dost verir,
  Sadece acı seni çalışmaya teşvik eder,
  Çünkü daha fazlasını istiyorum
  Hiperplazma kalabalığın içinde patlayacak!
  Elizabeth iç çekerek şunları söyledi:
  - Evet, Cengiz Han kaba bir pagandı. Okuma yazma bilmiyordu ama dünyanın yarısını ele geçirdi. Hem Müslümanlar hem de Hıristiyanlar onunla savaşta kaybettiler. Ve işte soru şu: O sırada Yüce Allah neredeydi? Ve Moğolların putperestliği neden Monoteizmi yendi: İslam ve Hıristiyanlık?
  Efrosinya gülümseyerek belirtti:
  - Aynı şekilde şunu da sorabilirsiniz: Kabil, Habil'i öldürdüğünde Yüce Tanrı neredeydi? İnsanlık tarihindeki ilk kardeş katli savaşına neden izin verdi?
  Elena kıkırdadı ve özetledi:
  - Evet, sonsuza kadar tartışabilirsin, ama Tanrı'nın var olduğunu ya da olmadığını asla kanıtlayamazsın?
  Catherine şunları kaydetti:
  - İsa Mesih pahasına, bundan kesinlikle şüpheliyim. Talihsiz, ezilmiş Yahudiler güçlü, yetenekli bir hipnozcuyu - mesih için Anatoly Kashpirovsky gibi - alabilir ve tanrılaştırabilir. Anatoly Mihayloviç'in mucizelerinin istatistiklerine bakarsanız, o Mesih'ten daha havalı!
  Efrosinya kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Tanrı körlerin gözlerini açmasını yasaklar,
  Ve kambur sırtlarınızı düzeltin ...
  Evet Tanrım, az da olsa Tanrı olabilmek için,
  Ama biraz çarmıha gerilemezsin!
  Ve kızlar yine Taliban'ı ele geçirdi. Çıplak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basarak çok sayıda Mücahid'i biçtiler ve onları kelimenin tam anlamıyla gruplar halinde yerleştirdiler. Sakallı Taliban, makineli tüfek ateşi ve yüksek patlayıcı parçalanma mermileri altında ölüyordu. Dini fanatiklerin kitlesel imhasıyla ciddi eğlence başladı.
  İşte Alenka, Tacikistan'ın serin kış havasına rağmen Taliban'a yalın ayak saldıran güzel kızlardan oluşan taburuyla birlikte.
  Doğru, kısa etekleri var ve Kevlar zırhı vücutlarını kaplıyor.
  Güzeller hücuma koşar ve şarkı söyler:
  - Kötü Taliban kayaların üzerinde sürünüyor,
  Ama kızlar daha havalı...
  Onu napalmla döv
  Başarıyı kutlayacağız!
  Ve kızlar inci gibi dişlerle parlayacak.
  Sonra Anyuta çıplak ayaklarıyla Mücahidlere patlayıcılı bir bezelye fırlatacak. Ve Taliban'ı kedi yavruları gibi farklı yönlerde ezecek.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Anavatan'a şan, şan,
  Tanklar ilerliyor...
  Bikinili kızların bölümleri
  Selamlar Rus halkı!
  Kızıl saçlı Alla ayrıca sakallı düşmanlara ateş eder, onları biçer ve şarkı söyler:
  - Rusya bu Taliban'a güldü,
  Her yaşta, bu yüzden o ve Rusya!
  Ve kız da çıplak ayak parmaklarıyla Mücahidlere öldürücü bir limon alıp fırlatacak. Ve düşmanları farklı yönlere dağıtın.
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl ıslık çaldığını.
  Birkaç düzine karga sersemletildi. Kalp krizi geçirerek, traş edilmiş Taliban'ın başlarına düştüler ve delindiler. Sonra savaşçı cıvıldadı:
  - Konu bizde çok tartışmalı,
  Sadece en yüksek sınıf olacağına inanıyorum!
  Taliban'ın kazanacağını biliyorum
  Sonuçta, gururlu bir melek üstümüzde!
  Bikinili kızlardan bir diğeri olan Maria, aldı ve ıslık çaldı. Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana devasa bir öldürücü kuvvet fırlattı, çok yıkıcı bir ölüm armağanı. Taliban savaşçılarını parçaladı ve dişlerini gıcırdattı:
  - Rusya'nın etrafında büyük bir sis var,
  Ve Taliban savaşçısı Anavatan'a koşuyor!
  Olympias gerçekten bir kız-kahraman. O büyük ve aynı zamanda açık kahverengi saçları var. Savaşçının lüks kalçaları ve çikolata karolarla kaplı güçlü bir presi var. Böyle bir kız-canavara karşı gerçekten kimse direnemez.
  Ve şimdi güçlü, kaslı, çıplak ayaklarıyla koca bir fıçı patlayıcıyı kaldırdı ve Taliban'a nasıl fırlatacaktı. Ve bu namlu büyük, ölümcül bir hızla koştu. Ve Mücahidlere nasıl çarpacağını, kelimenin tam anlamıyla onları parçalayacağını.
  Kahraman savaşçı bunu sevinçle aldı ve şarkı söyledi:
  Ve Murov'un üzerinde gökyüzü kasvetli,
  Şafak doğuyor...
  İlya Muromets'in kızları gibiyiz,
  Güçleriyle övündüler, boşuna değil!
  Gerçekten de, Taliban'la savaşmak ve onu öldürmek, Ukraynalı kardeşlerinle savaşmaktan çok daha hoş. Sanırım burada herkes kardeşleri öldürmenin günah olduğu konusunda hemfikir olacaktır. Ve Vladimir Putin zaten Rus birliklerine açıkça çağrıldı - Vovka-Cain!
  Olympias öfkeyle şarkı söyledi:
  Peki, kaç kardeşi öldürebilirsin,
  Sonuçta, bir insan, inan bana, mutluluk için doğdu ...
  Anne oğlunun cepheye gitmesine izin vermez,
  Ve yazın bile savaşta kötü hava var!
  Bundan sonra, öcü kız onu alır ve ciğerlerine hava çeker ve ıslık çalar. Yüzlerce karga hemen kalp krizi geçirir ve bayılır. Ve keskin gagaları aşağı uçuyor ve Rus birliklerinin mevzilerine baskı yapan Taliban'ın kafataslarını deliyor.
  Olympias, kargaları ıslık çalarak yere serdi ve onları sersemletti, aldı ve cıvıldadı:
  Bu, bu, bu - toynaklar çalıyor,
  Bu, bu, bu - makineli tüfek vurdu!
  Taliban ordusu kafasına ezildi,
  Ve kimse kızlar ordusunu kıramayacak!
  Marusya, ilerleyen Taliban askerlerine de ateş ediyor. Öfkesini ve en yüksek sınıfı gösterir. Makineli tüfeği, Mücahidleri bütün saflarda yerle bir ediyor.
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatır. Bir grup Taliban savaşçısını bayıltır ve ciyaklar:
  - Savaş Klasikleri,
  Bu kız yalınayak olmalı...
  Kızları ve oğulları
  Hadi herkesi bir oyuna çevirelim!
  Savaşçılar ve aslında güzellik.
  Matryona, Taliban'a ateş ederek ve çıplak ayak parmaklarıyla yıkım hediyeleri fırlatarak cıvıldadı:
  - Bikinili kızlara şan,
  Mücahidleri dövdüler...
  Kızların çıplak bıçakları var
  Akşam yemeği için böyle saldırın!
  İnce belli ve gösterişli kalçalara sahip bir kız, ilerleyen Taliban'a ateş ediyor. Bunu çok akıllıca ve doğru bir şekilde yapıyor. Onları bir çim biçme makinesi gibi biçer ve şarkı söyler:
  - Kız polka dansı yaptı,
  Erken bir saatte çimenlikte...
  Kuyruk sola, kuyruk sağa
  Bu polka Karabas!
  Ve şimdi savaşçı yine çıplak ayak parmaklarıyla düşmana öldürücü bir hediye atacak. Ve çok sayıda Taliban'ı bırakacak.
  Burada Victoria ve Veronica ile savaşıyorlar. Kızların ikisi de çok havalı. Ve son derece iyi ateş ediyorlar.
  Victoria, çıplak ölümcül güç topuğuyla bir imha armağanı fırlattı. Bir sürü dushman yırttı ve gıcırdıyordu:
  - Para cüzdanda erir,
  Başkentler eriyor...
  Ve Rusça -
  Para man demektir!
  Başka bir kız, sağır edici bir ultrasonu açan kırmızı meme ucuyla bir düğmeye bastı ve havada uçmasına izin verdi. Ve şimdiden binlerce karga Taliban'ın traş edilmiş başlarına düştü. Ve onları yumruklayalım.
  Kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  Mücahidler Rusya'ya saldırdı
  Birçoğu Afganistan'a acele ediyor ...
  Büyükbabalar o zamanlar Afganistan'da savaştı,
  Şimdi zorlu Taliban kılıcını kaldırdı!
  
  Ama yalınayak kızlar pes etmez
  Sadece en yüksek sınıfı gösterecekler ...
  Taliban donanmasıyla hararetli bir şekilde savaşıyorlar,
  Ve tam göze çarpıyorlar!
  Ve çıplak ayaklı savaşçı, ölümcül bir güçle bir imha armağanı fırlatacak. Ve herkes ondan alıyor.
  Alice ve Angelica, keskin nişancı tüfekleriyle Taliban'a ateş açar. Ve bunu son derece iyi yapıyorlar. Ve çok doğru bir ateş yakıyorlar.
  Alice aldı ve şarkı söyledi:
  Dushman için bir tabut olacak,
  Sağlığı korumak için...
  Kızlar kışın çıplak koşar!
  Ve Mücahidlerin belini kırın!
  Ve savaşçılar hemen aldılar ve dillerini gösterdiler!
  Sonra Alice, bir düğmeye basarak göğsünün kırmızı meme ucunu kullanarak ateş etti. Ve bir düzine Taliban'ı devirdi.
  Alice onu aldı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Anavatan ve sonuna kadar özgürlük için,
  Çıplak ayaklı kızlar bikinili
  Sen öyle bir kahramansın ki...
  Kalplerin birlikte atmasını sağlamak!
  Angelica onayladı:
  - Hep birlikte vurun! Bu harika!
  . BÖLÜM 2
  Taliban ve Rusya arasındaki savaş devam etti. Afganistan büyük bir nüfus, birçok genç aç, öfkeli, saldırgan.
  Ve Tacikistan'da savaşıyorlar, Rusya'nın eli dünyanın büyük bir çoğunluğunun desteklediği Ukrayna'daki savaşa bağlı.
  Ve Taliban bunu kullanıyor.
  Ama çok yalınayak ve güzel kızlar Rusya tarafında savaşıyorlar. Dövüşler dalgalar halinde gelir.
  Natasha Mücahidlere ateş eder. Ejderha tipi bir makineli tüfeğin öldürücü gücünü kullanırlar. Ve Taliban'a kurşun atıyor.
  Ve kıza basarak düşüyorlar. Burada, derme çatma bir uçaksavar kurulumundan düşürülen bir Rus helikopteri düşecek. Taliban onu vurdu. Doğru, helikopter kızlar değil, erkekler ve özellikle üzgün değiller.
  Ve Natasha bir kız ve hala bikinili yalınayak. Ve neredeyse çıplak olduğunuzda, özellikle sizi kimse tutamaz veya durduramaz.
  Natashka, çıplak parmaklarıyla, keskin, keskin, ölümcül bir güçle bir imha armağanı fırlattı. Taliban'ı farklı yönlere dağıttı ve inci gibi dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  Kış, kış, kış
  Aniden başladı...
  Öfkeyle süpürme, süpürme -
  Yarın daha iyi olacak
  Yarın, yarın, yarın!
  Ve şimdi yeni bir yıl!
  Gerçekten de Tacikistan'da yılbaşı gecesi kar yağdı. Ve şimdi Rus kızları karda çıplak, yontulmuş ayak izleri bırakıyor ve çok güzel görünüyor.
  Zoya aldı ve şarkı söyledi:
  Bir, iki, üç -
  İşlemcileri silin!
  dört sekiz beş
  Hadi oynayalım!
  Ve çıplak ayaklı kız, öldürücü bir güçle bir ölüm armağanı fırlatacak.
  Zoya aldı ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  Bir iki üç dört beş,
  Tavşan yürüyüşe çıktı ...
  İşte koşan kız geliyor
  Mücahidler öldürür!
  Ve Zoya aldı ve uzun dilini gösterdi.
  Ama yangın Augustine tarafından yönetiliyor. Böyle bir kız, var olmayandan daha havalı. Ve ölümcül aplomb ile karalama. Mücahidleri gereksiz törenler olmadan biçer. Sonra şarkı söylemeye başlar;
  Arka işe yaramazsa -
  Askeri şevk yardımcı olmayacak ...
  Peki, ısı yoksa,
  Arka öğle yemeği için düşmana gidecek!
  Ve kızıl saçlı Augustine, çıplak ayak parmaklarıyla yok olma armağanını hem alacak hem de atacaktır. Ve gerçekte, pek çok dushman parçalanacak, bu sadece korku.
  Augustine, elbette, şarkı söyleme fırsatını kaçırmadı:
  çıplaktım
  Alanın üzerinden atladı!
  Böylece sahaya atladı ...
  Kulatsky şarkıya eşlik etti!
  Ve kız onu alacak ve safirlerle parıldayan gözleri parlayacak. Ve gözleri çok güzel. Ve dili çok eğlenceli. Ve çok çevik ve çok harika. Şey, tıpkı bir çeşit sulu portakal gibi.
  Svetlana da savaşır. Ve çıplak ayak parmaklarıyla imha hediyeleri fırlatır. Hangileri çok öldürücü ve yıkıcı.
  Ve yakınlarda, Taliban bir Rus tankını alıp devirdi. Ve Rus ordusunun arabası parçalara ayrılmaya başladı, savaş kiti patladı. Ve erkekler yine ölüyor.
  Ama Svetlana'nın kokan adamlara ihtiyacı yok. Onlara işkence edilmesi gerekiyor. Ve kız aldı ve şarkı söyledi:
  erkekler, erkekler, erkekler
  Siz sadece büyük vahşilersiniz
  kızlar seni öldürdüğünde
  Toprağı temizliyorlar!
  Gerçekten de, Taliban canavarlardır.
  Her nasılsa güzel bir izci kızı yakaladılar. Başlangıç olarak, onu alıp rafa koydular. Eklemler elden bükülmüştü, bu çok acı vericiydi.
  Sonra kızın çıplak ayakları, ayak bileklerini bağlayan bloklarla asıldı. Sonra çıplak ve zarif tabanlarının kıvrımı altında bir ateş yaktılar.
  Rus kız çok yaralandı. Taliban, topuklarını kızartmadan önce ayaklarını yağla yağladı. Ve böylece taban yavaşça yandı ve dayanılmaz derecede acı vericiydi. Ve kız inledi ve kükredi. Ve Taliban da onu kamçıyla sırtından ve yanlarından dövdü. Sonra işkenceyi yoğunlaştırmaya karar verdiler . Kızgın bir tel çıkardılar ve sırt ve göğüsteki güzelliği yenelim.
  Ve nasıl acıyor. Özellikle Taliban, Rus kızına kırmızı meme uçlarını kırmızı sıcak maşa ile bükmeye başladığında. Ve çok ağladı.
  Ve Taliban müfrezesinin ana lideri işkenceden deliye dönmüştü. Ve altın dişlerini gösterdi.
  Rus kız cevap olarak tükürdü. Sonra çıplak ayak parmaklarını kırmaya başladılar. Hangisi çok acı verici. Ve kız korkunç, dayanılmaz acıdan bayıldı.
  Ancak Taliban işkenceye devam etti. Önce bir kova buzlu su dökerek kızı kendilerine getirdiler. Sonra vücuduna sensörler ve elektrotlar yerleştirdiler.
  Ondan sonra iki çocuk dinamoyu pedal çevirmeye başladı. Akıntı devam etti ve kız cehennem acısıyla seğirdi. Ve gerçekten de vücut
  Elektrik deşarjları geçiyor, ürkütücü, at sürüleri kelimesi geçiyor. Ve gerçekten, herhangi bir kız burada uluyacaktır.
  Oğlanlar pedalları çeviriyor ve çıplak kız vahşi bir kurt gibi uluyor. Ve çok acı çekiyor. Ve kükreme basitçe dayanılmaz.
  Ve akımın yanı sıra, Taliban, Rus kızının zaten büyük kabarcıklarla kaplı topuklarını da kızartıyor. Ve ayrıca kızgın bir tel ile sırtlarını dövdüler. Ve öfke ve dayanıklılıkla saldırırlar.
  Aynı zamanda unu da arttırdılar. Kızı germeye ve eklemlerini iyice bükmek için bloğa giderek daha fazla ağırlık asmaya başladılar.
  Taliban'ın baş haydutu şarkı söyledi:
  Ne acı, ne acı
  Bir maç skoru olacak: beş - sıfır!
  Peki, vahşilerden ne alabilirsin. Kızlara bu şekilde çok acımasızca işkence ettiler, ama özellikle sofistike değiller. Her ne kadar elektrotlar Venüs'ün koynuna konmuş olsa da, bundan sonra nasıl bir akım vereceklerdi.
  Taliban barbardır. İşte buradalar, uyuşturucu için aldıkları parayla Çin'den koca bir tank donanması satın aldılar. Gerçekten de Çin, Rusya patiskasının müttefiki ve dostudur.
  Ve Taliban tanklarıyla düşmanın üzerine sel bastı.
  Ama onlara karşı T-95'te dört Rus kızı var. Tabii ki çıplak ayaklı ve bikinili.
  Ve ne?
  Elizabeth çıplak ayaklarıyla Mücahidlere ateş etti ve cıvıldadı:
  - Fillerin anavatanına şan!
  Ekaterina ayrıca çıplak, yuvarlak bir topuk kullanarak Taliban'ı aradı ve sordu:
  - Peki fillerin anavatanı neresidir?
  Elizabeth dişlerini göstererek cevap verdi:
  -Elbette Rusya!
  Catherine kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Ben de Hindistan'ı düşündüm!
  Elena, göğsünün kırmızı meme ucunun yardımıyla dushmans'a tokat attı, ondan önce sutyenini çıkardı ve gıcırdıyordu:
  - Ve fillerin Afrika'nın doğum yeri olduğunu düşündüm!
  Efrosinya çıplak, yuvarlak topuklarıyla pedallara bastı ve şarkı söyledi:
  - Küçük çocuklar,
  Mümkün değil...
  Afrika'ya yürüyüşe gitmeyin....
  Afrika'da köpekbalıkları, Afrika'da goriller
  Afrika'da büyük timsahlar var!
  Ve dört çıplak ayaklı kız, çıplak göğüslü, ışıltılı kırmızı meme uçlarıyla şarkı söyledi:
  seni ısıracaklar
  Döv ve rahatsız et ....
  Çocuklar Afrika'ya yürüyüşe gitmeyin!
  Afrika'da haydut
  Afrika'da kötü adam
  Afrika'da korkunç bir Barmaley var!
  seni ısıracak
  Dövün ve dövün...
  Çocuklar Afrika'ya yürüyüşe gitmeyin,
  Afrika'da kabus
  çılgın kötü adam,
  Barmaley aniden ortaya çıktı!
  Afrika'yı dolaşıyor ve çocukları yiyor!
  Evet çocuklar! Evet çocuklar!
  Kahkahalarla gülüyorlar ama Taliban on dört yaşında bir Rus çocuğu yakaladığında onu ciddiye aldılar. Önce soyulur ve rafa konur.
  Sonra sarıklı ve sakallı bir dushman, bir gencin çıplak, kaslı vücudunu sıcak bir demir çubukla yakmaya başladı.
  Sonra, Talib cellatı, çocuğun çıplak göğsüne kızgın demirden bir yıldız getirdi ve ona uyguladı.
  Çocuk korkunç bir acıyla çığlık attı ve bilincini kaybetti. Sonra çocuk getirildi. Çıplak, hala neredeyse çocuksu bacaklarını bir blok halinde sıktılar. Ve bloktaki kancalara ağırlık asmaya başladılar. Ve çok acıttı. Çocuğun genç vücudu büyük ölçüde gerildi ve çocuk kelimenin tam anlamıyla inledi.
  Rus çocuğa işkence edilmeye devam edildi. Çıplak ayak tabanlarını yağladı. Sonra altlarında bir ateş yaktılar.
  Ve bundan sonra çocuk nasıl çılgınca bağırdı. Evet, son derece acı vericiydi.
  Çocuk bağırmaya devam etti ve Taliban tarafından bir kırbaçla dövüldü.
  Sonra çocuğu kaburgalarından kancalarla aldılar. Ve yine büyük ölçüde ortaya çıktı.
  Sonra Taliban şarkı söyledi:
  Bütün kafirleri yok edeceğiz,
  Gençler olsunlar...
  İşte üstümüzde bir melek,
  Herkesi tahtaya süreceğiz!
  Ondan sonra, Rusya'dan gelen çocuk, tüm ayak parmakları çıplak ayaklarında kızgın maşayla kırıldı. Ve Taliban bunu güzel çocuğa mümkün olduğu kadar çok acı çektirmek için yavaş yavaş yaptı. Ve sonra genç savaşçının kaburgalarını kızgın maşayla kırmaya başladılar.
  Oğlanın tek bir kaburgası kalmasın diye onları onun için kırdılar. Ve çocuk ağrı şokundan öldü.
  Ölümünden önce Mücahidler genci ve yumurtaları ezdi. Ve çok acı vericiydi.
  Bu arada Anastasia, Witcher'ı kullanarak Taliban'a fırtına birliklerinden saldırıyordu. Roketatar kullandı. Çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı ve şarkı söyledi:
  Daha yüksek ve daha yüksek ve daha yüksek
  Führer ördek burnunu kaldırdı ...
  Bazen çatılarımız uçar
  Ancak Taliban olgunlaşmadı!
  Akulina Orlova da düşmana saldırır. Bunu çok hassas bir şekilde yapıyor ve düğmeye basmak için kırmızı meme ucunu kullanıyor. Ve yakınlarda bir Rus saldırı uçağı patlar. Ve Taliban'ın öldürücü armağanından memnun kaldı. Belki Çin'de yapılan bir şeydir. Ve çok büyük sikikleri.
  Akulina şarkı söyledi:
  - Bir adam hemen tabutun içindeyse,
  Hayat kurtarmak...
  Çıplak ayak olun kızlar!
  Ve savaşçı onu alacak ve gülecek. Tabii ki, kızın bacakları kışa rağmen ayakkabı bilmiyor. Ve topukları yuvarlak ve kelimenin tam anlamıyla parlıyor. Bu kız bir harika.
  Ve göğüs uçları kıpkırmızı ve kilise kubbeleri gibi parlıyor. İşte bir dövüşçü kız, tabiri caizse.
  Evet, erkeklerden hoşlanmıyor. Her ne kadar dilini eğlence için kullanmaktan mutlu olsa da. Aslında başka bir kızın çilekli meme uçlarıyla kızıl meme uçlarına dokunmak ne güzel. Harika olması için.
  Akulina aldı ve şarkı söyledi:
  Bu yalınayak kız hakkında
  unutamadım...
  Kaldırımın taşları gibiydi,
  İhale bacaklarının derisine işkence ediyorlar!
  Ve Akulina onu alacak ve safir gözlerini devirecek.
  İşte o en üst düzeyde ve sınıfta bir kız.
  Ve Margarita Magnitnaya da bir pilot. Her iki kız da karşılıklı yatmayı ve yakut gibi parıldayan meme uçlarına dokunmayı çok seviyor.
  Ancak erkekleri de ihmal etmezler.
  Bu arada Margarita, Mücahidleri büyük bir ölümcül güçle alıp dövecek.
  Sonra şarkı söylüyor:
  Ah ne bacaklar
  Ne kadar iyi...
  korkma bebeğim
  Telefonu yaz!
  Ve Margarita onu alacak ve dilini gösterecek. son derece hırslı bir kızdır.
  Ve çıplak ayak parmakları ölümcül ölüm hediyeleri gönderiyor.
  Akulina Orlova gülerek şarkı söyledi:
  - Margarita, pencere açık,
  Margarita, her şeyin nasıl olduğunu hatırlıyor musun!
  Anastasia Vedmakova başını salladı.
  - Evet kadın! Her şeyi yapabiliriz ve düşmanları tamamen sileceğiz!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  Ordumuz güçlü
  Dünyayı tutuyor...
  Taliban gelsin
  Kızları öldürülüyor!
  Örneğin, Fedor da savaşır. Mücahidleri vurmak için havan topu kullanıyor. Ve eğer berbat olursa, o zaman kimseye küçük görünmeyecek. Talib'in uzun sakallı ve traşlı bir kafası olsa bile.
  Fedora çıplak ayaklarını çamura vurur ve şarkı söyler:
  Gökyüzündeki tutulmayı görün
  Sörfün korkunç sembolü ...
  Dünya üzerinde siyah kanatlar
  Uzay uluması sürüsü!
  Ve başka bir kız, Sirafima, çıplak ayaklarıyla öldürücü bir bomba attı ve bir grup Taliban'ı paramparça etti ve şöyle dedi:
  Taliban - lanet yükseliyor
  Taliban - toplam ölüm ...
  Taliban ve ölü alaylar!
  Taliban çılgın liderler!
  Taliban!
  Ve Sirafika ağzına bir ıslık alacak ve kuzgunların bayılması için nasıl üfleyeceğini ve mücahidlerin kafalarını gagalarıyla delecek.
  Kızların çok mükemmel ve güzel olduğu söylenmeli.
  Ve şimdi Taliban'ın Rus mühimmat deposunu nasıl ateşe verdiğini görebilirsiniz. Yakmaya başladı ve mermiler ölümcül bir güçle patladı. Taliban kükrer ve sevinir.
  Ama gökten gelen kızlar Mücahidlere çekiçle vuruyor. Albina ve Alvina'nın gökyüzünde nasıl göründüğünü görebilirsiniz.
  Her iki kız da harika sarışınlar. Ve harika güzel. Ve tabii ki yalınayak ve sadece ince külotlar giyerek.
  Bunlar kadınlar - en yüksek düzeyde diyelim. Ve yapabildiklerini, herkes tekrar edemez.
  Ve savaşçılar, aslında öldürmeye başlarlarsa onları durduramazsınız.
  Albina, uçaktan devasa yıkıcı güce sahip bir roket fırlattı. Ve Taliban ordusunun sığınağını kırdı, ardından şarkı söyledi:
  - Dünyanın en güçlüsü benim,
  Bacaklar çıplak çıplak meme uçları olsa da ...
  Taliban'ı tuvalete batırın,
  Zayıf olamayız!
  Alvina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ölüm hediyeleri göndermeye devam ediyor. Ve Mücahidleri öldürün, aldı ve şarkı söyledi:
  - Sevimli kızlarımız var,
  Sadece güzellik derler...
  Komsomol zillerinin sesi,
  Fırtınalı bahar geliyor!
  Ve her iki kız da onu alacak ve ciğerlerinin tepesinde şarkı söyleyecek:
  Beni Himalayalara bırakın
  sonsuza kadar gitmeme izin ver
  Yoksa kazanırım, yoksa havlarım.
  Yoksa birini yiyeceğim!
  Ve kız onu alacak ve ötmeye başlayacak. Ve ona çok havalı ve çekici görünüyor. Ve bağırdığında - Guguk kuşu - bu gerçekten korku.
  Bu arada kızlar ayağa kalktı ve ağır silahlardan ateş etmeye başladı, bu da bir izlenim bıraktı. Ve çok iyi ateş ediyorlar.
  Vivola'nın söylediği kız, dişleri sallıyor ve düşmanlara doğru bir şekilde ateş ediyor:
  - Ben dünyanın en güçlü kızıyım,
  Erkeklerde mükemmelliği yalamayı seviyorum...
  Askerler serin eter bilmiyor,
  Kızın biraz emmeyi unuttuğu yer!
  Ve savaşçı gülecek. Evet, güzeller dushmanları nasıl boğacağını bilir.
  Ve dürüst olmak gerekirse, boynuzları ve şeytan kelini kırabilirler.
  Öyleyse böyle güzelliklere karşı tırmanmaya çalışın.
  Nicoletta da Taliban'ı tekmeliyor. Çok kavgacı ve agresif bir kızdır. Ve o güldüğünde, görünüşe göre bu, şiddetle çılgın bir kişinin kahkahası.
  Nicoletta dişlerini göstererek kükredi:
  Biz, vay, soyguncularız,
  Soyguncular, soyguncular!
  Pif, bang ve sen öldün,
  Ölüler, ölüler!
  Ve kız diliyle havayı yalayacak. Ve başka bir kızın göğsünün kırmızı meme ucunu yalaması ne kadar güzel. Ve çok parlak ve ışıltılı bir yakutları var.
  Nicoletta güldü ve cıvıldadı:
  - Uzay korsanlarına şan!
  Başka yerlerdeki kızlar da çok koştu. Ardından roketler Taliban'ın mevzilerini vurdu. Aurora, düğmelere basan kırmızı meme memelerinin yardımıyla onu serbest bıraktı.
  Ve roketler uçtu. Ve Mücahidler kükrer.
  İşte işkence gören bir Komsomol üyesi daha. Tereddüt etmeden, çıplak ayak parmaklarının arasına benzine bulanmış pamuğu soktular. Ve daha fazla uzatmadan alıp ateşe verdiler.
  Vata alev aldı. Ve kız nasıl alınır ve kükrülür. Sonra göğüslerini aldı ve kırmızı meme ucuna kırmızı bir çubuk soktu. Ve kız tam anlamıyla acıdan bitkindi.
  Ve Taliban gülüyor. Tabii ki, parmaklarını kırmayı da severler. Hatta Mücahidlerden biri kızın çıplak, yuvarlak topuğunu alıp sıcaktan beyaz demirle yaktı. Ve işe yaradı. Kız onu alacak ve vahşi bir korku içinde çığlık atacak.
  Alice, keskin nişancı dürbünüyle gördü. Daha dikkatli baktım. Onu aldım ve kurdum ve nasıl lupanet. Ve öldürücü kurşun, celladın tam midesine isabet edecek. Ve vahşi acıdan çığlık atacak ve nasıl kıvranacak. Ve kız aldı ve şarkı söyledi:
  iyi melekler,
  Dünya üzerinde iki beyaz kanat
  Bir yerlerde bir ülke var
  Svarog'un kendisinin bir idol olduğu yer!
  Angelica ayrıca ateş etti ve çok uygun bir şekilde işkenceciye testis torbasına vurdu. O da iyi niyetli bir vuruştan nasıl bağırılır. Cellatlar böyle anladı.
  Ve kızlar şarkı söyledi:
  sizi aptal cellatlar,
  Acımasız bir ceza bekliyor...
  bir sürü mumumuz var
  Büyük insanlar saldırır!
  Ve kızlar öfkeyle ve doğru bir şekilde ateş etmeye başladılar. Ve Taliban'ı yendi. Böyle kızlara karşı şeytan direnemezdi.
  Alice, düşmana ateş ederken şarkı söyler:
  Kaderin dengede
  Cesaret dolu düşmanlar...
  Ama Allah'a şükür arkadaşlar var,
  Ama Tanrıya şükür arkadaşlar var!
  Ve Tanrıya şükür arkadaşlar, kılıçlar var!
  Ve Angelica, Taliban'a ateş etmeye ve onları öldürmeye devam ederek cıvıldadı:
  - Arkadaşın kan içindeyken,
  Sonuna kadar ezildi...
  sen arkadaş arama
  Korkak yok, yalancı yok!
  Ondan sonra kız, çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası aldı ve fırlattı. Ve Taliban'ı paramparça etti. Mücahidlerin kesik kafaları yuvarlandı.
  Angelica aldı ve şarkı söyledi:
  Gece gündüz durmadan bombalandı,
  Utanmadan yazık...
  Putin'in garip olduğu gerçeğinden,
  Bütün bir ülke ölüyor!
  Alice, Taliban'a ateş ederek ve onları delip geçerek toz aldı ve not aldı:
  - Bu Rusya'da harika bir an,
  Neyi tahmin etmek kolay değil - soytarı kim, başkan kim!
  Kızıl saçlı savaşçı kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - İşte böyle oluyor - bir casusun başkan olması çok aptalca!
  Ve her iki kız da Taliban'ın üzerine tekrar ateş açtı. Ve bunu son derece iyi yaptılar. Ve atışları Mücahidleri vurdu.
  Ve başka bir yerde, diğer kızlar kavga ediyorlardı. Ve tabii ki yalınayak ve neredeyse çıplak.
  Örneğin Alyonka, kırmızı meme ucu olan bir bazuka ile ateş etti. Bir Taliban savaşçısını ve birkaç ortağını deldi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Şimdi geçit törenine geri döndük,
  Bir haydutla yolda değiliz
  Çıplak ayaklı kızlarda biz bir tugayız,
  Bizimle, Lada'nın ışığı ileride!
  Ve savaşçı onu alacak ve çıplak topuğuyla bir imha armağanı fırlatacak. Ve Mücahidlerin kitlesini kıracak.
  Buradaki kadınlar havalı. Olga da Taliban'a ateş ediyor. Mücahidler geliyor. Kalın zincirler halinde saldırırlar. Ve kızlar onları törensiz biçerler.
  Olga çilekli meme ucunu kullanarak parlama tabancasını ateşledi. Bir sürü Taliban'ı devirdi ve şarkı söyledi:
  - Ruh, kalp, ver,
  Biz kutsal Vatanımız...
  Duruyoruz ve kazanıyoruz -
  Ve hayattan pişman olmayacağız!
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle Mücahidlere bir imha hediyesi atacak.
  Ve kızlar için ne kadar harika. Taliban'ı nasıl yendiler.
  Veronica da savaşır. Kız ateş ederken yakut meme memelerini kullanıyor.
  Ve bunun sonucunda dushmanların kütlesi yok edilir. Ve savaşçı ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Dünyanın en güçlüsü benim,
  Taliban'ı boğabilirim...
  Tuvalette ıslak dushmans,
  Onları oyun gibi yapacağız!
  Ve Veronica onu alacak ve sikecek ...
  Onunla Savaşçı Anna. Ve Mücahidleri yok eder. Tabii ki sadece külotlu kız. Pratik. Ve külot çok ince ve aslında hiçbir şeyi gizlemiyor.
  Savaşçı Anna ateş ederek düşmanlarını biçer. Saçları kırmızı ve kızların kendileri basitçe kozmosun en yüksek ışığı.
  Anna ise çıplak ayak parmaklarıyla Taliban'ı yerinde parçalayan ölüm hediyelerini fırlatır.
  Savaşçılar ciğerlerinin tepesinde ciyaklıyor:
  - Mücahidler azgın, çubuk,
  Alayın düşmanı ilerledi ...
  Kızlar zafer bilir
  Taliban'la düşmanlıkla karşılaşacaklar!
  
  Domuz derisinin derisi sarhoş,
  Düşman ezilecek...
  Çıplak ayaklı kızlar kavgası
  Güçlü güzellikler yumruk!
  Ve savaşçı onu alacak ve savaşta kırmızı meme ucunu kullanarak dövecek.
  Ve diyelim ki - çok havalı!
  Güzel kız - kırmızı renk. Ve erkekleri seviyor. Özellikle o titreşimli, yeşim çubuklarla çalışmak için dil.
  Harika bir tat ve keyif!
  Anna onu aldı ve ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Köyün yerle bir edilmesi emri verildi,
  "Grad" voleybolu dağları yok eder...
  Kel kafalı Führer, Afgan'a patladı,
  Ve konuşmayı bırakalım!
  Ve kız alacak ve gülecek. Ve gülüşü bir çan çanı gibidir.
  Kızlar heyecan dolu. Burada Malvina da savaşır. Tabii ki, kız kırmızı meme meme ucunu kullanmayı umursamıyor. Ve aynı zamanda, güzellik de şarkı söylüyor
  Ama bu oldu -
  Asker sormadı ki!
  Kötü bir kabile devrildi,
  Bir sürü cehennemi, karanlık güçler!
  
  Kara şeytanlar küstahtır,
  Bu bataklıktan çıkın!
  İşte ellerinde hançerler var -
  Uluyan şarkılar - bülbül değil!
  
  Makineli tüfek piyadeyi ezdi
  Kırık havanların dumanı!
  bir bölüğü devirdiler,
  Zırhlı zırhlıların zırhı bir işe yaramadı!
  
  Sürünün ölme arzusu yok,
  Cehennem, inan bana, tatil yeri değil!
  Ve mermiler sığınakları yok ediyor,
  Baş melekleri yukarıdan saldırıyor!
  
  Deliklerde bir gıcırtı ile bir kerede iblisler,
  Onları napalm ve kükürtle yakıyoruz!
  dağlar bile erir
  Etrafı yok edildi!
  
  Ama sadece düşünme
  Düşman su gibidir!
  Dev büyüme zirvesi,
  Evrenin Kralı Şeytan!
  
  İşte alevinin nefesi,
  Kerub bir anda yanar!
  Ve Tanrı'nın bayrağı düştü
  Ama biz kazanacağımıza inanıyoruz!
  
  biraz tepeye çıktık
  Ve hadi vaftiz olalım!
  yolda ağladı,
  Tanrı'nın bilge oğulları!
  
  Ve şimdi saldırıdayız
  Yaşasın bağır, gök gürültüsü yuvarlanıyor!
  Ancak ne kadar duyulur anne,
  Ama kabinlerin canı cehenneme - bir bozgun!
  
  
  KURTLAR ARASINDA BİR SSCB
  Kesinti, bir güneş patlaması nedeniyle gerçekleşti, bunun sonucunda 22 Haziran 1941'de Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve kolonileri kapatıldı. İlk başta, bu özellikle savaşın gidişatını etkilemedi. Almanlar, gerçek tarihte olduğu gibi ilerlediler. Führer de güneye döndü ve Japonya bekle-gör pozisyonu aldı ... Ve yine soğuk bir kış, Kızıl Ordu'yu tam bir yenilgiden kurtardı ve Moskova yakınlarında bir karşı saldırıya geçmesine izin verdi. Ve bu arada Japonya, Pasifik Okyanusu'nda daha önce İngiltere ve ABD'ye ait olan ve şimdi ek kuvvetlerin giremeyeceği malları ele geçirdi.
  İlkbahar ve yaz başında doğu cephesinde, Almanlar bir dizi zafer kazandı ve tekrar Stalingrad'a karşı bir saldırı başlattı. Ancak, gerçeklikten uzaklaşmanın başladığı yer burasıdır. İkinci bir cephenin olmaması, Almanların Avrupa'dan ve Libya'dan daha fazla asker göndermesine izin verdi ve orada sadece İtalyan garnizonlarını bıraktı.
  Ve saldırı sadece Stalingrad'da değil, Tikhvin'de de başladı. Ve şimdi, Führer'in İngilizlerin Libya'daki yenilgisi ve Tolbuk'un ele geçirilmesi için çok takdir ettiği Rommel tarafından komuta ediliyorlardı.
  İlk Tiger tankları da savaşlarda yer aldı. Rommel gece bir saldırı başlattı ve Sovyet birliklerini şaşırtmayı başardı. Almanların havacılıkta bir avantajı olduğu gerçeğiyle durum ağırlaştı, bu yüzden müttefiklerle savaşmak için güçlerini boşa harcamadılar.
  Pilot Marsilya doğu cephesinde hızla hesap kazanıyordu. Haziran 1942'de, yüz ellide düşürülen uçak sayısını aştı ve Şövalye Demir Haç Şövalyesi'ni gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla aldı.
  Ama bu sadece bir kariyerin başlangıcıydı.
  Gökyüzünde, aslında Kızıl Ordu için daha zordu. Ve Almanlar Tikhvin'i ve ardından birkaç şehri daha ele geçirebildi ve Leningrad'ı bir çift halka ile keserek bu şehri tekrar engelledi.
  Sovyet komutanlığı Leningrad'a girmeye ve merkezde ilerlemeye çalıştı. Ancak bu alanlarda başarıya ulaşmak için yeterli güç yoktu.
  Tek teselli, Nazilerin Stalingrad'da bataklığa saplanmış olmalarıydı, bu da onlara yeni yedekler toplama şansı verdi.
  Ancak Leningrad bloke olarak kaldı. Şimdiye kadar Türkiye ve Japonya savaşa girmedi ve SSCB'nin savaşların gidişatını değiştirme şansı vardı. Kasım 1942'de Sovyet birlikleri, Rzhev ve Stalingrad yakınlarında bir saldırı başlattı.
  Rzhev altında başarı sağlanamadı. Ancak Stalingrad yakınlarında halka kapatıldı. Ama zamanla ortaya çıktığı gibi. Üçüncü Reich'ın çok daha fazla rezervi vardı ve Rommel kuzeyden Stalingrad'a ve güneyden Mainstein'a bir saldırı başlattı.
  Durum, Japonya'nın beklenmedik bir şekilde savaşa girmesiyle ağırlaştı. Samuray, Çin'deki savaş tarafından kısıtlanmasına rağmen, Vladivostok'a saldırdı.
  Muhtemelen Hirohito, Üçüncü Reich'ın kaybedeceğinden korktu ve savaşa girdi.
  Dahası, Japonya tam ölçekli saldırılar için yeterli kaynağa ve piyadeye sahipti.
  Kızıl Ordu ezildi ve Rommel kuzeyden Stalingrad'a geçmeyi başardı. Mainstein geçici olarak durduruldu, ancak Paulus'tan ek takviye ve destek aldıktan sonra, zaten engellenmemiş birliklerle bağlantı kurdu.
  Böylece, Sovyet birliklerinin kendilerini bulduğu başka bir halka ortaya çıktı.
  İnatçı savaşlardan sonra çoğu yok edildi ve ele geçirildi. Bundan sonra, Almanlar Stalingrad'ın ele geçirilmesini tamamladı. Ve Mart 1943'te Türkiye de savaşa girdi. Durum daha da karmaşık hale geldi. Havada, Almanlar üstünlüğünü korudu. Marsilya, düşürülen üç yüz uçağın sayısını aştı ve Meşe Yapraklı, Kılıçlı ve Elmaslı ikinci bir Şövalye Demir Haç Şövalyesi'ni alan ilk Alman oldu.
  Mayıs ayında Almanlar, yeni tanklar - "Tiger", "Panther" ve "Lion" kullanarak kitlesel olarak yeni bir saldırı başlattı. Kızıl Ordu güçlü bir savunma üstlenmesine rağmen başarılı bir şekilde ilerlediler. Ancak Sovyet birlikleri aynı anda üç cephede savaştığı için güçler zaten eşitsizdi - Üçüncü Reich'a, uydularına, Japonya'ya ve kolonilerine ve Türkiye'ye karşı. Durum, Naziler tarafından ilan edilen toplam savaşla ağırlaştı ve bu, müttefikler tarafından bombalanmadan silah üretiminde birkaç kez artışa yol açtı. Böylece SSCB'nin şansı hızla azaldı!
  Doğru, Fritz yavaşça ilerledi, çünkü önlerinde derinlemesine bir savunma vardı. Ve deneyime sahip olan Sovyet birlikleri çok cesurca savaştı. Ama yine de kaybettiler.
  Ancak, büyük bir cesaretle savaştılar ve bazı savaşçılar en yüksek sınıfı gösterdi. Burada, örneğin, Elizabeth'in en sıradan T-34-76'daki tank ekibi, Nazilerle savaşıyor.
  Ve Almanlar, bir kama veya bir domuz içinde dizilmiş Sovyet birliklerine doğru yavaşça ilerliyorlar. Önde en ağır ve en iyi korunan tank "Lev" var. Panter'e benziyor, sadece çok daha büyük ve doksan ton ağırlığında. Gövdenin ön zırhı 150 mm ve T-34 gibi eğimli, yanlar 82 mm eğimli. Kulenin alnı genellikle çok iyi korunur: eğimli 240 mm ve yanlar da gövde gibi 82 mm'den daha zayıftır. Ve 70 EL'lik büyük bir namlu uzunluğuna sahip 105 mm'lik güçlü bir top. Bu, uzaktan vurabilen bir tanktır.
  Elizabeth çıplak ayağıyla vites kutusunu yukarı kaydırıyor.
  Ve otuz dört hız kazanıyor. "Aslan" a uzaktan ateş etmek işe yaramaz ve yaklaşmanız gerekir. Güçlü bir Alman makinesi, ölümcül bir güç mermisi gönderir. Aceleyle geçiyor. Tanktaki kızlar neşeyle gülerler ve çıplak ayaklarını hareket ettirirler.
  Mayıs sonunda kuzey Kafkasya'da hava sıcak ve bikinili güzeller çok eğleniyor.
  Elena bir düdükle not eder:
  - Şimdi faşist boynuzlarda harika olacak!
  Çıplak, bronzlaşmış bacağını sallayan Ekaterina, aynı fikirde:
  - Onu kesinlikle vuracağız!
  T-34-76 hızlanmaya devam ediyor, ancak arazi hızı sınırlı. "Aslan" zar zor sürünür ve daha çevik "Panterler" ve "Kaplanlar" ilerlememek için yavaşlar.
  Ancak bu makineler tehlikelidir, özellikle dakikada on beş mermi atabilen Panther. Bundan bir sürpriz bekleyebilirsiniz.
  Euphrasia, çıplak topuğunu gaza bastırarak ciyaklıyor:
  - Virtüöz yollarla savaşalım!
  "Aslan" tankının silahının önemli bir dezavantajı var, dakikada sadece beş mermi ateşliyor. Genel olarak, en başarılı model değil. Zırh delici aşırıdır ve çok uzak bir mesafeden vurmak gerekli değildir. "Kaplanlar" ve "Panterler" iki kilometreden kırılıyor, daha büyük bir mesafeden mobil ve küçük otuz dörde girmek neredeyse imkansız. Öyleyse Aslan'ı bu kadar güçlü bir silahla donatmaya değer miydi? KV-1S hariç diğer Sovyet tankları daha da hafiftir, ancak bu tankın savunmada da hiçbir avantajı yoktur ve sürüş performansı sadece daha kötüdür.
  Elizabeth vücudunu çevirir ve ciyaklar:
  - Göğsümle nefes alıyorum, hava geniş bir dalga,
  Pırıl pırıl parlıyor, sonsuz yıldızlı halı...
  Duygular oynuyor, yalınayak kızlar yaşıyor,
  Gökyüzünde oyna, sonsuza kadar güneşe uçmak istiyorum!
  Lev tankını yanlara doğru bile kırmak kolay değil. Kulenin yanları, Panther'inkiler gibi eğimlidir ve gövdenin yanlarının üst kısmı da eğimlidir. Bu tanklarda, eğimler nedeniyle daha iyi koruma sağlayan tipik "kedi" şekli zaten benimsenmiştir. "Kaplan" gibi değil, neredeyse kare. Ancak "Tiger" savaştan önce geliştirildi ve bir KV üniforması gibi görünüyordu. Ancak daha sonraki bir gelişme olan "Tiger" -2 de bir "kedi" şeklindedir ve yakında bu tank seriye girecek. "Aslan" tahtaya girmek de neredeyse imkansız. Sadece gövdenin alt kısmı zırh eğimine sahip değildir, ancak silindirlerle kaplıdır. Yani, yakınlardan geçmeniz ve tam olarak pistlerin arasına girmeniz gerekiyor.
  Bu yüzden kızların zor bir görevi var. Üstelik hareket halindeki otuz dört o kadar çok sallanıyor ki, isabetli atış yapmak neredeyse imkansız.
  Elizabeth arkadaşlarına sordu:
  Düşmanı yenebilir miyiz?
  Elena kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Kızların ayakkabısı olmadığında çıplak ayaklarıyla öyle bir hassasiyet kazanırlar ki düşmanı mutlaka vururlar.
  Elizabeth bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, kızların çıplak topukluları zaferin garantisidir!
  Ve şimdi, yenilgiden kaçınarak, otuz dört tahtaya kayar. Buradaki asıl şey Panther ve Tiger silahlarından kaçınmaktır. Hızlı ve doğrular. Ve alındaki bu tankları da kıramazsınız.
  Elena çıplak ayak parmaklarını kullanarak Alman'a ateş eder. Ancak hareket halindeyken pisti geçmek neredeyse imkansız. Ancak düşmanın buz pateni pisti bozulur ve "Aslan" durur.
  Otuz dört yine yanından geçer. Ve yan tarafın alt kısmına ölümcül bir mermi gönderir.
  Catherine notları:
  - Topumuz modası geçmiş - "Aslan" gerçekten alınamaz!
  Ancak sıkıntıda olduğu gibi Elena düşmanın yan kısmına vurdu ve "Aslan" alev aldı.
  Kızlar yavaşlamıyor, yine öne doğru sallanıyor. Artık daha zayıf bir hedefleri var: "Panter". Sağ taraftan vurmak yeterli.
  Elizabeth şunları not eder:
  - Pratik kedi!
  Catherine gülerek belirtti:
  - Ama "Aslan" ın kapağından çıkmamak için zar zor sürünüyor.
  Ve Elena, uzakta olduğu ortaya çıkan ve yan tarafını açan Panter'e uzaktan ateş etti. İnce bir tane var - 40 milimetre ve eğilmesi önemli değil.
  Alman tankı bir patlama ile patlıyor. Evet, güzellikler keskin bir şekilde sikildi.
  Dövüş güzelliklerinin büyüleyici zarafetiyle birlikteler.
  Ancak mermiler geçerken ıslık çalıyor, neredeyse zırha değiyor.
  Otuz dört çok tehlikelidir ve damlalar arasında zıplayan birine benzer.
  Elizabeth çıplak ayağıyla tekrar ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Her şeyi yapabilirim, Wehrmacht'ı teslim olarak vuracağız!
  Tabii ki, böyle kızlarla şeytanın kendisi korkunç değil. Nazi saldırısı agresif olmasına ve çok sayıda tanka sahip olmasına rağmen ....
  Kuvvetler eşit değildir. Arabaların sayısı yaklaşık olarak eşit olmasına rağmen, Almanlar daha ağırdır. Birçok Sovyet tankı hafiftir ve Nazi canavarlarına karşı savaşa hazır değildir.
  Ancak Elizabeth'in mürettebatı harikalar yaratıyor ve hareket halindeyken başka bir "Panter" vuruyor.
  Komsomol üyeleri silahlarla savaşıyor. Doğru ateş ediyorlar. Çıplak ayakla, yuvarlak topuklu ayakkabılarla koşuyorlar. Ve düşmanı tam hedefe vur.
  Alenka tutkuyla emrediyor:
  - Vazgeçmeyin kızlar!
  Ve şimdi top, tam olarak T-4'te bu tankı delip geçen bir mermi fırlatıyor. Ama burada, elbette, "Aslan", almak o kadar kolay değil. Ve burada denemek zorundasın.
  Anyuta çıplak ayak parmaklarının yardımıyla arabayı işaret ediyor ve uçtan uca ateş ederek şöyle diyor:
  - Komünizme şan!
  Alla da çok isabetli atışlar yapıyor ve ekliyor:
  - Kahramanlığa şan!
  Burada dövüşen kızlar hakkında hiçbir şey söyleyemezsin - en yüksek sınıf ve akrobasi!
  Mermiyi tabancaya besleyen Maria şarkı söyledi:
  - Daha yüksek ve daha yüksek ve daha yüksek
  Kuşlarımızın uçuşunu ara...
  Ve her pervanede nefes alır,
  Sınırlarımızın huzuru!
  Marusya, Fritz'e ateş ederek ekledi:
  - Kesinlikle öyle....
  Sadece Rus halkının değil, Rusların kitlesel kahramanlığı her şeyde kendini gösterdi ...
  Guguk kuşunun ölçülü, boğuk sesleri, çınlayan bir saat gibi siperleri süpürdü. Nadir ağaçlar, rüzgarda yoğun yeşil bir taç ile, bir selamdaki öncüler gibi, yorgun askerleri selamlar. Bazıları için bu bir tür uyarı gibi görünebilir - derler ki, bir sonraki dünyaya gideceksiniz!
  Vladimir Mihaylovski'nin komutasındaki tabur, önceki savaşlarda, özellikle Mayıs yenilgisinde vahşice dövüldü, şimdi en tehlikeli bölgelerden birini kapsamaya hazırlanan askerlerle aceleyle dolduruluyor. Üç kilometre doğuda, Don'un suları savaşın alevleri boyunca akıyor.
  Sazların çoğu yangın bombalarından yanmıştı, su kurumdan karardı. Kederli bir rezaletteki devasa kibrit gibi, patlama dalgası tarafından yıkılan köprünün yığınları tek başına duruyor ve destek görevi görüyor.
  Teknelerde, yerel öncüler, öfkeli Nazi ordularıyla ölümcül bir savaşa girmeye hazır olan kahraman Sovyet askerleri için tarlaların hediyelerinin yanı sıra cephane kutularını da taşıyor.
  Böylece dördü uzun bir kutuyu wolfberry ile kaplı bir çalıya sürükledi. Orada, dikkatlice kamufle edilmiş bir tanksavar silahı, pusudaki bir mohawk gibi pusuya yattı. Üç asker ve atılgan gözlü nişancı Alesya silahla ateş ediyor. Bir kız, çok narin ama elleri yorucu işlerden dolayı gergin. Ayrıca, Nazi sürüsünün bir tankının veya "zırhlı aracının" doğal tepeyi atlamaya çalışması durumunda, adamlarla birlikte bir tuzak hazırlamaya çalışır.
  Askerler, çoğunlukla, hala tamamen sakalsız ve ateş edilmiyor, kısaltılmış bir işe alım kursunu tamamlayan genç erkekler - bir buçuk ay, artı tabii ki, SSCB'de iyi kurulmuş askerlik öncesi eğitim.
  Bazı savaşçıların zaten deneyimi var. Kıllarda, hareketlerin keskinliğinde genç hayvanlardan farklıdırlar, bazıları geri sarılır. Özellikle gerçek bir korsana benzeyen tek gözlü Ivan sakalını bıraktı. Teğmen unvanı ve zaten çeşitli savaşlarda alınan birkaç emir, daha doğrusu Moskova yakınlarındaki ilk sipariş. Görünüşe göre imkansızı yaptılar: Fritz'i durdurdular ve hatta düşmanları köpek dövücüler gibi birkaç yüz kilometre sürdüler.
  Fritz'in kaç tane terk edilmiş ekipmanı vardı. Belki o kadar değil ve tanklarla sık sık karşılaşıldı, ancak 1941 yazında ve sonbaharında Sovyet piyadelerine çok acı veren toplara ve makineli tüfeklere sahip zırhlı personel taşıyıcıları - en az bir düzine kuruş!
  Ancak don otuz dereceyi aştığında, tüm bu Cermen canavarları basitçe hareket etme yeteneklerini kaybettiler ... Benzin dondu ve yağ dondu.
  Ne yazık ki, Nazileri sonuna kadar bitirmeyi başaramadılar. Kısmen, büyük kuvvetlerin Alman birimlerinin toplandığı şehirlere saldırmasını isteyen emrin hatasıyla. Evet ve çözülme geldi - yanlış olsun ...
  İlkbaharda, Ivan ayrıca ikinci bir sipariş aldı - pusu nedeniyle bir generali ve birkaç subayı öldürdüğü için şanslıydı. Ancak, savaş sadece kısmen başarılı oldu. Takip sırasında, başıboş bir parça Ivan Krasnov'un yüzüne çarptı ve onu gözünden mahrum etti. Ne yazık ki, bu bir çocuk filmi değil, ana karakterin herkesi harmanladığı ve yüz makineli tüfek bile ona vuramadığı bir savaş.
  Ve şimdi fiziksel olarak çok çalışmak zorundalar: hendekler, hücreler ve çukurlar kazmak.
  Öncüler onlara yardım ederken, tarlalar sakin ve erkekler ve kızlar kendileri ağabeylerine yardım etmeleri için yalvardılar. Hatta çok gayretle çalışıyorlar, daha fazlasını yapmaya çalışıyorlar, gücü hesaplamıyorlar. Çocukların bronzlaşmış, nasırlı ellerinde ve çıplak, morarmış ayaklarında damarlar böyle şişip dışarı fırladı. Aynı zamanda hala şarkı söylemeyi başarıyorlar;
  Biz komünizmin çocuklarının öncüleriyiz -
  Bir ateş, bir çadır ve çınlayan bir borazan!
  Lanet olası faşizmin işgali -
  Kim öfkeli bir bozgunu bekliyor!
  
  Bu savaşlarda ne kaybettik?
  Ve sonra kazanılan düşmanla savaşlarda?
  Eskiden sadece dünya çocuklarıydık -
  Ve şimdi yerli toprakların savaşçıları!
  
  Ama Hitler başkentimize doğru bir adım attı,
  Şelaleyi saymadan atılan bombalar!
  Ve benim için Anavatan gökyüzünden daha güzel -
  Şimdi kanlı gün batımı geldi!
  
  Saldırganlığa sert bir şekilde yanıt vereceğiz -
  Kendileri uzun olmasına rağmen, evet, ne yazık ki küçükler!
  Ama kırılgan bir gencin elindeki kılıç -
  Şeytan'ın lejyonlarından daha güçlü!
  
  Tankların çığ üstüne çığ atmasına izin verin,
  Ve tüfeği üçe bölüyoruz!
  Polis ciddi bir şekilde arkaya nişan alsın,
  Ama Kutsal Tanrı onları şiddetle cezalandıracak!
  
  Neye karar verdik? barışın işini yap
  Ve bunun için ne yazık ki ateş etmem gerekiyordu!
  Sakinlik zaten iğrenç.
  Şiddet de var!
  
  Çıplak ayakla koştuğumuz kızla -
  Kar yağsa da, rüzgârla oluşan kar yığını kömür gibi yanar!
  Ama korkma, çocukları tanı -
  Faşist cesurca bir kurşunla tabutun içine sürülecek!
  
  İşte aşağılık Fritz şirketini koydular,
  Ve korkakların geri kalanı kaçıyor!
  Piyadeyi savaşta tırpan gibi eziyoruz -
  Genç yazlara engel değiliz!
  
  Zafer başarısı, Mayıs ayında olacak,
  Şimdi kar fırtınası dikenli, sert kar!
  Oğlan yalınayak, kız kardeşi yalınayak,
  Paçavralarda çocuklar en parlak günle tanıştı!
  
  Bu güçler nereden geliyor?
  Acıya ve soğuğa katlan, bu ihtiyaç!
  Bir arkadaş mezarın dibini ölçtüğünde,
  Bir arkadaş inlediğinde - öleceğim!
  
  Mesih biz öncüleri kutsadı,
  Anavatan sana Tanrı tarafından verildi dedi!
  Bu herkesin ilk inancıdır,
  Sovyet, kutsal ülke!
  Uzaktan yaklaşan tankların gümbürtüsü var ve gökyüzünde uçaklar vızıldıyor. Ve güçlü kuşatma silahları şimdiden kükremeye başladı. Yüksek patlayıcı mermilerin isabetlerinden, toprak parçaları ve erimiş çimenler gökyüzüne doğru fırlatılır. Burada savaşı okuyor. Binbaşı Vladimir Mihaylovski, elinde bir çelik faşist çığın yaklaşımını izleyerek kupa dürbünü tutuyor. Öncüleri arkaya sürmeye çalışıyorlar ama ayrılmak istemiyorlar ve savaşmak için ellerinde tüfekler istiyorlar.
  Yerel çocuklar av tüfekleri ve hatta spor yayları getirse de, herkese yetecek kadar silah yok. Herkes cesurca savaşmak ve kazanmak ister. Ve Anavatan'ın son düşüncesiyle ölmek işe yaramayacak.
  Binbaşı Mihaylovski emri verir:
  - Komut vermeden ateş açmayın!
  Gerçekten de, tüm tabur için sadece iki "kırk beş"leri var, bu da şansın Fritz'i daha yakına getirme şansı olduğu anlamına geliyor.
  Önde, Naziler arasında alışılmış olduğu gibi, en çok korunan arabalar; tanklar T-4 ve kendinden tahrikli silahlar "Hunter". Daha hafif araçlara ve biraz geride kalan piyadelere yer açmalılar.
  Nazilerin arabaları ve motosikletleri ara sıra öne geçme korkusuyla yavaşlıyor ....
  Ancak öncü Julius Petrov, burada boşuna kalmadıklarını kanıtlıyor. Ev yapımı yapıştırıcı ile bulaşmış ve bir tel yardımıyla görünmez hale getiren çimin üzerinde kıt bir tanksavar mayını, kütükler arasında, T-4 tırtılının hemen altında hareket eder.
  Tırtılın çelik levhaları ölümcül bir hediyenin üzerindedir. Patlama çok güçlü görünmüyor, ancak tırtıl yırtılıyor ve Nazi tankı duman çıkarmaya ve kulenin etrafında daireler çizmeye başlıyor.
  Diğer çocuklar benzer cihazları kullanır. Alman piyade korkak olduğundan ve tanklar ve kendinden tahrikli silahlar önde savunmasız olduğundan, bunun için cezalandırılacaklar.
  Alçak silueti ve güçlü zırhı ile ünlü "Avcı", yassı bir kaplumbağaya benziyor. Bu kendinden tahrikli silahlar oldukça yakın zamanda Sovyet-Alman cephesinde ortaya çıktı. İyi sürüş performansı, iyi bir mesafeyi aşabilen ve savaşta hayatta kalma kabiliyetine sahip bir top nedeniyle, Avcı hemen dillerde bir benzetme haline geldi.
  Ancak tırtılları geniş olsa da hala sıradan ... Ancak, arabanın altını oymak ve içini yedek parçalarla tükürmek daha da iyidir.
  İşte, dümeni kırılmış bir korsan fırkateyni gibi harap olmuş bir "Avcı", yana kayar ve onu T-4'e doğru iter. Ve tırtılların üzerindeki her iki çelik tabut da parlamaya başlar ve birkaç dakika sonra infilak eden mühimmat nedeniyle patlar.
  Daha şimdiden bir düzine orta ağırlıkta araç kırık ve çaresiz bir şekilde durmuştu.
  Ama arkalarında çubuğun geri kalanı, özellikle çok sayıda zırhlı. Burada kendinden tahrikli silah "Hunter" hız katıyor ve ... Gizli bir çukura düşüyor. Sadece tırtıllar yukarıdan dışarı çıkar ve çaresizce hareket eder.
  Öncüler sevinirler. Kazılmış çukurlarda bir yerlerde ev yapımı patlayıcılar. El işçiliği ile yapılmıştır. Tabii ki, dinamitten daha zayıf, ancak alt takımı devre dışı bırakmak için yeterli.
  Fritz ağır kayıplar veriyor, zırhlı personel taşıyıcıları başarısız oluyor, bazıları tehlikeli bölgelerden geçiyor, ancak el bombaları ve patlayıcılar atılarak karşılanıyorlar.
  Burada kıvrak zekalı genç savaşçılar bile küçük mancınıklar inşa ettiler. Barut elementleriyle karıştırılmış özel bir damıtılmış odun ruhu torbası atıyorlar.
  Vurulduğunda, Nazi nakliye araçlarının daha ince zırhı yol verir ve mürettebatın mavi alevlerle parlamasına neden olur. Acıdan deliye dönen Fritz, yürek parçalayıcı bir şekilde bağırıyor ve dehşet içinde çarpık yüzlerle etrafa saçılıyor.
  Bazıları ekipmanlarını bile terk ediyor...
  Tek üzücü, çok sayıda düşmanın olması, bazı araçlar, her şeyi makineli tüfek ateşiyle dolduruyor, siperlere yaklaşıyor.
  Ve kirpilere rastlarlar... Bu arada Alesya kırk beş yönetir. Tabii ki, T-4 ve "Hunter" ile kafa kafaya almayacaksınız, ancak iki tarafı da deneyebilirsiniz. Zırhlı personel taşıyıcıları hakkında söylenecek bir şey yok. Herkes kıracak ve kırmızı-sıcak metal tükürük kanıyla zemin yapacak!
  Küçük kalibreli bir silahın, büyük bir atış hızına, kamuflaj kolaylığına göre birçok avantajı vardır. Ve hedefleri nasıl seçeceklerini biliyorlar.
  Naziler vahşice sırtlanlar gibi hırlıyorlar. Ve Sovyet adamları arasında ölüler ve yaralılar var. Özellikle daha yeni yaşamaya başlayan genç savaşçıların ölmesi trajiktir. İşte çok genç bir öncü kız, patlayıcı paketini güçlükle kaldırmış, onunla bir T-3 orta tankının paletlerinin altına koşuyor. Uzun ama görünüşte ince bir gövdeye sahip çirkin bir kutu atlar ve ondan kare bir kuleyi koparır.
  Ve savaşçılar yine el bombaları atıyor ve makineli tüfekler sürünen motosikletleri çivilemeye başladı. Ve Nazi askerlerinin kafaları dolu tarafından devrilen olgun kirazlar gibi patladı.
  Ve büyük motosikletlerin gaz tankları patlayarak şiddetli ateş akıntıları saçıyor. Sanki bir cehennem cinleri isyanı yaşanıyormuş gibi geliyor. İşte talihsiz meslektaşlarına katılan bazı zırhlı personel taşıyıcıları.
  "Avcı" yı işaret eden Alesya, gövdenin alt kısmını hedefliyor. Oraya ulaşmak zor, ama bu acımasız kendinden tahrikli silahı kırmak için tek şans. Parmağın yumuşak hareketi ve ardından çevirin.
  Silah yumuşak bir geri tepme verir ve faşist makine ikiye bölünür. Ve gamalı haçlı bayrak kanlı çamura düşüyor.
  Alesya fısıldıyor:
  - Adalet fedakarlık gerektirir, hayırseverlik bağış gerektirir ve haklı bir davanın başarısı fedakarlık gerektirir!
  Bir dönüş, nişancı kız, Dünya'nın biyoritmlerini ve çimlerin nefesini tabanlarıyla ve sürgünleriyle daha iyi hissetmek için çıplak durur ve eklemdeki sinsi T-3'ü vurur.
  Nazi donanmasının neredeyse tüm orta tanklarının zaten devre dışı bırakıldığı görülebilir. Burada ikincisi öncü bir çocuk tarafından yok edildi , yaralanmaya rağmen, patlayıcı karbür, kömür tozu, az miktarda fosforlu talaş karışımı ile bir namluyu itti. Kahraman çocuk artık bir yaradan sonra namluyu itecek güce sahip değildi ve yoldaşı Andrey, kaçarken kendini geçerek, kırk tonluk Shmel saldırı kendinden tahrikli silahını tekerleklerin altına itti. 150 milimetre kalibrelik yaltakçı bir top havaya uçtu ve havada kaldı. Ve öncülerin ruhları, parçalanmış bedenlerinden fırlayarak, asla şiddet ve acının olmadığı mutlu bir cennet krallığına koştu.
  Ağır meslektaşlarının desteğini kaybeden hayatta kalan faşist taşıyıcılar geri dönmeye başladı ... Wagner'in müziğinin kükremesi durdu ve genel bir uçuş başladı.
  Vladimir Mihaylovski alnındaki kanı silerek şunları söyledi:
  - Bir Rus savaşçı ayakta ölebilir ama asla dizlerinin üzerinde yaşayamaz! Rusya kanayabilir ama hiçbir kan cesaretimizi ve Anavatan'a olan bağlılığımızı kana bulamayacak!
  Ve hayatta kalan öncüler bunu doğruluyorlar... Gerçi birçoğu zaten yanmış ve yaralanmış.
  Ve Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova gökyüzünde savaşıyorlar, zaten dört yüzden fazla düşürülen uçağı puanlayan övülen Marsilya ile rekabet etmeye hazırlar ve bunun için Altın Şövalye Demir Haç Şövalyesi'nin beşinci derecesini aldı. meşe yaprağı, kılıç ve elmas.
  Ama kızlar açıkça savaşmaya kararlı. Burada aynı bikinili ve yalın ayak kavga ediyorlar. Ve Luftwaffe uçaklarını delin.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla silahı hedefe doğrultur, faşisti yere serer ve şöyle der:
  inancımız büyük
  Sonsuza kadar sürecek!
  Ve ortağına göz kırpıyor. Akulina da faşisti yere seriyor, çıplak bacaklarını ve çığlıklarını çok doğru bir şekilde kullanarak ona vuruyor:
  - Komünizm fikirlerinin büyüklüğü için!
  Ve inci gibi dişlerini gösterir. Böyle bir kız savaşıyor ve eğitimli.
  Ve dişleriyle parıldıyor.
  Yak-9'unda başka bir Alman uçağını düşüren Anastasia agresif bir şekilde gıcırdıyor:
  - Gezegenin üzerinde Rus kartalı,
  Kanatlarını açarak havalanacak ...
  Düşman hesaba çekilecek
  Yenilecek, kırılacak!
  Akulina, rakipleri devirerek bunu isteyerek onaylar:
  - Kırılacak!
  Tabii ki, Almanlar arasında güzel as kızlar da ortaya çıktı. Albina ve Alvina en yeni ME-309'da savaşıyor. Böyle savaşan savaşçılar çaldı.
  Ve Sovyet uçaklarını inanılmaz bir çeviklikle yere serdiler. ME-309, üç adet 30 mm hava topu ve dört adet makineli tüfekle donanmış çok güçlü bir uçaktır. Böyle bir canavara karşı Rus arabaları direnemez.
  Vururlarsa, acımadan vururlar.
  Albina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla hedefe bir uçak topu söyledi. Düşmanı vur ve ciyakladı:
  - Üçüncü Reich'ın zaferi için!
  Ve dilini gösterdi.
  Alvina da düşmanı dövdü. Sovyet Yak-9'larını kesti ve şöyle dedi:
  - Ordumuzun büyük sınırları için!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Kavgalar, fatura toplama ve Huffman. Henüz büyük aslardan biri değil, ancak hızla ilerliyor. Cehennem canavarı da diyebilirsiniz.
  Almanlar, yavaş da olsa ve ağır kayıplarla, Volga kıyıları boyunca Hazar Denizi'ne yaklaşıyor.
  . BÖLÜM 2
  Güçler açıkça eşitsizdi. Faşist havacılık özellikle can sıkıcıydı. Focke-Wulf çok sayıda cepheye girdi ve güçlü silahları ve hızı Kızıl Ordu için bir sorun haline geldi. Ayrıca, bu arabayı yıkmak çok zordu. Dayanıklıdır ve ağır zırhlıdır.
  ME-309 da Sovyet pilotları için hem hız hem de silahlar açısından tatsız bir sürpriz oldu. Ve Sovyet birimlerini hemen hemen parçaladı.
  Bombalanan Sovyet mevzileri ve çok güçlü bir makine olan yeni Yu-288 bombardıman uçağı. Normal yük altında dört ton, yeniden yükleme versiyonunda altı ton bomba taşıdı. Ve Sovyet birimlerini adil bir şekilde aldı.
  Rommel de Mainstein gibi bir komutan olarak klasını gösterdi.
  Almanlar Astrakhan'a daha da yaklaştı. Ve beklenmedik bir şekilde Sovyet komutanlığı için Fritz, Volga boyunca Kamyshin yönünde saldırıya geçti. Cesur ama güçlü bir hareketti. Ve onları durdurmak zor olsa da.
  Ancak Kızıl Ordu'nun savunması hala güçlü ... Bir hafta içinde Naziler elli kilometre ilerledi ve durduruldu.
  Karşı saldırılarla karşılandılar, Sovyet birimleri ....
  Aynı zamanda Japonlar, Alma-Ata'ya karşı bir saldırı geliştirmeye çalıştı. Ve sonra şiddetli savaşlar tüm hızıyla devam etti.
  Kızlar erkeklerle eşit düzeyde ve belki onlardan daha iyi dövüşürdü.
  Margarita Magnitnaya ve Tatyana Bulatnaya - makineli tüfeklerden ateşlenen güzel kızlar.
  Samurayları vurdular ve şarkı söylediler:
  - Rüyaya katılmayalım
  Hayata atılan ilk adım...
  Yine Dünya'nın üstünde görüyorsun,
  Öfkeli saldırıların kasırgaları!
  Margarita çıplak ayaklarıyla öldürücü bir el bombası attı, Japonları parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Bizi kimse durduramaz
  Bizi kimse yenemeyecek...
  Wehrmacht'ı toprağa gömeceğiz,
  Arkadaşlığımız bir monolit!
  Düşmana ateş eden Tatyana, kabul etti:
  - Gerçekten bir monolit!
  Japonlar Alma-Ata'ya doğru ilerliyorlar. Çok sayıda askerleri ve çeşitli rezervleri var. Bunlar savaşan adamlar. Ama kızlar onları biçer. Çaresizce savaşırlar.
  Tatyana Bulatnaya başka bir el bombası attı, samurayı parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Büyük başarım için!
  Ve göz kırptı, safir rengi. Neşeli kız, hiçbir şey söyleme.
  Ve Margarita, çıplak topuğuyla, Japon askerlerini paramparça ederek bir ölüm hediyesi alıp fırlatacak.
  Ve şarkı söyle:
  - Her şey birbirine karışmış, iç içe geçmiş, sıkıntılı bir kasırga içinde!
  Ve yine çıplak ayaklarını, bir limonu Japonlara fırlatır...
  Beline çıplak ve yalınayak bir savaşçı Oksana onlara doğru sürünür ve bir el bombası kutusunu iterek fısıldayarak:
  - Harika olacak kızlar!
  Ve üç savaşçı da şarkı söyledi:
  - Samuray, çelik ve ateşin baskısı altında yere uçtu!
  Ve güzellikler büyük bir hiddetle savaşırlar. Ateşten, sudan ve bakır borulardan boşuna gittiler.
  Burada Oksana, çıplak ayağıyla bir el bombası atarak Japon Chikha hafif tankına çarptı. Bu harika bir hedef.
  Margarita, düşmana ateş ederek şarkı söyledi:
  - İnancın yokluğuna inanabilirsin! Davanın yokluğunu yapabilirsiniz!
  Tatyana mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Söylediğin şey bir paradoks!
  Margarita çıplak ayaklarıyla bir el bombası attı ve mantıklı bir şekilde şöyle dedi:
  "Deha, paradoksların dostu değil midir?"
  Tatyana bir dönüş yaptı, samurayı biçti ve kabul etti:
  - Elbette dostum!
  Ve savaşçılar onu aldı ve gülmeye başladı ... Kızlarla savaşıyorlar ve başka ne diyorlar ... Rusya'nın kızların nasıl savaştığını hatırlaması boşuna değil!
  Oksana elbette en üst düzeyde savaşır. Ve farklı noktalardan ateş ediyor ve kız top gibi dönüyor.
  Bunlar güzellikler, kimseye bir şey vermezler. Ve samuraylarla birlikte ihaneti kemirmek.
  Ateşe ve Angela'ya liderlik eder. Kız da agresif ve kızıl saçlı. Savaşçılar çıplak ayakla savaşmayı ve muazzam oranlarda hünerler sergilemeyi tercih ederler.
  Angela sırayı verir ve gülerek der ki:
  - Cesurca savaşa gireceğiz,
  Sovyetlerin gücü için!
  Ve çıplak ayaklarıyla öldürücü bir limon fırlatıyor.
  Savaşlar devam ediyor ve şimdi Japonların saldırısı sona eriyor ....
  Zaten kırk üç Temmuz'un sonu. Naziler Volga Deltası'na yaklaştı ve üzerinde savaşlar başladı.
  Elizabeth ve ekibi umutsuzca savaşır. İlk Tiger-2 tankları da cepheye gelmeye başladı. "Panter" ve "Aslan"a benzerler, ancak arada bir şey var. Ayrıca zırhın rasyonel eğim açıları ve 88 mm kalibreli 71 EL'lik uzun namlulu bir tabanca ile. Altmış sekiz ton ağırlığında ve zırh açısından "Aslan" tankına yakın, ancak boyut olarak biraz daha küçük.
  Büyük tanklar, hiçbir şey söylemeyeceksiniz.
  Elizabeth ve kızlar Almanları avlıyorlar. T-4'ü delip geçiyorlar ve ciyaklıyorlar:
  - Parlak yılların fikirlerine şan,
  Öncülerin çığlığı her zaman hazır ol!
  Diyelim ki savaşçılar birinci sınıf. Ve sadece şanlı bir şekilde dövüşmekle kalmıyorlar, aynı zamanda şarkı da söylüyorlar;
  Birlik yıkılmaz, özgür halklar,
  Toplanan kaba kuvvet ve korku değildi...
  Ve aydınlanmış insanların iyi niyeti,
  Ve rüyalarda dostluk, ışık, akıl ve cesaret!
  
  Özgür Anavatanımıza şan,
  Yaratılışın gücü sonsuza dek bir destektir!
  Kanuni kuvvet, halkın iradesi,
  Sonuçta, birlik için - basit bir adam!
  
  Fırtınalar arasında ilerlemenin güneşi bizim için parladı,
  Fırtınalar ve fırtınalar arasında ileriye doğru koştuk ...
  Dağları hareket ettiririz, ağırlıksız gibi,
  Bütün dünya komünizme doğru ışınlanıyor!
  
  Özgür Anavatanımıza şan,
  Yaratılışın gücü sonsuza dek bir destektir!
  Kanuni kuvvet, halkın iradesi,
  Sonuçta, birlik için - basit bir adam!
  
  Gezegenin halkları kardeş olarak birleşmişlerdir,
  Sonsuza kadar Budist, Müslüman arkadaşlar!
  Aklın görkemi, büyük bir isim olsun,
  Dünyanın bütün milletleri bir ailedir!
  
  Özgür Anavatanımıza şan,
  Yaratılışın gücü sonsuza dek bir destektir!
  Kanuni kuvvet, halkın iradesi,
  Sonuçta, birlik için - basit bir adam!
  Kızlar iyi şarkı söylerler ve daha da iyi dövüşürler ve bu tür başarılar sergilerler. Tarih galipler tarafından yazılmasına ve savaş kaybedilirse hatırlanıp hatırlanmayacağı bilinmese de?
  Alenka, bir grup kızla birlikte pilleri ile Volga Deltası'ndaki düşmanları durdurmaya çalışıyor. Ve prensipte güzelliklerin neler yapabileceğini gösterir.
  Ve gerçekten çok şey yapabilirler.
  Anyuta çıplak ayaklarıyla ateş eder ve kükrer:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Ve böylece bütün pil onu aldı ve bir ağızdan, kulağa hoş gelen seslerle şarkı söyledi;
  Daha iyi bir kader için savaşıyoruz
  İnsanların hayatını kolaylaştırmak için...
  Ve lanet olası sürüyü ez
  Böylece daha az kötü düşman var!
  
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek,
  Annemiz Rusya'nın görkemi için...
  Rusya halkı yenilmez olduğuna inanıyor,
  Ve dünyadaki herkesi daha güzel yap!
  
  Anavatan için savaşmak için verildik,
  Anavatan'ın büyüklüğünü korumak ...
  Ve bazen hayat sadece bir filmdir
  Cennetin bir yansıması olsa da!
  
  Tüm insanların bir hayale ulaşması gerekir,
  Makul inan komünizme ...
  Böylece Dünya'da daha fazla mutluluk var,
  Ve intikam ateşleri gelmedi!
  
  Çarımız, büyük dahi Pugachev,
  Köylüleri kutsal mücadeleye yükseltti...
  Herhangi bir iş omuzda olacak,
  Ve kızı yalınayak sev çocuk!
  
  Şeytandan daha güçlü olacağız
  Bilimin ufkunu değiştirdiğimizde...
  Kötü adamın toynaklarının altında düzleştirilmiş,
  Yırtık bir aorttan kan fışkırmasına rağmen!
  
  Evet, bu bizim doğru arkadaşlarımız,
  Anavatanı daha mutlu edebiliriz...
  İnsanlar tek bir aileye inanırlar,
  Büyük parlak Rusya!
  
  İnsanlara cesurca ufka bakın,
  Kötü bulutların gökyüzünü örtmesine izin verme...
  Düşmana muzaffer bir puan vereceğiz,
  Ve savaşta şanslı kahraman olacaksın!
  
  korkak kelimesini bilmiyorum
  Biz Ruslar hiç de aşağı değiliz ...
  Biz Svarog'umuz Beyaz İsa'ya sahibiz,
  Ve sonsuza dek Mayıs'ın tadını çıkaracak!
  
  Yuvarlak bir dansta kızlar ve erkekler,
  Biz yalınayak kızlar gireriz ...
  Sonuçta bizim için, her şeye kadir Tanrı Çubuk,
  Beyinsiz bir papağan çocuğu olma!
  
  Ve Lenin bize savaşmamız için ilham verdi,
  Bilge Stalin başarıyı kutsadı ...
  Güçlü bir melek kanatlarını açacak,
  Ve kaslarımız basitçe çelikten yapılmıştır!
  
  Anavatan'ın majesteleri olacak
  Tanrı ile böyle savaşçılar olduğumuzu...
  Burada zaferi çelik bir kılıçla onaylayacağız,
  Svarog'da hangi kalkan dövüldü!
  
  Kısacası, Rab'be sadık olun,
  En parlak Rusya'nın görkemine...
  Biz sadece şövalye kartallarını biliyoruz,
  Arkamızda Beyaz Tanrı Mesih Mesih var!
  Burada, bir silahın tam isabetinden "Aslan" yanar. Evet, Naziler bunu özellikle boynuzlardan alıyor.
  Savaşlar sürerken çocuklar vakit kaybetmezler.
  Dasha ve Vaska, Alman birliklerinin arkasında dolaşıyor. Ekipmanın sütunlar halinde nasıl hareket ettiğini izliyorlar. Motosikletler acele ediyor, kundağı motorlu silahlar sürünüyor. SS ve diğer birimler de dahil olmak üzere çok sayıda birlik var.
  Vaska, tankları yok eden güçlü bir Alman kundağı motorlu silah olan "Ferdinand"ın hareketini fark etti.
  Oğlan kıza fısıldadı:
  - Görünüşe göre Fritz, Stalingrad'ın kuzeyine ek kuvvetler gönderiyor.
  Dasha bir gülümsemeyle kaydetti:
  - Bizimki zaten onları ezecek!
  Kamyondan Nemtsev öfkeyle adamlara bağırıyor. Çocuklar havalanır ve koşar, titrer, tozlu gri, çıplak, yuvarlak topuklu. Onlar için de sıra verebilirler.
  Oğlan ve kız çalılara koştular ve atladılar. Dasha coşkuyla şunları söyledi:
  - Partizanlar her şeyi yapabilir!
  Vaska bu konuda hemfikirdi:
  - Elbette... Kesinlikle kazanacağız!
  Dasha coşkuyla şarkı söyledi:
  - Zaferi bekliyorum! Zafer bekliyorum! Zincirleri kırmak isteyenler! Zaferi bekliyor, zaferi bekliyor! Faşizmi yeneceğiz!
  Vaska buna hemen razı oldu ve tırtılı çıplak çocuk ayaklarının parmaklarıyla ezdi:
  - Yapabiliriz! Bir peri masalını gerçeğe dönüştürmek için doğduk!
  Dasha göz kırptı ve not etti:
  - Ve ne? Bence peri masalını gerçekleştireceğiz ve Wehrmacht toz olacak!
  Ve çocuklar ciğerlerinin zirvesinde koro halinde şarkı söylediler;
  Adil ülkemiz adına,
  Komünizm evrene ne verecek...
  Anavatanımıza sadık kalacağız,
  Başarıya giden yolu açalım, yaratıcılığa!
  
  Putin Rusya'yı bir kahraman gibi yönetti
  Ama kartal onu uçarken bıraktı...
  Büyük Fuhrer tabii ki hemoroid,
  Ama Stalin aynı zamanda bir isim demektir!
  
  Üçüncü Reich'ı kazanacağımıza inanıyorum
  Putin'in Stalin'e geçmesine şaşmamalı...
  Dünyanın üstünde altın kanatlı bir melek,
  Ve Şeytan-Adolf şimdi delirdi!
  
  Almanların tüm Avrupa parmaklarının ucunda,
  Ve Afrika, Asya ve devletler ...
  Ve Adolf onun havalı olduğunu düşünüyor
  Ama Führer cezalandırılacak!
  
  Hitler için Rusya bir ahır gibidir,
  Kendi yapmak istiyor...
  Ama olacak, komünizmin bir cennet olduğuna inanıyorum,
  Çilekler filizlenecek, yatak ekecek!
  
  İnanmayın, halkımız hiç zayıf değil,
  Ama çok fazla Fritz yakalandı ...
  Ve Slav hiç bir köle olmadığını biliyorsun,
  Annemiz Rusya adına!
  
  Ve Lenin bize bir başarıya ilham verdi,
  Bana işlerin nasıl yapıldığını gösterdi...
  Tanrı aslında bir olduğundan,
  Ama komünizme cesaretle inanmamız gerekiyor!
  
  Hayır, Rus düşmanına boyun eğme,
  Sonuçta, Beyaz Tanrı bizimle - evrenin Yaratıcısı ...
  O anavatanlara savaşta yardım edeceğim,
  Değişmeyen hayatın başarısında olmak!
  
  Sevdiklerinizi ne kadar öldürebilirsiniz?
  Ne yazık ki savaşın sonu yok...
  Ordumuzun savaşlarında çok zayıfladı,
  Utanmayacağın bir şey yap!
  Bu genç savaşçıların güzel bir şarkısı. Şarkıyı söylediler ve çıplak, nasırlı topuklarıyla patikadaki tozu tırmıklayarak yeniden hareket ettiler.
  Çocuklar neşeli ve görünüşte hayattan memnundu. İnce olmasına rağmen yüzleri çikolata gibi bronzlaşmış ve tam tersine saçları açık. Harika çocuklar.
  Motosikletli Almanlardan biri onlara sevgiyle seslendi. Ve çikolata ikram etti. Aç Dasha ellerini uzattı, ama Vaska kolunu çekiştirdi:
  - Kendini küçük düşürme!
  Akıllı kız bulundu
  - Nazileri birleştirelim!
  Kendisi bir deri bir kemik olan Vaska bu fikri beğendi. Bir de çikolata istedi.
  Hitlerci başını salladı ve bozuk bir Rusçayla üfledi:
  - Şarkı söyle çocuk!
  Vaska başını salladı ve büyük bir ilhamla şarkı söyledi;
   Parti tüm Rusya'yı topladı,
  Sonsuz alanları korur...
  Sonuçta, insanlar böyle bir güce inanıyor
  Sovyet topraklarına şan!
  
  Stalin en yüksek ödüldür,
  Stalin bilgeliğin uçuşudur...
  Onun için cesurca savaşmalısın.
  Bütün insanlar Stalin'i takip ediyor!
  
  Bize sevinçli kanatlar verildi,
  Büyük bir irademiz var...
  Stalin bolluğun sevincidir,
  Zafer, harika ülke!
  
  Stalin evrendeki en büyüğüdür,
  Stalin altın kanatlı melek,
  Şansı değişmeyen halkımız,
  İnan, sonsuza kadar yenilmez!
  
  Stalin insanlara kurtuluş verdi,
  Dünyanın en büyük kartalı...
  Anavatanımız ve özgürlüğümüz için,
  Kanatlarını yeryüzüne yaydı!
  
  Işıltılı Stalin'den daha yükseği yok,
  O sadece beyaz Tanrı kadar büyüktür ...
  Köpükle savaşmak ve kazanmak,
  Führer yakında bir tabuta sürülecek!
  
  Anavatanımıza şeref vermek,
  Onu bulamamak daha güzel bil...
  Yakında komünizm altında yaşayacağız,
  Ve başka yolumuz yok!
  
  Stalin tüm gezegenin gururu,
  Stalin sınırsız komünizm...
  Onun eylemleri şarkı söyleyecek
  Faşist tamamen yok edildi!
  
  Stalin Rusya'ya şan yaptı,
  Stalin onu yıldızların üzerine çıkardı ...
  İmparatorluğu ağzına kadar kaldırdı,
  Stalin sadece bir idealdir!
  
  Stalin evreni fetheder
  Harika bir yıldız filosu var...
  Denemeler düzenleme için olacak
  Stalin komünizme yol açacak!
  
  Rusya için Stalin güneştir,
  Karanlıkta şiddetle parlıyor...
  kızın sesi gür
  Dünyada daha güzel bir lider yok!
  
  Stalin, Svarog'un somutlaşmış halidir,
  Stalin Rusya'nın gücünü yarattı...
  Rod'u kalbinde bulur -
  En Büyük Usta!
  
  Tüm dünyada daha güzel bir lider yok,
  Stalin insanların en büyüğüdür...
  Evrenimizde mutluluk yaratalım,
  Kuduz kötü adam yok edildi!
  
  Oğullarım ve Komsomol üyeleri,
  Anavatan için, oluşumda bir arada olun ...
  Sonuçta, siz kızlar kaplanlardan daha güçlüsünüz.
  Sevgili dahi Stalin bizimle!
  
  Başarılar sayılmaz,
  Ok gibi uçalım...
  Işıldayan Rusya'mız
  , Vatan komünizme doğru ilerliyor!
  Dasha, Vaska ile birlikte şarkı söyledi ve çocuklar her şeyi çok sesli ve güzel aldı.
  Ve hala dans ediyorlardı, bronzlaşmış, ayakkabısız çocuklarını eziyor ve daha şimdiden Mart ayında karda çıplak ayakla tepiniyorlardı.
  Rusça'yı gerçekten anlamayan Alman, şarkıyı beğendi ve çantasından konserve domuz eti çıkardı ve çocuklara verdi.
  Ve başıyla onayladı.
  - Zer Gut!
  Oğlan ve kız eğilerek ilerlediler. Sadece on bir yaşındalar ama zekiler ve güçlü bir hafızaları var. Doğru bilgi toplayın. Ve bir kez sarışın Daria, sepette bile Almanlara bir mayın getirdi. Zeki bir kız ve dillerini iyi biliyor. Beyaz saçlı, mavi gözlü bu kadar güzel bir çocuğun ölüm getirebileceğini bile düşünmediler.
  Ve bu işe yaradı...
  İşte yine gidiyorlar, Alman çikolatalarının tadına varıyorlar ve ruh halleri neşeli...
  Daria gülümseyerek kaydetti:
  - Nazileri yenersek kendime mermerden ve çeşmeli üç katlı bir ev yapacağım!
  Vaska güldü.
  - Burjuva mı olacaksın?
  Kız cevap verdi:
  -Değil! Sadece kendi komünizmim olacak!
  Vaska güldü ve tekrar şarkı söyledi;
  Burjuva benim toprağıma gittiğinde,
  Evler yakıldı, kızlar kesildi...
  Sıfırlar sayılmış gibi görünüyordu,
  Çocuklar saçlarını sıfıra traş ettirdi!
  
  Cesur Kibalchish tüfeği aldı,
  Ve Halk Ordusu'na katıldı...
  Ama tüm Malchish-Bad Boy planlarını dağıttı,
  Reçel için bir fıçıdan kim vazgeçti!
  
  Ve burada rafta asılıyım çocuk,
  Bana bir kamçı ve iğne ile eziyet ediyorlar ...
  Karşılığında yüzüme gülüyorum, cellat benim -
  Ve Anavatan'ın bir cennet olacağına inanıyorum!
  
  Topuklarımı ateşle kavurdu hayvanlar,
  Çocuk akıntıya karşı ağır bir şekilde dövüldü...
  Ama inan bana un bir şey değil,
  Böylece kırmızı burjuva kazandı!
  
  Kemikleri kırıyorlar, kötü metal kazmış,
  Rafta, cellatlar beni şaşırtıyor ...
  Ama inanıyorum ki, çocuk hayal etti
  Mayıs'ta Berlin'de koşmak için!
  
  Yoldaş Lenin'in önderlik edeceğine inanıyorum.
  Ücretsiz, Varşova, Prag, Londra!
  Kazanan skoru yakında yayınlayacağız
  Ve Berlin'in üzerindeki kızıl bayrak gururla!
  
  Şimdi çocuğun topukları hala yanıyor,
  Neredeyse her zaman yalınayak olan taban ...
  Ve kamçı sırtına sert vurdu,
  Muhtemelen anne, zaten gri saçlısın!
  
  Ama bu cellatlara teslim olmayacağım,
  İnanç istemem, merhameti bil...
  Kat kırbacı omuzdan dik olsun,
  Lenin'in vereceğini biliyorum, mükafatına inan!
  
  Kibalchish işkence altında güldü,
  Sırları ifşa etmez, gururla ölür...
  Cehennemde sonsuza kadar öyle bağırır Bad Boy,
  Şeytanlar boğazına reçine döküyor!
  
  Lenin bizimle, sonsuza kadar görebilirsin,
  Ve bir alev yanıyor kalbimde...
  Büyük rüya gerçek oluyor
  Tüm gezegenin üzerinde kırmızı bir bayrak olacak!
  Daria ıslık çaldı ve çıplak ayağını yere vurdu:
  - Harika! Kendin mi besteledin?
  Vaska başını salladı.
  - Evet! Hikayesi beni çok etkiledi!
  Daria başını salladı ve şunları söyledi:
  - Polislerin seni ve beni nasıl yakalayıp soğukta karda çıplak ayakla sürdüklerini ve sonra bizi kamçıladıklarını ve topuklarımıza ince ince dallar uyguladıklarını hatırlıyor musun?
  Vaska hemen onayladı:
  - Öyleydi... Rafa asıldığınızda topuklarınız ağrıyor ve omuzlarınız ağrıyor. Ama aleyhimize hiçbir kanıt yoktu ve....
  Daria içini çekerek belirtti:
  - Evet, ama polisler donarak ölmemizi istedi. Ama kafama şişeyle vurduklarında çıplak ayağımla bir parça yakaladım. Ve sonra ellerine geçti. Sonra ipi kendim ve senin için kestim.
  Vaska başını salladı.
  - Evet, öyleydi... Korkunç ama. Ama biliyorsun, soğukta yanık tabanların kabarcıkları incitmez! Ve daha sonra dışarı çıktığımızda her şey üzerimizde köpekler gibi iyileşti!
  Daria hemen onayladı:
  - Evet, bize iyi gelir! O kadar sert tabanlar doldurdum ki kömürlerin üzerinde yürümekten korkmuyorum!
  Vaska şişerek dedi ki:
  - Ben de! Biz öncüleriz, komünizmin çocukları!
  Derya onayladı:
  Ve kesinlikle kazanacağız!
  Oğlan ve kız şarkı söyledi:
  Komünizmin ölümsüz fikirlerinin zaferinde,
  Ülkemizin geleceğini görüyoruz...
  Ve Kızıl Bayrak, Anavatanımız,
  Her zaman özverili bir şekilde sadık kalacağız!
  . BÖLÜM 3
  Ağustos 1943'ün başlarında, Almanlar yine de çıktı ve Sovyet birliklerinin Hazar Denizi'ne karşı inatçı direnişinin üstesinden geldi. Bu gerçekten Fritz için büyük bir başarı. Hangi en büyük temettü elde etti. Şimdi Kafkasya ana kıtadan kara yoluyla kesildi.
  İnatçı savaşlardan sonra Batum'u alan ve Erivan'ın çevresini tamamlayan Türkler de başarıya ulaştı. Böylece, Transkafkasya'daki Sovyet birliklerini iyice bastırdı.
  SSCB'nin konumu çok zorlaştı. Ve Stalin, koridordan aç, ölmek üzere olan, ancak henüz Leningrad'ı teslim etmeyen koridoru kırmak için kuzeyde bir saldırı başlatmasını emretti.
  Tikhvin'e saldırı başladı. Karargahın yeterli rezervi olmamasına rağmen, oraya önemli kuvvetler atıldı. Durum, İsveçli olduğu iddia edilen gönüllü birliklerin cepheye gelmesiyle karmaşıklaştı ve bu da konumlarını güçlendirdi.
  Evet ve Almanlar ciddi şekilde güçlendi ...
  Savaşlar on Ağustos'tan itibaren başladı, Sovyet birlikleri savaşın ilk üç gününde on kilometre ilerledi. Burada, 14 Ağustos'ta Alman Maus tankı ilk kez savaşa girdi. Yüz seksen sekiz ton ağırlığında pek başarılı bir gelişme değil. Doğru, araba ciddi bir ekip, çok savaşçı Nazi kızları tarafından sürüldü.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodit - Üçüncü Reich'in "A" harfiyle beş güzelliği. Ve Maus'ta nasıl savaştıklarını ve aynı anda iki silahtan nasıl ateş ettiklerini.
  Yüksek patlayıcı parçalanma mermileri, kısa namlulu 75 mm'lik bir toptan ve daha ağır olanlar 128 mm'lik bir toptan ateşlenir ve çarpıcı bir güç gösterir.
  Agnes çıplak ayakları ve yontulmuş bacaklarıyla ateş ediyor. Sovyet arabasına çarpar, tam anlamıyla kulesini koparır ve ciyaklar:
  - Ben bir uzay kızıyım!
  Adala mayınlı bir el ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Ben de akrobasiyim, tüm ekibi yırtın!
  Ayrıca kız çıplak ayak kullanıyor. Sovyet otuz dört mermisi Maus'a çarptı ama bezelye gibi sekti. Araba iyi korunur. Ve ona kolayca vuramazsın. Kabuklar ondan tenis topları gibi uçar ve böyle bir canavarın büyük bir kalibresiyle bile kıramazsınız.
  Ve kız, düşmanın yaklaşmasına izin vermeden uçaksavar silahından vuruldu.
  Agatha da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve hırladı:
  - Kılıcım vursun, düşmanları kırbaçlayacağız!
  Adala agresif bir şekilde onayladı, çok isabetli bir atış yaptı:
  Biz ışığın ve toprağın savaşçılarıyız!
  Angelina çıplak ayaklarıyla dövdü, Sovyet T-34-76 tankını parçaladı ve bağırdı:
  - Büyük kazançlar için!
  Afrodit ayrıca bir yığın kadar ağır bir mermi ile vurdu, Sovyet T-60'ı ezdi ve gıcırdıyordu:
  - Kutsal savaş bizim zaferimiz olacak!
  Agnes, çıplak topuğuyla düşmanın ön zırhını kırarak dövdü ve şunları söyledi:
  - İmparatorluk bayrağı ileri - düşmüş kahramanlara şan!
  Buradaki kızlar oldukça edepsiz ve cani. Ve onları geçemeyeceğin hiçbir şey için değil. Çıplak ayakları ve vücut bikinileri sayesinde ıskalamadan çekim yapıyorlar. Bu da o kadar kolay dövülemeyecekleri anlamına geliyor.
  Korkunç "Fare", ölümcül bir silahla dövüldü ve kimseye bir şans vermedi.
  KV serisi dahil.
  Ancak bu kadar inatla ve başarılı bir şekilde savaşan Alman kadınları varsa, o zaman Sovyet seviyesindeki kızlar da var - kahramanlar.
  Burada, örneğin, ortaklarıyla birlikte Natasha. Sadece cepheye yeni gelmiş mütevazı, kendinden tahrikli bir silah-85'leri var. Ve kızlar zaten Nazileri büyük bir şiddetle dövüyorlar.
  Tabii ki güzeller yalınayak ve bikinili. Ve Nazileri cam parçalarına vuran bir balyoz gibi iyice eziyorlar.
  Ve bu tür kızlar en yüksek kartal uçuşunu sergilediklerinde bu çok unutulmaz.
  Natasha çıplak ayaklarıyla ateş ediyor ve Panter'i parçalıyor, ardından bağırıyor:
  - Büyük Anavatan için!
  Ve dilini gösterecek!
  Zoya ayrıca düşmanı darmadağın eder. Ona çok sert vur. Zırhı kıracak ve gevezelik edecek:
  - Komünizmin zaferi için!
  Augustina da sıkı bir şekilde savaşır ve eğer düşmana baskı yaparsa bunu çok iyi yapar. Molalar ve kükremeler:
  - Komünist dünyaya şan!
  Dolbanet ve Svetlana. Hem de çok uygun. Çıplak ayak parmaklarınla. Düşmanın zırhını ezin ve gıcırdatın:
  - Komünist dünyanın büyüklüğü için!
  Ve dilini göster...
  Burada ilham alan kızlar şarkı söylediler, hareket halindeyken beste yaptılar;
  Güzeller çıplak ayakla saldırıyor
  Böyle güzel kızlar koşuyor ...
  Fritz'e yumrukla vurmak gerekirse,
  Ya da onu bir makineli tüfekle kes!
  
  Kızların şüphesi yok
  Nazileri ölü olarak gömecekler...
  Ve onu ayaklarından sertçe dövecekler,
  Ve bir yerlerde etçil kurtlar uluyor!
  
  Rusya askerler için bir kelimedir
  Daha iyi olmayacağına inandığında...
  Bazen kasvetli bir hizalama olsa da,
  Kötü kara Cain'in zafer kazandığı yer!
  
  İnanmayın, Komsomol üyeleri koşmaz,
  Ve eğer koşarlarsa, o zaman sadece saldırıda ...
  Ve tüm Naziler bir kerede öldürülecek,
  Ve Führer her şeyi doğrama bloğuna yükseltecek!
  
  rusya benim anavatanım
  O parlak, sadece güzel ...
  Korkak olan bir rubleye bile değmez,
  Ve bir savaşçıyla tartışmak tehlikelidir!
  
  Ama bilin ki Nazileri yeneceğiz,
  Tahtta hiçbir kötülük hüküm sürmez...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek,
  Ve Tanrı Svarog, taçta büyüklükle!
  
  Kim korkak, inan bana, zayıf bir köle,
  Kaderi birdir - hakaretlere katlanmak ...
  Bugün çilingir, yarın ustabaşısın,
  Ve sen kendin başkalarının sırtını dövebilirsin!
  
  Kızların gücü var, sadece bir volkan,
  Bazen ve güçlü bir şekilde dağları yıkıyor ...
  Savaş kötü bir kasırgayı öfkelendiriyor,
  Ve insan ırkının ölümü, açıkçası kahrediyor!
  
  Bu yüzden size dürüstçe söyleyeceğim şövalyeler,
  Biz Ruslar birleştiğimizde güçlüyüz...
  Çatal ve bıçak için atıştırmaya ihtiyacınız var
  Biz yenilmez savaşlarda şövalyeleriz!
  
  Rab Mesih'e olan inancımız nedir,
  Lada da saygı duyulmasına rağmen ...
  Yoldaş Stalin bizim için bir baba gibidir,
  Ve komünizmin yeri cennet olacak!
  
  Öldüğü zaman olan kişi dirilecek,
  Ve daha güzel ve daha akıllı olacağız ...
  Ve tabii ki adam çok gururlu,
  Bazen saçmalık taşımasına rağmen!
  
  Aşkta, Anavatanımız bir yıldız gibidir,
  İnanın hiç dışarı çıkmayacak...
  Büyük rüya gerçek oluyor
  Evrende barış ve mutluluk olacak!
  
  Maria'yı seviyorum, Lada'ya kutsal saygı duyuyorum,
  Svarog güzel ve Perun harika ....
  İsa ve Stalin'i seviyorum
  Simgelerin kutsal yüzleri benim için değerlidir!
  
  Gerçek cennet ne zaman olacak
  Gerçekleşecek, inan bana, tüm umutlar ...
  Kalbini Anavatan'a veriyorsun,
  Her şey iyi olacak, eskisinden daha güçlü!
  Kızlar iyi mücadele ettiler ve iyi beste yaptılar. Böyle savaşçılarla, hiçbir Hitler Rusya için korkunç değildir.
  Bununla birlikte, Sovyet birlikleri, on günlük inatçı savaşın ardından yine de Tikhvin'e girdi.
  Mücadele şehrin kendisi için ortaya çıktı. Kuvvetler elbette çok eşitsiz.
  Almanlar hava üstünlüğünü ele geçirdi ve durmadan bombalıyor. Durum, Wehrmacht tarafında savaşan yabancı bölümler tarafından daha da kötüleşiyor. Özellikle birçok İtalyan parçası.
  Kızıl Ordu'yu Tikhvin'den uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Ancak Rus birlikleri sıkı bir şekilde savaşıyor. Bu, açlıktan ölmekte olan kuşatılmış Leningrad'ı kurtarmak için tek gerçek şansları. Oraya sadece hava yoluyla yiyecek bırakılabilir, ancak Almanların güçlü savaş uçakları var ve bunu yapmak çok zor.
  Ve Ağustos ayının ikinci yarısında Naziler Astrakhan'a saldırdı. Ve bu şehirde Sovyet kızları büyük bir kahramanlık ve cesaretle savaştı.
  Çıplak ayaklı kızlardan oluşan bir tabur bu kahraman şehri kaplar.
  Alenka çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor, ardından bir patlamayla Nazileri biçiyor ve şöyle diyor:
  - Bir kadın kedi gibi şehvetliyse kocasının kafasında fare vardır!
  Fritz'e ateş eden ve aynı zamanda çıplak ayağıyla bir el bombası atan Anyuta cıvıldadı:
  - En parlak fikirler, uygulandığında gölge siyasetten kasvetlidir!
  Fritz'e ateş eden ve bir el bombası atan Alla, çıplak parmaklarıyla bir tankı devirerek homurdandı:
  - Bir kadın bir tilki gibi kurnazdır ve bir erkek bir horozun aklına sahipse, bir aslanı bile yönetir!
  Silahtan ateş eden ve Fritz'i deviren Maria homurdandı:
  - Tanrı her şeyi yapabilir, ancak isteklerde bir kadını aşar, O güçsüzdür!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatan Matryona, şunları kaydetti:
  - Bir kadının boa yılanı gibi bir erkek tarafından yutulmaması için kobra sokması olması gerekir!
  Nazilere ateş etmeye devam eden Alenka, esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bir insan her şeyde Yaradan gibi olabilir, ancak maymun gibi taklit onu güzel yapmaz!
  Anyuta düşmana ateş etti, ardından iyi niyetli bir el bombası atışı ile bir tankı devirdi ve şöyle dedi:
  - İnsan, Yüce Tanrı'yı ancak kendini beğenmişlikte geçebilir ve o zaman bile bir Pithecanthropus tarafından entelektüel olarak yaratılmışsa!
  Fritz'de çok doğru bir şekilde ateş etmeye devam eden Alla, şunları yayınladı:
  - Bir kadın tavuk olmak istemez ama ideal erkeği horozdur!
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayağını doğru bir şekilde atarak Panter'e vuran Maria, şunları kaydetti:
  - Bir tilki kadın, erkek kunduzlar üzerinde gerçekten bir kurt tutuşuna sahiptir!
  Marusya da Nazilere ateş püskürdü ve çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket verdi:
  - Politikada, bir ormandaki gibidir, bir meşeyi bir domuzu yersen, bir tavşan bir tilkiyi, bir eşeği yerse - üç deri dökülür!
  Alenka, çılgınca atış yapmaya devam ediyor ve piyadeleri parçalanmış limonlarla duş alıyor, vyaknula:
  - Kadın ne kadar parlaksa, o kadar tilkidir!
  Anyuta ayrıca Nazilere ateş etti, onları biçti ve çıplak ayaklarıyla bir el bombası fırlattı ve gıcırdadı:
  - Gri insanlar beyinde gri maddeden, parlak kişiliklerden, kafada büyük miktarlarda griden yoksundur!
  Alla, düşmana ateş ederek, çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket vererek, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Gri bir adam bir kurt gibi yalnızdır ve bir tavşan gibi dinlenmez!
  Fritz'i biçen Maria, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Politikacı büyük bir tilki ise, ona aslan payı verilir!
  Marusya bombaatardan ateş etti ve çıplak ayaklarıyla bir limon fırlatıp gıcırdıyordu:
  - Tilki-politikacı, seçmen-kargadan peynir gibi tereyağı sürme fırsatını alıyor!
  Bir silahla ateş etmeye devam eden ve çıplak topuğu patlayıcı bir pakete yenik düşen Alenka ciyakladı:
  - Gökyüzünde Kutsal Yazıların yorumlarından daha az yıldız var!
  Nazilere ateş eden Anyuta şunları yayınladı:
  - Kırmızı cüppeli bir cellat, daha adil, belagat sahibi bir politikacı!
  Ateş etmeye devam eden Alla, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Cellatın bilenmiş baltası var, politikacının keskin bir sözü var, ilki kafasını üfler, ikincisi beyne damlar!
  Fritz'i doğru bir şekilde dövmeye devam eden ve çıplak parmaklarıyla başka bir ölüm armağanı atan Maria, şunları kaydetti:
  - Kafaları kesmek bazen beyinlere damlamaktan daha insancıldır!
  Nazileri kesen ve çıplak topuğuyla bir el bombası atan Matrena, şunları yayınladı:
  - Politikacıların beynine damlamasına izin verirsen, canın sıkkın saçlarını yolar!
  Alenka, Alman generaline ateş ederek ve onu yarıp tehditkar bir şekilde şöyle dedi:
  - Politikacının konuşmaları beyin yıkama suyu gibidir!
  Anyuta, düşmana iyi niyetli ateş ederek ve çıplak ayaklarıyla bir limon fırlatarak şunları yayınladı:
  - Siyasette en büyük Tanrı nedir, kanunsuzluğu yaratan nedir!
  Nazilere ateş eden ve çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket atan Alla, şunları söyledi:
  - Bir politikacı seçmene her zaman bir eşek gibi bakar ve tilkinin saban bakışıyla bakar!
  Düşmana ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güç bombası atan Maria, patladı:
  - Bir kadın daha zengin giyinmek için zavallı vücudunu ortaya çıkarmayı sever!
  Marusya, Fritz'in çizgisini keserek ve mırıldanarak uzun bir patlama yaptı:
  - Çıplak ayaklı bir kadın, tam bir çizme olmasa bile, bir erkeğe daha hızlı basar!
  Nazilere doğru ateş açan Alenka, şunları kaydetti:
  - Çıplak bir kadın topuğuyla, bir erkeği modaya uygun botlarla döndürmek daha kolay!
  Anyuta bir el bombası fırlatıcıdan ateşlendi ve şunları yayınladı:
  - Modaya uygun ayakkabılar elde etmek için bir kadın, bir erkeği uygun şekilde "ayakkabılı" olmalıdır!
  Nazileri patlamalarla döven ve çıplak ayaklarına bir el bombası atan Alla cevap verdi:
  - Zamanında bacağını nasıl açacağını bilmeyen bir kadın sonsuza kadar "ayakkabılı" kalacaktır!
  Maria, düşmana ateş etti ve yuvarlak topuğuyla patlayıcı bir paket fırlattı:
  - Çok sık, çıplak kadın bacaklarına bakarak, bir adam kendini bir serseri durumuna "ayakkabılama" riskini taşır!
  Marusya, düşmana doğru ateş ederek ve çıplak diziyle bir el bombası atarak cevap verdi:
  - Sonsuza kadar yalınayak kalmamak için ayakkabılarınızı zamanında atabilmeniz gerekir!
  Nazilere ateş etmeye devam eden ve nefeslerini kesen Alenka, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir kızın çıplak ayağı, bir istilacının muşamba çizmesinden daha iyidir!
  Söndürülemez bir doğrulukla ateş etmeye devam eden Anyuta, şunları kaydetti:
  - En güçlü zırh, narin cildin önünde, çekici kız gibi tabanların önünde direnmez!
  Alman işgalcilere ateş eden Alla, şunları yayınladı:
  - Kadınlar çıplak ayakla bir erkeğin cüzdanına çok akıllıca tırmanıyor!
  Maria, Nazilere büyük bir doğrulukla ateş etti ve kafalarını yumruklayarak şunları kaydetti:
  - Altın paralar, çıplak ayaklar ve çıplak göğüsler için kadın vücudunun en yapışkan kısmı!
  Nazilere acımadan ateş etmeye devam eden Marusya, şunları yayınladı:
  - Bir kadının ihtiyaçtan önce diz çökmemesi için bazen ayakkabılarını çıkarması gerekir!
  Nazileri yerinde bir şekilde karalayan ve onları yığınlar halinde istifleyen Alenka, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Çıplak ayakla bir adamı dizlerinin üzerine çöktürmek daha kolay!
  Anyuta, düşmana ateş ederek agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Zamanda yalınayak, asla yalınayak!
  Alla, düşmanları oymak ve rakipleri kesmek, homurdandı:
  - Bir kadının altın bir zirveye çıplak ayakla tırmanması daha kolay!
  Maria da Nazileri dövdü ve mırladı:
  - Kadın bacaklarını sevmiyorsan, çizmeli bir adamsın!
  Nazilere ateş eden ve Tiger'ın döndüğü çıplak parmaklarıyla patlayıcılarla dolu ev yapımı bir paket atan Marusya, homurdandı:
  - İnce bacaklı bir kadın, bir erkeğin saygıyla eğilmesini sağlar!
  Alenka, Nazileri dövdü, onları biçti ve pes etti:
  - Bir kadın "ayakkabılı" bir adamın cebinden bozuk para çıkardığında, çıplak ayak parmakları ellerden daha hünerlidir!
  Anyuta Fritz'i kesti ve ciyakladı:
  - En maharetlisi, çıplak ayağıyla bir erkeği topuğun altına iten bir kadındır!
  Alla, rakiplerine ateş ederek ve çıplak topuğuyla bir limon fırlatarak şunları söyledi:
  - Bir erkeğin kalbine giden yol, bir güzelin çıplak ayakla çiğnenmesi daha kolaydır!
  Maria bir Alman tankını parçaladı, bir el bombası attı, gıcırdadı:
  - Kızların çıplak ayakları, bir erkeğin kalbinin Everest'ine tırmanırken daha inatçı!
  Matryona da ölümcül bir şekilde vurdu ve bayıldı:
  - Ayakkabılarını çıkardıktan sonra, bir kadının erkeklerin kayıtsızlığı çölünü geçmesi daha kolay!
  Alenka, düşmanı ele geçirilen bir bazuka ile ezdi ve ciyakladı:
  - Çizme kadar aptal olacaksın, yalınayak bile topuklarına vuracaksın!
  Anyuta da bir dönüş yaptı ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Çıplak bir kadın bacağı, bir erkeğin çıplak ayaklı bir çocukluk geçirmesine neden olur!
  Nazileri biçen kızıl saçlı Alla, cıvıldadı:
  -Çoğu zaman ayakkabılı botlar yalınayak bir çocukluk dönemine girer!
  Maria, Nazilere bir tokat attı ve ciyakladı:
  - Bir kızın güzel bacakları varsa, o hayatta bir serseri değildir!
  Düşmana ateş eden ve Nazileri tahıl demetleri gibi kesen Matryona havladı:
  - Çıplak ayaklı bir kız, ayakkabılı yaşlı bir kadından, genç bir kediden, yaşlı bir aslandan daha eğlencelidir!
  Nazilere ateş eden ve ölümcül ölüm hediyeleri atan Alenka, şunları yayınladı:
  - Hepsinden iyisi, bir kadın çıplak göğüslü ve çıplak ayaklı şık ayakkabılarla ödül alır!
  Anyuta ayrıca Nazileri dövdü, onları biçti ve çıplak ayaklarıyla el bombaları attı ve gıcırdıyordu:
  - Erkeklerin kayıtsızlığının dikenlerinden bir kadını korumanın en iyi yolu çıplak topuktur!
  Alla, rakiplere ateş ederek ve onları otomatik patlamalarla keserek şunları kaydetti:
  - Çıplak bir kadın ayağından bir erkek için en dayanıklı topuk!
  Maria, rakipleri vurarak ve bir el bombası fırlatıcıdan vurarak şunları yayınladı:
  - Çıplak ayaklı kadın topuğu, sakatatlarla en çok yanmış çizme!
  Nazileri deviren Matryona, zekasıyla pes etti:
  - Ayakkabılarını zamanında atamayacaksın - yalınayak olacaksın!
  Naziler hakkında yazan Alenka şunları kaydetti:
  -Eğer bir sopa aklıysan, o zaman iyi ısınabilirsin, sadece kendin!
  Anyuta mantıklı bir şekilde düşmanı döverek ve patlayıcılarla dolu bir paketi çıplak ayağıyla fırlatarak şunları kaydetti:
  - Bir kulübe sahip olmak iyidir, kulüp olmak kötüdür!
  Nazileri döven ve çıplak topuğuyla bir el bombası atan Alla ciyakladı:
  - Dökme demir yumruklar hayatta kalmanıza yardımcı olabilir, ancak bir meşe başı ölüme yol açar!
  Maria oldukça mantıklı bir şekilde Nazileri biçerek şunları kaydetti:
  - Cetvelin başında kral olmadığında ülkede anarşi hüküm sürer ve boşuna satarlar!
  Nazileri rasyonel bir şekilde yenen Matryona, şunları kaydetti:
  - Taç, şapkanın kafası için değil!
  Fritz'i ezen Alenka, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Meşe kafasında ve taç tehlikeli bir şekilde oturuyor!
  Nazilere çok doğru bir şekilde ateş eden Anyuta, şunları yayınladı:
  - Meşe ne kadar güçlü olursa olsun, ama ondan baş için malzeme en kırılgan!
  Düşmana hızlı bir şekilde ateş eden Alla, mantıklı bir şekilde şu sonuca vardı:
  - Kulüp başkanı kimdir, sopayla kafaya takar!
  Maria kahrolası rakipler, yayınlandı:
  - Politikacı elinde bir çanta ve bir cop tutuyor, sadece parası tahta ve değnek kağıt!
  Marusya, mantıklı bir şekilde, çıplak ayağıyla bir limon fırlatarak kaydetti:
  - Parlak bir kafa, en azından gri saçı ifade eder!
  Nazileri ezen Matrona, şunları söyledi:
  - Sarışın olmayabilirsin, ama parlak bir ruh olmak güzel, kızlar kötüleri yenebilir, böylece diğerleri mutlu yaşayabilir!
  Nazilere ateş eden Alenka gıcırdadı:
  - Sadece kütüklere meşe ağaçlarından güçlü bir savunma yapamazsınız!
  Anyuta, çekim, mantıklı bir şekilde not aldı:
  - Politikacı bir ağaçkakan değilse, sadece seçmen kütüğünden değil, fişleri de çıkaracaktır!
  Alla agresif bir şekilde Almanları devirerek ilan etti:
  - Politikacı kartal olmasa da seçmeni karga ve ağaçkakan sanıyor!
  Maria, düşmanları keserek şunları kaydetti:
  - Politikacıların talaşları sizden almasına izin veriyorsanız, kesinlikle bir ağaçkakansınız!
  Nazileri biçen Matrena kendini şöyle ifade etti:
  - Seçmenleri olan bir politikacı bir tilkidir, ancak kendisi ile bir hamster bir hamsterdır!
  Marusya çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Akıllı bir politikacı tavuk kümesindeki tilki gibidir ve aptal bir Çin dükkanındaki fil gibidir!
  Fritz'i ezen Alenka, şunları yayınladı:
  - Emir susuyor, politikacı konuşarak ortalığı karıştırıyor!
  Nazileri bir el bombasıyla dağıtan Anyuta gıcırdadı:
  - Bir politikacı çok konuşur, özellikle de çenesini kapatmak istediğinde!
  Alla, Nazileri döverek agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Dil kası kırılmadıkça havanda su dövülmesinin kârdır diye bir politikacıyla tartışmak!
  Düşmanları ezen ve çıplak ayağıyla bir el bombası atan Maria şunları kaydetti:
  - Politikacı bir tilki ve bir kurdun karışımıdır, ama çok domuz eder!
  Nazilere ateş eden Matrena homurdandı:
  - Tilki ne kadar politikacı olursa, o kadar çok domuz olur!
  Fritz'i biçen Marusya şunları yayınladı:
  - Siyasette sürekli bir hayvanat bahçesi vardır, kurtlar, tavşanlar, tavuklar, horoz ve ağaçkakan, kral olarak her zaman sadece bir tilki seçilir!
  Nazileri ezen Alenka homurdandı:
  - Aslan gibi davranan bir diktatör gerçek bir domuzdur!
  Anyuta agresif bir şekilde düşmanları şutlarla yere serdi:
  - Bir politikacı, ancak seçmen mükemmel bir eşekse, bir aslan için geçebilir!
  Nazileri halılardan toz gibi nakavt eden Alla, şunları söyledi:
  - Bir politikacı koyun postu giyer, ancak sadece kana susamışlık onu bir kurda ve ustalıkla sağlam bir koçla akraba yapar!
  Çıplak ayağıyla bir el bombası atan Maria cıvıldadı:
  - Cetvelin koyun kılığında bir kurt olması, aslan kılığında bir koçtan daha iyidir!
  Düşmana ateş eden Matryona, Robin Hood'un doğruluğuyla şunları yayınladı:
  - Bir politikacı bir koyun gibi barıştan söz eder, ancak kurt dişleri savaşı sallar!
  Marusya, düşmana ateş ederek ciyakladı:
  - Seçmenlerin oyunu almak için bir politikacı bülbül gibi dökülüyor, ama onları ağaçkakan için tutuyor!
  Nazilere ateş açan Alenka şunları söyledi:
  - Politikacının konuşması size bülbül trili gibi geliyorsa, bu durumda karga olmayın!
  Anyuta, Nazileri devirerek zekice şunları kaydetti:
  - Bir politikacı bülbül gibi şarkı söylüyorsa, sizi uygun bir oyun olarak görüyor!
  Nazileri kesen Alla, şunları kaydetti:
  - Seçmen avı, orman avcılığından farklıdır, çünkü avcı mümkün olduğu kadar çok ses çıkarır!
  Maria, düşmana ateş ederek bağırdı:
  - Bir politikacı, bir yankesicinin aksine, çalarken çok gürültü çıkarır ve soyarken pohpohlar!
  Düşmana ateş eden Matryona homurdandı:
  - Bir politikacı da bir anlamda tanrıdır, ama ona inanmamak daha iyidir!
  Maria onayladı:
  - Politikacı, seçmen olarak Ay'a söz vermeyi sever, sadece orada kumdan başka hayat olmadığını eklemeyi unutur!
  Alenka, rakiplerinin sözünü keserek homurdandı:
  - Vay akıldan değil, pratik beceri eksikliğinden!
  Anyuta, düşmana ateş ederek gıcırdadı:
  - Dünyanın bütün dertleri paradan değil, doğru miktarda yokluklarından!
  Alla, düşmana ateş ederek şunları yayınladı:
  - Bir politikacıya düşüncelerini gizlemesi için dil verilir, ama bir politikacı gri sefaletini hangi belagatla saklayamaz!
  Maria, Fritz'e ateş ederken enerjik bir şekilde şunları söyledi:
  - Demir zincire vurulursa kılıca bırakılmaz, konuşmalarda gümüş dökülürse ücret ödenmez!
  Düşmana ateş eden Matryona homurdandı:
  - Bir politikacının sözlerini tutma yeteneği var mı? Sahipler, ama boşuna değil!
  Nazilere ateş eden Marusya, şunları kaydetti:
  - Fil büyük bir bok yığını ve politikacı tilki, daha da büyük bir sözlü ishal dağı empoze ediyor!
  Alenka, Nazileri ezerek esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Politikacı bol bol tatlı bal döküyor, seçmenleri sözlü ishale boğuyor!
  Anyuta, rakiplerine ateş ederek şunları yayınladı:
  - Bir politikacının tatlı konuşması bal ırmağı gibidir, sadece siz onun boyunca yüzerek çöpe gidersiniz!
  Nazilere ateş eden Alla, şunları kaydetti:
  - Bir politikacı sözü yerine getirebilir, ancak seçmeni imkansıza inandırmak için!
  Çok doğru bir ateş açan Maria şunları yayınladı:
  - Seçimlerde çok siyasetçi var ama seçecek kimse yok, kim kütük, kim güverte, kim tilki, kim domuz, kim ayı - sıkıntıdan geriye tek bir şey kaldı - kükreme!
  Matryona Nazilere ateş açtı ve şunları söyledi:
  - Sık sık boğazını yırtan bir politikacı, kulaklarını düzgün bir şekilde tekmelemelisin!
  Nazileri kesen Marusya, şunları söyledi:
  - Bir politikacı, bir bülbülün aksine, asla boşuna şarkı söylemez ve bir tilki hediyesi vardır!
  Alyonka dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Politikacı kartal olmak ister ama seçmenin her zaman kuş hakkı yoktur!
  Anyuta, Almanları keskin nişancı ile vurarak cooed:
  - Bir ağaçkakanın aklından dolayı neden kuş haklarındasın!
  Alla bir pitonun saldırganlığıyla tısladı:
  - Politikacının birçok farklı şarkısı var ama hepsinin tek bir amacı var: beni seç!
  Nazilerin sözünü kesen Maria homurdandı:
  - Seçmen, bir topuz gibi, tavşanı, kurdu, ayıyı terk eder, ancak siyasi tilki onu yine de yutar!
  Matrena, Nazileri keserek kaydetti:
  - Politikacı, bir sineğin zekasına, bir bülbülün triline, bir ağaçkakanın düşüncesine tatlı konuşmalarla sayar, ancak domuz özü şahin gözüyle görülebilir!
  Nazilerle savaşan Marusya, sırıtarak ekliyor:
  - Bir kadın aynı zamanda iyi bir politikacıdır ve en azından sadakat vaadini yerine getirme ve zevk verme şansı verir!
  Böylece kızlar şehri kahramanca koruyor ve büyük umut veriyor.
  . 4. BÖLÜM
  Eylül sonu ve Ekim başında, Astrakhan için savaşlar hala devam ediyordu ve Naziler Hazar Denizi kıyısı boyunca güneye doğru ilerliyorlardı. Nazilerin amansız bir ilerlemesi vardı ... Güneyde, Naziler Ordzhonikidze şehrini ele geçirdi ve Grozni'ye saldırmaya başladı.
  Sovyet savaşları da bu şehirde kahramanca savaştı.
  Tamara liderliğindeki kız taburu, umutsuz bir kararlılık ve cesaret gösterdi.
  Tamara bir makineli tüfekle ateş etti ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları fırlatarak şöyle dedi:
  - Anavatanımız SSCB'ye şan!
  Nazilere isabetli bir şekilde ateş eden ve aynı zamanda çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket fırlatan Anna ciyakladı:
  - Kahramanlığa şan!
  Akulina, düşmana ateş ederek ciyakladı:
  - Anavatan ve onur için!
  Fritz'e ateş eden ve çıplak ayaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası atan Victoria hırladı:
  - Wehrmacht'ı kahramanlıkla ez!
  Sağlıklı bir kız olan Olympias, düşmanlara bir hat verdi, Fritz'i devirdi ve affetti:
  - Kutsal savaşta zaferimiz olacak!
  Nazilere ateş eden ve yine çıplak ayağıyla bir el bombası atan Tamara, şunları kaydetti:
  - Bir asker bir meşenin gücüne sahip olmalı, ancak bir meşe başı değil!
  Kızlar ateş etti. Harabe kütlesinin etrafında, kalıntılar sigara içiyor. Patlamadan sonra patlama izler. Duman gökyüzüne yükselir. Etraftaki her şey yanıyor.
  Büyük ölçekte yıkım.
  Güzel, yalınayak sarışın Anna, bir el bombası atarken, Nazileri parçalıyor, şöyle geveliyor:
  - Her meşede bir oyuk vardır, her meşe başında beyinlerin aktığı bir delik vardır!
  Düşmana ateş eden ve zarif, bronzlaşmış, çıplak ayağıyla bir el bombası atan Akulina gıcırdıyordu:
  - Meşe kadar akıllıysan, titrek kavak gibi eğileceksin!
  Victoria, bu kızıl saçlı kız, yine çıplak, bronzlaşmış, yontulmuş bacaklarıyla cıvıldadı:
  - Tilki kurnazlığınız yoksa, üzerinizden üç deri çıkacaktır!
  Sağlıklı, uzun, iri, kaslı bir sarışın olan Olimpiada döndü, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve gıcırdadı:
  - Bir meşe kadar aptalsan, seni yapışkan gibi koparırlar!
  Bir çocuk sürünerek yanlarından geçti. Siyah topuklu ayakkabılarla parladı ve Nazilere patlayıcı bir paket attı. Sonra ciyakladı:
  - Genç bir asker, yıpranmış bir generalden daha iyi!
  Tamara tekrar sıra verdi. Çıplak ayağıyla ölümcül bir güçle bir el bombası attı ve bağırdı:
  - Politikacı, yeni takımının her biri için seçmenlerden üç deri alır!
  Akulina, düşmanlara ateş ederek ve agresif bir şekilde sırıtarak homurdandı:
  - Bir meşe ağacı kadar akıllı olacaksın, onu yapışkan ve tavşan gibi koparacaklar!
  Anna, düşmana ateş ediyor ve çıplak ayağıyla tankları baltalayan el bombaları atıyor, cıvıldadı:
  - Zeki bir koçsa, kurnaz bir tilki aslandan üç deri bile çeker!
  Nazilere ateş eden ve çıplak topuğuyla öldürücü bir hediye fırlatan Victoria, şunları söyledi:
  - Tilki olmak istemiyorsan aç bir köpek gibi mızmızlanacaksın!
  Olimpiyatlar Fritz'i biçti. Sonra çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Politikacı bir tilkidir, sonra gün ışığında seçmenleri-tavukları cesaretlendirir!
  Topun kükremesi büyüyor. Müthiş "Sturmtigers" savaşa giriyor. Roket güdümlü bombaları ateşlerler. Ve tüm binaları yıkıyorlar, evleri bir anda yıkıyorlar. Ve fırtına birlikleri gökyüzünde daireler çiziyor. Sovyet mevzilerine roket atıyorlar. Bomba atıyorlar. Panther-2, 88 mm'lik güçlü bir topa sahip Panther'den daha gelişmiş bir makine olan zaten görünür durumda.
  Alman aracı daha dar ve daha küçük bir tarete ve bodur bir gövdeye sahip. Böyle bir canavar, eğer atılırsa, o zaman atılır. Ve en önemlisi, 900 beygir gücünde daha güçlü bir motorla çok ağır değil.
  Tamara, Panther-2'ye çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve şöyle dedi:
  - Kütük kadar aptal olacaksın, sadece kurnaz tilkiler değil, aynı zamanda korkak tavşanlar gibi yapışkan gibi koparacaklar!
  Nazilere ateş eden ve rakipleri biçen, çıplak ayaklarıyla limon atan Anna, şu sonucu çıkardı:
  - Kurnaz bir tilki olan kartal bile ıslak bir tavuğu açığa çıkarabilir!
  Akulina, düşmanları kesip isabetli atışlarla delip geçerek şunları söyledi:
  - Rüyada aslan rolü oynayan bir adam, genellikle bir tilki tarafından sürülmüş bir eşeğe dönüşür!
  Rakiplerini birdenbire kesen ve çıplak ayaklarıyla ölümcül bir şey fırlatan Victoria ciyakladı:
  - Bir adamın aslan gibi hırsları, eşek inatçılığı, bir ayının sakarlığı, bir filin zarafeti vardır, ancak tilkisi onu her zaman cezbedebilir!
  Olimpiyatlar düşmana bir dönüş yaptı. Bir çim biçme makinesi gibi biçti ve homurdandı:
  - Kırmızı renkli bir tilki, kanlı bir takım elbiseli bir politikacı!
  Savaşın yoğunluğu artmaya devam etti. Şehir, Naziler tarafından, Katyuşa'dan daha üstün olan gaz toplarıyla yıkıldı. Ve Nazilere direnmek çok zordu. Ama yalınayak, yarı çıplak kızlardan oluşan tabur muazzam bir coşkuyla savaştı. Ve kızlar neredeyse ölmedi, erkekler daha fazlasını aldı.
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayaklarıyla el bombaları atan Tamara ciyakladı:
  - Bir kadın, güçlü erkekleri yener, zayıflıkları üzerinde oynar, bir politikacı zayıf seçmenleri ikna eder, açıkçası abartır!
  Anna, düşmanları kesip mermilerle biçerken, aynı zamanda çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket verdi:
  - Bir kadın en kurnaz politikacıdır, tilki olmak için çalışmasına gerek yoktur, ancak çıplak ayakla ayakkabı giyebilmesi gerekir!
  Akulina, hassas patlamalarla rakiplerini keserek ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak havladı:
  - Bir kadın da gençliği sever, ancak doların yeşili onun için patronun yeşil yaşından daha değerlidir!
  Victoria, o kızıl saçlı kaltak, ölümcül bir patlama yaptı, hattı kapattı ve ciyakladı:
  - Bir kızın gençliğinin yeşillikleri, dolarlardan şişmanlamış erkeklerin yeşil banknotlarını cezbeder!
  Olympias, düşmanlara ateş ederek ve çıplak ayağıyla başka bir hediye fırlatarak ciyakladı:
  - Yeşil doları kovalamayın, belanın gözleri de yeşildir ve kabuğu çıtırdır!
  Savaş gittikçe kızışıyor. Ölümcül mermiler acele ediyor. Pillerin silahlarını devirerek Sovyet pozisyonlarını patlatıp parçaladılar. Ve yeni uçaklar acele ediyor ve saldırı silahları gümbürdüyor. Toz bulutları gökyüzüne yükselir.
  Nazilere acımasızca ateş eden Tamara, bir inci aldı ve verdi, önünde çıplak ayağıyla bir el bombası attı:
  - Allah'a inanarak, bir hayvanın seviyesine düşmeyin: İnsan, itaatkar bir koyun ve kokuşmuş bir keçi değildir!
  Düşmanla savaşan ve çıplak ayaklarıyla ölüm hediyeleri atan Anna şunları kaydetti:
  - İnsanların inancından para kazanmak, altına gübre dökmek gibidir, güvensizlik filizlenir!
  Panter'i yok eden Akulina agresif bir şekilde patladı:
  - Pazar gününe inanarak, haftanın yedi Cuma gününe varmayın!
  Nazilere çok doğru bir şekilde ateş eden ve onları agresif bir şekilde biçen Victoria, şunları kaydetti:
  - Ebedi cehennem alevine olan inanç, köpüğün çıkarıldığı batıl inancın sütünü kaynatır, dinden haydutlar!
  Nazileri kesen ve çıplak ayaklarıyla devasa yıkıcı güçte el bombaları atan kadın kahraman Olympias şunları kaydetti:
  - Sadece kütükler ve meşeler, yapışkan gibi soyulmalarına izin veren sonsuz alevin cehennem ateşine inanır!
  Tamara, yakalanan bir bazukadan ateş etti, çıplak topuklarını parlattı ve cıvıldadı:
  - Sonsuz cehennem ateşinin alevi nasıl parlar? Dinden gelen dolandırıcıların ceplerindeki altınların parlaklığı!
  Anna, düşmana ateş ederek ve Nazileri muazzam bir doğrulukla keserek şunları yayınladı:
  - Haydutlar ceplerini doldurmak için Tanrı'yı kullanır ve sadece boş bir kafa ile aldatılmazlar!
  Akulina düşmana bir dönüş yaptı. Çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve gıcırdadı:
  - Dinden gelen haydutlar koyunlardan üç deriyi koparırlar, keçilerin boynuzlarını kırarlar, onlar için sadece kâr değerlidir ve inanç hilekarlık içindir!
  Victoria çıplak topuğuyla bir talaş bombası attı, düşmanı havaya uçurdu ve gıcırdadı:
  - Dürüst bir rahip vejeteryan bir kurda benzer, sadece inanç her zaman dürüsttür ve kullanımı bencilcedir!
  Olympias, düşmanı bir makineli tüfekle patlattı. Düşmanı biçti ve çıplak topuğuyla Lev tankını deviren bir sürü el bombası verdi. Sonra bağırdı:
  - Herhangi bir din bir peri masalıdır, bu fanteziden gerçekten muhteşem oranlarda sadece kar elde edilir!
  Grozni şehrinde kızlar böyle cesurca savaşırlar. Ve kendilerini en yüksek cesaret açısından gösterirler.
  Diğer kızlar da tüm cesaretleriyle Astrakhan'ı savunurlar. Ayrıca en yüksek akrobasi ve metanet gösterirler.
  Kızlar çok iyi dövüşüyor.
  Alenka çıplak ayağıyla bir el bombası attı, Nazileri parçaladı ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Kim kulağınıza erişte asmanıza izin verirse, sonsuza kadar aç kalır!
  Bununla Nazileri biçen Anyuta, şunları kabul etti:
  - Kulağınızda erişte dolmayacaksınız!
  Alla Nazilere ateş açtı, çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası attı ve bağırdı:
  - Kulaktaki erişte, son dakika mide bulantısına neden olan bir yemektir!
  Maria dişlerini göstererek ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paket fırlatarak esprili bir şekilde not aldı:
  - Bu Tanrı ise, kimse bilmiyor, ama bir kişiyi sürekli olarak çarmıha geriyorlar, sanki o Mesih'in benzerliğiymiş gibi!
  Marusya, Fritz'i becerdi, aldı ve ciyakladı, agresif bir şekilde sırıttı:
  - Bir kişi Tanrı'nın gücüne hakim olmak için çabalar, ancak şimdiye kadar yalnızca Tanrı'ya göre değil, bir çarmıha gerilir!
  Matryona, bir dönüş yaptı, Nazileri biçti ve ihanet etti, arkadaşlarına agresif bir şekilde göz kırptı:
  - Kalbi hayır, aklı kâr, midesi oburluk peşinde koşar ve sonunda ayaklarını çukura sürükler!
  Ve Astrakhan'da şiddetli savaşlar gürler. Volga'daki şehir, Sovyet savunmasının kilit noktasıdır. Ve burada bu tür savaşlar çılgınca kaynar. Bir su ısıtıcısı köpürüyor gibi.
  Ve ağır, ölümcül uçaklar acele ediyor. Yu-288 çok güçlü bir makinedir. Ve muazzam bir kararlılıkla bombalar atar.
  Alenka, Nazilere bir dönüş yaparak ve çıplak ayağıyla bir el bombası atarak ciyaklıyor:
  - Bir insan gorilin zekasına sahipse, at gibi sürer, köpek gibi yer!
  Anyuta çıplak ayağıyla öldürücü bir ölüm armağanı başlattı, Nazileri ezdi ve bağırdı:
  - Bir adam kendisine tasma takılmasına izin verir, ancak saban sürmek için zorlayıcı bir kamçı ile dövülmesi gerekir!
  Alla çıplak topuğuyla bir limon fırlattı ve homurdandı:
  - Politikacının büyük bir cebi var, ama o sadece önemsiz bir yankesici!
  Rakiplere ateş eden Maria tısladı:
  - Seçmenlere cennetten ayı vaat eden, iktidara gelen, ay manzarasını terk eden ve yıldıza açlıktan sızlanan bir politikacı!
  Matryona, sağır bir şekilde gülerek şunları söyledi:
  - Her politikada şeytan, Yüce Allah'ın yerini almaya teşvik eder, sadece politikacının çok az yeteneği vardır!
  Marusya, düşmanlara ateş ederek ve güvenle onları biçerek şunları kaydetti:
  - Bir kişi her şeye kadir olmaya çalışır, ancak ahlaki gelişimi onu daha iyi yapmaz!
  Kızlar görünüşe göre en üst düzeyde esprili.
  Ve savaş tırtıklı bir yolda ilerliyor. Jet uçakları Üçüncü Reich'ta test ediliyor. Ve bu aynı zamanda SSCB ile bir anlaşmazlıkta oldukça ciddi bir argüman.
  Hitler, elbette, pek memnun değil. Savaş uzayıp gidiyor ve Rusya pes etse de inatla direniyor. Savaşlar sanki bir yanardağın ağzında gibi kaynıyor.
  Ekim sonu. Kalmıkya tamamen ele geçirildi ve Naziler Dağıstan'da ilerliyor.
  Nazilerin başarıları mütevazı olsa da sabittir. Karadeniz Filosu yıkımın eşiğinde.
  İşte destroyerdeki bütün bir ekip kızlardan oluşuyor. Az söylemek güzel ekip. Kız yelek giymiş ve çıplak ayakla koşuyor, yuvarlak topuklu ayakkabılar titreşiyor.
  Yok edicinin komutanı Alice, güvenle faşist kruvazöre saldırmayı emreder. Bir torpido fırlatır ve şunları söyler:
  - Savaşta, iyi bir tiyatroda olduğu gibi, bir sonraki eylem tahmin edilemez, gözyaşları kesinlikle dökülecek!
  Andriana, bir sürü kıza komuta eden ortağıdır. Çıplak, yuvarlak topuklu titreyerek koştular ve ciyakladılar. Bir mayın cihazı kurdular.
  Andriana bağırdı:
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizmin sonu gelecek...
  Ve güneş parlayacak
  Komünizme giden yolu aydınlatmak!
  Nazilere bir toptan ateş eden Veronika, mırıldandı:
  - Savaşta, filmdeki gibi: aksiyon insanı büyüler, asla sıkıcı olmaz, sadece ne yazık ki gerçekten öldürür!
  Çıplak bacaklı, bronzlaşmış, ince, çok güzel kızların olduğu bir destroyer, bir yandan diğer yana atlar. Tüy gibi atılır.
  Alice, yontulmuş, çıplak ayaklarını yere vurarak ciyakladı:
  - Uysal değilsen, savaşta dünya huzur içinde yatacak!
  Andriana, bir toptan isabetle ateş ederek şunları kaydetti:
  - Dövüşebilen bir kız şövalyedir!
  Alice ateş ederken kendini düzeltti:
  - Hayır, o bir kahraman!
  Ve savaşçılar kahkahayı patlattı. Ve dilleri gösterdi. Ve güzelliklerin bacakları çok zarif ve güvertede kan izleri kalıyor. Güçlü kızlar.
  Ve çıplak, topukları çok yuvarlak ve zarif.
  Alice nasıl esir alındığını hatırladı ve Naziler ince, kızgın bir kırbaçla tabanlarını okşadı. Burada rafta asılı neredeyse çıplaksın. Çıplak ayaklarınız bir stoğun içine sıkışmış. Ve seni kızgın çubuklarla gıdıklıyorlar. Burada ve kırmızı meme ucuna kırmızı demir dağılır.
  Alice işkence gördü ve birkaç gün işkence gördü. Ama kız kaçmayı başardı.
  Muhafız memuruna, Sivastopol'dan tahliye edilen bir altın konteynırını denize attıkları yeri bildiğini söyledi. Faşist buna bayıldı.
  Alice, tüm işkencelere rağmen cesaretini korudu. Onu zincirlerinden çözdüler ve elleri bağlı olarak bir tekneye koydular. Ve rafta hafifçe yanmış çıplak ayaklarıyla bir tabanca alıp iki faşisti vurabildi. Sonra ipleri çözdü ve yüzerek uzaklaştı. Akıllıca kontrol etti. Ve kızların saygısını kazandı.
  Özel departmandan ona sarılmaya çalıştılar, ancak Alice özel memurları bir kaza ayarlamaları ve ayrıca onu bir kaltağa asmaları için tehdit etti. Korktular.
  Alice çok kavgacı bir kızdır...
  Hatta esprili bir sonuç çıkardı:
  - Cellat bir silahtan baltayı sever, ancak savaşta beceriksiz bir yeteneği vardır!
  Andriana, yontulmuş bacaklarına şaplak atarak buna katıldı:
  - Hala bir baltadan çorba pişirebilirsin, ama kahramanca bir kalemle yazılanlar, bir cellat baltasıyla kesilemez!
  Yuliana çok güzel bir kız. Göğsünde sadece ince çizgili çizgili bir kumaş ve külot var. Ama o çok harika ve güzel. Destroyerdeki tüm kızların bacakları çıplak ve çok baştan çıkarıcı.
  Almanlar esir alındıklarında kızları çıplak topuklularla öpmek zorunda kalırlar. Ve mahkumlar bunu görev bilinciyle yapıyorlar. Ve kızların topuklarını yalarlar ve büyük bir zevkle öpüşürler.
  Juliana şarkı söyledi:
  - Biz kötü soyguncu değiliz,
  öldürmek istemiyoruz...
  Ama çıplak topuklar ağrıyor,
  Herkesin yüzüne yumruk atmak istiyorum!
  Kızlar, elbette, herhangi bir başarının tadını çıkarabilirler.
  Andriana, çıplak topuklarını yere vurarak şunları söyledi:
  - Ah, yeni sınırlar, güldürme beni!
  Alice kabul etti:
  - Kendine sınır koymayanlara sınırsız fırsatlar!
  Veronica çıplak ayaklarını tokatladı, çıplak topuklarını şıngırdattı ve dişlerini göstererek not etti:
  - En güçlü insan dayanılmaz hırslar çekmez!
  Andriana dişlerini göstererek ve topunu ateşleyerek esprili bir şekilde belirtti:
  - Bir insan Tanrı'dan uzaktır, çünkü doğayı taklit etmede makaktan uzaklaşmamıştır!
  İlerleyen Nazilerin akıntılarını isabetli atışlarla ezen Veronica, homurdandı:
  - Hırslarında bir politikacı, yüzünün yöntemlerinde bir tanrıdır ve sonuçları kullanırken tam bir domuzdur!
  Sovyet kızları iyi dövüşür. Ama elbette Almanlar da var, bikinili ve yalın ayaklı güzeller de var.
  Örneğin, Gerda nadir bir savaşçıdır.
  O ve ortakları en yeni "Panther" -2 tankına oturdu.
  Kızlar Sovyet birliklerine ateş eder ve kükrer.
  Biz kötü kurtlarız, geri çekiliyoruz, iyi değil!
  Ve gözlerini kırpıyorlar...
  Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Rus askerlerine saldırdı ve zevkle ciyakladı:
  - Hayatta kurt olmayan, ondan üç deri indirilir, kafasında tilki olmayan, tavuk gibi bağırsakları kesilir!
  Charlotte ayrıca isabetli bir mermiyle vurdu, bir Sovyet tankını delip geçti, zırhı ezdi ve ciyakladı:
  - Kurt her zaman aç, adam her zaman doyumsuz ve politikacı tek kelime bile edemez!
  Düşmana çok doğru bir şekilde ateş eden ve Rus tanklarına ölümcül bir mermi ile vuran Christina, şunları kaydetti:
  - Tilkinin değerli kürkü var ama politikacıların tilki güvencelerinin hiçbir değeri yok!
  Magda, çıplak ayak parmaklarıyla bir silahı düşmana doğrulttu, dövdü ve homurdandı:
  - Bir keçiden, aklı olan bir koç olan bir politikacıdan daha fazla süt vardır!
  Sovyet araçlarına doğru bir şekilde ateş etmeye devam eden Gerda, şunları kaydetti:
  - Seçimlerde, politikacılar şizofrenide çok daha bulaşıcı olmasına rağmen, politikacılar veba ile kolera arasında gibidir!
  Charlotte otuz dördü vurdu ve kuleyi yırtarak dedi ki:
  - Politikacının kâr için bir kurt burnu var, ama kendisi bağırsakları için hazır bir domuz!
  Christina, mermiyi çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ustaca fırlattı ve dışarı verdi:
  - Bir politikacı, aslanın tahtına koşan bir koçtur ve zirveye ulaştığında, tilki içini parçalayan tavuk seçmenlerine dönüşür!
  Magda saldırgan bir tavırla, Sovyet kundağı motorlu silahına çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi göndererek şunları kaydetti:
  - Politikacılara inanmazlar ama oy verirler, müzikten anlamazlar ama isteyerek dinlerler, erişte yemezler ama isteyerek kulaklarına yapışırlar!
  Ve onların "Panter" -2'si çok aktif. Ve mermi çok doğru bir şekilde gönderir.
  Alman makinesi tüm Sovyet tanklarını çok güvenle eziyor.
  Gerda vuruyor ve şarkı söylüyor:
  - Bir, iki, üç - tavsiyeyi boz!
  Charlotte çok isabetli atışlar yapıyor, rakiplerine vuruyor ve ıslık çalıyor:
  - Dünyanın en güçlüsü biziz!
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Christina, otuz dördü kırarak ekledi:
  - Düşmanların hepsi tuvalete sırılsıklam!
  Magda düşmana saldırdı ve şöyle dedi:
  - Vatan gözyaşlarına inanmaz!
  Gerda ciyakladı:
  - Ve beyindeki kötü oligarkları vereceğiz!
  Charlotte esprili bir şekilde, bir Sovyet obüsüne bir mermiyle vurarak şunları kaydetti:
  - Altın sadece güzel görünüyor, aslında bu metal, insanlık her zaman acı çekti, kibirlendi!
  Düşmana ateş eden Christina, esprili bir şekilde kendini ifade etti:
  - Göğsünü açtıktan sonra, bir kadının bir erkekten üç deriyi koparması daha kolaydır!
  Rakiplerine ateş eden Magda, başlangıçta şunları söyledi:
  - Çıplak ayaklı kızlar, erkekleri galoşlara koyun!
  Tabii ki, tanktaki kızlar zarif. Ve pilotlar Fritz'in en havalıları.
  Albina ve Alvina, evrendeki en zorlu aslardır. Burada her biri düşürülen beş yüz uçak sayısına ulaşmış durumdalar. Önlerinde sadece Marsilya var. Sovyet filosunun 500. uçağı için Demir Haç Büyük Haçı ile ödüllendirildi. Ancak Albina ve Alvina çok daha sonra savaşmaya başladılar ve bu nedenle yakında Marsilya'yı geçecekler.
  500. uçak için Albina ve Alvina, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Şövalyesi'ni aldı.
  Ve şimdi kırmızı pilotlarla savaşıyorlar.
  Albina çıplak ayaklarıyla düğmelere basıyor, aynı anda beş Sovyet uçağını vuruyor ve ciyaklıyor:
  - Bir adam akıllı çizme ise, o zaman her zaman bir galoşta oturun!
  Rus uçaklarına ateş eden ve onları çıplak ayak parmaklarıyla yere seren Alvina, şunları kaydetti:
  - Zamanında bir kadının çıplak bacağı, herhangi bir çizmeyi bir galoşa sokacak!
  Sovyet araçlarına çok iyi niyetli ateş açan Albina, dişlerini göstererek esprili bir şekilde cevap verdi:
  - Sık sık çıplak, kadın bacaklarına bakan bir adam, bir galoşta otur!
  Ve iki kız da birkaç Yak'ı daha devirerek ciyakladı:
  - Çıplak bir kadın bacağı, topuğun altına iyi gider ve bir galoşta mükemmel bir şekilde oturur!
  Buradaki savaşçılar büyük bir yükseklikte görülebilir.
  Ancak muhteşem Alman pilotlar varsa, o zaman güzel Sovyet kızları da var - Komsomol üyeleri.
  kim büyük bir güçle savaşır. Ayrıca Üçüncü Reich'ın ordularını da başarıyla vurdular.
  Anastasia Vedmakova, onu aldı ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Alman'ı devirdi ve gıcırdadı:
  - Bir adam, bir kızın ayakkabılarını yırtmak için ters yüz olmaya hazır!
  Nazilere ateş eden Akulina Orlova, esprili bir şekilde şunları kaydetti:
  - Çıplak bir kadın topuğuyla herhangi bir botu ters yüz edebilirsiniz!
  Anastasia da Fritz'e vurdu ve ciyakladı:
  - Bir kadının çıplak ayağı, son çizme olsa bile herhangi bir erkeği ters yüz eder!
  Akulina Orlova, Focke-Wulf'u bayılttı ve güzel dişlerini göstererek tısladı;
  - Bir adamın içini dışını çevirmek istiyorsan - ayakkabılarını çıkar, onu bir galoşa sokmak istiyorsan topuğunu ortaya çıkar!
  Ve kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  Evrende şiddetli bir savaş var,
  sebepsiz yere ezmek için öldürmek...
  Şeytan gevşedi
  Ve ölüm onunla geldi!
  
  Ve akışı kim durduracak
  Kanlı ve çılgın nehirler...
  Lazer ışını tapınağa girecek,
  Ve flaş kayboldu adamım!
  
  Ve böyle bir kaos
  Evreni su bastı...
  İnsanlığın üzücü kaderi
  Acıya, acıya katlan!
  Kızlar kısmen haklı olabilir. Savaş mutluluk değildir. Ama aynı zamanda eğlence.
  İki Alman acemi pilot, Eva ve Gertrude, Focke-Wulf saldırı modifikasyonları için savaşıyor. Karadaki Sovyet hedeflerine havadan saldırır.
  Eva, bir roket ateşlerken ve ateşlerken şunları söylüyor:
  - Çocukluk neden yalınayaktır, çünkü çıplak bir kadın bacağı, erkeklerin sanki erkekmiş gibi kafalarını kaybetmelerine neden olur!
  Gertrude bir roket fırlattı, çıplak topuğuyla pedala bastı ve Sovyet ordusunun sığınağını kırarak ciyakladı:
  - Bir kadını çıplak görme arzusu, bir erkeği ters yüz eder!
  Eva tekrar vurdu, otuz dördü vurdu, kuleleri kırdı ve esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir kadını soymak için önce onun güzel ayakkabılarını giymelisin!
  Gertrude, zarif ayağının çıplak, yuvarlak topuğuyla rakibini dövdü ve şöyle dedi:
  - Doğru zamanda soyunan bir iş kadını, bir erkeğin üç derisini koparır!
  Eve, Sovyet sığınaklarına bir roket fırlattı ve bağırdı:
  - Zamanında soyunan bir kadın, yalınayak olmaz ve bir erkeğe iyice ayakkabı giydirmez!
  Sovyet birliklerini katleden Gertrude doğruladı:
  - Çıplak ayaklı bir kadın, bir erkeğe çizme giydirecek ve onu bir galoşa koyacak ve onu ters yüz edecek ve onu son yalınayak yapacak!
  Burada, elbette, kızların mantığı, ona karşı tartışamazsınız. Ve kızlar çıplak ayakla ve bikinili kavga ediyorlar.
  Ve güzel genç erkekleri severler ve genel olarak sadece süper olurlar.
  Ve eğer şarkı söylerlerse, yüz adam öldürülecek!
  İşte kızlar, her iki tarafta da layık ve çok güzel, öyle ki aslında erkekler ters yüz oluyor!
  . BÖLÜM 5
  Nazi birlikleri tarafından tamamen çevrili Grozni şehri, Kasım 1943'ün başlarında düştü. Kızların olduğu tabur kazandan çıktı ve Shali'ye çekildi.
  Zaten dağlar, engebeli araziler vardı ve savunmayı sürdürmek daha uygun hale geldi. Alman tankları, özellikle Maus oldukça ağırdı ve onlarla dağlarda savaşmak oldukça elverişsizdi. T-3 tankı zaten üretimden kaldırılmıştı, ancak T-4'ün modernize edilmiş versiyonu hala üretiliyordu. Ahlaki olarak modası geçmiş olmasına rağmen. Ama yine de T-34-76'ya karşı savaşabilirdi. Ve iyi dövüş. Topu daha güçlüydü ve otuz dörtten daha yüksek namlu çıkış hızına sahipti.
  Tamara ve kızlar Shali'de savaştı. Kızlar bu çok büyük dağ köyünü gerçek bir şehir olarak tutmaya çalıştılar.
  Güzeller çok cesurca savaştı.
  Tamara çıplak ayağıyla bir el bombası attı, patladı ve bağırdı:
  - SSCB'nin Anavatanı için!
  Anna Nazilere ateş açtı. Daha hafif olan T-4 yokuşu tırmanmaya çalıştı. Çıplak ayağıyla bir el bombası atan kız, Nazi makinesini devirdi ve ciyakladı:
  - Anavatanımız için!
  Akulina, Fritz'e ateş ediyor ve çıplak topuğuyla, folyoya sarılmış ölümcül bir vyaknula'ya hizmet ediyor:
  - Anavatan her zaman kutsaldır!
  Veronica, düşmana ateş etti ve çıplak ayaklarıyla limon fırlattı:
  - Rusya devleri için!
  Bu dev kadın Olympias da çıplak ayaklarıyla Nazilere bir el bombası atıp gıcırdıyordu:
  - Komünizm için!
  Nazilere iyi niyetli ateş açan ve onları bir ağaçtan talaş gibi kesen Tamara, şunları yayınladı:
  - Orduda ne kadar çok meşe ağacı olursa, savunmamız o kadar güçlü olur!
  Anna dişlerini göstererek ve muazzam bir doğruluk ve öfkeyle Nazilere ateş ederek şunları kaydetti:
  - Hepinizi yok edeceğim.
  Tank "Aslan", uzun bir silah namlusu olan büyük bir araç. Burada en son silahı 105 mm, namlu uzunluğu 100 EL var. Ve çok uzun bir silah olduğu ortaya çıktı. Ve bu sandık ölümcül bir güçle dışarı çıkıyor.
  Akulina bir bazukadan Nazilere ateş eder ve ciyaklar:
  - Komünizm çağına şan!
  Victoria da ateşler ve kükrer:
  - Rusya Kahramanlarına Zafer!
  Olimpiada, Nazilere ateş ederek ve çıplak ayaklarıyla bir el bombası atarak bunu doğruluyor:
  - En büyük zafer!
  Kızlar, not edilmelidir, olağanüstü ve çok güzel. Ve serinlikleri muazzamdır.
  Düşmana ateş eden ve dişlerini gösteren Tamara şöyle diyor:
  - Rusya ve sonuna kadar özgürlük için!
  Düşmana ateş eden Anna agresif bir şekilde çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atıyor:
  Kalplerimizi birlikte atalım!
  Ve ortaklarına göz kırp.
  Akulina da bir dönüş yapacak, rakipleri nasıl biçecek ve kükreyecek:
  - Çatıdaki zaferlerim için!
  Akulina Petrovskaya basit bir kız değil. Çok şey yaşaması gerekiyordu. Özellikle hırsızlık yaparken yakalandı ve tutuklandı. Ayrıca bir çocuk kolonisi-gençlerinden geçti. Şey, hiçbir şey, o hayatta kaldı. Çıplak ayakla rüzgârla oluşan kar yığınlarının arasında yürüdü, ama o sadece daha sağlıklı ve daha güçlü hale geldi.
  Victoria çılgın bir öfkeyle savaşır. Düşmana yön verdi. Fritz düşüşe geçti. Sonra çıplak parmaklarıyla bir el bombası attı. Motosiklet devrildi.
  Kız sırıttı:
  - Güçlü sınırlar için!
  Olympias çok vahşi bir öfke duygusuyla savaşır. Darbeleri güçlü ve kırıcı. O gerçekten canavar bir kız. Ve böylece rakipleri eziyor. Yani Naziler aktif olarak yok ediyor. Onlara en ufak bir şans vermiyor.
  Olympias ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  - Bu uzay komünizmine şan!
  Nazilere ateş eden Tamara, kükredi:
  - Lenin'in komünizmine şan!
  Anna rakiplerine ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - SSCB için!
  Akulina, düşmanları biçip homurdanarak ciyaklıyor:
  - En yüksek akrobasi için!
  Nazilere ateş eden Victoria, ağzından kaçırdı:
  - En olağanüstü zaferler için!
  Nazi tankını ezen Olympias homurdandı:
  - SSCB komünizmi için!
  Tamara da ateş ediyor. Rakiplerini isabetli patlamalarla kapatarak çok isabetli atışlar yapar. Bir tırpan gibi biçer ve gıcırdıyor:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Nazilere ateş eden ve onları tırpanının hassas darbeleriyle kesen Anna, haykırıyor:
  - Kahramanlara büyük zafer!
  Ve çıplak ayakla el bombası atar. İşte bir büyükanne.
  Akulina Fritz'i keserek agresif bir şekilde kükredi:
  - Komünizm için!
  Ve kaslı bir vücutla seğirir.
  Victoria da Nazileri yener. Ve çıplak ayak parmaklarıyla rakiplerine öldürücü hediyeler atıyor ve ciyaklıyor:
  - Dünyanın büyüklüğü için!
  Olympias da düşmanlara ateş eder. Onları bir cop gibi yere serer ve kükrer:
  - Büyük komünizme şeref!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle bir el bombası atarak düşmanları paramparça eder.
  Beşli bu şekilde düşmanları ele geçirdi ve hadi onları biçelim ve hadi onları yok edelim ve öğütelim.
  Almanlar durduruldu ve iyice bataklığa saplandı. Burada işler zorlaştı ve tartışıyorlar.
  İşte gaz atanlar ve agresif davranıyorlar. Ve Sovyet mevzilerini yok edin.
  Düşmana uzaktan vurur ve "Sturmtigr" - Kızıl Ordu.
  Alman kızlar, "Ayı" kundağı motorlu silahları ve onunla düşmanı nasıl vurduklarını gösteriyor. Ve gerçekten ve iyice sıçmış durumdalar. Ve bir buçuk sentlik bir mermi, Sovyet siperlerini ve sığınaklarını kırıyor.
  Savaşçı Frida kükredi:
  - En büyük Üçüncü Reich'ımız için!
  Ve ortaklarına göz kırp. Ondan sonra çıplak ayaklı faşist kızlar yine ateş edecek.
  Ve kükreyen ve yıkıcı uçar. Ve patladıkça, ısıdan kaynayan toprakla dolu bir huni oluşur.
  Evet, Almanlar Sovyet birliklerini iyice ele geçirdi. İlk TA-152 uçaklarından biri gökyüzünde uçuyor. Focke-Wulf gibi çok amaçlı makine, ancak daha gelişmiş, hızlı, güçlü silahlar ve zırhlarla manevra kabiliyeti. Hem savaş uçağı hem de saldırı uçağı olarak kullanılabilir.
  Sovyet birlikleri için araba açıkçası büyük bir sorun haline gelebilir.
  Helga bir TA-152 ile uçar ve Shali'ye yaklaşmaya çalışan birkaç Sovyet tankına saldırır. Kız iyi ateş ediyor. İlk otuz dördün kulesinin çatısını kırar ve kükredi:
  - Ben bir dövüş güzeliyim!
  Sonra hızlanmaya çalışan ikinci arabaya saldırır. Ancak vites değiştirmek o kadar kolay değil.
  TA-152, bu kurbanı 37 mm'lik bir topla deliyor.
  Helga cevap verdi ve şarkı söyledi:
  - Patinaj yaptı, beni bir yere savurdu, beni savurdu!
  Ve kendine göz kırptı ... Burada Yak-9'a saldırmaya çalışıyor. Alman kız, çıplak ayağıyla tetiğe basarak onu kolayca yere seriyor ve kendinden emin bir şekilde göz kırpıyor ve şöyle diyor:
  - Gerçekten harikayım!
  Helga büyük bir özgüvene sahip bir kız gibi görünüyor. Ve düşmanlarla kanlı deneyler yapar.
  Ve eğer patlarsa, o zaman kimseye biraz görünmeyecek.
  Helga Sovyet araçlarına ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Peki, neden akla göre yaşamak imkansız!
  Ve çıplak topuklularla dümene nasıl vurulur. Bu bir kız - tüm kızlara kızım.
  Ve eğer kükrerse....
  Gökyüzündeki Albina ve Alvina da çok aktif ve savaşan savaşçılardır.
  Ve kızlar, Rusya'nın uçakları, hayatın güzel olduğunu ve hayatın güzel olduğunu yok ederek düşünüyorlar.
  Ve çıplak ayaklarıyla hedeflere uçak silahları yönlendirirler. Sovyet arabaları hayatta kalamayacak. Ve kızlar onları böyle dövdü. Sana en ufak bir şans vermiyorlar.
  Evet, kavga eden kızlar vardı,
  Evet, daha ne diyorlar ...
  Rusya'ya cesurca saldırdılar,
  Kelimenin tam anlamıyla Şeytan!
  Albina, savaş düzeninde bir savaşçıdır ve ciğerlerinin tepesinde kendi kendine kükrer:
  - Süper olacağım, değişeceğim! Süper Şampiyon!
  Ve çıplak bir topuğun yanı sıra klavyeye vurmak ve rakipleri küçük parçalara ayırmak.
  Alvina, rakiplerine ateş ederek ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  - Ve ormanda kimi bulacağız,
  Ve ormanda kimi bulacağız ...
  şaka yapmayacağız,
  parçalayacağız!
  Hadi parçalayalım!
  Ve çıplak bir topuk ile, düşmanı ölümcül bir kucaklamaya nasıl katacağını. Bu bir kız - tüm kızlar en havalı kız!
  En muharebe hilesinin savaşçısı. Ve bir panter gibi çok militan ve saldırgan.
  Ve büyük Alman kedileri saldırıya geçti. Astrakhan'ın fırtınası. Ve Sovyet askerlerinin evlerini büyük miktarlarda yok edin.
  Ve ölürler ama pes etmezler. Bu tür kavgalar kızışıyor.
  Gerda, elbette, saldırının ön saflarında ve savaşmaya hazır. Bu yüzden bikinili kadın Robin Hood gibi ateş ediyor. Ve bunların hepsi havalı bir kadın.
  Ve ayrıca adamın ağzına kırmızı bir meme ucu koyarsa.
  "Panter"-2 çalışıyor. Bu arada, tankın biraz farklı bir modifikasyonu, 75 mm 100 EL topu olan kızlar tarafından eyerlendi. Keskin ve daha hızlı ateşlenir. Evet ve mermi arzı 88 mm'lik topdan daha fazla.
  Gerda çıplak ayaklarıyla ateş eder ve bağırır:
  - Bir, iki, üç... Napalm ile yırtın!
  Charlotte da arkasından ateş etti ve bağırdı:
  - Dört, sekiz, beş - hadi çabuk oynayalım!
  Kristina, Sovyet tankını delip geçti ve cıvıldadı:
  - Nazilerin gücü için cesurca savaşa gireceğiz ...
  Magda çıplak ayaklarıyla ateş etti ve agresif bir şekilde cıvıldadı:
  - Ve hepsini öldüreceğiz - bütün komünistleri!
  Kızlar aşırı ve delice agresif davranırlar. Ve "Panter" -2'leri doğru bir atışla Sovyet obüsünü deviriyor.
  Kızlar kıkırdar ve şarkı söyler:
  - Dünyamıza şan olsun ...
  Ve otuz dörtte Elizabeth, sırayla vahşi bir saldırı yürütüyor. Ve çıplak topuğuyla tetiğe basar. Ve gıcırdayarak düşmanı yere serer:
  - Komünizm olsun!
  Catherine çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir mermi gönderir, düşmanı deler ve ciğerlerinin tepesinde ciyaklar:
  - Büyük Rusya için!
  Elena Nazilere ateş etti. Kabuk Panter'in alnına çarptı ve sekti.
  Kız havladı:
  - Komünizm bizimle olacak!
  Euphrasia ayrıca düşmanı çıplak ayak parmaklarıyla dövdü. T-4'ü deldi ve bağırdı:
  - Komünizme şan!
  Bunlar savaşan kızlar. Ve nasıl ateş ediyorlar, mermiler çok güzel uçuyor ve otuz dördü hareket halinde. Ve deneyin, böyle bir arabadan harekete geçin. Bu son derece zor.
  Ama kızlar içeri giriyor ve bikinili kavga ediyorlar ve çıplak ayakla oynuyorlar. Savaşçılar harika ve harika.
  Ve eğer çuvallarlarsa, o zaman kimseye küçük görünmeyecek. Ve vahşi bir öfkeyle mermiler gönderiyorlar.
  Elizabeth, çıplak ayaklarının yardımıyla düşmana ateş ederek ve düşmanları yere sererek cıvıldadı:
  - Komünizm fikirlerine şan! Anavatanımıza şan!
  Ekaterina da çıplak ayak parmaklarını kullanarak Fritz'e vurarak ve ciyaklayarak ateş etti:
  - Anavatan ve sonuna kadar zafer için!
  Rakiplerine ateş eden Elena, inci dişlerini göstererek ve safir gözlerle göz kırparak agresif bir şekilde cevap verdi:
  - Uzay komünizmimiz ünlü!
  Euphrasia, düşmana ateş ederek, ona muazzam, olağanüstü bir doğrulukla vurarak şunları yayınladı:
  - Anavatan ve Stalin için - şerefe!
  Kızlar belli ki gösterişli ve herkes...
  Aralık 1943 çoktan geldi.
  Alenka ve ekibi de Astrakhan'da savaşıyor ve hala orada direniyor. Kahraman savaşıyor.
  Alenka bir dönüş yapar, Nazilerin hattını biçer, sonra çıplak ayakları ve kükremeleriyle bir ölüm armağanı fırlatır:
  - Bir adam bir jibona benzer, ancak ne yazık ki, güçten ziyade akılda daha sık!
  Anyuta, düşmana ateş ederek ve düşmanları keserek, çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket verdi ve cıvıldadı:
  - Adamda eşek inatçılığı, aslan hırsı var ama gerçekte o bir keçi!
  Alla, Fritz'e doğru ateş ederek gıcırdadı:
  - Bir kadın için bir erkek, bir inek için eğimli bir yer gibidir, onsuz yapamazsınız, ama yaklaşmak iğrenç!
  Nazilere ateş eden Maria, esprili bir şekilde cevap verdi:
  - Bir kadın tuvaletinde bir erkek ve bir tuvalet arasında ortak olan şey - kadınların sadece erkeklere melemeleri gerçeği!
  Nazileri kesen ve çıplak ayaklarıyla el bombası atan Marusya, vyaknula:
  - Kadın, her aslanı tavşan gibi yiyebilen kurnaz bir tilkidir!
  Nazileri biçen ve çıplak ayak parmaklarıyla paralı askerleri terk eden Matryona mırıldandı:
  - Bir kadının kırbaçlanan bir çocuk gibi bir erkeğe ihtiyacı vardır, eğer bir erkeği dövmezse, o zaman hayat olmaz!
  Alenka, Fritz'e ateş ederek ciyakladı:
  - Bir kadının domuz boynuzu gibi erkeklere ihtiyacı vardır, sadece erkeklerin bağışladığı bir kürk manto pahalıdır!
  Ve çıplak bacaklı kızlar takımı nasıl güleceklerini, dişlerini göstereceklerini ve çıplak parmaklarıyla el bombası atacaklarını.
  Savaşçı kızlar atılgan. Onların savaşma unsuru, onların savaşma unsuru!
  Astrakhan, öyle görünüyor ki, pes etmeyecek. Buradaki kızlara gelince, gerçekten kavga ediyor.
  Üçüncü Reich'ın askeri güçleri muazzamdır. Yeni tank bölümleri burada çok güçlü. Tank üretimi artıyor. Bombalama yok, Afrika'daki İtalyan, Fransız, Belçikalı ve Hollandalı mülklerden emek sağlamak mümkün.
  Ve ayrıca Afrika'dan petrol, tungsten, uranyum da dahil olmak üzere birçok element çıkarmak için.
  Yani, yeni tanklar damgalanır. Özellikle, daha güçlü bir motorla daha iyi korunan ve daha ağır silahlı "Panther" -2'nin görünümü, savaşın seyri üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.
  Gittikçe daha fazla tank ve uçak var. Yu-488'de çalışmalar zaten tamamlandı. Üçüncü Reich'ın dört motorlu ilk üretim uçağı. Çok güçlü ve hızlı. Öne çıkan özelliği nispeten küçük kanat alanıdır, bu nedenle bombardıman uçağı saatte 700 kilometre hızla uçabilir. Bu, Sovyet savaşçılarının kesinlikle onu yakalayamayacağı anlamına geliyor.
  Yani SSCB'nin yeni bir sorunu demleniyor. Kızıl Ordu'nun kuvvetleri fiilen tükendi. Okul çocukları makinelere konur. On dört yaşından itibaren gençler, neredeyse resmi olarak zaten savaşıyorlar. Çocuklar elbette akıllı ve genel olarak iyi savaşçılar. Küçük yaşta bir ağaca saklanmak ve tırmanmak daha da kolaydır. Ve askeri beceriler daha hızlı öğrenilir. Gençler de yetişkinler kadar iyi dövüşür, onları vurmak daha zordur. Evet ve psikolojik olarak çocuklara ateş etmek daha zordur.
  Almanların epeyce kadın keskin nişancısı var ve çok genç savaşçılar, herhangi bir kadının ateş etmesi için elverişsiz, utanıyor ...
  Evet, on dört yaşından itibaren SSCB'yi aramaya başladılar. Ve ayrıca silah altına ve emeklilere koyun. Orduda giderek daha fazla kadın vardı. Özellikle tank ve havacılık birliklerinde ve keskin nişancılarda adil cinsiyeti isteyerek kabul etti. Kadınlar iyi keskin nişancılardır. Ve genellikle erkeklerden daha küçük olduklarından, tanklarda ve havacılıkta da savaşmaları daha uygundur. Genellikle gençler de tanklarda savaştı. Erkek ve kadınların ciltlerine karşı daha hassas oldukları ve uçaklarının ve tanklarının devrilme ihtimalinin yetişkin erkeklere göre daha az olduğu unutulmamalıdır. Fena değil gençler ve keskin nişancı rolünde. Bir çocuk daha dar bir boşluğa sürünebilir, kendini gizleyebilir veya bir ağaca tırmanabilir. Orduda genellikle on dört yaşın altındaki savaşçılar karşılaşmaya başladı.
  Savaş insan kaynaklarını tüketir. Ve bölge, SSCB'nin kontrolü altında giderek daha az hale geliyor. Ve hala Japonya'nın sayısız piyadesiyle savaşmak zorunda. Evet ve iyi samuray tankları ve özellikle kendinden tahrikli silahlar var. Ayrıca, T-34 ile karşılaştırılabilir güçte ve ön zırhta daha da güçlü olan orta tanklı bir seride göründüler.
  Bu yüzden Japonya'yı hafife almak tehlikelidir. Ve onunla savaşmak için askerlere ihtiyaç var.
  Stalin gergindir ve giderek daha sık öfkeye kapılır. 25 Aralık 1943'te, teslim olanların ailelerinin on iki yaşından büyük çocuklar da dahil olmak üzere kurşuna dizilmesi ve gençlerin işçi kolonilerine gönderilmesi emri verildi.
  Baraj müfrezeleri giderek daha sık kullanıldı. Ve daha aktif ateş ettiler ve işkence yaptılar.
  Stalin basitçe dayanılmaz hale geldi. Nazilerle ayrı bir barışı müzakere etmeye çalışan ilk kişi Beria oldu. Ama Hitler barış istemiyordu. SSCB'yi tamamen fethetmek istedi. Özellikle müttefikler kontrolünün dışında ve ulaşılmazken.
  Jet uçakları Üçüncü Reich'ta geliştirildi. Her şeyden önce, ME-262, ancak bu savaşçının çok sık çarpmamak için daha güvenilir motorlara ihtiyacı vardı.
  Hem Arado bombacısı hem de Yu-287 projesi umut verici görünüyordu.
  En yeni TA-152, pratikte çok amaçlı ve çok hızlı bir makine olarak kendini gösterdi. Genel olarak, Alman ordusu havada hala daha güçlüydü. Ayrıca, alüminyum eksikliği nedeniyle Sovyet Yaks ve Laggies, referans makinelerden daha ağır ve daha az manevra kabiliyetine sahipti. Böylece Sovyet havacılığının kalitesi kritik bir seviyeye düştü. Güçlü silahları ile ME-309, manevra kabiliyeti ile ilgili sorunları hesaba katarak bile, Sovyet araçlarıyla iyi başa çıkarak ME-109'un yerini aldı. Ve TA-152, Focke-Wulf'un yerini almalıydı.
  Yani Almanlar aşağı yukarı hokey.... Ancak teknik üzerinde çalışmalar yapıldı.
  Örneğin, Lev-2, yeni bir düzen şemasına sahip ilk tank olacağına söz verdi. Şanzımanı ve motoru tankın önündeki bir blokta yerleştirerek ve taretin arkaya kaydırılmasıyla Almanlar, caddy şaftından tasarruf sağladı ve aracın yüksekliğini düşürdü. Sonuç olarak, "Aslan" -2 çok daha hafif ve dolayısıyla daha hızlı olduğu ortaya çıktı.
  Savaş zamanının zorlukları göz önüne alındığında, SSCB'deki ağır tankların üretimi neredeyse durdu, seride neredeyse her şey T-34-76'ya göre birleştirildi. Böylece Naziler, yeni bir ana tank yaratma projesinde artık yan zırhı çok kalın yapmayacaklardı. Ve "Aslan", 1200 beygir gücünde bir motorla elli beş tona sığabilir. Ancak Lev-2 tankının ağırlığı, topun kalibresi düşürülerek daha da düşürülebilirdi. Birincisi açıkça gereksiz hale geldi. Dahası, otuz dörtlerin düşük kaliteli zırhları vardı ve 37 mm'lik eski bir Alman topu bile onları delmeye başlamıştı.
  Stalin açıkça çıldırıyordu ... Ve gök gürültüsü ve şimşek atıyordu ... Ama hiçbir şey yapamadı ...
  Yeni Yıl Arifesinde Almanlar, Volga deltası olan Astrakhan'ın hala boş olan kısmına bir saldırı başlattı. Birçok nehir bariyerinin varlığı, zorlu arazi, Hazar Denizi'nin yakınlığı, Kızıl Ordu'nun Astrakhan'ın savunmasını sıkılaştırmasına ve onu Stalingrad'dan bile daha iyi tutmasına izin verdi. Dahası, Sovyet kızları eşsiz bir kahramanlık sergilediler.
  Ve Kafkasya'da özellikle kış aylarında dağlardan geçmek çok zordur. Doğru, Almanlar Hazar Denizi'nin daha uygun kıyılarında ilerliyorlardı. Mahaçkale, tüm güçlerini bir yumruk halinde toplayan Sovyet birliklerinin Nazileri durdurmaya çalıştığı sınır haline geldi.
  Ancak sadece deniz yoluyla teslim edilen mühimmat yeterli değildi ...
  Tamara, çıplak ayaklı kız taburuyla umutsuzca savaştı.
  Kadın savaşçılar inatla savaştılar ve benzersiz bir kahramanlık ve büyük cesaret gösterdiler.
  Ve kışın ve donda neredeyse çıplak savaştı.
  Tamara çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve bir patlama yaptı, rakipleri biçip gıcırdıyordu:
  - SSCB için!
  Anna da çıplak ayaklarıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Komünizm için!
  Akulina iyi niyetli bir patlama yaptı, düşmanları nakavt etti ve bağırdı:
  - Rusya'nın büyüklüğü için!
  Victoria düşmanı dövdü, düşmanı biçmeye başladı, sakalını ustura gibi kesti ve mırıldandı:
  - SSCB ayakta kalacak!
  Olympias, düşmana ateş ediyor ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paket fırlatıyor, vyaknula:
  - Anavatan ve sonuna kadar zafer için!
  Kızlar böyle kavga eder. Umutsuzca ve muazzam bir kararlılıkla hareket ederler.
  Tamara, çekim, kaydetti:
  - Onları şeytan almayacak, biz de alacağız!
  Buradaki mücadele acımasız ve aynı zamanda yapıcıdır ....
  Anastasia Vedmakova gökyüzünde savaşıyor ... Yüzü öfkeden bile dönüyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm çağını selamlayın!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla hedefe bir uçak topunu doğrultur ve düşman uçaklarını yere serer ve ardından çığlık atar:
  - Emek başarıları için!
  Rakiplerini deviren Akulina Orlova, güvenle kükrüyor, dişlerini gösteriyor:
  - Tüm gezegende böylesine büyük bir komünizm için!
  Pilot bağırır:
  Çocuklar bile bizi tanıyor!
  Ve çıplak ayaklarıyla uçak silahını hedefe doğrultuyor ve düşmanı eziyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm çağı adına!
  Kabul edelim, kız bir terminatör ve yanan bir alev. Hiçbir volkan onunla kıyaslanamaz.
  Akulina Orlova şarkı söyledi:
  - Ben zaten, hangi gün, Tanrı'ya iman hayal ediyorum, çok tembelim, dua etmek istemiyorum!
  Ve agresif bir şekilde güzellikleri göz kırptı.
  İşte kavgalar...
  Ve kızların uçakları modası geçmiş. Ve bu onların katı eksi. Ve ayrıca ağır ve çok manevra kabiliyeti olmayan ...
  Savaşan çocuklardan biri vuruldu ve paraşütle atlayacak zamanı yoktu. Ve bu, elbette, onun muazzam başarısı.
  Kızlar havada kavga eder ve eğlenirler...
  Albina ve Alvina, iyi ME-309 savaşçılarında savaşıyorlar ve elbette aktif olarak puan kazanıyorlar.
  Kızlar başarılarından çok gurur duyuyorlar ...
  Albina, zarif, çıplak ayak yardımıyla bir Sovyet uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - Kartallarımız için!
  Alvina bir patlamada üç Rus arabasını biçti ve bağırdı:
  - Şahinlerimiz için!
  Kızlar ünlü bir şekilde işe başladılar ... Ama aynı zamanda Rus askerlerine işkence yapmayı da seviyorlar.
  Burada on dört yaşında bir erkek pilot ele geçirildi. Ve çocuk yuvarlak topukluların güzellikleri onun için kızartıldı. Ve sonra çıplakları buzlu suyla ıslatmaya başladılar .... Sonra kaynar su ve tekrar buzlu su.
  Savaşan güzeller böyledir....
  Albina şarkı söyledi:
  -Dişlerimiz, pençelerimiz, dişlerimiz, yumruklarımız için!
  Alvina ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Demek iyi bir dövüş istiyorlar!
  Ve kızlar çıplak ayaklarıyla mucizeler yaratmaya ve Sovyet uçaklarını düşürmeye devam ettiler.
  Ancak Rus pilotlar da onlara cevap verdi. Alice ve Angela, Yak-9'a yeni transfer oldular. Almanları dövelim ve aynı anda şarkı söylemeye devam edelim;
  Yiğit bir ülkenin vücut bulmuş halisin,
  Yoldaş Lenin ve Yoldaş Stalin...
  SSCB'de tüm insanlar gerçekten eşittir,
  Ve yumruklar demir ve çelikten yapılmış!
  
  Lenin için canavar Adolf korkmuyor,
  Şimdi Vladimir lider Yoldaş Stalin...
  Fritz'i kaşa değil göze vurduk,
  Bütün Naziler bir anda parçalandı!
  
  rusya benim anavatanım
  Büyük, sınırsız Anavatan...
  Bütün milletler bir ailedir,
  Yakında komünizm altında yaşayacağız!
  
  Ülkemizi güçlendirelim
  Rusya hızla yeşile dönsün ...
  Faşisti alnından vuracağız, daha doğrusu,
  Ve inanın gücümüz taşa dönüşmez!
  
  Ve bir lider olarak İsa oldukça büyüktür,
  O bizim Rabbimizdir ve Evrenin Beyaz Tanrısıdır...
  Ve Führer çok sert dövülecek,
  Sonuçta, kahramanlığımız değişmedi!
  
  Evet, Anavatanımız uğruna, aziz,
  Fritz ile şiddetle savaşacağız ...
  Bir kız karda yalınayak koşar
  Öfkeyle savaşmak istiyor!
  
  Evet, Stalin artık Sovyet lideri oldu,
  Böyle büyük, cesur ve yetenekli...
  komünizmin Rusya'sına dokunma,
  Lucifer'in gücü seninle olsa da!
  
  Hitler'i alabiliriz, inan bana
  Şeytani güçle donatılmış olsa da...
  Bir Hitler yırtıcı bir canavardır,
  Fritz'in moron olmadığını kabul etsek de!
  
  Kısacası, Berlin savaşçılarına gireceğiz,
  Orada Lenin, yani Stalin, bizimle olacak...
  Faşistler köpek yavrusu gibi kolayca yırtılır,
  Ve inan ki gücümüz azalmayacak!
  . BÖLÜM 6
  1944 yeni yılı geldi... Cephelerdeki çok zor duruma rağmen, SSCB'de yeni teknoloji yaratmak için çalışmalar sürüyordu. Özellikle, IS-2 tankı ve güçlü silahları ile ilgili yüksek umutlar vardı. 122 milimetrelik bir top, Nazilere karşı savaşta güçlü bir argüman olabilir. Umutlar ayrıca T-34-85'e daha güçlü bir top, büyük bir taret, ancak aynı gövde ve şasi ile sabitlendi.
  Durum uçakla daha da kötüydü. Yak-3, yüksek kaliteli duralumin eksikliği nedeniyle üretime alınamadı ve yeni motor nedeniyle LAGG-7, üretimde bir düşüş olmadan başlatılamadı.
  Böylece Stalin, ana Sovyet avcı uçağının Yak-9 ve LAGG-5 olduğuna ve IL-2 saldırı uçağının üretilmesinin kolay ve inatçı olduğuna karar verdi. Ve tanklarda, T-34-85 ve IS-2'ye kademeli bir geçiş.
  Üretimde düşüş olmamasına rağmen ...
  Ve cephe dikişlerde patlıyordu, Almanlar Kafkasya'yı ele geçirdi. Mahaçkale düştü ve çoktan Azerbaycan sınırlarına yaklaşıyorlardı!
  Burada Tamara, kadın taburuyla savaştı. Yine tuniklerden paçavralar içinde ve yalınayak kızlar üstün düşman kuvvetleriyle savaştı.
  Tamara, Nazilere bir hat açarak düşmanlardan bazılarını kesti. Sonra çıplak ayaklarıyla ölümcül bir el bombası fırlattı ve cıvıldadı:
  - SSCB'ye zafer!
  Anna, Nazilere çok isabetli bir şekilde ateş etti. Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü güçte el bombaları atarak rakiplerini paramparça etti.
  Sonra bağırdı:
  - Komünizme şan!
  Akulina, düşmana ateş ederek faşist piyadeyi kesti. Fritz'i kesti, çıplak ayaklarıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Rusya için, büyük annemiz!
  Victoria, düşmana ateş ederek ve ona çıplak ayağıyla el bombası atarak şunları kaydetti:
  - Büyük Anavatan için!
  Olympias, yine bir makineli tüfekle ateş ederek ciyakladı:
  - Büyük komünizm zamanlarına şan!
  Kadın dövüşçüler harika...
  Güzeller için olması gerektiği gibi kavga ediyorlar ...
  Tamara, dövüşürken savaşın başlangıcını hatırladı. Alman birliklerinden nasıl kaçmak zorunda kaldığını. Daha sonra silahların kükreyen etkisini duydu. Kız topu terk etti. Arkadaşı Tatyana Almanlar tarafından yakalandı ve yeni ayakkabılar aldılar, mücevherleri ve küpeleri yırttılar. Ve onu çıplak ayakla esarete sürdüler ... Tatyana, bölge komitesi sekreterinin kızıydı ve çoğu zaman ayakkabısız yürümek zorunda değildi. Bu, sıradan biri gibi çıplak ayakla dolaşmak gururun aşağılanmasıdır ve hassas tabanlar için acı verir. Kız bacaklarını kana buladı ve her adımda inledi.
  Tamara da kendisine verilen yeni çizmeleri giyiyordu ve uzun yürüyüşten sonra topuklarını ovuşturdu. Ve ayakkabılarını çıkardı, yalınayak gitti. Ukrayna'da görevini yapmış köyden bir kız. Çocukluğunda bacakları dağın sarp yamaçlarında yürüdü. Ve bu kesinlikle ova yollarıyla kıyaslanamaz. Doğru, nasırları tabandan çıktı ve yürümesi pek rahat değil. Ancak ayaklar hızla tekrar sertleşti. Ve pek acı çekmedi.
  Ancak Tatyana kısa süre sonra bacaklarını o kadar çok yere vurdu ki artık yürüyemedi. Almanlar onu vuracaktı, ama güzelliğe acıdılar. Beni bir arabaya bindirdiler ama karşılığında bana şarkı söylettiler. Tatyana'nın hoş bir sesi vardı ve onlara politik olarak tarafsız birkaç şarkı söyledi.
  Sonra ona ne oldu, Tamara bilmiyordu. Kendisi ormanda yürüdü, çıplak ayakları, yumruları, yumruları, dalları ile hissetti ve hatta memnun oldu. İşte o zaman dağların sivri taşları, sonra nasırlı tabanlar boyunca yürürseniz, uzun süre yürürseniz keskinleşir ve acı verir. Ve dikenler üzerinde yürümek daha da tatsız. Bunlar tabanlara yapıştığında, kızın sert tabanları için bile çok daha acı verici hale gelir.
  Kampanyadaki Tamara, yorgunluk ve açlıktan yenildi. Kız çilek yedi ve bu yeterli değildi. Ve Almanlar hızla ilerliyorlardı. Ukrayna ormanlarında, dağlarda yaşamaya alışmış Tamara, yolunu çok iyi bilmiyordu. Kayboldum ve arkada kaldım.
  Ve şimdi, ormanda avlanan bir kedi gibi. Sonra kız Almanları bir motosiklette yakaladı. Su almak için arabayı bebek arabasıyla durdurdular. Ve Tamara makineli tüfeğe doğru süründü ve ondan düşmana nasıl kesildiğini. Ve belirsiz bir şekilde, ancak doğru bir şekilde kesin. Ve Naziler düşer ve acı içinde kıvranır. Tamara onları bitirir. Çıplak bir topuğu çenesine doğru hareket ettirdi, düştü. Ve kız onu yakaladı.
  Bundan sonra, güzellik motosiklete tırmandı ve çıplak ayağıyla pedala bastı.
  Bu yüzden dolaşmak, yürümekten ve çıplak ayakla yürümekten çok daha eğlenceli.
  Tamara yol boyunca şarkı söyledi:
  - Güzel kardeşler, güzel, güzel, kardeşler yaşamak! Atamanımız için üzülmene gerek yok!
  Savaş alanı böyle ortaya çıktı.
  Ve şimdi bir Komsomol terminatörü gibi Nazilerle savaşıyor. Ancak güçler eşit değil ve kızlar taburu geri çekilmek zorunda kalıyor. Bir yanardağın üzerindeki devasa bir kazandaki su gibi, burada savaşlar kaynıyor.
  Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir güçle ateş eden ve bir el bombası atan Anna şunları kaydetti:
  - Savaşta, intihara meyilli olanlar dışında her yol iyidir!
  Düşmana ateş eden, Nazileri deviren Akulina, şunları kaydetti:
  - Her şeyde ilk biz olacağız!
  Ve kızın çıplak topuğu yıkım armağanını verdi.
  Nazilere ateş eden ve düşmanları otomatik patlamalarla kesen Victoria ciyakladı:
  - Düşmanlara merhamet olmayacak!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Olympias çıplak, yontulmuş bacaklarını, bir sürü ağır el bombasını fırlattı ve gıcırdadı:
  - Dünyanın en insancıl sarayının büyüklüğü ve komünizm adına!
  Savaşçılar burada gerçekten şanlı ve uzay çağı gibi.
  Büyük bir vahşetle savaşırlar.
  Ama Naziler hala Kafkasya'da ilerliyor. Şubat 1944'te Almanlar ve Türkler birleşerek Sovyet birliklerini iki eşit olmayan parçaya böldüler.
  Führer, SSCB'yi bitirmeyi talep etti. Astrakhan hala direniyordu. Naziler, her zaman olduğu gibi, savaş üniforması içindeler ... İlk ME-262'ler havada savaşıyor. Duyum üretmedikleri unutulmamalıdır. Yüksek hızda, 30 mm'lik uçak silahlarından vurmak çok uygun değil. Evet, bu ciddiye alınmalıdır. ME-262'nin de ağırlığı nedeniyle bazı sorunları var. Özellikle manevra kabiliyeti ile.
  Pilotlara aşık olan ve beygir haline gelen TA-152'nin kullanımında daha başarılı. Aslında, bir araba ve bir ön hat bombardıman uçağı ve bir avcı ve saldırı uçağı. Alman havacılığını bu uçağa tamamen aktarmak için fikirler bile vardı. Avantajları arasında, hem saldırı uçağı hem de avcı uçağı için uygun hayatta kalma ve hız ve güçlü silahlar belirtilmelidir.
  Modernize edilen ME-309 da giderek daha aktif bir şekilde kullanılıyor. ME-109 hala hizmette ve üretimi azaltmadığı için kaldırılmıyor. ME-109 "K" nin yeni bir modifikasyonu bile, aynı anda beş hava tabancasıyla donanmış daha güçlü bir motorla ortaya çıktı. Böyle bir makineyi bu kadar kolay yenemezsin.
  ME-309 ayrıca daha güçlü bir motor aldı ve kanatları süpürdü. Çok tehlikeli bir araba. Sovyet pilotları hala eski uçakları uçuruyor ve kaliteleri sadece düşüyor. Ancak şimdiye kadar Yak-9 o kadar da kötü değil, oldukça manevra kabiliyetine sahip ve aşırı hıza ihtiyacı yok.
  Alman birlikleri güçlü... T-34-85 tankıyla ilgili tartışmalar yaşandı. Taret zırhını daha kalın yapmaya değer mi? Sonuçta, bu durumda, ağırlık artacaktır. Ve Sovyet zırhının kalitesinin düştüğüne dikkat edilmelidir. Alaşım elementleri yetersiz ve kaynak veya döküm kalitesi kritik bir seviyeye düştü.
  Ama kızlar kahramanlar gibi dövüşürler...
  Sonra Elizabeth'in tankı bozulur ve kızlar ayrılır. Çıplak ayakla ve bikinilerle karda koşarlar, zarif ayak izleri bırakırlar.
  Catherine şeytani bir bakışla kaydetti:
  - İyice boğulduk!
  Elena öfkeyle not etti:
  Ama yine de kazanacağız!
  Elizabeth tabancasını ateşledi, bir Alman motosikletçiye vurdu ve mırıldandı:
  - Bir Alman'a çarptım! Benden nasıl uygun olacak!
  Euphrasia enerjik bir şekilde şunları kaydetti:
  - Orada hayatlarını sonlandırıyorlar ve geri kaçmıyorlar!
  Catherine agresif bir kızdı ve şarkı söyledi:
  - Öfkemizde imparatorluğun marşlarını söylüyoruz!
  Kızlar kendileri için koşuyor ve çıplak yuvarlak topukluları parlıyor.
  Çocuk, kızları görünce korkmuş bir şekilde onlara sordu:
  - Ve yalınayak nereden geldin?
  Elizabeth cevap verdi:
  - Taktik bir manevra yapalım!
  Oğlan cıvıldadı:
  - Bir, iki - keder sorun değil,
  Asla geri adım atmamalısın!
  Bir boru ile burnunuzu ve kuyruğunuzu yukarıda tutun,
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Catherine dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Elena bağırdı:
  - Korkma! Geri geleceğiz....
  Ve dört kız da koro halinde bağırdı;
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizmin sonu gelecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, komünizmi aydınlatıyor!
  Savaşçılar herhangi bir Alman'ı yırtmaya hazırlar ... Ve karda yalınayaklar çok seksi ve güzeller. Bu kızlar ne kadar güzeller, açan ve solmayan güller gibi.
  Hitler şaka yapmıyor ve Anavatanımızın etrafında bulutları döndürüyor. Dişlerini kalbine saplıyor ve kanını içiyor!
  Ve kızlar arkalarında çok güzel izler bırakırlar. Almanlar bu izleri takip ederek dizlerinin üzerine çöküp açgözlülükle bakıyorlar. Bunlar vahşi savaşçılar. Almanlar da kızların ayak izlerini öper.
  Ve Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova gökyüzünde savaşıyorlar. İki harika kız.
  Nazileri vuran ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak uçağını döndüren Anastasia şarkı söyledi:
  Daha aydınlık yarınlar için savaşacağız!
  Çıplak ayak parmaklarını kullanarak Nazilerin kuyruklarını kesen Akulina cıvıldadı:
  - Haydi öpüşelim!
  Ve kızlar yine Almanları acımadan ya da tören yapmadan dövüyorlar. İşte bu kadar akıllılar.
  Anastasia, tekrar Yak-9'unu çevirdi ve gıcırdayarak vyaknula:
  - Komünizmin adı bu!
  Akulina bu konuda hemfikirdi:
  İnanıyorum ki tüm dünya uyanacak...
  Anastasia, Almanları yere sererek homurdandı:
  - Vatan bizim güneşimizdir!
  Ve işte burada savaşan kızlar, en yüksek Sovyet sınıfı.
  Ve Almanlar bunu çok zor anlıyor. Ve askeri operasyonlar gelişiyor ...
  Mart ayında Naziler Bakü'ye saldırmaya başladı. Petrol dolu büyük bir şehre saldırı var. Savaşlar şiddetlidir.
  Almanlar Bakü'yü ağır silahlarla bombalıyor.
  Ve fırtına birlikleri tarafından bombalandı. Ancak bombalar, muazzam güçle ayırt edilen ilk, en yeni Yu-488'ler tarafından da düşürüldü. Bu makineler sadece canavar.
  Bunlardan birinde Gertrude, Eva ve Frida. Mükemmel bir manzaraya sahip güzel kızlar, Sovyet mevzilerine bomba atıyorlar. Ve Kızıl Ordu askerlerini ve sivilleri öldürürler.
  Bakü yanıyor... Sütunlarda duman yükseliyor. Petrol kuyuları yanıyor, her şey yanıyor.
  Gertrude bir sırıtışla diyor ki:
  - Tanrı Almanya'yı seviyor!
  Çıplak topuğunu levyeye bastıran ve bombalar atan Eva, aynı fikirde:
  - Tabii ki! Biz seçilmiş ırkız!
  Frida agresif bir şekilde şarkı söyledi:
  - Halkımız cennetin seçilmişleridir!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı. Bunlar burada ve kavga eden kızlar, sadece saldırganlığın somutlaşmışı. Ve savaş gücü.
  Gertrude hava tabancalarını patlattı ve cıvıldadı:
  - Anavatanımızın büyüklüğü için!
  Havva, rakiplere ateş ederek onayladı:
  - Muazzam büyüklük için!
  Kızların uçaklarda hızlı bir şekilde ustalaştığı görülebilir. Bunlar dövüşen kız arkadaşlar.
  Ve onları sadece kartlarda kazanamazsınız. Ve düşmanları vahşi bir çılgınlıkla dövüyorlar.
  Frida şunları kaydetti:
  - Ben büyük hayalleri ve güzelliği olan bir kadınım!
  Bundan sonra, yine Alman canavarına saldırmaya çalışan Sovyet savaşçılarını vurarak uçak silahlarından ateş etti.
  Evet, Nazilere karşı direnemeyecekleri bir his var.
  Bakü saldırı altında.
  Tamara ve taburu bu şehir için savaşıyor. Kızlar umutsuzca savaşır ve benzersiz bir kahramanlık gösterirler.
  Tamara döndü, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı, Almanları ve paralı askerlerini dağıttı, gıcırdıyordu:
  - Sınırsız Anavatanım için!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı. Eşi benzeri olmayan en yüksek seviyedeki bir savaşçıdır.
  Tabii ki, diğer kızlar kötü değil. Diyelim ki çok iyi dövüşüyorlar.
  Örneğin Anna, bir orak darbesiyle sanki Nazileri aldı, bıraktı.
  Ve cıvıldadı:
  - SSCB için!
  Ve çıplak topuğuyla öldürücü bir ölüm hediyesi verdi.
  Akulina, düşmana ateş ederek gıcırdadı:
  - Anavatanım için!
  Ve çıplak ayakla, arka arkaya herkesi yok eden imha sunumlarının nasıl başlatılacağı.
  Victoria, umutsuzca ve kararlı bir şekilde hareket ederek düşmanlarla savaşır. Rakipleri patlamalarla nakavt eder. Ardından çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir güçle el bombaları atar. Ve ciyaklıyor:
  - Komünizm fikirleri için!
  Olimpiyatlar da savaşır. Ve bu kahraman kız çıplak, kaslı bacaklarıyla bir kutu patlayıcı fırlatacak. Ve "Aslan" tankı devrilecek.
  Savaşçı haykırır:
  - Ama Pasaran!
  Dövüşen kızlar ve çok güzeller. Asla pes etme ve asla pes etme. Sonlandırıcıların gücüne sahipler.
  Ve güçler çok eşitsiz... Bakü alevler içinde kaldı. Sovyet birliklerinin yeterli mühimmatı yok. Ve bu ana sorun.
  Birçoğu umutsuzluk içinde teslim olur.
  Gerda ve ekibi, erkek köleleri çıplak tabanlarını öpmeye zorlar. Görevini yerine getirenler bunu yapar ve topuklarını yalarlar.
  Sonra kızlar tekrar Panther-2'ye tırmanıyor ve ateş ediyor. Sovyet silahlarını etkisiz hale getirmek...
  Neredeyse tüm Kafkasya zaten ele geçirildi. Ama Erivan hala direniyor. Poti şehri kahramanca savaşıyor - Karadeniz Filosunun kalıntılarının hala bulunduğu son liman.
  Ve orada farklı milletlerden kızlar kavga ediyor. Ve yalınayak Gülnazi'nin bir müfrezesi savaşıyor. Güzel bir Gürcü kadın ve bir kız için bir takımı var.
  Gülnazi, içinde patlayıcı olan bir paketi çıplak ayağıyla fırlatır, Nazileri paramparça eder ve ciyaklar:
  - Dünya komünizminin büyüklüğüne şan!
  Ortağı Tamila da çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası atarak Türkleri parçalıyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatan için!
  Masha, Rusya'dan bir kız, bir dönüş yapar ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir güç fırlatır ve Nazileri kırar, bağırır:
  - Dünya komünizmi zamanlarına şan!
  Margarita da iyi niyetli bir dönüş sağlar. Nazileri biçti ve çıplak topuğuyla, rakiplerini ezerek ve ciyaklayarak öldürücü bir ölüm hediyesi gönderdi:
  - Zaferimiz için!
  Kızlar böyle kahramanca savaşır. Ve gerçekten durdurulamazlar ve geri döndürülemezler. Onlar sadece kadın savaşçılar ve süperler. Ve eğer savaşırlarsa, o zaman kahramanlar ve süpermenler gibi!
  Ama ne yazık ki, Nazilere ve onların üstün güçlerine direnmek zordur. Gökyüzünde Albina ve Alvina kendinden emin hesaplar kazanıyor. Ve o kadar çok uçak düşürüldü ki onları durdurmak açıkça imkansız.
  Albina, çıplak ayaklarıyla başka bir Sovyet uçağını vurarak şarkı söyledi:
  - Yenilemeyiz, avcı oyuna dönüşür!
  Alvina, rakiplerini kesip güçlü bir boyun üzerinde başını şiddetle bükerek cıvıldadı:
  - Yeni Aryan düzeni çağına şan!
  Ve ayrıca çıplak bir topuk verir ...
  Kızlar zaten her biri beş yüzden fazla uçağı düşürdü ve altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç'ı aldı.
  Bunlar sadece inanılmaz güzellikler. Ve Üçüncü Reich'ın düşmanları zaten dövülüyorsa, bu şeytanlar durdurulamaz. Sadece Marsilya yakınlarında 500'den fazla uçak düşürüldü. Bu fenomen, elbette, en üstte. Hitler, Şövalye Demir Haç Şövalyesi'nin altıncı derecesini platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla onaylamaya bile karar verdi.
  Düşen bin uçağı aşan ilk kişi tarafından alınacak. Ve sonuç sadece olağanüstü olacak.
  Albina, 30 mm kalibreli uçak silahlarının bir patlamasıyla aynı anda beş Sovyet uçağını kesti ve tetiğe çıplak ayaklarıyla bastı, cıvıldadı:
  - Gücümüze şan!
  Alvina, Sovyet arabalarını biçiyor ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmanları kesiyor, vyaknula:
  - Kahramanlığa büyük zafer!
  Ve savaşçılar birbirlerine göz kırptı!
  Her zamanki gibi bikinili ve yalın ayak kavga ediyorlar ve bu onların gücü. Kızlar sadece süpermen-dişiler. Kötü bir amaca hizmet etseler bile. Ve yakalanan öncülerin topuklarını bir kıvılcımla kızartmayı seviyorlar. İşte kızlar burada. Acımasız ama sevimli.
  Albina bir keresinde şöyle dedi:
  - Dünyada nezaket yoktur, sadece zayıflık vardır!
  Ve çıplak topuğuyla Sovyet mevzilerine birkaç bomba atarak üç silahı etkisiz hale getirdi.
  Bunlar kesinlikle kimseye merhamet etmeyen savaşçılardır! Ama darbeleri sadece ezici.
  Alvina bir sırıtışla kaydetti:
  - Güneşin altında zayıflara yer yok!
  Ve partnerine göz kırptı.
  Hiçbir zayıflık göstermeyen ve asla pes etmeyen savaşçılar. Onlar gerçekten şampiyonların şampiyonu. Eksi işareti olmasına rağmen, kötü bir güce hizmet ettikleri için.
  Ama aynı zamanda komik ve çekici.
  Albina dişlerini göstererek ve rakiplerine ölümcül hava mermileri göndererek cıvıldadı:
  - Nazi sözü kutsaldır - sonsuza dek yok edeceğiz!
  Alvina agresif bir şekilde fark ederek rakipleri yere serdi:
  - Biz gerçekten korsanız!
  Albina, düşmanları keserek onayladı:
  - Geri kalan her şey bir rüya!
  Ve savaşçılar, sopalarla diskleri puanlamak gibi, herkesi ezmeye ve yere sermeye başladılar.
  Alvina, Rus uçaklarını ezerken cıvıldadı:
  - Hitler'in kartallarıyla savaşıyoruz!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Buradaki savaşçılar, aslında, düşmanların cesaretine izin veriyor. Kızıl Ordu onlardan sermaye alır.
  Savaşan kızlar, Rus birliklerini çok gayretle nakavt ediyor.
  Ancak TA-152'deki Helga, Sovyet kara kuvvetlerini yok ediyor. SAU-85'i devre dışı bırakır ve ciyaklar:
  - Almanya'nın büyüklüğü ve oğulları ve kızları için!
  Ancak Astrakhan için savaş devam ediyor.
  Dayanacak son güce sahip kızlar.
  Alenka çıplak ayağıyla patlayıcılarla bomba atar. Nazileri kırar ve ciyaklar:
  - Kutsal komünizm için!
  Nazilere ateş eden ve ayrıca çıplak ayaklarıyla bir el bombası atan Anyuta, ciyaklıyor:
  - Ve ülke için kurtuluş!
  Alla, rakipleri devirerek ve gereksiz törenler olmadan onları biçerek ve çıplak topuğuyla bir el bombası fırlatarak gıcırdıyor:
  - Zaferimiz böyle geliyor!
  Düşmanları yok eden Maria, çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyeleri fırlatarak kükredi:
  - Görkemimizde harikayız!
  İlerleyen Arap paralı askerlerini saflar halinde biçen ve çıplak ayağıyla bir el bombası atan Marusya, uluyor:
  - Değişiklikler için, fiyatlar bir kerede düşsün!
  Nazileri bir makineli tüfekle söndüren Matrona, aldı ve gıcırdıyordu:
  - SSCB'nin anavatanımız! Kırılacak efendim!
  Buradaki savaşçılar büyük bir saldırganlıkla hareket ederler. Ve savaş baskısı muazzam.
  Genel olarak, devasa akrobasilerini gösterirler. Ve gerçekten durdurulamaz bir baskı.
  Savaşçılar yalınayak ama mutlu...
  Ne de olsa Nisan ayında Naziler Bakü'yü ele geçirdi. Cephane eksikliği can aldı. Aynı zamanda, Poti de neredeyse aynı anda düştü. Sadece dağ yamaçlarında bulunan Erivan direndi. Ama aynı zamanda mahkum edildi. Mühimmat ve yiyecek de orada bitiyordu. Sadece Türkler bu şehre henüz saldırmadılar ve açlıktan ölmek için toz topluyorlar.
  Tamara'nın taburundaki kızlar yeraltında kısmen kayboldu ve komutanla birlikte kısım arkadan öne doğru ilerledi ... Kendilerine geçmek istediler.
  Kafkasya zaten neredeyse tamamen ele geçirildi, ancak savaş devam ediyor. SSCB o sırada en büyük petrol sahasını kaybetmesine rağmen. Ancak Kızıl Ordu'nun ruhu kırılmaz. Ve hala Volga bölgesinde, Sibirya'da ve daha birçok yerde petrol var.
  Hitler, 20 Nisan'a kadar Astrahan'daki Rusların işini bitirmesini emretti. Ve savaş devasa bir ölçekte ortaya çıktı. Ve bombalama keskin bir şekilde yoğunlaştı.
  SSCB güçlü bir baskı altındaydı. Japonların baskınına uğrayan Alma-Ata için savaş devam etti. Şehir neredeyse tamamen kuşatılmıştı.
  Samuray, biraz ısınır ısınmaz, saldırıyı Magadan yönünde geliştirmeye çalıştı.
  Veronika Alma-Ata'da savaştı ve kızlardan oluşan taburuyla samurayların saldırılarına karşı savaştı.
  Ve birçoğu var. Çöküş yöntemleriyle işe alınan Çinliler de savaşıyor.
  Japonlar savaşa sarı askerler atıyorlar ... İlerliyorlar ve cesetleriyle Sovyet mevzilerini kelimenin tam anlamıyla fırlatıyorlar.
  Veronica yanıyor. Ve Çinlileri ve samurayları saflarda biçiyor. Çıplak ayak parmakları ve gıcırtı ile el bombası atar:
  - Rus ruhuna şan!
  Marfa ayrıca ateş eder, rakipleri keser ve ciyaklar:
  - Anavatanımız için!
  Natasha, top yemi rolü için işe alınan Japon ve Çinli askerlere ateş ederek ciyaklıyor:
  - Büyük Komünizm için!
  Samuraylara ve Çinli savaşçılara ateş eden, onları büyük bir tutkuyla biçen ve çıplak topuğuyla ölüm hediyesini veren Alina ciyakladı:
  - Komünizmin yeni sınırları için!
  Veronica, düşmana büyük bir doğrulukla ateş eder ve Çinlilerin kafalarını kırar ve aynı zamanda ciyaklar:
  - Sovyet topraklarına şan!
  Ve çıplak bacağıyla tüm düşmanları parçalayan devasa bir el bombası gücü gönderir.
  Marfa, düşmanı kesip çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlatarak ciyaklıyor:
  - Komünizm çağına hükmedin!
  Natashka yırttı, çıplak ayağıyla patlayıcı bir paket fırlattı, bir grup Çinli, vyaknula:
  - Yeni Sovyet düzeni için!
  Alina, düşmana çok doğru ateş ederek gıcırdıyordu:
  - Komünizmin yeni sınırları için savaşacağız!
  Ve çıplak topuğu yıkım bombasına yenik düştü.
  Dövüşen kızlar, sanki gözlerinden kıvılcımlar fışkırıyor.
  Hayır, Japonlar bu tür insanları Çin kuvvetleriyle birlikte bile fethedemezler. Ve saldırmak için samuray çubuğu.
  Ve yine her yaklaşıma ceset atıyorlar. Ama onlardan çok fazla var ve çıplak ayaklı güzellikler taburu geri çekilmek zorunda.
  Bir de Japon ninja kızları var. Ve onlara karşı savaşmak çok zordur.
  Çok ışıltılı, kavgacı ve güzeller. Ve ayaklarını çıplak parmaklarıyla atarlar, büyük yıkıcı güç armağanları.
  Mavi saçlı bir ninja kız, Sovyet askerlerini kılıç ve ciyaklamalarla keser:
  - İmparatorun saltanatı dönemi için!
  Sarı saçlı bir ninja kız yel değirmeni çalıştırıyor, Rus ordusunu eziyor ve ciyaklıyor:
  - Banzai çağına şan!
  Kızıl saçlı bir ninja kız helikopter tekniği kullandı, bir Sovyet subayını kesti ve bağırdı:
  - Biz her zaman kazanırız!
  Beyaz saçlı bir ninja kız, kelebek tekniğini kullandı, üç Rus askerini kesti ve çıplak ayaklarıyla bir bezelye fırlattı. Patladı ve otuz dördü devirdi.
  Savaşçı ciyakladı:
  - Yeni Japon düzeni için!
  Buradaki kızlar harika ve gerçekten havalı... Ve Uzak Doğu'daki Kızıl Ordu ciddi bir düşmanla karşılaştı.
  Ama burada, merkezde, Sovyet birlikleri Rzhev yönünde ani bir darbe indiriyor.
  Burada Elizabeth'in mürettebatı, yeni IS-2 tankında ilk kez savaşıyor. Bazı umutların ilişkilendirildiği bir makine. Genellikle içinde beş mürettebat üyesi vardır, ancak burada savaşçılar dördü ile başa çıkıyor.
  Elizabeth 122 mm'lik bir silah ateşler. Yıkıcı bir mermi, öldürücü bir güçle uçar. Bir yayı tanımlar ve uzun bir mesafeden T-4'e isabet eder.
  Elizabeth haykırıyor:
  - İyi yaptığım şey bu!
  Ekaterina, karşılık olarak, suçlar, çıplak ayak parmaklarını kullanır ve sıkıntıyla şunları söyler:
  - Ve silah çok hızlı ateşlenmiyor!
  Elizabeth bu konuda hemfikirdi:
  - Hiç de mükemmel bir tank avcısı değil!
  Silahı yüklemek için çıplak ayakla yardım eden Elena şunları kaydetti:
  - Ama katil!
  Sonra Catherine ateş etti. Ve mermi, Panther'e uzun bir mesafeden çarptı. Evet, katil silah...
  Catherine şunları kaydetti:
  - Çok fazla enerjimiz ve heyecanımız var!
  Elena bu konuda hemfikirdi:
  - Çok fazla! Rusya'ya zafer!
  Euphrasia ayrıca şunları kaydetti:
  - Bu arabanın görünürlüğü zayıf kızlar. Nasıl vurursun?
  Elena mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ve bu da eğitimli gözümüz! Eğer yenersek, o zaman yeneriz!
  Ve savaşçılar koro halinde şarkı söylediler:
  - Korkmayacağız ve her zaman savaşacağız!
  . BÖLÜM 7
  21 Nisan'da Astrakhan kısmen Sovyet kontrolü altındaydı. Alman tamamen onun tarafından alınmadı.
  Arazi burada iyi savunma yapmayı mümkün kıldı. Ve Almanlar taktik değiştirmeye karar verdi. Saldırılar yerine bombalama ve bombardımana geçtiler.
  Alenka ve ekibi bir sığınağa saklandı ve büyük bombardımanı bekledi.
  Kızlar sadece altı kişiydiler, kağıt oynuyorlardı. Güverteyi çıplak parmaklarıyla tuttular ve tartıştılar.
  Anyuta öfkeyle dedi ki:
  - Kafkasya'da sadece Erivan alınmadı. Bu sadece bu bölgedeki son adamız. Sıradaki ne?
  Alenka mantıklı bir şekilde şunları önerdi:
  - Büyük olasılıkla Moskova'ya gidecekler. Bu onların inancıdır!
  Allah iç çekerek şöyle dedi:
  - Güçler çok eşitsiz... Gerçekten savaşı kaybediyoruz ve yeterli askerimiz yok!
  Maria mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ve Naziler kaybediyor! Bize direnemezler!
  Matrena, çıplak ayak parmaklarıyla bir harita fırlatarak fikrini dile getirdi:
  - Kazanmak için doğduk ve kesinlikle kazanacağız, biliyorum!
  Marusya, rakibini çıplak ayak parmaklarıyla döverek kabul etti:
  - Elbette, hiç şüphe yok!
  Alenka çıplak, bronzlaşmış bacağıyla bir kart atarak o kadar iyimser olmazdı:
  "Biz kızlar işgal altında yaşamak zorunda kalabiliriz ama kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum!"
  Anyuta ısrarla şunları söyledi:
  - Partizan yöntemlerle savaşabilirsin ve bu kadar havalı dövüştüğünde çok güzel olacak!
  Allah şiddetle not etti:
  - Daha aktif savaşmalısın!
  Kızlar konuşmayı kestiler. Sonra başka bir konuya geçtiler.
  Marusya sıkıntıyla belirtti:
  - İnananların sayısı artıyor. Tüm mantığa aykırı!
  Anna bunu yanıtladı:
  Henüz kimse Tanrı'nın olmadığını kanıtlayamadı. Ve aksini ispat edemez. Yani burada sonsuza kadar tartışabilirsiniz.
  Elena onayladı:
  - Ve burada tartışmak aptalca ve işe yaramaz!
  Allahü teâlâ buna razı oldu:
  - Evet, bu konuşma işe yaramaz. Ayrıca, eğer bir Tanrı varsa, O öyledir ki, olmaması onun için daha iyidir!
  Matryona kıkırdadı ve belirtti:
  - Böyle bir Tanrı'nın olmaması daha iyidir! O zamana kadar, hadi şarkı söyleyelim!
  Ve kızlar koro halinde şarkı söylediler;
  Biz kızlar, Komsomol'a katılıyoruz,
  Anavatan olmak için inançla yemin ettiler ...
  Böylece Nazileri şiddetli bir yenilgi bekliyordu,
  Peki, ve Rusya komünizm altında yaşamak için!
  
  Ne de olsa Lenin, metal gibi bizimle birlikte,
  Herhangi bir çelikten daha güçlü olan bronzdan ...
  Dünyaları döndürmeyi hayal ettim
  Büyük deha Stalin'in vasiyet ettiği gibi!
  
  Anavatanı daha serin hale getireceğiz
  Ve Anavatanı yıldızların üzerine çıkaracağız ...
  Komsomol üyeleri ile başarı olabilir,
  Ayaklarımız çıplak olsa da!
  
  Faşist vatanıma saldırdı,
  Doğudan yüzsüzce samuray tırmanın ...
  İsa ve Stalin'i seviyorum
  Ve inanıyorum ki düşman, parçalara ayrılacağız!
  
  Sonuçta, ünlü Tanrı Svarog bizimle,
  Hangi komünizm, şaka yollu, inşa edecek ...
  Görkemli Çubuk evrendeki her şeyden daha güçlüdür,
  Bilinç ve irade katacak!
  
  Asla pes etmeyeceğimize inanıyoruz
  Vatanı diz çöktürmeyin...
  Yoldaş Stalin parlak bir yıldızdır,
  Ve öğretmenimiz bilge dahi Lenin'dir!
  
  Anavatanımızı yapacağız,
  Gezegende daha güzel ve ışıltılı ...
  Ve olacak, öldürücü silahı bil,
  Yetişkinlerin ve çocukların eğlenmesine izin verin!
  
  Svarog'u yak, kalbinde yanma,
  Rusya'nın tüm kılıçlarının hamisi sensin ...
  Yakında inşa edeceğiz, güçlü bir cennete inanıyorum,
  İsa kutsal misyon gelecek!
  
  Hitler'in çete arkadaşlarına güvenmeyin
  Kolayca ve tehditkar bir şekilde kazanacağını ...
  Tek ihtiyacın olan bir aile -
  Ve Anavatan'ı sevmek için çok geç olmadığına inan!
  
  Yüce Rabbim hepimizi korusun,
  Üç renkli bayrağı yeryüzüne kaldırın ...
  Ve kötü yırtıcı bir oyuna dönüşecek,
  Şeytan ile baş edebileceğiz!
  
  Büyük Vatanı seviyorum
  Bütün evrende daha güzel bir sen yok
  Rusya'yı ruble için satmayacağız,
  Evrende barış ve mutluluk inşa edelim!
  
  Anavatanımız adına bir rüya,
  Büyük Rusya yükselecek...
  Diğer her şey sadece gösteriş
  Ve yeni bir mesih bizimle olacak!
  
  Ey yüce Lada'm,
  Ruslara sevgi ve barış vereceksin ...
  Sana dönüyorum, bu yüzden dua ediyorum,
  Ve gerekirse yıldırımla vurun!
  
  Cennetin Tanrısı Meryem Ana,
  Evren İsa'ya verdi ...
  Senin uğrunda, yüce Tanrı dirildi,
  İnsanlar gerçek tadı kaybetmedi!
  
  Dikkat edin, Komsomol üyeleri
  Rusya'nın tanrılarına çok saygı duyulur ...
  Biz Anavatan'ın büyük oğullarıyız,
  Ruslar her zaman kazanır!
  
  Arkadaşların Anavatan'a dua etmesi gerekiyor,
  Perun, Yarilo ve Svarog güçlüler...
  Çok güçlü kocalar olacağız
  Ve gökyüzündeki bulutları bile uçuracağız!
  
  Şimdi düşman Moskova'dan geri atıldı,
  Faşistleri çok incittiniz...
  İsa'ya ve Stalin'e bağlıyız,
  Silahlı yeterince tank olacak!
  
  Hayır, düşman Rusları frenleyemeyecek,
  Savaşçılarımız her şeye kadir olduğundan...
  Sınavlar, teslim, sadece beş için,
  Böylece her erkek çok güçlü olurdu!
  
  İnan bana, Stalingrad şanlı olacak,
  Ve onu saldırıdan koruyacağız ...
  Muzaffer bir şövalye hizalaması gelecek,
  Kan kontrolsüz akıyor olsa da!
  
  Soğukta çıplak ayaklı kızlar
  Topuklarıyla titreyerek koşuyorlar ...
  Ve faşistleri yumrukla vuracaklar,
  Asosyal Cain düzleşecek!
  
  Her şey olacak, insanlar iyi biliyor
  Uzaydayız, takımyıldızları açacağız ...
  Sonuçta, cesaretten şüphe etmek günahtır,
  Ve Tanrı'nın tahtında bir adam olacak!
  
  Bilim yakında ölüleri diriltecek,
  Daha genç ve daha güzel olabileceğiz...
  Üstümüzde altın kanatlı bir melek,
  Güzel annem Rusya'ya!
  Kızlar bütün bir şiiri iyi söylediler ve çıplak ayaklarıyla kağıt oynamaya devam ettiler ...
  22 Nisan Lenin'in doğum günüydü. Kızlar su ve kahve ile seyreltilmiş alkol içtiler ve nefeslerinin altında mırıldandılar ...
  Kızıl Ordu, merkezde başka bir Rzhev-Sychevsk operasyonu gerçekleştirdi. Almanlar savunmadaydı ve geri savaştı. Yeni Sovyet tankları T-34-85 ve IS-2 savaştı. Son araba genellikle çamura saplandı. Evet ve "Tiger" -2 ve daha ağır "kediler" in zırhı alnına girmedi. "Panter" -2 de ancak yakından delinebilirdi.
  En Alman otomobili, Sovyet otomobilini daha uzak bir mesafeden deldi.
  Hitler, genel olarak tatmin edici bir şekilde korunan "Panther" -2'den ve iyi sürüş performansından ve silahlarından memnun kaldı. Ancak daha iyi korunacak bir tank yaratmayı ve aynı zamanda tolere edilebilir bir şekilde sürmeyi talep etti ...
  Bu durumda "Fare" kendini verimsiz bir makine olarak gösterdi. E-100, E serisinin bir parçası olarak aktif olarak geliştirildi. Motor ve şanzımanın yerinin birlikte yapılması gerekiyordu ve kule, gövde gibi daha dar ve daha eğimliydi. Zırhın kalınlığı, silahların yaptığı gibi Maus ile karşılaştırılabilir kaldı, ancak yükseklik nedeniyle ağırlık 130 tona düşürülmek zorunda kaldı. Aksine motor 1500 beygir gücünde daha güçlü hale gelmeliydi ve tank tatmin edici hareket kabiliyetine sahipti.
  Genel olarak, "E" serisinin yeni nesil tanklar olması gerekiyordu. Daha alçak silüetler, geniş rasyonel eğim açıları, güçlü silahlar ve motorlar, yoğun yerleşim.
  Ancak, Almanların zaten iyi arabaları vardı. "Panter" -2, önceki modelin yerini aldı. Ayrıca daha güçlü bir motora, dar bir kuleye sahip yeni bir "Tiger" -2 vardı. Daha iyi korunur ve daha hafiftir.
  Böylece Naziler hareketsiz oturmadılar.
  24 Nisan 1944'te, ilk Alman Arado jet bombardıman uçağı Moskova'yı bir ölüm hediyesi ile vurdu. Büyük bir yükseklikten bir bomba attı ve Sovyet savaşçılarını kolayca ele geçirdi.
  Hitler, artık SSCB'nin şansı olmadığını ve Kızıl Ordu'nun sonunun yakında olacağını söyledi.
  25 Nisan, Astrakhan'a yeni bir saldırı başlattı. İlk hafriyat makinesi de savaşta yer aldı: bir yeraltı tankı.
  İki Alman kız bunun için savaştı: Mercedes ve Dora. Savaşçılar, yerde hareket eden bir yeraltı modelini denediler.
  Kısa namlulu 75 milimetrelik bir top ve dört makineli tüfek ile oldukça hafif olmasına rağmen.
  Kızlar arabaları yere çeker. Matkaplar dönerek kayayı keser. Hareket saatte yedi kilometre oldukça yavaş, araçlar için yeraltında bu fena değil.
  Mercedes, Alman ordusundaki ilk joystick'e çıplak ayak basıyor. Çalıştırmak ve telaffuz etmek çok uygundur:
  - İşte Alman bilimimiz başarılı oldu!
  Dora bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, zaten çok şey biliyoruz! Gücümüz çok büyük!
  Aynı zamanda bir joystick ile kontrol edilir. Kızlar radarlı özel bir makineyi test ediyor.
  İşte ileride bir Sovyet bataryası ve altına dalabilirsiniz.
  Mercedes dişlerini göstererek şunları söylüyor:
  - Yeni bir düzen kuracağız!
  Ve şimdi Nazilerin makinesi ortaya çıkıyor. Yüksek patlayıcı parçalanma mermisi Sovyet silahlarına çarpıyor. Ve Kızıl Ordu askerlerine saldırır.
  Dora gülerek diyor ki:
  - Büyük intikamı selamlayın!
  Çıplak ayak parmaklarıyla isabetli atışlar yapıyor. Düşmana saldırır ve ciyaklar:
  - Yeni rüyaya şan!
  Mercedes makineli tüfeklerden bir şeyler karalıyor ve uluyan diyor ki:
  - Büyük hayaller çağı için!
  Kızlar güler ve kendilerini alkışlarlar. Bunlar saldırgan ve çok çevik savaşçılardır.
  Dona agresif bir şekilde şunları söylüyor:
  - Dünyada çok güzel şeyler var!
  Çıplak ayak parmaklarıyla düğmelere basıyor ve Sovyet topçularına tekrar ateş ediyor.
  Mercedes gülümseyerek onayladı:
  - Ve daha da güzel olacak!
  Ayrıca çıplak parmaklarıyla da ateş ediyor. Bu dövüşçü kızlar böyle ateş ediyor.
  Peki, savaş için başka bir cihaz nedir ...
  Nazilerin Astrakhan'a saldırısı büyüyor...
  Tüm yaklaşımlar kesildi... Ve Sovyet birlikleri, şehrin uzun, kahramanca savunmasını tamamladıktan sonra 1 Mayıs 1944'te teslim olmaya zorlandı. Bu kale de düştü.
  Naziler, Astrakhan'ın düşüşünü havai fişeklerle kutladı. Ancak savunma boşuna değildi. Fritz'in birlikleri yenilemesi ve rezervleri toplaması biraz zaman aldı ...
  Führer, Saratov yönünde ve Moskova'yı derin bir baypas ile Volga boyunca ilerlemeyi planladı.
  Ancak Almanlar güçlerini yeniden toplarken, yedeklerini de çekiyorlardı. Ve savaşlar havadaydı.
  Alman havacılığı üstünlüğünü pekiştirmeye çalıştı. ME-262'nin savaş testleri, bu makinenin güvenilirliğinin olmadığını ve sık rastlanan kazalarının yanı sıra manevra kabiliyeti ile ilgili sorunları ortaya çıkardı. Bu nedenle, Alman birimlerinin bu uçakla tamamen değiştirilmesi hakkında hiçbir fikir yoktu. TA-152, tam tersine, zamanı için harika bir makine olduğunu kanıtladı ve giderek daha fazla tanıtılıyordu. ME-309 ve ME-109 hizmette kaldı.
  Roketle çalışan ME-163, savaş için iyi bir savaşçı olduğunu kanıtladı, ancak çok az uçuş süresi, onu savaşta kullanmayı neredeyse imkansız hale getirdi.
  Arado jet bombardıman uçağının daha başarılı olduğu ortaya çıktı, bu da yüksek hızı nedeniyle uçaksavar silahlarıyla vurulması neredeyse imkansızdı ve Sovyet savaşçıları onu yakalayamadı. Reaktif izciler oldukça iyiydi. Almanlar başka makineler de geliştiriyorlardı. Örneğin, ME-262'den daha hafif bir avcı olan XE-162, üretimi kolay, ucuz ve manevra kabiliyetine sahip olması, çoğunlukla ahşaptan yapılması. Ve diğer dövüşçüler. Ve ME-1010 ve TA-183 ... Ve ME-262 X'in daha gelişmiş ve güvenilir modifikasyonu. Ve Gotha kuyruksuz avcı uçakları ve çok daha fazlası.
  Ancak şimdiye kadar pervaneli Alman avcı uçakları Sovyet makinelerinden çok daha güçlüydü. Kalitesi düştü ve hem motorlarda hem de silahlarda oldukça zayıftı. Dahası, Yak-9 daha da basitleştirildi ve şimdi makineli tüfeği terk ederek üzerine sadece bir 20 mm havacılık topu yerleştirildi. Bu, maliyeti düşürdü ve üretimi basitleştirdi ve ağırlığın azaltılmasına izin verdi.
  Aynı şekilde, Alman uçaklarına karşı makineli tüfek oldukça zayıf. Şimdiye kadar, SSCB, Nazilerin önünde hız ve silahlarda daha gelişmiş araba ve geçiş modelleri üretmeyi göze alamadı. Makinelerin daha yüksek ağırlığı da manevra kabiliyeti ile ilgili sorunlar yarattı.
  Yakıt eksikliği ise kanatlı personelin uçuş eğitimini azalttı.
  ME-309'un güçlü silahlarında iyi bir hızda ustalaşan Alvina ve Albina, kendisini çok sık düşen ME-262'ye inmek istemedi. Ve hız olarak zaten Ruslardan daha güçlüler.
  Sovyet arabasını kesen Alvina, şunları kaydetti:
  - Gökyüzünde dövüşmek ilginç!
  Albina, çıplak ayakların yardımıyla, savaşçıyı hedefe doğrultarak ve onu ezerek kabul etti:
  - Evet, aslında dünyanın en güçlüsüyüz!
  Ve kızlar deli gibi güldüler.
  May nispeten sakin çıktı. Kızıl Ordu hala Rzhev çıkıntısını kesmeye çalışıyordu.
  Elizaveta, IS-2'den rakiplerine ateş etti ... Sovyet arabası, yalnızca gövdenin alnının üst kısmında iyi bir korumaya sahipti. Kulenin alnı yeterince korunmamıştır. Ve yakın mesafeden bile T-4 toplarıyla delinir. Ancak, son tank, Panther ve normal Lion ve Maus gibi nihayet Mayıs ayında durduruldu. Şimdi "Patera" -2 ve "Tiger" -2 serisinde maksimum düzeyde birleşik ve benzer silahlarla.
  Bu makineler alında iyi korunur, yanlarda oldukça zayıftır ve ağırlık olarak daha farklıdır. Yeni motorlarla sürüş performansları ordu için kabul edilebilir. Ama bu tanklar da geçici... E serisinden Panther-3 ve Tiger-3 onların yerini almaya hazırlanıyor. Daha yoğun bir yerleşim düzeni ile, motorun ve şanzımanın bir blokta ve çaprazda konumlandırılması, hafif, basitleştirilmiş ve aynı zamanda başarılı ve kolay tamir edilebilir alt takım ile.
  Yeni makineler daha iyi korunmalı, ancak ağırlıkta önemli bir artış olmamalıdır.
  Silah pahasına burada birlik yok. Sovyet tanklarının zırhı çok kalın değil ve kalitesiz. Ve büyük kalibreli bir silah koymak hiç mantıklı değil. Ordunun 88 mm'lik topu iyi. Dört kilometreden otuz dört ve biraz daha yakından IS -2 alıyor. Yani geliştirme devam ediyor...
  SSCB'de bir şeyin cevaplanması gerekiyor. Ama işte ne, henüz belli değil ... SU-100'ü yaratma planları var. Bu kendinden tahrikli tabanca, basitçe etkilidir ve delici bir eyleme sahiptir. Onunla, Üçüncü Reich'in büyüyen ağır tanklarına karşı mücadele için bazı umutlar bağlandı. Ama yine de böyle bir canavarın mermileri gibi yapılması gerekiyor ve silahın seri üretimi yapılmalı, ki bu savaş koşullarında çok fazla değil, gerçek.
  Ancak Elizabeth'in tank ekibi T-34-85'te savaşıyor. Çıplak ayaklı ve bikinili kızlar da cesurca savaşırlar.
  Elizabeth çıplak ayaklarıyla Nazilere ateş eder ve Panter'i yana doğru delip şöyle der:
  - Büyük komünizm için!
  Ve otuz dörtleri sıçrar ve hızla dönerek ateş eder.
  Ekaterina da düşmana çok doğru ateş ediyor. Eskimiş T-4 tankı, onu yana doğru kırar ve çığlık atar:
  - SSCB şövalyelerine şan!
  Ve arkadaşlarına tekrar göz kırpıyor. Böyle militan bir kız çıktı.
  Elena da düşmana ateş eder. Bu durumda Tiger-2 paten pistini kırarak çok doğru bir şekilde deliyor ve ciğerlerinin tepesinde kükrüyor:
  - Kutsal Rusya için!
  Euphrasia düşmana isabetli bir şekilde ateş eder. Düşmanın yanında isabetli bir atış yapar, metali delip geçer ve ciyaklar:
  - Kutsal komünizm için!
  Ve kızlar tanklarını güvenle yerleştirir ve mermilerden sapar. Kızları yenmek kolay değil.
  Burada, onlara karşı en yeni ve zorlu "Aslan" -2 ortaya çıktı. Böyle bir tankı kırmaya çalışın ve otuz dördü vurmaya çalışır.
  Ve uzaktan vuruyor.
  Elizabeth tweet atarak yanıt verdi:
  - Almayacaksın!
  Ve uzun bir mesafeden "Lev" -2 tankına bir mermi gönderir. Alnına vurur.
  Hitlerite çıldırır.
  Sonra Catherine, düşmana çıplak ayaklarını kullanarak tekrar ateş eder ve bu sefer, yayı tarif eden mermi, faşisti topun uzun namlusuna çarptı.
  Catherine somurttu:
  - Keskin bir göz, çekik eller, bu bizimle ilgili değil!
  Bagajını kaybeden Alman hızla dönüp gitmeye başladı. "Lion" -2, şanzıman ve motorun bir blokta öne yerleştirildiği ve şanzımanın motorun üzerinde olduğu ilk Alman tankıdır.
  Bu, boyunu azaltmasına ve ağırlığını azaltmasına ve hızını önemli ölçüde artırmasına izin verdi. Ve böylece "Lev" -2 kaldı ve mesafeyi kırma şansı buldu ...
  Elena, çıplak ayak parmaklarını kullanarak silahı doğrulttu, aldı ve düşmana ateş etti. Kabuk, Aslan gövdesinin kıç tarafına çarptı, ancak sekti ....
  Elena hırladı:
  - Kahretsin, mesafe harika. Onu almayacağız!
  Ekaterina dişlerini göstererek guruldadı:
  - "Aslan", kızlar, bu "Aslan", nasıl gücenmiyoruz! Yakında tanıyacaksınız arkadaşlar, çok utanacaksınız!
  Tankları T-3'e çarptı, bu tank yan döndü ve uzun mesafeden vurulabilir.
  Ve kız çıplak ayaklarıyla vurdu ve cıvıldadı:
  - Yeryüzündeki komünizm çağına şan!
  Euphrasia, düşmana ateş ederek ve çıplak topuklarını kullanarak sıkıntıyla şunları kaydetti:
  - Anavatanımız güçlüdür, dünyayı korur!
  Elizabeth dişlerini göstererek cıvıldadı ve şarkı söylerken bütün bir şiir besteledi:
  Şeytan'a yenilmeyeceğiz
  Vatanım dünyanın en güzeli,
  Güzel bir ülkeye zafer ....
  Yetişkinler ve çocuklar içinde mutlu olacak!
  
  Vadideki zambaklar açsın içinde,
  Ve melekler iyi bir ilahi çalarlar...
  Führer kaput gelecek
  Ruslar savaşlarda yenilmez!
  
  Komsomol üyeleri çıplak ayakla koşar,
  Çıplak topuklarıyla kara basarlar...
  Hitler sadece havalı görünüyorsun
  Seni bir tankın içinde hareket ettireceğim!
  
  Nazileri yenebilir miyiz?
  Her zamanki gibi yalınayak kızlarız...
  En zorlu şövalye bizim ayımızdır,
  Herkesi makineli tüfekle öldürecek!
  
  Hayır, biz kızlar zaten çok havalıyız.
  Kelimenin tam anlamıyla tüm düşmanları parçalıyoruz ...
  Pençelerimiz, dişlerimiz, yumruklarımız...
  Harika bir cennette bir yer inşa edeceğiz!
  
  Serin komünizm olacağına inanıyorum,
  Ülke içinde çiçek açar, tavsiyeye inan ...
  Ve acıklı Nazizm yok olacak,
  Yapacaklar, inanıyorum, başarılar söyleniyor!
  
  Çiçek açacak, inanıyorum ki kenar fırtınalı,
  Zaferden yine zafere geldik...
  Japon Nicholas'ı yen
  Samuray kötülüğe cevap verecek!
  
  Eğilmemize izin vermeyeceğiz,
  Düşmanlarımızı tek vuruşta ez...
  Avcının oyuna dönüşmesine izin verin
  Wehrmacht'ı iyi bir nedenle ezdik!
  
  
  Elimiz değmeden pes etmemize inanın,
  Ruslar her zaman savaşabildiler ...
  Süngülerimizi çelikten keskinleştirdik,
  Führer bir soytarı görüntüsü olacak!
  
  işte benim memleketim
  Rus akordeon çalıyor ...
  Tüm halklar arkadaş canlısı bir ailedir,
  Habil kazanır, Kayin değil!
  
  Yakında SSCB'nin görkeminde olacak,
  Düşmanımız zalim, hain olsa da...
  Cesaret için bir örnek oluşturacağız,
  Rus ruhu savaşlarda yüceltilecek!
  . BÖLÜM 8
  1944 Mayısı çabuk geçti... Albina ve Alvina uçaklarda fatura topluyorlardı.
  Onlar meleklerin kanatlarındaymış gibi acele eden kızlar.
  Albina çıplak ayaklarıyla bir Rus uçağını düşürür ve ciyaklar:
  - Üçüncü Reich için!
  Alvina da yalınayak ve bikinili bir Sovyet uçağını deviriyor, parçalara ayırıyor ve ciyaklıyor:
  - Aryan komünizmi için!
  Bundan sonra, 37 mm'lik bir top kullanan kızlar Sovyet tanklarına ateş etmeye başladı.
  Otuz dördü nakavt ediyorlar ve ciyaklıyorlar:
  - Biz çok iyiyiz!
  Albina çıplak, yuvarlak topuğu ve cıvıltılarıyla pedala basıyor:
  - Komünizm ünlü olsun!
  Ve Sovyet arabasını kırar.
  Alvina ayrıca düşmana isabetli bir şekilde ateş eder, onu bayıltır ve dişlerini göstererek ciyaklar:
  - Gerçeğimiz yumrukta!
  Böyle esprili kızlar... Ve Sovyet alaylarını yok ediyorlar... Mesela IS-2'yi aldılar. Böylece ona havadan saldırdılar ve onu bir uçak silahından nasıl çivilediklerini. Metali kırdılar ve tankın yanmasına neden oldular. Ve savaş kitlerini patlatın.
  Albina ciğerlerinin tepesinde cıvıldadı:
  - Kız öldürmeyi seviyor! İşte kız!
  Alvina inci gibi dişlerini göstererek tısladı:
  - Anavatanımıza şan! komünizm için!
  Kızlar zaten muhaliflerin totaliter imhasını üstlendiler.
  Ve Kızıl Ordu güvenle ezildi.
  Ve Gerda, "Panther" -2'nin mürettebatında savaştı ve tamamen yıkımla uğraştı.
  Kız çıplak parmaklarıyla topu işaret etti. Otuz dördü devirdi ve kükredi:
  - Aryan tarzında komünizmin büyüklüğü için!
  Charlotte ayrıca çıplak ayaklarını Sovyet tankına ateşledi, zırhı paramparça etti ve bağırdı:
  - Dünyada büyük başarı için!
  Çok tören ve Christina olmadan becerdin. Evet, çok yerinde bir şekilde yaptı, Sovyet otuz dördünü çıplak topuğuyla devirdi ve bağırdı:
  - Büyük sınırlar için!
  Magda da sırayla bir mermi ateşledi ve şöyle dedi:
  - Yeni Aryan düzeni için!
  Sonra kızlar aldı ve hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Hepimiz dazlak özgürlük hayranıyız, yeni bir düzen için savaşıyoruz! Yakında halklar Aryan olacak, ateş ve kılıçla savaşıyoruz!
  Savaşçılar, söylemeliyim ki, çok mücadeleci çıktılar. Ve düşmanı vururlarsa, o zaman sonuna kadar.
  Sovyetler Birliği, üstün güçlerin saldırısı altında. Japonya doğudan içeri itiyor.
  İki Japon pilot, Toshiba ve Toyota, Sovyet mevzilerine havadan saldırır.
  Her iki Japon kadın da çok güzel, yalınayak ve bikinili.
  Toshiba havadan yaklaşıyor, bir Sovyet tankının çatısını kırıyor ve kükrüyor:
  - Ben Japon cehenneminden bir canavarım!
  Çıplak ayağının parmaklarını pedala basan ve düşmanı kesen Toyota, çığlık atıyor:
  - Japonya'nın fikirlerinin büyüklüğü için!
  Bu kızlar harika. Ve düşmanları çok aktif bir şekilde eziyorlar.
  Ve SSCB gerçekten samuraylara kaybeder. Ve neden anlaşılabilir. Böyle bir fanatizme ve teknolojiye nerede direnilir.
  Japon kızlar burada hafif ama çevik tanklar sızıyor ve Kızıl Ordu özellikle harmanlanıyor.
  Tank birimleri şakaya gelmez.
  Toshiba havadan Sovyet mevzilerine bombalar attı ve birkaç silah havaya uçtu ve cıvıldadı:
  - Büyük komünizm için!
  Bundan sonra kahkaha atacak...
  Toyota uçuşta şunları kaydetti:
  - Rus tanrıları tuhaftır. Çarmıha gerilmiş adama tapıyorlar ve onu Tanrı olarak görüyorlar. Hatta bir şekilde komik hale geliyor!
  Toshiba yanıt olarak kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve biz de yakında tanrı olacağız ve Kutsallığımızın evrimine devam edeceğiz!
  Ve kızlar gülmeye çok istekli.
  Toyota güldü:
  - Gücümüz birlik içinde!
  Toshiba agresif bir şekilde bunu doğruladı:
  - Gücümüz, yumruğumuz!
  Ve yine, gökten, otuz dördü kırarak düşmanın üzerine bir uçak mermisi akışı indirecekler.
  Bunlar dövüşen kızlar ve başka ne diyorlar. Japonya herkesi yutacak ve yakacak.
  Ve bir öncü işkence gördüğünde, son derece saldırgan olduğu ortaya çıkıyor.
  Özellikle de çocuğun topukları kızarmışsa. Bu ne en fazla ne de süper bir aksiyon...
  Ve kızlar ciğerlerinin zirvesinde bağırıyorlar...
  Sovyet kızları da cesurca savaşır ve rakipleri vurur. Ve programın ve çarpmanın önünde hareket ederler.
  Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova gökyüzünde çok hareketli güzellikler.
  Ve o uçaklar daha güçlü olmasına rağmen Nazileri vuruyorlar.
  Anastasia çıplak ayaklarıyla tetiğe basar ve şarkı söyler:
  - Güçlü olmak kötü değil, emin ol!
  Akulina çıplak topuğuyla tetiğe basar ve onaylar:
  - Nazileri çok sert yeneceğiz!
  Ve iki kız da şarkı söyledi:
  - Güçlü, güçlü, yenmesi çok zor! Güçlü, güçlü, yenmesi çok zor!
  Bundan sonra, savaşçılar atlar veya daha doğrusu genç aygırlar gibi dörtnala koşan kanatlı aforizmaları okumaya başladılar;
  Bir politikacı genellikle seçmenlere boyun eğdirmek için zorbalık yapar!
  Horoz politikacı seçmeni tavuk gibi eziyor!
  Politikacı, seçmene boyun eğdirmek için beyaz bir ata binmeyi hayal ediyor!
  Tilki dişleri ile küçüktür ve onları yutmak istediğinden genellikle onları gizler!
  İnsanlık hakkında çok konuşan bir politikacı tipik bir yamyamdır!
  Ve bir ayı bal tatlısı konuşmalarla yatıştırılabilir!
  Bir alkolik için acı votka baldan daha tatlıdır!
  Bir terzi yalan söyler ve kızarmaz, bir politikacı "kızarır" ve yalan söyler!
  Ayakkabılarını çıkaran bir kadın, bir serseri seviyesine kadar bir erkeğe koyar!
  Allah'a yaklaşmak istiyorsan, hırsını kısalt!
  Yüce Olan'ın bariz kayıtsızlığında bile aşk yatar - sonuçta, çocuklar her şeyden önce ebeveynlerinin bakımı altından çıkmak ister!
  Tanrı, günahkâra bir şans vermek için kötülüğün cezasını geciktirir!
  Karı koca olarak yetenek ve çalışkanlık, yalnızca çiftler halinde başarıyı doğurur!
  Bal bile acıdır - içinde boğulursanız!
  Aldatma şarap gibidir, mide bulandırıcı, tatlı ve durdurulması zordur!
  Aşk bir parçalanma mermisi gibidir - kalbi kırar, beyni sallar, cepleri açar, yana doğru gider!
  İnsan bazı yönlerden Tanrı'ya eşittir - Her Şeye Gücü Yeten evreni yarattı ve insan aptallığı doğurdu: ikisi de sonsuzdur!
  Kan üzerine inşa edilen başarı - bir bıçaklı domuzun kaderini bekliyor. Silah arkadaşlarını yiyecekler - öfkenin sonucu üzücü!
  Bazen itibarı korumanın en iyi yolu boynunuza bir ilmek atmaktır! Her neyse, düşmesine izin verme!
  Bir ayının altında uzun süre yatamazsınız - sizi ezer!
  Bazen bir eş battaniye yerine mamut gibidir!
  Banknot toplamaya çalışan bir yazar - iyi ekmeyecek, ebedi!
  Hukuksuz bir ülke, iskeletsiz bir bedene benzer! Sadece kemikleşmemek için - seçimlere ihtiyaç var!
  Bir şaheser yaratmak istiyorsanız - ücreti unutun!
  En yetenekli aldatma, yalan söylemediğin, ama kimsenin sana inanmadığı zamandır!
  Tabii ki, yenilgi büyük sıkıntılar vaat ediyor, ancak bu sadece gelecekteki bir zaferin bir yansıması!
  Savaşta zafer getirir - cesaret ve iyi zeka.
  Yenmek için önce nerede olduğunu görmelisin!
  İzci, zaferin demircisidir!
  Her aptal sakat kalabilir - her akıllı tedavi edemez!
  Pek çok kaba cellat - birkaç doktor!
  Doktorlar kime, cellatlar kime!
  Acı olmadan yiğitlik olmaz - yiğitlik olmadan zafer olmaz!
  Komünizm fikirleri aptallığın sınırıdır: eğer sıcak kafalar ve soğuk kalpler onları uygulamayı taahhüt ederse!
  Komünizm hafiftir ama çok yağlı olanlar yanar!
  Sabrınız yoksa, şarkı söylemek yardımcı olur!
  İnsanlar demir gibidir - soğuyana kadar istediğiniz şekli verin!
  Popüler olmak istiyorsanız - daha sık güç kullanın!
  Derecelendirme cehennem otu gibidir - gözyaşı ve kanla suladığınızda büyür!
  İnsanlar yabani ot gibidir - ne kadar çok ezersen o kadar yükseğe uzanır!
  Birlik zaferin anahtarıdır!
  Disiplin, zafer için bir araçtır! Akıl onunla oynuyor!
  Birlik, cesaret, özveri - zaferin, özgürlüğün, mutluluğun anahtarları! Disiplin olmadan ordu olmaz ve ordu olmadan özgürlük olmaz!
  Emek bizi daha güçlü kıldı, akılla çoğaltarak özgürlük verecek ve iyi şanslarla birlikte mutluluk getirecek!
  Komutan bir piramidin tepesi gibidir - sadece bir tane olmalı, yoksa böyle sağlam bir yapı bile çökecek!
  Ailenin asaletinin cesaretle, saçın aklın uzunluğuyla aynı ilişkisi vardır!
  Ataların hiçbir yiğitliği korkaklara yardım edemez!
  En güçlü çelikten yapılmış bir bıçak, bir konuşmacının ve bir korkağın elinde paslanır!
  En korkunç silah, bir alçağın elindeki İncil'dir!
  Bir erkeğin ana zenginliği: güç, aynı zamanda yıkımın ana nedenidir!
  En iyi meslek fuhuştur, işi zevkle ve her seferinde yeni bir ortakla birleştirirsiniz - rutin yok!
  Kahramanın soyağacı - bir asır boyunca övünebilirsin, ama savaş alanına girdin - korkakça arkaya koşar!
  Bir şişe votka bir el bombası gibidir - sizi yere serer, beyninizi dağıtır, içini ezer!
  Gönül merhametle dolduğunda cüzdan nedense boştur!
  Gerçekten özgür bir insan üç şeye boyun eğer - akıl, aşk, Tanrı!
  Aşk bir gül gibidir - uzun süre açmaz ama acıtır!
  Ruhunda bir köle itaatkardır - tutkulara, şehvetlere, Tanrı'nın hizmetkarlarına!
  Şans kum gibi kararsızdır - sadece titizlik onu çimentoya bağlar!
  Bir kupa şarap okyanus gibidir - eğer kendini kaptırırsan, ayaklarının altındaki zemini kaybedersin!
  Kadınlar erkek gücünü sever, ancak bunu kendileri için deneyimledikleri durumda değil!
  Aşk bir tekne gibidir, çok hızlı kürek çekersen alabora olur ve batar!
  Doğru zamanda, bir makale sunuyor - yetişkinlerin gençler tarafından baştan çıkarılması!
  Aşka kelepçe takamazsın!
  Doğal olan suç değildir!
  Aşk hassas bir duygudur, ancak en kalın zincirler tutmaz!
  Bütün yasalar işe yarasaydı ülke, yurt dışından gardiyanların toplandığı bir hapishaneye dönüşürdü!
  Cezanın kaçınılmazlığı ilkesi işe yaramaz çünkü kendinizi tutuklayamazsınız!
  Doktorlar engel parkurundan geçmemelidir. Ondan sonra eller titreyecek ve dil sallanacak ve akşamdan kalmanın aksine bir bardak votka yardımcı olmayacak!
  Daha yorucu bir şey yok - uzun tembellik!
  Bilimsel keşif: aşamalı olarak tasarlandı - agresif bir şekilde somutlaştırıldı!
  Düşünmek için bir düşünce yeri değil, bir münakaşa ve çılgınlık yeri!
  İnsanlığın bütün dertleri bencillikten gelir, refah ancak ortak çabalarla mümkündür!
  Takımsız bir insan kor gibidir, ateşi yoktur - az ışık verir ve çabucak söner!
  Vatan ısınır - ateşten daha iyi!
  Ve hayvan sürüde daha iyidir!
  Mantık içgüdülere hizmet etmemelidir - şehvetin zihni!
  Bir savaş olacak - bir başarı olacak!
  Beyinsiz kaslar, bu bir avuç et - üzerinde bir tava ağlıyor!
  İki düellocudan biri aptal, diğeri alçak!
  Kişi ne kadar yükseğe uçarsa, konumundan o kadar memnun olmaz!
  Yalnız bırakılan köpek, sahibinin sopasını ıskalar!
  Sadece kanatları var - aklı sürünmeye alışkın değil!
  Bir züppe gibi yalnız kalmak kötüdür!
  Yalnızsın ve düşmanlar lejyon!
  Bir fil bile bir böcek tarafından yenebilir!
  Böcekler bir milyon değilse!
  Ülkenin lideri insanlara kardeş değil, kardeş olmalıdır!
  . Okyanusta kuru bir kaya bulmak, askeri amaçlarla kullanılmayan bir buluştan daha kolaydır!
  Bir kadın olarak zafer - parlak bir şekilde cezbeder, ancak bir fiyata korkutur!
  Ateş tanrısı savaş ve diğer tanrılar gibi dikkat ve fedakarlık gerektirir!
  Yağmur damlası gibi bir kılıç düşecek ve dağılacak ve birçoğu olduğunda zafer doğacak!
  Sadece şarkı söyleme - barış için!
  Kalbim üzgün - midem boş!
  Önce kase, sonra düşünceler!
  Zafer, şerefe değer!
  Onur göreceli bir kavramdır ve öncelikle askerlerinize uygulanmalıdır!
  Dövüşten önce kim içer - yeraltı dünyasında akşamdan kalma!
  Borular sessiz, çünkü bıçaklar şarkı söylüyor - çelik bakırdan daha güçlü ve daha gürültülü!
  Komutansız ordu, çobansız koyun sürüsüne benzer, bir kurt yemse korkutur!
  Uçmak korkaklıktan daha aptallıktır! Sonuçta, çoğu asker savaşta değil, takip sırasında ölür!
  Savaş bir domino oyunu gibidir, artık sadece kırık kemikler toplanamaz - dünya tutar!
  Zulüm, bir savaşçıyı bir cellata, bir korkağı cesur bir adama, mütevazi bir adamı küstah bir adama dönüştürür!
  Fantezi, absürtlük ve absürtlüğün bir yarışmasıdır! Aynı zamanda, artık bilimsel ve mantıklı bir tür yok!
  Savaşta, bir operada olduğu gibi - herkes kendi şarkısını söyler, sadece bir bilgilendirici casus olabilir!
  Modern kadınlar bir erkeği her şeyi affeder - yoksulluk dışında!
  Casuslar ve izciler arasındaki farkı biliyor musunuz?
  Biliyorum! Sadece izcilerimiz var - yabancıların sağlam casusları var!
  Boş bir kafa veya boş bir cüzdan ile daha iyi olan nedir? Tabii ki boş bir kafa ile - çok belirgin değil!
  Akıl en iyi servet toplayıcısıdır!
  Akıl ve şans: aşık bir çift - başarı, zenginlik, konum doğurur, ancak çabucak dağılır!
  Gururlu erkeklerin, bir kadın tarafından verilen öğütleri dinlemesi daha kolaydır - eğer bir eş değilse!
  Akıllı bir eş bir servete bedeldir! Ve girişimci bir eş onu dava edebilir!
  Bir insandaki kişiliği kim takdir eder ve kim parayı takdir eder!
  İnsanlık iki şey tarafından yok edilebilir - bilgisayarlar ve bilgisayar bilimcileri. Birincisi zihni köreltecek, ikincisi bundan yararlanamayacak!
  Savaşta yoldaş ve bir el bombası!
  Genel olarak, fıkra anlatan bir nar, fındık kırmak için kullanılan bir Faberge yumurtası gibidir!
  Yetenek bir ruh gibidir: elinden alınması imkansızdır, ancak yok edilebilir!
  İntikam şerefe değmez - terbiyenin intikamı!
  Kıskançlık suçun tohumudur, kişisel çıkar sulanır, tembellik beslenir!
  Tembellik tüm suçların en kötüsüdür!
  Onurlu bir kılıçla ölmek, kırbaçla ahıra sürülen bir öküz yaşamaktan daha iyidir!
  Savaşta cesaret kurnazlığı yenebilir ama kurnazlık asla cesareti yenemez!
  Savaş, yaşamı korkunç, ölümü değerli ve güzel kılar!
  Alçakgönüllülük bir komutan için nadir bulunan bir niteliktir, ancak bu onu daha da değerli kılar!
  - Çakal, dışkı kelimesiyle uyumludur!
  Aslanın çakal üzerinde tek bir avantajı vardır - onurlu bir şekilde ölme yeteneği!
  Teknik, cesaretin celladıdır!
  - Ama bu doğru değil! Aslında, teknoloji seviyesi ne kadar yüksekse, savaş alanında o kadar fazla zeka ve beceri gerekir!
  Anavatan çıkarlarının başladığı yerde, kişisel refah biter!
  Özgürlük disiplinle birleştirilmelidir. Anarşi, özgürlüğün karşıtıdır!
  Güçlü bir hafıza en iyi akıl hocasıdır! Genel olarak, özgürlük bir kılıçla kazanılabilir, ancak yalnızca aklın yardımıyla korunabilir!
  - Güçlü bir savaşçı bir başkasını kurtardığında, bunun için özel bir onur gerekmez!
  Ne de olsa yüreğinizde cesaret yandığında, köleleri savunmak için kalkanınızı yükselteceksiniz!
  Bir piçin alçaklığı, dürüst biri için bir mazeret değildir, çünkü pisliğin varlığı pis birini haklı çıkarmaz!
  Aşk asla ucuz değildir - özellikle cüzdanınızla değil, ruhunuzla öderseniz!
  Dökülen kanı haklı çıkarabilecek tek şey, bunun sonucunda gözyaşlarının akmasının durmasıdır!
  Para için hizmet edenler, cesur bir yürek ve özgürlük arzusuyla hareket edenlerle savaşta asla boy ölçüşemeyecekler!
  Bir çocuğun gözyaşı tehlikelidir çünkü medeniyetleri yıkayan azgın bir ırmağa dönüşür!
  Komutan pozisyonu ekstra bir lehim değil, ek bir sorumluluk ve ağır bir yüktür!
  Hangisinin daha önemli olduğu bilinmiyor - tüm açları doyurmak mı yoksa bir çocuğun gözyaşını silmek mi!
  Altın çelikten daha yumuşaktır ama daha çok kalbi vurur!
  Askeri güçlü yapan silah değil, askerin silahıdır!
  Kızlar, ustaların aforizmalarıyla esprili görünüyor. Ve düşmanı yok etmeye başlarlarsa, onlardan kurtarılamaz.
  Mayıs 1944'ün sonunda, Nazi saldırısı Saratov yönünde başladı.
  Shturmlev, eski Lion'un şasisindeki bir makine olan ve 450 milimetre kalibreli daha da güçlü bir bomba fırlatıcıya sahip olan ve huninin muazzam gücünü parçalayan ve kıran, kelimenin tam anlamıyla her şeyi ezen ve yok eden savaşlarda yer aldı. .
  Ve böyle bir roket hemen bütün bir bloğu alacak ve onu devirecek.
  Alman kızlardan oluşan bir ekibin kontrolü altındaki "Shturmlev", Sovyet pozisyonlarına ateş ediyor.
  Jane arkadaşlarına göz kırpıyor ve çıplak ayaklarını yere vurarak diyor ki:
  - Düşmanları iyice süpürüp tipik tabutlara dönüştürüyoruz!
  Gringeta karşılık olarak göz kırpıyor, çıplak ayağıyla manivelaya basıyor ve ciyaklıyor:
  - Oynayacağız ve düşmanları yeneceğiz!
  Malania şunları kaydetti:
  - Shturmlev makinesine karşı, herhangi bir Sovyet tahkimatları güçsüzdür!
  Çıplak topuğuna vuran Monica doğruladı:
  - Gerçekten kazanmak için doğduk!
  Jane çıkardı:
  - Savaşın bir kadın yüzü değil, heyecan arayanları cezbeden bir fizyonomisi var!
  Sovyet birimlerine bir makineli tüfekle ateş eden Gringeta, şunları yayınladı:
  - Kadın, ağaçkakan adamı uçurtma gibi ısıran bir güvercindir!
  Rus askerlerine ateş eden Monica, şunları kaydetti:
  - Bir kadının her zaman haftada yedi Cuma günü vardır ve evlilik borcundan Pazar hediyesi olmadan, her zaman bir izin günü vardır!
  Malanya kıkırdayarak cevap verdi:
  - Tanrı her şeye kadir değildir, bir kadını tartışmaktan acizdir!
  Jane, çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederek buna katıldı:
  - Allah her şeye kadir olsa da bir kadının ağzını kapatmaya, siyaseti bırakmaya gücü yetmez!
  Gringeta mantıklı bir şekilde, çıplak topuğuyla ateş ederek şunları söyledi:
  - Bir politikacının vicdanı yoktur, bir kadının orantı duygusu vardır ve bir kadın politikacının tüm duyguları ölçüsüzdür!
  Sovyet birliklerine ateş eden ve onları ölümüne vuran Monica, şunları kaydetti:
  - Bir kadın bir çiçektir, gül gibi dikenlidir, ama tatlı kokusu keçileri ve erkek arıları cezbeder!
  Malanya, Sovyet askerlerini döverek ve sığınakları yok ederek gıcırdadı:
  - Seçmen, oyuklarla nefret dolu yaşlı meşelere oy vererek çocukluğa düşüyor!
  Kızlar zekalarını gösterdiler ve yola devam ettiler.
  Ve yukarıdan, saldırı uçakları da daldı. Ve böylece Sovyet birlikleri sorunsuz bir şekilde harmanlandı.
  Almanlar çok havalı oldular. Ve operasyonel yetenekleri gelişti.
  Ve böylece telsizle kontrol edilen teletanklar olan "Satranç Atı" sistemleri devam etti.
  Ve bu Sovyet askerleri için bir sorundu. Ve Naziler Kızıl Ordu'yu yendi.
  Ancak Sovyet kızları da çok cesurca savaştı.
  Kamyshin için savaş başladı. Burada yine Alenka savaşta.
  Ve hırpalandı, ama taburu teslim olmadı.
  Alenka gülümseyerek dedi ki:
  - Herhangi bir savaşta bir askerin hayatı değerlidir!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl el bombası attığını.
  Bunlar savaşçılar - en yüksek sınıf ...
  Nazilere ateş eden Anyuta şunları kaydetti:
  - Bir Rus askeri, eğik bir kütük gibi yere yığılabilir ama dizlerinin üstüne çöküp titrek kavak gibi sallanamaz!
  Alla, ateş ederek ve çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket vererek gıcırdadı:
  - Askeri disipline uymak istemiyorsanız, bir mahkum gibi sırtınızı bükeceksiniz!
  Rakiplerini vuran, çıplak ayaklarıyla öldürücü bir bumerang fırlatan Maria, şunları söyledi:
  - Dünyamızda çok fazla pislik var, içinde sadece ender prensler var!
  Matryona, rakiplere ateş ederek ve onları patlamalarla keserek ve ardından çıplak ayağıyla bir el bombası fırlatarak şunları kaydetti:
  - Politikacının dili uzun, ama hırpaladığını gerçekleştirmek için - elleri kısa!
  Marusya, düşmana ateş ediyor ve Alman ve yabancı askerlerin saflarını biçiyor, vyaknula:
  - Politikacı söz vermekte hızlıdır, yerine getirmekte yavaştır, sadaka ister ve aldatma için af ister!
  Kızlar iyi ve kavga ediyor. Ama güçler çok eşitsiz. Bir sürü yıkım.
  Alman tankı "Maus", oldukça seri olmasa da, yine de cephelerde karşımıza çıkıyor. Ve topları kükrüyor ve ateş ediyor. Ve siperlerdeki yıkımı inanılmaz artırın.
  Ama kızlar Mouse'a karşı toplardan ateş ediyor. Kabukları bezelye gibi sekse de. Ama Almanlar bastırmaya ve zorlamaya devam ediyor.
  Ve çok isabetli ateş ediyorlar.
  Komsomol kızları çıplak topuklu ayakkabılarıyla etrafta koşuşturuyor ve ciyaklıyor:
  - Azizin anavatanının ihtişamı için!
  Alman piyadelerine ateş eden Viola gıcırdadı:
  - Bir kadının yeterince ayakkabısı olmadığında, bir erkeği çıplak ayakla dolaştırır!
  Ve kız gülecek ve dilini gösterecek.
  Savaşçıların komik olduğu söylenmelidir. Ve eğer onları döverlerse, onları ölümcül şekilde döverler.
  Viola ve Margarita, sadece külot içinde neredeyse çıplak, kavga ediyor, mermiler getiriyor ve doğru ateş ediyor. Ve sadece durdurulamazlar.
  Margarita, gıcırdıyor, diyor ki:
  - Komünizm çağına şan!
  Viola agresif bir şekilde onaylıyor:
  - Değişim çağına büyük zafer!
  Savaşçıların, son derece agresif kızlar olduğu belirtilmelidir.
  Veronica ayrıca, çıplak, yuvarlak topuklarını ve ciyaklamalarını teşhir eden mermiler getiriyor:
  - Komünizme şan!
  Bu onların savaş anlayışı. Ve ne kadar şiddetli ve öfkeli bir şekilde savaşıyorlar.
  Ve çıplak, bronzlaşmış dizler titriyor.
  Tamara da savaşır. Naziler tarafından ele geçirilen Kafkasya'dan çıktı ve tekrar saflarda. Kanın etçil hissi ile savaşır. Muazzam saldırganlıkla savaşır.
  Tamara çıplak ayaklarıyla bir el bombası atıyor, Nazileri yırtıyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm bizimle olacak!
  Ve makineden iyi niyetli bir patlama verir ...
  Kızlar muazzam mucizeler yaparken görülebilir. Ve evreni yakmakla tehdit eden bir ateşleri var.
  Veronica, çekim, şarkı söylüyor:
  İlginç olacak, şüphesiz
  Dünyadaki her şey bir program sağlayacak!
  Ve safir gözleriyle göz kırpıyor.
  Tamara, ateş ediyor, kükrüyor:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Rusya Kahramanları alarm topluyor!
  Ve makineli tüfekten bir dönüş yaptı. Fritz'i kesti ve ciyakladı:
  - Bir kadın öncelikle bir aslanı kementlemek isteyen bir tilkidir, ancak genellikle eşekler kementine düşer!
  Victoria ateş ederek ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi daha fırlattı:
  - Bir kadın, altın yumurtaları seven, taşıyıcılarına sadece bir kayıp getiren bir tavuktur!
  Ve kızlar kahkahayı patlattı. Muazzam bir baskıyla takdire şayan bir şekilde savaşıyorlar.
  Tamara, yabancı bölümlere ateş ederken şunları kaydetti:
  - Bir kadın bir tavuktur, gerçek bir tilki olan o adama sadece altın yumurta getirebilir!
  Veronica ateş ederek ve dişlerini göstererek ekledi:
  - Gerçek bir tilki ve bir horoz, altın yumurtlamanızı sağlar!
  Çıplak ayaklarıyla ateş eden ve el bombası atan Margarita, şunları kaydetti:
  - Tilkinin pençeleri aslanın değil, ama hayvanların kralından üç deriyi koparacak!
  Viola agresif bir şekilde dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Aklıyla tilki olmayan, aslan da değildir!
  Savaşçılar, bir dövüşçünün büyük hırslarıyla görülür. Ve başlarlarsa.
  Olympias, ateş edip güçlü bacaklar alarak bir kutu patlayıcıyı kaldırdı ve fırlattı. Nazilerin kitlesi paramparça olur ve güzel kız kükrer:
  - SSCB'yi yönetin ve Lucifer'e bir şarkı söyleyin! Herkesi kazanacağız!
  Ancak Olympias unutmadı ve ateş ettikten sonra şunları söyledi:
  - Bir tilki kadın, basit bir eşek gibi üreyerek herhangi bir erkeği bir aslan olduğuna ikna edebilir!
  Ateş eden Margarita, şunu kabul etti:
  - Sadece bir tilkinin zihnine ve bir kurdun pençesine sahip dişi bir dişi aslan!
  Seraphim, rakiplerini biçerken şunları kaydetti:
  - Aslan kükreyen değil, bol bol yeşillik yırtandır!
  Düşmana iyi niyetli ateş açan ve onu biçen Viola, şunu fark etti:
  - Bir politikacı tilki olmadığında, ondan üç deri yırtılır ve yakasına takılır!
  Victoria, dişlerini göstererek ve göz kırparak ve ardından çıplak ayağıyla ölümcül bir güçle bir ölüm armağanı fırlattı:
  - Bir politikacının iki sandalyeye oturmak için geniş bir kıçı vardır, ancak yalnızca kelimelerle geniş bir ruhu vardır!
  Çıplak, kaslı bacaklarıyla namluya yenik düşen ve Aslan tankını patlatan Olympias hırladı:
  - Bir tank uranyum çekirdekli bir mermi ile delinir, bir politikacı kalbi olmadan, ancak altın bir çanta ile delinir!
  . BÖLÜM #9
  Kamyshin terk edildi. Ve Haziran 1944'ün başlarında, Saratov için savaş başladı.
  Burada savaşlar çok aktif. Ve ayrıca kızlar, her zamanki gibi savaşlarda. Ve çok sevimli savaşçılar.
  Alenka, otomatik patlamalar ve tüm rütbelerle rakipleriyle savaşır ve onları biçer.
  Kız çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atar ve ciyaklar:
  - Zaferim geliyor!
  Ve yine düşmana ateş eder.
  Anyuta da düşmana ateş eder. Bunu doğru ve isabetli bir şekilde yapar. Makineli tüfekleri çok mükemmel. Ve çıplak ayak parmakları devasa güçte patlayıcı paketler fırlatır. Nazileri paramparça ederler ve kız ciğerlerinin tepesinde ciyaklar.
  - Komünizm için!
  Alla, düşmana muazzam bir doğrulukla ateş ederek ve düşmanları biçerek gıcırdıyor:
  - Sınırsız Anavatan için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız tekrar bir el bombası atar. Dövüşün mücadelesi denilmelidir.
  Ve kızıl saçlı kendisi ve aynı şortlu. Ve çok isabetli ve isabetli bir şekilde ateş ediyor ve Fritz uzanıyor.
  Maria da çok isabetli ateş ediyor. Ve o çok güzel bir kız ve çıplak ayaklarıyla patlayıcı bir paket fırlatıyor ve rakiplerini paramparça ediyor.
  Sonra kükredi:
  - SSCB imparatorluğunu yönetin!
  Marusya ayrıca isabetli atış yapar, düşmanlara vurur ve kükrer:
  - Taygadan İngiliz denizlerine kadar ordumuz en güçlüsü!
  Bir de çıplak ayağıyla ateş ediyor.
  Ardından, Matryona düşmana ölümcül bir mermi atacak. Ve ona yüzde yüz doğrulukla vurdu. Doğal olarak çıplak topuk.
  Bunlar çalışan Sovyet kızları, ancak Almanlar çok geride değil.
  Christina, Magda, Margaret ve Schella, Panter'de savaşıyor. Makine, ideal olmasa da, hızlı ateş eden, uzun menzilli bir topa, orta derecede çevik ve iyi bir ön zırha sahip.
  Alman kızları, yaz sıcağına rağmen, daha doğrusu onun sayesinde çıplak ayaklı ve bikinili.. Ve manevra kabiliyeti yüksek bir savaş yürütüyorlar.
  Burada Christina bir atış yapıyor... Mermi, T-34-76 taretine çarpıyor ve onu deliyor. Sovyet tankı nakavt durur.
  Kızlar ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyorlar:
  - Bizim aldık!
  Sonra Magda vuruyor. Altın saçlı güzellik de dövüldü.
  Evet, kule otuz dörtte yıkıldı.
  Kaplan kızlar sırayla ateş ediyor. Ve çok uygun. Burada başka bir Sovyet tankına çarptılar.
  Ardından Margaret geldi. Ve kendinden tahrikli silahlar SU-76'yı vurdu. Ustaca becerdin. Ve şarkı söyledi:
  - Cehennem Almanya'mız güçlü, dünyayı koruyor!
  Ve dil nasıl gösterecek!
  Sonra Shell'in topundan ateş etti. Sovyet tankı KV-1S'yi vurdu. Kız da iyi iş çıkardı.
  Evet, bikinili dört savaşçı savaşıyor ve soğuktan korkmuyorlar. Kadınlar savaşmaya başladıktan sonra, Üçüncü Reich için işler çok daha iyi gitti.
  İşte gökyüzündeki pilotlar Albina ve Alvina. Her iki güzel de bikinili ve yalın ayak. Focke-Wulfs'ta kendileri için savaşırlar. Ve bu araba çok ciddi.
  Hava toplarından ateş eden Albina şöyle diyor:
  - Aktif kroket! Söz için üzülme!
  Ve nasıl da göz kamaştırıcı bir gülümsemeyle parlıyor! Ve aynı anda iki Sovyet uçağını vuracak.
  Alvina ayrıca hava toplarıyla üç kişiyi öldürdü ve cıvıldadı:
  - Girişim ölümcül ve sıkıcı olacak!
  Sonra kız dişlerini gösterdi ve dişlerini gösterdi! O çekiciliğin ta kendisidir ve olağanüstü çekicilikle doludur.
  Albina başka bir Yak-9 uçağını kesiyor ve ciyaklıyor:
  - Neden Sovyet pilotlarına ihtiyacımız var?
  Alvina, LAGG-5'i düşürür ve kendinden emin bir şekilde şunları söyler:
  - Böylece biz Almanlar hesapları puanlasın!
  Harika bir çift kız. Kendileri için ödül toplamaya nasıl başladılar. Bu tür güzelliklere karşı gerçekten tartışamazsınız. Uçakları düşürürler ve dişlerini gösterirler.
  Ve asıl sır soğukta, kızların yalınayak ve bikinili olması gerekiyor. Sonra faturalar gelecek.
  Ve asla giyinme. Ve çıplak göğsünüzü sallayın, her zaman büyük saygı görecek!
  Albina, Kızıl Ordu'nun başka bir uçağını kesti ve şarkı söyledi:
  - Büyük yüksekliklerde ve yıldız saflığında!
  Ve göz kırptı, sıçradı ve çıplak ayaklarını sallayarak kükredi:
  - Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte! Ve öfkeli ve öfkeli bir ateşte!
  Ve kız yine enerjik bir yaklaşımla uçağı düşürür.
  Ve sonra Alvina düşmana saldırır. Bunu bir dönüşle yapıyor, dişlerini gösteriyor ve ciyaklıyor:
  - Dünyanın süper şampiyonu olacağım!
  Ve yine kızın çarptığı araba düşüyor. Evet, Kızıl Ordu oldukça kötüye gidiyor.
  Ve Albina vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Artık bir cellat oldum, pilot değil!
  Başka bir Sovyet uçağını düşürür ve tıslar:
  - Görüşün üzerine eğiliyorum ve füzeler hedefe koşuyor, ileride başka bir koşu var!
  Savaşçı son derece saldırgandır.
  İşte kara hedeflerine saldıran iki kız. Albina otuz dördü yumrukluyor ve ciyaklıyor:
  - Bu son olacak!
  Alvina SU-76'ya vurur ve fısıldar:
  - Yıkımı tamamlamak için!
  Ve çıplak ayağını nasıl sallıyor!
  Kızlar burada savaşıyor ve SSCB tarafından kızlar da savaşıyor, Nazi birliklerinin de bir akrep yığını gibi ittiği Guryev'i korumaya çalışıyor.
  Alenka, Naziler tarafından saldırıya uğrayan Guryev için savaştı. Çaresiz güzellik çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Rusya ve yerli parti için zafer!
  Sonra Natashka çıplak ayaklarıyla bir el bombası fırlattı ve tısladı:
  - Kızı yalınayak koruyoruz!
  Anyuta da çıplak bacaklarının parmaklarıyla bir ölüm armağanı gönderdikten ve üfledikten sonra:
  - Harika bir darbe olacak!
  Kızıl saçlı Augustine, çıplak alt uzvuyla bir yok olma hediyesi alıp yolladı ve gıcırdadı:
  - Radarı gökyüzüne doğrultmak!
  Sonra altın saçlı Maria, çıplak bacaklarıyla Nazilere ölüm verdi.
  Ve şarkı söyledi:
  - Madagaskar'da, çölde ve Sahra'da! Her yerde beyaz ışık gördüm!
  Ve şimdi Marusya çıplak ayak tabanlarıyla bir demet atacak ve şarkı söyleyecek:
  - Finlandiya'da, Yunanistan'da ve Avustralya'da İsveç'te size daha güzel kız olmadığını söyleyecekler!
  Evet, altı kız çok iyi savaştı. Ama Fritz yine de Kursk'u aldı ...
  Hayır, böyle üstün güçlere direnmemek. Faşistler kendilerine ve çubuğa yapışırlar.
  Ve canavarların hazırlanmasını etkileyen şey.
  Adolf Hitler tam anlamıyla deliydi: Herkesin itaat ettiği ve titrediği gerçek bir despot gibi hissetmek. Evet, Stalinist başarılar istiyorsanız, o zaman başkalarına ve kendinize acımadan ve talep etmeden Stalin gibi olmalısınız (bu dizide Iosif Vissarionovich tam olarak böyle düşünüyordu!). Şimdi hışırtı iyi ve araba hareket etmeye başlayacak. Genel olarak, uyduları dikkate alan Almanya, endüstriyel ekipman miktarında, kalifiye işgücünde ve her seviyedeki mühendis sayısında SSCB'ye göre büyük bir avantaja sahiptir. Bu bir gerçek, ancak silah üretimi hala aynı seviyede değil! Almanya, Rusya'daki tüm yıkıma rağmen, savaş boyunca SSCB'nin gerisinde kaldı. Ve neyden? Tabii ki, çeşitli departmanlarda ve özellikle askeri endüstride hüküm süren belirli bir karışıklık nedeniyle. Ek olarak, hammadde eksikliğinin yanı sıra düşmanın potansiyelinin hafife alınması da olumsuz bir rol oynadı. Özellikle, 1940'ta Almanya'da silah üretimi 1939'dan daha düşüktü (mühimmat dikkate alınarak şaftı sayarsak) ve bu, savaşın zaten devam etmesine ve Üçüncü Reich'in kontrolü ele geçirmesine rağmen. büyük üretim kapasitesi rezervlerine sahip geniş bölgeler. Peki, Hitler'in organizasyon becerileri hakkında ne söyleyebiliriz? Çok fazla değil, sonra askeri sanayi alanında parladı.
  Führer uzun bir konuşmasında şunları söyledi:
  - Havacılığın denetlenmesi konusunda Sauer'e acil durum yetkileri verilmiştir. Üretilen ekipmanın miktarını ve daha az önemli olmayan kaliteyi yakından izleyecektir. Ek olarak, Goering arkadaşlarınızdan birçoğu, bir zamanlar iyi aslar olmalarına rağmen, liderlik yapabilecek durumda değiller. Her iyi asker aynı zamanda olağanüstü bir general değildir, bu nedenle asılan Eric yerine, teknik alan, havacılık kuvvetlerini yeniden düzenleyebilen ve yeniden donatabilen profesyonel girişimciler arasından bir kişi tarafından yönetilecektir. Sonuçta İngiltere uyumuyor, silahlı kuvvetlerinin ve özellikle havacılığın hem niceliğini hem de kalitesini artırıyor. Düşmanın iki kafa, bir düzine adım önünde olmamız gerekiyor, aksi takdirde düşman üzerindeki üstünlüğü tamamen kaybederiz. Ve bu nedenle, kaliteli adımlara ihtiyaç vardır.
  Goering çekinerek itiraz etti:
  - Dostlarım, savaşta etkinliğini ve profesyonelliğini kanıtlamış kanıtlanmış insanlar.
  Şeytani diktatör öfkelendi:
  - Ya da belki, sizce, Britanya savaşını kimin kaybettiğini unuttum? Ya da ulusal ekonominin gelişimi için dört yıllık planı kimin başarısızlığa uğrattığını. Yoksa siz de kamçılanmak ister misiniz, hatta toplum içinde bile. O yüzden çeneni kapa ve onlar seni kazığa oturtana kadar sus!
  Goering bile korku içinde oturdu. Ne yazık ki, Führer hafife alınmamalıdır. Sonra gürültü tekrar duyuldu, başka bir ME-262 jeti gökyüzüne havalandı. Araba büyüktü ve iki motora sahipti. Kanatlar hafifçe süpürüldü, savaşçının kendisi oldukça tehditkar görünüyor. 1941 için hız özellikleri genellikle iyi ve hatta dünya standartlarına göre rekor kırıyor. Doğru, makinenin kendisi henüz tamamen güvenilir değil ve hata ayıklama gerektiriyor. Ancak faşist diktatör, yeni, daha gelişmiş savaşçıların özelliklerini zaten verdi ... ME-262, bir tür aşırı yük olan altı tondan fazla ağırlığa sahip. Bir jet avcı uçağı küçük, ucuz ve çevik olmalıdır. Bu bağlamda, ME-163 oldukça iyi olabilir, ancak roket motoru çok zorlanır ve yalnızca altı dakika çalışır (ya da daha doğrusu çalışmaya devam eder!), Bu, menzilin yalnızca yüz kilometrelik bir yarıçap içinde olduğu anlamına gelir. . Yıldırım tarzı bir bombacı olarak veya İngiltere'ye yapılan armada saldırıları için bir koruma savaşçısı olarak, elbette, iyi değil.
  Ancak ME-262, bir ton bomba, yani Pe-2 Sovyet cephe uçağı kadar taşıyabilir. Yani, hem avcı taramaları hem de destek birlikleri için mükemmel bir çözüm. Ancak, neden ME-163 Comet tarzı bir avcı uçağı yaratmıyorsunuz, ancak roket motoru olmadan, ancak turbojet motoruyla? Comet'i iyileştirmeye çalıştılar ve uçuş süresini 15 dakikaya getirmişlerdi (bu, 300 kilometreye kadar olan bir menzildir), bu genellikle Britanya Savaşı için kabul edilebilir. Yine de Normandiya'dan Londra'yı alabilirsiniz... Her şey o kadar açık olmasa da, bombalayıp geri dönmeniz de gerekiyor ve on beş dakika böyle bir zorlama modunda değildi. Gelecekte, roket ve jet avcı uçakları havacılıkta bir çıkmaz olarak kabul edildi. Ancak "Comet" in tasarımı, küçük boyutu ve hafifliği nedeniyle çok ilginçtir, bu da ucuzluk ve manevra kabiliyeti anlamına gelir.
  Buna ek olarak, genel olarak 800 kilogram ağırlığında hala çok umut verici savaşçılar var, bu tür planörler hava savaşlarında kullanılabilecekler. Doğru, kısa menzil nedeniyle, üzerlerindeki uçuşlar yalnızca savunma savaşlarında savaşılabilir veya Londra'ya teslim edilebilir ... Nakliyeler ve daha sonra pilotlara geri bağlanır. Düşünmeniz gereken yer burasıdır. Gerçek tarihte, planörlerin savaş yapmak için zamanları yoktu ve bir nedenden dolayı Sovyet havacılık generalleri bu fikri Kore'de denemeye cesaret edemedi. Genel olarak üzücü değil, ancak Kore Savaşı sırasında zaferlerin hesabını ilk açan bir Amerikan pilotu oldu. Bu yüzden Yankees hafife alınmamalıdır.
  Uçuş sona erdikten sonra, genç bir sarışın kız kokpitten atladı ve Führer'e son sürat koştu.
  Bir numaralı Nazi, öpmek için elini uzattı. Kızlar seni sevdiğinde güzel olan ve Führer, görünüşe göre, birkaç toplama kampı mahkumu dışında, tüm Almanlar veya daha doğrusu neredeyse herkes tarafından oldukça içtenlikle putlaştırılıyor. Pilot heyecanla şunları söyledi:
  - Sadece muhteşem bir uçak, öyle bir hızı ve gücü var ki. Tüm yavruları bir taşıyıcı anneden ısıtma yastığı gibi yırtalım!
  Führer, kızın dürtüsünü onayladı:
  - Tabii ki kıracağız, ama ... Makinede hata ayıklama daha hızlı yapılmalı ve bu özellikle motorlar için geçerlidir. Burada, elbette, onları iyileştirmek için radikal önlemlere ihtiyaç duyulacak, ancak lider-tasarımcı yardımcı olursa!
  Herkes koro halinde havladı:
  - Büyük Führer'e şan! Providence bize yardım etsin!
  Üçüncü Reich'ın marşı çalmaya başladı ve Hitler Gençliği'nden genç savaşçılardan oluşan bir sütun devam etti. On dört ila on yedi yaş arasındaki erkekler özel bir düzende davulun altına girdi. Ve sonra en ilginç şey vardı: Almanya kadın birliğinden genç kızlar yürüyordu. Kısa etekler içindeydiler, güzellerin çıplak, çıplak ayakları erkeklerin dikkatini çekti. Kızlar bacaklarını daha yükseğe kaldırmaya çalıştılar, ancak aynı zamanda ayak parmağını çektiler, topuğu dikkatlice koydular. Kusursuz figürlerle güzellerin eğlenceli bir görüntüsü... Doğru, yüzler farklıydı ve bazı genç faşist kadınlar biraz kaba, neredeyse erkeksiydi ve ayrıca onları büküyorlardı. Özellikle kaşlarını birleştirdiklerinde.
  Esthete Adolf şunları kaydetti:
  - Erkeklerin ve kızların daha fazla beden eğitimi alması gerekir. Ve bu vesileyle, özellikle Jungvolk'ta çok şey yapıldığını biliyorum, ancak ihtiyaç duyulan şey kapsayıcılık ve Spartalı yöntemlerin benimsenmesi. Elbette hırsızlığı özendirmenin yanı sıra... Genç erkeklerimiz ve kadınlarımız namuslu ve aynı zamanda acımasız insanlar olarak yetişmeli.
  Başkomutan durakladı. Generaller sessiz kaldılar, muhtemelen itiraz etmekten korktular, ancak bariz olanı doğrulamak istemediler. Führer şöyle devam etti:
  - Savaş bir şaka değildir, ancak düşmanlara karşı acımasızlık, karşılıklı yardımlaşma ve yoldaşlara karşı kardeşlik duygusuyla birleştirilmelidir. Herkese aşılamamız gereken şey budur... Yeni süpermen başkalarına karşı acımasızdır, ama daha da büyük ölçüde kendine karşı acımasız olmalıdır. Çünkü önce ruhunuzdaki aşağılık yok edilmeli, sonra zayıf insan bedeni ayağa kalkacak!
  Bir duraklama daha... Generaller ve tasarımcılar bir anda fark ettiler ve şiddetle alkışlamaya başladılar. Führer memnun görünüyordu:
  - Zaten daha iyi, ama şimdi hava muharebesinin bir taklidini görmek istiyorum. Böylesine zorlu ve her şeyi yok eden bir...
  Heinkel çekinerek sordu:
  - Gerçek mühimmat veya mermilerle mi, Führer'im?
  Bir numaralı Nazi başını salladı.
  - Tabii ki dövüşle. Ek olarak, fırlatma cihazının çalışmasını da düşünmek istiyorum. Ne de olsa üzerinde çalışıyorsun ... - Führer yumruklarını salladı. - Nihayet ne zaman hazır olacak ve seri üretime geçecek. Ne de olsa deneyimli bir pilot, gelecekteki savaşlar için korunması gereken deneyimli bir pilottur!
  Fuhrer terminatörü yine de tasarımcılara fırlatma cihazının daha modern bir şemasını göstermeye karar verdi. Bu sistem daha az hantal, daha basit ve daha hafif olmalıdır. Alman endüstrisi squib tarafından ucuz ve zaten hakim olan bu amaç için oldukça uygundur.
  Hareket halindeyken diyagramı çizmek zorunda kaldım, ama Hitler gerçekten iyi bir sanatçıydı ve net ve hızlı bir şekilde çizdi, diyagramların çizgileri ve dönüşler herhangi bir cetvel ve pergel olmadan eşit ve netti. Terminatör-popadanet'ler, genel olarak, Nasyonal Sosyalizm ve totaliter bir sistem gibi güçlü ve bir dereceye kadar ileri bir ideolojiye sahip olan Almanların, savaşı Ruslara sızdırmasının elbette garip olduğunu düşündüler. Belki de bunun nedeni, Rus askerlerinin Almanlardan daha güçlü ve daha dayanıklı olmaları ve daha hızlı savaşmayı öğrenmeleridir.
  Genel olarak, savaşın gidişatına bir bütün olarak bakarsanız, evet, Ruslar veya daha doğrusu Sovyet ordusu savaşmayı öğrendi ve Almanlar olduğu gibi nasıl olduğunu unuttular ... birinci sınıf öğrencilerinin seviyesi ve hatta birinci sınıf öğrencisinin gerçek zamanlı stratejilerde askeri operasyonlar yürütme deneyimi varsa daha da düşük olabilir. Ve bazen altı yaşındaki çocuklar zaten sanal orduları ustaca yönetiyorlar, o zaman onlar ve Zhukov ve Mainstein'ın öğrenmesi günah değil. Bununla birlikte, bazı araştırmacılar hem Zhukov hem de Mainstein'ı vasat olarak görüyor. Ekipman sayısı, özellikle de ele geçirilen Fransızca ile ilgili çelişkiler de var. Hitler'in hafızası (özellikle hala sağlıklıyken güzel bir hatıra!), Fransızlardan esir alınan 3600 tank olduğunu düşündürdü, çok etkileyici bir rakam... SiS -35 gibi bazı modeller T-'den daha üstündü. 34 zırhlarında, ancak sadece ön zırhlarında. Dolayısıyla bu tank, 47 milimetrelik silahın 75 milimetre uzunluğunda bir namlu ile değiştirilmesi dışında Fransız fabrikalarında da üretilebilir. Aslında bu yeterli olmayabilir. Genel olarak İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri, tanklarında her zaman en çok zırha değer vermiştir. Burada, örneğin, kırk tonluk Churchill, ağır tank IS-2 için 152 - milimetreye karşı 120 - bir çekinceye sahipti.
  Führer tasarımcılara bir şey daha söyledi:
  - Yeterince rüzgar tünelimiz var, bu yüzden uçağın daha optimal bir modelini arayın ve en iyi aslarımızın da yok olduğu pahalı testlere sokmadan aerodinamik formlar oluşturun. Örneğin, uçan kanatlı bir uçak modeli, özellikle kalınlık ve eğim açısı değiştirilebiliyorsa çok etkilidir. Çizimi zaten verdim, bu yüzden kuyruksuz hazır olmalı. Tahmini hızı saatte 1100 kilometreye kadar Yumo motoruyla bile olacak. Öyleyse devam et, ama gitme!
  Bunu açık havada öğle yemeği izledi, hizmetçi kızlar masa ve sandalyeleri kurdu. Güzel... Ama Nasyonal Sosyalizm'de ne tür reformlar yapılmalı? Düşman sayısını en aza indirmek ve arkadaş edinmek gibi. Burada, örneğin, Alman ırkını her fırsatta yüceltmeyin ve hatta halkları sınıflara ayırmayı durdurabilir. Bununla birlikte, resmi olarak, ulusların aşağı ve Aryan olarak bölünmesi henüz yasallaştırılmamıştır. Bu işleri basitleştirir.
  Hizmetçiler arasından güzel bir kız Führer'in yanına oturdu ve elini onun çıplak dizine koydu. Pişmiş:
  - Bir şey mi düşünüyorsun Führer?
  Nazi diktatörü ve aynı zamanda sanal bir oyuncu başladı. Sebze çorbasını ve meyve salatasını bitirmediğini fark etti. Führer, genç, tatlı kokusunu hissederek kızı dudaklarından öptü ve ilan etti:
  - Benimle arabaya bineceksin. Ve hepiniz işe koyulun, yemek zamanı bitti.
  Ve yine devletin dişlileri, tam olarak olmasa da, iyi yağlanmış mekanizma dönmeye başladı. Dönüş yolunda, Führer güzellikle sevişti ve hatta bu kadar enerjiyi ve gücü nereden aldığını merak etti. Ne de olsa, Führer'in iktidarsız olduğunu ve genel olarak, frengi hastası (yalan) ve hadım edilmiş (genellikle kurgu!)
  Ancak, 22 Haziran 1944'te zaten her şey yolunda gitmiyor, SSCB ile savaş üç yıldır devam ediyor. Ancak zafer görünmüyor ve Saratov hala direniyor. Stalin bu şehri ne pahasına olursa olsun savunmayı emretti.
  Tüm kayıplara rağmen, askeri teçhizat üretimi oldukça yüksektir. Yeni IS-2 tanklarının oldukça etkili olduğu kanıtlandı. Tek tek Alman araçlarını alnından kırmadan bile, onları oldukça uzun bir mesafeden devre dışı bıraktılar.
  Bu yüzden Naziler oldukça zor zamanlar geçirdi. Ama onların büyük bir avantajı vardı. Jet uçağı ME-262 zaten gökyüzünde çok savaştı. Ve ciddi bir rakip.
  Ancak TA-152, genel olarak harika bir silah türü olduğunu kanıtladı.
  Bu arada Stalin de savaşın başlamasının üçüncü yıldönümünde bir irtibat toplantısı düzenledi ve askeri liderlere ne düşündüklerini ve cephelerdeki durumu nasıl iyileştireceklerini sormaya başladı.
  Zhukov lidere şunları önerdi:
  - Sadece kendimizi savunur ve tehditlerle savaşırsak, şüphesiz kaybederiz. İlerlememiz gerekiyor!
  Stalin şiddetle başını salladı.
  - Kabul ediyorum! Ama nerede!
  Mareşal Zhukov şunları önerdi:
  - Leningrad teslim olana kadar serbest bırakılmalı!
  Mareşal Vasilevski kabul etti:
  - Evet, seçeneklerin en iyisi olacağını düşünüyorum!
  Stalin omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  - Tikhvin'i tekrar vurursak, bizi orada bekleyecekler ve sıkışıp kalacağız ya da tuzağa düşeceğiz!
  Mareşal Zhukov onaylayarak başını salladı:
  - Bu doğru Yoldaş Stalin! Ancak Petrozavodsk'taki Fin birliklerinin vurulmasını öneriyorum. O kadar güçlü değiller ve düşmanı şaşırtabiliriz!
  Stalin gülümseyerek cevap verdi:
  - Mantıken Yoldaş Zhukov. Öyleyse Petrozavodsk'a adım atın. Ve bize zafer getir!
  Bu sözlerden sonra kısa beyaz etekli ve çıplak ayaklı birkaç kız içeri girdi. Bir şişe kırmızı şarap, bir bardak sandviç ve siyah havyar getirdiler. Stalin böyle bir sandviç aldı ve yıkadı, dedi ki:
  - O halde yeteneklerimizin her zaman ihtiyaçlarımızla örtüşmesi için içelim.
  Voznesensky şunları kaydetti:
  - Tanklarımızın zırh kalitesi oldukça düşük. Ve zırhı azaltarak IS-2 ve T-34-85'i daha hafif, daha hızlı ve daha manevra kabiliyetine sahip hale getirmeyi öneriyorum. Bu bize metalden tasarruf sağlayacak ve bu makineleri daha pratik hale getirecek.
  Stalin omuzlarını silkti ve şöyle dedi:
  - Belki... Ama ben kontrplaktan tank yapma taraftarı değilim!
  Voznesensky ciddi bir bakışla belirtti:
  - Ama belki de bazı tankları neredeyse tamamen tahtadan yapmak iyi bir fikirdir. Pratikte nasıl görüneceğini kontrol edebilirsiniz!
  Zhukov, onaylayarak başını salladı ve bir konuşma yaptı:
  - Otuz dörtler daha hafif hale getirilebilir, hala çok kırılgandırlar ve hız ve manevra kabiliyetindeki artış, hayatta kalmalarına katkıda bulunabilir. Ek olarak, şanzıman daha iyi hale geldi ve bu, ağırlık artışından kaynaklanan ergonomideki düşüşü telafi ediyor. Ancak, güçlü Alman silahlarına karşı 90 milimetre olan düşük çelik kalitesi hiçbir şeye dönüşmez. Dahası, Almanlar basit Panther ve T-4'ü üretimden kaldırıyor ve Üçüncü Reich'ta keşif tanklarına ek olarak, sadece 88 mm topa sahip Panther-2 seri hale gelecek. Ve tanklarımız onu uzun mesafeden çekmiyor. Ve hızlarını artırmak için daha da gerekli!
  Stalin başını salladı.
  - T-34-85 ve IS-2'nin sadece kurşun geçirmez korumalı bir kısmını serbest bırakın ve ardından bunun savaş etkinliğini nasıl etkileyeceğini kontrol edin ve izleyin. Ve SU-100 üzerindeki çalışmalar hızlandırılmalıdır. Belki de sadece bu kendinden tahrikli silah lehine otuz dört ve IS-2'yi terk edeceğiz.
  Mareşal Vasilevski şunları söyledi:
  - Bu ilginç bir fikir. Ancak SU-100, yalnızca tamamen dönerek gemideki düşmanları vurabilir ...
  Stalin homurdandı:
  - Daha hızlı savrulup dönebilmesi için kısaltın... Ve tercihen daha düşük bir siluet. Ama bu kundağı motorlu silaha hava gibi ihtiyacımız var!
  Zhukov sordu:
  - Ekselansları.... Saratov hala direniyor, ama yakında düşecek. Moskova'dan alınanların Kuibyshev'den tahliyesi için bir plan geliştirmek gerekecekti. Kişisel olarak ne düşünüyorsun?
  Stalin sert bir şekilde cevap verdi:
  - Görünüşe göre Sverdlovsk'ta tahliye etmeniz gerekecek. Ancak Moskova'da çalışmak hala mümkün. Burada koca bir yeraltı şehrimiz var. Bunu ciddi bir şekilde sürdürebilecek durumdayız.
  Vasilevski homurdandı:
  - Moskova ne pahasına olursa olsun, Saratov gibi tutulmalı!
  Stalin emretti:
  - Don ve Volga arasındaki boşlukta Almanlara karşı saldırı yapın. Kuvvetleri yönlendirmemiz gerekiyor. Saratov ne pahasına olursa olsun kanının son damlasına kadar tutacak. Tüm araçları kullanın, hatta kamikaze.
  Zhukov doğruladı:
  - Öyle olsun, harika olan!
  Stalin Yakovlev'e döndü:
  - Tasarımcı, bir fikrin var mı?
  Komiser yardımcısı iç çekerek cevap verdi:
  - Jet havacılığı yaratmak gerekirdi ama bu henüz gerçekçi değil. Ve Yak-3, sahip olmadığımız yüksek kaliteli duralumin gerektirir!
  Stalin başını salladı.
  - Biliyorum! Yak-9 saflarımızda olmalı. Ve mümkün olduğunca serbest bırakılmalıdır! Ve savaşçıların üretimini artırın.
  Yakovlev şunları kaydetti:
  - Alman TA-152 hem bir saldırı uçağı, hem de bir ön hat bombardıman uçağı ve bir avcı uçağıdır. Benzer bir çok amaçlı seviye makinesi oluşturmamız güzel olurdu!
  Stalin tasarımcıyı destekledi:
  - Bu iyi bir fikir Yoldaş Yakovlev! Örneğin, LAGG-7, biraz geliştirilirse, hem saldırı uçağı hem de ön cephe avcı uçağı karışımına dönüştürülebilir!
  Yakovlev hemen onayladı:
  - Yoldaş Stalin mümkün... Ama zaman alıyor. Evet ve uçak pahalı olabilir.
  Başkomutan öfkeyle yumruğunu masaya vurdu ve hırladı:
  - Daha ucuza yap! Ve genel olarak, bu konu hakkında ne kadar spekülasyon yapabilirsiniz. Sadece onu üretmek için evrensel bir uçağa ihtiyacımız var. Ve bu çıkış yolu olabilir.
  Yakovlev, şunları kaydetti:
  - IL-2'nin üretimi oldukça basittir ve şeması üzerinde çalışılmıştır. Çıkarmadığın sürece. Şu anda uçuş özellikleri modası geçmiş olmasına rağmen, oldukça inatçı bir uçaktır. Ama iyilik olmadan kötülük olmaz. Düşman araçlarını bombalamakta iyiyiz.
  Zhdanov öfkeyle şunları kaydetti:
  - Havacılığımız en azından en güçlüsü olmalı!
  Yakovlev başını salladı.
  -Zorunlu! Ancak şimdilik pilotlarımız dünyanın en iyileri: Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova!
  Stalin başıyla onayladı.
  - Bu kızların eşiti yok ve sonraki yirmi beş düşman uçağı için onlara SSCB kahramanının başka bir yıldızını veriyorum!
  Zhukov coşkuyla şunları önerdi:
  - Bunun için içmelisin!
  Beria zevkle şarkı söyledi:
  - Biz, her şeyi hatırlayarak, tarih yargılayacak,
  Sıra ona gelecek...
  Pulluktan atom silahlarına kadar,
  Ülkeyi güvenle ileriye götürdü!
  Askeri konsey üyeleri görüş alışverişinde bulunurken kızlar kavga etti.
  Ve çıplak ayakların yardımıyla bu çıplak ayaklı güzellikler Nazileri devirir ve kahramanlık gösterirler.
  Ve şarkı söylüyorlar:
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyoruz
  Faşizmin sonu gelecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, komünizmi aydınlatıyor!
  . BÖLÜM #10
  Haziran ayının sonunda Almanlar Saratov'u kesti ve 1 Temmuz 1944'te müthiş Sturmmaus ilk kez kullanıldı. 650 milimetre roket güdümlü bombaya sahip bu makine, tüm mahalleleri bölen ölümcül bir roket gücü fırlattı.
  Bu arabayı kullanan kızlar külotlarından başka bir şey giymemişlerdi ve son derece yıkıcı ölüm armağanları veriyorlardı.
  Çıplak bacaklı kızların kırmızı, siyah ve beyaz külotları vardı. Ve ölümcül ölüm hediyeleri getirdiler.
  Onlara emir veren Faina, göğüslerinin kırmızı meme uçlarını sallayarak şarkı söyledi:
  - Haç şövalyelerinin çağına şan!
  Evrenin sonuna ulaşacağız!
  Ve savaşçılar ciyaklayarak zıpladılar.
  İçlerinden biri, Margaret, şunları söyledi:
  - Yüce Allah bizimle!
  Faina bu konuda hemfikirdi:
  - Tabii ki! Ve Üçüncü Reich kesinlikle kazanacak!
  Kız çıplak ayağını yere vurdu ve şarkı söyledi:
  -Birleştiğimizde yenilmeziz! Birleştiğimizde yenilmeziz!
  Böylece savaşçılar ateş edip ayaklarını tekmelediler ve çıplak ayaklarıyla dört nala koştular. En yüksek sınıfın savaşçıları.
  Irma ayrıca burada otomatik bir tahrik ve kükreme yoluyla bir mermi gönderir:
  - Büyük bir zafer bizi bekliyor!
  Kızlar da tabi ki asla pes etmeyecekler arasında. Ve Sovyet mevzilerini muazzam bir şevkle eziyorlar.
  Albina ve Alvina her zaman olduğu gibi zirvedeler ve agresif zillerini ve ıslıklarını gösteriyorlar. Onlar kız, diyelim ki: süper!
  Çıplak ayak parmaklarıyla bir Sovyet arabasını deviren Albina şöyle diyor:
  - Süper bir kızım var!
  Alvina, çıplak topuğuyla başka bir hedefi devirerek ayağa fırlar ve karın kaslarıyla oynayarak haykırır:
  - Ben öyle bir savaşçıyım ki her şeyi sıkıca sardım!
  Savaşçıların yolları böyle ayrıldı.
  Gerda, Charlotte ile birlikte başka bir Alman yeniliğini test etmeye karar verdi.
  Şimdiye kadar, yalnızca E-25 kendinden tahrikli silahlar yeterince fazla sayıda görünebilir - üretimi oldukça basit ve ucuzdur. Bu model ilklerden biri olmasına rağmen. Burada bikinili iki kız yatıyor. Araba bir buçuk metreden daha alçak ve bu sayede çok iyi korunuyor ve nispeten küçük bir ağırlıkla donanmış durumda.
  İki kız Charlotte ve Gerda, yatarak Sovyet silahlarına ateş etti. Önlerinde parçalanmış, radyo kontrollü arabalar hareket ediyor ve mayın tarlalarını temizliyorlardı.
  Red Charlotte topunu ateşledi. Sovyet silahını bastırdı ve göğsünü salladı, ancak ince bir kumaş şeridi ile kaplandı. Ve havladı:
  - Kuduz ateş hiperplazması!
  Sonra Gerda çıplak ayak parmaklarını kullanarak onu da tokatlayacak. Ve cıvıltı:
  - Ben çok havalı bir kızım ve fena değil ...
  Kendinden tahrikli tabanca kendi kendine hareket eder. Ve zaman zaman durur. Ön zırhı oldukça eğimlidir ve bu iyi koruma sağlar. Sovyet silahlarında mermiler sekmelere karşı hassastır. Ve hiçbir şey alnında böyle kendinden tahrikli bir silahı tehdit edemez. Burada hala tahtayı kırabilirler. Ama kızların acelesi yok. Zırh delme açısından etkili, kendinden tahrikli bir silah, halen geliştirilmekte olan SU-100'ü geride bırakıyor ve aynı zamanda daha iyi korunuyor, daha hareketli ve aynı zamanda daha hafif.
  Ve Kızıl Ordu'nun birkaç kurutucusu var, daha doğrusu, hala sadece tasarım aşamasında. Temel olarak, bir silahla yeterince güçlü olmayan T-34-85 tankı ve zırhı oldukça zayıf. Ve bu arada, Alman kundağı motorlu silah E-25, zırh ve silahlarda daha hafif, çok daha güçlü.
  Kızlar kavga ediyor... Çok güzel ve genç. Ve kundağı motorlu silahları bombalıyor ve fırlatıyor ...
  Temmuz sıcaktır ve kıpkırmızı arabadaki kızların vücutları terden parlar. Vazgeçemezler ve geri çekilemezler.
  Gerda notları:
  - Wehrmacht'ın tanrıları görünüşte güçlüdür,
  Ama zayıflara yardım etmezler...
  Adolf'un nedeni doğruysa -
  Bir dünya gücü yaratın!
  Charlotte coşkuyla şarkı söyledi:
  - Evet, büyünün "Panter" ve "Tiger"a ihtiyacı var,
  Tüm kadere rağmen daha çok kan dök...
  Ve şüphelere ve çılgın oyunlara gerek yok,
  Bırakın dünyadaki tüm ırk dizlerinin üstüne çöksün!
  Ama bunlar Alman kızları ve öte yandan Sovyet kızları savaşıyor.
  Yani mücadele en ciddi olacak. Natasha ve Anyuta, güçlü bir gemi silahından ateş edip gıcırdıyor:
  - Berlin'in üzerinde bayrağımız olacak!
  Ve beyaz, inci gibi dişlerini göster. Ve mayınlı kızları durdurma.
  İki mermi, gövdenin üst kısmının ön zırhına çarptı ... Sekiyorlar. Hayır, IS-2 ciddi bir araba ve onu almak o kadar kolay değil.
  Ama kızların sağına hareket eden IS-1, öyle görünüyor ki, yüksek basınçlı bir silahtan alındı, vurdu ve durdu. Güzelliğe zarar verdi.
  Karın kaslarıyla oynayan Alenka şarkı söylüyor:
  - Dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür, Newton iki kere ikinin dört ettiğini keşfetti!
  Mücadele hala hız kesmeden devam ediyor. Sovyet topu Almanları vurur. Büyük Marusya, mermileri makatın içine sokar. Kızların hayatı ve kaderi böyledir. Ve şarkı söylüyorlar:
  Bizi kimse durduramayacak, kimse bizi yenemeyecek! Rus kurtları düşmanı eziyor, Rus kurtları kahramanları selamlıyor!
  Augustine makineli tüfeklerden karalamalar yapıyor, diyor ki:
  - Kutsal savaş! Zaferimiz olacak! Rusya bayrağı ileri, düşmüş kahramanlara şan!
  Ve yine öldürücü top gümbürdüyor ve ses geliyor:
  Bizi kimse durduramayacak, kimse bizi yenemeyecek! Rus kurtları düşmanı eziyor, bilirsin elleri havalı!
  Maria, altın saçlı bu kız tankı yönlendirir ve ciyaklar:
  - Faşistleri ezelim!
  Almanlar zor zamanlar geçiriyor, gökyüzünde de savaşlar tüm hızıyla devam ediyor. Ancak şu ana kadar Yak-9 hız ve silah açısından Alman markalarına göre çok daha düşük. Savaş bir şair için eşit değildir.
  Marsilya, bu harika as pilot, savaş yıllarında iyi bir kariyer yaptı. Daha çok şaşırtıcı ve fantastik gibi. Yüz elli uçak ulaştıktan sonra, gümüş meşe yaprağı kılıçları ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Şövalyesi'ni aldı. Düşen dört yüz uçağa ulaştığında, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Şövalyesi'ni aldı. Beş yüz uçak için Alman Kartal Nişanı'nı elmaslarla ve yedi yüz elli sonra Şövalye Demir Haç Şövalyesi'ni platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla aldı. Ve bin uçağa ulaştıktan sonra Şövalye Haçı'nın Büyük Haçını aldı.
  Eşsiz pilot birçok hava zaferi elde edebildi. Ve o daha hayattayken. Marsilya kısa süre önce general rütbesine terfi etti. Ama yine de sıradan bir pilot gibi uçtu.
  Dedikleri gibi ateşte yanmaz, suda batmaz. Savaş yılları boyunca Marsilya bir avcı içgüdüsünü kazandı. Süper efsanevi bir pilot oldu ve çok popüler oldu.
  . Ama aynı zamanda güçlü bir rakibi vardı - her biri bin düşmüş araba rakamını da aşan Agava ve Albina ve Alvina. Ve Agave Marsilya'yı çok çabuk yakaladı. Ama hala çok genç ve henüz tek bir dövüşçüyü kaybetmedi.
  Kız, çıplak, yontulmuş bacaklarıyla pedallara bastı, bir dizi havalı tüfek ateşledi. Ve şimdi dört Sovyet IL-2 aracı vuruldu.
  Agave kıkırdar ve der ki:
  Bir dereceye kadar hepimiz orospuyuz! Ama çelik gibi sinirlerim var!
  Ve kız yine dönüyor. Altı PE-2 ve bir TU-3 olmak üzere yedi Sovyet uçağını bir patlamada düşürür ve gıcırdıyor:
  - Genel olarak, süper değilse, o zaman hiper!
  Agave, elbette, bir kaltak. Lucifer'den Pilot. Çok güzel bal sarısı.
  Burada bir patlama daha yapıyor ve aynı anda sekiz Sovyet Yak-9 uçağını vuruyor ve gıcırdıyor:
  - Ben en yaratıcı ve reaktifim!
  Kız gerçekten aptal değil. Her şey mümkün ve her şey mümkün. Ona özel deme.
  Ve bacaklar çok bronz, çok zarif ...
  Ama Mirabela ona karşı savaşıyor ... Uzun zamandır Pokryshkin en iyi Sovyet asıydı. SSCB kahramanının beş altın yıldızını topladı ve yüz yirmi yedi uçağı düşürdü. Ama sonra öldü. O zaman kimse onun rekorunu geçemezdi. Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova'ya ek olarak. Ve sadece son zamanlarda, Mirabela ayrıca Yak-9 T'yi püskü bir modelde aştı, Kozhedub'u aştı. Ve yüz seksenden fazla uçağı düşürerek, SSCB'nin yedi kez kahramanı oldu.
  Bu terminatör kız! Mesela dörtnala giden bir atı durduracak ve yanan bir kulübeye girecek.
  Ve daha da sert.
  Mirabela'nın kaderi zordu. Sonunda bir çocuk işçi kolonisine girdim. Çıplak ayaklı ve gri bir cübbe giymiş, odun kesiyor ve kütükler kesiyordu. O çok güçlü ve sağlıklıydı. Şiddetli donlarda yalınayak ve hapishane pijamalarında gitti. Ve en az bir kez hapşırırdı.
  Tabii ki, cephelerde de böyle bir fenomen kaydedildi. Mirabela uzun süre piyadede savaştı ve ardından pilot oldu. Mirabela, ilk ateş vaftizini, koloniden hemen sonra gittiği Moskova yakınlarındaki savaşta aldı. Ve orada kendini havalı gösterdi.
  Wehrmacht'ı kelimenin tam anlamıyla felç eden acı soğukta çıplak ayakla ve neredeyse çıplak savaştı. Ne kahrolası ve yenilmez bir kızdı. Ve büyük ölçüde başardı.
  Mirabela, SSCB'nin yakın zaferine inanıyordu. Ama zaman geçiyor. Giderek daha fazla kurban var, ancak zafer gelmiyor. Ve gerçekten ürkütücü oluyor.
  Mirabela zaferler ve başarılar hayal eder. SSCB'nin yedi yıldızı var - bu herkesten daha fazla! Ve kahretsin, ödüllerini hak ediyor! Ve silah haçını ve ötesini taşıyacak. Stalin daha sonra öldürülse bile davası devam ediyor!
  Kız içeri giriyor ve donuyor ... En son Alman XE-162'yi yere seriyor ve gıcırdıyor:
  - Akrobasi! Ve lanet olası yeni bir ekip!
  Gerçekten, o harika bir kız. Gerçek bir kobra da çok şey yapabilir.
  Mirabela yeni bir yıldız....
  Savaş birkaç gün devam ediyor, yeni bir hafta gelene ve 8 Temmuz 1944'e kadar ... Sovyet IS-2, silindirlere ve paletlere zarar verdi - tamir ediliyor. Evet, çok acımasız ve acımasız bir savaş. Ve ne kadar sürecek?
  Ve şimdi Gerda, imha edilen tank sayısı açısından Kniesel ve Wittmann'ı atladı.
  Bundan nasıl kaçınabilirler? Çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşüyorlar. Kızlar bir kez daha duraklayarak Sovyet çocuklarına tekrar eziyet ettiler. Ve şimdi 300 yok edilen tank sayısına yaklaşıyorlardı. Ve benzeri görülmemiş bir ödüle güvenebilirlerdi: Gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç'ın yıldızı.
  İşte kızlar!
  Gerda, Sovyet arabasına ateş eder. Kuleyi yırtar ve ciyaklar:
  - Ben lanet bir şeyim!
  Ve tekrar vuruyor. T-34-85'e nüfuz eder. Ve gıcırdıyor:
  - Anavatan Almanya!
  Kız kendini kasıyor. Ve çok aktif... Evet, çok stratejik bir çizgisi var. Daha 1944 Temmuz'unun ortası... Savaş uzayıp gidiyor... Durmak istemiyor. Kızıl Ordu farklı yerlerde ilerlemeye çalışıyor. Ancak çok az insan kaynağı kaldığı için oldukça dikkatli bir şekilde.
  Ve Rusya kanıyor.
  Örneğin, Hans Feuer. Birinci Sınıf Demir Haç Nişanı'nın en genç sahibi. Ve sonra Demir Haç Şövalye Haçı Nişanı ile bir Sovyet generalinin yakalanması için ödüllendirilen en genç oldu.
  Evet, bu aslında oldukça havalı.
  Ve çocuklar kendilerini son derece havalı gösteriyorlar.
  Hans Feuer umutsuz bir dövüşçü. Oğlan sadece şort giyerek yaz kış soğukta ve sıcakta dev gibi dövüşür.
  Çıplak parmaklı çocuk el bombası atar ve efsane olur.
  Bu gerçekten harika!
  Hans yüzyıllarca ünlü oldu! Bir anti kahraman olarak bile!
  Ve genel olarak, burada böyle inanılmaz ve gergin bir savaş oluyor ... Herhangi bir AI kayboluyor.
  Agave gökyüzüne geri döndü ve Sovyet arabalarını vurdu. O bir avcı ve yırtıcıdır. Düşmana saldırır.
  Çarptığı arabalar düşüyor. Ve sonra kız kara kuvvetlerine ateş ediyor. IS-2'yi devre dışı bırakır. Ve istiyor:
  - Ben en iyisiyim! Ben düşmanları öldüren kızım!
  Ve yine hava hedeflerine aktarılır. Bu bir tank avcısı ve uçan ve ateş eden tüm makineler.
  Ama burada küçük bir E-5 tankı var. Yedi ton ağırlığındaki makine. Savaş testlerini geçmek. Ve düşmanı kemirir ve kemirir.
  Ve şarkı söyleme zamanı - kimse bizi durduramayacak ve kimse kazanamayacak!
  E-5 kendi kendine koşar ve hareket halindeyken ateş eder. Ve böyle bir tankı durdurma. Ve kabuklar sekiyor.
  Ve makinenin içinde on yaşında bir çocuk, Friedrich oturuyor ve ciyaklıyor:
  - Ve gerçek bir süper dövüşçü olacağım!
  Ve yine, nasıl ateş etti... Ve kulenin tam ortasına çarptı. Ve ölümcül gücü, küçük bir kalibre olmasına rağmen muazzamdır.
  Ve gökyüzünde Helga savaşır. Çıplak ayaklı bikinili bir kız faturaları çeviriyor. Ve onun fantastik başarılarına sevinir.
  Çıplak ayak parmaklarıyla Sovyet arabasını işaret ediyor ve onu özel olarak ateşe veriyor ve mermilerle dolu bir savaş kitini patlatıyor.
  Bu harika ve çılgınca.
  Ve Agave öne çıkıyor ... Ve ayrıca savaşıyor.
  Ağustos 1944... Kızıl Ordu hiçbir yerde başarıya ulaşamadı. Ancak Almanlar da önemli ölçüde ilerleyemezler. Müthiş yeraltı tankları savaşa giriyor. Ama bunlar tamamen taktik.
  Kızlar yeraltına gitti, Sovyet silahlarının pilini öldürdü ve geri döndü.
  Aynı zamanda birkaç öncü yakaladılar. Oğlanları yakalayan kızlar soyunup işkence gördü. Öncüleri telle dövdüler, sonra çıplak topuklarını ateşle kavurdular. Sonra kızgın maşayla ayak parmaklarını kırmaya başladılar. Çocuklar dayanılmaz bir acıyla uludular. Sonunda kızlar göğüslerindeki yıldızları kızgın demirle yaktılar ve erkek mükemmelliklerini çizmeleriyle ezdiler. Son öncüler işlerini bitirdiler ve acı verici bir şoktan büküldüler.
  Kısacası kızlar ekstra sınıf gösterdiler. Ancak yine de Almanlar önemli bir şey elde edemedi.
  Güçlü kendinden tahrikli silahlar: "Sturmmaus", Sovyet pozisyonlarına ateş etti. Çok fazla yıkım ve yıkım oldu. Ancak Sovyet saldırı uçağı araçlardan birini devirdi ve Fritz geri döndü.
  Saratov, 1944 Ağustos'unda hâlâ direniyordu. Doğru, Almanlar Kazakistan'daki Uralsk şehrini ele geçirmeyi başardılar ve Orenburg'a taşındılar.
  Burada yine Albina ve Alvina havada, ancak bir kez deneysel bir uçan daire üzerinde. Çıplak ayak parmakları yardımıyla joystick'in düğmelerine basarak işaret ederler ve bunu son derece ustaca yaparlar.
  Kızlar, elbette, en yüksek akrobasi gösterirler. Burada disketlerini çektiler ve bir düzine Sovyet uçan makinesi vuruldu.
  Albina cıvıltıları:
  - Öfkeli inşaat ekibi! Bir yıldız kayması olacak!
  Ve arabasını tekrar çevirir. Ve kızlar Kızıl Ordu'yu eziyorlar. Üstelik binbaşı...
  Alvina ayrıca bir düzine Sovyet uçağını düşürür ve ciyaklar:
  - Deli kızlar ve hiç bakire değiller!
  Sonuncusu hakkında doğru. Çiftleri erkeklerle yürüyüşe çıktı. Ve ne kalkmadı. Kızlar erkekleri severdi - bu onlar için güzel! Ve özellikle dille çalışıyorsanız.
  En yüksek rütbeli bir kız... Burada bir öncüye işkence ettiler... Önce onu soydular ve boğazından aşağı birkaç kova su döktüler. Sonra şişmiş mideye sıcak bir demir getirildi. Ve nasıl yandılar! Öncü vahşi acıdan bağırdı ... Yanma kokuyordu.
  Alvina kızgın bir tel ile yanağına vurdu. Ve nasıl gülmek istiyorsun... Çok komik.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Arkadan tırmıklamaktan bıktım - Mutluluğumu kızdırmak istiyorum!
  Ve nasıl gülüyor! Ve inci gibi dişlerini göster! Kız öldürmeyi seviyor, işte o kız!
  Ve kızın bacakları tamamen çıplak ve zarif. Kömürlerin üzerinde yalın ayak yürümeyi sever. Ve yakalanan öncüleri sürmek için. Topukları kızarınca çok gıcırdıyorlar. Alvina bile çok komik. Ve Albina da bir kız, açıkçası - süper! Çeneye bir dirsek ile düşman nasıl hareket ettirilir. Ve gıcırtı:
  - Ben en yüksek sınıftan bir kızım!
  Ve inci gibi dişlerini göster. Hangisi dövülmüş gibi parlıyor. Savaşçı harika! Bir peri masalında anlatılamayacak, kalemle anlatılamayacak bir şey olabilir!
  Her iki Sovyet savaşçısı Yaks, Laggi, Piyonlar, Ilys gökyüzünde yere serildi. Güzellikler aktif. Onlarda en ufak bir şüphe yoktur. Ve böyle vahşi ve çılgın bir güzellik.
  Kadın savaşçılar joystick'i çıplak parmaklarıyla kontrol ediyor ve Rus arabalarına saldırıyorlar. Ezdikçe, kristaldeki bir sopa gibi savaşçıları ezecekler. Kızlar acımasız ve acımasız. Öfke gücüne ve tutku alevine sahipler. Ve kazanma güveni. Savaş dördüncü yıldır sadece SSCB ile devam ediyor olsa bile. Ama bitirmek istemiyor. Albina ve Alvina popülerliklerinin zirvesindeler. Ve bir an için geri çekilmek veya durmak istemiyorlar. Ve kendilerine doğru hareket ederler ve düşmana çarparlar.
  Albina, Sovyet uçaklarını devirerek ciyaklıyor:
  - Ağlayan kızdan bıktım, bast ayakkabılarını boğmayı tercih ederim!
  Ve nasıl da sırıtıyor ve inci dişleriyle parlıyor. Ve şimdi bir erkek istiyor. Erkeklere tecavüz etmeyi sever. Bu onun için çok hoş. Burada alıp tecavüz edecek.
  Albina kükredi:
  Seks kız sekstir
  Büyük bir şarkı ilerlemesi için!
  Ve savaşçı kahkahayı patlatacak... Ve haydi tüm düşmanlarımızı tekrar öldürelim. Çok fazla enerjisi var. Ve tam kas gücü.
  Ve Alvina nasıl kükrülür:
  - Düşmanı tepelere savuralım!
  Ve savaşçı aktif olarak gülmeye başlayacak! Ve adamlarının nasıl pençelediğini hayal etti. Ama az söylemek güzel.
  Eylül yaklaşıyor... Güneş gitgide daha az parlıyor. Sonbaharın ilk gününde Rus çocuklar, Rusya'nın kuzey bölgelerine yeni yağan karların üzerinde yalınayak koşarlar. Kendi kendilerine gülerler, yüzlerini açarlar ve Almanlara incir gösterirler.
  Kırmızı kravatlı, kısa saç kesimli, hatta bazıları sıfıra inen öncüler. Zıplayarak koşuyorlar. Çıplak ayakları neredeyse hiç üşümez. Çok kaba. Kızlar da ayakkabısız koşuyor. Pembeden yuvarlak topuklular güneşte parlıyor. Harika Sovyet kızları. İnce, atletik, küçük şeyler yapmaya alışkın.
  Ve herkes dişleriyle sırıtıyor ve sırıtıyor ... Sonbaharın ilk günü, ışık ve yaratılış için gerçek bir neşe ve susuzluktur!
  Ve gökyüzünde bir hava savaşı. Mirabela, bu başka bir Alman uçağını düşüren bir numaralı Sovyet pilotu. Ve her zaman olduğu gibi bir bikinili kızda. Sonsuza kadar genç ve asla solmaz. Bu onun ruhunun gücüdür.
  Ancak Mirabela, erkekler tarafından dokunulmayı da sever. Bunu gerçekten seviyor. Bu yüzden o bir pilot... Bir kızın çıplak, kaslı vücudu erkeklerin elleriyle buruştuğunda - bu gerçek bir zevktir. Ve çok eğlenceli!
  Mirabela başka bir Nazi arabasını devirir ve tıslar:
  - Ben zırhlı bir kaltağım!
  Kız, çıplak, yuvarlak topuklu ayakkabılarıyla kontrol paneline bile vuruyor. O muhteşem. Ve taklit edilemez.
  Mirabella bükülmüş. Ve Agave ona doğru uçar. Burada, en sonunda, neredeyse en üretken iki kadın savaşçı pilot bir araya geldi. Birbirlerine arkadan ateş ediyorlar. Uzaktan yakalamaya çalışıyorlar. Ama çok iyi çalışmıyor. Her iki güzel de atış hattından uçuyor. Ve agresif bir şekilde dişlerini gösteriyorlar. Kadınlar kaltaktır. Birbirlerinin gözlerinin içine sertçe bakarlar. Daha doğrusu kafa kafaya ve tekrar ateş edin. Alman ME-262 X hala Yak-9 T'den daha iyi silahlanmış durumda ve Sovyet aracı vuruldu ...
  Ancak Mirabela uçmayı başarır ve uçuş kariyerinde ilk kez uçağı kaybeder. En kötü şey, düşman topraklarında sona ermesiydi. Ve bu kötü. Evet, kaderin eşsiz cilveleri bunlardır. Ve 1 Eylül 1944'te, zaten İkinci Dünya Savaşı'nın beşinci yılı, dünya değişiyor, ancak Führer'in alternatif tarihsel oyunda kuralı devam ediyor.
  Saratov sonunda Sovyet birlikleri tarafından terk edilir ve Wehrmacht ordusu Kuibyshev'e yaklaşır.
  Orenburg için de şiddetli savaşlar sürüyor.
  Yalınayak Tamara orada savaşır, düşmanlara patlayıcı paketler fırlatır, onları çıplak topuklarıyla iterek ve ciyaklayarak:
  - Komünizm ülkesine şan!
  Veronica rakiplere ateş ediyor. Çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paket fırlatır ve bağırır:
  - Komünizm fikirleri için!
  Rakiplerine ateş eden ve bunu bikinili Robin Hood gibi yapan Victoria, cıvıldayarak, çıplak ayaklarıyla düşmana bombalar atarak ve uluyarak:
  - Komünizm zamanlarına şan!
  Düşmana ateş eden ve orakla biçen Olya, onu aldı ve cıvıldadı:
  - Sovyet devletinin büyüklüğü ve büyük ihtişamı için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yine devasa, yıkıcı bir güçten oluşan patlayıcı bir paket fırlatacak.
  Nazilere ateş eden Larisa ciyakladı:
  - Benim ülkem Rusya, sana sonsuza dek Tanrı tarafından mavi gökyüzünün altında verildi!
  Ve ortaklarına göz kırp ...
  Agafya, Nazilere ateş ederek mırıldandı:
  - Orenburg asla pes etmeyecek! Anavatan düşmanlarına karşı olacağız!
  Kızlar sağlamdır ve kanlarının son damlasına kadar gerçekten savaşmak niyetindedirler.
  Orenburg hala direniyor. Ancak 3 Eylül 1944'te Kuibyshev'e saldırı başladı. Ve SSCB, elbette, iyi değil.
  Alenka Nazilere ateş eder ve ciyaklar:
  - Sovyetler ülkesinin komünizmi için!
  Ve yine, çıplak ayakla, yıkıcı bir güç bombası fırlatacak.
  Anyuta rakiplerine ateş eder ve ciyaklar:
  - Kuibyshev'i savunalım!
  Ve çıplak parmaklarıyla büyük bir ölümcül güçle patlayıcı bir paket fırlatacak.
  Ve birçok düşmanı parçalayın.
  Alla, Fritz'e ateş ediyor, cıvıldayarak göğsünü sallıyor:
  - Polissya'nın kozmik yükseklikleri için!
  Ve çıplak bir topuk ile, bir el bombası tüm Fritz saldırganlarının yıkımına ve tamamen ölümüne yenik düşecek.
  Nazilere ateş eden ve Fritz'i çıplak ayağıyla felç eden güç fırlatan Maria ciyakladı:
  - Gemiye!
  Ve kız ciğerlerinin tepesinde gülecek!
  Faşist zincirlere ateş eden ve çıplak ayaklarıyla yıkıcı bir el bombası atan Marusya cıvıldadı:
  - Komünizme ve zaferlere şan!
  Matrena bir gülümsemeyle belirtti, başka bir ölümcül patlama gönderdi ve Fritz'i biçti:
  - Vatan kutsaldır!
  Kızlar kahramanlar gibi savaşır.
  Uçan dairenin testi sadece başlangıçta başarılıydı ve sonra başarısız oldu.
  Böylece Albina ve Alvina, tarzları için çok rahat bir araç olan ME-309'da şimdi tekrar savaşıyordu.
  Kızlar Sovyet uçaklarına ateş açtılar ve ciyakladılar:
  - Olağanüstü park ve elektronik spagetti!
  Albina, düşmana iyi niyetli bir patlama yaptı, bir Sovyet arabasını devirdi, çıplak ayağıyla işaret etti ve gıcırdadı:
  - İlk hamlem düşman için ölümcül olacak!
  Alvina da düşmana ateş etti. Onu iyice kesti ve dişlerini göstererek dışarı çıktı:
  - Komünizm benim kaderim!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir hedefi vurdu.
  Kızlar hala eski arabada kavga ediyor. Vidalı avcılar henüz üretimden çıkarılmadı. Ayrıca, hala jet makinelerine alışmanız ve onlar için eksiksiz bir altyapı kurmanız gerekiyor. Ve bunu yapmak o kadar kolay değil.
  Sovyet araçlarına ateş eden Albina, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Komünizm çağını yaratacağım ve imparatorluğu yıldızlara taşıyacağım!
  Ve çıplak topuğuyla pedallara basıyor.
  Alvina, Rus araçlarına ateş ederek onları delip geçerek gıcırdadı:
  - Hedefimiz Aryan komünizmi!
  Ve yine, savaşçı çıplak ayak parmaklarını kullandı. Ve çok hızlı davrandı.
  Her iki kız da savaş setinin tamamını tüketmiş olarak geri döndüklerinde, vücutlarının banyoda yıkanmasına izin verdiler. Yakışıklı adamlar onları süpürgeyle dövdü. Albina, ısınarak şunları söyledi:
  Hala erkeklere ihtiyacımız var!
  Alvin bu konuda hemfikirdi:
  - Kesinlikle gerekli! Burada olsak da biz kadınlar çok daha güzeliz!
  Albina kahkahayı patlattı ve cıvıldadı:
  - Bir kadının dövülmesi için neden bir erkeğe ihtiyacı var!
  Kızlar, elbette, buna katılıyor.
  TA-152'den Helga, Sovyet tanklarına ateş etti ve sırıtarak onları delip geçti:
  - Kaiser komünizmine şan!
  Ve kız güldü.
  Agave, Sovyet uçaklarını avlamak için gökyüzünde. Yak-9, üretimi en kolay olan gökyüzünde giderek daha fazla görülüyor. Ancak bu makine o kadar zayıf değil. T modifikasyonunda, 37 mm'lik bir topla silahlandırılmıştır ve bir Fritz'i acı bir şekilde sokabilir.
  Agave, ME-262'sine uzaktan vurur ve burnundan şarkı söyler:
  -Ben dünyanın en bilgesiyim, düşmanları tuvalette öldürürüm!
  Ve meleklerine gökyüzüne göz kırpıyor.
  Ama burada yine Mirabela havada. Bu kız, tüm kayıplara rağmen kalbini kaybetmez.
  Hatta hareket halindeyken beste yaparak şarkı söylemeye başlar;
  Oynayarak Komsomol'a katıldım
  güzel rüya kız...
  Dünyanın sonsuz Mayıs olacağını düşünmüştüm,
  Her gün baharın doğuşudur!
  
  Ama nedense işe yaramadı.
  Bir türlü aşık olamıyorum...
  Pekala, adamlara merhametime söyle,
  Hayat çok dayanıklı kürek!
  
  Aniden savaş aniden gürledi,
  Ve bir kasırga ölüme koştu ...
  Ve kızlarım güçlü vücut
  Hemen vurulabilirsin!
  
  İstemiyorum inan pes ediyorum
  Vatan için sonuna kadar savaşın...
  El bombalarını güçlü bir çantada taşıyoruz,
  Stalin babasının yerini aldı!
  
  Rusya'da savaşçılar harikadır.
  Dünya düzenini koruyabiliriz...
  Gökyüzünün yıldızları kadifeyi suladı,
  Ve avcı bir oyuna dönüştü!
  
  Ben çıplak ayakla dövüşen bir kızım
  Baştan çıkarma ve aşk dolu...
  Will, bu cennette bir yer biliyorum.
  Mutluluğu kan üzerine inşa edemezsin!
  
  Büyük Anavatan'ın savaşçıları,
  Moskova yakınlarında sıkı bir şekilde savaşacağız ...
  Ve sonra komünizm altındaki rüya
  Şeytan ile cehenneme karşı!
  
  Cesur Rus adamlar,
  Sonuna kadar dürüstçe savaştıklarını...
  Makineli tüfekle dövdüler,
  Gerekirse, altın bir taçla!
  
  Bir kurşun bile durduramaz bizi
  Büyük Tanrı İsa dirildi...
  Yırtıcı ejderhanın günleri geride kaldı,
  Gökyüzünden daha da parlak oldu!
  
  Seni seviyorum sevgili Lada,
  Yüce Tanrı Svarog görkem içinde olacak ...
  Rusya için savaşmalıyız
  En iyi Beyaz Tanrı bizimle!
  
  Rusları diz çöktürmeyin
  İnanın bize etimiz dizginlenemez...
  Stalin ve büyük Lenin bizimle,
  Bu sınav da geçilmelidir!
  
  Vatanın acısı da yüreğimizde,
  Biz onun büyüklüğüne inanıyoruz...
  Uzayın kapısını hızla açıyoruz,
  Çok tatlı bir hayat olacak!
  
  Yalınayak biz güzel kızlarız,
  Hızlı bir şekilde rüzgârla oluşan kar yığınlarından geçiyoruz ...
  Bu acı votkaya ihtiyacımız yok,
  Kerub kanatlarını açar!
  
  Anavatan için biz kızlar ayakta duracağız,
  Ve Fritz'e cevap vereceğiz, kötülük yok,
  Infernal Cain yok edilecek,
  Ve Kurtarıcı İsa'ya merhaba!
  
  Bir dönem olacak - daha iyi olmayacak,
  Ölüler sonsuza dek dirilecek...
  Evren yaşayan bir cennet olacak,
  Tüm insanların rüyası gerçek oluyor!
  . BÖLÜM 11
  Eylül 1944 şiddetli savaşlarla geçti ... Fritz, Kuibyshev ve Orenburg'u kuşatmayı başardı ve bu nedenle bu şehirler mahkum edildi, ancak savaştıkları tüm zorluklara rağmen.
  Kızlar olağanüstü bir direnç gösterdiler... Ekim ayının başlarında, Naziler henüz Kuibyshev'i alıp Penza'ya saldırmamıştı. Ve savaşlar bu şehir için kaynamaya başladı.
  Natasha ve ekibi orada savaştı.
  Kız, çıplak, zarif ayağıyla bir el bombası attı ve şöyle dedi:
  - Rus ruhu için.
  Ondan sonra Zoya bir bazukadan ateş etti. Ve Alman tankı "Aslan" -2'yi devirdi.
  Almanlar hareketi biraz yavaşlattı ... Panterler ve T-4'ler hizmetten kaldırıldı. Ancak bu makineler hala hizmetteyken. Gerçekten de, Panther iyi bir tank avcısıdır ve alında oldukça toleranslı bir şekilde korunur. Ama tahtalar onun sorunu. Bununla birlikte, "Panter" -2, yanlardan çok iyi korunmuyor. Ama silahların çoğu tutuluyor.
  E serisinin gelişimi devam ediyor... E-75 tankı, kenarları mükemmel bir şekilde kaplanmış yeni nesil bir araç olmayı vaat ediyor. Almanlar bundan faydalanıyor. Görev, çok ağır olmayan, hızlı ve iyi korunmuş bir tank elde etmektir. Bu türden ilk deneme Fare idi, ancak uygulama bu tankın aşırı ağırlığını gösterdi. Bunun yerine, E-100 zaten çalışmaktaydı. Bu tankın daha sıkı bir düzeni ve daha alçak bir silueti vardı. Genel olarak, Fare ile karşılaştırıldığında ağırlığı yüz otuz - yüz kırk tona düştü. Kenarlar rasyonel açılarda kuruldu. Kenarların kalınlığı, ekranlarla birlikte 210 mm'ye ulaştı. Silahlanma, kısa namlulu 128 milimetre ve 75 milimetrelik Maus'unkiyle aynı. Almanlar 1.500 beygir gücünde daha güçlü bir motor kurdu ve tank karayolu üzerinde saatte kırk kilometre hızla hareket etti.
  Hangi genellikle tatmin edicidir. E-100 yine de çok ağır bir tank. Ama mükemmel silahlar ve korumayla.
  Dövüş nitelikleri fena değildi, ancak tankın nakliyesi ve nakliyesi sorunlu kaldı. Gerçek deneyim, bir tankın yollar ve köprüler boyunca nispeten makul bir transfer için seksen tondan daha ağır olamayacağını gösterdi.
  Yani Hitler bu ağırlığı karşılamak için E-75'e bir sınır verdi, ancak koruma açısından güvenilir bir makine yarattı. 75 milimetrelik topu neden terk etmeye karar verildi. Ve düzeni mümkün olduğunca sıkı yapın: bir blokta motor ve şanzıman ve motordaki şanzıman. O zaman belki her yönden korunan ve çok ağır olmayan bir tank alır.
  Hitler, genel olarak, Alman makinelerinden tamamen memnun değildi. Lev-2 muhtemelen daha gelişmiş olmasına rağmen, 105 mm'lik topu Sovyet tanklarıyla savaşmak için gereksizdi ve zırhsız hedeflere ateş etmek için yetersizdi. "Panter" -2 genellikle orduya silah ve ön koruma ile uyabilirdi, ancak yan hala yeterli değildi, ancak sürüş performansı tatmin edici.
  Fuhrer, orduya her açıdan uygun bir tank yaratmayı talep etti.
  Ancak buna ulaşmak o kadar kolay değil. Özel bojiler ve yaylar yardımıyla düzeni maksimuma çıkarmak ve şasiyi hafifletmek ve gövdeden bir şey çıkarmak mümkün mü? Ve mürettebat gerçek yüzüstü düzenler.
  Böyle bir gelişme oldukça umut verici olabilir. E-50 ile birleştirilen ilk E-75 tankı yetmiş tondan fazla ağırlığa sahip değildi ve bu müthiş bir makine.
  Elizabeth ise T-34-85 tankı üzerinde savaştı ve korumasından tamamen memnun değildi. Alaşım elementlerinin eksikliği nedeniyle kırılgan olan zırh, tankı fazla koruyamadı.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve dişlerini göstererek kükredi:
  - Ben bir uzay cadısıyım.
  Ekaterina düşmanı dövdü, düşmanı yandan vurdu ve dişlerini göstererek tısladı:
  - SSCB'de komünizm için!
  Elena ayrıca düşmanı hedef alarak çok aktif bir şekilde ateş etti ve ona ölümcül bir güçle vurdu ve bacaklarının çıplak olduğu gerçeği göz önüne alındığında, hırladı:
  - Zaferin anayasası için!
  Euphrasia, tam olarak çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve ciyaklayarak düşmana ateş etti:
  - Ülkenin büyüklüğü için Svarog ve Stalin'e bağlıyız!
  Burada dövüşen kızlar böyle. En seçkin ekibe sahipler.
  Bazı T-34-85 tankları, ağırlıklarını önemli ölçüde azaltan mermilere karşı koruma ile ortaya çıktı. Makinenin hızı ve manevra kabiliyeti arttı. Ancak şimdi bir tanksavar tüfeği, büyük kalibreli bir makineli tüfek ve birçok el bombası tarafından alınabilir. Ve hava tabancaları tamamen delinir. Doğru, böyle bir tankın üretimi daha da kolay, daha ucuz ve hareket hızına katkıda bulunuyor.
  Şimdi, bu arabayı kızlar kullanıyorsa, hiçbir şekilde binmelerine izin vermiyorlar.
  Devasa bir yıkıcı unsurun hızlı bir kızı olan Elizabeth, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Yiğitliği zırhla değiştiremezsin!
  Catherine bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, doğru, yani yanmayacaksın!
  Ve nasıl gülüyorsun...
  Çok çekici kızlar. Ve eğer düşmanlar harmanlanırsa, bunu agresif ve iyice yaparlar.
  Elena, tankları savaş kitini tükettikten ve erzak ikmali yapmak için uzaklaştıktan sonra arkadaşlarına sordu:
  - Kızlar böyle düşünüyor, Üçüncü Reich'ı yenme şansımız var mı?
  Catherine kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Vasily Terkin'in dediği gibi... Yenilmeye geldik, saymaya değil!
  Elizabeth düzeltti:
  - Suvorov'un söylediği buydu!
  Ve kız, çıplak ayak parmaklarıyla bir gazete parçasını alıp sigaraya çevirdi. Onun için komik.
  Euphrasia vücudunu sallayarak şarkı söyledi:
  - Ben bir uzay kızı sonlandırıcıyım,
  Fritz - uygulayıcı için çok acı verici olacak!
  Ve savaşçı nasıl gülecek!
  Kızlar kağıt oynamaya karar verdiler. Komik. Ve kaybedenler şınav ve ağız kavgası yapar.
  Elena oyun sırasında fark etti:
  - Ama cidden, kazanma şansımız yok! Kafkasya düştü ve biz kaybediyoruz!
  Catherine çıplak ayağıyla bir kart fırlattı, düşmanı dövdü ve ciyakladı:
  - Ama gizli bir silahımız var!
  Savaşçı bir kahkaha patlattı ve çıplak ayak parmaklarıyla da bir kart fırlattı.
  Elizabeth iç çekerek şunları söyledi:
  - Yeni bir gizli silah için gerçekten tek bir umudumuz kaldı!
  Euphrasia, zarif bacaklı çıplak parmaklarıyla kartı fırlatarak sızlandı:
  - Evet, gizli bir silah olmadan yapamayız!
  Ve kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Kılıcımız ateşle yanar, düşmanları keseceğiz! Biz SSCB'nin askerleriyiz!
  Savaşçılar ayarlıdır ve gerçekten savaştadır.
  Ancak güçler çok eşitsiz ... Ekim ayının ortalarında Kuibyshev yine de düştü ...
  Almanlar önemli bir savunma nesnesini ele geçirmeyi başardılar. Ama yağmurlar yağdı... Sonbaharın gelmesiyle bir duraklama umudu doğdu.
  Ancak, gökyüzünde çatışmalar devam etti.
  Üç Sovyet pilotu: Mirabela, Anastasia, Akulina vahşi bir coşkuyla savaştı.
  Mirabela, eski ama zorlu Yak-9 T'sinde uçuşta bir Nazi'yi yere serdi:
  - Bir dönem olacak, komünizm dönemi!
  Çıplak ayak parmaklarını tetiğe basan Anastasia, dişlerini göstererek onayladı:
  - Bir şarkıyla cennete uçacağım!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Çıplak, yuvarlak topuğuyla pedala basarak başka bir Almanı ezen Akulina pes etti:
  - SSCB'nin görkemi için!
  Kızların özellikle dövüştüğü söylenmelidir.
  Mirabela, faşist ME-262'yi 37 milimetrelik bir toptan vurdu, tweetledi:
  - Komünizme şan!
  Nazi'yi iyi niyetli bir yaklaşımla kesen ve düşmanı gören Anastasia, patladı:
  - Kırmızı evrene şan!
  Akulina çok kavgacı bir kız, bir Alman arabasını devirdi ve ıslık çalarak homurdandı:
  - Sovyetler ülkesinin komünizmi için!
  Savaşçılar muazzam dayanıklılıklarıyla tanınmalıdır.
  Albina, Alvina, Agave ise hesaplarını kazanıyor. Kızlar da çıplak ayakla ve bikinili kavga ediyorlar.
  Kızların neredeyse çıplak ve uçaklarda olması ne kadar komik.
  Albina çıplak ayaklarıyla bir patlamayı, birkaç Sovyet arabasını aynı anda deviriyor ve gıcırdıyor:
  -Aryan kardeşliği için!
  Alvina da Kızıl Ordu ile savaşır ve bunu cesaretle yapar. Çıplak ayak parmaklarıyla hava toplarını yönetiyor ve Sovyet arabalarını kesip gıcırdıyor:
  - Parlak fikirler için!
  Agave ayrıca Sovyet savaşçılarını vuruyor ve uçaklara saldırıyor, kelimenin tam anlamıyla onları eziyor ve kükrüyor:
  - Üçüncü Reich'ın zaferi için!
  Ve kızlar aldırmaz ve düşmanı şiddetli işkenceye maruz bırakır. Özellikle güzel çocuklar.
  Öncünün topuklarını kazıkta kızartan Albina, bir keresinde şunları kaydetti:
  - Kızarmış ve biberli oğlanlar çok lezzetli!
  Ve nasıl güldüğünü. Ve dilini göster!
  Alvina dişlerini göstererek bunu fark etti:
  - Oğlan fırında kızartılmış, sarımsaklı çok lezzetli!
  Agave, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla birkaç Sovyet savaşçısını yere serdi ve bağırdı:
  - Biz uzay fareleriyiz!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı. Nadir, kavgacı bir yapıya sahip bir kız.
  Çıplak, zarif yontulmuş bacaklarıyla uçakları vuran Albina, şunları kaydetti:
  - Rusya'yı aklınla anlayamazsın, nasıl olur da Stalin gibi hükümdarları seçersin!
  Alvina, dişlerini göstererek ve çıplak ayak parmaklarıyla ateş ederek agresif bir tavırla kaydetti:
  - Ve Hitler'imiz daha iyi değil!
  Agave kıkırdayarak çıplak ayaklarıyla Sovyet arabalarını devirdi ve şunları kaydetti:
  - Adolf, elbette, ele geçirildi! Ancak aynı zamanda, ne kadar kazanmayı başardığı ölçülmez!
  Kızlar son derece kavgacı ve saldırgandır.
  Sonra bir şekilde iki çocuğu diri diri diri diri diri diri yakmışlar. Aynen böyle, çelik bir kazığa saplandılar ve kızarmaya başladılar ve çığlık atıp kıvrandılar. Sonra, çocuklar henüz sakinleşmediğinde, filonun tüm kızları kızarmış öncülere koşmaya, onlardan et parçalarını kesmeye ve yemeye başladı.
  Ve çok lezzetliydi, özellikle de hala yaşayan çocuklar kızartma sırasında biberlenirse.
  Örneğin Agave, çocuğun uyluğunu büyük bir zevkle yedi. O zaman kızlar harika bir iş çıkardı. Ve her iki oğlandan da sadece kemikler ve sakatatlar kaldı. Genç karaciğer özellikle lezzetliydi. Kızları büyük bir zevkle yediler.
  Ve şimdi gökyüzünde savaşıyorlar ...
  Orenburg Ekim sonunda düştü...
  Almanlar Ufa'ya yaklaştı. Zaten oldukça soğuk ve kar yağıyor.
  Tamara ve ekibi, Ufa'nın eteklerinde Nazilerle savaşıyor. Alman piyadeleri, Fransız ve Belçika kolonilerinde topladıkları siyah askerlerden saldırıyor.
  Kelimenin tam anlamıyla tüm yaklaşımlara ceset fırlatıyorlar.
  Tamara arkasını döner ve çıplak ayağıyla bir el bombası atar ve ciyaklar:
  - Komünizm dönemi yüzyıllarca ünlü olacak, inanıyorum ki Stalin bizim sağlam elimiz olacak.
  Veronica, çekim, diyor ki:
  - SSCB'yi kırmayın!
  Ve çıplak topuğuyla patlayıcı bir paket fırlatır.
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir ölüm mesajı atan Anfisa, şunları not eder:
  - Komünizmin büyüklüğü bizimle!
  Victoria, düşmana ateş ediyor ve Nazileri biçiyor, çıplak ayaklarıyla bir el bombası atıyor, gıcırdıyor:
  - Büyük Anavatan yüceltilsin!
  Olimpiyatlar yanıyor. Ve sonra bu kız kahraman, Nazilere bir kutu patlayıcı fırlatacak ve kükreyecek:
  - Uzay Anavatanımıza şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan bağırırlar.
  - SSCB için! Bir öncü olacak!
  Kızıl Ordu'nun savaşan savaşçıları çalıyor. Ve kar yağdığında hala çıplak ayakla ve bikinili kavga ediyorlar.
  Kasım ayının başlarında, Naziler Ulyanovsk'a bir saldırı başlattı. Lenin'in doğduğu ve Stenka Razin'in ağır yaralandığı şehir. Burası Rus şehirlerinin başkentidir.
  Alenka, Nazilerle savaşır. Ve kendi kendine şarkı söylüyor, çıplak ayaklarıyla Nazilere el bombası atıyor:
  - Rusya'ya zafer, zafer ...
  Tanklar ilerliyor...
  Kırmızı gömlekli bölünme,
  Selamlar Rus halkı!
  Anyuta, düşmanlara ateş ediyor ve onları biçiyor ve ardından çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı talaş paketleri fırlatıyor, vyaknula:
  - Stalin'in komünizmi için!
  Ve biçilmiş bir siyah savaşçıya dönüş yaptı.
  Alla, rakiplere ateş ederek ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak ölümcül bir el bombası atarak gıcırdadı:
  - Yerli Rusya için!
  Nazilere ateş eden ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmana ölüm hediyeleri atan Maria, tersledi, şunları kaydetti:
  - Uzay komünizmi için!
  Nazilere ateş eden ve düşmanı biçen Matryona şunları yayınladı:
  - Savaştaki değişiklikler için!
  Marusya, Fritz'i oyarak ve onları ölümüne döverek aldı ve agresif bir şekilde köpürdü, onu toz haline getirerek sildi:
  - En yüksek standardın zaferi için!
  Ve çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası attı.
  Buradaki kızlar havalı ve harika.
  Alenka, düşmanları vurup biçerek ve çıplak ayaklarıyla el bombaları atarak gıcırdıyordu:
  - Komünizmin büyüklüğü bizimle olsun!
  Ve kız onu aldı ve büyük bir özgüvenle bir Alman tankını devirdi.
  Ve işte Lev-2 tankının 88 milimetrelik bir topla başka bir modifikasyonu. Kule daha dar ve tank daha küçük ve elli beş ton ağırlığında ve motor güçlendirildiğinde 1200 beygir gücünde. Hızlı Alman arabası.
  Ama savaşçıyı rahatsız etmez.
  Alla çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Komünizm için!
  Anyuta, ölümcül ölüm hediyesini çıplak ayaklarıyla fırlattı ve cıvıldadı:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve kız ıslık çalacak. Ve Alman tankı "Lion" -2 devralacak ve dönecek ve silindirler tam anlamıyla uçtu.
  Nazilere ateş eden Maria şarkı söyledi:
  Ve kavga yine devam ediyor
  Ve kalp göğüste endişeli ...
  Ve Lenin çok genç -
  Ve genç Ekim önde!
  Düşmana ateş eden ve safları azaltan Matryona, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Hayattaki ilk adım önemlidir!
  Nazileri deviren Marusya ciyakladı:
  - Yine Dünya'nın üstünde, öfkeli saldırı kasırgalarını görüyorsunuz!
  Ve bunlar esnek olmayan savaşçılardır.
  Ama yine de güçler eşit değil. Penza zaten düştü. Ve Naziler Saransk'a saldırıyor.
  Şimdi Gorki şehrine çok fazla bir şey kalmadı.
  7 Kasım 1944'te Stalin Moskova'da başka bir geçit töreni düzenledi. Bu bir zafer olmasa bile.
  Ancak Fritz, Moskova'ya ilk kez V-2 balistik füzeleriyle ateş etti. Aynı zamanda şehir, Arado bombardıman uçakları da dahil olmak üzere jet uçakları tarafından bombalandı. Bu hareket herkesi çok şaşırttı. V-2 füzeleri yüksek bir yörünge boyunca uçtu ve aniden düştü, radarlar bile onları düzgün görmedi.
  Birçok yıkım ve talihsizlik oldu. Geçit töreni sırasında Sovyet askerleri öldürüldü.
  Stalin, bir atom bombasının doğrudan isabetine bile dayanabilecek bir yeraltı sığınağında acil bir toplantı yaptı.
  Genelkurmay Başkanı Vasilevski endişeyle şunları kaydetti:
  - Almanların büyük yıkıcı güce sahip yeni bir silahı var. Ve radarlarımız onu görmedi ...
  Stalin öfkeyle topuklarını yere vurarak bağırdı:
  - İşte aptallar! Böyle bir sürpriz görülemezdi!
  Mareşal Vasilevsky şunları kaydetti:
  - Bir şey Yoldaş Stalin'di ....
  Beria hemen dedi ki:
  - Bunlar A-5 sınıfı füzeler. Endişelenme Yoldaş Stalin. Sadece sekiz yüz kilogram aminolon taşıyorlar ve iyi bir jet bombacısı gibi duruyorlar. Almanlar birkaç düzine füze ateşledi, ancak jet uçaklarıyla bombalamak hem daha ucuz hem de daha pratik olduğu için bu tasarım seriye girmedi.
  Sakinleşen Stalin şunları söyledi:
  - Yani etkili bir silah değil mi? Çok iyi!
  Beria içini çekerek kaydetti:
  - Ama jet bombardıman uçakları, bu ciddi bir problem. Yoldaş Stalin bununla savaşmalı!
  Mareşal Zhukov şunları önerdi:
  - Belki alırız ve kendimiz roket yaparız. Yani yer havası. Ne, uçakları vurmak için onları radyoyla kontrol etmek!
  Voznesensky şunları kaydetti:
  - Böyle roketler yaratmak zaman alır! Tahtadan çok ucuz uçaklar yapmak, onları patlayıcılarla doldurmak ve düşmana çarpmak çok daha kolay. Bu kamikaze tarzı olurdu!
  Stalin başıyla onayladı.
  - Evet, kamikaze uçağı kullanılmalıdır. Bu bizim şansımız, ancak gerçekte bu yalnızca Kızıl Ordumuzun ıstırabını uzatıyor.
  Daha etkili bir şey bulmalısın!
  Yakovlev iç çekerek cevap verdi:
  - Yoldaş Stalin yeni uçak üzerinde çalışıyor. Ancak şimdilik, otomobillerin maksimum çıkışını korumaya odaklandık. Tüm rezervler kullanılıyor ve on yaşından itibaren çocukları makinelere koyuyoruz. Tam seferberlik, hem toplam hem de süper toplam.
  Stalin kükredi:
  - Daha fazlasının yapılması gerekiyor! Yaptığın şey çok az!
  Molotov iç çekerek şunları söyledi:
  - Müttefiklerle temas mümkün değil. Görünüşe göre yalnızız. Japonlarla pazarlık etmeye çalıştılar... Kabul edilemez olan Urallara kadar toprak talep ediyorlar.
  Stalin homurdandı:
  - Kışın Japonya'ya saldırmak gerekiyor, peki ya Leningrad?
  Zhukov dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Petrozavodsk'a yapılan saldırı beklendiği kadar başarılı olmadı. İsveç, Üçüncü Reich'ın yanında savaşa girdi ve büyük güçlerle uğraşmak zorunda kaldık. Bu nedenle, saldırıyı hemen geliştirmek mümkün değildi ve düşman, Wehrmacht'ın parçalarını çekerek saldırımızı püskürttü. Leningrad şehri ablukanın tam çemberinde ve tamamen kenetlenmiş durumda. Sanırım bahara kadar toplam kıtlık yüzünden tüm nüfus ölecek. Ve Leningrad'ın düşüşü kaçınılmaz olacak.
  Hava yoluyla tedarik etmek neredeyse imkansızdır. Düşman gökyüzüne tamamen hakimdir. Almanlar şimdi bile sadece yüz düşmüş uçak için bir şövalye haçı veriyor.
  Stalin öfkeyle homurdandı:
  - Başarısız saldırı!
  Zhukov başını salladı.
  - Pek çok demiryolu bozuldu ve çok az kuvvet topladık. Ve Finlilere ve İsveçlilere haraç ödemeliyiz, savunmada ısrarlılar. Ama hepsi bu değil. Almanlar Murmansk'ı da atladı. Şimdi bu şehir kuşatıldı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz!
  Stalin homurdandı:
  - Engeli kaldırmak!
  Zhukov yanıtladı:
  - Bunun için hiçbir güç yok! Ve düşman tüm Karelya Yarımadasını ele geçirebilir!
  Stalin emretti:
  - Kuvvetleri yukarı çekin ve bırakın! Kışın, Almanlar o kadar güçlü değil. Onlara büyük harfle basmak mümkün olacak!
  Vasilevski şunları kaydetti:
  - Derin atılımları önlemek gerekiyor ve oradaki gücümüz düşmanları alacak!
  Stalin kükredi:
  Komünizm için savaşacağız!
  Voznesensky daha neşeli haberler verdi:
  - SU-100 zaten metalden yapılmış ve seri üretime hazır. T-34'e dayalı şasi. Yapımı oldukça kolay. Mermi yeni silah için neredeyse hazır. Böylece SU-100 zaten önlerde görünecek. Yarın cepheye gidecek ilk makine!
  Stalin onaylarcasına başını salladı.
  - En azından beni mutlu etti! Ancak T-34-85 henüz üretimden kaldırılmadı. Sadece bu değil, zırhı daha ince yapın ve ağırlığı yirmi tona düşürün. Savaşlar daha kötüye gidemeyeceğini gösterdi!
  Voznesensky şunları kaydetti:
  - Tahtadan zırh yapabilirsiniz! Günde yüzlerce, Nazilerden bile daha fazla tank üretiyoruz. Ancak araçlarımız, hafif tanksavar silahlarıyla bile Fritz'i kolayca vuruyor.
  Zhukov şunları kaydetti:
  - Gerda var. Bu çok havalı bir bayan! Pek çok tankımızı ve silahımızı devirdi.
  Stalin başını salladı.
  - Onu yakalamamız ve çıplak topuklarını kızartmamız gerekiyor. Acı verici havalı kız!
  Zhukov kabul etti:
  - Onu almalısın! Ve Nazileri yok edeceğiz!
  Beria başını salladı ve homurdandı:
  Özel bir operasyon yapalım!
  Stalin iç çekerek kaydetti:
  - Bu harika bir fikir, ama ... Hâlâ bir şeyleri bitirmemiz gerekiyor!
  Beria kükredi:
  - Hadi hepsini yakalayalım!
  Stalin başını salladı.
  - Hayır... Kahramanları öldürmek iyi değil! Gerda'nın bana getirilmesini istiyorum! Bu acil!
  Beria şunları kaydetti:
  - Canlı?
  Stalin hemen onayladı:
  - Elbette, yaşıyorum!
  Beria, yanaklarını şişirerek guruldadı:
  - Tüm imkansız, belki kesin olarak biliyorum!
  Kısa etekli ve çıplak bacaklı birkaç kız göründü. Bardaklarda şarap taşıdılar ve GKO üyelerine göz kırptılar.
  Zhdanov şunları kaydetti:
  - Orduda daha fazla kıza ihtiyacımız var! Orada çözecekler!
  Stalin şunları söyledi:
  - Anastasia, Mirabela, Akulina'yı elmaslarla "Zafer Nişanı Yıldızı" ile ödüllendiriyorum! SSCB'ye zafer!
  Herkes bir ağızdan bağırdı:
  - Kahramanlara şan!
  Ve ellerini çırptılar.
  Kızlardan biri eğilip diz çöktü, Stalin'in çizmelerini öptü.
  Başkomutan üzerine şarap döktü ve kükredi:
  - Gücümüz yumruğumuzdur!
  Beria cıvıldadı:
  Hitler bir aptal!
  Stalin itiraz etti:
  - Aptal değil, aldatmanın somutlaşmışı!
  Ve herkes tekrar alkışladı.
  . BÖLÜM #12
  Ulyanovsk şehri tamamen kuşatıldı, ancak şimdiye kadar tutuldu .... Zaten Kasım ayının sonu ve donla kar yağıyor. Almanlar saldırmaya pek hevesli değiller ve şu ana kadar ateş ediyorlar.
  Havada, hava çok uçuk değil. Ama kızlar hala savaşıyor ve mucizeler gösteriyor.
  Gerda, ekibiyle birlikte Panther-2'de. Ancak Panther-3 tankı yakında ortaya çıkacak ve savaşçı gerçekten onun üzerinde savaşmak istiyor.
  Bu arada Sovyet mevzilerine ateş ediyor.
  Çıplak ayağıyla topu hedefe doğrulttu ve ateş etti. Sovyet otuz dördünü kırdı ve cıvıldadı:
  - Kutsal Prusya için!
  Charlotte ayrıca toptan ateş etti, Sovyet obüsünü deldi ve ciyakladı:
  - Çağlar boyu mutluluğumuz!
  Christina da ateş ederek düşmana çıplak ayaklarıyla vurdu ve gıcırdayarak:
  - Bize layık olan adamlar için!
  Magda da cıvıldayarak çok doğru ateş etti:
  - İmparatorluğun Büyüklüğü için!
  Ve en yeni SU-100'de Elizabeth'in dördü savaşıyor.
  Kızlar yeni kundağı motorlu silahta ustalaştı ve ateş etti.
  Elizabeth çıplak ayaklarıyla ateş etti ve şarkı söyledi;
  Faşist cellat omuzlarını yırtıyor,
  İşte raf, maşa, matkaplar elinizin altında!
  Ruhun bedenini sakatlamak istiyor,
  Önemsiz canavar, ama havalı görünüyor!
  
  Para vaat ediyor, denizde gemiler,
  Bir başlık bile ne verebilir!
  Seni gerçekten sıraya koydum,
  Sonuçta, onun için sadece bir ceset ve oyunsun!
  
  İşimizi bilmek istiyor.
  Fakirlerin zincire vurulması zincirinde yeni ne var!
  Bu nedenle, cömertçe araba kullanacağım,
  Babasını ve hatta annesini unutmak için!
  
  Ama Anavatan'a sıkıca hizmet edeceğiz,
  Cellatın zulmü bizi kıramaz!
  Bir dal rüzgardan bükülecek,
  Ve çıplak bebekler ağlar!
  
  Evet, ilk zor raundu kaybettim,
  Ama Yüce Tanrı telafi etmek için bir şans verecek!
  Ve sonra düşmanı nakavt için kendim göndereceğim,
  Yumruğum sürüngeni sıkıca kavrayacak!
  
  Vatan bana öyle bir güç veriyor ki
  Tüm işkencelerin acısının üstesinden gelmek mümkün!
  Ve çık bu dipsiz mezardan,
  Yutulmamak için kızgın ayı!
  
  Biraz daha ve kurtuluş yakın -
  Düşmana karşı zafer kazanacağız!
  Komünizm ışığının örtüsü altında yaşamak,
  Böylece Güneş evi altınla doldurur!
  Ve kızlar şarkı söyleyip yeni, ölümcül bir toptan ateş ettiler. Onlar son derece zorlu savaşçılardır.
  Elena gülerek belirtti:
  - Komünizm kurulacak, buna inanıyoruz!
  Catherine bu ifadeye katıldı:
  - Komünizmi inşa edelim ve bir zafer olacak!
  Euphrasia onu aldı ve guruldayarak çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve Panter'e vurdu.
  Sonra savaşçı ciyakladı:
  - Ah, komünizm, komünizm! Sofizm şiddetle ezilecek!
  Ve "Panter", alnına ve uzaktan vuruldu.
  Bunlar kolay kolay kırılamayacağınız kızlar.
  Şimdi Aralık geliyor... Japonlar soğuk hava koşullarında neredeyse savaşmayı bıraktı.
  Ancak gökyüzünde, kış havasına rağmen hala kavgalar var.
  İşte Toshiba ve Toyota, çaresiz hırsızlar gibi savaşan iki Japon pilot.
  Toshiba, Sovyet uçaklarını çıplak ayaklarıyla yere serer ve ciğerlerinin tepesinde haykırır:
  - Süper bir kızım var!
  Bir Rus avcı uçağını deviren ve inci gibi dişlerini ortaya çıkaran Toyota, kendinden emin bir şekilde şunları doğruluyor:
  - Ve hiper bir kadın var!
  Japon kadınları, elbette, muazzam başlangıç gücünün savaşçılarıdır. Bir samurayın onuruna karşı konulamaz.
  Ancak her durumda, gökyüzü hala tüm hızıyla devam ediyor.
  Ve karada, dört ninja kız Sovyet askerlerinin imhasını üstlendi.
  Mavi ninja kızı bir değirmen resepsiyonu düzenledi, birkaç Rus savaşçısını kesti ve çıplak ayaklarıyla devasa yıkıcı güçte bir bezelye patlaması başlattı.
  Onu yırttı ve tweet attı:
  - Japonya'yı selamlayın!
  Sarı ninja kız da kılıçla kelebek tekniğini seslendirdi. Bir dizi rakibi kesti ve ciyakladı:
  - Komünist intikam için!
  Ve çıplak ayakla, yıkıcı bir yok oluş hediyesi nasıl başlatılır.
  Sonra mırıldanır:
  - Japonya'nın büyüklüğü için!
  Kırmızı ninja kız, kılıçlı bir helikopter resepsiyonu düzenledi. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül bir ölüm armağanı fırlattı ve ciyakladı:
  - Aşkım için!
  Ve sonra şunu belirtti:
  - Peki komünist intikam nerede?
  Rus askerlerini kesen ve yine çıplak topuğuyla bir el bombası atan sarı ninja kız, şunları yayınladı:
  - Ve bir kedi ile çorba olacak olmasına rağmen!
  Beyaz ninja kız, rakiplerini doğrayarak ve çıplak ayaklarıyla ölüm hediyesi fırlattı:
  - Komünizm fikirleri için kazanacağız!
  Ve dört savaşçı da koro halinde gülecek ve inci dişlerini gösterecekler.
  Aralık çabuk geçti... Kuşatmanın ardından Almanlar hem Ufa'yı hem de Saransk'ı aldı. Ancak Ulyanovsk hala tam bir abluka içinde kaldı.
  Stalin, Yeni Yıl'ın ne pahasına olursa olsun Lenin'in doğduğu şehri tutmasını emretti.
  Ancak Almanlar donlara rağmen Kazan'a yaklaşıyordu. Böylece SSCB tam bir çöküşün eşiğindeydi.
  SSCB'de ne yapılacağı henüz netleşmedi ve fikirler.
  Stalin, Yeni Yılı Moskova'da ve sığınakta kutladı. Bakışları kasvetliydi ama savaşma arzusu zayıflamadı.
  Bu arada Hitler, sıcak olduğu Libya'da kendisi için bir saçmalık düzenlemeye karar verdi.
  Ve orada gladyatör kızlarla dövüşme gösterisinin tadını çıkardı.
  Yılbaşı gecesinde Moskova'nın bombalanması dışında pek bir şey olmadı.
  Ve ilk "Panter" -3 serisinin piyasaya sürülmesi. Bu tank, "Tiger" -2'nin zırhının kalınlığına sahipti, ancak büyük eğimlere sahipti ve sadece kırk beş ton ağırlığındaydı. Ve yüksekliği iki metreden daha az azaldı. 1200 beygir gücünde güçlü bir motor, bir blokta ve şanzımanın karşısında yer almaktadır. Arabanın kendisi mükemmel bir şekilde silahlanmış ve mükemmel optikler ve bir hidrolik dengeleyici ile ortaya çıktı. Ve dar kulede 100 EL'de çok isabetli ve zırh delici 88 mm'lik bir top vardı.
  Gerda ve ekibi bu arabayla gitti. Mükemmel ve daha hafif koşu takımı, karda mükemmel bir şekilde geçti. Bu tank genel olarak mükemmel. Ve geniş eğimli zırhı, arabanın alnını mükemmel bir şekilde koruyor. 150 milimetrelik kasanın üst kısmı, yataydan 40 derecelik bir açıyla özellikle güçlü bir şekilde korunmaktadır. Ve bu, doksan derecelik bir açıyla yaklaşık 330 milimetre zırh. Panther-3 gövdesinin tepesine tek bir Sovyet topu giremeyecek. Alt kısım, vücudun alın alanının üçte birini 120 mm'de ve aynı açıda kaplar ve aynı zamanda neredeyse aşılmaz.
  Kulenin alnı 185 milimetre kalınlığında ve 50 derecelik bir açıyla, Sovyet silahları için de geçilemez.
  Ancak burada kenarlar eğimli 82 mm'de daha zayıf ve alınabilirler. Özellikle yeni bir Sovyet kundağı motorlu silahı olan SU-100, üretim kolaylığı ve zırh delici topu nedeniyle birlikler arasında hızla popülerlik kazanıyor.
  Gerda, Sovyet birliklerine ilk atışı yaptı. IS-2 tankını deldi ve kendini şöyle ifade etti:
  - Bu iyi bir dövüşçü!
  Charlotte, düşmana ateş ederek ve çıplak topuğuyla düğmeye basarak Sovyet makinesini kırarak şunları kaydetti:
  - Bu teknik neredeyse kusursuz!
  Çıplak ayak parmaklarıyla hızlı ateşlenen, otomatik bir Alman topunu hedefleyen Kristina, şunları kaydetti:
  - Yerleşik zırh oldukça zayıf! Daha güçlü bir arabamız olurdu!
  Magda da çıplak ayağıyla ateş etti ve öfkeyle onu alıp bağırdı:
  - Sadece bir troyka olurdu, ama bir troyka oyunu!
  Ve kızlar bir ağızdan güldüler... Tank gerçekten çok iyi, özellikle sürüş performansı.
  Savaş testlerini ve araba E-100'ü geçti. O ağır ama. Ama iyi korunuyor. Ve silahları o kadar kolay alınamaz.
  Ve içinde de Alman kızlar oturuyor. Ve soğuğa rağmen yalınayak ve bikinili.
  Rakiplere ateş eden ve düşmanı vuran Adala, mantıklı bir şekilde kendini şöyle ifade etti:
  Komünizm altında yaşayacağız!
  Ve çıplak bir topuk ile nasıl bastırılır ....
  Agatha, Sovyet pozisyonlarına ateş ederek, rakiplerine çıplak ayaklarıyla vurarak gıcırdadı:
  - Ve zaferimizin büyüklüğü yüzyıllarca sürecek!
  Agnes aynı zamanda Sovyet piyadelerine de çıplak ayakla şarapnel ateşledi ve tabii ki böğürdü:
  - Hayır, Führer'e boyun eğmeyeceğiz!
  Tanktaki kız Athena, düşmana çıplak ayak parmaklarıyla vurdu ve ciyakladı:
  - Führer için değil, Führer için!
  Agnes güldü ve şunları söyledi:
  Biz bir süpermen kabilesiyiz!
  Sovyet bataryasına ateş eden ve düşman pozisyonlarını yok eden Andriana dilini gösterdi ve şunları yayınladı:
  - Almanların büyüklüğü gezegeni tanır!
  Ve çıplak diziyle, sanki düşmana baskı yapacakmış gibi.
  Yangına öncülük eden Agatha şunları kaydetti:
  - Ejderhayı parçalara ayıracağız ...
  E-75 tankı henüz hazır değildi. Führer, yüksek hareket kabiliyeti için ağırlığın altmış beş ton ve yüksek eğimlerde en az 170 mm yan zırhlı motor 1500 beygir gücü olmasını istedi. Ve zaman aldı.
  Ama Naziler yine de kazanırken ... Ocak ayında Ulyanovsk nihayet düştü. Fritz, Gorki ve Kazan'a saldırmaya başladı.
  Şimdiye kadar Moskova'nın ötesine tırmandılar.
  Stalin öfkeliydi, ama yapabileceği hiçbir şey yoktu. Aslında burada ne işin var, tam bir başarısızlık...
  Ama kızlar gökyüzünde ve yerde savaşıyorlar ...
  Böylece Natashka'nın SU-100'ü bir Alman saldırı uçağını hava saldırısıyla parçaladı. Oldukça havalı çıktı. Pek zeki ve becerikli olmasa da. Ancak, Natasha hiç birinci sınıf öğrencisi değil ve nasıl oyulacağını.
  . Şimdi kız olduğu ortaya çıktı içinde çoktan tanıdık tank -34 . Sadece bir miktar arkadaş . Kule daha büyük ve _ alet kalibre 85 milimetre _ 76 yerine . Şasi Bölüm eski .
  kızlar döndürülmüş üzerinde yer . Bunlar _ gibi _ ve önce , içinde bir bikini . ANCAK burada araba Sovyet üretim . Var ve kabuklar üzerinde yer .
  süpermen natasha İle birlikte memnun görüş sırıttı :
  - bir nerede faşistler ?
  Göründü içeri tank resim genç temas . oğlan tweetlendi :
  - Burada bu tankı , hangi göründü üzerinde cepheler ikinci dünya savaşlar içinde kırk dördüncü yıl ve önceki şimdi dan beri bulunan üzerinde silahlı Kırmızı ordu . Ona karşı çıkıyor , E - 25. kendinden itişli silah 88 mm ile top ve 120 mm önden zırh . Güzelce dövüş !
  Yok canım içinde mesafe İle birlikte büyük iş gücü Yapabilmek düşünmek Almanca kendinden tahrikli tabanca . çömelmek , ile uzun varil . yabancı kızlar kim _ Yani erken ayrıldı cepheler Harika vatansever savaşlar . Fakat süpermen natasha hemen aynı not edildi :
  - O biz belki al . saat o uzunluk 71 EL'de . _
  Zoya burada aynı önerilen :
  - Olmalı Git içinde _ için hareket olumsuzluk vur !
  Fütürist-Angelica içinde sıkıntı fark edildi :
  - Burada kahretsin ! Hemen aynı kaymış üst biz araba !
  Onların genç küratör-memurları öfkeyle ilan edildi :
  - bir bu daha fazla hiçbir şey ! E-75 oldu istemek daha fazla daha kötü ! Sen istemek onun hiç biri altında bir açı istemek olumsuzluk deldi . ANCAK Yani cesaret !
  süpermen natasha kendini aştı ve tısladı :
  - Nasıl doğru komünist , ben Diyorum sana - için cehennem !
  Fütürist-Angelica havladı , ezdi yalınayak ayak :
  - Haydi oynayalım !
  Sovyet araba birçok sıkı başladı ve _ vızıldadı . delmek Almanca içinde alın gerçek dışı ve meli Girin bozuk içinde tahta . Fakat denemek bu yapmak ? O itibaren onun uzun namlulu silahlar nasıl siktir et ... kalır sadece saymak üzerinde hız .
  süpermen natasha sinirlen . Ova Almanca ACS Evet daha fazla Daha kolay otuz dört böyle o aşıyor içinde özellikler . Burada sen istemeden çıldıracaksın .
  Sovyet araba gitmek üzerinde yakınlaşma . İyi kutu vites daha iyi eski .
  Svetlana dinlenme çıplak topuklar ve tweetler :
  - Führer hızlı Biz arkanı dön !
  Fütürist-Angelica onaylar gibi :
  -Hitler _ Biz yok edelim !
  altın saçlı Zoya böğürdü :
  - ver ona acele et üzerinde erizipel !
  AT Bu an ağır mermi Hitler'in silahlar memnun direkt olarak içinde temel kuleler . kızlar kaldırdı ve acı çekti içinde yırtılmış metal .
  Ve sonra bana bir saniye ver tüm dört neredeyse olduğu ortaya çıktı kesinlikle külot içinde çıplak ve asılı üzerinde raf . Altında yalınayak ayak güzellikler alevli ateş . Alev yaladı çıplak , zarif tabanlar kızlar _
  süpermen natasha sınanmış seğir ama _ o bacaklar olduğu ortaya çıktı sıkıca kenetlenmiş içinde pedler ve _ çok hasta gerilmiş damarlar . BT oldu klasik raf , ile geleneksel kızartma topuklar . ANCAK de kızlar bacaklar çok Bile seksi ve _ ateş yalama _ tabanlar yapmak onlara daha fazla daha çekici .
  Fakat acıyla güzellikler _ Bunlar denemek bedava al . Fakat pedler çok dayanıklı . ANCAK o daha fazla ve kızlar valkyrie'dir _ telefonu kapatmak ağırlıklar .
  Fazla kadın savaşçılar içinde kısa etekler , ile yalınayak ayaklar , çıplak eller , ama gövde kapalı gümüşi zincir posta . Bunlar tırmık poker yangınlar ve _ kusmak _ için köz topuklar kavrulmuş daha güçlü .
  Burada ve raf çıkıyor eklemler ve _ ateş kızartma alt . ANCAK burada daha fazla ve prens Kral William'ın hanedanından göründü . AT eller de Ağustos çocuklar , değiş tokuş yapan prens-demiurge ikinci milyon SS'deki bir pozisyon için dolar kırbaç itibaren dikenli tel . ANCAK daha fazla ve o Valkyrieler ısınmak itibaren alev makinesi .
  Prens ilah göz kırptı ve _ nasıl vurmak süpermen natasha üzerinde kas geri . Yine de kız ve cesur ama _ o itibaren topuklar önceki oksiput vurmak çok acı _ _ muhteşem çılgınca bağırdı .
  Sonraki vurmak oğlan prens _ aşağı getirdi üzerinde Zoya . Ta olmasına rağmen ve sıkılmış sıkıca diş değil _ uzattı itibaren çığlık . ANCAK üzerinde geri göründü kanlı çizgiler ve yanıklar .
  Barbaros Jr. İle birlikte sırıtış dedi ki :
  - Öğret sen daha fazla gerek !
  Sonraki vurmak düşmüş üzerinde Fütürist Angelica . Ve Bu genç kadın olumsuzluk uzattı itibaren çığlık . oğlan itti çocuklarım yalınayak bacak içinde ateş . çıkarılan çevik parmaklar kor ve fırlatmak kızıl saçlı canavarlar içinde yüz _ Ta çığlık attı daha fazla daha güçlü , acıyor !
  Barbaros Jr. İle birlikte memnun görüş dedi ki :
  - Ama sen aynı aranan İle birlikte Almanlar !
  O zamanlar ateşlendi ve _ Svetlana . Nasıl o olumsuzluk sıkılmış çene ama _ fazla çığlık attı . Herşey aynı kırbaç itibaren sıcak , dikenli tel oldu daha fazla daha fazla acı verici nasıl alev altında yalınayak ayak . Tem bunun üzerinde _ kızlar çoktan eskiden yıllarca üstesinden gelmek olmadan ayakkabı ve _ onlara tabanlar bacaklar , çok elastik ve dayanıklı .
  Fakat ateş ve onlara fırınlar . Valkyrieler çoktan içinde eller tutuyorlar ve _ kamçı itibaren kırmızı sıcak tel .
  süpermen natasha içinde tüm boğaz bağırdı :
  - Evet ne bu bu mu?!
  Barbarossa Jr. dedi ki:
  - İnatçı hanımların sorgusu! Esaret altındasın ve her şeyin hesabını vereceksin!
  Nataşa şunları kaydetti:
  Böyle ölmek istemiyoruz! Haydi, bırak gidelim ve savaşmaya devam edeceğiz!
  Barbarossa Jr homurdandı:
  - Neden gitmene izin verdin?
  Angelica yanıtladı:
  - Biz cadıyız ve bizi kurtaracak adama mümkün olan en değerli hediyeyi verebiliriz!
  Barbarossa Bock şaşırdı:
  - Evet, bana ne vereceksin?
  Natasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Seni sonsuz bir genç yapacağız ve asla yaşlanmayacaksın!
  Küçük çocuk başını salladı.
  - Evet, gitmene izin verebilirim! Ama bunu nasıl kanıtlayacaksın!
  Nataşa şunları söyledi:
  "Elini ateşe sokarsan yaralanmazsın!" İkna edebileceğimizi göreceksin!
  Barbarossa Jr. elini dikkatlice ateşe koydu, kaydırdı ve gülümseyerek cevap verdi:
  - Evet yapabilirsin! Peki, benim ölümsüzlüğüme karşılık senin özgürlüğün nedir!
  Ve kızların yeni bir şansı var. Ve savaş devam ediyor... Ocak ayında Gorki ve Kazan alındı.
  Şubat ayının başlarında, Almanlar ve Finliler ve İsveçliler Karelya'yı ele geçirdi ve Arkhangelsk'e saldırmaya başladı. Durum dramatik bir şekilde kötüleşti.
  Elizabeth bu şehre SU-100'e transfer edildi.
  Orada savaşıyordu. Şubat ve don. Ama kızlar hala çıplak ayakla dövüşüyor.
  SU-100, kurşun geçirmez korumalı yalnızca on sekiz ton ağırlığındadır. O savunmasız, ama hareketli. Ve pusuda durmaması gerekiyor, vurulmaması için hareket etmesi gerekiyor.
  Hareket ettiğinizde, tank ısınır ve çıplak ayaklı ve bikinili kızlar çok üşümez.
  Elizabeth, Nazilere ateş ederek şarkı söyledi:
  - Ama şartlar bunlar! Ve işte Çarşamba! Ancak, soğuk sağlığınız için iyidir! Soğuk hava sağlığımıza iyi geliyor!
  Ve çıplak ayakla, Nazilerin nasıl suçlanacağı. Ve T-4 bu küçük tank bozuldu.
  Savaşçılar, muazzam bir sınıfın savaşçıları olarak kabul edilmelidir.
  Ekaterina da çıplak ayaklarıyla ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Komünizm olmak!
  Ayrıca düşmana ateş eden ve onu yumruklayan Elena, sağır bir şekilde güldü:
  - Çılgın bir zafer bizi bekliyor!
  Soğuktan mosmor olmuş çıplak bacaklarıyla Wehrmacht'ın tanklarını delip geçen Ephrasia kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Hiçbir şey bizi durduramaz!
  Bu savaşçılar sadece süper!
  Ama ne yazık ki kahramanlıkları son derece küçük... Arkhangelsk de düştü... Belli ki yeterli cephane yok....
  Almanlar arkadan Moskova'ya doğru ilerliyor. Mart ayında, Ryazan için savaşlar başladı. Hitler'in orduları doğudan akıyor...
  Bazı acil adımlara ihtiyaç var.
  Moskova hala direniyor ve Stalin bir güvenlik konseyi topladı. Tartışma gergindi. Yeni fikirler yoktu.
  Sadece Beria şunları önerdi:
  "Belki de bize dokunmadıkları sürece Üçüncü Reich'a herhangi bir koşulda gerçekten barış teklif etmeliyiz!"
  Stalin öfkeyle cevap verdi:
  - Bu yapıcı bir yaklaşım değil Yoldaş Beria! Güçlü hamlelere ihtiyacımız var!
  Mareşal Vasilevski dürüstçe cevap verdi:
  - Ekselanslarınızın rezervi yok! Neredeyse hepsi eşit olmayan savaşlarda yer aldı. SU-100'e ek olarak, seride başka yeni silah türü yok. Doğru, IS-3 yakında hazır olacak, ancak bu tankın üretimi zor ve mevcut koşullarda onu bir seri haline getirmek zor olacak.
  Mareşal Zhukov öfkeyle şunları kaydetti:
  - Kazanamazsan, geriye tek bir şey kalır - onurlu bir şekilde ölmek!
  Stalin bir şey söylemek istedi ama kısa etekli yalınayak bir kız ortaya çıktı. Çıplak topuklarını teşhir ederek bir gönderi getirdi.
  Stalin gözlerini onun üzerinde gezdirdi ve öfkeyle kükredi:
  - Leningrad, açlığa dayanamadı ve aylarca süren abluka düştü! Şimdi ikinci şehrimiz Fritz tarafından ele geçirildi!
  Mareşal Zhukov ellerini açtı ve şunları kaydetti:
  - Ah, büyük Stalin ... Korkunç!
  Beria'nın önerisi:
  - Belki bu çekimin şerefine bin kişi?
  Başkomutan bağırdı:
  - Kapa çeneni seni kel aptal! Bir şeyler yapılması gerekiyor!
  Molotov kekeleyerek ve gergin bir şekilde kızların çıplak dizlerini okşayarak önerdi:
  - Almanlara geçici bir ateşkes teklif edelim ve ancak o zaman herhangi bir koşulda barış görüşmelerine başlayalım.
  Stalin gakladı:
  - Denemek! Ama teslimiyet olmayacak. Moskova düşecek, gerilla savaşı yapacağız!
  Beria, gururlu bir sırıtışla kaydetti:
  - Ama bu sadece insanların çektiği acının boyutunu artıracaktır, Yoldaş Stalin. Belki...
  Stalin kararlı bir şekilde yumruğunu masaya vurdu:
  - Değil! Molotov müzakere teklif etsin! Ve başka bir şey değil, sonuna kadar kahretsin!
  Almanlar Mart ortasında Ryazan'ı kuşattı. Mühimmat sıkıntısı yaşayan Sovyet birlikleri, şehirden bir atılım yaptı.
  Alenka ve ekibi koşuyor, ilkbaharda eriyen karın üzerinde yalınayak titreyerek.
  Kız Nazilere ateş eder ve şarkı söyler:
  - Ruhumuza şan, büyük ülkeye şan!
  Ve çıplak ayağıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatacak. Ve Nazileri her yöne dağıtın.
  Anyuta, rakiplerine ateş ederek şunları yayınladı:
  - Ve bizim darbemiz, kutsal bir hediye ve bir ücret!
  Alla da koşar, Nazilere ateş eder, çıplak ayağıyla patlayıcı bir paket kömür fırlatır ve tıslar:
  - Asla pes etmeyeceğiz!
  Ve şimdi, Nazilere ateş eden ve onları iyice biçen ve dişlerini sırıtarak hırlayan köpüklü Mary ciyaklıyor:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve çıplak topuğu, yıkıcı bir ölüm ve ezilme paketi gönderdi.
  Nazilere ateş eden Marusya, oldukça mantıklı bir şekilde şunları söylüyor:
  - Komünizm asla solmayacak!
  Düşmana ateş eden ve safları azaltan Matryona, oldukça mantıklı ve rasyonel olarak şunları not eder:
  - Ve partiye olan inanç yüzyıllarca kalacak!
  Ve çıplak ayak parmakları bir imha hediyesi fırlatacak.
  Kızlar ringden kaçtı. Ama durum hala gergin.
  Ve gidecek hiçbir yerleri yok.
  İlkbaharın erimesi, Almanların ilerlemesini biraz geciktirdi. Ayrıca Naziler Japonya ile birleşerek Orta Asya'yı işgal etmeye başladılar.
  Bu da dikkatlerini dağıttı ve April nispeten sakin geçti. Ve Mayıs ayında, ilk Sovyet tankı IS-3 nihayet serbest bırakıldı. Ve 1 Mayıs geçit törenine teslim edilebilir.
  Yaşlı ve zayıflamış Stalin buna baktı, kamburlaştı. İfadesi ölümcül derecede yorgundu.
  IS-3, üretimdeki emek göz önüne alındığında, hala seri hale gelemedi.
  İkisinden temel farkı sadece kulenin şekliydi. Uçan daire gibiydi ve alnı turna gagası gibiydi. Tabii ki, artan eğim açısı ön kısmı iyi korudu, ancak üretimi zorlaştırdı. Ek olarak, alnın alt kısmı savunmasızdı ve oraya bir mermi isabet ederse, artık sekmedi.
  Stalin elini salladı ve sığınakta kayboldu, bir sonraki Nazi baskını başladı. Ters süpürülmüş kanatlı TA-400 ve Yu-287, hava saldırılarında yer aldı.
  Ve yine telsizden kanatlarla yönlendirilen balistik füzeler ateşlediler.
  Kremlin önemli hasar aldı.
  Stalin, Moskova'larının uçuşunu ciddi şekilde düşündü.
  Mayıs ortasında, Orta Asya'nın yeniden dağıtımını tamamlayan Naziler, Moskova'ya doğudan ve batıdan bir saldırı başlattı. Bir başka şiddetli savaş başladı.
  Sovyet birlikleri kahramanca savaştı. Ama güçler çok eşitsiz. E-75 Tiger-3 tankları da savaşlarda yer aldı. Ve kitlesel olarak "Panter" -3. Bu tür kavgalar, diyelim ki, olağanüstü.
  Mayıs ayının sonunda, Haziran ayının başında, Naziler Moskova'nın neredeyse tamamen kuşatmasını tamamladılar.
  Stalin, başkentte kalacağını ve orada ölümüne duracağını ciddiyetle ilan etti.
  Moskova bombalandı ve bombalandı. Etrafı çok güçlü savunma hatlarıyla çevriliydi ve üstesinden gelinmesi o kadar kolay değildi. Büyük mühimmat ve yiyecek stokları başkentte toplandı.
  Ve yeraltı kentindeki Stalin nispeten güvenliydi.
  22 Haziran 1945'te, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın başlamasından bu yana tam dört yıl geçtiğinde, Hitler, başkente yapılan saldırıyı durdurma emri verdi, bunun yerine onu topçu ve uçakla sistematik olarak yok etti. Ve güvenle bombalamaya devam edin.
  Tabanlı bir saldırı Sibirya'ya taşındı. Bu şehirler karla kaplanana kadar Sverdlovsk ve Chelyabinsk'i almak gerekiyordu... Haziran sonu Temmuz başında her iki kilit şehir de inatçı muharebelerden sonra alındı... Almanlar Sibirya'yı geçiyorlardı. Sovyet köyleri birer birer düştü.
  Burada Naziler Eylül 1945'te Novosibirsk'e yaklaştı. Bu yerleşim için de çatışmalar çıktı.
  Kızıl Ordu yerel milislerin yanında savaştı. Tamara burada bir kahraman gibi savaştı.
  Eylül ayının sonu, kar yağıyor ve donuyor. Ve kızlardan oluşan tabur yalın ayak dövüşür ve harika bir kahramanlık gösterir.
  Ve savaşçılar panterler gibi savaşırlar.
  Tamara döndü, çıplak ayağıyla patlayıcı bir paket kömür fırlattı ve ciyakladı:
  - Bizi kimse durduramaz! Bizi kimse yenemez!
  Diğer kızlar umutsuzca kükrediler:
  - Öleceğiz ama teslim olmayacağız!
  Ve savaş devam ediyor...
  Novosibirsk ancak Kasım başında düştü... Savaş devam etti. Sovyetler Birliği hala teslim olmadı. Moskova ablukaya alındı ve ateş altındaydı.
  Yeraltı şehrinde, stratejik bir yiyecek ve mühimmat kaynağı depolandı, böylece oldukça uzun bir süre dayanmak mümkün oldu.
  Almanlar şehri sürekli bombaladı ve bombaladı.
  Ayrıca yeni bir ağır tank "Rat" vardı. Bu makine iki bin ton ağırlığındaydı ve birkaç silahla silahlandırıldı.
  Çığır açan tank olarak 400 mm zırhlı bir araç kullanıldı... Bir muharebe testinden geçti....
  Ancak kirpilere takıldı ve ona çarpan bir kamikaze pilotu tarafından yok edildi.
  Bununla birlikte, yeni bir tank "Rat" -2 daha da büyük ve daha ağır görünüyordu ...
  Stalin, 1946'nın Yeni Yılı'nı henüz çekilmemiş olan Moskova'da kutladı. SSCB'nin büyük lideri bir mucizeye güveniyordu. Moskova gerçek bir kale şehri haline geldi.
  Gıda arzı birkaç yıl daha sürebilir ve bombalama ve bombardıman nedeniyle nüfustaki düşüş daha uzun sürebilir. Ancak mühimmat, saldırıların hızına ve yoğunluğuna bağlıydı.
  Beria yine de şunları kaydetti:
  - Belki Yoldaş Stalin, özgürlüğümüz konusunda Hitler'le hemfikir olur?
  Başkomutan kararlı bir şekilde yumruğunu masaya vurarak şunları söyledi:
  - Ben yamyam Lavrenty ile konuşmam! Anlıyor musun!
  Beria içini çekerek belirtti:
  Bir mucize umalım!
  Stalin homurdanarak belirtti:
  -Sabır ve biraz çaba!
  . SONSÖZ
  Yeni 1946, yerel savaşlarda gerçekleşti. Almanlar ve Japonlar yavaş yavaş tüm büyük şehirleri ele geçirdi. Verkhoyansk, ağustos ayında en son düşen oldu. Almanların piramit şeklinde yeni AG-50 tankları vardı.
  Tamara ve ekibi Verkhoyansk'ta umutsuzca savaştı.
  Kızlar her zamanki gibi çıplak ayaklı ve bikiniliydi.
  Ölümüne dayandılar. Ve çıplak ayaklarıyla ölümcül güç içeren patlayıcı paketler fırlattılar.
  Ve mühimmat bittiğinde bodrumlardan ve tünellerden taygaya girmeyi başardılar.
  Gerilla savaşı da olsa yeniden silahlanmaya ve savaşa hazırdılar.
  SSCB'de partizan bölgeleri ortaya çıktı ve bir yeraltı savaşı ortaya çıktı.
  Başkent hala direniyordu, bu yüzden Hitler onu aç bırakmak ve çok fazla sayıda ölmüş olan askerlerini kurtarmak istedi.
  Bu arada kızlar da çeşitli yol ve yöntemlerle Nazileri ve Japonları yok ettiler.
  Özellikle Natasha ve ekibi.
  Ve olduğu ortaya çıktı Yeniden içinde T -34-85. tabii ki araba aynı , değil yeni . Ve kırkın sonu için altıncı Yılın modası geçmiş .
  ANCAK burada ve AG -50. hatırlatır düşük piramit İle birlikte çok uzun varil . Araba bütün altmış beş ton . Kalınlık zırh ortak tüm açılar 250 mm altında eğim . İçin kabuklar T -34 kesinlikle aşılmaz .
  süpermen natasha içinde sıkıntı tısladı :
  - Bu nasıl görev ! Almak dağ !
  Fütürist-Angelica etrafına baktı . Şimdi onlar vardı içinde onun geleneksel bikini . Ve bir şey _ _ güzellik gelmek üzerinde akıl .
  ANCAK Svetlana preslenmiş üzerinde Kaldıraç yalınayak topuklar ve sürdü tankı . O tısladı :
  - Manevra ! Sadece manevra !
  AG - 50 ile donatılmıştır güçlü 105 mm top İle birlikte uzun gövde 100 EL'de . _ O hünerli vurmak üzerinde büyük mesafeler . Tem bitti , y otuz dört İle birlikte kalite zırh önemli değil . Bir vurmak ve son .
  Svetlana başlar sallanmak Sovyet tankı . Burada düşman vuruyor . mermi Bile bir miktar endişeler zırh . Fakat ile neyse ki kayıyor . ANCAK Nihayet güç devasa - uranyum çekirdek .
  süpermen natasha fısıldadı onların kızıl dudaklar :
  - Açık simgeler İle birlikte üzüntü tekrar yüzler _ imparatorluk doğmak !
  Fütürist-Angelica _ kullanarak vurdu yalınayak parmaklar bacaklar . mermi memnun içinde hâlâ ayakta piramidal tankı . Ve kaymış İle birlikte zırh içinde sekme . Çoktan çok o eğik ve çimentolu .
  almanca tabii ki tank aynı , aşılmaz , ile tüm açılar Bile için -7 . ANCAK çoktan nerede önceki o T -34-85.
  Tekrar Almanca sürgünler ... Svetlana preslenmiş çıplak topuk üzerinde frenler . Ve abilir kaçınmak tank itibaren yenilgi . Rağmen ölümcül hediye doğru kaymış hiç yakın .
  süpermen natasha içinde öfkelenmek dedi ki :
  - Evet Biz ve sıkışmış !
  Fütürist-Angelica kıkırdadı . O soğukkanlılıkla koparılmış İle birlikte kendim sutyen _ maruz yüksek meme İle birlikte çilek meme uçları . dişlerini gösterdi onların inci dişler . Ve tweetlendi :
  - Korkak olumsuzluk oynar içinde hokey !
  Ve preslenmiş kızıl meme ucu üzerinde tetikleyici . Çok burada o gözü pek ve köpüklü dişi şeytan . ANCAK belki tür , Rusça melek somutlaştırmak .
  mermi dışarı uçtu itibaren olumsuzluk çok fazla uzun namlu . Geçti ... Ve memnun direkt olarak içinde gövde Almanca arabalar AG . reddedilmiş onun beğenmek üflemek krakerler .
  Ve tüm dört kızlar koro , havladı :
  - Bir , iki - Ben vur ! bozuk üzerinde boynuzlar Yani verdi !
  Ve nasıl sallamak onlar onların yalınayak bacaklar . Burada bu kızlar ! ANCAK ne zaman de çekim kullanmak çıplak göğüs _ _ içinde yüz bir Zamanlar daha verimli .
  süpermen natasha İle birlikte gülümsemek fark edildi :
  - Bu tank şimdi için biz güvenli . Fakat nasıl onun yok etmek ?
  Zoya İle birlikte gülümsemek önerilen :
  - bir içinde savaş kovboy stil , biz onun süpürüp atın !
  Svetlana hızlandırılmış trafik onun tankı . Fakat düşman , aniden Geri Döndü ve acele koşuda . O hızlandırılmış harika hızlı : hepsi aynı gaz türbini motor . Ve oldu Açıkça _'den daha hızlı T -34-85.
  güya fil kaçtı itibaren Puglar . Herşey istemek hiçbir şey . Fakat filler bilgi birikimi hareket Bile çok çabuk .
  süpermen natasha öfkeyle etkilenmiş üzerinde zırh yalınayak ayak ve böğürdü :
  - İşte ! Peki nasıl hepsi aynı _ Biz geride kaldı itibaren faşistler !
  Zoya İle birlikte üzüntü içinde ses , şarkı söyledi :
  - Hepsi imkansız , mümkün içinde bizim dünya !
  Ve salladı onun saç , renkler yaprak altın .
  Fütürist-Angelica İle birlikte zevk şarkı söyledi ve _ piyasaya sürülmüş bir diğer kabuk . O vurmak içinde zırhlı kıç ve kırdı .
  - Git ikisinden biri rüyalar benzeri görülmemiş ... Dokuma ikisinden biri çelenkler gecikmiş ... sessiz oldu Gerasim bazen ! _ _ Şimdi o yemin eder müstehcenlik !
  Svetlana kesinlikle fark edildi :
  - Şah mat azarlamak _ _ kaba !
  süpermen natasha bir şey istedim _ _ _ söylemek esprili . Fakat burada göründü bir diğer faşist tankı . Üzerinde Bu bir Zamanlar E -75. Fazla İyi korumalı içinde alın , ama fazla daha kötüsü İle birlikte panolar . Gerçek, otuz dört onun tüm eşittir olumsuzluk delmek .
  Üzerinde Bu kez , Zoya fırlattı İle birlikte kendim sutyen _ Ve maruz kızıl meme ucu .
  Alınmış ve preslenmiş Emzirme üzerinde tetikleyici . silah çalıştı ...
  mermi Yeniden memnun direkt olarak içinde gövde cüsseli silahlar . Ve yüz beş milimetrik Bir silah ortaya çıktı itibaren bina .
  Ve Bu Almanca acele koşuda . İyi yol çıktı itibaren bina en çok korumalı makineler _ _ kabuk üzerinde sandıklar .
  süpermen natasha çok memnun belirtti :
  - Burada gör ! Biz biz kazandık !
  ANCAK burada ve üçüncü tankı . Üzerinde Bu kez " kraliyet " aslan ." saat o silah , bombacı kalibre 450 milimetre içinde . Çok eğer siktir et o zaman az hiç olumsuzluk görünecek .
  süpermen natasha üzerinde Bu bir Zamanlar karar verilmiş film çekmek kendisi . havalandı sutyen _ Hangi de o hepsi aynı _ yüksek ve _ elastik göğüs . taze gibi _ de kızlar _ Ve savaşçı nasıl alacak ve presler yakut meme ucu .
  mermi uçtu ... Ve " Kraliyet aslan " alındı direkt olarak içinde bagaj . Ve Kocaman araba nasıl patlamak . Ne ve çift ayakta üzerinde kenarlar tanklar uçtu üzerinde birçok yüzlerce metre .
   Evet ve otuz dört salladı . Araba zar zor olumsuzluk yuvarlandı ve _ çıktı yırtık itibaren toprak .
  Fütürist-Angelica Bile vurmak de iniş alın , bağırarak :
  - sanki atlar eşekler !
  Ve tehdit bozuk yumruk .
  süpermen natasha oldu memnun ve _ sırıttı inci , çok büyük dişler :
  - Burada Biz verilmiş üzerinde düşman ! Nasıl gerekiyordu !
  Zoya ile şarkı söyledi zevk :
  - Aşk ve ölüm ! İyi ve kötü ! Ne kutsal ne günahkar ... Bir bana göre bilmek tüm eşittir !
  Ve kız etkilenmiş yalınayak bacak üzerinde metal .
  Sonraki düşman E -100. Araba tehlikeli . İTİBAREN bomba atıcı ve 75 mm _ top İle birlikte çok uzun varil . Çok saldırı modifikasyon ve _ hünerli yerine getirmek rol ve savaşçı tanklar . ANCAK yetmiş beş milimetre silahlar için Sovyet tank epeyce yeterli .
   ANCAK gövde bombardıman uçağı kapalı kap .
  süpermen natasha kendini aştı de Yardım Edin yalınayak bacaklar ve _ tweetlendi :
  - Peki , hadi onun yendi ?
  Zoya , kaya dişler , anlaştık _
  - Tabii ki yapacağız !
  Fütürist-Angelica kızıl meme ucu preslenmiş üzerinde tetikleyici . silah çalıştı . tükürdü öldürücü şarj . Ve kesintiye uğradı Nispeten ince ama _ ancak uzun gövde Almanca silahlar .
  Svetlana hevesle tweetlendi :
  - Harika ! ANCAK şimdi vermek Ateş ben !
  Ve savaşçı fazla maruz benim gövde _ saat tüm dörtlü göğüs üzerinde yükseklik . Ve çok Bile güzel , seksi , baştan çıkarıcı . Yani İle birlikte çok kızlar istiyorum yapmak aşk . peki ne _ belki olmak daha iyi onlar ? Muhtemelen sadece _ başka kızlar !
  Ve burada genç kadın yakalanmış ne zaman _ kap başlamak açık . Ve kullanarak benim kızıl meme ucu gibi _ Serbest bırakılacak mermi üzerinde Almanca bombacı .
  ANCAK bozuk olumsuzluk yönetilen Bile ve göz göz kırp ... nasıl alacak ve patlar ... İçinde tüm taraf dağınık sigara içmek metal .
  Svetlana ovuşturdu kendin kuvvetli silâh ve gıcırdadı :
  - ben fahişe otantik ejderha !
  Ve nasıl gülün ! Ve evet al _ gösterecek dil !
  süpermen natasha alınmış ve hevesle şarkı söyledi :
  - Vatansever ! Sovyet vatansever ! Nasıl bozuk öldürüldü sen !
  Zoya aldı bir şarkı ve sallamak çıplak göğüs , devam etti :
  - Vatansever ! Kırmızı vatansever ! Ve üzerinde kızlar tüm senin rüyalar !
  Ve fazla savaşçı nasıl alacak ve yüksek sesle gülün ! Ve küçük dil gösterecek ! Ve sırıtış dişler - dişler !
  Ve yalınayak bacaklar hareket edecek kaldıraç ...
  Buradaki kızlar, modası geçmiş bir tankları olmasına rağmen, ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Ve partizanlığa devam ediyorlar.
  Ancak 20 Nisan 1947'de Moskova'ya yeni bir saldırı başladı. Japonlar, Türkler ve tüm yabancı ordu katıldı.
  Hitler sonunda sabrı tükendi ve SSCB'yi bitirmeye karar verdi. Ve bizzat Stalin'le, onunla Rusya topraklarında alevlenen gerilla savaşını ilişkilendirerek.
  Mesela, Moskova düşerse, savaş şüphesiz sona erecek.
  Ve belirleyici, genel bir saldırı başladı.
  Süper ağır tanklar "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 ve diğerleri de saldırıya geçti.
  Birincisi, şehir balistik füzelerle ateşlendi.
  Ve Üçüncü Reich'in savaş, yenilmez disketleri de kullanıldı. armada böyle.
  Alenka ve ekibi cesurca Almanlarla karşılaştı ve onlara savaş açtı.
  Alyonka, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı, patladı ve kükredi:
  - Rus ruhu için!
  Anyuta, rakiplerine ateş ederek ve düşman saflarını biçerek, çıplak topuğuyla cıvıldayarak ölüm paketine yenik düştü:
  - Komünizmin büyüklüğü için!
  Alla, SSCB'nin düşmanlarına ateş eden ve çıplak ayaklarıyla bir bomba atan, ciyakladı:
  - Komünizmde Rusya Ana için!
  Düşmana iyi niyetli ateş açan ve güvenle onu biçen Maria, dişlerini göstererek şunları kaydetti:
  - Rusya'nın yeni bir lidere ihtiyacı var!
  Matrena, rakipleri vurup güvenle yok ederek ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir ölüm hediyesi vererek kaydetti:
  - Tabii ki gerekli!
  Ve piste düşen atışından iki Alman tankı çarpıştı.
  Nazilere ateş eden Marusya, enerjik bir şekilde şunları kaydetti:
  - Her şey SSCB'deydi ama düşman numarayı aldı!
  Ve çıplak topuğuyla nasıl da canice ve amansızı fırlatacak!
  Alenka arkadaşlarını cesaretlendirdi:
  - Rusya'yı gömmek için acele etmeyin! Ayrıca yapacaklarımız var!
  Ve çıplak ayağının parmaklarıyla yıkıcı bir imha armağanı fırlatacak.
  Nazilere ateş açan Anyuta, şunu kabul etti:
  - Düşmanları şiddetle yeneceğiz, Anavatan nehri kurumayacak!
  Ve çıplak, yuvarlak bir topuklu kız, enerjik olarak düşmanı alacak ve yenecek.
  Nazilere ateş eden ve bir sapandan bir parça patlayıcıyı serbest bırakan Alla, çıplak ayak parmaklarıyla ipi çekerek şunları söyledi:
  - Sadece bir süpermen olacak - Stalin'in yerini alacak!
  İnanılmaz bir doğrulukla ateş eden ve çıplak ayaklarıyla el bombaları atan Maria konuştu:
  - Değişmeyen her şey, her şey daha iyisi için!
  Matryona, Fritz'i iyi nişanlanmış atışlarla yere serdi. Sonra çıplak ayağıyla tanka zarar vererek şunları kaydetti:
  - Değişmeyen ve kahramanca irademizle biz!
  Marusya çıplak ayaklarıyla bir sürü el bombası attı. Böylece Nazilerin kundağı motorlu silahı döndü ve gıcırdıyordu:
  - En güçlü ben olacağım!
  Alla, taşıyıcıyı Nazilerden fırlatarak, çıplak topuklu el bombalarıyla devirdi, fark etti, düzeltti:
  - Ben değil, biz! Her şey daha güçlü!
  Alyonka, hareket halindeyken beste yaparak dövüş havasını yükseltmek için şarkı söyledi. Ve Nazilere ateş eden diğer kızlar ayağa kalktılar;
  Biz SSCB ülkesinin kızlarıyız,
  Tüm dünya için bir meşale olan...
  Gösterelim, bir örneğin büyüklüğünü bilelim,
  İşte söylenen kahramanlıklar!
  
  Kızlar kırmızı bayrak altında doğdu,
  Ve yalınayak dondan geçer ...
  Kızları ve oğulları Rusya için savaşıyor,
  Bazen gelin adama bir gül verir!
  
  Evrenin üzerinde kırmızı bir bayrak olacak,
  Bir meşale alevi gibi parla...
  Sonuçta, kahramanca bir salınımımız var,
  Ve bayrağımız kırmızı bir çanta gibi parıldıyor!
  
  İnanmayın kahrolası faşist geçmeyecek,
  Ve Rus ruhu asla kaybolmayacak...
  Zafer sonsuz bir hesap açacak,
  Herkese merhaba diyelim!
  
  Rusya harika bir ülke
  Halklara komünizm verdiniz...
  Sonsuza dek cömertçe Tanrı tarafından verilen,
  Anavatan için, mutluluk ve özgürlük için!
  
  Düşman Anavatanı yenemeyecek,
  Ve ne kadar zalim olursa olsun kurnaz ...
  Yenilmez Rus ayımız,
  Rusya'nın askeri zaferiyle çok ünlü!
  
  Güzel Sovyet ülkesi
  İçindeki kızlar güzel oldukları için gurur duyuyorlar ...
  Bize sonsuza dek doğuştan verilir,
  Ve adil Komsomol üyeleri olalım!
  
  Moskova'nın eteklerinde savaşıyoruz,
  Bir kar fırtınası kar fırtınası ve kızlar yalınayak ...
  Vatanı şeytana vermeyelim,
  tırpanlarla bile isabetli ateş ederiz!
  
  Öfkeli kızlar kavga etmeye can atıyorlar,
  Ve topuk ile çıplak bir patlama paketi atıyorlar ...
  O sadece bir faşist çünkü havalı görünüyor,
  Aslında, sadece kötü bir Cain!
  
  Düşmanlar kızları yenemez,
  Öyle bir yıldızın altında doğdular ki...
  Yenilmez canavar bizim ayımız,
  Anavatanı kim eş yaptı!
  
  Biz Rus kızları iyiyiz
  İşkence ve dondan korkmuyoruz ...
  Ve püskürtün, kötü ordunun saldırısına inanın,
  Düşman dozdan sinirlenecek!
  
  Düşman Moskova'dan geri çekilmeyi başardı,
  Çok fazla gücü olmasına rağmen...
  Biz kızlar kendimizle gurur duyuyoruz
  Rakipler mezarların içinde kayboluyor!
  
  İnanmayın, Rusya düşmanlar tarafından mağlup edilemez,
  Çocuk bezi gelen her şövalye beri ...
  Avcı av oldu,
  Ve düşman hala bir çocuk!
  
  Ama Rus ruhu, büyük ruha inan,
  İçinde, bilirsiniz, bu tür güçler gizlidir ...
  Düşmana tüy gibi ezilecek,
  Sonuçta, şövalyeler savaşlarda yenilmez!
  
  şüphelerinizi bırakın kızlar
  Dünyanın en cesur tanıdıklarıyız...
  Şeytan sürülerini cehenneme atalım,
  Tüm düşmanları tuvalete sokalım!
  
  Kutsal savaş sona erecek
  Gezegende barış ve sabah olacak....
  O sonsuza dek güneşle birlikte, verilen bilir,
  Sonsuza kadar yanan yaz için!
  
  Ve komünizm zafer içinde sonsuz,
  Ve Lenin ve büyük Stalin bizimle...
  Kanlı bir filmde, sadece şimdi faşizm,
  Ve irademiz çelikten daha güçlü olduğuna inanıyor!
  
  Rusya'm yüzyıllardır yönetiyor
  Ve tüm evrene mutluluk verdi ....
  Çelik yumruk gücü gerekiyor
  Ve cesaret, ama makul bir sızıntı!
  
  
  
  MUCİZE SİLAHLAR YARATAN CADILAR
  O sırada Tiger tarafından test edilen Gerda, Charlotte, Magda ve Christina da umut verici bir model geliştiriyorlardı: Panthers -2. Kızlar motoru ve şanzımanı bir blokta karşı karşıya yerleştirdi ve kuleyi daralttı ve küçülttü. Ve şanzıman motorun kendisine kuruldu. Sonuç olarak, "Panter" -2'nin iki metrenin altında bir siluet olduğu ortaya çıktı ve mürettebat sayısı üç kişiye düşürüldü. Gövde alnının zırhının kalınlığı, geniş eğimlerde 120 mm'ye, eğimlerde ise yan taraflar 82 mm'ye yükseldi. Kuleler ise eğimlerin altında 150 mm alın ve 82 mm kenarlara kadar çıkmaktadır. Aynı zamanda aracın tamamı 35 tona indirilerek 700 beygirlik bir motorla geçilmesi mümkün kılınmış ve tankın hızı ve manevra kabiliyeti artırılmıştır. Aynı zamanda, arabanın açıklığı da arttı ve şasi daha hafif ve onarımı ve bakımı çok daha kolay hale geldi. Pratik ve kullanışlı olan toplam altı silindir vardır. Hitler "Panter" -2'yi beğendi ve diziye kırk üç Eylül'den girdi. Araba, iyi, zırh delici ve hızlı ateş eden bir silahla başarılı. Mükemmel ergonomiyle hızlı bir şekilde çalıştı ve hareket etti.
  Ve en önemlisi, üretimi daha kolaydı ve daha az metal gerektiriyordu. Ve aynı zamanda sermayenin hayatta kalmasıyla ayırt edildi. Geniş zırh eğimlerine sahip böyle bir arabayı kırmak o kadar kolay değil.
  Sovyet birliklerinin ciddi bir sorunu var. Buna ek olarak, Almanlar Fau programı yerine popüler bir avcı uçağının geliştirilmesine yatırım yaptı ve XE-162'yi yarattı, üretimi basit ve ucuz, çok hafif ve manevra kabiliyeti.
  Bu makinenin daha uygun koşullarda geliştirildiği ve kullanımı nispeten kolay olduğu ortaya çıktı. Ve onunla başa çıkmak o kadar kolay değil.
  Sovyet ve müttefik birliklerine şiddetli hava savaşları dayattım. Savaşçı boşken sadece bir buçuk ton ağırlığındaydı ve neredeyse tamamen tahtadan oluşuyordu. Böylece makinenin son derece verimli olduğu ortaya çıktı.
  Durum, Alman kızlarının havacılık birimlerine aktif olarak girmeye başlamasıyla daha da kötüleşti.
  Albina ve Alvina, kural olarak, çıplak ayakla ve bir bikiniyle aktif olarak gol atmaya, kavga etmeye başladılar. Ve bu kızlar yıkılamazdı. Ve kendileri düşmanı çok aktif bir şekilde kestiler. Ve bu sarışınlar ne kadar güzeldi: sadece gerçek Aryanlar!
  Albina zarif bir bacakla tetiğe basıyor ve birkaç Sovyet uçağını kesip ciyaklıyor:
  - Üçüncü Reich'a Zafer!
  Alvina kırmızı meme ucuyla tetiğe basar ve üç Sovyet arabasına ve kükremesine çarpar:
  - Anavatanımıza şan!
  Dövüşen kızlar - zayıf olduklarını söyleyemezsiniz. Hayır, çok agresifler ve herkesi paramparça edebilirler.
  Bir bütün olarak atılgan, bu ordu. Ve kışın cephe hattı stabilize oldu. Mainstein bir karşı saldırı başlattı ve Sovyet birliklerini Dinyeper boyunca yenmeyi başardı ve bir çift büyük kazan yarattı. Almanlar ayrıca Leningrad yakınlarındaki saldırıyı geri püskürtmeyi başardılar. Burada güçlü bir savunma hattına güveniyorlardı. Ayrıca, Ukrayna'daki yenilgiden sonra, Stalin bu yönden birkaç bölümü kaldırdı ve Almanların saldırıları püskürtmesine izin verdi. Cephe dayandı ve Almanlar kışın saldırının tüm çevresi boyunca dayanabildiler.
  Gerda, kızlarla birlikte "Panter" -2'de şahsen savaştı. Ve kışa rağmen güzeller çıplak ayakla ve tek bikiniyle savaştı.
  Gerda çıplak parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı, düşmana vurdu ve ciyakladı:
  - İmparatorluğumuza şan!
  Charlotte da çıplak ayaklarıyla manivelaya bastı, otuz dört kuleyi yıktı ve saldırganlıkla onayladı:
  - Kahramanlara şan!
  Kristina, kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak çırpındı ve Sovyet makinesine çarparak ciyakladı:
  - Ve bize şan!
  Magda dört makineli tüfek ateşledi, çıplak ayaklarının yardımıyla Sovyet piyadelerini kesti ve şunları yayınladı:
  - Ebedi, muzaffer zafer!
  Yani kızlar yaramaz ve çıplak, yuvarlak topukluları parlıyor.
  Ve "Tiger" -2'ye yaklaşırken, elli beş ton ağırlığındaki bu tank, 250 mm alın ve 170 mm yan koruma vaat ediyor.
  71 EL'de 88 mm'lik bir top ile çok iyi bir araba.
  Ve ilkbaharda, Almanlar zaten İtalya'da ilerliyor ve müttefikleri güvenle eziyor.
  Napoli'yi alırlar ve Sicilya'yı işgal ederler.
  Ve yüz binlerce Müttefik askeri teslim oluyor. Ve onları iyice ezin. Alman Panterleri durdurulamaz.
  Ve kızlar İngilizleri dizlerinin üstüne çökertir, çıplak, yontulmuş bacaklarını öper ve güzellerin yuvarlak topuklarını dilleriyle yalarlar.
  Haziran ayında Müttefikler Normandiya'ya asker çıkararak ilerlemeye çalışırlar. Ama orada ezici bir yenilgiye uğrarlar. Yine yüz binlerce mahkum ve bir sürü ele geçirilen ekipman.
  Roosevelt kalp krizi geçirir ve iş göremez hale gelir. Amerika Birleşik Devletleri böyle zor bir savaşı engellemeye çalışıyor. İngiltere, Fritz ile uzlaşma seçeneklerini değerlendiriyor. Durum, jet uçakları kullanılarak İngiliz şehirlerinin daha güçlü bombalanmasıyla daha da kötüleşiyor. Ve İngiliz savaşçıları bu tür uçaklara yetişemez.
  Böylece Churchill barış istemeye başlar. Ancak Führer acımasızdır. Kendi gücünün farkındalığıyla yanıp tutuşuyor.
  Ancak İngilizler hala barışı kabul ediyor. Ve bu, Fuhrer'e ateşkes teklif eden Stalin'i endişelendiriyor. Hitler, partizan sabotajı olmaması ve tarafların sınırlarında kalması ve SSCB'nin Almanlara petrol ve ekmek satması koşuluyla üç yıl boyunca düşmanlıkları durdurmayı kabul eder.
  Stalin bunu kabul etti ... Ve Fritz ellerini çözdü.
  İlk grev, elbette, Cebelitarık. Bu kaleyi ele geçirdikten sonra, birlikleri en kısa mesafeden Afrika'ya transfer edebilirsiniz. Kaleye saldırırken Almanlar en yeni MP-44 saldırı tüfeklerini kullandılar, kızlar da onları geliştirdi: onları çok daha kolay ve daha güvenilir hale getirdiler.
  Albina ve Alvina gökyüzünde savaştı, Alman uçaklarını çok daha pratik ve hızlı yapan kızlar.
  Ve müttefikleri sağa sola ezdiler. Cebelitarık hareket halindeyken alınabilirdi. Franco, Hitler'in ültimatomunu kabul etmek zorunda kaldı. Nazilerin ülkenizi işgal etmesine izin vermeyin.
  Almanlar tanklarda hızlandı ve düşmanın bulunduğu yere girdi.
  Cebelitarık'ın düşmesinden sonra Fritz Fas'a girdi. Ve hareket ettiler, bölgeleri ele geçirdiler. Fritz tankları özellikle Cezayir'de hareket ediyordu. "Panter" -2 hızla kum üzerinde kayar. Daha güçlü bir motorla yükseltildi ve yarıştı. Panther-2, alın korumasıyla orduyu tamamen memnun etti ve Tiger-2 genellikle harika bir tanktı. Müttefikler devrilmiş gibi düştü.
  Alman kızları genellikle çıplak ayakla ve bikinili olarak çölde savaşırdı. Cildi sadece yanmaması için özel bir koruyucu kremle yağladılar.
  Sonra yakalanan İngilizlerin güzellikleri diz çöktü ve kızın topuklarını yaladı. Ve bunu seviyorlar, özellikle de bunu coşkuyla yapan Afrikalılar.
  Kırk beşinci yıl Almanlar için çok başarılıydı, Afrika'nın ve Orta Doğu'nun çoğunu ele geçirdiler. Kırk altıncı yılın ilk yarısında Hindistan'ı, Burma'yı ve Afrika'nın geri kalanını da ele geçirdiler. Ve birliklerin temini, iletişimin gerilmesi, arazi ile İngiliz ve Amerikan birimlerinin direnişinden daha fazla sorun vardı. Dahası, sömürge birlikleri savaşmaya pek istekli değildi. Teknolojide, Almanların kalite konusunda ezici bir üstünlüğü var. Örneğin, ME-262 X ve saatte 1200 kilometreye kadar hıza sahip ve beş uçak topuyla donanmış durumda. Ve Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere, savaş kullanımı için az çok uygun olsa da, jet avcı uçaklarına ve hatta bombardıman uçaklarına sahip değiller.
  Dahası, Almanların dört ses hızında gelişen diskoları vardı. Arabaların etrafında akan laminer jet sayesinde küçük silahlara karşı tamamen savunmasızdılar. Ancak bu nedenle kendileri ateş edemediler. Ama öte yandan yüksekten bomba atıp keşifte kullanmak ve en önemlisi düşman araçlarını jetlerle devirerek çarpmak mümkündü.
  Uçan daireler, uzun menzilli etkili silahlardır ve Avrupa'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne uçma yeteneğine sahiptir. Bazen de çıplak ayakla ve bikinili dövüşmeyi tercih eden çok güzel kızlar tarafından yönetilirlerdi.
  İşte Gertrude ve Eve uçuşta. Bunlar iki harika tatlı. Örneğin, siyah bir Amerikalı yakalandı. Bir günlüğe bağlı. Ve böylece erkek mükemmelliği üzerinde, mahkumun bilincini kaybettiği, çok çalıştığı uzun süre sürdüler.
  Ve şimdi Gertrude, çıplak ayaklarıyla disketi alıp hedefe doğrulttu ve Amerikan uçaklarını düşürdü. İşte dövüşen bir kız.
  Havva da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ölümcül bir güçle bir arabayı düşmana doğrultuyor.
  Ve düşmana öfkeyle çarpar ve İngiltere ve ABD'nin arabaları düşer.
  Almanların inişi Kasım ayının sonunda planlandı. İlk olarak, şu anda kimse beklemiyor. Aslında hava çok iyi değil ve hayatta kalmak riskli. Ancak sakin günlerde İngiliz Kanalı boyunca yüzebilir ve karaya çıkabilirsiniz. Ayrıca gece inişinin avantajları vardır, çünkü geceleri savunmak çok daha zordur.
  Almanlar bu zamana kadar İngiliz ve Amerikan filolarını çok fazla öldürmüştü.
  Yani iniş sorunsuz bekleniyordu. Özel kız taburlarının, Kasım ayının sonundaki donda bile sadece bir bikiniyle yalınayak olan güçlü bir vurucu güç olması gerekiyordu.
  İniş 26 Kasım 1946'da başladı. Reichstag seçimlerinin yıldönümünde, ardından Hitler Reich Şansölyesi görevini aldı.
  İnişi durduracak kimse yoktu. Ve saldırıda, büyük piyade kitleleri ve hatta en yeni piramidal tanklar yer aldı. Hangi açıdan nüfuz edilemez.
  Kızlar elbette içlerinde savaşırlar ve cesurca hareket ederler.
  Ve bazı savaşçılar zaten geceleri donmuş su birikintilerinde buzun kenarını çıplak ayakla kırıyorlar. Ve çok sıkı savaşırlar. Ve inanılmaz mucizeler gerçekleştirirler. Ve çıplak parmaklarıyla el bombası atıp İngilizleri parçaladıklarında, son derece havalı oluyor ...
  Gerda ise Tiger-4 piramidal tankında top ve bomba atar ile hem de çok cesurca savaşıyor. Mermi üstüne mermi gönderir ve düşmanları parçalara ayırır.
  Kız yıkayarak değil, yuvarlayarak, joystick'in düğmelerine çıplak ayaklarıyla basarak kükrüyor:
  - Aktif olarak dişlerimizi gösteriyoruz, çok güçlü bir şekilde yok ediyoruz!
  Charlotte ateş ederken kırmızı bir meme kullanıyor, joystick düğmesine basıyor ve düşmana vuruyor, cıvıldadı:
  - Evrensel inşaat ekibimiz!
  Lupanula roketatarlı ve Christina çıplak ayaklı. Birçok rakibi ezdi ve homurdandı:
  - Üçüncü Reich'ın büyüklüğü için!
  Magda arkasından kükredi. Bu sefer çilek meme ucuyla. Düşmanı yırttı ve kükredi:
  - Aryan komünizmi için!
  İşte süper seviyenin kızları! Ve kızların piyadeleri çıplak ayakla nasıl koşar, hareket halindeyken el bombası atar. Ve ne kadar büyük ve ölümcül.
  Kızlar çok kavgacı ve güzeller.
  Ve İngilizleri sağa sola eziyorlar. Hem Fransa hem de Norveç tarafından böyle bir saldırı ve çıkarma ile İngiltere'nin sadece on gün dayanması şaşırtıcı değil. Bu harika!
  Metropol düştü. Ve bir sonraki aşama Amerika'ya bir gezi. Şubat ayında Almanlar, kışa rağmen İzlanda'ya bir çıkarma yaptı: Icarus Operasyonu ve bu önemli bölgeyi ele geçirdi.
  Ve yine, farklı SS taburlarından yalınayak kızlar savaşlarda yer aldı.
  Ve çıplak topuklarını karda savurarak başardılar.
  Stalin, Mart 1947'de Hitler'e ABD'ye karşı ortak bir savaş teklif etti. Führer bunu kabul etti, ancak SSCB'nin bir şekilde yasal bölge olan yalnızca Alaska'yı geri alması şartıyla. Ve daha fazlasını istemeyecek.
  Stalin bunu kabul etti ... Ve Sovyet birliklerinin Alaska üzerinden işgali başladı. Çok hızlı ve acımasız.
  Yeni Sovyet tankları hareket ediyordu.
  Elizabeth'in mürettebatı, ilk, deneysel ve tam olarak tamamlanmamış T-54 tankında savaştı. Nisan 1947. Alaska'da hala kar var ama Rus kızları çıplak ayakla ve bikinili dövüşüyor. Ve böyle güzel kızlar.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla düşmana ateş eder. Amerikan Sherman vuruyor. Savaşçı dişlerini göstererek şöyle der:
  - Büyük komünizmin fikirlerine şan!
  Ekaterina ayrıca yontulmuş bacakların çıplak parmaklarını ve ciyaklamaları kullanarak da ateş eder:
  - Ordumuzun muzaffer sonuçlarına şan!
  Elena da bu sefer göğsünün kırmızı meme ucunu kullanarak düşmana çok iyi işaretler vererek ateş etti ve hırladı:
  - Yeni belirleyici zaferlere şan!
  Euphrasia, çilek meme ucu kullanarak rakiplerine çarptı ve "Pershing" i yumrukladı:
  - Ve biz kazanacağız!
  Savaşçılar görünüşe göre sivri fareler gibi dağıldılar. Ve böylece Amerikalılar harmanlanır.
  Burada bir mermi tankın alnına çarpıyor, ancak hemen sekiyor. Elizabeth kükrer ve sıçrar:
  - Komünizm fikirlerine şan!
  Ayrıca, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla yanıt olarak bir mermi gönderir. Bu gerçek bir görevde olan bir kız.
  Mücadelenin güzellikleri bunlardır.
  Sovyet birlikleri Alaska'da direndi. Ve Mayıs ayında, metalden oluşan ilk IS-7 geldi.
  Ve üzerinde Alenka'nın tank ekibi var.
  İşte böyle dövüşen bir kız. Düşmana ateş ederken, ona son derece isabetli bir şekilde vurur.
  Ve silah ne kadar güçlü: 130 mm. Düşmanı uzun mesafeden yumruklar. Amerikalılar için ana tank hala Sherman'dır ve bu sadece Alman ve Sovyet tank aslarını puanlamak için iyidir. 90 mm kalibreden daha güçlü bir topa sahip biraz daha iyi bir Pershing var. Ve 90 milimetre kalibrelik tabancası ve 73 EL namlu uzunluğu olan çok küçük "Supershing", gemide ve yakınında Sovyet IS-7 makinesine tehlikeli bir yara açabiliyor. Amerikan silahları, piramidal Alman tanklarını her açıdan almıyor. IS-7 yan tarafa delinir. T-54 - "Supershing", alnına yakın ve uzaktan gemide alabilir. Ancak şimdilik SSCB, henüz üretimden kaldırılmamış ve Amerikalılarla savaşan ana tank T-34-85'e sahip. Yaklaşık olarak Sherman'a eşittir ve Pershing'den daha zayıftır.
  Yani Sovyet askerleri zor zamanlar geçiriyor. Ve tek, ilk deneysel tank IS-7'ye kıskançlıkla bakıyorlar.
  Bu araba gururlu ve havalı.
  IS-2 ve IS-3 de savaşıyor. Alındaki son makineye "Supershing" dışında girilmez. IS-3 ayrıca gövdenin alt kısmına delinebilir.
  IS-2, taretin ön zırhında biraz zayıftır.
  Kızlar Natashka ve ekibi bu tankta savaşıyorlar. Güzelliklerle savaşmak. Ve IS-2'den ölümcül mermilerle ezici darbeler veriyorlar.
  Natashka çıplak ayak parmaklarıyla ayaklarını bastırdı ve Amerikalı ve vyaknula'yı kırarak katili dışarı attı:
  - İyi komünizm fikirlerine şan!
  Zoya kırmızı meme ucunu öldürücü manivelaya bastırdı ve ciyakladı:
  - Aryan barışı ve düzeni için!
  Augustine ayrıca çıplak topuğuyla bir yok etme ile patladı, düşmana vurdu ve havladı:
  - Kesin zaferler için!
  Ve son olarak, Svetlana çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bacaklarını dışarı atar, düşmanı keser ve ciyaklar:
  - Büyük güç için!
  Kızıl Ordu'nun savaşçıları Alaska boyunca ilerledi. Yaz geldi ve hava sıcaktı ve bikinili ve çıplak ayaklı tanklarda kızlar için güzeldi. Grönland'ı yenen Almanlar Kanada'ya indi. Ve güneyden Arjantin'den taşınmaya başladılar. Brezilya'da, Alman yanlısı ve Amerikan yanlısı gruplara bölünme vardı. Almanlar, savaşa daha hazır tümenlerinden gelen güçlü bir darbe ile meseleyi kendi lehlerine kararlaştırdı.
  Naziler, uzun mesafeden ve çok hızlı bir şekilde ateş eden daha güçlü ve etkili bir saldırı karabinasına sahipti. Yankees yenilgi üstüne yenilgi yaşadı.
  Jane Armstrong liderliğindeki yeni bir İngiliz kız ekibi güneyden ilerliyordu ... Savaşçı yaz aylarında Brezilya'da savaştı ... Amerikan yanlısı güçler ağır ağır direndi.
  Ancak Venezuela'da kadın savaşçılar Amerikan birlikleriyle karşı karşıya kaldı. Piramidal ekipman modelleri lehine pratik olarak durdurulan eski "Panter" -2 üzerinde savaştılar.
  Ancak İngilizler, bu tankta bile Amerikalılardan daha güçlüydü. Silahtan, zaten umutsuzca modası geçmiş olan Shermanlara ateş ettiler, sadece Sovyet otuz dörtlü ile eşit şartlarda savaşabilirlerdi.
  Jane, çıplak ayak parmaklarıyla uzaktan ateş etti. Düşmanı vur ve cıvıldadı:
  - Bu Britanya'nın büyüklüğü - solmayacak!
  Gringeta yontulmuş bacaklarını çıplak ayak parmaklarıyla düşmana vurdu. Sherman'ı ezdi ve ciyakladı:
  - Krallığımız harika olacak!
  Ve dilini gösterdi!
  Sonra Monica ateş etti, düşmanı tam hedefe çıplak ayakla vurdu ve havladı:
  - Ruhun kurtuluşu için!
  Ve onlardan sonra lupanula ve Malanya. Daha tehlikeli olan Pershing'i isabetli bir şekilde vurarak gövdesini kırın.
  Tabii ki, çıplak ayakla cıvıldadı:
  - Kraliyet güçlerinin fikirlerine şan!
  Kızlar çok agresif ve yapıcı bir şekilde savaştı.
  Ve Kanada'da seçilmiş Alman birimleri hareket ediyordu. Gerda, "Tiger" -4 piramidal tankında Amerika'yı ve egemenliklerini ezdi. Ve düşmanın ezici darbeleri altında kırıldılar.
  Gerda çıplak ayaklarının yardımıyla ateş etti, düşmana vurdu ve bağırdı:
  - Aryan komünizmi için!
  Charlotte da bu sefer göğsünün kırmızı meme ucuyla bir yumruk attı, Amerikan arabasını deldi ve guruldadı:
  - Almanya'nın büyüklüğü için!
  Christina da düşmanı vurdu. Zırhını, bir yumurta kabuğu gibi, yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla ezdi ve guruldadı:
  - Olağanüstü başarılarımız için!
  Magda da gürleyerek düşmanı kil gibi ezdi ve kükredi:
  - Masalda anlatılamayan, kalemle anlatılamayan kaynaklar için!
  Kızların son derece mücadeleci ve çok hareketli olduklarını belirtmek gerekir. Onlarla da gerçekten eğlenceli.
  Ve sonra Kanada'nın ana şehirleri düştü: Quebec ve Toronto. Ve hayat daha iyi oldu, Fritz ve daha eğlenceli ...
  Hitler Amerika'nın sonunun geleceğini ilan etti!
  Atom bombasının geliştirilmesiyle ABD başarılı olamadı. Bu durumda şansın Amerika'dan Wehrmacht lehine döndüğü görülebilir. Ne olmuş? Zafer ve başarı için başka temeller de var. Bu yüzden umutsuzluğa kapılmak için çok erken.
  Ancak Fritz, yabancı alaylarıyla birlikte ABD'den asker olarak çok daha üstün. Ve düşmanı yok etmede çok şey yapabilirler.
  Burada Gerda, örneğin, siyah bir savaşçı yakaladı. Ve ona o kadar eziyet ettiler, sevişmeye zorladılar, toynaklarını düşürdü. Ve aslında oldukça havalı.
  Kırk yedi sonbaharında, Fritz Amerika Birleşik Devletleri topraklarına girdi. Sovyet birlikleri hala Kanada'da savaşıyordu.
  IS-7'deki Alenka, bütün bir Sherman ve Pershing tugayıyla savaştı. Buradaki Sherman'lar, IS-7 için yandan ateş ederken tehlikeli olan uzun namlulu 76 mm'lik bir topa sahip Firefly sınıfındandı. Yani kızlar ciddi bir durumdaydı. IS-7, tüm avantajlarına rağmen, sınırlı mühimmatlı ve çok hızlı ateş etmeyen bir topa sahiptir.
  İşte Alenka çıplak ayaklarının yardımıyla ateş etti, Amerikalıya vurdu ve ciyakladı:
  - Savaş yolumda!
  Anyuta, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla sırayla dövüldü, Sherman'a çarptı ve bağırdı:
  - SSCB'nin zaferi için!
  Alla da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla vurdu. Amerikan arabasını deldi ve ciyakladı:
  - Komünizm fikirleri için!
  Maria ayrıca çilek meme ucunun yardımıyla yumruk attı, rakibini parçalara ayırdı ve tısladı:
  - Lenin'in büyük el yazmaları için!
  Ve Matrena çıplak topuğuyla teslim oldu, Sherman'ın zırhını ezdi ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdadı:
  - Işık şövalyelerim için!
  Bu beş, bu kızlar - daha havalı bulamazsınız! Ve hepsi çok genç ve taze. Ve kızlar bal gibi kokar. Askerlerin bu kadar zevkle dilleriyle Venüs'ün bağrını yalamalarına şaşmamalı. Ve hala yalıyorlar.
  Evet, IS-7 parçalara ayrılmamak için geri çekildi. Bu yüzden bu bir tank, tüm tanklar bir tank.
  Belki piramidal Alman hariç ...
  Ama Sherman'ların çoğu öldürüldü ve geri kalanı geri çekiliyor.
  Sovyet kızları böyle kesti.
  Ve gökyüzünde Anastasia Vedmakova ve Alenka Sokolovskaya Fritz'i harmanlıyor. Bu Pokryshkin bu kızlara uygun değil. Ve güzeller çıplak ayak ve bikiniyle dövüşüyor. Ateş ederken göğüslerin kırmızı meme uçları kullanılır, bu da ateşlemenin savaş etkinliğini arttırır.
  Ama Albina ve Alvin'i daha iyi anlıyor. Kızlar Şövalye Haçı'nın altı derecesini almayı başardılar. Platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Şövalye Haçı'nın en yüksek altıncı sınıfı, her biri binden fazla uçağı düşürdükten sonra onlara verildi.
  İşte kızlar - tüm kızlara kızlar ...
  Ancak hem Anastasia Vedmakova hem de Alenka Sokolovskaya, iki yüzden fazla uçak topladı. Ve zaten SSCB kahramanının sekiz yıldızına sahiptiler.
  Anastasia, çıplak ayaklarını uçağın silahının ateşleme düğmesine bastı ve gıcırdayarak bir Amerikan arabasını devirdi:
  - Süper bir kızım var!
  Alenka Sokolovskaya, göğsünün kırmızı meme ucunun yardımıyla düşmanı kesti, üç uçağı devirdi ve havladı:
  - Ve daha da havalıyım!
  Bunlar kızlar, böyle kızlar!
  Ve Amerika'yı yok et.
  Tabii ki, Alvina ve Albina daha da eğlenceli ve havalı hale getiriyor.
  Alvina ateş ederken kırmızı meme uçlarını kullanıyor ...
  Ve Albina çileği...
  Ve her iki kız da, yeşim, titreşen çubuklarla dille çalışmayı çok seviyor. Öyle bir tutkuları ve saldırganlık inançları var ki!
  Albina çıplak ayak parmaklarını bastırdı ve cıvıldadı:
  - Ve denize gidiyorlar, atılgan kızlar!
  Alvina, ateş etti, onayladı:
  - Harika element, öldürme elementi!
  Ve şimdi Almanlar, Sovyetler ve Japonlar Amerikan topraklarına daha derine girdiler.
  Japonların kendi savaşçıları var: ninja kızlar. Çok cesur ve savaşıyor.
  İşte mavi bir ninja kızı, çıplak ayaklarıyla bir tıraş bıçağını nasıl serbest bırakıyor, Amerikalıların ve gevezelerin kafalarını kesiyor:
  - Geçemeyecekler!
  Ve değirmeni kılıçla keser.
  Ve sarı ninja kız, kılıçlı gerçek bir hayran tutacak. Ve sonra, çıplak ayakla, zehirli iğneler atacak ve onları Yankee birliklerini öldürerek, rakipleri yumruklayarak fırlatacak.
  Ve ciğerlerinin tepesinde uluyan:
  - Tüm Japon ihtişamıyla!
  Ve kızıl saçlı kız, eğik değirmen gibi tutacak ve düşmanları kesecek.
  Sonra onu çıplak ayak parmaklarıyla alacak ve onlara çarpacak ve Yankee'leri farklı yönlere dağıtacak. Bu savaşın güzelliği.
  Ve kükreme:
  - Biz ninjayız!
  Ve sonra beyaz ninja saçlı bir kız, kılıçlı bir helikopter resepsiyonu düzenleyecek. Rakipleri doğrayın, ezin. Ve kızıl meme ucundan kükreyerek şimşek çakıyor:
  - Japonya'nın zaferi için!
  Eh, kimse böyle hırsızlara karşı koyamaz! İşte kızlar, bütün kızlar kızlar...
  Ve çok agresifler.
  Ama burada savaşlar muazzam bir yoğunlukla gürlüyor. Mihver kuvvetleri kuzeyden ve güneyden içeri giriyor, kelimenin tam anlamıyla Amerika'yı devasa maşalarla sıkıştırıyor.
  İşte bir zamanların şanlı ülkesinin hayal gücünü sarsan bir klibi.
  Sonbaharın sonunda, Fritz zaten kendilerini Amerika Birleşik Devletleri topraklarına sıkıştırmıştı.
  Burada Gerda Tiger-4 tankında savaşıyor ve yol boyunca eskisini hatırlıyor,
  Ayrıca çok şanlı başarılar.
  Gerda hafifçe kan içindeydi ama memnundu. Ama ruh hali, gulyabanın kesik karnından yayılan korkunç koku ve aynı yaratıklardan yüzlercesinin daha, hatta daha fazlasının koşarak geleceği korkusuyla bozuldu.
  Bu arada Charlotte, inatçı rakibini kafasından tuttu ve yaratığın boynunu bükerek ölümcül bir "çifte Nelson" tekniği uyguladı. Buradaki ateşli savaşçının, vahşice dövülen gulyabani merhamet açısından bir tür Rahibe Teresa rolünde olduğu ortaya çıktı. ifade edildi:
  - Ben kibarım, kibarım ve annem kibar - bilge bir baykuş gibi!
  Gerda endişeliydi:
  - Anlamıyor musun?
  Charlotte şaşırmıştı.
  - Ne anlamalıyım?
  "Dinozorlar veya fare ve hamamböceği melezleri duymaz mı?" Gerda dudaklarını büzdü.
  Charlotte kıkırdadı.
  "Bu kadar salak olmanı beklemiyordum!" Evet, en az bin tanesini öldüreceğiz!
  - Kafana sopayla vurdular!
  - Değil. İnan bana, megagnome bizi duyabilir. - Sonra kız kekeledi. "Cücelerin Sultanı onu almadıysa, yani onu hizmete çağırmadıysa, bizden fazla uzağa gidemezdi.
  Gerda çok zayıf bir güvenle sordu:
  "Ya diğer cüceler, elfler, annihobbitler?"
  Charlotte, erkeksi bir acımasızlıkla çabucak son umudunu söndürdü:
  - Diğerleri, belki duyuyorlar, ama bunun umurunda mı? Sadece megagnome Kiy-Dar'ı bilir.
  Gerda, kanlı bacağını kocaman, yemyeşil bir yaprağa silmeye başladı. Yaprak sadece dışarıdan yumuşak görünüyordu, ama aslında dikenliydi. Çıplak ayaklı sarışın bir moral verdi:
  - Parlayan her şey altın değildir, ama kokan her şey - her zaman bok gibi olur! Dünyada o kadar çok pislik var ki, yerde birkaç adım attıktan sonra bile yaratıcının saflığına inanmak imkansız!
  Buna karşılık, Ateş Şeytanı plastik borusunda havayla tekrar tısladı. Sonra kızlar uzun süre geceyi dinlediler. Ancak megagnome Kiy-Dar duymadı, hatta duyamadı. Ve burada açıkça başka bir cüce yoktu.
  Gerda şarkı söyledi:
  - Bir arkadaşın aniden ne arkadaş ne de düşman olduğu ortaya çıktıysa, ancak bir cüce ... Bu, bir tımarhaneyi beklediğimiz anlamına gelir!
  Charlotte arkadaşının sözünü kesti:
  - Pekala, bir hortlak lejyonu tarafından örtülmemizi mi istiyorsun? Haydi ayaklarınla ve çabuk!
  Her iki savaşçı da yorgunluktan hasta olmalarına rağmen bir kez daha zorlu koşularına devam ettiler. Bazen Gerda hareket halindeyken uyuyakaldı, tatlı kısa anlarda uzanıyor, dinleniyormuş gibi görünüyordu (bir tür rüyada uyuyor - inanılmaz derecede havalı!). Ancak görüntüler yere düşen bir kil parçası gibi ufalandı - kolayca ve çaba harcamadan, yalnızca beden gergin bir şekilde titredi. Ve sonra her şey, sanki görünmez bir sarkaç sallanıyormuş gibi yeniden başladı. Etrafta bir tür yarı gerçeklik ve yarı gerçeklik vardı, göz kapaklarımı şişirmek zorunda kaldım, böylece ağır, kapanmadılar. Kızların çıplak ayakları vahşice delindi, ancak bu korkunç acı, onların gerçeklik hissini tamamen unutmasına ve kaybetmesine izin vermedi. Ve manzara yavaş yavaş değişti .... Etraftaki karanlığın içinden uzun duvarlar açıkça görünüyordu, yorgun sarışın savaşçı siyah taş bir koridorda gibiydi. Sesler vardı, koşmasının ağır yankısı. Ve ileride korkunç ve hareketsiz bir şey daha vardı. Canlı bir şey, görünmezken kızları bekliyordu ve oraya koştular. Elbette cehenneme düşmek istemediler ama yine de bir kaplanın kovaladığı koyunlar gibi koştular. Neden böyle saçmalıkları hayal etmeye başladıkları bile belli değil, belki de savaşın son haftalarının Afrika çölünde ve Asya dağlarında aşırı fiziksel efordan dolayı ...
  Gerda fısıldadı:
  - Ve cennet bile cehennem olabilir, cehenneme uzun süre yüzmek zorunda kalmazsınız!
  Bir şey kızın elini tuttu. Bilinç, savaşçıya geri döndü. Birden kendini hareketsiz buldu. Zemin hafifçe öne doğru eğildi. Ve hafif bir su sıçraması oldu. Kızın bitkin yüzüne tazelik ve nem üflendi.
  Gerda haykırdı:
  - Vay canına, cennete bile koşabilirsin!
  - Viry! Charlotte duyguyla içini çekti. - Büyük Almanya'nın düşmüş askerlerinin mutlu olduğu yer. - Sesli savaşçı sesi gerçek bir neşe doluydu.
  Gerda bu iyimserliği paylaşmadı:
  "Daha çok Virius'un ön alanı gibi.
  Charlotte heyecanla şunları söyledi:
  - Tarlanın olduğu yerde tarla vardır!
  Gerda efsaneyi hatırladı, Reich-Saray yolunda küçük bir gümüş su nehrini nasıl geçtiklerini hatırladı. Kraliyet atının yüksekliğinden geçiş, kolay ve hızlı eğlenceli görünüyordu. Sarışın savaşçı, bu arada, daha da iyi olan bir padişah veya bir sultan gibi hissetti! Ama dev bir elit atın üzerinde oturmak başka bir şey, bir tanrıçanın kendi bacaklarında seyahat etmek başka bir şey. Merak ediyorum, bu nehir ne kadar derin ve hain?
  Gerda kurnazca ama mecazi anlamda şunları söyledi:
  - Ve ön saha benim!
  - Yüzebilirsin? Kızıl saçlı kız ona döndü.
  Gerda omuz silkti.
  - Ne aptalca bir soru. Seçkin SS taburunun yüzemeyen bir temsilcisini nerede gördünüz?
  Charlotte yanan buklelerini kararlı bir şekilde salladı.
  - SS seçkinlerini unut. Tamamen farklı bir dünya, hatta sayısız dünyanın olduğu sonsuz bir evren var. Her şey bizde olduğu gibi değil!
  "Yapabilirmiyim?" diye sordu Gerda, savaşçının içindeki boşluğa tekrar bakarak.
  Charlotte mırıldandı:
  - Çabuk doğur! Zaman bitiyor!
  "Elbette yüzebilmeliyim!" dedi sarışın savaşçı, arkadaşının nazik ve aynı zamanda ürkütücü yüzündeki şüpheyi görerek neşeyle.
  Mavi-sarı benekli kanatları olan bir albatros büyüklüğündeki kelebek, çıplak bacaklı sarışının doğruyu söylediğini doğrulamak için antenlerini çırptı.
  "Sanırım ben de öyle, ya da neredeyse öyle," diye yanıtladı Charlotte kararsızca. - Atasözünü bilseniz de: hindi düşündü ve çorbaya girdi, karga düşünmedi ve bir çıngırakla sonuçlandı! Her halükarda, nasıl olduğunu bilmen daha iyi çünkü seni dışarı çıkaramam. Ve tek bir yolumuz var - diğer tarafa.
  Gerda yumruklarını sıkıca sıktı.
  - Elbette, havalı olan yüzdü!
  Charlotte uyardı:
  "Kılıçla ilgili sorunlarımız olabilir!"
  Göz alıcı savaşçılar kıyının en ucuna yaklaştılar ve siyah gece sularına adım attılar. Gerda suyun basıncını hissetti - perçin hafif bir akıntıya sahipti. Çıplak bacaklı sarışın diz çöktü ve açgözlülükle sarhoş oldu, ardından bunu yorgun, tozlu yüzüne serpti. Uyuşukluk anında kayboldu. Su serin ve yumuşaktı, içine uzanmak ve kadın vücudunun ağrıyan kaslarını gevşetmek istedim ...
  Gerda heyecanla şunları söyledi:
  - Ve ön sahadaki mayınlar görünmez!
  - Bir dakika bekle! diye fısıldadı Charlotte.
  Gerda şaşırdı:
  - Buradaki tuzaklar ne?
  Ateşli savaşçı güvence verdi:
  - Hayır, ama ... Sanırım hala bir şansımız var!
  Ateş savaşçısı süngeriyle beyaz plastiği tekrar öptü. Etrafa dikkatlice bakarak dinledi.
  Gerda da rahatladı ve sudan gelen ilahi enerjiyle besleniyor gibiydi. Charlotte ona sordu:
  - Ve görüyorsun, burada konsantre olmak benim için zor.
  Çıplak bacaklı sarışın da arkasına baktı. Birazdan hafifleyecek gibiydi. Karanlık, zifiri karanlık olmaktan çıktı, çünkü son zamanlarda, geçilmezliğinde kararsız boşluklar ortaya çıktı - biraz daha fazla görünüyordu ve gecenin örtüsü düşecekti. Yani, kovalamaca çok yakında başlayacak. İyi ki nehre ulaşmışlar. Gerda, kaşlarını kaldırarak yakından baktı: bacaklarında, erkekleri belirsiz bir şekilde çıldırtan su açıkça görülüyordu - akımın ortasında. Diğer taraf neredeyse karanlıkta boğulacaktı.
  Kar beyazı savaşçı şunları söyledi:
  -Keşke şimdi erkeklerin elleri, gerginlikten damarlar görünen bitkin bedenlerimizi okşasa. Bundan nasıl zevk alırdık? Ey masum kızların acı çeken eti. Tanrıça Venüs'ün göğsüm, her kadının istediği gibi sevgi ve mutluluk ister!
  Charlotte piposunu tekrar aldı. Bu sefer Gerd'e, ya havada ya da yerde, bir tepki olarak titreyen bir şey varmış gibi geldi. Ve sarışın savaşçının çıplak topuğunda sivri uçlu ve aynı zamanda çok hassas bir şey ovuldu. Dedi ki:
  - İşte o bir boa yılanının zevki.
  - Duydun mu? Genç ateşli şeytan heyecanla elini tuttu. - Megagnome'un adımları! Ah bembeyaz kadın kokuyor mu? Kiy-Dar yanıtladı. Charlotte arkadaşını kulağından öptü. - İnanın zaferimiz yakın, O buralarda bir yerde!
  Gerda, şunları kaydetti:
  - Evet, yakın ... Bir sümük için Ay gibi!
  Charlotte, elfler tarafından yaratılan sihirli plastikten (tekno-sihir olsa da!) Bu sefer toprağın karşılıklı sallanması çok daha belirgindi.
  Gerda felsefi olarak şunları söyledi:
  - Öyle bir işaret var ki, başlangıçta ne kadar şanssızsanız, son o kadar başarılı olacak!
  - Evet ... - En güzel kızın zümrüt gözleri mutlulukla kısıldı, - Çağrıya geldi! Key-Dar!
  Gerda parmağını dudaklarına götürdü:
  - Evet, dikkatli ol. Belki de o megagnome ya da tamamen farklı bir düzenden bir yaratık değildir!
  Donup kaldılar, dinlediler. Dünyanın titremesi daha tekdüze, ağırlaştı. Yakınlarda bir yerde, çalıların "adaları" arasında kocaman bir karakter ilerliyordu. Devasa bir cin gibiydi, son sakalsız genç bile olsa itaatkar bir usta arıyordu...
  Charlotte şunları söyledi:
  - Muhtemelen megagnomların tüm gücünü hayal bile edemezsiniz. Bunlar o kadar güçlü yaratıklardır ki, cehennem ateşi bile önlerinden çekilir!
  Gerda hemen itiraz etti:
  - Hayır, neden hayal edemiyorum ... Bir gnome güçlü bir yaratıksa, o zaman bir megagnome daha güçlü olmalıdır. Sonuçta, çok kelimeler mega, bir milyon kat daha fazla!
  Charlotte isteyerek, bir pop yıldızıyla çıkan bir kız olarak kabul etti:
  evet haklısın arkadaşım! Tam olarak bir milyonda, bu yenilmez bir ordu!
  Gerda şaşırdı:
  "Neden onu daha önce arayıp arkadaşlarımızın ölmesine izin vermedin?"
  Genç ve kızıl saçlı dişi şeytan cevap vermek yerine düdüğünü tekrar öptü, hava kavisli memeden hafif bir tıslamayla kaçtı. Ve aniden Charlotte yarım nefeste dondu, zümrüt gözleri yuvarlandı. Ateşli kurt suya oturdu ve Gerda'nın eline dokundu. Çok istedim, ona cevap verecektim, aniden ...
  Kızın çıplak ayakları aniden öyle keskin bir acıyla yandı ki bir anda sıçradılar ve sonunda uyandılar. Madeleine elinde elektrik kablosu olan bir sopa tutuyordu. Pembe üzerinde, sıcak kum ve keskin dağ taşlarının üzerinde koşmaktan hafifçe keratinleşmiş bir elektrik deşarjı kabarcığı belirdi.
  SS kaptanı homurdandı:
  - Kalk ve üniformanı giymeye hazırlan! Bir mareşalin önünde bikiniyle gösteriş yapamazsın! Bak bebeğim, ödüllendirileceksin, ama aptallığı atarsan, o zaman bir gün Conan tekerleğini döndüreceğim ve aynı zamanda elektrik şoku vereceğim. - Madeleine burada korkunç bir surat yaptı. - Hayır, bir gün değil, bütün bir hafta, tek bir dakika ara vermeden. Hala zamanımız var.
  Kızlar hızla toplanmaya başladı .... Ve başka bir kıtada da ilginç olaylar ve benzerleri yaşandı.
  Evet ve şimdi savaş geri döndü ve savaşçı Gerda, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ölümcül bir güç mermisi gönderir. Yıkılan Pershing durdu.
  Daha büyük ve daha sakar bir şey burada sürünür. En son Amerikan geliştirmesi, 155 mm uzunluğunda bir tabanca kalibreli ve 305 mm zırh kalınlığında kendinden tahrikli bir tabanca. Yüz yirmi ton ağırlığında ve çok yavaş hareket ediyor. Zar zor sürünüyor...
  Gerda, Sherman'ı iyi niyetli bir atışla ezdi ve şunları kaydetti:
  - Ruhumuza gider!
  Charlotte çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş etti, düşmanı metal parçalara ayırdı ve ciyakladı:
  - Onur ve Anavatan için!
  Christina dehşetle belirtti:
  - Onu bir bombacıyla gömebilir misin?
  Magda kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bunu bana bırak!
  Ve kız, inatçı ayak parmaklarıyla düşmana bir top doğrulttu ve dövdü.
  Ve Amerikan canavarı durdu ve patladı.
  Bunlar Üçüncü Reich'tan kızlar - aferin!
  Kış geldi ve IS-7 karda ilerliyor. Amerika'da çatışmalar sürüyor. SSCB'den gelen güzeller çılgınca savaşıyorlar.
  Alenka, Pershing'e çıplak ayaklarıyla ateş etti ve düşmanı ezdi.
  Ve havladı:
  - Rus komünizmine şan!
  Anyuta ayrıca bir mermi ile vurdu. Tekniği çıplak ayak yardımı ile uyguladı ve şunları söyledi:
  - Süpermen kız diyeceğim!
  Alla ayrıca başka bir Patton tankına ateş etti ve vurdu. Ve çok havalı.
  Bu en yeni Patton tankı ne tür bir sebze? Sadece daha güçlü 810 beygir gücünde bir motora ve daha eğimli zırha sahip bir "Aşırı Kilolu".
  T-34-85 için sorun haline gelebilecek etkileyici bir makine. Ama IS-7 uzaktan onu yener. Ve ön zırhta bir mermi alan Sovyet tankı, onu bir sekmeye gönderir. İşte bir savaş aracı. Ve karşılık olarak, Amerikalıyı tek vuruşta yere serdi.
  Sonra Maria ateş eder, düşmanı isabetli bir şekilde vurur. Onu delip geçiyor ve ciyaklıyor:
  - Ordumuz güçlü, dünyayı koruyor!
  Ayrıca çıplak ayak parmakları kullanıyor.
  Ve sonra Marusya mahvolacak. Ve düşmanın zırhını parçalara ayırın. Bu durumda çıplak bir topuk yardımı ile.
  Ve kükreme:
  - Stalin'in yeni reformları için!
  O çok savaşan bir güzel ve herkesi memnun etmek istiyor.
  IS-7'deki ekip bu şekilde çalışıyor, bu da mide bulandırıcı.
  Ama kızlar geliyor.
  Elizaveta bir T-54 üzerinde savaşıyor. Ve çaresizce davranır. Ne kadar agresif bir kaltak.
  Ve kızların çok iyi bir arabası var. Ve ondan son derece doğru bir şekilde ateş ediyorlar.
  Örneğin, "Superpershing"i alıp vurdular ve bağırdılar:
  - Kutsal komünizmimiz!
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla silahı doğrulttu. Lupanula hedefte ve ciyakladı:
  - Zaferim büyük olacak!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Ekaterina, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla çırpındı ve ciyakladı:
  - Büyük zaferlerimiz için!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl güldüğünü.
  Ve Elena, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana çarpacak. Güçlü zırhı kırdı, metali parçaladı ve ciyakladı:
  - Ulusumuza güçlü!
  Ve ciğerlerinin tepesinde kükreme...
  - Yaşasın!
  Ve Euphrasia da düşmanı bu sefer çilekli meme ucuyla dövüyor. Düşmanı ez ve gevezelik et:
  - Galaksinin tüm gezegenlerinde komünizmin büyüklüğü için!
  Bunlar dünyanın en havalı kızları. Ve onları durduracak veya engelleyecek hiçbir şey yok.
  Ekaterina gıcırdıyor ve göğsünü sallıyor:
  - Süper bir kızım var!
  Ve meme uçlarına yakut dökülmüş ... Bir keresinde onları siyah bir adamın yüzüne itti ve onu yalamaya zorladı. Sonra diliyle onun erkeksi mükemmelliğini yaladı. Ne hoş bir tat.
  Bir kız için ne kadar güzel - dünyadaki daha büyük zevki tarif etmemek.
  Kızlar düşmanı böyle ezerler. Ve şanlı zaferlerinin ve muazzam başarılarının tadını çıkarıyorlar.
  Ve Anastasia Vedmakova ve Alenka Sokolovskaya genellikle harika kızlar. Tutku dalgaları ve şehvet tsunamisi içlerinde sadece kaynar.
  Anastasia kırmızı meme ucunu düşmana fırlatıyor, Yankee uçağına çarpıyor ve ciğerlerinin tepesinden ciyaklıyor:
  - Ben güzel bir süpermenim!
  Çilek meme uçları ve kükremelerin yardımıyla düşmanı ezmeye devam eden Alenka Sokolovskaya:
  - Ve dünyadaki tüm kızlardan daha uzunum!
  Savaşan kadınlar bunlar ve biraz daha çaldıklarını söylemeliyim! Onlara kimse karşı koyamaz.
  Amerika bile ... ve her biri zaten SSCB kahramanının on altın yıldızını kazandı ...
  Böyle olağanüstü bir başarı için özel bir ödül aldılar: SSCB kahramanının elmas yıldızı. Bu başlı başına çok onurlu ve havalı.
  İyi eğlenceler güzellikler!
  En iyisi, elbette, henüz gelmedi!
  Oleg Rybachenko, Suudi Arabistan'da bir operasyon daha gerçekleştirdi.
  II. Nicholas'ın çarlık ordusu Rus topraklarını genişletti. Oleg ile birlikte, Margarita Korshunova kızı şimdi savaşıyordu. Ayrıca bir mutant - ölümsüzlük alan bir savaşçı.
  Eh, ebedi çocuklar tüm bu Mücahid çetelerini itaat altına aldı. Ve onları yendiler - onları Rus Çarına yemin etmeye zorladılar.
  Aynı zamanda, Oleg Rybachenko, kızların maceralarının güzel ve biraz farklı bir devamını yazmaya karşı değil;
  Yeni yıldan sonra, Almanlar ve koalisyon Amerika Birleşik Devletleri'nde önemli ölçüde ilerledi. Teknolojik olarak daha gelişmiş bir düşmanla uğraşan Amerikalılar kaybediyorlardı.
  Mart ayının sonunda, Wehrmacht Washington'a yaklaştı ve ABD başkentine saldırmaya başladı.
  Savaşlar eşit değildi ve burada kızların kazandığı belliydi... Özellikle piramidal tank Gerda, kompozisyonları gibi iyi.
  Gerda, Beyaz Saray'ın bombardımanı sırasında, tankına doğrudan ateşle vurulduğunda uykuya daldı ve şöyle hayal etti ...
  Partizan Lara Mikheyko'nun Naziler tarafından yakalandığını gördü. On dört yaşında bir kız Nazilerden geri çekildi. Arkadaşlarından ikisi öldürüldü. Ve kendisi kulübede saklandı.
  Büyükanne onu torunu olarak göstermek istedi ama Naziler ona inanmadı. Ve beni aldılar... Arama başlamak üzere.
  Ve sonra Lara bir el bombası aldı, Naziler düştü. Kız zihinsel olarak bu ışığa veda etti ve attı ... Ama el bombası patlamadı.
  Kahramanca kaçmak mümkün değildi.
  Lara'yı yere serdiler, birkaç kez vurdular ve gözünün altına bir morluk koydular. Ama sert vurmadılar, görünüşe göre sakat kalmaktan korktular!
  Sorgu için kulübeye getirildiğinde Lara küstahça davrandı.
  SS albayının gözlerine cesurca bakarak şöyle dedi:
  - Fritz yakında seni mahvedecek! Silahların gürültüsünü duyun, Kızıl Ordu'dan ölüm geliyor!
  Albay cevap verdi:
  - Cesur kız, kırbaçla tanışacaksın!
  Lara cesurca bağırdı:
  Acı beni korkutmuyor!
  Albay emretti:
  - Bu piçi bir posterle dışarı çıkarın: partizan ve tüm köyü gösterin!
  Polis hemen şunları söyledi:
  - Sokağa kar yağdı ve hava buz gibi... Kızın şehvetini soğutmak için çıplak ayakla dışarı çıkarılması gerekmez mi!
  SS Albay başıyla onayladı.
  - Doğru şekilde! Donda yalınayak gibi olsun, belki aklınıza gelir!
  Lara'nın ceketi ve kazağı yırtılmıştı. Sadece bir pamuklu elbisede kaldı. Kaba ayakkabılarını ve siyah çoraplarını çıkardılar. Kız, hafif bir elbise içinde yalınayak kaldı.
  Boynuna "Ben bir partizanım" yazılı bir plaket astılar. Ve ellerini arkadan bağlayarak onu verandaya çıkardılar. Kızın çıplak ayakları soğuk ve karlıydı.
  Lara gülümsedi. Yüzündeki morluktan, görünüşünden gerçekten utanmıştı. Ve karda çıplak ayakla yürüyebilirsiniz. Tabanları, birçok yalınayak geçişten dolayı yaz boyunca çok sertleşmişti. Son zamanlarda ayakkabılarını giydi ve soğuğa ve açlığa ilk kez katlanmak zorunda kalmıyor.
  Lara kendi kendine gitti ve gülümsemeye devam etti. Rüzgar bakır kırmızısı saçlarını savurarak esti ve çıplak ayaklarının altında kar çatırdadı.
  Kız tahttaki bir prenses gibi böyle bir bakışla yürüdü. Ve geride zarif, küçük ayak izleri, neredeyse çocuksu ayaklar bıraktı.
  İnsanlar ona sempatiyle baktılar.
  Kürk mantolu büyükannelerden biri mırıldandı:
  - Korku! Kızı çıplak ayakla yönlendiriyorlar!
  Hava güneşliydi ve Lara'nın sertleşmiş, nasırlı tabanları soğuktan çok az etkilenmişti. Kendi kendine yürüdü ve dişlerini gösterdi.
  Burada bir kırbaç darbesiyle yakıldı. Kız çığlık attı ve dudağını ısırdı.
  Birkaç kez daha güçle vuruldu. Lara güçlükle ayağa kalktı ve bir irade çabasıyla ağlamasını bastırdı.
  İnatçı kız, işkence cihazlarının bulunduğu özel bir kulübeye gönderildi.
  Burada onu bir rafa koydular ve topuklarını kızgın demirle yakmaya başladılar ...
  Ve iki cellat Lara'yı kamçıyla kamçıladı. Kız ilk başta çığlıklarını muazzam bir çabayla bastırdı, ancak çocuğun çıplak tabanlarına sıcaktan kırmızı geniş demir şeritler sürüldüğünde çığlık attı ve bilincini kaybetti. İçeri getirildi...
  Korku...
  Gerda uyandı .... Lanet olsun, onlar zafer arifesindeyken, tankları Beyaz Saray'ı bombalarken bunu hayal etmelisiniz.
  Ve sonra böyle kötü şeyler ortaya çıkıyor ...
  Gerda, evden çıkan "Supershing"e ateş etti, delip geçti ve şöyle dedi:
  - Barış, emek ve sevgi!
  Sonra dilini çıkardı.
  Charlotte da çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmanı dövdü ve ciyakladı:
  - Ben süper bir kızım!
  Christina da bir yılanla tıslayarak ve kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine basarak düşmanı delip geçerek içeri girdi:
  - Biz süper adamız!
  Ve Magda düşmanı tokatlayacak, tankı ezecek, savaş kitini patlatacak ve şunları yapacak:
  - Akrobasi verin!
  Sonra ortaklarına göz kırpıyor. İşte bir kız - en yüksek sınıf topçuyu düşünün.
  Kadın savaşçılar Yankee'leri yok ediyor ve puanlar kazanıyor... Albina ve Alvina şimdiden iki bin düşmüş arabayı puanladılar. Bunun için yeni bir ödül aldılar: Gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç'ın Elmas Yıldızı.
  Kızlar süper sınıfın asları olarak kendilerini bu şekilde ayırt ettiler. Ve kimse onları durduramaz ve yenemezdi.
  Anastasia Vedmakova ve Akulina Sokolovskaya ve Orlova'nın her biri yeni bir ödül aldı: Çok mutlu oldukları elmaslarla en yüksek dereceli Zafer Nişanı. Bunlar havalı kızlar.
  Ve savaş sona eriyor ... 20 Nisan 1948'de Amerikalılar teslim oluyor. Ve İkinci Dünya Savaşı'nın bir başka hikayesi alt üst oldu.
  Bu sefer uzun bir barış dönemi gibi görünüyor. SSCB Alaska'yı geri aldı ve herkes mutluydu. Ve Amerika kıtasının ülkeleri Japonya ve Üçüncü Reich tarafından bölündü. Böylece dünyanın geçici olarak yeniden dağıtılması sona erdi.
  Almanlar savaştan bıktı.
  Hitler, Üçüncü Reich'ta çok eşliliğe izin verdi - her biri dört eşe kadar ve çocuğu olmayan veya üçten az olan çiftlere acımasız vergiler getirdi. Bu, nüfus politikasını teşvik etmek için güçlü bir hareketti.
  Buna ek olarak, Hitler'in suni tohumlama ile elde edilen birçok çocuğu vardı. Ve aralarında tahtın varisini seçmek gerekliydi.
  Üzüntü yoktu, Üçüncü Reich, Japonya ile birlikte fethedilenleri sindiriyordu.
  Ancak 5 Mart 1953'te Stalin öldü. Ve Beria iktidara geldi. Neden Beria? Gerçek tarihte, taht için de iyi şansı vardı, ancak bir kaza onu engelledi: Beria'ya karşı bir karşı komplonun olgunlaştığı bastırılması sırasında Doğu Almanya'da bir isyan. Ve burada GDR, elbette değil.
  Ayrıca Hitler, bir Germanophile olan, öngörülebilir ve iyi bilinen Beria'nın Stalin'den sonra hüküm sürmesini de istedi. Ve Stalin, sağlığı bozulduğunda, Beria lehine bir vasiyet yaptı.
  Böylece her şey sadece gizli polisin değil, sırrın liderinin lehinde kararlaştırıldı.
  Beria, Hitler'e nükleer silahlar elde edene kadar Japonya ile anlaşmasını teklif etti.
  Bir samurayın ne düşünebileceğini asla bilemezsiniz.
  Beria ve Hitler, Japonya ile ortak bir savaş ve topraklarının bölünmesi konusunda anlaştılar.
  20 Nisan 1954'te, samurayların geniş sömürge imparatorluğuna karşı ortak bir savaş başladı.
  Tarihte ne yeni bir sayfa açılıyor. Sovyet birlikleri Japonya'ya ilerliyor.
  Ve Almanlar da... Burada yine Gerda ve Charlotte piramidal bir tankta savaşıyorlar. Elli ton ağırlığında iki koltuklu bir arabaları ve 2500 beygir gücünde kompakt bir gaz türbini motoru var. Ne kadar hızlı bir Alman arabası olduğunu hayal edebilirsiniz. Ve zırh, plastik katkılı özeldir. Ve çok güçlü, her açıdan aşılmaz. 75 mm'lik küçük kalibreli bir silah, ancak yüksek basınçlı bir tabancada çok yüksek namlu çıkış hızına sahip bir silah. Zırh delmeyi arttırdı. Ve mermi stoğu ve ateş hızı harika. İletkenlik yüksektir.
  Tankın kendisi sadece süper ... Yani Gerda neyle savaşacağını biliyor.
  Sovyet arabaları daha zayıf. Ana tank hala T-54, araba fena değil, nispeten ucuz, ama her şeyde Almanlardan çok daha düşük. IS-7 hala devasa hale gelmedi. 122 mm'lik bir top alan, ancak daha uzun namlulu ve iyi alın zırhlı, daha zayıf yanları olan IS-10 tarafından fark edildi. Ancak tüm bunlar elli üç ton ağırlığa uyuyor, ki bu fena değil.
  Gerda, Panther-6 tankını çıplak ayaklarını kullanarak ve kükrerken joystick düğmelerine basarak Japonlara ateşler:
  - Aryan kardeşliğinin fikirlerine şan!
  Charlotte kırmızı meme ucuyla, yedi sıra makineli tüfekle joystick'in düğmelerine basıyor ve ciyaklıyor:
  - Mutluluğumuz Aryan rüyasının komünizminde!
  Ve kız yine güler...
  Christina ve Magda başka bir piramit şeklindeki "Panter"-6'da savaşırlar.
  Christina çıplak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basar ve Japonya'dan gelen düşmana vurur ve kükrer:
  - Erkek arkadaşıma teşekkür ederim!
  Magda ayrıca ateş açar ve sağır bir şekilde gülerek, yakut meme ucuyla joystick düğmesine basarak şunları söylüyor:
  - Genç adamlarımıza şan!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl güldüklerini. Bunlar, açıkçası, savaşın heyecanında harika kızlar.
  Evet, Japonya için kıyamet günü gelmiş gibi görünüyor. Ama her şey plana göre gidiyor.
  Elizabeth ve ekibi, biraz modernize edilmiş bir T-54 tankında savaşıyorlar. Ama fark küçük. Silah biraz daha hızlı hale geldi ve mermi daha zırh delici. Fark bu.
  Ve motor 520 beygir gücüne sahip aynı dizel motor ... Japonlar kendi tasarımlarına ve lisanslı Alman tanklarına sahipler. Arabalar da genel olarak iyi. Özellikle elli sekiz ton ağırlığında, 70 EL namlu uzunluğuna sahip 105 mm'lik bir topa sahip Hirohito-3 makinesi, silahlanmada T-54'ten üstün ve güç rezervi dışında zırh ve sürüş performansında daha düşük değil.
  Bu Japon tankı SSCB için bir sorun. Ancak Yükselen Güneş Ülkesinin daha hafif arabaları da var.
  Onlarla uğraşmak daha kolay.
  Elizabeth çıplak ayaklarıyla ateş eder ve samuray tanklarına vurur. Bunu çok akıllıca yapıyor ve ciyaklıyor:
  - Özgür Anavatanımıza şan!
  Ekaterina, kırmızı bir meme ucu kullanarak tekrar ateş ediyor ve bir Japon arabasını parçalayarak ciyaklıyor:
  - Tanrı'nın Rusya'ya verdiği için!
  Elena ayrıca düşmanı darmadağın eder, çıplak topuğunun ve kükremesinin yardımıyla düşman tankını paramparça eder:
  - Komünizm fikirlerinin büyüklüğü için!
  Euphrasia ayrıca elastik göğsünün çilekli meme ucunun yardımıyla ateş eder ve yapar ve ciyaklar:
  - Yüksek komünizmin zaferlerine şan!
  Böylece tanklarını ustaca hareket ettirirler ve yenilgiden kaçınırlar. Hirohito-3 tankı da ağır olarak sınıflandırılabilir, ancak oldukça büyük. Böyle bir makineyi yenmek zor.
  Ve işte kızlara gidiyor. Silah kalibrede daha büyüktür ve merminin namlu çıkış hızından daha yüksektir. Japon kulesinin alnının zırhı Sovyet 240 mm'den bile daha kalın ve gövdenin alnı da üst kısımda 150 mm ve alt kısımda 120 mm daha kalın. Ve Japonların hızı daha da yüksek, gaz türbinli motor 1500 beygir gücünde. Evet, bu tank Japonya'nın en iyisidir. Onunla şaka yapma.
  Ancak Elizabeth, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla doğrudan popoya bir mermi gönderir ve Japon tankı patlar, Sovyet arabasına çarpmaz.
  Ekaterina cıvıldayarak arkadaşını çıplak topuğundan öptü:
  Sen akıllısın Lisa!
  Elizabeth aynı fikirde değildi.
  - Ben sadece bir dahiyim!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl güldüğünü. İşte kız.
  Ve çok uluyorlar ... Örneğin Ekaterina, kırk bir yıl sonra nasıl aktığını hatırlıyor. Ayakkabılar birkaç gün sonra kırıldı ve çıplak ayakla ezmek zorunda kaldım. Ve bir şehir kızı için alışkanlıktan, acıtır, her yumru, her dal, her yumru hissedilir. Ve her adım acı içinde patlarken bacaklarını kana buladı.
  Çıplak ayakla yürümenin bu kadar acı verici olabileceğini hiç düşünmemişti. Hugo'nun yalın ayak Closet adlı kıza sempati duymasına şaşmamalı. Yaz aylarında bile böyle kız gibi bacaklar varsa, o zaman ne tür bir kış.
  Ancak Catherine çabucak alıştı, genç vücut hızla adapte oldu, yaralı taban nasırlarla büyümüş ve kalınlaşmış. Ve yalınayak yürümek güzeldi. Ekaterina, don vurana kadar ayakkabılarını bile giymedi. Ancak, daha sonra dördü oluştu ve Euphrasinia onlara cadı sanatını öğretti. Ve cadılar genellikle gençliklerini uzatmak için karda çıplak ayakla koşarlar. Ve kısacası, kızlar gizli bilgide ustalaşmışlardı ve yirmi yaşında görünüyorlardı ve çıplak ayakla ve bikiniyle soğukta donmadılar. İşte güzellikler. Ve elbette Alenka dışında daha havalı olanlar yok. IS-10'da genişletilmiş namlulu bir modifikasyonda savaştı. Tank seride oldukça yakın zamanda ortaya çıktı. Ve hala nadir. IS-7 hiçbir zaman büyük bir seriye girmedi. Görünüşe göre yüksek maliyet ve üretimdeki zorluklar nedeniyle.
  Böylece Alenka'nın mürettebatı bu Japonları yok eder ve kendi kendine şarkılar söyler.
  Ateşler gibi uçmak mavi geceler
  Biz işçilerin öncü çocuklarıyız...
  Işık yılı çağı yaklaşıyor,
  Öncülerin çığlığı her zaman hazır ol!
  Kızlar işe koyulduğunda onlara karşı koyamazsınız. Bu aslında mükemmel bir savaş yaratımıdır.
  Dövüşler iyi gidiyor ve Japonya kaybediyor.
  Burada Sovyet birlikleri Mayıs ayında güney Sahalin'i aldı. Ve son derece dikkatli davrandılar.
  Ancak Sovyet kızlarının taburları harika bir dövüş sınıfı gösteriyor.
  Silah türlerinden elbette AK kullanılmaya başlandı. Almancadan daha kötü, ancak basit ve güvenilir. Ve bir mesafeye nişan alma Alman saldırı karabinasınınkinden daha düşük olmasına rağmen, rakipleri biçer.
  Japon mahkumların Sovyet kızları çıplak, tozlu ayaklarını öpüyor, çıplak topuklarını yalıyor. Bu onların taktiği.
  Savaşan savaşçılar, en yüksek sınıf.
  1954 yazında, Almanlar Amerika'yı Japon birliklerinden büyük ölçüde temizlemişti.
  Margaret liderliğindeki yalınayak kız taburu özellikle güzelce savaştı. Kız samuray tarafından dağıldı ve yakalanan genç adam topuklarını öpmeye ve Venüs'ün koynuna yalamaya zorlandı.
  Gerda ve Panthers-6'daki ekibi iyi bir iş çıkardı ve birçok Japon'u cehenneme, bazılarını da cennete gönderdi.
  Dört ninja kız, Mançurya'da ilerleyen Sovyet birlikleriyle savaştı.
  Mavi saçlı bir ninja kız, kılıçlarla hacklendi ve bir yel değirmeni çalıştırarak Sovyet askerlerini doğradı. Sonra ayak parmaklarıyla patlayıcılarla bir bezelye fırlattı, Sovyet T-54 tankını devirdi ve havladı:
  - En havalı ülke Japonya!
  Sarı saçlı bir ninja kız da düşmanı bıçaklarla keser ve çıplak topuğuyla bir bumerang vererek bağırır:
  - Samuray zaferlerimiz için!
  Kızıl saçlı bir ninja kız, Sovyet askerlerini keserek sorunsuz bir şekilde kılıçlarla agresif bir pikap yapacak. Sonra çıplak ayak parmakları bir bomba fırlatacak. SSCB tankı parçalanacak ve savaşçı gıcırdayacak:
  - Komünizm fikirleri adına!
  Beyaz saçlı ninja kız, tarlada bir yelpazeyi çalıştırıyormuş gibi rakiplerini aldı ve kesti, Rus askerlerini tekrar kesti ve sanki iki Sovyet tankını parçalara ayıracak ölümcül bir silahı fırlatır gibi çıplak parmaklarıyla kesti.
  Ve kükreme:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Kızlar öldürmeyi sever, hatta mahkumlara tecavüz etmeyi daha çok severler. Evet, böylece erkekler aşırı efordan bilinçlerini kaybettiler. Ve ninja kızları böyle sever. Bağlı adamların üzerine atlamak ve aynı zamanda onları kamçı ile kırbaçlamak.
  Ancak Japonların kahramanlığına rağmen daha iyi ve daha ileri teknolojiye yenik düşerler.
  Özellikle süper sınıf gökyüzünde, Japonları yel değirmenleri gibi ezen aslar Anastasia Vedmakova ve Akulina Sokolovskaya.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir seferde altı Japon uçağını durdurur ve ciyaklar:
  - Rusya'da komünizm fikirlerine şan!
  Akulina, kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak aynı anda yedi Japon uçağını durdurdu ve kükredi:
  - Rusya Kahramanlarına Zafer!
  Savaşçılar, önceki şikayetleri için Japonya'dan intikam alıyor. Ve özellikle Çar II. Nicholas zamanlarının savaşındaki yenilgi için. Hayır, asla unutmayacaklar ve nesiller affetmeyecek.
  Yakut memesini bastıran Anastasia, Japon uçaklarını vurarak ve kükreyerek başka bir patlama yaptı:
  - Komünizm çağına şan Beria!
  Akulina çıplak ayak parmaklarıyla ayaklarını bastırdı, samuray uçaklarını yere indirdi ve havladı:
  - Büyük zaferler için!
  Ve Albina ve Alvina rekor hesaplar kazanıyor. Düşen üç bin uçak için, onlara bir emir verildi: Demir Haç Şövalye Haçı'nın Elmas Yıldızı ve altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslar.
  Albina, kırmızı bir meme ucu yardımıyla bir dönüş yaptı. Aynı anda bir düzine Japon uçağını durdurdu ve şöyle dedi:
  - Göğsüm için!
  Ve kendini siyah bir savaşçının kollarında hayal etti.
  Alvina çıplak ayaklarının yardımıyla tekme attı, bir düzine Japon uçağını devirdi ve ciyakladı:
  - Büyük zaferler için!
  Alman kızları çok kavgacı ve güzeldir. Siyah erkekler çok düşkündür ve dilleri her zaman erkeklerin abanoz mükemmelliğini parlatmaya hazırdır.
  Albina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla tekrar samuraylara çarptı ve uçaklarını düşürdü.
  Ve havladı:
  - Ben süpermenim!
  Alvina çilekli meme ucunu bastırdı, bir yığın Japon uçağını biçti ve gıcırdadı:
  - Ben bir uzay cadısıyım!
  Kız hiperseksüalitesinde çok mücadeleci ve aktif.
  Gerçek Aryanlar - sadece süper! Ve genel olarak, en yüksek sınıfın bu güzellikleri!
  Düşmanı yenen Alman ve Sovyet birlikleri Çin boyunca ilerliyor.
  Singapur'a yapılan saldırı sırasında, hava indirme bölümünün savaşçıları ve yalınayak kız birimi "Barracuda" kendilerini ayırt etti. Kızlar, yağan tropikal yağmurun su birikintilerine çıplak topuklarını vurarak, Japonların müstahkem mevzilerine girdiler ve onları süngülerle deldiler.
  Savaşan güzeller böyledir.
  Japonya, böyle agresif bir takımın ezici darbelerinden titredi.
  1954 sonbaharında Çin'in çoğu Mihver devletleri tarafından ele geçirildi. Ve Yükselen Güneş Ülkesi için durum çok daha karmaşık hale geldi.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Bir inde iki kuş geçinemez!
  Ve savaşçılar Albina ve Alvina dördüncü bin uçağı düşürdüler. Japonya ucuz ama kalitesiz uçakları çok büyük miktarlarda üretti, bu nedenle fatura toplamak çok uygun oldu.
  Albina, çıplak ayak parmaklarını kullanarak başka bir samurayı kesti ve gıcırdadı:
  - Bu bizim güzel dünyamız!
  Alvina, kırmızı bir meme ucunun yardımıyla bir düzine Japon arabasını devirdi ve tweetledi:
  - Tüm evrende komünizm çağına şan!
  Albina da çilek meme ucu kullanarak samurayları yere serdi, şaşırdı ve ciyakladı:
  komünizmden mi bahsediyorsun
  Alvina, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve bir düzine Japon uçağını keserek şunları bildirdi:
  - Yeni Aryan düzeni komünizmdir!
  Kızlar güldü ... Dördüncü bin uçak için, platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Şövalyesi'nin Elmas Yıldızı ile ödüllendirildiler. Çok yüksek bir ödülün bile güzellikler için bir rekor olduğunu.
  Bakılması gereken kızlar bunlar...
  Bununla birlikte, Anastasia Vedmakova ve Akulina Sokolovskaya aşağılık değil ve beş yüz düşürülen uçağın puanını aştı.
  Ve çok yüksek yeni ödüller aldılar ve kendileri için bir dizi yıldız topladılar.
  Anastasia çıplak ayaklarıyla silahını doğrultur ve düşmanı yere serer, düşmanı keser ve ciyaklar:
  - Tüm gezegende komünizm için!
  Kırmızı meme ucuna basarak düşmanı kesen Akulina, agresif bir şekilde çığlık atıyor:
  Çocuklar bile bizi tanıyor!
  Kışın, Japonya neredeyse tüm kolonilerini kaybetti ve çatışmalar metropolün kendisine kaydı.
  1955 yılı, savaşların fırtınalı olduğu ve sonu ya da sonu olmadığı zaman geldi.
  Japonya yavaş ama emin adımlarla pes ediyor. Ve yavaş yavaş savaşı kaybeder.
  Ama samuraylar umutsuzca ve çetin savaşırlar.
  Alyonka ve ekibi IS-11 deney tankına taşındı. Bu makine 130 mm'lik bir topa sahiptir ve alt kısmında sağlam paletler vardır.
  Alenka çıplak ayaklarıyla ateş eder, düşmanı deler ve kükrer:
  - Çıplak kızlarla komünizme şan!
  Anyuta ayrıca kırmızı bir meme ucunun yardımıyla dokuz tanesini makineli tüfeklerin tetiğine basarak ateş etti ve bağırdı:
  - Biz kızlar çok havalıyız!
  Alla ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla yumruk attı, düşmanı ezdi ve kükredi:
  - Pekala, vidadan!
  Maria çıplak bir topuk yardımıyla becerdin. Düşmanı delip geçti ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Yeni başarılar için!
  Marusya çilekli bir meme ucunun yardımıyla yumruk attı, düşmanlara ölümcül bir tutuş ve cıvıldayarak çarptı:
  - Büyük komünizm için!
  Alenka tekrar ateş etti ve kükredi:
  - Böylece kollektif çiftlik başkanı ve çingene diktatörü Sashka ölsün!
  Ve çıplak ayağını zırha vur.
  Kızlar böyle ayrıldı, süper. Genellikle harika savaşçılardır.
  Burada birlikte şarkı söylüyorlar:
  Hayır, uyanık solmaz,
  Şahin bakışı, kartal...
  Halkın sesi gürdür -
  Fısıltı yılanı ezecek!
  
  Stalin kalbimde yaşıyor
  Üzüntüyü bilmememiz için ...
  Uzayın kapısını açtı
  Yıldızlar üzerimizde parlıyordu!
  
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizmin sonu gelecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, komünizmi aydınlatıyor!
  Elizaveta ayrıca T-54 tankıyla da savaşıyor, böyle bir savaşçı kız cadı.
  Ve güzellikler Japon arabaları tarafından çıplak ayakla yere serilir.
  Elizabeth kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine bastı ve cıvıldadı:
  - Sovyet komünizminin fikirlerine şan!
  Ve bu güzellik nasıl gülecek! Ve inci gibi dişlerle ışıldayın.
  Ekaterina onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla vurdu ve cıvıldadı:
  - Komünizmin ölümsüz fikirlerinin zaferinde,
  Ülkemizin geleceğini görüyoruz...
  Elena rakibini yakut bir meme ucuyla tokatladı, dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Ve Anavatanımızın kızıl bayrağı,
  Her zaman özverili bir şekilde sadık kalacağız!
  Ephrasia çıplak topuğuyla vurdu ve tısladı:
  - Anavatan'a şan, özgürüz,
  Halkların dostluğu, sonsuza kadar destek!
  Ve tüm kızlar çıplak ayak parmaklarını kullanarak hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Hukukun gücü, halkın iradesi,
  Sonuçta, basit bir insanın birliği için!
  Savaşçıların inanılmaz bir savaş saldırganlığı olduğunu söylemeliyim.
  Ve işte Gerda dövüşüyor ...
  Onun "Panter"-6'sı bir süper tank gibidir, samurayların pozisyonlarını paramparça eder.
  Gerda kırmızı bir meme ucuyla ateş ediyor, joystick düğmesine basıyor ve kükrüyor:
  - Aryan dünyası için!
  Charlotte ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla tokatlayacak, bir Japon kitlesini parçalayacak ve gevezelik edecek:
  - Büyük sınırlar için!
  Christina ve Magda da kavga ediyor. Kızlar son derece kavgacı ve çok güzeller, bikinili neredeyse çırılçıplak.
  Christina yakut meme ucuyla ateş etti, Japon Hirohito-4 tankını parçaladı ve şöyle dedi:
  - Ülkeme şan!
  Magda da çıplak ayak parmaklarını kullanarak tekme attı, samuray obüsünü parçaladı ve bağırdı:
  - Büyük başarılara şan!
  Bu kızlar birinci sınıf!
  Tokyo Mart sonunda düştü. Ve 20 Nisan 1955'te Japonya teslim oldu ve böylece büyük savaş sona erdi.
  Albina ve Alvina kızı, düşürülen beş bin uçağı aştı. Ve bunun için özel bir ödül aldılar: Şövalye Demir Haç Büyük Elmas Yıldızı, gümüş meşe yaprakları, elmas kılıçlarla.
  Savaş henüz bitmedi. Sadece bir süre saklandı. Ancak Hitler neredeyse tüm dünyayı fethetti.
  Beria, Port Arthur ile birlikte güney Sahalin, Kuril sırtı ve Mançurya'yı geri aldı.
  SSCB, yaralarını saran güçlü bir ülke oldu. Nazi Almanyası bir süredir diğer ülkeleri fethetti ve önemsiz direnişlerini bastırdı.
  Savaş yıkım ve dünya hakimiyeti için sürdü. Ancak başka bir küresel çatışma demleniyordu.
  Bu arada, bulutlar SSCB'nin üzerinde toplanıyordu. Ve 1959'da yetmişinci doğum gününde Adolf Hitler, Beria'nın hüküm sürdüğü Sovyet Rusya'ya saldırmaya karar verdi. Führer tarafında neredeyse tüm dünya vardı.
  Ancak SSCB güçlü, endüstriyel bir güç haline geldi. Bu yüzden bir taş üzerinde bir tırpan buldum.
  Her iki ülke de nükleer silahlara sahipti, ancak Gerda ve Albina, radyasyonun tüm Dünya gezegenini kapladığı ve bu tür bir yıkımın kullanılmasını imkansız hale getiren bir jeneratör yaratmayı başardılar.
  Ve Hitler dünyadaki son egemen gücü ele geçirmeye karar verdi. Batıdaki sınır Dinyeper, ardından Belarus ve Almanların altındaki Baltık devletleri boyunca uzanıyordu. Naziler Kırım'ı arkalarında tutmayı başardılar. SSCB, Sivastopol'da Karadeniz Filosu için bir üs kiralamadıkça.
  Bölgenin geri kalanına ek olarak, Rusya Çin - Mançurya'nın bir parçasıydı. Dolayısıyla, doğum oranını teşvik etmek için çok aktif bir politikanın yürütüldüğü ve çok eşliliğin komünist, ateist rejim tarafından yasallaştırıldığı SSCB'nin nüfusu, toprak kayıplarına rağmen 1941'in savaş öncesi rakamlarını çoktan aşmıştı ve her yıl yüzde üç eklendi.
  Beria hem kürtajı hem de doğum kontrol yöntemlerini yasakladı. Ve dörtten az çocuğu olan ailelere vahşi vergiler getirdi.
  Plan ve sopa yöntemlerine göre SSCB hızla gelişti ve askeri gücü arttı.
  Potansiyel bir tehdit hisseden Hitler, dünyayı tek bir Üçüncü Reich'ta toplamayı bitirdikten sonra, bu gezegendeki son savaşını başlatmaya karar verdi.
  Son savaş nedir? Dünyada fethedilecek başka bir şey yok. Bir yıl önce Almanlar aya uçtu ve uzayın genişlemesi çağı açıldı. Ama Hitler, Yıldız Savaşları dönemini ve galaksilerin fethini görecek kadar yaşayacak mı? Sağlıklı bir yaşam tarzına, vejeteryan diyetine, düzenli egzersize ve ölçülü fiziksel aktiviteye rağmen, Führer'in yaşlandığı açıktı. Kafada giderek daha fazla kel bir nokta kırılıyor, saçlar griye dönüyor ve görünüm yorgun. Fuhrer neşelenmeye çalışsa da.
  Ne olursa olsun, son görevinizi tamamlamalı ve SSCB'yi fethetmelisiniz. Ve böylece, Führer ölse bile, doğal tohumlama yoluyla elde edilen yaklaşık bin oğlu olur. Ve içlerinden biri en iyi, en yetenekli olarak tanınacak ve Dünya gezegeninin tarihindeki en büyük diktatörün tahtını alacak.
  Her halükarda, gecikme çok risklidir ve nükleer silahlar çalışmadığı sürece, Hitler yalnızca birinci kademede SSCB'ye elli milyondan fazla asker gönderdi. Çok sayıda tank, uçak ve uçan disk. Ve bu muazzam bir güç.
  SSCB silahları modernize etmeye devam etti. T-64 tankı ortaya çıktı, daha ağır ve 125 mm'lik güçlü bir topa sahip, tüy mermileri ve piramit şeklindeki Alman araçlarını delip geçebiliyordu. Doğru, T-64 üretime yeni girmeye başladı. Ana tank hala T-54'tü, Alman modellerine karşı yeterince güçlü değildi. Hitler'in Rusya'ya karşı saldırganlıkta acele etmesinin nedenlerinden biri de budur.
  IS-11 tutmadı... IS-12, 203 mm'lik bir topa sahip bir makine tarafından yapıldı, ancak çok pahalı, ağır ve büyük olduğu ortaya çıktı. IS-15, 152 mm uzun namlulu silahta bir uzlaşmaydı. Bu makine büyütülmüş bir T-64'e benziyordu ve aynı zamanda üretime yeni başladı.
  Alman ana tankı Panther-6, piramit şeklindeydi ve Panther-7'ye hafifçe yükseltildi ve daha fazla yıkım üretmek için silahın kalibresi 88 mm'ye çıkarıldı. Ve daha güçlü bir 3000 beygir gücü kurmuş olan motor, elli ton ağırlığını korurken muazzam hız ve manevra kabiliyeti veriyor ve zırh kalitesini artırıyor.
  En yeni Sovyet T-64 bile, sürüş performansı ve yanların ve alnın korunmasında Almanlardan belirgin şekilde daha düşüktü. Ancak T-64, kısa bir mesafeden de olsa en azından Almanlara nüfuz edebilir.
  Gökyüzünde, Almanlar da daha güçlüydü ve makinelerin niceliği ve kalitesi. Ve SSCB'de kendi diskolarını yaratmayı başaramadılar. Ve Almanlar, lazerler gibi, Belontsi disklerine ısı ışınları yerleştirdi ve daha etkili bombardıman yapabilirdi.
  Ve Naziler arasında diskolar on ses hızında uçtu. Ve aslında çok büyük. Üçüncü Reich'ın ordusu böyle güçlüdür.
  Bir de yeraltı tankları var. Ve daha bir sürü güzel şey. Kısacası, Beria'nın pratikte hiç şansı yok.
  Ancak Sovyet birliklerinin muazzam savunma gücü var. Ve işgal bir hava saldırısıyla başladı. Güçler eşit değil ve Almanlar Sovyet şehirlerini eziyor. Rusya'da on bin hareket edip Smolensk'i ele geçirdi.
   Natasha bir karar verdi:
  - Hitler'i ve çetesini birlikleri SSCB'den çıkarmaya ve esir çocukları serbest bırakmaya zorlamak gerekiyor!
  Şakacı Zoya şunu kabul etti:
  - Tabii ki yapmalısın! Ve atalarınızı faşizmden kurtarın!
  Augustine çıplak ayaklarını yere vurarak şunları söyledi:
  Hiç şüphesiz yapacağız!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Bunun için her türlü imkanımız var!
  Söylediği gibi ve dört kadın savaşçı faşist ordularına saldırıyor.
  Tanrı'nın Rus yüzyılından savaşçılar ve mutant cadılar yine yirminci yüzyılın Nazileriyle boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Tabii ki, dört kız Wehrmacht'ın tanklarını ve uçaklarını çok ünlü bir şekilde imha etti. En başından beri, onları bir güç alanıyla kaplayarak elleri ve ayaklarıyla ezdiler. Fakat...
  Yerin altından sanki Oleg Rybachenko ve Natasha'nın en küçük kızı Margarita Korshunova ortaya çıktı.
  Işın kılıçlarını aldılar ve nanobotlarla saldırdılar. Nefret edilen faşistleri yok etmek için yola çıktılar. Böylece dört, altıya dönüştü.
  Natasha Korshunova, çıplak, yontulmuş ayaklarını şıklatarak şunları söyledi:
  - Bu nasıl? Peki, kaderimiz nedir, başka türlü yenemeyiz!
  Almanları ezmeye devam eden agresif altın saçlı Zoya, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Hadi daha hızlı yapalım! SSCB'yi kurtaralım!
  On iki yaşından büyük olmayan yalınayak bir çocuk olan Oleg Rybachenko, Nazileri hem piyade hem de tanklarla kılıçlarla kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından üç faşist uçağı aynı anda kesen keskin bir disk uçtu!
  Çıplak topuklarıyla parıldayan, hem tankları hem de piyadeleri olan rakipleri ezen Margarita Korshunova dişlerini gösterdi, homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet etti.
  Natasha Korshunova da çıplak ayak parmaklarını ölümcül bir şekilde savurdu ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve ışın kılıçları, Nazilerin üzerinde değirmenden geçti. Daha sonra blasterler tanklara ateş açarak çatışmaları kesti. Uçaklar da aldı.
  Kızıl saçlı Augustine, düşmanları ikiye bölerek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Beyaz, kahverengi askerleri ve tankları uçaklarla kesen Cool Zoya gıcırdıyordu:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve tanklar ve beyaz savaşçılar düşüyor ve uçaklardan kuyruklar yanıyor.
  Svetlana Pamuk Prenses değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Naziler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğneler atıyor, düşman uçaklarını vuruyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için bir insan uzay imparatorluğu olacak, kazanın!
  Oleg Rybachenko Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları vurur.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde, herkesin kafasını ve ağızlığını kesiyor ve aynı zamanda tank kuleleri.
  Terminatör kız Margarita ayrıca rakipleri, uçakları ve tankları da yok eder.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ve işte Natasha Korshunova saldırıda. Tanklar, uçaklar ile birlikte Nazileri kendisi için kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Nazilerin gırtlaklarını kim gördü. Evet, bu tankları yıkan bir kız.
  Zoya Angelskaya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Tüpten tükürmek. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları vuruyor.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Nazileri lazer kılıçlarıyla kesen ve kahverengi askerleri tanklarla birlikte yok eden Augustine ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl fırlatılır, bir fili ve hatta dahası bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar! Yirmi ikinci yüzyıl!
  Svetlana Pamuk Prenses saldırıda. Nazileri kesen kesikler. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte birçok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır, tankları ve uçakları yok eder.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir çok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneler fırlattı, tankları ve uçakları devirdi, gürledi:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Sert kız Margarita Korshunova saldırıya geçiyor. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız saldırıda. Kahverengi savaşçıları tören olmadan yok eder.
  Ve ara sıra atlar ve bükülür!
  Ve ondan yok olma armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita agresif bir şekilde gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha Korshunova da hücumda çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve samandan tükürür, tankları ve uçakları devirir.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ben parlayan bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine güzellik hareket halinde.
  Zoya Angelskaya, Nazi cesetlerinin bulunduğu bir ablukaya saldırır. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuşuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar, tanklar ve uçaklarla birlikte düşüyor ve düşüyor.
  Zoya kız çığlık atıyor:
  - Yalınayak kız, sen kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölü bırakıyorlar.
  Daha doğrusu, tamamen ölü, tankların ve uçakların olduğu bir yer.
  Augustine saldırıya geçti. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür - uçaklar ve tanklar düşer.
  Kızıl saçlı kız kükrer:
  - Gelecek gizli! Ama galip gelecek!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine, rüyaların vahşi coşkusu içinde, çıplak topuğu ve kükremesiyle bir pulsar gönderir:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Çıplak ayakları, uçakları düşüren ve tankların zırhını delen çok sayıda keskin, zehirli iğneler fırlatıyor.
  Svetlana Pamuk Prenses savaşta. Ve çok parlıyor ve kavga ediyor. Çıplak bacakları bir sürü ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, durduramazsınız.
  Svetlana Pamuk Prenses şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta zıplayın!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik insanı köle yapar!
  Ve yalınayak kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var. Ve daha da harap olmuş tanklar ve uçaklar.
  Oleg Rybachenko hücumda, her şey hızlanıyor. Çocuk Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları yırtıyor.
  Genç savaşçı gıcırdıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve yine çocuk hareket ediyor.
  Margarita, fırtınalı bir kız öğrenci ve aktivitesinde tam bir sonlandırıcıdır. Ve düşmanları kırar.
  Burada çıplak bacağıyla, patlayıcılarla dolu bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank atılacak.
  Kız bağırır:
  - Zafer yine de bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların varilleri farklı yönlere uçuyor.
  Burada Natasha Korshunova hareketleri hızlandırdı. Kız kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer, Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Nazileri tanklar ve uçaklarla birlikte hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha Korshunova bir terminatör kızdır.
  Durup yavaşlamayı düşünmüyor ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkıyor.
  Zoya Angelskaya saldırıda. Kılıçları et ve metal salatası kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınları, ayrıca kırık tanklar ve düşmüş uçaklar arasında yatan bir insan kitlesi.
  Augustine çılgın bir kızdır. Ve herkesi hiperplazmadan bir robot gibi eziyor.
  Zaten tek bir yüz Nazi'yi ve çok sayıda tankı uçakla ezmedi. Ama her şey hızını alır. Ve savaşçı hala kükrüyor.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank güçlü bir patlamayla paramparça oldu.
  Augustina, basının kaslarıyla oynayarak ve göğsünü kırmızı meme uçlarıyla sallayarak şarkı söyledi:
  - Topraklarımızı ele geçirmeye cesaret edemeyeceksin!
  Svetlana Pamuk Prenses de hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve bir yığın kahverengi savaşçı, kırık tanklar ve uçaklarla birlikte hendeğe ve yollara çoktan düşmüştü.
  Altı çıldırdı. Vahşi bir kavga çıkardı.
  Karate çocuğu Oleg Rybachenko tekrar harekete geçti. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve sonlandırıcı çocuk değirmeni işletiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Dağlarca kanlı ceset, uçakları olan bir grup bozuk araba.
  Mucit çocuk vahşi bir stratejiyi hatırlıyor. Atların ve insanların birbirine karıştığı yerde.
  Çocuk katili Oleg Rybachenko ciyaklıyor:
  - Vay canına!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki sonlandırıcı çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Ustalık sınıfı ve sağlam "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun havalı olduğu ortaya çıktı. Ve kaç Nazi öldürdü. Ve en büyüklerin çoğu, tanklar ve uçaklarla birlikte kahverengi savaşçıları öldürdü.
  Çıplak ayaklı kız Margarita da savaşta. Tarçın ve çelik orduları ve kükremeleri ezer:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta giriyoruz!
  Ve onun kılıçları Nazilere karşı saldırıya uğradı. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü. Ve onlarla birlikte tanklar ve uçaklar.
  Kız hırladı:
  - Panterlerden bile daha havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha Korshunova otoritede. Ve rakipleri yener ve kendisi kimseye iniş vermez.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte kaç Nazi öldürüldü.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Natasha Korshunova bağırıyor:
  - Deliyim! Ceza alacaksın! Bir ruble bile almayın!
  Ve yine, kız bir sürü Naziyi kılıçla kesecek.
  Zoya Angelskaya hareket halinde ve bir sürü kahverengi savaşçıyı kesiyor.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Nazi'yi öldürür veya bir tankla bir uçağı düşürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakipleri ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmaz:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alacak ve dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda çırpınan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden geliyor.
  Svetlana Pamuk Prenses hareket halinde. Burada bir sürü kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür - uçakları devirir. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz beyler!
  Ve yine, ölümcül iğneler çıplak ayaklarından uçar ve piyadelere ve uçaklara çarpar.
  Oleg Rybachenko atlar ve atlar.
  Çıplak ayaklı bir çocuk bir demet iğne yayar, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Hadi kampa gidelim, büyük bir hesap aç!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  O zaten birkaç yaşında, herkes Natasha ve arkadaşlarıyla maceralar yaşıyor ama çocuk gibi görünüyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - kardeşliği kıracağız!
  Ve yine ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu. Hem uçaklar hem de tanklar.
  Çıplak, yuvarlak topuklularla ışıldayan Margarita Korshunova, zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! İnanıyorum ki özgürlük doğacak!
  Kız, Nazilere ve tanklarına ve uçaklarına bir kez daha ölümcül iğneler attı, devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem imparatorluğunun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha Korshunova savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Ve pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürün üzerindeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükrer:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler fırlatır, rakipleri yumruklar.
  Zoya Angelskaya vahşi bir hareket içinde. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne atar. Bir kükreme gibi tanklar ve uçaklarla birlikte rakipleri delip geçiyor:
  Tam zaferimiz yakın!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ama Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve eğer keserse, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve et ve metali uçak duralumin ile kesiyor.
  Svetlana Pamuk Prenses de saldırıya geçiyor. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını dağılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın sonlandırıcı kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi bir katil bezelye ondan uçuyor.
  Çıplak ayaklı yakışıklı, kaslı çocuk Oleg yine yüzlerce Nazi, bir meteor taşıyan ünlü kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Gökyüzünde bir uçak kütlesi nasıl küçük parçalara ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Çıplak ayaklı kız Margarita bunu savaşta yine yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kes. Ve tanklar ve uçaklar arasında geniş açıklıkları kesiyor.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Natasha Korshunova hücumda daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlıyor. Böyle kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha Korshunova aldı ve şarkı söyledi:
  - Tekmemi yalınayak kör ediyor!
  Yerinde koşmak ortak bir uzlaştırıcıdır!
  Ve savaşçı kız, böyle bir çağlayan darbe ile rakiplerine saldırdı.
  Ve çıplak ayakla disk atacak.
  Burada değirmeni işletti. Kahverengi ordunun kafaları geri çekildi ve tanklar yanıyordu, uçaklar alev alevdi.
  O mücadele eden bir güzeldir. Kendini böyle kahverengi bir armada yener.
  Zoya Angelskaya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız sadece güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatır.
  Rakipleri yen. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya Angelskaya aldı, dolgun göğüslerinin kırmızı meme uçlarını salladı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha Korshunova sevinçle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir şey fırlatır. Bu gerçekten bir kız çocuğu.
  Ve çıplak bacaklarından, kılıcın nasıl uçacağını. Ve kuleleri tanklardan keserek çok sayıda savaşçıyı vuracak.
  Çıplak ayaklı Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter pankartı gibi. Bu kız gerçek bir cadı.
  Ve rakiplerini kesiyor - sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç! Onunla boyasız, doğal ışıkla savaşa girdi.
  Augustine aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - savaşçılar çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Terminatör çocuk Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Margarita Korshunova, çıplak ayağıyla bir hançer fırlatarak tank taretini kırarak doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bu konuda hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısıracak bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayakla, ölümcül, yere seren uçakları fırlatacak.
  Natasha Korshunova savaşta rakiplerinden aşağı değil. Kız değil, alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek. Ve Naziler zor zamanlar geçiriyor: uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Ve çığlıklar:
  - Ne mavi gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek onayladı:
  - Biz soygunun destekçisi değiliz!
  Svetlana Pamuk Prenses, düşmanları kesip uçakları düşürerek cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya Angelskaya gıcırdadı, çıplak ayaklarıyla iğneler fırlattı ve bronzlaşmış bacaklarıyla tankları ve uçakları devirdi:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Nazileri kesen Natasha Korshunova şunları ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alacak ve atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Tek başına şortlu, neredeyse çıplak, yakışıklı, kaslı bir çocuk olan Oleg Rybachenko, savaşta çok şık görünüyor.
  Güzel kız Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla bacaklarını, bir parça antimaddeyi fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk, helikopter pervanesine benzeyen bir şeyi ayağıyla fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, ciyakladı:
  - Oldukça sportif!
  Ve ikisi de - tam açıklıkta bir erkek ve bir kız.
  Terminatör çocuk Oleg, kahverengi askerleri doğrayarak guruldadı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Çıplak ayakla herkesi öldürürüz!
  Kız gerçekten de çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha Korshunova saldırıda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir kavis çizerek uçtu, birçok Nazi ve tank kulesini kesti.
  Zoya Angelskaya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaşçı ve uçak vurdular.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibi mat edin!
  Ve dilini gösterdi.
  Yalınayak ve ateşli Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar atarak guruldadı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana Pamuk Prenses, çıplak topuğuyla bir hiperplazma topu fırlattı, kolayca doğruladı:
  - Düşmüş kahramanlara şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan bağırdılar, Nazileri ezdiler:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et parçalanır ve tankların kuleleri ve uçakların kuyrukları yıkılır.
  Ve tekrar ulumak:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha Korshunova havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve şunları yayınladı:
  - Biz dişi kurtuz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk fırlayacak.
  Kız ecstasy'de bile bükülüyor.
  Ve sonra mırıldanır:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Yakışıklı, kaslı, şortlu bir çocuk olan Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Oh, erken, boynuzları korur!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Gülerler ve karşılık olarak dişlerini gösterirler.
  Natasha Korshunova, Nazileri parçaladı ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Çıplak, yuvarlak, çocuksu topuklu, pulsar'a teslim olan ve Nazileri yok eden terminatör çocuk itiraz etti:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha Korshunova kabul etti:
  - Güç yoksa, evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız, çıplak ayaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı uçaklarla havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Svetlana Pamuk Prenses tekrar düşmanları kesti, tank kulelerini ve uçakların kuyruklarını yıktı.
  Zoya Angelskaya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bütün bir varil fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parça parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma, topuklularımız parlıyor!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değildir. Yani Nazileri harmanlıyor. Sanki bir zincir demetinden çıkmış gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat et, iyi olacak,
  Sonbaharda bir pasta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta gerçekten de enfiye kutusundaki bir şeytan gibi saban sürer. Ve tankların nasıl yandığını ve uçakların nasıl yandığını.
  Ama tunikli yalınayak kız, Margarita Korshunova, nasıl dövüştüğü. Ve Naziler onu ondan alıyor.
  Ve vurursa vurur.
  Ondan kanlı sıçramalar uçuyor.
  Natasha Korshunova, çıplak ayağından metal sıçramaları uçtuğunda, kafataslarını ve tank kulelerini erittiğinde sert bir şekilde belirtti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Selamlar Rus halkı!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, gerçekten zinciri kıran panterler.
  Havalı çocuk Oleg Rybachenko savaşta ve Nazilere saldırır. Acımadan onları dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezen ve tankları ve uçak kuyruklarını kesen Margarita Korshunova, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha Korshunova aldı ve tanklarla birlikte kahverengi savaşçıları keserek uludu:
  - Yalan söylemek kontrolden çıktı!
  Zoya Angelskaya, Nazileri parçaladı, gıcırdadı:
  - Hayır, kontrolden çıkma!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha Korshunova onu aldı ve dışarı çıkardı, kırmızı meme ucundan yıldırımları şok etti ve gıcırdadı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne yığını uçar.
  Nazileri ve tanklarını uçaklarla da yok eden Zoya Angelskaya gıcırdıyordu:
  - Arkadaşlığımız tek parça!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yöne bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin saf imhası.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan cesetler daha da fazla oldu.
  Bundan sonra, güzellik verecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçup gidiyor.
  Kızıl saçlı Augustine de oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir ceset değil, birçok!
  Ondan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde yalınayak yürüdü. Ve birçok Nazi'yi öldürdü.
  Ve nasıl kükrer:
  - Toplu cinayet!
  Şimdi de başını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kır ve ver:
  - Banzai! Cennete gideceksin!
  Svetlana Pamuk Prenses hücumda çok öfkeli, özellikle tankları ve uçakları yere seriyor, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi kırarken, uçaklar çöker. Ve hatta savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çalışır.
  Şortlu kaslı, kabartmalı çocuk Oleg Rybachenko, kargaları bir düdükle devirerek ciyaklıyor:
  - Muhteşem çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg Rybachenko kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynar ve yanardağlar gürler!
  Muhteşem Margarita hareket halinde. Herkesin midesini bulandıracak.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türlü düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Çıplak topuklarıyla ışıldayan Margarita Korshunova, neşeyle şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksek tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Natasha Korshunova savaşta sadece bir tür sonlandırıcı. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın! Ve diktatörün sonu!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve pek çok mastodonu ve kanatlı, cehennemi makineyi parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya Angelskaya da saldırıda. Ne kadar öfkeli bir kaltak.
  Ve aldı ve gürledi:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın kendisi!
  Ve Nazilere karşı üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine'in göğüslerinin çıplak topuklu ve yakut meme uçlarıyla parıldayan kızıl, yanıt olarak kükredi:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve alçaklığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilim.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun bir sürü savaşçısının yanı sıra tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeli olan bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tankların kuleleri ve faşist uçakların kanatları yırtıldığından.
  Augustine, rakipleri ezerek tısladı:
  - Bütün hainleri toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırp. Evet bu ateşli kız tam anlamıyla huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül olmadığı sürece!
  Svetlana Pamuk Prenses, düşmanları ezerek şunları yayınladı:
  - Sizi sıraya alacağız!
  Kızıl saçlı Augustine onayladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklarından, topyekûn yok oluşun hediyesi yeniden uçuyor! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalar halinde patladı.
  Ve sonra kız, sanki kırmızı bir meme ucundan şimşek çakıyor.
  Çıplak topuklarıyla ölüm hediyeleri gönderen Oleg Rybachenko, yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle paramparça eden, kılıçlarıyla doğrayan ve çıplak ayaklarıyla iğneler atan, tankları ve uçakları bir anda yok eden Augustine şunları söyledi:
  - Kısaca konuşuyorum! Kısaca konuşuyorum!
  Natasha Korshunova, kahverengi savaşçıları tanklar ve uçaklarla birlikte yok ederek gıcırdadı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Çıplak ayaklı, yakışıklı, şortlu bir çocuk Oleg Rybachenko, rakiplerini doğrayarak yayınladı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metal kesme diski çocuğun çıplak ayağından uçtu. Hem tankların taretlerini hem de uçağın kuyruklarını kesti.
  Dövüşen metal kıran bir kız olan Margarita, kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını keserek şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  Nazilerle iyi bir iş çıkardılar o zaman ...
  Burada Hitler ve ekibi, kızların ve çocukların önünde diz çöktü.
  Natasha Korshunova, her şeyden önce bir numaralı Nazi'yi çıplak ayaklarını öpmeye zorladı.
  Sonra Hitler ve tüm maiyeti, diğer kızların da çıplak tabanlarını ve topuklarını öptü. Ve dilleriyle topuklarını yaladılar. Ve çok yakışıklı sarışın bir çocuk Oleg Rybachenko, kızın çıplak ayakları tarafından öpüldü.
  Erkek parazitlerin aşağılanmasından çok memnun olan Natashka, şunları emretti:
  - Şimdi, hepinizi öldürmemişken, Üçüncü Reich'ın Sovyetler Birliği'ne tam ve koşulsuz teslimi için emri imzalayın!
  İyi olan her şey iyi biter. Üçüncü Reich teslim oldu ve güçlü Wehrmacht silahsızlandırıldı. Hitler ve ekibi Beria zindanlarına gitti.
  Yargı hızlıydı ama adildi. 22 Haziran 1959'da Hitler, Kızıl Meydan'da asıldı!
  
  
  ÜÇÜNCÜ REICH KEKLERİ
  Gerçek tarihle tutarsızlık, Hitler'in Duker altındaki Alman tanklarını durdurmaması ve yüz binlerce korkmuş İngiliz'in ele geçirilmesi nedeniyle oldu. Ve sonra Führer Britanya'yı işgal etmek için güçlü bir çaba sarf etti. Özellikle, Alman ve işgal altındaki ülkelerin tüm havacılık endüstrisi, üç vardiyalı bir çalışma moduna devredildi ve yabancı güçleri cezbetti ve topyekün savaş ilan etti, iş vardiyalarını uzattı, kadınları ve gençleri makinelere koydu.
  Havacılık endüstrisi tam kapasite çalıştı ve diğer işgal altındaki ülkeler bu tesise bağlandı. Ne yüzünden havacılık üretimi katlanarak artmaya başladı.
  Sonuç olarak, Almanlar İngiltere için hava savaşını kazanabildi ve amfibi bir iniş gerçekleştirdi. İngiltere'nin kara kuvvetleri zayıftı ve Naziler, kendilerinin ve ele geçirilen diğer devletlerin donanmasını çıkartmaya bağlayarak başarılı oldular.
  İngiltere birkaç hafta içinde istila edildi. Londra garnizonu neredeyse savaşmadan düştü. Churchill Kanada'ya kaçtı. Ama orada çok soğuk karşılandı. Kaybedenler hiçbir yerde sevilmez.
  Hitler meşru, Alman yanlısı hükümdarı Britanya'nın resmi kralı yaptı. Mosley'in yerel Naziler partisinin kazandığı parlamento seçimlerini yaptı. Ve Führer'in birlikleri hızla İngiliz kolonilerini ele geçirmeye başladı. Tabii ki onların daha fazla sindirimi ile. Peki ya ABD?
  Amerika tarafsız kalmayı tercih etti. Ama orada değildi. Japonya, Peru Limanı'nda ABD'ye saldırdı. Ve Almanya, Alman yanlısı ve Amerikan yanlısı bölümlere ayrılan Kanada'yı işgal etti.
  Hitler, endüstrisi bir savaş temelinde yeniden örgütlenmemişken, Amerika'yı şimdi ele geçirmenin daha mantıklı olduğuna karar verdi. Peki ya SSCB? Bekleyecek.
  Aralık 1941'de Amerika Birleşik Devletleri ile savaşa başlayan Führer'in hesaplaması genellikle haklıydı. Yankees savaşa pek hazır değildi. Bununla birlikte, Almanya'nın kendisi henüz gücünü tam olarak dahil etmedi. T-5 tankı seriye girdi, ancak bu, Panther değil, 75 mm ve 37 mm olmak üzere dört makineli tüfek ve eğimli zırhlı iki topa sahip bir makineydi. Ayrıca 88 mm topa sahip, ancak Tiger'dan daha hafif ve daha ince zırhlı bir T-6 aracı vardı.
  Bununla birlikte, Almanlar hala Amerikalılardan daha güçlüydü, tanklarda ve havacılıkta, özellikle uçak kalitesinde üstündü. Bunlardan en önemlisi, daha deneyimli ve başarılı Alman Genelkurmayının harekat-taktik becerisindeki üstünlüğüdür. Amerikan generalleri bu konuda oldukça vasat davrandılar ve birlikleri sürekli olarak kazanlara düştü ve toplu halde teslim oldu.
  ABD ordusunun morali bizi hayal kırıklığına uğrattı. Sonra siyahlar onu aldı ve isyan etti. Bir şey başladı...
  Amerika, Üçüncü Reich'ın muazzam gücüyle karşı karşıya kaldı ve yüzdü...
  Almanlar oldukça hızlı ilerliyorlardı. Tek sorun, okyanusun ötesindeki tedarik. Ama görünüşe göre Fritz bununla başarılı bir şekilde başa çıktı. Ve savaşlar muazzam bir güçle tüm hızıyla devam ediyordu, ancak Almanya ve Japonya neredeyse her zaman kazandı.
  4 Temmuz 1942'de Washington düştü ve sekiz gün sonra Amerika Birleşik Devletleri Üçüncü Reich'a teslim oldu.
  Böylece İkinci Dünya Savaşı'nın ilk bölümü sona erdi. Ama yine de SSCB vardı. Ve Hitler'in kendisi sakin hissetmiyordu.
  Ancak Stalin dostane bir tarafsızlığı korudu ve zaman kazanmaya ve ne pahasına olursa olsun savaştan kaçınmaya çalıştı.
  SSCB, resmi rakamlara göre ekonomiyi ikiye katlayarak Üçüncü Beş Yıllık Planı gereğinden fazla yerine getirdi. Gerçekte, elbette, sonuç daha küçüktü, ancak yine de önemliydi.
  SSCB, 1941'in ilk yarısında 2.000'den fazla tank üretti. Ve 1941'in ikinci yarısında, üç buçuk binden fazlası ve iki buçuk bini en son KV serisidir. Ağustos ayında, altmış sekiz ton ağırlığındaki ilk KV-3'ler ortaya çıktı. Eylül ayında, yüz ton ağırlığında, iki top ve 170 mm ön zırhlı ilk KV-5. Artan üretim ve havacılık. 1942'nin ikinci yarısında SSCB, 3.000'den fazlası en yenileri de dahil olmak üzere 4.000'den fazla tank üretti. Ama yine de yeterli değildi. Stalin, Sovyet tanklarının sayısını yüz yirmi tümende ve otuz mekanize kolorduda altmış bine çıkarmak istedi. Ve bu çok fazla. SSCB tüm bunları tamamlamaya hazır olana kadar. Ayrıca, savaş zamanı olmayan bir ekonomide arabalar hala üretiliyordu, ancak tank üretimi artıyordu. Mayıs 1942'de KV-4 tankının bir versiyonu ortaya çıktı. Stalin, tekliflerin en ağırı olan, 108 ton ağırlığında ve 180 mm ön zırhlı arabayı onayladı.
  1942'nin ikinci yarısında, SSCB, dört binden fazla ağır ve orta tank dahil olmak üzere beş binden fazla tank üretti. 1941'in sonuna kadar Sovyet havacılığının sayısı otuz bin uçağı aştı. Ve 1942'nin sonunda kırk beş bine yükseldi. Yine de yeterli pilot yoktu.
  Hitler'in iyi bir istihbaratı vardı ve SSCB yeni tankların varlığını gizlemedi.
  Tam tersine yıldırmak için gösterdiler. Zaten 1 Mayıs 1941'deki geçit töreninde, en son Sovyet tankları T-34 ve KV gösterildi ve Alman generalleri özel olarak davet edildi ve hatta tanklarının genel teknik özellikleri verildi.
  Hitler, Sovyet canavarlarıyla savaşmak için makinelerin geliştirilmesini emretti. Her şeyden önce, elbette, "Kaplan". Bu tank seriye daha hafif bir versiyonla girmiş ve Amerika ile savaşmayı başarmıştır. Ama Almanların daha fazlasına ihtiyacı vardı. "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" tankları üzerinde çalışmaya başladı. Tanklar "Panther", "Tiger" -2, "Lion", tek bir standart altında mümkün olduğunca birleştirmeye çalıştı. Böylece sadece boyut olarak farklılık gösterirler. Araçların özellikle önleri eğimli zırhları ve güçlü, uzun namlulu topları vardı. En küçük Panther tankı zaten kırk dört ton ağırlığındaydı. Ve gövdenin ön zırhına sahipti: eğimli 80 mm alnı, eğimli 40 mm yan ve hafif eğimli yüz milimetre kule alnı ve 40 mm yanları. Ve 70 EL namlu uzunluğuna sahip 75 mm'lik bir top. Tiger-2 tankı, eğimli 150 mm gövde alnına, 82 mm kenarlara, 185 mm taret alnına ve 82 mm eğimli kenarlara sahipti. Ve silah 88 mm ve 71EL uzunluğunda namlulu, altmış sekiz ton ağırlığında.
  Ve "Aslan" tankı doksan ton ağırlığındaydı. Gövdenin ön zırhı Tiger-2'deki gibi 150 mm, yanlar 82 mm, kulenin ön zırhı eğimli 240 mm ve kulenin yanları 82 mm'dir. Ve 70 EL uzunluğunda 105 milimetre kalibreli bir tabanca. Bu serinin silah ve ağırlık açısından en güçlü tankı olan "Aslan" budur.
  Ama aynı zamanda "Maus" da yolda. Aynı anda iki topu var: 128 mm ve 75 mm ve 240 mm alnında çok daha kalın zırh ve yanlarda, gövdede ve kulede 210 mm. Öyle ki hiçbir açıdan hiçbir şey delinmez.
  SSCB, KV-3, KV-4 ve KV-5 tanklarında 107 milimetre kalibreli bir tabanca ve saniyede 800 metrelik bir ilk mermi hızı ile göründü. "Maus", bu silahın hiçbir açıdan ve mesafeden delemeyeceği tek tanktı. "Tiger" -2 ve "Lev", SSCB'nin en büyük orta tankı tarafından alındaki bu silah ve T-34-76 ile yollarına çıkmadı.
  Bu durumda "Panter", yalnızca otuz dörtlü ve daha hafif KV serisi ile başarılı bir şekilde savaşabilir. Her ne kadar en büyük tank olması gerekiyordu.
  Bu tür tanklar için güçlü motorlar yapılmalıydı. Ve zaman aldı.
  Kırk üçüncü yılın ilk yarısında, SSCB, beş bin ağır ve orta KV ve T-34'ten altı binden fazla tank üretti. Dünyanın önemli bir bölümünün kaynaklarına dayanan Almanlar, bir dizi damgaladı - "büyük kedi" gövde tipi için standart. Ve "Panter" ve "Tiger" -2 ve "Aslan" ve hatta "Fare", şekil ve standartta benzerliğe sahipti. Hitler ayrıca eski T-4 ve T-3'ün üretimden kaldırılmasını ve T-2 ve T-1'in modernize edilmesini ve yalnızca keşif tankları olarak kullanılmasını emretti.
  Ancak Almanların, Haziran 1943'e kadar SSCB'ye üstünlük sağlamak için en son makineleri yeterli miktarlarda üretmek için yeterli zamanı yoktu.
  Ve Hitler, saldırı sırasında tanklarda sayısal bir üstünlüğe sahip olmak istedi. Ve saldırıyı erteledi. Sonra sonbahar ve kış çok yakınlaştı ve Fritz taarruzu ekimin sonuna kadar 15 Mayıs 1944'e erteledi.
  1943'ün ikinci yarısında, SSCB, seride Maus ile savaşmak için tasarlanmış, 220 ton ve 203 mm top ve 107 mm ağırlığında yeni bir KV-6 tankına sahipti.
  Stalin, çalışma gününün süresini bir saat daha artırarak 9 saate çıkardı ve tank üretimini daha da artırmaya çalıştı. 1943'ün ikinci yarısında sekiz binden fazla parça ve yedi bin ağır ve orta üretildi. Ancak Amerika ve Avrupa fabrikalarına güvenen Almanlar, sadece "Panterler", 1943'ün ikinci yarısında üretimi ayda iki bin arabaya çıkardı ve sonunda "büyük kedi" sistemine hakim oldu. Eylül ayından bu yana Panther-2 de üretildi. Bu araç, Tiger-2 gibi, daha güçlü bir 900 beygir gücü motoruyla dengelenmiş, hafif bir ağırlık artışıyla daha kalın zırhla daha iyi silahlanmıştı.
  1944'ün ilk yarısında SSCB, Panter ile bir şekilde savaşmak için T-34-85'i biraz daha güçlü taret zırhı ve güçlü bir silahla başlattı.
  IS serisinin tankları henüz üretime geçmedi, bu yüzden onları KV serisinden çıkarmak istemedim. Üstelik SSCB savaş yapmadı ve KV tankının çok iyi olmadığına dair hiçbir bilgi yoktu. Özellikle sürüş performansı.
  1944'ün ilk yarısında SSCB, tank üretimini artıramadı ve onu sekiz bin seviyesinde bıraktı, ancak T-34-85 daha büyük bir taret ve daha güçlü bir topla gitti. Uçak sayısı maksimum elli bine ulaştı, ancak pilot sıkıntısı onları şimdilik büyümelerini durdurmaya zorladı. Bununla birlikte, eski makinelerin bazıları hizmet dışı bırakıldı ve en yenileri ile değiştirildi.
  Ancak Almanların seride jet makineleri vardı: özellikle ME-262 ve Arado bombacısı. Evet ve pervaneli makineler yükseldi: TA-152, ME-309, silahlanma ve hız açısından çok güçlü savaşçılar. Ve Yu-288 ve Yu-488 çok sağlam ve yüksek hızlı bombardıman uçaklarıdır. İşgal altındaki Amerika fabrikalarında üretilen B-29 ve sekiz makineli tüfek ve aircobra'lı R-51 avcı uçakları dışında.
  Gökyüzünde Almanlar artık hem sayı hem de nitelik olarak üstünlüğe sahipti.
  Tanklarda, SSCB'yi hem nicelik hem de nitelik olarak atladılar. Almanlar, MP-44 saldırı tüfeğine Sovyet modellerinden daha iyi sahipti ve ordunun genel hareketliliği, genel olarak, filodan bahsetmeden tüm parametrelere sahipti.
  Ve sonra Japonya'yı unutmamalıyız. Piyadeleri çok sayıdadır ve çoğu hafif olmasına rağmen, lisanslı Panther'i saymazsak birçok tank vardır ve havacılık genellikle filonun yanı sıra çok sayıda ve güçlüdür.
  Führer birçok yabancı tümen topladı ve yalnızca ilk kademede yirmi milyon asker topladı. Stalin, seferberlikten sonra şimdiye kadar yaklaşık on iki milyon topladı. Artık yok: üretim çökecek ve bu nedenle hazine için böyle bir yük. Ve Japonya, milyonlarca birinci kademede kendi ve sömürgeci tümenlerinden on beşini konuşlandırdı.
  Fuhrer ve Hirohito'da böyle muazzam bir güç ordusu toplandı. Ve onlara karşı ne olabilir?
  SSCB için güçlü bir artı, güçlü savunma hatlarıdır. "Molotov Hattı" sınırına yakın, eski "Stalin Hattı"ndan biraz daha uzakta. Burada tabii ki duvarlar sağlam olmasa da denizden denize örülmüş. Ancak askerler açıkça savunma için yeterli değil. Wehrmacht zaten çok güçlü ve çok sayıda askeri var.
  Ancak SSCB'nin başka bir sorunu daha var. Çok eğitimli olmayan birlikler kendilerini savunamazlar. Kızıl Ordu'yu korumak için çok az şey öğretildi. Ancak son zamanlarda buna daha fazla dikkat edildi. Ama bariz bir gecikmeyle. Rus zekası için tek bir umut.
  Ama güçler çok eşitsiz ...
  Almanlar 15 Mayıs 1944'te savaşa başlar. Tıpkı yolların kuruması, ekimin bitmesi, sonbahar ve kışın nispeten uzak olması gibi.
  Saldırı beklenmedik değildi, birlikler tetikteydi. Ancak çok fazla Alman ve müttefikleri var. İşgal altındaki topraklara sahip Üçüncü Reich'e ek olarak, elbette, Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan, Bulgaristan, elbette ve rahatsız olan Finlandiya, SSCB'ye karşı savaşta yer aldı. İsveç, Kutup Ayısı Operasyonu tarafından işgal edildi. Elbette İtalya böyle bir savaşı kaçıramazdı ve bu nüfus oldukça büyük, ayrıca koloniler. Ayrıca sömürgeleri olan İspanya ve Portekiz'in yanı sıra. Almanlar ayrıca İsviçre'yi işgal etti ve Wehrmacht'ta kukla bölünmeler yarattı. Ama hepsi bu değil. SSCB'ye karşı yürütülen kampanyada şunlar yer aldı: Brezilya, Arjantin ve Almanların işgal etmediği ve federasyonlarına dahil etmediği bu eyaletlerden diğerleri.
  Böylece güçlü bir donanma toplandı. Ve Avustralya işgal edildi.
  Bu yüzden Stalin üstün güçlerle uğraşmak zorunda kaldı.
  Ve yine de, SSCB'de beşinci sütun çalışıyor. Başta Ukrayna olmak üzere birçok birlik savaşmak istemiyor ve savaşmadan teslim oluyor. Ve Çeçenler gürültü yapmaya başlar.
  Böylece SSCB en başından beri eşitsiz bir savaş verdi ve cephesi kırıldı.
  Kızıl Ordu direnmeye çalışsa da. Kitlesel kahramanlık ve kitlesel teslimiyet de vardı.
  Her ne olursa olsun, bir aylık savaştan sonra Almanlar geniş bir cephede Dinyeper'a girdi. Kızıl Ordu, ne pahasına olursa olsun bu doğal engele tutunmaya çalıştı.
  Arkashka ve Leshka, Kiev'i savunma görevindeydiler. Şehir tepelerde çok elverişli bir konuma sahipti ve çok güçlü bir şekilde tahkim edilmişti. Ve Naziler ona saldırmaya çalıştı, sömürge piyadelerini Sovyet pozisyonlarına sürdü: Afrikalılardan, Araplardan, Hintlilerden. Ve tabii ki güçlü tanklarını kullanarak.
  Arkashka ve Lyoshka öncü ilişkilerde savaştılar ve on bir ya da on iki yaşlarında erkek çocuklar gibi görünen şortlarla kaşıdılar.
  Onlarla birlikte bir öncü müfrezesi savaştı: erkekler ve kızlar. Hepsi tabaklanmış, çizilmiş, kartlardaki yiyeceklerden bir deri bir kemik kalmış ve tabii ki yalınayak. Aslında, yaz, Haziran, Ukrayna'da sıcaktır ve çocukların hiçbiri kıt ayakkabılarını yırtmaz. Evet ve çıplak ayakla çok daha ustaca dövüşün.
  Arkashka ve Lyoshka ellerinde sapan tutuyorlar ve uzaktan bu çocuklar piyadelere vuruyormuş gibi. Ve Üçüncü Reich'ın savaşçıları ters çevrildi ve parçalara ayrıldı.
  Çocuk bacaklarının çıplak ayak parmaklarıyla Arkashka, ateşli bir pulsar bırakır bırakmaz hemen iki düzine Naziyi parçalara ayıracak.
  Çocuk ve taze pişmiş öncü, eski gerçeklik büyük akademisyeni kışkırtıcı bir şekilde şunları söylüyor:
  - Muhteşem ... teorik olarak!
  Sarı saçlı, şortlu ve kırmızı kravatlı, çıplak topuklu bir çocuk olan Leshka, patlayıcı bir paket kustu, faşist birlikleri parçaladı, ciyakladı:
  - Ve neredeyse çok muhteşem!
  Ve iki çocuk da güldü. Ve diğer erkek ve kızlar da Nazilere ateş ediyor. Kimisi silahtan, kimisi tabancadan, kimisi sapan bile kullanıyor.
  Kırmızı matris kravatlı bir kız da çıplak ayağıyla bir pulsar fırlattı, tankları parçaladı ve cıvıldadı:
  - Geçemeyecekler!
  Piyadelerin arkasında tanklar belirdi. Özellikle, güçlü "Panter" -2. Önce kırmaya çalışır.
  Arkashka parmaklarını şıklattı ve içlerinde bir kavanoz sabun köpüğü belirdi. Çocuk, iki kez düşünmeden, hiperplazmadan silah fırlatmaya başladı. Ve düşman tankları boyunca bütün bir yanardöner çizgi koştu.
  Düşmana ateş eden Arkashka, şöyle dedi:
  - Evren muhteşem sürprizlerle dolu,
  O büyülü ve şaşırtıcı...
  Ve elinizle büyük zirvelere ulaşmanın zamanı geldi,
  Ve gerekirse çıplak ayakla vururuz!
  Ve çocuk bu sefer çocuksu ayaklarının parmaklarıyla tıkladı ve daha yükseğe uçtu, elleri ve ayaklarıyla Fritz'in içine sihirli plazma baloncukları üflemeye başladı.
  Ve çok havalı görünüyordu.
  Leshka ayrıca sabun köpüğü aldı ve düşmana tüm büyülü enerji akışlarını üfledi.
  İki çocuk da havada süzülüyordu. Ancak diğer çocuklar da geride kalmadı. Ayrıca çıplak ayaklarını bağladılar, yanlarına plazma ışınları fırlattılar, saldırı uçaklarını, piyadeleri ve tankları yırtıp kükrediler.
  Rakiplerin imhasında coşkuyla dolu Arkashka, şarkı söyledi:
  - Işın kılıcı,
  seni kesmek istiyor...
  Cehennem ateşi gibi parlıyor
  Lazer ışını...
  Ama düşünmüyor musun
  hayatınızı nasıl kurtarırsınız
  aşka sadık
  Sen sonuna kadar ol!
  Ve çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla devasa yıkıcı güce sahip hiperplazmik baloncuklar çıkardı.
  Arkasha, aslında büyük bir akademisyen ve hiper-profesör olduğunu unuttu, ama kendini oyuncu bir çocuk gibi hissetti.
  Burada hiperplazmik kabarcık "Tiger" -2'ye indi ve kuleyi sıvı metale eritti. Ve sonra parçalara ve başka bir tanka püskürtülür. Toprak ve metal yandı. Hepsi komik görünüyordu...
  Leshka ellerini tokatladı ve şimdi Nazi askerleri arkalarını dönüp birbirlerini dikmeye başladılar... Çocuk ıslık çalacak ve Fritz'in tepelerine baygın kargalar düşecekti. Ve üstleri, miğferleri ve diğer mühimmatları delerler.
  Leshka mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  - Ama dürüst olmak gerekirse,
  İstisnasız herkesi kazanırım!
  Arkashka, çıplak topuğuyla hiperplazmik bir leke attı, düşmanları düzleştirdi ve ciyakladı:
  - Olamaz, olamaz!
  Lyoshka yanıt olarak yine elleri ve ayakları ile baloncuklarla yenik düştü ve şunları yayınladı:
  - Burada tanrı gibiyiz elbette!
  Çocuklar gerçekten düşmanları ezdiler ve oyundan zevk aldılar. Burada Tanrılar-Yaratıcılar gibiler, her şeyi yapabilirler.
  Arkashka göz kırptı...
  Ve sonra Hitler'in kendisi ortaya çıktı. Dört kız etrafını sardı. Ve Führer'i çıplak ayakla yenelim. Sonra bir numaralı faşisti çıplak alt uzuvlarının parmaklarıyla yakaladılar ve onu diri diri dörde böldüler. Çok havalı!
  Arkashka gülerek şarkı söyledi:
  - Ve yakında Üçüncü Reich düşecek,
  Oyunda ezdiğimizde
  Bizim ülkemizde öldürmek günah değil,
  Her şeye değer verilecek!
  Ve çocuk, ölümcül bir güçle ve baloncukları yok ederek çıplak ayak parmaklarını tekrar fırlattı.
  Ve uçağa bindiklerinde küçülürler ve kanatları altın gibi parıldayan kelebeklere dönüşürler.
  Bunun tadını çıkaran Leshka, kıkırdayarak belirtti:
  - Bu son derece komik!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla çocuk yine öldürücü bir güç lekesi salıyor.
  Bir sapandan bir imha parçacığı fırlatan Arkasha, kıkırdayarak belirtti:
  - En havalı şey, düşmanı vurduğunuzda ve o ... dönüyor!
  Ve çocuk düşmanı alacak ve iyice doğrayacak.
  Ve sonra Nazi askerleri tatlılara, cheesecake'lere, keklere ve çikolatalara dönüşmeye başladı.
  Aç öncüler olan çocuklar zevkle ciyakladılar.
  Alman tankı "Maus", aniden nasıl büyük bir pastaya dönüşecek ve çok güzel, güller ve diğer yemyeşil çiçeklerle boyanmış.
  Arkaşa gülümseyerek dedi ki:
  - Güzel güzel,
  Kedi için tank ganimeti!
  Ve çocuk-akademisyen nasıl gülülür. Ve "Farenin" dönüştüğü pasta paramparça oldu ve altın, ince yapılmış tabaklarda çocuklara uçtu. Erkekler ve kızlar mutlu bir şekilde ikramın üzerine atladılar.
  Ancak Arkaşa onlara bağırdı:
  - Neden ellerini yıkamadın?
  Ve her öncü ve öncünün yanında kokulu su, kokulu sabun ve kabarık bir havlu içeren gümüş bir sürahi ortaya çıktı. İyi yetiştirilmiş öncüler kiri temizlemeye başladı. Çok hızlı yaptılar ve yemeye başladılar. Faşist uçaklar, piyadeler, incelik haline gelen tanklar, adamların kendilerine uçtu.
  Ve elmaslarla parıldayan bıçaklar, kekleri sulu, lezzetli parçalara böldü. Ve ellerini sevinçle yıkayan çocuklar, Nazileri tatlılar ve çikolatalarla yediler.
  Arkashka, küçük yumruklarının arasında kıkırdayarak belirtti:
  - Bu rasyonalizasyon! Kelimenin tam anlamıyla her şeyi yapabiliriz!
  Ve çocuk sanki tıklar gibi çıplak parmaklarıyla aldı ve sonuç olarak Alman teçhizatı ve askerleri yine lezzetli yemekler haline geldi. Ve çocuklar sevinir.
  Kiev'e saldıran tüm Naziler yiyeceğe dönüştü. Ama bu, elbette, yeterli değil. Ve Kızıl Ordu'nun toplam saldırısı devam etti.
  Arkashka ve Leshka, SSCB'nin tüm askerlerini öncülere dönüştürdü. Ve şimdi sadece çocuklar savaştı: kırmızı kravatlı erkekler ve kızlar. Ancak öte yandan, savaşta sapanları ve sabun köpüğü şişelerini kullanarak Nazilere salıverdiler.
  Naziler her türlü yiyeceğe dönüştü: kekler, turtalar, hamur işleri, peynirli kekler, çikolatalar, dolgulu dondurma.
  Ve Kızıl Ordu'nun genç askerleri ellerini yıkadıktan ve yüksek güçlere teşekkür ettikten sonra çok lezzetliydi. Çocuklar saldırgan ve maksatlı davranarak Berlin'e karşı bir kampanya başlattılar.
  Ancak Alman Yu-287 jet bombacısı uçuşta doldurulmuş çikolatalara dönüştü. Bu arada çok lezzetli. Ve çocuklar onları yemeyi sever. Şimdi Kızıl Ordu'nun tüm askerleri adama dönüştü ve neşeliydi, sürekli gülüyorlardı. Ve çıplak ayaklarıyla sonsuz ölümcül bir şey fırlattılar.
  Ve rakipleri yok ettiler, daha doğrusu onlara lezzetli ikramlar yaptılar. Ve bu harika. Ve tankların yerine bir sürü kek çıktı. Çıplak topuklularla parlayan savaşçı çocuklar, ikramların üzerine atladı ve onları açgözlülükle yuttu. Bunu büyük bir hevesle yaptılar.
  Hem erkek hem de kızlar, muhallebi ve çikolatalı keklerin yanı sıra diğer çok lezzetli ve iştah açıcı yiyecekler yediler. Wehrmacht lejyonlarından gelen birlikler, öncülerin büyük bir zevkle yediği çok lezzetli şeylere dönüştü. Ve örneğin İtalyanlar muza dönüştüler, Rumenler çikolata kaplı ananas oldular, Macarlar mango oldular. Ve çocuk olan tüm bu Sovyet askerleri çok isteyerek ve büyük bir coşkuyla yediler.
  Ve bunlar genellikle lezzetli şeyler ve lezzetler idi. Erkekler ve kızlar baloncukları serbest bırakır ve SSCB'nin düşmanları farklı yiyeceklere dönüşür.
  Ve güçlü tank "Tiger" -3'ten böyle muhteşem bir pasta çıktı. Güzel.
  Ve çocuklar güler ve zıplarlar. Ve çıplak, yuvarlak topukluları yanıp söner. Sıvı elma gibi olduğu hemen görülebilir.
  Ve şimdi yalınayak çocuk gardiyanları Berlin'e yaklaştı. Ve çocukların nasıl ıslık çaldığını. O anda Fritz'in üzerine kargalar düştü ve sığınak bir anda çöktü.
  Ve yine Sovyet birliklerinin zaferi, çok şaşırtıcı, tüm askerler kız ve erkek olmasına rağmen.
  Kısacası, Avrupa kurtarıldı ve SSCB birlikleri Amerika, Avustralya ve Japonya'yı fethetti.
  Matristeki bu çocuklar Arkashka ve Leshka, Goering'den çok asil bir pasta yaptılar ve kızlarla birlikte zevkle yediler. Ve hepsi ne kadar harika ve lezzetli.
  Arkashka ve Lyoshka daha çok muz yediler... Çocuk olmak güzel, yetişkinlerden çok daha iyi.
  Arkashka zevkle şarkı söyledi...
  Ve istiyorum, istiyorum, tekrar istiyorum
  Çatılarda koşun, güvercinleri kovalayın...
  Natasha'yı kızdırmak, örgüsünü çekmek,
  Bir scooter üzerinde bahçede dolaşın!
  Ve çocuk yine çok lezzetli şeyler aldı, Nazilerin ordusundan yarattı.
  Lyoshka, çıplak çocuk bıçaklarının çıplak parmaklarıyla öldürücü hediyeler atarak kaydetti:
  kimsenin şaşırmasını istemem
  Eğer sihir gerçekleşirse...
  Olacaksa, olacaksa...
  Olacaksa, olacaksa...
  Sihir olursa!
  Sadece bu hediyeler korkunç, çelik armadalardan, iştah açıcı ve çok hoş kokulu şeylerden yapıldı.
  Arkashka dişlerini sırıtarak belirtti:
  Çocukluk nereye gidiyor?
  Hangi şehirler gibi...
  Ve çareyi nerede bulabiliriz,
  Oraya tekrar gitmek için!
  Lyoshka zevkle cevap verdi:
  - Ama bilimin gücüyle,
  Geri dönebilirsin...
  ölümsüz ruhlar,
  Hayat ipliği geri dönecek!
  Ve ebedi çocuklar koro halinde şarkı söylediler;
  Ve kış ve yaz aylarında benzeri görülmemiş mucizeler bekliyor,
  Oynayacak mıyız, burada ve burada!
  Ve yalınayak su birikintileri boyunca ve derenin dibi boyunca,
  Yine biz erkeğiz - sen ve ben!
  Çocuk olmak ne kadar iyi, özellikle de her şeye gücü yeten tanrı iseniz!
  İşte hikaye burada bitiyor...
  Ve salatalığı kim dinledi!
  
  GEÇ JAPONYA GAMBİTİ
  Kırk üçüncü yılda Japonya nihayet SSCB'ye saldırdı ve hatta Vladivostok'taki filo binasına karşı saldırganlıkta taktiksel başarı elde etmeyi başardı.
  Hirohito'nun kararı, ilk bakışta, Amerikalıların Japonları denizde yendiği bir zamanda, aptalca ve mantıksızdı. Ancak samuraylar, şimdi kazanmak için tek şanslarının Almanya'nın kurtarmaya gelmesi olduğunu anladılar. Saldırı, Kursk çıkıntısına yönelik Alman taarruzuyla aynı zamana denk geldi. Ve bu, savaşların seyrini etkiledi. Stalin karşı saldırıyı terk etti. Ve Almanlar birliklerini orijinal konumlarına geri çekebildiler.
  Japon kara ordusu Uzak Doğu'da ilerliyordu. Kızıl Ordu, Batı Cephesinden takviye aldı. Ama çatışmalar uzadı. Japonlar Mançurya'ya geri sürüldü. Almanlar bu arada kuvvetlerini yenilediler. Ve Sicilya'daki Müttefik saldırısını püskürttüler. Burada, Sovyet ordusunun ilerlememesi ve güçlerin bir kısmını doğuya transfer etmesi, Almanların Sicilya'daki İngiliz ve Amerikalılara ezici bir yenilgiye uğramasına yardımcı oldular. Ve İtalya'daki darbe başarısız oldu, komplocular bunu asla resmileştirmedi. Ve ayrıca enerji tasarrufu sağlar.
  Almanlar aynı zamanda yeni bir tank "Panter" -2 geliştirdi. Bu arabanın daha dar bir kulesi ve düşük gövde silueti vardı, bu da arabanın zırhını arttırdı ve hatta ağırlığını azalttı. Daha iyi korunan ve daha hareketli olan Panther-2, oldukça etkili bir tank haline geldi. Ve bu, Almanların kışın takip eden Sovyet saldırısını püskürtmek için iyi hazırlanmalarına izin verdi. Ama Naziler bunu bekliyordu.
  Tabii ki, saldırının ana hedefleri Orel ve Kharkov'dur. Gerda'nın tank ekibi, Orel'in altında savaşıyor.
  Kızlar çok güzel ve kışa rağmen çıplak ayakla ve bikiniyle kavga ediyorlar.
  Gerda, çıplak ayaklarıyla Panther-2 topunu işaret etti, bu arabada sadece kule daha dar değil, aynı zamanda dört mürettebat üyesi.
  Sarışın ateş etti, Sovyet otuz dördünü delip geçti ve:
  - Wehrmacht için!
  Bir sonraki, çıplak ayakların yardımıyla Charlotte'u vurdu, düşmanı deldi ve ciyakladı:
  - Yeni başarılar için!
  Sonra sarı-kırmızılı çok kavgacı bir kız olan Christina, çıplak ayaklarıyla ateş etti. Ve ayrıca Sovyet arabasına çarptı.
  Ve sonra Magda da isabet göstererek vurdu.
  Ve ayrıca çıplak ayak parmakları. Ve bu sefer KV tankına çarptı ve ardından cıvıldadı:
  - Kızlarla kavga ediyoruz ve çok havalılar!
  Sovyet birliklerinin saldırısı püskürtüldü ve Almanlar cepheyi doğuda tutabildiler. Doğru, Sovyet birlikleri Mançurya'ya girdi. Ve Japonları çok zorladılar.
  1944 baharında Kızıl Ordu tekrar ilerlemeye çalıştı. Ama sağlam bir bloğa rastladım. Alman ME-262 jet uçağının serideki görünümü, hava savaşlarının seyrinde ayarlamalar yaptı. Yeni arabanın hızlı ve inatçı olduğu ortaya çıktı. Yeterince güvenilir değil.
  Hepsinden iyisi, iki cadı kız Albina ve Alvina bunun için savaştı.
  Onlar harika güzellikler. Ve Sovyet makineleri, sanki bir çekiç veya balyozla harmanlıyor.
  Albina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla silahını hedefe doğrulttu,
  Sovyet uçaklarını yüksek hızda vurdu. Kızıl Ordu'nun üç arabasını vurdu ve cıvıldadı:
  - Aryan rüyasına şan!
  Alvina dönmeye ve çıplak ayaklarıyla ateş etmeye, Sovyet arabalarını kesmeye ve gıcırdamaya devam etti:
  - Büyük başarılar adına!
  Ve yine kızlar Sovyet arabalarını mahvediyor. Böyle çıplak topuklu harikalar.
  Ve aktif olarak kendileri için faturalar kazanıyorlar, cephede yalınayak kızlar için bir yer olduğunu gösteriyorlar.
  Uçakları yakıyorlar ve onları 30 milimetrelik uçak silahlarıyla parçalıyorlar. Bunlar burada dövüşen kızlar. Ve çok güzel.
  Burada Albina kırmızı meme ucuyla tetiğe basıyor. Sovyet uçağındaki Lupanet, onları vurun ve coo:
  - Aryan kardeşliği bizimle!
  Alvina ayrıca Rus LAGG-5'e çilek meme ucuyla ateş etti, onu yere serdi ve cıvıldadı:
  - Gelecek yüzyıl bizim!
  Kızlar, elbette, düşen araba sayısında hızla liderliği aldı. 1944 yazında Kızıl Ordu, Bagration Operasyonunu gerçekleştirerek merkezi kırmaya çalıştı. Ancak Mainstein güneyden keskin bir darbe indirdi ve bu Kızıl Ordu için bir felaket oldu. Durum, bu tür umutların ilişkilendirildiği IS-2'nin başarısız bir tank olduğu gerçeğiyle ağırlaştı. Ve Almanlar, daha güçlü bir 88 mm tabanca ve 900 beygir gücünde bir motorla "Panter" -2'yi ortaya çıkardı. "Tiger" -2 diziye girmedi. "Panther" -2 ile karşılaştırıldığında rezervasyonda neredeyse hiçbir avantajı yoktu, ancak çok daha ağır, daha pahalı ve düşük sürüş performansına sahipti. Bu nedenle, "Panter" in aynı silahla, ancak çok daha hafif ve daha hareketli bir modifikasyonu olduğu için "Kraliyet Kaplanı" serisine izin verilmedi.
  Savaşlar, Focke-Wulf'un Alman TA-152 evriminin çok iyi, güçlü silahlanmış ve zırhlı, ancak çok daha iyi uçuş özelliklerine sahip olduğunu gösterdi.
  Ve Kızıl Ordu'yu epeyce yendiler. TA-152, Sovyet havacılığı için hoş olmayan bir sürpriz oldu. Duralumin kıtlığı, daha gelişmiş Yak-3 ve LAGG-7'nin fırlatılmasını ertelemeyi gerekli kıldı, böylece Alman uçakları, Sovyet uçaklarına göre hız ve silah bakımından ezici bir üstünlüğe sahipti.
  Durum, Üçüncü Reich'in müttefik uçaklar tarafından bombalanmasının neredeyse tamamen durdurulmasıyla ağırlaştı. Birleşik Devletler, SSCB'yi Çin'in dışında tutmak için tamamen Japonya'ya odaklanmaya karar verdi ve İngiltere, uçaklarını tek başına riske atmak istemedi.
  Bu, Üçüncü Reich'ta silah üretiminde önemli bir artışa yol açtı. Özellikle öncekinden daha fazla güvenilirlik, hız, manevra kabiliyeti ve güçlü bir motorda farklı olan "Panter" -2.
  "Panther" -2, etkili bir atılım tankı olduğunu kanıtladı. Verimli topu, daha düşük silueti ve kalın, eğimli yan zırhı ile birlikte yüksek hızı, onu neredeyse bir su perisi gibi gösteriyordu. Böylece "Panter" -2 çok hasta bir tane soktu. Ve daha güçlü bir topla modifikasyonu sadece bir ton daha ağırdı ve bu nedenle daha fazla hareket kabiliyetini ve mükemmel ön zırhı korudu.
  Sovyet birlikleri merkezde yenildi ve kazana çarptı. Almanlar Moskova'ya yaklaştı. Sadece Mozhaisk savunma hattında zorlukla durduruldular.
  Korkmuş bir Stalin, Hitler'e üç yıllık bir ateşkes teklif etti. Üçüncü Reich'a neredeyse hiçbir şey için petrol ve hammadde tedarik etmeyi ve ayrıca tüm savaş esirlerini iade etmeyi vaat ediyor.
  Hitler, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin Japonya'yı bitireceğinden ve ardından Üçüncü Reich'ı ele geçireceğinden endişelenerek ateşkes yapmayı kabul etti. Sadece Stalin'in Japonya ile barış yapmasını istedi. Stalin bunu kabul etti, ancak geri dönüşle birlikte, daha önce samuraylar tarafından fethedilen Sahalin'in güney kısmı.
  Bunun üzerine karar verdiler... Sınırlar aynı kaldı. Ukrayna, Kırım, Donbass, Taman Yarımadası üzerinde kontrolü elinde tutan Üçüncü Reich'ın genel olarak iyi olması. Sınırı Moskova'dan tam anlamıyla elli kilometre uzaklıkta ve Leningrad hala abluka altında.
  Stalin, SSCB'nin işgal altındaki bölgelerinde partizan hareketini azaltma sözü verdi.
  Ve Almanlar artık Ukrayna ekmeği ve Donbass kömürü alabilirdi.
  Almanların yeterli yağı yoktu, ancak bu sentetik yakıt üretimini telafi etti.
  Führer her şeyden önce savaş için hammadde elde etmek ve Ortadoğu'yu petrolle elde etmek için Afrika'yı fethetmek istiyordu. Gökyüzünde inatçı bir savaş sürüyordu. FAA roket programı yerine, Almanlar jet uçağı üretimine başladı. Özellikle etkili olduğu kanıtlanan Arado bombacısı.
  Ancak çok iyi değil, XE-162 olduğu ortaya çıktı. Savaşçının hafif, ucuz ve üretimi kolay olduğu ortaya çıktı, ancak onu kontrol etmek için yüksek nitelikli pilotlar gerekiyordu. ME-163, sadece altı dakika uçmasına rağmen biraz daha iyiydi, ancak Almanlar uçuş süresini on beşe çıkarmayı başardı ve aşağı yukarı Alman topraklarını koruyabildi.
  Hitler önce Franco ile tekrar bir araya geldi ve ona bir ültimatom verdi: ya Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine izin verdi ya da Wehrmacht İspanya'yı işgal etti.
  Franco, Nazi birliklerinin geçmesine izin vermeyi kabul etti. Ve hemen Cebelitarık'a saldırdılar. Kale hemen alındı. Ve sonra Alman birlikleri Fas'ı işgal etti. Birlikleri en kısa mesafeye taşımak daha kolay ve Afrika'yı fethetme süreci başladı.
  Zaten kırk dört kırk beş kışında, kırktan fazla tümen kara kıtaya transfer edildi. Fas'ı, Cezayir'i ele geçirip Tunus'a girdiler. İngilizler ve Amerikalılarla şiddetli çatışmalar yaşandı.
  Yeni Alman kundağı motorlu silahı E-25 de savaşlarda yer aldı. 88 mm ve 71 EL'lik bir Panther-2 topu, bir buçuk metre yüksekliği ve yüzüstü yerleştirilmiş iki mürettebat üyesi ile mükemmel bir makineydi. Hafif, hareketli ve önemli olan iyi bir şekilde korunuyor. Ön zırh, geniş bir eğimde 120 mm'dir ve yan zırh, artı silindirler 82 mm'dir. Ve bu, otuz tondan daha az bir ağırlığa ve şanzımanın karşısında ve yanında bulunan yedi yüz beygir gücünde bir motora sahip.
  Bu kendinden tahrikli silahın gerçek bir tank inşası mucizesi olduğu ortaya çıktı ve müttefiklerin tüm tanklarını deldi ve alnında tamamen yenilmezdi. Ve arkasını döndü.
  Almanların ayrıca bir "Panter" -3'ü vardı, "Panter" -2'den biraz daha ağırdı, elli ton ağırlığındaydı, ancak daha iyi korunuyordu. Ve 88 mm ve 100EL'lik daha güçlü bir top. Ve şişmiş motor 1200 beygir gücüne kadar güç sağladı.
  "Panter" -3, 45 derecelik bir eğimde 150 mm'lik bir gövdenin ön zırhına ve 50 derecelik bir eğimde 185 mm'lik bir kulenin alnına sahipti. Müttefik tanklar onunla kafa kafaya çarpışmadı. Ancak eğimlerin altında yan tarafa sadece 82 mm girilebildi.
  Ancak hem Sherman'lar hem de Churchill'ler böyle bir makineye karşı hala oldukça zayıftı, hatta onu sadece kısa bir mesafeden gemiye alabiliyorlardı.
  Almanlar, İngilizleri ve Amerikalıları yaya olarak dövdüler ve havaya hakim oldular.
  Faşistlerin havacılığı hızla gelişti. İşte ME-262 X, süpürülmüş kanatlara, saatte 1200 kilometre hıza ve daha ağır silahlara sahip. Çok verimli bir makine.
  Üzerinde Albina ve Alvina kendilerine yeni ödüller kazandılar: Altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç. Her biri beş yüz düşürülen uçağı aştı. Kızlar, neredeyse beş yüz uçağı düşüren Huffman'ın önüne geçmeyi başardılar.
  Ancak Albina ve Alvina, Führer'e skoru bin kişiye getireceklerine söz verdiler. Hitler, düşürülen 250 uçak için kılıçlı ve elmaslı şövalye haçının ve 500 uçak için altın meşe yapraklı, kılıçlı ve elmaslı şövalye haçının verilmesine dair bir kararname imzaladı. 1000 uçaklık Şövalye Demir Haçı, Platin Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmaslar ile ödüllendirilecektir. Ve içinde yüz kadar elmas olacak!
  Bu bikinili çıplak ayaklı kızlar için çok büyük bir teşvik.
  Alman birlikleri Mart 1945'te Libya'ya girdi. Oldukça hızlı hareket ettiler. Savaşlarda, E-25 ve E-10 mükemmel sürüş performansı ve kullanım verimliliği gösterdi. Tabii ki, daha ağır makineler o kadar iyi değil. E-10, yandan bile çok iyi zırhlanmış Churchill tanklarıyla savaşmak için biraz daha kötüydü.
  Ancak "Sherman" a karşı çok etkilidir. Üstelik bu tank yüksek ve düşük bir hedefi vurmak çok zor.
  Almanlar Afrika'yı geçerek Libya'yı ele geçirdi. Nisan ayında Mısır'a girdi. Ve devam ettik.
  Bu tür savaşlar, sanki bir cehennem kazanındaymış gibi kara kıtada tüm hızıyla devam ediyordu.
  Hitler'in Almanya'sı onun şeytani sırıtışını gösterdi. Gerda "Panter" -3'te savaştı. Mürettebatıyla birlikte müttefiklerin tanklarını ve toplarını yok etti.
  Ve kendi kendine şarkı söyledi:
  - Herkesi parçalara ayıracağız,
  Hayat bu, mutluluk bu...
  Ve kız ayağa fırlar, kasları ve pazılarıyla oynar.
  Savaşlar tüm hızıyla devam ediyor ve Naziler Süveyş Kanalı'na yaklaşıyor ve yaklaşıyor.
  İşte burada engellendi ve Almanlar başka bir büyük zafer kazandı.
  Mısır düştü ve Wehrmacht birlikleri Nil'de yükseliyor. Sudan'a gidiyorlar.
  Ve diğer kısımlar Filistin'i işgal ediyor ve Irak'a, Suriye'ye ve Kuveyt'e giriyor. Bütün Ortadoğu'yu ele geçirmek mümkündür.
  Kırk beşinci yılın yazında, Wehrmacht Türkiye ile birlikte neredeyse tüm Orta Doğu'yu ele geçirdi.
  Büyük zafer. Ve İspanya ve Portekiz, Üçüncü Reich'ın yanında müttefiklerle savaşa girdi. Ve Almanlar şimdi Güney Afrika'ya doğru ilerliyor. Her şey mantıklı ve doğrudur.
  Büyük bir Alman denizaltı filosu Atlantik ve Hint Okyanuslarında savaşıyor. Amerikan ve İngiliz gemilerini batırır.
  Amerika şimdiden sallanmaya başladı. Roosevelt öldü ve Truman bir şekilde Hitler'le pazarlık etmeye çalışıyor.
  Churchill de tereddüt ediyor. Bu arada Almanlar güç topluyor. Ve şimdi birlikleri İran'ı işgal ediyor ve Hindistan'a gidiyor. İtalyanlarla birlikte Etiyopya'yı fetheden diğer bölgeler ve Sudan daha güneye doğru ilerliyor.
  İngiliz ve Amerikan birliklerinin direnişinden çok iletişimin uzunluğu onları engelliyor. Ve Naziler, sorunları bilmeden ve acımadan ilerliyorlar.
  Kırk beşinci yılın sonbaharı, Almanlar için yeni zaferlerle geçti. Birlikleri Hindistan'a girdi ve Delhi'yi aldı. Ve devam ediyor.
  Hitler ilan etti:
  - Japonya ile bağlantı kurmalıyız. Ve şimdi Alman birlikleri düşmana doğru daha da ilerliyor.
  Bu şeytani bir Führer, ama ne yapabilir ki! Çok şey görebilirsiniz. Ve Almanlar 1945'in sonunda Hindistan'ı ve Afrika'nın çoğunu fethetti. Nazilerin ayrıca yeni silah türleri vardı - küçük silahlarla vurulamayan diskolar. Ve uçan dairelerin hızı dört ses hızına ulaştı.
  Havada büyük avantaj sağladılar. Kırk altıncı yılın kışında, Afrika neredeyse tamamen ele geçirildi ve Almanlar Güney Afrika'ya ulaştı ve orada Boers'ı serbest bıraktı. Ve bu büyük bir kazanç.
  Ve yine Nazilerin bir kısmı hareket ediyor, bu sefer Madagaskar'a. Ve Mayıs 1946'da bu adanın ele geçirilmesini tamamladılar.
  Burada Almanlar Japonlara katıldı. Ve Asya'nın çoğunu ele geçirdi.
  Ama savaş hala devam ediyor. İngiltere'nin arkasını kırmalıyız. Vurgu denizaltı savaşı ve hava saldırısı üzerindedir. Almanların hidrojen peroksit ile çalışan denizaltıları var ve bir kişi tarafından işletilen tekneler var - oldukça minyatür.
  Almanların çok şeyi var. Ve jet bombardıman uçakları Yu-287 ve ME-362 ve Yu-688 ve B-18 ve uçan bir kanat. Ve XE-477 jet saldırı uçağı ve çok daha fazlası. Bu yüzden korkunç olan İngiltere'ye baskı yapıyorlar.
  Ve elbette FAA roketleri seri hale geldi. Gerçek tarihten daha geç ama daha güçlü ve mükemmel. Özellikle, onlara daha fazla doğruluk ve radyo kontrolü sağlayan kanatlarla.
  Yeni V-2 roketleri elbette gerçekte olduğundan daha iyi koşullarda geliştirildi ve onlarla daha uzun süre çalıştı.
  Böylece kullanımlarının etkisinin çok daha yüksek olduğu ortaya çıktı.
  Ve İngiltere'yi cehennemi güç bombaları gibi parçalamaya başladılar.
  Ve kendilerini çok vahşice ezdiler.
  Hava saldırısı acımasızdı. Savaşlar, Alman disklerine karşı Müttefiklerin panzehiri olmadığını gösterdi. Ve onlar sadece bir şeytan.
  Almanlar en ufak bir acıma olmadan İngiltere'ye baskı yaptı. Ve böylece, kelimenin tam anlamıyla cipslerin uçtuğu aktif olarak ezildi.
  Ve 26 Kasım 1946'da metropolün kendisinde bir amfibi iniş izledi.
  Ve İngilizler için ölümcül olduğu ortaya çıktı.
  Gerda, en yeni Panther-4 tankındaki savaşa katıldı. Bu makinenin namlu uzunluğu 100 EL olan güçlü bir 105 mm topa sahipti. Ve eğimli 250 mm ön zırh ve eğimli 170 mm yan zırh ve bu makinenin altmış sekiz ton ağırlığı ile mükemmel sürüş performansı sağlayan 1500 beygir gücündeki motor.
  "Tiger" -2'nin ağırlığına sahip "Panter" -4, daha iyi silahlanmış ve zırhlıydı ve çok daha hızlıydı. Ve üzerine bir gaz türbini motoru kuruldu.
  Gerda bu tankta İngilizlerle savaştı ve kendi kendine şarkı söyledi:
  - Aryan kardeşliği korkmayacak!
  Sonra kız kırmızı meme ucuyla joystick'in düğmesine bastı ve ölümcül bir mermi fırlattı. Ve Churchill'in ön zırhını kırdı.
  Sonra bağırdı:
  - Kozmik kabus - ölüm darbesi!
  Charlotte ayrıca kıpkırmızı bir meme ucuyla ateş açtı ve İngiliz arabasını durdurdu ve gıcırdadı:
  - Aryan düzeni için!
  Christina ayrıca İngiliz Aslan birliklerini yakut attan inişini kullanarak dövdü ve ciyakladı:
  - Melek inşaat ekibi için!
  Magda rakibe çilek meme ucuyla vurdu, onu yere serdi ve ciğerlerinin tepesinde cıvıldadı:
  - Anavatanımız için!
  Yani kızlar kavga ediyorlardı. Ve başka ne diyorlar, çok havalı savaşçılar.
  İngiltere'ye bu şekilde geldiler. Ve gökyüzünde, Albina ve Alvina hesap kazanıyor, her biri bin düşürülmüş uçağı çoktan aştılar ve platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla başka bir Şövalye Demir Haç Şövalyesi aldılar.
  Ve yine İngiliz ve Amerikan uçaklarını vuruyorlar. Bunlar savaşan kızlar.
  Albina, kırmızı meme ucuyla joystick'in düğmesine basarak yeraltı dünyasına başka bir düşman uçağı gönderir. Bir yandan da bağırıyor:
  - Anavatan'a şan!
  Alvina ayrıca yakut bir meme ucuyla isabetli bir atış yapar, yeni bir İngiliz arabasını devirir ve kükrer:
  - Komünizm adına!
  Ve yine kızlar birini vuruyor. Ve düşmanları ezin. Ve böyle dövüşen kızlar.
  Ama burada uçan daire üzerinde birkaç savaşçı daha var. Savaşan ve saldırgan olanlar bunlardır: Gertrude ve Eva. Uçaksavar silahları ve uçak silahları ile vurulamayan bir makine. Kızlar etobur gibidir.
  Gertrude, çıplak ayak parmaklarını kullanarak joystick düğmesine bastı. Uçan daire hızlandı ve birkaç İngiliz arabasına çarptı.
  Gertrude ciyakladı:
  - Etkinlik kazandı!
  Havva tekrar saldırıya geçti. Ayrıca çıplak ayak parmakları yardımıyla joystick'in düğmelerine bastı. Ve yine birkaç İngiliz arabasına çarptı ve cıvıldadı:
  - Ve yenilginin pasifliği!
  Gertrude yeniden saldırıya geçti. Zaten kırmızı meme uçlarının yardımıyla joystick'in düğmelerine bastı. Üç Amerikan arabasına daha çarptı ve cıvıldadı:
  - Büyük sınırlar için!
  Havva saldırgan bir yaratıktı. Ve yakut memelerin yardımıyla joystick düğmelerine bastı. İki Amerikan ve iki İngiliz olmak üzere dört araba daha attı.
  Ve bağırdı:
  - Sınır olmadığı için!
  İşte kızlar. Ve çıplak, yuvarlak topuklular.
  Savaşçılar çok güzel. Berbat olsalar bile.
  Kız çok agresif bir şekilde savaşabilir.
  Bu kızlara karşı koyamazsın. Ve İngiltere birkaç gün içinde yenildi ve teslim oldu.
  Böylece operasyon sona erdi: "Deniz Aslanı". Tam zafer...
  Ancak ileride ABD ile bir savaş var. Bu noktada Stalin, Hitler'e Amerika ile birlikte savaşmasını teklif etti. İyi bir fikirdi.
  Hitler, Alaska'yı yalnızca Rusya'ya verebileceğini ve savaş sırasında tazminat ödemesinden kurtulabileceğini söyledi. Stalin de bunu kabul etti.
  Ve 1947'de Amerika ve Kanada'ya karşı bir koalisyon savaşı başladı. Aynı zamanda, Wehrmacht ve Japonya ordusu tarafından işgal edilen Avustralya'ya bir iniş yapıldı.
  Almanlar her şeyden önce Kanada'ya ulaşmaya çalıştılar. İzlanda'yı ele geçirmek için Icarus Operasyonu onların ilk adımıydı. Ve o çok başarılıydı. Sonra Grönland'a. Sert bir iklim olmasına rağmen.
  Ancak Fritz kıyı boyunca ve daha batıya doğru ilerledi.
  Führer bir şekilde mantıklı bir şekilde belirtti: Almanya'nın bittiği yerde - hiçbir yerde!
  Ve her yöne hareket etmesi emredildi. Fritz, ABD'ye güneyden baskı yapmak için Arjantin ve Brezilya'ya asker göndermeye başladı. Japonlar da orada kuvvet topladı. Aynı zamanda, SSCB Alaska üzerinden bir istila başlattı. 1947 yazında, ilk Sovyet T-54 tankları cepheye ulaşmaya başladı. Küçük boyutları, küçük siluetleri ve iyi silahları ile ayırt edildiler.
  Ancak T-54'ün serbest bırakılması düşüktü. Temel olarak, henüz üretimden bile çıkarılmamış olan T-34-85 savaştı. Üretimin yüksek maliyeti ve karmaşıklığı nedeniyle IS-7 seriye girmedi ve IS-2 ana Sovyet ağır tankı olarak kaldı. IS-4 ise sık arızalar ve operasyonel sorunlar nedeniyle küçük seriler halinde üretildi. IS-3'ün üretimi de oldukça zordu, ayrıca küçük partiler halinde üretildi.
  IS-2, kulenin alnında yeterince korunmamış olsa da, iyi küçük kolları vardı: dört makineli tüfek ve 122 milimetrelik bir top, onu iyi bir atılım tankı yaptı. Ancak en popüler olanı SU-100 idi. Üretimi T-34-85'ten bile daha kolay ve aynı zamanda daha güçlü silahlarla Amerika için somut sorunlar yaratabilir. Özellikle T-54, bu tankın tüm avantajlarıyla birlikte seri üretim için henüz tam olarak ustalaşmadığında.
  Örneğin Elizabeth ekibiyle birlikte bu makinede savaşıyor.
  Sovyet birlikleri Alaska'da tutunmaya çalışıyor. Yaz nispeten soğuktur.
  Elizabeth bikinili ve çıplak ayak parmaklarıyla silahı doğrultuyor.
  Ve düşmana büyük bir ölümcül mermi gönderir.
  Atışı oldukça isabetli ve Amerikan Sherman taret parçalanarak uçup gitti.
  T-54 harika bir tank. Kulenin ön zırhı 200 mm kadardır ve bu ciddi bir durumdur. Yataydan 60 derecelik bir açıyla. Ve kenarlar 100 milimetredir. Teknenin alnı 100 mm'de daha küçüktür, ancak yataydan 40 derecelik geniş bir eğim açısında ve yanlar 100 mm'dedir. 100 mm kalibreli 56 mm tabanca. Ve tüm bu cazibe, 520 beygir gücünde bir motorla sadece otuz altı ton ağırlığında.
  Evet, böyle bir tank uzun süredir geliştirildi ve ustalaşmak o kadar kolay değil.
  Ama Amerikalıların ona karşı çıkacak hiçbir şeyi yok. "Sherman", alında ve nokta aralığında kırılmayacaktır. Bu arada, karşılaştırma için, T-54, kulenin zırhında ve gövdenin yanlarında gerçek tarihte altmış sekiz ton ağırlığındaki "Tiger" -2'den daha üstün. "Tiger" -2'nin gövdesinin yalnızca alnı daha kalındı, ancak bu, Sovyet tankının geniş eğim açılarıyla dengelendi. Sovyet topu, zırh delme konusunda Alman topundan sadece biraz daha düşüktü ve mermi daha büyük kalibredeydi ve bu nedenle daha yıkıcıydı. Ve Sovyet tankının bir kaplandan neredeyse iki kat daha hafif olduğuna dikkat edin.
  Ekaterina sırayla ateş eder. Bu durumda, Pershing tankı. Bu makine, 90 mm'lik daha güçlü bir top ile Sherman'dan daha ağırdır. Ve ön zırh daha kalın - 102 mm. Bu makine, daha ağır ve daha güçlü olmasına rağmen, T-54'ün alnına da girmiyor. T-34-85'i geçmesine rağmen.
  Ancak umutlarını yeni tanka bağladıkları yer tam da SSCB'dir. Amerikan arabası geçiyor. Kırk iki ton ağırlığında olmasına ve T-54'ten daha ağır olmasına rağmen. Ve işte yeni Amerikan arabası.
  Bu "Süper Şok" - ağırlık elli ton. Ön zırh 150 mm ve tabanca 90 mm kalibre 73 EL'dir. Şimdi bu daha ciddi. Doğru, bu arabanın sürüş performansı önemsiz - motor sadece 500 beygir gücünde.
  Ama burada hareket etmek zorundasın. Çünkü düşmanın topu, zırh delme açısından Sovyet'ten daha düşük değil ve ön zırh artık o kadar kötü değil.
  Doğru, düşman dakikada sadece dört atış yapıyor. Sovyet topu ateş etmeye hazır.
  Elena düşmana ateş eder ve şunları söyler:
  - Bu cehennem şehvetidir!
  Ve kız dilini çıkarır. Ve "Supershing" in de hayran kaldığı açık. Ve T-54 mermisinden kurtulur. Ve bunu motor çok güçlü olmasa da çok hızlı yapıyor.
  Kızlar yine ateş ediyor. Efrasinya bu sefer Kanada yapımı bir Churchill'e tokat attı ve cıvıldadı:
  - Dünyanın en güçlüsü benim, tuvaletteki tüm düşmanları öldüreceğim!
  Ve ortaklarına göz kırp.
  Buradaki kızlar hala güzel. Ve çok seksi. Ve böylece yakaladıkları adamların üzerine atlarlar. Sadece gerçek panterler.
  Kızlar özellikle yakalanan Afrikalıları sever ve onlarla çok güzel.
  Ama muhteşem pilotlar gökyüzünde savaşıyorlar. Bu durumda, Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova. Bu kızlar güzel, kıvrımlı, bikinili ve yalınayak.
  Ve bütün bir Amerikan uçak filosuyla savaşıyorlar. Ve bunu çok cesurca yapıyorlar.
  Anastasia çıplak topuğuyla manivelaya basıyor, bir el ateş ediyor, bir Amerikan arabasını deviriyor ve gıcırdıyor:
  - Komünizm için!
  Akulina da bikinili çok doğru bir kız, agresif ateş yakar, düşmana vurur, Amerikalıyı keser ve fısıldar:
  - Büyük değişiklikler için!
  Amerikalılar hem karada hem de havada bu şekilde harmanlanıyor.
  Tabii ki, Gerda'nın tank ekibi zaten Kanada'da savaşıyor.
  "Panter" -4 daha gelişmiş bir modifikasyona sahipler. İçinde pratikte çatı yoktur ve kulenin eğim açıları arttırılmıştır.
  Bu, hem üstten darbelere hem de tankın yan taraflarına karşı geliştirilmiş koruma. Yani Almanlar güvenle savaşıyorlar.
  Gerda kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine bastı, bir mermi ateşledi ve cıvıldadı:
  - Viraj alırken yavaşlamayın!
  Charlotte ayrıca kızıl meme ucuyla atış cihazının düğmesine bastı ve bağırdı:
  Kazanmayı öğrenmenin tek yolu bu!
  Christina da yakut meme ucuyla joystick düğmesine vurdu ve böğürdü:
  - Yeni bir zaferimiz olacak!
  Magda ayrıca çilekli bir meme ucuyla vuruyor, Amerikan tankını eziyor ve gevezelik ediyor:
  - Tüm zaferlerimiz süper!
  Bu yüzden kızlar çıldırdı. Bu arada, güzel göğüsleri var. Ve gerçekten kırmızı meme uçlarını yalamak istiyorum.
  Genellikle kızlar, gerçekten sevdikleri tutsak erkeklere tecavüz eder.
  Kızlar kavga etmeye devam ediyor.
  Alvina ve Alvina gökyüzünde mucizeler yaratıyor ... Hesaplarına göre şimdiden bir buçuk bin araba düşmüş. Bunun için yeni bir sipariş aldılar, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla üçüncü Demir Haç Şövalye Haçı. Bu tür kızlar bolca ödüllere asılır ve çok havalı.
  Alvina, ateş etmek için çıplak ayak parmaklarını kullanarak üç Amerikan arabasını daha devirdi ve şarkı söyledi:
  - Ve atılgan kızlar gökyüzüne çıkıyor!
  Albina, çıplak ayaklarıyla dört ABD uçağını daha düşürerek ciyaklıyor:
  - Biz rüzgarın unsurlarıyız! Biz rüzgarın elementiyiz!
  Fritz'in Kanada'daki ilerlemesi devam etti. Gökyüzünde uçan daireler Amerikalılara çarpıyor. Düşman direnişi odak noktasıydı. Toronto Eylül 1947'de düştü. Bu da durumu Amerikalılar için daha da zorlaştırdı.
  Gertrude ve Eve bir uçan daire içinde New York üzerinde uçtu. Amerikan uçaklarını düşürdüler ve ciyakladılar:
  - Çok havalı olacak! Biz kazanacağız!
  Ve kırmızı meme uçları joystick'in düğmelerine bastı. Amerikan uçaklarını düşürdüler...
  Savaş Üçüncü Reich'ın lehinde gidiyordu... Ama hava giderek kötüleşiyordu. Ve Kasım ayında, Nazilerin neredeyse tamamen ele geçirdiği Kanada'da hava soğudu ve kar yağdı.
  Sovyet birlikleri Alaska'yı neredeyse tamamen işgal etti ve ayrıca Kanada'ya girdi.
  Elizaveta, şimdiye kadar çok küçük partiler halinde üretilen T-54'e bindi. Çoğunlukla tutkularını ve baskılarını gösteren T-34-85 ile savaştı. Ve aynı zamanda, bu tanklar tercüme edilmedi.
  Elizabeth, soğuğa rağmen yalınayak ve bikiniliydi, bir Amerikan tankına kırmızı bir meme ucuyla ateş etti ve gıcırdıyordu:
  - Büyük başarılar için!
  Ve uzun dilini gösterdi. İşte o bir kız, bütün kızlar - bir kız!
  Ekaterina da dona rağmen yalınayak bir savaşçı ve bikinili düşmanı tokatladı. Kızıl meme ucunu kullanarak Amerikan arabasına çarptı ve ciyakladı:
  - Gemiye!
  Savaşçılar çok neşeli çaldı. Ve çikolata göğüslerindeki meme uçları çilek gibidir.
  Elena düşmana saldırdı. Onu deldi ve inci gibi dişlerini göstererek tısladı:
  - Bu sermaye düşmanlarının sonu!
  Ve böyle bir savaşçı harika bir sınıftır. Ve çok mücadeleci. Ve Euphrasia, düşmana çekiçle vuruyormuş gibi. Ve onu alacak ve biçecek.
  Ve kükreme:
  - Uzay Patlaması!
  Ayrıca yakut meme ile başka bir mermi gönderin.
  Böylece kızlar Amerika Birleşik Devletleri ordularıyla uğraştı. Savaş başladı... Ve kış çoktan geldi. Kanada'nın neredeyse tamamı ele geçirildi ve Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzey sınırlarında savaş devam ediyor.
  Amerikalılar bir çıkış yolu arıyor. Truman, teslim olma dışında herhangi bir şartla Hitler'e barış teklif etti. Führer talep etti: sadece teslim olun.
  Tek şey, Truman'ın kendisinin vurulmama olasılığıdır.
  ABD savaşa devam etti. T-93 tankı seriye girdi, doksan üç tonda çok ağır, daha doğrusu 155 mm'lik bir topla kendinden tahrikli bir top. Ama en azından Alman tanklarını alnından delme yeteneğine sahip. Ve kendisinin 305 milimetrelik bir zırhı var. "Panther" -4 ve üzeri düşman tanklarını alnından delebilen tek kendinden tahrikli silah. Ama Nazilerin de sürprizleri var. "Panther" -4 ile birleştirilmiş "Tiger" -4 ortaya çıktı, sadece daha ağır ve daha kalın zırh ve güçlü bir silah.
  Bu araba kendini çok tehlikeli gösterebilir.
  Ayrıca daha gelişmiş, piramidal bir modelde "Panter" -5'i geliştiriyorlar. Bu tank gerçekten son derece pratik hale gelebilir.
  1948'in yeni yılı geldi ... Gergin iletişim nedeniyle Almanlar taarruzunu biraz durdurdu. Demiryolları acilen inşa edildi. Çalışma tüm hızıyla sürüyordu.
  Amerikalılar karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Ama bunda pek iyi değillerdi. Sherman'lar büyük miktarlarda üretilmesine rağmen, mezbahaya giden et gibiydiler.
  "Pershings" de alıntılanmadı. Amerikalılar, Almanlarla az çok savaşabilecek bir şey yaratmaya çalıştılar. Ama pek iyi yapmadılar.
  Ancak SSCB'de, savaş alanına deneysel bir tank IS-7 yerleştirildi. Alenka, kadın ekibiyle birlikteydi.
  Kızlar elbette çıplak ayaklı ve bikinili.
  Tank, kelimenin tam anlamıyla Amerikan araçlarının kafalarını koparan 130 mm'lik bir topla çok güçlü.
  Anyuta, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve Sherman'ın taretini parçalayarak şunları söyledi:
  - Ve şimdi Amerikalılarla savaştayız ...
  Alenka da çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmana ateş etti ve kabul etti:
  - Hadi savaşalım! Ve bu ciddi!
  Alla kızıl meme ucunu kullanarak Amerikalıya tokat attı ve agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Hayır, sorun değil!
  Maria da çilek meme ucu yardımıyla düşmana teker teker saldırdı ve ciyakladı:
  - Komünizm için!
  Marusya da düşmanı vurdu. Dahası, çok yerinde bir tavırla, dişlerini göstererek ve çıplak ayağını sallayarak şunları kaydetti:
  - Bu gerçek bir soygun!
  Ve nasıl güldüğünü. Ve inci dişlerini göster.
  IS-7 tankı, Panther-4 ile savaşabilir. Doğru, Alman tankı seri ve seri üretildi ve IS-7 şimdiye kadar sadece üç tane üretildi. Yapımı oldukça zor bir tank.
  Ama uçakta Vedmakova, Amerikalıları korku gibi kışkırtıyor. Ve uçaklarını ölümcül şekilde ezer.
  Üstelik kız çıplak ayak kullanıyor. Ve büyük bir aktivite ile uçakları yere serer.
  Anastasya bağırır:
  - Ben bir uzay cadısıyım - Herkesi sileceğim!
  Ve safir gözleriyle göz kırpıyor. Ve dişlerinin sırıtışı çok agresif.
  Akulina Orlova da bir kobranın çılgın öfkesiyle savaşır. Ve ünlü Amerikan uçaklarını yere serer ve kükrer:
  - Size şan, Yerli Topraklarımız! Bu Anavatan ailesi olacak!
  Ve partneri onu görmese de ona göz kırpıyor!
  Bunlar burada kavgalar ve güzel kızlar. Potansiyelleri tek kelimeyle şaşırtıcı. Ve hiçbir ordu onlara karşı duramaz.
  Anastasia Vedmakov kırmızı meme ucuyla düğmeye basıyor. Bir Amerikan arabasını devirir ve ciyaklar:
  - Kralların büyük komünizmine şan!
  Ve o komik olur. Her ne kadar Stalin'in bir şekilde çar olduğu söylenebilir.
  Akulina bu konuda hemfikirdi:
  - Komünizm kralların en büyük başarısıdır!
  Ve o da yakut bir meme ile düğmeye basacak ve ölümcül bir hava mermisi gönderecek.
  Buradaki kızlar görünüş ve şekil olarak güzel. Ve kışın sadece bir bikiniyle kavga ederler.
  Mart ayında Almanlar nihayet Kanada'yı işgal etti ve güneyden Meksika'ya girerek ABD'yi kıskaçlarla sıkıştırdı. Şimdiye kadar, çatışmalar sadece güney yönünde şiddetli oldu. Japon-Alman ve tüm koalisyon donanması orada kırıldı. Meksika ordusu resmen ABD'nin yanında savaştı, ancak bunu isteksizce yaptı. Birçok Meksikalı kaçıp savaşmadan teslim oldu. Nisan ayı başlarında Japonlar Mexico City'ye girdi.
  Samuray birlikleri arasında dört ninja kız göze çarpıyor.
  Meksika'yı korumaya çalışan Amerikan piyadelerini kılıçla kestiler.
  Mavi saçlı bir ninja kız yel değirmeni çalıştırdı. Yankee askerlerini ezdi ve çıplak ayaklarıyla tüm tankı deviren patlayıcılarla bir bezelye fırlattı.
  Sonra savaşçı araya girdi:
  - Banzai!
  Sarı saçlı bir ninja kız, kılıçlarla bir yelpaze tekniği tuttu. Ayrıca çok sayıda Amerikan askerini de kesti. Ve çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir talaş paketi fırlattı. Ve üç kadar tank devrildi.
  Ve kız bağırdı:
  - En yüksek akrobasilerimiz!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı...
  Kızıl saçlı bir ninja kız, katana kılıçlarıyla bir kelebek resepsiyonu düzenledi. Siyah derili bir sürü dövüşçü öldürdü. Ve çıplak ayaklarıyla bomba attı. Kendinden tahrikli üç silah bıraktı.
  Ve bağırdı:
  - Ben acınası bir böcek değilim - sadece bir ninja kaplumbağası!
  Beyaz saçlı bir ninja kız kılıçlarını tuttu, bir yusufçuğun öfkeli karşılaması. Helikopterin bıçakları gibi dönüyorlardı. Ve çok asker öldürdü. Sonra çıplak ayak parmaklarını fırlattı, bir bumerang. Bu da üç varil Amerikan tankını kesti.
  Ve cıvıldadı:
  - Truman bir defter ol!
  Böylece Japon kızlar gerçek bir ölüm kasırgası gibi dağıldılar.
  Böyle şiddetli bir savaş ortaya çıktı ve Meksika üzerinde gerçekleşiyor.
  Ve Mayıs 1948'de kuzeyden gelen saldırı yeniden başladı. Alman, yabancı ve Sovyet bölümleri, Amerikan birliklerinin ve milislerinin son derece şiddetli direnişinin üstesinden gelerek Amerika Birleşik Devletleri topraklarında hareket etmeye başladı.
  Savaş devam etti ... Gerda hala "Panter" -4'te savaşıyordu. Şimdiye kadar, yalnızca T-93, Amerikalılar için 1800 beygir gücünde yeni, daha güçlü bir gaz türbini motoru kurdukları ve silahı daha hızlı ateşleyen ve daha hızlı ateşleyen Alman makinesinin alnında sorunlara neden olabilir. namlu uzunluğunu arttırmak, merminin namlu çıkış hızını arttırdı. Yani "Panther" -4 U, çılgın kalınlığa sahip bu kendinden tahrikli silahın tüm zırh kalınlığı ile T-93'ü alnından delme yeteneğine sahiptir.
  Ve şimdi Alman mürettebatı savaşıyor ve hiç de başarılı değil. Ve rakipleri yumruklar.
  Gerda çıplak ayaklarıyla topunu doğrultuyor ve Amerikalılara ateş ediyor. Onlara uygun bir şekilde vurur ve tıslar:
  - Aryan kardeşliğine şan!
  Charlotte da çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül silahını doğrultuyor. Bir Amerikan tankını kırar. Ve çığlıklar:
  - Nietzsche'nin fikirlerine şan!
  Christina, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir hedef de bulur. Topu deviren ve kükreyen bir mermi gönderir:
  - Yüzyıllardır yaşayan fikirlere şan!
  Magda da düşmanı vurdu. Tankını ezdi, bir yığın piyadeyi ezdi ve ciyakladı:
  - Aryan ustalığına şeref!
  Bunlar dövüşen ve çok seksi kızlar. Bir öfke alevi ve bir tutku fırtınası var.
  Ve çelik maşalar her iki tarafta da hareket ediyor. Güneyde, Mayıs ayının sonunda Meksika fethedildi ve gelişmiş Japon ve Amerikan birimleri ABD'nin güney eyaletlerine ulaştı.
  Her şey neredeyse plana göre gitti. 1948 yazında, savaş zaten tamamen Amerika topraklarında ve ayrıca Alman birliklerinin Küba'ya inişinde gerçekleşiyordu.
  Orada da çok sıcak.
  Küba'da savaşanlar arasında Jane Armstrong'un İngiliz mürettebatı da var. Güzel bir kız Amerikalılarla kavga ediyor. Ve bir nedenle Fidel Castro çetesinin özgürlük adası dediği adayı fetheder.
  Kızlar, çok güçlü 128 milimetre topa, 100 EL namlu uzunluğuna ve eğimlerde üç yüz milimetre ön zırh kalınlığına ve yokuşlarda 250 mm yan zırha sahip Tiger-4 tankına biniyor. Böyle bir tankı yenmek o kadar kolay değil. Ve sekiz makineli tüfeği var.
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Jane Armstrong şunları söylüyor:
  - Sadece eğlenceli olduğunu söyleyelim!
  Gringeta kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Evet, boğaz tarafından kaç problem çözülür!
  Ve ayrıca çıplak ayak yardımı ile vuruldu. Burada kızlar elbette çıplak ayaklı ve bikinili. Çok soğukkanlı ve mizaçlı.
  Burada Malanya çıplak ayak parmaklarını kullanarak sırayla ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - İngiliz tacına şeref!
  Onu takip eden, çok kavgacı bir güzel olan Monica, ateşe öncülük eder. Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak. Ve çok huysuz ve agresif davranıyor. Buradaki kızlar savaş, seks ve siyah askerler ve tutsaklara duyulan aşk hakkında çok şey biliyor.
  Aslında bir Afrikalı için çikolatalı, erkeksi mükemmelliğini dudaklarıyla kavramak ve bir kızın ağzını emmek büyük bir zevktir. Ve bunu yapmak oldukça güzel.
  Kızlar Amerikalıları ezer ve zafer ve düşmanı ezmek için büyük bir istek ve susuzlukla hareket eder. Son derece agresif bireylerdir.
  Ve çıplak parmaklarıyla silahları doğrultuyorlar.
  Böylece Temmuz sonunda Küba ele geçirildi. Ve Ağustos ayının sonunda, Amerika'nın üçte biri, Amerikan karşıtı devletlerden oluşan bir koalisyonun kontrolü altında.
  Gerda bu vesileyle şunları söyledi:
  - Boa tavşanı boğuyor!
  Daha şimdiden Eylül 1948... Almanlar Washington'a doğru ilerliyor. Hala uzakta olmasına rağmen, Philadelphia zaten kuşatılmış durumda. Ve ona saldırırlar.
  "Panter" -4 U, evlere ateş eder, pencereleri kırar ve duvarları yıkar.
  Gerda gülerek diyor ki:
  Onları parçalayalım.
  Ve çıplak ayaklarıyla bagajı işaret ediyor ...
  Ekim ayında Almanlar birkaç şehri ele geçirdi ve Washington'a yaklaştı.
  Kızıl Ordu'dan kızlar da savaştı.
  T-54 Amerika'da. Şimdiye kadar bu tank küçük partiler halinde üretildi ve hepsinden önemlisi SU-100 savaş için üretildi. Kavgalar büyük bir şiddetle kaynar.
  Elizabeth çıplak ayaklarıyla Amerikalılara ateş etti ve şunları kaydetti:
  - Kim ne derse desin ama biz kazandık!
  Elena da çıplak ayak parmaklarıyla Yankee'leri dövdü ve şunları söyledi:
  - Ve biz kazanmak için doğduk.
  Amerikalıların yeni bir Patton tankı var, Pershing'in yerini almalı. Araba arasındaki önemli bir fark, 810 beygir gücünde daha güçlü bir motorun kullanılmasıydı, "Supershing" den uzun bir silah, bir Sovyet tankını alnından delebiliyordu.
  Ancak bu makine daha kalın bir zırh olmadı. Sadece rasyonel eğim açısı arttı.
  Ancak bu koruma için yeterli değildir. Doğru, Sovyet T-34-85 hala üretimden çıkmadı, daha güçlü olacak. Ve bu tür tankları uzaktan kırar.
  Ancak T-54 bunu aşıyor.
  "Patton", söylemeliyim ki daha hızlı olacak. Ama bu sadece üretime girmeye başladı.
  Ana araçlar hala Sherman'dır. Eski olmalarına rağmen onları kaldırmak imkansızdır. Çünkü otomobil üretimi çok fazla düşecek.
  Kasım ayının sonunda Almanlar Washington ve New York'a yaklaştı. Bu şehirlere saldırı başladı.
  Amerikalılar inatla bu kilit savunma noktalarını teslim etmek istemediler ve önemli güçler topladılar. Genel olarak, ABD askerleri iyi ve cesurca savaştı. Piyade iyi eğitimli ve birçok küçük silah var.
  Doğru, Üçüncü Reich'in havacılığı çok daha güçlü. İşte iki kız Albina ve Alvina, iki binde düşürülen uçak sayısını aştı ve yeni bir benzersiz ödül aldı: Elmas Yıldız, gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç. Bu, Fuhrer tarafından kurulan yeni bir ödül türüdür. Süper kızlar için!
  SS'nin seçilmiş birimleri olan Washington'a yapılan saldırı sırasında savaşlar devam ediyor. Büyük bir tutkuyla savaşırlar.
  Gerda her zamanki gibi herkesin önünde ve şeytan gibi savaşıyor. Ve çıplak ayak parmaklarından ölümcül bir mermi ateşlenir. Ve Amerikalıların arabasını yumruklar.
  Gerda agresif bir şekilde dişlerini sallıyor:
  - Almanya'ya şan, şeref!
  Ve yine, çıplak ayakla, bir mermi ölümcül kuvvetler gönderir.
  Sonra Charlotte kırmızı meme ucunu bastırdı ve düşmanı oldukça isabetli bir şekilde vurdu.
  Ve ciyakladı:
  - Aryan sızıntısının Nietzsche'sine şan!
  Bakır kırmızısı saçlarını salladı. Çok çarpıcı bir kız.
  Christina da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana ateş etti ve bunu son derece iyi yaptı, tam hedefi vurarak ciyakladı:
  - Aryan kardeşliğinin fikirleri için.
  Daha fazla lupanula ve Magda - terminatör kız. Dolu göğüslerin yakut memelerini kullanarak düşmanları ezdi ve cıvıldayarak:
  - Büyük başarıların fikirleri için!
  Ve kızlar şarkı söyledi:
  Biz büyük misyonlarız
  Ve büyük kralların kralları...
  Evrendeki en güzel
  Ve göğüslerdeki yakutlar!
  Ve kızlar oybirliğiyle dillerini gösterdiler. Böyle savaşıyorlar ve ünlü çaldılar.
  Washington Aralık başında düştü. New York çok büyük ve Yeni Yıla kadar sürdü.
  Ve de düştü...
  İşte 1949 geliyor. ABD Ordusu'nun işi bitmişti... Bunun bir ıstırap olduğu açık. Ve güç kalıntılarının teslimi çok uzak değil. Ve sadece 30 Ocak'ta Truman teslim olduğunu açıkladı. Ve Hitler'in iktidara gelişinin yıl dönümüydü. Böylece ABD düştü...
  Ancak savaş, elbette, henüz bitmemişti. Geçici bir duraklama olmasına rağmen.
  Her iki tarafın da biraz dinlenmeye ve yaralarını yalamaya ihtiyacı vardı.
  Ancak Hitler, Japonya'nın çok güçlü olduğunu düşünüyordu. Ve yine Stalin ile anlaştı. Savaş 20 Nisan 1952'de başladı.
  Stalin hala hayatta ama tamamen sağlıklı değil. Hitler dünya üzerinde güç istiyor.
  Panther-5, seride ana tank olarak ortaya çıktı. Özel piramidal şekli ve yüksek basınçlı tabancası vardır. Ve o kadar da ağır değil, sadece elli ton ve iki mürettebat üyesi. 2000 beygir gücünde bir gaz türbini motoru. Yani, tank tam anlamıyla uçar. Ve namlusu daha kısa, ancak merminin ilk hızı bile arttı.
  Bu makinenin direnci arttırılmış bir zırhı vardır ve bu nedenle Japonlara karşı etkilidir.
  Gerda ve Charlotte kızları Panther-5'te Japonlara karşı savaşır. Ve büyük bir verimlilikle çalışırlar.
  Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla düşmana ateş eden Gerda, silahı doğrultuyor ve şarkı söylüyor:
  - Kalbinden ve ruhundan mahrum olan!
  Charlotte da çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş etti ve bağırdı:
  - Uykuya güvenme!
  Ve kızlar kendi kendilerine gülerler. Üçüncü Reich samuraylara saldırır. Ve SSCB Çin'de ilerliyor. T-54 zaten bir seri tank haline geldi ve çeşitli savaşlarda yaygın olarak kullanılıyor.
  Artık Elizabeth'in mürettebatı. Japon tankları belki de çok iyi değil. Doğru, bir Sovyet arabası için bile tehlikeli olan çok güçlü bir silahla "Panterler" -3'ü lisansladılar, ancak başarıları bununla sınırlı.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarıyla samuraylara ateş eder ve ciyaklar:
  - Komünizm çağına şan!
  Elena, ateş ediyor, ayrıca alıyor:
  - Kahramanlara şan!
  Ve sonra kırmızı meme ucunu kullanır. İşte böyle bir savaş kralya. Ve çok etkili ve gerçekten son derece agresif.
  Ekaterina da çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş ediyor. Ve aynı zamanda kükreyecek:
  - Komünizm fikirlerinin büyüklüğü için!
  Bu kız harika.
  Ve Euphrasia da yakut meme uçlarını kullanarak ateş ediyor ve başını sallıyor, diyor ki:
  - Sovyet sistemi için!
  Ve başka bir Japon arabasını kıran tüm kızlar bağırıyor:
  - Yolunda durma!
  Japonlar üzerindeki baskı nedir?
  Ancak IS-7 tankı da hareket ediyor. Şimdi seri üretiliyor. SSCB, hızlandırılmış bir hızla yeniden inşa edebildi ve Alaska'yı elinde tuttu. Ve bu harika.
  Şimdi bir savaş var ve bu dünyada her şey çok ilginç ve büyüleyici.
  Güçlü bir IS-7 topundan ateş eden ve bir samuray tankını yok eden Alenka, cıvıldayarak:
  - Dünyanın geleceği komünizme aittir!
  Ve çıplak topuğunu zırha vur.
  Anyuta da çıplak ayak parmaklarını kullanarak samuraylara ateş etti ve ciyakladı:
  - Yeni bir komünist dünya fikirleri için.
  Alla kırmızı meme ucuyla rakibine tokat attı. Ve yayınlandı:
  - Harika bir rüya ve harika bir güzellik için!
  Ve Maria, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve son derece isabetli bir şekilde ateş etti:
  - Düşmanı vurdum!
  Ve sonunda, bir lupanet gibi Marusya, Japonların kafasının yarısını havaya uçuracak. Daha spesifik olarak, kuleler. Ve tabi ki yakut meme ucu hareket halindedir.
  Kızlar iyi bir iş çıkardılar ve yürekten vurdular. Ve şimdi devasa faturaları ve ödüllerle dolu bir sandıkları var.
  Pilotlar Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova, her biri iki yüzden fazla düşmüş uçak topladı. Ve bunun için zaten kahramanın sekiz altın yıldızı var. Böyle bir kural var: yirmi beş düşen uçak için: altın bir yıldız veriyorlar.
  Anastasia çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir Japon uçağını düşürür ve ciyaklar:
  - Komünizm, komünizm, komünizm için!
  Akulina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve cıvıldayarak bir Japon arabasını devirdi:
  - Faşizm paramparça olacak!
  Bu kızlar güzel pilotlar.
  Ama daha nice güzellikler de var. Albina ve Alvina. Zaten üç binden fazla uçağı düşürdüler. Ve bunun için başka bir ödül aldılar: Altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Haçı'nın Elmas Yıldızı.
  Bunlar kızlar ve ünlü kavga.
  Albina, kırmızı bir meme ucu yardımıyla başka bir arabayı devirir ve ciyaklar:
  - Friedrich Nietzsche'nin kazandığı zamanların şanı!
  Alvina bir sonraki arabayı yakut bir meme ucuyla kesiyor ve gıcırdıyor:
  - Ve bu çağ gelecek, inanıyorum!
  Oleg Rybachenko da Japonlarla savaşıyor.
  Terminatör çocuk onları kılıçla keser ve çıplak ayak parmaklarıyla minik bezelyeleri fırlatır.
  Ve gerektiğinde ıslık çalıyor, baygın kargaların yardımıyla samurayların ve tanklarının kafalarını yumrukluyor.
  Margaret de aynısını yapıyor. Ve çıplak ayaklar antimadde bombaları fırlatır...
  Rusya'nın düşmanlarını büyük bir coşkuyla ezen Oleg Rybachenko, hareket halindeyken tam anlamıyla beste yaparak şarkı söyledi;
  Sovyet ülkesi ünlüdür,
  Ve genişlikleri, nehirleri, dağları ...
  O yiğitlik içinde doğdu,
  Ve sadece konuşalım!
  
  Ben bir Rus öncü çocuğuyum,
  Anavatan için savaşmaya hazır...
  Herkese bir örnek göstereceğim,
  Ne de olsa bir asırdır nasıl savaşacağımızı hep biliyorduk!
  
  Öncüler şanlı oğulları,
  Anavatan-Rusya'nın koruması altında...
  Şeytan orduları öfkelense de
  Rab'be alçakgönüllülükle sorduk!
  
  O en mutlu
  Sınırsız Rusya'mız...
  Kalabalık yere koşsa da gürültülü,
  Svarog'umuz harika bir mesih!
  
  Evreni koruyalım
  Ruslara diz çöktürmeyin...
  Sınavları beşte geçersin,
  Stalin ve büyük Lenin bizimle!
  
  Şanlı ülkemiz olacak
  Çok yakında komünizm altında yaşamak...
  Sonsuza kadar yerlisin, biliyorsun
  Ve faşizmin boyunduruğunda olacağız!
  
  Anavatanda elma ağaçları nasıl çiçek açar,
  Ve kavak kapağını yaydılar ...
  Hitler yakında kaput olacak,
  Ve gezegen sadece cennet olacak!
  
  Vatana hizmet etmek istiyorum
  Sınır tanımayan Rusya'mız...
  Avcıyı oyuna çevir,
  Ve kızlar daha mutlu olacak!
  
  Soğukta çıplak ayakla dolaşın
  Bu parlak gözlü kızlar...
  Faşistleri yumrukla vuracaklar,
  Ve bir makineli tüfekle ateş edin!
  
  Rus inancımız yaşıyor,
  Sınır tanımayan parlak Rusya...
  Yüce Rabbimiz Rod'u bilir,
  Beyaz Tanrı büyük bir mesih!
  
  İsa ve Stalin'i seviyorum
  Lada ve Svarog'u okudum ...
  Ruslar ruble tarafından sürüklenmeyecek,
  Allah'ın Nurunun örtüsü altında olacak!
  
  Hayır, ben ateist değil öncüyüm.
  Rus Tanrıları benim için daha sevgili olsa da ...
  Sadece yukarı ve saniye aşağı değil
  Annemiz Rusya için!
  
  Ne oynayabilirim, fethedebilirim,
  Sonsuza kadar, Rusya'nın kapağı parlıyor ...
  Evet, Moskova elbette üçüncü Roma,
  Kötü Cain yok edilecek!
  
  Dıştan hepimiz Mesih'in askerleriyiz,
  Ve Dünya Svarog'una boyun eğ ...
  İsa bizim için Baba'nın bir kopyasıdır,
  Hepimiz dürüstçe Rod'a söz veriyoruz!
  
  erkeklerin ölmesini istemiyorum
  Bir ülke yapalım, inan bana daha zengin...
  Kötü bir hırsız tarafından saldırıya uğramamıza rağmen,
  Onu yenebiliriz!
  
  Savaşçılar güzel Rusya,
  Evreni yöneten ülke...
  Diyoruz ki - Yüce bizi korusun,
  Bir yaratılış meselesi olmak!
  
  Olur, savaş ölür,
  İnsan ırkı majesteleri yükselecek...
  Şeytan yok edilecek
  Güçlü bir şarkı ile yolumuza devam edeceğiz!
  Üçüncü Reich, Japonya'ya saldırmaya devam etti ... Savaşlarda önemli başarılar elde edildi.
  Kızıl Ordu da samuraylara saldırıyor. Şimdi Sovyet birlikleri Port Arthur'a yaklaşıyor. Alenka'nın mürettebatı IS-7'de savaşıyor. İçindeki kızlar çok güzel, bikinili ve yalın ayak. Açıkçası ağız sulandıran, sadece hoş.
  Alenka 130 mm'lik bir top ateşleyerek bir Japon arabasını delip gıcırdıyor:
  - Gerçek komünizm çağına şan!
  Anyuta ayrıca çıplak ayak parmaklarının ve çığlıkların yardımıyla bir atış yapar:
  - Stalin'imiz için!
  Alla çıplak ayaklarını kullanarak arkasından ateş etti ve ciyakladı:
  - Olağanüstü başarılar için!
  Ardından Maria da kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak ve havlayarak ateş etti:
  - Çağın büyüklüğü için!
  Ve sonunda, Marusya, bu durumda, atış için muhteşem göğüslerinin yakut memelerini kullanarak bir mermi ateşledi.
  Kız, esaret altında Almanların onu nasıl şortlarına kadar soyduğunu ve gülerek çimdiklediğini hatırladı.
  - Ne göğüs! En sağlam bufalo gibi sadece sağım memesi!
  Ve gerçekten harika. Özellikle sadece şortlarda, karda sürülürken ve rüzgârla oluşan kar yığınlarında çıplak, zarif ayak izleri bıraktığınızda.
  Ama şimdi SSCB, Üçüncü Reich ile birlikte samuray birliklerini yok ediyor. Ve bu, elbette, üstün düşman kuvvetlerine karşı savunma yapmaktan çok daha hoş.
  Ancak "Panter" -5'teki Alman ekipleri. Gerda ve Charlotte, elli ton ağırlığında, ancak 2000 beygir gücünde bir gaz türbini motoruyla iki koltuklu bir arabada. Böyle bir tankın hızı saatte yüz kilometreye ulaşır. Ve çok zorlu bir makine.
  Gerda Japonlara ateş ediyor... Almanlar neredeyse ABD'den samurayları nakavt ediyorlardı ve şimdi de Meksika'yı onlardan temizliyorlar.
  "Panter" -5, piramidal bir makinedir ve çok hareketlidir ve her açıdan korunur.
  Gerda çıplak ayaklarıyla ateş ediyor. Bir Japon tankını vurur ve ciyaklar:
  - Fikirlerim çok havalı!
  Sonra Charlotte, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ve çığlık atarak sırayla ateş eder:
  - Dünyanın en iyi birlikleri!
  Ve kız da gıcırdıyor.
  Ancak Christina ve Magda aynı zamanda yüksek basınçlı bir top ve piramit şeklinde bir süper tank olan Panther-5'te de savaşıyorlar.
  Christina bu sefer kumanda kolundaki kırmızı meme ucuna basarak ve düşmana vurarak ateş ediyor ve kükrüyor:
  - Goebbels bile bu konuda bağırmadı!
  Magda yakut bir meme ucuyla ateş etti. Düşmanı deldi ve cıvıldadı:
  - Atılımın güzel ruhları için!
  Christina çıplak ayaklarıyla tekrar ateş etti ve mırıldandı:
  - Biliyor musun, Tanrı'ya inanmaya başlıyorum!
  Magda rakibini tokatladı, ölümcül bir güçle vurdu ve çıplak, yuvarlak topuğuyla sordu:
  - Ve buna nasıl inanılır?
  Christina, Japonlara kırmızı bir meme ucuyla ateş etti ve yanıtladı:
  - Yüce Tanrı Almanya'yı zaferden zafere götürüyor!
  Magda ayrıca rakibine yakut bir meme ucuyla çarptı ve gıcırdadı:
  - Yeni uzay yüksekliklerine!
  Genel olarak, kızlar dayanışma içinde - her şey Aryan tipi komünizme doğru ilerliyor. Ve Japonların nasıl harmanlandığı.
  Ve gökyüzünde Sovyet pilotları savaşıyor: Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova.
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla başka bir Japon uçağını düşürür ve ciyaklar:
  - Komünizm fikirleri yaşıyor!
  Akulina bir sonraki Japon uçağını çıplak ayaklarıyla vurdu ve cıvıldadı:
  - Ve zaferimiz harika olacak!
  Bundan sonra Anastasia arabayı tekrar döndürdü ve kırmızı bir meme ucu yardımıyla başka bir Japon uçağını düşürdü ve çok memnun bir bakışla cıvıldadı:
  - Ve komünizmin görkemi harika!
  Onu takip eden Akulina, Japon uçağını göğsünün yakut bir meme ucunun yardımıyla patlattı ve muzaffer bir bakışla kaydetti:
  - Ve daha yüksek güçlerin görkemi ölçülemez!
  Buradaki kızlar, SSCB ordusundan harika savaşçılar.
  Savaş, Hitler'in doğum günü olan 20 Nisan 1952'de başladı. Bir dizi başarıdan sonra Almanlar, Japonları üç ay içinde ABD ve Burma'dan sürdü ve Hindistan'dan doğuya ve Amerika'dan batıya taşındı. Savaşlar fırtınalıydı.
  Şimdiye kadar, Japonlar Üçüncü Reich'a ve koalisyonuna ve ayrıca SSCB'ye kaybediyorlardı. Ve bu ciddi.
  Japonya ve Pasifik Filosuna karşı savaştı. Tamamen kızlardan oluşan bir destroyeri vardı. Kızlar neredeyse tamamen çıplak, yalınayak ve denizci takım elbiseli çizgili bikiniler içinde ne kadar güzeller. Bunlar inanılmaz güzellikler.
  Ve savaş sırasında çıplak, yuvarlak topuklu ayakkabılarla parlıyorlar. Savaşan savaşçılar ve çok yaramaz. Ve tavşanlar gibi çevik.
  Ve şimdi Valentina onlara komuta ediyor. Ayrıca kız göğsünde sadece dar bir çizgili kumaş şeridi ve ince külotu ile neredeyse çıplak. Ve çıplak ayaklarını yere vuruyor.
  Ve Japonlara göre, kızların ölümcül bir mermiyle nasıl çivilendiğini. Böylece onların destroyeri bölünecek.
  Valentina ışık ve coşkuyla şarkı söylüyor:
   Spartacus kölelerin sömürüsünü yükseltti,
  Nefret edilen prenslerin boyunduruğundan kurtulmak için...
  Talihsizleri kartal sürüsüne çevirdi -
  Çağrı basit - hayallerinizi birbirinden ayırın!
  
  Güreşerek kılıcı çıkar
  Ve acımasızca kötü düşmanları kesti ...
  Neyse ki, bir savaşçı olarak yolu açıyorsun,
  Ölen kişi sonsuza kadar granit içinde yaşayacak!
  
  Onu gökten alacağız, sıfırın aya ihtiyacı var,
  Mars'ın uçsuz bucaksızlarını bir kapı gibi açacağız,
  Ve ünlü Venüs'e inanıyorum, geleceğim ...
  Bütün Samanyolu - kılıcın altında kahramana gidecek!
  
  Gökyüzünde yıldızlar ve kızların gözleri var -
  Safirler, yakutlar parıldıyor ...
  Ve şiddetli düşüncelerim uçuyor -
  Atamız Mamaia'yı ezdiğinde!
  
  Ölümlü Chelubey isteka topunda haykırdı -
  Rusya'nın kasırgaların toynakları altında öleceğini ...
  Garip ağlama deli - herkesi öldür:
  O kahkaha ve tiz şarkılar yatıştı!
  
  Peresvet'ten yüksek sesle cevap verilir,
  Kabus gibi bir cehennemde bir mızrak darbesi ve düşman ...
  Savaşçı zindan'ı beklemeyecek -
  Biz kazanacağız, siz buna inanın!
  
  Sinsi kaya - bulutlarda günler var,
  Her zaman şans ve kupa değil ...
  Ve şehirlerimiz ateş, ışık,
  Savaşın olgunlaşmadığını da görebiliriz!
  
  Ama zaferdeki Rus yerini bil
  Atamız Sezar, müthiş Makedon ...
  Gezegenler yakında cennete dönüşecek
  Çay ile çok lezzetli Poshekhonsky peyniri!
  Evet, buradaki savaşçılar en yüksek Komsomol standardında.
  Bu kızlar neredeyse her ordunun gururu. Ve Japonları vahşi bir çılgınlıkla ezerler.
  Orduda bir sürü kız olması iyi, çok güzel. Ve göğüsleri, bacakları ve karın kasları. Ve kızların çok pürüzsüz, bronz tenleri var. Bu en yüksek tat ve aromadır. Kızlar değil, rüya takımyıldızları.
  Ve Albina ve Alvina gökyüzünde savaşıyorlar. Bu havalı savaşçılar, uçma becerilerinin gerçek aslarıdır.
  Albina uçağı kontrol ediyor, kırmızı meme uçlarıyla joystick düğmelerine basıyor ve ciyaklıyor:
  - Şan, şan, şan! Büyük devletimiz!
  Alvina da kükrer ve yakut meme uçlarını joystick düğmelerine basar ve kükrer:
  - Tüm düşmanları döveceğiz!
  Ve yenilmiş düşmanlarına göz kırpıyor.
  Özellikle kızlar bir Japon çocuğa işkence etti. Çok tatlı ve bronzlaşmış. Topuklarını kızarttılar. Sonra gövdeye kağıtla iğneler batırmaya ve ateşe vermeye başladılar. Sonra meşaleyi koltuk altlarının altına getirdiler. Çocukların ayaklarında kırık ayak parmakları.
  Sadist kızlar oğlana ölümüne işkence ederek harika bir iş çıkardılar. Sonra uzun uzun güldüler.
  Eva ve Gertrude de bu sefer bir Japon kadına işkence yaptı. Onu yavaş ateşte kızarttılar. Topuklardan başladılar ve diri diri kavruldular.
  Ve şimdi bu kızlar bir uçan daire üzerinde. Ve laminer bir jet ve ısı ışınlarıyla rakiplerinizi yere indirin.
  Eva parmaklarıyla joystick düğmelerine basar ve aynı anda bir düzine uçak ateşler. Sonra kükredi:
  - İntikam fikri meşhurdur!
  Gertrude onu düzeltir, ayrıca çıplak ayaklarıyla bir ısı ışını gönderir ve samurayı yakar:
  Biz zaten intikam aldık! Şimdi yeni sınırlar bekliyoruz!
  Eva, kırmızı bir meme ucu kullanarak joystick düğmesine basar ve Japonya'nın uçaklarına ölümcül bir patlama gönderir ve ciyaklar:
  - Dağlarım için!
  Gertrude ayrıca yakut meme ucuyla düşmanı gagaladı ve düşmana muazzam bir güç fırlattı ve ciyakladı:
  - Olağanüstü başarılar için!
  Ve bu sefer kara hedefini kapladı.
  Japonya'da çok sayıda uçak var, ancak çoğu ucuz, pervaneli ve modası geçmiş. Yani Alman ve Sovyet olanlara karşı koyamazsınız.
  Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova, MiG-15 için hesaplarını topluyor. Ve bunu etkili bir şekilde yapıyorlar. İşte kızlar - her biri iki yüz elli uçağın sayısını aştı ve bunun için Sovyetler Birliği kahramanının onuncu yıldızını aldılar.
  Anastasia Vedmakova bile kükredi:
  - Ben heyecanın vücut bulmuş haliyim!
  Çıplak ayak parmaklarıyla bir uçak silahına nişan aldı ve samurayı kesti.
  Akulina Orlova uludu:
  - Ve daha da havalıyım!
  Ve bir patlamada üç Japon uçağını düşürdü. Ama savaşçıların ne kadar havalı MiG'leri var.
  Düşmanı öyle kızartıyorlar ve onu dövüyorlar. Böyle bir güce karşı koyamaz.
  Anastasia Vedmakova kırmızı meme ucuyla düğmeye bastı, bir patlamada dört düşman uçağını düşürdü ve şöyle dedi:
  - Ben dövüşen bir kızım!
  Yakut bir meme ucu olan Akulina Orlova, tetiği etkinleştirdi, düşmanı kesti ve cıvıldadı:
  - Ve yine de kızın daha havalı olduğunu itiraf ediyorum!
  Ve ortağına göz kırptı! İşte onlar, söylemeliyim ki, büyük kızlar.
  Tabii ki erkekleri seviyorlar. Özellikle siyahlar. Ve bu anlaşılabilir bir durumdur, mükemmellikleri beyazlardan çok daha büyüktür. Ve bunu en çok kadınlar takdir ediyor.
  Özellikle asla yeterince seks yapmayan Rus, ateşli ve huysuz kadınlar.
  Anastasia, başka bir Japon uçağını çıplak topuklarına basarak düşürdü ve şöyle dedi:
  Bu her kızın hayalidir!
  Akulina, Japonları göbeğiyle kesti ve kızın baskı makinesi kabardı ve homurdandı:
  - Evet, hayallerin en büyüğü!
  Ve siyah savaşçının büyük iyiliğini hayal etti ve bu çikolatanın tadının ne kadar güzel olduğunu görünce dudaklarını yaladı.
  Bu kızlar bir harika!
  Ağustos ayında, Almanlar ve Sovyet birlikleri sonunda Japonları Amerika kıtasında yenebildiler. Burada Almanlar, SSCB gibi tüm kozlara sahipler. Ve Japonya'nın arz sorunları var. Asya'da daha inatçı savaşlar sürüyor. Samuraylara yardım eden bazı yerel güçler de var.
  Ve Almanlar Çin Kızıl Ordusu ile savaşmak zorunda. Ve bu da büyük bir problem.
  Ancak düşmanın inatçı direnişi hiçbir şeyin üstesinden gelemez.
  Jane Armstrong ve Gertrude, Panter'de Çinlilere karşı savaşır.
  Makineli tüfekler tarafından ezilirler ve Göksel İmparatorluğun askerlerine şarapnel mermileriyle vurulurlar. Ve kendi kendilerine gıcırdıyorlar:
  - İngiltere denizleri yönetiyor!
  Jane çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine bastı, iğnelerle ölümcül bir mermi gönderdi ve cıvıldadı:
  - Savaş sınırlarının ötesinde!
  Gertrude da çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine dokundu ve cıvıldadı:
  - Ve biraz daha söylüyorlar!
  Ve böylece kızlar özellikle bu Çinlileri aldı. Ve onları merhametsizce ezin.
  Jane kırmızı meme ucunu joystick düğmesine bastırdı, ölümcül bir mermi fırlattı ve bağırdı:
  - Önümüzdeki büyük değişiklikleri bilin!
  Gertrude ayrıca joystick düğmesine yakut bir meme ucuyla çıplak göğsüne bastırdı ve bağırdı:
  - En havalısı olacak!
  Kızlar Çinlileri bir krikonun tüm hızıyla geçtiler.
  Çatışma devam etti ve koalisyonun saldırısı büyüdü.
  Singapur Eylül'de düştü. Ve Almanlar kıtaya ilerledi.
  Japonya'ya daha yakın olan Sovyet birlikleri, metropole bile inmeye çalıştı. Ama denizde samuraylar hala çok güçlü. Üçüncü Reich'ın elinde müthiş bir koz olmasına rağmen: nükleer denizaltılar.
  Ancak şu ana kadar Japonya'nın işi bitmedi ve adalarının çoğuna tutundu.
  Elizaveta, Japon araçları T-54 tanklarına itildiğinde neredeyse ölüyordu. Bazıları namlu uzunluğu 100EL olan 88 mm'lik bir topla donanmış ve Sovyet tanklarını alından bile delebiliyor. Ve çok tehlikeli, kabul etmeliyim.
  Elizabeth çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Japon arabasına bir mermi yolladı ve şöyle dedi:
  - Ben kurt bakışlı bir kızım!
  Elena ayrıca kırmızı meme ucunu joystick düğmesine basarak ve uğuldayarak düşmana bir mermi gönderdi:
  - Ben harika bir cadıyım!
  Ve kız soğukkanlı bir tavırla güldü.
  Ekaterina aldı ve çilekli meme ucuyla aldı ve tetiği çekti ve cıvıldadı:
  - Ve ben bir Komsomol üyesiyim!
  Efrasinya düşmana tekme attı. Japonya'nın tankını ezdi ve gıcırdadı:
  - Ve ben harika bir kız dövüşçüyüm!
  Savaşçılar çok havalı savaşçılardır. Aşırı derecede mücadeleci.
  Kızlar sonunda tankı kaybetti ve Sovyet birlikleri denize atıldı.
  Ancak Ekim ayının sonunda, Almanlar zaten Filipinler'e indiğinde ve Japon filosunu önemli ölçüde azalttığında, Sovyet birlikleri adalardan birine tekrar indi.
  Elizabeth yine düşman, saldırgan bir saldırının ön saflarında savaştı.
  Kızların farklı bir T-54'ü var. Bu tank ana Sovyet tankı oldu, diğer araçlar son derece küçük partiler halinde üretildi. Ancak SU-100'ün üretimi henüz durdurulmamıştır. Bu kendinden tahrikli silah hala savaşıyor. Ve T-34-85 sadece bir yıl önce seri üretimden çekildi. Yani bu makine hala savaşıyor ve savaşıyor.
  Tabii ki, koruma açısından ve çok olmasa da. Ancak, halat çekme devam ediyor. Almanlar da baskı yapıyor. Gerda Filipinler'de savaşıyor. Tankı "Panter"-5 çok iyi. Özellikle ona her açıdan mükemmel koruma sağlayan piramidal şekil.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla savaştı ve mermileri fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Komünizmin en yüksek biçimi! Bu bizim havalı Nazizmimiz!
  Ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş eden Charlotte, dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Yapabiliriz, hepimiz kızız! Bu özgür yaşam!
  Böyle güzellikler, sadece bir rüyanın görkemi.
  Ve şimdi Japonlar teslim oluyor. Kızların önünde diz çöküp çıplak, sertleşmiş, hafif tozlu ve yağlı ayak tabanlarını öperler.
  Kızlar bundan çok memnun. Ve çıplak, yuvarlak topukluları öpücük yağmuruna tutuluyor.
  Kasım ayında Filipinler, Japon varlığından temizlendi. Ve her şey daha huzurlu ve sakin hale geldi.
  Christina ve Magda da orada savaştı ve samurayları ezdi.
  Kızlar sadece çıplak ayakları değil, aynı zamanda kırmızı meme uçlarını da kullandılar.
  Christina ateş etti, yakut memesini samuraylara karşı kullandı ve bağırdı:
  - Birinci sınıfım!
  Magda da çilek meme uçları olan göğüsleri kullanarak dövdü ve kükredi:
  - En seçkin akrobasi!
  Bunlar cadı kızlar. Herkes yapabilir ve bilir.
  Sovyet birlikleri, Almanlarla birlikte, Japonların Çin'deki yenilgisini Aralık ayında tamamladı.
  Alenka, ekibiyle IS-7'de savaşıyor.
  Kız, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir Japon arabasına bir mermi gönderdi ve onu deldi.
  Düşman IS-7'yi kafa kafaya almayacak, ancak gemiye alabilir. Bu yüzden burada dikkatli olmalısınız.
  Anyuta, göğsünün kırmızı meme ucuyla düğmeye bastı. Düşmana bir mermi gönderdi, kuleyi ezdi ve bağırdı:
  - Senin için bir aparkat olacak!
  Alla ayrıca Japonlara silahla ateş etti ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak ciyakladı:
  - Ve ciddi bir nakavt!
  Japonlara Maria'nın çilekli meme ucunu kullanarak cıvıldayarak vurdu:
  - Bu çok havalı bir savaş!
  Sonra Marusya da yakut rengi bir meme ucu kullanarak ateş etti. Ve havalı çıktı.
  Sovyet birlikleri Japonya'ya ilerlemeye çalıştı. Orada inatçı direnişin üstesinden geldiler.
  Kızlar, panterlerin vahşi çığlığıyla savaştı. T-54 tankı darbelerden titredi, ancak ilerlemeye devam etti.
  Elena çıplak ayaklarıyla ateş etti ve kükredi:
  - Geleceğin komünizmi, öyle,
  Dünyanın sonu yokken!
  Almanlar, Pasifik Okyanusu'ndaki adaların ele geçirilmesini tamamlıyorlardı.
  1953 yılı geldi...
  Alman kızlar Albina ve Alvina, her biri toplam dört binden fazla uçak aldı. Ve yeni ödüller aldılar: Şövalye Demir Haç Şövalyesi Yıldızı, platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla.
  Evet, kızları cömert bir ödül bekliyordu. Ve onlar en yüksek sınıfın savaşçılarıdır.
  Albina, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ME-562'siyle bir patlamada beş Japon arabasını kesti ve cıvıldadı:
  - Kutsal topraklarımız yüceltildi!
  Alvina, TA-483 makinesinde zarif bacaklarının çıplak parmaklarını kullanarak, bir patlamada altı Japon döner tablasını kesti ve gıcırdadı:
  Ve hepimiz bir aile gibiyiz!
  Bu tür savaşçıların muazzam otoritelerinde gururlu ve tartışılmaz oldukları ortaya çıktı.
  Bunlar, tüm fırınlardan gelen savaşçılar tarafından pişirilen turtalar. Ve Japonya savaşı kaybediyordu.
  Ocak ayının sonunda, Sovyet birlikleri Hokkaido'nun ele geçirilmesini tamamladı. Samuray çok cesurca savaştı. Ve yerel milisler de.
  Çin'de samurayın yenilgisini tamamlayan Alenka'nın mürettebatı Tayvan'da Japonlarla savaşıyor. Burada IS-7 bazen çıkmaza giriyor ama pes etmiyor.
  Ama ona karşı acele lisanslı, yakın zamanda piyasaya sürülen "Tiger" -4. Bu canavarın silahları daha güçlü olacak ve ön zırhı yüz ton ağırlığında üç yüz milimetre olacak.
  Bu tankların farklı ağırlık kategorileri vardır.
  Ama kızlar utanmıyor. Daha fazla uzatmadan düşmana yaklaşırlar. Ve atışlardan kaçın. Japon canavarı alnından delinemez. Ve vuruşta IS-7'ye göre bir avantajı var. Ancak sürüş performansında Sovyet tankı daha güçlü olacak. Ve genç savaşçılar bundan yararlanmak istiyor.
  Alenka çıplak ayaklarıyla silahı doğrultarak ciyaklıyor:
  - Düşmanı toz haline getireceğiz!
  Ve çevik Marusya, tanktan düşmanın uzun namlulu topunun ateşlediği bir mermiden ustaca kaçar. Kızlar agresif ve aynı zamanda ihtiyatlı davranırlar.
  Burada Anyuta kırmızı meme ucuyla düğmeye basıyor. Ve ölümcül bir mermi, zırhın daha zayıf olduğu yandan Japon arabasına çarpar.
  Savaşçılar son derece memnun görünüyorlar. Ve bu tür tuhaflıklarla savaşıyorlar.
  Şubat oldu bile. Sovyet birlikleri, başkentin Tokyo'da olduğu ana Japon adasına saldırmaya çalışıyor. Ve samurayın sert bloklarına rastlayın. Ve burada böyle şiddetli savaşlar ...
  Elizabeth, tankında hasar alıyor ve ciğerlerinin tepesinde ciyaklıyor:
  - Geri çekilme ve pes etme!
  Japonlar, "Tiger" -4'ün üretiminde ustalaştı ve bu makine Sovyet tankları için çok tatsız.
  T-54, iki yüz milimetrelik zırhını yan kalibreli bir mermi ile delebilir.
  Sovyet makinesi, sanki şiddetli bir fırtınada.
  Ama Elena, kırmızı meme ucuyla joystick düğmesine basar ve düşmanı etkili bir şekilde deler.
  Sonra kükredi:
  - Komünizm diyarı ünlüdür!
  Ve bundan sonra kız nasıl gülecek ve dişlerini gösterecek. Ve arkadaşlarına göz kırp.
  Evet, bunlar Tiger-4'ü umursamayan kızlar.
  Ve işte "Kaplan" -5 Alman savaşta. Margaret ve Frieda tarafından komuta edilmektedir.
  Ayrıca çift ve piramidal. Sadece silahın kalibresi 128 mm'den daha büyük ve zırh daha da kalın ve motor 3000 beygir gücü, gaz türbini. Sadece tankın ağırlığı elli ton değil, yetmiş beş.
  Ama araba Panther-5 gibi hızlı, sadece daha büyük.
  Ama daha az çevik değil.
  Margaret, çıplak ayak parmaklarını kullanarak joystick düğmesine basıyor, bir Japon tankını deviriyor ve gıcırdıyor:
  Biz süper savaşçılarız!
  Ve dilini çıkarır!
  Ardından Frida ateş ediyor. Ayrıca çıplak topuğuyla çok hassas bir şekilde bir mermi gönderir ve boğazının üstünde gıcırdar:
  - Ben süper menim!
  Yani buradaki kızlar zirvede ... Ve Alman ve Sovyet birlikleri Tokyo'ya doğru ilerliyor.
  5 Mart 1953'te, Japonya'ya karşı tam zaferden kısa bir süre önce Stalin ölür. Beria, Devlet Savunma Komitesi'nin ilk yardımcısı olan halefi oldu ve Molotov zaten utanç içinde. Bu herkes için az çok açıktır. Zhukov buna itiraz etmez ve Beria başkomutan olur.
  Japonya, bu zamana kadar tüm denizaşırı mallarını kaybetti ve umutsuzca başkenti elinde tutmaya çalışıyor.
  Hitler memnun bir şekilde ellerini ovuşturuyor, ona öyle geliyor ki Üçüncü Reich'ın dünya egemenliğine giden yolundaki son ciddi güç düşmek üzere.
  Peki ya SSCB? Göz ardı edilebilir.
  Bununla birlikte, Führer, Rusya'dan gelen kızların ne kadar özverili bir şekilde savaştığını görseydi, ruh hali çok daha küçük olurdu.
  Özellikle Elena kırmızı meme ucuyla bir düğmeye basarak bir mermi gönderdiğinde.
  Ama şimdi Nisan 1953. Japonya ile savaşın başlamasından bu yana yaklaşık bir yıl geçti ve Alman birlikleriyle Sovyetler, devasa şehri, Tokyo'yu fırtınaya başladı.
  Japonya'nın başkenti dağlarda bir yer kaplar ve onu almak hiç de kolay değildir. Dahası, samuraylar sonuna kadar savaşmaya hazır görünüyor.
  "Panter" -5'teki Gerda samurayları vuruyor ve agresif bir şekilde kaslarını esneterek gıcırdıyor:
  - Bizim büyüklüğümüz, bir kediyle çorba olmamasıdır!
  Ve kırmızı meme ucuyla düğmeye basarak tekrar bir toptan nasıl ateş ettiğini.
  İşte Charlotte, onu alacak ve doğru ve doğru bir şekilde ateş edecek. Düşmana saldırın ve kalkanı kontrol edin:
  - Yeni Aryan düzeni için!
  Ve kızlar çıplak parmaklarıyla ateş ediyor.
  Düşmana ateş eden Gerda, şunları kaydetti:
  - Hepimiz dazlaklarız, özgürlük hayranlarıyız - yeni bir düzen için savaşıyoruz!
  Ve kız, yontulmuş bacaklarının çıplak parmaklarını tekrar bastıracak.
  Ve ortağına göz kırp.
  Ayrıca çilek meme ucunun yardımıyla karşılık olarak ateş etti ve gıcırdadı:
  - Anavatan'ın görkemi için!
  Ve kızlar nasıl bağırır:
  - Vatan bizim annemizdir!
  Ve yine, umutsuzca savaşalım.
  Tokyo küçülür. Her şey daha yoğun ve daha yoğun.
  Albina ve Alvina gökyüzünde savaşıyorlar. Kızlar çok cesur ve kahraman. Gökyüzünde çılgın bir öfkeyle savaşın.
  Albina kırmızı meme ucunu düğmeye bastı ve düşmanı iyi niyetli bir atışla yere serdi. Sonra kontrol etti:
  - Vokaller bu! Ölüm darbesi!
  Alvina ayrıca çilekli bir meme ucunun yardımıyla düşmana vurarak ve agresif bir şekilde ateş ederek:
  - Gelecek bizim için her zaman parlak bir yıldız olarak parlayacak!
  Savaşçıların inanılmaz bir güce ve güzelliğe sahip oldukları söylenmelidir. Ve eğer çarparlarsa, çökerler...
  Beş bine kadar uçağı yakalamak ve başka bir süper yıldız almak istiyorlar. Ancak bunu başarmak son derece zordur ve zaman daralıyor.
  30 Nisan'da koalisyon birlikleri İmparatorluk Sarayı'na saldırmaya başladı. Özenle seçilmiş muhafızlarla dolu devasa bir bina. Fanatikler gibi savaşanlar
  Aralarında dört ninja kız var.
  Cesurca savaşırlar, imparatora yaklaşmayı gizlerler.
  Mavi saçlı bir kız yel değirmeni çalıştırıyor ve ciyaklıyor:
  - Onur ve Anavatan'ın büyüklüğü için!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölüm bezelyesi atar.
  Sarı saçlı bir kız kelebek tekniği uygular, rakipleri keser ve Sovyet askerlerini delen kırmızı meme ucundan bir iğne atar.
  Sonra kükredi:
  - Bu ninjanın büyüklüğü!
  Kızıl saçlı, mürekkep balığı resepsiyonu tutan ve çıplak ayak parmaklarıyla bir düzine Rus askerinin kafasını uçuran bir bumerang fırlatan ve kükreyen bir kız:
  - İmparatorluğun büyüklüğü için!
  Beyaz saçlı bir kız da agresif bir şekilde bir helikopter alır ve ardından birçok rakibi öldüren yakut bir memeden elektrik deşarjı yapar. Sonra kükreyecek:
  - Büyük savaştaki zaferlerimiz için!
  Kızlar, elbette, cesur ve yontulmuş, bronzlaşmış bacaklarına ve tamamen çıplak ayaklarına rağmen o kadar basit değiller.
  Kısacası, birkaç bin Sovyet askerini öldüren bu kızlar, Almanlara teslim oldu.
  Gerda, büyük bir heyecanla yaptıkları sarışına kızların çıplak ayak tabanlarını öptürdü.
  Sonra Alman kadın dedi ki:
  - Savaşta, savaşta olduğu gibi,
  Kızlar uykularında topuklarını kaşırlar!
  Albina ve Alvina, Japonları havada bitirmek ve beş bine kadar yakalamak için tüm güçleriyle çalıştılar. Uçaklardan inmediler ve yere düştüler.
  2 Mayıs 1953'te Tokyo garnizonu teslim oldu. Ve yedi gün sonra, 9 Mayıs 1953'te Japon ordusunun kalıntıları teslim oldu. Burası savaşın bittiği yer gibi görünüyor.
  11 Mayıs'ta, denizdeki son büyük savaş, Japon uçak gemilerinin bir müfrezesinin geri çekilmeye çalıştığı zaman gerçekleşti. Ve böylece Albina ve Alvina, hesaplarına her biri beş bin uçağa ulaştı.
  Ve ödüller aldılar: Şövalye Haçı'nın Büyük Elmas Yıldızı, platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Demir Haç.
  . BÖLÜM 1
  Bir süre için Almanlar uydu ülkelerin geri kalanını fethetti ve yuttu. SSCB, Hitler'i kışkırtmamak için dengeli ve ihtiyatlı bir politika izlemeye çalışan Beria tarafından yönetiliyordu.
  Beria gücü pekiştirmeyi başardı. Hitler, SSCB'nin Kuril Sırtı ve Port Arthur'u almasına izin verdi. Almanlar ayrıca sınırı SSCB'nin başkenti Moskova'dan biraz kaydırdı. Toplamda elli kilometre olsa da, Kızıl Ordu tarafından geri alınan Çin, Japon ve Kore toprakları karşılığında bu bile hoş.
  Ek olarak, Leningrad'a giden bir koridor karadan kırıldı. Almanlar ayrıca Arkhangelsk'i geri vermeyi kabul etti.
  Doğru, dünyanın geri kalanı geride kaldı. Ve diğer bölgelerin işgalinden sonra işgale devam ettiler.
  Ama sonra 1958 geldi...
  Hitler, dünyanın konsolidasyonunu tamamlama zamanının geldiğine karar verdi. Ve SSCB'nin büyük işgali 20 Nisan'da başladı. Ve bir yıl önce, 20 Nisan 1957'de Almanlar aya uçtu.
  Evet, şimdi Fuhrer, Beria rejimine son vermeye karar verdi. Ve sonunda SSCB'yi ve onunla birlikte tüm dünyayı yutun.
  Ve sonra Wehrmacht orduları Sovyet Rusya topraklarını işgal etti.
  Güçler, açıkçası, çok eşitsizdi. Üçüncü Reich tüm dünyayı silah altına aldı.
  Beria'nın neyi var? Çok daha az nüfus ve kaynak. Açıkçası, mücadele eşitsiz olacak.
  Ancak cadı kızlar ve Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova da var. Gerçek aslanlar gibi savaşmaya hazırlar. 9 Mayıs 1958'de yine özel bir gün. Düşman SSCB'nin savunmasını aştı ve onu bir piton gibi yutarak hareket ediyor.
  Ve Naziler zaten Moskova'nın etrafında farklı yönlerden akıyor.
  Sonra Oleg ve kızlar tekrar savaşa girdiler, Rusya'ya ya da daha doğrusu SSCB'ye yardım ettiler.
  Sonra yalınayak kız Margarita onlara katıldı. Ayrıca yetişkin bir kadın yazar, ölümsüzlük karşılığında yaklaşık on iki yaşında bir kız çocuğu olur ve bir görevi yerine getirir.
  Yirmi birinci yüzyılın savaşçıları yine yirminci yüzyılın Nazileriyle boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Nazileri kılıçlarla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakipleri ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet etti.
  Natasha da çıplak ayak parmaklarını fırlattı, canice ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerin arasından geçti.
  Zoya, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Augustine, beyaz askerleri ve tankları keserek ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz savaşçılar düşer.
  Svetlana değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Naziler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğne atıyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları vurur.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde herkesin kafasını ve namlusunu keser.
  Margarita da rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ama Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte keser ve şarkı söyler:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Nazilerin gırtlaklarını kim gördü. Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Tüpten tükürmek. Ve çıplak ayakla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları vurun.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Nazileri kesen ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bir fili ve hatta dahası bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Nazileri kesen kesikler. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Pek çok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır, tankları ve uçakları yok eder.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir çok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneleri fırlattı ve guruldadı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız saldırıda. Kahverengi savaşçıları tören olmadan yok eder.
  Ve ara sıra atlar ve bükülür!
  Ve ondan yok olma armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla atar ve kamıştan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ben parlayan bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine güzellik hareket halinde.
  Zoya, Nazi cesetlerinden oluşan bir ablukaya saldırır. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuşuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, sen kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölü bırakıyorlar.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine saldırıya geçti. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür.
  Kızıl saçlı kız kükrer:
  - Gelecek gizli! Ama galip gelecek!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok parlıyor ve kavga ediyor. Çıplak bacakları bir sürü ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta zıplayın!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik insanı köle yapar!
  Ve yalınayak kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Oleg hücumda her şeyi hızlandırıyor. Çocuk Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları yırtıyor.
  Genç savaşçı gıcırdıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve yine çocuk hareket ediyor.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları kırar.
  Burada çıplak bacağıyla, patlayıcılarla dolu bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank atılacak.
  Kız bağırır:
  - Zafer yine de bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların varilleri farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer, Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Nazileri hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızdır.
  Durup yavaşlamayı düşünmüyor ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkıyor.
  Zoya saldırıda. Kılıçları et ve metal salatası kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da böyle iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınları, ayrıca kırık tanklar ve düşmüş uçaklar arasında yatan bir insan kitlesi.
  Augustine çılgın bir kızdır. Ve herkesi hiperplazmadan bir robot gibi eziyor.
  Şimdiye kadar yüz Nazi'yi ezmedi. Ama her şey hızını alır. Ve savaşçı hala kükrüyor.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank güçlü bir patlamayla paramparça oldu.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Topraklarımızı ele geçirmeye cesaret edemeyeceksin!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi zaten hendeğe ve yollara düştü.
  Altı çıldırdı. Vahşi bir kavga çıkardı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve sonlandırıcı çocuk değirmeni işletiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı bedenlerden oluşan koca dağlar.
  Yazar çocuğa vahşi bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların birbirine karıştığı yerde.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Vay canına!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki sonlandırıcı çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Ustalık sınıfı ve sağlam "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun havalı olduğu ortaya çıktı. Ve kaç Nazi öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Margarita da kavgada. Tarçın ve çelik orduları ve kükremeleri ezer:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta giriyoruz!
  Ve onun kılıçları Nazilere karşı saldırıya uğradı. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız hırladı:
  - Panterlerden bile daha havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakipleri yener ve kendisi kimseye iniş vermez.
  Kaç tane Nazi sözünü kesti.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Ceza alacaksın!
  Ve yine, kız bir sürü Naziyi kılıçla kesecek.
  Zoya hareket halindedir ve birçok kahverengi savaşçıyı kesmiştir.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Nazi'yi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakipleri ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmaz:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alacak ve dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda çırpınan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden geliyor.
  Svetlana hareket halinde Burada bir sürü kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz beyler!
  Ve yine, ölümcül iğneler çıplak ayaklarından uçar ve piyadelere ve uçaklara çarpar.
  Oleg Rybachenko atlar ve atlar.
  Çıplak ayaklı bir çocuk bir demet iğne yayar, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Hadi kampa gidelim, büyük bir hesap aç!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı ama çocuk gibi görünüyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - kardeşliği kıracağız!
  Ve yine ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! İnanıyorum ki özgürlük doğacak!
  Kız, Nazilere ve tanklarına bir kez daha ölümcül iğneler attı, devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem imparatorluğunun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Ve pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürün üzerindeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükrer:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler fırlatır, rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne atar. Rakipleri aşar ve nasıl kükrülür:
  Tam zaferimiz yakın!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ama Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve eğer keserse, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve et ve metali kesiyor.
  Svetlana da saldırıya geçiyor. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını dağılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın sonlandırıcı kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi bir katil bezelye ondan uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüzlerce Nazi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kes. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Natasha hücumda daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlıyor. Böyle kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaştırıcıdır!
  Ve savaşçı kız, böyle bir çağlayan darbe ile rakiplerine saldırdı.
  Ve çıplak ayakla disk atacak.
  Burada değirmeni işletti. Kahverengi ordunun kafaları geri çekildi ve tanklar yanıyordu.
  O mücadele eden bir güzeldir. Kendinizi böyle sarı bir armada yendi.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız sadece güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatır.
  Rakipleri yen. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha sevinçle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir şey fırlatır. Bu gerçekten bir kız çocuğu.
  Ve çıplak bacaklarından, kılıcın nasıl uçacağını. Ve kuleleri tanklardan keserek çok sayıda savaşçıyı vuracak.
  Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter pankartı gibi. Bu kız gerçek bir cadı.
  Ve rakiplerini kesiyor - sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Augustine aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - savaşçılar çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer atan Margarita, tank taretini kırarak doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bu konuda hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısıracak bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayakla, öldürücü bir tane fırlatacak.
  Svetlana savaşta rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil, alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek.
  Ve çığlıklar:
  - Ne mavi gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek onayladı:
  - Biz soygunun destekçisi değiliz!
  Svetlana, düşmanları doğrayarak ve uçakları düşürerek cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya gıcırdayarak çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler fırlattı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Nazileri kesen Natasha, şunları ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alacak ve atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk, helikopter pervanesine benzeyen bir şeyi ayağıyla fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, ciyakladı:
  - Oldukça sportif!
  Ve ikisi de - tam açıklıkta bir erkek ve bir kız.
  Oleg, kahverengi askerleri doğrayarak guruldadı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Çıplak ayakla herkesi öldürürüz!
  Kız gerçekten de çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha saldırıda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir kavis çizerek uçtu, birçok Nazi ve tank kulesini kesti.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaşçı ve uçak vurdular.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibi mat edin!
  Ve dilini gösterdi.
  Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar atarak guruldadı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşmüş kahramanlara şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan bağırdılar, Nazileri ezdiler:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et yırtılıyor ve tank kuleleri yıkılıyor.
  Ve tekrar ulumak:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve şunları yayınladı:
  - Biz dişi kurtuz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk fırlayacak.
  Kız ecstasy'de bile bükülüyor.
  Ve sonra mırıldanır:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko guruldadı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Gülerler ve karşılık olarak dişlerini gösterirler.
  Natasha Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız, çıplak ayaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Natasha tekrar düşmanları kesti ve tankların kulelerini yıktı.
  Zoya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bütün bir varil fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parça parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma, topuklularımız parlıyor!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değildir. Yani Nazileri harmanlıyor. Sanki bir zincir demetinden çıkmış gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat edin, faydalı olacaktır.
  Sonbaharda bir pasta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta gerçekten de enfiye kutusundaki bir şeytan gibi saban sürer.
  Ve işte Svetlana nasıl savaşır. Ve Naziler onu ondan alıyor.
  Ve vurursa vurur.
  Ondan kanlı sıçramalar uçuyor.
  Svetlana, çıplak ayağından metal sıçramalarının uçup kafataslarını ve tank kulelerini erittiğini sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Selamlar Rus halkı!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, gerçekten zinciri kıran panterler.
  Oleg savaşta ve Nazilere saldırıyor. Acımadan onları dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezen ve tankları kesen Margarita, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha aldı ve uludu, kahverengi savaşçıları tanklarla birlikte keserek:
  - Yalan söylemek kontrolden çıktı!
  Zoya Nazileri parçaladı, gıcırdadı:
  - Hayır, kontrolden çıkma!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne yığını uçar.
  Nazileri ve tanklarını da yok eden Zoya gıcırdadı:
  - Arkadaşlığımız tek parça!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yöne bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin saf imhası.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan cesetler daha da fazla oldu.
  Bundan sonra, güzellik verecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçup gidiyor.
  Augustine de oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir ceset değil, birçok!
  Ondan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde yalınayak yürüdü. Ve birçok Nazi'yi öldürdü.
  Ve nasıl kükrer:
  - Toplu cinayet!
  Şimdi de başını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kır ve ver:
  - Banzai! Cennete gideceksin!
  Svetlana hücumda çok öfkeli, özellikle tankları deviriyor, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi kırarken, uçaklar çöker. Ve hatta savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çalışır.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Muhteşem çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynar ve yanardağlar gürler!
  Margaret hareket halinde. Herkesin midesini bulandıracak.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türlü düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksek tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Natasha savaşta sadece bir tür sonlandırıcı. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve pek çok mastodonu ve kanatlı, cehennemi makineyi parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da saldırıda. Ne kadar öfkeli bir kaltak.
  Ve aldı ve gürledi:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın kendisi!
  Ve Nazilere karşı üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine böğürdü:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve alçaklığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilim.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun bir sürü savaşçısının yanı sıra tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeli olan bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tankların kuleleri ve faşist uçakların kanatları yırtıldığından.
  Augustine tısladı:
  - Bütün hainleri toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırp. Evet bu ateşli kız tam anlamıyla huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül olmadığı sürece!
  Svetlana, düşmanları ezerek şunları yayınladı:
  - Sizi sıraya alacağız!
  Augustine doğruladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından, tamamen yok olma hediyesi tekrar uçar! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalar halinde patladı.
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle paramparça eden, kılıçlarıyla doğrayan ve çıplak ayaklarıyla iğneler atan, tankları ve uçakları bir anda yok eden Augustine şunları söyledi:
  - Kısaca konuşuyorum! Kısaca konuşuyorum!
  Natasha, kahverengi savaşçıları yok ederek ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Rakipleri azaltan Oleg Rybachenko şunları yayınladı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metal kesme diski çocuğun çıplak ayağından uçtu. Hem tankların taretlerini hem de uçağın kuyruklarını kesti.
  Margarita, kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını keserek şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi bir iş çıkardılar ... Ve Sovyet Rusya, Moskova'nın fırtınası sırasında kahverengi imparatorluğu yendi.
  Savaş henüz bitmedi, ancak SSCB zaten Nazileri yenme şansına sahipti. Böylece altılı, süper ve havalı görevlerinin yürütülmesini tekrar kesmek zorunda kaldı.
  
  
  
  ALASKA VE RUSYA İÇİN
  Polonya ve Litvanya'nın 1510'da Rusya'ya katılmasından sonra bir barış dönemi başladı. Ancak 1515'te Rus ordusu, tarikata ait toprakları ilhak etmek ve nihayet Baltık devletlerinde güçlendirmek için Livonia'ya karşı bir kampanya başlattı.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Magnitnaya, Riga'nın fırtınasında yer aldı.
  Rusya'nın çok sayıda silahlı büyük bir ordusu vardı. Ve şehrin yoğun bir bombardımanına öncülük etti. Oğlan ve kız, bombardımanın bitmesini beklemeden saldırıya geçti.
  Oleg Rybachenko kılıçlarıyla savurdu, Livonyalıların saflarında bir açıklık açtı ve böğürdü:
  - Çarlığa şan!
  Ondan sonra, çocuk çıplak ayaklarıyla öldürücü bir talaş bombası attı. Ve rakiplerini nasıl parçaladığını.
  Margarita da çıplak ayağıyla öldürücü bir imha armağanı attı ve şövalyeleri paramparça etti. Sonra mırıldandı:
  - Komünizme ve çarlık çağına şan!
  Yıllarca yaşamış olan ölümsüz çocuklar hala on iki gibi inatla ve öfkeyle savaştı. Ve Livonyalıları baltalarla lahana gibi kestiler.
  Ama sonra silahlı Rus ordusunun çok daha güçlü olduğu ortaya çıktı ve hızla Riga'yı fethetti.
  Natasha, kırmızı meme uçlarından yıldırım saldığı anda, Riga'daki Livonya garnizonu teslim oldu. Kızıl saçlı sürtük Augustina, çıplak ayaklarıyla bir ölüm hediyesi atmaya zar zor zaman buldu ve Livonyalılar çoktan sarkmıştı.
  Rusya Üçüncü Vasili neredeyse Urallara, tüm Volga bölgesine ve Litvanya ve Polonya'ya toprakları var. Ve nüfus büyük ve bölge. Yani Livonia onların rakibi değil.
  Yüz elli kadar kalesi olmadığı sürece. Ve hepsini elde etmek zaman alır.
  Derpt ve Narva herhangi bir tetikçi olmadan alındı. Sadece Reval'e yapılan saldırı sırasında altı kişi Rus birliklerine yardım etti.
  Ve sonra, her zaman olduğu gibi, altı savaşçı kılıçlarını kesiyor, çıplak ayaklarıyla ölümcül ölüm hediyeleri atıyorlardı ve kızın kırmızı memelerinden şimşekler çaktı.
  Livonia'nın birçok şehri savaşmadan teslim oldu. Burada böyle bir odak direnci vardı.
  Oleg Rybachenko, bu topraklardan kaçtıklarında Margarita'ya şunları söyledi:
  - Zaferlerimiz monotonlaşıyor.
  Kız gülerek cevap verdi:
  - Evet, kendini kes ve yok et! Gerçekten sıkıcı!
  Oleg Rybachenko rüya gibi dedi ki:
  - Bu uzayda olurdu!
  Ve aynı anda üç şövalyeyi keserek değirmeni kılıçlarla kesti. Burada savaşların öyle bir şekilde sürdüğü açıktı ki, Ruslar onlarsız da oldukça iyi başa çıkabilirdi. Çarlık imparatorluğu tehlikeli bir noktayı geçti ve büyük bir güç kazandı. Ve Ruslar, Polonyalılarla birlikte, toplamda öyle bir gücü temsil ettiler ki, bu kadar kolay mağlup edilemezler. Üstelik Avrupa parçalanmış haldeyken ve sadece İspanya ve Portekiz ciddi kolonilere sahipken.
  Oleg Rybachenko hızlı bir şekilde kesti. Rusya altı ayda Livonia'yı fethetti ve yine bir duraklama oldu.
  Ölümsüz çocuklar başka bir göreve geçti.
  İçinde Alaska satışı gerçekleşmedi. Bunun elbette bir mantığı vardı. Ne kadar toprak satmak istediklerini gören Çar II. Aleksandr ıslık çaldı:
  - Evet, bunlar Polonya gibi beş ülke kadar! çok şişman değil mi
  Ve bir kuruş için bu kadar büyük bir parça vermeyeceğini söyledi! Ve onu koruyacak!
  Makul olan nedir ... Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, Alaska'nın güneyinde bir Rus kalesinin yapımında yer aldı. Ve sonra savaşta.
   Tabii ki, Rus tanrılarının sadık bir hizmetkarı olarak Oleg Rybachenko, Rus topraklarında bu kaleye, onunla birlikte yalınayak kız Margarita'ya gönderildi. Onunla birlikte, çocuğun Rus topraklarının tutulması için savaşlara katılması gerekiyordu.
  Çıplak ayaklı ve şortlu bir çocuk, bir kızla birlikte, kalenin üzerinde hakim bir yükseklikte bulunan İngiliz bataryasına saldırdı. Oleg, her şeye kadir Rus tanrılarının farklı evrenlerde çeşitli görevlerini yerine getirme konusunda zaten önemli deneyime sahipti. Evet, bu delikanlının kaderi böyle. Yetişkin bir yazar olarak ölümsüz olmak istedi.
  Ve Rus Demiurgos Tanrıları onu ölümsüz yaptı, ancak onlara ve Rusya Ana'nın halkına hizmet eden bir terminatör çocuğa dönüştürdü. Bu, çocuğa sonsuza kadar yakışır.
  Bir İngiliz nöbetçinin ağzını kıstırır ve boğazını keser. Bunu ilk kez ve ilk görevde yapmıyor. En başından beri, çocuksu vücut sayesinde, ebedi çocuk tüm bunları bir oyun olarak algıladı ve bu nedenle ruhunda pişmanlık ve rahatsızlık hissetmedi.
  Onun için, çocuğun sadece bir sonraki başarısı için mutlu olması bir şekilde o kadar doğal hale geldi.
  Diğer şeylerde olduğu gibi, terminatör kız Margarita.
  Burada başka bir nöbetçinin kafasını kopardı. İngilizlerimizi tanıyın: Alaska Rus olmuştur ve olacaktır!
  Oleg Rybachenko - BDT'deki bu parlak ve en üretken yazar, Alaska'nın bir kuruşa satıldığı için uzun süredir öfkeli! Ama Çar II. Alexander bu evrende öyle değil! Hayır, bu hükümdar bir karış Rus toprağı vermeyecek!
  Rusya'ya ve Rus çarlarına şan!
  Terminatör çocuk çıplak topuğuyla başka bir İngiliz'in kafasının arkasına tekme attı. Boynunu kırdı. Sonra şarkı söyledi:
  - Alaska sonsuza kadar bizim olacak,
  Rus bayrağının olduğu yerde, güneş orada parlıyor!
  Büyük rüya gerçek oluyor
  Ve kızların sesi çok etkileyici!
  Evet, yıldızlar kadar güzel efsanevi dört cadı kız şimdi yardım etse iyi olurdu. Çok yardımcı olacaklardı. Ama tek başına savaşmak sorun değil.
  Burada dumansız tozu ve nitrogliserini ateşe verdiniz. Şimdi tüm İngiliz pili havaya uçacak.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Artık güzel Anavatan-Rusya yok,
  Onun için savaşın ve korkmayın...
  Evrende daha mutlu bir ülke yok,
  Bütün evren bir ışık meşalesidir Rus!
  Pil patlar: devasa bir yanardağın patlaması gibi. Birkaç yüz İngiliz aynı anda havaya fırlatıldı ve küçük parçalara ayrıldı.
  Ondan sonra, iki kılıcı savuran çocuk, İngilizleri kesmeye başladı. Aynı zamanda, genç terminatör çocuk İngilizce gibi bağırıyor.
  İskoçlar ayağa kalktı! Kraliçeyi parçalamak istiyorlar!
  İşte burada başladı... Etnik İngilizler ve İskoçlar arasında silahlı çatışmalar yaşandı. Evet, çok vahşi ve vahşi bir çatışma.
  Ve devirme de gitti. İskoçlar ve İngilizler birbirleriyle boğuştu.
  Kaleyi kuşatan birkaç bin asker şimdi büyük bir çılgınlıkla savaştı.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - Kes ve öldür! Vur onları!
  Margarita Korshunova da bağırdı:
  - Öldürülüyoruz ve katlediliyoruz! Başkalarını vur!
  Savaş büyük ölçekte devam etti. Bu arada, çocuksu olmayan bir güce sahip olan Oleg, tekneye birkaç varil nitrogliserin aldı ve sessizce onu en büyük İngiliz savaş gemisine gönderdi.
  Terminatör çocuk bağırdı:
  - Rusya için bir imha hediyesi!
  Ve hızlandıktan sonra armadillonun yan tarafına çarpan çıplak, çocuksu bacaklarıyla tekneyi itti. Gemideki İngilizler silahlarını rastgele ateşledi ve boşuna.
  Ve işte sonuç, nasıl çarpma. Ve birkaç varil nitrogliserin patlayacak. Üstelik ölümsüz çocuk onları o kadar doğru bir şekilde işaret etti ki tamamen patladı.
  Ve böyle bir yıkım izledi. Ve savaş gemisi onu aldı ve sorunsuz bir şekilde batmaya başladı.
  Ve gemideki İngiliz boğuldu. Bu arada, çocuk zaten kruvazörde. Denizcileri kılıçlarla keser ve çıplak ayakla şaplak atarak tekerlek yuvasına koşar.
  Terminatör çocuk ünlü bir şekilde denizcileri keser ve ciyaklar:
  - Güzel ülkemize şan!
  Bilge bir çar altında harika Rusya!
  Sana Alaska düşmanları vermeyeceğim!
  Bir öfke boorunda parçalara ayrılacak!
  Sonra çocuk çıplak ayakla bir el bombası attı ve İngilizleri parçaladı.
  Sonra dümene geçti ve kruvazörü çevirelim. Ve iki büyük İngiliz gemisi nasıl çarpışacak. Ve üzerlerindeki zırh patlayacak. Ve aynı anda hem batmasına hem de yanmasına izin ver.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Rusya'ya şan, şeref!
  Kruvazör ilerliyor....
  Çar Büyük İskender,
  Zaferler için bir hesap açacak!
  Bundan sonra, sonlandırıcı çocuk bir sıçramada başka bir kruvazöre uçtu. Ayrıca içinde denizcileri doğramaya başladı. Ve dümene geç.
  Ve orada, sadece arkanı dön ve gemileri it.
  Terminatör çocuk bile şarkı söyledi:
  - Siyah kemer,
  çok sakinim...
  Siyah kemer -
  Hiç kimse bir ada değildir!
  Siyah kemer,
  Yıldırım deşarjı -
  Bütün İngilizler ölü yatıyor!
  Ve Oleg Rybachenko gemileri tekrar bir araya getiriyor. Bu çocuk gerçekten dünyanın en havalı çocuğu!
  Margarita Korshunova da onunla aynı şeyi yapıyor. Ayrıca gemileri itiyor.
  Ve tekrar ve başka bir kruvazöre atlayın. Evet, denizlerin metresi kötü bir fikir buldu - Rusya ile savaşmak. Özellikle de böylesine sert ve çaresiz bir çocuk kavga ettiğinde.
  Oleg Rybachenko ve ardından birçok İngiliz'i doğradı ve gemisini çevirdi. Daha doğrusu, İngilizlerden ele geçirilen bir mastodon. Ve onu başka bir kruvazöre yapılan saldırıya aktardı. Ve vahşi bir kükreme ile düşmanı çarptı.
  Sanki iki canavar bir araya gelmiş ve vahşi bir kıyafetle karşılaşmıştı. Ve birbirinizin burnunu kesin. Sonra deniz suyunu topladılar ve hiç şansları olmadan batmaya başladılar.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - II. İskender'e şan! Büyük krallar!
  Ve yine, çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcılarla bir bomba fırlatacak. Ve bütün fırkateyn bir delik açtıktan sonra batar.
  Evet, İngilizler elbette bunu beklemiyorlardı. Böyle vahşi bir maceraya atılacaklarını mı düşündüler?
  Oleg Rybachenko kükredi:
  - Çarların Büyük Rusya'sına şan!
  Margaret onayladı:
  - Çarlık Rusyası Kahramanlarına Zafer!
  Ve yine çocuk bir sonraki kruvazörün dümenini alacak ve ele geçirecek. Ve çıplak, çocuksu bacaklarının yardımıyla onu döndürecek ve düşmana çarpacaktır. İki gemi birlikte bozulur ve deniz kusmuğunda boğulur!
  Terminatör çocuk bağırır:
  - Azizin anavatanının ihtişamı için!
  Ve yine uzun bir atlama var. Ve dalgaların üzerinden uçun. Ondan sonra, çocuk tekrar kılıçla keser ve dümene geçer. Çok kavgacı ve saldırgan bir terminatör çocuk.
  İngiliz denizcileri ezer ve şarkı söyler:
  - Parlak bir yıldızla parıldıyor,
  Karanlık karanlığın içinden...
  Büyük Çar İskenderimiz,
  Acı tanımıyor, korku yok!
  
  Düşmanlar senden önce geri çekilir
  Kalabalık sevinir...
  Rusya seni kabul ediyor -
  Güçlü bir el kuralları!
  Ve Oleg Rybachenko, İngilizlerin başka bir kitlesini kesti ve gemileri alınlarıyla tekrar büyük ölçekte itti.
  Bu gerçekten bir terminatör çocuk. Yaklaşık on iki yaşında görünüyor, sadece bir buçuk metre boyunda, ancak kasları çelikten yapılmış ve kabartma çikolata gibi.
  Ve böyle bir çocuk lupanet ise, o zaman hiç bal olmayacak.
  Ve burada yine çocuk bir kruvazörden diğerine atlıyor. Ve yine, daha fazla uzatmadan, onları kafa kafaya itiyor.
  Ve kendi kendine bağırır:
  - Romanovların Rusları için!
  Gerçekten şokta olan bir erkek yazar. Herkese en yüksek sınıfını gösterecek. Ve sopalı bir dev gibi herkesi kesecek ve ezecek.
  İşte başka bir atlama, bu sefer bir armadillo üzerinde.
  Çocuğun kılıçları tekrar çalışıyor. Ona ateş etmeye çalışırlar ama kurşunlar ölümsüz çocuğa isabet etmez ve vururlarsa zıplarlar.
  Ebedi bir çocuk olmak güzel, sadece genç değilsin, seni de öldüremezler. Burada İngiltere'yi harmanlıyorsunuz.
  Dümeni sen tut. Ve şimdi onu zaten döndürüyorsunuz ve şimdi zaten iki bütün savaş gemisi var, nasıl çarpışacak ve çarpacak. Ve her yöne kıvılcımlar saçan metalleri kırarlar.
  Oleg Rybachenko bağırıyor:
  - Herkesin boynuzları kıracağı Rusya için!
  Ve çıplak, çocuksu bir topuğuyla katil bir ölüm hediyesi fırlatacak. İngilizlerin kütlesini kıracak ve bir sonraki fırkateyn dibe inecek.
  Geriye dört kruvazör daha kaldı. İngilizlerin tüm filoyu Alaska kıyılarına göndermeyecekleri açıktır.
  Burada Oleg Rybachenko başka bir dümeni ele geçirdi. Ve her yerinden düşmana çevirir. Ve şimdi her iki kruvazör alınları alıp çarpışıyor.
  Bir çıngırak ve metal patlaması var. Ve her iki gemi de büyük bir zevkle batmaya başlar.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - "Bira-Su" mağazasında,
  Mutlu bir adam yalan...
  o insanlardan geldi
  Ve dışarı çıktı ve karlara düştü!
  Şimdi son kruvazörleri yok etmeniz ve daha küçük gemilere binmeniz gerekiyor.
  Sonra karadaki İngilizler, filonun ölümünden sonra kazananın merhametine teslim olacak.
  Ve Britanya için bu öyle bir ders olacak ki asla unutmayacaklar. Ayrıca Büyük Peder Nicholas I'in saltanatı sırasında başlarını soktukları Kırım'ı da hatırlayacaklar. Ancak Nikolai Palych tarihe büyük biri olarak geçmedi, ancak başarısız olduğu ortaya çıktı. Ancak torunu şimdi Rus silahlarının görkemini göstermeli.
  Ve çok havalı ve kararlı bir terminatör olan Oleg Rybachenko ona bu konuda yardımcı oluyor.
  Oleg başka bir direksiyon simidine tutunur ve her iki İngiliz kruvazörünü birbirine karşı iter. Ve çok kararlı ve soğukkanlı davranır.
  Sonra çocuk yazar haykırır:
  - Gemiler dibe iniyor,
  Çapalarla, yelkenlerle...
  Ve sonra senin olacaklar
  Altın sandıklar!
  Altın sandıklar!
  Ve başka bir sıçrama, dört zırhlı ve bir düzine kruvazör imha edildiğinden, fırkateynleri imha etme zamanı geldi. İngiltere birçok gemi kaybedecek.
  Ve sonra Rusya'ya saldırmanın ne demek olduğunu anlayın.
  Terminatör Çocuk şarkı söyledi:
  - Harikalar ve dünyadaki zaferimiz için!
  Ve bir sonraki fırkateynin dümenini eyerledi ve gemiyi çarpmaya yönlendirdi ve güçlü bir darbe ile bir patlama gibi!
  Ve her iki kap da alınacak, kırılacak ve parçalara ayrılacaktır. Ve bu harika ve çok havalı.
  Oleg Rybachenko tekrar atlıyor ve başka bir gemiye atlıyor. Ve oradan süreci yönetiyor. Ve gemiyi tekrar döndürür ve fırkateynler çarpışır.
  Yine, kırık metalin çığlığı, güçlü bir patlama ve hayatta kalan denizciler suya düşer.
  Oleg çığlık atıyor:
  - Silahlarımızın başarısı için!
  Ve yine cesur çocuk saldırıya geçti. Yeni fırkateyn eyerlendi. Ve yok ediciye gönderildi.
  Gemiler çarpışır ve patlar. Metal kırılır ve ateş havaya fırlar. Ve insanlar diri diri yanıyor.
  Bu şimdiye kadarki mutlak en kötü kabus. Ve İngilizler, mangallar gibi yanıyor.
  Ölenler arasında on üç yaşlarında bir kamarot da vardı. Yazık, elbette, böyle bir adamın öldürülmesi. Ama savaş savaştır.
  Terminatör çocuk şarkı söyledi:
  - Cesetler olacak, çok dağlar! Peder Chernomor bizimle!
  Ve çocuk yine çıplak ayağıyla başka bir gemiyi batıran bir el bombası attı.
  Dahi çocuk, İngiliz amiralinin kafasına bir yığın tarafından vurulan balkabağı gibi patlarken vurdu. Ve çıplak topuk, iri siyah adamın çenesine hücum etti. Ve uçtu ve bir düzine denizciyi vurdu.
  Sonra çocuk fırkateyni tekrar çevirdi ve onunla komşusuna çarptı. Agresif bir şekilde tweet attı:
  - Ben büyük bir yıldızım!
  Ve yine sonlandırıcı çocuk saldırıya geçti. Yıkıcı ve hızlı. Bütün bir volkanı ve devasa bir gücün patlamasını körükler. Bu yenilmez bir dahi çocuk.
  Ve herkesi acımasızca ezer. Ve şimdi süpermen çocuk başka bir firkateyni eyerliyor. Ve düşmanı fazla gecikmeden yok eder. Bu çocuk büyük bir yıldız.
  Oleg Rybachenko iki gemiyi tekrar birbirine bastırdı ve ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Büyük komünizm için!
  Amerika Birleşik Devletleri iç savaştan henüz kurtulamadı ve Rusya ile ortak bir sınırı yok. Yani Yankees'le boğuşmanız gerekiyorsa, o zaman sonra.
  Ve İngiltere'nin bir Kanada kolonisi var ve Rusya'nın onunla ortak bir sınırı var. Bu nedenle, güçlü İngiltere'nin saldırısını püskürtmek gerekiyor.
  Ama burada bir çift fırkateyn daha çarpıştı. Yakında İngiliz donanmasından geriye hiçbir şey kalmayacak.
  Ve karada, Alaska'ya çok fazla saldırmıyorsunuz. Burada İngiltere için iletişim gergin.
  Oleg Rybachenko fırkateynleri tekrar bir araya getiriyor ve kükredi:
  - Bir korsanın bilime ihtiyacı yoktur,
  Ve neden olduğu açık...
  bacaklarımız ve kollarımız var
  Ve eller...
  Ve kafa, hiçbir şeye ihtiyacımız yok!
  Ve çocuğun kafası bir İngiliz denizci gibi hareket edecek, yanından uçacak ve bir düzine savaşçıyı devirecek.
  Oleg yine hücumda... Burada fırkateynleri yine birbirine doğru itti. Ve kırılır, yanar ve batarlar.
  Oleg bağırdı:
  - Rusya'nın ruhu için!
  Ve şimdi çocuk çıplak, yuvarlak topuk hedefini yeniden buluyor. Düşmanı ezer ve kükrer:
  - Kutsal Anavatan için!
  Ve diziyle düşmanı midesine yumruklayacak. Onu aldılar ve bağırsakları ağzının arkasından çıktı.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - Anavatan'ın büyüklüğü için!
  Ve döner tablayı havada döndürerek düşmanları çıplak ayaklarıyla küçük parçalara ayırdı.
  Evet, çocuk ünlü bir şekilde yok eder ... Düşmanlarla kolayca başa çıkabilirdi.
  Ama dört cadı kız ortaya çıktı. Ayrıca çıplak ayakla ve bikinili güzellikler.
  Ve İngilizleri ezelim. Kendilerine atlıyorlar, çıplak kız ayaklarıyla el bombaları atıyorlar ve Britanya'yı parçalıyorlar.
  Ve işte Natasha - bikinili kaslı bir kız. Çıplak ayak parmaklarıyla bir disk alıp fırlatacak ... Birkaç İngiliz denizcinin yolu kesilir ve fırkateyn döner ve meslektaşına çarpar.
  Nataşa bağırır:
  - Üçüncü süperstar İskender!
  Altın saçlı bu kız Zoya onaylıyor:
  - Süperstar ve henüz hiç yaşlı değil!
  Augustine İngilizleri öfkeyle ezdi, bu kızıl saçlı kaltak dişlerini göstererek pes etti:
  - Komünizm bizimle olacak!
  Ve kızın çıplak topuğu, düşmanı silahın namlusuna aldı ve dövdü. Ve fırkateyn aldı ve ayrıldı.
  Svetlana güldü, bir silahtan ateş etti, düşmanı ezdi, döndü, direksiyon simidini çıplak ayakla bastı, havladı:
  - Krallar bizimle!
  Kızlar hemen dağıldı ve filoyu çok agresif bir şekilde yok etti. Peki, kim direnebilir. Fırkateynler hızla tükendi ve şimdi onların yerine daha küçük gemiler kırılıyordu.
  Natasha, İngiltere'yi yok ederek şarkı söyledi:
  - Rusya yüzyıllardır bir aziz olarak ünlenmiştir!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla Brigantine'i parçalayan bir bomba fırlatacak.
  Düşmanı ezmeye devam eden Zoya, ciyakladı:
  - Seni tüm kalbim ve ruhumla seviyorum!
  Ve yine çıplak parmaklarıyla bir bezelye fırlattı. Bir sonraki İngiliz gemisi bölündü.
  Augustine de düşmanı aldı ve çarptı. Gemiyi ezdi, kızıl saçlı orospu İngiltere'den birçok rakibi batırdı. Ve kontrol etti:
  - Büyük bir kral olacak olan II. İskender için!
  Svetlana bunu hemen kabul etti:
  - Kesinlikle olacak!
  Sarışın terminatörün çıplak ayağı İngiliz gemisinin yan tarafına öyle bir kuvvetle çarptı ki İngiliz gemisi üç parçaya ayrıldı.
  Bu yenilmez çocuk Oleg Rybachenko da çıplak, yuvarlak, çocuksu topuğuyla rakibine o kadar sert vurdu ki, brigantine neredeyse anında çatladı ve battı.
  Terminatör çocuk şarkı söyledi:
  - Düşmanı tek darbeyle süpüreceğiz,
  Zaferi çelik bir kılıçla onaylayalım...
  Wehrmacht'ı iyi bir nedenle ezdik,
  İngiliz oynuyor, kıracağız!
  Natasha göz kırptı ve gülerek dedi ki:
  - Ve tabii ki çıplak kız gibi bacaklarla yapacağız!
  Ve kızın çıplak topuğu çarparak başka bir İngiliz gemisini parçaladı.
  Zoya dişlerini göstererek agresif bir şekilde şunları söyledi:
  - Kraliyet enkarnasyonunda komünizm için!
  Ve kız onu çıplak ayak parmaklarıyla aldı ve düşmanları ölümcül şekilde etkileyen bir şey fırlattı, kelimenin tam anlamıyla onları süpürdü ve yırttı.
  İngilizleri ezen Augustine, şunları aldı ve yayınladı:
  - İsa'ya ve Ailesine Zafer!
  Bundan sonra, çıplak ayakları da başka bir denizaltıyı parçalayan bir bomba attı.
  Ve sonra çıplak topuk, brigantini kesin bir darbe ile ayırdı. Ve bunu çok zarif bir şekilde yaptı.
  Svetlana da aktif hareket halinde. Düşmanları yok eder. Ve çıplak topuğuyla dibe başka bir brigantine gönderir.
  Ve kız yine çıplak ayaklarıyla ve vahşi bir öfkeyle bir el bombası atar. O inanılmaz bir savaşçı.
  İşte Natasha hızlı bir saldırıda ve çok agresif. Umutsuzca saldırır.
  Ve yeni İngiliz gemisi, kızın çıplak ayak parmakları tarafından atılan bir bomba tarafından vurulunca batar.
  Natasha dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Ben süper insanım!
  Zoya çıplak diziyle brigantine'nin burnuna bir tekme attı. Ve çatlaklara bölündü ve batmaya başladı.
  Oleg Rybachenko da daha küçük bir İngiliz gemisini çıplak topuğuyla ikiye böldü ve gıcırdadı:
  - Gücüm için! Herkes serpti!
  Ve çocuk tekrar hareket halinde ve saldırgan saldırıya geçti.
  Augustine, Britanya'yı sokan bir kobra gibi hareket etmeye devam etti ve büyük bir zevkle pes etti:
  - Komünizm! Bu gurur verici bir söz!
  Ve bu çaresiz kızın çıplak ayak parmakları bir yıkım armağanı daha fırlattı.
  Ve İngilizlerin kitlesi bir tabutta ya da denizin dibinde sona erdi. Ancak, parçalanırlarsa ne tür bir tabut?
  Ve geri kalanı bile battı!
  Oleg Rybachenko vahşi bir sırıtışla brigantine tükürdü ve sanki napalm ile ıslatılmış gibi alev aldı.
  Terminatör çocuk bağırdı:
  - Kraliyet votkası için!
  Ve nasıl güldüğünü ve Britanya gemisinde çıplak topuklarını verdiğini. Bölünecek ve denizin derinliklerine bul-bul edecek.
  Svetlana bombayı çıplak ayaklarıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - Ve atılgan kızlar denize çıkıyor ...
  Ve düşmanları kılıçla kesin.
  İngilizleri ezen Oleg Rybachenko doğruladı:
  - Deniz elementi! Deniz elementi!
  Savaşçılar böyle ayrıldı. Ve çocuk onlarla çok kavga ediyor. Ve aynı zamanda cıvıl cıvıl.
  Oleg Rybachenko, İngiliz topundan düşmana ateş ediyor. Ve başka bir gemiyi batırarak yayınladı:
  - Uzay rüyası! Düşman ezilsin!
  Kızlar ve oğlan muazzam bir öfkeyle ayrıldılar. Ve İngiltere'nin böyle bir baskıya dayanmasının hiçbir yolu olmadan düşmanı kestiler.
  Oleg başka bir gemiyi batırıyordu, paralel evrenlerden birinde cücenin Almanlara "Tiger" -2 tasarımında yardım etmeye karar verdiğini hatırladı. Ve bu teknik deha, sadece otuz ton ağırlığında ve bir buçuk metre yüksekliğinde "Kraliyet Kaplanı" nın zırh ve silahlarının kalınlığına sahip bir araba yapmayı başardı!
  Ve neden o bir cüce! Ve süper bir tasarımcı var! Tabii ki, böyle bir makine ile Almanlar, 1944 yazında Normandiya'daki Müttefikleri ve sonbaharda Varşova'ya giren Kızıl Ordu'nun saldırısını durdurmayı başardılar.
  Daha da kötüsü, cücenin sadece tank tasarlamamasıydı. XE-162'nin ayrıca çok başarılı ve hafif, ucuz ve yönetimi kolay olduğu ortaya çıktı. Ve Yu-287 bombacısının bir süpermen olduğu ortaya çıktı.
  Ve sonra onların beşi müdahale etmek zorunda kaldı. Ve böylece savaş kırk yedinci yıla kadar sürdü.
  Ve eğer beş tane olmasaydı, Fritz kazanabilirdi!
  Oleg Rybachenko daha sonra cücelere karşı sert bir şekilde konuştu:
  - Elflerden daha kötüler!
  Gerçekten de böyle bir elf tetikçisi vardı. Her iki cephede de kırk bir sonbaharından 1944 Haziranına kadar altı yüzden fazla uçağı düşürerek Luftwaffe pilotu oldu. Luftwaffe'deki ilk iki yüz uçağı vurduğunda Gümüş Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmaslarla Şövalye Demir Haç Şövalyesi'ni aldı. Ayrıca, düşürülen üç yüz uçak için Alman Kartalı Nişanı'nı elmaslarla aldı. Düşen dört yüz uçak için, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla ilk Şövalye Demir Haç Nişanı. 20 Nisan 1944'e kadar düşürülen beş yüz hatıra uçağı için elf, Hermann Goering'den sonra Üçüncü Reich'ta ikinci olan Demir Haç Büyük Haçını aldı.
  Ve 600. uçak için özel bir ödül aldı: Platin meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Şövalyesi. Görkemli as-elf asla vurulmadı - büyü, tanrıların tılsımı gibi davranır. Ve bütün bir hava kuvvetleri gibi tek başına çalıştı.
  Ancak bunun savaşın gidişatı üzerinde hiçbir etkisi olmadı. Ve Müttefikler Normandiya'ya çıktı. Ve elfin en iyi çabalarına rağmen oldukça başarılı bir şekilde.
  Öyleyse, büyücü halkının bu temsilcisi, Üçüncü Reich'tan yola çıkmaya karar verdi. Ayrıca, neye ihtiyacı var? Bine kadar, ya da hesaplarını getirecek bir şey mi? Düşmanla kim olacak!
  Oleg bir brigantine daha batırdı ve böğürdü:
  - Anavatan için annemiz!
  Zaten beş tanesi neredeyse tüm gemileri batırdı. Son akorda, beş gemi aynı anda bir araya getirildi ve İngiliz filosunun yenilgisini tamamladı.
  Oleg Rybachenko dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Rusya yüzyıllarca ünlü olacak,
  Yakında bir nesil değişimi olacak...
  Sevinç içinde, harika bir rüya
  Alexander olacak, Lenin değil!
  Kızlar mutlu görünüyor. Denizde, İngiltere yenilir. Şimdi hırpalanmış düşmanı karada bitirmek için kalır.
  Ve beşli, zaten dağınık ve yarı kırılmış düşmanı kesmek için koştu.
  Kızlar ve oğlan düşmanı ezdiler. Kılıçla kestiler ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana el bombaları attılar. Ve son derece havalı olduğu ortaya çıktı.
  Natasha doğradı ve şarkı söyledi, kılıçları çok hızlı ve saniyede yirmi vuruş. Evet, böyle bir hızla cadılara kimse karşı koyamaz. Rus tanrılarının gücünün anlamı budur!
  Oleg Rybachenko, çıplak topuğunu miğferin üzerinde hareket ettirdi ve İngiliz generalin boynunu kırdı, dedi:
  - Bir iki üç dört!
  Zoya çıplak parmaklarıyla keskin, keskin bir disk fırlattı ve kıkırdayarak dedi ki:
  - Kolların üstündeki bacaklar daha geniş!
  Augustine son derece agresif davrandı. Ve çıplak ayakları hızlıdır. Ve bakır kırmızısı saçlar bir savaş, proleter bayrağı gibi çırpınıyor.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Ben bir cadıyım ve daha güzel bir meslek yok!
  Svetlana, rakipleri keserek kabul etti:
  - Değil! Ve olacağını sanmıyorum!
  Ve çıplak ayakları hançer fırlattı. Uçtular ve iki düzine İngiliz'i kestiler.
  İmha planına göre gitti. Hem kızlar hem de oğlan bariz bir öfkeyle hareket ettiler. Ve inanılmaz doğruluk. Savaşçılar vahşi aplomb ile son derece ezildi.
  Oleg Rybachenko, ıslık çalar gibi başka bir generali ikiye böldü.
  Ve bir düzine karga onu aldı ve kalp krizinden yere yığıldı. Düştü ve yarım yüz İngiliz savaşçının kafasına delikler açtı.
  İşte kavga! En havalı dövüşler!
  Terminatör çocuk böğürdü:
  - Ben harika bir savaşçıyım! Ben Schwarzenegger'im!
  Natasha sert bir şekilde hırladı ve çıplak ayağını yere vurdu:
  - Sen bir Rybanator'sın!
  Oleg kabul etti:
  - Ben herkesi kusan bir Rybanator'um!
  
  PRENSES VE LUCİFER
  Kaprisli ve çok kaprisli bir prenses, evlenme zamanı geldiğinde, sadece bir mil yüksekliğinde saf altından bir saray inşa edebilecek biri için gideceğini ilan etti ... Bu yüzden kimsenin yapamayacağını umdu. bu ve özgürlüğünü elinde tutacaktı.
  Ama bunu yapabilecek çok güçlü bir kral var, cehennemin efendisi Lucifer. Ve prenses inanılmaz güzeldi, saçları altın varak gibiydi ve adı Marguerite'di. Ve Margarita adı, Şeytan'ın çok ihtiyaç duyduğu özel bir güçtür.
  Ve Lucifer, göz açıp kapayıncaya kadar, bir mil ötede duran ve elmaslarla parıldayan, saf altından büyük bir saray dikti.
  Kralı kim yapar? Sadece kızını şeytanla evlendirmek için kalır. Prenses, elbette, aynı fikirde değil. Bir öfke nöbeti düzenledi, asla söylemediğini söyledi. Sonra kral, kızın bir kuleye kilitlenmesini ve kendine gelene kadar ekmek ve su koymasını emretti.
  Margarita'dan tüm mücevherler ve bir elbise ile parlak kumaşlar ve mücevherlerle işlenmiş botlar çıkarıldı. Altın saçlı başı açıkta kalmıştı ve avuçları en kalın kumaştan beyaz bir cübbenin üzerine düştü. Kızın küçük ayakları çıplaktı ve özellikle zindanın soğuduğu geceleri taş zeminde yürümek soğuktu.
  Lucifer onu zorla alamazdı. Yani şeytanın bile uymak zorunda olduğu evrenin kuralları vardır. Tıpkı tüm gücüne rağmen Şeytan, insanın özgür iradesini bastıramaz.
  Prensesin onay vermesi gerekiyordu ve ancak o zaman cehennemini elinden almak mümkün olacaktı.
  Kız yetersiz beslenmeden çok acı çekti ve sarayın tüy yataklarından sonra saman üzerinde uyumak onun için tatsızdı. Geceleri çıplak ayaklar dondu, bazen farelerin gıcırtıları beni korkuttu. Üstelik kral, Margarita'nın bodrum katına nakledileceği tehdidinde bulundu. Ve orası çok daha soğuk ve nemli, fareler ısırıyor ve hücreler kokuyor.
  Ancak Margarita'nın şanslı olduğu söylenebilir. Gardiyanın oğlu olan çocuk, sütünü ve turtalarını lahana ve etli getirdi. Ve sonra onu dışarı çıkarabildim. Neyse ki prenses zincirli ve tasmalı değildi. Evet, sürekli izlendi, ancak herkesin güvendiği çocuk şaraba uykulu bir infüzyon döktü. Ve gardiyan uykuya daldı. Ve çalıntı anahtarlarla birkaç kapı açtı ve dışarı çıktılar.
  Margarita'nın narin ayakları yolun sert taşlarından çok acı çekti. O inledi ve inledi. Ve kapüşonlu yerine sadece basit bir köylü elbisesi giyiyordu. Oğlan genellikle sıcak havalarda çıplak ayakla koşar ve kızın ayakkabılarını almayı unuturdu. Kendisi buna alışmış, topuklar sert, çizme tabanları gibi.
  Ve prenses bacaklarını kan içinde yaraladı. Çocuk onu taşımaya çalıştı ama çabucak gücü tükendi. Sonra Margarita'nın elbisesinin kenarlarını bıçakla kesti ve bacaklarını ona doladı. Böylece daha az acı çekti. Ama elbise daha kısa ve daha dikkat çekici hale geldi.
  Çalılıklarda birkaç gün geçirdi. Oğlan ona yiyecek ve su getirdi. Kızın kırık bacaklarının iyileşmesi gerekiyordu. Ve sonra yolda topalladı.
  Prenses elbette arıyordu. Ama çocuk onu ormandan ve gizli yollardan geçirerek takip edenleri yoldan çıkarmayı başardı.
  Prenses yavaş yavaş yüklere alıştı. Çok kilo vermiş, bronzlaşmış ve kemikleşmiş. Bacakları hızla sertleşti ve şimdi çıplak ayakla acı çekmedi. Ve saçları griye döndü. Ve bir prenses gibi değil, pis bir dilenci gibi görünüyor. Oğlan da oldukça yıpranmıştı. Ve ikisi de Baba Yaga'nın yaşadığı tavuk budu üzerinde kulübeye ulaştılar.
  Küçük çocuk diyor ki:
  - Kulübe, kulübe, önünü bana dön, ormana dön!
  Baba Yaga oradan çıkar. Yine de hiç yaşlı değil, hayatının baharında otuz yaşlarında bir kadın gibi görünüyor. Çocuğa göz kırptı ve dedi ki:
  - Başıboş kızla ne yapıyorsun!
  Ve çocuk cevap verdi:
  - Bizi beslerdin, içirirdin, yatırırdın, sonra da soru sorardın!
  Baba Yaga tam da bunu yaptı. Misafirleri banyoda yıkadım, onlara yeni bilgiler verdim. Ve Margarita yeniden yazılı bir güzel oldu.
  Baba Yaga ıslık çaldı ve şöyle dedi:
  - Lucifer'in tüm dünyada aradığı aynı piç değil mi?
  Çocuk başını salladı.
  - Evet, büyükanne, bu tam olarak o Margarita!
  Baba Yaga dedi ki:
  - Lucifer seni bulursa senin için kötü olur. Siz şeytanlar, sonsuza kadar kaynayan yağda pişireceksiniz, hatta daha da kötüsü!
  Oğlan gülümseyerek belirtti:
  - Ve Yüce'nin nerede ve kime yanmaya karar verdiğini düşündüm!
  Baba Yaga gülümsedi ve yanıtladı:
  - Lucifer, Yüce Tanrı'nın hizmetinde bir cellat gibidir! Hiçbir ölümlü onu yenemez!
  Margarita titreyen bir sesle sordu:
  - Vazgeçebilir misin?
  Baba Yaga başını salladı.
  - Vazgeçmek için çok geç! Artık onun karısı olmayacaksın... Cehennemde sonsuza kadar köle olacaksın ve şeytan sana eziyet edecek!
  Margarita ellerini açtı ve sordu:
  - Ne yapalım?
  Baba Yaga fısıltıyla cevap verdi:
  - Kendinizi Lucifer'den korumanın tek bir yolu var - aziz olmak!
  Margarita, şaşkınlık içinde gözlerini kırpıştırarak sordu:
  - Ve bu nasıl aziz olunur?
  Baba Yaga ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - On iki havari için ısırgandan on iki gömlek dikmek gerekir. Ayrıca eldivensiz çıplak elle dikin ve çıplak ayakla yoğurun. Ve bunca zaman susmak, tek kelime etmemek. Son gömlek de hazır olunca aziz olacaksın, Lucifer'in üzerinizdeki gücü bitecek!
  Margarita derin derin içini çekti ve şunları söyledi:
  - Korkunç test!
  Çocuk şaşkınlıkla sordu:
  - Vay! Cehennemden nasıl kurtulabilirim?
  Baba gülümsedi ve cevap verdi:
  "Çocuğunuz da acı çekmek zorunda kalacak." Ancak, tüm insanların hayalini kurduğu ödülü de alabilirsiniz!
  Çocuk gülümsedi ve sordu:
  - Evet ve ne ödülü?
  Baba Yaga yanıtladı:
  - İlk yüz yılı taş ocaklarında köle olarak geçirmeyi kabul edin, ancak o zaman ölümsüzlük ve sonsuz gençlik kazanacaksınız!
  Çocuk ıslık çaldı.
  - Taş ocaklarında yüz yıl! Ve bu süre içinde ölmeyecek miyim?
  Baba Yaga başını salladı.
  - Değil! Taş ocaklarında çalışmak araf gibidir ve cehennemde ve cennette olduğu gibi arafta da kimse ölmez!
  Çocuk omuzlarını silkti ve:
  - Sonsuzluğun arka planına karşı, madenlerde yüz yıl çok uzun bir zaman değil!
  Baba Yaga dedi ki:
  - İyi ki çocuksun! Ve yüz yıllık köle emeğinin tümü sana sonsuza kadar yeter. Bir yetişkinin ölümsüzlük için bin tane sürmesi gerekirdi!
  Çocuk şiddetle başını salladı.
  - Kabul ediyorum! Cehennemde sonsuza kadar yaşamaktansa, kölelikte yüz yıl daha iyidir!
  Baba Yaga başını salladı.
  - Sana yüz yıl boyunca bir cehennem satacağım. Ve madenlerde diğer çocuklarla çalışacaksın. Ve ebedi bir çocuk olacaksın, geçici kölelik karşılığında ölümsüz et alacaksın!
  Çocuk eğildi ve felsefi bir şekilde şunları söyledi:
  - Kulağa çok çekici gelmiyor çünkü geçiciden daha kalıcı bir şey yok!
  Baba Yaga sırıttı ve not etti:
  - Ve seçim küçük ve kölelikte ya da sonsuza dek cehennemde! Ölümsüzlük uğruna katlanmaya hazır mısın?
  Çocuk şiddetle başını salladı ve onayladı:
  - Tanrı dayandı ve bize emretti!
  Baba Yaga, Margarita'ya döndü ve cevapladı:
  - Seni ısırganların yetiştiği özel bir yere götüreceğim. Bu ısırgan otu ve ayrıca mezarlıkta yetişen ısırgan otu havarilere gömlek dikmek için kullanılabilir. Orada bir taş var, dokunduktan sonra ve gömlek dikerken ağzından tek bir kelime çıkmamalı ve tek bir soru sormayacaksın!
  Margarita şaşkınlıkla sordu:
  - İşte sorun bu. Hiç dikemiyorum! Ben bir prensesim, terzi değil!
  Baba Yaga gülümsedi ve yanıtladı:
  - Tamam ozaman! Dikiş dikmeyi öğrenmen için bir büyü yapacağım. Ama ilk başta yavaşça dikeceksiniz ve ancak o zaman her şey hızlanarak ve hızlanarak! Ve en önemlisi, sessizce hatırla, ruhunun geleceği buna bağlı.
  Margarita başını sallayarak onayladı:
  - Sessizce, çok sessizce!
  Çocuk gülümseyerek dedi ki:
  - Sükut altındır!
  Baba Yaga oğlanla kıza başını salladı:
  - Beni takip et!
  İlk olarak, çocuğun kaderine karar verildi. Ortaya çıkan şeytan, çocuğun kaslarını hissetti ve ağzını açmasını emretti ve memnuniyetle şunları söyledi:
  - O sert ve güçlü! Taş ocaklarında köle olacak!
  Baba Yaga birkaç küçük altın aldı ve kaprisli bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir şey yeterli değil!
  Şeytan öfkeyle cevap verdi:
  -Birçoğu artık çocukları köle olarak satıyor. Sana zaten eski bir arkadaştan fazlasını verdim ...
  Baba Yaga bir sırıtışla belirtti:
  - Bu zor bir çocuk! Çok inatçıdır ve sonsuza kadar işinize yarayacaktır! Böylece daha fazlasını verebilirsiniz!
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Bu sonsuz çocuklardan bir sürü var, ama maden kauçuktan yapılmadı. Kurumaması iyi, ama sonsuz sayıda köleye ihtiyacım yok, bu yüzden dükkan yakında kapanacak!
  Baba Yaga öfkeyle cevap verdi:
  - Vay, asırlardır çıplak, yalınayak çalışan, sadece sopa alan, taş üzerinde uyuyan, köle gibi yemek yiyen bu zavallı çocuklar... Onlara imrenmeyeceksiniz.
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Ama bir rüyada özgürlük kazanırlar!
  Gardiyanın oğlu olan çocuk üzüldü. Sadece mayolarını bırakarak kıyafetlerini yırttılar ve ellerini ve ayaklarını zincire vurdular. Bu çok sinir bozucu. Ellerinizi ve ayak bileklerinizi ovuşturan kendi prangalarınızı çalıyorsunuz.
  Sonsuza dek kelimesi de endişe vericiydi. Yüz yıl için değilse, ama sonsuza kadar? Evet, yüz yıl çok uzun. Çocuk bunu özellikle şimdi, bir tasma üzerinde yürümek zorunda kaldığında hissetti ve zincirler ayaklarını üzerine koymasını engelledi ve ayak bileklerini çabucak ovuşturdu. İşte o zaman tam bir adım atamazsınız, ne kadar sakıncalıdır. Bacak hızlanıyor ve çelik çemberi bir çocuk teni gibi hissediyorsunuz.
  Şeytan çocuğa sordu:
  - Adın ne köle?
  Oğlan cevap verdi:
  - Serge...
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - İşte bu Seryozhka ... Görünüşe göre size yüz yıl içinde özgürlüğe kavuşabileceğinizi söylediler mi?
  Çocuk başıyla onayladı.
  - Evet, dediler, yani bu bir aldatmaca mı?
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Hayır, hiç de değil! Bu araftır ve köle bir çocuk için yüz yıl asgari süredir, ancak... Suçları kabul etmezseniz. Ve böylece en ufak bir söve için terim eklenir. Yani ceza daha uzun olabilir. Şeytanlar genellikle erkekleri küstahlığa kışkırtır ve onlara son tarihler ekler ...
  Sergen mırıldandı:
  - Aman Tanrım...
  Şeytan göz kırptı ve not aldı:
  Ama hala bir şansın var. Poishachish, yirmi yüzyıl, buna alışırsın ve kusursuz davranabilirsin. İşte o zaman...
  Küçük çocuk heyecanla dedi ki:
  - İsteğe göre mi?
  Şeytan kıkırdayarak cevap verdi.
  - Orduya hayır! Ama bu artık kölelik değil ve kariyer yapabilirsiniz! Evet, köleliğin aksine eğlence var! Kızlar, atıştırmalıklar, içkiler, kartlar ve akıllı telefonlar!
  Serge endişeliydi:
  - Akıllı telefonlar nedir?
  Şeytan kıkırdadı ve şöyle dedi:
  İhtiyacın olana kadar! Seni kıskanma oğlum! Ah, kıskanma!
  Serge, şeytanın peşinden taş ocağına girdi. Çocuğun beyninde kaçma düşüncesi vardı ama köpek onu çok yakından takip etti. Çok büyük, aslan gibi ve elmas gibi parıldayan kılıç gibi dişleri var.
  Elbette bundan kaçamazsınız. Ve kırılabilir. Ve şimdi cehenneme gidiyorsun.
  Margarita cadıyı takip etti. Şık bir elbise giymişti, ancak yüksek topuklu ayakkabılarını kayalık bir yolda yürümekten rahatsız olduğu için çıkardı. Ve prenses yalınayaktı. Ancak aylarca dolaştıktan sonra çıplak tabanları nasırlaştı ve yolun keskin taşlarında neredeyse hiç acı hissetmedi.
  Margarita, cadıyı görev bilinciyle takip etti. Ama düşünceler kafasından hızla geçti. Ya da belki Lucifer'in mahkemesini reddetmesi boşunaydı? Yeraltında yetmiş yedi elmas sarayı, her sarayda yetmiş yedi kulesi ve her kulede yetmiş yedi salonu, her salonda yetmiş yedi taht, her tahtta yetmiş yedi halısı ve her tahtta yetmiş yedi halısı olduğunu söyledi. her halıda yetmiş yedi güzel kız veya süslenmiş kölelerin narin tenli gençleri.
  Ve burada lezzetli yiyecek ve şarap getiriyorlar. Ve cehennemde Lucifer için çok eğlenceli. Böyle olağanüstü, kozmik bile var ...
  Prenses çıplak topuğuyla sivri bir taşın üzerine bastı. Mısır delindi ve acı hisseden kız nefesi kesildi.
  Baba Yaga onu uyardı:
  - Çığlıkları tutmaya çalış! Aksi takdirde gömlek dikmeye en baştan başlamak zorunda kalacaksınız. Ve cesur ol.
  Dereyi geçtiler. Margarita elbisesini daha yükseğe kaldırdı ve kendini ıslatmamaya çalıştı, ama yine de eteği su basmıştı. Ve Baba Yaga suyun üzerinde yavaşça süzüldü.
  Diğer tarafta bir taş ve yoğun ısırgan çalılıkları vardı.
  Agresif bir şekilde sırıtan Baba Yaga şöyle dedi:
  - Burada avucunuzu sağ elinizle koymanız ve bir dua söylemeniz gerekiyor: "Babamız." Bundan sonra tek kelime etmeyeceksin. Ve gömlek dikeceksin. Reddetmek için çok geç değil, ama... Lucifer seni yakalayacak, sadece aptal olduğun için ona ve meleklerine görünmez kalabilirsin.
  Margaret başını şiddetle salladı.
  - Kabul ediyorum!
  Ve sağ elini bir taşın üzerine koyarak bir dua okudu ...
  Sonra işe koyuldu. Ve ısırganların elini nasıl yaktığını. Hemen korkunç ağrı ve şok. Ve Margarita neredeyse çığlık atacaktı. Ama kendini tuttu, gözlerini kapadı ve vahşi bir güçle kusmaya başladı. Ve o kadar acıtmıştı ki, ellerinde atom bombaları patlıyormuş gibi. Ve yüzüne bir ısırgan otu kaçtı.
  Ancak Margarita bir kaya kadar cesurdu. Ve kendini yırttı ve acının üstesinden geldi. Acıdan titriyordu bile.
  Çıplak ayakla ısırgan otu yoğurmak, ayakları çok sert olduğu için çok korkutucu değil, ancak nasırlardan zayıflasa bile yine de yanıyor. Sonra iplik yaparsın. Eh, dikiş artık acıtmıyor, ısırganlar acı veren kurdelelerini boşalttı.
  Sadece ilk gömlek çok uzun süre dikilir. Ve önemli bir ilerleme kaydetmek hemen mümkün değil.
  Kız, dikiş sırasında yanmaktan çok monotonluktan acı çekti ve ağladı.
  Burada, bir gömlek dikmek kurnazca değil, ne kadar yaygara gibi görünüyor.
  Serge de mutsuzdu. İlk olarak, kel tıraş edildi. Soğuk suyla sabun olmadan bu prosedür hoş değildir. Ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak. Çocuğun sarı saçlarının her tutamıyla ruhundan ve kişiliğinden bir parça uçup gidiyor gibiydi. Oğlan, bakır kırmızısı saçlı, küçük kıvrılmış bacaklı, siyah çizmeli ve kıpkırmızı takım elbiseli bir kadın şeytan tarafından tıraş edildi.
  Kıkırdadı ... Ama neredeyse onu kesmedi ve bunun için teşekkürler. Serge hala bir çocuk olmasının iyi olduğunu ve sakalını tıraş etmesine gerek olmadığını düşündü. Ve bu daha da tatsız ve iğrenç olurdu.
  Ama bu, ortaya çıktığı gibi, hala çiçekler. Markalaşma olacaktı. Çıplak, çocuksu bir omuza kölelik işareti koyduklarında. Ve tabii ki sıcak demir.
  Ancak Serge aynı anda hem şanslı hem de şanssızdı. Damgalanması gereken şeytan, bir rapor için cehenneme çağrıldı ve çocuğun daha sonra yumruklanmasına karar verildi. Bir yandan, acıda bir gecikmedir. Öte yandan, ek acı çekme beklentisi.
  Ancak, madenlerde çalışmadan önce. Ve bu zor. Burada sadece on dört yaşından büyük olmayan erkekler çalıştı - görünüşe göre elbette. Aslında, ölümden sonra erkek çocukların cesetlerini alan yetişkin günahkarlar bile vardı. Altın ve değerli taşların çıkarıldığı bu madenler araftı. Sanki bazı bilgisayar oyunlarının elektronik stratejisinde hiç bitmedi. Ve iş çeşitliydi. Oğlanlardan bazıları yüzyıllardır çalışıyorlardı ve o kadar rahat kasları vardı ki, sporcular bile onları kıskanırdı.
  Madenlerde ışık olduğu için güneşin ışığı toprağa nüfuz etti ve hatta güneşlenmek bile mümkün oldu. Bu nedenle, çocuklar Araplar gibi çok esmerdi, ancak neredeyse hepsi sarı saçlı. Genellikle köleliğe girerken veya saçlar çok uzadığında, omuzlara dokunarak traş edilir.
  Çocuklar hızlı hareket ettiler, yüklere zaten alışmışlardı ve Serge onlara ayak uyduramıyordu. Taşları yüklemek, kırmak, sepet taşımak, arabaları itmek ve merdiven çıkmak gerekiyordu. Çalışma, farklı kas gruplarına yük verecek şekilde yapılmıştır. Hangisi mantıklıydı. Ve daha hızlı iyileşirsin.
  Ama yine de zor. Serge zaten bir saat çalıştıktan sonra bir kazma ve arabayı itmek çok yorgun hissetti. Ama çocuk dişlerini gıcırdattı. Çok sayıda gözetmen vardı - hem erkek hem de kadın. Yavaşlarsan seni kırbaçla döverler. Ve çok acıyor. Serge ilk kez vurulduğunda çığlık attı ve daha hızlı çalışmaya başladı.
  Ama zor... Bu tür yüklere alışık değil. Çok yürümeye alışmış bacaklar için daha da kolaydır, ancak strese çok alışık olmayan sırt ve kollar ağrır ve uyuşur. Ayrıca çok keskin yollar. Birkaç saat sonra çocuğun nasırlı ayakları bile yanmaya başlar.
  Sadece giysilerinden numaralar olan mayoları var. Rakamlar değişebilir. Özgürlüğe ne kadar yakınsa, sayı o kadar küçük ...
  Susamıştım... Şeytanlar, hareket halindeyken kölelere kepçeden su verirdi, ama oldukça ender. Taşlı sepetler, çok ağır. Kaslar henüz o kadar sertleşmedi. Daha deneyimli köleler kolaydır ve ayrıca gülümserler. Dişleri güçlü, lekesiz, burada, köleliği telafi eden daha yüksek güçlerin, ebedi gençliğin bir armağanı olarak.
  Ancak kasların alışması ve güçlenmesi zaman alır.
  Gücü Serge'den ayrıldı ... Sonunda çocuk bilincini bile kaybetti ve düştü. Soğuk suyla ıslatıldı ve bir kamçıyla dövüldü. Neyse ki iş günü bitti. Serge güçlükle yürüdü ve iki çocuk onu kollarından yakaladı. Ve aldılar.
  İçlerinden biri fısıldadı:
  - İlk günler ve haftalarda zor! O zaman dahil olacaksın ve her şey yoluna girecek!
  Serge yorgunluktan yemek yemek istemedi. Ama iki çocuk kelimenin tam anlamıyla ona meyve püresi attı. Yemek fena değildi ama meyve biraz acıydı ama onları yemek mümkündü. Yöresel yemeklerin en büyük artısı kölelerin ihtiyaçtan dışarı çıkmamış olmasıdır. En azından koku yoktu.
  Ve kayaların üzerinde uyudu. Ancak yüzyıllar boyunca, birçok çocuğun vücudu taşları aşındırdı ve üzerlerinde uyumak oldukça kabul edilebilirdi. Bir sahilin kumu gibi.
  Battaniyeye gerek yok, burası çok sıcak. Ayrıca, birçok çocuğu ısıtırlar. Dişi şeytanın çıplak ayakları hisse senetlerini kırdı. Her biri için on. Ancak uykuya pek müdahale etmezler. Seryozhka o kadar yorgundu ki hemen uykuya daldı. Yine de, çocuğun vücudu güçlüdür.
  Ve bir rüyada Seryozhka, çatıların üzerinde uçuyormuş gibi uçtuğunu hayal etti. Çok güzel ve çok şaşırtıcı. Bir kuş ya da güve gibisin.
  Sadece bir rüyada zalim esaretten kaçabilirsin.
  Sabah uyanmak ve ağır çalışmaya geri dönmek. Ve yine bir çekiçle çalışın, taşları kazın, ardından küreklerle arabalara yükleyin. Sonra diğer adamlarla arabaları itiyorsun. Ve sonra sepetleri taşırsın. Ve yine taşları bir kazma ve ardından bir balyozla dövdünüz. Kaslar çılgınca ağrır ve kelimenin tam anlamıyla acı içinde inlersiniz.
  Düşmek üzeresiniz gibi görünüyor, ancak ikinci bir rüzgar açılıyor ve otomatik pilota geçiyorsunuz. Ve işi tekrar yapıyorsun. Çocuklara kısa bir öğle yemeği molası verilir ve üzerlerine bir kova soğuk su dökülür. Gıda meyve püresi. Sade su ile iç. Ama tuvalete gitmek istemiyorum. En azından arafta kova yok ve bu büyük bir artı.
  Serge sonuna kadar unla bekledi, kuma yıpranan taşlar düşüp uykuya dalsın diye. Çok yorgun olduğum için yemek yemek istemiyordum.
  Zaman çok yavaş ilerliyor. sen secdedesin.
  Ama sonunda mola burada. Kendin yuttuğun ve uyuduğun akşam yemeği.
  Ve sen hayal ediyorsun... Eyvah, bu sefer sanki bir rafa asılıyorsun ve eklemlerin bükülüyor. Ve şeytanlar kamçılarla dövdüler.
  Ve ertesi gün, aşırı yüklenen vücut henüz iyileşmedi ve çok acıyor. Her damar ıstırap ve azapla çınlar. Acı her yerdedir, bir kan lekesi kalmaz, aşırı yüklenmenin dokunduğu bir damar yoktur.
  Ve Serge yeniden çalışıyor... Dünya ona şimdiden siyah beyaz görünüyor...
  İlk hafta, yorgunluğun biriktiği ve kasların harekete geçmeye hazır olduğu en zor haftadır... Ama sonra bir kırılma meydana gelir ve içeri çekilirsiniz.
  Ve şimdi nihayet renkler yeniden gözlere döndü. Ve bir rüyada tekrar uçmaya başlarsın, bir kuş gibi süzülen, çatıların üzerinden.
  Ancak burada Serge şanslı değildi, aşırı yüklenen kaslardaki ağrı donuk olur olmaz ve hatta diğer araf mahkumlarıyla biraz konuşmaya başladı. Bir şeyi tanımaya başladı.
  Ama sonra yumruk yapan şeytan geri döndü. Ve Serge ona sürüklendi. İki dişi şeytan kaslı bir çocuğu tutuyordu. Serge kendini teselli etmeye çalıştı: en azından şu anda çalışmıyor. Ve boynuzlu da olsa kadınlar tarafından tutulduğunuzda, ancak görünüşte genç ve deneyimli, hatta hoş.
  Doğru, şeytanlar erkeklerle flört etmez: cezadan korkarlar.
  Sizi hissettiklerinde, onların da bir ilgileri olduğu açıktır.
  Serge demirhaneye getirildiğinde, gerçekten korkutucu oldu. Şeytan çok büyük görünüyordu ve büyük boynuzları vardı. Önlüğü vardı.
  Ve böylece şömineden, Araf günahkarlarının damgalandığı gül şeklinde bir amblem çıkardı.
  Çocuk dişlerini daha sıkı sıktı ... Çığlık atmamaya karar verdi. Şeytan keskin bir hareketle çocuğun omzuna kızgın bir demir koydu. Serge acıdan patlamış gibi hissetti ve haykırdı... Şeytanların ellerinde seğirdi, ama çok güçlüydüler ve onu geri tuttular. Şeytan taze damağa kızgın yağ damlattı ve homurdandı:
  - Şimdi daha kolay olacak! Bu dünyadaki en büyük acı değil!
  Gerçekten de, ağrı hızla azaldı. Serge'nin yüzü acıdan kıpkırmızı olmayı bıraktı ve tekrar nefes aldı ... Şeytanlar onu demir ocağından dışarı sürükledi. Çocuk rahatlayarak en kötüsünün geride kaldığını düşündü ve şimdi...
  Madenlere sürüklendi ve kükreme emri verdi:
  - Ve şimdi çalış!
  Hareket ederken, marka hala biraz acıttı ve acıttı. Ama dayanılabilir bir acı. Henüz iyileşmeyen kaslar ağrıyordu. Ve Serge işe geri döndü. Balyozla taşlara vurmak zordur, markanın olduğu omuzda verilir. Ve yine gözyaşlarına boğulmamak için tüm cesareti zorlamanız gerekiyor. Ve önünüzde hala en az yüz yıllık ıstırap var.
  Marguerite de mutsuzdu. Kendi başına karar verebileceği tek şey, bugün ısırgan toplamaya gitmek ya da yarına ertelemekti. Ve sadece kendi kendine konuşabildiğin için sessizliğe dayanmak daha kolaydır.
  En zor şey, sadece çıplak elle ısırgan otu toplamaktır. Doğru, Margarita biraz kurnazdı. Örneğin bacakları pürüzlüdür ve ısırgan otu elleri kadar acıtmaz. Yani önce çıplak ayakla ezin, sonra çivilenmiş ısırgan otunu almak daha kolay olacaktır. Ve sonra gömleği ör. Ama bu uzun bir iş... Zaman sanki damla damla akıyormuş gibi akıp gidiyor. Yemek önemli değil. Sadece çilek yiyebilirsin ve burada kış yok gibi görünüyor. Oh, ve biraz balık yakala. Evet, çok eğlenceli değil.
  Şarkıyı yüksek sesle bile söyleyemiyorsun, ürkütücü.
  Yalnızca zihinsel olarak şunları yazabilirsiniz:
  Bir sarayda prenses olarak doğdum
  Bana üç bin hizmetçi hizmet etti...
  Ama Şeytan'ı bir taç reddetti,
  Çünkü lanet olsun bu bir hediye değil!
  
  Pekala, zalim adam Lucifer,
  Böyle bir aldatmacayı affetmedim ...
  Çeşitli alanların efendisidir,
  Ve fırtınalar, kasırgalar gönderir!
  
  Saraydan yalın ayak koştum,
  Köylü elbisesi içinde, gururlu bir prenses,
  Babamın vasiyetiyle hapisteydim,
  Ve deneyimli, çok fazla stres bil!
  
  Cadı bana kötü tavsiye verdi
  Bir düzine gömlek diktin kızım...
  O zaman tüm dünya sana açılacak
  En önemsiz böcek olmayacaksın!
  
  Neyse, her zamanki gibi,
  Dul olmamak için kendimi makineye bağladım...
  Büyük rüya gerçek oluyor
  Ama kız ısırgan otu dikmek zorunda kaldı!
  
  Ve bu un parmaklarınızı yakıyor,
  Ne de olsa, ısırganlar ateşin ne kadar kötü olduğunu biliyor ...
  Ama kardeşler onuru hak ederken,
  Prensi kızın dudaklarından öpmek için!
  
  Ve bir gömlek örüyorum, beyler bilir
  Lucifer'in hilelerinden kaçmak için...
  Gerçek bir cennete inanmak için,
  Gezegeni bir küre gibi göstermek için!
  
  Ve bu parlak günün geleceğine inanıyorum
  Şakadan kurtulduğumuzda, hepimiz cehennemden geliyoruz...
  Kazançlar sınırsız hesap açar,
  Ve çok büyük bir ödül olacak!
  
  Tanrı'ya dua etti, Rab Mesih,
  Ve çok gözyaşı döktü...
  Kalbimin bir parçasını ona getireceğim,
  Ve cehennemin boyunduruğunu kaideden atın!
  
  Kısacası Allah insanlara yardım etsin.
  Dikeceğim, gömleğin ısırganından inanıyorum ...
  Herkes dirilsin diye,
  Sonuçta, bir insan sefil bir böcek değildir!
  
  Ve şimdi bir arı gibi çalışıyorum,
  Çıplak ayakla ısırgan otunun üzerine basmak...
  Ve yakında bir kaplıca olacağına inanıyorum,
  Gezegen sonsuz Mayıs gibi olacak!
  Ama işte ilk gömlek nihayet hazır. Dikkatlice katlayın ve ikincisini alın. Ve sanki ilk, en zor adım atılmış gibi.
  Margarita sadece uyurken rüyalarında konuşabilir. Ve orada Serezha ile tanışmak için. Ne yazık ki hala onun prensi olmak için çok genç. Ve özel ve bilinmeyen bir şey istiyorum ...
  Oğlan Serge taşları bir karıştırıcı ile arabaya yükledi ve sonra diğer erkek fatmalarla birlikte itmek zorunda kaldı. Stigma zaten iyileşti ve ağrıya müdahale etmiyor. Ebedi çocuklar için köleliğin sembolü olan sadece bir gül vardı.
  Kaslardaki ağrı çok daha az hale geldi. Ve çocuğun kasları güçlendi. Artık o kadar yorgun değil ve diğerlerine eşit şartlarda ayak uydurabiliyor.
  Komşularınızı da tanıyabilirsiniz. Örneğin, görünüşte on üç yaşlarında sarışın bir çocuk, sadece çok kaslı bir Vitya. Görünüşe göre bir yetişkindi ve cehennem ateşine düşmemek için bin yılını arafta geçirmeyi kabul etti. Aslında yüklere alışınca ateşte kavrulduğunuz zamanki kadar acı çekmiyorsunuz. Aslında, çocukların vücutları yeterince hızlı bir şekilde taşlarla çalışmaya alışırsa, sıcak bir tavada daha uzun süre oturmaktan daha iyi hissetmeyeceksiniz.
  Ve burada, örneğin çocuklar konuşabilir. Örneğin, derin bir yaşlı adam olarak ölen ve bir kamarot ve bir korsan olarak denizi ziyaret etmeyi başaran bir günahkarın geçmişi, uzun yaşamını dinlemenin küçük bir neşesi vardır. Doğru, asil bir soyguncu olmaya çalıştı ve sonra tövbe etti. Ve paranın bir kısmını kiliseye verdi. Arafta kaldığı şey yüzünden. Resmi olarak, bin yıl boyunca, ayrıca günahlar için, hatta rahiplerin saldığı günahlar için.
  Vitya dört yüzyıldan fazla bir süredir burada. Sohbet etmek istiyor. İş sıkıcı hale geldi ve bu, köleliğin rutin sıkıntısından kurtulmanın tek yolu. Bir rüya görmek dışında.
  Gözetmenlerin duymaması için sessizce konuşmalısın. Ve sonra sana bir kamçıyla vuracaklar. Şeytanların gerçekten iyi bir kulağı vardır, ama aynı zamanda günahkarlara biraz acır ve sohbet etmelerine izin verirler. Vücut çalışmaya alışınca asıl azap zaten rutin bir can sıkıntısıdır çünkü yüzyıllardır aynı şeyi yapmak sıkıcı olmaya başlar. Sadece madeni görmenin yanı sıra, en iyi ihtimalle başka bir kata veya seviyeye transfer edileceksiniz.
  Muhafızların çoğu dişi şeytan ve belli bir seviyeden daha yüksek olmadığı sürece konuşmasına izin veriliyor.
  Victor bir hikaye anlattı...
  Toprak sahibi için erken çocukluktan beri çalıştım. İlk işim koyun gütmekti ve yanımda sürüye yardım etmesi için benden büyük bir kız vardı. Her şey ilk başta hiçbir şeydi. Görünüşe göre iş zor değil, nispeten iyi beslenmişsiniz. Hatta kitap okuyabilirsiniz. Benim zamanımda akıllı telefonlar yoktu.
  Serge iç çekerek cevap verdi:
  - Kendimi bir akıllı telefona bölmek istiyorum! Garip bir şey söylüyorlar.
  Victor başını salladı ve devam etti:
  - Hâlâ çocuktum ve neredeyse mutlu hissettim. Üstelik yerel rahibin birçok ilginç kitabı vardı. Ve yılın çoğunu yaz aldı. Ve kış çok kısa, neredeyse don yok.
  Çimlerde çıplak ayakla koşarsın, böğürtlenleri patlatırsın, temiz hava solursun ve mutlu olursun. Ve bazı çocuklar madenlerde veya fabrikalarda çalışıyor ve çok daha kötü durumdalar.
  Ama bir şekilde kız dışarı çıkamadı. Zaten neredeyse bir yetişkindi, görünüşe göre bir erkekle randevusu vardı. Koyunları tek başıma gütmeye gittim. Ve kütüklerden yapılmış bir çocuk hakkında son derece ilginç bir kitap okudum ve o korsanlar için bir kamarot oldu. Neyse koyun kaçtı.
  Ve üçü bir vadiye düştü ve sakat kaldı. Bir iki tane daha bulamadım.
  Efendim kırbaçlanmamı emretti. Ve daha önce hiç dayak yemedim. Bu yüzden direnmeye başladım. Ve ne yazık ki, haiduklardan birinin kemerinde bıçak vardı. Ve onu tuttum ve kestim. Bir hizmetçiyi, bir beyefendiyi yaraladı ve bu zaten ciddi bir suçtur. Sadece kırbaçlanmadım, aynı zamanda şehre gönderildim. Bir çocuk hapishanesine kondular. Ve samanda değil, çıplak tahtalarda uyumak zorunda kaldım. Ve makinede on iki saat sıkı çalışın. Ve bu zor iş, artı ders çalışmak. Bir dakika boş zaman değil. Ve her küçük şey için kırbaçlandı. Bir yulaf ezmesi besleyin.
  Evet ve bazı adamlar gerçek suçlular ve birbirlerini sıçıyorlar.
  Daha kötüsü olamaz gibi. Ancak mallara olan talep düştü ve ben de dahil olmak üzere bazı adamları madenlere transfer etmeye karar verdiler. Araftaki gibi, madenlerdeki koku korkunç. Böylece reklamlarda ihtiyaç giderilir ve meşaleler yanar.
  Kısacası yine kelleştik ve madene atıldık.
  Ama arkadaşım ve ben kömürün içinde uyuyakaldık ve bir arabaya saklandık. Ve çıkabildiler.
  Ve bizi aramaları gerektiği için gemide saklandık.
  Daha doğrusu, farklı gemilerde.
  Serge gülümseyerek belirtti:
  - Romantik!
  Vitka yanıtladı:
  - O kadar basit değil! Kaptan iyice kırbaçlanmamı emretti. Bilincini kaybedene kadar çırpın. Ve sadece arkada değil, aynı zamanda topuklarda da sopalarla. Çocuk hapishanesinde, çalışmaya devam edebilmemiz için genellikle nazikçe kırbaçlanırdık. Ve sonra yarı ölü olarak gördüler ve şişmiş oldukları topuklarını dövdüler. Neyse ki onu denize atmadılar ve çocuğun yaraları çabucak iyileşiyor.
  Düşündüğüm gibi, beni hala kamarot olarak aldılar. Ama bunda çok az romantizm var. Sık sık kırbaçlanırlar, en zor ve en kirli işleri onlara yaptırırlar. Ve denizciler, aşçı ve diğer canavarlar yendi.
  Sonra hava daha da serinledi, denizde korsanlar tarafından saldırıya uğradık. Ve tabii ki yakalandı, yakalandı. Eh, denizcilere ihtiyaçları yok, onlardan ne alabilirsin. Her şey aşırıya kaçıyor. Ancak geleneklere göre, yakalanan bir korsan onun şirketine alınır. Şey, Koku'nun çenesine bir topuk gibi koştum. Denizden uçtu.
  Korsanlar beğendi ve beni gemilerine aldılar. Zaten bir kamarotları olmasına rağmen. İlk başta onunla anlaşamadık. Daha yaşlı ve daha güçlüydü ve sık sık vuruldu. Cevap verdim ve kavga ettim!
  Ama şimdi uçağa binme zamanı, onun hayatını kurtaracak kadar şanslıydım.
  Ve arkadaş olduk.
  İlginç ve romantikti. Bir kez yakalandım ve sadece genç yaşım beni darağacından kurtardı. plantasyonlara gönderildi. Ama oradan kaçtım ve tekrar korsanlara katıldım. Yaşlandım ve zaten yardımcı kaptan. Çok savaşlar ve yaralar aldık.
  Akıllıydım, pek içmedim, sigara içmedim, para biriktirdim. Zaman geçti ve korsanlar ciddiye alındı. Deniz balıkçılığını bırakıp daha barışçıl bir ticarete girişmek zorunda kaldım. Genel olarak uzun ve oldukça mutlu bir hayat yaşadım, bir ailem, çocuklarım oldu ve saygın bir insan oldum.
  Ve örneğin kaptanım tekerlekliydi. Korsanların çoğu kötü bitti. Darağacında olanlar, kendini içenler, ağır işlerde hayatını kaybedenler.
  Vitya, Serge'e göz kırptı ve not etti...
  - Artık şanslı olduğumuzu söyleyebiliriz. Ve sonra cehennemde, vücudun her hücresi yandığında ve bu acının çok daha kötü durma şansı olmadığında!
  Sergen şunları kaydetti:
  Böyle düşünürsen daha kötü olabilir! Bu, sadece burnunuzu kıran, ancak çenenizi de kırmayan holiganlara minnettarlığı hatırlatsa da!
  Vitya gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Ben yaşlıydım... Ne olduğunu biliyorum! Ve bedence genç ve sağlıklı olduğumda, bunun için En Yüce Tanrı'ya teşekkür etmek istiyorum.
  Serge kıkırdadı ve belirtti:
  - Ve ben yaşlı değildim! Ve tam olarak anlamıyorum!
  Vitka başını salladı.
  - Belki ... Arafta ve cennette yaşlanmazlarsa da anlarsın!
  Serge mantıklı bir şekilde belirtti:
  - Yani, bu anlamda Dünya'da en kötüsü!
  İş, elbette, hızla sıkıcı hale gelir ... Ama çocuğun arafta çok uzun zaman geçirmesi gerekiyorsa, Margarita daha hızlı bir serbest bırakmaya güvenebilir ... İkinci gömlek ilkinden biraz daha hızlı hazırdı. Prenses, çok uzun olmayan hayatında tatsız çalışma anları olduğunu hatırladı. Özellikle dikte yazarken.
  Ve yazacakların miktarı azaldığında öyle bir şefkatle bakarsın ki. Ve son satırlarda sadece eller titriyor.
  Margarita, hala çalışmak zorunda olduğu gerçeğinden memnun değildi. Ama hala çalışıyorsan daha da kötü.
  Üçüncü gömlek o kadar zor değil. En zor şey, kendinizi ısırgan otu toplamaya zorlamak, sonra onu çiğnemek ve topuklarınızı nasırların arasından pişirmek. Ve sonra döndüğünüzde daha kolay.
  Margarita, kayalık yolda daha yalın ayak yürümeye çalıştı, böylece ayak tabanları nasırlarla daha keratinize ve pürüzlü hale geldi. Ellerinizi kolaylaştırmak için ısırganları çiğniyorsunuz.
  Ve senin için çok daha iyi.
  Margarita bile zihinsel olarak mırıldandı. Sessizce, elbette, ama bir kelime söylemeden, beste yaparken dudaklarınızı hareket ettirebilirsiniz;
  Prenses kahvaltıyı severdi,
  Muz, fındık, çikolata...
  Ve daha parlak bir yarına inandım
  Ne güzel bir sonuç!
  
  Tanrı'nın yerini almak istedim
  Herkese mutluluk ve ölüm vermek...
  Kızın birçok arzusu var -
  Ve kaprislere katlanmak zorundasın!
  
  Şimdi o bir köle oldu
  Sahibi Lucifer...
  Ve çıplak ayak tokat,
  Farklı yaklaşımlardan ve alanlardan!
  
  Gözetmen onu kırbaçla dövüyor,
  Kahvaltıda sofradan arta kalanlar...
  Ve eğer kıza kemik verirlerse,
  O zaman en azından çığlık atarsın - bir patlama ile!
  
  Evet, prenses paçavra oldu,
  Son zamanlarda bir elmas olmasına rağmen ...
  O ünlü kamçı ile yener,
  Ve göze vurmamalısın!
  
  Kız bu acıdan inliyor,
  Metal yakar....
  Güzellik özgürlük hayalleri,
  Ve Şeytan onun ideali!
  
  Ama nasıl oldu
  Prensesin çıplak olması...
  Ve bir şey şiddetle yükseldi,
  İşte çıplak ayak altındaki taşlar!
  
  siz akıllı insanlara inanmayın
  Prenses vazgeçme inan...
  Ve melekleri yargılayacak,
  Vahşi bir canavar yutmaz!
  
  Prenses savaşmaya alışmış
  Güzellik kaderine lanet etme ...
  Şiddetle savaşabilir
  Ve tabuttaki sahiplerini görüyor!
  
  Şeytanlar merhameti bilmez
  Ve acı bir şekilde eziyet inanıyorum ...
  Ama kız bir ödüle layık,
  Yakışıklıysan küsme!
  İşte uğultular,
  Düşmanla savaş bitti...
  Lanet olası piçler gitti
  Ya vidalı bir kızsa!
  
  güzellik vurur
  Çıplak, bakır ayağıyla...
  Ateşler alev alev yansa da
  Çıplak bir prenses olma!
  
  Zamanı gelecek, inanıyorum
  İnsan olmayacak, dertleri bil...
  Ve her şey bir anda altın olacak,
  Lucifer yine cehenneme gidecek!
  
  Ve kız özgür olacak
  Sevdiğimi bulacağıma inanıyorum...
  Onun milli destanları,
  Şair mısralarda şarkı söyleyecek!
  Serge yavaş yavaş işe dahil oldu. Kasları kurudu ve çok kabardı ve cildi güneş yanığından çikolataya dönüştü. Çocuğun zaten sertleşmiş çıplak ayakları tamamen keratinizeydi ve keskin taşların üzerinde korkusuzca yürüdüler ve nasır bile hoştu. Vücuttaki ağrılar neredeyse yok oldu, kaslar yüklere uyum sağladı. Çalışma sırasında neredeyse hiç işkence ve susuzluk çekmedi.
  Ancak rutini algılamak daha zordur. Yeni ve heyecan verici bir şey istiyorum.
  Çocuklar birbirleriyle çok konuşurlardı. Kim yoktu. Çok az sayıda gerçek erkek çocuk var, neredeyse tamamı genç bedenlere sahip olan yetişkinler, sanki kölelik tazminatı olarak. Ve onlardan çok ilginç hikayeler duyabilirsiniz.
  Kozmik dünyalar dahil. İnsanların yıldızlar arasında uçtuğu ve şehir büyüklüğünde gemilere sahip olduğu yer. Yiyeceklerin talaştan, hatta havadan yapıldığı ve ücretsiz dağıtıldığı yerler. Çocukların havada kanatsız uçtuğu yer. Yani bu gerçek. Ve diğerleri.
  Albert çalışırken hikayeleri hevesle dinledi ve zaman daha hızlı uçtu.
  Ve uzay savaşlarını duymak özellikle ilginçti. Genel olarak harika. Yıldız gemileri renkli ölüm ışınları yaydığında.
  Nasıl görmek istersin.
  Farklı dünyalarda başka birçok harika şey oldu. Bazıları öyle bir gelişme aşamasına geldiler ki, yaşlılığı yendiler ve burada ruhlar şiddetli ölüm sonucu geldi.
  Ve daha ne kadar farklı ve farklıydı.
  Albert geceleri harika rüyalar gördü. Çok muhteşem ve eşsiz.
  Gökdelenleri ve sarayları, kilometrelerce yükselen çeşmeleri, hareketli heykelleri, altın kubbelerine koca bir şehrin sığabileceği tapınakları ile. Ve daha fazlası.
  Bu da arafta kalmayı kolaylaştırdı ve o kadar da cehennem gibi olmadı.
  Margarita da çalıştı ... Hâlâ özgürlüğe giden daha kolay ve daha kısa bir yolu var. Şimdi dördüncü gömlek bitti. Her yenisinin bir öncekinden daha hızlı dikildiğini hesaba katarsak, yolun yarısını düşünün, zaten tamamlandı ve sevinebilirsiniz.
  Zihinsel olarak, kız şarkı söylemeye bile başladı, elbette, sadece dudaklarını hareket ettirdi;
  Harikalar diyarında, prenses hükmetti,
  Kocaman, aydınlık bir bahçesi vardı...
  Rab büyük bir ilgiyle izledi,
  Ve fırtınalı bir konuşma başladı!
  
  Ama Şeytan onu takip etti,
  Düğün için bir konuşma başlatmak istedim ...
  Çok güçlü olduğu ortaya çıktı,
  Aslında karar!
  
  Kraliyet kesimli bir kız ne yapmalı?
  Nereye gidilir ve nereye gidilir...
  Truva'nın şiddetli savaşında bir kez düştü,
  Nereye gideceğini bile bilmiyorsun!
  
  Güzellik yola çıktı,
  Ama ayakkabının topuğu kırıldı...
  Çok uzun sürmemiş gibiydi,
  Tanıdık puanlar toplanamıyor!
  
  Prenses yalın ayak koştu,
  Kanlar içinde çıplak topukluları yere sermek...
  Kirli olan onu kaideden attı,
  Ama Rab sevgisine inanıyor!
  
  Çıplak ayakla kayalarda yürüyor,
  Ve dondurucu soğuk aşağılık yağmur ...
  Kızın kalbi intikam için çağırır,
  Ve soğuk rüzgar titremeye neden olur!
  
  Prenses çok korktu
  Etinin kraliyet gücünden olsa da ...
  Sonuçta, krallıktaki her şey o kadar yerleşmiş ki,
  Görünüşe göre Rab onu unutmuş!
  
  Sonra kız dilenci oldu
  Paçavralar içinde dağa su taşıyor...
  Para için üzgün dities söylüyor
  Ve hayalini kurtaracağına inanıyor!
  
  Kendine bir prens bulmak istedi,
  Güzel bir genç adam istiyordu...
  Ama onun gülen yüzlerinin her yerinde,
  Tanrıçayı bir kaide üzerinde yükselteceğim!
  
  Prenses soğukta bile yürür
  Karda zarif bir iz bırakmak...
  Gönlüne bir gül takar,
  Ve bir şiirde saklayacağım!
  
  Kızın çıplak ayakları dondu,
  Ama saf kalbinde bir ateş var ...
  Ve kızın gözyaşları buz oldu,
  Onun harika, bilge bir armağanı!
  
  Hayır, utanmayın atılgan şövalyeler,
  Tanrı kızın ölmesine izin vermesin...
  Çıplak ayaklı melekler ayaklarınızı ısıtacak,
  Ve ölüm o kıza yapışmayacak!
  
  Yüce Allah kurtuluş yolunu gösterir,
  Kıza neşe ve huzur verecek ...
  Ve bazen intikam istersin
  Ama meleklerin seninle olacağını biliyorum!
  
  Burada kız rüzgârla oluşan kar yığınlarını geçti,
  Yanan kar ışınların altında eridi ...
  Ve uzaktan cenneti bile görebilirsin,
  Başarı o mütevazı prensese gelecek!
  
  İşte kız genç adamı gördü,
  Ve dudakları bir öpücükle birleşti ...
  Ve güzelliğin sesi çok gür,
  Tamamen yalınayak olsa da zengin!
  
  Eh sonunda evlendiler
  Mutlu bir çocukları var...
  Daha büyük olan kızın adı Nastya,
  Ve hayat acele ediyor ve bir saniye aşağı değil!
  Burada prensesin sözleri köpeklerin havlamalarıyla yarıda kesildi. Büyük bir atlı grubu sığınağına yaklaştı.
  Margarita dışarı fırladı ve eğildi. Dört yüz atlı evine kadar sürdü. Köpekler kızı görünce sakinleşti ve herkes sustu. Lider de ortaya çıktı, bu durumda tacı olan güzel bir genç adamdı. Bir kız gördü ... Fakir bir cübbe içinde, ama altın saçlı, çıplak, yontulmuş bacaklı, ince bir figür.
  Ve bu mütevazı kıyafet Margarita'ya nasıl gitti. Melek yüzünün güzelliğini ne kadar vurgulamıştı. Üstelik elbise zaten yırtılmıştı ve çıplak bacaklar tamamen görünüyordu. Ve çok güzeller, kaslı ve bronzlaşmışlar. Saray hanımları gibi değil, kibrit kadar ince ya da sosis gibi şişkin değil.
  Hayır, çok etkileyici ve kabartmalı bir şekle sahip kaslı, güçlü bacaklardı. Ve kızın ayakları çok güzel. Küçük değil, aynı zamanda küçük, düzgün, yontulmuş parmaklarla zarif olmaya yetecek kadar. Hatta sert taban, topuğun bükülmesini daha zarif hale getirir. Margarita'nın beli ince ve kiremitli bir pres paçavralardan parlıyor. Bu da saray hanımları için alışılmadık bir durum.
  Genç kral şok oldu ve haykırdı:
  - Aşkım! Güzelsin!
  Margarita neredeyse cevap verdi, ama sonra kendini yakaladı ve ağzını gagaladı!
  Genç kral şaşırdı:
  - Sessiz ... İşte çekicilik bu! O zaman kesinlikle seninle evleneceğim! Hayatım boyunca dilsiz bir eş hayal ettim!
  Kralın yanında duran kardinal, kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Genellikle krallar kârla evlenir! Bu dilenciye neden ihtiyacın var!
  Genç kral gülümsedi ve cevap verdi:
  - Bu kadar! Aşk için evlenebilecek kadar zengin ve güçlüyüm! Ve bu benim isteğim! Gelinim olsun!
  Margarita eğilerek ısırgan otlarıyla gömleklerin alınmasını işaret etti.
  Genç kral şaşırmış ve sormuş:
  - Ne istiyorsun? Konuşamıyorsan, en azından yaz!
  Kardinal güldü.
  - Evet, bu dilenci aptal!
  Margaret şiddetle inkar edercesine başını salladı. Katip ona parşömeni verdi. Kız şunu yazdı:
  - Yalvarırım ısırgan otu ve gömlek almama izin ver, bu çok önemli ve benim için değerli olan insanların hayatı buna bağlı!
  Genç kral daha da genişçe gülümsedi ve şöyle dedi:
  - Karın bu! Ve sessiz ve aynı zamanda onunla iletişim kurabilirsiniz!
  Margarita atına bindirildi ve kralla birlikte sürdü. Yakışıklıydı, çok gençti ama aynı zamanda geniş omuzlu ve güçlüydü. Margarita böyle bir adamla evlenmekten memnun olacaktır ama... Gömlekleri bitirip Lucifer'in gücünden kurtulabilecek mi?
  Kalbini kararttı. Öte yandan, çok şanslı bir şansı vardı. Belki sonunda böğürtlen, elma ve balıktan başka bir şey yiyebilirdi. Ve balık yakalamak kolay değil. Ayrıca biraz ekmek istiyorum.
  Margarita gerçekten yüksek sesle şarkı söylemek istedi ama yapamadı... Ne yazık ki, zor bir görevi var.
  Çıplak ayaklarına baktı ... Sonra kral emretti:
  - Botlarını ver! Ya da ayakkabılar. Bir kralın karısının yalınayak olması doğru değil!
  Kardinal, şunları kaydetti:
  - Majesteleri ... Majesteleri av sırasında kızlardan biriyle eğlenmek isterse, böyle bir durum için bir elbise ve ayakkabım var! Ama bir dilenciyle evlenmek için ... Bu ...
  Genç kral mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Öyle zarif bir el yazısı var ki, asil bir hanımın el yazısı! Bence bir kız, Tanrı'nın huzurunda bir adak yerine getiren bir prenses bile olabilir! Bu nedenle kararım sarsılmaz. En kısa zamanda evlenelim.
  Kardinal iç çekerek cevap verdi:
  - Kraliyet vasiyetin kanundur, ama .... Kalbimi hissediyor, pişman olacağız.
  Serge hâlâ arafta çalışıyordu. Daha doğrusu, çalışma parkuruna zaten tam olarak girdi. Kasları sürekli çalışmaktan güçlendi ve çelik döküm gibi oldu. Oğlan artık kendisinindir. Alçak sesle konuşuyorlardı ve şeytanlar izin verse bile şarkı söylüyorlardı.
  Nadir yeni gelenler dışında, arafta neredeyse yeni hiçbir şey yoktur. Genellikle tıraşlı kel ve markalıdırlar. Ve ilk günlerde genç vücut strese alışana kadar onlar için çok zordur. Yetişkin ruhlar, yaklaşık on üç yaşında erkek çocukların bedenlerini aldı. Bu bir gelenek. Bu yaşta en esnek ruh görülebilir ve bu tür bedenlerde ergenler hızla esarete ve köle emeğine alışırlar.
  Ayrıca genç beden zihni etkiler ve beden fiziksel aktiviteye alışınca köleler çok fazla acı çekmezler. Ve çocukların işten nasıl gülümsediğini ve eğlendiğini. Pekala çocuklar, esarette ya da hapiste bile olsalar neredeyse her zaman moralleri yüksek. Böylece Seryozha, kölelikten neredeyse hiç acı çekmediğini düşünürken yakaladı. Belki sıkıcı olabilir ama arkadaşlarla konuştum ve artık daha çok eğleniyorsunuz ve zaman daha hızlı geçiyor.
  Margarita da mutluluğu bulmuş gibi görünüyor. Lüks bir yatakta yatar, en lezzetli yemekleri yer, pahalı giysiler ve takılar giyer.
  Bazen bakanlara elbette yazılı olarak tavsiye bile veriyor.
  Düğün çok görkemliydi ve diğer krallar da ona geldi. Baba ortaya çıkmadığı sürece. Ve aynı zamanda havai fişekler neydi ve bu tür havai fişekler ve şenlikler düzenlendi.
  Ve insanlar sevindi ve herkes eğlendi.
  Margarita'nın ruh halini bozan tek şey gömlekleri bitirmek zorunda kalmasıydı. Bu olmadan, huzuru bulamayacak. Kız, geceleri daha sık koparma dikti. Acelem yoktu ama işler devam ediyordu... Artık sadece iki gömlek kaldı...
  Ama Margarina'nın önceden topladığı ısırgan otu stokları tükenmiş ve stoklanmıştı. Ve mezarlığa gitmesi gerekiyordu.
  Kız bir gömlekle ve yalınayak gitti ... Gürültüsüzlüğe güveniyordu.
  Ama kardinal onu takip etme emri verdi. Kız mezarlığa geldi ve cadılar etrafta dönüyordu. Ama prensese dokunmaya cesaret edemediler. Sadece tıslıyor ve dönüyor...
  Kız ısırgan topladı. Ona pek sıcak gelmedi. Doğru, bacaklar artık o kadar sert değil, nasırlar biraz yumuşadı. Margarita dişlerini ısırganla gıcırdattı ve geri geldi.
  Gözcüler bunu kardinale bildirdiler. Ve krala söyledi.
  Bu zamana kadar, hükümdar sessiz eşten çoktan bıkmıştı. Yenilik gitti. Zavallı bir adam elbisesi içinde dantelden daha çekiciydi. Ve kral her şeyi kendisinin görmesi gerektiğine karar verdi.
  Margarita bir süre onbirinci gömleği dikti. Ve mezarlığa gitmedim. Ama son on ikinci gömleğe yetecek kadar ısırgan otu yoktu. Çok üzücü. Ve yeni gelen genç kraliçe tekrar mezarlığa gitmeli.
  Ve kral zaten bunu bekliyordu. Kraliçenin daha fazla ısırgan otu toplamasına izin verdikten sonra saraya girmesine izin verildi ... Ve hemen tutuklandı.
  Burada tek gömlekli ve yalınayak saraylıların önüne çıktı. Kardinal yüksek sesle duyurdu:
  - Bu bir cadı kadın! Gece mezarlığa gitti ve ısırgan otu yırttı!
  Saraylılar donup kaldılar ve krala baktılar. Gözlerini güzel kıza dikti. Beyaz bir gömlek ve yalın ayakla ne kadar çekici görünüyor. Bu, işkence altındaki bu güzelliğe başka bir bakış olurdu.
  Ve kral duyurdu:
  "Kutsal kardinalimiz onun bir cadı olup olmadığını kontrol etsin!"
  Kardinal başını salladı ve keskin, uzun ve kalın bir iğne çıkardı ve şunları kaydetti:
  - Özel fesleğen zehri solüsyonu ile yağlanmıştır. Bir kişi delinirse, korkunç, dayanılmaz bir acı yaşar. Ama bir cadı için bu sadece bir gıdıklama! Hadi kontrol edelim!
  Seyirciler onaylayarak kükredi: "Aptal bir kadın çığlık atabilir."
  Ve kilisenin prensi Margarita'ya yaklaştı. Korkudan sarardı, kafatasındaki iğne çok uğursuz görünüyordu. Kardinal, kızın bacağını sertçe dürttü. Acı korkunçtu ama Serge ve diğer çocukların yüzü Margarita'nın gözlerinin önünde parladı. Hayır, ihanet edilemezler. Ve kız dişlerini gıcırdattı. Kardinal tekrar iğne vurdu. Acı kraliçeyi yeni bir güçle deldi. Kız dişlerini daha da sıktı. Sanki balyozla dövülmüş gibiydi. Yani hepsi cehennem.
  Kardinal ona bir iğne sokar ve tıslar:
  - Evet, bağırıyorsun! Bağırmak! Nerede bu kadar cesaretin var!
  Ve başka bir enjeksiyondan sonra, Margarita'yı bir karanlık dalgası kapladı.
  Margarita, işkence gördükten sonra bir zindanda bilinçsizce yattı. Genç kral kız için üzüldü ve emretti:
  - Toplanan ısırgan otlarını ve gömlekleri ona atın, dikişi bitirmesine izin verin!
  Kıza on bir ısırgan gömleği ve acı bir kucak dolusu atıldı. Margarita kendine geldi ve güçlükle ayağa kalktı. Yüzü solgundu. Fesleğen zehrine batırılmış bir iğne ile bıçaklandığınızda, bu sadece dayanılmaz bir işkence ve korkunç, eşsiz bir acıdır.
  Cellat bir sırıtışla dedi ki:
  - Gömleklerinizi dikebilirsiniz, yarın sabah kazığa bağlanarak yanacaksınız!
  Kız kasıtlı bir kayıtsızlıkla başını salladı ve ona bir ısırgan otu yığını çekti. Onu kızdırmaya başladım. Cellat iğneyi teslim etti. Yani hayat pek rahat değil. Ve geceyi atlatmak zorundasın. Çok az zaman kaldı.
  Ve acıyı unutan Margarita, konsantrasyonla çalıştı. Hapishane ekmeği yemek ve testiden su içmek bile dikkati dağılmadan tüm gücüyle çalıştı.
  Bu arada, Serge kırbaçlandı. Aşırı gevezelik için çocuğu kırbaçlamaya karar verdiler. Onu rafa kaldırdılar ve dört şeytan onu kamçılarla dövdü. Sonra çocuğun çıplak ayaklarına ateş getirildi. Küpe çığlık attı.
  Acı korkunçtu... Ayrıca, şeytanlar da ona, Araf'ın köleliğinde kalması için bir yüz yıl daha eklendiğini söylediler.
  Çocuk tuzağa düştüğünü anladı. Ve şimdi asla kölelikten çıkmama riskini taşıyor. Ve acı acı ağladı.
  Kırbaçlama ve işkenceden sonra, şeytanlar onu bir tür sihirli yağla bulaştırdı ve çocuk yarım saat sonra neredeyse iyileşti. Sonra işe geri gönderildi.
  Artık bu cehennemde olduğunuzun farkına varmak sonsuza kadar ezildiğinden çalışmak çok daha zor hale geldi. Ve iğrenç ve üzücü. Bir teselli, yaşlılığın burada seni tehdit etmemesi. Ve bu zayıf.
  Serge'nin durumunu gören Vitya fısıldadı:
  - Korkma! Kesinlikle bir şeyler bulacağız!
  Küpe kaydetti:
  - Yüz asır sonra!
  Ve çocuklar birlikte güldüler. Ve şeytanlar onlara kamçılarla vurmaya başladılar. Ve histerik bir şekilde çığlık attı;
  - Çalış çalış! İş!
  Çocuklar çok çalıştı ve çalıştı. Birçoğu yüzyıllardır, bazıları ise binlerce yıldır arafta yaşıyor. Ve yeraltı dünyasından nasıl kaçılır? Geceleri zincirlenirler. Ve en önemlisi, kurt adam muhafızları. Mutlak bir koku alma duyusuna sahip olan ve aynı zamanda doğaüstü hız ve güç, sıradan bir kurda on kat daha üstün. Ve genç mahkumlardan neredeyse daha fazla şeytani gardiyan var.
  Serge bir ayaklanma başlatmayı bile düşündü. Ama çocuklar kazmalarla başa çıkabilir mi? Ve en önemlisi, araftan ne kadar uzağa gidecekler?
  Ama denemekten zarar gelmezdi. Ne de olsa, bunun için öldürülmeyecekler ve yaralar ve yanıklar iyileşecek. Burada her şey çabucak iyileşir ve kaslar çelik gibi güçlenir.
  Ve çocuk, uyku için ayrılan süre boyunca isyanı tartışmaya karar verdi.
  Ancak, geceleri stoklarda, çocuklar bu fikirle pek hevesli olmadan tanıştılar.
  Aralarında en korkunç olanı, on bin yıldır arafta olan Macron, şüpheyle cevap verdi:
  - İsyanlarımız olmadı mı sanıyorsun? Bu kadar zeki olan tek kişi sensin! Bu nedenle, isyanda yer alacak kadar aptalca olan boyunduruğu on bin yıldır sürüyorum. Burada yükselirsek, savaş büyüsü kullanılacak ve biz sadece, kazmalarla sersemlesek bile, şeytanlar donacak. Ve sonra bizi acımasız işkenceler bekleyecek ve en önemlisi isyan için yüz asırlık Araf eklendi! Hayır, kayışı çekip sonsuza kadar mükemmel bir sağlığa sahip olduğunuza, dişlerinizin incinmediğine veya çürümediğine, alerjiniz ve başka hastalıklarınız olmadığına ve hakkınızdan mahrum kalmadığınıza sevinmek daha iyidir. nefes almak, konuşmak ve hayal kurmak!
  Victor başıyla onayladı.
  - Şeytanların büyüsü bizi şanstan mahrum ediyor! Burası neredeyse bir milyon yaşında ve içinde isyan etmek o kadar kolay olsaydı... Ve bazen adamlarımız serbest kalır. Sonunda güzel bir üniforma vererek orduya gönderilirler! Bu yüzden sabırlı olun, belki de tüm günahlarınızı arafta işledikten sonra melek alayına girersiniz.
  Serge omuzlarını silkti ve yanıtladı:
  - Tamam ozaman! Hala bu sorunu düşünüyorum! O zamana kadar uyu! Sabah akşamdan daha akıllıdır!
  Her halükarda çocuk, güçlü, çocukça bir çalışmanın sağlıklı, sağlam uykusunda uyuyordu.
  Ama Margarita bütün gece gözlerini kapatmadı, son gömleği üzerinde çalıştı. Ve şimdi sabah oldu ve cellatlar hücresine girdi. Kız onlara sadece başını salladı ve örmeye devam etti. Zamanında olmak gerekiyor. Çok az zaman var. O sadece bir gömlek içindeydi. Cellat, kraliçenin bacakları henüz bronzlaşmamışken daha iyi görünür, güzel olmaları için uçlarını bile kesti. Hala bir kraliçe iken, onları sadece Papa yetiştirebilirdi.
  Margarita zindandan çıkarıldı ve merdivenlerden yukarı alındı. Cellat saçını kesmek istedi ama kıdemli uşak bağırdı:
  - Majesteleri saçlarını bozmayı yasakladı!
  Cellat başını salladı.
  - Temizlemek! Çok daha iyi, güzelce yanacak!
  Bu sözler Margarita'yı daha da solgunlaştırdı, ama tek bir ses çıkarmadı. Sadece kraliçenin yüzü daha beyaz ve gözleri daha parlak hale geldi.
  Onu da almışlar... Çıplak ayakları zincirlenmiş... Kızın boynunda da zincir var. Harika altın saçlar omuzlarda gevşek. Yarı saydam bir gömlek neredeyse çekiciliği gizlemez. Çıplak bacaklar güzel ve çıplak, Margarita mekanik olarak sıkmaya çalışıyor.
  O masumiyetin en somut örneğidir. Ve çok güzel. İnsanlar mırıldanıyor, çocuklar ıslık çalıyor ve gözlerini ondan ayırmadan ona bakıyorlar.
  Ve Margarita gömleğini örmeye devam ediyor. Sefil bir dırdır arabası onu taşıyor ve bu ona zaman kazandırıyor. Margarita duaları örer ve sessizce fısıldar.
  Büyükannelerden biri bağırdı:
  - Cadı! Bakın nasıl mırıldanıyor!
  Başka bir büyükanne havladı:
  - Evet, elinde bir dua kitabı değil!
  Ve ciğerlerimin tepesinde çığlık atıyor:
  - Cadıyı yak! Cadıyı yak!
  Çürük sebzeler ve çürük yumurtalar Margarita'ya uçar. Muhafız başkanı bağırır:
  - Yeter! Yoksa okçulara ateş etmelerini emredeceğim!
  Ve kalabalık sakinleşir!
  Son olarak, araba iskeleye kadar çeker. Margarita vagondan çıkarılır, çıplak, yuvarlak, pembe topukluları yanıp söner. Yavaş ama kararlı bir şekilde iskeleye doğru yükseliyor. Çalı demetleri içinde karmaşık, elinde meşale olan devasa bir cellat. Her şey hazır.
  Özel bir kutuda kral, soylularla birlikte oturur. Sağ elinde bir kardinal var. Etrafta bir sürü koruma var. Yürütme alanı hazır. Margarita örmeyi bırakmadan direğin yanında durdu. Cellatın yardımcısı, yine kırmızı cüppeli iri yarı bir adam, kızı omuzlarından tuttu ve bir direğe dayadı.
  Kuledeki saat çalmaya başladı... İnfaz zamanıydı... Margarita'nın solgun yanaklarından iki damla yaş süzüldü. Aksine, hayatı sona erdi ve bir ateşin alevlerinde ölecek ve bu çok acı verici ve birlikte destansı.
  Kardinal kralın kulağına fısıldadı:
  - Majestelerinin zamanı geldi! Ateşe vermenin zamanı geldi!
  Kral dedi ki:
  - Herald, kilise mahkemesinin suçlamasını ve kararını okudu!
  Başka bir gecikme ve Margarita daha da yoğun bir şekilde örmeye başladı.
  Haberci yavaşça okudu ve kraliçenin zina da dahil olmak üzere birçok suçlama noktası vardı. Bunu duyan Margarita ağzını açtı ve cevap vermek istedi.
  Ama zamanla susması gerektiğini hatırladı ve bir çabayla çenesini sıktı ve ısırgandan daha hızlı bir gömlek örmeye başladı.
  Sonunda okuma bitti.
  Ve karar açıklandı:
  - Kraliçeyi tehlikede yakın!
  Sağ elinde yanan meşale tutmaktan bıkan cellat, sol eline bir kamçı aldı ve Margarita'yı çıplak bacaklarına vurdu. Kız titredi ama hiçbir şey söylemedi. Darbe güçlü olmasına ve patlamasına rağmen, deri, kan battı.
  Kardinal krala fısıldadı:
  - İnfazı başlatmak için emir vermenin zamanı geldi Majesteleri! Hem cellat hem de halk bekliyor!
  Kral sert bir şekilde cevap verdi:
  - Burası senin mahkemen, o yüzden geri ver!
  Kardinal bağırdı:
  - Cellatı yakın! Yak onu!
  Cellat önce Margarita'nın çıplak ayaklarına yanan bir meşale getirdi, gerçekten aptal kadının çığlık atmasını istedi.
  Kraliçenin yüzü acıdan solgundan kıpkırmızıya döndü, çenesini öyle sıkı sıktı ki ağzının kenarından kan damlıyordu. Ama insanüstü bir çabayla çığlığını bastırdı.
  Cellat gülümsedi. İki yardımcısı kızın üzerindeki zincirleri büktü. Ancak bir direğe zincirlenmiş Margarita bile örgü istemedi.
  Ve sonra cellat çalıları ateşe verdi. Reçine ve kükürt ile emprenye edildi ve alev hızla alevlendi, kraliçenin çıplak bacaklarına dokundu ... Kız solgunlaştı, acıdan mor yüzü tebeşirden daha beyaz oldu, başı yanına düştü, ama elleri örmeye devam etti. Ve alevler yükseldikçe yükseldi.
  Sonra havada on iki inci rengi kuğu belirdi. Kanatlarını çırptılar ve alevler söndü. Margarita başını kaldırdı ve fısıldadı:
  - Bitti!
  Ve beklenmedik bir güçle kuğulara gömlek fırlatmaya başladı. Ve güzel genç erkeklere ve oğlanlara dönüşmeye başladılar.
  Bunların arasında Serge'in zaten tanıdık fizyonomisi ortaya çıktı. Çocuk, mahmuzlu botlarda zarif bir prens takım elbise giymişti. Ve topuklarını vurarak coşkuyla dedi ki:
  - Sonunda özgürüm ve köle değilim!
  Vitya da şık giysiler içinde yanındaydı ve şunları söyledi:
  - Beş yüz yıldır pantolon ya da ayakkabı giymiyorum!
  On iki erkek çocuk Araf'tan serbest bırakıldı. Margaret'i bağlayan zincirler kırıldı.
  Kalabalık kükredi:
  - O bir aziz! O masum!
  Margarita gür bir sesle dedi ki:
  - Artık konuşabilirim! Lucifer'in Dünya gezegeni üzerindeki gücü sona erdi.
  Ve gözümüzün önünde güzel güller açmaya başladı. Ve yaşlı kadınlarla yaşlı ve yaşlı erkekler, güzel erkek ve kızlara dönüşür.
  On beş yaşlarında bir çocuğa dönüşen yaşlı kardinal bile ayağa fırladı ve şöyle dedi:
  - Eski yaraların canı cehenneme! Artık dans edebilirim ve dans etmek istiyorum!
  Ve nihayet, insanlık neşe ve mutluluğu buldu.
  
  ÇOCUK-KIBALCHISH İÇİN YARDIM
  On iki yaşındaki çocuk burjuvazinin pençesindeydi. Ve baş burjuva emir verdi:
  - Bu Malchish-Kibalchish'i dünyadaki en korkunç eziyet haline getirin.
  Ve çocuk işkence mahzenine götürüldü. Pantolon ve gömlek yırtılmıştı. Rafta çıplak yukarı çekti. Kahraman çocuk kollarını omuzlarına dolarken dişlerini sıktı ve hiçbir şey söylemedi.
  Ve baş cellat, kırbacını çocuğa indirdi. Çocuğun sırtındaki deri patladı ve kan döküldü. Malchish-Kibalchish derin derin nefes alıyordu ama çığlıklarını bastırıyordu.
  General seslendi:
  - Topuklarını kızartın!
  Ve kızgın demir, çocuğun çıplak tabanlarına değdi. Malchish-Kibalchish bağırdı ama dudağını ısırdı. Dayanmalıyız. Yanmış et kokuyordu. Cellat, tabanları kızgın bir demirle yaktı ve acı sarsıldı. Malchish-Kibalchish dişlerini gıcırdatarak dayandı, ama inatla sessiz kaldı.
  Burada kızgın demir, çocuğun başka bir çocuksu tabanına saplandı. Sonra cellatlar, cesur çocuğun göğsüne kızgın demir şeritler getirdiler, onu yaktılar... Malchish-Kibalchish, acının şokundan bilincini kaybetti. Bir kova buzlu su dökülerek kendine getirildi.
  Ardından işkence devam etti. Bu sefer çocuğu kıpkırmızı bir tel ile dövmeye başladılar ve kollarına, bacaklarına, erkek mükemmelliğine elektrotlar takıldı. Ve akımı açtılar ... Malchish-Kibalchish vahşi acıdan uludu. O çarpıktı. Ama çocuk hala bir şey söylemedi. Ona oldukça vahşice işkence etmelerine rağmen.
  Akıntı bile onu konuşturamadı. Onur ve beşinci nokta deşarjlarından geçti. Çocuk bilincini kaybetti, tekrar aklı başına getirildi. Ama bu bile dili çözemedi. Ve Kızıl Ordu zaten ilerliyor ve burjuvaziyi eziyordu.
  Sonra Malchish-Kibalchish, zaman kanalı aracılığıyla Gestapo'nun mahzenlerinde Üçüncü Reich'in alternatif bir tarihine gönderildi.
  Alternatif tarihte, Marsilya uçağa çarpmadı. Vurulmadı, kazayla düştü. Ve sonra bir numaralı uçan as hayatta kalmayı başardı ve gol atmaya devam etti. Öyle görünüyordu ki, Marsilya kadar seçkin bir pilot bile tarihin akışını değiştiremezdi. Ama yine de, bu harika as, en iyi İngiliz komutanı Montgomery ile bir uçağı düşürdü. Ve sonuç olarak, Rommel Mısır'daki İngiliz birliklerini Ağustos sonunda, Eylül başında yendi.
  Zafer, Süveyş Kanalı'na ulaşmayı ve İngilizlerin denize giden yolunu kapatmayı mümkün kıldı. Müttefikler yine de Fas'a inmeye ve Cezayir'e ilerlemeye çalıştılar. Ve orada da dövüldüler ve Rommel yüz elli binden fazla Amerikan askerini ele geçirdi. Böyle ezici bir yenilgiden sonra, şok olan Roosevelt ateşkes yapmayı kabul etti. Churchill de Amerika olmadan savaşmak istemedi.
  Böylece batı cephesi kapandı. Stalingrad'da bir yenilgiye uğrayan ve Mainstein'ın karşı saldırısından sonra cepheyi kısmen restore eden Naziler, Kursk Bulge'a bir saldırı hazırlamaya başladı.
  "Kaplanlar", "Ferdinandlar" ve "Panterler"e ek olarak "Aslan" tankları da vardı. Ancak Hitler, Fareyi test etmekte ısrar etti. Bu tank, askeri uzmanlar tarafından çok şüpheci bir şekilde değerlendirildi.
  Düşen uçak sayısını üç yüze çıkaran Marsilya, gümüş meşe yaprağı, kılıç ve elmaslarla yeniden Demir Haç Şövalye Haçı'na layık görüldü. Aynı anda iki ödüle sahip olan Üçüncü Reich'ın ilk savaşçısı olmak. Ve şimdi Marsilya doğu cephesinde savaşıyordu. Ruslar ona kara şeytan diyordu. Hava savaşı devam etti.
  Hitler ilerlemekte tereddüt etti. Müttefik bombardımanının olmaması, Almanların "Panterler" ve "Kaplanlar" üretimi için planlarını yerine getirmelerine ve hatta doksan ton ağırlığındaki "Aslan" serisini başlatmalarına izin verdi. Bu tank Panther'e benziyordu ancak daha büyüktü ve 105 mm kalibreli 70 EL topu vardı. Bu silah, Sovyet tanklarını uzun mesafeden ele geçirdi, ancak dakikada sadece beş mermi ateşledi. "Aslan" ın avantajı, zırhın ve özellikle hayatta kalma kabiliyetini artıran yanların eğimli düzenlenmesiydi. Ancak öte yandan, sürüş performansı herhangi bir eleştirinin altında önemsizdi.
  "Fare" nin görünümü temelde Almanlar için hiçbir şey yapmadı. Ancak Hitler onu test etmek istedi ve saldırıyı tekrar erteledi.
  Sonra 1 Ağustos 1943'te Sovyet birlikleri savaşa girdiler. Naziler bunu bekliyordu ve düşmanı demir bir savunma ile karşıladılar.
  Güçlenmek için zamanları vardı. Buna ek olarak, Fransa ve Balkanlar'dan ek kuvvetler transfer edildi ve bunların yerini İtalyanlar ve Bulgarlar aldı.
  Almanlar uçak üretimini artırdı. ME-309 ön tarafta belirdi. Yüksek hızlı ve güçlü silahlanma: üç adet 30 mm kalibreli uçak silahı ve dört adet 14 mm makineli tüfek.
  Yeni araba hala 740 kilometreye kadar hızlı ve çok tehlikeli. Doğru, artan ağırlık, manevra kabiliyetini azalttı, özellikle yatay, ancak güçlü silahlar, Sovyet uçaklarını ilk yaklaşımdan vurmayı mümkün kıldı.
  Ve Focke-Wulf, silahların hem hızı hem de gücü ile ayırt edildi. Almanlar ayrıca normal versiyonda dört ton ve yeniden yükleme versiyonunda altı ton bomba taşıyabilen bir bombardıman uçağı olan Yu-288'e sahipti. Kızıl Ordu'yu böyle ezdi.
  Çatışma şiddetli bir hal aldı. Almanlar, Sovyet birimlerinin saldırılarını püskürterek direndi. Kızıl Ordu düşmana koştu ve gücü tükendi.
  Güneyde Mainstein'ı kırmak mümkün değildi - Almanlar güçlü ve hazırdı. Kama sadece Oryol yönünde oluşturulmuştur. Almanlar çok savaştı.
  Panther mükemmel bir savunma tankı olduğunu kanıtladı. Eylül ayında Panther-2 daha kalın zırhla gelmeye başladı. Ancak, bu tank kendini haklı çıkarmadı. Daha ağır, savunmada daha kötüydü, bu yüzden manevra kabiliyetini kaybetti. Doğru, daha iyi korunur. Özellikle alında ve kısmen yanlarda. "Panter" -2'nin avantajı, özellikle yaklaşmakta olan bir savaşta tankın hayatta kalmasını artıran zırhın daha büyük bir eğim açısı olarak adlandırılabilir.
  Almanlar bir şekilde cepheyi tuttu ... Marsilya, düşürülen uçak sayısını beş yüze getirdi ve bunun için altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla yeni Şövalye Demir Haç Şövalyesi Nişanı verildi. Böylece Marsilya bir as pilot olarak çok yükseldi.
  Marsilya gökyüzünün gerçek bir efsanesi haline geldi. Korkulan ve aynı zamanda çok saygı duyulan biriydi. Kızıl komutanlar dahil. Ve Stalin kafasına bir ödül bile koydu: bir milyon altın ruble.
  Almanlar sadece kırmızı taarruzunu durdurmakla kalmadı, aynı zamanda Sovyet birliklerinin gücü tükendiğinde bir karşı saldırı başlattılar. Sonuç olarak, savunmayı kırdılar, Kursk'u geçerek kazanı kapattılar. Yarım milyondan fazla Sovyet askeri esir alındı. Kızıl Ordu ezici bir yenilgiye uğradı ve kanları çekildi. Ancak çatışmalar sonbaharın sonlarına kadar sürdü. Ve Almanlar sadece Voronej'e yaklaşabilirdi.
  Kışa bakıldığında, Naziler ilerlemeye karşı temkinli davrandılar ve sıkı bir savunmaya geçtiler.
  Ağır kayıplara uğrayan Stalin temkinli davrandı. Kışın yeni bölümler kurdu, ekipman üretimini artırmaya çalıştı. Sovyet generalleri, daha güçlü silahlara sahip yeni T-34-85 ve IS-2 tanklarına güveniyorlardı. Alman demirine direnmek gerekiyordu.
  Naziler henüz savaşın stratejisine tam olarak karar vermediler. "Panter" -2 modernizasyondan kurtuldu, daha dar bir kuleye sahipti, korumayı güçlendirdi, ayrıca, arabanın sürüş performansını önemli ölçüde artıran 900 beygir gücünde bir motor kuruldu.
  "Tiger" -2, 1000 beygir gücünde bir motorla daha gelişmiş bir modifikasyonda ortaya çıktı. Ve bu Alman arabası cephelerde az çok başarılı bir şekilde savaştı.
  Ama en çok Leo değişti. Yeni tank "Lev" -2, arkaya kaydırılmış bir tarete sahipti, bu da şanzımanı ve motoru birlikte ve tankın önüne monte etmeyi mümkün kıldı, yüksekliğini önemli ölçüde azalttı, krank milinden tasarruf sağladı. "Aslan" -2 yoğunlaştı ve ağırlığı yetmiş tona düştü, bu da 1000 beygir gücündeki yeni bir motorla arabanın iyi bir sürüş performansını sağladı. Ve zırh, kenarlarda daha da kalınlaştı ve 120 mm'ye ulaştı. Önemli ölçüde eklendi, "Aslan" -2 demeliyim.
  Gökyüzünde, ME-262 serisindeki Almanlar, güçlü silahlara sahip, reaktif ve inatçı bir araca sahipler. XE-162 de ortaya çıktı - üretimi kolay, ucuz, hafif, manevra kabiliyeti yüksek, ancak uçması oldukça zor bir uçak. Bu araba bir halk savaşçısı olmaya mahkum değildi. Ama bazı aslar ona taşındı. Bu model özellikle Huffman için başarılı oldu, o kadar hızlı hesaplar yapabildi ki, Marsilya'dan sonra beş yüz düşürülen uçak rakamını aşan ikinci oldu.
  Sovyet pilotları artık Almanlar tarafından sayıca fazlaydı. Yak-3'ün ortaya çıkışı, henüz seriye dahil edilmeyen LA-7 ile aynı olan yüksek kaliteli duralumin eksikliği nedeniyle seride ertelendi. Ana savaşçı, Almanlara yenilen, üretimi kolay Yak-9'du. Focke-Wulf'un bir evrimi olan faşist uçak TA-152, Sovyet arabalarına eziyet eden ve onları bir kütle ile deviren başarılı oldu.
  Kızıl Ordu daha zor zamanlar geçirdi ... Burada büyük tank kitleleri kullanan Almanlar, Stalingrad yönünde taarruza geçti. Savaşlar kanlıydı. Buna karşılık, Stalin merkezde bir saldırı başlattı, ancak düşmanı geçemedi.
  Almanlar havaya hakim oldu ve Sovyet birliklerini bombalayabilirdi. Ve Kızıl Ordu'nun tankları saldırı uçakları tarafından saldırıya uğradı. Ve müttefiklerden yardım gelmediğinde çok zor koşullarda devam etti. Ve Naziler kendilerini bastırdı.
  Durum, Türkiye'nin savaşa girmesiyle karmaşıklaştı. Almanların rüşvet verdiği Osmanlı generallerinden biri, sınırdaki Sovyet birliklerine ateş açması ve taarruza geçmesi emrini verdi. Ve böylece Türkiye'nin liderliğini gerçeğin önüne koydu. Sonuç olarak, ikinci bir cephe açıldı. Ve Transkafkasya'da büyük bir savaş çıktı.
  Gökyüzündeki savaşlar sırasında, Arado jet bombardıman uçağı, Rus pilotlarının bile yakalayamadığı büyük bir verimlilik gösterdi. Bu da muharebelerin seyrini etkiledi.
  Almanlar Stalingrad'a ulaştılar ve orada sıkışıp kaldılar. Ama öte yandan, yine de Hazar Denizi'ne girmeyi ve Kafkasya'yı karadan kesmeyi başardılar. Ve bu kesinlikle bir başarıdır.
  Stalin çok gergindi... Kızıl Ordusu savaşı kaybediyordu. Kafkasya kaybın eşiğindeydi. Güçlü bir karar gerekliydi ve hain diktatör Hitler'e barış teklif etti. Üstelik, tüm Kafkasya'dan vazgeçmeyi ve Stalingrad, Astrakhan hattı boyunca bir sınır çizmeyi kabul etti. Ve ayrıca, Almanlar tarafından zaten fethedilen sınır boyunca, ayrıca yıllık bir haraç ödemesi - ekmek, pamuk, yağ ve diğer hammaddeler. Buna ek olarak, Stalin Leningrad'ı SSCB'ye bırakmayı ve Karelya'daki ve ayrıca Murmansk'taki geniş bölgeler karşılığında ablukayı kaldırmayı istedi.
  Hitler bu koşulları kabul etti, ancak aynı zamanda Arkhangelsk ve Saratov'a kadar olan sınırın yanı sıra büyük haraç istedi. Stalin bunu kabul etti. Böylece Almanlar tüm savaş esirlerini geri aldılar ve Bakü'yü devasa petrol rezervleriyle aldılar.
  Doğudaki savaş, Almanya'nın zaferiyle nesnel olarak sona erdi. Goebbels'in ciyakladığı şey hakkında.
  Ancak SSCB'de, Sovyet devletini son derece zor koşullarda sürdürmeyi başaran Stalin'in büyük zaferi ve bilgeliği hakkında konuştular. Müttefikler tarafından terk edildiğinde ve tüm Avrupa ve Afrika'nın yarısı ile savaşmak zorunda kaldığında.
  Hitler şimdi bir seçimle karşı karşıyaydı: sonunda Batı ile barış yapmak ve Cengiz Han'ın imparatorluğundan daha aşağı olmayan zaten önemli, devasa fetihleri sindirmek ya da Amerika ve İngiltere ile savaşa devam etmek. Japonya'yı kurtarmak için daha fazla ihtiyaç var.
  Müttefikler, Hitler'in Japonya ile savaşı durdurma ve barış yapma teklifini reddetti ve zaten ele geçirilenleri geride bıraktı. Böylece 1945'te savaş yenilenmiş bir güçle yeniden başladı.
  Hitler üç yönde bir saldırı başlattı. Kafkasya'dan Orta Doğu'ya ve ardından İran ve Hindistan'a. Mısır'dan Nil Nehri'ne, Sudan'a ve daha güneye. Kongo'daki Fransız mülklerinden ve daha güneyde Güney Afrika'ya. Ve Güney Afrika'da serbest bırakılmayı bekleyen birçok Alman kökenli beyaz var. Ve Alman birlikleri oraya hareket ediyor. Hitler için temel sorun, birçok doğal engelin aşılması gerektiğidir. Ve Wehrmacht'ın İngiliz ve Amerikan birlikleri rakip değil.
  Özellikle kırk beşinci yılda, Alman tasarımcılar sonunda başarılı ve mükemmel bir E-50 tankı yaptılar.
  Alt takımının çok başarılı ve oldukça hafif olduğu, üretimi ucuz ve onarımı kolay olduğu ortaya çıktı. Zırhın kalınlığı "Tiger" -2'ninki gibiydi, ancak hayatta kalma kabiliyetini artıran zırh plakalarının geniş eğimleri vardı. Yerleşim sisteminin sıkıştırılması nedeniyle tankın yüksekliği iki metreye düşürüldü. Motorlar ve şanzıman birlikte ve çapraz olarak yerleştirildi ve şanzıman motorun kendisindeydi. E-50, 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm hızlı ateş eden bir topla donatılmıştı ve dakikada on iki mermi atıyordu.
  En önemlisi, bu tankın ağırlığı kırk yedi tona düşürüldü, bu da 1200 beygir gücünde bir motorla birlikte bu makinenin tam anlamıyla uçmasına izin verdi.
  Tüm ordu E-50'yi hemen beğendi ve Panther-2'ye tercih ettiler. Bu tank, 88 mm'lik bir top takılarak yükseltilmeye devam edildi, ancak daha verimli E-50 lehine durduruldu.
  Almanlar farklı yönlerde ilerliyorlardı. Ve yerel halk onları destekledi. Zaferler birbiri ardına geldi. İngilizler ve Amerikalılar sayıca daha zayıftı ve birliklerin kalitesi daha kötüydü ve bu nedenle umutsuzca kaybettiler.
  Kırk beşinci yıl boyunca, Üçüncü Reich, Hindistan da dahil olmak üzere tüm Afrika, Asya ve Japonlar tarafından ele geçirilen Burma'ya ve Orta Doğu'nun kontrolünü ele geçirdi.
  Ve İngiltere'nin kendisine bir hava saldırısı başladı. Alman jet uçağı İngilizleri ve Amerikalıları yendi ... Ve 1946 yazında başarılı olan ve İngiltere'nin düştüğü bir amfibi iniş gerçekleştirildi.
  Ve 1946 sonbaharında İzlanda da ele geçirildi.
  Savaş zaten ABD'ye taşındı. Ve oldukça uzun olduğu ortaya çıktı. Birlikleri okyanusun ötesine taşıma ihtiyacı elbette sorunlar yarattı.
  Ve Amerika uzun ve sert direndi. ABD ile savaş, Washington alınana ve Amerika teslimiyet belgesini imzalayana kadar üç yıl daha sürdü.
  Dünya Savaşı'nın ilk aşaması bitti. Ve dünyanın tadını çıkarıyor gibi görünebilirsin.
  Ancak Hitler, 1955'te Japonya'ya saldırdı. Son ciddi jeopolitik rakibini ortadan kaldırmak istedi. Hitler doğum gününde, 20 Nisan'da saldırdı. Ve ilginç bir karardı. SSCB'de Nikita Kruşçev zaten ana iktidarı ele geçirmişti. Nikitka, Hitler'e birlikte savaşmasını teklif etti.
  Hitler kabul etti, ancak yalnızca SSCB karşılığında, yalnızca daha önce Japonlar ve Kuril sırtı tarafından ele geçirilen güney Sahalin'in geri dönüşüne ve haraçta hafif bir azalmaya güvenebilirdi.
  Ve sonra SSCB Japonya ile savaşa girdi. Ve her şey yeniden alevlendi. Ve elbette, Rusya için öncekinden daha iyi bir baskıda. Ve zaferler, uzun bir yenilgi ve utanç döneminden sonra Kızıl Ordu tarafından kazanıldı. Ve nihayet, suratına atılan başka bir tokattan veya Kızıl Ordu'nun mağlup bir tümeninden daha hoş bir şey bildirmek mümkün oldu.
  Ama burada, İkinci Dünya Savaşı'nda Almanya kadar başarılı olamayan Japonya var. Ve silahların ekonomisinde ve teknolojisinde büyük ölçüde yetersiz olduğu ortaya çıktı. Yükselen Güneş Ülkesi'nin yok edilmesiyle yenilgisini ve Naziler tarafından nükleer silahların kullanımını hızlandırdı. Böylece samurayın yıldızı düştü.
  Ve Üçüncü Reich neredeyse tüm dünyayı kendi altında ezdi ... Kesik bir biçimde de olsa sadece SSCB kaldı.
  Ve 20 Nisan 1958'de Führer'in son saldırısı başladı. Dünya hakimiyetinin önündeki son, ciddi engele bir son vermek istiyordu. Ve bu ciddi bir niyettir.
  Nikita Kruşçev SSCB'de iktidarda. Hemen hemen herkesin, Stalin'in yakınında bile durmayan bir cahil ve bir kabadayı olarak gördüğü. Ve süpermen ve canavar Hitler.
  Ve Moskova'ya çok az şey kaldı ve Wehrmacht ve piramidal tankların üstün güçleri kesinlikle onu alacak. Oran çok eşitsiz.
  Ama Hitler hala hayatta... Ve altı genç savaşçı, onun işini bitirmeleri gerektiğine karar verdiler.
  Ve 1 Mayıs 1958'de Oleg Rybachenko ve ekibi Hitler'in konutuna saldırdı.
  Ve yine ölümsüz çocuklar, burun deliklerinden ve göbeklerinden kılıç ve ıslık çalarak Nazileri keserler. Çıplak ayaklarıyla bomba atarlar.
  Ve kırmızı meme uçlarından kız şimşek çakıyor. Ve Hitler kişisel olarak Malchish-Kibalchish'e işkence ediyor. Oğlan aynı anda rafa gerilir, başının üstüne soğuk su damlatılır, sırtına sıcak tel kırbaçla dövülür, topukları kıvılcımla kızartılır ve vücuttan akım geçirilir. Çok acımasız bir işkence kombinasyonu. Ve Hitler'in kendisi kişisel olarak Malchish-Kibalchish'in işkencesine karışıyor.
  Ancak Oleg Rybachenko kordonları kırar ve kafasını sihirli bir kılıçla Fuhrer'e üfler. Sonra diyor ki:
  - Komünizme şan!
  Margarita cellatları keser ve ciyaklar:
  - Büyük kahramanlara şan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, bir Fritz kütlesini parçalayacak, ölümcül güçte bir talaş bombası fırlatacak.
  Ve Oleg Rybachenko, hareket halindeyken bütün bir şiir yazarak şarkı söylemeye başlar;
  Bir dönem olacak, komünizm dönemi,
  Gururlu Rus bayrağını yükselteceğiz...
  Haydi parlak faşizme inanalım,
  Hitler'e bir kuruş vereceğiz!
  
  İnancımız, çelikten daha sert inanın,
  Ve kutsal komünizm yol açar...
  Ve bizim için büyük lider Stalin,
  Ve büyüyoruz ve bir santimetre aşağı değil!
  
  Kutsal Rusya'nın büyüklüğü için,
  Ordular neyin üstesinden gelebilir ...
  Stalin bizim büyük görevimizdir,
  Ve Rus ayısı çok büyük!
  
  Biz her şeye gücü yeten Çubuğun büyüklüğüyüz,
  Fritz bir kerede kazanabilir mi?
  Anavatan için, mutluluk ve özgürlük -
  Hayat ipek kadar kırılgan, ipi biliyorum!
  
  Alışkın değiliz, korktuğumuza inanıyoruz,
  Gücümüz, Ruslar yüzyıllardır...
  çok sıkı savaşabiliriz
  Parlak bir vatan rüyası olacak!
  
  Moskova'dan Leningrad'a
  Tayga'dan güneşli denizlere...
  Savaşçıları büyük bir ödül bekliyor,
  Benim engin Vatanım!
  
  Sizi koruyacağız ve genişleteceğiz
  Ve bayrağı çatıların üzerine kaldıralım...
  Annemiz Rusya için,
  Ve düşmanın bir şiş almasına izin verin!
  
  Anavatan'ın büyüklüğü için savaşın,
  Şiddetli, yanan bir kasırga gibi...
  İnanıyoruz, her zaman nasıl savaşacağımızı biliyorduk,
  Hadi gidip okyanusa inanalım!
  
  Hepimiz yapabiliriz, kesinlikle biliyorum
  Wehrmacht'ı doğru bir şekilde yenebileceğiz ...
  Ve lekelenmemiş onurumla,
  Bu öfkeyi durduralım!
  
  Hem Güneş'e hem de kuasarlara sahibiz,
  Rusya'nın en bilge çar...
  sert vuracağız
  Ve böyle bir emir, akıllıca yönetiyorsun!
  
  Hitler'i oynarken asacağız
  Bütün faşistleri tek seferde yeneceğiz...
  Ve Mayıs güneşi sonsuza kadar olacak
  Ve üstümüzde altın bir melek!
  
  Çocuklar, çok gösterişli biliyoruz
  Ezeceğiz, herhangi bir inanç ordusu ...
  Ve kızlar karda yalınayak,
  Ve şiddetli bir kar fırtınasında gülün!
  
  Komünizm, dünyanın güzel olduğuna inan,
  İçinde çıplak kızlar için iyidir ...
  Gezegende barış ve mutluluk olacak ...
  Ve delikanlıya bir keski karalıyor!
  
  Biz çok havalı savaşçılarız
  Ejderhayı yenelim...
  Fritz aptal olmasa bile,
  Ayı zaten hepsini parçalayacak!
  
  Hitler'den korkmayacağız,
  Kız burnuna çıplak bir topuk koyacak ...
  Führer basitçe bir palyaço olacak,
  Ve hepsinden önemlisi, bilmek yeterince olgun değil!
  
  Ve kızlar yalınayak
  Karı severler, topuklarını gıdıklarlar...
  Ve Rusya Ana adına,
  Fritz'i kırabiliyoruz!
  
  Peki, faşist olmak için nerelerdesiniz?
  Moskova'yı kışın almak istedin...
  Ve şimdi acı içinde sızlanıyorsun,
  Kız saçını düzeltti!
  
  Çıplak topuk burun üzerinde hareket etti,
  Führer'in bir anda öldüğü görülüyor...
  Sonuçta, kızlar rüzgârla oluşan kar yığınlarında yalınayak,
  Ve çelikleri var, bir sürü vücutları!
  
  Ve kızlar Fritz'i böyle kovalıyor,
  O koyunların kesime koşması...
  Çok şiddetli savaşabilirler
  Hitler'in kaputunu hemen görebilirsiniz!
  
  Burada Naziler ünlü bir şekilde yenildi
  Ve mağlup Berlin'e girdiler ...
  Ve Naziler açıkça savaşı sızdırdı,
  Ve biz sadece evreni fethediyoruz!
  
  Kısacası Soda Force bizimle,
  Bir Rus yönetecek...
  Anavatan'ın gücü Wehrmacht'ı ezdi,
  Ve geldi, bilin ki komünizm çağı!
  
  En Sessiz Çar Alexei'ye YARDIM
  Bu kez, çarlık Rusya'nın yakındaki topraklar ve Ukrayna'nın yarısı ile Smolensk'i geri aldığı, ancak zaten kurtarılmış Belarus'u ve batı Ukrayna'nın ikinci yarısını tutamadığı zorlu bir Rus-Polonya savaşı sırasında Rus Çar Alexei Mihayloviç'e yardım etmek gerekiyordu. Evet ve İsveç, özel başarılara rağmen mağlup edilemedi.
  Ama şimdi Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, Polonyalıların kısa süre önce Rus ordusu tarafından ele geçirilen Brest'e yönelik saldırısını püskürtüyor. Rusya'nın durumu zor. Bohdan Khmelnytsky'nin ölümünden sonra hetmanlar değişir ve savaşmak zorunda kalırlar. Ve sonra kuzeyden çok güçlü bir İsveç ilerliyor. Hem Baltık Devletleri'nde hem de Avrupa'da sahibidir. Elbette Rusya çok zor zamanlar geçiriyor.
  Askerleri paralı askerler pahasına yenileyen Polonyalılar, Belarus'u yeniden ele geçirmeye çalışıyorlar. Brest, yollarına çıkan ilk şehir. Gerçek tarihte, İngiliz Milletler Topluluğu orduları onu almayı başardı.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova şehre geldi. Çıplak ayaklı çocuklar düşmanca karşılandı. Doğru, her iki ölümsüz savaşçı da yirmi birinci yüzyılın standartlarına göre on iki yaşında görünüyor ve on yedinci yüzyıl için gençler ve zaten yetişkinlerle eşit düzeyde savaşabiliyorlar. Ama yine de, soğuk havalarda çıplak ayaklar ve sadece şortlu Oleg ve tunikli Margarita, tam bir ragamuffin olduklarına dair şüphe uyandırıyor. Ayrıca, o günlerde dişiler nadiren savaşırdı. Ancak Margarita, yanıt olarak elmayı anında sekiz parçaya böldü. Ve Oleg genellikle on altı yaşında. Ondan sonra onlara büyük bir saygıyla bakıldı. Hatta Fas çizmeleri giymeyi bile teklif ettiler. Ama ölümsüz çocuklar reddetti.
  Hala donmuyorlar ve yalınayak dövüş çok daha hünerli ve çıplak ayak parmaklarınızla talaştan iğneler ve ev yapımı el bombaları atabilirsiniz. Böylece Brest çok güvenilir ve savaşan bir çift aldı. Sabah hava soğuktu ve çocuklar küçük zarif ayak izleri bıraktılar. Ancak sonbahara ve soğuk takiplere rağmen, çıplak topuklarını sergileyen sadece onlar değildi. On beş yaşından küçük erkekler ve genç kadınlar da yalınayaktı. Sadece bıyıklı ve sakallı olanlar bot veya bast ayakkabı giyiyordu. Yaşlı kadınlar da ayakkabıları tercih etti.
  Çocuklardan sadece soylu kişilerin çocukları ayakkabılıydı, sadece birkaç kişi.
  Oleg ve Margarita, çoğunlukla erkek ve sadece birkaç kız olan diğer gençlerle birlikte duvarda bir yer aldı. Ama kızlar da kazanların yanında dönüyorlardı.
  O günlerde birçok çocuk vardı ve savaşta, kural olarak, özellikle kuşatma sırasında yetişkinlere yardım ettiler.
  Brest, yüksek ve kalın duvarlarla iyi tahkim edilmişti. Ancak Polonyalıların çok büyük bir ordusu var ve Avrupa'nın her yerinden, özellikle de birçok Alman'dan paralı askerler toplanıyor. Brest'te çok fazla Rus askeri yok - bazıları güneye gitti - Ukrayna'daki isyancı hetmanları yatıştırmak için. Diğerleri İsveçlileri tutmak için kuzeye gitti. Ve ayrıca Kırım Hanı güneyden saldırıyor. Uzak Doğu'daki güçlü Çin ile de sorunlar var.
  Ama neyse ki, yerel nüfus Rusya'nın tarafında. Birçoğu onu savunmak için toplandı. Çocukların neredeyse tamamı yereldir. Belaruslu erkeklerin neredeyse tamamı sarışın ve tombul. Hoş görünümlü, her zamanki gibi, çocukların sürekli gülümsemesi ve gülmesi gerekir. Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova sadece görünüşte çocuk. Uzun yılları var. Ve yeni bedenlerde, eski bedenlerde de oldukça fazla zaman harcadılar. Ve bu nedenle, gerçek çocuklar kadar neşeli ve sevinçli değiller. Ama belli etmemek için de gülümserler. Ruh hali çok iyi olmasa da. Hava kasvetli, çiseleyen kötü ince yağmur.
  Çocuklar ısınmak için sürekli hareket ederler. Bazıları yalınayak, ancak doğal olmayan koyun derisi paltolarda. Duvarlarda oğlanlar var, kızlar ortalığı kurcalayıp odun getiriyor, bazıları gülleleri toplara çekiyor. Silahlar burada. Ama aynı zamanda ev yapımı mancınıkları da var. Onlar için saldırı sırasında ateşe verilecek reçine kapları hazırlandı. Milisler çok iyi silahlanmasa da şehir savunma için iyi hazırlanmış. Çevredeki köylerden birçok köylü yanlarına sadece dirgen ve tırpan aldı.
  Hasat etmeyi ve hasadı azaltmayı başardılar, böylece açlıktan ölmeyecekler. Her ne kadar kuşatma uzayabilir.
  Oleg iç çekerek belirtti:
  - Görünüşe göre bilgisayarda bir saat oynamak için her şeyimi verirdim!
  Margarita gülerek sordu:
  - Ve ölümsüzlük de mi?
  Mareşal çocuk kararlı bir şekilde başını salladı.
  - Ölümsüzlük yok! Fiyatı yok!
  Margarita iç çekerek kaydetti:
  - Olmaz... Peki, neden şimdi savaşacağız ve daha eğlenceli olacak.
  Yerel çocuklarla konuşmak kolay değildi. Çok farklı kültürel seviye ve zaman ve yaş. Oleg özlüydü. Ancak kendisine savaş teklif edildiğinde hemen kabul etti.
  Rakibi hem daha yaşlı hem de daha büyüktü. Ama ölümsüz bir çocuk için bu sadece büyümüş bir hödük.
  Oleg seyirciler için bile oynadı, düşmanın yumruklarını sallamasına izin verirken, kendisi de kaçtı ve son anda ayrıldı. Sonra, çocuk mareşali bundan bıktığında, sadece genç, uzun boylu bir adamı kendi üzerine attı. Ancak düştü, ayağa fırladı ve yine Oleg onu fırlattı, ama bu sefer daha sert. Şimdi delikanlı-kahraman yavaşça yükseliyordu ve hemen kalkmadı. Ama gencin gözleri öfkeyle parladı. Elinde bir kazık kaptı ve Oleg'e koştu. Mareşal çocuk çıplak topuğuyla çenesine vurdu. Oyun oynamaktan bıktınız. Bu sefer genç savaşçı uzun süre bayıldı. Ama çenesi sert darbeye dayandı ve kırılmadı.
  Oleg eğildi ve not etti:
  - Sana söylüyorum dostum - sonuçta yorgunsun, dinlen!
  Ve güldü... Şimdi daha mutlu hissediyordu ve bulutlar dağılmıştı.
  Ve işte Polonyalılar saldırıya geçiyor. Kral bizzat orduya komuta eder. Ve sonra yüz bin savaşçı, on yedinci yüzyılın standartlarına göre devasa bir donanma topladı.
  Oleg Rybachenko ok atıyor. Polonyalı bir subayı kırar ve hemen bir yay çizer ve ateş eder. Ateşe ve Margarita Korshunova'ya liderlik ediyor. Ayrıca çok isabetli ateş ediyor. Ve en önemlisi, ölümsüz çocuklar çok hızlı ateş eder, düşmana saldırıdan kurtulma şansı vermez.
  Bir ok gönderen Oleg Rybachenko, oktan sonra şarkı söylüyor:
  Rusya için cesurca savaşacağız,
  Rus şövalyesi, korkamaz!
  Oğlan gerçekten bir tazı. Ve kendisi için özel bir yay seçti, böyle bir kiriş nadiren yetişkin bir kahramanın iki eliyle çekeceği şeydir. Ve çocuklar şakacı bir şekilde ateş ediyor ve elbette Polonyalıları iki mil öteden vuruyorlar. Ve çok acıdılar. Ancak, Polonyalılardan çok daha fazla paralı asker, özellikle Almanlar var.
  Oleg Rybachenko, düşmanlara ateş ederek tarihi hatırladı. Bu savaş Rusya için ne kadar iyi başladı. Ve her şeyden önce Bogdan Khmelnitsky'ye teşekkürler. Ruslar Polonyalıları yendi ve eski Kiev Rus sınırına ulaştı. Ancak şimdi Rusya'nın güçleri dağıldı ve Belarus'u az sayıda askerle tutmak son derece önemlidir.
  Ve orada asi hetmanlarla başa çıkacaklar ve Varşova'ya dönecekler. Ya da İsveçlilerin işini bitirin. Hangileri güçlü.
  Oleg Rybachenko ateş ediyor... Polonyalılar şimdiden duvara koştular ve merdivenleri kuruyorlar. Onları kılıçla kesmek zorundasın. Margaret'in yanında.
  Oleg çığlık atıyor:
  - Kendim halledebilirim! Ve daha zor olan yere koşarsın!
  Polonyalıların saldırısı şiddetlidir. Şehir iyi tahkim edilmiş olmasına ve yerel Belarusluların Ruslarla birlikte savaşmasına rağmen.
  Ana şey, düşmanın tırpan ve boynuzlu milislere karşı sayıca daha büyük olmasıdır. Ama sonra yüksek duvarlar ve insanların kahramanlığı.
  Oleg Rybachenko değirmeni kılıçla çalıştırıyor, beş Polonyalıyı kesiyor ve diyor ki:
  - Zaferimiz için!
  Ve çocuk çıplak ayak parmaklarıyla iğne atar. Böylece bir düzine Polonyalı onu aldı ve öldü.
  Terminatör çocuk Polonyalıları kesmeye devam ediyor ve şarkı söylüyor:
  - Büyük Rusya'nın fikirlerine şan,
  Bütün dünyayı oynayarak fethedeceğiz...
  İnci gibi yıldızlar bir örtü serpti,
  Svarog benim idolüm olacak!
  Dövüşen çocuk ve çok kavgacı. Ve eğer keserse, onu çaresiz bir güçle kesecektir.
  Margarita da havalı bir kız. Ölümsüzlüğü aldı ve şimdi onu yerine getiriyor. Ve çocuk ayaklarının çıplak parmaklarıyla çok ölümcül iğneler fırlatır. Ve rakiplerini ölümüne vurur.
  Ve o kadar çok erkek ve bir kız düşman yatırdı. Süpermenlerin yaptığı budur.
  Oleg Rybachenko yine çıplak ayak parmaklarıyla iğne atıyor. Bu silah kompakt ve çok etkilidir. Çok fazla iğne yapabilirsiniz ve tüm ordu için büyük bir çanta yeterlidir. Genel olarak, kompakt daha verimlidir.
  Paralel evrenlerden birinde, Üçüncü Reich'ın tasarımcısı sadece motoru ve şanzımanı birlikte ve karşıya yerleştirdi ve bunun bir sonucu olarak Panther'in silueti çok daha düşük ve ayrıca dar, küçük bir kule oldu. Ve 650 beygir gücünde bir motora sahip zırhı ve silahı, sadece otuz ton ağırlığa ve iki metre yüksekliğe uyuyor.
  Ve bu "Panter" Kızıl Ordu için büyük bir hemoroid oldu. Fritz bile Kursk Bulge'da kazanmayı başardı. Ve savaş uzun süre devam etti. Hatta çok uzun.
  Ancak Mart 1953'te Stalin'in ölümünden sonra barış müzakereleri nihayet başladı ... Ama savaş devam etti, yakalandı ve pozisyon aldı. Hitler Aralık 1957'de ölene kadar barış nihayet sonuçlandırılmadı. Sınırın Dinyeper ve Belarus'tan geçtiği Baltık Devletleri, Ukrayna Sağ Bankası, Moldova ve Karelya'nın bir kısmı Üçüncü Reich ve uydularının bir parçası oldu. Hitler'in ölümünden sonra Himmler'in yerine Schellenberg iktidara geldi ve Almanya daha ılımlı bir politika izlemeye başladı. Bununla birlikte, tek parti sistemi ve Almanların Avrupa'da ve kısmen Afrika'da çekirdek bir ulus olarak rolü korunmuştur.
  Hitler, kötü de olsa büyük biri olarak tarihe geçti. O evrende, düşmüşlerin iniş gücü gitmedi. Açılmayı başaran Porsche'den daha yetenekli bir tasarımcı vardı. Gerçek tarihteydi, ama kenarda kaldı. Bununla birlikte, kırk yedi ton ağırlığında Tiger-2 zırhı ve daha güçlü silahlarla mükemmel bir E-50 tankı geliştirmeyi başardı. Ancak bu araba asla metalde somutlaştırılmadı.
  Ve sonra "Panter" yapması talimatı verildi. Ve böyle bir felaket ortaya çıktı.
  Oleg Rybachenko Polonyalıları keser ve onları kanlı bir karmaşaya dönüştürür. Ve et salatasını keser.
  Aynı zamanda, çocuk şarkı söylüyor:
  - Sonsuza dek Rusya'ya zafer,
  Anavatan için cesurca savaşacağız ....
  Ve aptal gereksiz kelimelere ihtiyacımız yok,
  Aptal değiliz - düştük ve sıkıldık!
  Margarita Korshunova başka bir yerde Polonyalıları kesiyor ve dişlerini göstererek ciyaklayarak şarkı söylüyor:
  - Rus savaşçı ölümden korkmuyor,
  Savaş alanında ölümden korkmuyoruz...
  Kutsal Anavatan için savaşacağız,
  Ve kesinlikle kazanacağımı biliyorum!
  Ölümsüz çocuklar, kimsenin onları durduramayacağı veya ezemeyeceği şekilde savaşır.
  Polonyalılar biraz hasar alır ve ceset yığınları büyür. Dağlar gibi büyüyün.
  Oleg Rybachenko savaşıyor ve aynı zamanda hatırlıyor...
  Büyük Peter zamanında ilginç bir görev gerçekleştirdiler. Türklerle savaş sırasında, altıları Sultan'ın ordusunu dağıttı. Sonuç olarak, Büyük Peter, Rusya'ya, bölgenin bir kısmına ve hatta Kırım'a ilhak etmeyi başardı. Bu, Rusya'nın gelişimini hızlandırdı ve çok değişti. Özellikle, Büyük Peter artık çok fazla içmedi ve gerçek tarihten daha uzun yaşadı, tahtı torunu İkinci Peter'a devretmeyi başardı. O da çiçek hastalığına yakalanmadı ve Romanov hanedanının istikrarlı yönetimini sağlamayı başardı.
  Darbeler ve iç çekişmeler olmadan Rusya, gerçek tarihte olduğundan daha fazla toprak fethetti. Ve yirminci yüzyılın sonunda tüm dünyayı kontrol etmeye başladı. Bu yüzden harika çıktı.
  Oleg Rybachenko, küçük bir müdahalenin bile çok şeyi değiştirebileceğini kaydetti. Ve şimdi Polonyalılar büyük kayıplar verdi ve saldırı geri püskürtüldü. Ama elbette bu yeterli değil.
  Daha güçlü bir çözüme ihtiyaç var. Ve Oleg, Margarita'nın bir sorti yapmasını ve Polonya kralını öldürmesini veya yakalamasını önerdi.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Büyülemek öldürmekten daha iyidir!
  Oleg tam olarak emin değil:
  - Polonya otoriter bir ülke değil. Polonyalılar tutsak kralla savaşmaya devam edebilir veya yeni bir kral seçebilir!
  Margarita kıkırdadı ve belirtti:
  - Ama taht mücadelesi onları bölecek ve bizim işimize yarayacak!
  Oleg kabul etti:
  - Her durumda, kral olmadan savaşmak bizim için daha kolay olacak!
  Kız başını salladı.
  - Ve Polonyalılar daha zor!
  Ve şimdi ölümsüz çocuklar duvardan indi ve ben paralı askerlerin ve Polonyalıların kampına doğru hareket edeceğim. Ordu hala çok büyük. Gerçek tarihte, Belarus'un çoğunu geri almayı başardı. Ve geri kalanı, daha sonra Polonyalılarla bir barış anlaşması kapsamında geri döndü.
  Çocuklar bir uyku kampı gördüler, sönmüş veya hala yanan ateşler, çok sayıda at koruma altında.
  Oleg Rybachenko, çıplak bir çocuğun ayağıyla bir iğne attı, nöbetçinin kafasını kırdı ve gıcırdıyordu:
  - Komünizme ve çarlığa şan!
  Margarita ayrıca ölümcül bir iğne attı, düşmanı deldi ve cıvıldadı:
  - Çağın büyüklüğüne şan!
  Ölümsüz çocuklar kamptaki düşmanları geçerek hareket etti. Her şeyden önce, şahı ve iki hetman'ı doldurmanız gerekiyor ve sonra daha kolay olacak.
  Çocukların çıplak ayakları sessizce rakiplerin üzerine basar. İşte Büyük Kralın Çadırı. Hetman yakında. Ve oğlan ve kız, paralı askerleri ve Polonyalıları keselim. Sanki gerçekten zaferle suçlanmışlar gibi, onu çok sıkı ve vahşi bir çılgınlıkla aldılar.
  Oğlan ve kız, metali bir kurutma kağıdı gibi kesen ve onlarca metre uzayan sihirli kılıçlarının her ikisiyle de hacklediler. Ve saçları bir usturayla kesiyormuş gibi son derece aktif davrandılar.
  Margarita çıplak ayağıyla bir düzine ince iğne attı, rakiplerini yere bıraktı ve cıvıldadı:
  - Ve bayrak evrenin üzerinde parlayacak ...
  Polonyalıları kesen Oleg Rybachenko agresif bir şekilde ekledi:
  - Evrende bundan daha güzel kutsal bir ülke yok!
  Margarita yine çıplak ayağıyla bir düzine ince iğne attı, rakiplerini ölümüne yumrukladı ve ciyakladı:
  - Ve gerekirse yine öleceğiz!
  Terminatör çocuk Oleg Rybachenko, düşmanları keserek şunları kaydetti:
  - İnancımız olan Rodnoverye'de dirilecek!
  Ve Polonyalılarla ve kralın kişisel muhafızlarıyla savaştılar. Terminatör çocuk çok etkiliydi. Sonra çocuk çıplak ayağıyla bir talaş bombası fırlattı ve kükredi:
  - Anavatan'a şan!
  Ve birçok Polonyalıyı ve Polonya Kralı'nın kendisini parçaladı!
  Hetman, Margarita Korshunova tarafından ikiye bölündü. Kız dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Dünyanın mutlak şampiyonu olacağım!
  Çocuklar gerçekten savaşta en yüksek beceriyi gösterirler. Böyle bir savaş açıldı.
  Oleg Rybachenko ciğerlerinin tepesinde Lehçe bağırıyor:
  - Almanlar kralı öldürdü! Fritz'i yen!
  Margarita zaten Almanca bağırıyor:
  - Polonyalılar bize saldırdı, Polonyalıları yendi!
  Ve atılgan kız da savaşmaya hevesli. Ve Polonyalıları keser. Ve bu arada çatışma başladı. Almanlar, Polonyalılar ve diğer paralı askerler birbirlerini doğradı ve ateş etti. Burada Margarita, çıplak bir çocuğun ayağıyla bir bomba attı ve Alman dükünü parçaladı. Bu durumu tırmandırdı. Ve savaş giderek daha agresif bir şekilde ilerledi.
  Karşılıklı katliam ve imha gitti. Hiç şüphesiz ve acımadan birbirlerini öldürdüler. Binlerce savaşçı öldü.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Magnitnaya, sanki hayranlar gibi el sallıyormuş gibi kılıçlarla çalıştılar. Ve Rusya'nın düşmanlarını büyük miktarlarda kesin.
  Margarita çıplak ayağıyla iğneler attı, Polonyalılara vurdu ve gülümseyerek ilan etti:
  - Süper bir kızım var!
  Oleg Rybachenko ayrıca çıplak parmaklarıyla çocukların bacaklarına iğneler attı, rakiplerine vurdu ve ciyakladı:
  - Pekala, vidadan!
  Ve yine çocuklar, Polonyalı askerleri ve paralı askerleri parçalamaya başladılar, böylece kelimenin tam anlamıyla kanlarını yitirdiler. Ve genç savaşçılar en yüksek akrobasi ve savaş becerilerini sergilediler. Gerçekten çok havalılar.
  Rusya'nın düşmanlarını kesen Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Ve denize gidiyorlar, atılgan adamlar!
  Margarita yine çıplak ayağıyla iğneleri fırlattı ve ciyakladı:
  - Deniz elementi! Deniz elementi!
  Her zamanki gibi en yüksek sınıftan bir savaşçı, o bir savaşçı. Ve onu durdurma, kazanma.
  Oleg Polonya ordusunu keser ve aniden ıslık çalar. Ve binlerce karga Polonyalıların ve paralı askerlerin kafataslarını yumruklayarak bayıldı.
  Margarita da aldı ve ıslık çaldı ve ayrıca düşmanların üzerine kargalar indirdi. Kalp krizi geçirdiler ve yere yığılmış atlar gibi düştüler.
  Kız sırıttı:
  - Anavatanımız Rusya'ya şan!
  Ve yine çıplak ayakları ölümcül bir kömür bombası fırlattı. Ve nasıl patlayacak ve birçok düşmanı parçalayacak.
  Margarita dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Yiğit Anavatan'a şan,
  Komünizm altında yaşayalım!
  Ve kız, kılıçlarıyla bir yel değirmeni çalıştırdı, bir grup rakibi kesti ve boğazının tepesinde gıcırdadı:
  - Kutsal komünizme selam olsun!
  Ve çıplak topuğu Alman dükünün alnına çarparak rakibinin kafatasını kırdı.
  Marguerite somurttu:
  - Anavatan'ın şerefine, yüzyıllarca özgür!
  Ve kız tekrar alacak ve ciğerlerinin tepesinde ıslık çalacak ... Ve Polonyalıların üzerine bir sürü karga düşecek.
  Ve kelimenin tam anlamıyla delip geçiyorlar.
  Oleg Rybachenko, Polonyalıları bir değirmen gibi kılıçlarıyla keserek onaylayarak başını salladı:
  - Ben harika bir dünya şampiyonuyum!
  Ve sonra çocuğun çıplak ayak parmakları tekrar bir kömür bombası fırlattı ve rakipleri parçaladı.
  Çocuk gerçekten çok havalı ve havalıydı. Ve Rusya'nın düşmanlarını hiç acımadan çiviledi.
  Margarita, düşmanları ezerek gıcırdıyordu:
  - Patinaj yaptı, bir yere kaydı, beni savurdu!
  Ve şimdi kız, çıplak ayak parmaklarıyla, ölümcül bir güçle bir ölüm armağanı fırlatacak.
  Ve yüz Polonyalıyı yırt. Ve ciğerlerinin tepesinde kükreme:
  - Kutsal Rusya için!
  Ve çıplak çocuğun topuğu, şimdiki yıkıma teslim olacak.
  Oleg Rybachenko savaşmaya devam etti, şarkı söyledi:
  - Komünizm fikirlerine şan! Yaşam ve özgürlük için!
  Ve çıplak topuğuyla çocuk, yok olma armağanına yenik düştü...
  O sırada Rus askerleri Brest'ten bir sorti yaptı. Ve Polonyalıların zaten kansız ve uyuşturulmuş ordusuna saldırdılar. Ezici darbeye dayanamayan Rus askerleri kaçtı.
  Sonra Natasha, Zoya, Augustine ve Svetlana savaşa girdi ve hadi yabancı orduyu ezelim.
  Cadı kızlar Polonyalıları böyle ele geçirdi.
  Natasha kılıçlarıyla saldırdı. Çıplak ayağıyla ölümcül bir güçle bir el bombası atarak askerleri parçaladı. Sonra kız sutyenini yırttı ve kırmızı meme ucundan öldürücü bir yıldırım gibi fırladı.
  Ve kükreme:
  - Komünizm altında Anavatan'a zafer!
  Zoya da agresif bir şekilde kesiyor. Onu alacak ve değirmeni kılıçla işletecek. Sonra, çıplak ayakla, talaştan patlayıcı bir ölüm paketi fırlatacak. Ve sonra ateş ederken ahududu memelerini alacak. Ve büyük bir savaşçı kitlesini yok edecek.
  Ve nasıl gıcırdıyor:
  - Anavatan komünizmine şan!
  Augustine, kılıçlarla bir "yelpaze" tekniği uyguladı ve birçok Polonyalıyı kesti. Sonra yakut memeden şimşek çaktı ve bütün bir paralı asker taburunu kavurdu. Sonra çıplak ayaklarıyla düşmana ölümcül bir hücum etti.
  Ve havladı:
  - Harika zaferlerim için!
  Svetlana ayrıca rakiplerini cesurca kesiyor. Ve kılıçlı bir kaplumbağa da dahil olmak üzere savaş teknikleri yürütüyor. Ve sonra çıplak topuğuyla patlayıcı bir pakete teslim olacak. Ve sonra çilek memelerinden sermaye yıkımının nasıl serbest bırakılacağı. Ve bir grup Polonyalıyı ezin.
  Ve kükreme:
  - Kutsal komünizmim!
  Büyük bir diklikle görüldüğü gibi savaşçı. Ve düşmanları baltayla odun gibi keser. İnanılmaz güzellik.
  Sanki bir kültivatör toprağı gevşetmiş gibi dört kız bu orduyu kesti.
  Oleg Rybachenko, Polonyalılarla savaşırken stratejilerden ve alternatif tarihlerden birini daha hatırladı.
  İçinde Napolyon Bonapart Rusya'ya yürümeyi reddetti. Sebep - Yenilmekten korkan İlk İskender, zengin hediyeler, sonsuz dostluk vaadi ve hatta yalnızca kıta ablukasına uymak için değil, hatta Fransa'ya ücretsiz olarak büyük miktarda ekmek, kenevir ve tereyağı göndermek için bir anlaşma gönderdi. .
  Napolyon, işgal için bir neden olmadığını görünce biraz yumuşadı. Ayrıca, Birinci İskender, Fransa'nın Konstantinopolis'i almasına hiç aldırmadığını söyledi. Napolyon bununla iyiydi.
  Bonaparte Türkiye'ye karşı bir kampanya başlattı. Açıkçası, bu onun için bir rakip değil. Fransızlar, özellikle Rus ordusu neredeyse tüm savaşa hazır birimleri ezmeyi başardığı için, arazi, iletişimin gerilmesi ve bitler tarafından Türk birliklerinden daha fazla engellendi.
  Napolyon Konstantinopolis'e veya Türkler İstanbul'a girdi. Ve sonra Osmanlı İmparatorluğu'nu fethederek birkaç sefer yaptı. Mısır'ı yeniden işgal etmek dahil. Ve sonra Kuzey Afrika'da ilerlemeye devam ediyor. Ve Ortadoğu'da. Ve böylece Nil'den Sudan'a kadar ve giderek daha fazla toprak fethetmek.
  Ancak zaman aldı ve Rusya'ya karşı kampanya ertelenmeye ve ertelenmeye devam etti.
  İlk İskender 1825'te ölene kadar. Decembristlerin darbe girişimi, Napolyon'un bir işgal başlatmasının nedeniydi. Napolyon arsenikle zehirlenmedi ve hala güçlüydü. Zaten üç oğlu vardı ve hanedan güçlendi.
  Nikolaev II yönetimindeki Rusya savaşa hazır değildi. Birçok komutan zaten mezarda. Ve insanlar otokrasiden memnun değiller. Ve Napolyon'un birlikleri daha çoktur.
  Ve Rusya için birkaç başarısız savaştan sonra Napolyon Moskova'yı aldı ve St. Petersburg'a yaklaştı ...
  Ve sonra Rusya, düşenlerin inişiyle elbette işgalden kurtuldu. Ve Oleg Rybachenko, kızlarla birlikte çok cesur ve güçlü cadılar.
  Napolyon dövüldü, Rusya'dan kaçtı. Ama imparatorluğu çökmedi. Napolyon tarafından Serfliğin kaldırılmasının neden olduğu Rusya'da bir köylü ayaklanması başladığından beri.
  Ve bastırılırken Avrupa'ya gitmediler. Sonunda, Rusya'da serfliğin kaldırılması gerekiyordu.
  Sonra ne oldu, Oleg Rybachenko bakmadı. Her durumda, zafer kazanılır.
  Ve şimdi Polonyalıları yendiler ve onları Brest'ten uzaklaştırdılar. Büyük zafer!
  Ama bu yeterli değil. Asıl tehdit İsveçlilerden geliyor. Ve Rus birlikleri sadece Riga'yı kuşatacak.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova Rus ordusuna koşuyor. Çıplak topukluları titrerken.
  Margarita gülümseyerek belirtti:
  - Sen ve ben sonsuz çocuklarız ... Çok romantik!
  Oleg bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, çok romantik. Gerçekten de, bir çocuk olarak, kendimde hemen bir enerji ve neşe dalgası hissettim. Genç bir vücut ve hatta bir süpermen. Ve hiçbir endişeniz ve probleminiz yokmuş gibi hissediyorsunuz!
  Margarita daha yükseğe sıçradı, çıplak topuğuyla bir tümseği devirdi ve not etti:
  - Hiç sorun değil!
  Oleg daha da koşarak şunları kaydetti:
  - Vücutta bir erkeksen iyi olan bu. Herhangi bir şakayı, herhangi bir bayağılığı, kesinlikle herhangi bir aptallığı ağzınızdan kaçırabilirsiniz ve herkes sadece gülecektir. Ve kimse senin aptal olduğunu düşünmeyecek.
  Margarita kıkırdadı ve belirtti:
  - Belki... Sonsuz bir kız olmak can sıkıcı olsa da. Bir erkek için daha kolay, ama benim için değil!
  Oleg kıkırdadı ve not aldı:
  - Hiçbir şey, biz ölümsüzüz. Er ya da geç geleceği yaşayacağız ve orada bedenlerimizi nasıl değiştireceğimizi öğreneceğiz!
  Margarita bununla hemfikirdi:
  - Hadi öğrenelim. Ve bir erkek kadın olabilir ve bir kadın erkek olabilir!
  Oleg onayladı:
  - Ve cinsel azınlıklarla ilgili hiçbir sorun olmayacak!
  Yolda ölümsüz çocuklar bir İsveç müfrezesine rastladı. Oğlan ve kız fazla bir tören yapmadan onları doğradılar. Son derece kolaydı.
  Ve koştular.
  Ölümsüz çocuklar, çıplak, yuvarlak topuklarını teşhir ederek acele ederler. Ve yine konuşuyorlar.
  Terminatör Çocuk notları:
  - Burada "Highlander" filminde ölümsüzlük kazanan bir bölüm de vardı. Ve beş yüz yıl yaşamak kesinlikle harika. Bazıları daha uzun yaşadı...
  Margarita Magnitnaya kıkırdayarak kaydetti:
  - Ve ruhu nasıl aşırı yükler? Yüzyılların hatırası!
  Oleg Rybachenko kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Aşırı yükler ... Sermaye olarak gerçekten! Ama bir çocuğun vücudundaysanız, her şeyi çok daha kolay algılarsınız!
  Margarita gülerek kaydetti:
  - Burada çok insan öldürüyorsun ve bunu bir bilgisayar oyunu gibi algılıyorsun. Acı yok, şok yok, utanç yok!
  Oleg kıkırdadı ve not aldı, kıkırdayarak:
  - Evet, gerçekten de çıplak, çocuksu ayaklarım kan birikintilerine çarpıyor ve bu iyi ve eğlenceli!
  Oğlan, güzel ayaklarının bıraktığı zarif izlere, dona baktı. Ve bir süs gibi göründüğüne dikkat edilmelidir. Ve uzun yıllardır çocuktur. Ve bu harika. Her zaman iyi bir ruh hali. Süpermen'in vücudu, ebedi çocuğun ruh halini ve zihniyetini etkiler.
  Oleg Rybachenko, hareket halindeyken beste yaptı ve şarkı söyledi;
  Gezegen Rusya'nın büyüklüğünü tanır,
  Ve düşmanlar dizlerinin üzerine çökecek ...
  Cennetin genişliğini kolayca inşa edeceğiz,
  İnsanların ve büyük nesillerin görkemi için!
  
  Anavatan sonsuza dek birleşsin,
  Dünya Rusya'nın üzerinde güneş gibi parlıyor ...
  Çelik kılıçlı Cherubim kırbaç,
  Ve Çar Nicholas büyük bir mesih gibi!
  
  Vatanı daha güzel yapacağız, inanacağız,
  Üç renkli bir bayrak direği dünyanın üzerinde parlayacak...
  Sonuçta, Ruslarla savaşmak tehlikeli,
  Ve büyük saygı görecek, inan bana, Cain değil!
  
  İşte elmas gibi parıldayan kılıçlarımız,
  Faşistler ve diğerleri oyun oynarken hacklenerek öldürülecekler...
  Ve armalar parlak altınla parlayacak,
  Hep birlikte, hem Ruslar hem de Belaruslular!
  
  Anavatan adına, sınırsız güneş,
  Parlak ışınları dünyanın üzerinde uçuyor...
  Rusya'nın cehennemden kurtulacağına inanıyorum,
  Ve Svarog en büyük idol olacak!
  
  İşte ülkemiz dünyanın en büyüğü,
  Ve tüm dünyada daha güzel kimse yok ...
  Sınırsız, güçlü Rusya adına,
  Rus mutluluğunun tüm nesline izin verin!
  
  Düşman yenileceğini bilmiyor,
  Rus süngüleri tarafından parçalanacak ...
  Yakında vahşi manzaralar açacağız,
  Ve cennet ve dünya yiğit bir güçte olacak!
  
  İki başlı kartalımız gezegenin üzerinde uçuyor,
  Her yol evrenin ihtişamına işaret ediyor...
  Burada söylenen şiirlerdeki kahramanlıkları bilir,
  Savaşçılar savaşlarında değişmez!
  
  Hem Maria'ya hem de Lada'ya büyük saygı duyuyoruz,
  Perun ve Svarog ve Rab İsa...
  İnanın insanlara kurtuluş getiriyorsunuz...
  Boş olan kese nimetlerle dolacak!
  
  Rusya adına, güzel canım,
  Kar incileri, kristal zümrütler nerede...
  Ukrayna, Tatar ve Ruslarımızın birleştiği yerde,
  Ve insanların sinirleri çelik döküm gibidir!
  
  Kısacası, ejderha başkanı kestiğimizde,
  Rusya'da büyük çarlar dönemi gelecek ...
  Ve düzen olacak, inan böyle muhteşem bir yeniye,
  Cesur serçe olan herkes kartal olur!
  . BÖLÜM 1
  Riga'ya yapılan saldırı, tüm kuzey şirketi için belirleyici bir öneme sahipti. Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana, Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova'ya katıldı.
  Ve çok gösterişliydi.
  Oleg Rybachenko, çekimlere dikkat etmiyor - ölümsüzleri vurmuyorlar, duvara tırmandılar. Değirmeni kılıçlarla geçirdi.
  Bir grup İsveçliyi kesti ve sonra çocukların bacaklarının çıplak parmaklarıyla ölümcül bir ölüm hediyesi fırlattı.
  Bir grup rakibi parçalayıp kükredi:
  - Kraliyet tacı ile komünizm çağına şan!
  Ondan sonra, terminatör çocuk onu alacak ve ıslık çalacak. Ve İskandinavya savaşçılarının başlarına karga bulutları düşecek.
  Margarita Korshunova, İsveç askerlerini de kesiyor. Ve İskandinavya'nın savaşçılarını kesen bir döner tabla tutuyor. Ve çıplak topuğuyla kız, düşmanı vurarak bir yıkım hediyesi gönderir.
  Sonra kükredi:
  - Yeni Aryan komünizmine şan!
  Ve kız yıldırım salarken onu göbek deliğinden alacak ... Böylece bir sürü İsveçli yanacak.
  Sonra çocuklar koro halinde ıslık çalacak ve İsveçlilerin başlarına binlerce karga düşecek.
  Natasha, rakiplerini doğrayarak ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatarak cıvıldadı:
  - Büyük Rusya'ya Zafer!
  Ve kırmızı meme ucundan ölümcül bir yıldırım nasıl serbest bırakılır. Ve bütün bir İsveç taburu yanacak.
  Çıplak ayak parmaklarıyla düşmanları doğrayan ve el bombaları atan Zoya tısladı:
  - Rusya'nın büyüklüğü için!
  Ve ahududu memesinden, sanki çok ölümcül bir şeyle patlıyormuş gibi. Ve rakiplerinizi ezin.
  Augustina ayrıca aşırı derecede agresif bir şekilde savaşır. Rakipleri ezer ve yakut memelerinden ölümcül yıldırım deşarjları gönderir. Ve çıplak topuğuyla, düşmanları paramparça eden patlayıcı bir talaş paketine teslim olacak.
  Sonra, dediği gibi:
  - Evrendeki komünizm için!
  Ve göbekten yıldırım sürecek!
  Bu bir kız - tüm kızlar için bir kız!
  Svetlana da savaşır. Ve her iki kılıçla da düşmanları keser. Onunla uzarlar, bir vuruşta düzinelerce insanı biçerler. Ve sonra kız, çıplak ayaklarıyla, başka bir ölümcül ölüm armağanı fırlatır ve rakiplerini parçalara ayırır. Ve çilekli meme uçları nasıl yıkıcı ve benzersiz bir şey bırakacak?
  Svetlana bağırıyor:
  - Aryan komünizm fikirleri için!
  Ve göbekten, bütün bir katil şimşek çağlayanının nasıl serbest bırakılacağı. Bu bir kız - bütün kızlar, kızım!
  Oleg Rybachenko savaşmaya devam ediyor. Oğlan kılıçları kesiyor, çıplak ayak parmaklarıyla diskler fırlatıyor ve ıslık çalıyor. Kalp krizi geçiren kuzgunlar, rakipleri iyice nakavt eder ve en ufak bir kurtuluş şansı vermez.
  Ve çocuk şarkı söylüyor:
  - Alanlarınızı seviyorum,
  Ormanlarınızı ve dağlarınızı seviyorum!
  Cennet ve dünya ve benim rolüm!
  Margarita, İsveçlileri doğrayarak, çıplak ayaklarıyla ölüm paketleri fırlatarak ve rakipleri keserek gürledi:
  - Güneş ülkenin üzerinde parlıyor ...
  Onurlandırmak...
  Yerli bir ülken var -
  Dünyadaki her şey var!
  Ve yine kız ıslık çalacak ve ölümcül imha armağanları düşmanların üzerine düşecek.
  Riga, elbette, kolayca alındı. Çok güzeldi. Şehir neredeyse anında ele geçirildi.
  Ve Alexei Mihayloviç'in Çarlık Rusyası zahmetsizce kazandı. Ama savaş henüz bitmedi.
  Rus birliklerinin İsveçlileri diğer ülkelerden nakavt etmesi gerekiyor. Ruslar Derpt'i kendi başlarına ve diğer askerlerin yardımı olmadan aldı. Ancak Revel çok daha ciddi ve bu durumda İsveçliler ona deniz yoluyla yardım ediyor.
  Yani ünlü altılının görevi bitmedi. Ve Revel'i kasıp kavurmaya giderler.
  Oleg Rybachenko İsveçlileri kılıçla kesti. Aynı zamanda, çıplak, çocuksu ayakları, Rusya'nın düşmanlarını yok ederek ölüm hediyeleri fırlattı. Havalı çocuk mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İsveçlileri öldürmek garip. İyi insanlar ve müreffeh bir ülke!
  Margarita, İskandinavya savaşçılarını doğrayarak ve savaşçıları parçalayarak, çıplak ayaklarıyla diskler fırlatarak şunları kaydetti:
  - Evet, İsveçlilerle böyle davranmak çirkin. Bazı yönlerden bu, tarihsel stratejileri hatırlatıyor. İki yol vardır: savaşmak ya da yeryüzünde bir cennet inşa etmek. Seçime bağlı olarak, görevler alırsınız. Dedikleri gibi, askeri bir görevde bir cennet inşa etmek daha zor olacak!
  Oleg Rybachenko, uzun kılıçların bir dalgasıyla bir grup İsveçliyi kesti ve başını olumsuzca salladı:
  - Bu söylemenin başka bir yolu. "Kleopatra" oyununda, askeri görevlerde, kural olarak, bira ile ilgili herhangi bir sorun olmadığını fark ettim. Ve barışçıl zamanlarda arpa sadece taşınabilir ve bu da sorun yaratır.
  Margarita bir döner tabla tuttu, rakipleri kesti ve dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Nehirler, denizler, boğazlar... Ne çok zarar veriyorlar!
  Oleg Rybachenko çıplak ayaklarıyla patlayıcı bir torba talaş fırlattı ve şarkı söyledi:
  İnsanları öldüren bira değil! Su insanı öldürür!
  Terminatör çocuk aslında Conan hakkında bir çizgi filmdeki bir çocuk gibi harika.
  Ve yine ıslık çalıyor, İsveçlilerin üzerine kargaları indiriyor.
  Rakiplerini kesen ve dişlerini gösteren, değirmeni tutan Natasha agresif bir şekilde sırıttı. İşte burada, ne harika bir savaşçı. Ve işte çıplak ayak parmakları, patlayıcı bir ölümcül güç paketi fırlatırken, İskandinavya savaşçılarını küçük parçalara ayırıyorlar.
  Kırmızı meme uçlarından kız yıldırım gönderecek. Birkaç yüz İsveçliyi yakın ve mırıldanır:
  - En büyük komünizm çağı olacak!
  Ve sonra, dilin gösterdiği gibi. Bu bir kız, onun en yüksek sınıfı.
  Zoya ayrıca düşmanları da keser. Onlara şans vermiyor. Ve bir kelebek kılıçlı bir resepsiyon düzenler. Rakiplerini keser, düzinelerce İsveçliyi keser. Ve sonra, çıplak ayakla, patlayıcı bir talaş paketi fırlatacak. Düşmanları yırtacak ve cıvıldayacak:
  - Çarların ve kazananların büyük Rusya'sına şan!
  Ve ahududu memesinden ölüm armağanını ve yıkım pulsarını serbest bırakacak.
  Burada Augustine de savaşıyor - fazladan bir sınıftan dövüşen bir kız. Burada onu alacak ve çıplak topuğuyla düşmana patlayıcılarla bir bezelye fırlatacak. Düşmanlarınızı parçalara ayırın.
  Ve sonra yakut memelerinden yıldırım deşarjı olarak. Ve düşmanları yere yakın.
  Ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Komünizmin Anavatanına şan!
  Svetlana da büyük bir coşkuyla savaşır. Ve düşmanları vahşi bir çılgınlık ve öfkeyle keser. Ve çıplak ayak parmaklarıyla, İsveçli kalabalığı parçalayan bir kömür bombası fırlatır. Ve sonra çilek meme uçları yıldırım salacak. Ve bir tabur İskandinav savaşçısını yakacaklar. İşte bir kız, saf bir cadı ve bir terminatör.
  Svetlana şarkı söyledi:
  - Ben yedi denizin büyük savaşçısıyım,
  Ve inanılmaz bir şekilde şarkı söylüyorum - bir bülbül gibi!
  Ve yüksek sesle gülün.
  Revel bir patlama ile düştü.
  Ve İsveçliler yenildi. Ancak nihayet bir dayanak elde etmek için Narva ve Vyborg'u da almak gerekiyor.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova ve cadı kızlardan oluşan bir ekip Narva'ya saldırır.
  Ve gerçek kahramanlar gibi savaşırlar. Çocuk gibi görünseler de. Ve cadı kızlar, insanlar o kadar uzun yaşamayacak kadar yaşlı olmalarına rağmen, yaklaşık yirmi yaşında görünüyorlar.
  Oleg Rybachenko, İsveçlileri kılıçla mürekkep balığı tekniğiyle duvarda kesti. Sonra çıplak ayaklarıyla İsveçlileri paramparça eden ölümcül bir el bombası attı. Ondan sonra, çocuk, geleneğe göre, İskandinav askerlerine ıslık çalacak, başlarına kargaları devirecek.
  Oleg şarkı söyledi:
  - Ve kaynayan karanlık, kötü canavarların ülkesine uçtu!
  Ve çocuk yine bütün değirmeni kılıçlarla geçirdi. Ve böylece rakipleri eziyor ve kelimenin tam anlamıyla yok ediyor.
  Margarita da dev gibi doğranmış. Kız kılıçlarını tüm hızıyla savurdu. Ve çıplak topuğuyla ölüm armağanına boyun eğecektir. Ve İsveçlileri acımadan ve şüphe duymadan yok eder.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Havalı komünizm olacak, faşizm hemen yıkılacak!
  Oleg Rybachenko, İsveçlileri doğrayarak bir semaver resepsiyonu düzenledi ve şunları kaydetti:
  - Faşizm derhal yok edildi!
  Mücadele giderek kontrol edilemez hale geldi.
  Özellikle Natasha, her biri yüzlerce İsveçliyi aynı anda yok eden çıplak ayaklarıyla yıldız fırlatmaya başladığında. Ve zaten kırmızı meme uçlarından yıldırımla patlar ve rakipleri yakarsa.
  Kız sırıttı:
  - Dünyanın en güçlüsü benim, tuvaletteki tüm düşmanları öldüreceğim!
  Zoya, düşmana ateş ederek gıcırdadı:
  - Komünizme şan!
  Ve çıplak ayakla, en yıkıcı güç olan ölümcül bir el bombasının nasıl fırlatılacağı.
  Ve o süper bir kız. Kızıl meme ucundan en vahşi ve çılgın şimşek fırlatır.
  Augustine, İsveçlileri doğrayarak ve rakipleri parçalara ayırarak inledi:
  - Daha iyisi için değişim için!
  Ve çıplak ayakla, ölümcül patlayıcı bir talaş paketi nasıl fırlatılır. Ve rakipleri parçalayın.
  Ve yakut meme uçlarından sonra, yıkıcı yıldırım ve imhanın boşalması nasıl yenecek.
  Svetlana, düşmanı kılıçlarıyla ezdi ve çıplak topuğuyla bir el bombasına yenik düştü:
  - Komünizm için!
  Ve çilekli bir memeden öyle öldürücü bir şey çıkar ki bütün şeytanlar hasta olur.
  Kızlar, söylemeliyim ki, kudret ve ana ile denedi ve Narva düştü ...
  Ve Vyborg hücum ediyor, agresif bir takım. Hangi ve deniz diz boyu.
  İsveçlileri şehir duvarında kesen Oleg Rybachenko, E serisinin Alman tanklarının savaştığı AI'yı hatırladı.
  Rommel'in biraz daha erken takviye alması ve İtalyan ve Alman birlikleri üzerinde tam güç alması nedeniyle tarihin seyri orada biraz değişti. Ve Cezayir'deki Amerikan birliklerine ezici bir darbe indirmeyi başardı. ABD'nin yenilgisi tamamlandı, yüz elli binden fazla asker esir alındı. Roosevelt o kadar şok oldu ki, hemen Nazilere ateşkes teklif etti. Kabul ettiler tabii. Eh, Churchill, anlaşılır bir şekilde, Amerika olmadan savaşmak istemedi ve bir süre yangını da kesti.
  Müttefikler savaşı dondurmayı kabul ettiler, ancak bir şartla: Almanlar, Yahudi sorununun nihai çözümünü dondurdu.
  Yeni güçlere ihtiyaç duyan Hitler, her şeyi vaat etmeye hazırdı.
  Batı'daki savaş dondu ... Ve Naziler, tüm tank bölümlerini tam olarak çalıştırmak ve saldırının başlangıcında Aslan ve Fare ve Kaplan -2'yi almak için Kursk Bulge'a yönelik saldırıyı tekrar erteledi.
  Batıda bombardıman olmaması ve petrolle birlikte Fransız, Afrika mülklerinden işgücü arzı, silah üretimini önemli ölçüde artırmayı mümkün kıldı.
  Ancak en son tanklar zaman aldı. Fritz onları geri çevirirken, August geldi ve Stalin taarruza başladı. Naziler buna hazırdı. Önemli kuvvetleri Oryol yönünde ve daha da fazlasını Kharkov'da yoğunlaştırdık. Çok sayıda siper ve tahkimat kazmayı başardı.
  Ek olarak, Panterler ve Kaplanlar gerçek tarihte olduğundan daha fazlasını yayınladılar ve savunmada saldırıdan çok daha iyiler. Özellikle Panther, mükemmel bir tank avcısı, dakikada on beş mermi atıyor.
  Ve alnına iki kilometreden otuz dört yumruk atmak. Böyle bir "Panter" den saklanmayın ...
  Dahası, Almanlar aşağı yukarı keşif yapmayı ve saldırı için planlar elde etmeyi başardılar. Evet, prensipte Rusların nasıl saldıracağı ve nereye saldıracağı belli. Kharkov ve Belgorod'a - Donbass'ı ve Oryol çıkıntısında yeniden ele geçirmek için.
  Naziler, Fransa ve Balkanlar'dan ek kuvvetler getirerek, onların yerine İtalyan ve Bulgar birliklerini getirdi. Ve sıkı bir savunmada geri almak ve savaşmak için yeterli sayıda tümen toplayabildiler.
  Ve sonbaharın sonlarında, hem "Maus" hem de "Aslan", "Tiger" -2 nihayet ön tarafta göründü. Ve ayrıca "Panter" -2, aynı silahla basitleştirildi, ancak daha zırhlı.
  Ancak, yeni tanklar özellikle kış koşullarında kendini göstermedi. Özellikle ulaşım sorunu olan "Maus" ve ulaşım büyük zorluklarla ilişkilendirilmektedir. Evet, "Aslan", araba pek iyi değil. Üstelik sekiz yüz beygir gücündeki bir motor, doksan ton için oldukça zayıftır. Ve "Tiger" -2 problemleri ile. Tanklar bozulur ve gerçek tarihten biraz daha iyi sürerlerse, bunun nedeni yalnızca alaşım elementlerinin sıkıntısı olmaması ve Ukrayna'daki boksit yataklarının kullanılabilmesidir.
  Bu arada, daha kaliteli bir metal olan "Tiger"-2, gerçek tarihte olduğu kadar sık kırılmadı ve zırhtan daha güçlüydü. Ve kendini "Aslan" dan çok daha pratik gösterdi. Nominal olarak, "Aslan" daki silah, yaklaşık olarak aynı namlu çıkış hızıyla 88'e karşı 105 milimetrede daha güçlüydü. Ancak pratikte bu, Almanlara hiçbir şey vermedi. Bu yüzden uzun bir mesafeden Sovyet otuz dört katına girmek hala çok gerçekçi değil. Evet ve "Tiger" -2, üç buçuk kilometreden mağlup oldu. Daha fazla anlamı yok - özellikle düşman hareket halindeyse oraya gidemezsiniz.
  "Tiger" -2'deki doksan ton ağırlığındaki "Aslan" tankının, yalnızca kulenin alnı dışında rezervasyonda hiçbir avantajı yoktu. Ancak pratikte, 185 mm Tiger-2 oldukça yeterli ve 240 mm Aslan, yalnızca kulenin daha yavaş dönmesi nedeniyle aşırıya kaçıyor. Ve neredeyse aynı motorlarla hız çok daha düşük ve daha fazla arıza var. Ve Fareler Aslan'dan iki kat daha ağırdır ve bakır bir aktarım gerektirir ve yalnızca zırh açısından daha iyidir. Mouse'un 128 milimetrelik topu pratikte Tiger-2'ninkinden bile daha kötü. Evet, daha güçlü, ancak daha az ateş hızı ve mermi stoğu. Evet, uzaktan daha iyi vuruyorlar ama vurmak daha zor.
  "Fare" nin tek artısı, yanlardan nüfuz etmek değildir, ancak havadan yok edilebilir ve hatta otuz dört çeviklikle çarpılabilir. Yani "Maus" kendini haklı çıkarmadı.
  Ancak kışın Almanlar cephelerin çökmesini önleyebildi. Özellikle Panther'in üretimi ayda altı yüz araca yükseldi ve bu tank daha güçlü motorlar ve daha iyi bir şasi aldı ve kışın tatmin edici bir şekilde savaşabildi. Modernize edilmiş versiyonda T-34-76'yı bile geride bırakan ve iyi bir yardımcı olabilecek T-4 de büyüdü. Üçüncü Reich'in hafif kendinden tahrikli silahları güçlüydü. Alman uçağı 30 mm'lik çok etkili bir uçak topu aldı ve Rusları ele geçirdi. En önemlisi, şimdi Almanlar doğu cephesinde tüm havacılığa sahipler ve bombalamada sorun yaşamadan, uçak üretiminde SSCB'yi yakaladılar. Ve Almanların silahlanması ve hızı belki de daha iyi olacak. Ve asların daha fazla deneyimi var.
  Böylece Kızıl Ordu'nun gökyüzünde hiçbir avantajı yoktu ve Almanlar karada tahkim edildi.
  Hitler savunmada daha temkinli davrandı. Ve şimdi Naziler aşağı yukarı iki yakayı bir araya getirebilirdi. Savaş daha çok Birinci Dünya Savaşı'na benziyordu. Ayrıca, biri saldırırsa, o zaman Kızıl Ordu. Ve Hitler gücünü korumaya ve yabancılardan ve eski Sovyet vatandaşlarından yeni bölümler oluşturmaya çalıştı.
  Buna ek olarak, Führer bir mucize silahı için çok umutluydu ve bu nedenle şimdilik büyük saldırı eylemlerinden kaçındı. Almanlar biraz daha iyi istihbarat çalıştı. Ancak, onlar için gerçek tarihe göre daha kolaydı. Stalin oldukça inatçı olduğundan ve Orel ve Kharkov'u almayı talep ettiğinden. Gerçek tarihte, Ağustos ayında geri alındılar ve başka yönlerde olmaya başladılar. Ve sonra Naziler direndi ve Stalin inatla önceden planlananın yerine getirilmesini istedi.
  Bu, Almanların savunmasını kolaylaştırdı. Kartal, Rzhev gibi bir şey oldu. Sovyet komutanlığı bir noktada inatla çöktüğünde. Ve Almanlar, uygulamanın gösterdiği gibi, hazır olduklarında saldırıyı yenebilirler. Üstelik batıdaki barış sayesinde Kızıl Ordu'nun güçte küçük bir avantajı var. Ve havada, yine Luftwaffe'nin hakimiyeti. Hangisi hem sayı hem de nitelik olarak daha güçlüdür.
  Yeni Alman 30 mm topu, bir Sovyet uçağını tek vuruşta düşürebilir ve dakikada altı yüz mermi atabilirdi. Tabii ki, böyle bir güçle bir Sovyet pilotu için kolay değil. Ve niceliksel üstünlük hızla Almanların tarafına geçti.
  Ve tanklarda, Naziler nitelik ve güç bakımından daha güçlüdür ve nicelik olarak çok daha düşük değildir. Tank üretimi hızla artıyor. Ve T-4 hem nicelik hem de kalite açısından iyidir ve teknolojik olarak gelişmiştir, bu nedenle herkes onu üretimden kaldırmaz.
  Evet, Almanlar bu sefer kışı koruyabildiler. Felaketten kurtuldular. Stalin'in aynı yere saldırma konusundaki inatçı arzusu da dahil.
  Ayrıca, Leningrad yakınlarındaki taarruza yeterince güç sağlanmadı ve Almanlar onu geri püskürtebildi. Kızıl Ordu merkezi kırmayı başaramadı.
  İlkbaharda Almanlar hala savunmadaydı. Stalin gerçekten yeni tanklara güveniyordu - IS-2 ve T-34-85. Eskisinden daha güçlüydüler. "Panter" -2, basit "Panter" den çok farklı değil ve küçük miktarlarda üretildi. Ancak bu tanka yeni bir 88 milimetre top ve 900 beygir gücünde daha güçlü bir motor takıldı.
  Şimdi elli üç ton ağırlığındaki "Panter" iki, iyi bir sürüş performansı ve çok iyi ön zırh aldı. Yeni dar taret, 150 mm'lik bir ön kalınlığa sahipti. Ve vücudun alnı 120 milimetredir. "Tiger" -2 ile karşılaştırılabilir, tabakaların geniş eğimlerinden kaynaklanıyordu. Son tank da modernize edildi. Üzerine kabul edilebilir sürüş performansı ve artan güvenilirlik sağlayan 1000 beygir gücünde bir motor takıldı. "Panter" -2, hatta "Panter" -3 olarak yeniden adlandırıldı. Ancak Aslan, en önemli modernleşmeden kurtuldu. Gerçekten de, Porsche devrim niteliğinde bir karar verdi. Motor ve şanzıman, tankın önündeki tek bloğa yerleştirildi ve taret arkaya taşındı.
  Ve "Aslan" -2, çerçeve şaftındaki tasarruflar nedeniyle siluetde daha düşük hale geldi. Arabanın ağırlığı gözle görülür şekilde azaltıldı. 105 mm top yerine 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm top takıldı. Ve kule daraltıldı. Ve motor 1000 beygir gücü oldu. Ön zırh aynı kaldı: 150 milimetrelik bir gövde, ancak büyük bir eğime sahip. Ancak büfe, 82 milimetreden 125'e üçte bir oranında arttı ... Ancak tankın ağırlığı, aksine, yirmi ton azaldı.
  İyi bir sürüş performansı ile yanlardan iyi korunan bir araba ve alından mükemmel bir araba olduğu ortaya çıktı.
  Ve bu tank Sovyet arabalarını parçalayalım ...
  Artı, gökyüzünde jet Alman uçağı. Haziran ayına kadar binden fazla ME-262 gökyüzünde uçuyordu. Metalin daha kaliteli olması nedeniyle, arabalar gerçek tarihe göre çok daha az bozuldu, en iyi özelliklerini gösterdiler. Ve hız, güçlü silahlar ve hayatta kalma. SSCB, Duralumin eksikliği nedeniyle Yak-3'ü yalnızca küçük miktarlarda ve ayrıca küçük miktarlarda LA-7'yi başlatabilirdi.
  Almanlar şimdiye kadar havadaki üstünlüklerini korudular ve hatta artırdılar. TA-152, Focke-Wulf çok amaçlı uçaktan daha gelişmiş ve başarılı olduğu ortaya çıktı. Ve Yu-488, dünyanın en iyi dört motorlu pervaneli bombacısı olduğunu kanıtladı. Ancak Arado serisinin jet makineleri de vardı.
  Evet, Kızıl Ordu kıskanılacak bir şey değil.
  Ancak şimdilik Almanlar hala savunmada. Hitler, E serisi için tank binasını yeniden inşa etmek istiyor... Ve burada, elbette, her şeyden önce, bu E-50 tankı. Führer, bu makinenin her yönden mükemmel korumaya sahip olmasını istiyor. Ve silahlar zirvede ve sürüş performansı. Ve böyle bir tank olmasa da saldırmanın bir anlamı yok.
  Yani Fritz savunmadayken. Yaz aylarında Stalin, Smolensk yönünde ilerlemeyi emretti. Şiddetli çatışmalar sonbaharın sonlarına kadar sürdü, Kızıl Ordu sadece on beş kilometre ilerleyebildi. Stalin öfkeliydi. Ağustos ayında güneyde ilerleme girişimi de başarısız oldu. Kışın, Sovyet birlikleri Almanları tekrar güç için denedi, ancak başarılı olamadı.
  Ve Mayıs 1945'te Naziler nihayet kendilerine saldırmaya başladılar ... Ama aynı zamanda başarıya da ulaşamadılar. Kızıl Ordu'nun pozisyonlarına sadece hafifçe sıkıştılar ...
  Konumsal yıpratma savaşı dönemi başladı. Mart 1953'e kadar cephe hattı aktif değildi. Ancak Stalin'in ölümünden sonra, Naziler canlandı ve güney kanadında saldırıya geçti. Beria'nın tutuklanması ve iktidar mücadelesi, Nazilerin Kafkasya'yı ele geçirmesine yol açtı, Türkiye'nin de savaşa yanlarında girmesi başarıyı da kolaylaştırdı.
  1954'te Wehrmacht Moskova'da ilerlemeye çalıştı. Ancak jet uçağı ve güçlü savunma kullanan Kızıl Ordu, saldırıyı geri püskürtmeyi başardı. Ertesi yıl, 1955, Naziler yeniden saldırmak istediler ve tüm güçlerini attılar... Ama yine Kızıl Ordu saldırıyı geri püskürttü. 1956 yılı da geldi. Ve yine, Kızıl Ordu tarafından püskürtülen Moskova'ya Nazi saldırısı.
  Hitler inatla savaşa devam etti. Ancak 1 Mayıs 1957'de, altmış sekiz yaşında, Fuhrer bir uçakta uçarken düştü. Acımasız felaket.
  Üçüncü Reich savaştan çıktı .... Nükleer silahlara sahip ABD ve İngiltere, her iki tarafı da müzakerelere soktu.
  Sonunda barış imzalandı. Almanlar ele geçirdiklerini aldılar... Ve SSCB çok şey kaybetti... Kruşçev, Stalin'den sonra SSCB'de iktidarı ele geçirdi. Ama Shelepin ondan sonra iktidara geldi. Ve Hitler'in soyundan gelenlerin katılımı da dahil olmak üzere Üçüncü Reich'ta bir iç savaşın başlamasından yararlanan Shelepin, bir intikam savaşı başlattı.
  Oleg Rybachenko ve bir grup cadı kız buna katıldı, ama bu başka bir hikaye. Ve elbette Üçüncü Reich paramparça oldu.
  Vyborg da buraya nasıl alındı ... Bundan sonra, İsveçlilerle, krallarının da katıldığı son savaş izledi.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, kılıçlarla kesip çıplak ayaklarıyla el bombası attılar.
  En sevdiği yel değirmeninin yanından kılıçlarla geçen çocuk homurdandı:
  - Tüm gezegende komünizm için!
  Kız ayrıca kılıçlı bir kelebek yaptı ve onayladı:
  - Lenin haklıydı, çocuklar bile biliyor!
  Natasha ve ekibi de aynısını yaptı. Çıplak, yontulmuş bacaklarını kullandılar ve kırmızı meme uçlarından yıldırım çarptılar. Kızlar çok kavgacı ve son derece havalılar.
  Natasha bile belirtti:
  - Cehennemde herkes kötüdür... Sadece cehennem olmadan sıkıcıdır!
  Ve göbekten gelen kız nabız gibi geliyor.
  Ve sonra tüm altı nasıl ıslık çalınır.
  Ve binlerce karga İsveçlilerin üzerine düşer, kafalarını ve miğferlerini yumruklar.
  Ama Oleg Rybachenko çıplak ayak parmaklarıyla bir parça antimadde fırlattı. Ve elbette kralla birlikte bütün bir İsveç birlikleri alayı yok edildi.
  Rus silahları için bir başka yankılanan zafer.
  Ve İsveç savaştan çekildi. Evet, Rus askerleri hetman'ı sakinleştirdi. Şimdi Varşova'ya gidebilirsiniz. Ve daha da Krakow'a.
  Oleg Rybachenko ve ekibi elbette ön planda. Şimdi, özellikle kral öldürüldüğünde, Rus Çarı Alexei Mihayloviç'i tahta geçirmek için bir fırsat var.
  Ve Rus ordusu muzaffer bir şekilde ilerleyerek kendine gider.
  Oleg Rybachenko ciğerlerinin tepesinde şarkı söyledi:
  - Komünizm çağına ve Rus çarlığına şan!
  Margaret bağırdı:
  - Kahramanlığa şan!
  Ve böylece adamlar, Polonya ordusunun yüksek duvarların arkasına sığındığı Varşova'ya saldırmaya gitti.
  Oleg Rybachenko Polonyalıları doğradı ve onları parçalanmış ete ayırdı. Ve çıplak ayaklarıyla ölümcül güçte el bombaları fırlattı.
  Aynı anda, çocuk bağırdı:
  - Komünizm çağına şan, tüm kahramanlara şan!
  Ve terminatör çocuğun nasıl ıslık çalacağını. Ve yine kargalar Polonyalıların başlarına düşecek.
  Margarita, rakiplerini bir değirmenle ve çıplak, çocuksu bacaklarla parçalara ayırıyor, patlayıcı talaş paketleri fırlatıyor ve düşmanları kırıyor. Ve savaşçı ciyakladı:
  - Çarlık çağına şan! Ve komünizmin Rus çarları!
  Bir erkek ve bir kız, Varşova'yı çok hırçın bir şekilde bastı.
  Ve şimdi Natasha tüm çılgın ve öfkeli gücüyle savaşıyor. Ve kırmızı meme uçları şimşekler çakıyor.
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklar kömürlerden devasa bir güç bombası fırlatır. Ve kız kükredi:
  - Ah, komünizm, komünizm, komünizm!
  Ve çıplak topuğuyla ölüm armağanına boyun eğecektir.
  Zoya da tarif edilemez bir öfkeyle savaşır. Ve nasıl serin bir yel değirmeni alacağını. Ve ölümcül gücün çıplak ayak parmaklarıyla, rakiplerini parçalayan bir el bombası fırlatacak. Ve sonra ahududu memelerinden bir pulsar ile yenik düşecek ve düşmanı yakacak.
  Bütün bir Polonyalı alayı, sandıktan çıkan güçlü bir hediyeden yandı.
  Ve işte Augustine şiddetli bir savaşta. Kız panter gibi dövüşüyor. Ve çıplak ayakla ölümcül bir el bombası atar. Ve yakut memelerinden yıldırım fırlatır. Ve düşmanları vurmak. Ve tüm rafları bir kerede anında yakar.
  Ve yine de şarkı söylüyor:
  - Rusya'ya zafer! Büyük zafer!
  Ve yine, göbek deliğinden bir pulsar gibi iç çeker ve herkesi yakar.
  Ve işte kavga ve Svetlana. O çok savaş kalibreli ve şiddetli patlamaları olan bir kız. Ve şimdi çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir el bombası alıp fırlatacak.
  Ve çilek meme uçlarından öldürücü pulsarların, kademeli, devasa gücün nasıl serbest bırakılacağı. Ve kükreme:
  - Komünizm ve çarlığın Anavatanına şan!
  Ve şimdi Varşova da düştü ... Rus birlikleri Polonya'yı işgal ediyor ve Krakow'a gidiyor.
  Oleg Rybachenko ve Margarita bu şehre yapılan saldırıya katılıyor. Bu sefer zaten Natasha'sızlar. Cadı kızlardan oluşan bir ekip farklı bir görevde. Ancak bu sefer savaşması uzun sürmedi. Ve böylece ölümsüz çocuklar merkez kuleye Rus bayrağını diktiler. Çok etkileyici bir zafer.
  Ve çocuklar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  dünyanın en akıllısı kim
  Büyük Çar Alexei!
  Böylece, Sibirya'ya doğru düzgün bir şekilde ilerleyen Rusya, Baltık devletlerini ve Polonya'yı aldı ve fethetti.
  Eh, bunlar zaten iyi yakalamalar. Stenka Razin tarafından herhangi bir ayaklanma olmadı. Çarlık Rusyası da Alexei Mihayloviç yönetiminde Türkiye ile savaştı.
  Ve sonra Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova kendilerini ayırt ettiler ... Tüm kahramanlıklarıyla ve mükemmel dayanıklılıklarıyla savaştılar.
  Ve yine çıplak parmaklarıyla el bombaları attılar ve ıslık çaldılar, Türklerin başlarına kuş düşürdüler. Hem oğlan hem de kız süper güçlerini gösterdiler.
  Öylesine muhteşem savaşçılardı ki, en yüksek sınıf ve sadece süper.
  Türkiye Balkanlar'da yenildi ve Kırım'ı ve daha birçok toprağı Rusya'ya bıraktı.
  Savaşın ortasında Natasha ve cadı arkadaşları tekrar geldi. Bunu da Türkler için ayarladılar. Pek çoğu öldürüldü ve pek çoğu sakat kaldı.
  Natasha kırmızı meme ucundan yıldırım fırlattı. Bütün bir Türk tümeni yaktı.
  Ve sonra Zoya ayrıca kıpkırmızı bir meme ucundan bir pulsar ateşledi ve bir düzine Türk gemisini aynı anda su bastı ve yaktı.
  Ruby nipel lupanula'dan Augustina. Ve amiral gemisi de dahil olmak üzere Osmanlı İmparatorluğu'nun bir düzine gemisini devirdi.
  Svetlana da yıkıcı unsurlarla delinmiş çilek memelerinden. Birçok rakibi yok etti. Ve cıvıldadı:
  - Kraliyet ve en büyük imparatorluk için!
  Böylece Konstantinopolis alındı. Osmanlı İmparatorluğu çöktü. Ve şimdi Rusya, düşmüşlerin yardımı olmadan onu fethedebilir.
  Evet ve Alexei Mihayloviç'in oğlu Büyük Peter'ın da en azından bir şeyler yapması gerekiyor.
  Oleg Rybachenko ve ekibi büyük bir zaferle döndüler.
  
  Darth Vader ve Üçüncü Reich
  Darth Vader, bir savaş yıldız gemisinde İngiliz toprakları üzerinde uçtu. İngiliz uçakları hemen üzerine düştü. Savaş yıldız gemisi onları lascannon ateşiyle karşıladı. Bu bir amiral gemisi savaş gemisi, etkileyici bir güç. Bilgisayar güdümlü silahları, Britanya'nın savaşçıları ve bombardıman uçakları tarafından kolayca yakıldı. Ve İngiliz uçaksavar silahları ve çeşitli kalibrelerdeki silahlar, uzay savaş gemisinin alaşımlı zırhına giremedi. Sonuçta, bu metal titanyumdan birkaç yüz kat daha güçlüdür. Ve bu kalınlıktaki zırh atom bombasıyla bile alınamaz.
  Darth Vader, yakındaki tüm uçakları yok ederek Londra'nın hükümet bölgesine saldırma emri verdi.
  Churchill ve tüm hükümeti hiperplazmik dalganın akışı tarafından öldürüldü. Hiç şansları yoktu. Tek bir sığınak bundan kurtaramaz.
  Parlamento da yok oldu.
  Darth Vader gakladı:
  "Sith'in intikamı alınsın!"
  Ve mekanik yumruğunu panele vurdu. Canavar İngiltere'ye saldırdı. Ülkeyi ezdi, çünkü direnmeye cesaret etti.
  Dahası, Darth Vader okyanusa bir imha bombası attı, bu da büyük bir dalgayı yükseltti ve sahili Nazilerin işgalinden koruyan İngiliz Donanmasının birçok gemisini batırdı.
  Ve bundan sonra, yıldız gemisi hızlandı ve tekrar paralel evrenine atladı, uzay imparatorluğunun despotizmini ezmeye çalışan isyancılarla şiddetli bir savaşa devam etti.
  Hangisi doğru, imparatorluk mu isyancılar mı tartışmalı. Belki galaksi üzerindeki birleşik yönetim kaostan iyidir. Ancak imparatorluğun acımasız zulmü ve Palpatine'in hizmetkarları, kalpleri bu güçten uzaklaştırdı.
  Ve şimdi İngiltere'nin kafası kesildi ve başka bir yırtıcı olan Üçüncü Reich, kaosu kullanarak asker indirdi ve Metropolis'i ele geçirdi.
  Uzayın etkisiyle şoke olan İngiltere, amiral gemisi savaş gemisi, görünüşe göre onu Üçüncü Reich'in gizli silahı zannetti, neredeyse hiç savaşmadan teslim oldu. Kolonileri ve hakimiyetleri Hitler'in otoritesini tanıdı.
  Üçüncü Reich muazzam kaynaklar, bir filo ve sömürge birlikleri aldı. Ve kuklalarını Britanya'ya yerleştirerek büyük savaş fırsatları.
  Ancak şu ana kadar Hitler SSCB'ye gitmedi. Amerika kıtasında bir köprü olan Üçüncü Reich'in otoritesini tanıyan ve Amerika Birleşik Devletleri'ni ele geçirmeye karar veren Kanada şahsında aldı.
  Neden SSCB değil? Eh, Rusya zaten büyük bir ordu ve birçok tank ve uçakla bir kara savaşına az çok hazırdı. Kırk yılda yirmi binden fazla var. Ve Amerika Birleşik Devletleri'nin sadece yaklaşık beş yüz tankı var. Ve büyük savaş hazır değilken. Ancak ekonomik potansiyeli ile savaşa hazırlanmak an meselesi.
  Ve Hitler Amerika'ya zaman vermemeye karar verdi. Ve diğer şeylerin yanı sıra Kanada ve İngiliz tümenlerini kullanarak Japonya ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırdı.
  Böylece SSCB geçici bir erteleme aldı.
  Kırk birinci yıl Amerika ile savaş yılıydı. Yankees, elbette hazır değil, ciddi tankları yok. Ama oldukça fazla küçük silah. Ve büyük bir nüfus ve oldukça büyük bir filo.
  Ancak teknik ve organizasyonda üstün olan Almanlar ilerliyorlar. Havacılıkları kalite ve deneyim açısından Amerikalılardan üstündür. Ve ABD komutanlığı eşit değil. Ve yenilgi üstüne yenilgi yaşar. Yine de savaş, Washington'un Aralık ayında düşmesinden önceki kırk birinci yılın tamamı boyunca sürdü.
  Ve bundan bir süre sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nin ıstırabı 20 Nisan 1942'de teslim olana kadar devam etti.
  Sonuç olarak, Führer SSCB'nin işgalini kırk üçüncü yıla ertelemeye karar verdi. Böylece Stalin'in savaşa hazırlanmak için zamanı vardı.
  Gerçek tarihte olduğu gibi bir şeyler yapıldı. 1940 yılında, sekiz saatlik bir çalışma günü ve yedi günlük bir çalışma haftası getirildi. Ayrıca işe geç kalmak için acımasız önlemler.
  Kırk birincinin ilk yarısında iki binden fazla tank ve çok sayıda uçak üretildi. Havacılığın piyasaya sürülmesi, yeterli pilotu bile olmayan devasa bir hızla büyüyordu. Kırk birinci yılın ikinci yarısında, Ağustos ayında, ilk KV-3 tankı montaj hattından çıktı. Bu makine, büyük tanklarla uğraşmak için uygun, saniyede 800 metre ilk mermi hızına sahip 107 mm'lik bir topla silahlandırıldı. Ancak arabanın kendisi altmış sekiz ton ağırlığındaydı ve sürüş performansı zayıftı. Ve şanzıman arızalanmaya devam etti.
  Ve Eylül ayında, tamamı yüz ton olan ve iki topla donanmış olan ilk KV-5 düştü ve ön zırhı 170 mm idi. Alman tankları o zaman böyle bir makineye nüfuz edemedi.
  Toplamda, kırk birinci yılın ikinci yarısında, tüm tankların yaklaşık üç buçuk bini ve en yenisinin neredeyse iki buçuk bini üretildi. Ancak bu, tüm bölümleri tamamlamak için yeterli değildi.
  Stalin, iş gününün günde dokuz saate çıkarılmasını emreder. Aynı zamanda, teknolojinin çıktısı artıyor. Kırk birinci yılın sonunda, SSCB'nin zaten otuz iki binden fazla uçağı vardı ve onlar için pilot toplamak zor.
  Kırk ikinci yılın ilk yarısında, ekipman üretimi daha da arttı, altı ayda beş bin tanka kadar, en son üç buçuk binden fazlası. KV-4 ayrıca 108 ton ağırlık ve 180 mm ön zırh kalınlığı ile en ağır modifikasyonda ortaya çıktı. Dahası, SSCB en son teknolojinin varlığını Almanlardan gizlemedi, böylece muhtemelen Naziler saldırmaya cesaret edemezdi.
  Ancak Fritz, tam tersine, kendi ağır sistemlerini yoğun bir şekilde geliştirdi.
  Her şeyden önce, elbette, Tiger tankı. Bu makinenin çeşitli versiyonları, 20 Nisan 1942'de doğum gününde Fuhrer'e gösterildi.
  Bu tank, Sovyet KV serisi araçlarla az çok savaşabilirdi. Daha ağır seçenekler için yetersiz olmasına rağmen.
  Bu nedenle, Üçüncü Reich'ta, Tiger-2, 88 mm'lik bir top ve 71 EL namlu uzunluğu ile ve özellikle süper ağır Sovyet canavarlarına karşı mücadele için, Aslan, 105 mm'lik bir topla ve aceleyle geliştirildi. KV-5 ve KV-4'ü bile uzaktan delebilen 70 EL namlu uzunluğu. Ancak bu tankın en az bin beygir gücünde yeni bir motora ihtiyacı vardı. En azından biraz hareketliliğe sahip olmak.
  Ayrıca, görünüşe göre ağır siklet geleneğini destekleyen Maus'u da yarattılar. Aynı zamanda, T-4 modernizasyondan da kurtuldu.
  Sovyetler Birliği araba üretimini artırdı. Stalin daha ağır modelleri severdi. Hitler ayrıca "Panterler" üretimini güçlendirmeyi talep etti. Ancak bu tank hala geliştiriliyordu ve SSCB ile savaş için modernize edilmiş bir versiyonda T-4'e güvenmek gerekiyordu. Uzun namlulu 75 mm 48 EL topu ile bu makine otuz dört ve hatta KV-1 ve KV-2 ile savaşabilir, ancak daha ağır keveshki'yi kafa kafaya almazdı. Ancak tüm tanklar mağlup edilemez.
  Alman havacılığı en iyi durumdaydı. Ve ele geçirilen fabrikaları kullanarak büyük miktarlarda ürettiler. Ek olarak, Yu-188'ler ortaya çıktı ve en iyi uçuş özelliklerine sahip olan ve büyük bir bomba yükü taşıyan büyük miktarlarda üretildi. Bunlara ek olarak, Amerikan fabrikaları dört motorlu B-17 ve İngiliz Lancasters üretti. Bu tamamen ürkütücüydü. Almanlar havacılıkta bir avantaja sahip olabilirdi ve Amerikalılar, İngilizler ve diğer Avrupalılar kontrol altına alındı. Kırk ikinci yılda SSCB'de on beş bin uçak üretilmesine rağmen, Almanlar da bu süre zarfında otuz beş bin damgaladı. Ve havacılıkta SSCB'yi yakalayabildiler. Alman araçlarının silahlanma konusunda da daha güçlü olduğunu belirtmek gerekir.
  Kırk üçüncü yılın ilk yarısında, Üçüncü Reich'ta en son yaklaşık sekiz buçuk bin tank üretildi. SSCB'de yaklaşık yedi bin var, bunlardan en son beş buçuk bin - ağır ve orta. Buna ek olarak, Üçüncü Reich, SSCB'deki beş yüze karşı beş bin kundağı motorlu silah daha üretti.
  Üçüncü Reich'taki otomobil üretimi büyük olabilirdi, ancak ana Panther tankında ustalaşmak ve onu sindirmek gerekiyordu. En önemlisi, T-4 ve Sherman üretildi. Ancak Hitler son tankı beğenmedi. Führer, yalnızca en yeni Panther ve Tiger tanklarının üretilmesini istedi, bu da biraz daha zaman gerektiriyordu. Gelecekte, 88 mm'lik toplarla Panther-2 ve Tiger-2 tanklarına geçilmesi planlandı ve daha yoğun bir yerleşim düzenine sahip Lev-2, o kadar ağır ve daha iyi korunmadı. Savaşın başlangıcında "Fareler" sadece bir düzine serbest bırakmayı başardı. Ve Üçüncü Reich tam olarak hazır değil.
  Ancak SSCB, Stalin'in çok sevdiği KV serisinde de sorunlar yaşadı. Kırk üçüncü yılın ilk yarısında, seride KV-6 tankı ortaya çıktı. Maus'tan bile daha ağır olan 250 ton ağırlığındaydı ve üzerine 107 mm ve 203 mm'lik iki top takılmıştı.
  Ancak bu araba, sürüş performansı ve güvenilirlik açısından tamamen sıfır ve boşuna zaman kaybı. T-34-76 en büyük olanıydı, ancak her türden KV daha da üretildi. Üretimi kolay ve kalın zırhlı KV-1, üreticiler için çekiciydi. Her ne kadar gerçekte otuz dörtten daha kötüydü.
  Ancak, toplam tank sayısı açısından SSCB'nin belli bir avantajı vardı. Havacılıkta, Almanlar, özellikle en yenileri olmak üzere uçak sayısında sollamayı başardılar. Topçuda Almanların bir miktar üstünlüğü vardı, ancak çok fazla ele geçirilmiş silahları vardı. Piyadede, yabancı bölünmeler nedeniyle üstünlük ezici ve birlikler daha hareketli. Bir sürü araba, kamyon, motosiklet vardı. Burada ABD'de damgalanacak hiçbir sorun yoktu.
  Üçüncü Reich piyadesinin hareketlilik seviyesi, Sovyet piyadesinden birkaç büyüklük sırası ve sayıca çok daha fazla. Prensipte SSCB, piyadede Üçüncü Reich için parite yaratmak için yeterli insan kaynağına sahip değildi. Artı Japonya. Büyük bir nüfusa ve kolonilere sahiptir.
  Alman filosu, elbette, özellikle ele geçirilen gemiler göz önüne alındığında, Sovyet filosundan daha güçlüdür. Artı Japon gücü.
  Yalnızca ilk kademede Hitler, SSCB'ye yirmi milyon mobil piyade atmayı planladı. SSCB yaklaşık on iki buçuk milyon seferber etti ve bazıları Japonya'ya karşı ve iç bölgelerdeydi. Yani Üçüncü Reich'ın iki kattan daha fazla avantajı var. Dahası, Naziler hala rezervleri harekete geçirebilir ve SSCB'nin elbette ikmal ile ilgili sorunları olacaktır. Tanklarda, Batı'daki sayı yakındır. Ancak en son otomobillerde Fritz'in bir avantajı var. Japonya ve Üçüncü Reich'ın havacılığı hem daha güçlü hem de daha deneyimli. Ve daha fazla rezerv.
  SSCB'nin topçusu oldukça güçlü, ancak düşmandan daha düşük ... Ayrıca, Almanların kundağı motorlu silahlarda üstünlüğü var.
  Genel olarak bakıldığında, kuvvetlerin oranları öyledir ki, savaş gerektiği gibi yürütülürse, Sovyet Rusya ancak ıstırabını uzatabilir. Bir şans varsa, taktiksel olarak tekrar oynayın. Ancak Almanlar ve Japonlar, operasyonel komuta ve beceri konusunda daha fazla deneyime sahipler.
  Stalin için bazı artılar, saldırının ani olmadığı ve genel bir seferberlik gerçekleştirmeyi başardı. Henüz sonuna kadar olmasa bile, üretimi mahvetmemek için. Ek olarak, iki yıl içinde Molotof savunma hattını tamamlamayı ve Stalin hattını restore etmeyi başardılar. Bir şekilde tahkimat kazarak savunmaya hazırlandılar. Ancak öte yandan, birlikler kendilerini savunmak için çok fazla değil. Son zamanlarda, Üçüncü Reich'in gücü göz önüne alındığında, düşmanı kendi topraklarında yenmekten daha fazlasını öğretmeye, kendilerini savunmaya başladılar.
  Havacılıkta da savaşçıların payı arttı. Özellikle bombardıman uçaklarıyla savaşma konusunda daha yetenekli olan MIG-3 ve Yak-1.
  Şimdi daha çok savunma hakkında konuşuyoruz. Naziler çok güçlü ve onları şapka yağmuruna tutmak gerçekçi değil. Evet ve insanlar o kadar aptal değiller, Japonlarla birlikte Üçüncü Reich'ın ne kadar güçlü olduğunu anlıyorlar.
  Kırk birinci yılda gerçek tarihteki gibi bir ruh hali yoktur. Siperler kazın ve güçlendirin.
  Hesaplama sıkı savunma ve savunmaya dayanmaktadır. Üçüncü Reich birliklerine ek olarak, Alman uydularının da SSCB'ye karşı harekete geçtiği belirtilmelidir. Özellikle diğer yenilgilerin intikamını almayı hayal eden Türkiye, İspanya ve Portekiz. Tabii ki, İtalya ve Romanya ve Macaristan ve Finlandiya ve Slovenya. Ve ayrıca bu durumda, Üçüncü Reich'ın altına giren ve fethedilmesi gerekmeyen Yugoslavya. Yunanistan, İtalya ve Almanlar ele geçirildi. Buna ek olarak, İsveç fethedildi, bu nedenle cevheri Üçüncü Reich için değerliydi. Eh, Üçüncü Reich'taki yabancı bölünmeler, Almanlarla karıştı.
  Çoğu yabancı asker ve komutanlar Alman.
  Uydular dikkate alındığında, piyadede zaten birinci kademedeki üstünlük üç kat arttı.
  Bulgaristan ayrıca SSCB'ye karşı kampanyada yer alıyor, ancak partizanlarla savaşta daha arkada.
  Almanlar ayrıca kaynaklarını, özellikle mevduatlardan gelen parayı almak için İsviçre'yi işgal etti.
  Böylece devasa bir koalisyon kuruldu. Ve ayrıca kolonileriyle Japonya. Ayrıca güç. Doğru, Yükselen Güneş Ülkesi birliklerinin bir kısmı hala Çin'de savaşıyor. Ülke zaten büyük ölçüde ele geçirildi, ancak fethedilmedi.
  Her durumda, Stalin'in güç dengesi çok daha kötü ... Ama savaştan kaçınılamaz.
  Hitler, kendi tarafında bir komünist imparatorluğa müsamaha gösteremez. Tek bir şüphe var - şimdi saldırmak. Veya jet uçaklarının "Panterler" -2, kitlesel olarak "Kaplanlar" -2 ve "Aslan" -2 serilerinde görünmesi için bir yıl daha bekleyin. Jet uçakları henüz test aşamasında, şimdiden uçuyorlar. Ama bitmemiş. Bunları bir seri haline getirmek zaman alıyor, ancak yeterli kaynak var. Evet ve pilotlar hazırlanmalı.
  En yeni tanklar da hâlâ çocukluk hastalıklarıyla dolu. Yani savaşı bir yıl daha ertelemek için bir neden var. Üstelik bu süre zarfında tank sayısında avantaj elde edebilirsiniz.
  Sebep, elbette, bir yıl daha saldırmamaktı. Ama Hitler asla çok sabırlı olmadı.
  SSCB, ekonomiyi resmen ikiye katlayarak üçüncü beş yıllık planı gereğinden fazla yerine getirdi. Dördüncü beş yıllık planda ise üretimi tekrar ikiye katlamak istedim. Tabii ki, Sovyet ekonomistleri ekonomik büyümenin hızı konusunda biraz aldattı.
  Ama Üçüncü Reich'ın acelesi vardı.
  Ve 22 Haziran 1943'te Büyük Vatanseverlik Savaşı başladı. Artık aniden değil, SSCB için ve neredeyse tüm dünyanın kaynaklarına karşı iki cephede. Ve Rusya'nın tek bir müttefiki var: Bir milyon insanın bile olmadığı Moğolistan.
  Japonlar Moğolistan'ı yeni vurdular ve ilk darbelerini vurdular.
  Samuray tank armadalarının pençeleri hareket etti.
  Almanlar da taarruza geçti. Güçlü bir savunmayla karşılaştık. Panterler yanlardan çok savunmasız olduklarını kanıtladılar ve çoğu zaman kırıldılar. T-4 de yanlarda pek iyi değil. Uygulamada daha iyi, "Tiger" kendini gösterdi ve çok sayıda "Tiger" -2 değil. Ancak doksan ton ağırlığındaki "Aslan", iyi korunmasına ve güçlü silahlara sahip olmasına rağmen genellikle bozuldu.
  Ancak Sovyet KV'leri, özellikle ağır olanlar, genellikle bozuldu. T-34-76, optikler de dahil olmak üzere ideal bir tank değildir. KV-2, obüsüyle savunma için pek uygun değildi.
  Çatışma şiddetliydi. Yabancı lejyonlar en başından beri büyük kayıplara uğradılar. Ancak havada, Almanlar ve Japonlar avantajı ele geçirdi. Pilotları daha fazla deneyime sahipti ve belki de uçaklar daha güçlü ve daha mükemmeldi.
  Ve Kızıl Ordu'yu yendiler...
  Ve çok fazla bombalarsanız, bir savaş çok etkili bir şekilde yürütülebilir. Ve Üçüncü Reich'ın çok sayıda bombardıman uçağı var.
  Ancak Panther-2'nin deneysel modeli de savaşlarda yer alıyor.
  Savaşta yuvarlanır. Makine henüz tamamen mükemmel değil, ancak namlu uzunluğu 100 EL olan güçlü bir 88 milimetre topla. Teknenin alnı için iyi koruma: kırk beş derecelik bir eğim açısında 100 mm. Gövdenin yanları, 60 milimetrenin en kötüsüyle korunur. Ve binanın arkası 40 ama yokuşlarda. Ve yanlar mümkün olduğunca eğilir. Ama yine de koruma yetersiz ama kırk beş tutar. Ve kulenin eğimli kenarları da var. Alnı bir açıda 120 mm ve büyük bir maskede silah 150 mm'dir.
  Ve üç makineli tüfek. Ağırlığı 55 ton fazla ama 900 beygirlik motor ve sürüş performansı tatmin edici.
  Arabalarında dört kız araba kullanıyor: Gerda, Charlotte, Christina ve Magda.
  Bikinili ve çıplak ayaklıdırlar. Kırk üçüncü yılın yazın böyle bir sıcağında çok daha uygun.
  Ve hedeflere ateş ediyorlar... Ahlaki niteliklere sahip kötü kızlar, ama çok güzeller.
  Gerda çıplak ayaklarıyla ateş ediyor ve diyor ki:
  - Evrenin büyüklüğü!
  Ve Sovyet topunu vurur.
  Ardından Charlotte sırayla ateş ediyor. Ayrıca çıplak ayak kullanıyor. Ve bir Sovyet T-34 tankına çarpıyor. O da ona vurdu ve şarkı söyledi:
  -Ben kurnaz bir tilkiyim ve hayat hakkında çok şey biliyorum!
  İşte önde uçan bir Sovyet KV-4, bir canavar araba. Ancak Panther-2'nin silahı özeldir, namlu uzunluğu 100 EL'dir ve korkunç derecede zırh delicidir. Ve 180 mm ön zırh bile nüfuz edebilir. Ayrıca, KV tankları eğim açısı olmayan zırhlara sahiptir.
  Bu sefer çıplak parmakların yardımıyla Christina ateş ediyor. Ve uzaktan bir Sovyet tankına çarpar. 107 milimetrelik bir top ve uzun namlu uzunluğu ile yaklaşmasına izin vermek tehlikelidir, Panther'i alnından bile delebilir.
  Ateş etmeye bile çalıştım, ama Magda çıplak ayaklarını pedallara basarak zarif bir şekilde arabayı kaydırdı.
  Evet burada düşmanın nefes almasına izin vermeyecek kızlar var.
  Gerda, çıplak topuğuyla bastırarak tekrar ateş eder ve Sovyet topunu çok isabetli bir şekilde vurur ve düşmanı vurur.
  Ve kendi kendine kükredi:
  - Aryan güneşine şan!
  Charlotte, düşmana ateş ederek ve bunu yerinde bir şekilde yaparak tekrar eder:
  - Partimize şan!
  Christina, düşmana ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullanarak şunları söylüyor:
  - Tüm gezegende Aryan komünizmi!
  Magda, çıplak bacakların yardımıyla bir makineli tüfek patlaması yaptı. Bir yığın Sovyet askerini biçti ve şöyle dedi:
  - En büyük keşifler için!
  Kızlar kesinlikle olumlu karakterler arasında değil. Örneğin, dün bir öncü işkence gördü. Yakışıklı, sarı saçlı bir çocuk gömleği, şortu ve sandaletleri çıkarılarak derme çatma bir rafa asıldı.
  Sonra çocuğu söğüt dallarıyla dövmeye başladılar. Ve dört güzelliği de büyük bir öfkeyle dövdü. Çocuğun sırtını, yanlarını, bacaklarını ve karnını göğüs kafesiyle kestiler. Yani kan vardı.
  Sonra öncü, çığlık attığı ve kıvrandığı yaralara kan serpildi. Ama bu bile yeterli değildi. Oğlanların çıplak ayakları bir güverteye kondu ve bir ateş yakıldı. Alev, çocuğun çıplak, yuvarlak topuklarını yaladı. Ve yanık kokusu güzeldi. Acı şokundan, çocuk şimdi ve sonra bilincini kaybetti, ama aklı başına getirildi.
  Evet, kızlar işkence sürecinden keyif aldılar. Öncünün göğsünde beş köşeli bir yıldız yaktılar.
  Çok acımasız yaratıklar. Sonra kırmızı-sıcak tel ile kırbaçlamaya başladılar ve ateşte ısıttılar. Çocuğun son derece inatçı olduğu ortaya çıktı. Ve kızlar, öncüye işkence etmekten sıkıldıklarında, onu önemsiz bir şekilde bir karınca yığınına koydular. Karıncaların onu canlı canlı yemesi için.
  Bunlar çok agresif yaratıklar...
  Ve şimdi Sovyet askerleri öldürülüyor...
  Gerda, çıplak ayak parmaklarını kullanarak Sovyet kundağı motorlu silahına ateş etti. Arabaya çarptı ve ciyakladı:
  - Şeytan burada, şeytan orada!
  Charlotte ayrıca Sovyet birliklerini de vurdu. Düşmana isabetli bir şekilde vurdu, obüsü kırdı ve doğruladı:
  - Hayat bir rüya gibidir, yalandır!
  Christina da zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla ateş etti ve bağırdı:
  Ama dağlar yalan söylemez!
  Magda ayrıca çıplak bir bacak yardımıyla makineli tüfeklerle karaladı ve yayınladı:
  Ve tanrılar asla yalan söylemez!
  Dördü burada, Dünya'da Alman tarafından çalıştı.
  Ancak Sovyet tarafında, kendi ekipleri KV-3'te, bu durumda Elizabeth'in mürettebatında savaşıyor.
  Bu tankın bir topu var ve bu onu biraz geliştiriyor. Araba bir Alman "Tiger" -2 gibi ağır ve ön zırh 140 milimetre. Ancak rasyonel eğim açıları olmadan, ancak bir kutu gibi. Bu nedenle, KV-3 Alman "Kral Kaplanı" kadar iyi korunmuyor.
  Ancak silahı fena değil, yardımı ile Almanlara ateş edebilirsiniz.
  Ve tankları da aynen böyle.
  Elizabeth ve diğer kızlar da yalınayak ve pratik ve rahat bir bikini giyiyorlar.
  Kız, çıplak parmaklarıyla 107 milimetrelik bir silahı Panther'e doğrultuyor.
  Bir atış yapar ... Ağır bir mermi alan Hitler'in tankı yanar.
  Ölümcül Sovyet silahı, zayıf olduğunu söyleyemezsin.
  Elizabeth gülümseyerek şöyle diyor:
  - Muazzam komünizm!
  Ekaterina da çıplak ayak parmaklarını kullanarak ateş ediyor. Şiddet ve güzelliğin patlayıcı bir karışımıyla ayırt edilen bir kız.
  "Kaplan" a vurur ve der ki:
  - Bu gerçekten bizim hayalimiz, güzellik olacak!
  Çıplak ayak parmaklarını ve Elena'yı kullanarak ateş açar. Hafif bir Alman kundağı motorlu silahı "Hunter"a çarpıyor ve gıcırdıyor:
  - Komünizm ve Stalin çağına şan!
  Ve şimdi Euphrasia da düşmana ateş ediyor. Bunu çıplak ayak parmakları yardımıyla ve çok doğru bir şekilde yapar. Alnına almak neredeyse imkansız olan "Tiger" -2 vuruldu ve silahı tehlikeli. Ve savaşçı diyor ki:
  - Düşmanlarımız bizi kıramaz...
  Burada ileride "Aslan" görebilirsiniz. Silahı, daha büyük kalibre nedeniyle "Tiger"-2'den daha tehlikelidir. "Aslan"ın ön zırhı, kabaca "King Tiger" ile karşılaştırılabilir ve kulenin alnı 240 mm kalınlığında daha da korunur.
  "Aslan" biraz daha iyidir ve kenarların korunması eğimlerde 100 milimetredir. Bu tank bir bütün olarak oldukça iyi olabilir, ancak silahın düşük atış hızı ve büyük ağırlığı onu çok hızlı yapmaz. 1000 beygir gücündeki bir motorla hız oldukça tatmin edici olsa da.
  KV-3 motoru 850 beygir gücüne sahip. Bu gezegende, eski Tiger-2 modelinden daha iyidir.
  Elizabeth, "Aslan"ın alnından delinmeyeceğini anlar ve kızlara şunları sunar:
  - Yaklaşalım ve gemiye binelim!
  Efrasinya ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Bize vuracak! Silahı güçlü!
  Elena, çıplak topuğunu metale bastırarak önerdi:
  - Ya da belki gövdesinden kurtulmayı dener misin?
  Elizabeth şüphelendi:
  - Böyle bir mesafeden, tam olarak vurmak için mi?
  Catherine kıkırdadı ve belirtti:
  Her şey imkansız...
  Elena önerdi:
  - Bir fikrim var!
  O anda Aslan onlara ateş etti. Kabuk sadece iki metre sola uçtu ve toprağı gevşetti.
  Elena kıkırdadı ve sutyenini çıkardı. Kızıl meme ucu loş tank ışıklarında parıldıyordu. Kızın ne güzel göğsü var. Ve böylece kızlar silahı çıplak parmaklarıyla nişan aldılar. Kızların çıplak bacakları mermiyi içeri soktu. Sonra çıplak göğsün çilekli meme ucu tetiği çekti.
  Mermi patladı ve...
  Kızlar koro halinde bağırdılar:
  - Bu seks!
  Müthiş tank "Aslan" ın namlusunda kesin yenilgi. Ve Alman olağanüstü gücünü kaybetti.
  Ve kızlar gülüyor...
  Bir sonraki atış Ekaterina tarafından yapıldı ve aynı zamanda çok doğru. Hedefi T-4'tü. Tank modası geçmiş, ancak çok büyük. Oldukça zayıf olmasına rağmen, KV-3'ü kırmak için - iyi ön korumaya sahip bir araba.
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Anavatanımız güçlüdür - dünyayı korur!
  Böyle burada tüm savaşçıları eziyor. SSCB'nin sorunlarını çözmenin en yüksek düzenini ve özünü içerirler.
  Alman kızlar gökyüzünde savaşıyorlar. Albina ve Alvina.
  Sovyet uçaklarını vuruyorlar. Kızlar neredeyse çıplak, tek bikinili ve yalınayak. Hava silahları düşmana yöneliktir.
  Albina bir Sovyet arabasını devirip ciyaklıyor:
  - Bize göre bir şok!
  Alvina ayrıca Sovyet Yak'ı da kesiyor ve ekliyor:
  İmparatorluğumuzun görkemi için!
  Ve bir zamanlar savaşçılar da düşmanla savaştı ve savaştı. Ve insanlara eziyet etmeyi severler.
  Burada Komsomol üyesine işkence yapıldı. Soyulmuş ve çıplak kız kırbaçla dövüldü. Ardından Komsomol üyesinin çıplak ayakları kızgın bir çubukla yakıldı. Ve beğendiklerini söylemeliyim.
  Sonra kızın ayak parmaklarını kırdılar. Ve işkencenin en şıkı, bir meşale ile Venüs'ün bağrını ateşe vermek. Ve kız acı şokundan bilincini kaybetti.
  Ancak Albina bu konuda da sakinleşmedi. Meşaleyi kızın çıplak göğsüne getirdi. Ve kızarttı. Sonra kesip yumuşak eti yedi ve haykırdı:
  - Nasılda lezzetli!
  Alvina diğer meme ucunu alevle kızarttı ve şunları söyledi:
  - Evet mükemmel!
  Ve Alman kızları bundan gerçekten hoşlandı.
  Ama bütün yaratıklar böyle değildir. Burada Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova gökyüzünde Alman akbabalarına karşı savaşıyorlar.
  Ve hünerlerini ve bilgeliklerini gösterirler.
  Kızlar elbette çıplak ayakla ve bikinili dövüşürler. Ve düşmana ölüm hediyeleri getirin.
  Ve kendi kendilerine şarkı;
  - Komünizm ülkesine şan,
  Lenin bize savaşmamız için ilham verdi...
  Kırık sırt faşizmi biliyor
  Hadi yeni bir dünya kuralım!
  Anastasia, çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmana ateş etti, bir Alman uçağını düşürdü ve bağırdı:
  - Kızıl komünizm için!
  Akulina Orlova, çıplak bacaklarını kullanarak düşmana ustaca vurdu, onu kesti ve havladı:
  - Rus ruhunun zaferi için!
  Ve kızlar koro halinde hırladılar:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Bu, cephenin her yerinde devam eden çok zorlu bir savaş.
  Almanlar kesinlikle güçlü. Ve yavaş da olsa büyük hasarla hareket ederler.
  Kızlar piyadede savaşıyorlar ...
  Grodno yakınlarında Alenka ve ekibi faşist kalabalıklarla tanışır.
  Sadece külot Komsomol kız.
  Burada Alenka bir makineli tüfekle patladı, Nazileri kesti ve bir dizi savaşçıyı nakavt etti.
  Sonra diyor ki:
  - Rusya'ya zafer!
  Anyuta da düşmana ateş eder. Bunu çok iyi ve net bir şekilde yapıyor. Ve Nazileri kes. Sonra çıplak ayaklarıyla bir el bombası atar, Nazilerin tankını kırar ve gıcırdıyor:
  - Kutsal Rusya için!
  Allah düşmanlara da ateş eder. Çok düzgün yapıyor. Çıplak bir topuk ile, ustaca yaparak bir ölüm hediyesi kusar. Kızıl saçlı Fritz bayılıyor ve ciyaklıyor:
  -Komünizm çağı için!
  Maria da düşmana ateş eder. Nazileri biçer, bu da onu son derece agresif yapar ve gıcırdıyor:
  - Rusya için annemiz!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla yine bir el bombası atacak. Hasar alan Alman tankı devrildi ... Ve savaş kiti yırtıldı.
  Marusya, Nazileri eziyor. Ve çıplak topuklarıyla bir sürü el bombası fırlattı, verdi:
  - Büyük Anavatan için!
  Burada böyle kızlar, sadece devasa savaşçılar. Böylece herkes peş peşe yok edilir.
  İşte savaş beşi. Ve kaç faşist calısıyor. Ve siyah savaşçılar saldırıya katılıyor. Son derece kavgacı adamlar olduklarını söylemeliyim.
  Ama Rus kızları törensiz biçerler.
  Savaşçılar neredeyse çıplakken güzel bir tabur. Ve çok bronzlaşmış, çikolata.
  Ve gökyüzünde Yu-288'in güçlü Alman arabalarını görebilirsiniz. Sovyet mevzilerine bomba atarak düşmanı ezdiler. Ve büyük bir özveri ile hareket ederler.
  Eva, bombalar atıyor, çıplak, yuvarlak topuğunu pedala basıyor. Sovyet şehirlerine hediyeler atmak, kükrüyor:
  - Üçüncü Reich yenilmez!
  Agatha bunu kabul etti ve yıkım hediyeleri kustu:
  - Tüm düşmanlarımızı çoktan kırdık!
  . BÖLÜM 1
  Alman birlikleri hala Brest ve Grodno'yu ele geçirebildi ve Bialystok çıkıntısını kesebildi. Minsk yakınlarındaki Stalin Hattı'na kadar ilerlediler.
  Çatışma şiddetliydi. Güneyde, Naziler Sovyet birliklerini Lvov çıkıntısında kuşattı.
  Kızıl Ordu, Zhitomir ve Vinnitsa'ya çekildi. Güneyde Rumenler ve Almanlar Odessa'ya yaklaştı.
  Moldova ele geçirildi. Güneyde Türkler ve Almanlar Batum'u ele geçirdi ve Erivan'ı kuşattı. Yani burada durum zor. Japonlar Moğolistan'ın çoğunu işgal etti ve Primorye'ye girdi. Denize hakimler. Birlikler Kamçatka'ya indi.
  Genel olarak, SSCB üstün güçlerle savaşmak zorundadır. Ve düşman güçlü.
  Almanlar Murmansk'a yaklaştı, ancak orada durduruldu. Finliler de yavaşladı, ancak Vyborg'u yeniden ele geçirmeyi başardılar. Durum gerginleşti.
  Genel olarak, faşistler henüz ezici bir çoğunluk ve kesin başarılar elde etmediler.
  Ancak yıpratma savaşı SSCB için iyiye işaret etmedi. Neredeyse tüm dünya ona karşıydı. Burada Arjantin, Brezilya, Venezuela, SSCB'ye savaş ilan etti. Şili ve bazı küçük ülkelerin yanı sıra.
  Stalin kapana kısıldı...
  Ağustos ayında, Almanlar darbelerini kuzeye kaydırdı ve kendini kahramanca savunan Tallinn dışında neredeyse tüm Baltık'ı ele geçirmeyi başardı. Narva yakınlarında çatışmalar başladı. Dahası, Naziler Pskov savunma hattına girdi. Ve sonra Eylül başında Pskov'u almayı başardılar ... Minsk de kuşatıldı, ancak ablukada çok savaştı. Almanlar yavaş ama emin adımlarla ilerledi.
  Vinnytsia düştü ... Ekim ayının başlarında, Zhytomyr alınacaktı ve Almanlar Dinyeper'a ulaştı. Karada olduğu ortaya çıktı, Odessa kesildi, ama yine de devam etti.
  Ekim ayının sonunda Almanlar Berezina ve Dinyeper'a ulaştı. Kiev saldırı altındaydı. Çamur kayması nedeniyle geçici bir duraklama oldu... Japonlar Vladivostok'u kuşattı ve umutsuzca onu almaya çalıştı.
  Gerçek bir savaş ortaya çıktı ...
  Kızlar Vladivostok için savaştı. Zaten sonbaharın sonları ve daha soğuk olmasına rağmen, savaşçılar çıplak ayakla ve bikinilerle savaşıyorlar.
  Ve kendilerini çok havalı gösteriyorlar ...
  Natasha tam orada ve kahramanlığı inanılmaz.
  Kız bir makineli tüfekle Japonlara ateş ediyor ve çıplak ayaklarıyla el bombaları atıyor.
  O şarkı söylerken:
  - Düşmanımızın gücü henüz bilmiyor,
  Bütün güçlerini kullanmadılar ...
  Bebekler, kadınlar saldırıya uğradı,
  Nasıl olsa çakalları öldüreceğim!
  Zoya da çıplak ayağıyla bir el bombası atar. Japon tankını ters çevirir ve agresif bir şekilde tıslar:
  - Tüm samurayları öldüreceğiz ve Rusya'yı koruyacağız!
  Kız, Japonya'nın bir zamanlar Rusya'yı yendiği için gerçekten sinirlendi. Bu muhtemelen çarlık imparatorluğunun tüm yenilgilerinin en utanç vericisidir. Ama bu nasıl olabilir?
  Zoya bir dönüş yaptı, samuray hattını biçti ve bağırdı:
  - Düşmanlara boyun eğmeyeceğiz!
  Rakiplerine ateş eden ve disk atmak için çıplak ayak parmaklarını kullanan Augustine, şunları kabul etti:
  - Değil! Asla pes etmeyeceğim!
  Kızıl başı başını salladı ve saçları ısıdan alev alev yanıyor gibiydi.
  Ama saldırgan Svetlana'da. O çok kavgacı bir kadın. Bir keskin nişancı hassasiyetiyle samuraylara ateş eder. Ve onları inanılmaz bir doğrulukla vurur. Sonra çıplak ayağı yine ölümcül bir el bombası atar.
  Kız bağırır:
  - Ana Rusya için!
  Ve yine iyi niyetli bir atış yapıyor. Ve ölü rakipler düşer.
  İşte gitmesine izin vermeyen kızlar.
  Ve işte Alice ve Angelica birlikte Kamçatka'ya inen Japonlarla savaşıyorlar.
  Kar çoktan yağdı ve kızlar yalınayak koşuyor. Zarif, yontulmuş izler bırakırlar. Bu çok güzel. Ve böyle bir süse bakarak heyecanlı mükemmelliğimi çekmek istiyorum.
  Alice düşmana ateş eder ve sarı yüzleri yumruklar ve ciyaklar:
  Bizi kimse durduramayacak, kimse bizi yenemeyecek!
  Angelica çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası aldı ve fırlattı, bir Japon kitlesini parçaladı ve gıcırdadı:
  - Büyük komünizm için!
  Kadın savaşçıların son derece tazı olduğu ortaya çıktı. Düşmanlarını böyle yok ederler.
  Alice tüm makineli tüfeklerden ateş ediyor. Ve kükrer:
  - Komünizm! komünizm! Faşizmin mezarına!
  Angelica aynı zamanda kırmızılı bir kız, bir tazı ve havalı. Bu Japonları zayıflık ve acımadan harmanlamak.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla el bombası atarak ciyaklıyor:
  - Komünizm! komünizm! Yeni bir intikam olacak!
  Savaşçılar cesaretleri için çok takdir edilir ...
  Kış geldi bile... Almanlar savunmaya geçti. Aceleleri yok çünkü acele edecek yerleri yok. Ve Hitler savaşı uzatmaktan bile memnun. Hala nispeten genç ve SSCB'nin ele geçirilmesinden sonra ne yapmalı? Japonya'ya saldırmak mümkün mü?
  Her durumda, Almanlar savunma pozisyonu aldı. Ve Kızıl Ordu'nun ilerleme çabalarını yansıtıyorlar. Ve önden tutun.
  Stalin'in fazla gücü yoktur ve durur. Ve Almanlar aşağı yukarı kışa hazır. Yeterince sıcak tutan kıyafetleri var.
  Ve vahşi saldırıyı yansıtın. Ve muazzam bir güce sahip zırhlı bir güç gibi savaşırlar.
  Kırk dördüncü yılda, serideki Almanların yeni jet uçakları var - çelik akbabalar. Hitler onlara güveniyor. Özellikle ME-262 ve AR-180'de. Ve bunlar çok güçlü makineler. Ve Kızıl Ordu'yu parçalayabilirler.
  1000 beygir gücünde daha güçlü bir motorla seri üretimde "Panther" -2 ve "Tiger" -2. Ancak "Aslan" -2 daha başarılı bir mükemmel model oldu. İçinde Almanlar yenilikçi bir tank inşa etme fikri uyguladılar - şanzımanı ve motoru tankın önüne bir araya getirdiler ve taret geri kaydırıldı. Bundan, düzen sıkıştırıldı ve caddy şaftındaki tasarruflar nedeniyle tankın yüksekliği azaldı. İlginç bir çözüm, şanzımanın motorun kendisine ve enine şanzımana yerleştirilmesiydi. "Lev" -2 tankının gövdesi çok daha alçak hale geldi ve kule daha küçük ve daha dar. Tankın yüksekliğinin azaltılması, aracın ağırlığının tatmin edici bir 75 tona düşürülmesini ve eğimlerde kenarların kalınlığının 150 mm'ye ve kulenin alnının 250 mm'ye çıkarılmasını mümkün kıldı. eğim altında 160 mm kule. Gövdenin alnı, üstte 45 derecelik bir eğim açısında 200 mm kalınlığında ve altta 150 mm idi. Böylece "Aslan" -2 çok iyi bir koruma seviyesiyle ortaya çıktı. Ve müthiş bir karşı tank.
  Bu makine Alman komutasını tatmin etti. Ve atılım tankının etkili olduğu kanıtlandı.
  Almanlar, Dinyeper'ı geçerek merkezde bir saldırı başlattı. Çok ateş ettiler ve bombaladılar. Atılım için, roket topçuları ve gaz rampaları da dahil olmak üzere birçok silah toplandı.
  Führer emretti: Moskova'yı çelik maşayla almak. Aynı zamanda, Japonlar da hızlandı. Az ya da çok tolere edilebilir tanklar olan lisanslı Panterler kullandılar.
  SSCB'de de bazı değişiklikler oldu. Özellikle, süper ağır HF üretimi kısıtlandı. Bunun yerine, T-34-85'e güvendiler. Yani eski tank, ancak daha büyük bir tarete ve daha güçlü bir topa sahip. Sadece KV-3 henüz üretimden kaldırılmadı. Zırhı iyi delen bir silaha sahip bu tanka hala ihtiyaç vardı. Ancak askeri operasyonlar için daha dar bir taret ile daha pratik bir IŞİD geliştirme fikri vardı. Ancak bu tank gerçek tarihten biraz sonra ortaya çıktı. HF'nin ataletinin üstesinden gelirken. IS-1, 85 mm'lik bir topla donatılmıştı ve T-34-85'ten çok az farklıydı. IS-2'yi daha güçlü hale getirmesi gerekiyordu. Ancak bu tankın silahlanması hala 107 milimetrelik bir topdu. Yeni tank KV-3'ten daha hafifti ve 520 beygir gücündeki motoruyla daha kompakttı.
  Ancak, daha güçlü bir 122 mm top takma fikri vardı. Ancak bu, ateş oranını ve mermi arzını azalttı. SSCB'nin bir atılım tankına değil, bir tank avcısına ihtiyacı vardı. Savaşın savunmacı karakteri diğer görevleri dikte etti. Böylece IS-3'ün gelişimi devam ediyordu. Bu makine için, merminin ilk hızını saniyede bin metreye çıkarmak için aynı kalibrede 107 mm, ancak daha uzun namlu uzunluğuna sahip bir top hazırlanıyordu.
  Yani tank inşası gerçek hikayeyi sadece kısmen tekrarladı. Almanlar Maus'ta hayal kırıklığına uğradılar ve ayrıca arabaları çok ağır yapmamaya çalıştılar.
  Panther-3'ün, ağırlıkta önemli bir artış olmadan Panther-2'den daha kolay üretilmesi, daha hareketli ve daha iyi korunması planlandı.
  Ve genel olarak "Lev" -2, ordu için düzenlenmiştir ve şimdiye kadar, bir süper şarjlı daha güçlü bir motor kurmak dışında, özellikle modernize edilmesi planlanmamıştır.
  Savaşlar Fritz'in güçlü olduğunu gösterdi. Ve havacılıkları baskı yapıyor. Pervaneli uçaklardan TA-152'nin çok başarılı bir model olduğu ortaya çıktı. Yeni ME-309 da fena değildi, ancak bu makine tüm beklentileri karşılamadı, ancak güçlü silahı ve yüksek hızı elbette bir artıydı.
  Sovyet Yak-3'ün serideki görünümü, yüksek kaliteli duralumin eksikliği nedeniyle ertelendi. LAGG-5, ortaya çıktığı sırada zaten eskiydi. Ve daha yeni geliştirilmeye başlandı. Ve MIG-3'ün başarısız bir model olduğu ortaya çıktı.
  Yani gökyüzünde Almanları kapatacak hiçbir şey yok. Sadece IL-2 kendini nispeten iyi kanıtladı, ancak bu makine hala çok fazla kayıp yaşadı ve uçuş özelliklerinde önemsizdi. PE-2 kendini çok fazla haklı çıkarmadı ve yönetilmesi zordu. Gökyüzünde, elbette, SSCB'nin sorunları vardı. Ve şimdiye kadar çözemediler. Yak-1, üretimi basitleştirilen ve motoru güçlendirilen en büyük savaş uçağı oldu.
  Şimdiye kadar, özellikle yeni modellerin geliştirilmesinden önce nicelik üzerinde durulmuştur.
  Yani gökyüzünde Naziler nicelik ve nitelik olarak daha güçlü ve istedikleri yerde bombalıyorlar ve ayrıca Japonlar çok yaygın.
  Almanlar ayrıca Amerikan B-29'larına, on iki makineli tüfek ve yüksek hıza sahip daha gelişmiş araçlara sahip oldular. Ve Yu-488 de daha gelişmiş ve saatte 700 kilometre hızla. Daha küçük kanat alanı nedeniyle Amerikalılardan daha hızlıdırlar ve çok sayıda bomba ve en güçlü motorları taşırlar. Ayrıca hız ve uçuş özelliklerinde eşit olmayan "Arado" jet bombardıman uçakları da var.
  Böylece Almanlar gökyüzünü ele geçirdi ve karaya taşındı. Smolensk çoktan düştü ve SSCB çok sıkı.
  Sonra Oleg Rybachenko, ekibi ve iniş ekibiyle birlikte yardımlarına geldi.
  Nazileri kılıçlarla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakipleri ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet etti.
  Natasha da çıplak ayak parmaklarını fırlattı, canice ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerin arasından geçti.
  Zoya, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Augustine, beyaz askerleri ve tankları keserek ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz savaşçılar düşer.
  Svetlana değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Naziler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğne atıyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları vurur.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde herkesin kafasını ve namlusunu keser.
  Margarita da rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ama Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte keser ve şarkı söyler:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Nazilerin gırtlaklarını kim gördü. Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Tüpten tükürmek. Ve çıplak ayakla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları vurun.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Nazileri kesen ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bir fili ve hatta dahası bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Nazileri kesen kesikler. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Pek çok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır, tankları ve uçakları yok eder.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir çok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneleri fırlattı ve guruldadı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız saldırıda. Kahverengi savaşçıları tören olmadan yok eder.
  Ve ara sıra atlar ve bükülür!
  Ve ondan yok olma armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla atar ve kamıştan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ben parlayan bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine güzellik hareket halinde.
  Zoya, Nazi cesetlerinden oluşan bir ablukaya saldırır. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuşuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, sen kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölü bırakıyorlar.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine saldırıya geçti. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür.
  Kızıl saçlı kız kükrer:
  - Gelecek gizli! Ama galip gelecek!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok parlıyor ve kavga ediyor. Çıplak bacakları bir sürü ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta zıplayın!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik insanı köle yapar!
  Ve yalınayak kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Oleg hücumda her şeyi hızlandırıyor. Çocuk Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları yırtıyor.
  Genç savaşçı gıcırdıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve yine çocuk hareket ediyor.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları kırar.
  Burada çıplak bacağıyla, patlayıcılarla dolu bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank atılacak.
  Kız bağırır:
  - Zafer yine de bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların varilleri farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer, Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Nazileri hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızdır.
  Durup yavaşlamayı düşünmüyor ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkıyor.
  Zoya saldırıda. Kılıçları et ve metal salatası kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da böyle iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınları, ayrıca kırık tanklar ve düşmüş uçaklar arasında yatan bir insan kitlesi.
  Augustine çılgın bir kızdır. Ve herkesi hiperplazmadan bir robot gibi eziyor.
  Şimdiye kadar yüz Nazi'yi ezmedi. Ama her şey hızını alır. Ve savaşçı hala kükrüyor.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank güçlü bir patlamayla paramparça oldu.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Toprağımıza el koymaya cesaret edemeyeceksin!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi zaten hendeğe ve yollara düştü.
  Altı çıldırdı. Vahşi bir kavga çıkardı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve sonlandırıcı çocuk değirmeni işletiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı bedenlerden oluşan koca dağlar.
  Yazar çocuğa vahşi bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların birbirine karıştığı yerde.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Vay canına!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki sonlandırıcı çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Ustalık sınıfı ve sağlam "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun havalı olduğu ortaya çıktı. Ve kaç Nazi öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Ve çocuğun kafasında bir şiir oluştu ve hareket halindeyken yazarak Nazileri kesmeye devam etti;
  Anavatan'ın gezegen üzerindeki büyüklüğü,
  Hangi, bir meşale ışığı gibi yanar ...
  Ve kahramanca işler söylenir,
  Ve arkadaşlığımız sağlam bir monolit!
  
  Kutsal topraklarım yüceltilsin,
  Bir fırtına fırtınası ve zafer alevi içindesiniz ...
  Dünyada bir tane, öyle düşünüyorsun ...
  Bu dünyada artık sen yok!
  
  Gerekirse komünizmi kuracağız,
  Ve çok yakında Mars'a uçacağız ...
  Aşağılık faşizm ordularını dağıtın -
  Ve sadece en yüksek sınıf olacak!
  
  Anavatan parlıyor ve acı çekiyor,
  Ama parlak bir çağın yakında geleceğine inanıyorum ...
  Zafer parlak Mayıs ayında olacak,
  Ve cesurca bir yürüyüşe çıkacağız!
  
  Rusya'dan daha güzel bir Anavatan yok,
  Parlak bir yıldız gibi parlıyor...
  Burada yıldızlar gökyüzünü kadife içinde suladı -
  Harika bir rüya gerçek oldu!
  
  Öncüler olarak bir araya geldiğimizde,
  Sadık bir yemin ettim...
  Böylece dünyada herkes yaşayan bir örnek olsun,
  Anavatan harika bir ideal!
  
  Rusya, sen kutsal dünyanın ülkesisin,
  Evreni fethetmek mümkün...
  Parlak idolün Cinsi Adına,
  Evet, aşağılık yırtıcı bir oyuna dönüşecek!
  
  Anavatan ülkesi fırtınalı bir azizdir,
  İçinde Kutsal Rab İsa ...
  Ve altın Lada Tanrı'nın Annesi -
  Gençlik, mutluluk ve sevgi verin!
  
  Svagor'u cesur bir yürekle seviyor musun?
  Kim bize Ruslara güçlü bir kılıç verdi ...
  Ve Lada gökyüzüne kapıyı açacak,
  Böylece bir kişi bir kerede ölmez!
  
  Bizim için böyle büyük bir cennet gelecek,
  Evren fırtınalı bir bahçe gibi çiçek açar...
  Toplu durduruldu, vahşi vahşi,
  Ve Rusya'nın düşmanı cehenneme atılıyor!
  
  Vatanımız öyle bir çörek ki,
  Onun öncüsü için savaşıyorum...
  Karda yalınayak bir sürü arkadaşla,
  Ama çocuk sadece soğukta şarkı söyledi!
  
  Burada "Kaplan" vurdu, şaka bombaları,
  Panter tebeşir gibi sildi...
  Bir makineli tüfekle doğru ateş ediyorum,
  Görünüşüm genç ve her zaman keskin!
  
  Kimse beni terk etmeyecek, inan bana
  Biz Rus aygırları engellenemeyiz ...
  Ve Beyaz Tanrı tahtta hüküm sürecek -
  Ve Rusya'nın cesur ordusunu yen!
  
  Ülkemizi güzelleştireceğiz
  O dünyanın en muhteşem rengi gibi...
  Kutsal Rusya'nın şövalyelerine hizmet et,
  Ve gerçek ve başarı rüyalar olacak!
  
  Ama faşistler acımasızca ilerliyorlar,
  En azından Kaluga ve Moskova'yı al ...
  Görünüşe göre kötü Cain zafer kazandı,
  Ama Tanrı dedi ki: Ben kurtuluş getireceğim!
  
  Annemiz Rusya'nın görkemi için,
  Huzur, düzen, saflık olsun...
  Ve yeni kral büyük bir görev olacak,
  Slav Mesih'i onurlandırmamız gerekiyor!
  
  Güneş ve Svarog'un yıldızı adına,
  Rus dünya düzenini koruyacağız ...
  Yıldız yolu bizi bekliyor
  Ve altın kanatlı melek meleği!
  
  Yakında evrende mutluluk olabilir,
  Anavatanı asırlarca sımsıkı birleştirelim...
  Ve gök ve yer hükümranlık içindedir,
  Ve Lada'da gerçek bir rüya olacak!
  
  Evet, bir Komsomol üyesiyle birlikte bir öncüyüm.
  Moskova'yı savunmak için savaştı...
  Ve ben çok akıllı bir çocuğum, inan bana,
  O "Aslan" bile çalsa, parçalayacağım!
  
  Kızlar karda çıplak ayakla koşar
  Topuklar şakrak kuşlarının rengini parlatır ...
  Sen benim annem Lada'sın, kutsal bir ışık gibi,
  Ve ben bir kartalım, acınası bir serçe değil!
  
  Bu yüzden cesurca, agresif bir şekilde söylüyorum -
  Tanrı sakat değildir ve bir kılıçla gelecektir...
  Ve Rusya'yı çok güçlü kılmak,
  Rakibi cipslere ayıracağız!
  
  Burası Rusya'nın çok kutsal olduğu yer,
  Yani bu bir hayalin gerçekleşmesi...
  Asker ordumuz adına,
  Kızlar en yüksek güzelliğe sahip olacak!
  
  Nazizmin topukları altında eğilmeyeceğiz,
  Ve Wehrmacht'ı cesurca yeneceğiz ...
  Ve düşmanın ne kadar sinizm vardı,
  Ama bu sınavda beşten geçeceğiz!
  
  Rusya'da uzay ve kuasarlar olacak,
  Galaksileri oynayarak fethedeceğiz ...
  Vuruyoruz, tüm darbeleri eziyoruz -
  Ve yeni bir ateşli dünya olacak!
  
  Bilim herkesi diriltecek, inanıyorum ki düşmüşler,
  Ölen de yaşayacağını bilir...
  Biz göğüs göğüse savaşırdık,
  Ve şimdi hiperplazma ile herkesi yok edin!
  
  Evren bir kasırga gibi patlayacak
  Ve evren sonsuza dek mutluluk içinde ...
  Genç olacağız ve sonsuza kadar sarhoş olacağız,
  Herhangi bir rüya gerçek oluyor!
  SKOBELEV SÜPERGENERALİZMOM
  Burada, aslında, Mikhail Skobelev, Suvorov'dan daha düşük olmayan, büyük yetenekli bir komutandı. Ve daha da erken açıldı, otuz altı yaşında bir ordu generali oldu. Ve böylece zehirden ölümü, Rusya için büyük bir askeri yeteneğin zamansız kaybına yol açtı. Ama diyelim ki bir kedi kuyruğuyla bir bardak zehri devirdi. Ve Skobelev hayatta kaldı. Kariyeri ve Rusya'nın kaderi gelecekte nasıl gelişecekti?
  Üçüncü İskender, Orta Asya'da bir yayılma politikası izledi. Tabii ki, babası II. Aleksandr gibi o da bir fatih olmak istiyordu. Rusya, parlak Skobelev'in birliklerine komuta ettiği koşullar altında çok daha kararlı davrandı. Ve sadece Orta Asya'nın güneyini değil, aynı zamanda Tacikler ve Özbeklerin yaşadığı Afganistan'ın kuzeyini de ele geçirdi.
  İngiltere kafasını dürtmeye çalıştı ama karada yenildi.
  Hindistan'ın tamamını kaybetmekten korkan İngilizler, Rusya ile barış yapmak için acele ederek Afganistan'ı kontrol altına aldı.
  Skobelev mareşal rütbesini aldı. Rütbe ve şanla yükseldi. Ama bir süre savaş olmadı. Mihail Skobelev sıkıldı. Üçüncü İskender bir kaza geçirdi ve kısa süre sonra öldü. Nicholas II, genişlemesini Uzak Doğu ve Çin'e çevirdi. Çinlilerle savaşlar çok kolaydı.
  Ancak Japonya ile çıkan çatışma, zaten orta yaşlı Skobelev için cennetten gelen manna benziyordu. Sonunda kendini kanıtlama şansı buldu.
  Denizde, Rus filosu ilk başta başarısız oldu. Ve Amiral Makarov'un ölümünden sonra, Japonlar asker çıkardı ve Port Arthur'u engelledi.
  Ancak Skobelev kararlı ve ustaca davrandı, Japonları atladı, birliklerini kuşattı ve onları yok etti. Sonra Port Arthur yakınlarındaki birlikleri yok etti.
  Rus filosu gereksiz kayıplara uğramadı. Ve iki Japon savaş gemisi batırıldı.
  Sonra Rozhdestvensky filosu uzun bir geçişten sonra geldi. Bu arada Skobelev, Kore'yi tamamen ele geçirdi. Ve Japonya'nın tüm kara kuvvetlerini yendi ve yok etti.
  Denizde de Rusların zaten bir avantajı olduğunu anlayan Japonlar barış istedi.
  Ancak II. Nicholas Japonya'yı fethetmeye karar verdi. Üstelik Amiral Togo da öldü ve denizde Rusya avantajı ele geçirdi. Bunu amfibi bir iniş izledi. Ve en iyi niteliklerini gösteren parlak Mikhail Skobelev, Japonları tamamen yendi ve Yükselen Güneş Ülkesi imparatorunu ele geçirdi.
  Böylece Çarlık Rusyası, imparatorluğunun eteklerindeki tehditten ve Uzak Doğu'daki sonsuz savaştan kurtuldu. Ve elbette bu büyük bir artı. İmparator II. Nicholas yeni bir unvan aldı: Japonya'nın Mikado'su ve yeni tebaalar ve topraklar. Ve Skobelev Çin'de savaşa devam etti. Çarlık Rusyası, Gök İmparatorluğunu fethetti.
  Rusya, çok uzak olmayan bir gelecekte Almanya ve Avusturya-Macaristan ile yaklaşan savaşın arifesinde, asker toplamak için yeni tebaa ve nüfusa ihtiyaç duyuyordu. Çin, çarlık devleti için hem toprak hem de insan kaynağıdır. Ve birçok zafer. Skobelev, Çinlileri zahmetsizce yendi ve onları Rusya'ya ilhak etti. Suvorov zamanından beri ilk kez Generalissimo unvanını aldı. Ve Rusya tarihindeki ilk Zafer Nişanı verildi, İlk Aranan St. Andrew Nişanı'ndan daha yüksek bir ödül. Prensipte Skobelev, Birinci Dünya Savaşı'nı görecek kadar yaşayacak kadar gençti. Örneğin Budyonny doksan yıl yaşadı ve genel olarak Mareşal Sokolovsky yüz yıldan fazla yaşadı.
  Neden? Ve 1914'te Almanya, Çarlık Rusya'sına anlamsızca savaş ilan etti. Arkasında ise Avusturya-Macaristan ve Türkiye var. Mihail Skobelev dehasını bir kez daha gösterdi. Başta Çinlilerden olmak üzere çok sayıda piyadeye ek olarak, Rusya'da ayrıca çok sayıda, hafif ve ucuz, üretimi kolay tank ve dünyanın en iyi ve en çok sayıda havacılığı vardı.
  Özellikle zorlu dört motorlu bombardıman uçakları "Ilya Muromets" ve "Svyatogor".
  Ve böylece Almanya ve Avusturya-Macaristan'ın üzerine düştüler. Parlak Mikhail Skobelev'in komutası altında. Şans vermediler ve iki ay içinde Berlin, Viyana ve İstanbul alındı.
  Mikhail Skobelev, insanlık tarihinde Supergeneralissimo unvanını alan ilk komutan ve Rusya tarihinde İlk Aranan St. Andrew'dan daha yüksek olan İsa Mesih'in Düzenini alan ilk komutan olduğu ortaya çıktı.
  Böylece, Mihail Skobelev, Dünya gezegeninin tarihindeki en unvanlı komutan, onun Sakin Ekselansları Prensi ve Dükü oldu. Ve harika ve havalı. Kişi olağanüstü çıktı.
  Rusya, Oder boyunca Almanların topraklarını, tüm Osmanlı İmparatorluğu'nu ve neredeyse tüm Avusturya-Macaristan'ı alarak güç kazandı.
  Böylece, Mikhail Skobelev büyük bir zirveye ulaştı. Ve Napolyon ve Suvorov'u aştı. 1917'de bu en büyük dahi öldü ve bir firavun gibi özel bir türbeye gömüldü.
  Çarlık Rusyası büyük bir imparatorluk haline geldi... Bir süre bir inşa ve istikrar dönemi yaşandı. Ancak 1929 bunalımı patlak verdi. Ve Ocak 1933'te çarlık ordusu Amerika Birleşik Devletleri'ne savaş ilan etti ve Alaska üzerinden bir işgal başlattı.
  Amerika ve Kanada Rusya ile savaş halindeydi.
  Ancak Rus birlikleri daha organize, çok sayıda ve daha iyi donanıma sahip. Amerika'nın şansı yoktu. Ve Kanada ile birlikte sekiz ayda fethettiler.
  Nicholas II böylece kendisine Rusya'nın görkemini ve ülkesini ekledi.
  Daha sonra Hitler Avusturya'yı ilhak etti ve Mussolini Etiyopya'yı fethetti. Ve Fransa'yı işgal etmeye başladılar. Varis Alexei 1937'de öldü. Ve 1938'de II. Nicholas yetmiş yaşında öldü. Ve tahtta, altı yaşında bile olmayan kralın torunu vardı.
  Bu, elbette, Rusya için bir sorundur.
  Ancak çarın küçük kardeşi Mihail Romanov, yaşlıların naiplik haklarına geri verdiği naip oldu.
  Nicholas II genellikle birçok reform gerçekleştirdi. Çok eşliliğin meşrulaştırılması dahil - dört eşe sahip olma hakkı. Ve harikaydı.
  Mayıs 1940'ta Çar Michael ve Hitler, Fransa ve İngiltere ile bir savaş başlattı. Mussolini onlara katıldı.
  Elbette Fransa, Belçika, Hollanda ve İngiltere'nin şansı yoktu.
  Rusya, Pasifik, Asya, Hindistan ve Orta Doğu'da ve Afrika'nın çoğunda müttefik mallarını ele geçirdi. Almanlar hızla Fransa, Belçika ve Hollanda'yı fethetti. Sonra Rus donanmasıyla birlikte İngiltere'ye çıktılar ve burayı fethettiler. Ve Afrika'da az da olsa bir şeyler kapmayı başardılar. En çok Rusya kazandı. İtalyanlar Afrika'daki savaşı İngilizlere kaybettiler ve neredeyse hiçbir şey kazanmadılar.
  Rusya daha da güçlendi. Gücü neredeyse sınırsız hale geldi. Ancak Adolf Hitler buna katlanmak istemedi.
  Mihail 1949'da öldükten sonra Hitler Rusya'ya saldırdı. Mussolini onun yanındaydı, İspanyol rejimi Franco ve Portekiz.
  Ama güçler eşit değildi. Çar II. Nicholas'ın torunu Vladimir III zaten oldukça yaşlıydı ve ustaca emirler verdi.
  Hitler sadece E-serisi tanklara ve disketlere güvenebilirdi. Ama bu çok zayıf bir güç. Ve Rusya, güç ve kalitede ezici bir avantaja sahip.
  Almanlar Afrika'yı hemen kaybetti. Sonra Rus birlikleri İtalya'yı ele geçirdi. Biraz sonra, Berlin ve Viyana'ya yapılan saldırı izledi.
  Ve Fransa, İspanya ve Portekiz'e karşı saldırı. Her şey neredeyse bir yöne gitti. Rus ordusu, Mihver devletlerinden çok daha büyük ve daha organizeydi. Ve tekniği mükemmeldi.
  Ek olarak, övülen diskolar, resmen yenilmez olmasına rağmen, Rus birliklerine ateş edemedi. Ve böylece onları vurmak nispeten kolaydı.
  Yani Hitler hiç başarılı olmadı. Ve yok edildi. Arjantin'e kaçmaya çalıştı. Ancak Rus birlikleri onu orada da geçti. Yakalandı, Hitler, dövüldü ve asıldı ...
  Birkaç yıl sonra çarlık Rusyası dünyanın geri kalanını fethetti.
  Böylece Çar Vladimir III, Rusya'nın dünya hegemonyasını kurdu.
  İnsanlar birbirleriyle savaşarak güçlerini boşa harcamayı bıraktılar. 1948'de ilk Rus kozmonot gökyüzüne uçtu. Ve 1955'te zaten aya uçtular. Ve 1963'te Mars'a. Venüs 1964'te insan altındaydı. Merkür bir yıl içinde Plüton'a en son inen insanlar, astronotların üzerine bastığı 1980'deydi.
  Ve 2020'de, etrafında insan yerleşimine uygun gezegenlerin döndüğü Sirius'a yıldızlararası bir keşif gezisinin ilk uçuşu başladı.
  Böylece, tarihte rastgele bir faktör: sadece bir kedinin kuyruğu, insanlığın kaderini çok daha mutlu bir hale getirdi. Ve Rusya bu konuda özellikle başarılı oldu.
  Oleg Rybachenko bu vesileyle bütün bir şiir yazdı;
  Ülkelerin büyükleri ünlü olsun,
  Kutsal, parlak Rusya...
  İnsanları aldatmaya gitmezsin,
  Büyük mesih Çar Nicholas!
  
  ona ihanet etmek zorunda değilsin
  Krallar ayakta, inan bize Tanrı'dan...
  Rus ordusu yenilmez,
  Güneş Svarog adına!
  
  Biz Dünya'nın şövalyelerinin öncüleriyiz,
  Kızlar, çıplak ayaklı erkekler...
  Güneş, inanç ve hayaller adına,
  Yakında komünizm altında yaşayacağımızı!
  
  Krallar da elbette yenebilir,
  Ama tatlı bir şekilde kızların kırbaçladığına inan ...
  Hayat bir ipek ipliği kadar kırılgan olsa da,
  İnancımız ölemez!
  
  Tatlı nehir bir dalga gibi sıçrar,
  Kadife gibi yosunlarla büyümüş ...
  Yüzyıllarca güneşin ışığında olacağız
  Ve kürekten bir şey şiddetle yırtılır!
  
  Rusları kimse yenemez
  Güçlüler ve öfke dolular...
  Büyük bir kükreme, bir mamut bir ayıdır,
  Kim bize karşı mahkûm!
  
  Rusya'nın sonsuza dek kutsal olduğuna inanmayın,
  Ve Beyazı ile en bilge Tanrı ...
  Gelecek, inan bana, yakında para bize gelecek,
  Ve en Yüce Çubuk olacak!
  
  Düşman gücümüzü bilmiyor,
  Yangınların üstesinden gelebiliriz...
  Ve onu bir peniye canavar gibi yeneceğiz,
  Düşmanın sadece öldürebileceğini!
  
  Sınırsız rüyanın büyüklüğü,
  O da güneş kadar güzel...
  Harika güzelliğin ruh dürtüleri,
  Boşuna yas tutmayalım!
  
  Bize karşı olan, sert bir şekilde dövülecek,
  Rusya güçlü bir yumruk...
  Düşman tamamen yenildi,
  Ve parmak boğumları bir kuruşta!
  
  Ruslar güçlü bir güçle dolu,
  Akıp giden bir nehir gibiler...
  Tüm şövalyelerimizi kartal olarak sayın,
  Ve kutsal Rusya sonsuza dek bizimle!
  
  Peki, çocuk dövüşecek misin,
  Ellerinde en keskin kılıç parlıyor...
  Ve eğer Rus haçlarına ihtiyacınız varsa,
  Tüm düşmanları napalm ile yakabilir!
  
  Gücümüz var, cesaretimiz var ve biliyoruz
  Hepimiz yapabilir ve bağlantı kurabiliriz...
  Rus Lada ile Ortodoks Çarımız,
  Herkes kötü bir hırsız tarafından parçalanacak!
  
  Kızlar kaplan gibi dövüşmeyi sever
  Karda yalın ayak koşarlar...
  Aşağılık oyunlara inanmamıza gerek yok,
  Ve piçlere yumrukla vurmak daha iyidir!
  
  Rusya'da bir sürü kız var,
  Topukları parlıyor - aynalar ...
  Ama düşmandan intikam alacağız,
  Ve zafer sonsuza dek bizimle olacak!
  
  Yeni zaferler hayal ediyoruz,
  Düşmanları şakayla yenmek için ...
  Biz en büyük kartallarız
  Ordular bizi fethedemeyecek!
  
  Olacağı gibi, yakında iyi olacağına inanıyorum,
  Hitler'in sırtını kırdığımızda...
  Ruslar için daha zor olmayacak,
  İşte bir kahramanlık başarısı, biliniz ki yüceltilmiştir!
  
  Rusya'da yaşamak ne kadar iyi olacak,
  İçinde, büyük Rus Çar Nicholas ...
  Ve avcı yakında bir oyuna dönüşecek,
  Bu mücadele ve cesaret için!
  
  Bin nesil geçsin
  Kralın marifetlerini unutmayacağız...
  Zaferler sonsuz bir hesap açtı,
  Kızıl şafak parlak bir şekilde parıldıyor!
  
  Rusya'mız böyle bir ülke olsun,
  Hangi ışık ve Rus topraklarında ...
  Ve bize Aileden çok şey verildi,
  Tüm insanlar arkadaş canlısı bir ailedir!
  
  Svarog gelecek ve ölüleri diriltecek,
  Rusya'nın düşmanları bir koç boynuzuna sıkıştırılacak ...
  Ve çok güçlü bir kalkan yükselteceğiz,
  Ve herkesin harika bir hayatı olacak!
  
  ALTERNATİF OLARAK AMERİKA
  Amerika, Hitler'i çok fazla şımarttığı için sık sık suçlanıyor ve Naziler bunu ilan edene kadar savaşa girmedi. Evet ve Japonlar aniden saldırdı. Ama sonra Amerika onu aldı ve savaşın içine girdi. Bunu 20 Nisan 1941'de Hitler'in doğum günü olarak ilan etmek. Ve ne? Obama gerçek tarihte IŞİD ile ABD'ye yönelik terör saldırılarını beklemeden savaşa girmedi mi? Ve Bush Jr. genellikle önce Irak'a saldırarak saldırganlık yaptı. Her halükarda, Hitler'in Amerika Birleşik Devletleri'nin kendisine savaş ilan etmesine yetecek kadar günahı vardı. Evet ve Roosevelt, üçüncü bir döneme gitti, ancak sağlık durumu kötüydü, askeri zafer hayal etti. Kısacası, farklı bir tarih akışı. Amerika önce Üçüncü Reich ile savaşa girdi. Ve tabii ki çok değişti.
  Her şeyden önce, Yugoslavya ile savaşan Hitler, Barbarossa planında zaten tereddüt yaşadı. SSCB'ye saldırı çok mu geç olacak ve Almanlar kıştan önce kazanabilecek mi? Ve dahası, sonbahar çözülür mü?
  İkincisi, sadece İngiltere değil, aynı zamanda güçlü ABD de arkadayken ikinci bir cephe açmak tehlikeli değil mi? Ve bu sadece büyük bir nüfus değil, aynı zamanda dünyadaki ilk ekonomi.
  Ve SSCB gerçekten o kadar zayıf mı? Ya da belki Ruslar, Napolyon'u zaten yendikleri için Wehrmacht'ı yenebilecekler.
  1 Mayıs 1941'de Moskova'daki geçit töreni sırasında, Stalin tarafından davet edilen Alman temsilciler yeni tankları gördüler. Özellikle, 152 milimetre toplara sahip KV-2, bir tank için korkunç bir kalibre, T-34, paletli BT'ler ve birçok uçak.
  Bunu ayrıntılı olarak Hitler'e bildirdiler. Ve SSCB'ye saldırma arzusu zayıfladı. Dahası, gelişmiş bir sezgiye sahip olan Hitler, totaliter SSCB'nin, tam da totaliterliği nedeniyle, Batı demokrasilerinden ve özellikle ABD'den çok daha güçlü ve daha tehlikeli bir düşman olduğunu hissetti.
  Böylece fikir doğdu: Rusya'ya gidersek, o zaman İngiliz kolonilerinin kaynaklarıyla ve Amerika'nın endüstriyel gücünü boyun eğdirerek.
  Tabii ki, Stalin'in arkadan saldırması ve vurması riski vardı. Ancak SSCB ve Almanya'nın saldırmazlık anlaşması var ve ABD ile İngiltere zaten savaşta.
  Ayrıca hayvani bir içgüdüye sahip olan Hitler, Stalin'in sebepsiz yere saldırmayacağını öngördü. Ve karar verdim - düşmanları parçalar halinde yenmeye ve ikinci bir cephe açmamaya. Aksine, Japonya'nın kendisini düşmana karşı yeni bir saldırı başlatmaya teşvik edecektir.
  Hitler Girit'i gerçek tarihte olduğu gibi ele geçirdi. Ve sonra Rommel'i güçlendirerek birlikleri Afrika'ya transfer etmeye başladı. Ve bu güçlü bir hareketti.
  Ancak durum denizdeyken ve Malta'dan baskı altında olduğunuzda birlikleri hareket ettirmek çok kolay değil.
  Ancak Ağustos 1941'de Naziler Malta'yı yendi ve oraya asker çıkardı. Ve havalı bir hareketti. Ve oldukça verimli.
  Ancak, pek işe yaramadı. Başarılar olmasına rağmen. Rommel ek olarak dört zırhlı tümen ve üç motorlu tümen aldı. Ve Tolbuk'u ele geçirdi.
  Ve Mısır'a doğru büyük bir ilerlemeye başladı. Çok güçlü ve istikrarlı bir şekilde gelişti.
  İskenderiye'nin ele geçirilmesinden sonra Gerda'nın mürettebatından dört kız bir tanka binip sohbet etti.
  Gerda bikinili bir sarışın, ilki Magda'ya rastladı;
  - Ona bakarsanız, neden bu kadar çok insanın İncil gibi vahşi ve bilim karşıtı bir kitaba inandığını anlamak zor.
  Magda korkuyla gıcırdadı, çıplak ayağını zırhın üzerinde davullara vurarak:
  - Neden bilime aykırı?
  Gerda kolayca açıkladı:
  - Bu yüzden! Özellikle, yaratılışçılar Eyüp kitabındaki Tanrı'nın Dünya'yı hiçbir şeyin üzerine asmadığı ifadesine çok düşkündürler. Ve Eyüp'ün aynı kitabında, göklerin bir ayna kadar sert olduğu söylendiğinde, bu sözü görmezden geliyorsunuz!
  Magda şunları kaydetti:
  - Değil! Her şey alıntının metnine ve bağlamına bağlıdır!
  Kızıl Charlotte dedi ki:
  - Bu bağlam ve tarihsel arka plan. Özellikle orijinal, Tanrı'nın Dünya'yı hiçbir şeyin üzerine mühürlediğini söylüyor. Ve ifadeyi mühürlemek, onu düzeltmeye benzer. Dolayısıyla mühürlemek ifadesi, boşlukta katı bir sabitleme anlamına gelir.
  Christina ekledi:
  - Evet ve genel olarak İncil'de Tanrı'nın Dünya'yı sağlam temeller üzerine koyduğu ve sonsuza dek sarsılmayacağı yazılıdır.
  Gerda bir sırıtışla ekledi:
  - Ve İncil, Dünya'nın sonlarından on kez bahseder. Ve bu aynı zamanda mecazi bir ifadedir.
  Magda altın saçlarını salladı ve ciyakladı:
  - Belki!
  Gerda dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür!
  Magda dişlerini göstererek belirtti:
  - Her şey ve her şey mümkün!
  Gerda şunları kaydetti:
  - Genel olarak, Hristiyanların ilham verdiği bir aptallık vardır, eğer Tanrı'nın Dünya gezegenindeki kötülükle hiçbir ilgisi yoksa. Ancak, imparator soygunla ilgisi olmadığını söylediyse, bu aynıdır.
  Magda ciyakladı:
  - Neye benziyor?
  Charlotte işaret etti:
  - Ve sonsuza kadar cehennemde işkence yapmak zalimcedir. Milyarlarca insanın cehennem ateşinde azap çektiğini ve yandığını düşünün. Diri diri yanmak çok acı verici.
  Magda kabul etti.
  Evet, acıtıyor ama hak ediyorlar!
  Gerda mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Aziz yok! Ve bir kişinin bir aziz olması gerekmez! Çünkü dürüstlük sıkıcıdır!
  Christina şunları kaydetti:
  - Evet, Yuhanna Vahiyi'nde murdar birinin Yeruşalim'e giremeyeceği yazılıdır. Ve kim günahsız, kim Tanrı'nın önünde saf?
  Gerda şunları kaydetti:
  Bunun için İsa Mesih'in kefaret eden kurbanına ihtiyaç vardır.
  Magda kıkırdadı ve belirtti:
  - Evet bu doğru! Doğru anladın!
  Gerda mantıklı bir şekilde ekledi:
  - Ama sonuçta, Mesih'i çarmıha geren insanlar sadece günahlarını arttırdı. Yani, insanlar Tanrı'nın Oğlu'nu çarmıha gererek sadece ek bir suç işlediler. Ve teoride, Tanrı onları affetmemeli, genel olarak sonunda lanetlemeli! Değil mi?
  Christina ekledi:
  - Evet ve Hıristiyanlıkta cennet çekici değildir. Bu aslında altın bir kafes. Hiç günah yoksa, bu o kadar katı kurallar ve disiplin anlamına gelir ki, bu arka plana karşı Stalinist Gulag bir sanatoryum gibi görünecektir!
  Gerda gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Ve sanatoryumumuzda, kendi dispanserimiz sıcak, hafif ve sinekler ısırmaz!
  Charlotte bir sırıtışla kaydetti:
  - Ama aslında, kurtuluş kriterleri çok belirsizdir. Hristiyanlıkta kimse kimin kurtulacağını bilmiyor. Kurtuluştan kimse emin olamaz. Ve nasıl kurtuluyorlar - işlerle mi yoksa inançla mı? Burada da anlaşmazlıklar ve birçok çelişki var.
  Magda pek kendinden emin olmayan bir şekilde cevap verdi:
  - İnanç! Ve işler imanın sonucudur!
  Gerda çıplak ayağını yere vurdu ve şunları söyledi:
  - Oh iyi! Ama iblislerin bile inandığı ve titrediği söyleniyor!
  Charlotte gülerek belirtti:
  - Evet, inanıyorlar ve Mesih'e boyun eğdiler. Yani diyebiliriz ki - Tanrı ve Şeytan aynı anda!
  Christina gülerek ekledi:
  İncil'de kim daha çok insan öldürdü? Tanrı mı Şeytan mı?
  Magda iç çekerek cevap verdi:
  - Bu tartışmalı bir nokta. Ama başka bir uçağa aktarılırsa: kim daha fazla insanı kurtardı?
  Christina güldü ve şunları söyledi:
  - İçinde günah olmayan steril bir cennet uğruna kurtuluş, kurtuluş için büyük bir sevinç değil!
  Magda şunları kaydetti:
  - Ama sonsuz ateşte yanmaktan iyidir. Ne kadar acıttığını hayal et!
  Gerda bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, çok acıyor! Ve insanlara bu şekilde işkence etmek yanlış!
  Christina mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Sonsuz cehennem azapları doktrini saçmalık! Aslında, en kötü düşmana bile, sonsuza kadar işkence etmem, çünkü bundan bıkacağım ve ilginç olmayacağım için!
  Charlotte öfkeyle:
  - Ve genel olarak, tüm insanların hayvan, keçi veya koyun olduğunu öğreten ne tür bir din! Evet, böyle bir dinin var olmaya hakkı yoktur!
  Gerda çıplak ayağını yere vurarak öfkeyle şunları kaydetti:
  - Keçi olabilirim ama asla koyun!
  Magda kıkırdadı ve belirtti:
  "Ben de koyun olmayı sevmiyorum!"
  Christina ıslık çaldı.
  - Yarım kalpli! Tamam!
  Gerda çıplak ayağını yere vurdu ve cevap verdi:
  - Bütün kızlar zirveye!
  Ve kızlar İngilizlerle savaşa girdi. Kırmaya başladılar...
  Magda bir top ateşledi, çıplak ayağıyla nişan aldı, İngiliz topunu parçaladı ve havladı:
  - Hayır, itaatkar bir koyun olmayacağım! Havalı bir kız olmayı tercih ederim!
  Charlotte bir sırıtışla kaydetti:
  - İncil'de birçok saçmalık var. Dahası, dünyamızın daha da gelişmesi çok daha iyidir ve uzay genişlemesi yaparak yıldızlara daha yükseğe uçarız!
  Kızıl saçlı kız çıplak topuğunu tetiğe bastırarak bir mermi daha yolladı.
  Almanlar, Mısır'daki İngiliz ve sömürge birliklerini sorunsuz bir şekilde yenmeyi başardılar. Soğukkanlı ve hızlı yaptılar. Artık eskisinden çok daha fazla güce sahipler. Bundan sonra, yetenekli Rommel, Irak ve Kuveyt'teki petrol sahalarını yarasadan hemen ele geçirmeyi başardı ve bunların yok edilmesini engelledi. Ve Süveyş Kanalı göz açıp kapayıncaya kadar geçti.
  Naziler hem petrol hem de Arap bölümleri aldı. Daha sonra uzun bir ara vermeden İran'ı ve daha sonra Hindistan'ı ele geçirdiler.
  Japonya, Peru Limanı'nda Amerikalılara saldırdı ve orada ezici bir zafer kazandı. Ayrıca, samuraylar ABD uçak gemilerini batırmayı başardılar.
  Hitler vakit kaybetmedi. Franco'dan gelen sert bir ültimatomdan sonra, Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine izin vermeyi kabul etti. Saldırı başarılı oldu. Almanlar ağır topçu ve Yu-87 saldırı uçağı kullandı. Ve İngiltere'yi yendiler. Bundan sonra, birlikleri en kısa mesafeden Afrika'ya sorunsuz bir şekilde ulaşmaya başladı. Önce Fas'ı işgal ettiler. Otto Scoreli de Gaulle'ü ele geçirdi. Sonra Nijerya'ya geldiler. Kırk bir ve kırk iki kışında Almanlar Afrika'nın önemli bir bölümünü işgal etti.
  Hindistan'ı da ele geçirdiler. Kontrol altında önemli kaynaklara sahipler. İngilizler, hem sayı hem de örgütlenme ve birliklerin savaşçı ruhu bakımından Nazilerden daha düşüktü. Hitler'in SSCB'ye karşı hareket etmeyi planladığı yüz elli tümen Afrika ve Asya'ya gitti. Ve akıllıca bir hareket olduğu ortaya çıktı.
  Böylece Naziler, çok daha zayıf bir direnişin üstesinden gelerek, bilgi toplayabilirdi. Ve arazi Naziler için bir engel değil.
  İngiltere'de Almanlar ana düşmanı gördü. Ve damgalı uçaklar ve yeni silah türleri. Ekipman üretimi, özellikle yeni Reich Silahlanma ve Mühimmat Speer Bakanı'nın atanmasıyla hızla arttı. Bu adam yetenekli ve enerjikti.
  Kırk ikinci yıl, İngiltere'nin bombalanması ve ABD ile hava ve denizaltı savaşında geçti. Japonya Midway'de kazandı. Bu kez savaşın zamanlamasındaki kayma, gizli kodların Amerikalıların eline geçmemesine neden oldu. Ve savaş samuray için çok daha başarılı geçti.
  Amerika, Üçüncü Reich'ı bu kadar aktif bir şekilde bombalamadı ve Naziler çok hızlı bir şekilde yeni fabrikalar kurdular ve koloninin köle gücünü kullandılar.
  Kırk ikinci yılda Afrika nihayet Naziler tarafından ele geçirildi.
  Ve bu hem hammadde hem de emek.
  Stalin'in doğudan saldırdığı korkusu, Fritz'i tank yapımında yeni tür silahlar geliştirmeye zorladı. Kırk ikinci yılda oldukça başarılı bir "Tiger" ortaya çıktı. Ancak Afrika'da kullanmak sakıncalıdır. Ve ayrıca biraz sonra "Panter".
  Stalin, elbette, Avrupa'ya karşı bir kurtuluş kampanyası düşünüyordu. Özellikle İngiltere düşene kadar. Ancak Finlerle olan savaş, lideri belirsiz hale getirdi. Ve ilk başta, en son on altı bin tank gerektiren yirmi yeni mekanize kolordu tamamlamak istedi. Kırk birinci yılın ikinci yarısında, iki buçuk binden fazla en yeni tank üretildi.
  Seri, altmış sekiz ton ağırlığında KV-3 ve biraz sonra yüz ton ağırlığında KV-5 aldı. Kırk ikinci yılın ilk yarısında üç binden fazla yeni tank üretildi. Tüm KV-4 projelerinden Stalin en ağır olanı seçti, yüz sekiz ton ağırlığında ve alnında yüz seksen santimetre kalınlığında zırh.
  Ancak bu lider için yeterli değildi. Zaten otuz iki bin araç gerektiren en son orta ve ağır tanklardan yirmi mekanize kolordu oluşturulmasını emretti. Ve eski olanı ayrı bölümlere ayırın. Toplam tank bölümü sayısı yüz yirmi olarak belirlendi. Her biri beş yüz tank. Ve bu şekilde Stalin, SSCB'nin toplam tank sayısını altmış bine çıkarmak istedi. Ve ancak bundan sonra Avrupa'ya seyahat etmek riske atılabilir.
  Ama Hitler de zaman kaybetmedi. "Panter" ve "Kaplan" a ek olarak, "Aslan" tankı, o zamana kadar yalnızca bir tasarım olan Üçüncü Reich ile ortaya çıktı. Gerçek tarihte, Lion tankının ortaya çıkması hem kaynak eksikliği hem de Üçüncü Reich'ın ağır bombardımanı tarafından engellendi. Ancak bu sefer Almanların daha iyi kaynakları var.
  Ve saniyede 1000 metre ilk mermi hızına sahip en yeni 105 milimetre top, ağır Sovyet tanklarıyla savaşmak için çok iyidir.
  İngiltere için şiddetli bir hava savaşı vardı. Burada Almanlar büyük ve sürekli artan sayılarda yeni uçaklar ürettiler. Ancak pilotları ana koz oldu. Yeterli pilot olmadığı için, kadınlar hava filosuna giderek daha fazla ilgi duyuyordu. Müthiş aslar haline gelen pilotlar Albina ve Alvina özellikle ünlendi.
  Almanlar birçok yabancı tümen oluşturdu. Birlikleri, Japonlarla birleştikleri Burma sınırlarına ulaştı ve tüm Kara Kıta kontrol altına alındı. Ve fabrikaları hızlandırılmış bir hızla inşa ettiler.
  Birçok Alman ası ün kazandı, ancak Marsilya en iyisi oldu. Haziran 1942'de, düşürülen yüz elli uçağın puanını aştı ve Üçüncü Reich'in yüksek dekorasyonunu aldı: Gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Şövalyesi Elmas Haç. Ve yarım yıl sonra, yeni bir ödül aldığı üç yüz düşmüş arabayı aştı: altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla demir haç şövalyesi.
  Almanlar gözle görülür şekilde güç ekledi. Birlikleri başarılı bir denizaltı savaşı verdi.
  Nazi denizaltılarının gücü hem sayı hem de nitelik olarak arttı. Kahramanlar da vardı. Rudel saldırı havacılığında çok başarılıydı. Führer tarafından cömertçe ödüllendirildiği İngiliz savaş gemisi Victoria'yı batırdı.
  Stalin de boş boş oturmadı. SSCB potansiyelini artırdı. Üçüncü beş yıllık plan gereğinden fazla yerine getirildi. Ve üretim ikiye katlandı. Stalin, Dördüncü Beş Yıllık Plan'da hızı korumayı ve üretimi ikiye katlamayı talep etti.
  Kırk üçüncü yılın ilk yarısında, SSCB dört buçuk binden fazla ağır tank üretti. Özellikle CV 4 ve CV 5 yüzdesini artırarak.
  Naziler ayrıca silah üretimini de artırdı. Özellikle, "Tiger" -2 vaktinden önce ortaya çıktı. Daha uzun namlusu ile Sovyet KV'lerini muharebe menzilinden delebilen 88 mm'lik bir topu vardı, ancak makine doksan ton ağırlığındaki Aslan kadar ağır değildi. Ve esas olan, silahının daha hızlı ateş etmesi ve büyük bir mermi kaynağı olmasıdır.
  Almanlar, İngilizleri ve Amerikalıları havaya bastırdı. Denizdeki yenilgilerden sonra, Birleşik Devletler zayıfladı ve Üçüncü Reich'ı yanlış yerde bombalayamadı. Bu da Almanların silahları daha hızlı damgalamasına izin verdi. Özellikle, "Maus" ortaya çıktı. Ancak 188 tonluk devasa ağırlığı, muharebe kullanımını zorlaştırdı. Savunma her açıdan üstte olmasına rağmen.
  Kırk üçün ilk yarısında, Almanlar denizaltı üretimini artırdı ve İngiltere ve ABD'nin inşa ettiğinden daha fazla gemi batırdı. Ve böylece Führer, Britanya'ya iniş anının geldiğine karar verdi.
  Ve Ağustos 1943'te iniş gerçekleşti. Mainstein emretti. Naziler güçlüydü ve çok güçlü tankları vardı. ME-309, çok tehlikeli bir uçak olduğu kanıtlanan gökyüzünde savaştı. En iyi hızı ve silahı var: üç adet 30 milimetrelik uçak silahı ve dört adet makineli tüfek.
  İniş başarılı oldu. Amerikalılar İngilizlere yardım etmek için çok az şey yaptı. Durum, İngiltere'nin bir kısmının Almanlarla Rusya'ya karşı ittifak istemesi gerçeğiyle ağırlaştı.
  Fritz, birliklerinin bir kısmı Norveç'ten gelenler de dahil olmak üzere farklı yönlerden indi. Ayrıca, Naziler iniş sırasında su altı tankları kullandılar ve çok havalı bir şey.
  Bazı İngiliz generallerin ihaneti, Üçüncü Reich'ın ana ülkeyi bir hafta içinde ele geçirmesine de yardımcı oldu.
  Böylece Londra düştü ve Churchill Kanada'ya kaçtı.
  Kırk üçüncü yılın ikinci yarısında, SSCB beş binden fazla yeni tank üretti.
  Ancak Üçüncü Reich potansiyelini de artırdı. Seri, daha güçlü silahlarla ve daha iyi korunarak "Panter" -2 aldı. Ayrıca birçok sıradan Panter vardı.
  Hitler bir ikilemle karşı karşıya kaldı: Amerika ile savaşa devam etmek mi yoksa SSCB'ye gitmek mi? Aralık ayında Icarus Operasyonunu gerçekleştirdiler ve İzlanda'yı ele geçirdiler. Böylece kendilerini Amerikan bombardımanından koruyorlar.
  Ancak, ABD çok uzakta ve bir okyanusla ayrılmış durumda. Stalin'e yakın mısın? Okyanusa asker göndermek çok riskli ve teknik olarak zor.
  Ve Hitler kırk dördüncü yılda Japonya ile birlikte SSCB'ye saldırmaya karar verir.
  Stalin de savaşa hazırlanıyor. SSCB'de çalışma günü on saate çıkarıldı. Yılın ilk yarısı için yeni tank üretimi yedi bine ulaştı. Daha büyük bir KV-6 da ortaya çıktı. Ağırlığı rekor iki yüz yirmi tona ve iki tabancaya ulaştı - bir kalibre 203 mm.
  T-34-85 de ortaya çıktı. Otuz dördün daha güçlü bir varyasyonu.
  Almanlar da hareketsiz oturmuyor. "Aslan" -2 en modern modifikasyonu yaptı. Kule geriye kaydırılır ve motor ve şanzıman birlikte ve karşı karşıya yerleştirilmiştir. Şanzıman motorun kendisindedir. Ve bu, düzeni o kadar sıkıştırdı ki, zırhı, özellikle yanlarda, aynı ağırlıkta çok daha kalın hale getirmeyi mümkün kıldı. Ve silah hızlandı. Tiger-2, daha güçlü bir motor ve dar bir taret aldı, bu da onu biraz daha hafif ve daha iyi korumalı, ancak iyi bir sürüş performansı ile yaptı. Ve Maus yerine seriye daha hafif, daha hareketli ve daha iyi korunan bir tank olan E-100 girdi.
  Üçüncü Reich'in ana tankı, 88 mm'lik bir topa sahip Panther-2 idi. Bu makine, en büyük Sovyet otuz dörtten daha güçlüydü.
  Ancak Naziler sayıca tanktan daha düşükken. Ancak SSCB'nin henüz sahip olmadığı jet uçakları var.
  Fuhrer için en önemli şey, piyadede ezici bir üstünlüktür. SSCB'de Üçüncü Reich'ın sahip olduğu kadar asker toplamak imkansız - yeterli nüfus yok.
  Uçak da, Üçüncü Reich daha fazla damga vurdu ve belki de daha iyiler.
  Ve pilotların çok daha fazla askeri tecrübesi var.
  Yani güç eşit değil. Havacılık ve piyadede, Üçüncü Reich üstünlüğe sahiptir. Ayrıca Japon cephesi.
  Stalin, dokuzu batı cephesinde, geri kalanı Japonya'ya karşı olmak üzere on iki milyon asker topladı. Hitler, esas olarak SSCB'ye karşı yabancı tümenlerden yirmi tanesini topladı. Eski modeller göz önüne alındığında, SSCB'nin tanklarda bir avantajı vardı. Ancak ağır ve orta olanları alırsak, üretimdeki hızlı artış nedeniyle Almanlar zaten SSCB'ye yetişiyordu. Evet ve orta seviye arabaları daha güçlü ve ağırdı.
  Topçuda, parite yaklaşıktır, ancak Hitler'in silahları daha büyük bir kalibreye sahipti. Artı Japonya.
  Havacılıkta, Almanların nominal paritesi bir buçuk katıydı. Ancak gerçekçi olarak, SSCB'nin yeterli pilotu olmadığı için daha da fazlası. Evet ve Üçüncü Reich'ın jet uçakları da dahil olmak üzere daha fazla yeni uçağı var.
  Tüm güç dengesi SSCB'nin lehine değil. Ve Japonya kuyruğunda asılı duruyor.
  Doğru, Almanların çok sayıda yabancı piyadesi var, ancak daha fazla personel bölümü ve savaş tecrübesi olanlar. Japonların yanı sıra.
  Ancak Kızıl Ordu'nun temel sorunu, kendilerini savunmak için yeterince eğitim almamış olmalarıdır. Doğru, Molotof tahkimat hattı tamamlandı. Yine de, gerçek tarihe kıyasla üç yıl daha erken bir başlangıç vardı. Ve Stalin'in çizgisini restore etti.
  Ancak yine de savunmada düzgün bir şekilde komuta edebilmeniz gerekiyor. Stalin yine de kendini savunmaya karar verdi. Saldırgan olmak istemedim. SSCB'nin çok fazla silahı var gibi görünüyor, roket topçuları da var, ancak yine de her şey savunma için çok uygun değil.
  Pilot Marsilya yaşayan bir efsane oldu. Gerçek bir hikayede, kırk iki yazında kazara kaza yaptı. Ama sonra olaylar biraz değişti ve bu kaza olmadı.
  Skoru beş yüz uçağa getirdikten sonra, Demir Haç Büyük Haçı ile ödüllendirildi. Ve bu bir onurdur. Şimdi gözlerini SSCB'ye dikti.
  Hitler, kırk birinci yıldan çok daha fazla tümen topladı. Ve devralmayı bekliyor. Ancak Stalin'in elbette kendi kozları var. Örneğin, birçok nehir ve savunma hattı var.
  Ve böylece saldırı 22 Haziran 1941'de gerçekleşti. Büyük güçlerle ve üç yöne de gitti. Naziler, kıştan önce büyük piyade kitleleriyle SSCB'yi ezeceklerini gerçekten umuyorlardı.
  Başlangıçta, başarıları onlara gerçekten yardımcı oldu. Molotof hattı kırıldı. Ancak Stalin'in çizgisi biraz daha sıkı tutuldu. Naziler zaten ilk günlerde piyadede ağır kayıplara uğradılar.
  Ancak tankları da ideal değil. Genellikle kırıldı, özellikle ağır olanlar. Ancak Sovyet serisinin HF'si de güvenilmezliklerini gösterdi. Savaş pratiği, canavarların savaş için büyük bir yük olduğunu göstermiştir.
  T-34-76 ve T-34-85'in çok daha pratik olduğu ortaya çıktı. Silahları yeterince güçlü olmasa da.
  Savaşlar ayrıca Sovyet komutanlarının savunmada çok yetenekli olmadıklarını, çabuk öğrendiklerini gösterdi.
  İlk kahramanlar ortaya çıktı. İşte İspanyol kampanyası sırasında zaten seçkin olan pilot Anastasia Vedmakova ve şimdi güvenle puanlar alıyordu.
  Düşen ilk yirmi beş Alman uçağı için bir kahraman yıldızla ödüllendirildi.
  Genç kadın bikinili ve çıplak ayakla savaştı, bu yüzden de olağanüstü sonuçlar elde etti.
  Anastasia, genç Akulina Orlova ile birlikte savaştı ve her iki kız da çok güzel ve kavga ediyor.
  Anastasia çıplak ayağıyla pedala basarak bir Alman arabasını devirdi ve cıvıldadı:
  - Komünizm zamanlarına şan! Hayır, düşmanlar arasında sinizm olmayacak!
  Akulina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir Alman uçağını düşürdü ve kabul etti:
  - Komünizm güzeldir, kızların yüzü tehlikelidir!
  Buradaki kızlar ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve düşmanlara çok aktif bir şekilde baskı yaptılar. Ve böyle dövüş güzellikleri.
  Almanlar sadece Dinyeper'da yavaşlamayı başardı. Japonlar Primorye'nin neredeyse tamamını ele geçirmeyi ve Vladivostok'u kesmeyi başardılar.
  Durum gergindi. Blitzkrieg başarısız oldu. Ve Führer, havacılıktaki üstünlükten yararlanarak bir hava saldırısı başlatmaya karar verdi.
  Stalin ise savunmaya geçti. Ama güçler eşit değildi. Almanlar giderek daha aktif bir şekilde bastırdı. Ve Türkiye savaşa girdi. Kışın, Naziler Orta Asya'da ilerlemeye başladı. Ve orada Türkmenistan, Tacikistan ve Özbekistan'ın bir kısmını ele geçirdiler. Stalin oraya ek kuvvetler attı. Kırk beşinci yılda Almanlar E-50 tankını aldı. Bir Panther-2 kadar ağırdı, ancak daha gelişmiş bir topu, düşük bir silueti ve büyük eğimlerde kalın zırhı vardı. Ve sonuç olarak, makine çok iyi çalıştı.
  Almanlar Dinyeper çevresinde yeni bir saldırı başlattı ve Smolensk'i aldı, Finlerle birlikte Leningrad'ı ablukaya aldı. Ve yaz aylarında Mozhaisk savunma hattında durduruldukları Moskova'ya bile yaklaştılar. Sonra Hitler güneye dönmeyi emretti. Naziler Donbass'ı ve diğer birçok ülkeyi ele geçirdi.
  SSCB dikişlerde patlıyordu. İnsan gücü iki cephede bir savaşta hızla azalıyordu.
  Bu koşullar altında, durumun umutsuzluğunu fark eden Stalin, her koşulda barış teklif etti.
  Hitler, Baltık Devletleri, Ukrayna, Beyaz Rusya, Kafkasya ve Volga boyunca sınırın ötesinde, Moskova boyunca toprakların yanı sıra Astrakhan'a kadar Karelya ve Leningrad'a ve Almanların zaten Merkez'de ele geçirdiği her şeye verilmesi şartıyla kabul etti. Asya. Ve orada zaten Kazakistan'a girdiler.
  Japonya da parçalarını Sibirya'dan aldı.
  Stalin bunu kabul etti, çünkü bu SSCB'yi kurtarmak ve Moskova'yı tutmak için tek şanstı.
  Artı, yine de doksan dokuz yıl boyunca Üçüncü Reich'a tazminat ödemek zorunda kaldınız. Ve bu çok aşağılayıcı. Ve SSCB'nin altın rezervleri Almanya'ya götürüldü.
  Rusya çok şey kaybetti, ancak en azından kısmen hayatta kalmayı başardı. Ve Mahkhent projesinden endişelenen Hitler, ABD'yi ortadan kaldırmaya karar verdi.
  Aralık 1945'te SSCB ile bir barış anlaşması imzalandı. Ve şimdi Naziler yüzlerini Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirdiler.
  . BÖLÜM 1
  Amerika gerçekten bir atom bombası yaratmaya çalıştı ama işi yavaştı. 1946 baharında Naziler Grönland ve Küba'ya inmeye başladı.
  Ve kuvvetlerinin bir kısmı Arjantin'e transfer edildi. Küba'da yerel halk Alman birliklerini destekledi ve çıkarma başarılı oldu. Fritz ve Japonlar yüzüğü sıkmaya başladılar. Latin Amerika'yı boydan boya geçtiler. Brezilya, Üçüncü Reich'ın yanında savaşa girdi. Durum daha da kötüleşti.
  Yaz aylarında, savaş, Fritz'in bir köprübaşı oluşturmaya çalıştığı Kanada için döndü.
  Gerda ve ekibi, geliştirilmiş bir modifikasyonla E-50'de savaştı. Araba altmış beş ton ağırlığındaydı. 100 EL namlu uzunluğuna sahip 105 mm kalibrelik bir topa sahiptir.
  Ön zırh 250 mm ve yan zırh 170 mm'dir. Bu tank 1500 beygir gücünde bir motora ve mükemmel sürüş performansına sahipti.
  Yani Amerikalıların buna karşı çıkacak hiçbir şeyi yok. Devasa olsa da modası geçmiş Sherman, Alman tank aslarının bunun pahasına faturaları toplaması için yeterince iyiydi. Pershing biraz daha iyi, ancak topu, E-50'nin geliştirilmiş düzenine karşı hala oldukça zayıf. Ve sadece "Supershing", çok büyük bir tank değil, Gerda ve ekibinin sürdüğü tankın yanına ve yanına girme şansı buldu.
  Üçüncü Reich'tan bir kız, çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basarak bir Amerikan tankına vurarak ve somurtarak:
  - Süper sınıf bir kızım var!
  Charlotte ayrıca Amerikan tanklarına ateş etti ve şunları kabul etti:
  - Ve sen hipersin!
  Christina yine çıplak ayaklarıyla Yankee arabasına ateş etti ve ciyakladı:
  - Bu büyük oyunun stratejisi!
  Magda da zarif ayaklarındaki çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş etti ve şunları söyledi:
  - Kızlar, Tanrı hakkında konuşsanız iyi olur!
  Gerda çıplak topuğuyla tekrar ateş etti ve şunları söyledi:
  - Bakarsan, İncil'e ihtiyacımız yok. Biz Aryan'ız, Yahudi değiliz. Ve koyun veya keçi seviyesine inmemeliyiz!
  Christina şiddetle başını salladı ve çıplak ayak parmaklarıyla başka bir mermi gönderdi:
  - Tabii ki değil! Özellikle İncil'de kuzu, kurtarılan ulusları bir demir çomakla güdecektir. Mutluluğa ne ihtiyacımız var?
  Magda öfkeyle cevap verdi:
  - Ve gen ateşinde ne istiyorsun?
  Charlotte güldü ve çıplak ayaklarıyla Amerikalılara ateş ederek cevap verdi:
  - Ateşten daha korkunç bir şey düşünebilirsiniz! Ve cadıları kazıkta yakan engizisyoncular önemsiz bir şekilde sadistler!
  Magda kararlı bir şekilde, çıplak topuğuyla joystick'in düğmesine basarak şunları söyledi:
  - Bu çok acımasız! Ve inançları yok!
  Gerda Amerikan topunu parçaladı ve şunları kaydetti:
  Kim gerçek imana sahiptir?
  Magda iç çekerek cevap verdi:
  - Böyle çok az insan var!
  Ve yine yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla ateşlendi.
  Evet, buradaki ve tartışmalardaki kızlar güçlü. Ve safir gözleriyle çok şey gösterebilir ve göz kırpabilirler.
  Ve savaş devam ediyor. Ve gökyüzünde savaşlar var. Albina ve Alvina faturaları topluyor ve birçok uçak zaten kişisel olarak düşürüldü.
  Ve saldırganlıkları sınır tanımıyor.
  Albina, çıplak ayak parmaklarını kullanarak öldürücü bir ölüm hediyesi gönderdi ve cıvıldadı:
  Mesih'in sevgisine şan!
  Alvina da çıplak ayak parmaklarını kullanarak Amerikan arabasını kesti ve ekledi:
  - Havadar ve temiz olan nedir!
  Ve kızlar yine ABD uçaklarını düşürme sırası verdi.
  Ama bu savaş gibi bir savaş. Zaten yaz aylarında Kanada'nın bir kısmı ele geçirildi. Ve sonra sonbahar geçti.
  Almanlar Toronto'ya saldırdı. Enerjik hareket ederler. Amerikan silahlarından daha iyi tankları ve makineli tüfekleri olacak. Fritz ve Tiger-3'te göründü. E-75'in makine gelişimi. Ayrıca güçlü: üç yüz milimetrelik ön zırh, iki yüz milimetrelik yan zırh. Ve silah, 100 EL namlusu ile 128 mm uzunluğundadır. Ve böyle bir tank kendini iyi gösterdi. Çok fazla güç olsa bile.
  Fritz ilerledi ve şehir şehir ele geçirdi.
  Kışın, kuzeyden Amerikan topraklarına doğru yola çıktılar. Ve orada Yankees'in inatçı direnişini kırdılar.
  Amerika'nın şansı yoktu. Ama atom bombası işe yaramadı.
  Amerika ağır TA-400'ler tarafından bombalandı. Açlığı ve askeri tesisleri yok eden daha da güçlü TA-500'ler.
  İlkbaharda, Almanlar Kanada'yı tamamen ve Amerika Birleşik Devletleri'nin bir kısmını ele geçirmişti. Ve baharın kendisi boyunca Philadelphia'yı ve diğer birçok bölgeyi aldılar.
  ABD ve Alaska'nın üçte birinden fazlası ele geçirildi. Meksika da Amerikan ve Japon birlikleri tarafından fethedildi.
  Yaz aylarında, Nazilerin saldırısı devam etti. Ve ABD'nin şansı gözlerimizin önünde eriyordu.
  Ağustos ayında Naziler New York'a saldırmaya başladı. Savaşlarda uçan daireler yer aldı.
  Burada onlardan biri Havva ve Agatha ile savaştı. Bikinili iki güzel kız güçlü bir araba kullanıyorlardı.
  Laminer bir jet tarafından uçtu ve küçük silahlara karşı savunmasızdı. Ve kızların kendileri çekim yaparken ısı ışınlarını kullandılar.
  Eve çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine bastı, ısı ışınları saçtı, düşmanları alev gibi tutuşturdu ve cıvıldadı:
  - Üçüncü Reich'a Zafer!
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Agatha da ciğerlerinin tepesinde cıvıldadı:
  - Kazanalım!
  Kız son derece mücadeleci ve güzel. Ve düşmanları bir lazerle nasıl ezip geçtiğini.
  Ve ısı ışınları başka bir Amerikan tankını eritecek.
  Ve karada Gerda saldırır. Ayrıca dövüşen bir kız.
  Ve şimdi o ve ekibi zaten tam merkezdeler. Ve tank taretinden mermiler sekiyor. Ve kızların kendileri Yankees'i vuracak. Ve bütün bir insan bulutunu parçalayacaklar ve tüm saldırganlıkla hareket edecekler. Savaşçılar, çıplak yontulmuş bacaklarıyla çok hareketli ve tazılardır.
  Hatta dişlerini göstererek şarkı söylüyorlar. Bunlar Üçüncü Reich'ın savaşan güzellikleri. Ve yeterince iyi ateş ediyorlar. Ve düşmanları yağla iğneler gibi delip geçerler.
  New York çoktan düştü. ABD teslim oluyor ve askerleri teslim oluyor.
  Böylece tarihin bir sayfası daha açılmış oldu. Bir zafer gibi görünüyor... Ama bir süre sonra Hitler Latin Amerika'yı ele geçiriyor.
  Ve 20 Nisan 1953'te Japonya ve kolonileriyle savaşa başlar. Üçüncü Reich'ın güçlerinin teknolojide bir avantajı var.
  Ve güçlü silahlarla saldırırlar. Dokunulmaz uçan daireler dahil.
  Albina ve Alvina bir disko-uçakta savaşıyorlar. Kızlarla kavga ediyorlar ama başka ne diyorlar. Ve çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basarlar.
  Burada Japon birliklerini yakan taarruza geçtiler.
  Isı ışınları halı gibi uçar. Ve kızlar kendi kendilerine gülerler. Ve göğüslerini kırmızı meme uçlarıyla sallayın.
  Albina bile şarkı söyledi:
  Bizi kimse durduramayacak, kimse bizi yenemeyecek!
  Ve çıplak topuğuyla joystick'in düğmelerine basarak rakiplerine vurdu. O bir dişi kurttan doğmuş bir kız.
  Alvina da çıplak ayak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine basıyor ve ciyaklıyor:
  - Kozmik gücüm için kollektif çiftlik başkanını mezara götüreceğiz!
  Ve bir arkadaşına göz kırp!
  Evet, savaşçılar şimşek gibi çok çevik ve hızlıdır. Yanıyorlar.
  Albina çıplak ayağıyla nişan alıyor ve bir ısı ışını ateşliyor. Rakipleri yakar ve ciyaklar:
  - Büyük zaferlerim için!
  Evet, buradaki kızlar en yüksek kademe ve sınıftan. Başkalarının yapamadığı şeyleri onlar yapabilirler. Ve dişi kurtların çılgın enerjisiyle Japonları ezerler.
  Ama sadece Almanlar ve diğer yabancı ordular samurayları öldürmüyor.
  Artık Beria tarafından komuta edilen SSCB de savaşa girdi. Bu arada, Üçüncü Reich ile yenilgiye uğrayan Stalin, Mart 1951'de daha önce öldü. Ve Beria gücü ele geçirmeyi başardı. Ve şimdi, kendisini güçlendirmiş olsa bile, Hitler ile aynı takımda.
  Ve birlikte samuraylara saldırırlar.
  Ve Elizabeth'in mürettebatı Primorye'de Japonlarla savaşıyor. Kız çok kavgacı ve aktif.
  Tabii ki çıplak ayakla ve bikinili dövüşüyorlar. Ve samurayı coşkuyla harmanlayın.
  Hala şarkı söylerken;
  Ve kavga yine devam ediyor
  Ve kalp göğüste endişeli ...
  Ve Lenin çok genç
  Ve genç Ekim önde!
  Ve şimdi Elizabeth, çıplak ayak parmaklarını kullanarak T-54 tankının tabancasından bir Japon arabasına ateş ediyor ve onu ölümüne deliyor.
  Sonra mırıldandı:
  - Komünizm çağına şan!
  Ekaterina da çıplak ayak parmaklarını kullanarak düşmanı dövdü. Samuray tankını deldi ve agresif bir şekilde şunları kaydetti:
  - Bizimkinden daha şanlı bir ülke yok!
  Elena düşmana ateş etti ve havladı:
  - Yeryüzünde bir komünizm dönemi olacak!
  Euphrasia, çıplak ayak parmaklarını da kullanarak dövdü ve cıvıldadı:
  "Kötü Başkan-Şeytan'a ölüm!"
  Buradaki savaşçıların en yüksek ve dövüş sınıfından olduğu söylenmelidir.
  Ve gökyüzünde Anastasia Vedmakova ve Akulina Orlova hesap kazanıyor.
  Anastasia bir Japon savaşçıyı vurdu ve şarkı söyledi:
  - Ve çıplak ayaklı kızlar gökyüzünde uçar!
  Çıplak bacaklarının yardımıyla samurayı kesen Akulina cıvıldadı:
  - Harika eleman! Havalı eleman!
  Savaşçılar basının kaslarıyla oynar. Mükemmel bir düzen içindeler ve savaşı şaka yollu kazanabiliyorlar.
  Anastasia, başka bir uçağı düşürerek onu aldı ve havladı:
  - Düşmanların harika bir şekilde ele geçirilmesi ve yenilgileri olacak!
  Akulina bunu kabul etti ve düşmanı çıplak ayak parmaklarıyla yere serdi:
  - Tam bir bozgun ayarlayalım!
  Japonlara baskı yapıldı...
  Burada, Sovyet tankı LP-10, Alenka mürettebatından kızların savaştığı savaşa katılıyor.
  Ve 130 mm'lik bir topla büyük bir arabada savaşırlar.
  Alenka, çıplak ayak parmakları ve cıvıltılarıyla ateş ediyor:
  - Bu komünizmin görkemidir!
  Anyuta da rakibini dövdü. Düşmanı vur ve gıcırdadı:
  - Yeni fikirler adına!
  Ayrıca çıplak topuğuna da tokat attı.
  Alla, kırmızı bir meme ucuyla joystick düğmesine bastı. Samuray'a vurdu ve bağırdı:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Maria, düşmana ateş ederek gıcırdıyordu:
  - Tüm dünyadaki Rusların birliği için!
  Ayrıca çekim için çilekli meme ucu kullandı.
  Ve Olimpiyatlar düşmanı vuracak. Bir çok savaşçıyı parçalayacak ve cıvıldayacak:
  - Rusya için dünyanın en kutsalı!
  Ve ayrıca çıplak bir topukla düşmana teslim olur.
  Kızların son derece gösterişli olduğu söylenmelidir. Ve muazzam bir dayanıklılıkları var.
  Tabii ki, Japonya böyle bir baskıya direnemez.
  Dahası, Fritz nükleer silah da kullandı. Hangi tam bir şok olduğu ortaya çıktı.
  Savaş altı ayda sona erdi.
  SSCB daha önce kaybettiği topraklarını geri aldı ve Üçüncü Reich samurayları ve tüm kolonilerini fethetti.
  Ne yine kısa, huzurlu bir duraklama. Almanlar malları sindirdi. Ve dünya hakimiyeti için hazırlandı.
  20 Nisan 1957'de Hitler, Beria'nın hükümdar olduğu SSCB'ye de saldırdı. Ve saldırısı çok kanlı oldu.
  Güçler elbette eşit değil. Ve sınır Moskova'dan uzak değil.
  Ancak Oleg Rybachenko ve paraşütçüler yerinde ve Nazilerle savaşmaya hazır.
  Ve vahşi bir öfkeyle savaşır.
  Ve onunla birlikte, sonsuz kız Margarita Korshunova ve cadı kızlardan oluşan bir ekip.
  Nazileri kılıçlarla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakipleri ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet etti.
  Natasha da çıplak ayak parmaklarını fırlattı, canice ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerin arasından geçti.
  Zoya, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Augustine, beyaz askerleri ve tankları keserek ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz savaşçılar düşer.
  Svetlana değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Naziler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğne atıyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları vurur.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde herkesin kafasını ve namlusunu keser.
  Margarita da rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ama Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte keser ve şarkı söyler:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Nazilerin gırtlaklarını kim gördü. Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Tüpten tükürmek. Ve çıplak ayakla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları vurun.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Nazileri kesen ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bir fili ve hatta dahası bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Nazileri kesen kesikler. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Pek çok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır, tankları ve uçakları yok eder.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir çok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneleri fırlattı ve guruldadı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Hareket halindeyken besteleyerek bütün bir balad söylemeye başlar;
  Rusya'ya şan, sen kutsal bir ülkesin,
  İçinde, herhangi bir çocuk bir kreşten bir savaşçıdır ...
  Kız ateş ediyor - gururlu yalınayak,
  Sonuçta o bir kartal, serçe değil!
  
  Anavatan'a adamak - savaşçı cesur yürek,
  Konseyler ülkesinin gelişmesine izin verin ...
  Uzayın kapısını açalım beyler,
  Ve sadık zaferler için bir hesap açacağız!
  
  Rusya'nın büyümesine, gür, havalı olmasına izin verin,
  Komünizm çağının geldiğine inanıyorum...
  Kız güzel, ince, yalınayak,
  Ve ünlü, hızlı uçakla havalan!
  
  İnsanları, aptallığı ve kabalığı sevmeyin,
  Rab'be sadakatle hizmet edeceğine söz ver...
  Evet, bazen cesur olmak hiç de kolay değil,
  Bir avcıyı da oyuna dönüştürmek için!
  
  Yeşil çocuk öncüsü oldum,
  Doğru, bir savaşçı cehenneme gitti ...
  Güneş akçaağaçları gibi bereketli bir şekilde çiçek açan,
  Ve her şeye kadir olan Rod bizim kutsal Babamızdır!
  
  Faşizmle savaşıyorum, yalınayak çocuk
  Boynuna bağlı kırmızı, sıkı bir kravat...
  Ve akçaağaçlar o kadar şiddetli bir ses çıkarıyor ki, bunu görebilirsiniz,
  Ve bu nedenle, Tanrı parlak bir idealdir!
  
  Stalin, renkli bayrağımız bir gül gibidir,
  Fritz ile her zaman öfkeyle savaşırız ...
  Çok serin olacak, soğuktan yalınayak,
  Ve fırtınalı, muhteşem bir bahar gelecek!
  
  Girls beauty-Komsomol üyeleri,
  Ateşli çiçekler gibi...
  Sandaletlerin sesi çağırır,
  Sevinç olacak - mutluluk ve hayaller!
  
  Masumların acı çekmesine izin verme
  Sonsuza kadar mutlu olmak...
  Antik bir zaman vardı bylina,
  Ve şimdi gençlik var - kibir!
  
  Hitler'in yükselmesine izin vermeyelim
  Dünyanın en iyi Beyaz Tanrısı bizimle...
  Ruslar her zaman savaşabildiler -
  Şeytani Führer ölsün!
  
  Rusya'nın gücü, biliyorum, sonsuz olacak,
  Düşmanlar bizi kontrol altında tutamaz...
  Fritz tamamen insanlık dışı,
  Ve sadece öldürebilirler!
  
  Ama öncüler cesurca savaşırlar,
  Çocuklar, biz Anavatan'ın oğullarıyız ...
  Ve cesaret örneklerini göster
  En parlak ülkemiz!
  
  Komsomol cesur, çok seviyor,
  Çiçek açan en cesur savaşçılar ...
  Biz de mahvediyoruz...
  En cesurlar adına, savaşçıları tanıyın!
  
  Şövalyelerin sancaklarını kaldır,
  Ülkenin büyüklüğünü koruyacağız...
  Öncü, katı bir kalp ol,
  Rusya'da sonsuz bahar uğruna!
  
  Komünizm tutunabilecek
  Rusya'yı her şeyden üstün kılacak...
  Düşmanla sonuna kadar savaşacağız
  Zafer, inanç ve başarı bizimle!
  
  Büyük Anne Rusya,
  Dünya düzenini gösterebiliriz...
  Dünyadaki insanlar daha mutlu olacak
  Ve anladık, kesinlikle beş tane biliyorum!
  
  Bizi kimse durduramaz
  Düşmanlarımız bizi yenemez...
  Nezaket tahtta hüküm sürecek
  Hayatın bu ipliği kırılgan olsa da!
  
  Moskova yakınlarında cesurca savaşırım,
  Dünyanın en cesur öncüsü...
  Führer Şeytan ile ittifak içinde olmasına rağmen,
  Asla sorun olmayacağına inanıyorum!
  
  Düşmanlar olacak, güç olduğuna inanıyorum,
  Herhangi birini ne ezecek, orduyu biliyorum ...
  Ve biliyorum Adolf, mezar bekliyor,
  Gerçekten parçalara ayırabilir!
  
  komünizm çok güzel olacak
  Ve kutsal geçit törenimiz gerçekleşecek ...
  Faşistler çok aptalca çivi çaksalar da,
  Ama sonuç gerçek olacak!
  
  Düşmana asla teslim olmayacağız
  Bizimle inanç yiğitlik dolu...
  Düşman sadece kızmış olsa da,
  Lanet olası şeytan-Şeytan!
  
  Seviyoruz, Rusya'mıza inanıyoruz,
  Yemyeşil bir gülün açması gibi...
  Stalin de bir mesih gibidir
  Ve zaferler harika bir hesap açacak!
  
  Hayır düşmana merhamet etmeyeceğiz,
  Artık gücümüz var, cesuruz...
  Şövalyeler ödül bekliyor,
  Kötü kötü adam yok edilecek!
  
  Ve Tanrı İsa'nın adıyla,
  Faşistleri yeneceğiz...
  Şövalye sanatına sahibiz,
  Sen bir anne gibi Rusya'sın!
  
  Ve bu evrensel zafer adına,
  Ne, inan bana, bizi çevreleyen ...
  Kutsal devletin bayrağını yükselteceğiz,
  Gönüldeki ateş sönmesin diye!
  
  TARİH YAPAN KIZLAR
  Bu kızlar gerçekten tarihin yaratıcıları. Her iki güzellik de - Albina ve Alvina, Midway Savaşı sırasında Japon uçak gemilerine saldırmaya çalışan Amerikan bombardıman uçakları tarafından vuruldu. Sonra Amerikan gemilerini batırdılar. Bundan sonra, Japonya Hawaii Takımadalarını ele geçirmeyi ve Pasifik Okyanusu'nda bir yer edinmeyi başardı.
  Ancak Yükselen Güneş ülkesi hala SSCB'ye saldırmadı. Sadece Avustralya'ya saldırdı ve Hindistan'a karşı bir kampanya başlattı. Bu koloniyi kaybetmekten korkan Churchill, Mısır'a takviye aktarmayı reddederek oraya ek kuvvetler gönderdi.
  Rommel'e karşı "Torch" Operasyonu hiç başlamadı. Doğru, Naziler Stalingrad yakınlarında dövüldü. Ve geri çekildiler. Sonra gerçek tarihteki gibiydi, Mainstein'ın karşı saldırısı kanatları kapladı. Doğru, Nazilerin Afrika'ya ek birlikler transfer etmesi gerekmediğinden, Mainstein'ın karşı saldırısı güçlendi ve Naziler Kursk'u bahar çözülmeden önce alabildi ve Kızıl Ordu'ya daha fazla kayıp verdi. Böylece Kursk Bulge yoktu ve cephe düzleşti.
  Buna ek olarak, Japonya'nın yenilgisi nedeniyle, Amerikalılar Üçüncü Reich'in bombalanmasını gerçekten kapattılar ve Naziler sadece Panterler ve Kaplanlar değil, aynı zamanda Aslan tankını da piyasaya sürmeyi başardılar.
  Ancak son araba, Panther'e benzemesine ve iyi korunmasına rağmen çok başarılı değildi, ancak doksan tonluk devasa ağırlığı ve yetersiz bir motor sürüş performansını düşürdü.
  Hitler, Stalingrad'dan intikam almayı ve tekrar Volga'daki şehre yaklaşmayı planladı. Bu amaçla Kursk ve Rostov-on-Don bölgesinde iki güçlü grup oluşturuldu. Tanklar ve teçhizatlar yetiştirildi. Rommel, takviye almadan Mısır'daki eski hatta oturuyordu. Nazilerin tüm dikkati doğu cephesine çevrildi. Ancak İngiltere hala Japonya ile savaş halindeydi ve Hindistan'ı tutmaya çalışırken Mısır'a takviye göndermedi.
  Böylece, birlikleri tam seferberlikle dolduran Naziler, önemli güçler topladı.
  Stalin, yerel halkın desteğiyle İngilizleri Mısır'dan uzaklaştıran Japonya savaşına olası bir girişten çok korkuyordu, şimdilik aktif savunmaya bağlı kalmaya karar verdi.
  Almanların doğuda gerçek tarihte olduğundan daha fazla gücü vardı. Ve daha fazla tank ve uçak serbest bırakıldı. Amerika Birleşik Devletleri'nin bombalamaması ve İngiltere'nin neredeyse bombalamaması nedeniyle, Fritz tank planlarını yerine getirdi ve bölümleri Aslanlar, Kaplanlar, Panterler ile donatabildi. Ayrıca, Ferdinand kendinden tahrikli silah savaşta yer aldı. Ancak, saldırı sadece Temmuz ayı başlarında başladı. Sovyet birliklerinin güçlü bir savunma hattı vardı ve bir saldırıyı püskürtmeye hazırdı.
  Savaşlar, Alman yeni teknolojisinin hala nemli olduğunu gösterdi. Ağır tanklar genellikle bozuldu ve onarım gerektiriyordu, Focke-Wulf çok manevra kabiliyetine sahip değildi, en yeni ME-309 da güçlü silahlanmasına rağmen kendini çok iyi göstermedi. Hayal kırıklığına uğramış ve "Aslan" tankı. Etkin olmadığı ortaya çıktı ve 105 milimetrelik topu, uzun menzilli, güçlü, ancak daha düşük ateş hızına sahip olmasına rağmen ve yanan toz koşullarında, menzili ve doğruluğu o kadar önemli değil.
  Diğerlerinden daha iyi kanıtladı "Tiger". Her yönden iyi korunan, etkili bir topla ve hızla dönebilen tank, Sovyet birlikleri için bir kabus haline geldi. Ancak, "Aslan" bazı artılara sahipti. 100 mm'lik ve eğimli yan zırhı, Sovyet toplarının savunmasını kırmayı mümkün kıldı ve Panter benzeri aracı çok inatçı yaptı.
  Ancak, bir bütün olarak Alman taarruzu yavaş ve ağır kayıplarla gelişti. Ancak Fritz yine de Sovyet savunmasını kırdı ve daha derine inmeyi başardı.
  Vasilevski, Stalin'e Kızıl Ordu'yu Don'un ötesine çekmesini tavsiye etti, ancak Stalin reddetti. Ve Sovyet birlikleri karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Savunmada Panther iyi bir tank olduğunu kanıtladı. Ve yaklaşan savaşlar Kızıl Ordu değil, Almanlar lehine gelişti. Almanlar çok havalı savaşçılardır. Ama bombalar Sovyet birliklerinin üzerine atılıyor. Ve gaz bombaları kullanıyorlar.
  Almanlar kayıplara uğradı ve durdu. Ancak Sovyet birlikleri karşı saldırıya geçti, başarıya dayanamadı. Eşit olmayan bir kavgaya tutuştular. Almanların daha fazla rezervi var ve Kızıl Ordu neredeyse hiç Borç Verme-Kiralama malzemesi almıyor. Manevra kabiliyetini ve hareketliliğini ne etkiler. Ve Naziler Voronej'e ulaştı ve durdu. Her şey yoluna girecek, ancak kış önümüzde ve Sovyet birliklerinin ek şansları olacak. Ancak, Naziler yine şanslıydı. Türkiye savaşa girdi. Burada da İngilizler onları çukura attı. Diğer bölgeleri işgal etmek için bir nedene sahip olmak istediler. Ayrıca Churchill, Türklerin Irak'a gitmesinden korkuyordu. Ancak bu durumda, bu gözlenmedi. Aksine, bir milyon Osmanlı askeri Bakü'yü vurdu. Bu nedenle, Stalin birliklerini Don'un ötesine çekmek ve savunmada durmak zorunda kaldı.
  Türkler Erivan'ı kuşattı ve Batum'u almayı başardı. Ama sonra durduruldular. Kış nispeten sakin geçti. Sovyet birlikleri Leningrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı, ancak Almanlar Kızıl Ordu'nun planını ortaya çıkarmayı başardılar ve takviyeleri çekerek saldırıyı püskürttüler. Yani her şey aşağı yukarı böyleydi.
  Kışa direnen Almanlar, ilkbaharda yeni tankları devreye aldı: Panther-2, Tiger-2 ve Maus. SSCB, IS-2 ve T-34-85'i aldı. Alman gelişmelerinden biri ME-262 idi. Bu uçak yüksek hızlıdır, güçlü silahlara sahiptir, ancak çok manevra kabiliyetine sahip değildir, ancak oldukça inatçıdır. Bir arabayı düşürmek zordur, ancak çoğu zaman kendi kendine çarpar. En iyi seçenek, Focke-Wulf'un bir evrimi olan TA-152 oldu. Ve bu araba oldukça başarılı. Güçlü zırh ve silahlarla hem hız hem de manevra kabiliyeti daha iyidir. SSCB'de LA-7 ve Yak-3 geliştirildi. Ancak yüksek kaliteli duralumin eksikliği, Yak-3'ün seri üretime geçmemesine ve Yak-9'un kalmasına neden oldu. LA-7 ayrıca, savaşın daha kötü gelişmesi nedeniyle, seri dışı kaldı.
  Alman jet uçakları kusurluydu. Ancak Arado bombacısı etkinliğini gösterdi. Ve bazı açılardan havalı davrandı.
  Yaz aylarında Almanlar, İngilizlerin Mısır'da ilerleme girişimini püskürttüler. Rommel kuvvetlerini yeniledi ve sadece taarruzu geri püskürtmeyi başarmakla kalmadı, aynı zamanda karşı taarruza da devam etti. Uzayan savaşın ve Churchill'in kararsızlığının eleştirilmesinde rol oynadı. Ancak saldırı, Rommel hazır olduğunda ve Mısır'ı ele geçirdiğinde başladı. Sonra Irak ve Kuveyt.
  Naziler Orta Doğu'yu işgal etti ve merkezdeki Sovyet birliklerinin saldırısını püskürttü. Durum daha da kötüleşti. İşlerin daha da kötüye gidebileceğini hisseden Stalin bir ateşkes önerdi. Güçlenen Japon imparatorluğunun onu arkadan vuracağından korkuyordu.
  ABD'nin atom bombası yapma planlarından endişe eden Hitler, beş yıllık bir barış molası vermeyi kabul etti. Ve 1 Kasım 1944'te bir durgunluk oldu.
  Ve savaş Batı'ya taşındı. Seyir füzeleri ile yapılan saldırı girişimleri sınırlı bir başarı göstermiştir.
  Jet uçaklarının daha etkili olduğu kanıtlandı. Almanlar ayrıca güney Afrika'ya bir saldırı başlattı. Ve gerçekten başardılar. Ve savaşlarla ilerlediler. Kırk beşinci yılda, Naziler jet motorlu uçak üretimini artırdı ve İngiltere'yi kelimenin tam anlamıyla sıkıştırdı. Roosevelt'in ölümünden sonra Truman, Japonlar ve Üçüncü Reich ile barış yapmanın yollarını aramaya başladı. Ama Hitler bunu istemiyordu. Ve böylece Almanlar Aralık 1945'te İngiltere'ye beklenmedik bir cüretkar çıkarma yaptı ve ana ülkeyi on gün içinde ele geçirdi.
  Savaş neredeyse bitmişti. ABD, her koşulda barışa hazır olduğunu ilan etti. Ancak Hitler ve Hirohito barışı bu kadar kolay yapmak istemediler.
  Führer, düşmanın nükleer silahlar üzerindeki çalışmaları konusunda çok endişeliydi. Ve böylece Hitler ve Stalin İsveç'te yüz yüze görüştüler. Ve Birleşik Devletler'e karşı birlikte savaşacakları konusunda anlaştılar. Bu, elbette, herkese uygundu. Buna karşılık Hitler, SSCB'ye Alaska'yı vereceğine söz verdi.
  Amerika'ya karşı büyük bir koalisyon savaşı başladı. Yankees, yeni Alman "E" tankları serisine ve güçlü jet uçaklarına karşı koyamadı. Ve Alman denizaltı filosu güçlü. Bir mürettebat üyesi olan minyatür denizaltılar ve Amerika'yı yok eden hidrojen peroksit olmayan makineler var.
  Ve eğer savaş uzarsa, Amerika Birleşik Devletleri bir okyanusla daha yeni ayrıldı ve ekonomik olarak güçlü ve nüfus oldukça büyük.
  Kızıl Ordu, Çukotka'dan Alaska'ya doğru ilerliyordu. Mücadele şiddetli ve kanlıydı. Kızıl Ordu'nun sayısal üstünlüğü, büyük miktarda ekipman olan Amerikan savunmasına karşı çıktı. Ama Kızıl Ordu sızıyordu.
  Elizabeth'in tank ekibi de içinde savaştı. Elbette cadı kızların kendi silahları vardır: bikinili ve yalınayaktırlar. Ve son derece etkilidir. Ve ayakkabısız, ayak parmakları bir özlem tanımıyor.
  Bir Amerikan tankını kesen Elena, çıplak ayaklarının yardımıyla şarkı söyledi:
  - Aptal Amerika'yı oynama!
  Ekaterina da çıplak ayaklarıyla Amerikalıyı dövdü ve bağırdı:
  - Bize Alaska'yı çabuk ver!
  Elizabeth çıplak bacaklarını kullanarak düşmana öldürücü bir mayınla gürledi ve homurdandı:
  - Sibirya nedir, Alaska nedir - iki kıyı!
  Euphrasia ayrıca çıplak topuklarını kullanarak bir imha mermisi gönderdi ve gıcırdadı:
  - Ayı en vahşi canavardır!
  Ve dört kız da koro halinde şarkı söyledi:
  - Ayı en vahşi canavardır!
  Alaska uzun süre savaşlarla ele geçirildi. Ve sonunda, düştü. Ve Mart 1948'de Amerika nihayet fethedildi. Ve gerçekten harikaydı.
  Bir süre barış hüküm sürdü. Ancak 20 Nisan 1955'te Fuhrer Japonya'ya saldırdı. Ve yeni, öfkeli bir savaş başladı. Almanlar çok güçlü bir düşmanla karşı karşıya kaldı. Ancak Beria liderliğindeki SSCB, Almanya'nın tarafını tuttu. Buna karşılık, Beria Moğolistan'ı ve güney Sahalin'i Kurillerle birlikte almayı bekliyordu. Ve genel olarak, hesaplaması haklı çıktı. Samuraylar çok savaşmasına rağmen, 9 Mayıs 1956'da atom bombalarından sonra Yükselen Güneş Ülkesi düştü.
  Tarihin sayfası tekrar döndü. Beria, SSCB'de güçlendi. Baskı politikasını biraz yumuşattı ve ekonomiyi plana göre geliştirerek bir toparlanma sağlamaya çalıştı.
  20 Nisan 1959'da Hitler'in yetmişinci doğum gününde bir suikast girişimi oldu ve büyük diktatör öldü.
  Hitler'in ölümü Üçüncü Reich'ta muazzam bir kargaşaya neden oldu. Adolf'un resmi halefi Göring, morfin suistimali ve oburluktan çoktan ölmüştü. Açıkça, ilaçlar uzun ömürlülüğe katkıda bulunmaz. Yeni resmi halefi henüz açıklanmadı. Adolf Hitler'in suni tohumlama yoluyla elde edilen sayısız oğlundan birinin tahta geçeceğine inanılıyordu. Ama tam olarak kim bilinmiyor. Evet ve oğullar hala reşit değil.
  Fuhrer'in ani ölümü, iktidar mücadelesine ve gerçek bir iç savaşa yol açtı.
  Ve Beria, en iyi saatinin geldiğine karar vererek, daha önce işgal edilmiş olan SSCB topraklarını geri almak için bir kurtuluş kampanyasının başlatılmasını emretti. Peki, bu durumda, Stalin'in zamanının kaybedeni, aslında savaşı Hitler'e kaybeden Stalin'i geride bırakabilen çok daha başarılı bir hükümdara dönüşmeye başladı.
  Ama elbette Oleg Rybachenko ve beş kız ona yardım ediyor.
  Mareşal çocuk, uzun kılıçlarla bir değirmen işletecek. Bu Naziler nasıl kesilir. Ve sonra, öldürücü gücün çıplak, çocuksu ayağıyla bir imha armağanı fırlatacak. Bir faşist kitlesini parçalayıp haykıracak:
  - Sovyet İmparatorluğuna zafer!
  Ve sonra çocuk alacak ve ıslık çalacak. Ve Alman uçaklarına bir karga kütlesi düşecek ve onları gökten indirecek.
  Margarita Korshunova da aldığı ve kestiği kılıçlarla. Kahverengi imparatorluğun makinelerinin kütlesini kesin. Onları parçalara ayırın. Al ve ateşe ver.
  Ve çıplak ayaklarıyla son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlatacak.
  Sonra kız şarkı söyleyecek:
  - Kozmik astral, kuzey rüzgarı!
  Ve tekrar ıslık çalar. Ve bir karga kütlesi Alman uçaklarına düşecek, onları çarpacak ve vuracak.
  Natasha ise Nazilere karşı soğukkanlı davranır. Önce onlarca metre uzayan kılıçları alacak, kesecek. Sonra sıra makineli tüfeklerden verecek ve çizgiyi kesecek. Ve ondan sonra, çıplak ayakla, antimaddeden bir imha bombası atacak ve tüm bölümü yok edecek. Ve kırmızı meme uçlarından rakipler üzerinde pulsarlar bırakacak. Ve iki bütün Alman alayını yakacak olan göbekten yıldırımlar.
  Ve sonra Venüs'ün bağrından nasıl büyülü bir tsunami dalgası başlatacak ve şarkı söyleyecek;
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizmin sonu gelecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, komünizmi aydınlatıyor!
  Zoya da onu alacak ve düşmanı ahududu memelerinden vuracak. Sonra kılıçla kesiyor. Ve sonra makineli tüfeklerden ateş edin. Ve sonra çıplak, yontulmuş bacakları ölümcül bir hediye gibi fırlayıp Fritz'i yırtıyor. Ve sonra, Nazilerin bir bölümünü kızartan, göbekten bütün bir şimşek çağlayanı patlayacak.
  Ve sonra Venüs mağarasındaki kız, yıkıcı bir tsunaminin bütün bir kasırgasını başlatacak. Ve harika!
  Zoya aldı ve şarkı söyledi:
  Biri reytingini kan üzerine kurmuş,
  Göğsünde granit taş var!
  Augustina da şiddetli bir güçle savaşır. Kelimenin tam anlamıyla kuduz lavlarla püsküren bir yanardağ. Ve kendini kılıçla keser. Ve makineli tüfeklerden çok sayıda tek mermi atıyor. Ve yakut meme uçlarından, ölümün pulsarlarına nasıl yenilir. Ve sonra göbekten yıldırım ile bütün bir tank sütununu eritecek.
  Ve Venüs'ün koynundaki perdenin altında, acımadan yıkıcı bir hediye salınacak.
  Ve kükreme:
  - Komünizm fikirlerine yeni bir şekilde şan!
  Svetlana da kısıtlama olmadan savaşır. Ve büyülü hazineleriyle Alman birliklerini kesiyor. Ve ara ateş etmeden makineli tüfeklerden. Ve aynı zamanda, çilek meme uçlarından yıkıcı bir şey alıp fırlatacak. Ve göbek deliğinden bütün şimşek basamaklarını atmayı unutmaz.
  Ve sonuç olarak, onu Venüs'ün koynundan alır almaz, yanan büyülü plazmadan oluşan bir şelaleyi serbest bırakır.
  Ve kükreme:
  - Kızıl ülke,
  Kızıl ülke!
  bana kim söyleyecek
  Kim gösterecek!
  O nerede! O nerede!
  Kızların ne kadar coşkuyla savaştığını gören Oleg Rybachenko, yine kılıçlarla "kesici" tekniğini gerçekleştirdi ve coşkuyla ıslık çaldı ...
  Kuzgunlar Alman uçaklarını çarparak düşürdü.
  Çocuk, iki zırhlı tümeni piyadeyle anında buharlaştıran ve kükreyen bir imha bombasını çıplak topuğuyla tekmeledi;
  - Ben süper menim!
  Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla da bir imha bombası attı ve teklif etti;
  - Bir çiçek söyle, utanma!
  Ve çocuk mareşal, büyük bir coşkuyla şarkı söyledi, giderken beste yaptı;
  Büyük Rusya ünlüdür,
  Aydınlık ülkemiz...
  Yıldızlar üzerine siyah kadife serpiştirdi...
  Sonsuza dek bize Kin tarafından verildin!
  
  en büyük aziz
  Evrende daha iyisini bulamazsın...
  Yakında yeryüzünü cennet yapacağız,
  Ve başka yolumuz yok!
  
  Artık sonsuza dek bir çocuk oldum,
  Ve çocuk ölümsüz bir dev ...
  Sonsuza kadar iyi savaşabilirsin
  Rus Ebeveyn Efendim!
  
  Oynayarak kazanma fırsatı verdi,
  Yeteneği bir çitadan daha havalı verdi ...
  Gezegenimizi bir cennet yapalım
  Uyumumuz çok neşeli olacak!
  
  İşte kutsal Rusya'nın büyüklüğü,
  düzeni koruyacağız...
  Svarog'un kendisi harika bir görev olacak,
  Aç kanatlarını, melekleri tanı!
  
  Anavatan güzel afişler,
  Parlak kırmızı kimyon...
  Ben savaşta sertleşmiş bir çocuğum
  Anavatan'ın sonsuz bir şafağı olacak!
  
  Hayır, Rusya'nın düşmanları yok edilemez,
  İçinde Rab'bin büyüklüğü yaşıyor ...
  Aileye ruh savaşlarında vereceğiz,
  Ve kazanan bir hesap açacağız!
  
  Anavatanımız Rusya'ya şan,
  Halkımız dev gibi olacak...
  Ailenin Tanrısı'na dua ederek sorduk,
  Böylece insanlar her zaman birleşir!
  
  Dünyada her şeyin güzel olacağına inan,
  Kazanmak için oynayacağız ...
  Annemiz Rusya için,
  Tüm sınavlar beşte geçecek!
  
  Gezegende büyük bir cennet olacak,
  Vorkuta'da ananas olacak...
  Mutlu yetişkinler ve çocuklar
  Yeryüzünde kimse sıkılmaz!
  Mutlu yetişkinler ve çocuklar
  Yeryüzünde kimse sıkılmaz!
  
  İnanın komünizm çağı olacak,
  Çünkü Nikolai yönetiyor...
  Rus çarlığının büyük ışığı,
  Bunun için savaşın ve bunun için ayağa kalkın!
  
  Anavatan Rusya dünya çapında,
  Neşeli Eden'i gösterir ...
  Beyaz Tanrı olacak, inan bir idol olacak,
  Ve herkese güzel bir dünya gelecek!
  
  Üzülmeyin, acı acı ağlayan dullar,
  Her Şeye Gücü Yeten Rab herkesi diriltecek...
  Ve yakında yeni bir cennet inşa edeceğiz,
  İnancımız sağlam bir monolit!
  
  Yakında hepimiz cennete uçacağız,
  Uzay teslim olacak, insanlar biliyor ...
  Sonsuza dek gezegenimizin üzerinde güneş,
  Ve Rusya tüm evrenin cennetidir!
  
  Huşlar baltanın altında eğilmeyecek,
  Dünyanın en güçlü Rus ruhu...
  Evet, bazen acı gözyaşları düşer,
  İmanın sönmemesi gerekir!
  
  Kalpte güçlü bir ısı veriyoruz,
  Korkma, çocuklar donu biliyor ...
  Gerekirse ateşle tutuşturun,
  Ve en muhteşem güllerden bir buket!
  
  Nicholas'ın insanlarına inanıyorsun,
  Seni komünizme götürecek...
  Anavatanı muhteşem bir cennet yapacak,
  Yürüyüşe çıkın çocuklar!
  
  Kral için atılgan şövalyeleriz,
  Bir tank ve bir kılıçla savaşmayı seviyoruz ...
  Kızlar soğukta çıplak ayakla koşar
  Haydi sürüngen sürülerini parçalara ayıralım!
  
  Anavatanımıza inanın çocuklar
  Başarının ve zaferlerin anahtarıdır...
  Başurmanlar biliyor ki intikam gelecek,
  Başarımızı kutlayacağız!
  
  Dünyada daha güzel bir Anavatan yok,
  Ve Rusya ülkelerin en iyisidir ...
  Düşmanın bize karşı gelmesi tehlikelidir,
  herkesi maymun gibi dağıtacağız!
  
  Ben bir öncüler şirketinde bir çocuğum,
  Bütün faşistleri çim gibi biçerim...
  Oğlan olacak, bir milyoner tanıyacak,
  Ve herhangi bir kalabalığı ezeceğim!
  
  Dünyada farklı ülkeler var, inan bana,
  Ve Rusya bulmamak daha iyidir ...
  Ve muzlar Sibirya'da zaten büyüyor,
  En iyisi kesinlikle önde!
  
  Yakında Mars'ta olacağız, inan bana
  Kızlar yalın ayak koşarlar...
  Evrende mutluluk sonsuz olacak,
  Faşizme bir yumrukla devam edelim!
  
  Ve Nicholas'ın gücünün ihtişamına,
  Ne tür bir güç, şaka yollu, kazandı ...
  Savaş, vahşi öfkeyle cüret et,
  Rusların parlak ışığında kartalımız!
  
  Berlin ve Paris'te olacağız,
  Londra da benim altıma düşecek...
  Güneşin kartalları gibi daha yükseğe uçacağız,
  Komünizm ölümsüzlükle gelecek!
  
  Ölüler bilimden yükselecek
  Sonsuzluk her zaman neşeli olacak...
  Burada org sesleri duyulur,
  Böylece rüya gerçek oldu!
  Burada organ sesleri duyulur -
  Böylece rüya gerçek oldu!
  
  
  GERDA KAR KRALİÇESİ'NDEN DEĞİL
  Gerda ve ekibi bir şekilde İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatını değiştirdi.
  Kızlar, Kasım 1941'de Rommel ordusunun savaşına katıldı.
  O zaman, gerçek tarihte İngilizlerin yarıp geçebildiği ve Rommel'i Tolbuk ablukasını kaldırmaya zorladığı yerdeydiler.
  Ve burada Gerda umutsuzca kendisiyle savaşır. İşte İngiliz tankları geliyor. Hâlâ kırk bir, ama cadı kızlar daha fazla mühimmatla kırk dörtten bir Panther almışlar. Silahı, kırk birinci modelin çok büyük olmayan tanklarına ateş etmek için mükemmeldi. Ve Alman silahı dakikada on beş mermi ateşledi.
  İngiliz arabalarını yok etmek için mükemmeldi.
  Afrika'da ve Kasım ayının sonunda, yeterince sıcak ve bikinili ve çıplak ayaklı kızlar pusuda rahatlar.
  Yüzden fazla mermileri var ve sırayla ateş ediyorlar.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarını kullanarak İngiliz arabasına bir mermi gönderdi. Kuleyi devirdi ve havladı:
  - Üçüncü Reich'ın gücü için!
  Çıplak ayaklarını kullandıktan sonra yumruk attı ve Charlotte homurdandı:
  - Başarılarımız olacak!
  Ve işte Kristina, Alman kulesini kırarak ve kükreyerek şu şekilde ateş ediyor:
  - Düşmanlara karşı zafer kazanmak için!
  Bir de tabii ki çıplak parmak kullanmak.
  Ve sonra Magda silahtan çıkaracak ve çıplak ayaklarıyla doğrultacak. Ve İngilizler için zor.
  Sonra Gerda yine İngiliz tanklarına ateş ediyor. Düşmana saldırır ve der ki:
  - Başarı ve zafer için!
  Doğal olarak, güzelin çıplak ayakları gövdeyi işaret ediyor. Böylece kaçırmazsınız.
  Sırada Charlotte ateş ediyor. Kızıl saçlı kız, çıplak ayaklarıyla bir İngiliz tankının taretinin tam ortasına ölümcül bir mermi gönderir. Ve çığlıklar:
  - Aryan komünizminin zaferi için!
  Sonra Christina da savaşır. O çok agresif bir kız. Ve çıplak ayak parmaklarıyla silahın namlusuna yön veriyor. Düşmana ateş etmek, İngiliz'i devirmek. Kırık tırtıl silindirleri her yöne hareket ediyor.
  Christina bağırır:
  - Anavatan'a şan!
  Magda vahşi bir çılgınlıkla savaşır. Düşmana ateş eder. Çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir hedefi vurur ve bağırır:
  - Aryan kültürünün fikirlerine şan!
  Ve nasıl güldüğünü.
  Çıplak ayaklarıyla İngilizlere ateş eden Gerda sordu:
  - Ne dersiniz kızlar, Tanrı var mı?
  Çıplak topuğunun yardımıyla bir mermi gönderen Charlotte cevap verdi:
  - Her şeye kadir olanı bilmiyorum ama kesinlikle daha yüksek güçler var ve bize gerçekten yardım ediyorlar!
  Christina çıplak ayaklarıyla makata bir mermi fırlattı ve havladı:
  - Şimdi İngiliz aslanını yeniyoruz!
  Ve tıpkı başka bir İngiliz tankını delen bir mermi gibi.
  Magda ayrıca düşmanı oldukça doğru bir şekilde vurdu. Çıplak ayak parmaklarını kullanarak cıvıldadı:
  - Beyazların komünizmine şan!
  Gerda çıplak ayaklarıyla tekrar ateş etti ve cıvıldadı:
  - Herkesin her zaman bir başarı için bir yere sahip olduğu ülkeye zafer!
  Charlotte düşmanı çiviledi. Çıplak ayaklarla hedefi isabetli bir şekilde vurun. İngiliz'i yendi ve kabul etti:
  - Her zaman bir başarı için bir yerimiz var!
  Christina rakibini dövdü. Düşmanı ezdi. Bir sürü İngiliz arabasını parçaladı ve şöyle dedi:
  Nietzsche'nin fikirleri için savaşacağız!
  Ve zırha çıplak topuğuyla vurdu.
  Magda, düşmana çıplak ayak parmaklarını kullanarak bir mermi ile vurdu ve onu parçalara ayırdı. Sonra cıvıldadı:
  - Haydi öpüşelim!
  Ve nasıl güldüğünü.
  Evet, bu kızlar İngilizler için kanlı bir av düzenlediler. Ve çok sayıda tank nakavt edildi.
  Tüm savaş için toplamda - tüm mermileri tamamen tüketen yüz yirmi parça.
  Ve İngiltere Tolbuk kuşatmasını kaldıramadı. Ancak, düşmanla savaşan Rommel, yine de, küçük de olsa, Avrupa'dan yine de takviye alarak Tolbuk'u almayı başardı. Sonra Mısır'a saldırı başladı. Oldukça başarılıydı.
  Dahası, yine Gerda ve Panther'deki ekibi belirleyici savaşta yer aldı.
  Gerda yine çıplak ayaklarının yardımıyla İngilizlere ateş ederek tankı kırdı ve tısladı:
  - Ben bir kurtum!
  Charlotte da çıplak ayaklarını fırlattı ve ciyakladı:
  - Ben en büyük savaşçıyım!
  Christina çıplak ayak parmaklarıyla makatı işaret etti. İngilizlere ateş etti. Doğru bir şekilde vur ve vyaknula:
  - Ben beyaz kurtların soyundanım!
  Magda da çok isabetli atış yaptı. Düşmanı vur. Ve metali kırdı, cooing:
  - Aryan ruhunun zaferi için!
  Ve yine, çıplak bir topuk ile zırha bir gümbürtü gibi çarpıyor.
  Kızlar son derece güçlü ve dövüşen bir tür toplamış görünüyorlar.
  Gerda çıplak ayaklarıyla bir İngiliz tankını vurur. Ona vurur, kuleyi yerle bir eder ve bağırır:
  - Aryan kardeşliğinin fikirlerine şan!
  Charlotte ayrıca iyi nişan almış bir şut da atıyor. Çıplak topuk ile bastırdıktan sonra çok isabetli bir vuruşla düşmanı deler. Bundan sonra, kırmızı cadı sırıtıyor ve ciyaklıyor:
  - Beyaz kardeşliğin zaferi için!
  Christina ayrıca çıplak ayak parmaklarını kullanarak çok isabetli atışlar yapıyor. Düşmanı yumruklar ve homurdanır:
  - Beyaz komünizm fikirleri için!
  Ve sonra Magda var, nasıl tokatlandı. Ve bunu çok doğru ve doğru bir şekilde yapacak. Düşmanı kırar ve çığlık atar:
  - Aryan fikirleri için!
  Ve ayrıca çıplak parmaklarla hedefe bir ipucu verecektir.
  İngilizler Mısır'da tamamen yenildi. Yerel halkın desteğiyle Rommel'in birlikleri Irak'a girer ve Kuveyt'i ele geçirir. Stalin, birliklerini İngilizlere yardım etmek için gönderir, ancak bu nedenle Türkiye savaşa girer.
  Sonuç olarak, Osmanlı birlikleri Almanlarla birlikte neredeyse tüm Kafkasya'yı ele geçirdi.
  Ve Bakü'ye ilk giren Rommel oluyor. Ve Gerda mürettebatının Sovyet birimleri Panter'de savaştı. Tabii ki, bu kız cadılar onsuz yapamazlardı.
  Gerda çıplak ayaklarıyla Sovyet tanklarına ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Yeni siparişimiz için!
  Shallot da çıplak ayakla ateş ederek T-34 kulesini delip geçti:
  - Silahlarımızın toplam başarısı için!
  Christina da son derece başarılı bir şekilde mermi gönderdi. Sovyet arabasını parçaladı ve ciyakladı:
  - Yeni düşünce fikirleri için!
  Magda ayrıca Sovyet birliklerine bir mermi fırlattı. Üstelik, çıplak ayak parmaklarını kullanarak bunu o kadar iyi yaptı ki, kulenin sağ kıçına vurdu ve onu yırttı.
  Sonra ciyakladı:
  - Kazanan kararlar için!
  Bakü 1942'de düştü. Ama Japonya bu dünyada Midway'in altında yenilir ve kaybeder. Ve ABD ve İngiltere Fas'a çıkar. Hangisi oldukça tehlikeli. Ama Kafkasya SSCB'ye kapılmıştı. Ve Rzhev ve Sychov'a yaklaşma ve ayrıca Stalingrad'ı yeniden ele geçirme girişimleri yenildi ve Wehrmacht tarafından yansıtıldı.
  Ve sonra ustaca Rommel, Cezayir'deki Amerikan ve İngiliz birliklerine güçlü bir karşı saldırı başlattı.
  Ve Gerda yine orada ortaklarıyla kavga ediyor.
  Cadı kızların olduğu yerde elbette zafer de vardır.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla silahı doğrultuyor. İyi hedeflenmiş bir atış üretir. Düşman kulesini deler, bu durumda American Grand tankı.
  Ve dedi ki:
  - Zirveye giden fikirlere şan!
  Charlotte da çıplak ayak parmaklarını kullanarak Amerikan tankına ateş etti. Zırhını deldim ve dışarı verdim:
  - Muhteşem zirveler için!
  Christina da rakibini çıplak ayakla dövdü. Tankını deldi ve dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Gelecek gerçekten bizim olacak!
  Magda doğru bir şekilde ateş etti, çıplak bacaklarını düşmana doğrulttu, Amerikalıyı kesti ve ciyakladı:
  - Tam başarı!
  Aslında, İngiliz ve Amerikan birlikleri somut bir şekilde yenildiler ve yok edildiler. Yüz otuz binden fazla Müttefik askeri esir alındı. Büyük zafer.
  Bu koşullar altında Stalin, Üçüncü Reich'a barış teklif etti. Dahası, Fas'taki yenilgiden sonra Churchill de aynısını yaptı. Hitler kabul etti, ancak SSCB'nin yalnızca Üçüncü Reich'in fethettiği her şeyi geri vermekle kalmayıp aynı zamanda tazminat ödemesi şartıyla. Stalin kabul etti. Abluka Leningrad'dan kaldırıldı, ancak karşılığında SSCB Murmansk ve Karelya'yı tamamen verdi. Kenarları merkezde hafifçe kırpın.
  Stalin, Almanlara tahıl ve cevher sağlamanın yanı sıra işgal altındaki bölgelerdeki partizan hareketini kısıtlamayı da üstlendi. Buna ek olarak, SSCB Arkhangelsk ve Astrakhan limanlarını da devretti ve savaş esirlerini bire iki oranında işçilerle değiştirmeyi kabul etti. Çok az sayıda Alman mahkum vardı. Ve Hitler dikkatini İngiltere'ye çevirdi.
  Mainstein liderliğindeki birlikleri İran ve Hindistan'ı ele geçirdi. Ve kuvvetlerin geri kalanı Afrika'yı ele geçirmeye başladı.
  Aynı zamanda, hava savaşı devam etti. Burada Almanlar biraz hayal kırıklığı bekliyorlardı. ME-309 çok hızlıydı ve mükemmel bir şekilde silahlanmıştı, ancak Focke-Wulf gibi ağır ve daha az manevra kabiliyetine sahip olduğunu kanıtladı. Doğru, doğru taktiklerle bu savaşçılar çok etkili kaldı.
  ME-262 jet makinesi kendini tam olarak haklı çıkarmadı. Ancak jet bombardıman uçakları tam tersine iyidir. Düşman savaşçıları onları yakalayamaz ve uçaksavar silahlarından almak zordur.
  Afrika'nın ele geçirilmesi Almanlara büyük kaynaklar sağladı ve İngiltere'ye karşı bir hava saldırısı başlattılar.
  Ama burada Amerika havacılığına yardım etti. Ve Almanlar için her şey yolunda gitmedi.
  Ve FAA roketleri kendilerini hiç haklı çıkarmadı. Sadece ekstra ücret alıyorlar.
  Bununla birlikte, Almanlar hala İngiltere'ye bir çıkarma yapmaya hazırlanıyorlardı. Ve İngilizleri yenebildiler. Onu aldılar ve 4 Kasım 1944'te ABD başkanlık seçimleri sırasında indiler. Ve hiç kimse Nazilerin soğuk mevsimde kıtaya burunlarını sokmaya cesaret edeceğini beklemiyordu.
  Ve tabii ki yine Gerda ve ekibi hücumda ön saflarda yer alıyor. Ancak bu sefer kızlar, daha güçlü korumaya ve mükemmel bir silaha sahip en modern Panther-2 tankındaydı.
  Ve her zamanki gibi çıplak ayak ve inatçı parmaklar kullandılar.
  Ancak Gerda, kırmızı meme ucunu tetiğe bastırıp cıvıldayarak değişiklik olsun diye ateş etti:
  - Değişim ve komünizm bayrağı için!
  Charlotte da çilek meme uçlarını ateşledi ve bağırdı:
  - Aryan Komünizmi!
  Christina da yumruk attı ama bu sefer çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ciyakladı:
  - Savaşta başarı için!
  Magda çıplak topuğuyla bastırarak ateş etti ve şunları söyledi:
  - Dünyanın Aryan tatilleri için!
  Kızlar İngiltere'yi ele geçirmeye yardım etti. Ve tahta bir kukla kral koydular.
  Ve savaş devam etti. Naziler İzlanda'yı da ele geçirdi. ABD direnmeye çalıştı. Ancak Almanların zaten oldukça güçlü bir jet uçağı vardı. Yeni uçaklar daha gelişmiş ve Almanlar onlarla savaşmayı öğrendi. Ve Nazi denizaltı filosu müthiş. Özellikle hidrojen peroksit üzerindeki denizaltılar. Burada ciddi bir sorun var.
  ABD 1945'te atom bombası yapmayı başaramadı. Ve Almanlar Grönland'ı ele geçirdi ve Kanada'ya sızmaya başladı. Stalin ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'ne savaş ilan etti. Bunun için Hitler tazminatları hafifletme ve Alaska'yı yasal Sovyet bölgesi olarak vermeyi vaat etti. Kısacası, Amerika saldırıya uğradı.
  Japonlar ve Almanlar, Brezilya ve Arjantin'deki köprü başlarını kullanarak güneyden ilerlediler. Amerikalılar yavaş yavaş sıkıştırıldı. Yeni Alman E tankları serisi, savaş alanına tamamen hakim oldu ve Amerika Birleşik Devletleri'ni ezdi.
  Ağustos 1948'de Amerika Birleşik Devletleri yakalandı ve birliklerinin kalıntıları teslim oldu.
  Ve 20 Nisan 1955'te Üçüncü Reich Japonya'ya saldırdı ... Birçok koloniye sahip olan Samuray neredeyse iki yıl direndi. O zamanlar Malenkov tarafından yönetilen SSCB, Üçüncü Reich'ın yanında savaştı ve güney Sahalin ve Kuril Adaları'nı geri aldı.
  Hitler muhtemelen SSCB'ye saldıracaktı. Ancak 20 Nisan 1958'de bir uçağa düştü. Ve altmış dokuz yaşında saltanatı yarıda kesti. Üçüncü Reich'ta iktidar mücadelesi başladıktan sonra. Ve ciddi, gerçek.
  SSCB'de Malenkov da devrildi ve Shelepin iktidara geldi. Yeni devlet başkanı, Üçüncü Reich'ın bir iç savaşta alev alev yandığı gerçeğinden yararlanarak, eski mülkleri yeniden ele geçirmeye başladı.
  İşte Oleg Rybachenko ve ortakları savaşa girdi ...
  Çocuk mareşal, çıplak ayaklarıyla el bombası atarak Nazileri parçaladı ve nasıl bağırdı:
  - SSCB'de komünizm fikirlerine şan!
  Margarita kızı da kılıçlarıyla değirmeni hackledi. Faşistleri yok etti. Ve sonra, çıplak ayak parmaklarıyla, Fritz'i yırtarak bir imha armağanı başlatacak.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Komünizm ülkesine şan!
  Ve ondan sonra, ölümsüz çocuklar, nasıl ıslık çalıyorlar, bayılan kargalar Fritz'e düşecek. Ve genç savaşçılar bağıracaklar:
  - Beyaz saf komünizm fikrine şan!
  Natasha da büyük bir öfkeyle savaşır. Çıplak ayakları, kelimenin tam anlamıyla Nazileri biçen ölümcül bir ölüm bumerangı fırlatır. Ve yıldırım kırmızı meme ucundan uçar.
  Ve bütün bir Fritz taburu kızaracak.
  Kız kükrer:
  - Shelepin'in güçlü kanatları için!
  Zoya da agresif saldırıda. Çıplak ayak parmaklarıyla el bombaları atarak Nazileri ezer. Ve sonra, ahududu memesinden sanki onu alacak ve vuracak.
  Sonra kükredi:
  - En güzel komünizm için!
  Augustina da hücumda çok agresif. Faşistlerle savaşmak. Ve yakut meme uçları ile düşmanlara yıldırım gönderir. Sonra gülümseyerek diyor ki:
  - Komünizm fikirlerine şan! Ve Hıristiyanların Tanrısı cehenneme düşsün!
  Svetlana kızgın bir bakışla kaydetti:
  - Dünyayı bir tımarhaneye çevirdiler!
  Ve kızlar çıplak ayaklarıyla ölümcül güçte bir talaş bombası attılar. Ve sonra, sanki çilek meme uçlarından, tamamen ölümcül bir şeyle şarj olacak.
  Ve bağır:
  - Devletimizin büyüklüğü için!
  Natasha kırmızı meme uçlarını patlattı ve cıvıldadı:
  - Ve evrensel zafer adına!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlatacak.
  Zoya kıpkırmızı meme uçlarından ateş etti. Nazi birliklerinin bir kısmını yaktı. Ve yayınlandı:
  - Vatanımız harika, yumruğunu suratına kaldır!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız, ölümcül bir güç armağanını fırlattı. Ve düşmanı parçaladı.
  Ve sonra göbekten bir pulsar tarafından dövülecek. Ve rakipleri parçalayın.
  Augustine yine saldırgan saldırıya geçti. Yıldırım yakut meme uçlarından başlayacak. Nazileri yenecek olan, tanklarını ve uçaklarını kesecek.
  Ve sonra göbekten vuracak gibi.
  Ve kükreme:
  - Yeni Rus tarlalarının büyüklüğü için!
  Ve sonra Svetlana, sanki çilek meme uçlarından düşmanı çarpıyor ve tüm düşman alayını yakıyormuş gibi. Ve sonra göbekten, bir çekiç gibi, sıradan silahlardan dövülmeyecekler. Ve bir kahverengi asker bulutunu parçalayın. Kız çok agresif.
  Ve çıplak ayak parmakları yıkıcı bir el bombası fırlatacak.
  Ve tüm gücüyle kükredi:
  - Komünizm ve zafer için!
  Böylece dördü dağıldı, Almanları bir demirle nakavt ediyormuş gibi ezdi. Ve burada direnecek Üçüncü Reich nerede?
  Ve kızlar Berlin'i aldı ve Oleg Rybachenko ile birlikte tüm ilerici insanlığa zafer getirdi.
  
  FUHRER HER ZAMAN DAHA AKILLI VE TEHLİKELİ
  Führer, Mussolini'ye Yunanistan ile savaş sırasında aktif yardım sağladı. İtalyanlar kaybetmeye başlar başlamaz Alman havacılığı savaşa girdi ve bölünmeler Yugoslavya'dan geçti. Böyle bir çıkış, Yunanlıları ve Balkanlar'daki İngiliz kolordusunu yenmeyi mümkün kıldı. Ve Girit'in ele geçirilmesi çok daha erken gerçekleşti ve daha az kayıpla daha başarılı olduğu ortaya çıktı.
  Ve bu şekilde Naziler, İngilizleri Libya'dan uzaklaştırmayı başardılar ve İtalyanların orada yenilmesine izin vermediler. Ve bir süre sonra Naziler Malta'yı ele geçirdi.
  Yugoslavya'da Hitler karşıtı bir ayaklanma patlak vermedi. Ve Almanlar, SSCB'ye saldırırken zaman kaybetmekten kaçınabildiler. Ayrıca Rommel bu sefer Afrika'ya gitmedi. Libya'dan beri, Mussolini'nin birlikleri yenilgiden kaçtı ve Mısır'da biraz hareket ederek tahkimatlara oturdu.
  Rommel bu sefer Doğu Filosu'nda savaştı. Hitler Barbarossa planı için birkaç kuvvet daha ayırdı, bu yüzden Afrika'ya asker göndermedi ve Yugoslavya'yı işgal etmedi. Dahası, Yugoslavya, SSCB ile savaş için birlikler tahsis etti. Yunanistan ise İtalyan ve Bulgar birlikleri tarafından işgal edildi.
  Nazi saldırısı 15 Mayıs 1941'de başladı. Oldukça başarılı bir şekilde gelişti. Gerçek tarihi olanlarla yakından ilgili, ancak daha fazla gücün bulunduğu güneyde biraz daha hızlı, Rommel gibi harika bir komutan olduğu ortaya çıktı.
  Yaklaşık yüz altmış Alman tümeni vardı, gerçek tarihte olduğundan on tane fazla. Ve havacılığın daha güçlü olduğu ortaya çıktı.
  Ama Naziler yine de güneye dönmek zorunda kaldılar. Almanlar orada daha güçlü olduğu için operasyon gerçek tarihten daha hızlı ilerledi.
  Moskova'ya kesin bir saldırı Temmuz sonu ve Ağustos başında başladı.
  Ve Almanlar, Ekim ayındaki erimeden önce bile başkenti kuşatmayı başardılar.
  Elbette Stalin, Kuibyshev'e kaçtı ve orada direniş örgütlemeye çalıştı. Moskova kuşatıldı ve yukarıdan gelen emirle ne kendisine ne de Leningrad'a teslim olmaması emredildi. Almanlar Ryazan'ı ele geçirmeyi başardı ve Gorki'yi kuşattı. Kazanda Sovyet birlikleri vardı.
  Büyük bir sermaye almak kolay değil. Güneyde Almanlar Kırım'a girdi ve Sivastopol dışındaki tüm şehirleri ele geçirdi. Rostov-on-Don da alındı ve hareket halindeyken Donbass, Voroshilovgrad, Donets ve diğer şehirler ele geçirildi. Naziler Belgorod ve Kursk'u ele geçirerek Voronezh'e ulaştı. Ancak, son şehirde çatışmalar sürdü. Almanlar ayrıca Tikhvin ve Vokhlov'u aldı ve çift halka ile Leningrad'ı tamamen engelledi.
  Kışın Almanlar durdu. Sovyet birlikleri saldırıya karşı koymaya çalıştı. Ancak Gorkov'dan yalnızca ablukayı kaldırarak yalnızca sınırlı bir başarı elde ettiler.
  Ancak Mart ayında işler daha da kötüye gitti. Moskova uzun bir kuşatmadan sonra düştü. Ve çok geçmeden açlıktan bitkin düşen Leningrad teslim oldu.
  Almanlar aynı anda iki yönde yeni bir saldırı başlattı. Kazan'a ve Kafkasya'ya. Japonya da savaşa girdi. Amerika Birleşik Devletleri, Yükselen Güneş Ülkesine karşı bir petrol ambargosu getirmedi ve Japonlar mantıklı davrandı - Almanya SSCB ile savaştayken, yalnızca Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırma riskini almadılar.
  Ve ilkbaharda havalar ısınır ısınmaz kendilerine saldırdılar. İngilizler oldukça pasif davrandılar. Ve Afrika'da savaş dondu. Ancak doğudaki Almanlar, kuşatmadan sonra Gorki, Kazan, Stalingrad'ı alarak ve Astrakhan'a yaklaşarak yeni büyük başarılar elde ettiler.
  Ardından, durumun umutsuz olduğunu fark eden Stalin, yalnızca kapitülasyon kelimesi olmadan herhangi bir koşulda barış istedi.
  Hitler, sınırın Volga boyunca ve daha kuzeyde Vologda'ya kadar uzanacağını kabul etti. Ayrıca SSCB tazminat ödeyecek. Doğru, karşılığında Hitler Japonya'ya baskı yaptı ve sadece Primorye, Moğolistan ve Habarovsk dahil Amur topraklarının bir kısmını almayı kabul ettiler.
  SSCB, büyük ölçüde kesilmiş bir biçimde korunmuştur. Ama yine de hayatta kaldı. Ve başkent Taşkent'e taşındı.
  Savaşın ilk aşaması bitmiş gibi görünüyor. Ancak İngiltere ile, ekonomik olarak ABD tarafından desteklenen bir savaş hâlâ devam ediyordu.
  Hitler önce Rommel'in birliklerini Afrika'ya nakletti ve Mainstein'ın birlikleri Kafkaslardan Orta Doğu'ya taşındı.
  Güçler eşit değildi. İngiliz birlikleri sayı, savaş eğitimi ve ruh bakımından yetersizdi, bazıları düşük savaş kabiliyetine sahip sömürge birimleriydi.
  Almanlar ilerledi ve direnişi kırdı. Seriye yeni tanklar girdi - "Panterler", "Kaplanlar", "Aslanlar". İngilizleri ezdiler. Afrika'nın ele geçirilmesinin bir zaman meselesi olduğu ve çok uzun olmadığı ortaya çıktı. Amerika savaşa hiç girmedi. İngiltere kırk üç yazında karaya çıkarılarak saldırıya uğradı. Ve aynı zamanda bombalamanın baskısı. Sonuç olarak, Deniz Aslanı Operasyonunun başlamasından iki hafta sonra düştü. Büyük bombardımanlar da başarıya katkıda bulundu. Luftwaffe çok fazla uçak çıkardı ve İngiltere'yi yerle bir ettiler.
  Evet ve denizaltılar İngilizleri çok fazla ele geçirdi. Ama onlar kırıldılar ve direndiler. Depresyonda olmasına rağmen. Ve Churchill'in kendisi Kanada'ya kaçtı. Ancak kısa süre sonra Almanlara teslim edildi. Ve sonra vuruldular.
  Amerika savaşa hiç girmedi. Ancak Hitler, ABD'nin hayal kırıklığına uğramaması gerektiğini anladı. Almanya bir filo inşa etti ve uzun menzilli, stratejik havacılık geliştirdi. Almanların savaş diskleri vardı. Aralık 1945'te Japonya, Peru Limanı'ndaki Amerikalılara saldırdı. Ve sonra kolonileri olan Üçüncü Reich, Amerika Birleşik Devletleri'ni vurdu. SSCB de savaşa girdi. Hitler, Stalin'e tazminatları azaltma ve Alaska'nın bir kısmını devretme sözü verdi. Ama böyle kuzey, en kazançlı bölgeleri değil.
  Ancak Stalin bunu da kabul etti. Üstelik böylesine ezici bir yenilgiden sonra diktatörün halk arasındaki otoritesi de düşüktü. Ve her zaman bir komplo tehdidi vardı.
  Ve Üçüncü Reich ile savaşacak güç yoktu. Dahası, Naziler, savaş alanında eşit olmayan "E" serisinin çok güçlü tanklarına sahipti.
  Seri E-50, hem güçlü silahlanmayı hem de mükemmel sürüş performansını iyi ön koruma ile birleştirdi. Ve E-75 tamamen korunuyordu.
  Ancak Alman generaller, daha hafif ve daha çevik, düşük siluetli ve çok büyük olmayan E-50'yi tercih ettiler.
  Amerika Birleşik Devletleri ile savaş, Amerika için en başından beri başarısız oldu. Ya da okyanusun uzaklığı, büyük bir ordu ve önemli sayıda tank, Yankees'e direnme şansı verdi.
  Kırk altıncı yılın savaşları, E-50'nin savaş alanındaki üstünlüğünü gösterdi; Sherman'a göre, bu tanklar genellikle uzun bir mesafeden kolayca ve basitçe nakavt edildi.
  Almanlar İzlanda'yı ele geçirdi. Daha sonra Grönland ve Kanada'daki dayanak noktalarını güçlendirdi. Yavaş yavaş cephelerini genişlettiler. Aynı zamanda güneyden bir ilerleme vardı. ABD çok savaştı. Ordunun toplam sayısı on beş milyon kişiye ulaştı. Japonlar ve Almanlar sömürge bölünmelerini kullanmak zorunda kaldılar. Ama yavaş yavaş devraldılar. Alman MP-44 hafif makineli tüfek veya saldırı tüfeği benzersizdi ve kısa süre sonra daha gelişmiş MP-54 ve MP-64 ortaya çıktı, daha hafif, daha verimli ve daha hızlı ateş etti. Amerika ancak New York ve Washington'un ele geçirilmesinden sonra teslim oldu. Ve Ağustos 1947'de oldu...
  Bundan sonra, dünya savaşı nihayet sona erdi ... Ama uzun sürmedi. 20 Nisan 1953'te Hitler Japonya'ya saldırdı. Böylece iki imparatorluk arasındaki savaş başladı.
  O anda Beria başkanlığındaki SSCB, Almanya'nın yanında savaşa girdi. Ve Primorye, Amur Bölgesi, güney Sahalin ve Kulil Adaları'nı geri almayı başardı.
  Daha fazlası talep edilemezdi. Naziler neredeyse iki yıl savaştı, ancak Japonya'nın ele geçirilmesini atom bombalarıyla tamamladı. Ve 20 Nisan 1957'de Führer SSCB'ye saldırdı. Son Sovyet imparatorluğunu ezmek istiyor. Bu kadar ciddi bir şekilde kesilmesine izin verin.
  Ancak onu hoş olmayan bir sürpriz bekliyordu: SSCB için ayağa kalkan tüm bir tetikçi inişi. Bir faşist başka ne isterdi?
  Yirmi birinci yüzyılın savaşçıları, yirminci yüzyılın Nazileri ile tekrar sayısız kez boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Nazileri kılıçlarla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakipleri ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet etti.
  Natasha da çıplak ayak parmaklarını fırlattı, canice ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerin arasından geçti.
  Zoya, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Augustine, beyaz askerleri ve tankları keserek ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz savaşçılar düşer.
  Svetlana değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Naziler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğne atıyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları vurur.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde herkesin kafasını ve namlusunu keser.
  Margarita da rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ama Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte keser ve şarkı söyler:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Nazilerin gırtlaklarını kim gördü. Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Tüpten tükürmek. Ve çıplak ayakla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları vurun.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Nazileri kesen ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bir fili ve hatta dahası bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Nazileri kesen kesikler. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Pek çok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır, tankları ve uçakları yok eder.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir çok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneleri fırlattı ve guruldadı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız saldırıda. Kahverengi savaşçıları tören olmadan yok eder.
  Ve ara sıra atlar ve bükülür!
  Ve ondan yok olma armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla atar ve kamıştan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ben parlayan bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine güzellik hareket halinde.
  Zoya, Nazi cesetlerinden oluşan bir ablukaya saldırır. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuşuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, sen kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölü bırakıyorlar.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine saldırıya geçti. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür.
  Kızıl saçlı kız kükrer:
  - Gelecek gizli! Ama galip gelecek!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok parlıyor ve kavga ediyor. Çıplak bacakları bir sürü ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta zıplayın!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik insanı köle yapar!
  Ve yalınayak kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Oleg hücumda her şeyi hızlandırıyor. Çocuk Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları yırtıyor.
  Genç savaşçı gıcırdıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve yine çocuk hareket ediyor.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları kırar.
  Burada çıplak bacağıyla, patlayıcılarla dolu bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank atılacak.
  Kız bağırır:
  - Zafer yine de bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların varilleri farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer, Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Nazileri hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızdır.
  Durup yavaşlamayı düşünmüyor ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkıyor.
  Zoya saldırıda. Kılıçları et ve metal salatası kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da böyle iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınları, ayrıca kırık tanklar ve düşmüş uçaklar arasında yatan bir insan kitlesi.
  Augustine çılgın bir kızdır. Ve herkesi hiperplazmadan bir robot gibi eziyor.
  Şimdiye kadar yüz Nazi'yi ezmedi. Ama her şey hızını alır. Ve savaşçı hala kükrüyor.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank güçlü bir patlamayla paramparça oldu.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Topraklarımızı ele geçirmeye cesaret edemeyeceksin!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi zaten hendeğe ve yollara düştü.
  Altı çıldırdı. Vahşi bir kavga çıkardı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve sonlandırıcı çocuk değirmeni işletiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı bedenlerden oluşan koca dağlar.
  Yazar çocuğa vahşi bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların birbirine karıştığı yerde.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Vay canına!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki sonlandırıcı çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Ustalık sınıfı ve sağlam "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun havalı olduğu ortaya çıktı. Ve kaç Nazi öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Margarita da kavgada. Tarçın ve çelik orduları ve kükremeleri ezer:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta giriyoruz!
  Ve onun kılıçları Nazilere karşı saldırıya uğradı. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız hırladı:
  - Panterlerden bile daha havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakipleri yener ve kendisi kimseye iniş vermez.
  Kaç tane Nazi sözünü kesti.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Ceza alacaksın!
  Ve yine, kız bir sürü Naziyi kılıçla kesecek.
  Zoya hareket halindedir ve birçok kahverengi savaşçıyı kesmiştir.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Nazi'yi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakipleri ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmaz:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alacak ve dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda çırpınan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden geliyor.
  Svetlana hareket halinde Burada bir sürü kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz beyler!
  Ve yine, ölümcül iğneler çıplak ayaklarından uçar ve piyadelere ve uçaklara çarpar.
  Oleg Rybachenko atlar ve atlar.
  Çıplak ayaklı bir çocuk bir demet iğne yayar, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Hadi kampa gidelim, büyük bir hesap aç!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı ama çocuk gibi görünüyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - kardeşliği kıracağız!
  Ve yine ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! İnanıyorum ki özgürlük doğacak!
  Kız, Nazilere ve tanklarına bir kez daha ölümcül iğneler attı, devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem imparatorluğunun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Ve pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürün üzerindeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükrer:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler fırlatır, rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne atar. Rakipleri aşar ve nasıl kükrülür:
  Tam zaferimiz yakın!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ama Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve eğer keserse, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve et ve metali kesiyor.
  Svetlana da saldırıya geçiyor. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını dağılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın sonlandırıcı kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi bir katil bezelye ondan uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüzlerce Nazi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kes. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Natasha hücumda daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlıyor. Böyle kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaştırıcıdır!
  Ve savaşçı kız, böyle bir çağlayan darbe ile rakiplerine saldırdı.
  Ve çıplak ayakla disk atacak.
  Burada değirmeni işletti. Kahverengi ordunun kafaları geri çekildi ve tanklar yanıyordu.
  O mücadele eden bir güzeldir. Kendinizi böyle sarı bir armada yendi.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız sadece güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatır.
  Rakipleri yen. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha sevinçle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir şey fırlatır. Bu gerçekten bir kız çocuğu.
  Ve çıplak bacaklarından, kılıcın nasıl uçacağını. Ve kuleleri tanklardan keserek çok sayıda savaşçıyı vuracak.
  Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter pankartı gibi. Bu kız gerçek bir cadı.
  Ve rakiplerini kesiyor - sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Augustine aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - savaşçılar çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer atan Margarita, tank taretini kırarak doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bu konuda hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısıracak bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayakla, öldürücü bir tane fırlatacak.
  Svetlana savaşta rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil, alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek.
  Ve çığlıklar:
  - Ne mavi gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek onayladı:
  - Biz soygunun destekçisi değiliz!
  Svetlana, düşmanları doğrayarak ve uçakları düşürerek cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya gıcırdayarak çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler fırlattı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Nazileri kesen Natasha, şunları ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alacak ve atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk, helikopter pervanesine benzeyen bir şeyi ayağıyla fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, ciyakladı:
  - Oldukça sportif!
  Ve ikisi de - tam açıklıkta bir erkek ve bir kız.
  Oleg, kahverengi askerleri doğrayarak guruldadı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Çıplak ayakla herkesi öldürürüz!
  Kız gerçekten de çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha saldırıda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir kavis çizerek uçtu, birçok Nazi ve tank kulesini kesti.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaşçı ve uçak vurdular.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibi mat edin!
  Ve dilini gösterdi.
  Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar atarak guruldadı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşmüş kahramanlara şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan bağırdılar, Nazileri ezdiler:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et yırtılıyor ve tank kuleleri yıkılıyor.
  Ve tekrar ulumak:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve şunları yayınladı:
  - Biz dişi kurtuz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk fırlayacak.
  Kız ecstasy'de bile bükülüyor.
  Ve sonra mırıldanır:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko guruldadı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Gülerler ve karşılık olarak dişlerini gösterirler.
  Natasha Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız, çıplak ayaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Natasha tekrar düşmanları kesti ve tankların kulelerini yıktı.
  Zoya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bütün bir varil fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parça parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma, topuklularımız parlıyor!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değildir. Yani Nazileri harmanlıyor. Sanki bir zincir demetinden çıkmış gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat edin, faydalı olacaktır.
  Sonbaharda bir pasta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta gerçekten de enfiye kutusundaki bir şeytan gibi saban sürer.
  Ve işte Svetlana nasıl savaşır. Ve Naziler onu ondan alıyor.
  Ve vurursa vurur.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Svetlana, çıplak ayağından metal sıçramalarının uçup kafataslarını ve tank kulelerini erittiğini sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Selamlar Rus halkı!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, gerçekten zinciri kıran panterler.
  Oleg savaşta ve Nazilere saldırıyor. Acımadan onları dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezen ve tankları kesen Margarita, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha aldı ve uludu, kahverengi savaşçıları tanklarla birlikte keserek:
  - Yalan söylemek kontrolden çıktı!
  Zoya Nazileri parçaladı, gıcırdadı:
  - Hayır, kontrolden çıkma!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne yığını uçar.
  Nazileri ve tanklarını da yok eden Zoya gıcırdadı:
  - Arkadaşlığımız tek parça!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yöne bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin saf imhası.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan cesetler daha da fazla oldu.
  Bundan sonra, güzellik verecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçup gidiyor.
  Augustine de oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir ceset değil, birçok!
  Ondan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde yalınayak yürüdü. Ve birçok Nazi'yi öldürdü.
  Ve nasıl kükrer:
  - Toplu cinayet!
  Şimdi de başını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kır ve ver:
  - Banzai! Cennete gideceksin!
  Svetlana hücumda çok öfkeli, özellikle tankları deviriyor, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi kırarken, uçaklar çöker. Ve hatta savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çalışır.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Muhteşem çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynar ve yanardağlar gürler!
  Margaret hareket halinde. Herkesin midesini bulandıracak.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türlü düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksek tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Natasha savaşta sadece bir tür sonlandırıcı. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve pek çok mastodonu ve kanatlı, cehennemi makineyi parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da saldırıda. Ne kadar öfkeli bir kaltak.
  Ve aldı ve gürledi:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın kendisi!
  Ve Nazilere karşı üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine böğürdü:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve alçaklığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilim.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun bir sürü savaşçısının yanı sıra tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeli olan bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tankların kuleleri ve faşist uçakların kanatları yırtıldığından.
  Augustine tısladı:
  - Bütün hainleri toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırp. Evet bu ateşli kız tam anlamıyla huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül olmadığı sürece!
  Svetlana, düşmanları ezerek şunları yayınladı:
  - Sizi sıraya alacağız!
  Augustine doğruladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından, tamamen yok olma hediyesi tekrar uçar! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalar halinde patladı.
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle paramparça eden, kılıçlarıyla doğrayan ve çıplak ayaklarıyla iğneler atan, tankları ve uçakları bir anda yok eden Augustine şunları söyledi:
  - Kısaca konuşuyorum! Kısaca konuşuyorum!
  Natasha, kahverengi savaşçıları yok ederek ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Rakipleri azaltan Oleg Rybachenko şunları yayınladı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metal kesme diski çocuğun çıplak ayağından uçtu. Hem tankların taretlerini hem de uçağın kuyruklarını kesti.
  Margarita, kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını keserek şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi bir iş çıkardılar ... Ve Sovyet Rusya, Ufa'nın fırtınası sırasında kahverengi imparatorluğu yendi.
  Savaş henüz bitmedi, ancak SSCB zaten Nazileri yenme şansına sahipti. Böylece altılı, süper ve havalı görevlerinin yürütülmesini tekrar kesmek zorunda kaldı.
  
  GÖKYÜZÜNDEKİ CADILAR
  Ve burada gökyüzünde Alman pilotlar Albina ve Alvina sonlandırıcılar gibi savaşıyorlar.
  Kızlar çok sert ve samurayları eziyorlar.
  Albina arkasını döndü. Bir Japon uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - En korkunç canavarın büyüklüğü için!
  Ve çıplak topuğuyla pedala basın.
  Düşmana agresif bir şekilde saldıran Alvina, inci gibi dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Nietzsche'nin fikirleri için!
  Çıplak ayak parmaklarıyla Japon donanması boyunca bir kurşun akışı yönlendirecek.
  Cadı kızlar son derece havalı ve agresiftir. Maharetli bir el ile gökten ayı alıp sinekten fil yapmayı, gözlerini bile kırpmadan yapabiliyorlar.
  Özellikle kısa bir müdahale sonucunda İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatını kökten değiştirmeyi başardılar. Evet, bu tam olarak Midway savaşı.
  Burada, birkaç saat içinde insanlığın kaderine karar verildi. Ve iki Alman cadı, savaşların seyri üzerinde belirleyici bir etkiye sahipti.
  Amerikan bombardıman uçaklarının bir kısmını vurdular ve Rising Sun ülkesinin uçak gemilerinin batmasına izin vermediler. Ve Japonlar Amerikan gemilerini kendileri alıp batırdılar.
  Sonuç zaferdir. Sonra Japonya Hawaii Adaları'nı ele geçirdi ve Pasifik'te tahkim etti. Ve sonra Uzak Doğu'da ikinci bir cephe açtı.
  Bu kez, SSCB'nin Stalingrad operasyonunu yürütmek için yeterli gücü yoktu. Ve sonuç olarak, Almanlar yine de Volga'ya yerleştiler. Ve sonra, rezervleri tam seferberlikle doldurduktan ve "Tiger" ve "Panther" ağır tanklarını ateşledikten sonra, Mayıs 1943'te Hazar Denizi'ne bir saldırı başlattılar. Türkiye de savaşa girdi. Hitler'in birlikleri önce Kafkasya'yı kesti ve sonra ele geçirdi.
  Sonuç olarak, durum gözle görülür şekilde kötüleşti. 1944 kışında Almanlar, Afrika'daki İngilizleri yenebildi. Ve Ortadoğu'yu ele geçir. Ve kırk dört baharında, Volga boyunca bir saldırı ve Moskova'nın derin bir sapması başladı.
  Evet, SSCB'nin durumu son derece zorlaştı. Bu koşullar altında geriye tek bir umut kalmıştı: düşen askerlerin karaya çıkması Kızıl Ordu'yu kurtaracaktı.
  Ancak Oleg Rybachenko bu sefer Almanları öldürmedi. Ve Hitler'e SSCB ile bir ateşkes yapılması gerektiği ve orada bir atom bombası oluşturulana kadar ABD'nin yenilmesi gerektiği fikriyle ilham verdi.
  Saratov'un yakalanmasından sonra, Führer nihayet üç yıllık bir ateşkes yapmayı kabul etti. Ordular eski sınırlarında kaldı. Stalin, işgal altındaki topraklarda gerilla savaşını azaltma sözü verdi. Kısmi bir savaş esiri değişimi oldu. Çok fazla Sovyet kölesi olduğu için bu tamamen imkansız. Ayrıca ticaret de kısmen restore edildi. SSCB ayrıca Üçüncü Reich'a belirli metal ve ekmek türlerini ücretsiz olarak sağlama sözü verdi. Doğru, küçük miktarlarda, kendisi bir dilenci olduğu için.
  Ve Hitler ABD ve İngiltere'ye geçti. Birlikleri kırk dört sonbaharında Güneydoğu'ya taşındı ve Hindistan'ı ele geçirdi.
  Ve kırk dört kırk beş kışında Afrika'nın geri kalanını ele geçirdiler.
  Britanya'ya iniş 1945 yazında izledi. Burada Almanlar zaten iyice hazırlanmıştı ve jet uçakları düşmanı ele geçirdi. Fritz çok güçlendi. Aynı anda ve su altı tanklarını kullanma. Ve tek ve minyatür dahil olmak üzere yeni denizaltı türleri, İngiliz ve Amerikan filolarını tamamen devre dışı bıraktı.
  Ve İngiltere düştü. Bir kukla kral tahta çıktı. Ve Üçüncü Reich için her şey yolundaydı. Sonra savaş ABD'ye döndü.
  İletişimin uzaması ve Amerika'nın ekonomik gücü nedeniyle, savaş uzadı. Almanlar önce ABD'yi İzlanda'da yenerek Icarus Operasyonunu gerçekleştirdi. Ve bu adayı ele geçirerek, kendini hava saldırılarından koruyarak.
  Sonra kuzeyden Grönland'a ve ardından Kanada'ya doğru ilerlemeye başladılar.
  Ve Arjantin'den, ardından Üçüncü Reich'a katılan Brezilya ve güneyden Venezüella. Savaşlarla bir ilerleme vardı. Ve burada da Stalin, Birleşik Devletler'in yenilgisine katılmak istedi. Alaska'ya karşılık. Hangi Rusya'nın yasal bölgesidir.
  Hitler kabul etti. Ve 1947'nin sonunda Amerika işgal edildi.
  Ancak barış çok uzun sürmedi. Mart 1953'te Stalin'in ölümünden sonra Hitler, SSCB'yi bitirmeye karar verdi. Ve başka bir savaş başlattı. En yeni piramidal tanklar ve lazer silahlarına sahip yenilmez disketler kullanıldı. Ve Japonya doğuya doğru ilerledi. SSCB, düşmanın eşit olmayan güçlerine ve teknolojik üstünlüğüne rağmen, neredeyse bir yıl boyunca direndi, ancak daha fazlası Sovyet halkının boşlukları ve kahramanlığı nedeniyle.
  Hitler tekrar durakladı, ancak 20 Nisan 1957'de yine de Japonya'ya saldırdı. Dedikleri gibi, iki kuş bir ininde yaşayamaz. Bir tane kalmış olmalı.
  Japonya ile savaş bir buçuk yıl sürdü ve ele geçirilmesiyle sona erdi.
  Ve 20 Nisan 1959'da, Hitler'in yetmişinci doğum gününde, Üçüncü Reich'ta bir monarşi kuran dünya çapında bir referandum yapıldı. Ve şimdi suni tohumlama ile elde edilen birçok oğlundan biri Führer'i miras alabilir.
  Böylece tüm dünya için Üçüncü Reich'ın korkunç imparatorluğu ortaya çıktı.
  Burada, bu evrende zaten insanlığın kaderi için planlar olduğu görülebilir. Ama Hitler yine de 1963'te, yine Stalin gibi Mart'ta öldü. Ancak meslektaşından daha şanslı olduğu ortaya çıktı. Oğlu tahta çıktı ve Üçüncü Reich zaten güneş sistemindeki diğer gezegenlere uçmaya başladı.
  İmparatorluk böyle ortaya çıktı... Siyahlar ve sarılar beyazlardan daha az haklara sahipti ve doğum oranları kontrol altındaydı, ancak plana göre yavaş yavaş gelişen imparatorluk gelişmeye başladı. Bilimin gelişmesi ve ilerleme refaha yol açtı.
  Ve 2020'de, insanlık tarihinde koşullu olarak insan yaşamına uygun gezegenlerin keşfedildiği Sirius yıldızına ilk uçuş başladı.
  
  ALISA SELEZNEVA'NIN YENİ MACERALARI
  Alisa Selezneva bir hava bisikletine bindi. Araba otopilot tarafından kontrol edildi, ancak sözlü komutlar verilebiliyor. Yatarak yerleştirilebilen rahat koltuk. Alice, iPhone'un hologramı aracılığıyla Pashka ile bir uzay stratejisine dönüştü.
  Önde, Pashka, onlarla daha küçük gemileri örtmeyi umarak ağır büyük savaş gemilerini başlattı. Alice, birliklerini bir hilal ile hizalamaya çalıştı ve Pashka'nın yıldız gemilerini kuşattı. Karşılıklı darbeler oldu ve yıldız gemileri ikiye bölündü ve işkence gördü. Ve kontrollü gezegenlerde yeni gemiler inşa edildi. Tabii ki, daha büyük olanlar daha yavaştır ve daha fazla kaynak ve insan savaşçı gerektirir ve daha küçük olanlar daha hızlı ve daha ucuzdur. İnsanlar da kuluçka makinelerinde üretildi ve hızlandırılmış bir hızla büyüyen bir klon ordusu gibi bir şeydi. Ve üretilmesi gereken madenlerde robotlar çalıştı. Ayrıca, akademilerde araştırma: askeri, ekonomik, inşaat ve darphane.
  Alice kısmen bir ekonomik danışmana, kısmen de bir askeri danışmana danıştı. Ve kendi kararlarını verdi. Pashka kendi başına daha fazla çalışmaya çalıştı ve avantajını kaybediyordu.
  Yıldız gemileri bazen güç alanlarıyla çarpıştı ve gerginlikle gıcırdıyordu, hologramda her şey mükemmel bir şekilde görülüyordu.
  Aniden Alice, Arkasha'nın ortaya çıkmasıyla dikkati dağıttı. On iki yaşlarında bir çocuk, bir hologramda belirerek bağırdı:
  - Merhaba Alice! Neyin peşinde olduğumuzu biliyorsun!
  Alice küçümseyerek homurdandı ve yanıtladı:
  - Ve bilgisayar oyunlarından daha şaşırtıcı ne olabilir?
  Arkasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bilim adamlarımız hiçbir yere gitmeyen kapalı zaman döngüleri keşfettiler ve bu onların geçmişlerinin bizim geçmişimiz olmadığı anlamına geliyor!
  Alice şaşırdı
  - Bu nasıl?
  Arkasha gülümseyerek açıkladı:
  - Bu, geçmişe müdahalenin bugünümüzü değiştireceğinden korkmadan seyahat edebilecekleri ve maceralar yaşayabilecekleri anlamına gelir. Yani bizim dünyamıza herhangi bir müdahalemiz hiçbir şekilde etkilemeyecektir!
  İlk tahmin eden Pashka oldu:
  - Bu, geçmişe seyahat edip orada bir şeyleri değiştirirsek, bunun dünyamızı hiçbir şekilde etkilemeyeceği anlamına gelir!
  Arkasha başını salladı, kızıl saçları sallandı:
  - Olduğu gibi!
  Pashka agresif bir şekilde şunları önerdi:
  - O zaman bombaları alıp Nazileri vuralım.
  Arkaşa omuzlarını silkti ve not etti:
  - Bu ilginç bir fikir. Ancak çocuklar silahları geçmişe, hatta daha çok askeri olanlara götürmemelidir.
  Pashka kurnazlıkla cevap verdi:
  - Yapılmaması gereken bir şeyi yapmak dondurmadan bile daha tatlıdır! Amcam bir uzay denizcisi ve kasasında son derece ölümcül silahlar var!
  Arkaşa şaşkınlık içinde ellerini iki yana açarak şöyle dedi:
  Ama insanları öldürmek istemiyorum. Almanlar bile.
  Paşa hırladı:
  - Faşistler olabilir!
  Alice başını salladı ve:
  - Hayır, yaşayan insanların öldürülmesine karşıyım! Belki iyi bir filmdeki gibi daha iyidir, geçmişte birini kurtaracağız.
  Paşa hemen önerdi:
  - Bu bir fikir! Ya Joan of Arc serbest bırakılırsa?
  Alice başıyla onayladı.
  - Bu doğru olurdu!
  Arkasha coşkuyla şarkı söyledi:
  - Zhanna'nın yakıldığına kim inanırdı, hayır, bir süre saklandı!
  Çocuk sesini alçaltarak ekledi:
  - Beni takip et! Zaman Enstitüsü'ndeyim!
  Alice ciyakladı:
  - Arkaşa için yürüyüş!
  Makineden anlamamış gibi yapan bir gıcırtı duyuldu:
  - Milyar Arkash'tan hangisini takip etmeli?
  Kız ısrarla dedi ki:
  - Az önce konuştuğum kişiler için! Karl Marx Caddesi'ndeki Times Enstitüsü'ne.
  Ve yapay zeka programlı yerçekimi bisikleti evlerin arasında çırpınarak hareket etti. Moskova gelecekte silinmez bir izlenim bıraktı. Görkemli binalar, kilometrelerce uzunlukta, yükselen çeşmeler, rengarenk devasa boyutlarda ve çeşitli şekillerde. Binaların çoğu, hem sert hem de esnek olan özel bakterilerin bölünmesiyle basitçe büyütüldü.
  Alice, Arkasha'ya uçan Pashka'ya sordu ve sarı saçları olgunlaşmış bir karahindiba gibi görünüyordu.
  - Ne düşünüyorsun kahramanım?
  Paşa hırladı:
  - Zaten olacak, ne macera! Kraliyet sarayında olduğu gibi!
  Alice dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Davanın bizimle başa çıkacağını görüyorum! Her şey kelimenin tam anlamıyla birinci sınıf olacak!
  Kız, Perun tapınağının yanından hızla geçti. Görkem ve sakin güçle dolu, yaldız ve yakutlarla güzel, devasa bir bina. Onun önünde, Perun'un kendisi, kilometrelerce uzunluğunda bir ateş akışıyla, söndürülemez bir meşaledir. Çocuklar giyilir, bireysel kanatlar kullanırlar ve elflere çok benzerler.
  Kız bir kıkırdama ile şarkı söyledi:
  - Yaz aylarında güneş yüksek, yüksek parlıyor ... Yaz derslerden uzak! Uzakta!
  Ve gelecekte gökyüzünde aynalar var ve neredeyse hiç gece ve sonsuz yaz yok. Bu nedenle, çocuklar için tatiller, çalışma günlerinden çok daha uzun sürer. Mutlu Dünya. Ve çocuklar sadece eğlenmek istiyor.
  Pashka coşkuyla şarkı bile söyledi:
  - Durumu hayal edebiliyor musun?
  Gerçekleşecek her şey bizim için önceden biliniyor ...
  Ve neden o zaman şüphe, huzursuzluk!
  Dünyadaki her şey bir program sağlayacak!
  Alice heyecanla aldı:
  Fırtınalara meydan okuyoruz! Neden ve neden? Hiç kimsenin dünyada sürprizler olmadan yaşaması mümkün değil!
  Arkash da bir hologram aracılığıyla temasa geçerek onu aldı:
  - İyi şanslar-başarısızlıklara izin verin! Yukarı ve aşağı nasıl sallanır! Sadece bu şekilde, başka türlü değil, sadece bu şekilde, başka türlü değil, Yaşasın sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz! Çok yaşa sürpriz!
  İşte Zaman Enstitüsü. Birkaç savaş robotu tarafından korunuyor. Ama Alice ve Pashka biliniyor. Zaten birçok kez seyahat ettiler. Peri masalları dahil. Bu da zamanın açık dallarından biridir. Orada bir fantezi gibi.
  Ama gerçek geçmişi ziyaret etmek daha da ilginç. Bu arada Alice, haklı imparatoriçeyi kurtardığı ve gaspçı Zlotovlas'ı devirdiği için uzay ödüllerine de sahip. Dünya gezegeni ve belki de galaksi üzerindeki gücü ele geçirmek isteyen başka bir zorbayı etkisiz hale getirdi. Nötralize uzay korsanları, üç kaptana yardım etti ve genellikle birçok şey yaptı. Bütün bir robot alayını yok etmek dahil.
  Ve tabii ki Alice ve arkadaşlarının en kapalı enstitüye sorunsuz bir şekilde girmelerine izin verilir. Sinek uçup gitmesin diye korunuyor. sinek nedir? Bir foton bile!
  Alice ve Pasha sahayı geçerler. Çok iri olmayan, on iki yıl boyunca ortalamadan daha uzun olan sıradan çocuklar hiç hızlandırıcı değildir. Hafif kafalar, Paşa, belki de genel olarak doğal sarışın, Alice sarı saçlı. Bazen, elbette, boyanır. Saç modeli bazen gökkuşağının tüm renkleriyle parıldıyor. Ama şimdi doğal ışığında.
  Alice cıvıldadı:
  - Paralel çıkmaz dünyalar sektörüne gitmeliyiz!
  Altın kanatlarla parıldayan robot kız cevap verdi:
  - Sevgili Alice, seni her zaman gördüğümüze sevindik! Sadece dikkatli olmanı rica ediyorum. Pek çok çocuk gerçek geçmişe seyahat etmeye heveslidir, ancak orada ve oldukça gerçekçi bir şekilde ölebilirsiniz, aynı zamanda kesinlikle herhangi bir manzarayı ve herhangi bir zamanda Hypernet'in sanal gerçekliğinde yeniden üretebilirsiniz ve beyniniz ve bedeniniz ölmeyecektir. farkı hiç fark etmeyin. Ve sanal bir RPG'de ölmezler veya sakat kalmazlar!
  Alice söylemek istedi ama Pashka ondan öndeydi:
  - Başarı yanılsamasına ihtiyacımız yok! Gerçek başarılar elde etmek istiyoruz!
  Robot kız ışığını daha mavimsi bir renge çevirdi ve yanıtladı:
  - Tamam ozaman! Ekibinizi uzun zamandır tanıyoruz! Kafanı riske at, her zaman hayatta kal ve kazan! Fortune sizi seviyor ve belki de aşırı talih ve her zaman ondan kurtulacağınıza dair bir umut var!
  Paşa gülümseyerek cevap verdi:
  - Kim risk almaz, şampanya içmez!
  Alice mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama bu sözün devamı var. Ölçünün ötesinde riske giren - ranzada chifir ile yetinir!
  Paşa güldü ve not aldı:
  - Bu eski bir söz! İnsanlar hapse girmez. Ciddi suçlar işlerlerse, bir rehabilitasyon ve yeniden eğitim programından geçerler!
  Alice ciyakladı ve belirtti:
  - Pashka'nın bir çalışma kampına gönderilmesini istiyor musunuz?
  Çocuk kararlı bir şekilde homurdandı:
  - En çok gerçek bir savaşa girmek isterim! Ne yazık ki daha önce mümkün değildi!
  Gerçekten de geçmişe müdahale etmek kesinlikle yasaktır, çünkü bu geleceği daha iyi yönde değiştiremez. Örneğin, ne kadar isteseniz de, örneğin Rus-Japon Savaşı'nı tekrarlamak veya Almanları kırk birde yenmek, ancak gelecek bir anda değişecek. Ve Dünya'ya, iyi niyetle bile olsa, müdahale nedeniyle komünizm ve güzel bir sonsuz yaz yerine, nükleer kışın umutsuz karanlığının geleceği bir gerçek değil.
  Ama çıkmaz, kendi içine kapalı bir geçmişin dünyalarında, ne istersen yapabilirsin.
  Akıllı bir yüze sahip kızıl saçlı bir çocuk Arkash, adamlarla tanıştı. Anlaşıldığı üzere, çocuk, kibrit kutusu büyüklüğündeki cihazlarda bireysel koruma alanlarını yanına aldı. Ve Pashka'nın termokuark pilli savaş lazerleri vardı. Üstelik bu, sade su ile şarj edilebilen en son gelişmedir. Ve termokuark füzyonuna geçici olarak termonükleer füzyonu yeniden üretecek.
  Silahlı ve korunaklı çocuklar, hareketin birçok kez hızlandığı boğa güreşleri boyunca ilerledi. Sonra kokpite geçtik ve çıkmaz dünyalar hakkında bilgi düşünmeye başladık.
  Bunlardan birinde Paşa dikkat çekti, kötü bir şey oldu. Ve sadece birinde değil.
  Hitler yine de Eylül 1940'ta İngiltere'ye çıkarma riskini aldı. Tüccar filosunun inişinde yer aldı, hatta bağlı tramvaylar. Tüm havacılık fabrikalarını üç vardiyalı bir çalışma moduna geçirdi ve sonuç olarak Fritz hava üstünlüğünü kazanmayı başardı. Kısacası, İngiltere iki hafta içinde düştü. Londra'da bir kukla kral kuruldu ve Alman yanlısı bir hükümet kuruldu.
  Dahası, Almanlar Cebelitarık'ı neredeyse savaşmadan aldı ve ordularını Afrika'ya taşıdı.
  İngiliz ordusunun ve donanmasının çoğu yeni kralı ve Alman yanlısı hükümeti tanıdı. Almanlar, Afrika ve Asya'da koloniler kurdular. Ancak şimdiye kadar SSCB'ye gitmediler. Amerika hala arkadaydı. Ve Aralık ayının kırk birinci yılında Japonya Amerika'ya saldırdı. Ve Üçüncü Reich, 11 Aralık'ta savaş ilan etti ve Amerika Birleşik Devletleri'ne baskı yapmaya başladı. İlk başta, Amerikalılar Japonya'dan sonra yenilgiye uğradılar. Sonra Alman denizaltı filosu onları almaya başladı.
  Uçak gemileri inşa edildi, yeni silah türleri yaratıldı.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin okyanus tarafından uzaklığı nedeniyle, Almanlar orada hemen düşmanlık açamadı. Böylece denizde savaş devam ederken ve gemiler inşa edilirken. Fritz ayrıca tank yapımını da geliştirdi. En yeni makineler: "Lion", "Tiger", "Panther", "Maus" hizmete girdi.
  En önemli şey, elbette, Fritz'in belirli umutlar verdiği jet havacılığının gelişmesidir.
  Alice, tarihin bu akışına bakarak şunları kaydetti:
  - ABD'yi bu kadar kolay elde edemezler!
  Pashka mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ben öyle biliyorum. Ama yine de SSCB'ye dönerlerse?
  Kızıl saçlı çocuk Arkasha önerdi:
  - Belki Almanları kışkırtırız ...
  Alice dişlerini gösterdi.
  Onları neye kışkırtmak istiyorsun? Ve şimdiye kadar, çok iyi...
  Paşka kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Meşhur sessizken uyanma derler... Ama öte yandan, yangından önce fırtınayı kaldır, çarpmadan önce derdini gider!
  Arkasha kendi versiyonunu sundu:
  - Hadi Hitler'e ABD'nin atom bombası yaptığı bilgisini verelim ve bu böyledir. Ve okyanusu geçmesine izin verin!
  Alice sevinçle fısıldadı:
  - Bu harika bir fikir! Hitler'in ofisine saldıralım!
  Pashka kafiyeyle böğürdü;
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum
  Faşizm bitecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, komünizmi aydınlatıyor!
  Arkaşa, şunları kaydetti:
  - Adamlar güneşe bir foton gibi uçtu!
  Ve çocuklar zaman makinesine koştular. Ciddi derecede silahlılar - patlayıcılar, bireysel güç alanları. Bütün bir orduyla savaşabilirler.
  Pashka, zaman yolculuğu düğmelerine basarak kükredi:
  Acınası böcekler değiliz,
  Süper Ninja Kaplumbağalar...
  Alice de parmaklarıyla düğmelere basarak onu aldı:
  - Kabuğu gömlek gibi giyiyoruz, gizli yetenekler!
  Ve adamlar zamansal ve mekansal bir kasırga içinde döndüler. Kısa bir süreliğine Krakatoa yanardağının patlamasında gibiydiler. Ve sonra başka bir yere taşındılar, sahaya atıldılar ...
  Hava alanının yakınında gökyüzünde bir vızıltı vardı, arabalar yükseliyordu.
  Pashka kronometreye baktı ve ıslık çaldı:
  - Kırk altı yıl oldu!
  Arkasha, kötü niyetli bir şekilde gülümseyerek şunları söyledi:
  - Ve kırk altıncı yıl olmadığına bahse gireriz?
  Pashka, rugan çizmelerinin tabanlarını damgalayarak agresif bir şekilde homurdandı:
  - Tam olarak kırk altıncı yıl!
  Arkasha sakin bir sesle itiraz etti:
  - Hadi on film, bu kırk altıncı yıl değil!
  Burada Alice araya girdi:
  - Bunun kırk altıncı yıl değil, bin dokuz yüz kırk altıncı yıl olduğu doğrudur!
  Çocuklar güldü. Ve Pashka, canı sıkılarak mantarı tekmeledi:
  - Lanet olası bir pulsar burnumda! Böyle önemsiz bir şakayı unutmuşum!
  Alice bir gülümseme ile belirtti:
  "Bu bazen zamanda yolculuk yaptığınızda olur. Tarihler uyuşmuyor. Yani burada ne oldu, oldu!
  Memnun olmayan bir bakışla Arkasha şunları kaydetti:
  - Evet, ihtiyacımız olmayan yerlere taşınabileceğimizden şüphelendim. Ama burada hiperplazmik bir bilgisayarım var. Bu sayede çok şey öğrenebiliyor, dalgayı açabiliyor ve haberleri dinleyebiliyoruz!
  Çocuk bir jest yaptı ve toplam telsiz dinlemesini açtı.
  Sonuçta, Naziler Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırdı. Artan ulaşım ve askeri filoyu kullandılar. Japonlarla birlikte Amerikalıları da yendiler.
  Latin Amerika ülkeleri Üçüncü Reich ve Japonya'yı desteklediler ve Naziler güneyden Amerika Birleşik Devletleri'ne bir saldırı başlattı. Ve Icarus Operasyonu sırasında ele geçirilen İzlanda üzerinden Almanlar ve yabancı bölümler Grönland'a ve ardından Kanada'ya girdi. ABD'nin kerpetenle baskısı başladı.
  Fritz'in çok iyi bir tankı "Panther" -2 var. Kırk yedi ton ağırlığında, 900 beygir gücünde motoru, 120 mm eğimli ön zırhı, 150 mm tareti ve Amerikan araçlarını uzun mesafeden delen 88 mm 71 EL topuyla. "Panther" -2'nin dezavantajı, eğimlerin altında olmasına rağmen 60 milimetrelik yan zırhtı. Ancak bu, otomobilin daha düşük bir silueti ve mükemmel hareketliliği ile dengelendi.
  "Panterler" -2, Amerikalıları ve daha gelişmiş "Kaplanlar" -2'yi ve ardından "Kaplanlar" -3'ü ezdi.
  Amerika bir dizi darbe altında teslim oldu. Ve Üçüncü Reich ve Japonya'nın bir kolonisi oldu.
  Ancak Hitler her zaman yeterli değildir ve SSCB'ye saldırmaya hazırlanıyor.
  E serisinin güçlü tankları, küçük silahlara karşı neredeyse savunmasız olan roket topları ve disketler ve hatta yer altı kundağı motorlu toplar bile saldırıya hazırlanıyor.
  SSCB'ye yönelik devasa güç, her şeyi ezmek ve yere yakmakla tehdit ediyor. Hitler elbette Amerika'yı sindirdi ve kampanyaya hazırlandı. SSCB'de de boş boş oturmadılar. Zaten Ağustos 1941'de KV-3 seri üretimde göründü. Ve Ekim 1941'de KV-5 de üretime girdi. Yeni tanklar elbette ideal değildi, ancak uzun namlulu 107 milimetrelik toplarla, Kaplanlar ve Panterlerle savaşma ve onları delme yeteneğine sahipti. 1942'de KV-4, 108 tonluk en ağır modifikasyonda ortaya çıktı. Stalin güçlü tankları severdi. Bu nedenle, KV-6 iki yüz ton ağırlığındaydı. Ve üzerine 203 mm'lik bir top yerleştirdiler.
  Ancak ağır KV tankları çok sık arızalandı ve geçilmez yollarda kaldı. Sonuç olarak, KV-7 iki yüz elli tonda demiryolu ile hiç taşınmadı. KV ailesinin diğer tankları bunu kolaylaştırmaya çalıştı ama yine de pek iyi değillerdi.
  1945'te IS-1 ve IS-2'yi yapmaya çalıştılar. Son tanka 122 mm'lik bir top takıldı. Ve 1946 baharında, seride IS-3 ortaya çıktı. Yeni tank daha ağır hale getirildi. Genel olarak, burada IS serisi gerçek tarihte olduğundan daha ağırdı. Ve IS-3'e 130 mm'lik bir top koydular, tankı daha güçlü hale getirdiler.
  SSCB, piyade sayısı ve birliklerin genel hareketliliği bakımından Üçüncü Reich'tan daha düşüktü, ancak yaklaşık olarak tanklara eşitti. Ancak havacılıkta, Fritz hem sayı hem de kalite açısından daha güçlüdür - jet gücü. Tankların yaklaşık eşitliğiyle, Sovyet araçlarının çoğu çok yüksek kalitede değil. T-34-76 en büyük tank oldu. Son yıllarda savaşmayan SSCB, yalnızca 1945'te Panther -2 veya 3'e bile teslim olan biraz daha güçlü bir T-34-85 üretmeye başladı ve hatta daha güçlü ve modern olanlarla savaşamadı. E-50.
  Bu nedenle, 22 Haziran 1946'da SSCB'ye bir saldırı planlanıyor. Naziler güçlü ve çok fazla insan gücüne sahipler. Ve sonra Japonya var.
  Samuray, büyük miktarlarda T-34 ile kabaca karşılaştırılabilir bir tank üretti ve bu tür birçok araca sahipler. Ağır mastodonlar çok üretilmiyor, ancak Alman olanlardan kopyalanıyorlar.
  Ana şey, Japonya'nın Çinliler de dahil olmak üzere çok sayıda piyadeye sahip olmasıdır. Ve bu durumda ceset atabilirler.
  Japon havacılığı da güçlü ve bir jet var. Ve denizde, samurayların ezici bir avantajı var.
  Bunu duyan Arkasha, ıslık çaldı ve homurdandı:
  - Tam tıkanıklık!
  Pashka ayaklarını yere vurarak hırladı:
  Gezegenin uluslarını keşfettik,
  Uzayda, bilinmeyen dünyalara giden yol,
  Kahramanca işler söylenir -
  Ölümün izini sonsuza kadar silmek için!
  Alice oldukça mantıklı bir şekilde şu sonuca vardı:
  - SSCB'yi kurtarmak gerekiyor! Üstelik acilen, aksi takdirde on milyonlarca Sovyet insanı ölecek!
  Pashka agresif bir şekilde şunları önerdi:
  - Hadi Hitler'in fotoğrafını çekelim!
  Arkasa düzeltti:
  - Hayır, bizi kaçırmak ve SSCB'ye karşı savaşı terk etmeye zorlamak daha iyidir!
  . BÖLÜM 2
  Alice, açık sarı başını onaylarcasına salladı.
  - Muhtemelen aklınıza gelen en iyi şey bu! Hitler'i kaçır ve SSCB'yi kurtar!
  Paşka hemen şu sonuca vardı:
  - Hemen gidelim! Kafanı kaşımayı bırak, şişeleri emmeyi bırak!
  İki erkek ve kız, aslında, bireysel koruma kuvvetleri alanlarına ve savaş blasterlerine sahipler. Peki bu Führer onlara ne?
  Arkaşa şarkı söyledi:
  - Askerleri duyuyorsun, askerleri görüyorsun -
  İnsanlar patlamadan korkuyor...
  Gökyüzüne bakan binlerce göz
  Ve söylemeye devam ediyorlar!
  Alice hevesle aldı;
  Güneş her zaman olsun
  Her zaman cennet olsun!
  Her zaman bir anne olabilir mi
  Her zaman olabilir miyim!
  Pashka elektronik haritayı açtı. Hologramda bir Berlin projeksiyonu parladı. Şehir hızla büyüdü. Birçok köle yapılar inşa etti. Özellikle yeni bir imparatorluk ofisi hızla inşa ediliyordu.
  Mimarların planına göre, insanlık tarihinin en büyük sarayıydı, on iki kat yüksekliğinde ve iki kilometreye iki kilometrelik bir alana sahipti.
  Görkemli bina tüm hızıyla devam ediyordu. Sadece köleler değil, aynı zamanda en modern ve güçlü olanlar da dahil olmak üzere birçok ekipman çalıştı. Üçüncü Reich büyük ölçüde güçlendi.
  Burada beş yüz ton ağırlığındaki Maus -3 tankını görebilirsiniz. Tabii ki, savaş kullanımı için çok ağır ve onu taşımak imkansız, ancak Berlin yakınlarında takılıyor. Ve ancak çok büyük bir bombanın nüfuz edebileceği bin milimetrelik bir zırh hayal edin.
  Pashka kurnaz bir gülümsemeyle kaydetti:
  - Patlayıcılarımız bu canavarı hemen kesecek! Savaş güçleri var - bir dakika içinde Hiroşima'ya atılan sekiz atom bombası. Ve bunların hepsi milimetre kareli ince bir kirişte!
  Alice detaylandırdı:
  - Eh, maksimum savaş modunda! Ve bu modda, blasterler çok fazla yıpranır. Daha az yoğunlukla daha iyi ve suyla şarj etmek bir milyonuncu orduyu yok etmeyi mümkün kılacaktır.
  Arkaşa ıslık çaldı:
  - Vay canına! Sadece süper!
  Pashka yerçekimi yönü bulucuyu açtı ve kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Şimdi Hitler'i anlamaya çalışacağız. Ses ve radyo sinyalleriyle!
  Alice, blasteri elinde döndürürken kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Hitler için maydanoz ve soğan olacak!
  Silahtan bir hologram uçtu - gümüş kanatlı güzel bir kız ve cıvıldadı:
  - Uyku vakti hikayesi ister misiniz genç bayan?
  Alice güldü ve cevap verdi:
  - Değil! İşte dondurma paketleri, reddetmem!
  Hologram kız üzgün bir şekilde cevap verdi:
  - Ne yazık ki, dondurmayı nasıl sentezleyeceğimi bilmiyorum!
  Alice huysuzca dedi ki:
  - Burada sadece öldürmeyi biliyorsun! Bu kadar tek taraflı olmak iyi değil!
  Kız öfkeyle şunları söyledi:
  - Öldürmek için değil, insanları tehlikelerden korumak ve onları beladan kurtarmak için! Hala çok genç bir kızsın ve fazla bir şey anlamıyorsun!
  Alice öfkeyle cevap verdi:
  "Şu anda, insanlığın talihsizlikten kurtarılması gerekiyor. Ya da en azından önemli bir kısmı!
  Hologram başını salladı ve onayladı:
  İnsanlığı kurtarmak için her zaman hazırız! Ve eğer yardıma ihtiyacınız varsa!
  Pashka sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Az önce arama motoruna Hitler'le ilgili verileri girdim. Burada bilgisayar muazzam bir hızla hiperplaziktir. Yakında bu alçağın nerede saklandığını öğreneceğiz!
  Alice sevinçle cıvıldadı:
  - Sinsi kötü adam planları,
  Ama asil bir kahraman daha güçlüdür...
  Ve kötü adam savaşta yenilecek,
  Ve iyilik her zaman kazanır!
  Pashka hesaplamaları aldı, programın kendisi Fuhrer'i arıyordu, radyo sinyallerini analiz ediyordu.
  Arkaşa öfkeyle tısladı:
  - Hiçbir yere gitmeyeceksin! Hitler bit gibi!
  Paşa muzaffer bir tavırla parmağını havaya kaldırarak dedi ki:
  - Bitti çocuklar!
  Alice ciyakladı ve belirtti:
  - İşte orada... Doğu Prusya'da, bir kurdun ininde!
  Paşka mutsuz bir şekilde mırıldandı:
  - Lanet olsun! Oraya gitmek için ne kadar!
  Arkasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bireysel anti-grav'lerimiz yarım saat içinde sohbet edecek! Ve gezegenler arası kuşaklar kullanılsaydı daha hızlı olabilirdi!
  Pashka hırladı ve alnına vurdu:
  - Bunu öngöremedik!
  Alice mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bütün fikrimiz sağlam bir macera!
  Paşa kararlı bir şekilde yumruğunu dizine vurdu:
  - SSCB'ye yardım etmeliyiz! Hadi uçalım!
  Ve bir kamuflaj alanının arkasına saklanan üç çocuk, Almanya'nın üzerinde uçmaya başladı.
  Bombalamadan neredeyse etkilenmeyen Üçüncü Reich bölgesi oldukça zengin ve bakımlı görünüyordu. Köle erkekler sokakları süpürdü, köle kızlar onları paçavralarla yıkadı. Örnek bir düzen hüküm sürdü. Sokaklarda birçok araba var, en prestijli ve tam tersi basit markalar. Hepsinden önemlisi, ünlü Volkswagen dizel motoru, ancak başka arabalar da var. Özellikle Mercedes, BMW, Renault, Pickup, Ford, Cadillac ve diğerleri. Almanya şimdiden neredeyse tüm dünyayı işgal etti. Ve başka bir özel damga: "Adolf Hitler". Bu en prestijli otomobil ve damla biçimli bir form, gaz türbinli motorlar, büyük hız ile ayırt edildi. Doğal olarak, bu seçkinler için.
  Ve sıradan işçiler Volkswagen'leri sürdü. Birçok Alman'ın kendi köleleri vardı. Ve insan gücü müzayedelerde satıldı. Bir çok siyahı, Arapları, Hintlileri ve diğerlerini anlar. Ama beyaz köleler de var.
  Reich müreffeh görünüyordu, ancak krematoryum fırınları bir yerlerde sigara içiyordu. Yahudiler ise yavaş yavaş yok edildi. Yüksek eğitimli bilim adamları bile sharashka üzerinde çalışmaya çekildiler. İşgal altındaki topraklarda gerilla savaşı neredeyse yoktu.
  Üçüncü Reich'ın prestiji ve gücü çok büyük ve işgalcilerin politikası oldukça esnek. Yerel güçleri devreye sokun. Alt bölgelerden gelen personele dayalı Üçüncü Reich tipi federasyon. Hem sopa hem de havuç üzerine bir imparatorluk kuruluyor!
  Pashka uçuş sırasında bilgisayarı açtı ve ekranda Kurt İni'nin görüntüsünü gösterdi. Sığınak gerçek bir saraya benziyordu.
  Üzüldü ve farklı yönlerde büyüdü. Hitler'in karargahlarından biri buradaydı.
  Haziran, yaz başı ve oldukça sıcak. Ve mermer zindanda serin. Ancak kışın Hitler genellikle Kıbrıs'ta, hatta yeni konutunun inşa edildiği İskenderiye'de kalır. Ve zaten Afrika'da birkaç tane var ve başka yerlerde de var.
  Ancak yaz aylarında, ele geçirilen Führer, Doğu Prusya'yı ve Kurt İni'ni tercih ediyor.
  Führer'in hayvanat bahçesiyle bir şeyler tartıştığı açık. Pashka çeviriyi açtı ve resmi büyüttü.
  Adolf Hitler kısa ama çok hareketli ve küçük bıyıklı bir adam. Konuşurken hareketsiz durmuyor, her zaman el kol hareketi yapıyor ve etrafta koşuyor.
  Şimdi patilerini sallayarak bir konuşma yapıyor;
  - Japonlarla birlikte dünyayı neredeyse tamamen fethettik. Sadece Bolşevik Rusya kaldı! Ve elbette kırılmalı, ezilmeli ve silahsızlandırılmalıdır! Bolşevizm tüm insanlık için bir tehdittir. Bu, imparatorluğumuz için tam ve potansiyel bir tehlikedir! Komünistleri ezmeliyiz! Artık dünyanın en iyi teknolojisine sahibiz. Ve farklı ülkelerden on milyonlarca piyade askeri. Jet havacılığımız benzersizdir. Sadece düşmanı kırmamız gerekiyor. Generallerim ne diyecek?
  Tank birliklerinin baş stratejisti Guderian, kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Ana tankımız E-50, ana Sovyet aracı T-34'ten kesinlikle daha güçlü. İstihbarat verilerine göre, düşmanın hizmette yüz binden fazla tankı var. Ama bunların çoğu eskimiş, yıpranmış veya hafif arabalar. E-50, T-34-85'i beş kilometreden önden delme yeteneğine sahiptir. Ve en son modifikasyondaki canavarımızın Sovyet makinesi, gemide bile yakın mesafeden ateş etmeyecek. E-50 sınıfı "U" tankı 170 mm ön zırha ve 250 mm ön zırha sahiptir ve kimse onunla başa çıkamaz. 1500 beygir gücündeki bir motor, yetmiş tonluk bir ağırlık ve 105 mm'lik bir tabanca ve 100 EL'lik bir namlu uzunluğu ile bile mükemmel hareket kabiliyeti sağlar.
  Hitler, tank stratejistinin sözünü kesti:
  - Ben onu çoktan biliyorum! Üçüncü Reich'ın gücü teknolojide değil, ruhtadır! Korkmazsak her şeyi yapabiliriz. Ruslar IS-3'ü tehlikeli bir silahla aldı. Ama yine de ondan korkmuyoruz. Sovyet meydan okumasına cevap verecek bir şeyimiz var. Ve kesinlikle kazanacağız! Neden yeni silah türlerimiz var? Tank "Maus" -3 hala çiçek. Herhangi bir metali kıracak ve düşmana Kuzma'nın annesini gösterecek yeni bir elektromanyetik silah kullanıyoruz!
  Kısa bir duraklama oldu. Kızlar kısa, beyaz etekli ve yalınayak içeri girdiler. Bronzlaşmışlardı ama görünüşte Avrupalı oldukları belliydi. Çıplak buzağılar ve çıplak tabanlar kölelerin statüsünden bahsediyordu. Ama aynı zamanda kızlar sarı saçlı, kıvrımlı ve güzeldi. Egzersiz yapmaya zorlandılar ve diyete devam ettiler. Böylece güzellik ve zarafet standartları gibi görünüyorlardı.
  Hitler alkolü sevmediği için kokteyl ve meyve suyu ikram ettiler. Führer kendine bir portakal ve birkaç çikolatalı kek aldı.
  Tatlı kütleyi şiddetle çiğneyip suyu içen kanlı diktatör konuşmayı kesmedi;
  - Yeni tanklarımız mükemmel. Düşman için aşılmazdırlar ve devasa bir mesafeden düşmanı delip geçerler. Özellikle 285 mm ön zırha ve 128 mm 100 EL topuna sahip Tiger-3. Bu gerçekten devasa ve ölümcül bir güç! Hangi, eğer çarparsa, o zaman vuracak, böylece kimseye biraz görünmeyecek! Ruslar arasında üretime yeni giren övülen IS-3 bile bize düşman olmayacak!
  Hayvanat bahçesi patilerini hep bir ağızdan kaldırdı:
  - Selam Führer!
  Şeytani diktatör konuşmaya devam etti:
  - İşgal altındaki topraklarda acımasız bir rejim hüküm sürmeli. En ufak bir ihlal için yerlileri cezalandırmalıyız. Polis neden dahil olmalı? SSCB'yi yirmi, yirmi beş eyalete böleceğiz. Kukla hükümetleriyle Üçüncü Reich federasyonuna girecekler. Koloniler gibi bir şey olacak. Ancak işgalci yetkililerimiz onların üzerinde duracaktır. Dünyanın en büyük imparatorluğunu kuracağız! Daha doğrusu, dünyanın en büyük imparatorluğu zaten var. Ama içine başka bir blok koymanız gerekiyor!
  Hayvanat bahçesi tekrar onayladığını mırıldandı. Hitler ellerini salladı ve devam etti:
  - Partizanlara karşı mücadeleye özel önem vermeliyiz. Öldürülen her Alman için, her yaralı elli için yüz yerel sakini vurun. Ve bu sıradan için! Subaylar için on kat, generaller için yüz kat daha öldüreceğiz!
  Ve yine alkışlar ve ayakta alkışlanır.
  Führer çok memnun görünüyordu ve homurdandı:
  - Hepsini yırtacağım! Herkesi parçalayacağım! Yeni silahlarımız benzersiz Belonzi diskleri. Laminer bir jet ile aerodinamiktir ve pratik olarak yenilmezdir. Uçan daireler, neredeyse tüm düşman savunmalarını parçalayabilir ve parçalayabilir. Ve onlardan kaçabilecek bir uçak değil!
  Hayvanat bahçesi bir ses çıkardı, bağırarak:
  - Fuhrer'e şan! Herkesi yok edeceğiz!
  Pashka, parmağını şakağında döndürerek yorumladı:
  - Bu adamlar bir psikiyatriste kaydolmayı hak ediyor!
  Alice bunu yanıtladı:
  - Daha kötüsü! Bunlar zihinsel olarak oldukça normal alçaklar!
  Arkaşa şüphelendi:
  - Kötülük zihinsel bir anomalidir! Mantıklı bir insanda, iyilik için en yüksek çaba!
  Pashka cevap olarak aniden şarkı söyledi:
  Yıkım tutkudur
  Hangi güç olursa olsun!
  Güç her zaman başkasının kanını içmiştir!
  Hitler pastasını bitirdi. Ve kemerinden bir kırbaç çıkardı. Hiç düşünmeden kızları çıplak bacaklarına alıp kamçıladı. Çığlık atıp dizlerinin üstüne çöktüler. Bir numaralı Nazi homurdandı:
  - Size zarar vereceğim beyler! Daha doğrusu, kölesiniz - sonsuza kadar!
  Ve yine nasıl kükreyecek, sırtında bir kamçıyla güzellikleri ısıtacak.
  Paşa bağırdı:
  - Piç! Kadınlara vurmaya nasıl cüret edersin!
  Alice agresif bir şekilde başını salladı.
  - Yoldayız! Şimdi faşistlere Kuzma'nın annesini gösterelim!
  Üçlü adamlar devasa kalınlıkta duvarları olan devasa bir sığınağa uçtu. Savaşçı çocuklar neredeyse görünmezdi. Sadece hızlı hareket havada belirli bir türbülansa neden oldu. Ve kırılan havanın biraz eğriliğini görmek mümkündü.
  Duvarlarda korumalar vardı. Uzun, güçlü SS adamları. Pashka blasterini salladı ve homurdandı:
  - Gece yarısı saatinde kurbanı bekleyen ölüm karşısında kara bir kuzgun!
  Alice silahını salladı ve onayladı:
  - Kara korsanları, sizin için hesaplaşma saati geldi!
  Agresif bir şekilde sırıtan Arkasha, tısladı:
  - Führer %100 psikopat!
  Ve böylece savaşçı üçlüsü kılıklarını çıkardı. Ve sanal bir oyundaymış gibi koridorlarda ilerledi. Ve silahları bir zafer şarkısı söylerdi... Enerji akımları fıçılardan uçtu ve kendilerini Alman nöbetçilerine gömdüler. Tepki olarak refleks olarak ateş açtılar. Mermiler güç alanlarına çarptı ve sekti.
  Ama Alice ve arkadaşları bir sarsıntı hissettiler. Kız bağırdı:
  - Hayır, kahrolası faşistler halkımıza boyun eğmeyecekler!
  Ve tekrar blaster düğmesine basın. Ancak ışınlar Fritz'e zarar vermedi. Sanki basit ışık huzmeleriymiş gibi.
  Paşa öfkeyle bağırdı:
  - Sorun ne?
  Kanatlı güzel bir kızın hologramı belirdi. Gıcırdadı:
  - Genç şövalyeler, görünüşe göre canlılara zarar vermek mi istiyorsunuz?
  Pashka agresif bir şekilde kükredi:
  - Nazileri öldürmek istiyoruz! Bana bir savaş rütbesi ver!
  Hologram soğuk bir şekilde cevap verdi:
  - Güzel çocuklar! Bunlar akıllı yetişkinler! Ve görebildiğimiz kadarıyla reşit olmaktan çok uzaksınız, yani askeri silah kullanma hakkınız yok!
  Paşa hırladı:
  - İşte bir tane daha! SSCB'yi kurtarmalıyız!
  Alice ciyakladı:
  - Lütfen Nazileri öldürmemize yardım edin!
  Alice'in blasterinden kanatlı güzel bir çocuğun hologramı belirdi ve gıcırdadı:
  - Sakin ol kızım! İnsanları öldüremezsiniz!
  Pashka ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Bunlar insan değil! Öldürülecek bir şey değiller! Onları diri diri yakmak yetmez!
  Patlayıcının elektronik çipindeki hologramlı kız gıcırdadı:
  - Dikkat et evlat! Açık bir psikozunuz var!
  Paşa hırladı:
  - Elektrikli süpürgeyi kapat!
  Alice ayağını yere vurarak homurdandı:
  - Ne yapacağız?
  Paşa önerdi:
  - Güç alanını koçbaşı olarak kullanalım!
  Arkaşa başını salladı.
  - Enerji rezervi uzun süredir burada, onları özel olarak şarj ettim!
  Paşa ciyakladı:
  - Tam güce gidelim!
  Alice parmağını mini tarayıcının üzerinde gezdirdi ve şarkı söyledi:
  - Olur! Olur! Şanstan ayıran şey sadece bir önemsememek!
  Pashka coşkuyla şarkı söyledi:
  - Şansımıza yardım edemeyiz! Tanrıların yarı tanrıları ile yoldayız!
  Beyler, blaster çalışmadığı için bir güç alanı kullanmaya karar verdiler. Tam güce açtılar ve aynı zamanda titreşimli moda getirdiler. Birkaç faşist görünmez bir sopa tarafından vuruldu ve geri atıldı.
  Arkashka memnun bir şekilde gülümseyerek şöyle dedi:
  - Şans saati!
  Alice onayladı:
  - Ateş etme zamanı!
  - Şans saati!
  Alice ciyakladı:
  - Anavatan düşmanlarını öldüreceğiz!
  Sonra çocuklar aygır gibi koştular. Onlar ruh hali kahramanlarıdır. Ve saldırıda.
  Paşa tısladı:
  - Bizi ileriye doğru takip edin
  Milyonlarca düşman olmasına rağmen - ikramiye!
  Alice gülerek onayladı:
  - Her zamanki gibi hücrelere haçlar koyduk!
  Arkaşa tweet attı:
  - Ne de olsa Nazileri süpürmek harika bir oyun!
  Paşa dişlerini gıcırdattı:
  - Bu girişte daha fazlasını kazanabiliriz! Ödül büyüdü hatırlayın!
  Ve çocuklar koro halinde kükrediler:
  - Harika ikramiye!
  Ve hücum dürtüleri gerçekten çok güzel! Ve hücumda iyiler.
  Burada koridorlar boyunca hareket ediyorlar. Makineli tüfeklerle ateş ediliyorlar. Ancak çocuklar provokasyonlara cevap vermezler. Kuvvet alanı, mermiler üzerinde bir miktar etkisi olan bir H-bombasını tutabilir.
  Alice dişlerini göstererek agresif bir şekilde not etti:
  - Askeri gücümüz!
  Pashka, ateş ederek veya daha doğrusu Fritz'i görünmez bir sopayla iterek onayladı:
  - Akıl ve irade gücü!
  Arkaşa, şunları kaydetti:
  - Hitler yeraltında, yedinci katın derinliklerinde.
  Alice detaylandırdı:
  - Ya tersi olursa?
  Arkaşa onayladı:
  - Elbette, eksi yedi!
  Paşa gülümseyerek şunları söyledi:
  - Rüyada kendini çok kötü bir alametten aşağı inerken görmek düşünüldüğünde!
  Alice öfkeyle homurdandı:
  - Ve eğer işaretlere inanıyorsanız, burnunuzla kalabilirsiniz!
  Bir başka Nazi'yi güç alanıyla vuran Arkasha meraklandı:
  - Ve söz nereden geldi - burnunla kalabilirsin?
  Alice ciyakladı:
  - Neresi?
  Pashka homurdanarak birkaç Almanı makineli tüfekle yere serdi:
  - Bir deveden!
  Alice bir güç alanıyla üç SS askerini vurdu ve homurdandı:
  - Naber!
  Pashka, Nazileri bir güç alanıyla ezerek bağırdı:
  - Çikolata!
  Alice gıcırdayarak bir başka Fritz'i namlu altı bomba atarla yere serdi:
  - Kimin için?
  Pashka aynı anda beş SS askerini yere indirdi, homurdandı:
  - Oğlun için!
  Alice, Nazileri bir güç alanıyla ortak bir yığına atarak gıcırdıyordu:
  Ona ne kadar göndermeliyim?
  Nazileri deviren Arkasha, ciyakladı:
  - Pudov beş!
  Pashka, Nazileri devirerek bağırdı:
  - Daha iyi altı!
  Alice, Fritz'i ezerek şunları yayınladı:
  - Daha fazla yiyemezsin!
  Arkaşa bu konuda hemfikirdi:
  - Sen küçük bir kızsın!
  Alice güç alanını tam güçte açtı. Faşistler baş aşağı uçuyor. Kapı kırıldı. Ve arkasında Cheetah tankı duruyordu. Aynı zamanda yepyeni bir araba. Hafif, sadece 40 metre yüksekliğinde. Ama çevik. Bin beygir gücünde bir gaz türbini motoru vardı ve kendisi on ton ağırlığındaydı. Dünyanın en hızlısı olmasa da belki de en hızlı arabalarından biri.
  Tank, 88 mm'lik topunu ateşlemeyi başardı. Alice bir mermiyle geri atıldı, ancak alan darbeyi yumuşattı. Pashka, faşisti görünmez bir sopayla harekete geçirdi. Elastik alan düşmanı geri attı ve havada dönerek uçtu.
  Alice cıvıldadı:
  - Patinaj, başarıyla patinaj! Beni aldı!
  Pashka yanıt olarak öfkeyle şarkı söyledi:
  Ve kavga yine devam ediyor
  Hiperplazma ateşi kaynıyor...
  Ve Lenin çok genç -
  Kılıçlarla saldırır!
  Bir Alman tankı duvara çarpıp patladı... Evet, Fritz gerçekten şanssızdı.
  Arkaşa tweet attı:
  - Anavatan gençliği adına,
  Gerçek için hayat yedek değil ...
  Biz bu hayatta erkeğiz,
  Sadece yol boyunca gerçekle!
  Ve işte yine saldırıya geçti ve çocuk bir düzine faşisti bir güç alanıyla doldurdu.
  Çocuklar koridorlardan geçerek Hitler'e doğru süründüler. Çok mücadelecidirler. Üçlemeyi bırakmayın.
  Alice coşkuyla ciyakladı:
  - SSCB'mize şan! Erkeklere örnek olalım!
  Pashka başını salladı, güç alanı duvara çarptı. Böylece granit bile çatladı. Terminatör çocuk hırladı:
  - Hadi herkesi ezelim! Hadi boğulalım!
  Nazileri deviren Arkasha, düzeltti:
  - Hepsi değil, sadece Naziler!
  Paşka kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Tarih yazıyoruz
  Bugün barikatlar, yarın krematoryum...
  Alice, Nazi'yi vahşi bir güçle ezdi ve cıvıldayarak onu motosikletle birlikte yere devirdi:
  Yeni bir dünya inşa ediyoruz
  Ve geçmişi inkar et...
  Tahtı yükseltmek - gülünç kaba!
  Fritz'i deviren Arkasha, açıkladı:
  - Aksine, insanlığı tehditlerden kurtarıyoruz! Aslında, Nazi köleliğinden daha kötü ne olabilir?
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  haklısın oğlum! Bu korkunç!
  Arkasha rahatsız oldu:
  - Ben senin oğlun değilim! Biz yaşıtız!
  Pashka bir düzine Naziyi tek vuruşta yere seriyor. Üçünden ölü sinekler gibi duvara çarpıp şarkı söyledi:
  - Cesur bir çocuktan daha güçlü olan,
  Oğlanları sayın...
  Faşistlerin tümseklerini dolduruyoruz,
  Bu yeminle komünizme bağlıyız!
  Alice, Nazilerin üzerindeki güç alanını bastırdı ve ciyakladı:
  - Anavatan'a şan, şeref! Anavatanımız!
  Arkasha, Fritz'i ezerek şiddetle onayladı:
  - Kampa gittik! İleri komünizmle!
  Alice, Nazilere yapılan saldırıda cıvıldadı:
  Ruh, kalp ve ver,
  Biz kutsal Vatanımız...
  Altın kanatlı melek -
  Bize hayatta mutluluk ver!
  Ve yine, kız savaşçı başka bir hedefi vurdu. Bu durumda, kendinden tahrikli tabanca E-5. Ve bu küçük ama ısıran arabayı devirdi.
  Çocuklar Hitler'e daha da yakınlaştılar. Çok sinirli ve sertlerdi.
  Coplar gibi güç alanlarıyla hareket eden Pashka, şunları kaydetti:
  - Yeni dönem geldiğinde kolera ortadan kalkacak!
  Arkasha gülerek kaydetti:
  - Ve kolera çoktan ortadan kayboldu! Burada sadece onu görmeyi başaramayan bir çocuksun!
  Ve kızıl saçlı çocuk, Nazileri bir demet yığının içine attı.
  Pashka öfkeyle ciyakladı:
  - Yeni ilerleme olacak!
  Ve yine, bir güç alanı olarak, alacak ve yükleyecektir.
  Alice öfkeyle ciyakladı:
  - Anavatan kutsal kutsallığı,
  Onur adına tutacağız,
  Ve savaşlarda birliği koruyacağız -
  Sonsuza kadar Rusya ile birlikte olacağız!
  Arkaşa bu konuda hemfikirdi:
  - Atalarımızla birlikte, tüm insanlık adına!
  Ve yine bir güç alanıyla faşist kundağı motorlu bir silahı düşürdü!
  İşte zaten yolda Hitler'in ofisi. Hedefe ulaşılacak gibi görünüyor. Pashka refleks olarak bir blaster çıkardı ve hemen bir hologramı parlattı. Peri şeklindeki kız etrafına baktı ve ciyakladı:
  - Burada ne yapıyorsun?
  Paşa gülerek cevap verdi:
  - Faşist pisliği yok edin!
  Hologram vahşi bir öfkeyle tısladı.
  - Ne? Sen deli misin? İnsanlara zarar veriyorsun.
  Başka bir faşisti bir güç alanıyla dümdüz eden Alice, homurdandı:
  - Bunlar insan değil, hayvanlardan beter!
  Hologram, rengi kırmızıya çevirerek böğürdü:
  - Siz delisiniz! Küçükler çılgın!
  Pashka şiddetle hırladı:
  - Bize yardım edemiyorsan kapat!
  Hologram fark etti:
  - Akıl hastasısın ve etkisiz hale getirmen gerekiyor!
  Ses boğazına takılınca Pashka kendini çok daha güçlü ve daha sert ifade etmek istedi. Ve çocuğun vücudu dondu.
  Alice ve Arkasha da etlerinin sıkıştığını ve görünmez ama inatçı bir örümcek ağı gibi onu sardığını hissettiler.
  Savaşçı çocuklar hareket edemiyor ve ses çıkaramıyorlardı. Ve hologram çığlık attı:
  - Bir süre bilinçlerini kapatıyorum ve alanları zorluyorum. Bırakın yetişkinler akıl hastası çocuklarla nasıl başa çıkacaklarını bulsunlar.
  Alice'in gözünü kırpacak zamanı yoktu, çünkü bilinci anında kapandı ve karanlığa daldı.
  . BÖLÜM 3
  Alisa Selezneva uyandı. Sırtımın altında soğuk ve sert hissettim. Kız zorlukla gözlerini kapattı. Ve ilk başta hiçbir şey görmedim, çok karanlıktı.
  Yakınlarda zincirler çınladı ve Pashka'nın sesi duyuldu:
  - Anti-pulsar, bodrumda mıyız?
  Alice sağ çınladı. Arkasha'nın sesi duyuldu:
  - Fena değil! Bilekliklerde kollar ve bacaklar!
  Alice de ayak bileklerinde ve ellerinde kelepçeleri hissetti. Onu hissettim. Evet, bunlar zincirler ve çok kalın olanlar. Her halka bir yetişkinin eli kadar kalındır. Ayakları çıplak ve vücudunda pijama gibi bir şey var.
  İmparator Zlatovlas'ın esaretini hatırladım. Ama orada yumuşak yataklara yatırıldılar ve pranga takmadılar. Ve burada bağlılar. Lanet olsun, boynumda bir zincir var.
  Pashka da şunu hatırladı:
  - Evet, Zlatovlas çok daha rahattı!
  Alice gözlerini kaçırdı:
  - Nu, artık kaçınmamamız gereken prosedürler!
  Pashka zincirlerini şıngırdatarak cesurca ilan etti:
  Pekala, onlara söylemeyeceğim! Bana kaynak makinesiyle işkence etsinler!
  Arkaşa şunları önerdi:
  - Büyük olasılıkla bir akım olacak! Ve çok acıyor!
  Alice ciddi bir şekilde belirtti:
  - İşkenceden korkmuyorum! Korkarım acı çeken bir kız gibi ağlayacağım!
  Paşa gülerek cevap verdi:
  - Ve sen bir kızsın! En gerçek!
  Alice ciddi bir şekilde cevap verdi:
  Ama cesaretim yok! Ve Paşa da!
  Arkaşa şunları önerdi:
  "Belki de zincirleri kesmeyi denemeliyiz?"
  Paşka kıkırdadı ve çıplak ayağını taş zemine vurdu:
  - Nasıl? Dosyamız yok, bıçağımız bile yok!
  Arkasha mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Zincirin bir halkasını diğerine sürteceğiz. Kesmezsek, en azından ısınırız!
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  - Burada, büyük olasılıkla bir zindan ve soğuk!
  Çocuklar işe koyuldu. Alice bir halkayı diğerine sürttü. Aynı zamanda ayakları çok üşümesin diye tabanları bir araya getirdi. Külkedisi'nin çıplak ayaklı elbisesinde bir macera yaşadı, ama pek hoş değil. Genel olarak, Alice ve üç arkadaş gerçek zamanın dışına çıkmış gibi görünüyor. On iki yıllık okul çocukları ve sonsuz çocuklar olarak kaldılar. Diğerleri büyüdü. Garip bir fenomen. Sanki aynı anda onlarmış da onlar değilmiş gibi.
  Alice bile şarkı söyledi:
  - Ben ve ben değil - temel aynı! Birden anladık!
  Paşka kabul etti ve ekledi:
  - İnsanlar arasındaki çatışmalar
  Eski dünya dolu
  Ben varım ve onlar ateşler yakıyorlar,
  Ve bu ciddi!
  Arkasha, Alice'i güvenle destekledi:
  - Savaşsız bir dünya yarattık,
  Eski çatışmalar yok...
  Şimdi aşk hüküm sürüyor
  Sadece bir kalıntı ile düşmanlık!
  Paşka öfkeyle şunları söyledi:
  - İşte faşistler! Her şeyi aldılar ve yiyecek bir şey getirmediler!
  Alice iç çekerek cevap verdi:
  - Biraz ısırgan çorbası ve bayat ekmek olacak.
  Arkaşa şunları önerdi:
  - Şimdilik zincirle çalışalım ve bundan sonra ne yapacağımızı dikkatlice düşünelim.
  Alice kaşlarını çattı ve daha çok ovuşturdu. Metal bile karanlıkta parıldıyordu.
  Kız kitaplardan hapishaneden nasıl kaçılacağını hatırlamaya çalıştı. Fikirler farklıydı. Kont Montecristo? Pekala, onlara koridordan geçmeleri için bunca yıl kim verecek? Ek olarak, büyük olasılıkla Almanlar hücreleri arayacaktır. Ayrıca, hala zincirlerden kurtulmanız gerekiyor.
  Filmde rol: "Ölü adam ne dedi?". Ama orada genellikle gerçek dışıdır. Basit bir kadının bu kadar çabuk bir tünel kazması olası değildir. Ve yine, ona kim zaman verecek! Özellikle burada beton, hatta betonarme.
  Alice ne kadar aptalca birkaç klon yaptığını hatırladı. Ve bu modeller oldukça kötü çıktı. Termokuark pillerin biyoenerjisinin yaptığı budur!
  Alice fısıldadı:
  - Bir, iki, üç! Klonu kır!
  Pashka alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Ve klonunu daha çok beğendim! Beni sevdi!
  Alice yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Aşk bir şeydir
  Bir yetişkinde ne olur!
  aşk nedir
  Eskimo'dan daha tatlı olan ne...
  Paşa cevap verdi:
  - Ve hayatta olur, derler!
  Alice ciyakladı:
  - Ama bu kesin, erkekler için bir sır!
  Ve gülmek ... Daha eğlenceli hale geldi. Sadece soğuk. Özellikle çıplak ayakla çocukların ayakları üşür.
  Burası pek rahat değil. Yerli pigmelerin Krina gezegeninde spor ayakkabılarını çıkarmamış olması iyi. Aksi takdirde, Alice bacaklarını kana bulayacaktı. Külkedisi olarak yalınayak yürüme deneyimi hoş değildi. Evet ve Rusty Field Mareşal adasında zor zamanlar geçirdi. Dağ patikalarında koşmaktan ayak tabanlarım kaşındı.
  Bu arada, maceraları hakkında bir film yapıldı. Ve ortak değiştirdiler. Eski zamanlardan bir büyükbaba vardı, ama Baba Yaga ortaya çıktı. Ve böylesi daha da iyi! Alice filmi çok beğendi. Gerçeğinden hem daha komik hem de daha komikti.
  Sonra kasırga miktarlarında filmler çekmeye başladılar.
  Bu ilerleme zamanı. Burada kendinize bir hikaye yazın ve ekran uyarlama programını açarak indirin. Farklı film uyarlama modları olabilir: kelimesi kelimesine, serbest stil, fantezi stili, antipode, dayalı, Dumas tarzında vb.
  Örneğin Alice, "Tom Amca'nın Kulübesi"ni indirdi, sonra kendini kadın kahramanların sayısıyla tanıştırdı. Ve birkaç Rus-Kundo hilesiyle gösterildiği gibi, kötü efendi ve iki gözetmen. Kendilerinden geçtiler ... Ve Alice dişlerini gıcırdattı:
  - Afrika korkunç, evet, evet, evet! Afrika tehlikeli! Evet! Evet! Evet! Çocuklar gelin - Tom'a yardım edin!
  Ve yine de HyperInternet'in sanal matrisinde kötü adamları gündeme getirebilirsiniz. Burada Alice, örneğin, en haşhaş başlı kiliselere kusacağı için Khan Batu'yu aldı.
  Evet, o zaman özellikle Paşa ile yollarını ayırdılar. Ve matristeki hızları bir çitadan daha dik. Ve onlarla birlikte Gromozeka. Patlayıcılar, yayıcılar, bir hiperplazma bombası fırlatıcı ve daha fazla Jedi tarzı ışın kılıcı getirdi. Peki, sanal Moğol-Tatarları yok edelim.
  Bu kavgaydı.
  Gromozek repertuarında. Ve bu Tatarları kasnaklarmış gibi dövüyor, matriste böyle bir yanılsama. Ve her şey çok doğal. Alice bile çıplak parmaklı metal jantlar. Ve matriste, herhangi bir dövüş becerisi ortaya konulabilir ve farklı bedenler tarafından kullanılabilir. Yetişkin bir vücuda sahip olabilirsiniz ve bir anda tüm bir uçak gemisini kaldırıp fırlatabilirsiniz.
  Alice zincirleri daha kuvvetli bir şekilde ovuşturdu... Kız paslı robotları kandırabileceğini, yapabileceğini ve Nazileri parmağıyla kandırabileceğini söyleyerek kendini teselli etmeye çalıştı.
  Pashka bu şekilde karantina olmadığını anladı ve uzay korsanlarına liderlik edebildi. Doğru, o kadar basit değildiler ve kutuda bütün bir müfrezeyi taşıdılar. Ve bir noktada, maceralar bir Amerikan sinemasındaki gibi oldu - aniden kötülük devraldı ... Ama yine de iyi kazanır!
  Ve iyi filmlerde hep böyledir. Kötülük genellikle kaybeder, ancak tek seferde değil. Ve anti-kahramana bir şans verilmeli!
  Pashka zincirlerle çalıyor. Bağlantıları ovduğunuzda ısınır, ancak ayakkabısız ayaklar en hızlı şekilde soğur ve tabanları tabana sürtünür. Yeraltındalar, burada yazın bile bodrum katı soğuk.
  Alice, Edmond Dantes için bir yeraltı hapishanesinde yaşamak nasıl bir şeydi, diye düşündü. Orası dondurucu soğuk, özellikle kışın! Evet, biraz can sıkıcı. Ve orada on dört yıl geçirdi!
  Ya da belki Naziler onları soğuktan ve açlıktan öldürmek istiyor?
  Ancak, aslında, Fuhrer meşgulken. 22 Haziran 1946'da SSCB'ye yapılan saldırıyı iptal etmeyecekti. Esirlerin çocuk olduğunu öğrenince de kahkahayı bastı ve şöyle dedi:
  - Bir süre karanlıkta, zindanda oturmalarına izin verin - akıllarına gelsin!
  Ve yine işgali hazırlayarak emirler vermeye başladı. Stalin, elbette, savaştan kaçınmaya çalıştı. Neredeyse tüm dünya ona karşı ve pratikte kazanma şansı yok. Almanların çok daha fazla piyadesi ve çok daha gelişmiş tankları var. Seferberlikler hesaba katıldığında bile, Stalin'in ordusu yaklaşık on iki milyon askerden oluşuyordu. Ve Hitler, çoğu yabancı ayaktakımı olan otuz milyonluk yalnızca ilk kademede. Ancak Kızıl Ordu, birinci kademede başka bir yirmi beş milyon askerin samuraylar tarafından konuşlandırıldığı ve fethedilen halkları ve Çinlileri harekete geçirdiği Uzak Doğu'yu da savunmalıdır.
  Yani SSCB parlamıyor. Tanklarda yaklaşık eşitlikle, Üçüncü Reich ile Alman araçları daha ağır, daha güçlü ve daha yeni. Ek olarak, Sovyet tanklarının bir kısmı eğitimli mürettebata sahip değil. Havacılıkta, Üçüncü Reich hem sayı hem de nitelik olarak çok daha güçlüdür, ayrıca Japonya'nın kolonileri vardır. Hayır, buna karşı koyamazsın!
  Ve bunu fark eden Stalin, orduyu harekete geçirmesine rağmen provokasyonlara tepki vermemeye çalışıyor.
  Ama Kızıl Ordu savunmaya hazır mı? Sonuçta, ona daha fazla saldırması mı öğretildi?
  Doğru, Molotof hattı yıllar içinde güçlendirildi ve donatıldı. Kısmen restore edilmiş ve Stalin'in çizgisi. İki ana savunma hattı oluşturdu. Az ya da çok güçlenmeyi başardık. Ve şimdi hayatlarını pahalıya satmaya hazırlar.
  Ancak pratikte kazanma şansı yoktur. Bu güç ve nüfus karşısında yeterli hammadde olmasına rağmen yeterli insan kaynağı olmayacaktır.
  Yani Alice ve adamların zamanı varken. Ama elbette bu sefer onların aleyhine işliyor. Zincirler çok kalın, metal alaşımlı ve yavaş kesilmiş. Ve her dosya onu alamaz.
  Ve yemek ve içmek istiyorum. Alice, paslı mareşal adasında kendisinin de nasıl acıktığını hatırladı. Ama er ya da geç onu zaten bulacaklardı. Robotlar uzay çağında nereye gidecek? Güçlü bir şekilde dolaşamazlardı. Ancak açlık ve susuzluk hissi hatırlandı.
  Ve Alice'in çok fazla macerası yok mu? Uzay çağının diğer erkek ve kız çocukları, komünist topluluk çok daha huzurlu bir yaşam sürüyor ve sadece hipernet matrisinde maceralar yaşıyor. Orada her şey gerçekten mümkün. Örneğin, romanda Pashka: "Kaptan Rip-Head içeri girdi."
  Orada her türlü uydurma var, ama gerçeklik yanılsaması tamamlandı. Sanki bir zaman makinesinde seyahat ederken her şey gerçekmiş gibi. Tam bir RPG türü. Oyun edebi bir eser ve duyum yanılsaması olduğunda tür budur.
  Aslında neden yanlış zamana tırmandılar. Hypernet'e girin ve bu faşistleri yok edin. Ve burada gerçekten ölebilirsin. Ve dinmeyen acıyı deneyimleyin.
  Alice, elbette, yirmi birinci yüzyılın başlarındaki ortalama bir çocuktan daha ileri düzeydedir. Sekiz dil bilgisi ve neredeyse yedi metrelik uzun atlamasıyla herkesi nasıl etkiledi! O zamanlar şimdi olduğundan daha gençti. Ancak bir fil bile bu kalınlıktaki zincirleri kıramaz. Dövüş sanatlarında olanlar ve o ve Arkashka ile Pashka sadece matriste uzmanlar, aksi takdirde özellikle düşkün değillerdi. Dolayısıyla SS askerlerini çıplak elleriyle yere sereceklerini düşünmek saflık olur.
  Alice kendini gördü ve içini çekti. Örneğin, daha erken çocukluk döneminde uzay korsanlarını yenmeye nasıl yardım etti ve üç kaptanı kurtardı. Ama o zamanlar daha çocuktu. Ama belki isterse. Görünmezlik şapkası işe yaradı. Ve görmediği ve yaşamadığı şey. Bir de zaman yolculuğu ve hayatınızın en mutlu anına gidebileceğiniz haplar vardı.
  Alice, Pashka ve Arkasha, herkes gibi olmadıklarını anladılar. Ve normal çocuklarla pek çok olağandışı macera yaşanmaz. Ve bir zaman döngüsünde sıkışmış görünüyorlar. Okulda hala on iki yaşında görünüyorlar, ancak dünya değişiyor ve akranları büyüyor. Örneğin daha önce, sanal matrisin olanaklarını bilmiyorlardı. Ve şimdi kesinlikle her şeyi oynayabilir. Hatta kendinizi Yüce Tanrı ve evrenin Yaratıcısı gibi hissedebilirsiniz.
  Parlak bir geleceğin komünist dünyasında, Tanrı'nın tamamen insan icadı olduğu uzun zamandır kabul edilmiştir. Her ne kadar hiç kimse Evrenin Yüce Yaratıcısı olmadığını kanıtlayamamış olsa da. Tabii ki, hem İncil hem de Kuran, çağının önyargılarına kapılan insanlar olan Yüce Yaratıcı hakkında tamamen insani, eski fikirlerdir. Ve elbette, örneğin Tanrı'nın günahkarları sonsuza dek ateşte kızartması aptalcadır. Ama burada, örneğin, Evrenimizin akıllı varlıklar tarafından yaratıldığı fikri var. Ya da belki de her şeye gücü yeten ayrı bir kişi.
  Alice çok okudu ve örneğin maddeyi enerjiye ve enerjiyi maddeye dönüştürmenin mümkün olduğunu biliyordu. Bir gram maddenin yok edilmesi, Hiroşima'ya atılan iki atom bombasının enerjisini verir ve iki atom bombasının enerjisi bir gram gerçek maddenin kendisini yaratabilir.
  Ancak bir gram maddeden, tamamen teorik olarak, Hiroşima'ya atılan dört milyon atom bombasının enerjisini termokuark senteziyle çıkarmak mümkündür. Ve termopreon füzyonu ile Hiroşima enerjisine atılan sekiz trilyon atom bombasını kullanın.
  İşte bu kuvvet! Bu harika!
  Böylece gerçekten madde ve evrenler yaratmak mümkündür. Her halükarda, yirminci yüzyılda maddeden madde yaratmanın ve onu çoğaltmanın mümkün olduğu teorik olarak kanıtlandı.
  Alice, matrix'te çok parlak bir yaratıcıydı. Tabii ki bu bir illüzyon. Ancak, bir dizi dahil olmak üzere tanrıların-demiurges silahlarının hiperfütürizm oyunlarında tam cephanelikler var: Theoblasters, Hypertheoblasters, Hypernadtheoblasters ve diğer çok havalı cephanelik. Alice'in bu harika silahı denemeye vakti olmadı. Ama bunu kesinlikle yapacak.
  Hayır olmasına rağmen, Hyperteoblaster ateşlendi ve tüm sanal evren dönüştürüldü.
  Matrix'te bu iyidir, kim olmak istersen o olabilirsin. Örneğin, o bir kızdı ve bir erkek oldu. Ve tam tersi... Kuş, kelebek, hatta yedi başlı ejderha olmak daha da havalı! Ne kadar büyük! Matris dünyasında ne var. Burada, örneğin, en eski Süper-hit - "Peki, bekle!".
  Burada bir tavşan olabilir ve bir kurda polis copuyla kafasına nasıl vurabilirsiniz.
  Peki ya bir kurt? Belki kaplanlar daha iyidir? Ya da kaplan fareleri? Son hayvan farklıdır. Bazen bir dağın büyüklüğü bile büyür! Böyle bir dinozor hayal edin!
  Alice titredi... Babasının nasıl kaplan farelerle bir kafese tırmandığını hatırladı ve sonra onun için korkmaya başladı. Ve gerçekten, tarayıcılar kullanılabilirken kuyrukları hissederek ölçmek aptalca. İlk kez seyahat etmek korkutucu. Yine de, Alice çok şey başardı. Robotlar onu ördüğünde telin çıplak bileklerine nasıl battığını hatırladı. Derideki izler bile kaldı, ancak hızla kayboldu. Gelecekte, yaralar ve sıyrıklar, ilaçsız bile, yirminci yüzyılın başında olduğundan çok daha hızlı iyileşir ve ciltte iz bırakmaz.
  Böylece çizikler ve yaralar ağrımaz ve o sağlıklı bir kızdır ve teoride zindanda üşütmemelidir. Ama soğuk. Bir de yirminci yüzyıl insanından daha mükemmel bir beden var. Bir de içelim... Gerçi hava soğukken susamak o kadar da rahatsız edici değil.
  Alice iç çekti ve şarkı söyledi:
  - Kaderin dengede,
  Düşmanlar cesaret doludur...
  Pashka, Alice'i destekledi;
  Ama, Tanrıya şükür, arkadaşlar var!
  Ama, Tanrıya şükür, arkadaşlar var!
  Ve arkadaşların kılıçları var!
  Arkaşa hüzünle baktı:
  - Patlayıcılar daha iyi!
  Paşka bu konuda hemfikirdi:
  - Muhtemelen daha iyi!
  Alice rüya gibi dedi ki:
  - Bir Hiperteoblaster ... Bu tam bir silah! Demiurge Tanrıların Silahları!
  Paşa güldü ve cevap verdi:
  - Evet, etkileyici! Bir kez ektiğinizde, düşmandan kan akar.
  Arkasa düzeltti:
  - Hayır, dönüşümler var!
  Paşka güvenle onayladı:
  - Evet, dönüşümler! Hangisi kanıtlanacaktı!
  Alice kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Eğer öyleyse kendimizi çok kötü bir durumda buluruz!
  Paşka kıkırdadı ve şunları söyledi:
  "Karanlıkta zincire bağlı oturmaktansa topuklarımın kızartılmasını tercih ederim!"
  Alice güldü ve şunları söyledi:
  - Pashka'yı incitiyor! Matrix'teyken deneyin!
  Paşa inatla homurdandı:
  - Doğal olarak daha iyi, gerçekten!
  Arkasha ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Riske atmayın! Bu gerçekten acıtıyor!
  Alice şaka yollu şarkı söyledi:
  Ne acı, ne acı! Rusya Almanya'ya karşı: beş - sıfır!
  Pashka öfkeyle ciyakladı:
  - Ve kimin lehine? Belli ki bizim değil!
  Alice bir gülümseme ile belirtti:
  - Ama şimdi korkmadan değişiklikleri bekliyoruz! Ve bizim dünyamızda çok iyiydik!
  Paşa öfkeyle:
  - Evet, işkence beni korkutmuyor. Ve SSCB'ye yardım edemeyeceğimiz gerçeği!
  Arkasha çekinerek belirtti:
  Mücbir sebep ne olacak?
  Paşa yumurtadan çıktı:
  - Ne?
  Arkasha kıkırdadı ve dedi ki:
  - Bu, beklenmedik koşulların her zaman olduğu gibi bize zafer getireceği anlamına geliyor!
  Paşa öfkeyle homurdandı:
  - Daha iyi iç! Ve donacağız!
  Alice cıvıldadı:
  - Yine kan nehir gibi akıyor burada,
  Faşist çok havalı görünüyor...
  Ama ona boyun eğme
  Ve Hitler'i karanlığa atın!
  Pashka onaylarcasına başını salladı.
  - Fena değil! Anavatanımız seni unutmayacak Alice! Özellikle seni asmak için götürdüklerinde!
  Alice cıvıldadı:
  - Gezegeni uluslara açtık,
  Uzaya, bilinmeyen dünyalara giden yol...
  Kahramanca işler söylenir -
  Ölümün izini sonsuza kadar korumak için!
  Pashka zincirleri ovmaya devam ederek şunları kaydetti:
  - Kalk lanet damgalı,
  Bütün dünya aç ve köleler!
  Alice çocuğu destekledi:
  Öfkeli zihnimiz kaynar,
  Ölümüne savaşmaya hazır!
  Arkasha şarkıyı aldı;
  Şiddetin tüm dünyasını yok edeceğiz,
  Aşağıya ve sonra...
  Ve çocuklar hep bir ağızdan şarkı söyleyerek devam ettiler:
  Yeni, yeni bir dünya kuracağız,
  Kim hiç kimse, o her şey olacak!
  Aniden, odanın içinde parlak bir ışık parladı. Spot ışıkları çocukları kör etti. Ve sopalı bir düzine SS adamı hücreye daldı. Almanca bağırdılar ve şefleri Alice'e atladı ve çıplak topuklarına lastik bir sopayla vurdu. Kız acıyla bağırdı. Ve patladı:
  - Bana vurma, vurmayacağım!
  SS Albay böğürdü:
  - Uluslararası şarkı söylemek için ölüm değil. Ve tamamen sessiz ol! Yakında sorguya alınacaksın ve orada uluyacaksın!
  Pashka, gözlerini ovuşturarak haykırdı:
  - Acıdan korkmuyorum!
  Sonra çok çevik bir SS adamının sopası çıkarıldı ve çocuk çıplak topuklarının üzerindeydi. Pashka çığlık attı ama sonra dudağını ısırdı ve sıktı.
  - Bana zarar vermez!
  Ve diğer topuğa aldım. Bundan sonra, SS adamları, gürleyen bir ses duyulduğunda mahkumları döverek saldırmak üzereydi:
  - Terk etmek! Bunlar ilginç mahkumlar ve profesyoneller tarafından sorgulanacaklar.
  SS isteksizce binayı terk etti. Işıklar söndü ve çocuklar yeniden zifiri karanlıkta kaldı.
  Paşa övünerek şunları söyledi:
  - Topuklara sopayla vurduklarında hiç acımıyor!
  Alice cevap verdi:
  - Bunu söylemem!
  Arkasha kötü niyetle belirtti:
  - Yine de adil değil!
  Alice hırladı:
  - Haksız olan ne?
  Arkasha cesurca cevap verdi:
  - Bana vurmadıklarını ama sen anladın!
  Alice gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Kendin isteyebilirsin!
  Kız, morarmış topuğunu ovuşturdu. Acı çabuk geçti. Güçlü de olsa bir darbe nedir. Burada bazen bambu çubuklarla yüzden fazla darbe vuruldu. Özellikle doğuda çok sık cezalandırılır. Okulda yaramazlık yapan erkekler çıplak topuklarına sopalarla dövüldüler ve hiçbir şey, kimse sakat kalmadı.
  Alice ağladığı için bile utandı. Ve öncü kahramanlar Gestapo'nun zindanlarında nasıl kaldı?
  Ve rezil oldu. Bu bir uzay çağı kızına layık mı?
  Pashka bir pehlivan havasıyla şunları söyledi:
  - Cesur olalım ve işkence altında inilti bile bırakmayacağız!
  Arkaşa başını salladı.
  - Pasha'yı dene. İşkence yaptıklarında ve sen çığlık attığında daha kolay olsa da!
  Sarışın çocuk şiddetle homurdandı.
  - Ve cellatların yüzüne gülen Stenka Razin gibi. Onun gibi olmalıyız!
  Alice kıkırdadı.
  - Malchish-Kibalchish'i hatırlıyor musun?
  Paşa cıvıldadı:
  - Vatanım için tutkuyla yanıyorum,
  Bölünmeden, hızla ateşli ...
  Kutsal Anavatanı tüm kalbimle seviyorum,
  Ruhun gücünü işkence altında kurtaracağım!
  Alice çıplak ayağını beton zemine vurarak gıcırdadı:
  - Aferin Paşka! İyi şarkı söyleyebilirsin!
  Arkasha kaşlarını çatarak belirtti:
  - Acıtacak! Ama üstesinden gelmek zorundasın!
  Uzak görüşlü Alice belirtti:
  - Peki, işkence ve sonra!
  Paşka duygulu bir şekilde şunları söyledi:
  - Onurunla öl!
  Ve çocuk kahramanca bir coşkuyla ekledi;
  Rus savaşçı ölümden korkmuyor,
  Savaş alanında ölümden korkmuyoruz...
  Anavatan için cesurca savaşacağım,
  Ve ölmek bile kazanacak!
  Alice bu konuda hemfikirdi:
  - Savaşçımız ölümden korkmuyor!
  Arkasha başını salladı ve onayladı:
  - Bizler yirmi ikinci yüzyılın çocuklarıyız, hiçbir şeyden korkmuyoruz!
  Pashka zincirlerini sallayarak hırladı:
  - Hitler'i bulursak! Hitler'i bulursak! Onunla şakalaşmayacağız, onu parçalayacağız! Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  Sonra Pashka gözlerini kapadı, projektörler hücrede tekrar parladı ve ses geldi:
  - Führer hakkında bir kelime daha edersen göz yaşartıcı gaz çıkaracağız. Seni öldürmez ama çok acıtır!
  Alice fısıldadı:
  - Paşa gerekli değil! Kaçacak gücümüz kalmayacak!
  Tartışma etkili oldu ve çocuklar sustu. Işık tekrar söndü.
  Çocukların gözleri parıldamadan önce. Karanlıktan aydınlığa, aydınlıktan karanlığa.
  Alice, bir zamanlar Berlin yakınlarındaki Fritz'in nasıl kör olduğunu hatırladı. Bu, Nazileri yenmeye ve en güçlü savunma hattının üstesinden gelmeye yardımcı oldu.
  Korkunç "Kaplanlar" -2 toprağa gömüldü ve Sovyet birliklerine ateşlenen betonla kaplandı. Ve cesur savaşçılar saldırıya geçti. Ve ünlü dört kız dahil. Ve matriste Alice'in nasıl savaştığını. O bir keskin nişancıydı ve Nazilerin projektörlerini kırdı. Evet, bazı maceraları vardı.
  Bu, elbette, sadece bir yanılsama olmasına rağmen. Ama Veselchak U gerçek bir korsandı. "Geleceğin Konuğu" Masum filminde ne kadar zekice oynandı. Evet, bir başyapıttı.
  Zinciri de kazıyan Alice, Pashka'ya macera gezegeninde nasıl yardım ettiğini hatırladı. Cadıyı kurtarmak için kafasını kesmek istediler ve Alice onunla evleneceğini açıkladı. Evet, bu dünya geri bir Orta Çağ'dı. Ancak, Pashka gerçekten kafasını keser miydi? Yoksa sonuçta gerçek dünya değil mi? Tam olarak bir matris değil, sahnelenmiş bir uzun metrajlı film mi?
  Ancak, uzay korsanları gerçektir ve sanal olarak hiç öldürmezler ve bir blasterden vururlarsa...
  Alice düşündü, öldükten sonra ne olacak? İnsan unutulur mu ve her şey biter mi? Ya da belki ölümsüz bir ruh vardır ve kimliğinizi korumaya devam edebilirsiniz?
  Alice elbette İncil'i okudu, ama dürüst olmak gerekirse, bu kitabı gerçekten anlamadı. Aslında, ölümden sonraki yaşam hakkında neredeyse hiçbir şey söylemez. Sadece zengin adam ve Lazer hakkında bir benzetme. Ama cennet orada bir şekilde garip, cehennem ondan görülebilir. Cehennemden cenneti görebiliyor musun? Evet, detay yok.
  Genel olarak, yirmi ikinci yüzyılda cennet hayatı nedir? Her şey bedava, insanlar bile sadece hala var oldukları gezegenlerde para alıyorlar. Ve bu tür oyunlar, tam bir gerçeklik yanılsaması ile harikadır.
  Örneğin, Alice Milady'yi ölüm cezasından kurtardı. Çok zeki ve eğitimli bu genç kadına yazık oldu. Bir kadına karşı on adam, bu çok abartılı. Ve bu onlara hiçbir onur vermez. Alice, Athos'un davranışına çok kızmıştı. Elinizi on altı yaşında, neredeyse bir çocuk olan bir kıza kaldırın. Zavallı kız, buna kızdı ve intikam aldı. Dartagnan'ın Milady'yi nasıl aldattığını ve onu zümrütten nasıl aldattığını.
  Bu hiç de şövalyelik bir davranış değil. Hangi hiç olumlu bir kahraman değil boyamaz. Evet, genel olarak, dört silahşörün davranışı vatana ihanet gibi görünüyor. Fransa'nın düşmanı Buckingham'ı uyardılar. Ve İngiliz düşmanlarına Kardinal Milady'nin çok değerli bir ajanı verildi. Ve görünüşe göre Aramis, İspanya'yı gözetliyordu. Ve ikiyüzlü ve görünüşte dindar ve korkunç bir kadın avcısı vardı.
  Tabii ki, Silahşörler hala kuş. Ve yaşlı bir kadını para için sevmek, Porthos'un yaptığı gibi iğrenç! Alice bile yüzünü buruşturdu. Artık bu silahşörler şekerleme yapmıyorlar, çekmiyorlar.
  Ama leydi sempati uyandırır. Filmlerden birinde, Lady Winter da hapsedildi, burada Alice şimdiymiş gibi zincirlere oturdu. Aç, donmuş, taş zeminde çıplak ayakları soğuktan uyuşmuştu. Ve başka bir yerde fareler ciyaklıyordu. Burada en azından her şey steril ve fare kokusu yok.
  Ama yemek istiyorum... Ne zamandır burada oturuyorlar?
  Alice aniden çok yorgun hissetti. Uzun zamandır uyumamıştı ve gelecekteki çocuklar henüz uykusuz yapmayı öğrenmemişlerdi. Üstelik genellikle bir rüyada, komünizm çağının çocukları için kabuslar kaldırılamaz. Uyku düzenleyici, eğer o kabus hoş bir şeye dönüşürse. Ve çocuklar rüyalardan korkmamalı. Onlar için her zaman ya muzaffer bir macera ya da kolay, hoş bir rüya olacaklar.
  Ama şimdi Alice, sadece çizgili hapishane pijamaları giydiğine ve yerçekimi yatağı yerine beton bir zemin giydiğine dikkat etmeden uykuya daldı. Ve ruhunu parçalayacak bir şey hayal etti.
  . 4. BÖLÜM
  Rüyanın konuyla ilgili parlak olduğu ortaya çıktı, savaşla ilgili güzel filmlerden ilham alan bir şey ve Alice'in kendisi artık böyle bir kız değil, yetişkin bir güzel kız.
  Herkesin morali yüksekti - neşeli. Savaşın sonu yaklaşıyor, yani tüm imtihanların, acıların ve sıkıntıların sonu gelecek!
  Çocukken hâlâ bir rüyada kalan Pashka şunları söyledi:
  - Berlin'in düşüşü Moskova'nın yükselişidir! Ve komünizm Avrupa'da faşizmin yerini alacak.
  Alice hemen onayladı:
  - Yani muhtemelen olacak!
  Oder sahili boyunca uzanan ana köprübaşı askerlerle dolu. Hendekler, hendekler, sığınaklar kazılmış ve hatta sığınaklar betonlanmıştır. Düşman bazen ateş eder, ağır kuşatma silahlarına ve daha yeni bir şeye sahiptir.
  Alice, bu roketle ilgili bir hikaye olan U-2'de Natasha'yı uçuran gece pilotları ekibinin bir arkadaşıdır. Her iki kız da bir hendek kazdıktan sonra oturdular ve ABD'den temin edilen sakızları çiğnediler. Zaten Nisan ortasıydı ve Almanya'da bahar, Rusya'nın merkezinden veya Beyaz Rusya'dan daha erken geliyor. Birçok büyük mayıs böceği, çiğnenmiş çimenler, patikalardan yemyeşil bir renkle ayrılarak yine başını kaldırır. Baharın aroması, son bombardıman, benzin ve motor yağından yanan erkek ayak bezlerinin ve terinin çok daha hoş olmayan kokularını keser. Alışılmadık derecede fazla sayıda tank ve kundağı motorlu top karşı taraftan geçti. Bazıları yabancı olan binlerce araba.
  Pilot bu arada şunları söyledi:
  - Bu roket beş katlı bir bina büyüklüğünde ve altı ton aminolon taşıyor. En korkunç silah, en yüksek motor gücüne sahip Lagg-7'den on kat daha hızlı uçar! Kurtuluşu yok, Londra'da vurulduğunda tüm bloklar yok oluyor!
  Alice meraklandı:
  Bize ateş etmeye mi çalışıyorlardı?
  Nataşa başını salladı.
  - Evet! Şimdi Naziler Londra'yı alamıyor, bu yüzden bize geçtiler. Gökyüzünün nasıl da Everest büyüklüğünde kızgın bir hançer tarafından kesildiğini gördüm. Üç otel Oder'e düştü, gerçek Tsunami dalgaları yükseldi, dört tekne alabora oldu, iki asker boğuldu ve biri karşı taraftaki karaya çarptı. Patladı, böylece IS-2'nin tareti yırtıldı ve dört tank daha devrildi. Bir düzine asker öldü, yüzden fazla kişi yaralandı ve olay yerinde bir huni oluştu ... - Nataşka gözlerini devirdi ve kollarını açtı. - Vay canına, neredeyse gerçek bir göl, Spasskaya Kulesi'ni gizleyebilirsiniz!
  Sonra yakınlarda çömelmiş askerlerden biri öfkeyle bir sigara tükürdü ve hırladı:
  - Saçmalama! Bu FAU-2'ler o kadar korkutucu değiller, ancak şimdi kadınsı gevezeliklerinize yetişiyorsunuz.
  Alice arkadaşını dirseğinin altına itti ve fısıldadı:
  - Bunu yapma! Ve sonra alarmcılar ödüllendirileceği için özel departmana bilgi verecekler!
  Natasha çıplak, ince bacağıyla muşambayı ovuşturdu ve zar zor duyulabilir bir şekilde ilan etti:
  - Evet, zaten bu özel memurlar ... Onlardan düşman aslarından daha çok korkuyoruz. Ama bilirsiniz, cephe hattında bu polis fareleri içeri girmeye korkuyor. Kendiniz alabilirsiniz, ele geçirilen silahların faydası yeter!
  Alice başıyla onayladı.
  - Evet, buradan alabilirler. Onları kimse sevmiyor, generaller bile. Ya da özellikle generaller. - Kız durakladı ve tatsız hale gelen sakızı tükürdü. Sigaralardan nefret ediyordu ve Lend-Lease'e konulan sakız kıtlığı vardı. Henüz SSCB'de üretilmiyor, çok daha önemli şeyler var. Alice devam etti. -
  - Askerlerimiz taarruza geçtiğinde ne düşünüyorsun? Dün bizim tarafımızdan çok güçlü bir bombardıman olduğunu düşündüm, ama ....
  Natasha kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Yarın, şafaktan önce. Bu arada, hadi yiyelim ve uyuyalım, çünkü bir günden fazla savaşmak zorunda kalacağız!
  Elsa göründü. Bir şef önlüğü giyiyordu, yüzü iyi yemekten dolayı biraz yuvarlaktı. Kız, herkese soğan ve etli zengin pancar çorbası ve yulaf lapası verdi. Tabii ki, yüz gram alkol olmadan olmaz, ancak Alice kızı diğer askerler lehine reddetti.
  Askerleri baştan çıkarmamak için geceyi birlikte geçirecek olan başka keskin nişancılar da ortaya çıktı. Dünya çoktan ısınmıştı, kızlar çıplak ayakla şaplak atıyorlardı, bu elbette kaba ordu "kirzachs" tan daha hoştu. Doğru, birkaç savaşçı, bacakların güzel olduğu Amerikan gölgeli ayakkabılarını almayı başardı, ancak geri kalanının arka planına karşı bayanlar gibi görünmemek için ayakkabılarını da çıkardılar. Yatmadan önce kızlar çok uzun değil, çok hızlı koşuyorlardı. Şınav çektiler ve uyudular ...
  Natasha ve Alice bir rüya için öpüştüler ve uykuya daldılar, kucaklaştılar ve sarıldılar - arkadaştan arkadaşa. Kirli düşünceleri bilmeyen masum ve saf kızlardı. Bir rüyada uyumak eğlencelidir. Doğru, bu rüya bir an gibidir.
  Saldırı, büyük topçu hazırlığıyla, en parlak döneminden önce başladı.
  Andryus özellikle denedi, bu roketatar daha ünlü Katyuşa'dan çok daha güçlü ve en önemlisi daha uzun menzilliydi, bu yüzden onu karelere ve güçlü noktalara ateş etmek için kullanmak çok daha mantıklıydı ve mermiler daha güçlüydü. Ve daha güçlüyse, zeminleri ve sığınakları yok etmek daha iyidir.
  Geceleri, her biri bir gökdelen büyüklüğünde havai fişekler parlıyor, yanmaları gözleri yakıyor ve kükreme öyle ki kulakları buğuluyor. Sanki bir savaş sürüşünde gibi, bagetler zarları dövüyor ve her şey yükselişte atıyor.
  Natasha, Alice'in kulağına yüksek sesle fısıldadı:
  - İşte askeri cesaretin sonu. Her şeye uzaktan savaş karar verir, meydanlarda amaçsız atış ... Bundan nefret ediyorum!
  Alice daha sonra arkadaşını eliyle itti:
  - Konuşma. Şimdi düşman savunmasının derinliklerine sorti yapmalısın.
  Natashka cevap vermek yerine ona koşmak için koştu. Aniden evet olduğunu hatırladı - elbette hala savaşmak zorunda kalacaklar!
  Alice ayrıca Alman birliklerinin pozisyonlarına koştu, Sovyet tankları zaten saldırı pozisyonlarına ilerliyordu. Bunların arasında yabancı arabalar, Lend-Lease malzemeleri, İngiltere, ABD ve Kanada'dan arabalar vardı. Burada, örneğin, Churchill piyade tankı. Çok güçlü ön zırhı var, bu da bu arabayı bir atılımda ciddi bir yardımcı yapıyor. IS-2 kulesi için 100 milimetrelik nispeten zayıf bir zırhın arka planına karşı, Churchill, özellikle perçinlenmiş haddelenmiş zırh dökümden daha iyi olduğu için inatçı küçük bir zırhtır. Kırk kilogramlık bir tank için sürüş performansı en iyisi değil, en kötüsü de değil. Ancak genel olarak Sovyet tankerleri Challengers'ı tercih ediyor. T-34-85 topundan daha güçlü, daha güçlü ön zırha ve yaklaşık olarak aynı sürüş performansına sahip güçlü bir topları var.
  Amerikan tankları arasında, Sherman 4'üncü, ayrıca on yedi fitlik bir "kabartma" ile özellikle takdir edilmektedir ve bu uzun tank bir deveye benziyor. Alice hızlı koşar, ancak tankları sollamak kolay değildir, gerçek olmasına rağmen, bir rocade (kros) üzerinde sadece yirmi, maksimum yirmi beş kilometredir. Ve savaşçı keskin nişancı, silahları istedikleri sıklıkta olmasa da, hamlelere ateş eden çığır açan tanklar olan IS'lerin gerisinde kalanları sollar. Aslında, gürledi ve duman burun deliklerini yedi ve sıcak fişek kovanları ve parçaları, açıkta kalan kız gibi bacakları yaktı. Ama Alice durmayı düşünmedi. Sonuçta, onun inancı, bir kızın kaybetmemesi gerektiğidir. Ve teslim olmayı kaybetmek.
  Ve etrafında ve aslında cehennem. Ayrıca, birkaç T-34 tankı şimdiden mayınlar tarafından havaya uçuruldu. Genellikle, topçu hazırlığı güçlü olduğunda, patlamalardan ve ısıdan mayınların çoğu patlar, ancak ne yazık ki hepsi değil. Burada savaş ve saldırı gibi bir şey var. Kurbanlar olmadan yapmak imkansız. Ve mümkünse, o zaman sadece bir peri masalında.
  Diğer keskin nişancı kızlar da kendilerini yukarı çektiler. Ön Alman kenarı, gelişmiş tanklara yapılan atışlar bile ve geri dönüş ateşi olarak duyulana kadar kötü bir şekilde tahrip edildi. Ek bir Stormtrooper gümbürtüsü duyuldu.
  Saldırı uçağı savaşın önemli bir unsurudur. Örneğin, kırk birinci yılın saldırısı sırasında, Almanların yeterince iyi saldırı uçakları yoktu. XE-123 çift kanatlı umutsuzca modası geçmiş ve bunlardan birkaçı var, Yu-87 de yeni değil, Xe-129 yeni üretime girdi. Yani, Almanların savaşın başında gerçek bir modern saldırı uçağı yoktu. Gerçi bu bile ciddi bir tehditti.
  Alice, başta Ilov ve Peshek olmak üzere yüzlerce Sovyet aracını ve saldırı modifikasyonunda birkaç ağır yakalanmış Focken-Wulf'u inceledi.
  Bir saldırı uçağı olarak Alman F -190 iyi bir attır. İyi bir bomba yüküyle zırhlanmış hızlı, güçlü silahlanma. Belki Ila-2'den bile daha iyi, her durumda, daha hızlı, silahlanmada daha güçlü ve bomba yükünde daha fazla, görüş, iletişim, makineli tüfeklerden bahsetmiyorum bile. Focken-Wulf dalışının yanı sıra kullanım kolaylığını da not edebilirsiniz.
  Ama elbette, bunun hakkında konuşmak geleneksel değil, eğer düşmanın ekipmanını övüyorsanız, o zaman Nazilere sempati duyuyorsunuz ve sonra sonuç bir casus! Ve bu durumda ceza taburu en kötü sonuç değil. Örneğin, bazılarının düşündüğü kadar sık vurulmasalar da. Silahlı halk isyan edebilir, Sovyet rejimi korkusu zayıfladı, ancak otorite kaldı. Ama seçici ... Hemen hemen herkes Stalin'i sever, Zhukov'a kasap denir, ancak saygı duyarlar ... Uzmanlardan oybirliğiyle SMERSH çalışanları olarak ve yalnızca tehditler ve hevesli kupa severler olarak nefret edilir.
  Ama en olumsuz karakter Beria'dır... Neredeyse alenen azarlanır, karikatürler çizilir. Sevilmeyen insan...
  Alice, siperlerin ön cephesine koştu ... Birkaç Alman yırtık cesedi olduğunu fark etti. Kırık silahlar da.... Ve daha da kötüsü, toprağa gömülü tanklar sadece ahşap kamuflajlar... Brr... Naziler cepheyi birliklerle zar zor kapattılar... Yani sahte topçu hazırlığı hilesi tam olarak başarılı olmadı. Almanlar, yalnızca el yordamıyla vurulduklarını anlayabildiler. Alice sıkıntıyla mırıldandı:
  - Aldatmak iyidir, aldatılmak kötüdür, ama en kötüsü burnunun ucundan tutmaktır!
  Diğer arkadaşı, zaten keskin nişancı davasında olan Angelica şaşkınlıkla sordu:
  - Ne diyorsun?
  Alice parmaklarıyla işaret etti:
  - Görüyorsun, kedi gerçek askerler, paçavralardaki korkuluklar, tahta toplar, kilden yapılmış tanklar ağladı. Burada kuyruklu bir tilki gibi sallandık.
  Angelica teselli etti:
  - Her yerde değil. Burada, merkeze daha yakın olan Naziler projektörler tarafından kör ediliyor. Onlardan yeterince alamadık. Bu arada, bir projektör kullanma fikri Stalin tarafından sunuldu.
  Alice buruşuk Alman miğferini kaldırdı ve şöyle dedi:
  - İnanıyorum! Savaşta başarı sizi geçici olarak kör edebilir, ancak başarısızlık sizi sonsuza dek karanlığa sürükler!
  yılmaz Angelica şiddetle homurdandı:
  - En iyi şaka bu değil. Sadece nereye gittiğimiz belli değil. Keskin nişancılar genellikle pusu arkasından hareket ederler ve gözleri bağlı koşmazlar!
  Alice kabul etti:
  Elbette haklısın ama...
  T-34 tankı neredeyse yakındaki bir mayına çarptı. Sert bir şekilde esti ve o kadar çok patladı ki kızlar patlayıcı bir dalga tarafından vuruldu. Ayaklarını sallayarak baş aşağı uçtu. Alice başını Angelica'nın dizine vurdu, acı içinde bağırdı:
  - Eh, sen bir dökme demir kafasın, böylece bir fincan kırabilirsin. Şeytan!
  Alice cevap olarak kıkırdadı.
  - Mutluluk için bir bardak, sakatlık için bir bardak yendiler! Her ne kadar ordudan takılmak istiyorsan ve bu mutluluk!
  Görünüşe göre Angelica bacağını yaraladı, zorlukla kalktı ve Alice aldı. Alnındaki bir yumruya ek olarak, bir şarapnel parçası da çıplak ayağına indi. Sıkmak ve acı içinde kıvranmak zorunda kaldım. Elbette savaşta herkes acı çeker ama kazananlar daha fazlasını ister.
  Her iki savaşçı da topalladı ve şimdi askerlerin silahları tarafından ele geçirildi. Farklı yaş ve kültür seviyelerindeydiler. Kimisi çok genç, kimisi kır saçlı, kırışık, dişsiz dedeler. Bu yüzden Pashka da koştu ... Madalyaları saymayan üç emir bir gösterge olmasına rağmen, hala çıplak ayakla savaşa girecek ve çıplak çocuk topuklularından utanmayacak kadar genç olan çevik bir çocuk ... son operasyon (rüyada, gerçekten öyleymiş gibi!) Pashka kendini fark etti, belediye başkanını bacağından yaralamayı başardı ve onu eyerledi. Doğru, çocuk hala sadece kıdemli bir çavuşken - bir subay için eğitim yok ve böyle sakalsız bir pisliğe ünvan vermek istemiyorlar. Ama hiç kimse onun için bir askeri kariyerin garanti edildiğinden şüphe etmiyor ... Belki bir yıldız da alır.
  Ve savaşçılar sadece sıkıntıyla uluyorlar .... Sonuçta, savaş onları geçiyor ... Öyleyse kendini topla ...
  Ancak, ikinci hat zaten düşman piyadeleriyle daha fazla doymuştu ve geri dönüş ateşi vardı. Sovyet tankları, hendeklerin, kirpilerin ve mayın tarlalarının bolluğu nedeniyle biraz yavaşladı. Bazı mayın tarlaları, radyo veya tellerle patlatılan aminolondan (sallamaya ve ısıya dayanıklı patlayıcılar) yapılmıştır. Kayıplar arttı.
  Alice tüfeğiyle ateş açtı, hedefler belirdi ve aydınlanmaya başladı. Kız, düşman askerlerinin veya Faustniklerin en ufak hareketini fark etti. Rakipler arasında sivil giyimli çok sayıda kişi vardı. Bunlar Volksturm milisleri. Bazıları yangın üniformalı, diğerleri paçavralar içinde. Pek çok erkek çocuk... Genel olarak, on dört yaşın üzerindeki tüm gençler, Hitler'in ürkütücü kararnamesi ile seferber edildi. Gittikçe daha şımarık. Bu tür savaşçıları küçümsemeye gerek yok, Jungvolk kamplarındaki savaş eğitimi seviyesi oldukça iyi ve Nazi propagandasıyla kandırılan yetişkinlerden çok daha fanatikler.
  Açık bir silah sıkıntısı olduğundan, birçoğunun elinde kömür tozu ve alkol şişeleri ya da faustpatronlar var.
  Burada savunmalar iyice kazıldı, birçok yeraltı geçidi var ve tek bir topçu hazırlığı her şeyi bastırmayacak. Sovyet IL'leri çok sayıda küçük bomba atıyor veya yukarıdan ateş ediyor ...
  Alice en küçük Almanları ayırıyor ama yine de etkili. Tüfeği otomatik bir Alman "keskin nişancı", herhangi bir modda ateş edebilirsiniz ... Keşke vurma şansı olsaydı, ama kaçırmazdı.
  Angelica'nın bir Amerikan Harvard'ı veya M-18'i var. Savaş kullanımı için oldukça uygun bir şey, ancak Sovyet veya Alman örnekleri o kadar güvenilir değil. Aynı kız hiçbir zaferi yenemez ve çok fazla tecrübesi var. Alice bir rüyada, gerçek gerçekliğin kendisinden sanki bilgi aldı ve hafızasına basıldı. Kendisi de bir Sibiryalı ve cepheye Ekim 1941'de geldi. Keskin nişancı olarak değil, gönüllü olarak. Kasım ayında sabotajlara katıldı. Ne yaptın? Evet, Zoya Kosmodemyanskaya ile aynı, Alman askerlerinin geceyi geçirdiği kulübeleri ateşe verdi.
  Ve ironik bir şekilde, bu olur, aynı şey altı Aralık'tan biraz sonra bile yakalandı ...
  Almanlar onu lastik hortumlarla kamçıladı ve sonra böyle bir tesadüf, yalınayak ve neredeyse çıplak, onu soğuğa çıkardılar ... Sadece burada aksama çıktı ... Angelica, sonuçta bir Sibirya ve onun baba, kızını bir savaşçı yapma fikrine kafayı takmıştı. Bebeklikten itibaren öfkeliydi. Ve onu yöneten birkaç Alman bu kar fırtınasında donup kaldığında, sutyen ve şortuyla rüzgârla oluşan kar yığınlarının arasından koştu. Elleri arkasından bağlıydı ama bileklerine bağladıkları ip ketendi. Mücadele sırasında Angelica vazoyu kırdı, şortunun içine bir parça cam sakladı ve ardından ipi kesti.
  Don şiddetliydi, Alman hafif makineli tüfeklerdeki yağ dondu ve sıkıştıkları için çıkaramadılar ...
  Böylece ikinci Zoya Kosmodemyanskaya kaçmayı başardı. Ancak elli derecelik donların yaygın olduğu ve hatta daha fazla olduğu Khanty-Mansiysk Okrugu yakınında yaşamayın. Eğer soğuğa karşı bu kadar katılaşmamış olsaydı, kesinlikle donardı.
  Böylece Zoya Kosmodemyanskaya'nın yolunu tekrarladı, ancak onun aksine hayatta kaldı. Ve daha az acı çekmedi. İlk olarak, grubunu bulamadı, hemen yakalanmasını öğrenerek ayrıldılar. Peki, neden yerli bir Sibirya'dan uzaklaşmıyorsunuz? Bir tilki gibi görür ve kokar. Hepsine aynı şekilde yetiştim ama soğukta beş buçuk saatten fazla kaldım. Başkalarının bir canavar ya da en iyi ihtimalle eksantrik olarak gördüğü babasına nasıl teşekkür ettiğini. Onu soğuğa ve buz kütlesi olmak için yoğun Sibirya karında yalınayak koşmaya alıştırmayın. Ve böylece parmaklar bile donmadı, sadece birkaç saat acı çekti. Don kırk yaşın altındaydı ve rüzgar soğuğu daha da artırdı.
  Angelica daha sonra bir madalyaya güvendi, ancak hikayesi bilinir öğrenmez bir tutuklama geldi. Orada, NKVL hapishanesinde Angelica yine bir buz hücresinde soğuk işkenceye maruz kaldı ve tabii ki dayak ...
  Zhukov'a kişisel olarak yazan bölüm komutanının şefaati ile kurtarıldı ve Stalin'i bilgilendirdi.
  Serbest bırakıldı ve suçluluğunun kefareti için cepheye gönderildi. Ama o zamanlar kadın ceza şirketleri yoktu. Sadece savaş ve cehenneme git.
  Angelica güçlüydü, inatçıydı, ancak olağanüstü askeri yeteneklerde farklılık göstermedi. Birkaç kez yaralandı, birkaç kez yakalandı, bodrumlardaydı ve ortaçağ engizisyoncularının fantezisinin ortadan kalktığı işkenceleri biliyordu.
  Ödüller onu geçti, ama şikayet etmedi. Kısa bir süre önce keskin nişancılara girdi. Tıpkı orduda zaten geliştiği gibi, kadın savaşçıların mutlaka iyi keskin nişancılar olduğu görüşü. Angelica'nın Stalingrad cehennemini de ziyaret ettiğini ve Beşinci Ordu'da Mainstein'ın yumruğu altında savaştığını ve genel olarak üç yıldan fazla bir süre boyunca bir sıyrıktan diğerine atıldığını düşünürsek.
  Kız bir düzine yara aldıktan sonra hayatta kalmayı öğrendi, zarafetini kaybetmedi ve çok güzel kaldı, ateşli kızıl saçlarla, ancak saçlarından asılarak işkence edildikten sonra çok kısa kesmeye başladı.
  Şimdi bir arkadaşıyla basit bir çarpışmadan topalladığı için sinirliydi. Ama daha da sert vurdu. Evet, Alice'in aksine bazen ıskalıyor ama şimdiden en az beş sipariş kazandı. Ve böylece sadece bir "Cesaret İçin" madalyası var, ancak her ikinci Sovyet askerinin böyle madalyaları var. Ah, şey, Alice'in bir kafası var, çünkü Angelica iyi dövüşür ve çocukluğundan beri dizlerini yumruklar için eğitmiştir. Babası ona göğüs göğüse dövüşmeyi öğretti.
  Ateş etmek için doğuştan gelen yetenekleri yoktu, keskin nişancı olarak doğmadı. Ama işte el ele, evet. Ancak savaş sırasında o kadar deneyimli oldu ki, atıcının beceri seviyesi genel olarak oldukça kabul edilebilir. Ve öfkelenip nişan almadan vurduğunda daha da iyi oluyor.
  İkinci savunma hattı da kırıldı, tanklar geride kaldı ve piyade ileri gitti.
  Ayrı yanan ocaklara kimse dikkat etmez. Herkes Berlin'de olmak istiyor, çünkü bu dinlenme ve savaşın sonu. Ve herkes zaten yorgun.
  Ama üçüncü sıra Seelow Tepeleri. Wehrmacht'ın ana ve en güçlü savunma hattı. Mağaralar ve iletişim ile bir tepe var. Piyade, havan mermileri, makineli tüfek patlamaları, yüksek patlayıcı mermilerle karşılanıyor ...
  Askerler bir süre koşar ama düşman ateşinin şiddeti giderek artar. Üstelik anti-personel mayınları da ayaklarının altında patlıyor. Uçaksavar topları ateşleniyor ve Alman uçaklarından hava topları kaldırıldı (yakıtları yok, bu yüzden kıt topçu bulundurun!).
  Yüzlerce savaşçı bir kerede düşer, yolu cesetlerle kaplar... Bu savunma hattının bastırılmasına güvenerek uzanmanız gerekir.
  Sovyet saldırı uçakları tekrar uludu ve cephe havacılığı. Burada piyonlara ek olarak daha ağır Tu-3'ler de ortaya çıktı. Bu araçlar üç tona kadar erzak taşıyabiliyor, bu yüzden onlar için umut var.
  Ve şimdi tanklar çekilmeye başlıyor ...
  Alice, Angelica'ya fısıldıyor:
  -Aynen öyle! Şimdi düşmanı hemen kıracağız! Yarın Imperial Chancellery'de olacağız!
  Ateşli savaşçı o kadar iyimser değil:
  - Bir şey bana çok kolay geliyor ...
  Gerçekten de, saldırı uçakları kayıplara uğrar. Luftfaust adının hakkını veriyor. Uçaklar mum gibi yanar... Ve müthiş uçaksavar sistemleri mükemmel ateş eder. Burada dövüşçüler deneyimli, seçilmiş SS savaşçıları, en iyi silahlar.
  Ne Alice ne de Natasha, tüm deneyimlerine rağmen, aynı anda bu kadar çok uçağın düşürüldüğünü görmemişti. Tabii ki, yeraltı dünyasının gerçekliğine inanmak kolaydır, ama burada daha da havalıydı.
  Alice felsefi olarak şunları söyledi:
  - Ölmek zordur. Ama uçmak daha kolay! Ah, pilot olmak isterdim. Şey, burada uçmak ve gökyüzünde savaşmak için.
  Natasha kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Değil! Seni sindiremiyorum bile! Kısacası konuşma, ateş et!
  Alice eşine itaat etti. Daha da sık ateş etti. Ancak hedefler elbette sık sık görünmüyordu. Almanlar zırhın arkasına sığınaklarda oturdu. Optikte daha fazla çekim vardı. Ve bu hassas bir iş.
  Angelica, sırayla, daha sık bulaşmaya başladı ve bu onu daha gergin hale getirdi, lanetledi:
  - Pekala, Hitler - ağzında bir kazık!
  Alice, ortağını teselli etti:
  - Evet, Führer nereye gidiyor. Batıdan doğudan müttefikiz. Daha iyi hatırlayalım, en azından iyi bir şey.
  Angelica hatırlamaya çalıştı. Örneğin, bir kez bir dil almak için gönderildiler. Temmuz ayında Vyazma yakınlarındaydı. İlk önce, o ve ortağı bataklıklardan ön cephede süründü, sonra yol boyunca hareket edeceğim ...
  Toplantıya üç polis gidiyor... Tabii ki sarhoş, dumanlar tütüyor ve bol kahkahalı. Eh, basma elbiseli iki kız şüphelerini uyandırmadı. Belki de farklı bir arzu uyanmış olsa da. İzcilere bir yolculuk teklif ettiler.
  İçlerinden biri şarkı söylüyor:
  - Dairenin ortasında bir tabut üzerinde olanlar hakkında bir hayalim var. Mussolini - Şeytan - sadece iki lira verdi!
  Sonra Angelica polise şunları önerdi:
  - Bir liradan fazla kazanmak ister misiniz, bu yüzden yüz puan mı?
  Polis dışarı fırladı, aptal gözleri dışarı fırladı:
  - Nasıl yapılacağını biliyor musun?
  Angelica başını salladı.
  - Elbette... Ne de olsa, her gerçek kırmızı komiser için yüz işgal işareti vaat edildi.
  Polisler hemen araya girdi:
  - Komiser nerede, onu buraya verin!
  Yakında bir arı kovanı olduğu için Angelica polisleri kovana gönderdi. Bir de gözetlemede duran bir arıcı vardı. Kız polisleri susturur:
  - Burada kılık değiştirmiş bir komiser ve kovanlarda partizan bir önbelleği var.
  Polisler tabii ki alkolden oldukça uyuşmuşlardı ve yine de kovanlara tırmandılar... İçlerinden biri en sarhoşu, ikisi de arıcıya.
  Komikti tabii... Ama neden zabıtada görev yapan pislikler, bu kadar ucuza almışlar.
  Aşırı ısırıldılar, yüzleri şişti, burunları kısıldı. Kafaları bile bir çift koyun gibi çarpışmaya başladı. Ancak Angelica sadece buna sevinmedi. Gürültüde motosikletli SS adamları da ortaya çıktı. Böyle küstah adamlar paslı da olsa çelikten yapılmıştır.
  Naziler kızlara dikkat etmediği için yakın mesafeden vuruldular, sadece güldüler, çimlerde yuvarlanan polislere parmaklarını işaret ettiler.
  Ve bir dili ele geçirdiler... Ama onu kendi dillerine aktaramadılar. İşte böyle oldu. Savaş başladı ve ödüller gitti.
  Sovyet tankları hareket etmeye başladı, bir gıcırtı ile hareket ettiler. Evet ve piyade bir emir aldı - saldırı!
  Askerler hemen ayağa kalktı ve düşmana saldırdı. Ancak makineli tüfekler ve uçaksavar silahları yeniden ateşlendi, mayınlar patladı. SSCB askerleri durmadı, koştular, tanklar aralarında süründü.
  Almanlar tanklara karşı 88 milimetre hızlı ateş eden silahlarını kullandılar. Tankların hareket etmesine izin vermemeye çalışarak çırpındılar. Sığınaklara delikler açarak cevap verdiler. Ağır kundağı motorlu silahlar tankları takip etti ve yeniden gökyüzüne bağlanan uçaklara ve bomba gemilerine saldırdı. Düşmanın pozisyonunda ve döküldü, metal ve ateş. Binlerce ton çelik ve alev. Kim her şeyi ve her şeyi süpürdü.
  Alice alaycı bir şekilde Angelica'ya fısıldadı:
  - Hayır, bu bizim şansımız! Görüyorsunuz, Almanlar uzun sürmez, böyle bir yuvarlanmaya dayanır. Karşı argümanları yok. Bir kez ve herkes için ölecekler.
  Kızıl saçlı savaşçı kurnazca şunları söyledi:
  - Dayanıklılık metalden çok insanlara bağlıdır. Sence Stalingrad'da bize daha az baskı mı yapıyorlar?
  Alice dişlerini göstererek cevap verdi.
  - Ama bizim Andryusha'mız gibi canavarları yoktu. Ve "Andryusha" ya karşı bir titan bile ne yapabilir?
  Angelica gözlerini ciddi bir şekilde kıstı ama neşeyle itiraz etti:
  - "Andryusha" bile karşı güçsüzdür .... Daha doğrusu, zayıf fikirli bir kişi tarafından kontrol ediliyorsa. Bu yüzden, olması gerekenden daha fazla iyimserlik kusmayın.
  Bu sefer Alice'in yüzü sahte bir şekilde sert değildi.
  - Peki bu ipuçları nelerdir? Kim zayıf kalpli?
  Angelica öfkeyle cevap verdi:
  - Öyle olduğunu söylemiş miydim? Böyle şiddetli bir tepki göstermeme rağmen mi?
  Alice, görevi ateş etmek ve hedefleri aramak iken cevap vermedi ... İkincisi, birincisinden çok daha zor.
  Alice ilk görevini nasıl yaptığını hatırladı. Basit, Minsk'e gel ve içinde bilgi bulunan bir parça kağıtla bir turta ver. Ve ne kadar korkuya katlanmak zorunda kaldı. Burada ve şimdi, bu kükreme ve kargaşa kakofonisi ile çok kasvetli bir his.
  Alice aniden parmağının sıkıştığını hissetti ve tüfeğini indirdi. Sustu ve dua etmeye başladı.
  Ve piyade yine alçakta kalmaya zorlandı, çok acımasız ateş vardı. Zaten akşam oldu, cepheye daha yakın "Katyusha" ve "Andryusha" çekti. Evet ve diğer topçular. Almanların pozisyonlarını çekmek gerekliydi ...
  Alice, değirmende bir faşistin onu nasıl kovaladığını hatırladı ve onu bir tuzağa çekerek botuyla döngüye girmeye zorladı. Böylece bu şişko piç onu yakaladı ve diğer yandan, Alice'in düşürdüğü çimento çuvalının paleti nasıl çekeceğini. Bir bardak kefirde savaş böyle çıktı.
  Düşmanı tavana doğru çekecek kadar ağır bir çimento torbasını nasıl yere serdin? Sadece tavan arasında özel bir deliğe koşarak. Fritz değirmeni korudu, burada Nazi ordusunun ihtiyaçları için tahıl öğütüyorlar. Partizanların görevi bu besleyiciyi ateşe vermektir. Ama sorun şu ki kibritler ıslandı, partizan kız geceyi samanlıkta geçirdi ve yağmura yakalandı. Ben de kibritleri Alman muhafızından çalmaya karar verdim. Böyle komik bir hikaye, peşinden koştuğunda ve bağırdığında ortaya çıktı ve asıldığında daha da komikti.
  Salıncakta sallanıyormuş gibi ve sonra, Alice yine de değirmeni ateşe verdiğinde ... Gıcırtı, öyleydi ...
  Şimdi duruyor, daha doğrusu öyle bir kükreme dolanıyor ki, çığlıkları bile duyamıyorsunuz. Ancak Angelica iyimserliğini kaybetmez:
  - Nesin sen ekşi, altın saçlı peri. Dişlerimiz çatırdamaya devam etse de düşmanın teslimiyeti yakındır.
  Almanlar çok yüksek hasar alır, ancak sığınakları güçlüdür ve mermilerin çoğunu püskürtür ve bombalar genellikle hedeften düşer. Nazilerin ayrıca, yenilmek istemeyen kalın betonarme duvarlara sahip gerçek kuleleri var.
  Alice günbatımında ölmekte olan güneşe bakar, gözleri yaşarır, kız yıpranır:
  - Kaç kişi gölgeler diyarına gidiyor... Bunu düşünmek bile ürkütücü.
  Alice derin bir nefes aldı ve neredeyse gözyaşlarına boğuldu. Bir kişi matriste değil de gerçekten öldüğünde, bu korkunç.
  
  . BÖLÜM 5
  Ali uyandı. Soğuğa biraz alıştı ama daha çok yemek istedi. Pashka inledi, döndü ve zincirlerle çınladı:
  - Keşke etli turtalar ya da kızarmış kaz olsaydı!
  Arkaşa onayladı:
  - Evet ve sentetik yiyecekler, küçümsemem!
  Alice öfkeyle şunları söyledi:
  - Ve öncüler SS mahzenlerinde nasıl aç kaldılar ve merhamet istemediler! Hayır, eğilip diz çökmeyeceğiz!
  Pashka buna katıldı, çıplak ayağını betona vurdu:
  Asla kalkmayacağız!
  Ancak, kabadayılığa rağmen, adamların ruh hali berbat kaldı. Yemek ve içmek istedim ve karanlıktı. Uzay imparatorunun tutsağı gibi değil ama belki de daha kötüsü. Tavanda yumuşak yataklar ve menekşeler yoktur. Bu Üçüncü Reich - acımasız bir imparatorluk.
  Alice alaşımlı çelik zinciri tekrar ovmaya başladı. Sıkıca verdi ve çok şişmandı. Kızgın bir mamut bile bunu kıramaz. Evet, sıkıştılar. Ve ileride daha fazla işkence var. Bu gerçekten, topukluları kızartmaya başladıklarında, ona çok az görünmeyecek.
  Alice daha sert ovalamaya çalıştı. Güçlü bir arzu vardı, ama işte küçük bir hareket, vücut ısındı ve açlık azaldı. Edmond Dantes'in kaslara en azından biraz güç kazandırmak için parmaklıkları nasıl salladığını hatırlarsınız.
  Alice de daha sert ovalamaya çalıştı. Ve bir şey yaptı. Bu arada Hitler, SSCB'ye karşı saldırganlığın arifesinde çok agresif bir diyalog yürütüyordu.
  Goering, sahip olduğu Fuhrer'e güvenle güvence verdi:
  - Stalin'in jet uçağı yok. Ve toplam hava üstünlüğüne güvenebiliriz.
  Hitler tükürdü ve havladı:
  - Evet, Stalin havacılık filosunun modernizasyonunda çok geç kaldı, İspanya'da bile Messerschmitt'imiz Il-16'daki üstünlüğünü gösterdi. Ama yine de Me-109 "A"nın ilk modeliydi, şimdi uçak olarak ezici bir üstünlüğümüz var.
  Goering başını salladı.
  - Yu-487 jeti yakında fırlatılmaya hazır olacak, 23,5 ton taşıma kapasitesine sahip ve sadece uçağa daha akıcı bir şekil vererek, arabanın hızı üç yüz otuz kilometre arttı! Dünyanın en hızlı kanatlı bombacısı olmak!
  Hitler histerik bir şekilde cevap olarak bağırdı:
  - Sadece üç yüz otuz! Küçük iş domuzu!
  Goebbels konuşmaya girdi:
  - Yakında daha güçlü yeni motorlar hazır olacak, bu da uçağın savaş niteliklerinin daha da artacağı anlamına geliyor.
  Hitler havladı:
  - Acele etme zamanı, burunda yeni bir büyük savaş var. Rakibimiz Rus ayısı çok güçlü, bu yüzden hepiniz bunu düşünmeyin.
  Goebbels iri başını ince boynuna hafifçe eğdi.
  - Şahsen Rusya'nın geniş alanlarından ve sert kışlarından korkuyorum. Bu ülkede çok orman var ve komünistler totaliter ideolojileriyle yirmi yılı aşkın bir süredir hüküm sürüyorlar, gençleri propagandayla zehirliyorlar.
  Hitler'in ağzından:
  - Ve ne söylemek istiyorsun!
  Goebbels mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bolşeviklerden kurtarılan topraklarda gerilla savaşı kaçınılmazdır! En zor savaş türü.
  Guerin homurdandı.
  - Rusların iradesini bombalı saldırılarla felç edeceğiz.
  Kobra benzeri Himmler tısladı:
  - Partizanlarla savaşmak için özel Jagd ekiplerimiz var. Öldürülen her Alman için yüz sivili idam edeceğiz. O zaman ya tüm Ruslar yok edilecek ya da onları teslim olmaya zorlayacağız.
  Göring mırıldandı:
  - Rusların tek seçeneği var, ya ayakta öl ya da dizlerinin üzerinde yaşa!
  Himmler kabul etti ve tamamen saçmalıklara maruz kaldı:
  - Bir Slav aslında bir hayvandır, bir maymundan bir erkeğe geçiş aşamasıdır. Ve tutum, çalışan bir hayvan gibi olmalıdır. Kesime itaatsizlik, boyun eğme, çalışkanlık, kırbaç, az yemek.
  Goebbels sözünü kesti:
  - Hedeflerimizi bu kadar açık açık söylersek, tüm halkı Bolşevikler etrafında toplayacaktır. Daha akıllı davranmalıyız! Özellikle Ukrayna'ya bağımsızlık sözü vermek. Slavları Slavlara karşı ayarlamak gerekiyor. Özellikle aklımızda böyle bir Bandera var. Pek çok Küçük Rus'u Büyük Ruslarla karşı karşıya getirebilecek.
  Ve en önemlisi, komünist çetelere karşı savaşa güç vermek.
  Hitler'in cevabı:
  - Savaşta yalanlar zehirli gazlar gibidir ama birden fazla solunum cihazı kurtarmaz! İftira, zırhı bir mermiden daha iyi deler ve kafaları şarapnelden daha iyi uçurur! Bu senin görevin Goebbels, bir Sovyet halkını diğerine karşı koymak! İlham perileri silahları doldursun!
  Goebbels yanıtladı:
  - Her şey senin istediğin gibi olacak Führer'im. Bu benim kişisel yeniliğim, orduda özel propaganda birimlerinin oluşturulması. Kızıl Ordu'da bile bizim kadar güçlü bir halkla ilişkiler sanatı yok! Kızıl propaganda, Batı ülkelerinden çok daha kapsamlı ve kapsayıcı olmasına rağmen!
  Göring homurdandı:
  - Boş konuşmanın anlamı var mı?
  Goebbels yanıtladı:
  - Bana söyleme! Ve müttefiklerin ordusunu kim parçaladı. İngilizler, Fransızlar, Belçikalılar, Hollandalılar bizden daha fazla askere, silaha, tanka sahipti ve bilgi etkimiz sayesinde direniş pek çok açıdan asgari düzeydeydi.
  Göring yanıtladı:
  - Bunlar birliklerimizin hızlı darbeleri, düşmanın tekneyi sallama arzusunu geri püskürttüler! Ne propagandası!
  Goebbels yanıtladı:
  - Yüz kırk yedi tümen, seksen tugay, neredeyse dört milyon asker teslim oldu. Ve bunun bizim etkimiz olmadan gerçekleştiğini düşünüyorsun! Yarım yıl boyunca iki ordu karşı karşıya durup hareket etmedi, silahlar ateşlenmedi ve biz propagandacılar yorulmadan çalıştık.
  Gören:
  - Bir tankın zırhını dilinizle delemezsiniz!
  Hitler, astları arasındaki münakaşayı kesti:
  - Elbette, Goebbels'in meziyetlerinin farkındayım. Arabası harika çalıştı! Bir tankın zırhını dilinizle delemezsiniz, ancak mürettebatı etkisiz hale getirebilirsiniz! Fransızlar özellikle savaşmaya çalışmadılar. Ancak bunun nedeni, Negroidler tarafından bozulan kandı. Şimdi iş hakkında! Goering'in SSCB'yi ezecek kadar gücümüz var mı? Ne istihbarat raporları, ama Himmler.
  Gözlüklü sülük cevap verdi:
  - SSCB yeni bölümler oluşturmaya ve dağıtmaya devam ediyor. Özellikle tanklı olanlar. Güncellenmiş verilere göre, düşmanın altmış iki bölümü var. Tüfek ve süvari tümenleri de oluşturuluyor. Stalin bir şok yumruğu topluyor gibi görünüyor.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Bu yüzden Stalin'i önlemek gerekiyor! Güçlü, karşı darbe indir! Konseyleri yere sallayın. İlkbaharda yollar kurur kurumaz SSCB'ye saldırmaya karar verdim. Tanklarım muzaffer bir yürüyüşle Rusya'yı boydan boya geçecek! Değil mi!
  Himmler içini çekti.
  - Ne yazık ki Führerim, Rusların bizden çok daha fazla tankı var. Kaba tahminlere göre sayıları iki yüz yirmi bini aşıyor.
  Hitler ıslık çaldı:
  - Vay! Ve neden bu kadar çok! Ne de olsa Sovyet sistemi geri kaldı!
  Himmler başını salladı.
  - On iki sanayileşme için Rusya, ekonomide büyük bir adım attı, daha doğrusu ileriye doğru bir sıçrama yaptı. Yüzlerce fabrika, birçok ev ve fabrika inşa edildi. İlk krizden sonra tarım büyüdü ve kollektif çiftlikler giderek daha fazla yiyecek sağlıyor. Özellikle Ruslar, petrolün yanı sıra ekmek ve et tedarikimizi de artırıyor. Sibirya, Rusya'da aktif olarak geliştiriliyor ve orada yeni mevduatlar keşfediliyor. SSCB her yıl güçleniyor, en modern fabrikaların sayısı inanılmaz bir oranda artıyor. Amerikalılar bile Rusların endüstriyel tesislerini bu kadar hızlı inşa etmelerine şaşırıyor. Hayır, sosyalizm kapitalizmden daha kötü değildir.
  Hitler başını salladı.
  - Kapitalist sisteme sosyalizm unsurlarını da soktum. Artık burjuvazi, daha önce olduğu gibi, artık değerin büyük bir kısmını ememez! Oligarş, kişisel tüketim için kârın sadece yüzde altısını alıyor - bu bir tür maaş. Çalışanlarımızın inanılmaz ayrıcalıkları var. Neredeyse ücretsiz olarak Avrupa'yı dolaşabilirler. İşsizlik bir kez ve herkes için bitti! Şu anda petrol ve gıda sıkıntısı yaşıyoruz. Ukrayna bize yiyecek, Kafkasya petrol sağlayacak. Milyonlarca iyi eğitimli ve eğitimli Rus, Ukraynalı, Belaruslu neredeyse özgür iş gücümüz olacak. Topraksız köylülerimiz zenginleşecek, her Alman bir mülk alacak. Bir de Ruslar olacak...
  Himmler bir kükreme ile cevap verdi:
  - Yerlebir edilmiş!
  Hitler parmağını salladı:
  - Başlangıçta sadece bizim irademize isyan eden Rusları yok edeceğiz. Basiretli bir sahip, yük hayvanlarını yok etmez. Evcil hayvanlara bakmak gibi fethedilmiş halklara bakmak. Sebepsiz yere dövmeyin, ancak herhangi bir memnuniyetsizliği zorla kırın. Özellikle, Rosenberg'in düşünceleri nelerdir.
  Doğu topraklarında uzman olan Rosenberg yanıtladı:
  - Tüm Slavlar arasında, etnik grubun sarı saçlı ve mavi gözlü temsilcilerinin en büyük yüzdesi Belaruslularla birlikte. Baltların yanı sıra, Alman kanının en büyük karışımına sahipler. En saf ve yetenekli Belarusluların Almanlaştırılabileceğine inanıyorum.
  Hitler başını salladı.
  - Belaruslular son derece korkak insanlar! Zayıflar, savaşamazlar. Ve gerçek bir Alman, her şeyden önce bir savaşçıdır. Ayrıca Belarus'ta çok fazla Yahudi yaşıyor. - Burada Führer ırkçı saçmalıklara maruz kaldı. - Bu orospu kabilesi Belarusluların hem kanını hem de ahlaki imajını bozdu. Hayır, bu insanları Yahuda kanının varlığı için dikkatlice kontrol etmeniz gerekiyor. Ne pahasına olursa olsun, şüphe var, ortadan kaldırılmalıdır. Mermileri bu ucubelere, piç balçıklarına boşa harcamamak, ortaçağ Engizisyonunun yaptığı gibi onları yakmak en iyisidir.
  Himmler yanıtladı:
  - Avrupa'da bunu Yahudilerle yapmadık. Onları gettoya sürdüler ve altı köşeli yıldızları diktiler. Ve Yahudilere ve melezlere karşı böylesine acımasız bir misilleme, bizim tarafımızdan fethedilen ve ABD ve İngiltere tarafından kolonilere dönüştürülen birçok müttefiki bizden uzaklaştıracaktır. Ne de olsa, Batılı oligarkların ve kodamanların çoğunluğu köken itibariyle Yahudilerdir. Sana karşı olan güçleri belirlemeye değer mi?
  Hitler kükredi, ayaklarını yere vurdu ve sarışın çoban köpeğini tekmeledi. Kraliçenin soyundan gelen köpek uludu ve ciyaklayarak geri sıçradı. Führer Himmler'e koştu ve salya püskürterek onu sallamaya başladı:
  - Ah, seni köpek! Bir domuz, bir köpek yavrusu, yani tüm dünyayı dışkıyla kaplayan bu aşağılık, Yahudi çocuğu için ayağa kalk!
  Himmler başı sallayarak mırıldandı:
  - Hayır, Führer'im!
  Hitler, Goering'in kıçına çizmesiyle tekme attı:
  - Neden sessiz domuzlarsınız!
  Goering gakladı, boğuldu:
  - Yahudi halkı bir haydutlar ulusudur!
  Hitler bir çığlık attı:
  - Bu yeterli değil!
  Göring, şöyle devam etti:
  - Cehennem küfü!
  Hitler, Goering'in yanağına bir tokat attı:
  - Görüyorum ki, doğru dürüst küfür bile edemiyorsun! Yahudilerle kendim ilgileneceğim. Ve sen Himmler, söyle bana Yahudilere zarar verecek misin!
  Himmler kısaca yanıtladı:
  - Emir emirdir!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Batı'nın oligarklarının çoğunun Yahudi olduğu gerçeği, fakirleri zenginlere karşı nefreti körüklemek için propagandamız tarafından ustaca kullanılmaktadır. Ne de olsa toplumun ve dünyanın en yoksul katmanlarının mutluluğu için dünya Siyonizmine karşı savaşıyoruz.
  Hitler güldü.
  - Mutluluk için! Bu iyi söylendi! Üçüncü Reich'ın demir çizmesi tüm dünyanın boğazına bastığında bu mutluluk olacaktır. Dediğimiz gibi, Bolşeviklerin ve zenginlerin halktan boyunduruğundan kurtulmak için bir kurtuluş savaşı.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Stalin'in bize karşı bir kurtuluş kampanyası hazırladığına inanmak için ciddi nedenlerimiz var!
  Hitler canlandı:
  - Ne gerekçesi!
  Himmler yanıtladı:
  - Kızıl Ordu tüzüğü bile, düşman bize bir savaş dayatırsa, o zaman dünyanın en saldırgan ordusu olacağımızı söylüyor.
  Goebbels düzeltildi:
  - Eğer bir savaşı empoze ederlerse, bu bir propaganda hilesidir! Yığının üzerinize düşmesini beklemeden önce vurmak çok daha mantıklı. Ek olarak, kelime - dünyadaki en saldırgan - dünya hakimiyetinin bir ipucudur.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Biliyorum! Rus anayasasında bile şöyle yazıyor: SSCB, gezegenin son cumhuriyeti girene kadar genişleyecektir. Neden İngiltere'ye inmeyi reddettim? Evet, çünkü Ruslar Moldova'yı işgal etti ve Romanya petrolünü almakla tehdit etti. İnmeye başlarsam arkamdan vururlardı.
  Goebbels, ince bir sesle ciyaklayarak şöyle dedi:
  - Doğu'dan yeterli korumayı sağlamadan Fransa'ya taarruz başlatarak büyük bir risk aldık. On asker birliği, Stalin'in tanklarına karşı son derece zayıf bir savunmadır. Özellikle, istihbaratımız, 1939'da Stalin'in on bin tank, altı bin uçak, yalnızca yüz yirmi piyade tümeni ve dört milyondan fazla asker koymaya söz verdiğine dair bir belge elde etti. Böyle bir güce karşı zayıf güçlerimiz direnemedi. Darbe Mayıs-Haziran 1940'ta verilmiş olsaydı, ölümcül olurdu!
  Hitler sırıttı:
  - Ben de bundan korktum! Ancak Finlerin kahramanca direnişi Stalin'i devirdi. Sovyet ordusu zayıflığını gösterdi! Finlandiya nedir? Üç buçuk milyon insanın tümü, tek bir tankı olmayan bir ordu, beş yüz hafif silahın tümü ve yüz kontrplak uçak. Ve Finlandiya'nın tüm nüfusundan daha fazla askeri olan Kızıl Ayı ile savaştılar. Ve pes etmediler, Stalin Finlandiya'yı yutamadı.
  Himmler güldü.
  - Aryan kanı!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Ama Ruslar Mannerheim Hattı'nı ve cepheden saldırarak geçtiler. Kayıplar çok büyük, ancak Finlilerden 252 mm obüs ve 130 mm top ve uzun namlulu IS-3 ile yeni güçlü bir tank KV-12'nin kullanıldığını duydum.
  Himmler başını salladı.
  - Rusların böyle bir tankı var! Ve sayıları artıyor. Tam olarak kaç tane olduğunu bilmiyoruz ama en az birkaç yüz tane var. Ve çıktı artıyor. Kharkov ve Leningrad'da tank üretimi için yeni atölyeler inşa ediliyor. Uralların ötesinde yeni bir tesisin inşaatına başlandığı bilgisi var. Doğru, BT-8 ve BT-9 tekerlekli paletli tankların üretimi kısıtlandı ve bunların yerine T-34-85 tankının bir modeli ortaya çıktı. Mareşal Kulik'in bu modeli kırdığını söylüyorlar.
  Hitler canlandı:
  - Çizimler elde edildi!
  Himmler yanıtladı:
  - Sadece fotoğraf yok. O çok etkileyici değil. Fransız S -35'e benzer, ayrıca eğimli zırh, sadece biraz daha düşük siluet. Doğru, sürüş performansı çok daha iyi, motor 500 beygir gücü, dizel.
  Hitler güldü.
  - Zizy, Fransızlara yardım etmedi!
  Himmler yanıtladı:
  - Bu nasıl söylenir, silahlarımız zırhlarına karşı güçsüzdü. 56 mm ön kısım şakaya gelmez. Ek olarak, S -35'in topu yalnızca 47 milimetreyse, T-34'ün 76 миллиметровçok iyi bir topu vardır. Özellikle, Sovyet mermisi, yeniden silahlandırılmış 50 mm'lik bir topla T-3'ünkinden üç kat daha ağırdır.
  Hitler büyük bir kristal vazoya atladı, pembe bir çiçek aldı ve gergin bir şekilde ellerinde buruşmaya başladı. Kendini bir dikene sapladı ve uludu:
  - İşte yayalar! Çivileri neden kesmediler?
  Mavi elbiseli iki ince, güzel sarışın kız belirdi. Dikenleri minik bir makasla kuvvetlice kesmeye başladılar. Hitler parmaklarını ağzına soktu, biraz kan emdi ve aniden kızın elastik, yuvarlak kıçına vurarak ayağa fırladı. Führer bir çingene tıklama diliyle ciyakladı:
  - Ama bir at!
  Himmler şöyle devam etti:
  - T-34 tankı, bir kilometreden fazla mesafede 76 mm'lik bir toptan ve 630 kilometre 50 mm T-3 zırhlı ilk mermi hızından delme yeteneğine sahiptir.
  Führer, kızı saçından tutup bir kısrak gibi çekerek, paslı bir borunun sesiyle gakladı:
  - Bu raporu zaten okudum! Ama sonuçta, T-34'ün optiği o kadar zayıf ki, bu tank 500 kiloyu aşan bir mesafeden ateş edemez ... uh, metre. Her durumda, vurma şansı ile!
  Himmler hemen kabul etti:
  - Evet, Sovyetlerin optiği gözle görülür şekilde geride! Ancak istihbarat, optik üretimi için Kiev yakınlarında en modern teknolojileri kullanan yeni bir tesisin inşa edildiğini bildirdi. Yani iki ya da üç yıl içinde Ruslar aradaki farkı kapatacak.
  Hitler, sarışın bir güzelliğin saçını eline sararak, onu incitmeye çalışarak sızlandı:
  - Önce SSCB'yi vurmak için daha fazla neden! Birkaç yıl daha ve konseyler o kadar güçlü olacak ki en ufak bir şansımız olmayacak.
  Himmler doğruladı:
  - Ayrıca, Stalin'in önce bize saldırmak istediğine dair inatçı, sürekli büyüyen söylentiler var. Her durumda, birlikler sınıra çekiliyor, giderek daha fazla bölünme oluşuyor. Belki de Ruslar bu yıl grev yapacaklar.
  Goebbels yanıtladı:
  "Birçok tümenleri var ama hiçbiri on dokuz bin kişilik tam güce sahip değil. Batı bölgelerine yeni havacılık yeni gelmeye başlamıştı, Sovyet pilotları bile ustalaşmadı. Ama pilotlar ne olacak, uçuş ekibinin eğitimi ve eğitimi tamamlanmadı, birçok uçak pilotsuz. Yeterince eğitimli tank mürettebatı da yok, bu yıl konsey yok, cepheyi açmaya hazır değiller.
  Hitler güzel kızın yüzünü yemyeşil bir gül çalısına dürttü. Direnmeye cesaret edemedi, çünkü yaşayan Tanrı'nın kendisi Führer ona emrediyor. Sivri uçlar yumuşak yüzünü deldi, pürüzsüz tenini deldi. Kız çığlık atmak istedi ama Hitler'in buz gibi bakışlarında ölüm okundu, felç olmuş gibiydi, vazonun nemli toprağına birkaç damla kan düştü.
  Führer onun alçakgönüllülüğünü beğendi ve bir kez daha onu papaya tokatlayarak, Hitler talihsiz hizmetçiyi serbest bıraktı:
  - Orospu gitti! - Sonra birkaç kez gergin bir şekilde başını seğirerek dedi ki: - Sersemletme kazanmak demektir! Bir komutan, saldırısı hakkında uyarıda bulunuyor, ya bir salak ya da bir aziz, ki aslında aynı şey! Kutsallık, sinek mantarının parlak renginin çekiciliği ile bozulmanın en kesin işaretidir!
  Goebbels alkışladı:
  - Ne akıllıca sözler!
  Himmler yanıtladı:
  - SSCB'nin devasa doğal kaynakları, Sovyet sisteminin geniş alanları ve verimliliği göz önüne alındığında, grevi ertelememiz tavsiye edilmez. Ve genişlemenin alternatif yolları nelerdir...
  Göring yanıtladı:
  - Örneğin, Afrika! İtalya'yı yenilgiden kurtarmak için güneye birkaç seçilmiş tümen göndermeyi öneriyorum. Libya ve Mısır'ın çok fazla petrolü var ve Ekvator Afrika'sı daha da fazla. Güney Afrika'nın İngiliz egemenliği ve Namibya'mız elmas ve altınla dolu. Milyonlarca üretken zenci köle. İşte onlar bizim kolonilerimiz, ılık denizler.
  Hitler küfretti, Goering'i yumruğuyla midesine soktu:
  - Evet, sadece Rus süngülerinden korkuyorsunuz.
  Göring yanıtladı:
  - Rus kışından korkuyorum! Kömür yakıtlı tanklarımız basitçe donacaktır. Eksi dokuz derecelik bir sıcaklıkta hidrolize kömür, yanıcı olmayan fraksiyonlara ayrışır. Ve havacılıkta yeterli yağlama yoktur. Moskova'yı bir piyadeyle alacak kadar güçlü değiliz.
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Hafif makineli tüfek ve tüfeklerdeki yağ da şiddetli donlarda donar. Yalnızca Norveç'te savaşan bireysel SS birimleri, donmaya karşı dayanıklı özel grese sahiptir.
  Hitler el salladı:
  - Hiçbir şey, soğukla bir anlaşmam var!
  Goering'in gözleri büyüdü.
  - Neye benziyor?
  Hitler yerine Himmler cevap verdi:
  - Bir grup büyücü ve sihirbaz özel, psişik bir silah geliştirdi. Bizi daha yüksek ruhsal güçlerin astral temasına getirir ve varoluşun hükümdarına dönmemizi sağlar. Bize ılık ve kuru bir kış vaat etti.
  Hitler güldü.
  - Geçen sefer büyücüler, İngiliz ve Fransızların savaş kabiliyetlerini öyle etkilemişler ki, savaş ruhunu kaybederek ölmüşler. Şimdi de aynısı olacak.
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Atom çağında sihire güvenin!
  Hitler bir vazoyu tekmeledi (Goebbels dövülmek istemedi, çok küçük ve kırılgan bir insan, onu ciddi şekilde sakatlayabilirsiniz) Özel tariflere göre yapılan porselen hayatta kaldı ve Führer bacağını tuttu ve bağırdı:
  - Ah, acıyor!
  Goebbels Fuhrer'e koştu ve bacağını ovmaya başladı:
  - Ey büyük ustamız! Bunu beklemiyordum.
  Hitler aniden gergin bir şekilde güldü.
  - Evet, seni aptal gibi oynadım! Şimdi sırayla gidelim. Laboratuvar araştırması telepati gerçeğini ortaya koydu. Değil mi!
  Goebbels başını salladı.
  - Evet, yani Führer'im!
  Hitler ellerini ovuşturdu
  - Ben de bir hipnozcuyum! Yani böyle diyor! Bazı daha yüksek astral ve zihinsel güçler vardır. Büyü gerçekten gerçektir. Düşüncelerin bir mesafeden iletilmesi gibi.
  Goebbels yanıtladı:
  - Benimle böyle bir durum vardı. Ev çökmek üzereydi, zihinsel bir düzen hissettim ve aceleyle oradan ayrıldım. Ses sanki şöyle diyordu: Defol git, bu tehlikeli! Ve üç dakika sonra bu oldu.
  Hitler doğruladı:
  - Ve Birinci Dünya Savaşı sırasında başıma geldi. Bomba patlamadan önce siperden ayrılma emrini aldım.
  Goering doğruladı:
  - Ve daha yüksek güçler tarafından tutuldum. Eskiden bir uçağın dümeninde oturuyordunuz ve bir kez komut sağdaydı. Biraz yetenek! Gidiyorsun, düşman uçağı düşürülüyor ve hayattasın! Bütün savaşı bir çizik bile almadan atlattım ve elli sekiz uçağı düşürdüm. Almanya'daki en iyi aslardan biri - Ben!
  Hitler'in cevabı:
  - Değerlerini biliyorum Herman. Falcılara inanır mısınız?
  - İçlerinden biri hayatımın ciddi bir tehlikede olacağını tahmin etti, ama döngüden kaçabileceğim!
  Hitler güldü.
  - Beni bırakmayacaksın! Seni asmak istersem, gecikmeden ve itiraz etmeden seni asarım.
  Goering beceriksizce eğilmek için bir girişimde bulundu: midesi yoldaydı. Hatta stresten homurdandı:
  - Ey Führer!
  Hitler hıçkırdı:
  - Kısacası Barbarossa'nın planı imzalandı bile. Sadece dokuz kopyanın yapılmasını ve sınıflandırılmasını emrettim. Ordumuzun darbesi şimşek gibi olmalı, bunu ancak vurunca bilecekler! Başka itirazlar veya düşünceler varsa.
  Goebbels çekinerek şöyle dedi:
  - Papa'dan Bolşevikleri lanetlemesini istemeniz gerekiyor. Mussolini'nin de benzer bir etkisi olacağını düşünüyorum.
  Hitler homurdandı.
  - Benedito çok zayıf! Duce ile bir cumhuriyet kurmanın tam zamanı olmasına rağmen, zayıf fikirli hükümdara hala tahammül ediyor.
  Göring yanıtladı:
  "Kral için bir kaza ayarlamayı uzun zamandır tavsiye ediyorum.
  Hitler homurdandı.
  - Mussolini tavsiyemi dinlemedi, Malta'ya saldırmak için savaş ilan etmedi. Bu nedenle, İngilizler şimdi İtalya'ya eziyet ediyor. Sınırlı liderleriyle aptal makarna. Ramler tarafından sürülen koçlar. Sayısal bir üstünlükle, İtalyanlar yenilgi üstüne yenilgiye uğrarlar ve yine de kendilerini Antik Roma'nın torunları olarak adlandırırlar.
  Himmler havladı:
  - Bozulmuş kan!
  Führer kükredi:
  - Daha kesin!
  Bir numaralı cellat sızlandı:
  - Daha önce, Romalılar, Mağribilerle karışana kadar sarı saçlı ve mavi gözlüydü. Siyahlar genetiği berbat etti!
  Hitler yumruğunu sıktı.
  - Aynen öyle! Zavallı yaratıklar!
  Göring şunları önerdi:
  - Belki sipariş verelim, Scoreli kralı becerecek ve Duce'yi daha genç ve daha enerjik bir politikacıyla değiştirecek.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Bunun iyi bir fikir olduğundan şüpheliyim! Koyunlar arasında kurt bulmak zordur. Almanlar bir liderler ve kahramanlar ulusudur. Herkesi inşa etme ve gömme konusunda oldukça yetenekliyiz. Betonarme arka tarafları bölelim. Ancak genel olarak, Mussolini pahasına, onunla Rusya hakkında daha sonra konuşacağız. Onu planlarıma dahil etmedim.
  Göring sordu:
  - Ve neden?
  Hitler güldü.
  - Bu bir piç kurusu, beni Rusya'yı vurmaktan vazgeçirecek. Mussolini için her zaman bir korkaktır. Sanki Almanya'ya karşı ikinci bir cephe açma sözü vererek İngiltere ve Fransa ile nasıl pazarlık yaptığını bilmiyorum.
  Himmler gülümsedi.
  - Yazışmamız bile var! Temsilcilerimiz orijinalleri çaldı ve kopyalarıyla değiştirdi. Endişelenme Führerim, Mussolini, bayraklı bir kurt gibi ajanlarımız tarafından kuşatıldı.
  Hitler sakinleşti:
  - İtalya'da koloniler hariç, kırk sekiz milyon insan var. Askerleri bizim için çok faydalı olacak. Ancak Fransa, sömürgelerle birlikte iki yüz milyonun üzerinde, SSCB'den daha fazla nüfusa sahipti ve bir kağıttan ev gibi ufalandı. Bu arada, kırmızı imparatorlukta kaç kişi yaşıyor.
  Himmler yanıtladı:
  - Resmi olarak 194 milyon, ancak bazı verilere göre, sayım sonuçları altı milyon veya üç ile fazla tahmin edildi!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Rusların sayıca avantajı var ve arkadan İngiltere bizi tüketiyor. Koloniler ve hakimiyetlerle birlikte sekiz yüz milyonluk bir nüfusa sahiptir. Bu sadece bir tür canavar.
  Himmler yanıtladı:
  - Büyük koloniler bir güç ve bir zayıflıktır! Birçok Arap ve Hindu, birliklerimizi desteklemeye hazır.
  Hitler gülümsedi:
  - Genel olarak, İslam'a her zaman Hıristiyanlıktan çok daha fazla saygı duydum. Öğreti sağ yanağınıza vurdu - sola dönün: aptallık. İnsanları köle yapar. Sadece aptal Slavlar Hristiyan olabilir. Ve Allah'a iman savaşlarda faydalıdır.
  Goebbels kabul etti:
  - İslam'da çok güzel şeyler var! Örneğin, çok eşlilik!
  Hitler güldü:
  - Kesinlikle çok eşliliği tanıtacağım!
  Karım umursamıyor! Biz Almanlar tüm dünyayı doldurmalıyız. Ve fethedilen halklardan kadınlar işe alınabilir.
  Rosenberg onayladı:
  - Doğu'da çok güzel, sarı saçlı, ince kadın var.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Tamamlanmamış!
  Rosenberg yanıtladı:
  - Fiziksel olarak Slavlar çok güçlüdür. Birçok güçlü sağlıklı çocuk doğurabilirler. Bence içlerinden en güzeli ve en zekisi, SS'lerin genç eşleri ve Wehrmacht'ın seçkin askerleri olarak çocuk doğursunlar ve evde çalışsınlar diye verilebilir.
  Hitler başını salladı, ne söylemek istediği belli değildi, evet ya da hayır. Sonra boğuk bir ses duyuldu:
  - Ayrıca deneyebilirsiniz! Bu kadınların sadece yeni pasaportlardaki fotoğrafları çıplak olmalıdır.
  Goebbels güldü.
  - Çok makul! Fiziksel kusurları olmayan kadınları seçeceğiz! Her yaratıktan bir çift!
  Hitler'in cevabı:
  - En seçkin üç veya dört olabilir! Burada, örneğin, elmaslı demir haçlara ek olarak, muhteşem göğüsleri ve geniş kalçaları olan çıplak bir busty Slav vermek için.
  Goebbels şunları önerdi:
  - Ve ne? İyi olacak! Ben de uzun Slavları severim.
  Goering geveleyerek:
  - Çünkü kısasın!
  Goebbels gücendi:
  - Napolyon ve Nelson da kısa boyluydu. Sonuçta, dedikleri gibi: tepeden tırnağa bir çocuk, tepeden tırnağa bir canavar!
  Göring homurdandı.
  - Bu yüzden tek bir eteği bile kaçırmazsın. Büyük seksin küçük devi - havalı Goebbels!
  - Domuz olduğundan değil!
  Hitler "pazarı" yarıda kesti:
  - Rusya ile gelecekteki savaş tüm güçlerimizi ve kaynaklarımızı emecek. Bu yüzden grev için yaklaşık yüz elli tümen üzerinde yoğunlaşmayı planlıyorum. Ayrıca, müttefiklerimiz tarafından önemli sayılar tahsis edilmelidir! Ama sorun şu ki, konuşkanlıkları!
  Himmler yanıtladı:
  - SS dilleri kısaltacak! Sadece son bir ayda neredeyse beş yüz casus yakaladık!
  Hitler'e sordu:
  - Herkes itiraf etti mi?
  - Çoğunluk! İşkence konularında büyük rıhtımız.
  - Rakamı bine getirmek gerekiyor. - Hitler birkaç gül yaprağını ısırdı ve çiğnedi. - Ailelerle tutuklama. Çocuklara anne babalarının önünde işkence yapın, anne babalara çocuklarının önünde işkence edin. Acımayı unutun, büyük bir hedefimiz var - dünya hakimiyeti ve buna müdahale eden herkes yok edilmeli! Büyük Almanya'nın görkemi için!
  Himmler yanıtladı:
  - Müfettişlerimizin çoğu, kadınlara ve çocuklara karşı acımasız önlemler almaktan utanıyor!
  Hitler ayaklarını yere vurarak tükürük püskürttü:
  - Toplama kampındaki zayıflıklar! Hapishaneye. SS'de görev yapanlar şunu bilmeli: Kibar olan haindir, yumuşak olan haindir. Her Alman çelik bir yıkım makinesi haline gelmelidir. İdeal olarak: ülke sürekli bir kışla ve hapishane olmalıdır.
  Çevre bir ağızdan haykırdı:
  - Selam Hitler!
  Mareşal Göring şarkı söyledi:
  - Tereyağı yerine silahları şaplaklamak - bu bir masal değil, bir deyimdir! İşte sürünen bir tank - osurma! Hikaye önde!
  Herkes güldü:
  - Ah evet Goering, ah evet as! Gözünde bir salıncakla çizme!
  Hitler homurdandı.
  - Hadi Herman, dans et!
  Goering, su aygırı dansı yaptı. O kadar dalmıştı ki masaya tırmanmaya çalıştı. Ancak başarılı olamadı ve bir kağıt ağırlığı, bir Napolyon heykelcik, bir Hitler büstü ve bir sürü klasörle sürükleyerek bir kükreme ile uçtu. Fuhrer'in büstü, bir yaban domuzunun kafasına bir darbeden ayrıldı. Vahşi bir gıcırtı duyuldu ve kan döküldü. Hitler'in emri:
  - Ona yardım et!
  Mavi üniformalı birkaç kız içeri uçtu, Goering'i yakaladılar ve başını sarmaya başladılar.
  Goebbels homurdandı.
  - Başın ağrımaz! Bu bir kemik!
  Himmler mırıldandı:
  - Oh, bu kolay bir iş değil, bir su aygırı bataklıktan sürükleyerek!
  Goering taşındı ve herkese kaşlarının altından bakan Hitler havladı:
  - Çekil yoldan ahmaklar, bıktım senden!
  Entourage, Fuhrer'in geniş ofisinden koşarak dışarı çıktı. Hitler dört ayak üstüne çıktı ve arkasından havladı:
  - Hav! Vay! Vay! Karga! Seni paspasla tokatlayacağım!
  Dört ayak üzerinde yürüdü, ayağıyla kulağını kaşıdı. Yalnız kalan Hitler masaya tırmandı ve düşündü, kendi kendine konuşmaya başladı:
  - Etrafım alçaklar ve aptallarla çevrili! Hepsi korkak! Tek ve tüm ve sinsi dalkavuklar için aşağılık korkaklar. Aman Tanrım, ne aptallarla çevriliyim! Tüm Avrupa'yı fethedin, ulusunuzu dizlerinden kaldırın ve sonunda tamamen yalnız kalın.
  Ama dürüst olmak gerekirse, O büyük bir hükümdar Hitler. Sadece sekiz yıllık yönetimde, krizden harap olan ülke sadece restore edilmekle kalmadı, aynı zamanda benzeri görülmemiş bir yüksekliğe yükseltildi. Sanayi, 1932'ye kıyasla üç kattan fazla ve fethedilenler dikkate alındığında beş buçuk kat arttı. Bir Fin savaşında Ruslar, Hitler'in tüm Avrupa'yı ele geçirdiğinden çok daha fazla asker bıraktı. Böyle bir zafer, Napolyon'un, Cengiz Han'ın, Büyük İskender'in kıskanacağı fetihlerin hızıdır. Ve sonra Afrika düştü, Asya, Avustralya ve hatta Amerika'nın bir parçası. Adı tüm dünyada yankılanıyor. Ve önünde tek bir kişi var - Adolf huşu içinde! Stalin, bir Rus asilzadesi Przhevalsky ile basit bir Gürcü köylü kadınının oğludur! Yahudi değil, ama kurnazlık ve hile ile herhangi bir Yahudi'ye şans verme konusunda çok yetenekli. Stalin, Hitler'in Britanya'yı ve Afrika'yı fethetmesine izin vermek için elbette bir aptaldır, Üçüncü Reich'ın sırtına bir bıçak indirecektir. Her halükarda, O - Hitler orada onun yerine hareket ederdi! Ne yazık ki, Goering bir lider olarak doğmadı ve temel şeyleri anlamıyor. O Fuhrer'dir ve bu nedenle Goering'i halefi olarak atamıştır, çünkü bir domuzun yakın zekası nedeniyle bir komplocu olarak tamamen güvendedir. Açıkladığınız halefin süreci hızlandırmak ve sizi öldürmek istemesi tehlikesi her zaman vardır. Burada Hitler, Goering'den sadece birkaç yaş büyük. Bir domuzdan farklı olarak, sigara içmez, içmez, fazla yemez, kilosuna dikkat eder. Ama şişman insanlar daha az yaşıyor. Mücbir sebep olmazsa, Goering'in Fuhrer'den sağ çıkması pek olası değildir. Yani bu halef, yani olasılıklar için. Goebbels'in başka bir türü. Propagandada o sadece bir as, partiye yaptığı hizmetler çok büyük. Oldukça kültürlü, eğitimli, cesur ama zayıf! Büyük bir ulusun Führer'i neredeyse bir cüce ve sakat olabilir mi? Doğru, Hitler'in kendisi her şeydir 166 см, hatta ortalamanın biraz altında ve kesinlikle bir kahraman değil. Köy okullarında okurken gözüpek ve elebaşıydı. Ancak spor salonunda daha güçlü öğrenciler tarafından dövüldü ve küçük düşürüldü. Ve başlangıçta kendi münhasırlığının farkındalığıyla dolu olan bir çocuk için çok acı vericiydi. Çocukluğundan beri kötü biri değildi, şimdi bile bazen kanın akmasından ve yaptığı vahşetten korkar hale geliyor. Şu anda, maiyetinin önünde son aptal gibi önderlik ediyordu. Bir anfitamin enjeksiyonu onu nasıl etkiledi. Gösterişli havai fişekleri, kendi çaresizliklerini ve kırılganlıklarını gizleme arzusunun yanı sıra. Evet, kötü davrandığını anlamıştı ama kafasındaki şeytan ciyaklıyordu. Bir tiran ol, herkesi ez ve yok et! Zalim bir despot ol! Sen Führer'sin, sen Tanrısın, herkesle alay etmelisin. Peki ya yeni bir din ve başkanı Führer olabileceği kendi Üçlü Birlik'inizi yaratırsanız. Nasıl desek bilim gelişir. ve belki de Üçüncü Reich ve diğer fethedilen ülkelerin bilim adamları onu en azından ölümsüz kılabilecekler. Her durumda, sihirbazlar gençliği geri kazandıran bir iksir bulmaya söz verdiler.
  . BÖLÜM 6
  Zincirleri ezmekten tamamen bitkin, aç ve yorgun Alice tekrar uykuya daldı. İlk etapta çok susamıştı. Açlık azaldı. Pashka ve Arkashka da acı çekti, ancak devam etti. Hitler'in çetesi çocuklara bağlı değilken. Evet ve prangalarda ve soğuk, karanlık bir bodrumda, yiyecek ve içecek olmadan da işkencedir. Ama en azından bir rüyada kahramanca bir şey görebilirsiniz.
  Ve bununla biraz teselli bul;
  Geceleri, Sovyet tankları ve piyadeleri tekrar Zeelov Tepeleri'ne saldırmak için koştu. Geceleri, mayın patlamaları ve mermiler özellikle parlak ve korkutucu görünüyor. Sayısız, binlerce yaralı uzun bir süre inliyor ve çığlık atıyor. Zeel'lerin kendileri, gökyüzünde, uçaksavar mermilerinin parlamaları ve çok sayıda izleyici, yangın çıkaran makineli tüfek jetleri ile aydınlatılmış, kozmik yeraltı dünyasının kapıları gibi, evrensel kötülüğün güçlerinin, iktidarda hayal edilemez güçlerinin olduğu gibi görünüyor. , konsantredir.
  Çok kan döküldü, çokça ve kızın çıplak bacakları arada bir pıhtılaştırıcı koyu kırmızı sıvıya yapışıyor. Ürkütücü ve iğrenç.
  Angelica elini alnına koydu ve dedi ki:
  - İşte oluyor, tam tersine ne cennet!
  Alisa Selezneva, Eyfel Kulesi'nin dönüş mekanizmasını ağır bir şekilde çeviriyormuş gibi içini çekti:
  - Cennet tam tersi ama cehennem ne yazık ki her zaman gerçektir. Yani bizi takip ediyor!
  Angelica cevap vermek yerine, ateşin ışığında zar zor görünen, hap kutusunun kırık duvarından sürünerek çıkan bir figüre ateş etti. Bununla birlikte, Sovyet piyadeleri hala iyi niyetli ve yoğun ateşle karşılandı. Tanklar yokuş yukarı tırmanmaya çalışarak bir atılım yaptı.
  Burada IS-2 tanklarının oldukça başarılı olmayan tasarımı etkilendi. Ön silindirlerdeki büyük yük, bir tepeye çıkmaya çalışırken tekerlek kaymasına neden oldu. Bu, arabaların adeta yanlamasına bir spiral halinde hareket etmesine neden oldu ve bazı ağır tanklar basitçe durdu. T-34-85, sırayla tırmandı. Dumanın toza karıştığı ve askerlerin öfkeyle öksürmesine neden olan. Birçoğu hem mermilerden hem de şarapnellerden düştü ve dayanılmaz yanma nedeniyle bayıldı ... Ancak, ikincisi Alman savunucuları üzerinde ezici bir etkiye sahipti.
  Kızlar da hareketsiz durmadılar, ancak kısa koşular yaparak yukarı çıktılar. Çıplak ayakları yuvarlak topuklu parlıyordu. Ayrıca yanık ve çürüyen cesetlerin, yanmış arabaların ve en iğrenç sentetik yakıtın korkunç kokularını da teneffüs ettiler.
  Üst katta, Sovyet T-34'leri tatsız bir sürprizle karşı karşıyaydı ... Radyo kontrollü cüce arabalar "Satranç Atı". Sovyet tanklarına çarparak onları patlatıyorlar.
  T-34-85'in avantajlarının yanı sıra bir dezavantajı da var - tank gövdesinin ön zırhının oldukça zayıf zırhı. Dahası, mermiler patladı, sadece bir tür korku.
  Alice ve Angelica çıplak bronzlaşmış bacaklarına çok daha hızlı dokunmaya başladılar. Kamikaze atlarını etkisiz hale getirmek için pozisyon almaları gerekiyor.
  Alisa Selezneva emretti:
  - Antendeki canavarları vur...
  Angelica şaşkınlıkla bağırdı:
  Ama gerçek değil... Saatte yüz kilometrenin altında bir hızları vardır ve boyutları küçüktür ve bu dumanda hiçbir şey görünmez.
  Alisa Selezneva yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Zifiri dumanda cennet görünmüyor ama beden cehenneme alışmış! Ama böyle bir dzhigit seçimi size kalmış, yatağın altında ya da dava için savaşın!
  Angelica sinirlendi.
  - Yine Dzhigit! Aklında tek bir adam var...
  Ancak öfke, savaşçıya doğruluk ekledi ... Ancak, keskin nişancılar biraz geç kaldılar, "Satranç Atlarının" çoğu, Sovyet tanklarını mürettebatlarıyla yiyerek veya onları havaya uçurarak zaten bir "çatal" yapmayı başarmıştı, ki bu esasen aynı şey.
  Ancak kızlar bazı arabaları kurtarmayı başardı. Onlar Rus savaşçıları! Ve havalı Rus kadınları!
  Burada, örneğin, her şeyin en yoğun duman içinde olduğu ve kanın yayıldığı gece, yeraltı dünyasından başka bir yer olmadığında, kızlar şakalaşıp vuruldu. Ayrıca, Alisa Selezneva bu ölümcül yenilik makinelerinin üç radyo topçusunu kaldırmayı başardı.
  Angelica akıllıca şöyle dedi:
  - İnsanlar tarafından yapılmayan ve onları üzmeyen makine yoktur!
  Bir rüyada Komsomol üyesi olan Selezneva cesurca şunları söyledi:
  - İnsanlardan daha güçlü bir teknik yaratmak mümkündür, ancak daha mükemmel bir insanı çoğaltmak Rab Tanrı'nın gücünün ötesindedir!
  Savaşan Alice, topçu patlamalarından ve atmosferin ve toprağın korkunç bir şekilde sallanmasından, topu engelleyen çok güçlü bir sesin yanı sıra zekâ ile parladı. Ancak, bu bir kız, korkmuş olabilir ama korkmuş olamaz mı? Fark ne? Ve bunun içinde! Korkak hokey oynamaz! Ve ön saflarda savaşın. Sonuçta, bir keskin nişancı genellikle kendisi için güvenli bir siperden uzakta ateş eder.
  Kızlar yerlerini değiştirmeye ve piyadelerine yardım etmeye karar verdiler, zaten tepeye yaklaşıyorlardı. Burada, koşu sırasında Alice, baldırdaki bir parça tarafından yaralandı. Evet ve güçlü bir kız kasına sıkışmış bir parça kırmızı-sıcak metal. Alisa Selezneva düştü ve tüfeğini bir kenara bırakarak bu paslı, çarpık demiri çıkarmak zorunda kaldı. Bu, elbette, çok hoş bir deneyim değildi.
  Ve Angelica neredeyse gözünü kaybediyordu ... Yani, ilk bakışta, büyük kalibreli bir makineli tüfekten zararsız bir mermi sekmesi onun için ölümcül olabilir. Ve düzeltilecek bir şey yok...
  Angelica uludu:
  - Ah, gözlerim, bu bir peri masalından değil!
  Tanklar arasındaki ağır kayıplar ve düşmandan gelen yoğun havan topu, piyadeleri tekrar yatmaya zorladı.
  Alisa Seleznev sonunda kaslı baldırından bir parça koparıp inledi:
  - İşte bitmemiş dökme demirden bir ucube! Beni biraz sakat bırakmadın! Ve şimdi ne...
  Kız kendini yana attı ve birkaç ceset yığınının üzerine tökezledi. Aman Tanrım, burada kaç asker öldü. MN-44 saldırı tüfeklerinden ateş ettikleri görülüyor. Çok ölümcül piçler, bu tür silahlar için orta kartuşlu ve yüksek etkili menzilli bu saldırı tüfekleri. Belki de, Wehrmacht'ın yenilgisi zaten belli olduğunda, neyse ki oldukça geç ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi saldırı tüfeği.
  Ve muhteşem bacaklarının içinden kaydığı kırık ve parçalanmış et cesetler ... Ölülerin üzerine basmadan adım atmak zor ...
  Ve kurşunlardan ya da parçalardan korkmayan inatçı kargalar şimdiden leş yemeye hazırlar.
  Evet ve sadece hazır değil, zaten oturun ve tereddüt etmeden henüz soğumamış insanların kalıntılarını yutun.
  Alisa Selezneva böyle bir saygısızlığa dayanamaz ve böyle bir iğrençliğe mermi harcamak, şüphesiz, özellikle bir kavga olduğunda, bir aşırılık olsa da, ... Duygular kızı bunaltıyor ve ateş ediyor, aynı anda birkaç kargayı deviriyor. bir kurşun.
  Aynı anda, Alice bağırır:
  - Piç kuruları! Akbabalar, çöpçüler, ne yapıyorsunuz!
  Angelica ona katılır. Kargaları harmanlayalım ... Ve sonra zaten oldukça harcanmış kartuş arzı sona erdi ... Alisa Selezneva küfretti:
  - Değil! Ben gerçek bir aptalım! Böylece akbabaların tüylerini temizledi.
  Kızıl saçlı savaşçı çıplak tabanını kulağının arkasını kaşıdı ve cevap verdi:
  - Evet, nasıl temizleneceğini biliyoruz, ama Nazilerin saflarını değil ...
  Alice ciddi şekilde gücendi:
  - Evet! Ben zaten Fritz'im, neredeyse bütün bir alay pereschelka oldu veya havaya uçtu ... MN-44'ü kupa olarak alsak iyi olur. Bu iyi bir şey ve yakın dövüşte otomatik tüfekten daha havalı!
  Angelica, en yakın yüzeyi inceleyerek, kafiyeli bir şekilde şöyle dedi:
  İyi bir silahla olmalı;
  Öfkeli çelik gibi vur!
  Kanın şelale gibi akmasını sağlamak için -
  Cehennemi yok et - kötüleri öldür!
  Alisa Selezneva altın başını salladı:
  - Bu doğru... Öldür ve ağla!
  Kızlar, kırık sığınağın hunisine sürünerek girdiler. Orası havasızdı ve yaralı Almanlar inliyorlardı... Karanlıkta ortalığı didik didik didik edip kırık kemikleri, ezici kemikleri, deri parçalarını, kan püresi, salıverilmiş bağırsakları, kırık mermer fayansları, beton kırıntılarını dürterek ne kadar korkunç bir şey. eller ve ayaklar ...
  Alice, elbette, deneyimli Angelica gibi Almanca'yı da iyi biliyordu. Askerlerden biri çılgına dönmüştü ve diğeri oldukça tutarlı ve belirgin bir şekilde mırıldandı:
  - Sonsuz yıldızlı cehennemin melekleri; Görünüşe göre evrendeki her şey yok olacak - ruhu ölümden korumak için - hızlı bir gyrfalcon ile gökyüzüne uçmak gerekiyor!
  Alisa Selezneva iyi bir Almanca sordu:
  - Askere söyle, makineli tüfeklerin olduğu hücren nerede?
  Savaşçı kımıldandı ve şaşkınlıkla sordu:
  gece perisi misin Mavi...
  Alice, oyuncak bir kız sesiyle şaka yollu cevap verdi:
  - Hayır, Malvina'nın aksine saçlarım mavi değil ama nasıl desem... Güneş ışığında kartopu...
  Alman inanamayarak dedi ki:
  - O zaman onları karanlıkta bile görürdüm ...
  - Ruslar beni vursun ya da tecavüz etsin diye. Hayır, gerçek bir Aryan kendi ayakları üzerinde durabilmelidir! Alice şiddetle bağırdı.
  Alman neredeyse tam boyuna yükseldi ve sonra kafasını beton zeminin üstüne çarptı. Ağlayarak kükredi:
  - Şey, çok acıyor ... Vur beni ...
  Sese ve kokuya bakılırsa (bir rüyada Alisa Selezneva, gerçek bir sabotajcı gibi, neredeyse bir tazı düzeyinde kokuları ayırt etmeyi öğrendi), çok genç bir gençti. Pişman olmamak gibi... Alice herkes için üzüldü, savaş sırasında kurbanlarının da insan olduğunu unutmuş olsa bile, boş zamanlarında yanan gözyaşlarını serbest bıraktı ve oraya bir mum koymak için en yakın tapınağa koştu.
  Kız elini başına koydu ve sonra onu kendine çekerek dudaklarından öptü:
  - Benim sevgilimsin... İnanın bu savaş yakında bitecek ve çok güzel yaşayacağız...
  Genç adam oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Düşman Berlin kapılarındaysa bu nasıl çabuk bitebilir? Moskova ve Londra'yı alana kadar bu katliam en az beş yıl daha devam edecek!
  Alisa Selezneva burada kendisi şaşkına döndü:
  - Ve benzeri görülmemiş derecede zor bir durumda kazanmanın gerçekçi olduğuna inanıyor musunuz?
  Genç adam pes etmedi ve kelimenin tam anlamıyla hareket halindeyken argümanlar buldu:
  - Ama sonuçta, Moskova'dan sadece yirmi kilometre uzakta olduğumuzda Ruslar zaferlerine inandılar ve adil olmak gerekirse, savaşın gidişatını tersine çevirmeyi başardık. Öyleyse neden Berlin'in eteklerinde kahramanca savaşan bizler koşulsuz nihai zaferimize inanmıyoruz?
  Alice, çizilen alnındaki adamı öperek cevap verdi:
  - Ve bu nedenle .... Moskova'nın kapılarında durduğumuzda, Rusların arkalarında hala binlerce kilometrelik toprakları vardı - Nizhny Novgorod, Kazan, Sverdlovsk. Ve sonra Sibirya'dan Pasifik Okyanusu'na...
  Genç adam sözünü kesti:
  - Nu ve bununla birlikte!
  - Ve daha sonra! Rusların hala geri çekilecek bir yerleri vardı ve bizim durumumuzda müttefik kuvvetler zaten Elbe'ye yaklaşıyor. - Alice, bu tür olaylardan dolayı pişmanlık ve ıstırap tonunu yansıtmak için sesini zorlukla zorladı. - Korkunç, ama Berlin'in ötesinde bir toprağımız yok. Geri çekilecek hiçbir yer yok!
  Kız adamı tekrar öptü ve genç adamın ellerinin çekinerek büstünü okşamaya başladığını hissetti. Ama sonra aniden, kırık bir hap kutusunun karanlığını kesen bir fener ışını çarptı ve Angelica'nın kızgın sesi idili yarıda kesti:
  - Yaptığınız şey bu... Aslında erkek fatihlerin kendilerini fethedilen kadınlara aşık olmaya zorlamaları bir şekilde savaş için tipiktir. Ama bir kadının bir erkeğe tecavüz etmesi...
  Alisa Selezneva ortağına homurdandı:
  - Sen sadece kaba bir "hamlo"sun! Sadece gerçekten mutsuz olan bir adamı teselli etmek istedim. Kendinizi onun yerinde hayal edin, nasıl hissederdiniz?
  Angelica homurdandı:
  - En ufak bir arzum yok. Ayrıca, annem yaralı bir askeri barındırdığı için diri diri yakıldığında, bu canavarların şimdi olduğundan daha az mutsuz değildim. Bu intikamı anlıyorsun! Ve diyelim ki, bir ortaçağ rahibesinin düşüncesine sahipsiniz.
  Alice utandı ve tamamen çılgın Alman adamı itti. Sonra daha sakin bir şekilde sordu:
  - Makineli tüfek aldın mı?
  - Görmüyor musun, işte onlar için dört parça ve bir çanta dolusu dergi! Angelica hırladı. "Yani uçağa binme zamanı!"
  Alice genç adama sordu:
  - Bizimle Almanlara karşı savaşır mısınız?
  Genç adam olumsuz anlamda başını salladı.
  - Değil! Beni öldürebilirsin...
  - Memnuniyetle! - Angelica, adamı uyarmadan tabancayla kalbinden vurdu. Mermi tam olarak uca isabet etti ve göğsünden bir kızıl kan fışkırdı...
  Alisa Selezneva bir kaplan gibi hırladı ve ortağına koştu. Ciddi bir kadın kavgası başladı. Angelica, göğüs göğüse dövüşte büyük yetenekleri olmasına rağmen, beyaz saçlı rakibin çok daha çılgın olduğu ortaya çıktı. Alice'in yumrukları tam olarak kızıl saçlı savaşçının yüzüne vurdu. Dizleriyle cevap verdi ve burnundan kan aktı. Her iki kız da dişlerini kullandı ve kafalarını patlattı...
  Başlangıçta, yoğun bir kavgadaki inisiyatif, öfkeli bir Alice'e aitti. Ama sonra Angelica bir ata bağlandı ... Her iki kız da birbirini iyice dövdü. Sonunda yorgunluk ve acı onları biraz kendine gelmeye zorladı ve gözlerine bakarak yüz yüze oturdular... Önce tövbe etti Alisa Selezneva:
  - Bu savaşta ne kadar vahşileşti ... Evet, elbette, adam için üzülüyorum, ama bu, ortağını öldürmek için bir neden değil.
  Angelica kabul etti.
  - Tabii ki, bir sebep değil ... Silahsız bir adamı vurduğumda kendim aptal ve domuz oldum. Ama her halükarda, öldürülenleri diriltecek kadar güçlü değiliz!
  Alice, savaştan önce saçlarını ördüğü örgüsünü, karanlıkta parlaklıklarıyla onu ele vermesinler diye salladı. Kız sert bir sesle:
  - Ne olmuş? Haydi düşmanlarla savaşalım!
  Artık kızlar tam maiyetindeydiler... Arkada bir keskin nişancı tüfeği, her iki elinde de hafif makineli tüfek vardı. Ve giderler ya da daha doğrusu savaşa girerler ...
  İlk sırt için gece savaşı sürdü, üstelik Naziler beklenmedik bir şekilde bir karşı saldırı başlattı. Güçlü tanklar ve kendinden tahrikli silahlar saldırıya geçti. "Ferdinand" modernize edildi, yani 800 beygir gücünde daha güçlü bir motor, "Jagdtiger" ve "Royal Tiger" ile, her biri iki tane olmak üzere sadece altı ağır araç vardı, ancak Panther incileri vardı.
  Sovyet tankları geride kaldığından, parçalanma mermileri ve makineli tüfek patlamaları piyade üzerine düştü ...
  "Panterler" ve "Kaplanlar" çok tehlikeli araçlardır, yarı otomatik topları ile çok hızlı ateş ederler ve kombine mühimmat setine sahiptirler. Ama şimdi Angelica'nın ciddi silahları var: yakalanmış bir faustpatron. Ayrıca odaya saklamayı da başardı.
  Kız hedefini seçmeye başladı ... Alice isteyerek ona önerdi:
  - Haydi, "Kraliyet Kaplanı", en pahalısı ve size bunun için bir sipariş verilecek.
  Angelica elini salladı.
  - Oh hayır! En büyük araba Jagdtiger ve burada 1060 beygir gücünde bir motorla modernize edildiğini görüyorsunuz. 75 ton ağırlığındaki bu motorla çelik canavarı dağa tırmanmayı başardı. Yani, onun için emir verilecek!
  Alisa Selezneva derin derin içini çekti:
  - Nerede deneyeceksin? Sonuçta, bir tırtıl vurmadığınız sürece her yerde zırhı var mı?
  Angelica sinsice başını salladı.
  - Ve bu araba için bir numara biliyorum ...
  Alice inanılmazdı.
  - Ha? Ne hile, bu arabanın 100 milimetreden az zırhı yok.
  Angelica cevap vermek yerine yavaş yavaş ilerleyen düşman tanklarına doğru süründü. Kız yılan gibi hareket etti...
  Birkaç Sovyet T-34'ü düşmana ateş açtı. Ama Jagdtiger'ı alnından vurmak beyhude bir egzersizdir. Sonuçta, 250 milimetre şaka değil! Ama yanıt olarak kendisi de bitki yetiştirebilir ...
  Zaten bir Sovyet arabasına ateş edildi, ancak otuz kilogram ağırlığındaki bir mermi ve hatta zırh delici olmasına rağmen hareket halindeyken kaçırıldı ...
  Angelica da vuruyor, mesafenin yeterli olduğuna karar verdi. Sağır edici bir patlama duyulur ve dev araba basitçe parçalara ayrılır. Kız ıslık çalıyor:
  - Bu ne güzellik! Bu sipariş bir çalıdan fırlamış gibi!
  Bundan sonra, savaşçı sürünerek geri döndü ... Ve fırtına birlikler gökyüzünde tekrar vızıldadı.
  Ancak Almanlardan bir cevap geldi. İşte ünlü Xe-162 Semenderleri. Çok çevikler ve çok tehlikeliler. Evet, 30 milimetre hava topları, Ils için bile tehlikeli olan ölümcül güçle ateş ediyor ...
  Şimdi bu bir it dalaşı ve Alice yerden atışlarla Semender'i devirmeye çalışıyor. Ve bu uçak neredeyse tamamen tahtadan yapıldığı için bu oldukça gerçek.
  Hafif bir arabanın sadece önünde zırhı vardır. Ve MH-44, özellikle karanlıkta nişan almayı iyileştirmek için fosfor başlı her beşinci mermi. Ve böyle özel bir kafa benzini bile ateşe verebilir.
  Angelica da bunu anlar ve Salamander jetlerine ateş açar. Tabii ki, sadece olağanüstü bir as yerden böyle yüksek hızlı bir arabaya girebilir.
  Alisa Selezneva partnerini cesaretlendirdi:
  - Nişan almadan düştün, o zaman kesinlikle vuracaksın. Ve düşünürseniz, zorlayın, kesinlikle özleyeceksiniz.
  Angelica, Semenderlere ateş açtı, ateş ederken yuvarlandı, çıplak, kız gibi topuklarını yasladı ve mırıldandı:
  - İlkinde kaçırdım, ikincisinde biraz vurdum... Ve üçüncüsünde o kadar özledim ki pikap şarkı söyledi!
  Alisa Selezneva, Salamander'ı düşürdü, hafif Alman avcı uçağı uçtu ve gelin treni gibi bir kuyruk bıraktı. Doğru, kirli bir trendi ve kız eşine şarkı söyledi:
  - Müzik çalıyor, davullar gardiyanı dövüyor - kaltak mezarlığa götürülüyor ...
  Ve başka bir Non-162, Alice tarafından vuruldu ve Angelica da bir şeyler almaya başladı ... Sovyet Il'lerinin kayıpları büyüktü. Düşman çok hızlı ve manevra kabiliyetine sahipti, SSCB'nin asları ona ayak uyduramadı.
  Bununla birlikte, Yaks'ın gelişiyle daha iyi oldu, ancak bu zamana kadar, Il'lerin önemli bir kısmı vuruldu ve ağır kayıplar veren Sovyet piyadeleri durmuştu ... Çok şey yanıyordu ve çatırdıyordu. harap olmuş tankların, enkazların ve parçalanmış faşist canavarların ısısı ortalıkta yatıyordu.
  Alice zaten altıncı bir "Semender" daha kesti ve şunları kaydetti:
  - Ve onlar da inatçı sığırlardır, tahtaları Pinokyo gibi olmasına rağmen yıkmak o kadar kolay değil!
  - Ağaç, sıkıştırılan kısım sekecek! Angelica önerdi. Bu bizim sorunumuzun bir parçası...
  Alisa Selezneva iç çekerek şarkı söyledi:
  - Mutluluk sadece bir mola, sorunların karanlığında parlak bir parıltı!
  Angelica daha sonra arkadaşına sordu:
  - Hareket halindeyken bir şeyler besteleyin ve şarkı söyleyin. Ve sonra bir şey çok küçük bir ruh hali içinde ve adamlarımızın çoğu öldü!
  Ne de olsa kendini çok yorgun hisseden Alisa Selezneva, bir günden fazla bir süredir savaşıyor (ve bir rüyada bile güç ve uyku eksikliği ve açlık hissediyorsunuz!), Hatta şarkı söylemeye başladı:
  Yoksulluk, ne yazık ki, bana gözyaşlarına aşinadır;
  Köy evi ne kadar da orantısız!
  Çatıdaki saman bile çürümüş,
  Rüzgarla oluşan kar yığını pencerenin altında sert!
  
  O zaman korkunç felaketlerdi,
  Rus kuvvetlerinin büyük gerginliği!
  Acı içinde atılgan çocukluğum,
  Mavi soğuktan donduğunda!
  
  soğukta çıplak ayakla koşmak;
  İliklerine kadar yanıyor!
  Ama mutluluğun gülünü nerede bulabilirim,
  Yoksulluk zincirlerinden nasıl kurtulur?!
  
  Mutluluğu ve huzuru bilmiyorum;
  Zor iş çok tanıdık buruşuyor!
  Pencereyi bir hançerle kapatacağım,
  Ve baltalı bir sundurma!
  
  Bu sadece hayatta kalmamız için kış,
  Soğuk akrabaları yakalamamak için!
  İlkbaharda kirazlar yakutlarda açar,
  Ve yaban mersini ipliğini toplayın!
  
  Ve şimdi kız bacakları,
  Cehennemin soğuğundan öyle yanıyorlar!
  Sonsuza kadar yalınayak olmak ne kadar zor
  Karda, kütükleri üst üste koyun!
  Ama şimdi bahar geldi güzellik,
  Kar beyazı kadife aktı!
  Ve bir zil sesi duyuyorum,
  Sonuçta, akarsular böyle şarkı söyler!
  
  İşte benekli bahçe rengi safir;
  Ve yaz kamçıya bir dere döküyor!
  Ah bal pençelerinde ıhlamur kasık -
  Kuş molozları için zevk!
  
  Ahşap bir çit koyduk
  Çocuk kurtarmaya geldi!
  Ve duygular tuhaflaştı
  Ve sanki ruhun suyu aktı!
  
  Burada yağmur yağıyor, sağanak şiddetli;
  Kızların inci gözyaşını gizler!
  Bir tuğla ev inşa edeceğim -
  Seni bir güvercin uçurumundan alacağım!
  
  Bir kamarot vardı bilirsiniz, ülkeleri gördüm;
  Çorak kum, Türkmen hediyeleri!
  Saraylar, Semerkant camileri,
  Bazı insanlar çok nazik!
  
  Avrupa ülkelerini de biliyorum -
  Denizde uzun bir yol kat etti!
  Ama kenarın koruları kalbe daha yakın,
  Pichuga'mı ona çevirmek istiyorum!
  
  Beni öpüyor, okşuyor;
  Zaten başım döndü!
  Cennette bir yer vaat ediyor
  Ve o Şeytan kadar yakışıklı!
  
  Daha mütevazı bir düğün oynadılar;
  Şimdi şehirde yaşıyorum!
  Aşk sözleri saçma değil -
  Artış biliyorum iyi gitti!
  
  Ama uyuşukluk geldiğinde,
  Mavi gökyüzünde rüyalar nerede ...
  Yumuşak saman hayal ediyorum
  Eski kır evim!
  . BÖLÜM 7
  Sonunda, çocukların oturduğu hücrede bir ışık yandı. Genç mahkumları kör etti. Kalın kapılar açıldı ve bir düzine militanla birlikte maskeli ve beyaz önlüklü bir adam odaya girdi.
  Alice'e önceki maceralarını hatırlattı, Tom da beyaz önlüklü benzer bir insandı. Sadece onun yüzünde siyah bir maske vardı ve bunda kırmızı bir maske vardı.
  Beyaz önlüklü doktor benzerliği tamamlamak istercesine tısladı:
  - Pekala çocuklar, prosedürlere hoş geldiniz!
  Pashka yumruklarını sıktı ve homurdandı:
  - Canlı pes etmeyeceğim!
  Doktor başıyla onayladı.
  - Oğlanlara sopalarla biraz vur, kızı da yanımda götürüyorum!
  Alice başıyla onayladı.
  - Prosedüre gitmeye hazırım!
  SS adamları Pashka'ya sopalarla vurdu, çocuk uludu ve çıplak topuklarına lastik bir sopayla vuruldu. Arkasha sessizdi ve ona sadece birkaç kez gelişigüzel vurdular.
  Alice'in tasmasını ve prangalarını çıkardılar ve tutsakların çocukları için özel olarak yapılmış küçük ama güçlü kelepçeleri kopararak ellerini geri getirdiler. Ayrıca, çok büyük olmayan başka bir tasmamızı taktılar ve onu bir zincire yönlendirdiler.
  Kızın çıplak ayakları zincirlenmemiş, görünüşe göre hiçbir yere gitmeyeceğine ve hala tasmalı olduğuna karar verilmişti. Ve beni koridorlardan geçirdiler.
  Alice, göz kalemi üzerinde aşağılanmış hissetti. Ve aynı zamanda, Nazilerden korkmak için bir gurur duygusu vardı. Alice yürüdü, şimdi yukarı çıkıyor, şimdi merdivenlerden iniyordu. Beton kaldırım, çıplak çocukların tabanlarını gıdıkladı. Çok susamıştım ama açlık hissi çoktan bastırılmıştı.
  Sonunda Alice daha yükseğe çıkmak zorunda kaldı ve sığınağın hükümet kanadına girdi. Yumuşak, yemyeşil halılar kızın üşümüş bacaklarını hoş bir şekilde gıdıklıyordu. Onların üzerinde yürümek neredeyse mutluluk verici bir duygu.
  Sonunda ofise getirildi. Büyük ve yüksek tavan. Doktor tasmasından tutarak yanında kaldı ama gardiyanlar gitti. Ofiste masada gözlüklü bir adam oturuyordu. Hiç de korkutucu görünmüyordu. Aksine, bir öğretmene benziyordu, akıllı, kuru bir yüz, temiz traşlı bir çene, dar omuzlar ve kısa boylu. Basit bir tunik giymiş ve ödüller arasında sadece bir demir haç var.
  Yine de, korkunç bir canavardı, SS'nin başkanı Üçüncü Reich'in ana cellatı ve Reichsmarschall Himmler. Hitler'in kendisinden daha az olmayan tüm dünyada korkulan kişi.
  Alice kendini rahatsız hissetti ve ürperdi.
  Himmler gülümseyerek dedi ki:
  - Misafirlerimizin kelepçelerini çıkarın!
  Doktor şüpheyle şunları söyledi:
  "O çok tehlikeli, Ekselansları!"
  Üçüncü Reich'ın baş cellatı başını salladı:
  - Belki, ama yine de oldukça çocuk! Kelepçeleri ve tasmayı çıkarın!
  Doktor isteksizce itaat etti. Himmler bir sürahiden bir bardağa döktü ve Alice'e verdi.
  Sesi vurgulayıcı bir şekilde nazikti:
  - Bal iç!
  Kız ciyakladı:
  - Bu ne?
  Himmler güldü.
  - Süt! Ve bir inek değil, bir keçi. Çocuklar için çok faydalıdır!
  Alice başını salladı.
  - Çok teşekkürler!
  Ve dudaklarını bardağa emdi. Ve giderek daha fazla yiyip içmek istedi. Ve süt kıza inanılmaz lezzetli görünüyordu. Onu bir damlaya kadar boşalttı ve yalvarırcasına Himmler'e baktı.
  Şaşırmış gibi yaptı.
  aç mısın kız
  Alice başını salladı.
  - Birkaç gün yiyip içmemize izin verilmedi!
  Himmler güldü.
  - Bu nasıl? İşte caniler!
  Alice kaydetti:
  - O kelime değil!
  Himmler sevecen bir tonla şunları söyledi:
  - Ama biliyorsun, Alice, birkaç yüz kişiyi sakatladın ve iki düzine seçilmiş SS askerini öldürdün. Bunun için ölüm cezasını hak ediyorsun! Ancak Üçüncü Reich'ta çocuklar bazen küçük hırsızlık veya sokağa çıkma yasağının ihlali için bile asılır.
  Alice ıslık çaldı ve titredi. Üçüncü Reich'ın baş cellatı devam etti:
  - Ve yasalara göre çocuklara bile fiziksel güç uygulama hakkımız var. Yani Alice, bize tüm gerçeği söylemezsen cellatlar senin ve arkadaşlarının yerini alacak. Ve çok acımasızlar. Damarlar ve damarlar akım deşarjlarını geçtiğinde kendiniz deneyimlemek ister misiniz?
  Alice solgunlaştı ve dürüstçe cevap verdi:
  - İstemiyorum!
  Himmler gözleri parlayarak tısladı:
  - Söyle bana, grubunu kim gönderdi?
  Alice dürüstçe cevap verdi:
  - Hiç kimse!
  Himmler şiddetle homurdandı:
  - Yalan söylüyorsun! Bu tür silahları çocuklara sadece yetişkinler verebilir!
  Alice derin bir nefes aldı ve cevap verdi:
  - Tüm bu silahları kendimiz aldık ve zaman makinesinden geçtik!
  Himmler yumurtadan çıktı:
  - Ne?
  Alice gülümseyerek onayladı:
  - Zaman makinesi bu! Biz gelecekten geliyoruz!
  Acı bir duraklama oldu. Himmler bunu sindirmiş gibiydi. Ve sonra bir tilki gülümsemesi ile belirtti:
  - Gelecekten geliyorsun... Belki de harika bir teknolojin var!
  Alice içini çekti ve dürüstçe sordu:
  - Biraz daha süt alabilir miyim?
  Himmler bir bardağa doldurdu ve tekrar Alice'e verdi. Kız açgözlülükle içti ve yavaş yavaş sakinleşti.
  Üçüncü Reich'ın baş cellatı sordu:
  - Yaşamak İstermisin?
  Alice büyüleyici bir samimiyetle cevap verdi:
  - Herkes ister! Ve özellikle çocuklar, önümüzde her şey var ve insanlar yirmi ikinci yüzyılda çok uzun yaşayabilirler.
  Himmler sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Suçların harika. Sadece Adolf Hitler'in kendisi sizi affedebilir ve ölüm cezasını iptal edebilir. Üçüncü Reich'ın en iyi askerlerini öldürdün ve sakatladın. Ve bunu affetmek çok zor, ayrıca hasarlı ekipman!
  Alice iç çekerek cevap verdi:
  - Savaş, savaştır!
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Ve savaş yasalarına göre ölüm sizi bekliyor. Ayrıca, bundan önce vahşice işkence göreceksin, bilgiyi nakavt edeceksin. Bunu anlıyor musun?
  Alice, aklının varlığını korumakta güçlük çekerek şunları söyledi:
  - Yeryüzünde uzanırsan, bu sadece bir kez! Bu kaderse...
  Himmler sert bir şekilde cevap verdi:
  "Belki de anlaman için seni rafa kaldırmalıyım?"
  Alice sarardı ... İşkence görme ihtimali hoş değildi. Acıya alışkın değil. Ve Üçüncü Reich'ın cellatları nasıl korkunç işkence yapılacağını biliyorlar. Ve yine de ölüm. O ölürse ne olacak?
  Ne bekliyor? Yokluk? Yoksa bir çocuk şehit olarak cennet mi? Ancak yirmi ikinci yüzyılın sonundaki insanlar, ölümden sonra cennete inanmıyorlar. Ne olduğu, bir tür ruh olmasına rağmen, zaten kanıtlanmış gibi görünüyor. Amaçlardan vazgeçtiğimiz için iyilik için ölmeyiz. Ve gelecekte ruhu bedene geri döndürmenin mümkün olacağını.
  Ancak bu, Alice'in kendi zamanında ve yerinde ölmesi durumunda geçerlidir. Peki Gestapo'nun işkence mahzenlerinde can verdiğinde ve ruhu zamanın koridorunda dolaştığında? Kesinlikle korkunç olacak!
  Kız aslında korkuyla mırıldandı:
  - Bana ve çocuklara işkence etme. Hepimiz öyle diyoruz!
  Himmler nazik bir tonda dedi ki:
  - Bu ilginç... Ne zamandansın?
  Alice dürüstçe, saklanmadan cevap verdi:
  - Yirmi ikinci yüzyılın sonu. Bazıları Büyük Ekim Devrimi'nden bu yana yeni bir dönem bildiriyor olsa da.
  Baş cellat kaşlarını çattı.
  - Yalan söylemiyor musun? Komünistler gelecekte ne kazandı?
  Kız başıyla onayladı.
  Evet, kazanmayı başardık. Tüm dünyada Lenin ve Marx'ın fikirleri zafer kazandı!
  Himmler, küstah kızın yüzüne tüm gücüyle vurma dürtüsü hissetti, ancak her zamanki irade çabasıyla kendini tuttu. Ve boğuk bir sesle dedi ki:
  - Bu olamaz! Bizi yenemezsiniz, Japonya ile birlikte tüm dünyanın kaynaklarına sahibiz!
  Alice, özellikle işkenceyi gerçekten yaşamak istemediği için yalan söylememeye karar verdi:
  - Ben başka bir dünyadanım! Kırk birinci yılda Sovyetler Birliği'ne saldırdınız, İngiltere'nin yenilgisini henüz tamamlamadınız. 1941'de Moskova'yı almayı başaramadınız, sonra Birleşik Devletler savaşa girdi ve 1945'te sizi bitirdi!
  Himmler bardağını masaya vurarak böğürdü:
  - Yalan söylüyorsun!
  Alice gülümseyerek cevap verdi:
  - Önünüzde duruyorum ve bu doğru söylediğimin kanıtı!
  Himmler sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Kazandın? Hem ABD hem de İngiltere sizin tarafınızda savaştı - ne saçmalık!
  Kızlar gülümseyerek başlarını salladılar.
  - Görünüşe göre en iyisi olduğunu düşündüler ... Altında yatmaktansa!
  Himmler sandalyesinden kalktı, birkaç adım attı ve şöyle dedi:
  - Peki, ne ... - Üçüncü Reich'ın baş celladının elinde bir uzaktan kumanda parladı. Düğmeye bastı.
  Birkaç güçlü muhafız ofise daldı.
  Himmler şunları söyledi:
  - O senin Dr. Menge'in! Gerçeği söylemesini sağla ama onu incitme, yine de onlara ihtiyacımız olabilir!
  Beyaz önlüklü ve kırmızı maskeli adam başını salladı.
  - Nazikçe işkence edeceğiz, ama acıtıyor!
  Alice korkudan titreyerek haince inledi:
  - Bana işkence etme, sana daha parlak bir gelecek hakkında her şeyi anlatacağım!
  Doktor homurdandı:
  - Bir kıza ihtiyacım var! Üçüncü Reich'ın çıkarları talep ediyor!
  Alice alındı ve taşındı. Kız direndi. İşkence odası Himmler'inkine çok yakındı. Baş celladın bazen işkenceyi kendisinin denetlediği görülmektedir.
  Alice bir sandalyeye oturdu ve bacakları kıskaçlara alındı. Dr. Menge şunları kaydetti:
  - Mangal güvenli ama çok acı verici bir işkence yöntemidir.
  Kırmızı maskeli ve lastik eldivenli iki kız önceden hazırlanmış yağı çıkardı ve Alice'in tabanlarını yoğun bir şekilde yağlamaya başladı. İki tane daha gaz getirdi. Burada kadınlar cellat olarak çalıştı. Mağdurun ölmemesi için çocuklara işkence yapılması gerektiğinde özel olarak kullanıldılar. Kadınlar daha dikkatli ve nazik olma eğilimindedir, ancak daha fazla acıya neden olur.
  Alice çıplak ayaklarının zincirlendiğini hissetti. Bileklerimi acıttı. Ve kız kendi içinde büyüyen bir korku hissetti. Sonra gazlı boruları getirdiler. Burada oksijen mavi kablolardan, gaz kırmızı kablolardan sağlanıyordu. Mangal bir yükseklikteydi ve alevin yüksekliği ve sıcaklığı ayarlandı.
  İşkencenin uzun ve acımasız olması beklendiği açık. Maskeli kadın, şunları kaydetti:
  - Hala bir çocuk! Ayak derisini tamamen yakalım mı?
  Doktor Menge başını salladı.
  - Değil! O kadar yandılar ki daha sonra ayak derisi aşırı büyüyecek ve işkence tekrarlanabilecekti! Bu kız çok şey biliyor ve ondan bilgiye ihtiyacımız var.
  Kadın kırmızı bir maskenin ardında bir gülümsemeyle başını salladı.
  Hala dans edebiliyor! Bu arada, biraz kıvılcım verelim!
  Kızlar muslukları çevirdiler. Alice'in soğuk ayakları hoş bir sıcaklık hissetti. İlk başta, kız hiç acımadığını düşündü. Alice, Esmeralda'yı İspanyol çizmesiyle nasıl kırdıklarını hatırladı. Ama bu cesaretin en iyi örneği değil. Çabuk bozuldu. Ve işte Zina Portnova kendini nasıl işkence altında tuttu.
  Çıplak, yağlı tabanlar yanmaya başladı. Artık o kadar hoş değil. Alice yüzünü buruşturdu. Küçük bir alev kızın topuklarını yavaşça kavurdu. Bu işkence güvenli, ancak karmaşık ve etkilidir, çünkü ağrı uzun sürelidir ve yavaş ama emin bir şekilde birikmektedir.
  Alice bacaklarını seğirdi ama titanyum pedler onu sıkıca tuttu.
  Doktor Menge, Alice'e sordu:
  - Seni kimin gönderdiğini söyle!
  Kız yine dürüstçe cevap verdi:
  - Biz kendimiz! Yetişkinler bile bilmiyor!
  Doktor Menge etobur bir şekilde kıkırdadı.
  - Bu nasıl? Bu bebek konuşmasına inanacağımızı mı sanıyorsun?
  Alice oldukça mantıklı bir şekilde belirtti:
  - Ama çocukları böyle sorumlu bir göreve göndermek aptalca!
  Doktor Menge başını salladı.
  - Evet, aptalca ama bu yüzden bunu neden yaptıklarını bilmek istiyoruz!
  Alev biraz büyüdü ve daha da ısındı. Alice büyük bir acı içindeydi ve inledi. Sonra dişlerini sıktı ama çocukların gözlerinden yaşlar aktı. Bu korkunç. İşkence. Ve tabanlar çok sıcak. Kahramanca temalar üzerindeki çalışmaları hatırlatan kız, başka bir şey hayal etmeye çalıştı. Örneğin, hoş şeyler düşünün. Burada özellikle onun dünyasında ne kadar iyi. Tarım diye bir şey yok. Yiyecekler bioplasma'dan yapılır ve çok daha pratik olan Hypernet üzerinden sipariş edilebilir. Bu arada, daha önce robot şefler çok yaygındı. Ama şimdi daha kolay.
  Bioplazmik yiyecekler çok lezzetlidir, ancak mideyi şişirmez ve tabakları temizlemeye ve yıkamaya gerek yoktur. Yani hepsi harika! Alice ilerlemeye koşulsuz değer verirdi.
  Muhtemelen, yirminci yüzyıldan bazı büyükanneler bunu daha da takdir ederdi.
  Alice seğirdi, topukları yandı. Gerda'yı hatırlıyorum. Aç ve donmuş bu kız nasıl da keskin taşlardan oluşan yolda ayaklarını yere bastı. Ve çok acı çekiyordu, çıplak ayakları kanıyordu. Ve Gerda yürümeye ve yürümeye devam etti. Ve acıya dayandı. Ve çıplak tabanlarının sıcak olduğunu görebilirsin.
  Sonra Alice, Dr. Menge'nin sesini duydu:
  - Gönderdiğini mi söylüyorsun?
  Kız sessiz kalmaya karar verdi. Aslında cevap vermemek en iyisi. Üstelik, ağzını açarsa, yanmış ayaklarındaki dayanılmaz acıdan ciğerlerinin tepesine kadar çığlık atacağını hissetti. Hayır, susacak. Ve bu kızın daha da büyük cesaret ve kahramanlık gösterdiği hikayelerden biri olan Gerda'yı hatırlamayı kolaylaştırmak için.
  Zavallı kız, çiçek açan bahçeyi sonsuz yazla terk etti ve sonbaharın soğuğu yolunda yürüyor.
  Sıcaktan hemen sonra, dondurucu bir rüzgar onu karşıladı.
  Çıplak ayakları kayalık bayırda basıyor. Ancak çıplak tabanlar bahçede zaten kabalaşmıştı ve çok fazla acıtmıyorlardı. Ama yol uzun, bacaklar yoldan çıkıyor, birkaç on mil sonra tabanlar parlamaya ve baldırlar ağrımaya başlıyor. Kız sadaka ister, böylece ona en azından biraz yiyecek verirler ve gece için kalacak bir yer isterler. Çocuğu kim besler ve kim beslemez. Ama şanslıyım ki, gece kalmama izin verdiler. Kız samanda uyuyakaldı. Ve uzun bir yolculuktan sonra çok mışıl mışıl uyuyor. Ama sabah yine iyi kalpli bir ev sahibi olarak bir parça ekmek alıp yolculuğunuza çıkmanız gerekiyor. Ve bacaklar uzun bir geçişten sonra hala ağrıyor ve çıplak ayakla yürümek soğuk.
  Ve uykudan sonraki çıplak taban, henüz ayrılmamış, yolu noktalayan taşların dikenlerini acı bir şekilde algılar.
  Ancak hızlı sürüş kızı sıcak tutar. Çıplak ayaklar kırmızıya döner ve parke taşlarına çizilen taban biraz kızarır. Kız, bacaklarındaki sızlanmadan kurtulmak için yorgunluğa katlanır ve üstesinden gelir, çevreyi dikkatlice inceler. Almanya'nın yolları boyunca, Fransa yönünde hareket eder. Bu yoğun nüfuslu topraklarda görülecek çok ilginç şeyler var. Bazen ince bir sonbahar yağmuru çiselemeye başlar. Gerda üşümekten çok korkuyor.
  Geceleri ona ahududu bile vermeyecekler ve antibiyotikler ancak gelecekte ortaya çıkacak.
  Sadece hafif bir yazlık elbise giyiyor.
  Ve uzun geçişten, bitkin, çıplak ayaklarının her damarı kelimenin tam anlamıyla çınlıyor.
  Ancak bir sonraki geceleme sırasında, şefkatli ev sahibesi ona acıdı ve yol için ona sıcak bir kürk atkı verdi. Ve Gerda ertesi gün tekrar gider. Bacaklar ilk başta sertleşir, ancak daha sonra ısınır. Sadece her damarla çalıyorlar. Böyle yürümek acı verici ama kız başarıyor, bir hedefi var ve kesinlikle başaracak.
  Sadece gerçekten hastalanma.
  Ve bacaklar her gün daha kalınlaşır, nasırlarla büyümüştür. Böyle gitmek zor. Kız birkaç kez geceyi samanlıkta geçirdi, gece dondu, sonra kırık kemiklerle kalktı. Ama Gerda inatla yürüdü, vücudu ısındı ve hafifledi. Kız sadaka ile yaşıyordu. Düzenli olarak olmasa da yemek yemeye, gücü korumaya yardımcı oldu.
  Bazen odun kesmek ve kuyudan bir ekmek kabuğu ile su taşımak zorunda kaldı.
  Kaslar her gün yorgunluktan ağrıyordu ama ağrı dinmişti. Çocuğun vücudu yüke hızla adapte oldu ve şimdi kız günde ortalama altmış mil yürüdü ve yorgunluktan düşmedi. Çıplak, devrilmiş bacakları sert bir kabukla kaplıydı ve neredeyse taşların keskinliğini ve soğuğu hissetmiyordu. Kız yürüdü, acının üstesinden geldi. Avrupa'da kışlar ılımandır. Zaman zaman ıslak kar yağdı. Gerda, adımını kesmeden üzerinde çıplak ayak izleri bıraktı.
  Bu kadar zarif, küçük baskılar bile beyaz bir arka plan üzerinde bir şekilde güzel görünüyordu.
  Bir kuzgunun yardımıyla saraya girene kadar yaralanmış gibi hareket etti. Orada Kai'yi aramaya devam edebilmek için prenses ve prensten bir çift ayakkabı ve bir araba istedi. Ama prenses gülerek belirtti:
  - Zaten yalınayak yürümeye alıştın! Neden ayakkabıya ihtiyacın var? Sadece bacaklarını indirecekler! Eskisi gibi gitsen iyi olur, yakında dünyanın yarısını dolaşacaksın!
  Birinci Bakan şunları kaydetti:
  - Sağlıklı olmak istiyorsan güçlen!
  Ve Gerda yine yalın ayak ezmek zorunda kaldı, bu yüzden herhangi bir sempati duymadı. Ama kızın gerçekten çıplak ayakları sertleşti ve tabanlarındaki deri çizmelerden daha güçlü hale geldi. Ve sarsılmaz bir cesaretle yürüdü. Böylece Almanya'da yalın ayak yürüdü ve Fransa'da sona erdi. Islak kar, yontulmuş çocukların ayaklarının altında sıkıştı.
  Kardeşi Kai nerede? Ne kadar geçti ve hepsi ne işitme ne de ruh. Aslında soğuğa alışmanıza ve o kadar korkutucu olmamasına rağmen, kışın ve paçavralarda bile öksürmüyorsunuz. Ve çıplak ayaklardaki deri, çizme tabanlarından daha güçlü hale geldi.
  Kız Paris'e gitti. Orada sokak çocuklarıyla tanıştı. Onun kadar yırtık pırtık ve yalınayak. Kız onlarla el sıkıştı ve haber alışverişinde bulundu. Tüm ülkelerin çocukları uluslararası bir dil konuşur ve birbirlerini anlarlar. Ve Gerda hızla onlarla arkadaş oldu.
  Grupta tek başına olmaktan çok daha iyidir.
  Ama çocuklar aç ve kız onlarla birlikte ev sahibinin ahırına baskın yapıyor. Ama polis bir çift eğitimli köpekle geldi. Bir köpek Gerda'yı yakalar ve onu yere serer. Polis kıza pranga takar ve onu hapse atar.
  Bir yetişkin gibi zincirlenmişti.
  Zavallı Gerda, bacaklarını tırmalayan ağır prangalarla şıngırdayarak Paris hapishanesine girer. Ayrıca onları Chatelet'e, hırsızlık yaparken yakalanan küçük kızların ve yaşlı kadınların, ama hemen hemen hepsi genç olduğu, soğuk ve pis kokulu bir hücreye koydular.
  Çok sayıda mahkum olmasına rağmen, ısınır ve ısınabilirsiniz.
  Seni iğrenç votka ve bayat ekmekle besliyorlar. Yani insanlık dışı koşullarda bir yıldan fazla zaman geçirebilirsiniz.
  Ancak kız pes etmez ve bir şarkı bile söyler;
  Kalbimdeki vatan - bir dize çalıyor,
  Dünyadaki herkesin yaşaması iyi olacak...
  Ve Rusya'yı hayal ediyorum - kutsal bir ülke,
  Mutlu çocukların güldüğü yer!
  
  Sadece bu ülkede hayat bazen bal değildir:
  Acımasız denemelerin zamanı geldi...
  Ancak kışın genellikle yükselir -
  Ve kızlar kara gözlü uçar!
  
  Bu dünyada buzdan bir höyük büyür,
  Elmas kristal süsü var!
  Noel Baba, Kagan'ın en zorlu rüzgârla oluşan kar yığınıdır.
  Rus ruhuna yakın bir yabancı!
  
  Gerda, karda yalınayak Kaya'yı arıyordu -
  Rusya'nın genişliklerini çiğnedi ...
  Ve tembellere söyle - yapamam,
  Cherubim rüyayı suladı!
  
  Ayrıca tundrada güzel Eden bulacağız,
  Muzların direğinde olgunlaşmasına izin verin...
  Zaman olacak, büyük değişikliklere inan -
  Uzayda yeni ülkeler bizi bekliyor!
  
  Bir adamın kutsal rüyasını gerçekleştirelim
  Bir pilotun en saf dürtüsüyle!
  Bir şarkıyla gökyüzüne gülerek, bir okla uçacağım -
  İniş seni ilgilendirmez!
  
  Dünyanın küresi bizim için birdenbire çok küçüldü...
  Evet, Gagarin bir mikroskopla geldi...
  Ve birisi daha güzel ayakkabılar "Adidas"
  Ve açgözlü bir kalabalıkta acele ...
  
  Anavatanınızı kıyafetler için satmayın -
  Rusya'yı dolar için mahvetme,
  İsa'yı bıyıklı bir liderle seviyorum -
  Çünkü O aynı zamanda Mesih'tir!
  İlhamın anlamı budur ve siz şimdiden geleceği düşünüyorsunuz. Ve bu geleceği şimdiymiş gibi görüyorsunuz.
  Kız diğer mahkumlarla arkadaş oldu ve şirketin ruhu oldu ve zaten kaçmayı düşünüyordu.
  Ancak Gerda sorguya çağrılır. Topuklarına yağ sürüyorlar ve çıplak ayaklarına yanan bir mangal taşıyorlar. Kız acı içinde çığlık atıyor ve bilincini kaybediyor. Ve bir asilzadenin öldürülmesinin suçunu üstlenmek zorunda kalır.
  
  İşkence birkaç gün devam eder, çocuk kırbaçlanır, bir rafa asılır, ancak Gerda inanılmaz bir cesaret gösterir. Hiçbir şey tanınmadı. Sonra üzerine İspanyol çizmeleri sürüyorum.
  Esmeralda'yı parçalayan o işkence.
  Tahtalar çocukların bacaklarını sıkar ve cellat takozlar halinde sürer. İlk darbelerden sonra kız bilincini kaybeder. Ama üzerine soğuk su dökerek onu kendine gelmeye zorlarlar. Sonra tahtaları tekrar yendiler. Acı sadece korkunç. Gerda ıslık çalar ve vahşi bir çığlıkla dışarı çıkar.
  Ama yine de kabul etmek istemiyor.
  Sarhoş cellat sırıtıyor.
  Masum insanlara işkence etmekten zevk alır.
  Sorgulayıcı soruyu tekrarlar:
  - Vikont de Jouzac'ı mı öldürdün?
  Hayır, itiraf edecek Esmeralda değil.
  Gerda bir inilti ile cevap verir:
  - Değil!
  Kız ölümcül derecede solgun ve çizik. Bir yanağı ateşle yandı.
  Müfettiş bağırır:
  - Cellat, onun için bir kama daha! Kalın!
  Acımasız hayvan itaat eder.
  Ve yine kızın tüm vücudunun titrediği bir darbe gelir. Andersen'in kahramanı Gerda'nın gözlerinden yaşlar süzülür, ama itiraf etmez.
  Hayır, önemsiz bir şekilde sakat kalmasına rağmen buna dayanamadı.
  Sorgulayıcı bağırır:
  - Evet, itiraf edin! Bunlar sadece kelimeler!
  Evet, sakat kalmak istemiyorum.
  Gerda aniden net bir şekilde cevap verecek gücü bulur:
  -Sözcükler, bilgeye un, aptallara un veren değirmeni döndüren rüzgar gibidir!
  Kız esprili cevap verdi.
  Sorgulayıcı bağırır:
  - İki kama daha!
  Cellat çok memnun bir bakışla sırıtıyor.
  Ve yine çekiç uçar ... kemikler, çocukların bacakları çatırdar, acı şokundan çocuk tekrar bilincini kaybeder. Gerda mahzenden bir kova buz gibi su ile canlanır. Ve sofistike ve aynı zamanda beceriksiz işkenceye devam ediyorlar. Burada bir mengeneye aynı anda kenetlenirler, kızın ellerinin parmakları. Mengeneyi sıkın. Gerda yine bayılır. Bu sefer uzun süre. Bir kova su bile onu canlandıramaz.
  Görünüşe göre, ağrı şoku çocuğun vücudunun sınırlarını aştı ve genç mahkum bayıldı.
  Kız bir işkence koltuğunda yatıyor, solgun ve kanlar içinde.
  Canlı bir hayal gücü Gerd'in gerçeklikten ve gerçekten sıcak topuklarındaki yakıcı acıdan kopmasına yardımcı oldu.
  Ama sonra Himmler işkence mahzenine girdi. Ve sert bir bakışla sordu:
  Konuştun mu, suçlu?
  Doktor Menge iç çekerek cevap verdi:
  - Sessizlik! Ağzına su almak gibi! Belki akımı deneyin?
  Himmler, Alice'in çıplak ayaklarına baktı. Tüm tabanlar mor kabarcıklarla kaplıydı. Ve söyledi:
  - Şimdilik yeter! Kıza düşünmesi için zaman verelim! Bu arada, erkekleri alabilir miyiz?
  Kadın cellat dudaklarını etoburca yaladı.
  - Oğlanlar yakışıklı mı?
  Himmler güldü.
  - Fena değil! Ama aynı zamanda topuklarını biraz kızartırsın! Programın tamamını hemen kaçırırsak ve konuşmazlarsa, onları bölmek daha zor olacaktır.
  Gerda düşüncelerinden uzaklaştı ve inledi. Yanan tabanları nasıl da fena halde yanıyor. Ama atlattı ve kapatmayı başardı.
  Himmler kısa ve öz bir şekilde emretti:
  - Onun bodrum katına ve mahkumlara biraz yiyecek ve içecek verin! Onlara canlı ihtiyacımız var!
  Alice, bacaklar da dahil olmak üzere yeniden zincirlendi. Ve kelimenin tam anlamıyla beni hücreye taşıdılar. Acı korkunçtu. Ve lastik sopa yanmış tabana çarptığında, kız uludu, ama hemen dudağını ısırdı.
  Alice bile fısıldadı:
  - Bir - bizim lehimize sıfır!
  Alice, projektörlerin zaten yandığı hücreye götürüldü ve biraz daha ısındı. Paşa ve Arkasha ön yargılı olarak sorguya götürüldü ve sürüklendi.
  Alice betona uzandı ve yanmış ayak tabanlarından kan aksın ve çok fazla acımasın diye yanmış bacaklarını kaldırdı. Ayaklarınız bir mangalda kavrulduğunda elbette korkutucu, ama Alice hayatta kaldı. Ve öncünün cesaretini gösterebildi. Ama sırada ne var? Uzun ve sert işkence görecekler. Ve çok acıtacak...
  Alice şarkı söyledi:
  - Ne acı, ne acı, Rusya Almanya'ya karşı: yüz - sıfır!
  Kız, Panther-2 tankını gözlerinin önünde, nasıl yandığını, Sovyet Katyuşa tarafından dizildiğini hayal etti. Ve biraz rahatladı. Panther'in o kadar uzun bir namlusu olmasına rağmen, bakmak bile korkutucu. Hayır, bu "Tiger" -3 ile karşılaştırıldığında hiçbir şey. Muhtemelen imparatorluk kaplanı olarak adlandırılacaktır.
  Hapishane erzakını getirdiler. Tatsız ısırgan çorbası ve kuru ekmek. Aç Alice, ancak, açgözlülük ile yedi ....
  Burada çocukları hücreye getirdiler. Paşa'nın yüzünde morluklar ve sıyrıklar vardı. Her iki oğlanın da mangaldan yanmış, kabarmış tabanları vardı.
  Pashka övünerek şunları söyledi:
  - Bu Almanları çok azarladım!
  Alice yanıt olarak kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Küfür iyi değil!
  Arkaşa bu konuda hemfikirdi:
  - Doğru! Sadece sustum ve başka bir şey düşündüm. Yani işkenceye dayanmak daha kolay! Ve Pashka çığlık attı, çığlık attı!
  Sarışın çocuk keskin bir şekilde homurdandı.
  - Kapa çeneni!
  Alice önerdi:
  - Sessiz olalım! Ve eğer kader buysa, o zaman işkence altında öleceğiz ve onurumuzu koruyacağız!
  Arkaşa bu konuda hemfikirdi:
  "Gerçekten ölmemiz gerekiyor gibi görünüyor!" Sessizce ölmek daha iyidir!
  Pashka agresif bir şekilde yanıt verdi:
  - Beklemeyin! Onları evrendeki en seçici lanetlerle kaplayacağım.
  . BÖLÜM 8
  İşkence ve duygulardan bitkin düşen Alice uykuya daldı. Oğlanlar da sessizdi.
  Her ne kadar bir rüyada, sıkışıp kaldığınız durumlarda, teselli olabilecek kahramanca bir şey hayal edebilirsiniz.
  Ve rüyalar çok kahramanca ve onların içinde Nazileri eziyorsunuz ve çok etkili ve güzel bir şekilde;
  Bir gecede Seelow Tepeleri'nin ilk sırtını aşan Sovyet birlikleri, gün içindeki başarılarını artırmaya çalıştı. Ancak çok sayıda radyo kontrollü mayın tarlasının yanı sıra makineli tüfeklerden ve hızlı ateşli silahlardan gelen yoğun ateş, piyadeleri tekrar yere sürdü. Ve çok fazla tank havaya uçuruldu.
  Ancak onarım ekipleri, muharebe birimlerinden daha kötü olmayan kahramanlardı ve gün sonunda araçların önemli bir kısmı hizmete döndü.
  Alisa Selezneva ve Angelica gözlerini hiç kapatmadılar. Kavga ettiler, vurdular, bir şeyler bağırdılar...
  Naziler aptal değildi, özellikle, silahlarının çoğu derinliklerde çok başarılı bir şekilde oturdu ve sonra bir kriko ile yükseltildi. Sonra dövdüler...
  En yaygın silah türü elbette 88 milimetre uçaksavar silahıdır. Uçaklara, tanklara ve piyadelere ateş etmek için evrensel bir top. Sadece mermileri değiştirin... Gerçek biraz hantal, ama sonuçta, tanklar ve kundağı motorlu silahlar için sağlanan özel krikolar kullanılıyor.
  Savunmacılar arasında çok sayıda genç ve kadın var. Üçüncü Reich'ın insan kaynakları tükendi, bu yüzden herkesi arka arkaya tırmıklamanız gerekiyor. On yaşındaki erkek dövüşçüler bile nadir değildir. Sonuçta, onlar da yanıcı bir karışım içeren bir şişe atabilir ve onu pusuya düşüren bir piyadeye koyabilirler.
  Genellikle bu çocuklar çıplak ayakla ve şortla koşarlar, çünkü çocuk ayakkabıları kıttır ve çıplak ayaklar çok daha hünerlidir.
  Seelach'taki savunma hattı çok güçlü, hatta çarlık ordusunun Berlin'e atılması durumunda Birinci Dünya Savaşı'nın başlamasından önce bile inşa etmeye başladılar. Evet, on sekizinci yüzyılda, yalnızca erken ölümün Büyük olarak adlandırılmasını engellediği Elizabeth'in yönetiminde, Ruslar Berlin'i aldı!
  Bu nedenle, yüksekliklerde çok sayıda yeraltı iletişimi, siper labirentleri ve keskin nişancılar için barınaklar var. Bir tür şehir olduğu söylenebilir.
  Adolf Hitler'in genellikle şizofrenik iyimserlikle anılmasına rağmen, Berlin'in güçlendirilmesi üzerine ciddi çalışmalar kırk üç baharında başladı. Batı Atlantik Duvarı'ndan farklı olarak, onu sonuna kadar tamamlamak mümkündü.
  Tüm ölü sektörler mayınlı veya napalm dökülerek hazırlandı...
  Alisa Selezneva ve Anzhelika, uğursuz bir sentetik benzin, kükürt, fosfor karışımı yerden döküldüğünde çıplak, zarif bacaklarını bir kez daha yaktı ...
  Ve kızın topukları akşam ciddi şekilde yandı, büyük kabarcıklarla kaplandı, adım atmak işkence oldu.
  Kızlar teslim olmuşlardı ve şimdi ateş ediyorlardı, pusuda yatıyorlardı, özellikle de Sovyet birlikleri gün boyunca neredeyse hiç ilerleme kaydetmediği için. Ancak, keskin nişancılar bunu yapmalı ve savaş tüm hızıyla devam ederken hedef kesinlikle bulunacaktır ... Ve hesabınızı yenilemeye devam edebilirsiniz.
  Cesur Alisa Selezneva, yanmış ayaklarını metale sürterek homurdandı:
  - Evet, Angelica ve ben çok hastayız ve incindik. Ama inanın bana, diri diri yakılan Kızıl Ordu askerlerinin anıları bana kişisel olarak çok acı veriyor.
  Kızıl saçlı savaşçı gergin bir şekilde inci dişlerini şaklattı:
  - Ve inan bana, onları görmek daha da kötü, özellikle de hemen ölmeyen, ancak kömürleşmiş olanlar ... Savaş cehennemden farklıdır, sadece içinde rutin bir işkence yoktur!
  Yanlışlıkla bir kapağın arkasından bakan faşist bir topçuyu iyi nişanlanmış bir atışla vuran Alisa Selezneva şunları söyledi:
  - Herkes bizim gibi savaşçılarımız olsaydı? Zeka, elbette, çekim yapmaktan daha kolay olsa da!
  Angelica kabul etmedi.
  - Onun gibi biri için! Şahsen ikisi de benim için zor... Bu arada sana neden Alice dediler?
  Altın saçlı savaşçı, itiraf edercesine basitçe cevap verdi:
  - Biliyor musun, annem de çocukken buna benzer bir peri masalı okumuş... Güzel bir peri masalı ama çok aptalca. Bundan sonra, kızının Alice gibi yeni bir dünya keşfetmesi gerektiğine karar verdi, ancak dünyada değil, uzayda. Faşist diktatörlüklere ve köle sahiplerine karşı savaşarak galaksiyi fethedin ve evrendeki bitki komünizmini ele geçirin. Anladın...
  Angelica ateş etti ve kaçırdı, sıkıntı içinde çenesiyle hisse senedine vurdu:
  - İyi evet! Tabiki anladım. Bilirsiniz, kutuplarda bile sonsuz yazın olduğu ve insanların hastalık ve yaşlılığı bilmediği bir gezegene gitmeyi kendiniz hayal ettiniz. Dünyada cennet yok ve aynı yaprak dökmeyen Hindistan'da ısı, yüksek nem ve en kötü böceklerin bulutları var!
  Alisa Selezneva kıkırdadı:
  - Ama Mowgli var... - Sonra sesini daha ciddi bir tonla değiştirdi. - Bence yakında Hindistan Sovyet olacak.
  Angelica oldukça makul şüphe:
  - Bu Nehru sadece bir zayıf. O bir pasifist ve komünist değil. Oportünistler ve onun gibi milliyetçiler yarardan çok zarar veriyor. Komünizmi ve ışığını dünyaya getirmek için daha güçlü ve kırmızı fikre daha bağlı müttefiklere ihtiyacımız var!
  Alisa Selezneva birkaç el daha ateş etti, Nazilerin giderek zayıfladığını gördü. Sadece çocuklara çarpmamak için. Çok talihsizler, zayıflar, yalınayaklar, sarışınlar sadece sempati duyuyorlar. Ilys tekrar gökyüzünde belirdi ... Erken havalandılar ve arkalarında daha hızlı "piyonlar" vardı.
  Çıplak ayaklarını yere vuran Alisa Selezneva, bu küçük bomba gemileri hakkında şaka yaptı:
  - Piyonlar da deli değil - geleceğin vezirleri, sizi faşist kaçı!
  Angelica kasvetli bir şekilde dedi ki:
  - Zayıf müttefiklerle güçlü araçlar bile boşta kalacak!
  Alisa Selezneva oldukça makul bir şekilde nüanslara dikkat çekti:
  - Ama burada, örneğin, Romanya kralı Micah. Hükümdar ve genel olarak sadece şımartılmış bir genç adam. Ancak, yine de, SSCB'nin en yüksek derecesi olan "Zafer" ile ödüllendirildi.
  Angelica ekşi bir şekilde yüzünü buruşturdu.
  - Ne yazık ki, emirler beni atlıyor. Her ne kadar "Jagdtiger" için kural olarak "Büyük Vatanseverlik Savaşı" nı ikinci dereceden daha düşük değiller. Ya da en azından "Kızıl Bayrak".
  Alisa Selezneva sorunsuz bir şekilde cevap verdi:
  - Kahramanlar bir emirle asılmaya değer, onlara emir verenler basitçe asılmaya değer! İyi bir komutan için savaşa ancak zaferin önceden belirlenmiş olması nedeniyle kahramanca bir eyleme yer kalmadığında başlar!
  Angelica onayladı:
  - Evet, altın saçlı bir paradoks ustasısın ... Ama sonra Stalin'in asılması gerekiyor!
  Alice kıkırdadı.
  - Tabii ki! Pek çok iyi adamımız onun yüzünden öldü. Savaşın başlangıcındaki birlikler, savunma için tamamen uygun olmayan bir şekilde yerleştirildi. Ve sonuç, en başta yenilgidir!
  Angelica parmağını kırmızı dudaklarına koydu:
  - Bakıyorsun .... Piyasaya dikkat et. Ne de olsa, henüz kimse özel departmanları çözmedi.
  Alisa Selezneva ayağa kalktı:
  - Oh oh oh! Korkutacak bir şey buldum - irmikli bir kirpi! İnanın bana, tüm Enekevedeshniklerin toplamından daha güçlüyüz. Özellikle ruh!
  Angelica yine kahraman bir kadın, sanki kolundan vurulmuş, ıskalamış... Ancak hava çoktan kararmıştı ve görüş yoktu ve hedefler çok küçük ve belirsiz ve hatta hareketliydi. Peki bunlara karşı ne yapılabilir?
  Alisa Selezneva da sık sık ateş etmedi. Bu rüyada, bir yıldan fazla savaşmış, kendi ahlak ve alışkanlıklarına sahip bir savaşçı kişiliğine sahip bir arkadaşı var gibi görünüyor. Çıplak ayakla nasıl savaşılır kibirli olunur. Geçen yıl hiç bulaşmadığı gerçeğine alıştı ve üzücü istatistikleri açıklamak istemedi. Ve sonra bu sadece körü körüne ateş etmedi. Buna ek olarak, çatışmalar arasında çok sık "burunlu" savaşçılar ortaya çıktı. En nazik ruhları Alisa Selezneva'ya yazık oldu.
  Örneğin, Hitler şöyle demiş gibi görünse de: savaşta merhamet ekonomik çıkar sınırlarını aşmamalıdır! Ekonomik fizibilite, münzevi ihtiyaçları aşmamalıdır!
  Ancak ikincisi, slogan gibi; tereyağı yerine silah, en iyi şekilde saygı görmedi! SSCB'nin mutluluğu ve Üçüncü Reich'ın ölümü için!
  Hitler'in açıkça zihinsel sorunları vardı. Üçüncü Reich'ın daha pragmatik bir hükümdarı, SSCB için çok daha ciddi sorunlar yaratabilir ve müttefikleri kendi tarafına çekebilirdi.
  Alice bile coşkuyla şarkı söyledi;
  Anavatanımız Rusya'nın şerefine,
  En parlak azizin anavatanı ...
  Yıldızların göğün kadifesini suladığı yerde,
  Saf doğaüstü sevginle!
  
  Biz dev gücün şövalyeleriyiz,
  Evreni kim tutar!
  Anavatanımız birleşsin,
  Anavatan - monoliti bölmeyeceksiniz!
  
  İlk roketi fırlattık
  Ve astronotla balonun etrafında uçtu ...
  Başarılarımız şiirlerde söylenir,
  Rab bize cömert bir hediye verecek!
  
  Faşistler ülkeye saldırdığında,
  Hep birlikte tüfekleri aldık ...
  Komünistler kalabalıkla savaşıyor -
  Ve yukarı doğru parlak bir oksun!
  
  Moskova'dan çelik ordularını püskürttü,
  Stalingrad altında omurgayı kırıyor!
  Kızların bakışları ışıl ışıl gururluydu,
  Bize proleter ışığı getiriyor!
  
  Biz ülkenin şövalyeleriyiz evrende daha iyi
  Daha parlak bir Rusya bulamazsınız...
  Ülkenin üzerinde bulutlar asılı olsa da,
  Şanlı yoldan sapamayız!
  
  Berlin'i aldığımızda - bu bir zevk,
  Böyle bir mutluluk bir asker kazandı ...
  Zafer balının tatlılığını tattık,
  Çelik makineli tüfekli bir çocuğun yüzüne!
  
  Şimdi huzurlu haftalar geldi
  Ve altına hücum eden ıstırap tarlalarında...
  Sonsuza kadar ve neşe içinde yaşamak istedik,
  Sonsuza kadar Anavatan ile Yüce Tanrı!
  Evet, kız sadece güzel çekim yapmakla kalmadı, aynı zamanda gerçek bir prima donna gibi şarkı söyledi.
  On altıncı ila on yedinci nisan gecesi düştü ve büyük bir saldırı başladı. Tank olanlar da dahil olmak üzere yeni rezervler devreye girdi.
  Özellikle en yeni T-44'ler... Bu tank, T-34-85'ten otuz santimetre daha alçaktı ve hem taret hem de gövde için daha güçlü ön zırha sahipti. Bu araba ile birçok umut ilişkilendirildi, ancak ...
  Bazı tanklar yolda durdu ve şanzımanları başarısız oldu... Görünüşe göre, tasarımcılar ve sanayiciler enine düzenine uyum sağlayamadılar ve vites değiştirmeye çalışırken vites kutusu basitçe başarısız oldu (Bu çocukluk hastalığı karakteristikti ve erken modifikasyonlar içindi. T-34-76).
  En yeni yirmi beş tanktan sadece üçü Seelow Tepeleri'ne tırmanabildi. Ancak yavaş hareket ettiler, motorlar güçlü bir şekilde kükredi ve egzoz borularından siyah, kokulu dumanlar sıçradı.
  Ve yeni piyadeler arkadan koşuyor, yaşasın diye bağırıyorlardı ...
  Kızlar bir süredir hala ateş ediyorlardı, ancak sürekli makineli tüfek patlamaları altında düşen yoldaşlara ciddi hasara dikkat etmedikten sonra, Sovyet askerleri bir sonraki tepeye tırmandı, savaşçılar peşlerinden koştu.
  Ancak, Naziler hala güçlüydü. Korkunç Non-162, Me-109 "K" ve Fokken-Wulfs saldırı uçaklarına doğru koştu ve kanatlı "piyonlar".
  Bunların arasında, saldırı modifikasyonunda Focken-Wulf kasapları özellikle tehlikelidir. 37 milimetrelik dört top aynı anda hem piyadelere hem de tanklara ateş ediyor.
  Sovyet Il'lerinden biri daha ağır ve daha silahlı bir düşman aracına çarpmaya bile gitti ... Çarpıştılar ve .... Alman daha şanslıydı, çıkarmayı başardı ve IL-2'de hiç böyle bir cihaz yok .
  Alisa Selezneva, paraşütünü açmadan önce Alman pilotu sinirle yere yatırdı ve kendini güzel bir şekilde ifade etti:
  - Ben kibarım! Evdeki iyilik, değer verdikleri şeydir, sürdükleri ruha iyi gelir!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız bir el bombası attı ve ona yaklaşmaya çalışan birkaç faşist savaşçıyı havaya uçurdu.
  Kızlar yangını uçaklara aktardı ... Ancak saldırı modifikasyonunun Focken-Wulf'u tüfekle yerden inmiyor. Çok iyi korunur ve gaz tankları, kokpitin etrafındaki zırhın altına yerleştirilmiştir. Tehlikeli şey...
  Altı adede kadar hava tabancası - bu, İkinci Dünya Savaşı'nın silahlanması açısından en güçlü tek kişilik savaşçı olan büyük ve ciddi bir güçtür.
  Bu konuda 162 olmayan en kolay avdır ... Me-109 "K" da özel bir duraklama yapmanız gerekir. Messerschmit'in en son toplu modifikasyonu... Özel top silahları, üç adet 30 mm top ve iki adet 15 mm hava topu ile yapılan modifikasyon. Güçlü bir makine, garip Yaku-9 ve hatta en iyi Yak-3, elbette hizmette. Motor en güçlü olsa bile manevra kabiliyeti ile ilgili sorunlar vardı ...
  Yirmi ikinci yüzyılın bilge bir kızı olan Alisa Selezneva, bakış açısını ifade etmeye karar verdi:
  - Almanlar, uçakların zırhı ve silahlanması gibi göstergelere çok fazla dikkat ediyor. Örneğin, Messerschmit'te ateş gücündeki artış, artan tüm motor gücünü yuttu. Ve manevra kabiliyeti nasıl kötüleşti.
  Angelica tersledi:
  - Ve bu zayıf manevra kabiliyetini düşürürsünüz. Dili konuşmak en kolayı, gerçekten savaşmak...
  Alisa Selezneva sesinde kızgınlıkla araya girdi:
  - Ben kavga etmem! Ama gerçekten, beş havalı tabancalı Me-109K'nın ne kadara mal olduğunu bir düşünün? Ve altılı Focke-Wulf? Bu sadece "Salamander", araç maliyetleri, üretilebilirlik, ağırlık, manevra kabiliyeti, hız ve silahların en uygun kombinasyonudur. Bu konuda, elbette, Messerschmitt'ten veya özellikle Focken-Wulf'tan daha kötü olmasına rağmen.
  Angelica kasvetli bir şekilde belirtti:
  - Böyle konuşuyorsun çünkü bu kuş bizim alt etmeyi başardığımız tek şey. Aksi halde...
  Alisa Selezneva homurdandı:
  - Bu kadar aptal olma!
  Ve kız yine çıplak ayaklarıyla ölümcül ve yıkıcı bir el bombası fırlatacak.
  Parçalanmış faşistler uçuyor.
  Burada Alice pekâlâ tatmin olabilir.
  Almanlar çok güçlü silahlara ve zırhlara sahip uçaklarıyla baskı yapıyor ve Kızıl Ordu zor günler geçiriyor.
  Bununla birlikte, Sovyet Yak'ları ve Laggie'leri, daha güçlü Nazi şahinleriyle oldukça başarılı bir şekilde başa çıkıyor ... Güvercinleri alevlendiriyorlar, hatta ateş ediyorlar ...
  Ve beş Messerschmitt silahı ve altı Focken-Wulf silahı yardımcı olmayacak, Naziler burunlarını yere gömmek zorundalar.
  Ancak Sovyet asları kayıp yaşıyor. Ve kayıplar iyi, bu yüzden baskınızı hafifletmek için gelin. Ve ram sayısı artıyor. Sovyet savaşçısı korku tanımıyor. Ve hiçbir şey için, onur ve Anavatan hayattan daha değerlidir!
  Alisa Selezneva bu konuda şu yorumu yaptı:
  - Koçlar kesinlikle bir cesaret işaretidir, ancak kayıpsız yemek yemenin bir işaretidir!
  Angelica kabul etmedi.
  - Zeka belirtisi... Hatta kaybetmeden kazanmak dahinin bir göstergesidir. Ama bu artık bir savaş değil.
  Alisa Selezneva yanıt olarak homurdandı:
  - Savaş ne için?
  Angelica burada çok zekiydi:
  - Ama gerçek erkeklerin nerede olduğunu ve erkeklerin kadınlara bile ulaşmadığını başka nasıl ayırt edebiliriz!
  Alisa Selezneva daha sonra yeni bir uçak sürüsüne dikkat çekti ve çıplak ayağıyla işaret etti:
  - Kulaklara bak ... Ve gece cadılarının amblemleriyle ... Natasha muhtemelen orada. Şimdi böyle bir Nazi, bir gevezeliğe direnecek!
  Angelica kabul etti.
  - Kesinlikle memnun kaldım! Yeter ki yanmayalım!
  Gece bombardıman uçakları U-2, sevgiyle kulak olarak adlandırıldıkları için ve daha da iyi bilinen ve oldukça saldırgan olan mısır takma adıdır.
  Kız pilotlar üzerlerinde savaşırlar. Uçağın uçması kolay ve uçması kolaydır. Hava muharebesinde o kadar sıcak değildir, bu yüzden esas olarak geceleri yapılan saldırılar için kullanılır.
  Orada, düşük gürültüsü, hafifliği ve manevra kabiliyeti etkiler. Doğru, eksiklikler var, uçaksavar makineli tüfeği düşürmek mümkün ... Uçak bir intihar bombacısı.
  Ama burada gökyüzü sivrisinek akbabalarından çoktan temizlendi, böylece daha savunmasız bir makine harekete geçirilebilir.
  Alisa Selezneva bir dua fısıldıyor:
  - Tanrım, Natasha ve diğer kızların hayatını kurtar ... Çok iyiler ve seni çok seviyorlar. Evrensel kötülük ve kederin en büyük ve en adil zaferine izin vermeyin!
  Angelica omzundan fırladı;
  - Tanrı'dan bir şey istemek saçma. Sonuçta, dünyamızdaki her şey onun tarafından önceden belirlenmiş, öyleyse O'nun bir şeyleri değiştirmesini beklemenin ne anlamı var!
  Alisa Selezneva makul bir şekilde itiraz etti:
  - Ve neden O'nun var olduğunu düşünüyorsunuz ... Ve eğer varsa, İncil'de veya Kuran'da olduğu gibi?
  Angelica başını salladı.
  - Hiç sanmıyorum... Burada muhtemelen farklı şekilde tartışıyorsunuz. Bir keresinde bana bir teori, teolojiye yeni bir bakış açısı söylediğin kar beyazını hatırlıyorum ama bir şekilde onu unutmayı başardım mı?
  Alisa Selezneva zarif çıplak ayağını salladı ve mutlu bir şekilde hatırlatmak için acele etti:
  - Vernadsky'nin ünlü Noosphere teorisini okumuş olmalısın, değil mi? Akla gelen düşüncelerin her birinin maddi olduğunu ve beynin belirli bölgelerinde sadece bellek şeklinde kalmadığını, aynı zamanda bir teyp gibi maddealtı uzaya kayıt yaptığını öğretisine ne dersiniz?
  Angelica hemen onayladı:
  - Evet, böyle bir öğreti biliyorum. Genelde mantıklıdır. Bir kelime bir kasete kaydedilebiliyorsa, neden bir düşünce, bir eylem veya bir duygu aynı şekilde yazdırılmasın?
  Alisa Selezneva neredeyse göğüste bir öne geçti ve sola atlamak zorunda kaldı. O zaman cevap ver, inatçı makineli nişancı. O sustu ve altın saçlı savaşçı konuşmasına devam etti:
  - Aynen... Ama önceden söylenmiş ve daha sonra bir teybe kaydedilmiş ve yüksek sesle çalındığında bir kelime, hatta bir cümle bile sağır edebilir veya harekete geçebilir. Tıpkı bir filmde hareket halinde yeniden üretilen bir insan imgesi gibi göz kamaştırabilir, korkutabilir veya karakteri değiştirebilir... Genel olarak ruhu döndürebilir ve hatta hastalığı iyileştirebilir...
  Angelica onaylayarak homurdandı:
  - Evet yapabilir!
  Alisa Selezneva ekledi:
  - Yani... Özel bir Evrensel Hipernosfer var. Bir kasetten çok sayıda önemli farkı var, ama içinde insanların inancı, umudu, duaları da bir filmin milyarlarca milyar karesi gibi basılıyor. Milyarlarca insan bir şeye inandıysa, iz bırakmadan kaybolmaz, inançları maddidir ve muazzam miktarda enerji biriktirir. Ve bu enerji aynı zamanda maddi dünyayı etkileyerek dışarı sıçrayabilir. Yani iste ve sana verilecek boş bir söz değil. Belli koşullar altında, duanın Hipernosferde güçlü bir rezonansa neden olması ve gücü Dünya'daki sorunu çözmeye yardımcı olması oldukça olasıdır... Yani Tanrı vardır ve o maddidir, gerçektir ve aktiftir, ancak Yaratan değildir. Evrenin değil, insanlığın yarattığı ve O'na olan inançları!
  Angelica hemen düzeltti:
  - Ama bu durumda, dua etmek gerekli değildir. Sadece sorabilirsin ... Bu arada, neden Tanrı için gerekli? Komünizm aynı zamanda en güçlü inançtır. Öyleyse, Bolşevizm'in veya Stalin'in halk iradesinden bir şey isteseniz, o zaman bu gerçekleşecek mi?
  Alisa Selezneva güvenle yüzde yüz şunları söyledi:
  - Evet! İyi olabilir! Ve yerine getirilecek ve kazanılacak!
  Angelica birkaç kez hazırlıksız ateş etti... Zeel Tepeleri'nin ikinci sırtı çoktan alındı. Ancak, tanklardan ve kendinden tahrikli silahlardan gelen yedeklerin ve yumrukların durduğu en güçlü, üçüncüsü hala vardı. Buradaki atılıma girmek kolay olmadı...
  Acımasız çarpışmalardan bitkin düşen Sovyet birlikleri sabaha karşı durdu... Çok sayıda piyade öldü, harap olmuş tankların onarılması gerekiyordu... Hareket halindeyken üzerlerine levhalar kaynaklandı ve tekrar savaşa atıldı. Her şey aynı anda zorunlu modda yapıldı, tamirciler sanki biri filmi hızlandırmış gibi etrafta koşturdu. Öte yandan, eski kasetlerde çerçeveler gerçek olanlardan iki kat daha hızlı hareket ediyordu.
  Alisa Selezneva ve Angelica'nın kendileri de hoş olmayan bir yara aldı ve uzanmak için uzanmak zorunda kaldılar. Kızlar yorgundu ve en azından birkaç saat uyumak istediler, ancak sağır edici kükreme buna izin vermedi.
  Ve Sovyet tankı ve piyade kütlesi, sörfte bir dalga gibi düştü ve yavaşça yerleşti ... Güç toplamak ve Alman savunmasını yeniden sarsmak gerekiyordu. Diğer dalgalar bir dalgayı nasıl takip eder? Kızların gözleri birbirine yapışmıştı, ancak Mareşal Zhukov'un katı emri onları ve diğer birçok erkeği saldırıya sürmeye devam etti.
  Ve savaşçıların artık gücü kalmamıştı ve salyangoz gibi önemsiz bir şekilde sürünerek, sadece biraz daha hızlıydı...
  Ve sonra Alisa Selezneva neşe için şarkı söylemeye karar verdi. Çıplak tabanlarına dokunarak şarkı söyledi:
  Gölün kristal aynası yanında;
  Kırlangıç gibi kayıyorum!
  Kalbimi dondurmadım -
  Şanlı Rusya size verdi!
  
  Ve ilkbaharda ağaçlar yeşildir;
  Ve genç bahar hayatla kaynar!
  Orada sürgünler yenilenir,
  Orada zümrüt yaprakları hışırdıyor!
  
  Ne güzelsiniz derin sular;
  Güneşin ışığı yansıyor!
  Tarladaki taneler meyve sularıyla doldu,
  Şafak onları yakutla boyadı!
  
  Başmeleklerin masum olması için;
  Düğünden önce herkesi temiz tutun!
  Ve çalışın, ayakları ekmek zamanlarına sıkıştırın,
  İpekten en iyi ipliği döndürün!
  
  Ama çağrıldığımı hissetmiyorum
  Kalbimde, bir şeytan sürüsü!
  Böyle bir hayat nasıl yaşanır, üzücü;
  Savaşa gitmek daha iyidir - oradaki kötülüğü öldürün!
  
  İşte önümüzde denizaşırı genişlikler;
  Şeker çöllerinin toynakları altında!
  Hiç serinlik yok ki, ölümsüzler çamların altında,
  Bakın gulyabani ne yutuyor!
  
  Savaşta acı çekmeyi biliyordum
  Ölülerini yürütmek!
  Ve hıçkırıklar nelerdir
  Çıplak ayaklı yetimlerin ağlaması!
  
  Ama maceranın diğer tarafında,
  Risk çok, hayatı yaşıyorsun!
  Yüce Allah bağışlar mı?
  Evet, cennete ihtiyacımız yok - neredesin bit!
  
  İnsan öyle bir yaratıktır
  Onu hasta eden şey sessiz barış!
  Sonra evrenini inşa eder,
  Emir uygulamak harika!
  
  Ve Anavatan Büyük Ana'dır;
  Sen Rusya'sın, kutsal bir ülke!
  Kadife gibi çakılların, çakılların,
  Hangi yalınayak koştu!
  
  Ama zaman geldi, öz sinsidir,
  Aşk bir pusudan süzüldü!
  Çekildim, kendime bir erkek buldum,
  İşte böyle yozlaşmış bir et!
  
  Tabii ki, Anavatan'a adamıştır:
  Aşağılık bir talihsizlik olmazdı!
  Ama insanlığın kaderi böyle,
  Biz insanız, aslında sığır!
  
  Casus olduğu ortaya çıktı, acımasız,
  Planlarımızı onursuzca devretti!
  Ama bu çocukça şakalar değil,
  Düşman sana ihanet ederse!
  
  işler kötüye gitti
  İşte kazandaki bölümümüz!
  Ve örgüler tarafından yakalanan Naziler,
  Böylece esaret altında kaldım!
  
  gece gündüz çıplak çalışıyorum
  Gemi ve ezilmiş cevher!
  Ve kışın ve yazın yalınayakım,
  Ve el arabasının peşinden koşuyorum!
  
  Kırbaç bana işkence ediyor ve merhameti yok,
  Ve şiddeti tam olarak biliyordum!
  Ah, ne büyük bir israf olduk,
  Kötü adam Şeytan dişlerini gösteriyor!
  
  Torunlara asla öğüt vermezsin,
  Vatana ihanet etmeye gitmeyin!
  Kalbi bozuk parayla değiştirmeyin,
  Anavatanımız; Tanrım, Vicdanım, Anne!
  . BÖLÜM #9
  Ali uyandı. Geleceğin dünyasında, dev reflektörler olduğu için gece nadir görülen bir fenomendir ve kayak yapabileceğiniz, paten yapabileceğiniz veya kartopu oynayabileceğiniz bireysel kış parkları dışında neredeyse her zaman yaz mevsimidir.
  Alice ve arkadaşları, kendilerini ayrı bir zaman akışında, her zaman yaklaşık on iki yaşlarındayken geleceğin dünyasında buldular ve gittikçe daha fazla macera yaşıyorlar. Ve dünya değişiyor. Örneğin Alice, kışların olduğu zamanları da hatırlar ve sonra ortadan kaybolur. İnsanlar yaşlanırken, gençleşme basit ve pahalı olmayan bir süreç haline geldi. Etrafındaki dünya değişiyordu. Ve şarkı yarışmaları sayesinde gaspçının aynı gezegende iktidarı ele geçirmesini engellediklerinde maceralar vardı. Doğru, Alice oradaki ana karakter değildi. Ama Angelica kaçırılarak burada başarılı oldu. Evet, bir rüyadaki arkadaşı oldukça yetişkin, ama aslında bir kız. Ve saçları gökkuşağının yedi rengini de boyadı. Veya daha doğrusu, oldukça renkli değil, değiştirilmiş.
  Ancak ana karakterin daha mütevazı bir kız olduğu ortaya çıktı. Kimse onun bu kadar harika bir şarkıcı olduğunu düşünmedi.
  Alice'in başka maceraları da vardı. Cheburashka gibi onu nasıl kurtardığını, sadece bir arkadaşının alnında yengeç gibi bir gözle. Bu sadece makul bir evcil hayvan türüdür. Biraz kaçak diktatörü kesmedi ve yemek yemedi. Ama o zaman her şey mutlu sona erdi.
  Ve Alice'in daha kaç macerası vardı - sayılmaz. Ve bilim adamlarını Arkasha ile birlikte dondukları Pluto'da nasıl kurtardığını. Ve diğer birçok özellik, süslemesiz ve çok havalı.
  Alice oldukça ünlü. Ve sonu gelmeyen bir çizgi roman kahramanı gibi maceralar yaşadı. Ama o, elbette, devasa bir uçuşun kızı. Ve çeşitli mucizeler, neredeyse öldüğü zaman, düşmüş bir tiranı bir asteroitten kurtardı.
  Ve Alice'in başka neler yaşaması gerekmedi. Ama yine de insanlık tarihinin en büyük kötü adamlarıyla başa çıkamadı. Evet ve neredeyse tüm dünyayı ele geçirdi. Belki SSCB hariç.
  Ama tüm dünyaya karşı nasıl durulur? Yoksa tüm kapitalist dünyaya karşı mı?
  Çıplak, kabarmış, çocuksu topuklarını kaşıyan Pashka, şunları söyledi:
  - Başımız iyice belaya girdi Alice. Ve asıl mesele şu ki, bir şekilde önceki maceralarımıza benzemiyor!
  Arkasha içini çekerek belirtti:
  - Evet ... Önceki maceralarda her şey o kadar ciddi değildi. Ve burada her şey ... çok gerçek. Acı ve ateş dahil!
  Alice akıllıca belirtti:
  Yetişkinler olarak maceralarımız var. Bir çocuk kitabı için değil, orası kesin!
  Paşa kabul etti:
  - Bir çocuk için değil ... Ve zincirleri kıramazsın. Evet ve onları iç. Burada ışık yanıyor, dikkat edin.
  Alice arkadaşına göz kırptı.
  - Sopayla dövülmekten korkuyorsun!
  Pashka küçümseyerek homurdandı:
  - Hayır. Ben öyle düşünmüyorum!
  Arkasha kıkırdadı ve belirtti:
  - Yanmış topuklara copla vurduklarında çok acıyor!
  Alice önerdi:
  - Farzedelim...
  Arkaşa fısıldadı:
  - Farzedelim?
  Alice derin bir iç çekti.
  - Hiç bir şey! Her iki durumda da, mahkumuz. Naziler, askerlerinin ölümünü ve hatta seçkin muhafız alayını bile affetmeyecek. Eğer kaçarsak, er ya da geç idam edileceğiz!
  Pashka küçümseyici bir şekilde mırıldandı:
  - Evet, bizi teselli ettin. Ve ne kaldı!
  Alice kendinden çok emin bir şekilde cevap vermedi.
  - Ölmeye değer! Gestapo'nun mahzenlerinde işkence gören binlerce erkek ve kız bizden önce nasıl öldü?
  Pashka, zincirleri şıngırdatarak hırladı:
  - Onu bana ver, serbest bırak, ben de onları küçük parçalara ayırayım!
  Arkaşa güldü...
  Çocuklar istemsizce titredi. Hücre kapıları açıldı. Ama sadece erzak getirdiler. Isırgan çorbası ve bayat ekmek. Toplama kampı için sıradan yiyecekler. Ancak her durumda mahkumlar açlıktan ölmemelidir. Genç organizma zarar gördü ve çocuklar isteyerek yediler. Diş çürümesinin unutulduğu gelecekten gelen güçlü, dayanıklı dişleri ekmeği kolayca kemirir. Çeneleriyle çalışan Pashka aniden şaka yaptı:
  - Ama başımızın üstünde bir çatı var ve yemek bedava. Yani gayet iyi anlaştık.
  Alice, Pashka'ya hatırlattı:
  - Ayrıca topukları ısıtmak için ücretsiz prosedürler ...
  Paşa güldü.
  - Ve bu da!
  Bu arada, Hitler ve çevresi, SSCB'nin boğazına yapışmaya hazır, hayvanat bahçesinde öfkelendi.
  Hitler sandalyesinde arkasına yaslandı ve tatlı yedi: sakarinli meyveli kekler. Diğer en yakın ortaklar sıraya girdi. Bunlardan Bormann, yepyeni bir manken gibi pomad yaptı. Düz, bronz tenli yüzüyle ortalamanın biraz üzerinde, Mussolini'ye çok benziyor. Hakikat çok kurnaz ve terbiyeli bir organizatördür. Onun yanında, Almanların neredeyse tamamı galip geldiği için cepheden yeni dönen, memnun görünen şişman Goering var. Führer'in Doğu Toprakları Bakanı yapmak istediği Rosenberg, SSCB'nin Uralları ve Orta Asya'yı kesmesi gerekiyordu. Ve neden bu toprakları Türklere vermiyorsunuz? Osmanlı İmparatorluğu'nun aşırı güçlenmesi Almanya için çok tehlikeli bir ihtimal.
  Uzak Doğu Japonların eline geçecek! Hitler'in kendisinin Japonya için karmaşık duyguları vardı. Bir yandan, Japonlara, sayıca üstün Çinlileri yenen, uçsuz bucaksız Rusya'yı yenen güçlü savaşçılar olarak hayran kaldı. Hitler'in iktidara gelmesinden çok önce Yahudilerin haklarını yasal olarak sınırlayan Japonların anti-semitizmini de sevdim.
  Sevmediğim şey Japonların kendileriydi: sarı yüzler, dar gözler, kısa boy! Makaklar var! Hitler'in kendisi bilinçaltında Asyalıları sevmiyordu. Bununla birlikte, Asya'nın en yüksek sanayileşmiş ülkesi olan, sömürgeleri olmayan yüz milyonluk nüfusuyla Japonya'ya ihtiyacı var - sömürge mülklerini saymazsanız, Almanya'dan bile daha fazla! Ve Pasifik'in metresi Japon donanması inanılmaz. Her ne pahasına olursa olsun Japonya'yı doğuda ikinci bir cephe açmaya ikna etmek ve Sovyet tümenlerini oraya sabitlemek gerekiyor.
  Hitler yumruğunu masaya vurdu, bir bardak mango suyu Führer'in elbisesine döküldü. Bu bir öfke patlamasına neden oldu. Hitler gökyüzünü tehdit etti:
  - Evet, nasıl cüret edersin Tanrım, beni büyük Führer'i kirletirsin! Yakında her şeye kim hükmedecek!
  Goebbels şatafatlı bir şekilde cevap verdi:
  - Tanrı gezegendeki en önemli despottur!
  Hitler başını salladı.
  - Bu kadar! Tanrı zalimdir, öyleyse biz de zalim olabiliriz! Faşizm büyük bir amaç uğruna milyonları öldürüyor! Tanrı milyarlarca insanı öldürür, kim bilir ne için herkesi! Kurbanlarımızın çoğu çabucak ölüyor ve yaşlılıktan ölen milyarların çoğu uzun süre acı çekiyor ve çok acı çekiyor! Kilise çoğu insanın öldükten sonra cehennemde sonsuza kadar yanacağını öğretir, ancak bir kişiye işkence edersek, bunun sadece bilgi almak için olduğunu ve bu en fazla birkaç ay sürer! Allah, her şeyi önceden bilerek, milyarlarca milyar yıl azap ediyor! Evet ve kurtulacak olanlar için çok az sevinç vardır - Rab'bin köleliğinde sonsuz can sıkıntısı! Kilise, İsa'nın Her Şeye Gücü Yeten Tanrı olduğunu öğretir, bu nedenle Hitler, İsa'dan daha naziktir! Değil mi!
  Goebbels yanıtladı:
  - Evet bu doğru! Hristiyanlık hem "pasifik" hem de süper zor! Hayatta azabı ve ölümden sonra hayaletleri garanti eder!
  Hitler başını salladı.
  Avrupa'da neden bu kadar az güzel kadın var! Orta Çağ'da her güzelin cadı sayılmasından, yakılmasından ve işkence görmesinden! İskandinavya'da neden bu kadar çok güzel kadın var? Katolik Engizisyonu oraya çok fazla nüfuz etmedi. SS'nin İskandinavya'dan güzel sarışın kadınları ikinci eş olarak alması ve sağlıklı, uzun boylu çocukları olması tamamen kötü değildi.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Kadınların suni döllenmesiyle ilgili başarılı deneyler şimdiden yapılıyor! En seçkin erkeklerin tohumlarını kullanıyoruz!
  Hitler oturduğu yerden fırladı:
  - Evet, ilginç ve sonuçlar var!
  Himmler başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Tüp bebekte ilk düzine bebek doğdu! Normal çocuklardan çok daha ağırlar! Ve bence daha güçlüler. Bebekleri kollarımda tuttum ve çok savaştılar.
  Hitler güldü.
  - Bu iyi! Böylece ırkı iyileştirebiliriz! Bebekleri rahim dışında taşıyabilir misiniz?
  Himmler yanıtladı:
  - Çok zor Führerim! Ancak bazı geliştirmeler yapıldı, ancak çok pahalıya mal olacak! Eski yol çok daha iyi!
  Hitler kabul etti:
  - Ve bu doğru! Almanya'yı yönetin!
  Ribbentrop ekledi:
  - Genetik olarak en yetenekli Slavlar, SS askerlerinin eşleri de olabilir. Ve çocuk sahibi ol!
  Hitler başını salladı.
  - Ve bu doğru!
  Himmler yanıtladı:
  - Aslında, Slavlar bizim için bir nevi akraba! Rusya'nın aynı çarları, Ruslardan daha fazla Alman kanına sahipti!
  Hitler havladı:
  - Bunu biliyorum! Bu yüzden Rusya çok büyük hale geldi! Almanlar ilkel insanları yetiştirdi!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Masalları yaymak gerekiyor - sanki bizim kontrolümüz altında Ruslar Bolşeviklerden çok daha iyi yaşayacaklar!
  Rosenberg yanıtladı:
  - Evet, iyi yaşıyorlar! SSCB'de son yıllarda ücretler yükseliyor ve fiyatlar düşüyor. Örneğin her ailenin bir radyosu vardır, çok güzel ve büyük evler yapılmıştır. Lvov'daydım. Polonyalıların altında, kirli bir taşra kasabası ama şimdi sokaklar Berlin'deki kadar temiz. Ve her yerde büyük bir şantiye var, ülke bir karınca yuvasını andırıyor. Her şey hareket halinde ve düzen arttı. Bolşevikler altında güçlü disiplinin, birçok çiçek tarhının ve çiçeğin büyüdüğünü söylemeliyim.
  Hitler vahşi bir ciyaklamayla sözünü kesti:
  - Bolşevikleri övmeyi bırakın! Komünistler başarıya ancak şiddet ve toplu infazlarla ulaştılar! Genel olarak beyler, Rusya bizim kolonimiz olana kadar oraya gitmenizi yasaklıyorum!
  Goebbels yanıtladı:
  - Düşmanlarımızın silahlarını bilmeliyiz! Sonuçta, kaleye saldırmadan önce tüm zayıf ve güçlü noktalarını incelemek gerekiyor! İşte zekamız bunun için çalışıyor! Asıl amaç...
  Hitler sözünü kesti:
  - Biliyorum! Modern savaşta istihbaratın rolü hafife alınamaz! Ancak, önce Goering'in izlenimlerini önden anlatmasına izin verin!
  Reich Mareşali, aç ve öfkeli hissederek doğruldu. Hitler'in resepsiyonunda genellikle bitkisel yiyecekler ve en iyi ihtimalle kekler servis edilirdi. Ama et ve balık yemekleri sadece haftada bir! Göring başladı:
  - Genel olarak, birliklerimizin cesurca savaştığını söylemeliyim!
  Hitler sözünü kesti:
  - Demagoji! Eksiklikler hakkında hemen daha iyi konuşun! Zenki'nin yumurtadan çıktığını, ordumuzun güçlü noktalarını kendimiz biliyoruz!
  Goering homurdandı:
  - Tanklarımızdaki silahlar en zayıf değil!
  Hitler ıslık çaldı:
  - Evet! Ve Rusların birkaç ağır tankı var!
  Himmler, şunları kaydetti:
  - O kadar az değil, lordum!
  Hitler nazikçe düzeltti:
  - Sadece Führer'i arayın!
  Üçüncü Reich'ın baş cellatı eğildi:
  - Evet, Führer'im!
  - Bu daha iyi!
  Himmler şaşkınlıkla mırıldandı:
  - Tahminlerimize göre, Stalin'in zaten bir buçuk binden fazla BT, T-26, A-30 tankı var. T-34 ve IS, KV, kesin rakam hesaplanamadı.
  Hitler güldü.
  - O kadar az değil! Böyle garip bir sürü için!
  - Toplamda iki yüz yirmi binden fazla tank! Çeşitli belgelerin kırıntılarına göre halkımız tek başına otuz binden fazla T-26 üretildiğini hesapladı. Bu, sanayimizin 1934'ten 1944'e kadar ürettiğinin neredeyse iki katı.
  Hitler'e sordu:
  Kaç tanesini serbest bıraktık?
  Himmler hırladı:
  - Son yıllarda biraz, iki yüz yedi buçuk binden fazla! 1 Haziran 1946 itibariyle hizmette iki yüz beş bin sekiz yüz altmış yedi tankımız var! Himmler yanıtladı. - Ama bu kupaları saymıyor. Üstelik Rusların mürettebatsız çok tankı var, damgalanmışlar ama yeterli insan yok.
  Hitler'e sordu:
  - Ve kaç kupa!
  Himmler listelemeye başladı:
  - Fransız dört bin altı yüz, eski ışık Renno sayılmaz, İngiliz beş sekiz yüz elli, Hollandalı iki yüz kırk, Belçikalı üç yüz yirmi!
  Hitler'e sordu:
  - Neden onları SSCB'ye saldırmak için kullanmıyorsunuz? Ve nereye bakıyorsunuz aptallar!
  Göring yanıtladı:
  - Bence Afrika'da petrol de dahil olmak üzere her şeye ihtiyacımız var, Rusya'dan elde etmek çok daha kolay.
  Hitler, Goering'i burnundan yakaladı:
  - Cidden öyle mi düşünüyorsun!
  Goering gakladı:
  - Belli ki! Zenciler itaatkar ve Ruslar inatçıdır ve Afrika'da sert bir Rus kışı yoktur. Rusya bizim için nedir, gelişimi her şeyi getirecek daha zengin topraklar varsa.
  Rosenberg ekledi:
  - Ve komünizm Rusların zihninde çok derinlere kök salmış durumda! Hava atmak zor olacak!
  Hitler, Goering'in karnına diz çöktü ve Rosenberg'in sırtına tekme attı. Çığlık atmaya başladı:
  - Aptallar! Şişko domuzlar! Rusların önce bize saldırmasını ve gol atmasını mı istiyorsunuz!
  Göring yanıtladı:
  - Evet, böyle bir veri yok!
  Hitler bağırdı:
  Himmler ne diyecek?
  Reichsfuehrer şunları söyledi:
  - İstihbarat verilerine göre Ruslar gizlice büyük güçleri sınıra çekiyor.
  Hitler bağırdı:
  - Burada! Duyulmuş!
  Göring yanıtladı:
  - Bu bizim tarafımızdaki konsantrasyonun cevabı olabilir! Stalin, Nazi tehdidini püskürtmeye hazırlanıyor!
  Führer masadan bir pasta aldı ve Goering'in yüzüne koydu:
  - Sığır ye! Herkes ne bir domuz gördü! Stalin'in bir kuzu olduğu fikrini aşılamaya çalışıyoruz.
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Stalin en sinsi kaplandır!
  Hitler yanlarına tokat attı.
  - Bu kadar! Ve kim Stalin'in cellat olmadığını söyledi! Bu sadece boşluk ve "bok" yaratır!
  Hitler'in maiyeti sevecen bir şekilde güldü:
  - Ve bu doğru Adolf!
  Hitler surat astı:
  - Ben Wolff-Adolf'um! Ve beni azarlama! Ve şimdi Herman, seni affetmemi istiyorsan dans et! Yine de bekleyin, önce Belgrad'da ne gördüğünüzü anlatın, izlenimleriniz neler?
  Göring yanıtladı:
  - Ve ne izlenimler olabilir! Harabeler ve cesetler! Sırplardan biri işkence gördü ve bağırdı: Stalin gelecek ve senden intikam alacak! Çok fazla uluma ve küfür vardı!
  Hitler sevindi:
  - Evet kesinlikle! Stalin geliyor! Almanya düşmanlarının beklediği şey budur. Önlemek, önceden almaktan daha iyidir, korku içinde geri çekilmektense kazanmak daha iyidir! Ve ne olduğunu bilen bir yaban domuzu dokuyorsun!
  Goebbels ekledi:
  - Sürekli Waterloo'nuz varsa Napolyon unvanını talep etmeyin! Ancak, bir psikiyatri hastanesinde yeterince "aptal" var!
  Hitler ayağa fırladı ve hizmetçi kızın çıplak, yontulmuş bacağına bastı, ciyakladı ve korkuyla geri sıçradı:
  - Ah benim Führer!
  Hitler homurdandı:
  - Gerçekten, Napolyon'dan daha yüksekim, fetihlerim süper olacak! Ben güherçiledeki Hitler'im!
  Bormann, şunları kaydetti:
  - Ustaca öngörünüz, Sovyetler ülkesini zamanında ezmenize izin verecek. Führer yapacağız!
  Göring, şunları kaydetti:
  Kışa çok az kaldı! Ayrıca Urallardaki fabrikaları bastırmak için uzun menzilli havacılığımız da yok.
  Hitler havladı:
  Neden yaratmadılar?
  - Askeri harcamaları artırmayı yasakladınız!
  Hitler, Goering'i kulaklarından tuttu:
  - Ve sen bir domuzsun!
  - Ama Mein Führer!
  Hitler güldü:
  - Yirmi beş yıldır Führer'im! Ve kimse otoritemi sorgulamayacak! Parçalanmayacağım - sonuçta, yönetmek için doğdum, ama paslı bir makine değil, bütün bir güç! Ya da barış!
  Goebbels şarkı söyledi:
  - Gölge, gölge, gölge, Adolf Hitler'in gölgesi - karanlıkta parlak bir şekilde titriyor! Hitler'in gamalı haç karnında!
  Hitler sözünü kesti:
  - Bana bağlısın Gebe! Ne düşünüyorum, herkes kararımı onaylıyor: SSCB'ye saldırmak!
  Borman yanıtladı:
  - Çok salladı bey!
  Hitler onayladı:
  - İyi dedin!
  Rosenberg, şunları kaydetti:
  - Stalin'in yeterli toprağı var, neden yeniden yerleşmiş Avrupa topraklarımıza ihtiyacı var? Üstelik Hindistan'daki kolonilere sunduk.
  Hitler onu göğsünden dürttü.
  - Aptal! Lenin'in ne dediğini unuttum, komünizm ya tüm dünyada kazanacak ya da yok olacak! Veya yirmi ikinci yıldaki siyah beyaz olarak söylenen Rusya anayasası: SSCB, dünyanın son cumhuriyeti girene kadar genişleyecek!
  Son.
  Rosenberg, şunları kaydetti:
  - Bu artık Stalinist anayasada yok!
  Hitler'in cevabı:
  - Bir koyun derisinden kurt dişleri donuk büyümez! Bolşeviklerin dünya hakimiyeti düşüncelerinden gerçekten vazgeçtiklerini mi düşünüyorsunuz?
  Rosenberg yanıtladı:
  - Stalin bir gerçekçidir!
  Hitler ıslık çaldı:
  - Stalin, tarihin bildiği en tutarlı komünisttir! Pek konuşmaz ama konuşur! On yedi yıllık sanayileşmede ülkenin bu kadar büyük bir sıçrama yapması şaşırtıcı değil mi? Acil bir askeri sanayi yaratıldı. Stalin bu yıl saldırmasa bile, bundan sonra saldırganlık gelecek. Ve takip etmezse, her yıl kazanmamız bizim için daha da zor olacak. Komünist sistem etkilidir ve onu ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi!
  Goering homurdandı:
  - Acele et!
  Hitler gülümsedi:
  - Tekrar?
  Şişman Reich Mareşal mırıldandı:
  - Kapa çeneni kapa çeneni kapa çeneni!
  - Kapa çeneni! İşte bir kretin! Rusya'ya karşı yoğunlaşan güçlerimizi zayıflatmak istiyor!
  Führer kükredi.
  Göring mırıldandı:
  - Yani Zencilerin kölemiz olmasını istiyorum!
  Hitler bağırdı:
  - Sen kendi aptallığının kölesisin! Dünyaya yayılmadan önce kırmızı vebayı bitirmeliyiz!
  Bormann tısladı:
  - Gökyüzünde bir tutulma görüyorsunuz, başınızın üzerinde bir kükreme! Ve kafada bulutlanma - kozmik uluma sürüleri!
  Hitler, Bormann'a bir avuç mandalina fırlattı:
  - Uluma!
  Bormann bağırdı:
  - Selam Hitler! - Ve mandalinaları köpek gibi kemirmeye başladı.
  Führer onlara baktı.
  - Rusya'ya yapılan saldırının kesin tarihini belirtmenin zamanı geldi.
  İdol, şunları kaydetti:
  - 15 Haziran'dan önce, tüm birlikleri çekmek için hala zamanımız olmayacak. Bu nedenle, darbe onbeşinde vurulmalıdır!
  Goebbels şunları önerdi:
  - 22 Haziran daha iyi.
  Hitler elektrik çarpmış gibi döndü
  - Neden 22 Haziran?
  Baş propagandacı cevap verdi:
  - İyi günler - Fransa'nın teslim olması!
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Astrologlarla konuştum ve yaz gündönümünün kırmızı ayıyı ezmek için en iyi gün olduğunu onayladılar! Bu gün, saldırgan maksimum güçte olacak!
  Hitler sevindi:
  - Siz Hebe ve Gima, her zaman böyle olmadığı için tahminlerinde çakıştı! Ama sadece bu değil!
  Himmler'e sordu:
  - Ve ne içinde?
  Führer, suyu derecelerle yudumlayarak, tadını çıkararak cevap verdi:
  - Timur'un mezarıyla ilgili kehaneti duydun mu?
  Himmler yanıtladı:
  - Hatırlamıyorum! Kabri açan, ağır bir azap çekecek gibi görünse de! Ancak bu, türünün ilk kehaneti değildir.
  Hitler muzaffer bir şekilde kıkırdadı.
  - Evet, ilk değil! Ancak hükümdarın huzurunu bozmaya cüret edenin büyük bir savaşa sürükleneceği söylenir.
  Himmler kaşlarını çattı.
  - Ne olmuş?
  Hitler bir kağıt çıkardı:
  - Sovyet gazetesini okuyun! Timur'un mezarı açıldı! En büyük fatih, daha doğrusu mumyası kaldırıldı! Şimdi kehaneti yerine getirmeli ve Stalin'i büyük bir savaşla cezalandırmalıyız!
  Goebbels elini kaldırdı.
  - Hikmetli Hitler'e selam olsun!
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Hurafe, onları kullananlar için güç, onlara inananlar için zayıflıktır! Belki Stalin bizi kışkırtır!
  Hitler güldü.
  - Stalin'in en az istediği şey bu, biz de ona daha sert vuralım! Ayrıca komünist ve ateist olarak tüm eski kehanetlerin hurafe olduğunu göstermek istiyor. Ve onlara karşı çıkıyor! Ama tam tersine, daha yüksek güçlerin yardımıyla SSCB'ye karşı zafer elde etmek istiyorum!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Almanya için SSCB ateist bir vadidir! İşte fanatik Protestanlığıyla ABD...
  Hitler'in cevabı:
  - Protestanlar kırgın Katolikler ve Ortodoks Katolikler sakallarla çıldırıyor! Her şey Papa'ya bağlı!.
  Himmler mırıldandı:
  - Onun için acele etme!
  Hitler masa örtüsüne bir parmak çizdi, kızlar neredeyse onu çıkardı:
  - Evet, Otto Vatikan'ın işini bitirirdi! Ancak, Katolikler kendi amaçları için kullanılabilirler. Onlardan kaçı!
  Goebbels araya girdi:
  - Ağaçlardaki kuzgun gibi!
  Hitler yumruğunu sıktı.
  - Protestanlar arasında en aşağılık olanlar Yehova'nın Şahitleri ve Yedinci Gün Adventistleridir. İlki pasifizmlerinden, ikincisi Yahudi Şabat'ından rahatsız oluyor. Çürük mezhepler.
  Himmler başını salladı.
  - Toplama kamplarına!
  Hitler homurdandı.
  - Darağacına! Yedinci Gün Adventistleri, Şabat günlerinde Yahudileri taklit ediyor! Bu bir iğrençlik! Cumartesi günleri ağır iş hapishanesinde ve azimle subbotniklerin darağacında çalışmayacak.
  Goebbels başını salladı.
  - Doğru şekilde! Ama bu yeterli değil Führerim! Yedinci Gün Adventistleri asılmalı
  kaburgalar için kanca! Yavaşça ve acı çekerek ölmek!
  Hitler bağırdı:
  - Yedinci Gün Adventistleri ve Yehova'nın Şahitleri, aileleriyle birlikte istisnasız yok edilmelidir! Bunun için Himmler'i takip edin! Detaylı istatistik raporları olmalı!
  Baş cellat önerdi:
  -Belki bazı mezhepçiler inançlarını değiştirmek isteyeceklerdir! Fiziksel şiddetten kaçmalarına bir şans verilmeli mi?
  Hitler'in cevabı:
  - Almanlarsa, evet! Mezhepçiyi iade edenlere de ödül verileceğini duyuracağız! Belki de Vatikan bunu sadece onaylayacak olsa da!
  Goebbels özetledi:
  - Psikolar, azizlerden yalnızca ilkinin simgelerle çerçevelenmesi ve ikincisi bir akıl hastanesinde olması bakımından farklıdır!
  Hitler'in maiyeti güldü:
  - Bravo harika bir aforizma! Görünüşe göre - tekrarlanan tekrarlardan bir yalan daha doğru hale geliyor!
  Hitler suyunu bitirdi:
  - Aptal pazarlardan herkes bıktı, rahatlayalım! İyi bir dövüş görmek istiyorum.
  İmparatorluk ofisinin duvarları ayrıldı ve Fuhrer'in çetesinin önünde şeffaf zırhlı büyük bir akvaryum vardı. Altında bir ısıtıcı vardı, diz boyu dökülen suyun sıcaklığını ayarlıyordu.
  Führer'in bakışları aydınlandı:
  - Şimdi, harika bir manzara göreceğiz gibi görünüyor! Kan istiyorum! Nero gibi, bir şölen sırasında antik Roma'nın gladyatör dövüşü geleneğini canlandırdım. Bu harika bir zevk!
  İlk bağıran Goering oldu:
  - Führer'in sonsuz bilgeliği parlasın!
  Hitler'in cevabı:
  - Nero sadece bir imparator değil, aynı zamanda Olimpiyat Oyunlarının galibi bir şarkıcı, şairdi. Ah, Roma'yı ateşe vermek ne kadar görkemliydi! Bir süper silah yarattığımda ve bu iğrenç şehri yaktığımda ve doğuda yeni bir tane inşa ettiğimde! Ve Nero gibi ben de beste yapacağım!
  Hitler poz verdi, kollarını kavuşturdu ve domuz gibi ciyaklamaya başladı, düpedüz saçmalık!
  Kan nehirleri olsun
  Yerde akış!
  Acı içinde inlesinler
  Her yerde yangın!
  
  Bırak dünya titresin
  Cehenneme düş!
  Güneş dışarı çıksın
  Ve acı çeken kemikler çatırdıyor!
  
  Zulüm artacak
  Tüm Khan halkına!
  Lord yakında ölecek
  Şeytan geliyor!
  
  merhamet olmayacak
  Herkese ceza gelecek!
  hepinizi öldüreceğim piçler
  Uçağı bombala!
  
  Ölüm hasat etti
  Ceset dağları!
  Ama sadece yeterli değilim
  Kargaşa hüküm sürüyor!
  
  Kısacası, gezegen
  Yere yanacağım!
  Aşk artık yok
  Kalabalık arkamda!
  Hitler şarkıyı hırıltılı bir şekilde bitirdiğinde, çevre alkışladı. Goebbels dedi ki:
  - Şiirlerinizi kaydettik! Sonsuza dek insanlığa aitler!
  Hitler bir sandalyeye oturdu:
  - Yeter saçmalık! Şimdi iyi bir dövüşün tadını çıkarmak istiyorum!
  Yönetici kız akvaryuma koştu ve duyurdu:
  - Ve şimdi de gladyatör savaşı!
  Hitler'in önerisi:
  - Silahla!
  Kız onayladı:
  - Elbette büyük Führer! Nasıl seversin!
  Hitler başını salladı.
  - Ateşi aç, böylece savaşçılar daha hızlı savaşsın, fazla zamanımız yok!
  Düz kılıçlı ve hançerli iki atletik kız arenaya koştu. Aynı mayolardaydılar, soba çoktan yanmıştı ama henüz ısınmamıştı ve yalınayak güzeller yine de memnundu! Gladyatör kızlar sarışın ve atletikti. Su sıçrattılar. Onları iki kız daha izledi. Gülümserken aynı mayolarda zaten oryantal güzellerdi. Ne tür dişleri var?
  Silahlar kavisli palalar, kısa saplı tridentlerdir. Führer ve çetesine de boyun eğdiler!
  Hitler tısladı:
  - Harika divalar! Dövüşün ilginç olacağını görüyorum!
  Goebbels övündü:
  - Dövmelerine bak, onlar suçlulardan! Dövüş ölümüne şiddetli olacak, kız kuralları açıkladı!
  Hitler'e sordu:
  - Kim kazanacak?
  Goebbels gülümseyerek cevap verdi:
  - Kim daha güçlü olacak! Burada önceden hesaplanmış bir senaryo yok!
  Hitler rahatladı.
  - Çok daha iyi! Bu, dövüşü daha da ilginç hale getirecek! Ve bahis yapmayacaksınız, aptallar!
  Goebbels yanıtladı:
  - Ve kim Führer'den farklı bir oran belirlemeye cesaret edebilir!
  Hitler başını salladı.
  - Ve mantıklı olan! Hepiniz beni taklit edin ve çatlayın! Yani açık bahis yapmanın bir anlamı yok! Ama bilmemen için gizlice koyacağım. Aynı şekilde, bir bahis koyarsınız, farkedilir şekilde gitmez!
  Hitler'in maiyeti kabul etti. Göring uludu:
  - Fuhrer konusunda her zaman olduğu gibi bilgesin!
  Hitler güldü.
  Bilgeliğimden kim şüphe eder ki! Fuhrer lider demektir ve eski Almanca'nın çevirisinden gelen lider bilge demektir! Ama deha daha iyidir, deha sözcüğü bana olan hayranlığımı ifade edemeyecek kadar zayıf olsa da!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Tüm zamanların ve halkların büyük dehası!
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Stalin dedikleri bu! Hayır, daha güçlü bir propaganda bul kral! O zamana kadar dövüşü izleyelim.
  Führer ve maiyeti gizli bahisler yaptı. Alarm çaldı. Kızlar hızla dönüyor, bacaklarıyla dans ediyorlardı.
  Sonra sarışın, esmerin karnına yumruk atmaya çalıştı. Çıplak ayak bileğini kaşıyarak tridentin ucunu çıkardı.
  Kız küfretti ve bir hançer fırlattı ama ıskaladı. Suya atladı ve peşinden koştu.
  Diğer iki kız çok savaştı! Şimdiye kadar birbirlerine ciddi zarar vermemeye özen gösterdiler.
  Hitler bağırdı:
  - Daha enerjik kaltak!
  Kızların altındaki elektrikli soba hızla ısındı, çıplak ayaklar yanmaya başladı.
  Kızlar daha şiddetli kesmeye başladı, kan aktı. Darbenin etkisiyle sarışının sutyeni patlayarak göğüslerini ortaya çıkardı. Bu yüzden geri vurdu, rakibinin omzuna vurdu. Kan suya damladı ve üzerine yayıldı. Sarışın, midesinde bir trident olan bir hamleyi kaçırdı, ancak meme ucunu hemen karşılıklı bir hamle ile kesti. Her iki kız da geri çekildi, ancak su giderek daha fazla yakıcı hale geldi ve güzellikleri ileriye doğru itti.
  Hitler kükredi:
  - Eğer o! Ne zaman daha güçlü! Ve sen kaltak kafana kılıçla vurdun!
  Darbe alışverişi devam etti. Kızlar zaten sayısız kesik ve yaradan zayıflamaya başladılar. Çıplak ayaklar sıcak sudan kıpkırmızı oldu! Buhar şimdiden yükselmeye başladı.
  Goebbels alay etti:
  - İşte hayatın cehennemi!
  Hitler güldü.
  - Bu cehennem değil, Adik! Yine de bunu onlar için yapmayacağım.
  Burada siyah saçlı güzellik, midede bir hançerle bir darbeyi kaçırdı ve diz çöktü. Ama kaynayan suyun yakıcı acısı kızı sıçrattı.
  Hitler gülümsedi:
  - Öl güzel kaltak!
  Ölümcül şekilde yaralanan Moğol güzeli saldırıya uğradı ve gözünden bir kılıçla bıçaklandı. Komşu bir sarışın boyundaki karotis arterini deldi, sendeledi ve neredeyse kaynayan suya düştü.
  Hitler güldü:
  - Bu çok daha iyi! Ve gerisini biz bitireceğiz!
  Şiddetli savaş devam etti. Her iki kız da inanılmaz yorgunluk ve sakatlıklardan dolayı sendelemişti ama birbirlerini bitiremediler. Nefret dolu radikal Goebbels bile şunu önerdi:
  - Ya da belki berabere ilan ederiz!
  Hitler şiddetle reddetti:
  - Teklif ya da aptal ya da zayıf çizin!
  O anda su kaynadı ve korkunç bir kız çocuğu çığlığı duyuldu. Güzeller birkaç kez sıçradı ve sonunda bitkin bir şekilde kaynayan suya düştü, diri diri kaynadı.
  Hitler ayağa kalktı ve ellerini sallamaya başladı, alkışladı:
  - Ne kadar harika! Bir başkasının acısını ve ıstırabını seviyorum! Özellikle güzel bir kız acı çekiyorsa! Gerçekten kahramanca bir sonuç!
  Goebbels yanıtladı:
  - Ama kimse kazanmadı! Ne yazık ki sarışınlara bahse girerim!
  Göring homurdandı:
  - Ve ben esmerlerdeyim, onlar daha kaslı!
  Hitler zaferle şunları söyledi:
  - İkiniz de eşek! Dördünün de öleceğine ve kazanacağına bahse girerim! Öyleyse paranızı dağıtın! Ama üzülmeyin, yirmi iki Haziran'a çok az kaldı ve yakında hepimiz için yeni bir hayat başlayacak!
  . BÖLÜM #10
  Zincirleri kesme işlemine devam etmeye çalışırken, SS adamları hücreye daldı. Çocukların mangalda kavurduktan sonra iyileşmeye başlayan tabanlarına hafif ama acı bir darbe vurdular. Ve onu daha sert dövmekle tehdit ettiler. Yani, Alice'in fark ettiği gibi, kesintisiz izlenmeye devam ettiler.
  Geriye sadece fısıldamak kaldı. Sonra genç mahkûmlar yeniden yedirilince ve hatta ısırgan çorbasına, sudaki darı lapasına eklendiğinde başları ağırlaştı. Ve Alice, burnunu gagalayarak uykuya daldı.
  Sovyet birlikleri, Seelow Tepeleri'nin son, en müstahkem hattına gitti. İç karartıcı, muazzam kayıplar, tepeler o kadar yoğun ki, tuşları bozuk, cesetlerle kaplı bir piyano gibi. Tanklar, hatta T-34'ler bile kanda kayıyor ve yukarı çıkmak istemiyor. Ve mermiler, sanki volkanlar eğilmiş ve havalandırma deliklerini açmış gibi patlamaya ve patlamaya devam ediyor.
  Lav, Sovyet uçan Semender donanmalarına doğru atılan, her türlü patlayıcıyla dolu, alev ve kurşun karışımıdır. Ve çatışmalar, zaten Naziler çarpmayı küçümsemiyor. Böyle acılık, savaşlar ortaya çıktı.
  Kadın savaşçıların kendileri saldırıya koşarlar, Nazilerin ağır makineli tüfeklerinin solucanlar gibi deliklerinden nasıl sürünerek ölümcül tükürdüğünü görürler. Ve bu kadar ağır ve patlayıcı bir tükürük çarptığında, parçalara ayrılmış ve kemikleri paramparça olmuş askerler geri uçarlar.
  Tanklar tepeye daha yakın durdu ve askerler zırhlı personel taşıyıcılarını ellerimle yukarı itti. Aynı zamanda, bir kükreme, tezahüratlar ve titreyen bir eş duyulur. Mayınlara tökezleyen bir çift zırhlı personel taşıyıcı patlar ve vücut parçaları her yöne uçar.
  Ancak askerler ilerlemeye devam ediyor, şimdiden birkaç yarı kırık hap kutusu Kızıl Ordu tarafından işgal edildi.
  Kızlar çok ateş ediyor, yine yaralandılar ama görevlerinden ayrılmak onlara göre değil. Sadece yarayı selofanla kapattılar ve hareketin üzerine düştüler.
  Zaten karanlıktı ve görünürlük bozulduğunda savunması daha zor. Yere gömülü düşman tanklarının ve kundağı motorlu silahlarının bir kısmı gece görüş cihazlarına sahip olsa bile.
  Ama geri çekilme düşüncesi yok...
  Alisa Selezneva partnerinin omzunu dürttü:
  - Jagdtiger'ın ne yaptığına bak.
  - Kendi mezarını kazıyor! Angelica kıkırdadı.
  Zırh delici güç ve koruma açısından en güçlü tank avcısı olan Yagdtigr, sıkışmış Sovyet otuz dörtlüklerine ve güçlü Isa gövdelerine oldukça isabetli bir şekilde ateş etti. Neredeyse otuz kilogramlık zırh delici mermisi, mürettebata hayatta kalma şansı bırakmadan taret gövdesini parçaladı. Böyle bir devi yok etmek ve hatta kum torbalarıyla serpilmiş toprağa gömülmek son derece zordur.
  Alisa Selezneva arkadaşına fısıldadı:
  - Optik görüşünü ve gece görüş cihazını kırmaya çalışacağım.
  Angelica neşeyle kıkırdadı.
  - Gözlerinde yendi ... Komik! Genelde kadınlar gözleriyle değil gözleriyle ateş ederler. Yeni bir şey keşfettiniz!
  Alisa Selezneva, kıçını omuzlarına dayayarak ve çıplak diz boyu bacaklarını mermilerle sürülmüş zemine dayayarak düşmanı silah zoruyla aldı, fısıldadı:
  - Yakında bir serçe varsa, topu ateşe veririz! Bir sinek varsa - sineği vurun ve psikiyatri hastanesine giden ok!
  Fritz'i başka bir iyi niyetli atışla kaldıran Angelica, cevap verdi:
  - Böylece bir sirk oyuncusunun havalı yeteneği kaybolur. Ancak şimdi, genellikle ülkemizde bir psikiyatri hastanesine değil, bir kampa gönderiliyorlar!
  Jagdtiger'ın görüşünü isabetli bir vuruşla kıran Alisa Selezneva şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Berlin harabelerinde Taras Bulba oğlunu ıslatıyor! Ve neden Berlin'i alalım - tüm dünya aynı anda daha iyi!
  Angelica kahkahalarla ıskaladı ve başka bir "faşist" kaçtı. Kız yumruğuyla çenesine vurdu.
  - Önde değil, her şey yolunda, o eğlence yok! Aç karnına sigara içiyorsun, akşamdan kalmış halde içiyorsun!
  Alisa Selezneva yanıt olarak göz kırptı:
  - Ama ben içmem ve kimse boğazıma dökmez. Hareket edebilmek, şarkı söyleyebilmek ve dans edebilmek gibi şerbetçiotundan çok daha fazla neşe var!
  Angelica yine kaçırdı, öldürmek için ateş etme sezgisi Alice'inki kadar kapsamlı bir şekilde gelişmemişti ve etrafta o kadar çok ölü varken cesetlerin üzerine basmamaya çalışmanız gerekirken gülmek son derece uygunsuzdu. Ve bazen ceset kalıntılarının üzerinden geçmek zorunda kaldım ...
  Kızıl saçlı Sibiryalı savaşçı dedi ki:
  - Bu yüzden savaşın kadınsı olmayan bir yüzü olduğunu anlıyorum, ancak yamyamlık arzusunda kadın sabırsızlığı!
  Gece görüş cihazını da parçalayan Alisa Selezneva, rahatsızlığını dile getirdi:
  - İyi şeyleri kırmayı sevmem!
  Angelica küçümseyerek homurdandı.
  Bu cihaz hakkında iyi olan nedir? Bir şekilde kupaya baktım ... Sağlıklı bir insan gözlük takıyor ve yeşilimsi bir renk tonu ile her şey bulanıklaşıyor.
  Alisa Selezneva makul bir şekilde cevap verdi:
  - Nitelik kıyaslandığında bilinir. Bizde o bile yok!
  Angelica kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Hayır, olacak! Ve Fritz'den bile daha iyi ... Ama Nazi Almanyası'nın Berlin'e kırk kilometreden biraz daha fazla hiçbir şeyi kalmayacak. Ve bizim için ne olursa olsun onları geçeceğiz ve düşmanın buna ihtiyacı yok!
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Tabii ki gidelim! Bundan kesinlikle eminim! Ama şimdilik, konuşlanma yerini değiştirmek bize zarar vermez ...
  Kızlar, kabarcıklar ve sıyrıklarla kaplı zarif bacakları, neredeyse dizlerine kadar, ama yine de güzel olan miğfere tokat atarak koştular. Savaşçılar bir dereceye kadar bu acıdan zevk aldılar, birçok erkek için bile erişilmez cesareti sergiliyorlardı.
  Üçüncü sırt hala boştu. Saldırı uçakları, özellikle bir canavar uçak olan Focken-Wulf'tan zarar gördü. Silahlanma ve zırh açısından en güçlü tek kişilik avcı uçağı, İkinci Dünya Savaşı'nın bu beygir, Il'ler için çok tatsızdı. Savaşta manevra kabiliyetindeki bazı zayıflıklar, ayrıca çok manevra kabiliyetine sahip olmayan saldırı uçaklarıyla da özellikle etkilemedi, ancak silahların gücü ...
  Ve Yaks ve Lavochki geride kaldı ...
  Fokken-Wulf'un bir keskin nişancıdan vurulamayacağını anlayan Alisa Selezneva, Semenderleri veya Me-109'u devirdi. Şanslar vardı...
  Angelica ise yer hedeflerine ateş etti. Değişen bir başarı ile, ancak keskin nişancılar hiç kaçırmazlar, sadece filmlerde. Veya düşük profilli aksiyon filmlerinde. Alice, ıskalamış olsa bile, algılanamazdı. Terminatör savaşçı olarak ününü kaybetmek istemiyordu!
  Ancak Angelica giderek daha sık bulaşıyordu. Ancak burada sadece onun suçu değil, gece, duman, duman, hatta hava sıcaktan titrer. Ancak Sibiryalı savaşçı sinirlendi ve şarkı söyledi:
  - Alisa Selezneva, sözüme güven! İnek gibi vuruyor, Nazi tımarhanesi!
  Altın saçlı savaşçı aptal şakayı görmezden geldi. Zorbalık yapmasına rağmen.
  Tam tersine semenderler girip çıkıyordu. Üstünlüklerini hız ve manevra kabiliyetinde kullandılar, bu nedenle Rus aslarına baskı yapmaya çalıştılar ve cephenin bir veya başka bir sektöründe kuvvetlerde yerel bir üstünlük yarattılar.
  162 olmayan, kelebekler gibi çırpınan, benekli yeşil ve mavi haki. Bu güzel arabalardan bir düzine bir buçuk düzine yuvarlandılar, sonra patenciler gibi kanatlara takıldılar.
  Alisa Selezneva dilini şaklattı:
  - Ba! Bu sadece harika! Ama patenciler, bu sizi sadece azaptan kurtaracak!
  Kelebekler aslında meşalenin içine giriyor ve düşüyor!
  Bu arada, Stalin geceden 17'den 18'e şu emri verir:
  - Zhukov zor zamanlar geçiriyor! Bu nedenle, ilk Ukrayna cephesinin şok birimlerine kuzeye dönüp güneyden Berlin'e saldırmalarını emrediyorum!
  Komutanlar emirler veriyor ve sıradan askerler düşünmeden savaşıyorlar.
  Alisa Selezneva, başka bir Semenderi ateşe verdikten sonra, çıplak beşincisiyle bir toprak parçasını dövdü ve konuştu:
  - Nedense, uçan birini vurmak çok kolay!
  Angelica etkili bir şekilde itiraz etti:
  - Basit bir parke taşı tarafından vurulan biri, kanatlar zaten uçuşta olan taşlar tarafından ezildi!
  Alisa Selezneva kıkırdadı:
  - Evet, işte diyalektik! Gelişim ve felsefenin diyalektiği... Fransızların dediği gibi...
  Angelica ortağının sözünü kesti:
  - Kutuzov vardı - Fransızları yendi! Şimdi Stalin bir çelik tanrısı!
  Kızlar, bu sözlerden sonra tekrar kıkırdadılar, taban tabanlarına tokat attılar. Alice gitgide daha hızlı ateş etti, otomatik tüfeği bile aşırı ısındı ve parmaklarını yaktı. Örneğin burada, dönüş sırasında neredeyse aşılmaz Focken-Wulf'u devirme yeteneğine bile sahipti. Angelica övdü:
  - Gözün bir elmas! Göz bir elmas olduğunda, doğal taştan farklı olarak, her zaman elinizin altındadır ve kazılması gerekmez!
  Alisa Selezneva şaka yollu bir başka aforizma kaydetti:
  - Bir ineğin bile bir mera ve sulama yeri çatalındaysa pantolona ihtiyacı vardır! Bir kadın kendi üzerindeki kıyafetleri takdir eder, bir erkek onun yokluğunu takdir eder ve vergi memuru, devlet bütçesini yamalayarak başkasının elbisesinden kesilebilecek yamaların sayısını takdir eder!
  Gökyüzünde geçici bir durgunluk vardı, ama sonra aniden, mevzilerin ortasında, ilerleyen Sovyet birlikleri bir patlama gibiydi, Dünya'ya düşen bir göktaşı gibi. Yüzlerce piyade paramparça edildi, yakıldı ve farklı yönlere atıldı. Dağıldılar, görünüşe göre insan değiller, ama yaşayan, parçalanmış ve ölü bedenlerden bütün bir tsunami dalgası yükseldi.
  Angelica gürültü üzerine haykırdı:
  - Vay! İşte bir darbe! "Andryusha" bile böyle vurmuyor!
  Alice önerdi:
  - Bu Strumtigr, bombacısı ile. En güçlü paletli saldırı silahı!
  Angelica ellerini kaldırdı.
  - Evet, bu durrayı daha önce görmedim! Muhtemelen ihtiyacınız olan kendinden tahrikli silahlar!
  - Bu kundağı motorlu silahları görmeli ve etkisiz hale getirmeliyiz! Alice belirtti. - Aksi takdirde, banyoda kaynarız!
  Angelica yersiz şaka yaptı:
  - Banyoda olacağız: bu yüzden bir Rus için banyo mutluluktur!
  Savaş alanında öyle bir kaos hüküm sürdü ki, Alisa Selezneva atışın nereden geldiğini ancak ikinci bir yaylımla düzeltmeyi başardı. Ve ikisi de aynı anda "Sturmtiger" vurdu. Böylece bu bombalar gürledi, çok fazla kurban ...
  Angelica, Spinoza ve Cicero'nun bir araya gelmesi gibi şöyle dedi:
  - Sanat uğruna icracılar gönüllü fedakarlıklar yapar, askeri sanat uğruna dinleyiciler fedakarlık yapmak zorunda kalır! Halk her zaman bir sanat şaheseri ile bir encore ister, halktan bir askeri sanat şaheseri ile tekrarını isteyen kimse kalmaz! Sanat maestrosunun konserleri, biletler için büyük para ödenir ve dövüş sanatı maestrosunun konserlerinden kaçınmak için daha da fazla para ödenir!
  Alisa Selezneva arkadaşının sözünü kesti:
  - Hadi, benim hesabıma göre, topun geniş namlusunun kanalına doğrudan ateş edelim, o zaman itici güçteki bombalar patlayacak!
  Angelica parmağını şakağında büktü:
  - İlk önce açının daha düz olduğu pozisyonu değiştirmeli ve bacaklarınızı durdurmalısınız!
  Savaşçılar tüm çeviklikleri ile koştular ama yine zamanları olmadı. Stormtiger'lar yeniden doldururken ek otomatikler almış gibi görünüyor ve atış hızları arttı. Üstelik, sadece piyadeler değil, aynı zamanda bir voleyboldan muzdarip tanklar, kuleler yırtıldı ve şeytani bir cadı kazanında çelik alevlerle karıştırıldı.
  Yavaşlıklarından rahatsız olan kızlar, kendilerini acıyla cezalandırmak için kasten çıplak kadın ayaklarını ateşe attılar!
  Angelica, şunları kaydetti:
  - Hak ettik!
  Acı içinde yüzünü buruşturan ve ateşin üzerinde çıplak ayakla dans eden Alisa Selezneva ekledi:
  - Ve düşmanlar daha da kötüsünü hak ediyor!
  Angelica yanıtladı:
  - Yüzünü ifşa etmektense bir alçağı öldürmek daha iyidir, son alçaklar kendileri yapar!
  Alisa Selezneva, Lucifer'den bir savaşçı olarak kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve tam olarak yapacağımız şey bu!
  Kızlar nişan aldılar, küçük alevler, acı ve yanıklardan dans ederek konsantre olmalarını sağladılar. Ne de olsa burası onların vatanı, kardeşleri Rus askeri, kazanmaları ve Berlin'e son adımlarını atmaları gerekiyor. Komünizm kazandığında, insan asla başka bir adamın ellerinde ölmeyecek!
  Yumuşak başlangıç, artan zırh delici özel mermiler gövdelerden uçtu. Burada asıl zorluk sadece havalandırmaya girmek değildi. Naziler de aptal değiller ve namlu ağzını çaydanlık kapağı gibi bir kapakla koruyorlardı. Bu nedenle, kapağın atıştan bir anda yükseldiği o kısa anda onu yerleştirmek için zamana sahip olmak gerekiyordu. Ardından, birkaç agresif sıvının karışımını delen mermiler gibi ...
  Canavarca patladı, ilk iki patlama aynı anda, ardından bir düzine mühimmat bombasının patlamasından birkaç tane daha. Yakındaki birkaç hap kutusu, Fritz yok edildi veya ciddi şekilde hasar gördü, içlerinde etkileyici boşluklar oluştu.
  Patlama dalgası o kadar güçlüydü ki neredeyse her iki savaşçıyı da sırtüstü düşürecekti. Kızlar sevinçle bağırdı:
  - Var! Sadece sınıf!
  Arkadan memnun bir ses duyuldu.
  - Gördüm! Kızlar, cebinizdeki birinci dereceden Zafer Nişanı'nı düşünün ... NKVD binbaşı şeklinde bir adam iyileşti. - Daha doğrusu göğüste! Aferin kızlar! Ancak, bu sizin tüm istismarlarınız değil!
  Alisa Selezneva somurtarak:
  - Bu sadece başlangıç!
  Angelica ayağa fırladı.
  - Ve en önemlisi iyi bir başlangıç!
  Binbaşı ekledi:
  - Bu Berlin'de başlangıç ve son! Hitler'i de taşaklarından yakalarsan şaşırmam. Ne de olsa siz süpermen seviyesinde kızlarsınız!
  Savaşçılar alçakgönüllülükle yanıtladı:
  - Hayır, biz sadece Sovyet kadınlarıyız!
  Sturmtigers'in ölümü ve yenilginin şoku, öyle görünüyor ki, Fritz'in güçlerini kırdı, üçüncü sırt on sekizinci sabahı çoktan aşılmıştı. Birlikler, özellikle de tanklar, daha düz bir araziye sürünerek çıktılar. Kızlar bile böyle ağır makineleri itmek zorunda kaldılar!
  Angelica, şunları kaydetti:
  - Savaş en kumar oyunudur, sadece içinde devlet kaybeder, pokerin aksine, kendini heyecana tabi tutamayan!
  Alisa Selezneva ciddi bir şekilde ekledi:
  - Savaşta saldırı at yarışı gibidir, sadece hipodromda çok daha fazla engel ve yozlaşmış jokeyler vardır!
  Angelica yanıtladı:
  - Bu aforizma doğru değil! At yarışlarında jokeylere rüşvet verebilirsiniz, saldırı sırasında koşucu hayatın satılık olmadığını anlar!
  Savaşçılar daha da uzağa kaçtılar ... Aynı zamanda inci dişlerini de gösterdiler. Alisa Selezneva bile şarkı söyledi:
  - Güzellik, güzellik, kedi, siskin, köpek, kabadayı Petka, maymun, tımarhaneye yarım tramvay alıyoruz! İşte bir şirket!
  Angelica siperlere doğru koştu ve ekledi:
  - Çekiç altında satılamayan bir şirket!
  Alisa Selezneva başını salladı.
  - Evet! CPSU bizi yiyecek!
  Angelica şaşırdı:
  - Peki CPSU nedir? Bu terimi bilmiyorum!
  Alisa Selezneva tuhaf bir şekilde açıkladı:
  - Bu, Sovyetler Birliği Komünist Partisi olarak tercüme edilebilir!
  Angelica morarmış omuzlarını silkti.
  Ama henüz öyle bir isim yok...
  Alisa Selezneva sağ yumruğunu kaldırdı:
  - İnan bana, olacak! Mutlaka olacaktır!
  Angelica attı:
  - Sağlıklı olmak!
  Alisa Selezneva ciddi bir şakayı destekledi:
  - Kesinlikle yapacağım!
  Ovada direniş daha zayıftı ama yine de inatçıydı. Ferdinand'lar özellikle can sıkıcıydı, bu avcı kundağı motorlu silahlar, büyük bombus arıları gibi, mermileriyle Sovyet ekipmanına girdi. Ferdinand'ı yok etmek kolay değil, bu kendinden tahrikli silahın en ağır silah olması ve sayıca Panzer-4'ten sonra ikinci olması boşuna değil.
  Angelica, çalıların arasında bir Panzer pusu gördü... Araba sadece yirmi iki buçuk ton ağırlığında ve bir Panter topuna sahip. Alçak silüet, kamufle olmayı ve pusuların arkasından saldırmayı kolaylaştırır. Alice de Panzer'e doğru sürünmeye başladı ... Başarılı bir araba, ancak Alman komutanlığının aptallığı nedeniyle tam potansiyeli tam olarak kullanılmadı. Genel olarak, bu İkinci Dünya Savaşı'nın garip bir olgusudur. Düşmanlıklar sırasında Sovyet askeri komutanlığı, savaş sanatında, özellikle taktik düzeyde gözle görülür şekilde gelişti. Ve Almanlar, aksine, birlikleri savaşın başlangıcından çok daha kötü yönetmeye başladılar. Bu nedenle, artan ekipman miktarı bile (1944'te bir ayda tüm 1940'tan daha fazla tank ve kundağı motorlu top üretildi!), Sovyet saldırılarına direnmelerine yardımcı olmadı. Örneğin, silah üretimini alırsak, kırk üçüncü ve kırk dördüncü yıllarda, ekipman üretiminin oranındaki oranlar Almanlar için kırk birinci ve kırk ikinci yıllardan daha iyiydi. Ancak düşmanlıkların seyri Üçüncü Reich için daha elverişli hale gelmedi, tam tersi oldu!
  Kızlar, kendilerini Panzer-4 optiğinin imhasıyla sınırlamadılar, ayrıca ele geçirilen kümülatif el bombalarıyla arabayı havaya uçurdular. Önce bir Panzer, sonra bir sonraki ...
  Angelica güldü.
  - Bu engerekleri böyle dövüyoruz!
  Alisa Selezneva, hançer gibi dişlerini göstererek kabul etti:
  - O kadar çok harmanlıyoruz ki, bir kaplumbağa kabuğu bile Panzer-4'ü kurtaramaz!
  Siperlerde pek çok genç vardı, görünüşe göre oldukça yakın zamanda çağrıldı. Hatta o kadar havalı çocuklar vardı ki, dokuz ya da on yaşlarındaki gençleri bile çekmediler. Şaşkın ve korkmuş görünüyorlardı.
  Erkek silahları, geri tepmesiz kalibre 20mm. Hafif ve yanlarında piyadeleri kızartabilir veya tank tırtılını öldürebilirsiniz. İşte pusuya gömülmüş küçük, açık saçlı bir tane var, sadece çıplak topukları dışarı çıkıyor. Birçok erkek yalınayak, uygun büyüklükte bot yoktu ve Nisan ortasında Almanya'da hava ılık Mayıs ayında Rusya'da olduğu gibi. Bununla birlikte, Üçüncü Reich'ın çocukları, ilk fırsatta patilerini yukarı kaldıran ya da Berlin'e kaçan yaşlı Alman milisleri gibi korkudan dağılmıyorlar.
  Sadece erkekler, mermi patlamalarından ve yanan hediyeler "Andryush" ve "Katyusha" nın ulumasından sağır olmak için kulaklarını kapatır. Ve böylece sonuna kadar savaşırlar. Hatta bazıları aldatmaya başvurur, Kızıl Ordu askerlerinin içeri girmesine izin verir, beyaz paçavraları daha yakına kaldırır ve sonra onlarla birlikte kendilerini havaya uçurur. Propagandayla uyuşturulmuş cesur çocuklar ve çok daha eleştirel yetişkinler, özellikle Hitler'den önceki günleri iyi hatırlayanlar ve kendilerinin tamamen yıkanmasına izin vermeyenler.
  Bu nedenle, Berlin'e ne kadar yakın olursa, arkaya kaçan o kadar az yetişkin olur ve daha sık sakalsız ama cesur küçük çocuklar kavga eder.
  Ancak savaşçılar arasında Alman kızlar çok daha sık hareket etmeye başladı. Hitler, itibarına göre, kadınları korumayı ve top yemi gibi cepheye gitmelerine izin vermemeyi hükümdarın görevi olarak gördü. Üstelik demografik açıdan erkek eksikliği o kadar da korkunç değil, bir erkek yüzlerce dişiyi dölleyebilir. Ama bir kadının çocuk doğurması için dokuz aya ve iyileşmesi için iki yıla ihtiyacı var.
  Angelica'nın çocuklara ateş ettiğini gören Alisa Selezneva, namluya vurarak haykırdı:
  - Çocukları öldürmeyin! Kadını mı yoksa kurdu mu anladın?
  Angelica bir panter gibi şiddetle patladı:
  - Bizi öldürebilirler mi?
  Alisa Selezneva şunları kaydetti:
  - Bunlar çocuk, anlamıyorlar... Bir de ahlakın farklı seviyeleri var. Faşist ahlak temel, komünizm ahlakı yücedir. Buna dayanarak, rakibimiz kadar kötü olamayacağımızı, olamayacağımızı anlamalısınız. Aksi takdirde, kötülüğe karşı savaşta iyinin rolünü üstlenmemizin ne anlamı var.
  Angelica karşılık olarak bir özdeyiş savurmak istedi ama kafası bir eğlence çantası gibi boştu. Ve hiçbir şey gelmedi, esprili ve yakıcı.
  Alisa Selezneva arkadaşının omzuna vurdu:
  - Bu kadar! Stalin, düşmanın darbesine üçlü darbe ile karşılık vereceğimizi söylese de, kötülüğe üçlü kötülükle cevap verilmesi gerektiğini kesinlikle söylemedi. Ve zulüm üzerine üçlü zulüm! Bu durumda göze göz ilkesi bizim ilkemiz değildir!
  Angelica sıkıntıyla kaşlarını çattı ve oldukça makul bir şekilde belirtti:
  - Yaşlı adam, dağılın, ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak için çok daha güçlü bir içgüdüleri var. Yani bu çok tartışmalı bir fikir... Yani yakında savurgan enayiler dışında ateş edecek kimsemiz kalmayacak demek istedim... Peki, neyi geri çevirebiliriz?
  Alisa Selezneva, Angelica'yı işaret parmağıyla Batı'yı işaret etti:
  - Görüyorsun, Panterler sürünüyor, inan bana, burada hala savaşacak ve yenecek birileri olacak! açık değil mi!
  Angelica arkadaşına sordu:
  - Yorgunluktan ellerim titriyor, bacaklarım da... Belki bana neşeli bir şarkı söylersin?
  Alisa Selezneva yanıtladı:
  - Evet, ben de beşinci gün gözlerimi kapatmadım! Şarkı söylemek, canlılığınız için bir şey mi ... Eskilerden mi?
  Angelica başını öfkeyle bir kısrak gibi salladı.
  - Değil! Lanet olsun eski! Hadi daha iyi şarkı söyleyelim, yeni, eğlenceli, Sovyet!
  Alisa Selezneva yüzünü buruşturdu:
  - Eğlenceli olacak, ama ne kadar Sovyet olduğuna kendiniz karar verin!
  Angelica, ıskaladı, öfkeyle tüfeğin kabzasını yanağına dayayarak mırıldandı:
  Fazladan bir heyecana ihtiyacımız yok! İhtiyacımız var, içtenlikle, güzelce ve şiirsel olarak...
  Alisa Selezneva muhteşem, eşsiz sesiyle çıplak ayaklarını yere vurarak şarkı söyledi:
  Savaşta Sovyet ruhu düşmez,
  Ey kızıl güneş, bahar ışınları!
  Führer taş bir çitle çevrili olmasına rağmen,
  Çekicimiz karanlıkta davul gibi atıyor!
  
  Derinlerin arkasında korularımız -
  Ve yerli tarlaların altın bal taneleri!
  Ordunun üzerindeki kırmızı bayrak durulansın,
  Ve vinçlerin gökyüzünde uçakların kanatları var!
  
  Anavatan yolunun daha yüksek olmasına izin verin;
  Gezegen üzerinde komünizmi yükseltiyoruz!
  Yüz bin güçlü ulusun sesini duyuyoruz,
  Her şey yükselir ve şövalye aşağı inmez!
  
  İnan, ülkeye sonbahar gelmeyecek,
  Ve kar altında donmayacağız!
  Kızları paspaslamayı bırakmak daha iyi -
  Dönecek, şanlı bir zaferle ordumuzu tanıyın!
  
  Berlin düşecek, yakında göreceğiz
  Ve "Panterler", "Kaplanlar" dan hiç korkmuyoruz!
  Fritz için cezalar olacak,
  Pekala, ödülleri alın, Rusya'nın oğulları!
  
  Ve cesaretimiz bir alev gibidir,
  Faşizm kokuşmuş küllere dağılacak!
  Ve irade sertliği bir taş gibidir,
  Mermi gürler, ezilir - patlama!
  
  Şeytanın dualarına kulak asmayın,
  Rab tek yol olmasına izin vermeye karar verdi!
  Dünyayı Nazizmden temizleyelim,
  Sonuçta, gezegen Fritz için bir meyhane değil!
  
  Tabii ki çok ödedik
  Adil denizlerimiz yok oldu!
  Şimdi Rusya kırmızı güçte,
  Ve artık Şeytan'ın hilesi geri dönmeyecek!
  
  Ne de olsa komünizmin davası kutsaldır,
  İçinde mutlak, sınırsız bir iyilik var!
  Ve çok gerçek ikicilik yasalarına göre,
  Kapitalizm gelişmeye yazgılı değildir!
  
  Açlık milletlere eziyet etmesin diye,
  Kolektif çiftlikler her yere dikilmelidir!
  Sadece dört yıl sürer
  Yüce, inşaat için bir firma beşi koyacak!
  
  Ve sonra uzay - evrenin avlusu,
  Güçlü bir süpürgeyle iyice süpürün!
  Bu zafer güçlü bir şekilde bozulmaz -
  Her insanın büyük bir kahraman olduğu!
  
  Dul kadınları askerler için ağlatma,
  Sonuçta, bilim için imkansız hedefler yoktur!
  Dirilişle ödüllendirilirler,
  Ve size bizden kırmızı güllerden bir buket göndereceğiz!
  . BÖLÜM 11
  Iria ünlü bir süpermen kızıdır, elbette Alice ile arkadaştı. Ve iğrenç erkekleriyle bir şeyler çevirdiğini tahmin ettim. Belki tekrar başka bir gezegene uçmak ister? Yoksa muhteşem zamanlarda, insan fantezilerinin evreninde mi?
  Iria henüz özellikle endişeli değildi. Çok güzeldi ve geniş omuzlar ve belirgin kaslar dünyevi kadınlar arasında nadir değildir.
  Gelişmiş teknolojiler, Hypernet matrisinde bir şey çalarken bile, refleks kas kasılmasını ve eğitimlerini uyararak vücuda biyoakımlar göndermeyi mümkün kıldı.
  Tamamen ücretsiz ve sanal makinedeki gerçek gerçekliği taklit eden çeşitli oyunlar, belki gerçek bir vücuttan bile daha keskin.
  Yirmi ikinci yüzyılın uygarlığı için, farklı uzay korsanlarından ve mafyadan çok daha ciddi bir tehlike olduğunu söylemeliyim. Oyunlar ve macera için gerçekten bir çılgınlık. Neredesin istersen, kazanabilir ve her durumu yenebilirsin. Yıldız Savaşları dahil.
  Aslında Iria, neredeyse böyle bir girdaba uçtu. Palpatine veya Kont Dooku ordularıyla savaşmaktan ne kadar zevk aldığını. Ve özellikle ışın kılıçlarıyla savaşmak için.
  Ancak bu, elbette, tam olarak bir uzay kaşifinin yapması gereken şey değil.
  Özellikle Iria ile zaman, sonsuz çocuklukta Alice'den farklı geçti. Burada iki kızı var: Angelina, Afrodit - onlar zaten oldukça yetişkin. Tabaklanmış derinin altında yuvarlanan kas topları olan iriyarı, uzun kızlar. Ayrıca atletiktirler ve savaşmayı severler. Ve hala dövüş sanatlarında rekabet ediyor. Bu aynı zamanda modern, dünyevi kadınlar için oldukça moda. Üstelik temas tamdır ve kırıklı morluklar gerçektir. Ama elbette yirmi ikinci yüzyılın sonunda tıp, yarım saat içinde kesilmiş bir bacağı bile uzatacak ve farkı görmeyeceksiniz.
  Dünya gezegeninde artık sakat veya hasta insan yok.
  Iria, nanobotların yardımıyla uçuyor. Spor ayakkabı giyebilirsin ama güzel ve atletik bir kız çıplak ayakla çalışmayı sever ve çıplak ayak parmakları çok çeviktir.
  Yirmi ikinci yüzyılın sonunda Moskova'da birçok mucizevi şey var. Kremlin büyütüldü ve yüzlerce kilometre öteden görülebilir. Yıldızlar devasadır ve içlerinde termokuark füzyonu yanar. Üstelik gökkuşağının tüm renkleri ile ışıl ışıl. Duvarlar ayrıca zengin bir renk ve ton yelpazesine sahiptir ve çok güzel ve çeşitlidir. Ayrıca başkentte Eyfel Kulesi'nin bir analogu var - elli kilometre yüksekliğinde ve altın ve büyük, yapay olarak büyütülmüş, yönlü elmaslarla parıldayan.
  Başkentte birçok çeşme var. Bunların en büyüğü, her biri Chomolungma'nın üç dağı yüksekliğinde olan kırk jeti vuruyor. Üstelik çeşmelerin renkleri farklı, tonları ise eşsiz, parlak.
  Iria bu muhteşem manzaraya hayran kaldı. Sermaye inşa edildi ve güncellendi. İçinde yeni binalar ortaya çıktı, eskileri yıkıldı veya dönüştürüldü. Her şey değişti, broşürlerin çizimleri ve çizgileri bile.
  Kremlin de modernize edildi. Yeni kuleler ekledi ve eskileri değiştirdi. Ve boyut olarak, Iria'nın Dünya gezegeninde birkaç on yıl boyunca bir kenara fırlattığı gözle görülür şekilde büyüdü. Kendisi yerel değil, bir insan cinsidir ve kocası Tadeusz'dur. Ve dört kızı var. Elder Wanda'nın nerede olduğu bilinmiyor, şimdi derin uzayda bir araştırmacı. Aphrodite ve Angelina, MMA ve çeşitli şovlarda sahne alıyor. Dördüncü kızı Alice ile aynı yaşta ve hala okulda.
  Ancak Tadeusz bir oğul istiyor. Ve Iria yapacağına söz verdi. Çocuğun cinsiyeti elbette kontrol edilebilir - ve buna kendiniz katlanmak bile gerekli değildir. Siber rahimler var. Ama Iria kızları olmasını istiyordu. Dahası, Paşka'dan kesinlikle hoşlanmadı. Ve soyundan gelenin onun gibi olmasını istemiyordu.
  Ayrıca, yaşlılığın sona erdiği gerçeği göz önüne alındığında, insanların şiddete maruz kalmasalar bile artık neredeyse sonsuza kadar yaşayabilecekleri belirtilmelidir. Tam olarak ne kadarı henüz bilinmiyor. Ancak bilim ve tıbbın gelişmeye devam ettiği göz önüne alındığında, neredeyse sonsuza kadar.
  Bu nedenle, insanların komşu galaksilere uçabilecekleri düşünülse bile, doğum oranı sınırlandırılmalıdır. Böylece çocuklar her on yılda bir defadan fazla yapılamaz. Bu, elbette, herkesin beğenisine göre değil. Ancak evren zaten oldukça yoğun bir nüfusa sahiptir ve kısıtlama olmaksızın çoğalmak için çok farklı yaşam formları uygarlıkları vardır.
  Evet, Alice'in dünyasında insanlar evrende yalnız olmaktan çok uzaktır. Ve Star Wars vahşet olarak kabul edilir. Sanal matris oyunlarında olmadığı sürece mümkündür. Ve bu ilginç! Iria'nın kendisi bir zamanlar buna düşkündü. Ama kafanı kaybetmen uzun sürmeyecek. Wanda neredeyse aklını yitirdi, ama yine de zamanında durdu ve daha ciddi bir meseleye başladı. Örneğin, evrenin ve diğer galaksilerin enginliğini keşfedin. Belki de nüfuslu bile değildir.
  Ve insanlar nerede yaşayabilir?
  Profesör Seleznev de zaman kaybetmiyor. Özellikle insanlar Jüpiter'e yerleşir. Yerçekimi orada toplanır - enerji veren özel jeneratörlerde graviton akışları toplanır. Ve sonuç olarak, Dünya gezegeninin yerçekimi üzerinde nefes alabilen bir atmosfer hüküm sürdü.
  Şehirler inşa ediliyor. İşte basil tuğlaları, bitkiler ve teknoloji bölümü. İnşa etmenin birçok farklı yolu vardır. Ancak, elbette, her şey hızlı ve sağlam bir şekilde yapılır. Ama binaları değiştirmek için asla geç değildir.
  Iria, Jüpiter'in hologramını açtı. Bu gezegen stili için karakteristik. Devasa sevgi ve piramidin şekli. Ama işte Tanrıların birleşiminin en yeni tapınağı, çok havadar ve güzel, sanki şişirilebilir köpükten yapılmış ve havada yüzüyor.
  İnsanoğlu gelecekte tüm dinleri masal olarak kabul eder ve farklı tanrılara tapınaklar inşa eder. Minareler, Budizm ve altın kubbeli Ortodoks var.
  Ortodoksluk değişti. Azizlerin sayısı arttı, hatta Stalin, Zhukov, Putin, Korkunç İvan, Büyük Peter ve diğerleri onlara eklendi. Birçok kısıtlama olduğu için gönderiler iptal edildi. Ve en önemlisi, İncil'in yanılmazlığı dogmasını ortadan kaldırdılar - onu felsefi bir kitap, insan bilgeliği haline getirdiler.
  Ancak, kiliselerde diskolar, kumar salonları, saunalar, yüzme havuzları ve bütün bir eğlence endüstrisi ortaya çıkmasına rağmen, elbette birçok kişi eski moda şekilde dua etti.
  Müslümanlar ayrıca, özellikle günde beş kez gerçekten dua etmek ve oruç tutmak istemediklerinden, eskilerin bilgeliği olan Kuran'ı dikkate almayı kabul ettiler. Evet ve peçe kendini aştı. İlerleme insanlara her şeyi verdi. Ve insan yavaş yavaş hurafelerden kurtuldu. Ve yaşamın uzaması ve gençleşme, ölüm korkusunu giderdi. İnsanlar yetenekler açısından artık melekler gibi oldular. Evet ve diğer dünyalarla bir araya geldi, bu da dinlerin aşınmasına da yol açtı. Her ne kadar Budizm, birçok akıllı dünyaya olan inancıyla daha da popüler hale geldi. Tabii ki, manastır ve çilecilik gibi aşırılıklar olmadan.
  İnsanlar mutluluk arıyordu. Ve sorunları vardı. Bilim çok şey verdi. Herhangi bir rüyayı gerçeğe dönüştürme fırsatı dahil.
  Örneğin Iria, gerçek bir enkarnasyon yanılsaması ile evrenin hükümdarı olabilir. Veya bir trilyon evren. Doğru, sanal her şeye gücü yetme, gerçek ve gerçek bir şey yapma arzusunu caydırabilir.
  Iria, Seleznev ile konuştu. Yaklaşık yirmi yaşında görünüyordu. Tabii ki, bu gençleşmenin etkisidir. Ve Iria'nın kendisi genç ve taze.
  Profesör Seleznev ona şunları söyledi:
  - Her şey harika gidiyor! Hatta bir şekilde sıkıcı, ki bu kolayca geliyor. Galaksinin kenarına tekrar acele edip etmeyeceğinizi düşünüyorsunuz.
  Iria keskin bir şekilde belirtti:
  - Zorluk aramayın, kendiliğinden gelirler!
  Profesör Seleznev şunları kaydetti:
  - Yakında başka bir galaksiye uçacağız. Alice nasıl?
  Iria sert bir sesle:
  - Bir şeyler dönüyor... Ta ki onunla temasa geçene kadar!
  Seleznev şunları önerdi:
  - Yaygara yapma! Alice, umutsuz durumlardan kurtulma konusunda bir ustadır. Ve her zaman olduğu gibi, inandırıcı bir zafer kazanacak!
  Titan Kız, şunları kaydetti:
  "Bazen yardımım gereksiz değildir. Eğer Alice yemekten önce iletişime geçmezse onu ararım!
  Bundan sonra Iria, Jüpiter Stadyumu'na geçti. Farklı oyunlarda yarışmalar yapıldı. Örneğin sanal tanklar kesildi. İkinci Dünya Savaşı'ndan değil, uçan ve oldukça fütürist, modern. Birbirlerine ateş ederler, kaçarlar ve vurulduklarında hayatlarını kaybederler.
  Ancak, daha klasik dövüşler var. Işın kılıçlarında veya silahsız dövüşlerde. Erkeklerin kızlara karşı veya daha da havalı olan bir erkeğin bir uzaylıya karşı savaşması özellikle ilginçtir. Burada, örneğin, Angelina, sarışın bir canavarla kavga ediyor: bir örümcek gibi, pençeli sadece on iki bacak ve bir horoz kafası.
  Pekala, o oldukça üstte.
  İşte bikinili bir kız döndü ve çıplak ayağıyla gagasını tekmeledi. Canavar titriyor ve ağzından ne çıkarmaya çalışıyor.
  Angelina yine döner tablayı tutuyor ve bacaklarını çok güzel dövüyor. O bir akrobasi kızı. Pençe hamlesinden uzaklaşır ve tekrar vurur.
  Kuralsız tam temas halinde kavgalar bile insanlık dışı olarak birden fazla yasaklamak istedi. Ama insanlar özgürlük istedi. Yüzüğün içine girmek dahil.
  Angelina biraz tereddüt etti ve kaşınmasına izin verdi. Kan çıktı. Iriya, kavganın fazla tek taraflı olmaması için kızının kendini kasten kurduğunu düşündü. Matrix'in tüm cazibelerine rağmen, gerçek dövüşler çok popüler. Ve insanlar savaşmak istiyor.
  Geleneksel boks bile ölmedi. Biyorobotlarda ve aneroid robotlarda birçok katılımcı olmasına rağmen. Ama insanlar da ringde kavga ediyor.
  Angelina bir atış yapar ve yine ıskalar. Seyirci gürültü yapmaya başlar.
  Aria başka bir projeksiyona baktı. Capablanca ve Alekhine klonları satranç oynuyor. Henüz ölüleri nasıl dirilteceklerini öğrenemediler ama bir hücreden ve hatta bir DNA molekülünden bir insanı klonlamak oldukça mümkün. Ve yapılıyor. Her iki klon da genç ve yıldırım hızında oynuyor. Satranç da farklıdır. Hem de bir sürü rakamla.
  Iria biraz bu oyuna baktı. Sonuç berabereydi, Capablanca'da sadece bir şövalye kaldı ve Alekhine'in bir fili kaldı. El sıkıştılar ve tekrar tahtalara oturdular.
  Iria ıslık çaldı ve şarkı söyledi:
  - Büyük bir rengarenk tahta,
  Motorları uğulduyor...
  Ordular canlı hareket ediyor
  Ve tanklar ve savaş gemileri ...
  Ondan sonra kızının kavgasına geri döndü. Angelina, gerçek bir sanatçı olarak kaybediyormuş gibi yaptı. Bu, dövüşçülerin bir Hollywood filmindeki gibi olduğu güreş gibi bir şey. Bu üstesinden gelir, sonra ikincisi. Ancak birisi kesinlikle ve dahası beklenmedik bir şekilde kazanacak.
  Ya da biri on beş rauntta dövülür. Ve aniden karate öğrendi. Ve düşmanı son rauntta ezelim. Hatta komik.
  Ama Angelina, elbette, sanatsal olarak düşecek ve robot yargıç sayacak, sonra yükselecek ve kazanacak ...
  Elbette, Wladimir Klitschko savunma tekniğinde tarihin en iyilerinden ve hatta belki de en iyi ağır sıkletlerinden biri değil. Bu arada, Muhammed Ali'nin bir kopyası ile klonunun savaşını izleyebilirsiniz.
  Vladimir sol eliyle iyi çalıştı ve sayı konusunda Ali'yi geride bıraktı.
  Ancak Iria, klon dövüşlerinden pek hoşlanmazdı. Bu gerçekten ölüleri diriltmeyi öğrenecekti. O zaman evlatlık oğlu tarafından öldürülen İmparatoriçe geri dönecekti. Ve böylece onunla sadece sanal bir makinede iletişim kurabilirsiniz. Ya da bir klon yapmak? Ancak bu gezegenin kanunu, imparatorluk ailesinin bireylerinin klonlanmasını yasaklıyor.
  Evet ve Dünya gezegeninde yaşayan insanların klonlarını yapmak yasaktır ve ölüler düzenlenir. Neden olduğu anlaşılabilir. Alice'in klonları damgalamıştı ve bu böyle bir saçmalıktan ibaretti.
  Irina birkaç stadyum daha gezdi. Tribünlerin yarısı boş ve birçok hologram var. Çocuklar kavga ediyor. Şortlu çocuklar çıplak ayaklarını sallayarak çarpışırlar. Tay boksu gibi bir şey. Burada teknoloji yok. Ayrıca teknoloji - uçuşlar da var. Yetişkinler ve çocuklar zaten havada savaşıyorlar. Veya vakumda, suda, sıvı helyumda.
  Ve erkeklerin kavgalarda yapmadıkları şey. Iria buna bakar ve kendini atlar.
  Lezzetli bir şey istedi. Otomat hemen önünde bir menü bulunan bir hologramı açtı. Iria, Mars çilekli dondurma ve Venüs'ten çilek sipariş etti. Ve vahşi şık. En azından bir hediye ne olacak. Ve ünlü İsviçre çikolatasının üstünde.
  Dünya gezegeninde komünizm var ve dünya çapında bir devletler topluluğu oluştu. Bütün ülkeler konvansiyon haline geldi. Aslında insanlık birdir.
  Ve ilerleme, insanların maddi sorunlarını çözdü. Her şey aşırı üretilmeye başlandı.
  Iria en sevdiği stratejiyi hatırladı: Dünya Hikayesi. İşte başlıyorsunuz: hayvan derilerinde goril benzeri beş işçi ve belirli miktarda kaynak. Ve sonra, her şeyden önce, yeni işçiler çıkarmak için bir toplum merkezi inşa ediyorsunuz. Ve tabii ki önce yiyecek, sonra diğer her şeyi alırsınız. Ve her şey basitten karmaşığa doğru gidiyor.
  Strateji uzun ama ilginç. Iria onu Hypernet Matrix'te oynadı. Orada her şey o kadar doğal ki kafa ikiye ayrılıyor.
  Bir tetikçide veya bir filmde kendiniz bir şeyler yapmak daha kolaydır. Örneğin burada klasikleri yeniden üretiyorsunuz. Dolap kötü bir metres tarafından dövülüyor, öyle ya da böyle müdahale edebilirsiniz.
  Veya "Gülen Adam" romanındaki Iria, sonunu aldı ve değiştirdi. Kör kız ışığı gördü. Soytarı eski yüzünü geri kazandı. Düello gerçekleşmedi. Ve Iria, İngiliz Parlamentosu'nu fakirlere yardım etmeye ikna etti. Burada olmasına rağmen dikkatli olmanız gerekiyor. Bağımlılık geliştirmemek için. İşte Conan Doyle, romanlarından birinde, sınırsız zenginliğin nelere yol açabileceğini çok zekice gösterdi. Ve çok iyi bir insan bile, herkesi mutlu etme arzusunda zarar bile verebilir.
  Malesef bu oluyor. Tabii ki, böyle bir zenginlik bir peri masalı olsa da. Ama hikaye çok güzel.
  Ve aynı zamanda öğretici. Belki de Dünya gezegeninin tüm sorunları paradan olsa da?
  Komünizm, insan ahlakı da dahil olmak üzere çok daha iyisini yaptı.
  Iria daha yükseğe uçtu... Kremlin'e doğru baktı. Yıldızlar nasıl parlıyor. Ne kadar büyük bir Kremlin. Ve içinde ne var. Ve tapınaklar ve saraylar.
  Ayrıca, tapınaklar birçok dinden bağdaştırılmıştır. Ayrıca politik olarak doğru. Tüm inançlar temsil edilmelidir.
  Iria, bazen uzlaşmaz insanların dini anlaşmazlıklarda nasıl olduklarına şaşırdı.
  Örneğin, Şabat'tan veya Üçlü Birlik'ten itibaren gerçek dini savaşlar vardı.
  Iria, elbette, eski zamanlardaki insanların bunu önemli gördüklerini anladı. Ama aslında, kilise dogmaları için savaşmak bu kadar fanatik mi?
  Peki ya dünyanın sonu inancı? İnsanlar savaşmamalı, direnmeli.
  Kahraman kız en küçük kızıyla iletişime geçti. Çok renkli bir saç modeli olan tatlı ve tabii ki atletik kız. Annesine göz kırptı ve dedi ki:
  - Okul harika gidiyor!
  Iria gülümseyerek belirtti:
  - Program sizin için bir şans eseri öğrenmiyor mu?
  Kız rahatsız oldu:
  - Tabii ki değil! Annem yetenekli ve babam bir profesör!
  Iria şunları kaydetti:
  - Ölçülü olarak öğrenin ve eğlenin. Ve sonra bir yetişkin olacaksın ... Eğlence havuzunu kafanla memnun edebilirsin!
  Kız ciyakladı:
  - Ben çok pulsarım!
  Iria, eğlence girdabına nasıl girileceğini ilk elden biliyordu. Kendisi zor durumdaydı. Ve neredeyse mutluluktan düştü.
  Ama aslında sanal bir oyundan sürünerek çıkmak kolay değil. Ve çok istekli değil.
  Bu havuzdan çıkmak için çok fazla irade gerekiyor.
  Iriya biraz daha uçtu... Moskova şehri çok harika ve güzel. Burada örneğin sincap ve tavşan şeklindeki bazı binalar hareket eder ve futbol oynar. Böyle bir evde yaşamak özellikle çocuklar için ilginç. Ve içeride kılıçlı biri için serin. Kuyruğu veya pençeleri olan küçük hayvan binaları kusar.
  Iria, 20. yüzyıldan çok eski bir filmi hatırladı. Orada, bir zaman makinesinde hareket eden Çar Korkunç İvan, Moskova'ya baktı ve şöyle dedi:
  - Lepota!
  Ama geçen yüzyılın altmışlı yıllarında bile başkentti. Şimdi ne düşünecekti? söylemeyi tercih ederim!
  Başkentte çok güzel şeyler var. İşte çok çeşitli yabancı hayvanlarla birlikte gökyüzünde yüzen bir hayvanat bahçesi.
  Iria zaten oradaydı. Çok ilginç hayvanlar var. Fil ve gül gibi melezler veya köpekbalığı ve tavus kuşu olan gergedan. Evet, bu canavarın bir boynuzu, yüzgeçleri ve muhteşem bir kuyruğu var. En güzellerinden biri, elmas kabuklu Tiger-2 tankı büyüklüğünde bir kaplumbağadır. Kabuk çok parlak.
  Kesilmiş elmas gibi dişleri olan mamutlar da vardır. Ve gövdeler aster gibi.
  Iria hayvanat bahçelerine gitti. Alice'in babası, mühendis Zeleny ile birlikte farklı gezegenlerde koleksiyonlar topladı. İşte ruh haline bağlı olarak rengi değiştiren belirli bir gösterge. Ya da hologramlarda insan hayallerini somutlaştıran bazı komik hayvanlar.
  İrem kalktı. Moskova'yı harika bir açıdan görmek için. Evet, görülecek bir şey vardı. Evet, gökyüzünde çok fazla uçak var. Ve hepsi çok güzel ve zarif.
  Hava arabaları genellikle aerodinamiktir. Ama kimisi çiçek tomurcuğu şeklinde kimisi de semaver gibi. Hatta bazıları ayakkabıya benziyor. Dahası, daha sık spor ayakkabılar - en moda kıyafetler. Eski, yelkenli gemiler şeklinde uçaklar var. Ve bu da güzel.
  İşte havada yüzen bir fırkateyn. Ve yelkenlerde renkli resimlerle gerçek bir film gösteriliyor. Farklı dönemlerden filmler de var. Bazı siyah beyaz resimler çok ilginç. Ve onları durmadan izleyebilirsiniz.
  Iria, devrim niteliğinde bir tema üzerine bir çalışma izliyordu. Etkileyici! Bazı resimler gerçeğe dönüştürülebilir ve değiştirilebilir. Ya da daha doğrusu, bazıları değil, hepsi. Ayrıca, herhangi bir bant hem siyah beyaz hem de renkli olarak görüntülenebilir. Ve program tarafından yapılan filmler var.
  Bu ilginç. Bir hikaye yazarsınız ve bilgisayar onu ekrana getirir. Veya programın kendisi bile keyfi olarak oluşturur. Herhangi bir konuda olabilir.
  Herkes kendi filmini yapabilir. Belki sanal bir makinede işin içine girebilirsin ve orada zaten kendi başına hareket edebilirsin. Örneğin, Chapaev veya Spartak'ı kaydedin. Emelyan Pugachev veya Stenka Razin'in kazanmasına yardım edin. Korkunç İvan'ın yerinde olarak Japonya ile savaşı kazanabilir veya tüm dünyayı fethedebilirsiniz.
  Yapabileceğiniz veya yapamayacağınız birçok şey var. Böyle ilginç bir Hypernet evreni.
  Örneğin Iriya, Arbuzik ve Bebeshka hakkındaki diziye bayıldı. Bu çocuklar her yerdeydi. Ve uzayda ve diğer gezegenlerde ve yıldız çetelerini ortaya çıkardı. Çocuk kahramanlarla ilgili bu masalın karakterleri çok moda oldu.
  Iria'nın kendisi bu konuda çok hevesliydi. Karpuz ve Bebeshka - bu çocuklar farklı şekillerde boyandı. Ve farklı erkekler tarafından oynandılar. Bu isimler altında kızların veya elflerin olduğu bir dizi var. Böylece farklı şekiller ve farklı karakterler neredeyse sonsuz sayıda bulunabilir.
  Iria, bu tür türlere ve eserlere hayran kaldı.
  Ama şimdi dondurma istiyor. Ve hava kabininde bir porsiyon sipariş etti. Burada seçim çok zengin. Iria, dolgu olarak Merkür'den Jüpiter kavun ve muz karışımı ve Sirius'tan çikolata dolgusu seçti.
  Diğer dünyaların çok daha egzotik ve ince aromaları.
  Iriya, zevkle küçük elmaslarla süslenmiş altın bir bardaktaki dondurmayı yavaşça yalamaya başladı. Üstelik onu güçlü ve çevik bacaklarının çıplak parmaklarıyla tuttu.
  Terminatör kız zevk aldı ve huzursuz oldu. Hayır, Alice açıkça iyi değil.
  Belki de ebedi kızın başı belaya girmiştir? Iria, Alice ile tekrar iletişim kurmaya çalıştı. Sessizlik ... Ve veya mesajları engelleme.
  Iriya henüz panik yapmamaya, dondurmasını bitirmeye karar verdi. Ve düşüncelerinizi toplayın. Alice nasıl bulunur? Yirmi ikinci yüzyılda mikro kameralar her yerde. Hatta bazıları bir molekül boyutundadır. Ancak sistem demokratiktir ve gözetim yasaktır. Çatışmaya bu sebep oldu. Örneğin, uzay korsanları Moskova'nın etrafında yürüdüklerinde ve hatta bir zaman makinesine tırmandıklarında. Sabit ve nötralize olmalarına rağmen. Ama biraz geç. Bunlar birini blasterle yenebilir. Üstelik Veiter'in robotu kırılmıştı. Ancak daha sonra restore edildi.
  Evet, gelecekte olacak şeyler. Ama Alice yine de kaydedildi ve onu görüp bulurlarsa.
  Iriya, kızın ona kızgın olabileceğini bile düşündü - gitmesine izin vermeyeceğini söylüyorlar, ama kendisi aslında bir yetişkin, sadece bir çocuk gibi görünüyor. Ve çok şey yaşadık ve gördük.
  Maceralarla dolu sonsuz çocukluk... Pek mantıklı bir açıklama getirmeyen bir şey.
  Modern teknolojiyle, yaşlı bir adam on yaşında gerçek bir erkek çocuğu olabilir ve bir adam çocuk doğurabilen gerçek bir kız olabilir. Biyomühendislik gelişti ve neredeyse her şeye kadir hale geldi.
  Belki bu bir mucize değil, ama oldukça bilinçli bir şey. Ya da belki Alice, Pashka ve Arkasha büyümek istemiyorlar ve gerçeklik onların arzularına uyuyor mu?
  Peter Pan'la nasıldı?
  Iriya dondurmasını bitirdi ve zarif bardağını geri verdi. Komünist cennetin geleceğinde altın ucuz. İlk olarak, nispeten basit bir şekilde kurşundan yapılabilir. İkincisi, asteroitlerde ve Jüpiter'in uydularında oldukça fazla altın bulunur. Ve elmaslar genellikle neredeyse bedavadır, hatta kibrit kutusu büyüklüğünde bir cihaz kullanılarak karbondioksitten, basit kömürden veya ottan sentezlenebilirler.
  Bu nedenle çok fazla elmas var - karbon ortak bir elementtir. Yakutlar, topazlar, zümrütler, safirler - asteroitlerde sentezlenmesi veya madenciliği biraz daha zordur. Bu arada, Jüpiter ve Satürn'ün bazı uydularında yüzey tamamen elmas taşlardan veya tozdan oluşuyor.
  Elmaslar güzeldir, kelimeler yoktur. Ancak aşırı kullanılabilirlikleri değerden mahrumdur.
  Kesinlikle, ayrıca Hypernet üzerinden herhangi bir yiyecek elde edilebilir. Ayrıca, hem doğal hem de sentetik ve biyoplazma. İkincisi, zevk uğruna tonlarla yutulabilir.
  Iria, İkinci Dünya Savaşı'nda bir pervaneli avcı uçağı hızında uçtu.
  Örneğin sokaklarda akan plastikler var. Uçakla seyahat etmek daha pratik olduğu için pek popüler değil. Veya sıfır geçiş yardımı ile daha da kolay. Ayrıca, bu tür otobüsler uzun zamandır icat edildi. Ancak, eski zamanlarda bile bir rüyada olduğu gibi, kendiniz uçmak çok daha çekici.
  Burada çocuklar orta yaşlar gibi havada koşarlar. Oyna, eğlen, dön. Çalışma çok az zaman alır. Ve birçok kişi Hypernet üzerinden sınavlara giriyor ve bilgi sahibi oluyor.
  Ya da bir bilgisayarın sabit diski gibi bir yabancı dili beyne yazarak öğrenebilirsiniz. Veya başka herhangi bir bilgi.
  Yani çocukların çok boş zamanı var. Farklı oyun türlerini severler. Hatta bazıları yirmi birinci yüzyılın başında olduğu gibi eski moda oynamayı tercih ediyor. En moda olmasına rağmen, bu elbette gerçekliğin ve sanal matrisin etkisidir.
  Ancak bazı insanlar umursamıyor ve joystick'i kontrol ediyor. Ve hologramları, hatta eski bir monitörü kullanın. Bu özellikle stratejilerde modadır. Sadece daha geleneksel yöntemler var - daha hızlı karar vermenize ve emir vermenize izin veriyorlar. Evet ve olaylar daha hızlı gelişiyor ve dinamikler daha yüksek.
  Ancak sanal bir makinede eski moda şekilde komut verirseniz, strateji aylarca sürüklenme riskini taşır.
  Iria uçan stadyuma baktı. Çocuklar orada hokey oynuyor. Sadece çok fazla değil, atlamalar ve bükülmeler. Ve buz sudan değil, katı hidrojenden yapılmıştır.
  Evet, harika görünüyor. Çocuklar dişlerini gösterir ve zıplarlar.
  Ve birkaç disk var ve yön değiştirmeye devam ediyorlar. Ve jumper gibi zıplayın.
  Iria şarkı söyledi:
  - Gerçek adamlar hokey oynar, korkaklar hokey oynamaz! Korkak hokey oynamaz!
  Sonra kız uçuşu hızlandırdı. Örneğin, Versailles Sarayı havada asılı duruyor, tıpkı XIV. Louis için inşa edilenin aynısı. Doğal boyut ve içeriden görebilirsiniz.
  İsteyen çok fazla olmasa da. Iria, havada yalpalayarak oraya doğru giden kıza göz kırptı.
  Hatta şarkı söyledi:
  Vazgeçme, pes etme, pes etme! Bu savaşta zorsa, utanmayın! Gül gül gül! İnan, her şey güzel ve iyi olacak!
  Evet, bu gerçekten çok iyi bir şey. Ve bir top gibi havada dönüyorsun.
  Iria sarayı çevreledi. Kendini korsanları yenen bir uzay prensesi gibi hissetti. Oh, Alice, sen sadece bu konuda bir uzmansın.
  Iria sözlerin tadını çıkararak şarkı söyledi:
  biz hava korsanlarıyız
  Giyinmeyi seviyoruz...
  Maaş çekinden maaş çekine
  Para kazanmayı seviyoruz!
  Ve kız havada ölü bir döngü yaptı ... Hayır, kesinlikle bir as olacak. Iria daha da uçtu ve hızı artırdı.
  Aynı zamanda, Alice düşüncesi giderek daha rahatsız edici hale geldi. Belki de belanın bir önsezisidir?
  Aslında bir şeyler yapılmalı. Iria, kızlarının işine yarayacağını düşündü. Kadın terminatörün sezgisi, bu sefer Alice'in aslında ciddi bir şeye girdiğini gösterdi. Ve çalılardaki piyano parlamaz.
  Ayrıca Iria bencil olmak istemiyordu. Aslında, her şeyi kendiniz yapın ve kızlarınızı ödülsüz ve kendilerini kanıtlama fırsatı mı bırakıyorsunuz? Bu güzel değil. Aphrodite ve Angelina, kalabalığı eğlendirmek için ringde kollarını ve bacaklarını sallamaktan fazlasını hak ediyor.
  Iria gezegenler arası bir taksi çağırdı. Pratik olarak ücretsizdi.
  Robot sürücüsü kıza sordu:
  - Nereye gitmek istersin güzelim?
  Iria, şunları kaydetti:
  - Jüpiter'in başkentine! Ve tercihen daha hızlı!
  Robot gülümseyerek cevap verdi:
  - Bizim kendi kurallarımız var! Çok hızlı olamaz!
  Iria aciliyet için ödemeye hazır olduğunu söylemek istedi ama fikrini değiştirdi. Aslında, birkaç on dakikadan ayrılmak aptalca. Özellikle Alice için özellikle endişelenmek için bir neden olmadığı için. Paşa ile temasa geçmek gerekli olsa da.
  Iria bir koltuğa oturdu. Makinenin nezaketle ona verdiği sakızı çıplak ayak parmaklarıyla ağzına attı. Evet, parlak bir geleceğin komünizmi altında iyidir ve bedavaya gidersiniz ve bir takside yemek için bir şeyler yiyebilirsiniz. Ve aynı zamanda kız, Pashka ile temasa geçti. Tabii ki, bağlantı işe yaramadı. Ama bulutta bir mesaj parladı:
  - Geleceği kurtarmak için geçmişi kurtarmak için gitti!
  Iria ıslık çaldı ve yüksek sesle dedi ki:
  - Ben de Zaman Enstitüsü'ne bakmanın zararı olmayacağını düşündüm. Alice sık sık arkadaşlarıyla orada takılırdı!
  Ve yıldız savaşçı güldü. Eğer öyleyse, arama alanı belirgin şekilde daralır. Zaman içinde belli belirsiz hareket edemezsiniz, eğer öyleyse otomasyon çağı takip edecektir. Muhteşem zamanlar, geçmiş ya da başka bir şey olsun.
  Doğru, geçmişte milafonu arayan uzay korsanlarının olduğu bölümden sonra, gezegenin geçmişine doğru hareketler sıkı kontrol altına alındı ve çocukların oraya kesinlikle izin verilmeyecek. Sadece özel ajanlar orada bir şeyler yapabilir, ancak geleceği değiştirmemeye çok dikkat edin. Örneğin, imparatorluk ofisinin ateşinde yakılan Hitler'in anıları çıkarılabilir, ancak Fuhrer'in kendisi, gerçekten öldürmek istemenize rağmen gerekli değildir. Ve parlak bir komünist gelecekte ne olacağını asla bilemezsiniz. Yirmi ikinci yüzyılda yaşamak güzel. Her durumda, herkes hayalini kurduğu şeye sahip olabilir. Adamın bir kız arkadaşı olmasa bile, neredeyse ücretsiz bir biyorobot sipariş edebilir, her şeyi gerçek bir insan gibi yapabilir ve hatta çocuk doğurabilir.
  Ve Hypernet matrisinde bütün bir hareme, hatta bin hareme sahip olabilirsiniz. Bir yanılsama olsa da, gerçek olandan ayırt edilemez.
  Iria kızlarıyla temasa geçti ve kısa ve öz bir hologramda şunları söyledi:
  - Yakında orada olacağım!
  Afrodit gülümseyerek sordu:
  - Kendimi yabancı mı hissediyorum? Çalışacak mı?
  Iria kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Olacak!
  . BÖLÜM #12
  Alisa Selezneva ve ekibi bütün bir gün gözaltında tutulduktan sonra. Çok sıkıcı ve rutin. Zincirler bile kesilemezken bir rüyaya daldı. Bir rüyada, en azından biraz eğlence ve teselli var ve o kadar da galimo değil.
  Aksine: her şey kahramanca gidiyor.
  Alisa Selezneva ve Angelica, Berlin'in eteklerinde savaştı. Fritz direnci zayıfladı, ilk Ukrayna cephesinin Sovyet tankları, yeraltı dünyasının eşiğinin alanlarını aşarak güney kanadından ortaya çıktı. Keskin nişancı kızlar, her zamanki gibi, atış poligonlarından alev alev yanan tüfekleriyle cömert bir hasat topladılar.
  Ancak kısa süre sonra silah değiştirmek zorunda kaldılar, tüfeklerin namluları sık kullanım nedeniyle büküldü, nişan alma neredeyse sıfıra düştü. Alisa Selezneva, silahını tamircilere teslim ederek üzgün bir bakışla şunları söyledi:
  - Hizmet canım ... Hepsini yüzde yüz verdi! Ancak, savaşın sonunun çok uzak olmadığına inanıyorum.
  Angelica aşırı duygusal kız arkadaşına alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Evet, yolumuzda dağ yok, son Seelov tepeleri zaten arkamızda. O zaman Berlin sokaklarında sadece ceset dağları olacak.
  Hitler'in 20 Nisan'daki doğum gününde, Naziler, Kızıl Ordu askerlerinin zaten umduğu gibi, son karşı saldırıyı gerçekleştirdi. İlk olarak, güçlü V-2 roketlerinin patlamaları derin arkada gürledi. Kızlar, Sovyet birliklerinin bu hediyelerden ne kadar zarar gördüğünü ve yaklaşan rezervlerin hasar görüp görmediğini göremediler.
  Çıplak ayaklı kız Alisa Selezneva, fazla coşku duymadan şunları önerdi:
  - Naziler tarafından atılan her roket için bir tank yakalım. Bu teklifi beğendin mi?
  Angelica yanıt olarak kıkırdadı ve büyük dişlerini gösterdi:
  - Büyük ölçüde! Ancak sadece bir tank değil, iki veya üç tank daha iyidir!
  Burada, ünlü e-100'ler de dahil olmak üzere Nazi tankları, aslında Sovyet birliklerinin pozisyonlarına girdi. Son araba, Maus'un önceki gelişiminin bir analoguydu, ancak Porsche'nin çok başarılı olmayan versiyonunun aksine, yeni genç ve yetenekli tasarımcılar Sovyet T-44'teki konuma benzer farklı bir şanzıman ve motor düzeni kullandılar. tankı. Sonuç olarak, 150 milimetre kalibreli veya 128 milimetrelik (tank avcısı versiyonu!) İki topun önceki silahlarını korurken ve piyadelerde 75 milimetre kısa namlulu silah ateşleme parçalanma mermileri. Aynı şekilde, önceki en güçlü zırh ve baş ve gövde ve yanlar ve kıç en az 220 milimetredir ve alın 250 milimetredir (büyük bir rasyonel eğim açısında), arabanın ağırlığı 188'den 188'e düşmüştür. yaklaşık 100 ton ve yükseklik neredeyse bir buçuk metre azaldı. Aynı zamanda, şasi boyunca hız 18'den 40 kilometreye yükseldi.
  Yani, savaşın en sonunda ortaya çıkan E-100, şüphesiz silah ve zırh açısından tüm tanklar arasında liderdir, ancak şimdi bu kelime ölü bir lapadır.
  Bu güçlü makinelerden ikisi 150 milimetrelik ve üçü 128 adet olmak üzere sadece beş tane var... Biraz fareye benziyorlar, sadece önceki Farelerden çok daha düz. Onlara bakmak sizi rahatsız ediyor. Özellikle tank avcılarının topları piyadeden çıkan zırhlı Sovyet araçlarına ateş etmeye başladığında.
  İşte ilk ağır kayıplar, yıkılan kuleler, delinmiş gövdeler. Sovyet tankerleri uygun bir şekilde cevap veriyor ...
  Zırh, düzinelerce mermiye çarparak hemen delinmese bile, sertleştirilmiş metal koruma hala çatlar ve delinmeye başlar. Belli bir yansıma sınırı vardır.
  Sovyet tankerleri deneyimlidir ve neredeyse hiç ıskalamaz, ancak hedefi geçen boşluklar ve hediyeler bile ekranlarla kaplı tırtıllara zarar verir.
  Bu, oyuncu çocukların kötü bir polis memuru attığı yüzlerce flaşın, havai fişeklerin bir tür resmidir. Ve bir kulüp gibi silahın namlusunu sallıyor.
  Gözlerinizin önünde ölen yoldaşlara rağmen daha da eğlenceli hale geliyor.
  Alisa Selezneva sadece iki E-100 tankının periskopunu vurmayı başardı. Sovyet tankerleri işin geri kalanını onlar için yaptı. Devasa "kirpileri" parçaladılar, geriye sadece kırık tırtıllar bıraktılar, ya da daha doğrusu kopmuş halkalardan.
  Ve yine kulağa yiğit geliyor - yaşasın!
  Ama yine de, savaşlarla ilerlemek zorundasınız. Özel SS birimleri savaşa girdi. Özellikle, saldırıya çok sayıda katil köpek salıyorlar. Vahşice ciyaklıyorlar, o kadar iğrenç ve ciddi bir şekilde havlıyorlar ki, Alisa Selezneva, antik cehennemin girişini koruyan üç yüzlü öfkeli köpek Cerberus'un bile o kadar iğrenç olmadığına yemin etmeye hazırdı.
  Ama şimdi bu köpek-sadistleri olabildiğince çabuk öldürmeleri gerekiyor. İşte bir kurdun melezlerinden biri ve bir Alman çoban dişlerini bir Sovyet askerine geçirdi ve hemen, cehennem dişleri bir Rus savaşçının midesini yırttı. Oradan, bu köpeğin sırıtan bir bardağa sardığı bağırsaklar düştü.
  Alman köpekleri sahiplerinden daha az kurnaz değildir. Düz bir çizgide bile koşmuyorlar, tüfeklerin ve hafif makineli tüfeklerin manzaralarını yıkmak için bir yandan diğer yana sallanmaya çalışıyorlar. Alisa Selezneva bundan zerre kadar utanmıyor ama Angelica gergin. Sibirya kızı özlüyor ve bundan kabaca yemin ediyor. Öfkeyle, uzun tırmanıştan kaynaklanan çarpmalarla kaplı bronzlaşmış dizinde yumruğuyla kendini dövüyor.
  Alisa Selezneva arkadaşına güvence veriyor:
  - Üzülmeyin! Atışta sadece soğukkanlılık parmakların soğumasına izin vermez ve coşku söner!
  Angelica ekledi:
  - Komutanın soğukkanlılığı, zafer ateşinin meşalesini yakar!
  Bundan sonra, Sibiryalı kadın daha eşit nefes almaya ve kurşun üstüne mermiyi çok daha doğru bir şekilde göndermeye çalışır. Ancak köpekler de yüz değil, onları öldürmeye çalışın. Bununla birlikte, birçok savaşçı kendilerini süngü ile kırbaçlar, onlara acele eder ve bağırır:
  - Yaşasın! Varşova'yı ver, Berlin'i ver! Dünyada savaşçı-proleter özgürlük!
  Kızların parmakları yorgunluktan zaten ağrıyor, o kadar çok tetiği çekmişler ki tırnaklarından kan bile akmış. Alisa Selezneva, hazırlıksız ateş ederek homurdandı:
  - Bang-bang vurmadı! Gri tavşan direğe çarptı!
  Angelica kıkırdadı.
  - Sinek pazara gitti ve bir semaver aldı! "Tiger" olduğu ortaya çıktı, "Mig" i karıştırdım!
  Sonunda köpek saldırısı tıkandı... Sovyet birlikleri ilerledi.
  Geceleri savaş daha da şiddetliydi, Ferdinandlar savaşa girdi. Sis perdesini kırmaya çalıştılar. Sisin içindeki bir kurt sürüsü gibi. Ve makineli tüfek kundağı motorlu silahlar piyadenin içinden geçerken karşılandılar.
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Anti-personel kundağı motorlu tabanca, altı makineli tüfek, dört havalı tabanca. İşte çıplaklar-çamurcu bir araba.
  Angelica sinirle kıkırdadı.
  - En iyi şaka bu değil.
  Kendinden tahrikli silahlar "Kirpi" anti-personel, ağır bir asfalt paten pistinde yürüyen bir kirpi gibi görünüyordu.
  Alisa Selezneva ayrıca bu tür bir makinenin optik görüntülerini de takip etti. Sovyet piyadeleri o kadar yorgun ve sersemlerdi ki, korkunç ateş yoğunluğuna rağmen koşmaya devam ettiler. Arabalara el bombaları attılar, diğerleri tüfek dipçikleriyle hava toplarının ve makineli tüfeklerin namlularına bile vurdular.
  Sayısız asker öldü, tanrı Tartarus'un "hediyelerini" aldılar, ancak yüzlerinde neşeli gülümsemelerle öldüler. Ne de olsa, Berlin'in banliyölerinde değil, tırpan ve buz gibi nefesi olan kötü yaşlı kadın, savaşçılar tutkulu bir kız arkadaşıyla yumuşak bir yatak algılıyor!
  Öğleden sonra zaten banliyölerde, orada Sovyet tankları Faustnikler tarafından karşılanıyor. Faustpatrons ile donanmış birçok genç, abluka altında zayıfladı ve hatta kısa saçlı kızlar. Sadece ölüme ya da köleliğe mahkum olanlarda görülen o çılgın öfkeyle savaşırlar. Belki de zamanında Moskova'yı savunmaya yardım eden bu umutsuzluktu!
  Alisa Selezneva, ateş ederek ve ateş ederek ıslık çaldı:
  - Herkesi ez ve düşmanlarını vur!
  Angelica dedi ki:
  - Dostluk kırılgandır, düşmanlık güçlüdür, ancak dostluk ancak düşmanlığın ezilmesiyle yumuşatılabilir!
  Alisa Selezneva hemen kabul etti:
  - Ne yazık ki, hiç olmadığı kadar haklısın! Ama sertleş, olacak! Soğuk hesapla karışık ateşli coşkunun karakterini yumuşatır!
  Angelica gözlerini kıstı ve burada ekranlarla kaplı eski bir T-4 tankı sürünüyor, piyadelere yönelik ateş ediyor. Sibiryalı kadın bir kupa faustpatron alır. Arabaya nişan alıyor, sağ gözünü kısarak mırıldanıyor:
  - Tanklar, siz benim tanklarımsınız, içlerinde çok aptal çocuklar oturuyor!
  Alisa Selezneva çıplak ayaklarını birbirine vurarak, pek yerinde olmayan bir şekilde ağzından çıktı:
  - Düşmanla öfkeyle savaşacağız - çekirgeler sınırsız karanlık! Başkent sonsuza dek ayakta kalacak, Moskova dünyanın güneşi gibi parlayacak!
  Angelica altın saçlı arkadaşını editliyor:
  - Yersiz, bu şarkı, hiç yerinde değil! Biz zaten Berlin'e yaklaşıyoruz ve siz Moskova hakkında şarkı söylüyorsunuz! Belki sessizce ön saflardan kaçmak istersin?
  Alisa Selezneva gönülsüzce sırıttı:
  - Hadi Hitler'i tutsak alalım ve sonra geçit töreni için başkente gitmemiz gerekecek! Orada iyi vakit geçireceğiz!
  Angelica şarkı söyledi:
  - Güzel abiler, güzel abiler, reisimizle yaşamak için üzülmenize gerek yok!
  Alisa Selezneva zaten ironi olmadan açıkladı:
  - Ataman değil, lider!
  Angelica alay etti, daha da tuzlu:
  - Lider yok, Führer'den başka!
  Alisa Selezneva, kasten akortsuz şarkı söyledi:
  - Ah, Führer, Führerimiz, seni keçi Führer,
  Neden Rusya'nın kıçına tırmandın!
  Bizden özellikle bir kuruş olarak alacaksınız -
  Güçlü bir askerin yumruğuyla karşılaşacaksın!
  22 Nisan'da son tatsız sürpriz Sovyet birliklerini bekliyordu. Belki fütüristler için olsa da, harikaydı.
  Kızların keskin nişancı tugayı Berlin'in çok güneyine transfer edildi, güneyden büyük tank kuvvetleri koştu. Naziler için yakıtın önemi yoktu, bazı tanklar bufalolarla atılım hattına çekildi ve hatta odunla çalışan özel enerji santralleri kullanıldı.
  Tanklara tırtıllı platformlar takıldı ve ateş kutusuna yakacak odun atıldı.
  Saldırmak için ileri iten tanklardı. Sovyet topçuları kamyonlara silah getirdi ve onları doğrudan ateşe vererek konuşlandırdı. Düşman ateşi altında son derece riskli bir manevraydı.
  Ancak Sovyet askerleri, yakacak odun üzerinde bile tankları faşistleştirmeye alıştı, ancak o zaman IL sınıfı saldırı uçakları ortaya çıktı ve havadan vurmaya başladı.
  Sonra ufuk çizgisinde ateş böcekleri gibi parlayan noktalar parladı. Sovyet uçaklarına çok hızlı yaklaştılar. Sanki düşen göktaşları gibi gökyüzünde yürüdüler ve yaklaştıklarında çok güçlü bir ozon kokusu vardı ...
  Alisa Seleznev'in saçları bile diken diken oldu:
  - Uuh! Bu teknik, ilk defa böyle görüyorum!
  Angelica da ıslık çaldı:
  - Evet, bu bir şey! Genişçe katlanmış iki kase çorba gibi!
  Alisa Selezneva büyük bir duyguyla fısıldadı:
  - Bu onların prens plazmasının içinde! Ve bu madde hepsinden daha agresif!
  Angelica, bir düzine meşale gibi yanan başını eğdi ve arkadaşına sordu:
  Princeps plazması nedir? Güzel bir kelime, bir prenses gibi mi?
  Alisa Selezneva dişlerinin arasından homurdandı:
  - Şimdi bu prensesler bizim için ayarlayacak!
  Gerçekten de, disketlerinden zar zor ayırt edilebilen dalgalar uçtu ve Il ve Yaki, keskin bir şekilde bilenmiş alaşımlı çelik bıçağın darbesi altında düşen uçan kartonlar gibi havada kırıldı! Patlamadılar bile, aksine ayrıldılar ve doğal olarak kopan parçalar düştü, en vahşi uluma ile yere düştü ve orada yakıt parladı. Uçaklar, diskolar onlara yaklaştığında, yaklaşık üç yüz ila dört yüz metre mesafede parçalara ayrıldı. Diğer araçlar gelişigüzel ateş açtı. Birkaç yüz Sovyet makinesi ve sadece bir düzine "uçan daire" var.
  Kendini korkunç bir peri masalında bulan bir kız gibi şaşkına dönen Angelica, haykırdı:
  - Evet, ataletleri bile yok... Mekanik kanunlarına aykırı hareket ediyorlar!
  Alisa Selezneva gözlerini kırpıştırdı.
  - Ve aynı zamanda çok hızlı ... Bunu henüz görmedim!
  Uçan cisimlerin hızı aslında ses hızından üç ila dört kat daha yüksekti ve makineli tüfek ve hava toplarından gelen atışlara en ufak bir dikkat göstermediler. Lagga-7'nin 45 mm'lik bir tanksavar topuyla yapılan ağır modifikasyonu bile, darı gibi benzeri görülmemiş bir çalışma prensibine sahip bu teknoloji canavarları için, kırılmış bir bebek çıngırağından "Kral Kaplan" zırhına döküldü. Ancak zırhla aşırı yüklenen Laggy'lerin kendileri patladı, sadece hücrelerde satranç atları gibi zıplayan figürler onlara yaklaştı.
  Ve sonra kızlar tüm savaşta ilk kez Kızıl Ordu'nun korkusuz havacılığının nasıl uçtuğunu gördü. Ve ön hat bombardıman uçakları Pe-2, Tu-3, ayrıca köpüklü, ölü, göz kamaştırıcı ışıltı disketleri onlara atladığında öldü ...
  Angelica, ayağını kirli sırtında aniden arkadaşını hareket ettirdi:
  - Boşveriyorsun!
  - Ve ne tekme atıyorsun! - Alisa Selezneva yanıt olarak havladı.
  Angelica ona doğru atladı ve parmağını kırık bir çiviyle kıvırdı, altın saçlı Alisa Selezneva tapınakta:
  - Neden gözlerini ovuşturuyorsun da yıkmıyorsun, bunlar onun gibi?
  Altın saçlı savaşçı önerdi:
  - Bu tür uçakların tam adı diskolardır!
  Kızıl saçlı Angelica şiddetle başını salladı.
  - Bu kadar! Süper keskin nişancı onları vur!
  Alisa Selezneva ateş etti, yeniden doldurdu ve tekrar ateş etti. Sonra bıkkın bir sesle dedi ki:
  - Hayır, kesinlikle aşılmazlar. Princeps plazması, etraflarında tüm maddi yıkım araçlarını havaya uçuran laminer bir jet oluşturur. Bin Andryusha roketatar bile onları çizemez.
  Angelica şiddetle bağırdı.
  - Başka bir prens-plazma! Bu ne tür bir madde?
  Alisa Selezneva nefesini verdi:
  - Ah, bu öyle bir şey ki... Princeps plazmasından her türden evrenler doğar, sadece bizimki gibi değil, milyarlarca boyut ve öyle formlarla çok daha tuhaftır ki, bir insanın onları hayal etmesi imkansızdır!
  Angelica, tabancasını uçan dairelere kendisi ateşledi ve içinden bir parça yağlı etin koptuğu aç bir panter gibi fırladı:
  - Ve Hitler'in evrenimizin ve var olan her şeyin yaratıcısı olduğu gerçeğini de kabul edebilirsiniz. Durgunluk sırasında erkeklerle yatmalısın ve burjuva kurgu okumamalısın!
  Alisa Selezneva, kirli de olsa zarif burnu ile kırgın bir şekilde homurdandı:
  - Bilim kurguda Princeps-Plazma hakkında bir şey okumadım ama bir rüyada gördüm. Ateşin kızı anladın mı?
  Angelica güldü.
  - Ve düşündüm ki, oradan Robin Hood'unki gibi olağanüstü, benzersiz bir doğruluğunuz var mı? Görünüşe göre nişan almadaki yeteneğinize saldırmışsınız!
  Alisa Selezneva ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Alaska Aleut'ları, şamanlarının bir rüyada bir şey görebileceklerine ve onu gerçekte gerçekleştirebileceklerine ciddi şekilde inanıyorlar...
  Kızıl, ortağının sözünü kesti:
  - Sadece gerçekte bir uyuşturucu bağımlısının kabus gibi hezeyanını görüyoruz!
  Gerçekten de, Sovyet havacılığını geri püskürten şeytani disk uçaklar, şaşkınlık içinde duran Kızıl Ordu'nun tankları üzerinde çalışmaya başladı.
  Ağır zırhlı araçlar daha yavaş kesiyor, ancak çok daha sık patlayarak mühimmatı patlatıyordu. Diskoların kendileri üzerlerinde gezindi ve neredeyse yanlarına uzandı. Yuvarlak bir kesicinin dönerek meşe tahtalarını bir çabayla ısırdığı kereste fabrikasındaki süreci biraz andırıyordu. Sadece bu sefer tahtalar yerine Sovyet cesur ve cesur adamlar öldü. Ve mermiler patladı ve patladı, parçaları her yöne saçtı.
  Alisa Selezneva birkaç hızlı atış daha yaptı ve köprücük kemiğine oldukça büyük, uzaklardan uçan bir metal parçasıyla vurdu. Darbe o kadar güçlüydü ki büyük bir kemiği kırdı ve kızı sırtına attı. Alisa Selezneva, iktidarsızlığına karşı vahşi bir acı ve vahşi bir kırgınlığın karışımından isterik bir şekilde hıçkıra hıçkıra ağladı.
  Angelica, dişleriyle yırtık yaradan bir parça çıkardı, sıcak olduğuna ve dudaklarını kötü yaktığına dikkat etmedi. Sonra arkadaşını yanağından öperek fısıldadı:
  - Senin gibi büyük bir savaşçının müstehcen bir şekilde kükremesi çok yazık!
  Alisa Selezneva bir inilti ile cevap verdi:
  - Yani kendim için ağlamıyorum. Sadece bakın - en iyi ve en iyi adamlarımızın nasıl öldüğünü görmüyor musunuz?
  Angelica, inci gibi dudaklarını aciz bir öfkeyle gıcırdatarak yanıtladı:
  - Anlıyorum! Elbette görüyorum!
  Alisa Selezneva yanıt olarak inledi, gözyaşları döktü:
  Öyleyse birlikte ağlayalım!
  Angelica, bir hayran gibi öfkeyle yanan saçlarını salladı, kızıl saçlı savaşçının bakışlarının Adolf Hitler'in sığınağında bile bir delik açabileceği görülüyordu. Şu sözlerle saldırdı:
  - Değil! Ölümümüzü ancak gözyaşlarıyla karşılamayacağız!
  Alisa Selezneva safir gözlerini aptalca kırptı.
  - Peki tırpanlı kötü yaşlı kadınla nasıl tanışacağız?
  Angelica göğsünü şişirdi ve acıklı dedi ki:
  - Hadi daha iyi bir şarkı söyleyelim!
  Alisa Selezneva, bir saman gören boğulan bir adam gibi hemen kabul etti:
  - Tabii ki şarkı söyleyeceğiz! Müzikle böyle ölmek!
  Kızlar, gergin, histerik ama kulağa hoş gelen bir sesle şarkı söylediler:
  Gerçekten, küllerde deneyimli;
  Ama neden acı içinde yaşıyorum!
  Ahlak kırılgan temellerdir -
  Gerçekte Gomorra ile Sodom!
  
  hayalim denizde yüzmekti
  Denizaşırı ülkeler için bir hesap açın!
  Siren küçük bir tuşla arar -
  Acımasız kum pişiyor!
  
  Vatan direğine düşman sıçrar,
  Cehennemden gelen ruhlar dumandan gökyüzünü nasıl da yırtıyor!
  Fritz için Rusya sığır otlakları gibidir,
  Adolf, Katyuşa'nın patlamasıyla paramparça olsun!
  Uzay tüplere çökmek istiyor,
  Böylece insanlar kölelik uçurumunda hasretten ölsünler!
  Kötü işlerin normu olmak,
  İyi yeşil filizleri çiğnemek için!
  
  Führer zaten bir tahminde bulundu,
  Maması dipsiz ve tamamen dolu değil!
  Burada tutsağın eşleri soyunuyor,
  Ve acıdan ağır bir inilti duyulur!
  
  Ama biz doyduk, inan bana erdemlerle,
  Vatan için en hüzünlü gün batımıyla karşılaşma!
  Askerimiz Nazileri kovacak,
  Sonuçta, Rus cesaret ve cesaret bakımından zengindir!
  
  Ama neden geri çekiliyoruz
  Ama neden bu kadar zor?
  May'in nefesini yakından duyabilirsin,
  Taçta parlayın - polar!
  
  Bir dövüşçü, niteliklerin bir birleşimidir -
  Sadece bir ayet söyleme!
  Pervasızlığın güzelliğiyle dolu,
  Kamplarını şiirlerde bilin!
  
  Acı çeken Rab her şeyi görür -
  İnsanların saçmalıklarını ve kaprislerini affeder!
  Hepinize iyiliğin geleceğine inanıyor,
  Kızmana gerek yok!
  
  Tanrı insanların günahlarını affetsin,
  Sonuçta, bunun için günahı yarattı -
  En iyisi için çabalamak
  Bir insanın iyilik yapması için!
  
  Özgür irade olmadan günahsız
  Bir seçeneği var - anlamamak!
  Ve eğer günahsa - o zaman genişler;
  Lütuf cömertçe akabilir!
  
  Ama askerleri bil, bir hizmet -
  Anavatanınıza Hizmet!
  Ve Tanrı'ya göre, sert bir emir -
  Rusya'nın yüzyıllara bağlılığı - günler!
  
  Anavatan'a hizmet ettiğinizde,
  O zaman cennet değil - dünyayı bulacaksınız!
  Ruhlar tekrar bir beden alacak
  Kir ve yalanlar onlara yapışmaz!
  Kızlar şarkı söylerken, yenilmez disk düzlemleri önce sarardı, sonra bir bardak sıcak çaydaki şeker gibi tamamen havaya karıştı. Bu, savaşçıların kendileri için o kadar beklenmedik bir şekilde oldu ki, mükemmel bir mucize gibi görünüyordu. Kızlar dizlerinin üzerinde donup kaldılar ve bu yüzden yarım saat boyunca transta durdular.
  Gökyüzünde küçük bulutlar belirdi ve serin, bahar yağmuru çekinerek damladı. Kızlar bir çeyrek saat daha sırılsıklam oldular ve sonra aniden kendilerini sert bir şekilde salladılar ve ayağa fırladılar. İnatçı Sibiryalı Angelica haykırdı:
  - Ama yine de başardık! Ne olduğunu, nasıl olduğunu açıklayamam ama kesinlikle başardık!
  Alice, ıslak saçlarındaki suyu sallayarak şunları önerdi:
  - Ya da belki de Naziler değildi, ama gerçekten bir tür Marslı, hatta daha uzak bir gezegenden mi? - Kız, haki rengi özel üniformasında kalan kanlı bir lekeyle avucunu ovmaya başladı. - Sonra bizim şarkımızı duyduklarında, Nazilerin iyi, düzgün insanları öldürmelerine yardım ettikleri için utandılar ve lejyonların sözlerini yıldız imparatorluklarına geri mi çevirdiler?
  Angelica neşeyle kıkırdadı.
  - Sen ve mucit Alisa Selezneva. İyi ve kötü uzaylılarla ilgili peri masallarına inanıyor musunuz?
  Altın saçlı kız ciddi şekilde gücendi:
  - Ben değilim, mucit değilim. Evrenimizin diğer gezegenlerinde zeki varlıkların varlığı tamamen bilimsel bir hipotezdir. Aksine, insanların evrende benzersiz olduğu ve diğer dünyalarda akıllı yaşam olmadığına dair çok daha bilimsel olmayan bir varsayım! Bu durumda, saçmalığın zirvesi gibi görünüyor!
  Angelica tartışmayı gerekli görmedi:
  - Sen daha iyi bilirsin... Mantık, evrende elbette başka yerleşik dünyalar olabileceğini söylüyor. Ve medeniyetler insandan çok daha güçlü ve gelişmiştir. Bu oldukça olası ve hatta oldubitti olarak kabul edilebilir, ancak bu konuda bazı şüphelerim var. Ve nedenini açıklayabilirim.
  Alisa Selezneva çok meraklandı:
  - Öyleyse bana nedenini söyle, inanmıyorsun!
  Angelica, arkadaşını nazikçe yana itti ve şöyle dedi:
  - Kuzeye gidelim... Burada yaşayanları göremezsiniz, bizimkileri de, Almanları da, sanki bu uçan daireler kendilerini yok etmiş, onları yok etmiş. Ve yolda, size kendi varsayımlarımı anlatacağım.
  Alisa Selezneva, keskin gözleri sahada gezinirken arkadaşını takip etti. Her şeyi, korkunç savaşları, binlerce, on binlerce cesedi aynı anda (ve sadece birkaç gün önce) görmek zorundaydı, ama ... Genellikle ölüm neredeyse bir rutindir. Ama böyle bir yıkım, yaralıların iniltilerini, ölenlerin çığlıklarını, kargaların iğrenç kanat çırpışlarını bile duymazken görülmedi.
  Bazı bozuk Sovyet ve Alman tankları, kundağı motorlu silahlar, saldırı silahları, zırhlı personel taşıyıcılar, kamyonlar, mekanik veya atlı silahlar. Bacaklar, kollar, kömürleşmiş kemikler... Gerçek bir insan ve makine mezarlığı. Ve fırtınalı olmayan, ortalama bir bahar yağmurunun gürültüsünün yanı sıra, ses yok.
  Eh, sıçrama sesinin sıçraması dışında, kızlar çizik, yaralı, nasırlı, ama yine de zarif ve güzel, su birikintileri boyunca çıplak ayaklarını şaplakladığında.
  Garip bir şekilde, kırık ekipman sigara içmesine rağmen yanık kokusu bile yoktu. Her şey inanılmaz derecede korkunç görünüyordu. O kadar dayanılmaz bir baskıcıydı ki, sessizliği ilk bozan Alisa Selezneva oldu:
  - Öyleyse neden hala tüm mantığın aksine bu UFO'ların dünya dışı medeniyetlere ait olmadığını düşünüyorsunuz?
  Angelica fazla gücenmeden cevap verdi:
  - Çünkü gerçekten güçlü bir uzay imparatorluğu teoride tamamen totaliter olmalı ve hiç demokratik olmamalıdır!
  Alisa Selezneva alarma geçti, hatta kulaklarını oynattı:
  - Nedenmiş?
  Angelica alaycı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Peki, akla göre yaşamak neden imkansız! Neden kimseye güvenemiyorsun! Evet, çünkü her güç kendi güçlenmesi için çabalar. Sovyet hükümeti, Nasyonal Sosyalist ve sözde Batı demokrasileri örneğinde oldukça gözle görülür şekilde gördüğümüz şey. Ve bu güçlendirme, teknolojik araçlar da dahil olmak üzere elde edilir.
  Çıplak topuğuyla bir çakıl taşı fırlatan Alisa Selezneva daha sonra kabul etmek zorunda kaldı:
  - Evet haklısın. Yüksek teknolojinin de yardımıyla. Örneğin, Sovyet hükümeti ne yazık ki çok daha sık şiddeti, zorlamayı ve özel memurları tercih etse de!
  Angelica, fazla coşku duymadan, önce bir su birikintisine ayağını vurdu ve sonra ıslak başını salladı:
  - Evet bu doğru! Yetkililer, iktidar mücadelesinde halkına, daha doğrusu iktidarlarının korunmasına karşı acımasızdır ve dolayısıyla aile ve sadece tanıdıklar için besleyiciler ...
  Alisa Selezneva felsefeyi kesti:
  - Peki, neden konuşmayı bir tarafa kaydırıyorsun!
  Angelica öfkeyle bir tırtılın bir parçasını bacağıyla hareket ettirdi, çıplak parmaklarındaki acı, garip bir şekilde, sadece ona güvence verdi:
  - İşte burada! İlerleme gelişiyor ve yetkililerin despotluğu artıyor. Bu, teknolojik araçların sadece eylemlerimizi değil, doğumdan ölüme kadar istisnasız tüm düşüncelerimizi kontrol etmemize izin vereceği zaman çok uzak değil demektir!
  Alisa Selezneva bu öneri karşısında ürperdi:
  - Yani, torunlarımız artık kelimenin tam anlamıyla insan olmayacaklar. Biyorobotlar gibi görünüyorlar. Dıştan bizim gibi ama seçim özgürlüğü yok mu?
  Angelica onayladı:
  - İyi evet! Sadece bu kadar... Galaktik gezegen sistemleri arasında yıldız gemileri uçurabilecek gelişim düzeyindeki bir uygarlık da kesinlikle totaliter olacaktır. Devlet mekanizmasının sıkı kontrolü altındaki tüm düşünce, eylem, eylem ve duyguları içerecektir. Bu mekanizmanın kendisi, herhangi bir hoşnutsuzluğu kolayca bastırmak için hata ayıklanmış ve ayarlanmıştır.
  - Ve sonuç? diye sordu Alisa Selezneva.
  - İrade ve düşünce özgürlüğünden zaten yoksun bir başka uygarlık, faşist Almanya'dan bile beter olacaktır. Tabiri caizse, liderlerinin en azından bir düşüşü, en ufak bir değerlendirmesi varsa, o zaman kesin bir karar vereceklerdir. Ya insanları zombi kölelerine dönüştürerek dünyayı kolonize edin ya da biz zayıfken ve onlar için tehdit oluşturabilirken onu yok edin. - Kararlı bir şekilde, masumiyetine inanarak, dedi Angelica.
  Alisa Selezneva çıplak ayağıyla bir metal parçasına öfkeyle vurarak şarkı söyledi:
  İnsanlığa öyle geliyor
  Ölüm bir taç giyer...
  Sonsuzlukta zamanın sonu
  Korkunç son geldi!
  
  Ama inan, insanlar inançta güçlüdür,
  Boyunduruk altında eğilmeyeceğiz...
  Bir şarkıyla, arkadaş canlısı, cesur,
  Düşmanla savaşalım!
  . BÖLÜM #13
  Alisa Selezneva nasıl çıkacağını henüz çözemedi. Çağrılmadılar ve işkence görmediler. Bu kıza garip geldi. Aslında neden onların faşistleri tüm bilgilerden kurtulmaya çalışmıyor? Sonuçta, buna gerçekten ihtiyaçları var. Ama görünüşe göre Fritz'in başka düşünceleri vardı.
  Ya da belki Adolf Hitler'in kendisi çok meşguldü. Gerçekten de bir numaralı Nazi, SSCB'ye saldırma içgüdüsünün ve hazırlığının sıcağındaydı. Daha doğrusu, işgal çoktan başladı, Rubicon geçecek ve Naziler vurdu, kalabalık yuvarlandı.
  Wehrmacht karargahı, Sovyet-Alman cephesindeki ilk başarılar hakkında iyi haberler aldı! Hitler bir maymun gibi atladı, yuvarlak bir sandalyeye atladı, bir tepe gibi başladı.
  - Sovyet domuzlarından oluşan yiğit birliklerimiz nasıl da harmanlıyor!
  Faşist uşaklar hep bir ağızdan havladılar:
  - Selam Hitler!
  Führer'e, su altı tanklarının fırlatılması olan Bug'ın geçişinin görüntüleri gösterildi.
  Yangınların bir gösterimi ile renkli filmde güzelce çekildi. Sanki su altı canavarları nehirden sürünerek çıktı ve onlardan çamurlu su akıntıları aktı.
  T-8 sınıfı sualtı tankları o kadar etkileyici değilse, o zaman bir çift ağır yakalanmış Fransız B-12'si yeraltı dünyasından canavarlara benziyor. Üç varil "Gorynych", ölümlü dünyaya doğrudan bir tehdit oluşturuyor. Almanlar, ele geçirilen tankı hafifçe yükseltti, ek bir motor, su altında hareket sağlayabilen bir basınç pompalı bir sistem koydu. Hafif T-8'ler makineli tüfeklerini ve piyadelere otomatik top ateşi açtı.
  Setteki Ruslar zavallı, yarı giyinik, kafası karışmış görünüyordu ve darbelerden kaçtı.
  Hitler parmağını göstererek çılgınca güldü:
  - Bu çok yorucu! Rusları siktir edin!
  Göring yanıtladı:
  - Her şeyi doğru bir şekilde hesapladım!
  Hitler, zorlukla atlatmayı başaran Goering'e kristal bir kadeh fırlattı. Aynı zamanda tepsiye dokundu ve üzerine hurmalarla sos bulaştırdı (Göring, resmi raporlarda bile domuz gibi yerdi).
  Hitler havladı:
  - İşte domuz gibi bulaşmış bir domuz.
  Bir Alman tankı, hala yaşayan bir Sovyet askerinin üzerinden geçti. Kemikler çatırdadı, kaburgalar kırıldı. Faşist sadece acımakla kalmadı, tam tersine tırtıllarını çevirdi, askeri kanlı bir pastaya bulaştırmaya çalıştı. Rusların hazır olmadığı belliydi, savaş onları bir anda yakaladı, çekiç gibi düştü!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Özel propagandamız işe yarıyor! Sovyet ordusunun yenilgisinin resimlerini göstereceğiz.
  Hitler şunları söyledi:
  - Bu yeterli değil!
  Goebbels sordu:
  - Yapacak başka ne var?
  Hitler pis pis sırıttı.
  - Gamalı haçların çırpındığı Kremlin'i tasvir edin. SS askerlerini Spassky Kapılarının yanına çizin ve bu resimleri geri çekilen ve etrafı saran Sovyet birliklerine bırakın. Bırakın daha iyi vazgeçsinler.
  Goebbels nefesini verdi:
  - Bilgeliğin Fuhrer harika!
  Hitler küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Kendim düşünebilirim!
  Goebbels gözlerini devirdi.
  - Ah nerede, ben önemsizim!
  İdol, şunları kaydetti:
  - Birliklerimiz tüm güçleriyle aniden saldırdı. Havacılık düşman havaalanlarına düştü. Ruslar savaşın ilk gününde iyi bir mağlubiyet aldılar.
  Moskova'nın ele geçirilmesinin altı hafta meselesi olduğunu düşünüyorum.
  Hitler'in cevabı:
  Moskova elbette önemli bir hedef ama Ukrayna'yı ve özellikle Kafkasya'yı unutmamalıyız. Ancak güneyi kesmek için düşmanı merkezden kırmanız gerekiyor. Bir Japon arabasında olduğu gibi, karaciğere vurmak için kafasına vurun.
  Ribbentrop ekledi:
  - Japonya, Mançurya ve Çin'e asker yerleştiriyor! Uzak Doğu'ya yerleşmeye hazırlar. Japonya'daydım, birliklerin başkomutanı Amiral Yamoto, Amerika Birleşik Devletleri ile savaşa karşıydı. Japonya'nın genişlemesinin kuzey ve Sibirya olması gerektiğine inanıyorlar.
  Hitler kabul etti:
  - Amerika devasa bir canavar! Askeri alanda olduğu kadar ekonomide de değil. Şimdiye kadar, ABD kara kuvvetleri geride kalıyor, ancak bu açığı hızla kapatıyorlar. Amerika'yı şimdilik zincirde tutmalıyız - ki yapıyoruz.
  Goebbels homurdandı.
  - Ve Amerika'da Fuhrer yoktu! Artık onların hükümdarı sensin!
  Hitler'in desteklediği:
  - Tabii ki! Sonuçta, Roosevelt kim? Geri zekalı! Evet, bir sakat! Peki, ülkeyi tekerlekli sandalyeden nasıl yönetebilirsin!
  Goebbels araya girdi:
  - Hala kovadan yönetecekti!
  Hitler başını salladı.
  Roosevelt'in menenjiti var! Biz onu vurmadan önce öldü.
  Film, yanan bir Sovyet T-28 tankını gösterdi. Sigara içiyordu, iki ağızlık bükülmüştü.
  Spiker zevkle boğuldu:
  - Yiğit ordumuzun hareketi durdurulamaz! Sovyet askeri makinesinin omurgası kırıldı. Büyük dahi bizi zaferden zafere götürüyor! Selam Hitler! Zin Heil!
  Goebbels gururla şunları söyledi:
  - Ruslar insanlık dışıdır! Sadece bir medeniyet çöplüğü. Bir yüksükten daha büyük olmayan bir beyni olan aşağı Slavlar.
  Hitler kükredi:
  - Slavların yüzde doksan oranında yok edilmesi gerekiyor! Zulüm, zulüm ve daha fazla zulüm! Slavlar insanlığın geğirmesidir.
  Goebbels hatırlattı:
  - İşgalden önce her askere bir kartpostal verdik, orada yazıyor! Çocuğu Rus ise yedek etmeyin! Ve bir kızla darağacı ve üzerine kazınmış bir oğlanla bir kazık fotoğraflandı. Ve imzanın altında:
  - Ruslarla da öyle yap!
  Rosenberg şunları önerdi:
  - Ukraynalıları Moğol ilan edelim!
  Hitler mikrofonu ısırdı. Cevap olarak, o kadar şok oldu ki dişleri çınladı. Bir numaralı faşist uludu:
  - Keçide! Neden bir orospu sakatatı gibi dövüyor!
  Goebbels şarkı söyledi:
  - Nazilerin kurtulacağına inanıyorum!
  Hitler havladı:
  - Hav! Vay! Vay!
  Führer'in çevresi alkışladı:
  - Muhteşem!
  Hitler isteksizce şunları söyledi:
  - Neden armalar Moğol?
  Rosenberg yanıtladı:
  - Ruslara saldırmak için!
  Hitler mikrofonu nazikçe yaladı, diline tekrar elektrik şoku çarptı. Faşist bağırdı:
  - Wu-u-u! Sana geleceğim! Ku-ku olacak! Karga!
  Film projektörü zaten ilk darağacını gösteriyordu. Asılan birkaç kadın ve bir düzine çocuk vardı. Çıplaklardı, yırtık bedenlerle - cellatlar işlerini yaptılar.
  Çevredeki evler yanıyordu. Kollarını sıvamış faşist askerlerin nasıl "yeni bir düzen" kurdukları gösterildi. Bebekleri çıkardılar ve yanan evlere attılar. Kadınlara koştular, soyundular, göğüslerini kestiler, karınlarını açtılar. Aynı zamanda, mümkün olduğunca vahşet yapmaya çalıştılar. Kadınlardan biri paslı bir testereyle ikiye kesilmiş. Çılgınca çığlık attı.
  Hitler ve maiyeti çıldırdı ve çılgınca güldü:
  - İşte böylesin!
  Maymun gibi görünen Goebbels'in kendisi ciyakladı:
  - Rus kusurlu makakları. Bir Rus'u öldürmek, can sıkıcı bir biti ezmektir! Toto eğlenecekler.
  Hitler şarkı söyledi:
  - Kremlin'in harabelerinde! Kamplar kuracağız! Olimpiyatları yapacağız! Hee hee hee! Ve ha ha ha!
  Himmler yanıtladı:
  - Belarus topraklarında birkaç büyük ölüm kampı kuracağız, Rusya'yı insan çöplerinden temizleyecekler!
  Hitler bağırdı:
  - Kapüşon!
  Himmler'e sordu:
  - Ama zihinsel engelli de olsa, aynı zamanda güçlü ve sağlıklı Slavları tamamen yok etmeye değmeyebileceğini düşünüyorum. Bazıları Alman beylerine hizmet etmek için kurtarılmalı!
  Gergin bir şekilde mikrofonla oynayan Hitler homurdandı:
  - İyi evet! Evet evet evet! Boktan bir top yaptı! Bu silah ateş etmiyor ama fil gibi kokuyor!
  Goebbels yanıtladı:
  - Adolf'un mısralarında ne kadar da gerçek bir ilahi hikmet var! Özellikle topçu bilgisinde!
  Ortalık bir ağızdan kükredi:
  - Selam Hitler!
  Führer, küçük bir çocuk gibi parmağını burnuna soktu ve bipledi:
  - Bi-bi-bi! Vurmak! Kırmızı olan herkesi öldürdük! Şimdi arabada prem! Bi-bi-bi-Bili!
  Goebbels şarkı söyledi:
  - Do-re-mi-fa-sol-la-si! Kedi taksiye bindi! Ve yavru kediler bedavaya sarıldı ve süpürdü!
  Hitler, Goering'i kıçının altına soktu, choux böreği. Oturdu ve çevreden dostça kıkırdamalara neden oldu.
  Führer şarkı söyledi:
  - Nehrin karşısındaki şehirlerde! Nehri olmayan şehirlerde! Aptallar barış içinde yaşar! Hee hee hee!
  Çerçeveler, Fransızlardan ele geçirilen ve 400 milimetreye kadar kalibreli ağır silahların üzerine vurulduğunu gösteren yıkılmış Brest'i gösterdi. Ve faşist askerlerin acımasızca ezdiği ve tankları ezdiği birçok ceset. Bir kız bir kamyona ayağına bağlandı ve caddede sürüklendi. Kahretsin, çığlık attı ve çırpındı.
  Hitler güldü, parmaklarıyla işaret etti:
  - Ah, kadınlara eziyet edilmesini nasıl da seviyorum! Bu en büyük zevktir. Seksten çok daha iyi!
  Göring mırıldandı:
  - Elbette, karşılaştırılacak kimse olmadığında!
  Hitler gülümsedi:
  - Ne dedin!
  Goering hemen buldu:
  - Senin gibi bir dahiyi karşılaştıracak kimse yok!
  Hitler surat astı:
  - Ah evet! Führer herkes kadar harika! Ben süper dahiyim!
  Çevre bir anda şarkı söyledi:
  "Bir meşaleyle dünyanın yarısını dolaşabilirsin ama daha akıllı bir Hitler bulamazsın!" Güçlü gücü ezecek, Hitler çalılardaki tüm Yahudileri yenecek!
  Goebbels yanıtladı:
  - Führer'in konuşmaları birlikler arasında dağıtılmalıdır!
  Goering doğruladı:
  - Muhteşem konuşmalar!
  Hitler sözlü saçmalığı yarıda kesti:
  - Her şeyden önce, Rus ayısını kundaklamalıyız! Elbette Slavları yok edeceğiz, ama ...
  Goebbels sordu:
  - Ama ne!
  Hitler kurnazca gözlerini kıstı:
  - Kazanmak istiyorsan ihaneti teşvik et! Ruslara karşı oynamak için Rusların bir parçasına ihtiyacın var. Özellikle yerel bir polis oluşturmak için - polisler! Böylece partizanları yakalarlar ve yerel nüfusla kendileri ilgilenirler.
  Rosenberg bağırdı:
  - Doğru şekilde!
  Goebbels sordu:
  - Bu geçici bir önlemdir!
  Hitler'in ağzından:
  - Evet!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Biz zalimliğimizin gerçeklerini saklarken olabilir!
  Hitler bağırdı:
  - Biraz homurdandım, dişlerimi sakladım, en azından çapraz yakışıklı oldum! Yahudi pisliğini süpürün!
  Goebbels yanıtladı:
  - Evet, Yahudiler! İşte yapacağımız şey...
  Hitler sözünü kesti:
  Rusları Yahudilerin üzerine salalım! Rüşvet uygulamasını tanıtacağız, birisi onun gizli bir Yahudi veya komünist olduğunu bildirirse, kurbanın el konulan malından bir ödül alacak.
  Goebbels eğildi:
  Ne inanılmaz bir bilgelik! Süleyman'ın kendisi, aklının önünde kıskançlıktan kendini boğardı!
  Hitler homurdandı.
  - Ve Yahudi olmasına ne kaldı!
  Rosenberg, şunları kaydetti:
  - Ukrayna'da en büyük Yahudi pogromları yaşandı!
  Hitler sevindi:
  - Khokhols aferin! Onlardan özel cezai tugaylar yaratacağım! Milyonları kesecekler!
  Brest düştü, ama kale hala ayaktaydı. Küçük garnizon, düşmanı ağır ateşle karşıladı. Almanlar topuklarına aldılar ama faşist propaganda bunu göstermedi. Alman tanklarının nasıl yandığını, çarpık taretlerin nasıl büküldüğünü göstermedi. Bir şişe benzinli öncüler gibi, kendilerini bir tankın altına atarak bağırdılar: Sovyetler Birliği'ne hizmet ediyorum! Ya da daha iyisi, Anavatan için, Stalin için!
  Halk faşist diktatörlüğe boyun eğmeyi hiç düşünmedi ve komünizme olan inanç daha da güçlendi.
  Goering, Afrika cephesinden son verileri bildirdi:
  - Maalesef Mein Fuhrer Rommel, Tolbuk'u alamadı. Bu çok iyi gelişmiş bir kale!
  Hitler güldü.
  - Ve az gelişmişsin! Seninle ne yapmalı domuz! Domuzunun burnuna bakacağız ve sonra seni kızartıp yiyeceğiz!
  Göring yanıtladı:
  - Selam! Selam! Selam!
  Hitler:
  - Hay hay hay!
  Goebbels parmağını şakağında büktü: Ne aptal bir Adolf - bir palyaço!
  İdol, şunları kaydetti:
  - Rommel'in çok az tankı var ve çok hafif ve zayıf olanlar! Genel olarak, doğu cephesinde Rusların 152 milimetre kalibreli tankları var. Elli iki kilogram ağırlığında bir mermidir. Böyle bir güç, her şeyi bir anda karıştırmaya muktedirdir, Ey Ana Führer.
  Hitler dilinin ucunu ısırdı ve çılgınca uludu: yürek parçalayıcı küfürler etmeye başladılar! Ancak Alman lanetleri Ruslar gibi değil, çabucak yatıştı.
  Goering alaycı bir şekilde bir sigara uzattı. Hitler meydan okurcasına arkasını döndü, boğuk hırıltılı bir sesle:
  - Hayır, sigaraya ihtiyacım yok! Onları sadece kadınların vücudunu dağlamak için kullanıyorum.
  Goering homurdandı:
  - Haydi, kadınların münakaşalarına karşı koyalım!
  Goebbels'in gözleri şehvetle parladı:
  - Doğru! Hemen gidelim!
  Hitler onlara bağırdı:
  - Kapa çeneni! 152 mm topa gelince, Fransız S-2 tanklarında da 155 mm top vardı.
  İdol cevap verdi:
  - S-2 saatte sadece on iki kilometre, KV-2 ise otuz beş kilometre hıza sahip.
  Hitler'in ağzından:
  - Güçlü silahlar Fransızlara yardım etmedi, Ruslara da yardım etmeyecek! Çünkü öyle dedim!
  Görüntülerde Naziler, Litvanya sınırındaki savaşı gösterdi. Sovyet birimleri sürpriz bir şekilde alındı. Alman tankları onları sadece makineli tüfeklerle vurdu. Faşist havacılığın bir kısmı zaten nesneleri bombalamayı başardı ve bir grup sarışın çocuğu belirsizce vurdu. Yaralı çocuklar kükredi, parıldayan güneşin ve yemyeşil otların fonunda görüntü korkunç. Ayrıca, yarı giyinik mahkumları nasıl sürdüklerini gösteriyorlar. Faşistler törene katılmazlar, tüfek dipçikleri ile döverler, geride kalanlar süngü emri verirler. Burada kadın kısmı da büyülenmiş durumda. Kızlar, bir kırbaçla dövülürken, törensizce soyunur ve çırılçıplak sürülür. Hitler'in gözleri açgözlülükle parladı, elleri titredi:
  - Gerçek lezzet bu! diye hırladı Adolf.
  Goebbels yanıtladı:
  - Ya toplama kamplarındaki tüm kölelere sıcak mevsimde çıplak çalışması emredilirse?
  Hitler uludu:
  - Ve neden sadece sıcakta?
  Goebbels omuz silkti.
  - Donlarda soğuktan ölecekler! Yazık Führer!
  Hitler başını salladı.
  - Evet! Goebbels, bir sürü robot yaratana kadar, kölelere ihtiyacımız var! Bu arada, mahkumları lobotomize etmeye ne dersiniz?
  Goebbels başını salladı.
  - Maden Führer Yok! Bu durumda tam bir aptal olacaklar ve üretimde kullanılmayacaklar.
  Hitler bağırdı:
  - Neden gerekli?
  Goebbels açıkladı:
  - İngiltere'ye hava saldırısı yapmamız ve uzun vadede ABD ile savaşmamız gerekecek. Bu, çok sayıda uçak ve gemi gerektirecek, bu da büyük miktarda kalifiye işgücü anlamına geliyor!
  Hitler başını salladı.
  - Evet, aptallara ihtiyacımız olmadığı sürece! Ama tüm dünyaya boyun eğdiğimde tüm Ruslar için lobotomi yapacağım!
  Goering alay etti:
  - Kişisel olarak mı?
  Hitler öfkeyle cevap verdi:
  - Ve sen de domuz! Beyin ameliyatı!
  Goering derin bir iç çekti.
  - Orada olmayan bir şeyden ameliyat olmak mümkün mü!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Etkili beyin yıkama ancak bunlar yoksa mümkündür! Ve ucuzsa vicdan satmak için!
  Hitler, Goering'in yüzünü okşadı:
  - Oh, seni şişko domuz! Bir varil üzerinde yatakta uzanın! Geri ödeme kaçma, beynini yıka!
  Göring sordu:
  - Ve ne yapmalı?
  Hitler, Reichsmarschall'ı kulağından tuttu ve aşağı çekti:
  - Keçilerin kralı, masanın altına gir!
  Goering boğuk bir şekilde tırmandı ve Hitler onu ayaklarıyla tekmelemeye başladı:
  - Güzel halı çıktı, şişko!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Lobotomiye gerek yok!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Taş kafa, neşteri bile köreltir!
  idol dedi ki:
  - Savaşın ilk gününün verileri şunu gösterdi: A Rusların tam hazırlıksızlığı, B birliklerimizin toplam üstünlüğü. Sonuç olarak, Führer'i tam zamanında vurduk. Ve tekmeleyeceğiz!
  Hitler, Goering'i tekrar tekmeledi:
  - Ve siz şişman sığırlar, savaşa karşıydınız!
  Göring mırıldandı:
  - İlk gözleme her zaman topaklı!
  Hitler bağırdı:
  Şimdi botlarımı öp!
  Göring homurdandı:
  - Belki herkes için değil!
  Hitler eğildi ve Reich Mareşalini saçından yakaladı:
  - Orospu öp, yoksa sana çok daha aşağılayıcı bir şey yaptırırım! Kibar olduğum sürece!
  Goering rugan çizmeyi öpmeye başladı. Hitler bir noktayla burnuna vurdu, bir yushka aktı:
  - Seni böyle daha çok seviyorum!
  Reich Mareşali gakladı:
  - Evet, Führer'im!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Stalin için bir ödül atayabilir.
  Hitler homurdandı.
  - Bu bir Yahudi Przhevalsky'nin gayri meşru oğlu mu? Hayır, bir hiçliği yükseltmek istemiyorum! Anladım!
  Goebbels yanıtladı:
  - Ama uzun zaman önce, siz, büyük Führer, Stalin'i bir Kafkas kaplanıyla karşılaştırarak övdü!
  Hitler'in cevabı:
  "Akıllı olup bana saldıracağını düşünmüştüm!" Ancak Stalin, mideye ezici bir darbe indirerek aptal olduğu ortaya çıktı! Ve şimdi onu neden öveyim ki! Jonah.
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Savaş henüz kazanılmadı!
  Hitler, Goebbels'e bir avuç üzüm atarak yanıt verdi:
  - Ve sen başla!
  - Dikkatliyim!
  Hitler havladı:
  - Dikkat, hainlerin ana özelliği! Korku her zaman bencildir, çünkü fedakarlığı dışlar!
  Goebbels yanıtladı:
  - Korku öyle bir hediyedir ki, düşmana vermek zor ama kendine saklamak kolaydır!
  Hitler homurdandı:
  - Keskin bir dil, çoğu zaman beynin donukluğunu gizler!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Stalin çok esprili! Dedi ki: Hitler'i bir köylü kollektif çiftlikleri gibi seviyorum! Eğlenceli!
  - Köpek sopası gibi daha iyi!
  Hitler, Idol'e tükürdü:
  - Banal!
  İdol, şunları kaydetti:
  - SSCB'nin tüm kuvvetleri sınırın yakınında toplanmadı. Rusların devasa tank rezervleri ve insan gücü var. Yani biz sadece, ilk darbeyi vurduk, ...
  Hitler sözünü kesti:
  - Birinci ve ikinci kademelerle ilgili bu peri masallarını duydum.
  Goebbels şunları önerdi:
  - Orduda bir komiser atarlarsa tüm Rus askerlerine bir ödül verelim.
  Hitler atladı:
  - Tam olarak bunu yapacağız! Peki komiserler neredeydi, hademeler bir akıl hastanesi ile bekliyor!
  Köy, Bormann, sessiz, bir sohbete girene kadar:
  - Brest'te SS, sanat hazinelerine el koydu! Führer tarafından size teslim edilebilirler!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Benim olan, prezervatif!
  Goebbels düzeltildi:
  - Prezervatif değil, Führer'in ayrıcalığı!
  Hitler ve ondan sonra tüm çevre gülmeye başladı, Fuhrer sandalyesinden bile düştü ve bacaklarını tekmeledi:
  - Eeyore! Eeyore! Eeyore! Aynı fikir!
  Bormann'ın önerdiği:
  - Goering'in kafasına prezervatif koyabilir!
  Hitler güldü:
  - Değil! O çok küçük!
  Borman yanıtladı:
  - Ama Stalin'in bıyığının ucundan fazlası mı?
  Hitler sesini yükseltip başını salladı.
  - Hayırsız! Tamam, kızlar önümüzde dans etsin.
  Kızlar çıplak bacaklarını sallayarak Hitler'in ve maiyetinin önüne koştu. Hitler bir jest yaptı, emir subayı ona bir kırbaç savurdu. Führer ayağa fırladı ve çıplak ayaklarıyla güzeller haline geldi:
  - Daha ateşli sürtükler dans edin! Sıcak!
  Kızlar bağırdı:
  - Almanya'ya zafer!
  Hitler düzeltti:
  - Almanya değil, Führer!
  Kızlar bacaklarını yukarı kaldırdı:
  - Fuhrer'e şan!
  Uzun kırbaç daha sert vurmaya başladı! Hitler yavaş yavaş öfkelendi, sallandı ve vurdu.
  - Ben büyük Hitler'im! Dünyaya ölüm getiriyorum!
  Süit şarkı söyledi:
  - Zin Heil! Zin Heil!
  Hitler uludu:
  - Ve memleketin çiçek açması için - Zin Heil, Zin Heil, Zin Heil! Fuhrer daha havalı ve daha iyi değil!
  Kızların bronzlaşmış, ince, kaslı bacakları Führer'i heyecanlandırıyor. Gittikçe daha sık vuruyor ve domuz gibi ciyaklıyor. Kızlar çığlık atıyor, pembe topuklular parlıyor, darbe parmaklara düştü.
  Hitler karşılık verdi:
  - Ve en havalı kim?
  kızlar cevap verir:
  - Elbette Führer!
  Hitler bağırdı:
  - Kim daha iyi pompalıyor?
  Kızlar bağırdı:
  - Elbette Führer!
  Hitler bağırdı:
  - Ben büyük Führer'im!
  Borman, şunları kaydetti:
  - Belki kızlarla oynamaya çalışırız, harika?
  Hitler tısladı:
  - İzin veriyorum! Hepimiz ve sen Göring!
  Reich Mareşali homurdandı:
  Teşekkürler Führer!
  Hitler'in maiyeti sopaları çıkardı ve kızları dövmeye başladı. Beni sadece lastik coplarla değil, yumruk ve ayaklarla da dövdüler. Acımasızca çırpındılar ve ciyaklamadan baldeli çıktılar.
  Hitler coşkuyla sarsıldı:
  - İnsanları yeneceğim! insanları yeneceğim! Ve kovaları yen!
  Goebbels'in kendisi bir çapkın şöyle demişti:
  - Bir kadını herkes ciyaklayabilir ama sadece gerçek bir beyefendi onun gözyaşı dökmesini sağlayabilir!
  Yarı çıplak bir kızı döven Hitler şöyle dedi:
  - Ve biz Reich'ın şövalyeleriyiz!
  Borman, şunları kaydetti:
  - Führer'den daha dürüst kimse yok!
  Hitler kabul etti:
  - Tabii ki! İşte bir domuz, böyle bir canavar!
  Göring yanıtladı:
  - Sana bağlıyım Führer!
  Hitler homurdandı.
  Neden bu kadar sert vuruyorsun!
  Göring yanıtladı:
  "Bir kadına karşı elimi kaldıramam!"
  Hitler, Goering'i midesine tekmeledi:
  - Güçsüz!
  Bormann alay etti:
  - O çok şişman! Bir bayana vurmak, yağ yakmakla tehdit ediyor! Karıma her gün işkence ediyorum!
  Göring yanıtladı:
  - Seninle seks en büyük işkencedir!
  Bormann rahatsız oldu:
  - Ve seninle bir domuz!
  Göring, şunları kaydetti:
  - Yaban domuzu, kurttan sonra en seksi hayvandır.
  Hitler araya girdi:
  - Sen bir domuz değilsin, kel bir eşeksin!
  Goering dört ayak üstüne çıktı.
  - Eeyore! Eeyore! Eeyore! Aynı fikir!
  Hitler, Goering'in sırtına atladı ve onu dürtmeye başladı ve kükreyerek topuklarıyla yanlarından dövmeye başladı:
  - Sana ötmeni söylüyorum yoksa seni mahmuzlarla görürüm!
  Bormann, Goering'i burnundan yakaladı.
  - Belli ki erik istiyorsun!
  Hitler'in önerisi:
  - Göring'i kadınların ayaklarını öpmeye zorlayabilir miyiz?
  Goering homurdandı:
  - Katılıyorum, Führer'imden inin!
  Hitler, Goering'in parmaklarına ayağıyla bastı, sonra haykırdı ve şöyle dedi:
  - Ol!
  Hitler'in cevabı:
  - Führer'in atı olmak istemez misin!
  Göring homurdandı:
  - Çok zor!
  Hitler, Goering'i diziyle dürttü:
  - Görüldüğü gibi bir Alman atı değil, bir Rus keçisisiniz! Bu yüzden size iyi bir sallama vereceğiz! Doğru!
  Göring yanıtladı:
  - Führer'im neden sadece benimle alay ediyorsun! Başka büyük kurbanların olmadığını!
  Hitler'e sordu:
  - Ben kimim ki alay edeceğim?
  - Ama Bormann'ın üzerine!
  Hitler mırıldandı:
  - İşte sorun şu, o senin kadar şişman değil! Bu, ona işkence etmenin çok daha az eğlenceli olduğu anlamına geliyor!
  Goering'in bulduğu:
  - Ama kırmızı bir hapishanedeydi!
  Hitler'in namlu bükülmüş:
  - Ne? Gerçekten oturdu mu!
  Borman homurdandı:
  - Evet, öyle bir şeydi ki Führer!
  Hitler, Goering'in üzerinden atladı ve kamçısını Bormann'a çarptı. Hiç beklemeden dizlerinin üzerine çöktü.
  - Ne için Führer hakkında!
  Hitler'in cevabı:
  - İyilik için! Köpeğin kötü olacak!
  Goering omuz silkti.
  - Gerekli! Gerekli! Mucizelere inanmalıyız!
  Bormann yanıtladı:
  - Evet, kırmızı hapishanede faşizme bağlı kaldım! Selam Hitler!
  Fuhrer, Bormann'ı yenmeye devam etti:
  - Köpek yok! Senin intikamını acımasızca alacağım! Kırmızı hapishanelerde nasıl saklanacağını bileceksin!
  Bormann bir köpek gibi süründü ve sızlandı, acımasızca kırbaçlandı. Hitler en yakın arkadaşını tutkuyla harmanladı.
  Goering, andan yararlanarak sürünerek uzaklaştı ve masanın altına saklandı. İblis tarafından ele geçirilen Führer'in başına ne geleceğini asla bilemezsiniz.
  Ancak Hitler bunu fark etti ve Bormann'ı dövmeyi bıraktı:
  - Ve neredesin Domuzcuk.
  Goering mizahla cevap verdi:
  - Führer eğlenirken, ülkeyi biri yönetmeli! Ve ben senin sağ elin en büyüğüm.
  Hitler ellerini havaya kaldırdı.
  - Evet! Ben en büyüklerin en büyüğüyüm!
  Bormann ekledi:
  - Ve çok güçlü! - Hitler'in parti yardımcısı döndü ve karnının üzerine yattı. - Ben ölüyorum!
  Hitler atladı:
  - İşte bir kirpi daha öldü! Sorun değil, şimdi onu neşelendireceğim.
  Führer Bormann'ın sırtına atladı. Altında gıcırdadı ve kıvranmaya ve inlemeye başladı:
  - Ben bir domuzum! Sadece sıska!
  - Hayır, domuz değil! Bir domuz Goring'imiz var ve sen bir yaldızsın ve aynı zamanda çok şişmansın!
  Borman yanıtladı:
  - Şişman Führer'den mi?
  - Obez beyin! - Hitler yardımcısının boynuna tekme attı, sonra üzerine oturdu. - Evet, arkası esnek!
  Bormann'ın önerdiği:
  - Senin için Ukraynaca hopak dansı yapmamı ister misin?
  Hitler bağırdı:
  - Beşlik almayı tercih edersin! Tamam kızlar, yaklaşın ve ayaklarınızı öpmesine izin verin.
  Borman ciyakladı:
  - Büyük mutlulukla!
  Kızların genç, güzel, çıplak ayakları Bormann'ın fizyonomisiyle temas halindeydi ve Bormann onları açgözlülükle tokatlıyordu. Hitler buna açgözlülükle baktı, sonra parmaklarını Führer Yardımcısı'nın gözlerini işaret etti:
  - Pekala, şehvetli gözlerin var!
  Borman mırıldandı:
  - Holiganlar görüşten mahrum!
  Hitler, Bormann'ın arka cebinden bir sigara çıkardı. Goebbels nezaketle bir çakmak teklif etti. Führer yaktı ve kızların çıplak topuklarından sigaraları söndürerek eğlenmeye başladı ve onları ciyaklamaya zorladı. Hitler bu tür bir eğlenceden hoşlanıyor gibiydi, hatta coşkuya kapılarak haykırdı:
  - Ben harika bir Führer'im! Tanrı gibi güçlü! Öldürmek istiyorum, doğruca tabuta gitmek istiyorum! Kadınlarımız eziyet için doğar! Dünyadaki tüm insanlar aptal hayvanlar!
  Sigara, kızların narin ayaklarında küçük kabarcıklar bırakır ve yürümek onları biraz incitir, ama yine de dans ederler.
  Goebbels şunları önerdi:
  - Ya Führer'ime kar serpersen?
  Hitler şaşırdı:
  - Yazın nasıl?
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Buzdolaplarını kullanarak kartopu yapabilirsiniz!
  Hitler uludu:
  - Bu Tanrı'nın askısı! Ve bunu daha önce düşünmemiştim! Ama biraz zaman alacak, değil mi?
  Goebbels yanıtladı:
  - Tabii ki, Mine Fuhrer ve masraflar, ancak imparatorluk ofisini yeniden donatacağız, böylece her an kar veya yağmur yağabilir veya cehennem!
  Hitler, Bormann'ın kafasına yumruğuyla vurdu:
  - Seni araçlarla sınırlamıyorum, ama zamanla sınırlandırıyorum! On gün sonra her şey yapıldı!
  Bormann, Goebbels ve tüm maiyet bir ağızdan uludular:
  - Mein Fuhrer icra edilecek!
  Hitler, Bormann'dan gözyaşları:
  - Belki de şişman bir Goering'e oturmak daha keyifli!
  . BÖLÜM #14
  Zindanda sıkıcı bir zaman geçiren Alice, memnuniyetle bir rüyaya girdi. En azından harika ve benzersiz bir şey olacak. Ve bir rüyada, süslemeden kahramanca bir şeyin tadını çıkarabilirsiniz.
   Alisa Selezneva ve Angelica Koroleva'nın muhteşem isimleri olan savaşçının iki kız arkadaşı, Kızıl Ordu tarafından umutsuzca kuşatılmış, ancak henüz alınmamış Berlin'e kaçtı. Bir rüyada tamamen yetişkin bir kız olmak iyidir.
  Nisan güneşinin ısıttığı sıcacık su birikintilerinde kızların zarif, bronzlaşmış, kaslı ve çıplak bacakları sıçradı.
  Yağmurda yıkanan savaşçılar peri perileri gibi güzeldi, korkunç bir şekilde tırmalanmış, savaşlarda yaralanmış, masum yüzlerde mor morluklar olsa da. Savaş sırasında, göz alıcı savaşçıların neredeyse tüm kıyafetleri yandı veya yırtıldı ve yarı çıplak koştular ve saç meşaleleri: Alisa Selezneva için altın yaprak gibi, Angelica Koroleva için kusan bir yanardağ Vezüv alevi gibi, cıva damlaları gibi yuvarlanan ince sırtlarını örttüler.
  Arkasında cesetlerle ve parçalanmış ekipmanlarla dolu bir alan vardı, hepsi bombalar, kraterler ve bilinmeyen disk uçaklarının etkisinden kalan derin siper yaralarıyla doluydu.
  Berlin'in kendisi, tedavi edilemez bir hastalık tarafından işkence gören bir beden gibi, siyah kulüpler yaydı, ama aynı zamanda cansız bir duman gibi. Yanmış madde atomlarından oluşan sarmallar, şeytani bir süsle gökyüzünde kesişti ve kesişti.
  Angelica Sibirya uzay savaşçısı şunları kaydetti:
  - Doğa bile elementler karşısında insani zayıflığımızı ve çaresizliğimizi vurgulamaya çalışıyor!
  Su birikintisine güçlü bir darbe ile su sıçrayan Alisa Selezneva itiraz etti:
  - Biz insanlara kendi gerçekliğimizi yaratma yeteneği bahşedildik. Sonuçta, zihin esasen kaslardan daha güçlüdür. Kaslar nelerdir? Sadece elektromanyetik kuvvetlerin etkileşime girdiği protein lifleri.
  Angelica gökyüzüne baktı. Duman kasırgaları kendi aralarında minyatür bir savaş başlatıyor gibiydi. Sanki iblisler evren üzerindeki gücü paylaşıyormuş gibi. Dereler çarpıştı, kesişti, sonra bir tür süs oluşturdu, sonra tam tersine uzayda bulanıklaştı.
  Angelica yanlışlıkla çıplak ayağını metal bir parçanın ucundan deldi ve durup inledi:
  "Lanet olsun, başım büyük belada!" Parçalar ne kadar keskin olabilir!
  Alisa Selezneva felsefi olarak şunları söyledi:
  - Bütün dünya iğnelerden oluşur, sadece yaşayanlara şık görünür, ayakkabılı bilinç yüzünden!
  Angelica otomatik olarak tüfeğini kaldırdı ve onlarla buluşmak için beliren inatçı Fritz'i vurdu. Yüzü kırılan Hitlerci tüfeğini elinden düşürdü ve kıçından inledi. Sibiryalı savaşçı alay etti:
  - Havalı olursun ama kötü olursun! Führer'e hizmet etmenin getirdiği şey budur!
  Alisa Selezneva karnının üzerine kendini yere attı ve nişan aldı. Üç Nazi, taze bahar çimenlerine sorunsuzca yerleşti. Angelica oldukça makul bir şekilde şunları söyledi:
  - Rus topraklarını istediler, yani sabit bir limitle de olsa aldınız!
  Alisa Selezneva sinsice kıkırdadı:
  - Sınırsız alan isteyen hükümdarlar, kesinlikle sınırına göre, mezarları için para alırlar! Ancak, ne yazık ki, vatandaşlar daha az sıklıkta gömülmüyor!
  Angelica tüm ciddiyetle şunları söyledi:
  - Ölüm kötü, ama boyunduruk altındaki yaşam daha da kötü ... Ama şimdi muzaffer bir şöleni kutluyoruz, her şey yolunda gidiyor ve Üçüncü Reich'in zaptedilemez başkenti bile - Berlin ayaklarımızın altında!
  Alisa Selezneva yorgun bir ses tonuyla şunları söyledi:
  - Ne anlamı var ki. Almanların şimdi bizim için her şeyi yapacağını mı düşünüyorsun? Naif kızsın!
  Angelica buna oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Ana düşmanımızı yenersek, bu, daha fazla mücadele için kaynakları serbest bırakacak! Bunu kendin anlamalısın.
  Alisa Selezneva cevap vermek yerine önünde uzanan siperli alana baktı. Hem Sovyet hem de Alman kaç adam onun üzerinde ölüm buldu? Dünya cehennem değil, ama kesinlikle cennet de değil. Belki de yeraltı dünyasının engin nesnelerinin egemenliği altındadır. Sonuçta, kilise ortodoksları önemsiz bir azınlığın kurtarıldığını öğretir. Ve insanların çoğu, tabiatlarının günahkârlığından dolayı azaba mahkûmdur.
  Alisa Seleznev, Kutsal Yazıların böyle bir varsayımından her zaman rahatsız oldu ve reddedildi. Ortodoksların günah olarak gördüğü şey gerçekten bu mu? Hatta her yaşayan insanın bir kariyer ve üstünlük arzusu duyması oldukça doğaldır. Ama bu insan doğasının doğal bir sonucu değil mi? Ve değişmez evrim yasası.
  Burada, örneğin, Kızıl Ordu Mesih'in öğretileri tarafından yönlendirilirse - sağ yanağınıza vurdular, sola dönün, tüm Sovyet Anavatanı için nasıl bitecekti.
  Kızlar, tamamen yok edilmemiş bir faşist hap kutusuna rastladılar ve hedeflenen ateş altında yatmaya zorlandılar.
  Topuğu çok kaşındığı için çıplak tabanlarıyla çimenleri ovuşturan Angelica, şöyle dedi:
  - Bazen acı çekmeniz gerekir... Ama un bile bir rutin haline gelir ki bu aslında en kötüsü!
  Alisa Selezneva pozisyonunu değiştirdi, isabetli bir atışla havlayan bir sesle emir veren SS adamının kafatasının yarısını havaya uçurdu ve homurdandı:
  - Faşizm estetik olmayan yöntemler kullanır: beşe bir. Ve eğer onlardan daha az varsa, o zaman geri çekilir!
  Angelica üzgün bir şekilde şunları söyledi:
  - Tilkiden dürüstlük ne istiyorsun?
  Alisa Selezneva üzgün bir şekilde cevap verdi:
  - Katılıyorum, çünkü güzel bir şeye inanmak istiyorsun! Bir tilkinin dürüstlüğü ya da bir kurdun asaleti bile!
  Kızlar dört ayak üzerinde hayatta kalan hap kutularına sürünmeye zorlandı. Savaşta kadın savaşçılar tarafından kullanılan eski bir müfreze gibi sürünme taktiği. Ve söylemeliyim ki, başarı olmadan değil.
  Angelica, sığınaktan sürünerek çıkmaya çalışan beş Wehrmacht askerini bir patlamayla havaya kaldırdı ve memnuniyetle şöyle dedi:
  - Rus ordusu her zaman olduğu gibi kazanır. Düşmanın bir avantajı olsa bile!
  Alisa Selezneva, müthiş bir patlamayla yanıt olarak güldü:
  - Nazilerin asla bir avantajı olmayacak.
  Angelica, yükün etkisinden başını eğmek için zar zor zaman buldu. Bir tutam ateşli saç bile kesilmişti, köşeli bir parça. Kızıl saçlı savaşçı haykırdı:
  - Tuvalet yapmak pahalı olsa da burada saç kesimi bedava!
  Alisa Selezneva gözyaşları arasında kıkırdayarak arkadaşına cevap verdi:
  - Biliyor musun, bu hiç komik değil... Genel olarak, ölüm durumunda devamı olacak mı, soru bu mu?
  Angelica şaşırmış gibi yaptı:
  - Ve aslında, yaygara nedir? Ne de olsa yokluk, en azından acı, yorgunluk veya deneyimler içermez. Bu yüzden sürekli denemelerle dolu hayatımızdan çok daha tatlı!
  Alisa Selezneva cevap vermeden önce SS adamını bir melez suratlı gördü ve tetiğe yumuşak bir şekilde basmak onun kepçesine son verdi. Savaşçı kız kırmızı buklelerini sallayarak sırıttı:
  - Bilirsin, istisnasız herkes hayatı hiçliğe tercih eder. Bu da demek oluyor ki kendi kafamızda bile tarif edilemez bir çekicilik var!
  Alisa Selezneva bariz bir çabayla kıkırdadı:
  - Canlı ve acı dahil! - Kızıl saçlı savaşçı duraksadı ve ıstırap duymadan daha sakin bir sesle ekledi. "Ama gölgeyi bilmeden ışığı anlamak mümkün mü? Ve mutluluk acı tanımaz. Tüm ışık dualizm aracılığıyla bilinir!
  Angelica sadece kısmen kabul etti:
  - Eğer böyle düşünüyorsanız, zaferin tadını gerçekten anlamak için Naziler tarafından yenilmemiz gerekiyordu. Ayrıca, sonuçta dualizm: kaybetti ve kazandı!
  Optik görüşü silerek Alisa Selezneva, yardım edemedi ama aynı fikirde:
  - Evet, elbette, her şeyde belirli bir ikilik var. Bir tür olarak, Deity, İblis olmadan umutsuzca rutin olurdu.
  Angelica, ateşi kesmeden arkadaşını düzeltmek için acele etti:
  - Tek başına, Eski Yunanca'da Şeytan terimi bir iftiracı anlamına gelir. Yani Mukaddes Kitapta Tanrı'ya muhalefeti en kötü şekilde sunmak için bir girişimde bulunulmuştur.
  Bir keskin nişancıdan başka bir Fritz'in gözünü çıkaran Alisa Selezneva, arkadaşını harekete geçirdi:
  - Bu siyah PR. Rakibinizi düşürerek reytinginizi yükseltmeye mi çalışıyorsunuz?
  Angelica oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Elbette iktidardaki herkes, rakibini itibarsızlaştırmak için kendi idari kaynaklarını kullanır. Bunda belirli bir kalıp var, gücü devretme ve bir çukurla ayrıcalıkları kaybetme arzusu değil. Bu nedenle, İncil'de Tanrı ile Şeytan arasındaki yüzleşmenin nesnel bir tanımını beklemek en azından saflık olur.
  Alisa Selezneva mavi gözlerini alnında bile yuvarladı:
  - Elbette, yetkililerden tarafsızlık talep edilemez. Ama asıl soru Şeytan'ın kim olduğu. Yaratılışa daha fazla özgürlük vermeye çalışan en mükemmel melek mi, yoksa... Kötülüğün ve ıstırabın babası olan mı?
  Angelica üzgün bir şekilde içini çekti.
  - Acı ve ıstırap insanlık için o kadar doğal hale geldi ki, onları Lucifer'in doğurduğu konusunda ciddi şüphelerim var... Her halükarda, Yüce Allah'ın arzusu olmadan, yaratılmış bir varlığın en azından başarılı olması olası değildir. ..
  Faşistin burnunun çarpık köprüsüne ölümcül bir kurşun gönderen Alisa Selezneva, yere düştü, anında kanla kaplandı. Savaşçı hemen kabul etti:
  - Evet, şeytana atfedilen bütün kötülükler ve dertler, kamçıyı vurandan çok, vuran kamçıya küsmek gibidir.
  Angelica, düşmanı kısa bir patlama ile vurarak ve ayrıca en yakın çarpık yüze bir kıç dikti, ardından ekledi:
  - Burada şu benzetme daha uygundur: mal sahibi tahtadan bir çubuk oymuş, köleyi onunla dövmüş ve sonra der ki - sopa mutlak kötüdür ve mal sahibi mutlak iyidir!
  Alisa Selezneva yanlışlıkla arkasını döndü ve kızın köprücük kemiğinin kırılan kemiği iltihaplı eklemlerde korkunç ağrılara neden oldu. Savaşçı alnını hafifçe buruşturdu ama inlemeye tenezzül etmedi. Dahası, sanki kuka oynuyormuş gibi üç faşisti devirdi. Nazilerden biri eğilmiş faustpatron'u düşürdü, sonuç olarak fırlatıcı çalıştı.
  Ateşli demet betonu yakıyor gibiydi ve bedenlerden, kemiklerden, yırtılmış etlerden kıymıklar uçtu.
  Alisa Selezneva kıkırdayarak, kendisiyle alay ederek (mizahsız bir savaşta hayatta kalamazsınız ya da en azından ruhunuzu sağlıklı tutmazsınız) şarkı söyledi:
  - Ne acı, ne güzel acı: Nazi Fritz'e karşı bir maç; yüz - sıfır!
  Her iki güzel kız da yüksek sesle, yüksek sesle güldü .... Ve görünüşe göre, delici kahkahalar korkmuş Almanlar üzerinde öyle bir etkiye sahipti ki, yanlarından gelen ateş hemen ıslandı. Sessizlik o kadar ani ve ağırdı ki, savaşçıların kulaklarına çarptı.
  Angelica haykırdı:
  - Hiçbir şey kayıplar hakkında askeri bir durgunluk kadar keskin bir şekilde çığlık atmaz!
  Alisa Selezneva ekledi:
  - Savaşın sesleri sağır edici, ancak topun sonunu fark etmediğinizde gerçekten sağır oluyorsunuz!
  Naziler beyaz paçavraları attılar ve ciğerlerinin tepesinde bağırmaya başladılar:
  - Hitler kaput! Hitler kaput!
  Sibirya savaşçısı yine bir özdeyişe direnemedi:
  -İnsanlar kötü bir hükümdara bira gibi davranır, onu soğuk ve masanın üzerinde görmek isterler ama bunun bedelini sadece bir kağıt parçasıyla ödemeye hazırlar!
  Alisa Selezneva bunu incelikle belirtti:
  - Cetvel kötü olduğunda, şakalarda iyi alıntılanır! Ve çok fazla şaka olduğunda, hayat daha eğlenceli hale gelir! Ve kahkahalar ömrü uzatır! Yani, işe yaramaz liderlerle: hayat sürekli bir anekdot gibidir: uzun, neşeli, korkunç, ama her zaman devamını bilmek ister!
  Angelica sinirle kıkırdadı.
  - Ve vasat kralların genellikle neden bu kadar uzun süre hüküm sürdüğünü bilmiyordum!
  Neredeyse yüz elli Alman teslim oldu. Aralarında on ila on altı yaşlarında en az otuz erkek vardı, çoğu şortlu ve yalınayak, siperlerde çıplak bronzlaşmış dizlerini kırmayı başarmıştı. Yırtık paçavralarla zar zor örtülen güzel kızları görünce, erkekler kızarır ve başlarını indirirler, ancak aynı zamanda ürkütücü derecede güzel savaşçılara bakmaya devam ederler.
  Naziler kafa karışıklığı içinde silahlarını bıraktılar, taburun yarısının iki yaralı, hala çok genç kıza teslim olmayı düşünmenin utanç verici olduğunu bile düşünmüyorlar. Ne kadar korkmuş ve şaşırmışlar.
  Çocuklardan biri gergin bir şekilde kirli tabanını çimenlere sürterek çıplak topuğuna bir kıymık saplamış gibiydi ve bozuk bir Rusçayla şöyle dedi:
  - Teyzeler, beni Sibirya'ya göndermeyin, orada burunlarımızı ve bacaklarımızı donduracağız:
  Angelica öfkeyle dedi ki:
  - Yine de göndereceğiz, karda çıplak ayaklarınız katılaşmasın diye, ayağınıza sopalarla her saat başı dövecekler.
  Oğlan korkudan titredi ve bir kız gibi gözyaşlarına boğuldu. Alice çocuğu teselli etmek için acele etti:
  - Hala çok küçüksün. Muhtemelen sivil kategorisi altında toplanacaksınız. Her ihtimale karşı, henüz on iki yaşında olmadığınızı söyleyeceksiniz, o zaman sizi kesinlikle kampa götürmeyecekler.
  Çocuk aniden kükremeyi bıraktı ve bir yetişkini taklit etmeye çalışarak daha düşük bir ses tonuyla şöyle dedi:
  Yoldaşlarımı bırakmayacağım! Ya herkes özgürdür ya da bir toplama kampında!
  Kızlar, çocuğun beklenmedik cesaretine hayran kaldılar, Angelica geldi ve başını okşadı:
  - Aferin, sana borçlu olacak ... Ama korkma, yakalanan Almanların çoğu, Rusya'nın Avrupa kısmında çalışacak, yok edilenleri restore edecek ve çocuklarınız için iyi yemek olacak, bundan daha iyi. kartlarınız ve filmleriniz gösterilecektir.
  Tutsak çocuklar gerçekten zayıftı, hatta bazılarında elmacık kemikleri bile vardı ve ince derilerinin altında beline kadar çıplak olan üç adam her kaburgadan görünüyordu ve elleri o kadar inceydi ki içlerinde faustpatronları nasıl tuttukları şaşırtıcıydı. Üçüncü Reich'ta kartlarla verilen gıda tayınları son aylarda o kadar azaldı ki, nüfus neredeyse açlıktan ölüyordu. Ayrıca, ürünler için geleneksel olarak yılın en kıt zamanı ilkbahardır.
  Alisa Selezneva bu adamlar için üzüldü, şimdi çıplak ayakla fakir, aç gibi görünen "insanüstü" çocukların çocukları. Ceplerini karıştırarak içlerinde küçük bir Amerikan çikolatası buldu ve kafası karıştı.
  Lend-Lease kapsamında alınan hediye çok küçüktü ve otuz iki erkek çocuk vardı (geri kalanlar çok daha yaşlı, askeri veya itfaiye üniformalı, tıraşsız, çok nahoş, kambur, bu da onları yaşlı adamlara benziyor!), Orada herkese yetecek kadar çikolata olmayacak.
  Birine verip diğerlerini gücendirmek mi? Yoksa çok atmak mı? İkincisi genellikle çıkış yoludur, ancak bu durumda saçma görünebilir. Veya altı taşı en küçük dövüşçüler arasında bölün.
  İkincisi, Alisa Selezneva'ya en adil görünüyordu ve bir çikolata alarak, ambalajı dikkatlice çıkararak, dilimleri bölerek, onları en küçük ve en ince Alman adamlarına verdi.
  Eski Naziler gerçekten kırılmış gibi görünüyor. Hiçbiri acele etmedi, bir girişimde bulunmadı, saldırmadı veya silahı almadı. Doğru, bazıları dişlerinin arasından bir tür lanet mırıldandı, ama kızlar onlara doğru bir adım atar atmaz Fritz hemen sustu ve bir darbe bekliyormuş gibi başlarını omuzlarına bastırdı.
  Alisa Selezneva, alışılmadık bir küçümsemeyle bile homurdandı:
  - Süper insanların sinmesi gerekiyor. Ve onların yok edilemez Aryan ruhu nerede?
  Angelica, çocuklardan birinden bir sigara kaptı ve onu çimlere fırlattı, sıyrıklarla kaplı olmasına rağmen, bacakları ve bacaklarıyla yontulmuş parmaklarıyla söndürdü:
  - Sigara içen, hayatta başarı elde eden biri için çok sık bir sigara molası verin!
  Alisa Selezneva hemen onayladı:
  - Hitler ile aynı fikirdeyim, gerçek bir Aryan savaşçısı şunları yapmamalı: içki, sigara ve sadık olun!
  Bu sözlerden sonra, her an gözyaşlarına boğulmaya hazır olan kasvetli çocuklar, dostça kahkahalara boğuldu ve her şey bir anda ruh için daha kolay hale geldi.
  Savaşçılar savaş esirlerini en yakın Sovyet birimine teslim ettiğinde, Anzhelika Alisa Selezneva için bir pansuman yaptı ve kırık bir köprücük kemiğine bir tür atel sabitledi. Saha doktoru hemen savaşçının bir sedyeye uzanmasını ve birkaç gün yalnız kalmasını önerdi. Savaşçı bu teklifi küçümseyerek reddetti, ancak ne yazık ki Kızıl Ordu'da onu hemen ele geçirecek birçok asker olduğunu anladı. Sesi, ihmalkar bir öğrenciyi azarlayan bir okul öğretmenininki gibi sertti:
  - Savaşın son en neşeli günleri olan zaferimizin saatlerini kaçırmak için mi? Evet, bu akla gelebilecek en acımasız cezadır. Ve Kızıl Ordu'yu en iyi keskin nişancısından mahrum bırakmak istemiyor musun?
  Doktor solgunlaştı, yaşlı yüzü donuklaştı, gözlerinin önünde bir mahkeme işareti belirdi ... Korkusunu sadece yüksek sesle gören Alisa Selezneva, küçük bir kız gibi güldü ve elini omzuna vurdu:
  - Bunu yapma! Ben de ihbarda bulunanlardan Fritz'den daha çok nefret ediyorum. Böylece...
  Ve ıslık çalan kız gitti ...
  Berlin çevresindeki halka hala yeterince yoğun değildi, bireysel Alman birimleri kazanlardan başkentlerinin savunma merkezlerine çıktı. Güney yönü kesildi, ancak taarruzun yalnızca 20 Nisan'da başladığı ve Oder'in tam akan alt erişimlerinin geçildiği kuzeyde, Almanların hala boşlukları vardı.
  Führer, Berlin'den ayrılmaya, kuzeye kaçmaya ve ardından bir denizaltıya sığınmaya ikna edildi. Alman denizaltı filosu tüm kayıplarıyla hala dünyanın en büyüğüydü ve dünyadaki diğer tüm filoların toplamından daha fazla savaş denizaltısı vardı!
  Ancak Hitler, kendi siyasi ve askeri fiyaskosuyla ahlaki olarak o kadar bozuldu ki ölümü kabul etmeye karar verdi. Histerik diktatör hiçbir şekilde sadece bir tür soylu değildi ve korkak değildi, nefesi sıvı nitrojenden daha soğuk olan ve tutuşu amansız olan yaşlı bir kadınla görüşmeyi erteleme uğruna her şeyi yapmaya hazırdı.
  Kızlar kendilerini tekrar cehennemde bulmalı ve kuzeyden bir karşı saldırı tankı sütunuyla karşılaşmak zorunda kaldılar.
  Arabalar saldırıya geçti, bundan önce deneyimli savaşçılar henüz tanışmamıştı.
  Alisa Selezneva, onları düzleştirilmiş demirlere benzeyen veya daha doğrusu uzun ağızlı tırtıl tekneleri ters çevirdiğini görünce ıslık çaldı:
  - Düşman teknolojisinin başka bir ürünü. Doğru, diskolar bizim bilmediğimiz laminer jetleriyle ağır tankları kestikten sonra, böyle bir çirkinliğe şaşıramayız.
  Bununla birlikte, görünüşte garip olan bu tanklar, rocade boyunca hızla hareket etti, çok düşük bir siluetleri vardı.
  Ağır Is-2, zevkle ağır bir mermi fırlattı. Arkasında, hem Isa hem de şu anda en büyük Sovyet tankı T-34-85 olan diğer Sovyet araçları ateş açtı.
  Burada oldukça sıra dışı bir şey oldu. Mermilerin çoğu elbette küçük, çok çevik araçların yanından geçerek arkadan ve yanlardan patladı. Ancak, zırhın geniş bir rasyonel eğim açısıyla karşı karşıya kalan birkaç vuruşun da hiçbir etkisi olmadı, "hediyeler" geri döndü.
  Alisa Selezneva şaşkınlıkla ıslık çaldı:
  - Fritz'imizin hala çimentolu zırh üretme fırsatı var. Mermilerin sert uçlarının nasıl sıçradığını görün.
  Angelica arkadaşına dilini gösterdi ve göz kırptı:
  - Bu, Naziler biraz daha erken koşmuş olsaydı, T-34'e layık bir cevap olabilecek E-10 tankı, bu arada disketler ve H-162'de olduğu gibi, gecikmiş bir mucize silahın bu örnekleri.
  Alman araçları yaklaşıyordu, podkabireny mermili 75 mm'lik topları, 85 mm T-34'e nüfuz etme kabiliyeti açısından oldukça karşılaştırılabilirdi ve Naziler, yavaşlamadan ilk voleybollarını durdurulan Sovyet araçlarına ateşlediler. On mermiden dördü isabet aldı, ikisi IS-2 kulesine isabet etti ve bir tanesi de T-34 gövdesine ve kulesine isabet etti.
  Sovyet ağır "çekiç" 122 mm kalibrelik güçlü bir topa sahipti, ancak taretin ön zırhıydı - 100 milimetre - bu muhrip tankın zayıf noktası buydu. Birinin zırhı bir anda parçalandı ve diğeri sekti. T-34-85 ayrıca sadece 45 milimetrelik zayıf, ön gövde zırhına sahipti, bir kurutma kağıdı gibi dikilmişti ve hatta alt cephanelikteki mermiler bile patlatılmıştı. Kuleyi vuran daha şanslıydı, tabii ki o da battı, büyük bir revizyona ihtiyacı vardı ama mürettebat hayatta.
  Sovyet tankerleri, T-34-85'in daha hızlı olduğunu, Isa'nın gecikmeli olarak daha az hızlı ateş ettiğini söyledi.
  On Alman tankından biri durdu, anlaşıldı, ancak yanıt olarak zaten beş isabet vardı ...
  Alisa Selezneva daha da yüksek sesle ıslık çaldı:
  - Angelica nedir?
  Kızıl saçlı savaşçı bilgisini göstermeye karar verdi ve gevezelik etti;
  E-10'un yaratılmasıyla ilgili çalışmalar 1943'te başladı. E-serisi tankların geri kalanıyla mümkün olduğu kadar birleşik olması, üretimde mümkün olduğu kadar teknolojik olarak gelişmiş olması ve büyük kaynak harcamaları gerektirmemesi gerekiyordu. Tank projesi, daha önce hiç zırhlı araç geliştirmemiş olan Kloeker-Humboldt-Deutz şirketi tarafından oluşturuldu.
  Alisa Selezneva kıkırdadı, iyi niyetli bir atışla optikleri, birini ve Nazi çelik atlarını paramparça etti. Ancak Naziler, Sovyetleri yeni bir salvo ile önlediler. Yine beş isabet oldu, ama neyse ki patlama olmadı, ancak IS'lerden birinde yangın başladı.
  Angelica kendini ateşledi, "süt" içine bir mermi gönderdi ve gevezelik etmeye devam etti;
  E-10'un tasarımı genellikle hafif Alman Hetzer kendinden tahrikli silahların tasarımına benzer. Ağırlıktan tasarruf etmek, parça sayısını azaltmak ve tankın toplam yüksekliğini azaltmak için taretin bu şekilde hariç tutulmasına karar verildi. Sonuç olarak, oldukça basit bir formun gövdesi, 75 mm 7,5 cm PaK 39 topunun (Hetzer'de olduğu gibi) monte edildiği, kuvvetli eğimli bir üst ön zırh plakası aldı.
  Alisa Selezneva tiksintiyle yüzünü buruşturdu:
  t -38'in şasisine dayanan, hafif, ucuz ve en büyük, kendinden tahrikli faul bir silahtır, o zaman o kadar düşük değil.
  Angelica aydınlatmaya devam etti;
  Lastikli palet makaraları, her biri 1000 mm çapında dördü gemide kademeli olarak düzenlenmiştir. Süspansiyonları, yaylar olarak rondelalar kullanılarak gövdeye bağlanan dış kollardan oluşuyordu. Hidrolik tahrik yardımıyla boşluk yüksekliğini ayarlamak mümkün oldu: 200 mm içinde değişti. Böylece tankın toplam yüksekliği 1350-1550 mm aralığındaydı.
  Bir keskin nişancıdan başka bir optik görüş alan Alisa Selezneva, kırmızı dudaklarla ıslık çaldı:
  - Bu harika ... Belki de tasarımı T-34'ün olacağından daha iyidir. Ancak o göründüğünde, şeytan çoktan bir boynuzla, ölü bir lapayla vurmuştu.
  Angelica sinsice yüzünü buruşturdu, dudağını hoşnutsuzlukla seğirdi. Çevik Alman tankları, birkaç yüz metre mesafeden vurulamayacak kadar hızlı, hedef, yönlü bir camın alt boyutudur. Sibiryalı savaşçı, arkadaşının sadece efsanevi doğruluğuna bulaştı, sinirlendi. Alisa Selezneva gibi, bir ağaçtan beş yüz metreden fazla bir mesafede, sağlam bir destek olmadan, hareket halindeki bir hedefi vurmayı başarır. İşte onun yerine normal askerlerin çoğu ve tankın kendisi vurmayacak. Ancak, partnerinizi eğitmeye devam edebilirsiniz. Ateşli savaşçının nasıl bu kadar çok şey bildiğini merak etsin. Kızıl saçın kurnazlık işareti olarak görülmesi sebepsiz olmasa da. Örneğin, Araplar arasında İrbis-şeytan kırmızı görünüyor mu?
  Angelica arkadaşının kolunun altında sohbet etti;
  Mütevazı boyutu nedeniyle, Alman tankları ve kundağı motorlu toplar için standart düzen terk edilmek zorunda kaldı - şimdi hidrodinamik şanzıman arkada, motorun yanında bulunuyordu. Bu, sökülmesini ve bakımını basitleştirdi ve ayrıca dövüş bölümünün alanını arttırmaya izin verdi. Motor bölmesi ve arka zırh plakalarının tamamen sökülebilir hale getirilmesi planlandı, böylece motor ve şanzıman tek bir ünite olarak sökülebilecekti. Yani, T-34 - intihalcilerin düzenini benimsediler!
  Alisa Selezneva, optik görüşe çarparak açıkladı;
  - Yaratıcı bir şekilde benimsenmiştir.
  Daha şimdiden Nazi tanklarının yarısı devre dışı kalmıştı ve Alisa Selezneva'nın isabetli atışları sayesinde hayatta kalanlardan üçü neredeyse kör olmuştu. Bununla birlikte, iki düzine Sovyet tankı önemli ölçüde hasar aldı ve üçü mürettebatlarıyla birlikte geri dönüşü olmayan bir şekilde imha edildi (bir IS, iki T-34-85). Başlangıçta on kat daha fazla Sovyet arabası olduğu göz önüne alındığında: bir biçme makinesine karşı yüz üç, o zaman ...
  Angelica arkadaşına öğretti;
  Ana santral türleri olarak, 400 hp kapasiteli su soğutmalı Maybach HL 100 benzinli motorların kullanılması planlandı. İle birlikte. veya 350 litre kapasiteli hava soğutmalı "Argus". İle birlikte. E-10'un tasarım hızı, otoyolda sürerken 65-70 km/s olacaktı.
  Burada, profesörce akıl yürütmesi, yüksek bir gürültüyle kesintiye uğradı. Alman topçulardan biri olan Toli, keskin nişancıların optikleri kör ettiğini veya belki bir hevesle ateş ettiğini veya daha doğrusu Pallada'nın savaşın sonuna doğru savaşçılara işkence etmeye karar verdiğini, ancak çöktü ve hatta kesintiler aldığını hissetti. şarapnel. Ve Alisa Selezneva, kafasındaki bir ağaç parçasından o kadar etkilendi ki, bayıldı.
  Angelica birkaç dakika çöpleri toplamakla ve pembe, nasırlı bir topuktan eğri bir parça çıkarmakla meşguldü. Burada, elbette, başlayacak ve rahatsız edecek bir şey vardı. Kız azarladı:
  - Hayır, her zaman böyledir, eğer bir kavga, dağıtımdan önce - bana yaralar, emirler - Alisa Selezneva'ya. Belki de gerçekten Kerr'in masalındandır?
  Kızıl saçlı Amazon gözlerini kırpıştırdı ve ekledi:
  - Ancak, görünüşe göre bir kız arkadaşı kazmak gerekecek! Bu işte her zaman böyledir, bir hazine ararsınız, ancak bir keskin nişancı bulursunuz, ikincisi, ancak partinin altından bir kurşun atar!
  Bu arada savaş doğal bir şekilde sona erdi. Almanlar altı arabayı daha devirdi, ancak onları yendiler ve tüm sekmelerle kendilerini bitirdiler. Bu arada, kurtarmaya gelen piyadeler son tanka el bombaları attı.
  Kızıl Ordu'nun yirmi altı zırhlı "atları", kendiliğinden bir saldırı için dördü ciddi hasarı tamamen yok etti. Belki de bu, bu Nazi tankının kullanımının ilk ve elbette son durumlarından biriydi.
  Angelica alay etti:
  - Ölüm senin için acele ediyor, kayınvalidene geç, ama dünyayı anlamsız bir algı için tam zamanında!
  Neşeli, gür bir ses kızıl saçlı kadını destekledi ve gerçek bir özdeyişler dizisine dönüştü:
  - İnsanların ölmek için her zaman zamanı vardır, ama hayatta tam bir zaman sıkıntısı vardır! Ancak savaş sırasında, kadran ibresi uyurken Mig pervanesinden daha hızlı, hendek kazarken salyangozdan daha yavaştır! İntikam için geç kalabilirsin, ödül için acele edebilirsin ama rutinlik duygusu kaçınılmaz olarak gelecek!
  Angelica döndü ve çocuğa yumruğunu gösterdi:
  - Sen Arkashka, çöp kız arkadaşını temizlemeye yardım etsen iyi olur!
  Sarışın, kıvırcık saçlı çocuk göz kırptı:
  - Alisa Selezneva'ya yardım etmeye her zaman hazırım. Biraz büyüdüğümde kesinlikle onunla evleneceğim!
  Angelica sert bir şekilde şunları söyledi:
  - On dört yaşında değilsin ve yakında on sekiz olacak ... Evet, Mayıs'ın dokuzu! Ve erkeklerin genellikle velet eşlerinden daha yaşlı olması gerekir.
  Arkashka yanıt olarak hararetle göz kırptı:
  - Yakışıklıyım ve Alman kızları beni çoktan öptü ... Kendimi zengin bulacağım ve evleneceğim ... Madalyaları saymazsak üçüncü derece Zafer Nişanı ve Kızıl Bayrak var .. Ya da belki kahramana bir altın yıldız verirler!
  Angelica, sıra ödüllere geldiğinde hemen kendini kaybetti. Tabii ki, iki sipariş, Arkashka yaşı için bu rekor olmasa da büyük bir başarı. Kim bilir belki bu çocuk da general olur. Bu kadar neşeli ve şanslı, cehennem geçti ve sadece hafif çizikler ve o zaman bile parçalardan değil, dikenli çalılardan. Özellikle pantolonların dizleri şort için kesilmiş, çıplak, kaslı bacaklar saha koşulları için şaşırtıcı derecede temiz.
  Kızıl saçlı savaşçı kendini şöyle ifade etti:
  - Alisa Selezneva bir kahraman yıldız alacak! Kesinlikle! Belki sen, Hitler'i esir alırsan!
  Arkashka sinsice göz kırptı:
  - Zorbayı yakalamaktansa prensesi kurtarmak daha iyidir!
  Alisa Selezneva çoktan aklını başına toplamayı başarmıştı ve ağır bir şekilde hapşırarak kımıldamaya başladı. Oğlan ve kız çok daha güçlü bir şekilde tırmıklamaya başladılar. Angelica bile şarkı söyledi:
  - Hepimiz regatta katılımcılarıyız, kürek çekiyoruz, kürek çekiyoruz, kendimiz için kürek çekiyoruz. Avcılık, kadife ve altın, güzelliklerin şarapları ve bunlar!
  Arkashka yüzünü buruşturdu ve ilan etti:
  - Hayır, bunlar proleter şarkılar değil, "Hazine Adası"nın korsanları. Bu duruma daha uygun bir şarkı söylemeliyiz!
  Angelica öfkeyle fırlattı:
  - Burada bir pazar değilsin, şarkı söyle!
  Çocuk gözlerini devirdi ve sesler çıkarmaya başladı. Sonra neredeyse tamamen özgür olan Alisa Selezneva ona katıldı ve şarkı söylemeye başladı;
  Berlin neredeyse bizim yönetimimiz altında,
  Dürbünle lanet olası Reichstag'ı görüyoruz ...
  Umarım yakında huzur ve mutluluk olur;
  Hangi şiirlerimde anlatacağım!
  
  Rusya komünizmi dünyaya açtı,
  Herkesin ailesi oldu.
  Ama Wehrmacht bize bir domuz burnu yapıştırdı,
  Ve şimdi damarlardan bir çeşme gibi kan fışkırıyor!
  
  Führer'in bizimle kazara unuttuğunu,
  Toprak ve köle almak istedim!
  Faşizm çok uzun bir kampanya ile gitti -
  Ve işte gerçek bir kabus, cehennem rüyaları!
  
  Basit bir çocuk, yalınayak bir çocuk,
  Son zamanlarda kırmızı bir kravat bağladı.
  Tanrı olmadan dünyayı kendisi inşa etmek istedi,
  Ama aniden gökten napalm patladı!
  
  Öne koşmam gerekti, firariydik.
  Kimse böyle gençleri almak istemez!
  Ama tüfekli çocuk savaşçı yaptı,
  Babaların yolu layık çıktı!
  
  Hem kurnaz hem de zorun olduğu yerde savaştı,
  Ve zayıflık da acıdır, ne yazık ki ...
  Yoldaşlar mezar kazmak zorunda kaldı
  Donda çam tabutları planya!
  
  Ben artık acı çekmeye alışmış bir öncüyüm.
  Keşfe yalınayak gitti, rüzgârla oluşan kar yığını çatırdadı.
  Belki de inançsızlığın cezası,
  İsa'yı tanımak istemediğimi!
  
  Ama Golgotha'nın üç saati nedir?
  Üç yıldan fazla bir savaş geçti!
  Herhangi bir köyde dullar acı acı ağlar,
  Oğullar memleketin mezarlığında nasıl telef oldular!
  
  Kurtuldum, mermi şoku geçirdim, kurşunla yaralandım,
  Ama neyse ki ayakta kaldı!
  Almanya'ya borcumuzu dürüstçe iade ettik.
  O faşizm bizim tarafımızdan ezilip toz haline getirildi!
  
  Olgunlaştım, ama hala bir erkek çocuğum,
  Bıyık kırılmadı, ama zaten bir titan!
  Evet, bir yetişkin ve belki de çok fazla,
  Sonuçta, kalp metal gibi sertleşti!
  
  Kahramanın Yıldızı en yüksek ödülü -
  Stalin'in kendisi, inan bana, teslim etti!
  Dedi ki: Senin gibilerden örnek almak lazım,
  Savaşçılar Cennetin kapılarının anahtarlarını dövüyorlar!
  
  Ama şimdi cesur tüfeği bırak,
  Seni, kerpeten, bir çekiç al ve çalış!
  Tahtadan bir yelkenli ve bir tekne yapın
  Ve bir uçak yaratın ki kuş uçsun!
  Son notta, kızlar ve oğlan şarkı söylemeyi bitirdiler, kendilerini o kadar kaptırdılar ki dans etmeye bile başladılar. Ellerini çırparak.
  Angelica şarkıyı yarıda kesti ve parmağıyla güneyi gösterdi:
  - Bu, henüz almadığımız Berlin. Yoldaşlar bu olaya ne diyor?
  Alisa Selezneva coşkuyla tekrar şarkı söyleyerek şunları söyledi:
  Berlin'e yürüyoruz
  Komünizm görüyoruz!
  Dünyayı vebadan kurtardı
  Sevgili Yoldaş Stalin!
  
  Birçok yönden ölçülür,
  Sonsuz bir evrende.
  Yol bizim için doğru, lider açtı -
  Sonsuza kadar belirtmek!
  Zaten Arkashka, Alice'i yumruğuyla arkadan dürttü:
  - Berlin'e koşalım. Huzurumuz ve huzurumuz var.
  Altın saçlı savaşçı, tamircilerin çoktan döndüğü kırık tanklara işaret etti. Burada hasarlı araçlardan biri yedekte çekildi ve dev bir traktör tarafından çekildi.
  Alisa Selezneva beklenmedik bir şekilde şunları önerdi:
  - Belki adamlarımızı tamir edebiliriz?
  Angelica başını salladı.
  - Hayır, senden daha çok altın saçlı ve savaş alanında harika bir güzelliğe sahip bir kız var. Koşmak...
  Kızlar ve oğlan, delinmiş ve vahşice çizilmiş topuklarıyla çiğnenmiş ve yanmış çimenlerin üzerinden şimşek çaktı. Ancak, özellikle Focken-Wulf saldırı modifikasyonları yeniden ortaya çıktığından, acıya dikkat etmek için zaman yoktur. Bu makine, güçlü zırh korumasına sahip 37 ve 30 mm kalibrelik dört hava tabancasıyla donanmıştır. En inatçı ve güçlü silah, tek araç. Kendileri F -190 , yaklaşık yirmi ve bir düzine He-162, bu zor efsanevi jet "Semenderler".
  Alisa Selezneva ağzını yuvarladı:
  - Br, Nazi havacılığının zaten tükendiğini sanıyordum?
  Angelica kendi tarzında "teselli etti":
  - Berlin'de çok sayıda yeraltı havaalanı var, yani orada hala diskolarla tanışma şansımız var. Focken-Wulf'un arka planında kanatlı bir oluk var.
  Alisa Selezneva, daha savunmasız ama hızlı olan Semender'e yakıcı bir kurşun sıktı. Hafifçe geriye doğru kıvrılmış köpük kanadı olan bir makine aşağı uçtu ve kuyruklu yıldız gibi pembemsi bir kuyruk bıraktı.
  Altın saçlı savaşçı dedi ki:
  - Bu sadece saldırı tüfeği modifikasyonunun Fokken-Wulf'ları yenilmez. Savaşçılar geç kalırsa, ilk gün bizimkileri doldurabilirler!
  Arkashka, yanıt olarak Alisa Selezneva'yı kızdırdı:
  - Hayır, onda! Hatta yüzüncü.
  Savaşçı sırıttı.
  - Kapa çeneni piç!
  Arkashka cevap vermek yerine, küçük bir rokete benzeyen geniş bir kemeri çıkardı ve sapı bağlıydı ve gururla dedi ki:
  - İşte aldığım şey!
  Alisa Selezneva çok şaşırdı, hatta poposuyla burnunun köprüsüne acı bir şekilde vurdu. Bir uluma ile dedi ki:
  - Ne tür bir mucize Yudo?
  . BÖLÜM #15
  Alisa Selezneva ve ekibi zincirlendi ve zorunlu tembellikten, kollarında ve bacaklarında zincirler ve zayıf erzaklardan muzdaripti. Onları kıskanmayın. Ve en önemlisi, acı çok uzun sürüyor. Alice daha önce hiç böyle bir şeye sahip olmamıştı, gerçekten bu kadar çok acı çekmek için. Ve bu korkunç.
  Bu arada, SSCB için daha da korkunç ve tatsız şeyler oluyor.
  Von Bock, domuzcuk gözleri muzaffer bir şekilde parlayarak Hitler'e bir rapor veriyordu:
  - Minsk, Sovyet birlikleri Mein Fuhrer tarafından terk edildi, kuşatmayı kapattık. Bialystok'un doğusunda üç yüz binden fazla Sovyet askeri ele geçirildi. Büyük Rus kuvvetleri de Brest bölgesinde kuşatılmış durumda! Birliklerimiz yenilmez ve hızla ilerliyor! Güçlerimizin bir kısmı başarı geliştirerek Berezina Nehri'ne ulaştı ve onu zorlamaya başladı. Ruslar panik içinde, direnme iradeleri...
  Hitler, von Bock'un sözünü kesti:
  - Berezina üzerindeki köprüler havaya mı uçuruldu?
  Von Bock yanıtladı:
  - Neyse ki, mein führer yok!
  Hitler daha çok sırıttı:
  - Ruslar aptal değil mi!
  Von Bock onayladı:
  - Elbette aptallar Führer'im!
  Hitler şunları kaydetti:
  Esir kampları hazır mı?
  Himmler başını salladı.
  - Evet, Batılı bir şirketin deneyimine dayanarak, birkaç milyon savaş esiri olacağını varsayıyoruz. Yani konvoy bile hazır! Gerçekten bu çöpe çok fazla enerji harcamak istemedim!
  Hitler'in cevabı:
  - Memurlar ayrı ve sıkı koruma altında tutulmalıdır. Subaysız askerler, özellikle herkesin Stalin'in baskılarından korktuğu ve kendini çark gibi hissettiği Sovyet ordusunda, sadece hareketsiz bir kitledir.
  Himmler yanıtladı:
  - Ve bunu hesaba kattık! Subaysız bir ordu, kalassız bir çit gibidir! Bununla birlikte, birçok Sovyet subayı bizimle işbirliği yapabilir. Ruslar arasında ve diğer halklar arasında çok fazla hain var!
  Hitler'in cevabı:
  - İşte bu, bunları hesaplayın ve servise götürün! Üçüncü Reich'ın en yüksek hedefine - dünya hakimiyetine - ulaşmasına yardım edecekler. Dünyanın bir Alman sahibi olmalı!
  Führer'in maiyeti pençelerini en tepeye kaldırdı:
  - Selam Hitler!
  Führer şöyle devam etti:
  - Genel olarak, bunlar makul ve insancıl hedeflerdir. Slav halkları olan en düşük düzendeki hayvanlar bir ahıra sürülmelidir! Ve bunun üzerinde çalışmalıyız. Ve Timur'un birlikleri kadar sert ve saldırgan, merhamet ve acımayı bilmeden.
  Goebbels çekinerek belirtti:
  - Elbette, Führer'im öyle yapacak, ama şimdilik zorunlu halklar arasında müttefiklere ihtiyacımız var. Özellikle Ukraynalıların, Belarusluların ve Rusların kardeş halklar olmadığı konusunda bir sahtekarlık hazırladık. Özellikle Ruslar, Peçenekler, Hazarlar ve Kumanlar'dan oluşan bir Moğol ırkıdır ve Ukraynalılar Kafkas grubundan gelmektedir.
  Hitler havladı:
  - Doğru, dünyada neredeyse üç yüz milyon Slav var ve onları yok etmek için kavga etmeniz gerekiyor! Sanırım Slav nüfusunun büyüklüğünü on kat azaltacağım, sadece en güçlüleri köle olarak bırakacağım.
  Goebbels gülümsedi.
  - Harika bir fikir, ancak henüz halka açıklanmaya değmez!
  Hitler'in cevabı:
  - Ama Slavların zihinsel ve fiziksel olarak kusurlu olmaları buna değer. Her asker önündeki hayvanların kim olduğunu bilmelidir.
  Goebbels kabul etti:
  - Ama bunu sadece Almanca olarak yayınlayacağız. Düşmanlarımıza ulusunuza saygı duyduğumuzu ve gerisini küçümsediğimizi öğretmemiz gerekiyor!
  Hitler bağırdı:
  - Bağırsak! Beni doğru anladın, topal!
  Phot Bok sordu:
  - Bana ek takviye verilecek mi?
  Hitler gülümsedi:
  - Bu ne için! Sonuçta, ön planda düşman kırıldı!
  Von Bock açıkladı:
  - Ön planda olan bu! Rusların güneyde büyük kuvvetleri var. Oradan rezerv aktarıyorlar. Ayrıca Sovyetler genel seferberlik ilan etti, milyonlarca yeni seferber oldu, önümüzde hala sıcak savaşlar var. Düşman güçlü.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Rudershtarm ne diyecek?
  Rudershtarm zaten yetmişlerindeydi ama çok daha genç görünüyordu. Sıkı, ince, bıyıklı, tipik bir Prusyalı. Birinci Dünya Savaşı sırasında bile, Rudershtarm bir kolorduya komuta etti, bir generaldi, en deneyimli Wehrmacht savaşçılarından biriydi. Zalimlikle ayırt edilmeyen yetenekli bir komutan. Mareşal Fuhrer'e eğildi:
  - Sovyet birliklerini Lvov çıkıntısında kuşatmayı ve Rovno savaşını kazanmayı başardık. Ruslar çok güçlü, yanlarında büyük bir üstünlükleri var özellikle tanklarda. Askerlerimizin kayıpları çok somut.
  Hitler sabırsızlıkla sordu:
  - Kiev ne zaman alınacak?
  Rudershtarm yanıtladı:
  - Kiev çok iyi tahkim edilmiş, çevresinde birçok kale ve ünlü Stalin Hattı var. Hareket halindeyken onu ele geçiremezsek, önden saldırının tavsiye edilmeyeceğine inanıyorum.
  Hitler bir vazoya yapışmış bir buket yakaladı ve hatta onu yere devirdi. Çiçekleri buruşturdu ve Rudershtarm'a fırlattı:
  - Köpeksin!
  Mareşal eğildi.
  - Ben hükümdarın köpeğiyim!
  Führer çığlık atmaya devam etti:
  - Belki de Ukrayna'nın ele geçirilmesinin uygunsuz olduğunu düşünüyorsunuz?
  Rudershtarm yanıtladı:
  - Değil! dikkate almıyorum!
  Hitler bağırdı:
  - Ve Kiev'i almadan nasıl yapılır?
  Rudershtarm açıkladı:
  - Ne de olsa, Mangio hattını kafa kafaya almadık, ancak atladık, bu yüzden Stalin hattına kafanızla vurmanıza gerek yok. Dehanız, büyük Führer'in sayısal olarak üstün bir düşmana nasıl zafer kazandırdığını hatırlayın.
  Hitler, övünmeyi duyunca hemen yumuşadı:
  - Evet bu doğru!
  Rudershtarm bağırdı:
  - Selam Hitler!
  Herkes ona katıldı:
  - Zin Heil!
  Führer parmağını kaldırdı:
  - TAMAM! Bu oldukça makul! Stalin çizgisini atlamak istiyorsunuz ama arka planda işler Beyaz Rusya'da.
  Von Bock açıkladı:
  - Stalin Hattı neredeyse hacklendi. Ancak, Ruslar kendilerini silahsızlandırdı. Özellikle, düşman savunmasının kilit şehri olan Slutsk, 26 Haziran'da pratik olarak savaşmadan alındı. Şehirde çok miktarda mühimmat ve teçhizat ele geçirdik.
  Sıradaki sığınakların Ruslar tarafından havaya uçurulduğunu söylemeliyim ki bu bizi büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Rus aptalları!
  Hitler bardağındaki portakal suyunu kaldırdı ve birkaç yudum aldı, sonra öğretici bir şekilde şöyle dedi:
  - Rusları küçümseme! Evet, Slavlar hayvandır, ancak hayvanlar da kurnaz ve hain olabilir. Özellikle, maymunlar üzerinde yapılan araştırmalar ne diyor ve şişman bir adam kabakulak mı?
  Göring yanıtladı:
  - Darwin'in teorisini doğrulayın!
  Hitler parmağını salladı:
  - Bu kadar! Zihinsel aşağılık, hayvani kurnazlıkla hiçbir şekilde çelişmez! Fazladan lehimleme uğruna bazen ne kadar kurnaz moronlar olabileceğini hatırlayalım! Kendi deneyimimden biliyorum.
  Göring yanıtladı:
  - Ama maymunlar hem sadık hem de çok itaatkar olabilirler. Köpeklerin yanı sıra örneğin Alman Çoban çok sadıktır, zeka seviyeleri bazen bir insanın kıskançlığıdır.
  Hitler ıslık çaldı:
  - Bana sarışın!
  Kar beyazı çoban hızla Hitler'e atladı. Her an hem dayak hem de okşama bekleyebileceğiniz efendisinden korktu ve putlaştırdı. Hitler gözlerini kıstı ve sordu:
  - Moskova'ya daha ne kadar var!
  Köpek iki kez havladı. Hitler başını salladı.
  - Doğru! Göring kimdir?
  Köpek döndü ve kıçını dışarı çıkardı. Hitler güldü:
  - Sağ kıç! Ve ben kimim?
  Köpek ön patilerini katlayıp uludu. Hitler daha da yüksek sesle güldü.
  - Bu doğru Tanrım! Şimdi bana uluslararası şarkı söyle!
  Köpek öyle yürek parçalayıcı bir havlamaya başladı ki, Hitler sıçradı:
  - Bunun gibi! Her şeyi harika tasvir etmişsin! Tamam, Leib ne diyecek?
  Kuzey Ordular Grubu komutanı şunları söyledi:
  - Her şey plana göre gidiyor Führer'im, birliklerimiz zaten Riga'da! Hareket halindeyken Peter'da ustalaşma şansı var.
  Hitler patladı:
  - Bu doğru, büyük şehirlerin hareket halindeyken alınması gerekiyor! Küçük bir itme ile!
  Hangimiz Nazilerin en havalısıysak daha iyi olacak. Peki, neden sussun, söyle:
  Süit bağırdı:
  - Adolf Gitler!
  Führer ekledi:
  - Ve en zeki köpeğim! Hadi Goering kabuğu!
  Göring havladı:
  - hav hav hav! Hitler Süpergrafı!
  Führer beklenmedik bir şekilde köpeğe bir kırbaçla vurdu, bu kırbaç yürek parçalayıcı bir şekilde uludu, sıçradı ve aniden ölü bir adam gibi pençelerini katladı.
  Hitler güldü.
  - Ve bundan sonra, kim benim Führer olduğumu söylemez - gerçek Tanrı. Bakın ölüler nasıl diriltilecek!
  Kırbaç ıslık çalar ve darbe köpeğe düşer. Evet, burunda bile. Zavallı Blondie hemen ayağa fırladı ve yürek parçalayıcı bir şekilde havladı. Ancak havlaması daha çok dövülmüş bir kızın çığlığına benziyordu. İçinde çok fazla histeri vardı. Hitler güldü ve boynuzları maiyet tarafından alındı.
  - Büyük Führer'e şan! Köpeklerin dirilişi!
  Hitler masaya sıçradı, bardakları düşürdü ve bağırdı:
  - Ben özgür bir kabilenin kurduyum ve adım Mowgli Wertwolf! Ve şimdi tüm hızıyla!
  Herkes bir ağızdan bağırdı:
  - Zin Heil! Zin Heil! Zin Heil!
  Führer masada bir şeyler atıştırıyor, kristal bardakları kırıyor ve kendine şarap dolduruyordu. Paltosu iğrenç derecede kirliydi. Görüldüğü gibi, yürek parçalayıcı bir çığlık duyulunca Hitler kendini kesti:
  - Oh oh oh! Ben yaralıyım.
  Beyaz elbiseli birkaç kız içeri girdi, Hitler'i aldılar, üzerine bir kova iyot döktüler ve baştan ayağa bir bandajı sıkıca sardılar. Sonuç olarak, Führer Mısırlı bir mumyaya dönüştü. Sadece bir ağız serbestti. Ortam gerçekten rahat bir nefes aldı, sonunda Führer kundaklandı ve daha güvenli hale geldi.
  Hitler biraz sakinleşti ve şöyle dedi:
  - Şimdi çok daha iyi! Anladığım kadarıyla her yerde kazanıyoruz, sadece Rudershtarm'ın bazı sorunları var.
  Mareşal kendini topladı.
  - Ah ulu Führer, Rusların çok fazla askeri var, özellikle de tankları! Onlarla baş edemeyiz!
  Hitler gözlerini devirdi.
  - Nasıl yapamayız! Ve Göring?
  Goering ayağa fırladı:
  - Burada Führer benim!
  Hitler havladı:
  - Tankı yiyebilir misin!
  Göring yanıtladı:
  - Führer emrederse, evet!
  Hitler bağırdı:
  - Stüdyoda tank!
  Bormann sordu:
  - Stüdyoya!
  Hitler düzeltti:
  - Taht odasına!
  Bormann, Fuhrer'e hep bir ağızdan ciyakladı:
  - Taht odasına tank!
  Kısa etekli çıplak bacaklarıyla oynayan güzel kızlar, ustalıkla yapılmış tank şeklinde pastayı salona getirdiler. Araba camlı ve parlaktı. Form olarak, T-34'ün tam bir kopyasıydı. Hitler sevindi:
  Ne harika bir tank! Şahsen hoşuma gitti! Çok havalı bir makine olan T-34 tankı nedir?
  Von Bock yanıtladı:
  - O kadar da korkunç değil! Onlarla başarılı bir şekilde ilgileniyoruz. Bu tanka ek olarak, kule ...
  Hitler sözünü kesti:
  - Biliyorum, elle dönüyor!
  Von Bock başını salladı.
  - Bu tankı yandan devirebilirsin!
  Hitler'in önerisi:
  - Daha güçlü 275 mm tanksavar topuna ihtiyacımız var. Neden hala oluşturulmadı!
  Speer, şunları kaydetti:
  S -35'in ortaya çıkmasından sonraki otuz altıncı yılda, yetmiş beş tanksavar tankı yaratma önerileri vardı, ancak bu tür teklifler göz ardı edildi.
  Hitler'e sordu:
  - Kim tarafından?
  Speer masumca gülümseyerek cevap verdi:
  - Seni Führer!
  Hitler seğirdi, bandajları kırmaya çalıştı ama onu çok sıkı tuttular. Sonra uludu:
  - Ah, seni kaltak!
  Speer yanıtladı:
  - Führerim nedir, ama gerçek şu ki, çok ihtiyacımız olan silah yaratılmadı.
  Hitler bağırdı:
  - Eh, gerekli değil! Rusları yeneceğiz! T-34'ün testi için yaptırımı kim verdi? Konuşmak!
  Speer yanıtladı:
  - Mareşal Kulik.
  Hitler alay etti:
  - Mareşal Kulik, eski püskü bir sıfır!
  Çevredekiler alkışladı:
  - Führer'imizin ne olağanüstü derinliği!
  Hitler başını salladı, bandajlar yüzünden bu zordu:
  - Evet, düşüncelerimin büyüklüğü ve derinliği ölçülemez! Ve yerli toprakların çiçek açması için, benden sonra tekrar et ...
  Çevre bir ağızdan bağırdı:
  - Zin Heil!
  Hitler sevindi:
  - Şimdi mutluyum! Ve şimdi bir sonraki. Beni dinle şişko Goering ve itaat et.
  Goering kulaklarına vurdu:
  - Fuhrer bulucuyu yerleştirdim!
  Hitler bağırdı:
  - Öyleyse beni bütün kulaklarınla dinle!
  - Evet harika!
  Hitler öksürdü, kızlar onu avuçlarıyla sırtına vurmaya başladılar. Hitler boğazını temizleyerek şunları söyledi:
  - Çok daha iyi! Göring'in harika bir Rus tankı olduğunu görüyor musunuz?
  Goering eğildi.
  - Evet, en iyisi!
  - Öyleyse ye!
  Goering sırıttı.
  - Onu yememi istiyorsun!
  Hitler havladı:
  - Benim için bir tankı silip süpüreceğine söz vermiştin!
  Goering daha da aşağı eğildi:
  - Büyük Führer'e söz verdi!
  - Öyleyse kaltak ye!
  Göring sordu:
  - Bana bir bıçak ve çatal verir misin?
  Hitler homurdandı.
  - Ne için?
  Goering rahatsız oldu:
  - Ben domuz değilim!
  Hitler itiraz etti:
  - Sadece bir domuz!
  Göring yanıtladı:
  - Ben büyük Alman kültürünün taşıyıcısıyım!
  Hitler taklit etti:
  - İğrenç bir doğanın pis kokulu temsilcisi!
  Goebbels sahte bir şekilde haykırdı:
  - Gerçekten Herman'ın bütün tankı bir anda yutmasını istiyor musun?
  Hitler başını salladı.
  - Bütün kek iliklerine kadar!
  Goebbels güldü.
  - Herman, görünüşe göre yemek zorunda kalacaksın!
  Hitler düzeltti:
  - Sen değil, sen! Ben sana domuz yağında kızartılmanı emredene kadar daha hızlı ye kaltak! Hee hee hee!
  Goering, Führer'in emrini yerine getirmek için acele etti. Eğimli bir çukurdaki bir yaban domuzu gibi pastanın üzerine düştü:
  "Senin için her şeyi yaparım Führer'im.
  Hitler'in maiyetinin geri kalanı kıkırdadı ve parmaklarıyla obur Goering'i işaret etmeye başladı.
  - Bu çok yorucu! Çirkin çirkinlik!
  Hitler bıyıklarının arasından öfkeyle homurdandı ve acıklı bir şekilde şöyle dedi:
  - Führer'i sevmeyen, hayatı takdir etmez! Çünkü hayatımız Büyük Almanya'nın hizmetidir!
  Maiyet başını salladı ve dişleri kenara koyan ifadeyi tekrar havladı:
  - Selam Hitler! Selam Hitler! Selam Hitler!
  Führer sargılı pençesini zorlukla salladı:
  - Zin Heil!
  Goering tankı elleriyle yemeye başladı. Sır ve krem zırh patladı ve iki Nazi domuz gibi kirlendi. Tank zorlukla boyun eğdi, dedi Goering, burnunu bolca kirleterek. Her şey komikten de öte görünüyordu. Bir tür aptallık!
  Hitler parmağını şakağına doğru büktü:
  - Övgüye değer bir şekilde Goering'i deneyin.
  Nazi iki nefes alıp denemeye devam etti. Küçük gözleri kremadan şişmişti ve kendisi mavi, yeşil, pembe ve sarı renklerde kaygan bir solucan oldu. Adil olmak gerekirse, Goering'in yediği pastanın çok lezzetli olduğu belirtilmelidir. Naziler, büyük parçaları yutarak midelerini bulandırdılar. Hitler bile ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Çok yiyenin vicdanı temiz, bağırsakları kirli! Propagandamız lavman olsun.
  Goebbels yanıtladı:
  - Ve bizim propagandamız beyinler için bir lavman!
  Hitler'e sordu:
  - Pekala, bandajları benden çıkar, çoktan iyileştim!
  Kızlar Führer'in emrini yerine getirmek için koştu. Ele geçirilen Adolf'u hızla çözüyorlardı.
  Bormann'ın önerdiği:
  - Betondan bandaj yapılabilir mi?
  Hitler itiraz etti:
  - Ot ve saman yok! Bu çok daha ucuz olacak!
  Bormann haykırdı:
  - Evet, Führer'in bilgeliği harika!
  Goebbels düzeltildi:
  - Harika değil, ama sonsuz!
  Borman yanıtladı:
  - Sonsuza dek parlasın!
  Hitler şarkı söyledi:
  - Yarın tekrar savaşa gireceğim, ama geri döneceğimden eminim! Yüz asır sonra bile, aptalların zevkine!
  Speer bağırdı:
  - Führer'in iradesine kimse karşı çıkamaz.
  Goebbels şunları önerdi:
  - Brest'te Führer'e bir anıt dikelim. Doğuda kutup tilkisini gösteren büyük bir heykel.
  Hitler kabul etti:
  - Ben bir firavunum! Moskova'yı aldığımızda, Kremlin'in havaya uçurulmasını ve yerine üç kilometre yüksekliğinde bir piramit dikilmesini emredeceğim. Firavunların en büyüğü olacağım ve tüm dünya çığlık atacak, peki ...
  Çevre bağırdı:
  - Selam Hitler!
  Führer tısladı:
  - Aptallar! Tüm dünya, evrenin yaratıcısı Hitler'e şükredin! Ve buna karşı ne empoze edilecek!
  Hepsi bir ağızdan dediler ki:
  - Ey büyük ve bilge Adolf! Führer'i azarlamayın!
  Goering'in midesi şişti ve bağırdı:
  - Büyük Führer, bırak gideyim!
  Hitler havladı:
  - Henüz tank tarafından yutulmadılar!
  Göring homurdandı:
  "Biraz daha ve çıldıracağım!"
  Hitler güldü:
  - Daha da iyi!
  Göring son çabasında inledi:
  - Ve koklayacaksın!
  Hitler'in yüzü buruştu, Führer bağırdı:
  - Derhal kaldırın! Ben ne koklayacağım.
  Kızlar hemen içeri koştular, Göring'i aldılar ve onu altın bir klozetle imparatorluk ofisinin tuvaletine sürüklediler. Aynı zamanda, büyüleyici güzellikler, iki Nazinin kupasını ve kıçını karıştırarak, kafalarını kovaya daldırdı.
  Hitler bu zamana kadar başka bir kurban bulmuştu:
  - Himmler, Sovyet tanklarının ve uçaklarının sayısı hakkındaki bilgileriniz neden yanlış çıktı?
  Reichfuehrer yanıtladı:
  - Genel olarak, bizim gibi oldukları ortaya çıktı ve yirmi binden fazla tank ve yirmi binden fazla uçak saydılar!
  Hitler havladı:
  - Ve neden bizimkinden daha fazla! Bunun sorumlusu kim?
  Himmler başını salladı.
  - Reich Bakanı Stich!
  Hitler en yakındaki kızın göğsüne yumruk attı ve bağırdı:
  - Stich nerede!
  Kısa boylu, tombul bir adam bir sütunun arkasından fırladı:
  - Ben Mein Führer!
  Hitler küçümseyici bir şekilde güldü.
  - Ryashka Shtikh'i yedin! Yağları dışkı ile birlikte yiyebilirsiniz. Bu arada yengeçlerin nasıl yakalandığını biliyor musun?
  Stich başını salladı.
  - Değil!
  - Ölü büyükanneye! SS adamları onun kafasını kestiler, karnını kestiler ve onu oluğa attılar. Bu arada, otuz altı Alman tank tümeni oluşturma planının neden engellendiği çok komik. Sen ne sincaptan bahsediyorsun!
  Stich yanıtladı:
  - Tank ve uçak üretim planını gerçekleştirdik. Her durumda, Goering tarafından iletilen.
  Hitler kızdı:
  Tekrar gidiyor! Evet, yakında asacağım! Canlı deri yüzmek yok! Hayır, seni asitlendireceğim!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Belki de onu Reich Mareşal ve ekonominin küratörü bilgisinden mahrum bırakmak için?
  Hitler itiraz etti:
  - Değil! Gerçekleşmeyecek! O zaman kimle alay edeceğim? Birkaç kez hareket ediyorsun ve sonunda Geb ile karşılaşacaksın.
  Goebbels sordu:
  - Çevre gerçekten sadece onunla alay etmek için mi gerekli?
  Hitler havladı:
  "Siz kokuşmuş fareler başka ne işe yarar ki!" Her durumda, senin hakkında her şeyi söyledim!
  Bormann'ın önerdiği:
  - Belki Ana Führer buz yolculuğunu görmek istersiniz.
  Hitler'e sordu:
  - Kanla mı?
  Bormann yardımsever bir şekilde şunları söyledi:
  - Elbette büyük kanla!
  Führer pençesini salladı:
  - Bu durumda, başlayın! Hayır olsa da, önce pastayı bitir. Göring'in onu nasıl "kremzal" ettiğini görün!
  Bormann sordu:
  - Büyük Adolf'un onu bıçak ve çatallarla bitirmesine izin ver!
  Hitler tekrar sordu:
  - Bu ne için?
  Bormann'ın açıklaması:
  - Enfeksiyon kapmayalım ve midemiz ağrımasın diye! Hasta bir ordu için iki kat daha zayıftır. Ve hala SSCB'yi yenmemiz gerekiyor.
  Hitler başını salladı.
  - Sovyetler Birliği kelimesini duyunca elim makineli tüfeğe uzanıyor. Tamam, kaşıklarını ve çatallarını al, ye!
  Çevre itaatkar bir şekilde siparişi yerine getirmek için koştu, pastayı yuttu. Yüksek sesle ve korkunç derecede gürültülü, alınları çarpıştı. Lüks bir domuz ahırına çok benziyordu.
  Hitler'i düşündü. Zaman geçiyor ve Adolf yaşlanıp zayıfladığında bu domuzlar onu çiğneyecek. Savaşın bitiminden sonra hepsini bir toplama kampına göndermek, onların yerine Hitler Gençliği'nden O'nu Tanrı olarak görmeye alışkın güçlü adamlar koymak gerekli olacak! Ve genel olarak, neden Führer'i ölümsüz yapan bir ilaç veya bir tür radyasyon icat etmiyorsunuz? Bilim, zamanın saldırısı karşısında güçsüz mü? Bu olamaz! Hitler gençliğinde paranormal güçler ve okült fenomenler üzerine çeşitli araştırmalar okudu. Özellikle cehennemin cinleri, gençliği Şeytan'ın sadık hizmetkarına geri getirebilirdi. Öldürmek anlamına gelse bile. Hitler'in kalbi de taş değil, şimdi uyuşturulmuş, boş boş konuşuyor. Ama aslında, bazen, özellikle uyuşturucu azaldığında, iyilik yapmak istiyor. Dünya tarihine kim geçecek? Almanya kazanırsa, o zaman en büyük hükümdarların en büyüğü. Tarih kazananlar tarafından yazılır! Ancak yenilgi durumunda sonsuza kadar lanetlenecek, adı çocukları korkutacak. Aksine, büyük olasılıkla zaten korkutuyor! Henüz Almanya tarafından fethedilmemiş bir dünyada olduğu gibi, Führer'in onu gelmiş geçmiş en büyük adam olarak tasvir eden şeytani karikatürleri, akılları komik bir şekilde deliyor! Ancak Goebbels'e şunu sormalıyız:
  - Stalin'in karikatürleri hazır mı?
  Goebbels, kendisini pastayla fazla yiyerek yanıtladı:
  - Kesinlikle harika!
  - Ve yeterince aşağılanmış!
  Goebbels başını salladı.
  - İstersen sana bir film izleyelim. Adı Kızıl Cehennem. Sovyetler ülkesinin tüm tanıklıkları ve dehşetleri orada toplanıyor.
  Hitler başını salladı.
  - Burada! Ve bana kibar ve adil gösterilmeliyim! Sanki dünyaya ışık ve kurtuluş getiriyormuşum gibi. Evet, SSCB'de eşitlik olmadığını hatırlatın. Komünistler en kötü sömürücülerdir. Halklarının tüm suyunu sıkıyorlar. Çalışanlarımızın ne kadar iyi yaşadıklarını, ne kadar tatmin edici, güzel ve düzenli olduklarını gösteren filmler göstermeliyiz. Ne de olsa biz Almanlar sıradayız. Mutlu, gülümseyen yüzler göstermelisiniz. Ve özellikle çerçeveye düşen tüm kadınların genç ve güzel olduğundan emin olun.
  Goebbels sordu:
  - Ve çocuklara göster!
  Hitler başını salladı.
  - Elbette ve mümkün olduğunca! Bu tür gözlüklere bayılıyorum, özellikle çocukların topukları yandığında.
  Goebbels düzeltildi:
  - Ama biz sadece mutlu ve halinden memnun çocuklara, en iyi ve örnek Üçüncü Reich'ı göstereceğiz!
  Hitler başını salladı.
  - Her şey aldatma için çalışmalı! İnanmak büyük bir yalandan daha iyidir, sadece çok büyük bir yalan!
  idol sormuş:
  - Bir çocuk dilini çıkarırsa veya burun yaparsa askerler ne yapmalıdır?
  Hitler havladı, çılgınca bir konuşma:
  - Bir kurşunla cevap verin! Ve baş aşağı yakalamak ve asmak için bir fırsat olsa bile! Bununla birlikte, aşağı halkların çocuklarından özel bölümler yaratmak kötü değildir. Hayvanların elleriyle hayvanları yok edin!
  Himmler yanıtladı:
  - Zaten benzer projeler var! Çocukları ailelerini bilgilendirmeye zorlayacağız, muhbirlere teşvikler getireceğiz. En gelişmişlerinden bazıları Alman vatandaşlığına bile güvenebilir.
  Hitler homurdandı.
  - Tam teşekküllü değil, Alman vatandaşlığı verin! Bu çok saçma!
  Himmler düzeltti:
  - Vermeyeceğiz, sadece söz vereceğiz!
  Hitler'in cevabı:
  - Sözü yakalamamak için ölçülü bir şekilde yalan söyleyin, şerefi gözlemleyin! Sonuçta kurtarıcı bir yalan var ama boş bir yalan var.
  Himmler eğildi:
  - Bu durumda, bu Almanya'nın iyiliği için bir yalandır.
  Hitler'in cevabı:
  - Bu durumda, katılıyorum! Pekala, devlet meseleleri hakkında gevezelikten bıktım, hadi gladyatör dövüşünün tadını çıkaralım!
  Bormann'ın emri:
  - Führer'in görüşünü temizle!
  Hitler düzeltti:
  - Büyük Führer!
  Bormann daha da yüksek sesle ciyakladı:
  - Büyük Führer'in görüşünü temizle!
  Duvarlar aralandı ve kocaman bir akvaryum ortaya çıktı. Alt kısmı kalın bir buz tabakasıyla kaplıydı.
  Hitler bağırdı:
  - Çok kar yok!
  Bormann sırıttı.
  - Mümkün olduğunca yapmaya çalıştık ama suçlu biziz, zamanımız olmadı!
  Hitler elini salladı.
  Önce gösteriyi görelim!
  Üç kaslı, en fazla on beş ya da on altı genç şortlu adam yüzüğe koştu. Soğukta pek rahat olmadıkları belliydi. Bronzlaşmış cilt hızla kırmızıya döndü.
  Hitler'e sordu:
  - Ya kızlar?
  Bormann fısıldadı:
  - Şimdi bir efendi olacak!
  Mayo giyen kızlar arenaya atladı! Dört kişiydiler, Bormann onlara bir avantaj sağlamaya karar verdi, bu yüzden Hitler bir kadın kölenin bir erkek köleden çok daha değerli olduğunu ima etti.
  Güzellerin çıplak ayakları buzda zarif izler bıraktı! Kızlar acı içindeydi, çıplak topukları kırmızıydı.
  Bormann, şunları kaydetti:
  - Karışık dövüşler her zaman ilgi çekicidir! Kadınlar ve erkekler, sadece erkeklerden veya kadınlardan daha iyidir.
  Hitler başını salladı.
  - Doğru! Türleri karıştırmayı seviyorum! Her zaman olduğu gibi, oranlar gizli olacak. Umarım iyi dövüşürler.
  Kızların ellerinde uzun kılıçlar ve baltalar vardı. Oğlanların sadece kılıçları var. Açık bir eşitsizlik vardı. Kızlardan biri kızıl saçlı, diğerleri sarışındı. Güzel, kaslı, yara izlerine bakılırsa daha deneyimli gladyatörler, bu iri bayanlar.
  Bormann, Hitler'i harekete geçirdi.
  - Kızıl saçlı SS savaşçısı Elvira, Katolik kilisesini sivillerle birlikte yakmasıyla ünlendi. Kilise çok yükseldi ve onu cezalandırmak gerekiyordu. Geri kalanlar da deneyimli dövüşçüler, sadece yakışıklı genç erkeklerden daha iyiler.
  Hitler'in cevabı:
  - Müthiş!
  Kızıl saçlı kız aslında doksan metreydi, bir damla yağ olmadan yüz kilogramın altındaydı. Bronz ten üzerinde kas topları yuvarlandı. Hitler ona hevesle baktı. Çocukluğundan beri, zayıf ve çelimsiz, o sadece güçlü kadınların varlığından vazgeçti. Kızın ne tür kasları var, nasıl ideal bir Aryan gibi görünüyor.
  Borman, şunları kaydetti:
  - Ne! Führer'i memnun ettiğim için mutluyum!
  SS marşı çalındı ve gladyatörler savaşa girdi. İlk başta, genç erkekler halsizce savaştı, kızları öldürmek istemediler ve dişiler, deneyimli dişi kurtlar gibi, zevki sürükledi. Sonra kızıl saçlı genç adamı kasıklarından bıçakladı, onu acı içinde eğilmeye zorladı, ardından kılıcın ucunu köprücük kemiğinde gezdirerek bir çizik oluşturdu. Genç adam açıkça savuşturmaya çalışıyordu.
  Hitler, savaşa güçlü dürbün, güçlü bacakları ve kızıl saçlı yaraların lüks kalçalarıyla baktı. Ve arkada, sudaki dalgalanmalar gibi bir dalga geçer, sonra gerilir, sonra kasları gevşetir. Tutsaklarla oynadı, zaman zaman onları kaşıdı, ancak ciddi yaralanmalara neden olmak için acelesi yoktu. Diğer kızlar da şakacı davrandılar, ya saldırdılar, erkeklere yumruk attılar ya da savunmaya geçtiler. Onlara karşı çıkan adamlar yeterince deneyimli değildi, kılıçla iletişim kurma konusunda neredeyse hiçbir becerisi yoktu ve bu nedenle çoğu zaman ıskaladılar. Sadece bir kez sağda dövüşen genç sarışın bir kızın göğsündeki sutyenini yırttı. Meme uçları açıkta. Hitler bu ihtişamı görünce uludu:
  Bu dövüş ne kadar havalı!
  Kızgınlıkla öfkeden kızaran çocuğun gözünü oydu, sonra acıdan sendeledi ve geri çekildi. Akvaryum oldukça soğuktu, çıplak ayaklar çok soğuktu, buz, kızgın demir gibi yanıyordu. Görünüşe göre kızlar halk içinde oynamanın yeterli olduğuna karar verdiler ve kararlı bir saldırıya geçtiler. Kanayan genç adamlar son derece yavaş bir şekilde karşılık verdiler. Burada Elvira önce çocuklardan birini, birini, sonra diğerini bayılttı.
  Hitler ilan etti:
  - Bu gerçek Aryanlar!
  Bormann'ın önerdiği:
  - Kar topunu açabilir misin?
  Hitler el salladı:
  - Henüz değil! Görünürlük düşüyor! Genel olarak, sarışın kızların erkekleri dövmesi iyi bir fikirdir. Bu adamlar kim?
  Bormann yanıtladı:
  - Ruslar! Yakındaki köylerden yeni yakalandı!
  Neden sessizler!
  - Diller felç oldu!
  - Bir dahaki sefere konuştuklarından emin ol! Güçlü bir Rus matı dinlemeyi seviyorum!
  Elvira adamlardan birini kesti, diğer ikisinin başı kanayarak dizlerinin üzerine düştü.
  - Öldür onları! Hitler bağırdı.
  . BÖLÜM #16
  Gerçek Aryanlar başını salladı ve kılıçlar adamların başlarına düştü. Çığlık atıp düştüler. Gladyatörler, çıplak, kızarmış ayaklarıyla mağlup adamların cesetlerinin üzerinde durdu ve bir çığlık attı:
  - Selam Hitler!
  Führer sırıttı:
  - Ne harika, hatta harika! İhtiyacın olan şey cinayet! Bir serenat gibi geliyor!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Evet güzel kızlar, ama bir kavga yetmez.
  Bormann başını salladı.
  - Başka bir kavga olacak! Aksine, birkaç! Seni iyice eğlendireceğiz, ey büyük Führer!
  Hitler'in cevabı:
  - Evet, beni eğlendirmek iyi bir şey!
  Bormann başını salladı.
  - Ve çok zor!
  Hitler itiraz etti:
  - Ama çok değil! Portakalları ve gözlükleri severim!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Belki de kılıç dövüşlerinden daha çeşitli bir şey! Ve sonra bu antik çağdan bıktım!
  Borman yanıtladı:
  - Şimdi daha çeşitli bir şey göreceksiniz!
  Goering tuvaletten sürüklenerek çıkarıldı. Şişman Reich Marshal oldukça boktan görünüyordu, pahalı Fransız kolonyası ile ıslatılmıştı. Parfüm ve dışkı kokusu tüm salona yayıldı.
  Hitler surat astı:
  - Hayır, iğrenç! Daha dikkatli davranmalıyız! Kısacası, onu oradan çıkarın!
  Borman düzeltti:
  - Belki buradan!
  Hitler başını salladı.
  - Evet ve buradan!
  Goering alınıp salondan sürüklendi. Bu arada buz akvaryumunda manzara değişti. Üç dişli trident ve fileli yarı çıplak bir kız arenaya girdi. İri, uzun boylu, esmerdi, Arap asıllı olduğu belliydi.
  Kartopu çıplak, sertleşmiş ayaklarını yaktı. Görünüşe göre, defalarca eğitilmiş çok güçlü bir kızdı. Yüzüğe girerken, İngilizce konuşarak Hitler'e ve beraberindekilere derinden eğildi!
  - Efendim yüceltilsin!
  Hitler kabul etti:
  - Evet, ben Adolf, her şeyin bir ustası var!
  Goebbels yanıtladı:
  - İngilizce çok melodik!
  Hitler havladı:
  - Meşe üzerinde paslı bir testere gibi! Lanet olsun, dil değil! Ne de olsa, tüm zamanların ve halkların en iyi şairlerinin Almanlar olması boşuna değildi!
  Bormann başını salladı.
  - Evet, Alman kültürünün en üst seviyesi!
  Hitler şarkı söyledi:
  - Rus kültürü neyle ünlü! Diyelim ki Stalin çok kollu bir dişli! Ve Lenin ile kaba bir fatura! Ve gözünde orakla sür!
  Süit alkışladı:
  - Sağ Adolf! Harika bir ritim duygunuz var!
  Hitler dans etmeye bile başladı:
  - Ben faşistim! Ben bir süper faşistim!
  Kar sahasındaki kız gergin bir şekilde çıplak, kaslı bacaklarını hareket ettirdi. Daha sıcak bir iklime alışmış, onun için çok tatsızdı. Cilt maviye dönmeye başladı ve sonra güzellik atladı.
  Hitler araya girdi:
  - Orospu böyle pişer!
  Goebbels şunları kaydetti:
  - Bu bir Arap savaşçısı ve bu nedenle fahişe değil!
  Hitler ıslık çaldı:
  - Ve bence daha da kötü fahişeler! Kızgın demirle topuklarını ısıtabilir ama Hebe?
  Bormann'ın önerdiği:
  - Kırbaçla biraz zımparalayalım!
  Hitler itiraz etti:
  Önce kavga olsun! Rakibi kim!
  Bormann fısıldadı:
  - Dışarı çıkıyor!
  Hitler canlandı:
  - Konuşuyor!
  Bormann başını salladı.
  - Evet o!
  Hitler homurdandı:
  - Yani bir erkek! Mutlu olduğumu biliyorsun!
  Bormann haykırdı:
  - Selam Hitler!
  Führer başını salladı.
  - Doğru şekilde!
  Berman ekledi:
  - Ve oldukça büyük!
  Müzik çalmaya başladı, kafes açıldı ve bir aslan yavaşça arenaya girdi. Sivri dişleri olan oldukça büyük bir hayvan.
  Hitler sevindi:
  - Bu değerli bir rakip!
  Bormann parmağıyla işaret etti:
  - Fuhrer'e bakın, ne kadar kalın bir yelesi var!
  Hitler kabul etti:
  - Evet, kalın! Ama umarım kız onu tıraş eder!
  Aslan da oldukça soğuktu, güçlü pençeleri karla kavruldu. Canavar döndü ve hırladı.
  Hitler güldü.
  - Benden değil!
  Borman yanıtladı:
  - Hayır en iyisi! Sinekler bile üzerinize inmekten korkar!
  Hitler kabul etti:
  - Herkesi sinek gibi ezerim!
  Bormann güldü.
  - Ezeceğiz, uçacağız!
  Kız biraz hareket etti! Ağzı açık, ürkütücü bir canavarın görüntüsü onda korku uyandırdı. Aslan tekrar kükredi ve yaklaşmaya başladı. Hitler, Bormann'ın parmaklarını alnına vurdu.
  - Ne yapıyoruz beyler!
  Bormann sordu:
  - Ve kime büyük bahis oynamak istiyorsun?!
  Hitler tereddüt etti ve yardımcısının elini alnına vurdu:
  - Aslana!
  Çevre bir anda aydınlandı. İdol, şunları kaydetti:
  - Ve ben de bir aslandayım!
  Rudershtarm itiraz etti:
  - Ve ben bir kız üzerindeyim!
  Himmler yanıtladı:
  - Führer'in emrettiği biri dışında birine bahse girmek çok aptalca!
  Hitler düzeltti:
  - Ben emir vermedim! Ücretsiz bahisler yapın!
  Bormann doğruladı:
  - Dürüst bir dövüş, önceden ayarlanmış hiçbir şey yok!
  Himmler bildirdi:
  - Ve aslanı umursamıyorum, sevgili Führer'imle birlikte olmak!
  Hitler elini kaldırdı.
  - Zin Heil! Bahisler tamamen ücretsizdir!
  Bu arada aslan kıza koştu. Bir zıpkınla ustaca kaşıdı ve kenara atladı.
  Hitler övdü:
  - Oldukça zeki!
  Himmler şunları önerdi:
  - Bu kadını anüsüne biberleyin!
  Hitler kabul etti:
  - Tam zamanı!
  Aslan tekrar sıçradı ve pençesiyle kızın peştamalını yırtmayı başardı ve güçlü kalçalarını ortaya çıkardı. Führer uludu:
  - Bu çok aferin!
  Kız ustaca ağı attı ve aslan ağlara dolandı. Canavar çaresizce kendini çözmeye çalıştı ama gitgide daha fazla dolandı. Seğirmesi histerik bir hal aldı.
  Hitler bağırdı:
  - Sen akıllı bir aptalsın! Yani aslanın buna ihtiyacı var!
  Her yerden gelen kız, rakibini bir trident ile delmeye çalıştı. Ancak nokta, kalın aslan derisini kesecek kadar keskin değildi. Canavar sadece çizikler aldı ve yanıt olarak kükredi. Canavar sürünerek hareket etmeye bile çalıştı, arkasında bir ağ sürükledi.
  Hitler eğleniyordu
  - Ölüm bile yok! Ben kavgayı böyle anlıyorum!
  Himmler yanıtladı:
  - Cesur bir şeytan!
  Führer kabul etti:
  - Çok cesur!
  Bormann'ın önerdiği:
  - Belki ona başka bir zıpkın fırlatırsın!
  Hitler'e sordu:
  - Kötü olan ne?!
  Borman başını salladı.
  - Sersem!
  Hitler el salladı:
  - Değil! Kurbanın uzun süreli ıstırabını izlemeyi seviyorum!
  Borman yanıtladı:
  - Bırakın acı çeksin!
  Kız zıplamaya devam etti ve aslanı bir trident dikerek dikti. Soğuk, çıplak topuklarını ısırdığı için sürekli hareket etmek zorundaydı. Yine de, birkaç öfkeli saldırıyla, aslanı ciddi bir şekilde yakalamayı başardı. Oldukça kalın kan döküldü:
  Hitler şunları kaydetti:
  Bu benim hayvanlara olan aşkım!
  Bormann güldü.
  - Belki bir kadını oyabiliriz!
  Hitler itiraz etti:
  - Gerek yok!
  Bormann alaycı bir şekilde sordu:
  - Neden?
  Çünkü o cesur!
  Kız zıplamaya devam etti, bacakları zaten soğuktan maviye dönüyordu, vücudu titriyordu.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Arap kültürünün örnek bir örneği!
  Hitler'e sordu:
  - Arapça mı?
  - Evet efendim!
  Hitler yüzünü buruşturarak dedi ki:
  - Ve Arapları severim! Dinleri Hristiyanlık kadar aptal ve pasifist değildir.
  Himmler kabul etti:
  - Allah'ın şövalyesine cenneti vaat ettiği doğrudur.
  Hitler bardağını masanın üzerinde kırdı:
  - Ve Hıristiyanlarımız, Almanya için Reich için savaşmanız ve savaşmanız gerektiğini öğretmiyor!
  Himmler geri çekildi.
  Hiçbir şey öğretmiyorlar! Özellikle aptal Yehova'nın Şahitleri. Bir tarikat değil, sağlam bir hain ineği!
  Hitler kabul etti:
  - Onları asacağız!
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Biraz dayan! Stake edilmesi gerekiyor!
  Hitler sevindi:
  - Doğru şekilde! Bir kazık koyun!
  Bormann yanıtladı:
  - Yehova'nın Şahitleri için de benzer bir emir hazırlayacağız.
  Hitler doğruladı:
  - Ve Yedinci Gün Adventistleri! Subbotniklerin bu Yahudileştirici mezhebi evrenin yüzünden silinmeli.
  Bormann sırıttı.
  - Adventistleri domuz etiyle besleyeceğiz!
  Yavaş yavaş, aslanın hareketleri yavaşladı. Canavar giderek daha fazla kan kaybediyordu ve rakibi soğuktan giderek daha fazla acı çekiyordu. Aslanın gözüne vurdu, ucuyla gözü oydu. Sonra aslanın vücudunu tekrar kaşıdı.
  Hitler şunları kaydetti:
  Kız acı çekiyor!
  Bormann sordu:
  - Ona yardım et ya da etme!
  Hitler'in cevabı:
  - Bacaklarının ne kadar sert olduğunu görün. Topuklarını sıcak ütüyle yakın. Bebek daha sıcak olacak.
  Bormann çok sevindi:
  - Haydi, bu kaltağın topuklarını kıpkırmızı bir şeyle yakın.
  İki büyük SS adamı akvaryuma atladı. Kızgın demiri sallıyorlardı ve belli ki kızı kızartmaya çalışıyorlardı.
  Geri sıçradı ve ıskalayan SS adamı önünde uzandı. Sonra şaşkın aslan son atışı yaptı ve dişini faşistin omzuna sapladı. Karşılık verirken çılgınca bağırdı.
  Hitler sevindi:
  - Pekala, yırtık bir insan vücudu görmeyi çok istedim!
  Borman, şunları kaydetti:
  - Mein Fuhrer'i istiyorsan, şimdi istediğin kadar paramparça edeceğiz!
  Hitler el salladı:
  - Bir aslanın neyin parçaladığını tam olarak görmek istedim!
  Bormann güldü.
  - Hayalin, faşist gerçek oldu!
  Hitler'e sordu:
  - Sadece bir faşist!
  Bormann eğildi.
  - Üzgünüm Nazi!
  Bu arada aslan kurbanının işini bitirdi ve tekrar kıza koştu. Bu arada, çenesine bir tridentin ustaca darbesiyle ikinci Nazi'yi nakavt etti. Hala bacaklarını kızartmak istiyordu. O piç bilinçsiz düştü. Kız ona doğru koştu ve kemerinden uzun bir hançer çıkardı:
  - Ben harika bir savaşçıyım! Benim adım Achilia!
  Hitler bağırdı:
  - Bravo! Etkilendim!
  Bormann yanıtladı:
  - Misafirimizi içtenlikle seviyorsun!
  Hitler'in cevabı:
  - Evet! Böyle güçlü kadınları seviyorum. O gerçek bir Aryan.
  Kız aslanın üzerine atladı ve onu güçlü bir darbe ile bitirdi. Koca ceset sustu.
  Hitler başını salladı.
  - Bravo! Müthiş!
  Borman yanıtladı:
  - Belki onu masaya davet etmek istersin!
  Hitler'e sordu:
  - Almanca biliyor mu?
  Bormann yüzünü buruşturdu.
  - Hayır, ama İngilizce'de tereddüt etmeden konuşuyor.
  Hitler gülümsedi.
  - Pekala, bu dili anadilim gibi biliyorum!
  Borman, şunları kaydetti:
  - Düşmanlarınızın silahlarını da bilmeniz gerektiğini düşünüyorum.
  Hitler şunları kaydetti:
  - İngilizler tarafından kontrol edilen ne büyük topraklar! Aksine, hala kontrol altındalar! Bu büyük bir ulus.
  Himmler yanıtladı:
  "Dürüst olmak gerekirse, onları barbarlar olarak düşünüyorsunuz!" Ve biraz daha aptal olsalardı bizim için daha iyi olurdu!
  Hitler başını salladı.
  - Bizim için evet, ama kültür için değil! Büyük Batı kültürü! İngiltere'nin çöküşü durumunda kolonilerdeki yerlilerin başlarını kaldıracaklarından ve beyaz adamın egemenliğinin sona ereceğinden çok endişeliyim.
  Himmler yanıtladı:
  - Alman, İngiliz'in yerini alacak, hepsi bu!
  Borman, şunları kaydetti:
  - Dehanıza inanıyoruz Führer!
  Hitler başını salladı.
  - Kızı masaya davet et!
  Savaşçı akvaryumdan serbest bırakıldı. Bir peştemal verildi ve masaya gitti. Hitler sırtını dikleştirdi, akimbo. Görünüşü bir hükümdarınki gibiydi.
  Peştamallı ve göğsünde ince bir kumaş şeridi olan bir kız masaya geldi, karın kaslarını sıkıştırdı. Bacakları soğuktan kıpkırmızı olmuştu, zarafetle hareket etmeye çalıştı.
  Hitler kibarca onu yanındaki koltuğu işaret etti. Savaşçı oturdu. Führer İngilizce sordu:
  - Almanya hakkındaki izleniminiz nedir?
  Kız cevap verdi:
  - Örnek ülke! Her şey çok temiz ve derli toplu.
  Hitler'e sordu:
  - Hangi sehirdensin?
  Kız gururla doğrularak cevap verdi:
  - Bağdat!
  - Adınız ne?
  Savaşçı somurttu:
  - Ben Achilia'yım!
  Hitler onun omzunu okşadı, kız titredi. Führer eğildi ve onu yanağından öptü.
  - Sevgili Achilia!
  Kız başını salladı.
  - Evet, tatlı ve hassasım!
  Hitler'e sordu:
  - Bu kadar iyi dövüşmeyi nerede öğrendin?
  Savaşçı cevap verdi:
  - Hala bir kızken, bir geneleve satıldım ve sonra bir hata için beni bir erkeğe karşı kılıçla arenaya çıkardılar. Ama inanılmaz bir şey oldu, onu öldürdüm ve bir gladyatör okuluna gittim. Kadınlar genellikle orada kavga eder, çoğu kavgadan sonra yatak görevlerini yerine getirir.
  Hitler başını salladı.
  - Kadın hem savaşçıdır hem de ocağın bekçisidir! Bir Alman kadını her şeyi yapmak ve yapabilmek zorundadır. Sen Müslümansın?
  Kız başını salladı.
  - Evet! Sunitka!
  Hitler başını salladı.
  - Bunlar, Kuran'a ek olarak, oldukça geniş bir gelenek olan Sünn kitabını da tanıyanlardır!
  Kız başını salladı.
  - Evet! Ama nadiren dua eder ve çok savaşırım! Dürüst olmak gerekirse, Allah'ın mı yoksa Tanrı'nın mı var olduğu konusunda büyük şüphelerim var.
  Hitler nazikçe sordu:
  - Neden böyle düşünüyorsun Achilia.
  Kız cevap verdi:
  - Nietzsche'nin İngilizce çevirisini okudum. Üzerimde güçlü bir etki bırakan derin düşünceleri var.
  Hitler'in cevabı:
  - Friedrich Nietzsche'nin çoğu doğrudur, ancak fikirlerinin yaratıcı gelişmeye ihtiyacı vardır. Onlara bütünlük ve mükemmellik verdim.
  Achilia kabul etti:
  - Yurttaşlarımın çoğu Hitler'i putlaştırıyor. Herkese kurtuluş getireceğine inanıyorlar!
  Hitler havladı:
  - Doğru düşünün! Adolf'tan daha havalı, dünyada kimse yok! Pekala, yeterince konuşma, yeni bir gladyatör dövüşü görmek istiyorum.
  Bormann başını salladı.
  - Bir sonraki savaş!
  İki kız ve on beş yaşından büyük olmayan üç erkek olmak üzere beş dövüşçü arenaya atladı. Kılıçları ve kalkanları vardı. Kendilerine pek güven duymadıkları için bunların hâlâ deneyimsiz gladyatörler oldukları açıktı. Kar çıplak topuklarını kızarttı, kızlar ve erkekler bir aşağı bir yukarı zıpladılar.
  Hitler sevindi:
  - Ve bu kim?
  Bormann homurdandı.
  - İki Çek ve çocuklar Polonyalı!
  Hitler havladı:
  - Umarım dövüş ilginç olur!
  Borman başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Ben bir bok yapmıyorum!
  Hitler, Achilia'yı tekrar öptü:
  - Sen Harikasın! Genellikle izlenen gladyatör dövüşleri!
  Kız cevap verdi:
  - Ne yazık ki çoğu zaman Führer! Bu acımasız bir manzara.
  Hitler'e sordu:
  - Hâlâ görmek istiyor musun?
  Achilia başını salladı.
  - Erkekler kavga ederse!
  Hitler'in cevabı:
  - Bu, ülkenizde onların yaşında olan üç erkek zaten evleniyor, değil mi canım!
  Kız cevap verdi:
  - Tabii ki! İlk adamın aşkını dokuz yaşında tanıdım.
  Hitler şaşırdı:
  - Peki nasıl beğendin?
  Kız başını salladı.
  - Hoştan çok acı vericiydi!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Kadınlara karşı çok kültürlü ve kibarımdır. Hey Bormann söyle bana Almanya'nın en seksi erkeği kim?
  Borman yanıtladı:
  - Tabii ki sen benim Führer'imsin!
  Hitler'in ağzından çıktı:
  - Gerçek büyüklüğün iltifatlara ihtiyacı yoktur!
  Achilia nefesini verdi:
  - Sen Avrupa'ya layık bir padişahsın!
  Hitler'in cevabı:
  - Doğu hassas bir konu!
  Düşman, Nazi maiyetinin gürültüsü ve alkışları arasında arenaya girdi. Üç metre uzunluğunda kocaman dişli bir kaplan. Rakiplerini hırladı, iki kız ve erkek ürkek bir şekilde geri çekildi.
  Bormann sordu:
  - Ne kadar yakışıklı?
  Hitler şampanyasından bir yudum aldı:
  - Hiç de fena değil! Bengal kaplanı mı?
  Borman düzeltti:
  - Ussuri, Stalin'den bir hediye!
  Hitler başını salladı.
  - Evet, savaşın arifesinde Joseph'in bana verdiğini hatırlıyorum! Çok sağlam bir hayvan! Asya'nın kendisi kadar görkemli.
  Borman kabul etti:
  - Stalin, verirse verir! Kuyruksuz üç metre ve kuyruklu dört buçuk metredir.
  Hitler pastadan bir ısırık aldı ve çiğnedi ve cevap verdi:
  - Umarım layık bir dövüş gösterir!
  Bormann başını salladı.
  - Kendin göreceksin!
  Tigger yüzünü çevirdi ve Hitler'e baktı. Führer sordu:
  Neden başlamıyor?
  Bormann'ın açıklaması:
  - Sinyal bekliyorum!
  - Öyleyse daha hızlı gidelim!
  Bir trompet sesi duyuldu ve devasa karkas kuyruğunu uyluklarına çarptı. Soğuktan titreyen ve sert bacaklarının üzerinde zıplayan beş gladyatör bir savunma oluşturmaya çalıştı.
  Hitler şunları kaydetti:
  Ne acınası bir girişim!
  Goebbels yanıtladı:
  - Kaplan Almanya, düşmanı parça parça yendik.
  Canavar sert bir şekilde atladı ve sarışın bir çocuğu devirdi. Üzerine düşerek karnını kesip açtı. Diğer gladyatörler birkaç zayıf darbe indirdi ve dağılmaya başladı.
  Hitler homurdandı.
  - Çubuk yok! Hayat çubuğu!
  Goebbels yanıtladı:
  - Ve çoğunun beyni yok! Birbirlerine yapışmaları gerekiyor, yoksa kaplan onları parçalara ayıracak.
  Sanki onun sözleriyle zamanında, yırtık çocuğu terk eden canavar kızın peşinden koştu. Dıştan iri ve sakar olan bu canavar, hayvani bir zarafetle bile hızlı hareket ediyordu. Bir yıldırım sıçraması gibi ve kız vuruldu, kaplan sırtını kırdı ve boynunu ısırdı, ağzından kan geldi.
  Hitler bağırdı:
  - Ve sen bir kaplansın, aferin!
  Achilia yanıtladı:
  - Dürüst olmak gerekirse, çocuklar için üzülüyorum! Hala çok genç, görünüşe göre arenada ilk kez! Ve acı gerçekle yüzleş!
  Hitler'in cevabı:
  - Doğa acımasızdır! Neden bir insan daha yüksek bir amaç uğruna - insanlığı daha temiz ve daha iyi hale getirmek için - acımasız olamaz!
  Achilia, şunları kaydetti:
  - Bu daha iyi! İyi bir hedef olduğunda iyidir, ancak araçlar değerliyse daha da iyidir!
  İkinci kurbanla uğraşan kaplan, üçüncünün peşinden koştu. Ölüleri tamamen yutmadı, sadece en iyi parçaları kopardı. Kaplanlar, insanlar gibi farklıdır, ama bu bir katildi!
  Hitler bile espri yaptı:
  - Yamyamdan yamyamdan bir hediye!
  Himmler'e sordu:
  - Ve eğer Stalin'i yakalarsak, onunla ne yapacağız?
  Hitler'in cevabı:
  - Karar vereceğim, önce yakala! Ancak, Stalin Amerika Birleşik Devletleri'ne bile kaçabilir, böyle bir sonuç göz ardı edilemez.
  Himmler gülümsedi.
  - Daha iyi, Amerika'yı aynı anda fethedeceğiz.
  Hitler gülümsedi.
  - Evet, Amerika Birleşik Devletleri'nin fethi değerli bir hedeftir. "Amerikalıların" bu korkunç silaha inanarak atom bombasını ciddiye aldıklarını duydum!
  Himmler başını salladı.
  - Doğru! Bu fareler gibi bir şey başladı!
  Hitler, Achilia'yı göğsüne sıkıştırdı:
  - Hiçbir şey yapamazlar.
  Himmler'e sordu:
  - Neden?
  Hitler bir çekilişle cevap verdi:
  - Amerikalı bilim adamlarının çoğu Yahudidir ve bu ulus yapıcı yaratıcılığa sahip değildir.
  Himmler yanıtladı:
  - Yapıcıya evet ama yok etmeye...
  Kaplan, üçüncü kurbana biraz daha işkence etti, kemikleri kemirdi ve onları açığa çıkardı. Hitler bile zevkle dilini şaklattı:
  - Çok tatlı! - Rusça Führer kelimesini söyledi.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Kan bir zevktir! Özellikle de dökme size ait değilse!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Garip, ama tüm Avrupa dillerinde aşk kanla kafiyeli! Oldukça tuhaf, değil mi!
  Bormann şu görüşlere yer verdi:
  - Belki de bakirelerin düğün gecelerinde kan akıttıkları içindir.
  Hitler sözünü kesti:
  - Ne akışları! Sadece birkaç damla! Seni aptal Borman!
  Führer yardımcısı eğildi:
  - İstersen aptal!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Bütün bu savaşlar birçok kurbana yol açar! Benim için işe yaramadığını söyleyemem. Özellikle Almanlar ölürken, biraz acıma ve merhamet hissediyorum. İlk haftada ne kadar kaybettik ve İdol.
  Ordu Komutanı cevap verdi:
  - Birkaç bin, kaç tanesi tam olarak sayılmadı, ama genel olarak çok fazla değil! Ruslar binlerce, on binlercesini yok etti. Yüzbinlercesi şimdiden yakalandı.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Savaşa iyi bir başlangıç! Değil mi!
  İdol, şunları kaydetti:
  - Bütün Rusları yeneceğiz! Bu Bolşevik orduları yenilecek!
  Hitler homurdandı.
  - Söz vermek istediğin tek şey bu! Ve gerçekten yapmak için! Ama tamam, şu ana kadar ilk haftadan memnunum.
  Achilia dedi ki:
  - İstersen sana çok yardımcı olurum!
  Hitler güldü:
  - Peki bana nasıl yardım edebilirsin?
  Achilia yanıtladı:
  - Okşamanızla istismarlara ilham verin!
  Hitler sevindi:
  - O başka bir konu! Bu arada, Stalin hakkında ne düşünüyorsun!
  Kız cevap verdi:
  - Büyük hükümdar, neredeyse sana eşit!
  Malik, Hitler'in öfkeli bir öfke patlamasından korkarak geri çekildi. Ama Führer aniden gülümsedi:
  - Evet, Stalin büyük bir hükümdardır! Churchill ve Roosevelt ona kıyasla sadece maymun! Böyle maymunlar, küçük ve zararsız! Ancak, Stalin hakkında başka ne söylenebilir. Tüm Rusya onu putlaştırıyor ve bu çok değerli! Ayrıca sınırları tank ve uçaklarla doldurarak devasa bir ordu oluşturmayı başardı. Gerçekten Cengiz Han!
  Hitler durakladı ve içine bir parça kremalı pasta doldurmaya başladı. Himmler, şunları kaydetti:
  - Rakip ne kadar güçlü olursa, zafer o kadar onurlu olur!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Belki de Stalin'e bir suikast girişimi düzenlemek?
  Hitler'in cevabı:
  - Henüz buna değmez, onu canlı yakalamak istiyorum!
  Himmler içini çekti.
  - Stalin'i çıkarmak çok zor! Kimseye güvenmiyor! Beria bile eyaletteki ikinci kişi olmasına rağmen.
  Hitler başını salladı.
  - Beria rüşvet vermeyi deneyebilir mi?
  Himmler yanıtladı:
  - Bir şans alabilirsin!
  Hitler havladı:
  - Risk almak!
  Bu zamana kadar kaplan üçüncü kurbanı kemirdi ve dördüncüye koştu. Kızlar ve oğlan omuz omuza yan yana durdular.
  Hitler güldü:
  - Ne kuşlar bir araya toplandı! Şimdi yavru kedi gibi parçalara ayrılıyorlar!
  Bormann sustu:
  - Her şey çok basit olacak! Her ne kadar o zaman olmasa da, daha da iyi!
  Himmler şunları önerdi:
  - İsterseniz toplama kampından bir sürü kurban sağlayabiliriz! Hepsini ezeceksin!
  Hitler başını salladı.
  - Elbette herkes!
  Kaplan onları ayırmaya çalışan bir çiftin üzerine atladı. Genç adam ve kız karşılıklı saldırıya geçtiler, kılıçlarla saldırdılar. Kaplanı çizmeyi başardılar, namlu boyunca kanlı çizgiler koştu. Canavar bir sıçrayışta onları farklı yönlere fırlattı. Çocuklar korkuyla geri çekildiler.
  Hitler havladı:
  - Zayıflar! Böyle bir düzine aslan yavrusu var ve hepsi ikinci kaldı! Hitler'in yenilmez ile eşanlamlı olması boşuna değil!
  Bormann ciyakladı:
  - Büyüklüğünüz ölçülemez!
  Hitler kafasını cama vurdu:
  - Ve benim hipnozumun gücünden kim şüphe eder ki!
  Himmler ekledi:
  - Ve sözlü ishal!
  Hitler ayağa fırladı
  - Ne dedin!
  Himmler yanıtladı:
  - Yahudilerin sözlü ishali demek istedim. Hatta onlara bir doğaçlama besteledi. Çok ilginç bir Führer.
  Hitler gülümsedi:
  - Okuyalım!
  Himmler başladı:
  Yahudi halkı bir haydutlar ulusudur,
  Bir kardeşin bakır bir kuruşa satıldığını!
  Piç bir parazit sürüsü
  Onları bir mandavosh gibi ezin!
  Hitler'in cevabı:
  - Şiirler oldukça vasat! Demek Himmler patladın.
  Reichsfuehrer yanıtladı:
  - Elbette senden çok uzağım harika!
  Bormann, şunları kaydetti:
  - Başkalarının yeteneklerini tartışmaya değer mi! Elmasları saymak en iyisidir"
  Hitler bağırdı:
  - Kulağa mantıklı geliyor!
  Kaplanlar dördüncü kurbanı yırttı. Hayatta kalan kız kaçtı. Böyle bir soygunu korkuyla izledi. Kaplan açıkçası et yedi. Tüm yırtıcılar gibi, yedekte sarhoş olmaya çalıştı. Bu nedenle, adamın içlerine eziyet etti.
  Bormann kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Demek Polonya'da!
  Hitler homurdandı.
  - Bu Polonyalıları ne yozlaştırıyor!
  Achilia sordu:
  - Neden Polonyalılar?
  Hitler'in cevabı:
  - Çünkü savaşları Ruslara kaptırdılar! Ruslara karşı savaşları kaybetmek için ne tür zayıflar olmanız gerekiyor. Bu domuzlar!
  Himmler kabul etti:
  - Büyük domuzlar! Rus yozlaşmış insanlık dalı!
  İdol cevap verdi:
  - Ayrıca Büyük Frederick'i de yendiler!
  Himmler güldü.
  - Evet! Bunlar yalan!
  Hitler'in cevabı:
  - Sadece ihanet yoluyla! Adil bir dövüşte hiç şansları yoktu! Generallerin en büyüğü Hitler değil miyim?
  Bormann bağırdı:
  - Zin Heil!
  Hitler'in cevabı:
  - Selam Hitler! Daha yüksek ben yok! Aşağıya bakma!
  Çevre hemen Führer'i övmeye başladı:
  - Evet, harika ve eşsizsin! Adolf'a şan!
  Hitler'in cevabı:
  - Büyük Führer çok memnun! Üstümde, aşağıya bakma! Yirmi üç numaradaki bütün keçileri keseceğim!
  Himmler'e sordu:
  - Neden tam olarak bu numara?
  Hitler'in cevabı:
  - Şeytanın numarası! Ve sen aptal anlamıyorsun!
  Himmler kabul etti:
  - Zayıf aklımla tabii ki!
  Hitler bağırdı:
  - Rusların, Yahudilerin tek bir iğrenç olduğunu!
  Borman, şunları kaydetti:
  - Partizanlarla daha sıkı anlaşmamız gerekiyor.
  Hitler'in cevabı:
  - Hadi dövüşelim! Bu harika Adolf'u garanti ediyorum!
  Bormann seslendirdi:
  - Zin Heil!
  Hitler sözünü kesti:
  - Seni zadolbal bana Zin Hail! Bu saçmalık başımı döndürüyor!
  Himmler haykırdı:
  - Selam Hitler!
  Führer burada da memnun değildi:
  - Frank saçmalama! Seni pislik daha iyi bir şey düşünemiyor musun?
  Himmler rahatsız oldu:
  - İyi bir mein führer'in daha iyi düşmanı!
  Hitler kabul etti:
  - Özellikle de iyi bir boksa!
  Kaplan bir sonraki kurbana koştu. Beşinci kız ayaklarıyla onu itmeye çalıştı ama midesi yırtılarak açıldı. Güzellik bağırdı:
  - Benim için çok acı verici!
  Hitler güldü.
  - İşte ölüm makinesi!
  Kız bir kez daha titredi ve sustu, ağzından bir damla kan aktı. Goebbels şunları kaydetti:
  - İşte Üçüncü Reich'a karşı çıkanların kaderi!
  Hitler şunları söyledi:
  - Kaplan özel bir ödül alacak, ona Molotof karaciğeri yedireceğim. O zamana kadar eğlenceye devam edelim.
  Müzik çaldı ve faşist seks partisi devam etti!
  . BÖLÜM 17
  Sadece bir rüyada Alisa Selezneva sonunda kahramanlık dünyasına dalabildi.
  Ve bu dünyada birçok ilginç şey var ve kozmik ölçekte neler oluyor.
  Ve Nazileri gerçekten eziyorsun;
  Alisa Selezneva, Arkasha Sapozhkov tarafından kendisine getirilen rokete baktı, ucu ve birkaç düğmeyi dikkatlice hissetti.
  Çocuk ona açıkladı:
  - Uçakları düşürmek için kullanılan radyo kontrollü bir füze. Uçuşunu kontrol edebilirsiniz ve yaklaşıyor, zaten sıcağı işaret ediyor.
  Angelica şaşırdı:
  - Bunu nasıl biliyorsun?
  Oğlan kulağından bir tüpe sarılmış bir kağıt parçası çıkardı:
  - İşte talimat.
  Gerçekten de küçük Latin harfleriyle yazılmıştı. Uçaksavar silahlarının kullanımına ilişkin tam brifing. Alisa Selezneva şunlarla ilgilendi:
  - Mesafe üç kilometreye kadar mı? Stratejik bombardıman uçaklarına karşı yeterli değil.
  Maxim güldü.
  - Ama cephe havacılığı için bu doğru ve bir piyade onu taşıyabilir. Bu roketatarın ne kadar pratik bir önemi olacağını hayal edin. Bu savaş zaten, ne yazık ki, yanıyor olsa bile.
  Angelica, çocuğun dudaklarına bir tokat attı, refleks olarak geri çekildi, ama yine de bağımlıydı. Maksimka rahatsız oldu:
  - Ne için?
  Angelica yırtıcı bir tavırla dişlerini gösterdi ve cevap verdi:
  - Ne yazık ki savaş yanıyor dediniz. Biraz kederin ve gözyaşın olduğunu. Birkaç gömülü oğul mu?
  Çocuk gülümseyerek cevap verdi:
  Dünyadan daha sıkıcı bir şey yok -
  Barışın ve lütfun hüküm sürdüğü yer!
  Sakinlik ne kadar iğrenç;
  Hayatını savaşlarda vermek daha iyidir!
  Alisa Selezneva bunu beğendi:
  - Ne güzel bir şey. Kaşta değil, gözde! Ama küçük şeyi Focke-Wulf'ta test edelim.
  Angelica yanıtladı:
  - Değil! Çok küçük bir hedef. Belki daha fazla ganimet bekleyeceğiz!
  Alisa Selezneva gökyüzüne baktı. Alman saldırı uçakları Sovyet savaşçıları tarafından saldırıya uğradı. Olağanüstü keskin nişancı kız, ikinci dünya savaşının en iyi toplu savaşçısı olan Semenderlere veya HE-162'ye geçti. Hafif, çok çevik arabalar, sadece kanatlı fareler. Bazıları roketleri silah olarak kullandı. Ayrıca ilginç bir silah, ancak kontrol edilemezlikleri nedeniyle, bu tür hediyeler en büyük tip değildi ...
  Alisa Selezneva NE-162'lere ateş etmek zorunda kaldı, olağanüstü uçuş özellikleri nedeniyle Yakov ve Ilov için ölümcüller. Özellikle yıkıcı bir mermiye sahip 30 mm'lik silahlar. Onunla savaşmak zor. Bazen sadece ram'e gitmelisin. Ama şimdi Fritz'in karşı saldırısı boşa çıkmaya başladı ve geri çekilmeye başladılar ....
  Semenderler, Yakları ve Esnafları kovalamaya kışkırtmaya çalışır. Ve başarılı olurlar.
  Ne de olsa Sovyet pilotları, neredeyse hiç geri çekilmedikleri ve savaştan kaçmadıkları gerçeğiyle bilinir.
  Ama özellikle HE-162, Alice Selezneva'nın yakıcı mermilerinin bitmek bilmeyen ateşinden muzdarip. O çok hassas bir sarışın keskin nişancı. Tek bir bayan yok. Ve yanıcı mermiler, Salamander'in zayıf korunan kuyrukları olan tankları deler. Bu tür makineler, arka yarımküreden gelen saldırılara karşı koruma için uygun değildir. Bununla birlikte, tasarımcılar, olağanüstü hız niteliklerinin (Dükkancı ve Yak'tan saatte 300 kilometre daha yüksek) ve olağanüstü manevra kabiliyetinin, böyle bir arabanın kuyruktan gelen bir saldırıdan kaçmasını kolaylaştıracağını düşündü ve bu arada oldukça makul.
  Alisa Selezneva bir hevesle ateş ediyor. Otomatik bir tüfek fırlatır, merminin pilota iletilmesi gereken hava öpücüğü olduğunu hayal eder. Tetiği sorunsuzca çeker. Yakalanan tüfeğin kabzası tabancadır, iniş düzgündür. Mermi zırh delici - yangın çıkarıcı.
  Evet, böyle bir tüfekten patlamayacaksınız, ancak kızların buna ihtiyacı yok. Keskin nişancı ateş açmaz, o bir cerrah, kasap değil.
  Ve burada Alisa Selezneva eşini "öpüyor", bu durumda bir benzin deposu ve Semender bir Noel pastası mumu gibi parlıyor.
  Ancak Angelica, Semender'in gökyüzünde çılgın bir tavşan gibi koşan bir gaz tankı gibi zor bir hedefi vurur ve yemin eder:
  - Pegasus ve sen, Hitler tarafından kustusunuz! Pekala, sana geleceğim!
  Alisa Selezneva eşine tavsiyede bulunuyor:
  - Evet, çok uzun süre nişan almıyorsun. Burada kazanılacak hiçbir şey yok. Hızları neredeyse bir tüfekle tüküren mermilerimizin hızına eşittir.
  Angelica tersledi:
  - Nasıl nişan alırım?
  Alisa Selezneva gülümseyerek cevap verdi:
  - Hiç nişan almayın. Hazırlıksız ateş edin ve sezginizi kullanın!
  Angelica onu çıplak ayağıyla salladı.
  - Evet, peki, sen! Böylece asla yakalanmazsınız!
  Alisa Selezneva, Nazilerin sivrisineklere benzer ve bir o kadar da kolay yanan arabaları planlarken nerede yanlış hesap yaptıklarını düşündü. Bir dövüşçü için manevra kabiliyetinin korumadan daha önemli olduğunu düşünüyor musunuz?
  Prensip olarak, bu böyledir, ancak yer yangını dikkate alınmaz. Ve böylece "Salamander" ön kısmı kaplayan sadece 50 kilogram zırha sahip. Karşılaştırma için, Focke-Wulf zırhı kalkış ağırlığının etkileyici bir payını oluşturuyor - 250 kilogram ve saldırı versiyonunda daha da fazlası. Ancak, makinenin yüksek beka kabiliyeti için. Nispeten daha kötü manevra kabiliyeti ile ödemek zorundasınız (kanattan dalış hariç!).
  Genel olarak, Semenderlerin makineli tüfek ateşine karşı savunmasızlıkları nedeniyle yerden daha yükseğe uçmaları gerekiyor, ancak bu durumda Focke-Wulf saldırı uçağını korumaya çalışıyorlar.
  Neden kendin öl, ama bir yoldaşa yardım et.
  Ancak yükseklik arttıkça ve Alisa Selezneva etkilenen bölgeyi terk eder etmez, Sovyet savaşçıları önemli kayıplara uğramaya başladı. Doğru, Alman pilotlarının önemli bir kısmı yeşil askerler, ancak daha deneyimli aslar da var. Ciddi sorunlara neden olurlar.
  Alisa Selezneva karar verdi:
  - Peki ne? Kara hedeflerine geçelim!
  Angelica önerdi:
  - O zaman bacaklarımızla daha aktif çalışmamız gerekiyor!
  Ve yine, zarif kız gibi topuklu ayakkabılar parladı. Ancak Arkashka onların gerisinde kalmadı. Çocuk kavga istedi!
  Alisa Selezneva, SS subayını isabetli bir atışla yere yatırdı, tam burun köprüsüne vurdu ve onu faustpatron'u düşürmeye zorladı. Kız her şeyi fark eder ve görür, sadece yorgunluk oldukça güçlüdür ve köprücük kemiğinin yarası ve kırılmasından kaynaklanan ağrı aniden yoğunlaşır. Vay be, Berlin'in etrafındaki halka çoktan kapanmışken ve tüm zamanların ve halkların ana suçlusu Adolf Hitler inine güvenli bir şekilde kilitlendiğinde şimdi uzanmak istemem.
  Peki, bunu kim kaçırmak ister. Ve kim bayrağı imparatorluk ofisine kişisel olarak yığmayı reddederdi. Alisa Selezneva tam da istediği gibi.
  Ve düşman bağırmaya devam etti. Burada ilginç takozlar savaşa giriyor. Ayrıca, E-10 gibi, küçük ve düzdürler. Sadece daha alçak bir siluet ve otomobilin kendisi daha dar. Ve silahlar sadece makineli tüfek, ama bunun için aynı anda altı "atıcı" var. Ve piyadeyi oldukça etkili bir şekilde karşılarlar.
  Eğimli askerler orak altına çavdar gibi düşüyorlar, ama uzanmayı bile düşünmüyorlar, ileri koşuyorlar ve hatta el bombası atıyorlar. Ulaşana kadar, ancak Alman takozları geriye doğru hareket ediyor. Ve fırtına askerleri geç de olsa onlara saldırıyor.
  Alisa Selezneva, çok önemli olmayan dört optik manzaraya ulaşmayı başardı. Naziler geri çekildi, ateş etti ve Sovyet saldırı uçağı huzursuz Semenderlerle karşılaştı.
  Ve işte başka bir büyük tank ortaya çıktı. Bazı yönlerden, zaten söylentili "Maus" gibi görünüyordu. Daha doğrusu, Macaristan'daki Bologna saldırısı sırasında yakalanan iki "Fare" mükemmel çalışır durumdaydı ve üç Nazi daha baltalamayı başardı. Yenilmez makineler güvenle ilerledi. Bezelye gibi mermiler zırhlarından sekti ve ilk mermi hızı saniyede 960 metre olan 128 milimetre kalibrelik bir top, Sovyet tanklarını çok uzak bir mesafede yok etti. Bu tür canavarlarla, yaklaşan gerçek bir savaş doluydu. En kötü şey, Alman otomobilinin, örneğin "Royal Tiger" da olduğu gibi, gövdenin veya taretin yanından geçmemesidir. Gövdenin alt kısmı ve neredeyse tüm paletler bile yüksek kaliteli çelikten yapılmış kalın kalkanlarla kaplandı.
  Rayların kendileri de birkaç sıra halindeydi, geniş, ayrı arabalarla inatçıydı.
  Yanlardan ve kıçtan mükemmel şekilde korunan, kabus gibi ve aşılmaz bir makine.
  Benzin bittiğinde, birkaç ekip teslim oldu ve üçü kahramanlık göstererek hayatta kalan mermileri onlarla birlikte havaya uçurdu.
  Böyle bir davranış hem sıkıntıya hem de saygıya neden oldu. Sonuç olarak, Maus, seri olarak inşa edilen tankların en büyüğü ve en ağırı olan 188 ton ağırlığıyla popülerlik kazandı.
  Bu tank silahlanma açısından Maus'a benziyordu, çok daha alçaktı, daha düzdü ve ön, yan ve kıç zırhı çok daha büyük bir rasyonel eğime sahipti.
  Alisa Selezneva, tankın daha hafif ve daha hızlı olduğunu kaydetti. Görünüşe göre iyi kontrol ediliyor ve yol boyunca IS-2'den daha iyi ilerliyor.
  Ancak, bu arada, IS'ler ortaya çıktı. Yüksek hızlı T-34-85'ler tarafından geçilirler. Çok düz ve yırtıcı süsen savaşa girer.
  Görünüşe göre tek bir Nazi tankı var ve Alisa Selezneva ona nişan alıyor. Kapsamı kırmanız gerekiyor. Böyle bir mesafeden görev, sarışın bir keskin nişancı gibi bir fenomen için bile neredeyse imkansızdır.
  Alisa Selezneva aniden yarasında bir acı hissetti, biraz yükseldi, hırladı:
  - Bu yüzden hep sorun yaşarız. Acı, davetsiz bir misafir gibi, her zaman yanlış zamanda gelir ama ayrıldığınıza asla pişman olmaz.
  Ama sonra sarışın şansını değiştirdi. Roket silahıyla ateşlenen bir mayın, savaşçıya çok yaklaştı. Yukarı fırladı ve birkaç küçük parça göğsüne ve sağ koluna çarptı. Ve vücut yenilmez kadın keskin nişancıya itaat etmeyi bıraktı.
  Ancak kafa açık kaldı ve savaşçı savaşın gidişatını gözlemleyebildi.
  Nazi tankının mürettebatı iyi hazırlanmış görünüyordu, ilk "otuz dört" neredeyse dört kilometre mesafeden vuruldu. Neredeyse otuz kilogramlık bir mermi tam anlamıyla tareti yırttı.
  Alisa Selezneva fısıldadı:
  - İşte bir yumruk! Ve kapatamıyorum.
  Angelica ateş etti ve iştahla yana tükürdü:
  - Hedef yakın olmasına rağmen yine vurdum!
  Alisa Selezneva şiddetle tavsiye etti:
  - Rahatlayın, çekim yaparken güçlü duygulara ihtiyacınız yok.
  Angelica tekrar ateş etti, gözlerini bir kaplanın kurnaz şaşısıyla kıstı, itiraz etti:
  - Hokeyde güçlü duygulara ihtiyacın var. Ve cinayet davasında da.
  Sovyet tankları maksimum hızda gitmeye çalıştı, ancak bir rocade'de 30 kilometreden daha hızlı hızlanamazsınız. Ve Farenin geliştirilmiş bir modifikasyonu olan Alman tankı hareketsiz duruyor ve sollamak için ateş ediyor.
  İkinci silahı da zayıf değil 75 - "Panter" den milimetre Evet, etkileyici, önceki süper ağır makinelerde daha kısa namlu uzunluğu vardı. Alet bu şekilde çalıştı. T-34-85 oldukça zayıf bir gövdeye sahip, sadece 45 milimetre kalınlığında. Bu nedenle, namlu uzunluğu 70 olan bir silah, uzun bir mesafeden delme yeteneğine sahiptir.
  İşte otuz dört, bir vuruş almış, ataletle biraz daha sürdü ve durdu. Ondan sonra, pipo çalan bir fakirin yılanı gibi, şakacı bir şekilde duman çıktı.
  Ve 128 mm'lik top daha ağır ve dolayısıyla değerli IS-2'ye geçti. Vurulduğunda, bu kadar büyük makineler bile kuleyi döndürdü ve deldi.
  Sovyet tankları hareket halindeyken ateş ederek karşılık vermeye çalıştı. Vurma şansı düşüktü, ama yine de bir sürü araba var, en azından biri ve evet, alacaksın. Bu da Fritz demektir.
  Geliştirilmiş Fare, mermiler çarpsa bile, kalın zırhtan güvenle sekti. Ama canavar kancaya takılabilirse, bu sadece bir titremeye neden oldu.
  Alisa Selezneva gözyaşlarına boğuldu, kokpitte oturan Nazi hasta bir keskin nişancıydı. Verne, her iki Alman topçu da en iyilerin en iyileri arasındaydı. Düşmanı o kadar kendinden emin bir şekilde söndürdüler ki, birkaç IS, düşmanı statik bir konumdan vurmaya çalışarak bile durdu.
  Angelica, sakinleşmek yerine, aksine giderek daha gergin hale geldi. Savaşçının kıçı seğirdi ve mermiler çoğu zaman bodur gövdeyi bile geçti.
  Kızıl saçlı fısıldadı:
  - Neredesin Muzaffer George ve cennetin kraliçesi Mary nerede. Evet, sonunda, haklı bir nedene yardım et.
  Arkashka yerinden fırladı:
  - Sonuçta, Almanların kayışlarında şöyle yazıyor: "Tanrı bizimle." Ve hepimiz olmasa da öncüler olarak şu slogana sahibiz: İnsan üzerinde Tanrı yoktur, Tanrı insanın kendisidir!
  Alice bunu onayladı:
  - İyi slogan. Ve ayrıca hayat! Gerçekten de, son şey, Mesih'in ağzından şu sloganı dile getiren Yüce Olan'a zamanında dönmektir: "Sana sağ yanağına vurdular - sola dön." Militan İmparator Konstantin'in Hıristiyanlığı nasıl kabul ettiği bile belli değil.
  Akıllı bir çocuk olan Arkashka Saposhkov, ateşten yanan çıplak topuğunu çimlere ovuşturdu.
  - Dünyada birçok şey mantıksız. Mantık ve basit insan fikirleriyle açıklanamaz. Örneğin, müttefikler Churchill ve Roosevelt neden bize yardım etmeye karar verdiler, örneğin Hitler onlara barış ve hatta SSCB'ye karşı bir koalisyon savaşı teklif etti. Ancak faşizmin sırtı kırıldıktan sonra sıranın Batı sermayesinin şişman sırtının geleceği açık olmasına rağmen, sınıf düşmanına yardım etmeye karar verdiler.
  Angelica kovuldu, lanetlendi:
  - Nasıl olacak. Bu düzleştirilmiş olanın sadece "Faresi" çarpılmalıdır.
  Onlar konuşurken, maddi kayıplara uğrayan "otuz dörtlü" savaşın yakın menziline girdi. Mucize bir silah olmayı vaat eden tek bir makine vardı. Ve dedikleri gibi: kişi sahada bir savaşçı değildir. Ve düzleştirilmiş Farenin büyük bir marjla ağır eğimli zırhı, 85 mm'lik toplardan gelen isabetleri tutsa da, ancak çok fazla vuruş olduğunda, deformasyon başlar ve çatlaklar ortaya çıkar.
  Bununla birlikte, Farenin bu geliştirilmiş modifikasyonunda, çimentolu rezervasyon ilkesi ve önceki modellerin aksine, kalın tabakaların geniş bir rasyonel eğim açısı, canavarın hayatta kalmasını artıran çok sayıda sekme sağlar.
  Ama onu büyük mermilerle yağdırıyorlar, Alman tankerlerinin içinde ne hissettiğini hayal edebilirsiniz. Sanki kafanı bir davulun içine sokuyorsun ve onlar da oradaki sürücüyü dövüyorlar. Ancak görünüşe göre topçular sofistike ve zaten ıskalamış olmalarına rağmen ateş etmeye devam ediyorlar. Ve Fare taretinin dönmesi kolay değil, ama ... Tankın kendisi yeterince hızlı dönüyor ve silahlar ateş açısını değiştiriyor.
  Ancak asıl amaç IS-2, mühimmat henüz bitmedi, Fritz daha fazla "kupa" toplamak istiyor.
  IS'ler duruyor ve onlara girmek daha kolay. Ancak genel olarak, Nazi makinesi oldukça etkilidir. Mermilerin vurduğu tank sayısı şimdiden otuzu aştı. Yani, pistlerde yok edilen nesnelerin sayısı için bir kayıt
  Alisa Selezneva sıkıntıyla fısıldıyor:
  - Bu bir dev. Biri birkaç alaya karşı. Ve bazı insanlar Almanların aptal olduğunu düşünüyor.
  Angelica yüksek sesle bağırdı.
  - Ve düşünüyorum!
  Gözleri Timur'un hançeri kadar keskin kalan Alisa Selezneva şunları söyledi:
  - Bu bir "Maus" modifikasyonu "B", ilk başta bunun bir E-100 olduğunu düşündüm, ama hayır. Bu, daha düşük bir siluet ve daha az ağırlığa sahip "Maus" un tam olarak geliştirilmiş modelidir. Belki de Almanlar düzeni hala değiştirdi ve arka silindirleri lider oldu. Rasyonel bir eğim açısında 200 milimetre, ilk seferde sadece 152 milimetrelik bir tanksavar silahını delme şansınız var. Ve bu yakın mesafede.
  Alman mastodonu, köpekler tarafından avlanan bir ayı gibi hırlamaya devam etti. Tırtıl ekranlarında isabetlerden delikler görünmesine rağmen, kimse onu kırmayı başaramadı. "Maus" B, güçlü çok yönlü rezervasyonun tüm avantajlarını gösterdi. Bombardıman yoğunlaşmasına rağmen onu yenmek mümkün değil.
  Angelica, Alman devinin liman tarafı aniden çöktüğünde, lanetleri kökten değiştirmeye devam ediyor. Ve sonra deliğe daha fazla mermi uçar ... Teknolojide görünüşte yenilikçi olan yüksek kaliteli zırh bile birkaç yüz vuruşa dayanamadı.
  Maus imha edildi ve otuz dokuz Sovyet tankı vuruldu, on dokuzu kurtarma olasılığı olmadan imha edildi.
  Angelica dedi ki:
  - Tanrı kustu ... Öyleyse bize tuzak kurun!
  Alisa Selezneva ağzından kaçırdı:
  - Ve kırka ulaşmadı ...
  Ve sanki jinxed gibi, merminin sekiyor gibi göründüğü T-34-85 aniden patladı! Kule bile yırtılmış ve bir kasırga tarafından elli metre taşınmıştır.
  Angelica küfür etti.
  - Kırk - bir, ne yazık ki bir! Ah! Bu hizalama ... Lanet makine, birçoğumuzu öldürdü, ama bir düzine olsaydı ...
  Alisa Selezneva umudunu dile getirdi:
  - Az kaldı... Ve bu un bitecek, bir zafer olacak ve bitiş çizgisine sürprizler gelecek. - Kız ağladı. "Ama kollarımı veya bacaklarımı hareket ettiremiyorum.
  Angelica aniden bir şey hatırladı:
  - Ve Sibirya'nın hızlı iyileşme yöntemini biliyorum. Biraz sabırlı olun ve bilirsiniz, kalkın!
  Ve kızıl saçlı kadın, arkadaşına yoğun bir şekilde masaj yapmaya ve ovmaya başladı. Yeniden uzayan tırnakları güvenle topuklarına, ayak parmaklarının arasına masaj yaptı, sonra ayak bileklerinin üzerinden geçti. Alisa Selezneva gülümseyerek karşılık verdi:
  - Beni gıdıklıyorsun. Belki daha da enerjik?
  Angelica özenle bir sağlıklı yaşam masajı yaptı. Burada arkaya geçti, tırnakları bile kızın meme uçlarına değdi. Bir anda sertleştiler ve kız derin bir nefes alıp inlemeye başladı.
  Yarım saatlik şehvetli çabalar ve Alisa Selezneva ayağa fırladı ... Kıymıklar yaralardan uçtu ve acı sadece hafif bir kaşıntıya dönüştü. Sarışın kız haykırdı:
  - Vay canına! Kadın okşamasının bu kadar iyileştirici bir etkisi olduğunu düşünmemiştim!
  Angelica gülümsedi.
  - Özellikle erojen bölgeleri doğru etkilemek gerekir. Daha sonra vücut daha hızlı iyileşir ve güç kazanır. Bu arada, muhtemelen şu ifadeyi duymuşsunuzdur - aşk sihirden daha güçlüdür.
  Alisa Selezneva yanıt olarak göz kırptı:
  -Duydum! Ama hala zayıf hissediyorum!
  Angelica derin bir iç çekti.
  - Çok kan kaybetti. Çok fazla... Ama çok fazla, hadi gidelim.
  Birkaç adım sonra Alisa Selezneva çok solgunlaştı ve sendeledi. Angelica, arkadaşını sırtına aldı ve onu taşıdı. Kız kilolu değildi, kızıl saçlı sarışından daha iriydi, ancak dikkate alınması gereken bir şey var, en sonunda ne kadar yorgun oldukları ve Sibirya sertleşmesi başarısız oldu.
  Angelica, arkadaşını sırtında sürükledi, ama koşarak değil, hızlı bir şekilde. Evet, bir zamanlar Zoya Kosmodemyanskaya'nın yerindeydi. Gerçekte olmasa bile, Hypernet'in sanal matrisinde, ancak bu tamamen algılanamaz bir farktır. Ve Aralık ayında don daha sertti. Ancak Moskovalı ve Sibiryalı bir kadını dayanıklılık, soğuğa dayanıklılık açısından karşılaştırabilir misiniz? Evet, baban süpermen veya süpermen'den bir çocuk yapmak istese bile.
  Alman hafif makineli tüfeklerindeki yağ dondu ve ona yönelik ateş edemediler. Ve çıplak ayaklar hafiftir, kar yığınlarında bile, yalıtım için battaniyelere sarılmış botlar gibi değildir. Böylece, elleri arkasında bağlı olmasına rağmen, kafasında kırılmış bir lamba parçası, oldukça kalın bir ip ile kaçmayı başardı. İlk kez değil, kesmek zorunda kaldım, ip, özellikle savaş esirlerini sürmek için güçlü bir kement gibiydi. Ve sonra soğukta kar yığınları arasında birkaç saat, göğsünde şort ve paçavradan başka hiçbir şeyle neredeyse çırılçıplak. Ve bundan sonra, hapşırsa bile, kaynar suda bir parkadan sonra olduğu gibi sadece bacaklar hafifçe heyecanlandı. Ve sonra birkaç saat sonra incinmeyi bıraktılar ve hatta bir şekilde yalınayak Amazon daha neşeli ve doğaya daha yakın hale geldi.
  Zoya Kosmodemyanskaya, kırk yaşın altındaki bir gece donuyla muhtemelen sabaha kadar hayatta kalamazdı. Ancak Angelica, güçlü bir kar fırtınası ile elli dereceye alışmıştı. Bu, bebeklikten itibaren sertleşme ve insan vücudunun ne kadar güçlü ve sıcaklık streslerine adapte olabileceği anlamına gelir. Bundan sonra kızıl saçlı Sibiryalı kadın bir daha ayakkabılarını giymedi. Ona açıklama yapmalarına rağmen inatçıydı, savaş olduğunda çizmelerinin derisini koruma ihtiyacından bahsediyordu.
  Ne kadar güzel bacakları olduğunu, şarapnel çarptığında bile şekli hiç bozulmadığını ve her şeyin bir köpekten daha iyi iyileştiğini göz önünde bulundurarak, komutanlar istifa ettiler. Alice kendisi onu taklit etmeye çalıştı, ancak uzun süre şiddetli dona dayanamadı - Belaruslu sarışın kız aynı seviyede sertleşmeye sahip değildi.
  Ancak, fantastik keskin nişancı yetenekleri bunu fazlasıyla telafi etti.
  Angelica yürüdü ve düşündü, peki, Alice'e dokunmak neden bu kadar hoş, ama kesinlikle bir erkek toplumunda konuşma ve kalma arzusu yok. Belki bu normal değildir? Alisa Selezneva, terbiyeli davranmasına rağmen, erkeklerden çekinmiyor. Belki de yüksek ahlaktan dolayı.
  Ama Angelica hiçbir zaman Tanrı'ya inanmadı ve ona inanmak istemedi. Gerçekten, insan neden Yüce Allah'a ihtiyaç duyar? Ne İncil ne de Kuran yeryüzünde cennet vaat ediyor. Hepsi sadece ölümden dirilişten sonra. Ama sonuçta, bir kişi ölümden dirilişe ve komünist bilimin gücüne güvenebilir. Burası daha da iyi çünkü komünizm altında Gulag olmayacak, cehennem olmayacak.
  Naziler teslim olmaya başladı... Birçoğu durumlarının umutsuzluğunu anladı. Özellikle mucize silahı kurtarmadığında. Berlin umutsuz bir abluka içinde.
  Kızlar mahkumlarla ilgilenmiyor ve Angelica savaş alanına girmek ve orada savaşmak için daha hızlı hareket etmeye çalışıyor.
  Ama görünüşe göre burada Berlin'e gitmeniz gerekecek ve omuzlarında bir kız arkadaşı ve mühimmat olan yorgun bir kız için yol kolay değil. Ne bir adım, ne bir adım.
  Üstelik Angelica, arkadaşıyla sohbet etmekten kendini alamadı. Ve sadece din hakkında.
  Kızıl saçlı şeytan sordu:
  - Ama ne düşünüyorsunuz, Hıristiyanların ve özellikle Ortodoksların din hakkındaki öğretileri doğru kabul edilebilir mi? Özellikle, Tanrı'nın neden Adem ve Havva'nın düşüşüyle ilgili bir deney başlattığı bile belli değil. Günah O'na bu kadar tiksindirici geliyorsa, neden onu daha tomurcukta çekmedi? Sonuçta, günah kanserinin büyümesine izin vermenin amacı nedir? Ölümcül bir hastalığın gelişmesine izin veren bir doktoru kim makul görebilir ki?
  Alisa Selezneva gülümseyerek dedi ki:
  - Ve sana günahın sadece kanserli bir tümör olduğunu düşündüren nedir? Belki de bu, tam tersine, bir sporcu için koşmaktan daha az olmayan bir kişinin doğal halidir. Ve genel olarak, eğer konuşma Tanrıysa veya daha doğrusu evrenin Yaratıcısıysa, o zaman onu ortaçağ fikirlerinin prizmasından anlamaya değmez. Yüce'nin kişiliği ve karakteri aşamalı olarak kabul edilmelidir!
  Angelica ıslık çaldı.
  Bu nasıl ilerici?
  Alisa Selezneva kolayca açıkladı:
  - Evrenin yaratıcısı, evrene hayat vermiş, belli bir yapı oluşturmuş biri olarak üstün ve ahlaki niteliklere sahip olmalıdır. Ve ilk sorumluluk ve ilerici düşüncede.
  Angelica, bacağını çimden çekerek kabul etti:
  - Bu doğru! Evet, aslında, doğru!
  Alisa Selezneva gülümseyerek devam etti:
  - Ve kim Tanrı için bir adamdır. İncil'i alsanız bile, oğlu kendi çocuğudur. Yani, aslında, bizler, Evrenin En Yüksek ve En Yüce Yaratıcısı olan Tanrı'nın yerli çocuklarıyız!
  Angelica ateşli yelesini salladı.
  - Oldukça mantıklı ve geleneksel kilise görüşlerinden farkı nedir?
  Alisa Selezneva kolayca açıkladı:
  - Ve sorumlu ve bilge bir ebeveynin amacı nedir? Çocukları her zaman kum havuzunda oynasın ve "memeler" istesin diye mi?
  Angelica sinsice güldü:
  - Tabii ki değil! Hiçbir ebeveyn bunu istemez!
  Alisa Selezneva, kan kaybından dolayı biraz durgun olsa da, onaylayarak başını salladı:
  - Bu kadar! Makul ebeveynler, çocuklarının mümkün olduğunca çabuk büyümelerini, bağımsız olmalarını ve tercihen kendilerinden daha akıllı ve güçlü olmalarını isterler. Ve elbette, atalarından daha fazlasını başardılar!
  Angelica burun deliklerinden ıslık çaldı.
  - Aynen öyle! Ne kadar ilginç. Öyleyse, Yüce Allah'ın amacının, insanların kendilerinin de O'nun gibi Kadir-i Mutlak olmaları olduğunu söylemekle ne demek istiyorsunuz?
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Bu kadar! Baba Tanrı'nın amacı, oğullarının ve kızlarının - insanların bağımsızlığını kazanması ve Evrenin Yaratıcısının kendisini aşmasıdır. Nasıl? Belki insanlar kendileri Evrenleri nasıl yaratacaklarını öğrenecekler ve muhtemelen öyle süper güçler kazanacaklar ki, en cüretkar ve sınırsız insan fantezisi bile henüz yaklaşık bir fikre sahip değil.
  Kömürler ve kömürleşmiş çimenler üzerine hafif bronzdan yetenekli bir zanaatkar tarafından yontulmuş, kalın bacaklı yürüyen Angelica, ayaklarında hoş bir sıcaklık hissetti. Ve neşelendi:
  - Evet, insanın hayal gücünün vazgeçtiği şeyi yapması mümkündür. Ancak atalarından kuşkusuz daha gelişmiş olan torunlar arasında, diğer evrenlerin yaratılmasından bile daha havalı bir şeyin olduğu fikri pekala ortaya çıkabilir. Ama söyledikleriniz İncil'e veya Kuran'a aykırı.
  Alisa Selezneva yanıt olarak hafifçe kıkırdadı ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Nasıl denir? Ne de olsa, hem İncil'in hem de Kuran'ın tek gerçek öğretisi hakkında kesin bir anlayış yoktur. Yüzlerce Hristiyan ve onlarca İslam mezhebi, çeşitli akımlar var. İncil ve Kuran'ın çeşitli yorumlarının yanı sıra. Özellikle Sünniler Allah'a dua ederler, Şiiler ise Allah'ın çok kutsal ve ulaşılmaz olduğuna inanırlar ve Yüce Allah'ın yarattığı evrensel akla dua ederler. Bazı Hıristiyanlar Üçlü Birliğe inanır, diğerleri Tanrı'nın Bir olduğuna ve İsa'nın Yaratılış'ın ilk doğan olduğuna inanır. Veya örneğin, Şabat Günü, ruhun ölümsüzlüğü ve diğerleri soruları. Bu arada, İslam'da akımlar var, Kuran'a göre Cumartesi'nin kutsal olduğuna inanıyorlar, Cuma değil ...
  Angelica araya girdi:
  - Doğru! Ve muhtemelen hem Kuran'ın hem de İncil'in Yüce Olanın Vahiyleri olmadığını, ancak O'nun özünü insanlardan koparmayı seçen Yaratıcı hakkında tamamen insan fikirleri olduğunu söylemek istersiniz?
  Alisa Selezneva kararlılıkla itiraz etti:
  - Hayır gerçek değil! Ve Kuran, İncil ve Vedalar ve Buda'nın ve dünyadaki diğer tüm dinlerin öğretileri, Yüce Olan'ın bir vahyidir ve Evrenin Yaratıcısından gelir. Sonuçta, Evrenin Yaratıcısı, insanların seçim özgürlüğüne sahip olmasını istiyor, böylece farklı rekabet eden ideolojiler ve dini hareketler var. Dolayısıyla, mükemmelliği ve Hiperevrimi teşvik eden, ideolojik ve dini cephe de dahil olmak üzere, rekabetçi mücadeledir. Çünkü ilerleme ve gelişme için temel teşvik, çeşitli düzeylerdeki rekabettir. Yani, Yüce Allah insanlara neden farklı ve çoğu zaman çelişkili vahiyler vermiştir? Çünkü gerçek bir anlaşmazlıkta doğdu, böylece herkesin kendi yolunda haklı olduğu seçim özgürlüğü vardı.
  Angelica cevap veren bir gülümsemeyle onayladı:
  - Şey, sen temel bir tılsımsın... Dini bir öğreti almak iyi olur, herkes inançlıyken, herkes Evrenin Yaratıcısındandır ve kimse gücenmez. Ama sonra tamamen mantıklı bir soru ortaya çıkıyor - Yüce çok kibar ve bir insanı seviyor, o zaman neden Dünya'da bu kadar çok kötülük ve acı var?
  Alisa Selezneva kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Evet, çünkü mücadele ve zorlukların üstesinden gelmek, ilerlemenin, hiperevrimin ve insanların gelişiminin temelidir. Sonuçta, maymunu bir sopa almaya iten şey neydi? Muzların çok yüksekte asılı kalması. Ve mamutların neslinin tükenmesi, insanı tarım ve sığır yetiştiriciliği geliştirmeye zorladı. Yeterince hızlı olmayan bacaklar, atları eğitmeye ve ardından bisikletleri, motosikletleri, arabaları icat etmeye teşvik etti. Tıpkı KV ve T-34 tanklarımızın Nazileri "Panther", "Tiger", "Maus" görünümüne ittiği gibi. Çok zayıf ve ağır bir gövde nedeniyle uçamamak da uçakların yaratılması için bir teşvik oldu. Yani, dünyamızda var olan zorluklar hiperevrimi, ilerlemeyi teşvik eder ve nihayetinde bizi Her Şeye Gücü Yetenliğe yaklaştırır.
  Angelica şaşkınlıkla sordu:
  - Acı da ilerlemeyi teşvik eder mi?
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Tabiiki! Belki ıstırabın kendisi bile değil, onlardan kaçınma arzusu. İlk olarak, yağmurdan korunmak için bir şemsiye ve ardından tam iklim kontrolü. Veya örneğin salgın hastalıklar, tıbbın, özellikle aşıların gelişimini teşvik etti. Umarım zamanla, insanlığın ana talihsizliği olan yaşlılığı yenmek mümkün olacaktır. Eski hayalleri gerçekleştirmenin yanı sıra.
  Angelica önerdi:
  - Komünist bilimin gücüyle ölülerin diriltilmesi.
  Alisa Selezneva partnerinin omzuna vurdu:
  - Bu kadar. Ne de olsa İncil burada yazılmıştır, bazıları hayata, bazıları da mahkumiyet dirilişine diriltilecektir. Ancak, birincisi, herkes diriltilecek ve ikincisi, mahkûmiyetin dirilişi cehennemde sonsuz azap değil, gelecekte terbiyeli ve yüce asil insanlar olacak suçluların yeniden eğitilmesidir. Bu arada ve Mesih'in ifadesi; Babamın kendisi kimseyi yargılamaz, ancak tüm yargıyı Oğul'a devretti, bu kolayca yorumlanabilir - Oğul'a değil, Oğullar tarafından - yani, Parlak Geleceğin Yüce Halkına. Böylece Vahiy'de süreklilik gözlemlenir ve her dinde kendi hakikat ve nur zerresi vardır.
  Angelica ekledi:
  - Ve komünizmde de mi?
  Alisa Selezneva kahkahasını güçlükle bastırarak cevap verdi:
  - Ve ilk etapta komünizmde! İşte insanı Antroposentrizm konumuna sokan komünizmdir. Karl Marx, bilimsel ve teknolojik ilerleme olanaklarını hafife almış olabilir. Ama her seferinde kendi fantezileri vardır. Kişi ne kadar güçlüyse, o kadar çok hayal eder!
  Angelica mırıldandı:
  - Şu anda ne hayal ettiğimi biliyor musun?
  Alisa Selezneva meraklandı:
  - Tam olarak ne hakkında?
  Kızıl saçlı savaşçı, Budyonny'yi Perekop'a saldırması için gönderiyormuş gibi hararetle haykırdı:
  - Afiyet olsun!
  Alisa Selezneva daha da büyük bir şevkle kabul etti:
  - Tabii ki! Bu tam olarak istediğimiz şey! Bir fil bile yiyin!
  Angelica durdu ve sırt çantasını salladı. Birkaç Amerikan konservesinin yanı sıra Rus etli domuz yağı, soğan, dört haşlanmış yumurta ve tabii ki zaten bayat ekmek vardı.
  Alisa Selezneva aç bir kurt gibi yemeğinin üzerine atlamamak için kendini güçlükle tutabildi. Angelica da ölçülüydü ve dört yumurtadan üçünü kar beyazı arkadaşına verdi:
  - Daha fazla yiyin - daha hızlı iyileşin.
  Alisa Selezneva testisi geri çekti:
  - Sen büyüksün, daha fazlasına ihtiyacın var!
  Angelica makul bir şekilde itiraz etti:
  "Ne kadar çabuk iyileşirsen, seni o kadar az taşımam gerekecek. Öyleyse devam et güzellik!
  Amerikan konserveleri özel olarak takılan bir anahtarla açıldı. Dönerken bile, bir müzik sesi duyuldu. Etin tadı deniz ve iyot kokusuydu ama balık olmadığı belliydi. Biraz sarımsak ve bezelye ile domuza daha yakın bir şey. Alice önerdi:
  - Muhtemelen bir balina eti. O bir memeli ve domuz gibi şişman. Ama deniz hissedilir.
  Angelica eti yavaşça çiğniyor, cevap verdi:
  - Bu da iyi. Genellikle doğal sığır eti tercih edilse de Amerika'da herkes böyle bir canavara sahip olmayacaktır. Ancak ... Truman muhtemelen mezarında bir kereden fazla ters dönecek ve Roosevelt de ordularımızı sağladığına pişman olacak.
  Alisa Selezneva meydan okurcasına esnedi:
  - Ve neden Amerika Birleşik Devletleri ile kesinlikle savaşta olacağımızı düşünüyorsunuz?
  Angelica, parmağını gür dudaklarına götürdü:
  - Bu çok mümkün. Bir inde iki kuş geçinemez.
  Alisa Selezneva düzeltti:
  - Kuşlar inlerde yaşamaz. İnlerde ayılar. Rusya bir ayı olmasına rağmen ve Amerika ...
  Angelica kıkırdadı ve dedi ki:
  - Boz! Kim yüksek sesle hırlıyor!
  Alisa Selezneva kahkahayı patlattı:
  - Benim küçük boz ayım... Ama cidden, ABD'yi denizaşırı ülkelerden almak çok zor olacak. Büyük bir nüfusa ve birçok tanka sahipler. Kartalı bu şekilde kıramazsın.
  Angelica ürkütücü ama sevimli kurt dişlerini gösterdi.
  - Merak etme, kıracağız! Bu zırh güçlü olsa da, ısırmak isteyen biri için. Ama bana baskı yapan bir şey var, tüfekle avlanmak istiyorum...
  Alisa Selezneva sözünü kesti:
  - Belki vatansever bir şarkı söyleriz. Ve kendi kompozisyonum. Ve sonra sanki savaş artık bitiş çizgisinde değilmiş gibi bir şekilde üzülüyoruz.
  Angelica birkaç kez öksürdü, boğazını temizlemeye çalıştı ve birkaç kez gözlerini kırptı, ellerini çaresizce açtı:
  - Bilmiyorum sarışın ... Nedense bir şey düşünemiyorum. Burada çok akıllısın, kendin tahmin et. - Burada kızıl saçlı kadın yana sulu tükürdü. - Ah! Zaten yorgunluktan tamamen uyuşmuş durumdayım. Tahmin etme, sadece yaz.
  Alisa Selezneva da esnedi ve şunları önerdi:
  - Belki birkaç saat sağlıklı uyku?
  Angelica yüzünü buruşturdu.
  - Şimdi uyu! Bu bir ihanet olarak kabul edilir!
  Alisa Selezneva oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Birazcık bile uyuyamazsam, ara sıra bulaşmaya başlayacağım. Bu zaten bir ihanettir, sadece Anavatan ve kendisi yoktur!
  Angelica teslim oldu:
  - Tamam, uyu, sana bir ninni söyleyeceğim ...
  Ateşli Şeytan birkaç kez öksürdü ve Arkashka onun önündeyken şarkı söylemek istedi. Çocuk gür bir sesle neşeli bir melodi çalmaya başladı;
  Seni koruyacağız sevgili toprağım,
  Sovyet askeri, utanmaya katlanmayın!
  Rusya'nın askeri savaşlarda yenilmez,
  Zalim, Reich hakkında kararını açıkladı!
  
  Genç konseyler ülkesi çiçek açar,
  Bir kuş, kırmızı bir renkle dünyanın üzerinde uçuyor!
  sen benim canım vatanımsın
  Ölümüne savaşman için hazırım!
  
  Ve dövüşçü, yüksek bir hedeften ilham alır,
  Bir el bombası kaldırdı ve tanka gitti!
  Bir başkası haykırdı - Korkuyu kabul etmiyorum,
  Jet, gökyüzü uçağını kesti!
  
  Bir zamanlar basit çocuklardık,
  Zümrüt çimenlerin arasında yalın ayak koştular!
  Şimdi dünya sallanıyor
  Ve gökyüzü bir dökme demir pusuyla kaplıydı!
  
  Dövüşten önce oturuyoruz - genç bir çift,
  Çelik sürüsüyle savaşmalıyız!
  Yiğitliğimizin kaybolmaması için dua ediyorum,
  Utanmamak için, aptallık-kurgu!
  
  Kazanacağız, kesin olarak biliyorum
  Geniş çayırlarda bir şarkıyla yürüyeceğiz!
  Blossom, sonsuza kadar dolu ol, beyaz kenar,
  Asil yavrular yetiştirmek için!
  
  Onlar için zordu, donuyor ve açlıktan ölüyorlardı,
  Ve eşler mezarın başında ağlıyorlardı!
  Ama komünizm kutsal mesafeler açtı,
  Rusya Ana'ya yol gösterdi!
  . BÖLÜM 18
  Alice, Arkasha ve Pashka zindanda çürürken, ele geçirilen Fuhrer yine çılgın bir tiran gibi davrandı. Ve saldırganlığa maruz kalan Sovyetler Birliği çok sıkıydı.
   Hitler, Alman birliklerinin Dinyeper'a ilerlemesi vesilesiyle başka bir seks partisi düzenledi. Naziler bir sonraki pikniklerini, doğanın koynunda, özel olarak açık bir kampta kutlamaya karar verdiler.
  Hitler masaya atladı ve bir konuşma yapmaya başladı:
  - Kanatlı atlar gibi, uçaklarım Sovyet ordularını keserek koştu. Büyük Almanya Kızılları eziyor ve mağlup ediyor, zayıflamış Slavları eziyoruz. Zaferin yakınlığı, dünyanın en cesur askerlerinin her gün ve her saat gösterdiği başarılara ilham veriyor! Ruslar kaçıyor, ekipmanlarını ve yaralıları bırakıyor, yüz binlerce Moskovalı teslim oluyor! Ordumuz daha önce hiç bu kadar hızlı ilerlememişti! Bin yaşındaki en büyük Reich zaferi bekliyor! Helal Almanya! Komünistleri çöpe atalım!
  Bir duraklama var...
  Sessizliği Göring bozdu:
  - Haydi hepimiz en büyük Führer'e içelim!
  Maiyet bir ağızdan havladı:
  - Zin Heil!
  Hitler'in cevabı:
  - Genel olarak, doğu cephesinde, büyük Almanya'nın havacılığı harika işler yapıyor! Sovyet uçaklarının çoğu bastırıldı! Bu, yardımcım Goering'in meziyetidir. Pilotlara bir dönüş kadehi öneriyorum.
  Naziler hep bir ağızdan havladı ve şampanya içti. Hitler'in kendisi kuşburnu tentürü içti. Dıştan, Führer neşeli görünüyordu, sadece Nazi'nin genç bir boğa gibi hissettiği testosteron enjekte edildi.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Evet, Sovyet birliklerinin direnci zayıflıyor! Moskova'nın önünde yürüyebilecek durumdayız.
  Hitler başını salladı.
  - Evet iyi! Kremlin'in fotoğraflarına baktım! Almanya'ya yakışır görkemli bir kaledir. Moskova'nın merkezini büyük bir göle çevirme konusundaki fikrimi değiştirdim. Dört buçuk metrelik devasa bir demiryolu inşa edeceğiz ve Moskova'nın kendisini yeniden inşa edip Almanlarla dolduracağız. Adını değiştirmeni öneririm! Özellikle Birliğin kulağa nasıl geldiği... Führer durakladı.
  Goering bitirdi:
  - Birlik-Hitler!
  Führer ayağa fırladı:
  - Doğru şekilde! Birlik Hitler! Doğu Almanya'nın başkenti. Rus köleleri için Mekke olacak yer!
  Takım çığlık attı:
  - Selam Hitler!
  Führer şunları önerdi:
  - Nüfusla yapılacak şey bu! Onu beslemek çok pahalı, herkes vurulursa cesetler çürümeye başlayacak ve salgın başlayacak!
  Himmler şunları önerdi:
  - Tüm Moskovalıları diri diri yakacağız! Özel fırın ve hangarlarda!
  Hitler'e sordu:
  - Portatif sobalarınız var mı?
  Himmler kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Moskova yakınlarındaki bazı evleri ve barakaları yakmak için uyarlamak mümkündür. Bu kötü bir fikir değil. Sonra piç Rusları ateşe vermek için kükürt ve güherçile ekleyeceğiz!
  Hitler başını salladı.
  - Rusça kelimesini duyduğumda elim tabancaya uzanıyor! Bu durumda sefil kölelere dönüştürülmeleri ve tamamen sınıflarından arındırılması gereken millettir. Reichsfuehrer'a başka ne sunmak istersiniz?
  Himmler yanıtladı:
  - Yahudiler için kamplarda bir yenilik getirdim. Yahudi kendini assın diye ip, çivi ve sandalye veriyorlar!
  Hitler güldü:
  - Doğru şekilde! Ama sıvı reddederse?
  Himmler sinsice güldü.
  - Bu durumda, gün boyunca yavaş yavaş asit içinde eriteceğiz, yavaş yavaş tüm vücudu çözeltiye daldıracağız!
  Hitler güldü.
  - Ne mantıklı! Sanayide çok gerekli olan asidi üzerlerinde taciz etmek pahalı olmasa da.
  Himmler yanıtladı:
  - Eşsiz özelliklerinden dolayı endüstride kullanılması daha iyi olan çözünmüş insan organikleri içeren asit.
  Hitler başını salladı.
  - Bu doğru! Ve insan yağından sabun pişirmeye çalışmadılar. Pratikti!
  Himmler yanıtladı:
  - Ellerini yıkadığın şey, harika olan, sadece insan yağındandı. Ve sizin için Aryanlara benzer genç kız ve erkeklerin yağlarını seçtik. İnek ile bir fark var mı?
  Hitler'in cevabı:
  - Kocaman! Böyle yıkanmak çok güzel! Ve ellerin derisi yumuşar. Eva Braun'a doğal insan derisinden eldiven verdim, bu arada çok beğendi.
  Himmler pembe bir bardak servis etti:
  - Bir içkiye ne dersin!
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Şarap?
  Himmler küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Ne tür şarap? Saf kan!
  Hitler'e sordu:
  - Umarım Yahudiler değildir!
  Himmler yanıtladı:
  - Führer'e Yahudilerin kanını sunmak kabalıktır! Bunlar, Hitler Gençliği'nin kanlarını akıtan en iyi atletleridir. Soğumadan iç!
  - Oğlanlar kaç yaşında? diye sordu Hitler.
  - On dört!
  Faşist sevindi:
  - Yani kanları testosteron ve diğer hormonlarla dolu.
  Himmler doğruladı:
  - Ve camın kendisi sağlam bir yakut parçasından oyulmuştur!
  Hitler komikti:
  - Yakut bir kan taşıdır ve kan kırmızıya döner!
  Göring ekledi:
  - Kırmızı gamalı haç boşuna değil!
  Hitler sözünü kesti:
  - Moron! Gamalı haç siyah, bayrağımız kırmızı! Herman'ın pek bir şey anlamadığını görüyorum!
  Führer köpüren sıvıyı çabucak içti ve hatta damlaları yaladı:
  - Vay canına, iyi! Führer hakkında başka ne söylemek istersiniz?
  Himmler şunları söyledi:
  - Sen tüm zamanların ve halkların en büyük hükümdarısın!
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Stalin'i taklit edin!
  Üçüncü Reich'ın baş cellatı guruldadı:
  - Seni en çok taklit eden Stalin!
  Hitler, garip bir şekilde tatmin oldu:
  - Evet, Stalin en büyük intihalcidir. Bayrağın kırmızı rengini bizden ve 7 Kasım kutlamalarının yanı sıra 1 Mayıs'ı da benimsedi. Marksizm, Yahudi Masonlar tarafından yozlaştırılan Nasyonal Sosyalizmdir! Yani sonuçta!
  Asker hep bir ağızdan bağırdı:
  - Selam Hitler!
  Adolf yanıtladı:
  - İyi ama yeterli değil! Şimdi asil bir gösteri görmek istiyorum. Bir göz atalım ve atlayalım.
  Bormann yanıtladı:
  - Bir futbol maçının skoru gibi!
  Hitler esnedi.
  - Futbola kayıtsızım!
  Bormann yanıtladı:
  - Ne tür bir futbol olduğuna bağlı. Bir yandan kılıçlı ve hançerli kızlar, diğer yandan baltalı ve oraklı gençler savaşacak. Aynı zamanda, topu saha boyunca sürmeye devam edecekler. Bir gol atılması durumunda, takım saflarına bir dövüşçü daha alır!
  Hitler gülümsedi:
  - Ne tür bir futbol bana çok yakışıyor! Hadi bir süper tohum yapalım! Belki Goering'i kapıya koyarız.
  Reich Mareşal yanıtladı:
  - Bu durumda tek gol atmak mümkün olmayacak! Bütün kapıları leşimle kapatacağım!
  Hitler güldü.
  - Ve karnınız bıçakla yırtılacak ve çok daha ince olacaksınız!
  Himmler yanıtladı:
  - Ve bana nasıl oturacaksın, büyük Führer!
  Hitler'in yanıtı:
  - Başka bir yastık bulacağım!
  Bormann sordu:
  - Oyuncuları çalıştırmak mı?
  Hitler'in cevabı:
  - Henüz değil! Yeni favorim Achilia'yı önce savaşta görmek istiyorum! Anladım!
  Bormann yanıtladı:
  - Bunu öngördüm!
  Hitler sevindi:
  - Ve sen Hess'ten çok daha akıllısın.
  Bormann başını salladı.
  - Çerçeve evrimi!
  Hitler'e sordu:
  - Düşman onun için mi seçildi?
  Bormann yanıtladı:
  - Evet, büyük Führer!
  - O zaman bakalım!
  Gladyatörlerin savaştığı yer, bir canavarın yanlışlıkla kaçmaması için özel bir kafes ve zırhlı camla çevriliydi. Kenarlarda makineli tüfekli kuleler vardı. SS askerleri kaşlarını çatarak karşıladı. Bormann üst üste dizilmiş dokuz ekranı işaret etti ve gururla dedi ki:
  - Bu yeni! Genişletilmiş, savaşların en ilginç parçalarını gösterecekler.
  Hitler gülümsedi:
  - Bu harika! Gözyaşlarını ve kavgaları severim, herkes benden ateş gibi korkar! Nasıl fethedilir - kükreyen!
  Führer başka söz bulamayınca bardağın kenarını ısırarak ekledi:
  - Hay hay hay!
  Bormann yanıtladı:
  - Sen harika bir Führersin, harika bir şarkıcısın!
  Hitler umutla sordu:
  - Nero'dan daha mı iyi?
  Bormann nefes nefese yanıtladı:
  - Karşılaştırmayın!
  Hitler kükredi:
  - Ben en güçlüyüm, ben en iyisiyim! Tüm aptallara ve Rus Chukchi'ye ölüm! hav hav hav!
  Çevre alındı:
  - Hay hay hay!
  Hitler köpeği Blondie'ye vurdu:
  - Neden sessiz kaltak?
  Köpek çığlık attı. Hitler ona meyve suyu sıçrattı. Döndü, damlacıkları yaladı. Führer cevap verdi:
  "Bir gün o köpeğin derisini yüzdüreceğim!"
  Bormann'ın önerdiği:
  - Hemen şimdi yapabilir miyiz?
  Hitler itiraz etti:
  - Erken! Henüz onunla alay etmedim! Öyleyse Martin'i geri tut, içgüdülerin! Bu arada, adın Martin.
  Borman yanıtladı:
  Evet Martin!
  - Demek martini seviyorsun!
  Führer yardımcısı eğildi:
  - Sadece tapıyorum!
  Hitler'in önerisi:
  - Bana bir şişe martini!
  Bir yaver Führer'in yanına atladı ve bir şişe uzattı. Hitler, Bormann'ı kafasından bıçakladı. Son andan itibaren geriye atlamaya çalıştı, şişe kulağının üzerinden geçerek omuz askısına çarptı. Hitler küfür etti:
  - Son derece aptalca çıktı, sence de öyle değil mi!
  Borman yanıtladı:
  - Her ne aptallık, daha da aptalca! Bir insan uzun süre aynı zihin seviyesinde kalabilir, ancak hiçbir çaba aptallığı engelleyemez!
  Hitler bağırdı:
  - Akıllı olmak iyidir!
  Borman yanıtladı:
  - Aptal olmaktan iyidir!
  Hitler şunları kaydetti:
  -Çabasız akıl her zaman azalır ama aptallık çabasız büyür! Demek sana benziyor Bormann serseri!
  Yardımcısı Führer şarkı söyledi:
  - Görünüşe göre mokasen değiller ve yaşamalılar! Pazartesileri alır ve iptal ederdik! Yoksa pastırma ile Ruslarla votka içmek daha mı iyi!
  Rosenberg düzeltti:
  - Khokhols domuz yağı ile votka içer! Ve Ruslar soğanlı votka içerler!
  Hitler sözünü kesti:
  - İtalyanlar soğanlı votka içer! Ruslar votka turşulu, Belaruslular ise bulbalı!
  Bormann sordu:
  - Peki Almanlar ne içer?
  Hitler gülerek cevap verdi:
  - Schnapps'li bira! Ama şimdi, zaferden sonra, en azından gerçek Aryanlar için, Üçüncü Reich'ta sigara içmenin yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.
  Rosenberg sordu:
  - Ya Ruslar?
  - Ruslar yapabilir, bırak daha hızlı ölsünler!
  Rosenberg yanıtladı:
  - Görünüşe göre kölelere efendilerden daha fazla özgürlük mü veriyoruz?
  Hitler'in açıklaması:
  - Ustaların her zaman daha fazla sorumluluğu vardır! Ve sorumluluk hakları sınırlar, bu bir aksiyomdur.
  Bormann eğildi.
  - Ne kadar akıllısın Führer!
  Hitler sözünü kesti:
  - Yeter, güzel bir dövüş görmek istiyorum! Ey Achilia, kalbimin yıldızı!
  Bormann mikrofona bağırdı:
  - Başlama!
  Bir korna sesi duyuldu ve siyah saçlı, kaslı bir kız arenaya atladı. Sadece mayo giyiyordu ve ince bir kumaş şeridi dolgun, güçlü göğüslerini kaplıyordu. Bir bölünme yaptı, bir takla çağlayanı yaptı ve elinde bir kılıç ve bir hançer tutarak pitoresk bir pozda dondu! Bormann, Hitler'e sordu:
  - Etkili Mein Fuhrer?
  Hitler'in cevabı:
  - O muhteşem! Ve rakip kim?
  - Şimdi harikaları göreceksin!
  Göring konuştu:
  - En iyi rakibi bir yaban domuzu olurdu, değil mi!
  Hitler güldü:
  - Tabii ki, özellikle senin gibi!
  Karşı taraftan bir yük yükseldi, kafes açıldı ve oradan dışarı fırladı ...
  Dev timsah. Uzunluğu yedi metreden az değildi, güçlü ağzı açıldı.
  Kız, yaratığa yumruğunu salladı. Hitler şunları kaydetti:
  - Çok güçlü rakip!
  Bormann yanıtladı:
  - Hareketlilik açısından, timsahlar bir aslandan önemli ölçüde daha düşüktür ve bir gladyatör savaşında asıl şey hızdır!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Tıpkı boksta olduğu gibi! Doğru olanı yaptın Bormann! Şimdi bir kobra gibi kıvranacak ve kazanacak!
  Bormann patisini kaldırdı.
  - Selam Hitler!
  Führer yüzünü buruşturdu.
  - Yeterli olabilir! Çığlıkların kulaklarımda çınlıyor! Ve şimdi savaşın gidişatını görelim!
  Kız, kahverengi bacaklarını çevirerek şımarık bir dans yaptı. Bunu özel ve güzel bir şekilde yaptı.
  Hitler şarkı söyledi:
  - Cadı, cadı, cadı! Şeytanlık! Ve nereden geldin cadı! Cadı, cadı, cadı! Sen güzel olmalısın ve ben bu güzelliğin tutsağıyım! İşte bir rüya gerçek oldu!
  Borman kabul etti:
  - Herhangi bir erkek böyle bir kadının tutsağı olacak! Führer'imiz kadar cesurlar!
  Hitler öfkeyle şöyle dedi:
  - Bu arada kavga nerede! Başlamıyorlar!
  Bormann mırıldandı:
  - Küçük bir aksama, ereksiyon kaybı!
  Hitler surat astı:
  - Ne dedin?
  Bormann iyileşti:
  - Düzeltme demek istedim! Ah benim büyük Führer'im!
  Hitler sevindi:
  - Ben yüceltilmeyi seviyorum! Sonuçta, Führer'i takdir etmek herkese verilmez! Führer bir kemiktir, ama şarap büyür!
  Maiyeti dalkavuk bir tavırla başını salladı:
  - Evet, büyük Mine Führer!
  Kız atladı ve takla atarak timsahın üzerine atladı. Fazla düşünmeden kılıcıyla gözlerinin arasına sapladı ve hemen geri tepti. Canavar, baştan çıkarıcı, çıplak bacağını yakalamaya çalışarak peşinden koştu.
  Timsah peşinden koştu, açıkça onu geçmeyi planladı. Kız döndü ve uzaklaştı. Timsah açıkça hızdan yoksundu. Hitler ıslık çaldı:
  - Timsah! Seni aptal!
  Führer'i duyuyor gibiydi ve cevap olarak ağzını açarak ciyakladı. Kız kılıcını dişlerinin arasına sıkıştırdı ve bağırdı:
  - Sen bir ejderha değilsin!
  Führer mırıldandı:
  - O çok tatlı bir kız! Bormann değil mi?
  Yardımcısı Führer yanıtladı:
  - Prensip olarak, öyle düşünebilirsiniz! Bir aşk okyanusu ve bir cazibe denizi var! Gerçek Kirke!
  Hitler güldü.
  - Ve neden koca bir aşk okyanusu ve sadece çekicilik denizleri var! Büyük Führer'e cevap vermek zor olan nedir?
  Borman omuz silkti.
  - Aşk çekicilikten daha önemlidir!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Öyle mi düşünüyorsun!
  Bormann açıklamaya başladı:
  - Olağanüstü çekiciliğiniz, Führer'im, bütün bir ulusun sevgisine ilham verdi! Daha doğrusu, birçok ulus. Ne de olsa Japonlar bile size tapıyor, ancak bunun bir Aryan tipi olmadığı konusunda hemfikir olacaksınız.
  Hitler başını salladı.
  - Japonya'nın Uzak Doğu'da henüz ikinci bir cephe açmamasına öfkeliyim. Dünya hakimiyeti iddiasıyla piç Rusya ile hesaplaşmak isteyeceklerini düşündüm!
  Borman yanıtladı:
  - Bunu ben de bekliyordum! Ama Japonlar...
  Hitler sözünü kesti:
  - Dar gözlü makaklar!
  Hitler'in maiyeti güldü:
  - Doğru, fark ettin!
  Bu arada kız hızla hareket etmeye devam etti. Atlayışları giderek daha hareketli hale geldi. Hatta birkaç kez timsahın üzerinden uçup kabuğunu kaşıdı. Kalın derili bir vahşiyi öldürmek inanılmaz derecede zordur. Ve kız sürekli ona vurmaya çalışıyor, aynı noktayı deliyor, hatta bir damla kan akıtıyordu. Aynı zamanda, Achilia açıkça halk için çalıştı.
  - Şey, kertenkele, sana epey baskı yaptım!
  Yaratık karşılık olarak tısladı ve yeniden saldırdı ama sıcakkanlı vücut soğukkanlı olandan daha hızlıydı.
  Kız şarkı söyledi:
  - Dinozorlar bizimle olabilir, Afrika'da değil! Kahvaltı, dinozorlar, dinozorlar için sandviç yiyin!
  Hitler Bormann'a sordu:
  - Ne şarkı söylüyor!
  Bormann yerine Himmler cevap verdi:
  - Dinozorlarla ilgili bir şey!
  Hitler şaşırdı:
  - Bunu nasıl biliyorsun?
  Himmler açıkladı:
  - Özel servislerin başı olarak dudak okumayı öğrendim! Benim için o kadar da zor değil harika!
  Hitler şunları kaydetti:
  - Timsahların dinozorların akrabaları olduğuna ve yaklaşan ay tarafından öldürüldüklerine inanılıyor.
  Borman kabul etti:
  - Çok ilginç teori!
  Hitler itiraz etti:
  - Belki de bu bir teoriden fazlasıdır! Ay, en büyük parçası olarak Phaeton gezegeninin patlamasından sonra tamamen oluşur ve Dünya'ya uçar. Onun arkadaşı ol!
  Himmler yanıtladı:
  - Bir felakete neden olur!
  Hitler başını salladı.
  - Ve neden oldu! Örneğin, dinozorlar neden ortadan kayboldu! En mantıklı açıklama ayın yaklaşmasından kaynaklanmaktadır.
  Bormann ekledi:
  - Ben gök cisimlerinin sadece çekme yeteneğine değil, aynı zamanda itme yeteneğine de sahip olduğumu! Oldukça makul bir hipotez!
  Hitler'in cevabı:
  - Yakında aya uçacağız ve çok şey öğreneceğiz! Brown'a yükleri havasız uzaya fırlatabilecek güçlü bir roket geliştirme görevi verdim! Şık olurdu.
  Bormann, şunları kaydetti:
  - Bu tür gelişmeler, savaşan bir ülke için çok pahalı olan büyük harcamalar gerektiriyor!
  Hitler, Bormann'ın omzuna yumruk attı.
  - Savaş topraktır, toprak altıdır, depodur, köledir! Pek çok Alman'ı el emeğinden kurtardık; işi onlar için zorunlu işçiler yapıyor. Ve bu sadece başlangıç.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Şimdiden laboratuvarlarımızda geleceğin ideal bir kölesini yaratmak için deneyler yapılıyor. Kim ot yer, bir otomat gibi itaatkar olur, ama aynı zamanda lobotomi yapılmış biri kadar aptal olmaz! Ve benzer gelişmeler zaten devam ediyor:
  Hitler şunları kaydetti:
  - Evet, lobotomi iyi bilinen bir operasyondur, ancak ondan sonra bir kişi tamamen aptaldır ve etkili bir köle olamaz ve hatta dahası bir asker! Daha iyi bir şey bulmayı başardın mı?
  Himmler yanıtladı:
  - Bazı teknik zorluklar olsa da! Özellikle bazı bugları beyne sokmaya ve komutları telsizle iletmeye çalıştık ama bunda bazı sorunlar vardı.
  Hitler homurdandı.
  - Evet, sonsuz problemlerin var!
  Himmler yanıtladı:
  - Kendi başına küçük bir radyo böceği çok pahalıdır, askerler altın olur. Lobotomiyi geliştirmek için fikirler vardı. Belki de beynin çeşitli bölgelerine kimyasal bir etki kadar ameliyat bile değil. Zaten bazı başarılar var!
  Hitler canlandı:
  - Ve daha doğrusu?
  Himmler açıklamaya başladı:
  - Haiti'de büyücüler insanları zombiye çevirebilir. Balık ve birkaç bitkinin zehrini karıştırırsanız, beynin kısımlarını kapatır ve kişi bir insan gibi hissetmeyi bırakır. Lobotominin aksine, konuşma, hareket etme yeteneğini korur ve hatta bireysel profesyonel beceriler gösterebilir. Yani aklını kaybettikten sonra profesyonelliğini tamamen kaybetmez, bir tür köpeğe dönüşür. Sen kendin, büyük Führer, köpeklerin tüm akıllarıyla itaatkar olduklarını biliyorsun!
  Hitler başını salladı.
  - Ne ilginç!
  Himmler şöyle devam etti:
  - Halkımız 1937'de Haiti'ye gitti, biraz malzeme topladı. Evet, gerçekten zombiler kurgu değil, varlar ama problemler var. İlk olarak, benzersiz bir zehir üreten balıklar çok nadirdir ve uygun bitki kombinasyonlarını bulmak kolay değildir, bu nedenle zombi üretimini toplu bir akışa sokmak çok zordur!
  Hitler homurdandı.
  - Çok fazla kelime!
  Himmler iyileşti:
  - Sonra beyin için yapay olarak uyuşturucu sentezlemeye karar verdik! Deneyler yapılırken, tam bir başarıdan çok uzak, ancak şimdiden bazı ilerlemeler var!
  Şerp, şunları kaydetti:
  - Jet havacılığının yaratılması daha umut verici olacaktır. Ağır bombardıman uçakları ABD, İngiltere ve Rusya'ya kayıp vermeden büyük saldırılar yapabilir.
  Hitler'in cevabı:
  - Nasılsa yakında Rusya'yı ele geçireceğiz! Bütün fabrikaları, fabrikaları, tarlaları bizim için çalışacak! Ve İngiltere pahasına, Moskova'yı aldığımızda, kendini teslim edecek!
  Speer yanıtladı:
  - Çok kolay değil! İngilizler ve Amerikalılar inatçı. Ayrıca Rusların büyük bir askeri potansiyeli var. Komuta-idari sistemden yararlanarak yeni yedekler oluşturacaklar! Rus birliklerinin sadece bir kısmını yendik ve uzun bir savaşa hazır olmalıyız!
  Führer yüzünü buruşturdu.
  - Moskova altı hafta içinde alınmalı! Bu benim mutlak düzenim! Ve şüphesiz alınacak, yoksa bir numaralı Nazi ben değilim! Ve uzayan bir savaş bizim için felakettir. Bu durumda, Rusların harekete geçmek için zamanları olacak! Ve bir amba'mız olacak! Yoksa istediğin bu mu!
  Speer yanıtladı:
  - Amerika süper güçlü bir silah yaratmak istiyor! Piç Einstein, Roosevelt'i buna ihtiyaç olduğuna ikna etti. Şimdi Amerikalılar aktif olarak gelişiyorlar, en az bir düzine Nobel Ödülü sahibini çektiler. Bu şehirlerimiz için büyük bir tehdit.
  Hitler greyfurt suyundan bir yudum aldı ve şöyle dedi:
  - Atom bombasının yaratılması elbette bizim için büyük bir tehdit! Ama ilk olarak, bombanın hiç patlayıp patlamayacağı bilinmiyor ve ikincisi, Yankee'ler korkak! Onlar, berbat demokrasileri nedeniyle, onu ilk uygulamaya asla cesaret edemeyecekler. Demokrasiye, daha doğrusu demokratik hükümetin zayıflığına inanıyorum! Bir Fuhrerleri var, Roosevelt aptal bir sakat ve etrafı daha da büyük hiçliklerle çevrili. İşte aptal olan aynı Truman! Ve her gün Baptist dua evinin önünde diz çöküyor. Ve diğer türler! İnan bana, Amerika'yı fethedemezsek yakında siyahi bir başkanları olacak!
  Himmler el salladı:
  - Amerika'da asla!
  Hitler itiraz etti:
  - Neden! Ne de olsa gerçek demokrasiye ve çoğunluk yönetimine sahipler. Ve siyahlar çok çabuk ürerler. Onlar sadece siyah fareler! Ve er ya da geç demokratik bir ülkede çoğunluk kazanacak! İnanın bana, ABD'de hala siyah bir başkan olacak. Tabii önce Amerika Birleşik Devletleri'ni fethetmedikçe. Temelde umduğum şey bu. Daha mükemmel olan Nasyonal Sosyalizm sistemimiz hem komünizmi hem de kapitalizmi yenecek!
  Bu arada kız, timsahlara bir dizi darbe indirdi, hatta pençelerini yaraladı. Adil miktarda kan kaybeden canavar yavaşladı. Achilia'nın kendisi terlemeye ve yorulmaya başladı, çikolata vücudu parladı, bu rahatlama daha da keskin görünüyordu. Aniden hareketleri yeniden hızlandı ve kız timsahı tam gözüne sapladı. Canavar ağzıyla ısırdı ama kan kaybından dolayı hızı keskin bir şekilde düştü. Kız çıplak bacağını ağzına bile vurdu:
  - Ne sabunlu kaygan piç!
  Timsah biraz daha süründü, kırık gözünden kan fışkırdı. Kız çıplak ayağını keskin bir taşa dikti ve acı içinde seğirdi:
  - Böylece podlyuga'ya zarar verebilirsiniz!
  Kızın çıplak ayağı kanlı bir iz bıraktı. Canavar hasarlı pençeleriyle ona uzandı.
  Achilia dedi ki:
  - Neden çirkin çirkinlik sürünüyorsun!
  Timsah tembelce ağzını açtı ve kızı yutmaya çalıştı. Bir yaban arısını yakalamaya çalışan bir sümüklü böcek gibiydi. Kız kılıcıyla tekrar dilini kesti.
  Bacaklarını tekmeleyerek takla attı.
  Hitler şunları kaydetti:
  Ama onu yenemez!
  Himmler ekledi:
  - İngiltere bir aslanla değil, bir timsahla en iyi şekilde karşılaştırılır. Baron Munchausen'ın nasıl olduğunu hatırla!
  Hitler canlandı:
  - Evet, çok güzel! Özellikle aya uçuşunu beğendim. Bunu Fransız Jules Verne'den çok daha önce yaptı. Ve çok etkileyici! Aydaki üç ayaklı insanların açıklaması, son derece gelişmiş bir fantezi! Hayır, Jules Verne, Munchausen'a kıyasla sadece acınası bir intihalci.
  Borman'ın önerisi:
  - Evet, kullanılan bir silah bile! Ne kadar ilkel, ancak herhangi bir balist, yolcuları düzleştireceklerini söyleyecektir!
  Hitler başını salladı.
  - Gelecek yıldız gemileri için olacak! Önce ilkel, sonra giderek daha mükemmel. Atom enerjisi uzayın genişlemesinin yolunu açacak. Almanya'nın görkemi için Üçüncü Reich'ın tüm yerleşik dünyaları içermesine izin verecek.
  Bormann başını salladı.
  - Öyle olsun!
  Himmler şunları söyledi:
  - Ve atom enerjisinde, özellikle uzay genişlemesi açısından büyük umutlar var. Bunlar üzerinde çalışacağız, çalışacağız ve tekrar çalışacağız! Ve Führer'e yıldız zaferimiz için söz veriyorum!
  Hitler sevindi:
  - Beni bu konuda desteklemen güzel! Dünyada Hitler'den daha havalı kimse yok ve Almanlar onu sevmeli, sadece bir tane! Ondan sadece bir tane var!
  Von Bock şunları kaydetti:
  - Bazı sorunlar var!
  Hitler nezaketle başını salladı.
  - Konuşmak!
  - İletişim çok gergin! Ve Sovyet demiryollarının Alman demiryollarından farklı bir ölçüsü var. Ciddi tedarik problemlerimiz olacak! dedi Bok.
  Hitler homurdandı.
  - Hakkında düşündüm! Ancak bana öyle geliyor ki, bu, Avrupa'dan Rusya'ya çıkışta tekerlekleri elden geçirerek ayarlanabilir.
  Phot Bock yanıtladı:
  - Doğru, ama ne kadar sürecek! Korkunç düşün Führer'im!
  Hitler'in cevabı:
  - Enerjik davranırsanız ve mahkumların emeğini kullanırsanız, pek değil. Yöneteceğiz! Bu arada şarabını iç. Bugün kibarım ve hepinizin sarhoş olmasına izin veriyorum.
  Asker hep bir ağızdan bağırdı:
  - Selam Hitler! İyi Führer'e şan!
  Göring şunları önerdi:
  - Almanya'nın en yüksek gollerine içelim!
  Hitler sözünü kesti:
  - Her zaman işe yarayacak! Başka bir önerim var!
  Göring sordu:
  - Ne harika!
  Hitler başını salladı.
  - Bir düzine en güzel kız masamızda dans edecek!
  Himmler yanıtladı:
  - En iyinin en iyisini pişirdim!
  Bu arada arenada Achilia sonunda timsahın işini bitirdi. Amfibi canavar sessizdir. Seyirci bunu ağır bir alkışla karşıladı.
  - Bravo! Her şey çok sıkıcı hale geldi! Hitler bağırdı. - Bırakalım futbol takımı manzarayı canlandırsın!
  Himmler kabul etti:
  - Evet! Bu durumda, çok daha fazla insan kanı olacak! ben de bunun için varım! Haydi, Bormann!
  Yardımcısı Führer yanıtladı:
  - Şimdi olacak!
  Hitler havladı:
  - Birkaç ceset varsa, sizi parçalara ayıracağım, iki tankı bağlamanızı emredeceğim ve dağılacaklar!
  Bormann'ın cevabı:
  - Führer tereddüt etmeyin, her şeyi kusursuz yapacağım!
  Führer'in mikrofona mırıldandığını fark ettim. Bir timsahın leşi kancalara takıldı ve etrafı çevrili stadyumun dışına sürüklendi. Onu kestiler ve görünüşe göre aç "öncüleri" beslemek için ateşte kızartmaya başladılar. Yeni, görkemli müzik duyuldu, Hitler Gençliği korosunun şarkı söylemesi duyuldu. Stadyuma iki takım girdi. Önce on beş yaşından büyük olmayan erkekler, sonra on sekiz ile yirmi iki yaş arasındaki kızlar.
  Oğlanlar balta ve palalarla, kızlar da kılıç ve hançerlerle silahlanmıştı. Genel olarak farklı bir ekip. Aynı külot giymişler, kızların göğüsleri çıplak. Top sahaya yuvarlandı. Bormann mikrofona konuştu ve ses hoparlörlerden iletildi.
  - Kuralları açıkla! Herşeyi yapabilirsin. Sadece topu kaleye sokmak için çırpın, parçalayın, yırtın, kesin. Bu durumda, topu atan takım lehine bir oyuncu daha oyundan atılır. O takım, aşağı duyduğunuzda, on ikiden fazla gol kaybeden vurulacak!
  Kız ve erkek sıralarının arasından bir gürültü koptu. Hitler şunları kaydetti:
  - Oldukça adil kurallar!
  Borman kabul etti:
  - Daha adil olmaz! Bu arada, kesin emrim, o keskin nişancı silah zoruyla tutulursa, saha harekete geçirilecektir.
  Korna çaldı ve oyun başladı. İlk başta, genç erkekler ve kadınlar silah kullanmaya pek hevesli değillerdi. Sadece bir yandan diğer yana koşarak topları sürdüler.
  Üst sınıf bir Alman keskin nişancı, kızın saçını bir tutam saç keserek bir uyarı ateşi açtı. O yüz korkuyla büküldü ve çocuğun karnına bıçakla dürttü.
  Hitler mutlu bir şekilde şunları söyledi:
  Pekala, işler ciddileşiyor!
  Bormann ekledi:
  - Şimdi ölüler savaşacak!
  Hitler'in aklına bir fikir geldi:
  - Ölü! Himmler'e söyle, bir hortlaktan zombi yapmak mümkün mü?
  Reichsfuehrer yanıtladı:
  - Henüz bozulmadıysa teorik olarak mümkün! Bu konu hakkında zaten düşüncelerimiz ve orijinal düşüncelerimiz vardı! Ama kendi başıma, nasıl hareket edeceğimi bilmiyorum! Ya da Rusça'da nasıl, bilmiyorum!
  Hitler parmağını Reichführer'in burnuna vurdu:
  - Bu senin için mazeret değil! Genelde beni hayal kırıklığına uğratıyorsun Himmler. Seni polisin başı, imparatorluğun ana SS adamı olarak atadım ve sen sadece biçiyorsun! gitmeyecek!
  Himmler yanıtladı:
  - İnsan beyni hemen ölmez! Bölümlerinin çoğu, özellikle ilkel olanlar, yüksek düzeyde organize olanlardan çok daha yavaş ayrışır. Prensip olarak, büyücüler ölüleri sorguladı ve hatta onları hareket etmeye zorladı. Benzer gelişmeleri biz de gerçekleştirdik, başarılı da olmadık! Ancak seri üretimdeyken gulyabaniler kaydedilemedi!
  Hitler, Himmler'in yüzüne meyve suyu sıçradı:
  - Pratik bir kullanım olana kadar, sözleriniz boş gevezelik! Genel olarak, bazı anlamsız insanlar etrafımı sarıyor. Speer'e Me-810'u seri üretime sokmaya değip değmeyeceğini söyle.
  Speer yanıtladı:
  - Bence hayır!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Neden?
  Üçüncü Reich'ın baş mimarı ve endüstri küratörü cevap verdi:
  - Uçak bitmedi! Kırılacağı için çok fazla kusuru var!
  Hitler Speer'e elini uzattı.
  - Aferin! En az bir kişi bana doğruyu söyledi! Sana Birinci Sınıf Demir Haç nişanı vereceğim.
  Speer yanıtladı:
  - Yapma!
  Hitler rahatsız oldu:
  - Neden?
  - Bunu hak etmedim!
  Hitler havladı:
  "Ayrıca, dürüstlüğünüz ve alçakgönüllülüğünüz daha da büyük ödülleri hak ediyor!" Ona elmaslı bir demir haç ver! Ve sakın itiraz etmeyi düşünme, yoksa seni hidroklorik asitte eritirim!
  Speer eğildi.
  - Büyük Führer aynı fikirde olmak zorunda!
  Bu arada gladyatörlerin savaşı keskin bir şekilde canlandı. Çok daha fazla kan döküldü. İlk başta erkekler yarı çıplak hanımların önünde utandı ve sonra dağıldılar. Katliam başladı. Bir çocuğun karnı kesilerek açıldı ve acı içinde ölüyordu. Başka bir kızın göğsü kesilmişti ve kanıyordu. Genel olarak, bir sermaye tımarhanesi hüküm sürdü. Birkaç çıplak vücut birbirine dolanmıştı ve ne yaptıklarını anlamak imkansızdı. Dişler kullanıldı ve kan döküldü. Palalar lekeliydi, hançerler kanıyordu. Sonunda, çıplak ayağını yaralayan kızlardan biri topu kaydetti. Hemen, SS adamları yardım için bir kız arkadaşı sürdü. Mücadele çok daha canlı hale geldi. Hitler gülümsedi:
  Yine de çıplak kadınlara bakmak güzel! Kıllı erkekler iğrençtir. Dinle Himmler, Üçüncü Reich'ı sadece güzel, ebediyen genç kadınlardan meydana getirmek mümkün mü?
  Reichsfuehrer yanıtladı:
  - Bilimin sınırı yok ve mahkumlar üzerinde deneyler yaparak cinsiyeti değiştirmeyi umuyoruz!
  Hitler umutla sordu:
  - Ve yaşlılığa karşı zafer?
  Himmler yanıtladı:
  - Ayrıca, prensipte mümkün! Aynı testosteron vücudu gençleştirir, ancak bu sadece başlangıç. İnsan materyali üzerinde yapılan deneyler, maymunlar üzerinde yapılan çalışmalardan çok daha büyük bir etki sağlayacaktır!
  Hitler kaşlarını çattı.
  - En azından beni yalnız, eşsiz ve tekrar edilemez, ölümsüz kılmak fena olmazdı!
  Borman yanıtladı:
  - Bütün Avrupa'yı yok edecek olsak da Führer'in ölmesine izin vermeyeceğiz!
  Hitler gülümsedi.
  - Bunun için teşekkür ederim!
  Çocuklar gladyatör savaşında daha aktif hale geldi. Şansları eşitlemek için özellikle kızlardan daha genç seçildiler. Buna ek olarak, Führer kıllı erkek vücutlarını sevmiyordu ve sevimli gençlerin çıplak vücutlarına bakmak onun için çok daha hoştu. Gladyatör seçiminin kriteri de güzellikti. Şimdi bir zamanlar güzel insanlar olan parçalanmış cesetler ortalıkta yatıyor, yaralılar kıvranıyordu.
  Kan, kanı çekti! Kızlar ve erkekler düştü ve düştü, goller atıldı ve gladyatörler tekrar tükendi. Burada oğlan kızın dişlerini kırdı ve intikam için kulağını kesti. Çaresiz bir öfkeyle boğuştular ve birbirlerini kemirmeye başladılar. Hitler bunu çok beğendi:
  - Ve neden daha büyük bir futbol ayarlamıyoruz? Hatta hokey, bu ilginç!
  Borman söz verdi:
  - Üç gün içinde bu yerde hokey olacak! Halkım her şeyi çabucak yapacak!
  Hitler sevindi:
  - Harika, lanet hokeyin tadını çıkar. Evet ve futbol sırasında, yumuşak kız topukluları yakmak için yere kömür serpmek güzel olurdu.
  Borman yanıtladı:
  - Yani hemen şimdi yapabilirsiniz! Toplar çoktan hazırlandı, sadece onları kömürle doldurmak kaldı!
  Hitler havladı:
  - Öyleyse daha hızlı yap!
  Bormann emir vermeye başladı, dedi Himmler:
  - Bu iyi bir şey güç!
  Hitler hemen alarma geçti:
  - Neden bahsediyorsun?
  Himmler açıkladı:
  - Yani, köleleştirilmiş uluslar ve halklar üzerinde güç. Bize üstünlüğümüzü hissetme fırsatı verir. Bu harika bir Führer değil mi?
  Hitler kabul etti:
  - Elbette öyle! Ve bu arada çok şey kazandım ve sen! Ancak, güç nedir - onurlu kölelik!
  Himmler yanıtladı:
  "Bazen bana da öyle geliyor ama yine de onurlu, aşağılanmış değil ve bu çok büyük bir fark!"
  Hitler'in cevabı:
  - Burada garip bir şekilde haklısın! Kölelerin bile benden daha fazla boş zamanı var! Führer şimdi bile eğleniyormuş gibi düşünüyor!
  Bormann bağırdı:
  - Bilge Führer'e şan!
  Hitler elini salladı.
  - Bütün bu övgülerden ne kadar yorulduğumu bir bilseniz! Bazen eleştirel olmak istersiniz.
  Göring konuştu:
  - Ne de olsa o Fuhrer için değil! Yüzünüzde mükemmelliğin kendisini eleştirmenin nasıl mümkün olduğunu bilmiyorum.
  Hitler itiraz etti:
  - Mükemmel insan yoktur! Hayat karmaşık ve çok yönlüdür! Öyle düşünüyorsun Goering, çünkü İngilizlerin Dunkirk'te işini bitirmesine izin vermeyerek hata yaptım.
  Reichsmarschall yanıtladı:
  - Sonuçta yanılmışım, İngilizlere tahliye fırsatı verdim! Sonuçta, havacılığım daha verimli olabilirdi.
  Hitler sevindi:
  - Sen söyledin ve ben yanıldım! Yani Führer'i suçluyorsun. Yani onun hiç de yanılmaz olmadığını düşünüyorsun.
  Himmler kekeledi:
  - Bunu hiç söylemedim!
  Hitler, Reichsmarschall'ın yanağına vurdu:
  - Masaya geç!
  Goering isteksizce tırmanmaya çalıştı, ancak kaydı ve yüzünü incitti, bir yushka aktı:
  - Anne! - Dedi Reichsmarshal.
  Hitler küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Annen seni kurtarmayacak! Siz yavaşsınız, ona yardım edin!
  SS adamları, Goering'i yakaladılar ve onu masaya fırlattılar. Goering uçtu, cam kadehleri kırdı ve tepsileri devirdi. Şişman yüzü yahniye değdi ve Reich Mareşali bağırdı:
  - Oh oh oh! Gözümü oyuyorlar!
  Hitler güldü.
  - İhtiyacın olan şey bu! Peki, neden kızla dans etmiyorsun?
  Mayo giymiş bir düzine ince, kaslı kız masanın üzerinden koştu. Masanın üzerinde zarif çıplak ayaklarıyla zıpladılar ve aynı zamanda Göring'i tekmelemeyi de unutmadılar. Hitler dilini şaklattı.
  - Bu çok iyi! Şu bok böceğini biraz ısıt!
  Himmler şunları önerdi:
  - Daha çok domuz gibi!
  Hitler havladı:
  - Ve hala tavsiye ile tırmanıyorsun! Belki de Goering'le birlikte çiğnenmek istersiniz! O tam bir piç!
  Himmler yanıtladı:
  - Führer'i memnun edecek her şeye hazırım!
  Hitler, Reichsmarschall'ı burnundan tuttu, aşağı çekti ve koklama aparatını ezdi. Sonra bağırdı:
  Direnmeye cüret etme, seni vururum!
  Himmler boynunu gevşetti ve Hitler memnuniyetle onu salataya daldırdı. Aynı zamanda, Führer kıkırdadı:
  - Bu ne kadar havalı çıktı! Sadece yürüyorum!
  Sonra Hitler dikkatini tekrar stadyuma çevirdi. Zaten birkaç düzine ölü ve sakat kalmıştı. Skor on bir on bire ulaştı! Führer memnun oldu:
  - Gerçekten yoğun bir dövüş, kasten hayal bile edemezsin!
  Bormann yanıtladı:
  - Ve en önemlisi dürüst! Çok ustaca iki takım seçtik!
  Hitler'e sordu:
  - Ve bu kim?
  Bormann yanıtladı:
  - Farklı ülkelerden! Burada enternasyonalizmi gösterdik! Ruslar, Polonyalılar, Belçikalılar, Hollandalılar, Fransızlar var...
  Hitler sözünü kesti:
  - Sadece siyahlar yok!
  Borman yanıtladı:
  - Dahası da olacaktır! Programdaki bir sonraki numara sadece siyahlar! Böylece sakin olabilirsin Führer'im!
  Hitler çok sevindi ve açık bir hezeyan yaşadı:
  - Zenciler iyidir! Siyahların öldürülmesine bayılıyorum! Zenciler parazittir - kıçları uyuşturucuyla dolu! Bir zenci maymundan beterdir, insanlar vardır, muz değil!
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Yine de Zencilerin itaati Ruslardan çok daha fazla! Bu büyük Führer inkar edilemez.
  Hitler başını salladı.
  - Aptallık alçakgönüllülüğe daha yakındır! Kötülüğe aklın canlılığı!
  Himmler kabul etti:
  - Tartışacak bir şey yok! Ancak yetimhanelerde Ruslar da dahil olmak üzere en zeki ve en güçlü çocukları seçip onları Alman ailelerine göndermek oldukça mümkün!
  Hitler'in cevabı:
  - Kabul ediyorum! Sadece mutlaka sarı saçlı ve mavi gözlü! Führer'in görkemi için!
  Gladyatörlerin savaşında nihayet bir dönüm noktası oldu, kanayan kız on ikinci golü attı ve sonra kendisi acı içinde büzülerek düştü, çocuk kürek kemiklerinin arasına bir pala sapladı. Tarla, dökülen kanın bolluğundan ve çıplak ayakların kanlı ayak izlerinden kırmızı-kahverengiye döndü. Bormann ciddiyetle duyurdu:
  - Dövüş bitti! Hayatta kalan takıma hayat ve ek erzak veriyoruz.
  SS adamları sahaya fırladı. Oğlanlara ateş açtılar ve çocukları hemen öldürdüler. İçlerinden biri, bir pala fırlatarak bir SS askerini gerçekten yaralamayı başardı. Diğerlerinin hepsi katledildi. Ağır yaralanan kızların da işi bitirildi ve sadece hafif yaralananlar kışlaya geri gönderildi. Böylece ikinci kavga sona erdi. Neredeyse hiç duraklamadan üçüncüsü başladı. Bu kez Bormann aldatmadı, on siyah on beyaza karşı savaştı. Yetişkin erkekler kel tıraş edildi ve yağla bulaştı, kılıç ve kalkanlarla silahlandı. Zencilerin beyaz tüyleri vardı, Avrupalıların mavi. Hitler şunları kaydetti:
  - Ve görünüşe göre ilginç bir kavga ne olacak! Beyazların hiçbir şey yapamayacağını kim söyledi! Bu arada, neden bahis oynamadık? Unuttum ama kimse bana hatırlatmadı!
  Bormann'ın kafası karışmıştı:
  - Savaşın sonucu hileli değildi ve Führer'i rahatsız etmek istemedim! Bu nedenle, size hatırlatmadım, sizi yönlendirdiler ...
  Hitler şişeyi kaptı ve tüm gücüyle vahşi bir çığlıkla kükreyerek Bormann'ın kafasına vurdu:
  - Ve bu sığır beni aldatıyor!
  Bu sırada korna çaldı ve gladyatörler, beyaz ve siyah çarpıştı! Sanki dünya dönüyordu!
  . BÖLÜM #19
  Alisa Selezneva uykuya dalacağı geceyi güçlükle bekledi. Ve bir rüyada gerçekten parlak, ilginç ve kahramanca bir şey görmek. Üstelik buradaki rüyalar gerçeğe çok benzer ve gerçeklikten ayırt edilemez.
  Vücudun yüzde yüz varlığına ve maksimum gerçekçiliğe sahip matris türü.
  Ve rüyalar çok güzel.
  Cesur savaşçılar, Kızıl Ordu tarafından saldırıya uğrayan Berlin'in eteklerine çoktan ulaştılar. Modern tahkimatlarla güçlendirilmiş eski kalelerden biri hala sıkı bir şekilde savaşıyordu, Sovyet birlikleri kale şehrine daha derinden girmeye çalışıyordu.
  Ve duman gitgide daha vahşileşiyor gibiydi...
  Alisa Selezneva yaralarından biraz kurtuldu ama çok hızlı koşmadı, bacaklarında hala güçsüzlük vardı. Sadece radyo, Sovyet ve Amerikan birliklerinin Elbe'de buluştuğunu bildirdi. Askerler arasında kardeşlik vardı.
  Savaş, acımasız, ürpertici, zaten bitiş çizgisindeydi. Ama yakın, çok yakın son güç verdi, güç doğurdu.
  Kızlar kırık çatıya tırmandı ve oradan kaleyi aramaya başladı.
  Duvarlar, ortaçağ inşaatçılarının tüm titizliğiyle yapılmış, canavar gibiydi.
  Birçok uçaksavar silahı, makineli tüfek ve havan topu vardı. Hatta bir şekilde, daha ince zırhlı yanlarda ve kıçta betonarme levhalarla kaplı Jagdtiger'lara rastladı.
  Gökyüzünde inatçı Il'ler görünse de yaklaşmak kolay değil. Görünüşe göre ağır zırhlı sığınaklar almaya çalıştılar.
  Alisa Selezneva şunları kaydetti:
  - Bu kale duvarlarla çevrili, seni piç!
  Angelica alay etti:
  - Doğru, sıkışmış! Ama bizim için çok daha kötü.
  Alisa Selezneva şunları önerdi:
  - Belki merkeze daha yakın. Orada çok daha fazla hedef bulacağız.
  Angelica, çıplak bacaklarını kulağının arkasına zarif bir şekilde yere serilmiş parmaklarıyla çok ustaca kaşıdı:
  "Önce Jagdtiger'ların optik aletlerini kırın, sonra merkeze geçeceğiz ve büyük bir av olacak!"
  Bir zamanlar kar beyazı bir güvercin, yanmaktan siyaha döndü ve kuzguna benziyordu. Ve gökyüzünde, kurumun içinden ürkek yıldız közleri ortaya çıktı. İşte dünya, en iyisi olmadan ... En iyisi ne olsa da?
  Alisa Selezneva şunları kaydetti:
  - Dünyadaki en iyi şey, asla söyleyememenizdir - daha kötüsü olamaz!
  Angelica, Arbakan'dan bir kuyruk olarak şunu ekledi:
  - Dünyada kötü olan şey, tam savaşta ve zaferden sonra daha iyi olmuyor!
  Yanlarına atlayan çocuk Maksimka bağırdı:
  - Neden bahsediyorsun. Düşman zaten tanklarımızı kesiyor!
  Gerçekten de, uzun ve kalın bir namlunun havalandırma deliklerinden kümülatif mermiler düştü. Dört Jagdtiger vardı, üçü uzun mesafeden kaçırıldı ve dördüncüsü hızlanan T-34-85'e sol tırtıldan çarptı. Otuz kilogramlık bir merminin ezici darbesinden, silindirler ve paletler yırtıldı ve arabanın kendisi neredeyse devrildi.
  Angelica yüksek sesle ıslık çaldı.
  - Bu bir tükürük. Optiklerine bakabilir misin?
  Alisa Selezneva pek kendinden emin bir tavırla şunları söyledi:
  - Parmaklarda güçsüzlük, eller titriyor... Emin değilim.
  Angelica küçümseyerek homurdandı.
  - Ama sen hala bir Sovyet adamısın! Rus halkının neler yapabileceğini biliyor musunuz?
  Alisa Selezneva canı sıkkın bir şekilde tüfeğin dipçiğiyle çenesine vurdu:
  Aptallık dışında her şey!
  Kar beyazı savaşçı sağ gözünü kıstı ve nişan almaya başladı. Jagdtiger'ların tehditkar bir görünümü vardı - özellikle ön zırhı, silahın maskesi, ona bir domuzun burnuna benziyordu. Ama biraz daha yüksek telemetre ve periskop tüpü. Onu dikmen gereken yer orası!
  Alisa Selezneva konsantre olmaya çalışıyor... Bir mermiyi evlenebilir bir kız gibi hayal edin. Ve neredeyse bir kilometre uzaklıktaki nişanlısı optik bir manzara. Ve çerçevelenmesi gerekiyor ...
  Jagdtiger'lar yine tükürüyor, T-34-85'lerden biri kuleyi isabetli bir vuruşla deviriyor... Ve şasiye sahip gövde ataletle ilerliyor. Fazmogori!
  Alisa Selezneva fısıldıyor:
  - Pekala, Tanrı'nın Annesi ve George, Gehenna'nın reçinesini yudumlamana yardım et! - Kız tetiğe hafifçe basar.
  Angelica kaba bir tavırla arkadaşını yere oturtur ve omzunu çekiştirir:
  - Neden bahsediyorsun. Meryem Ana'yı reçine ile içmek ister misiniz?
  Alisa Selezneva, bir demirci eli kadar güçlü, nasırlı elini fırlattı ve şöyle dedi:
  - Karnı yarık olan hamile kadınları ve göbek bağından asılan bebekleri böyle hatırlıyorum, o zaman tüm azizleri istiyorum ... Kendiniz düşünün, eğer böyle bir kaosa izin veriyorlarsa, o zaman ne azizler!
  Angelica poposuyla burnunun köprüsünü kaşıdı ve homurdandı - "kötü bir alâmet":
  - Evet, bunu uzun zamandır biliyordum. Okulda bile bize neden Tanrı'nın olmadığını açıkladılar - eğer Tanrı böyle bir cehennem dünyasına izin veriyorsa, o zaman nasıl bir Tanrı'dır?
  Alisa Selezneva karşılık olarak kıkırdadı, sağ elinin işaret parmağı haince inledi. Kız donup kaldı ve at düşüncelerini bir araya getirmeye çalıştı. Çekime odaklanın. Ama düşünceler bir yere gitti ve hatta dibe bile gitti ...
  Alisa Selezneva makul bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve savaşsız boş zamanımız nedir? Gerçekten sıkıcı! İnsanları robot olarak mı düşünüyorsunuz? Ve biz Yüce Allah'ın cıvıl cıvıl ve neşeli çocuklarıyız...
  - Ve kötü değil! - Angelica. - Neden ateş etmiyorsun?
  Alisa Selezneva aptalca gözlerini kırptı:
  - Parmak grevde ... Özleyebilirim ...
  Angelica burada şarkı söylüyor:
  - İlk defa kaçırdım, ikinci defa pişman oldum ve üçüncü defa kaçırdım, amcanın söylediği şarkı!
  Alisa Selezneva şarkıya şöyle devam etti:
  - Müzik çalıyor, davullar çalıyor - nöbetçi Fritz mezarlığa götürülüyor!
  Jagdtiger'ların tükürmesinin etkisi değişkendi, ancak vurulduğunda her şeyi arka arkaya yıktılar. T-34-85, hedefleri düşünmeden hareket halindeyken ateş etti ve vurdu. Ancak, deneyin, böyle bir dev deneyin. Tek kelime - Nazi fakyu!
  IS-2 zaten "otelini" aldı, kule bükülmüş ...
  Alisa Selezneva tetiği çekmeye çalışıyor ama parmağını bükmek istemiyor. Üstelik şişmiş ve kız çok aptal.
  Ama burada, her zaman olduğu gibi, kız arkadaşını zor zamanlarda desteklemek isteyen Arkashka Sapozhnikov, çok yüksek sesle şarkı söylemeye başladı:
  Masal dünyası kötü olabilir
  Sonuçta, sihir de iki yüzlüdür!
  Her şey iyi gibi görünüyor genç
  Gerçeği istiyorum; şerefiyle yaşa!
  
  Ama bir yerlerde bir trol bir ağ örüyor,
  Kötü bir gulyabani tuzaklar kuruyor!
  uzun bir yürüyüşe çıkıyoruz
  Oyuncak değil, test edilmemizi bekliyorlar!
  
  Belki yosun çok dikenlidir,
  Tuzak yerine nilüfer!
  Bulutlardan kan ağlayan gözyaşları,
  Bıçaklardan oluşan bir ay yerine bir korsan parlıyor!
  
  Ama arkadaşım hafif bir elf,
  Bir arkadaşın bukleleri altınla parlıyor!
  Peri dedi ki - çocuk sürüklenmez,
  Ve ihale ellerini uzattı!
  
  Dal elf dostum kılıç dersi,
  Lunge, ribaund, değişken pozlar!
  Kötülükteki hayatın gövdesi küçülmesin diye,
  Büyücüye iki gül veriyorsun!
  
  Cüce demirci bir kılıç dövdü,
  Bana bir sırıtışla gülümseyerek anlatıyor;
  Savaşta şanlı bir son mu istiyorsun,
  Fiziksel kültürle hararetle arkadaş olmak gerekir!
  
  Eğitimde birleştirilmiş kırk akış,
  Ve sonunda şam çeliği bana itaat etti!
  Düğüm ağacından ilk sen kestin,
  O zaman asil bir savaşçı olacaksın!
  
  İşte savaş geliyor; elflerle
  Troller ve hortlaklar onlarla birlikte kükrer!
  Ama benim için ordu bir ailedir,
  Ve kavgada büzülme arzusu yoktur!
  
  Hareketleri hatırlıyorum, bıçağın hamlesini,
  Kötü gulyabani kıpkırmızı ile boğuldu!
  Yaratıklara güçlü bir bıçak verdik,
  Temiz ve yeni bir dünya kuracağız!
  Çocuk şarkı söyledi ve Alisa Selezneva taktik değiştirdi ve keskin nişancı tüfeğinin köpeğine çıplak bacağının orta, uzun parmağını yapıştırdı... Böylece en yeni atış yöntemi açıldı.
  Jagdtiger'lar çabucak kör oldular ve ardından kapaklardan biri açıldı, sağ gözünün üzerinde siyah bir yama bulunan tıraşlı bir kafa dışarı fırladı.
  Angelica, ateş etmesini önlemek için arkadaşlarını mekanik olarak bacağından itti ve kendini ateşledi ... Ama öfkenin zayıf bir yardımcı olduğu ortaya çıktı, mermi, kendinden tahrikli devasa silahların kalın kapağının üzerinden sekti. Nazi soğukkanlılıkla emretti ve silah tekrar ateşlendi ve ... Otuz dört kişi daha taretini kaybetti, gövdenin üzerinde gururla dışarı çıktı.
  Alisa Selezneva başarısız bir şekilde, kavrulmuş kuyruğu olan bir panter gibi, faul arkadaşını bir tekme ile tekmelemeye çalıştı. Böylece saldırısını açıkça belirlenmiş bir blokla savuşturdu:
  - Neden beyazsın?
  - Ne yapıyorsun? - Alisa Selezneva safir gözlerinden yıldırım fırlattı. - Ortak bir dava için, tüm ilerici insanlığın kurtuluşu ve mutluluğu uğruna savaşıyoruz ve ateşli şeytan, arkadaşını kıskanıyor, onun Nazileri daha fazla yok etmesi ve itmesi.
  Angelica utandı ve hemen buldu:
  - Bacaklarından bir sivrisinek düşürdüm. Zaten çok fazla kan kaybettin ve o hala piçi emiyor!
  Alisa Selezneva, arkadaşını gizli bir alayla düzeltti:
  - Sivrisinek piç değil, o bir eklembacaklı cahil!
  Angelica, yanıt olarak dilini kar beyazı meleğine gösterdi - şarkı söyledi:
  - İlim veririm, ümidiyle... Bir cahile yüksek lisans derecesi verilir!
  Arkashka arkadaşlarının sözünü kesti ve hatta yüzüne kırmızı bir tokat attı, görünüşe göre çocuktan onu affettiği kadar küstahlık beklemiyordu:
  - Evet, pazardaki kadınlar gibi ateş ediyor ve rant yapıyorsun!
  Angelica cevap vermeye çalıştı ama genç izci de bir yılan avcısının tepkisini çekti ve geri sıçradı. Ancak ateşli şeytan açıkça affetmek istemedi ve hemen peşinden koştu. Çocuk, diz boyu pantolonlu, çıplak ayaklı, bronzlaşmış, tümseklerin üzerinden atladı. Angelica onun arkasında.
  Alisa Selezneva atış poligonuna geçti. Peki ya savaşçısının ayak parmaklarını bir alet olarak kullanması gerekiyorsa. Ne de olsa, o kadar hünerli ve esnekler ki, onun elinden daha kötü başa çıkamazlar.
  Faşistin traşlı kafası, gözlerinin arasından isabetli bir kurşunla yarıldı... Elbette, insanların genelde yaptığı gibi ayaklarınızla nişan almanız mümkün değil. Burada şifalı bir yaranın enerjisini veren daha çok sezgi ve toprakla bağlantıdır.
  Alisa Selezneva daha sonra, belki yüz yıl sonra, iyi beslenmiş torunlar maceralarını okuduğunda, birçoğunun düşüneceğini düşündü: "yalınayak aptallar." Çıplak ayakla, dikenlerin, kıymıkların, kırık tuğlaların, taşların, ateşlerin üzerinden koşarlar... Belki mazoşist sapıklar da diyecektir.
  Ve toprağın, hatta Almanların çıplak bir taban aracılığıyla bile onlara, yaraların şaşırtıcı derecede hızlı iyileştiği, muhteşem enerjinin aktığı ve en önemlisi, maddi dünyanın tamamen farklı bir algısı olan gerçekten büyülü güçler verdiğini anlamıyorlar. Yani onu insanüstü bir keskin nişancı yapan algısı. Bu arada, Angelica'nın yanı sıra, burada zorluk çekmese de çocuğu yakaladı ve onu kol mesafesinde tutuyor. Arkashka Sapozhkov artık o kadar küçük ve çok güçlü olmasa da, yaşam sertleşmesiyle birlikte doğal bir kaledir.
  Çocuk neredeyse ayakkabıları da tanımıyor, ancak yirmi derecelik şiddetli bir donda o ve Alisa Selezneva, bir buçuktan fazla, en fazla iki saat henüz çıplak ayak modunda duramıyorlar. Ve sonra hareket etmeli ve bacakları soğukta hızla ve çok acı verici bir şekilde sertleştirmelisiniz .... Ancak Angelica, geceyi başı kara gömülü olarak ve aynı zamanda bir mayoyla, hatta sadece külotla geçirir. Ve hiçbir şey, ten bile Kar Kraliçesiymiş gibi maviye dönüşmez.
  Alisa Selezneva, sonunda benzer bir sertleşme seviyesine ulaşabileceğini umuyordu. Savaştan önce fakir olmayan bir ailede yaşıyordu, babası bölge yürütme kurulu başkanıydı, annesi mühendis-ekonomistti.
  Tahliye için zamanları yoktu ve ebeveynler ortadan kaybolmuş gibiydi ... Alisa Selezneva'nın sürdüğü kamyon neredeyse patlama dalgasından döndü ve tekerlekler şarapnel ile kesildi.
  Yani birlikte erkektiler, o zaman hala sadece bir öncüydü, kendi başlarına doğuya doğru hareket etti.
  Ama sonra yetişkinler olmadan savaşmaya karar veren çocuklar onları hayal kırıklığına uğrattı ... Kızlar arkalarında.
  Ve böylece işgal bölgesine girdiler ...
  Kızların hayatı zordu. Yalnız bırakılan Alisa Selezneva çok çalışmak zorunda kaldı ... Ve bu yaşayan bir cehennem olsa da ... Neyse ki, ebeveynler kızı çok fazla şımartmadılar, fiziksel emek konusunda tecrübesi vardı, ama çok yorucu değil.
  Ve işçiler günün üçte ikisi boyunca çok çalıştılar... Tabii ki, ilkbahar, yaz ve sonbaharda Alisa Selezneva, bu gerçeklikte ve Hypernet matrisinin sanal makinesinde, pamuklu bir elbise içinde ve yalınayak yürümeyi öğrendi. , gerçekten de, işgaldeki hemen hemen tüm çocuklar gibi. Polislerin ve yaşlıların aileleri bile mümkün olduğu kadar mütevazı olmaya çalıştı.
  Ancak Alisa Selezneva en başından beri bir bilinçli olarak yeraltı ile bağlantı arıyordu ve şu ya da bu görevi yerine getirmeye çalıştı.
  Kar beyazı saçlı ve melek yüzlü bir kız olarak, bir haberci ya da izci rolü için idealdi. Mükemmel bir hafızası var, Almanca ve İngilizce biliyor, hatta dişlerini bile sektiriyor ve öyle görüyorsun ki, kızın Fritz'e ölüm getirdiğini kimse düşünmez.
  Alisa Selezneva, onlarca yol boyunca uzun süre yürümekle sertleşen miniklerini ezdi ve her şeyi fark etti... Ama orada durmadı. Bu pislikleri öldürmek istedi, özellikle de hırsız zannederek iyice kırbaçlandıktan sonra.
  Öyleyse neden sepete biraz patlayıcı getirmiyorsunuz?
  Bir izci olarak, bir zamanlar Minsk'e Aralık 1943'te gelen "Kraliyet Kaplanı" nı kopyalayabildi ... O zaman kız hemen hemen dondu, bu yüzden sadece çıplak ayaklarındaki bast ayakkabılarında şiddetli don vardı, cezalandırıcıların köpekleri, yırtık pırtık bir koyun derisi paltosunun içine soktu, ama ... Her neyse, titriyor olmasına rağmen hapşırmadı bile, Aralık gecesinden sonra güçlüydü.
  Ve bir keskin nişancı kariyeri harika bir başlangıç yaptı.... Kısa sürede savaşçılar arasında lider oldu. Ve bu sadece olağanüstü bir doğruluk değil, aynı zamanda bir avlanma içgüdüsüydü.
  Doğru, Alisa Selezneva kategorik olarak gençleri ve kadınları öldürmeyi reddetti ... Belki de bu yüzden ondan bir kahraman yapmak için aceleleri yoktu!
  Ama şimdi, göze işaret etmek için kafasını ambardan çıkarmaya çalışan herkes yaşlanmış ve sertleşmiş faşistlerdi. Ve onlar için üzülme...
  Ancak Angelica'nın serveti kıskançlığının intikamını almaya karar verdi ve bir parçalanma mermisi patladı. Arkashka çizilmedi bile, ancak yere serilmiş ateşli savaşçı kötü kesilmedi. Birkaç parça göğsünü deldi, kollarına, bacaklarına çarptı ve hatta şakağına hafif bir kesik attı.
  Göğüs ve omuzlar ciddi şekilde ağrıyordu ama Angelica yine de ayağa kalktı ve dik durmaya çalıştı. Aynı zamanda ve küfür:
  - İşte iblisler! Orantı duygusunu bilmeyen Hitlerciler! Ya da temel utanç!
  Patlama dalgasından düşerken oluşan morluklar dışında yaralanmamış olan Arkashka alaycı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Ve utanç pahasına, bu doğru - siper alın!
  Çocuk alayla göz kırptı. Angelica aslında neredeyse çıplaktı, üniforması yırtılmış ve kesilmişti ve ondan kan damlıyordu. Vücut tüm güzelliğiyle görülüyordu. Çok kaslı ama aynı zamanda kadınsı, kaslar tel gibi, damarlar ve tendonlar çok keskin hareket ediyor ve görünüşe göre bu Amazon'un çelikten yapılmış bir heykeli. Aynı zamanda savaş tanrısı Ares tarafından canlandırılmıştır.
  Alisa Selezneva ıslık çaldı:
  - Vay! Anladın!
  Angelica anlayışla gülümsedi.
  - Çok güçlü etim var! Bir Alman için ölüm olan, bir Rus için harikadır! Bu yüzden "Pamuk Prenses"ten korkma, bu beni sadece kızdıracak, ama beni terk etmeyecek!
  Alisa Selezneva şunları kaydetti:
  - Piyade ve çelik tank süvarilerimiz kaleye girdiler bile. Şimdi, ne, burada mı avlanıyoruz yoksa şehirde mi?
  Angelica aniden çocuğa döndü:
  - Peki Arkashka ne diyecek?
  Genç izci, sarı kaküllerini sallayarak ve bronzlaşmış yumruğunu belirgin parmak eklemleriyle sıkarak kararlılıkla dedi:
  - Tabii ki, Berlin'e, yoksa Hitler bizsiz yakalanacak! Balıkçı, en erişilebilir değil, en karlı yerleri arıyor!
  Alisa Selezneva, bombardımandan kurtulan kuleden dışarı fırlayan başka bir Fritz'i çıkardı ve kesiği ovalayarak, ancak zaten neredeyse kapalı taban açıkladı:
  - Ve ne? Buzulun yakınında yumurtadan çıkmanın bir anlamı yok ... Daha sıcak bir yer bulmalısın!
  Arkashka hararetle şarkı söyledi:
  Anavatan ruhu, adak kalbi -
  Tüm vücudunuzu savaşta iz bırakmadan yakın!
  Haysiyet ve şeref, muhafaza, öl;
  Önünüzdeki dünya - şimdi savaş devam ediyor!
  Angelica nasırlı eliyle çocuğun çıplak omzunu okşadı. Arkashka, fayansları göstererek presini zorladı. Kilo alan çocuğun kısa sürede güçlü ve yakışıklı bir genç adama dönüşeceği belliydi.
  Alisa Selezneva şunları önerdi:
  - Keskin nişancı değilsin Arkashka, belki bizden biraz uzaklaşırsın... Madem izcisin, keşif yap!
  Oğlan rahatsız oldu:
  - Alfabetik bir yük olduğumu mu düşünüyorsun?
  Angelica tartışmayı yarıda kesti:
  - Arkashka önümüzden koşacak. Ve onu böyle takip ediyoruz, tirelerdeki kazlar gibi.
  Terminatör çocuk hemen kabul etti:
  - O geliyor! Koşu yürüyüşü...
  Şehrin kendisinde, mücadele inatçıydı. Bazı sokaklar genişti. T-34-85, IS ve her türden kundağı motorlu silah yanlarında hareket etti. Özellikle, SU-100. Bu kendinden tahrikli silah otuz dört gibi görünüyor, ancak daha güçlü bir silahla. En iyi tank avcısı olarak kabul edildi, ancak nispeten geç, savaş bitmek üzereyken ortaya çıktı ve savaşların seyri üzerinde önemli bir etkisi olacak zamanı yoktu.
  Ancak Naziler adına, zamanında askeri üretime sokulmuş olsaydı, şüphesiz Üçüncü Reich'in yenilgisini uzun süre geciktirecek bir tank ortaya çıktı.
  Ancak, herhangi biriniz, mevcut demokratik Avrupa'nın zavallı görünümüne bakarak muhtemelen düşünecektir, ancak Naziler altında eşcinsellere ve "siyahlara" özgürlük verilmezdi!
  Ve işte E-25 tankı, küçük, uzun Panter namlulu bir kaplumbağa gibi yassı. Bu silahtan T-34'e ateş ediyor ve gövdeyi 2 kilometre mesafeden kırıyor. Alt kalibreli bir merminin yüksek ilk hızının ve dişli kutusunun doğrudan motordaki konumunun ve mürettebatın sırtüstü pozisyonda olmasının avantajını açıkça gösteren ...
  T-34-85 mermileri, geniş bir rasyonel eğim açısında ve ... sekmede 150 milimetre kalınlığında ön zırha beslenir.
  Otuz ton ağırlık için, tank terbiyeli bir şekilde korunur ve onu küstahça alamazsınız.
  Yıkılmış bir evin çatısına tırmanan Alisa Selezneva, iki E-25'in bir Sovyet T-34-85 sütunuyla savaşa girmesini izliyor. Almanların arabaları çevik, manevra kabiliyetine sahipti ve çabucak dışarı fırladı. Ön zırh gerçekten de aşılmaz ... Evet, yanlar hala iyi bir 100 - milimetre ve yataydan kırk derecelik bir açıda. 1943'te bu tür verilerle "Panter" yenilmez olurdu. Ve Kursk yakınlarında Sovyetler geri çekilmek zorunda kalacaktı ...
  Ancak E-25, neyse ki, İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi tankı olmak zorunda değildi. Ve iki araba, elliyi durduracak kadar güçlü değil.
  SU-100'ler Fritz'in zırhlı araçlarını hedef almaya çalışıyor, ancak Naziler araçlarını bir o yana bir bu yana sallıyor. Speed Thugs: 30 ton ağırlığa 700 beygir gücü, özellikle otoyolda iyi bir hız veriyor. Doğrudan motora monte edilmiş bir kutuda on iki dişli vardır, ters olanları saymaz, bu da bir tehdit durumunda arabanın ayrılmasını sağlar.
  Ayrıca sadece dört SU-100 var, ateş ediyorlar, bir vuruş... Ama geri tepme, çimentolu zırh çok geniş bir açıya sahip ve kalınlık iyi... Fritz arabaları ateş ediyor, ama alıyorlar.
  Sağ işaret parmağı çoktan uzaklaşmış olan Alisa Selezneva yine optiği bozar. Kar beyazı kız dişlerini gösteriyor ve yumruğuyla tehdit ediyor:
  - İşte senin için olacak!
  Angelica savaş alanını gözetler. Gövdede altı T-34-85 vuruldu, ancak araçların hizmete dönme şansı var. Kalibre mermi küçük, kalın duvarlı ve çok yıkıcı değil. Doğru, arabalardan birinde bir patlama meydana geldi ve kusmaya başladı.
  SAU-122 de payını aldı, delindi ve yanıyor...
  Alisa Selezneva vurdu ve ikincisinde kötü niyetli bir şekilde sırıttı ...
  - İşte şimdi böyle körler!
  Kızıl saçlı dişi şeytan şüphe etti:
  - Öyle mi? Körlüklerine inanıyor musunuz!
  - Ben kaçırmam! Pamuk Prenses sırıttı.
  Evet ve onlar da öyle görünüyor! Angelica parmaklarını arabalara doğru uzattı.
  Gerçekten de, E-25'ler her beş saniyede bir yarı otomatik toplarından bir mermi ateşleyerek ateş etmeye devam etti.
  Aynı zamanda, nadiren bulaştırdılar, kendileri aldılar, ancak darbeyi tuttular ... Görünüşe göre zırh yüksek kalitede idi. Böylece SU-100 kolorduya girdi ... Eğildi ...
  Alisa Selezneva ciddi anlamda şaşırdı:
  - Gerçekten özledim mi... Bu acemice mi, yoksa yaralar beni böyle etkiler.
  Pamuk Prenses yeniden ateş etti ve keskin gözlerle atışın sonuçlarına baktı. Angelica da gözlerine ateş etti ... Ama hayır, almadı.
  Alisa Selezneva bir dua fısıldadı:
  - Mermi, mermi doğru, biz Dava için, Mesih için varız!
  Hayır, kaçırmıyor, sadece optikler çok kalın ve yüksek kaliteli zırhlı camla korunuyor. Pamuk Prenses bunu çok geçmeden fark etti ... Ve Alman mucize tanklarının izleri el bombaları tarafından havaya uçuruldu. Böylece menteşeler asfaltın her tarafında parçalandı. Hatta denebilir - saçma! Tanklar hareketsiz durumda ve teorik olarak etrafta dolaşmak gerekecek, ancak ısıtılmış Sovyet araçları daha ileri hareket ederek onları mermi yağmuruna tutuyor ...
  Çok fazla vuruş olduğunda, bu eldivenlerde kafaya çok fazla hafif darbedir. İlk andan itibaren azalmaz, ancak daha sonra yavaş yavaş birikir ve teknik nakavt diye bir şey vardır.
  Zırh da öyle, bir dizi vuruştan ayrılıyor ve parçalanıyor ... Bu yüzden süper ağır araçlar trendi dünya tank yapımında kazanamadı. Her ne kadar, en yüksek sınıfın korumasını yapabilirsiniz gibi görünüyor.
  Bununla birlikte, Churchill tankındaki İngiltere, silahlanmanın zararına bile olsa zırhı güçlendirme yolunu aldı. Sadece Challenger orantılı (ateş-zırh-manevra) uyumlu bir makineydi. Ancak bu konuda tanklar her zaman yenilikçi olmuştur. Kompozisyon açısından, E-25, İkinci Dünya Savaşı sırasında eşsiz kaldı.
  Ama zaten "gömüldü". Alisa Selezneva ve Anzhelika hedef değiştirdiler ve piyade, top ve Faustnik'ler üzerinde çalışmaya başladılar.
  Şimdi savaşçılar doğrudan Berlin'de savaştı. Pek çok erkek dövüşçü vardı. Ve bu yetişkinler daha önceki savaşlarda zaten nakavt edildi ve şimdi tüm erkekler on yaşından, hatta daha gençlerinden seferber edildi.
  Kızlar da topluca olmasa da savaştı. Oysa Hitler, ne kadar canavardı, savaşı tamamen erkek meselesi olarak gördüğü için kadınları cepheye göndermenin bir destekçisi değildi. Ancak, sermayeyi savunmak söz konusu olduğunda, kuralların istisnaları olabilir.
  Alisa Selezneva, on altı yaşından küçük çocuklara ateş etmekten temel olarak kaçındı. Her ne kadar havaya uçmuş Fritz'lerden bazıları oldukça ustaca faustpatronlar kullanıyordu.
  Sovyet tankları arasında çok fazla kayıp ve çok sayıda piyade vardı. Diğer evler neredeyse ceset yağmuruna tutulmuştu. Berlin'de çok sayıda makineli tüfek var ve MP-44 saldırı tüfekleri de etkili bir şekilde çalışıyor. Fıçılar ve geri tepmesiz atıyor.
  Etkili ateş ve Sovyet birlikleri yapın. İşte yine Elis saldırısı. Yuvarlanan saldırı uçakları ve uçaksavar silahlarından ve makineli tüfeklerden gelen ağır ateş.
  Durmadan Sovyet birlikleri, tek atışla tahkimatların üstesinden gelmeye çalışır. Ama defans sağlam yapılmış. Burada bina alınır, üzerinde kırmızı bir bayrak gururla dalgalanır ... Ve aniden, patlarken duvarlar çöker ve çeşitli savaşçıları ezer.
  Alisa Selezneva şiddetle kaşlarını çattı:
  - Kara mayınları telsizle kontrol ediliyor. İstihbaratçıların göremediği mayın tarlaları da var.
  Angelica, sık sık ve gergin bir şekilde ateş ederek, sayısız yarasındaki acıdan yüzünü buruşturarak, öfkeyle homurdanarak kabul etti:
  - Evet, Fritz sorun yarattı. Özellikle tank sütunları için... Burada, görünüşe göre, sokakların yoğun bir şekilde kurşun ve kanla dökülmesi gerekecek!
  Alisa Selezneva, yaşlı bir adam tarafından vuruldu. Faustpatron'u düşürdü, silah aşağı uçtu ve çarpma anında patlayarak bir sürü toz kaldırdı. Arkasında düştü, ayaklarını bast ayakkabılarında sallayarak (!) Ve büyükbabanın kendisi. Kariyeri bitti. Ve demir haçlara bakılırsa, kariyer muhteşemdi, hatta bir şövalyenin demir haç haçı vardı. Böyle bir şövalyenin, güçlü erkeklerin en sık silahlandığı bir silah olarak bir Faustpatron seçmesi bile garip.
  Angelica özel bir önyargı yaşamadı ve genç Faustist'i duvarın arkasından çıplak ayağıyla vurdu. Çocuk düştü, kemiği kırıldı ve yüksek sesle inledi. Kızıl saçlı şeytan, başının arkasında bitirdi ve fark etti:
  - Savaşta merhamet, halk kızından farklı olarak daha pahalıya mal olur, ancak tatmin edemez!
  Alisa Selezneva yanıtladı:
  - Sadece gerçekten yüce bir ruha sahip bir kişi, düşmüşlere merhamet göstermekten çekinmez!
  Angelica küçümseyerek homurdandı.
  - İşte yine dilinle çırpınan Pamuk Prenses. Daha akıllıca bir şey söyleyemez misin?
  Alisa Selezneva sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Talihsiz bir çocuğu öldürmek gerçekten cesaret mi?
  Angelica daha da büyük bir küçümsemeyle homurdandı.
  "Sen de katil bir çocuk değil miydin?" Ve şimdi hala küçük bir kızsın, bir erkek tarafından öpülmemişsin. Bu yüzden gaydaları çalıştırmayın, bunun yerine ateş edin! Sık sık ve iyi. Üfleyicilere de üzülme, onlar sana da askerlerimize de en ufak bir acımıyorlar!
  Alisa Selezneva, cevap vermek yerine pozisyonunu değiştirdi ... Oldukça tahrip edilmiş olsa da, büyük bir şehirde, bir keskin nişancının genişliği, birçok hedefi, birçok kurbanı var.
  Ve Berlin'i korumak için vatansever bir dürtü tarafından ele geçirilen bir sürü yalınayak çocuk var. Ve bazen çok iyi silahlanmış değiller, silahlar, faustlar, Molotof kokteylleri, ama umutsuzca savaşıyorlar. Ancak, Sovyet askerleri tarafından bağlanmış bir grup erkek zaten görülüyor.
  Ama işte yırtık tunikli çocuklardan biri, ellerini kaldırdı ve olduğu gibi teslim olmaya gitti. Solgun, bir deri bir kemik kalmış yüzü, kanlı sidikler ve çökük yanaklar, sert ve umutsuzlukla doluydu.
  Sovyet askerleri ona ellerini uzattı ... Çocuk bir şey çekti ve bir anda bir kükreme ile patladı! Parçalar uzaklara uçtu ve kanlı et parçaları.
  Alisa Selezneva, sonunda Alman çocuğun ne fısıldadığını düşündü kendi kendine? Anneye dua mı, Tanrı mı yoksa cehennem canavarı Adolf Hitler mi? Son saniyelerde ne hayal ediyordu? Ne hatırladın?
  Angelica kasvetli bir şekilde dedi ki:
  - Bu, genç hayvanları yakalama gibi kötü bir alışkanlıktan bizi kurtaracak. Sevgiyi nasıl anladıklarını görün! Tüm Alman ulusunu yok etmeliyiz!
  Alisa Selezneva kararlılıkla itiraz etti:
  - Değil! Bu doğru değil! Almanlar büyük ve çok yetenekli bir millettir. Bir de aralarında yoz olanlar varsa... - Pamuk Prenses, eşinin bir kızı tüfekle silah zoruyla götürdüğünü görünce onu yandan dürttü. Bir çocuğu öldürmeye cüret etme! O iyi.
  Angelica vahşice, aç ve yaralı bir panter gibi (ve gerçekten de yaralandı!) patladı. Bakışları nefretle sızlamaya başladı.
  - Görmüyor musun, askerlerimize ateş eden bir çocuk!
  Alisa Selezneva silahının namlusunu yuvarlak ve dolgun göğüslerinin arasına sokarak kararlı bir şekilde itiraz etti:
  "O zaman vur beni!" Çünkü ben de onun yerine aynı şekilde davranırdım, Anavatanımın başkentini korurdum!
  Angelica küfür etti.
  - Dana eti hassasiyeti! Ama bu yüzden diğerleri gibi şövalye haçı olan yaşlı adama acımadın mı?
  Alisa Selezneva tereddüt etmeden cevap verdi:
  Çünkü bu savaş! - Ve Angelica'nın önünde, diye ekledi. - Ve savaşın kendi kuralları var - şövalyeler çocukları öldürmez! Bu kural tüm romantik eserlerde kutsal bir şekilde gözetilir!
  Ateş şeytanı cevap olarak havladı:
  - Seni düzeltme! Yaşlı insanlara daha iyi ateş edin. Yaşlılığı sevmiyorsun!
  Alisa Selezneva isteyerek başını salladı:
  - Eskiyi kesen, yıpranmış bir canavarı vuran bir bahçıvanı kimse düşünmez. Ama genç sürgünleri yok etmek zapadlo!
  Savaşın resminde değişiklikler oldu, gökyüzünde ateşte sivrisinekler gibi "Semenderler" belirdi. 30 milimetrelik toplardan ateş ederek tüm öfkeleriyle Sovyet IL'lerine saldırdılar. Sovyet pilotları savaşı aldı.
  Alisa Selezneva önceliklerini değiştirdi ve çekimi uçan makinelere çevirdi. Genel olarak, bir uçak, HE-162 kadar monoblok olsa bile pahalı bir arabadır ve imhası bir piyadeden ve hatta bir SS subayından daha değerlidir.
  Doğru, burada Alman pilotların eğitim seviyesinin önemsiz olduğu açıktı. Muhtemelen, gerçekten nasıl yönlendirileceğini ve ateş edileceğini bilmeyen yeni başlayanlar kavga ediyor. Bununla birlikte, deneyimsiz personel, büyük sorunlara neden olan birkaç deneyimli as ile seyreltildi.
  Özellikle düşük manevra kabiliyetine sahip Ilam'larda çekim yaparken. Ve savaşçı kapağı çok geç kaldı. Taktik düzeyde kullanmaya çalıştıkları PE-2'ler de yoksa tabii.
  Birkaç yeni oyuncuyu düşüren Alisa Selezneva, ateşini tecrübeli aslara yoğunlaştırdı. Önemliydi: Mümkün olduğu kadar çok akbabayı nakavt etmek, Rus çocuklarına yetim bırakmamak.
  Aynı zamanda, kar beyazı melek o kadar güçlü bir ruhsal yükseliş yaşadı ki ciğerlerinin tepesinde şarkı söyledi;
  Vatana hizmet nedir?
  Bize neşe veren iştir!
  Sevinç çiziyoruz - ilham,
  Dokuzuncu fırtına dalgası umurumuzda değil!
  
  Anavatan için kalp şiddetle atıyor,
  Herkes onun için savaşmalı!
  Ve sonra harika bir peri masalı gelecek,
  Aşık sadece bir tavşanın olduğu yerde - bir aslan!
  
  Ama bir aslan birdenbire korkak bir tavşana dönüşmedi,
  Sadece cesaret eğik getirdi!
  Acı çekmek zorunda değiliz, acı çekmek,
  Bulutlar uzakta - altın bir ışın parlatın!
  
  Biz kızlar atılgan savaşçılarız,
  Savaşacağız, vatana selam olsun!
  Sonuçta, böyle bir ruhumuz ve gücümüz var,
  Başmelekler hangi mezmurları söyler!
  
  Bu şarkı yiğitlik hakkında onur hakkında,
  Kutsal aşk hakkında, cinsel değil!
  Sonsuza dek Tanrı ile birlikte olacağız,
  İblis, umutsuz bir özlemle uzaklaştı!
  
  Benim için, Büyük Savaşçı İsa,
  O adalet için, nezaket!
  Evet çok kan döktük
  Tekrar okumayacağım hayat için düşenler için üzgünüm!
  
  Ama kayıpları saymamıza gerek yok,
  Her Şeye Gücü Yeten Rab herkesi diriltecek!
  Cömert bir ödül verecek,
  Gücümüzü, kılıcımızı ve kalkanımızı güçlendirin!
  
  Cesur aslında ölümsüzdür,
  Bu hayatın özünü içerir!
  İyi şanslar bize gelecek, buna inan,
  Düşmanı öfkeyle kırın!
  
  Dünya bazen cehennem gibidir,
  Düzen yok, vicdan yok, aşk!
  Acı, solmuş kirazlar,
  Tüm denge - eksilerin, sıfırların karanlığı!
  
  Ama mutluluk yakında Dünya'ya gelecek,
  İnsan kendi kaderinin yaratıcısıdır!
  Büyük güçte yaşam ve ölüm olacak,
  Ataların yapamadığını yapalım!
  Alisa Selezneva, abartısız bir şekilde tarih yazdı, en güçlü Luftwaffe savaşçılarının ve savaş ruhunun kalıntılarını kaybeden Alman pilotların geri kalanının atışlarla bir dikiş makinesine yamamak gibi işaretlerini nakavt etti, korku içinde geri çekildi. .
  O anda yalnız kızlar tekrar saldırdı. Hitler Gençliğinden iki uzun boylu SS adamı ve birkaç güçlü çocuk onlara yaklaştı ve ... Savaşçıların bir pusudan keskin nişancıları vurmak için hava hedeflerine ateş etme konusundaki aşırı heveslerinden yararlanmak yerine, onları canlı yakalamaya karar verdiler. . Ya da belki de kızların yaraları ve yorgunlukları nedeniyle daha da erotik hale gelen masalsı güzellik, tutsakları kendi amaçları için kullanma arzusunu harekete geçirdi.
  Her halükarda, uzun süre gerçek bir trans durumunda olan Alice'in başının arkasına bir popo darbesi, daha sonra Fritz uzun boylu Angelica'ya koştu.
  Bununla birlikte, ateşli şeytan, ciddi şekilde yaralanmış olsa bile en tehlikeli rakip olarak kaldı. Devasa SS adamla refleks olarak kasıklarına bir kırbaç darbesi ile tanıştı. Hıçkırdı, ağzı sonuna kadar açıldı, salyaları aktı ve bu leş çatıdan uçup gidecekti. Evet, nasıl tuğlalara çarpıyor ...
  Angelica, başka bir faşistin atışından kaçınarak, dirseğiyle çenenin sağ alt noktasında, merkeze doğru bir açıyla vurdu. Böyle yumruk attığınızda, hafif bir darbe bile büyük bir dokuya sahip bir dövüşçüyü nakavt edebilir. Ve Angelica, vücudun bükülmesi ve omzun bükülmesiyle profesyonelce vurdu.
  Çene çatladı, Nazi derin, neredeyse ölümcül bir nakavtın içine düştü. Hitler Gençliği'nden meşe palamudu yamalı iki çocuk ağızlarını açarak nefes verdi:
  - Oh, Rush-kahramanı!
  Sonra kürekleri sallayarak ona doğru koştular. İki devden sonra, on dört veya on beş yaşından büyük görünmeyen gençler korkutucu görünmüyordu. Doğru, meşe meşe palamutları, bunun elit veya komuta personeli olduğunu söyledi. Angelica sıradan bir asker olsaydı, bu çocuklar bir tehdit olurdu. Ama kızgın demir ve kurşunla sertleştirilmiş Sibiryalı bir kadın için bunlar tohumdur.
  Angelica aldatıcı bir hareket yaptı ve bir arkadaşı bir yelpaze gibi bacağını çevirdi ve çocuğu bağladı, baş aşağı uçtu, alaşımlı çelikten yapılmış sivri uçlarda spor botları parladı. Açıkça yerel yalınayak değiller. Ama başka bir çocuk ayağıyla ona vurmaya çalıştı, ama besbelli başarılı olamadı çünkü kendisi uçup sırtını acıyla çarpmıştı. Angelica özetledi:
  - Bu Rush-kahramanın tekniği!
  . BÖLÜM 20
  Alisa Selezneva derin derin içini çekti. Böyle bir köpek gibi bir zincirde ne kadar oturabilirsin? O ve çocuk zincirleri tekrar ezmeye çalıştıklarında SS adamları tekrar saldırdı. Ve çocukları çıplak topuklarına lastik sopalarla dövmeye başladılar. Onu sert bir şekilde dövdüler ve bu sefer tabanlarını iyice dövdüler. Alice, çıplak, yuvarlak bir çocuğun topuğuna lastik bir cop indirilmiş gibi hissetti. Ve her şey acısının etrafında patlar. Tüm vuruştan topuğa bir darbe uygulanır ve çıplak ayaklar özel bir cihazla sabitlenir. Ve Alice, tabanından başının arkasına doğru akan kanı hissediyor.
  Ve damarlarda titreşen bir yanardağ gibi nasıl patladığını.
  Pashka bağlandı, ancak bir darbeden sonra bağırmaya başladı. Profesyonelleri yen.
  Çocukların tabanları şişer ve maviye döner. Sonra, bir noktada, kan sıçramaya başlar.
  Ve sonunda, çocukların çıplak, şişmiş, kanlı ayaklarında meşalelere ateş getirirler.
  Ve bundan sonra, ağrı şokundan oğlanlar ve kız bilinçlerini kaybederler.
  Akıllarına getirilmediler, sadece terk edildiler. Şimdiye kadar, şeytana sahip faşistler onlara bağlı değil.
  Üstelik canavarların fantezisi de yeterli değil. Ve gelecekten yakalanan şeyler, Fritz çalışmaya çalışıyor, ama çok başarılı değiller.
  Bununla birlikte, muhtemelen Üçüncü Reich'ın liderliği, İkinci Dünya Savaşı'nı geleceğin ciddi silahları olmadan kazanabileceklerine inanıyor.
  Neye göre muazzam bir özgüvenleri var.
  Adolf Hitler, çılgın bir tavşan gibi sıçrayarak doğu cephesinden haberler alıyor, kulaklarını hızla oynatıyordu. Gelişmiş Alman birimleri Dinyeper'a ulaştı bile. Hareketlilik avantajını kullanan Naziler, merkezi yönde güvenle ilerledi. Kuzeyde de işler iyi gidiyordu, neredeyse savaşmadan hareket halindeyken Riga'yı ele geçirmeyi başardılar. Güneyde de büyük Sovyet birlikleri kuşatıldı. Tank sütunları Zhitomir'e girdi.
  Genel olarak, savaşın başlangıcı neredeyse planlandığı gibi gitti, bu yüzden tekrar hile yapmak mümkün oldu. Faşist liderler toplandığında. Borman başka bir gösteri yapmayı teklif etti.
  - Ah, benim en büyük Führer'im!
  Hitler bağırdı:
  - Ne hakkında mırıldanıyorsun!
  Bormann'ın namlu aşırı derecede kör ve sarıydı, oldukça Çin maskesini andırıyordu:
  - Her zaman olduğu gibi, Büyük Führer'e övgüler söylüyoruz!
  Hitler, meslektaşı altının parmaklarını burnuna şıklattı:
  - Biraz şarkı söyle, aptala bak!
  Führer pastayı masadan attı, çizmesiyle üzerine bastı ve tehditkar bir şekilde homurdandı:
  - Kaygan kel köpek!
  Bormann kendini dört ayak üzerine attı ve sızlandı:
  - Köpek ısırıyor, sadece bir domuzun hayatından! Sadece hayattan, bir domuzun hayatından bir köpek ısırabilir!
  Hitler homurdandı:
  - Hayır, aldatıcı bir bakışın yok, gözlerin yalan söylemiyor! Gerçekten Bormann'ın aptal bir soytarı olduğunu söylüyorlar!
  Yardımcısı Fuhrer, diliyle kremayı yalarken homurdandı:
  - Ben mu-mu! Anlamıyorum! Kremayı çok seviyor!
  Hitler botunu Bormann'ın yüzüne dayadı, çorap tam burnuna çarptı ve olgunlaşmış bir domates gibi patladı. Führer alaycı bir şekilde sordu:
  - Kulüp başkanını sever misin?
  Bormann sızlandı:
  - Ey büyük Führer, meşe bilgeliğin sembolüdür!
  Hitler küçümseyici bir şekilde burnundan soludu ve en çılgınca saçmalığı taşıdı:
  - Ruslar! Belki, evet, ne kadar aşağı bir ulus olduğuna göre. Genel olarak, Slavlar bir maymundan bile gelmediler, ayılı bir eşek!
  Speer, şunları kaydetti:
  - Bilim adamlarımız ayı genomu ve onun canlı organizmalara nakli ile yeni gelişiyorlardı.
  Hitler keskin bir şekilde döndü ve General Idol'ün gözlüklerini devirdi. Aniden ayağa fırladı ve sonra tekrar oturdu.
  - Ku-ku! Führer'im!
  Hitler tısladı:
  - Ve sonuç ne!
  Speer gülümsedi.
  - Bir ayının hipofiz bezinin nakli, mahkumun veya daha doğrusu mahkumun fiziksel gücünü üç kat arttırdı.
  Hitler yürek burkan bir sesle bağırdı:
  "En büyük dahimin ne bulduğunu görüyorsun!" Bilgeliğim sayesinde Üçüncü Reich'ın askerleri kesinlikle yenilmez olacak! Peki, neden bakıyorsun, neden bizi övmüyorlar!
  Führer'in maiyeti hep bir ağızdan havladı:
  - Selam Hitler! Selam Hitler! Zind Heil!
  Bir numaralı Nazi, güçlü bir adam olduğu için Bormann'ın omuzlarına oturdu.
  - Führerlerin en büyüğü benim! Benim dahim ışığıyla güneşi, yıldızları ve ayı gölgede bırakıyor. Bu arada, Ay'ı ben inşa ettim ve üzerinde Almanya'da yapılmış yazacak! Selam!
  Bormann haykırdı:
  - Zaten yazılmış! Kremlin'in harabelerinde kamplar gelişiyor, daha iyi bir Olimpiyat olamaz hee-hee-hee ve ha-ha!
  Hitler ciyakladı:
  - Pekala, kalk at! Aksine, bir sakatlık domuzu!
  Bormann gergin dizlerinin üzerinde kalkmaya çalıştı. Hitler cebinden elmas başlı bir iğne çıkardı ve yardımcısını kıçına soktu. Bormann kükredi ve Führer'i kaldırarak ayağa fırladı:
  - Ey büyük Adolf!
  Her zaman "derin düşüncesi" ile tanınan Goering şunları önerdi:
  - Harika kelimesi çok banal.
  Hitler sertçe döndü.
  - Ne dedin?
  Şişman Reich Mareşal kekeleyerek yanıtladı:
  - Führerlerin en büyüğü, tüm zamanların ve halkların süper dehası, harikadan daha yüksek bir şey olmalı! İçinde özel ve benzersiz bir şey olmalı! Böyle ne!
  Hitler, Goering'i kafasına şampanyayla fırlattı, Goering, engellendi ve oldukça sarhoştu, sapmaya vakti yoktu ve alnına bir hediye aldı. Şişman Reichsmarschall olduğu yerde yere yığıldı ve ağzından bir damla kan aktı. Führer mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  - Güçlü bir darbe - Çok güçlü Adolf!
  Bormann, ötmeye ve kalçalarını dövmeye devam ederek bir şeyler ıslık çaldı:
  - Kiki-riki! Ku-ku-ku! Seni bir mahmuzla döverim!
  Hitler biraz daha kaydırdı, birkaç vazoyu masanın üzerinden itti ve vırakladı:
  - Atlar dolu, toynaklarıyla dövüyorlar ve ben de Rusları yumruğumla dövüyorum!
  Himmler çekinerek araya girdi:
  - Ah harika Adolf. Bu sadece kulaklarda, imparatorluğun gelecekteki yapısına bahse girmeyi öneriyorum.
  Hitler çengelli parmaklarıyla masanın kenarını kavradı. Sıçan yüzü buruştu.
  - Yumrukların tanklardan daha güçlü olduğunu mu söylüyorsun?
  Himmler hemen kendini düzeltti:
  - Görüyorsunuz, büyük Führer, kolektivizasyondan sonra, müreffeh köylülüğün bir kısmı gelirlerini kaybetti. Bu, hoşnutsuzluk için potansiyel bir temeldir. Yeraltındaki komünistlerle savaşmak için kullanmak istediğimiz tam olarak bu!
  Hitler dişlerini gıcırdatarak homurdandı.
  - Yeraltıyla konuşuyorsun!
  Himmler başını salladı.
  - Evet, yeraltı!
  Hitler kükredi ve yumruğunu masaya vurarak salatayı devirdi:
  - Hayır, yeraltı olmayacak!
  Himmler şaşırdı:
  - Führer'im nasıl?
  Boğulan Hitler dedi ki:
  - Ve bu yüzden! Çok basit! Tüm Slav nüfusunun katledilmesini emredeceğim. Aptallık ve safsata olmayacak. Aşağı insanlık dışı Slavlar yeryüzünden silinmeli!
  Himmler yüzünü buruşturdu.
  - Ve Çekler!?
  Hitler kahkahayı bastı, kahkahası şiddetle deli bir adamınki gibiydi:
  - Çekler parazittir! Uyuşturucu dolu! Bir Çek ile karşılaşırsanız - hemen piçi öldürün! - Führer öksürdü, tükürüğüyle boğuldu, sonra gözlerini aptalca şişirerek devam etti. - Genel olarak bakış açımı ifade ettim. O katı ve değişmezdir. Bazı düzenlemeler olmasına rağmen. Çekler nasıl çalışır!
  Himmler dar omuzlarını silkti.
  - Plan uygulandı!
  Hitler havladı:
  - Gerçekleştirdiğiniz ve aştığınız planlar, ancak size küçük planlar veriyoruz. Çekler standarda ne eklemeli!
  Himmler kendini çizgiye çekti:
  - Evet efendim!
  Speer (Führer'in maiyetinden aptal olmayan tek kişi) şunları söyledi:
  - Ama silah üretimi için önceden planlanmış yerleşim uygulamalarını kesen sizdiniz, büyük hükümdar. Özellikle, hedeften yaklaşık yirmi iki buçuk bin tank eksikti.
  Hitler hıçkırarak:
  - Ve Çekler onu kopardı!
  Speer soğukkanlılıkla itiraz etti:
  - Bu sefer değil! T -338 tankları için planlarını bile fazlasıyla yerine getirdiler. Aslında, arıza meydana geldi ...
  Hitler alayla gözlerini kıstı.
  - Sonra saçmalamayı öğüteceksin, 252 mm'lik topa sahip bir tankın Ruslar tarafında savaştığını öğrendim.
  Idol başını salladı.
  - Evet, harika, bu ünlü KV-12.
  Hitler aniden sakinleşti:
  - Bu tanka Klim Voroshilov gibi bir aptalın adı verildi. Bu, bu silahın bizim için korkutucu olmayacağı anlamına geliyor!
  Speer yanıtladı:
  - Böyle bir obüs taarruzda çok tehlikelidir. Örneğin, iki yüz elli iki kilogram ağırlığındaki bir deniz bombası kabuğu, hap kutularını ve hendek hatlarını sıkıca sıkıştırabilir. Bu tank saldırgan bir savaştır.
  Hitler bir kadeh alkolsüz porto şarabı tutarak el salladı, leylak jetleri Sherpas'ın yanından uçtu.
  - Ne korkunç bir şey!
  Bakan başını salladı.
  - Hayır, aptal!
  Hitler yumruklarını sıktı, kemikler kırıldı:
  - İyi tamam! Beni tabuta koyma. Fransızların ayrıca 155 mm'lik bir topa sahip bir C-2 canavarı vardı. Ne olmuş? Onlara gerçekten yardımcı oldu mu?
  Speer ellerini kaldırdı.
  - Fransa'da bu tanklardan sadece otuz tane vardı. Üstelik hızları sadece 12 километровbir saat. Tehdit etmekten daha gülünç olan.
  Idol şapkasını düzeltti ve cıvıldadı:
  - Piyadeye eşlik etmek oldukça iyi bir hız!
  Speer başını salladı.
  - Ancak, hızlı manevraların gerekli olduğu ve birliklerin hareket hızının önemli ölçüde arttığı modern savaş için değil.
  Zaten tamamen sakinleşmiş olan Hitler şunları söyledi:
  - Mantıken! Stalin'in bu kadar çok hafif tankı olması boşuna değil. BT'ler zayıf zırhlı olmasına rağmen, hız ...
  Speer ekledi:
  - KV-12 tankı, S-2'den sadece hız olarak değil, aynı zamanda 45'e karşı 175 mm zırh kalınlığında da üstün ve bu önemli. 50 milimetre topumuz S-2'yi alabilirse, bu tank bu kalibredeki silahlara karşı savunmasızdır. Kabul edelim, unutmayın - Fransız tankı 70 ton ve Sovyet tankı 152.
  Hitler sesini bir fısıltıya indirdi:
  - Peki neden öyle?
  Hitler'i taklit eden Speer, aynı şekilde sessizce cevap verdi:
  - Geliştirilmiş tasarım nedeniyle.
  Hitler başını salladı.
  - Ah ah ah! İlkel Rusların Fransızlardan çok daha güçlü silahlar yarattığı ortaya çıktı. Ancak, Negroidlerin son ulusu, ama aynı ölçüde değil!
  Speer, şunları kaydetti:
  Bu tür çatışmaların birkaç nedeni vardır. Ancak şunu söylemeliyim ki bilimin gelişmesi için koşullar SSCB'de Fransa'dan ve hatta ABD'den çok daha elverişli. Evet, bu bir gerçek!
  Hitler, Bormann'ın sırtından atladı ve tozunu aldı. Speer dinlemeyi severdi. Ne de olsa, bir zamanlar bu genç adam, imparatorluk ofisinin dev bir binasını yedi günde inşa etti. Ve imkansız olduğunu söylediler. Ayrıca Sherp, Hitler'e gerçeği söylemekten korkmayan birkaç kişiden biridir. Oldukça uzun boylu, genç bir bakan, Goering gibi şişman değil, Goebbels gibi kısa değil ve yüzü çok erkeksi, Aryan ve Bormann'ınki gibi dejenere değil. Hess, mavi olmasına rağmen çok daha güzel.
  Führer sevecen bir şekilde dedi ki:
  - Ve bu yüzden: mağara konseyleri daha mı iyi gidiyor?
  Speer gülümseyerek cevap verdi:
  - Çoğumuz ve dahası gençlerin büyük çoğunluğu toprak sahibi ve bankacı olmayı, bilim insanı olmayı hayal ediyor. Söylesene Führerim, sen okuldayken bilimin granitini kemirmek isteyen çok kişi vardı.
  Hitler küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Değil! Herkes, rüşvet konusunda kıçınızı ısıtabileceğiniz veya kendi işinizi kurabileceğiniz sıcak bir memur yeri istedi. Kimse bilim insanı olmak istemedi!
  Speer parmağını salladı:
  - Bu kadar! SSCB'de özel mülkiyet yoktur. Yani, eğer akıllıysan, o zaman...
  Bormann'ın önerdiği:
  - Ya özel mülkiyeti yasaklarsak. komünizme girin.
  Führer'in maiyeti hep bir ağızdan güldü. Köye kadar sessiz kalan Goebbels şunları önerdi:
  - Ülkedeki tüm mülkleri Führer'in kişisel ayrıcalığı olarak kabul edeceğiz.
  Hitler kaşlarını çattı.
  - Ne dedin?
  Goebbels yanıtladı:
  - Ayrıcalıklı!
  Bir numaralı Nazi parmağını salladı:
  - Ve bana prezervatif gibi geldi! Sen ne havalı bir adamsın! Bavyera boğası, Alman topraklarının eti.
  Goebbels eğildi:
  - Harika hakkında çok gurur duydum!
  Hitler yumruğunu gösterdi:
  - Genel olarak ilginç bir teklif, ancak zamanında değil. Devam eden bir savaş olduğu sürece, malları bölerek milletimizi bölmemeliyiz. SSCB iç savaşta on iki milyon kaybetti. Bu, Birinci Dünya Savaşı cephelerinde olduğundan altı kat daha fazla. Böyle bir hatayı tekrarlamamalıyız. Bu nedenle, oligarklara henüz dokunmayacağım, ancak tüm dünya ayaklarımızın altına düştüğünde...
  Speer içini çekti.
  - Zaferden sonra Amerika'yı sindirmek çok zor olacak. Özellikle ekonomik olarak güçlüdür. Büyük bir filoya sahip dünyanın en zengin ülkesi.
  Himmler homurdandı:
  - Ve tanklardan üretilen tüm "Shermanlar" ve "Hibeler"!
  Speer yanıtladı:
  - Zaten otuz bir binden fazla. Amerika Birleşik Devletleri daha gelişmiş bir Bismarck geliştiriyor, bu tank parametreleri açısından tüm modellerimizi geride bırakıyor. 175 mm top ve 275 mm eğimli ön zırha sahiptir. Parametreleri açısından bu makine, hız ve güç rezervi dışında AG-50'yi bile geride bırakıyor.
  Himmler yanıtladı:
  - Bizim istihbaratımız böyle bir bilgiye sahip değil. Görünüşe göre Sherpa besteliyormuşsun. Eh, bakan gevezelik etti.
  Speer gülümseyerek cevap verdi:
  - Hayır, bu bilgiyi Amerikalı iş adamı arkadaşlarımızdan aldım. Güvenilir adamlar ve Yahudi rakiplerinden nefret ediyorlar.
  Hitler başını salladı.
  - Evet biliyorum! Amerikan oligarklarının çoğu ya Yahudidir ya da Yahudilere bağımlıdır, ancak muhaliflerini batırmak isteyen bir azınlık var. Bize yardım ederler. Bildiğim kadarıyla Krup, bu makinenin ilk örneklerinin ortaya çıkmasından bir yıl önce Cromwell tankı hakkında bilgi aldı. Zırhlı nitelikleri açısından, bu tank yalnızca ... ile karşılaştırılabilir ... - Hitler teatral bir duraklama yaptı ve aniden sona erdi. - Eşek, dudak!
  Speer yumruklarını sıktı.
  - Bakan Shtikh, bir kerede hem Cromwell'e hem de Matilda'ya ve KV'ye nüfuz edebilen 88 milimetre kalibreli silahların üretimini tanıtmak için hiçbir şey yapmadı. Özellikle güçlü silahlara sahip T-16 tankının projesi test aşamasında kaldı. Prototip oluşturuldu, ancak proje başlatılmadı.
  Hitler yüzünü buruşturdu.
  - Zaman meselesi! Üzülme dostum! Ancak henüz süper ağır tanklar yaratmak istemiyorum.
  - Neden? Speer sordu.
  Hitler gülümsedi:
  - Görüyorsun oğlum, böyle bir sorun var. Birincisi, bu tanklar çok pahalı. Evet, ordudan tasarruf edin, sobayı ahşap evinizin duvarı ile ne ısıtacaksınız! Ama bu sadece benim düşüncemin bir parçası.
  Speer şaşırdı:
  - Ve bütün nedir?
  Hitler gözlerini kısarak cevap verdi:
  - Ve bunun içinde! Herkesin Hitler'in sadece üstün teknoloji sayesinde kazandığını söylemesini istemiyorum. Aksine, Aryan ruhu ve bedeninin avantajlarını göstererek düşmanı daha küçük kuvvetlerle yenmek istiyorum. Adamın kendisi önemlidir, gerçek Aryan. Selam Hitler!
  Çevre bir ağızdan bağırdı:
  - Zin Heil!
  Führer cevap verdi:
  - Ve tankın kendisi çok iyi. Ölümcül gücü artırmak ve düşmanı korkutmak için sadece namlu daha uzun yapılmalıdır. Savaş uzayıp giderse, Ruslar teknolojimizin tüm gücünü test edecek!
  Naziler bir ağızdan bağırdı:
  - Tüm imparatorların üzerine yükselen Führer'in görkemi yıldızların üzerinde yükselsin!
  Hitler pastaya yumruklarıyla vurdu ve uludu:
  - Kafanı kaşımayı kes. Hadi ama Bormann eğlence sözü verdi.
  Nazi iki kez sızlandı:
  - Şimdi harika bir Führer olacak.
  Bormann kremi silmek için beceriksizce bir girişimde bulundu. Ayak parmaklarıyla ayakkabılarının bağcıklarına bastı ve yere serilen yemyeşil halıyı burnuyla yarıp çarptı. Hitler güldü.
  - Şaka gibisin!
  Bormann seslendirdi:
  - Soytarı, tüm krallıklarda tamamen boşuna değil, her zaman kahkahalara neden oldu! Kafamda delik olması faydalı, sabaha kadar eşek gibi kükrüyorum!
  Hitler dizini Bormann'ın yanına koydu, dilini çıkardı ve tekrar kıkırdadı. Sebepsiz yere gülmek bir aptalın işaretidir!
  Speer çekinerek Führer'e seslendi:
  - Mühimmat salınımını artırmamız gerekiyor. Rusların yeni rezervler oluşturduğuna dair kanıtımız var!
  Hitler tısladı:
  - Duyduğumda - yedekler, sinirlerimi bozuyor! Hadi, bir numaralı Nazi kana bulandı!
  Bormann hırıltılı bir sesle bağırdı:
  - Bir numara! Ölüm cezası!
  Hitler parmağını Bormann'ın karnına vurdu.
  - Ölüm her şeyin temelidir! Cinayet bireyi yüceltir. Ben Führer'im, ölümün, cehennemin ve kötülüklerin vücut bulmuş haliyim.
  Bormann tekrar seslendirdi:
  - Sensiz benim için kötü olacağına ve kimsenin acılarını hafifletemeyeceğine inanıyorum, ancak bölgedeki bir horozun asla sadaka için "osurmayacağına" inanıyorum!
  Führer'in maiyeti yeniden kıkırdadı. Bormann bir işaret verdi, bir tuşa bastı. Özel elektrik tesisatlarıyla güçlendirilmiş yüz devasa boru, bir ses şelalesi yaydı. Bir kaplan çığının kükremesi gibiydi.
  Hitler şunları kaydetti:
  - Cinsel fantezim, bir gecede bin kaplan ve aslana tecavüz etmek!
  Çevre bir ağızdan haykırdı:
  - Tüm Führer'lerden daha uzun ve daha havalısın!
  Hitler madalyalarını sallayarak göğsünü kabarttı:
  - Yine de, beş yaşında bir çocuk olarak bir mamut'a tecavüz ettim!
  Bu sözlerden sonra, Hitler'in maiyeti, şanlı generaller yana doğru eğildi, çarpık yüzlerine korku çekildi. Hala çok seksi bir dev Führer!
  Bormann karnının üzerine çöktü ve sızlandı:
  - Bırak bizi Apollon!
  Hitler gülümsedi:
  - Kim?
  Bormann alnını halıya vurdu:
  - Zeus demek istedim!
  Hitler yürek parçalayıcı bir şekilde ciyakladı ve çizmesiyle Bormann'ın kıçına tekme attı:
  - Az! Beni bir Yunan tanrısıyla karşılaştırın! Öldüreceğim, bıçaklayacağım, ağzımı yırtacağım, göz kırpacağım, onları şeritler halinde keseceğim!
  Führer aniden sakinleşti:
  - Pekala, şimdi infaz edelim! Keyifli gösterinin tadını çıkarın! Bu arada, kim idam edilir?
  Bormann kurnazca gözlerini kıstı.
  - Büyüleyici bir diva!
  Hitler dudaklarını yaladı:
  - Sarışın!?
  Bormann başını salladı.
  - Evet ve bir iletişim görevlisi! Artık birlikte olacağız, orgazmdan karga!
  Ve yine, kahkahalar, genel olarak, tüm Hitler karargahı bir grup aptal ve soytarıya benziyordu. Sadece bazı hayvanlar. Hitler bağırdı:
  - Führer izlerken herkes sussun!
  İğrenç performans başladı.
  Bir zincir çınlaması vardı. Kız odaya götürüldü. Yatak örtüleri ve çok kaba tahta ayakkabılarla kaplıydı.
  Eylem sırasında soyunmak zorunda kaldığı görülebilir.
  Hitler gülümsedi. Kısa etekli kızlar, çıplak topuklarını parlatarak, mahkumun etini yakmak için gaz brülörlü hortumlar getirmeye başladı.
  Aynı zamanda, raf da birçok kaldıraç ve işkence aletiyle sarılmıştı.
  Alarm çaldığında köleyi soymak üzereydiler.
  Kırmızı ışıklar bile yanıyordu.
  Adolf Hitler başını salladı ve kükredi:
  - Bu başka ne?
  Bormann, yüzü buruşmuş, korkudan titreyerek cevap verdi:
  - İmparatorluk Şansölyesi'ne saldırın, harika!
  Führer korkudan titredi ve sızlandı:
  - Bu nasıl? Tekrar!
  Bormann radyoyu aldı. Ve orada yürek parçalayıcı çığlıklar attılar. Panik vardı.
  Hitler tüm gücüyle Hermann Goering'in kıçına vurarak ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Piç kuruları! Peki, neden bu kuduz çocukların asitte çözülmesini emretmedim!
  Bormann TV görüntüsünü açtı. Dövüş kıyafetleri içindeki dört heykelcik bütün bir SS ordusuna saldırdı ve cesetlerin üzerinden geçti.
  Savaş lazerlerinden tanklar patladı, uçaklar yandı, kendinden tahrikli ağır silahlar devrildi.
  Adolf Hitler ellerini ovuşturarak kıkırdadı.
  - Harika! İşte minyatür bir savaş! Savaşacağız ve kazanacağız!
  Bormann hemen kabul etti:
  - En büyüklerin en büyüğü hakkında gerekli bir gösteri!
  Hitler ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Kana susadım, acımasızım,
  Ben kötü bir soyguncuyum, Barmaley'den daha havalıyım!
  Ve buna ihtiyacım yok! Marmelat, çikolata yok!
  Küçükleri yiyeceğim! Evet, çok küçük!
  Çok küçük çocuklar olsun!
  Evet çocuklar!
  Bormann bu konuda hemfikirdi:
  - En büyüklerin en büyüğünü silip süpür!
  Hitler ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Ben zalim sadist Adolf'um.
  Dünyanın üzerinde umutsuz karanlık asılı kaldı!
  Ve kızlar geldi. Daha doğrusu, ne tür kızlar olduğu tam olarak belli değil. Etraflarında bir güç alanı parladı. Ancak savaşçıların kendileri sadece bikinili.
  Ve çıplak ayaklarıyla enerji pıhtıları attılar. Bu da tam anlamıyla Nazileri parçaladı.
  Ve ellerinde, sonra blasterler, sonra ışın kılıçları. Üstelik silah uzama ve çok sert vurma yeteneğine sahiptir.
  Aynı zamanda, güzellikler, iki kez düşünmeden, göbeklerini yıldırım göndermek için kullandılar.
  İşte buydu, kavga buydu. Ve onlara karşı, Hitler'in tankları ve uçakları olan iki seçici güvenlik bölümü. Ve inanılmaz güç.
  Führer sızlandı:
  - Bu gerçekten harika! Böyle bir savaş, bir peri masalında, kalemle tarif edilemez!
  Bormann korkuyla şunları kaydetti:
  - Bize yıkım getirebilir, en büyüğünün de büyüğü!
  Adolf Hitler kükredi:
  - Üç ölümde böyle bir yarış, Avrupa'yı ölüme götürecek!
  Kızlar bazen savaş kıyafetlerini giyip küçük ama çok güçlü roketler fırlattı ve bu roketler aynı anda iki ya da üç Nazi taburunu parçaladı.
  Führer gakladı:
  - Bu cehennem! Kötü sonuç!
  Speer soğuk bir sesle:
  - Führer'ime takviye çağırdım! Belki de güvenli bir yere tahliye etsen iyi olur?
  Hitler histerik bir şekilde cevap verdi:
  - Değil! Tüm Birinci SS Ordusu şimdi onlara karşı çıkacak. Kartallarım baş edemez mi? Hayır, gitmeyeceğim ve ikametgahımı terk etmeyeceğim!
  Goering başını salladı.
  - Sen ve ben büyük Führer'iz!
  Goebbels doğruladı:
  - Gerekirse birlikte öleceğiz!
  Yodol onayladı:
  Ya da birlikte kazanabiliriz!
  Ve Himmler coşkuyla şunları söyledi:
  - Sensiz, oh harika hayatın bir anlamı yok!
  Hitler biraz yumuşayarak düzeltti:
  - Harika değil, ama en iyisi! Beni övmekte çok hevesli değilsin!
  Speer beklenmedik bir şekilde cesurca belirtti:
  - Tatlı pohpohlamayı seven bir politikacı, bir sineğin zekasına sahiptir!
  Führer bağırdı:
  - Ne demek istiyorsun?
  Speer sakince belirtti:
  - Bilge yöneticiler dalkavuklara inanmazlar!
  Hitler açıkça belirtti:
  - Bunun için seni tehlikeye atabilirim!
  İmparatorluk Bakanı güldü.
  - Boğazını kapatmanın orijinal yolu!
  Führer biraz daha sakince belirtti:
  Ama yapmayacağım ve neden biliyor musun?
  -Neden?
  Hitler duygulu bir şekilde şunları söyledi:
  - Çünkü her hükümdarın doğruyu söyleyebilecek bir soytarıya ihtiyacı vardır!
  Goebbels cesurca şunları söyledi:
  Bu adam aptal olamayacak kadar zeki! Bir şeyler söyleyelim Majesteleri!
  Hitler agresif bir şekilde böğürdü:
  - Siz acemiler şarkı söylemeye yeter! Ayı kuyruğuna bastı!
  . BÖLÜM 21
  Ve bu arada Alisa Selezneva ilginç bir rüyanın devamını izledi;
  Alman çocukları yakalayan ve duvara inşa edilmiş bir merdivenle sıkıca bağlayan Angelica, onlar için doğaçlama bir sorgulama düzenledi. Yani botlarını yırttı, ev yapımı bir meşale yaktı ve genç Nazilerin topuklarını kızartmaya başladı.
  Beklenmedik bir şekilde inatçı oldukları ortaya çıktı. Seğirdiler, inlediler, ayak bileklerine yapışmış olan ipleri kırmaya çalıştılar, ancak bilgi vermek istemediler. Ve Alman temiz çocuklara göre pembe topuklu ayakkabılar, önce küçük, sonra giderek daha büyük, soluk mor kabarcıklarla kaplanmaya başladı. Tabanın sinir uçlarındaki ağrı korkunçtu, ancak Hitler Gençliğinin genç savaşçıları gurur ve cesaret nedeniyle devam etti. Emsallerine göre komutan olarak boşuna seçilmediklerini gösterdiler. Sıkıca sıkılmış çeneleri, ısırılan dudaklardan kanlar, şakaklarından ve yanaklarından akan ter gerçekten ne kadar acıttıklarını gösteriyordu. Nefes almak ağırlaştı, karınları çöktü, ancak yalnızca alçak, boğuk iniltiler duyuldu. Çocuklar bir irade çabasıyla yüksek sesle çığlıklarını bastırdılar.
  Angelica bir sıkıntı hissetti:
  - Hitler'in piçleri... Bir şey söylemezsen, haysiyetini yakarım ve seni sonsuza kadar hadım olarak bırakırım.
  Ve ateşli şeytan, çocukların pantolonunu çıkarmaya başladı. Sonra Angelica, kürek kemikleri ile aklı başına gelen Alisa Selezneva'nın soğuk, beklenmedik şekilde sert sesi arasında güçlü bir batma hissetti:
  - Orospu çocuklarına eziyet etmeye cüret etme! Ne kadar alçak ve ciddi olduğunu anlamıyor musun!
  Angelica sert bir şekilde karşılık verdi:
  - Savaşta merhamet, madendeki beyaz önlük kadar yersizdir! - Sonra kızıl saçlı, Alisa Selezneva'nın silahını nakavt etmeye çalıştı. Ama hırladı.
  - Ve düşünme! Kesin bir tepkim var, bir kemiğe vurursam ömür boyu topal kalırsın. Hadi çocukları çözelim...
  Angelica yanıtladı:
  - Ve görünüşe göre mahkemede istiyorsun. Düşmanlıklar sırasında mahkumları serbest bırakın. Evet, bu ölümcül bir makale!
  Alisa Selezneva burada çok ileri gittiğini fark etti. Elini umursamazca salladı.
  - Evet, ne yapacaklar ve böyle bacaklar ve yanmış ayaklarla ne kadar uzağa kaçacaklar ... Şey, sen canavar Angelica'sın.
  Ateşli ve güzel dişi şeytan omuzlarını silkti.
  - Neyse bitti... Şimdi faşist haydutlar seviyesine inmememiz gerektiğini söyleyeceksiniz. Beyaz eldiven ne giyilir...
  Alisa Selezneva sözünü kesti:
  - Söyle bana, kızıl saçlı iblis, en azından sivil ya da Büyük Vatanseverlik Savaşı hakkında bir kitapta ya da filmde, Kızılların düşmanlarına işkence ettiğini ya da canavar olduklarını gördün.
  Angelica onu savuşturmaya çalıştı.
  - Evet, ne için ...
  Alisa Selezneva sırıttı:
  - Ve ayrıca... Partimiz resmi olarak dahi savaş esirlerine yönelik işkence ve işkence kullanılmasını tasvip etmemektedir. Ve dahası çocuklar için. Angelica, bu tür eylemlerle Sovyet, asil savaşçı dişi aslan imajını ihlal ediyor. Ve bu, tüm Kızıl Ordumuz için bir utançtır.
  Angelica yanıldığını kabul etmek istemedi ve şunları önerdi:
  - Bilgi alamadığımız için, daha iyi... Merkeze, imparatorluk ofisine acele edelim. Belki orada daha büyük bir av yakalarız...
  Alisa Selezneva küçük ayağıyla kaldırım taşlarına vurdu, cıvıldayarak:
  - Hitler'in kendisini almayı mı bekliyorsun?
  Angelica güçlü bir şekilde geniş omuzlarını silkti.
  - İmkansız olan her şey zor olsa da mümkündür... Örneğin, muhtemelen birçok insan, özellikle Batı'da, SSCB'nin kaybettiğini, Almanların Krasnaya Polyana'nın banliyölerine girdiğini ve Berlin'deki Sovyet ordusunun harika olduğunu düşündü. Ama şimdi Berlin'deyiz. Ve bu gerçek!
  Alisa Selezneva doğruladı:
  - Evet, en gerçek gerçekler! Ve bu nedenle, devam edin. Özel bir devlet sektöründe.
  Naziler mahkumların öfkesiyle savaştı. Çok sayıda milis, ya zaten çökmekte olan yaşlı adamlar ya da burunlarını şortlu ve çıplak topuklu ayakkabılarla silen gençler, aralarında yaşlı kadınları olan kısa saçlı kızlar da var.
  Milislerden bazıları av tüfekleriyle, çocuklar ise Molotof kokteylleri ve el yapımı patlayıcılarla silahlandırıldı.
  İkincisi, özellikle iğneler, çiviler ve diğer metal "kabuklar" ile doldurulmuş tehlikeli olduğunu söylemeliyim. Piyadeler ciddi ve çok acı verici yaralar aldı.
  Bir şehir savaşında, birinci sınıf öğrencisi bile fark edilmeden gizlice yaklaşabilir ve ilerleyen askerlerin arasına bir çanta bırakabilir.
  Burada, bir deri bir kemik kalmış ilkokul öğrencileri, hafif bir mancınık gibi bir şey icat ettiler ve harabelerin arkasına saklanarak Kızıl Ordu'nun ilerleyen piyadelerine hücum ettiler.
  Alisa Selezneva, Angelica'nın onlara ateş etmesine izin vermez ve savaşçılar arasında bir kavga ve münakaşa çıkar. Son olarak, bir uzlaşma çözümü - yakalamak, bağlamak.
  Doğru, kızlar bu agresif "tavuğa" koşarken, bir düzine Sovyet askerini yaralayarak beş paket daha serbest bırakmayı başardılar.
  Daha önceki yaralarından kurtulan kızlar hızlı ve sırt çantalarında hafif ama güçlü bir ağ var. Gerizekalı yakalandılar, aralarında birkaç kız boşandı ... Almanca'da anne ve baba diyorlar ve artık bunu yapmayacaklarına yemin ediyorlar.
  Ama çocuklardan biri ayrılmayı başardı ve onlara uzaktan surat astı. Angelica yine de ateş etti ... Mermi, erkek fatmanın moda şapkasını bir vizörle devirdi ve onu aceleyle kaçmaya zorladı, titrek, küçük, tozlu ve isli topuklu gri.
  Alisa Selezneva, tutsakları sakinleştirmek için ABD'den doğal çikolatalar çıkardı ve korkmuş çocukların kafasına vurarak fayans dağıttı. O da Almanca konuşuyordu:
  - Korkma! Sovyet gücüne sahip olacaksınız ve her gün çikolata, kek, portakal, yoğunlaştırılmış süt, orman tavuğu ile ananas ... Sizi sinemaya, fillerle sirke götüreceğiz ...
  Angelica onu sertçe itti.
  - Aptal piçleri okşamayı bırak. İşte bir asker, daha doğrusu bir subay-kaptan, onlar yüzünden gözlerini kaybetti, iğnelerle bayıldı, fırlattıkları paketlerden patlama dağıldı. Ve onlara çikolata veriyorsun ve ananaslı muz vaat ediyorsun .... Evet, bunun için hiç acımadan onları ısırganla kamçılayın!
  Alisa Selezneva derin bir iç çekti ve acı acı ağladı:
  - Aman Tanrım, lanet savaş bize neyi doğru yapıyor... Haklıyız, vahşi hayvanlardan beter oluyoruz!
  Angelica kabul etti.
  - Evet, daha kötü... Ama birkaç gün daha sabret, hayvanat bahçesinin kalıntılarını öldüreceğiz ve çok daha iyi olacak.
  Alisa Selezneva haç çıkardı ve fısıldadı:
  - Tanrı körlerin gözlerini açıp sırtlarını kamburlara doğru çevirmelerini yasakladı! Evet, Tanrı Tanrı olsun, biraz da olsa, ama biraz çarmıha gerilemezsin!
  Savaş yüzeyde, gökyüzünde ve yeraltında gerçekleşti.
  Özellikle gökyüzünde, Sovyet Il'leri Me-163 roketli savaş uçaklarıyla tanıştı. Gerçek savaş operasyonlarında yoğun olarak kullanılan, dünyanın ilk kuyruksuz uçağı versiyonu.
  Bununla birlikte, SSCB'de, Kalinin tarafından önerilen, kuyruksuz bir vida olan bir varyant da vardı, ancak yalnızca deneysel bir örnek serbest bırakıldı; testi geçti. Sıfır dizi hazırladılar ama Kalinin tutuklandı ve Lubyanka'nın mahzenlerinde işkence altında öldü. Ve bu proje halk düşmanı olarak alındı ve kapatıldı.
  Yani Stalin gerçekten bir cellat ve kasap...
  Ama aynı zamanda büyük bir devlet adamı! Ondan sonra, pigmeler hüküm sürdü ...
  Ve işte "Comet" lakaplı ME-163 füzesi. Tehlikeli arabalar, küçük ama çok hızlı, ardından saatte iki yüz kilometre dağılıyor. Ve silahları Semender'inkiler gibi değil, roketlerdir.
  Genel olarak, ikincisinin kullanımı tamamen haklıdır. "Comet" çok fazla uçuş süresine sahip değil. İlk değişiklikler altı dakika ve son on beş dakika ...
  Roket mermileri, Sovyet Il'lerinin savaşta hayatta kalabilmeleri göz önüne alındığında çok önemli olan çarpıcı etkileri için iyidir. Ve elbette, Komets'in hızı, jet silahları dışındaki silahları etkin bir şekilde kullanmalarını engelliyor. Ancak onları kendi başlarına yıkmak çok zordur.
  Özellikle pilotlar, makinenin enine kesit alanını ihmal edilebilir hale getiren yatar pozisyonda bulunur.
  Bir roket motoru, iki tip. İlklerden biri hidrojen peroksit üzerinde çalıştı, ikincisi ise daha sonra ve mükemmel, kömür granülasyonu üzerinde çalıştı ....
  İşte tüyler ürpertici canavarlar daha doğrusu canavarlar... Kuyruksuz ve çevik...
  Alisa Selezneva onlara nişan alır ve ıslık çalar:
  - Ama roket yapıp Yenisey'i engelledik. Ve büyük bale alanında diğerlerinden öndeyiz!
  Sakinlik kıza döndü, her zamanki gibi, yani kaçırmadan ateş edebilir. Angelica onun gerisinde kalmıyor ve aynı zamanda şarkı söylüyor. Ve esprili:
  - Ölmek diri olmaktan iyidir, kahrolası Führer - mavi! Onu cehennemi bir tutku ağında paramparça et!
  Alisa Selezneva arkadaşını onaylıyor:
  - Evet, sen bizim Rasha'mızsın! Gücümüz kutuptan direğe!
  Roket motorları tarafından vurulduğunda, "Kuyrukluyıldızlar" genellikle alfabetik olarak patlar. Sigara içmezler, arkalarında kuyruk bırakmazlar, sadece osururlar! Evet, biraz komik ama...
  Angelica arkadaşını kızdırır:
  - Tımarhaneden Alice, güzel inek ... Güzel inek, tımarhaneden Alice!
  Kar beyazı savaşçı yeterince cevap verdi:
  - Donuk bir zihnin sahipleri ve akut kendi aşağılık duygusunun taşıyıcıları gibi başkalarını kızdırmak!
  Angelica ekledi:
  - Keskin diller, bir hançerden farklı olarak, aptallık zincir posta yoluyla bile acı verir!
  Alisa Selezneva göz kırptı:
  - Masal iyi anlatıyor, gerçekler kötü uygulanıyor!
  Ancak gerçekte, kar beyazı savaşçı, hızı merminin kendisinden biraz daha düşük olan araçlara ateş edebildi. Angelica yapmaz. Kızıl saçlı iblisi korkutacak bir şey vardı.
  "Kuyrukluyıldızların" kendileri arılara çok benziyorlardı, bu yüzden koştular ve neredeyse ses hızında geçtiler, hava uğultu izlenimi yarattı.
  Evet ve iğneler çok etkiliydi. İlya'yı alevlendirmek ve saldırı uçaklarının kırılması için defalarca zorlandı. Üstelik düşmansızların geri dönüşleri ve etkileri de fena değildi.
  Kapaktaki Yaklar, bazen "Kuyrukluyıldızlar" patlamalarıyla delindi ve bazen onları çarptı.
  Burada, örneğin, Yak-3 ME-163'e girecek ve biri birlikte koşacak ve her yöne parçaları püskürtecek.
  Alisa Selezneva onaylıyor:
  - İşte akbabalar. Orası! Daha da sert!
  Hava muharebesi çok ilginç. Hızda bu kadar büyük bir avantaja sahip bir düşmanla savaşmak zor. Sovyet asları da bir vuruşa güvenmeden, bir hevesle ateş etmek zorundalar, ama ...
  Deneyimler, bu tür sezgisel ve sık yapılan çekimlerin oldukça etkili olabileceğini göstermektedir. Kursk Muharebesi sırasında olduğu gibi, T-34, kayıplarına bakılmaksızın, yumuşak bir sürüşe sahip olmadığında, hareket halindeyken topları ateşleyerek maksimum hıza ulaştı. Yine de çok daha güçlü silahlanmış ve korunan kaplanlara sahipler.
  Angelica ayrıca bazen "Kuyrukluyıldız" a girmeyi başarır, sonra bir çocuk gibi sevinir, şansına. Ve zıplayarak, otomatik bir tüfeği başının üzerinde sallar. Sonra başka bir atış ... Vuruldu! Gökyüzünde patlayan bir kraker gibi! Ve böylece gökyüzünde çok uzaklara dağılmış parçalara ayrıldı.
  Ancak Naziler hala sakinleşmedi, giderek daha fazla yeni savaşçı ortaya çıktı. İşte en son modifikasyon, kükreyen, çift motorlu ve 30 mm dörtlü beş topun ME-262'si (buruna ek bir 37 mm uzun namlulu tabanca takılı). Bu makine aynı zamanda tankları vurmaya çalışıyor. Saldırı gibi görünüyor. Bu cesareti deneyin. Bir makine değil, beş yüzlü bir cehennem canavarı.
  Angelica homurdandı:
  - Cehennemden gelen tüm çubuk iblisler bunlar. Hitler aldığında, sonunda gücü biter. Dürbünle zaten imparatorluk ofisini görebilirsiniz, ancak yine de pes etmiyorlar. Ve tam tersi, tsunami dalgaları gibi, tüm çubuk ve çubuk!
  Alisa Selezneva alay etti:
  - Evet, yapma ... Dalların bununla ya da askerlerinin faşistleriyle hiçbir ilgisi yok, sadece onları sürüyorlar. Doğru pazar tırmanışı!
  Alisa Selezneva tehlikeli bir saldırı modifikasyonu ME-262 almaya çalıştı. Bu araba gerçekten bir canavar. İşte başka bir dip, olması gerektiği gibi, yer hedeflerine yönelik grevler için kullanılan makinelerde güvenilir bir şekilde kaplanmıştır. Zayıf bir nokta nerede bulunur?
  Zirveden çıkışta canavarı yakalamak için bir umut. Sonra dikey bir bağlantıya çarptı, bir fener ...
  Ama burada bir şey vücudu, zayıflığı, kan kaybından ve uykusuzluktan kaynaklanan korkunç yorgunluğu getiriyor. Başımı kaldıracak gücüm bile yok. Ve saçlar bile insanüstü gerilimden parlıyor...
  Angelica, arkadaşını desteklemek için zorla şarkı bile söyledi:
  Gökyüzüne dağılan yağmur yıldız parçaları,
  Faşizme sivri uçlu kazık hazırladılar!
  Tanklar "Kaplanlar" sadece çöp - kirli bir bit pazarı,
  Wehrmacht hemen öfkeli bir bozgun bekliyor!
  Wehrmacht hemen öfkeli bir bozgun bekliyor!
  
  Yoldaşımız Stalin liderdir - milyonların gücü,
  Yumruğu var, elinde granit makineli tüfek!
  Sodom'dan rati'yi yenebileceğiz,
  Gücümüz bir monolittir - neyse ki Dünya'da!
  Gücümüz bir monolittir - neyse ki Dünya'da!
  
  Partimizin yapacak daha önemli işleri yok,
  İnsanlar nasıl kurtarılır, Anavatan iyi!
  Goebbels şeytani saçmalıklarla cehenneme,
  Ve zafer, inan bana, tüm şeytanlara inat olacak!
  Ve zafer, inan bana, tüm şeytanlara inat olacak!
  
  Rus güzelliğinin gücüyle ünlü olduğunu bilin,
  Ağır sarı bir örgüsü var!
  Ve Nazilerle olan savaşlarda gençlik ünlü olacak,
  Işık ülkesi ayağa kalkarak canlanacak!
  Işık ülkesi ayağa kalkarak canlanacak!
  
  Hitler'in Ruslara burnunu sokmasına izin verme,
  Bıyıklı adam kendini havalı bir Tanrı sanıyor!
  Berlin caddesi boyunca yürüyeceğiz,
  Hayır, nefsi temiz olan köle olmaz!
  Hayır, nefsi temiz olan köle olmaz!
  
  Bayrağımız kırmızı, öfkeli kanın rengi,
  Şimdi güneş Reichstag'da parlıyor!
  Sevgili çocuklarımız için daha cömert bir hediye yok,
  Kalp cesursa ve korkuyla ezilirse!
  Kalp cesursa ve korkuyla ezilirse!
  Şarkı kızları neşelendirdi ve Alisa Selezneva daha sık ateş etmeye başladı ... Gerçekten de, zirveden çıkışta, fenerde doğru bir atışla müthiş ME-262'yi yakaladı ... Ve yuvarlandı. Bacaklarına iple ve anında vurulmuş bir akrobat gibi. Ve havada takla atmak ve hatta birkaç duman kuyruğunu geride bırakmak çok güzel ...
  Angelica ellerini çırptı.
  - Bravo! Şok bizim yolumuz!
  Alisa Selezneva yanıt olarak kıkırdadı bile:
  - Endojen bölgeye bir şok tabancası da Rus Hyperfuck'ta!
  Kızlar güldüler ve yerlerini değiştirdiler. Pürüzlü tabanları çakıllara vurmak güzeldir. Ve gerçekten bizim!
  Yine, bir atış poligonunda olduğu gibi, sadece hedefler çok hızlıdır. Burada acele ederler, bunu uçurtmalar bile yapamaz. Ve ayrıca "Semenderler" bağlandı. Pekala, Fritz. Angelica homurdanıyor:
  - İnsan aptallığı ve hayvan rekabeti dışında dünyadaki her şeyin sonu geliyor!
  Berrak bir sesle ateş eden Alisa Selezneva ekledi:
  - Hayat bir yüzüğe çok benzer, acının sonu görünür ama asla hissedemezsiniz!
  Ama burada savaşçıların belki de çok büyük karamsar oldukları ortaya çıktı. I-9, ME-262'yi gövdede bir ejderha görüntüsü ile çarpmayı başardıktan sonra, Luftwaffe'nin saldırısı zayıfladı ... Naziler hafifçe geri döndü ...
  Angelica at sineği parmaklarıyla yakaladı ve gergin bir şekilde tüm pençelerini tek eliyle kopardı ve şöyle dedi:
  - Faşizmde böyledir... Her bir uzvumuzu koparacağız, sonra!
  Alisa Selezneva, kükreyerek şarkı söyledi:
  - Çok uzak - çok daha uzak, ama daha iyisi, böylece bir kez ve herkes için!
  Arkashka Sapozhkov tekrar onlara koştu. Oğlan, kızlara menteşelerde ve optikten otomatik bir hafif makineli tüfek gösterdi:
  - Bu bir imha makinesi. Bak, hemen köşeden ateş edebilirsin. Şehir savaşı için güzel bir silah. Ve ayrıca....
  Alisa Selezneva küçümseyici bir tavırla, öyle ki pürüzsüz alnından toz bile yükseldi, homurdandı:
  "Ben onu zaten gördüm... Bize başka ne önerebilirsin Büyük Üstat?"
  Çocuk başını salladı.
  - Burada harika bir şey var. Gerçek şu ki, bu makineli tüfek özel bir modda ateş edebiliyor ...
  Angelica çok meraklandı:
  - Peki başka hangi modda?
  Oğlan açıkladı:
  - Arka arkaya iki kurşun. Yani, iyi korunan hedeflere ve vücut zırhına nüfuz etme yeteneği önemli ölçüde artacaktır! anlaşılmaz mı?
  Angelica tetikte ve tam zamanındaydı. Ateş etti ve faustpatronlu bir Alman çocuğu kendini kanla yıkamaya zorladı. Kaybeden geri atıldı ve bezkat ilkesine göre inşa edilen silah garaj kulübesine uçtu. Orada patladı, patlayıcı bir dalgayla arduvazı delip geçti ve kırık arduvaz karoları kızgın bir bebek oyuncağı gibi her yöne saçtı.
  Alisa Selezneva'nın eşinin kime çarptığını fark edecek zamanı yoktu ve sadece şunları kaydetti:
  - İyice yumruklanmış. Sen, bir keskin nişancı gibi, eklemeye ve eklemeye devam et!
  Angelica, beton bir levhadan atılan bir sigara izmaritini çıplak ayaklarıyla yakalayıp Maximka'ya uzatarak kurnazca cevap verdi:
  - Tabii ki eklemeliyim! Boşuna antrenman yaptığımızı. Bu bir eğitim değil, ölümcül bir rekabet olmasına rağmen.
  Çocuk buna kaşlarını çattı.
  - Ve neden beni bu pisliği dürtüyorsun... Almanların ağzından sonra mı sigara içeceğimi sanıyorsun?
  Angelica anlayışla gülümsedi.
  - Ama burada sigara izmaritlerini topluyorlar, tam gözümüzün önünde...
  Arkashka daha da yüzünü buruşturdu:
  - Bu yüzden almaları çok yazık ... Ve genel olarak sigaralar iğrenç, bir öncünün eline almaya değmez. Sapozhkov Jr. sesini bir fısıltıya indirdi. - Yaşlı insanlar olarak, bana bir çift nefes almamı teklif ettiler, diyorlar ki, küçük bir çocuk değil, bir erkek olduğunu göster. Orada zaten ilkinden hastaydım. Ama vücut yararlı olanı reddeder mi ... Ve savaş sırasında birçok kadın ve erkeğin sigara içmeye başlaması aslında halkımızın bir trajedisi.
  Angelica yanıt olarak yüzünü buruşturdu.
  - Eh, zorunda değilsin, sadece savaş sırasında ahlak oku ... Ve ayrıca ne içeceğini de bilmen gerekiyor. Tütün ABD'dendir ve Sibirya'da yetişen böyle bir ot, vücudu gençleştirir ve bir savaşçıyı öyle bir savaş trans durumuna sokar ki bin beş kişiyi yere serer.
  Alisa Selezneva inanmadı:
  - Angelica'yı dökün. Genel olarak, farmakoloji, artan gücün yalnızca geçici bir etkisini verir, ardından intikam gelir.
  Angelica aynı fikirde değildi:
  - Neyin ve nasıl uygulanacağının izlenmesi. Ayrıca penisilin ve aspirin ve diğer farmakolojinin yan etkileri de vardır. Ancak meyve ve sebzelerin yanlış veya dengesiz tüketimi bile çok zararlı olabilir. Yani... Eğer akıllıca olursa, o zaman arsenik de fayda sağlayacaktır!
  Arkashka bir kahkaha patlattı ve onlara ince, pembemsi dilini gösterdi:
  - En sık arsenikle tedavi edildiğini düşündüğünüzde komik ... - Çocuk aniden kaşlarını hareket ettirdi. - Şimdilik, uzmanlara en yeni silahların bir örneğini aktarmak gerekli olacak. Avlanmaya devam edelim.
  Ve küçük çocuk onlardan kaçtı. Angelica, keskin nişancı tüfeğinin namlusunu ovuştururken şunları söyledi:
  - Savaştaki en iyi doping, banal bir başarının taze izlenimleri!
  Alisa Selezneva kabul etti:
  - Sıradanlık, bize yan yan gelmesiyle her zaman orijinaldir!
  Savaşçılar alınlarını birbirlerine uzatıp tekrar savaşa girdiler...
  Sovyet havacılığı yine havaya hakim oldu. Ancak Elam'ın hala tam olarak hareket etme özgürlüğü yoktu. Alçaktan uçan hedefler için günün zorlu silahı olan Luftfaust, bazen çok yönlü flaşlarla acı verici bir şekilde patladı.
  Alisa Selezneva, Luftfaust'un 500-600 metreye kadar mesafede basit ama etkili bir silah olduğunu çok iyi biliyordu. Sadece Doğu Cephesi'ne özgü bir saldırı karşıtı uçak, çünkü Batı'da uçaklar daha yüksek uçmayı tercih etti.
  Ancak Müttefiklerin de saldırı modelleri vardı. Böyle bir saldırı ası, ünlü savaşçı Wittmann'ın Tiger tankını isabetli bir füze vuruşuyla vurmayı başardı.
  Alisa Selezneva, bu tür savaşçılara doğru bir şekilde ateş etti. Saldırı uçağına binmek bir tanktan daha zor olduğu için genellikle Luftfaust'lar daha deneyimli askerler verirdi. Uçak hızlı uçar ve kentsel koşullarda, özellikle sokaklar barikatlarla doluyken tanklar zar zor hareket eder.
  Ve işte Alman tankları, bir şeye karşı çıkmaya çalışıyorlar. Sadece bunlar artık Mause değil, İkinci Dünya Savaşı'nın hala T-4 ile hizmette kalanlardan en eski tankı.
  Sonuncusu ve bu durumda en iyi değişiklik değil. Genellikle daha sonraki teknoloji çeşitleri öncekilerden daha iyidir, ancak bu durumda değil. Tabii ki, 1943'te T-4, tüm göstergelerinde T-34-76'yı aştı ve hatta daha az ağırlığa sahipti. Muhtemelen orta tanklardan, 1943'teki Alman T-4 (kırk tondan fazla olduğu için bu tür bir makine olarak Panther hariç!), Dünyanın en iyisiydi. Ve mükemmel ergonomiye sahiptir.
  Ausf.J modifikasyonunun Haziran 1944'ten bu yana montaj hatlarında ortaya çıkması, Almanya'nın bozulan stratejik konumu karşısında maliyeti düşürme ve tankın üretimini mümkün olduğunca basitleştirme arzusuyla ilişkilendirildi. İlk Ausf.J'yi en son Ausf.H'den ayıran tek ama önemli değişiklik, elektrikli taret traversinin ve jeneratörlü yardımcı karbüratör motorunun ortadan kaldırılmasıydı. Ayrıca aptal, şimdi kuleyi manuel olarak döndürün, bu da makinenin savaş etkinliğini önemli ölçüde azaltır. Yeni modifikasyonun piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra, taretin kıç ve yan taraflarındaki, ekranlar nedeniyle işe yaramaz olan tabanca portları ortadan kaldırıldı ve diğer kapakların tasarımı da basitleştirildi. Temmuz ayından bu yana, tasfiye edilmiş yardımcı motor yerine, 200 litre kapasiteli ek bir yakıt deposu kurmaya başladılar, ancak lekelerine ve kaprislerine karşı mücadele Eylül 1944'e kadar sürdü. Ayrıca, gövdenin 12 mm'lik çatısı, ilave 16 mm'lik sacların kaynaklanmasıyla güçlendirilmeye başlandı. Sonraki tüm değişiklikler, tasarımı daha da basitleştirmeyi amaçladı, aralarında en dikkat çekici olanı, Eylül ayında zimmerit kaplamanın terk edilmesi ve Aralık 1944'te taşıyıcı silindirlerin sayısının üçe düşürülmesiydi. Ausf.J modifikasyon tanklarının üretimi neredeyse savaşın sonuna kadar, Mart 1945'e kadar devam etti, ancak Alman endüstrisinin zayıflaması ve hammadde tedarikindeki zorluklar nedeniyle üretimdeki yavaşlama, sadece 1758'in gerçeğine yol açtı. bu dönüşümün tankları üretildi.
  Yine de, T-4, öncelikle gövdenin alnının zırhının zayıflığı nedeniyle oldukça tehlikelidir; toplamda 45 milimetre, 1945 standartlarına göre çok küçük, faustpatron'un deldiği şey bu.
  Sovyet araçları, Alman ateşine ve çok daha fazla tepki veriyor. Ve bunlardan daha fazlası var ve tankerler daha tecrübeli. Ama yine de kayıplar, harap olmuş Sovyet tankları var.
  Alisa Selezneva ateş etti, dürbünü kırdı ve şiddetle hırladı:
  - İyi bir göz en iyisidir, ölüler ordusuna çekilmekten kaçınmanızı sağlar!
  Angelica mantıklı bir şekilde ekledi:
  - İyi niyetli bir talimat, tam olarak hedefe giden yolu kaçırmanıza izin vermez!
  Zaten amansız bir şekilde kararmaya başlamıştı, ama savaş azalmadı ... Batıdan gök gürültüsü bulutları göründü, sayısız Cengiz Han ordusu gibi ilerliyorlardı. Bulutlar yine gökyüzünde kaşlarını çatıyor ve önce bir ölü alıyor, sonra koyu mor bir renge dönüşüyor.
  Bununla birlikte, şimşek nadiren parlar ve yağmurun kendisi uzun bir süre sadece ilk on dakika boyunca yağdı ve ardından sıkıcı bir uğultuya yol açtı.
  Yıkılmış ve yanmış kızın bacaklarıyla su birikintileri arasında dolaşmak güzel, bir şeyler söyleyebilirsin ...
  Savaşçılarla birlikte savaşan alaylar, Berlin fırtınasının ardında bırakılan birkaç yıkılmış bina. Ve o kadar çok ceset ve yaralı var ki... Muhtemelen bütün çadırlar bunlarla dolu.
  Almanlar inatla savaşır ve hatta gecenin örtüsü altında saldırmaya çalışırlar. Ve omuzlarının arkasında faustpatronlar olan genç askerler, zayıf görüşten yararlanıyorlar: gece, yağmur Sovyet tanklarına yaklaşıyor ve yakın mesafeden oldukça doğru bir şekilde hücum ediyor.
  Çok sayıda Sovyet tankı nakavt edildi, ancak onarım ekipleri tüm gücüyle çabalıyor. Davulcular hareket halindeyken çalışır, kırık gövdeler, tırtıllar ve kuleler pişirir. Denerler. Ve yürüyen ikmaldeki yedeklerden giderek daha fazla yeni araç ve piyade oluşumu geliyor.
  Ancak ağır kayıplara uğrayan saldırı uçakları, baskılarını bir şekilde azalttı. Ve ne, ne kadar böyle baskı yapabilirsin. Ve hava yaz değil.
  Alisa Selezneva ve Angelica birçok kez hazırlıksız ateş etmek zorunda kaldı. Gittikçe daha fazla yeni savaşçı vurun, karşı saldırılardan kurtulun.
  Bir keresinde, kızlara bir sürü halinde koşan SS köpekleri bile geldi ve savaşçılar ölümden kaçmak için sert duvara hızlı bir şekilde tırmanmak zorunda kaldılar.
  Çıplak parmaklarıyla bir el bombası atan Alisa Selezneva, sonra fark etti:
  - Ve yine de, bize gülseler de, ara sıra bizimle, sürekli yalın ayak kavga eden aptallar olduğumuzu söylüyorlar, ama uzun, hünerli ayak parmaklarımızı kullanmasaydık, cehennem tırmanacaktı. aslında şeffaf yüzey kadar. Bu durumda ahlak...
  Angelica, sık sık kızgın köpeklere ateş ederek sözünü kesti:
  - Bir ineğin pantolona ihtiyacı olmadığı gibi, bu masalın da ahlaka ihtiyacı yoktur! Yani, gereksiz ahlak ve felsefe olmadan ... Ve en önemlisi, saldırı sırasında davul gibi ateş edin!
  Alisa Selezneva gülümsedi ve atış poligonlarına frekans ekledi.
  Köpekler katledildi, ancak mühimmat yükünü tüfek kartuşlarını yenilemek için oyalanmak zorunda kaldı.
  Çiçek açtı... Güneş çıktı ama kimse güzelliğe hayran olmadı. Herkes oldukça bitkindi. Üstelik şehirdeki cesetler çürümeye başladı ve bu iğrenç.
  Kızlar çok acıkmıştı, ancak bir parça kadavra kokusu boğazına tırmanmadı.
  Ve bundan dolayı midelerine kramp girdiler, yoruldular.
  Gün sıcaktı ve hatta buharlıydı. Ve kayıplar azalmadı ... Özellikle, "Sturmtigr" gibi bir başka bandura ortaya çıktı, ama daha büyük ... "Fare" nin geniş kasa şasisi temelinde yapılan bir şey.
  Eh, tipik bir teknik: kendinden tahrikli silahlar için bir tankın alt takımı. Örneğin, T-34 şasisi gibi, bütün bir kendinden tahrikli silah ailesinin, SU-76, SU-85, SU-100'ün temelini attılar. Bir tankın şasisine bu kadar çok kalibrenin sığması bile şaşırtıcı.
  Ve Panther için Jagdpanther, 88 mm'lik bir topla yaratıldı.
  Alisa Selezneva, Jagdpanthers'ı Doğu Prusya'daki savaşlardan hatırladı. Arabanın 100 milimetrelik bir ön zırhı ve 80 milimetrelik kıç ve yanları vardı. Zırh plakalarının yataydan 40 derecelik çok geniş eğim açısı nedeniyle, bu, Sovyet tanklarının mermilerini şans ve IS-2 ile bile sektirmek için oldukça yeterliydi. Ve iyi sürüş performansının yanı sıra, kundağı motorlu silahı çok tehlikeli bir rakip haline getirdi.
  Ama bu araba, öyle görünüyor ki, gizliydi. Alice neyle karşılaşabileceği konusunda uyarılmadı bile. Eh, o bile özellikle Sovyet birlikleri değil. Ama işte "Farenin kasasındaki" araba. Belki de "Yagdmaus"? Böyle bir hantal için nispeten düşük, çok ağır zırhlı, neredeyse tamamen kapalı paletli.
  Silahlanma da çifttir. Silahlardan biri neredeyse "Sturmtiger"a benzeyen bir bomba fırlatıcıdır, sadece kalibresi 380 yerine 410'dan daha büyüktür. Angelica arkadaşına fısıldadı:
  - Muhtemelen, daha sonraki bir roketatar, yıkıcı güç açısından güçlü mü? Çok doğru?
  Alisa Selezneva şunları kaydetti:
  - Ve belki de daha hızlı, uzun menzilli ve isabetli. Namlunun biraz daha uzun bir kapakla kapatıldığını görüyorsunuz. Tehlikeli bir araba, ne yazık ki, içinde sorunlarımız olacak. Her ne kadar savaşta hala kaçınabilirsiniz ...
  Angelica, arkadaşının sözünü kesti, yumruğuyla omzunu dürttü:
  - Ve ikinci silah da faizsiz değil. Ne kadar uzun olduğunu görün.
  Alisa Selezneva burada dişlerini parlattı:
  - Ama kalibre 88 - milimetre, ancak 71 değil, 100. Tank avcısı gibi havalı bir silah iyidir. Bu kendinden tahrikli silahın, savunma hatlarını kırmak ve düşman tanklarıyla savaşmak için bir saldırı silahına da sahip olduğu açıktır. Ayrıca, kendinden tahrikli silahların kendileri çok yoğun bir düzene sahiptir, bu nedenle savaş bölmesi büyüktür, ancak güçlü bir şekilde düzleştirilmiştir.
  Kız konuşmayı kesti, böylece bir kapakla kaplı Jagdmaus bombacısı dikey konumdan sapmaya başladı. Görünüşe göre araba tüm şeytani gücüyle patlamak üzereydi.
  Alisa Selezneva, isabet ve bombanın patlamasına neden olmayı umarak, sıçrama tabancasına yanıcı bir şarjla özel bir zırh delici kartuş yerleştirdi. Bu arada, uzun namlulu bir av tüfeği ateşlendi ve diğerlerinden önce kaçan bir Sovyet otuz dördünü vurdu.
  Angelica, optikleri devre dışı bırakmaya çalışarak kendini ateşledi, ancak kesirli hedefin uzun mesafesi ve Jagdmaus'un devam eden hareketi, onun isabetli bir şekilde vurmasını engelledi. Kızıl saçlı dişi şeytan sert bir şekilde küfretti:
  - Lanet olsun! özledim, yine özledim!
  Alisa Selezneva, onu her şeyle şu noktaya kadar teselli etmedi:
  - Bilirsin, bazen Apollo kaçırırdı.
  Angelica sarışın savaşçıyı dürttü.
  - Kaçırmayın! Ve sonra bir vizyonunuz var. Hayır, belli ki Artemis değil!
  Jagdmaus'un kapağı yavaşça açılmaya başladı. Ve hulk kelimenin tam anlamıyla canlandı. Alisa Selezneva daha derin nefes almaya başladı ve sol gözünü kıstı ve başlat düğmesine yumuşak bir şekilde bastı.
  Her zamanki gibi, merminin hareketini, boşluğu ve çimlerin üzerindeki her metreküp havayı hissetti. Ve sadece bu değil. Sarışına, dünyanın derinliklerinde lavlar yeraltı dünyasından kaynayıp köpürüyormuş gibi geldi ve bu yüzden cehennem iblisleri zaten kötü günahkarların ruhlarını ateşli dirgen üzerine sarmaya başlamışlardı.
  Mermi uçamadı ... Ama ... 500 kilogramlık bir kara mayını geniş bir ağızdan alevlendi ve bir hava ekspresi gibi, birikmiş Sovyet tanklarıyla darmadağın olan caddenin kenarında yırtıldım ....
  Bir yere bin şimşek çarpmış gibi görünüyordu ve ardından korkunç bir kükreme izledi... Savaşçılar kulak zarlarını patlatmak için otomatik olarak ağızlarını açtılar. Patlama dalgası üzerlerinden geçti ve hatta Angelica'dan gelen malzemelerle dolu bir sırt çantasını itti. Kızıl saçlı savaşçı ağzından toz tükürdü. Birkaç kez, iyice öksürerek, iştahla küfretti:
  - Bir koç, bir kurdun üzerine tilki gibi yükselebilir!
  Alisa Selezneva güzelce ekledi:
  - İsa, kurt dünyasında tavşanın aslan özellikleri kazandığı tek kuzudur!
  Angelica ayağa kalktı, bir sarsıntıyla sıçradı ve tozun arasından baktı: "Yagdmaus" çok neşeli görünüyordu. Kendi payına düşen şiddetli nefreti, birikmiş gücünü başka bir kirli numara için dışarı attı.
  Kızıl saçlı ilgilenmeye başladı:
  - Neyi özledin?
  Alisa Selezneva kendinden emin ve kategorik bir şekilde cevap verdi:
  - Tabii ki değil!
  Angelique yüzünü buruşturdu.
  Ama canavar sağlam. Ve hala ateş ediyor! Şimdi ne kahrolası!
  Alisa Selezneva teselli etti:
  - Bombacı çok hızlı değil. Almaya çalışalım... Belki optiği bozarız? Merminin çok sert olan ön kısma isabet etmesi olasıdır.
  Angelica bu iyimserliği özellikle paylaşmadı:
  - "Maus" ve E-25'in optikleriyle nasıl acı çektiğimizi hatırlıyor musun? Bu canavarları ele geçirmek bizim için o kadar kolay olmayacak.
  Alisa Selezneva, kısa süre önce doldurulmuş etkileyici bir yumru ile poponun arkasını alnına ovuşturdu. Sarışın savaşçı kendini boş hissetti. O kadar çok gece uyumadı ve savaştı ki, aç, yaralı, bitkinlik noktasına kadar yorgundu.
  Önünde hayaller belirdi;
  Kıyametin atlısına binin. Aynı anda dört ve canavarca ürkütücü. Atların bile fare ve timsah melezi gibi kafaları vardır. Atlar gökyüzünde hızla ilerleseler de, en ağır toynakların darbeleriyle hava parıldar ve titrer. Boşluktan fırlayan kıvılcımlar gibi ne kadar korkunç görünüyor.
  Burada solgun bir atın binicilerinden biri Spasskaya Kulesi'ne atlar ve iki Aurora kruvazörü kadar uzun olan devasa Geniş Kılıcı ile ona saldırır. Kule dağılır ve şeytani bir kükreme kulaklara çarpar ....
  Alisa Selezneva kendine gelir, "Sturmmaus" yine "armağanı" tükürür. Ateşli saçlarındaki tozu silkeleyen Angelica, şunları söyledi:
  - Ve önceki modellerden çok daha hızlıdır. - Sarışın savaşçının aptal bakışını yakalayarak ekledi. - Yani eskisinden daha büyük bir bombardıman uçağı olmasına rağmen bu modelin atış hızı Sturmtiger'dan daha yüksek. Yani büyükanne sorunlarımız var. Peki, o zaman kurnazlıkla nasıl alınır.
  Alisa Selezneva şakaklarını mekanik olarak ovuşturdu, başı çok ağrıyordu. Ve melon şapkasını çözemedim. Arkadaşından hiçbir şey alamayacağını anlayan Angelica, ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Arkadiy! Hey, buraya koş Arkashka!
  Alice fısıldadı:
  - Neden ona ihtiyacın var? Ne düşünüyorsun, o ... - Kız sustu, kafasına sadece kabalık tırmandı.
  Angelica hızlı ve nişan almadan, ateş ederek, güvence verdi:
  - Elbette, alnında yedi açıklık var, ama Arkashka Sapozhkov daha becerikli. İki yüz ton muharebe kütlesini nasıl etkisiz hale getireceğini çözecek.
  Alisa Selezneva eliyle saçını kaşıdı... Konsantre olmaya, konsantrasyonunu yeniden kazanmaya çalıştı... Gözlerinin önünde hayaller yüzdü....
  Sarışın keskin nişancı Alisa Selezneva, sanki mürekkebin içine düşmüş gibi daldığını hissetti, gözleri bile yemeye başladı. Sokolovskaya'nın yüzdüğü cıvayı anımsatan garip bir kalınlık vücuduna bastırdı, ama çok daha korkunçtu ve eti düzleşti. Sonra mareşal kız gerçekten çok kötü hissetti ve aniden yıldızları asla göremeyecekti, bilinmeyen cellatlar diğer dünya üzerinde güç kazandı. Bir köpek yığınını tırmalayan bir tırmalama sesi var, sadece çok daha kötü ve daha yüksek, kulakları ısırıyor, büküyor. Kırmızı-sıcak bir ramrod zarlara ısırır, dilde kan hissi ve reçine dökülür. Sonra karanlıktan bir yanardağın lavları gibi parıldayan dişleri olan bir ağız çıkar. Alisa Selezneva (Harikalar Diyarı'ndan değil!) Hiç bu kadar iğrenç bir canavar yüzü görmemişti, korku filmlerinin karakterlerini veya ikonik inogalakt ırklarını, arka planına karşı sadece bir kabusun acıklı bir parodisiydiler. Sonra, daha da korkunç çeneler ortaya çıktı, bazıları Jüpiter gezegeni gibi kocamandı ve diğerleri, hayvanların ve işkence aletlerinin melezleri de dahil olmak üzere, düşünülemez biçim ve görünüşte, çok vahşi küçük hayvanlar gibi küçüktü. İşte onlar çarpık zehirli dişleriyle onun etine yapışmış durumdalar. Zaten oldukça uzun ve dahası, sonsuz olaylı yaşamı boyunca, sarışın savaşçı hiç böyle bir acı yaşamamıştı. Ana şey, bir duyum analogu bulmanın imkansız olmasıdır. Hem yanan bir alev hem de aşındırıcı asit, aynı zamanda donan buz ve donuk bir testere ...
  Sağır edici bir kükreme kabuslarını böler. Gerçek kötü, ama o ölçüde değil. Ağzım kurudu. Alisa Selezneva fısıldadı:
  - Bir damla su iç!
  Angelica arkadaşına elma ve huş suyu karışımı olan bir şişe verdi. Doğru, kim zaten dolaşmayı başardı ... Bir arkadaş birkaç sarsıcı yudum alır ve fısıldar:
  - Cehennemde cennete göre tek bir üstünlük vardır, sürgün korkusu yoktur!
  Angelica kabul etti.
  - Hristiyan cennetinde en tatsız şey, daha iyi bir şey dilemek istememenizdir!
  Alisa Selezneva başını olumsuz anlamda salladı:
  - Ben öyle düşünmüyorum! Hıristiyan cennetinde, günah işlemek için karşı konulmaz bir arzuyla ıstırap çekeceğiz!
  . BÖLÜM 22
  Iria Gai gerçekten hiç zaman kaybetmedi. İki kızı Angelina ve Afrodit, hemen uçmayı kabul etti. Elbette herkesin bir silahı vardı.
  Ayrıca, araştırmacıların rezervlerinden sağlam bir cephanelik de aldılar.
  Ancak yine de Wanda zamanında geldi. Seferden dönmeyi başardı. Ayrıca bir grup nanobot aldı. Ve bu çok etkili ve oldukça iyi bir silah.
  Wanda saçlarını yirmi birinci yüzyılın Rusya'sının üç renkli bayrağı altında boyadı. O çok daha güzel hale geldi. Ve zaten kendi çocukları var.
  Ancak Iria, evin dört köşede olduğuna karar verdi ve yirmi ikinci yüzyılın iyi silahlanmış dörtlü kızı herhangi bir savaş için yeterli olurdu.
  Sadece dört en uyumlu kadro. Ve en küçük kızını almak zorunda değilsin. Ve sonra odun kıracak.
  Upsilon'a artık ihtiyaç yok. Bu üç gözlü yaratık, devasa bir kibirle fazla konuşkan. Evet, Alice'i bir kereden fazla kurtardı ve bazen faydalı olabilirdi, ancak bu durumda her şey hem hayvanları hem de çocukları riske atamayacak kadar ciddiydi. Aynı şekilde Alexei Terentyev de alınmamalıydı. Ve böylece üç çocuk kayboldu ve dört yetişkin savaşçının onlarla ilgilenmesi daha iyi.
  Kızlar Moskova üzerinden uçtu. Dünya gezegeninin başkenti, bu bir cazibe. Bunun gibi tapınaklar var. Doksan dokuz kubbe olduğunda özellikle ilginçtir ve her birinin benzersiz bir mücevher görüntüsü vardır.
  Iria, dünyanın sonunun gelmemesinin iyi olduğunu düşündü ve insanlık ölümden kaçmayı başardı. Sonra gerçek şafak başladı. İlerleme patlayıcı bir dalga gibi gittiğinde, daha iyi ve daha güzel hale geldi.
  Şimdi insanların büyük çoğunluğu mutlu. Ve nedense Alice, komünizmin sakin çağında bile sürekli olarak farklı maceralara ve hikayelere girecek kadar şanslıydı. Sıradan çocuklar için, hatta yirmi ikinci yüzyılda bile bu rakamlar çok gerçek değil.
  Iria, Afrodit, Angelina, Wanda, Zaman Enstitüsüne tam zırhla geldi. Elbette, Alice'in hareketlerini kontrol etmek mümkündür - bu düzeltildi.
  Wanda daha çok veri tabanına girdi. Evet, Alice, Pashka, Arkasha, aslında, çıkmaz geçici şubeler sektörüne gitti. Nerede ne istersen yapabilirsin ve bu şimdiyi etkilemez.
  Bu çocukların nasıl hareket ettiğini görebiliyordunuz. Üstelik, 1946 yazında geçmişte olduğu gibi, şimdiden biraz zaman geçti. Bu da elbette Iria için büyük bir endişe.
  Aslında, bu süre zarfında çocuklar pekala ölebilir. Ama ne olursa olsun, zamanda hareket etmeniz gerekir.
  Ama Alice ve çocuklardan önce veya aynı zamanda varmak imkansız.
  Bunlar evrenin fiziksel yasalarıdır. Bu yüzden çocuk takımından biraz daha geç yapmak zorunda kaldım.
  Almanya'da bir kez, dört savaşçı bir kamuflaj alanının arkasına saklandı ve havayı dinledi. Bilgiler bilgisayar tarafından filtrelendi.
  Üçüncü Reich zaten SSCB'ye saldırdı ve hızla ilerliyor. Ve kurtuluş şansı yokmuş gibi geliyor.
  Öte yandan, Alice ve ekibin geri kalanı neredeyse Hitler'i öldürüyordu ve garip bir şekilde hala hayattalar.
  Nazilerin onlar için sofistike bir şeyler hazırladığı görülüyor. Ancak iyi haber şu ki, henüz hiçbir çocuk idam edilmedi. Yani hala umut var.
  Iria bir karar verdi:
  - Hitler'i ve çetesini birlikleri SSCB'den çıkarmaya ve çocukları bırakmaya zorlamak gerekiyor!
  Angelina bu konuda hemfikirdi:
  - Tabii ki yapmalısın! Ve atalarınızı faşizmden kurtarın!
  Afrodit çıplak ayaklarını yere vurarak kaydetti:
  Hiç şüphesiz yapacağız!
  Wanda hemen onayladı:
  - Bunun için her türlü imkanımız var!
  Söylediği gibi ve dört kadın savaşçı faşist ordularına saldırıyor.
  Yirmi ikinci yüzyılın savaşçıları yine yirminci yüzyılın Nazileriyle boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Tabii ki, dört kız Wehrmacht'ın tanklarını ve uçaklarını çok ünlü bir şekilde imha etti. En başından beri, onları bir güç alanıyla kaplayarak elleri ve ayaklarıyla ezdiler. Fakat...
  Yerin altından sanki Alexei Terentev ve en küçük kızı Mirabela Gai ortaya çıktı.
  Işın kılıçlarını aldılar ve nanobotlarla saldırdılar. Nefret edilen faşistleri yok etmek için yola çıktılar. Böylece dört, altıya dönüştü.
  Iria Guy şunları kaydetti:
  - Bu nasıl? Peki, kaderimiz nedir, başka türlü yenemeyiz!
  Almanları ezmeye devam eden Angelina Guy, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Hadi daha hızlı yapalım! SSCB'yi kurtaralım!
  Aleksey Terentev kükredi, Nazileri hem piyade hem de tanklarla kılıçlarla keserek:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından üç faşist uçağı aynı anda kesen keskin bir disk uçtu!
  Hem tank hem de piyade rakiplerini ezen Mirabela dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet etti.
  Iria Gai de çıplak ayak parmaklarını fırlattı, öldürücü bir tavırla ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve ışın kılıçları, Nazilerin üzerinde değirmenden geçti. Daha sonra blasterler tanklara ateş açarak çatışmaları kesti. Uçaklar da aldı.
  Angelina, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Afrodit, beyaz, kahverengi askerleri ve tankları uçaklarla keserek ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve tanklar ve beyaz savaşçılar düşüyor ve uçaklardan kuyruklar yanıyor.
  Wanda Guy değirmenciyi kesiyor, kılıçları şimşek gibi.
  Naziler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğneler atıyor, düşman uçaklarını vuruyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için bir insan uzay imparatorluğu olacak, kazanın!
  Alexei Terentev Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları vurur.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde, herkesin kafasını ve ağızlığını kesiyor ve aynı zamanda tank kuleleri.
  Mirabela ayrıca rakipleri ve uçakları ve tankları da yok eder.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ve işte Iria Gai hücumda. Tanklar, uçaklar ile birlikte Nazileri kendisi için kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Nazilerin gırtlaklarını kim gördü. Evet, bu tankları yıkan bir kız.
  Angelina saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Tüpten tükürmek. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları vuruyor.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Afrodit, Nazileri kesip kahverengi askerleri tanklarla birlikte yok ederek ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl fırlatılır, bir fili ve hatta dahası bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar! Yirmi ikinci yüzyıl!
  Wanda Guy saldırıya geçti. Nazileri kesen kesikler. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte birçok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır, tankları ve uçakları yok eder.
  Alexei Terentev ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir çok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneler fırlattı, tankları ve uçakları devirdi, gürledi:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Mirabela saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız saldırıda. Kahverengi savaşçıları tören olmadan yok eder.
  Ve ara sıra atlar ve bükülür!
  Ve ondan yok olma armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Mirabela agresif bir şekilde gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Iriya Gai hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla fırlatır ve samandan tükürür, tankları ve uçakları devirir.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ben parlayan bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine güzellik hareket halinde.
  Angelina, Nazi cesetlerinin bulunduğu bir ablukaya saldırır. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuşuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar, tanklar ve uçaklarla birlikte düşüyor ve düşüyor.
  Angelina çığlık atıyor:
  - Yalınayak kız, sen kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölü bırakıyorlar.
  Daha doğrusu, tamamen ölü, tankların ve uçakların olduğu bir yer.
  Afrodit saldırıda. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür - uçaklar ve tanklar düşer.
  Kızıl saçlı kız kükrer:
  - Gelecek gizli! Ama galip gelecek!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Afrodit vahşi ecstasy kükremesinde:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Çıplak ayakları, uçakları düşüren ve tankların zırhını delen çok sayıda keskin, zehirli iğneler fırlatıyor.
  Wanda Guy savaşta. Ve çok parlıyor ve kavga ediyor. Çıplak bacakları bir sürü ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, durduramazsınız.
  Wanda Guy şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta zıplayın!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik insanı köle yapar!
  Ve yalınayak kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var. Ve daha da harap olmuş tanklar ve uçaklar.
  Alexey hücumda her şeyi hızlandırıyor. Çocuk Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları yırtıyor.
  Genç savaşçı gıcırdıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve yine çocuk hareket ediyor.
  Mirabela, aktivitesinde fırtınalı bir kız öğrencidir. Ve düşmanları kırar.
  Burada çıplak bacağıyla, patlayıcılarla dolu bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank atılacak.
  Kız bağırır:
  - Zafer yine de bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların varilleri farklı yönlere uçuyor.
  Burada Iria Gai hareketleri hızlandırdı. Kız kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer, Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Nazileri tanklar ve uçaklarla birlikte hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızdır.
  Durup yavaşlamayı düşünmüyor ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkıyor.
  Angelina saldırıda. Kılıçları et ve metal salatası kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınları, ayrıca kırık tanklar ve düşmüş uçaklar arasında yatan bir insan kitlesi.
  Afrodit çılgın bir kızdır. Ve herkesi hiperplazmadan bir robot gibi eziyor.
  Zaten tek bir yüz Nazi'yi ve çok sayıda tankı uçakla ezmedi. Ama her şey hızını alır. Ve savaşçı hala kükrüyor.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank güçlü bir patlamayla paramparça oldu.
  Afrodit şarkı söyledi:
  - Topraklarımızı ele geçirmeye cesaret edemeyeceksin!
  Wanda Guy da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve bir yığın kahverengi savaşçı, kırık tanklar ve uçaklarla birlikte hendeğe ve yollara çoktan düşmüştü.
  Altı çıldırdı. Vahşi bir kavga çıkardı.
  Alexey Terentev tekrar iş başında. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve sonlandırıcı çocuk değirmeni işletiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Dağlarca kanlı ceset, uçakları olan bir grup bozuk araba.
  Mucit çocuk vahşi bir stratejiyi hatırlıyor. Atların ve insanların birbirine karıştığı yerde.
  Alexey Terentev ciyaklıyor:
  - Vay canına!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki sonlandırıcı çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Ustalık sınıfı ve firma "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun havalı olduğu ortaya çıktı. Ve kaç Nazi öldürdü. Ve en büyüklerin çoğu, tanklar ve uçaklarla birlikte kahverengi savaşçıları öldürdü.
  Mirabela da savaşta. Tarçın ve çelik orduları ve kükremeleri ezer:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta giriyoruz!
  Ve onun kılıçları Nazilere karşı saldırıya uğradı. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü. Ve onlarla birlikte tanklar ve uçaklar.
  Kız hırladı:
  - Panterlerden bile daha havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Iria Guy yetkili. Ve rakipleri yener ve kendisi kimseye iniş vermez.
  Tanklar ve uçaklarla birlikte kaç Nazi öldürüldü.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Iria Guy bağırıyor:
  - Deliyim! Ceza alacaksın!
  Ve yine, kız bir sürü Naziyi kılıçla kesecek.
  Angelina hareket halinde ve bir sürü kahverengi savaşçıyı kesiyor.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Nazi'yi öldürür veya bir tankla bir uçağı düşürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Afrodit ilerler ve rakiplerini ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmaz:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alacak ve dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda çırpınan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Wanda Guy hareket halinde. Burada bir sürü kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür - uçakları devirir. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz beyler!
  Ve yine, ölümcül iğneler çıplak ayaklarından uçar ve piyadelere ve uçaklara çarpar.
  Alexey Terentev atlar ve atlar.
  Çıplak ayaklı bir çocuk bir demet iğne yayar, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Hadi kampa gidelim, büyük bir hesap aç!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Zaten oldukça yaşlı, hepsi Alice ve arkadaşlarıyla maceralar içinde ama bir çocuk gibi görünüyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Alexei Terentiev şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - kardeşliği kıracağız!
  Ve yine ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu. Hem uçaklar hem de tanklar.
  Mirabela sevinçle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! İnanıyorum ki özgürlük doğacak!
  Kız, Nazilere ve tanklarına ve uçaklarına bir kez daha ölümcül iğneler attı, devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem imparatorluğunun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Iria Guy savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Ve pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürün üzerindeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükrer:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler fırlatır, rakipleri yumruklar.
  Angelina vahşi bir hareket içinde. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne atar. Bir kükreme gibi tanklar ve uçaklarla birlikte rakipleri delip geçiyor:
  Tam zaferimiz yakın!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak kobra Afrodit saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve eğer keserse, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve et ve metali uçak duralumin ile kesiyor.
  Wanda Guy da saldırıya geçiyor. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını dağılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın sonlandırıcı kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi bir katil bezelye ondan uçuyor.
  Alexey yine bir meteor taşıyan yüzlerce Naziyi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Gökyüzünde bir uçak kütlesi nasıl küçük parçalara ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Mirabela bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kes. Ve tanklar ve uçaklar arasında geniş açıklıkları kesiyor.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Iria Gai hücumda daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlıyor. Böyle kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Iria Gai aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaştırıcıdır!
  Ve savaşçı kız, böyle bir çağlayan darbe ile rakiplerine saldırdı.
  Ve çıplak ayakla disk atacak.
  Burada değirmeni işletti. Kahverengi ordunun kafaları geri çekildi ve tanklar yanıyordu, uçaklar alev alevdi.
  O mücadele eden bir güzeldir. Kendini böyle kahverengi bir armada yener.
  Angelina hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız sadece güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatır.
  Rakipleri yen. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Angelina aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Iria Guy sevinçle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir şey fırlatır. Bu gerçekten bir kız çocuğu.
  Ve çıplak bacaklarından, kılıcın nasıl uçacağını. Ve kuleleri tanklardan keserek çok sayıda savaşçıyı vuracak.
  Afrodit hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter pankartı gibi. Bu kız gerçek bir cadı.
  Ve rakiplerini kesiyor - sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç! Onunla boyasız, doğal ışıkla savaşa girdi.
  Afrodit aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - savaşçılar çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Alexei Terentev homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer atan Mirabela, tank taretini kırarak doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Afrodit buna hemen razı oldu:
  - Ben herkesi ısıracak bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayakla, ölümcül, yere seren uçakları fırlatacak.
  Wanda Guy savaşta rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil, alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek. Ve Naziler zor zamanlar geçiriyor: uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Ve çığlıklar:
  - Ne mavi gökyüzü!
  Afrodit, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tankın taretini keserek onayladı:
  - Biz soygunun destekçisi değiliz!
  Wanda Guy, düşmanları kesip uçakları düşürerek cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Angelina çıplak ayaklarıyla iğneler atarak ve bronzlaşmış bacaklarıyla tankları ve uçakları devirerek gıcırdadı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Nazileri kesen Iria Gai, şunları ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alacak ve atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Aleksey Terentev savaşta çok şık görünüyor.
  Mirabella şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk, helikopter pervanesine benzeyen bir şeyi ayağıyla fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, ciyakladı:
  - Oldukça sportif!
  Ve ikisi de - tam açıklıkta bir erkek ve bir kız.
  Aleksey, kahverengi askerleri keserek homurdandı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Mirabela yanıt olarak tısladı:
  - Çıplak ayakla herkesi öldürürüz!
  Kız gerçekten de çok aktif bir sonlandırıcı.
  Iria Gai saldırıda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir kavis çizerek uçtu, birçok Nazi ve tank kulesini kesti.
  Angelina, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaşçı ve uçak vurdular.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibi mat edin!
  Ve dilini gösterdi.
  Afrodit, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar atarak guruldu:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Wanda Guy hemen onayladı:
  - Düşmüş kahramanlara şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan bağırdılar, Nazileri ezdiler:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et parçalanır ve tankların kuleleri ve uçakların kuyrukları yıkılır.
  Ve tekrar ulumak:
  - Bizi kimse yenemez!
  Iria Guy havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve şunları yayınladı:
  - Biz dişi kurtuz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk fırlayacak.
  Kız ecstasy'de bile bükülüyor.
  Ve sonra mırıldanır:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Alexei Terentev guruldadı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Gülerler ve karşılık olarak dişlerini gösterirler.
  Iria Gai Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Iria Guy kabul etti:
  - Güç yoksa, evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız, çıplak ayaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı uçaklarla havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Iria Guy düşmanları tekrar kesti, tank kulelerini ve uçakların kuyruklarını yıktı.
  Angelina çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bütün bir varil fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parça parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma, topuklularımız parlıyor!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Afrodit savaşta da zayıf değildir. Yani Nazileri harmanlıyor. Sanki bir zincir demetinden çıkmış gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat et, iyi olacak,
  Sonbaharda bir pasta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta gerçekten de enfiye kutusundaki bir şeytan gibi saban sürer. Ve tankların nasıl yandığını ve uçakların nasıl yandığını.
  Ama Wanda Guy nasıl dövüşülür. Ve Naziler onu ondan alıyor.
  Ve vurursa vurur.
  Ondan kanlı sıçramalar uçuyor.
  Iriya Gai, çıplak ayağından metal sıçramaları uçtuğunda ve tankların kafataslarını ve kulelerini erittiğinde sert bir şekilde belirtti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Selamlar Rus halkı!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, gerçekten zinciri kıran panterler.
  Alexei Terentev savaşta ve Nazilere saldırır. Acımadan onları dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezen ve tankları ve uçak kuyruklarını kesen Mirabela, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Iria Gai aldı ve uluyarak kahverengi savaşçıları tanklarla birlikte kesti:
  - Yalan söylemek kontrolden çıktı!
  Angelina, Nazileri parçaladı, gıcırdadı:
  - Hayır, kontrolden çıkma!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Iria Gai aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne yığını uçar.
  Nazileri ve tanklarını da uçaklarla yok eden Angelina, gıcırdadı:
  - Arkadaşlığımız tek parça!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yöne bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin saf imhası.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan cesetler daha da fazla oldu.
  Bundan sonra, güzellik verecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçup gidiyor.
  Afrodit de oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir ceset değil, birçok!
  Ondan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde yalınayak yürüdü. Ve birçok Nazi'yi öldürdü.
  Ve nasıl kükrer:
  - Toplu cinayet!
  Şimdi de başını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kır ve ver:
  - Banzai! Cennete gideceksin!
  Wanda Guy hücumda çok öfkeli, özellikle de tankları ve uçakları yere seriyor, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi kırarken, uçaklar çöker. Ve hatta savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çalışır.
  Alexey Terentev ciyaklıyor:
  - Muhteşem çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Alexey kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynar ve yanardağlar gürler!
  Mirabella hareket halinde. Herkesin midesini bulandıracak.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türlü düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Mirabela neşeyle şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksek tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Iria Guy savaşta sadece bir tür sonlandırıcı. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın! Ve diktatörün sonu!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve pek çok mastodonu ve kanatlı, cehennemi makineyi parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Angelina da hücumda. Ne kadar öfkeli bir kaltak.
  Ve aldı ve gürledi:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın kendisi!
  Ve Nazilere karşı üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Afrodit cevap olarak kükredi:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve alçaklığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilim.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun bir sürü savaşçısının yanı sıra tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeli olan bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tankların kuleleri ve faşist uçakların kanatları yırtıldığından.
  Afrodit, rakipleri ezerek tısladı:
  - Bütün hainleri toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırp. Evet bu ateşli kız tam anlamıyla huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül olmadığı sürece!
  Wanda Guy, düşmanları ezerek şunları yayınladı:
  - Sizi sıraya alacağız!
  Afrodit onayladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından, tamamen yok olma hediyesi tekrar uçar! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalar halinde patladı.
  Alexey yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Afrodit, Nazileri çıplak elleriyle parçalayarak, onları kılıçla doğrayarak, çıplak ayaklarıyla iğneler fırlatarak, tankları ve uçakları bir anda imha ederek şunları söyledi:
  - Kısaca konuşuyorum! Kısaca konuşuyorum!
  Kahverengi savaşçıları tanklar ve uçaklarla birlikte yok eden Iria Guy gıcırdadı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Aleksey Terentev, rakipleri azaltarak şunları yayınladı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metal kesme diski çocuğun çıplak ayağından uçtu. Hem tankların taretlerini hem de uçağın kuyruklarını kesti.
  Kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını kesen Mirabela şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  Nazilerle iyi bir iş çıkardılar o zaman ...
  Burada Hitler ve ekibi, kızların ve çocukların önünde diz çöktü.
  Iriya Gai, Nazi'ye ilk etapta çıplak ayaklarını öptürdü.
  Sonra Hitler ve tüm maiyeti, diğer kızların da çıplak tabanlarını ve topuklarını öptü. Ve Alexei Terentev, kızın çıplak ayaklarıyla öpüldü.
  Iria sipariş verdikten sonra:
  - Şimdi, hepinizi öldürmemişken, Üçüncü Reich'ın Sovyetler Birliği'ne tam ve koşulsuz teslimi için emri imzalayın!
  . SONSÖZ
  İyi olan her şey iyi biter. Üçüncü Reich teslim oldu ve güçlü Wehrmacht silahsızlandırıldı. Hitler ve ekibi, Stalin'in zindanlarına gitti.
  Alisa, Pashka ve Arkady Sapozhkov serbest bırakıldı ve hatta SSCB kahramanının altın yıldızı için cesaret için ödüller aldı. Elbette, geleceğin güçlü, gelişmiş organizmaları için tüm işkenceler ve diğer zorluklar bir hiçtir.
  Iria Gai ekibi, SSCB Kahramanının altın yıldızını ve "Zafer" elmas siparişini aldı. Herkes sevindi ve sevindi.
  Alice, Pashka ve Arkashka zindandaki açlıktan sonra doydular.
  Ve zaten zamanında evde olan Alice uykuya daldı. Ve sonunda onun muhteşem, muhteşem ve kahramanca rüyasını izlemeyi bitirdi.
  Naziler bitkin düştü, aptal bir çaresizlik içinde, Hitler Berlin metrosunun sular altında kalmasını emretti. Ancak bu aptalca adım, Alman birlikleri gizli bir yeraltı manevrası olasılığını büyük ölçüde kaybettiğinden, Sovyet ordusunun saldırıyı gerçekleştirmesini yalnızca kolaylaştırdı.
  Alisa Selezneva ve ateşli arkadaşı, diğer Sovyet askerleri, Üçüncü Reich'in sonunun kaçınılmaz yakınlığını hissediyor, yerini ateşli bir heyecana bırakan yorgunluğu unuttu. Almanlar, özellikle daha yaşlı olanlar, giderek artan bir şekilde pençelerini yürek parçalayıcı bir şekilde bağırarak kaldırdılar - Hitler kaput.
  İşin garibi ve belki de oldukça doğal olarak, en inatla savaşan gençti. Hitler iktidara geldikten sonra yetişen çocuklar en fanatik şekilde savaştı. Teslim olmak istemeyen askerler giderek kendilerini patlattı ve askerler patlayıcılarla onlara yaklaştı. Böylece çocuklar savaştılar, kendilerini korumadılar.
  Ve imparatorluk dairesi yavaş yavaş yaklaşıyordu ... Devlet dairelerinin bulunduğu Berlin'in dokuzuncu özel sektörü.
  Alisa Selezneva, sıradaki rakibini yere sererek tiz bir sesle homurdandı:
  - Ve faşistler küçülüyor... Belki de yeni ürün sigortalarını çoktan tüketmişlerdir?
  Angelica aynı fikirde değildi:
  - Naziler küçülmüyor ama biz büyüyoruz. Bir fark var. Tavşanlarla savaşta değiliz, orası kesin.
  Alisa Selezneva patlama dalgası tarafından başarısız bir şekilde vuruldu. Ve bir kez daha, güzel vücudunun itaat etmeyi nasıl haince reddettiğini hissetti. Kız kırık taşlara ve okroshka'ya uzandı, kendini yönlendirmeye çalıştı.
  Angelica da göğsünde ısındı. Düştü, kan tükürürken güçlükle ayağa kalktı. Savaşçı düşüncelerini şöyle dile getirdi:
  - Ve Naziler çok cesur, bir ot yatağını ve ceset kalıntılarını doldurmaya çalışıyorlar!
  Alisa Selezneva güzel kafasında sessizdi, çeşitli Nazi teknolojisinin anıları yanıp sönüyordu.
  II. Dünya Savaşı'nın başlangıcında, III Reich'in tank birlikleri hafif tanklar Pz Kpfw I, Pz Kpfw II, Çek tankları Pz Kpfw 35 (t), Pz Kpfw 38 (t), orta tanklar Pz Kpfw III ve Pz Kpfw IV, çeşitli kendinden tahrikli silahlar ve zırhlı personel taşıyıcıları.
  Sarışın savaşçı, panzvale'nin tanklarla zayıf ekipman seviyesine dikkat çekti. Belki de çok zayıf ... Hitler tüm dünyayla savaştı, sadece altı hafif araç tümeni vardı.
  Tankların silahlandırılması esas olarak küçük kalibreli toplardan ve makineli tüfeklerden oluşuyordu, bu da düşmanın insan gücünü yenmek ve moralini bozmak için gerekli olan yakın mesafeden bir ateş bölgesi oluşturmalarını ve tankların yüksek hızını mümkün kıldı. düşman bölgesinin derinliklerine hızlı ve derin bir atılımda ana faktördü.
  Alisa Selezneva kararlı bir şekilde kendi kendine yemin etti. Güzel kafasında parladı: "Ve buna çeviklik mi denir?". Evet, Hitler'in arabalarının sürüş performansını cesur Sovyet BT!
  Polonya ve Batı Avrupa'daki askeri operasyonların deneyimi, mermileri çoğu savaşta Fransız ağır tanklarının zırhını delemeyen 37 ve 50 mm Alman kısa namlulu silahlarının düşük savaş niteliklerini ortaya çıkardı. Bu bağlamda, 1940 yılında Pz Kpfw III tankına daha güçlü bir 50 mm top yerleştirildi. Ayrıca Alman tanklarının zırh koruması ve güç rezervinin yetersiz olduğu ortaya çıktı.
  Alisa Selezneva burada hemfikirdi: "yetersizden fazla!".
  SSCB'ye saldırıya hazırlanan III Reich, tank filosunu nicel olarak artırmaya çalıştı. Doğru, çok zayıf denedi ve SSCB'ye dört kez verdi. Artışında önemli bir rol, 1941'in ilk yarısında Alman ordusuyla hizmete giren tankların beşte birini üreten Almanya tarafından ele geçirilen Çek fabrikaları tarafından oynandı. 1 Haziran 1941 itibariyle, Almanya silahlı kuvvetleri ve uyduları 4.198 tank ve 377 saldırı silahına sahipti. (Ve SSCB'de yirmi beş bin beş yüzden fazla var.) Operasyon için, Çek t -38 ve Pz Kpfw IV ile birlikte 2348 Pz Kpfw III orta tank bulunan 3712 tank ve kundağı motorlu silah tasarlandı. - 438. Yeni Sovyet tankları T-34 ve KV ile şiddetli çatışmalardan sonra III Reich'in tank birliklerinin örgütsel ve teknik ekipmanındaki Sovyetler Birliği'ne yapılan saldırıdan önce etkilenmediler. Ve sadece onlarla değil, Kızıl Ordu'da savaşın başlangıcında araçları azdı, ancak az değildi (KV tankları - 604 araçları ve T-34 ile birlikte sadece batı bölgelerinde 1470). Kanlı savaşların ilk aylarında, Alman hafif tankları Pz Kpfw I ve Pz Kpfw II birimleri hızla personellerini kaybetti. 1941'in sonunda, yeni Sovyet tanklarıyla mücadele gereksinimlerini karşılamayan tüm hafif tankların üretimi Almanya'da durduruldu. Alman tanklarının Haziran'dan Kasım 1941'e kadar geri dönüşü olmayan kayıpları, 348'i Pz Kpfw IV orta tank olan 2251 birime ulaştı. O zamanlar Pz Kpfw IV en iyi Alman tanklarıydı. Bununla birlikte, yan ve kıç zırhları yalnızca yeni Sovyet T-34 ve KV tanklarının topları tarafından değil, aynı zamanda T-26 ve BT hafif tanklarının topları ile 45 mm Sovyet tanksavar tankları tarafından delindi. silahlar ("saksağan" olarak adlandırılır). T-4'ün alnından yalnızca 76 milimetre kalibrelik bir tanksavar topu delebilir.
  Alisa Selezneva şunları kaydetti: "Adolf Hitler o kadar da havalı bir kahin değil!"
  T-34 tanklarının savaşlarda ortaya çıkması, Alman tanklarının tasarımında ve taktiksel kullanımlarında temel bir değişiklik gerektiriyordu. Daha önce Wehrmacht tank birimlerinin ana görevi düşman piyadelerini ve topçularını bastırmaksa, şimdi asıl görev düşman tanklarını maksimum mesafeden yenmekti. Bunu yapmak için orta tankları 75 mm uzun namlulu silahlarla yeniden donatması gerekiyordu.
  Alisa Selezneva burada şunları kaydetti: "Bize belli bir bela getirdi."
  Pz Kpfw III ve Pz Kpfw IV orta tanklarının ateş gücünü ve zırh korumasını artırmayı amaçlayan modernizasyonuna rağmen, ana göstergeler açısından yeni Sovyet tanklarına boyun eğmeye devam ettiler. Örneğin, Mart 1942'de hizmete giren tanklarda bulunan 75 mm kalibreli uzun namlulu bir top, delme gücünde T-34 ile donatılmış Zis-34'ten üstündü. Ve yeni 48 el kalibreli ve hatta alt kalibreli mermilerle bile, kafa kafaya çarpışmadaki avantajını o kadar somut hale getirdi ki, tam olarak 1942 sonbaharında, Sovyet komutanlarına Alman mekanik canavarlarıyla yaklaşmakta olan savaşlardan kaçınmaları için talimatlar verildi. Burada Almanların T-3 ile bir sorunu vardı. Kulenin daha küçük çalışması nedeniyle, üzerine uzun namlulu, tanksavar silahı koymak zordu. Bu yüzden, namlu uzunluğu 60 El de olsa kendimi 50 milimetre kalibreyle veya kısa namlulu 75 milimetre kalibrelik bir tabanca ile sınırlamak zorunda kaldım. Parçalanma ve yüksek patlayıcı mermileri ateşlemek için fena değil. Belki de bu yüzden 1940-1942'de tank birimlerinin temelini oluşturan Pz Kpfw III tankı, Haziran 1943'ten bu yana üretilmiyordu ve temelinde çeşitli özel tank ve kendinden tahrikli silah modelleri oluşturuldu. Tekrar tekrar yükseltilen orta tank Pz Kpfw IV, savaşın sonuna kadar üretimde kaldı.
  Hatta Alisa Selezneva bununla ilgili bir espri yaptı: "Modernleşme yozlaşma gibidir!"
  Savaşın ilk aylarında Doğu Cephesi'ndeki muharebe tankı çatışmalarının gerçekleri, Nazi liderliğinin yeni tip zırhlı araçlar ve her şeyden önce yeterli zırh korumasına ve büyük bir silah potansiyeline sahip ağır tanklar yaratmasına yol açtı. Ağustos 1942'de, 88 mm'lik bir topla donanmış ağır tank Pz Kpfw VI "Tiger" ın seri üretimi başladı (başlangıçta bir uçaksavar silahı olarak yaratılmıştı). Ağustos 1942'den Ağustos 1944'e kadar 1354 Tiger üretildi ve ayrıca eğitim amaçlı 5 Porsche tankı kullanıldı.
  Alisa Selezneva kurnazca ilan etti: "Ve kaplanın öldüğü ortaya çıktı ... Tamamen öldü!"
  Kasım 1942'de, "Tiger" tankının eksikliklerini telafi etmesi beklenen 75 mm uzun namlulu bir topla yeni, daha manevra kabiliyetine sahip bir Pz Kpfw V "Panther" tankı oluşturuldu. Çeşitli kriterlere göre hem orta hem de ağır tanklara atfedilebilir. Tankın zırh korumasının güvenilirliğini artırmak için Alman uzmanlar Sovyet T-34 tankının gövde şeklini ödünç aldı. Zırhın eğimli düzeni, Birinci Dünya Savaşı'nın Maccabe'lerinden zaten biliniyor. Toplam 5967 Pz Kpfw V "Panther" tankı üretildi. Pz Kpfw V "Panther" tankı temelinde, Jagdpanther tank avcısı (88 mm top, 392 adet) ve Bergepanther ARV (339 adet) üretildi.
  Angelica'nın arkadaşı karşılık veriyordu... Her yerde bulunan "Semenderler" gökyüzünde belirdi. Neredeyse tamamen tahtadan ve makinenin köpüğünden yapılmış bu ciğerler, ateşli cehennemi kaplayan lavdan iblisler gibi patladı.
  Ancak Alisa Selezneva henüz hareket bile edemedi, bu yüzden yumuşak dudakları sadece küfürler fısıldıyordu.
  Son ağır tank Ocak 1944'te piyasaya sürüldü, daha da ağır tank Pz Kpfw VI B Konigstiger ("Tiger-2" veya "King Tiger", 68 ton). İçinde Alman tasarımcılar, Panther'in manevra kabiliyetini Tiger'ın ateş gücüyle birleştirmek istedi. İlk kez, Pz Kpfw VI B, Ağustos 1944'te Sandomierz köprü başındaki savaşta yer aldı. Bu zamana kadar, Sovyet birlikleri, King Tiger'ı aşan 122 mm'lik bir topla donatılmış ağır bir tank IS-2 aldı. her bakımdan.
  Alisa Selezneva bir kampanya broşüründeki son cümleyi okudu. Ama dürüst olmak gerekirse, tamamen doğru değildi. Örneğin, kulenin ön zırhında, "Kraliyet Kaplanı", Sovyet IS-2 tankı için 100'e karşılık 180 milimetreye sahipti.
  Neredeyse iki katı fark. Ve Alman 88-milimetre kalibreli silah, çarpıcı otelden daha yüksek bir başlangıç hızına ve daha iyi bir zırh delici mermiye sahipti. Ve ayrıca 3,5 kat daha yüksek ateş hızı.
  Toplamda, II. Dünya Savaşı yıllarında Almanya neredeyse 27 bin tank üretti.
  Nispeten küçük bir miktar olan SSCB, bu süre zarfında, 1 Eylül 1939'dan Mayıs 1945'e kadar, sadece T-34 62 bin olan neredeyse yüz bin araç üretti. Ve yaklaşık 13 bin ağır tank var. İşte güç. Şaşırtıcı olan şu ki, Almanlar çok keskin bir şekilde düştü ve tüm Avrupa'nın ekonomik potansiyeli bile onlara yardım etmedi. Doğru, Fritz'in kendinden tahrikli silahları da vardı.
  Kursk yakınlarındaki yenilgiden sonra faşist Alman ordusu stratejik savunmaya geçti ve bu da kendinden tahrikli silah üretiminde keskin bir artışa yol açtı. Ayrıca, teknolojiye göre, üretimleri için daha fazla zaman gerektiren tankların üretimi. 1943'te, çeşitli tipte kundağı motorlu silahların üretimi, tank üretimine eşit sayıdaydı. Ağustos 1944'te, tank üretimi, savaşın tüm yılları için en yüksek rakam olan 865 adete ulaştı. 1944'ün sonunda kendinden tahrikli topçu teçhizatlarının piyasaya sürülmesi ayda 1000'i aştı. Almanya'daki toplam tank ve kundağı motorlu silah üretimi, 1944'ün son aylarında maksimuma ulaştı - ayda 1800 araca kadar.
  Alisa Selezneva şunları kaydetti: "Üçüncü Reich'taki gerçek toplam zırhlı araç üretimi, ancak savaş sonunda kaybedildiğinde ortaya çıktı!"
  Ve sadece ölü bir lapa ise ne alacaksın!
  Savaş amacına bağlı olarak, kendinden tahrikli silahlar tank avcılarına, tank karşıtı kendinden tahrikli silahlara, saldırı silahlarına, kendinden tahrikli saha silahlarına ve kendinden tahrikli uçaksavar silahlarına ayrıldı.
  Alisa Selezneva rakibini "bahçede çocukların ayrılması" sözüyle bıçakladı.
  Öncü rol, kendinden tahrikli silahlar - tank avcıları - oynamaya başladı.
  Angelica tam olarak bunu nakavt etti!
  1943 yaz kampanyasına hazırlanırken, Nazi komutanlığı, bazen "Elefant" (Elefant - fil) olarak adlandırılan Ferdinand tank avcısı (Pz Jäg "Ferdinand") dahil olmak üzere yeni ağır tanklara ve kendinden tahrikli silahlara güveniyordu. "Fil" ("Ferdinand"), Sovyet tankları T-34 ve KV ile savaşmak için yaratıldı. 65,5 tonluk bir kütleye sahipti ve orijinal versiyonu orijinal olarak hava savunma birimlerini silahlandırmak için yaratılmış olan 88 mm uzun namlulu tabanca el 71 ile silahlandırıldı. Ardından, kırk birinci yılın sonunda, 1000 metre mesafeden 193 milimetre zırhı delebilen çok daha yüksek namlu çıkış hızına sahip geliştirilmiş bir versiyon ortaya çıktı. Kursk Savaşı'nın başlangıcında, 90 Pz Jäg "Ferdinand" tank avcısı üretildi.
  Araba en tehlikelisiydi, bir tane almaya çalışın. Sadece daha sonraki kendinden tahrikli silahlar - 152, 200 mm ön zırhı delebiliyordu, ancak o zaman bile Ferdinand onu çok daha uzak bir mesafeden aldı.
  1944 sırasında, Pz Kpfw IV tankı temelinde 75 mm Jagdpanzer IV (Pz Jag IV) topuna sahip bir tank avcısı üretildi. Jagdpanzer IV tank avcısı, StuG III'ün geliştirilmiş bir versiyonuydu, cephede aynı işlevleri yerine getirdi ve yavaş yavaş ordudaki StuG III'ün yerini aldı. Toplam 769 Jagdpanzer IV tank avcısı üretildi.
  Alisa Selezneva lezzetli bir Tatarca yemin etti...
  Ağustos 1944'ten bu yana, iki farklı tank inşa işletmesi (Fomag ve Nibelungenwerke) aynı anda Jagdpanzer IV tank avcısının geliştirilmiş versiyonlarını 75 mm'lik genişletilmiş PaK 42 L / 70 topuyla üretti:
  Pz IV / 70 (V) - 930 adet (üretici - Fomag), Pz IV / 70 (A) - 278 adet (üretici - Nibelungenwerke).
  Angelica, dövülmüş faustpatron'un patlamasıyla on metre kadar geriye savruldu. Ateşli şeytan ayağa kalkmak için mücadele etti. Ve Alisa Selezneva düşünmeye devam etti...
  III Reich'in tank kuvvetlerinde Sovyet tanklarının ve kundağı motorlu silahların artan üretimi ile bağlantılı olarak, nispeten ucuz ve dolayısıyla seri üretilen bir tank avcısı yaratmak gerekli hale geldi. Bu amaçla, Çek tankı Pz Kpfw 38 (t) tabanının kullanılmasına karar verildi. Bu tank avcısına "Getzer" - Jagdpanzer 38 (t) "Hetzer" ("provokatör") adı verildi. Toplam ağırlığı 6.38 ton olan 75 mm uzunluğunda bir topu ve 60 mm ön zırhı vardı (bu kadar küçük bir ağırlık için fena oranlar değil!). Üretim Nisan 1944'ten Mayıs 1945'e kadar gerçekleştirildi. Toplam 2584 kundağı motorlu top üretildi.
  Alisa Selezneva zihinsel olarak kendini geçti: "Neyse ki, biraz."
  Ocak 1944'ten Mart 1945'e kadar Pz Kpfw V "Panther" tankı temelinde, üzerine yeni bir 88 mm uzun namlulu silahın takıldığı 46 ton ağırlığındaki Jagdpanther tank avcısı üretildi. Toplam 392 Jagdpanther tank avcısı inşa edildi. Jagdpanther, en iyi Alman kundağı motorlu silahı olarak kabul edildi.
  Sarışın savaşçı onunla zaten savaştığı için, bu kundağı motorlu silahın fena olmadığını söylemek moda oldu. Muhtemelen zırh korumasından yoksun olmasına rağmen.
  Temmuz 1944'ten bu yana, "Kraliyet Kaplanları" temelinde, özel olarak yapılmış 128 mm'lik bir topla 70 ton ağırlığındaki "Jagdtiger" (Jagdtiger) tank avcıları üretildi. Mürettebat 6 kişiden oluşuyordu (dördü silaha hizmet etti). 77 Jagdtiger tank avcısı üretildi. "Kraliyet Kaplanı" ve "Jagdtiger", büyük savaş kütleleri nedeniyle zayıf manevra kabiliyetine sahipti. Savaşta kullanılan en ağır zırhlı araçlardı.
  Alisa Selezneva fısıldadı:
  - Jagdtiger bir canavar canavarıdır. Bununla başa çıkmaya çalışın. Ona karşı yaklaşan bir savaşta, banduralarımızdan hiçbirinin şansı yok.
  Angelica öfkeyle bağırdı:
  - Ama şimdi öyle bir mürekkepbalığı acele ediyor ki, Jagdtiger buna karşı zayıf! Toplam 5.120 tank avcısı üretildiğini iddia edenler yalan söylemiyor.
  Alisa Selezneva yine düşman teknolojisi tarihine daldı;
  Tanksavar kendinden tahrikli silahlar önce hafif, sonra orta tanklar temelinde yaratıldı. Temel olarak, 75-, 76- ve 88-mm toplarla silahlandırıldılar. Ancak, ilk tanksavar kendinden tahrikli silahlar, Mart 1940 ile Şubat 1941 arasında Pz Kpfw IB hafif tankının şasisine monte edilmiş 47 mm PaK(t) toplardı. donanımlı.
  Alisa Selezneva kıkırdadı: "İşte savaş arabaları arasındaki cüceler!".
  Sovyet orta ve ağır tanklarıyla savaşmak için, tank karşıtı topçuları güçlendirmek, daha büyük kalibreli ve kendinden tahrikli hale getirmek gerekiyordu. 1941'in sonunda muharebe tankı olarak modası geçmiş olan ve bir keşif tankı için düşük bir hıza sahip olan Pz Kpfw 38(t) tankının şasisinin kullanılmasına karar verildi. Alman PaK 40 tanksavar silahından ateşe dönüştürülen ele geçirilmiş bir Rus 76,2 mm topuyla donatıldı. ) Marder. Toplamda, Nisan 1942'den Nisan 1943'e kadar 363 tank avcısı "Marder" (Marder - marten) toplandı.
  Angelica umutsuzca korkuluklara sürünmeye çalıştı. Zaten oldukça fazla kan kaybetmişti ve çikolata teninde solgunluk parlıyordu.
  1942 baharında, Pz Kpfw 38 (t) tankının şasisine 75 mm PaK 40/3 tanksavar silahı takılmasına karar verildi. "Marder III" - Pz Jäg 38 (t) mit 7,5cm PaK 40/3 (Marder III) olarak adlandırılan bu tanksavar kendinden tahrikli silah, Kasım 1942'den Mayıs 1944'e kadar üretildi. 1393 araç üretildi (175 adet) tanklardan dönüştürüldü).
  Alisa Selezneva zaten ürkütücüydü, yorgundu, hatta zihinsel olarak böyle bir boka batıyordu ama duracak gücü yoktu.
  Hafif tank Pz Kpfw II temelinde, PaK 40/2 topuyla 75 mm tanksavar kendinden tahrikli silah "Marder II" üretilmesine karar verildi. Haziran 1942 ile Mart 1944 arasında 651 araç üretildi. 1943 baharında, yaz saldırısından önce (Operasyon Kalesi), ele geçirilen Rus 76,2 mm top PaK 36 (r) - LaS 762 ile 201 tanksavar kendinden tahrikli silah, Pz Kpfw II Ausf temelinde ateşlendi. D hafif tank.
  Angelica arkadaşına şiddetle homurdandı:
  - Eh, gevşedi. Savaşa daha hızlı girelim. Ne kanepe patates ... Böyle dedikleri gibi.
  Alisa Selezneva tersledi:
  - Birkaç dakika daha ve yeniden başlayacağım, SSCB'nin düşmanlarını yok edeceğim. O yüzden panik yapmayın..
  Sarışın savaşçı başarısız bir şekilde düşüncelerini toplamaya çalıştı.
  Ayrıca, Kursk Bulge'daki yaz saldırısından önce, daha sonra Hornisse (Hornisse - hornet) olarak yeniden adlandırılan 88 mm tanksavar kendinden tahrikli silahlar Nashorn (Nashorn - gergedan) üretilmeye başlandı. Pz Kpfw III / IV şasisi (150 mm Hummel kundağı motorlu toplar gibi) yeni bir 88 mm PaK 43/1 L / 71 tanksavar topu barındırıyordu. Kendinden tahrikli silahlar, ağır savaş taburlarıyla hizmete girdi. Şubat 1943 ile Mart 1945 arasında toplam 494 araç üretildi. Zırhlı personel taşıyıcılarına dayalı az sayıda tanksavar kendinden tahrikli silah da üretildi. Tüm hafif tanksavar kendinden tahrikli silahların üst kısmında açık kabinler vardı. Toplamda, II. Dünya Savaşı yıllarında Almanya, 3.700'den fazla tanksavar kendinden tahrikli silah üretti.
  Alisa Selezneva düşüncelerini bitirdi, bacaklarını kaldırdı ve bir anda ayağa fırladı. Gözlerinde yırtıcı bir panterin ışıkları yandı:
  Hadi hasat etmeye başlayalım!
  Terminatör kızın mermileri, hayvani sırıtışlarla çarpıtılan SS adamlarının ağızlarına uçtu. Alisa Selezneva neredeyse patladı ve şunları söyledi:
  - Fas! Çoban köpeği... Fas!
  Seçilmiş faşistler, saflarının ne kadar inceldiğini bile görmeden, ancak bağırsaklarında hissederek, karınlarının üzerine yere düştüler. Betona gömüldü, hatta daha doğrusu oyuk açmak için acıklı bir girişimde bulundu. Aynen domuzlar gibi...
  Angelica şunları kaydetti:
  - Dudaklarına dokunuyorum ve soğuğu hissediyorum... Pekala, cesur olan beyler.
  Kalın duvarlı imparatorluk ofisinin devasa binası. Bombardımanlara rağmen çok fazla tahrip olmadı. Kutsal Sovyet topraklarına gelen kötülüğün ana merkezidir. Alisa Selezneva zaten bu binanın kubbesini görüyor. Evet, bu korkunç bir şey ... İşte oraya koşuyorsun ve çarpıyorsun ya da daha iyisi Hitler'i büyülüyorsun.
  Angelica başını sarışın arkadaşına çevirdi, ateşli şeytanın korkunç derecede morarmış bir yüzü vardı. Her iki göz de siyah gözlerle yüzdü, burun basık ve çürük ve derin çizikler. Görünüşe göre kız en ufak bir acıma bilmeden vahşice dövüldü.
  Alisa Selezneva partnerini cesaretlendirdi:
  - Çürükler ve sıyrıklar bir erkeğin süsüdür, cesur bir savaşçı herhangi bir erkekten çok daha havalı ...
  Angelica kabul etti.
  - Evet, daha serin olacak ... İmparatorluk ofisine giderken, bir Hitler'in tankı "Rat" var, neredeyse sadece koşu teçhizatı olmadan hazır. Eğer yıkılırsa, o zaman binanın kendisine saldırmaya başlayabiliriz. Ve orada Hitler'i bir ipte sürükleyebilirsiniz ...
  Alisa Selezneva esprili bir şekilde yanıtladı:
  - Bir çanta, bir çanta, bir ipte ... Parlayan uçurumun kenarında asılı duruyor. Ve gulyabani yana saklandı ve ipi görünmez tutar.
  Angelica gözlerini kıstı ve dedi ki:
  - Krasa tankı iki 280 milimetre top ve iki tane daha 128 milimetre, ayrıca on bir uçaksavar topu ve yirmi iki makineli tüfekle donanmış durumda. Zırhın kalınlığı 400 milimetredir. Teknolojik canavarın toplam ağırlığı yaklaşık iki bin tondur. Kısacası bu bizim için büyük bir sorun. İmparatorluk ofisini korumak için ne tür bir yaratık görevlendirildi.
  Aliska Selezneva çıplak ayaklarıyla molozları kurcalayarak bir toz pınarı oluşturdu. Eğlenceliydi ve belki de harikaydı. Sonra sarışın dedi ki:
  - Herkes haklı bir davayı kaybedebilir, ancak haksız işlerde kazanan yoktur!
  Angelica kabul etti.
  - Kaderi aldatabilirsin, ama kader kararlarının beklentilerini aldatamazsın!
  Alisa Selezneva, zeka çağlayanının çok uzun sürebileceğini fark ederek havladı:
  - Bu kadar yeter... Benim önerim, hadi tankın içine girelim ve oradaki herkesi öldürelim!
  Angelica hemen kabul etti:
  - Algılanan! Elbette öldüreceğiz ve böleceğiz!
  Kızlar betona gömülü Rat tankına koştu. Görev kolay değildi. Ancak savaşçılar, adil bir şekilde yardımcı olan şansa oldukça makul bir şekilde güveniyorlardı.
  Böylece midelerinin üzerine düştüler ve göz alıcı tırtıllar gibi süründüler. Aynı zamanda, kızlar hızlı ve çevikti. Alice'in kafasında bir plan vardı. Almanlar elbette aptal değil ve süper ağır bir tanka yapılan tüm yaklaşımlar makineli tüfekler tarafından vuruluyor. Üstelik her bölüm çekildi. Ama bir de kanalizasyon sistemi var... Ve onun aracılığıyla gömülü ve muhtemelen imparatorluk sarayıyla yeraltı bağlantısı olan bir tankın rahmine girmek oldukça mümkün.
  İşte iki savaşçı, iğrenmenin üstesinden geldi, onu aldı ve aynı anda ambarın içine daldı. Böylesi tatsız olsa da yaralı kızlar örümcekler, fareler, hamamböcekleri ve pis kokularla dolu tozlu borularda sürünürler. Ama sürprize güvenebilirler.
  Fareler birkaç kez kızları ağrıyan çıplak ayaklarıyla ısırmaya çalıştı. Ama geri döndüler. Angelica ve hünerli Alisa Selezneva bu yaratıkları hançerlerle keserler. Sıçan kanı o kadar kötü kokulu ki, kadın savaşçılar mide bulantılarını sadece demir tavlamaları sayesinde uzak tutuyorlar.
  Ve daha da sürünürler, soğuk metal mideden geçer. Biraz titriyor... Oh, ama bu kızları durduruyor.
  Alisa Selezneva şaka bile yapıyor:
  - Herhangi bir labirentten çıkmanın bir yolu var, ama bir aptalın karmaşık kıvrımlarından oluşandan değil!
  Angelica ekliyor:
  - Sadece yolu seçerken kafası karışanların kafasını karıştırabilirsiniz!
  Kızlar sonunda kanalizasyondan çıkmayı başardılar. Önde sadece bir ızgara ve arkasında bir fan var. Alice birime ateş eder, devasa pervane kanatları donar.
  Neredeyse çıplak savaşçılar aralarında sıkışır. Sonra Angelica uzun parmaklarını kilide sokar. Aşırı büyümüş tırnakları çok güçlüdür ve çelik kabızlık mekanizması sessiz bir gıcırdama ile kendini gösterir. Ateşli şeytan kükrer:
  - Ruslar var, büyüklere boyun eğiyorlar, ama asla önemsizliğe boyun eğmiyorlar!
  Alisa Selezneva, susturucudan isabetli bir atışla, burnu tıkayan nöbetçiye isabet ederek şunları ekliyor:
  - O piçte değil layık olana itaat ederler ve pusulayı takip etmek aşağılanma değildir!
  Angelica yanıt olarak vahşice homurdandı:
  - Pekala, vidadan!
  Kızlar, firavun fareleriyle dolu bir evin içinden kobralar gibi geçtiler. Dev bir tankın karnındaydılar. Hitler'in kanını zırh plakalarına püskürterek öldürmek için ateş ettiler. Naziler onlara cevap vermeye çalıştı ama geç kaldılar. Böylece el bombaları onlara uçtu, uzuvları kopardı ...
  Alisa Selezneva şarkı söyledi:
  - Tellerin üzerine kel bir sarhoş Führer uzandı ... Bu Hitler için bir döküntü değil .... yayınla!
  Angelica ekledi:
  -Uuu! Ve ağladı, aptal, aptal Adik!
  El bombaları patlıyor ve parçaları zırha King Kong'lu bir çocuğun bebek çıngırağı gibi vuruyor... Herkesi böyle yenmek ne güzel... Ve tam bir yenilgi geliyor.
  Angelica eşlik ediyor:
  - Hitler'in çetesi yargılanıyor ve Adolf'la çorba pişireceğiz!
  Alisa Selezneva cevap olarak:
  - Hayır, yargılama yok!
  Savaşçının zarif, erotik, dokunaklı çıplak ayaklarının altında kan fışkırır ve arkalarında Mars'ın kızlarının izlerini bırakırlar. Durdurulamazlar, antik çağın tanrıçaları gibi çıplak gövdeli ve muhteşem göğüslü havalı Sovyet kızları.
  İki katlı devasa bir tankın üç bölmesi de ölülerle dolu. Nazilerin kargaşası, aşağıdan saldırıya uğradıklarını hemen anlamadılar ve bu nedenle terminatör kızlar sorunsuz bir şekilde ikinci kata atladılar. Dahası, neredeyse tamamen çıplak ve inanılmaz derecede güzel, SS'nin en yüksek rütbeli hareminden pahalı fahişelerle karıştırıldı.
  Kızlar onlara Hyperfuck verdi! Kısacası, elliden fazla Alman biçildi ve "Sıçan" Sovyet birlikleri tarafından ele geçirildi. Tek üzücü, koşu takımı yerine bu umut verici arabanın betonarme gömülmüş olması. Nazilere karşı çeviremezsin.
  Alisa Selezneva ele geçirilen devi inceledi ve şunları önerdi:
  - Peki, ne ... Biz aptalız, yanımıza kırmızı bayrak almadık mı?
  Angelique sıkıntıyla mırıldandı:
  - Ve böylece sırt çantaları tıklım tıklım dolu. Evet ve ele geçirilen binalara bayrak yüklemek bizim görevimiz değil. Biz keskin nişancıyız. Görevimiz öldürmek, boynuz atmak değil!
  Alisa Selezneva elleriyle karıştırmaya başladı:
  - En azından kırmızı bir bez bulabilir miyiz?
  Angelica aniden başını salladı:
  - Yapma!
  Alisa Selezneva kızdı:
  - Nedenmiş?
  Angelica mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Çünkü bu bir süper tank, önemli olsa da, genel olarak ikincil bir hedef. İmparatorluk Şansölyesi daha önemli...
  Alisa Selezneva, çıplak bacağını kulağının arkasını kana bulanmış parmaklarıyla kaşıyarak ustaca bir maharet sergiledi:
  - Ve bu hala .... Tabii ki daha önemli .... Ama!
  Angelica, sarışın arkadaşının dirseğini çekiştirdi.
  - Öyleyse daha hızlı koşalım, Hitler'i tutsak edelim. Çok daha havalı olacak!
  Alisa Selezneva şarkı söyledi:
  - Ve kaç yaprak biti vardı ... Biri diğerinden daha havalı! Burunlarında tuğlalar, çok daha iyi olacak!
  Angelica cevap vermek yerine birinci kata inmeye başladı. Onu bal sarısı, saçları toz, kir ve kandan morumsu siyah olan Alisa Selezneva izledi. Hâlâ inanılmaz derecede güzellerdi ama aynı zamanda aşırı derecede korkutucuydular. Böylece bu savaşçılar aşağı kaçtılar, sonra sığınağa giden yeraltı geçidine daldılar.
  Önlerinde devasa, titanyum bir kapı duruyordu. Yenilmezliğini gören kızlar, mühimmattan çıkan patlayıcıları bitişik duvara yerleştirdi. Kaçtılar, elektriği tellerden açtılar.
  Patladı, toprak ve beton karışımını parçaladı. Kalktı ve sonra toz düştü. Alisa Selezneva homurdandı:
  - İşte bizim imzamız olan Rus hamlemiz!
  Angelica kabul etti.
  - Tabii ki hareket et! Taç bile değil, kraliyet!
  Kızlar içeri atladılar, koştular ve arkasında havalandırma bacaları olan bir ızgaraya tökezlediler. Angelica on saniye içinde ızgarayı açtı, önce daldı ve Alice onu takip etti.
  Kanalizasyonlardan farklı olarak, havalandırma bacalarında gezinmek daha keyifliydi, çok fazla toz vardı, ancak fareler veya kokuşmuş dışkılar yoktu. Ve kızlar Conan Doyle'un ünlü hikayesi "Renkli Kurdele"den bir ipteki Hintli engerekler gibi üzerlerine süründüler. Alice, çizik yüzüyle kaç kez tökezledi ve ateşli savaşçının kesik, kavrulmuş, ama aynı zamanda hızla iyileşen, sertleşmiş ayakları.
  Sert topukluları Alisa Selezneva'nın kanla yapışan saçlarını gıdıkladığında Angelica mırıldandı.
  Kızların hepsi emekledi, aşağı indi. İmparatorluk ofisi altı kat yeraltına indi ve yedinci katta mühimmat ve yakıt içeren bir depo vardı. Ve biraz yana doğru ... Angelica, doğanın gerçek bir çocuğu olarak, gizli bir yeraltı havaalanı olduğunu tüm kalbiyle hissetti. Ve Sibiryalı kadın Alice'e fısıldadı:
  - Vurma! Burada fazla gürültü yapmayın!
  Sarışın savaşçı şaşkınlıkla omuzlarını silkti ve parmağını kızıl saçlı arkadaşının sayısız kesik, yanık ve nasır yüzünden sertleşmiş ayağında gezdirdi:
  - Ve neden buraya geldik, nasıl ateş edip öldürmeyelim?
  Angelica mantıklı bir şekilde önerdi:
  "Bu devasa binada binlerce seçilmiş SS askeri var ve ikimiz onları hiçbir şekilde öldüremiyoruz. Ancak Hitler'i yakalamak ve böylece II. Dünya Savaşı'na kesin olarak son vermek gerekiyor.
  Alisa Selezneva tiz bir sesle ıslık çaldı:
  - Büyüleyici ... Hitler'i esir alın! Müthiş.
  Angelica çok makul bir noktaya değindi:
  - Çok yakında Führer Berlin'den kaçacak. Hatta önümüzdeki birkaç saat içinde düşünüyorum. Sonuçta, o, Üçüncü Reich'in en büyük tankı olarak adlandırılan sebepsiz değil, esasen bir sıçan. Ve biz onu ve...
  Alisa Selezneva gülümsedi:
  - Tabii ki.... Haklısın... Ama...
  Ateşli şeytan sinsice önerdi:
  - Havaalanına nüfuz edin ve kaçak Fuhrer orada bekliyor olacak.
  Alisa Selezneva başını salladı.
  - Elbette bu haznede havalandırma bacaları olmalıdır.
  Ancak kızlar körü körüne aramaya zorlandı. Deneyin, Berlin'de bir yeraltı havaalanı olarak ve hatta en havalı uçaklarla bile vahşice gizli bir nesnenin hangi tarafı olduğunu belirleyin.
  Alisa Selezneva, gerçek bir ateş kızı olarak, uhrevi çakralarını açmak için şarkı söylemeye başladı:
  Bulutlar kan emicilerden uçtu,
  Cehennem Dünya'dan çok uzak olmayan bir yerde patladı!
  Çıngıraklı yılan panzvale'de sürünüyor,
  Bulutlar kanla aydınlandı!
  
  Dalgalar cayır cayır yanıyor, cehennem gibi bir fırtına gibi savruluyor,
  Ve en cesur gözüpeklerden oluşan bir orduyla karşılaşacak!
  Güzel güzel kadınları koruyacağız
  Atalarımızın sömürüsüne layık olacağız!
  
  Vatanım, ne kadar acıyla inledin,
  Düşman yüzlerce iz bıraktı!
  Ama faşizmi temelden atacağız,
  Atılgan yılların vebası uzun sürmeyecek!
  
  Ve ölüm şimdiden bulutların ardında beyazlıyor,
  Ama düşüncelerimiz cennete gitti!
  Kötü şöhretli kötü adamları ezelim,
  Ve parçalara ayırın, Wehrmacht'ı ikiye bölün!
  
  Barışı ve yaşlılık çürümesini bilmiyoruz,
  Biz kutsal Anavatanımızın çocuklarıyız!
  Nazilerle savaşan her şey parlaktı,
  Vur bu kökleri güçlü tutalım!
  
  Ve şeytani bir bombanın gücüyle patlayan şey,
  Bu gök gürültüsü bize ne?
  Rusya'nın savaşçıları çok şey yapabilir,
  Ve Führer için zirve alt olacak!
  
  Cehennem alevlendi,
  Yırtıcı bir namlu "Tiger" ile rocade boyunca süründü!
  Ve tüm yorgunluk bir anda üzerimizden uçtu,
  Eğlenceli oyunlar zamanı!
  
  Elinde bir el bombası ve ölümcül bir atış,
  İşte burnunda sıkıca alınan "Kaplan"!
  Ve Hitler, Tartarus kazan dairesindeki kazanda,
  Rus dünyasını ortaya çıkarmamak için!
  
  Berlin şiddetli volelerden titriyor,
  İşte Reichstag'ın üzerinde dalgalanan kırmızı bir bayrak!
  Ve güneş Anavatan üzerinde parladı,
  Ne de olsa Üçüncü Reich toza ve küle atılıyor!
  Şarkı kızlara ilham verdi ve sevinçle doldular, barları birer birer zahmetsizce açtılar, sonunda son hayrana çıktılar. Ve arkasında yeraltı, iyi aydınlatılmış havaalanının kendisi var.
  Angelica önce eğildi ve şaşkınlıkla haykırdı:
  - Vay! Vay...
  Alisa Selezneva da bunu gördü:
  - Zaten savaşmak zorunda olduğumuz gibi sıradan bir disket ... Size nasıl çarptı.
  Kızıl saçlı şeytan, alınmadan cevap verdi:
  Evet, en azından boyut olarak. Ayrıca eski savaş makinelerinden çok daha uzun olduğunu göremiyor musun? Temalar üst üste dizilmiş iki tabak gibiydi ve bu daha çok görkemli bir Noel pastası gibiydi.
  Alisa Selezneva sinsice gülümsedi ve arkadaşına göz kırptı:
  - Çok daha iyi. Sadece şu anda açıkçası hiç kimse olan Führer'i değil, aynı zamanda bir uçak olan Führer'i de yakalayacağız! Belki de Mars'a tepeden uçmak hala mümkün olacak!
  Angelica güldü.
  - Uçarak gelmek.... Bu sembolik!
  Kızlar son engeli aştılar ve disk düzleminin yakınında dondular. Pusudaki kaplanlar gibi düşmanı bekleyerek yalan söylemeye başladılar. Alisa Selezneva soyut konulardan bahsetmeye bile başladı.
  Mukaddes Kitap kitapları eski ve farklı devirlerde farklı millî ruha ve sosyal statüye sahip kişiler tarafından yazıldığından, en hafif tabirle hiçbir şekilde ilmî, ahlâkî ve dinî bilgilerle uyumlu (evet, ve dini) çağdaşlarımızın inançları. Şimdi bilimsel sorunlara dokunmayalım. Eğer Rab Tanrı, örneğin Kopernik'in öğretilerini ya da Einstein ya da Mendel'in teorisini dikte etmiş olsaydı, "Tanrı'nın kutsal adamları" (peygamberler) bu bilimsel gerçekleri okuma yazma bilmeyenlere yazılı olarak iletemeyeceklerdi. 3.5 bin yıldan daha önce yaşayan Yahudi çobanlar.
  Alisa Selezneva küçümseyerek homurdandı:
  - Ya Einstein? o süpermen mi Burjuva görelilik kuramı, komünist bilim tarafından bir patlamayla çürütülecek!
  Bununla birlikte, İncil'in yazıldığı ve düzenlendiği dönemde, Yunanlıların, Çinlilerin, Hinduların, Perslerin bilimsel bilgilerinin İncil kitaplarının yazarlarının ve editörlerinin bilgisini aşması üzücüdür. Rab Tanrı hâlâ Mukaddes Kitaba tapanlara gökyüzünün kristal bir kubbe7 olduğunu, gök cisimlerinin bağlı olduğu 'gök kubbesi' DEK4(Yaratılış 1:7) olduğunu öğretir (Yaratılış 1:16-17); bu kubbenin üzerinde yağmur, rüzgar, kar ve dolu depoları vardır (Eyub, 38:22; Mezmur, 32:7; 134:7; Yeremya, 10:13); semada Allah'ın bir meskeni (taht, ev, mabet, makam, cennet) ve maiyeti (melekler, şeytan, azizler) vardır. İncil kitaplarının yazarlarının öğretilerine göre dünya, sütunlar üzerine o kadar sağlam bir şekilde kurulmuştur ki, yerinden kıpırdamaz (Mezmur 95:10) ... Eski ve Yeni Ahit'in tüm kitaplarının yazarları derinden bir kişinin - ve Rab Tanrı'nın kendisinin - yürekten düşündüğüne ikna oldu ( Tekvin 6:15; 8:21; 27:41; Çıkış 28:3; 31:6; 35:10; 35;35; 36:2; 36:8; Tesniye 29:4; 1 Samuel 27 :1; Eyub 9:4; 17:4,11; 39:36; Mezmur 4:5; 14:2; 18:15; Süleymanın Meselleri 17:23; Vaiz 2 :1-3; İşaya 10:7 ; 33:18; 49:21; Yeremya 7:31; ... Matta 9:4; 15:18-19; Markos 2:6-8; Luka 2:19,35 ; Romalılar 10: 10-11;...). 19. ve 20. yüzyılın başlarında Rusya'da kalple ilgili İncil öğretisine dayanarak, kalpten - insan ruhunun kabı, gerçeği kavramaktan - kişinin kendisiyle anlaşılmasından bahseden "kardosentrizm felsefesi" yoğun bir şekilde geliştirildi. kalp ve diğer kalp İncil çalışmaları hakkında. Ancak "Doğa Üzerine" adlı incelemede Pythagoras Philolaus'un (MÖ 6. yüzyıl) doğrudan öğrencisi bile, bir kişinin en önemli organlara sahip olduğunu belirledi: zihnin yeri olarak beyin, düşünceler; kalp "hassas ruhun" koltuğudur ve genital organlar üreme içindir.8 "Beynin Refleksleri" yayınında bir kişinin bilimsel ve deneysel düzeyde güvenilir bir şekilde kurulduğu Sechenov'dan bahsetmiyorum. kalbiyle değil beyniyle düşünür. Ve kalp nakli zamanından beri herkes, kalbin insan vücudunun en basit organlarından biri olduğunu, sadece bir tür pompa olduğunu, kas gerginliği ile sıvıyı, kanı emdiğini ve dışarı attığını dünyaya göstermiştir. Kalp ve bireysel kusurları değiştirilebilir - ve zaten değiştiriliyor! - mekanik yapay pompa veya valf; kalbin değiştirilmesi hiçbir şekilde bir kişinin kişiliği olan "ruhun" değiştirilmesine yol açmaz.
  Angelica, Alisa Seleznev'e fısıldadı:
  - Dinle, geliyorlar!
  Gerçekten de, sessizce kapılar açıldı ve özel İmparatorluk Yaşam Muhafızları Alayı'ndan SS askerlerinin eşlik ettiği birkaç büyük, ağır yüklü araba ortaya çıktı.
  Değerli olanı bir uçan dairenin göbeğine yüklemeye başladılar. Yüklemeden önce tartım yapılmıştır. Beyaz önlüklü ve koyu renk gözlüklü bir Alman verileri dikkatlice yazdı.
  - Altın on buçuk ton, platin altı dört yüz kilogram. Kesilmemiş elmaslar iki ton, altı yüz yirmi kilogram ve beş bin karat daha. Mücevher üç ton sekiz yüz otuz bir kilogram, yedi bin karat.
  Ve ayrıca zümrütler, yakutlar, topazlar...
  Alisa Selezneva'nın dikkati dağılmıştı, din yönünde ve neden onun için alışılmadık bir ateist tarzda düşünüyordu. Ya da tuhaf olabilir: Alice, Tanrı'ya güvenmeyip kendini kazanmaya alışmıştır.
  Mukaddes Kitabın yazarları, Tanrılarına en sıradan şeyler hakkında şaşırtıcı bir cehalet bahşederler. Böylece Tanrıları, yarasanın bir kuş olduğunu, memeli olmadığını belirtir (Levililer 11:13-19; Tesniye 14:11-14); tavşan, yarık toynakları olmayan geviş getiren bir hayvandır (Levililer, 11:4; Tesniye, 14.7); iddiaya göre uçan kuşlar ve dört ayaklı böcekler vardır (Levililer, 11:23) ve yılan tozla beslenir (Yaratılış, 3:14); İsrailoğulları için savaşan Tanrı, yerel halkın askerlerinin üzerine gökten büyük taşlar attı ve bunun üstüne, Yahudiler öcünü alana kadar Güneş'i Gibeon üzerinde ve Ay'ı Ayalon vadisi üzerinde durdurdu. düşmanlarına' (Yeşu, 10: 10-14); Güneşin gökyüzündeki hareketinde sadece durmakla kalmayıp aynı zamanda ters yönde - doğuya doğru hareketine de başlayabileceğini (2 Krallar, 20:11; Yeşaya 38:8) ...
  Angelica aniden Alisa Seleznyova'yı çıplak, güçlü küçük bacaklarıyla burnundan tuttu ve çekti, tehditkar bir şekilde kaşlarını örerek fısıldadı:
  - Hadi, beni takip edin, arabaların altına yatın ve orada ...
  Sarışın savaşçı bir ağızdan başını salladı.
  - Anladım! Şimdi.
  Çıplak, neredeyse tozdan kapkara, yağa batırılmış kızlar arabanın dibine süründüler. Naziler, hatta SS seçkinlerinden bile, Kızıl Ordu'dan yeni transfer edilen yenilgiye aldanmış görünüyorlardı. Bu nedenle, yayılan ve özel olarak eğitilmiş kızların sessizce emeklediklerini fark etmediler.
  Alisa Selezneva'nın burnu ağrıyordu, Sibiryalı savaşçının çelik parmaklarıyla sıkılmıştı. Muhtemelen bunun için bir erik bile yapmıştır. Vay canına, iğrenç, hatta kötünün en kötüsü!
  Arabaların altına girdikten sonra kızlar bacaklarını ve kollarını ayırdılar, yükseldiler, yönlü kenarlara yaslandılar ve havada kaldılar. Arabalar doğrudan aparatın göbeğine girdi ....
  Ambarın içinde aniden çok soğuk olduğu ortaya çıktı ve yarı karanlık hüküm sürdü. Çıplak ve seksi kızlar hemen titremeye başladı. Sertleşmeye en alışkın olan Angelica, şunları yayınladı:
  - Eksi otuz, hatta biraz daha düşük... Ölümcül değil!
  Alisa Selezneva sinirle şunları söyledi:
  "Burada çok kalırsak çıplak kalamayız..."
  Angelica araya girdi:
  - Hayatta kalacağım! Contalardan daha iyi soğuğa toleransım var. Açlık ve susuzluk Sibiryalı bir kadını böyle bir soğuktan öldürmeyi tercih eder.
  Alisa Selezneva homurdandı:
  - Ve hayatta kalmak için rekor kırmak istemiyorum. Kargo ambarından çıkıp yaşam alanlarına girelim. Ve sonra birdenbire gerçekten Mars'a uçacağız, bu da eksi 150'ye kadar beklemede olacağı anlamına geliyor ... Sanırım bu kız bir foktan daha soğukkanlı olamaz.
  Angelica öfkeyle homurdandı.
  - Hava yoksa, belki dayanamam! Ve böylece ölüme dayan!
  Alisa Selezneva tuhaf bir şekilde arabadan indi ama topuklarındaki kabarcıklar buzla kaplı metal yüzeyden çok memnundu. Savaşçı neredeyse hemen doğru kapıyı buldu. Angelica onu takip etti. Ateş Şeytanı Kız dedi ki:
  - Kapı bir kodla açılır. Dikkatle dinlemek gerek...
  Alisa Selezneva başını salladı.
  - Biliyorum! Kodlamanın ayarlandığı yerde röle etkinleştirildiğinde çok sessiz bir klik sesi duyulur. Mekanik kilitlerin özellikleri!
  Angelica başını salladı ve yontulmuş kulağını zırha dayadı. Alisa Selezneva dönmeye başladı. Bir numara eşleşti. İkincisi de.. Harfler... yine sayılar. Ve şimdi bin tane olan en zor Çince karakterler. çevirmek zorunda kaldım. Alisa Selezneva bile şunları söyledi:
  - Bana öyle geliyor ki Almanlar daha basit ve daha hızlı bir yedekleme sistemine sahip olmalı ...
  Angelica kabul etti.
  - Olmalı, ama muhtemelen sadece içeriden ...
  Kızlar yaşam kompartımanlarına girdiler.... Beklendiği gibi, büyük sanatçıların tablolarıyla çok lüks bir şekilde döşenmişlerdi. Hitler'in bu kadar nadide eserler topladığını herkes bilir ama böyle bir mucizenin bir uzay gemisinin duvarlarına asılacağı gerçeği... Bu genellikle dikliğin dikliğidir!
  Kız kilitleri açtı ve ardından arkalarından kapattı. Yaşam alanları yüksek tavanlı üç kattan oluşuyordu. Ayrıca, kontrol merkezi ve pilotların bulunduğu üst katın yanı sıra depolu bir bodrum katı var.
  Kızların her şeyi tek başına incelemek için zamanları yoktu, bir sinyal geldi ve yükleme başladı. Görünüşe göre Hitler ve çevresi ciddi bir şekilde yola çıkmayı planlıyor ...
  Gardiyanlar ve maiyeti geldi... Faşist hayvanat bahçesinin önde gelen üyeleri. İlki, topallayarak Goebbels'i zorluyor. Küçük, pis, sarımsı, maymun suratlı. Böyle bir kişi, ulusu aşağı bireylerden temizlemek için bir ırk departmanına veya özel bir SS birimine girerse, önce bu görevden alınırdı.
  Ancak karısı Margaret, yedi çocuk doğurmasına rağmen güzel, ince ve kıvrımlı bir kadındır. Formda ve yaşından çok daha genç görünüyor. Çöken Üçüncü Reich'ın sorunlarının onu hiç korkutmadığını ve Wehrmacht'ın yenilgilerinin onu rahatsız etmediğini düşünebilirsiniz. Ancak Sovyet birlikleri, İmparatorluk Şansölyesi'ne çoktan girdi ve Reichstag'ı bastı ... Yanında altı çocuğu var, solgun ve kafası karışmış. Beş kız ve bir erkek, yaz aylarında giyinmiş ve Goebbels'in karısının elmaslarıyla asılı elbisenin fonunda bir şekilde çok sade.
  Sonra Bormann bu çifti takip ediyor. Geniş kasap suratlı şişman bir tip. Tipik bir suçlu, yoğun, geniş omuzlu, neredeyse kare tip... Elinde, sadakat için hala bileğine zincirlenmiş büyük ve ağır bir bavul tutuyor.
  Tek gözlüklü Bay Ribbentrop, göğsünde bir hindi gibi şatafatlı, Elmaslı Kartal Nişanı. Zengin giyimli bir eşle...
  Dahası, Hitler'in kendisi kaşınıyor ... Bir zamanlar Büyük Almanya'nın Führer'i çok gergin, ama dik durmaya ve gururlu görünmeye çalışıyor. Onunla, tek evli karısı Eva Braun. İşin garibi, ama Üçüncü Reich'ın ilk hanımı, iyi inşa edilmiş olmasına rağmen tipik bir köylü kadının görünümüne sahip, ancak yüzü ... en sıradan kollektif Rus kadınınınki gibi. Doğru, oldukça güzel ... Ve yakın zamana kadar dünyanın yarısını yöneten birinin karısı için çok mütevazı giyinmiş! Yanlarında gardiyanlar ve Führer'in kişisel pilotu var.
  Hitler son bir konuşma yapar. İlgisiz:
  - Bolşevikler ve onun dünya Siyonizminin vaftiz babaları, kazandıklarına boş yere inanıyorlar! Üssün ulaşılmaz sırlarına ve en son süper silaha sahibiz. SSCB ile müttefikler koalisyonu arasındaki savaş kaçınılmazdır! Ve biz, gizli sığınağımızda olduğumuz için, onu mümkün olan en kısa sürede yakmak için her şeyi yapacağız. Ve dünya kan kaybettiğinde, yiğit birliklerimiz mucize silahını kullanacak. Karşılıklı savaşta yok edilen düşmanın sefil kalıntılarını bitirmiş olmak. Ve sonra ölümsüz Fuhrer Adolf Hitler tarafından yönetilen yeni Dördüncü Dünya Reich'ı yeniden doğacak!
  Konuşmanın, belki de Almanya'nın eski hükümdarı için atipik olduğu ortaya çıktı - kısa, ama genel olarak, içinde her şey söylendi!
  Hitler odalarına, kişisel pilotuna ve onunla birlikte özel kırmızı renkte üç asistanı daha insanlı kompartımana gitti. Yolda, yüzün tabanını kaplayan büyük siyah gözlüklü ve kulağına bir telsiz takılmış bir eldivenli beşinci bir tip onlara katıldı.
  Alisa Selezneva hesapladı:
  - Kontrol ve pilot kompartımanında beş kişi var. Hitler'in kişisel muhafızı on bir savaşçı. Sonra emekliliği, kadınları ve hatta Goebbels'in küçük çocukları - bunlar dikkate alınamaz. Toplamda yirmi bir erkek, üç kadın var... SSCB'nin en zorlu iki kadın savaşçısına karşı... Üstelik sürpriz unsuru bizden yana. Yani...
  Angelica özetledi:
  - Savaşa ancak zaten kazanıldığında başlamanız gerekir! Ama savaşmayı reddetmek zaten kaybetmekle aynı şey!
  Alisa Selezneva usulca ekledi:
  - Zaferin yalnızca şans eseri mümkün olduğu durumlarda yalnızca bir durumda kaybedebilirsiniz!
  Nazi paketi, Üçüncü Reich liderlerinin oldukça rahat hissetmelerini sağlayan bir dizi odaya sahip, yaklaşık yüz metre çapında oldukça geniş bir uçağın yaşam alanlarında bulunuyordu.
  Angelica planıyla geldi:
  - Disk uçak havalandığında pilotları yakalarız ve sonra bu uçağı indireceğiz... Birliklerimizin bulunduğu yere!
  Alisa Selezneva bu teklife itirazsız kabul etti:
  - Evet, en iyisi, onları sıcak tut!
  Disket çok düzgün bir şekilde başladı, kızların sadece betonarme yüzeyi yırtan aparattan hafif bir baskı hissetmeye zamanları oldu. Yirminci yüzyılın sonunda roket silolarının üzerine kurulacak kapılara benzer kapılar hafif bir inilti ile açıldı. Ve uçak irtifa kazanmaya başladı ...
  Her iki savaşçı da bir ağızdan fısıldadı:
  - Zamanı geldi!
  Kızlar parmak uçlarında yukarı çıktılar... Sonra aniden siyah gözlüklü ve antenli adama rastladılar. Angelica refleks olarak bacağını kasıklarına soktu. Etki o kadar güçlüydü ki konuyu havaya uçurdu. Sonra gözlükleri uçtu ve ... Kızların önünde korkunç bir dört gözlü fizyonomi belirdi, yabancı kemerinden sekiz atışlık bir tabanca çıkardı. Alisa Selezneva, sessiz keskin nişancı tüfeğinden otomatik olarak kalçadan bir atış yaptı. Dünya dışı yaratık tekrar seğirdi ve neredeyse düşüyordu, Angelica onu yakalamayı başardı. Sarı-turuncu beyinler kafadan benzer renkte kanla döküldü.
  Alisa Selezneva dedi ki:
  - Zührevi Marslılar!
  Angelica sekiz namlulu "bandura" yı işaret etti:
  - Bu zaten senin parçan Alisa Selezneva ... Peki, nasıl?
  Sarışın savaşçı emretti:
  Gerisini biz hallederiz!
  Pilotlara yapılan saldırı başarılı oldu, ancak Angelica yine de en ateşli olanlardan birini vurdu. Ondan sonra Alisa Selezneva ile birlikte toprakla temasa geçtiler...
  Az önce radyoda dediler ki:
  - İmparatorluk dairesine beyaz bayrak atıldı, teslim olmaya başladılar.
  Angelica onlara önemli haberleri anlatırken ve bir iniş yeri talep ederken, Alisa Selezneva, Hitler'in korumalarının saldırısını püskürtmek için koridorda pozisyon aldı. Ancak şu ana kadar kimse ortaya çıkmadı. Ses geçirmez duvarlar bir boğuşma belirtilerini gizledi ve sarışın savaşçı titreşimden disk düzleminin zaten alçalmakta olduğunu fark etti. Kız ifade verdi:
  - Muzaffer bir bitişten daha değerli, sadece yenilmezliğin başlangıcı!
  
  SKOBELEV İLK NICHOLAS ALTINDA MÜCADELE EDERSE?
  Örneğin, 1853-1856'daki Kırım Savaşı'nı neden Ruslar kazanamadı?
  Bu gerçekten ilginç ve anlaşılmaz. Ne de olsa, müttefiklerin Kırım'da askeri operasyonlar yürütmesi zordu. Birçok denizde bir arz bir şeye değer. Menshikov burada suçlanacak. Vasat eylemleriyle üstün Rus güçlerini yenilgiye uğratan oydu. Ve Sivastopol'un kahramanca savunması bile yardımcı olmadı. Gerçi İngilizler, Fransızlar, Türkler ve Sardunyalılar tükenmişti. Genel olarak, bu, Rusya'nın çeyrek binyılda açıkça kaybettiği ilk savaştır. Bundan önce, Sıkıntılar Zamanından sonra, Rusya büyük ölçekli savaşları kaybetmedi, ancak yalnızca bireysel savaşlar ve şirketler bazen başarısızlıkla sonuçlandı.
  Ve sonra böyle bir yenilgi. Prestij için talihsiz bir darbe.
  Ama örneğin Rus ordusu Skobelev tarafından komuta edildiyse? Diyelim ki böyle büyük bir komutan daha erken doğduğu için şanslıydı ... O zaman tarih tamamen farklı ilerleyecekti!
  Burada Ruslar Kırım'da önce İngilizleri, ardından Fransızları yener. Ardından Türkler ve Sardunyalılar da yenilir. İngiltere'de savaş karşıtı bir hareket büyüyor. Türkler Kars kalesini kaybeder ve Transkafkasya'daki savaşı kaybeder. Fransa'da, neredeyse bastırılamayan III. Napolyon'a karşı devasa bir Maidan patlak verir. Ama Fransa zayıfladı; devrim onun için için için için için yanıyor.
  Birinci Nicholas, fethetmeye pek hevesli değil ve bir dizi zaferden sonra Türkiye ile elverişli bir barışa varıyor. Rusya batı Ermenistan'ı, Kars'ı, Erzurum'u, Tanrog'u ilhak ediyor ve hatta Kudüs'ün bir kısmını alıyor.
  Osmanlı İmparatorluğu daha da zayıflıyor, ancak şimdiye kadar korunuyor. Rusya da Romanya'nın bir kısmını alıyor. Avrupa'da bu arada değişir. Avusturya İmparatorluğu'nun Güçlendirilmesi. Sardunya krallığı ile yapılan savaş, Avusturyalıların zaferine yol açar. Üçüncü Napolyon savaşa girmek istedi, ancak Nicholas ilk önce Avusturya'ya yardım edeceği tehdidinde bulundu. Sonuç olarak, Avusturya İmparatorluğu genişledi ve İtalya'nın tüm kuzeyini emdi.
  İlk Nicholas da Çin'deki toprakları ilhak etti ve savaş olmadan Doğu'daki sınırları genişletti. Güneylilere karşı mücadelede Yankees'i desteklemeyi reddetti.
  Bu da tarihte bazı değişikliklere yol açtı. General Lee komutasındaki birlikler, kuzeylileri kararlı bir savaşta yenebildi ve Washington'u ele geçirdi. Sonuç olarak, kuzey kısa sürede savaşı durdurdu ve konfederasyonu bağımsız olarak tanıdı. Böylece ABD bölünmüş kaldı.
  Nicholas, çarlık standartlarına göre nispeten uzun bir yaşam sürdüm. Onun altında, Rusya'nın otoritesi daha da güçlendirildi ve sınırlar genişledi. Ancak çar 1864'te öldü. İskender II tahta çıktı. Ve ülke hala serfliğin egemenliğinde. Toprak sahiplerini rahatsız etmemek için İskender serfliği iptal etmez. Ancak serflerin sayısı yavaş ama emin adımlarla azalmaktadır.
  Orta Asya'ya yayılıyor. Ruslar Afganistan'a ulaştı. Türkiye ile Konstantinopolis'in alınmasıyla sona eren yeni bir savaş patlak verir. Daha önce yenilen İngiltere tekrar savaşa girmek ister, ancak yenildiği ortaya çıkar. Ve Avusturya kendi toprak parçasına sahip oluyor - Bosna-Hersek.
  Rusya ve Avusturya stratejik bir ittifak içinde. Almanların Avusturyalıları yenme girişimi Prusya'nın yenilgisiyle sonuçlandı. Güney Alman toprakları Habsburg imparatorluğuna devredildi. Avusturya şişti, ama daha da geri kaldı.
  II. Aleksandr dünya haritasından kaybolan Türkiye'de intihar etti. Mısır İngilizler tarafından işgal edildi. Rus İmparatorluğu da İran ve Irak'ı fethetti. Ama İngiltere Hindistan ve Pakistan'ı aldı. Yakında, savaşlar sırasında Orta Doğu Rus oldu. Fransa'da Napolyon III devrildi ve bu ülkenin Avusturya ile savaşı başladı. İngiltere, Ruslar tarafından yenildi ve tacın genişlemesine müdahale etmedi.
  Serfliğin kaldırılması olmadığı için Narodnaya Volya'nın hareketi yoktu. Alexander II uzun bir yaşam sürdü. Alaska'yı satmadı, güneyde bir takım toprakları fethetti ve hatta Hint Okyanusu ve Kızıldeniz'e gitti.
  Onun altında Rusya devasa, belki de dünyanın en büyük gücü haline geldi.
  Rusya, Mısır'dan Hindistan'a, daha doğrusu İndus'a kadar olan toprakları içeriyordu. Pakistan kısmen İngiltere ile kaldı, ancak İngiltere sınırı İndus boyunca çizmeyi kabul etmek zorunda kaldı. Suudi Arabistan, İran, Suriye, Afganistan ve diğer topraklar Rus eyaletleri haline geldi.
  II.Alexander, neredeyse otuz sekiz yıl boyunca düzelterek yirminci yüzyıla kadar yaşadı. 1901'de Üçüncü İskender iktidara geldi. Ancak babası harika lakabını hak ediyorsa, oğlu deniz defne aldı. Japonya ile savaş, Rusya için ciddi bir sınavdı. Gerçek tarihin aksine, serflik Rusya'da hâlâ yürürlükteydi. Bu da ülkedeki durumu daha istikrarlı hale getirdi.
  Ancak Trans-Sibirya Demiryolu zaten inşa edildi ve asker tedarik etmek mümkün.
  Sayısal üstünlüğe ve savaşlarda daha fazla deneyime sahip olan Rus ordusu, Japonları karada hızla yendi. Ancak denizde Rusya çok başarılı bir şekilde hareket etti. Ayrıca Amiral Makarov öldü ve onsuz her şey ters gitti.
  Rozhdestvensky'nin filosu Baltık'tan geldi, ancak yol boyunca Japonlar tarafından saldırıya uğradı ve kötü bir şekilde sıkıştırıldı.
  Japonya ile savaş, gerçek tarihin aksine, karadaki Rus birlikleri tüm Kore Yarımadası'nı işgal etmesine rağmen, sürüncemede kaldı. Üçüncü İskender kızgındı. Ve Haziran 1905'te Japonya Denizi'ne yeni gemiler gönderdi. Sadece ertesi yıl, bir şekilde, Rus filosu üstünlük kazandı ve kazanmaya başladı. Japonya, İngiltere'nin yardımına rağmen, sonunda gücü tükendi. Tayvan'ı ve tüm Kuril sırtını kaybettim. Böylece Rusya'nın lehine bir barış imzalandı.
  Ancak savaş, çarlık ordusunun sayısız yaradan muzdarip olduğunu gösterdi. Ve birçok yönden reformlara ihtiyacı var.
  Üçüncü İskender Kharkov yakınlarında bir felakete uğramadı ve 1912'ye kadar gerçek tarihten daha uzun yaşadı. Onun altında Rusya, Mançurya, Moğolistan, Kore, Kuril Adaları ve Tayvan'ı içeriyordu. İskender'in kendisine Barışçı lakabı verildi. Ancak neden olduğu bilinmiyor.
  Japonya ile savaş oldukça zordu. Ama öte yandan, donanma çok güçlü bir şekilde gelişti.
  Nicholas II yeni çar oldu. Genel olarak, hükümdarın özel yetenekleri yoktur ve yumuşak konuşur. Ama çoğu kişinin düşündüğü kadar aptal değil.
  Avusturya bu noktada biraz zayıflamıştı. Ve Almanya güçlendi. 1916'da Almanya, Avusturya'ya saldırdı ve ona birkaç yenilgi verdi. Sonra Rusya savaşa girdi. Saldırıya seksenden fazla tümen atıldı. Sayısal olarak üstün Rus ordusu Prusyalıları yendi. Rusya, Oder boyunca bir çizgi çekerek daha da genişledi.
  Avusturya da Almanları keserek topraklarını genişletti. Almanya küçük düşürüldü ve küçük güçler kategorisine düşürüldü. Ancak Fransa, Afrika'daki kolonilerini güçlendiren yükseldi.
  Çarlık rejimi, Hindistan'ı ve diğer toprakları giderek daha fazla istiyordu. İngiltere, Rus hegemonyasının önündeki en büyük engel oldu.
  Çar Nicholas II, Avusturya'ya stratejik bir ittifak önerdi. Ve bu teklif kabul edildi.
  Amerika Birleşik Devletleri ikiye bölünmüş halde kaldı ve şimdiye kadar dünyada belirleyici bir rol oynamadı.
  Ancak 1920'de nihayet İngiltere ile Rusya arasındaki çelişkiler kritik bir noktaya ulaştı. Özellikle imparatorluğun yeni Savunma Bakanı Churchill'in Rusya'ya karşı agresif açıklamalarından sonra. Otokratik ülkede serfliğin henüz kaldırılmadığı ve köleliğin var olduğu söylendi.
  Ama burada ineği böğürecek ve İngiliz olan susacaktı. Her ne olursa olsun, diplomatik ilişkiler koptu ve İngiltere Rusya'ya savaş ilan etti. Avusturya da Fransa'ya saldırdı. Bir darbe alışverişi başladı.
  İlk başta, İngilizler şanslı değildi. Ruslar, sepoyların çoğunun Rusya'nın yanı sıra Burma'ya geçtiği Hindistan'ı hızla ele geçirdi. Üstelik Rus birlikleri Singapur'a ulaştı, ancak bu kaleyi hareket halindeyken alamadılar.
  Avusturyalılar, Fransa ile olan savaşlarda çıkmaza girdiler. Savaşlar kanlıydı, ancak cephe aktif değildi. Kesik Almanya, biraz tereddüt ettikten sonra, Haziran 1921'de Avusturya'ya katıldı... Fransızlar biraz pes etti, Paris'e çekildi. Sadece İngiliz birliklerinin transferi onları kaçınılmaz felaketten kurtardı ...
  Ama öte yandan Rusya, en iyi İngiliz kuvvetlerinin dikkatinin dağılmasından yararlanarak Mısır'a girdi. Ancak Afrika'daki savaş, iletişimin uzunluğu nedeniyle uzadı. Ruslar çoğunlukla kazansa da. 1921 yılı da geçti. Bir sonraki geldi. Mayıs ayında, şiddetli bir saldırının ardından Singapur nihayet düştü. Rus ordusu ellerini çözdü. Afrika'da, İngilizler de güvenle basıldı.
  Fransa baskıya dayanamadı. Ve Amerika Birleşik Devletleri'nde kuzey ile güney arasında yeniden savaş patlak verdi. Sert bir darbe alışverişi oldu. Sonbaharda Rus birlikleri Fas'a ulaştı ve Fransızları oradan sürdü.
  Ve 1922-1923 kışında, Rus-Avusturya birlikleri, Paris'i ve neredeyse tüm kıta Fransa'sını işgal eden bir saldırı başlattı. Böylece İngiltere ana müttefikini kaybetti ve savaşın sonucu zaten önceden belirlenmiş bir sonuçtu.
  Ancak mücadele uzun süre devam etti.
  Denizde yıpratma çatışmaları yaşandı. Afrika'da Ruslar ve Avusturyalılar giderek daha fazla yeni koloni ele geçirdiler. Güney Afrika Kasım 1923'te ve Mozambik Aralık'ta düştü. Yeni Yıl 1924, Rus birliklerinin Avustralya'ya inişiyle kutlandı. Ve yaz aylarında, büyük bombardımanların ardından nihayet İngiltere'ye bir amfibi çıkarma gerçekleşti. Savaş iki ay daha sürdü ve İngiltere ezildi ...
  Ve sonunda barış geldi... Sadece ABD'de kuzey ile güney arasındaki savaş devam ediyordu. Amerikalılar, nihayet Amerika'nın kuzeyin kontrolü altında birleştiği 1929'a kadar savaştı.
  II. Nicholas yönetimindeki Rusya daha da büyüdü - bölge açısından ikinci olan Avusturya'dan birkaç kat daha büyük. Son güç, kolonilerini artırdı ve Fransa'nın yarısını içeriyordu. Rusya, Fransa'nın kuzeyini alarak onu kendi eyaleti haline getirdi. Almanya da küçük bir parça aldı. İngiltere tüm kolonilerini kaybetti.
  Kanada, topraklarının yarısını Rusya'ya bıraktı, ancak bağımsızlığını kazandı. Ve çarlık imparatorluğu Avustralya, Hindistan, Çinhindi ve genel olarak İngiliz ve Fransız olan her şeyi kendi eyaleti yaptı.
  Rusya tarihindeki en talihsiz çar, yaşamı boyunca bile En Büyük takma adını aldı. Kaderin ironisi bu!
  1933'te II. Nicholas altmış beş yaşında bir uçakta düştü. Tahtın yerine II. Alexei geçti.
  Üçüncü İskender daha uzun yaşadığı için, başka bir prenses prenses oldu ve varis sağlıklı doğdu. Ve yirmi dokuz yaşında sağlıklı bir şekilde tahta çıktı.
  İlk başta, saltanat Çin'deki savaş dışında barışçıl geçti. Çeşitli gruplar Rusya'yı Göksel İmparatorluğun topraklarından çıkarmaya çalıştı. Rusya yavaş yavaş bu toprakların kontrolünü ele geçirdi. Ve birkaç yıllık savaşın ardından nihayet Çin'e yerleşti.
  1941'de Avusturya ile Almanya arasında bir savaş çıktı... Avusturyalılar sayısal üstünlüklerine rağmen yenilgi üstüne yenilgi almaya başladılar. Almanlar Viyana'ya yaklaştı.
  Ama sonra Rusya savaşa girdi ve Rus ordusu ağır tankların yardımıyla Berlin'i aldı. Kısacası Almanya bölündü, Avrupa haritasından silindi. Avrupa'da hala egemen ülkeler vardı - örneğin, İsviçre, İspanya, Portekiz, ancak kendilerini Rusya ve Avusturya'nın vassalları olarak kabul ettiler.
  Bu durum uzun süre devam edebilir. Ancak ABD güçlendi ve Avusturya'ya Rusya'ya karşı askeri bir ittifak teklif etti.
  Entrikaların yardımıyla Amerikalılar, bütün bir Rus karşıtı koalisyonu bir araya getirmeyi başardılar. İsveç, Norveç, Danimarka, İspanya, Portekiz, Kanada dahil. Eh, onların yanı sıra, Japonya'yı da rahatsız etti. Latin Amerika ülkeleri şimdiye kadar tarafsız kaldılar, ancak koalisyon başarılı olursa Rusya'ya saldırmaya hazırdılar.
  Böylece İkinci Dünya Savaşı'nın ön koşulları yaratıldı. 9 Mayıs 1945'te başlayan...
  
  
  KOÇ KIZLARI DRAGON'A KARŞI
  . PROLOG
  Amerikalılar Afganistan'dan ayrıldıktan sonra, Rus uçakları yerel güçleri havadan destekleyerek teröristlere saldırdı. Aynı zamanda, özel kuvvetlerin seçilmiş birimleri militanların liderlerini avlamaya başladı.
  İki sevimli kız, Margarita ve Anastasia, vadide eşitsiz bir savaş veriyor. Güzeller uzun boylu, çok güçlü ve kaslı, koruyucu bukalemun yağmurluklarında. Bu kılık, bilgisayar grafikleri sayesinde savaşçıları görünmez kılıyor.
  Ancak her iki genç bayan da disiplinli değildi. Dağlarda onlarca mil sürünerek bir çeteye rastladıktan sonra, kimseyle paylaşmak istemeyerek ateş açtılar. Uranyum çekirdekli mermilere sahip hızlı ateş eden makineli tüfekleri, gerçek ölüm taşıyıcılarıdır. Karda zıplayan savaşçılar, Mücahidleri dövdü.
  Margarita bombaatarından ateş etti, bir pulsar parladı ve bir düzine haydutu bayılttı. Kaskın şeffaf zırhına birkaç damla kan bile bulaştı.
  Kızlar en modern silahlara sahip. Bilgisayar rehberliği.
  Onlar, iki uzun boylu tatlı, bütün bir alaya değer. Savaşçılar sıralar göndererek Mücahidleri saflarda yere sererler.
  Yer yanar ve kan sıçrar. Mücahidler umutsuzca hırlıyor. Kızlar sonunda bağlandı. Zırhları için fena değil ama bukalemun pelerini bozuk. Bununla birlikte, bilgisayar görünmezliği aygıtı çok kırılgandır ve pratikte o kadar iyi ve pahalı değildir.
  Çok fazla savaşçı vardı.
  Margaret şunları önerdi:
  - Takviye çağıralım mı?
  Anastasya başını salladı.
  - Kendimiz yapalım!
  Miğferli ve takım elbiseli kızlar savaşmaya devam etti. Küçük ama çok yoğun mermiler ve patlayıcılar kullandılar. Ama yine de mühimmat yükü sona erdi. Ve militanlar gelmeye devam etti.
  Kızlar gitmeye başladı. Ama artık çok geçti. Gerçek bir cehennem çukuruna düştüler. Her taraftan yüzlerce Mücahid tırmandı.
  Margaret mırıldandı:
  Cephanemiz ve el bombamız bitti. Şimdi geriye kalan tek şey yakın dövüş!
  Anastasia gülümsedi ve şunları söyledi:
  - Bin kişiye karşı birlikte! Sadece bir tane kaldı!
  Margarita başıyla onayladı ve selamladı:
  - Evet, kendimize ateş diyoruz!
  Anastasia çığlık attı, tozu silkeledi, yine büyük kalibreli bir tüfekle vuruldu. - Muhtemelen bir çürük olacak, - diye düşündü kız.
  Etrafına baktı ve bağırdı:
  - Bir boşluk var! Hadi atlayalım, belki bombardımandan kurtuluruz!
  Margarita radyoya aktarıldı:
  - Etrafımızda binden fazla haydut var! 54-85-83 meydanında bir ateş denizi verin!
  Kız aynı anda bir düzine patlamayla tekrar vuruldu ve tekrar yere yığıldı. Zırh sayesinde kaslı vücut darbeleri hisseder. Anastasia'yı da vurdular.
  Her iki kız da dağ granit fayındaki dar bir boşluğa dört ayak üzerinde süründü. Önce Anastasia, derinliklere doğru süzüldü, ardından Margarita. Ağır mermiler ve Rus topçu roketleri zaten yukarıdan düşüyordu.
  Büyük bir parça kaska çarparak karbon fiberi kırdı. Kafanın arkasında, bir sopayla vurulmuş gibi. Sersemlemiş kız zorlukla boşluktan kaydı ve derin, umutsuz bir uçuruma düşmeye başladı!
  . BÖLÜM 1
  Kızlar uyandı, zorlukla yükselmeye başladı. Ellerinde, on ateşleme moduna sahip, ancak minyatür el bombası fırlatıcıları için kartuş ve el bombası eksikliği nedeniyle şu anda işe yaramaz olan, zaten işe yaramaz Büyük Peter -2 saldırı tüfeklerini tuttular.
  Margarita önce etrafına baktı. Bir şehirdeydiler, garip bir şehirde, burada eski bir gotik ev, diğeri, gökyüzüne doğru koşan modern bir gökdelen. Kız şehri daha iyi görebilmek için miğferini çıkardı. Rüzgar yüzüme esti. Oldukça sıcak, yirmi beş derece. Turuncu bulutların arasından gökyüzündeki güneşi görebilirsiniz. Ancak pek normal olmayan bir durum. Altıgen gibi.
  Anastasia da miğferini çıkardı. Bakır kırmızısı saçlarını düzeltti. Her iki kızın da çok güzel, genç, taze yüzleri var. Sarışın ve kızıl saçlı, hem uzun hem geniş omuzlu.
  Sokakların, modern ve antik bir karışımı olan binalarla kaplı olduğu açıktı. Burada uzakta bir at dörtnala gidiyor ve samanla dolu bir vagonu sürüklüyor. Ve sonra yanlardan çanları ve ıslıkları olan ultra modern bir araba fırlıyor.
  Doğru, şehrin sokaklarında çok az insan var. Ve bazı soluk gölgeler farklı yerlerde sallanır.
  Anastasia biraz tereddütle sordu:
  - Bu ışık mı?
  Margarita omuzlarını silkti ve yanıtladı:
  - İçime kurşun dolduran yaraların acısını hissediyorum. Ve bana hiç de sadece ruhun kaldığı görünmüyor.
  Kız başının arkasına dokundu ve mırıldandı:
  - Topak kalır. Hayır, kendi eski etimiz var.
  Anastasia yerinde şarkı söyledi:
  - Konuştun ruhum, ama sadece bedeni düşündün, masum bedenim!
  Savaşçılar güldü. Onlara göre, tekerlekli parlak bir tahtada bir çocuk taksi yaptı. Oldukça insan, şortlu ve parlak bir ejderha görüntüsüne sahip bir tişört, boyalı bir yüz ve renkli spor ayakkabılar.
  Kızlara yaklaşan genç sordu:
  - Vay canına, ne kadar havalı bir ahbap kıyafetin var! Muhtemelen bir kıyma makinesinden mi?
  Margarita gülümsedi ve yanıtladı:
  - Eh, tatil yerinden değil!
  Anastasia ateşli saçlarını salladı ve ilan etti:
  - Bir savaş iştahı kabartır!
  Çocuk, tahtada etraflarında gezindi ve sordu:
  - Bir ejderhayla mı savaşacaksın?
  Margaret kaşlarını şaşkınlıkla kaldırdı.
  - Ne?
  Çocuk güldü, boyalı yüzü seğirdi. Ayrıca üzerine boyanmış bir ejderha vardı:
  - Şehrimizdeki tüm insanlar onunla savaşmak istiyor. Böyle bir gelenek.
  Anastasia kıkırdadı ve yanıtladı:
  - İki yaşımdan beri dövüş sanatları eğitimi aldım ve ejderhanla savaşabilirim. Sadece anlamıyorum, bu senin adetin mi?
  Oğlan cevap verdi:
  - Sen başka bir dünyadansın ve tehlikeli olabilirsin! Demek seni bekleyen bir filtre var!
  Ve tahtaya geri döndü. Kızlar refleks olarak silahlarını kaldırdılar. Ama hala ateş edecek bir şey yoktu.
  Marguerite bir sırıtışla belirtti:
  Evet, cennete benzemiyor. Yine de, şeytanlar görünmez!
  Anastasia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  Artık farklı bir dünyadayız. Ama çocuk Rusça konuşuyor gibi görünüyor.
  Bu tuhaf!
  Margaret şunları önerdi:
  - Şehri dolaşalım. Belki ilginç bir şey görürüz.
  Her iki güzel de hızla caddeye taşındı. Kaldırım da karışıktı: eritilmiş bazalt, taze asfalt ve Orta Çağ'ın parke taşları.
  Çivili çizmeler parke taşlarını tokatladı. Savaş kıyafetlerinin termoregülasyonu vardı, ancak vuruştan sonra yanlış gitti. Bu yüzden özellikle hızlı yürürken biraz sıcaktı.
  Ancak kızlar kostümlerini çıkarmaya cesaret edemediler. Zırhın altında sadece bikinileri var: ince sütyen ve külot ve bu formda şehirde dolaşmak utanç verici.
  Margarita şehri safir rengi keskin gözlerle inceledi. Saçları hafif altın sarısı ve kıvırcıktı. Güzel bir yüzü var, hatta çok, sadece bir melek. Anastasia'nın kızıl saçları ve zümrüt gözleri güzelliğine şeytani bir renk katıyor. Her iki kız da iki yaşından itibaren dövüş sanatlarıyla uğraştı ve karma sporlarda dünya şampiyonu oldu. Ek olarak, genetikleri iyileştirildi ve bu çifti Rus özel kuvvetlerinde en zorlu hale getirdi. Kızlar, gençlerine rağmen birçok ödüle ve kaptan unvanına sahipti.
  Tabii ki, bir tür ejderhadan çok korkmuyorlardı. Doğru, yedi başlı bu canavar, gökdelenlerin ve eski binaların duvarlarında tasvir edildi. Tehditkar görünüyordu. Üstelik kızların silahları da yok ve böyle bir devi tek karate ile alt edemezsiniz.
  Kızların yanından bir hayalet geçti. Soluk, yarı saydam. Yavaşça fısıldadı:
  - Kimseye güvenme!
  Margarita kafiyeyle cevap verdi:
  - Güven ama doğrula!
  Kızlar adım attı. Hayır, gerçekten diğer dünyaya benzemiyor. Ne kadar uzağa giderlerse, soğuk koşullarda muharebe operasyonları için tasarlanmış bir muharebe kıyafeti içinde o kadar fazla havada asılı kalırlar. Afganistan'da, kışın dağlarda soğuk, yaklaşık olarak Rusya'nın ılıman bölgesinde olduğu gibi. Ve yaz aylarında, aksine, sıcaktır. Yerli çocukların tüm gün boyunca keskin, sıcak taşlar üzerinde çıplak ayakla koşmaları bile şaşırtıcı. Gerçek develer gibi.
  Ancak, kızların kendileri, zevkle, dağ yamaçlarında ayakkabısız koşmayı severdi. Güçlü bacakları var, bir tuğla yığınını kırıyorlar.
  Yürüdüler ve çocuklar onları takip etmeye başladı. Erkeklerin güzelliklerinden ve savaşçıların yepyeni olmasından etkilendiği görülebilir. Buradaki adamların elinde mini teyp vardı, cep telefonları vardı, bazılarının iPhone'ları vardı.
  Oldukça modern giyimli, spor ayakkabılı.
  Ancak bazıları, tam tersine, paçavralar içinde, çul gibi giysiler içinde, yalınayak veya tahta ayakkabılarda ve ellerinde sopa ve dirgen tuttu.
  Gittikçe daha fazla erkek geliyordu. Rüzgâr esti ve Anastasia'nın bakır kırmızısı saçları, kış sarayına saldırmak için gittikleri proleter bayrağına benzemeye başladı.
  Kızlar da ortaya çıktı. Sadece hepsi fakir, yırtık elbiseler giymişlerdi, tozlu, çıplak ayaklı, ellerinde orak tutuyorlardı ki bu genel olarak büyük bir şehir için gülünç görünüyordu. Doğru, kötü giyimli ince bir kızın omzunda asılı tamamen modern bir teyp vardı. Orak ellerde daha da gülünç görünüyordu.
  Garip, ama yetişkinlerde bir şey göremiyorsunuz. Üstelik bu bir tür çocuk dünyasıymış gibi, yönetmen tarafından yüksekteyken icat edildi.
  Doğru, kızlar sormak istediği anda bir bulut parladı ve üç gardiyan belirdi. Evet, genellikle türleri:
  Kasklarda, zırhlarda, halberli - peki, tipik bir Orta Çağ ve arkalarında optik görüşlü en son makineli tüfekler.
  Ağaran sakallı en büyüğü gürledi:
  - Onlar kim? belgeler var mı?
  Altın saçlı kız cevap verdi:
  - Kaptan Margarita, Rusya Federasyonu Kahramanı, Suvorov Özel Kuvvetler Grubu!
  Bakır renkli saçlı bir kız ustaca seslendi:
  - Kaptan Anastasia, Rusya Federasyonu Kahramanı, Kutuzov özel kuvvetler grubu.
  Ve her iki savaşçı da belgeleri uzattı. Elbette yanlarında ksivas taşıdılar, ne olduğunu asla bilemezsiniz. Ancak bir dövüş giysisinin topuklarında saklı.
  Muhafız belgelere baktı ve kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Siz sıradan tetikçiler ve savaşçılarsınız. Bir ejderhayla savaşmak ister misin?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Mesleğimiz savaşmak ama meseleyi barışçıl bir şekilde çözebilirsek, o zaman umursamıyoruz!
  Anastasia ekledi:
  - Savaşmak için anlamalısın!
  Kıdemli gardiyan başını salladı.
  - İyi. Ama şehrimize girenler potansiyel casuslar. İzinsiz olarak şehrin topraklarına girerek yasayı ihlal ettikleri gerekçesiyle ağır işlere gönderiliyorlar. Ve hala bir silahın var!
  Muhafız makineli tüfekleri göstererek homurdandı:
  - Kısaca konuşuyorum! Savaşmak istemiyorsan taş ocaklarına git, ebedi köleliğe, çünkü bizim şehrimizde zaman farklı akıyor ve ölmezsen binlerce yıl taşları sürükleyip keseceksin!
  Anastasia kaşlarını çattı.
  - Taş ocaklarında sonsuzluk mu? O zaman savaşmak daha iyidir!
  Margaret derin bir iç çekti.
  - Seçeneğimiz yok.
  Muhafız gülümsedi ve gürledi:
  "Yani ejderhaya meydan okuduğunu onaylıyor musun?"
  Korucu kızlar koro halinde bağırdı:
  - Evet!
  Burada kızlar etrafında döndü. Çılgın çığlıklarla kız ve erkek çocuklar etrafa dağılmaya başladılar. Görünen hayaletler, vahşi korkunç hayaletler. Kızlar makineli tüfeklerinin tetiğini mekanik olarak çektiler ama sadece tıkırtılar duyuldu. Ve bir merminin bir hayaleti durdurması pek olası değildir.
  Sonra savaşçılar bir kasırga tarafından alındı ve onları renkli parıltılarla döndürdü.
  Margarita ve Anastasia, vücutlarının korkunç bir şekilde sıcak metalle dolduğunu hissettiler.
  Ama sadece birkaç saniye sürdü. Sonra kızlar yine ayaklarının altında sağlam bir zemin hissettiler. Ve birçok boğazın gümbürtüsü.
  Margarita başını kaldırdı ve haykırdı:
  - Boşver!
  Anastasia onayladı:
  - Evet, bu bir gösteri!
  Kızlar büyük bir stadyumun ortasındaydı. Arka planına karşı Luzhniki, bir çocuk kum havuzuna benziyordu. Tribünler gökkuşağının tüm renklerine boyanmış, üzerlerinde bir sürü insan var. Modern ve hatta mücevherlerle asılmış, ragamuffins'e kadar birçok çocuk ve farklı çocuklar var. Daha az olmasına rağmen yetişkinler ve ayılar veya domuz burunlu insanlar da vardır.
  İnsan kıyafetlerinde şişman fareler de var. Genel olarak, kalabalık çeşitlidir. Burada kızlar ayrıca smokinli timsahları da incelediler. Evet, ilginç tabii.
  Genel olarak, sıradan yetişkinlerden çok daha farklı iki ayaklı hayvanlar vardır.
  Doğru, kızların gözle tahmin ettiği gibi, izleyicilerin yarısından fazlası burada. Onbinlerce! Ve bazıları da farklıdır. Paçavralar ve lüks giysiler içinde, boyalı ve kirli. Bazıları tarım aletleriyle. Ve birinin dizüstü bilgisayarları ve iPhone'ları var. Ya da belki bir elinde cep telefonu, diğerinde bir çapa.
  Genel olarak, yer çok garip.
  Anastasia ıslık çaldı ve şunları söyledi:
  - Burada gözle tahmin ederseniz yüz bin kişiye sığmazsınız. Ve ne zaman buraya geldiler?
  Margarita bununla hemfikirdi:
  Evet, bu bir gizem! Ya önceden bizi bekliyorlardı ya da birkaç saniye içinde nasıl hazırlanacaklarını biliyorlar.
  Kız stadyumun çakıllarında birkaç adım attı. Direkler, yatay çubuklar ve halkalar vardı. Gerçekten de, uzakta. Alan çok büyük, Luzhniki'den beş kat daha fazla. Ve sonra, elbette, rekabet edilecek yerler vardı. Yerin kendisi gürültülü.
  Ve bir sürü büyük ejderha bayrağı. Dahası, canavarın rengi, kanatları ve koşum takımı her zaman farklıdır. Her zaman sadece yedi kafa vardır, ancak üzerlerindeki taçlar tüm görüntülerde farklıdır ve asla tekrar etmez.
  Ve daha da ısındı. Kızlar CFRP muharebe kıyafetleri içinde terliyorlardı.
  Tehditkar ama çınlayan bir ses duyuldu:
  - Büyük Ejderha şehrinin İmparatoriçesi, Muhteşem Angelica, ölümüne gidenleri karşılıyor!
  Sanki sihirle büyük bir reklam panosu belirdi. Üzerinde İmparatoriçe'nin bir resmi vardı. Beklentilerin aksine, spektrumun tüm parçalarının renginde bir saç modeli ve birbirine bağlı birkaç güneş gibi parıldayan, kocaman, zambak şeklinde bir tacı olan çok genç bir kızdı.
  Margarita şaşkınlıkla cevap verdi:
  - Ve biz de hoş geldiniz.
  İmparatoriçe duyurdu:
  - Her iki savaşçı da cesur ve ustamızla savaşmak istiyor. Ama bu çılgınca bir cesaret, çünkü ejderhamızı kimse yenemez!
  Anastasia cesurca cevap verdi:
  - Yenilmez savaşçı yok!
  Angelica başını salladı.
  - İyi! Kendiniz görebilirsiniz. Öldürmek için silahlarla geldiniz ve şimdi bunun bedelini ödeyin!
  Ve İmparatoriçe'nin iri gözleri aynı anda yedi renk parladı.
  Deneyimli kızlar bile ürkütücü oldu. Buradaki her şey acı verecek kadar doğal değil. Hem göze hem de seyirciye.
  Margarina eşine fısıldadı:
  - Burada çok fazla çocuk var. Ve imparatoriçe çok genç görünüyor ve bazı karikatürize yaratıklar. Barış değil, deliryum titremeleri!
  Anastasia yanıtladı:
  - Belki bu modern cehennemdir?
  Margarita cevap vermek istedi ama vermesine izin verilmedi. Bir sinyal duyuldu ve gökyüzünde bir tsunami dalgası dalgalandı. Stadyumun üzerinde büyük bir gölge belirdi.
  Margarita ıslık çaldı:
  - Başlar!
  Anastasya ağzından kaçırdı:
  - Ama bizim için değil.
  Bir saniyede gölge bir canavara dönüştü. Alışılmadık derecede büyük, korkunç bir canavar stadyumun üzerinde uçtu. Kanatları neredeyse tüm gökyüzünü kaplıyordu. Ve kafalar ... Her birinin Vnukovo havaalanının sığacağı bir ağzı vardı. Ve dişler on beş katlı bir bina kadar uzun.
  Margarita makineli tüfeği okşadı ve alt karnına yükselen korkuyu gizleyerek mırıldandı:
  - Ve bu devleri neyle yiyorlar?
  Sinir krizi geçirerek dişleri dans eden Anastasia soğukkanlılığını korumaya çalışarak şunları söyledi:
  - Dolap ne kadar büyük olursa, o kadar yüksek sesle düşer!
  Sürüler kendilerine döndüler. Ejderhanın gözleri, lavların püskürdüğü bir volkanın ağzı gibi devasa, korkunç, pırıl pırıl. Çok korkunç bir canavar, bir asteroit büyüklüğünde ve yedi cehennemi ağızlık üzerine yazılmış inanılmaz bir kötülük.
  Çocuklar korkudan çığlık atarak kaçmaya başladılar. Korku hem yetişkinler hem de çeşitli hayvanlar tarafından deneyimlendi. Ejderhanın onları tehdit etmemesi gerekiyordu. Ancak böyle bir canavar elbette kahramanı titretecek.
  Ve kızlar neredeyse savunmasız kaldı. Silahları, kartuşsuz makineli tüfekler ve üzerlerinde süngü bıçaklar.
  Eh, elbette, yetenekleri ve süngüleri olan kızlar tek başına birçok düşmanı alt ederdi. Ancak böyle bir dev, belki de yalnızca nükleer bir yük ile alınabilir. Ve bu kesin değil.
  Kızlar gerçekten kaçmak istediler ama muazzam bir irade çabasıyla yerlerinde kaldılar.
  Margaret cesurca dedi ki:
  Dizlerinin üzerinde yaşamaktansa ayaklarının üzerinde ölmek daha iyidir!
  Devasa ejderhanın ağızlarından alevler fışkırdı. Farklı renkteki her kafadan yedi jet aynı anda uçtu. Kırmızıdan mora ve kızlar üzerinde anlaştılar.
  Savaşçılar sonsuz derecede korkunç ve yoğun bir acı hissettiler. Sanki vücuttan yüksek voltajlı bir akım geçmiş gibiydi. Ve sonra bilinç kayboldu.
  . BÖLÜM 2
  Margaret uyandı. Vücudu ağrıyordu, her kemiği ağrıyordu, sanki büyük bir Amerikan tankı "Ambrams" geçmişti. Kız güçlükle oturdu. Kendine baktı. Neredeyse çıplaktı, sadece bikini giyiyordu. Bir damla yağ değil, çok belirgin kasları olan bir vücut. Karınları çikolata gibidir, derisi bronzlaşmış ve incedir ve kollarındaki ve bacaklarındaki kaslar tel demetleri gibidir.
  Bacaklar, kollar ve boyun zincirlidir. Kız, güç için zinciri denedi. Her halka iri bir adamın başparmağından daha kalındır ve metal alaşımlı çelik gibidir. Burada fil bile kırılmaz. Hücre oldukça geniş, pencereler yüksek, küçük ve parmaklıklı. Duvardaki boş şömine. Ama yeterince sıcak, ısıtmaya gerek yok, hava yaz. Zincirli bir saman yığınının üzerinde, yine bikinili, kaslı bir Anastasia yatıyor. Ancak, onlara bile uygundur. Kabartma kasları çok güzel ve zırh gibi görünüyor.
  Margarita arkadaşına doğru ilerledi. Boynundaki zincir gerildi ve kızın güçlü, güçlü boynunu sıktı. Margarita sadece eşinin çıplak ayaklarına ulaşabiliyordu. Tırnaklarını çıplak, yaylı topuğunda gezdirdi.
  Anastasia kıkırdadı ve çabucak ayağa kalktı, haykırdı:
  - Bir kabus gördüm!
  Margarita sesinde hüzünle cevap verdi:
  - Bu bir rüya değil! Ve kabus devam ediyor.
  Kızlar kalktı. Zincirler yüzünden hücreye üç adım bile atamıyorlardı. Beş kişi için zincirler olduğu açıktı. Eller, ayaklar ve boyun için prangalar hazırlanır.
  Ancak, bu en önemli şey değil. Duvarda maşalar, kancalar, matkaplar, kamçılar, kirpikler ve işkencecilerin diğer özellikleri asılıydı. Yetiştirme için bir cihaz da görebilirsiniz. Odanın tavanı yüksektir, böylece kurban yukarı kalkmış kollarından kaldırılabilir ve keskin bir şekilde indirilebilir.
  Anastasia eşine sordu:
  - Margarita sana hiç işkence yaptı mı?
  Altın saçlı kız dürüstçe cevap verdi:
  - Değil! Yakalanmadım.
  Anastasya kıkırdadı.
  - Ben de! İşkencenin cesaret yetiştirmek için bir şey olduğunu ve daha kolay olacağını hayal edin.
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İşkence görmedik ama erken çocukluktan itibaren darbelerin acısını yaşardık. Bu da buna dayanacağımız anlamına geliyor! Ana şey ağlamamak ve inlememek.
  Anastasia, heyecandan biraz solgun bir sesle:
  Ağlamayacağım ve çığlık atmayacağım! Çığlık bile atmayacağım! Tanrı düşmanları cezalandıracak! Tanrı düşmanları cezalandıracak! Affetsem bile!
  Ama kızlar pek eğlenmez. İşkence odasında olmak hoş değil. Ve fareler gıcırdıyor ama kaslı savaşçılara yaklaşmaktan korkuyorlar.
  Ve evet, yemek ve içmek istiyorum. Ve gardiyan yok. Kızlar sessiz kaldılar, her biri kendininkini hatırlıyordu. Ve başarılar ve fikir tartışması. Tabii ki, işkence olasılığı pek cesaret verici değildi. İşte kızgın bir demir, çıplak, yuvarlak bir topuğu nasıl kazdığı. Tıpkı filmdeki gibi markiye böyle işkence ettiler. Çok çığlık attı. Ana şey, elbette, ne bir inilti ne de bir ağlamadır. Teoride bu iyi, peki ya pratikte?
  Margarita çıplak ayağını yere vurarak şunları söyledi:
  - Belki birini ararsın? Ve bu ürkütücü!
  Anastasia yanıtladı:
  - Askıya asmak için sabırsızlanıyor musun?
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - İşkence göreceksek zaten kaçınılmazdır. Ve değilse, kendinize işkence edin. Bir gündür içki içmedim ve boğazım kurudu!
  Anastasia mantıklı bir şekilde dedi ki:
  - Neden bize işkence ediyorsun? Bizden hangi bilgileri alabilirler?
  Margaret cevap verdi:
  - Bir çok şey biliyoruz ama bu tamamen farklı bir dünya. Bak, çok zaman geçti ve hava kararmıyor. Biz kutupta değiliz.
  Anastasia gülümseyerek belirtti:
  - Ya da belki açlık ve susuzluk işkencemiz? Cellatlara zevk vermeyeceğiz.
  Kızlar bir süre sessizce oturdular. Sonra zincirlerle çınlayarak egzersizler yapmaya başladılar. Ama fiziksel egzersizlerden sonra daha çok yemek ve içmek istedim.
  Margaret hatırladı:
  - Belki bize öğretilenleri hatırlamaya çalışırız. Ve bacakları ve kolları prangalardan serbest bırakın. Eller, genellikle basittir.
  Anastasia mutsuz bir şekilde mırıldandı:
  - Ya kafa? Bu, görüyorsunuz, çok daha zor! Ve fırçalar prangalardan kolayca kayacak!
  Margarita elini bileziklerden çekti ve sonra tekrar soktu. Çıplak ayağıyla taşları tırmaladı. Gittikçe daha çok içmek istiyordum. Tamam, açlık, ama susuzluk?
  Kızlar birkaç saat daha oturdular. Hapishane sessizdi. Duvarlar görünüşe göre çok kalındı ve sesleri içeri almıyordu. Dar pencereden yalnızca esinti uğulduyordu. Fareler ve sıçanlar zaman zaman gıcırdıyordu. Açlık biraz sıkıcıydı ama susuzluk dayanılmazdı. Üstelik geçiş, savaş ve diğer şeyler sırasında kızlar çok fazla su buharlaştırdı.
  Margarita, Anastasia'ya şaşkınlıkla sordu:
  - Peki? Böyle mi oturacağız? Çığlık atabilir miyiz?
  Kırmızı kabul etti.
  - En azından işkence etsinler! Bu biraz eğlence! Ayrıca, ateş çıplak ayak tabanlarınızı yaladığında nasıl hissettiğiniz de ilginç!
  Ve savaşçılar nasıl çığlık atacaklarını. Ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyorlardı. Boğazım kuruduğu için bile acıyordu. Ama çığlıklar durmadı. Böylece yarım saat boyunca kükrediler.
  Sonunda kapılar gıcırdadı ve insan üniformalı bir ayı, iki muhafız ve basit bir köylü elbisesi içinde bir kız belirdi.
  Ayı homurdandı:
  - Neden bağırıyorsun?
  Anastasya bağırdı:
  - Yemek istiyoruz! Tutsak olalım ama doyurulmalıyız!
  Ayı kıza kuru bir şekilde emretti:
  - Biraz ekmek ve su getir!
  Hizmetçinin hapishane tozundan grileşmiş topukları şimşek gibi çaktı. Emirlere uyarak sessizce koştu.
  Üniformalı bir ayı, göğsünde asılı birkaç emir ve madalya, minnetle şöyle dedi:
  - Saldırganlık girişimi, bir silahla gelme, şehri fethetme ve ejderhanın ana koruyucusunu öldürme niyeti için size acımasız bir ölüm cezası verilir. Ve ondan önce, planlarınızı ve tüm suç ortaklarınızı ortaya çıkarmanız için zorunlu işkence. Yani, şu an seni çıplak bir şekilde asacaklarını, kızgın maşayla kıracaklarını, ateşle yakacaklarını, dikenli tellerle kırbaçlayacaklarını anlıyor musun kızlar!?
  Margarita ve Anastasia sarardı, kalpleri korkuyla çarpıyordu. Ama korkularını gizlemek isteyen kızlar koro halinde bağırdı:
  - İşkence bizi durduramayacak! İşkence bizi yenemeyecek!
  Ayı nazikçe gülümsedi.
  "Bu tür bir cesareti, özellikle dişi insanlarda pek sık göremezsiniz. Ama kızgın demir göğsü dağladığında, kızların hiçbiri çığlıkları tutamadı. - Burada üniformalı ayı sesini alçalttı ve neredeyse ima ederek dedi. "Ama bin yıl üç yıl hüküm süren ebediyen genç imparatoriçemiz sizi işkenceden kurtarabilir ve hatta eğer..."
  Kızlar gerildi ve fısıldadı:
  - Farzedelim?
  Ayı kükredi:
  - Davetsiz misafirlerin geldiği dünyanıza giden yolu göstereceksiniz.
  Margaret ellerini kaldırdı.
  - Ama bu imkansız! İçinde birçok çocuğun, hayvanın olduğu ve gecenin olmadığı bu garip dünyaya nasıl geldiğimiz bizim için bir muamma!
  Ayı güldü ve cevap verdi:
  - Birçok çocuğumuz var çünkü yetişkinler çok hızlı çoğalıyor. Ve bu dünya kapalı bir alanda ve eğer herkes yetişkinse içinde çok fazla insan olacak. Yaşlılık yoktur ve sonsuza kadar yaşayabilirsiniz. Güneşin altındaki yer herkes için tükenene kadar.
  Anastasia kötü niyetli bir gülümsemeyle belirtti:
  Üzgünüm, ama yardım edemem.
  Ayı kükredi:
  -Kısacası ya buraya nasıl girdiğinizi gösterirsiniz ya da çok uzun ve acılı bir süre işkence görürsünüz. Burada çok iyi cellatlar var, bilincinizi kaybetmeden acı çekeceksiniz. Sana düşünmen için yirmi dört saat daha veriyorum ve sonra başlayacak. O zamana kadar neşelen! Yemekler mütevazı ama açlıktan ölmeyeceksiniz.
  Beyaz saçlı ve bronz tenli bir kız bir somun ekmek ve bir sürahi su getirdi. Margarita, bir şekilde Gerda'ya benzediğini düşündü, böyle masum, iyi yüzlü bir çocuğun cellatlara hizmet etmesi garipti.
  Ayı seslendi:
  - Ve daha hızlı hareket edersin, yoksa çıplak topukların boyunca bir sopa yürür!
  Kız bir yay ile cevap verdi.
  - Basamaklar dik!
  Ayı havladı:
  - Mutfağa yürü!
  Kız kaçtı ve gardiyanlar onu takip etti. Çok kalın, zırhlı bir kapı çarpıldı.
  Margarita ve Anastasia erzaklara ve bir sürahi suya koştular, neredeyse devriliyorlardı.
  Altın saçlı kız önerdi:
  - Sırayla içeceğiz, sürahi büyük!
  Anastasia onayladı:
  - Yarım ekmek!
  Ekmek hala sıcak ve tazeydi. Kızlar kırdı ve sonra Margarita bağırdı:
  - Bak, kağıt!
  Kız korucu onu ayak parmaklarıyla aldı ve eline fırlattı.
  Katlanmamış. Anastasya mırıldandı:
  - Orada ne yazıyor?
  Çocukça bir el yazısıyla yazılmıştı: Özgürlük istiyorsan bir rehber çağır. Üç kez söylemek: - Kondüktör bir bilgi kaynağıdır.
  Margarita bunu okudu ve yanıtladı:
  Evet, bu bizim şansımız.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Kız yazdı.
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  Sen ve benim toplamından daha yaşlı olabilir. Kondüktörü arayalım ve görelim!
  Anastasia önerdi:
  - Önce ekmeği bitirelim ve suyu içelim!
  Kızlar somunu çabucak çiğneyip tatlı su içtiler. Tabii ki, mütevazı bir rasyon, ancak susuzluk ve açlık azaldı, güç arttı.
  Sonra Margarita üç kez dedi ki: - Rehber bilgi pınarıdır!
  Önlerinde siyah pelerinli, şapkalı, çizmeli ve elinde kırmızı kırbaçlı bir adam belirdi. Zindanın kalın duvarlarından nasıl geçtiği bir sırdır.
  Ancak Anastasia çok sevindi ve hatta dizlerinin üzerine düştü:
  - Bizi buradan çıkarın, sizin için her şeyi yapacağız!
  Kara bir maskeyle kaplı yüzünü geren rehber şarkı söyleyerek sordu:
  - Ve zincirlerdeki iki yarı çıplak mahkum ne yapabilir?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Herşey! güzel değil miyiz
  Siyahlı adam başını salladı.
  - Benim etim yok, güzelliğinize ve bedenlerinize kayıtsızım! Sana yardım etmek istiyorsan, sorularıma cevap vereceksin!
  Margarita kolayca cevap verdi:
  - Anavatana ihanet dışında her şey.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  Bizim gibi insanlara karşı gerçekten kayıtsız mıyız?
  Kondüktör başını salladı ve sordu:
  - Ne bilmek istiyorsun?
  Margaret cevap verdi:
  - Zindandan nasıl çıkılır ve dünyamıza nasıl geri dönülür.
  Kondüktör güldü.
  - Ejderha hayattayken buradan başka bir dünyaya geçmek imkansız!
  Anastasia bir soru sorarak arkadaşının önüne geçti:
  - Peki ejderha nasıl yenilir?
  Siyahlı adam soğuk bir şekilde cevap verdi:
  - Ama üç bilmece tahmin et, sana nasıl olduğunu söyleyeceğim!
  Margaret kıkırdadı.
  - Bulmacalar mı? Her şeyi kaba kuvvetle almamak bile ilginç!
  Kondüktör mırıldandı:
  - Baldan daha tatlı olan nedir?
  Anastasya ağzından kaçırdı:
  - Sakarin!
  Siyahlı adam başını salladı.
  - Yanlış!
  Margarita yumuşak bir sesle cevap verdi:
  - Rüya!
  Kondüktör başıyla onayladı.
  - Doğru. Tahmin ettim.
  Sonra uçtu ve sevecen bir sesle sordu:
  Denizde kaç damla var?
  Anastasia açıklamaya çalıştı:
  - Hangi denizde?
  Rehber sırıtarak maskeli ağzını uzattı:
  - Herhangi birinde!
  Anastasia gözlerini devirdi.
  - Her denizde olduğu gibi, denizlerde de tüm damlalar farklıdır!
  Margarita cevaplamak için acele etti:
  - Bir damla, sadece çok büyük bir tane!
  Kondüktör onayladı:
  - Ve bu doğru.
  Ve yine kaydırdı ve guruldadı:
  - Gökyüzünde kaç yıldız var?
  Anastasya ağzından kaçırdı:
  - Sonsuzluk!
  Kondüktör siyah başını salladı.
  - Yanlış ve bir numaraları var!
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  - Gökyüzünde bir kadının küfür ettiği kadar çok yıldız var!
  Kondüktör güldü ve selam verdi:
  - Aferin! Mizah anlayışını takdir ediyorum. Bu doğru, bu akıllıca bir soru. Peki, sana cevabı vereceğim.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Daha yüksek matematikte sorular sorsalar daha iyi olurdu, fındık gibi görevlere tıklıyorum!
  Margarita parmağını dudaklarına götürdü:
  - Müdahale etmeyin, bırakın size ejderhayı nasıl yeneceğinizi anlatsın.
  Kondüktör gülerek cevap verdi:
  - Ejderha, üzerine hidrojen bombası atılarak bile mağlup edilemez. Eti boyutları değiştirebilir ve herhangi bir silaha, hatta kozmik hiperlazerlere bile nüfuz edemez. Ama evrendeki en güçlü canavarın ruhunun yedi parçasını yok ederseniz, ortadan kaybolacaktır. Ve sonra geri döneceksin, mahkumlar serbest kalacak ve bu dünya yeniden tek bir evrenin parçası olacak.
  Bir duraklama oldu. Margarita gülümseyerek sordu:
  - Bu iyi ama ejderhanın ruhunun parçaları nerede?
  Kondüktör hışırtılı bir sesle cevap verdi:
  - Bulunacak yedi eşya. Kendinden montajlı bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, hazine kılıcı, her şeyi bilen ayna, kendinden kılavuzlu gusli, uçan halı. Bir ejderhanın ruhunu içeriyorlar!
  Anastasia açıklayıcı bir soru sordu:
  - Yok edilmeli mi?
  Kondüktör başını salladı.
  - Değil! Kendinizi hizmet etmeye zorlayın. Ancak o zaman ejderhanın ruhunun bir parçası yok olacak. Bu büyülü öğelerin yedisinin de size hizmet etmesini sağlayabilirseniz, ejderhanın sonu gelecek ve dünyanıza geri döneceksiniz.
  Margarita sevecen bir şekilde sordu:
  Bu büyülü eşyaları nerede bulabilirsin?
  Kondüktör yine gülümseyerek maskeyi uzattı:
  - Ve bunun için zaten başka bir soru, yeni bilmeceler çözmeniz gerekiyor.
  Margaret elini salladı.
  - Hadi, tahmin et!
  Kondüktör yüksek sesle şarkı söylüyor:
  - Bir köpek neden havlar, sivrisinek neden uçar, suyun bir sütunda durduğu yerde, insanların eve taşımadıklarını, dünyadaki herkesin daha eğlenceli olduğunu, yüz rubleden daha güzel olduğunu!
  Margarita kıkırdadı ve yine kafiyeli bir şekilde cevap verdi:
  - Aç bir köpek yüksek sesle havlar, havada bir sivrisinek uçar, bir bardağın bir sütunda su olduğu yerde, eve elek taşımazlar, hayatta bir şarkı ile daha eğlenceli, iki yüz - yüz ruble mil!
  Anastasia hayranlıkla haykırdı:
  - Vay canına! Sen Margot'sun, tıpkı bikinili Puşkin gibi!
  Kondüktör başını salladı.
  İyi cevap vermişsin, iyi yapmışsın. Bunun için size söyleyeceğim. Masallar şehrinde öğeler bulabilirsiniz. O, bu ejderha şehri çok daha karmaşıktır ve birçok boyutu içerir. Sihirli öğeler farklı yerlerde, ancak bir magoplazmik minyatür arama motoru bilgisayarı bulursanız hissedilebilir, büyülü bir öğeye yaklaşırken, monitörde vurgulayacaktır ve yaklaştıkça daha parlak olacaktır. Bu şekilde tüm eserleri bulabilirsiniz. Size hizmet etmelerini nasıl sağlayabilirsiniz? Eh, kızlar akıllı, bence, anla!
  Margarita açıklığa kavuşturmak istedi:
  - Bir arama motorunu nerede bulabilirim?
  Kondüktör yine bir gülümsemeyi maskeledi:
  - Profesör Mariarty. Kendisi size hiçbir şey için vermeyecek, ancak bu öğeyi nasıl alacağınız size kalmış. Ve profesör bulmak o kadar da zor değil, o bu şehirde bir ünlü!
  Margarita sesini alçaltarak sordu:
  - Bizi zindandan çıkarabilir misin? Ya da yine bilmeceleri tahmin et?
  Kondüktör başını salladı.
  - Yeter bilmece! Seni dışarı çıkarabilirim, ama yapmayacağım! Gerda sana yardım edecek!
  Anastasia şaşırdı:
  -Gerda?
  Siyahlı adam başını salladı.
  Evet, bu Gerda! Kai'yi aramaya giden gerçek dünyadan bir kız. Sadece kar kraliçesinin kalesi yerine, bir kar fırtınasında ve kar yığınlarında kaybolmak yerine, bu ejderha kentinde sona erdi. Ve üç yüz yıldan fazla bir süredir hapishanede bir hizmetçi. Her şeyi iyice inceledi ve kaçmaya yardımcı olacak. Burada birçok kişi ejderhanın despotizminden kurtulmak istiyor.
  Margaret gülümseyerek başını salladı.
  - Çok teşekkürler. Bize çok yardımcı oldun.
  Kondüktör şiddetle başını salladı.
  - Ve ben de! Bilmeceleri doğru cevapladıklarında ekstra enerji verir. Ancak son onuncu soruyu cevaplayalım.
  Margaret başıyla onayladı.
  - Ben hazırım.
  Kondüktör bir dere gibi mırıldandı:
  - Kaybetmediğin şey bu, öyleyse var, değil mi?
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Kaybetmeden önceyse, yani!
  Kondüktör devam etti:
  - Ve ne kaybettin, orada değil mi?
  Margarita belli belirsiz yanıtladı:
  - Belki!
  Kondüktör ciyakladı:
  - Bir insan sürekli olarak neyi kaybeder, ama yine de elindedir?
  Margarita, Anastasia'nın önündeydi ve ağzından çıktı:
  - Kafa!
  Kılavuz, kırmızı bir kırbaçla havayı salladı:
  - Doğru şekilde! Ve şimdi, hoşçakal.
  Ve kaynar sudaki şeker gibi havaya karıştı.
  Margarita ciyakladı ve zincirini şıngırdattı:
  - Lanet olsun! Hikaye böyle. Ejderha, tıpkı Woland de Mort gibi, ruhunu parçalara ayırdı ve termonükleer bir yük ile alınamaz.
  Anastasia şunları kaydetti:
  - Ve şimdi sadece üç yüz yaşın üzerinde olan bir kıza güvenebiliriz. Evet, Gerda cehennemde ölümsüzlük kazandı!
  Marguerite omuz silkti. Kayalık yollarda yürüyen bir kız hayal ettim. Nasıl da yere basan tabanları yanıyor, çalışkan baldırları ağrıyor, midesi açlıktan gıcırdıyor, vücudu soğuktan titriyor. Evet, zor bir hayatı var. Ve sonra, acı soğukta, kaderinizin cellatlara hizmet ettiği yere ulaşmak için karda yalın ayak yürüyün.
  Evet, elbette Gerda da kaderinde değişiklik istedi. Üstelik bu şehirde birçokları çok daha iyi yerleşti.
  Margarita pathos ile şarkı söyledi:
  - Değiş, kalplerimizi talep et! Değiş, gözlerimizi talep et! Kahkahalarımızda, gözyaşlarımızda ve zonklayan damarlarımızda! Değişim, değişim için bekliyoruz!
  Kızlar zincirlerini şıngırdatarak biraz dans ettiler. Sonra oturdular. Beklemek dayanılmazdı. Margarita, boyun zinciri baklasını bağlantı ile kesmeye bile başladı.
  Anastasia kabul etti:
  Onlara saldıralım! Bu tür ayıları bir düzine azaltacağız!
  Ancak metal sürtünmeye boyun eğmedi. Titanyumdan daha güçlü sihirli bir demirdi. Görünüşe göre mahkumlar ciddiye alındı.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Normal bir hapishanede olsaydık, gücümüzle bağlantıları çabucak keserdik!
  Anastasia isteksizce cevap verdi:
  - Güç yok - akla ihtiyacın var.
  Kalede bir çıngırak vardı. İnce bir inilti. Küçük kız güçlükle ağır, en az bir arşın kalınlığında, dövme çelik bir kapıyı açtı. Bir sürü anahtarla kayıp gitti. Zincirlenmiş savaşçılara doğru koştu ve fısıldadı:
  - Sadece ellerimden değil, boynumdan ve bacaklarımdan buldum lütfen!
  Margaret kıkırdadı.
  - Elle ve yapma!
  Kızlar çabucak ve profesyonelce yakalarını açtılar ve ellerini serbest bıraktılar. Sonra zincirleri çıplak, zarif ayaklarından çıkardılar.
  Gerda gülümseyerek başını salladı.
  - Harika! seni dışarı çıkaracağım. Gardiyanlar sarhoş ve herkes tılsımlı zincirin tılsımlı anahtarlar olmadan açılamayacağı gerçeğine alıştı. Ve şehirde... Orada da başka dünyalara giden yolun açılmasını, demir perdenin yıkılmasını isteyen çok insan var.
  Savaşçılar kızın peşinden gitti. Margarita, Gerda'nın dikkatlice ayak parmaklarına bastığını ve topuklarının maviye döndüğünü ve şiştiğini fark etti.
  - Dövüldün mü? - Altın saçlı kıza sordu.
  Gerda kayıtsızca cevap verdi:
  - Hemen hemen herkes beni sopalarla dövüyor. Zaten üç yüz yıldır buna alıştım ve dikkat etmiyorum!
  Sarışın kız gülümsedi. Margarita, üç yüz yaşın üzerindeyken, ancak böyle sağlıklı, düzgün ve beyaz dişleri hayal edebileceğinizi düşündü!
  Anastasia, Gerda'ya fısıldayarak sordu:
  - Karda yalınayak yürürken hava soğuk muydu?
  Kız iç çekerek cevap verdi:
  - Topuklu kar bir kıvılcım gibi yakar. Ancak, buna zaten alışkınım. İlkbahar, yaz ve sonbaharda Avrupa'nın yarısını çiğnedi ve şimdiden karda yalınayaktı. Ama nedense soğuğu pek fark etmedim. Tabii ki, bir peri masalında olduğu gibi, konuşan bir kuzguna rastlamadım ve kimse altın bir araba vermeye başlamadı. Kopenhag'dan Paris'e yürüdüm ve oradaki Meryem Ana Katedrali'ne girdim. Ve Kai'nin yanında olmayı diledi. Ve bir fırtınanın ortasına taşındı. Fransa'da bile çıplak ayakla ve hafif bir elbiseyle gevşek ve eriyen karda yürüyebilirseniz, o zaman Kuzey Kutbu'nun acı donunda koşarken dondum. Ve muhtemelen, bir sonraki dünyaya çarparak gerçekten dondu.
  Üçü parmak uçlarına basarak merdivenlerden dikkatlice indiler. Seçkin özel kuvvetlerden hem kız hem de iki kız sessizce hareket etti. Ve Gerda zar zor duyulabiliyordu, ancak kızların kulakları keskin ve tepede. Ama Gerda gerçekten konuşmak istiyordu.
  - Şiddetli bir soğuktan sonra, gecenin olmadığı, güneşin her zaman parladığı ve kışın olmadığı sıcak bir şehre geldim. İlk başta cennet olduğunu düşündüm. Ama sonra gardiyanlar beni tutukladı. Serserilikle, şehre kaçak girmekle ve hapse girmekle suçlandı. Ve zindanın kendisinde, soğuk, nemli, duvarlardan su akar ve fareler sürünür. Hala on kız vardı.
  Orada rutubetli ve soğukta oturup derin bir uykuya daldık ve ardından atölyelere götürüldük. İtaatkar olmaya çalıştım ve asla tartışmadım, asla zorbalık yapmadım. Yılların emeği geçti. Çocuk kaldım, özlendim, acı çektim. Zindanın rutubetine ve soğuğa rağmen, burun akıntısına bile yakalanmadım. Ve büyüyüp büyümediğime şaşırdım.
  Görünüşe göre gardiyanlar itaatimi beğendiler ve bana mutfakta çalışarak cezamı çekmemi teklif ettiler. Şimdi çıplak nemli taşlarda değil, saman üzerinde uyuyordum ve sürekli kabuslar değil rüyalar görmeye başladım. Ama daha az çalıştı.
  Ve burada üç yüz yıldan fazla zaman geçti. Hapishaneden çıkmama izin vermiyorlar. Ve uzun zamandır burada olmama rağmen bana şehre girme izni vermediler.
  Margarita şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Gerda iç çekerek cevap verdi:
  - Çünkü benim dönemim bitmedi! Ömür boyu hapis cezası verdiler, burada yasalar acımasız. İnsanlar yaşlanmaz ve birçok hastalık yoktur. Ve canavar farklı dünyalardan geliyor. Sadece geri dönüşleri yok. Ejderha yaşadığı sürece. Yani ejderha için sadece dışsal birlik ve sevgi vardır. Birçoğu, özellikle yeni gelenler, bu zorbanın yok olmasını gerçekten istiyor!
  Margarita Gerda'ya sordu:
  - Ve neden birçok çocuk modern giysiler içinde ya da zenginken, diğerleri dilenci işletiyor.
  Kız hemen cevap verdi:
  - Dilenciler ve yalın ayak cezalarını cezaevi dışında çeken mahkumlardır. Hürriyet kazanmamış olanların ayakkabı ve her türlü akıllı şeyi giymeleri yasaktır. Serbest bırakılmadan önce biraz kaldıysa, bir iPhone veya bir teyp alabilirsiniz. Ama yüzyıllarca biraz sürebilir. Mahkumlar çalışıyor ve oldukça fazla. Hala tercihli şartlarla sokaklarda koşanlara bir gün izin veriliyor.
  Ve böylece yeraltında fabrikalar, atölyeler ve hatta sebzelerin yetiştirildiği seralar var.
  Özgür insanlardan çok daha fazla çocuk köle var. Yetişkinlerin hepsi özgürdür, hem hayvanlar hem de insanlar. Tutsak olan bu hayvanlar, ejderha insan çocuklarına dönüşür.
  Gerda sessizdi. Dikkatlice açtıkları başka bir ızgaranın yanından geçtiler. Bahçedeydik. Hapishane çok büyük, Ostankino Kulesi kadar yüksek. Ve ABD Pentagon'dan daha büyük bir alan. Etrafında da yüz katlı bina yüksekliğinde bir duvar ve üzerinde bir tel var.
  Kız sinsice gülümsedi ve cevap verdi:
  "Burayı tek başıma geçemem ama senin yardımınla..."
  - Nasıl? Kızlar bir ağızdan bağırdılar.
  Gerda açıkladı:
  "Köleler ve mahkumlar sadece insan çocuklarıdır. Ejderha, yetişkinleri ve hayvanları insan çocuklarına dönüştürür. Kimse seni tam olarak görmedi, sadece takım elbiseli. Belki kendini şehrin özgür insanları olarak tanıtabilirsin. Örneğin, aşk perilerinin hapishane memurlarını da memnun ettiğini söyleyin. İnanılmaz derecede güzel ve aynı zamanda neredeyse çıplak olduğuna inanacaklar!
  Margarita anlayışla sordu:
  - Ve sen?
  Gerda derin bir iç çekti ve cevap verdi:
  - Kölelikte biraz daha bekleyeceğim. Umarım rehber size ejderhayla nasıl başa çıkacağınızı söylemiştir ve siz güçlü ve akıllı olarak başarılı olacaksınız. Beni bırakabilirsin.
  Anastasya sordu:
  - Ve ne, buradaki tüm mahkumlar ve köleler çocuk mu? Ejderha gerçekten bu kadar sadist mi?
  Gerda öfkeyle cevap verdi:
  "Doğru, bu yüzden onu öldüreceksin!"
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Eğer kaçarsak, gardiyanlar bunun senin işin olduğunu tahmin edebilir. Bu yüzden bizimle ayrılmak daha iyi ve şehirde saklanman gerekiyor!
  Gerda sarışın, kıvırcık başını olumsuzca salladı.
  - Şehirde saklanamam. Tüm köleler çok net bir şekilde görülebilir! Ve sen, kızlara dönüştükten sonra, her an bir ejderha tarafından görüleceksin. Ve böylece, fark edilmeden gitme şansınız var, ama ben yok!
  Anastasya mırıldandı:
  - Kaçmaktan idam edileceksin.
  Gerda derin bir iç çekti ve cevap verdi:
  - Her durumda, önce size işkence edecekler. Ciddi suçlar için ve tehlikeli bir mahkumun kaçmasına yardım etmek çok ciddi bir suçtur, her halükarda çok uzun bir işkence gerekir. Nasılsa beni hemen idam etmeyecekler ama sen ejderhayı yok edeceksin ve ben de özgürlüğümü kazanacağım!
  Anastasia şüphelendi:
  - Hapishane ortadan kalkacak ve cellatlar yok olacak mı?
  Gerda inançla cevap verdi:
  - İnsanların kalpleri daha nazik olacak. Ve ebedi çocukları esaret altında tutmayacaklar. Ben değişime inanıyorum.
  Margaret onayladı:
  - Filmde prensin nasıl dediğini hatırlıyor musun: - Seni öldürerek seni bitireceğim ve kötülük seninle birlikte yok olacak!
  Anastasia onayladı:
  - Ve ölürsem, başka bir prens gelecek ve başka bir prens ve hiçbir şey yapamazsınız!
  . BÖLÜM 3
  Kızlar kızın alnından veda öpücüğü verip iyi şanslar dilediler ve gururla göğsünü uzatarak kapıya gittiler.
  Anastasia fısıldadı:
  - Hatırlanması gereken en önemli şey: kibir ikinci mutluluktur.
  Margarita kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Ama ölçüyü de bilmeniz gerekiyor.
  Uzun boylu, kaslı kızlar gururlu başları yukarıda yürüdüler. Güven ve sakinlik yaydılar. Muhafızların çoğu hayvanlardı: domuzlar, ayılar, kurtlar, timsahlar. Kızlara etobur gözlerle baktılar. Yani, şaşırtıcı derecede güzel savaşçılar, hiçbir şey söyleyemezsiniz ve çok belirgin kaslar. Gardiyanlar güzellere göz kırptı. İçlerinden biri, otuzlu yaşlarında bir genç homurdandı:
  - Bana hızlı hizmet et, sana iyi ödeyeceğim.
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı.
  - Zaman yok!
  Anastasia dirseğiyle itti:
  - Bugün için limit tükendi!
  Ve kızlar devam etti. Kapılar sallanarak açıldı. Sonra gardiyanlardan biri şaşkınlıkla sordu:
  - Neden yalınayaksın? Köleler veya hükümlüler ayakkabısız gider!
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Bu şekilde seviyoruz!
  Ve kalçalarını salladı. Ondan sonra kızlar asma köprüye gittiler. Altıgen üzerinde, hava bulutlu olsa bile, güneş metali ısıttı ve aktif dövüş sanatlarından biraz pürüzlü yalınayak, kadınların ayakları için hoştu.
  Hayaletler üzerlerinden uçtu. Dönüp bir şeyler mırıldanıyorlar. Kızlar adım attı.
  Margarita ayağa fırlayarak şunları söyledi:
  - Önce profesörü bulmalıyız. Bazı fikirler nelerdir?
  Anastasia bu sefer arkadaşından daha mantıklıydı:
  - Sandalet bulmalıyız. Ilık bir iklim olmasına rağmen yalınayak, özgür çocuklar bile gitmiyor. Dikkat çekiyoruz.
  Margaret kıkırdadı.
  - Bir bikini çekmiyor mu?
  Anastasia derin bir iç çekti ve şunları söyledi:
  - Evet, çok akılda kalıcıyız.
  Kızlar biraz yavaşladı. Margarita düşündü. Kıyafet alacak paraları yok. Hızlı para kazanmak kolay değil, çok sayıda köle ve mahkum var. Sadece çalmak veya birinden almak için kalır. Ve bu bir suçtur. Ancak, bu kadar çok insanı öldüren onlar, duyguları beslemeli mi?
  Altın saçlı kız kararlı bir şekilde dedi ki:
  - Hadi kıyafet alalım!
  Anastasia sıkıntıyla belirtti:
  - Ve bikinili ve yalın ayak daha hoş, çıplak tabanı gıdıklıyor. Masaj gibi.
  Savaşçılar yürüdüler, köprüyü geçtiler ve hapishaneden gitgide uzaklaştılar. Çocuklar tekrar onlara bakmaya başladılar. Hem özgür hem mahkum. Evet, dikkat çekiyorlar.
  Margarita ve Anastasia aniden koşarak gökdelenin girişine atladılar. Merdivenleri aceleyle çıktı. Hadi. Ve hızla uygun bir daire buldu.
  Margarita işaret parmağının uzun bir tırnağıyla kapıyı açtı. Kale oldukça basit ve sessizce daireye girdi. Çıplak ayaklarımla gür halıyı hissettim. Anastasia peşinden koştu. Kızlar çok hızlı ve profesyonelce hareket ettiler. Önce kasayı buldular ve açmaya başladılar. Şey, oldukça basit, sadece çok keskin bir kulağa sahip olmanız gerekiyor. İstediğiniz numarayı çevirdiğinizde, çok sessiz, zar zor algılanabilen bir tık sesi duyarsınız. Böylece istediğiniz kombinasyonu sesli olarak arayabilirsiniz. Ve kasa açık.
  Ve birkaç şube var. Kızlar sebepsiz değil, özel kuvvetlerin seçkinleri, yanılmamışlardı. Daire zengindir. Kasa ve mücevher, altın ve kağıt parçaları var. Büyük banknotlarda, küçük paradaki bir ejderhanın görüntüsü - imparatoriçe kızlar oldukça komik.
  Ancak elbette paraya ihtiyaç var. Ama asıl mesele giyinmek. Ve sonra bir sürü erkek var, bir nedenden dolayı kızlardan daha fazla ve hatta yaşlarına göre yetişkinlerden daha fazla, onlar hala erkek çocuklar. Güzelliğe bakmayı severler.
  Bu daire yetişkinlere ait, ya koku ya da başka bir şekilde, Margarita bunu kapıdan fark etti. Kızlar ayakkabı, kot pantolon, tişört, moda şapkalar, yarım yüzlü koyu gözlükler giyip saçlarını topladılar. Bu yüzden artık çok akılda kalıcı değiller. Buradaki birçok kadın koyu renk gözlük takıyor. Belki de yetişkin bedenlerde kadınların yaşı daha belirgin olduğundan ve küçük kırışıklıklar zaten görünür olduğundan.
  Burada yaşlı insan olmamasına rağmen. Ama herkes kız olmak istiyor. Yetişkin görünümlü insanlar, buradaki en zengin, seçkinler gibi görünüyor. Bu ne büyük bir daire, bu kadar çok oda - bütün bir sektör. Ancak kasayı tenha bir yerde saklamadıkları için sahipleri pek akıllı değiller. Belki birkaç hırsız vardır? Hapse girip ömür boyu orada olmanın ne kadar kolay olduğunu düşünürsek, hırsızların nasıl risk aldığını anlayabilirsiniz, herkes çalmaya karar vermez.
  Ayrıca, belki de özgür olanlar ve çalışmadan iyi yaşayanlar!
  Margarita sıkıntıyla belirtti:
  - Gerda'dan her şeyi öğrenememiş olmamız üzücü.
  Anastasia önerdi:
  - iPhone'lar var ve bilgisayarlar var. Burada internette ve Profesör Mariarti'yi nasıl arayacağınızı öğrenin.
  Kızlar tabii ki iPhone'larını da getirdiler. Tabii ki, internette hesaplanma riski vardı.
  Margarita arama motoruna Mariarti yazdı. Ve bir şehir haritası. Vay be, burası koca bir metropol, burada devasa parklar bile var. Belki de eserler aramalılar, diye düşündü Margarita. Ama gerçekten de profesörün koca bir sarayı var. Evet, ünlü. İmparatora yakın bir kişi!
  Anastasia hoşnutsuz bir bakışla belirtti:
  - Kahretsin, ayakkabılar dar, benim bedenim değil!
  Margaret başını salladı.
  - Evet, güzel bacaklarımız var ama oldukça büyük! Ama gelelim profesöre!
  Anastasia yüzünü buruşturdu ve önerdi:
  - Metro var, oraya geleceğiz! Bu şehir Moskova'dan yirmi beş kat daha büyük!
  Margarita sırıttı ve dişlerini göstererek şunları söyledi:
  Ama onun dışında bir şey yok! Böyle bir bölgenin bile, yaşlanmayan bir nüfusla taşınabileceği açıktır!
  Anastasya kıkırdadı.
  Bu yüzden burada çok fazla çocuk var. Ve herkes çocuk olabilir!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ve ayrıca bir köle ya da mahkum!
  Kızlar metro istasyonunun girişine yaklaştılar. Teberli muhafızlar ve teleskopik nişangahlı makineli tüfekler vardı. Kızlara baktılar, kasadan aldıkları jetonları koydular. Sonra sorunsuz bir şekilde aşağı indiler.
  Yürüyen merdiven Moskova metrosunu andırıyordu, ancak çok daha geniş ve uzundu, metronun kendisi kıyaslanamayacak kadar derindi. Oldukça zarif ve çok renkli çizimlerle. Ve ayrıca bir ejderha, İmparatoriçe portreleri.
  Tabii ki alt kat üst kattan daha serin. İstasyonun kendisinde, dilenci yalınayak oğlanlar ve kızlar mermer ovuşturuyorlardı. Cüppelerinde numaralar vardı. Bunların gerçek mahkumlar-köleler olduğu görülebilir. Resmi olarak burada kölelik yok gibi görünüyor, ancak özgür olanlardan daha fazla mahkum var.
  Kızlar, mahkûmların yeraltında nasıl çalıştıklarına bakmaya karar verdiler. Ve bir yan dalda oturdular, atölyelere doğru yola çıktılar. Ancak ileri teknolojilerin koşullarında er ya da geç aşırı üretim olur. Yani çocuk köleler üretecek bir şey yoksa başka bir şey yapsınlar. Yeraltı şehrinin koridorları inşa ediliyor, sonsuzluğa süpürülüyor, yıkanıyor.
  Hatta bazıları ev yapımı oyunlar oynuyor veya iPhone'ları gizlice saklıyor.
  Kızlar dükkânlara doğru yürüdüler. On ila on üç yaş arasındaki erkekler ve kızlar çalıştı. Görülecek yaşlı ya da genç yoktu. Sanki çocuklar burada hemen büyük doğarlar. Gerçi kim bilir.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Bazıları yetişkindi, hapishanede çocukluğuna imrenmeyeceksin!
  Zindanda erkekler ve kızlar cübbe, şort ve kısa etek giyiyorlardı. Zorunlu numaralar. Bazı erkek ve kızların kafaları traş olur.
  Margarita yerel İnternet'te bilgi aradı: küçük ihlaller kel tıraş edilir. Daha sık kırbaçla dövülürler ve uyumaları için daha az zaman verilir.
  Çocuk mahkûmlar makinelerde, konveyörlerde, madenlerde ve yapay aydınlatmalı yeraltı alanlarında çalıştı. Ayrıca parklarda. Çok sık kırbaçlanmıyorlardı. Kırbaçlama veya işkence suçları için. Yüzyıllardır böyle kasvetli bir sonuç. Ejderha üç bin yıldan fazla hüküm sürdü. Ondan önce hem yaşlılık hem de doğal ölüm vardı.
  Güçlü sihir, insanlara hoş bir yaşam sürme fırsatı verdi, on kişiden sadece dokuzu esir ve köle oldu. Eşitsizlik böyle.
  Köle olmak için bir şey yapmaya bile gerek yok, bazen tutuklandılar ve hiçbir şey için ömür boyu hapis cezasına çarptırıldılar!
  Bir teselli: seni öldürmezlerse ölmeyeceksin! Ve mahkumların kendi dinlenme anları, oyunları var. Özellikle de denetçilerle aynı fikirdeyseniz. Sadece kölelere verilen tavizler için ve onlar ağır şekilde cezalandırılır.
  Kısacası despotizm, seçim yok, demokrasi yok. Beş yüz yıldır, ejderhayı sevmeyen ve canlı canlı yenen bir imparator olmadan önce genç bir kıza benzeyen bir imparatoriçe hüküm sürüyor!
  Evet, ürkütücü dünya!
  Anastasia, cüppeli sıska bir kıza, kafası tıraşlı bir kıza çantasında bulunan bir parça şeker verdi. Eğildi ve tekrar taş kesmeye başladı. Bronzlaşmış kolları ve bacakları, taze kirpik izleriyle birlikte sıyrıklar ve çürüklerle kaplıydı. Ve hala zincirlerde. Tutukluluk ceza rejimi hakkında söylenenler. Bu, günde yirmi saat ve sadece ekmek ve su üzerinde çalışmaktır. Zavallı kız. Çikolatalı şekerle sevinirken gözleri parladı.
  Margarita biraz şaşkınlıkla belirtti:
  - Yeraltında çalışıyorlar ve herkes bronz mu?
  Anastasia önerdi:
  - Belki öyle bir güneş vardır ki, ultraviyole toprağa ve taşlara nüfuz eder!
  Margarita gülümseyerek şarkı söyledi;
  Yabancı gezegen, yabancı ülke
  Ve bu dünyada hangi adamı unuttun?
  Bu cehennemden öyle kolay kurtulamazsın -
  Dairedeki tozu süpürmeyin!
  Anastasia önerdi:
  - Acele edelim. Milyonları tek tek teselli etmekten daha iyidir.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ama Dostoyevski, dünyanın tüm hazinelerinin bir çocuğun acı gözyaşına değmediğini söylemedi mi!
  Anastasia şunları kaydetti:
  - Bu doğru ama... On milyonlarca çocuk mahkum var ve inanın herkesin burnunu silemezsiniz!
  Margarita içini çekti ve yanıtladı:
  - Kral herkesi düşünmemeli! Kral önemli olanı düşünmeli!
  Bundan sonra, her iki kız da hız ekledi. Ve metro istasyonlarında dolaşmaya başladılar. Biraz Moskova'ya benziyordu, istasyonların kendisi çok daha lüks ve renkliydi ve vagonlar altınla parlıyordu. Tavanda ve çatılarda elmaslar parıldıyordu.
  Metronun lüksü ile zavallı, hapsedilmiş çocukların korkunç kaderi arasında böylesine vahşi bir karşıtlık.
  Margarita öfkeyle tısladı:
  - Kalk lanetli markalı!
  Anastasia arkadaşını destekledi:
  - Aç ve kölelerin tüm dünyası!
  Ve her iki kız da koroda bitirdi:
  - Kızgın aklımızı kaynatır! Ölümüne savaşmaya hazır!
  İşte yanında Profesör Mariarti'nin sarayının bulunduğu istasyon.
  Kız metrodan indi. Belli ki doğru boyutta olmayan ayakkabılardan biraz topallıyor.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Evren mükemmel değil. İçinde bir Tanrı var mı?
  Anastasia sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Şey, şeytan kesinlikle orada!
  Yürüyen merdivenin yanında daha çok orklara benzeyen bir tür canavar vardı, sadece yüzleri daha da öfkeli ve vahşiydi.
  Ancak kızlar gardiyanlara göz kırptı ve kartlarını gösterdi. Yürüyen merdivenden çıkmaya başladılar.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ve bu metro hala Moskova'dan daha iyi!
  Anastasia onayladı:
  - Ve çok daha derin!
  Kızlar yukarı çıktı. Muhafızları sorunsuz bir şekilde geçti. Ayrıca teberli ve optik nişangahlı makineli tüfekli birkaç savaşçı vardı.
  Metronun hemen girişinde, İkinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir Alman "Maus"una benzeyen güçlü, büyük bir tank duruyordu. Ayrıca iki silah namlusu ve devasa.
  Anastasya ciyakladı:
  - Bu bir araba!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Bu, tüm asfaltı çakıl haline getirecektir.
  Kızların yanından bir çift hayalet geçti. Ve sonra bir tane daha, mor. Kızlara seslendi:
  - Muhtemelen Profesör Mariarty'yi görmek ister misin?
  Anastasia şaşırmış gibi yaptı:
  - Nasıl tahmin ettin?
  Gölgeye benzeyen bir hayalet dedi ki:
  - Herkes onu görmek istiyor! Her halükarda, ejderhayı yok etmeyi düşündüğünüzden şüpheleniyorum?
  Margaret kaşlarını çattı.
  - Neden böyle düşünüyorsun? Biz köle değiliz!
  Hayalet, şunları kaydetti:
  Biz hayaletler bunu hissedebiliriz. Özellikle birkaç bin yıl önce bu şehrin bir sakiniyken. Ejderhaların olmadığı o günlerde yaşadı.
  Pratik Anastasia sordu:
  - Profesör Mariarty'ye nasıl gidilir?
  Hayalet cevap verdi:
  - Sadece kapıya git! Üç bilmece tahmin et, para öde ve onu görmene izin verilecek. Veya başka bir seçenek, arka kapıdan gidin. Orada bir hayalet kedi var. Onun üç bilmecesini doğru tahmin edin ve hiçbir şey ödemek zorunda kalmayacaksınız. Sonra seni profesörün deposuna götürecek ve orada istediğini alacaksın.
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İkinci seçenek birinciden çok daha iyidir.
  Gölge hayalet dedi ki:
  - Ama bilmecelerine bir cevap bulamazsan hayalet kedi seni öldürür. Böylece...
  Anastasya sırıttı:
  Ya onu öldürürsek?
  Hayalet uyardı:
  "O bir hayalet ve bir ejderha bile onu öldüremez." Yani büyük bir risk alıyorsunuz.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Az risk alan, şampanya içmez, çok içen ise ranzadaki chifir ile tamamen yetinir.
  Anastasia pratik olarak önerdi:
  - O halde bizi çabuk yönet.
  Hayalet homurdandı:
  - Soruyu cevapla.
  Margaret mırıldandı:
  - Haydi!
  Gölge gürledi:
  - Sadece bir gölge var, ama gölge yok!
  Margarita hızla cevap verdi:
  - Geçmiş, bir gölge gibidir, ama o bir gölge değildir.
  Hayalet başıyla onayladı.
  - Seni alırım. Arkamda.
  Kızlar taşındı. Anastasia, onu hiç de hassas olmayan ayaklara sürtünen nefret edilen ayakkabıları attı, ardından Margarita. Şimdi kızlar yalınayaktı ve ayaklarının özgürlüğünün tadını çıkardılar.
  Profesör Mariarty'nin sarayı devasaydı, Bremen Mızıkacılarının kalesini andırıyordu, sadece çok daha büyük ve daha süslüydü. Hayalet kızları bir köşeye çekti ve seslendi:
  - Yeraltı geçidinden geçelim.
  Kızlar onu takip etmeye başladılar. Aşağıya inen basamakları geçince hava karardı. Çıplak ayaklarının altındaki çakılları hissettiler. Ve zindanın serinliği.
  Anastasia şarkı söyledi:
  - Üst, üst, ayak tırnakları ...
  Margaret gülerek ekledi:
  - Ta-ta-ta, makineli tüfeğe vur!
  Ve iki kız da koroya katıldı:
  Ejderha ordusu tamamen yenildi,
  Ve kimse bizi öldüremez güzel kızlar!
  Sonra savaşçılar bir adım ekledi. Gitmesi oldukça uzun zaman aldı. Ve yüzey giderek daha dikenli hale geldi. Ama özel kuvvetlerdeki kızlar bunu durduracak mı? Tempolu yürüyüşten koşuya geçtiler.
  Hayalet ciyaklayarak sordu:
  - Mesleğiniz nedir?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Savaş!
  Gölge içini çekti ve dedi ki:
  - Her zaman olduğu gibi şiddet ve şiddet!
  Margarita altın saçlarını sallayarak karşılık olarak şarkı söyledi:
  - Şiddet dünyayı tutar! Öfke volkanı büyük bir şekilde saldırıyor!
  Kızıl saçlı canavar Anastasia eşini destekledi:
  - Yüksek güçlerin gerginliği hem acıyla hem de korkuyla biliyor!
  Gölge cevap verdi:
  - Öyle düşünmüyorum. Nazik olmalısın.
  Margarita iç çekerek şarkı söyledi:
  - Nazik olmak kolay değil, inan bana!
  Anastasia aldı:
  - Nezaket büyümeye bağlı değildir!
  Ve kızlar koro halinde eklediler:
  - Ve sadece nezaket güce bağlıdır. Zayıf ve çelimsizsen zor!
  Sonra bir duraklama oldu ve bir süre kızlar sessizce koştular. Çıplak, kız gibi tabanları delen keskin taşları görmezden gelerek. Sonunda, Mariarti Sarayı'nın bodrum katına rastlayana kadar.
  Mumlar yandı, gaz jetleri parladı. Gölgelerin titrediğini görebiliyordunuz.
  Hayalet tısladı:
  - Şimdi onu göreceğiz.
  Duvardan hologram gibi bir gölge çıktı. Bir kedinin yüzü belirdi. Büyük ve yarı saydam. Sonra pençeli bir pençe çıktı. Kedinin gözleri zümrüt gibi parlıyordu. Ve pençeler, elmas parçalarının ışıltısı gibi keskindir. İşte o tamamen gitti. Sağlıklı bir fil kadar uzun, sadece daha uzun ve dişleri iki metre uzunluğunda.
  Ancak kızlar utanmadılar ve yumruklarını sıkarak açıkladılar:
  Biz hazırız ve savaşmaya hazırız!
  Hayalet kedi bir gıcırtı ile tısladı:
  - Ne istiyorsunuz güzellikler?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Profesör Mariarty'nin arama motoru çipi.
  Kedi yumuşak bir şekilde miyavladı ve cevap verdi:
  - Bu elbette mümkün, ama ... Şartları biliyor musunuz?
  Kızlar bir ağızdan başlarını salladılar.
  - Tabii ki.
  Hayalet kedi patilerini hareket ettirerek şarkı söyledi:
  - O zaman bilmeceyi dinle. Yarım parçadan daha ucuz, altından daha pahalı olan nedir?
  Marguerite gülümsedi ve yanıtladı:
  - Bir yalancının sözüne bir kuruş vermezsin, ama dürüst bir yemin bir altın parçasından daha pahalıdır!
  Hayalet kedi başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Siz güçlü kızlarsınız ve deneyimli dövüşçüler görüyorum. Ama benden kaçamadın. Bir termit bulutu gibi kemiklerini kemirirdim. Bu yüzden dikkatli olun, yanlış gidemezsiniz.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Savaştık. Ve orada, mermiler ve parçalar hataları affetmez.
  Hayalet kedi mırladı:
  - İkincisi basit bir soru. Barbara burnunu nereye yapıştırıyor?
  Margaret güldü.
  - Vay canına! Komik bir tane bulmak zor!
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Eh, mizahla cevap vereceğiz!
  Ve kızıl saçlı kız dedi ki:
  - Meraklı Varvara'nın burnu pazarda yırtıldığından, oyuktaki arılarla birlikte onu sıkıştırdığı anlamına geliyor!
  Hayalet kedi başını salladı ve şunları kaydetti:
  - Bu bir cevap sayılabilir! Şimdi üçüncü bilmeceyi dinle.
  Ve hayalet kedi şarkı söyledi:
  - Ve üçüncüsünde soracağım: Lefty neyi batırdı?
  Margarita gülümseyerek kafiyeyle cevap verdi:
  - Lefty'nin bıçaklandığı şey, elinde hiçbir şey yok!
  Hayalet kedi içini çekti ve mırladı:
  - Aferin kızlar! Ve bunun için seni öldürmeyeceğim ve seni Profesör Mariarty'nin laboratuvarına götüreceğim. Sadece orada arama motoru çipini kendiniz bulmanız gerekiyor.
  Anastasia şarkı söyledi:
  - Arayan her zaman bulur!
  Margaret ekledi:
  - Kaybetmediğin şey, o zaman var!
  Hayalet kedi sinsice dedi ki:
  - Ve boynuzlarını kaybetmediysen, var mı?
  Kızlar bir ağızdan haykırdılar:
  - Tabii ki! Biz canlıyız.
  Hayalet kedi kuyruğunu salladı.
  - Beni takip et.
  Kızlar duyulmaz bir şekilde yalınayak adım atarak hayaletin peşinden gittiler. Yoldaki kapılar kendi kendine açıldı. Margaret fısıldadı:
  - Otomatik.
  Anastasia şunları kaydetti:
  - Evet, özel bir şey yok.
  Hayalet kedi mırladı:
  - Uzun zamandır buradayım, Profesör Mariarti ortalıkta yokken bile. Sonuçta o da burada senin gibi bir uzaylı ve tetikçi.
  Margaret şunları kaydetti:
  Şehre kendi isteğimizle gelmedik.
  Hayalet kedi başını salladı.
  - Buradaki her şey kendi özgür iradenle değil. Ve hayalet kıkırdadı. Ve biraz aklımı kaçırdım!
  Anastasia şunları kaydetti:
  - Alice Harikalar Diyarında hakkında bir peri masalı gibi. Orada da kedi her şeyin aklını kaçırdığını söyledi!
  Hayalet kedi büyük ağzını salladı:
  - Diş çıkarma. Profesör Mariarty'nin laboratuvarında bir arama motoru çipi bulabilir misin? O çok büyük!
  Margarita öfkeyle cevap verdi:
  - Biri kaybeder, biri bulur.
  Profesörün laboratuvarı aslında çok büyüktü ve çeşitli eşyalar, bilgisayarlar, şişeler ve yedek parçalar ve diğer "tüketim ürünleri" ile dolu birkaç odadan oluşuyordu.
  Ancak kızların özel arama becerileri vardı. Ve önce mikroelektroniğe tepki veren basit bir cihaz yaptılar.
  Sonra Margarita önerdi:
  - Radarlı, kompakt ama güçlü bir çip aramamız gerekiyor.
  Anastasia bu konuda hemfikirdi:
  - Evet yapmalısın.
  Kızlar cihazı kurmaya başladılar. Ustaca ve enerjik hareket ettiler. Margarita şunları söyledi:
  Samanlıkta herhangi bir iğne bulabiliriz.
  Cihazı ayarlayan kızlar koridorlarda yavaş yavaş yürümeye başladılar. Gıcırdadı, ama bir çip değil, bir masaüstü bilgisayardı. Margarita ve Anastasia koridorlarda biraz daha yürüdüler. Kızlar sinirlenmeye başladı.
  Sonunda cihaz çalıştı ve savaşçılar zırhlı bir duvara gömülü bir kasaya koştular.
  Margarita ıslık çaldı:
  Eh, en başından beri bu bekleniyordu. Böyle değerli bir şey, zırhın arkasında bir kasada saklanır.
  Anastasia, çıplak topuğuyla zırha öfkeyle vurdu. Ve metali titanyumdan daha güçlü hissettim. Gerçi bu kız beton levhaları kırabilirdi.
  Margarita ona güvence verdi:
  - Şimdi açalım.
  Anastasya havladı:
  - Kombinasyonu biliyor musun?
  Margaret hatırladı:
  - Sesle sayı ve harf olup olmadığını belirleyebilirsiniz.
  Anastasia başını salladı.
  - Evet biliyorum. Ancak özel bir cihaz olmadan, eşleşen bir sayı ve harf üzerinde hala duyulabilir bir tıklama duyulmayabilir.
  Margarita teselli etti:
  - Burada bir cihaz var. Ve işitmem mükemmel.
  Kızlar cihazı gerçekten kulaklıkla aldı ve kasanın kolunu yavaşça çevirmeye başladı.
  Latince bir kelime ve yedi basamak yazmak gerekiyordu. Kızlar biraz telaşlandı ama kasa açıldı.
  İçinde antenli ve ekranlı bir cep telefonuna benzeyen bir cihaz ve birkaç tomar para vardı.
  Margarita sadece cihazı almak istedi ama kızıl saçlı Anastasia inatçıydı:
  - Değil! Henüz bilinmiyor, belki yerel para işimize yarar. Bu yüzden onları almak daha iyidir.
  Margaret cevap verdi:
  Ama bu hırsızlık olurdu. Biz neyiz, yavru ayı mı?
  Anastasia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve cihaz çipli arama motorunu sormadan alıyoruz. Ve terimi gerçekten etkiler mi, kasayı açarak bir çip veya birkaç paket daha yerel para çaldılar.
  Margarita birkaç saniye düşündü ve başını salladı:
  - Peki. ikna edildi. Hepsini brem.
  Ve kızlar kemerlerine büyük ve parlak banknotlarla bir düzine kalın demet doldurdu. Hala paraya ihtiyacın olabilir, asla bilemezsin.
  - Nereye gidiyorsunuz güvercinler!
  Odalardan tekrar koridora koşup geldikleri yoldan çıkmak üzere olan savaşçılar bir adam gördüler.
  Uzun boyluydu, uzun kolluydu, büyük bir kafası ve yüksek bir alnı vardı. Başına profesör şapkası taktı. Gri, derin gözlerde zeka parlıyordu, burun aquiline ve yırtıcıydı ve çene istekliydi.
  Elinde altı namlulu bir tabanca vardı. Korkunç bir silahın elinden düşürülebileceği kadar uzaktaydı. Ve profesör, görünüşe göre, uygun bir şekilde nasıl ateş edileceğini biliyordu.
  Anastasya mırıldandı:
  - Sevgili Mariarty, seninle hemfikir olabiliriz, değil mi?
  Profesör öfkeyle tısladı:
  - Ben ölülerle konuşmam!
  . 4. BÖLÜM
  Kızlar genişçe gülümsediler. Margaret gülümsedi ve fısıldadı:
  - Sen çok zeki ve çekici bir adamsın, bizi sevmiyor musun?
  Mariarty sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Siz kadın değil, eğitimli et parçalarısınız. Ve olduğun yerde kal, yaklaşma! Seni uyarıyorum, kaçırmadan ateş ederim.
  Anastasia rahatsız bir şekilde şunları söyledi:
  - Kabartmalı kaslar bir kadını süslemez mi?
  Mariarty haykırdı:
  - Tabii ki değil! Bir kadın kırılgan ve zarif olmalıdır!
  Margarita gülümseyerek cevap verdi:
  - Ama erkek arkadaşımı kolayca koruyabilirim.
  Mariarty kuru bir şekilde emretti:
  - Dizlerinin üstüne çök ve elini boynunun arkasına koy.
  Anastasya ciyakladı:
  - Ama bacaklarım kan içinde.
  - Neresi? Mariarty gözlerini kıstı. Bakışları kızıl saçlı güzelin zarif, çıplak ayaklarına takıldı.
  Bu andan yararlanan başka bir kız, Margarita, çıplak ayağıyla profesöre ağır bir İngiliz anahtarı fırlattı. Refleks olarak ateş ederek tepki verdi. Ama biraz geç kalınca metal bileğine çarptı. Silah havalandı.
  Profesör peşinden koştu, ama Margarita onun peşinden atladı. Ve Anastasia öndeydi, akıllı telefona benzer ağır bir şey fırlattı. Darbe Mariarty'nin yüzüne indi. Yavaşladı ve durdu. Margarita, bacağını şakağında gezdirdi. Mariarty arkasına yaslandı. Bu çıplak, zarif kızlık ayağının darbesi meşe kütüklerini kırdı. Görüldüğü gibi bu sefer gerçekten de altın saçlı kız hesap yapmamış. Ve profesör uzun süre bayıldı.
  Ve kızlar tartışmaya başlamadılar, ancak eski yoldan kaçmak için koştular. Ancak Anastasia, her ihtimale karşı altı namlulu bir tabanca almayı başardı.
  Bu yüzden odaların arasından bodrum yönüne doğru koştular. Ve pembe topuklarını parlattı.
  Kızlar ancak tam da bir hayalet kediyle karşılaştıklarında durdular. Bu sefer eski, tanıdık bir hayalet vardı.
  Tısladı:
  - Arama motoru çipiniz var mı?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Evet!
  Hayalet homurdandı:
  - Kızlar! Buradan eserlerin toplandığı bir peri masalına gidebilirsiniz. Ayıklanan arama motoru çipini açın.
  Margarita onu tahrik etti. Gölge hayalet belirtti:
  - Harika çalışıyor. Profesör, umarım, kaybı hemen keşfetmez?
  Margaret kıkırdadı.
  - Sağ bacağımla onu tekmeledim, böylece en azından şiddetli bir sarsıntı geçirdi!
  Hayalet homurdandı:
  - Onu sen öldürmediysen, senden intikam alacak. Bu korkunç bir insan!
  Anastasya haykırdı:
  - Hemen peri masalına girelim! Bir an önce dünyamıza dönmeliyiz. Aksi takdirde, ölüm haberimizi alan ebeveynlerimiz kederden deliye dönecek!
  Hayalet haritaya baktı ve cevap verdi:
  - Beni takip et.
  Ve yüzdü. Kızlar peşinden koştu. Koridora döndük ve tekrar koşmaya başladık. Çıplak ayakların altında keskin çakıl taşları var, ancak kadın özel kuvvet askerleri için bu hiç de korkutucu değil. Kızlar oldukça uzun bir süre koştular, birkaç saat.
  Sonunda kapıda olana kadar. Orada, girişte üç güçlü kahraman duruyordu.
  Kılıçları çaprazlayarak yolu kapattılar ve mırıldandılar:
  - Sadece para için peri masalına giriş!
  Margarita bir paket banknot çıkardı ve bir ejderha görüntüsüyle binde birini uzattı:
  - Senin için yeterli?
  Kahramanlar başını salladı.
  - Yeterince içtin, ama o bin yaşında!
  Anastasia da bir fatura attı ve şunları söyledi:
  - Bilmeceleri tekrar çözmemizi isteyeceğini düşündüm.
  Uzun boylu, güçlü, neredeyse meşe kadar uzun adamlar mantıklı bir şekilde yanıtladı:
  - Bilmeceler nelerdir? Onları ekmek üzerine yayamazsınız.
  Yaldızlı kapılar açıldı ve kızlar ormana girdi. Keskin kayaların üzerinde saatlerce koştuktan sonra, sertleşmiş ayakları bile yanıyor ve kaşınıyordu. Yani çimenlerde yürümek mutluluktu.
  Orman yemyeşildi, subtropikleri andırıyordu, ağaçlarda sadece çiçekler çok büyük ve parlak büyüdü. Çok renkli kanatlı kelebekler ve gümüş yusufçuklar uçtu, boyutları çarpıcıydı.
  Hayalet kapının dışında kaldı.
  Margarita kendi kendine okudu:
  - Kendinden montajlı bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, hazine kılıcı, her şeyi bilen ayna, kendinden kılavuzlu gusli, uçan halı. Bu kadar ürün.
  Anastasia cihaza baktı, kırmızı buklelerini salladı ve şöyle dedi:
  - Önde, sadece kendi kendine monte edilmiş bir masa örtüsü.
  Kızlar istemsizce ayağa kalktılar. İki katlı, taş bir ev gördüler. Girişte kuyruk oluştu. Kızlar yaklaşıp etrafa baktılar. İnsanlar para ödedi ve yiyecek aldı. Pek çok çocuk vardı, zayıf, yalınayak, yırtık pırtık. Ağlayarak sordular:
  - Bize yiyecek bir şeyler verin lütfen. En azından biraz.
  Cevap olarak bir kükreme duyuldu:
  - Defolun, sefil dilenciler!
  Margarita ve Anastasia kararlılıkla tezgaha yaklaştılar. Masa örtüsü görünürdü, oldukça büyük ve zarifti. Arada sırada, üzerinde silindir şapkalı ve büyük bir göbeği olan bir adam para için satılan daha fazla yeni yemek ortaya çıktı. Odanın köşesinde zaten birkaç çanta bozuk para vardı.
  Margarita öfkeyle dedi ki:
  - Kendiniz bedavaya yemek yerken çocuklarınızın açlıktan ölmesine izin vermeniz ayıp.
  Anastasia yumruklarını sıktı.
  - Çeneni bükebilirim.
  Silindir şapkalı adam sinsice gülümsedi ve şöyle dedi:
  Sihirli eşyaları zorla alamazsınız. Ve benim olan benimdir.
  Kalabalığın içindeki çocuklar bağırdı:
  - Doğru değil! Ondan bir masa örtüsü kazanabilirsin.
  Silindir şapkalı adam başıyla onayladı.
  - Tabii ki! Bahis yapacak bir şeyin varsa.
  Kızlar tomarlarca para çıkardılar ve dediler ki:
  - Bir milyon kredi kartı - bahse gireriz!
  Silindir şapkalı adam ekledi:
  - Ve bir arama motoru çipi!
  Korucu kızlar birbirlerine bakıp göz kırptılar:
  - Katılıyoruz!
  Silindir şapkalı adam mırıldandı:
  - Sonra poker.
  Margaret başını salladı.
  - Katılıyoruz.
  Kızların, silindir şapkalı burjuvanın aldatacağından hiç şüphesi yoktu. Söylemeden gidiyor. Ancak seçkin özel kuvvetlerin memurlarına karşı herhangi bir hile işe yaramaz. Aksine, rakibinizin bir dolandırıcı olması daha iyidir. Şu anda neredeyse her türden eli yenen bir el atıyor - dört as. Ancak tam olarak dört ası yenen, ancak bazılarına kaybeden bir kombinasyon var.
  Ve Margarita kartları ustaca aldı.
  Silindir şapkalı adam, muzaffer bir bakışla en yüksek dört kartı fırlattı. Zaferin zevkini umarak sırıttı.
  Aniden, ölümcül bir karşılıklı kombinasyon ortaya çıktı.
  Her iki kız da koro halinde cevap verdi:
  - Masa örtümüz.
  Silindir şapkalı adam solgunlaştı ve guruldadı:
  - Aldattın.
  Margaret havladı:
  - Ve sen de!
  Silindir şapkalı adam bir tabanca çıkardı ama Anastasia hızlı bir adım attı ve onu kasıklarına tekmeledi. Beş tuğlayı kıran bir darbe işadamını fırlattı ve yere yığılarak öldü!
  Kızlar geri bağırdı:
  - Artık çocuklar her şeyi ücretsiz yiyip alabilecekler!
  Ve savaşçılar, açgözlü zengin adam tarafından toplanan gümüş ve bakır paraları kalabalığın içine atmaya başladılar. Ve bunu büyük bir heyecanla yaptılar.
  Ve çocuklar mahalleden kaçtı. Burada yetişkinlerden çok daha fazla çocuk vardı.
  Margarita bile belirtti:
  - Ayrıca, muhtemelen, dönüştü?
  Anastasia başıyla onayladı.
  - Bir ejderhanın yumurtlaması. Tabii ki, çocuk olmak hala yaşlı bir adam olmaktan daha iyidir.
  Margarita umutla şunları söyledi:
  "Belki kölelik sona erecek ama ölümsüzlük kalacak mı?"
  Çocuklar birkaç saat daha koştu. En zarif yemekler ise, para aldılar. Sonunda, çevredeki adamlar az çok memnun olduklarında ve tüm paralar dağıtıldığında, kızlar devam etti.
  Bir de masa örtüsü aldılar.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Daha ileri gidersek, yakında bot-walker'larla karşılaşacağız.
  Kızlar yürüdüler ve yaz yolundaki basamakların tadını çıkardılar.
  Her şey bir idil gibiydi. Her ne kadar birkaç saatlik hızlı bir adımdan sonra, giyinik, zayıf çocuklar ve birkaç zengin giyimli genç yetişkin yine dilenciye rastlamaya başladı. Ancak görünüşte otuz yaşından büyükler görünmez.
  Margaret uyardı:
  - Yürüteçler çok yakın!
  Kızlar, elinde çantası olan bir adamın havada koştuğunu gördüler. İnsanlar ve çocuklar etrafta çığlık attılar:
  - Hırsızı durdur!
  Adam uçup gitti. Ancak laboratuvardaki Anastasia, her ihtimale karşı, uzun bir ince tel parçası almayı başardı. Ve ev yapımı bir kement attı.
  Adam hızını kaybetti, botlarından biri uçtu. Kızlar onu aldı ve hırsıza koştu:
  - Peki, yedin mi? Bize harika şeylerini verir misin?
  Adam homurdandı:
  - Yürüyüş botları zorla alınamaz. Onları değiştirebilir veya kazanabilirsiniz!
  Margarita kaşlarını çatarak dedi ki:
  - Hadi oynayalım.
  Hırsız gülümseyerek sormuş:
  - Peki sıraya ne koyacaksın?
  Anastasya mırıldandı:
  - Kendinden montajlı masa örtüsü!
  Tek çizmeli adam başını salladı.
  - Kabul ediyorum! Atılan bir aptal mı olacaksın? Bu oyunda bot yürüyüşçülerini kendim kazandım.
  Margaret başını salladı.
  - Katılıyoruz.
  Hırsız deneyimli bir dolandırıcıydı, ancak seçkin özel kuvvetlerdeki kızlar iyi eğitimli ve genel olarak eyaletteki en iyi savaşçılar. Yani hile yapma, hile yardımcı olmaz!
  Ve böylece Margarita direndi ve hırsıza omuz askıları astı.
  Kızardı ve şunları söyledi:
  - Aldatmak mı?
  Margarita dürüstçe cevap verdi:
  - Seninle aynı.
  Hırsız ikinci çizmesini çıkardı ve başını salladı:
  - Artık senindirler.
  Margarita ve Anastasia, bir botu sağ ayağa, diğerini sol ayağa koydu ve yola çıktı.
  Kızlar peri ormanının üzerinde uçtular ve peri masalını çevreleyen büyük şehrin evlerinin yanı sıra köyleri de gördüler. Ejderhalar şehri, gölgeler şehri.
  Anastasia gülümseyerek:
  - Bir sonraki eser bir görünmezlik kapağı. Ancak burada sorunlarımız olabilir.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Sahibi görünmez mi?
  Anastasia yanıtladı:
  Ama biz, sanırım, fark edebileceğiz. Keskin bir görüşümüz var ve bir de haritası var.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Her şeyi yapabilirim, her şeyi yapabilirim çünkü kafa taş değil!
  Burada kızlar haritaya dikkatlice baktılar, eser giderek yaklaşıyor.
  Anastasia fısıldadı:
  - Bir numaraya ihtiyacımız var!
  Savaşçılar yere indiler ve ayağa kalktılar. Konuşuyormuş gibi yaptılar.
  Ve gözlerinin ucuyla izliyorlardı. Burada birinin çimlere bastığını görebilirsiniz. Doğru, ayak izleri bir şekilde küçük ve yalınayak. Erkek gibi.
  Burada genç, görünmez bir hırsızın kendi kendine topladığı bir masa örtüsünü çalmak için yola çıktığı açıktır.
  Margarita ustaca onu elinden yakaladı. Ve Anastasia ustaca kafasını buldu ve şapkasını yırttı. Önlerinde yaklaşık on iki yaşlarında sarışın, kızıl saçlı bir çocuk vardı. Çevik ve hünerli.
  Margaret homurdandı:
  - Bir hırsız var. Şimdi seni oyacağız.
  Çocuk yalvardı:
  - Bana vurma, iyiyim. Sadece yemek istedim.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Tok görünüyorsun ve bu görünmezlik kapağı ile asla acıkmayacaksın.
  Çocuk iç çekerek cevap verdi:
  "Fakir bir adamdan pek bir şey çalamazsınız ama zenginlerin köpekleri avluda koşuşturur. Ve genel olarak, çalarak zengin olmayacaksınız.
  Margarita çileden çıktı:
  - Bizi soymak istedin. Bu nedenle, sizi çok döveceğiz ya da bize görünmezlik kapağını vereceksiniz.
  Çocuk başını olumsuz anlamda salladı.
  - Şapkayı zorla ya da şiddet tehdidiyle alırsanız, size bir faydası olmaz! Tabi benimle oynarsan.
  Margaret başını salladı.
  - Tabii ki mümkün. Ne istiyorsun: yürüyüş botları mı yoksa kendi kendine monte edilen bir masa örtüsü mü?
  Oğlan mırıldandı:
  - İkisini birden yapamıyor musun?
  Kızlar koro halinde cevap verdiler:
  - Çok şişman. Bash üzerine bash.
  Çocuk başını salladı.
  - Tamam, o zaman masa örtüsü kendi kendine kuruluyor ve oyunun seçimi bana kalmış!
  Çocuk çıplak ayağını damgaladı, belli ki sonsuz, muhteşem yaz aylarında ayakkabı giymek ve ayakkabı çalmak istemedi. Küçük çocuk dedi ki:
  - Yumruk atacak mısın? Kızıllar çok kurnaz olduğu için altın saçlı teyzeyi seçiyorum.
  Margaret başını salladı.
  - Herkes tilki renginden korkarak bal sarısı ile oynamayı tercih eder.
  Çocuk yumruklarını sıktı ve sallanmaya başladı, Margarita önünde durdu. Oyun son derece basittir. Ya elle bir kuyu yapılır, ya makas, ya kağıt ya da taş. Çok şey cevaba bağlıdır. Oğlan, hem makası hem de taşı boğmak için oldukça avantajlı bir kuyu yaptı. Ama kız kuyuyu kaplayan kağıt yapmayı başardı.
  Çocuk gözlerini devirdi ve derin bir iç çekti.
  - Seninki aldı. Artık bir şapkanız var.
  Anastasia onu giydi ve hemen ortadan kayboldu. Margaret onayladı:
  - İşler.
  Anastasia yeniden ortaya çıktı, üzgün çocuğa bir gümüş para verdi ve söz verdi:
  - Yakında buradaki çocukların hiçbiri aç kalmayacak.
  Çocuk parayı dişinde denedi ve başını salladı.
  - Zencefilli kurabiye alacağım. Ve hızlı bir şekilde eserler toplamanızı ve ejderhayı çıkarmanızı diliyorum.
  Kızlar başlarını sallayarak onayladılar.
  - Haydi Yapalım şunu.
  Ve daha da ileri gittiler, daha doğrusu uçtular, bir çizme yürüteç giydiler.
  Anastasia şunları kaydetti:
  - Sırada bir kılıç saymanımız var. Sorunları olabilir.
  Margarita bununla hemfikirdi:
  "Yani onu alamaz mısın?" Ama biz de basit değiliz.
  Kızlar yürüyüş botlarıyla yarıştı. Altlarında gölgeler titreşiyor, ağaçlar sallanıyordu. Birkaç yetişkinle birlikte birçok çocuk alt kata akın etti. Ağaçların arasına yayılmış tek katlı, çoğunlukla ahşap kulübelerle şehrin daha eski bir versiyonu gibiydi.
  Üniformalı bazı hayvanlar tarafından sürülen çocukların çalıştığı alanlar da vardı. Ara sıra bir kükreme duyuldu.
  Ama burası ıssız bir yer. Bir sürü parçalanmış ceset vardı. İki ayaklı, iri bir tip, önünde diz çökmüş insanların önünde volta atıyordu. Bunlar basit mallarını yığınlar halinde yığdılar.
  Canavar kükredi:
  - Herkesi öldüreceğim! Herkesi keseceğim!
  Ve görünüşe göre, gerçekten birini kesti. Ve kılıç, sonra havada koştu, sonra pençeli pençelere geri döndü.
  Margaret şunları önerdi:
  - Ona yalnız gideceğim ve kendinden montajlı masa örtüsü üzerinde oynamayı teklif edeceğim. Görünmezlik şapkası takarsın ve pusuya düşersin.
  Anastasia başını salladı ve şunları söyledi:
  - Kızıllar genellikle her zaman daha çok korkarlar.
  Güzel, ikinci çizme yürüteci bal sarısına verdi.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla kız bir bakır parayı büktü. Burada, şehrin daha modern kesiminde olduğu gibi kağıt paranın hiç alıntılanmadığını görebilirsiniz.
  Margarita gülümsedi, altın varakla parıldayan kıvırcık saçlarını düzeltti, o sadece sevimli ve canavara koştu. Kızın atletik bir figürü ve yüksek göğüsleri, ince bir beli, lüks kalçaları var.
  Güzelliği gören canavar hemen sırıttı ve gakladı:
  - Bana itaat etmezsen seni öldürürüm!
  Margarita kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Sen harika bir adamsın. Böyle saçlar ve muhteşem dişler. Herhangi bir kadın senin kölen olmaktan gurur duyardı!
  Canavar kabardı ve kükredi:
  - BEN! Yüce Tanrım, ben! Ben dünyanın en akıllısıyım!
  Margaret şunları önerdi:
  - Hadi oynayalım. Hazine kılıcına karşı kendinden montajlı bir masa örtüsü koyacağım.
  Canavar agresif bir şekilde kükredi.
  "Kılıcıma seni parçalara ayırmasını emredeceğim!" Ve kendi kendine kurulan masa örtüsünü riske atmadan alacağım.
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  "Fakat masa örtüsünü zorla alırsanız kullanamazsınız. Kuralları biliyorsun.
  Canavar tersledi ve cevap verdi:
  - Pekala, ayrıca çizme-yürüyüşçüler de koyacaksınız ve özgürlüğünüz, kayıp durumunda itaatkar kölem olacak.
  Margarita kaşlarını çattı ve tekrar sordu:
  - Çok fazla değil mi?
  Canavar kükredi:
  - Hayır, sadece doğru!
  Margarita başını salladı, omuzlarından altın bir dalga geçti:
  - O zaman katılıyorum. Risk asil bir nedendir.
  Canavar hatırlattı:
  - Oyunun seçimi bana ait. Kemikler sunuyorum.
  Margarita gülümsedi ve cevap verdi:
  - Basit ama adil oyun. Kader karar versin.
  Ama elbette, kız bu avcının hile yapacağını anladı. Ama sonuçta, o ve Anastasia, dünyadaki en güçlü ve en zeki özel kuvvet askerleri. Ve kızlar, elbette, oyunlarda çeşitli hileler ve püf noktaları biliyorlar.
  İlk kez hem canavar hem de Margarita on iki puan aldı - altıda iki!
  Canavar hırladı ve tekrar fırlattılar. Bu sefer Margarita sadece üç tane attı. Hayvan ne kadar mutluydu, bağırıyordu:
  Sonsuza kadar benim kölem olacaksın! Vay be nasıl bir vücudun var!
  Ve bakmadan fırlattı.
  Margarita soğuk bir sesle:
  - Kılıç saymanım!
  Canavarın gözleri inanamayarak büyüdü. Aslında iki ünite parlıyordu. Bunun gibi. Ve yine on iki olacağını düşündü! Ancak, görünmezlik kapağındaki Anastasia zaman kaybetmedi ve en fazla tam tersi çıktı.
  Canavar hazine kılıcına bağırdı:
  - Onu öldürmek!
  Kılıç havada sallanmaya ve dönmeye devam etti. Sahibi değişti ve elbette şimdi sadece yeni, güzel, altın saçlı metresine itaat edecek.
  Canavar Margarita'ya atıldı, kız çok uzun olmasına rağmen, ondan çok daha uzun ve üç kat daha ağırdı. Ama altın saçlı güzellik kasıklarını tekmeledi. Sert, günlükleri kırma gücüyle. Canavar uçtu ve Anastasia onu başın arkasına sıkıca uyguladı. Haydut bayıldı.
  Margaret emretti:
  - Kaleci, beni takip edin!
  Kılıç, kadın sporcunun açık avucuna uçtu.
  Anastasia önerdi:
  "Belki de bu canavarın kafasının kesilmesini emredersiniz?"
  Margaret gülümseyerek başını salladı.
  - Ve neden, insanlar ve özellikle ebedi çocuklar onu zaten parçalayacaklar.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Ama kılıcı test edelim! Bizi dinliyor mu?
  Margarita asilce itiraz etti:
  - Bilinçsizken düşmanı öldürmek iyi değil ve biz hiç tehlikeli değiliz. Biz kötü değiliz.
  Anastasia öfkeyle şunları söyledi:
  - Jedi'lar da aynı derecede soyluydu ve onlara ne oldu!
  Margarita mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Anakin'in düşüşü, hem silahsız hem de çocukları herkesi öldürmesiyle başladı. Gücün karanlık tarafı kalbine giden yolu açtı.
  Anastasia başıyla onayladı.
  - Belki sen haklısın. Bana ikinci botu ver, hadi uçalım.
  Ve kızıl saçlı güzellik çıplak, bronzlaşmış bacağını salladı.
  Kızlar botlarını giyip tekrar yola koyuldular.
  Anastasia gülümseyerek:
  - Dört - sıfır, kız korucular ejderhaya karşı önde.
  Margarita bir gülümsemeyle cıvıldadı:
  - Bir sonraki hedef kolay değil, her şeyi bilen bir ayna bizi bekliyor.
  Anastasia şüpheyle belirtti:
  - Şimdi kazanmamız çok daha zor olacak.
  Margaret gülümsedi.
  - Ama biz en seçkin özel kuvvetlerin savaşçılarıyız!
  Anastasia başını salladı.
  - Ve bu kadar.
  Uçmak oldukça uzun sürdü. Ama amaç burada. Oldukça büyük, orta çağ şehri. Mahkeme var. Tam ortada siyah saçlı bir kız oturuyor, biraz çingene gibi ve mahkemeyi ve gerçeği yönetiyor! Tabii ki, iyi para kazanmak. Ve aynaya soruyor:
  - Küçük aynamı yak, bana tüm gerçeği söyle! Verandada kimin ineği var, kurt kim ve koyun kim?
  Ve ayna cevaplar verdi.
  Margarita ve Anastasia, kahverengi gözlerini onlara kaldıran ve cevap veren çingene kızla arkadaş oldu:
  - Neden geldiğini biliyorum. Benden bir ayna kazanmak istiyorsun.
  Anastasia güvenle cevap verdi:
  - Sadece biz değil, aynı zamanda kazanacağız.
  Genç, görünüşte çingene kadın başını salladı:
  - İyi! Ama oyunu seçme hakkının bana ait olduğunu biliyor musun?
  Margaret onayladı:
  Evet, kurallar bunlar. Aksi takdirde, tüm eserler uzun zaman önce tek bir kişi tarafından toplanmış olurdu.
  Genç çingene kız güldü ve önerdi:
  - Sonra bu yüzden. Kendi kendini toplayan bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, bir sayman kılıcı koydun ve ben sadece her şeyi bilen bir aynayım.
  Margaret başıyla onayladı.
  - Gitmek. Risk almaya hazırız.
  Çingene elini uzattı.
  - Algılanan.
  Korucu Kız ellerini çırptı.
  - Algılanan.
  Kız tekrar güldü ve dolaba uzandı. İnci işlemeli ayakkabıları parıldıyordu. Siyah saçlı cadı bir tahta çıkardı ve şöyle dedi:
  - Dama oynayalım. Bu arada, tahta büyülü ve metresi her zaman kazanır.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Bir peri masalında böyle dama vardı. Bu adil değil.
  Çingene hatırlattı:
  - Oyunun seçimi bana ait. Ve geri çekilecek hiçbir yer yok.
  Margarita mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Gruzdev cesede gir dedi. Hadi oynayalım.
  Kız başını salladı.
  - Sarışınsın, o yüzden beyaz oyna. Ben siyah seviyorum.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Ayakkabı cilasıyla dudaklarımı boyarım, siyahı severim. Kız çok güçlendi, bana bir buket vereceksin.
  Anastasia, Margarita'nın sakinliğine şaşırdı.
  Pekala, tamam, zahmetli bir sarışın olmasına rağmen hiç de aptal değil. Ve çok büyük bir entelektüel.
  Margaret bir hamle yaptı. Dama teorisini biliyordu. Bu, her şeyden önce, elbette, merkez için bir mücadeledir, ancak öyle bir şekilde ki, biz de bu kombinasyonun altına düşmeyiz. Çingene teoriyi bilmiyordu, ama kendinden emin ve hızlı bir şekilde oynadı.
  Kazanacağına inanıyordu. Bir noktada, Margarita inisiyatifi ele geçirdi. Çingene arkasına yaslandı ve yürümeyi bıraktı. Şimdi dama kendi kendine hareket etti.
  Margarita zor bir kombinasyonu kaçırdı, birkaç dama kaybetti ve kendini zor bir durumda buldu. Çingene kıkırdadı ve ellerini ovuşturdu.
  -Eğer geri kazanmak istiyorsan, o zaman senin ve arkadaşlarının özgürlüğünü tehlikeye at.
  Margaret cevap verdi:
  - Oyun henüz bitmedi.
  Ama durum zaten umutsuz görünüyordu. Margarita, görünüşe göre sihirli tahtanın dolapta tutmayı umduğu son denetleyiciyle kaldı. Ve son anda, kaçış yokmuş gibi göründüğünde, Margarita'nın beyaz pulu etrafta dolaştı ve tüm siyah parçaları devirdi.
  Çingenenin esmer yüzü solgunlaştı ve mırıldandı:
  - Olamaz.
  Margarita yanıt olarak şarkı söyledi:
  İmkansız olan her şey bu dünyada mümkündür! İki kere ikinin dört ettiğini mutlak olarak düşünmeye gerek yok!
  Çingene kız ciyakladı ve bağırdı:
  - Ama bu imkansız! Sihirli dama, onları yenemezsin!
  Margarita şunları söyledi:
  - Ama ben yaptım!
  Çingene önerdi:
  - Sırrı ortaya çıkar, sana bir torba altın vereceğim.
  Margaret yüzünü buruşturdu.
  - Taşıması zor. Daha iyi, bana bu damaları ver.
  Çingene kız sıkıntıyla yumruğunu havada salladı:
  - Tamam, al! Ve sır nedir?
  Margarita, tahtanın altından ejderha resmi olan gümüş bir madeni para çıkardı ve açıkladı:
  - Büyü gümüşe karşı hassastır ve bu madeni para da ejderha tılsımlarıyla yüklüdür, hissettim ve her ihtimale karşı kurtardım. Büyüyü biraz değiştirdim ve kazandım!
  Çingene mırıldandı:
  - Lanet olsun! Böyle bir madeni para için iki torba altın ister misin?
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı.
  "Böyle anlar çok nadirdir. Bir düzine gümüş ve bakır çuvaldan sadece bir tanesi bulundu ve yine de faydalı olacak. Ancak, isterseniz damalarınızı alamayız.
  Çingene elini salladı.
  - Hayır, zaten sana vereceğimi söyledim. Tren kaçtı. Umarım biriktirdiğim altınlar bana yüzyıllarca yeter. Ve ejderhanın kıçına tekmeyi bas. İnsanları yedi.
  Kızlar beşinci eseri aldı ve Anastasia şarkı söyledi:
  - Böyle bir acı, böyle bir acı, kızlar ejderhaya karşı: beş - sıfır!
  . BÖLÜM 5
  Savaşçılar şehri terk etti. Anastasia, doğanın koynunda ve sonsuz muhteşem yazda bir şeyler yemeyi teklif etti. Neyse ki, bir masa örtüsü-samobrankaları var. Aynı zamanda, muhteşem olanaklarına da göz atın.
  Kızlar ormanın kenarında kendilerine bir yer seçtiler, düşmüş bir meşe üzerine oturdular ve kendi kendine toplanmak için masa örtüsünü açtılar.
  Margarita, baharatlı bir fil hortumunun yanı sıra yılan pirzola ve zürafa kızartması sipariş etti. Anastasia ayrıca görkemli bir kuğu eti, zebra kızartması ve balon balığı karaciğeri de sipariş etti - harika bir Japon inceliği.
  Kızlar ayrıca iki yüz yıllık iyi bir şarap sipariş ettiler. Ve herkes küçük elmaslarla süslenmiş ince altın çatal bıçakları yedi.
  Kızlar zevkle yediler ve denizaşırı şaraplarla yıkandılar.
  Anastasya sordu:
  - Peki şimdi programda ne var?
  Margaret cevap verdi:
  - Gusli-samogudy.
  Anastasya kıkırdadı.
  - Evet, ikinci gelene kadar bizi dans ettirebilirler!
  Margarita sevecen bir şekilde sordu:
  - İkinci gelecek mi?
  Anastasia içtenlikle cevap verdi:
  - Umarım olmaz! Bir Hıristiyan cennetinin altın kafesi yerine, kozmik komünizme sahip olmak daha iyi olurdu.
  Margaret onayladı:
  - Evet, benzer ütopyalar okudum. Ve her şey harika çıktı.
  Anastasia görkemli yemekler yedi ve şunları söyledi:
  - Sokağımızda bayram olacak.
  Margarita gülümseyerek dedi ki:
  - Ve her zaman tatillerimiz var. Zaferden zafere gidiyoruz.
  Kızlar tatmin olmuşlardı ve karınlarında bir ağırlık hissederek kısa bir şekerleme yaptılar. Ve ne zamandır ayaktasın. Ancak vahşi bir canavarın hassas uykusunda uyudular. Bir keçi Margarita'nın çıplak ayağında sürünerek çıplak, yuvarlak topuğunu gıdıkladı. Ama kız tepki bile vermedi - güvenli.
  Margarita, Afganistan'daki savaşı hayal etti. Görünen o ki, güçlüsünüz ve kazanıyorsunuz, ancak düşman giderek daha fazla güç kazanıyor. Ve kavgalar kızışıyor. Ve Rus adamlar bu ölümcül ülkede ölüyor.
  Ve kızları zaten yas tutuyor. Kahramanların unvanı bile muhtemelen ölümünden sonra verildi. Onurlu ama üzücü. Güzellikler eşit olmayan bir savaşta öldü.
  Margaret içini çekti.
  Birkaç saat uyuduktan sonra kızlar tam zamanında uyandılar, büyük, boğa büyüklüğünde, gri kılıç dişli bir kurt onlara gizlice yaklaşıyordu.
  Ancak Margarita kükredi ve kılıç-hazinedar canavarın ağır karkasını kolayca parçaladı.
  Çimlerin üzerinde sadece kemik, kan ve et yığını kaldı. Hangi akbabalar tarafından hemen saldırıya uğradı. Eti gagalamak.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Zorlanmadan uykuya dalıyoruz, doğru, evet ama sonra ne zorlukla uyanıyoruz!
  Margaret güldü.
  - Evet, ama bizi bu kadar kolay yiyemezsin. Ve kurt özellikle alındı.
  Anastasia ayağa fırladı, döner tablayı çevirdi ve şarkı söyledi:
  - Bizden özellikle bir kuruş alacaksın, güçlü bir asker yumruğuna çarpacaksın!
  Bundan sonra kızlar egzersiz yaptı ve yürüyüş botlarına çıktılar. Kendine koştu.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Muhtemelen, zaten ölü sayıldık ve belki de Rusya kahramanının yıldızlarını bile atadık.
  Anastasia gülerek özetledi:
  - Çok daha iyi. Şimdi şöhret salonunda olacağız. Ve geri döndüğümüzde herkes yumurtadan çıkacak!
  Margarita, ormana ve sayısız eve, çırpınan gölgelere bakarak şunları kaydetti:
  - Ama geri dönmeme şansımız var.
  Anastasia onayladı:
  - Evet var. Ama geleceğiz, bütün şeytan inadından!
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Ejderha bizi durduramayacak, ejderha bizi yenemeyecek! Havalı kızlar düşmanı yok edecek! Havalı kızlar - kahramanlara selam olsun!
  Ve savaşçılar ayağa fırladılar ve havada ölü bir döngü oluşturdular.
  Anastasia cihaza baktı ve cevap verdi:
  - Ve şimdi gusli-samogudlara yaklaşıyoruz. Altıncı tur muharebe.
  Kızlar büyük, beyaz taşlı bir şehrin üzerindeydi. Meydanlarda koştu. Kiliselerin kubbeleri, haçsız, ancak ejderha başlı olsa da altın rengine döndü. Antik Kiev gibi çok ilginç bir şehir. Ama sarayın merkezinde duruyor. Ve büyük bir insan kalabalığı, boyarlar ve gardiyanlar dans ediyor.
  Pahalı giysiler içinde sakalsız bir genç olan genç bir adam ortada duruyor ve herkes onu selamlıyor. Ve hatta Fas çizmeleriyle öpüşün.
  Ve gusli-samogudlar havada asılı kalır ve zaman zaman oynamaya başlar ve onları dans etmeye zorlar.
  Margarita ve Anastasia da seğirmeler hissettiler, ancak bunu bir irade çabasıyla bastırdılar.
  Genç adam, güzel kızları görünce onlara göz kırptı ve şöyle dedi:
  - Dans etmek ister misin, sandalet?
  Margarita yanıt olarak homurdandı:
  - Arpınızla oynamak istiyoruz!
  Genç adam gülümsedi ve cevap verdi:
  - Peki karşılığında ne?
  Anastasya kıkırdadı.
  - Kendin görebilirsin, bütün bir set: kendinden montajlı bir masa örtüsü, yürüyüş botları, görünmezlik şapkası, bir sayman kılıcı, her şeyi bilen bir ayna! Görüyorsunuz, bire karşı beş sihirli eşya!
  Genç şakacı bir şekilde cevap verdi:
  - Senin gibi güzellerden bir öpücük yeter ama... Oyunu kabul ediyorum! Bırak altın saçlı kız oynasın.
  Margaret başını salladı.
  - Evet, güneş rengi saçlarınız olduğunda herkes sizinle oynamak ister!
  Anastasia araya girdi:
  - Ve ben bir kızıl tilkiyim, yine de güzelliği düşünün.
  Genç adam oldukça uzun boylu ve yakışıklıydı, aslında bir asırdan fazla olması mümkün. Ve kızların ne kadar tehlikeli olduğunu hissediyor. Sebepsiz değil, sonuçta, zaten beş eser toplandı.
  Bu yüzden homurdandı:
  - Oyunun seçimi bana ait. Dominoya ne dersin?
  Margaret başını salladı.
  - Domino? Harika, gidecek.
  Genç adam çok akıllıca bir anlaşma yaptı. Parmakları hızlı ve hızlıdır. Margarita, profesyonel bir dolandırıcıyla karşı karşıya olduğunu hemen anladı. Ama hiç utanmamıştı.
  En kötü şöhretli dolandırıcıları nasıl yeneceğini biliyordu. Üstelik bu o kadar da zor değil. Sadece belirli bir el becerisi gerektirir. Ve tepki hızı, ancak kızlar bundan rahatsız değil.
  Domino ile dolandırıcılığın püf noktalarına gelince, kızların kendileri herhangi bir erkeğe öğretecek ve en deneyimli dolandırıcı temiz suya getirilecek.
  Oyun kafa kafaya gitti. Sonunda, Margarita fırlatana kadar:
  - Balık!
  Genç adam korkuyla hırladı ve gözlerini devirdi.
  - Lanet olsun! Bin yıldır domino oynuyorum ama böyle oyuncular görmedim.
  Margarita sırıttı ve belirtti:
  On altı yaşından büyük görünmüyorsun.
  Genç adam cevap verdi:
  "Burada üç bin yaşında oğlanlar var ama on gibi görünüyorlar. Tetikçi gibi görünüyorsun?
  Margarita düzeltildi:
  - Daha doğrusu, vurur.
  Genç adam sordu:
  - Güçlü büyücüler görebiliyor musun?
  Anastasya havladı:
  - Elit, seçkin!
  Çocuk içini çekerek sordu:
  - Seninki aldı, arpı al, ama en azından bana veda öpücüğü ver!
  Anastasya ciyakladı:
  - Ve sen de bize.
  Kızlar, yakışıklı delikanlıyı zevkle öptüler, çok beğendiler. Ve sonra arp aldılar. Teselli olarak Anastasia, kaybeden için masa örtüsünden üç şişe köpüklü şampanya sipariş etti.
  Genç adam beklenmedik bir şekilde tüm dünya için herkes için bir ziyafet düzenlemeyi teklif etti!
  Kızlar hemen kabul ettiler.
  Masa örtüsü uzun bir masanın üzerine serildi ve büyüdü. Çeşitli zengin yemeklerle dolu olduğu ortaya çıktı.
  İnsanlar ziyafet çekmeye başladılar ve hiçbir zorlama olmadan dans etmeye başladılar.
  Kızlar da biraz yediler.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - İyilik yapmak iyidir.
  Margaret kabul etti:
  - Sen ve insanlar için güzel.
  Anastasia içini çekti ve hatırladı:
  - Ve geçmiş bir hayatta sen ve ben sadece öldürdük.
  Margaret hatırladı:
  - Kötü çocuklar.
  Anastasia mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Kötü, iyi göreceli bir kavramdır. Herkesin bir ahlakı ve inancı vardır.
  Margaret şunları önerdi:
  - Döndükten sonra ordudan ayrılacağız.
  Anastasia sırıttı ve yanıtladı:
  - Suriye'de zaten savaştığımızı düşünürsek, yarbayların emekli olması için yeterli tecrübemiz var. Ayrıca bir savaş başlatabilirsiniz.
  Margaret gülümseyerek başını salladı.
  - Evet, ancak zaten emekli maaşı aldığınızı söyleyemezsiniz. Yirmi görünüyoruz.
  Anastasia hatırladı:
  Genetiği geliştirdik. DNA ile deneyler yapıldı.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Ve daha iyi ve en önemlisi daha genç olduk.
  Anastasia biraz şüpheyle belirtti:
  Emekli olursak ne yapacağız?
  Margaret şunları önerdi:
  Masal ve bilim kurgu yazacağız.
  Anastasia şüpheyle şunları kaydetti:
  - Zaman kötü. Masallardan pek bir şey kazanmazsın.
  Margarita güvenle dedi ki:
  Ama ünlü olacaksın.
  Anastasia şarkı söyledi:
  - İnsanlara yardım eden, zamanını boşa harcıyor. Masal yazarken ünlü olamazsın.
  Margarita güvenle itiraz etti:
  - Mümkün olduğunu düşünüyorum.
  Kızlar yediler ve biraz yalınayak dans ettiler. Halkın onayını hak ediyor.
  Sonra tekrar yola çıktık.
  Anastasia şunları kaydetti:
  - Altı - sıfır iyi bir puan ama kazanan bir yedinci diske ihtiyacımız var.
  Margaret şu sonuca vardı:
  - Son eser kaldı. Sihirli halı.
  Anastasia hatırladı:
  - Son dövüş, en zor olanıdır.
  Margarita bununla hemfikirdi:
  - Sonunda bizi beklenmedik bir şey bekleyecek. Ama biz her şeye hazırız.
  Anastasya havladı:
  Ve kesinlikle kazanacağız.
  Kızlar, biri sağ bacağına, diğeri soluna, yürüyüş botlarını giydi ve çıktı. Hedefin yakınlığı onlara ilham verdi.
  İyi beslenmiş, neşeli, dolgunlardı. Ve hatta şarkı söylediler:
  Sonuçta, taygadan İngiliz denizlerine,
  Özel Kuvvetler kızları en güçlüleridir!
  Büyük bir ejderha, onu parçalara ayıracağız,
  Kılıçla keseceğiz, parçalayacağız!
  Anavatan'ın parlak bayrağı parıldıyor,
  Milyonlarca kişiyiz, şimdi bile birlikteyiz!
  Kızlar uçtu ve uçtu. Ormanlar, tarlalar, nehirler altlarından süpürüldü.
  Sonra vahaların olduğu çöl geldi. Ve yine nehirler.
  Anastasia, arama motoru çipine bakarak endişeyle şunları söyledi:
  - Uzaktaki bir şey uçan bir halıdır.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Son eser ve en uzak.
  Ancak kızlar, yüksek dağlar yeniden ortaya çıktığında biraz neşelendiler. Saatlerdir bu şekilde uçuyorlardı. Aç.
  İndi. Kendi topladığımız bir masa örtüsünden yiyip içtik. Bir iki saat uyuduk. Ama dağlarda hava soğuktu.
  Aç kurtlar onlara saldırmaya çalıştı, ancak hazine kılıcı birkaç düzine yırtıcıyı öldürdü ve geri kalanı kaçtı.
  Ondan sonra kızlar tekrar çizme-yürüteç giydiler. Ve arama motoru çipinin onları gösterdiği yere koştular.
  Margarita dedi ki:
  - Bizim dünyamızda düzen yoktur ve tabii ki tatlı da değildir.
  Anastasia ekledi:
  - Ve tabii ki saçmalık, dükkanda su var.
  Kızlar kıkırdadı. Ve kendi kendilerine şarkı söylemeye başladılar.
  Tekrar koştu. Hızlı yürüyen botları hızlandırmaya çalıştık.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Geri geleceğim ve gezimiz hakkında bir peri masalı yazacağım. Belki süper bir hit olur.
  Anastasia oldukça mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Evet, tahmin edemezsin. Örneğin, Harry Potter hakkında özel olan nedir?
  Margarita kıkırdadı ve belirtti:
  - Kolobok hakkında özel olan nedir?
  Ve kızlar birlikte güldüler.
  Ama sonra, nihayet, yine çöl ve ondan sonra nihayet kocaman, güzel, doğulu bir şehir ortaya çıktı. Etrafında yarı çıplak, bronzlaşmış, ancak çoğunlukla sarı saçlı ve genç yetişkinlerden yaklaşık on kat daha küçük çocuklar koşturuyordu.
  Şehir bir Arap gibiydi, ancak nüfus çoğunlukla sarışındı. Bölgede yaklaşık olarak modern Moskova kadar büyük.
  Peştemalli, bronzlaşmış ve kaslı, beyaz başlı bir sürü erkek çocuk güneşte koşuşturuyor. Bazıları çalışır, değirmen taşlarını çevirir.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Birkaç bin yıl yaşamış ve çıplak topuklarıyla kaldırımı aşındırmış çocuklar, komik.
  Anastasia yanıtladı:
  Ama yaşlı olmaktan iyidir.
  Çocuklar arasında kızlardan daha fazla erkek vardı, ancak yetişkinler arasında tam tersine daha fazla kız vardı. Kural olarak, yırtık tuniklerdeydiler ve çocuklar gibi yalınayaktılar. Kadınların sarı saçları ve açıkta kalan başları, şehri Orta Çağ'ın doğusundan çok Antik Roma zamanının malı gibi gösteriyordu.
  Belki de Büyük İskender zamanında ve Helen kültürünün nüfuzundan önce Doğu böyle görünüyordu.
  Ama şehrin tam merkezinde bir kalabalık toplanmıştı. Ve orada zümrütlerle süslenmiş yeşil sarıklı bir adam oturuyordu. Kızlar şaşkınlıkla ıslık çaldılar.
  Bu, otuz yaşından büyük kimsenin bakmadığı bu evrende yakalanan ilk yaşlı adam. Uzun, gri sakalı ve buruşuk teni, lüks oryantal mücevherli bir cübbesi, elmas tokalı pahalı ayakkabıları vardı.
  Bununla birlikte, gülümsediğinde dişleri fildişi ve büyüktü, ama muhtemelen sahteydi. Ayrıca kulaklarında yakut küpeler, parmaklarında yüzükler var.
  Etrafında birkaç kadın görevli vardı. Sıcağa rağmen battaniyelerle, ayakkabılarla ve yüzleri bir peçeyle sıkıca kapatılmışlardı. Sadece yırtık tunikler içinde, çıplak bir vücutta, yalınayak, bir köle gibi, neredeyse sadece sarışın olan diğer kadınların aksine.
  Bilge aynı anda otuz tahtada satranç oynadı. Sandalet, şort ve oldukça modern şapkalar içinde çoğunlukla erkek ve kadın olmak üzere çocuk görünümlü sakinler ve yetişkinler tarafından oynandı. Şah mat aldıktan sonra geri çekildiler ve altın ve gümüş sikkeler bıraktılar.
  Diğerleri yerlerini aldı ve oynadı. Yaşlı adam tekerlekli bir sandalyede hareket etti, peçeli iki kız tarafından itildi ve bastonla hareket etti. Yatak örtüleriyle sıkıca örtülmüş iki kız daha yaşlı adamı hayranlarıyla havaya uçurdu. Geri kalanlar ise kazandıkları parayı torbalarda topladı. Zengin sandıklar da burka giyen kızlar tarafından korunuyordu. Bununla birlikte, belki bunlar genç erkeklerdir, çünkü siyah örgüler dışarı çıksa da siyah yatak örtülerinin altında görünmezler.
  Ve işte bir kafeste kapalı uçan halı ve üzerinde de koruyan bir albino kaplan var.
  Kızlar adaçayının yanına uçtu. Onlara berrak, kara gözlerle baktı ve gürledi:
  - Sihirli halımı istediğini biliyorum.
  Margaret ısrarla şunları söyledi:
  - Bizimle oynamaya hazır mısın? Bire karşı altı sihirli şey.
  Bilge gülümsedi ve cevap verdi:
  - Ve hatta daha fazla sihirli dama. Bire karşı yedi.
  Anastasia tersledi:
  - Kurnaz bir tilki.
  Sırtı kamçılı bir çocuk bağırdı:
  Bu Kral Süleyman. Onunla uğraşmamak en iyisi.
  Süleyman homurdandı:
  - Erkek fatmaya yüz kırbaç daha.
  Peçeli kızlar çocuğu aldı, keçilerin üzerine gerdi ve kamçılamaya başladı.
  Margarita sakince cevap verdi:
  - Kral Solomon? Çok daha iyi. Sonunda, değerli bir rakip olacak.
  Anastasia başını salladı.
  - En sonunda herhangi bir oyunun en güçlü canavarı.
  Kral Süleyman başını salladı.
  - Bunu anlaman güzel. Bir sürü sihirli şey topladığın için senin de güçlü olduğunu görüyorum. Sihir olmayacak, aldatma olmayacak! Sadece satranç oynayalım.
  Margaret sordu:
  - Benimle?
  Süleyman bastonunu salladı.
  İkiniz de oynuyorsunuz. Sana yardım etmeyecek. Beş bin yılda hep sadece kazandım.
  Anastasya ıslık çaldı:
  - Vay! İşte oyuncu.
  Süleyman cömertçe açıkladı:
  - Ama reddedebilirsin.
  Kızlar parlak saçlarıyla başlarını salladılar ve dediler ki:
  -Değil! Sadece sonuna kadar savaşacağız. Biz mücadele ediyoruz.
  Kral Süleyman başını salladı.
  - İyi! En sevdiğim tahta. Ve gerisi beklesin, şimdi hayatımın en önemli oyununu oynayacağım. Ve benim rengim beyaz.
  Kızlar büyük bir tahtanın önüne oturdular. Değerli taşlarla süslenmiş büyük figürler, altın ve platin kafesler. Görünüşe göre yaşlı adam, her biri bir kilo ağırlığındaki figürleri bir bastonla kolayca hareket ettirebilirse, bir düzineden fazla güce sahipti.
  Ancak kızlar utanmadı. Onlar da çok kısa olmayan hayatlarında hiç kaybetmediler. Ama yine de, beş bin yıllık deneyim ve bazı zaferler, beraberlik olmasa bile, saygı uyandırdı.
  Ve kızlar karatahtaya baktılar. Aldatma yok, sihir yok, sahtekarlık yok - sadece bir akıl! Düşüncelerin ve zihinlerin mücadelesi.
  Yaşlı adam sırıttı ve oynadı: D2-D4.
  Kızlar fısıldadı. Anlaşıldığı üzere, birlikte oynamak sadece daha kötü. Margarita, Kralın Kızılderili Savunması'nı, Anastasia ise yarı kapalı bir açıklık olan D7-D5'i istedi. Margarita ikna etmeye başladı:
  - Kralın Kızılderili Savunması daha iyidir, birçok stratejik fikirle esnektir. Ve bu neredeyse tek hamlede handikapı olan paralel bir oyun!
  Anastasia yanıtladı:
  - Bu sadece vazgeçmeyeceğimiz merkez, ancak bir figür oyunu empoze edeceğiz. Ve kafalarımız, seçenekleri beş bin yıllık deneyime sahip yaşlı bir adamdan çok daha hızlı hesaplar!
  Kızlar anlaşamadılar. Argümanlar verildi. Margaret şunları önerdi:
  Birimiz oynasın. Hadi yazı tura atalım.
  Anastasya ciyakladı:
  - Bir jeton? Satrançta daha zekiyim. Çok dürüst sarışınsın!
  Margarita kötülükle cevap verdi:
  "Ve hiçbir şeyde senden aşağı değilim!" Ve seninle satranç oynadık. Ve bir puanla kazandım!
  Anastasya homurdandı:
  - Şanslı! Dünyadaki tüm insanlardan daha güçlü ve akıllıyız.
  Kral Süleyman mırıldandı:
  - Gidecek misin?
  Margaret başını salladı.
  - Bozuk para atın. Ejderha düşecek, ben oynayacağım. İmparatoriçe - Anastasia.
  Kızıl saçlı başını salladı.
  - O geliyor! Bir zihin iyidir, bir buçuk daha kötüdür.
  Margarita yazı tura attı. Zıpladı ve düştü, zıpladı ve kenarda asılı kaldı.
  Anastasia küfretti:
  - Lanet olsun! Sorunlar.
  Marguerite tısladı:
  - Evet, kötü şans. Ve şimdi nasıl olunur?
  Anastasia önerdi:
  - Yumruk oynayalım mı?
  Margaret başını olumsuz anlamda salladı.
  - Bizim tepkimizle beraberlik olacak. Daha iyi oynamama izin ver. Çoğu oyunu oynadım, oynamaya başladım ve bitirdim.
  Anastasia yanıtladı:
  - Neden hepiniz? Birde şunu istiyorum. Sırf sen çok oynadın diye sonuncusunu benim bitirmem lazım.
  Margaret şunları önerdi:
  - Kral Süleyman rakibini seçsin. Hangimizi tercih edersin?
  Yaşlı adam buruk bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - İkiniz de iyi ve değerlisiniz. Kurs üzerinde anlaşamıyorsanız, sırayla yapın.
  Anastasia kaşlarını çattı ve şunları söyledi:
  - Yani kaybedeceğiz. Düşünceler farklı, fikirler farklı!
  Margarita içini çekerek cevap verdi:
  - Tamam, geçen sefer oynadığımdan beri Anastasia'dan daha aşağılar. Belki de insanların kızılların kurnazlığından daha çok korkmaları ve sarışınları aptal olarak görmeleri boşuna değildir.
  Anastasia başını salladı.
  - Bu akıllıca bir karar. Ben de D7-D5 oynuyorum. Benim yolumda savaşalım.
  Margarita emekli oldu. Tartışmadı. Ayrıca, paralel geliştirme daha da kötü değildir ve bir sayma oyunu gerektirir. Kralın Kızılderili Savunması'nın da dezavantajları var. Oyunun devam ettiği sınırlı sayıda alan dahil. Ve teoride, gerçekten de, yaşlı adama daha fazla sayma işi vermek gerekir.
  Elbette Süleyman, teori ve standart numaralar, kombinasyonlar hakkında hiçbir fikri olmayan zayıf rakiplere alışmıştı. Ve bu tek kapıdaki dayak deneyimi, olumludan çok olumsuzdur.
  Ancak kızlar, elbette bilgisayarlar hariç, neredeyse güçlü rakiplere karşı oynamadılar. Bu, elbette, rakiplerin büyük ustalardan daha güçlü olması ve gaf yapmaması ve büyük hatalar yapmamasıdır! Ama yine, kızların çok fazla pratiği yok. Başka şeyler yapmakla çok meşguller.
  Ve savaş, hazırlık ve Harbiyelilerin eğitimi. Her zaman endişe içinde, fazla oynamayacaksın.
  Ve aldatma olmadan satrançta, spetsnaz elitlerinin kazanmaması çok kolaydır. Her durumda, kızlar, şans vermeden memurları ve generalleri kolayca dövdüler. Ve burada oyuncu gerçekten birinci sınıftı.
  Anastasia çok dikkatli oynadı, mutlak bir hafızaya sahipti, teoriyi ezbere biliyordu. Ve yaşlı adamın elbette nadir varyasyonlar oynadığını gördüm. Ancak birkaç hamleden sonra Süleyman bir piyon feda etmeyi teklif etti.
  Anastasia, inisiyatiften vazgeçmemek için kurbanı reddetti. Ve birkaç hareketten sonra kendini önerdi. Süleyman kurbanı sırıtarak kabul etti. Sert bir darbe alışverişi başladı. Çok zor bir pozisyon ortaya çıktı. Yaşlı adamın da uzun süre düşündüğü görülebilir. Ve kendimden tam olarak emin değilim.
  Anastasia saldırı için bir parça feda etti. Ve saldırıya geçti.
  Eşit bir oyunla sert bir darbe alışverişi oldu. Kral Süleyman terledi. Burada Anastasia başka bir rakam bağışladı. Ve Kral Süleyman'a basar. Ancak, mat etmek o kadar kolay değil.
  Komplikasyonlar var. Ve Solomon zaten iki taşa ve bir piyona fazladan bir takas ekledi.
  Ve mat için özel bir şey yok, yeterince kızıl saçlı canavar figürü yok. Sonra Anastasia kralı saldırıya atar.
  Burada Süleyman'ın kendisi bir mat için oynamaya başlar. Zorlu, agresif bir savaş var.
  Margaret fısıldar:
  - Hücreler, gözlerin önündeki daireler gibi,
  Şahları aslarla karıştırırım.
  Ve ikiliyi açılışla karıştırıyorum!
  Ve kız Anastasia'ya şunları söyler:
  - Rakamları ayaklarınızla hareket ettirin, yardımcı olacaktır.
  Gerçekten de, kızıl saçlı, atı çıplak ayak parmaklarıyla tuttuğunda, kafası aniden düzeldi. Solomon, Siyah'ın son kalesini kaldırdı. Ve on dört hamlede zorunlu bir kombinasyon gördü. Sırf bunun için bile kraliçeden vazgeçmek gerekir!
  Ve Anastasia yeni bir belirleyici hamle yaparak veziri piyonun saldırısı altında hareket ettirdi. Süleyman hediyeyi reddederse, yedi hamlede şah mat alacak.
  Yaşlı adam sarardı ve kraliçeyi çıkardı. homurdandı:
  - Şey, canavar!
  Anastasya gülümsedi. Sonra her şey aceleye geldi. Kral Süleyman'ın Kralı darbeler altında savruldu.
  Margarita kaçınılmaz çiftleşmeyi gördü ve şarkı söyledi:
  - Ve övülen, kötü şöhretli Fischer, savaşta beraberlik alamadı!
  Anastasia, figürleri çıplak ayak parmaklarıyla hareket ettirdi. Süleyman çok düşündü ama bir çıkış yolu bulamadı. Ve kralı güçlükle sürükledi. Ve darbe üstüne darbe aldı.
  Anastasia tısladı:
  - Piyonlar insanlara benzemez, piyonlar piyondur!
  Ve yine çıplak, kaslı, bronzlaşmış bacağıyla bir hamle yaptı. Hedefe gittikçe yaklaşıyor.
  Süleyman düşündü, alnını kaşıdı, ama yine de duraklamaları fazla uzatmadı. Ve şimdi biraz görünüyor. Anastasia, mat olmak için çıplak ayak parmaklarında bir piyon almıştı, aniden gökyüzü karardı ve önlerinde devasa bir yedi başlı ejderha görüntüsü belirdi.
  Sağır edici, gürleyen bir ses duyuldu:
  - Dur, talihsiz! Seni imparatoriçe yapmamı ister misin?
  Anastasia sırıttı, diğer parçalardan daha hafif ve daha küçük olan piyonu çıplak ayaklarıyla tutarak:
  - Kuklanız olmak için mi? Mutluluk ne kadar büyük!
  Dragon, şunları kaydetti:
  - Beni öldürürsen, kendi dünyana dönersin. Zalim yaşlılığın hüküm sürdüğü bir dünya. Gerçekten sonunda dişsiz, kambur, kırışık yaşlı bir kadın olmak istiyor musunuz? Ve burada sonsuz yaşama ve milyarlarca özne üzerinde mutlak güce sahipsiniz!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Bir sandalyede olduğu gibi sözde!
  Anastasia küçümseyerek homurdandı:
  - Belki Margarita ve ben asla yaşlanmayacağız. Mükemmel genetiğe sahibiz. Ve yaşlanma, DNA programının bir parçası değildir. Ve eğer sonsuz gençlik varsa, o zaman başka neye ihtiyaç var? Er ya da geç Dünya gezegenine hükmedeceğiz. Ve bu, kontrolünüz altındaki tahttan daha ilginç.
  Çocuklardan biri seslendi:
  - Ejderhaya güvenme! Sana ihanet edecek ya da uygun bir anda seni öldürecek!
  Ejderha homurdandı:
  "Kötü çocuk, vahşi cehenneme gideceksin."
  Margarita arkadaşına dedi ki:
  - Bir hamle yap. O zaman konuşuruz.
  Elli uçak gemisi büyüklüğündeki ejderha böğürdü:
  - Yapma, çok geç olacak! Sana evren üzerinde güç vereceğim.
  Anastasia kareye bir piyon koydu ve gülümseyerek şöyle dedi:
  - Zaten bitti. Dostum, Kral Süleyman!
  Ejderha aniden ortadan kayboldu, gökyüzünde onun yerine milyonlarca çok renkli baloncuk belirdi. Çocuklar mutlu bir şekilde tezahürat yaptılar ve yetişkinler de öyle.
  Aniden, bronzlaşmış, kaslı bir çocuk, sadece peştamallı, tahtaya düştü. Parlak başını eğerek çocuk diz çöktü ve dedi ki:
  - Teşekkürler!
  Kaslı, eğik sırtı, iyileşmiş sayısız kusur izleriyle kaplıydı, keskin kürek kemikleri dışarı fırlamıştı.
  Anastasia şaşkınlıkla sordu:
  - Sen kimsin?
  Çocuk gülümsedi ve cevap verdi:
  - Ejderha olan!
  Korucu Kız ıslık çaldı.
  - Milyarlarca insanı korkutan ejderha bir çocuk muydu?
  Çocuk eğilerek cevap verdi:
  - Babil'de köleydim, baraj yaptım, kamçı aldım ve diğer köleler gibi çok çalıştım. Ama sonra hırsızlar mezarı gece yağmaladılar ve yanlışlıkla kumlarda çok çalışmaktan bitkin bir şekilde uyuyakaldım ve gözetmenler kamptaki diğer kölelerle birlikte olmadığımı fark etmediler. Soygunculardan biri üzerime bastı, onu ellerimle yakaladım ve yere serdim. Beni lanetledi, bana ejderha dedi. O anda, mezardan bir muska takıyordu. Lanet yerine getirildi ve üç bin yıldan fazla bir süre önce gerçek bir ejderha oldum. Yani saçma bir kaza köle çocuğu tüm dünyanın efendisi yaptı.
  Anastasya sordu:
  Neden dünyayı daha adil bir yer yapmadın?
  Eski köle çocuk iç çekerek cevap verdi:
  "Çünkü bir ejderhanın etinde, ben pek ben değildim. Kötü bir ruhum vardı. Şimdi dizlerimin üzerindeyim ve af diliyorum.
  Margarita ve Anastasia koro halinde bağırdı:
  - Seni affediyoruz! Hâlâ bir çocuksun ve büyüyüp gerçek bir insan olacağına inanıyoruz.
  Çocuk doğruldu ve elini salladı.
  - Teşekkürler!
  Ve o anda, kızları ateşli bir kasırga aldı. Ve bir ateş okyanusunda döndüler.
  Gölgeler şehri çok aşağıdaydı ve hızla, hızla azaldı.
  . SONSÖZ
  Kızlar uyandılar, bir vadide sıkışıp kaldılar. Kamuflaj kıyafetleri paramparça olmuştu. Sadece bir bikini kaldı. Anastasia ve Margarita, gecenin hüküm sürdüğü geçidin en dibindeydi. Afganistan dağlarında yükseklerde, neredeyse çıplak olmak soğuk ve tatsız.
  Margarita ıslık çaldı ve bağırdı:
  - Bir rüya gördüm.
  Anastasya mırıldandı:
  - Ve ben de. Bir ejderha, bin yaşındaki çocuklar, yürüyüş botları ve kölelerle dolu bir metro. Korku!
  Margarita şaşırdı:
  "Evet, köle çocuğa dönüşen ejderha?"
  Anastasia onayladı:
  - Evet, peştemalli ve sırtı kesik bir çocukta.
  Margarita başını salladı ve şunları söyledi:
  - Aynı rüya iki farklı kişi tarafından görülemez! Bu gerçekte başımıza geldi.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Bu nasıl? Yani milyarlarca canlıyla tüm dünyayı despotizmden mi kurtardık?
  Margaret başıyla onayladı.
  - Öyle görünüyor.
  Anastasya homurdandı:
  - Anavatan'a şan!
  Margaret onayladı:
  - Anavatana şan!
  Ve her iki kız da sert, taş duvarlara yaslanarak el ve ayak parmaklarıyla dışarı çıkmaya başladılar. Duvarlar kaygan ve buzla kaplı olsa da, Rusya'nın seçkin özel kuvvetlerinin en iyi savaşçıları için bu o kadar da büyük bir sorun değil! Tırmanmak uzun sürmesine rağmen.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  Profesör Mariarty'ye ne dersin?
  Margaret şunları kaydetti:
  -Onu biz öldürmediysek, bence bu bir ejderhadan daha beter bir şehir için sorun olabilir!
  Anastasya kıkırdadı.
  - Harika bir iş çıkardın. Sen ve ben ellerimiz ve ayaklarımızla parke taşlarını kırdık.
  Margaret onayladı:
  - Evet, darbelerimiz ölümcül.
  Kızlar mutlu bir şekilde şarkı söylediler:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan,
  Kazanır, inan bana her zaman!
  Kim neşeli, gülüyor,
  Kim isterse başaracak
  Gerçekleşti, inan bana, bir rüya!
  Kızlar yüzeye çıktı. Her yerde cesetler ve mermiler, roketler ve bombalardan oluşan bir yığın krater vardı.
  Kızlar çıplak ayakları çok üşümesin diye koşmaya başladılar. Koştular ve güldüler.
  Anastasya, şunları kaydetti:
  - Silah yok, hiçbir şey yok, neredeyse çıplak.
  Margaret cevap verdi:
  Biz kendimiz silahız.
  Kızlar bir takla çağlayanında büküldü. Ve şarkı söylediler:
  - Darbeler güçlü ve biz atletik. Kızlar böyle.
  Ve tempoyu yükselttiler.
  Kızlar birkaç saattir yarış atlarının hızlı temposunda koşuyorlardı ki sonunda ufukta bir kulenin ana hatları belirdi.
  Anastasia başını salladı.
  - Burası bizim üssümüz.
  Margarita güldü.
  - Acaba dirilen ölülerle nasıl tanışacaklar?
  Ve her iki güzellik de sağır edici bir şekilde, isterik bir şekilde, şiddetli bir şekilde delirmiş gibi güldüler.
  
  
  
  
  
  İKİNCİ DÜNYA SAVAŞI TARİHİNDE ÇILGIN DÖNÜŞLER
  Gerda'nın ilk tank mürettebatında, 88 mm kalibreli ve namlu uzunluğu 100 EL olan ölümcül ve çok delici bir topa ve diğer yandan, 122 mm top ve 48 EL kalibreli bir IS-2. Daha büyük mermiye karşı daha uzun namlu.
  Ancak Alman silahı daha pratik, kelime yok. Ve daha hızlı ateşleme. Ancak IS-2'de çok kavgacı olan kız cadılar oturuyor. Ve düşmana uzaktan cesurca saldırırlar. Elizabeth ateş ediyor. Ancak Gerda, tankını kaçırmaz ve değiştirir. Ve geri tepiyor. Ancak Elizabeth'in tankı zaten biraz biçilmiş durumda. Ve Alman topunun kabuğu geçiyor.
  Her iki tank da yaklaşmaya başlar...
  Gerda çıplak ayaklarını zırha vuruyor. "Panter" -2 acı içinde doğdu, bu yüzden Hitler aşırı taleplerde bulundu. Ancak 1945'te, daha iyi korunan ve iyi silahlanmış, elli ton ağırlığında ve 850 beygir gücünde daha güçlü bir motorla tamamen tatmin edici bir tank ortaya çıktı.
  Ve yaklaşırken, Panther-3 1200 beygir gücündeki motoruyla daha hareketli ve özellikle yanlardan daha iyi korunuyor.
  Gerda yeniden ateş etti ve tısladı:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Elizabeth karşılık verdi ve cıvıldadı:
  - Bizi kimse yenemez!
  Kızlardan oluşan her iki tank ekibi de birbirine layık ama içeri giremiyorlar. Konuşuyor gibiler. Genel olarak, bu dünya özeldir. Sadece Rommel, İngiliz garnizonunun Tolbuk'ta teslim olması ve İngiltere'yi Mısır'da yenmesinden sonra durmadı. Almanlar ayrıca hem Irak'ı hem de Kuveyt'i petrolle ele geçirmeyi başardılar. Ve sonra Rommel, Fas'taki Amerikan inişini paramparça etti. 100.000'den fazla Amerikalı esir alındı. Doğru, Naziler hala Stalingrad'da yenildiler, ancak savaşın bu seyri ancak kısmen tersine çevrilebilirdi. Fritz, Rostov-on-Don, Kursk ve benzeri hatlarda cephe hattını stabilize edebildi.
  Müttefiklerin Normandiya'ya çıkarma girişimi, İngiltere ve ABD için bir başka felaketle sonuçlandı. Ve aslında savaştan çıktılar. Ve şimdi Naziler Kafkasya'ya saldırmaya çalışıyor.
  Elizabeth, düşmana ateş ederek şarkı söyledi:
  - Ülkemizde herkes arkadaş canlısı... Trol-la!
  Ekaterina çıplak parmaklarıyla ateş etti ve şarkı söyleyerek Alman kundağı motorlu silahına vurdu:
  - Ve Kamçatka ve Kafkasya - Trol-la!
  Lupanula, çıplak bir topuk ve Elena kullanarak daha önceki bir Panther modeline yumruk atıyor ve şarkı söylüyor:
  - Savaş için yaşamıyoruz! Arkadaş canlısı insanlar güçlüdür!
  Ve tüm tank ekibi koroya katılarak şarkı söyledi:
  - Savaş için yaşamıyoruz! Arkadaş canlısı insanlar güçlüdür!
  Bu çok güzel bir mücadele...
  Andriana başka bir şey hayal etti. Ayrıca bu seriden ve benzer bir alternatif tarih kurgusundan. Türün şu anda en modası.
  Sonuç olarak - Müttefikler, Haziran ayında Sicilya'ya bir çıkarma yapmaya karar verdiler. Bir yandan mantıklı: Almanların tehdidi püskürtmeye hazırlanmasına izin vermemek. Ama öte yandan... İniş neredeyse gerçek tarihteki gibi gerçekleşti. Az sayıda Alman askeri var, İtalyanlar savaşmak ve teslim olmak istemiyor.
  
  Bu arada, Fritz birliklerini güney yönünde güçlendirdi. Sicilya'daki savaşın sürdüğü yerden.
  Stalin uzun süre dayandı, ama sonunda dayanamadı. Gerçekten de, mümkün olduğu kadar çok kuvvet topladıktan sonra, tankların ilerlemesi için uygun olan ne kadar yaz zamanı boşa harcanabilir?
  Saldırı 1 Ağustos'ta başladı. Muhtemelen, operasyonun günlerini saymayı kolaylaştırmak için lider böyle bir tarih seçti. 1 Ağustos'ta Birinci Dünya Savaşı başladı. Ancak görünüşe göre Stalin, bunda uğursuz dernekler görmedi ve Almanları tüm güçleriyle ezmeyi emretti.
  Saldırıda hemen büyük yanlış hesaplamalar yapıldı. İlk olarak, darbeler geniş bir cepheden verildi. Ve Orlovsky'de ve Kharkov ve Smolensk yönlerinde. Yani kuvvetler dağıtıldı.
  Doğru, Almanlar da rezervlerini dağıtmak zorunda kaldılar. Ancak Kızıl Ordu, düşmanın güçlü, derinden kademeli bir savunmasıyla karşılaştı. Özellikle Kharkov yönünde güçlü.
  Mainstein, Sovyet atılımlarının gücünü ve yönünü doğru bir şekilde tahmin etti ve saldırıyı püskürtmeyi başardı. Ordu merkez grubunun komutanı Mobel, on ila on beş kilometre geri çekildi, ancak genel olarak üstün Sovyet kuvvetlerinin saldırısını da püskürttü.
  Mühendislik açısından geliştirilen savunma, güçlü tanklarla birlikte Almanların Sovyet saldırısını durdurmasına ve hatta Orel'i elinde tutmasına izin verdi.
  Batı'daki müttefiklerin pasifliği de savaşın gidişatını olumsuz etkilemiştir.
  İtalya'da bir darbe bekleyip kayıplarını azaltmak isteyerek, Sicilya'daki saldırılarını fiilen kısıtladılar. Ama darbe olmadı. İlk başta Almanların elinin serbest olduğundan korktular ve sonra Mussolini olmadan kaosun hüküm sürmesinden tamamen korktular.
  Sovyet birlikleri Oryol çıkıntısının bir kısmını kesmeyi başardı, ancak ne yazık ki Orel şehri alınamadı. Stalin sinirlendi ve ne pahasına olursa olsun taarruzu geliştirmeyi talep etti.
  Ancak Kızıl Ordu büyük kayıplar verdi ve konumsal savaşlarda çıkmaza girdi. Pek çok kurnaz tuzak ve mayın tarlası hiçbir zaman işe yaramadı. Ve Almanlar, Rzhev-Sychov operasyonu sırasında daha önce olduğu gibi, önceden hazırlanmış savunma hattını tutabildiler. Ve mobil Sovyet tank birimlerinin operasyonel alana girmesine izin vermediler.
  Bir buçuk ay süren şiddetli çatışmalarda 1.400 binden fazla ölü ve yaralı kaybeden Sovyet birlikleri neredeyse hiç ilerleme kaydetmedi. Almanların kayıpları birkaç kat daha azdı, ancak yine de 300-350 bin kişi öldü ve yaralandı. Buna ek olarak, Hitler Müttefikleri Sicilya'dan sürmeye karar verdi, bu nedenle doğu yönünün zararına Batı'ya büyük rezervler gönderildi.
  Eylül ortasında, Stalin saldırıyı askıya aldı. Sovyet birliklerinin kanları çekildi, ancak sayıları hala yenilenebilir. Bu zaten birçok kez oldu. Ancak Yusuf, ayrı bir barış için zemini test etmek istedi.
  Halkın Dışişleri Komiser Yardımcısı Litvinov aracılığıyla Sovyet tarafının önerileri iletildi.
  Stalin, Almanya'ya eski ekonomik ilişkilerin restorasyonu ile ilhaklar ve tazminatlar olmaksızın sıfır bir seçenek sundu.
  Hitler, oldukça makul bir şekilde, Almanların hala neredeyse tüm Ukrayna'yı ve Kırım'ı, Beyaz Rusya'yı, Baltık devletlerini, Smolensk'i, Pskov'u ve Leningrad bölgelerinin bir kısmını kontrol ettiğini belirtti.
  Finliler dışında... Ve bu Stalin'in önerisi, Almanların bir dizi toprak kazanımından gönüllü olarak vazgeçmesini gerektiriyor.
  Ve elbette sadece Almanlar değil, müttefikleri de. Yoldaş Stalin iyi değil!
  Ancak Hitler müzakerelere başlamayı kabul etti. Ve Sovyet-Alman cephesinde, aslında bir ateşkes ilan edildi. Resmi olmasa bile.
  Hitler, müzakereleri uzatmak ve böylece zaman kazanmak için sağduyuya sahipti. Stalin ayrıca birliklerinin yenilenmesine ve muhtemelen Batı'daki savaşın yoğunlaşmasına da güveniyordu.
  Hitler'in burjuvaziye iyi bir dayak atmasına izin verin!
  Gerçekten de, Ekim ayında Almanlar, İtalyanlarla birlikte Sicilya'da büyük bir saldırı başlattı. Doğu cephesinden konuşlandırılan çok sayıda Alman uçağı savaşlara katıldı. Bu da saldırının başarısına katkıda bulundu.
  Ayrıca, doğuda bombalanan Alman birliklerinin, şımarık Amerikalılar ve İngilizlerden çok daha güçlü ve savaşa daha hazır olduğu ortaya çıktı. Sicilya savaşı, müttefiklerin tamamen yenilgisiyle sona erdi. Ve hemen İngiltere'de yeni bir hükümet krizine yol açtı.
  Roosevelt, Amerika'nın Avrupa'da geniş çaplı saldırı eylemlerine girişmeyeceğini söyledi - asıl mesele Amerikan askerlerini kurtarmak. Dahası, kayıplar tüm ikinci dünya savaşı için bir rekordu. Sadece Yankee'ler neredeyse dört yüz bin mahkûmu kaybetti.
  İngiltere'de Kral George, Churchill'i görevden alma hakkını kullandı. Onun yerini de muhafazakar, ancak çok daha fazla Alman yanlısı bir yönelim aldı.
  Ve yeni başbakan, düşmanlıkların fiilen azaltılmasıyla gizli müzakerelere başlamayı da önerdi. Amerikalılar Hitler'e sadece bir koşul verdi - Yahudilerin imha programını kısıtlamak.
  Führer, çevreyi ikna ettikten sonra biraz kırıştı ve buna katıldı. Üstelik Almanların Afrika'ya saldırması da zor. Müttefik donanması denizlere hakimdir. Ayrıca Franco, Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine izin vermek de istemiyor.
  Dolayısıyla, Almanların batıda ilerleyebileceği bir yer yok ve Müttefiklerin Avrupa kıtasına ceset dökmeleri için hiçbir neden yok.
  Doğa, kıtadaki Alman birliklerini ve denizler ve okyanuslardaki müttefikleri korudu. Ve ABD, Japonya ile ellerini çözmekten çok mutlu.
  Bir süre böyle bir sakinlik oldu. Müttefiklerle müzakereler de çok düzgün gitmedi. Hitler, Afrika kolonileri üzerindeki iddialarından vazgeçmeyi kabul etti, ancak Libya ve Somali'nin İtalya'ya iade edilmesini istedi.
  Pekala, İngilizler, sinsice, Afrika'daki ABD ile Fransız mallarını paylaşmaya hazırdılar. Ve ayrıca Pasifik Okyanusu ve Asya'da, Japon. Fransa'yı özgürleştirme arzusu yok.
  Yakında ateşkes resmi olmayandan oldukça resmi hale geldi. İngiltere ve ABD için sömürge varlıklarını Hollanda ve Fransa'dan almak, onları Nazilerden kurtarmaktan çok daha karlı. Hitler ima edildi: doğuya gidin. Aynı zamanda Sovyet Rusya'yı da böleceğiz.
  Ama Stalin büyük bir güç topladı. Sovyet ordusunda ortaya çıktı: T-34-85 ve IS-2.
  Ancak havacılıkta Almanlar bir miktar niteliksel üstünlük elde edebildiler. Focke-Wulf'a yeni zorunlu motorlar yerleştirildi ve otomobilleri saatte 700 kilometrenin üzerinde hızlandırdı. Seri üretimde daha güçlü ve gelişmiş bir ME-309, TA-152 ortaya çıktı.
  Genel olarak, Almanlar, Almanya'nın bombalanmasının durdurulması, toplam seferberlik ve yeni uçak fabrikalarının inşası sayesinde, niceliksel havacılık üretimi açısından SSCB'nin önüne geçmeyi başardı. Üstelik en son Yak-3 ve LA-7 henüz seri üretime geçmedi. Ve Lend-Lease kapsamında Batı'dan duralumin ve diğer hammadde tedarikinin durdurulması, Sovyet uçaklarının üretim koşullarını kötüleştirdi.
  Mayıs 1944'te, düşmanlıklar, Nazi hava saldırısıyla yenilenen bir güçle yeniden başladı. Tanklarda da Almanların bir avantajı var. Niceliksel değil niteliksel olsun. T-4 ve T-3 üretimden kaldırıldı - ancak "Panther" -2 ve "Tiger" -2 seride. Almanlar Sovyet cephesini dikkatle incelediler. Stalin, 22 Haziran'da merkezde güçlü bir saldırı başlatana kadar. Operasyon Bagration. Almanlar güçlü bir şekilde tahkim edilmiş gibi görünse de, partizanlar arkada gerçek bir demiryolu savaşı başlattılar.
  Sovyet birlikleri bir ayda otuz kilometreden altmış kilometreye kadar ilerledi. Ancak, tamamen durduklarını - konumsal savaşlarda çıkmaza girdiklerini not ediyoruz. Mainstein ayrıca güneyden Kursk çevresine bir saldırı başlattı. Almanlar bu sefer yeni tanklarını daha etkin kullandılar. Savaşlarda "Maus" gibi bir canavar vaftizini aldı. Her durumda, kuru havalarda ve yaz aylarında Maus'un çok iyi bir atılım tankı olduğu ortaya çıktı. Ve en önemlisi çok güvenilir koruma ile. Almanlar Kursk'u atlamayı ve büyük bir kazan yaratmayı başardılar. Ve bizim zamanımızdan on beş yaşında bir adam kendini bu kazanda buldu. İlk hayal gücü dalgasında, sert askeri günlük yaşam yeterli ayrıntıda anlatılıyor. Görünüşe göre çocuk hafif yaralandı, ancak kazandan çıktı. Cesaret madalyası aldı. İlk kitapta, eylem Eylül 1944'te kesintiye uğradı. Almanlar Voronej'e doğru ilerliyor. Savaşların merkezinde Smolensk yakınlarında ve değişen başarılarla devam ediyor. İkinci bölümde, önceki askeri eylemler kısaca anlatılmaktadır. Almanlar Don Nehri'ne gitti ve kıyılarında durduruldu. Savaş sırasında, Franco'nun birlikleri tekrar Nazilerin yanında savaşmaya başladı. Almanlar ayrıca, özellikle Fransız, Hollandalı, Belçikalı olmak üzere yabancı bölümlerin sayısını önemli ölçüde artırdı. Kış inatçı konumsal savaşlardan geçti. Merkezdeki cephe hattı nispeten istikrarlı ve Moskova yakın değil, uzak da değil. Leningrad abluka altında. Durum, nispeten istikrarlı, yavaş hareket eden cephelerle birinci dünya savaşına benziyor. Nazilerin, genel endüstriyel potansiyellerinin Sovyetlerinkinden en az üç ila üç buçuk kat daha fazla olması gerçeğinden yararlanarak hava saldırılarını hızlandırdıkları doğrudur.
  Ana odak noktası jet bombardıman uçakları, özellikle TA-400.
  Aynı zamanda, Almanya en yeni E-serisi tankları kullanıyor. İkinci kitapta nedense anlatılmayan kış savaşlarından sonra kahraman, subay kurslarına gönderilir. Kitabın ilk yarısı çalışmalar, birkaç Alman hava saldırısı ve ilk romantik aşk tarafından alındı - kahraman zaten on altı yaşındaydı.
  Ağustos ayında SSCB için durum daha karmaşık hale geldi: Türkiye, Portekiz, resmi olarak İspanya ve hatta asırlık sıkıntılarını hatırlayan İsveç savaşa girdi.
  Almanlar, teğmen rütbesini alan kahramanın savaşmaya gittiği Kafkasya'da ana saldırıyı gerçekleştirdi.
  Ve doğal olarak, en önemli savaş yine Stalingrad yakınlarında ve Stalingrad'ın kendisinde ortaya çıktı.
  Andriana çıplak vücudunun üzerinde benekli bir tunik, kısa pantolon ve yalınayak. Güçlü kalçaları, ince belli, yarım kutunun altında kısa saç kesimi olan güzel ve kıvrımlı bir kız. Yüzü çok etkileyici, erkeksi bir çene, mavi gözleri birbirinden ayrı. Açık kahverengi saçlar toz, yüksek göğüs, sert görünümle griye döndü. Kaptan Andriana, elbette, iki yıldan fazla bir süredir bir rüyada savaşıyor ve gençliğine rağmen çok şey gördü. Kızın bacakları kesik ve morluklarla kaplı. Bir kız, kaba ve beceriksiz botlardan daha yalınayak hareket etmek için daha çeviktir.
  Çıplak taban, toprağın en ufak bir titreşimini hisseder, bir madenin yakınlığı konusunda uyarır ve toprak ananın kendisi dayanıklılık ekler. Bir yandan, kızın ayakları sertleşti ve sıcak metalden veya harabelerin keskin molozlarından korkmadılar, ancak diğer yandan, hareketin kükremesinden uyararak duyarlılık ve esneklik kaybetmediler. tanklar.
  Tatlı Andriana elinde patlama paketi olan bir el bombası tutuyor. Sokakları makineli tüfeklerle sulayan zorlu Alman tankı "Aslan" a gitmek gerekiyor.
  Mirabela yanında emekler. Ayrıca yalınayak, bu yüzden taburdaki tüm kızlar komutanlarını taklit eden botlardan çıktı. Kız dört ayak üzerinde emeklediğinde tozlu tabanları keskinleşiyor. Mirabela'nın sarı saçları dağınık ve uzun... Biraz kıvırcık. Kızın kendisi ince, ince, küçük boy. Dar omuzları ve görünüşte büyük bir kafası olan bir kızla bile karıştırılabilir.
  Ama Mirabela zaten çok şey yaşadı. Zalim işkencelerden kurtulan faşist esareti ve anlaşılmaz bir mucizeyle kaçmayı başardığı mayınları ziyaret etmeyi başardı. Ama çocuksu, narin yüzüne bakıldığında, topuklarına lastik sopalarla dövüldüğünü, vücudundan bir akım geçtiğini asla söyleyemezsin.
  Mirabela vuruyor ... Üçüncü Reich'ın bir askeri, bu durumda bir Arap, namluyu kum ve moloz yükselterek ölür.
  Andriana bir yığın çöpün altına bir avuç el bombası atar. Şimdi doksan tonluk bir "Aslan" buraya sürünecek ve onu havaya uçuracak. Kızın mavi gözleri safir gibi parlıyor yüzünde, güneş yanığı ve tozdan esmer.
  Deneyimler, iyi korunan bir tankın artık pozisyon değiştireceğini gösteriyor. "Aslan" 100 mm yan zırha ve hatta bir açıya sahiptir. Otuz dörtlü bunu geçemez, sadece ağır Kevesh'lerin şansı vardır. Ama amaç tırtıllar. Ana şey, arabayı hareket kabiliyetinden mahrum etmektir ...
  Svetlana bir makineli tüfekle ateş açar... Bir asker, hangi milletten olduğunu kimse bilmez, yere düşer. Doğu Yarımküre'nin çoğunu fetheden Almanlar, Aryan kanını besler ve sömürge birliklerini savaşa atar: Araplar, Afrikalılar, Hintliler, çeşitli Asyalılar ve Avrupalılar. Daha beşikten Bolşevik Rusya'dan nefret etmeye alışmış Polonyalıların sayısı da arttı. Ukraynalı milliyetçiler, Don Kazakları, Çeçenler ve tüm Kafkas Kağanlığı burada savaşıyor. Hitler tam bir enternasyonal yetiştirdi.
  Bir sürü düşman...
  Svetlana makineli tüfek ateşinden ustaca kaçar. Mermi neredeyse yarıldı, tozdan karardı, yuvarlak, kız gibi bir topuk. Güzel kaptan, büyük kalibreli bir hediyenin ne kadar yakından uçtuğunu bile gıdıkladı. Kız haç çıkardı, fısıldadı:
  Bir kurşun bile bizi durduramaz!
  Mirabela karşılık veriyor... Başka bir kız Angelica - çok kızıl saçlı, ortalamanın üzerinde ve kaslı, kıt erzaklara rağmen. Ayrıca gösterişli kalçaları olan, belini yukarı kaldıran, kadınsı olmayan geniş omuzları ve yüksek göğüsleri olan çok güzel bir kız.
  Angelica sadece şortuyla dövüşüyor, tunik paramparça ve toza dönüşüyor ve Volga'ya yeni üniformalar teslim edilmiyor. Tanrı, tükenmiş Sovyet birlikleri için daha fazla mühimmat ve bir damla yiyecek aktarmayı yasakladı.
  Yani Angelica neredeyse çıplak, bacakları çizildi, özellikle dizleri. Şarapnel parçası sağ ayağın tabanına çarptı ve acıyor, yürümek zor.
  Kızıl saçlı, tozlu, neredeyse çıplak Angelica, güzel ama aynı zamanda sert yüzünü büküyor. Ateş eden kız diyor ki:
  - Rab, Moskova ve Stalin üstümüzdeler!
  Ve saldıran Nazilerin önünü kesiyor, geri dönmek için zar zor zamanı var.
  Harabeler ve dar sokaklar, zorlu Alman tanklarının dönmesini zorlaştırıyor. İşte neredeyse iki yüz ton "Fareler" ve hiç geçemiyorlar ...
  Svetlana'nın beklediği gibi, "Lev" biraz sürdü ve kendini bir çöp yığınına gömdü. Bir patlama oldu. Tırtıl patladı, birkaç hasarlı silindir uçtu.
  Yaralı tank durdu ve namlusundan bir mermi fırladı...
  Uzaklarda bir yerde gürleyerek harabeleri terk etti. Sarışın Svetlana, bir yılan gibi tısladı:
  - Bu benim hesabım! Bir hesap açtı...
  Kız kaptan Andriana tekrar sürünerek uzaklaşmak zorunda kalır. Almanlar ve uyduları teknik üstünlüklerini enkazda kullanamıyorlar. İnatçı Hitler'in hatası nedeniyle, Üçüncü Reich orduları, oldukça büyük ve iyi güçlendirilmiş bir şehirde konumsal savaşlarda bataklığa saplandı.
  Mirabela bir el bombası atar. Onları, devrilen Almanlara veya Araplara takla yapmaya zorlamak, ters çevirmek. Nazi militanlarından biri elini koparır ve pusulalı bir İngiliz saatini ona asar.
  Mirabela gülümseyerek diyor ki:
  - Pusulanın sana gösterdiği şey - cehenneme giden yol!
  Ve güzel bir kız, tozlu topuğundan yapışan seramik parçasını silkeler.
  Angelica da sıkı, dolgun göğüsleriyle tozunu alıyor. Meme uçları kir ve kaşıntıdan neredeyse siyahtır. Ve yıkamayı deneyin. Alman hafif makineli tüfekler karalama yaparken yine oyuk açmanız gerekiyor. Ve plastunski tarzında sürün.
  Kızların taburu, bombardıman olmasına rağmen pozisyonlarını koruyor. Ve ağır mermileri yırtıyorlar ve gökten bombalar düşüyor ... Ama hiçbir şey Sovyet kahramanlarının cesaretini kıramayacak.
  Burada Svetlana, Panter'in nasıl süründüğünü görüyor. Eh, bu tank artık o kadar korkutucu değil.
  Yandan yumruklayabilirsiniz. Kız hapşırdı, zarif ağzına tırmanan tozu tükürdü. Eline bir patlama paketiyle ağırlıklandırılmış bir el bombası aldı. Fark edilmeden gizlice girmelisin. Ama etrafta çok fazla duman var.
  Angelica çıplak ayak parmakları ve dirsekleriyle gidere yaslanarak sürünmeye başladı. Fareyi takip eden bir kedi gibiydi. Kız, Wehrmacht'ın SSCB'nin genişliklerini haince işgal ettiği kırk birinci yılın o korkunç yazından savaşı hatırladı. Ne kız, ne de neredeyse kız korkmuş muydu? İlk başta evet ama sonra alışıyorsun. Ve zaten sürekli mermi patlamalarını sıradan bir gürültü olarak algılıyorsunuz.
  Ve şimdi çok yakından patladı. Kız karnına tokat attı. Parçalar, bir yaban arısı sürüsü gibi yukarıdan fırlıyor. Angelica çatlamış dudaklarla fısıldıyor:
  - Adalet adına, Tanrım!
  Kız emeklemesini hızlandırır ve üzerinde patlayıcı bir paket bulunan bir el bombası atar. Şimdiki zaman bir yayda uçar. Bir patlama duyulur, Panther'in daha ince yan zırhı kendini gösterir. Alman tankı yanmaya başlar, muharebe kiti patlar.
  Svetlana gülümseyerek fısıldıyor:
  Teşekkürler Rab İsa! Ben sadece sana inanıyorum! Sana yalnız dua ediyorum!
  Panteri kırar. Yırtık, uzun bir sandık molozlara gömülür. Yan zırhtan ayrılan ön zırh, bir kepçeyi andırıyor.
  Yüzünde toz ve güneş yanığı nedeniyle kahverengi olan gözleri peygamberçiçekleriyle parıldayan Svetlana şöyle diyor:
  - Düşman ne kadar çok meşe ağacına sahipse, savunmamız o kadar güçlü olur!
  Angelica siyah külotuyla ve çıplak, tozlu, güçlü vücuduyla çok seksi. Kız çok akıllı. Çıplak ayak parmaklarıyla cam kırıkları atabilir.
  Şimdi zarif, tozla kaplı bacağıyla keskin bir nesne fırlattı. Ve bir faşistin boğazına saplandı. Güzel Angelica gevezelik etti:
  - Ve ben bir seks sembolü ve ölümün sembolüyüm!
  Kız, ardından tekrar sürünerek ateş etti. Led ateş ve Svetlana.
  Güzellik kaptanı, yalınayak Andrian, faşisti keserek cıvıldadı:
  - Hayat bir zincirdir ve içindeki küçük şeyler halkalardır ...
  Mirabela ateş etti, Fritz'in kafasını kesti ve ekledi:
  - Linke önem vermemek elde değil!
  Svetlana, yine doğru bir şekilde ateş ederek vırakladı:
  - Ama önemsememek için döngülere giremezsiniz ...
  Mirabela isabetli bir şekilde ateş etti ve ekledi:
  Aksi takdirde zincir sizi saracaktır!
  Aynı zamanda çok güzel olan başka bir kız Olimpiada, öncü Seryozhka ile birlikte bir tel üzerinde bir mayın hazırladı. İkisi onu itti... Sinsi sümük "Tiger"-2'nin tırtılına sürünerek girdi. Ve bu uzun namlulu Alman arabasının nasıl patlayacağını.
  Sarışın çocuk Sergei haykırdı:
  - Bizim Rusya'mız, bir kovanız var!
  Ve düşen çatıdan siyah, yere devrilmiş topuklarıyla şimşekler çakarak geri sıçrayacak zamanı zar zor buldu.
  Olympias çocuğun boynunu okşadı ve şöyle dedi:
  - Çok akıllısın!
  Öncü cepheye gitti ve kadın taburuna katıldı. Çocuk da çok yaratıcı. Örneğin faşist saldırı uçaklarını düşürmek için uçaklar yaptı. Focke-Wulfs veya TA-152s yükseldiğinde, inanılmaz derecede sağır edici bir kükreme duyulur.
  Almanlar bir Wagner senfonisi eşliğinde saldırıyor. Ne kadar görkemli bir melodi.
  Olympias sıkıntıyla şöyle diyor:
  - Hala bizi korkutmaya çalışıyorlar!
  Öncü çocuk acıklı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Rus savaşçı ölümden korkmuyor,
  Ölüm bizi yıldızlı gökyüzünün altına almayacak!
  Kutsal Rusya için çok savaşacak,
  Güçlü makineli tüfeği yükledim!
  Geniş kalçaları ve omuzları olan uzun boylu, kaslı bir kız olan Olympias, tipik bir köylü kadınıdır. Dövüş sırasında giysiler paçavralar halinde yırtılmış, güçlü bacaklar çıplak, saçlar iki örgü halinde dokunmuş ve yoğun şekilde tozlanmış.
  Seryozhka sadece on bir yaşında, yetersiz beslenmeden zayıf, çizik ve kirli bir çocuk, şorttan başka bir şey yok. Çocuğun doğal olarak beyaz saçları griye döndü ve ince, bronzlaşmış ve kirli teninden kaburgaları görünüyordu. Bacaklar korkunç bir şekilde yere serildi ve yanıklarda, çürüklerde, kabarcıklarla. Doğru, kader çocuğu ciddi yaralanmalardan korudu.
  Arka planına karşı, kız hiç şişman olmasa da, kemiklerde güçlü, eğitimli et olmasına rağmen, Olimpiyatlar büyük ve şişman görünüyor. Üstelik açlık onun iri ve iri vücudunu hiç etkilemiyor gibiydi.
  Kız ağır bir tanksavar tüfeğinden ateş ediyor. Alman arabaları alından delinmez, ancak raylarda bir şans var.
  Ve şaside ağır bir patlayıcı alan ağır "Aslan", ağır bir sigara içen gibi duman üflemeye başladı.
  Seryozhka kötülükle şarkı söyledi:
  - Kokmuş Fritz düşünmeden girişte bir sigara yaktı! Tabii ki başı büyük belaya girdi!
  Kaslı, bronzlaşmış buzağılarla titreyen Olympias, çıplak, güzel bacaklarıyla bir step dansı yaptı. Kız şarkı söyledi:
  - Kutsal Rus yüzleri simgeden titriyor ... Tanrı, en az bin Fritz'i ıslatmanı yasaklıyor! Ve eğer biri faşistlerden daha çok vızıldıyorsa, inan bana, kimse bunun için seni kınamaz!
  Sonra tanksavar tüfeğini yeniden doldurdu ve tekrar ateş etti. Alman taşıyıcı yeniden duman üfledi.
  Kız taburu Fritz'e ciddi hasar verdi. Ama aynı zamanda kayıplar da yaşadı. Burada bir kız ikiye bölündü ve yüzü toza rağmen solgunlaştı.
  Stalingrad'ın çoğu zaten Naziler tarafından ele geçirildi, ancak şehirden geriye kalanlar teslim olmak ve teslim olmak istemiyor.
  Bu arada Svetlana, "Kaplan" ı kırmaya çalışıyor. Güçlü bir Alman arabası, yandan bir el bombası aldı, ancak yenilmedi. Bir top ateşlemek için arkasını döner. Kız, şimdiki zaman tarafından salınan patlama dalgası tarafından ezilmemek için yere ve molozlara gömülmelidir.
  Svetlana usulca fısıldıyor:
  - Anne, baba, üzgünüm!
  Mirabela, Tiger'a alnında patlayan bir el bombası attı. Kız tısladı:
  - İlkbaharda kışın ışık öğretiminin olduğu gerçeği hakkında ... İstisnasız olarak Hitler'in vebalı bir piç olduğunu tekrarlıyorum!
  Angelica, Nazilerin görüşünü kırarak ve üzerlerine bir patlama ile su dökerek gerildi:
  - Tabutta Fuhrer'i şimdi gördüm! Ve zavallı adamın gözüne tekme attı!
  Kızıl saçlı kız aslında çıplak parmaklarıyla tanka bir el bombası attı. Namluya çarptı ... Bunu bir patlama izledi ve "Tiger"ın namlusu parçalandı.
  Korkak Alman onu aldı ve geri çekildi.
  Svetlana burun deliklerinden homurdandı:
  - Bizimki, seninki teslim olmayacak!
  Mirabela, bir Hitlerite paralı askerini kurşunla kesip şarkı söyledi:
  - Ve kötü adam şaka yapmıyor! Eller ve ayaklar, Rus iplerini büküyor! Dişlerini tam da kalbe batırır... Vatanı dibine kadar içer!
  Svetlana kıkırdadı ve havladı:
  - Führer çılgınca bağırıyor, kendini yırtıyor!
  Mirabela ateş etti ve ekledi:
  - Pekala, ölüm nefesleri, sırıtıyor!
  Daha da tehlikeli bir "Shtumrtiger" ortaya çıktı. Tüm binaları ve sığınakları yok eder. Dahası, Sovyet birliklerinin pozisyonlarına yaklaşmıyor. Araba, Alman makineli tüfekçiler tarafından koruma altında tutuluyor.
  Svetlana, Fritz'in pozisyonlarına yaklaşmanın gerçekçi olmadığını görüyor. Ama gökyüzünde Focke-Wulfs. Bu makinelerden biri Sovyet pozisyonlarına daha yakın uçuyor. Kızlar ona ateş açar.
  Angelica bir el bombası atar ve öfkeyle şöyle der:
  - Derin ölümde - bağışlama yoktur!
  Bundan sonra kız makineli tüfekten bir dönüş verir. Hızla geri sarılır. Küçük bir tareti ve daha düşük bir silueti olan nispeten yeni bir Alman tankı "Panther" -2 hızla yukarı çıkıyor.
  Birkaç kız Alman arabasına el bombası atıyor. Hediyeleri aldıktan sonra donar ve geri dönemez.
  Angelica ıslık çaldı, tısladı:
  - Bu yeni bir saldırı! Ağzını yırtacağız!
  Panther-2 hırladı ve daha güçlü silahını ateşledi.
  Ateş sütunu havayı böldü ve anında atmosferi ısıtıp elektrolize etti.
  Angelica kıkırdadı, mermiler yarı çıplak kızın yanından uçtu. Utanmaz kızıl kalçalarını salladı ve dedi ki:
  - Ve Newton düşmanları yendi, boyunduruğu tahttan attı! Fritz, Newton yasasını kabul etti!
  Ateşin dilleri gökyüzünü yalar ve mor, turuncu ve kırmızı kıvılcımlar çatırdıyormuş gibi göründüğünde, Stalingrad tüm yangınları yuttu! Ve her kıvılcım, cehennem gibi bir kaleden kaçan bir hayalet gibidir.
  Bir Alman savaşçıyı deviren Svetlana, mavi gözlerini parlattı, şarkı söyledi:
  - Ne diye sızlanıyorsun kötü yaşlı kadın? İnan bana, sadece bir psikiyatri hastanesi senin için ağlıyor!
  Mirabela, Nazilere ateş ederek bir ilahi söyledi:
  - Çimlere uzanıp Fritz'i kafasına vurmak ne güzel! Führer için bir lapa hazırlayın ve bir makineli tüfekten mermi gönderin!
  Kız çılgınca kıkırdadı ve karnından sırtına döndü. Bacaklı bisiklet yaptım. Bir el bombası havaya uçtu. Karnının altında şarapnel alan uçan Focke-Wulf, hızlı bir şekilde yükseldi. Keskin parçaların onu yaraladığı görülüyor. Faşist yaratık alev aldı ve kırık kanat parçalarını kaybetmeye başladı.
  Fokke'nin nasıl irtifa kaybettiğini gören Svetlana, gakladı:
  - Bu bir semafor! Gemide bir balta asılı!
  Alman uçağı patladı ve gökyüzünün tüm uzak köşelerine enkaz saçtı. Ve faşist as nereye gitti. Son dönüşümü yaptım. Cellat kül oldu, pilot değil!
  Mirabela hapşırdı, etrafa toz saçtı ve dedi ki:
  - Olmak ya da olmamak? Bu bir soru değil!
  Angelica yine ayağıyla bir cam parçası fırlattı, o kadar ki, göze çarptığında, Fritz'de başın arkasından çıktı:
  - Ben bir tank armadasıyım! Ve tedavi olman gerekiyor!
  Almanlar ve uyduları, önlerine el bombaları atarak ilerlemeye çalıştılar. Kızlara karşı bu tür taktikler işe yaramadı. Burada Seryozhka bir mancınık yerleştirdi ve buna karşılık olarak düşmana nasıl çarptığını.
  Öncü çocuk böğürdü:
  - Noel Baba, Hitler'in ağzını yırtıyor!
  Nazilerin kalabalığını delip geçen mancınık, onları dağıttı ve aynı zamanda havada yuvarlandı. Fritz düştü ve duvarların enkazını kırdı.
  Tank "Tiger" -2, dengesini kaybederek "Aslan" ile çarpıştı. Ah, Leva, müthiş ismin nerede?
  Svetlana gülümsedi ve cevap verdi:
  - Aferin Seryozhka!
  Çocuk agresif bir şekilde homurdandı.
  - Pioneer her zaman hazır!
  Kız karşılık olarak çıplak ayağını salladı.
  Kız kaptan tekrar çivilemeye başladı. Ve Olympia, Seryozhka'nın dar ayağını gıdıkladı, ne kadar sert! Çocuğun ateşlerin içinden geçmekten korkmamasına şaşmamalı.
  Mirabela bir ilahide şunları söyledi:
  - Gençlik iyidir - yaşlılık kötüdür!
  Angelica, bu neşeli kızıl saçlı, hemfikirdi:
  Yaşlılıktan daha kötü bir şey yok! Bu gerçekten de olabileceklerin en iğrenç halidir!
  Ve kız bir darbe ile bir sıçrama yaptı. Bir an için iğrenç büyükanneler hayal etti. Hayır, yaşlı bir kadını bir kızla kıyaslamayın. Ve ne güzellik, ince bedenlerde.
  Angelica aldı ve şarkı söyledi:
  - Bir karavanda yıllar, yıllar akıp gidiyor,
  Yaşlı bir kadın havana kına sürüyor...
  Peki ya benim ince figürüm,
  Gençliğin nasıl geçtiğini anlamıyorum!
  Svetlana gözlerini parlattı, Alman'ı kasığına bir vuruşla yere serdi ve şöyle dedi:
  - Değil! Yine de, savaşta böyle bir çekicilik var - sonsuza kadar genç kalmak! Her zaman sarhoş!
  Olympias mancınığa yeni bir hücum etti. Bu iyi bir harç gibi bir şey. Kız tısladı:
  - Geçmeyin, ama geçin!
  Seryozhka ince ama çevik ayağını oynattı ve havladı:
  - Fritz surat!
  Ve bir patlama paketi ile birlikte bir el bombası, Nazilerin pozisyonlarına tüm hızıyla uçtu.
  Evet, onlara Stalingrad verilmedi. Haziran ayının sonundan bu yana üçüncü ay boyunca saldırı devam ediyor, ancak şehir her şeyi alamadı. Cephenin diğer sektörlerinde Naziler başarı elde etti, ancak bu konuda değil.
  Svetlana tabancasını ateşledi ve homurdandı:
  - Her şey imkansız, mümkün oluyor... Evreni çok karmaşık hale getirmeye gerek yok!
  Ve bir motosikletin benzin deposuna çarptı. Makine patladı ve ateşli kasırgalar dumanlı manzarayı aydınlattı. Ve Alman ateşli bir pençe tarafından parçalandı.
  Kız kaptan Andriana bağırdı:
  - Kötülüğü öldürmeyi seviyorum! Ve bu en yüksek iyi!
  Mirabela, Almanları bir patlamayla dövdü ve tısladı:
  - Hadi kirpi oynayalım!
  Angelica ateş açtı, daha doğrusu. Mızrakla kaplı enkazın üzerinde yatan birkaç siyah kaldı:
  - Düşmanı öldür! - Kız fısıldadı.
  Mirabela şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Hitler'i rujla, Mainstein'ı saç spreyiyle boyadıktan sonra seni prensesin esaretine süreceğim, sadık köpek seni kemirecek!
  Svetlana ateş ederek tısladı:
  - Hadi akşam Adolf, as kendini... Kafanı kandırmayı bırak! Akşam gelin, bir gyrfalcon gibi uçun - Nazileri sert bir şekilde yenmek için!
  Mirabela hiddetle dedi ki, stormtrooper'ın kafasındaki miğferi indirdi:
  - Yapabiliriz! Ve yapacağız!
  "Lenin" taburundan kızlar, yabancı birliklerin ilerlemesini durdurdu. Fritz ilerledi, kelimenin tam anlamıyla cesetleri uzaya fırlattı. Umutların sabitlendiği "Lev" tankı da yardımcı olmadı. İşte makinenin 150 mm'lik bir tabanca ile bir modifikasyonu.
  Angelica çıplak meme ucuna yapışmış bir taşı devirir. Kızın çok güzel ve dolgun göğüsleri var. Kız ayağıyla bir el bombası atar. Bacak koldan daha güçlüdür ve atış daha ileri gider.
  "Aslan" tırtılda bir boşluk aldı ve durdu. Güçlü ağzından vuruldu. Rumble ve çöküş.
  Angelica, tükürerek diyor ki:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez!
  Ve kız tekrar ateş ediyor. Ve bunu son derece iyi yapıyor. Kuleden dışarı eğilen faşist geri çekilir.
  Kızıl saçlı, neredeyse çıplak bir kız diyor ki:
  - Düşman, Rusları kırmayı başardığına boşuna inanıyor! Kim cüret ederse, savaşta saldırır, düşmanları şiddetle yeneceğiz!
  Ve Angelica, çok kabarttığı basının kaslarını yuvarlar.
  Ah, kızlar ne kadar güzel! Hiçbirinin ölmesini istemiyorum.
  Stalenida koştu... Kabarık, beyaz saçlı, çok güzel bir kız. Bir şekilde onları bir çeşit iksirle lekelemeyi başarır, böylece kirlenmezler.
  Kız Venüs figürüyle çok güzel, sadece daha tonlu ve kabartmalı. Üzerinde kıyafetler, sadece sutyen ve külot. Diğer her şey zaten parçalandı. Ama bacaklar ne kadar zarif! Bu bir kız değil, bir mükemmellik mührü, bir güzellik tacı.
  Bir sincap gibi özel bir şekilde hareket eder. Çıplak ayak, titreme ve topuklu ayakkabılar şaşırtıcı bir şekilde temiz kalır. Stalenida ateş eder ve faşistin göğsünde ülser olur.
  Kız diyor ki:
  - Vatana bağlılık en yüce kelimedir!
  Angelica gülerek belirtti:
  - Sutyenini çıkar ve benim gibi şortlu kal!
  Steelenida başını olumsuz anlamda salladı.
  - Bu uygun değil!
  Angelica kalçalarını salladı, uygun bir şekilde ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Komsomol üyesi olağandışı bir şey oldu! Çıplak göğüslü yürümek çok yakışıksız!
  Steelenida kıkırdadı ve belirtti:
  - Neden Fritz'e neşe getirsin, güzelliğimize bakın!
  Angelica kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Güzelliğimiz ölümcül!
  Çelik kız kıkırdadı ve TA-200'e ateş etti. Nazi arabası alev aldı. Ve güzel sarışın ciyakladı:
  - Kötülüğe ölüm!
  Angelica kıkırdadı.
  - Ve hayat güzel!
  Almanın düştüğünü gören Steelenida, homurdandı:
  - Bu en yüksek değerdir! Kazandığınız Nazileri düşünmeyin!
  Angelica şarkı söylüyor:
  - Zaferi bekliyorum! Zafer bekliyor... Zincirleri kırmak isteyenler! Zafer bekliyorum! Zafer bekliyorum! Nazileri yenebileceğiz!
  Güzel bir kız ve çıplak göğüsleri titriyor. Ateş tarafından yoğunlaşan sıcağın altında çıplak bir gövde ile iyi.
  Svetlana şimdi çok daha kararlı görünüyordu. Fritz'e hafif makineli tüfekle ateş etti ve havladı:
  - Seni hadım edeceğim!
  Ve gerçekten de Naziler ölümcül hediyeler ve tabutlar aldı! Ve kız onlara bir figür gösterdi, hadi çıplak ayak yapalım. Ve bir bülbül hırsızı gibi ıslık çaldı. Ve alt ekstremite parmaklarının arasından.
  Kız kaptan Andriana çok zeki. Ve pırıl pırıl. Ve hiç de zalim değil. O da bazen ölen babaları için ağlayacak çocukları olabilecek düşman askerlerine acır.
  Ancak Svetlana, bu tür düşünceleri kendinden uzaklaştırıyor, bu yüzden onlardan gözyaşlarına boğulmak istiyorsun. Ama soymak ve öldürmek için Almanlara gelen Ruslar değildi. Hayır, bunlar Almanlar ve dünyanın her yerinden saldırgan bir yabancı sürüsü Rus topraklarına girdi.
  Svetlana haç çıkardı ve sessizce Rusların mevzilerine yaklaşmaya çalışan Fritz'e ateş etti... Adamın kurşunla devrilen gözü ve beyni dışarı sızdı.
  Kız kaptan gülümsedi ve esprili bir şekilde dedi ki:
  - Göz göze, kafa kafaya!
  Svetlana isabetli bir şekilde ateş etti ve sepetli bir motosiklete çarptı. Araba yırtılmaya başladı ve makineli tüfek uçtu, birkaç kez devrildi. Sonra namlu enkazın içine battı.
  Kız çıplak, tozlu tabanını molozlara sürdü. Ve tekrar nişan aldı. Neşeli, genç yüzü daha çok sırıttı. Kız şarkı söyledi:
  - Hayır, faşistlere söyledik, halkımız Rus kokulu ekmeğine ford denilmesine müsamaha göstermeyecek!
  Mirabela, Focke-Wulf'un alevlendiği ve cıvıldadığı çok isabetli bir atış yaptı:
  Bir alçak için, elbette, seçim açıktır,
  Dolar için Rusya'ya ihanet etmeye hazır ...
  Ama Rus adam çok güzel
  Vatan için canını vermeye hazır olduğunu!
  Kız takla attı ve Nazilere inciri gösterdi ve kaydırdı ve mermiler güzelliğe dokunmadı.
  Angelica ortaya çıktı, bu güzellik, neredeyse çıplak ve bir şeytan gibi kirli, iki ayağıyla bir kerede bir el bombası attı. Ve kontrol etti:
  - Elimdeki şey... Fritz'in keskin tarafı!
  Olympias Angelica'yı düzeltti:
  - Keskin, yandan, keskin yandan değil!
  Kız kıkırdadı ve karpuz göğüslerini salladı ve patlama paketi olan bir el bombası kullanarak bir el bombası fırlattı. "Kaplan" namludan vuruldu ve bu çarpık sanat eseri kaçtı.
  Bundan sonra, Nazi yaratığı geri çekildi. Ateşe yakalanmış bir kaplumbağa gibi sürünmeye başladı.
  Svetlana neşeyle göz kırparak şarkı söyledi:
  - Ve "Kaplan" geri adım atıyor ve Almanlar saklanıyor!
  Kız Tabur, saldırı, hava saldırıları ve ağır silahlarla manevra yaptı. Burada jet bombardıman uçakları çarptı, kırıldı, kızgın sarplar gökyüzüne yükseldi. Ve taşlar yanıyordu. Neyse ki, kızlardan hiçbiri ölmedi, ama erkekler bir sonraki dünyaya gitti - kim çok üzgün değil! Ve ruhlar uçar - bazıları cennete, diğerleri cehenneme! İsa'ya inanmayanları dirgenli şeytanların beklediği yer.
  Angelica, öfkeli savaşçıların en seksisidir: peki, "Sturmtiger" larından Naziler, Sovyet birliklerinin mevzilerine gerçekten ateş edebilir ve kırmızı savaşçıları öldürebilir mi?
  Kız çıplak ayaklarıyla bir el bombası kaptı ve taklalar halinde kendi etrafında döndü. Ve daha hızlı ve daha hızlı dönüyor. Sonra tüm gücüyle ölüm armağanını Fırtına Kaplanı'nın geniş ağzına fırlattı. Güzelliğin çıplak, bronzlaşmış bacakları parladı ve el bombası geniş namluya uçtu. Ve güçlü makine önce boğuldu ve sonra koştu. "Sturmtiger" ın yanlarında duran iki "Kraliyet Kaplanı" fırlatıldı ve farklı yönlere dağıldı. Silindirler onlardan ayrıldı ve kraliçenin kırık bir kolyesi gibi uçarak yere düştüler.
  Patlama dalgası Angelica'yı fırlattı ve kız baş aşağı uçtu. Ve ters çevrildi, sallandı ve atıldı. Ancak güzellik yine de indi, keskin molozlar ve ezilmiş taşlar çıplak tabanlarına kazıldı. Kız acı çekiyordu ve nasırlı ayağından bile ucu deldi.
  Ama Angelica ayağa kalkıp bağıracak gücü buldu:
  - Siz faşistler küle döneceksiniz!
  Svetlana ve diğer kızlar patlayıcı bir dalga tarafından fırlatıldı ve hatta hafifçe ezildi. Ama güzel savaşçıların hiçbiri ölmedi. Kızlar kasırga ve iyi niyetli ateşle karşılaştı. Dışarı fırlayan Nazileri ve SSCB'yi kuşatan diğer saldırgan böcekleri bastırmak.
  Mirabela büyük bir coşkuyla şarkı söyledi:
  - Ve Rab'bin trompet bizi savaşa götürdüğünde, Komsomol ile arkadaş olacağız! Ve Yehova'nın iradesiyle, gökteki yoklamada olacağım!
  Angelica, kanlı tabanlarındaki tozu silkeleyerek şarkı söyledi:
  - Lenin, parti, Komsomol! Führer'i bir tımarhaneye gönderiyoruz!
  Kızlar sağır bir şekilde gülmeye başladılar ve Seryozhka endişe ve sıkıntı ile şunları söyledi:
  - Ve mancınığım, o kadar doğru değil - Angelica'nın çıplak ve güçlü bacakları gibi!
  Kol kaslarıyla oynayan Olympias şunları söyledi:
  - Sorun değil! Hala düşünüyorsun. Daha havalı bir şey!
  
  MÜTTEFİKLER AYRILDIK
  İlk başta, her şey gerçekte olduğu gibiydi. Sadece Alman havacılığı Kızıl Ordu'yu daha aktif olarak aldı. Rommel kenardaydı ve Hitler bir cephedeki savaş konusunda biraz anlamsızdı. Ve durum sanki gerçekmiş gibi kendini tekrarladı. Sadece Rostov-on-Don'dan Almanları nakavt etmek mümkün değildi, bu yüzden birkaç Wehrmacht bölümü olduğu ortaya çıktı.
  Almanlar yine de Moskova yakınlarında bir yenilgiye uğradı. Ve sonra neredeyse gerçek tarihte olduğu gibi. Ardından karşı ataklar. Neredeyse gerçek gibi.
  Naziler Stalingrad yakınlarında çıkmaza girene kadar.
  Ancak burada bazı farklılıklar vardı. Özellikle Fritz için havacılık ile daha iyiydi: batı cephesi dikkat dağıtmadı. Kafkasya'da Naziler daha güçlüydü ve Grozni ve Ordzhonikidze'yi aldı, ancak yine de dağlarda durduruldu.
  Stalingrad'da biraz daha fazlasını başardılar, neredeyse tüm şehri ele geçirmeyi başardılar. Ancak Türkiye, Sovyet istihbaratının faaliyetleri sayesinde savaşa girmedi.
  Ve böylece Sovyet birlikleri Stalingrad operasyonunu gerçekleştirdi. Bir kazan yarattı. Ve kışın Mainstein'ı yenebildiler ve Altıncı Ordu'yu teslim olmaya zorladılar.
  Şimdiye kadar, her şey ana tarihsel çizgiden biraz farklıydı. Ve sadece Mainstein'ın karşı saldırısı daha güçlü çıktı, bu yüzden Almanlar güçlerini Afrika'da boşa harcamadı. Naziler sadece Kharkov ve Belgorod'u değil, Kursk'u da geri almayı başardılar.
  Kırk üçüncü yılda, operasyonel bir duraklama oldu. Toplam savaş ilan eden Almanlar, güç biriktirdi, Ruslar da büyük kayıplardan sonra toparlandı. Almanlar, elbette, kendilerini daha rahat hissederek, hem "Aslan" hem de "Maus" dizisini başlattılar.
  Ancak yeni tankların Panthers ve Tigers'tan bile daha kötü olduğu ortaya çıktı. Ağır "Aslan", ateş hızında "Tiger" topundan daha düşük, ancak daha güçlü bir silaha sahipti. Ama neden? Yine de T-34-76'yı uzun mesafeden vurmak zordur. Doksan ton ağırlığındaki "Aslan", aslında elli beş ton ağırlığındaki "Kaplan" dan daha az etkili bir şekilde silahlandırıldı. "Aslan" ın "Kaplan" üzerindeki tek avantajı, yanların, kıç ve alnın daha kalın zırhıydı. "Aslan" otuz dört, hiçbir açıdan kıramadı.
  Ancak bu, tankın büyük ağırlığı, yüksek maliyeti ve zayıf sürüş performansı, düşük hız ile dengelendi. Yani, araba resmi olarak daha güçlü bir silahla ve düşük hızda sık arızalarla daha pahalı, aslında daha kötü silahlı olduğu ortaya çıktı. Sadece Sovyet 76-mm toplarının yanlarının savunmasızlığı bunu kısmen telafi etti.
  "Maus" daha da kötüydü. Daha ağır, daha pahalı, aşırı zırh ve yan ve kıç ve alın, aşırı güçlü bir tabanca ve tamamen net olmayan yüksek patlayıcı parçalanma kısa namlulu.
  Mouse'un neden yaratıldığı belli değil.
  Çığır açan bir tank olarak çok yavaş, ağır ve pahalıdır; Tiger ve Panther savunma için daha uygundu. Evet, "Fare" şüphesiz en iyi korumaya sahipti. Kenarlar bile 185 milimetredir. Ancak böyle bir tankı taşımak bir eziyettir.
  Gerçek tarihin aksine, Alman proje tankları: "Maus" ve "Lion" seriye girdi, ancak oyun muma değmedi. Sovyet ordusu yine de saldırıya geçtiğinde, bu açıkça ortaya çıktı. Hitler, güneyden Kafkasya'ya yönelik bir taarruzu uzun süredir ertelemekteydi. Almanlar Kursu Mart ayında aldığından Kursk Çıkıntısı yoktu. Kızıl Ordu, Rzhevsky çıkıntısını kesti ve Moskova'ya ilerlemek zorlaştı. Almanlar nereye gideceklerini bilmiyorlardı. Cephe hattı bir şekilde dengelendi. Öyle ya da böyle büyük çıkıntılar yoktu.
  Ve elbette Nazilerin başı belada. Peki, nereye gidiyorsun? Hitler, Kafkasya'da yeni bir taarruza meylediyordu. Ancak saldırıyı sürekli erteledi. Yeterli sayıda "Kaplan", "Panterler", "Aslanlar", biraz sonra "Fareler" ve "Kaplan" -2 bekleniyor. Bu arada, son tankın birçok yönden "Aslan" a benzer olduğu ortaya çıktı. Ve eşit, ön zırhta, daha etkili bir silahla. T-34-76 için sadece yan ve arka zırh on sekiz milimetre daha incedir, ancak eğim nedeniyle aşılmazdır.
  Almanlar, tankı Aslan'dan daha hafif ve daha hızlı ve biraz daha ucuz hale getirmeyi başardılar. Ve "Aslan" hemen dezavantajlıydı.
  Almanya'daki hayvanat bahçesinin asil olduğu ortaya çıktı: "Ferdinands", "Aslanlar", "Kaplan", "Kaplan" -2, "Panter", "Maus". Ve ayrıca kendinden tahrikli silahlar - "Bumblebee", "Rhino", "Hunter", "Yagdpanther" ve benzeri ... Hantal bir hayvanat bahçesi. Ve SSCB esas olarak T-34-76'dır, ancak çok büyük miktarlarda.
  Ve savaş başladı ... Eylül ayında Sovyet tankları ilerledi.
  Sonra savunmada biraz tıkandık. Ama sonbaharda yağmurlar yağınca geçilmezlik oluştu. Ve özellikle kışın ... Burada "Fare" ve "Aslan" ve "Ferdinand" hiç kiracı değil.
  Almanlar yenildi ve Dinyeper'a geri atıldı. Daha sonra ve Dinyeper için. Kavgalar, büyük kedilerin kışında açık bir başarısızlık gösterdi. Ve Üçüncü Reich tarafından tank üretimi önemli ölçüde artmasına ve gerçek tarihten daha fazla olmasına rağmen: "Aslanlar" ve "Fareler" kendilerini haklı çıkarmadı ve kaynakları emdi.
  Havacılıkta işler biraz daha iyiydi. Ancak Focke-Wulf, en son ME-309'da olduğu gibi beklentileri karşılamadı. Son araba hızlı, güçlü silahlara sahip, ancak manevra kabiliyeti daha kötü. Yine Alman hızı, silahları ve yüksek maliyeti yerini hafiflik, manevra kabiliyeti ve kitle karakterine bıraktı.
  ME-309'un üç hava tabancası ve dört makineli tüfeğe sahip olmasına rağmen. Ve Focke-Wulf'un genel olarak altı hava tabancası var. Almanlar araç sayısı konusunda biraz daha iyiydi: neyse ki Müttefikler bombalamadı ve doğu cephesinden dikkatlerini dağıtmadı.
  Böylece gökyüzünde SSCB hakimiyeti ele geçirene kadar, ancak makul miktarda hasar verildi.
  Ancak, kırk dördüncü yılda jet ME-262 ortaya çıktı. Hız konusunda çok büyük avantajları var. Ve ulaşılmaz. Güçlü silahlanma ve hayatta kalma sağlayan sağlam zırh.
  Doğru, savaşlarda jet canavarları kendilerini çok zorlu göstermediler, ancak onları yıkmak da zor. Ama çoğu zaman kırılırlar.
  İlkbaharda, Haziran ortasına kadar, SSCB kendini yeni T-34-95 ve IS-2 tanklarıyla doldurdu. Almanların sadece "Panter" -2'si vardı. Yeni araç, 88 milimetre kalibrelik bir topla, biraz daha iyi zırhla donatıldı ve nispeten iyi sürüş performansını korudu.
  Pervaneli uçaklardan, Focke-Wulf'un bir evrimi olan daha başarılı TA-152 ve daha güvenilir, yüksek hızlı bir pike bombardıman uçağı olan XE-277 belirtilmelidir.
  1944 yazına kadar cephe hattı, Aralık 1943'ün sonundaki ile yaklaşık olarak aynıydı. Almanlar merkezde ve Leningrad'da kışın yenildiler. Ve ilkbaharda onu Kırım'da yendiler.
  Ama yazın hala sorunları vardı. Naziler daha gelişmiş bir makineli tüfeğe sahip olduklarından beri daha da güçlendiler ve bu gerçekten ciddi bir sorun. Belarus balkonu da yoktu - Wehrmacht gerçek tarihte olduğu kadar güneye çekilmedi. Ve en önemlisi, Almanlar tank sayısını ekledi. Ve Panterler, az çok başarılı Tiger-2 ve iyi kendinden tahrikli silahlar Jagdpanther ve modernize edilmiş T-4 ve güçlü Panther-2 büyük miktarlarda üretildi. Nispeten hafif 25 tonluk kendinden tahrikli silahlar "Panzer" -4, "Panter" den bir tabanca ve ciddi alın zırhı ile de büyük miktarlarda üretildi. 45 derecelik bir açıyla 80 mm ön zırh ciddidir.
  Ve Almanların yeterli yakıtı vardı: Petrol Libya'dan, Nijerya'dan ve Kamerun'dan geldi. Ve bu gerçekten ciddi. Ve birçok yabancı bölüm var ve Vlasovitler ortaya çıktı. Yani kuvvetler gerçek tarihten daha önemlidir. Başarısız "Lion" ve "Maus" durduruldu ve "Panther" -2, İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi tankı oldu. Üstelik seri üretimde ve iyi sürüş performansıyla.
  Guderian, Almanların genelkurmay başkanı oldu ve savaş kararlarının kalitesi belirgin şekilde arttı.
  Stalin güneydeki ana saldırıyı emretti. Doğrudan Kiev köprü başından. Ama burada Almanları aldatmak mümkün değildi, onu bekliyorlardı. Gerçek tarihte, darbe Belarus'ta yaz aylarında ve aniyse, alternatif olarak Ukrayna'da tahmin edilebilir.
  En son MP-44 saldırı tüfeği ve birçok makineli tüfek alan Alman birlikleri, savunmada çok daha güçlü hale geldi. Evet ve Guderian aldatılamazdı. "Panzer" -4, "Jagdpanther", basitçe "Panther" ve "Panther" -2, tanklarla savaşmanın hem büyük hem de başarılı araçları olarak ortaya çıktı. Özellikle havanın güzel ve kuru olduğu yaz aylarında. Ve kaplan ailesi o kadar da kötü değil.
  Bir dizi yenilgiden sonra, birkaç Alman yaz aylarında yola çıkmayı başardı.
  Ve kendilerini ustaca savunarak, Sovyet birliklerinin ilerlemesini durdurarak sadece otuz ila kırk kilometre geri çekildiler.
  Anlaşıldığı üzere, T-34-85, selefinden çok üstün değildi. Biraz daha güçlü bir top, daha az hızlı ateş, daha az mermi kaynağına sahiptir. Ve kule daha büyük ve vurulması daha kolay hale geldi. Ancak zırh hala yeterli değil. "Panterler", onu deliyorlar. "Panther" -2 ve "Jagdpanther", daha da fazlası. Ancak T-34-85'in silahlandırması Alman araçlarına karşı yetersiz. "Panzer" için bile -4 alnı delmek için yeterli değil. Ve Almanlar daha güçlü. IS-2 o kadar büyük değil ve ayrıca kulenin alnına yönelik koruma eksikliği ve sivri, sekmeye duyarlı bir mermi de dahil olmak üzere birçok eksikliğe sahip.
  Almanlar yazın dayanabildi. Ve Stalin inatla saldırıya geçti. Sovyet birlikleri ağır kayıplar verdi. Dinyeper'ı zorlama ve Kirovograd'ı ele geçirme girişimi başarısız oldu. Ve sonra Almanlar, yeni ekipman ve birliklerin manevra kabiliyeti ve güçlü tahkimatlar kullanarak direndi. Yaz şiddetli savaşlarla geçti. Ağustos sonunda Sovyet birlikleri merkezde ilerlemeye çalıştı.
  Büyük bir topçu yoğunluğunu çığır açan alana yoğunlaştırdık. Ama ... Almanlar ilk iki savunma hattını terk etti ve kendilerini üçüncü sıraya yerleştiler ve tekrar direndiler. Mermilerin ulaşmadığı üçüncü çizgiyi en güçlü yapma taktiği kendini haklı çıkardı.
  Eylül ayında Baltık ülkelerindeki saldırı da başarısız oldu. Fritz hava - Aşağı yukarı öyleydi, hala dayanabilirdi. Ancak Kızıl Ordu somut hasar gördü.
  Ama şimdi derin sonbahar geldi ve donlar var. Yine inatçı savaşlar, güneydeki Sovyet ordusunun başarıları. Mart ayı sonunda birkaç başarılı operasyondan sonra Romanya sınırlarına girdiler. Doğru, onlar da çok kaybetti.
  Ve kırk beşinci yılda zaten bir duraklama oldu. Bu zamana kadar, Almanlar jet uçaklarında ustalaşmışlardı ve uçaklarının kalitesini ve verimliliğini artırmışlardı. Ve hava üstünlüğü Luftwaffe'ye geçti. Hitler'in ayrıca E serisi tankları vardı, özellikle E-25, 45 derecelik bir eğim açısında 120 mm ön zırhı, 80 mm yan zırhı, 88 mm topu ve ağırlığı olan iyi bir araba. 700 -Beygir gücünde bir motorla otuz ton.
  Evet, E-25 dünyanın en iyi kundağı motorlu silahı ve tank avcısı oldu. Özellikle ön zırh ve diğer araçlarda Sovyet SU-100'ü geride bıraktı.
  SSCB'de sadece kulenin daha iyi korunan bir alnı olan IS-3 vardı, ancak üretimi daha karmaşık ve pahalı bir tanktı.
  Almanların da başarılı bir E-100'ü vardı. Bu makine, Mouse'un silahlarına ve korumasına sahipti, çok daha düşük ağırlık ve daha iyi sürüş performansı ile.
  Naziler en iyi tankları ve en iyi uçakları aldı. Ve makineli tüfekler ... Yaz aylarında, Sovyet ordusu merkeze saldırmaya hazırlanırken, kendileri Moldova ve Kuzey Ukrayna'dan saldırdılar. Ve cepheyi sıkıştırmaya başladılar.
  Almanlar güçlendi ve birçok yabancı ve karışık bölünmeye sahipti. SSCB birçok yönden tükenmişti. Yavaş ama emin adımlarla cephe küçülüyordu ve Sovyet birlikleri kazanın içine düştü, ancak çoğu yine de kaçtı. Almanlar, geceleri kızılötesi cihazlar ve optik manzaralar kullanarak saldırgan taktikler kullandılar.
  Kızıl Ordu, uzun zamandan beri ilk kez topraklarının önemli bir bölümünü kaybetti ve geri çekildi. Savaş böyle döndü.
  Ve bu kırk beşinci yıl!
  Ancak Almanlar da başarılı olamadılar ve Zhitomir'e girmeye çalışırken çıkmaza girdiler. Sovyet birlikleri cepheyi başka yönlerde de tuttu. Ve sonbahar ve kış aylarında, merkezde Almanların Belarus'ta yenilgisine ve Kızıl Ordu'nun Vistül'e çıkışına yol açan bir saldırı başlatıldı.
  Bu zamana kadar, 1946 baharında, Almanların gücü sonunda tükendi. Hatta üstün olan yeni E-50 tankı bile
  + "Panter" -2'nin özellikleri Fritz'e yardımcı olamadı.
  Yaz aylarında, Sovyet birlikleri Baltık'ın çoğunu kesti ve kurtardı. Ve sonunda Doğu Prusya'ya ulaşabildiler. Ama orada mahsur kaldılar. Ve yine sonbaharın sonlarına kadar.
  Soğuk havalarda darbe Romanya yönüne doğru takip edildi. Ve son olarak, Naziler kışın Balkanlar'da çöktü. Sonuç olarak, Nisan 1947'nin başında, cephe hattı Rusya'nın gerçek tarihinde 1944'ün sonu seviyesindeydi.
  Sıcak mevsim geldi. Almanlar E-50, E-75, daha gelişmiş E-100 ve Royal Lion'a güveniyorlardı. Ayrıca jet havacılığındaki gelişmeler. Ama bu onlara yardımcı olmadı. SSCB, T-54'ü ve Alman mastodonlarıyla savaşabilecek bir tank olan IS-7'yi aldı.
  Hitler panik içindeydi... Özellikle Almanlar, yenilmez disketlerine güvenmek istediler. Ancak bu pahalı makine, savaşlarda yeterli gerçek etkinliğe sahip değildi.
  Mayıs ayının sonunda, güçlenen Kızıl Ordu, merkeze güçlü bir darbe indirdi.
  Almanlar bir bütün olarak saldırıyı beklediler ve rezervleri çekerek güçlü bir savunma hattı hazırladılar. Ancak, ele geçirilen Fuhrer, Üçüncü Reich'in çok sayıda tankını ön cepheye çok yakın yerleştirdi. Ve Sovyet topçularının saldırısına uğradılar.
  Sonuç olarak Almanlar ezici bir yenilgi aldı. Ve Sovyet tankları Oder'e ulaşabildi. Durum böyle. Ruslar zaten Berlin'e yaklaştığında.
  Almanlar bir süre direnmeye çalıştı. Karşı saldırılar başlattılar, Silezya'dan koştular, Macaristan'daki Sovyet savunmasını kırmaya çalıştılar.
  Sovyet birliklerini geri püskürtmeyi bile başardılar. Ama her şeyin faydasız olduğu ortaya çıktı. Kızıl Ordu, şiddetli çatışmalardan sonra Temmuz ayı sonunda aşağı Oder'e ulaştı. Macaristan'da işler biraz daha kötüydü. Savaş, gerçek tarihin kırk beşinci yılını andırıyordu, ancak Almanların çok daha fazla yakıtı ve mühimmatı vardı. Romanya'yı kaybettikten sonra bile Libya, Nijerya ve Kamerun petrollerini kullandılar. Ve çok daha enerjik bir şekilde saldırdılar ... Mükemmel koruma ile ayırt edilen ilk piramidal tanklar ortaya çıktı ...
  Naziler Budapeşte'ye girdiler, ancak şehrin kendisini alamadılar. Sovyet ordusu direndi ve bir yandan kuşatma ile bir karşı saldırı başlattı. Güneyden ve kuzeyden çevrede taşındı. Şiddetli savaşlar açıldı.
  Naziler inatla savaştı, ancak Ağustos ayının başlarında bir kazanda sona erdiler. Hitler'in askerlerini geri çekme konusundaki inatçı isteksizliği olumsuz bir rol oynadı. Ağustos sonunda Kızıl Ordu Viyana'yı kurtarmıştı. Pal ve Koenigsberg. Yakalanan Sovyet birlikleri ve Bratislava.
  Eylül ayında, Berlin'in fırtınası için her şey hazırdı. Ama Stalin tereddüt etti. Kızıl Ordu, kışın ve sonbaharın sonlarında arazide daha iyi savaştı. Bu yüzden şehri sallayın ya da bekleyin.
  Eylül, Yugoslavya'nın doğusunda ve Yunan Adaları'ndaki savaşlarda geçti. Stalin, Balkanlar'daki Fritz'i bitirdi. Ve nihayet, 15 Ekim'de Berlin operasyonu başladı.
  Sovyet birlikleri projektörler kullandı ve düşmanın savunmasını dağıtmayı başardı. Ağır kayıplar pahasına Kızıl Ordu, Seelow Tepeleri'ni aştı. Ve Berlin kuşatıldı. Hitler Bonn'a kaçtı ve şehir von Bock'u savunmaya bırakıldı. Sovyet birlikleri şehri bastı, ancak 7 Kasım'a kadar onu alamadılar. Berlin sadece 12 Kasım'da düştü ... Sovyet birlikleri büyük kayıplar verdi ve durdu. Ancak saldırı güneyde başladı, Kızıl Ordu Venedik bölgesini işgal ederek İtalya'nın kuzeyine girdi.
  Aralık geldi ... Sovyet birlikleri Prag'a bir saldırı başlattı ve sonunda Çekoslovakya'yı kurtardı.
  Nazilerin gücü çoktan tükeniyordu. Sadece piramidal tanklar son kozları olarak kaldı. Her açıdan mükemmel korumaya ek olarak, iyi bir sürüş performansı da sağladılar.
  Onlar sayesinde Naziler, Ocak ayının sonunda, Şubat ayının başında, Sovyet birliklerinin Elbe'yi zorlama girişimlerini püskürtmeyi başardılar. Ancak Sovyet birlikleri Münih yönünde saldırıya geçti ve Almanya'nın güneyine girdi. Hem Şubat hem de Mart çok inatçı savaşlarla geçti. Münih, Bavyera ve diğer bazı topraklar SSCB'nin kontrolü altındaydı. Nisan biraz daha sakindi. Ancak ayın ortasında Kızıl Ordu Roma'ya taşındı. Savaş iki aydan fazla sürdü ve İtalya'nın başkenti düştü.
  Mayıs ayında, Almanya'nın en önemli sanayi bölgesi Ruhr'da bir saldırı başladı. Almanlar çok çaresizce direndi. Piramidal tank, savaş alanında üstünlüğünü gösterdi. Bu araba gerçekten en iyisi ve hatta T-54'ler bile onlara teslim oldu ve IS-7 üstünlük göstermedi. Ancak sadece havacılık savaşları kazanmaz. Ve nihayet, Temmuz sonu ve Ağustos 1948'in başında Ruhr, Kızıl Ordu'nun kontrolü altındaydı. Eylül ayında Hamburg düştü ve Sovyet birlikleri Sicilya'ya indi. Nazi birliklerinin kalıntıları Ren'in ötesine çekildi. Ancak Fransa, Belçika ve Hollanda'da anti-faşist bir ayaklanma patlak verdi. Ve yabancı bölünmeler isyan etti. Ekim ve Kasım aylarında, Naziler önemsiz bir şekilde bitirildi. 12 Aralık'a kadar Nazi birliklerinin sefil kalıntıları teslim olmadı. Hitler'in kendisi kaçmaya çalıştı, ancak eski diktatörün saklandığı denizaltı 17 Aralık 1948'de Atlantik Okyanusu'nun dalgalarında keşfedildi ve battı. Böylece İkinci Dünya Savaşı'ndaki son şişman nokta konuldu.
  
  esaretteki prens
  Sanki esir alınmış bir prensmiş gibi. Ve onun acımasız işkencesini bekliyor.
  Ve sen kendin bir zincirin üzerinde oturuyorsun, elleriniz ve ayaklarınız zincirlenmiş. Çıplak ayaklar uyuşmuştu, çizmeler alınmıştı ve hücre soğuk ve nemliydi. Ve fareler gıcırdıyor ve sizi günde sadece bir kez ekmek ve su ile besliyor.
  İlk sorguda, erkek prens rafa kaldırıldığında, prens prense bağırmaya başladı:
  - Tahtı ele geçirmek için hepimizden daha yükseğe çıkmak istedim!
  Oleg prense yukarıdan tükürdü ve sakince şöyle dedi:
  - Senden daha uzunum aptal!
  Prens öfkelendi, çocuğu çıplak ayakları üzerinde demir bir çubukla dövmeye başladı.
  Sakat prens, una ihanet etmeden kendini sıktı:
  - Sen çirkin bir çakalsın. Cellatlardan ekmek alıyorsun. Zaten salya akıyor.
  Bilinci yerinde olmayan çocuk bir leğene buzlu su dökülerek kendine getirildiğinde önce şu soruyu sormuş:
  - Boyar ölmedi mi?
  Ondan sonra onu tekrar kaldırdılar ve bir kırbaçla geri çekildiler. Doğru, bu sefer söğütten.
  Prens kendisiyle gurur duyuyordu, ancak çürük bacakları çok acıttı ve çocukların uzuvlarının birkaç parmağı kırıldı.
  Sonra su ile işkence gördü. Cellat onu ağzını açmaya zorladı ve bir huni soktu. Sonra içine soğuk su döküldü. Prens bunun çok acı verici ve tatsız olacağını düşünmedi. Bütün içler şişmiş, patlamak üzere. Gerçek durduruldu ve Oleg şiddetle kustu. Sonra onu tekrar büyüttüler, bir kırbaçla tekrar dövdüler ve çıplak topuklarını ince bir dalla yaktılar.
  Sonra kancaları denediler ve sinir ganglionlarına iğneler batırdılar. Daha sonra topuklular tekrar mangalda kızartılırdı. Ütüyü göğsüne koydu, rafa uzattı. Kaldırıldı ve üç kez sallandı. Ve tekrar kırbaçlandı.
  Çocuğa yarı ölümüne işkence ettiler. Ama hiçbir şey elde edemediler. Sürekli ahlaksızlık ve işkenceden, acı tüm varlığı ele geçirdi ve köreldi.
  Oleg'e en son suyla işkence yapıldığında, sarı kafasındaki saçlar traş edildi. Aynı zamanda acımasız bir işkencedir. Bir yandan başın tepesine damlarlar, diğer yandan mangal topukluları kızartır. Akımın henüz icat edilmemiş olması da iyi. Ama işkence gördüler, ama çok uzun bir süre.
  Ama hiçbir şey elde edemediler. Bundan sonra işkence geçici olarak durdu. Orta Çağ'da bile bir çocuğu idam etmek çok zalimce bir şey olarak görülüyordu. Ve geleneklere göre işkencenin de bir sınırı vardı ve kurbana ölümüne işkence edemezsiniz. Yani prens şimdilik zindanda oturuyordu ve hepsi zincirlenmişti. Buna rağmen, hareket etmeye ve gücünü geri kazanmaya çalıştı ve genç, güçlü vücudu hızla yaraları, kesikleri, ülserleri, çürükleri, hatta tuzla aşındırdı. Ne de olsa gençlerde her şey bir köpekte olduğu gibi iyileşir.
  Ayrıca gardiyanın kızı da prensi biraz besledi. Elmalar, haşlanmış yumurtalar, sosisler, kızarmış bacaklar giyerdi. Fısıldadı:
  - Güç biriktirin, özgürlük gelecek!
  Ve prens yedi, güç topladı, zincirleri salladı, böylece vücut tembelleşmedi ve yağla yüzdü. Ve içinde giderek daha fazla enerji toplandı. Ve ölmek istemiyordu. Ve hatta zincirleri dosyalamaya başladı. Nasıl? Bağlantıda çok basit, ter bağlantısı. Bu kötü bir fikir değil. Cellatlar onu daha çok unuttu ve gardiyanlar günde sadece bir kez yiyecek getirdiler. Kızın anahtarı yoktu, ancak pencereden özel bir olta ile yiyecek geçirdi.
  Oleg yakında kaçacağına inanıyordu. Ve gerçekten de zincirlerin halkaları kesilmişti. Prens, gardiyanların bir fıçı su ve bayat ekmek getirmek için kapıyı açtığı anı yakaladı. Prensin açlıktan ölmeyi bilmediği, ancak gücü kalmaması için orantı yapalım.
  Ve çocuk bir gardiyan gibi. Ve koş ... Ve kız onu gardiyanların yanından geçireceğine söz verdi ... Çıplak çocuk, kızın getirdiği düşük rütbeli bir hizmetçinin kıyafetlerini giydi. Sıradan iş kıyafetleri. Sadece ayakkabısız, böylece daha az gürültü olur. Ancak, hava hala sıcaktı ve birçok erkek ve özellikle de servisteki kızlar ayakkabısız kaldı. Ve prensin saçı zaten endüstride. Yüzü işkenceyle sakatlanmadı ve vücudundaki yaralar zar zor fark edildi, tabanlarından kabarcıklar çıktı, bu yüzden fazla göze çarpmadı. Hafif bob saç modeli ile sıradan, ancak çok sevimli bir çocuk.
  Oleg kızla kalenin dışına çıktı. Kız gayet mantıklı bir şekilde kaçakları arayacaklarını fark etti ve bu ülkeyi terk etmenin, yurtdışına çıkmanın zamanı geldi. Ve bunu iyi atlar ve zengin bir maaş alarak yapmak daha iyidir.
  Oleg dürüstçe cevap verdi:
  - Parayı nereden alabilirim? Birini soymak mı?
  Kız gülümseyerek cevap verdi:
  - Ve aile hazinesinde?
  Oleg daha sonra, muhtemelen, kaçışının bu kadar şüpheli bir şekilde tesadüfen olmadığını tahmin etti. Ve kızın onu ruhunun iyiliğinden beslemediğini. Evet, akıllıca. Güvene girin ve sırrı öğrenin. Her neyse, o bir prens, en güçlü kandan bir kişi, yani o kadar basit değil.
  Çocuk fısıltıyla cevap verdi:
  - Biliyorsunuz, aile hazinesi şehirde hiç yok. İmparatorluğun değerlerini orada tutacak kadar saf değiliz. Başkenti terk etmemiz gerekiyor.
  kız kabul etti
  - Ormanda daha güvenli!
  Ve şehir karakolunu pas geçtiler ve yerleşim yerlerinden geçerek dağlara doğru ilerlediler. İlk başta, prens yalınayak yürümeyi severdi, ancak özellikle şehir dışında yol taşlarla engebeliydi. Ve zaten tanıdık olmayan tabanlar parladı. Gardiyanın kızı daha fakir ve ona daha alışkın. Ama aynı zamanda tatsız, daha çok kentsel, pürüzsüz fayanslarda yürümeye alışkın. Ormana girdiğimizde biraz daha kolaylaştı. Ama yine de yalınayak kolay değil, her yumru, her dal, yumru hissedilir. Ama prens mangallara dayandı ve taşların üzerine düşen tabanlara dayandı. Kız yanına yemek aldı, bu yüzden ilk sefer için bu yeterli. Geceleri zaten soğuk - yaz başının üstünden geçti. Böylece oğlan ve kız sarılarak uyudular.
  Ama böylece yavaş yavaş başkentten uzaklaştılar ve ormanların ve dağların derinliklerine gittiler.
  Arama ekipleri tarafından bulunma olasılığı azaldı, ancak başka bir tehdit ortaya çıktı - vahşi kurtlar!
  Silahsız erkek ve kız, bir ağaca tırmanmak ve kurtları konilerle kovmak zorunda kaldı.
  Sonra prens, yaşam alanlarına biraz daha yaklaşmaya karar verdi. Hesap, zavallı, zayıf, pis çocukların kralların kaçak bir oğlu olduklarından şüphelenilmemesi gerçeğine dayanıyordu.
  Dahası, kız nasıl hokkabazlık yapılacağını biliyordu ve yetenekli bir prense biraz öğretti. Ve zavallı sirk sanatçıları için geçtiler.
  Genel olarak, hesaplama haklıydı. Şehzadeyi aradılar, atlılar dört nala koştular, ama pek çok zavallı yetim var ve aralarında bir çift kayboldu. Ayrıca çocuklar kasten yıkamadılar ve kirliydiler. O zamanlar fotoğraf yoktu. Ve portreleri deneyin, zorlu kralların soyundan gelenleri öğrenin.
  Prens ve kız yol boyunca şarkı söylediler, bazen çalıştılar. Doğranmış odun, su taşıdı. Ve daha sıcak olduğu güneye taşındı. Çıplak ayakları hızla sertleşti, soğuğa ve strese alıştı. Böylece yavaş yavaş sınırı geçtiler. Ve dağlardan İtalya'ya taşındı. Bir yandan, orası oldukça sıcak, kışın bile güneyde yaşayabilirsiniz. Ama zaten sonbaharda, hava çok soğukken dağlardan geçmelisin. Ve yollar kayalık.
  Prens ve kız doğal olarak güçlüydüler ve üşütmediler. Yürüdüler ve yürüdüler. Oleg, kız arkadaşının Gerda gibi olduğunu bile düşündü - dayanıklı, güçlü, özverili. Belki de ondan boşuna şüphelenmişti? Ya dürüst bir kızsa? Ama her durumda, Tanrı kasayı kurtarır.
  Ama şimdi en yüksek dağlara ulaştılar. Ve karda yalın ayak yürümek zorunda kaldım. Çizme derisi gibi sertleşmiş çocukların tabanları bile çok acı verici ve nahoş. Özellikle uzun süre kar yığınlarından geçerseniz. Gerçek bir işkenceye dönüşüyor. Çocukların çıplak ayakları ilk başta kazların ayakları kadar kırmızıdır. Sonra maviye dönmeye başlarlar ve yalnızca hız tasarrufu sağlar. Çocuklar son güçleriyle durmadan giderler. Bir arkadaşınızı neşelendirin ve durmayın. Bacaklar soğuktan ve yorgunluktan vahşice ağrıyor olsa da. Ama burada dağ zirvesi aşılır. Biraz daha çaba, kar biter, çocuklar kelimenin tam anlamıyla samanlığa uçarlar. Hava sıcak ve orada uyuyabilirsin.
  Ve daha ileri gitmek daha kolay. Sonbahar daha yeni başladı ve prens ve kız alçaldıkça daha da ısınıyor. Böylece köye girdiler, şarkı söylediler, yiyecek aldılar. Ve daha güneye taşındık.
  Şimdi sertleşmiş bacakları kelimenin tam anlamıyla mutlu. Burada, hala sıcak olan ovadalar.
  Prens, açlıktan ölmeyeceklerini anladı. Ve İtalya'da nispeten güvenlidirler. Kıştan kaçarak daha güneye gidebilirsin ya da burada bir hizmetçi olarak yerleşebilirsin. Ama prens Napoli'ye ulaşmaya karar verdi. Orada krallık zengindir ve en önemlisi orada onu tanımıyorlar. Ve kızla birlikte bahçeye yerleşecek. Neyse ki, iyi derecede İtalyanca biliyorlar.
  Bir erkek ve bir kız yaya ve çıplak ayaklarla Napoli'ye yürüdüler. Orada, kılıcı ve yayı iyi olan bir erkek prens, şövalyelerden birine yaver olarak katıldı, ama bu başka bir hikaye.
  . BÖLÜM 5
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  1941'DE SAMURAY SALDIRISI
  Burada, örneğin, İkinci Dünya Savaşı nasıl gelişebilir - Temmuz 1941'de Uzak Doğu'da samuray cephesini açın!
  Hirohito, 22 Haziran 1941'de zaten alternatif bir versiyon, Japonya'da genel seferberlik ilan ediyor. Japonya ekonomik olarak çok güçlü değil, ancak 100 milyonluk bir nüfusa sahip, sömürge mülklerini saymazsak sadece metropolde ve yüksek düzeyde askerlik öncesi eğitim. Piyadede Üçüncü Reich ile oldukça orantılı kara kuvvetleri kurabilir. Bu nedenle, Hitler bu cepheye güveniyordu.
  Her ne kadar savaşın ilk aylarındaki büyük başarılar Almanlara kendilerinin yönetebilecekleri yanılsamasını verdi. Ama Almanların Uzak Doğu'ya ihtiyacı yoktu! Avusturya Anschluss'undan önce 1937'de Almanya topraklarından birkaç kat daha büyük toprakları zaten fethetmişlerdi.
  Kısacası, savaş gerçek tarihte olduğu gibi 22 Temmuz 1941'e kadar gelişti ve Alman saldırganlığından tam olarak bir ay sonra, seferberliği tamamlayacağız, ordunun büyüklüğünü - büyüklüğü ile orantılı olarak 7 milyon kişiye ulaştıracağız. Wehrmacht ve Mançurya'daki grubumuzun gücü 4 milyona ulaştı - Yükselen Güneş ülkesi SSCB'ye saldırdı.
  Savaş provokasyon olmadan, hemen Hitler'in kendi tarzında başladı. Ancak bir sebep vardı: Moğolistan ile sınırların yerleşimi değil. Ve asıl darbe Moğolistan'daki samuraylar tarafından verildi. Sovyet birliklerinin bir kısmı zaten Batı'ya transfer edilmişti ve transfer edilmeye devam edildi. Ve acilen geri çekilmeleri gerekiyordu.
  Stalin kendini çok zor bir durumda buldu. Düşman zaten Smolensk'i ele geçirdi ve Moskova'ya yakın ve doğuda rezervlere ihtiyaç vardı ...
  Bu koşullar altında, Başkomutan, birlikleri Dinyeper'in ötesine çekmeye ve merkezdeki savunmayı sağlamlaştırmaya karar verdi ve Japonların Sovyet cephesini kırmasını önlemek için Moğolistan'daki birlikler rezervlerle güçlendirildi.
  Ve Kiev'i teslim etmeye karar verdi ... Ama böyle bir hareketin sakıncaları vardı. Artık Hitler güneye dönerek zamanını ve enerjisini boşa harcayamaz, saldırısını merkezde sürdürebilirdi. Ve Uzak Doğu'dan seçilmiş ve safkan personel bölümleri artık transfer edilmedi. Ve balmumu ikmalinin bir kısmı çok sayıda ve cesur samuray birliklerine gönderilmek zorundaydı.
  Çok sayıda Japon piyadesi var. Tanklarda, kundağı motorlu toplarda ve araçlarda zayıflık var ama öte yandan kara kuvvetleri iyi eğitimli ve bir samuray gibi cesur! Saldırı hemen durdurulamadı ve sadece karşı saldırıların yardımıyla. SSCB'nin tank kuvvetleri düşmanı kesti, ancak kendileri önemli hasar gördü.
  Denizde Japonya egemen oldu ve Sovyet limanlarını kapattı. Havada, samurayın da bir avantajı var. Batı cephesi çok güçlendi, ayrıca Japonya'nın havacılığının kalitesi oldukça eşit. Ve Zero avcı uçağı dünyanın en manevra kabiliyetine sahip olanıdır. Böylece samuray gökyüzünde iyi ezilebilirdi. Bu, tanklardaki zayıflığı kısmen telafi etti.
  Buna ek olarak, Japonlar Sovyet arabasının altına hücum etmek için el bombalarıyla kendilerini bağlamaktan korkmadılar ve önemli hasara neden oldular.
  Ulan Batur samuraylar tarafından ele geçirildi, ancak daha sonra nerede ve nereyi geri püskürteceklerini tutabildiler. Ancak Ağustos ayında Moskova'ya karşı Alman saldırısı çok tehlikeli çıktı. Almanlar, SSCB'nin başkentini kuzeyden ve güneyden atlayıp bir kazan yaratmayı başardılar.
  Moskova'nın savunması henüz konsolide edilmedi ve rezervler dağıtıldı ve henüz kış yok.
  Stalin, elbette, Kuibyshev'e kaçtı. Ringde kalmadı. Ancak Molotov, Zhukov ile birlikte savunmaya öncülük etti. Bu kadar büyük bir şehri, hatta yüzbinlerce milisle birlikte ele geçirmek o kadar kolay değil.
  Rusya'nın başkentinin eteklerinde ihtiyatlı savaşlar yürüten Almanlar, aynı anda güneye ve Leningrad'a bir saldırı geliştirmeye çalıştı. Lenin şehri abluka altındaydı ve güneyde Fritz, Stalingrad'a ulaşmak için iletişimi çoktan uzatmıştı. Ancak Naziler Voronej'i aldı ve Kharkov ve Rostov'a ilerledi. Çatışmalar Kışa kadar sürdü. Moskova abluka altında kaldı, kıtlık başladı. Ve Almanlar Sivastopol yakınlarında mahsur kaldı.
  Kızıl Ordu'nun bir karşı saldırı başlatma gücü yoktu. Ancak Nazilerin kışa hazırlıksızlığı, savaş yeteneklerini etkiledi. Moskova'nın engelini kaldırma girişimi neredeyse başarı ile taçlandırıldı, ancak mühimmat eksikliği ve cephelerde büyük bir boşluk başarıyı engelledi.
  Korkunç bir açlık ve yoksunluk yaşayan başkent Mayıs ayına kadar dayandı... Hitler 1941'de savaşı bitiremedi, ancak taarruz 1942'de devam etti. Amerika Birleşik Devletleri pasif davrandı ve savaşa müdahale etmedi. İngiltere, Libya'da sınırlı bir başarı elde etti ve Rommel'den güçlü bir karşı saldırıya uğradı.
  Almanlar bu kez Kafkasya'daki taarruzda başarılı oldular. Moskova'nın ve kemiren Leningrad'ın ele geçirilmesinden sonra Kızıl Ordu'nun savaşçı ruhunun kaybı ve çabucak öğrenen Japonların yeni saldırısı, zaten T-34 tankını kopyalamıştı. Ve cephe hattı Bakü petrolüne gerçek tarihten daha yakındı. Ve elbette, Moskova'nın düşmesinden sonra Türkiye, Üçüncü Reich'ın yanında savaşa girdi.
  Stalin inatla barış yapmayı reddetti. Molotov, Moskova'da Zhukov ile birlikte öldü. Beria, Nazilerle ne pahasına olursa olsun bir anlaşmanın destekçisiydi. Zaten hasta olan Stalin'i zehirledi ve yerini aldı.
  Ama barışmak kolay değildi. Hitler, Rus topraklarını Urallara kadar istiyordu. Ve Japonların daha az hırsı yok.
  İngiltere, ABD olmadan savaştı... Nazilerin Ekim ve Kasım aylarında Afrika'yı çok ihmal etmelerinden yararlanarak El Aman yakınlarında Nazileri yenebildiler. Ama bu onların son zaferi oldu.
  Öfkelenen Hitler, büyük kuvvetlerin kıtaya transferini emretti. İngilizlere karşı sayısal bir üstünlük elde eden Rommel, Montgomery'yi yendi ve tekrar Mısır'a girdi ve ardından onu ele geçirdi.
  Stalin'in ölümünden sonra doğu cephesi tamamen kargaşaya düştü. Beria otoriteden yoksundu ve ön komutanlar giderek kendileri için bağımsızlık talep ettiler.
  Churchill, şimdi, aslında, uyduları ve Japonya ile Üçüncü Reich'in üzerine düşebileceğini fark ederek, barış yapmaya çalıştı. Ancak Almanya, gereksinimleri keskin bir şekilde sıkılaştırdı.
  Kırk üç kışında Almanlar Irak'a girdi, Kuveyt'i ve ardından tüm Ortadoğu'yu ele geçirdi. Hitler zaten Afrika'daki tüm İngiliz mallarını ele geçirmeyi planlıyordu. Daha fazlasını istemiyordu.
  Aynı zamanda, Şubat ayında, gerçek tarihte olduğu gibi, topyekün savaş ilan edildi. İşgal için de pek çok yeni bölünmeye ihtiyaç vardı. Yerel lejyonların ve polis taburlarının ve garnizonlarının kurulduğu gerçeği göz önüne alındığında bile.
  Kırk üçüncü yılda, Almanlar Kızıl Ordu'ya karşı saldırılarını sürdürdüler. Kazan'ı ele geçirmeyi ve ardından Sverdlovsk'a ulaşmayı başardılar. Ancak kış, Almanya'yı Sibirya'da yakaladı.
  Ancak Naziler yavaş yavaş Afrika'nın kontrolünü ele geçirdi. Doğal engeller, geniş mesafeler ve yol eksikliği onları engelledi. Ama İngiltere savaşı kaybediyordu. Sualtı dahil. Kurt paketleri yavaş yavaş neredeyse tüm İngiliz gemilerini boğdu.
  1944 İngiltere için kritik bir yıldı. Denizaltı savaşı, ardından balistik füze saldırıları. Afrika ve Hindistan'daki son kolonilerin kaybı. Beria'nın teslim olması ve Rokossovsky komutasındaki gerilla savaşının devam etmesi.
  Ve tabii ki ABD'nin bekleme politikası. İzolasyonistlerin pozisyonları, Mihver'i elinde tutan zaferlerden sonra sadece yoğunlaştı. Dokunmayacaksanız gerçekten neden savaşa tırmanıyorsunuz?
  Ve düşman, tam tersine, çok güçlü... Her durumda, bencil pragmatizm kazandı. Belki çok akıllı değil. Doğru, Amerikalılar her ihtimale karşı bir atom bombası geliştirdiler. Ama garip bir şekilde, savaşın yokluğu, yaratılış sürecini yavaşlattı ve hızlandırmadı. Her ne kadar tersi olması gerektiği gibi görünse de: sonuçta çok daha fazla fon ve ücretsiz kaynak var.
  Ancak, barış koşullarında, ABD ekonomisi savaş sırasında olduğundan daha kötü çalıştı ve önemli olan Manhattan'daki projenin finansmanı önemli ölçüde kesildi. Yani yeterince barışçıl programlar vardı. Evet ve Roosevelt çok fazla sola gitti ve sağlık reformu ve birçok yıkıcı sosyal program uygulamaya başladı.
  Ya da belki boşuna ... İngiltere yenilginin sınırındaydı ...
  1945'te nihayet iniş gerçekleşti ve metropolün ele geçirilmesi ... Ancak İkinci Dünya Savaşı burada bitmedi. Hitler, zafer sarhoşluğu içinde ve Japonya ile birlikte eski dünyanın tüm kaynaklarını pratikte kontrol ederek, karar verdi: Amerika Birleşik Devletleri tehlikeli bir rakip ve yenilmesi gerekiyor.
  Yani yurtdışında oturmak mümkün değildi!
  Führer'in planı, Amerika Birleşik Devletleri ve Latin Amerika devletlerine karşı savaşa katılmayı sağladı. Ancak savaş devam ederken İngiltere'nin son Hakimiyeti - Kanada. Kendisini İngiltere'nin başı olarak gören Churchill'in hükümeti Kanada'ya tahliye edildi.
  Eh, İngiltere genel olarak tamamen meşru, önceden katlanmış bir hükümdar tahtına kondu. Sadece o, Fuhrer tarafından atanan Gauleiter'in kontrolü altında bir kukla oldu.
  Amerika'nın pasifliği, Kanada'yı yenen ve işgal eden Üçüncü Reich'ın Yeni Dünya'da büyük bir dayanak oluşturmasına izin verdi.
  Truman, faşist devletlerin güçlü koalisyonuyla savaştan kaçınmak için elinden geleni yaptı. Üstelik, Sovyetler Birliği ve İngiltere direnirken bile Birleşik Devletler Mihver devletlerle savaşmaya cesaret edemediyse, o zaman şimdi, dahası, en ufak bir sebep yoktu.
  Hitler'in de acelesi yoktu. Yeni, çok geniş mülkleri sindirmek, Almanların komutasında, yabancılardan oluşan polis ve şok birimleri oluşturmak gerekiyordu.
  Sadece işgal altındaki bölgeleri kontrol etmek için yeni milyonlarca asker gerekliydi.
  Yerine yabancılar getirilemeyecek olanlar dışında, hemen hemen tüm işçiler orduya alındı. Ayrıca, tüm erkek gözetmenler Wehrmacht ve SS'ye katıldı. Alman kadınları ve gençleri yabancılardan sorumlu tutuldu. Evet ve Wehrmacht'ın kendisi on dört yaşından itibaren hizmete alındı. Birkaç yardımcı bölüm oluşturuldu. Kadın pilotlar ve kadın keskin nişancılar zaten on binlerce kişiydi.
  Tüm inşaat taburu, şoförler ve diğer Hivler yabancılaştı. Ve önce SS'nin, ardından Wehrmacht kolordu ve tüm çizgilerden yabancılardan lejyonların himayesinde kuruldular. Siyahlar da dahil olmak üzere, top yemi olarak kullanmaktan çekinmediler.
  1946'da Kanada'nın işgali başladı. Bu zamana kadar, Naziler zaten büyük miktarlarda yeni nesil "E" tankları ve jet uçakları üretiyorlardı.
  Seri üretimde ve balistik füzelerde ve inanılmaz derecede yüksek hızlı, manevra kabiliyetine sahip disketlerde ortaya çıktı.
  Etkili gece görüş cihazlarının yanı sıra dünyanın ilk termal kameralarına benzer bir şey - yine de hantal silahlar olsa da.
  Yani, Almanları kızdırmaktan korkan ABD'nin pratikte yardım etmediği Kanada, hiçbir şeye karşı çıkamadı.
  Sadece ülkenin coğrafi konumu - okyanus boyunca, geleneksel yıldırım savaşı yerine ıstırabı birkaç ay boyunca sürüklemeyi mümkün kıldı. Ama elbette Üçüncü Reich yeterli değil.
  Quebec ve Toronto'nun ve diğer her şeyin ele geçirilmesinden sonra Hitler, Amerika Birleşik Devletleri'ne saldırmak için kuvvetler oluşturma emri verdi. Fransa'nın ve kısmen de SSCB'nin blitzkrieg özelliğini tekrarlamak istedi.
  Naziler bir darbe hazırlıyorlardı ve Amerika'yı kazdılar.
  1 Mayıs 1947'de Büyük Kartal Operasyonu başladı. Almanlar dünya egemenliğine doğru bir adım daha atmaya çalıştılar. Ancak Amerikalılar kısa sürede oldukça güçlü ve derinden kademeli bir savunma hattı oluşturabildiler. Ve halkları, topyekûn ve aşağılayıcı köleliği önlemek için ülkenin bağımsızlığı için savaşma arzusuyla doluydu.
  Blitzkrieg başarısız oldu. Dövüş, uzun süreli ve şiddetli bir karakter kazandı. Ama Naziler yavaş da olsa ilerlediler. Savaşın ilk ayında, ön savunma hattını kırarak ortalama elli ila yüz elli kilometre arasında ilerlediler.
  Amerikalılar atışta mükemmeldiler ve oldukça büyük bir nüfusa sahipler, üstelik iyi silahlanmışlar ve çocukluktan itibaren silah kullanmak için eğitilmişler. Dolayısıyla ABD'nin bir anda çökeceği beklentisi gerçekleşmedi.
  Doğru, Pershing tankı ve hatta eski Sherman, Üçüncü Reich E-50'nin ana piramidal tankına karşı çekilmedi. 42 ton ağırlığındaki Pershing, saniyede 810 metre namlu çıkış hızına sahip 90 milimetre kalibreli bir topa ve 102 milimetre ön zırha sahipti. Ve 65 ton ağırlığındaki Alman mastodon E-50, saniyede 1300 metre ilk mermi hızına ve 250 milimetre ön zırhına ve 200 milimetre yan ve kıç zırhına sahip 105 milimetrelik bir topa sahipti. Ayrıca, tankın piramidal şekli, herhangi bir açıdan ateş ederken zırhın yüksek düzeyde rasyonel eğimini sağladı. Böylece, "Pershing", boş atış yaparken bile E-50'yi kırma şansına sahip değildi.
  Tabii ki, en büyük Amerikan Sherman tankının daha da zayıf silahları var. Ve 76 mm Sherman topu, E-25 bile herhangi bir açıdan tehlikeli değildir ve E-10 sadece yandan nüfuz edebilir.
  E-50 en büyük Alman tankıdır, Pershing ve Sherman'ı beş kilometreden bir garanti ile geçer.
  E-25, silah olarak 88 mm'lik topa göre biraz daha zayıftır, ancak aynı zamanda Sherman'ı üç buçuk kilometreden ve Pershing'i yaklaşık üç kilometreden alır.
  Bununla birlikte, Sherman'ın 152 mm zırhlı daha ağır bir modifikasyonu var. Ancak kros kabiliyeti zayıf, 38 ton ağırlığında ve yine de E-50 garanti ile dört kilometre, E-50 ise bir buçuk kilometreden iki kilometreye gidiyor.
  Seri olmayan Amerikan araçlarından yalnızca T-93, yaklaşmakta olan bir savaşın ve Almanlarla çarpışmanın en azından bir kısmını yönetebilir. Bu makine 305 mm ön zırha ve 155 mm'lik bir topa sahiptir. Ancak 93 tonluk bir tankı sürmek için .... Evet, ve dönen bir kulesi yoksa ne tür bir tanktır. Bunun yerine, sıfır sürüş performansı ile T-93 kendinden tahrikli tabanca. 800 beygir gücündeki bir motor, böyle bir ağırlık için açıkça yeterli değil.
  Alman E-50, 1200 beygir gücünde bir motora sahip ve kulesi 9 saniyede tam dönüş yapıyor!
  Ama T-93 seri değil... "Big Tom" adında 155 mm uzun namlulu tabancaya sahip seri kendinden tahrikli bir tabanca var. E-50'de Almanları geçebilir, ancak kendisi faşist ateşe karşı çok savunmasızdır.
  Bu nedenle, tank yapımı alanında, Wehrmacht Pentagon'un baş ve omuzlarının üzerindedir. Havacılıkta, Amerika Birleşik Devletleri de kalitede geride kaldı, ancak tanklar gibi nicelikleri var. Ancak Japonya ile bu kadar büyük kaynaklara sahip olan Üçüncü Reich, bir sayı alabilir.
  Bazı silah türleri için ABD'nin orantılı bir rakibi yoktur. Örneğin balistik füzeler. Artık gelişmişler ve binlerce kilometre uçabiliyorlar ve sekiz tona kadar patlayıcı taşıyabiliyorlar. Nükleer silahlar dahil.
  Üçüncü Reich'ta, birkaç nükleer reaktör zaten oluşturuldu ve çalışıyor. Çok uzak değil ve bir bombanın yaratılması.
  Kısmen, Hitler'in soğuk tutumu nükleer programı yavaşlattı. Ancak Amerikalılar çok geride değildi. Dahası, şu anda Amerika Birleşik Devletleri'nde sadece bir tane böyle reaktör çalışıyor ve Üçüncü Reich'tan altı tane var ve dört tane daha inşa ediliyor. Bu yüzden Nazilerin nükleer silahların seri üretimine geçmek için çok daha fazla fırsatı var.
  Ve Wehrmacht'ın balistik füzeleri, oldukça doğru bir şekilde nasıl yönlendirileceğini çoktan öğrendi. Bunun için özel kanatlar ve gaz jetleri kullanılmaktadır.
  Ancak doğası gizemli olan en tehlikeli silah, Üçüncü Reich'in disketleriydi. 1947'de hız zaten ses hızının 8-10 katıydı. Ve en önemlisi, bu parlak uçan daireler, her türlü küçük silah için kesinlikle yenilmezdir.
  Yani onları kıramazsınız. Bu, böyle bir silahın herhangi bir ordu üzerinde karşı konulmaz bir ahlaki etkiye sahip olduğu anlamına gelir.
  Laminer jet, mermileri ve mermileri devirir, parçacık akışlarını havaya uçurur ve uçuş sırasında uçan daire yenilmezdir.
  Ancak düşmanı fırtına ile kırmaya yönelik ilk girişim başarısız oldu. Almanlar ve Japonlar ciddi kayıplara uğradılar ve ilerlemeyi bıraktılar. Ancak saldırı güneyde başladı. Panama Kıstağı'nda ve daha kuzeyde Nikaragua'ya kadar çetin çatışmalar yaşandı. Japonlar güneyden ve Latin Amerika diktatörlüklerinden oluşan bir koalisyondan ilerliyorlardı. Ancak orduları nitelik olarak daha zayıf olacaktır. Sayıları çok olmasına rağmen. Samuray, Çinlileri top yemi olarak kullanır.
  Göksel İmparatorluk'ta pek çok savaşçı var ve alışılmadık derecede cesurlar. Çok fazla savaşmasalar da etkilidirler.
  Ağustos 1947'de, savaş Kosta Rika'ya taşındı ve güney Meksika'da ortaya çıktı.
  Sonra dört kız savaşçı kılıçla çalışmaya karar verdi. Daha doğrusu, bu alternatif evrende demiurgos tanrıları emri onlar için kabul etti. Ve şimdi Zoya, Victoria, Nadezhda ve Elena - sonlandırıcıların dörtlüsü Japon-Çin birliklerinin yanında bulunuyor.
  Meksika bölündü. Bir kısmı ABD'nin peşinden gitti ve bir kısmı Mihver devletlerine katıldı. Diktatör rejimler koalisyonuna karşı çıkan güçlerin ana omurgasını Amerikalılar oluşturuyor. ABD'nin konumu kuzeyden ve güneyden stratejik bir çimdiklemeyi andırıyor. Meksika düşerse, Amerika tamamen izole olacak.
  Naziler tarafından saldırıya uğrayan Alaska hariç, kuzeyde geçici bir durgunluk var. Bir zamanlar Çarlık Rusyası'ndan satın alınan bu toprakların çoğu, Naziler ve onların yabancı lejyonları tarafından çoktan ele geçirildi.
  Alaska'nın tamamen izole olduğu açık ve onu korumak neredeyse imkansız. Ama Amerikalılar kahramanca savaşıyorlar ve Anavatanlarını teslim etmek istemiyorlar. Üstelik Naziler mahkumlarına çok acımasız davranıyor.
  Ve güneyde, savaşın yüksekliği - Japonlar ve onlar gibi diğerleri, mümkün olduğu kadar çok bölgeyi ele geçirmeye çalışıyorlar. Ve Rus Demiurge Tanrılarının emriyle savaşçılar, Amerika Birleşik Devletleri'ne biraz yardım etmeye karar verdiler.
  Burada yüksek Meksika yolu boyunca dolaşıyorlar. Bu yüzden Amerika Birleşik Devletleri'ni kurtarma görevi onlar için belirlenmedi, ancak savaşı sürdürmeleri gerekiyor, dört savaşçı doğaya hayran olabilir ve bu ... gevezelik aralarında geçer.
  Bilge Elena, çıplak topuklarıyla keskin taşların üzerinde zıplayarak Victoria muhripine sordu:
  - Ve bu ne tür bir silah... Çok korkunç bir isimle - Hiperteonükleer Bomba mı?
  Chernobog'un kızı, burun deliklerinden delici bir şekilde ıslık çaldı ve etrafına baktı. Kızıl Şeytan'ın kendisinin korktuğu belliydi. Ve zar zor duyulacak şekilde cevap verdi:
  - Bu öyle bir şey ki... Bütün evrenleri en korkunç yeraltı dünyasına çeviren, milyarlarca galaksiyi bir anda yok eden, hatta Demiurge Tanrıları için büyük bir tehlike yaratan şey!
  Bilge Elena hayranlıkla tekrarladı:
  - Hiperteonükleer bomba olağanüstü bir suprakozmik güçtür!
  Ve bundan sonra Svarog'un kızı olan kız ayağa fırladı, üçlü takla attı. Zarif kasları olan çıplak, bronzlaşmış bacakları havada dönüyordu. Nadezhda uzun, zarif parmaklarıyla aynı anda birkaç çakıl taşı fırlattı. Elena tekrar döndü, darbeleri yuvarlak topuklarıyla aldı. Çakıl taşları, samuray keşif müfrezesinin kafalarına mermi gibi fırladı. Yedi Japon: hiç de kötü değil, hatta komik bile nefesleri altında yenildi. Parçaları çatladı ve miğferleri büküldü.
  Victoria ıslık çaldı ve açıkça mutsuz olduğu ortaya çıktı:
  - Onları sen çarptın... Ve asıl katil benim!
  Elena mavi saçlarını salladı ve cıvıldadı,
  - Chernobog bir katil değil, ama ... Sıkı bir eğitimci!
  Victoria cevap vermek istedi, bir hatıra dalgası onu süpürürken... Daha doğrusu bir vizyon. Hiperteonükleer silahlar... Nasıl böyle bir bomba patladı... Bir trilyondan trilyona ışık gücü hızında hiperteodalgalar geçti... Ve evrende yok olanlar şanslı sayılabilir. Sekstilyonlarca yıldız ve yıldız dünyaları aynı anda acı içinde kıvrıldı. Armatürler ve gezegenler, korkunç şeytanların başlarından daha çirkin hale geldi ve hayal edilebilecek en korkunç böcekler ve fareler, canlı insanlara ve rasyonel varlıklara işkence ederek etraflarına dağıldı.
  Ve sonra tüm evren, canlı bir organizmanın her hücresini, vücudunun her parçacığını acı çekmeye ve acı çekmeye zorlayan hiperplazmik bir cehenneme dönüştü. Bir küpte evrensel oranlarda gerçek bir yeraltı dünyası.
  Ve sonra gezegenler ve yıldızlarla böyle şeyler üretti .... Anılardan, acımasız Victoria bile korkuyla çığlık attı ... Solgun dudaklarından uçtu:
  - Hiperteonükleer silah, bu silah Kıyamet Günü!
  Belobog'un kızı Zoya da hissetti: sanki bir kara deliğin uçurumunun kenarındaymış gibi son derece acımasız ve soğuk bir şey. Ayrıca hayvanların, hangi farelere, oldukça güzel yaratıklara karşı insan etini kemirdiğini ve diş dokunaçlarının beyne nasıl girdiğini de gördü.
  Zoya çok solgunlaştı ve kekeleyerek çekinerek önerdi:
  - Hiperteonükleer silahlarla ilgili günlük konuşma dilindeki her şeye bir tabu koyalım!
  Sonra bir şeytan, Chernobog'un acımasız kızı Victoria'yı dilinden çekti:
  - Garip bir şeyim daha var Hipernadoteonükleer silah!
  Bu sözlerden sonra ateşli şeytan çok solgunlaştı ve uzuvları büküldü. Kızıl saçlı kız yere yığıldı ve çıplak ayakları havada sallandı. Victoria'nın yuvarlak, pembe topukluları bir anda kabardı ve havada kavrulmuş et kokusu yayıldı.
  Savaşçıların geri kalanı da ayağa fırladı, çıplak kız gibi ayaklarının korkusuzca bastığı kayalık sırtın keskin çakılları aniden yanan kömürlerden bin kat daha sıcak hale geldi. Tabanları yanmıştı ve kızlar tavşanlar gibi hızla ayağa fırladılar ve vücutlarını daha yükseğe kaldırmaya çalıştılar.
  Vücudun her yerinde aşağılık, kirli bir numara gerçekten acıtıyor. Victoria konuşulmayan bir tabuyu yıktı: Boşuna böyle bir şeyden bahsetme: Hipernadoteonükleer silahlar. Gerçekten, bir Hipernadtheonükleer bomba, sadece evrenleri değil, hiper evrenleri de yok edip en korkunç canavarca kabuslara dönüşebilir ve hatta sadece Demiurge Tanrıların değil, Nadbog'ların varlığını da tehdit edebilir.
  Çok fazla - en korkunç silahtan daha korkunç. Telaffuzundan sebepsiz değil, kızlar-süpermen, hiperplazma tarafından haşlanmış gibi sıçradı.
  Ancak etkilenen sadece onlar değildi. Bütün bir Japon-Çin alayı nasıl uludu, daha doğrusu tanklar ve kendinden tahrikli silahlarla üç alay! Sarı, dar gözlü askerler gravioplazma tarafından şiddetle fırlatıldı ve küçük, kutu benzeri samuray tankları neredeyse alev alevdi. İçlerindeki askerler diri diri kızarmıştı, acımasız bir ölüm onları yakalamıştı.
  Japonların ve Çinlilerin geri kalanının bacakları ve çizmeleri kömürleşmişti ve her şey boyunlarına kadar yanmıştı. Ve henüz ölmemişlerdi, ancak korkunç, kesinlikle dayanılmaz bir acıdan ciddi şekilde acı çektiler. Bu adamlar çok şanssız. Çeşitli seviyelerde teonükleus kullanmanın sonuçlarını yaşadılar ve sonuçlardan dehşete düştüler! Bunun hiç olmadığı ortaya çıktı ... Ama aslında Gugul'un burnundan kıyaslanamayacak kadar küçük.
  Hiper-Nükleer Silah!
  On beş bin Çinli ve Japon askeri hemen öldü ya da birkaç dakika daha acı çekti. Ve topukları fena halde haşlanan kızlar en yakın dereye koştular.
  Ama soğuk su yerine kaynar su onların kızarmasını ve küçük ve orta kabartılmış bacaklarıyla kaplı olmasını bekliyordu. Ve derenin yanındaki kaynar su, sıradan suyun sahip olmadığı olağandışı derecede diktir. Böylece kızlar bacaklarına ek olarak neredeyse çıplak göğüslerini ve gösterişli, güçlü uyluklarını da haşladılar.
  Taşlar bile eriyip paramparça oldu, uçak sallandı.
  Dördü, Tumba-Yumba kabilesinin vahşilerinden daha hızlı dans etmeye ve dörtnala koşmaya başladı. Ve böylece kızlar yaralandı.
  Victoria, çığlık atmak yerine onu aldı ve ciğerlerinin tepesinde şarkı söyledi;
  Acı korkutucu değil, inan
  Çünkü Anavatan kalbimizde!
  Sıcak bir şerit üzerinde koşuyoruz
  Veya karda - soğuk şeker!
  
  Kızları kırma, demire inan,
  Büyük Stalin'in coşkusu içlerinde yaşıyor...
  Kışın yollarında, kar beyazı,
  Bir yürüyüş için yalınayak gidin!
  
  Anavatan için gayretle savaşıyoruz,
  Kazanabileceğimize inanıyoruz!
  Buyan kanalındaki adayı geçmiş,
  Kırmayın, temiz bir hayat ipimiz var!
  
  Gayretle hizmet ettim - Chernobog,
  O kötü değil, sadece çok katı ...
  Ve O'na bir kaside ithaf ediyorum,
  Çünkü o Ölümsüz Tanrı'dır!
  
  Belobog halkının önderliğinde
  İyi işler yapıyorlar!
  Ve kendi yargıçlarımız olacağız
  Kiliselerden en yakın köye!
  
  Lada bizimleyse her şey güzel,
  Temiz hava ve sevgi verir!
  Güçlü boynuzlu Veles gider,
  Savaşta cömert kan döker!
  
  Svarog'un kendisi de güçlü bir savaşçı,
  Hermes lakaplı bir silah ustası...
  Tanınmaya değer bir adam
  Onun için Beyaz Tanrı dirildi!
  
  Ve Perun'un kabukları duyulur,
  Güçlü, müthiş sesini verir ...
  Titrenin, piçler,
  Büyük yarış seni kötülük için ödüllendirecek!
  
  Cennette bir ödül alacağız
  Sana denk kimse yok,
  Bazen düşmanlarla tatlılık olmamasına izin verin
  Büyük bir şafakta sevinçle buluşacağız!
  
  Evrende iyi olacağız,
  Tüm kuasarları bir kerede fethedeceğiz ...
  Ve büyük bozulmaz zafer,
  Cesur bir melek bizi aydınlatacak!
  
  Yüce Allah, Atamız-
  Anavatanı savunmak için emir verdi,
  Kendimizi onun kollarına saralım...
  Bir pleb vardı ve şimdi gökyüzünde - Bilin!
  Ve Victoria tarafından dikkatsizce söylenen sözlerin sonuçları yüzlerce kilometre yayıldı ve merkez üssünden uzaklaştıkça yavaş yavaş zayıfladı.
  Özellikle, askerlerin hemen öldürüldüğü, haşlandıkları ve büyük bir mesafeden topuklarını erittikleri yerlerde. Çıplak ayaklı olanlar, sanki topukları kızgın demirle fırınlanmış gibi acı çekiyordu. Bin mil mesafeden bile ciddi hasar, tank izleri aldı. Havadaki birçok uçak kontrolünü kaybetti ve düştü ve havaalanlarında kederli bir şekilde duranlar önemsiz bir şekilde kırıldı.
  Kanatlar özellikle kırılgandı. Onlar shmyak ve shmyak...
  Amerikan askerleri de zarar gördü. Özellikle birçok B-29 bombardıman uçağı - "süper kaleler" bozuldu. Tabii ki, bu ABD Ordusunun savaş kabiliyetine ciddi bir darbe. Üstelik kızlar sadece küçük bir Japon arka tarafındaydı.
  Böylece, en başından itibaren, "Büyük Sarı Ordu"nun güneyden işgalini yavaşlatma hedefi sorgulandı. Kızlar acı içinde seğirdiler ve sanki bir şimşek ağına dolanmış gibi dans ettiler.
  Belobog'un kızı Zoya, bu kozadan nasıl kurtulacağını ve kızları ondan nasıl kurtaracağını bulmaya çalıştı mı?
  Belobog, evrendeki iyi ve parlak her şeydir. Ebeveyn Tanrılarının En Yüksek Tanrısı olan Aile'nin ürünü için - iki ana temel hipostazdadır: ışık ve karanlık, iyi ve kötü! Üstelik bu bölünme mutlak değildir. Hem Belobog hem de hizmetkarları şiddet uygular ve suçluları cezalandırır. Ve Chernobog, sadık hizmetkarlarını cömertçe ödüllendirir ve kişisel olarak veya takipçilerinin yardımıyla hastalıkları iyileştirebilir, inşa edebilir ve yaratabilir.
  Birçok Demiurge Tanrısı hem iyiliğin hem de kötülüğün bir kısmını taşır. Ayrıca, iyi kavramı koşullu - görecelidir. Kötülüğün kendisi gibi... Mesela bir insan uçuruma doğru koşuyor ve sen onu itip kolunu kırdıysan, ona ne yaptın? Ve bir şişede kötülük ve iyilik ya da iyilik adına kötülük!
  Bu bağlamda, Hiperevren aynı zamanda oldukça basit ve karmaşıktır. Tek Yüce Tanrı aynı zamanda İsimdir - O, Ailedir, Ebeveyndir, En Yüksek Olan'dır. Hindular, Rod'a Yüce veya Vichy olarak taparlardı. Ancak daha sonra şunları eklediler: Brama - Belobog'u simgeliyor ve Shiva - Chernobog'a yakın.
  Ama burada Nadkoschey - Chernobog'un yaratılması gerçekten Hindu Kali'ye benzer gerçek bir kötülük. Ve Hiperteonükleer silahın yaratılmasına yol açan etçil dehasıydı ... Ve bu silah zaten kullanılmış ve çalıştırılmıştır.
  Ve Annihilation'ın Hipernadteonükleer özelliği gibi bir şey tamamen tabudur! Bir kez yüksek sesle bağırırsanız, siz ve başkaları bunu hemen anlarsınız!
  Ve eğer sadece boynuzlarda!
  Zoya, Bilge Elena'ya usulca fısıldadı:
  - Bir Hipermagic Yayıcıya ihtiyacımız var!
  Savaşçıların en teknik adamı arkadaşına göz kırptı ve havladı:
  - Hipermagic Yayıcının çalışmasına izin verin!
  Ve sonra şakacı bir şekilde sözlerin tadını çıkararak ekledi:
  - Ve Hiperteomajik Yayıcı da!
  Ondan sonra bir mucize oldu - ağın ipleri düştü, kayalık sırt çınladı ve taş parçaları düştü.
  Süpermen kızlar ölüm elbiselerinden kurtuldular ve delici bir şekilde kıkırdadılar ... Çok havalı çıktı!
  Devam edecek...
  
  KORONAVİRÜS'E KARŞI TRUMP
  DİPNOT
  ABD Başkanı Donald Trump, Coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ve Tanrıların Yüce Tanrıçası Emmanuel, onu Coronavirüs kralının içindeki evrene gönderdi. Orada yeni bir dünya dininin büyük lideri ve müstakbel peygamberinin bedenine girdi. Donald Trump, taht için kendinden emin bir şekilde savaşan ve yeni bir din yaratan bir ordu topluyor.
  . PROLOG
  Donald Trump, bir genç olarak, şimdi Tanrıların Yüce Anası Emmanuel'in önünde diz çökmeye zorlandı. Ve bu güzelliğin çıplak ayaklarını öp. Bu arada, bu bir aşağılanmadan çok bir zevktir.
  Genç Trump, gökkuşağının tüm renkleriyle parlayan bir saç modeli ile ebediyen genç bir kızı öptü ve şunları söyledi:
  - Sana sonsuza kadar hizmet etmekten mutluluk duyuyorum Tanrıların Tanrıçası!
  Emmanuelle başını salladı ve genç başkanı çıplak parmaklarıyla burnundan yakaladı ve hırlayarak çekti:
  - Kölem ol! Ve o zaman insanlığın kurtuluş şansı olacak! İlk eser bir fare, anladınız! İkincisi bir boğa! Ve başka bir dünyada maceralar yaşamak zorundasın... Biricik Oğlum Sphero Felaketleri seni nereye gönderecek.
  Genç Donald üzgün bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Ne olmuş? Ben hazırım!
  Şortlu sarışın bir çocuk vardı. Görünmez bir merdivenle havada iniyor gibiydi. Her adımda, delikanlının çıplak ayakları altında, sanki devasa bir balyozla demire çarpmışlar gibi gürledi.
  Donald Trump yüzünü buruşturdu. On üç yaşlarında görünen zararsız bir çocuk, Şeytan'ın Kendisi ve Evrensel Kötülüğün Babasıydı. Ama kızgından çok şakacı ve kayıtsız görünüyordu.
  Şeytan Çocuk aniden Trump'ın yanında belirdi ve çıplak ayak parmaklarıyla çenesini tutup havaya fırlattı.
  Genç başkan atmosferde bir top gibi döndü.
  Ve Sfero Katastrofov güldü ve cevap verdi:
  - Ben kötülüğün babasıyım ve Şeytan'ın kendisi!
  Ve çocuk, boyutu büyüyen gezegenin yüzeyinde bir top gibi zıpladı. Ve Trump dönmeye devam etti. Tüy gibi havaya savruldu.
  Çok komik görünüyordu. ABD'nin eski başkanı gülmüyor olsa da.
  Evet, genç bir İblis olan hava dalgalarıyla çevriliyken, bu dünya hakimiyeti için savaşmanın çok abartılı bir yoludur. Belki de Sphero Felaketleri güneşten daha yaşlı olsa da.
  Aniden, Donald Trump'ın dönüşü durdu. Ve kendini daha sert bir yüzeyde buldu. Demiurgo kız, Oğlu Şeytan'a bağırdı.
  - Sakin ol, eskiyi sakatlamayın, cumhurbaşkanı.
  Tanrıça, ABD Başkanı ve Doktora Doktoru Donald Trump'ın ruhunun geri döndüğü gezegene bir bakış attı. Multi-hiperteoplazmik kafasına çeşitli hareketler yerleştirdi. Çıplak ayaklarını tıklattı, bir dönüşüm gerçekleşti, armadalar çelik çivilerle dolu. Hades'in kızgın hipertitanyum hücrelerinden kaçan bir sırtlan sürüsü tarafından kaç flaş, ölüm ve kanlı çeşme atılır - devasa ve enerjiyle yanan. Dünyaların Yaratıcısı ve tüm yaratılanların Şeytanın Vericisi, her şeye kadir muzip Sfero Katastrophova, bir kırbaç kadar uzun ve yakutlarla parıldayan ağzından uçan dilini zevkle tıklattı:
  - Bu sefer, Coronavirüs'e karşı kutsal mücadelede oyunu bahsiniz lehinde oynamayı başardınız. Bundan önce, Amerika'nın ve tüm insanlığın Coronavirüs'ü yenme şansı sadece azaldı. - Yaratıcı Kız kibarca, sanki tanrıça Kali, kurbandan memnun değilmiş gibi sırıttı - özellikle bir çocuğun etinde nasıl bir başarı gösterdiğini sevdim - ateş, su ve bakır borulardan geçtin! Göz kamaştırıcı güzellikteki Tanrıça kız çıplak ayağını yere vurdu ve devam etti. - El bombalarının şaka yapmasından korkmuyordunuz. Bunun için nasıl bir cesaret gerekiyor? - Tanrıça, en güzel yıldızlardan oluşan göz kamaştırıcı bir şekilde parlayan bir taç gibi başını aydınlattı. Ama kızın çok saf bir gülümsemesiyle, kurnaz bir tonda, her şeye gücü yeten ortağına ve genç olan Şeytan'ın Oğlu'na sordu. - Belki de En Büyük Felaket Küresi, milyarder başkana ağır olmayan bir güç vermek zorunda kalacak?
  Delikanlı çocuk kıkırdadı.
  Tarihin akışına müdahale etmiyoruz. Ancak insanların kendileri, bizim yardımımızla her şeyi yeniden şekillendirebilir. Yani durum kontrol altında.
  Çocuk-yaratıcı, muhtemelen, zaten, birçok kentilyonlarca evren ve evrenin bir çok kanunu, hayatı daha ilginç ve korkutucu kılan Şeytan'ı revize etti, manzarayı değiştirdi ve tundrada derin rüzgârla oluşan yalanlarla sonuçlandılar.
  D ve samur paltolu tanrıça lüks bir kızakta ve demiurge çocuk ve Şeytan karda yalınayak ve şortlarla yarıştı. Üstelik bacaklarının ne kadar çabuk kızardığına bakılırsa, çocuk Sfero gerçekten üşümüştü. Görünüşe göre bikinili birkaç çok güzel kız, zarif çıplak, kız gibi topuklu ayakkabılarla titreyen cehennem tanrısıyla bir maratonu paylaşmaya karar verdi.
  Yapımcı şunları kaydetti:
  - Ebedi çocuk Şeytan asla büyümeyecek. Rakibine her zaman cömertçe bir şans verir.
  Bir kaplan gibi sırıtan delikanlı Sfero ekledi:
  - Ve her zaman sözümü tutarım ... Lucifer'in sözü yasadır ve ben Prometheus gibi ışığın taşıyıcısıyım!
  Karın yerini, çıplak ayaklı bir erkek fatmanın yarıştığı kızgın kömürler aldı. Attığı her adımda ateş tozu yükseliyordu. İyi bir dondan kırmızı, kurumdan kararmış ve küçük kabarcıklarla kaplı çocuk ayakları. Sphero Katastrofov gözlerini buruşturdu, içlerinde acı okundu ve ağzı pırıl pırıl dişlerle gülümsedi.
  Şaşırmış genç adam Donald Trump, bu kendi kendine işkencenin anlamını hiç anlamayarak sordu:
  - Peki neden topuklarını kızartıyor?
  Tanrıça kıkırdadı, gökyüzünde New York şehrinin yarısı büyüklüğünde disk şeklinde bir savaş gemisi belirdi. Ve demiurge kızın elinde, bükülmüş bir holograma sahip yirmi beş namlulu bir top vardı. Sonra şöyle cevap verdi:
  - İradenin gücü kendini eğitir! Ve en önemlisi, her şey dürüst - insan eti ... Acı en doğal olanıdır.
  Bundan sonra, savaşçı-demiurge, çok namlulu bir av tüfeğinden fırladı.
  Her namlu, kendi ışık, renk tonu ve konfigürasyonunda bir ışını ateşledi. Yolda, bu akarsular boylarının bazı yerlerinde göz kamaştıracak kadar parlaklık kazanmış, bazılarında ise tam tersine kararmıştır.
  Ve amiral gemisi savaş gemisine çarptığında ... İlk olarak, yüz kilometre çapındaki dev buruştu ve deforme oldu ve sonra patladı!
  Dünya'nınkine çok benzeyen bir gezegenin yörüngesinde bir süpernova patladı... Yerçekimi dalgaları ve hiperplazmik bir tsunami, nüfuslu sublunar'ın yüzeyine çarptı.
  Bu, yüzlerce kat için devasa gökdelenlerin anında eridiği ve fotonlara dönüştüğü yukarıdan lav döküldüğü zamandır. Tuk gezegeninin milyonlarca anında yanmış yerlisi olan ince gıcırtılar veriyorlar. Ondan korkmayı bile başardılar ve ağrı sinyalinin beyne ulaşması için zamanı yok. Sadece et plazması anında havai fişeklere dönüştü. Sfero Katastrofov da Terminatör kızla birlikte oraya uçtu.
  Donald Trump, kendisi bir aziz olmasa da, ahlakı okumaya direnemedi:
  - Peki, utanmıyor musun? Bir heves uğruna tüm gezegeni yok ettin!
  Buna karşılık, çift aynı anda cevap verdi, o kadar ki yarı kristal vakum çatladı ve birçok parçaya dağıldı:
  - Sadece gezegen! - Ve yanıt olarak sağır edici kahkahalar. - Nasıl büyük evrenler yarattığımıza ve orada oynadığımıza bakın!
  Delikanlı kız, çocuk tanrı ve Şeytan Katastrofov ile birlikte anında harekete geçti: Donald Trump'a henüz beceriksizce yapmayı başardıkları yeni bir evren gösterdiler.
  Tanrıça Emmanuel'in yanından, fırından gelen kekler gibi, sadece bir özelliği olan çeşitli türlerde milyarlarca ve trilyonlarca yıldız dışarı fırladı: canlı yaratıkların kanatlı çeşitli araba ve kamyonları ve peynirli kek tekerlekleri olan kelebekler.
  Öte yandan Sfero Katastrofov, avangard uçaklar da dahil olmak üzere çeşitli türlerde kuyruklu ve kanatlı hayvanları fırlattı.
  Karmaşık yörüngelerde etraflarında dönen trilyonlarca yıldız ve gezegen, sanki bir bilgisayarda çizilmiş gibi hızlı ve zengin bir şekilde boşluktan çıktı. Ve hatta theoquasar görünüyordu!
  Yengeç Bulutsusu kadar büyük olan Tanrıça Kız, sanki daha küçük kızlar ondan düşen bir damlayla ayrılmış gibi hızla döndü.
  Ne kadar güzel oldu, milyonlarca kız havan ve salkım olmadan boşlukta koştu ve yüksek sesle güldü, coşkuyla ciyakladı.
  Sphero Catastrophes the Devil çocuğun biraz daha yaşlanması ve aynı zamanda bir genç erkek ve dünya dışı kökenli yaratıklar sürüsüne bölünmesi boşuna değil. Kızlarla karıştırdılar. Arabalara atlayıp dışarı çıktılar. En vahşi ve en zengin renklerden oluşan bir kaleydoskop basitçe açıklanamaz.
  Ama sonra Donald Trump (yine yakışıklı bir görünüme sahip daha da güçlü bir genç adam oldu!), Tanrıça-demiurge'un enkarnasyonlarından biri olan, büyümesi haline gelen elden tutuldu. Bundan sonra, bir an için arttılar ve lüks bir Cadillac'ın gövdesinin yıldızının ve kırmızı melez bir kartalın yakınında sona erdiler.
  Tanrının çoğaldığı tüm kızlar birbirinden farklıydı, ancak Donald Trump'ın yanındaki tatlı çok şık. Uzun topuklu, pırlanta tokalı ve saçı genel olarak süper olan deri çizmeler.
  Emmanuelle (evrenlerin yaratıcısı kendisine böyle denilmesini istedi bir jest yaptı... Kelebek kanatlı çocuk arabaları şeklinde bir düzine gezegen durdu. Tanrıça onlara göz kırptı (yaratılış görünsün derler!), Ve ABD Başkanını çekerek, genç ve yakışıklı bir adam haline gelen Amerika hükümdarının tırmığını açgözlülükle öptü ve tebaalarına göz kırptı:
  - Beni böyle düzelt!
  Ve gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan bir deri ceketten, meme uçlarının yönlü yakutları olan çıplak göğüsler çıktı.
  Donald Trump genç bir bakire gibi afalladı ve yüzü kızardı:
  - Çocuklar seni izliyor!
  Demiurgo tanrıçası gülmeye başladı ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yaş gerçekten önemli mi? Evrenleri bebeklik kadar erken yarattım ve Oğlum Sphero Felaketleri daha da erken yaşta... Ve sonsuz Şeytan-genç'ten ne alacaksınız. O çok havalı! Aşırı!
  Sphero Katastrofov hemen yakınlarda belirdi, sinsice göz kırptı ve fark etti:
  - Kutsal bir şekilde yetiştirilmiş olanları şok etmeyi seviyorum! Biz demiurges bu nedenle ahlakı bulduk - böylece ihlal edilecek bir şey var!
  Araba yıldızının direksiyon simidi kumanda koluna oturan genç adam-demiurgo-Devil (çiftin geri kalanı onun arkasındaki sandalyelere oturdu!), keskin bir şekilde sarsıldı. Ve hemen yaklaşmakta olan şeride atladı. Üstelik insan arabalarındaki gibi iki uçak değil, havacılık gibi üç uçak bile değil, yetmiş dört sıkıştırılmış boyut var. Donald Trump'ın nefesi kesildi ve gözleri dışarı fırladı.
  Yarış böyledir, kelimelerle ifade edilemez. Evet, albay kozmonot eğitim merkezini ziyaret etmek zorunda kaldı. Orada bir cazibe var. Sandalye eksen etrafında döner, sandalyenin kendisi dikey bir düzlemde döndürülür ve cihaz hala dönme dolap gibi bir sistemdedir ve tekerleğin kendisi de sekiz şeklinde hareket eder ve sırayla yüzey yükselir. dalgalar.
  Donald Trump, böyle bir testle bile kendini havalı hissetti ... Ancak şeytanların bu temsilinin arka planına karşı, bu kozmik çekicilik - hatta alegoriler bulunamıyor. Bir çocuk sapanı ve bir hidrojen bombası nasıl karşılaştırılır?
  Ve böylece, gözlerimizin önünde, milyarlarca boyuta sahip tüm bu kentilyonlarca yıldız titriyor! Beyin hücreleri bile tek tek ve hep birlikte en temel şekilde ortaya çıkıyor.
  Sanki büyük bir yıkama oluyor ama beyin ve omuriliğin nöronları acı çekiyor.
  Ama tanrılar bunun gibi, gülerler ve kükrerler. Demiurge Emmanuelle ayak parmaklarıyla holografik projeksiyonu kontrol etmeye bile başladı... Ve en önemli şey başladı: "Yıldız Savaşları" - ilk bölüm!
  Burada Emmanuel demiurge uzay gemisinden ayrıldı ve Donald Trump'ın yanında, onu öğrenci gençliğinden beri tanıyan karısı Zoe'nin geliştirilmiş bir modifikasyonu ortaya çıktı.
  Şimdi, spektrumun yedi rengine boyanmış ve saldırıda bir bufalo-Amazon gibi kükreyen karısıydı. Ve sen kendin dümendesin... Yıldızlar! Vay canına - Güneş'ten beş kat daha büyük bir çapa sahip kozmik bir armatür, bu onun saldıran yıldız gemisi - başkan binicisi. Ve yanında karısına çok uzak bir benzerliği olan ve çok güzel bir kız var. Evet ve karakter tamamen yabancı.
  Ancak bir savaş gemisi onlarla tanışmak için uçar - ok şeklinde kanatları olan büyük bir turuncu-kırmızı ayı, aşırı reaktif fotonların bir soporunun nakavt edildiği. Pekala, gösteri - bazı dişler-gövdeler bir şeye değer. Sanki çarpık ve kaotik kırık iğnelere boşanmışlar. Sirius'tan daha küçük olmayan bu savaş gemisi onu alacak ve nasıl dönecek ... Ve hipernükleer bir deşarjla dişlerinden patlayacak.
  Donald Trump, yıldız gemisini otomatik olarak döndürdü ve Hiroşima'ya atılan bir kentilyon bombaya eşdeğer bir yükün gizlendiği bir sopayla ölümcül bir kancadan kaçındı. Albay rakibe cevap verdi!
  Ayının sıvı kristal zırhında büyük çatlaklar oluştu. Titanyumdan bir milyon kat daha güçlü bir metalin turuncu yüzeyini kuzgunlar gibi keserler. Hiperplazmada ya da yıldızları hareket ettirebilen ve kuasarları söndürebilen daha mükemmel prensps-teoplazmasında ne kadar muazzam bir güç gizlidir. Ama sadece altıncı, yedinci ve benzeri, maddenin durumu.
  Herhangi bir molekülden bütün bir hiperplazma okyanusu elde edilebilir. Teorik olarak (bu insanlar için mevcut olmasa da) bir temel parçacık, her biri trilyonlarca yıldıza sahip milyarlarca milyarlarca galaksiyle tüm devasa evreni yeniden üretecektir - evren. Ya da yok et! Bunlar, teohiperplazmanın yarı-ilahi veya süper-ilahi olanaklarıdır.
  Ve sonra ayı parlamaya başlar. Gemideki trilyonlarca uzaylı ve daha da fazla savaş robotu tozu dumana katıyor ve açıkça onların değersiz hayatlarını kurtarmaya çalışıyor. Ama bunu çok kötü yapıyorlar. Sadece alınları, yanları, gövdeleri ile çarpışırlar, ancak birkaç düzine muz ve akrep melezi havalandırma boşluğuna uçar.
  Orada, canlı formlar sibernetik olanlarla yakından iç içe geçmiş durumda. Gerçek karıştırma ve yulaf lapası-malash gelen şeyden. İşte ciğerlerinin tepesinde kükreyen patlıcan gövdeli bir boğa:
  - Hey, sen benim süper silahımsın! Ezilmiş iblisin intikamını al!
  Ve patlıcanlı boğa, çaresiz bir çabayla, boynuzlu antenlerle dolu robotu iter. Zaten gravioplazmik radyasyondan zarar görmüş olan, iticisinin et artıklarında kükrüyor.
  Acı dolu bir kükreme yanıt verdi, ardından havalandırmayı yırtan bir patlama. Dökülmelerden, yıldız gemisinin içinde çeşitli fayanslar... Bundan sonra ayı onu alacak ve patlayacak.
  Donald Trump, yıldız gemisini darbelerden uzaklaştırmayı başarır başarmaz. Ama ayıdan sadece bacaklar ve bacaklar vardı ... Ve sonra dağılan parçalarda tüyler diken diken oldu, kirazlar korktu ve oradan korkmuş kızıllar, panik kıvılcımları gönderdiler.
  Donald'ın kendisi grafikte şunları kaydetti:
  - Hesap açıldı ve şu ana kadar lehimize!
  Ve savaşçı yarı tanrı ve Şeytan Sfero onun tarafından komuta ediyor.
  Bir ultra dinamit top bataryası - kinesspace içinde titreşen esnek çöküşün içinden kayar, asker zayıflamış atalet kuvveti tarafından bastırılır. Güzel kızlar şeklinde sadece iki savaşçı sırıtmaya başlar ve güneşli tavşanlar sırıtır. Hipergravite dalgalarından etkilenmemiş görünüyorlar.
  Güzel kızlar, sadece çok iddialı bir şekilde boyanmış: yedi renkli fıskiyeli bir semaver şeklinde saç stilleri ve dokuz renkli divada alev makinesi olan bir yel değirmeni.
  Ve kafalarıyla nasıl çarpışıyorlar - alfabetik bir akşamdan kalma! Semaver ve yel değirmeni çarpışır ve aralarında gerçek bir kavga başlar. Saçma sapan darbeler, kömürleşmiş saçlar ve parfüm yeniden uçuşuyor!
  Ve pil çok ciddi bir demontaj. İlk başta, topların namluları bile büküldü ve daha sonra yay, yerçekiminin yuvarlanan bir titremesiyle fırladı, patladı - kendiliğinden bir hareket. Ultra-reaktif sistemlerin kükremesi: Batarya, ancak şimdi uzayda tamamen farklı bir noktada ateş açıyor.
  Ve bundan, vakum boşluğu alevlenecek - napalm içine batırılmış bir kitaplık gibi, birkaç parsek yüksekliğinde ve genişliğinde. Ve alevin kendisi, kuzu buklelerinin tuhaflıkları olan bir ejderhanın dili gibidir.
  Bunu gören Donald Trump, kendi kendine bile haç çıkardı:
  - Tanrının annesi...
  Birkaç bölüme ayrılan Sphero Katastrofov, tehditkar bir şekilde komut veriyor:
  - Soyma veya daha doğrusu dar bir hiper ışınlı bir çivi, tabancaları konsantre ramrod moduna geçirin.
  Demiurge kız Emmanuel gülerek konuştu:
  - Dar bir hiper ışın, bir çikolata tavşanı yiyen vejetaryen bir kurt gibi!
  Evrendeki en havalı bilgisayarlar devre dışı bırakıldığından, bu yönlendirme manuel olarak yapılmalıdır. Bu durumda savaş maddesinin akışını düzenleyin - bir el tamburu yardımıyla hiperkinezi. Ancak bunu yapmak bile kolay değil, bu mücbir sebebin Gururlu Süper İmparatorluğun askerleri için eğitim programında da sağlandığı gerçeğini koruyor.
  Bin parçaya bölünmüş olan Sphero Katastrofov, dişleriyle bir sırıtış gönderdi ve şöyle dedi:
  - Buluş ihtiyacı kurnazdır, ancak kral basit değildir, çünkü mafyayı gözden kaçırmamıştır!
  Erkekler ve kızlar bu sorunla otomatik modda başa çıkıyor. Ve insan ırkının temsilcileri, diğer dünyadaki insanların aksine, mükemmel bir şekilde başa çıkıyor. İşte aynı anda yıldızların ve uzay gemilerinin rolünü oynayan bir sürü canavar alevli lekelere parçalanıyor. Bunlar da, galaktik armatürlerin arka planına karşı oldukça küçük görünenleri yakar - küçük gemiler.
  Bununla birlikte, boyutları da göreceli bir kavramdır: Yak-3'ten daha büyük olmayan bir makine, tüm dünya kıtasını suya batırabilir. Hem de tek yudumla! Ve sonra karşılıklı darbeler öyledir ki Lucas, umutsuzluktan böyle bir şeyi hayal edemeyen fantezisi kafasına bir kurşun sıkacak.
  Sphero the Devil-demiurge, görünürde bir füze teknesini yakalar, hafif bir kurşunla bir atış. Yok edilen vakumun en ince gıcırtısı duyulur, farenin kuyruğuna basılmış gibi görünür. Çok renkli bir balon anında şişer - tekne parçalara ayrılır. Patlamanın gücüne bakılırsa, mühimmat patlaması var. Işık noktası bir lekeye dönüşür ve bu da hiperplazmik bir kalamar haline gelir, büyülü gravioplazmanın enerjisi ünlü bir şekilde arabayı yayar. Magoleth de yok edildi, bu durumda kesin atış demiurge kız tarafından yeniden üretildi.
  Tanrıçaların Tanrıçası Emmanuelle şarkı söyledi:
  - Evrende, her şeye kadir olanın gücü bizim evrensel hiperfuck'ımızdır!
  Üzerine birden fazla metropol yerleştirebileceğiniz kanatlar, ayrı ayrı uçar, aynı zamanda sıcak kuyruk parçacıklarının üzerinde alevli tüylerden oluşan bir boşlukta döner. Ve bükülür, peki, sadece güzel bir yüzücü bir kelebeği tırmıklar.
  Yarasa kanatlı bir damperli kamyon şeklindeki düşman brigantine (sadece korkunç bir şekilde boyanmış!) ek hasar alır, ancak büyük yaylım ateşiyle karşılık verir. Çatlağın içinden bir dere sızarak demiurge kızı atıyor, altın renkli göğüsleri cinnabar, ışıldayan meme uçlarıyla açığa çıkarıyor.
  Evreni yaratan ve yakan şeytan çocuk Sfero keyifle ciyaklıyor:
  - Görüyorsun ne kadar hiperkuasar! Siyah boşluk! Utanma!
  Emmanuelle onun yanında vücut bulmuş, güçlü adamı magoplastikten yapılmış deri ile kaplı dizine tokatladı:
  - Princeps-kuasar! Zapulsar üç nokta! Şövalyenin topuzunu daha yükseğe kaldırın!
  Gözyaşı damlası şeklindeki brigantine, yaylım ateşi saçıyordu. Dikenli çiy damlaları, savaş alanının her tarafına püskürtüldü.
  Cool Sphero yüksek sesle ıslık çaldı:
  - Uçurumun çöküşüne bir foton verin!
  Yandan bir fırkateyn fırladı, aynı zamanda komşu pil sarsıldı. Görünüşe göre adamlar şanssızdı, ağır bir rokete ya da en dayanıklı metali toz haline getiren bir titreşim alanına rastladılar.
  Demiurge Devil Boy, böyle bir saldırıdan kurtulmak için platformu döndürmeye çalıştı. Ama sonuçta, rakipler neredeyse aynı okuldan mezun olan birinci sınıf profesyoneller. Daha doğrusu O, kâinatların Yaratıcısıdır, çocuklarına savaşabilecekleri kadar yüksek imkânlar vermiştir. Ve yeteneklerini aldı ve sınırladı! Gururla Emmanuel olarak anılmaya karar veren yaratıcı, Medeniyetlerin Yaratılışında da bir dolandırıcı değil!
  Almak ve çivilemekle aynı şey... Güç neredeyse sonsuz uzayda saklansa bile yeterli görünmeyecek!
  Ama burada Şeytan Sfero ve her şeye gücü yeten ortağı yeniden enkarnasyonlara soyundu. İkisi de silaha atladı ve etrafında döndü.
  Doğru bir kancadan yok edildi - bir tempropreon topu. Düşen kristal bir vazo gibi paramparça olmuş, görkemli bir gökkuşağının tonlarını veren bir yığın ışıltılı parçaya dönüşmüştü. Kız-demiurgos ve Yaratıcı-oğlan-Şeytan ve ayrıca enstrümana hizmet eden bireylerin geri kalanı, sanki bir sopayla vurulmuş gibi atıldı. Muazzam bir hızla zırha çarptılar, hafifçe ezdiler ve çok esnek ve güçlü bedenleriyle şoktan titreyerek şiddetle düzleştiler.
  Ardından, eski tanrıların heykelleri gibi kabartmalı güzel figürlerine normal bir şekil vererek ağır hizmet kaplamasını soymaya başladılar.
  Tıpkı bir çizgi romandaki gibi, Süpermen düştüğünde kafasıyla birkaç bölmeyi kırdığında ve seyirciye dönerek şöyle diyor:
  - Çocuklar benden örnek almasın! - Ve bir kurbağanın göbeği gibi yanaklarını şişirerek, diye ekliyor. - Önce süper gücünüzü alın!
  Muhteşem Devil Sphero, alt karnında bir soğukluk hissetti. Düşmanın hiperplazmik patlamalarının yoğunluğu yoğunlaştı, görünüşe göre savaşa yeni güçler çekildi. Yıldız-canavarlar kükredi - patlasalar bile, kraker filler Merkür'ün yörüngesinin çapı kadardı. Böyle patlayacak ... Örneğin, ultra-savaş gemisinin kendisi düzgün bir kuasar büyüklüğünde (klişeden düşen gök cisimlerinin çeşitlerinden biri!), Ve çivili büyük bir hançerin şekli. yayıcılar, zengin bir hiperplazmik jet süsü yaydı. Yuva yapan bir oyuncak bebek ve bir akordeonun kavisli, bükülmüş bir melezi olan madde, Gururlu Süper İmparatorluğun yusufçuk kanatlarına sahip çok aerodinamik bir Fiat şeklinde kruvazörün üzerine düştü. Diğer sürekli artan imha selleri, gözyaşı damlası şeklindeki dört topçu platformunu ezdi.
  Sfero Katastrofov'un sağ bacağı diz boyu buharlaştı ve şeytani çocuk, doğal bir şekilde büyümesini beklemeden, uzvunu anında uzattı.
  Julius Caesar, tüm yeteneğine rağmen, savaşı kaybediyordu, yaklaşık teknoloji eşitliği ile sayısal üstünlük, düşmanın yanındaydı. Her ne kadar geçmiş bir yaşamda büyük komutan, ilk kez değil, üstün düşman kuvvetlerine karşı savaşmak zorunda kaldı. Ama burada çok sofistike rakiplerle bir uzay savaşı var. Şu anda böyle zor bir durumda yapılacak tek şey geri çekilmek ve kuşatmadan kaçınmaktı.
  Ve sonra, birliklerin ustaca geri çekilmesini takip ederken, düşmanın kendisinin iyi donanımlı güç alanları katmanını kıracağına ve o zaman boşluğu vurmanın mümkün olacağına güvenin!
  Sphero Katastrofov, kinez-robotlara verilen komutları Princeps-bağlantısı aracılığıyla utanmadan dinledi. Sınırsız bir iyimserlik, erken bir zafere susamış gibiydiler.
  Demiurge-Devil çocuğu bile şarkı söyledi:
  - Bu çığlıkta bir fırtınaya susamışlık, öfkenin gücü, bir tutku alevi var ... Ve kuşlar bu çığlıkta zafere olan güveni duyuyor!
  Bir balyoz yakındaki bir dretnot'a çarptı - yağmur damlaları yağdı. Ve başka bir voleybolu gürledi - termopreon roketlerinden. Bütün bir uzay gemisi sürüsü düzleşti ve bir çocuk ateş suyunu devirmiş gibi hiperplazma sıçradı.
  Ekranoplan bıçaklı aslan şeklinde bir hiper fırkateyn - Julius Caesar birkaç hasar aldı ve ultra hafif hızı azaldı. Büyük komutan bile mırıldandı:
  - Geldim, gördüm... Kazanmadım!
  Şeytan Sfero öfke hissetti, yarattığı güç kaybediyor gibi görünüyor, mümkün olduğunca çok düşmanı yok etmeniz gerekiyor. Ah, bu bıçaklı kaplanlar, Mercedes'i yanlardan atlamaya başlıyorlar. Sadece maşa ile sıkın! Çocuk-demiurge-Şeytan öfkeli. - Kavgayı birleştirmeyi bile düşünmüyor!
  Yani, ya kazanmak ya da ölmek için bir seçeneği var. Her ne kadar birkaç muggle'ın (bir yıldız büyüklüğünde olsalar bile!); neredeyse hiçbir şeyi değiştirmeyecek, ancak bu, her engeli aşan bir akışa dönüşen bireysel bireylerin neredeyse eşsiz kahramanlığıdır. Çocuk-demiurgo-Şeytan, taşıyıcının hafızasını kullanarak, ama aslında kendi yaratılışından (kişilikleri ve yapı olarak bu kadar karmaşık şeyleri nasıl damgalamayı başardığı ayrı bir sorudur!) Çok sayıda eğitimde neye sürüklendiğini çabucak hatırladı. seanslar. Fark edilmemeniz, robotların genel saflarında kalmanız gerekiyor. Bu yüzden oraya ulaşmak çok daha zordur, ancak maruz kalma olasılığı çok daha düşüktür. Ama öte yandan, bu kritik anda oturmaya hakkı var mı?
  Risk almaya karar veren savaşçı-Şeytan Sfero, şimdiye kadar şanslıydı, kendine dikkat çekmeden, dört savaş makinesini ve göbekten salınan yıldırımların yardımıyla imha etmeyi başardı.
  - Küçük insanlar için huş lapası olacak! Aksine, theoprinceps-plazma!
  Uçan robotlar (her biri Hiroşima'ya atılan bin milyar atom bombasının enerjisine sahip!) izleme makineli tüfekler gibi ölümcül otellere tükürdüler, asteroidi baypas etmeye çalıştılar, özel silahların voleybolu ile karşılandılar. Silahların bazıları namlusuzdu ve asteroitin kaplamasıyla karıştırılmış gibiydi. Burada çocuk Sfero dikkatli olmak zorundaydı.
  Kenardan uzaklaşmaya, yok etme saldırılarından uzaklaşmaya başladı. Burada meslektaşlarınızla çarpışmamak ve aynı zamanda ateş etmek için senkronizasyonu gözlemlemeniz gerekir. Robotlar robottur, canlı kalkan olarak kullanıldıklarının farkında değiller. Çocuk-yaratıcı-Şeytan, yarı-büyülü gravioplazmayı hareket yöntemiyle patlatacak şekilde vurmaya çalıştı. Yani, bir yayda kaldı ve sadece yukarı değil, aynı zamanda yana doğru eğildi ve hala bir Avustralya bumerangı gibi bir yandan diğer yana sendeledi. Magoletes'e ek olarak, Steep Sfero hedeflerini ve daha şişman, daha prestijli seçmeye başladı. Özellikle, yerçekimi-sihirli brüt tekne. Şanslıysanız ateş de edebilirsiniz.
  Ama sonra şansı sona erdi. Daha büyük olan hedefin güç alanı darbeye dayandı ve gözetleme sistemi, yaylım ateşinin robot el ilanlarından ateşlendiğini hesapladı. Büyük tekne hemen döndü, savaş araçlarının kalınlığına bir sinyal gönderildi:
  - Düşman neden bariyerinizi geçti?
  Robotlar cevap verdi:
  - İzinsiz giriş tespit edilmedi!
  Güçlü makine daha yüksek sesle kükredi, böylece kulak zarları hafifçe bastırıldı:
  - Bu durumda, asteroitin yüzeyini temizleyin, çatlaklara nüfuz edin.
  Bir grup robot, yüzeye açılan kraterlere koştu. Hareketli Sfero bu durumda geri dönmek ve diğer araçların arkasına geçmek zorunda kaldı. Doğru, bu bir avantajdı, koridorların kıvrımlarını kullanarak robotları yok edebilirsiniz.
  Eh, makine bir insan değil, aynı zamanda paraya mal oluyor ve bir savaş birimi olarak kullanılıyor.
  Özellikle evrenlerin Yaratıcısı ve Şeytan'ın tüm süper silahlardan ateş etmeye nasıl karar verdiğini alırsanız! Peki ya önemsiz şeyler ve kurallara uyun? Onları hemen yeniden oluşturmak daha iyidir!
  Şeytan Sphero bile şunları söyledi:
  - Yine, politik olarak doğru davranmadım - dedi kurt-vejetaryen, çikolatalı tavşanı patlatarak!
  Birkaç yüz yıldız gemisi aynı anda patladı! Ve bu havai fişekler alevli bir hiperplazma fırlattı... Bu, meşaleli scooterların koştuğu bir spiral gibi dönüyordu.
  Emmanuelle-demiurge da kıkırdadı, büyüdü ve kanatlı jaguarın çıplak ayaklarını parmaklarıyla aldı - onu fırlattı.
  Başka bir dev kız, bu hayvanı zarif parmaklarıyla aldı ve yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Talihsiz evrenin üzerinde kaynayan bir karanlık asılıydı - yıldız canavarları! İşgalci baltasından nefret ediyor - bileyin ve kafanızı ezin!
  Bir sürü çılgın kız bu futbolu inanılmaz bir ölçekte sahneledi. Gerçek bir salıncak ve ezici darbe değişimi başladı.
  Şeytan Sfero da bu "Olimpiyat" a katıldı, çocuk-demiurge-Şeytan arabaları yükseklere fırlatmaya başladı ve kızlar sadece onu aldı.
  Ama kuyrukları spikelet şeklinde uzaylılar ortaya çıkınca ve Toyota'ları tenis raketi gibi leylek kanatlarıyla ütülemeye başladıklarında... Genelde öteye gitti!
  Ve eğer hala iyi bir şeyin sınırları varsa ve bu durumda, aptalın sermaye olduğu ortaya çıktı. Sadece spikeletlerin gerçek bir ilham perisi çıkardığını hayal edin ve damperli kamyonları ve çeşitli profillerdeki yabancı arabaları fırlatırım. Ve kazdılar ... Kertenkele değil, daha da havalı bir şey, bir filin hortumu gibi bir burun, ama sonunda bir papatya ve gözler - sekiz tanesi gül goncası şeklinde, sadece benekli. Aynı zamanda hala şarkı söylüyorlar, anlaşılmaz ama melodik bir şey. Eh, elbette, kızlara bakmak çok daha güzel. Özellikle. Burada öyle kızlar var, hatta boyalı olanlar bile, hippiler bile kıskançlıktan boğulacak.
  Ayrıca formlarını da değiştirmeleri gerekiyor. Sadece keçeli kalemlerle sipariş üzerine boyanmış harika bedenleri titrer!
  Delikanlı-kız-Şeytan davetkar bir şekilde şarkı söyledi:
  - Ve odalarımızda komiserler var!
  Sfero Katastrofov romantizmi söylemeyi bitirdi:
  - Ama onları hemen kovacağız: tuvalette tuvalet var!
  Ve hem Yaratan Tanrı hem de Yok Edici, şimdiden çalkantılı havuzda dönelim.
  Donald Trump'ın çatısı zaten menteşelerinden tamamen koptu ve uluyacak:
  - Herkes iş başına!
  Muhteşem savaş kıyafeti içindeki büyük Sphero, milyarder başkanın yanındaydı ve her şeyi anladı:
  - Anlıyorum amca, gerçekten yelken açtın! Belki de baksan iyi olur, zevkine göre daha hoş bir şey?
  Mücevherli bikinili demiurge kız Emmanuelle, Donald Trump'ı kendisine doğru çekti ve açgözlülükle öptü:
  - Ve savaşı yakınlaştırmak istiyorsa, gerçeğe baksın.
  Hangi erkek ve kızlardan daha çok hoşlanırsın?
  Donald Trump öfkeyle başını salladı.
  - Elbette kızlar! Beni kime götürüyorsun!
  Tanrıça dudaklarını şapırdattı ve dedi ki:
  - Gittikçe daha çok kızlar gibi - hatta kadınlar!
  . BÖLÜM 1
  Donald Trump, bir tavşan gibi, Sphero Catastrophes'in yarattığı farklı dünyaların etrafında atladı. Ve atlayışları en iddialı ve inanılmazdı.
  Şu anda, Donald Trump, insan formlarında enkarne olan Coronovirüslerin gerçek imhasını üstlendi.
  Sfero Katastrofov şunları söyledi;
  - Salgın insanları bu kadar çok yıpratmasın diye, koronovirüsleri sihirli kılıçlarla doğrayın. Ve yıldız savaşlarının muhteşem kadın kahramanları bunu sizin için yapabilir!
  Donald Trump coşkuyla yanıt verdi;
  İnsanlığa hizmet etmekten mutluluk duyuyorum!
  Işın kılıçlarıyla donanmış Donald Trump ve Ahsoka Tana, Supreme Dağı'na indi. Saldırının zirvesiydi. Coronavirüsler, mevcut güçlerinin neredeyse tamamını saldırıya attı. Siyah silüet artık zırh giymiş Birleşik Devletler Başkanıydı. İki eli de ışın kılıcı tutuyordu. Güçlü savaşçı değirmeni işletti ve bir düzine koronavirüs savaşçısı Kasım çamuruna düştü.
  Ahsoka Tano sıçradı ve döndü, koronavirüsleri parçaladı ve ıslık çaldı:
  - Aynen böyle devam!
  Padawan kızı agresif ve aşırı derecede hırçındı.
  Donald Trump tekrar kesti ve kükredi:
  - Büyük uzay ve Amerikan dünyası için!
  İnsan vücudunun yırtık parçaları her yöne dağılmış.
  Ahsoka Tano da kılıçlarıyla savurdu, rakiplerini savurdu ve sonra çıplak kız gibi ayağıyla minik bir antimadde bezelyesi fırlattı.
  Sağır edici bir güçle koştu ve Coronavirüs'ün Cehennem Güneşi ülkesinin bütün bir savaşçı taburunu parçaladı.
  Ve gıcırdadı:
  - Kozmik, Amerikan zihni için!
  Sfero Katastrofov onaylarcasına başını salladı:
  - Kabus basillerini böyle doğrarsın, insanlığı kurtar!
  Donald Trump, kılıçlı bir kelebeği çoğalttı, koronavirüsleri kesip homurdandı:
  - ABD imparatorluğunun büyük başarıları için!
  Bundan sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah zırhlı başkanının ışın kılıcı havada süzüldü. Parmaklarını şıklattı ve hemen yüz koronavirüs askeri onların boğazlarını tuttu ve gücün karanlık tarafının görünmez ilminde boğulmaya başladı.
  Ahsoka yine çıplak ayağıyla antimadde içeren küçük bir bezelye fırlattı ve onunla birlikte bütün bir koronovirüs alayını parçaladı.
  Unutulmamalıdır ki bir gram antimadde Hiroşima'ya atılan iki atom bombasının imha gücüdür. Ve haşhaş tohumu büyüklüğünde bezelyeler de bir vakum bombası gibi patlıyor.
  Ve Ahsoka'da bir dolu çanta var.
  İşte kızın başka bir yıkım hediyesi atarken çıplak topuğu ve ateşli bir parıltı parlıyor, aynı anda yüzlerce koronavirüsü kucaklıyor ve yakıyor.
  Donald Trump tekrar parmaklarını şıklattı ve şimdiden yarım bin koronavirüs askeri vahşi, karanlık bir gücün ilmiğiyle kıvranmaya başladı.
  Ahsoka Tano, çıplak ayak parmaklarıyla meselenin başka bir bölümünü attı ve ciyakladı:
  - İyiliğin egemenliği için!
  Donald Trump değirmeni yeniden kılıçlarıyla çalıştırdı, ışın kılıçları yüz metre uzatarak Supreme Dağı'na saldıran koronavirüs kütlesini kesip havladı:
  - Gücün karanlık tarafına hayır!
  Ahsoka Tano bir kez daha çıplak topuğuyla minik bir bezelye antimaddesi fırlattı. Bütün bir Japon savaşçı müfrezesini yırtıp yaktı ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Şiddetli iyilik imparatorluğumuzun büyüklüğü için!
  Donald Trump, uzattığı kılıçlarıyla yel değirmenini yeniden çalıştırdı ve ağzından ateş çıkardı. İki yüz koronavirüs bir anda alev aldı.
  ABD Kara Savaşçısı Donald böğürdü:
  - Taliban'ın yüzü şişti,
  Bir kez daha bir imparatorluk doğuyor!
  Işığın gücü tasarruf etmez
  Kız benimle yalınayak!
  Ahsoka Tano da kılıçlarıyla yel değirmenini çalıştırdı ve zarif bacaklı çıplak parmaklarıyla bir antimadde hediyesi fırlattı. Bir sürü koronavirüs yaktı ve gıcırdıyordu:
  Bizi kimse durduramaz, hiçbir şey bizi yenemez!
  Ve yine kızın çıplak topuğu bir imha topu fırlatacak. Ve pek çok koronavirüs savaşçısı yanacak. En azından bütün bir alay.
  Kız cıvıldadı:
  - Japonya ve Rusya ve ABD! - yeni izlenecek yol görevi!
  Siyah savaşçı ve Amerika Birleşik Devletleri başkanı yine binlerce samurayı karanlık güçle boğar. Mermiler, bir çift kuvvetle korunan savaşçıya isabet etmiyor. Ve bu arada, cehennemi koronavirüs güneşinin imparatorluğunun savaşçılarını kılıç ve diğer cihazlarla yok ediyorlar.
  Burada yine Donald Trump bir değirmen işletiyor, bir seferde çok fazla Japon eti kesiyor ve homurdanıyor:
  - ABD İmparatoru Abraham Lincoln için!
  Ahsoka, kız gibi ayaklı çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve cıvıldadı:
  - George Washington için!
  ABD Kara Savaşçısı Donald öfkeyle yanıtladı:
  - Washington sadece benim oğlum olmayı hak ediyor!
  Ahsoka başka bir değirmen işletti, koronavirüs kalabalığını kesti ve yanıtladı:
  - Kim layık? Hepimiz kendi yolumuzda kötüyüz!
  Donald Trump kılıçlarını savurdu ve eldivenli parmaklarını tekrar şıklatarak Yükselen Güneş İmparatorluğu birliklerinin boyunlarını şıklattı ve bir kaplan gibi kükredi:
  - Ben sadece bir alçak değilim, ben büyük bir alçağım!
  Ahsoka kılıçlarıyla tekrar savurdu ve ciyakladı.
  - Güç bizimle olsun!
  Ve kızın çıplak, yuvarlak topuğu başka bir yıkım bezelyesi verdi.
  Coronavirüsler kelimenin tam anlamıyla saflara düştü. Yetenekleri feci bir oranda azalıyordu. Böyle iki süper savaşçı varken, Yüksek Dağın tüm gücünü toplamışken fırtına yapmak pek akıllıca bir fikir değildi. Çıplak ayaklı çok güzel ve hırçın Ahsoka ve aşılmaz zırhlı siyah bir ABD savaşçısı.
  Böylece Donald Trump eldivenli parmaklarıyla bir ölüm bezelyesi fırlatarak koronavirüs askerlerini parçaladı.
  Bunlar, Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah savaşçısının darbelerinden yere yıkılmış gibi yağdı. Ancak üçüncü bir savaşçı onlara katıldı. Tabii ki, Prenses Leia. Bikinili köle ve kılıçlı çekici bir kız.
  Burada çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm bezelyesi attı ve onu küçük, yırtık kanlı koronavirüs parçalarına ayırdı. Ve gülerek şarkı söyledi:
  - Ve düşman sürüsü yere uçtu,
  Güç ve kılıç baskısı altında!
  Prenses Leia'nın ellerinde iki ışın kılıcı parladı ve Yüksek Dağ'a saldıran koronavirüs savaşçılarını kesmek için uzadı.
  Onları lahanaya kesin.
  Leia dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Uzay komünizmi fikirlerine şan!
  Ve bikinili bir prensesin çıplak topuğu fırlatmaya benzer, son derece ölümcül ve yıkıcı bir şeydir.
  Bir parıltı patladı ve samuray kütlesi hemen yandı ve kömürleşti.
  Ahsoka Tano da kılıçlarını keserek vahşi ve hızlı bir yel değirmeni yaptı. Koronavirüslerin karanlığını kesin. Sonra zarif ayaklarının çıplak ayak parmakları başka bir yıkım bezelyesi başlattı. Birçok düşman yakıldı.
  Padawan kızı ciyakladı.
  - Güzel çocuklar için!
  Ve çıplak topuğu bir bezelye toplam imha bıraktı. Ve birçok koronavirüs bir anda yok edildi.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah savaşçısı, hafif, kırmızı kılıçlarını üç yüz metre uzatarak koronavirüsleri doğradı. Bu çok etkili bir tekniktir. Cehennem Bulaşıcı Güneş İmparatorluğu'nun kaç savaşçısı öldü ve kesildi.
  Donald Trump kükredi, ağzının arkasından devasa, yıkıcı bir güç atarcası salıverdi:
  - Hiç kimse ABD imparatorluğunun iradesine karşı çıkmaya cesaret edemez!
  Prenses Leia, çıplak ayaklarıyla düzinelerce koronavirüsü kesen bir disk fırlattı, gıcırdadı:
  - Hiç kimse!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla bir yel değirmeni çalıştırdı, koronavirüs savaşçılarını kesti ve çıplak, kız gibi topuğuyla gıcırdayarak yıkım armağanı verdi:
  - Çarlık Rusyası ve başkanlık ABD'ye zafer!
  Donald Trump parmaklarını şıklatarak, karanlık gücün enerjisiyle aynı anda bin koronavirüs askerinin boynunu kırarak homurdandı:
  - İmparatorluğa şan!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla yeniden savurdu ve ciyakladı:
  Ve bize şan!
  Ama sonra üçüncü bir kız ortaya çıktı, dördüncü bir savaşçı. Bu durumda, İmparatorun torunu Prenses Rei! Ayrıca çıplak ayaklı ve bikinili. Aslında, üç kız da bacaklarını savaşta oldukça aktif kullanıyor ve ayakkabılar sadece araya giriyor. Ayaklarınız çıplak ise bikini oldukça uygundur. Ayrıca büyü gücünün daha etkin kullanılmasına yardımcı olur.
  Prenses Rey onu aldı ve çıplak ayaklarıyla bir pulsar ateşleyerek koronavirüs askerlerini paramparça etti.
  Sonra kılıçlarını döndürerek koronavirüs ordusunu yırtık et parçalarına ayırdı. Ve hafif çubukları çok uzun ve her türlü metali kesiyor.
  Prenses Rey bağırdı:
  - Adı olmayan bir imparatorluk için!
  Ve kızın çıplak topuğu, cehennem antimaddesi olan bir bezelyenin ölümcül gücüne yenik düştü.
  Ahsoka Tano ciyakladı, yüzünü agresif bir şekilde açığa çıkardı.
  - ABD imparatorluğumuz adil!
  Ve kızın bacaklarının çıplak parmakları, şeytanın hediyesini yok etmeye başlayacak.
  Bikinili bu güzel savaşçı Prenses Leia, yel değirmenini geçerek düşmanı aldı ve ezdi ve gıcırdadı:
  - Sınırsız ABD imparatorluğunun büyüklüğü için!
  Ve güzel bir kızın çıplak, yuvarlak, pembe topuğu, koronavirüs ordusunun iki alayının aynı anda cehenneme gittiği ölümcül bir güç hediyesi attı.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı, parmaklarını ve koronavirüslerin ruhunu şıklatarak oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Değerli bir rakibi yenmekten daha büyük bir cesaret yoktur!
  Ve Donald Trump'ın kılıçları döndü ve o kadar çok koronavirüs kafasını kesti ki şimdiden korku yaşamaya başladılar.
  Prenses Rey kılıçlarını döndürdü, büyük bir mesafeye uzatarak rakiplerini kesti.
  Ve sonra zarif bacaklarının çıplak parmakları, aynı anda beş bezelye son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlattı. Ve gerçekten de kurtuluş şansı vermeyen bir kasırga salıverdiler. Sonra kız agresif bir şekilde hırladı:
  - En yüksek derecedeki başarılar için!
  Prenses Leia ayrıca düşmana çıplak topuğuyla tam bir yıkım armağanı verdi. Sonra kız eğik bir şekilde kesti ve kılıçlarla kafaların üzerinden ciyakladı:
  - Gelecekteki güç için!
  Ahsoka törene katılmadı. Çıplak ayak daha büyük bir bezelye fırlattı. Koronavirüs ordusunun üç alayını parçaladı. Bir koronavirüs bulutu yaktı ve onları kılıçla kesti. Üstelik kız ağzının arkasından son derece ölümcül bir pulsar da tükürdü.
  Ve ateşli bir hediye tükürdü:
  - Kraliyet odaları için!
  Prenses Rey yeniden saldırıya geçti ve kılıçları korkunç ve ölümcül bir güçle kesildi. Ve çıplak ayakla bir düzine bezelye fırlattı. Kelimenin tam anlamıyla bütün bir koronavirüs birlikleri alayı yakıldı.
  Donald Trump sonunda iki elinin parmaklarını şıklattı. Binlerce karga, koronavirüs askerlerinin başlarına düştü, kafalarını yumrukladı. Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı memnun bir bakışla şunları söyledi:
  Onları durdurmuş gibiyiz! ABD uzay imparatorluğunun şerefine.
  Vysochennaya Dağı'ndaki koronavirüs saldırısı nihayet kurudu. Süper güçleri olan dört savaşçı ve Yıldız Savaşlarından Şeytan Küresi tarafından enkarne edilen üç kız, Coronavirüs cehennemi güneş imparatorluğunun yüz binden fazla askerini ve subayını öldürdü. Çok sayıda kesilmiş ve yanmış ceset, Vysochennaya Dağı'na tüm yaklaşımları doldurdu.
  Donald Trump, ışın kılıçlarını kapatıp kemerine saklayarak memnuniyetle şunları söyledi:
  - Harika bir iş çıkardık! Artık Coronavirus imparatorluğu saldırı için hemen yeni güçler toplayamayacak!
  Ahsoka Tano mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Coronavirüslerin hala çok sayıda askeri var, hala güçlü bir basil filosu var!
  Prenses Leia bu konuda hemfikirdi:
  - Tabii ki! En önemli şey filo! Coronavirüs imparatorluğu denizde avantajlı olduğu sürece savaşacak!
  Prenses Rey şunları önerdi:
  - Öyleyse düşmana denizde saldıralım! Ayrıca kılıçlarımız var ve suyun üzerinde uçabiliriz!
  Donald Trump bu konuda hemfikirdi:
  - Doğru şekilde! Düşman filosuna saldıralım! Görevi sonuna kadar tamamlamalıyız!
  Ahsoka Tano kıkırdadı ve mutlu bir şekilde dudaklarını yaladı.
  - Batan teknelere bayılırım!
  Dört savaşçı havaya uçtu. Vysochennaya Dağı'ndan döndüler ve denize uçtular. Bin Ladin'in koronavirüs filosu Port Washington'a yaklaşıyordu.
  Güçlü bir filo, on iki zırhlı, birçok kruvazör ve muhrip.
  O zamanlar çok sayıda ve iyi donanımlı olan Coronavirus İmparatorluğu'nun filosu, Port Washington'daki Amerikan filosundan zaten belirgin şekilde üstündü. Doğru, Abraham Lincoln'ün donanması Atlantik'ten acele ediyordu. Ve bu kale yaklaşana kadar dayanmış olsaydı, o zaman koronavirüslerin işleri bu kadar pembe olmazdı. Ancak, şimdi bile sorunları var.
  Özellikle dört süper havalı savaşçı deniz yüzeyinin üzerinde uçarken. Kızların çıplak, yuvarlak topukluları ayın parıltısı gibi parlıyordu.
  Ahsoka bile zevkle şarkı söyledi:
  - Deniz sörfü, deniz sörfü,
  Gitme, benimle kal!
  Çıplak, kız gibi bacaklarını uçuşta sallayan Prenses Leia, devam etti:
  - Deniz iskelesi! Deniz iskelesi!
  Elveda deme zamanı geldi!
  Prenses Rey kolayca desteklenir:
  - Ve mutluluk zaten, hangi yıl,
  Bir uzay yolculuğuna çıkın!
  İşte önümüzdeki koronavirüslerin ilk armadilloları. Donald Trump kılıçlarını savurdu, lazer ışınları uzatıldı ve ilk iki gemiyi kesti. Bölündüler ve batmaya başladılar.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı bir sırıtışla söyledi:
  - Seni ezeceğiz!
  Prenses Leia, koronavirüs gemilerini alıp ikiye böldü.
  Sonra kız, kruvazörü parçalayan ve gıcırdayan bir imha bezelyesi attı:
  - Zafer geçit töreni için!
  Ahsoka Tano da çıplak ayak parmaklarıyla düşmana çarptı ve armadilloyu parçaladı. Sonra ışın kılıçlarını koronavirüs donanmasına çarptı.
  Ve cıvıldadı:
  - Akrobasi için!
  Ve Prenses Rey düşmanları nasıl kestiğini aldı. Ayrıca darbeleri altında gemiler bıçakla tereyağı gibi kesilir.
  Palpatine'in torunu, çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye alıp fırlattı, koronavirüs damarlarını patlattı ve şarkı söyledi:
  - Gemiler dibe iniyor,
  Çapalarla, yelkenlerle...
  Ve sonra senin olacak -
  Altın sandıklar!
  Altın sandıklar!
  Işın kılıcının tek bir darbesiyle koronavirüsleri dilimleyen Ahsoka Tano, ilahiye devam etti:
  - Gemiler bozuldu,
  Sandıklar açık!
  Zümrütler ve yakutlar yağıyor!
  Ve kız da çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye antimadde fırlattı.
  Prenses Leia da ışın kılıçlarını keserek gemileri parçalara ayırdı.
  Ve şarkı söylemeye devam etti;
  zengin olmak istiyorsan
  Mutlu olmak istiyorsan...
  Donald'ı bizimle kal
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Ve kızın çıplak ayağı yine gemiyi keserek toplam imha ürününü fırlatır.
  Coronavirüsler dördüne ateş açmaya çalışıyor ama boşuna. Mermileri siyah lordu ve üç süper kızı özlüyor.
  Donald Trump parmaklarını şıklattı ve işte birkaç muhrip, yükselen güneşin ülkesi bir koç boynuzuna dönüştü ve batmaya başladı.
  Donald Trump kükredi:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez,
  Ve asla suda batmaz!
  Prenses Leia da kılıçlarını kesti ve koronavirüsleri boğarak mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sloganımız dört kelime:
  Kendini boğacaksın - başka birini boğacaksın!
  Ahsoka Tano şiddetli bir savaşa geri döndü. Ve onu aldı ve kesti, kılıçları deldi, yüzlerce metre uzadı, kruvazörleri ve zırhlıları kesti. Coronavirüsler düştü ve boğuldu.
  Kız cıvıldadı:
  - Herkesi öldüreceğiz! Ve hadi kıralım!
  Prenses Rei de saldırıda çok hızlı ve yenilmez. Burada silahı daha güçlü hale geldi ve Cehennem Bulaşıcı Güneş ülkesinin gemilerine keskin bir şekilde çarptı. Ve sonra zarafet ve cinsellikleriyle vuran çıplak ayak parmakları, bir yığın gemiyi küçük parçalara ayıran imha hediyeleri fırlattı.
  Savaşçı bağırdı:
  - Uzay komünizmine şan!
  Donald Trump parmaklarını tekrar şıklattı. Japonya'nın birkaç gemisini bir koç boynuzu haline getirdi ve havladı:
  - Kahramanlığa büyük zafer!
  Ahsoka Tano ışın kılıçlarını bir helikopterin bıçakları gibi döndürdü. Cehennem gibi bulaşıcı Sun Bin Ladin ülkesinin amiralinin üzerinde bulunduğu savaş gemisi-amiral gemisini yarıya indirdi. Sonra çıplak ayaklarıyla kruvazörü parçalayan bir bezelye fırlattı ve hırladı:
  - Anavatan'a zafer, tüm uzay dünyaları ABD imparatorluğunun titanyum çizmelerinin topuklarının altına konacak!
  Ve kızın çıplak, yuvarlak topuğu basillerin üzerine yok edecek.
  Prenses Leia da kılıçlarla şeytanın çarkını nasıl kaydırır. Gemileri açacak, metali kesecek. O zaman kızın çıplak, yontulmuş bacağı ölümcül bir atış yapacak ve şans eseri bir ölüm hediyesi değil. Coronavirüs gemileri yine batıyor.
  Prenses ciyakladı:
  - ABD imparatorluğunun üstün gücü için!
  Ve Prenses Rey, acımasız bulaşıcı Güneş'in ülkesinin gemilerini acımasızca kesmeye devam ederek ve çıplak ayaklarıyla imha hediyeleri fırlatarak şarkı söyledi;
  Uzayda birçok farklı kapı var,
  Kızgın hiperplazma selleri öfkelendiriyor!
  Bilgi birçok anahtar verdi,
  Biz insandık, ama şimdi tanrıyız!
  
  Yıldız gemilerinde - dalgaların arasından koşarak,
  Kuarklar eter girdaplarında köpürüyor!
  Torunlarıma devredeceğim,
  Başka bir fırtınalı dünyanın çocukları!
  
  Vakum sıcak, kalpleri ısıtır,
  Etrafındaki yıldızlar aşıkların yüzleri gibidir!
  İlerlemeye hizmet ediyoruz - sonu yok,
  Ve akçaağaçlar Dünya'da nazikçe hışırdıyor!
  
  Bastığımız yerde, dünya orada çiçek açar,
  Savaşların şimşekleri hayatın müziğidir!
  Cesurca yeni bir yolculuğa çıkalım,
  Ebedi Anavatan'a kutsal bir şekilde hizmet edin!
  
  Kurbanlar olsun - kozmos sert,
  Birçok farklı tür ve ırk!
  Dünyaların çok büyük uçurumu
  Akşam bir arkadaş ve sabah ihanet edecek!
  
  Ama Anavatan için hiçbir engel yok,
  Herkes bilir: parlak bir ruh güçtür!
  Gehenna ve cehennem korkutmayacak,
  Hapse atmayın ve ölüme mezar etmeyin!
  
  Sadece et yok edilebilir
  Ruh, Anavatan'a sadakatle hizmet eder!
  Sorunlar ve üzüntüler - her şeyin üstesinden gelin,
  Kemeri daha sıkı sıkmalıyız!
  
  Burada düşmanları yendiler,
  Biz insanlığız - evrenin göbeği!
  Bir iğrençlik yapışacak - bir darbeyle karşılaşacak,
  Biz uymuyoruz: yumuşaklık, üzüntü ve hıçkırıklar!
  
  Uzayda bizim için bir avlu gibi oldu,
  Bir yürüyüş gibi, yıldızlar arasında hızlı bir uçuş!
  Göksel halı sınırsız olsa da,
  Yeniden çizebiliriz - şaka değil!
  Donald Trump, bulaşıkları ezerek tekrar parmaklarını şıklattı.
  Ancak Ahsoka Tana, dilinden ateş püskürterek koronavirüsleri en ufak bir merhamet göstermeden yaktı.
  Kız cıvıldadı:
  - Donald Trump, Donald Trump,
  İdolümsün!
  Birlikte dünyayı fethedelim!
  Sen büyük ABD heyecanısın!
  Ve zarif bacakların çıplak parmakları, şeytani bir şekilde öldürücü bir şey başlatacak.
  Ama Prenses Rey daha fazla uzatmadan bikininin altındaki kırmızı meme ucunu aldı ve ortaya çıkardı. Ve koronavirüslere nasıl yıldırım fırlattığını. Ve hemen iki armadillo aynı anda patladı ve eridi.
  Prenses Leia ölüm bezelyesini vahşi bir öfkeyle fırlattı ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdadı:
  - Sınırsız uzaya ve ABD'ye zafer!
  Ayrıca çilek meme ucundan öldürücü bir yıldırım çıktı. Ve şeytani bulaşıcı Güneş ülkesinin filosu hastalanır.
  Ve Ahsoka Tano yakut memesinden bir pulsar fırlattı. Ve birçok gemiyi paramparça etti.
  Coronavirüs İmparatorluğu'nun bir zamanlar güçlü filosunun büyük gemileri çoktan battı. Sadece en küçükleri sıkmak için kalır. Zaten muhripler akmaya başladı. Ve belki de gerçek bir kurtuluş şansları yoktu.
  Donald Trump ve üç süper kız samurayın peşinden uçtu ve son gemileri bitirdi. Güzellerin çıplak ayakları çok küçük fırlattı ama antimadde taşıyan, haşhaş tohumu büyüklüğünde bezelyeler. Ama çok sayıda koronavirüs öldü.
  Her haşhaş tohumu, iki veya üç Japon gemisini imha etti.
  Donald Trump ve ekibi, gerçek, son derece ölümcül ölüm makineleridir.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı felsefi olarak şunları kaydetti:
  - Bitmemiş bir düşman, tedavi edilmemiş bir hastalık gibidir - komplikasyonları bekleyin!
  Aynı zamanda daha eğlenceli hale getirmek ve daha eğlenceli bir ruh hali oluşması için güzel seslerle şarkı söylediler;
  Sonsuza dek tüm insanlara mutluluk olsun,
  Yıldızları okşayarak, eğlenerek ve gülerek!
  Sadece umutsuz sakatlar üzgün,
  Aslında, adam hepsinin prensidir!
  
  Fırtınalı sularda prensi aramadım,
  Sonuçta, benim için tanıma, düşmanları bir kılıçla kesmektir!
  Ve rüyalarda bile - hayal etmek için kötü bir savaş,
  Savaş güzel, hatta korkunç - kalabalığı ateşle yakın!
  
  İşte yıldız gemisi düştü, siste yanan,
  Dağlara dağılmış mücevher parçaları!
  Ve kayalar bir papağanın tüyleri gibi oldu,
  Güzel olduğunda, acı ve korku kaybolur!
  
  Şimdi bir çingene gibi dans ediyorum
  Çıplak ayaklar kan içinde!
  Topun en iyi hurdy-gurdy olduğunu bilin,
  Herkesi ezmek tutkulu aşkın ta kendisidir!
  
  Şiddet dipteki girdabını bilmez,
  Kalbe keskin bir iğne saplandı!
  Ve diğer gezegenlerde insanlar inliyor,
  Kader onlara böyle bir "ödül" verdi!
  
  alacakaranlıktan şafağa savaşırım
  Ve Şeytan'ın kendisi bile şaşırdı!
  Şiirlerde bu bakirenin yiğitliği söylenir,
  Ve tutkusunu dudaklarından okudum!
  
  Evet intikam sınır ve ölçü tanımıyor,
  Dünya rahatsızsa - bir aptal arama!
  Anavatan ülkesi cennetteki bir yerden daha iyidir,
  Çimento bir fikirdir, insanlar tuğladır!
  
  Ve ruhta, yara acımasızca ağrıyor,
  Erkek arkadaşım öldü - sınırı koruyor!
  Ve Anavatan çiğnendi, çiğnendi,
  Zincire vuruldum, intikam için gidin!
  
  Başka bir evrende üç güneş bile var,
  Gezegen yemyeşil, ama hava kuru!
  Ve tüm bilgeliğin, bilimin canı cehenneme,
  Hiper lazerim - pes etti ve dışarı çıktı!
  
  Ama amacım mesih'i beladan kurtarmak,
  Ölümü ezen anahtarı bulun!
  Yer, düşenlerin gözyaşlarıyla sulandı,
  Uzun süre inanmıyorum - ülkenin çöküşüne katlanmak!
  İşte son gemiler battı. Donald Trump ve üç büyük kadın savaşçısı için şanlı bir zafer. Ama dava henüz bitmedi. Hala büyük olan koronavirüs ordusu, ABD'li General Arnold Schwarzenegger ile karşı karşıya.
  Bu harika komutanın ne kadar akıllı ve güçlü olduğu düşünülürse, burada da koronavirüs ordusunu yok etmek daha iyidir.
  Donald Trump ve üç Terminatör Kız, anti-yerçekimi kullanarak büyük imparatorluğun ordusunun pozisyonlarına uçuyor. Bir milyon iki yüz yirmi binden fazla koronavirüs askeri var. Ve tüm dövüşçüler çok mücadeleci ve iddialı.
  Donald Trump, koronavirüslere uçarak saldıran ilk kişi oldu. Kılıçları keskin bir şekilde uzadı ve bütün bir çizgiyi kesti.
  Ahsoka Tano da öldürme manevrasıyla kesti. Ve bir sürü koronavirüs yaydı. Ve sonra zarif bacaklarının çıplak parmakları tam bir yok olma armağanı attı.
  Ve pek çok koronavirüs aynı anda kızartıldı.
  Kız ciyakladı:
  - Uzay imparatorluğunun büyük komünizmi için!
  Prenses Leia da düşmana bir bezelye ölüm attı. Bir sürü koronavirüs yırttı ve ciyakladı:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Ve kılıçları uzayıp koronavirüsleri kesiyor.
  Coronavirüsler cesur dörtlüye silah ve top ateşlemeye çalıştı. Ancak Donald Trump ve ekibi kurşun yemedi. Ve mermiler uçtu.
  Prenses Rey, düşmanları ikiye bölerek gıcırdıyordu:
  - Kartallar büyük ülke, uzay için koşuyor!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, düşmana en ufak bir merhamet göstermeyecek bir şey başlatacak.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı kılıçlarını çok hızlı savurdu. Bir sürü düşmanı yarıp geçti ve homurdandı:
  - Şehre karanlık çöktü,
  Bulutlar gölgelerde saklanır...
  Keskin bir çelik çekiç ortaya çıkar,
  Şeytan sokaklarda yürüyor!
  Ve burada yine, şimşek gibi, Donald Trump güç enerjisini parmaklarından salıyor. Ve nasıl da yere yığılıp yanan korona virüslerin düştüğünü.
  Ahsoka Tano, rakiplerine saldırırken şunları kaydetti:
  - Boşuna bizimle savaşmaya karar verdiler!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir imha armağanını fırlattı.
  Prenses Leia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve başka seçenekleri yok!
  Ve güzelin bacaklarının çıplak parmakları savruluyor, küçük ama çok ölümcül bir şey.
  Kızlar dev devler gibi davranıyorlardı. Ve hatta ciğerlerinin tepesinde cıvıldadılar:
  - Büyük Sith filosuna ve Birleşik Devletler'e şan!
  Ve yine, üç kız da çıplak, yontulmuş, inatçı parmaklarla yıkım hediyeleri fırlattı. Savaşçılar çok atılgandır. Ve böylece lazer kılıçlarıyla kestiler.
  Prenses Rey'e kırmızı meme ucundan yıldırım çarptı ve bir dizi koronavirüs yandı.
  Birçoğundan sadece botlar kaldı.
  Üç kız çok şiddetli savaşçılardır. Sadece çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşmeyi sevenler. Ve çıplak ayakları parmaklarıyla son derece yıkıcı fırlatır.
  Kızlar çok güzel ve savaşçı karakter. Ve iyi bir dövüşü severler.
  Prenses Leia bile duygulandı. Ve yine çıplak ayağıyla bir yıkım armağanı fırlatarak koronavirüsleri parçaladı.
  Ardından, bir dizi koronavirüsü yakan yakut memeden yıldırım ateşledi. Ve sonra şarkı söyledi;
  Boyalı uzay siyahı kasvetli ışık,
  Ve görünüşe göre yıldızlar yörüngelerinde kararmış!
  Aşk istiyorum, yanıt olarak duyuyorum - hayır,
  Aşıkların kalbi paramparça olur!
  
  Yalvarırım prensim, bana gel,
  Kederden okyanuslar dolusu gözyaşı döktüm!
  Tüm önyargı zincirlerini kır,
  İnsanlara gerçeği söylemeni istiyorum!
  
  Aşk, görev ve taçlardan daha önemlidir,
  Senin için gerekirse - vatana ihanet edeceğim!
  Ve sevgilimi tahta oturtacağım,
  Sonuçta, prensim benim için hayattan daha sevgili!
  Güzel bir şarkı söyledi ve çıplak ayaklarıyla, koronavirüslere kaçınılmaz ölüm getiren bir şey atmaya devam etti.
  Prenses Rey, kılıçlarını yüzlerce metre yükseklikten bir yel değirmeninde sallayarak şunları söyledi:
  - İyi yiyorsun! Ancak her durumda, Anavatan'ın değiştirilmesine gerek yok!
  Ahsoka Tano, göbeğinden çok renkli bir şimşek çakarken bunu doğruladı.
  - Anavatanı değiştirmeye gerek yok!
  Prenses Leia bu konuda hemfikirdi:
  - Bu harika! Ve hatta harika!
  Donald Trump, koronavirüsleri "büyük ejderha" tekniğiyle kesti ve kükredi:
  - Siz tatlılar süpersiniz!
  Ve Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı duygusal hissederek şarkı söyledi:
  
  Kıyılardaki muhteşem tutkunun gürültüsü,
  Kanın fırtınalı bir dere olduğu nehirler!
  Bulutlarda bir yıldız şaftı indirecek,
  Harika bir işaretle kıvılcım!
  
  benim için bir tanrıça gibisin
  Karanlıkta yanan bir ruhla!
  Seni sevmek hayattan daha güçlü
  Dünyamı bir rüyayla aydınlattım!
  
  dünyada daha güzel değilsin
  evrensel ideal!
  Yılların renginde savaşta öleceğim,
  Kayamla tanıştım!
  
  Söndürülemez ışığı seviyorum
  Ve gözlerinin ışıltısı!
  güzellik geldi merhaba
  Gecenin gözyaşlarında uyumam!
  Süpermen kızlar çok havalı ve son derece dövüşen güzellerdir. Aşırı güç kullanımları bazen grotesk biçimlere ulaşır.
  Ahsoka Tano, kırmızı meme ucundaki kelimeleri tekrar bir hiperplazma içinde tükürdü. Bir sürü koronavirüs yaktım ve sanki kuzu şişlerinden çıkmış gibi kömürleştiler.
  Kız dolgun dudaklarını yaladı ve ciyakladı:
  - ABD komünizminin en büyüğü için, Amerikan evrenindeki en saldırgan alan!
  Bir büyücü olan savaşçı - Prenses Leia, bir gıcırtı ile, Japonlara ışın kılıcıyla saldırdı ve bir bufalo tuttu:
  - Seks, erkek virüsleri parlamaz!
  Prenses Rhea agresif bir şekilde fark etti, zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir parça antimadde fırlattı ve ciyakladı:
  - O koca virüs çocuklarını seksten mahrum bırakmak iyi değil! Ama çok havalı!
  Ahsoka Tano, koranavirüsleri keserek hemen kabul etti:
  - Son derece havalı! Ve kolik için!
  Prenses Rey, dişlerini göstererek ve inci gibi bir gülümsemeyle mantıklı bir şekilde belirtti:
  - ABD'de ilerlemek için zafer!
  Ve kılıçlarla savurdu ve çıplak ayakları başka bir vahşi imha grubunu başlattı.
  Donald Trump, machaon'u önce kılıçlarla tuttu ve ardından güçlü yıldırımla patlattı. O sadece her şeyi yakabilecek en yüksek sınıf savaşçıdır. Ve korona virüslerinden sadece aleviler uçar.
  Siyah takım elbiseli haydut böğürdü:
  - Sınırsız büyüklüğüm, güzel dayak ünlü olsun!
  Ve yine kılıçlar uçar, herkesi doğrar ve temiz kafaları ve kafataslarını üfler.
  Rakiplerini ezen Prenses Rey ve yakut gibi parlayan meme uçları, aktif olarak yayılan pulsarlar ve tüm koronavirüsler tamamen yandı.
  Terminatör kız dişlerini göstererek mantıklı bir şekilde not etti ve çıplak, çok seksi bacağıyla bir antimadde konsantrasyonu fırlattı:
  -Amerika için - Rusya! Donald bizim Görev Savaşçımız!
  Amerika Birleşik Devletleri'nin siyah hükümdarı kızı düzeltti:
  - Her şeyden önce ABD uzay imparatorluğunun büyüklüğü için! Ve Rusya'nın düşüşü ancak Donald Trump liderliğindeki yeni bir tetikçi çıkarmasıyla durdurulabilir!
  Prenses Leia, koronavirüsleri kesip onları kolları ve bacakları olmadan bırakarak kabul etti:
  - Evet, paraşütçülerimiz ABD Çarı Abraham Lincoln'ü kurtarıyor! Bu hükümdara şan!
  Donald Trump, Amerikan İmparatorluğu'nun rakiplerini lahana gibi doğrayarak buna hemen razı oldu:
  -Amerika Birleşik Devletleri'nin iyi kralına ve başkanına şan olsun!
  Ve burada yine, güçlü yıldırımlar yanar ve çok ölümcül koronavirüsleri kavurur.
  Düşmanları yok eden Prenses Rey, oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  -Çar Lincoln'ümüz Amerika'yı her şeyin üstünde yapacak!
  Ve çıplak ayağın çevik parmakları, sanki düşmana ölümcül bir şeyi en ufak bir merhamet göstermeden alıp fırlatacakmış gibi.
  Prenses Leia, rakiplerini küçük parçalara bölen ve esnek olmayan bir karakter sergileyen, bir terminatör kız ve koronavirüslerin vücutlarını kolayca kaybettiği güzel, bronzlaşmış ve yontulmuş bacaklarla ölüm hediyeleri fırlatıyor. Ve aynı zamanda kafalar. Evet, Amerika'ya saldırmaları en iyi fikir değildi. Dördü kendileri ve başlarında Donald Trump, daha fazla uzatmadan ve önyargısız olarak imhalarını aldıklarında. Ve bu en agresif kapsamda bir savaşçı. Ancak ortakları belki de daha havalı ve daha korkutucu. Ve eğer keserlerse, prensipte kimseye merhamet etmeyeceklerdir. Ve acımasız ölüm armağanları çıplak, zarif bacaklardan uçacak.
  Prenses Rey, koronavirüs generaline attığı bir hediye daha isabet edince havladı:
  -ABD uzay imparatorluğu asla yuvarlanmayacak!
  Ve yine, bir seviyenin en ağır ölümünün ve ölümünün bir hediyesi çıplak ayaklarından uçar.
  Düşmanları bir süpürge gibi süpüren ve onlardan pirzola çıkaran Prenses Leia ve çilek meme uçlarından yayılan güç şimşekleriyle şafak şöyle dedi:
  - Cehennemin olmadığına inanıyorum!
  Donald Trump, koronavirüsü kaplayan başka bir tsunami dalgası gönderdi, şunları söyledi:
  - Dünyamız cehennem... Ama ilginç!
  Ahsoka Tano çıplak ayağıyla inanılmaz derecede ölümcül bir imha armağanını fırlattı ve ciyakladı:
  - Hayır, en ilginç şey, boşuna yaşamıyoruz!
  Donald Trump, sürekli uzayan kılıçlarıyla yel değirmenini döndürerek buna hemen razı oldu:
  - Elbette, hayatımız bir sebep için verildi! Uzay Komünizminin ve Kapitalizmin Anavatanı ABD'ye Zafer!
  Ve bu, gücün şimşekleri binlerce koronavirüsü aynı anda yakacak. Ve ne kök, ne de dal bırakacaklar.
  Prenses Leia, Cehennem Bulaşıcı Güneş İmparatorluğu'nun diğer savaşçılarını öldürürken oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünya pislik dolu!
  Ve çıplak, yontulmuş ayağı tekrar fırlattı, bu hesaplamaya meydan okuyan bir şeydi.
  Donald Trump, koronavirüslerin kafalarını uçurdu ve aynı zamanda şaka yapmayı da unutmadı:
  - Politikacı bira gibidir, sadece soğukken ve masada iyidir!
  Koronavirüs savaşçılarını azaltan Prenses Rey, bununla hemfikirdi:
  - Politikacı konuşmalarla tatlıdır, ancak onlardan gelen acı tat hiç bira değildir!
  Prenses Leia, birkaç tabur cehennem basilini tek vuruşta bitirdikten sonra şunları söyledi:
  - Bir politikacı ancak kendini yanlış tanıttığında gerçeği ağzından çıkarır!
  Birçok koronavirüsü kesen Ahsoka Tana, buna katıldı. Bir bezelye daha fırlatıp koronavirüsleri parçalayan kızlar şunları yayınladı:
  - Politikacı, Tanrı ile en azından biraz yakınlaşmak için seçmeni sonuna kadar çarmıha gerer!
  Son koronavirüs askerlerinin gücünü yıldırımla bitiren Donald Trump, şunları söyledi:
  - Politikacı Tanrı, kampanya vaatlerinin neden bu kadar şeytani bir şekilde başarısız olduğuna dair bahaneler icat ederek tek bir şeyde!
  Prenses Leia, yakut meme ucundaki son yıldırımla işini bitirdikten sonra, koronavirüs ordusunun son taburu cıvıldadı:
  -İlahi zirvelere ulaşma yolunda, politikacı Şeytan'ın ta kendisidir!
  Burada Sfero Katastrofov idillerini yarıda kesti. Donald Trump, evrenin en yüksek dağındaydı, her yerde masmavi elmaslar parıldıyordu.
  Genç şeytan agresif bir şekilde dişlerini gösterdi ve dudaklarına çocuk dudaklarıyla şaplak attı ve şöyle dedi:
  - Açılışı iyi oynadın! Ve eğer bir padişah olursan, bir boğanın sihirli altından ikinci bir eser alacaksın! Bu senin temel görevin!
  Donald Trump isteksizce eğildi ve cevap verdi:
  - Ben hazırım Yüce Şeytan!
  Demiurge çocuk ve birçok evrenin yaratıcısı, çıplak ayağını yere vurdu ve sanki bir milyar hidrojen bombası aynı anda patlamış gibi gürledi.
  Donald Trump, bir milyon boyuta kaydırıldı ve ayrıştırıldı ve hemen toplandı, ancak zaten Coronavirüs İmparatoru'nun içindeki evrende.
  
  ÜÇÜNCÜ REICH'İN SON ŞANSI
  Bazı kaynaklara göre Stalin, Eylül 1943'te Hitler'e ayrı bir barış için son teklifi attı. Bu, Molotov'un yardımcısı Litvinov tarafından Norveç ziyareti sırasında yapıldı. Kursk Muharebesi sırasında SSCB'nin ağır kayıpları, özellikle tanklarda, müttefiklerin kararsızlığı. Faşizmi üzerinden atmaya çalışan İtalya'nın ani yenilgisi, Stalin'in militan tavrını bir nebze de olsa kırdı.
  Yüksek Komutan, Rusların Hitlerizm ile uzun süreli bir savaşta kan kaybından ölmesinden korkmaya başladı. Ve hemen savaştan çıkmaya karar verdim.
  Bu, bu türden ilk teklif değildi. Kırk birinci yılda, Bulgar büyükelçisi aracılığıyla Hitler'e ikinci bir Brest-Litovsk anlaşması arzusunu ilettiler. Stalin daha fazla toprak tavizi verdi, ancak Hitler Koba'nın sadece zamana oynadığını anladı.
  Ocak 1942'de ayrı bir barış önerisi tekrar geldi. Almanya, Amerika Birleşik Devletleri ile savaşa girdi ve Moskova savaşını kaybetti. Ancak Hitler hala intikama inanıyordu ve Stalin de Almanların batıya çok uzaklara çekilmesini istedi. Her iki taraf da barış yapmak için çok uzaktaydı.
  Stalin'in Ağustos 1942'nin sonunda tekrarlanan teklifi, Almanlardan daha önemli tavizler önerdi. Koba, Ukrayna, Beyaz Rusya ve Baltık ülkelerinden tamamen vazgeçmeyi bile kabul etti. Ama o zamanlar Naziler ilerliyordu ve Stalin, Kafkasya ve Bakü petrolü gibi küçük şeylerden vazgeçmek istemiyordu.
  Stalingrad ve Mainstein'ın karşı saldırısından sonra, Yüksek Komutan tekrar Almanya'ya barış teklif etti. Ancak Stalin'in toprak tavizleri tamamen sembolikti. Hitler, yaz aylarında yeni zaferler kazanacağına ve yine şartlarını dikte edebileceğine inanıyordu.
  Ancak hesaplaması gerçekleşmedi, ancak Sovyet birliklerinin, özellikle tanklardaki kayıplarının Almanlardan çok daha büyük olduğu ortaya çıktı.
  Ancak şimdi, her iki taraf da bir anlaşmaya her zamankinden daha yakın. Üçüncü Reich İtalya'da sıkıştı, saldırı girişimi başarısız oldu. Almanların sol yakasındaki Ukrayna cephesi çökmek üzere. Dinyeper için bir savunma planı çoktan hazırlandı. Ancak Hitler hala inatla birliklerini su bariyerinin ötesine çekmek istemiyor.
  Stalin'e teklif zaten sonuncusu. Sıfır seçeneği - ilhakların ve tazminatların olmadığı bir dünya. Savaş esirlerinin değişimi - herkes için. Almanya'ya ihraç edilen Rus halkı hakkında zor bir soru. Hepsi geri döner ya da sadece istediği zaman. Ama eğer isterse, Almanlar aldatacak.
  Tabii ki, böyle ayrı bir barış Hitler için kârsız görünüyor. Alman birlikleri hala Smolensk'i, Ukrayna'nın çoğunu ve hatta Taman Yarımadası ile Novorossiysk'i elinde tutarken, Almanlar Kırım'ı kontrol ediyor ve birlikleri Leningrad'ı kuşatıyor.
  Ancak Üçüncü Reich'ın stratejik konumu neredeyse umutsuz. Müttefikler, Japonya'nın saldırgan ruhunu çoktan yenmişti. Ve güney İtalya'da geniş bir dayanak oluşturdular. Önümüzdeki yıl Fransa'nın kuzeyine ya da belki Balkanlar'a bir çıkarma olacak. Her durumda, Almanlar baskı altında. Büyük bombardımanlar, Üçüncü Reich'ın askeri fabrikalarını yok eder.
  Doğru, silah üretimi hala artıyor. Ancak metalin kalitesi düşüyor.
  Ve en önemlisi, Ruslar zaten güneyde ve merkezde ilerliyorlar. Kursk Bulge'daki kanlı savaşın ardından operasyonel bir duraklamanın izleyeceği hesaplamalar gerçekleşmedi. Ruslar hemen ilerlemeye devam etti. Ve her gün geniş bir cephede ilerlediler. Ve Taganrog'un yakınında ve Donbass'ta ve Dinyeper'ın üst kısımlarında.
  İlerleme hızı rekorlar olsa da oldukça hızlı ama... En tiksindirici yanı, Almanların hiçbir ümidi olmaması. Yedek oluşturmak için zamanları yok, partizanlar arkada öfkeleniyor ve eski müttefik Bandera ve diğerleri, dağılıyor veya Bolşeviklerin tarafına geçiyor.
  Bu nedenle, Almanların batıya doğru geri çekilmek zorunda kalmasına rağmen, neredeyse generaller ve bakanlar barıştan yana konuşuyorlardı. Göring ve Himmler de Doğu'nun ellerini serbest bırakma fikrini destekledi. İşin garibi, akıllı bir pragmatist olarak kabul edilen Bormann ve Goebbels buna karşı çıktı.
  Propaganda bakanı, Stalin'in iyi bir yaşamdan barış getirmediğine ve yakında Bolşeviklerin güçlerinin tükeneceğine ve Almanya'nın doğudaki büyük toprakları ve işgücünü bir hiç uğruna kaybedeceğine inanıyordu.
  Speer, buna cevaben doğu topraklarının özellikle Beyaz Rusya'nın partizanlarla dolu olduğuna dikkat çekti. Ayrıca Stalin, Üçüncü Reich ile ekonomik ilişkileri yeniden kurma sözü verdi.
  Hitler tereddüt etti. Gerçek tarihte, sonunda, kelimenin tam anlamıyla aşağıdakileri söyleyerek Stalin'in teklifini reddetti.
  - Şimdi barış isteme zamanı değil - ordumuz kaybediyor. Cephelerde belirleyici başarılar elde etmeliyiz!
  Mainstein Führer'e sordu:
  - Ve eğer belirleyici bir başarıya ulaşırsak, o zaman barış yapacak mıyız?
  - Hayır, o zaman daha da belirleyici bir başarıya ulaşmalıyız! Sıcakken ütüye çarpmak!
  Gerçek tarihte, İkinci Dünya Savaşı'nda Üçüncü Reich için son gerçek şans kaçtı.
  Ancak alternatif olarak Mainstein, Hitler'den oldukça ikna edici bir argüman kullandı.
  - Führer'imi geri dönmesi için bırakacağız!
  Adolf şaşkına döndü ve sordu:
  - Ancak?
  - Batı'yı yeneceğiz, Afrika'da kaynak bulacağız ve sonra doğuya döneceğiz ve Japonya ile birlikte Stalin'in işini bitireceğiz! - Mainstein'ı bitirdim.
  Bu argümanın karşı konulmaz bir etkisi oldu ve Hitler, Stalin'in ayrı bir barış önerilerini kabul etti.
  Üçüncü Reich'ın polis kuvvetlerini saymayan beş milyon askeri doğu cephesini terk etmeye başladı. 15 Eylül 1943'te bir ateşkes kuruldu ve ardından yeni yılda tamamlanması gereken Alman birliklerinin geri çekilmesi başladı.
  Üçüncü Reich ile SSCB arasındaki barış kararı Batı'da gerçek bir şoka neden oldu. Kara birimlerinin çoğunun dikkatini dağıtan Stalinist yumruğun oyun dışı olduğu ortaya çıktı.
  Ve şimdi kapitalistler bir kez daha birbirleriyle boğuşmak zorunda kaldılar. Ve Hitler her şeyden önce İtalya'ya asker göndermeye başladı.
  Almanların güçlendiğini ilk hisseden İngiliz ve Amerikalı pilotlar oldu. Doğu cephesinden çok sayıda deneyimli as uçtu. Dahası, en üretken Alman pilotları Kızıl Ordu ve Stalin'in şahinlerine karşı savaştı. As-kartalların İngilizlere karşı da savaştığı ortaya çıktı.
  Müttefik havacılık kayıpları birçok kez arttı. Alman hava filosu aynı anda iki kattan fazla ve kalite açısından daha da büyüdü.
  Ancak Müttefiklerin karşılaştığı asıl şey, elbette, Wehrmacht'ın kara kuvvetleriydi. Kızıl Ordu ile savaşırken ateş ve kılıçla sertleştirildiler. İngiltere ve hatta Amerika Birleşik Devletleri, Wehrmacht'ın sahip olduğu deneyimin yüzde birine bile sahip değildi.
  Evet, Alman "Kaplanlar" ve "Panterler", güçlerinde "Shermanlar" ve "Kiliseler"den önemli ölçüde üstündü. En yeni Shermans M 4'ün henüz seri üretime girmemiş olması, Panthers ve Tigers'ın zaten güçlü ve ana damgasını vurması gerçeğiyle durum daha da ağırlaştı.
  Alman karşı taarruzu 17 Ekim'de başladı. Görünüşe göre, karada Wehrmacht ezici bir üstünlüğe sahipti. Doğru, kararsız parite havada kuruldu.
  Müttefiklerin kayıpları Luftwaffe'ninkinden çok daha büyüktü. Mainstein, belirleyici bir darbe ile bir çift kazan oluşturdu ve müttefik birimlere ciddi bir yenilgi verdi.
  Anglo-Amerikan birlikleri, uzun menzilli deniz toplarının koruması altında kıyıya doğru ilerledi. 240.000'den fazla Batılı ve 120.000'den fazla İtalyan esir alındı. Bu, Rommel'in saldırısından bu yana Nazilerin batıdaki ilk büyük zaferiydi. Ancak müttefiklerin baskısı ve büyük filoları nedeniyle Sicilya'ya ilerlemek zor.
  Büyük Amiral Dennits'e düşman gemilerini nakavt etme ve denizde hakimiyet kazanma görevi verildi. Denizaltıların üretimi ayda kırka çıktı, daha gelişmişleri üretilmeye başlandı, köpekbalıkları veya balinalar gibi aerodinamik ve ayrıca hidrojen peroksit ile güçlendirildi.
  Alman denizaltı filosu, dünyanın en çok sayıda ve niteliksel olarak en iyisi oldu.
  Sicilya savaşının kilit noktası Cebelitarık'a yapılan saldırıydı.
  Ayrıca Naziler, Türkiye'yi çatışmaya bağlamayı planladı. Osmanlılarla birlikte Filistin ve Suriye'de ve Suetost Kanalı'na kadar ilerlemek. Türkler yayılmaya karşı değiller ama İngilizlerden ve Amerikalılardan korkuyorlar.
  8 Mart 1944'te Alman uçakları Malta'ya sürpriz bir saldırı başlattı. Düşman, Almanların, Sicilya'yı ele geçirmeden önce bile, böylesine cüretkar bir çıkarma yapma riskini alacağını beklemiyordu. Ancak Fritz'in doğuda sertleşmesi ve orada küstahlığı öğrenmesi boşuna değildi. Adadaki kale zaptedilemez görünüyordu, ancak birkaç saat içinde düştü. Otuz beş binden fazla İngiliz, on bin Amerikalı esir alındı. Büyük kupalar ele geçirildi.
  Almanların başarısının da ahlaki önemi vardı. Türkiye, Alman birliklerinin topraklarından Filistin'e ve daha sonra Süet Kanalı'na geçmesine izin verdi.
  Generalissimo Franco tereddüt etmeye devam etti, gerçekten İspanya'nın genişliklerini genişletmek ve koloniler kazanmak istedi, ancak yenilgiden korkuyordu. Salazar, Üçüncü Reich ile giderek daha aktif bir şekilde işbirliği yaptı. Ve Brezilya, Avrupa'yı fethetme şansının düştüğünü ve büyük olasılıkla kanla yıkanması gerektiğini görerek, Almanya ile savaştan çekilmek için acele etti.
  Mayıs ayında, Alman taarruzu Filistin'e başladı. Ünlü Mareşal von Bock tarafından komuta edildi.
  Hitler öfkesini merhamete dönüştürmeye karar verdi ve böyle deneyimli bir mareşalin kendini iyileştirmesine izin verdi. Diğer cephelerde, şu ana kadar göreceli bir sakinlik hakim. Müttefikler denizde ağır kayıplar verdiler, ancak şimdiye kadar Sicilya'yı tuttular. Ancak asıl savaş, Fransa'nın kuzeyine dönmekti. Haziran 1944'te iniş planlandı. Dünya savaşının yüksek maliyetleri ve Atlantik Duvarı'nın güçlenmeye devam etmesi nedeniyle müttefikler acele etmek zorunda kaldı.
  Ayrıca, seri üretimde Naziler Me-262'yi ortaya çıkardı. Uçak henüz teknik olarak daha güvenilir değil, ancak çok hızlı, güçlü silahlanma ve hayatta kalma ile ayırt ediliyor.
  Batı'nın karşılaştırılabilir bir makinesi yoktu ve hava savaşlarında bu kadar güçlenen Almanlar, düşmanın hava üstünlüğünü sona erdirebilirdi.
  Fransa'nın kuzeyinde, yirmi biri zırhlı olan yaklaşık yüz yirmi savaşa hazır tümen vardı. Çok sayıda Kaplan ve Panter. Ayrıca, dizi zaten ortaya çıktı ve "Panther" -2 ve ünlü "Kraliyet Kaplanı".
  Böylece, gerçek hikayeden farklı olarak, müttefiklerin şansı çok daha küçük çıktı. Her ihtimale karşı, Fritz'in Hollanda ve Belçika'da hala önemli güçlerinin olduğu belirtilmelidir. Buna ek olarak, Dennik'in kurt sürülerinin faaliyeti, müttefik filosuna büyük zarar verdi.
  Ve havacılık uyumadı. Özellikle radyo kontrollü bombalar denizcilik amaçları için çok etkilidir.
  Ancak V-2 balistik füzeleri kendilerini çok fazla haklı çıkarmadı. Ama gerçek tarihte olduğundan daha az üretildiler. Gerçek şu ki, pilotlarla, özellikle Luftwaffe'deki Rus mahkumlarla değiş tokuştan sonra, daha kolay hale geldi. Ve oldukça makul olanlar ortaya çıktı - bu kör dronlara ihtiyaç var mı? Ayrıca, eski düşman Stalin aniden bir arkadaşa dönüştü ve hatta Almanlara yardım etmeye karar verdi.
  Peki Almanya en çok neyi özlüyor? Üçüncü Reich'ta havacılığın serbest bırakılması günde yüz uçağı aştı ve deneyimli as sıkıntısı var. Öyleyse gönüllülerin savaşa katılmasına izin verin.
  Kahrolası kapitalistlerle savaşmak için gönüllü-zorunlu olarak gönderilenler arasında kısa sürede efsaneleşen Kozhedub da yer aldı.
  Normandiya'ya iniş, ilk günlerde Müttefiklerin başarılı gibi görünmesine rağmen, sonuçta Batı'nın İkinci Dünya Savaşı tarihindeki en büyük yenilgisiyle sona erdi.
  Neredeyse aynı anda, Almanlar Süet Kanalı'nı da ele geçirerek arteri İngiltere'ye devretti. Ve İskandinavya'da Kutup Ayısı Operasyonu gerçekleşti - İsveç iki hafta içinde neredeyse kayıpsız işgal edildi.
  Almanlar bir provokasyon düzenledikten sonra, Franco sonunda Üçüncü Reich'ın yanında savaşa girdi. 1944'ün sonunda, Naziler üç günlük bir saldırı sırasında Cebelitarık'ı ele geçirdi.
  Saldırı Afrika'da başladıktan sonra. 1945, Alman jet uçaklarının hızlı bir şekilde konuşlandırıldığı yıldı. Afrika'daki çatışmalar şiddetliydi. Amerikalılar büyük kara kuvvetlerini kara kıtaya transfer ettiler, ancak tüm Atlantik Okyanusu boyunca birlikleri ve malzemeleri sürüklemek zorunda kaldılar.
  Bir çıngıraklı yılan gibi uzanıyor...
  Almanlar Sicilya'yı da ele geçirmeyi başardı. Afrika savaşı başladı, daha doğrusu devam etti. Naziler, kara kıtaya yapılan saldırı için çok sayıda denizaltı filosu ve daha uygun bir yer kullandı.
  Amerikalılar, Japonya ile olan savaşlarda pek iyi anlaşamadılar. Filipinler'e yapılan iniş tam bir başarısızlıkla sonuçlandı.
  Dev Yamato da dahil olmak üzere Yükselen Güneş Ülkesi'nin savaş gemileri sonunda kendilerini gösterdi ve Amerikan çıkarmasıyla gemileri batırdı. Ağır kayıplar Nimitz ve Mankurt'un Pasifik boyunca ilerlemesini keskin bir şekilde yavaşlattı.
  Almanlar yavaş yavaş gökyüzündeki savaşı düzleştirdi. ME-262 ve HE-162, ardından ME-1010 ve TA-138. Bu jet avcı uçakları, Batılı niceliğe göre niteliksel bir üstünlük sağladı.
  Roosevelt'in ölümünden sonra, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki izolasyonistlerin konumu keskin bir şekilde arttı. Üçüncü Reich ile barış ve münhasıran Japonya'ya karşı savaş talep ettiler.
  Dulles, Almanya ile ayrı bir barış için İsviçre üzerinden el yordamıyla çalıştı. Ama sonra bir sorun ortaya çıktı - Hitler'in kendisi savaşı bitirmek istemedi. Almanlar yavaş da olsa Fas ve Mısır üzerinden ilerlediler. Irak'ı ele geçirmeyi çoktan başardılar, bu da petrole erişim anlamına geliyor. Kuveyt düşmek üzere. O zaman İngiltere nereye gidecek? Ve Nazilerin denizaltı filosu giderek güçleniyor. Ve jet bombardıman uçakları şimdiden Londra'yı ve tüm çevreyi, V-2'den bahsetmeye bile gerek yok.
  Hitler barış istemiyordu, daha fazlasına güveniyordu.
  Ama Amerikalıların cebinde güçlü bir koz vardı.
  Japonlar iletişimlerinin çoğunun kontrolünü ellerinde tuttuklarından, Hiroşima'ya atom bombası atmaya yönelik ilk girişim başarısız oldu. Samuray savaşçıları, korumasız hareket eden bir B-29'u ele geçirdi. Hem makinenin kendisi hem de gemideki atom bombası telef oldu. Hiroşima'ya bir sonraki darbe 19 Ağustos'ta geldi. Bu sefer Amerikalılar daha fazla bombardıman uçağıyla siper ve saldırı sağlayabildi. Darbe çok temiz değildi, bomba şehirden on kilometre uzakta patladı ama etkisi yine de etkileyiciydi.
  Şimdi Amerika Birleşik Devletleri'nin muazzam bir nükleer güce sahip olduğu ortaya çıktı, bu da Almanya ve müttefiklerinin teslim olma karşısında çok sertleşme riski altında olduğu anlamına geliyor.
  Ama sonra üçüncü bir faktör devreye girdi. Uzun bir süre, pusuda oturarak, İkinci Dünya Savaşı'nın yol açtığı yaraları yalayan Stalin, tarihte ilk kez Hitler ile kişisel bir görüşme yapmayı teklif etti. Adolf Hitler hemen kabul etti. Dahası, Üçüncü Reich'ın Führeri, Stalin'in kişisel güvenlik garantileri altında bunun için Moskova'ya gelmeyi bile kabul etti.
  Toplantı 2 Eylül 1945'te gerçekleşti. İkinci Dünya Savaşı'nın yedinci yılı başladı. Gerçek tarihte, bu anda sona erdi. Ve şimdi zirvede. Almanlar zaten İngilizleri Kuveyt'ten, batı İran'dan, Irak'tan ve Mısır'dan gelen Türklerle birlikte nakavt etti ve Arap Yarımadası'nda Libya, Sudan'da savaştı. Ayrıca Fas'ta ve Cezayir'in eteklerinde savaşlar tüm hızıyla devam ediyordu.
  Genel olarak, inisiyatif Almanların tarafındaydı, ancak Müttefikler çok savaştı. Üçüncü Reich'in denizaltı filosunun büyümesi, giderek daha fazla yeni geminin inşası ve kurt sürülerine karşı daha gelişmiş koruma yöntemleri ile telafi edildi.
  İngiltere bombalandı, roket saldırıya uğradı. Buna karşılık, Üçüncü Reich topraklarını bombaladılar. Almanlar, özellikle jet uçakları olmak üzere silah üretimini artırdı. Yabancı bölümler ve karışık bileşimli bölümler oluşturdular. Köle emeğini kullandılar ve yeni silah türleri icat ettiler.
  Özellikle, diskoların yalnızca son derece yüksek hızlı bir silah türü değil, aynı zamanda stratosferde irtifa kazanma yeteneğine sahip olduğu ortaya çıktı. Bu da onları tehlikeli ve yenilmez yüksek irtifa bombardıman uçakları yaptı.
  TA-400 ayrıca B-29'u her bakımdan geride bırakarak benzersiz bir makine haline geldi. Ancak en yetenekli olanı elbette BD-18 - kanatlı bir uçak. ABD topraklarını bombalayabilir ve Almanya'ya geri dönebilir. Jet makinesinin uçuş menzili 20 bin kilometreye kadar çıkıyor.
  Ama hala test ediliyor. Ancak seride zaten daha küçük kuyruksuz olanlar var.
  Müttefiklerin önünde havacılık olarak Almanlar. "E" serisinin tankları da Amerikan "Shermans" ve "Pershings" den çok daha güçlüdür. Gerçekte, Alman "Panter" -2'nin bile henüz değerli bir rakibi yok. Ancak seri üretimdeki 2. araç olan "Panther", ana Alman tankıdır. Sadece İngiliz kendinden tahrikli silahlar "Tortila" onunla rekabet edebilir. Ancak böyle bir makine - 80 ton ağırlığındadır. Yani Naziler düşmanı kaliteyle yenerken. Ama karşılık olarak düşman niceliği kullanır. Almanlar ve müttefikleri zaten kazanıyorlar... Ama nükleer bomba faktörü ve 19 Ağustos 1945'in kullanılması Stalin'i endişelendiriyor. Japonya, İngiliz ve Amerikalıların ilerlemesini durdurmayı başardı, ancak şimdiye kadar denizde kötü bir şekilde hırpalanmış olarak ilerleyemedi.
  Tüm zamanların ve halkların lideri anladı. Daha fazla oturmanın bir anlamı yok ve kendinizi bir palmiye ağacına oturan ve muzlar düşene kadar bekleyen aptal bir maymunun konumunda bulabilirsiniz. Muzların üzerine oturmuşken muzların düşmesini beklemekten daha aptalca ne olabilir ki?
  Stalin, Hitler'e gülümsedi. Führer yorgun ama neşeli görünüyordu. Her iki diktatör de aşağı yukarı aynı, ortalama boyunun biraz altında. Her iki bıyık. Ama Stalin'in bıyığı daha büyük, gri saçlı, Hitler'inki çok küçük ve biraz komik. Patlamalar Alman tiranına genç bir görünüm verir. Evet, Joseph Vissarionovich'ten on yaş küçük.
  Stalin selamladı, hemen boğayı boynuzlarından tuttu:
  - Dünya kapitalizmi ve Siyonizm ile savaşa girmeye hazırız!
  Hitler mantıklı bir şekilde sordu:
  - Hangi şartlarda?
  Tüm zamanların ve halkların lideri tipik gösterişli dürüstlüğüyle cevap verdi:
  - Kim bir şey yakalarsa, o olur!
  Hitler, Stalin'e baktı. Barışın sona ermesinden sonra, lidere Zafer Nişanı ve Sovyetler Birliği kahramanının ikinci yıldızı verildi. SSCB'nin kendisini kazanan ilan etmesi mantıklı. Ayrıca, Stalin'e Generalissimo unvanı verildi. Ama üniforma giymedi. Belki sadece tevazu yüzünden değil. Tüm zamanların ve halkların büyük lideri yirmi milyon insanı kaybetmiş, görkemli savaşı berabere çekmeyi başardı.
  İnsanlar anlamayabilir. SSCB'de rejimden memnun olmayanların sayısı arttı.
  Ve en önemlisi, korku neredeyse gitti. Böyle bir savaştan sonra NKVD çok daha az korkmaya başladı. Evet ve Sovyet hükümetinden nefret eden birçok insan esaretten döndü ve ... Sovyet karşıtı propagandayı yeterince duydum.
  Ancak Stalin en önemli şeyi anladı: Amerika Birleşik Devletleri'ne zaman verirseniz, nükleer silah üretimini akışta genişletecekler ve Almanya'dan sonra SSCB'yi yerle bir edecekler.
  Ve Üçüncü Reich ile barış seçeneği de mümkündür. Ve sonra kapitalist yırtıcılar koalisyonunun SSCB'ye karşı savaşı. Her halükarda ülkeyi İkinci Dünya Savaşı'na döndürmeliyiz. Hitler'e ABD'yi ve sömürge İngiliz İmparatorluğu'nu yenmesinde yardım edin.
  Ve sonra göreceğiz! Avrupa'yı kurtarmak için Fırtına Operasyonunu kullanmak için asla geç değildir.
  Bu arada, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere umutsuzca Stalin'i bir intikam savaşına itmeye çalışıyorlardı. Ama çok açgözlüydüler ve çok az şey teklif ettiler. Lider, Amerika'nın herhangi bir ön koşul olmaksızın Alaska ve Hawaii Adaları'nı derhal transfer etmesini istedi.
  Ancak Amerikalılar ve İngilizler, Avrupa'da bile neredeyse hiçbir şey vermek istemiyorlardı. Ve onların canı cehenneme böyle bir ittifak?
  Ödemedikleri şey için hiçbir değeri yok, ama hiçbir değeri olmadığı için en çok ödemeniz gerekiyor!
  Hitler'e karşı Stalin ile ittifak istemiyorlardı, tam tersi olacak. Dahası, her iki imparatorluk da totaliterdir ve ortak bir noktaları vardır - Batı demokrasisinden ve liberalizmden nefret ederler.
  Hitler pek tipik olmayan bir kısalık ve akılcılıkla cevap verdi:
  - Adil! Bir anlaşma imzalamanın ve ortak askeri operasyonlara başlamanın zamanı geldi!
  Stalin, geniş bir kaplan gülümsemesiyle, doğal olmayan büyük dişleriyle cevap verdi:
  - Emri çoktan verdim! Ve sözleşme hazır!
  Führer sırıttı ve el sıkıştı ve cevap verdi:
  - Sipariş, sözleşmeden daha önemlidir!
  SSCB'nin güçlü kara kuvvetleri İran'a girdi ve savaştan Hindistan'a doğru hareket etmeye başladı. Ve kışın başlamasıyla aynı anda büyük kuvvetler Alaska'ya taşındı. Tabii ki, Sovyet uçaklarının gökyüzündeki görünümü ve denizdeki gemiler ve denizaltılar müttefiklere sorunlar ekledi.
  Birçok Sovyet ası, Üçüncü Reich'ın yanında savaştı. İki tanesi şimdiden şövalye haçlarını aldı. Böyle bir emir alan ilk kişi Kozhedub'du. 123 İngiliz ve Amerikan uçağının imha edildiğine dair bir hesabı vardı. Sovyet gönüllüleri arasında rekor.
  Ancak Huffman için en iyi sonuç, 19 Ağustos'ta, Hiroşima'nın bombalandığı gün, dört yüzüncü uçağı düşürdü ve böylece üçüncü rekoru kırdı. Bunun için, Alman Kartal Nişanı'na elmaslarla ve hatta daha önce, 350 uçak için, Şövalye Demir Haç Şövalyesi'nin altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla beşinci derecesi verildi.
  Hindistan nispeten küçük İngiliz taburları tarafından kaplandı ve sömürge birliklerinin sepoyları Kızıl Ordu'nun tarafına geçti. İran'da daha şiddetli çatışmalar alevlendi. Orada, İngiltere ve ABD'nin çok daha fazla gücü var. Ancak İkinci Dünya Savaşı'nın paha biçilmez deneyiminin yanı sıra sayısal üstünlük de etkili oldu ve iki buçuk ay içinde tüm İran tamamen özgürleşti.
  Burma'da şiddetli çatışmalar hâlâ sürüyor.
  Ancak genel olarak, yeni yılda Hindistan, Pakistan, İran, Orta Doğu ve tüm kara Asya, SSCB ve Üçüncü Reich'ın kontrolü altındaydı.
  Bundan sonra, karada Sovyet birlikleri Afrika'ya girdi. Ayrıca, kışın Alaska için gerçek bir savaş yaşandı.
  Amerikalılar hala SSCB'ye nükleer saldırılar yapmaktan korkuyorlardı ve Japonya'yı oymaya çalıştılar. Ancak yıl sonundan önce üç atom bombasından sadece birini Nagazaki'ye atabildiler.
  Truman histerik bir şekilde nükleer savaş başlıklarının sayısında bir artış ve bunların teslimat araçlarının iyileştirilmesini talep etti.
  Afrika'da ilerleyen Almanlar, İngiltere'ye bir çıkarma planladı.
  1946 yılına, diktatör güçler koalisyonunun genel başarısı damgasını vurdu. Yıl boyunca Afrika koalisyonun tam kontrolü altına girdi, ancak Müttefikler İngiltere'deki çıkarmayı püskürtmeyi başardılar.
  ABD, Vladivostok'a bir atom bombası ve Japonya'ya beş tane daha atom bombası attı. Bir tane Chukotka için. Ve Üçüncü Reich tarafından kontrol edilen bölgede üç. Almanlar arasında jet uçağının seviyesi ve hava savunma sistemi o kadar büyüdü ki, üç başarıdan - ikisi Fransa için, biri Norveç için - Almanya'nın kendisi kancayı alamadı.
  Ama şimdiye kadar Nazilerin cevap verecek atom bombası yoktu. Barış konuşulmadı. Savaşın artık tavizsiz olduğu ortaya çıktı - tamamen imha için.
  
  
  KORKUNÇ IVAN VE KÜÇÜK BİR ŞANS
  Orada, gerçek tarihten uzaklaşma, Chashniki Savaşı'nda başladı. Olanların aksine, hikayesinde Peter Shuisky yenilmedi, ancak hetman ordusunu kendisi yendi. Ancak bu, Rus birliklerinin Livonya Savaşı'ndaki ilk büyük başarısızlığıydı. Ama sonra Peter Shuisky uyanıklık gösterdi, askeri karakollar kurdu ve sayısal bir üstünlüğe sahip olarak Litvanya'yı yendi.
  Sonuç olarak, Ruslar inisiyatifi korudu. Livonia'da birkaç şehir daha aldılar ve Vilna'ya karşı bir kampanya başlattılar. Litvanya'nın başkenti düştü.
  Korkmuş Polonyalılar Rusya'ya barış teklif etti. Çar Korkunç İvan, Riga da dahil olmak üzere Livonia'nın çoğunu kontrol altına aldı. Ayrıca Polotsk ve Berezina'ya kadar çevredeki topraklar.
  Rus İmparatorluğu güçlendi. Oprichnina'nın tanıtılması gerekmiyordu. Çar Korkunç İvan özel filosuna başladı ve hatta Neva'nın ağzında bir kasaba inşa etmeye başladı.
  Böylece Ivanvograd ortaya çıktı. Kral başkenti oraya taşımadı, ancak limanı güçlendirdi. Buna ek olarak, Ruslar Sibirya'da ilerleyerek yeni topraklar ele geçirdi ve şehirler inşa etti.
  Ve Kral Sigismund öldüğünde, Korkunç İvan, İngiliz Milletler Topluluğu tahtına yükseldi.
  Çar Ivan Vasilyevich'in otoritesinin gerçek tarihten bile daha yüksek olduğu ortaya çıktı ve Polonya Kralı ve Litvanya Büyük Dükü oldu.
  Böylece, Osmanlı İmparatorluğu'nun büyüklüğünü ve büyük sömürge İspanyollarının nüfusunu ve gücünü aşan en büyük devlet ortaya çıktı.
  Çar Korkunç İvan, Seçimi kazanarak İsveç ile küçük bir savaş daha geçirdi. Ardından Türkiye ile büyük bir savaş başlattı. Gerçekten de Kırım Tatarları çok sinir bozucuydu. Koşudan sonra koşun.
  Rus ordusu başarılı bir kampanya yürüttü. Azak'ı geri aldı. Ve sonra ilkbaharda Perekop'u yendi. Kırım'a girdi. Tatarları vur.
  Khan Türkiye'ye kaçtı. Ancak Osmanlı İmparatorluğu hala güçlüydü. Yeni Sultan Murat, büyük bir ordu toplayarak Rusya'ya hareket etti.
  Ancak yenildi ve zar zor kurtuldu.
  Türkler barış yapmak, Kırım'ı Rusya'ya bırakmak zorunda kaldı.
  Korkunç İvan, 1589'da şöhretinin ve başarısının zirvesinde öldü. Taht, Ivan'ın yedi yaşındaki oğlunun oğlu olan torunu tarafından miras alındı. Korkunç İvan'ın en büyük oğlu, zührevi bir hastalıktan öldü. Beşinci İvan kral oldu. Resmi olarak, naipin Skopin-Shuisky valisi ve kralın bir ortağı olduğu ortaya çıktı. Elbette güçlü bir hanedan ortaya çıkmadı.
  Ama devlet güçlendi. Rus birliklerinin zaferiyle sona eren İsveçlilerle sadece küçük bir savaş vardı. Sibirya gezilerinin yanı sıra.
  Ancak beşinci İvan yetişkinliğe girdiğinde sorunlarla yüzleşmek zorunda kaldı. Üç yıl üst üste mahsul kıtlığı yaşandı. Ve açlığa neden oldu. Sonra daha fazla sorun... Ama ülke kurtuldu. Beşinci İvan oldukça akıllıca hükmetti. Ordu ve yönetimde reform yaptı. Oluşturulan panolar.
  Birkaç üniversite açtı. Soyluların ayaklanmasını bastırdı. Sonra Doğu Prusya'yı Rusya'ya ilhak etti.
  Ayrıca, İsveç'in yeni kralı Gustavus Adolf, ülkesinin önceki yenilgisinin intikamını almaya çalıştı. Ancak savaş İsveç'in fethi ile sona erdi.
  Danimarka, Norveç ile birlikte Rusya ile dostane ilişkiler sürdürmeye çalıştı. Ve Almanya parçalanmış halde kaldı. Ve savaşlar tarafından parçalandı.
  Fransa hızla güç kazanıyor, İspanya ve Türkiye kaybediyordu.
  Beşinci İvan, İsveç'in fethinden sonra bakışlarını doğuya çevirerek. Ruslar, İran ve Orta Asya'ya karşı çeşitli seferler düzenlediler.
  Hindistan'a kadar topraklar fethedildi. Sonra beşinci İvan öldü ve dördüncü Vasily kral oldu.
  Agresif politika devam etti. Ruslar doğuya gitti ve Hindistan'ı fethetti. Ve sonra Mançurya Çini ile bir çatışma oldu. Savaş yirmi yıldan fazla sürdü. Ama sonunda Çin yenildi. On sekizinci yüzyılın başlarında, Çarlık Rusyası, Çinhindi ve Alaska'ya girerek ve batıda Almanya'yı sınırlayarak dünyanın en büyük gücü haline gelmişti. Türkiye'den toprakların bir kısmını fethetmiş olmak. Fransa ve Avusturya, Osmanlı İmparatorluğu'nu Rusya'nın karşısına çıkarmaya çalıştı. Yeni Çar Büyük Peter, ancak Romanov hanedanından değil, Ryurekevich, Türkiye'ye karşı bir kampanya başlattı ve Konstantinopolis'i ele geçirdi. Ondan sonra Ruslar Afrika'ya girdi. Ve Mısır'ı fethetti. Avusturya, birkaç taktik başarıdan sonra yenildi. Rus birlikleri Viyana'yı aldı. Balkanları da kendi topraklarına kattılar.
  Sınırlar İtalya'ya kadar uzandı. Ve Afrika'da Ruslar yavaş yavaş Fas'a ulaştı ve bu toprakları fethetti. Peter II, Akdeniz kıyısında yeni bir başkent inşa etmeye başladı. Ve gerçek bir mimari mücevher olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda, Ruslar Afrika'yı fethederek Nijer döngüsünde ilerlediler. 18. yüzyılın ortalarında Türkiye ve Fransa'ya karşı bir savaş vardı. Sonuç olarak, tüm Almanya Rusya'ya dahil edildi.
  Ve Ruslar aynı zamanda Amerika ve Kanada'nın bir kısmına yerleştiler. Muazzam bir toprak gaspı vardı. Biraz sonra Fransa da düştü.
  İngiltere adada oturmaya çalıştı. Kargaşaya kapılan İspanya da Rusya'nın tarafına geçerek onun bir parçası oldu.
  On dokuzuncu yüzyılın başlarında, Rusya Afrika'yı, neredeyse tamamen Amerika'yı tamamen kontrol etti, Avustralya'yı ve diğer Asya topraklarını ele geçirdi. Sadece Kıta tarafından sınırlanan İngiltere hala bağımsız kaldı.
  Rus çarları buna katlandı. Aynı zamanda, insanlık hızla gelişmeye devam etti. Ve böylece uzaya uçuşlar yüz yıl önce gerçekleşti. Ve yeni kozmonot hiç Gagarin değildi. Ve kimin adı Ivan.
  Rus İmparatorluğu 1885'te Mars'a uçtu. Ve 1914'te, Britanya'nın fethi ile sona eren Dünya gezegeni tarihindeki son savaş gerçekleşti. Bundan sonra, Rusya nihayet uzay genişlemesine geçti. 1930'da Alpha Centauri yıldızına ilk uçuş başladı. Ve yıldıza ulaşmadan önce on beş yıl sürdü.
  Etrafında uçup geri döndüler. İlk uçuş otuz yıl sürdü, ancak bilim gelişti. Burada hem süperluminal hız hem de termokuark motorları ortaya çıktı.
  Rusya'nın kendisinde asalet çoktan ortadan kayboldu ve çarın yerini Dünya gezegeninin başkanı aldı. Ve sonuç olarak, her şey çarpıcı biçimde değişti. Ve insanlar galaksiye yerleşmeye başladı.
  
  ÜÇÜNCÜ VASILY VE İNİŞ POPADANTSEV
  Rus tetikçilerinin gittiği birçok farklı evren var.
  Bunlardan birinde, Üçüncü Vasily veya daha doğrusu kardeşi Dmitry Ivanovich, 1506'da Kazan'a yaklaştı. Mayıs ayında, şehrin fırtınası sırasında büyük bir savaş başladı.
  Şu anda, Tatar süvarileri Rus birliklerinin arkasına geçti. Peki, Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova'nın savaşmak zorunda kalacağı ne anlama geliyor?
  Aynı zamanda dört cadı kız iş başında.
  Rus tanrılarının iradesiyle, düşen altı kişinin tamamı, Kazan ordusunun otuz bin atlısının önünde durdu ve taşındı.
  İlk saldıran Oleg Rybachenko oldu. Çocuk uzun kılıçlarını salladı, bir kelebeği tuttu ve düzinelerce Tatar atlısı aynı anda kesildi.
  Sonra sonsuz çocuk çıplak ayakla bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Dünyayı örmeye çalışmak,
  Cehennem gibi bir tutku ağı...
  Cüzzamlı kafatası ve vampir
  Doyumsuz bir yarık damak ile!
  Ve oğlan ıslık çalacak ve kargalar Tatarların traş edilmiş tepelerine düşecek.
  Margarita da hareket halinde bir tazı ve havalı. Burada çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcılı birkaç bezelye alacak. Sonra kılıçlı bir değirmen işletecek ve bir sürü Tatarı kesecek ve uluyacak:
  - Ben bir süper kızım! Ve imparatorlukta büyük bir mucize!
  Ve güzellik böyle ıslık çalacak. Ve bir ıslık dalgasıyla devrilen kuşların Tatarların üzerine nasıl düşeceği.
  Natasha da agresif bir kız. İlk olarak, bir yusufçuk, atlarla birlikte birçok Tatarı kesen uzun kılıçlarla bir teknik gerçekleştirir. Sonra çıplak parmaklarıyla bir el bombası atar. Sonra sutyen atılacak ve kırmızı meme ucundan Tatar alaylarını yakan bir pulsar gibi olacak. Ve sonra göbekten ölümcül bir yıldırım fırlatacak.
  Ve Kazan ordusunu yakın. Ve en havalı girişten sonra. Büyülü bir kasırga göçebeleri ezmek için koşarken kızın külotu Venüs'ün koynundan fırladı.
  Nataşa bağırdı:
  - Rusya'ya Zafer Üçüncü Vasily!
  Zoya da tazı saldırısında. Değirmeni kılıçlarla harcadı, rakipleri kanlı ete doğradı. Sonra çıplak ayakla dünyanın en ölümcül gücüne sahip bir el bombası attı. Talaştan yapılmış ve bir iksire batırılmış, bu yüzden iki Tatar filosu aynı anda uçtu. Sonra ahududu memelerinden vahşi bir pulsar uçar ve herkesi kızartır.
  Ve göbekten şimşek nasıl alacak ve çarpacak. Ve eti kemiğe kadar kömürleştirir.
  Ve sonra kızın külotu patladı ve Venüs'ün mağarasından ateşli bir yıkım dalgası çıkacak.
  Zoya'nın tweet'i:
  - Aşk ve ölüm, iyi ve kötü! Kutsal olan, günahkar olan - anlamak kaderinde değildir!
  Augustine bir canavar gibi savaşa geri döndü. Bakır kırmızısı saçları rüzgarda Potemkin'deki bir pankart gibi. Kız saldırır, bir değirmen yönetir ve birçok düşmanı keser. Sonra çıplak ayak parmakları inanılmaz bir ölüm hediyesi fırlatır. Bütün bir Tatar süvari alayı havaya uçuyor. Ve sonra yakut meme uçlarından ölümcül güçlü şimşekler uçar. Düşmanları canlı canlı kesip kızartıyorlar.
  Sonra göbek deliğinden sonsuz güçte pulsarlar çıkar. Ve düşmanları gerçek sinekler gibi yakın.
  Ve Venüs'ün koynundan ateşli bir şeyle tutuştuğunda. Ve Tatar atlılarını en ufak bir acımadan yakacak.
  Augustina, Kazan Tatarlarını ezerek şarkı söyledi:
  - Rusya güldü, ağladı ve şarkı söyledi! Her yaşta, bu yüzden o ve Rusya!
  Svetlana hücumda da sert ve yenilmez. Böylece bu Tatarlar harmanlanır. Burada bir maçaon şok tekniği uyguladı. Ve kılıçlar uzadı, Kazan binicileri kesildi. Sonra kız onu aldı ve çıplak ayaklarıyla muazzam bir yıkıcı güç bombası attı. Tatar savaşçılarını yırttı ve ciyakladı:
  - Ruha ve Anavatan'a şan! Komünizm altında yaşayalım!
  Ve çilek meme uçlarından bir yıkım pulsarının nasıl fırlatılacağı. Hemen uçacak ve Tatar binicileri yanacak.
  Svetlana ciyakladı:
  - Rusya harikasın!
  Ve sonra sanki göbekten çok yıkıcı ve ölümcül bir şey.
  Ancak en önemli hediye, külotların patladığı ve ardından büyülü bir tsunaminin Venüs Mağarası'ndan uçtuğu zamandır. Bu genellikle süper ve kızlar en yüksek sınıflarını gösterdiler.
  Tatarları kesen ve göçebe ordusuna talaş bombası atan Oleg Rybachenko tekrar ıslık çaldı.
  Ve kargalar Tatarların traş edilmiş tepelerine düştü. Ve çocuğun çıplak ayakları ölüm getiren ölüm hediyeleri fırlattı. Bütün düşman alaylarını yok etmek.
  Oleg Rybachenko, coşkuyla doldu ve şarkı söyledi;
  Anavatan güzel Rusya,
  İçinde Vasily çok bilge bir kral ...
  Olacak, yakında mesih olduğuna inanıyorum,
  Bu Ortodoks Egemen!
  
  Vasily destek aldınız,
  Güçlü Rus Tanrılarından bilir...
  Düşman bir ateş parçası olacak,
  Doğru kelimeleri bulamıyorum!
  
  Tatarları ve Polonyalıları yendin,
  Dünyanın en büyük kralı...
  İyi bir dövüş istiyoruz, inan bana
  Şövalyeyle savaş ve cesaret et!
  
  Çar Vasily dağlar bir engel değil,
  Gerekirse, Wehrmacht ezecek ...
  Büyük ödül bekliyor
  Anavatan desteği - bir kılıç ve bir kalkan!
  
  Müthiş bir hükümdara hizmet ediyorsun,
  Farklı ülkelerin büyük dehası ...
  Beyaz bir bardağa votka dökmek,
  Kanmayın!
  
  düşmanlarını yen
  Çar Vasily, kralların ışığıdır ...
  Svarog'dan af dileyin
  Çılgın çocuklarımız için!
  
  Kazanacağız, Rusya için inanıyorum,
  Dağların üstünde ülkem uçacak!
  İsa daha yüksek bir misyona sahip
  Anavatan düşmanlarının ezeceği!
  
  Kral için cesurca savaştık,
  Çünkü Tanrı'nın ışığı bir hükümdardır...
  Ve düşman şaka yollu yırttı,
  Çılgın korkuya sürüklendi!
  
  Öyleyse Anavatan daha güzel olsun,
  Ve Vasily dünyayı fethedecek ...
  O, Rusya'nın çok büyük bir çarıdır,
  Kalpleri bir monolit gibidir!
  
  Kazanacağız, buna yürekten inanıyorum.
  En büyük Rus halkımız...
  Ana fikrin aydınlatılması,
  Anavatan'ın tüm düşmanları parçalanacak!
  Son sözlerde, otuz bin Tatar atlısının sonuncusu kesildi. Böylece savaşın ilk bölümü sona erdi. Dmitry Ivanovich Rurikoviç liderliğindeki Rus birlikleri Tatarları yendi ve Kazan'ı aldı.
  Ama orada bitmedi. Böyle inandırıcı bir zaferden sonra, Rus ordusu Volga boyunca ilerlemeye karar verdi.
  Ve şimdi Rus alayları büyük nehrin ağzına iniyor. Önlerinde Nogai ordusu ve Astrakhan Hanlığı arasında bir savaş var.
  Altı büyük savaşçının, Tatar ve Nogay ordularıyla tekrar savaşa girmesi.
  Her zamanki gibi, göçebe alaylarını kılıçlarla kestiler, çıplak ayak parmaklarıyla antimadde ile el bombası ve bezelye fırlattılar. Aynı zamanda, kızlar da yıldırım ve pulsarlarla dövdükleri kırmızı meme uçlarından alırlar. Ve lazer ışınlarıyla nasıl da yoldan çekiliyorlar! Hangisi harika ve havalı!
  Ve sonra koynundan kasırga dalgaları ...
  Ama savaşan sadece onlar değil. Böylece Gerda, cadı ekibiyle Ruslara yardım etmeye karar verdi. Bu cadılar harika tasarımcılar. Özellikle, aynı zırh, silah ve motor kalınlığını korurken, sadece otuz beş ton ağırlığındaki "Tiger" -2'yi yaptılar. Aynı zamanda, zırhın rasyonel eğiminin geniş açıları ve 1,7 metrelik düşük siluet sayesinde tankın korunması daha da iyi oldu.
  Cadı kızlar böyle bir makine yaptı. Ve üretimi oldukça basit ve güvenilir. Bu kadar düşük ağırlığa sahip "Tiger" -2, tüm tank orduları için sadece bir sonlandırıcı haline geldi. Topu yabancı tankları ve piyadeleri yok ediyor.
  Albina ve Alvina - bu as kızlar tarafından yapılan XE-162 avcı uçağı daha da tehlikeliydi. Sonuç olarak, ikinci dünya savaşı farklı gitti. Ve Üçüncü Reich cephelerde kazanmaya başladı. Gerda ve ekibinin yarattığı "Tiger" -3 de ortaya çıktı. Bu tank 60 ton ağırlığındaydı, 250 mm ön zırhı, 170 mm yan zırhı ve 105 mm, 100 EL uzunluğunda ve altı makineli tüfeğe sahipti.
  İşte böyle bir tanktaki Alman kızlar ve Tatarlara atladılar. Tüm sipariş sırasına göre. Kızlar arabayı joysticklerle kontrol ediyor.
  Burada Gerda, çıplak ayak parmaklarıyla düğmeye basılır ve mermi, topun içinden büyük bir öldürücü güçle uçar. Ve Tatarları parçalıyor.
  Ardından Charlotte şutunu çekiyor. Aynı zamanda katil bir kız. Ve çıplak ayak parmaklarını kullanır. Ve yine Tatarlar anlıyor.
  Ama Christina makineli tüfeklerden karalamalar yapıyor. Bakır-altın saçlı, ayrıca zarif bacakların çıplak parmakları olan bir kız, joystick'in düğmelerine basar ve Rusya'nın düşmanlarını ve düşmanlarını ezer. Burada ne kadar dövüşen bir kız var.
  Christina bağırır:
  - Çarların Anavatanına Zafer!
  Ve Magda acımasız bir ateş yakıyor, Tatar alaylarını kesiyor ve sadece çıplak ayak parmaklarıyla değil, aynı zamanda kırmızı meme uçlarıyla joystick'in düğmelerine basıyor ve kükrüyor:
  - Yeni komünizme şeref!
  Dördü Tatarları çok hızlı bir şekilde ele geçirdi. Ve aktif olarak onları becerdin.
  Albina ve Alvina, bir uçan daire ile birlikte bu donanmayı yok etti.
  Çıplak parmaklarını joystick düğmelerine basarak düşmana ölüm ışınları gönderdiler. Ve kelimenin tam anlamıyla düşmanları kovdular.
  Albina yakut meme ucuyla manivelaya bastı ve gıcırdadı:
  - Bu çok havalı! Ama ışını daha geniş gönder!
  Alvina, düşmanı çilekli bir meme ucuyla sıktı, agresif bir şekilde kaydetti, rakipleri yaktı:
  - Daha genişleri var! Onları boka saracağız!
  Ve kızlar alacak ve çığlık atacak:
  - Havalı Anavatan'a şan!
  Böylece Astrakhan ve Nogai Tatarları çok çabuk öldürüldü.
  Ve sonra Astrakhan'ın kendisine yapılan saldırı. Bu, bir zaferin diğerlerini de beraberinde çekmesidir.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, bu Büyük Dük ile birlikte Astrakhan'a taşındı.
  Bir erkek ve bir kız bu büyük şehri bastı. Savaştılar, yine zaman koridorundan Rus ordusuna ulaştılar.
  Ve yine kendilerini kestiler ve çıplak ayak parmaklarıyla bumerang fırlattılar. Burası işlerin çok daha kolaylaştığı yer. Ve orduya Üçüncü Vasily'nin kendisi tarafından komuta edildi. Ve gücü harikaydı. Litvanya Büyük Dükalığı birlikleri de geldi, daha doğrusu Rus Çarı Üçüncü Vasily ile evlenmek isteyen ve bu nedenle Litvanyalıları oraya getiren Glinsky prenslerinin alayı. Hep birlikte bu şehre saldırdılar.
  Burada o kadar kolay değildi, çünkü Türk Sultanı, mallarını genişletmek isteyen hatırı sayılır bir ordu gönderdi. Ancak Moskova Büyük Dükalığı'nın ordusu savaşma coşkusuyla dolu.
  Ve terminatör çocuklar kendilerini kesip bumeranglar, diskler, yıldızlar fırlattı. Oleg Rybachenko birkaç el bombası bile attı.
  Çocuklar çıplak ayaklarıyla keskin yıldızlar ve ince, ancak aynı anda birkaç boğazı kesebilen diskler de fırlattı.
  Ve bacakları gerçekten çevikliğin, hızlı ve çok vahşi gücün somutlaşmış halidir.
  Ve bir kız çıplak parmaklarıyla bir bumerang fırlattığında, kutsal Moskova Rusya'nın düşmanları hiç bal olmayacak!
  Terminatör çocuklar hep bir ağızdan bağırdı:
  - Rus çarlarının en büyüğü olan Üçüncü Vasili'ye şan!
  Ve nasıl ıslık çalıyorlar ... Ve kargalar Tatar kafalarına düşer, üstleri yumruklar.
  Ve sonra Natasha ve ekibi kavga ediyor. Her zamanki gibi kılıçlı ve kırmızı meme uçlarıyla. Ayrıca Augustine, göçebe imparatorluk için tamamen bir karar haline gelen büyülü bir alev makinesi kullandı.
  Ve yine Rus krallığı için büyük bir zafer.
  Üçüncü Basileios kral unvanıyla taçlandı ve resmen imparator olarak tanındı. İmparatorluğu kocaman oldu. Ruslar da Sibirya'ya girmeye başladı. Ve Kırım Hanlığı kendisini Rusya'nın bir vasalı olarak bile tanıdı.
  
  Astrakhan düştü ve Vasily III'ü çar olarak tanıdı. Ve şanlı ve yankılanan bir zaferdi. Ondan sonra kızlar başka bir yere taşındı.
  Burada zaten 1508'di. Vasily III, Litvanya Büyük Dükü tahtına adaylığını ortaya koydu.
  O sırada Rusya'nın otoritesi o kadar yüksekti ki, Litvanyalıların çoğu, Üçüncü Vasili'yi hükümdarları olarak tanımak istedi. Ancak taht için her şansı olan bir yarışmacı daha vardı.
  Oleg Rybachenko ve ekibinin öldürmesi gereken, ordusu ve kendisiydi.
  Oleg Rybachenko bir çitadan daha hızlı koşarak saldırdı. Keskin kılıçları bir yığın Litvanyalıyı ve Polonyalıyı kesti. Ve ondan sonra, çocuk çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı ve rakip Vasily the Third'ün ordusunu parçaladı.
  Ölümsüz çocuk şarkı söyledi:
  - Bu hayatta Rusya'ya zafer! Komünizm altında hüküm süreceğiz!
  Ve sonra Litvanya kısımlarındaki göbekten yıldırım nasıl serbest bırakılır ve onları parçalara ayırır.
  Ve ıslık çal. Kargalar düşer ve Litvanyalı üstler deler.
  Kız kılıçlarıyla yel değirmenine saldırdı. Sonra onu aldı ve çıplak ayaklarıyla koca bir talaş bombası fırlattı, bir paralı asker taburunu parçaladı.
  Sonra onu göbek deliğinden alacak ve şimşeği serbest bırakacak ve tüm düşmanları yakacak.
  Margarita da ıslık çalacak ve kuzgun kapıyı çalacak.
  Ve üşüyorum:
  - Özgür Anavatanımıza şan!
  Evet, ölümsüz çocuklar gerektiğinde düşmanlarını döver.
  Ama cadı kızlar da zayıf değildir. Ve kırmızı meme uçlarından yıldırım gönderirler ve çıplak ayakla ölüm hediyeleri atarlar. Ve genel olarak, önemsiz bir şaka değil ayrıldılar. Ve göbeklerden böyle vahşi yıldırımlar uçuyor ve Rusya'nın düşmanları küle dönüşüyor.
  Ama kız, iki kez düşünmeden aldı ve Venüs'ün koynundan mayolarının patladığı bir kasırga gönderdi. Ve harika!
  Sonra dört kız da külotlarını çıkardılar, zevk mağarasından agresif bir büyülü tsunami akışı salarak Litvin'leri bitirdiler.
  Sonuç olarak, Litvanya ordusunun kalıntıları yandı.
  Ve şimdi Üçüncü Vasily, Litvanya Büyük Dükü olabilir. Ancak, onlar hala çiçek. Hala fethedilmeyen Polonya var. 1512'de güçlenen büyük bir Rus ordusu Varşova ve Krakow'a taşındı.
  Belirleyici savaşta, Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, dört kızla birlikte tekrar savaşta. Ve her zaman olduğu gibi düşmanları uzun kılıçlarla kestiler. Çıplak ayaklarıyla bomba atarlar. Ve kırmızı meme uçları yıldırım saçar. Ve şimdi, hiç düşünmeden, atarcalar göbek deliğinden fırlıyor. Ve yine de, elbette, Venüs'ün güzellikler için koynunda yüzde yüz çalışıyor.
  Ve herkes aynı anda ıslık çaldığında, o anda binlerce karga bayılır ve Polonyalıların ve paralı askerlerin tepelerinde yatar.
  Ama sadece Polonyalıları dövmüyorlar.
  Beş Rus Komsomol kızı IS-7'ye geldi.
  Onlar da Polonyalıları dövelim.
  Hemen sekiz makineli tüfek ateşlendi ve Polonya askerlerini nasıl biçtiklerini. Ve burada Anyuta kırmızı meme uçlarıyla manivelaya bastı.
  Ve ciğerlerinin tepesinde cıvıldadı:
  - Güçlü Sovyet ve Stalinist Anavatan'a şan!
  Mürettebat komutanı Alenka, ahududu meme ucunu Polonyalılara doğru joystick düğmesine basarak ateş etti ve homurdandı:
  - Azizin Anavatanına şan!
  Aurora, o kızıl saçlı şeytan yakut meme uçlarıyla vurdu. Ve bağırdı:
  - Sevginin Anavatanına şan!
  Ve bir sürü Polonyalıyı parçaladı.
  Maria da düşmanları böyle dövüyor. Onları parçalara nasıl ayırabilirim. Ve makineli tüfekler, Polonya'dan gelen rakipleri söndürür.
  Kız kükrer:
  - Yeni komünizme şeref!
  Ve çilekli meme uçları hareket halinde, suçlamalar yayıyor.
  Ve Polonyalıların Olimpiyatları harmanlıyor. Ve çok, çok etkili olan çilek meme uçlarını kullanıyor.
  Bu, Polonyalıların imhasıdır.
  Böylece düşen askerlerin paraşütçüleri toplu olarak çalışır. Ve neredeyse tüm kızlar, sadece bir ölümsüz çocuk Oleg Rybachenko.
  Ama bu çocuk ıslık çalıyor, böylece kuzgunlar düşerek Polonyalıları binlerce kez deviriyor.
  Mücadele bir nefeste geçti. Varşova bir baskınla alındı. Sonra Rus askerleri Krakow'u da aldı... Böylece Slavların toplanması devam etti.
  1514'te Üçüncü Vasily ve Doğu Prusya aldı. Burada Oleg Rybachenko sadece Margarita Korshunova ile birlikte savaştı. Düşman çok daha zayıf ve fazla yardıma ihtiyacınız yok. Bu sadece Koenigsberg'in kale-şehir alması mı? Burada, bu terminatör çocuk çifti harika bir iş çıkardı.
  Yine kılıçlar kullanılmış, el bombaları çıplak ayakla atılmıştır.
  Ve Rusya, Oder'e kadar tüm toprakları yenen Almanlardan aldı.
  Doğru, 1516'da Papa tarafından kutsanmış büyük bir Alman ordusu Rusya'ya taşındı.
  İyi o zaman. Paralel bir evrende kızların artık çalışma fırsatı var. Ayrıca, büyük bir ordu toplandı - Avrupa'nın her yerinden iki yüz bin asker. Bir Rus bununla baş edemez. Ama neden yabancı oranlar var?
  Tabii ki, Rus terminatör savaşçılarının ve büyücülerinin ve büyücülerinin kahramanlıklarını gerçekleştirdikleri malzemeye sahip olmaları için.
  Ve bir başarı için dünyada bir yer olduğunda bu harika.
  Oleg Rybachenko, her durumda, onu kaçırmadı.
  Tabii ki, terminatör çocuklar Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova savaşlarda yer aldı.
  Çıplak, çocuksu ayaklarıyla, her şeyi keskin ve delici bir şekilde fırlattılar ki, Livonya birlikleri çok sayıda öldü.
  Ayrıca, çocuklar da toplardan isabetli bir şekilde ve bir o kadar isabetli atışlar yaparlar.
  Terminatör çocuk Oleg ateş etti ve çıplak ayaklarıyla bir katil hediyesi fırlattı.
  Dağınık rakipler ve gıcırdıyor:
  Ben yıkımın vücut bulmuş haliyim!
  Ve çocuk gülecek ve kükreyecek:
  - Ben büyük bir dirilişin oğluyum!
  Bu sert kız Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla bir katili de fırlatacak ve ciyaklayacak:
  - Ben büyük yok oluş tanrıçalarının kızıyım!
  Ve çocuklar yine gülüyorlar ve dişlerini gösteriyorlar. Ve sonra kaleye kadar uçun. Ve böylece herkes kesilecek. Kılıçları yok, sadece pervaneleri var. Almanları, Fransızları ve paralı asker ordusunun diğer askerlerini acımadan yok ederler.
  Oğlan ve kız, karda bile yalınayak. Ve böyle bile ölümsüz çocuklar!
  Neden? Neden herhangi bir hayvandan daha hızlı vücuda sahip olan ve elbette affedemeyen veya hastalanamayan çocuklar için ayakkabılar.
  Natasha ayrıca bir kaplanın vahşi öfkesiyle savaşır. Ve kılıçla bir değirmeni çalıştıracak ve çıplak ayakla bir ölüm armağanı fırlatacak. Ve kırmızı meme uçlarından şimşek ve thrash alacak.
  Paralı askerler alıp canlı canlı kızartacaklar
  Ancak göbek, gerçek ve anlaşılmaz bir şekilde yanan ölüm ışınları gönderir.
  Ve sonuç olarak, Venüs'ün bağrından bir ölüm kasırgası dökülüyor.
  Kız kükrer:
  - Bükülmez kralların Anavatanına şan!
  Zoya da agresif bir savaşta ve bu yüzden düşmanlarını kılıçlarla dövüyor. Onları orakla kesmek gibi. Ve çıplak ayak parmaklarıyla imha hediyeleri gönderir. Ve göbekten yıldırım çarpıyor. Ve şimdi çilekli meme uçları pulsarlar gibi dökülüyor.
  Ve Venüs'ün koynunda nasıl bir yıkım ve ölüm deposu kustuğunu.
  Savaşçı bağırır:
  - Rus çarlarına şan!
  Augustina da bir terminatör gibi savaşır. Yani, yakut memeden kız yanan bir şey vuracak. Ama göbek yıldırımı, kızaran paralı askerleri serbest bırakacak. Ve çıplak ayak parmakları güçlü alev pulsarlarına yenik düşecek.
  Ve Afrodit'in bağrından bir yıkım ve yakıcı büyü tsunamisi uçacak.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Kızıl saçlı, havalı ve karda yalınayakım!
  Svetlana da öfkeliydi. Ve yine, önce değirmenin kılıçlarını kullanalım. Ve sonra çıplak ayak tam bir yıkım hediyesi. Ve bir imha bombasının patlamasından bütün bir Alman paralı asker alayı uçtu. Ve sonra göbekten, bir yıldırım çarpması gibi, ölümcül hiçbir yerde.
  Ama Venüs'ün bağrından en vahşi yok oluşun bir kasırgası dökülecek. Ve birkaç alayı kemiklerle karıştırılmış kömürleşmiş kömürlere silecek.
  Bu, dünyanın enerjisinin çok şiddetli bir yeniden üretimidir.
  Evet, altısı aktif olarak çalıştı.
  Oleg Rybachenko giderek daha yüksek sesle ıslık çalıyor. Ve kuzgunlar ve diğer akbabalar paralı askerlerin üzerine yağmaya devam ediyor. Bir bar beş veya altı dövüşçüyü doldurur.
  İşte Rus tanrıları tarafından gönderilen şeytani tugay.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi;
  Yıldız düşüşü ve şimşek kükremesi.
  Fırtınalar eyer atları
  Ama yeryüzüne sessizce barış yağıyor
  Manastırlar.
  
  Ve gri bulutların üstünde
  Mavi şahin yüksekliği.
  Burada, cennetin örtüsünün altında
  Biz doğduk.
  
  Bir geyiğin izi don tarafından yalanır,
  Bütün gün av peşinde
  Ama soğuğu kontrol altında tutar
  Köy dumanı.
  
  kar yığınları kar fırtınası
  Beyaz dişli kışın kızı.
  burada karda
  Biz büyüdük.
  
   Kalabalığın tohumu tarafından keskinleştirildik,
   Kafirin boyunduruğu altında ezildik,
   Ama damarlarımızda kaynar
   Slavların cenneti.
  
   Ve Chudsky kıyılarından
   Buzlu Kolyma'ya.
   Bütün bunlar bizim toprağımız!
   Bütün bunlar biziz!
  
  Baltalar tepenin üzerinde dövülür,
  Vahşi kafaları kes
  Ama insanlar zincir posta ile çalıyorlar,
  Rusça konuşma.
  
  Ve koruluktan yıldızlara
  Beyaz Ordu yükseliyor.
  Burada yerel tarafta
  Ölmek üzereyiz!
  Hayır, Oleg Rybachenko bu tür şarkılardan pek hoşlanmadı. Ama öte yandan, Avrupa'nın her yerinden büyük paralı asker, papalık birlikleri neredeyse tamamen yenildi. Ve isabetlerin amansız inişinden kurtulmak için koşuyorlar.
  Ve kızları alacağım ve hepsi bir anda beşinci noktadan gazları serbest bırakacağım ve on binlerce Rus muhalifi bu zehirden öldü.
  Ve Rus alayları ilerledi. Burada zaten Berlin'e saldırıyorlar. Ve büyük bir ordusu olan Almanya'nın imparatoru var.
  En zor şey, Natasha ve ekibinin kasıtlı olarak geride kalması ve ölümsüz çocukların yalnız savaşmak zorunda kalmasıdır. Ama bu onu daha da ilginç kılıyor.
  Oleg ve Margarita hızla koştu ve duvardan yukarı uçtuktan sonra değirmenler yaptılar, beş veya altı Alman, kiralık savaşçıyı kestiler.
  Sonra rakipleri kesmeye ve bir düzine şövalye ve savaşçıyı devirmeye başladılar.
  Ve düştüler ve çöktüler.
  Oğlan ve kız devler gibi savaştı. Çeviklikleri ile ayırt edildiler ve kılıçlar saniyede on beş vuruş yaptı. Ve böylece düşmanı kestiler. Hem çocuklar hem de silahlar özeldi: kılıçlar ve kılıçlar aynı anda ve neredeyse her metali ve eti doğradılar.
  Oleg büyük bir kelebek tuttu, aynı anda bir düzine rakibi kesti ve kükredi:
  - Ben büyük bir scooter'ım!
  Ve yine öfkeli bir saldırıdaki çocuk.
  Ve işte çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atan ve gıcırdayan kız:
  - Anavatanımız şanlı, yerli-sadık, Ortodoks! Ve tüm Almanları yenebileceğiz ve Rusya'nın altında Berlin olacağız!
  Ve yine genç, ölümsüz savaşçılar saldırır. Ve öfkeli bir çılgınlıkla savaşırlar. Vahşi bir fikirleri ve çılgın bir enerjileri var.
  Genç bir çift saldırıda. Ve Alman ve paralı askerler onların darbelerinin altına düşer. Ve ölümsüzlüğe kavuşan ve sonsuz yaşamlarını gerçekleştiren savaşçılar çok eğlencelidir.
  Alman paralı askerini kesen Oleg kükredi:
  - Yüzden sonra, alay üstüne alay! Rus şövalyeleri kılıçla kesti! Zaferin yakında geleceğine inanıyorum! Şanlı bir hesap açıyoruz!
  Margarita, çıplak ayak parmaklarıyla keskin bilenmiş bir disk fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Bu ebedi çocuk olan Oleg Rybachenko da çıplak, çocuksu ama çok güçlü ayağıyla bir disk attı ve şarkı söyledi:
  - Anavatan Savunucusu! Perunov askeri!
  Margarita, doğramaya devam ederek şarkı söyledi:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Düşmanları kesen çocuk tısladı:
  - Rusya Kahramanları alarmda toplanıyor!
  Kahraman çocuklar böyle savaşır - büyük kahramanlar! Bütün bir lejyon için tutkuları ve güçleri var.
  Ya da belki on lejyon! Onlara bakan askerlerin geri kalanı neşelendi ve Berlin duvarlarını yumruklamaya başladı.
  Almanları kesen Oleg kükredi:
  - Çar Vasily III için!
  Ve keskin bir şekilde bilenmiş bir diski nasıl fırlatacak, bir düzine Rusya rakibini nasıl kesecek.
  Ve yine kelebeği ve onun arkasında değirmeni döndürecek. Bir seferde bir düzine doğrayın. Ve sonra çocuk onu alacak ve çıplak topuğuyla dükün çenesini hareket ettirecek.
  Uçacak ve kaynayan katran kazanına düşecek.
  Oleg Rybachenko bağırdı:
  - Canın cehenneme!
  Margarita çıplak ayak parmaklarıyla bir bumerang aldı, beş Alman paralı askerini kesti ve kükredi:
  - Çar Vasily'nin Anavatanına Zafer!
  Oleg Rybachenko coşkuyla onayladı:
  - Kutsal Rusya'yı selamlayın!
  Almanları kesen Margarita tısladı:
  - Bu henüz Rusya değil, Muscovy!
  Duvarın önemli bir kısmı zaten Rus askerleri tarafından ele geçirildi. Zaten şehrin kendisine sızıyorlar.
  Büyük Dük Vasily, büyük oğlu Korkunç İvan yüzünden kendini biraz gölgede buldu.
  Ama gerçek tarihte Berlin ona boyun eğmedi. Ve şimdi çocuklar, Rus atalarının yapamadıklarını yeniden yazıyor ve ekliyorlar.
  Oleg Rybachenko bir darbeyle dört kafayı kesti. Çocuk daha sonra çıplak ayak parmaklarıyla bir bumerang fırlattı. Yedi savaşçıyı daha kesti ve ciyakladı:
  - Her nasılsa tabuta sürdüler ve en güçlü gulyabani,
  Boynumu ısırmak istedi ama oyun gibi çıktı!
  Ve genç savaşçı bundan bıkacak...
  Margarita vidayı çevirdi ve ciyakladı:
  - Ben atlamaya hazır bir kobrayım!
  Ve yine çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir bumerang fırlatacak. Kız, şüphesiz, en havalı tanrıça gibidir.
  Berlin'in çoğu zaten ele geçirildi. Cesur çocuklar, Almanya'nın Yüce İmparatoru'nun sarayına hücum ederler. Öfke ve vahşi heyecanla doludurlar. Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, terminatör çocuklardır. Ve her biri sallanıyor ve çok sık sallanıyorlar - bunlar yeni cesetler!
  Oleg Rybachenko, dövüşerek şunları kaydetti:
  - Ama bu savaş çok şeyi değiştirebilir!
  Margaret kabul etti:
  - Joseph Stalin, Berlin'i ancak yirminci yüzyılda fethetti! Ve şimdi uzak atası Dmitry Ivanovich onu fethedecek!
  Çocuk çıplak ayaklarıyla bir bumerang fırlattı. Beş Alman'ın boğazını kesti ve havladı:
  - Büyük Rusya ve Slavların gökyüzü için!
  Margarita güvenle onayladı:
  - En Büyük İmparatorluk için!
  Kız da çıplak ayak parmaklarıyla keskin bilenmiş bir bıçak fırlattı.
  Ve bir sürü şövalye ve basit savaşçı kesti ve kimi doğradı. O çok dövüş güzelliği.
  Bu gerçekten harika Margaret. Ölümsüzlük uğruna, yetişkin bedenini terk ederek bir kız olmayı ve köle olarak satılmayı kabul etti. Ama sonra insanüstü bir güç kazandı! Ve inan bana, elbette, onun için de harika!
  Kız kavga eder, erkek kavga eder ve düşmanlar düşer. Kırılırlar ve zayıflarlar.
  Böylece cesur çocuklar, Yüce Alman İmparatorunun bulunduğu taht odasına girerler.
  Ayrılmaya çalışır, ancak çocuk çıplak ayağıyla bir yıldız işareti atar ve imparatorun kafasının arkasını kırar. Kırılan düşer ve ölür...
  Sonra çocuk korucular Almanların geri kalanını yok eder. Ancak, ikincisi, efendisini kaybetmiş, silahlarını bırakmış ve teslim olmuştur.
  Berlin'in düştüğü yer burası.
  Elbe'ye kadar şehirler artık Rus oldu. Ancak, bu son değil.
  Rus ordusu ilerlemeye hazır... Ama bu başka bir hikaye olacak. Bununla birlikte, Üçüncü Vasily daha batıya gitmemeye, Rus arkasında asılı kalan ve tehlikeli ve agresif hale gelen Livonia'yı fethetmeye karar verirken.
  
  
  Darth Vader ve Samuray kılıcı
  Ama Darth Vader ve Ahsoka Tana olsaydı, ortağı Rusya ve Japonya arasındaki savaş sırasında olurdu! İşte onlara ihtiyaç var!
  Darth Vader ve Ahsoka Tana, ışın kılıçlarıyla donanmış olarak Tall Dağı'na indi. Saldırının zirvesiydi. Japonlar hemen hemen tüm mevcut güçlerini saldırıya attı. Kara lord zırhlıydı. İki eli de ışın kılıcı tutuyordu. Güçlü savaşçı yel değirmenini çalıştırdı ve bir düzine samuray savaşçısı Kasım çamuruna düştü.
  Ahsoka Tano sıçradı ve döndü, Japonları doğradı ve ıslık çaldı:
  - Aynen böyle devam!
  Padawan kızı agresif ve aşırı derecede hırçındı.
  Darth Vader tekrar saldırdı ve kükredi:
  - Büyük uzay dünyası için!
  İnsan vücudunun yırtık parçaları her yöne dağılmış.
  Ahsoka Tano da kılıçlarıyla savurdu, rakiplerini savurdu ve sonra çıplak kız gibi ayağıyla minik bir antimadde bezelyesi fırlattı.
  Sağır edici bir güçle koştu ve Yükselen Güneş ülkesinin bütün bir savaşçı taburunu parçaladı.
  Ve gıcırdadı:
  - Kozmik zihin için!
  Darth Vader, kılıçlarıyla bir kelebeği çoğalttı, samurayı kesip homurdandı:
  - İmparatorluğun büyük başarıları için!
  Sonra siyah lordun ışın kılıcı havada asılı kaldı. Parmaklarını şıklattı ve hemen yüz Japon askeri onların boğazlarını tuttu ve gücün karanlık tarafının görünmez ilmiği içinde boğulmaya başladı.
  Ahsoka yine çıplak ayağıyla küçük bir antimadde bezelyesi fırlattı ve onunla bütün bir samuray alayını paramparça etti.
  Unutulmamalıdır ki bir gram antimadde Hiroşima'ya atılan iki atom bombasının imha gücüdür. Ve haşhaş tohumu büyüklüğünde bezelyeler de bir vakum bombası gibi patlıyor.
  Ve Ahsoka'da bir dolu çanta var.
  İşte kızın başka bir yıkım hediyesi atarken çıplak topuğu ve ateşli bir parıltı parlıyor, aynı anda yüzlerce samurayı diri diri yakalıyor ve yakıyor.
  Darth Vader tekrar parmaklarını şıklattı ve şimdiden yarım bin Japon askeri vahşi, karanlık bir gücün ilmiğiyle kıvranmaya başladı.
  Ahsoka Tano, çıplak ayak parmaklarıyla meselenin başka bir bölümünü attı ve ciyakladı:
  - İyiliğin egemenliği için!
  Darth Vader yeniden kılıçlarıyla yel değirmenini çalıştırdı, ışın kılıçları yüz metre uzatarak Yüksek Dağ'a saldıran Japon kütlesini kesip havladı:
  - Gücün karanlık tarafına hayır!
  Ahsoka Tano bir kez daha çıplak topuğuyla minik bir bezelye antimaddesi fırlattı. Bütün bir Japon savaşçı müfrezesini yırtıp yaktı ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Şiddetli iyilik imparatorluğumuzun büyüklüğü için!
  Darth Vader uzatılmış kılıçlarıyla yel değirmenini yeniden çalıştırdı ve ağzından ateş püskürdü. İki yüz samuray aynı anda alev aldı.
  Kara Lord kükredi:
  - Jedi'ların şişmiş yüzleri var,
  Bir kez daha bir imparatorluk doğuyor!
  Işığın gücü tasarruf etmez
  Öleceksin Jedi!
  Ahsoka Tano da kılıçlarıyla yel değirmenini çalıştırdı ve zarif bacaklı çıplak parmaklarıyla bir antimadde hediyesi fırlattı. Çok fazla Japonca yaktı ve gıcırdıyordu:
  Bizi kimse durduramaz, hiçbir şey bizi yenemez!
  Ve yine kızın çıplak topuğu bir imha topu fırlatacak. Ve pek çok Japon savaşçı yanacak. En azından bütün bir alay.
  Kız cıvıldadı:
  - Japonya ve Rusya - yeni izlenecek yol!
  Kara lord yine binlerce samurayı karanlık güçle boğar. Mermiler, bir çift kuvvetle korunan savaşçıya isabet etmiyor. Ve bu arada, yükselen güneşin imparatorluğunun savaşçılarını kılıç ve diğer cihazlarla yok ediyorlar.
  Burada yine Darth Vader bir değirmen yönetiyor, bir seferde çok fazla Japon eti kesiyor ve homurdanıyor:
  - İmparator Palpatine için!
  Ahsoka, kız gibi ayaklı çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve cıvıldadı:
  - Luke Skywalker için!
  Kara lord öfkeyle cevap verdi:
  - Luke benim oğlum olmaya layık değil!
  Ahsoka başka bir değirmeni tuttu, Japon kalabalığını kesti ve cevap verdi:
  - Kim layık? Hepimiz kendi yolumuzda kötüyüz!
  Darth Vader kılıçlarını savurdu ve parmaklarını tekrar şıklatarak Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun birliklerinin boyunlarını şıklattı ve bir kaplan gibi kükredi:
  - Ben sadece bir alçak değilim, ben büyük bir alçağım!
  Ahsoka kılıçlarıyla tekrar savurdu ve ciyakladı.
  - Güç bizimle olsun!
  Ve kızın çıplak, yuvarlak topuğu başka bir yıkım bezelyesi verdi.
  Japonlar kelimenin tam anlamıyla saflara düştü. Yetenekleri feci bir oranda azalıyordu. Böyle iki süper savaşçı varken, Yüksek Dağın tüm gücünü toplamışken fırtına yapmak pek akıllıca bir fikir değildi. Çıplak ayaklı, çok güzel ve geçilmez zırhlı Ahsoka ve siyah lordla savaşıyor.
  Böylece Darth Vader eldivenli parmaklarıyla Japon askerlerini parçalayarak bir ölüm bezelyesi fırlattı.
  Kara lordun darbelerinden yere yıkılmış gibi yağdılar. Ancak üçüncü bir savaşçı onlara katıldı. Tabii ki, Prenses Leia. Bikinili köle ve kılıçlı çekici bir kız.
  Bu yüzden çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye ölüm attı ve onu samurayın küçük, yırtık kanlı parçalarına ayırdı. Ve gülerek şarkı söyledi:
  - Ve düşman sürüsü yere uçtu,
  Güç ve kılıç baskısı altında!
  Prenses Leia'nın ellerinde iki ışın kılıcı parladı ve uzadı ve Yüksek Dağ'a saldıran Japon savaşçılarına saldırdı.
  Onları lahanaya kesin.
  Leia dişlerini göstererek cıvıldadı:
  - Uzay komünizmi fikirlerine şan!
  Ve bikinili bir prensesin çıplak topuğu fırlatmaya benzer, son derece ölümcül ve yıkıcı bir şeydir.
  Bir parıltı patladı ve samuray kütlesi hemen yandı ve kömürleşti.
  Ahsoka Tano da kılıçlarını keserek vahşi ve hızlı bir yel değirmeni yaptı. Japonların karanlığını kesin. Sonra zarif ayaklarının çıplak ayak parmakları başka bir yıkım bezelyesi başlattı. Birçok düşman yakıldı.
  Padawan kızı ciyakladı.
  - Yakışıklı erkekler için!
  Ve çıplak topuğu bir bezelye toplam imha bıraktı. Ve birçok Japon bir anda yok edildi.
  Kara Lord, ışın kılıçlarını, kırmızı kılıçlarını üç yüz metre uzatarak Japonları doğradı. Bu çok etkili bir tekniktir. Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun kaç savaşçısı öldü ve kesildi.
  Darth Vader kükredi, ağzının arkasından devasa, yıkıcı bir güç atarcası salıverdi:
  - İmparatorluğun iradesine kimse karşı çıkmaya cesaret edemez!
  Prenses Leia, çıplak ayaklarıyla düzinelerce samurayı kesen diski fırlattı, gıcırdadı:
  - Hiç kimse!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla bir yel değirmeni çalıştırdı, Japon savaşçıları doğradı ve çıplak, kız gibi topuğuyla gıcırdayarak yıkım armağanı verdi:
  - Çarlık Rusyası'na şan!
  Darth Vader parmaklarını şıklattı ve karanlık gücün enerjisiyle aynı anda bin Japon askerinin boyunlarını kırarak homurdandı:
  - İmparatorluğa şan!
  Ahsoka Tano kılıçlarıyla yeniden savurdu ve ciyakladı:
  Ve bize şan!
  Ama sonra üçüncü bir kız ortaya çıktı, dördüncü bir savaşçı. Bu durumda, İmparatorun torunu Prenses Rei! Ayrıca çıplak ayaklı ve bikinili. Aslında, üç kız da bacaklarını savaşta oldukça aktif kullanıyor ve ayakkabılar sadece araya giriyor. Ayaklarınız çıplak ise bikini oldukça uygundur. Ayrıca büyü gücünün daha etkin kullanılmasına yardımcı olur.
  Prenses Rei onu aldı ve çıplak ayaklarıyla bir pulsar ateşleyerek Japon askerlerini paramparça etti.
  Sonra kılıçlarını döndürerek samuray ordusunu yırtık et parçalarına ayırdı. Ve hafif çubukları çok uzun ve her türlü metali kesiyor.
  Prenses Rey bağırdı:
  - Adı olmayan bir imparatorluk için!
  Ve kızın çıplak topuğu, cehennem antimaddesi olan bir bezelyenin ölümcül gücüne yenik düştü.
  Ahsoka Tano ciyakladı, yüzünü agresif bir şekilde açığa çıkardı.
  - İmparatorluğumuz adil!
  Ve kızın bacaklarının çıplak parmakları, şeytanın hediyesini yok etmeye başlayacak.
  Bikinili bu güzel savaşçı Prenses Leia, yel değirmenini geçerek düşmanı aldı ve ezdi ve gıcırdadı:
  - Sınırsız imparatorluğun büyüklüğü için!
  Ve güzel bir kızın çıplak, yuvarlak, pembe topuğu, samuray ordusunun iki alayının hemen cehenneme gittiği ölümcül bir güç hediyesi attı.
  Siyah lord, parmaklarını şıklatarak ve Japonların ruhunu oldukça mantıklı bir şekilde belirtti:
  - Değerli bir rakibi yenmekten daha büyük bir cesaret yoktur!
  Ve Darth Vader'ın kılıçları döndü ve o kadar çok samuray kafası kesti ki şimdiden korku yaşamaya başladılar.
  Prenses Rey kılıçlarını döndürdü, büyük bir mesafeye uzatarak rakiplerini kesti.
  Ve sonra zarif bacaklarının çıplak parmakları, aynı anda beş bezelye son derece ölümcül ve yıkıcı bir şey fırlattı. Ve gerçekten de kurtuluş şansı vermeyen bir kasırga salıverdiler. Sonra kız agresif bir şekilde hırladı:
  - En yüksek derecedeki başarılar için!
  Prenses Leia ayrıca düşmana çıplak topuğuyla tam bir yıkım armağanı verdi. Sonra kız eğik bir şekilde kesti ve kılıçlarla kafaların üzerinden ciyakladı:
  - Gelecekteki güç için!
  Ahsoka törene katılmadı. Çıplak ayak daha büyük bir bezelye fırlattı. Japon ordusunun üç alayını parçaladı. Bir samuray bulutu yaktı ve onları kılıçla kesti. Üstelik kız ağzının arkasından son derece ölümcül bir pulsar da tükürdü.
  Ve ateşli bir hediye tükürdü:
  - Kraliyet odaları için!
  Prenses Rey yeniden saldırıya geçti ve kılıçları korkunç ve ölümcül bir güçle kesildi. Ve çıplak ayakla bir düzine bezelye fırlattı. Kelimenin tam anlamıyla bütün bir samuray birlikleri alayını yaktı.
  Darth Vader sonunda iki elin parmaklarını şıklattı. Binlerce karga, Japon askerlerinin başlarına düşerek başlarının tepelerini kırar. Kara lord memnun bir bakışla dedi ki:
  Onları durdurmuş gibiyiz! Uzay imparatorluğuna zafer
  Japonların Vysokaya Dağı'ndaki saldırısı sonunda kurudu. Yıldız Savaşları'ndan süper güçlere sahip dört savaşçı, Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun yüz binden fazla askerini ve subayını öldürdü. Çok sayıda kesilmiş ve yanmış ceset, Yüksek Dağ'a yaklaşan tüm yollara saçılmıştı.
  Darth Vader ışın kılıçlarını kapatıp kemerine takarken memnuniyetle söyledi:
  - Harika bir iş çıkardık! Artık Japonya, saldırı için hemen yeni kuvvetler toplayamayacak!
  Ahsoka Tano mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Samurayların hala bir sürü askeri var, hala güçlü bir filo var!
  Prenses Leia bu konuda hemfikirdi:
  - Tabii ki! En önemli şey filo! Japonya denizde avantajlı olduğu sürece savaşacak!
  Prenses Rey şunları önerdi:
  - Öyleyse düşmana denizde saldıralım! Ayrıca kılıçlarımız var ve suyun üzerinde uçabiliriz!
  Darth Vader bununla hemfikirdi:
  - Doğru şekilde! Düşman filosuna saldıralım! Görevi sonuna kadar tamamlamalıyız!
  Ahsoka Tano kıkırdadı ve mutlu bir şekilde dudaklarını yaladı.
  - Batan teknelere bayılırım!
  Dört savaşçı havaya uçtu. Yüksek Dağ'dan döndüler ve denize doğru uçtular. Port Arthur için tam zamanında, Togo filosu yaklaşıyordu.
  Güçlü bir filo, on iki zırhlı, birçok kruvazör ve muhrip.
  O zamanlar çok sayıda ve iyi donanımlı Japon filosu, Port Arthur'daki Rus filosuna göre belirgin şekilde üstündü. Doğru, Rozhdestvensky'nin donanması Baltık'tan acele ediyordu. Ve bu kale yaklaşana kadar dayanmış olsaydı, samurayın işleri bu kadar pembe olmazdı. Ancak, şimdi bile sorunları var.
  Özellikle dört süper havalı savaşçı deniz yüzeyinin üzerinde uçarken.
  Ahsoka bile zevkle şarkı söyledi:
  - Deniz sörfü, deniz sörfü,
  Gitme, benimle kal!
  Çıplak, kız gibi bacaklarını uçuşta sallayan Prenses Leia, devam etti:
  - Deniz iskelesi! Deniz iskelesi!
  Elveda deme zamanı geldi!
  Prenses Rey kolayca desteklenir:
  - Ve mutluluk zaten, hangi yıl,
  Bir uzay yolculuğuna çıkın!
  İşte önünüzdeki ilk armadillolar. Darth Vader kılıçlarını savurdu, lazer ışınları uzadı ve ilk iki gemiyi kesti. Bölündüler ve batmaya başladılar.
  Kara lord bir sırıtışla dedi ki:
  - Seni ezeceğiz!
  Prenses Leia da Japon gemilerine saldırdı ve onları ikiye böldü.
  Sonra kız, kruvazörü parçalayan ve gıcırdayan bir imha bezelyesi attı:
  - Zafer geçit töreni için!
  Ahsoka Tano da çıplak ayak parmaklarıyla düşmana çarptı ve armadilloyu parçaladı. Sonra ışın kılıçlarıyla Japon donanmalarını yarıp geçti.
  Ve cıvıldadı:
  - Akrobasi için!
  Ve Prenses Rey düşmanları nasıl kestiğini aldı. Ayrıca darbeleri altında gemiler bıçakla tereyağı gibi kesilir.
  Palpatine'in torunu, çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye alıp fırlattı, Japon yemeklerini patlattı ve şarkı söyledi:
  - Gemiler dibe iniyor,
  Çapalarla, yelkenlerle...
  Ve sonra senin olacaklar
  Altın sandıklar!
  Altın sandıklar!
  Tek vuruşta ışın kılıcıyla Japonları kesen Ahsoka Tano, ilahiye devam etti:
  - Gemiler bozuldu,
  Sandıklar açık!
  Zümrütler ve yakutlar yağıyor!
  Ve kız da çıplak ayak parmaklarıyla bir bezelye antimadde fırlattı.
  Prenses Leia da ışın kılıçlarını keserek gemileri parçalara ayırdı.
  Ve şarkı söylemeye devam etti;
  zengin olmak istiyorsan
  Mutlu olmak istiyorsan...
  Vader'ı bizimle kal
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Sen bizim kralımız olacaksın!
  Ve kızın çıplak ayağı yine gemiyi keserek toplam imha ürününü fırlatır.
  Japonlar dördüne ateş etmeye çalışıyorlar ama boşuna. Mermileri siyah lordu ve üç süper kızı özlüyor.
  Darth Vader parmaklarını şıklattı ve şimdi birkaç muhrip, yükselen güneşin ülkesi bir koç boynuzuna dönüştü ve batmaya başladı.
  Darth Vader kükredi:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez,
  Ve asla suda batmaz!
  Prenses Leia da kılıçlarla kesti ve Japonları boğdu, mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sloganımız dört kelime:
  Kendini boğ - başka birini boğ!
  Ahsoka Tano şiddetli bir savaşa geri döndü. Ve onu aldı ve kesti, kılıçları deldi, yüzlerce metre uzadı, kruvazörleri ve zırhlıları kesti. Japon düştü ve boğuldu.
  Kız cıvıldadı:
  - Herkesi öldüreceğiz! Ve hadi kıralım!
  Prenses Rei de saldırıda çok hızlı ve yenilmez. Burada silahı daha zorlu hale geldi ve Yükselen Güneş ülkesinin gemilerine keskin bir şekilde çarptı. Ve sonra, zarafet ve cinsellikleriyle vuran çıplak ayak parmakları, geminin kütlesini küçük parçalara ayıran imha hediyeleri fırlattı.
  Savaşçı bağırdı:
  - Uzay komünizmine şan!
  Darth Vader tekrar parmaklarını şıklattı. Japonya'nın birkaç gemisini bir koç boynuzu haline getirdi ve havladı:
  - Kahramanlığa büyük zafer!
  Ahsoka Tano ışın kılıçlarını bir helikopterin bıçakları gibi döndürdü. Rising Sun Toga ülkesinin amiralinin yarıya indiği savaş gemisi amiral gemisini kesti. Sonra çıplak ayaklarıyla kruvazörü parçalayan bir bezelye fırlattı ve hırladı:
  - Anavatan'a zafer, tüm uzay dünyaları imparatorluğun titanyum çizmelerinin topuklarının altına konacak!
  
  Prenses Leia da kılıçlarla şeytanın çarkını nasıl kaydırır. Gemileri açacak, metali kesecek. O zaman kızın çıplak, yontulmuş bacağı ölümcül bir atış yapacak ve şans eseri bir ölüm hediyesi değil. Japon gemileri yine batıyor.
  Prenses ciyakladı:
  - İmparatorluğun üstün gücü için!
  Ve Prenses Rey, Rising Sun ülkesinin gemilerini acımasızca kesmeye ve çıplak ayaklarıyla imha hediyeleri atmaya devam ederek şarkı söyledi;
  Uzayda birçok farklı kapı var,
  Kızgın hiperplazma selleri öfkelendiriyor!
  Bilgi birçok anahtar verdi,
  Biz insandık, ama şimdi tanrıyız!
  
  Yıldız gemilerinde - dalgaların arasından koşarak,
  Kuarklar eter girdaplarında köpürüyor!
  Torunlarıma devredeceğim,
  Başka bir fırtınalı dünyanın çocukları!
  
  Vakum sıcak, kalpleri ısıtır,
  Etrafındaki yıldızlar aşıkların yüzleri gibidir!
  İlerlemeye hizmet ediyoruz - sonu yok,
  Ve akçaağaçlar Dünya'da nazikçe hışırdıyor!
  
  Bastığımız yerde, dünya orada çiçek açar,
  Savaşların şimşekleri hayatın müziğidir!
  Cesurca yeni bir yolculuğa çıkalım,
  Ebedi Anavatan'a kutsal bir şekilde hizmet edin!
  
  Kurbanlar olsun - kozmos sert,
  Birçok farklı tür ve ırk!
  Dünyaların çok büyük uçurumu
  Akşam bir arkadaş ve sabah ihanet edecek!
  
  Ama Anavatan için hiçbir engel yok,
  Herkes bilir: parlak bir ruh güçtür!
  Gehenna ve cehennem korkutmayacak,
  Hapse atmayın ve ölüme mezar etmeyin!
  
  Sadece et yok edilebilir
  Ruh, Anavatan'a sadakatle hizmet eder!
  Sorunlar ve üzüntüler - her şeyin üstesinden gelin,
  Kemeri daha sıkı sıkmalıyız!
  
  Burada düşmanları yendiler,
  Biz insanlığız - evrenin göbeği!
  Bir iğrençlik yapışacak - bir darbeyle karşılaşacak,
  Biz uymuyoruz: yumuşaklık, üzüntü ve hıçkırıklar!
  
  Uzayda bizim için bir avlu gibi oldu,
  Bir yürüyüş gibi, yıldızlar arasında hızlı bir uçuş!
  Göksel halı sınırsız olsa da,
  Yeniden çizebiliriz - şaka değil!
  Darth Vader onu aldı ve tekrar parmaklarını şıklatarak bulaşıkları ezdi.
  Ama Ahsoka Tana dilinden ateş püskürterek Japonları en ufak bir merhamet göstermeden yaktı.
  Kız cıvıldadı:
  - Darth Vader, Darth Vader,
  İdolümsün!
  Birlikte dünyayı fethedelim!
  Ve zarif bacakların çıplak parmakları, şeytani bir şekilde öldürücü bir şey başlatacak.
  Ama Prenses Rey daha fazla uzatmadan bikininin altındaki kırmızı meme ucunu aldı ve ortaya çıkardı. Ve samuraylara nasıl yıldırım fırlattığını. Ve hemen iki armadillo aynı anda patladı ve eridi.
  Prenses Leia ölüm bezelyesini vahşi bir öfkeyle fırlattı ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdadı:
  - Sınırsız uzaya şan!
  Ayrıca çilek meme ucundan öldürücü bir yıldırım çıktı. Ve Yükselen Güneş ülkesinin filosu hastalanır.
  Ve Ahsoka Tano yakut memesinden bir pulsar fırlattı. Ve birçok gemiyi paramparça etti.
  Bir zamanların güçlü Japon filosunun büyük gemileri çoktan battı. Sadece en küçükleri sıkmak için kalır. Zaten muhripler akmaya başladı. Ve belki de gerçek bir kurtuluş şansları yoktu.
  Darth Vader ve üç süper kız samurayın peşinden uçtu ve son gemileri bitirdi. Güzellerin çıplak ayakları çok küçük fırlattı ama antimadde taşıyan, haşhaş tohumu büyüklüğünde bezelyeler. Ama çok sayıda Japon öldü.
  Her haşhaş tohumu, iki veya üç Japon gemisini imha etti.
  Darth Vader ve ekibi gerçek, son derece ölümcül ölüm makineleridir.
  Kara Lord, felsefi olarak şunları bile kaydetti:
  - Bitmemiş bir düşman, tedavi edilmemiş bir hastalık gibidir - komplikasyonları bekleyin!
  Aynı zamanda daha eğlenceli hale getirmek ve daha eğlenceli bir ruh hali oluşması için güzel seslerle şarkı söylediler;
  Sonsuza dek tüm insanlara mutluluk olsun,
  Yıldızları okşayarak, eğlenerek ve gülerek!
  Sadece umutsuz sakatlar üzgün,
  Aslında, adam hepsinin prensidir!
  
  Fırtınalı sularda prensi aramadım,
  Sonuçta, benim için tanıma, düşmanları bir kılıçla kesmektir!
  Ve rüyalarda bile - hayal etmek için kötü bir savaş,
  Savaş güzel, hatta korkunç - kalabalığı ateşle yakın!
  
  İşte yıldız gemisi düştü, siste yanan,
  Dağlara dağılmış mücevher parçaları!
  Ve kayalar bir papağanın tüyleri gibi oldu,
  Güzel olduğunda, acı ve korku kaybolur!
  
  Şimdi bir çingene gibi dans ediyorum
  Çıplak ayaklar kan içinde!
  Topun en iyi hurdy-gurdy olduğunu bilin,
  Herkesi ezmek tutkulu aşkın ta kendisidir!
  
  Şiddet dipteki girdabını bilmez,
  Kalbe keskin bir iğne saplandı!
  Ve diğer gezegenlerde insanlar inliyor,
  Kader onlara böyle bir "ödül" verdi!
  
  alacakaranlıktan şafağa savaşırım
  Ve Şeytan'ın kendisi bile şaşırdı!
  Şiirlerde bu bakirenin yiğitliği söylenir,
  Ve tutkusunu dudaklarından okudum!
  
  Evet intikam sınır ve ölçü tanımıyor,
  Dünya rahatsızsa - bir aptal arama!
  Anavatan ülkesi cennetteki bir yerden daha iyidir,
  Çimento bir fikirdir, insanlar tuğladır!
  
  Ve ruhta, yara acımasızca ağrıyor,
  Erkek arkadaşım öldü - sınırı koruyor!
  Ve Anavatan çiğnendi, çiğnendi,
  Zincire vuruldum, intikam için gidin!
  
  Başka bir evrende üç güneş bile var,
  Gezegen yemyeşil, ama hava kuru!
  Ve tüm bilgeliğin, bilimin canı cehenneme,
  Hiper lazerim - pes etti ve dışarı çıktı!
  
  Ama amacım mesih'i beladan kurtarmak,
  Ölümü ezen anahtarı bulun!
  Yer, düşenlerin gözyaşlarıyla sulandı,
  Uzun süre inanmıyorum - ülkenin çöküşüne katlanmak!
  İşte son gemiler battı. Darth Vader ve üç büyük savaşçısı için şanlı bir zafer. Ama dava henüz bitmedi. Hala büyük Japon ordusu Rus General Kuropatkin ile yüzleşiyor.
  Bu talihsiz komutanın ne kadar vasat olduğu düşünülürse burada da samuray ordusunu yok etmek daha doğru olur.
  Darth Vader ve üç Terminatör Kız antigrav kullanarak büyük imparatorluğun ordusunun mevzilerine doğru uçuyor. Orada iki yüz yirmi binden fazla Japon askeri var. Ve tüm dövüşçüler çok mücadeleci ve iddialı.
  Darth Vader önce saldırdı, samurayları uçurdu. Kılıçları keskin bir şekilde uzadı ve bütün bir çizgiyi kesti.
  Ahsoka Tano da öldürme manevrasıyla kesti. Ve Japonların çoğunu parçaladı. Ve sonra zarif bacaklarının çıplak parmakları tam bir yok olma armağanı attı.
  Ve bir sürü samuray aynı anda kızartıldı.
  Kız ciyakladı:
  - Uzay imparatorluğunun büyük komünizmi için!
  Prenses Leia da düşmana bir bezelye ölüm attı. Bir sürü samuray yırttı ve gıcırdıyordu:
  - Ülkenin büyüklüğü için!
  Ve kılıçları uzayarak Japonları kesti.
  Samuraylar, cesur dörtlüye tüfeklerini ve toplarını ateşlemeye çalıştılar. Ancak Darth Vader ve ekibi kurşun yemedi. Ve mermiler uçtu.
  Prenses Rey, düşmanları ikiye bölerek gıcırdıyordu:
  - Kartallar büyük ülke, uzay için koşuyor!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, düşmana en ufak bir merhamet göstermeyecek bir şey başlatacak.
  Kara lord kılıçlarını çok hızlı savurdu. Bir sürü düşmanı yarıp geçti ve homurdandı:
  - Şehre karanlık çöktü,
  Gölgelerde, bulutlar evde saklanıyor ...
  Keskin bir çelik çekiç ortaya çıkar,
  Şeytan sokaklarda yürüyor!
  Ve burada yine şimşek gibi Darth Vader parmaklarından kurtulacak. Ve nasıl da diri diri yanan Japonların düştüğünü.
  Ahsoka Tano, rakiplerine saldırırken şunları kaydetti:
  - Boşuna bizimle savaşmaya karar verdiler!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir imha armağanını fırlattı.
  Prenses Leia mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve başka seçenekleri yok!
  Ve güzelin bacaklarının çıplak parmakları savruluyor, küçük ama çok ölümcül bir şey.
  Kızlar dev devler gibi davranıyorlardı. Ve hatta ciğerlerinin tepesinde cıvıldadılar:
  "Büyük Sith filosuna şan olsun!"
  Ve yine, üç kız da çıplak, yontulmuş, inatçı parmaklarla yıkım hediyeleri fırlattı. Savaşçılar çok atılgandır. Ve böylece lazer kılıçlarıyla kestiler.
  Kırmızı bir meme ucundan Prenses Rei'ye yıldırım çarptı ve bir samuray kütlesi yandı.
  Birçoğundan sadece botlar kaldı.
  Üç kız çok şiddetli savaşçılardır. Sadece çıplak ayakla ve bikiniyle dövüşmeyi sevenler. Ve çıplak ayakları parmaklarıyla son derece yıkıcı fırlatır.
  Kızlar çok güzel ve savaşçı karakter. Ve iyi bir dövüşü severler.
  Prenses Leia bile duygulandı. Ve yine çıplak ayağıyla bir yıkım hediyesi fırlattı ve Japonları paramparça etti.
  Sonra yakut memeden çok fazla samuray yakan yıldırım ateşledi. Ve sonra şarkı söyledi;
  Boyalı uzay siyahı kasvetli ışık,
  Ve görünüşe göre yıldızlar yörüngelerinde kararmış!
  Aşk istiyorum, yanıt olarak duyuyorum - hayır,
  Aşıkların kalbi paramparça olur!
  
  Yalvarırım prensim, bana gel,
  Kederden okyanuslar dolusu gözyaşı döktüm!
  Tüm önyargı zincirlerini kır,
  İnsanlara gerçeği söylemeni istiyorum!
  
  Aşk, görev ve taçlardan daha önemlidir,
  Senin için gerekirse - vatana ihanet edeceğim!
  Ve sevgilimi tahta oturtacağım,
  Sonuçta, prensim benim için hayattan daha sevgili!
  Güzel bir şarkı söyledi ve samuraylara kaçınılmaz ölüm getiren bir şeyi çıplak ayaklarıyla fırlatmaya devam etti.
  Prenses Rey, kılıçlarını yüzlerce metre yükseklikten bir yel değirmeninde sallayarak şunları söyledi:
  - İyi yiyorsun! Ancak her durumda, Anavatan'ın değiştirilmesine gerek yok!
  Ahsoka Tano, göbeğinden ölümcül bir şimşek çaktığını doğruladı.
  - Anavatanı değiştirmeye gerek yok!
  Prenses Leia bu konuda hemfikirdi:
  - Bu harika! Ve hatta harika!
  Darth Vader, samurayı "büyük ejderha" tekniğiyle kesti ve kükredi:
  - Siz tatlılar süpersiniz!
  Ve siyah lord, duygusal hissederek şarkı söyledi:
  
  Kıyılardaki muhteşem tutkunun gürültüsü,
  Kanın fırtınalı bir dere olduğu nehirler!
  Bulutlarda bir yıldız şaftı indirecek,
  Harika bir işaret ile kıvılcım!
  
  sen benim için bir tanrıça gibisin
  Karanlıkta yanan bir ruhla!
  Seni sevmek hayattan daha güçlü
  Dünyamı bir rüyayla aydınlattım!
  
  dünyada daha güzel değilsin
  evrensel ideal!
  Yılların renginde savaşta öleceğim,
  Kayamla tanıştım!
  
  Söndürülemez ışığı seviyorum
  Ve gözlerinin ışıltısı!
  güzellik geldi merhaba
  Gecenin gözyaşlarında uyumam!
  Süpermen kızlar çok havalı ve son derece dövüşen güzellerdir. Aşırı güç kullanımları bazen grotesk biçimlere ulaşır.
  Ahsoka Tano, kırmızı meme ucundaki kelimeleri tekrar bir hiperplazma içinde tükürdü. Çok fazla Japon yaktı ve sanki kuzu şişlerindenmiş gibi kömürleşmişlerdi.
  Kız dolgun dudaklarını yaladı ve ciyakladı:
  - Evrendeki en saldırgan kozmosun en büyük komünizmi için!
  Bir büyücü olan savaşçı Prenses Leia, bir gıcırtı ile Japonlara ışın kılıcını indirdi ve bufaloyu tuttu:
  - Seks, parlamazsınız çocuklar!
  Prenses Rhea agresif bir şekilde fark etti, zarif bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir parça antimadde fırlattı ve ciyakladı:
  - Bu koca oğlanları seksten mahrum bırakmak iyi değil! Ama çok havalı!
  Ahsoka Tano, Japonların sözünü keserek hemen kabul etti:
  - Son derece havalı! Ve kolik için!
  Prenses Rei, dişlerini göstererek ve inci gibi bir gülümsemeyle mantıklı bir şekilde belirtti:
  - İlerlemek için zafer!
  Ve kılıçlarla savurdu ve çıplak ayakları başka bir vahşi imha grubunu başlattı.
  Darth Vader, machaon tekniğini önce kılıçlarla tuttu, ardından güç şimşekleriyle patlattı. O sadece her şeyi yakabilecek en yüksek sınıf savaşçıdır. Ve Japonlardan sadece ateşböcekleri uçar.
  Siyah takım elbiseli haydut böğürdü:
  - Sınırsız büyüklüğüm, güzel dayak ünlü olsun!
  Ve yine kılıçlar uçar, herkesi doğrar ve temiz kafaları ve kafataslarını üfler.
  Rakiplerini ezen Prenses Rei ve yakut gibi parlayan meme uçları, aktif olarak yayılan pulsarlar ve tüm samuraylar tamamen yandı.
  Terminatör kız dişlerini göstererek mantıklı bir şekilde not etti ve çıplak, çok seksi bacağıyla bir antimadde konsantrasyonu fırlattı:
  -Rusya'nın büyüklüğü için! Vader, Görev Savaşçımız!
  Kara Lord kızı düzeltti:
  - Uzay imparatorluğunun ilk etapta büyüklüğü için! Ve Rusya'nın düşüşü ancak yeni bir tetikçi inişiyle durdurulabilir!
  Japonları kesen ve onları kolları ve bacakları olmadan bırakan Prenses Leia, kabul etti:
  - Evet, çıkarma ekibimiz Çar II. Nicholas'ı kurtarıyor! Bu hükümdara şan!
  Darth Vader, Rus İmparatorluğu'nun rakiplerini lahana gibi doğrayarak bunu kolayca kabul etti:
  - İyi krala şan!
  Ve burada yine gücün yıldırımları yanıyor ve samurayları çok ölümcül bir şekilde kavuruyor.
  Düşmanları yok eden Prenses Rey, oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  -Çar Nicholas'ımız, Rusya'yı her şeyin üstünde yapacak!
  Ve çıplak ayağın çevik parmakları, sanki düşmana ölümcül bir şeyi en ufak bir merhamet göstermeden alıp fırlatacakmış gibi.
  Prenses Leia, rakiplerini küçük parçalara ayırıyor ve bükülmez bir karakter sergiliyor, bir terminatör kız ve Japonların vücutlarını kolayca kaybettiği güzel, bronzlaşmış ve yontulmuş bacaklarla ölüm hediyeleri fırlatıyor. Ve aynı zamanda kafalar. Evet, Rusya'ya saldırmaları en iyi fikir değildi. Darth Vader, daha fazla uzatmadan ve önyargısız bir şekilde onların imhasını üstlendiğinde. Ve bu en agresif kapsamda bir savaşçı. Ancak ortakları belki de daha havalı ve daha korkutucu. Ve eğer keserlerse, prensipte kimseye merhamet etmeyeceklerdir. Ve acımasız ölüm armağanları çıplak, zarif bacaklardan uçacak.
  Prenses Rei, Japon generale atılan başka bir hediye vurduğunda havladı:
  -Uzay imparatorluğu asla yuvarlanmayacak!
  Ve yine, bir seviyenin en ağır ölümünün ve ölümünün bir hediyesi çıplak ayaklarından uçar.
  Düşmanları bir süpürge gibi süpüren ve onlardan pirzola çıkaran Prenses Leia ve çilek meme uçlarından yayılan güç şimşekleriyle şafak şöyle dedi:
  - Cehennemin olmadığına inanıyorum!
  Darth Vader, samurayları kaplayan başka bir tsunami dalgası göndererek şunları kaydetti:
  - Dünyamız cehennem... Ama ilginç!
  Ahsoka Tano çıplak ayağıyla inanılmaz derecede ölümcül bir imha armağanını fırlattı ve ciyakladı:
  - Hayır, en ilginç şey, boşuna yaşamıyoruz!
  Darth Vader, sürekli uzayan kılıçlarıyla yel değirmenini döndürerek buna hemen razı oldu:
  - Elbette, hayatımız bir sebep için verildi! Uzay Komünizminin Anavatanına Zafer!
  Ve bu, gücün şimşekleri aynı anda binlerce Japon'u nasıl yakacak. Ve ne kök, ne de dal bırakacaklar.
  Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun diğer savaşçılarını kesen Prenses Leia, oldukça mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  - Dünya pislik dolu!
  Ve çıplak, yontulmuş ayağı tekrar fırlattı, bu hesaplamaya meydan okuyan bir şeydi.
  Darth Vader samurayların kafalarını uçurdu ve aynı zamanda şaka yapmayı da unutmadı:
  - Politikacı bira gibidir, sadece soğukken ve masada iyidir!
  Japon savaşçıları kesen Prenses Rei, şunu kabul etti:
  - Politikacı konuşmalarla tatlıdır, ancak onlardan gelen acı tat hiç bira değildir!
  Prenses Leia, birkaç taburu tek vuruşta bitirdikten sonra şunları söyledi:
  - Bir politikacı ancak kendini yanlış tanıttığında gerçeği ağzından çıkarır!
  Çok sayıda Japoncayı kesen Ahsoka Tana, buna katıldı. Başka bir yıkım bezelyesi atmak ve Japonları parçalamak, kızlar yayınladı:
  - Politikacı, Tanrı ile en azından biraz yakınlaşmak için seçmeni sonuna kadar çarmıha gerer!
  Son Japon askerlerinin gücünü yıldırımla bitiren Darth Vader, şunları yayınladı:
  - Politikacı Tanrı, kampanya vaatlerinin neden bu kadar şeytani bir şekilde başarısız olduğuna dair bahaneler icat ederek tek bir şeyde!
  Prenses Leia, yakut meme ucundaki son yıldırımla işini bitirdikten sonra, Japon ordusunun son taburu cıvıldadı:
  -İlahi zirvelere ulaşma yolunda, politikacı Şeytan'ın ta kendisidir!
  TUŞİMA OLMAYIN
  Bu sefer Japonlarla denizde savaşmak gerekiyordu. Ünlü altılı, Tsushima Boğazı'ndaki filonun imhasını üstlendi. Rozhdestvensky'nin Rus filosunun gelmesinden hemen önce;
  Tank suya girdi. Makineyi kontrol eden yanlardan vidalar çıktı. İşte ilk hedef: bir Japon muhrip. Natasha çıplak ayaklarının ince parmaklarıyla joystick düğmelerine bastı.
  Ve öldürücü kuvvete sahip mermi geminin en dibine çarptı. Zırhı yok etti.
  Yok edici başka bir mermi aldı. Margarita çıplak ayağının ucuyla tekrar bastırdı.
  Ve şimdi Japonlar boğuluyor.
  Augustine kıkırdadı.
  - Sırayla boğulalım! Su altındaki makineli tüfekler çok etkili değil!
  Ve kız göğsünün kırmızı meme ucuyla joystick'e bastı, bu sefer destroyerin dibine bir mermi gönderdi.
  Svetlana gülümseyerek cevap verdi:
  - Bayanlarımız var!
  Natasha yine çıplak ayaklarıyla bir mermi gönderdi ve bağırdı:
  - Rusya adına, zafer olsun!
  Augustine kabukları tükürdü. Yükselen Güneş ülkesinin gemisinin altını kesti ve şunu fark etti:
  - Yine de, Rusya'daki kraliyet gücü, propagandanın iddia ettiği kadar kötü değildi.
  Svetlana bunu kabul etti ve özellikle yapacak bir şeyi olmadığı için isteyerek konuştu.
  - Çar II. Nicholas döneminde Rusya altın para standardını uygulamaya koydu. İmparatorluğun para birimi dünyadaki en sağlam ve istikrarlı oldu. Fiyatlar da pratikte artmadı. Ve Çar Nicholas'ın altında maaş ayda otuz yedi rubleye ulaştı. Hatta Rusya, yaşam standartları açısından dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldi. Sanayi üretimi dünyada dördüncü oldu.
  Augustine, Japonlara ateş etmek için yakut memelerini kullandı. Bu sefer kruvazörü batırdıktan sonra şarkı söyledi:
  Dünyanın en güçlüsüyüz
  Tüm düşmanları tuvalete batıracağız.
  Vatan gözyaşlarına inanmaz,
  Ve beyindeki kötü oligarkları vereceğiz!
  Ve kız güldü. Ve dişleri inci gibi parlıyordu!
  Çocuk general önerdi:
  - Japonya ile savaş zaferle sonuçlanacağından, Rusya'nın ekonomik büyümesi daha da büyük olacak! Ve çarlık imparatorluğu en zengin ülke olacak!
  Augustine, çıplak ayak parmaklarını kullanarak başka bir muhrip batırdı ve tısladı:
  Biz her zaman zengindik! Yetersiz sipariş!
  Natasha, kırmızı meme uçlarını kullanarak Yükselen Güneş Ülkesi'nin armadillosuna vurdu ve şunları söyledi:
  - Birinci Dünya Savaşı'nda hiçbir şekilde Almanlardan aşağı değildik. Ancak beşinci kol nedeniyle zaferi kaçırdılar!
  Augustine, çıplak ayak parmaklarıyla armadillonun karnına başka bir mermi daha gönderdi ve şöyle dedi:
  - Tabii ki! Beşinci sütun her şey için suçlamaktır. Birinci Dünya Savaşı sırasında Almanlar Minsk'e bile yaklaşamadılar ve Galiçya'da dövüldüler. Ve Stalin altında, Kremlin'i zaten dürbünle gördüler. Ne diyor?
  Natasha, kırmızı meme uçlarının yardımıyla armadillonun dibine başka bir mermi fırlattı ve homurdandı:
  - İhanet! Böyle bir zaferi kaçırdık!
  Margarita ayrıca şunu hatırlatmanın gerekli olduğunu düşündü:
  - İhanet olmasaydı, Akdeniz'e erişimin yanı sıra Konstantinopolis ve Küçük Asya'nın mülkiyetini alırdık. Ve ihanet ve beşinci kol yüzünden çok şey kaybettik!
  Augustine, yakut memeleriyle başka bir mermi fırlattı:
  - Evet, bu beşinci sütun! Onun yüzünden ne kadar sorun var! Rus İmparatorluğu, tüm dünyanın sınırlarına kadar genişleyebilen ve insanlığı bir yapabilen eşsiz bir oluşumdur!
  Natasha agresif bir şekilde homurdandı:
  - Tabii ki! Her şeyi yapabilirdim ve yapardım! Ve insanlık birleşik ve yenilmez ol!
  Kız, kırmızı meme uçlarının yardımıyla başka bir mermi gönderdi, ardından savaş gemisi nihayet ayrıldı. Ve Japonlar boğuldu.
  Svetlana ayrıca çilek meme uçlarını ateşledi ve sesinde endişeyle şunları kaydetti:
  - Bak şimdi dünyada neler oluyor? Rusya ve ABD savaşın eşiğinde. Ve Çin aşırı nüfuslu ve totaliter. Dünyada düzen ve refah yok!
  Natasha, kırmızı meme uçlarının yardımıyla Japon gemilerine bu sefer bir kruvazöre yeni bir mermi gönderdi ve kabul etti:
  - Dünyada düzen yok! Birleşik yönetime ihtiyacımız var!
  Augustine, çilek meme uçlarının yardımıyla bir mermi ateşledi ve onaylayarak başını salladı:
  - Ve çarlık imparatorluğu böyle bir hükümet olabilir! Rusya'nın otokrasisi, dünya istikrarının ve refahının garantörüdür!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarını kullanarak başka bir mermi gönderdi ve sonunda kruvazörü ikiye böldü.
  Japonlar açıkça çıldırdı. Onları kimin boğduğunu anlamadan gelişigüzel ateş ettiler.
  Japonya'nın karada sayılarda büyük bir avantajı olmadığını belirtmek gerekir. Ve gerçek tarihte bile, Rusya'dan çok daha fazla ölü ve yaralı kaybetti.
  Ancak denizde, İngiltere ve ABD'de üretilen Land of the Rising Sun gemileri, çoğunlukla yerli üretim olan Ruslardan biraz daha iyiydi.
  Ancak burada bile Japonların niteliksel üstünlüğü oldukça önemsizdir. Ve Ruslar belki de daha doğru bir şekilde ateş ediyor.
  Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla ateş eden ve başka bir muhrip batıran Natasha, sıkıntıyla belirtti:
  - Burada gerçekten de Rusya daha güçlü rakipleri de yendi. Napolyon gibi!
  Augustine, yakut bir meme yardımıyla, zırhlı bir kruvazöre bir mermi gönderdi, ekledi:
  - Ah evet! Napolyon bir dahiydi! Ve daha güçlüydü, ama onu yendik!
  Margarita derin bir iç çekti, çıplak ayak parmaklarıyla bir mermi gönderdi ve homurdandı:
  - Japonlara yenil. Bu çok sinir bozucu ve utanç verici!
  Augustine, yakut meme uçlarını vurarak bununla hemfikirdi:
  - Çok sinir bozucu! Ne yazık ki, bu nedenle Romanov hanedanının dönemi sona erdi. Çağ, fetihler ve zaferlerle şanlı, kahramanca. Ve kendi Cengiz Han'ımız olmasa da, İvan Kalita'nın zamanından beri yükseliyoruz.
  Ve kız başka bir, çıplak ayak gönderdi, çok ölümcül bir mermi. Ve zırhlı kruvazör iki parçaya ayrıldı.
  Natasha kırmızı meme uçlarını kullanmaya devam etti ve bir kabukla başka bir muhrip batırdı. Ve samurayların bir sürü muhripleri var.
  Savaşçı adamlara sordu:
  - Ama merak ediyorum, dünya tarihinde neden imparatorlukların hiçbiri mutlak güce ulaşmadı?
  Yakut memeleriyle Augustine yine başka bir muhripin karnına bir mermi gönderdi ve şunları söyledi:
  - Evet, gerçekten, neden? Herkes düştü. Ve Pers İmparatorluğu, Büyük İskender ve Roma. Neden kimse insanlığı birleştirmedi?
  Natasha, zarif çıplak ayağını sıkıntıyla yere vurdu. Başka bir gemiyi batırdı ve dedi ki:
  - Bu kadar! Cengiz Han, tüm dünyayı altında ezebilecek bir imparatorluk yarattı. Ancak ölümünden sonra oğulları ve torunları bir hesaplaşma düzenledi ve imparatorluğu parçaladı. Sadece çarlık Rusyası, üniter sistemiyle öyle bir ülkeydi ki, yüzyıllarca var olabildi ve tüm dünyayı yutana kadar genişleyebilirdi!
  Augustine'in gözleri parladı ve yakut memeleriyle başka bir destroyeri batırarak ilan etti:
  - Çar Nicholas'ın büyük imparatorluğuna şan! Gayrimeşru Bolşeviklere ve geçici hükümete iktidar vermeyeceğiz!
  Natasha, ayrıca kırmızı meme uçları ile gemiye bir kabuk gönderdi. Japonları boğdu ve şarkı söyledi:
  - Tanrı Kralı Korusun
  Güçlü egemen
  zafer için saltanat
  Bize şan!
  Düşman korkusuyla hüküm sürün -
  Ortodoks Kral!
  zafer için saltanat
  Bize şan!
  Kızlar gerçekten açık görünüyor. Böylece samurayları ezdiler, hayran kalacaksınız. Ve Oleg Rybachenko ölümcül su altı tankını kullanıyordu. Genel olarak, bu sahip olduğu harika bir silahtır. Japonya'nın tüm filosunu kendi kendine boğdu. Ama bu büyük bir güç.
  Sadece büyük zırhlı on iki gemi, kruvazörler dahil düzinelerce küçük gemi. Bazı muhripler altmıştan fazla. Hepsini yok etmek zaman alır.
  Natasha, çıplak ayaklarının yardımıyla bir sonraki gemiyi bitirerek Oleg'e sordu:
  - Sence bir Tanrı var mı?
  Çocuk general sırıttı ve cevap verdi:
  - Ne anlamda?
  Natasha kırmızı meme uçlarıyla yeni bir mermi göndererek yok ediciyi bitirdi ve şunları kaydetti:
  - Evet, dinlerin birçok versiyonu var! Hem pagan hem de monoteist var! İşte o zaman düşünmeye başlarsın. Ve öğretilerde böyle bir karışıklık varken bir Tanrı'nın olup olmadığından şüphe ediyorsunuz!
  Augustina, göğsünün kırmızı meme uçlarının yardımıyla başka bir destroyeri böldü ve kıkırdayarak şunları söyledi:
  - Evet, bu açıdan İncil'e inanmak zordur. Sadece Tanrı'nın böyle davranması için. Ve hatta evcil hayvan yaptı!
  Natasha çıplak ayak parmaklarıyla çırpındı ve başıyla onayladı:
  - Bu kadar. Herhangi bir halkın Tanrı'nın halkı olduğuna inanmak mı? Bu açıkça daha yüksek bir akla layık değil!
  Ondan sonra kız, kırmızı meme uçları yardımıyla büyük tonajlı bir savaş gemisini boğmaya başladı. Savaşçı çalıştı.
  Ancak Margarita, çıplak ayak parmaklarını kullanarak fikrini dile getirdi:
  - Sevgi dolu bir Tanrı'nın kadınları nasıl bu kadar çirkinleştirebildiği hala anlaşılmaz!
  Nataşa şaşırdı:
  - Nasıl bozulur?
  Margarita çıplak ayak parmaklarını ateşledi ve dürüstçe cevap verdi:
  - Evet, onları yaşlı kadınlara çevirir! Ve yaşlı bir kadından daha iğrenç ne olabilir!
  Augustine, kırmızı meme uçlarını kullanarak kruvazörün karnına bir mermi ateşledi ve şöyle dedi:
  - Yerde, nedense, hem aptal hem de çok çirkin olan çok aşağılık yaşlı kadınlar yürüyor!
  Natasha başını salladı, çıplak ayak parmaklarını ayaklarına bastırdı ve destekledi:
  - Ve anlayışsız! Ve estetik değil!
  Savaşçı kız güldü ve partnerine göz kırptı. Mesela çok havalı ve agresif.
  Svetlana çilekli bir meme ucuyla gagaladı ve ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Aslında yaşlılık çok kötü. İnsanları çirkin, zayıf, savunmasız yapar. Ama evrim açısından bazı artıları var!
  Augustine şaşırmıştı. Çıplak ayakla vuran başka bir muhrip sordu:
  - Ve bu iğrenç durumda artılar neler olabilir?
  Oleg Rybachenko ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Bilim ve zeka gelişimini uyarır. Bir insan yorgunluk hissetmeseydi, o zaman bir araba icat etmesine gerek kalmazdı. Aynı şekilde pençelerin ve dişlerin zayıflığı da bıçağın icadına yol açmıştır. Soğuk zamanlar ve buzullar ateş yakmayı öğretti. Hastalıklar tıbbın gelişimini teşvik etti. - Profesör Juliana'nın bir başka Japon gemisini dibe ne kadar ustaca gönderdiğine baktı ve devam etti. - Birçok yönden, insan zayıflıkları bilimi teşvik etti. Uçmayı bilmiyorduk ama uçakları biz yarattık. Ve bu ilerleme!
  Natasha, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla başka bir mermi gönderdi ve şunları kaydetti:
  - İlerlemek. Ama yine de yaşlı kadına baktığınızda çok iğrenç oluyor. İnsan çirkinliği olmadan yapmak gerçekten imkansız mı?
  Augustine, kırmızı meme uçlarıyla ateş ederek şunu kabul etti:
  - Gençler de uçak icat edebilir. Neden lanetli yaşlılığı doldurun! Korkunç ve iğrenç!
  Margarita yerinde şarkı söyledi:
  - Komsomol'a katılmayacağım! Sonsuza kadar genç kalacağım!
  Ve kız, yumruğunu metal üzerinde hareket ettirirken.
  Bu arada, başka bir savaş gemisi batıyordu.
  Denizaltı tankı Japon filosunu batırmaya devam etti. Amiral Togo'nun kendisi suya düştü ve bir tekneye binmek zorunda kaldı. Japonya büyük bir filoya sahipti, ancak temelde yeni bir silahla karşı karşıya kaldı. Ve şimdi tamamen yenildi.
  Augustine, yakut memelerin yardımıyla, Japonya'nın gemilerini batırmaya devam ederek, çok büyük ve keskin olan dişlerini göstererek şunları önerdi:
  - Bu benim düşündüğüm şey. Elbette beden estetiği de olmalı. Ve kadınların sarkık tenli ve kıvrık vücutlu çirkinleşmeleri imkansızdır.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla, dibe başka bir muhrip fırlattı, çok isteyerek kabul etti:
  - Tabii ki! Bilimin üzerinde çalıştığı şey bu!
  Her iki savaşçı da çok neşeli çıktı. Sonuçta, düşman filosunu başarıyla boğdular.
  Agresif kızlar büyük başarılara imza atabilirler.
  Ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullanan Margarita bu esnada fikrini şöyle dile getirdi:
  - Dinler de insanın zayıflığından doğmuştur. İnsan daha güçlü olsaydı, dinler olmazdı. Ve elbette, ölüm ve ölüm korkusu, bir kişinin teselli aradığı gerçeğine yol açar!
  Augustine yakut meme uçlarıyla ateş etti, hatırlattı:
  - Bir seansa katıldım ve harika bir şey gördüm. Yani ruhlar var!
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak kurnaz bir sesle şunları söyledi:
  - Ruhların varlığında şaşırtıcı bir şey yoktur! Sonuçta, bir rüyada uçuyoruz. Yani, bir ruh var ve uçmanın bir hatırası olarak!
  Çocuk general başıyla onayladı.
  Evet, bir ruh var! Bu bağlamda, kişi benzersizdir! Ve şimdi biraz eğlenebiliriz!
  Japon filosu eriyordu. Sualtı tankı bir katil rolünü oynadı. Oleg biraz üzgündü. İlk önce, fazladan olduğu ortaya çıktı. İkincisi, can sıkıcı olan, su altındayken her şeyi çok iyi göremiyorsunuz. Genel olarak, Tanrı'nın pahasına, Oleg şiddetle şüphelendi. Aslında neden Ruslar Hıristiyanlığı kabul ettikten sonra üzerlerine çeşitli belalar yağdı. Ve Moğol-Tatar istilası ve ondan önce prenslerin feodal parçalanması. Rus halkı arasındaki savaşlar.
  İşte o zaman, nihayet, Ivan Kalita zamanından itibaren, Rusya'nın canlanması başladı,
  Muscovy güçleniyordu. Örneğin, Üçüncü İvan'ın yönetimi altında nihayet tek, merkezi bir devlet haline gelene kadar. Ve Tatar boyunduruğu attı.
  Evet, elbette, Rusya yükseliyordu. Japonya'ya tökezleyene kadar.
  Bu, monarşi ve Romanov hanedanının tarihinin sonu oldu.
  Bununla birlikte, monarşi gitti, ancak otoriterlik devam ediyor.
  Oleg Rybachenko, Augustine'in sırtını nazikçe okşadı. Kız daha çok mırıldandı. Zevk alıyor gibiydi.
  Çocuk dahi mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir erkeğin bir kızı sevmesinde ve bir kızın bir erkeği sevmesinde yanlış bir şey yok, hayır. Bu oldukça doğal. Ancak aynı zamanda, insanlar nezaketi de gözlemlemelidir.
  Augustine, yakut memelerini ateşleyerek hoşnutsuz bir şekilde itiraz etti:
  Ahlak okumayalım. Bu hoşuma gitmedi!
  Dahi çocuk kıkırdadı.
  - Ve kim seviyor! Ama gerçekle yüzleşmen gerekiyor. İnsanlar bu bakımdan hayvanlardan gözle görülür şekilde farklıdır!
  Margaret başıyla onayladı.
  - Evet, aramızda büyük bir boşluk var!
  Augustine alaycı bir şekilde cevap verdi:
  - Ve biliyorsun, seninle maymun arasında pek bir fark görmüyorum!
  Oleg güldü. Augustina, yakut memelerin yardımıyla, bu arada, Japonya'nın on iki zırhlı gemisinin sonuncusu battı. Kız bundan sonra şunları söyledi:
  - Düşman filosunu neredeyse bitirdik!
  Oleg Rybachenko kötü niyetli bir şekilde kıkırdadı:
  - Evet, iyi işçilersiniz! Ve aslında, çok şey yapabilirler! Genel olarak, kadın savaşçıları severim - çok seksi!
  Natasha vücudunu büktü ve şarkı söyledi:
  - Seksi görünüyorum, işlemci gibiyim! Ve bir robot gibi hareket ediyorum - sağlam bir saldırgan!
  Sonra general, Augustine'i biraz daha cesurca okşadı. Kız çıplak ayaklarının uzun parmaklarıyla joystick'in düğmelerine bastı ve çekici görünüyordu.
  Hareketleri ne kadar zarif.
  Hayal gücü, Oleg'i iskeleye yalın ayak yürüyen bir prenses çizdi. Bu çok romantik. Ve prenses çok kırmızı. Tüm mücevherler ve pahalı bir elbise ondan çıkarıldı. Sadece çul bıraktılar. Ama hapishane cübbesi tatlı, hoş, taze, gül gibi bir yüzün cazibesini daha da artırıyor. Ve ateşli saçlar. Prenses ne güzel infaza gidiyor.
  Ve orada boğulan binlerce insan var. Gemiler parçalanıyor, elementler azgın.
  Ve Japonya muazzam, eşsiz bir yenilgiye uğradı. Yani samuraylar görünüşe göre günahlarından tövbe etmek zorundalar.
  Oleg Rybachenko düşündü, Japonlar neye inanıyor? Dinleri nedir? Onlar paganlar. Ama Ortodoks Rusya'yı yendiler. Ondan sonra kimin Tanrısı daha güçlü bir düşün!
  Ve Moğollar pagandı, ama kaç bölgeyi ele geçirdiler.
  Oleg, Augustine'e sordu:
  - Söyle bana güzellik, Rodnoverie'yi nasıl seversin?
  Kız genişçe gülümsedi ve başka bir muhrip batırarak cevap verdi:
  - Çok iyi bir din! O kadar güzel hikayeler var ki!
  Oleg sevecen bir şekilde sordu:
  - Sizce masallar mı? Ya da belki, aslında, tüm bu Rus Tanrıları var mı?
  Augustina omuzlarını silkti ve yanıtladı:
  - Belki hem elfler hem de cüceler vardır! Dünyamızda her şey mümkün. Ve neyin gerçekten var olduğunu ve neyin olmadığını söylemek zor!
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bir dereceye kadar, dünyamızda her şey var. Tüm düşüncelerimiz, hayallerimiz, arzularımız, geride bıraktıklarımız. Burada, insanlar tarafından icat edilen her şeyin kesinlikle var olduğu çok ilginç bir Hipernosfer teorisi var. Yani, sonsuza kadar bir düşünce var. Ve başka, paralel dünyalarda kalır.
  Margarita alaycı bir şekilde sordu:
  - Peki ya örneğin daha klasik bir ayrım: cennet ve cehenneme?
  Çocuk general kasvetli bir şekilde belirtti:
  - Bu, büyük olasılıkla, ölümden sonra intikam hakkında eskilerin ilkel bir fikridir. Aslında, büyük olasılıkla, her şey biraz daha karmaşık!
  Natasha, son Japon gemilerinden birini kırmızı meme uçlarıyla doldurarak sevinçle haykırdı:
  - Lanetli ve kadim,
  Düşman yine yemin ediyor
  beni ov
  Toz haline getirin.
  Ama melek uyumuyor
  Ve her şey yoluna girecek. Ve her şey iyi bitecek!
  Kızlar düşman filosunun işini bitirdi. Çocuk general, samurayı kovalayarak tankı hızlandırdı. Evet, burada iyi bir iş çıkardılar. Tarihin nasıl düzeltilebileceği ilginç. Çarlık Rusyası, yüksekliği yükselen güçlü bir ülkeydi. Tüm insanlar iyi yaşamasa da.
  Ama ülke yükseliyordu. Çalışma günü kısaltıldı. Yeni tatiller var. Yerel özyönetim oluşturuldu. Sabit fiyatlarla artan ücretler. Okullar açıldı. Çar II. Nicholas döneminde, eğitim harcamaları altı kattan fazla arttı. İlköğretim zorunlu hale getirildi.
  Evet, her şey yeterince hızlı bir şekilde değişmedi, ancak devrim ve iç savaş nedeniyle ülkenin ne kadar kaybettiğini. Kaç akıllı insan öldü ve vatanını terk etti? Ve şimdi, evrenin bu bölümünde bunu önlemek için bir şans var.
  Aerodinamik tank, su altında hızlı ve sessizce yüzdü. Ve şimdi Yükselen Güneş Ülkesinin son muhripi battı.
  Natasha sevinçle dedi ki:
  - Bu kadar gencim!
  Augustine kızı düzelterek şunları söyledi:
  - Burada hepimiz iyi arkadaşlar ne var! Dişi aslanlar gibi savaşın!
  Oleg sıkıntıyla belirtti:
  - Özel birşey yok! Sadece daha iyi teknolojimiz vardı!
  Augustine kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Ama biz kendimiz top ateşledik!
  Natasha arkadaşını destekledi:
  - Ve biz de kendimize rehberlik ettik! Ve keskin bir göz...
  Oleg araya girdi:
  - Çekik eller!
  Natasha güldü ve cevap verdi:
  - Ve sen büyüleyici bir çocuksun!
  Oleg dürüstçe şunları söyledi:
  - Japonlar için üzülüyorum. Harika karikatürler yapıyorlar. Hentai'yi özellikle seviyorum!
  Augustine güldü ve ayağını havada salladı.
  - Hentai harika! Hatta çok havalı!
  Natasha, reçel tatmış bir kızın gülümsemesiyle şunları önerdi:
  - Ve hadi, belki de Nazilerin kıçını tekmeleyelim!
  Oleg Rybachenko bir gülümsemeyle başını salladı:
  - İyi bir fikir. Ama önce Japon kara kuvvetlerini bitirelim. Savaşın daha hızlı bitmesine yardım edelim. Böylece faşizm bu evrende ortaya çıkmaz.
  Kızlar bir ağızdan cevap verdiler:
  - Ve görünmeyecek ve Çin bizim olacak!
  Japon filosu battıktan sonra T-195 süper tankı yüzeye çıktı.
  Ve Oleg Rybachenko büyük bir zevkle şarkı söyledi;
  Slavlar dünyayı fethetmeli,
  Ama kalple, nükleer savaşla değil!
  Saf ve merhametli Rusya Sıçan,
  Yenilmez bir ülke olarak ayağa kalk!
  
  Ortodoksluğa parlak bir ışık getiriyoruz,
  Tanrı'nın yüzü altında şanlı zaferler!
  Geceleri, gündüzleri zalim bir düşmanla savaşırım -
  Eylemlerimiz şarkı söylesin
  
  Kutsal Anavatanıma oldu,
  Korkunç acıyı deneyimleyin!
  Gözlerden yaşlar bile dökülüyor,
  Ne zaman böyle kötü denemeler!
  
  Cenab-ı Hak cömertçe hediyeler dağıtır,
  Rusya güçlü ve güzel oldu!
  Kanat açıklığı uçmaya çalışıyoruz,
  Cennetin gün batımı kasayı bir saten ipliğiyle aydınlattı!
  
  Ve gezegenin haçı yolu gösterir,
  Kurtuluş için, İsa'nın kurtuluşu!
  Biz Rusların kapatamayacağımız doğru,
  Ay altı kıyamette olmayın!
  
  Yerli ülke muhteşem bir şekilde gelişti -
  Meşe ormanlarının lüksünde yüzsüzlüğü ...
  Ve kristal, inci gibi, muhteşem buz
  Tanrı'nın bitmeyen görkeminin bir işareti!
  
  Yeşil şövalyeye hasret görülmez,
  O sadece zayıflar için bir ilmek...
  Dikkatsiz hırsızlara dikkat edin,
  Sadece devletten koruma istiyorlar!
  
  Harika olacak, herkes iyi olacak,
  Ve mükemmel zaman gelecek...
  Ama aynı şövalyenin sağlam bir şey olduğunu bilin,
  Kana susamış Cain ne kaybedecek!
  
  Ama Yüce, tüm ışınlarda gelecek -
  Ve gökyüzü parlak bir şekilde parlak olacak ...
  Sonra Rod dirileni çağırır,
  Lada roket yakıtını şarj edin!
  
  Gezegenler sonsuza kadar bizim olacak
  Satürn, Jüpiter, Mars, Venüs'ün sıcaklığı...
  Yılın gençleri korkmayacak,
  Çünkü dedelerimiz yaşlanmaz!
  
  O zaman her şey dünyadaki cennet gibi olacak,
  Böyle bir yer Rab Mesih'in Kendisidir!
  Şövalyenin sözlerini rüzgara atma,
  Ve Anavatan'ın düşmanları çoktan yenildi!
  
  
  SAVAŞIN ON DÖRDÜNCÜ YILI!
  Yine çocuk 1954'e transfer edildi. Naziler Saratov'a girdi ama orada sıkışıp kaldılar. Faşist birliklerin bir kısmı hala Kuibyshev'e doğru ilerlemeye çalıştı. Sonbahar geldi, sarı yapraklar dökülüyor. Bir öncü müfrezesi: erkekler ve kızlar, Nazilerin önünde durdu.
  Çocuklar zayıf, erkeklerin saçları kısa, kızların saç örgüsü var. Sonbahar serinliğine rağmen hafif giyinmişler ve hepsi yalınayak. Kendilerine ek hendekler kazıyorlar, kirpiler kuruyorlar, tuzaklar hazırlıyorlar. Yarı aç olmalarına rağmen, dışarıdan neşeli ve hatta kendilerine şarkı söylüyorlar.
  Biz Stalin'in oğullarının öncüleriyiz,
  Vatanımız için savaşmayı seviyoruz...
  Lenin'in vasiyetlerine yürekten bağlıyız,
  Savaşta olmasına rağmen, boş yulaf lapası pişiriyoruz!
  
  ülkem için savaşıyoruz
  Bütün erkekler ve yalınayak kızlar...
  Rusya ruble tarafından parçalanmayacak,
  Erkeklerin kahkahalarının çok sesli olmasına izin verin!
  
  Eh, "Tiger" çelikten yapılmış tank,
  Sadece bir parça sıcak metal...
  Onu hemen yakacağız,
  Böylece Anavatan sonsuza kadar gelişir!
  
  Anavatanı daha tatlı hale getireceğiz,
  Sıçrayış komünizm hayaliyle gidecek...
  Ve kötü adam küllere ezilecek,
  Faşizm tarafından parçalanan cesedi çöpe atalım!
  
  Biz çocuğuz, ama kartalları can sayarız,
  Bombaların altında, inan bana, çekingeniz...
  Vatan pervasız oğulları,
  Hadi Fritz'i köpürtelim, boyuna kesinlikle inanıyorum!
  
  Stalingrad kahramanlıkla doluydu,
  Yüksek bir sınıfın gösterildiği ...
  Führer-gad'ın yakında öleceğine inanıyoruz.
  Ve uzaktan komünizmi göreceğiz!
  
  Leningrad'ımız asla teslim olmayacak,
  Yıllarca ablukada donmasına rağmen ...
  Büyük kutsal toprak
  Dolu olabilirsin, geçit törenini bil!
  
  Rusya tanrıların doğum yeridir,
  İsa bizi savaş için kutsar...
  Babalara yakışır inanacağız,
  Böylece nefret edilen Cain devralmaz!
  
  Evet, düşman Anavatan'a derinden girdi,
  Kışın biz çocuklar yalın ayak koşarız...
  Ama Fritz nasıl olsa yenilecek,
  Yolculuğu harap Berlin'de bitirelim!
  
  Ve sonra Tanrı kaybedenleri diriltecek,
  Eski nesillerimizin gözyaşları için...
  Lider Stalin, bizi sevgiyle kutsar,
  Ve parlak lider Lenin sizi cennete götürecek!
  Erkekler ve kızlar büyük bir enerjiyle şarkı söylediler ve çalıştılar. Yemek önemli olmasa da. Ancak Volga Nehri yakındadır ve balık yakalayabilirsiniz. Özellikle cesetlerle beslenen çok sayıda yayın balığı üremiştir. Çocuklar kulaklarını patlatmaktan mutluluk duyarlar. Sonbahar iyidir: bir sürü elma ve vitamin. Kışın çok daha kötü olacak. Kar yığınları, bacaklar kaz ayağı gibi kırmızıya döndüğünde çocukların çıplak topuklarını yakacak. Ve lehim kesilir.
  Kız Masha ve çocuk Petya bir çukur kazıyorlar. Öncü çocuğa sorar:
  - Petenka'nın direneceğini düşünüyor musunuz?
  Çıplak, yere serilmiş ayağını küreğe bastıran çocuk kendinden emin bir şekilde şöyle dedi:
  - Ya direniriz ya da yok oluruz... Üçüncüsü verilmez!
  Kız derin bir iç çekti ve:
  - Ben doğdum ve zaten bir savaş vardı. Barışçıl günleri asla bilmezdim!
  Çocuk derin bir nefes aldı ve cevap verdi:
  - Huzurlu günler... Bir de çikolatanın tadını bir öğrenebilsem.
  Petka dudaklarını yaladı. Yüzü inceydi, sarı saçları kısa bir bob halinde dışarı çıkıyordu. Onu bir mahkum gibi daktilo altında kestiler ve şimdi biraz büyümesine izin verdiler. Ancak, çocuk dışarıdan neşeli görünüyordu ve çok gülümsedi. Dişleri iri ve sağlıklı görünüyordu. Basit yiyecekler, bol sebze ve balık sağlık için iyidir. Sürekli temiz havada çalışan çocuklar kendi içlerinde dayanıklılık geliştirdiler.
  Ve kürekler enerjik, ölçülü hareket etti...
  Ve gökyüzünde bir gürültü oldu... Fritz'in hızlı, jet uçağı göründü.
  Şimdiye kadar, Luftwaffe havada öldürmeyi başaramadı. Üstelik Nazilerin çok fazla insan ve maddi kaynağı var. Evet ve uçağın kalitesi daha güçlü.
  İşte yedi hava topuyla müthiş ME-62. Bu ve MIG-15'e yaklaşılamaz. Deneyin, ateş gücüyle, Alman şahiniyle başa çıkın.
  Alman mastodonun hem hızı hem de rezervasyonu daha yüksektir. Ve Naziler, yatay manevra nedeniyle sadece Rus şansına belirli bir taktik kullanıyor. Almanların güçlü uçakları var. Ve Xe-362 ayrıca son derece manevra kabiliyetine sahiptir.
  Öncüler siperlere uzandılar, bu yüzden onlara yukarıdan ateş açtılar. Çocuklardan biri dikiş atıldı ve acı içinde kıvrandı. Korkunç bir manzaraydı.
  Masha başını siperden kırmızı örgülerle çıkardı ve şarkı söyledi:
  - Onlar bizi öldürür, biz öldürürüz ... Ne sıklıkla çakışmaz!
  Yarım ton ağırlığında birkaç bomba düştü. Gökyüzünde bir savaş başladı. MIG-15'in piyasaya sürülmesinde baskın olan Nazilerle boğuştu. Alman ME-462, güçlü zırhı ve silahları sayesinde bir saldırı uçağı rolünü oynayabilir.
  Ve aynı zamanda çok inatçı ve makineyi devirmek zor.
  Almanlar bombardımanı durdurur durdurmaz, öncüler tekrar atladılar ve işe koyuldular.
  Küreklerini oldukça kuvvetli salladılar. Bronzlaşma çamurundan kararan erkekler ve kızlar yorgunluğu bilmiyorlardı. Ancak gökyüzünde MiG-15 çok daha ağır bir Alman arabasına çarptı.
  Fritz daha dikkatli oldu. manevra yapmaya çalışırlar. Bazı Sovyet uçakları basitleştirilmiş bir şemaya göre yapılır ve kamikazeler gibi kullanılır. Zar zor eğitilmiş çocuklar, ölümlerine gitmek için genellikle onların içinde otururlar. Ve bu kitlesel kahramanlık Nazileri şoke eder.
  Ve öncüler şarkı söylüyor ve çok çalışıyor ... Ön cepheyi ziyaret etmeyi başaran Petya şöyle diyor:
  - Şimdi tanklar gidecek ve biz savaşacağız!
  Masha başını salladı ve gülümsedi.
  - Evet gidecekler... Ama bu onlar için son kampanya olacak!
  Ancak, kesinlikle bir korku var. Ne de olsa piramidal makineler, ne derse desin, hala daha gelişmiş. Ve onları yenmek çok zordur. Ek olarak, küçük, ancak çok sayıda silindirler, paletleri daha az savunmasız hale getirir.
  Ancak öncüler her zaman savaşmaya hazırdır. Ve onları durduracak hiçbir şey yok... İşte bombardıman başlıyor. Büyük kalibreli uzun menzilli Alman topları, Sovyet topraklarını güç açısından test ediyor. Ve bir sürü yıkım, patlatılan siperler.
  Çocuklar, korkunç topçu hazırlıklarını beklemek için... çatlaklarda saklanmak zorundalar.
  Masha Petya'ya yaslandı ve fısıldadı:
  - Partimiz bizi koruyacak! Ve büyükbaba Lenin her zaman görevinde!
  Çocuk onayladı:
  - Stalin öldü, ama eserleri yaşıyor! Hitler'i kim vururdu!
  Führer'i çakmak iyi bir fikir ama Hitler hala hayatta. Ve Ekim'le Kıbrıs'taki ininde buluşur. Orası sıcak ve eğlenceli. Gladyatör dövüşleri var.
  Ve oğlanlar ve kızlar donuyor... Kuzeyden gelen soğuk yağmur çiseledi. Ve neredeyse çıplaklar. Son derece tatsız, hatta takırdayan dişler.
  Petka çaresizlik içinde siperden atlıyor ve kazmaya devam ediyor ve şöyle diyor:
  Çaresiz doğdum ve çaresiz öleceğim! Kafamı kırarsam kuzu bağlarım!
  Masha onun arkasından atladı, tozdan grileşmiş kız gibi topuklarını parlattı. Diğer öncüler, enerjik bir şekilde küreklerle çalışarak ayağa kalktılar. Ve bombardımana hiç dikkat etmiyor. Faşistlerin ateş etmesine izin verin, onları korkutmayacaksınız.
  Zaten Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın on dördüncü yılı ve Naziler, Saratov savaşlarında çıkmaza girdi. Moskova'ya doğru ilerleme girişimi de başarısız oldu. Almanlar merkezde otuz kırk kilometre ilerlediler, birkaç savunma hattını aştılar ve tekrar durduruldular. Leningrad sıkı bir şekilde abluka altında tutuluyor. Ve uymuyor.
  Diskolar bile hızlarına ve dokunulmazlıklarına rağmen pek yardımcı olmuyor.
  Naziler Rzhev'i almayı başardılar, ancak bu hatta durdular. Ve sıkı bir savunmayla karşılaştı. Aynı zamanda, Alma-Ata'ya saldırırken ağır hasar alan Japonya'nın yenilgisiyle durum karmaşıklaştı. Şiddetle samuray buradan geçti.
  Ama Çinlileri ordularına katıyorlar. Rusya da sonsuz derecede bitkin durumda ve başarısının üzerine inşa edemiyor. Darbe alışverişi böyledir.
  Ve tank şimdiden öncüleri hedef alıyor... En ağır olanlar önce harekete geçiyor: AG-200, iki bomba atıcısı ve 550 mm zırh kalınlığıyla, güçlü bir eğimde ve çok sert bir yüzeyde piramit şeklindedir. Böyle bir tankı kıramazsın. Herhangi bir yük zırhtan sekecektir.
  Ama öncülerin korkusu yok, cesur adamlar bu mastodonun tırtılları için sürprizler hazırladı. AG-100 ve AG-50 onun arkasında hareket ediyor.
  Genç savaşçılar mayınları ve ev yapımı patlayıcıları gizledi. Örneğin, çürümüş ot ve gübre karışımından oldukça güçlü hale getirmek mümkündür.
  bombalar.
  Ve öncüler onları çimenlerin içinde gizlediler. Silah mermisizdir ve bu nedenle metal tespit eden küçük radyo kontrollü tanklar bunu görmez.
  Maşa fısıldıyor:
  - Azizin anavatanının ihtişamı için ...
  Peter onaylıyor:
  - Çalışmalı!
  Çocuklar gülümsüyor, bronzlaşmış, kirli yüzler ama sarı, güneşten ağartılmış saçlar.
  İşte ilk Alman tankı, zımbanın yumruğunu tökezliyormuş gibi. Altında bir bomba patlıyor. Kırık silindirler farklı yönlerde, diğer metallerde ve kırıklarda uçar. Korkunç E-200 sallandı ve durdu. Rus çocuklarından erzak aldı. Bomba atanlar çaresizlik içinde ateş ettiler... Fıskiyeler patladı. Böylece ikinci tank çürümüş ot ve gübreden bombalarla karşılaştı. Ve bu kaya sallandı. Almanlar durdu, üçüncü tank havaya uçtu... Ama mastodonların her biri üç yüz ton ağırlığında ve zırhlı silahların isabetlerine dayanacak ve mermileri sekerek geri püskürtecek şekilde tasarlandı.
  Ve sonra silo ve inek keklerinden mayın inşa eden pislikleri onları durdurdu.
  Dördüncü ağır tank havaya uçuruldu. Naziler durdu ve ateş açtı. Erkekler ve kızlar bombaları elektrik kıvılcımı ile basit bir tel kullanarak patlattı.
  Fritz'in yavaşladığını gören öncüler hep bir ağızdan bağırdılar:
  - Adolf kötü! Pantolonuma aldım!
  Ve dilleri gösteren kahkahalar. Kızlar gülüyor, onlar da bu işe karışıyorlar. AG-200 tekrar hareket etti ve beşinci süper tank havaya uçtu. Ve köpek büyüklüğünde küçük cüce arabalar etrafta koşturuyordu. Mayın bulmaya çalışıyorlar. Çocuklar silahlarla üzerlerine ateş açtı. Naziler durur. Bazı arabaları alev aldı. Daha hafif tanklar hız kazanarak yarıp geçmeye çalışıyor.
  Ama yine de modern tankları deviren mayınlar ve güçlü patlamalar tarafından karşılanırlar. Almanlar hasar alıyor. Bu, havaya uçurulan ikinci düzine. Ve öncülere ateş etmeye çalışıyorlar.
  Bir kıza yuvarlak topuğundaki bir parça çarptı. Çığlık attı ve bağırdı:
  - Hayır, faşistlere söyledik, halkımız Ruslara, kokulu ekmeklere, ford denmesine göz yummayacak!
  Kız un vermedi, zarif bacağın tabanı kesilmiş olmasına rağmen kan dökülüyordu. Ne yazık ki, bu savaş. Diğer öncüler de yaralandı. Ve bombardıman sırasında, bu kaçınılmazdır. Ve çocuk Murat tamamen ikiye bölündü.
  Hitler'in tankları, hasarlı araçları sürüklemek için kancaları düşürmeye başladı.
  Ve piyade saldırıya geçti. Afrika'dan gelen çok sayıda asker olduğu gibi, baskınlarla işe alınan Hintliler ve Araplar da var. Erkekler ve kızlar aynı silahlar ve el bombalarıyla silahlandırılmıştır. Herkese AK vermek için çok akut mühimmat sıkıntısı.
  En eğitimli ve deneyimli Kalash çocuklarından sadece bir düzinesi var. Ve faşist paralı askerlere ateş ediyorlar.
  Yabancı ordu organize bir kalabalık halinde hareket eder ve muazzam kayıplara uğrar. Çocuklar iyi nişancılardır. Ve öncü kızlar, öncü erkeklerden aşağı değildir.
  Baskınlar tarafından toplanan renkli alaylar düşüyor. Almanlar onlar için hiç üzülmüyor. Nazilere göre, Asya ve Afrika'da zaten çok fazla insan var. O halde erkekler mezbahalarda dövülmeli, kadınlar da karılarını güzelleştirmek için daha güzel olmalıdır.
  Petka ateş etti ve şunları söyledi:
  - Rus şövalyesinin ruhu!
  Masha rakibini kaldırdı ve cıvıldadı:
  - Bizimle olsun!
  Öncü çocuk ayı çırpındı ve kükredi:
  - Anavatan için!
  Olya'nın bir silahtan çivilediği kız, faşistin kafasını kırarak cıvıldayarak:
  - Stalin için!
  Petya tekrar ateş etti ve Arap'ın karnına vurdu, tısladı:
  - Molotof için!
  Evet, şu anda ölen Stalin'in yerini Molotov aldı. Beria, tahtı ele geçirmeye çalışırken vuruldu bile. Molotof aşağı yukarı herkese uygundu. Ancak GKO başkanının yetkileri kısıtlandı. Stalinist otokrasi yerine bir tür diktatör kolektif hale geldi. Ve Vasilevski başkomutan oldu. Bu da sonunda otoriterliğin aşınmasına yol açtı.
  Böylece Masha ekledi:
  - Vasilevski için!
  Ve savaş devam etti... Yabancılardan oluşan piyade giderek yaklaştı. Çocuklar gitgide daha fazla kayıp veriyorlardı. Durum kritik hale geliyordu.
  Petka bir el bombası attı ve kendisi yanında bir kurşunla teğet bir yara aldı.
  Çocuk tısladı:
  - Değil! Yine de pes etmeyeceğim!
  Ama yan tarafı acıdı... ve kanadı. Yırtık ve kirli tişörtünden kırmızı bir sıvı süzüldü.
  Maşa tısladı:
  - Siz faşistlerden intikam alacağız!
  Kız çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve bülbül hırsızı gibi ıslık çaldı.
  Bir patlama ve ölü yabancıların çığlıkları duyuldu.
  Piyade tereddüt etti. Ancak arkada, kendi başlarına ateş açmaya hazır, makineli tüfekli zırhlı araçlar vardı.
  Oleg ayrıca bir el bombası attı ve bağırdı:
  - Ama Pasaran!
  Düşman tereddüt etti. O sırada makineli tüfekler düşmana isabet etti. Düşmanı biçmeye başladılar.
  Çocuklar dönüp baktılar. Birkaç düzine çıplak bacaklı Komsomol kızı makineli tüfekleri çekti ve ateş açtı. Paralı askerlere ateş ettiler. Kızın ayrılması farkedilemez bir şekilde süzüldü. Komsomol üyeleri genç, narin ve güzeldi, Nazileri çok uygun bir şekilde vurdular. Hırpalanmış faşistler hemen ayağa fırladılar.
  
  STENKA RAZİN'İN OĞLU'NUN CESARETİ
  Yaklaşık on üç yaşında bir çocuk babasıyla birlikte tutuklandı. Yaşlı Adam anlaşılır bir şekilde kan akıtan tanınmış bir asi. Ama oğul hala bir çocuk. Hangisi ona sorar.
  Ancak Kornil'in asistanı, eski askeri atamana farklı baktı. Ve çocuğu tutkuyla sorgulamayı teklif etti - ve aniden babasının hazinelerinin nerede olduğunu biliyor.
  Stenka Razin'in oğlu işkence mahzenine getirildi. Çocuk düz görünmeye ve gururla kendini tutmaya çalıştı. İçerisi korkutucu olsa da. İşkence aletleri asılıyor, şömine yanıyor. Cellatlar kırmızı kasklı.
  Samosa çocuğa yaklaştı, elini uzattı, yakasını salladı ve tehditkar bir şekilde sordu:
  - Bana tyatka'nın hazineleri nereye sakladığını söyle, serbest bırak. Hayır - işkence edeceğiz!
  Stenka Razin'in oğlu Grishka cesurca cevap verdi:
  - Sana hiçbir şey söylemeyeceğim! Ve dahası sizin için!
  Samosa havladı:
  - Erkek fatmaya işkence et!
  Ve şahsen kaftanı çocuktan kopararak yakayı çekti. Grishka soyundu ve rafta sürüklendi. Oğlan umutsuzca geri tepmeye çalıştı. Ancak boyuna bir darbe ile deneyimli cellatlar Grishka'yı hareketsiz hale getirdi. Sonra ellerini arkasına sabitlediler ve onu ipten kaldırmaya başladılar. Çocuk dişlerini gıcırdattı. Cellat, çocuğu gövdesinden yakaladı ve sallayarak eklemlerini büktü. Grishka derin bir nefes aldı ama bir ağlamayı tuttu.
  Diyakoz, yazıcılara dikte ederek geveleyerek:
  - Hırsıza söyle, kayınpederin hazineleri nereye sakladı.
  Çocuk, sesinde küçümsemeyle cevap verdi:
  "Bilsem de söylemezdim!
  Samosa, cellata emretti:
  - Koy! Dikkatle on vuruş!
  Cellat durmadan vurdu. Grishka'nın bedeni sarsıldı. Onuncu darbede, işkenceci dondu. Ve Samosa'ya baktı. İnfaz sırasında çocuk sessizdi, dudağını ısırdı.
  Dyak, geveleyerek:
  - Hırsız deyin, tyatka hazineleri nereye sakladı?
  Grishka bağırdı:
  - Söylemeyeceğim!
  Samosa homurdandı:
  - Kaydetmeden beş vuruş!
  Cellat, tüm vücudunu sallayarak çocuğa bir darbe indirdi. Grishka çığlık attı ama dudağını ısırdı. Bunu ikinci bir darbe izledi. Ayrıca cesur ve güçlü. Grishka sessiz kalmaya devam etti. Ve yine üçüncü darbe, kesilen deriden kan damlıyordu.
  Samosa, çocuğun kırbaçlanma şekline kaşlarını çattı. Elbette oğul, Stenka'nın hazineyi nereye sakladığını bilmiyor olabilir. Ve hatta belki de gerçek hazineler. Ama çocuk sorgulanmalıdır. Ve ondan sırları çal.
  Beşinci vuruştan sonra kan aktif olarak damladı.
  Diyakoz soruyu tekrarladı. Grishka sessizdi.
  Samosa emretti:
  - Topuklarını yak.
  Cellat bir parça kızgın demir çıkardı ve çocuğun çıplak tabanlarına getirdi. Titredi, büküldü ve .... bilincini kaybetti.
  Adala, silahsızları ve yaşlıları öldürmemesi için Peter'ın bunu geçmesine izin vermenin iyi bir fikir olacağını düşündü. Peter iyi yapmadı. Peki gerçek bir temas savaşında nasıl olurdu? Utangaç olmaz mıydın?
  Bu arada Stenka Razin'in oğlu Grishka, babasının hazinelerinden birinin nerede saklandığını biliyordu ama sessiz kaldı. Bir kova buzlu su dökülerek kendine getirildi. Sonra Samosa emretti:
  - İkinci topuğu demirle dağlayın!
  Bu sefer çocuk bayılmadı, seğirmeye çalıştı ama Grishka'nın çıplak ayakları bloğa takıldı.
  Samosa tısladı:
  - Beş kırbaç daha, umrumda değil!
  Beşinci darbeden sonra çocuğun parlak kafası sallandı ve Grishka bilincini kaybetti.
  İşkence işinde deneyimli bir katip şunları tavsiye etti:
  - Bırak onu! Çocuk hala geriye yaslanıyor!
  Samosa sert bir sesle:
  - Yavru köpeği al! Votkayla silip yatağın üzerine koy... Bırak gitsin! Yarın işkenceye devam edeceğiz!
  Grishka raftan çıkarıldı ve kesikler alkol ve su karışımıyla ovalandı. Çocuk seğirdi: votka yanıyor. Daha sonra Grishka'ya sıcak et suyu verildi ve ısıtılmış bir hücreye kilitlendi. Ama her ihtimale karşı, çocuğu bir zincirle boynundan zincirlediler ve uyumasına izin verdiler. Çocuk karnında uyudu, yatak yumuşaktı. Cellatlar tarafından işkence gören kurbanlar genellikle ölür ve Samosa, Stenka'nın hazinelerini nereye sakladığını bilmek ister.
  Grishka'nın gidip uyumasına izin verdikten sonra, ertesi gün çocuk tekrar işkence odasına sürüklendi. Tekrar rafa kaldırdılar. Grishka'nın zaten gerilmiş olan eklemleri daha da ağrılı hale geldi. Çocukların ayaklarına ağırlıklar asıldı. Kasları daha fazla germek için. Sonra cellat gülümseyerek kızgın bir demir getirdi ve Grishka'nın göğsüne koydu. Çocuk dayanılmaz bir acıyla dişlerini gıcırdattı.
  Samosa haykırdı:
  - Konuş hırsız!
  Yanma kokuyordu. Kavrulmuş et kokusu yoğunlaştı. Grishka'nın gözleri acı şokundan kısıldı ve çocuk tekrar bilincini kaybetti. Cellat göğsündeki demiri aldı ve şöyle dedi:
  - Güçlü bir delikanlı...
  Samosa homurdandı:
  - Bölmek gerekiyor... Ayağa mangal!
  Cellat, çocuğun tabanlarını yağla bulaştırdı ve uzaktan bir mangal yaktı. Zaten kavrulmuş topuklar çok acı vericiydi. Oğlan derin nefes alıyordu. Ter ve kan karışımı bir sıvı bıraktı, dişlerini gıcırdattı ama sessiz kaldı. Ona pahalıya mal olmasına rağmen. Çabalar çaresizdi.
  Samosa şiddetle homurdandı:
  - Konuşacaksın! Hey, omuz bey!
  Cellat, Grishka'ya darbeler indirdi. Onuncu vuruşta, çocuğun başı ağır ağır savruldu ve yere yığıldı. Çocuk, üzerine bir kova su döküldükten sonra bile hemen kendine gelmedi. Samos, Grishka'nın yüzüne vurdu ve emretti:
  - Daha fazla vuruş!
  Dük, şunları kaydetti:
  - Çıplak ölecek ....
  Samosa homurdandı:
  - Saçmalık! Onu raftan indir! Yarın devam edin!
  Grishka tekrar işkence cihazından çıkarılarak odaya alındı. Çocuk mücadele etti ve seğirdi. Ağır, sanrılı bir uykuya daldım. Sonra uyandı ve ağladı. Ama gardiyan ortaya çıkar çıkmaz sustu ve ona öfkeyle baktı. Çocuğa kvaslı ekmek attı. Çocuğun, özellikle boynundan zincirlendiği için kaçma şansı yoktu.
  Ertesi gün Grishka biraz farklı işkence gördü. Beni tavana kaldırdılar, ellerini rafa kaldırdılar ve sonra gitmeme izin verdiler. Böyle vahşi bir acı
  nefes almayı durdurur. Çocuk bilincini kaybedene kadar üç kez kaldırıldı.
  Bundan sonra, cellat tekrar bir kamçıyla dövdü ve mideyi kızgın demirle yaktı. Çocuğa iyice işkence ettikten sonra serbest bırakıldı ve hücreye alındı. Cellatlar hiçbir şey elde edemedi.
  Ertesi gün Grishka bir rafa çekildi, çıplak ayaklarının altında bir mangal yakıldı ve sırtına ve kalçalarına kızgın tel vuruldu. Çocuk işkence sırasında birkaç kez bilincini kaybetti ama kendine geldi. Cellatların kendileri yorulup işkenceyi durdurana kadar.
  Ertesi gün, çocuk gerildi ve cellat, ayak parmaklarını kızgın maşayla kırmaya ve kaburgalarını ezmeye başladı. Grishka birkaç kez çığlık attı, ancak bir şey söyleme talepleri alçak sesle cevaplandı.
  Ve yine bir kamçı aldı.
  İki hafta geçti. Grishka'nın çocuksu vücudu işkenceden çoktan bitkin düşmüştür. Acı her yerde. Ne kan kaldı, ne acının dokunmadığı damar. İlk başta onu dövüp yaktıklarında, acele edip vücudundaki patlamaları boğmak istedi. Ama acı tüm özü yuttuğunda, donuklaştı.
  Samosa, Grishka'nın bir şeyi devirme şansının gözlerinin önünde azalmaya başladığını gördü. Cellatlar yeni bir çare denedi. Un bulduk. Grishka'nın saçları tıraş edildi ve başının üstüne soğuk su damlamaya başladı. İşkence acımasız ve etkilidir. Birkaç saat sonra beyinde bombalar patlıyormuş gibi geliyor. Grishka neredeyse kör ve sağırdı. Cellat ve Samosa'nın sözlerini artık duymuyordu.
  Vazgeçtiler, yine rafa sürüklediler. Oğlan için herhangi bir acının sadece bir teselli olduğunu fark etmemek - beyindeki daha korkunç bir ülserden uzaklaşmak.
  Ateşten ve gözlerde kirpikler parladı.
  Grishka aklı başına geldi ve cellatları görebildi. Burada işkenceci, çocuğun bacaklarının sıkıştırıldığı bloğa ağırlıklar koyar. Kollardaki ve omuzlardaki ağrı daha da kötüleşir, ancak beyindeki cehennemden dikkati dağıtır.
  Samosa ciğerlerinin tepesinde kükrer. Kızıl saçlı, sakallı:
  - Köpeğe babanın hazineleri nereye sakladığını söyle!
  Grisha başını sallar. Buna karşılık, vücudu sarsan bir darbe izler, sert bir şekilde döverler. Çocuğun çıplak ayaklarının altında duran başka bir cellat, rafta ısınır. Ürpertici, ama o kadar korkutucu değil.
  İşte Stenka Razin'in vaftiz babası ve eski bir ordu komutanı olan Kornila. Yaşlı, gri sakallı. Bakışlarında işkence görmüş bir çocuğa karşı bir sempati bile var. Yakınlarda kunduz şapkalı bir boyar duruyor. Açıkça işkence odasında ateşli. Ve çocuğun işkencesine açık bir ilgi karşısında. İşkence devam ediyor. Grishka aniden kendi içinde bir güç dalgası hissetti ve şarkı söyledi:
  Sen benim kralım ve babam Razin'sin,
  Halkı boyunduruğa karşı yükseltti...
  acıların biteceğine inanıyorum
  Boyarlar olacak, sadece kamçı ve incir!
  
  Köylü, işçi şimdi boyunduruk altında,
  Basit proleter boyarlar tarafından ezilir...
  Ama inanıyorum ki tüm kan emicileri ortadan kaldıracağız.
  Anavatanımıza bin arya söyleyelim!
  
  Sonuçta, her bahçede boyarların kurbanı inliyor,
  Her yerde kazıklar ve bir raf var ...
  Onlar daha da beter, kafirleri düşün,
  İşkence, azap içinde pislik!
  
  Ama Razin savaşlardan geçti,
  Gerekli tüm eller ve yollar ...
  Zaferle özgür Kazakımız geldi,
  Tüm boyar rahiplerini yırtmak için!
  
  Hayır, bilirsin, şüpheler, inan bize,
  Ne de olsa biz halk içiniz, şüphesiz...
  Şimdi içgörü saati geliyor,
  Diğer nesillerin görkemi için...
  
  Sen özgürlük ve onur Razin'sin - lider,
  Rusya'mızda yürüdü ...
  Bizim hükümdarımız olmanı istiyorum,
  Ve evrensel mesih'ten daha iyi!
  
  Evet, o zaman adalete inan
  Her zaman bir ışık ışını olacak...
  Ve bir despot tarafından parçalanmış bir canavar olacak,
  Şafağı bekleyelim!
  
  Savaş Simbirsk'in altında - mücadele,
  Biz öfkeli, şiddetli savaşçılarız, biliyoruz!
  Ve kaderin kazanan olacağına inanıyorum,
  Sizden barlara beyin vermenizi istiyorum!
  
  Razin savaşta kahramanca ölmesine rağmen,
  Ama sonsuzlukta onun kutsal yüzü...
  Ne de olsa o şüphesiz bir şövalye, bir süvari,
  Ve öyle olacak, inanıyorsunuz bir anda Kremlin'e!
  
  Köleliğe ve boyarların boyunduruğuna son verin,
  Ve güneş gezegenin üzerine doğacak...
  Acı, aldatma sonsuza dek yok olacak,
  Ve Razin şiirlerde söylenir!
  Çocuk şarkı söylerken, hem cellatlar hem de "seyirciler" herkes dondu, dinledi. Ama son sözlerinde Samosa patladı ve ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Koy! Öldür onu!
  Cellat çocuğa öfkeli darbeler indirdi. Bilincini kaybetmeye başladı bile, diye fısıldadı Grishka:
  - Rusya halkı özgür olacak!
  Kanlı çocuk raftan kaldırıldı ve götürüldü. Samosa alnındaki teri sildi ve tısladı:
  - Yeter! Bize yeter! Piç kurusunu dörde bölün ve işi bitirin!
  Cornila tereddütle dedi ki:
  - Bir çocuğu çeyreklik etmek doğru mu? Evet, halk içinde bile mi? Belki onu hücrede boğmak?
  Samosa hırladı, topuklarını yere vurarak.
  - Değil! Uygulamak! Ve halka açık - dörde bölerek!
  Boyar yumruğunu sıkarak onayladı:
  - Öyle olsun! Ölüm cezasını onaylıyorum!
  Samosa buruk bir şekilde gülümsedi.
  - Grishka'yı çeyrek tutuyorlar! Tüm Razin tohumlarını çıkaracağız!
  Burada Adala'nın dikkati dağılmıştı. Ateş etme emrini vermek zorunda kalır. Ve Toronto, yirmi tonluk bir bombardıman roketi tarafından vuruluyor. Ölüm ve korku getirir. Adala şaşkın bakışlarıyla ateşli kuyruğu takip ediyor.
  Ah, keşke pilot olsaydı. Ne kadar harika ve romantik. İşte böyle bir pilot akıncı.
  Gökyüzü çok havalı .. Kız başını eğdi ve en azından iyi bir şey hatırlamaya başladı. Ama aklıma hiçbir şey gelmedi. Stenka Razin'in oğlu hakkındaki hikayeye ek olarak.
  Oğlan yatağa uzandı ve uykusunda çılgına döndü. Tüm vücudun yaralandığında uyumak zordur ve ülserler de tuz ve votka tarafından aşındırılır. Son on beş gün bir eziyetti. Geceleri işkence ve gündüzleri ağır deliryum.
  Çocuk babasını hayal etti. Güçlü ve güçlü Stepan oğlunu cesaretlendirdi:
  - Dayan evlat! İnsanlar seni ölümü nasıl kabul ettiğini hatırlayacak!
  Deliryumdaki Grishka cevap verdi:
  - Peki ölüm beni ne bekliyor?
  Stepan kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Geleceğimiz sisli. Ve ileride ne olduğu bilinmiyor. Ama hayattaki son anlarınız en önemli anlarınız olacak. tereddüt etmeyin! Cesaretten tasarruf edin!
  Grishka pek emin bir şekilde cevap vermedi:
  - Kararlı olacağım... Ama sen baban... Haklı davamız öldü mü?
  Stepan gür bir sesle ilan etti:
  - İstemiyorum! Beni idam edebilirler ama bir Razin daha gelecek ve onun ardından başka bir Razin gelecek ve düşmanlarımız bununla hiçbir şey yapamayacak! Yeni yüzyıllar olacak, nesiller değişecek... Ama Fırtına Lordu Lenin, Razin için gelecek!
  Ayrıca güven kazanan Grishka, şunları söyledi:
  - Geri döneceğine inanıyorum!
  Oğlan uyandı. Vücut aptalca ağrıyordu ve cilt hamdı. Kapıda bir çıngırak oldu ve cellat hücreye girdi.
  Büyük işkenceci sevecen bir tonda dedi ki:
  - Merhaba Grishka!
  Çocuk birdenbire içindeki gücü hissederek cevap verdi:
  - Cellat iyi değil, o yüzden ölürsün!
  İşkenceci iyi huylu bir şekilde başını salladı.
  - Ve sen cesur bir köpek yavrususun. Farklılarını gördüm ve işkence ettim... Ama senin gibisini görmedin! Çok küçük ama gerçek çakmaktaşı!
  Grishka alçakgönüllülükle cevap verdi:
  - Babamın ruhuna sahibim!
  Cellat bir sırıtışla önerdi:
  Bir anlaşma yapalım...
  Oğlan zinciri şıngırdattı ve yataktan kalkıp oturma gücünü buldu. Grishka ilgiyle sordu:
  - Ne Anlaşması?
  Cellat fısıltıyla önerdi:
  - Hadi, sen bana babanın hazinesinin nerede olduğunu söyle, ben de... tasmayı çıkarıp seni bir çantada taşıyayım.
  Grishka bir an tereddüt etti. Gerçekten de, ya cellatı aldatırsanız. Ona yanlış bir yer söyle ve anı kendin yakala ve kaç. Hayatını kurtarmak ve düşmanlarını bir burunla bırakmak mı? Tepki harikaydı. Ama çocuk babasını hatırladı. Hayatını satın almak için kurnazlık ve aldatma mı? Hayır, iskelede onurlu bir şekilde ölmeli!
  Grishka, morluklar ve şişliklerle kaplı tıraşlı kafasını salladı:
  - Değil!
  İşkenceci kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Yarın idam edileceksin! Bu kesin... Artık işkence olmayacak ve infaza hazır başka kimse yok!
  Grishka ürperdi ama cesurca cevap verdi:
  - Pekala, idam edecekler... Hepimiz ölümlüyüz!
  Cellat bir sırıtışla ekledi:
  "Sadece başı kesilmeyeceksin!" Ve direksiyona at! Önce kolları, sonra bacakları ve sonra da kafayı kestiler. Bunu istiyor musun?
  Çocuk titredi, rengi açıldı ve mırıldandı:
  - Madem kader böyle... Ölümü ancak haysiyetle kabul etmeye çalışacağım!
  Cellat güldü ve şunları söyledi:
  - Baban çoktan Moskova'ya götürüldü. Orada hala size daha ani bir şekilde işkence ediyorlar. Ve sonra çeyreklik tekerlek de bekliyor. Ve sen... Ne yazık ki idam ediliyorlar! Sen güçlü bir çocuksun ve sana daha fazla işkence etmek güzel olurdu!
  Grishka sert bir şekilde yanıtladı:
  - Öbür dünyada işkence göreceksin!
  Cellat hücreyi terk etti. Ve Grishka döndü ve yumruğunu çenesine vurdu. Rafta gerilmiş damarlarda ağrıya yol açtı. Belki boşuna öyledir? Sağduyu göstermek ve cellatı aldatmak gerekiyordu. Ve ileride, onu beklemek ...
  Çocuk zar zor kaldırdı ve pisugi ve yanıklarla kaplı eline baktı mı? O kesilecek mi? Grishka bacağına baktı. Ayrıca hepsi dövülmüş, tabanlar yanmış, parmaklar kırılmış. Ama muhtemelen iskeleye aynı şekilde tırmanabilecektir. Bacaklarını, kollarını ve sonunda kafasını kesecekler. Ve sonra ruh cennete uçacak ...
  O hala bir çocuk ve günah işlemek için zamanı yoktu. Ateş ve kırbaç testini geçti. Büyük olasılıkla, hak edilmiş bir cennet ileride veya en kötü durumda, arafta kısa bir süre beklemektedir. Acaba günah çıkarmak için bir rahibi davet edecekler mi? Ancak, artık önemli değil. Grishka arkasında herhangi bir günah hissetmiyordu ve şimdi Tanrı ile kaçınılmaz karşılaşmadan korkmuyordu. Ve cennette iyidir, muhteşem bir bahçede, sonsuz yazın olduğu ve meleklerin arp çaldığı. Neden en şiddetli işkenceye maruz kalmış bir çocuğa layık bir yer olmasın?
  Cildiniz bir kırbaçla yırtıldığında ve parmaklarınız kızgın bir demirle kırıldığında bir rafa asmaktan daha iyidir. Orada sonsuza kadar erkek kalacaksın ve sonsuza kadar genç ve sağlıklı olacaksın.
  Kapı çalınmıştı. Bir tepsi ile bir kız, iki muhafız ve Samosa belirdi. Canavar güldü ve dedi ki:
  - Hayatında son kez, iyi bir köpek yavrusu ye! Cornila cömerttir! Ve orada kollarınızı ve bacaklarınızı kesecekler!
  Grishka sert bir şekilde yanıtladı:
  - Ve cezalandırılacaksın... Dünyada değil, cennette!
  Samosa homurdandı:
  - Köpek yavrusu! Bakalım direksiyonda nasıl çığlık atıyorsunuz!
  Grishka cesurca şunları söyledi:
  - Ölüm bazen ölümsüzlük verir ve ihanet unutulur!
  Samosa kapıyı öfkeyle çarptı ve gitti. Sadece cellat kaldı. Grishka neredeyse sevecen bir tavırla ona başını salladı:
  - Bunlar kutladığımız bayramlar! Ve ölmek istemiyorsun!
  Cellat kurnaz bir bakışla çocuğa sordu:
  - Ruhunu düşündün mü?
  Grishka dürüstçe cevap verdi:
  - Tövbe etmek için arkamda günahlar hissetmiyorum.
  Cellat buna başını salladı.
  - Pekala, kel sevin. Aynı anda bir kadeh şarap için. Muhtemelen hayatındaki ilk.
  Grishka kaz yemeye başladı. Hapishane yulaf ezmesinden sonra yemek son derece lezzetli görünüyordu. Çocuğun çiğnemesi biraz acı vericiydi ama et tatlı görünüyordu. Ve aktif olarak yuttu.
  Cellat şunları kaydetti:
  - Vaftiz baban Kornila olmasaydı, bu tür ziyafetler almazdın.
  Grishka ciddi bir bakışla sordu:
  - Ne istiyor?
  İşkenceci dürüstçe cevap verdi:
  - Stepan'ın hazinesini al. Yoksa hareket etmezdi.
  Grishka kayıtsız bir tonda cevap verdi:
  - Bırakın hazineler yerde yatsın. Ve gelecekteki ayaklanmalara hizmet edin!
  Cellat hayranlıkla şöyle dedi:
  - Sen ve bir kartal! Gerçek bir savaşçı! Peki, başarılar dilerim!
  Ve işkenceci çocuğu terk etti. Grishka, bir bardak güçlü şarap yiyip içtikten sonra kendini ağır hissetti. Gözleri kapandı ve çocuk uykuya daldı. Savaşları ve çeşitli olayları hayal etti. Sanki binlerce savaşçıyı öldüren bir peri masalı şövalyesi gibi.
  Sağa sallayarak - sokak, sol şerit!
  Ve sonra bir ejderhaya biniyor. Bir masal kahramanı gibi...
  Ertesi sabah Grushka uyandı. Oğlan ilk kez iyi uyudu ve kendini daha neşeli hissetti. Cellatlar onu yakaladı. Yaralı bir beden giyin, çul. Ve onu alıp infaza götürdüler. Grishka şafakta boya ve keskin mızraklar gördü.
  Çocuk, rahatsız edici olan bezlerde yürüdü. Onu bahçeye çıkardılar. Çocuğun çıplak, sakat ayakları parke taşlarına basmakta zorlanıyordu. Ama Grishka dişlerini gıcırdattı, buna katlandı ve dik durmaya çalıştı. Her ne kadar yanmış ayakların her adımı acıyla verilmiş olsa da. Ve böylece meydana çıktı.
  İnsanlar çocuğu gördü. Tıraş olmuş, sadece sıyrık ve çürüklerle kaplı, çıplak, yanık ayaklı, sıska.
  Grishka, nefretten çok acıma duygusu uyandırdı. Çoğu, özellikle kadınlar, anlayışla iç çekti.
  Çocuk onlara göz kırptı ve dedi ki:
  - Mesela bizimki nerede, kaybolmadı!
  Ve ilerledi. Özel bir korku yoktu. Grishka cehennemi hak etmediğinden emindi. Ve cennet, dünyevi, acımasız varoluştan çok daha iyidir.
  İnfaz yeri seçilmiş, Moskova okçuları tarafından çevrilmişti. Bir sürü gardiyan ve sade Kazak. Görünüşe göre bir çocuğu değil, kozmik oranlarda bir devlet suçlusu idam ediyorlardı.
  Oğlan dengesiz, sendeleyerek merdivene tırmandı, yanık ayaklarla meşe kalaslara bastı.
  Doğrama bloğunun üzerinde kocaman, keskin bir balta parlıyordu. Etrafta kırmızı cüppeli devasa bir cellat dolaştı. Ayrıca çeyreklik için tasarlanmış bir tekerlek vardı.
  Grishka kendini aştı. Kollarını hareket ettirmek gerçekten acı verici.
  Haberci suçlamayı okumaya başladı:
  - Stenka Razin Grishka'nın bu oğlu suçlu: hazineleri barındırmaktan, isyancıların müfrezelerini düzenlemekten, boyarların infaz ve soygunlarından, bir kadına karşı şiddetten vb. Bu nedenle, çarka ve ebedi aforoz cezasına çarptırılır. Ceza infaz edilsin.
  Grishka ürperdi, ama kıpırdamadan ve dik durmaya devam etti. Diyakoz tısladı:
  - Peki, hırsız halkın önünde tövbe etmeye hazır mı?
  Grishka düşündü. Evet, tövbe etmesi gereken bir şey var. Çocuk eğildi ve dedi ki:
  - Don Kazaklarını bağışla. Seni boyarların boyunduruğundan kurtarmadığım için senin önünde suçluyum.
  Samosa çaresizce bağırdı:
  - Onu hemen idam edin!
  Cellatın yardımcıları çocuğa koştu. Elindeki acıyı yenen Grishka, kendi çulunu yırttı. Cellatların açtığı yaralar, ülserler halkın gözü önünde açıldı. Sonra Grishka'nın elleri büküldü ve tekerleğe atıldı.
  Cellat, çocuğun üzerine bir balta kaldırdı. "Başlamak üzere," diye düşündü Grishka.
  Ama o anda korna çaldı ve haberci duyurdu:
  - Kraliyet merhameti! Gregory'nin bebekliği göz önüne alındığında, ölüm cezasının yerini köleliğe satış alıyor! Öyle olsun!
  Çocuk iskeleden indirildi ve odaya cevap verdi. Grishka için yeni bir hayat başladı.
  
  YAĞLAR VE ÇEŞİTİ HİTLER'E YARDIMCI OLUR
  Birçok evren var ve içlerinde her zaman bir şeyler oluyor.
  İşte gerçek hikayenin başka bir varyasyonu. Bu sefer Toon Fat Belly ve ekibi, kurgusal dünyaların Hipernosferinden İkinci Dünya Savaşı'nın paralel evrenlerinden birine taşındı.
  Ve elbette kötü kedi, Adolf Hitler'e yardım etmeye karar verdi. Ve onunla birlikte tüm kötü ekibi.
  Fat Belly, Mepps, Mole, Wart, Sopatka - çok renkli beş çizgi film.
  Yetenekleri çok ciddi. Önce Churchill'in kendisini kaçırdılar. Ve bu Tolstopuz sadece parlak bir kötü adam. Ve cesur bir operasyon başlatmayı başardı. Daha kurnaz, şişman kedi, Britanya Başbakanı'nın sandviçleri sevdiğini fark etti. Ve eğer öyleyse, o zaman ... Churchill'de paketi yuttu, azaldı ve Fat Belly ekibi onu bir enfiye kutusuna sakladı.
  Ve Fuhrer'e teslim edildi .... Misilleme tehdidi altında, Churchill barış yapmak ve kolonilerin bir kısmını Üçüncü Reich'a vermek zorunda kaldı.
  Sonuç olarak Führer, İngiltere için hava savaşından ve havacılıkta ağır kayıplardan kaçındı.
  SSCB'ye saldırı sırasında ordusu, özellikle havacılık olmak üzere daha güçlüydü. Barbarossa planı için 5.000'e yakın uçak ve 1.500 tank daha tahsis edildi. Ve yarım milyon Alman ve Afrika'da savaşması gerekmeyen yarım milyon İtalyan için piyade.
  Şimdi SSCB'nin durumu daha da kötüleşti. Düşman eskisinden çok daha güçlü. Üstelik Tolstopuz ve çetesi Almanlara biraz yardım etti. Fritz, T-5 tankını iki top ve dört makineli tüfekle seri üretime soktu. Daha güçlü bir motoru ve aerodinamik bir kulesi vardı. Sovyet arabaları için büyük bir sorun, böyle bir mastodon. Ve Kızıl Ordu ne gerçek tarihte ne de alternatif tarihte savunmaya hazır değil. Ayrıca, bölgesinin haritası yok. Tüm düşünceler sadece saldırganlıkla ilgilidir. Ve kendilerini nasıl savunacaklarını bilmiyorlar.
  Ve Fat Belly ve ekibi tüm bağlantıyı yok etti. Bu kötü çete.
  Böylece Kızıl Ordu için savaş, gerçek tarihte olduğundan daha da kötü gitti. Ve Fritz daha hızlı kırılmaya başladı. Ve "Barbarossa" planı gereğinden fazla yerine getirildi. Kızıl Ordu tamamen çöküyor.
  Ve şimdi Nazi orduları Moskova'ya yaklaşıyor. Burada Nazi donanmasının inatçı bir direnişle karşılaşması gerekiyor.
  Ama işte altı savaşçının savaşa girdiğinin işaretleri. Oleg, Margarita, Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana için bir umut. Düşmanları bir kerede durdurup yenerek onları küle çevirebilirler.
  Böyle vahşi ve güzel bir kız takımı toplandı. Ve onlara karşı Tostopuz ve çetesi. Pekala, korkutucu değil...
  Ve Naziler zaten Moskova'nın etrafında farklı yönlerden akıyor.
  Sonra Oleg ve kızlar tekrar savaşa girdiler, Rusya'ya ya da daha doğrusu SSCB'ye yardım ettiler.
  Sonra yalınayak kız Margarita onlara katıldı. Ayrıca yetişkin bir kadın yazar, ölümsüzlük karşılığında yaklaşık on iki yaşında bir kız çocuğu olur ve bir görevi yerine getirir.
  Yirmi birinci yüzyılın savaşçıları yine yirminci yüzyılın Nazileriyle boğuştu.
  Faşist kahverengi imparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Nazileri kılıçlarla kesen Oleg Rybachenko, hem piyadeleri hem de tankları kükredi:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakipleri ezerek, dişlerini göstererek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Nazilere, onların uçaklarına ve tanklarına isabet etti.
  Natasha da çıplak ayak parmaklarını fırlattı, canice ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları değirmendeki faşistlerin arasından geçti.
  Zoya, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Nazi askerlerinin ve uçaklarının gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Augustine, beyaz askerleri ve tankları keserek ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve takni ve beyaz savaşçılar düşer.
  Svetlana değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Naziler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğne atıyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko Nazilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk kahverengi birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır, gövdeleri yırtar ve uçakları vurur.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde herkesin kafasını ve namlusunu keser.
  Margarita da rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Naziler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Faşist askerlerin ceset yığını.
  Ama Natasha saldırıda. Nazileri tanklarla birlikte keser ve şarkı söyler:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Nazilerin gırtlaklarını kim gördü. Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Kahverengi askerleri iki eliyle doğramak. Tüpten tükürmek. Ve çıplak ayakla ölümcül iğneler fırlatır - tankları ve uçakları vurun.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Nazileri kesen ve kahverengi askerleri yok eden Augustina ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla düşmana fırlatacak, bir fili ve hatta dahası bir tankı öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Nazileri kesen kesikler. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Pek çok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır, tankları ve uçakları yok eder.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir çok Naziyi doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneleri fırlattı ve guruldadı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri atıyor, tanklar ve uçaklar yanıyor.
  Kız saldırıda. Kahverengi savaşçıları tören olmadan yok eder.
  Ve ara sıra atlar ve bükülür!
  Ve ondan yok olma armağanları uçar.
  Ve Nazilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla atar ve kamıştan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ben parlayan bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine güzellik hareket halinde.
  Zoya, Nazi cesetlerinin bulunduğu bir ablukaya saldırır. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuşuyor.
  Ve kahverengi savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, sen kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Nazilerin boğazına kazıyor.
  Ölü bırakıyorlar.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Augustine saldırıya geçti. Kahverengi birlikleri ezer. Kılıçları iki elde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Faşist birlikleri bir kasırga süpürür.
  Kızıl saçlı kız kükrer:
  - Gelecek gizli! Ama galip gelecek!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Augustine vahşi bir coşkuyla kükredi:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok parlıyor ve kavga ediyor. Çıplak bacakları bir sürü ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta zıplayın!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik insanı köle yapar!
  Ve yalınayak kızın hareketinde giderek daha fazla öfke var.
  Oleg hücumda her şeyi hızlandırıyor. Çocuk Nazileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatıyor - tankları ve uçakları yırtıyor.
  Genç savaşçı gıcırdıyor:
  - Çılgın imparatorluk herkesi parçalayacak!
  Ve yine çocuk hareket ediyor.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları kırar.
  Burada çıplak bacağıyla, patlayıcılarla dolu bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve bir anda yüz Nazi ve on tank atılacak.
  Kız bağırır:
  - Zafer yine de bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçlarla çalıştıracak - tankların varilleri farklı yönlere uçuyor.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız kahverengi savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer, Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Nazileri hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızdır.
  Durup yavaşlamayı düşünmüyor ve tanklar ve uçaklar yoldan çıkıyor.
  Zoya saldırıya geçti. Kılıçları et ve metal salatası kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş, ceset yığınları, ayrıca kırık tanklar ve düşmüş uçaklar arasında yatan bir insan kitlesi.
  Augustine çılgın bir kızdır. Ve herkesi hiperplazmadan bir robot gibi eziyor.
  Daha şimdiden yüz Nazi'yi ezmedi. Ama her şey hızını alır. Ve savaşçı hala kükrüyor.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Nazi ve bir düzine tank güçlü bir patlamayla paramparça oldu.
  Augustine şarkı söyledi:
  - Topraklarımızı ele geçirmeye cesaret edemeyeceksin!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Nazileri yok eder. Ve kahverengi savaşçıların kütlesi zaten hendeğe ve yollara düştü.
  Altı çıldırdı. Vahşi bir kavga çıkardı.
  Oleg Rybachenko tekrar sahada. Ve iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve sonlandırıcı çocuk değirmeni işletiyor. Ölü Naziler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı bedenlerin bütün dağları.
  Yazar çocuğa vahşi bir strateji hatırlatılır. Atların ve insanların birbirine karıştığı yerde.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Vay canına!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki sonlandırıcı çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Ustalık sınıfı ve sağlam "Adidas"!
  Gerçekten harika bir şovun havalı olduğu ortaya çıktı. Ve kaç Nazi öldürdü. Ve en büyüklerin en büyük sayısı kahverengi savaşçıları katletti.
  Margarita da kavgada. Tarçın ve çelik orduları ve kükremeleri ezer:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta giriyoruz!
  Ve onun kılıçları Nazilere karşı saldırıya uğradı. Kahverengi savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız hırladı:
  - Panterlerden bile daha havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve bazı rakipleri, tankları ve hatta uçakları alıp parçalayacak.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakipleri yener ve kendisi kimseye iniş vermez.
  Kaç tane Nazi sözünü kesti.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortaklarına sahip olmasına rağmen - cellatlar!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Ceza alacaksın!
  Ve yine, kız bir sürü Naziyi kılıçla kesecek.
  Zoya hareket halindedir ve birçok kahverengi savaşçıyı kesmiştir.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Nazi'yi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Augustine ilerler ve rakipleri ezer. Aynı zamanda bağırmayı da unutmaz:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alacak ve dişlerini gösterecek!
  Ve kızıl saçlı çok ... Rüzgarda çırpınan saçlar, proleter bir pankart gibi.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden çıkıyor.
  Svetlana hareket halinde Burada bir sürü kafatası ve tank kulesi kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz beyler!
  Ve yine, ölümcül iğneler çıplak ayaklarından uçar ve piyadelere ve uçaklara çarpar.
  Oleg Rybachenko atlar ve atlar.
  Çıplak ayaklı bir çocuk bir demet iğne yayar, tankları devirir ve şarkı söyler:
  - Hadi kampa gidelim, büyük bir hesap aç!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı ama çocuk gibi görünüyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - kardeşliği kıracağız!
  Ve yine ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! İnanıyorum ki özgürlük doğacak!
  Kız, Nazilere ve tanklarına bir kez daha ölümcül iğneler attı, devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Nazi hemen havaya uçtu. Evet, kahverengi, cehennem imparatorluğunun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Ve pek çok Nazi ölüyor ve uçaklar düşüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürün üzerindeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükrer:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler fırlatır, rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Nazilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne atar. Rakipleri aşar ve nasıl kükrülür:
  Tam zaferimiz yakın!
  Ve kılıçlarla vahşi bir değirmen yürütür, tankları süpürür. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ama Augustine'in kobrası saldırıya geçti. Bu kadın tüm kabusların kabusu.
  Ve eğer keserse, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları hareket halinde ve et ve metali kesiyor.
  Svetlana da saldırıya geçiyor. Bu kızın freni yok. Keser kesmez, ceset yığını dağılıyor ve uçaklar ve tanklar düşüyor.
  Sarışın sonlandırıcı kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi bir katil bezelye ondan uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüzlerce Nazi kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü kahverengi dövüşçüyü kes. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Natasha hücumda daha da öfkeli. Yani Nazileri harmanlıyor. Böyle kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaştırıcıdır!
  Ve savaşçı kız, böyle bir çağlayan darbe ile rakiplerine saldırdı.
  Ve çıplak ayakla disk atacak.
  Burada değirmeni işletti. Kahverengi ordunun kafaları geri çekildi ve tanklar yanıyordu.
  O mücadele eden bir güzeldir. Kendinizi böyle sarı bir armada yendi.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız sadece güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatır.
  Rakipleri yen. Boğazlarını delip tabut yapıyorlar, tankları, uçakları patlatıyorlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha sevinçle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir şey fırlatır. Bu gerçekten bir kız çocuğu.
  Ve çıplak bacaklarından, kılıcın nasıl uçacağını. Ve kuleleri tanklardan keserek çok sayıda savaşçıyı vuracak.
  Augustine hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter pankartı gibi. Bu kız gerçek bir cadı.
  Ve rakiplerini kesiyor - sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Augustine aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - savaşçılar çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer atan Margarita, tank taretini kırarak doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Augustine bu konuda hemen hemfikirdi:
  - Ben herkesi ısıracak bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayakla, öldürücü bir tane fırlatacak.
  Svetlana savaşta rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil, alevler içinde böyle bir cadıyla bitirmek.
  Ve çığlıklar:
  - Ne mavi gökyüzü!
  Augustine, çıplak ayağıyla bir bıçak bırakarak tank taretini keserek onayladı:
  - Biz soygunun destekçisi değiliz!
  Svetlana, düşmanları doğrayarak ve uçakları düşürerek cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya gıcırdayarak çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler fırlattı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Nazileri kesen Natasha, şunları ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alacak ve atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk, helikopter pervanesine benzeyen bir şeyi ayağıyla fırlattı. Nazilerden ve tanklardan birkaç yüz kafa kesti, ciyakladı:
  - Oldukça sportif!
  Ve ikisi de - tam açıklıkta bir erkek ve bir kız.
  Oleg, kahverengi askerleri doğrayarak guruldadı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Çıplak ayakla herkesi öldürürüz!
  Kız gerçekten de çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha saldırıda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir kavis çizerek uçtu, birçok Nazi ve tank kulesini kesti.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve çok sayıda savaşçı ve uçak vurdular.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibi mat edin!
  Ve dilini gösterdi.
  Augustine, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar atarak guruldadı:
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşmüş kahramanlara şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan bağırdılar, Nazileri ezdiler:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et yırtılıyor ve tank kuleleri yıkılıyor.
  Ve tekrar ulumak:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri ve kanatlı akbabaları parçaladı ve şunları yayınladı:
  - Biz dişi kurtuz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk fırlayacak.
  Kız ecstasy'de bile bükülüyor.
  Ve sonra mırıldanır:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko guruldadı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Gülerler ve karşılık olarak dişlerini gösterirler.
  Natasha Nazileri kesti ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız, çıplak ayaklarıyla düşmana iğneler fırlattı, bir yığın tankı havaya uçurdu ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Natasha tekrar düşmanları kesti ve tankların kulelerini yıktı.
  Zoya çok hızlı bir bebek. Burada Nazilere bütün bir varil fırlattı. Ve bir patlamadan birkaç bin parça parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma, topuklularımız parlıyor!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Augustine savaşta da zayıf değildir. Yani Nazileri harmanlıyor. Sanki bir zincir demetinden çıkmış gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat edin, faydalı olacaktır.
  Sonbaharda bir pasta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta gerçekten de enfiye kutusundaki bir şeytan gibi saban sürer.
  Ve işte Svetlana nasıl savaşır. Ve Naziler onu ondan alıyor.
  Ve vurursa vurur.
  Ondan kanlı sıçramalar uçuyor.
  Svetlana, çıplak ayağından metal sıçramalarının uçup kafataslarını ve tank kulelerini erittiğini sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ileri atılıyor...
  Kırmızı gömlekli bölümler -
  Selamlar Rus halkı!
  Burada kızlar Nazileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, gerçekten zinciri kıran panterler.
  Oleg savaşta ve Nazilere saldırıyor. Acımadan onları dövüyor, tankları yarıp geçiyor ve ciyaklıyor:
  Boğa gibiyiz!
  Kahverengi orduyu ezen ve tankları kesen Margarita, şunları aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha aldı ve uludu, kahverengi savaşçıları tanklarla birlikte keserek:
  - Yalan söylemek kontrolden çıktı!
  Zoya Nazileri parçaladı, gıcırdadı:
  - Hayır, kontrolden çıkma!
  Ve o da çıplak ayağıyla bir yıldız alıp bırakacak ve birçok faşistin işini bitirecek.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne yığını uçar.
  Nazileri ve tanklarını da yok eden Zoya gıcırdadı:
  - Arkadaşlığımız tek parça!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yöne bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin saf imhası.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan cesetler daha da fazla oldu.
  Bundan sonra, güzellik verecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçup gidiyor.
  Augustine de oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir ceset değil, birçok!
  Ondan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde yalınayak yürüdü. Ve birçok Nazi'yi öldürdü.
  Ve nasıl kükrer:
  - Toplu cinayet!
  Şimdi de başını Nazi generaline vuracak. Kafatasını kır ve ver:
  - Banzai! Cennete gideceksin!
  Svetlana hücumda çok öfkeli, özellikle tankları deviriyor, diye ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi kırarken, uçaklar çöker. Ve hatta savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çalışır.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Muhteşem çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Nazilerin kitlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynar ve yanardağlar gürler!
  Margaret hareket halinde. Herkesin midesini bulandıracak.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türlü düşman tarafından öldürüldü, hem tankları hem de uçakları devirdi.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksek tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Natasha savaşta sadece bir tür sonlandırıcı. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Naziler çivi gibidir. Ve pek çok mastodonu ve kanatlı, cehennemi makineyi parçalayacak.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da saldırıda. Ne kadar öfkeli bir kaltak.
  Ve aldı ve gürledi:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın kendisi!
  Ve Nazilere karşı üçlü bir değirmen kesiyor!
  Ve Augustine böğürdü:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve alçaklığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilim.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl alıp fırlatacak. Ve kahverengi imparatorluğun bir sürü savaşçısının yanı sıra tankları ve uçakları.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeli olan bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir. Tankların kuleleri ve faşist uçakların kanatları yırtıldığından.
  Augustine tısladı:
  - Bütün hainleri toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırp. Evet bu ateşli kız tam anlamıyla huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül olmadığı sürece!
  Svetlana, düşmanları ezerek şunları yayınladı:
  - Sizi sıraya alacağız!
  Augustine doğruladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından, tamamen yok olma hediyesi tekrar uçar! Ve pek çok tank ve uçak aynı anda küçük parçalar halinde patladı.
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Nazileri çıplak elleriyle paramparça eden, kılıçlarıyla doğrayan ve çıplak ayaklarıyla iğneler atan, tankları ve uçakları bir anda yok eden Augustine şunları söyledi:
  - Kısaca konuşuyorum! Kısaca konuşuyorum!
  Natasha, kahverengi savaşçıları yok ederek ciyakladı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Rakipleri azaltan Oleg Rybachenko şunları yayınladı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metal kesme diski çocuğun çıplak ayağından uçtu. Hem tankların taretlerini hem de uçağın kuyruklarını kesti.
  Margarita, kahverengi imparatorluğun savaşçılarını ve tankların zırhını keserek şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  O zamanlar Nazilerle iyi bir iş çıkardılar ... Ve Sovyet Rusya, Moskova'nın fırtınası sırasında kahverengi imparatorluğu yendi.
  Savaş henüz bitmedi, ancak SSCB zaten Nazileri yenme şansına sahipti. Böylece altılı, süper ve havalı görevlerinin yürütülmesini tekrar kesmek zorunda kaldı.
  
  SUBJUVENATİF RUHUN TARİHÇESİ.
  Ancak her durumda, bu Rusya için ABD'nin kaybettiği Midway savaşından daha iyidir. Farklı nüanslar olmasına rağmen. Neden, sadece karamsarlık senaryosu.
  Oleg Rybachenko başka bir seçeneğin hayalini kurdu. Japonya, SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açmıyor ve Almanya, Stalingrad'da kaybediyor. Gerçek tarihte olduğu gibi başka olaylar da gelişir, sadece Fas'ta Amerikalıların inişi yoktur.
  Hitler Afrika'da tutunmayı başarır, ancak Führer hala doğu cephesini ana, batı cephesini ikincil olarak görüyor. Ve Kursk Bulge'a saldırı başlıyor. Gerçek tarihe kıyasla, Naziler, ABD'nin bombalamalarının zayıflaması nedeniyle, iki ila üç yüz daha fazla tanka sahipler, ancak bu, savaşın gidişatını değiştirmek için belirleyici bir şekilde değil. Uçağın genel olarak binden fazla olduğu ortaya çıktı. Amerika neredeyse Üçüncü Reich'ı bombalamadığından.
  Daha fazla Alman ve ağır tank "Panter" ve "Kaplan". Ancak Sovyet komutanlığı saldırıyı bekliyordu ve güvenilir bir şekilde yere kazıldı. İlk başta, Almanlar yine de Sovyet savunma hattını kırdı ve pozisyonlara girmeyi başardılar. Ayrıca, bazı büyük başarılar elde ettiler. Beş ila on kilometre daha derine indik ve Kızıl Ordu'yu saldırıyı püskürtmek için tüm rezervlerini kullanmaya zorladık.
  Ama yine de Fritz'in gücü tükendi ve durmak zorunda kaldı. Ve sonra bir Sovyet karşı saldırısına uğradılar. Ancak düşman teknik olarak daha güçlü olduğu için Kızıl Ordu biraz daha yavaş hareket etti. Özellikle havacılıkta olumsuz bir şekilde değişti. Ancak Focke-Wulf kendini çok tehditkar bir şekilde göstermedi. En güçlü silahları için hesaplamalar olmasına rağmen. Genel olarak, savaşlar gerçekleşti: neredeyse gerçek tarihte olduğu gibi, ancak iki veya üç haftalık bir gecikmeyle.
  Sovyet birliklerinin kayıpları büyüktü ve ilerleme daha yavaştı. Ama yine de, Naziler Orel, Belgorod ve Kharkov'dan ayrıldı. Son şehirden sadece 18 Eylül'de olsa bile. Gelecekte, Sovyet birliklerinin ilerlemesi yavaş kaldı. Almanlar tanklarda ve uçaklarda biraz daha güçlüydü ve savunma hatlarına tutundu. Ve son derece isteksizce teslim oldular.
  Montgomery de Rommel ile olan savaşlarda çıkmaza girdi ve Alman savunma hattını geçemedi. Fritz hala boyun eğdi. Sonbahar şiddetli yağmurlarla geldiğinde ve ardından kış geldiğinde, Kızıl Ordu'nun ilerlemesi daha kolay hale geldi. Kiev, iki buçuk ay sonra Ocak ayında alındı. Ancak Dinyeper, gerçekte olduğundan daha yavaş da olsa hala yenilmişti.
  Kızıl Ordu, Nazileri yenmeyi öğrendi ve komuta yeteneği önemli ölçüde arttı. Savaş deneyimi kazanmış olan askerlerin kendileri daha iyi savaştı. Gerçek ve Naziler güçleniyordu. Ağır tankların sayısı arttı. Dünyanın en iyi saldırı tüfeği MP-44 seri üretimde ortaya çıktı.
  Gerçek tarihten biraz daha erken, Tiger-2 cephelerde ortaya çıktı ve hatta Amerikan bombalama faaliyetindeki azalma sayesinde Fare seriye girdi.
  Ancak, çok geçmeden böyle süper ağır bir tankın savaşabilmesine rağmen gerçekte hemoroid olduğu anlaşıldı. Bununla birlikte, "Maus" tüm açılardan mükemmel koruma ve 128 milimetrelik bir topun güçlü silahlandırmasını gösterdi. Ancak savaş, IS-2'nin SU-152 gibi yakın mesafeden "Maus"u yandan delme şansına sahip olduğunu gösterdi.
  Süper ağır tankın zayıf sürüş performansı Fritz için birçok sorun yarattı. Seri üretimle bir süre ertelenen "Panther" -2 ile daha da kötüydü. "Maus" birçok şakanın kahramanı oldu.
  Sovyet birliklerinin Mart ayına kadar Romanya sınırına ulaşmak için zamanları yoktu. Ve merkezde Ukrayna'da biraz daha az gelişmiş. Leningrad bile abluka altında kaldı. Mart ve Nisan aylarında serbest bırakma girişimi başarısız oldu. Kısmen kuvvetlerin aşırı yayılmasından dolayı. Yaz aylarında, güçlerini IS-2 ve T-34-85 tanklarıyla güçlendiren Sovyet komutanlığı, Bagration Operasyonunu özetledi.
  Ancak Ukrayna'daki ilerleme o kadar önemli olmadığı için henüz geniş bir balkon yoktu. Ve yine de Leningrad bloğunu sürdürecek. İngiltere pasif olmaya devam ediyor, sadece Rommel'in Afrika'daki gücünü test ediyor. Ve Haziran ayına kadar, Naziler en son bin ME-262 avcı uçağını çoktan üretmişti. Normandiya'ya çıkarma onları tehdit etmiyor - ABD buna bağlı değil ve İngiltere tek başına böyle cesur bir adıma karar veremez.
  Almanlar, elbette, merkezdeki gerçek tarihe göre daha yoğun bir savunmaya sahipler. Genellikle doğuda daha fazla askere sahipler, bu yüzden batıda sadece Afrika tutuluyor.
  Ve daha fazla havacılık ve diğer birlikler. SSCB de durmuyor, ancak henüz jet havacılığı yok ve pervaneli uçaklar elbette bu tür makinelerden daha düşük. Ancak Alman uçakları henüz ekipler tarafından tam olarak yönetilmedi, bu yüzden henüz çok korkutucu değiller. Ek olarak, merkezde bir grev için önemli bir argüman var - Belarus'ta gelişmiş bir partizan hareketinin varlığı.
  Wehrmacht'ın güçlü birlikleri var, ancak Sovyet birlikleri de zayıf değil. Bununla birlikte, sürpriz saldırılara ulaşmak gerçek tarihte olduğundan daha zordur. Yani Romanya, Sovyet cephesinden daha uzakta bulunuyor.
  Saldırı 25 Haziran 1944'te başladı. İnatçı savaşlarla gelişti. Çok yoğun bir savunmayı aşmak zorunda kaldık. Almanlar hala güçlü ve çok sayıda tankları var.
  "Tiger"-2, Sovyet silahlarının alnında ve güçlü bir silahla neredeyse üstesinden gelinmeyen özellikle ciddi bir rakip olduğu ortaya çıktı. Ancak Sovyet birlikleri ustaca savaştı ve özellikle Polesie bölgesinden saldırırken taktik sürpriz elde etmeyi başardı.
  Sovyet birlikleri gerçek tarihte olduğundan daha yavaş ilerledi. Düşman daha güçlüydü. Ama yine de devam ettiler. Ve kazanlar yaptılar. Naziler bir kez kuşatıldıklarında inatla savaştılar, ancak kırıldılar.
  Sovyet birlikleri gerçek tarihten biraz daha uzun gitmek zorunda kaldı. Almanların rezervleri manevra etmesi daha kolaydı. Ağustos ayının sonunda, Minsk için savaşlar başladı.
  Almanlar büyük bir şehre tutunmayı başardılar ve daha inatla direndiler.
  Havacılıkta durum daha kötüydü. Alman jet uçakları hala belirli bir soruna yol açtı. TA-152'nin çok sayıda havalı silahı olan bu zorlu avcı uçağının oldukça tehlikeli olduğu ortaya çıktı. Ve çok hızlı ... Ama Almanlar hava üstünlüğünü ele geçiremedi. Sovyet havacılığının çok daha zor zamanları olmasına rağmen. Ve kayıplar daha aşikar.
  Saldırıda operasyonel bir duraklama oldu. Fritz yeniden bir araya gelmeye çalıştı. Sonunda, sonbaharda, uzun zamandır beklenen "Panther" -2 cephelerde ortaya çıktı, silahlanma ve zırh açısından "Tiger" -2'den neredeyse daha düşük değil, ama çok daha hareketli.
  Sovyet komutanlığı Ukrayna'nın güneyinde bir operasyon gerçekleştirdi. Odessa'yı kesmeyi başardı. Ve sonra al. Kışın işler daha iyi gitti ve Romanya sınırına ulaşmak mümkün oldu. Hücum merkezde yeniden başladı. Biraz yavaş gitti. Almanların çok sayıda tankı ve kundağı motorlu silahları vardı. Sorun, Sovyet arabalarından daha üstün olan "Jagdpanther" ve "Panther" -2 idi. Mükemmel bir mermiye ve uzun namluya sahip güçlü 88 mm, IS-2 hariç tüm Sovyet araçlarını uzun mesafeden deldi. Alman arabalarının kendilerinin alnına nüfuz etmesi zordur.
  Minsk alındı ve Sovyet birlikleri Bug'a ulaştı. Ancak ağır kayıplar durmak zorunda kaldı.
  Havada daha da kötüleşti. ME-262 daha güvenilir hale geldi ve bu makinenin üretimi arttı. Ama bu dövüşçünün eşi yok. Daha gelişmiş bir HE-162 de ortaya çıktı. Üretimi kolay, hafif, ucuz, manevra kabiliyeti çok yüksek olan bu makine, Sovyet havacılığı için büyük bir sorun haline geldi.
  Mart ayında Mainstein komutasındaki Almanlar Galiçya'dan bir saldırı girişiminde bulundu. Güçlü bir hamle yaptılar: gece saldırmak ve gece görüş cihazları kullanmak. Naziler, Sovyet savunmasını kırdı ve hatta birkaç Sovyet ordusunun kapandığı bir kazan düzenledi.
  Bu zafer ve Fritz'in Romanya sınırını geçen Sovyet birliklerini kuşatabilmesi bir etki yarattı. Naziler bir bütün olarak henüz Kızıl Ordu'nun Avrupa'ya girmesine izin vermediler ve hala Baltık devletlerini elinde tutuyorlardı. Kışın olmasına rağmen, Sovyet birlikleri nihayet Leningrad'dan ablukayı kaldırdı.
  Nisan ayında Polonya'da çatışmalar çıktı. E-25 savaşlarda büyük rol oynadı, yeni kundağı motorlu silahlar Jagdpanther'e benziyordu, ancak daha hafif ve daha hareketliydi, düşük bir siluete sahipti. Almanlar, daha iyi silahlar sayesinde böyle bir savaşı kazanabildiler. Dahası, Sovyet mermileri Almanların gerisinde kaldı.
  Kızıl Ordu'nun ağır kayıpları ve Fritz'in direnmesi Stalin'i etkiledi. İngiltere pratikte hiçbir şey yapmadı. Öte yandan Amerika Birleşik Devletleri, sayısız filosunun parça parça dövülmesine izin verdi ve büyük kayıplar verdi, Japonları Hawaii adalarından çıkaramadı.
  Mayıs 1945'te Stalin, Hitler'e ateşkes önerdi ve barış müzakerelerini başlatma fikrini ortaya attı. Führer ateşkes teklifini kabul etti, ancak barış görüşmeleri en başından sonuçsuz kaldı.
  Hitler toprak kazanımları istedi ve sıfır seçenek istemedi. Ancak Naziler Afrika'ya asker göndermeye başladı. E serisinin yeni Alman tankları, zırh ve silahlanma açısından Batı modellerini geride bıraktı. Ve saldırı Libyalı Montgomery grubuna karşı başladı. İngilizler, doğudaki üstün, savaşta sertleşmiş güçlerin saldırısına uğradı ve kaçmaya başladı. Bir sapma gerçekleştiren Rommel, İngilizlerin önemli bir kuvvetini kazana yerleştirdi. Haziran ayında Libya ele geçirildi.
  Ve Temmuz ayında Almanlar Mısır'ı ele geçirdi. Gelişen başarı, yerel halkın desteğiyle Naziler, Irak ve Kuveyt'i ve yakında Orta Doğu'yu ele geçirdi. Eylül ayında, saldırı Sudan'da başladı. oldukça başarılı bir şekilde gelişmiştir. Almanların silah kalitesinde üstünlüğü vardı. Yeni neslin tankları özellikle başarılıydı - E serisi ve İngiliz birlikleri doğu cephesinde Naziler gibi acımasız bir okul almadı.
  Kırk beşin sonunda, kırk altının başında tüm Afrika Naziler tarafından ele geçirildi. Ve İngiltere, Nazi denizaltı savaşıyla zayıflamıştı. Ve neredeyse tamamen engellendi. Almanlar ise jet bombardıman uçakları ve en son silahlar olan disk uçakları kullanarak İngilizlere baskı yaptı.
  Çıkarmalar Ağustos 1946'da gerçekleşti ve İngiltere yirmi günlük savaşın ardından düştü. Böylece en büyük imparatorluk teslim oldu. Hitler daha sonra bakışlarını SSCB'ye çevirdi. Stalin'le hesaplaşmak istiyordu. ABD ne olacak? Okyanusa tırmanmak ümitsiz ve riskli görünüyordu.
  SSCB'ye saldırı 15 Mayıs 1947'de başladı. Ana Nazi tankı, silah ve zırh bakımından Sovyet araçlarından üstün olan E-50 idi. Stalin sadece IS-3'lerle, az sayıda IS-4'le silahlandırıldı, henüz IS-7'nin seri bir modeli değil ve sadece yeni geliştirildi, ancak henüz bir seri T-54 değil. Ana tank masası: T-34-85.
  Araba elbette güçlü, ancak birkaç büyüklük sırası ile E-50'den daha düşük. Hem silahta hem de zırhta. Sadece IS-4 zırh korumasında E-50'ye yakındı, ancak zırh delici silahlarda yetersizdi. Böylece, ortaya çıktığı gibi, SSCB teknik olarak tam olarak hazır değildi. Seri jet avcı uçağı yok ve Almanlar zaten ME-362, NE-262, TA-183, ME-1010 ve hizmette olan diğer araçlara sahipler. Müthiş TA-500 ve hatta TA-600 dahil.
  Peki, böyle bir güce direnmeye çalışın. Bununla birlikte, Sovyet birlikleri de hemen hemen kazıldı ve derinlemesine bir savunma yarattı. Bunun tutarlı bir şekilde satır satır kırılması gerekiyordu. Ve Kızıl Ordu'nun savaşlarda sertleşen direnişi kahramancaydı ve Nazilere muazzam kayıpların ilerlemesine mal oldu. Bir aylık savaş boyunca Naziler sadece Baranovichi, Smolevichi seviyesine ulaşabildiler.
  Sovyet birlikleri sürekli olarak Nazilere karşı saldırıya geçti. Merkeze bir darbe Sovyet birliklerini ezmeyi başaramadı. Naziler gökyüzünde hakimiyeti ele geçirmesine rağmen.
  Temmuz ayı başlarında, Naziler Ukrayna'da bir saldırı başlattı. Farklı taraflardan güçlü bir zırhlı kıskaç darbesi, önemli Sovyet kuvvetlerinin kuşatılmasına yol açtı. Ancak Almanlar da önemli hasar gördü. Aynı zamanda, Kızıl Ordu'nun bir kısmı kazandan kaçmayı başardı. Ancak Fritz, Zhytomyr'e ilerledi ve Vinnitsa'yı ele geçirdi. Odessa tekrar kuşatıldı.
  Naziler başarıya ulaşmaya çalıştılar ama durduruldular. Sovyet birlikleri aktif olarak karşı saldırıya geçti, ancak Wehrmacht'ın çelik takozlarında bir delik açamadı. Sonbaharda Almanlar tekrar merkeze doğru ilerlemeyi ve Minsk'e yaklaşmayı başardılar. Sovyet birliklerinin konumu zordu. Luftwaffe hava üstünlüğünü ele geçirmişti ve buna karşı koyacak hiçbir şey yoktu.
  1947 ve 1948 kışında Naziler savunmadaydı. Zaten Kızıl Ordu ilerlemeye çalıştı, ancak bir şekilde ciddi bir başarı elde edemedi. Serinin Alman tankları kışın savaş operasyonları için uyarlandı, ayrıca Wehrmacht genellikle iklime uyum sağlamayı başardı.
  Kırk sekiz baharında, yeni Sovyet T-54 tanklarının sayısı arttı. Doğru, Almanların da yeni piramidal tankları AG-50 vardı. Uzun bir piramit şekline, tüm açılardan güçlü zırhlara ve zırhın geniş eğim açılarına sahip olmaları bakımından farklıydılar. Yeni Nazi tankını yandan ve kıçtan bile nakavt etmek çok zor.
  Ancak T-54, T-85'ten çok daha iyi korunur. Ancak Naziler, diğer şeylerin yanı sıra, Afrikalılardan ve Araplardan sömürge birlikleri topladılar, güçlerini İngilizler de dahil olmak üzere Avrupalılarla doldurdular. Franco ve Salazar, Sovyet-Alman cephesine gönderilen gönüllü birliklerin sayısını artırdı. Mussolini rejimi de önemli kuvvetler konuşlandırdı. Her durumda, Wehrmacht sayılarda üstünlük kazandı. Mayıs ayında başlatılan taarruz güneydeydi. Almanlar Dinyeper'ı zorladılar ve Kiev'i dolaştılar. T-54 tankı jet uçaklarının yanı sıra küçük miktarlarda üretilirken, Sovyet birlikleri otuz dört ile yetinmek zorunda kaldı. Ve son tank hem ahlaki hem de gerçekçi ve teknolojik olarak zaten modası geçmişti.
  Sovyet birliklerinin bir kısmı tekrar kuşatıldı. Naziler merkeze de saldırdı. Sonbaharda, Naziler merkezde Dinyeper'a çıktı. Güneydeki Sovyet birlikleri, Kırım'da, Kiev'de karadan kesildi ve Ukrayna'nın sol yakasının bir kısmını kaybetti. Odessa düştü. Durum sınıra kadar kötüleşti.
  Naziler Poltava'yı sonbaharın sonlarında aldı ve durduruldu. Yeni bir kış geldi. Naziler soğukta saldırmaya cesaret edemediler. Ve Kızıl Ordu kendi devrimlerine girdi. İnatçı kavgalardan sonra, Naziler Poltava ve Kherson bölgesinden sürüldü. Ama sonra Sovyet birlikleri tekrar durduruldu. MIG-15 yeni ortaya çıkmaya başladığı için düşman havada avantajını sürdürdü. Evet ve bu savaşçı en iyi Alman modellerinden daha düşüktü. İlkbaharda, piramidal tankları kullanan Naziler tekrar kırdı ve yaz boyunca Donbass'ı ele geçirmeyi başardı.
  Durum, özellikle Nazilerin piyadedeki ezici üstünlüğü ile karmaşıktı. Birçok kolonyal bölünmeyi terk ettiler. İnsan kaynaklarından yararlanmak. Nazilerin havadaki üstünlüğü de olumsuz etki yaptı. Sovyet şehirleri birbiri ardına düştü.
  Donbass'ın düşüşünden sonra Naziler merkezde de ilerledi. Smolensk'e yaklaştık. Hatta şehri kuşattılar. Ancak Smolensk dört ay daha dayandı.
  1950 yılı geldi ... Kışın, Kızıl Ordu Almanları biraz güneye itti, Belgorod, Voroshilovgrad'ı geri aldı ve Kharkov'a yaklaştı. Ancak ilkbaharda Almanlar birlikleri yeniden Afrikalılar ve saldıran Araplarla doldurdu. Ve yine Sovyet mevzilerinin derinliklerine doğru ilerlediler. Savaşlarda, Alman piramidal tankının mükemmel bir form olduğu ve T-54'ün ona rakip olmadığı ortaya çıktı. Ayrıca, IS-7 bile, muharebe özelliklerinin toplamı açısından daha düşüktü. Alman piramidal tanklarıyla savaşmak için IS-10 oluşturuldu. Bu makine 203 mm'lik bir topla donatılmıştı ve yüz ton ağırlığındaydı.
  Ancak Alman havacılığının havaya hakim olmaya devam ettiği koşullarda, bu tür tankların demiryolu ile taşınması neredeyse imkansız. Ve IS-10'un hayat olmadığı ortaya çıktı. Yaz aylarında, Naziler Voronezh'e girmeyi başardılar. Ve sonbaharda Stalingrad yönünde bir saldırı geliştirmek. Ancak efsanevi şehrin kendisini almayı başaramadılar. Aynı zamanda, Naziler yine Leningrad'ı engelledi. Ama onlara büyük kayıplara mal oldu. Özellikle yerli piyadede. Ama şimdi kış geldi. Ve Kızıl Ordu yeniden ilerliyor. Doğru, Almanlar tamamen kuşatılmadı, ancak Don'dan çıkmak zorunda kaldılar. Ve kırık ve kemirerek ayrıldılar. Kışın, Kızıl Ordu merkezde ilerlemeye çalıştı, ancak sadece on beş kilometre ilerledi. Ve böylece 1951 geldi.
  Genel olarak, burada disketler kendilerini çok etkili silahlar olarak göstermediler. Sovyet uçaklarına çarpma yeteneğine sahiptirler, ancak yer hedeflerine karşı etkili değildirler. Ama hızlı. 1951 yazında, Nazi ordusu tekrar Moskova'ya ilerledi. Mücadele çok inatçıydı. Sovyet komutanlığı, 203 mm'lik bir topa, ancak aracın ağırlığını azaltan zayıf yan zırha sahip bir dizi ağır tank IS-11'i fırlattı. Böyle bir silah piramidal bir yapıya nüfuz edebilir, ancak Sovyet makinesinin kendisi çok savunmasızdır. Ve T-54, Alman piramitlerini herhangi bir açıdan kırmadı.
  Almanlar zırhta bir avantaja sahipti ve yavaş yavaş Moskova yakınlarında ilerledi. Eylül ayına kadar, başkente sadece yüz kilometre kaldı.
  Sovyet birlikleri kayıplarla geri çekildi, ancak Almanlar da çok şey kaybetti. Bunu Stalingrad'a yönelik saldırılar izledi. Neredeyse tamamen yıkılan şehir Nazilerin altındaydı. Almanlar ayrıca Kafkasya'daki Grozni ve Ordzhonikidze şehirlerini de ele geçirdi. Ve tehlikeli bir durum yarattılar.
  Ancak Ekim ayında Naziler tükendi ve saldırıyı askıya almak zorunda kaldılar. Kışın Kızıl Ordu saldırıya geçti. Ama Nazileri sadece hafifçe itebilirdi. Doğru, Naziler Grozni'den sürüldü ve Stalingrad'ın bir kısmı geri alındı. Merkezde, Sovyet birlikleri sadece otuz kilometre ilerledi ve durdu. 1952 geldi. Hem Hitler hem de Stalin çok inatçıydı. Dahası, eğer Stalin bir uzlaşmaya hazırsa, Hitler açıkça değildir.
  Ancak Rusya'nın insan kaynakları sona eriyordu. Ve Naziler zaten Wehrmacht'ın yüzde doksanını yabancılardan oluşturdu. Doğru, Stalin daha kötü, SSCB nüfusundan birlikler oluşturuyor ve Üçüncü Reich, Hindistan'dan Güney Afrika'ya kadar olan topraklardan asker alıyor. Tabii ki Kızılderililer, özellikle kışın önemli savaşçılar değiller, ancak birçoğu var. Ayrıca Alman piramidal tanklarından daha üstün bir makine yaratmak henüz mümkün olmadı. Ve havacılıkta düşman hala çok daha güçlü. Fritz'de ME-426 hizmete girdi ve uçan daireler sekiz ses hızına çıktı.
  İlkbaharda Naziler güneyde ve merkezde ilerledi. Grozni'yi tekrar ele geçirmeyi ve Sovyet birliklerini Stalingrad'dan sürmeyi başardılar. Ardından, en son seramik zırh ve dinamik korumaya sahip Alman tankları, Moskova'yı geçip onu kuşatmayı başardı.
  Güneyde gelişen başarı, Naziler Astrakhan'a ulaştı ve Hazar Denizi'ne gitti. Türkiye de Almanya'nın yanında savaşa girdi.
  Moskova Ağustos ayının sonunda tam bir abluka altındaydı. Sonbahar rahatlama getirmedi. Yorgun bir Rusya artık büyük taarruz operasyonları için yeterli takviyeye sahip değildi. Naziler, Moskova'yı bir abluka içinde terk ederken Ryazan'ı aldı. Pala ve Astrakhan ve Tiflis.
  Kışın, Sovyet T-65 tankı ön tarafta daha güçlü 125 milimetre kalibreli bir silah ve büyük bir uzunluk ile ortaya çıktı. Ancak bu makine çok zahmetliydi ve yalnızca küçük partiler halinde üretildi ve motoru biraz zayıftı. T-54 hala hakimdi. Durum kötüleşmeye devam etti. Almanlar hem Tikhvin'i hem de Volkhov'u ele geçirmeyi başardılar. Ve Şubat ayında Türklerle birlikte Bakü'ye hücum etmeye başladılar. Şehir 1 Mart 1953'te düştü.
  Ve 5 Mart 1953'te Stalin öldü. Ertesi gün aç ve Moskova'yı harabeye çevirerek teslim oldu. Beria, Stalin'in halefi oldu. Moskova'yı, Kafkasya'yı ve 10 Mart'ta Gorki şehrini kaybeden SSCB'nin konumu umutsuz hale geldi.
  1 Nisan 1953'te Beria ve GKO teslim olduklarını açıkladılar. Ne yazık ki, hiç şansı yok gibi görünüyor. Ve teslim olma şartları, en azından, derileri kurtarmayı mümkün kıldı. Doğru, birkaç general itaat etmedi, ancak tutuklandılar ve "ihanet" için eğlendiler.
  Beria'nın kendisi, bir tür kukla özyönetim olan RFSFR'nin valisi olarak atandı. Naziler SSCB topraklarını işgal etti ve onu komiserlere böldü.
  Japonya'yı güçlükle de olsa bitiren ve Çin'de kukla hükümetini kuran Birleşik Devletler hâlâ vardı. Ancak Almanlar savaştan çok yorulmuştu. Evet, Amerika Birleşik Devletleri zaten bir atom bombasına sahipti. Atlantik'ten Pasifik Okyanusu'na, Güney Afrika'dan Hindistan'a kadar toprakları ele geçirdikten sonra sakinleştiler. Zaten birçok Alman neslinin hakim olabileceği kadar toprak var.
  Hitler, Üçüncü Reich'ta çok eşliliği yasallaştırdı, küçük ve çocuksuz ailelere büyük vergiler getirdi ve hatta fazladan eşler ve çocuklar için ödüller verdi. Yabancı kadınlarla evlenmek, hatta harem kurmak mümkündü.
  Hintliler, Araplar, Slavlar ve melezlerle evliliklere izin verildi. Sadece saf siyah kadınlarla, Yahudilerle, çingenelerle evlenmek imkansızdı. Aktif olarak geliştirilmiş genetik seleksiyon. En yetenekli erkeklerin spermleriyle suni döllenme gibi. Yani daha sonra yumurta nakli.
  Üçüncü Reich, Amerika Birleşik Devletleri savaş sırasında bir uydu fırlatmadan önce ve sonra Aryan çifti bir uzay aracında Dünya gezegeninin etrafında uçtu.
  Dünyada iki blok oluştu: Biri sömürge mülkleri ve müttefikleri olan Üçüncü Reich, diğeri Amerika Birleşik Devletleri, sömürge mülkleri ve müttefikleri.
  Amerika, Çin'i kendisine bağlamayı başardı ve Japonya'nın Burma ve Bangladeş'e kadar olan fetihlerini ele geçirdi. Almanya'nın üslerini kurduğu Arjantin hariç, Kanada, Meksika ve Latin Amerika'nın hemen hemen tüm ülkeleri ABD'nin himayesi altına girdi.
  Dünya, SSCB ile ABD arasındaki çatışmadan daha büyük ölçüde iki kutuplu hale geldi. Daha fazla uyumsuz ülke kalmamıştı. Herkes ya Almanya için ya da Amerika için olmaya zorlandı. Ve Soğuk Savaş ile silahlanma yarışı başladı.
  Üçüncü Reich, daha fazla kaynağa sahip olduğu için biraz daha başarılıydı. Ama yine de, hiç kimse kesin bir üstünlüğe sahip değildi. Ve dünya kırılgan bir denge içinde sallandı.
  Hitler, Mayıs 1957'de altmış sekiz yaşında öldü. Yapay seçilimle elde edilen yüzden fazla oğlu vardı, ancak kesin bir varisi yoktu. Bu uyuşturucu bağımlısı ve obur Goering öldü, Himmler gözden düştü ve vuruldu. Bormann kaldırıldı. Ve Schellenberg halefi oldu. Gizli polis şefinin çok fazla yetkisi vardı, ancak bunu vermek konusunda isteksizdi.
  Kısacası, SS başkanının diktatörlüğü kuruldu. Ama uzun sürmez. Yakında Schellenberg öldü ve Kleiman devraldı. İkincisi, Hitler'in fanatik bir hayranı olduğu ortaya çıktı ve iktidarı fetheden diktatörün oğullarından birine devretti.
  Ve Führer hanedanı kuruldu. Üçüncü Reich'ta totaliterlik, ABD'de şimdiye kadar iki partinin, alternatif gücün egemenliğiyle kesilmiş bir demokrasiye egemen oldu. Amerika'nın müttefikleri arasında da resmi demokrasi kuruldu. Almanya'nın müttefikleri yavaş yavaş Nasyonal Sosyalist ve Faşist oldular.
  Rekabette ve uzay yarışında iki sistemde böyle bir gelişme oldu. Ve nispeten istikrarlı, barışçıl bir varoluş.
  Yavaş yavaş, Amerika Birleşik Devletleri uzay genişlemesinde kaybediyordu ... Beria doksan yıla kadar uzun bir süre yaşadı, sonra valilik görevini torununa devretti. Yavaş yavaş, Ruslar ve diğer halklar Alman vatandaşlığı ve Almanlarla eşit haklar elde ettiler, ancak tek parti, totaliter bir devlet ve tek bir eğitim sistemi ile yaşadılar.
  Ekonomi kısmen plana göre, kısmen de pazar unsurunda gelişti. Oldukça verimliydi. Sıkı Alman düzeni, hammadde bolluğu, inşa edilen yolların kütlesi, sanayinin ve tarımın hızla büyümesini mümkün kıldı.
  Disiplin hüküm sürdü. Sigaralar katı bir yasak altındadır ve satılık değildir, sadece alkollü biradır. Suç çok düşük, Amerikalıyla kıyaslanamaz. Bütün ailelerin televizyonu, arabası, kendi dairesi var. Dilenciler yok, evsizler yok, evsizler yok. Neredeyse hiç uyuşturucu bağımlısı yok - sıkı kontrol. Bütün çocuklar okula gider. Herkesin bir işi var ve çalışmak istemeyenler toplama kampına gönderiliyor. Tıp, insanlar üzerinde yapılan deneyler de dahil olmak üzere büyük ölçüde gelişti.
  Bebek ölümleri düşüktür, ancak engelli bebekler öldürülür. Sabahları ve yatmadan önce generallerden yardımcı işçilere kadar herkes birlikte egzersiz yapıyor. Çok sayıda stadyum ve spor tesisi. Okullarda beden eğitimi dersleri - her gün. Doğum oranı yüksektir, ancak kontrol altındadır. Fiziksel ve zihinsel olarak hasta üreme yasaktır.
  Yüksek itibarlı genetik deneyler. İnsan ırkını iyileştiren bir öjeni bakanlığı var.
  Hitler'in kişilik kültü ve her yerde anıtları ve portreleri. Anaokulundan çocuklara Nasyonal Sosyalizmin değerleri öğretilir. Basında ciddi sansür var ama özel efektli birçok renkli film çekiliyor.
  Erotica hem filmlerde hem de dergilerde çok aktif olarak sunulmaktadır. Fuhuş yasallaştırılmış ve düzenlenmiştir. Bekarlara yüksek vergiler. Bir ilke var: her yaratık çiftler halinde! Eşcinsellik kesinlikle yasaktır. Evlilik sadakati mutlak değildir. Okullarda eros'ta dersler var. Ama aynı zamanda her şey nezih ve güzeldi. Zorunlu orta öğretim.
  ABD'de elbette daha fazla kaos, suç ve başka şeyler var. Diğer ülkelerde daha da fazla. Yavaş yavaş, Amerika uzay, teknoloji ve ekonomideki rekabeti kaybediyor.
  Çin'de Amerikan karşıtlığı yükselişte. Ayrılmak ve Üçüncü Reich'a katılmak üzere. Böyle istikrarsız bir dünya, nükleer savaşın eşiğinde.
  Ancak yine de sadece distopik olduğu söylenemez. Katı Alman düzeni, insanlığın birçok sorununu çözmeyi başardı ve planlı ekonomi ve bilimsel yönetim, piyasa unsurlarının karakteristik sorunlarının çoğunu çözdü. Tam olarak sosyalizm değil, tekeller ve oligarklar totaliter bir devletin sıkı kontrolü altındayken ve halkla paylaştığında çok benzer.
  Yavaş yavaş, varoşların ve halkların yaşam standartlarında bir yumuşama var ve artan sayıda insan Alman vatandaşlığı alıyor. Elbette beyazların ve etnik olarak Alman benzeri halkların avantajları var. Slavlar etnik olarak yakın olarak kabul edilmektedir. Yavaş yavaş, gerilla savaşı sona erdi ve ardından yaratıcı işler ortaya çıktı. Hem yerel özyönetim hem de Beria ve NKVD birimleriyle işbirliği burada rol oynadı.
  Ve Üçüncü Reich biliminin derinliklerinde, gezegensel hegemonya kurmak için nükleer bir reaksiyonu etkisiz hale getirebilecek silahlar için bir arayış sürüyor. Dünyayı tek bir sahip haline getirin. ABD konvansiyonel silahlarda çok geride.
  
  MÜTTEFİKLER 1943'TE FRANSA'YA ÇIKMIŞSA
  Bir nokta daha var: ABD'yi ve Batı'yı azarlamak adettendir. Özellikle, ikinci bir cephenin açılmasını çok uzun süre geciktirdikleri için. Ama daha önce ne olabilirdi. Ve gerçek tarihte, müttefikleri neredeyse denize attılar. Ya pek de önemsiz olmayan bir şey hayal ederseniz.
  Müttefikler 1943'te Normandiya'ya çıkarma yaparlar. Kursk Bulge'dan beş gün önce.
  Doğal olarak, Hitler böyle bir "Kale" planından vazgeçmek ve Fransa'yı savunmak zorunda kaldı. Müttefikler, Alman denizaltı filosunun ağır kayıplarına rağmen, göze çarpan köprü başları yaratmayı başardılar. Hitler, güçlerinin bir kısmını doğu cephesinden geri çekti, çünkü Stalin beklemeyi tercih etti ve müttefik ordunun yan ve arka tarafına keskin bir darbe indirdi. Dava, ABD ve İngiliz ordularının yenilgisiyle sona erdi, yarım milyondan fazla asker esir alındı. Çok sayıda ekipman ele geçirildi.
  Stalin saldırıya ancak 10 Eylül'de başladı. En iyi tarih değil. Şiddetli yağmurlar ve donlar henüz başlamamıştı, ama Almanlar çoktan Batı'da ellerini çözmüştü. Ayrıca Kızıl Ordu çok geniş bir cephede ilerliyordu. Ve merkezde, Kharkov'a ve Orel'e karşı. Ama yine de, ilk başta Sovyet birlikleri başarılı oldu. Ama sonra Almanlar karşı saldırılar düzenledi.
  "Kaplanlar" ve "Panterler" savaş gücünde Sovyet tanklarından üstündü ve ateş ederken harika sonuçlar elde ettiler. Kızıl Ordu, sonbaharın sonlarına doğru hala Orel ve Belgorod'u geri alabildi. Ama Fritz Kharkov'u tuttu. Özellikle Müttefikler Sicilya'ya çıkarmayı reddettikleri ve Mussolini'nin devrilmesiyle darbe gerçekleşmediği için gerçek tarihte olduğundan daha özgür güçleri vardı. Ve bu, Fransa'daki başarıyı dikkate alarak yirmi ila otuz bölüm ekledi. Ayrıca, Kursk Bulge'daki taarruzdan vazgeçen Almanlar, daha fazla piyade ve tank ve seçilmiş SS tümenlerini elinde tuttu. Bir "Ferdinand", gerçek tarihte neredeyse yarısı mayınlarda kayboldu.
  Ve burada bu kendinden tahrikli silahların sağlam olduğu ortaya çıktı ve kendilerini mükemmel bir şekilde savunmada gösterdiler. Evet ve savunmada "Panter" çok güçlü. Saldırıda, yan zırhın zayıflığı kırk beşten bile ağır kayıplara yol açtı. Evet ve Panterler, pusuda hareketsiz oturmaktan çok daha sık saldırıya geçtiler.
  Almanlar Ocak ayına kadar dayandı. Sovyet birliklerinin saldırılarını neredeyse geri çekilmeden püskürttüler. Leningrad yakınlarındaki saldırıyı püskürtmeyi başardılar. Çok güçlü bir savunma ve gelişmiş tesisler var. Gerçek tarihte, Leningrad yakınlarında çok az kuvvet kalmıştı. Ancak alternatif olarak, Fritz gerçekte olduğu gibi büyük kayıplardan kaçınabildi. Ayrıca Fransa'ya çıkarmanın başarısız olmasının ardından ABD'de ciddi bir siyasi kriz baş gösterdi.
  Roosevelt, Cumhuriyetçilerin baskısı altında, Üçüncü Reich'ın bombalanmasının kısıtlanmasını ve yalnızca Japonya'ya odaklanmasını emretti. Bu, Almanya'da silah üretiminin gerçek tarihten çok daha yüksek olmasına yol açtı. Yeni MP-44 saldırı tüfeği, Tiger-2 ve Panther-2 gibi birliklere daha önce girdi ve ME-262 daha önce ortaya çıktı ve bir Blitzbromer'a dönüştürülmedi. Fransa'ya iniş sorunu, alaka düzeyini kaybettiğinden beri.
  Ve ME-262 nedir? Dört adet 30 mm hava topuna ve güçlü zırha sahip gerçek bir canavar. Yani uçağın vurulması çok zor. Gerçek tarihte, Sovyet pilotları bu uçaklardan sadece üçünü düşürdü. Biri Kozhedub'un hesabına. Toplamda, Almanlar savaşlarda sadece yirmi araç kaybetti.
  
  Ancak kışın Kızıl Ordu hala yazdan daha iyi savaşıyor ve Alman tanklarını transfer etmek daha zor. Sovyet birlikleri Ukrayna'da ilerledi ve Kharkov'u aldı. Poltava'ya geçtik. Mart ayına kadar şiddetli çatışmalardan sonra Dinyeper'a ulaştılar. Ama büyük bir kayba mal oldu. Tanklarla doldurulan ve jet uçağı alan Almanlar, saldırıyı durdurdu. Nisan ayında, Sovyet birlikleri Leningrad yönüne ve merkeze baskı yaptı, ancak önemli bir başarı elde edemedi. On beş ila yirmi kilometre ilerledik. Haziran ayının başlarında, yollar nihayet kuruduğunda, bir kazan oluşturmaya çalışarak Ukrayna topraklarında ilerlemeye başladılar. Savaşlarda, Panthers -2 ve Tigers -2 ile Aslan'ın en son gelişimi kendilerini çok güçlü gösterdi.
  Son arabanın oldukça başarılı olduğu ortaya çıktı, bu nedenle daha yoğun bir düzen, önemli rezervasyonlarla ağırlığı azaltmayı mümkün kıldı.
  Bununla birlikte, SSCB, oldukça güçlü olan IS-2 ve T-34-85'e sahipti. Ancak biraz Sovyet birimleri yenik düştü. Savaşlar, "Panter" -2'nin oldukça zengin bir tank olduğunu gösterdi - özellikle alında iyi korunmuş ve iyi silahlanmış. "Aslan", "Tiger" -2'den çok daha başarılı oldu. Ancak son tank beklentileri karşılamadı. Çok ağır olduğu ve sık sık kırıldığı ortaya çıktı.
  Sovyet birlikleri, birkaç hafta süren savaşın ardından Dinyeper'dan uzaklaşmak zorunda kaldılar, ancak kuşatmadan kaçtılar. Almanlar çok yüksek bir maliyetle başarılı oldular. Kızıl Ordu farklılaştı. Birlikler savaş deneyimi kazandılar ve çok ısrarcı oldukları ortaya çıktı ve komuta yetenekliydi. Böylece Naziler belirleyici bir başarıya ulaşamadı. Poltava'yı geri almalarına rağmen.
  Sonbaharda cephe biraz değişti. Kızıl Ordu daha savunmacıydı. Güç topladı ve saldırıya hazırlandı.
  Ancak durum sorunluydu. Nazilerin seri üretimde jet uçakları var. Eklendi ve XE-162 ve "Arado" ve ME-163 ve başka bir şey. Ayrıca E-10 ve E-25 tankları da ortaya çıktı, hafif ama tehlikeli. Ve geliştirilmiş "Aslan" ve "Panter" -2'nin daha gelişmiş bir modifikasyonu. Niteliksel olarak, Nazilerin daha güçlü silahlar olduğu ortaya çıktı. Evet, çok sayıda askerleri var. Gençler de orduya alındı ve Avrupa'nın her yerinden ve Hiv'lerden yabancı bölünmeler kuruldu. Ayrıca birçok yerel polis birimi vardı.
  Şimdiye kadar, insan kaynaklarındaki üstünlük Wehrmacht ve Üçüncü Reich tarafında kaldı. Ve Almanlar, Kızıl Ordu'dan daha düşük olmayan güçler topladı. Ve silah üretiminde, Üçüncü Reich, Rusya'yı niteliksel bir avantajla aştı. Böylece kışın Kızıl Ordu, başarıya çok fazla güvenmeden merkezde bir saldırı başlattı. Nazilerin savunması son derece güçlü ve her zamankinden daha fazla yedek var.
  Ama yine de, Sovyet birlikleri savunmayı aştı ve Smolensk'in kuzeyine geldi. Sonra Wehrmacht'ın taze rezervleri tarafından durduruldukları Dinyeper'a ulaştılar. Mart ayında Almanlar güneyden saldırdı ve durumu yeniden kurmayı başardılar. Bu koşullar altında, Stalin Nisan ayında bir ateşkes önerdi. Japonya savaşı ABD'ye kaptırdığı için, Hitler müttefikinin yardımına gitmeye karar verdi ve ateşkes teklifini kabul etti. Ama bu başka bir savaş.
  Fritz'in olağanüstü güçlü bir denizaltı filosu vardı. Ve İngiliz ve Amerikan gemileri için gerçek bir av başlattı.
  Aynı zamanda, Fritz Afrika'da bir saldırı başlattı. İlk darbe Cebelitarık ve Fas üzerinden.
  Führer, Franco ile şahsen bir araya geldi ve beklentileri özetledi. Mesela Almanya'nın Afrika'ya ihtiyacı var ve oradaki en kısa yol sadece boğazdan geçiyor. Üçüncü Reich'in elleri artık çözüldü, tanklar, denizaltılar ve havacılık dünyanın en iyisi. İspanya bir hafta meselesini işgal edecek. Yani beğenseniz de beğenmeseniz de Almanların geçmesine izin vermek zorunda kalacaksınız. Ve Cebelitarık, Afrika'nın atlanamayan anahtarıdır.
  Öyleyse seç. Ya birliklerin geçmesine izin verirsin ya da seni yakalarız! Franco, başka seçeneğin olmadığını anlayarak, kötülüklerin daha azını seçti: birliklerin geçişi. Naziler hemen Cebelitarık'ı aldı ve ardından Fas'a indi. Genel olarak, Akdeniz'deki savaşlar kilit öneme sahiptir. SSCB ile savaşla bağlantılı olmayan Führer, Malta'daki İngilizleri yendi ve ardından Tunus'a asker çıkarma fırsatı buldu.
  Ancak bu, Fritz'in kırkıncı yılda Malta'daki İngilizleri ezmediğini, kötü bir şekilde patladığını gösterdi. Çok zaman kaybettim. Ama kırk beşincide toparlayabildiler.
  Kuvvetlerin yaklaşık olarak hizalanması, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin Afrika'nın kuzeyini tutmadığını gösterdi. Daha uygun iletişim ve daha iyi silahlara sahip olan Almanlar, yavaş yavaş bölgeleri ele geçiriyor. Unutulmamalıdır ki, gerçek tarihte Fritz, Franco'nun inatçılığı, Hitler'in Cebelitarık ile yaptığı hata tarafından engellenmiştir. Cephenin Akdeniz sektörünün öneminin hafife alınması ve SSCB ile savaşın hazırlanması.
  Ayrıca, o sırada İngiliz tanklarının rezervasyonda Alman tanklarından daha üstün olduğu da belirtilmelidir. Ancak kırk beşinci yılda, şüphesiz, Panther -2'nin silahlanma ve zırh delmede daha güçlü olduğu ortaya çıktı. Ve değiştirilmiş "Aslan", daha da fazlası. On binlerce İngiliz esir alındı. Fas düştü. Ardından Alman birlikleri Cezayir üzerinden savaştı ve Tunus'taki çıkarma gücüne katıldı.
  Ayrıca, Alman birlikleri Libya'yı geçti ve Mısır'a girdi. Otuzdan fazla İngiliz ve Amerikan tümeni yok edildi. Süveyş Kanalı'nı geçtikten sonra Almanlar Orta Doğu'ya koştu. Irak ve Kuveyt'i ele geçirdi.
  Nazilerin başarıları Amerikalıları alarma geçirdi. Truman, etki alanlarının bölünmesi konusunda Almanya ile müzakere etmeye çalıştı. Churchill de uzlaşmaya meyilliydi ve aynı zamanda Stalin'i savaşa dahil etmek için suları test etmeye çalıştı.
  Ancak lider anlamlı bir sessizliği sürdürdü. Hayır, bir yandan Stalin, Üçüncü Reich yoğunlaşıp müttefikleri yenene kadar beklemenin kendi çıkarına olmadığını anladı. Ama bir yandan da kestaneleri ateşten sürüklemek istemiyordum. Ve genel olarak, Stalin, kendisinin vurması gerektiğinde genellikle kararsızlık yaşadı, ancak başarı konusunda şüpheler var. Örneğin, Stalin gerçek tarihte Yugoslavya'ya saldırmaya ve Tito'yu devirmeye cesaret edemedi. Ve ne de olsa burada, en iyi tanklar, uçaklar, makineli tüfekler ile Üçüncü Reich dünyasının en güçlü ordusu.
  Stalin'in karar vermesi zor. Ve ülke savaştan çok yoruldu.
  Hitler, Güney Afrika'ya bir saldırı başlattı. Bir Alman diasporası ve Boers vardı. Onları serbest bırakmamız gerekiyor. 1946 kışında Almanlar Güney Afrika'ya ulaştı ve orada İngilizleri yendi.
  ABD bir iç kriz yaşadı. Birlikleri karada Almanlar tarafından dövüldü. Ve Üçüncü Reich'ın gücü arttı: E-50 serisinin tankları ezici güçlerini gösterdi. Ve herkes yenildi, çünkü Amerikan "Pershings" ve özellikle "Shermans" rakipleri değil.
  Atom bombasının yaratılması yavaşladı. Ve şimdiye kadar, savaş kullanımına uygun bir modelden çok uzak. Üçüncü Reich'ta da bir bombadan çok bir atom yakıtlı motordan söz ediliyordu.
  Ancak Almanların Amerika'yı ele geçirmesi de zor, onları bütün bir okyanus ayırıyor ve İngiliz ve ABD filoları çok büyük ve sadece denizaltılar tarafından nakavt edilemezler.
  Führer bir ikilemle karşı karşıya kaldı: ordularını nereye yönlendireceği. Ve su engellerinin nasıl aşılacağı. Naziler Hindistan'a saldırmaya karar verirken. Bu fikir genellikle mantıklıdır. Ancak burada Rusya'nın askerlerini İran'dan çekmesi zaten gerekli.
  Hitler ve Stalin müzakerelere başladı. SSCB lideri, İngiliz mirasına ilgi duyduğunu dile getirdi. Führer, Rusya'yı İngiltere ve ABD ile savaşa girmeye davet etti. Stalin reddetti. Nazilerin elleri kelepçeliydi. İngiltere hâlâ batmaz bir uçak gemisiydi.
  Savaş hava ve deniz aşamasına geçti. Almanlar jet uçağı geliştirdi. Seride daha güçlü silahlı ve yüksek hızlı XE-262 ve ME-2010 ve ME-362 ile TA-500 ve VO-18 bombardıman uçakları kuyruksuz bir modifikasyonda ortaya çıktı. Ve denizaltılar, hidrojen peroksit üzerinde, saatte 35 knot hıza ulaşıyor.
  Kırk altıncı yıl karşılıklı enjeksiyonlarla geçti. Almanlar henüz İngiltere'ye inmeye karar vermemişlerdi. Stalin Hindistan'a pas vermedi. Japonya Filipinler'i kaybetti ve birçok ada Çin'de mülk sahibi oldu. Ve hala Amerikan havacılığının saldırısını engelledi. Yükselen güneşin ülkesinde jet avcı uçaklarının ortaya çıkmasından sonra samuray biraz daha kolaylaştı.
  Amerika Birleşik Devletleri'nin kendisi henüz yeterince etkili bir jet avcı uçağı yaratmadı ve gökyüzünde Almanlara kaybediyordu.
  Buna ek olarak, Almanya eşit olmayan bir dizi diskte yer aldı.
  Stalin'i bir yöne sürüklemeye çalıştılar ama Koba tarafsız kaldı. Hitler, belirli koşullar altında dünyaya karşı olmazdı. Dahası, Almanya Ortadoğu ve Afrika'yı aldı. Zaten Cengiz Han'dan daha fazla fetihleri var. Ama Amerika henüz barış istemiyordu. Ve o kadar çok sömürge kaybetmiş olan Britanya, daha da fazlası.
  Mayıs 1947'de Almanlar metropole inmeye karar verdi. Tanklardaki ve şu an için dünyanın en iyi havacılığındaki üstünlüklerine gerçekten güveniyorlardı.
  Ve denizaltılar için. Ancak bazı sorunlar nedeniyle inişin kendisi bir ay daha ertelenmek zorunda kaldı. Almanya, Afrika ve Ortadoğu'nun kaynaklarını kullanarak o kadar çok jet üretebildi ki, hava üstünlüğünü ele geçirdi.
  Teknoloji kalitesi çok daha kötü olan ABD bununla baş edemedi. Ve Almanlar onu karaya çıkarıp tutabildiler. Savaşlarda, "Churchill" in umutsuzca modası geçmiş olduğu ve Alman tanklarını yanlara bile giremediği ortaya çıktı. Ve bu, elbette, bir sorun. Genel olarak, Amerikalılar ve İngilizler, "E" serisiyle savaşmak ve Üçüncü Reich'in ağır tanklarına zarar vermek için yeterince güçlü bir tanksavar silahına sahip değildi. İngilizler burada başarılı olamadı.
  On yedi poundluk bir silahın sınır olduğu kanıtlandı, ancak bu yeterli değildi ve otuz iki pound üretime geçmedi. Ve evet, yeterli değildi.
  Almanlar, üç haftalık savaşta Londra'yı kuşatmayı başardılar. Ve gereksiz kayıplardan kaçınmak için garnizon teslim oldu.
  Churchill Kanada'ya kaçtı ve oradan direnişe devam edeceğine söz verdi. Ama artık durum böyle değildi. Hitler, kukla kralını İngiltere'ye ve Mosley liderliğindeki bir hükümete kurdu.
  İngiliz filosunun bir kısmı teslim oldu. Bazıları Amerikalılar tarafından ele geçirildi. Savaş devam etti. Almanlar İrlanda'yı ele geçirdi ve İzlanda'ya bir atlama hazırlamaya başladı. Ünlü Icarus Operasyonu Kasım 1947'de gerçekleşti ve Amerika Birleşik Devletleri için beklenmedik bir olaydı. Nazilerin don, fırtına ve buzdağları koşullarında bunu riske atacağını kimse düşünmedi.
  Ancak bir operasyon gerçekleştirerek adayı ele geçirmeyi başardılar. Ve oraya gamalı haçlı bir bayrak koydular. Amerika bundan sonra korktu. Ve yine Almanya'ya barış teklif ettiler. Hatta Japonya'ya bir şey bırakacaklarına söz verdiler.
  Hitler, SSCB'nin artan gücünden korkan bir barış anlaşmasını kabul etti. Ve Japonya'ya tavizler dahil.
  Ayrıca, 1948'de faşist Almanya bir doğu kampanyasına hazırlanmaya başladı. SSCB, T-54 serisinde, IS-4 ve IS-7'de ortaya çıktı. Bu çok iyi bir araba.
  Ancak E-50 serisi zırhta T-54 ve silahlara göre bir avantaja sahipti ve IS-7 ile karşılaştırılabilirdi. Ancak son tank büyük değildi. Yani Fritz şimdiye kadar tank olarak bir avantaj elde etmeyi başardı. Daha ağır olan E-75'lerinin silahlanma ve top öldürücülüğü açısından son derece güçlü olduğu ortaya çıktı. Ana şey, Avrupa ve Afrika'dan asker toplayan Almanların sayılarda bir avantaja sahip olmalarıdır.
  Ve Fritz'in daha iyi havacılığı var. MIG-15 daha yeni test edildi.
  Böylece Fritz, 10 Haziran'da saldırıya geçti ve Moskova'ya koştu. Ancak Sovyet birliklerinin yoğun savunmasının son derece gelişmiş olduğu ortaya çıktı. Naziler iki aylık savaşta sadece 100 kilometre ilerleyebildiler. Ve büyük kayıplar vererek durdular.
  Sonra Naziler güneye taşındı. Kharkov'a girdiler, Donbass'ın çoğunu ele geçirdiler, ancak yine durduruldular. Daha doğrusu yoruldular.
  Kızıl Ordu'nun çok güçlü savunma hatları var. Ateşkes yıllarında hendekler ve sığınaklar kazıldı. Birçok tanksavar kirpi ve mayın. Deneyin, geçin. Naziler ilerledi, ancak çok şey kaybetti. Ve durmak zorunda kaldılar. Geç sonbahar ve kış geldi. Zaten Sovyet ordusu ilerlemeye çalıştı, ancak Almanlar kışa hazır ve hattı elinde tutuyor. Ön hat hareketsizdi. Kızıl Ordu'yu sadece bir ya da iki düzine ilerletebildi.
  Ertesi yıl, Almanlar karadan ilerlemediler, ancak hava basıncını geliştirmeye çalıştılar. Şimdiye kadar, jet bombardıman uçakları zirvedeydi. Ancak Sovyet savaşçıları da gelişti. Yıl sonunda karadan havaya füzeler de yaratıldı ....
  Kışın, Kızıl Ordu ilerlemeye çalıştı, ancak yalnızca birkaç kilometre sıkıştı.
  Ellinci yılın Mayıs ayında Almanlar kendilerini ilerletmeye çalıştılar. Ama başaramadılar. Yeni piramidal tank bile yardımcı olmadı. Elli kilometre kadar ilerledik ve durduk. Hava basıncının da etkisi olmadı. Baskınlar geç sonbahara kadar devam etti. Ama hiçbir şey olmadı.
  Kışın, Kızıl Ordu baskı yaptı, ancak sonuç alamadı. Viskoz savaş böyledir. 1951 de karşılıklı hücumlarla geçti. Almanlar ilkbahar ve yaz aylarında sadece yirmi kilometre ilerledi. Cephe hattı gitgide dondu. Ve savaş durağan hale geldi. Ama sonraki 1952'deki durum birdenbire daha karmaşık hale geldi. Tereddütlerin üstesinden gelen ve güçleri baltalayan Japonya savaşa girdi.
  1952'de Japonya tarafından ikinci bir cephenin açılması SSCB'nin durumunu karmaşıklaştırdı. Samuray birlikleri, tanklarda ve kundağı motorlu silahlarda daha zayıftır, ancak jet uçakları ve çok fanatik piyadeleri de vardır.
  Kızıl Ordu iki cephede savaşmak zorunda kaldı.
  Oleg Rybachenko bile şunları besteledi:
  Sorun Rusya'ma yaklaştı,
  Doğudan yüzsüzce samuray tırmanın ...
  İsa ve Stalin'i seviyorum
  Öfke bazen kalbi kırsa da!
  Almanlar, Kızıl Ordu'nun bir kısmının dikkatinin dağıldığı andan yararlandı ve güneyde büyük bir saldırı başlattı. Ağustos 1952'de, on yıl önce olduğu gibi, Stalingrad'a girmeyi başardılar. İki numaralı Stalingrad destanı başladı. Ve yine Naziler savaşlarda bataklığa saplandı, kendi kanlarında boğuldu. Ve Nazi koalisyonunun kayıpları çok büyüktü. Çatışma derin kışa kadar sürdü.
  SSCB'nin karşı saldırıyı tekrarlama gücü yoktu: Japon faktörü etkilendi, ancak Naziler Stalingrad'ın sadece yüzde seksenini alabildi ve durdu.
  Kışın, Kızıl Ordu Almanları merkezde biraz sıkıştırdı, ancak genel olarak bir durgunluk vardı. Stalin Mart 1953'te öldü. Molotov halefi oldu. Beria çok korkmuştu. Evet ve kişilik iğrenç. Mayıs ayında Nazilerin cephesinde piramidal tanklar vardı. Yeni silah çok güçlü ve tehlikeli, her açıdan aşılmaz. Bununla başa çıkmaya çalışın.
  Almanlar, inatçı Hitler'in emriyle Stalingrad'a saldırmaya devam etti. Hem diskoları hem de yeraltı tanklarını kullandılar. Nihayet iki aylık savaşta şehri ele geçirmeyi başardılar. Ve sonra Naziler Astrakhan'a taşındı. Oldukça başarılı bir şekilde ilerledi. Vladivostok'u çevreleyen Japonlar Moğolistan'ı kırmaya çalıştı. Savaşlar tüm hızıyla korkunçtu ve Japonlar kamalamayı başardı.
  Molotov sonuna kadar savaşacağını ilan etti. Ancak SSCB'nin durumu son derece zor kaldı. Yeni T-55 tankı, Fritz'in piramidal makineleriyle başa çıkmak için yeterli değildi. Ne yazık ki, savaşın gidişatını gerçekten değiştirmek için yeterli güç yoktu. 1953 yılı, Almanların Kafkasya'yı kestiği koşullarda sona erdi, Türkiye savaşa girdi ve Japonya her şeyden dolayı parçalandı.
  Kuvvet.
  Bakü Şubat ayında düştü ve SSCB'deki durum büyük ölçüde kötüleşti. Mayıs 1954'te tüm Kafkasya faşistlerin eline geçti. Kızıl Ordu resmi olarak on iki ve seksen yaşlarından itibaren askere alındı. Ayrıca birçok kadın vardı. Ülkenin kaynakları tükeniyordu.
  Wehrmacht da inceltildi. Neredeyse yüzde doksanı yabancı. Alman birimlerinin savaşa hazır olma durumu, büyüklük sırasına göre azaldı. Ancak diskolar çok daha tehlikeli hale geldi. Ve piramidal tanklar genellikle mükemmelliğin sınırıdır. Hangi açıdan ateş etmez, mermiler seker.
  Çocuk, piramidal bir tankta bir tank mürettebatı hayal etti. Haziran 1954, Nazi birlikleri Saratov'a doğru ilerliyor. Moskova'ya derin arkadan girmeye çalışıyorlar. Bir düşünün, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın başlangıcından bu yana on üç yıl geçti.
  Bütün ulusların ne dehşeti ve ıstırabı. Ve on üç yıldır ünlü dörtlü savaşıyor: Gerda, Charlotte, Christina ve Magda. Kızlar hiç yaşlanmadı. Her zamanki gibi genç ve taze.
  Eğimli zırhlı ve alçak bir tank. Daha mükemmel, sadece iki mürettebat üyesi uzanmış durumda.
  Gerda ve Charlotte, daha kısa namlulu 105 mm'lik yüksek basınçlı bir silah hedefliyor. Namlu daha kısadır, ancak ilk hız saniyede 1700 metreye kadar daha yüksek olacaktır.
  Ve mermide bir uranyum çekirdeği. Ve kızlar kıkırdar. T-55 tankı henüz çok büyük değil. Bunlardan en önemlisi, elbette, 200 mm'lik bir kulenin ön zırhına sahip bir makine olan T-54'tür. Oldukça bodur araba.
  Gerda sırıtarak silahı doğrultuyor. Piramit makinesi var. İki yüz elli milimetrelik ağır eğimli alaşımlı çelikten, sertleştirilmiş zırh. Ve yüz milimetre T-54 bir Alman arabasına giremez.
  Charlotte'u yaşlanmayan kız, çıplak ayağını joystick'e basar ve Alman tankı hızlanır. 1800 beygir gücünde bir gaz türbini motoru ve geniş rasyonel eğim açılarında 250 mm'lik tüm açılardan zırh ile sadece elli beş ton ağırlık. Ve Sovyet tanklarının bunu kırma şansı yok. Ve Alman otomobilinin kendisi çok çevik ve başarılı.
  Gerda iç çekerek şunları söylüyor:
  - Son olarak, tasarımcılarımız mükemmel bir araba ve nispeten küçük bir ağırlık yarattılar.
  Charlotte içini çekerek belirtti:
  "Üzgünüm çok geç oldu!" Daha önce böyle bir arabamız olsaydı, Amerika Birleşik Devletleri'ni ıslatabilirdik!
  İnci bir gülümsemeyle sarışın kız dedi ki:
  - Geç olsun güç olmasın! Kalbin ve damarların nabzı, nihayet, neredeyse on beş yıl önce başlayan İkinci Dünya Savaşı'nı sona erdirmeyi gerektiriyor. Barışı hak ediyoruz!
  Kızıl şeytan onayladı:
  Evet, barışı hak ediyoruz! Ve biz kazanacağız!
  Gerda içini çekti ve ilgiyle belirtti:
  - Ama dünya iyi... Peki ya ABD?
  Charlotte, geniş ve göz kamaştırıcı bir şekilde gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Ülke Amerika, diğer taraftan cennet gibi görünüyorsun ve iyi görünüyorsun! Ama Üçüncü Reich'a inanın, daha soğukkanlı ve güçlüsünüz!
  Gerda, T-54'e ateş etti ve Sovyet tankını kırarak cıvıldadı:
  - Bilgeyim - bilge, bilgeyim - bilge, ama hiç baykuş değilim!
  Alman topu, Sovyet tanklarını çok uzaklardan deldi. Ağır IS-11 daha tehlikeliydi. Bu arabanın 203 milimetrelik bir topu var, Almanları kırma şansı vardı. Doğru, böyle bir güç için yüz tonluk bir tankın ağırlığını ödemek zorunda kaldım. Alman jet uçağının Sovyet uçağına göre niteliksel bir avantajı koruduğu göz önüne alındığında, bu tür makineler sadece intihar bombacılarıdır.
  Fena değil ve modernize edilmiş IS-7. Bu makine ön zırhın kalınlığını arttırdı ve ağırlığı 78 tona yükseldi. Ancak böyle bir artış için araba sürüş performansını kaybetti ve ön silindirlere binen yük arttı. Ve piramidal Alman tanklarına karşı silah yeterli değil.
  Burada Gerda IS-7'ye ateş etti, Sovyet tankının yana döndüğü anı yakaladı. Orada çok daha ince zırhı var. Ve Kızıl Ordu'nun arabasına uranyum çekirdekli bir mermi çarptı.
  Sarışın terminatör şunları söyledi:
  - Ayı çevik değildir!
  Charlotte şunları kaydetti:
  - Ama ısırmak. Otuz kilogramlık mermiler tehlikeli olabilir.
  Gerda kıkırdadı.
  - Ama kenarda asılı kalmaktan mutlu, tehlikeli olduğu için bıçaklanarak öldürüldü!
  Kızlar güldü, başka bir T-54'ü devirdi. Ve Charlotte hız ekledi, bir tehdit ortaya çıktığında, nadir fakat tehlikeli bir IS-11 ortaya çıktı. Doğru, silahı çok hızlı ateş etmiyor ve yeterince isabetli değil ama öldürücü. Kim bilir, belki de arkasında bir tür süpermen oturuyordur. Ve ön zırhın kalınlığı 350 mm'dir. Bunu uzaktan anlayamazsın. Yaklaşmak gerekiyor.
  Charlotte sıkıntıyla belirtti:
  - Ruslar, elbette, bizim tankımızdan daha kötü olan, ancak gücünden daha düşük olmayan ağır bir makine yarattılar. Doğru, arabamızdan çok daha ağır.
  Gerda ekledi:
  - Ve çok hareketli değil!
  Sarışın terminatör ateş etti, başka bir T-54'ü düşürdü. Genel olarak arabalar Almanlar için henüz tehlikeli değil. Almanlar, silahlarını daha küçük kalibreli, ancak daha yüksek namlu çıkış hızıyla ayırt ettiler.
  Charlotte biraz sıkıntıyla belirtti:
  - Savaşmaktan yoruldum! Volga boyunca Moskova'ya giderseniz, birkaç bin mil olacak!
  Gerda eşini düzeltti:
  - Biraz daha az olacak, ama yine de iyi!
  Charlotte başka bir T-54'ü yendi ve sırıtarak şunları söyledi:
  - Ama uzun bir yol, kısa olandan daha kolaydır!
  Kızlar iyimserliklerini kaybetmediler. Ve savaşmaya ve kazanmaya devam ettiler!
  Böylece IS-11 onlara ateş etti ... Ama mermi uçtu. Böyle bir kalibre ile tehlikelidir.
  Gerda gülerek şarkı söyledi:
  - Tilki ormanı ve Almanlara karşı İsa!
  Charlotte güldü ve cıvıldadı:
  - Evrende bir savaş sürüyor,
  Ez, sebepsiz yere öldür...
  Şeytan zincirden çıktı
  Ve ölüm onunla geldi!
  Kızlar güldü ve IS-11'e ateş etti. Mermi, Sovyet arabasını soktu ve ön zırhı çizdi. Ancak mevcut, 350 mm'ye ve hatta dikeyden 30 derecelik bir eğime giremedi.
  Gerda küfretti:
  - Güçlü, Ruslar ... Belki yandan geliyorlar?
  Charlotte şunları kaydetti:
  - Rus tankının kenarları sadece yüz milimetredir, ancak bu kadar yaklaşmak risklidir.
  Gerda kıkırdadı ve şöyle dedi: On üç yıldır savaştayız. Ve şimdiye kadar, tek bir ciddi yaralanma değil!
  Charlotte kıkırdadı ve fısıldadı:
  - Bak, uğursuzluk getirme!
  Gerda güldü ve havladı:
  - Oh, bir kez, keder sorun değil! Ah, zaman, paranın karanlığı gibi! Herkes bastryuk'tan uzaklaştırılacak, ama şimdilik - şimdilik yürüyün!
  Kızlar, müthiş Sovyet tankına yaklaşıyorlardı. IS-11, en son Alman tanklarıyla savaşabilecek neredeyse tek araçtı.
  Ama bir gelişme oldu. Naziler kırk üçüncü yılda, daha ağır ve belki de Sovyetlerden daha güçlü, ancak daha kötü sürüş performansına sahip tanklara sahiptiler. Şimdi gaz türbini motorları Fritz'e sürüş performansında bir avantaj sağladı ve Sovyet tank inşası, tank kütlesinde bir artış yaşadı.
  IS-11, yüksek bir sekme olasılığına rağmen piramidal bir tanka çarpabilen bir makine oldu, ancak ... Hareket kabiliyeti düşük çıktı.
  Alman piramidal tankı, Hitler'in onuruna AG-50 adını aldı. Führer, arabalara hayvan isimleri denilmesinden bıktı. Ve kişilik kültünü tanklarda göstermeye karar verdi. Daha ağır model AG-75, 2000 beygir gücünde bir motora ve seksen ton ağırlığa, 350 mm zırha ve ayrıca yüksek basınçlı ve doğal olarak daha fazla zırh delici olan 128 mm kalibreli bir topa sahipti. Ancak AG-75, ana olan AG-50 kadar büyük değildi.
  Gerda ve Charlotte, Sovyet, çok inatçı makineye yaklaşıyorlardı.
  Ve yol boyunca daha küçük hedeflere ateş ettiler. Burada, özellikle, uzun bir namluya sahip çok tehlikeli bir makine olan SU-152. Sorun yaratabilir.
  Ve Gerda onu isabetli bir vuruşla ortadan kaldırdı. Ve cıvıldadı:
  - Ben gerçekten bir şişedeki kız ve süpermenim!
  Savaşçı gerçekten harika...
  Kristina ve Magda aynı tankta savaştı ve harika bir iş çıkardılar.
  Magda, sesinde biraz hayal kırıklığıyla şunları söyledi:
  - Eh, öldürürüz... Şeytan'ın çocukları gibi!
  Christina bile meydan okurcasına esnedi:
  - Oh, evet ... Bundan tamamen bıktım! Bütün bu cinayet ve şiddet!
  Magda, T-54'ü vurdu ve ne yazık ki cıvıldadı, haykırdı:
  - Elimizdeki tek şey bu ... Zor da olsa zafere! Onur savaşçılara gelecek... Dökme demirle değil madalyayla!
  Christina küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Tamam, gerçekten... Çok şey yapabiliriz! Ve dürüst olmak gerekirse, ateş etmekten zaten kulakları var! Bütün bunlar çok sıkıcı!
  Magda yanıtladı:
  - Savaş bittiğinde barış için şampanya içmek gerekecek!
  Christina şu tweeti attı:
  - Bana dünyanın ne olduğunu söyle, sana cevap verecekler! Güneş ve rüzgar!
  Ve o sırada Gerda, Charlotte ile birlikte bir Sovyet tankının yanına gitti ve dövdü. IS-11 ölümcül şekilde yaralandı ve patlamaya başladı. Kelimenin tam anlamıyla parçalara ayrıldı. Sovyet tankından parçalar ve çok sayıda metal çöp uçtu.
  Magda gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Bir kez daha belalar kan ırmaklarına bastı, kibirli düşmanlıklar patlak verdi... Kan, gözyaşı ve keder yangınlarından inliyor sevgili vatanımız!
  Gerda radyoda haykırdı:
  - Bunu yapma! Büyük bir ganimetimiz var! Çok az insan böyle bir tankla rekabet edebilir!
  Gökyüzünde bütün bir savaş açıldı. MIG-15, bir Alman sivrisinek ile savaştı. Ona ek olarak, daha hafif savaşçı Yak-32 ve IL-18 savaştı. Ancak Alman uçakları hız ve silahlanma açısından Sovyet uçaklarından üstündü.
  Gökyüzünde ve aslında gerçek bir karışıklık yaşanıyordu. ME-482'ler canavarlar gibi dövüşür, herkesi parçalara ayırır. Rakiplerini resmen eziyor. Ancak MIG-15 de bir kayıp değil. Ayrıca kuyruklara girer ve hava kabuklarıyla duş alır. Böylece savaş üstte açıldı.
  Christina aldı ve şarkı söyledi:
  - Uçaklar iyidir, vapurlar iyidir, makineli tüfekler daha iyidir!
  Magda, ortağına sinsice göz kırptı ve cıvıldadı:
  - Basit ama.
  Ve kız, çıplak parmaklarını joystick düğmesine basarak bir mermi gönderdi.
  Bu çift önemsiz derecede muhteşem. Ve mücadele ruhunu en üst düzeyde gösterir.
  Christina, tankı çevirerek şarkı söylüyor:
  - Bir şarkı söyle, olduğu gibi, müfreze şarkı söyledi ve ben onu yumuşak bir şekilde söyleyeceğim! Ve yine genciz ve başarıya hazırız ve her işi halledebiliriz!
  Magda başka bir T-54'ü kesti ve cıvıldadı:
  - Bir lazer ışını tapınağa çarptı ve bir adam bir anda kayboldu!
  Savaşçılar koro halinde bağırdı:
  - Bu gökyüzünü yakacak yaratığı bilmek istemiyorum! Tek duyduğum marş, marş, sola!
  Sovyet tankları karşı saldırıda boğuldu. Ve Naziler pilleri kırdı. Silahların önemli bir kısmı, Almanlara tamamen zararsız, eski 76 mm'lik toplardır.
  Christina kükredi:
  - Tüm düşmanları yakacağız ve meclisin gücü... Bu şarkıya dışkıdan sileceğiz!
  Magda büyük bir hevesle onayladı:
  - Elbette sileceğiz!
  Ve sarışın terminatör çıplak ayaklarını birbirine vurarak vurdu. Sonra bir Sovyet silahını bir mermiyle vurdu ve şarkı söyledi:
  - Vur, ateş et, düşmanları cennete değil gönder!
  Ve savaşçı yine kahkahayı patlattı... Kızlar çok eğlendiler.
  Christina gülümseyerek ağzına bir çikolata şekeri attı ve cıvıldadı:
  - Ülkemizde her şey aydaki gibi!
  Ve kızlar bir ağızdan gülmeye başladılar.
  Sovyet savunması pes etti. Her iki taraf da son derece yorgundu. Savaşçıların yolunda koca bir erkek grubu var. Çocuklar çıplak ayakla yarı çıplak dövüşürdü. Ancak yaz sıcaktır. Çocuklar pes etmek istemediler ve kahramanca öldüler. Muhteşem bir dayanıklılık gösterdiler.
  Çocukların hilelerinden biri, faşist bir tankın altına bir sürü el bombası atmaktı. Çok yardımcı oldu.
  Christina, tutsak bir çocuğun SS'de nasıl işkence gördüğünü hatırladı. On üç yaşında bir çocuk, bir kaynak makinesi ile yakıldı ve maşa ile kırıldı, tüm ayak parmakları vardı. Çocuk hafifçe inledi, ama hiçbir şey söylemedi. Ne kızgın tel, ne kaynak makinesinin alevi, ne de çocuğun vücudundaki korkunç yanıklar genç şövalyeyi konuşmaya zorlamadı.
  Mahkûm ölümüne işkence gördü... Christina işkenceye bizzat katıldı. Hassas yerler arayarak öncünün vücudunda alev dilini gezdirdi. Evet, kırmızı çocukların rafları var. Bu sadece harika.
  Çocuk hiçbir şey söylemeden işkenceyle öldü. Christina'nın ruhunda bir acıma duygusu bile vardı. Ak başlı çocuk, Aryan ulusunun bir süsü olabilir. Genel olarak, Slavların güzel çocukları var ve onları öldürmek üzücü.
  Cristina pişmanlıkla fısıldadı:
  - Ama öte yandan, böyle durumlarda... Ne çok dertler, dertler, aman Allah korusun!
  Magda yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Üç eşe sahip olmak kötü değil! Diğer tarafta çok daha iyi!
  Ve kızlar çıplak ayaklarını biri diğerinin tabanına vurdu. Ayakları kaplayan nasırlar bile çınladı.
  Sovyet pilleri bastırıldı. Mermiler ve roketlerle bombalandılar. Kükreyen "Sturmtigr" -4, E tankları ve bombardıman uçakları temelinde yapıldı. Roketler Sovyet pozisyonlarını bombaladı. Naziler zaten uyduları uzaya nasıl fırlatacaklarını biliyorlardı ve oradan Dünya'daki olaylar hakkında bilgi aktardılar.
  Elbette Kızıl Ordu zor zamanlar geçirdi. Leningrad abluka altında ve çelik tasmayı açma şansı yok. Ve kızlar oldukça neşeli ve mutlular. Sovyet savunmasının bir sonraki hattını derinlemesine geçtiler.
  Yavaş yavaş geri çekilen Kızıl Ordu, Nazilere yenik düştü. Yenilmez Nazi disk uçakları gökyüzünde dönüyordu. Sovyet araçlarına saldırdılar.
  Gerda bile şarkı söyledi:
  - Sanki bir kabloyla bağlanmış gibi ve ince olduğu yerde kırılıyor... Süt emicilere yer kalmayacak!
  Ve savaşçılar olağanüstü yeteneklerini sergileyerek baskı yapmaya devam ettiler.
  Ateşli Charlotte tısladı:
  - Patlama! Boo-boom!
  Ve savaşçılar piramidal tanklarda ilerlemeye devam ettiler. Naziler Kamyshin'i çoktan almışlardı ve Saratov'a yaklaşıyorlardı. Cephe hattı giderek daha fazla doğuya döndü.
  Alman teknolojisi ve tüm Avrupa'nın zihinleri daha mükemmel bir şey yaptı. Ve diskolar genellikle eşi olmayan bir tekniktir.
  Rus sığınağını vuran Gerda, şunları söyledi:
  - Tüm zorluklara rağmen yine de kazanıyoruz! Ve Tanrı bizi korusun ve iyi şanslar!
  Charlotte partneriyle aynı fikirdeydi:
  - Şans ve şans çok önemlidir ... Friedrich'in dediği gibi: bir kez şanslı, iki kez şanslı ... Beyleri ne kadar cezbedebilirsiniz - beceri nerede!
  Gerda, SU-122 kundağı motorlu silahı parçaladı ve şunu fark etti:
  - Magda ile Tanrı hakkında daha iyi konuşun! Onu seviyor!
  Charlotte bir sırıtışla cıvıldadı:
  - Ve biz sadece cadıyız! İnsanlara ışık getirmek! Ve daha iyi bir arama yok!
  Gerda aynaya baktı ve cevap verdi:
  - Yüzümde tek bir kırışıklık veya ağ yok, hala kız gibi görünüyorum! Ve sağlık vagonu!
  Charlotte hemen onayladı:
  "Cadı olmak bu demektir!"
  Gerda agresif bir şekilde gözlerini parlattı ve şunları söyledi:
  - Ben bir cadıyım... Ve engizisyonculardan nefret ederim! Hepsini öyle bir cehenneme gönderirdim ki cadıların maruz kaldığı tüm işkenceleri yaşayacaklardı.
  Charlotte, Sovyet obüsüne bir top mermisi attı ve tısladı:
  - Engizisyon cellattır! Parçalara ayrılmışlar!
  Gerda akıllıca şunları söyledi:
  - Cadı avcıları genellikle kendi kendilerine hizmet ediyorlardı ve gerçek inançtan çok kârla ilgileniyorlardı. Bu tam bir kabus!
  Kızlar bir ayağını diğerine tokatladı. Ve hep bir ağızdan cıvıldadılar:
  - Hile yapmadan yaşayamazsın! Çok uzun süre yaşayabilirsin!
  Bundan sonra, tankları başka bir Sovyet bataryasını parçalamaya başladı. Zaten oldukça karanlıktı ve savaşçılar gece görüş cihazını açtılar.
  Gerda özel bir kızdı. Geçti, ateş, su ve bakır borular. Savaşçı Sovyet silahlarını parçaladı ve Sovyet birimlerinde çok sayıda olan çocukları bile yedeklemedi.
  Mermi getiren ve hemşirelik yapan kızlar da vardı. Savaş felaketle insan kaynaklarını tüketti. Birçok Sovyet şehri işgal edildi, birçoğu bombardımanlarla yok edildi. TA-600 ve kuyruksuz B-28'ler, diskolarla birlikte, kelimenin tam anlamıyla tüm Sovyet alanını bombaladı.
  Rusya'daki fabrikaların çoğu yeraltına gitti. Naziler her yöne baskı yaptı.
  Böylece Leningrad'ın güneyinde saldırıya geçtiler. Tikhvin'e doğru ilerliyoruz.
  Savaşçılar biraz yorgundu ve tankın içinde uyuyakaldılar...
  Gerda, bir rüya gördü, kabus gibi ve komik bir şey.
  Her türden canavar ve gulyabanilerin benzerleri vardı.
  Burada canavar da hızlıdır ve Gerda insanüstü bir tepki vermemiş olsaydı, paramparça olurdu.
  Hayvan atladı ve kayıp, ayna çiçeğine çarptı. Aynalardan biri patladı, parçalar düştü. Ve panterin kendisi çizildi.
  Gerda canavarın üzerinden atladı ve parçalardan birini yakaladı. Çiçek cam gibi keskindi.
  Canavar yine Gerda'ya koştu. Kitapta beklenmedik bir şekilde Tarzan gibi davrandı. Onu aldı ve benekli panterin gövdesine tutunarak dörtnala ileri gitti. Bir mücadele vardı. Kız general, yünü inatçı parmaklar ve bir bacakla tuttu. Ve aynı zamanda vücuda bir parça ile bir darbe vurdu. Panter başını çevirdi ama Gerda onu güçlü, iri ve beyaz dişleriyle boynundan ısırdı.
  Kızın güçlü çeneleri kürkü deldi ve dişlerine kan döküldü. Gerda kırmızı sıvıyı yuttu. Bu ona ekstra güç verdi ve ayna parçasını daha sert hareket ettirdi. Ve hedefine ulaşmış gibi görünüyor. Vahşi bir güç kaynağına kan sıçradı ve hayvanın pençeleri büküldü.
  Panter düşerken, can çekişirken çaresizce çırpındı. Ölüyordu, öfkeyle ağaçların kabuklarını söküyordu.
  Gerda içine atladı ve beline kemer yaptı. Hayatta kalan aynalara baktı.
  Kandaki komik çıplak kız - gerçek bir vahşi. Ve saçlar daha da parlaklaştı - Olimpiyat meşalesi. Hayır, çıplaklığa, kaslara, harika kıyafetlere yakışıyor. Ama yine de, nezaket adına, cazibesini biraz gizleyebilir mi?
  Panter sustu ve Gerda ona doğru koştu. Elinde bir kıymıkla derisini kesmeye başladı. Panterin derisi güçlüdür ve bükülmesi zordur. O zaman bundan kendinize külot ve sutyen gibi bir şey yapabilirsiniz. Gerda bir süre etrafta dolandı. Ben yemek istedim, o da tavus kuşu kuyruklu maymunların ve boynuzlu kanguruların yediği meyveleri yemeye cesaret etti.
  Yerel meyveler, taze ve tatlı tadı, hoş aroması ile ayırt edildi. Hem benzer hem de dünyevi olanlara benzemeyen - egzotik. Ama çok lezzetli. Gerda karnını doyurmuş ve karnı karın kasları ile yuvarlaklaşmıştı. Sonra bir ağırlık hissi oldu. Ve biraz kestirmek istedim.
  Ama ormanda uykuya dalmak tehlikelidir. Başka bir panter daha şanslı olabilir. Ve bir timsah başlı büyük bir yusufçuk buna uçtu ... ve et çiğnemeye başladı.
  Evet, gözünü dört açmalısın. Gerda lianaya hafifçe asıldı. Neden kendin için bot yapmıyorsun diye düşündüm. Ama ormanda kızların çıplak ayak parmakları tırmanmak için harikadır. Evet ve bu sıcakta ayakkabısız çok daha güzel. Sütyenle bile çok rahat değil, bu Sahra'da tamamen çıplak hissediyorsunuz.
  Gerda asma üzerinde sallandı, başını çevirdi, uykuyu uzaklaştırdı ve atladı, koşmak için koştu. Göğsünüzle havayı keserek böyle yarışmak ne kadar harika.
  Orman hiç de korkutucu değil. Tek bir şey endişeleniyor. Bu gezegende akıllı yaşam yoksa, o zaman nasıl terk edilir?
  Bir fantezi çalışmasında bile tek başına bir yıldız gemisi inşa etmek gerçekçi değildir.
  Gerda, Taş Devri'ndeki bir tetikçi hakkında bir roman hatırladım. Ama en azından çıplak değildi, yanına bir kamyon dolusu faydalı şey aldı. Ve yine de kız olmayı başardı. Bu tamamen çılgınca. Genel olarak, bir erkeği bir kadına sokma konusu henüz yıpranmış olmasa da çoktan tanıştı.
  Ve nadiren kimse böyle çarpıcı bir güzelliğe sahip olacak kadar şanslıydı. Genel olarak, bir kadının bir erkeğe göre avantajı nedir? Bir seks partneri bulması onun için daha kolay. Bir erkeği yatağa sürüklemek bir kızdan çok daha kolay olduğu için.
  Kız general kaçarken atladı ve havada yedi kat takla attı. Dikenlere yalın ayak bastı. Gerçekten keskin izlenimler.
  Gerda bacaklarını buruşturdu ve kıkırdayarak dedi ki:
  - Işık ve otomasyon dünyasında - olacak, romantikler olacak!
  Bundan sonra, general kız tekrar koştu ... Bacaklar delindi, ancak kan noktasına kadar değil, bu yüzden korkutucu değil. Ve zıplayabilir ve gülebilirsin.
  Evet, kadınlar gizemli yaratıklardır. Burada örneğin "Usta ve Margarita" yı hatırlayabilirsiniz. Kocası olan bir kadının neyi eksikti? Görünüşe göre her şeye sahipti... Ve İncil'i çarpıtan İsa Mesih'in hikayesinde zorlukla ustalaşan yazarın peşinden gitti.
  İsa hakkında Yeni Ahit'te yazılanlardan daha iyi yazmak imkansızdır. Ve bu usta kesinlikle bir usta değil, bir usta. Kutsal olana tecavüz...
  Ve uğruna çırılçıplak sallanmaya ve binlerce suçluya ve katile diz çökmeye değer miydi?
  Ama görünüşe göre Margarita bu ustada özel bir şey buldu ve onsuz yaşayamadı.
  Bu gerçekten romantik aşk!
  Gerda koştu ve vücudunun ne kadar dayanıklı olduğunu hissetti. Tamam, öyleyse. İnsan olduğu zamanlarda stresle de baş edemezdi. Zayıf olmamasına rağmen, ortalama bir insandan daha güçlü olduğu ortaya çıktı. Ve şimdi o...
  Gerda'nın hassas kulağı bir anda sesi kaptı. Ve oldukça sıradan değil, ormanda çok farklı sesler olmasına rağmen.
  Ama sanki bir mamut sürüsü değil de bir araba konvoyu sürüyor gibiydi.
  Gerda dinledi... Gürültü önde bir yerdeydi ve giderek yaklaşıyordu. Kız general başını dört aydına çevirdi ve fısıldadı:
  - Eh! Oldu, değildi!
  Ve güzellik, medeniyetin seslerinin duyulduğu yöne koşmaya koştu.
  Hayır, o Gerda Robinson Crusoe değil, bu yüzden ıssız bir adada olduğu için insan izinden korkmalı. Hayır, general ne olursa olsun medeniyetle buluşacak.
  Burada komik bir çekiciliği hatırladım. Kapalı bir çadırın üzerine bir yazıt konur - bir pul ödeyin ve dünyadaki en tehlikeli canavarı göreceksiniz. Kişi parayı ödedi, kapıyı açtı ve ... kendini bir aynanın önünde buldu.
  Tabii ki, çıplak primatlar dünyadaki en tehlikeli yaratıklardır. Buna karşı çıkamazsınız.
  Gerda'nın etrafındaki ağaçlar hızla incelmeye başladı ve şimdi kızın önünde bir açıklık vardı ... Ve sonunda bir tür mekanik canavar gerçekten hareket etti. Dıştan, piramitlere benziyorlardı, dibi kaplayan küçük ama sağlam tırtıllar ve farklı yönlere çıkan dört ağızlık.
  Gerda, kehribar renginde bir gülümsemeyle, kız gibi dudakları ıslık çaldı:
  - Vay canına! Peki, tanklar!
  Savaştaki Sovyet makinelerinden, kız generalin "Kraliyet Stalin" ile olması gerekiyordu. Tank, sağlam ağırlığı ve uzun mesafeyi vuran 300 milimetrelik güçlü, uzun namlulu topuyla ayırt edildi. Bu arabayı alnından kırmak neredeyse imkansız.
  Gerda, bu en büyük tankın optik manzaralarına ateş etti. Ve optiğe girmek o kadar kolay değil. Ama "Kraliyet Stalin" kör oldu. Kulenin ön zırhının gücünü artırmak için Almanlar bir görüntüleme yuvası kullanmadılar, ancak denizaltılardaki gibi bir periskop tüpü kullandılar. Sonuç olarak, yetenekli bir keskin nişancı, isabetli bir vuruşla bir tankı kör edebilir.
  Kraliyet Stalin'i de hatırlandı, çünkü bu makinelerin uzun ağızları da vardı - farklı yönlerde dört taneye kadar. Doğru, piramit şekli tank yapımı için alışılmadık. En rasyonel olan o olmasına rağmen.
  Gerda uzandı ve dikkatle baktı. Arabalar kapandı, kimse zırhın üzerine oturmadı. Ne tür yaratıklar var anlamak mümkün değil. Belki de arka planlarına ve bir hamamböceği adama karşı böyle canavarlar.
  Arabalar perley, dört nala koşan bir atın hızıyla ilgili. Arkalarında bir iz vardı. Gerda'nın yattığı yere yaklaştılar ve onu geçmek üzereler.
  Karar vermeliyiz...
  General kız palmiye ağacından atladı ve kollarını sallayarak oldukça aptalca bağırdı:
  - Barış için geldim!
  
  
  FRENLERDE DUR
  Kurnaz Batılı müttefikler, özellikle Churchill, Stalingrad'dan sonra Rusya'nın çok güçlü ve Almanya'nın çok zayıf olup olmayacağı konusunda endişeliydi. Ve kapitalistler için felaket senaryosu olan Bolşeviklerin Avrupa'ya gelebilmesi.
  Kısacası, konuşulmayan bir anlaşma vardı. Mart 1943'ten bu yana, Müttefikler savaşı resmen sürdürürken, askeri tesislerin bombalanması da dahil olmak üzere tüm düşmanlıkları fiilen azalttı. Karşılığında Naziler, Yahudi sorununun nihai çözüm programını frenleyerek bu halkın yok edilmesini de durdurdu. Ayrıca Naziler, Alman ve İtalyan birliklerini Afrika'dan çekmeyi kabul etti. Askeri mahkumların değişimi de gerekiyordu - hepsi için.
  Kısacası, Müttefikler SSCB'ye ihanet etti. Üçüncü Reich ve Rusya'nın topyekûn bir savaşta birbirlerini yok etmelerini bekliyorlardı. Ve bundan sadece ABD ve İngiltere yararlanacak.
  Naziler Batı'da ellerini serbest bıraktılar ve Kursk göze çarpan bir saldırı için güç toplamaya başladılar. Toplam seferberlik ve bombalamanın durdurulması önlemleri sayesinde, Üçüncü Reich'tan silahların serbest bırakılması arttı. Tüm yeni "Kaplanlar", "Panterler" öne aktarıldı ve "Ferdinands" biraz daha serbest bırakmaya karar verdi. Ancak Fuhrer, Kursk Bulge'a saldırmakta tereddüt etti. Ayrıca, Almanların hızla geliştirdiği Fare'yi savaşta test etmek istedi.
  Test sonuçlarına göre tatmin edici olan araçlar gerçek tarihten biraz daha erken gerçekleşse de - bombalamanın faydası müdahale etmedi, ancak dev tank henüz Temmuz ayına kadar seri kullanıma hazır değildi ve ekipler buna hakim değildi. .
  Böylece Führer bir kez daha saldırıyı erteledi. Evet ve "Panterler", "Kaplanlar" ve özellikle "Ferdinands", hala güvenilmez arabalar vardı ve çoğu zaman başarısız oldu.
  Sabrını yitiren Stalin, önce saldırıyı başlattı. Kızıl Ordu, Oryol ve Kharkov yönünde ilerledi. Ancak Naziler, Afrika ve Avrupa'dan asker göndererek ve daha fazla tank ve uçak bırakarak önemli ölçüde daha fazla güce sahipti.
  Güçlü bir savunma yapan Naziler, Sovyet birliklerinin saldırılarını püskürttü. Ve "Kaplan" ve özellikle "Panter" savunmada çok etkili araçlar olduğunu kanıtladı. Özellikle "Panter"i savunurken iyi. Topu hızlı ateş ediyor - dakikada on beş mermi. Hem isabetli hem de zırh delici.
  Ve kendinizi savunduğunuzda, yan zırhın zayıflığı, Panther ve kırk beşin alacağı saldırıdaki kadar belirgin değildir.
  İşte dört Alman kız - Üçüncü Reich'in ilk kadın savaş ekiplerinden biri Sovyet araçlarıyla savaşıyor. Ve hesap kazanmada çok başarılı.
  Kızların ve özellikle tankın komutanı Gerda'nın sırrı, çıplak ayakla ve bikinili dövüşmeleridir. Bir pusudan aynı anda ve sırayla çekim yapmak.
  Gerda çıplak ayak parmaklarıyla tetiğe bastı ve Sovyet arabasına bir mermi gönderdi. Kuleyi yıkıp gıcırdattı:
  - Ölüm kartalına şan!
  Bu çok saldırgan ve savaşçı savaşçı Charlotte da çıplak ayak parmaklarıyla hedefe bir mermi göndererek otuz dördü vurdu. Ve bağırdı:
  - Büyük işlerimize şan!
  Kızıl, altın sarısı saçlı bir kız olan Kristina da çıplak ayak parmaklarını kullanarak Sovyet arabalarını dövdü ve ciyakladı:
  - Sert adaletin zaferi için!
  Magda, bu bal sarışın tereddüt etmeden aldı ve çıplak bacaklarının çevik parmaklarıyla KV tankını kırarak ve ciyaklayarak başka bir ölüm hediyesi gönderdi:
  - İradenin zaferi için!
  Bu yüzden Alman kızlar gerçekten alt, çok baştan çıkarıcı uzuvlarıyla çok aktif çalıştılar. Ve Sovyet birliklerinin Oryol yönündeki saldırısı püskürtüldü. Belgorod'da olduğu gibi.
  Dahası, Fritz'in kendisi güçlü karşı saldırılar gerçekleştirdi ve Kursk çıkıntısındaki Sovyet birliklerini pas geçmeyi başardı. Ayrıca Alman havacılığının çok güçlü olduğu ortaya çıktı. Batı cephesinin olmaması, Nazilerin hava kuvvetlerinin neredeyse yarısını serbest bırakmasına izin verdi. Ve uçak üretimini artırın.
  Ve Focke-Wulf hiç de fena değil. Güçlü silahları, Sovyet uçaklarını daha ilk yaklaşımdan kesmeyi mümkün kıldı ve daha manevra kabiliyetine sahip yaklar kuyruğa girerse yüksek hızı uzaklaştı.
  Focke-Wulf'taki iki Alman pilot Helga ve Gertrud hızla puanlar ve sonuçlar almaya başladı.
  Aynı zamanda özel bir sır da kullandılar: aynı bikiniyle ve yalınayak dövüşmek.
  Helga savaş uçağını konuşlandırdı. Çıplak ayak parmaklarıyla seksi bacakların yardımıyla bir dönüş yaptım, birkaç Sovyet uçağını devirdim ve hırladım:
  - Ben gökyüzünün dişi kurduyum!
  Gertrude ayrıca çıplak, çevik bacaklarının yardımıyla birkaç uçağı kesti ve ciyakladı:
  - Biz cehennemin sonlandırıcılarıyız!
  Kısacası, Kızıl Ordu ezici bir yenilgiye uğradı. Ancak kışın Stalin intikam almaya çalıştı. Ama Fritz kurnaz ve tetikteydi. Tabii ki, bazı sorunları olmasına rağmen. Ama burada "Panter" ışığı Nazilere çok yardımcı oldu. Bu tank, altı yüz elli beygir gücündeki aynı motorla sadece yirmi altı ton ağırlığındaydı. Bu da ona kış koşullarında iyi bir sürüş performansı sağladı. Ve silah, Sovyet araçlarıyla iyi başa çıktı.
  Panther-2 kendini pek haklı çıkarmadı. Yanlardan daha iyi korunuyordu, ancak daha ağır ve daha az hareketliydi. Ancak Jagdpanther oldukça etkili bir makine olduğunu kanıtladı. Güçlü bir şekilde silahlanmış, özellikle alnı korumalı ve nispeten hareketli.
  Kışın, Kızıl Ordu hiçbir yerde önemli bir başarı elde edemedi. Ancak uzun bir aradan sonra Stalin savaşın gidişatını değiştirmeyi umuyordu. Özellikle Sovyet generalleri yeni tanklar IS-2 ve T-34-85'i umuyordu. Üstelik Naziler şimdiye kadar sadece "Tiger" -2'ye, güçlü silahlara ve zırha sahip, ancak çok ağır ve çoğu zaman kırılan bir tanka sahipti. Daha gelişmiş bir dizi "E" hala geliştiriliyordu. Havacılıkta umutlar Yak-3 ve LA-7'ye bağlandı. Ancak Almanlar durmadı. Güçlü silahlara sahip ME-262 ve TA-152 çok verimli ve hızlı avcı uçaklarına sahip oldular.
  Genel olarak, yeni Alman uçağı 30-milimetre topu eşit değildi. Ve Hitler'in asları faturalarını güvenle attı. Mayıs 1944'e kadar, Helga ve Gertrude her biri üç yüz düşürülen Sovyet uçağını aştı ve hak ettiği ödülleri aldı: Gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçları.
  Böylece her zaman yalınayak ve bikinili dövüşen kızlar fenomen ve dünya rekoru sahibi oldular.
  Yaz aylarında, Stalin'in emriyle Bagration Operasyonu merkezde güçlü bir darbe ile başladı. Sovyet generalleri, özellikle Beyaz Rusya'daki partizanlardan başarı ve büyük yardım umuyordu. Ama Rommel ve Mainstein onları alt etti. Sovyet birlikleri merkezden ayrılıp Smolensk'i ele geçirdiğinde, Naziler kanatlardan güçlü darbeler indirdi. Mainstein güneyden, Rommel ise kuzeyden saldırdı. Ve birkaç kazan kuruldu. Kızıl Ordu ezici bir yenilgiye uğradı. Ve Kızıl Ordu'nun yaklaşık iki milyon askerini kuşatan ve yok eden faşist ordular Moskova'ya koştu.
  Özellikle savaşlarda Gerda'nın tank mürettebatı kendini gösterdi. Sıradan bir Panter'de savaşan kızlar, iki yüz tahrip edilmiş tank puanını aşan ilk kişiler oldu. Ve sonra üç yüz! Gerda'nın Üçüncü Reich tarihindeki ilk tank mürettebatı komutanı olduğu, Şövalye Demir Haç Haçı'nı gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla ödüllendirdi.
  Ve Helga ve Gertrude, düşürülen uçak sayısını beş yüz parça aştı. Ve yeni ödüller aldılar: Altın Meşe Yaprakları, Kılıçlar ve Elmaslar ile Şövalye Demir Haç Haçları.
  Ve bu yalınayak ve sert kızlar, Sovyet pilotları için gerçek bir kabus oldu. Hem bu çift şarkı besteledi. Ve kelimenin tam anlamıyla tüm engelleri ezdiler ve esnek ve taklit edilemez güçlerini gösterdiler.
  Savaşçılar Focke-Wulf'tan TA-152'ye geçtiler ve şimdiden onun üzerinde inanılmaz kahramanlık mucizeleri gerçekleştirdiler. Ve bu makine daha da mükemmel ve verimli.
  Panther-2'nin 88 mm topla yeni bir modifikasyonu da Alman karşı saldırısında yer aldı. Bu tankın oldukça ağır olduğu ortaya çıktı ve yeni motor hazır değildi. Ayrıca yaklaşık iki yüz Fare ile savaştı. Bu tank o kadar iyi değil ama piyadeyi destekliyordu ve oldukça etkiliydi.
  Böylece cephenin ortasında büyük bir boşluk oluştu, Fritz Moskova'yı hemen almak için her şansı buldu.
  Ve Rus tanrıları ve hiper uygarlığı, SSCB'yi tam yenilgiden kurtarmak için altı kişiyi tekrar istismar etmeye çağırdı. Bu kez, Oleg Rybachenko, ebedi kız Margarita Korshunova ve dört cadı kızdan oluşan bir ekiple birlikte Volokolamsk otoyolunun konumunda Nazilere karşı savaştı.
  Orada, bir Sovyet alayı otuz Nazi tümenine karşı savaştı. Gerçek tarihte, yalnızca güçlü bir havacılık filosunun yardımıyla Rus pozisyonlarını bastırmak mümkün oldu.
  Sihirli kılıçlarla donanmış kızlar ve oğlan, çıplak ayaklarıyla birçok tek kullanımlık iğne atışı ile Nazileri karşıladı.
  Uçanlar, Nazileri öldüresiye vurdular.
  Oleg Rybachenko, saldıran Nazileri kılıçla aldı ve hackledi. Ve sonra çıplak çocuksu bacaklarla iğneler attı ...
  Bir düzine yumruklu faşist çimenlere yerleşti.
  Terminatör çocuk bağırdı:
  - Kuasar!
  Ve ciğerlerinin tepesinde nasıl ıslık çaldığını. Savaş alanına akın etmeye başlayan kargalar bayılmaya başladı. Düşerken ve uçakları düşürürken faşist kafataslarını gagalarıyla yumruklamak.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Çar Alexander'a şan!
  Margarita, Rus birliklerinin mevzilerine saldırmaya çalışan Nazileri sihirli kılıçlar ve tanklarıyla da kesiyor.
  Kıvırcık, altın saçlı bir kız bağırır:
  - Büyük Anavatan'a şan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla, ebedi çocuk, faşist askerlere ölümcül bir şekilde vuran iğneler atar.
  Ve sonra güzellik ıslık çalacak ... Ve bülbül kız tarafından sersemletilen kargalar Nazilerin üzerine düştü. Ve bir akbaba onu alacak ve çekiçleyecek. Hemen, Hitler'in Cehennem Güneşi imparatorluğunun beş askeri ve birkaç tank, büyük bir kuşun düşmesiyle boğuldu.
  Natasha, savaş potansiyelinde de çok aktif. Ve böylece kılıçlı bir değirmen işletti, bir düzine Nazi ve üç tankı öldürdü. Sonra çıplak ayaklarıyla bir düzine iğne fırlattı ve bir grup faşisti yere serdi. Ve ondan sonra, şimşek fırlatırken onu kırmızı meme ucundan aldı. Hemen yarım yüz Nazi diri diri kavruldu. İşte bir kız. Ve tanklar da erir.
  Ve kükreme:
  - Rusya için büyük çarlar!
  Ve Zoya onları aldı ve kılıçlarla keskin bir şekilde kesti, uzattı ve kesti. Bir sürü Nazi ve tank parçaladı. Ve çıplak ayağıyla diski fırlattı. Bir düzineden fazla kafayı keserek uçtu.
  Ve savaşçılar ahududu memesinden bir pulsar eklediler. Bir grup faşist askeri ve tankı devirmek.
  Sonra bağırdı:
  - Rusya için harika fikirler!
  Augustine de inanılmaz bir kahramanlıkla savaşır. Bu kızıl saçlı cadı, sadece sonlandırıcıların bir sonlandırıcısıdır.
  Değirmeni kılıçla çalıştıracak. Ve sonra hızlı bir süpürme ile bir kelebek. Sonra onu çıplak parmaklarıyla alacak ve elmas bıçaklı bir bumerang fırlatacak ve tankları kesecek.
  Uçacak ve geri dönecek. Ama şimdiden birkaç düzine kafa temiz kesildi. Ve sonra kız yakut memelerinden yıldırım salacak. Bu alev alacak ve tanklarla birlikte büyük bir Nazi kitlesini yakacak.
  Ve kızıl saçlı şeytan nasıl bağırır:
  - Kahven varsa, kakao ve çayın olacak!
  Svetlana dilini çıkardı. Ayrıca kılıçların bir kombinasyonunu gerçekleştirdi. Bir sürü faşist ve tank kesti. Ve sonra, çıplak ayakla, güçlü bir patlayıcıyla bir bezelye çıkardı. Ve yüzlerce Nazi aynı anda parçalara ayrıldı.
  Çilek meme uçları savaşçı şimşek çaktı. Bir sürü faşisti yaktı, kızarmış kebapların kokusunu yaydı.
  Ve uludu:
  - Samuray, samuray -
  Bir Rusla savaşmak cennet değil!
  Evet, altı asker, Stalin ve Führer zamanlarının Nazilerini ele geçirdi ve onları tanklarla birlikte tamamen yok etti.
  Oleg Rybachenko kılıçlarıyla bir yay yaparak faşist askerleri kesti. Ve sonra çıplak, çocuksu bir bacakla keskin ve keskin iğneler atacak, rakipleri ve tankları öldürecek.
  Ve sonra yine, bülbül gibi soyguncu ıslık çalar. Ve sersemlemiş kargaların bütün pulları Nazi birliklerine düşecek.
  Terminatör çocuk ciyakladı:
  - Küçük bir çocuk alev makinesi buldu,
  Evet, sizi faşistler, ne yazık ki, şans yok!
  Margarita da Nazileri umutsuzca kesti. Ama aynı zamanda çıplak ayaklarıyla ince diskler fırlattı. Hitler'in cehennem güneşi ülkesinin askerlerinin kafalarını ve tankların gövdelerini kestiler.
  Kız aynı anda ıslık çaldı ve bağırdı:
  - Kutsal Rusya için!
  Ve kargalar düştü, Nazileri dolu gibi dövdü ve çok sayıda tank yandı.
  Sadece ebedi çocuklar ve dört cadı kız savaşmadı. Otuz Nazi tümenine karşı Rus Kızıl Ordu alayı sarsılmaz bir dayanıklılık sergiledi.
  Bu arada Natasha, değirmeni kılıçla aldı. Ezilmiş düşman savaşçıları. Sonra çıplak ayakla başka bir bumerang fırlattı. Nazilerin boğazlarını ve tankların gövdelerini kesti.
  Ve kırmızı meme ucundan bir atarca parladı, şarkı söyledi:
  - En büyük Rusya'ya şan!
  Zoya da rakiplerine bir şans vermedi. Ara sıra kılıçları, askerleri ve tankları uzatarak doğradı. Sonra çıplak parmaklarıyla zehirli iğneler fırlattı. Ve kıpkırmızı meme uçlarından sonra, Alman mastodonlarını eriten şimşek çağlayanları kustu.
  Savaşçı şarkı söyledi:
  - Rusya bizim ülkemizdir!
  Ona her zaman sadık kalacağım!
  Ve kızın göbeğinden bir pulsar nasıl fırlıyor. Evet, Nazileri parçalayıp deri parçalarına ayırın. Ve sonra tankları alacak.
  Augustina da faşistlere bir şans vermiyor. Terminatör kızın bakır kırmızısı saçları rüzgarda proleter bir pankart gibi dalgalanıyor.
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklar çok ölümcül ölüm hediyeleri fırlatır. Wehrmacht'ın askerlerine veya tanklarına şans vermeyen şey.
  Aynı zamanda, savaşçı yakut memelerinden yanan büyülü plazma eritme metal parçalarını atar. Ve kükremeyi unutma:
  - Anavatana Zafer - komünizm altında yaşamak!
  Ve sonra şimşek gibi yuvarlak göbeğinden.
  Svetlana da savaşta. O son derece havalı bir kız. Ayrıca Nazileri kılıçlarla dövüyor. Ve çıplak, zarif bacaklarla bütün ölüm hançerlerini fırlatırım. Nazilerin kafalarını kestiler ve ağır ve orta araçların kulelerini kestiler.
  Ve çilek memelerinden hala korona akıntısı verecek. Ve bu, özellikle tanklar ve uçaklar için gerçekten ölümcül olmaktan çok daha fazlasıdır.
  Ve göbekten gelen savaşçı da yok olma armağanına yenik düşecek.
  Ve şarkı söyle:
  - Büyük Rusya'ya şan! Tanrı bizi kurtarabilir!
  Ve Rus askerleri, ünlü Mosin tüfeğinden Nazilere ateş ediyor. Birkaç makineli tüfek de çalışır. Silahlar ateş ediyor. Andryusha gücü artırılmış ilk Rus jet harçlarından biri de çalışıyor.
  Sovyet ordusunun askerleri iyi hazırlanmıştı. Doğru vururlar ve çok disiplinlidirler.
  Nazileri, hem piyadeleri hem de tankları ve hatta uçakları kesen Oleg Rybachenko şöyle düşündü: Halkımız bu alternatif gerçeklikte Nazilere kaybetmeyi nasıl başardı?
  Bu tamamen utanç verici! Ama Ruslar daha iyi. Slav askerleri bu şekilde küçük, beyaz ve siyah askerleri süngülerle deliyor ve tankları el bombalarıyla havaya uçuruyor. Galibiyete az kaldı. Ve kraliyet ordusu çok kahraman. İşte bir Rus, çıplak mideli, Alman birliklerine ateş eden makineli tüfekçi bir kız. Kısa etekli ve yalınayak bu kız, ama mermileri uygun şekilde gönderiyor.
  Ve Oleg Rybachenko kılıçlarla kesiyor. Ve sonra aynı zamanda çıplak çocuk bacaklarıyla bir bumerang fırlatacak, düşmanı ve tankları kesecek. Ve çocuk ıslık çaldığında...
  Ve yine, kargaların Nazilerin üzerine nasıl düşeceği. Nazilerin bundan sonra hiç şansı yok. Ve uçaklara da saldırın.
  Oleg Rybachenko, bu sonsuz çocuk ciyakladı:
  - Kozmik Anavatanımın şerefine!
  Margarita, bu sonsuz kız savaşta da ateşli. Ve kılıçla kesiyor, çok ünlü. Ve bir grup karganın yukarıdan vurduğu ve Nazilerin kafalarını ve faşist tankların kulelerinin kapaklarını kırdığı nasıl ıslık çalıyor. Ve çıplak, çocuksu ayaklarla bumeranglar fırlatır, böylece cehennemi faşist güneşin ülkesinin savaşçıları düzinelerce düşer.
  Marguerite somurttu:
  - Sevgili Rusya - dost canlısı bir halk ailesi!
  Natasha, Nazileri kılıçla kesti. Çıplak parmaklarıyla bir sürü iğne soktu. Nazileri alıp delik deşik ettiler ve bir düzine tankı havaya uçurdular. Ancak kız, kırmızı meme uçlarından bir korona akıntısı başlatmayı unutmadı.
  Ve özellikle tanklar ve uçaklar için ölümcül bir sonuçla göbekten nasıl yıldırım atılacağı.
  Kız ciyakladı:
  - Çok süper olacağım!
  Zoya ayrıca vahşi bir savaşta savaşır. Ve kılıçları şiddetli bir fırtına gibi parlıyor, ateşli kıvılcımlar dökülüyor ve tankları tereyağı gibi sıcak bir bıçakla kesiyor. Ve terminatör kızın çıplak ayakları, Nazileri bir kirpi gibi noktalayan iğneler fırlatır.
  Ve kızıl meme uçlarından ölümcül imha pulsarları uçar ve uçaklar ve tanklar onlardan yanar. Savaşçı görünüşte ve fiilde çok mücadelecidir.
  Güzellik, Nazileri, uçakları ve kundağı motorlu silahları keser, onlara merhamet göstermez.
  Ve dövüşen kız ciyaklıyor:
  - Anavatan'a şan!
  Augustine savaşta barışı bilmez ve şiddetli öfke onunla kaynar. Ve düşmanları kılıçlı lahana gibi keser. Ve gözleri zümrüt gibi yanıyor. Çıplak ayaklar, pervane kanatları gibi, tank uçaklarını paramparça eden imha mesajları verir.
  Ve yakut renkli meme uçları Nazilere öyle sihirli plazma akımları gönderir ki hiçbir şey buna karşı koyamaz.
  Ama Augustine'in göbeğinden sihirli bir şimşek çaktığında. Ve tanklarla birlikte bir sürü düşmanı parçalayacak.
  Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık attı.
  - Yüce Tanrı Çubuğu'na şan!
  Svetlana vahşi bir çeteyle savaşıyor. Ve kız bir kelebekle nasıl vurulur. Ve çıplak ayakla, arabaların kulelerini kesen yeni bir bumerang nasıl fırlatılır. Hiper sınıf savaşçı ve doğal sarışın.
  Ve çilekli bir meme ucundan bir sihir lekesi tsunamisinin nasıl çıkacağını. Ve onu aldı ve sanki kılıç darbeleri altında buz parçalanmış gibi düşmanı ezdi. Ve göbek deliğinden korona akıntısı ile püskürtüldü. Tankların kütlesi eridi, birçok uçak yandı.
  Svetlana'nın tweet'i:
  - Kız öldürmeyi sever,
  İşte kız!
  Oleg Rybachenko gerçek bir titan gibi savaşıyor. Terminatör çocuk çok çaresiz bir savaşçı. Ve çıplak çocuksu ayaklarla düşmanları kesen birkaç diski serbest bırakacak, tankların metali kızgın bir buz iğnesi gibidir.
  Ve bir karate çocuğu nasıl yel değirmeni çalıştırır.
  Ve eğer alır ve ciğerlerinin tepesinde ıslık çalarsa. Koca bir karga kitlesi hem alacak hem de düşecek. Ve Nazi savaşçılarının kafalarına çarp.
  Ve sonra pipodan tükürecek... Ve yüz faşistin erkek mükemmelliğini, uçaklı tankları parçaladı. Ağrı şokundan olanlar ve okochurilas aldı.
  Küçük yazar ciyakladı:
  - Rusya'da komünizm için!
  Margarita, çılgın bir öfkeyle Nazilere tükürecek ve ağzından sihirli plazma akıntıları uçacak. Ve Nazileri iskeletlerine kadar yiyip bitirdiler. Ve tanklar eridi ve uçaklar ateşli ağa dolandı.
  Savaşçı altın saçlı bir kızdır.
  Çıplak ayakları dikenli ve ölümcül şeyler fırlatır, böylece Nazilerden yalnızca yırtık et parçaları ve tanklardan sandıklar uçar.
  Ve kızlar da ciddi bir şekilde ayrıldı ...
  Külotlarını bile çıkardılar. Bundan sonra, Nazilerin yıkımı çok daha verimli geçti.
  Natasha, beyaz ve siyah askerlere bir dizi darbe gerçekleştirdi. Ve şimdi çıplak ayakları birkaç el bombası atacak ve bütün bir Nazi taburunu ve büyük bir tank kütlesini parçalayacak. Ve sonra kırmızı meme uçlarından, hem piyadelere hem de uçaklı tanklara tsunami birliklerinin bir şelalesi gibi Nazilere yıkım getiren bir dalga salacak.
  Ve göbekten ölümcül bir yıldırım bir uçuş gibi fırlayacak ve Nazi kohortunu yakacaktı ve onlardan sadece kömürleşmiş cesetler ve onlarla birlikte üç düzine tank kaldı.
  Ve sonunda, sanki Venüs'ün koynundan gibi, güzel bir kız, öldürücü bir pulsar uçacak, bu da boyutu büyüyerek onu aldı, yuvarladı ve bütün bir Nazi alayını ve birkaçı da dahil olmak üzere yüzlerce tankı yaktı. Fareler, bir kerede.
  Savaşçı kükredi:
  - Büyük komünizm için!
  Zoya, kılıçlarla keskin bir şekilde uzayan, tankların kulelerini kesen bir kombinasyon aldı ve gerçekleştirdi. Ve dışa dönük genç savaşçı onu aldı ve bezelye bombasıyla karıştırılmış disklerle fırlattı. Ve Japonların çoğunu yırtacak. Ve sonra ahududu memelerinden kendini alacak ve yeni bir yıldırım akışı bırakacak. Ve düşmanları küçük cipslerle cipslere ayırın. Ve tanklardan geriye hiçbir şey kalmadı.
  Ve sonra göbekten, sanki lazer ışınlarıyla vurulmuş gibi. Ve Nazilerin kitleleri kesilecek. Ve tanklar genellikle kulelerini kaybeder, kırık silindirler onlardan uçar.
  Ve sonuç olarak, Venüs'ün mağarasından olduğu gibi, altın varak rengi saçlı bir savaşçı çılgınca bir enerji akışı fırlatacaktır. Ve Nazi muhafızlarını ve birçok tankı, uçağı ve kundağı motorlu silahı süpürecek. Bunlar zorlu dövüşçüler.
  Savaşçı ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Stalin ve Çar Alexander III'ün komünizmine şan!
  Ve işte Augustine savaşta, saldırgan ve yenilmez bir kobra gibi çılgın. Ve ateşli saçları, saf altın gibi parıldıyor.
  Ve Nazi taburlarının kuluçkalarının kökünden kesildiği kılıçlarla ve çok sayıda yepyeni, pırıl pırıl metal arabalarla bir kombinasyon yapacak.
  Ve sonra çıplak ayak parmakları öyle bıçaklar fırlattı ki, Nazileri et salatasına parçaladılar ve kendinden tahrikli silahların gövdelerini ve saldırı uçaklarının kuyruklarını kestiler.
  Ve yakut meme uçlarından, bütün bir ölümcül yıldırım akışı uçacak ve Nazileri kıracak.
  Pekala, sihir plazmasından bir leke uçar ve elbette uçaklara ek olarak bütün bir faşist alayı ve onlara çok sayıda tankı yakar.
  Havalı, kızıl saçlı bir kız olan Venüs'ün koynundan bir yığın enerji sıçradığında, birkaç bin Nazi hemen onu aldı ve bir tavada kızartılmış bütün bir mamut sürüsünün iştah açıcı kokusunu yayarak aldı ve kabuklu şiş kebap oldu. Ve birkaç yüz tank alıp eritti.
  Savaşçı kükreyecek:
  - Üçüncü İskender - kralların en iyisi!
  Svetlana çok agresif bir kız. Ve uzun kılıçlarıyla bir kombinasyon yaptı. Ve düşmanları, sosisi ince dilimler halinde kesmiş gibi kesin. Sonra çıplak ayaklarıyla bir ölüm bombası fırlattı. Düşmanları bir ölüm çağlayanı gibi parçaladı, sadece tırtıllar dağıldı.
  Ve sonra çilek memelerinden ciddi miktarda bir yıkım akışı verecektir. Ve Nazileri ve onların tanklarını, uçaklarını ve diğer teçhizatını yaymak.
  Ve şimşek göbekten nasıl fırlıyor ve gerçek bir acıma olmadan ve aynı zamanda gerçek dışı Nazileri parçalıyor.
  Ama Venüs'ün mağarası en ölümcül olanı kusar. Bu gerçekten katillerin katili, tıpkı bir Hiper-Nükleer silahı gibi!
  Ve bu vahşi büyü tsunamisinin nasıl silip süpüreceği ve binlerce Naziyi ve yüzlerce tankı nasıl küle çevireceği. Ve kendinden tahrikli silahlar, uçak ve saldırı silahları.
  Kız mırıldandı:
  - Ben dünya şampiyonuyum!
  Oleg Rybachenko bununla hemfikirdi:
  - Süper şampiyon!
  Çocuk, kılıçlı üçlü bir yel değirmeni gerçekleştirdi. Sonra çıplak ayağıyla tekrar kullanılabilir bir el bombası attı. Ve böylece cehennemi Hitlerite güneşi ve tankları ve kundağı motorlu silahları ve her türlü havacılığın ülkesinin ordusunun taburunu kırdı.
  Karate çocuğu ıslık gibi ıslık çalıyor ... Oldukça birikmiş bir karga ve akbaba bulutu Nazileri alıp üzerine düştü.
  Ve kafasına, düşmanları yırtıp, uçakları ve kendinden tahrikli silahları patlatalım.
  Oleg, bir dünyada bir trolün Hitler'in SSCB'yi yenmesine nasıl yardım ettiğini bile hatırladı. Alman askerleriyle konuştu ve onlar yenilmez hale geldi. Naziler tüm dünyayı ele geçirdi. Ve herkesi oraya inşa edelim... Ve Afrika'yı yeşillendirme ve aya uçma projesi başladı. Ve Fritz, 1953'te 20 Nisan'da aslında oraya indi. Trol bu...
  Daha sonra 20 Nisan 1957'de Hitler'i bu dünyadan alıp kaçırdılar ve çarkı döndürmeye zorlayarak köle bir çocuğa dönüştürdüler. Führer ne istedi? Rus kızları, onu boynuzlarına mı tekmeleyecekler diye düşündüm. Yoksa dünyayı ele geçirmelerine izin mi verelim?
  Oleg Rybachenko, beş katlı bir değirmenin başka bir kombinasyonunu gerçekleştirdi. Nazileri, çok sayıda tankı, kundağı motorlu silahları ve saldırı uçaklarını kesti. Nazileri devirmek için ıslık çaldı ve ciyakladı:
  - Çar Üçüncü İskender - mükemmelliğin kendisi!
  Margarita, kılıçlarıyla üçlü bir kartalı aldı ve tuttu ve yüz Nazi'yi ve bir düzine tankı lahana haline getirdi.
  Ve çıplak ayakla, kız burada faşist askerleri ve iki düzine tankı parçalayacak bir bomba çıkardı.
  Ve şimdi oğlan ve kız birlikte ıslık çalıyorlar. Ve gökten pek çok karga düşüyor ve keskin gagalarla, tüm bu Nazi alaylarının kafalarını kıracaklar ve tankların kapaklarını kıracaklar.
  Altı kişi o kadar aktif çalıştı ki, cehennemi Hitlerite Sun'ın ülkesinin otuz üç bölümünün tümü yok edildi. Rus savaşçılar ve ölümsüz ölümsüz çocuk tarafından öldürüldüler.
  Böylece Moskova'dan gelen tehdit geri çekildi. Ve bu, elbette, harika.
  Gerçi savaş devam ediyordu. Ama şans zaten elli elliydi.
  
  TÜRKİYE SSCB'YE SALDIRDI
  Örneğin, Alman ajanları hala Türkiye'yi SSCB'ye karşı savaşa çekmeyi başardı. Generallerden biri sınır birliklerine ateş açılmasını emretti. Ve liderliği SSCB ile savaş gerçeğinin önüne koydu.
  Seferberlik sırasında bir milyona ulaşan Türk ordusu oldukça kalabalıktı. Kalitesi daha zayıf olsa da, çok değil ...
  Stalin, Stalingrad yakınlarındaki taarruzu terk etmek ve Transkafkasya'yı kurtarmak zorunda kaldı. Aralık ayının sonunda, Almanlar nihayet şehri Volga'ya aldı ve orada yerleşti. Sovyet birliklerinin Rzhev yönündeki saldırısı Almanlar tarafından püskürtüldü. Ve kışın cepheyi tuttular.
  Türkiye ile savaş, gerçek tarihte Stalingrad yakınlarında kullanılan rezervleri tüketti.
  Hitler hâlâ topyekûn savaş ilan etme, orduyu yeni yedeklerle doldurma ve silah üretimini artırma duygusuna sahipti.
  Afrika'da, Rommel ilk başta dövüldü, ancak daha sonra takviye aldıktan sonra, Amerikalılara güçlü bir karşı saldırı gerçekleştirmek için pozisyonlarını koruyabildi.
  Almanlar Afrika'ya birkaç asker daha göndermeyi başardılar ve Tunus'ta direndiler. Kışın, savaşlar baharda olduğu kadar sıcaktı. Ancak doğudaki savaşın daha elverişli seyri, Akdeniz'deki Almanların daha fazla güç kullanmasına izin verdi. Ve Stalingrad grubunun tedarik edilmesi gerekmiyordu.
  Rommel, İngiliz ve Amerikalıların tüm ilerlemelerini geri püskürtmeyi başardı ve onlara büyük hasar verdi. Mayıs ayının sonunda Afrika'da geçici bir duraklama ve sakinlik yaşandı.
  Haziran 1943'te Almanlar, yeni "Tiger" ve "Panther" tanklarını kullanarak Astrakhan'a saldırmaya çalıştı. Kızıl Ordu buna hazırdı. Ama yine de, Naziler durdurulmadan önce elli kilometre ilerleyebildiler.
  "Tiger" etkili bir makine olduğunu kanıtladı, "Panter" biraz daha kötü çıktı. Özellikle tankın yanlarını korumada. Evet ve Alman arabaları çok sık bozuldu. Bununla birlikte, Stalingrad felaketinden kaçınan Nazilerin daha fazla gücü vardı ve Sovyet savunmasını geçemeseler de cepheyi tuttular. Sovyet birlikleri ilerlemeye çalıştı, ancak "Panter", "Tiger", "Ferdinand" kendilerini savunmada çok iyi tanklar olarak gösterdi.
  Ve yakında "Maus" da vardı. Ancak makine ağırdır, taşınması ve çalıştırılması zordur, ancak inatçı ve güçlü silahlara sahiptir. Ancak "Maus", 150 milimetrelik topun aşırı güçlü olduğunu ve yeterince hızlı olmadığını gösterdi. Savunma savaşlarındaki "Maus", "Tiger" -2 gibi bir duruş olsa da, sürekli arızalar yaşadı. Panther-2 de daha ağır bir araç olarak ortaya çıktı, ancak daha iyi korunuyordu.
  Müttefikler, Üçüncü Reich'a karşı oldukça pasif davrandılar. 1943-1944 kışında Kızıl Ordu'nun Alman istihbaratının iyi çalışması da dahil olmak üzere önemli bir başarı elde edememesi gerçeğinden yararlanan Naziler, Mayıs 1944'te Cebelitarık'a saldırdı ve Afrika'da ilerlemeye başladı.
  Fas'ı ele geçirdiler ve Cezayir'de ilerlemeye başladılar. Alman ağır tankları müttefikleri ezdi ve savaş alanına hakim oldu. Panterler özellikle hayvanlar gibi yırtılmış teslim edildi. Yaz aylarında, Kızıl Ordu merkezde ilerlemeye çalıştı, ancak saldırıları tekrar püskürtüldü. Almanlar güçlü bir savunma hattı oluşturdu.
  1944-1945 kışında Kızıl Ordu yine merkezde ilerledi. Fritz çizgiyi tuttu. Bu zamana kadar, büyük ölçekli bir ME-262 üretimi başlattılar ve hava üstünlüğünü ele geçirdiler. Afrika'daki zaferler, Mısır'ın ele geçirilmesine ve Akdeniz'in kontrolünün kurulmasına yol açtı.
  Ve Roosevelt'in ölümünden sonra Truman bir ateşkes ilan etti. Ağır hasta Churchill kabul etti. Dahası, Almanlar Orta Doğu'yu zaten ele geçirmişti ve daha gelişmiş bir dizi E tankları vardı - kompakt bir yerleşim düzeni, düşük bir siluet ve güçlü motorlarla. Bu yüzden savaşmak zordu. Evet ve Nazilerin jet uçağı sıkıştı. Hitler biraz daha akıllı davrandı ve FAA füzeleriyle birlikte jet uçaklarına yatırım yaptı, bu da çok daha büyük ve daha etkili bir geri dönüş sağladı. Gerçekten, balistik füzeler ne işe yarar? Oyun muma değmezdi, ancak doğruluk yok. Ancak jet bombardıman uçakları İngiltere'ye eziyet ediyor ve kaçma şansı vermiyorlar. Müttefik savaşçıları yetişemiyor. Ve büyük pike bombardıman uçakları İngilizleri ve Amerikalıları alır.
  Kısacası, bir ateşkes, esir değişimi ve ticaretin yeniden kurulmasını önerdiler. Hitler kabul etti. SSCB'yi çabucak sıkıştırmak istedi. Haziran 1945'te Kafkasya'da yeni bir Alman saldırısı başladı. Hem güneyden hem kuzeyden hem de Türklerle birlikte bir darbe. Savaşlarda "Panter" -3 olarak da adlandırılan yeni E-25 tankları yer aldı. Almanlar, motoru ve şanzımanı birlikte ve çapraz olarak yerleştirerek düzeni sıkıştırdı, bu da tankın yüksekliğini 1,7 metrenin altına düşürdü. Silah, 88 EL'de 88 mm'de daha güçlü bir şekilde kuruldu. Panther-3'ün zırh eğimi arttırıldı. Tankın 100 mm'lik bir gövdesi ön, 60 mm yan ve arka, geniş bir eğimde 120 mm taret ve sadece otuz tonluk bir ağırlığı vardı. 700 beygir gücünde bir motorla, iyi hareket kabiliyeti sağladı. Ve yolda, süper şarjlı, 1000 beygir gücüne hızlanan daha gelişmiş bir motor vardı. Ancak bu motor hazır değilken. "Panter" -3 çok başarılı bir tanktı. Ve yandan mükemmel korumalı, göze çarpmayan, çevik, yıkıcı bir topla, daha hafif ve üretimi daha ucuz.
  Sovyet birlikleri 1945'in sonunda bile Kafkasya'yı tutamadı, Naziler onu tamamen ele geçirdi.
  Ve 1946 baharında Moskova ve Saratov'da ilerlemeye başladılar. Fritz, E-25'e benzer şekilde E-50'ye sahipti, ancak daha büyük bir top ve daha kalın zırh ile. Tank, "Tiger" -2'ye daha yakın olan 65 ton ağırlığa ulaştı, ancak özellikle yan taraflarda çok daha güçlü bir zırha sahipti. Ön zırhın kalınlığı 250 mm'ye, yanlar 170 mm'ye, top 100 EL'de 105 mm'ye ulaştı. Bu tankın yüksekliği iki metreden az ve motor 1250 beygir gücündeydi. Makine, savaşlarda etkinliğini göstermiştir. SSCB, IS-3 ve IS-4'ü aldı. Ancak T-54 henüz seriye girmeyi başaramadı. Bu yüzden eski valizlerle savaşmak zorunda kaldım. Evet ve IS-4 kaba ve kusurlu bir tanktı. IS-3'ün üretimi oldukça zordur, bu nedenle IS-2 hala üretildi. Ve T-34-85 en büyük makine olarak kaldı. Silahı zaten E-50 ve daha ağır araçlara karşı tamamen güçsüz olmasına rağmen ve sadece Alman ordusunda popüler olan Panther-3'e karşı savaşabiliyor. Hitler, keşif tankları hariç, elli tondan daha hafif tüm araçların üretimden çekilmesini emretmesine rağmen.
  Ve böylece bu canavarlar Moskova'ya gitti. Güçlüler ve çok var. Naziler de makinelere siyahlar koydu. Böylece SSCB için son derece aptal hale geldi.
  Ama tetikçilerin kızları dövüşmeye ve kazanmaya oldukça hazır. Ve Oleg Rybachenko aniden bunun sadece bir fantezi olduğunu anladı. Ama aslında, Naziler Moskova'yı basıyor ve bu saldırı püskürtülmeli. Böylece ekip ve altı savaşçı Fritz ile savaşmak için karaya çıktı.
  Oleg Rybachenko, her zaman olduğu gibi, herkesin önünde ve beyaz bir at üzerinde. Ama her şey o kadar basit değil. Burada zaten yerel tanrılar diyor - tırmanmayın.
  Bununla birlikte, adamlar biraz kılıçla doğradı, ancak kızlar kırmızı meme uçlarından pulsarları, göbeklerinden yıldırımları serbest bıraktı. Çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül el bombaları ve antimadde parçaları fırlattılar. Ve sonunda, Venüs'ün rahmindeki kızlar, sihirli bir enerji hortumu kustular.
  Sonra geri döndüler ... Moskova'daki Alman taarruzu tıkandı. Ama yine de Saratov'u aldılar. Ve Kuibyshev'e bile ulaşabildiler. Son şehirde ise kışa kadar süren çatışmalar patlak verdi.
  Sonunda, Ocak 1947'de Naziler bu şehri ele geçirdi.
  Geçici bir sakinlik oldu. Her iki taraf da ciddi kayıplar verdi. Ayrıca Nazilerin işgal ettiği topraklarda bir gerilla savaşı sürüyordu.
  Partizanlarla savaşmak için yerel güçlerden birlikler oluşturuldu. Bir tür özyönetim vardı. Ve kukla hükümetler.
  Almanlar aynı zamanda modernize ve havacılık. Ayrıca, laminer jet nedeniyle yıkılması neredeyse imkansız olan diskoları da başlattılar. 1947 yazında, Naziler merkezde bir saldırı başlattı. Sonunda Leningrad'ı çift halka ile kesmeyi ve çevrelemeyi başardılar. Ancak Moskova yine alamadı.
  Yine Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova. Bu ebedi oğlan ve kız, sabit kartuşlu makineli tüfekleriyle Nazilere ateş ediyor ve çıplak ayaklarıyla antimadde parçacıkları fırlatıyorlardı.
  Ve aynı zamanda ıslık çalarak Fritz'in kafalarına kuzgunlar vurdular.
  Evet ve dört kız: Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana da çalıştı.
  Kırmızı meme uçlarından ateşli, çok yanan pulsarlar salındı. Ve onların çıplak, zarif bacakları karşımadde ile ölümcül bezelye fırlattı. Ve göbekler Nazileri kızartan şimşekler gönderdi. Ve göğüs büyülü bir kasırganın dalgalarına yenik düştüğünde, o zaman ölüm vardı.
  Ama ne yazık ki, altı kişi yalnızca sınırlı bir süre çalıştı. Ama faşist saldırıyı püskürtmede çok verimlidir.
  Kış geçti. Leningrad düştü ... 1948 yazında, güç biriktiren Naziler yeni bir saldırıya koştu. Tüm rezervlerini savaşa attılar.
  Ama yine, altı onları bekliyor ve onları tamamen yok ediyor.
  Oleg Rybachenko ve kızlar daha sonra Nazilere karşı büyük bir savaş verdiler. Ve güçlü büyü kullandılar. Venüs'ün koynundan bile kızlar, büyülü enerji akışları ve bir sihir tsunamisi fırlattı. Ve Nazileri topla kuka gibi nakavt ettiler.
  Oleg Rybachenko, Nazi tanklarını sadece kılıçlarla kesmekle kalmadı, aynı zamanda ıslık çaldı. Ve kargalar Alman uçaklarına çarptı. Onları yere yıktılar.
  Margarita Korshunova da bunu nasıl alıyor, ama değirmeni kılıçla çalıştıracak, Nazileri kesecek. Ve sonra çıplak ayakla güçlü bir pulsar alıp fırlatacak.
  Ve Fritz'i bir çarpma yöntemi gibi yok eder. Ve kızın nasıl ıslık çaldığını ve kargaların Nazi uçaklarına nasıl düştüğünü.
  Kız bağırdı:
  - Tüm dünyada komünizm için!
  Natasha da Nazilere saldırıyor. Ve şimdi kılıçları alınacak ve eğik olarak kesilecek. Ve şimdi çıplak ayakları, düşman araçlarını parçalayan ölümcül bir şey fırlatacak.
  Ondan sonra, kırmızı meme uçlarındaki kız sıcak, öldürücü pulsarlar salacak. Ve faşist ordulara çarpacaklar. Ve ayrıca göbekten gelen kız, Nazilere yıldırımla parlıyor. Ve gerçekten herkesi kızartacaklar, mangal yapacaklar.
  Ama Venüs'ün bağrından bir enerji akışı çıktığında daha da serin. Ve Nazilerin büyük kitlesini silip süpürün.
  Bu mavi saçlı bayan. Ve kükreme:
  - Anavatan'a şan!
  Ve yine, kırmızı meme ucundan bir yıkım armağanı bırakarak ekledi:
  Kimin göbeği büyükse açlıktan ölecek!
  Zoya ayrıca lahana rakipleri gibi doğradı. Sanki talaşları ayıklıyormuş gibi onları büyük bir kolaylıkla kesti. Ve çıplak ayaklarıyla bir imha bombası fırlattı. Ve düşmanları ezdi.
  Ve sonra ahududu memelerinden gürler: sağdan tanklarda, soldan uçaklarda! Ve rakipleri çok etkili bir şekilde ezin.
  Ve sonra bir dizi şimşek ile yuvarlak göbekten. Ve Nazileri yakıp çatırdamaya dönüştürün.
  Ve sonra, Venüs'ün mağarasından, tam bir yok olma enerjisi kasırgası havalanacak ve uçup gidecek.
  Kız esprili bir şekilde bağırdı:
  - Yüksekten uçan bir kuş, burnunu kaldırmaz, bulutlarda uçmaz!
  Augustine doğrudan savaşa katılıyor. Bir kız değil, sadece bir kaplan. Ve kelimenin tam anlamıyla düşmanları pençelerle yırtıyor. Ve kesiyor, kılıçlara şans vermiyor.
  Ve şimdi çıplak ayakları son derece ölümcül bir imha armağanını başlatıyor. Rakipleri küçük kağıtlara bölmek. Ve en ufak bir kurtuluş şansından mahrum bırakarak.
  Ancak yakut memelerinden yıldırım uçar, tam anlamıyla rakipleri kağıt gibi yakar.
  Ve göbek deliğinden bir pulsar atılır. Ve Hitler'in tanklarını nasıl delip geçtiğini. Ve kulelerini yıkın.
  Ve Venüs'ün koynundan başka bir büyülü plazma akışı fışkırıyor. Ve eğer onu yakarsa, o zaman Nazilere yeterli görünmeyecektir.
  Ve savaşçı kendi kendine:
  - Kim aslan olmak ister ki, kurt pençesi olmaz, kuş haklarıyla kalır!
  Svetlana tekrar hareket halinde. Metalleri kılıçla keser. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölümcül el bombaları fırlatır. Fritz'i kırar ve yakar.
  Aynı zamanda, kız çilek memelerinden yıldırım göndermeyi de unutmaz.
  Ama göbek deliğinden patlayacak, yıkıcı ve metali eritecek.
  Ancak Venüs'ün mağarasından bir lazer ışını kalkacak ve uçacak, bu da herkesi alıp kesecek.
  Ve sonra homurdanır:
  - Kuş hakları genellikle akılda eşekler ve karakterde koyunlar vardır!
  Oleg Rybachenko, bir titanın gücünü göstererek kendinden emin bir şekilde savaşmaya devam etti. Burada Nazileri kılıçla kesiyor. Ve sonra, çocuk ayaklarının çıplak parmaklarıyla, öldürücü bir el bombasından fazlasını fırlatacak. Nazilerin kütlesini kıracak.
  Bundan sonra, çocuk ıslık çalacak ve korkmuş akbabalar ve kargalar, sanki faşist birliklerdeymiş gibi, etrafta dolaşacaklar. Ve acımadan uçakları düşürmeye başladılar.
  Oleg Rybachenko esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Tavuk beyinli kanatsız olan!
  Margarita Korshunova, döner tablaları kılıçlarıyla döndürmeye devam etti. Nazileri tereddüt etmeden öldürdü. Ve aynı zamanda, çıplak çocuksu ayaklarla, yıkım hediyeleri fırlattı. Ve bir folyo yığını gibi yırtıldı.
  Ve nasıl ıslık çalacak ve kuzgun Alman birliklerine düşecek. Hepsi toz haline getirilecek. Ve Naziler kuşların darbeleri altındayken, çok sıkıydılar - onları ezdiler.
  Ve Margarita diyor ki:
  - Tavuk beyinli ve kuş haklarına sahip bir kartal gibi davranmayın!
  Natashka zıplayacak ve kılıçlarla kesecek. Nazileri lahanaya bölecek. Çıplak ayakla bir imha armağanı atın. Bir sürü Fritz'i yok edecek ve ciğerlerinin tepesinde ciyaklayacak:
  - Doğası gereği ıslak bir tavuksanız, açlıktan kurursunuz!
  Ve kırmızı meme uçlarından ölümcül bir akım deşarjı bırakacaktır. Bir sürü faşist silin. Ve sonra göbekten bir pulsar gibi hareket edecek. Ve tüm düşmanlar parçalara ayrılacak.
  Ve şimdi, Venüs'ün koynundan, herkesi cehennem plazmasıyla yakan bir tsunami akışı patlayacak.
  İşte kız.
  Ve Zoya, vahşi saldırıda, gereksiz duraklamalar olmadan herkesi yener. Ve en küçük parçalara kesin. Kelimenin tam anlamıyla kömürleşmiş parçalar bırakarak. Ve çıplak ayakla inanılmaz derecede yıkıcı bir şey nasıl atılacak. Ve sonra en etkileyici ölümü ve tam ölümü getiren bir şey kıpkırmızı meme uçlarından uçup gidecek.
  Ve sonra böyle vahşi bir göbekten atlayacak ve büyülü plazmayı bir kaplan gibi yırtacak.
  Ve sonuç olarak, Venüs'ün mağarasından, Nazilere şanssız gerçek ölüm getiren bir hediye.
  Sonra kız bağırdı:
  - Tavuk beyinli altın yumurta yumurtlayamazsın!
  Augustine, Nazi tanklarının kulelerini kılıçlarla kesti. Ve sonra, çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi başlattı. Ama kızın yakut memeleri ateşli yıldırım uçtu. Ve bir grup faşisti yaktılar.
  Ve sonra bütün bir yıkım kasırgası göbekten uçacak.
  Ancak Venüs'ün koynundan yıkım uçar, bu da tam bir zafer ve yıkım getirir.
  Augustine akıllıca şunları söyledi:
  - Bir horoz yine de altın yumurta yumurtlayabilir, ancak bir tavuğun karakteri sizi yalnızca bir karmaşaya sokar!
  Svetlana savaşta da ateşlidir. Nazileri kılıçla nasıl ezdiğini ve onları ekşi lahana haline getirdiğini. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir yıkım hediyesi gönderecek. Düşmanları toz haline getirin.
  Ve çilek memelerinden ölümcül şimşekler uçacak. Nazileri parçalara ayırın. Ve burada göbek, Nazilerin totaliter bir imha dalgası gönderecek.
  Ve sonuç olarak, tüm düşmanları bir kerede eritecek olan Venüs mağarasından sihirli bir plazma balonu uçacak. Ve tanklar tütecek ve içlerindeki mermiler patlayacak.
  Ve Svetlana nasıl kükrülür:
  - Neden hepiniz bulutlardasınız, çünkü bir tavuğun beyni!
  Oleg Rybachenko gitgide daha çılgın bir şekilde savaşıyor. Düşmanları alacak ve kesecek. Hepsi parçalanacak ve küçük parçalar halinde kesilecek.
  Sonra çıplak ayağıyla bir el bombası atacak ve onu paramparça edecek.
  Çocuk tekrar ıslık çalıp bir sürü uçak düşürdükten sonra.
  Sonra fikrini dile getirdi:
  - Bir ayının gücüne sahip olsan bile, ama tavuk beyinli bir eşek olarak kalacaksın!
  Margarita Magnitnaya tüm gücüyle kılıçlarını savurdu. Sonra kız, çıplak ayağıyla ölümcül ölüm armağanını fırlattı. Nazileri kemik ve deri parçalarına ayırdı. Ve sonra nasıl ıslık çalarak karga yığınlarının Fritz'in üzerine düşeceğini.
  Sonra Margarita bağırdı:
  - Tavuk beyniniz varsa, tilki ile görüştükten sonra tüyler uçacak!
  Natasha, Fritz ile son derece aktif bir şekilde savaşır. Ve şimdi çıplak ayakları şeytani bir şekilde öldürücü bir şey fırlatıyor. Ve kılıçlar kuleleri keser.
  Ve sonra yıldırım göbekten kesilecek ...
  Ve kırmızı meme uçları ölümcül pulsarlar salacak. Ve sonra kız onu alacak ve Venüs'ün koynundan ateşli bir kasırga yayacak. Ve rakipleri parçalara ayırın.
  Sonra kız cıvıldadı:
  - Bir domuzdan bir pirzola yapmak için, bir kurt tutuşuna ve bir tilki becerisine sahip olmanız gerekir!
  Zoya kılıçlarıyla yel değirmenini aldı. Tüm arabaları kesti ve paten pistleri her yöne dağıldı. Ve sonra terminatör kızın çıplak ayakları bombalar, imhalar fırlattı. Ve uçanlar düşmanları yırtmaya başladı.
  Ancak ahududu meme uçları, yıkım yıldırımlarını alacak ve yayacaktır. Ve sonra göbek deliğinden bir lazer ışını uçacak.
  Ve işte Venüs'ün mağarası, faşist birlikleri ezen sert bir kasırga akışı püskürtecek.
  Ve kız kükredi:
  - Büyük ihtimalle tavuk beyinli kızarmış tilki yiyeceksin!
  Augustine de şimdi kavga ediyor, bu yüzden onu çalar saat gibi çalıştırıyor. Ve Nazileri acımadan ve pişmanlık duymadan kesiyor. Çıplak ayakla el bombası atar, rakiplerini parçalar.
  Ve yakut meme uçlarından basamaklı yıldırım uçar. Ancak göbekten kesinlikle ölümcül bir şey dövülecek. Ve Nazileri parçalayın. Ve burada Venüs mağarasından büyülü bir ölüm ve yıkım kasırgası uçacak.
  Sonra kız havlayacak:
  - Karakter ıslak bir tavuğunki gibiyse, sokakta parasız kurursunuz!
  Svetlana da çok ukalaca dövüşür. Ve kılıçlarla keser ve çıplak ayakla öldürücü ölüm armağanlarını fırlatır. Ve sonra onu alacak ve çilek memelerinden bir dizi büyülü plazma kabarcıkları püskürtecek.
  Ve sonra göbekten birbiri ardına yıldırım atıyor.
  Ama Venüs'ün mağarasından nasıl da tam bir yıkım ve tam bir yok oluş kasırgası dökülecek.
  Svetlana bağırdı:
  - Tavuk beyinleri kanatsız hale getirir, tavuk karakteri tüyleri diken diken eder!
  Kısacası, Nazilerin sonunda gücü tükendi ve çöktü. Ancak Kızıl Ordu'nun saldıracak gücü yoktu.
  Özellikle havada, Fritz toplam hakimiyetini sürdürdü. 1949, atmosferde bir savaşta ve karada küçük çatışmalarda geçti. MIG-15 serisindeki görünüm savaşın gidişatını değiştiremedi. Yani Almanların kendi cevapları var: ME-2010 ve ME-462. Sovyet araçlarına göre silahlanma ve hız üstünlüğünü korudu. Ancak SSCB'de seride zaten T-54 ve IS-7 vardı. Son tankın oldukça zorlu olduğu ortaya çıktı ve Kızıl Ordu, Fritz'in ilerlemesine izin vermedi.
  1950 yılı da geldi. Almanlar yavaş ilerlemeye çalıştı, Sovyet birlikleri geri savaştı. Klişelerine sıkışmış boksörler gibiydi.
  Bu yıl hiç kimse bir avantaj elde edemedi ve gerçekten ilerleyemedi.
  Ama 1951 yılındayız... Hitler savaşın gidişatını değiştirmeye çalışıyor. Almanlar bir dizi yeni piramidal tankı piyasaya sürüyor. Bu araçlar, her açıdan ateş edildiğinde beka kabiliyetini artırdı.
  Ama kasada sorunlar var. Daha hafif olan IS-10, SSCB'de ortaya çıktı, ancak şu ana kadar önemli bir değişiklik olmadı. Ve bu yıl geçti.
  1952 yılı geldi. Ön taraf hareketsiz kaldı. Sovyet ve Alman birlikleri birbirini dürttü. Ve çıkmaza girdiler.
  Ama sonra 1953 geldi. Mart ayında Stalin öldü ve ... İktidar mücadelesi nedeniyle ortaya çıkan karışıklıktan yararlanan Naziler saldırıya geçti.
  Ve yine savaşan altılı, Nazi ordularıyla savaşmak zorunda kaldı.
  Oleg Rybachenko hırladı ve kılıçlarla dönüşler ve yıkımlarla kesti. Ve çıplak çocukların bacaklarını aldı ve bir el bombası fırlattı. Bir sürü Naziyi parçaladı. Ve sonra nasıl ıslık çalınır. Ve bir grup karga, bir Luftwaffe uçak bulutunu ezecek.
  Oğlan bağırdı:
  - Duştaki tavuk kim, kulübedeki o tilki yemeği!
  Oleg, Fritz'e çıplak ayaklarıyla bomba atmaktan ve doğramaktan biraz yorulmuştu. Çocuk aforizmayı tekrarladı:
  - Beyaz bir adam gibi yaşamak istiyorsan, kurnazlıkta en azından biraz kırmızı ol!
  Margarita Magnitnaya, çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir yok oluş damlası attı. Bir sürü Nazi askerini parçaladı. Ve sonra bir lazerle göbek deliğinden bir patlama yaptı.
  Ondan sonra aldı, ıslık çaldı ve bir sürü uçağı yok etti.
  Ve kontrol etti:
  - Gerçek beyazlar başarısız olduklarında solgun görünmezler!
  Sonra kız yine çıplak ayak parmaklarıyla yok olma armağanını fırlattı, cıvıldayarak:
  - Beyinli bir tavuksan, tapulu bir tilki için et suyuna gideceksin!
  Natasha kırmızı meme ucundan bir yıkım atarcası çıkardı ve ciyakladı:
  - Kartal uçuşunun kuşu ol, ama horoz uçuşu yapma!
  Zoya agresif bir şekilde belirtti ve ayrıca kıpkırmızı meme ucundan tam bir yıkım hediyesini düşürdü:
  - Kim yulaf lapası yemeden çok sikiyorsa - kovada öter!
  Augustine, yok olma pulsarını yakut meme ucundan düşürdü ve mırıldandı:
  - Bir politikacı çok sikiyorsa, seçmenler kurt gibi uluyor!
  Svetlana çilek meme ucuyla şimşek çaktı ve tısladı:
  - Çok havlayan ama az çabalayan bir politikacı, insanları bir köpeğin hayatına sokar!
  Oleg Rybachenko kılıçlarını savurarak kesti. Çıplak, çocuksu ayağıyla bir el bombası attı ve not etti:
  - Politikacılar çocuk gibi eşek şakası yaparlar ama hileleri siyasetin kendisi kadar eskidir!
  Sonra çocuk ıslık çaldı, kot pantolonundan kargaları kum gibi devirdi ve tekrar mırıldandı:
  - Politikacı, kartalın tahtını hayal eden bir kargadır, sadece gagası büyümemiştir!
  Margarita mantıklı bir şekilde not aldı ve çıplak ayağıyla bir yıkım mesajı da attı:
  - Politikacı aslan tahtını ister ama akıl genellikle boynuzsuz bir inektir!
  Natasha göbeğinden yıldırım çıkardı ve havladı:
  - Bir aslan koyun olmamalı, ama en azından küçük bir tilki, eşeklere düşmemek için ona zarar vermez!
  Zoya onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ölüm hediyesi fırlattı. Sonra kıpkırmızı meme uçları olan bir atarca tükürdü ve bağırdı:
  - Aslan olsanız bile, ancak tavuk beyinli bir köpeğin hayatı garantilidir!
  Augustina, yakut memelerini bir ölüm şimşeği ile dövdü ve gıcırdadı:
  - Ay'da kim çok havlarsa, hayat onu bir köpek kulübesine indirir!
  Svetlana bir pikap tuttu. Sonra çilek memelerinden bir akıntı verdi ve ciyakladı:
  - Bir politikacı size gökyüzünde bir turta sözü verirse, seçmeni ağaçkakan olarak görür!
  Oleg Rybachenko, kargaları ıslıklayarak rasyonel bir şekilde kaydetti:
  - Tahta bir kafanız varsa, kesinlikle meşe vereceksiniz!
  Margarita, yine düşmanları katletti:
  - Meşe ağacı gibi kafan varsa, onu yapışkan gibi koparırlar!
  Natasha, kızıl bir meme ucundan güçlü bir ölüm armağanı bırakarak ve Fritz'i yok ederek esprili bir şekilde belirtti:
  - Meşe seçmenleri için politikacı tam bir ıhlamur!
  Nazileri kesen ve kıpkırmızı meme uçlarından ölüm ışınları gönderen Zoya, şunları kaydetti:
  - Keçe çizme kadar aptalsan, her zaman ayakkabılı olacaksın!
  Augustine, yakut memelerinden kıyamet göndererek esprili bir şekilde kaydetti:
  - Her gün tavuk beyni gibi kızartmayı hiçbir şey engellemiyor!
  Svetlana çilek meme uçlarından uçtu ve dışarı çıktı:
  - Tavuk hafızan varsa, kartal gibi uçmayı unutacaksın!
  Oleg bir erkek fatma çıplak ayağına bir yıkım hediyesi attı ve gıcırdadı:
  - Tavuk kuş değildir - tavuk aklı bir akıl değildir!
  Margarita çıplak ayağıyla onun acı çekmeden ölmesine izin vermeyecek bir şey fırlattı. Sonra ıslık çaldı, Fritz'e kargalarla vurdu ve ciyakladı:
  - Tavuk beyinli bir seçmen, başkan olarak horozları seçiyor!
  Kırmızı meme ucundan Natasha sıcak ve çok yakıcı bir şekilde üfledi ve dışarı çıktı:
  - Çok sik olan politikacı, sadece tavuk beyinli olanları cezbeder!
  Ahududu memelerinden düşmanlara ateş eden Zoya şunları söyledi:
  - Bir politikacının, aklı olan bir tavuğun ve karakterli bir koyunun tilki konuşmasına kim kapıldı!
  Augustine, yakut meme uçlarından yanan pulsarlarla vurarak şunları kaydetti:
  - Bir politikacı için dil hem kılıç hem kamçı hem de anahtardır, ancak seçmeni her şeyden önce kilit altına alır!
  Svetlana, çilek meme ucundan yıldırım çarptı. Bir sürü uçak ve tankı ezdi ve şunları verdi:
  - Tavuk tüyü yumuşaktır ama beyinli tavuklar hangi sert yataklarda uyurlar!
  Oleg Rybachenko bir kez daha ıslık çalarak kabul etti:
  - Cetvelin nazik doğası genellikle devletin sert bir şekilde düşmesine yol açar!
  Son faşistleri bitiren Margarita, bitirerek, ıslık çalarak ve kafalara kargalar göndererek şunları ekledi:
  - Tavuk beyni ve tavuğun karakteri ile domuz pirzolası gibi olacak!
  
  1959'DA ROMMEL - SÜPER!
  Yaşlı, kır saçlı Rommel cephelerin haritasını inceliyor. 2 Eylül 1959 Ve savaş hala devam ediyor ve Moskova ele geçirilmedi. Artık Stalin yok ve resmi olarak GKO'nun ana başkanı Molotov'dur. Ama o sadece eşitler arasında birincidir. Stalin'in gönderileri ve Yüksek Komutan Zhukov bölündü. Ve Rommel ona karşı savaşır. Savunma Bakanı Vasilevsky de olmasına rağmen. Ve partiye Nikita Kruşçev başkanlık ediyor. Ve hükümetin başı Malenkov. Ayrıca Yüksek Sovyet Prezidyumu Başkanı, SSCB ve resmi devlet başkanı Bulgarin var.
  Evet, rengarenk bir bölük Rommel'e karşı toplandı. Ve kırılması gerekiyor. Ama SSCB pes etmiyor. Ve Üçüncü Reich, Rusya gibi tükendi.
  Ama barış sağlanamaz. Rommel bölgesel satın almalar istiyor. Sovyet hükümeti inatla sıfır seçeneğinde ısrar ediyor.
  Birleşik Devletler şu anda bir krizde, hiçbir yere gitmiyorlar. Ve İngiltere sömürge savaşlarına saplanmış durumda. Yani İkinci Dünya Savaşı'nın sınırının sonu yok.
  Ve yirmi birinci yılı çoktan başladı.
  Leopard ailesi ile ilgili bazı umutlar vardı. Ancak bu tank kendini haklı çıkarmadı. Başka bir seçenek de RE-50 tankının geliştirilmesiydi. Yeni fikrin özü, neredeyse her açıdan aşılmaz olan piramidal bir makine yaratmaktır. Bu iyi bir keşif olabilir. Rommel, SSCB'ye karşı zafer umutlarını piramidal RE'ler ailesiyle birleştirdi.
  Ancak eski tanklar hala savaşıyor.
  Ama iyi dövüşçüleri var.
  Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - dört kızdan oluşan mürettebat, ilk olarak 1939'da Polonya'ya yapılan saldırı sırasında kendilerini T-3'te denedi. Alman arabası o zamanlar hala oldukça zayıftı. Kızlar piyadeye daha fazla ateş etti ve üç makineli tüfek kullandı.
  Polonyalılara ateş eden ve piyadelerini ve süvarilerini biçen Gerda, cıvıldadı:
  - Kafasında binlerce şeytan olan bir savaşçıyım!
  Ateş ederken, Charlotte şunları söyledi:
  Hepsi ilginç ama...
  Gerda çıplak ayağıyla Polonyalılara bir el bombası attı ve gıcırdadı:
  - Ama ne?
  Kızıl saçlı cevap verdi:
  - Ama şimdi cadı olduk ve bu bize ne veriyor?
  Sarışın bir kız olan Gerda, Polonyalıları bir patlamada biçti ve mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  "Artık bizi bu kadar kolay öldüremeyecekler!"
  Kristina ayrıca Polonyalılara bir makineli tüfekle vurdu ve şunları söyledi:
  - Ebedi gençliği koruyacak mıyız?
  Arabayı kendinden emin bir şekilde süren Magda yanıtladı:
  - Tabii ki evet! Kontrol ettim! Kendine bir yara verdi ve iz bırakmadan ortadan kayboldu!
  Polonyalıları isteyerek doğrayan Gerda doğruladı:
  - Aynen öyle! Artık sadece insan değiliz, süper insan olduk!
  Charlotte, Polonyalıları yerle bir ederek ciyakladı:
  - Ben süper menim!
  Ve yine çıplak ayağıyla öldürücü bir el bombası attı. Evet, kız ayrıldı ve belli ki artık şaka yapmıyordu.
  Christina, Polonyalıları keserek şunları kaydetti:
  - Vatan çok güzel!
  Ve altın kırmızısı güzel bir kızın bacaklarının çıplak ayak parmakları bir limon fırlattı.
  Magda da bir dönüş yaptı, Polonyalıları kesti ve ciyakladı:
  - Ben tipik bir şampiyonum!
  Ayrıca çıplak ayakla her şeyi öldüren ve yok eden bir el bombası atacak.
  Polonya'daki dördü cesurca savaştı ve hatta Varşova'yı aldı. Ama bu yeterli değildi.
  Fransa'dan sonra Gerda ve Charlotte, Rommel'in birlikleriyle Afrika'ya gittiler.
  Özel SS taburu "Tigers-Barracudas" dan bir kız grubu, Tunus'a bir Me-323 nakliye uçağıyla uçtu. Kadın savaşçıların hepsi kibrit gibiydi, genç ve henüz evli değillerdi. Çoğunlukla uzun boylu atletik sarışınlar, Alman ulusunun rengi, kanı ve suyu.
  Bal sarısı ve ateşli kızıl saçlı iki kız, bu arada, güzelliği ve gözlerindeki ciddiyetiyle de podyuma layık olan diğer savaşçılar arasında öne çıkıyor. Diğer tüm savaşçılar, Fransa ve Balkanlar'da barut koklamayı başaran nispeten deneyimli savaşçılar arasında olsaydı. Ama düşmanlıkların geçiciliği ve isteksizliğin kızları bu işin içine sürükleyecek kadar da değil.
  Zaten savaşmışlardı, bu ikisi çok gençti, görünüşte neredeyse kızlar, hava saldırısı sırasında öldürülenlerin en sonuncusuydu. Tabii ki, onlar da tüm Alman bilgiçliği ile eğitilmişlerdi, ama yine de çok masumlardı çünkü henüz on altı yaşında gibi görünüyorlardı. Çölde terk edilmiş gerçek güller. Ama aynı zamanda neredeyse iki yıldır savaşıyorlar.
  Ateş kırmızısı "barracuda kaplanı" sarışın arkadaşına sormuş:
  - İngiliz Ordusunda çok fazla siyah var. Çok kaba ve zalimler ama Gerd'i hayal edin, yakalanırsanız ve işkence başlarsa ne olacak?
  Bal sarısı sakince cevap verdi:
  - Charlotte tarafından yakalanmamaya çalışacağım, ama yine de Tanrı'nın isteğiyse, düşmanlara hiçbir şey vermeyeceğim!
  Kızıl saçlı Charlotte fısıldadı:
  - Yakında doğuda Rusya ile büyük bir savaşın başlayacağına dair söylentiler var. Ve birlikler zaten çekilmekte, kuvvetleri yoğunlaştırmaktadır. Bu kadar çok piyadenin orduya alınmasına şaşmamalı, kızlar köylerde neredeyse hiç erkek kalmadığını söylüyorlar!
  Gerda iç çekerek onayladı:
  - Evet, bu ürkütücü olurdu! Ruslarla savaşmak: acımasız ve fanatik, sonsuz genişlikleri ve sert kışları ile ... Korkunç bir şey olacak!
  Kızıl saçlı cevap verdi:
  - Ruslar küçük Fin ordusunu bile yenemediler ve en büyük düşman kuvvetlerini yendik! Tüm Avrupa zaten altımızda ve Rommel Afrika'da İngilizleri eziyor. Neden kaybedeceğini düşünüyorsun?
  Gerda isteksizce cevap verdi:
  - Rusların büyük bir nüfusu ve geniş alanları var. Çok fazla asker emecekler! Ve Rusya'nın başkentini kıştan önce almak için zamanımız yoksa, askerlerimiz basitçe donacak ve ekipman üzülecek ve rüzgârla oluşan kar yığınlarına batacak, temel korkunç olacak!
  Charlotte başını şiddetle salladı.
  - Oh, böyle kötü şeylerden bahsetme, bir tür romantizm söylesek iyi olur. Aşk hakkında...
  Gerda masumca gülümsedi ve kabul etti:
  - Elbette, en iyi şarkı söyleyeceğiz!
  Barracuda Tigress kızları berrak, kristal sesleriyle şarkı söylediler:
  İnci, titreyen saç modeli,
  Endişeliyim, göğsüm titriyor!
  Ben ürkek huş ağacı gibi bir kızım,
  Hareket etmeye ve nefes almaya korkuyorum!
  
  Ve taze rüzgar kulağına ne fısıldıyor?
  Çıplak ayak altında kum eziyor...
  Ve gezegende daha mutlu bir ben yok,
  Seninle ormanda yürüdüğümde!
  
  Bana büyük bir sırrı açıkla sevgilim,
  Kalbi büyülemeyi nasıl başardın!
  Ama yüzün çok üzgün?
  En ince kırışıklıklar alnından geçti!
  
  Genç adam bana acıyla cevap veriyor;
  Savaş sizi uzun süre ayıracak!
  Bize cennet ormanlarında bir yer bulmak için,
  Şeytan cehennemde mağlup edilmelidir!
  
  Yanıt olarak, ince bir huş ağacı başını salladı,
  Sen benim için bir arkadaştan daha fazlasısın!
  Savaşın sonucu göz yaşartıcı olsa da,
  Ama çoban Tanrı İsa bizimle!
  
  Şeytanların cehennemini ortadan kaldıralım - kötü gölgeler,
  Böylece korular yeşil çiçek açar!
  bronzlaşmış dizlerimi okşa
  Beni sıkı tut tatlım!
  
  Ve şakadaki bir bakire gibi cevap verdi,
  Yayılan dalların sesine dedi ki;
  - Beni bir yıl bekler misin güvercin?
  Sıcak turnaların cazibesi güçlüdür!
  
  Cevap olarak, ona çok katı bir şekilde dedim ki,
  - Makine standında sivil olmayacağım!
  Ve askeri yolu seviyorum,
  Savaşmak, kötüleri yenmek istiyorum!
  
  Konuya geldim - dalları, örgüleri kesin,
  Bana diskli yeni bir makine verdiler!
  Çim çiy incileri gibi ağlasa da,
  Neden masumiyet - bir asker gibi oldu!
  
  O zaman, Anavatan benim için hepsinden daha değerlidir,
  Yıldızların üzerindeki Anavatan ruhta yanar!
  Yatağa dalmak için içerisi değil,
  Ve geceyi bir kulübede tüfekle geçir!
  
  Zafer gelecek, buna yürekten inanıyorum,
  Sonuçta, davamız her zaman haklıdır!
  Peki, daha sevinçle gülümseyin beyler,
  İyi bir kader bizi bekliyor, inan bana!
  Bütün aile onlarla birlikte şarkı söylerken, kızlar başlarını sallayıp ellerini çırptı. Ama sonra idilleri kesildi, bir siren uludu ve gökyüzünde İngiliz uçakları belirdi! Spitfires ikmal kervanına saldırmaya çalıştı. Eskort eskortundan ME-109'lar cesurca onlara doğru koştu. Ateş kırmızısı Charlotte sevinçten zıpladı:
  - İşte havada savaş başlıyor! Güzel olacak!
  Gerda heyecanla onayladı:
  - Şimdi bizim, pes edecekler!
  On sekiz İngiliz Spitfire ve on beş Alman Messers vardı, pek fark yoktu. Makineli tüfek patlamaları ve uçak silahları dövüldü. Charlotte kıkırdadı ve parmağıyla işaret etti:
  - Bak, bizimkiler onları nasıl dövüyor! Güzellik!
  Gerda felsefi olarak şunları söyledi:
  - Bir dövüşte, en güçlü olan değil, onu kışkırtacak kadar kötü olan kazanır, ancak kendi başınıza değil!
  - Savaş, herkesin daha başlamadan diskalifiye edildiği bir yarışmadır! Charlotte'u destekledi.
  İngiliz "Spitfires" dan zaten ateş yaktı ve düşmeye başladı, ondan sonra Alman düşmeye başladı ... Savaş daha da büyük bir vahşetle alevlenmeye başladı. İngiliz uçaklarının makineli tüfekleri vardı, Almanların topları vardı, bazı 20 mm'lik tek parça, diğerlerinde üç adet 20 mm'lik top vardı, ancak bu tür sadece iki makine vardı ... Hız özellikleri ve manevra kabiliyeti neredeyse aynı, belki ME -109 için bile ağırlık daha küçüktür ve dönüşleri daha hızlı yapar. Ancak İngilizler de o kadar basit değil, bu yüzden savaşçılarından üçü, kapak ateşine dikkat etmeden nakliyeye koştu. İçerideki kızlar bağırdı:
  - Haydi çocuklar, kaçırmayın! Zorla ateş etme!
  Charlotte bağırır:
  - Kürk! Kürk!
  Me-323, 200'e kadar asker taşıyabilen devasa bir nakliye aracıdır, altı makineli tüfek savunma silahına sahiptir. Bir "kirpi" sisteminde düzenlenirler ve karalamaya başlarlar ... Savaşçılar ateş eder ve büyük kalibreli mermiler cildi deler ve kaplamayı deler. Savaşçı kızlar domuz gibi ciyaklayarak geri sıçrarlar:
  - Az gelişmiş aslan yavruları var.
  Kızlardan biri bağımlı ve kıvranıyor. Bir kız doktor ona doğru atlar ve hemen şöyle der:
  - Hemen patladı! - Ve ona pansuman yapar. Sakinleşir ve inlemelerini bastırmaya çalışır.
  Ama sonra Messerschmitt, İngiliz avcı uçağının arkasına girer, isabetli atışlar yapar ve alev alır ve düşer. Kızlar kükrer:
  - Müthiş! Bu bizim adamımız!
  Şu anda, gövdeyi kaplayan makineli tüfekçi (ve bu bir erkek) bir kurşunla deliniyor. Gerda şimşek gibi koşar, tele yapışır ve düşer, çizmeleri uçar. Çıplak, pembe topuklu titreyen genç bir kız, yere düşen bedenlerin arasından birkaç atlar, makineli tüfeğe atlar ve tetiğe basar. Namludan kurşun tükürür ve Spitfire kontrolünü kaybeder, kuyruk dönüşüne düşmeye başlar.
  Kurt kızlar zevkle ciyaklar ve şu şarkıyı söylerler:
  - Puck! Yıkayıcı! Almanya İngiltere'ye karşı iki - sıfır!
  Ancak Gerda'nın ikinci savaşçıyı vurmak için zamanı yoktu, Alman pilotlar tarafından imha edildi. Hava savaşları kısa sürüyor ve savaşçıların yarısından fazlasını kaybeden İngilizler kaçtı. Skor Almanların lehine 3'e karşı 11 oldu. Kızlar yanıt olarak çok sevinçle bağırdılar ve birbirleriyle el sıkıştılar. Başını kaybetmeyen Gerda'yı da övdüler ve ilk düşen uçağı, kurbanını mal varlığı olarak kaydettiler! Kız büyük bir heyecanla kızardı ve mırıldandı:
  - Evet, kendimi hatırlamadım! Böyle bir şey miydi? Tamamen düşünülemez! trans halindeyim...
  Charlotte hoşnutsuz bir sırıtışla mırıldandı:
  - Ama gecikmeler için kendimi affedemem. Bu yüzden sadece frene bas!
  Bölük komutanı Madeleine Charlotte'u teselli etti:
  - Önümüzde daha çok savaş var! İşte Afrika!
  Charlotte kıkırdadı ve şaka yaptı:
  - Dünyada bir hiç için küçük çocuklar, çocuklar Afrika'ya yürüyüşe gitmezler! Afrika'da köpekbalıkları, Afrika'da goriller ve Afrika'da büyük timsahlar var! Ama Büyük Reich; bize söyledi - sürüklenmeyin!
  Bütün kızlar bir ağızdan güldüler. Ne kadar harikaydı...
  Tunus'un başkenti aynı zamanda Tunus adını da taşıyor ve Nazilerin Afrika'daki ana üssünü barındırıyor. Almanya'nın ana müttefiki: Mussolini, İkinci Dünya Savaşı'na yalnızca 17 Haziran'da, Fransa'nın teslim olmasından beş gün önce girdi. Önemli toprak kazanımları elde etmek için zaten yenilmiş bir düşmanı "kazanmak" veya daha doğrusu tekmelemek istedi. Peki, Almanya başarısız olursa, Üçüncü Reich'a karşı ikinci güney cephesini kendiniz açın! İtalyan ordusu çok başarılı olmadı ve ezici sayısal üstünlüğe rağmen, büyük kayıplar pahasına sadece birkaç kilometre ilerleyebildi. Ancak Mussolini savaşa özellikle başarılı bir şekilde girmedi. Gelecekte, İtalyanlar son derece başarısız bir şekilde savaştı. Yunanistan'daki bitler, sayısal üstünlüklerine rağmen, Etiyopya'da İngilizlerden neredeyse beş kat daha fazla güce sahip ve Libya'da, geliştirilmeye başlanan petrol kuyuları ile neredeyse tüm toprakları kaybetmiş durumda. Ancak Hitler iktidara gelmeden önce Nazi Partisi'ne katılan genç bir general olan Rommel, İngilizlere karşı güçlü bir karşı saldırı başlattı. Üstelik, ana kuvvetlerin transferinden önce, sadece on tank ve bir tank olarak gizlenmiş elli kamyonla bir saldırı başlattı. Hızlı bir atışla en iyi İngiliz general Kolenkor yakalandı ve Libya'nın neredeyse tamamı Nazilerin kontrolüne geri döndü. Bununla birlikte, İtalyanlar tarafından vasat bir şekilde teslim edilen iyi tahkim edilmiş Tolbuk kalesi hala ayakta! Rommel'in sadece iki yüz tankı var, hepsi T-1 ve T-2, yani hafif ve iki yüz İtalyan daha genellikle 2,7 ton ağırlığındaki makineli tüfek tanketleridir. Tabii ki, bu tür güçlerle Matildas ile savaşmak zordur: 78 mm ve 70 mm Cromwells ön zırhına sahip olmak. Ön taraf geçici olarak stabilize olurken, her iki taraf da güçleniyor...
  SS bölükleri havaalanına indi ve hemen sıcak Afrika havasına üflendi. Hala yaz, Haziran ve Afrika! Ancak kızlar kendilerini tutturmaya çalıştılar ve ateşli olduklarını göstermediler. Ve sonra Madeleine emretti:
  Çöl boyunca bir yürüyüş yapalım! Ve aynı zamanda güneş koruyucuları test edeceğiz, mayolara atlayacaksınız!
  Kızlar memnuniyetsizlikle yüzünü buruşturdu: tekrar deney yapıyorlar. Tabii ki, böyle bir sıcaklıkta bir mayoda üniforma ve hatta giymek zorunda kalabilen kurşun geçirmez yeleklerden çok daha hoş olmasına rağmen.
  Kızlar çabucak çöl rengine boyanmış mayolara dönüştüler ve bu arada, daha hızlı bronzlaşmalarına da yardımcı olacak koruyucu bir kremle kendilerini bulaştırmaya başladılar. Gerda, Charlotte'u ve Gerda'yı lekelemeye yardım etti. Kızıl saçlı, şunları kaydetti:
  - Bunlar aynı Tunus, gecekonduların eteklerinde, sadece elli taş evin ve bir düzine caminin merkezinde. Peri masalları okudum ve Araplar arasında çeşmeli ve bahçeli muhteşem saraylar görmeyi bekledim!
  Gerda iç çekerek cevap verdi:
  - Ne yazık ki, dünyamızda bir peri masalındaki gibi olsaydı! Ne yazık ki dünyamız acımasız, adaletsiz, sinsi! Et inliyor ve acı çekiyor!
  Charlotte şöyle devam etti:
  - Ama adam akıllı, şanlı ilerleme! Tanrı onu unutmuş gibi görünse de!
  Mayolarıyla baş başa bırakılan ve kremi sürmeden önce soğuk suda hafifçe durulanan güzel kızlar, bir nebze olsun rahatladılar. Uçağın kendisi hala çok sıcak değilse, o zaman havaalanında ve şehirde sadece cehennem. Doğru, diğer barracuda kaplanları, Nisan ayında havanın sıcak olduğu Yunanistan'da zaten savaştı, ancak yine de yaz aylarında Afrika'daki gibi değil.
  Duştan sonra kızlar deri terlik giymişlerdi ama Madeleine emretti:
  - Bir krem daha al ve tabanları iyice yağla! Çıplak ayakla çölde yürüyeceksin! Neyi yanıp sönüyorsun - anlıyorsun, öyleyse devam et.
  Kızlar, fazla coşku duymadan, çıplak, kız gibi bacakların zarif ayaklarıyla kendilerini bulaştırdılar. Sonuçta, Sahra'nın kumu neredeyse sıcak bir tavadır. Doğru, burada hala sahile yakın ve otlarla büyümüş çayırlar genellikle düşüyor. Ama Afrika Güneşini ısıtan taşlar, çakıllar, kumlar üzerinde çıplak tabanlarla koşmak? Bu genellikle vahşiliktir!
  Bununla birlikte, kızlar o kadar korkak değiller, elit eğitim programı, Alman Kadınlar Birliği'nden kızlar için ve ayrıca genellikle çıplak ayakla ve engebeli arazilerde zorunlu yürüyüşler içeriyor. Böylece savaşçılar tartışmaz! Genel olarak, faşist Almanya için, çeşitli deneyler için özlemin doğası. Hitler, Nietzsche'nin süpermen ya da geleceğin adamı teorisinin ateşli bir hayranıdır. Modern insandan daha güçlü, daha hızlı, daha akıllı ve daha acımasız olmalı. Gerçek bir Alman askeri olmalıdır: güçlü, hızlı, sert - çünkü o bir Aryan! Ancak kahramanlar doğuran Aryan kadınlarının kendileri de kahraman olmalı ve güç beslenmelidir! Bu nedenle, en iyi eğitimli kızlar yoğun bir şekilde eğitilmiş, temperlenmiş, eğitimli! Bu nedenle, onların türü, genetik olarak yetenekli güzellikleri, Afrika çöllerinde aşırı sertleşmeden geçmelidir: Aryan ve Aryan'ın alamayacakları bariyeri değil, tüm testlerin üstesinden gelebileceğini kanıtlamak için - Üçüncü Reich'ın yenilmez ve cesur askeri !
  Ve şimdi, askeri kamptan ayrılan şirket, Tunus'un dar, taşlı oltaları boyunca koşuyor.
  Kızın çıplak topukluları yolun siyah, keskin çakıllarını deliyor ve acımasızca fırınlıyor. Ancak yağlayıcı yanıkları biraz yumuşatır ve hızlı koştuğunuzda, öğleden sonra güneş geçmesine ve sıcaklık maksimumda olmasına rağmen çok fazla pişmez. Ancak kirli Arap çocukları küçük siyah topuklu, kremsiz küçülür ve kaşlarını bile çatmazlar. Tabanlarında nasır varmış gibi görünüyor. Arap erkekleri, neredeyse çıplak, mayo giymiş ve kaslı vücutlu kızlara bakar; ağızları açık ve kadınlar yanlara doğru daha hızlı hareket ederek kendilerini siyah bir peçeyle daha da sıkı sarıyorlar.
  Ve kızlar koşuyor omzunda makineli tüfekler ve her biri erzak ve el bombalarıyla dolu bir sırt çantası tutuyordu. Ve bu toplam yirmi kilogram ... Kızların fiziksel olarak güçlü bir şekilde alındığını ve bir yıldan fazla bir süredir Spartalı koşullarda eğitim gördüklerini hesaba katsak bile, o zaman bu hala ağırlıktır, özellikle ısı ise gölgede elli derecenin üzerinde ve maraton mesafesini aşmak gerekiyor.
  Gerda koşar, mümkün olduğunca doğru nefes almaya çalışır, böylece daha uzun süre yeterli güce sahip olur. O kadar yaşamamasına rağmen, son sekiz yılını genetik seçkinlerin çocukları için özel bir okulda geçirdi. Ancak bu, rahat koşullarda yaşadıkları anlamına gelmez. Aksine sabah beşte kalkmak, buz banyosu yapmak, ağır egzersizler, bir saatlik koşu ve ardından birkaç saatlik çalışma. Ardından, öğle yemeğinden önce, dövüş tartışması da dahil olmak üzere tekrar eğitim alın. Askeri eğitim, çalışma, eğitim, saat ona kadar, sonra ışıklar sönecek. Doğru, iyi beslendiler, ancak sadece Führer'in doğum günü, Noel ve 1 Mayıs için et, sebze, meyve, balık, şekerleme ve tatlı vermediler. Pratikte boş zaman yok, her şey sıkı bir şekilde düzenleniyor... Geleceğin insanları, Dünya'yı yönetmesi gereken onlardan eğitildi. SS'in başı olan Himmler'in kendisi böyle bir programı kontrol altında tuttu.
  Burada kızlar anılarını böldüler ... Şimdi Leopard-100 tankındaki Sovyet pozisyonlarına ateş ediyorlar. Ve elbette, yalınayak ve sadece bir bikiniyle - yirmi yıldır hiç yaşlanmayan ve hala bahar papatyaları kadar genç ve taze olan cadılarla savaşın.
  Bu makine özeldir - bir jet bombardıman uçağı ve uzun namlulu bir tanksavar silahı ile.
  Gerda ateş etti ve ciyakladı:
  - Anavatan'a şan!
  Charlotte çıplak ayaklarıyla joystick düğmelerine bastı. Başka bir Sovyet T-54 tankını parçaladı, henüz üretimden çıkarılmadılar.
  Sonra kontrol etti:
  Teşekkürler Rommel!
  Leopard 100'de de savaşan Christina, çıplak ayak parmaklarıyla düğmelere bastı ve cıvıldadı:
  - Anavatan'a şan!
  Magda, makineli tüfeklerden ateş ederek şunları söyledi:
  - Ve biz barracuda kızlarına şeref!
  Evet, en havalı akrobasi savaşçılarıydılar.
  Gerda, çıplak ayak parmaklarıyla tekrar joystick'in düğmelerine bastı, Sovyet silahını parçaladı (güzel olsa da kötü bir cadı kız!), Ve vyaknula:
  - Herkesi öldüreceğim!
  Ve yine, sanki dünmüş gibi önünde, hatıralar canlandı;
  Elli, hatta biraz daha kilometrelik bir mesafe katedildi, bu kadar küçük kızlar için bu kadar sıcak ve yüklü devasa bir yük. Gerda, Charlotte artık bedenlerini hissetmiyorlardı, kaslarını yırtan bir şey ve başlarında donuk bir ağrı hissederek uyurgezerler gibi koşuyorlardı. Ama işte komut geliyor:
  - Bir adım atla! İlk kez yeterli!
  Kızlar yavaşlar ve zaten hızlı bir şekilde yürürler. Topuklar daha fazla kaşınmaya başlar. Gerda, Charlotte'a fısıldadı:
  - Cehennemden Araf'a!
  Kız arkadaş aynı fikirde değildi.
  - Araftan cennete!
  Taşlı toprak bitti ve kızların çıplak, bitkin ayakları yumuşak, zümrüt yeşili çimenlere basıyor. Gerda haykırdı:
  - Ve ne mutlu, dikenli taşlar ve çölün yakıcı kumları tarafından işkence edildikten sonra, kadife doğal bir halı gibi yürümek!
  Bu sefer Charlotte hemen kabul etti.
  - Tabii ki, gerçekten cennet! Böyle sert bir yürüyüşten sonra! Ama daha da zor olacağını düşünüyorum.
  Kızlar sonunda oyun alanına vardıklarında Madeleine onları durdurdu ve sırtüstü yatmalarını emretti. İlk on savaşçının ayaklarını kabaca hissetti ve bariz bir memnuniyetle söyledi:
  - Sevimli! Ve cilt soyulmaz ve tabanda kabarcık yoktur. Ve topuklu bile tozlu değildi, sanki banyodan yeni çıkmış gibi pembe kaldılar! - Uzun Madeleine, durakladı ve bir arkadaşı yıldırım hızıyla bir hançer fırlattı. Bıçak, bir okul çocuğunun aynadan kabarttığı güneşli bir tavşan gibi parladı ve uç büyük, siyah bir akrep çiviledi. SS subayının sesi sertleşti ve kızın yüzünün güzel hatları sertleşti. - Yarın sabahtan akşama koşacağız. Neden yüzleri büküyorsunuz - Aryan mısınız değil misiniz? Evet ise, o zaman dayanmalıyız, düşenlere anında ateş edeceğiz! İlkini, ikincisini hesaplayın.
  Sonra bir rüya oldu, sonra bir uyanış ve yine kaçıyorsun.
  Gerda uyandı, aniden zıpladı, kızlar çabucak sıraya girdi. Yıkadık, dişlerimizi fırçaladık ve çölde zorunlu bir yürüyüşle tekrar koruyucu kremlerle yağladık. Bu yüzden mayolarında yalınayaklar ve kumlu cehenneme koştular.
  Arap çocukları şaşkınlıkla parmaklarını onlara doğrultup ıslık çaldılar:
  - Alman Ekber!
  Gerda etrafına baktı ve özlemle uzaklaşan palmiye ağaçlarına baktı, ardından Charlotte'a fısıldadı:
  - Yine cehennemde!
  Kızıl saçlı diva gülümseyerek cevap verdi:
  - Tüm insanlar günahkardır ve yeraltı dünyası günahkarların doğal halidir!
  Gerda tekrar göz kırptı.
  - İnsan günah işleyemez!
  Charlotte alev alev saçlarını salladı ve koşarken açıklamaya başladı:
  - Kabul ediyorum! Bin kere bile katılıyorum! Genel olarak günah göreceli ve tamamen insani bir kavramdır. Örneğin, antik dünyanın ahlakını alırsak, o zaman içinde hem kişinin kendisine hem de kabile türüne fayda sağlaması iyi oldu. Örneğin, zina günah değil, bir nimet olarak kabul edildi!
  Gerda hemen kabul etti:
  - Doğru! Führer'in kendisi, bir kadının her zaman cesur bir koca olmaktan çok, bir savaş kahramanından hamile kalmasının en iyisi olduğuna inanıyor. Özellikle kocanın da zararlı, kirli kan belirtileri varsa.
  Madeleine kızlara bağırdı:
  - Nefesinizi kurtarın kızlar, bu sefer yoruluyoruz!
  Gerda gülümseyerek karşılık verdi.
  Yorgun olabilirsin ama bitkin olamazsın.
  Yarım saat boyunca kızlar sessizce koştular ve sonra Charlotte fısıldadı:
  -Bir kız arkadaşımın ne garip bir rüya gördüğünü biliyor musun?
  Gerda şaşırdı:
  - Evet, ben de itiraf ediyorum! Ve ne?
  Charlotte sırıtarak cevap verdi:
  - Hiç bir şey! Öyle bir rüya ki, büyük barbar Atilla'nın ordusunda bir savaşçıydım. Ve antik Roma'nın mumlarıyla savaştık. Ve her şey aynı anda çok güzel ve acımasızdı ...
  Gerda yanıt olarak kıkırdadı.
  - Biliyor musun, ben de hayal ettim! Biraz şaşırtıcı tesadüf. Ben seni rüyamda gördüm!
  Charlotte geri göz kırptı.
  - Ve ben sen! Dar gözlü ve sarı yüzlü savaşçı neredeyse seni öldürecek olsa da iyi savaştın!
  Gerda bu sefer biraz şaşırmadı, şaşırdı:
  - Olamaz! Yani aynı rüyayı iki kişi aynı anda görmüyor mu?
  Charlotte yanıtladı:
  - Grip toplu olarak hastaysa, rüya aynı olabilir. İşte nasıl gidiyor! Thule toplumunda bir iksir alıp bitkisel tentürlerde nefes alan ve ardından vizyonlara dalan özel medyumlar olduğunu duydum! Ve peygamber olmakta oldukça başarılılar!
  Arnavut kaldırımının üzerinden atlayan Gerda, kabul etti:
  - Tabii ki! Prensip olarak, kehanet hediyesi doğaüstü güçler gerektirmez, doğada oldukça maddi ve henüz çözülmemiş fiziksel yasalar olabilir. Ama bu rüyanın amacı nedir?
  Charlotte omuzlarını silkti ve yanıtladı:
  - Bilmiyorum! Belki Üçüncü Reich, İngiltere'yi ve ABD'yi Aslan'ın arkasında yenecek ya da ... Burada uzun süre tahmin edebilirsiniz!
  Gerda bir şey söylemek üzereydi ki aniden kulağı motorların hala duyulabilen gürültüsünü yakaladı. Mesafeye rağmen, uçakların motorlarının gürültülü olduğu ve önemli ölçüde yaklaştıkları açıktı ... Madeleine emretti:
  - İki numaralı alıştırmanın aşaması nedir: kılık değiştirme.
  Kızlar durdular, sırt çantalarından çölün rengine göre boyanmış kamuflaj pelerinlerini çıkardılar. Sonra hızla kazmaya başladılar, yukarıdan farkedilmedi, ki bu doğal değildi. Burada Gerda, hem silahları hem de kazıcı kürekleri olduğu için kadere teşekkür etti. Aksi takdirde, çöldeki kızlar İngiliz saldırı uçakları veya pike bombardıman uçakları için kolay birer av olabilir. Çıplak ayaklarıyla kumu kazıyan Charlotte dedi ki:
  - Görünüşe göre Tunus'ta bile barut koklamamız gerekecek... Tanrı'nın yolları anlaşılmaz!
  Gerda kurnaz bir bakışla itiraz etti:
  - Her Şeye Gücü Yeten'in planları söz konusu olduğunda, bir istisna dışında, doğru bilgi eksikliği her zaman kötüdür!
  
  rommel öfkeli
  Rommel'e Haziran 1944'teki Müttefik çıkarmalarından önce Fransa'da acil durum yetkileri ve daha fazla özerklik verildi. Bu, on tank ve beş SS bölümü de dahil olmak üzere elli sekiz Alman bölümünü ustaca elden çıkarmasına izin verdi.
  Müttefikler vahşice yenildi ve bir milyondan fazla asker ve subayı esir olarak kaybettiler. Ayrıca, Naziler büyük bir ekipman kitlesini ele geçirdi.
  Ama en önemlisi, Hitler ve maiyeti en büyük zaferi kutlamak için Fransa'ya geldi. Burada, "yanlışlıkla" olduğu gibi, bir Müttefik hava saldırısıyla karşı karşıyaydılar. Hitler, Himmler, Bormann ve Göring öldü. Ve Goebbels, yeni Führer ve Yüksek Komutan Rommel'e bağlılık yemini etmek için acele etti.
  Müttefikler, durumu ve bölgeleri şimdilik dondurarak, Üçüncü Reich ile beş yıllığına ateşkes ilan etmeyi aceleyle kabul ettiler. Ve ayrıca İtalya'nın güneyini ve Sicilya'yı terk ediyor.
  Bunu savaş esirlerinin değişimi izledi - her şey herkes için! Bu, Alman ve özellikle İtalyan birliklerini önemli ölçüde güçlendirdi.
  Doğru, doğu cephesinde Kızıl Ordu, Neman'a geçerek başarılı bir "Bagration" operasyonu gerçekleştirdi. Ancak güney kanadına, Moldova ve Batı Ukrayna'dan zıt yönlerde beklenmedik bir darbe veren Rommel, orada büyük bir Sovyet orduları kazanı oluşturdu.
  Stalin sinirlendi ve güneye asker göndermeye başladı. Sonuç olarak, Almanlar tam bir yenilgiden kaçınmayı başardılar ve Polonya sınırlarına tutundular. Kızıl Ordu neredeyse tamamen Belarus'u ve kısmen Litvanya'yı kurtarabildi.
  Üçüncü Reich'ta tankların ve uçakların serbest bırakılması, özellikle müttefikler tarafından bombalamanın kesilmesinden sonra sürekli artıyordu.
  Ve "Panther", ön zırh ve zırh delici ve ayrıca silahın ateş hızında T-34-85'ten hala üstündü. "Panter" daha fazla ve mermi stoklarına ve daha doğrusu optiklere sahipti.
  Yani Alman tankları güçlü ve sayıları arttı. Ve "Panter", özellikle sayısı önemli ölçüde arttığı için ciddi bir sorun haline geldi. Ve Jagdpanther'in daha da ürkütücü olduğu ortaya çıktı, üretimi daha kolaydı, ancak özellikle alında daha güçlü silahlı ve daha iyi korunuyordu.
  "Jagdpanther" Kızıl Ordu için büyük bir sorun haline geldi. Genel olarak, batıda serbest bırakılan Almanlar aceleyle güç topladı. Rommel hem Fransızları hem de Polonyalıları silah altına aldı. Polonya ordusu ve Fransız birimleri ortaya çıktı.
  Ve Alman makineli tüfek dünyanın en iyi MP-44'üydü ve TA-152 uçağı en iyi çok amaçlı silah oldu. Focke-Wulf'tan çok daha mükemmel.
  Rommel, Commonwealth'i yeniden canlandıracağına söz verdi. Bu da Polonyalılara Wehrmacht için savaşmaları için ilham verdi. Ve Fransızlar, başta insan olmak üzere muazzam potansiyeli kullanarak savaştı. Naziler ayrıca Romanya ve Macaristan'ı kontrolleri altında tutabildiler ve Mussolini'nin İtalya'daki konumunu güçlendirerek yeni bölünmeler oluşturdular.
  Savaşlar, ustalıkla kullanıldığında "Tiger" -2'nin hiç de kötü bir tank olmadığını gösterdi. Özellikle çok inatçıdır ve uzun mesafeden vurur.
  Almanlar sonbaharda cepheyi stabilize etti. Ve kışın, savaş yenilenmiş bir güçle yeniden başladı. Bu sefer Kızıl Ordu merkezden vurdu. Kendinden tahrikli silahlar E-10 ve E-25 ve ilk Sovyet SU-100 savaşlarda test edildi. Sovyet arabası fena değildi ve düşük siluetli Alman küçük arabaları oldukça verimli ve çevikti.
  Rommel, bir kanat saldırısı ile ayrılan ve bir çift büyük kazan oluşturan Sovyet birliklerini kesti. Genel olarak, Üçüncü Reich'in yeni komutanı Sovyet manevralarını tahmin etti ve etkili karşı önlemler almayı başardı.
  Özellikle Polonya'da yollar daha iyiydi ve Alman tankları kışın bile SSCB'nin genişliğinden daha verimli hareket etti. Ve şimdi Fritz'de birçoğu vardı.
  Fritz jet uçaklarının da etkisi oldu. ME-262'ler inatçı makinelerdir ve XE-162'ler en hızlı ve manevra kabiliyeti en yüksek olanlardır. Ve Sovyet uçakları Arado bombacısını bile yakalayamadı. Ayrıca bir sorun. Ve güneyde, Almanlar Sovyet saldırısını püskürterek kazanlar oluşturdu.
  Rommel, Kızıl Ordu'yu tuzağa düşürdü ve çok sayıda tank kullandı ve Panther doğru kullanıldığında oldukça etkiliydi.
  Stalin öfkeyle kükredi, ama dövüldüğü ortaya çıktı. Almanlar güçlerini seferber etti. Ve FAA gibi işe yaramaz füzeler bırakmak yerine jet uçaklarına güvendiler. Ve şimdi Kızıl Ordu onu hem gökyüzünde hem de karada iyice ele geçirdi.
  Mayıs 1945'te, 120 mm ön zırh kalınlığı ve 88 mm top ile 82 mm yan zırh ile E-25 kendinden tahrikli silahın daha gelişmiş bir modifikasyonunu kullanarak, Almanlar Ukrayna'da ilerlemeye başladı.
  Rommel, Ukrayna'yı Üçüncü Reich'ın himayesinde bağımsız bir devlet ilan ederek ve Bandera'yı teşvik ederek daha esnek bir işgal politikası izledi. Belarus'ta kukla bir hükümet de kuruldu. Almanlar şimdi Slavları Aryanlar olarak adlandırdılar ve kurnazdılar.
  Kızıl Ordu için durum, Lend-Lease kapsamında tedarikin kesilmesi ve SSCB'de bir mahsul başarısızlığı ile ağırlaştı. Evet ve Stalin şimdi ve sonra birliklerin komuta ve kontrolüne müdahale etti ve bu olumsuz bir karaktere sahipti.
  Stalin stratejik konularda zaten bilgiliyse, operasyonel konularda oldukça zayıftı ve pratikte taktikleri anlamadı. Ancak aynı zamanda profesyonellerin tavsiyelerini gerçekten dinlemek istemedi.
  Ve parlak komutan Rommel'in komutasındaki Almanlar, birbiri ardına zafer kazandı.
  Fritz, yaz aylarında tüm Sağ Banka Ukrayna ve Kiev'i ele geçirdi. Ayrıca Belarus, güçlü bir darbe ile ele geçirildi. SSCB'yi kurtarmak için bir şeyler yapılmalıydı!
  Sonra çıplak ayakla bikini takımıyla Ay Sailor'u ortaya çıkardı.
  Ve Japon anime kızları, Belarus'ta Kızıl Ordu'yu yenen ve zaten Smolensk'e taşınan Nazilerle tanıştı.
  Kızlar saldırının en uç noktasındaydılar ve çok umutsuzca savaştılar.
  Çıplak ayakları el bombası attı ve göbeklerinden yıldırımlar uçtu. Ve kılıçlar, uzayan, faşist uçakları kesen. Ve sonra Ceylon Moon'un savaşçıları onu aldı ve nasıl ıslık çaldılar. Düşen kargalar Nazilerin üzerine düşecek. Ve tüylü kuşlardan bazıları faşist jet akbabalarının üzerine düştü. Ve onları aldı ve devirdi.
  Ceylon Moon agresif bir şekilde sırıttı.
  - Smolensk size hangi Fritz'i vermiyor?
  Başka bir mavi kız cıvıldadı:
  - Ve Stalingrad'ı hatırlayacağız!
  Üçüncü sarı kız ciyakladı:
  - Ve Sivastopol!
  Ve dördüncü havladı:
  - Ve Leningrad da!
  Ve bikini güzelliğindeki yalınayak tüm tabur, göbeklerinden yıldırımları nasıl serbest bırakacağını. Ve bir faşist kitlesini nasıl ölümüne vuracağını.
  Böyle bir güçle Kızıl Ordu'nun zaferi kaçınılmaz görünüyordu. Fakat...
  Japon animesinden kızlara bir iblis göründü ve şöyle dedi:
  - Ve Ruslar Kuril Adaları'nı ezmek istemiyorlar!
  Japonya'dan gelen kadın savaşçılar hüsranla bağırdı:
  - Nasıl adaları zorlamak istemezler? aldatılıyoruz!
  Ve çıplak ayakla parıldayan yuvarlak topuklular önden kayboldu.
  Ancak zaten Nazilere önemli zararlar vermeyi başardılar ve saldırıyı durdurdular.
  Kışın Almanlar sadece kendilerini savundular. Gökyüzünde çok başarılı bir XE-162'leri vardı, sıkı tuttular. Karada, E-25 kendinden tahrikli tabanca aşağı yukarı koruma sağladı. Diğer tanklar gibi. "Tiger" -2 modernize edildi, 1000 beygir gücünde daha güçlü bir motor ve mükemmel bir şanzıman aldı.
  Sovyet T-54'leri henüz hazır değildi ve IS-4'ün birçok kusuru vardı. Bu da Kızıl Ordu'nun savaş yeteneğini olumsuz etkiledi.
  1946 baharında Naziler saldırmaya çalıştı. Ancak birlikleri gelişmiş Sovyet savunmasında tıkanmıştı. Savaş, savunmanın saldırıdan daha güçlü olduğu ve cephe hattının hareketsiz olduğu Birinci Dünya Savaşı'na giderek daha fazla benzemeye başladı. Yaz aylarında Almanlar da ilerlemeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Ve sonbahar ve kış aylarında, Kızıl Ordu zaten ilerliyordu ve ayrıca Alman yoğun savunmasında bataklığa uğradı. Dahası, Fritz zaten kışın savaşmaya adapte oldu ve ekipmanları soğukta çok fazla "yüzmedi". Ve "E" -50 serisinin tankı başarılı ve oldukça etkili bir makine olduğunu kanıtladı.
  Doğru, araba neredeyse 65 ton ağırlığındaydı, ancak bu güçlü bir motor, ayrıca 100EL'de 88 mm'lik çok etkili toplar, zırh delici, doğru, hızlı ateş ile telafi edildi.
  T-54 henüz seriye girmedi ve Almanlar hala ekipman kalitesinde bir avantaja sahipti. Ve havada, avantajları arttı.
  Huffman, düşürülen dört yüz uçaktan sonra Altın Meşe Yapraklı, Kılıçlı ve Elmaslı Şövalye Demir Haç'ı aldı. 500. uçaktan sonra elmaslı Alman Kartal Nişanı.
  Kırk yedinci yıl karşılıklı enjeksiyonlarla geçti. Rommel ihtiyatlı davrandı, güç ve Stalin oluşturmaya çalıştı. Ve son olarak, kırk sekizinci yıl. Kızıl Ordu ilkbaharda ilerlemeye çalıştı. Ancak merkezdeki Almanların yoğun savunmasını kıramadı. Sonbaharda, Almanlar kuzeydeki cepheyi düzleştirerek sadece küçük bir operasyon gerçekleştirdi.
  Kırk dokuzuncu yıl, Sovyet birlikleri temelde saldırmaya çalıştı. Almanlar sıkı savunmada oturdu. IS-7 gibi zaten seride yer alan Kızıl Ordu T-54'te de MIG-15 vardı. Almanlar daha gelişmiş ME-362 ve HE-262 ve ME-2010'un yanı sıra TA-283'e sahiptir.
  Darbe alışverişi yapıldı. E-50 daha gelişmiş hale geldi. Ağırlığı elli tona düşürüldü, yüksekliği de azaltıldı ve kulenin alnının savunması güçlendirildi. E-75 de yoğunlaştı ve ağırlığı tatmin edici bir seviyeye düştü ve seriye girdi.
  E-100 seriye hiç girmedi, bu nedenle ağır ağırlığı ordu için çok fazla sorun yarattı.
  Almanlar cephe hattını tuttu ve şimdi bu lanet savaşın 1950'si başladı.
  Rommel, Stalin'e barış teklif etti. Ama elbette, Almanların zaten fethettiği toprakları Üçüncü Reich'tan ayrılmayı talep etmek. Stalin barışı ancak 1941 sınırları içinde kabul etti. Ancak Rommel bunu kabul edemedi. Milyonlarca Almanın boş yere öldüğü ortaya çıktığından beri.
  1950 yılı, Kızıl Ordu'nun cepheyi kırma girişimleriyle geçti. Almanlar savunmadaydı.
  Rommel diskolara biraz umut bağladı. 1945 gibi erken bir tarihte havalandılar, ancak savaş kullanımı için uygun olmadıkları ortaya çıktı. Ancak 1951'de ilk makineler dört sonik hızıyla ortaya çıktı ve laminer jetin etrafındaki akış sayesinde pratik olarak küçük silahlara karşı savunmasız kaldılar.
  1951'de Kızıl Ordu, Nazilere saldırmaya devam etti. Ama girişimleri etkisizdi. Cephe hattı sabit kaldı.
  Ancak Rommel, disketlerin kullanımı hakkında bilgi aldı. Vurulamadılar, ancak kendileri ateş etmediler, ancak yalnızca hava hedeflerine çarpabilirlerdi. Bununla birlikte, hızları göz önüne alındığında, zaten kendi içinde kötü değil. Ancak MIG-15'e göre hava üstünlüğü sağlayamadı.
  Diskletler pahalıydı ve üretilmesi zordu ve çok azı vardı.
  1952 yılı da darbe alışverişinde geçti ve Kızıl Ordu baskı yapmaya çalıştığında, ancak işe yaramadığında, Fritz'in savunması güçlüydü.
  Üstelik Almanlar savaşta yabancıları kullandı. Ve oldukça ustaca komuta ettiler.
  Stalin Mart 1953'te öldü. Ve bu, resmi bir halef olmadığı için parti liderliğinde hemen anlaşmazlığa neden oldu.
  Gönderileri paylaşmanız gerekiyor. Böylece Molotov GKO Başkanı oldu, Malenkov Bakanlar Kurulu Başkanı oldu, Nikita Kruşçev SBKP Merkez Komitesi Birinci Sekreteri oldu, Zhukov Yüksek Komutan oldu ve Vasilevski Savunma Bakanı oldu.
  Beria yakında tutuklandı ve vuruldu.
  Ancak bu tutuklama, iç birliklerde bazı karışıklıklara neden oldu. Ve Rommel, Kızıl Ordu'yu kesen ezici bir darbe indirdi.
  Almanlar 1953'te Smolensk'i ele geçirebilirdi ve Sovyet birlikleri bölgeyi şehrin kendisi olan Rzhev'e kadar tuttu. Fritz ayrıca Leningrad'ı tekrar engellemeyi ve güneyde Ukrayna ve Kırım'ı ele geçirmeyi, Sivastopol'u engellemeyi ve Don'un kendisine ulaşmayı başardı. Sovyet birliklerinin Nazileri durdurması Don boyuncaydı.
  Kışın, Almanların nihayet gücü tükendi. GKO başkanı Molotov, savaşın sonuna kadar gideceğini duyurdu.
  1954'te Rommel'in ordusu Moskova'ya ilerledi, ancak Fritz'in tüm kırma girişimleri geri püskürtüldü.
  Leningrad'ı fırtına ile ele geçirmeyi başaramadılar.
  !955, Naziler yeniden saldırdı. Stalingrad'ı almaya çalıştılar, ancak orada dövüldüler ve Don'un ötesine çekildiler. Moskova'yı alma girişimi de başarısız oldu. Leningrad'a yapılan saldırı da başarısız oldu. Nazilerin kayıpları çok büyüktü.
  Ve 1956'da Üçüncü Reich tekrar savunmaya geçti. Ve zaten Kızıl Ordu, Rommel'in alaylarına saldırmaya çalıştı. Ama aynı zamanda gücü de yoktu. Kayıplar da çok büyüktü. Ve 1956'da cephe hattı hareket etmedi.
  1957'de Almanlar, T-55 serisinde yeni Leopard tankları ve SSCB'yi aldı. Bu makinenin 107 mm kalibrede daha güçlü bir topu vardı. Daha gelişmiş bir IS-12 de ortaya çıktı. IS-10 yükseltildi.
  Alman "Leopard", yeni neslin daha gelişmiş bir makinesiydi, ancak hala bitmedi. ME-562 savaşçıları da ortaya çıktı. Eskisinden daha güçlü silahlar ve yüksek hız ile. Tıpkı hafif XE-462 gibi. Ayrıca çok iyi bir dövüşçü ve hafif. SSCB'de şimdiye kadar, havacılık tarihindeki en büyük Sovyet uçağını seri üretimden çıkarmadan MIG-15'in modernizasyonundan geçtiler. Savaş uzadı.
  1958 yılı çoktan başladı... Ne kadar çok insanın acılarının devam etmesi korkunç.
  Rommel genel olarak barışı kabul eder, ancak Almanlar tarafından fethedilen her şeyin alıkonulmasıyla. Molotov ve ekibi buna katılmıyor.
  Bir taşın üzerinde bir tırpan buldum. Ve kayıplar büyüyor.
  Kızıl Ordu ilerlemeye çalışıyor, ancak yoğun savunmaları kıramıyor. Sonbaharda Almanlar tekrar Leningrad'ı almaya çalışır, ancak saldırıları geri püskürtülür.
  Zaten 1959 bir kurt gibi acele ediyor. Evet savaşta zaman damla damla akıyor ama farkedilmeden geçiyor ve hatırlanacak bir şey yok. Zaten Rommel yaşlandı. Ve Molotov'un Sovyet liderliği olarak uzun yılları var. Ama savaş hala devam ediyor.
  Kızıl Ordu hala MIG-15'i kullanıyor, ancak modernize etmeye devam ediyor. Daha gelişmiş füze ve uçaksavar sistemleri de ortaya çıktı. Ve en önemlisi, uydu zaten düşük Dünya yörüngesine fırlatılabiliyordu. SSCB'nin zaten Berlin'i vurabilecek balistik füzeleri vardı. Ancak Almanlar gibi.
  Atom bombası, Amerika Birleşik Devletleri gerçeğine inanmadığı ve para harcamak istemediği için geliştirilmedi.
  Ve Üçüncü Reich ve SSCB bu kadar pahalı projelere bağlı değildi.
  Bu zaten 1959'da oldu ve dünyanın henüz nükleer silahları yok. İngiltere sömürge savaşlarında bataklığa saplanmış, imparatorluğunu sürdürmek için çaresiz ve ABD'de petrol ve gaz tekelleri nükleer gücün gelişimini engelliyor.
  Öyle oldu ki, dünya hala atom bombası olmadan. Her ne kadar bu lanet olası, cehennemi savaşı sona erdirebilecek onun görünüşü olsa da. Zaten on milyonlarca insanın öldüğü yer.
  Diğer cephelerde, ABD ve İngiltere Japonya ile savaş halindeydi. 1946'da Amerika Birleşik Devletleri Yükselen Güneş Ülkesi'ne asker çıkardı, ancak samuray onları denize attı.
  Japonya bombalamaya ve bombalamaya devam etti. Ama teslim olmayı reddetti.
  1950'de ABD, bu sefer daha iyi hazırlanmış ve çok daha fazla sayıda gemi, uçak ve diğer kuvvetleri kullanarak yeniden karaya çıktı.
  Japonya bir buçuk yıl daha direndi. Tokyo en son düşenlerden biriydi ve imparator kendini hara-kiri yaptı. Ama ondan sonra bile barış gelmedi. Japonlar, Amerikalıların işgalcileri için gerçek bir gerilla savaşı düzenledi.
  Bütün bunlar Amerika ve İngiltere'yi zayıflattı ve SSCB ile Üçüncü Reich arasındaki savaşa müdahale etmediler. Rommel hala tüm Avrupa'nın kaynaklarına sahip. Ve Rusya'da işgal edilen toprakları hesaba katarsak, çok daha fazla insan kaynağı var. Doğru, Nazilere karşı şiddetli bir gerilla savaşı sürüyor. Ve işgal altındaki topraklarda daha kurnaz ve esnek bir politika bile Fritz'in orada bir yer edinmesine ve partizanları bastırmasına yardımcı olmuyor.
  1 Eylül 1959'da, İkinci Dünya Savaşı'nın başlamasından bu yana tam yirmi yıl geçti. Kızıl Ordu, Leningrad yönünde ilerliyordu. Almanlar bir kez daha Moskova'yı almaya çalıştı.
  Ne kadar süre savaşabilirsin? Bu sadece bir kabus.
  Her durumda, siperde bir tabur Sovyet kızı oturuyor. Ve Wehrmacht'ın bir sonraki saldırısını yansıtıyor.
  Natashka Sokolovskaya bir AK'den ateş ediyor ve sıkıntıyla diyor ki:
  - Peki, bu çekirge ne kadar çömelir?
  Zoya mantıklı bir şekilde bir el bombası fırlatıcıdan ateş ederek ve bir Alman arabasının tırtılını kırarak cevap veriyor:
  - Muhtemelen, son askere!
  Nazilere ateş eden Augustine şunları kaydetti:
  - Böyle bir kabus sonsuza kadar süremez!
  Ve çıplak ayağıyla kızıl saçlı kız, Nazileri küçük parçalara ayırarak çok ölümcül bir el bombası attı. Sonra gülümseyerek belirtti:
  - Hayır, gerçekten hepsini öldürmemiz gerekiyor!
  Svetlana da çıplak, yontulmuş ayağıyla öldürücü bir limon fırlattı. Fritz'i yırttı ve not etti:
  - Belki öldürürüz... Eğilmezsek!
  Dört kadın savaşçı bikinili kavga ediyor. Genç ve çok güzel kızlara benziyorlar. Ama uzun süredir buralardalar. Kırk birinci yıldan beri savaşıyorlar ve şimdiden bu savaştan iyice bıkmış durumdalar. Ve ondan önce zaten İspanya'da savaşmışlardı. Onlar da ödüllendirildi.
  Ve şimdi on sekiz yıldan fazla bir süredir faşizme karşı eşitsiz bir mücadele yürütüyorlar. Ve öyle görünüyor ki bu kenarın sonu asla olmayacak.
  Natashka, Birinci Dünya Savaşı sırasında bir kız olarak çarlık ordusunun bir taburuna nasıl bir paket taşıdığını hatırladı.
  Çıplak ayakları zaten her şeye alışmış gibi görünüyor. Ve günde elli verst yürürseniz, baldırlarınız ağrır ve ayak tabanlarınız nasırlı olsa da kaşınmaya ve incinmeye başlar.
  Ayrıca açsın. Sadece dere ve meyvelerden su. Ama yazın hiçbir şey yok. Ancak uzun süre karda çıplak ayakla yürümeye çalışın. Parmaklar soğuktan kırmızı ve maviye döndüğünde. Ve sadece sürekli hareket ve bebeklikten itibaren tavlama alışkanlığı donmalardan kurtarır.
  Natasha ayrıca çarlık zamanlarını da hatırladı. Onlar hakkında iyi bir şey vardı. Özellikle, çarlık rublesi istikrarlı bir para birimi olacaktı ve kutsanmış Çar II. Nicholas'ın altındaki fiyatlar artmadı. Her durumda, Almanlarla savaştan önce. Ve bu istikrar, köylülerin şu ya da bu satın alma için para biriktirmesine yardımcı oldu. Ve hemen hemen her şeyi krediyle satın alabilirsiniz. Dolayısıyla Sovyet yönetimi altında bu kadar iyi hale geldiği henüz bir gerçek değil.
  Augustine, ölüm hediyesini çıplak ayağıyla fırlattı. Onları bir grup Almanı ve onların kiralık askerlerini paramparça etti ve sıkıntıyla şöyle dedi:
  - Tüm cinayetler ve cinayetler! Ve ruh başka bir şeye ihtiyaç duyar!
  Augustine, Port Arthur'un savunmasında yer aldı. İşte böyle bir dövüşçü kız. Ve kız sonsuzdur. Gençliği korumak için cadılar en şiddetli donlarda ayakkabı giymezler. Ve bu onların evrensel kuralıdır.
  Ve yalınayak olduğunda ne kurşun ne de ihtiyarlık götürür seni. Ve siz de rakiplerinizi tahıl demetleri gibi dövüyorsunuz.
  Japonlarla olan savaşı hatırladı. Neredeyse bir çocuk olan başka bir kız, ince ama güçlü ellerle bir tüfekle samuraylara ateş ediyor.
  Ve Japonlar tırmanmaya ve tırmanmaya devam ediyor, tüm yaklaşımları cesetlerle dolduruyor. Boreiko, aferin. Efsanevi Ilya Muromets gibi samurayları iki elinden de kılıçla doğradı.
  Etrafında koca bir ceset dağı büyüdü. Japonlar onu hala süngülerle yaraladı ve terk etti. Ama Boreyko hayatta kaldı. Esaretten döndükten sonra Birinci Dünya Savaşı'nda Almanlarla savaştı. Ve sonra ayının izleri kaybolur. Şimdi, eğer yaşıyorsa, zaten oldukça yaşlıdır. Ve Augustine yıllar almaz. Şimdiye kadar, kaslı ve uzun boylu bir kıza benziyordu. Ve bir yara almış olsa bile, cildi yara izi ve iz bırakmadan iyileşir.
  Augustine, Japonları süngüsüyle midesine nasıl soktuğunu hatırladı. Ve öyle bağırdı. Ve kızıl saçlı ve genç, ama zaten güçlü ve oldukça uzun, çünkü bir samuray arkadaşını çenesinde çıplak bir topuklu yükleyecek. Onu aldı ve yere yığıldı ve o kadar başarısız düştü ki Japon süngüsü sırtını deldi.
  Augustine daha sonra Japonlara kayıpsız ateş etti. Ama onlardan çok fazla vardı. Ve Rusları yendiler.
  Augustine bile esir alındı. Sorgulanmaya başlandı. Nasırlı ayakları yağlandıktan sonra çıplak ayaklarına mangal getirildi.
  Augustine çığlıklarını tutmayı başardı. Kendisini, işkence altında sadece gülen ve gülen Orleans'ın Hizmetçisi olarak hayal etti. Augustine bir rafa asıldı ve bir kırbaçla dövüldü. Ama cevap olarak sadece güldü.
  Sonunda, samuray onu yalnız bıraktı ve hatta cesaretine saygının bir işareti olarak zinciri çıkardı. Ve Augustine bundan yararlandı ve iki muhafızı öldürdü, kaçtı.
  Sonra Kuropatkin ordusunda savaştı. Gerçekten kazanmayı bekliyordum.
  Ancak Kuropatkin, sanki bilerek kaybetmek istedi. Samuraylar, çarlık ordusunun iki katını kaybetti, ancak sonunda Ruslar yenildi. Ne yazık ki, bu ne savaştı - Ruslar cesurca savaştı, kendilerini dünyanın en iyi askerleri olarak göstererek, en kötü komutayla!
  Augustina yine çıplak ayaklarıyla Nazilere bir el bombası attı ve kükredi:
  - Bize iyi şanslar!
  Zoya dedi ki:
  - Nasıl geri vereceğinizi bilin!
  Altın saçlı kız da zarif, çıplak ayağıyla mırıldanarak bir limon fırlattı:
  - Anavatan'a şan!
  Zoya da birçok şey gördü. Nerede savaştıysa. Japonlarla ve iç savaşta savaştı. Augustine ile orada tanıştı. Ve çok şey öğrendim. Orada Natasha ve Svetlana onlara katıldı. Böylece efsanevi dörtlü ortaya çıktı. Ve Kızıl Ordu büyük ölçüde onlar sayesinde oldu ve kazanmaya başladı.
  Zoya yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Leopard'a vurdum ve meslektaşıyla karşılaştı.
  Altın saçlı kız cıvıldadı:
  - Anavatanım büyük bir ihtişam içinde olsun!
  Ve Fritz'e dilini gösterdi. Genel olarak, Zoya, Rusya'nın ne kadar çok sorunu olduğuna şaşırdı. Her şey Japonya'nın Rusya'ya saldırmasıyla savaşla başladı.
  Ondan sonra Rusya saldırdı. Zoya, Port Arthur'a ulaşmadı, ancak Kuropatkin'in ordusunda savaştı. İlk büyük savaşta, Ruslar tüm Japon saldırılarını püskürttü ve onlara ağır kayıplar verdi. Ama sonra samuray çarlık ordusunu atlamaya başladı ve Kuropatkin geri çekildi.
  Ama düşmanlara saldıran Alexander Suvorov'u nasıl hatırlamıyorsunuz. Suvorov, saldırının savunmadan daha güçlü olduğunu düşündü. Kuropatkin'in komuta için yetersiz olduğu ortaya çıktı. Ve Zoya cesaret gösterdi ve Japonları kişisel olarak bir silahla öldürdü ve bir süngü ile bıçakladı.
  Ama özellikle birçok samurayı makineli tüfekle öldürmeyi başardı. Bu çok harikaydı. Ve onları bir tırpan gibi biçti.
  Zoya yine çıplak, zarif ayağıyla bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Anavatanıma şan! Anne çocuklarını sever!
  Svetlana bunların en eskisidir. Kar beyazı saçlı doğal sarışın. Ayrıca Kırım Savaşı'na katıldı ve Sivastopol'u savundu. Ne kadar zaman önceydi!
  O zaman hala neredeyse bir kızdı, yırtık bir elbise içinde yalınayak, üstün düşman kuvvetleriyle savaştı. Svetlana ve dördünün ilki cadı oldu. Ve savaşta ona çok yardımcı oldu. İngilizler, Fransızlar, Türkler taarruza geçtiler. Ve onlara ilkel bir tüfekle ateş etti ve vurdu. Ve sonra süngü ile bıçakladı. Ve düşmanlarını öldürdü. Ve çıplak ayaklarıyla ev yapımı bombalar attı. Bu savaşta Ruslar, Sivastopol'u neredeyse bir yıl kadar ellerinde tutmayı başardılar ve müttefikleri o kadar çok yordular ki savaşı durdurdular.
  Ancak Rusya daha sonra Tuna Deltası'nı bıraktı. Ve uzun zamandan beri ilk defa kaybeden taraf oldu.
  Sonra Alaska'yı sattılar. Svetlana'ya dünyanın sonu geliyormuş gibi geldi.
  Ama yıllar geçti. Ruslar Türkleri yendi ve Tuna Deltası'nı geri aldı. Muhteşem, yalınayak bir sarışın olan Svetlana yine savaştı. Ve cadı olmak iyidir - ne mermiler, ne yaşlılık, ne de rahatsızlıklar sizi almaz. Ve kendini şakacı bir şekilde kazanırsın. Ve sadece kanatlarda çırpın.
  Svetlana yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve kükredi:
  - Yeni yüzyıllar olacak,
  İrademiz güçlendi...
  aptalı yırttı
  Selam Yoldaş Stalin!
  Ama şimdi Stalin gitti. En önemli molotof. Stalin gibi bir diktatör olmasa da. Ve başkomutan Zhukov. Ve Rommel hala o komutan. Ama henüz Kızıl Ordu'yu kıramadı!
  Natasha da çıplak ayağıyla ölümcül bir el bombası attı ve cıvıldadı:
  - Ruhumuzu, kalbimizi vereceğiz, Kutsal Anavatanımıza vereceğiz! Dik duracağız ve kazanacağız ve canımızı bağışlamayacağız!
  Savaşçılar savaşıyor. Hayır, bugün Rommel'in orduları savunmalarını geçemeyecek. Çaresizce savaşacaklar ve kazanacaklar. Ve büyük Rusya yüceltilecek.
  Zoya çıplak ayaklarıyla bir limon fırlatarak cıvıldadı:
  - Parlak umut güneşi
  Ülkeyi yeniden ayağa kaldırmak...
  Rusya eskisi gibi kazandı
  Wehrmacht'ın şahinleri atıyor!
  Natasha akıllıca belirtti:
  - Altın saçlı kız her zamanki gibi güzelsin!
  Zoya derin bir nefes aldı. Japonlara karşı nasıl keşfe çıktığımı hatırladım. Ve silahı aldı. Ve samurayları harmanlayalım.
  Onları vahşi bir çılgınlık içinde biçtiler. O zaman çok karıştırdım. Ve yine de yakalandı.
  Kız arkadaşı bir rafa çekildi ve topukları kızgın demirle yakıldı. Ama Zoya cesurca dayandı ve inlemedi ya da çığlık atmadı. Ve arkadaki ısı telinden gelen beyaz bile onu konuşturmadı.
  İşkence gördükten sonra Zoya zincirlendi ve Tokyo'ya götürüldü. Ancak savaşçı kaçmayı başardı. Memura, geri çekilen Kuropatkin'in Rus ordusu hazinesini nereye sakladığını bildiğini söyledi. O satın aldı. Kimseyle paylaşmamak için Zoya'yı kelepçeli ve zincirli olarak ormana aldı. Kız o kadar basit değil. O anı yakaladı ve memurun çenesini çıplak, yuvarlak topuğuyla dövdü ve kesti. Sonra anahtarları aldı ve kelepçeleri açtı, kaçtı.
  Açgözlülük iyiliğe yol açmaz ve Zoya Japonları öldürmeye devam etti.
  Ama şimdi Naziler açıkça tükendi. Dört cadı cadı onları oldukça nadir yaptı. O kadar çok tank yendi. Ve sonra saldırı uçağını düşürmeye başladı.
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Gezegenin üzerinde Rus kartalı,
  Kanatlar, yayılıyor, çıkar ...
  Peki, sinsi bir düşman,
  Yenilecek, kırılacak!
  
  Hitler 1941'de Saldırmadı.
  Rommel bir tank bölümü değil, dört ve iki motorlu aldı. Hitler'in SSCB ile savaşma planlarına bağlı olmayan Almanlar, Malta'daki İngiliz havacılık üssünü bastırdı. Ve böylece gruplarına sorunsuz bir şekilde tedarik edebileceklerdi. Yugoslavya ve Yunanistan, gerçek tarihte olduğundan daha hızlı bir şekilde yenildiler. Fritz ayrıca Girit adasını da gerçek tarihe göre daha az kayıpla ele geçirdi, bu nedenle operasyonu daha dikkatli hazırladılar ve Girit'e yapılan saldırıya daha fazla uçak dahil ettiler. Böylece oldukça inandırıcı bir zafer kazanıldı.
  Rommel'in hücumu daha da başarılıydı. Almanlar Tolbuk'u kuşatarak Mısır'a saldırmaya devam ettiler, burada İngilizler kendilerine karşı hiçbir şeye karşı koyamadılar. Rommel, gerçek tarihte olduğundan dört kat daha fazla kuvvete ve aktif hava desteğine sahipti. İngiltere, gerçek tarihe kıyasla neredeyse hiçbir şey ekleyemedi, çünkü iletişimi çok gergin.
  Evet ve Rommel'in dehası ortada! Mısır'da İngilizleri mağlup eden Almanlar, İngiliz karşıtı bir ayaklanmanın patlak verdiği Irak'a girerek Ortadoğu'ya girdi. Rommel'in Mısır'daki başarısı Franco'yu da etkiledi. İspanyol diktatör, Alman birliklerinin Cebelitarık'a gitmesine izin verdi. Saldırı iki gün sürdü ve kalenin düşmesiyle sona erdi.
  Aynı zamanda, Almanlar Ekvator Afrika'ya önemli güçler aktardı. Almanya da denizaltı filosunu güçlendirdi. Öte yandan Amerika, Japonya'ya karşı yaptırım uygulamaya cesaret edemedi ve Almanya ile olası bir çatışmadan korkarak tavizler verdi: İngiltere'ye yardımı azalttı ve Alman varlıklarını dondurdu.
  Amerikalıların her ne pahasına olursa olsun Japonya ve Üçüncü Reich ile iki cephede bir savaştan kaçınmaya çalıştıkları ortaya çıktı. İngiltere'deki durum daha karmaşık hale geldi. Barış partisinin pozisyonları güçlendi, bu da Churchill'i, imparatorluğun toprak kayıplarına maruz kalmayacağı kırkıncı yılın Temmuz ayında Almanya ile bir anlaşmayı kabul etmediği için azarladı. Ve şimdi?
  Hitler, Afrika'da bir saldırı başlattı, Nil boyunca Sudan'a ve Fransız mülkleri üzerinden Güney Afrika'ya doğru ilerledi. Aynı zamanda, çok fazla kaynak alan Fritz, İngiltere'ye hava saldırılarını yoğunlaştırdı.
  Mayıs 1942'ye kadar: Almanya, Britanya'nın Afrika'daki neredeyse tüm mülklerini fethetti ve Güney Afrika'ya girdi. Ve Madagaskar Haziran 1942'de düştü.
  İngiltere'nin kendisi bombalamanın baskısı altındaydı. İşgal altındaki bölgelerde büyük bir işgücü kullanan Almanlar, bombardıman ve saldırı uçaklarının üretimini keskin bir şekilde artırdı. Tekniğin öne çıkan özelliği Do-217 ve Yu-188 idi. Kelimenin tam anlamıyla İngiltere'nin kanını dövdüler. ABD yavaş yavaş yardımı azalttı ve zaten Almanlarla flört etmeye başladı.
  Ağustos 1942'de Almanlar İngiltere'ye çıktı. Savaş yaklaşık üç hafta sürdü ve en büyük imparatorluğun teslim olmasıyla sona erdi. Böylece İkinci Dünya Savaşı'nın ilk aşaması sona erdi. Ancak bu Führer için yeterli değildi. Almanlar SSCB'yi ezmek istediler.
  Bu amaçla, bir dizi tank ortaya çıktı: "Panther", "Tiger", "Lion" ve "Maus". Fuhrer tarafından ele geçirilen tüm Avrupa ve İtalya, Portekiz ve İspanya'nın mülkiyeti dışında neredeyse tüm Afrika tarafından üretildiler. Ve Asya'nın önemli bir kısmı - Almanların altında olan Hindistan dahil. Böylece Fritz binlerce tank üretti.
  Ancak Stalin, 1943 yazında, bu amaç için üretilen yirmi yeni tank kolordusu oluşturmayı ve donatmayı başardı: en son on altı buçuk bin KV ve T-34 tankı. Ayrıca, SSCB de güçlü bir hava filosu hazırladı! İki yıl içinde SSCB, en son on beş bini olmak üzere yaklaşık yirmi bin tank üretti ve tank filosunun sayısını kırk beş bine çıkardı, yüz yirmi mekanize tümen oluşturdu. En son uçaklar da dahil olmak üzere uçak sayısı elli bine ulaştı.
  Doğru, Almanlar, Sovyet'leri savaş niteliklerinde aşan Yu-288, ME-309'a sahipti. SSCB'de ayrıca tanklar vardı: KV-4 ve KV-5 yüz tondan fazla. Böylece, hayvanat bahçesiyle buluşacak bir şey vardı.
  Ancak Nazilerin büyük bir ordusu vardı, bunun için yabancı birimleri ve sömürge birliklerini topladı. Buna ek olarak, Fuhrer uyduları da harekete geçirdi: özellikle, gerçek tarihte olanlara ek olarak, SSCB açıkça savaşa girdi: İspanya, Portekiz, Türkiye, İsveç. İkinci ülke böylece egemenliğini satın aldı. Avrupa'da Naziler tarafından işgal edilmeyen veya onların uydusu olmayan tek bir ülke kalmadı.
  Fritz de İsviçre'yi işgal etti.
  Ve SS birçok yabancı tümen yarattı. Ve olağan kısımlarda, Wehrmacht Hiva'yı yabancılardan aldı. Hemen hemen tüm erkekler Alman ordusuna alındı. Ek olarak, işgal altındaki bölgeleri mümkün olan en kısa sürede asimile etmek için çok eşlilik Üçüncü Reich'ta yasayla getirildi.
  Wehrmacht'ın sayısı altı yüz tümen ve yarısı yabancı olan yirmi milyon asker ve subaya çıkarıldı.
  SSCB, seferberlikten sonra on iki milyon asker ve subayı görevlendirdi. Ancak bir Japon saldırısı tehdidi gerçek kaldı. Dört milyon samuray, Khalkhin Gol'ün intikamını almaya hazır olarak Mançurya'ya yerleşti.
  Ayrıca uydular aracılığıyla ilk kademeye yaklaşık iki milyon asker gönderildi. Böylece, Wehrmacht, SSCB ile savaş için yaklaşık on beş milyon asker, iki milyon uydu tahsis etti. Avrupa kısmındaki Sovyet Rusya onlara sekiz milyonla karşılık verdi. Uzakdoğu ve iç bölgelerdeki askerleri saymıyorum.
  Böylece, Hitler'in Stalin'e karşı, daha fazla güç hareketliliği ile piyadede çifte üstünlüğü vardı.
  Ancak tanklarda yaklaşık bir parite vardı. Dahası, en yenisinde, Panterler, Kaplanlar, Aslanlar, Fareler son zamanlarda seri üretime geçtiğinden, avantaj Stalin'in tarafında bile. Doğru, modernizasyondan sonra en büyük tank olan Alman T-4 fena değildi ve hatta ön zırhta daha düşük olmayan zırh delici silahlarda en büyük yeni SSCB tankı T-34'ü bile aştı. Panther, hem KV-1 hem de T-34'ten tamamen üstündü, ancak bir tank savaşında KV-3'ten ve elbette daha ağır Sovyet tanklarından daha düşüktü. Alman tankı "Lev", saniyede 1000 metre namlu çıkış hızı ile Sovyet Keveshki'den daha üstün silahlara sahipti ve Alman tankının ön zırhı KV-4'ünkinden biraz daha ince, ancak KV-3'ten daha kalın ve yaklaşık olarak KV-5'e eşittir. En ağır ve en korumalı Alman tankı olan "Maus", güçlü ön ve yan zırha sahipti, ancak sürüş performansı zayıftı ve Sovyet KV-4 ve KV-5 gibi iki topu vardı ve ağırlık olarak onları geride bıraktı. Ancak "Maus" çok büyük değil, daha yeni tank serisinden vazgeçti.
  Havacılıkta, Üçüncü Reich gelişti: elli bin Sovyet uçağına karşı yetmiş bin uçak. Ve Almanların daha fazla savaş deneyimi var ve en son uçaklar zaten iyi. ME-309, silahlanma ve hız bakımından Sovyet araçlarından üstündür. Yu-288, yaklaşık olarak eşit bomba yükü ile uçuş özellikleri açısından PE-8'den üstündür. Ve yolda benzersiz Yu-488 var.
  Ve silahların her iki tarafında da çok sayıda topçu var. Ancak SSCB'nin roketatarları var. Alternatifleri Alman gaz rampaları ve jet platformlarıdır. Buna ek olarak, Almanlar balistik füzelerin geliştirilmesinde başarılı oldular. Ama yine de askeri olarak kusurlu bir silahtır.
  Genel olarak, Almanların topçuda da bir avantajı var, ama çok fazla değil. Ama çok sayıda büyük kalibreli silahları var. Her iki ordu da makineli tüfeklerle dolu. Yeni Alman MP-44 saldırı tüfeği belki de dünyanın en iyisidir, ancak orduya daha yeni girdi. Diğer hafif makineli tüfekler, nerede daha kötü, nerede Sovyet silahlarından daha iyi. Mauser tüfeği, Mosin'den daha isabetli atış yapar, ancak göğüs göğüse çarpışmada daha kötüdür.
  Almanlar arasında araba ve motosikletli ekipman seviyesi, Sovyet'ten yaklaşık dört kat daha yüksek. Yani burada sayıca fazlalar.
  Asker kalitesi? Pekala, Fritz daha fazla savaş deneyimine sahip olacak - dünyanın yarısını ele geçirdiler. Ancak, yabancı birlikler elbette Almanlardan daha kötü. Ve çok sayıda olmaları ordunun kalitesini düşürür. Doğal olarak uyduların askeri güçlerinde daha kötü. Sadece Finliler ve Macarlar iyi bir seviye gösteriyor. İtalyanlar, Rumenler ve Türkler de dahil olmak üzere geri kalanlar daha düşük olacak.
  Doğru, Japonlar iyi ve çok ısrarcı savaşçılar, tank filolarında biraz zayıflık var.
  Kuvvetlerin hesaplanması, Almanların ve sürülerinin SSCB'den daha güçlü olduğunu gösteriyor. Kırk birinci yılın gerçekliğiyle karşılaştırıldığında, Stalin yoğunlaştı, ancak neredeyse nüfusa katkıda bulunmadı ve yabancı toprakları fethetmedi. Hitler de yoğunlaştı ve en önemlisi, ellerini tamamen çözdü ve birçok yabancı bölgeyi fethetti. Böylece Naziler, savaşın iki yıl ertelenmesini daha etkili bir şekilde kullandılar ve daha fazlasını eklemeyi başardılar. Stalin'in kırk birinci yılda, en yenilerinin niteliksel üstünlüğü ve eskimiş olanların yakın göstergeleri ile dört kat daha fazla tankı varsa, o zaman kırk üçüncü yılda zaten eşitlik var. Ve aşılmaz "Fareler" varlığında, kalitede yaklaşık olarak yakın göstergeler. Havacılıkta, Stalin'in ayrıca dört kat daha fazla uçağı vardı. Doğru, Fritz arasındaki yeni arabaların yüzdesi çok daha yüksek ve belki de kalite olarak daha güçlüydüler. Şimdi Almanlar sayılarda başı çekiyor, peki ya kalite? Burada saymak zor, ancak en yeni Alman arabaları Sovyet arabalarından daha güçlü, geri kalanı parametrelerinde yakın. Artı, Almanların yolda jet uçakları var.
  Piyadede, kırk birinci yılda Almanlar yüzde otuz daha fazlaydı. Ancak bunun nedeni, Stalin'in seferberlik ilan etmemesi ve Alman uydularının birliklerini hesaba katarak, hatta bir buçuk kat daha fazla olmasıdır. Şimdi, Kızıl Ordu'nun seferberliği dikkate alındığında bile, SSCB'nin iki kat daha az gücü var. Almanlar geçmişte hareketlilik avantajına sahipti, hala sahipler ve en azından azalmadı.
  Topçu ve havanlarda, SSCB, hesaplanması zor olan niteliksel bir bileşenle yaklaşık olarak çifte avantaja sahipti. Şimdi, belki Wehrmacht'ta biraz daha varil. Ancak yine de niteliksel özellikleri hesaplamak zordur.
  Ama her durumda, burada bile güç dengesi Fritz'in lehine değişti. Bu şekilde Hitler, iki yıllık gecikmeden en iyi şekilde yararlanmayı başardı.
  Doğru, küçük bir nüans var: Kızıl Ordu, Fritz'den gelen bir saldırıyı püskürtmek için daha hazırlıklı ve sürpriz bir saldırı işe yaramayacak. Evet ve SSCB sınırındaki birçok savunma hattı zaten tamamlandı.
  Ancak aynı zamanda sınıra çok yakın dikildiklerini de söylemek gerekir. Ve bu önemli bir dezavantaj. Ancak Rus ordusu seferber ve savaşa hazır.
  Bu da kırk birinci yıla göre bazı avantajlar sağlıyor. Savaş 22 Haziran 1943'te başladı. Neden tam olarak bu tarihte? Çünkü bugün Fransa'nın teslim olduğu gün, bu da şanslı bir tarih anlamına geliyor. Her durumda, Führer buna inanıyordu. Almanlar uzay boyunca saldırıya geçti ve savaş kaynamaya başladı.
  Sovyet birlikleri çıkıntılara yerleştirildi, ancak Stalin Nazilere önleyici bir saldırı başlatmaya cesaret edemedi. Bunun yerine, Sovyet birlikleri savaşta bataklığa saplandı. Başlangıçta, Fritz, Sovyet birliklerinin savunma emirlerine nüfuz edebildi. Buna ek olarak, taktik bir yanlış hesaplama da etkiledi: Kızıl generaller, düşmanın hemen ve tüm güçleriyle çökeceğini beklemiyorlardı. Ve Birinci Dünya Savaşı deneyimine göre, önce sınır, taktik çatışmalar olacağına inanıyorlardı.
  Ancak düşman, tüm rezervlerini ve kuvvetlerini hemen savaşa attı. Ve Fritz savunmayı kırmayı başardı. İlk günlerde Lvov ve Bialystok kazanları ortaya çıktı. Ancak Kızıl Ordu inatla ve kahramanca direndi. Minsk 1941'den üç gün sonra düştü. Ama yavaş yavaş Naziler daha da ilerledi. Savaşlar tüm hızıyla devam ediyordu. Ancak birçok komutan arasındaki deneyim eksikliğinin yanı sıra savunma koşullarında yetersiz muharebe eğitiminin bir etkisi oldu. Düşman aslında eskisinden daha güçlüydü ve Sovyet generalleri psikolojik olarak böyle bir savaşa hazır değildi.
  Ve deneyin, zihniyeti yeniden inşa edin. Özellikle totaliter Stalinist sistem altında.
  Fritz ilerledi ve şehri şehirden sonra kuşattı. Japonya savaşa katılıp katılmamakta tereddüt ediyordu. Ancak Bushido yasası, çöpçüler olarak itibar kazanmamak için daha hızlı grev yapılmasını talep etti.
  Almanlarla birlikte hemen Batum'u ele geçiren ve Erivan'ı kuşatan Türk birlikleri de büyük bir tehlike oluşturuyordu. Alman bombardıman uçakları Bakü'deki petrol kuyularını ateşe verdi. Ve Sovyet ordusunda yakıt sıkıntısı vardı.
  Bir buçuk aylık savaşın ardından Naziler Smolensk'e girdi ve Kiev için savaşa girdi. Ardından Hitler, Ukrayna gruplaşmasını kesmek için birliklerin güneye konuşlandırılmasını emretti. Almanlar, gerçek tarihte olduğu gibi, Kiev'deki bir kazanı kapattı. Ve 1 Eylül'de tereddütün üstesinden gelen Japonya savaşa girdi.
  Karşı koymak daha da zorlaştı.
  Naziler Ekim ayında Moskova'ya bir saldırı başlattı. Ancak hava koşulları - çamur ve kar, şehri tamamen ele geçirmelerini engelledi. Ancak Kızıl Ordu da bir karşı saldırı başlatamadı. Önceki savaşlarda çok fazla enerji harcandı. Leningrad kendini tam bir abluka içinde buldu. Ve şehri korumak neredeyse imkansızdı.
  Naziler güneyde de ilerlediler: Kharkov, Voroshilov grad ve Kursk'u ele geçirdiler. Sivastopol, Kırım'da engellendi. Neredeyse felaket bir durum gelişti. Japonlar, sırayla, Vladivostok'u pratik olarak kuşattı ve Sovyet mallarının ABD pazarlarına tedarikini engelledi.
  Kış geldi ve hayvanat bahçesinde geçici bir durgunluk. Almanların acele edecek yeri yok. Ve Sovyet birlikleri, farklı yerlerde birkaç kez karşı saldırı başlattı, ancak hiçbir yerde önemli bir başarı elde edemediler. Mayıs 1944'te Fritz, hem Moskova'ya hem de Kafkasya'ya karşı bir saldırı başlattı. Yeni Afrika birliklerini harekete geçirdiler ve çeşitli yönlerdeki inci kayıplarını görmezden geldiler.
  Pozisyonu korumak çok zordu. Japonya ve Tayland doğudan bastırdı, her taraftan savaşacak feci bir rezerv eksikliği vardı.
  Ayrıca Amerikalılar savaşa katılmak istediler. Roosevelt o zamana kadar sağlık nedenleriyle emekli olmuştu ve yeni ABD başkanı şimdiden Sibirya'yı gözetliyordu.
  Her durumda, Amerikalılar M4 Sherman'ları Japonlara daha güçlü silahlarla sattılar ve tank filolarını güçlendirmelerine izin verdi. Dört ay boyunca Moskova için inatçı savaşlar devam etti. Sonunda, Eylül ayının sonunda, Almanlar Sovyet başkentinin kuşatmasını tamamladı. Bu zamana kadar, Naziler Hazar Denizi, Volga, Astrakhan'a da ulaştı ve Stalingrad savaşlarına çekildi. Stalin şehri hala dayanıyordu, ama ... Kafkasya'nın Sovyet birliklerinden kara yoluyla kesildiği ortaya çıktı. Ve durumu felakete yakın.
  
  Stalin, Moskova'nın kuşatılmasından sonra karargahını Kuibyshev'e taşıdı. Ancak ön hatta olan mesafe hala küçük. Yeni Alman uçakları TA-400 ve Yu-488, kelimenin tam anlamıyla Rusya üzerinde gökyüzünü deliyor. Buna karşılık, SSCB Yak-3 ve LA-7 avcı uçaklarını aldı, ancak Naziler zaten Sovyet pervaneli uçakların baş edemediği bir dizi jet uçağı başlatmıştı. Moskova, halkada inatla direndi.
  İlk başta, Almanlar şehre saldırmadı - garnizonun erken teslim olmasına güvenerek. Ancak Moskova, açlığa ve soğuğa rağmen pes etmeyecekti ve Leningrad da dayanıklılık gösterdi. Almanlar bu şehirleri bombaladı, ateş etti ve yavaş yavaş halkanın boynunu sıktı. Aralık 1944'te, güç biriktiren Stalin, boynu açmaya ve koridordan Moskova'ya girmeye çalıştı. İlk Sovyet T-44 tankları, Panterlerden daha düşük olmayan savaşlarda yer aldı. Doğru, Almanlar zaten seri üretimde "Panterler" -2'ye sahipti ve daha yoğun bir düzen ve daha hafif bir "Aslan" -2 ortaya çıktı.
  Kızıl Ordu, Moskova'ya doğru yüz kilometre ilerlemeyi başardı, ancak durdu. Alman jet uçağı zaten çok fazla bastırdı. Ardından Almanlar cephe hattını restore etti ve Ocak ayında Stalingrad'ı aldı. Şubat 1945'te, şiddetli çatışmalar ve korkunç bir kıtlığın ardından, Leningrad garnizonunun kalıntıları teslim oldu. Moskova kendini umutsuz bir durumda buldu. Mart ayının sonunda Almanlar Kuibyshev'e karşı bir saldırı başlattı.
  Nisan ayında, SSCB'nin üçüncü başkenti düştü ve Stalin'in kendisi Sverdlovsk'a taşınmak zorunda kaldı. Mayıs ayında inatçı bir savaşın ardından Rusya'nın başkenti Moskova alındı. Naziler zaferlerini kutladılar. Ama henüz erkendi. Stalin şunları söyledi:
  Ruslar pes etmiyor!
  Ve faşizme karşı tam zafere kadar savaşacağını ilan etti. Haziran'da Almanlar Kazan'ı ve Temmuz'da Orenburg'u aldı. Nazilerin saldırısı devam etti. Kızıl Ordu, savaşçı ruhunu tamamen kaybetmedi, ancak teslim olanların sayısı sürekli artıyordu. Gittikçe daha fazla yeni general değişti. Eylül 1945'te Sverdlovsk da düştü. Stalin, Novosibirsk'e tahliye edildi. Ve oradan direnişi örgütlemeye çalıştı.
  Tüm zorluklara rağmen kırk altıncı yılda, son Sovyet aracı olan IS-4 tankı seri üretime girdi. Kışın, Almanlar Sibirya'ya gitmeye cesaret edemedi ve Kızıl Ordu, savaş kabiliyetini kısmen restore etti.
  IS-4'e ek olarak, çok başarılı olmasa da ilk T-54 makineleri ortaya çıktı. Ancak jet uçakları geride kaldı. Ve Almanların zaten hizmette diskoları vardı. Hangi, sadece yüksek uçuş özelliklerine sahip olmakla kalmadı, aynı zamanda küçük silahlar için pratik olarak yenilmez araçlardı.
  Buna ek olarak, Sovyet tanklarına artık "E" serisinden Alman araçları karşı çıkıyordu. Bu yeni nesil tanklar olağanüstü performansa sahipti. En büyük olanı, bin beş yüz beygir gücünde bir gaz türbini motoruna sahip Alman E-50 idi. En yeni makine, namlu uzunluğu 100 EL olan ve dakikada on mermi atış hızına sahip 105 mm'lik bir topa sahipti. Tankın ağırlığı 65 ton ve ön zırh 250 mm idi. Alman silahı, zırh delme ve ateş hızı bakımından IS-4'ten üstündü, ancak merminin boyutundan daha düşüktü. Ön zırh yaklaşık olarak aynıdır, ancak Alman tankı daha yüksek düzeyde rasyonel plaka eğimine sahiptir.
  Savaşlar ayrıca Almanların en iyi sürüş performansını ve Fritz'in çeliğinin daha güçlü olduğunu gösterdi.
  Ancak IS-4 aynı zamanda Sovyet tank inşasının zirvesiydi. Üretilen az sayıda T-54 tankı vardı ve savaşların seyri üzerinde önemli bir etkisi olmadı.
  Yaz aylarında, inatçı bir savaşın ardından Naziler Novorossiysk'i ele geçirdi ve Japonlarla birleşti. Stalin ve maiyeti ormanda saklandı. Ancak kendisini ifşa etmek istemeyen Beria, Yüksek Komutanı zehirledi ve teslim olduğunu açıkladı. Sadece 7 Kasım 1946'da oldu. Böylece Büyük Vatanseverlik Savaşı sona erdi ve İkinci Dünya Savaşı'nda kısa bir duraklama oldu.
  Beria, Hitler'den kesilmiş bir özerklikte vali statüsü aldı. Ve Üçüncü Reich ve Japonya, Doğu Yarımküre'yi aynı anda Avustralya'ya götürerek kendi aralarında paylaştılar. Sibirya'daki bazı topraklar ABD tarafından ele geçirildi.
  Ancak durum son derece gergin kaldı. Üçüncü Reich onun önünde olmasına rağmen, Amerika ekonomik açıdan en güçlüsü olmaya devam etti. Ancak ABD'de kırk yedinci yılda, Ağustos ayında bir atom bombası test edildi. Amerika'nın uzun süre savaşa girmemesi ve atom projesinin finansmanının açıkça yetersiz olması nedeniyle nükleer silahlar bir süre sonra ortaya çıktı. Bir ay önce, Üçüncü Reich'ta bir atom testi yapıldı. Bu silahın sahip olduğu yıkıcı güce ikna olan Hitler, karar verdi: Çok geç olmadan nükleer Amerika Birleşik Devletleri'ni ezmek gerekiyor!
  Aksi takdirde, genel olarak, herhangi bir savaş imkansız hale gelecektir. Ve Eylül 1947'de Almanya, Japonya ile birlikte Amerika'ya karşı bir saldırı başlattı.
  İlk olarak, saldırı Chukotka'ya, ardından Alaska'ya gitti. Ve çatışma çıktı. Almanlar, iki mürettebat üyesi ve altmış sekiz ton ağırlığındaki en yeni piramidal tankı kullandılar. Böyle bir makine, alnına ateşlendiğinde - geniş bir rasyonel eğimde üç yüz milimetre zırh ve yan ve kıçta - iki yüz elli milimetre, ayrıca piramidal bir eğimle ateşlendiğinde neredeyse yenilmezdir. Böyle bir arabanın Amerikan silahları tarafından her açıdan aşılmaz olduğu ortaya çıktı. Pershing'in 90 milimetrelik silahlarının ve hatta en yeni Paton'un bile bu tür zırhlara karşı güçsüz olduğu açıktır. Ve şimdiye kadar Amerika Birleşik Devletleri en iyi kalibrelere sahip değildi.
  Böylece Almanlar, tanksavar silahlarına karşı savunmasız bir makineye sahip oldular. Hangi, yalnızca çok büyük kalibreli toplar nüfuz edebilir ve daha sonra yüksek bir geri tepme olasılığı ile.
  Ve büyük boyutlu silahların doğruluğu düşüktür. Tabii ki bu büyük bir dezavantaj. Böylece Almanlar, imparatorluk kaplanı lakaplı çok tehlikeli bir makineyi üretime soktu.
  Amerikalılar, jet uçaklarının manevra kabiliyetinin zayıf olması ve son zamanlarda küçük partiler halinde ortaya çıkması nedeniyle havacılıkta Fritz'den daha düşüktü. Alman donanmalarına nerede direnebilirler? Ve vidalar Üçüncü Reich'ın rakibi değil!
  Amerika Birleşik Devletleri'nin büyük bir filosu var, ancak Almanya ve Japonya'nın da etkileyici bir filosu var, özellikle su altı olanlar. Ve en önemlisi, Alman denizaltıları Amerikan denizaltılarından birkaç kat daha iyi. Ve silahlanma açısından, bu da sürüş performansı açısından.
  Ama en tehlikelisi diskolardır. Hem uçağa hem de donanmaya çarpma yeteneğine sahip makineler. Gerçekten gerçek savaş tanrıları. Ve onlara direnmek son derece zordur. Daha doğrusu imkansız.
  Buna rağmen çatışmalar devam etti. Alaska'da ilerlemek, iletişimin sınırlarını zorlamak anlamına gelir. Ve asker tedarikini karmaşıklaştırmak için. Ancak, üç ay içinde Alaska işgal edildi. Sonra saldırı Kanada'da başladı. 1948, karşılıklı darbelerle geçti. Almanlar ABD sınırına yürüdü, ancak inatçı bir direnişle karşılaştı. Amerikalılar kendilerini iyi savaşçılar olarak ve hatta çok sayıda Paton tankıyla gösterdiler.
  Ek olarak, kırk sekizinci yılın sonunda, daha güçlü 120 milimetre kalibreli bir topa ve saniyede 1050 metre mermi hızına sahip yeni bir ağır Amerikan Lincoln tankı ortaya çıktı. Yakın mesafeden böyle bir silah, mermi iyi bir açıdan çarparsa ve sekmezse bir Alman tankına da girebilir. Ancak Almanların, yüz ton ağırlığında ve dört yüz milimetre zırh kalınlığına ve 128 milimetre 100 EL veya 210 milimetre toplara sahip bir "Kraliyet Aslanı" tankı vardı ve herkesi yeryüzünden savurdu.
  Bu araba E-100'ün geliştirilmiş haliydi. Diskolar giderek daha aktif hale geldi. Hızları, zaten saniyede üç buçuk kilometreye eşit olan on ses dalgasına ulaştı. Her mürettebat böyle bir yüke dayanamaz.
  Almanlar hava hakimiyetini ele geçirdi. Amerikalılar onlara hiçbir şeye karşı koyamadılar. Doğru, Amerika Birleşik Devletleri'nde kırk dokuzuncu yılın başında yeni bir tank "Washington" piyasaya sürüldü. Araç iki yüz ton ağırlığındaydı ve 155 mm'lik bir tanksavar topuyla silahlanmıştı. Ancak büyük ağırlığı ve zayıf sürüş performansı, pratikte çok az kullanılmasını sağlar.
  Atom bombası daha tehlikeliydi. Ancak Naziler hemen İzlanda'yı ele geçirdi ve Amerika Birleşik Devletleri Almanya topraklarını alamadı. Ek olarak, Alman ME-362 ve ME-1010 ve TA-283 ve Gotha jet avcı uçakları, Amerikan modellerinden her bakımdan bir büyüklük sırasına göre üstündü.
  Ve diskolar genellikle tamamen farklı bir silah seviyesidir. Ve elbette, Almanlara kaliteyle karşı çıkacak hiçbir şey yoktu. 1949 ortalarında, Almanlar ve Japonlar ABD'nin yarısından fazlasını ve Kanada'nın tamamını ele geçirmişti. Bununla birlikte, Amerikalılar birkaç kez atom bombası attılar, ancak Almanya'dan bir misilleme grevi aldılar. Bundan sonra, her iki taraf da zımnen bir anlaşma imzaladı: nükleer grev alışverişi yapmamak.
  Ancak ABD hala felaketin eşiğinde. Philadelphia Temmuz 1949'da düştü. Almanlar Washington ve New York'a yaklaştı. Bu şartlar altında sağduyu galip geldi. Ve 6 Ağustos 1949'da Amerika teslim oldu. Böylece, İkinci Dünya Savaşı nihayet sona erdi.
  Dünyada Üçüncü Reich'ın yanı sıra Japonya ve Almanya'nın uydu ülkeleri hegemonyası kuruldu.
  İmparatorluğun rengarenk olduğu ortaya çıktı, birçok yerel kukla hükümet vardı. Bir nevi federasyon gibi. Ama dünya kararsızdı. Hitler'in ölçülemez bir iştahı vardı. Ve 20 Nisan 1953'te Nazi Almanyası, nükleer silahları kitlesel olarak kullanarak Japonya'ya ezici bir darbe vurdu.
  Zaten delilik kokuyordu. Ancak Hitler ana müttefikine ihanet etti. Ve onu bir hırsız gibi sırtından bıçakladı. Dünya üzerinde mutlak güç istiyordu. Ve elleri kaşındı. Böylece yeni bir savaş başladı. Ancak Almanya çok daha güçlüydü, ancak Japon imparatorluğu çok geniş. Böylece savaş dört ay daha sürdü. Ve bu, ancak, o kadar da değil.
  Japonya yok edildi. Hitler'e göre dünyanın diğer tüm ülkeleri tek para birimi alanına katılmaya ve entegrasyon projesini kabul etmeye zorlandı. Yani, egemenlik ve para biriminden vazgeçmek, ancak bir şekilde kendi kendini yönetmeyi sürdürmek.
  Böylece tek bir dünya imparatorluğu yaratıldı. Slogan ortaya atıldığında - tek gezegen, tek devlet. Doğru, Hitler hala ceza aldı. Uçağı 9 Mayıs 1956'da düştü ve altmış yedi yaşındayken Führer'in saltanatı kesintiye uğradı. Görkemli ve kanlı olduğu ortaya çıktı. İnsanlık tarihinde hiç bu kadar kötü bir adam olmamıştı.
  Üçüncü Reich imparatorluğunun küresel ölçekte yaratılmasını sağlamayı başaran tek tiran.
  Führer, haç yerine gamalı haçların hakim olduğu yeni bir din kurmayı bile başardı, suni tohumlama yoluyla birkaç yüz torun üretti ve çok eşliliği yasallaştırdı.
  Almanya yayılmayı ve güçlenmeyi başardı. Ancak, elbette, önemli hasar gördü. Führer'in halefi öncelikle Hermann Göring olmalı. Ancak uyuşturucu kullanımı Nazi 2'nin sağlığına zarar verdi ve silindi.
  Himmler başka bir olası figürdü. SS başkanının gücü son derece büyüktü. Ancak bu tam olarak Hitler'i korkutan şeydi, bu yüzden nispeten az bilinen Wolf Stefan, gözden düşen Bormann'ın yerini alan resmi halef oldu.
  Ancak bu adayın zayıf görünmesine yol açan Wolf Stefan'ın düşük şöhretiydi. Ve Himmler'in iktidarı ele geçirmesinin bir sonucu olarak bir darbe oldu.
  SS'nin başı resmen naip olarak kaldı ve Hitler'in oğullarından birinin iktidarı alması gerekiyordu. Ancak halef kararlı olmadığı için Himmler gücü gerçekten gasp etmeyi başardı.
  Ve gizli polis şefinin serbest bıraktığı bir terör dalgası dünyayı sardı. Doğru, her şey o kadar net değil. 1950'de ilk insan uzaya uçtu. Ve 1960'da insanlar aya indi. Dahası, uzaya genişleme genişliyordu. 1971'de astronotlar Mars'ta sona erdi. Böylece insanlık sıkı kontrol altında olan yeni bir uzay çağı başladı.
  
  NINJA VS ABD VE RUSYA
  . BÖLÜM 1
  Avustralya'daki ABD üssünün yenilgisinden sonra ninja daha aktif hale geldi. Amerika, karşı koyacak hiçbir şeyi olmayan olağanüstü savaşçılarla karşı karşıya. Hem ağır bombardıman uçakları hem de uçak gemileri, görünmez süpermen ordusuna karşı güçsüzdür. Bu, devletlerin ve İngiltere'nin karşı karşıya olduğu büyük bir sorundur. Ateş Kaplanı, sert savaşçılarla birlikte Peru Limanı'ndaki ABD üssüne saldırdı. Onunla birlikte yenilmez kadın savaşçı Azumi de saldırıya katıldı. Çekici, kızıl saçlı Japon kadın. Azumi geniş omuzları, yüksek göğüsleri, güçlü kalçaları ile çok güzel. Bacakları hem sıcakta hem de soğukta her zaman çıplak, ama çok güzel, yontulmuş ve zarif. Ayak parmakları uzun ve kavrayıcıdır.
  Azumi, disk atmak için çıplak ayaklarını kullanmayı çok seviyor. Korkunç bir kadın, ateşli bir kaplan - ve yatakta tutkulu. Ninja kızları geleneksel olarak yalınayaktırlar, bebekliklerinden itibaren eğitilirler ve erkeklerden daha az tehlikeli değildirler.
  Amerikalılar bunu hemen hissettiler. Yunusları taklit ederken, ninjalar su altında rötuş yapar. TNT'den bin kat daha güçlü olan özel bir patlayıcı olan uçak gemilerini ve savaş gemilerini madencilik için kullandılar. Geminin göbeğinin altında yüzerek, ceviz büyüklüğünde, mıknatıslı küçük bir top haline geldiler.
  Ninja neredeyse sessizce yüzer. Su altında bulunamazlar. Zor gölgeler. Sonra muazzam güçte ama kompakt patlayıcılar bırakırlar.
  Ve sonra üsse saldırı geliyor. Nöbetçiler saniyenin çok küçük bir bölümünde kaldırılır. Zor, keskin bilenmiş diskler uçar. Ve boğazları ve boyunları kesin. Amerikan askerleri daha çığlık bile atmadan ölüyor. Sonra yine görünmezin uçuşu. Kızlar çıplak parmaklarıyla oyun atarlar. Bacakları alışılmadık derecede çeviktir.
  Üs her taraftan saldırı altında. Uçaklar patlar, büyük, kaynayan bir alev alevlenir. Ve tüm site anında onun tarafından kapsanıyor. Yüzlerce araba aynı anda yırtılmaya başlar. Sanki devasa bir havai fişek patlamıştı. Aynı zamanda karbüratörlü motorlarda ateşleme çalıştı.
  Ve her şey tıslar, kaynar, bir anda patlar... Ateşli gayzerler göğe doğru taşınır. Şeytani gök gürültüsünün ruloları duyulur ... Her şey bir anda, bir şekilde karışır. Ve dünya yörüngesinden çıkmış gibi görünüyor ve yeni bir güneş ortaya çıkıyor. Ama barışçıl değil, askeri ve cehennemi. İnsanlar yanıyor, arabalar yanıyor ve patlıyorlar. Ve ninja kızlar, zarif bacaklı çıplak parmaklarıyla çok uzaklara patlayıcı bezelyeler fırlatıyorlar. Ama bu gerçekten şeytani bir etki. Ve molalar duyulur, pandemonium vardır. Birkaç uçak hala beton şeritten ayrılmayı başardı, ancak yüzeye çarptılar ve yırtılmaya başladılar. Ölüm, acı ve yıkım dolu.
  Savaşın ilk dakikalarında binlerce Amerikan ve İngiliz askeri öldü. Ve savaşın kendisi bir savaşa değil, tam bir imhaya benziyordu. Ve yağdı ve Amerikan mevzilerine, ölüme ve küllere yağdı ...
  Kruvazörler ve zırhlılar da parçalandı, uçak gemileri ikiye bölündü. Toplam, kesinlikle acımasız ölüm denizde de oynadı. Sıcak kucağına düşen, yakılan, toz haline gelen herkes.
  Sıcak, kırmızı diller uçakları yaladı, metalleri eritti, kesinlikle her şey yandı. Taş bile...
  Ninja gerçek, ateşli bir kasırga ya da daha doğrusu bir kasırga değil, bir kasırga sahneledi! Hatta bir kasırga. Geride sadece kömürleşmiş iskeletler ve küller bırakır.
  Azumi çok güzel bir kadın ama ölümcül. Çıplak parmaklarıyla iğneler atıyor ve Japonya'nın rakiplerine vuruyor. Ninjaya kim karşı koyabilir?
  Ve kruvazörler ve zırhlılar patladığında çelik ve titanyum kırılır. Ateş kaplanı mutludur. Her şey onun planına göre gidiyor. İşte Amerikan askerlerinin eğimli hattı düşüyor.
  Azumi partnerini destekliyor. Ve ölüm eker.
  Ancak genç kadın şunları not eder:
  - Ruslar, Stalingrad'da Almanlara sert vurdu. Eğer yardım etmezsek, müttefiklerimiz kaybedecek!
  Güzel, çıplak ayağıyla üç iğne attı, cehennemden kaçmaya çalışan dokuz ABD Ordusu askerinin boyunlarını deldiler. Okyanusun yüzeyinde, girdaba kapılmamak için umutsuzca çabalayan Amerikan denizciler sürüsü.
  Ninja, aynı anda iki kılıçla kesip diskleri fırlatarak onları bitirdi. Japon kadınları çok aktifti: ince ve güçlü. Ve ateş etmek için çıplak ayaklarını kullandılar.
  Yamato kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Rusya'ya da saldıracağız! Khalkhin Gol'ün intikamı alınacak!
  Ve süper ninja elini havada gezdirdi, bir tsunami dalgası geçti. Bir kasırganın kasırgası gibi yükseldi ve yüzeyde debelenen denizcileri açgözlü bir ağızla yuttu.
  Bir B-29 bombardıman uçağı ninjaların üzerinde daireler çizdi. Azumi çıplak ayaklarıyla minyatür tatar yayının ipini aldı. Serbest bırakılan tehlikeli patlayıcılar. Araba resmen paramparça oldu... Parçalar patlayıcılarla dolu gaz tankları gibi etrafa saçıldı. Ve birkaç savaşçıyı vurdu. Azumi kıkırdadı, çıplak, zarif ayağını çimenlere sürttü ve cıvıldadı:
  - Ben harika bir kızım ve süperim!
  Ateş kaplanı aldı ve tısladı:
  - Gerçekten harika! Amerikalılar gibi bu Rusları da karalayacağız!
  Azumi kıkırdadı ve dişlerini gösterdi...
  Ninjalar son uçakları da bitirdi ve adadan ayrıldı. Üslerin geri kalanını parçalamanız gerekiyor. Amerikalılar bu günü uzun süre hatırlayacaklar. Japonları savaşmaya zorlayan Yükselen Güneş Ülkesine petrol ablukası uyguladıkları için pişman olacaklar. Ve aniden ortaya çıktı ki, Japonya ekonomik olarak Amerika'dan on kat daha aşağıda olmasına rağmen, o kadar harika bir özel kuvvete sahip ki, karşı çıkacak hiçbir şey yok!
  Ninjalar başka bir taşıyıcı formasyona saldırdı. Havadan insansız hava araçlarıyla uçtular ve küçük ama ölümcül bombalar attılar. Gemilerin borularına ve fırınlarına uçan cehennem otelleri.
  Ve arka arkaya bütün gemileri havaya uçurdular. Yıkım bir kasırga hızında devam etti. Ve kruvazörler ve zırhlılarla çevrili bir uçak gemisi grubunun batması. Ve cehennem gibi ölüm bezelyeleriyle kaplıydılar. Hangi, dikişli zırh, metali yırttı.
  Ateşler denizi kapladı ve her şey duman oldu. Acı duman havaya yükseldi ve siyah kobra halkaları gibi döndü, atmosferi kemirmeye hazır zehirli dişler yaydı.
  Ve tüm bunlar dans etti, kavislendi, havaya içti ... Ninjalar patlayıcılar yaydı ve en gelişmiş ve modern uçak gemisini sağlam bırakarak mürettebatına saldırdı. Sonra katana kılıçları kullanıldı ve ninja kızlar çıplak parmaklarıyla iğne attılar. Ve bunu o kadar ustaca yaptılar ki bir iğne aynı anda üç dört kişiyi öldürdü.
  Kızlar saldırdı ve şarkı söyledi:
  - Biz sefil böcekler değiliz, süperninjalar - plaketleri kesiyoruz! Açık yetenekler - bunun için gidin!
  Ve gerçekten bir dalganın tepesi gibi hareket ettiler. Azumi kılıcıyla amirali kesti ve üç vuruşla on iki parçaya böldü. Kan bolca sıçradı, güverteyi su bastı. Azumi'nin tweet'i:
  - Bir tabutun içinde olacaksın! Seni keseceğim!
  Ve bir amiral daha öldürdü. Ve dişlerini böyle gösterdi. Ninjalar silah seslerinden korkmazlardı. Kurşunlar onlardan uçtu. Zayıflığı, yorgunluğu ve acımayı bilmiyorlardı. Kanatlı kuşlar, hatta jet motorları gibiydiler.
  Azumi çıplak ayaklarını tokatlayarak güvertede zarif ayak izleri bıraktı. O inanılmaz bir savaşçı. Ama diğer kızlar da harika.
  Uçak gemisi yakalandı ve konuşlandırıldı, Japon limanlarına götürülüyor. Demire de ihtiyaçları var.
  Samuray ve ninja ordusuna direnmek son derece zordur. Onlar süpermen. Ve baskıları dayanılmaz.
  Ve yine başarılar ve yakalamalar takip eder. Ninja, anlaşılması zor deniz soyguncuları gibi davranır. Amerika'da panik. Görünmeyene direnmenin bir yolu yoktur.
  Sonuçta, bu o kadar özel bir kuvvet ki, hem havacılık hem de topçu, cesur savaşçıların yaklaşımını bile fark etmiyor. Kara bulutlar gibi asılı duran ve kılıçlarını sallayan, kilometrelerce uçan ve herhangi bir metali delen diskler fırlatan.
  Ninja, Orta Çağ'daki ile aynı değildir. En son teknoloji parmaklarının ucunda. Ve yoluna çıkan herkesi ezer.
  Ve Sovyet-Alman cephesinde bir durgunluk var. Almanlar, Kursk Bulge'a bir saldırı hazırlıyor. Düşmanın sayıca fazla olduğu, önceden güçlendirilmiş mevzilere saldırmak pek akıllıca bir fikir değil. Ancak Almanya'nın çok az seçeneği var.
  Almanlar Afrika'da yenildiler ve zaferleri başka cephelerde aramak zorunda kaldılar.
  Ancak Japonların başarıları, Üçüncü Reich'ın askeri-sanayi tesislerine yapılan hava saldırılarının yoğunluğunu azalttı. Bu, silah üretiminde gerçek tarihe kıyasla bir artışa yol açtı. Kursk Muharebesi ile Fritz'in daha fazla "Panter" ve "Kaplan" yanı sıra uçakları var. Hangi belirli bir sorun yaratır.
  Ama yine de Kızıl Ordu daha güçlü. Hirohito gayet makul bir soru soruyor:
  - Almanya'nın müttefikine yardım edecek miyiz?
  Japon ordusunun çoğu ikinci bir cephe açılmasından yana konuştu. Doğru, ninja'nın katılımıyla. Amerika tüm uçak gemilerini ve büyük yüzey gemilerini kaybetti. Pasifik'te saldırı operasyonları yürütmek imkansız hale geldi. Ve Japonya'nın elleri çözüldü. Dahası, ninjaların kendileri dört uçak gemisini hasarsız olarak kaçırdı. Ve birçok uçağı imha ettiler. Birkaç büyük gemi de ele geçirildi. Genel olarak, şirketin başarılı olduğu ortaya çıktı.
  Daha doğrusu bir dizi şirket. Hangi, parlak başarılarla işaretlendi. Amerika savaştan çıktı. Daha doğrusu, her koşulda bir ateşkes önerdi.
  Japonya talep etti: Üçüncü Reich'in bombalanmasını durdurmak ve SSCB'den yardım. Amerika Birleşik Devletleri de düşmanlıkları bu şekilde sona erdirmek için İngiltere'yi etkilemek zorunda kaldı. İngilizler günahı yarı yarıya kabul ettiler. Müttefikler, Üçüncü Reich ile ateşkes ve esir değişimi konusunda anlaştılar.
  Hitler, Kursk çıkıntısına yönelik saldırıyı bir kez daha erteledi. Önce batı cephesinden daha fazla kuvvet ve tank toplamaya karar verdi. Ve birliklerini güçlendir.
  Ama sonra, 15 Temmuz'da Stalin, Orel ve Belgorod'a bir saldırı emri verdi.
  Bu arada ninja, yeni Sherman tanklarıyla Amerikan nakliye araçlarını da çaldı. Ve Azumi, kızlarla birlikte çok daha cüretkar bir operasyon gerçekleştirmeyi başardı. İngiliz fabrikalarından, en iyi İngiliz "Churchill" tanklarından üç yüz elli, gelişmiş zırhlı çaldı ve onları Almanya'ya taşıdı. İngilizler kızların kılıçları altında ölüyorlardı. Ek olarak, güzellikler çıplak parmaklarıyla keskin iğneleri çok doğru bir şekilde attı ve savaşçıları öldürdü. Ve ne demeli? İngilizler şok oldu.
  Japon kızlar da benzinli iki aracı sürükleyerek götürdü. Üçüncü Reich için en iyi hediye nedir?
  Bu nedenle, Kızıl Ordu en başından beri inatçı bir direnişle karşılaştı.
  Savunma savaşlarında, "Ferdinand" neredeyse çok mükemmel bir tank avcısı olduğunu kanıtladı. Ve "Tiger" ve "Panter" gibi. Son araba, sık sık arızalanmasına rağmen, savunma savaşlarında o kadar önemli değildi.
  Bu arada Azumi cepheye geldi. Ve şahsen en tehlikeli Oryol yönünde Ruslara karşı savaştı. Sonra Sovyet otuz dörtlü savaşa girdi.
  Japon kadın, eşiyle birlikte arpa tanesi kadar küçük patlayıcı parçaları çıkardı. Ve bu tahılları tanklara atmak için kız gibi, çevik parmaklarını kullanmaya başladılar. Sovyet arabaları patladı ve sağır edici bir kükremeyle devrildi.
  Azumi bağırdı:
  - Banzai!
  Çıplak ayaklı arkadaşı homurdandı:
  - Gezegeni bir cennete çevireceğiz!
  Ve küçük bir el bombası attı ... Sovyet arabaları patladı. İki otuz dörtlü havada çarpışırken bir patlama oldu ve kıvılcımlar uçuştu. Ve sonra savaş kitinin nasıl patladığını. Ve arabalar siyah inciler gibi parçalanacak.
  Azumi yontulmuş, çıplak parmaklarıyla tekrar birkaç küçük tanecik fırlattı ve cıvıldadı:
  - Ölüm getiriyorum!
  Çıplak bacaklı arkadaşı ciyakladı ve ölümcül hediyeler de fırlattı:
  - Kısacası - banzai!
  İki güzel de kahkahayı patlattı. Ve yine çıplak ayakla bu taneleri birikimli patlayıcılarla fırlatalım. Ve her şeyi tamamen yok etmek. İşte bir düzine daha büyük HF devrildi. Ve yırtılmış tırtıllar, kırık silindirler yukarıdan döndü. Ve kendilerini yuvarlayın, kırın. Saldırıya devam eden Sovyet askerlerini düşürürken.
  Ve her iki ninja kız da kıkırdamaktadır. Burada çıplak ayaklı kızların bacaklarıyla koşturduğu keskin küçük iğneler de kullanılır. Ve Sovyet birliklerinin saldırısı boşa çıkıyor. Önemli hasar gören Rus birimleri, durur ve donar.
  Ve çıplak bacaklı haydutlar gülüyorlar... Panterler gibi sırıtıyorlar!
  . BÖLÜM 2
  Ateşli ve kaslı bir ninja kızı olan Azumi, sağ eli sarışın bir savaşçı olan Agouti ile birlikte en tehlikeli bölgede Rus saldırısını püskürttü. Yüzden fazla Sovyet tankı, iki güzel ninja tarafından çıplak, zarif bacaklar kullanılarak yakıldı. Ve şimdi Hitler Gençliği'nden genç adamlarla konuşuyorlardı. Japon kadınlarının kahramanlıklarına hayran kaldılar. Gerçekten harika!
  Belirgin kasları olan sarı saçlı bir genç şunları söyledi:
  - Ben böyle bir şey görmedim! İki kızın birlikte böyle bir kıyma makinesi ayarlaması için!
  Azumi sırtını kavislendirdi. Her iki Japon kız da aynı bikini içindeydi, çok kaslı ve kıvrımlıydı. Ve ne kadar baştan çıkarıcı bacakları var - bronz derinin altında kas topları yuvarlanıyor. Bu gerçekten kadın formunun ve gücünün mükemmelliğidir.
  Azumi panter gibi sırıtarak dedi ki:
  Biz ninjalarız ve bu her şeyi söylüyor!
  Kahverengi saçlı başka bir genç adam ihtiyatla sordu:
  - neden bu kadar sarışınsın?
  Agouti kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Ve babam bir Almandı! Kabul et, bana yakışıyor!
  Gençler genişçe gülümsediler. Azumi daha da sırıttı. Ruslar, Terminatör kızlara havadan saldırmaya çalıştı. Müthiş IL-2 koştu.
  Kızlar çıplak parmaklarıyla yelpazenin zarif, yontulmuş bacaklarını aldılar. Ve özel, minik iğneler atmaya başladılar. Ve siltler kelimenin tam anlamıyla havada parçalandı. Ve küçük parçalara ayrıldı. Veya alevlendi, ateşli tüylerle büyümüş.
  Azumi çıplak, yontulmuş bacağını salladı, bir yelpazeyi parmaklarıyla tuttu, bir dizi Sovyet saldırı uçağını devirdi ve kıkırdadı:
  - Japonya'yı yönet, denizler senin olacak!
  Agouti de çıplak parmaklarıyla bir tavus kuşunun kuyruğu kadar lüks bir yelpaze tutarak sallandı. Oradan küçük iğneler yağdı. Ve sanki binlerce uçaksavar silahı aynı anda Sovyet araçlarına ateş etti. Siltler gökyüzünde ateşli bir yol gibi aydınlandı.
  Azumi, bu kızıl saçlı Japon güzeli, çıplak topuğuyla bir yelpaze bıçağı verdi ve tısladı:
  - Ben bir kobrayım!
  On Sovyet uçağı aynı anda havalandı. Kuyrukları ve burunları çıktı. Motorlar patladı, tekerlekler paramparça oldu. Ve her şey yanıyordu, sanki aynı anda bin mum yakılıyormuş gibi.
  Sarı saçlı güzel Agouti nasıl tıslar, çıplak ayağını nasıl sallarsın, yelpaze gibi minik oklar yayar ve cıvıldar:
  - Güneşi görüyorum... Ve hafif rüzgar!
  Ölümcül Ninja Kızlar. Ve büyüleyici. Çiçekler gibi nazik yüzleri var... Ama çeneleri cesur. Bikini çok açık, sadece göğüste meme uçlarını hafifçe kaplayan dar bir şerit. Ve ince külotlar tılsımı gizlemez. Baştan çıkarıcı Japon kadınları gibi ve ne kadar keskin bir kasları var. Nadiren böyle bir kız bulursun. Fayanslı bir pres.
  Dış görünüşteki tazeliğe rağmen, kızlar göründükleri kadar genç değiller. Bunlar muazzam deneyime sahip en iyi ninjalar. Ve bu tür testleri geçtiler. Çıplak ayakları, patlayan bir yanardağ olan sıcak lav üzerinde koştu. Ve zarif izler bıraktı, büyüleyici uzuvlar.
  Savaşçılar, yok olmanın mükemmelliği. Aynı zamanda, Kızıl Ordu askerlerini öldüren siyah, şeytani bir amaca hizmet ediyorlar.
  Kızlar hayranların yardımıyla iğne atıyor. Patlayan ve Yaklar, savaşçılar, nispeten basit bir tasarım. Ve ünlü PE-2. İkinci makinenin yönetimi oldukça zordur ve tüm pilotlar ona hakim olamaz.
  Ve çok güzel ve zarif bacaklarıyla hayranlarını tutan kızlar, Sovyet uçaklarına hayran.
  Azumi, dudaklarını şapırdatarak ve çıplak, yontulmuş bacağını sallayarak agresif bir şekilde şöyle diyor:
  "Yıkımın gerçek gülü benim!"
  Agouti, çok güzel ve yontulmuş bacakların tuttuğu bir yelpazeden minik, iksirle ıslatılmış iğneler fırlattı. Güzellik ve lanet olası ayartma ile parlıyor. Ve bir alev makinesinin altına yakalanmış sivrisinekler gibi Sovyet uçaklarını vurarak şöyle diyor:
  - Japon ninjası - vahşilerin dizleri üzerinde!
  Ve zaten çok yaşında olan, ancak tazeliği solmayan kızlar şarkı söyledi:
  - Anavatan düşmanları, dünyanın yüzünü silip süpüreceğim!
  Ve şimdi gökyüzünde son Sovyet uçakları yanıyor ... Saldırı geri püskürtüldü!
  Şimdi kızlar erkeklerle oturuyor ve konuşuyorlar. Azumi çıplak, kaslı bacaklarını onlara uzatır ve şunları sunar:
  Şimdi bana bir masaj yap!
  Agouti bu fikri destekledi. Sarışın terminatör zarif, yontulmuş bacaklarını uzattı ve cıvıldadı:
  - Uzatmak! Eller ve daha fazla enerji ile!
  Genç erkekler kızın kaslı ve güçlü vücudunu yoğurmaya başladılar. Ve bu, elbette, güzellikler için hoş.
  Ama her güzel şeyin bir sonu var. Sovyet topçusu yine ateş açar. Ve yeni tank rezervleri saldırıya geçti. Kuvvetler savaşa atılır, bu nedenle cephenin bu sektörü savunmayı kırmada anahtardır.
  Ama ninja kızlar her zamanki gibi tetikte. Ve yine çıplak ayaklarıyla patlayıcı fırlatıyorlar. Ve şarkı söylüyorlar...
  Azumi, Süper Güç Yok Edici'nin bir parçasını fırlattı, şarkı söyledi:
  - Ve denize gidiyorlar ...
  Agouti, patlayıcılar fırlattı ve güçlü bir yok ediciydi. İki düzine Sovyet tankını süpürdü ve cıvıldadı:
  - Kızlar atılıyor ...
  Cesaret ne olur, çıplak parmaklarıyla atmaya devam eden Azumi, şarkı söylemeye devam etti:
  - Deniz elementi!
  Agouti arpa tanesi büyüklüğünde toplar gönderdi ve çıplak ayaklarını sallayarak cıvıldadı:
  - Cehennem elementinden!
  Kızların arkasında "Panter" gizlendi. Araba hedefini bekliyordu. Namlu uzun ve yırtıcıdır.
  Agouti çıplak topuğuyla patlayıcıları tekmeledi ve tanktaki çocuklara göz kırptı. Birkaç Sovyet arabasını havaya uçurdu:
  - Ve bu harika!
  Azumi çıplak tabanlarıyla birkaç arpa tanesini fırlattı. Sovyet tanklarını havaya uçurdu ve tısladı:
  - Ve hiper!
  Kızlar düşmana ölümcül ve yıkıcı hediyeler atmaya devam ettiler. Savaşçılar en yüksek imha sınıfını gösterdiler. Elis gökyüzünde yeniden belirdi. İkinci Dünya Savaşı'nın bu en büyük uçağı askeri sorunları çözmeye çalıştı.
  Ama Azumi yine yelpazeyi çıplak parmaklarına aldı. El salladı ... Ve Sovyet arabaları çok uzaklardan yırtılmaya başladı. Ve sadece yırtılmakla kalmaz, aynı zamanda yuvarlanır, birbirleriyle çarpışır.
  Çıplak ayaklı Azumi cıvıldadı:
  - Her şeyi kuma süpüreceğiz!
  Agouti de başladı... Çıplak bacaklarını o kadar enerjik salladı ki, çıplak topuklarından güneş ışınları başladı...
  Ve Rus pilotları, sadece fındık için aldı.
  Sarışın terminatör şarkı söyledi:
  - Ninja - akrobasi! Sovyet mürettebatının tabutunda!
  Savaşçılar alışılmadık derecede hareketli ve sertti.
  Azumi parmaklarını şıklattı. Ve avucunda bir ayna vardı. Güzellik onu ayağa kaldırdı. Çıplak parmaklar sapa sıkıca tutulur.
  Ve Azumi'nin pırıl pırıl bir tavşanı nasıl serbest bırakacağını. Çelik alaşımı nasıl ateşe verilir ve ahşapla duralumin.
  Ve Sovyet uçakları yanıyor... Aynı anda onlarcası yanıyor. Kanatları ve kuyrukları çıkıyor. Ve bazıları eğilip bükülerek koç boynuzuna dönüşüyor.
  Ve kızıl saçlı şeytan, çıplak ayak parmaklarıyla çok küçük ama çok ürkütücü bir aynayı ayaklarının altında tutuyor. Ve ondan kaçış yok. Ve çeliği titanyumla tam anlamıyla yakabilir. Ve her şeyi parçalayın ve altüst edin, bir pastanın içine ezin.
  Azumi sevinçle dişlerini gösterir ve çıplak ayaklarının yardımıyla güneş ışınları şöyle der:
  - Ruhun en yüksek seviyesi!
  Çıplak, kıvrımlı bacaklarıyla geleneksel yelpazesini hala kullanan bir aguti. Ama aynı zamanda çok etkili bir şekilde Sovyet uçaklarını yakıyor, diye mırıldanıyor:
  - Pekala, Stalin dansı!
  Ve kızlar şakalarından çok memnunlar, gülüyorlar ... Sovyet havacılığı büyük kayıplar veriyor, ancak umutsuzca kırılmaya çalışıyor. Ancak, bu kaplan kızlara karşı çalışmaz. Acı verici bir şekilde parlıyorlar ve havalı güzelliklerin en havalıları. Bütün Sovyet arabalarını vururlar. Biri ayna, diğeri hayran.
  Üstelik Azumi'nin çıplak, yontulmuş, bronzlaşmış bacaklarını tutan ayna daha da etkili.
  Sovyet pilotları ölüyor. Birçoğu oldukça genç. Sadece antenleri kırmaya başlayan genç erkekler ve kızlar da var. Doğru, ikincisi az. Ve çoğunlukla U-2'yi uçururlar. Bu makine özellikle geceleri savaşmak için etkilidir.
  Sovyet arabaları meşaledeki güveler gibi yanıyor. Ve Azumi çıplak bacağını sallayarak kükredi:
  - Ben bir ninjayım ve daha güzel bir meslek yok!
  Bu kızıl saçlı cadının birçok sırrı var. Saçları alev gibi çok yakıyor. Güzel bir kız ve tehlikeli bir baştan çıkarıcı. Rus-Japon Savaşı'na katıldı. Japonya'nın Çarlık Rusyası karşısında hiç şansı yoktu. Ruslar da sayıca daha fazla ve yüzyıllarca süren savaş tecrübesine sahipler.
  Ve Japonya son zamanlarda sınırlarını aştı. Peki nasıl kazanabilirdi?
  Ama... Ninja faktörü her şeyi değiştirdi... Çıplak ayaklı birkaç kız Mukend yakınlarında savaşan Rus birliklerine sihir saldı. Ve zaten Japonları sollayan üstün çarlık ordusu, bir iğne telaşı tarafından vuruldu.
  Rus askerleri kırıldı, yüzlerce ve binlerce. Sonra Azumi sihirli aynayı kullandı. Sıcaklığından silah namluları yırtıldı ve Rus askerleri diri diri yakıldı. Vahşi, şiddetli bir ateşti. Hiçbir şeyin baş edemeyeceği ve direnemeyeceği. Patlamış savaş kitleri. Piller yok edildi, her şey neredeyse anında yandı ....
  Ninjalar, Rus ordusu için gerçek bir bela haline geldi. Büyü kokan becerileri kullanarak kazandılar.
  Sonra Azumi, Kuropatkin'i, kekelemeye başladığına dair vahşi bir korkuya soktu. Ama onu öldürmedi. Ve bir dereceye kadar sinsi bir hareketti. Ninja kızların kendileri de Rus ordusunun hazinesini ele geçirdi - birkaç torba altın. Bu, elbette, hoş bir sürpriz.
  Sihirli aynalar ve yelpazelerin yanı sıra çıplak bacaklı güzeller de kılıçlarla çalıştı. Pek çok Rus askerini kişisel olarak hackleyerek öldürdüler. Ve ninjanın gücünü gösterdiler.
  Agouti daha sonra denizde ünlü oldu. Ayrıca Amiral Makarov'un halefini kişisel olarak öldürdü ve kafasını bir kılıçla kesti. Ve hatta çıplak ayak parmaklarıyla savurmak.
  Makarov, ortağı ve kocası Fire Tiger tarafından havaya uçuruldu. Evet, ninjaların büyüsü vardır ve yaşlanamazlar. Muhtemelen diğer ölümlüler tarafından nasıl kıskanıldıklarını.
  Ninjanın gücü harika. Ve dünyanın geri kalanını fethetmedilerse, bunun nedeni sadece ölümlülerin yaşamlarına nadiren müdahale etmeleridir. Ancak Rusya ile savaşa müdahale edemediler. Rus ayısı çok büyük ve güçlüydü. Japonya baştan kaybetmeye mahkumdu. Dahası, Ruslar askeri işlerde çok beceriklidir.
  Ancak ninjanın insanüstü gücü, güç dengesini büyük ölçüde değiştirdi.
  Çıplak bacaklı savaşçı kızlar Rusların gemilerini ele geçirdi. Bulaşıkları ateşlediler. Karada da mağlup oldular. Ve Tsushima'da parlak bir zafer kazanın! Ve burada Azumi olmadan değildi.
  Şahsen ortaklarıyla birlikte en yeni Rus savaş gemilerinden üçünü batırdı. Akrobasi gösterdi.
  Bu ninjanın gücü! Ayrıca, kızların bir göreve gitme olasılığı erkeklerden daha fazladır. Kim kadınsı güçle ve şeytani baştan çıkarma güçleriyle karşılaştırabilir?
  Şimdi savaşçılar çok sayıda Sovyet uçağı yaktı. Tankları böldüler ve piyadeleri aldılar. Sovyet askerleri saldırıya geçti. Ve onlara aynadan.
  Azumi dudaklarını etobur bir şekilde yalıyor. O harika bir lanet şey. Ve çıplak ayak parmaklarının yardımıyla gönderir - imha tavşanları.
  Aynı zamanda, Japon kadın cıvıldaşıyor:
  - Hepsini yakacağız! Şeytan bizim efendimizdir!
  Ondan sonra, yüzeyi çarpıtan ve Rus askerlerini küle çeviren yeni ölümcül parıltılar yayar.
  Agouti ayrıca agresif bir şekilde ateş ederek patlayıcıları havalandırır. Ama aynı zamanda savaşçı, çıplak topuğuyla özel toplar atar.
  Uçarak düzinelerce askeri vurup göğüslerini delip sırtlarını da kırıyorlar.
  Sarışın terminatör haykırıyor:
  - Savaş gemisinde bir çakıl taşı! Bu çok güzel!
  Rus birliklerinin saldırısı boğuluyor... Gittikçe daha fazla ceset ve kırık Sovyet teçhizatı ile dolu.
  . BÖLÜM 3
  En tehlikeli sektörde Orel'e yapılan saldırı askıya alındı. Ancak Sovyet birlikleri dolambaçlı yoldan cepheye bağırdı. Almanlar için Belgorod-Kharkov yönünde işler daha iyiydi. Orada daha fazla güçleri ve özellikle tankları vardı. Mainstein ustaca manevra yaptı. Savunma savaşlarında oldukça etkili olan en son "Kaplanlar", "Panterler", "Ferdinands" kullandı. Ve belki de Sovyet arabalarından daha üstün. Özellikle "Kaplan", alnında otuz dörtlükle yol almadı ve tahtası üç yüz metreden daha uzak olmayan bir mesafeden alınabilirdi.
  "Panter" de alnından geçmedi, ancak iki kilometreden otuz dört aldı. Doğru, yan zırhta daha zayıf olmak. "Ferdinand" genellikle Sovyet araçlarını dört kilometreye kadar bir mesafede delebilir. Ve ön zırh 200 mm'dir.
  Güneyde, Naziler direndi. Ancak Oryol sitesinde yenik düşmeye başladılar.
  Ninja kızlar Nazileri durdurmak için koştu. Çok tazılardı ve bu güzellikleri havalıydılar. Ve çıplak ayakları bir yelpazeyi sallamaya ve bir ayna ile güneş ışınlarını salmaya başladığında. Ve ilerleyen Sovyet tankları iğnelerin ve ışınların altına düştü. Arabalar savruldu ve devrildi. Erimiş metal. Ve güzel kızlar: bir kızıl ve bir sarışın burunlarını gösterip sırıttı.
  Savaşçılar çok enerjik davrandılar. El salladılar ve dişlerini gösterdiler. Ve her türlü küçük iğne uçar. bu düşmanı yok eder.
  Otuz dörtlü dönüyor, silindirler onları kırıyor ve kendi kendine yuvarlanıyor. Bazı tanklar kesildi. Ve erimiş metal onlardan akar.
  Azumi bir yelpazeyle çıplak ayağını sallıyor, havaya fırlatıyor. Bu sefer güneş ışınları alan Agouti. Ve Rus tanklarını parçalıyorlar.
  Her iki kadın ninja savaşçısı da çok havalı ve ölümcül görünüyor. Ve neredeyse çıplak. Rus tanklarını harmanlıyorlar. İşte ortaya çıktı ve Eli. Ardından topuklar fırlatılır, alanı sallayan ve Sovyet uçaklarını parçalayan patlayıcılarla pastalar fırlatılır. Burunlarını koparırlar ve kanatlarını bükerler.
  Naziler ellerini sallayarak kükrediler:
  - Rus Schwein!
  Ninja kızlar cevap olarak kıkırdarlar. Çıplak, bronzlaşmış bacaklar, ölüm hediyeleri göndermek.
  Güzel savaşçılar, Azumi'nin saçları o kadar kırmızı ki Nazizm'in sancağı rüzgarda dalgalanıyor gibi. Ve savaşçılar Sovyet askerlerini dövüyor. Ve böylece yeni bir silah kullandılar. Çıplak, zarif bacaklarını kullanarak baloncuklar üflemeye başladılar.
  Ve şeffaf, pırıl pırıl toplar çıktı. Titanyum bile yakabilirler.
  Ve Sovyet arabalarına düştüler, havaya uçurdular ve onları yok ettiler.
  Ateşli kaplan lakaplı bu kızıl saçlı şeytan Azumi, çıplak parmaklarıyla baloncuklar fırlatarak şarkı söyledi:
  Ama dürüst olmak gerekirse...
  Agouti, çıplak bacaklarının döndüğü bir ayna kullanarak serçe gibi cıvıldayarak şunları söyledi:
  - Tüm anketleri ben kazandım!
  Azumi, sedefle parlayan çıplak, yontulmuş parmaklarından bir düzine baloncuk çıkararak şunları söyledi:
  - Ve Stalin'i yeneceğiz!
  Agouti çıplak ayak parmaklarını kullanarak güneş ışınları göndererek birkaç düzine Sovyet uçağını ateşe vererek şunları söyledi:
  - Ve bu doğru, elbette!
  Azumi kıkırdadı. Havada birden fazla takla atarak ve çıplak ayaklarıyla baloncuklar üfleyerek ayağa fırladı. Aynı zamanda, gürleyen ve aynı zamanda gür sesiyle şarkı söylüyor:
  "Ama imparator bize bir emir verecek..."
  Agouti, ciğerlerinin tepesinde nasıl bağıracağını, çıplak ayaklarından parlak toplar çıkararak Sovyet askerlerini kör edeceğini:
  - Banzai'nin gözü!
  Azumi agresif bir şekilde onayladı, dişleri sallandı ve Sovyet saldırı uçaklarını ve ön hat bombardıman uçaklarını devirdi:
  - Hadi kirpi oynayalım!
  Savaşçılar şaka yapmaya ve ölüm hediyelerine düşkün olmaya devam ettiler. O kadar ışıltılılar ki, bir masalda anlatmak, kalemle anlatmak imkansız! Ve ninja kızların vücutları çok kaslı, cilt bronz ve yağlanmış gibi parlıyor.
  Agouti onu alacak ve tıslayacak, birkaç güneş ışını fırlatacak ve kükreyecek:
  - Ayakkabı cilasıyla işini bitireceğim...
  Azumi şiddetle ıslık çaldı, bulaştı, çıplak bacaklarını salladı ve baloncuklar gönderdi. Ve Sovyet arabalarını yanan toplara yapıştırdı. Ve alevler yükseldi, görünüşe göre yıldızları stratosferde yalamaya hazırdı.
  Agouti, sırayla, güneş ışınları gönderdi ve çıplak topuklarıyla parıldayarak şarkı söyledi:
  - Talihsiz gezegenin üstünde asılı ...
  Azumi, çıplak, yontulmuş bacaklar ve baloncuklar kullanarak büyük bir coşkuyla devam etti:
  - Karanlıkla dolup taşan yıldız canavarları!
  Çıplak topukluları ayna yansımaları gönderen Agouti, Sovyet uçaklarını düşürürken ve tankları ışık huzmeleriyle yüzdürürken cıvıldadı:
  - İşgalci baltasından nefret ediyor ...
  Azumi, büyük bir coşkuyla, ısı ve kavurucu napalm kokan hava kabarcıklarını fırlatır. Ve Sovyet tanklarını, piyadelerini, uçaklarını düşüren bu baloncuklar şunları verdi:
  - Kafanı keskinleştir ve doğra!
  Agouti, gerçek bir ninjanın coşkusuyla, çıplak ayaklarıyla ölüm ışınları ve imha silgileri yayarak bağırdı:
  - O bir erkek, ancak bir piyon değil ...
  Azumi, çıplak, yuvarlak, pembe topuklu ayakkabılarını havaya kaldırarak ve onlardan kabarcıklar saçarak cıvıldadı:
  - Ve sonsuza kadar boyunduruk altında yürümeyin ...
  Agouti, çıplak tabanlarından yansıyan güneş ışınları tanklara, uçaklara ve piyadelere ateş ederken büyük bir coşkuyla şarkı söyledi. Rus askerlerinden şiş kebap yapıyorum.
  Ve kız enerjik bir şekilde şarkı söyledi:
  - Kötü düşmanları ateşli silahlara dönüştürür...
  Çıplak, çok zarif tabanları ve gökkuşağının tüm renkleriyle kokan baloncuklarıyla güneş parıltısı gönderen Azumi, bir dişi bülbül sesiyle cıvıldadı:
  - Dünyanın yeni hükümdarı ol!
  Bundan sonra, her iki güzellik de havada döndü ve şarkı söyledi:
  Ne söylenir, ne söylenir
  Ninjalar böyle yapılır...
  Zayıfları öldürmeyi seven,
  Öldü, sadece ıslık çal!
  Azumi büyük bir zevkle tısladı, çok renkli, fırfırlı ve çıplak, yuvarlak topuklarından uçan çok ölümcül baloncuklar. Uçakları düşüren ve her şeyi büyük bir şiddetle parçalayan. Yeraltı dünyasının bir ürünü gibi.
  Ve bu cehennem prenseslerinin bacakları ne güzellik ve zarafetti! Tamamen hayal edilemez bir şey. Bahsettikleri kızlar bunlar - istisnasız düşmanları cehenneme çeviriyorlar. Ve eğer birisi onlara boyun eğmezse, o zaman başsız kalır. Sonuçta, bu çift Rus-Japon Savaşı sırasında kendilerini ayırt etti. Kuropatkin ile yapılan dört savaşın hepsinde, Japonlar yalnızca ninjaların yardımıyla kazandı.
  Ve bu kızlar, ölümcül büyünün yardımıyla kendilerini gösterdiler. Ve öyle bir yok oluşa başladılar ki, kalemle anlatmak değil, masal anlatmak mümkün değil.
  Ancak Port Arthur'daki Yüksek Dağı'na yapılan saldırı özellikle buna değer. Orada kızlar, General Nogi'nin tüm ordusunun gücünün ötesinde olanı yapabildiler. Dağa koştular.
  Sadece ikimiz, neredeyse çırılçıplak, aynı bikini içinde. Ve etrafı balon kasırgalarıyla çevriliydi. Bunlar havalı kızlar. Rus mermileri toplardan uçtu. Makineli tüfekler ve silahlar sustu. Samuray ordusunun gerçek, gerçek bir yenilgisi vardı. Ve savaşçılar bükülmez bir ruh gösterdiler.
  Siperlere gittik ve Rus askerlerini kesmeye başladık. Kılıçlarının hepsi parladı ve şimşek gibi çarptı. Bunlar öyle kızlardı ki, hiç eşitleri yoktu.
  Ninjalar siperlerden yürüdü. Ve kılıçlar Rus askerlerini ikiye böldü. Azumi tek vuruşta beşi kesti ve şarkı söyledi:
  - Banzai çığlık atıyoruz ...
  Agouti, çıplak zarif bacakları olan bu sarışın, bir vuruşta yedi kişiyi kesip ciyakladı:
  - Kuril Adaları'nı geri kazanacağız!
  Azumi herkesi kesmeye devam ediyor. Ve bir vuruşla sekiz Rus askerini aynı anda yok etti, ciyakladı:
  - Gece yarısı tüm ülkeyi ele geçireceğiz!
  Agouti yok etmeye ve yok etmeye devam ediyor. Bir vuruşta ve aynı anda dokuz Rus askeri ikiye bölündü, cıvıldadı:
  - Gücümüzü komşularımıza göstereceğiz!
  Kızlar kendilerini gösterdiler. Neredeyse çıplak, bronzlaşmış, kaslı. Çok güzel ve güçlü. Askerler onlara ateş etmekten bile korkuyorlar veya onlar için üzülüyorlar. Ve herkesin kılıçları törensiz kesilir. Ve kanlı bir karmaşaya dönüş.
  Azumi cıvıltıları ve kükremeleri:
  - Banzai! Ben Süpermen Kızım!
  Agouti, Rus hattı boyunca çıplak topuklardan çıkan baloncuklar gibi patlıyor. Ve kükreyen biçmek:
  - Ve sorun değil!
  Kadın savaşçılar Yüksek Dağ boyunca güçlü bir şekilde yürüdüler. Ve bu kilit noktayı yakaladılar. Japonlar Port Arthur'a hakim olmaya başladı. Rus filosu sızmaya çalıştı. Ama orada değildi. Denizdeki kızlar Ruslarla tanıştı ve hadi boğulalım. Ve baskı yap.
  Atalara bir Rus savaş gemisi gönderen Azumi, çıplak topuğuyla metale vurarak şarkı söyledi:
  - Kısaca...
  Agouti partnerini destekledi. Çıplak ayakla çalışmak ve Rus gemilerinden baloncuklar göndermek. Ve Japon ninjası, tamamen yok olmanın baloncukları aldı ve tısladı:
  - Kısaca...
  Ve her iki katil kız da nasıl gevezelik edecek:
  - Kapa çeneni!
  Ve böylece çıplak topuklu baloncuklar verdiler, tısladılar ve ciğerlerinin tepesinde bağırdılar, kükreyerek:
  - Kapa çeneni! İşte salondan...
  Çıplak ayakları metal buharlaştıran Rus gemilerine kirişler göndererek ciyakladılar:
  - Herkes odadan çıksın!
  Ve böylesine çılgın kahkahalara karşılık... Kısacası, Rus donanması hanın. Ve Japonya, dünyadaki diğer ordulardan daha fazla askeri olan bir ülkeye karşı çarpıcı bir zafer kazandı.
  Azumi şu anda sızan Sovyet ordusunu parçalıyor. Tankları yaktı ve düşman uçaklarına ışınlar gönderdi. Cehennem gibi bir baskı ve bükülmez bir irade gösterdi. Ve çok yuvarlak ve baştan çıkarıcı olan çıplak topukluları, gökkuşağının tüm renkleriyle parlayan baloncuklar yaydı.
  Azumi aldı ve şarkı söyledi:
  - Sonuçta, ninja büyüsü şaka değil!
  Agouti, muazzam bir baskıyla, çıplak topuklarıyla kustu, birkaç parlak, güneşli tavşan ve yayınladı:
  - Sonuçta, ninja büyüsü şaka değil!
  Ve her iki güzellik de muazzam bir kükreme ile yol verecek:
  - Biz ninjalarla şaka yapamazsınız!
  Ve ninja kızlar bombardımanın şiddetini artırdı. Yüzlerce Sovyet tankı yanıyor, çok sayıda Rus uçağı patlıyordu. Her şey bir karmaşa karakterine büründü.
  Azumi sevinçle cıvıldadı, havaya uçarken çıplak ayaklarını tokatladı, cıvıldayarak:
  - Ninjalarla şaka yapılmaz!
  Agouti, çıplak kollarını sallayarak ve bıçak parmaklarıyla yok oluş ışınları saçarak ciyakladı:
  - Bizimle suyu bulandırıyorlar!
  Sovyet birlikleri giderek daha zor hale geldi. Neredeyse tüm Sovyet tankları ve uçakları imha edildi. Ve savaşçılar piyadeleri aldı. İmha artıyordu. Ancak savaşa sadece bakire kızlar katıldı. Ama o ninja kızlar!
  . 4. BÖLÜM
  Sovyet birliklerinin saldırısı nihayet sona erdi ve Rus birlikleri durdu. Böylece savaş, Rumyantsev Harekatı'nın başarısız olmasıyla damgalanan başka bir sayfayı çevirdi. Almanlar bir soluk aldı ve ek kuvvetler çekmeye çalıştı. Yeni tank "Lion" da cepheye gelmeye başladı. Bunun için gerçek tarihte, panzvale yeterli kaynağa sahip değildi. Ama şimdi Almanlar için daha kolay, çünkü Batı cephesi yok: ABD ve İngiltere, ninjalardan bir yenilgiye uğrayarak, utanç içinde savaştan çekildi.
  Ve gerçekte, ninjalar yokken seriye bir şeyler başlatabilirsiniz - hiçbiri yoktu.
  "Aslan" tankı çok zorlu: ağırlık doksan ton, ön zırh 150 mm, yanlar ve alın her biri 110 ve top 105 mm 70 EL. Ayrıca, zırh, "Panter" inki gibi hem alnına hem de yanlara eğimlidir. Otuz dörtlülerin geçemeyeceği bir araba. Ve silah genellikle tanksavar modellerinin en güçlüsüdür. Ve ne kadar özensiz. Sürüş kalitesi daha kötü, ancak 1000 beygir gücündeki motor gayet iyi.
  Ve "Aslan" savaşta kendini gösterdi. Ve tankın içinde bir kadın mürettebat savaşıyor. Çok havalı ve seksi!
  Ah kızlar, ne kadar güzelsiniz. Ve savaşta avantajlı görünüyorsun.
  "Aslan" tankında, sıkı sıkıya bağlı dört sürüş, Üçüncü Reich tarihindeki ilk kadın tankerler. Gerda bir mürettebat komutanı, Charlotte bir nişancı, Christina bir makineli nişancı, Magda bir sürücü. Ve dört kız da çıplak ayakla ve tek bikiniyle dövüşmek için ayrıldı.
  Ve yeni tank "Lion" u ne test ediyorlar. Güzel kızlar araba kullanır. Bu onların ilk kavgası. Üç Sovyet tankı T-34-76 ilerliyor. Arabalar, emin olmak için: çevik.
  Ama "Aslan" için tamamen güvenli. "Kaplan" hala tarafı delebiliyorsa ve hatta "Panter" daha da fazlaysa, "Aslan" otuz dört hiçbir şekilde delmeyecektir.
  Gerda, kızıl saçlı Charlotte'a kıkırdar ve başını sallar:
  - Düşmana ateş edin!
  Ateş şeytanı agresif bir şekilde kükredi:
  - Hepsini ezeceğim!
  Ve metalin içinde çıplak topuklar duruyor. Odaklanmak gerekiyor. Bikiniliyken arabayı çok daha iyi hissedersiniz. Vücudun neredeyse çıplak olması iyidir. Ve ısı çok daha güzel. Ve cildiniz bronzlaşmış, terden parlamış. Charlotte ilk atışı yapıyor. Topu öldürücü olduğu için ateş çok uzaklardan açılır. Ama al bakalım, dene.
  Mermi bir düdük ile uçar. Havayı keserek ... Charlotte zevkle yemin etti - kaçırdı.
  Gerda sarışın. Çok kaslı, güzel, bronzlaşmış. Çıplak, zarif bacağını gergin bir şekilde ısıtılmış zırha sürtüyor ve cıvıldaşıyor:
  - Keskin göz - çekik eller!
  Charlotte şiddetle homurdandı:
  - Ben Alman özel kuvvetleriyim!
  Ve kızıl saçlı dişi şeytan tekrar ateş eder. Bu sefer mermi otuz dördün küçük kulesine çok yakın kayar.
  Christina da kızıl saçlı. Sadece Charlotte'un saçı kırmızı-bakır ise, Christina'nınki sarı-bakırdır. O da çok güzel ve kıvrımlı. Makineli tüfek atıcısı. Ancak Sovyet piyadeleri görünmezken ateş edemezsiniz. Ve "Aslan" menteşelerde dört makineli tüfeğe sahiptir ve beşincisi namlu ile eşleştirilmiştir.
  Christine ellerini Charlotte'un çıplak tabanlarına koydu ve teklif etti:
  - Masaj yapmama izin ver!
  Charlotte şüpheyle tısladı.
  - Bu ne için?
  Christina gülümseyerek cevap verdi:
  - Seni daha doğru yapmak için! Enerji ayaklardan akacak!
  Charlotte isteksizce kabul etti.
  - Haydi!
  "Lev" tankının silahının açık bir dezavantajı var - daha düşük ateş hızı. Dakikada sadece beş atış. Bu nedenle, daha uzak bir mesafeden ateş açmak gerekir. Deneyin - vurun!
  Ama Charlotte konsantre oldu. Christina sert ama kavisli tabanlarına masaj yapıyor. Bakır kırmızısı dişi şeytan genişçe gülümsüyor. Ve bir atış daha yapar...
  Mermi, Sovyet tank taretinin tam ortasına çarpıyor. Ve vücuttan koparır. Metal parçalanır ve parçalanır. Ve savaş kitleri yırtıldı.
  Gerda dolgun, kırmızı dudaklarını yalayarak sevinçle şöyle diyor:
  - Boynuzları Stalin'e verdiler!
  Charlotte yeni bir mermiyi fişe takarken tutkuyla şöyle diyor:
  - Boynuzlarından ve onun arasında!
  Christina, çıplak ayaklarını zırhlı duvara vurarak yüksek sesle cıvıldadı:
  - Zanzibar'dan geldim, vatanım Sahra!
  Charlotte mutlu bir şekilde şöyle der:
  - Ayaklarıma üç ve daha fazla. Belki girerim!
  Christina gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Ah, böyle bacaklar, masaj yapmaktan memnunum!
  Magda iç çekerek cevap verdi:
  - Ve benim işim en ilginç olanı! Tankımız ayakta ve Rusların kendisi de ona gidiyor!
  Gerda, teselli ederek cıvıldadı:
  - Hala onları eziyorsun!
  Magda şüpheyle dedi ki:
  - İnsanları ezmek iyi değil!
  Charlotte öfkeyle ciyakladı ve tısladı:
  - Düşman, düşmandır! Ve merhameti olmayacak!
  Ateşli şeytan çıplak ayaklarına nasıl masaj yaptığımı hissetti. Charlotte nasıl gülülür ve dürbün içinde neredeyse çıplak göğüsler verir. Sonra kovuldu...
  Mermi neredeyse otuz dördün küçük kulesine değdi ve yine de uçtu. Ve Sovyet tankları karşılık verdi. Ve sınıra hız eklendi.
  Gerda endişeyle şunları söyledi:
  - Bu çılgın Ruslar bir koç için gidebilir! Onlara iyi bakmalıyız!
  Charlotte sıkıntıyla tısladı ve cıvıldadı:
  - Bir dahaki sefere ıskalarsam yüzüme vur!
  Christina homurdandı:
  - Guten morgen, Guten öyle! Yüzüne vur, falan filan!
  Magda, dişleri inci gibi sırıtarak şöyle dedi:
  - Vurmak ya da vurmamak - her şey Tanrı'nın iradesiyle!
  Gerda kıkırdadı ve havladı:
  - Pekala, ateş!
  Charlotte dişlerini sıkıca sıktı. Öfkeyle titredi. Ve odaklanmaya çalıştım. Christina tabanlara daha yoğun masaj yapmaya başladı.
  Ateş şeytanı ateş etti. Ve daha sert sırıttı. Kabuk bu sefer gövdeye çarptı. Sovyet arabası durdu ve duman çıkardı. Charlotte havladı:
  - Ben Robin Hood'um!
  Gerda gülümseyerek onayladı:
  - Evet bu iyi!
  Magda cıvıldadı:
  - Zalim ama gerekli!
  Christina, Charlotte'un çıplak topuğunu gıdıkladı ve ciyakladı:
  - Bu bir başyapıt! Çekim Başyapıtı!
  Gerda bir sırıtışla dedi ki:
  Ama sadece bir tane kaldı!
  Charlotte öfkeyle tısladı:
  - Sıcak gömeceğim!
  Aryan kızı nişan aldı. Ve silah düğmesine hafifçe basarak ateş etti. Sovyet arabası seğirdi ve yaklaşmaya devam etti. "Aslan" silahının pek verilmediği görülebilir.
  Charlotte dişlerini göstererek küfretti.
  - Büyük boy! Bu yüzden onu kıramayız!
  Gerda eşini düzeltti:
  - İçeri girme demek istedin!
  Kızıl saçlı kaltak seğirdi ve tısladı:
  Ne söylemek istiyorsa, dedi ki...
  Ve tekrar iyileşmeye başladı. Sovyet arabası da ateş etti ve vites kutusunu kırma riskiyle yaklaşmak için koştu. Otuz dörtte, yüksek hız geliştirdiğinizde kutu genellikle bozulur. Bu, motorun gücünü biraz devalüe etti.
  Ama yine de, arabalar çevik ve küçük bir kuleye girmek zor. Çıplak ayaklı Alman savaşçılar yine çevik Sovyet tankını hedef alıyor. Kızlar ayrıca ninjaların çalışmaları nedeniyle birçok Sovyet tankının kaybolduğu ve sakar "Aslan" a karşı sadece üç otuz dörtlü olduğu için şanslılar.
  KV serisi Almanlara karşı olsaydı onlar için daha kolay olurdu. Ama görünüşe göre kader değil. Christina topuklarına masaj yaparken Charlotte şaftını oynatıyor ve gülümsüyor. Kızlar çıplak ayakla çok koşarlar. Ve ayaklardaki deri pürüzlü, elastiktir, ancak bu, tabanın çekiciliğini hiç kaybetmez. Christina ona masaj yapar ve gülümseyerek şöyle der:
  - Çıplak ayaklar yol boyunca koşar!
  Charlotte sakinleşiyor. Sovyet tankı gittikçe yaklaşıyor. Ve içine girmek daha kolay. Her ne kadar "Tiger" ın 88-milimetre topu çok daha iyi ve hatta Panther'in 75-milimetre topu çok daha iyi. Dürüst olmak gerekirse, "Panter" kızlar için "Aslan"dan daha iyiydi. Daha hareketli ve daha hızlıdır. Leo'ya ne dersin? Zırhın yanı sıra, her şey Panther'inkinden daha kötü. Ve daha güçlü bir silah bile çok pratik değil. Peki ya "Aslan" otuz dördü beş kilometreden fazla bir mesafeden kırabilirse? Ve içeri girin, çevik ve nispeten küçük bir Sovyet tankını deneyin! Ateş hızı, Panther'den üç kat daha düşüktür.
  Charlotte agresif bir şekilde fısıldıyor, konsantre oluyor. Ve vücuda nişan alarak ateş eder. Orada, küçük ve köşeli olan kuleden biraz daha kolay. Mermi namludan uçar ve raya çarpar. Darbe güçlüdür, aynı anda birkaç silindiri kırar. Midede alınan Sovyet makinesi durur ve hala ateş etme yeteneğini kaybetmez, bir Alman tankına ateş eder. Ve "Aslan"ın eğimli alnına çarpar. İçeride biraz guruldadı. Eğimli ve kalın zırh sekti. "Kaplan" dan daha gelişmiş olan "Aslan" ın, içindeki zırhın "Kraliyet Kaplanı" nda olduğu gibi açılı olarak kurulduğuna dikkat edilmelidir. Ancak bu, tankı biraz daha pahalı ve üretimi daha zor hale getirdi. Şimdiye kadar, "Tiger" -2 sadece test ediliyor. Ve Fransızlar tarafından geliştirilen "Aslan" daha önce dizide ortaya çıktı.
  Ancak bir tankı bu kadar güçlü bir topla donatma ve onu doksan ton ağırlığında yapma fikri kısırdır. Otuz dördü onu herhangi bir açıdan delmesin, ama çarpabilir. Ve bu, elbette, Lion'u pratikte en iyi tank yapan bir faktör değil. Ama çok pahalı ve taşınması zor.
  Silahın çok hızlı ateşlenmediğinden şikayet eden Charlotte, Sovyet makinesinin alnına bir bitirme mermisi gönderir. Otuz dört durduğundan, içine girmek artık çok daha kolay. Ve ateşli şeytan zırhı diker. Kule, baltanın altındaki bir domates gibi parçalara ayrıldı.
  Gerda kıkırdadı ve çıplak ayağını sallayarak şunları söyledi:
  - Her zamanki gibi, harika!
  Magda coşkuyla cıvıldadı:
  - İmkansız olan her şey... Bir gün olur!
  Charlotte çok memnun dedi ki:
  - Lehimize üç sıfır puan! İlk savaş için fena değil katılıyorum ... Silah gerçekten optimal olmasa da!
  Christina kıkırdadı ve belirtti:
  - Görüş oldukça doğru... Ama burada çok şey dövüşçünün doğruluğuna bağlı.
  Magda endişeyle sordu:
  - Sovyet savunmasının derinliklerine ineceğiz ... Ya da bekle!
  Çıplak, pembe tabanlarını ovuşturan Gerda, kuşkuyla şöyle dedi:
  - Tek başımıza böyle ezersek tankımız tamamen yok olur. Kılık değiştirsen iyi olur!
  Magda mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Böyle bir devi kılık değiştirmek zor!
  Charlotte bu konuda hemfikirdi:
  - Evet ... Ah, "Panter" yapmak daha iyi olurdu, sadece daha düşük bir siluetle. Ve sonra bir canavar ortaya çıktı. Güçlü ama beceriksiz!
  Christina ambardan çıktı ve şunları söyledi:
  - Evet, tanklarımız hala mükemmel olmaktan uzak ... Ama dedikleri gibi - başlangıç, en büyük beladır!
  Kızlar sıcak tanktan zevkle çıktılar ve onu çim ve dallarla vidalamaya başladılar. Ve aslında, bunu çok inandırıcı bir şekilde yapmadılar. Ve tehditkar Sovyet Ilys gökyüzünde belirdi ...
  Gerda öfkeyle şunları söyledi:
  - Bu "Aslan", saldırı uçakları için kolay bir av olabilir!
  Charlotte kıkırdadı ve gökyüzünü işaret etti.
  - Ve orada en yeni ME-309 uçuyor. Şimdi 30 mm toplarıyla Sovyetlere gösterecek.
  Magda çıplak ayağını öfkeyle yere vurdu:
  - Biz öfkeli şeytanlarız! Ve kazanmak için doğdu!
  . BÖLÜM 5
  
  Kızıl Ordu nihayet tükendikten sonra, Naziler saldırıya geçti. Naziler, kuzeyden ve güneyden gelen karşı saldırılarla bir kazan oluşturmaya çalışarak Kursk yönünde ilerlemeye başladı. Ancak çok güçlü bir savunmanın üstesinden gelmek zorunda kaldılar. Kızıl Ordu, taarruzu püskürtmek için birkaç aydır hazırlanıyordu. Ve güçlenmeyi başardı.
  Ama sonra Japonya Uzak Doğu'da ikinci bir cephe aldı ve açtı. Tabii ki, samuray yardım edemedi ama müdahale etti, onurları talep etti.
  Japon saldırganlığı tehdidi rüşvet ve ihanet yoluyla gerçek olmasına rağmen, Mikado ajanları Vladivostok komutasını birlikleri tam alarma geçirmemeye ikna etti. Ve sonuç olarak, Demokles'in kılıcı çoktan getirildi ve restoranda ziyafet çekiyorlar.
  Binbaşı Vinogradova genç subayı saçlarından yakaladı, ondan bir baş uzundu ve açıkça daha güçlüydü:
  - Ne ahmak ve ayyaş! Neden bu kadar dağılmış bir ekibiniz var! Bu adam bir memurdan çok bir kamarot gibi görünüyor. Belki bir başlangıç için, iyice patlatın ki tüm şerbetçiotu dışarı çıksın.
  Dubinin utandı:
  - Bu Pasha Shoigu. Kısaltılmış bir programa göre doğrudan Suvorov Okulu'ndan kurslara gönderildi. Hala oldukça çocuk, iki ay sonra doğum günü on altı yaşında.
  Vinogradova tatsız bir şekilde yüzünü buruşturdu:
  - Vay! On beş yaşında ve zaten bir subay! Savaşın yaptığı budur! Ve sütlerin zaten tam teşekküllü unvanlar aldığını bilmiyordum.
  Dubinin omuz silkti.
  - Savaşta çocuklar erken büyür! Üstelik, Moskova'nın savunmasıyla ilgili en iyi hikayeyi yazdığı gibi, başına bir hikaye geldi ve Zhukov bunu kaydetti ve çocuğu askeri öğrencilerden subaylara transfer etmesini tavsiye etti.
  Vinogradova şu sözlere daha nazik davrandı:
  - İyi! Aptal olmadığını. - Parmağıyla okuyan bir okul öğrencisi gibi tehdit etti. - Genel olarak fena değil, ama artık içmek yok! Kokusunu alabiliyorum ve burnum bir köpek gibi, mahkemenin hemen altında! - Güçlü bir kadın, olgun, ancak atletik uyum ve tazeliği kaybetmemiş, parmağını albaya vurdu. "Aslında bunun bedelini ödeyeceksin. Zaten orta yaşlı bir adam ama davranıyor.
  Dubinin öfkeyle öksürdü:
  "Aslında otuz üç yaşındayım ama zaten yedi kez yaralandım, bu yüzden yaşlı görünüyorum ...
  Şafak öncesi sessizliği aniden korkunç bir kükreme bozduğunda, Vinogradova bir şeyler söylemek istedi. Sanki gökten ağır kayalar düşüyordu, pencere camı bir anda patladı. Dolu taneleri masaya çarptı ve hatta sarhoş subayların ellerine ve yüzlerine düştü. Vinogradova bir komutan gibi bağırdı:
  - Herkes hemen dışarı çıksın.
  Dubinin cevaben o kadar bağırdı ki neredeyse ses tellerini yırttı:
  - Bunlar on iki ve on sekiz inçlik mermiler! En büyük tonajlı Japon zırhlıları av peşinde gibi görünüyor, bu da demek oluyor ki.
  Vinogradova canı sıkkın bir şekilde çizmesiyle duvara vurdu. Bu arada, bilgili bir kurcalamadan, bu arada, kupa çizme, kiremit çatladı:
  - Başladı, ama planladığımız gibi değil! Hiç de bile! Kahretsin, hemen filoyu denize götürmeli ve dar gözlü maymunlar ülkesinin filosunu batırmalıyız.
  Dört ayak üzerine düşen birinci rütbenin kaptanı (Aksi takdirde albay) mırıldandı:
  - Sadece muhripimde ve birkaç küçük teknede silahlar var. Bir cevabımız bile yok.
  Vinogradova ağır bir yumruk gösterdi:
  - Sen ve eşekler! Tsunami gibi mavi saçlı kadın savaşçı kükredi. - Ama kıyı topçularına sahip olmalısın! Sonuçta, herkes batı cephesine ve havacılığa gönderilmedi. Sonuçta Japonya'nın her an savaşa girebileceği yıllardır konuşuluyor.
  Dubinin'i zaten oldukça yaraladı, demek istedi ama yine gürledi, parçalar yağdı. Siren, uçağın geldiğini haber vererek feryat etti. Dubinin, büyük bir güçlükle ayağa kalktı ve Vinogradova'nın gürültüsünü durdurarak bağırdı:
  - Havacılığımız var, sahil bataryaları komple set olmasa da mevcuttur. Hadi cevap ver!
  Pilot sokaklarda koşarken homurdandı:
  - Sadece dövüşçüme koşardım ve bu Japonları yerleştirirdim, yeterli görünmeyecek. Yine de Tsushima ve Muduen için ödeme yapacaklar.
  Kulağının yarısını kesmiş olan Shoigu, şunları kabul etti:
  - Evet, ödeyecekler! Evet, yüzde ile bile!
  Patlamalar ve uçaksavar silahlarının gecikmiş cıvıltıları vardı. Genel olarak, Vladivostok'un hava savunmasının çoğu, Moskova'nın savunmasını güçlendirmek için kırk birinci yılda geri alındı, bu nedenle Yükselen Güneş ülkesinin sivrisinek kolonisinin çoklu noktaları çok fazla dikkat etmedi. böyle bir "gürültüye". Japon pike bombardıman uçakları, keskin bir çığlıkla bahar "hediyeleri" bıraktı. Darbe hem şehre hem de filoya verildi. Japon uçakları çok büyük değil, çeviktir, ancak tam tersine savaş gemileri ağırdır. Bunların en büyüğü okyanusta bile sıkışık, uzunluk üç yüz metre ve silahlar 460 milimetre.Amerikalılar bu güzelliklerden herhangi birini batırmayı başarana ve hayatta kalanlar, kruvazörlerle birlikte kıyıyı yok edene kadar. 27 Ocak 1904'te Yükselen Güneş Ülkesi'nin hain saldırısına çok benziyordu. Ancak o zaman havacılık yoktu.
  Dubinin koşmaktan boğulduğunu hissetti. O bir süpermen değil, akciğerleri hastalıklı, zor bir duruma yakalanmış basit bir adam. Ve Victoria onu fazla geçmedi. Kaç yaşında olduğunu merak ediyorum, otuzdan fazla görünmüyor, göğüsleri büyük ve omuzları bir erkeğinki gibi geniş.
  Vinogradova aniden döndü ve elini salladı:
  - Koşma ihtiyar, beni takip et! - Öyle bir şiddetle bağırdı ki ses dalgası kulaklarına çarptı. - Destroyeri mümkün olan en kısa sürede denize çıkarın.
  Yakınlarda patlamalar oldu, enkaz düştü, bunlardan biri doğrudan Vinogradova'ya düştü ve mekanik olarak elleriyle yakaladı. Terminatör kız, penaltı vuruşunu başarıyla kazanan bir kaleci gibi hissetti, parça yuvarlak, sıcaktı ve bir top gibi görünüyordu. Angelica aniden kollarından aşağı sıvı bir şeyin aktığını hissetti. Kız parçaya baktı ve sonra üç yıllık savaşla (İspanyollarla birlikte) sertleşen demir savaşçısı bile boğazına mide bulantısı geldi. Ellerinde bir bebek kafası vardı. Zavallı kız (kısa saç örgülerinden, oyuk gözlerle görülebilir. Vinogradova başını dikkatlice çatlamış asfalta koydu ve haç çıkardı:
  - Günah işlemek, yaşamak için zamanın yoktu! Ancak, Tanrı'dan daha büyük günahkar yoktur, bu nedenle çocukların acılarına kayıtsızlıktan daha büyük günah yoktur.
  Yine bir kükreme ve parçalar, biri çizmedeki kıza çarptı, derisini kaşıdı. Vinogradova şimdiden arkasını dönüp, MIG'sinin agresif hostesi sabırla beklediği piste olabildiğince hızlı koşmak istedi, ama...
  Bir hançer bıçağı kadar keskin olan savaşçının bakışları, birinci rütbenin kaptanı Vasilchikov'un yüzünde, parçalanmış vücudunun üst kısmı bir patlama dalgası tarafından havaya uçtuğunda, yüzünde dayanılmaz bir acı yüz buruşturma gördü. Kızın kendisi parçayı zar zor atlattı. Ne kadar küçük bir kız olsa da sivil hayatta ilk kez silaha sarılmıştı. Zaten bir zamanlar, İspanya'daki uluslararası savaş sırasında bile bir şekilde yanağını yakaladı. Sonuç olarak, uzun süre görünümünü bozan derin bir yara izi kaldı. Ayrıca tutuklama ve albayı toplama kampına gönderme. Doğru, Sibirya'da bir kereste alanında, merhemlerin yardımıyla ve ruhların çağrılmasıyla, sanki hiç olmamış gibi bu yarayı ve daha fazlasını iyileştirmeyi başaran çok güçlü bir büyücüyle tanıştırıldı. Beyaz Çekler, Kolchak, Denikin, Wrangel birlikleri ile yapılan savaşlar sırasında alınan yaralar. Ve ona çok şey öğretti, öyle görünüyor ki Vinogradova, seçilen türden insanlara aitti.
  Kadın tılsımlarını kullanarak zamanından önce ayrılma fırsatı buldu, bu yüzden zor makaleye rağmen af altına alındı. Elbette mesele adamı ikna etmekten çok, parti organizatörünün bunu öğrenmemesini sağlamaktır. Ve her türden o kadar çok dolandırıcı var ki, bir muhbir, bir muhbir ve bir muhbir onları tahrik ediyor. Yani kariyeriniz sizin için değerliyse, gerçekten hızlanmayacaksınız.
  Bu, Japonya'nın piyade, havacılık ve hatta tanklarda büyük bir avantaja sahip olduğu anlamına gelir. Eh, tanklarda, bizim açımızdan niteliksel üstünlük ile telafi edilir ve gerisi çok daha kötüdür. Küçük silahları ele alırsanız, Japonya makineli tüfek sayısında da geride kalıyor, çoğunlukla silahları var. Bununla birlikte, Uzak Doğu bölümleri hafif makineli tüfeklerle zayıf bir şekilde donatılmıştır. Herkese yetecek kadar makine yok. Yani ... Nitelik açısından, piyadede üstünlük yoktur, daha da kötüsü, en iyi subayların tümü Sovyet cephesine transfer edilir, burada en kötü birlikler, kural olarak, ateşlenmez, asgari düzeydedir. askeri eğitimden. Bu, savaşın SSCB için son derece elverişsiz bir durumda başladığı anlamına gelir. Ve epeyce yeni oluşmuş rezerv doğuya atılacak...
  Vinogradova aniden yangının içine daldı. Bombalanan şehir hastanesi yandı. Resim gerçekten apokaliptik ve kadınlar, çocuklar ve yaşlılar diri diri yanıyor. Burada bebek ateşe düştü ve etrafta korkunç bir kükreme ve inilti vardı.
  Vinogradova, baş meleklerin trompetlerini kafasında hissetti ve kendini alevlere attı. Ateş dilleri kızın çıplak ellerini ve açık yüzünü yaladı, ancak pilot o kadar hızlı hareket etti ki çocuğu yakalayıp onu yıkımın kucağından çekmeyi başardı.
  Kız dışarı fırladı, teninde sadece hafif bir kaşıntı hissetti, bebeğe bir bakış attı. Ne yazık ki çok geçti, çocuk boğuldu, ciğerlerine alevler çekti, yuvarlak yüzünde yanıklar. Derideki bu tür yırtık kabarcıklar papatya tomurcuklarından daha yumuşaktır. Vinogradova bağırdı:
  - İşte insan kaosu!
  Botuyla bir çöp yığınına çarptı, ardından başka kimin kurtarılabileceğine yardım etmek için koştu. Gaz brülörleri arasında dans eden bir kobra gibiydi, kız çok tuhaf bir şekilde kıpırdandı ve dans etti. Yakıldı, çizmeleri eridi, tuniği kömürleşti ama bir çocuğun her gözyaşı için, küçük bir kalbin her atışı için, her kırılgan yaşam için inatla savaşmaya devam etti, ama ülke için çok gerekli! Botlar parçalandı ve şimdi kız çıplak, çekici bacaklarıyla alevin kasırgaları arasında dans etti. O bir şehitti, ama ne Tanrı'ya ne de insanlara fayda sağlamayan oruç ve kırbaçla kendine işkence eden bir rahibe değildi, belirli hayatları kurtaran bir şehit savaşçıydı. Savaşçı kızın bacakları küçük bir kabarcık tabakasıyla kaplıydı, ancak acıdan daha hızlı ve daha doğru hareket ettiler.
  Tıbbi servisin kaptanı, çantasından büyük çizmeler çıkardı ve ona bağırdı:
  - Al, çabuk giy! Alevin üzerinde dans edersin, böylece sakat olursun.
  Binbaşı rütbesine sahip bir savaşçı hemen cevap verdi:
  - Ahlaki olarak ucube olmaktansa fiziksel olarak sakat olmak daha iyidir! Kendin için bir saniye değil, her şey cephe için, her şey zafer için!
  Tıbbi servisin kaptanı cevap verdi:
  - Bu gerçek bir Sovyet adamı!
  Alevi çiğneyen Vinogradova küfretti:
  - Ve ne duruyorsun, insanları kurtar!
  Kaptan içini çekti.
  - Bacak yerine protezlerim var!
  Vinogradova, yarı kavrulmuş bir yüz ve bilinçsiz başka bir kızı çekerek öfkeyle bağırdı:
  Tanrı ne kadar zalimdir!
  Kaptan omuz silkti.
  Bu Tanrı'nın değil, insanların suçu!
  Vinogradova çok makul ve kendinden emin bir şekilde itiraz etti:
  - Bu söylemekle aynı şeydir - suçlu ebeveynler değil, çocuklar!
  Kaptan bir şey söylemek istedi ama duman bulutları boğazına kaçtı ve öfkeyle öksürdü.
  . BÖLÜM 6
  Bombalamalar azaldı, ancak bombardıman devam etti. Geminin toplarında yeterli miktarda mermi var, ancak ateş artık daha çok silahsız Sovyet gemilerine yöneltildi. Yamamoto, denizdeki hakimiyetin bu savaşta inisiyatifi uzun süre Japonya'ya devredeceğini anlamıştı. Ve gemi inşa etmek için süreç pahalı ve uzundur, ancak örneğin denizaltıların damgalanması belki daha kolaydır. Bu da tabi ki dikkate alınmalı ama yapıyı bozmak önemli. Japonya'nın İmparator Hirohito'dan sonra en güçlü adamı olan Amiral Yamamoto, bir tanrı gibi hissetti. Gerçek bir tanrı, bu yüzden Yükselen Güneş ülkesinin dini, tanrılaştırmanın en iyi yolunun askeri kahramanlık olduğunu öğretti! Ve şimdi büyük komutan keyfi olarak etrafındaki alanı ezebilir ve parçalayabilirdi. Vladivostok'un üzerinde kilometrelerce kalın, siyah duman bulutları var; bunlar petrol depolama tesisleri ve yanan yakıt depoları. Yüzlerce, binlerce insan yanıyor, cehennem, peki ondan sonra, nasıl olur da Ruslardan asırlarca aşağılanmanın intikamını almış bir tanrı gibi hissetmezsin, büyük bir halk, adalara kıyasla çok küçük bir dizi adada toplanmak zorunda kalır. Rusya'nın geniş alanları. Şimdi Rus filosu batıyor ve Peru Limanı'nın aksine tek bir gemi bırakmayacaklar.
  Khalkhin Gol Savaşı sırasında Yamamoto, ayrıntılı bir planın hazırlandığı Vladivostok'a benzer bir darbe vermeyi önerdi. Ancak Hitler beklenmedik bir şekilde Stalin ile barış yaptı. Genel olarak, aptal Hitler, Yahudilerin katliamını başlattı ve böylece hem Polonya'yı hem de Batı ülkelerini kendine düşman etti. Ve neden buna ihtiyacı vardı? Yahudi zenginlikleri almak mı istediniz? Ancak önce SSCB'yi ve belki daha sonra diğer ülkeleri yenerek bir dünya gücü olmak daha iyiydi. Batı, zihniyetinin fanatizm ve özveri eğilimi ile çok daha az karakterize edilmesinden dolayı kazanmak daha kolaydır. Amerikan pilotlarının çarpmasıyla ilgili bilinen en az bir vaka var mı? Doğru, birkaç çarpışma oldu, ancak bu büyük olasılıkla bir kaza. Ruslar fanatiktir, bu gariptir, çünkü Ortodoks inancı intiharı onaylamaz ve birinin silah ustalığıyla cennete giden bir yol kazanabileceğini hiç düşünmez. Genel olarak, Mesih'in öğretisi son derece aptalca ve pratik değildir. Yamamoto İncil'i okudu ve insanların böyle pasifist bir Tanrı olarak düşünmelerine hayret etti. Örneğin, öğretir: sağ yanağına vururlar - sola dön, bir gömlek isterler - iki ver, düşmanını sev! Yalnızca akıl hastası bir kişi Mesih Tanrı'yı düşünebilir. Böyle bir din ancak köleler, bağlı vasallar için iyidir. Ve tüm Avrupa ve dünyanın yarısı inanmış olmalı. Doğru, İsa'nın öğretileri, Eski Ahit'in göze göz ilkesini reddetmesine ve size düşmanlarınızı sevmeyi öğretmesine rağmen, İngilizlerin tüm gezegenin üçte birini fethetmesini engellemedi. insanlık tarihinin en geniş imparatorluğu. Ve bu, İngiltere'nin dindarlığına rağmen, milli marşta bile Tanrı'dan bahsediliyor. Garip bir şekilde, ABD başkanları İncil üzerine yemin ettiler, ancak yine de Japon şehirlerini napalm bombalarıyla bombaladılar, binlerce kadın ve çocuğu diri diri yaktılar. Dahası, siviller kazara değil, kasıtlı olarak öldürüldü, bu sivil nüfusu terörize etme taktiğiydi: insan ve ekonomik kaynakları baltalamak. Ancak Japonlar henüz Amerika Birleşik Devletleri'ni bombalamadı. Ama yapacaklar! Ayrıca samuraylara özel bir zulüm de atfederler. Ne de olsa, Yamamoto, istenirse, özellikle Yankee filosunun Peru Limanı yakınlarındaki yenilgisinden sonra, ABD şehirlerine bombardıman uçaklarıyla girebilir. Evet, Avrupalılar ahlaki piçlerdir. Sapık bir anlayışları, inançları, öğrettikleri ve yapmadıkları var! Japonya'da öyle değil! Bize öğretilen, yaptığımız şeydir. Allah yüz çevir diye bir şey yok, ama kulları küçük çocukları kasten öldürdüler. Evet, genel olarak, Allah'ın bir ve Kadir olduğu inancı doğru olamaz. Yalnız olsaydı, elbette insanların kendisine doğru, iman ve hak ile ibadet etmesine ve tek bir doktrinin olmasına dikkat ederdi. Ve böylece herkes istediği gibi, istediği gibi dua eder. Ve dünya, tek bir Yüce Allah tarafından yaratılamayacak kadar çirkin ve yanlıştır. Ne de olsa, her sorumlu yönetici, her şeyden önce düzen ve adalet için çaba gösterir. Başta güçlü, bilge, asil, dürüst olmak ister, gerisi ya kendini düzeltir, fiziksel ve ruhsal olarak büyür, ya da... Ancak Allah, Yüce ve Evrenin Yaratıcısı ise, o zaman yapmazdı. bedensel ve zihinsel ucubeler yaratır. Sonuçta, imparator neden bazen insanların zayıflıklarına verili olarak katlanmak zorunda kalıyor? Başka çıkış yolu olmadığı için göz açıp kapayıncaya kadar ucubeleri yakışıklı, korkakları cesur adamlara dönüştüremez. Ama yapabilseydim, hemen yapardım! Ne yazık ki, olanı kabul etmem ve aldığım insan malzemesini verili olarak ele almam gerekiyor. Ama kimden aldığı başka bir soru. Evet ve imparatorun kendisinin zayıf yönleri var: o sadece bir erkek - yaşlanıyor, hastalanıyor, yıpranıyor. Garip bir şekilde, ilahi bir imparator genellikle sıradan bir hizmetkardan daha az yaşar, çoğu generalden ve birçok askerden daha az silah becerisine sahiptir. Peki, içinde ne var Yüce Allah'tan. Ama beyaz daha iyi değil! Tüm Avrupa tarihinde Hitler'den daha korkunç ve başarılı bir fatih yoktu. Evet, o gerçekten beyazların askeri kahramanlığının bir simgesi! Ve yine de, tüm zamanların ve halkların en büyük komutanı, spor salonunu bile bitiremedi, Japonya'da zorunlu olan orta öğretimi alamadı!
  Üstelik Hitler, sağlık nedenleriyle orduya kabul edilmedi. Garip bir şekilde, güç kültünün bu fanatiği, savaş aslanı, fiziksel olarak o kadar zayıftı ki, her görevde bir askeri karakolun bulunduğu Almanya'da bile, özel olarak çağrılmadı. Avrupa ne kadar yıpranmış.
  Ancak, zamanımızın en önde gelen politikacılarından biri olan Stalin'in de orta öğretimi yoktu, külçeydi. Ve ilginç bir şekilde, sağlık nedenleriyle askere alınmadı. İlginç, tesadüfler, iki kötü niyetli düşmanın orta öğrenimi yoktu, sağlık nedeniyle askere çağrılmadı, babaları sarhoştu ve Hitler'in babası da ilk başta kunduracı olarak çalıştı!
  İşte böyle bir tesadüf, garip, uğursuz. Goering Hitler'in sağ eli öyle değil. Aristokrat bir aileden geliyor, Goering'in atası Almanya'nın gerçek hükümdarı Bismarck'ın yardımcısıydı. Goering bir iş adamı, oligark, aristokrat ve pragmatisttir. Ayrıca ele geçirilmiş Führer'in yerini almalarının mümkün olduğunu düşünüyorlar. Amerika ve İngiltere de gizlice de olsa Rusya'yı iktidardaki rejime aldırmadan bitirmek istiyor ama özel mülkiyet kavramını inkar eden komünistleri o kadar bitirmek istiyorlar ki aşırı güçlenmesine bile göz yumuyorlar. Almanya'nın.
  Ancak Almanya jeopolitik bir rakip, ancak oyunun kapitalist ve aristokrat kuralları çerçevesinde bir rakip ve Bolşevik Rusya kesinlikle yabancı ve düşman. Churchill'in kırk birinci kişiden itibaren Stalin'e yardım teklif etmesi bile şaşırtıcıdır, bunu tüm anti-komünizmi, geleneksel, İngiliz Rusya nefretiyle birlikte. Ne de olsa, kırmızıların altındaki Almanya, Sovyet arabasına koşulan bir savaş atıdır ve kahverengilerin altındaki SSCB, sonsuz bir partizan bölgesidir. Ne de olsa, fanatik Bolşevikler kendi aralarında barışmayacaklar ve Üçüncü Reich'ı o kadar tüketecek uzun bir gerilla savaşı yürütecekler ki, daha fazla genişleme hayalleri bir fırtınanın ardından bir gökkuşağı gibi kaybolacak! Almanya altında Rusya, Rusya altında Almanya'dan daha iyi! Bunu anlamak, ABD ve İngiltere'nin neden savaştan bir çıkış yolu aradığı açıktır.
  Yamamoto bir pragmatist, ABD ve İngiltere ile savaş halindeydi. Ancak bu iki imparatorluk, petrol ürünlerinin arzına ambargo uygulayarak Japonya'yı kışkırttı. Ne de olsa, Yükselen Güneş ülkesinin kendi kuyuları ve diğer birçok hammaddesi yok. Japonlar müzakere ediyor, Amerikalılar gitgide daha aşağılayıcı taleplerde bulunuyorlardı.
  Ve aynı zamanda, savaşı kışkırtan Yankees, orduyu ve donanmayı savaşa hazır hale getirmekle hiç ilgilenmedi. Ayartmanın çok büyük olduğu ortaya çıktı, Moskova'nın düşmek üzere olduğuna ve Almanya'nın ve müttefiklerinin kurtarmaya geleceğine dair bir umut ışığı daha vardı. Ayrıca, hala nispeten demokratik bir ülke olan ve kamuoyuna oldukça bağımlı olan ABD'nin, savaş uzarsa, diğer insanların adalarına kan dökmek istemeyeceğine dair bir umut vardı. Gerçekten de, Amerika Birleşik Devletleri topraklarını korumaktan bahsetmiyorsak ve hatta oldukça büyük askeri vergiler ödüyorsak, sokaktaki sıradan bir Amerikalı adam akrabalarıyla neden çinko tabut alsın! Belki de bu yüzden Çarlık Rusyası daha fazla askere sahip olarak kaybetti, ancak Rus halkı Mançurya'yı kendi toprakları olarak görmedi ve soyut çıkarlar için kan ve ter ile ödemek istemedi. Ne yazık ki Hitler, kısmen sert Kışa hazırlıksızlıktan ve kısmen Bolşeviklerin fanatizm özelliğinden dolayı Moskova'yı almadı. Ancak sadece Bolşevikler değil, Rus halkı da büyük hedefler için özveriye meyillidir. Ne de olsa, ilk hava ramı Rus adam Messer tarafından yapıldı. Bunu cennetin hurileri uğruna değil, Anavatan uğruna yapması bile şaşırtıcıdır. Her ne kadar ... Messer kısmen aptal olsa da, sonuçta bir akrobasi ustası, bir mucit, bir tasarımcı ve elbette yaşayan biri Anavatan'a çok daha fazla fayda sağlayacaktır. Belki de Yankee'ler o kadar yanlış değiller, prensibi tekrarlıyorlar: savaşta asıl şey hayatta kalmaktır! Sonuçta, ölüler artık öldüremez!
  Amiral Naumo şunları kaydetti:
  - Mühimmatın üçte ikisinden fazlasını çoktan tükettik. Silahlar çok sıcak, kovalara su dökülüyor!
  Yamamoto parmağı havada bir çarpı işareti yaptı ve alçak, hafif boğuk bir sesle:
  - Silahların mermilerin son üçte birine dayanacağını düşünüyorum. Hayır olmasına rağmen, yüzde doksan beşe kadar nakavt.
  Amiral Naumo omuz silkti ve alnındaki teri sildi.
  - İlk gün her şeyin en iyisini vermeye değer mi?
  Yamamoto yumruklarını sıktı.
  - Maliyetler! Tabii ki buna değer! 1904'te olduğu gibi Rusları, 1941'de Almanları gafil avladık, ancak Stalin emri ağır bir şekilde cezalandıracak ve bu bir daha olmayacak. Bu yüzden ejderhanın kuyruğunun uykuya daldığı gerçeğini kullanmak gerekir. Aslında Stalin'i anlıyorum, Almanya ile olan savaş dikkatini o kadar çekti ki Uzak Doğu'ya bakmayı bıraktı. Ve lideri olmayan çevresi inisiyatif almaktan korkuyor. Burada darbemizi kaçırdık. Amerikalıların yanı sıra. Konunun hazırlandığı herkes tarafından belliydi, bulutlar toplanıyordu, birazdan gökgürültüsü çakacaktı ama...
  Naumo, kemerinde asılı olan samuray kılıcının kabzasına dokundu, ya da genel olarak katana olarak da bilinir:
  - Ruslar her zaman geç hareket eder! Savaş çok uzun sürmeyecek ve Urallara ulaşacağız.
  Yamamoto gözlerini gökyüzüne kaldırdı.
  "Tanrılar bu konuda bize yardım etsin, ama ben öyle düşünmüyorum!" Çabuk öğreniyorlar, Khalkhin Gol, Rusların seviyesinin 1904-1905 savaşından daha yüksek olduğunu gösterdi. Ayrıca sana bir sır vereceğim. Vladivostok'taki gizli ajanımız, oldukça güçlü kıyı topçularının mermileri olmadığı ve uçağın zamanında kalkamadığı konusunda biraz yardımcı oldu. Bu gizli savaş.
  Naumo şaşırdı:
  - Peki SMERSH ve NKVD nereye baktı?
  Yamamoto parmaklarını sallayarak kıkırdadı.
  "Rusya'nın en kötü kadroları burada Uzak Doğu'da hizmet ediyor, Sovyet-Alman cephesinde ölmekten korkanlar Vladivostok için çabalıyor. Bu nedenle, burada, kendi kendine hizmet eden bir kişinin yanı sıra, tepede bir hain veya aptal bulmak çok daha kolaydır. Ve NKVD, hayali komploları ifşa etmeye o kadar alıştı ki, artık gerçek hainleri fark etmiyor. Yani çalışmak oldukça mümkün. Bu arada, aileleri, akrabaları ve arkadaşları bunun için idamla tehdit edilmesine rağmen, birkaç general Almanların tarafına geçtiyse, üstten birine rüşvet vermek oldukça mümkündür. Veya karanlıkta kullanın, ki bu daha da iyidir. Bu yüzden çok iş yaptık. Biz Japonlar, genellikle askeri operasyonlar üzerinde düşünme ve tüm küçük şeyleri hesaba katma konusunda titizlik ile karakterize ediliriz.
  Naumo katanasının kabzasını ovuşturdu.
  - Doğru! Ancak Khalkhin Gol'ün utancı bir acı ve güçlü bir sıkıntı hissi uyandırıyor! Nasıl...
  Yamamoto teselli etti:
  - Japonlardan daha fazla Mançu vardı ve genel olarak her zaman kazanmak imkansız. Bununla birlikte, bizim tarafımızda savaşan en iyi birimlerin olmadığını ve Rusların havacılık ve tanklarda büyük bir avantajı olduğunu not etmeliyim.
  Naumo katanasını yarıya kadar çekti.
  - Haklı değiliz! Bir samuray asla donuk bir bıçaktan ve yorgun bir attan, bir sürü düşmandan ve zayıf bir silahtan söz etmez!
  Yamamoto düzeltildi:
  - Samuray tabii ki hayır ama bir erkek maalesef evet! İnsanlar hata yapmaya meyilli!
  Yamamoto'nun dikkati dağıldı ve borulara bir şeyler bağırdı ve sonra devam etti:
  - Bir samuray asla gerçekten bükülmez! Rampaya ve akıntıya karşı gidiyor.
  . BÖLÜM 7
  Naumo başını salladı.
  - Yok canım! Ama biz ABD ve İngiliz Aslanı ile savaştık.
  Yamamoto parmağıyla tekerlek yuvasına hafifçe vurdu.
  - Evet! Doğru, ama ABD'nin başı belaya girdi, İngiltere sömürgelerini kaybetti ve Almanya'nın başı beladaydı. Wehrmacht'ın taarruza geçmesini kolaylaştırmak için Rusya'nın batısından mümkün olduğunca çok kuvvet çekmek istedik. Darbe, yollar kuruyana kadar Mayıs için planlandı, ancak Amerikalılar engelledi.
  Naumo katanasını çekti ve havaya fırlattı:
  - ABD'ye ölüm! Japonya'ya her zaman müdahale ederler.
  Yamamoto sinsice sırıttı.
  - Elbette her zaman değil, örneğin, Rusya ile ilk savaştığımızda, Yankiler bize silahların yanı sıra krediler konusunda da çok yardımcı oldular. Filomuzun yarısından fazlası Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin parasıyla ve kendi tersanelerinde yapıldı. Yani Amerika her zaman kötü değil, ama bu durumda değil.
  Naumo şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Yamamoto açıklamaya tenezzül etti:
  - Bir uzun menzilli bombardıman uçağı sürüsü Tokyo'ya girdi ve napalm bombaları kullanarak başkente sinsi bir darbe vurdu. Yüzlerce ahşap ev yandı ve imparator ne pahasına olursa olsun kontrol bölgesinin başkentten uzaklaştırılmasını emretti. Ve her şeyden önce, Japon iskeletlerine en yakın olan Midway takımadalarındaki Amerikan üslerinin savaş kompleksini ele geçirmek. Ve başardık!
  Nauma kılıcını havada salladı:
  Yine de kazandık!
  Yamamoto'nun sözünü kesti:
  - Beyazlar arasında da akıllılar var! İmparatorun ofisine bir Napolyon büstü koymasına şaşmamalı. Ama başka bir Sezar vardı, dedi: Fethedileni elde tutmak kazanmaktan daha zordur. Bu durumda, bu ilk etapta bizim için geçerlidir. Nauma, sekiz rakamını kılıçla yeniden üretti:
  Aklımla anlıyorum, ama kalbimle!
  Yamamoto ayağa kalktı ve meslektaşının omzuna vurdu.
  - Evet, üzülmeyin, bu durumda geri dönmek için ayrılıyoruz. SSCB'yi yeneceğiz ve yine ABD ve İngilizlere atacağız, ancak zaten Almanlar ve makarna ile birlikte.
  Amiral Nauma, neredeyse belli belirsiz bir hareketle, katanayı kılıfına sakladı ve peltekleşerek fısıldadı:
  - Gelecek güzel, ama şimdi daha iyi! Uçak gemilerini duyun, tüm bomba arzı tükendi ve ...
  Yamamoto kısaca emretti:
  - Güverteye gel ve etrafa bir bak, yarım saat sonra dönüp en yakın üssümüze doğru yola çıkacağız.
  Nauma burnunun içinden ıslık çaldı:
  - Komutanı dinleyin!
  Amiral, çarpmamak için kapıyı tutarak dışarı fırladı. Ayak sesleri azalmadan önce, kapıdan bir gölge çıktı, parmak uçlarında yürüdü ve yorganı üzerinden attı.
  Japonların Uzak Doğu'ya saldırısından sonra güç dengesi değişti. Stalin, transfer için hazır olan rezervlerin bir kısmını geri çekmek ve doğuya göndermek zorunda kaldı. Bu karar zorunlu ve tehlikelidir.
  Almanlar kanatlarda biraz ilerledi. Ancak Sovyet birliklerinin direnişi viskoz kaldı. Güneydeki Mainstein, Prokhorovka'yı alıp kuzeye doğru ilerlemeyi başardı. Bir atılım tehdidi vardı. Ve neredeyse hiç rezerv kalmadı ...
  Son kuvvetler savaşa atıldı.
  Ve sonra yine, hem Japon kızlar Azumi hem de Aguti savaşa koştu. Kadın savaşçılar, Sovyet tanklarını fanlarını sallayarak ve baloncuklar üfleyerek selamladılar. Ve zıplamaya ve saldırmaya hazır kobralar gibi pırıl pırıl hareket ediyorlardı.
  Azumi tam yetkiliydi - havalı kızıl saçlı bir kadın. Alman "Panterler" onun arkasında hareket ediyordu. Uzun namlulu çevik tanklar. Sadece ateş etmek için zamanları yoktu: ninja kızlar öndeydi.
  Çıplak bacaklı savaşçılar ölüm hediyeleri salıverdiler ve bol bol kıkırdadılar. Gerçekten canlı ve eğlenceliler. Ve çok havalı olanlar da.
  Azumi, gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan birkaç baloncuk çıkardı ve cıvıldadı:
  - Ben bir rüya savaşçısıyım!
  Ve birkaç tank patladı ve çöktü. Ve birçoğu kuleyi yıktı. Diğer Sovyet makinelerinde silindirler eridi ve metal yandı. Bir kabus gibi. Sadece kızların çıplak ayaklarından uçan baloncuklar ve güneşli tavşanlar gerçektir.
  Agouti, Rus tanklarını yakarken kendinden emin bir şekilde cıvıldadı:
  - Ben bir kızım - süper!
  Ve yine her şey ateşe verildi ve yok edildi. Sadece tam bir imha. Yıkımla ve yaratmadan. Ama rezalet!
  Azumi, sırayla, Rus arabalarını kırarak şarkı söylüyor:
  - Ben Japonum ... Yani kız hiper!
  Ve yine kızlar gerçek bir karışıklık yarattı. Çok sert ve sertler. Ve çıplak ayakları basitçe anlaşılması zor ve ölümcül! Ve lazer ışınları gibi çarpıyorlar.
  Japon kadınları bu bölgede savaşıyor. Diğer yandan Gerda, Charlotte, Christina ve Magda kendilerini seçtiler.
  Bu kızlar kimseyi hayal kırıklığına uğratmaz. Lev tankı Sovyet saldırı uçakları tarafından yok edildiğinden, şimdi Panther'e taşındılar. Ve hadi herkesi yok edelim.
  Charlotte topunu doğrulttu ve otuz dört atış yaparak Sovyet arabasını paramparça etti ve havladı:
  - Bu bir tank! Tüm tanklar tank!
  Savaşçılar çok isabetli atışlardı. Charlotte, daha yakın bir mesafeden, Panther'in daha hızlı ateş eden silahında ustalaştı. Ve aldım. Genel olarak, Alman kadınları için bu akrobasi. Ve öne çıkmak istiyorlar.
  Bir Alman tankının ön zırhı için Sovyet otuz dörtlü tamamen güvenlidir. Ve Almanlar onları vurup gülüyorlar.
  Yaklaşan savaşta, Sovyet makinesinin Alman makinesine karşı yakalayacak hiçbir şeyi yok. Ama aslında otuz dörtler yaklaşıyor. Ve eğer herhangi bir sorun olmadan ram. Ya da tahtaya girmeye çalışıyorlar. Tüm cüretle hareket etmek.
  Charlotte otuz dörde vurdu ve şarkı söyledi:
  - Aslan düşüncede sakattır, kaplan her türlü belanın kaynağıdır ... Ve dünyadaki "Panter" den daha ani bir şey yoktur!
  Sovyet tankları, her durumda, Sovyet kızlarının gücünü hissetti.
  Ve savaşçılar gerçekten harika. Vahşi bir güçleri var.
  Özellikle ninjalar. Çarpmayı seviyorlar...
  Ve kılıçlarını aldıklarında... Burada kimse direnemez! Tüm metaller kırılacak! Ve ninjayı yok edelim. Ve çelik kesin. Ninja kızlar Sovyet ekipmanlarını harmanlıyor. Ve uzaktan ve kılıçla kesin.
  Azumi gülümsüyor ve bir şeyler bağırıyor... Bu kızıl kafada çok fazla öfke var. Ve aynı zamanda lütuf.
  Kız gerçekten de sonsuz bir tanrıça gibidir. Ayrıca Amiral Rozhdestvensky'nin yakalanmasına katıldı. Tsushima'ya kurşun sıkmak. Sonra Japonya, buna çok az inansa da, Çarlık Rusya'sını yendi.
  Ninja olmasaydı Mikado, Rus imparatorluğuna saldırma kararını asla vermezdi. Bu tür savaşçılarla herhangi bir devi yenebilirsin. Ve kazandılar! Ninjalar bunu nasıl yapacaklarını biliyorlardı... Ninja teknikleri benzersizdir ve sihir her şeye kadirdir. Sadece dünyevi şeylere müdahale etmeme geleneği, dünyanın kendi başına yaşamasına izin verdi. Ve böylece ninja tüm gezegene hükmedecekti.
  Ya da belki başka dünyalara koşarlardı! Bir ninjanın insanüstü gücü budur! Bunlar en üst düzey ve süper sınıfın savaşçıları!
  Her iki kız da Port Arthur'u aldı. Ama ninja sınırlı bir savaş verdi. Hemen bu kaleye tırmanırlarsa, kale düşecekti. Ve Ruslarla olan savaş duracaktı. Ancak ninja, sıradan Japon birliklerine kendilerini kanıtlama fırsatı verdi. Ve orduların kendileri için şan kazanmasını sağladılar.
  Ve Kondratenko da ninjanın işini bitirdi ve Port Arthur'un direnme iradesini geri püskürttü. Ve Rus generallerinin geri kalanı teslim oldu. Ve zaptedilemez kale düştü. Ve Rusya, sayısal bir üstünlüğe sahip olarak savaşı kaybetti. Çarlık imparatorluğu nadiren savaşları kaybederdi. Ivan Kalita'nın zamanından beri, Muscovy neredeyse her zaman genişliyor. Ve hemen hemen her krallık eklenmiş bölge ile. Ama sonra oldu... İlk defa topraklar kaybedildi. Ve Çar II. Nicholas, tahttaki Romanov ailesinin sonuncusuydu.
  Ardından geçici hükümet ve Bolşevikler geldi.
  Azumi düşündü, ninja o zaman müdahale etmeseydi ne olurdu? Büyük olasılıkla, Rusya Japonları karada yenecekti. Daha fazla askeri var ve Ruslar belki de Japonlardan daha havalı savaşçılar. O zaman denizi yenerdim.
  Kuril Adaları'ndan ve onlarla birlikte Tayvan da dahil olmak üzere Asya'daki tüm fetihlerden vazgeçmek zorunda kaldım. Ruslar Japonya'nın kendisini ele geçiremezdi, ama sıkıca bastırırlardı!
  Bu durumda Rusya, hem Çin'in kuzeyini hem de Kore'yi kontrol edecekti. Dünyanın en büyük imparatorluğu olmak. Çok sayıda çarlık ordusu - dünyanın en büyüğü, on dördüncü sırada Almanları ezebilirdi.
  Birinci Dünya Savaşı sırasında, her iki kız da Pasifik'teki Alman kalelerini ele geçirmeye yardım etti. Ninjaların geri kalanı müdahale etmedi. Ve bu yeterliydi. Ancak, Japonya için Birinci Dünya Savaşı'nın ağır olmadığı ortaya çıktı! Çok fazla değil, çok fazla risk almadan yakalamak mümkündü. Yükselen Güneş Ülkesi kazananlar arasındaydı. Birçok kişi Almanya ile ittifaka gitmek gerektiğini söylese de - daha fazlasını alırlardı.
  İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiltere ve ABD kolonilerini ele geçirmekten başka bir çıkış yolu yoktu.
  Azumi genç Sovyet askerine yaklaştı. Patlayıcı bir dalga tarafından vuruldu, ancak pratikte yaralanmadı. Bir Japon ninjası çıplak ayağını onun yüzüne itti ve bağırdı:
  - Öpücük!
  Ebedi kızın pembe, neredeyse tozsuz tabanlarını itaatkar bir şekilde öptü.
  Kızıl saçlı güzel memnun bir şekilde cıvıldadı:
  - Bu harika! Şimdi topuğumu yalayalım...
  Genç adam dilini oynatmaya başladı. Japon kadının tabanındaki derinin tadı hoştu, çiçek ve kır otları kokuyordu. Genel olarak, ninja kadınları çok güzel ve atletiktir. Azumi kızıl saçlı ve bir Japon kadına göre uzun ve iri. Çok figürlü ve kasları bir atletinkilere benziyor. Ama aynı zamanda çok seksi bir kız.
  Ve bununla kim karşılaştırabilir?
  Genç adam onun çıplak ayaklarını öptü ve çok heyecanlandı. Azumi kendini açtı. Ve giderek daha fazlasını, tadını çıkarmak istiyordu. Sonra Japon kadın bacaklarını açarak genç tutsağın tam yüzüne oturdu. Pillerimizi şarj etmemiz gerekiyor. Ve güçlü, yakışıklı bir genç adamın tüm enerjisini em.
  . BÖLÜM 8
  Alman tankları Kursk'u geçerek bir kazan yarattı. Bu sefer, ninjanın yardımıyla Kale Operasyonu başarılı oldu. Kızıl Ordu kuşatıldı. Ama pes etmeye niyeti yoktu. Stalin tereddüt etti. Bir yandan lider, bölgeyi Nazilere vermek istemedi. Öte yandan, kuşatılmış birlikler gerçek ölümle tehdit edildi. Ve sadece açlıktan değil, aynı zamanda hızlı mühimmat tüketiminden de.
  Evet ve savaşı kazanma şansı erimeye başladığından moral biraz düştü. Stalin, Kursk'tan vazgeçmek ve Fritz'in cepheyi düzleştirmesine izin vermek istemedi.
  Ancak kuşatılanları serbest bırakmak için yeterli rezerv olmadığı açıktı. Çok sayıda piyadeye sahip olan Japonya, Sovyet cephesini kırdı ve Primorye'ye koştu. Moğolistan'a da saldırı başladı. Stalin, samuraylarla savaş için ek rezervler aktardı. Doğu sınırlarını savunmaya hazır.
  Önde yeni bir Alman tankı "Tiger"-2 de ortaya çıktı. Makine "Aslan" a benzer, ancak yirmi iki ton daha hafiftir. Benzer alın zırhına, biraz daha küçük yanlara ve kıç tarafına sahip, ancak 88 mm'lik bir topa sahip. "Tiger" -2'de, "Lion" dan 1000 beygir gücünde bir motor sağlandı ve bu, yeni Alman modelinden tatmin edici bir sürüş performansı elde etmeyi mümkün kıldı.
  Böylece Fritz iyi bir tank avcısına sahip oldu. Pratikte, "Aslan" dan daha iyi, biraz daha hafif ve en önemlisi daha hareketli.
  Bu gelişmeden korkan Stalin, Führer'e barış teklif etmeye ya da en azından ateşkese karşı değil. Biraz tereddüt ettikten sonra, Hitler kabul etti, ancak şu koşulları teklif etti: tüm mahkumların iadesi, tazminatın ödenmesi, Üçüncü Reich'a ücretsiz ekmek, metal ve petrol tedariki. Ve ayrıca işgal altındaki bölgelerde gerilla savaşının sona ermesi.
  Stalin hemen kabul etti. Ve ne yapacaktı?
  Ve Almanlar, İngiltere'ye karşı ikinci bir cephe açmak ve tüm kolonilerini ele geçirmek için bu mühletten yararlandı.
  Özel bir SS taburu "kurt" dan bir kız şirketi, Tunus'a bir Me-323 nakliye uçağıyla uçtu. Kadın savaşçıların hepsi kibrit gibiydi, genç ve henüz evli değillerdi. Çoğunlukla uzun boylu atletik sarışınlar, Alman ulusunun rengi, kanı ve suyu.
  Bal sarısı ve ateşli kızıl saçlı iki kız, bu arada, güzelliği ve gözlerindeki ciddiyetiyle de podyuma layık olan diğer savaşçılar arasında öne çıkıyor. Diğer tüm savaşçılar, Fransa ve Balkanlar'da barut koklamayı başaran nispeten deneyimli savaşçılar arasında olsaydı. Ama düşmanlıkların geçiciliği ve isteksizliğin kızları bu işin içine sürükleyecek kadar da değil. Zaten savaşmışlardı, bu ikisi çok gençti, neredeyse kızlar, hava saldırısı sırasında öldürülenlerin en sonuncusuydu. Tabii ki, onlar da Alman bilgiçliğiyle eğitilmişlerdi, ama yine de çok masumlardı, sonuçta on altı yaşındaydılar. Çölde terk edilmiş gerçek güller.
  Ateşli kırmızı "kurt" sarışın arkadaşına sordu:
  - İngiliz Ordusunda bir sürü Zenci var. Çok kaba ve zalimler ama Gertrude'u hayal edin, yakalanırsanız ve işkence başlarsa ne olacak?
  Bal sarısı sakince cevap verdi:
  - Schell'in esaretine düşmemeye çalışacağım, ama Tanrı'nın isteğiyse, düşmanlara hiçbir şey vermeyeceğim!
  Kızıl saçlı Shella fısıldadı:
  - Doğuda Rusya ile büyük bir savaşın yakında yeniden başlayacağına dair söylentiler var. Ve birlikler zaten çekilmekte, kuvvetleri yoğunlaştırmaktadır. Bu kadar çok piyadenin orduya alınmasına şaşmamalı, kızlar köylerde neredeyse hiç erkek kalmadığını söylüyorlar!
  Gertrude iç çekerek onayladı.
  - Evet, bu ürkütücü olurdu! Ruslarla savaşmak: acımasız ve fanatik, sonsuz genişlikleri ve sert kışları ile ... Korkunç bir şey olacak!
  Kızıl saçlı cevap verdi:
  - Ruslar küçük Fin ordusunu bile yenemediler ve en büyük düşman kuvvetlerini yendik! Tüm Avrupa zaten altımızda ve Rommel Afrika'da İngilizleri eziyor. Neden kaybedeceğini düşünüyorsun?
  Gertrude isteksizce cevap verdi:
  - Rusların büyük bir nüfusu ve geniş alanları var. Çok fazla asker emecekler! Ve Rusya'nın başkentini kıştan önce almak için zamanımız yoksa, askerlerimiz basitçe donacak ve ekipman üzülecek ve rüzgârla oluşan kar yığınlarına batacak, temel korkunç olacak!
  Ateşli Shella başını şiddetle salladı.
  - Oh, böyle kötü şeylerden bahsetme, bir tür romantizm söylesek iyi olur. Aşk hakkında...
  Gertrude masumca gülümseyerek kabul etti:
  - Elbette, en iyi şarkı söyleyeceğiz!
  "Kurt" un kızları berrak, kristal sesleriyle şarkı söylediler:
  İnci, titreyen saç modeli,
  Endişeliyim, göğsüm titriyor!
  Ben ürkek huş ağacı gibi bir kızım,
  Hareket etmeye ve nefes almaya korkuyorum!
  
  Ve taze rüzgar kulağına ne fısıldıyor?
  Çıplak ayak altında kum eziyor...
  Ve gezegende daha mutlu bir ben yok,
  Seninle ormana girdiğimde!
  
  Bana büyük bir sırrı açıkla sevgilim,
  Kalbi büyülemeyi nasıl başardın!
  Ama yüzün çok üzgün?
  En ince kırışıklıklar alnından geçti!
  
  Genç adam bana ıstırapla cevap veriyor;
  Savaş sizi uzun süre ayıracak!
  Bize cennet ormanlarında bir yer bulmak için,
  Şeytan cehennemde mağlup edilmelidir!
  
  Yanıt olarak, ince bir huş ağacı başını salladı,
  Sen benim için bir arkadaştan daha fazlasısın!
  Savaşın sonucu göz yaşartıcı olsa da,
  Ama çoban Tanrı İsa bizimle!
  
  Şeytanların cehennemini ortadan kaldıralım - kötü gölgeler,
  Böylece korular yeşil çiçek açar!
  bronzlaşmış dizlerimi okşa
  Beni sıkı tut tatlım!
  
  Ve şakadaki bir bakire gibi cevap verdi,
  Yayılan dalların sesine dedi ki;
  - Beni bir yıl bekler misin güvercin?
  Sıcak turnaların cazibesi güçlüdür!
  
  Cevap olarak, ona çok katı bir şekilde dedim ki,
  - Makine standında sivil olmayacağım!
  Ve askeri yolu seviyorum,
  Savaşmak, kötüleri yenmek istiyorum!
  
  Konuya geldim - dalları, örgüleri kesin,
  Bana diskli yeni bir makine verdiler!
  Çim çiy incileri gibi ağlasa da,
  Neden masumiyet - bir asker gibi oldu!
  
  O zaman, Anavatan benim için hepsinden daha değerlidir,
  Yıldızların üzerindeki Anavatan ruhta yanar!
  Yatağa dalmak için içerisi değil,
  Ve geceyi bir kulübede tüfekle geçir!
  
  Zafer gelecek, buna yürekten inanıyorum,
  Sonuçta, davamız her zaman haklıdır!
  Peki, daha sevinçle gülümseyin beyler,
  İyi bir kader bizi bekliyor, inan bana!
  Bütün aile onlarla birlikte şarkı söylerken, kızlar başlarını sallayıp ellerini çırptı. Ama sonra idilleri kesildi, bir siren uludu ve gökyüzünde İngiliz uçakları belirdi! Spitfires ikmal kervanına saldırmaya çalıştı. Eskort eskortundan ME-109'lar cesurca onlara doğru koştu. Ateşli kızıl saçlı Shella bile sevinçten atladı:
  - İşte havada savaş başlıyor! Güzel olacak!
  Gertrude heyecanla onayladı:
  - Şimdi bizim, pes edecekler!
  On sekiz İngiliz Spitfire ve on beş Alman Messers vardı, pek fark yoktu. Makineli tüfek patlamaları ve uçak silahları dövüldü. Shelley kıkırdadı ve parmağıyla işaret etti:
  - Bak, bizimkiler onları nasıl dövüyor! Güzellik!
  Gertrude felsefi olarak şunları söyledi:
  - Bir dövüşte, en güçlü olan değil, onu kışkırtacak kadar kötü olan kazanır, ancak kendi başınıza değil!
  - Savaş, herkesin daha başlamadan diskalifiye edildiği bir yarışmadır! Shelly'yi destekledi.
  İngiliz "Spitfires" dan zaten ateş yaktı ve düşmeye başladı, ondan sonra Alman düşmeye başladı ... Savaş daha da büyük bir vahşetle alevlenmeye başladı. İngiliz uçaklarının makineli tüfekleri vardı, Almanların topları vardı, bazı 20 mm'lik tek parça, diğerlerinde üç adet 20 mm'lik top vardı, ancak bu tür sadece iki makine vardı ... Hız özellikleri ve manevra kabiliyeti neredeyse aynı, belki ME -109 için bile ağırlık daha küçüktür ve dönüşleri daha hızlı yapar. Ancak İngilizler de o kadar basit değil, bu yüzden savaşçılarından üçü, kapak ateşine dikkat etmeden nakliyeye koştu. İçerideki kızlar bağırdı:
  - Haydi çocuklar, kaçırmayın! Zorla ateş etme!
  Ateşli Shella nasıl ciyaklanır:
  - Kürk! Kürk!
  Me-323, 200'e kadar asker taşıyabilen devasa bir nakliye aracıdır, altı makineli tüfek savunma silahına sahiptir. Bir "kirpi" sisteminde düzenlenirler ve karalamaya başlarlar ... Savaşçılar ateş eder ve büyük kalibreli mermiler cildi deler ve kaplamayı deler. Savaşçı kızlar domuz gibi ciyaklayarak geri sıçrarlar:
  - Kaltağın yavruları var.
  Kızlardan biri bağımlı ve kıvranıyor. Bir kız doktor ona doğru atlar ve hemen şöyle der:
  - Hemen patladı! - Ve ona pansuman yapar. Sakinleşir ve inlemelerini bastırmaya çalışır.
  Ama sonra Messerschmitt, İngiliz avcı uçağının arkasına girer, isabetli atışlar yapar ve alev alır ve düşer. Kızlar kükrer:
  - Müthiş! Bu bizim adamımız!
  Şu anda, gövdeyi kaplayan makineli tüfekçi (ve bu bir erkek) bir kurşunla deliniyor. Gertrude şimşek gibi koşar, tele yapışır ve düşer, çizmeleri uçar. Çıplak, pembe topuklarını yere seren genç bir kız, yere düşen bedenlerin üzerinden bir iki sıçrayışla makineli tüfeğe atlıyor ve tetiğe basıyor. Namludan kurşun tükürür ve Spitfire kontrolünü kaybeder, kuyruk dönüşüne düşmeye başlar.
  Kurt kızlar zevkle ciyaklar ve şu şarkıyı söylerler:
  - Puck! Yıkayıcı! Almanya İngiltere'ye karşı iki - sıfır!
  Ancak Gertrude'nin ikinci savaşçıyı vurmak için zamanı yoktu, Alman pilotlar tarafından imha edildi. Hava savaşları kısa sürüyor ve savaşçıların yarısından fazlasını kaybeden İngilizler kaçtı. Skor Almanların lehine 3'e karşı 11 oldu. Kızlar yanıt olarak çok sevinçle bağırdılar ve birbirleriyle el sıkıştılar. Başını kaybetmeyen Gerda'yı da övdüler ve ilk düşen uçağı, kurbanını mal varlığı olarak kaydettiler! Kız büyük bir heyecanla kızardı ve mırıldandı:
  - Evet, kendimi hatırlamadım! Böyle bir şey miydi? Tamamen düşünülemez! trans halindeyim...
  Shelley hoşnutsuz bir sırıtışla mırıldandı:
  - Ama gecikmeler için kendimi affedemem. Bu yüzden sadece frene bas!
  Bölük komutanı Mercedes, Shella'yı teselli etti:
  - Önümüzde daha çok savaş var! İşte Afrika!
  Shelley kıkırdadı ve şaka yaptı:
  - Dünyada bir hiç için küçük çocuklar, çocuklar Afrika'ya yürüyüşe gitmezler! Afrika'da köpekbalıkları, Afrika'da goriller ve Afrika'da büyük timsahlar var! Ama Büyük Reich; bize söyledi - sürüklenmeyin!
  Bütün kızlar bir ağızdan güldüler. Ne kadar harikaydı...
  . BÖLÜM #9
  Tunus'un başkenti aynı zamanda Tunus adını da taşıyor ve Nazilerin Afrika'daki ana üssünü barındırıyor. Almanya'nın ana müttefiki: Mussolini, İkinci Dünya Savaşı'na yalnızca 17 Haziran'da, Fransa'nın teslim olmasından beş gün önce girdi. Önemli toprak kazanımları elde etmek için zaten yenilmiş bir düşmanı "kazanmak" veya daha doğrusu tekmelemek istedi. Peki, Almanya başarısız olursa, Üçüncü Reich'a karşı ikinci güney cephesini kendiniz açın! İtalyan ordusu çok başarılı olmadı ve ezici sayısal üstünlüğe rağmen, büyük kayıplar pahasına sadece birkaç kilometre ilerleyebildi. Ancak Mussolini savaşa özellikle başarılı bir şekilde girmedi. Gelecekte, İtalyanlar son derece başarısız bir şekilde savaştı. Yunanistan'daki bitler, sayısal üstünlüklerine rağmen, Etiyopya'da İngilizlerden neredeyse beş kat daha fazla güce sahip ve Libya'da, geliştirilmeye başlanan petrol kuyuları ile neredeyse tüm toprakları kaybetmiş durumda. Ancak Hitler iktidara gelmeden önce Nazi Partisi'ne katılan genç bir general olan Rommel, İngilizlere karşı güçlü bir karşı saldırı başlattı. Üstelik, ana kuvvetlerin transferinden önce, sadece on tank ve bir tank olarak gizlenmiş elli kamyonla bir saldırı başlattı. Hızlı bir atışla en iyi İngiliz general Kolenkor yakalandı ve Libya'nın neredeyse tamamı Nazilerin kontrolüne geri döndü. Bununla birlikte, İtalyanlar tarafından vasat bir şekilde teslim edilen iyi tahkim edilmiş Tolbuk kalesi hala ayakta! Rommel'in sadece iki yüz tankı var, hepsi T-1 ve T-2, yani hafif ve iki yüz İtalyan daha genellikle 2,7 ton ağırlığındaki makineli tüfek tanketleridir. Tabii ki, bu tür güçlerle Matildas ile savaşmak zordur: 78 mm ve 70 mm Cromwells ön zırhına sahip olmak. Ön taraf geçici olarak stabilize olurken, her iki taraf da güçleniyor...
  SS bölükleri havaalanına indi ve hemen sıcak Afrika havasına üflendi. Hala yaz, Haziran ve Afrika! Ancak kızlar kendilerini tutturmaya çalıştılar ve ateşli olduklarını göstermediler. Ve sonra Mercedes emretti:
  Çöl boyunca bir yürüyüş yapalım! Ve aynı zamanda güneş koruyucuları test edeceğiz, mayolara atlayacaksınız!
  Kızlar memnuniyetsizlikle yüzünü buruşturdu: tekrar deney yapıyorlar. Tabii ki, böyle bir sıcaklıkta bir mayoda üniforma ve hatta giymek zorunda kalabilen kurşun geçirmez yeleklerden çok daha hoş olmasına rağmen.
  Kızlar çabucak çöl rengine boyanmış mayolara dönüştüler ve bu arada, daha hızlı bronzlaşmalarına da yardımcı olacak koruyucu bir kremle kendilerini bulaştırmaya başladılar. Gertrude, Shelle'in ve Gertrude'un bulaşmasına yardım etti. Kızıl saçlı, şunları kaydetti:
  - Bunlar aynı Tunus, gecekonduların eteklerinde, sadece elli taş evin ve bir düzine caminin merkezinde. Peri masalları okudum ve Araplar arasında çeşmeli ve bahçeli muhteşem saraylar görmeyi bekledim!
  Gertrude iç çekerek cevap verdi:
  - Ne yazık ki, dünyamızda bir peri masalındaki gibi olsaydı! Ne yazık ki dünyamız acımasız, adaletsiz, sinsi! Et inliyor ve acı çekiyor!
  Shelley şöyle devam etti:
  - Ama adam akıllı, şanlı ilerleme! Tanrı onu unutmuş gibi görünse de!
  Mayolarıyla baş başa bırakılan ve kremi sürmeden önce soğuk suda hafifçe durulanan güzel kızlar, bir nebze olsun rahatladılar. Uçağın kendisi hala çok sıcak değilse, o zaman havaalanında ve şehirde sadece cehennem. Doğru, diğer dişi kurtlar zaten Nisan ayında sıcak olan Yunanistan'da savaştı, ancak yine de yaz aylarında Afrika'daki gibi değil.
  Duştan sonra kızlar deri terlik giymişlerdi, ancak Mercedes emretti:
  - Bir krem daha al ve tabanları iyice yağla! Çıplak ayakla çölde yürüyeceksin! Neyi yanıp sönüyorsun - anlıyorsun, öyleyse devam et.
  Kızlar, fazla coşku duymadan, çıplak, kız gibi bacakların zarif ayaklarıyla kendilerini bulaştırdılar. Sonuçta, Sahra'nın kumu neredeyse sıcak bir tavadır. Doğru, burada hala sahile yakın ve otlarla büyümüş çayırlar genellikle düşüyor. Ama Afrika Güneşini ısıtan taşlar, çakıllar, kumlar üzerinde çıplak tabanlarla koşmak? Bu genellikle vahşiliktir!
  Bununla birlikte, kızlar o kadar korkak değiller, elit eğitim programı, Alman Kadınlar Birliği'nden kızlar için ve ayrıca genellikle çıplak ayakla ve engebeli arazilerde zorunlu yürüyüşler içeriyor. Böylece savaşçılar tartışmaz! Genel olarak, faşist Almanya için, çeşitli deneyler için özlemin doğası. Hitler, Nietzsche'nin süpermen ya da geleceğin adamı teorisinin ateşli bir hayranıdır. Modern insandan daha güçlü, daha hızlı, daha akıllı ve daha acımasız olmalı. Gerçek bir Alman askeri olmalıdır: güçlü, hızlı, sert - çünkü o bir Aryan! Ancak kahramanlar doğuran Aryan kadınlarının kendileri de kahraman olmalı ve güç beslenmelidir! Bu nedenle, en iyi eğitimli kızlar yoğun bir şekilde eğitilmiş, temperlenmiş, eğitimli! Bu nedenle, onların türü, genetik olarak yetenekli güzellikleri, Afrika çöllerinde aşırı sertleşmeden geçmelidir: Aryan ve Aryan'ın alamayacakları bariyeri değil, tüm testlerin üstesinden gelebileceğini kanıtlamak için - Üçüncü Reich'ın yenilmez ve cesur askeri !
  Ve şimdi, askeri kamptan ayrılan şirket, Tunus'un dar, taşlı oltaları boyunca koşuyor.
  Kızın çıplak topukluları yolun siyah, keskin çakıllarını deliyor ve acımasızca fırınlıyor. Ancak yağlayıcı yanıkları biraz yumuşatır ve hızlı koştuğunuzda, öğleden sonra güneş geçmesine ve sıcaklık maksimumda olmasına rağmen çok fazla pişmez. Ancak kirli Arap çocukları küçük siyah topuklu, kremsiz küçülür ve kaşlarını bile çatmazlar. Tabanlarında nasır varmış gibi görünüyor. Arap erkekleri, neredeyse çıplak, mayo giymiş ve kaslı vücutlu kızlara bakar; ağızları açık ve kadınlar yanlara doğru daha hızlı hareket ederek kendilerini siyah bir peçeyle daha da sıkı sarıyorlar.
  Ve kızlar koşuyor omzunda makineli tüfekler ve her biri erzak ve el bombalarıyla dolu bir sırt çantası tutuyordu. Ve bu toplam yirmi kilogram ... Kızların fiziksel olarak güçlü bir şekilde alındığını ve bir yıldan fazla bir süredir Spartalı koşullarda eğitim gördüklerini hesaba katsak bile, o zaman bu hala ağırlıktır, özellikle ısı ise gölgede elli derecenin üzerinde ve maraton mesafesini aşmak gerekiyor.
  Gertrude koşar, mümkün olduğu kadar doğru nefes almaya çalışır, böylece daha uzun süre yeterli güce sahip olur. O kadar yaşamamasına rağmen, son sekiz yılını genetik seçkinlerin çocukları için özel bir okulda geçirdi. Ancak bu, rahat koşullarda yaşadıkları anlamına gelmez. Aksine sabah beşte kalkmak, buz banyosu yapmak, ağır egzersizler, bir saatlik koşu ve ardından birkaç saatlik çalışma. Ardından, öğle yemeğinden önce, dövüş tartışması da dahil olmak üzere tekrar eğitim alın. Askeri eğitim, çalışma, eğitim, saat ona kadar, sonra ışıklar sönecek. Doğru, iyi beslendiler, ancak sadece Führer'in doğum günü, Noel ve 1 Mayıs için et, sebze, meyve, balık, şekerleme ve tatlı vermediler. Pratikte boş zaman yok, her şey sıkı bir şekilde düzenleniyor... Dünyayı yönetmesi gereken geleceğin insanları onlardan hazırlandı. SS'in başı olan Himmler'in kendisi böyle bir programı kontrol altında tuttu.
  Gertrude, Naziler ve Hitler hakkında ne düşünüyordu? Hitler'in tüm zamanların ve halkların en büyük dehası, yenilmez bir komutan ve dünyanın gelecekteki hükümdarı olduğunu öğrettikleri şey buydu. Ve tıpkı ilk Aryan İsa Mesih gibi, En Yüksek Tanrı'nın vekili bu ve diğer kozmik dünyaları fethetmeyi emretti!
  Gerçekten de Almanya kazandı ve Führer'e olan inanç güçlendi! Ama şimdi, aslında savaşta. Koşuyorlar, kızlar çölde yağa bulanıyor, çıplak ayakları kum ve çakıl karışımıyla kavrulmuş ve artan yorgunluk şimdiden hissedilmeye başlıyor; baldırlarda ağrı, sırt ve ağız kuruluğu. Ama o gerçek bir Aryan ve asla kırılmayacak! Vazgeçmektense kalbinin kırılmasına izin ver. Evet ve Gertrude ilk kez kaçmak için burada değil. Dağlarda zorunlu bir yürüyüş yaptıklarını hatırlıyorum. Gertrude kızı yalınayak, omzunda hafif makineli tüfekle geçidin keskin taşları boyunca koştu, tabanlarını tamamen kesti, böylece taşlarda kanlı ayak izleri kaldı, ancak sonuna kadar yol aldı. Peki şimdi nelerden vazgeçecek? Değil! Ve yine hayır! Mesafeyi geçene kadar sonuna kadar savaşacak. Doğru, hiç bu kadar sıcakta koşmadı, ama ... Testi sonuna kadar yapmak ve gelecekteki Zafere inanmak için bir şeyle başlamak gerekiyordu! Ve Almanya değil: bundan hiç şüphesi yok, ama kendine karşı zaferler!
  Şimdiden kolaylaşıyor ve eğitimli ciğerlerde ikinci bir rüzgar açılıyor... Güneş şimdiden gün batımına doğru eğiliyor ve boğucu sıcaklık azalıyor. Yavaşça, neredeyse fark edilmeden, ama uzaklaşıyor!
  Kızıl saçlı Shella da acı çekiyor ama direniyor. O ve Gertrude eski arkadaşlardı, kızların barakalarındaki yataklar bile yanlarındaydı. Birbirleriyle sık sık dövüşürler. İki arkadaş çocukluktan mahrum kalmış ve erken olgunlaşmış. Ancak sonuçta hayat bir mücadeledir, sonsuz bir mücadeledir. Ve belki de insanlık ve her birey için en büyük trajedi uğrunda savaşacak hiçbir şey olmadığında olacaktır!
  Schella, Hitler'i ilk kez bir mitingde gördü; o sadece beş yaşındayken. O zaman henüz Büyük Almanya'nın Führeri değil, muhalefet politikacılarından sadece biriydi. Ancak özel bir şey hissedildi: küçük bir bıyıklı bu liderin tarif edilemez karizması! Gelecekteki Fuhrer'in tam olarak ne hakkında konuştuğunu Schella hatırlamıyordu. Adolf Hitler çok duygusal bir şekilde konuştu, kuvvetli bir şekilde yumruklarını sallayarak, sık sık şu kelimeleri söyledi: Büyük Almanya, cesaret, onur, şövalyelik, güç, haysiyet! Ve tüm kalabalık tarif edilemez bir zevkle homurdandı. Ve alkış neydi. Ve o zaman bile Shelley, Tanrı'nın onun önünde enkarne olduğunu fark etti!
  O günü çok iyi hatırlıyor! Ailesi, Hitler iktidara gelmeden çok önce Führer'e hayrandı. Partiye yirmili yılların sonunda, Nazilerin iktidara gelme şanslarının hayal gibi göründüğü ve Nazilerin oyların yüzde iki ya da üçünü aldıkları sırada katıldılar! Eh, peki, Führer zaten Führerdi ve o zaman gerçek bir liderdi! Ancak Almanya'nın içinde liderini bulması, toplumun tüm temellerini yerle bir eden ciddi bir kriz aldı. Kız, sekiz yılını geçirdiği seçkin bir kışlanın zorlu koşullarında büyüdü, ancak ruhunda Fuhrer'den asla nefret etmedi.
  O ve zalimin diğer arkadaşları geniş (deriyi kesmemek için!) Kemerlerle kırbaçlandığında veya önlerindeki tekerleği itmek zorunda kaldıkları bir ceza hücresine gönderildiğinde bile. SS'de icat edilen ceza da karmaşıktır. Tekerlekleri çevirirsiniz ve sensörler, akımın aktığı vücudunuza yapışır. Ne kadar hızlı çevirirseniz, elektrik o kadar zayıf düşer ve yavaşladığınızda daha sert vurur. Suistimal ve beden eğitimi için bir tür ceza karışımı. Hitler ve onun baş polisi ve Üçüncü Reich'ın cellatı Himmler'in hayran olduğu eski Sparta Tarzında tavlanmış ve eğitilmişlerdi!
  Führer'in dediği gibi: "Bir Alman çocuğu dayaklara dayanmalı ve çocukluğundan beri zulme alışmalı!". Himmler benzer bir tezi kızlara da uzattı! Bu yüzden Nietzsche'den alıntı yapmayı severdi - zulüm, zulüm ve bir kez daha ulusu güçlendiren zulüm!
  Elli, hatta biraz daha kilometrelik bir mesafe katedildi, bu kadar küçük kızlar için bu kadar sıcak ve yüklü devasa bir yük. Gertrude, Schella artık vücutlarını hissetmiyorlardı, uyurgezerler gibi koşuyorlardı, kaslarını yırtan bir şey ve başlarında donuk bir ağrı hissediyorlardı. Ama işte komut geliyor:
  - Bir adım atla! İlk kez yeterli!
  Kızlar yavaşlar ve zaten hızlı bir şekilde yürürler. Topuklar daha fazla kaşınmaya başlar. Gertrude Shelley'e fısıldadı:
  - Cehennemden Araf'a!
  Kız arkadaş aynı fikirde değildi.
  - Araftan cennete!
  Taşlı toprak bitti ve kızların çıplak, bitkin ayakları yumuşak, zümrüt yeşili çimenlere basıyor. Gertrude haykırdı:
  - Ve ne mutlu, dikenli taşlar ve çölün yakıcı kumları tarafından işkence edildikten sonra, kadife doğal bir halı gibi yürümek!
  Bu sefer, Schella hemen kabul etti.
  - Tabii ki, gerçekten cennet! Böyle sert bir yürüyüşten sonra! Ama daha da zor olacağını düşünüyorum.
  Kızlar sonunda oyun alanına vardıklarında Mercedes onları durdurdu ve sırt üstü yatmalarını emretti. İlk on savaşçının ayaklarını kabaca hissetti ve bariz bir memnuniyetle söyledi:
  - Sevimli! Ve cilt soyulmaz ve tabanda kabarcık yoktur. Ve topuklu bile tozlu değildi, sanki banyodan yeni çıkmış gibi pembe kaldılar! - Mercedes büyüdü, durakladı ve bir arkadaş yıldırım hızıyla bir hançer fırlattı. Bıçak, bir okul çocuğunun aynadan kabarttığı güneşli bir tavşan gibi parladı ve uç büyük, siyah bir akrep çiviledi. SS subayının sesi sertleşti ve kızın yüzünün güzel hatları sertleşti. - Yarın sabahtan akşama koşacağız. Neden yüzleri büküyorsunuz - Aryan mısınız değil misiniz? Evet ise, o zaman dayanmalıyız, düşenlere anında ateş edeceğiz! İlkini, ikincisini hesaplayın.
  Sayımdan sonra, kızlar da şınav ve abs yapmaya zorlandı ve ardından merhametle yatağa gönderildi. Rahat edebildiğin kadar.
  . BÖLÜM #10
  Gertrude rüyasında Atilla'nın ordusunda bir savaşçı olduğunu gördü (Üçüncü Reich'taki yeni tarih öğretisine göre Atilla bir Alman!). Burada büyük bir barbar ordusu olan Roma'ya giderler. Ve bu Alman ordusunun ana omurgasını güzel kızlar ve atletik yapılı genç adamlar oluşturuyor. Kabaca eşit sayıda, omuz omuza yürüyorlar. Piyadeye ek olarak süvari de var ve savaşçıların bir kısmı şövalye zırhı içindeyken, atletik kızlar da dahil olmak üzere diğerleri beline kadar çıplak! Ve bu ordu bir yanardağın lavları gibi hareket ediyor. Davulcular dövüyor, bunlar zaten şortlu çok küçük çocuklar ve Kinder Yugen, yani genç bir dal, Hitler Gençliği şeklinde. Ayrıca böcekler oynuyor, ejderhalar ve çeşitli hayvanlar, kuşlar ve hatta sürüngenlerin görüntüsüyle bayraklar uçuşuyor! Küçük davulcular gülümser ve davulları daha sık çalar.
  Ama mızraklar ve centuriae, Roma ordusu önde göründü. Ne olacak onlar barbarlar ve aynı zamanda en yüksek Aryan kültürünün taşıyıcıları çok uzun zamandır hayalini kurdular. Bu beceriksiz ve tembel İtalyanlara savaş verin ve sonra Antik Roma düşecek!
  Büyük ve kahramanca inşa edilmiş Attila, antik bir Yunan heykelinden yeniden canlanan bir titan gibi, emrediyor:
  - Yiğit oğullarıma ve kızlarıma saldırın!
  Kızlar ve erkekler düşmana doğru koşar: davul rulosu en yüksek noktasına ulaşır. Gertrude, çıplak, çimen yeşili topuklu kızların önünde ve yanlarında koşuyor. Böylece dev Atilla, ateşli kırmızı atını mahmuzladı. Güçlü toynakları yere o kadar sert vurur ki titremeye başlar.
  Roma birlikleri, hızlarını değiştirmeden onları karşılamaya giderler. İşte iki ordu ve kuvvetle çarpışıyorlar... Gerçek güzel bir savaş başlıyor. Sakallı bir lejyonerin birkaç saldırısını savuşturan Gerda (ve sakaldan gerçekten hoşlanmaz!), bıçağını ustaca midesine daldırdı. Vahşi düştü ve savaşçı haykırdı:
  - Erkekler kaybetmek için doğarlar, tabii ki Alman erkekleri değilse!
  Kız bir sonraki rakibe koşar. Boy ve kilo avantajından yararlanarak Gertrude'a baskı yapmaya çalışır. Kız, savaşın ne kadar çabuk ayrı adalara ayrıldığına ve lejyonların düzeninin ne kadar çabuk bozulduğuna bile şaşırdı. Ancak, bu onun avantajına bile, küçük, yani çevik. "Sincap kuyruğu" tekniğini uygular ve ... kılıç bıçağı devin boynunu keser. Gerda kıkırdar.
  - Kalın, boğa gibi bir boyun genellikle zeki olmayan, ince zekalı insanların karakteristiğidir!
  Ancak, hala acı içinde olan güçlü rakibi, cesur kazananı elde etmeye çalışarak birkaç kez el salladı. Gertrude işini bitirdi ve sonra üçüncüye koştu, sonra ondan yirmi metre uzakta, çıplak ayaklı Shella'nın hemen iki savaşçıyla savaştığını fark etti. Kızıl saçlı arkadaş şiddetle bastırılır. Gertrude dikkati dağılır ve yanağında keskin bir nokta alır, kesilen şeritten kan damlar. Kız gülümseyerek cevap verir:
  Hayır, ondan bu kadar kolay kurtulamayacaksın! Bir kadın, bir erkeğe acıma yeteneği dışında her şeyi kaybedebilir! Sadece sonuncusu, kullanmayacağım!
  Öfkelenen Gertrude saldırıya geçti. Siyah rakibi (geniş omuzlu bir Moor'du) yavaşça geri çekildi ..
  Bu çok tatlı bir dövüş. Ama bu çok önemsiz bir şey ... Sadece bir rüya. Ancak ninja kızlar en önemli görevi yerine getirirler: Cebelitarık'a saldırırlar.
  Bu önemli bir kale. Ve onun ele geçirilmesi, Üçüncü Reich'ın en kısa yoldan önemli güçleri Afrika'ya transfer etmesine izin verecek! Azumi, arkadaşı Agouti ile birlikte atlar. Kızlara İngiliz topçusu ateş ediyor. Güzeller çıplak topuklarıyla mermi atar. Bir çeşit pinpon oynuyorlar! Ve Britanya topçularının onlara gönderdiği şey buydu - geri uçuyor!
  Azumi mermiyi çıplak tabanlarıyla geri attı ve cıvıldadı:
  - Gece yarısı saatinde kurbanı bekliyorum!
  Agouti, kar rengi saçlarını sallayarak karşılık verdi:
  - Düşman ölümsüzlük vaat ediyor! Ve bizi cehenneme sürükledi!
  Ve her iki kız da, çıplak bacaklı ve ölümcül, atlar atlamaz atlayacaklar... Peki, onlara kim karşı durabilir?
  Azumi, çıplak ayaklarına bir yelpaze aldı ve yelpazenin iğnelerini İngiliz duvarlarına doğru fırlattı... Ve işe yaradı. Çok fazla kırılma ve karışıklık. Ve duvarlar yanıyor, siperler yıkılıyor ve siperler siliniyor. Ve Agouti, bu sarışın terminatör çıplak parmaklarını kullanarak baloncuklar fırlatıyor. Ve hepsi ezilir. Her şey yırtılmış ve ezilmiş.
  Azumi, meşhur bakır kırmızısı saçlarını sektirerek ısı yayar. Ve her şey önden yanıyor ...
  Kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  Savaşçı her zaman sağlıklıdır
  Savaşçı her şeye hazır!
  Ve durma
  Ve bacaklarını değiştirme!
  
  yüzlerimiz parlıyor
  Rakipler koşuyor!
  Ve yine ateşli bir gülümsemeyle dişlerini gösteriyorlar. Ve lüks kalçalarını sallayın. Onlar gerçekten terminatör kızlar. Ve İngilizler onlardan önce geri çekiliyorlar ...
  Cebelitarık saldırı altında, cehennem ninja büyüsü. Direnecek her şeyden önce gitmek ve önemsiz olanın eşi benzeri yoktur. Bu, Japon düşmanlarının kabuslarda hayalini kurduğu dişi ninjadır.
  Azumi bir çırpıda şarkı söyledi, doğrayarak:
  - Güzellik! Güzellik! Kılıcımla kediyi keseceğim!
  Ve ateşli saçlarını nasıl salladığını. Ve etrafındaki her şeyin şiddetli bir alevle nasıl parladığını ve ortaya çıktığını. Ve kırmızı diller yükselir ve kırmızı tüyler açar. Ateş çok kızgın ve öfkeli. Ne metal ne de taş böyle bir ısıya dayanamaz.
  Çıplak ayaklarını kuma vuran Azumi, kumun erimesini ve cama dönüşmesini sağlıyor!
  Bu ateşli kız çok agresif. Ve çok güzel, seksi ve neredeyse çıplak. Ve bu onu çok çekici kılıyor. Ve çok ikonik ve karizmatik bir figür. Ve Cebelitarık ninja büyüsünün darbeleri altında çöker. Ve harabeler parçalanır, İngiliz askerleri iskelete dönüşür. Tam bir katliam var. Sadece kızlar, düşmanları görünmez kılıçlarla keser. Ve saldırganlıktaki güzellikleri inanılmaz!
  Azumi cıvıldarken kızıl saçlarını seğiriyor.
  - Kan sporu ve rekorum!
  Kızlar kılıçlarını sallayarak bir çift için bir vuruş ayarladılar. Ve beyaz dişli ve fildişi inci gülümsemeleriyle ışıl ışıl. Ve yıkım patlamaları gönderiyor. Bu, tüm engelleri ortadan kaldırır. Ve Britanya'nın siyah askerleri alevler içinde kaldı. Ve onlarla birlikte diğer savaşçılar.
  Kale boyunca yangınlar. Tehlikeli bir ölümün resmi! Ve kızlar gider ve herhangi bir çivi veya gecikme olmadan yıkım ekerler.
  Alman tankları güzelliklerin arkasından ilerliyor. Modernize edilmiş versiyonlarında hala savaşabilen ve hatta Sherman'lardan daha iyi performans gösteren eski T-4'ler. Yaklaşan bir savaşa girdiklerinde akrobasi gösteren daha güçlü "Panterler". Formda biraz arkaik, ancak zorlu "Tiger" ve tam tersi, oldukça modern ama çok ağır "Aslan". Son tank Hitler'e çok düşkündü ve üretimi arttı. Almanlar ninjanın peşine düştüler ve neredeyse hiç kayıp vermediler.
  Ve kızlar kaleye kaçtılar, çıplak ayakları aleve bastı ve parladı, hatta parladı.
  Güzel savaşçılar ve sürüler halinde ölüm getiriyorlar... Ya da tam bir yok oluşun yıkımı!
  Hayatta kalan İngilizler hep bir ağızdan ellerini kaldırdı. İngiliz havacılığı aktif olarak vuruldu. Ninjaya karşı en ufak bir şansı yoktu. Ve kızların çıplak ayaklarından baloncuklar çıktı ve herkes onların olağanüstü gücüne hayran kaldı.
  Savaşçılar yürüdüler ve uçtular, İngiliz birliklerine durmadılar ve mühlet vermediler.
  Kadın ninjalar hem ateşin hem de suyun içinden geçtiler, güneş ışınları üflediler. Ve sırıtan tanklar onlarla birlikte hareket etti. Bazı Alman arabalarının boyandığı ortaya çıktı ve bu onları çok daha korkunç gösteriyordu.
  Ancak alevi geçen ve çıplak, zarif bacaklarını aktif olarak sarsan savaşçılar deniz yüzeyine geçtiler. Suyun üzerinde yürüdüler ve şarkılar ıslık çaldılar. Bunlar pırıl pırıl ve güzel kızlar.
  Dalgaların kuzularının üzerinde zıplayan ve çıplak parmaklarıyla İngiliz savaş gemilerini ve armadilloları batıran baloncuklar yayan Azumi, yüksek sesle şarkı söyledi:
  - İmparator yeniden doğacak, imparatorluk yeniden doğacak!
  Sarışın terminatör güneş ışınları yaydı ve uçak gemisine koştu. Ona doğru atla ve bir kılıç gibi kes. Güçlü makineden sadece parçalar uçtu. Ve düzinelerce uçak aynı anda denize düştü, yanardöner kuzular. Ve tıslama ve gurgling ile ayrıldı.
  Agouti onu alacak ve cıvıldayacak:
  - Ben bir serçeyim ve aynı zamanda bir kartal! Havalı bir dövüşçü büyüklük buldu!
  Ve sarışın terminatör dışarı atlar ve zıplar ve kılıçlarla suyu keser. Ve deniz yüzeyi kaynayacak. Ve tsunami dalgaları yükselecek. Ve her şey parçalara ayrılacak ve ateşli bir kasırgada dönecek. Ve zıplayacak ve dönecek.
  Azumi alev alev saçlarını bükerek cıvıldadı:
  - Ölüm dalgaların üzerinde yürüyor, sana çok aptalca gelecek!
  Ve çıplak ayağıyla nasıl topu fırlattığını ve bir İngiliz kruvazörünü nasıl kızartıp havaya uçurduğunu...
  Agouti destroyeri aldı, güneş ışınlarıyla eritti ve tısladı:
  - Ateş fırtınası! Daha fazla psikopat olacak!
  Azumi dişlerini göstererek cıvıldadı ve çıplak topuğuyla okyanusu geçen bir kasırgayı yakaladı:
  - Yıldızların üstünde - bir torpido havalanıyor! Ana gezegen daha serin olacak!
  Ateşli terminatör kız uluyor ve uluyor... Sonra onu alıyor ve zıplıyor, çıplak ayakla floplar... Bir dalga kaldırıyor!
  Agouti bu sarışın sonlandırıcı ciyakladı:
  - Ben ölümcül bir güzelim! Bir alev makinesinin bir gökdelene çarpması gibi!
  Ve iki kız da denizin karşısında yarıştı. Ve İngiliz uçaklarından geriye sadece küller kaldı.
  Ve İngiliz mahkumlar zaten inşa edilmişti. Dört savaşçı: Gerda, Charlotte, Christina ve Magda tam orada. Ve esir düşen askerleri dizlerinin üzerine yatırıp kızın ayağını öptürelim. Erkek tutsaklar süründüler. Gerda'yı tozlu topuğundan ve tabanından, sonra da çıplak ayak parmaklarından öptüler. Sonra mahkum, Charlotte'a havlamaya tırmandı.
  O da hafif tozlu ve makine yağına bulanmış çıplak ayaklarını öptü. Ayrıca İngiliz, Christina için de aynısını yapmak zorundaydı. Sonuç olarak, altın saçlı bir kız olan Magda, topuğu ve yontulmuş parmaklarını gösterdi.
  Ve bir mahkum diğerlerini hareket ettirdi. Ve ayrıca şortlu ve ayrıca kızların çıplak, tozlu ayaklarını öptü. Aryan savaşçılar, ayaklarını daha kirli ve benzin gibi kokmak için kasıtlı olarak makine yağına batırdılar. Erkekler onları öpmekten bu kadar memnun kalmasın ve dudaklarında kum çıtırdatsın.
  Ve Gerda küstahça diyor ki:
  - Ben sarışınım ve kötü ölüm gönderiyorum!
  Charlotte büyük bir soğukkanlılıkla devam ediyor:
  - Reich'ın yaşaması için Churchill'in ölmesi gerekiyor!
  Çıplak, kirli ayaklarını tutsağın yüzüne sokan Christina tısladı:
  - Peki, neden - hayat sana hiçbir şey öğretmez!
  Magda, çıplak parmaklarıyla İngiliz'in burnunu sıkarak agresif bir tavırla devam etti:
  - Neden neden neden!
  Ve dört kız da nasıl gülecek ... Ve büyük dişlerini gösterecek! Ve kükreyelim...
  Onların "Panteri" savaşa oldukça hazır. Uzun ve güçlü namlu ile kıvrılır. Tankın namlusu kalın olmasa da. Ve zaten üzerine birkaç İngiliz subayı astı.
  Ve ne? Kötü davranır!
  Gerda aldı ve bağırdı:
  - Herkesi asacağız ... Ve Churchill'in nerede!
  Charlotte onayladı:
  - Cebelitarık, çift vuruş!
  . BÖLÜM 11
  Cebelitarık'ın düşüşü, Nazilerin birliklerini en kısa mesafeden Fas'a transfer etmesine izin verdi. Sovyet-Alman cephesinde sükunet hüküm sürdü. Stalin bir ateşkes yapmayı kabul etti ve gücünü kurtardı. Vurgu, yeni silah türlerinin geliştirilmesine yönelikti. Her şeyden önce, IS ailesinin tankları ve T-34-85. LA-7 ve Yak-3 uçaklarının yanı sıra. Eski, daha az mükemmel olanların yerini almaları gerekiyordu.
  Ancak, şimdi Almanların serbest eli var ve mümkün olan her şeyi ele geçirme fırsatı ortaya çıktı. Her şeyden önce, elbette, Afrika. Devasa doğal ve insan kaynaklarına sahip devasa kara kıta, Nazileri çağırdı. Ve Fritz, elbette, onu gerçekten yakalamak istedi.
  Aynı zamanda, Üçüncü Reich'ta, özellikle de dünyanın en iyisi olması gereken E serisi tanklarda yeni ekipman geliştiriliyordu. Yani zihinler ve teknik yenilikler arasında bir rekabet vardı. Almanya da jet uçaklarına güveniyordu. Bu da hava savaşında çok şeyi değiştirebilir. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin bu konudaki birikimi göz önüne alındığında.
  Bu bağlamda, Alman denizaltı filosu çok güçlüydü. Ve düşmanı ısırdı. Üstelik bundan önce İngiltere, ninjalar tarafından çok güçlü bir şekilde vaat edildi. Ve bu savaşçılara karşı ne yapılabilir?
  İngilizlerin kendileri bunu bilmiyorlardı. Ve Üçüncü Reich'tan giderek daha fazla koni aldı. Silah üretiminin agresif bir tanıtımı vardı.
  Almanlar, gerçek bir makine canavarı olan "Panther" -2'yi seriye sokmayı başardılar! Bu tasarım iyi. Ve sürüş performansı, silahlar ve zırh. Aynı zamanda, ağırlık hiç de engelleyici değildir. "Tiger" -2'nin zırhı ve silahlarıyla sadece elli ton. Tabii ki, iyi bir şey.
  Bu tipteki ilk araba Gerda'nın mürettebatını test etmek için verildi. Ve bu kızlar her zaman öne geçmeli. Onlar da gerçekten seviyorlar. Ve bütün ordular güzellikleriyle büyüler. Sonuçta, kızlar bunun için var, bu yüzden erkekler gözlerini alkışladı ve hayran kaldı.
  "Panter" -2 iken, Fas'ı dolaşıyor. İşte Fransız de Gaulle'ün birlikleri. İleride bir pil var ve Charlotte ateş açıyor.
  Kar beyazı Gerda cıvıltıları:
  - Dalgalar ve kum - Tapınakta Stalin!
  Christina eşini düzeltir:
  - Aksine, Churchill bile!
  Gerda çıplak ayağıyla silahın arkasını iterek cıvıldaşıyor:
  - Churchill bir çakalsa, o zaman Stalin bir kaplandır!
  Kızlar bataryaya ateş ediyor. "Panter" in ön zırhı darbeyi mükemmel bir şekilde tutar, ancak Fransız silahları susar. Birkaç atış daha ve beyaz bayrak atılıyor. De Gaulle'ün askerleri teslim oldu. Ve kampa götürülürler.
  Kadın savaşçılar Panter'i yeniden ateşler ve uğultu ve zıplayarak binerler.
  Gerda coşkuyla şarkı söylüyor:
  - Oh, ısı, ısı, beni ısıtma!
  Charlotte topunu ateşleyerek ve kükreyerek yanıt verir:
  - Beyaz yeleli bir ata bineceğim!
  Christina kıkırdadı, tank tareti döndürdü. Ve Sherman'a ateş etti. Amerikan arabası battı ve bir mum gibi parladı. Kızlar kıkırdar ve dillerini göstererek bağırırlar:
  - Sherman, Sherman, neredeydin!
  Ve çıplak tabanlarını birbirine vurarak kükrediler:
  - Dağın arkasında votka içtim!
  Ve güzel kızlar - onlarla her şey daha zengin ve daha havalı hale gelir. Ve kaslı vücutları vardır. Tankın içi sıcak ve kızlar terden parlıyor.
  Christina, muhteşem büstünü okşayarak şöyle diyor:
  - Burada bir şeyi anlamıyorum ... Biz, en yüksek Aryan ulusu, Stalingrad yakınlarındaki Ruslar arasında nasıl uyuyabiliriz!
  Magda yanıt olarak şarkı söyledi:
  - İdam edilen generalin eski bir defterini karıştırıyorum... Vandallar tarafından parçalara ayrılmak için nasıl kendini feda edebildiğini anlamak için çok uğraştım!
  Ve kızlar birbirlerinin kafalarını tokatlayacaklar. Onlar çok tazı güzelleri.
  Gerda aldı ve zevkle şarkı söyledi:
  - Kaderim iyilik için üzgün değil ...
  Şanslı olun, bu da nazik olun demektir!
  Ve savaşçılar bir bacağını diğerine tokatladı. Muhteşem kızlar. Ve bir kalite işareti ile.
  Ve istisnasız herkesin düşmanlarını ezin. Churchill geliyor. 152 mm ön zırhlı bir makine. Ve o delindi. İngiliz'in yapabileceği hiçbir şey yoktu. Charlotte çıplak parmaklarını tetiğe nasıl basacağını ve düşmana nasıl çarpacağını. Kalın bir alın bile yardımcı olmadı.
  Kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  - Finca, Finca ve siyah havyar... Dinka, Dinka, bir asker aldın!
  Ve kadın savaşçılar kıkırdayarak agresif sözler fısıldarlar. Ve kim onlara rüyalarda bile karşı koyabilir?
  Gerda dişlerini gösterip göz kırpıyor. Gerçekten yanında kaslı bir genç adamın olmasını, hissetmesini, okşamasını, okşamasını istiyor. Nihayet
  Bu çok güzel. Ve özellikle masaj yaparken.
  Ama ne yazık ki rüya gördü. Savaşmak ve öldürmek zorundasın.
  Ama o sadece bir terminatör kız değil, aynı zamanda bir insan. O da bir insan istiyor.
  Gerda, Charlotte'a bir soru sordu:
  - Ne düşünüyorsun, eğer bir Tanrı varsa, o zaman zina ile nasıl ilişki kurabilirsin?
  Ateşli şeytan kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Olumsuzdan çok olumlu düşünüyorum!
  Gerda kıkırdadı ve açıklama istedi:
  - Neden böyle düşünüyorsun? Ve İncil?
  Charlotte kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bizim Tanrımız Führer'dir, İncil değil! Ve bir kadın Führer ve Almanya için daha fazla çocuk doğurmalı!
  Christina bunu hemen kabul etti:
  - Ve evlenmeden de yapabilirsin!
  Magda kıkırdayarak şarkı söyledi, çıplak ayaklarını yere vurarak:
  - Ve prensipte, yasal bir evlilik,
  Bunun için ihtiyacımız var, bunun için ihtiyacımız var...
  Bir kadının sevmesi için
  Birden fazla değil! Birden fazla değil!
  Gerda güzel yüzünü buruşturdu. Ve bağırdı:
  "Ama birkaç kocam olsun isterim. Çok harika olurdu! Erkekler farklı olduklarında iyidir!
  Charlotte buna hemen razı oldu:
  - Evet, erkekler farklı olmalı! Biri geliyor! Ve şu ya da bu genç adama binmek istiyorum!
  Christina güldü ve şarkı söyledi:
  - Neye, neye ... Çok istiyorum kardeşlerim! Bir erkeğe, bir erkeğe, canlı bir sürüşe!
  Magda kıkırdadı ve cıvıldadı:
  - Canlı değil ama havalı!
  Gerda onayladı:
  - Silahlı bir adam! Harika, hepimiz kazandık!
  Christina, dolgun ve güzel göğüslerini sallayarak karşılık olarak şarkı söyledi:
  Size karşı dürüst olmak istiyoruz! Artık erkeklere bakmıyoruz!
  Charlotte, yanıt olarak o ateşli şeytan sırıttı ve tısladı:
  - Neden bu kadar radikal? Titreşen, yeşim bir çubuk üzerinde görebilir ve hatta binebilirsiniz! Aşırı uçlara gitmeye gerek yok!
  Gerda benzer bir pasajı doğruladı:
  - Tabii ki değil! Tüm aşırılıklar bir araya gelir, ancak bu bizim için daha da kötüleşir!
  Charlotte uyardı:
  - Önümüzde iki Sherman var.
  Gerda yanıt olarak sadece kıkırdadı, fark etti:
  - Saçmalık! Bizim için tamamen güvendeler!
  Ateşli dişi şeytan ihtiyatla itiraz etti:
  - Böyle söylenir! Aşırı özgüven sadece acıtır!
  Christina geri tweet attı:
  - Sadece bir kılıç değil, sadece bir kamçı değil ...
  Ama tacın bir tanka ihtiyacı var...
  Sonuçta, "Panter" olmadan iki dakika ...
  Magda coşkuyla aldı:
  - Tahta oturmayın!
  Gerda yanıt olarak coşkuyla cıvıldamaya devam etti:
  - "Panter" her şeyde müthiş ...
  Ateşli dişi şeytan şarkı söyleyerek onayladı:
  - Ve ustaca hazırlanmış...
  Kendinden emin bir şekilde şarkı söyleyen ve ayaklarını tokatlayan Cristina devam etti:
  - Ve kutsal savaşa gidiyoruz!
  Magda coşkuyla devam etti, giderek daha fazla sardı:
  - Böylece Vanya boş!
  Ve savaşçılar koro halinde çıplak, baştan çıkarıcı ve zarif bacaklarını yere vurarak şarkı söylediler:
  Tank, tüm krallıklarda sebepsiz değildir,
  Her zaman saygıyla...
  Bir tank savaşta faydalı olabilir,
  Ve savaşta o Şeytan'ın kendisidir!
  
  Tank, tüm krallıklarda sebepsiz değildir,
  Her zaman saygıyla...
  Bir tank savaşta faydalı olabilir,
  Ve savaşta o Şeytan'ın kendisidir!
  Gerda, ardından şarkı söylemeye devam ederek hızını artırdı:
  - Tasarımcı, tankı lanetliyor - askerlerine zarar veriyor ...
  Charlotte bunu doğruladı. Ateş etti, "Sherman" ı kırdı ve havalı bir divanın baskısı ile şarkı söyledi:
  - Sonuçta, eğer "Kaplan" dayanılmazsa, o zaman intikam gelecek!
  Magda cıvıldadı, sallandı, çarptı:
  - Bazen tank hurda metaldir ...
  Christina kuvvetle şarkı söyledi:
  - Ve bazen getiriyor!
  Gerda bir hamle ve bir bükülme ile ekledi:
  - Ama ayarlayacağız, resepsiyonu bileceğiz ...
  Charlotte çılgın bir öfkeyle ciyakladı:
  - Tankta ziyarete gideceğiz!
  Ve ateşli şeytan ikinci Sherman'ı devirdi. Sonra öttü.
  Ve İngilizler zaten teslim oluyordu... Savaş tek yönde ilerliyordu. Anlaşıldığı üzere, Alman tankları İngiliz tanklarından çok daha iyi. "Churchill" oldukça zayıf silahlara sahiptir ve bu onun en büyük dezavantajıdır. Ve Sherman hem silah hem de zırh açısından zayıf.
  Hitler'in birlikleri böylece kendileri için bir yürüyüş düzenlediler. Ancak başarılarını ninjalara borçlular. Ve böyle bir güce karşı ... Üçüncü Reich için bir ninja alın, o zaman o da direnmezdi. Ve İngilizleri dövüyorlar.
  Azumi ve Agouti, İngiliz zırhlılarının en iyilerini bozulmadan ele geçirmeye karar verdi. Ve kılıçlarını sallayarak zırhlı güverte boyunca ilerlediler. Kızlar gülerek çok enerjik çalıştılar.
  - Denizdeki şeytanlar gibi neşeli kızlarız!
  Ve bir seferde on kişiyi doğradılar. Ve nasıl doğradılar ... Tanrıçaların tüm zarafetiyle. Ayrıca kılıçlar pervane gibi titreşiyordu. Ve eti kesin ve kemikleri yırtın. Ölüm, kaos ve yıkım eken gerçek metal.
  Azumi tek bir vuruşla bir düzine askeri kesti ve tısladı:
  - Hançer ve altının parıltısı daha ilginç, inan bana!
  Sarışın Terminatör Agouti tweetledi:
  - Ninja cool, büyük bir oyun ortaya koyuyor! Ninja cool, büyük bir oyun ortaya koyuyor! Çıplak ayaklı savaşçılar hep bir ağızdan cıvıldadılar. - Ve bu oyun ölüm kokuyor!
  Ve dövüşen çift onu aldı ve gövdesiyle dönerek tısladı:
  - Hayır, bir faşisti öldürmem, hayır, onu öldürmem!
  Çıplak, kaslı bacaklarla titreyen çift şarkı söyledi:
  - Sadece seks! yayınlayacağım! Yatak!
  Ve savaşçılar yine gülecek. Ancak kahkahaları kavga ediyor ve kızlara karşı çıkan koalisyon askerlerinin kulak zarları kelimenin tam anlamıyla patlıyor. Daha doğrusu, savaş gemisi ekibi ölüyor. Ve güzellikler esir almaz! Birini affetmek ve bağışlamak onların âdetlerinde değil!
  Azumi kaslarını esneterek coşkuyla şarkı söyledi:
  - Kana susadım... Acımasızdım! Ben kötü bir ninja süpermenim!
  Agouti, son savaşçıları bitirdikten sonra bitirdi:
  - Ve hiçbir sorunumuz yok!
  . BÖLÜM #12
  Üçüncü Reich'ın Afrika kampanyası muhtemelen tüm maceraların en büyüğüdür. Ama şimdiye kadar başarılı ve oldukça çekici. Ve Hitler'in kendisi hala bir tip. İğrenç bir kişilik ve tüm zamanların ve halkların en büyük suçlusu.
  Bununla birlikte, doğuda Almanlar fetihler elde ettiler, Kursk'u, Voroshilovgrad ve Krasnodon'u ele geçirdiler. Ukrayna'nın tamamı ve Kuban'ın bir kısmı Wehrmacht'ın kontrolü altındaydı. Ve şu anda Naziler Afrika'yı fethediyor. Yani, Führer hiç de aptal değil. Ve bir ninjanın yardımıyla bile birçok kişinin galibi.
  Ancak, Almanya'ya sadece iki kız yardım etti ve Üçüncü Reich kendi içinde güçlü.
  Speer, Führer'e mutlu bir şekilde şunları söyledi:
  - Tank "Panter"-2 çok başarılı olduğunu kanıtladı. Düzenini sıkıştırabildik ve bu sayede makinenin geniş bir eğimde 150 milimetre, kırk beş derecede ön zırhı ve 82 milimetre yanları, sadece elli ton ağırlığında ve 1000 beygir gücünde bir motoru var. . Hareket kabiliyetindeki bu tank, Alman karşıtı koalisyonun neredeyse tüm araçlarını geride bırakıyor. Ayrıca ön koruma ve silahlarda eşit değildir. Kros kabiliyeti oldukça tatmin edicidir ve çölde bir ekspres tren gibi koşar.
  Daha da umut verici olan E serisi.Orada makineler, silahlanmada yenilmez ve güçlü olabilir.
  Führer öfkeyle homurdandı:
  Sauer ne diyecek?
  Havacılık küratörü kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - En iyi ME-262 jet uçağının seri üretimi başlatılıyor. Sadece yüksek hıza değil, aynı zamanda dört adet 30mm hava topuna ve roketlere sahiptir.
  Führer ekşi bir sesle sordu:
  - HE-162 ne olacak?
  Sauer kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Üretimi de genişliyor! Daha doğrusu, kontrol sistemi sonlandırılırken. Ancak avcı uçağı dünyadaki en iyi uçuş özelliklerine sahip olacak ve çok hafif ve manevra kabiliyetine sahip olacak.
  Himmler de haber vermek istedi ama birdenbire üşüttü.
  Hitler, gizli polis şefini can sıkıcı bir sinekmiş gibi görevden aldı:
  - Hadi yarışmaya başlayalım! Ve üstünlüğümüz hakkında, zaten duydum!
  İlk olarak, kızlar arenaya koştu. Her tarafta üç. Göğüste kırmızı peştemaller ve dar kumaş şeritleri olan ilk kızlar. Ellerinde kısa, düz kılıçlar ve sol ellerinde küçük dikdörtgen bir kalkan tutuyorlardı. Güzellerin artık kıyafetleri ve zırhı yoktu, çakılları çıplak, zarif ayaklarla tırmıkladılar.
  İkinci kızlar mavi peştemaller giymişlerdi ve göğüslerini zar zor kapatan bir kumaş şeridi vardı. Ellerde, kısa kavisli kılıçlar ve küçük yuvarlak bir kalkan sol eli kaplar. Kızlar da güzel.
  Führer'in çıplaklara, az giyimli kızlara ve gelişmiş kalçalara olan sevgisini biliyorum.
  Hitler, kızların kavga etmesini sever ve gladyatörler onun zevkine göre seçilir.
  Führer bahsini gizlice yapar. Bunu yapmak için özel bir joystick kullanıyor. Bilgisayarlar zaten Üçüncü Reich'ta inşa ediliyor. Dünyanın her yerinden bilim adamlarını bir toplama kampına koyduğunuzda, çok daha enerjik çalışırlar. İlk renkli TV'yi ve hatta büyük bir ekranla yarattılar. Tribünlerde otururken kızların yakın çekimini gösteriyor. Hitler'in kendisi, daha iyi görülebilmesi için özel bir cihazla yüzüğe bakar.
  Kızlar tabaklanmış ve figürlere ve yüzlere daha fazla çekicilik kazandırmak için hafifçe renklendirilmiştir. Gladyatör dövüşünün estetiğini gözlemlemek gerekir.
  Haberci duyuruyor:
  - Mavi peygamberçiçeklerine karşı kırmızı haşhaş takımı!
  Kızların hepsi sarışın ama sadece biri doğal, diğerleri renkli. Komut duyulur, savaş başlar.
  Kızlar birbirine çarpar ve hacklemeye başlar. Kılıçlardan kıvılcımlar fışkırır. Alman Kolezyumu'nun üzerinde asılı duran monitörün renkli ekranında en önemli anlar gösteriliyor.
  Führer bir konuşma yapmaya başlar:
  - Askeri operasyonların deneyimi, kadınların erkeklerden daha kötü savaşamayacaklarını göstermiştir! Ancak Alman ulusunun en iyi temsilcilerini savaş alanında ölümden korumalıyız. Bu nedenle, Üçüncü Reich'ta kadınlar en azından kitlesel olarak kullanılmadı!
  Mavi peştemalli kızlardan biri yaralandı. Diz çöktü ve kırmızılı savaşçının saldırılarına zar zor direndi. Ancak kız aniden eğildi ve yaralı olarak ayakta durmayı teklif etti. Ayağa kalktı ve kaslı bacaklarının üzerinde dengesizce durdu.
  Birkaç büyük Moors savaşı izledi. Kızları mızrak ve meşalelerle sürmeye başladılar - diyorlar ki, dövüş! Meşale, içten kızı arkadan dürttü. Sutyeni patladı ve kaslı sırtında kabarcıklar oluştu. Kız çığlık attı ve umutsuzca bitmemiş rakibe koştu. Birkaç güçlü darbe ve peygamberçiçekleri ekibinin temsilcisinin başı yuvarlandı.
  Partnerini yenen kız, nasıl bağırır:
  - Yaşasın hayat!
  Sonra eşinin yardımına koştu. İki kızgın kıza direnmek imkansız. Ve ikincisi, yaralanarak düşer. Sessizlik. Ama Moor çıplak, bakire ayağına bir meşale getiriyor. Kız çığlık atıyor ve tekrar ayağa fırlıyor. Başka bir yara alır, sendeler ve düşer.
  Ve yine siyah bir savaşçı çıplak ayaklarına bir meşale getiriyor. Kız seğiriyor ama artık kalkamıyor. Acı içinde.
  Führer olay yerine heyecanla bakıyor. Kızların topuklarının kızarmasını seviyor. İşte bitirici darbe geliyor. Güzellik sustu.
  Kalabalık sevinir, coşkulu ünlemler duyulur.
  Şimdi kızlar kurbanlarına üçte atlıyorlar. Tabii ki, böyle bir saldırıya direnmek imkansız. Kız geri çekilmeye çalışır, ancak Moors onu ateşle yakar. İleri atılıyor ve göğsünü delen iki kılıca aynı anda tökezliyor. Ve üçüncüsü mideye çarpar. Kız düşer ve kan kaybederek ölür. Ve Moors, yuvarlak topuklarını yakma fırsatını kaçırmaz. İğrenç ve zalim. Kızarmış, yumuşak kız gibi et kokusu arenaya yayılıyor.
  Hitler memnuniyetle dişlerini şaklatıyor ve diyor ki:
  - Bahsim kazandı! Aferin kızlar, onlara pastayı getirin!
  Himmler içtenlikle iç çeker:
  - Böyle adil bir cinsiyetin temsilcilerinin ölmesi üzücü. Doğru, altı güzelliğin tümü, Yahudi ve bir ve çingene kanının karışımıyla yarı cins! Bunlar çok acıklı değil!
  Hitler yüzünü buruşturarak şunları söyledi:
  - Saf Yahudi kadınlar nadiren güzeldir. İstisnalar olsa da! Tabii ki, estetik olan her şeyin yok olması üzücü. Ama sanat adına neden olmasın. Ve şimdi olabilir...
  Arenaya beş siyah savaşçı getirildi. Çok kaslı ve yağlıydılar. Peştemal ve sandaletlerden başka bir şey giymez, kılıç ve hançer tutar. Afrika halkının muhteşem temsilcileri.
  Çinliler onları karşılamak için dışarı çıkarıldı. Ayrıca uzun ama biraz daha alçak ve kaslı. Yine aynı peştemal ve sandaletler içinde, sağ elinde kılıçlar ve solunda hançerler. Şimdi Führer'i eğlendirmek zorunda kaldılar.
  Hitler, erkeklerin kavga etmesinden hoşlanmadı ve bu nedenle bahse bile girmedi. Speer ile bir konuşma dikkatimi dağıttı.
  "Disk uçakların hafif silah ateşine karşı tamamen savunmasız olduğu doğru mu, bakanım?"
  Reich Silahlanma ve Mühimmat Bakanı neşeyle cevap verdi:
  - Hareket sırasında hava akımları, tüm mermileri ve mermileri havaya uçuran ve gerçekten de Belonzi diskini herhangi bir küçük kola karşı savunmasız hale getiren laminer bir jet oluşturur. Ancak diskin hareketi ve uçuşu sırasındadır.
  Hitler gözlerini kıstı ve şunları söyledi:
  - Schauberger, böyle bir cihazın yardımıyla Mars'a ve diğer gezegenlere uçacağımıza söz verdi! Harika! Üçüncü Reich, evrenin tüm yerleşik dünyalarını içerene kadar gelişecek! Ve ıssızlar da!
  Speer bir gülümseme ile belirtti:
  - Muhtemelen, Führer'im! Ayrıca bilim adamlarımız zaten nükleer enerji kullanan bir reaktör yarattılar. Bir bomba yaratma sorunu zaten bir yıldan fazla olmayan bir süre sorunudur!
  Führer somurtarak şunları söyledi:
  Atom bombasına ihtiyacımız yok! O çok kirli! Nükleer enerjili uçaklara ve denizaltılara ihtiyacımız var. Ve gelecekte, soğuk termonükleer füzyon! Bu, galaksi boyunca uçmamızı sağlayacak!
  Speer coşkuyla yanıtladı:
  - Çok akıllısın Führer!
  İki gladyatör takımı arasında şiddetli bir savaş başladı. Gösteri kesinlikle büyüleyici. Üstelik siyahlar ve sarılar dişlerini kullanmaktan çekinmediler. Ve kan neredeyse anında döküldü.
  Hitler bu katliama baktı ama başka bir şey düşündü. Çocukluğunda, daha doğrusu gençlik yıllarında çok şanslı değildi. Gelecekteki Fuhrer çocukken, köyünde bir lider ve elebaşıydı.
  Ama bir kez şehir spor salonunda, onun küstah, kibirli ama fiziksel olarak zayıf, çabucak yerine kondu. Hitler'i tüm sınıfla dövdüler ve neredeyse onu sakat bıraktılar. Bu nedenle, Führer spor salonunu terk ederek resmi bir kariyeri bıraktı. Ve dürüst olmak gerekirse, bunun için bir kalbi bile yoktu. Bir memurun işi, evrakların taşınmasıyla birlikte çok sıkıcı görünüyordu.
  Ve Führer hareketsiz oturmaktan hoşlanmadı, enerjiyle boğulmuştu. Ve çizmek istedim.
  Belirgin yeteneklerin varlığına rağmen, Hitler sanat akademisine kabul edilmedi. Çizimler kötü olduğu için değil, uzun dil yüzünden. O zaman bile, Adolf Yahudilere karşı belirgin antipatisini gizlemedi. Burada başarısız oldu. Hitler barışçıl bir sanatçı olsaydı, on milyonlarca insanın hayatta kalması üzücü.
  Ama ne ... Adolf bir süre babasının emekli maaşıyla yaşadı ve sonra kendini tamamen geçim kaynağı olmadan buldu, çizimler olarak ay ışığı aldı. Ve farklı edebiyat okumak, özellikle okült.
  Güçlü bir hafızaya sahip olan Hitler, kısa sürede hatırı sayılır bir bilgi edindi. Ve orta öğretimi olmamasına rağmen. Ancak, Stalin de ilahiyat fakültesinden mezun olmadı.
  Savaşa kadar Hitler dışlanmış ve marjinaldi. Ve Birinci Dünya Savaşı sırasında kariyer yapmadı, onbaşı olarak kaldı, ancak dört sipariş aldı.
  Führer mesleğini sadece siyasette buldu. Ve olağanüstü organizasyon ve hitabet becerileri gösterdi. En başından beri Hitler popülerlik kazandı ve partiyi güçlendirdi. Ve kendisi kısa sürede organizasyonda önemli bir güç kazandı. Ancak Münih darbesi başarısızlıkla sonuçlandı. Ve Hitler hapse girdi. Erken tahliye karşılığında, Fuhrer muhalefeti fiilen terk etmeye ve yetkililerle uzlaşmaya gitmeye zorlandı.
  Bu, başta Führer'in popülaritesini azalttı, ancak parti yine de büyümeye devam etti. 1928'e gelindiğinde, sayısı yüz elli bin kişiyi aştı ve bu Almanya standartlarına göre oldukça saygın. Ancak iktidar beklentileri belirsiz. Milletvekili seçimlerinde sadece yüzde 2,8 toplandı.
  Ama sonra Büyük Buhran vurdu. İnsanlar eski partilerle hayal kırıklığına uğradı ve yeni bir şey istedi.
  Hitler, Versailles kısıtlamalarıyla Alman halkının aşağılanmasıyla oynadı, işçilere dağlarca altın vaat etti ve bir solcu gibi davrandı. Ve fakirleri kırmızı olduğuna, zenginleri haklı olduğuna ikna etmeyi başardı! Bayrağın kırmızı rengi birçok kişiyi baştan çıkardı. İtiraz gibi: partide yoldaş!
  Genel olarak, iktidara geldikten sonra Hitler'in politikası solcuydu. Oligarklar üzerindeki vergiler keskin bir şekilde yükseltildi ve işçiler birçok ayrıcalık aldı. Her ne kadar çalışma süresi artmış olsa da.
  Führer'in reytingi bir yılda yükseldi. Daha otuzuncu yılda, Reichstag'ın erken seçimlerinde oyların yüzde 18'ini alarak ikinci sırayı aldı. Sonra edindiği sermayeyi kaybetmeyi değil, arttırmayı başardı. Ancak Führer cumhurbaşkanlığı seçimini kazanamadı. Ancak Reichstag'da birinciliği alarak başarıya ulaştı. Sonra Hitler ilk kez Şansölyelik görevini teklif etti. Führer kendisi için acil durum yetkileri talep etti ve reddedilecek.
  Sonuç olarak, Reichstag feshedildi ve yeni seçimler yapıldı. Hitler daha fazlasını eklemeyi umuyorsa, yanlış hesapladı. Halk Nazi propagandasından bıktı. Ve fırtına birliklerinin aşırılıkları, Nazilerin popülaritesine katkıda bulunmadı.
  . BÖLÜM #13
  İki milyon oy kaybedildi ve komünistler önemli ölçüde ekledi. Sosyal Demokratlarla birleşerek solcu bir hükümet kurma şansları vardı. Ancak komünistler uzlaşma istemediler, oligarklar henüz solun gelişini istemediler. Fuhrer, Reich Şansölyesi görevini aldı. Ve acil durum yetkileri daha iyi zamanlara ertelendi.
  Sonra idari kaynakların kullanımıyla ve Reichstag'ın yakılmasıyla yeni seçimler. Tam bir zafer de olmadı, ancak Naziler, sağcı müttefiklerle birlikte çoğunluğu sağlayan oyların yüzde kırk dördünü aldı. Ardından, oyları kendilerine mal ederek komünistleri tutukladılar.
  Sosyal Demokratları ve cumhurbaşkanını ikna edebildiler, Führer acil durum yetkileri aldı. Sonra yeni başarılar - Almanya'nın krizden çıkışı, Wehrmacht'ın yaratılması, Rheinland üzerindeki kontrolün geri dönüşü.
  Hitler çok ihtiyatlı davrandı, komünizmden önce Batı ülkelerinin korkusuyla oynadı.
  Führer, kırmızı tehlikeye son vereceğine ve Wehrmacht'ı Rusya'ya yürümek için kullanacağına söz verdi. Dahası, müttefikler onu alacak. Nitekim Hitler, Rus topraklarını fethetmek ve imparatorluğu doğuda genişletmek istiyordu. Ve bunun için hazırlandı. İtalya ve Japonya ile bir Kominter karşıtı pakt imzalandı. Bu Birlik SSCB'ye yöneliktir. Ardından Almanya, Avusturya'da önce darbeyi kışkırttı, ardından Anschluss'u gerçekleştirdi. Almanya'ya katılmak için oy verenlerin yüzde doksan dokuzu referandumda sayıldı. Ancak gerçekte, daha az, ama yine de büyük çoğunluk.
  Büyük zafer! Ama Hitler daha fazlasını istedi! Doğru, Üçüncü Reich henüz savaşa hazır değildi ve tarafsız ülkeleri içine alarak potansiyeli yükseltmek gerekiyordu. Sırada Çekoslovakya vardı. Herşey iyi gitti. Almanya neredeyse erken bir savaşa girmesine rağmen.
  SSCB'nin konumu özellikle tehlikeli görünüyordu. Genel olarak, Stalin güvenilir bir ortak değildi. Resmi basın Avusturya Anschluss'unu yalnızca Sovyet Rusya'da kınadı. Ve Çekoslovakya'ya yardım teklif eden SSCB'ydi. Ancak, her şeyden önce kendinizi güçlendirmek istiyorsunuz!
  Ama Batı sonunda pes etti. Üstelik Hitler, Rusya ile savaşın çok uzak olmadığını ve Üçüncü Reich'ın onlarla toprak paylaşacağını ima etti. Polonya ve Macaristan da Almanya'nın yanında yer aldı. Üçüncü Reich ile savaşın ciddi olacağı ortaya çıktı. Ve ekonomi, nüfus gibi Naziler altında büyüdü. Savaş zor olacağına söz verdi.
  Münih'te Hitler istediğini aldı. Sudetenland Almanya'da kaldı - Macaristan ve Polonya toprakları aldı. Görünüşe göre doğuya gidebilirsin. Führer, Polonya, Macaristan, Almanya, İtalya ve Romanya arasında Japonya ile SSCB'ye karşı ortak bir savaşı müzakere etti. Fransa ve İngiltere de yardım edebilir.
  Ancak Polonyalı Yahudiler müdahale etti. Kristal Bıçaklar Gecesi Siyonistleri kızdırdı. Ve bu insanların ana finans akışlarını kontrol ettiği Polonya yükseldi. Ayrıca İngiltere, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri Almanya'ya karşı çıktı. Evet ve Hitler'in kendisi çok kibirli davrandı. Hem Çek Cumhuriyeti'ni hem de Klaipeda'yı işgal etti. Böylece Batı'nın konumu değişti.
  Führer düşünürken savaş bitmişti. Beş Çinli ve dört siyah saldırıya uğradı. Sadece bir Afrikalı zar zor ayakta kalabildi ve yaralandı.
  Dövüş bitti! Daha çok bir katliam gibi!
  Hitler soğuk bir şekilde emretti:
  - Onu uzaklaştır! Ve hadi yeni bir parti yapalım!
  Ölü adamlar kancalara takıldı. Ve sürükledi. Ondan sonra, on dört veya on üç yaşındaki erkekler arenaya sürüldü. Her takımda yedi kişi vardı. Biri sarı şortlu, diğeri yeşil. Ve ayrıca kılıç ve hançerlerle.
  Daha eğlenceli hale getirmek için Moors, kömürleri çakıl üzerine saçmaya başladı. Adamlar dikkatli adım atmaya çalıştılar ama arkadan mızrak uçları ile itildiler. Gençlerden biri çıplak ayağıyla kömüre bastı ve çığlık attı. Onu kırbaçla dövdüler.
  Menagerie yine bahis oynuyordu. Oğlanlar beyaz ırka aitti. Kaslı ve dayak izlerine bakılırsa, bir kereden fazla kırbaçla dövülmüş. Hitler kayıtsızca şunları söyledi:
  - Erkekler en az değerli mallardır! Pişman değiller!
  Borazan çaldı ve adamlar yine şiddetli bir kavgaya tutuştu. Führer buna daha kayıtsız baktı. Ve yine zaten oldukça hareketli hayatını hatırladı.
  Polonya ile ilişkiler karmaşıklaştıktan sonra Stalin, Batı'nın Almanya'ya karşı bir koalisyon oluşturmasını önerdi. Bu durumda, Üçüncü Reich son derece zor olabilir. Hitler bir süre Polonyalıları ikna etmeye çalıştı. O anda, SSCB ile Japonya arasındaki ilişkiler son derece karmaşık hale geldi ve Mançurya'da sınırlı bir savaş başladı.
  Hitler, Japonların yardımına gelme fikrine meyletti. Ancak Polonya'da Alman karşıtı duygular galip geldi. Üstelik bu ülkede iki milyondan fazla Yahudi vardı ve büyük bir nüfuzları vardı. Evet ve Batı, Polonyalıları Almanya'ya karşı kışkırttı ve Oder'e hem yardım hem de toprak genişletme sözü verdi.
  Hitler için SSCB ile bir saldırmazlık paktı imzalama kararı kolay değildi. Ancak Japonya'nın kaybettiği ve savaştan çıkmak üzere olduğu zaten belli oluyordu ve Polonyalılarla müzakere etmek mümkün değildi. Ayrıca Führer, SSCB ile Batı arasındaki müzakereler hakkında bilgi aldı. Veriler, Rusya'nın dokuz ila on bin tank atabileceğini gösterdi. Almanya'nın tamamında sadece 3.000 tane var. Stalin, Fritz'in düşündüğünden daha güçlü çıktı.
  Böylece sözleşme imzalandı. Sonra Führer tereddüt etmeden Polonya'ya saldırmaya karar verdi. Wehrmacht'ın batıda tatmin olmayacağı ve Almanya'nın Ruhr'u kaybedeceği konusunda büyük bir risk vardı. Ancak sezgilerim bana Müttefiklerin büyük bir saldırı riskini alma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. Hesaplama haklıydı. Polonya, Hitler'in beklediği gibi hızla yenildi ve tüm anlaşmazlıklar sona erdi.
  Ve batıda, Fransızlar ve İngilizler yaklaşık otuz kilometre yol kat ettiler ve durdular.
  Burada Hitler ilk kez tereddüt etti ve Fransız ve İngilizlerle müzakerelere girdi. Arkada "tarafsız" Stalin olan böyle bir koalisyona karşı savaşmak tehlikeliydi. Ancak Batı, Rusya'nın Finlandiya'ya karşı savaşına kızdı ve ellerini çözmek istedi. Führer müzakere etti, ancak Polonya ile anlaşmak istemedi. Evet ve Fransa'daki eski mülkler hakkında anlaşmazlıklar ortaya çıktı.
  Sonunda, medyumlar ve büyücüler onun için Batı'da zaferi tahmin ettiler ve Almanlar Norveç'te göze çarpıyordu. Ardından başarıların ardından başarılar geldi. Mainstein, Führer olduğu ve takdir ettiği parlak bir plan önerdi. Örneğin, iniş sırasında doldurulmuş hayvanları kullanmak için bazı fikirler, kişisel olarak Hitler'e aitti. Führer birçok yeteneğe sahipti. Bir buçuk ay ve sadece otuz bin ölü ve Almanlar Avrupa'ya hükmediyor.
  Napolyon'un kendisi asla böyle bir zafer hayal etmemişti!
  Ancak daha sonra İngiltere pes etmedi. Burada Führer'in kendisi suçlu! Askeri sanayiye daha fazla baskı yapmak ve daha fazla uçak üretmeye zorlamak gerekiyordu. Ve şehirlerin ve sivillerin bombalanması için acele etmeye gerek yoktu.
  Ama hiçbir şey, her şey kedi için Shrovetide değildir. Mussolini'nin yenilgileri onu bakışlarını güneye çevirmeye zorladı. Rommel, Mısır'ı Avrupa'ya getiren bir tür Napolyon oldu. Balkanlar tamamen Wehrmacht'ın kontrolü altındaydı.
  Ve sonra en önemli ve korkunç şey başladı - Sovyet imparatorluğu ile savaş.
  Führer, Stalin'in ne kadar güçlü olduğundan şüphelenmedi bile. İlk günler, SSCB'nin en son KV ve T-34 dahil olmak üzere binlerce tankı olduğunu gösterdi. Ve Rusların Almanlardan çok daha fazla uçağı var. Doğru, eğer Luftwaffe havacılığı daha yüksek kalitede ise, o zaman tanklarda ... Almanya'nın iyi bir tankı yok. Yani mücadele eşit değil.
  Ancak, Sovyet komutanlığı elinden gelenin en iyisini yapmadı. Wehrmacht birçok kazan yarattı ve Rusya'yı parçaladı. Plana göre yapmak istediğimden daha yavaş olsa bile. Aralık ayına kadar neredeyse dört milyon mahkum tek başına götürülmüştü. Ve düzenli Sovyet ordusu yok edildi!
  Ancak kış son derece şiddetli geçti ve Fritz'in Moskova'yı ele geçirmesini engelledi. Güçlü Wehrmacht için büyük bir trajedi. Ve savaşın çok başarılı bir seyri aldı ve yoldan çıktı.
  Führer, mutsuz düşüncelerden biraz uzaklaştı ve dikkatleri arenaya çekti. Şimdi orada iki kız kavga ediyorlardı.
  Biri kılıçlı ve hançerli, diğeri trident ve ağ tutuyordu. Her iki güzellik de neredeyse çıplak, sadece kalçalarında dar bir kumaş şeridi ve yalınayak.
  İşte ağ atan bir savaşçı. Kadın gladyatör kaçar. Ve cevap olarak kılıcıyla ıslık çalar. Neredeyse bir rakibe vuruyor. Ayrılır ve bir trident sallayarak ağı kırmaya çalışır. Ama kılıcı olan bir savaşçı yolunu keser. Ayağa kalktı ve silahını salladı. Başını gururla salladı. Her iki güzellik de çarpıştı. Trident vs kılıç.
  Kılıcı olan kız kaçarak rakibin omzunun ucunu vurdu. O da, uyluğundaki trident'i vurdu. Bir kumaş şeridi patladı ve kılıçlı rakip tamamen çıplak kaldı.
  Kızlar ayrıldılar ve zıplamaya başladılar. Biri peştamallı, diğeri tamamen çıplak. Ve kızların çıplak ayaklarının altına kömürler düştü.
  Führer kıkırdadı - hoşuna gitti. Üstelik kızlar çok kaslı ve sulu. Onlarla nasıl mangal yapmak ve zevkle yemek istersiniz. Lezzetli et yutmak. Ah ne güzel kızlar. Bir de çıplak topuğa kızgın bir demir koyarsanız... Barbekü kokusu. Ve mango suyunun altında insan etini tadın...
  Führer sırıttı. Ama aklıma kötü anılar geldi. İlk olarak, Almanların kışın korkunç hasara uğraması hakkında. Sonra savaş muzaffer bir şekilde dönmüş gibi görünüyordu. Rusları Kırım'da, Kharkov yakınlarında ve Leningrad'da yenmek mümkündü. Ama öte yandan, Japonya Midway savaşını kaybetti ve yine aptallaştı. İkinci bir cephe açma olasılığı keskin bir şekilde düştü.
  Nazi orduları Grozni'ye ulaştı, Ordzhonikidze, neredeyse Stalingrad'ı aldı. Ama kırıldılar. Genel olarak bariz bir tuzağa düştük. Führer kendini bu kadar aptalca kurduğu için sık sık suçlardı.
  Ve büyük bir darbenin yaklaşmakta olduğunu öne süren ne zekasını ne de sezgisini dinlemedi. Stalingrad, Führer ve dehası için kişisel olarak yüzüne atılan büyük bir tokattır. Mainstein, Paulus'u kurtarmayı başaramadı.
  Genel olarak, Stalingrad'a yapılan saldırıyı, Sivastopol'u ele geçirme konusunda zaten başarılı deneyime sahip olan Mainstein'a emanet etmek gerekir. Ve Paulus'un bir dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. İntihar etmeye bile cesareti yoktu. Apaçık bir korkak!
  Arenada kızlar, yanan meşalelerle çıplak sırtlarını dürtüklemeye başladılar. Savaşçılar tekrar bir araya geldi ve onlardan sıçradı ve çok kan vardı.
  Üç uçlu bir savaşçı, göğsünü kırmızı bir meme ucuyla bile kesti. Karnına üç keskin ucuyla uludu ve dürttü. Kız kıvrandı ve inledi, kanlı baloncuklar üfledi. Her iki savaşçı da ağır yaralandı.
  Ve kandılar...
  Führer, Stalingrad yakınlarındaki Alman birliklerinin de böyle kanadığını düşündü.
  Ve ulumak ve havlamak istedi... Hitler bile dönmeye başladı. Hatta hıçkırdı.
  Ve bir fil gibi kükremeye başladı;
  Evler yanıyor ve dünya yanıyor
  Ve yakında benim prensesim olacaksın!
  Kıyafetlerini yırtacağım, seni yatağa atacağım
  Ve sonra kemiklerden bir kale inşa edeceğim!
  
  İnsanlar bin kırbaç alacak,
  Başkenti darağacıyla donatacağım!
  seni güvercinler gibi kovalayacağım
  Oğlanı da kızı da köle yapacağım!
  
  Altımda sımsıkı incineceksin,
  Cellat benim sadık bekçim, dostum, desteğim!
  Ben en güçlüyüm, ben en havalıyım,
  Seni keder ve utançla örteceğim!
  Gerçekten de, bu gerçekten bir delinin saçmalığıdır ...
  Her iki kız da o kadar yaralandı ki, dayanamadı, yığıldı ve kasılmalar içinde kıvranmaya başladı.
  Mağripli hizmetçiler çıplak topuklarını yakıp kükredi.
  Führer homurdandı:
  - Ne acı! Böyle bir acı!
  Bormann çok memnun bir bakışla tısladı:
  - Almanya dünyaya karşı: yüz - sıfır!
  
  . BÖLÜM #14
  Gertrude, rakibinin tam olarak geri çekilmediğini görünce, aniden sıçradı ve çıplak ayağıyla dizinin altına vurdu. Ve Moor düşmeye başladığında, kılıcın ucu bronz levhalar ve kaburgaların arasından geçti. Çıplak bacaklı Shella da kılıçlarını çok daha kuvvetli savurmaya başladı. Kızlar aynı anda domuz gibi ciyakladılar. Kılıçları farklı hareket etse de, hala bir eşzamanlılık hissi vardı. Gertrude, miğferinin tavus kuşu tüyleriyle süslendiği ortaya çıkan büyük bir Romalı savaşçıyla boğuştu. Bu sefer aslında çok deneyimli ve güçlü bir rakibi vardı. Altın şeritler ayrıca deneyim ve liyakat egosundan da söz ederdi. Sarı saçlı kızın birkaç saldırısını yenen haydut, görünüşe göre asil asilzade saldırıya geçti. Gertrude geri çekildi ve ıslık çaldı:
  - İtalyan değilsin!
  Korkunç patrici yanıtladı:
  - Ve sen sadece yalınayak bir kaltaksın! Eski bir Roma kılıcına karşı ne kadar dayanabileceğinizi düşünüyorsunuz?
  Gertrude karşılık verdi:
  - Bıçağa karşı bilmiyorum ama sakallısın ve direnecek bir şeyin yok!
  Ancak, çıplak bacaklı Gertrude'un yaydığı tüm iyimserliğe rağmen, kız geri adım atmak zorunda kaldı. Romalılar savaşa yeni rezervler getirdiler, kızlar ve erkekler giderek daha sık yaralandı veya bıçaklanarak öldürüldü. Ancak okçu çocuklar, uygun kohortları ezerek başlarının üzerinden ateş etmeye çalıştılar.
  Bu arada çıplak bacaklı Shella, başka bir rakibi dikkatlice yere koydu ve bir başkasının elini kesti. Savaşçı şarkı söyledi:
  - Nükleer kılıç seni kesmek istiyor! Cehennem ateşi, lazer ışını gibi yanıyor! Ama hayatını nasıl kurtaracağını düşünme, aşka sadık ol, sonuna kadar sadık ol!
  Gertrude şaşırdı:
  - Ve gerçek bir bilim adamı gibi şarkı söylüyorsun!
  Kızıl saçlı Shella raporda şarkı söyledi:
  - Fizikte pilotların olması harika, bilimlerini ilerletiyorlar! Ancak ana sorunlar saflarda, saflarda, saflarda çözülür!
  Gertrude onayladı ve araya girdi:
  - Ateş ve duman arasında yaşamak güzel! Ve makineli tüfek cıvıltısını duy! Fuhrer'i yenilmez bir savaşa sokun! İleri, ileri, ileri!
  Barefoot Shella desteklenir:
  - Mermiler gece gündüz patladığında, rütbeler ve siparişler daha hızlı ilerler! Dünya üzerinde öfkeyle kükremesine izin verin - savaş, savaş, savaş!
  Gertrude, atletik vücudundaki titreşen enerjiden ilham aldı. Ve hız aniden bir yusufçuğun kanat çırpışı gibi oldu. Ve sonra Antik Roma'nın savaşçısı, burnun ucunun bir dürtmesini kaçırdı. Dikkati dağılmıştı ve savaşçı Gertrude tendonunu sağ elinde kesti:
  - Hanımefendiye kaba davranmaya cüret etme!
  Tavus kuşu tüylü vahşi, alt dudağını seğirerek sinirli bir şekilde cevap verdi:
  - Sadece bir şakaydı! Sonuçta, sadece bir şakaydı!
  Gertrude alaycı bir tavırla, zayıflayan eline vurarak cevap verdi:
  - Kurtla şaka yapma!
  Ve Romalı kahraman dizlerinin üzerine düştüğünde, savaşçı diziyle onu çenesinden dövdü. Shella-kızıl onaylı:
  - Bu bizim SS tarzımıza çok uygun!
  Gertrude burada omzundan bir puan aldı ve nefesi kesildi:
  - Sizi salaklar!
  Ateşli Shella şunları tavsiye etti:
  - Bir değirmen yap! Ve kılıçlarınızı keskinleştirin!
  Sonra Romalıların okçuları devreye girdi, zırhları ağırdı ve silahları insan boyundaydı. Elbette, bir buçuk metre uzunluğundaki oklar, yarı çıplak kız ve erkek çocuklara karşı çok tehlikeli bir silahtır. Atilla, artık beklemenin imkansız olduğunu anlamıştır. süvarilere saldırdı ve bizzat kendisi savaşa girdi.
  Bu dev, her biri bir şövalyenin turnuva mızrağı kadar uzun iki kılıcı aynı anda döndürdü!
  Gertrude gülümsedi ve göz kırptı.
  - İşte sonunda yakışıklımız geliyor!
  Çıplak ayaklı Shella kıkırdadı.
  - Sert ve en önemlisi zamanında vurmalısın! Bunun etkisinin maksimum olacağı an!
  Ve yukarıdan büyük oklar yağdı. Kızlar ve erkekler ustaca kenara atladılar ve hatta çığlık attılar:
  - Bu bizim yolumuz olacak! Bir kurşundan kurtulabilirsin, peki ya ok.
  Ancak bazı insanlar hala oklarla vuruldu. Üstelik, sadece Attila'nın Alman alaylarının temsilcileri değil, aynı zamanda ve büyük miktarlarda kendi Roma askerlerinin armağanlarından da öldü. Ancak, barbarların atlıları, saflarını atlayarak düşman piyadelerine düştü. Attila'nın kendisi sadece şık görünüyordu.
  Gertrude, yapışkan şövalyeyi bir tekmeyle kenara itti:
  - Pençe yapma, senin değil!
  Sandal Shella başını salladı.
  - Ve buradaki adamlar bizimki gibi olmasa da fena değil! Aryan şahinlerimize!
  Gertrude, bir Roma kılıcıyla keserek kabul etti:
  - Tabii ki, bir çift değil! Roma'nın Alman gücünün bir eşleşme olmadığına inanın! Bit gibi ezelim, elimiz kıpırdamasın!
  Shella onayladı:
  - Evet, kılıç boktan olmasa bile!
  Kızlar hızlı bir şekilde simitleri kılıçlarıyla bükerek ve şarkı söyleyerek eklediler:
  Haklı bir amaç için savaşıyoruz! Cehennemin süngüsü ile uzlaşma yoktur! Güneş bulutlarla örtülmeyecek! Şafak yakında karanlığı örtmeyecek!
  Sonunda, Atilla kendisi Roma'nın okçularına geçti. Ancak boyutlarına bakılırsa bu yayların İngiltere'de yapıldığı açık. Gertrude ile Dövüşmek hikayeyi hatırladı. İngilizler tarafından Büyük lakaplı Üçüncü Edward'ın altında, ordunun ana kolu haline gelen okçulardı ... Ve bazıları bir ata bindi! Fransızların üstün güçleri acımasızca yenildiler. Genel olarak, hem Jungfoling'de hem de Alman Kızları Birliği'nde nefret hoş karşılanmadı ... İngilizler, Dünya gezegeninin tüm tarihinde başka herhangi bir milletten daha fazla toprak fetheden tehlikeli bir düşman olarak kabul edildi!
  Ama şimdi barbarların atlıları okçuları eziyor, onları kampa güçlü darbelerle kesiyordu. Gertrude ise Çin'den gelen bir düşmanla karşı karşıya kaldı. Çok uzun boylu değildi, ama mahmuzlu çizmelerle ayaklarını bükerek meşhur oldu:
  - Almanlar parazittir - kesinlikle yenileceklerdir! - Kükredi.
  Gertrude bir hançer darbesiyle karşılık verdi:
  - Düşman, Almanları devirmeyi başardığına boşuna inanıyor! Savaşta saldırmaya cüret eden düşmanlar şiddetle dövülecek!
  Shelley aldı:
  - Ani bir talihsizlik gezegenin başına gelmeyecek! Ve boşuna düşman kuvvetlerini sefere attı! Düşmanı zorlu bir savaşta yenebileceğiz! Karanlık toza dönüşecek - ışığın zamanı gelecek!
  Gertrude daha da büyük bir enerjiyle tekrar el salladı ve özetledi:
  - Kelime bir serçe değil, ama laf kalabalığı onu kargaya dönüştürüyor!
  Shelley tuttu:
  - Dil sığlaştığında, undan boğazda bir yumru oluşur!
  Gertrude, güçlü, hatta bir şekilde kadınsı olmayan güçlü bir kılıç darbesiyle, sola atlayan savaşçının kafasını kesti ve sonra tekrar Çinlilerle boğuştu. Sarışın savaşçı şiddetle ve yüksek sesle bağırdı:
  - Almayacaksın!
  Çinli savaşçı cevap verdi:
  - Ve almana gerek yok, zaten hepiniz önümdesiniz.
  Gertrude yanıt olarak kıkırdadı.
  - Dirsek yakın ama ısırmayacaksın!
  Sonra kılıcın ucu kızı bir kobra gibi çizdi, zırh plakasını kesti ve göğsünü açığa çıkardı: muhteşem ve kıpkırmızı meme uçlarıyla. Çinli üzgün bir şekilde kükredi:
  "Şimdi tek yapman gereken dua etmek!" Hangi kiliseyi tercih edersiniz: Katolik mi yoksa Evanjelik mi?
  Gertrude öfkeyle yanıtladı:
  - Kilisenin bir fahişeden farkı, mutluluğun her zaman daha sonraya ertelenmesidir!
  Çinliler çarpık dişlerini gösterdi.
  - Ve bu mizah anlayışı seni değiştirmedi! Ah kızım, seninki gibi bir güzelliği sakat bıraktığım için ne kadar üzgünüm!
  Gertrude dişlerini gösterdi.
  - Ben üzgün değilim! Genel olarak, arı için üzücü ve arı ağaçta ve ağaç ormanda! Orman nerede - burnunda!
  Çinli cevap olarak homurdandı:
  Almanya'nın çok düşmanı var!
  Gertrude ustaca karşılık verdi:
  - Bir sürü aşçı - yulaf lapasını şımartın!
  Dar gözlü savaşçının bir başka hamlesinden sonra, kızın göğsünde kanlı bir iz kaldı. Gertrude nefesini tuttu ve geri çekildi. Çinli homurdandı:
  - Aldığın bu!
  Kız sakince cevap verdi:
  - Kim beyne ulaşmazsa, asla daha akıllı olamaz! Beyinler cüzdan gibidir, onları doldurmak için almanız gerekir!
  Çinliler sırıttı:
  - Sofistliği seviyorsun! İlk defa bu kadar eğitimli ve bilgili bir kız görüyorum. Biliyor musun, belki de Büyük Roma'nın ordusuna katılsan iyi olur. Ülkemizde, milliyeti ne olursa olsun, herhangi bir kişi imparatorun altında en yüksek pozisyonu alabilir!
  Gertrude yanıtladı:
  İhanet etmektense ölmek daha iyidir!
  Dar gözlü savaşçı şunları söyledi:
  - Bu hiç mantıklı değil, süvarilerimizin savaşa girmesine bakın... Ve yakalandığınızda, kelimenin tam anlamıyla rafta acı içinde uluyacaksınız!
  Gertrude sakince cevap verdi:
  "Yürek parçalayan bir şekilde yüzlerce kez bağırmaktansa, bir kez sakince vurmak daha iyidir!"
  Ama ne yazık ki, Çinliler haklı gibi görünüyor, imparator tarafından yönetilen binlerce Roma atlısı (zırhı bir elmas, yakut ve zümrüt kabuğuyla kaplı gibi görünüyor!), Barbar ordusuna acele edin. Bununla birlikte, Attila'nın binicileri düşman okçularının çoğunu öldürmeyi çoktan başarmıştı, barbar ordusunun çocukları, düşman saflarına yoğun bir şekilde ok göndermeye başladılar. Çıplak ayaklı Shella'yı çaresizce kesmek, ortağını neşelendirdi:
  Gertrude'dan vazgeçme! Verdiği sözlere teslim olmayın! Bir araya gelin ve kararlı bir şekilde kazanın!
  Attila, savaşçılarıyla birlikte Roma sistemine girdi. Devasa kılıçları, kanlı karıştırıcıyı pervane kanatları gibi salladı. Ve haydut, imparatorun içine girmeye çalışarak ileri gitti.
  Gertrude felsefi olarak şunları söyledi:
  - Sürünün çobanı olmak istiyorsan koyun olma!
  Ateşli Shella kabul etti:
  -Kurt uzakta ve tüfek yakındayken her koç çoban olmak ister!
  Burada Gertrude midesinde başka bir yara aldı. Kız tekrar geri çekildi. Çıplak ayağı aniden çıkıntılı bir hançerin ucuna geldi ve Gertrude gıcırdadı:
  - Oh oh oh! Ne kadar acı verici!
  Çıplak ayaklı Schella'nın kendisi zaten birkaç yara almış ve arkasına yaslanmıştı. Savaşçı bağırdı:
  - Gücüne dikkat et, Romalılar uzun bir savaşa dayanamayacak!
  Ancak barbarlar gerçekten zor zamanlar geçirdi. Romalıların giderek daha fazla müfrezesi savaşa girdi. Altın zırhlı atlılar şiddetli bir savaşa girdiler. Üstlerinde kurt başlı pankartlar dalgalanıyordu. Ve önünde, belki de Attila'dan bile daha büyük olan kahraman koştu. Aynı zamanda, Romalılar barbar ordusunu kanatlardan korumaya çalıştılar ve ana savaş alanının etrafına mızrak ve bronz zırhlı iki güçlü alay başlattılar. Gertrude yalvardı:
  - Gücümüz tükeniyor, kaybetmek üzereyiz!
  Shella şunları önerdi:
  - Ve cevap olarak şarkı söylüyorsun! Şarkı inşa etmemize ve yaşamamıza yardımcı oluyor! Bir kampanyada kırmızı bayrak altında davulun altında! Ve hayattan bir şarkıyla yürüyen; asla hiçbir yerde kaybolmaz!
  Her iki kız da koro halinde şarkı söylediler ve seslerindeki yaralara rağmen; trompet gibiydi:
  Öyle bir asker çağrısı var ki,
  Bu bir meslek değil, unvan değil!
  Bazen yüz pound otomatik olsa da,
  Hayır, yürüyüş değil, et işkence-azaptır!
  
  Ama gidiyoruz, bir adım öne çıkıyoruz,
  Çünkü biz Anavatan'a hizmet ediyoruz!
  İnan, kötü düşman yenilecek,
  Hayatta eğlenmek için!
  
  Neredeyse beşikten öğretildik
  Cesaretle Anavatan için savaşın!
  Eskiden çelikten kılıçlar vardı
  Ve şimdi güçlü bir sırt çantasında bir RPG!
  
  Geri adım atmayacağız, geri adım atmayacağız
  Cesetler mezara yatsa da!
  Bir dizi düşmanı biçeceğiz,
  Yüce Rabbim bize güç versin!
  
  Tanklar çubuk, uçaklar uçar,
  Bombalar düşüyor ve mermiler patlıyor!
  Bizi kötü yavrular sanmayın
  Askerler sertleşti!
  
  O yoldaş bir kahraman gibi öldü,
  Haçın altına hiçbir şey koymayın!
  Çoğu zaman insanlar kaderle oynar
  Ama aşk daha güçlü olacak - inan bana!
  
  Savaşta olsalar da, sert çivilendikleri yerde,
  Ünlü atalarımızı hatırlayalım!
  Uzun bir süre Roma'ya gittiğimiz için,
  Neden kölelikte arta kalanları yemiyorsun!
  
  Yenmek için eğilmek zorunda değildik,
  Dünyamıza diz çöktürmeyin!
  Biz gyrfalcon'uz - oyunu kendimiz yendik,
  Tüm nesillerin temsilcileri!
  
  İşte bir çaba ve bir atış,
  Düşmanı zaten iyi sallayarak görüyoruz!
  Mermi neredeyse tapınağa çarptı,
  Güneşimizin gözünde karardı!
  
  Ama saldırıya geçtik,
  Aşağılık süngüleri popo ile eziyoruz!
  Fritz'i gerekirse ateşle yakalım,
  Savaşçımız fiyatsız hale geldi - sadece bir hazine!
  . BÖLÜM #15
  Kız şarkı söylemeyi bitirir bitirmez, altın zırhlı Roma ordusunun ana kahramanı Attila'nın darbesinden düştü. Ve ilham veren kız Çinlileri daha da erken kesti ve şimdi piyade komutanının temsilcisine saldırdı. Gerçek, tek gözlü bir devle savaşa girdi ve hatta kılıcını sallayarak onu itmeye başladı:
  - Sen canavar bizimle baş edemeyeceksin! Çünkü biz Almanız!
  Haydut kaba bir şekilde cevap verdi:
  - Alman-biber! Bir sakat milleti!
  Gertrude ciddi anlamda kızmıştı:
  - Değil! Biz Almanlar a priori büyük savaşçılardan oluşan bir milletiz. Kazanmaya alışmış ve boyun eğecek kimsesi olmayan millet!
  Dev dudağını büktü ve hemen kılıcın ucunu boğazına aldı. Bir boğanın boynundan bir fıskiye homurdandı ... Sendeledi ve hemen kalbinin altında bir iğne aldı ... Gertrude haykırdı:
  - Kahramanlığın yaşı yoktur!
  Yalınayak Shella arkadaşını cesaretlendirdi:
  - Aynen öyle, daha sert ez onları canım... Baskı daha da hızlanacak!
  O anda, yalınayak okçu çocuklardan biri, Roma imparatorunu iyi nişanlanmış bir atışla yere serdi. Ve oku doğrudan göze memnun etmek gerekiyordu!
  Gertrude sırıtarak şarkı söyledi:
  - Vay canına! Kaşta değil, gözde!
  Ateşli Shella parmağını şakağında döndürdü:
  - Ve ne! Yüzlerce lanetlemektense bir kez vurmak daha iyidir! Eh, şimdi düşman kaçacak!
  Gertrude başka bir savaşçıyı kesti ve onayladı:
  - Düşman korkudan titreyip kaçacak!
  Gerçekten de, Romalıların safları tereddüt etti ve yenik düşmeye başladı. Genel olarak, ordunun havalanması ürkütücüdür. Antik Roma kadar disiplinli bir ordu olsa bile. Sonuçta, Cengiz Han, bir düzine kaçarsa, yüz kişinin infazını emretti ... Son düzenin güvenilirliği, bunun tarihçilerin bir icadı olup olmadığı sorgulansa da. Roma'da bile, uçuş sırasında her onda biri idam edildi. Çıplak bacaklarla titreyen kızlar ve erkekler düşmanı takip etmek için koştular. Ve kornalar çalındı...
  Gertrude aniden sıçrayarak uyandı, kızlar çabucak sıraya girdiler. Yıkadık, dişlerimizi fırçaladık ve çölde zorunlu bir yürüyüşle tekrar koruyucu kremlerle yağladık. Bu yüzden mayolarında yalınayaklar ve kumlu cehenneme koştular.
  Arap çocukları şaşkınlıkla parmaklarını onlara doğrultup ıslık çaldılar:
  - Alman Ekber!
  Gertrude etrafına baktı ve özlemle uzaklaşan palmiye ağaçlarına baktı, ardından çıplak bacaklarıyla Shella'ya fısıldadı:
  - Yine cehennemde!
  Kızıl saçlı diva gülümseyerek cevap verdi:
  - Tüm insanlar günahkardır ve yeraltı dünyası günahkarların doğal halidir!
  Gertrude göz kırptı.
  - İnsan günah işleyemez!
  Çıplak ayaklı Shella alev alev saçlarını salladı ve koşarken açıklamaya başladı:
  - Kabul ediyorum! Bin kere bile katılıyorum! Genel olarak günah göreceli ve tamamen insani bir kavramdır. Örneğin, antik dünyanın ahlakını alırsak, o zaman içinde hem kişinin kendisine hem de kabile türüne fayda sağlaması iyi oldu. Örneğin, zina günah değil, bir nimet olarak kabul edildi!
  Gertrude hemen kabul etti:
  - Doğru! Führer'in kendisi, bir kadının her zaman cesur bir koca olmaktan çok, bir savaş kahramanından hamile kalmasının en iyisi olduğuna inanıyor. Özellikle kocanın da zararlı, kirli kan belirtileri varsa.
  Mercedes kızlara bağırdı:
  - Nefesinizi kurtarın kızlar, bu sefer yoruluyoruz!
  Gertrude gülümseyerek karşılık verdi.
  Yorgun olabilirsin ama bitkin olamazsın.
  Yarım saat boyunca kızlar sessizce koştular ve sonra ateşli Shella fısıldadı:
  -Bir kız arkadaşımın ne garip bir rüya gördüğünü biliyor musun?
  Gertrude şaşırdı:
  - Evet, ben de itiraf ediyorum! Ve ne?
  Ateşli Shella sırıtarak cevap verdi:
  - Hiç bir şey! Öyle bir rüya ki, büyük barbar Atilla'nın ordusunda bir savaşçıydım. Ve antik Roma'nın mumlarıyla savaştık. Ve her şey aynı anda çok güzel ve acımasızdı ...
  Gertrude yanıt olarak kıkırdadı.
  - Biliyor musun, ben de hayal ettim! Biraz şaşırtıcı tesadüf. Ben seni rüyamda gördüm!
  Çıplak bacaklı Shella göz kırptı.
  - Ve ben sen! Dar gözlü ve sarı yüzlü savaşçı neredeyse seni öldürecek olsa da iyi savaştın!
  Gertrude, bu sefer ciddi olarak şaşırdı:
  - Olamaz! Yani aynı rüyayı iki kişi aynı anda görmüyor mu?
  Ateşli Shella itiraz etti:
  - Grip toplu olarak hastaysa, rüya aynı olabilir. İşte nasıl gidiyor! Thule toplumunda bir iksir alıp bitkisel tentürlerde nefes alan ve ardından vizyonlara dalan özel medyumlar olduğunu duydum! Ve peygamber olmakta oldukça başarılılar!
  Arnavut kaldırımının üzerinden atlayan Gertrude kabul etti:
  - Tabii ki! Prensip olarak, kehanet hediyesi doğaüstü güçler gerektirmez, doğada oldukça maddi ve henüz çözülmemiş fiziksel yasalar olabilir. Ama bu rüyanın amacı nedir?
  Ateşli Shella omuzlarını silkti ve cevap verdi:
  - Bilmiyorum! Belki Üçüncü Reich, İngiltere'yi ve ABD'yi Aslan'ın arkasında yenecek ya da ... Burada uzun süre tahmin edebilirsiniz!
  Gertrude bir şey söylemek üzereydi ki aniden kulağı motorların hala işitilebilen gürültüsünü yakaladı. Mesafeye rağmen, uçakların motorlarının gürültülü olduğu ve önemli ölçüde yaklaştıkları belliydi... Güçlü Mercedes komuta etti:
  - İki numaralı alıştırmanın aşaması nedir: kılık değiştirme.
  Kızlar durdular, sırt çantalarından çölün rengine göre boyanmış kamuflaj pelerinlerini çıkardılar. Sonra hızla kazmaya başladılar, yukarıdan farkedilmedi, ki bu doğal değildi. Gertrude burada hem silahları hem de kazıcı kürekleri olduğu için kadere teşekkür etti. Aksi takdirde, çöldeki kızlar İngiliz saldırı uçakları veya pike bombardıman uçakları için kolay birer av olabilir. Ateşli Shella çıplak ayağıyla kumu kazıyarak şöyle dedi:
  - Görünüşe göre Tunus'ta bile barut koklamamız gerekecek... Tanrı'nın yolları anlaşılmaz!
  Gertrude kurnazca dedi ki:
  - Her Şeye Gücü Yeten'in planları söz konusu olduğunda, bir istisna dışında, doğru bilgi eksikliği her zaman kötüdür!
  İki düzine İngiliz uçağı kılık değiştirmiş kızların üzerinden uçtu, muhtemelen hiçbir şey fark etmediler ve aniden yeni şüpheli sesler duyulduğunda ufkun arkasında çözülmeye başlamışlardı. Mercedes'e talimat verdi:
  Herkes yatsın ve kıpırdamasın!
  Kızlar dondu, bir şey bekliyorlardı. Sonra kumulun arkasından hafif taşıyıcılar ve kamyonlar belirdi. Tasarıma bakılırsa, İngiliz ve Amerikan üretimi. Yavaş yavaş Tunus'un başkentine doğru ilerlediler. Mercedes biraz şaşırmıştı. Cephe hattının hala çok uzakta olduğuna inanıyordu, bu da İngilizlerin henüz ortaya çıkacak zamanı olmayacağı anlamına geliyordu. Daha doğrusu ortaya çıkmamaları gerekir. Ve sonra bütün bir sütun var. Belki de bir taburdan daha az olsa da ... Onlar kim, bir tür savaş grubu, çölleri hiçbir şekilde sürekli bir cepheden geçerek arkadan dolaşmak istiyor. Mantıklı görünüyor, ancak teknolojiyle çölde fark edilmeleri kolay. Her durumda, radyoda kendi başınıza iletmeniz gerekir, ancak ateş açmayın. Üstelik sadece yüz tane var ve üç yüzden fazla İngiliz var!
  Gertrude çıplak ayaklarıyla Shelley'e fısıldadı:
  - Onlar İngiliz! Onları ilk defa bu kadar yakından görüyorum!
  Kızıl saçlı arkadaş da oldukça gergin cevap verdi:
  - Özel birşey yok! Ve aralarında o kadar çok siyah var ki!
  Gerçekten de, İngilizlerin en az yarısı siyahtı. Ve sütun yavaşça hareket etti ve siyahlar hala bir şeyler uluyorlardı ... Giderek yaklaşıyorlar ...
  Sonra kızlardan birinin sinirleri dayanamadı ve hafif makineli tüfekle vurdu. Aynı saniyede, savaşçıların geri kalanı ateş açtı ve Mercedes gecikmeli olarak havladı:
  -Pli!
  Birkaç düzine İngiliz aynı anda biçildi, kamyonlardan biri alev aldı. İngilizlerin geri kalanı gelişigüzel ateş açtı. Mercedes, anı yakalayarak bağırdı:
  - Saldırgan el bombalarını birlikte atın!
  Seçkin SS taburu "Kurtlar" dan kızlar el bombalarını uzağa ve doğru bir şekilde fırlatır. Ve çocukluklarından beri eğitildiklerini ve ayrıca özel bir teknikten geçtiklerini. Bu, bir akımla antrenman yaptığınızda, atışta biraz gecikme ve deşarj ile. Gertrude ve çıplak bacaklı Shelley hediyelerini fırlattı. Ve İngilizler takla attı ve baş aşağı oldu ... Komik. Rastgele ateş ediyorlar ve siyahlar hala anlaşılmaz bir dilde bağırıyorlar. İşte bazı pislikler...
  Ve Gertrude şut atıyor ve bir yandan da şarkı söylüyor:
  - SS öğrencilerinde bir kabus! Bir atlama - bir vuruş! Biz dişi kurtuz - yöntemimiz basit! Kediyi kuyruğundan çekmeyi sevmiyoruz!
  Fire Shella da karşılık olarak hırlıyor. Ateş ettiği mermiler kafatasının parçalarına ayrılıyor. Ve gözleri oyuyorlar. İşte korkmuş bir siyah adam, yan taraftaki sarışın partnerini nasıl süngüleyecek. Cevap olarak kan tükürecek. Barefoot Shella şarkıya eşlik ediyor:
  - Yıldızlı kasvetli cehennemin melekleri! Görünüşe göre evrendeki her şey yok olacak! Hızlı bir şahin ile gökyüzüne uçmak gerekiyor! Ruhun ölümünden korumak için!
  İngilizler örgütlenmemiş bir şekilde hareket ediyor, çoğu sömürgeci askerler: Zenciler ve Hintliler, Araplar. Ya düşerler, donarlar ya da tam tersine keskin bir şekilde zıplarlar ve çılgın tavşanlar gibi acele etmeye başlarlar. Bununla birlikte, kızlar doğru bir şekilde ateş ediyor ve el bombaları, parçalar uzağa uçmasa da yoğun bir şekilde uçuyor! Şimdi çok az düşman kaldı. Mercedes İngilizce çığlık atıyor, sesi o kadar sağır edici ki ağızlığa bile gerek yok:
  - Teslim olun, hayatınızı bağışlayalım! Esaret altında iyi yemek, şarap ve seks yapacaksın!
  Anında çalıştı ve zaten pes ettikleri için ... Eller yukarı ve ...
  Yarısı yaralanan elli mahkum toplandı. Madeleine emretti:
  - Yaralıları öldür!
  "Kurtlar", ayakları üzerinde duramayanların şakaklarına törensiz kurşun sıktı ve geri kalanlar arabalara yüklenerek en yakın üsse götürüldü.
  Çölün sıcak kumundan sonra Gertrude'nin çıplak bacaklarının yumuşak kauçuk hissetmesi çok hoş. Hatta mutlulukla inliyor... Amerikan kamyonları çok rahat ve yolculuk sırasında sallanmıyor. Kazanan kızlar neşelidir. Charlotte Gerda'ya sordu:
  - Kaç tane öldürdün?
  Kız şaşkınlıkla omuzlarını silkti.
  - Bilmiyorum? Ateş eden tek kişi ben değildim... Ama çok düşünüyorum!
  Çıplak ayaklı Schella hesaplandı:
  - Yüz kişiyiz, yaklaşık üç yüz kişiyi öldürdük, bu da erkek kardeş başına üç, yani kız kardeş başına üç anlamına geliyor! Savaşa etkileyici bir başlangıç!
  Gertrude elini umursamazca salladı.
  - Benim için fark etmez! Ana şey, bekar bir kız arkadaşın ölmemesidir. Bu elbette bir istatistik olsa da, üç yüz düşman yok edildi ve bizim tarafımızda sadece iki kurt savaşçı hafif yaralandı. Böyle savaşçılarla Afrika'yı nasıl hala tam olarak ele geçiremediğimizi bile merak ediyorum.
  Çıplak bacaklı Shella hemen havayı bozdu:
  - Ne de olsa on sekizinci yüzyıldaki bu talihsiz savaşçılara kaybettik!
  Gertrude, sanki Yeni Yıl karı serpilmiş gibi sarışın başını öfkeyle salladı:
  - İhanet yüzünden! Ama aslında, zafere her zamankinden daha yakındık ve kör olmayan herkes için açıktı! Ne yazık ki, kesintiye uğradık!
  . BÖLÜM #16
  Ateşli Shella, çıplak ayaklarını parmaklarıyla sol kulağının arkasını ustaca kaşıyarak kabul etti:
  - Evet, ihanet, sabotaj, ordunun sıradanlığı .... Ama yine de Rusları kırdık, onları on sekizinci yılda teslim olmaya zorladık! Oh, Rusya'nın uçsuz bucaksız topraklarında dolaşmak güzel olurdu, orası serin, ama burası sıcak!
  Gertrude neşeyle kıkırdadı.
  - Ama Rusya'da çok şiddetli donlar var ... Ama dağlarda karda yalınayak koştuğumda ne tür bir un olduğunu biliyorum.
  Çıplak bacaklı Shella dişlerini gösterdi:
  - Küçük Gertrude yanan karda yalın ayak koşar... Bir peri masalındaki gibi semboliktir... Saf, hala çocuksu ve hiç bencil olmayan hikayeler...
  Gertrude arkadaşına hararetle göz kırptı.
  - Führer'e ihtiyacımız var gibi mi?
  Ateşli Shella onayladı:
  - Az kalsın! Sadece sürüyoruz, sıcak çöl kumunda çıplak ayakla koşmuyoruz. Evet, zaferden sonra bile.
  Bağlı zenci Almanca mırıldandı:
  - Korkunç melekler, size hizmet etmeye hazırım! Sen bir tanrıçasın, ben senin kölenim!
  Kızıl saçlı Shella, hafifçe pürüzlü ayağıyla siyah tutsağın kahverengi, kıvırcık saçlarını okşadı.
  - Siz siyahlar, doğuştan kölesiniz! Bu elbette bir yandan iyidir, biri şafaktan gün batımına kadar çok çalışmalı, adi işler yapmalı... Ama doğası gereği köle, aşağılık doğası bir haindir ve ona silahlarla güvenilemez. Biz Almanlar, sırayla, dünyadaki en kültürlü ve en organize milletiz. Büyük bir savaşçı ulusu ve Alman paralı askerlerinin tüm Avrupa ordularında ve hatta Rusya'da ve çoğu zaman komuta pozisyonlarında hizmet etmesi boşuna değil!
  Gertrude vahşice bağırdı:
  - Evet, bize köle olarak hizmet edeceksin. Siyahlar için özel hayvan listelerimiz var. Ve sen kaldın...
  Ateşli Shella şunları önerdi:
  Ayaklarımızı öpmesine izin ver. Sonuçta, bizim için hoş olacak ve Nijer kendini küçük düşürecek.
  Gertrude başını şiddetle salladı.
  "Nasılsın bilmiyorum ama Aryan'ın saf teninin kokuşmuş Nijer'in dudaklarına değmesi iğrenç." Böylece...
  Çıplak ayaklı Shella aynı fikirde değildi:
  - Hayır! Aksine çok hoşuma giderdi. iyi bak...
  Ateşli kızıl saçlı güzellik, küçük bacağını siyah adama uzattı. Tanrıçanın uzun, pürüzsüz, yontulmuş parmaklarını coşkuyla öpmeye başladı. Ve yanıt olarak kız sadece nazikçe gülümsedi, siyah bir adamın kalın dudakları bronz teni gıdıkladı. Burada mahkumun dili, kızın elastik, hafif tozlu ayağı boyunca yürüdü. Yine de, neredeyse iki metre boyunda güçlü bir adamı küçük düşürmen güzel.
  Gertrude şaşırdı:
  - Garip ama ya sen, iğrenç değil mi?
  Ateşli Shella gülümsedi:
  - Hayır! Neden tiksinmeliyim?
  Gertrude sessiz kalmayı tercih etti: Neden arkadaşının işlerine karışsın ki? Aslında, bir Alman kadınının sadece bir savaşçı değil, aynı zamanda sevgi dolu, nazik bir eş ve sağlıklı bir anne olması gerektiği konusunda yetiştirildiler. Ama kendisi henüz erkekleri düşünmedi, belki de ağır fiziksel efor nedeniyle ya da eşini henüz bulamadı. Ancak, yalınayak Shella bundan bıkmış görünüyor. Ayak bileğini burnunda zenciye vurdu, öyle ki yushka aktı ve Gertrude'a önerdi:
  - Şarkı söyleyebilir miyiz?
  Gertrude başını salladı.
  - Tabii ki şarkı söyleyeceğiz! Aksi takdirde üzücü olur!
  Kızlar şarkı söyledi ve kız arkadaşları oybirliğiyle katıldı, böylece şarkı bir şelale gibi aktı:
  Çalılıktan küçük şirin bir çocukla gidiyoruz,
  Doğaüstü üzüntü tutmak!
  Ve soğuk, yakıcı ürpertici,
  Delinmiş kırık sebep!
  
  Karda çıplak ayak
  Küçük beyaz kızlar geliyor!
  Kurtlar gibi kükreyen kar fırtınaları kötüdür,
  Pichug kuş sürülerini parçalıyor!
  
  Ama kız korku bilmiyor
  O güçlü güçlerin bir savaşçısı!
  Gömlek eti zar zor kapladı,
  Kesinlikle kazanacağız!
  
  Savaşçımız en tecrübeli,
  Onu balyozla bükmeyin!
  Burada akçaağaçlar yavaşça hareket ediyor,
  Kar taneleri düşüyor!
  
  korkmak adetimiz değil
  Soğuktan titremeye cüret etme!
  Düşman boğa boyunlu şişman,
  Yapışkan, yapışkan gibi iğrenç!
  
  Halkın gücü bu kadar
  Kutsal ayin ne yaptı!
  İnanç ve doğa bizim için,
  Sonuç muzaffer olacak!
  
  Mesih Anavatan'a ilham verir,
  Bize sonuna kadar savaşmamızı söylüyor!
  Gezegeni bir cennet yapmak için
  Tüm kalpler cesur olacak!
  
  İnsanlar yakında mutlu olacak
  Hayat bazen ağır bir haç olsun!
  Acımasız ölümcül mermiler
  Ama düşen zaten kalktı!
  
  Bilim bize ölümsüzlüğü verir
  Ve düşmüşlerin aklı saflara geri dönecek!
  Ama korkarsak inanırsın
  Düşman hemen skoru alt üst edecek!
  
  Öyleyse Tanrı'ya dua et
  Dağınıklığa gerek yok, tembellik uzaklaş!
  Yüce Yargıç çok katıdır,
  En azından bazen yardımcı olabilir!
  
  Vatan benim için her şeyden daha değerli,
  Kutsal, bilge ülke!
  Liderimizi dizginlerden daha güçlü tutun,
  Çiçeği Anavatan doğdu!
  Seçkin SS taburu "Kurtlar" dan kızlar güzelce şarkı söyledi ve sözler samimiydi. Genel olarak, bir SS adamının bir cellat anlamına geldiğine dair bir klişe vardı! Ama değil. Elbette, çoğu zaman güvenlik birimlerinin bir parçası olarak özel operasyonlar yürüten özel ceza birimleri vardı, ancak SS bölümlerinin çoğu sadece Wehrmacht'ın seçkin muhafızlarıydı. Genel olarak, kırmızı totaliter propagandanın İkinci Dünya Savaşı hakkında en güvenilir bilgi kaynağı olmadığı söylenmelidir. Ne de olsa, Agitprop'un komünist liderlerinin tarafsız davranamayacakları ve olayları nesnel olarak gizleyemeyecekleri açıktır. Bu nedenle, Nazilerin vahşeti hakkında gerçek gerçeğin nerede olduğunu ve kurgunun nerede olduğunu yargılamak güvenilir bir şekilde zordur. Her halükarda, tarihsel araştırmalarla ciddi şekilde ilgilenenler, her SS askerinin bir cellat ve bir canavar olmadığını kabul etmek zorunda kalıyor. Ayrıca SSCB'ye yapılan saldırı öncesinde; Naziler bir bütün olarak işgal altındaki topraklarda hoşgörülü davrandılar, Batılı kaynaklar herhangi bir toplu vahşet ve katliam olduğunu göstermiyor.
  Ve şimdi kızlar tutsakların arabalardan inmesine yardım etti; ürkek adamların geniş omuzlarını dostça okşadılar. Ondan sonra kızlar kendilerini yenilemeye davet edildi ...
  Akşam yemeği mütevazıydı, ama öte yandan çölde bir zebra vuruldu ve her kıza Arapça bir şiş kebap verildi. Genel olarak, Araplar, en azından dışarıdan, arkadaş canlısıydı ve Almanca bilenler bile şaka yapmaya veya kızların bacaklarını hafifçe okşamaya çalıştılar.
  Gertrude yapışan Arap'ı itti ve ilan etti:
  - Ben senin için değilim!
  Çıplak ayaklı Schella da aynı şeyi yaptı:
  - Kendine bir harem bul!
  Gertrude gülümsedi ve önerdi:
  - Ama söyle bana havalı Shella, Sultan'ın karısı olsaydın ne yapardın?
  Kızıl saçlı arkadaş kuşkuyla belirtti:
  - Bu aslında tartışmalı bir mutluluktur... Gerçi hangi padişahın karısı olduğuna bağlı. Büyük Osmanlı İmparatorluğu en parlak döneminde olsaydı, o zaman ... Hatta çok iyi olurdu ... Türk ordusunu yenilerdim, silahları geliştirirdim ... Ve muhtemelen önce gözlerimi doğuya çevirirdim.
  Gertrude kabul etti:
  - Doğru şekilde! Ancak Türkiye için en parlak döneminde bile İran'ı fethedememiş olması utanç vericidir. Bu, özellikle Pers ordusu geri kaldığı için oldukça gerçekti. Merak ediyorum, büyük Führer, İran'ın çok değerli olmayan bazı toprakları da dahil olmak üzere Osmanlı'ya bir kemik atarak Türkiye'yi fethetmek veya yine koalisyonuna dahil etmek için ne karar verecek?
  Ateşli Shella şaşkınlıkla omuzlarını silkti.
  - Bilmiyorum! Hatta son zamanlarda yine SSCB'ye gideceğimize dair söylentiler var... Rus zenginliklerine ve Ukrayna'nın bereketli topraklarına gerçekten ihtiyacımız olduğunu söylüyorlar!
  Gertrude çıplak ayağının parmaklarıyla bir fincan çayı aldı ve oldukça ustaca çenesine doğru kaldırdı ve kahverengi sıvıyı içine boşalttı. Aynı zamanda kız konuşmayı başardı:
  - Ukrayna'da çok zengin, şişman topraklar var. Akıllı Alman liderliğinde ve yüksek tarım kültürümüzle rekor hasatlar üretecekler. Sonra ekmeğimiz var, sudan ucuz olacak. Ve Ukraynalılar bundan faydalanacaklar, çünkü Sovyet hükümeti onları soyuyor ve aç kalmaya zorluyor!
  Alev Shella başını salladı.
  - Bu Slavlara büyük Alman kültürümüzü öğreteceğiz! Onları aydınlatalım!
  Burada konuşma kaba bağırışlarla kesildi, dinlenme süresi sona erdi.
  Ancak akşam yemeğinden sonra kızlar tekrar sıraya girdi ve çölde zorunlu bir yürüyüş yapmaya zorlandı. Yemekten sonra koşmak zordu ve kızlar biraz inlediler, ta ki vücutları ısınana kadar. Ve böylece jerboas gibi kaçtılar.
  Bu arada, SS Albay Dess gizlice İngilizlere yeni bir şifre notu gönderdi. Bu yüzden Dess, Gestapo'ya girme pahasına Üçüncü Reich'a ihanet etmiş gibi görünüyordu. Para var, iyi bir maaş, ayrıca askeri ganimet var, başka ne gerekiyor ... Ama doğal bir mülkü olan, ihanet için can atan insanlar var. İhanet ederek, sadece vızıltıyı yakalarlar ve otdan çıldırırlar. Ve şimdi Dess, yeni birliklerin transferi ve ek uçakların ortaya çıkmasıyla ilgili İngiliz verilerini karalıyordu. Ve ayrıca Alman birliklerinin gelişinin zamanlaması hakkında bildiklerini. Tabii ki, o da bazen yoldaşlarının kendi hatası yüzünden ölmesinden utanıyordu ve olası bir ifşadan korkuyordu ... Ama belki de Üçüncü Reich kaybederse, geri çekilmek için çok geç, o zaman .. Son zamanlarda doğuya yaklaşmakta olan operasyon hakkında sürekli söylentiler var. Ve sadece söylentiler değil, birlikler Polonya ve Romanya'ya, özellikle de tanklara transfer edildi. Rus ordusunun prestiji özellikle yüksek olmasa da, 1914'te yıldırımı kıran çarlık Rus ordusunun darbesi oldu. Buna ek olarak, Sovyet gönüllüleri İspanya'da iyi savaştı veya Mançurya'da bir tank yumruk saldırısı. Wehrmacht'ın orada bataklığa uğraması ve kıştan önce vaktinin olmaması ihtimali çok yüksekti. Ve İngiltere ve ABD'nin birlikte güçlerini konuşlandırmak için zamanları olacak. Bununla birlikte, SSCB, özellikle saldırı aniyse ve Rusların saldırganlığı geri püskürtmek için önlem almak için zamanları yoksa, kışa kadar dayanamayabilir. Evet ve Japonya yardım edecek ...
  . BÖLÜM 17
  Sırları açıklayan Dess, bir sigara yaktı ve paketten Amerikan sigaralarını çıkardı. Düzenli bir miktar alan İsviçre bankasındaki gizli hesabı olmasa da, zaten fakir. Özellikle şeyhlerden biri bir miktar altın ve çakıl taşı sakladı. Bir Arap muhbir onlara bir tane ve patronunun gizli hazineleri olduğunu bilen bu şeyhin hizmetkarlarını verdi. Tutukluya daha ayrıntılı olarak, ne ve nasıl, elbette biliyorsa sormaktan zarar gelmezdi.
  Dess işkence odasına gitti, kısa süre sonra bir Arap muhbir ona katıldı. Dess sinsice ona göz kırptı.
  - Elimizde bir ipucu var.
  SS kazamat zengin bir donanıma sahipti. Elektrik şokları için bir dinamo bile vardı. Sonra mahkumu getirdiler. Dess onu gördüğünde hayal kırıklığıyla ıslık çaldı: on dört yaşından biraz büyük, sıradan bir Arap çocuğu. Esmer tenli, zayıf ama düz görünmeye çalışıyor ve korkuyu ele vermiyor. Bununla birlikte, meraklı erkekler, kural olarak, yetişkinlerin sırlarını duyarak çok şey bilebilir. Dess, zamanının kısıtlı olduğunu hissederek emretti:
  - Arap çocuğun rafında!
  Hizmetçinin oldukça yırtık pırtık elbisesi çocuktan çabucak yırtıldı. Ve aynen öyle, çıplak, beni rafa kaldırdılar. Bilezikler çocuğun ellerine kapandı ve ellerini arkadan uzatmaya başladılar. Arap çocuk eğilmeye başladı, çıplak ayakları yükle kenetlendi. Çocuk inledi, omuzlarındaki eklemler büküldü, çocuk ağır nefes alıyordu. Dess kaba bir şekilde sordu:
  - Yavru köpeğinizin adı ne?
  Tercüman Arapça tekrar etti.
  -Ali! - Çocuk titreyen bir sesle sıktı.
  Dess daha sevecen bir tavırla şunları söyledi:
  - Efendinin hazineleri nereye sakladığını söyle. Yüksek sevap alacağımı söylersen, seni kendin şeyh yaparız. Ve hayır, sen ruhundan vazgeçene kadar işkence edeceğiz.
  Oğlan mırıldandı:
  - Ben hiçbir şey bilmiyorum!
  Dass alaylı bir şekilde gülümsedi.
  - İnanmıyorum! Böyle kurnaz bir kupa ile ne bir çocuk, ama hiçbir şey bilmiyordu. Peki bize ne zevk vereceksin.
  İri bir SS adamı duvardan yıldızlarla dolu bir deri kırbaç çıkardı. Beyaz önlüklü ve önlüklü özel bir doktor çocuğa yaklaştı ve elini göğsünün sağ tarafına koydu. Nabzı dinledi ve gülümseyerek şöyle dedi:
  - Olağanüstü sağlıklı bir kalbi var. Çok dayanabilir, ama çok sabırlı. Sert bir somun olabilir.
  Dass alaycı bir şekilde kıkırdadı.
  - Çok daha iyi ... Çalışmak zorunda olmana rağmen.
  SS'nin cellatı ve yarı zamanlı hain, genç bir Arap'ın kaslı sırtına güçlü bir darbe indirdi. Kanlı bir çizgi belirdi, çocuk derin bir nefes aldı, yüzü buruştu, ama kaçan iniltiyi bastırdı. Dess tekrar vurdu, pis pis sırıttı ve etobur bir şekilde sırıttı. Aslında işkence pek çok kişiye zevk veriyor... Belki de hayvan içgüdüsüyle, üstünlüklerini gösterme arzusuyla, kişinin üzerinde olduğunla ve kurbanın boktan olduğuyla da bağlantılı. Friedrich Nietzsche bile geleceğin "mutlu" dünyasının süpermeninin hem başkalarına hem de kendisine karşı çok daha acımasız olacağına inanıyordu. Dess, kendisine değil, başkalarına zulmetme konusunda çok cılızdı...
  Darbeler izledi, darbelerden sonra, çocuğun zayıf ama kaslı sırtı kanlı bir karmaşaya dönüştü, sonra kamçı bacaklarında yürümeye başladı. Ali'nin takdirine göre, en azından sonlara doğru hafifçe inlemeye başladı, ancak yüksek sesle ağlamasını tutmayı başardı. Dass tokatlamayı durdurdu ve alaycı bir şekilde sordu:
  - Alman hamamını sever misin?
  Dayak yiyen çocuk homurdandı:
  - Değil!
  SS Albay, tatlı bir sesle sordu:
  - Bir sır vermek istiyorsan, şimdi yap. Aksi takdirde sakatlanırız ve artık SS'de hizmet edemezsiniz.
  Ali cevap verecek cesareti buldu:
  - Sana hiçbir şey söylemeyeceğim! Allah adına yemin ettim!
  Dess tilki gibi sırıttı.
  - Neye devam edelim! Bizi memnun edeceksiniz. Şimdi başvurmaya ne dersiniz?
  Sadist doktor önerdi:
  - Mangal! Bu işkence de iyidir çünkü başkalarıyla birlikte kullanılabilir.
  Dass pis pis güldü.
  - Tabii ki mangal! Şimdi topukluları hafifçe kızartırdık.
  SS Albayı küçümsemedi ve kendisi hurma yağı ile bulaşmaya başladı, ancak zaten yağla çürümüş, çocukların tabanları kabalaştı, ancak işkenceden önce işkencecinin uşakları tarafından tozdan yıkandı. Doktor başıyla onayladı.
  - Böylece ayaklar hemen yanmaz ve işkence edilen "göksel zevki" uzun süre uzatabiliriz!
  Bundan sonra, iki Arap asistan, esmer, yakışıklı bir çocuğun çıplak ayaklarından yaklaşık yarım metre uzağa koyarak, otomatik kontrollü bir mangalı çalıştırdı. Bundan sonra, Dess bizzat ateşi yakmaya başladı.
  Alev dilleri kömür briketlerinin üzerinde çılgınca koştu. Çocuk hırıldadı, başını sarsarak sarsmaya başladı ...
  SS Albay Dess alaycı bir şekilde şunları söyledi:
  - Pekala, evlat... Eğer durumunu hafifletmek istiyorsan, bize şeyhin hazinelerinin nerede saklandığını söyle. Borçlu kalmayacağız, sen kendin asil bir şeyh olacaksın.
  Ali sinirle kıpırdandı. Çıplak topuklarda birçok sinir ucu vardır ve ateş şiddetli bir acıdır. Havada, yanma kokusu daha güçlü ve daha güçlüdür. Çocuk giderek daha fazla hırıltılı nefes alıyor, yanaklarından ter ve yaşlar akıyordu:
  - Bilmiyorum... Bilmiyorum...
  Dass parmaklarını havada şıklattı.
  - Yalan söyleme, yalanın ötesini görüyorum! Özellikle de kendin yapmayacağını söylediğin için. Sana ölümüne işkence ediyoruz ve...
  Ali içeri girdi ve sıska ama oldukça kabarık bir göbeğiyle gerindi. Acı çektiğini belli etmemek için çığlıklarını bastırmaya çalıştı ama hain beden dayanmak istemedi. İstemsizce gözlerinden yaşlar aktı ve Arap oğlan kız gibi ağladığı için utandı. Ancak, ne yazık ki, sarsılarak ısırılan bir dudaktan bir damla kan akmasına rağmen, gözyaşlarını ve inlemeyi durdurmak onun gücünde değil. Bu arada Dass, acıyı yoğunlaştırmak için; sıcak uçlu maşayı aldı ve çocuğun sıska kaburgasını tuttu. Güçlü pençelerini dikkatlice sıktı ve bükülmeye başladı. Ali çok daha yüksek sesle inledi, acı dayanılmazdı, boğazından kaçtı:
  - Gerek yok! Lütfen yapma!
  Dess bir şekilde çarpık bir şekilde Asyalı bir şekilde sırıttı ve sordu:
  - Mısın? Şimdi diyorsun.
  Çocuklar başlarını salladılar ve inlediler, kan tükürdüler:
  - Değil! Söylemeyeceğim!
  Dess birdenbire tekrar yumuşak ve sevecen bir şekilde konuştu:
  - Peki, neden bu kadar genç ölesin ki? Ne için? Bak hayat ne güzel, temiz hava solumak ve kızları sevmek ne güzel. Ve şekilsiz cesedin çöpte yatacak ve kemikler çakallar tarafından çekilecek.
  - Ama ruh Jilga'ya düşecek! - Ali kendini sıktı.
  Albay pis pis güldü.
  - Değil! Cesedini domuz postuna saracağız ve murdar bir cehennem seni bekliyor olacak!
  İşte çocuklar gerçekten gözyaşlarına boğuldu:
  - Gerek yok! Lütfen yapma!
  Dess ürkütücü bir şekilde hırladı:
  - Konuşmak...
  Ali homurdanarak cevap verdi:
  - Bunu o kadar kolay açıklayamazsın. Sana kendimi göstermeliyim, burayı.
  Albay geniş yüzünü buruşturdu, ama alnını hiç alçaltmadı. Belki de çocuk sadece zaman kazanmak ve kaçmaya çalışmak istiyor. Bu durumda, çok karlı olmasalar bile, yalnızca diğer durumlardan dikkatleri dağılacaktır. Ama öte yandan... Dess böğürdü:
  - İyi! Onu raftan çıkarın, ancak kaçmaması için bacağını ve boynuna bir blok zincirleyin! Bu köpek yavrusu bit için kontrol edin!
  Çocuk raftan kurtulduğunda tekrar inledi. Belirsizce ayağa kalktı ve nefesi kesildi, ayağının derisi yandı. Ancak Ali dik durmak için elinden geleni yaptı ve hatta bir şehit gülümsemesini bile başardı. Albay aniden genç Arap'a istemsizce saygı duydu: Dayanıyor, bir erkek olduğunu göstermek istiyor. Hazineler eline geçtikten sonra çocuğu ne işe alabilir? Sonuçta, yine de kendine dönüş yolu olmayacak. Şeyh'in akrabaları, verilen hazinelerin hizmetkarını affetmeyecek ve sadece neredeyse her şeye gücü yeten SS, çocuğu intikamdan koruyabilir.
  Mahkumun kaçamamasına rağmen, çocuklar çıplak, yarı kavrulmuş bacağa bir top ile bir zincir zincirlediler ve ayrıca kafa ve elleri bir blok halinde sabitlediler. Bundan sonra, Albay, yanına sadece birkaç SS pisliği almaya karar verdi, ancak çok fazla hazine olması durumunda mükemmel silahlar ve Arap hamalları. O zaman elbette onlardan kurtulacaklar ama şimdilik altın dağlarca vaat ediyorlar...
  Bu arada kızlar bir sonraki yürüyüşlerini hava tamamen kararana kadar tamamlamışlardı. Çıplak bacaklı, bronzlaşmış Shella, Gertrude'u cesaretlendirdi:
  - Savaşta öğrenmek zor kolay!
  Gertrude karşılık verdi:
  - Öğrenerek yaşamak zordur - savaşta ölmek kolaydır!
  Koşuyu sonuna kadar bitiren yorgun kızlar kendilerini biraz daha sıktı, sonra yıkandı ve yattı. Peki, kendinizi sınıra ne kadar bükebilirsiniz! Gertrude, çok dramatik bir kompozisyon hayal etti...
  İlk başta, kız düşmanı gördü, rüyasında olduğu gibi aynı anda büyük bir alanı inceledi.
  Ordu şehri terk etti. Birlikler, hareket ettikçe giderek daha çok bir fareye benzeyen bir dikdörtgen şeklinde sıralandılar. Her zamanki gibi, bu tür hayvanlar en iğrenç namluya sahiptir! Önde melozaurlar ve beş tyrannosaur, ardından süvari, develer, zırhlı şövalyeler, daha hafif savaşçılarla süvari. Daha fazla piyade, hafif, deri zırhlı, cirit atıcılar ve bronz zırhlı ağır. Ayrıca en çok sayıda okçu vardı. Yaylar farklıdır, küçük olanlar siyah ve büyük olanlar sarıya boyanmıştır. Askerlerin bir kısmı mızraklarla silahlanmış ve bir falanks gibi dizilmişlerdi. Genel olarak, Orta Çağ standartlarına göre oldukça büyük bir ordu. Dinozorlar kükrer ve korku uyandırır. Hareket halindeyken, amansız, belki de o kadar hızlı olmayan bir çamur akışını andırıyor. Trompet çalıyor, davul çalıyor. Arkalarında atlar ve öküzler mancınıkları ve balistaları sürüklüyor. Ancak ikincisi, saha savaşına pek uyarlanmamıştır. Şehir surlarının dışında, duman gökyüzüne yükseliyor, işi dövüyor, köleler için prangalar dövüyor. Birliklerin en arkasında, isyancıları acımasız işkenceye maruz bırakmaya hazır, siyah cüppeli cellatlar var. Maşalar zaten ısıtıldı, matkaplar ısıtıldı.
  Ve önlerinde ne var: keskin omuz bıçakları ve siyah topuklu, aralarında birçok sıska genç olan yarı çıplak, gelişigüzel silahlı köleler, taşlara çarptı. Eh, gülmek için ne bir tavuk ordusu. Gertrude yarı çıplak ve yalınayak, ama hiç utanmıyor:
  - Ölüm zaman içinde göreceli bir kavramdır, yaşam anlam olarak mutlaktır!
  Ancak garip bir şekilde, büyük bir orduyla karşılaşan gençler ve diğer köleler dağılmadı. Aksine, dinozorlara dart ve taşlar uçtu. Öncelikle canavarların üzerinde oturan binicileri bayıltmaya çalıştılar.
  Ve işte bir at üzerindeki elmas koşum takımına bakılırsa, soylu bir insan olan başka bir ateşli ortak Shella. Ne de olsa, akıllı savaşçının beklediğinden çok daha fazla olan birliklerin nasıl yaklaştığını gördü, ancak panik duyguları yaşamadı.
  - Ve kendilerine güveniyorlar! Bize işkence edeceklerini umuyorlar. Şu Falconbeak'e ne diyorsun?
  - Sürpriz hazır! Dinozorlar ne kadar ilkel olursa olsun, iki yüzden fazlası uçup gitmiş, tüm orduyu ezecek! - Kızılderili gibi boyanmış, kırmızı ve sarı tüylü genç adam sırıttı.
  Dük de Eleron, hepsi altın ve mücevherlerle dolu birkaç albayın eşlik ettiği süvarilerin ortasında dört nala koştu:
  - İşte biraz daha ve düşman ezilecek, ki bu kaçınılmazdı. İşte kraliçe, yüz savaşçı ona tecavüz edecek ve eğer yaşıyorsa bunu ona yapacağım!
  . BÖLÜM 18
  Eh, burada fantezi kibirli dük reddetti. Kraliçeyle ne yapacaktı, daha sert olmak istedim, böylece torunlar yüzyıllar sonra bile titreyecekti, ama yeterli fikir yoktu.
  Dinozorlar şimdiden hızla akan kölelere koştu. En az çevik olanı yakaladı. Birkaç cesur çocuk üzerlerine atladı, ağızlarına tırmandı, dişlerine bir mızrak soktu. Ancak kabuğa tutunamayarak uçup gittiler ve vahşice çiğnendiler.
  Falcon'un gagası yüksek sesle ıslık çaldı ve sonra anlamadıklarını fark ederek sağırca kükredi:
  - Şimdi zamanı!
  Dinozorlara bir ses ve baloncuklar uçtu. Görünüşte çok büyük, renkli, ayna gibiydiler, ancak dinozorların ağızlarına düşerek yanan bir alevle parladılar.
  Falconbeak ve Pamuk Prenses Terminatör tarafından icat edilen mekanizma çok basitti. Sıradan olanlar, çocukların kendilerini şımarttıkları gibi, sadece büyük baloncuk üfleyicilerdir. Sadece sabunlu bir çözelti yerine basit ama etkili bir patlayıcı karışım. Topların kendileri, bir büyü yardımıyla çoğaltılan hafif bir esinti ile şişirildi. İnsan yapımı bir kasırganın aksine, çok fazla enerji gerektirmiyordu. Böylece çocukların silahları, önlerinde koşan canavarlara karşı çok etkili oldu. Muhteşem görünüyordu, gökkuşağının tüm renkleri ile parıldayan baloncuklar, çıplak ağızlıklara düşüyor. Etki bir napalm bombası gibidir, asıl mesele içerideki gazın yaratıkların nazofarenksini tahriş etmesi ve panik halinde bir korku hissine neden olmasıdır. Evet ve alev özellikle yanıyor, hayvan ruhunu dışarı çekiyor. Ateşin içine giren canavarlar toptan uçuşa dönüştü. Her şey çok korkutucu ve sıradışıydı.
  Çıplak bacaklı Schella, yankılanan platinle güçlendirilmiş bir korna çaldı:
  - Saldırı emri!
  Zaten oldukça fazla olan isyancı süvari, bocalayan ordunun peşine düştü. Okçular da mücadeleye katıldı. Amansız kerpetenler küçülüyor, asker saflarından dokunmuş bir sıçanın benzerliğini bir çıtırtıyla ezmeye hazırlanıyor gibiydi.
  Önde, her zamanki gibi, havayı yarıp, çıplak bacaklı Shella koştu. Cüce işlerinden oluşan ince ama çok güçlü bir zincir zırh giydi. Bununla birlikte, baştan çıkarıcı vücudunun ana hatları hiç gizlenmedi, aksine her çizgi görüldü: göğüsten kalçalara. Aynı zamanda, taç gerçek elmasların yapabileceğinden çok daha parlak parlıyordu.
  - Saryn kitchka'da! - Stenka Razin'i taklit eden kıza bağırdı. Efsanevi atamanın bir yıldız gemisi armadasıyla savaştığı Üçüncü Reich'ta neredeyse yasak olan tabloid kurgu kategorisinden bir romanı hatırladı. Güç ve aynı zamanda şövalyelikti. Evet, ve içinde prenseslerin olduğu ve evrensel enerjinin ana kaynağını büyüleyen şeytani iblis Skelentor'un olduğu arsa çok ilginç ...
  Bu noktada Gertrude, isyancıların liderinin yerine kendisinin nasıl davranacağını düşündü. Özellikle tutsak ve işkence altında olmak. Bu durumda, cesaretini, onurunu koruyacaktı, cellatların elinde bocalamayacaktı. Sonuçta, ataman rafta kötü niyetli şakalar yaptı, bükülmez bir irade ve Kazak mizah anlayışı gösterdi.
  - Ben bocalamayacağıma inanıyorum! - Kurt kız kendi kendine dedi.
  Dinozorlar kendi süvarilerine saldırdı. Parçaladılar, çiğnediler, develeri, atları ve diğer savaşçıları devirdiler. Panik, süvarileri de ele geçirerek piyadelere yayıldı. Çılgın bir dinozorun nasıl olduğunu hayal edin. Birkaç fil ağırlığında, metre uzunluğunda dişleri ve pençeleri olan bir karkas, herkesi arka arkaya parçalar. Ordu neredeyse anında, gerçek kraliçenin tarafına geçen köleler ve askerler tarafından parçalanan korkmuş bir kalabalığa dönüştü.
  Çıplak bacaklı Shella, kesim ve takibi bizzat yönetti. Birkaç binici ona saldırdı ve hemen işi bitirildi. Dük Eleron, seçkin bir muhafız birliği ile azgın seli durdurmaya çalıştı. Aceleci Shella üzerine düştü. Her iki kılıcı da aynı anda döndüren savaşçı, hiç şans bırakmadan muhafızları durmaksızın kesti.
  Zırh yüklü bir deveye binmiş bir cin ona direnmeye çalıştı.
  Çıplak bacaklı Shella, açgözlü bir şekilde sırıtarak şunları söyledi:
  "Ve sence yüksekliğin beceriyi yendiğini mi düşünüyorsun?"
  - Fil, karıncayı eziyor! - tüylü devi hırladı.
  - Ve farenin önünden geçer! Büyük insanların büyük özlemleri vardır! - Birkaç hızlı darbeden sonra kız vizörde bir boşluk buldu ve düşmanı vurdu.
  - Uzun müzik çalınmadı! Vizöre çarptım! Ve kötülük, kulu cehennemine götürdü! - Savaşçı dilini çıkardı.
  Ateşli Shella şakayı severdi, özellikle kafiye ve kelime oyununu. Ve eğer öyleyse, o zaman devirmek daha eğlenceli geçti. Pamuk Prenses Terminatör, havadan molotof kokteyli atarak paniğe neden oldu.
  - Bu sadece başlangıç! ah ah ah! - Dedi peri savaşçısı.
  Çıplak bacaklı Shella, Dük Eleron'a doğru ilerledi. Togo muhafızlarla çevriliydi: bir sürü canavarı nispeten kolaylıkla taşıyabilen sekiz ayaklı develer üzerinde dört goblin.
  Dük, General Chichihu'ya emir verdi.
  - Asileri geciktirmek için daha az değerli birliklerden bazılarını yumruklamaya çalışın ve kapıya kendiniz hızla geri çekilin.
  "Yani kendimizi şehre kilitlemek zorunda mı kalacağız?" - Açık bir sıkıntı ile generale sordu.
  - Muhtemelen evet! Sizi ilgilendirmez! Dük sırıttı.
  - Kimin önünde yazık oldu! Bazı ragamuffinler bizi dolduruyor! General ağzından bir damla turuncu alev çıkardı.
  - Eyvah, bu nedir! - Aniden korkmuş Dük bağırdı.
  Ateşli Shella vahşi bir sıçramayla goblini ve iki askeri daha kesti. Üç haydut ona koştu.
  Eleron bağırdı:
  - Sürtüğü öldür!
  Gertrude'un attığı bir ok (aynı zamanda umutsuzca savaştı ve arkadaşına yetişmeye çalıştı) saldırganlardan birini devirdi. Ateşli Shella başka bir canavarı öldürdü.
  - Üzgünüm yakışıklı, ilk bendim çünkü adam.
  Hayatta kalan goblin tısladı:
  - İnsanlar parazittir! Goblinler olacak!
  Kız karşılık olarak dizini dizinin altına tekmeledi ve başını vahşileştirilmiş fizyonomiye soktu.
  - Kırık bir buruna ne dersin?
  Güzelliğin korkunç darbesinden canavarın başı sallandı ve canavar deveden düştü. Çıplak ayaklı Schella vurabildi, öyle ki darbeleri fil büyüklüğündeki büyük hayvanları felç etti. Bunu yapmak için, burun kıkırdakları beynin ön lobuna girdiğinde, istenen noktayı seçmeniz ve kodu dar bir açıyla dövmeniz gerekir.
  Gerçeği kafanıza çakıyorum! - diye bağırdı kız.
  Dük Eleron, yaylı zehirli bir hançerle kızı vurmaya çalıştı.
  Çıplak bacaklı Shella bıçağın uçuşunu yakaladı ve kılıcıyla yere vurdu. Metal, metalle temas halinde uçtu. Kız eyerden atladı, uçtu ve bıçağı miğferin üzerine indirdi.
  - Bir kapitalist bulun!
  Sarsıntıdan, kask kafa ile birlikte paramparça oldu. Prensten geriye kalanlar atından uçtu. Shell'in sandaleti dilini çıkardı, uzun pembeydi ve herkese gösterdi.
  - Bu kadar eziyet ettiğin şey, belki alırsın.
  Prensin ölümü ordunun moralini bozdu. Askerler ya kaçtı ya da sürüler halinde teslim oldu. Şok çok büyüktü. Sadece paralı askerler ve soylular bir direniş görünümü örgütlemeye çalıştılar. Ancak bu tür odaklar hızla dışarı çıktı.
  Çıplak bacaklı Shella, birlikleri, hatta neredeyse silahsız gençleri bile cesaretle koştu ve belki de kısıtlanması gerekiyordu. Kız birkaç düzine savaşçıyı yere serdi, ama daha fazla öldürecek kimse yoktu.
  Kapıyı kapatmak için zamanları yoktu, ayrıca bazı kasaba halkı isyan etti, bir çöplük başladı.
  Şehirdeki isyanı öğrenen Baron de Capricorn, köleler tarafından büyütüldü:
  - Tüm köleleri infaz edin, toplu infazlar yapın.
  Ancak, Pamuk Prenses Terminatör, daha çevik olduğu ortaya çıktı, muhafızları ateşli bir akışla dağıttı ve kraliçenin standardını kuleye koydu.
  - Neyi serbestleştirmemizi istiyorsunuz? Ya da belki vazgeçti bile.
  İsyankar vatandaşlar, çok sayıda köle valinin sarayına girdi. Ateşli Shella kapıya girdi, arka arkaya herkesi dövdü ve ezdi.
  Gertrude birkaç çizik aldı, ama sadece buna kızdı, işte kılıcı, trol onbaşını devirdi, sonra hızla tırmandı.
  Ayağıyla zıplayan savaşçı göğsüne bir goblin dikti, duvardan uçtu, parke taşlarına kazılmış mızraklara tökezledi.
  - Ne yağ tadıyorsun merak ediyorum!
  Kılıçları yine bol miktarda yiyecek buldu ve muhafızlarla çarpıştı. Ancak garnizonun çoğu direniş göstermedi. Yalnızca, çoğunlukla paralı askerlerden oluşan seçilmiş birimlerin bulunduğu sarayın, kırılması daha zor bir ceviz olduğu ortaya çıktı. Falconclaw'ın kendisi kapağa saldırdı. Bu arada çıplak bacaklı Shella, tam anlamıyla daha yükseğe uçtu ve Oğlak ile yüz yüze geldi. Baronun çevresinde yalnızca bir düzine insan kalmıştı, bir savaşçı için iki ya da üç saniyelik bir mesele. Sonra bir asilzadeyle karşılaştı.
  Aslında kavga yoktu, savaşçı parmağıyla baronun omzuna dokundu ve onu felç etti.
  - Kraliçe'nin merhametine güvenebilirsin. Ancak, halk mahkemesi acıma tanımıyor!
  Faun gibi görünen bir adam üzerine atladı.
  - Beynine hangi hayvanı sokmak istiyorsun? - Savaşçı lanetledi.
  Normal bir insandan daha hızlı hareket etmesine rağmen, ateş gibi Shella saldırıyı savuşturdu ve çirkin kafaya bir darbe ile geri vurdu:
  Ve sonra faun var. Bütün evren bu yaratıklarla dolu. Ya da belki başka bir tür cin.
  Savaşçı saraya taşındı, ancak zamanı yoktu, isyancılar ve kasaba halkı bu diva gelmeden önce garnizonla uğraştı.
  Gertrude sadece iki piçi daha bitirmeyi başardı. Kendi ekseni etrafında dönerek felsefi bir şekilde şunları söyledi:
  - Kendini yenmeden herkesi yenemezsin - herkesten öğrenmeden kendini yenemezsin!
  Savaşçı müdahale etmeden önce valinin bıçaklayacak zamanı vardı. Bununla birlikte, bu mahkemenin zorluğunu hafifletti ve görünüşe göre, şehir halkı onunla ilgilenirse, devlet adamı adil bir piçti. Şişman gövde, bütün bir uzuv bırakmadan lahanaya doğrandı.
  Kız, aşırı hevesli isyancıları azarladı.
  - Unutma, asıl mesele adil yasalarla yaşama yeteneğidir. İnsanlara düzen getirme zamanı.
  Şehirde cesetler hızla kaldırıldı, birçoğu yoktu ve sokaklar süpürüldü, ağaçlar budandı. Eski köleler de dahil olmak üzere yerel yetkililer seçildi. Ancak, nüfusun çoğunluğunu köleler oluşturuyordu, başta fakirler olmak üzere herkesi arka arkaya kaydettiler.
  Halkı yemine ilk götüren Lenastala oldu. Genç kraliçe koyulaştı, hapsolmanın solgunluğu kayboldu, omuzları ve kalçaları genişledi, temiz yıkanmış saçları inci beyazı parladı. Çok güzel ve kadınsıydı, iyi bir güçten yoksun değildi. Coşkulu rahipler insanları yemin etmeye yönlendirdi. Ancak siyah kültün bakanlarının mutlu olmadığı açıktı: kraliçe çok dürüsttü, insan kurbanlarını yasakladı ve kilise vergisini düşürdü. Ve şimdi insanlar kazığa bağlı kalıyorlar, özellikle masum bebekleri, özellikle erkek çocukları kurban ediyorlar. Cehennemdeki bir adam önde olmalı.
  Kara yemin vesilesiyle rahip şunları önerdi:
  - Hadi bir düzine erkek ve altı kızı katletelim!
  Lenastala kaba bir tavırla şunları söyledi:
  - Senden iyisi yok! Bir sadistin ateşine!
  Rahip alındı ve önceden bağlanmış yakacak odun ve dallara taşındı. Bu arada Gertrude kılıcını sildi ve çıplak ayaklı Shelley'nin yanında durarak şaşkınlıkla sordu:
  - Garip, ama bu ayaklanma ne için başlatıldı.
  Ortağı bir sırıtışla cevap verdi:
  - Haklı tahtı kraliçeye geri vermek için. Lena meşru bir mirasçı oldu ve tahtta bir gaspçı oturuyor.
  Gertrude hâlâ kuşkuluydu:
  - Tahtın meşru mirasçılarının yardım için mafyaya döndüğü sık sık olmaz.
  Ateşli Shella oldukça mantıklı bir şekilde şöyle dedi:
  - Kalabalık ile dostluk, gücün doruklarına çıkarsa küçük düşürmez! Bu durumda, kraliçenin son şansı olabilir.
  . BÖLÜM #19
  Gertrude kılıcının ucuyla çıplak, kız gibi topuğunu kaşıdı. Ateşli Shella ise tam tersine ayakkabılarını giydi ve şimdi incilerle süslü sandaletler giyiyordu. Aniden oyuncu çocuğu elinden yakaladı. Çocuk, savaşçının kemerinden bir kese çıkarmak istiyor gibiydi. Güçlü Shella, delikanlıyı uzanmış kaslı bir kola kaldırdı. Ancak çocuk yaklaşık on yaşında görünüyordu, artık değil ve gözyaşlarına boğuldu:
  - Ah, teyzeler yapmaz! ben daha çok...
  Gertrude sert bir şekilde araya girdi:
  - Biliyorum - Yapmayacağım! Yeter, ancak hırsızın hala cezalandırılması gerekiyor, yoksa sorumsuzluğa alışacak! Ne tavsiye edersin sevgili Shella?
  Savaşçı yüzünü buruşturdu.
  - Sanırım şaplak atmak yeterli olacak! Elini keserek çocuğu sakatlamayın.
  Gertrude kabul etti:
  - Onu gardiyanlara teslim edelim ve onu kamçılasınlar!
  Küçük erkek fatma aniden ağlamaklı bir şekilde sormaya başladı:
  - Hayır, beni yaverine götürmen daha iyi.
  Rich Shella küçümseyerek homurdandı:
  - Yaverlerdeki bir hırsız ... Ne aptalım! Evet, hala küçüksün, cephanemi taşıyasın diye, sadece düşüyorsun. Yani..." Kız seslendi. - O bir gardiyan, hırsızı cezalandırman gerekiyor ...
  Gertrude aniden kıkırdadı.
  - Yani gardiyan yok, kaçtı ... Çocuğu kraliçeye götürmemiz gerekecek, böylece yargılayacak!
  Ateşli Shella başını olumsuz anlamda salladı.
  - Banal hırsızlık girişimi gibi bir önemsememek için kraliçenin dikkatini dağıtmaya gerek yok. Ayrıca, Lenastala çok kibar, muhtemelen serbest bırakılmasını emredecek. Bu yüzden onu yerinde cezalandırsak daha iyi olur. Bence topuklarındaki bir dalla gevşetin ...
  Gertrude aynı fikirde değildi.
  - Değil! Bu durumda yürümesi zor olacak ve onu kanayacak kadar kırsak bile enfeksiyon kapacaktır. Yaramaz çocukları her zamanki gibi kırbaçlamak daha iyidir!
  Kızıl saçlı Shella başını kaşıdı ve başını salladı:
  - Öyle olsun!
  Şaplak sırasında çocuk bağırmaya başladı ve Gertrude duyulmaması için ağzını kapattı. Ama yine de meraklı bir kalabalık toplandı. Bir hırsızın nasıl kırbaçlanacağını önerdiler. Ondan sonra, hırpalanmış kıçına bir tekme attılar ve onu dört taraftan serbest bıraktılar. Sonra kızlar en yakın meyhaneye gittiler. Ancak hemen bir sorunla karşılaştılar, birçok isyancının zaten para kazanmayı başarmış olması ve onu düşürmek için acele etmesi nedeniyle aşırı kalabalık olduğu ortaya çıktı.
  Gertrude, şunları kaydetti:
  - Dar bir bakış açısının özelliği olan geniş boğazlar!
  Esprili Shella ekledi:
  - Kim önce mideyi dolduruyor, en sonda vicdan temizliği!
  Kızlar arkalarını dönüp caddede yürümeye karar verdiler. Tam o sırada, sopalı üç goblin ve kancalı bir kılıçla bir koca burunlu trol sokaktan dışarı fırladı. Çevik Shella meşenin salınımından ustaca sıyrıldı, kılıcı tüylü, iğrenç kokuşmuş yaratığın midesinin altına soktu. Yavaşlamadı bile, savaşçının ayaklarını yerden kesti. Gerda ustaca bir vuruşla hem sopayı hem de kafayı kesti:
  - Biraz yakaladım!
  Ateşli Shella kılıcını güçlükle çekti ve hırladı:
  - Kesin olmak! Kafanı kaybettikten sonra, baş ağrısından başka bir şey kazanmayacaksın!
  Bundan sonra, savaşçı yaratığı gövdesi boyunca kesti ve neredeyse ikiye böldü. Ve Gertrude üçüncü goblini bırakmak istedi ama sonra trol onunla birlikte bıçağı geçti. Çok büyük görünmüyor, ortalama bir insan boyunda, sadece biraz daha kalın ama çok hızlı.
  Gertrude, duygusal bir romandan bir cümle bile söyledi:
  - Çevik ve hızlı, bir bakan olacaksın!
  Trol sert bir şekilde cevap verdi:
  - Onur ve kılıçla bir serseri olacaksın! Ve sonuçta, bir tavşan gibi yalınayak kıza atlıyorsun ve sonunda bir tuzağa düşeceksin.
  Gertrude tekrar patladı:
  - Tavşanın kalbinden kurtulamazsan, bir köpeğin hayatından kurt gibi uluyacaksın!
  Goblin, savaşçının trolün saldırılarını savuşturmak için uğraştığı gerçeğinden yararlanmaya çalıştı ve yandan yaklaşmaya çalıştı. Ama ateşli Shella teyakkuzdaydı. Dişi bir çita kadar hızlı, kelimenin tam anlamıyla iğrenç, kokan yaratığı doğradı. Sonra savaşçı Gertrude'a göz kırptı:
  - Şimdi her şey adil!
  Trol güldü.
  - Asalet insanlar arasında neden bu kadar nadirdir, çünkü onların anlamı yoktur - evrim girdabında bir yaşam çizgisi!
  Gertrude ustaca karşılık verdi:
  - Aşağılık, hayatta kalma mücadelesinde bir cankurtaran halatı olmasına rağmen, bunun yarattığı güvensizlik solucanları tarafından kemirildi!
  Trol daha da vahşice saldırarak yanıt verdi:
  - Belagat, genellikle fiziksel koruma olasılığı ortadan kalktığında çiçek açar!
  Gertrude, karşılık olarak, yaklaşan harekette düşmanı yakalamaya çalıştı, ancak karanlığın yaratığı çok çeşitli bir şekilde saldırdı. Ayrıca, kızla bilerek oynadığı izlenimini bile verdi, hatta alaycı bir şekilde savaşçının burnunu birkaç kez kaşıdı. Kız öfkelendi ve hemen göğsüne çok şiddetli bir enjeksiyon yapıldı, bunun sonucunda kan döküldü. Gertrude trolün üzerinden atlamaya çalıştı ama trol onun güneşte bronzlaşmış tenini karnında hafifçe kesti. Ve kasığına tekme atmaya çalışırken, kılıcını çıplak parmaklarına acıyla vurdu.
  - Yaşamak istiyorsan seviş benimle! - Ucube mırladı. - Zaten hiç şansın yok!
  Gertrude kıkırdadı.
  - Şans yok! Ve şimdi bunu göreceğiz!
  Muhteşem yalınayak sarışın savaşçı yüksek sesle şarkı söyledi:
  Cellat dedi ki: Görülecek mutlu günler yok,
  Zulüm görecek ve bir yabancı olacaksın!
  Ama özgürlüğü seven savaşçıların ordusu,
  Sayısız kalabalıkla uğraş!
  
  Ölümün hayalet yüzü: ebedi gezgin arkadaşı,
  Ama aynı zamanda uyku-huzuruna da ihtiyacımız yok!
  Tembellik içinde her yerde sürgün olan,
  Bir hayale sahip olmak ne kadar zor!
  
  Ve ne rüya - eter sevgisi,
  Ona giden yol bazen yanlıştır!
  Paul zor, sonra aşağılık iftira etmeyin,
  Bazen dikkatsiz bir yanlış hesaplama acımasızdır!
  
  Sonra yıllar bir gençlik anında dinecek,
  Ve savaş bir şölen gibi ses çıkaracak!
  Burada rüzgar kasırgaları dairesel olarak çevirir,
  Nasıl da tutkuyla, hiddetle döküldü!
  
  İnan, ekilebilir topraklar kulaklanacak,
  Altın ekmek yetiştirecekler, yakacaklar!
  Eh, parıldayan yüzlerin simgelerinden,
  Bu iş için lütuf verecekler!
  
  Ama bir kasırga gibi - Çölden Seroko,
  Dünyaya korkunç bir savaş geldi!
  Çıplak ayakla koşan çocuklar,
  Zaten kar yağmış olmasına rağmen - kış hüküm sürüyor!
  
  Düşmanlar evleri harabeye çevirdi,
  Ve birisi keder - kayıp çocuklar!
  İnsanların boyunlarına ağırlık asın,
  Kalpsiz cellatların dansı yakıyor!
  
  İnsanlar kederini ifade edemez, çok sıkı,
  Barınak yok, yemek yok, sıcak yatak yok!
  Bir kobra gibi ıslık çalar, tarlada kızgın bir kar fırtınası,
  Nerede, gerçek, asalet - bir yalanla cehenneme!
  
  Parlak bir gün gelecek - şanlı bir zafer saati,
  Anavatan Kartalı kayaların üzerinde uçacak!
  Askerlerin kahramanlıkları söylensin,
  Keskin bir kılıcımız ve güçlü bir kalkanımız var!
  Savaşçının son hecesinde çirkin trol çöktü ve kesik kafa yirmi metre kadar uçtu. Kör edici bir alev demeti aniden ondan gönüllü oldu ve çirkin kafanın yerine sadece bir avuç kül kaldı.
  Ne yazık ki, Gertrude'un güzel rüyası kısa sürdü. Tekrar kalkmak ve egzersiz yapmak. Ancak, kızlar bu konuda karmaşık olmayı düşünmediler. Hatta özel bir coşkuyla çalıştılar. Bu arada Madeleine, fiziksel aktiviteyi biraz çeşitlendirmeye karar verdi ve kızlar, tankların üzerinde durduğu özel arabalara koşuldu. SS bölüğü komutanı mutlu bir şekilde şunları söyledi:
  - İşte kızlar, kıt yakıttan tasarruf edeceğiz ve sizi eğiteceğiz. Uygulanan değere sahip yeni bir yük türü!
  Mayo giyen kızlar tankları çekerken ve hatta kavurucu güneşin altında terlediğinde, bu harika bir manzara. Ama kızlar çıplak ayaklarını kuma ve keskin taşlara dayamak zorundalar. Ayağa kalk ve pes etme....
  Gertrude güçlükle nefesini tuttu ve felsefi bir tavırla şunları söyledi:
  - Bu tabii ki büyüleyici, ama ... Şimdi Eski Mısır'ın kölelerine böyle benziyoruz. Biz de en ağır yükü çekiyoruz ama en azından bizi kırbaçla yenmiyorlar!
  Çıplak bacaklı Shella kabul etti:
  - Tabii ki yenmiyorlar, ama bu işleri kolaylaştırmıyor! Hayır olmasına rağmen - bu sadece halterle birlikte fitness!
  Gertrude konuşmayı başka bir konuya çevirmeye çalıştı:
  - Ne dersiniz, Büyük İskender bu kadar genç yaşta ölmeseydi, önce Roma'yı sonra da tüm dünyayı ele geçirir miydi?
  Yalınayak Schella bir duraksamanın ardından terini silkeleyerek cevap verdi:
  - Söylemesi zor... Ne de olsa, inatçı Araplara karşı bir sefer planlıyordu... Ama tabii ki bir şansı vardı! Yine de başarılı olmadığına sevinmeliyiz!
  - Neden?! - Sürpriz Gertrude, omzunu ovuşturarak kayışı ayarlıyor.
  Ateşli Shella dişlerinin arasında sırıtarak cevap verdi:
  - Çünkü bu durumda Hitler'i geçmek çok zor olurdu. Ve böylece iki bin yıl daha geçecek ve tüm zamanların ve halkların en iyi ve en büyük komutanı kimdi sorusunun ardından kesin bir cevap gelecek - Almanya'nın Führeri!
  Gertrude kayışı daha sert öptü:
  - Evet, Adolf Hitler, Napolyon'u çoktan geçti... Bu özellikle açıklığa kavuşacak: Mısır'ı ele aldığımızda, Napolyon başarısız oldu! Ve orada, Hindistan'a kadar .... Ama asıl mesele, elbette, İngiltere'ye iniş ...
  Çıplak bacaklı Shella kesin olarak onayladı:
  - Napolyon'un yapamadığını: Londra'ya girin, Wehrmacht Adolf Hitler'in önderliğinde yapacak! Sadece ilginç, Rusya'dan önce mi sonra mı başka bir intikam istilasına başlayacağız?
  Gertrude kuşkuyla dedi ki:
  - Bence bundan sonra daha iyi ... Napolyon, bu arada, Rusya'daki tüm orduyu mahvetti. Ama biz Fransız değiliz. Kurbağalar çok yetenekli savaşçılar değildir!
  Güçlü sarışın, onlarla birlikte kayışı çekerek konuşmaya girdi. Figürü kadınsı ve çekici olmasına rağmen sesi bir erkeğinki gibi çok alçak görünüyordu:
  - Evet, Fransızlar biraz korkak ama teknikleri hiç de fena değil. Ziz-35'in cezasız bir şekilde Alman T-4'lerinin zırhını nasıl deldiğini gördüm. Ekipmanlarımızdan bile utandım ... İngilizlerin "Matildaları" da öyle. Bir el bombası tırtıllarını kırabilir, ancak zırhı kırabilir ... 88 milimetrelik silahlar onu aldı, ancak onlardan çok azımız var. Sadece rayları vurup hareketsiz bırakmak için kalır ... Genel olarak İngilizler havacılıkta da güçlüdür ...
  Gertrude burada titredi ve sıcağa rağmen bir ürperti hissetti:
  - Böylece çölde bizi bulsunlar ve tanklara bomba atsınlar!
  Sarışın kadın-kahraman teselli etti:
  - Sadece deneyimli aslara sahip pike bombardıman uçakları gerçekten tanka girebilir. Bu yüzden onlara rastlama ihtimalimiz düşük. Ayrıca, şansımıza inanıyorum.
  . BÖLÜM 20
  Acı bir duraklama oldu. Her arabaya bir tankla bir düzine kurt kız bağlandı. İki küçük sütun halinde hareket ettiler, böyle bronzlaşmış, kaslı kızlar... Ne güzeldi... Ve kum tepeleri güneşin renginde pembe görünüyordu. Muhteşem manzara....
  Kızlardan çok uzakta olmayan SS Albay Dess, bir düzine Arap şoförü ve iki büyük haydutla birlikte çölde ilerliyordu. Erkek-rehberin ayakları ateşe verildi ve merhametle bir eşeğe bindirildi. Albay Dass tiksintiyle kaşlarını çattı, çünkü su yokluğu, göçebe sürüler yıkanmamış ve kötü kokuyordu. Ve gün, Afrika kıyılarının standartlarına göre bile sıcaktı, çünkü rüzgar Sahra'dan cehennemin nefesini getirdi. Bu yüzden terlemem gerekiyordu. Ve yol uzun görünüyordu. Dess tam bir aptal gibi hissetti. Üç kutudan yalan söyleyen bir çocuk yüzünden birkaç gün kaybedebilir. Ayrıca orada olmadığı için disiplin cezası alacak ... Doğru, Alman birlikleri önümüzdeki günlerde saldırmayı planlamıyor ve burada bile Libya ve Tunus sınırında oldukça derin bir arka var. Pekala, yokluk için her zaman bir sebep düşünebilirsiniz... Ama bu yine de bir kumar ve... Hayır, açgözlülük mantığın argümanlarından daha güçlüdür.
  Dess, gölgede bir deve üzerinde, düşük alkollü hurma araka içiyor. Schnapps'ten daha güçlü bir içecek olsa da, bu sıcakta intihara meyilli. Çevredeki manzara ilgi çekici değil ve birkaç aylık hizmet zaten sıkıcı hale geldi. Dess, bir şeyhin ne kadar hazineye sahip olabileceğini hayal etmeye çalışıyor... Tunus, Cezayir'in yanında yer alır ve korsanlar genellikle hazineyi oraya saklar. Eh, korsanlar, daha doğrusu Türk Sultanının hizmetindeki bir özel kişi, genellikle şeyhlerin kendileriydi. Ayrıca Tunus'ta altın madenleri var ve zümrüt çıkarıldı. Doğru, Fransızların gelişiyle zümrütlerin çıkarılması öldü ... Neden? İngiliz tekeli nedeniyle, Fransız kolonilerinde gelişmeyi donduran Hint zümrütlerinin fiyatını düşürme isteksizliği. Ve altın çoğunlukla kolay yerlerden çıkarıldı ve derin madenleri kazamayacak kadar tembellerdi ... Dess, sonuçta Fransızların muhtemelen Avrupa'nın en tembel ve en anlamsız ulusu olduğunu düşündü. Bunların kötü savaşçılar olduğu söylenemezse de... Örneğin Napolyon Bonapart Avrupa'yı fethetti ve bu işe yaramaz askerlerle elde edilemez.
  Ve gerçekten, Napolyon'un ustaca neleri vardı? Basit bir taktik, hızlı bir geçiş, tüm gücünüzle bir vuruş, kanatlardan atlayarak ve arkaya geçme girişimleri ... Eğer Büyük Frederick en son ve en etkili doğrusal taktikleri geliştirdiyse, o zaman Napolyon Büyük İskender'i taklit etti. .. Evet, bu tür taktikler başarı getirdi, ancak hızla hareket eden Makedon veya Napolyon birliklerinin kimlerin pusuya düşürüleceğini veya yürüyüş sırasında ezilip öldürüleceğini ayarlayın. Sonunda, Waterloo'da Blucher ve Wellington, Bonaparte'ı riskli manevrasında yakaladı. Geniş bir boksörle tanışmak için kısa bir yumruk gibi. Ve Napolyon nakavt edildi ... Bu arada Rus birlikleri savaşta Bonaparte'ı yenmedi, ancak genel don, salgın hastalıklar ve partizanların yardımıyla aldı.
  Hitler hakkında ne düşünüyor? İlk başta, elbette, Führer'in eski bir kunduracının oğlu olan bir onbaşı ve bir başlangıç olduğuna dair düşünceler vardı ... Seksen yaşında bir adam olduğunu anlamasına rağmen, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde eski Hindenburg'u tercih etti. bir diktatörün görevleriyle fiziksel olarak baş edemezdi! Ama dilenci Hitler'i sevmedim - en alttan geldi! Ama sonra, Adolf Reich Şansölyesi olarak atandığında, oyu yine de Nasyonal Sosyalistlere verdi, çünkü başka sağlam bir sağ güç kalmamıştı. Evet, fırtına birlikler, aslında, tüm ordu onu etkiledi. Ancak Hitler'in, özellikle bir kriz, korkunç bir bunalım sırasında iktidarı elinde tutacağından ve Almanya'nın tamamen çökemeyeceğinden şüphe vardı.
  Ancak Hitler, en başından beri, düzeni yeniden sağlamak, Komünistleri ve ardından diğer partileri yasaklamak için yola çıktı. Sendikaları dağıttı, onların yerine bir işçi cephesi koydu. Tek parti sistemiyle gerçek bir diktatör oldu. Ve ekonomiyi yükseltti, orduyu yeniden donattı. Ama yine de Dess, Führer'in yaptığı her şeye katılmadı. Örneğin, programa neden bu kadar büyük kaynak harcansın: "Neşeyle Çalışın!" ve işçileri tatile, Norveç'e, Fransa'ya ve hatta Kanarya Adaları'na götürün. Bu fonlarla birkaç ekstra tank fabrikası veya uçak imalat işletmesi inşa etmek daha iyi olmaz mıydı? Veya bir halk arabası olan Volkswagen projesini ele alalım - kaç tane tank inşa edilebilirdi ... Genel olarak, Hitler iki sandalyeye oturmaya, yaşam standardını yükseltmeye ve orduyu modernize etmeye çalıştı. Ancak iki tavşanı kovalarsanız ikisini de yakalayamazsınız.
  Dess, Üçüncü Reich'ın baş ekonomisti Stach ile akrabaydı ve Alman ekonomisinin genel özelliklerinin çok iyi farkındaydı. Almanya, Polonya ile savaşa girdi, mühimmatı sadece üç haftalık (!) şiddetli düşmanlıklarla geçti. O zaman müttefikler saldıracak, Üçüncü Reich'tan geriye alevler kalacaktı. Hitler, Fransa'ya karşı saldırıya başladı, hem tanklarda hem de silahlarda, personel ve uçaklarda teslim oldu! Ama kurbağaları gözünü bile kırpmadan yendi. Sonra İngiltere'ye saldırı ... Burada Hitler yanlış hesapladı, İngiltere'yi Ducker altında bitirmek ve daha sonra Temmuz ayında Alman ticaret filosunun gemilerini (ve küçük değildi), adalara kara birliklerini kullanarak bitirmek gerekiyordu. Sonra durumun efendisi olacaktı. Ancak Führer cesaret edemedi, belki de hattın İngiliz gemilerinin birliklerle nakliyeleri batıracağından korkuyordu ... dağınık, hızlı bir sürpriz iniş için zamanlar olduğu gibi çok büyük bir şans vardı. Eh, karada, İngiltere'nin karşı çıkacak hiçbir şeyi yoktu. En azından niteliksel olarak... Ama Hitler zaman kaybetti ve Eylül'de Churchill tarihi bir cümle kurdu: Hitler'in konumu parlak ve... umutsuz. Bundan sonra, Dess'in kendisi İngiliz istihbaratına gitti. Fuhrer İngiltere için savaşı kaybetmesine rağmen, kayıpların oranı bire birdi ve yaklaşık yüzde yirmi beşin uçaksavar topçuları tarafından vurulan uçaklar olduğunu varsayarsak, Alman asları İngiliz aslarından bile daha iyiydi. . Evet ve uçaklar daha kötü değil, belki ME-109 (F) bile ve aslan sürüsünden daha iyi. Her halükarda, Afrika'da havadaki güç ve kayıplar dengesi İngiltere'dekinden bile daha elverişlidir. Çok parlak bir şekilde başlayan 1940 yılı, sonunda pek çok hayal kırıklığını da beraberinde getirdi. Birçok güçlü as ve uçak kaybettik ve Mussolini'nin müttefiki bile Yunanistan'da utanç verici bir şekilde yenildiler. Ama güçte çok büyük bir avantajı vardı. Ve sonra yılın başında bir serseriydi, İtalya Etiyopya'yı, Somali'yi, Libya'nın çoğunu kaybetti ve dahası, tüm savaşlarda İngilizler önemli ölçüde (birkaç kez!) Sayıca fazlaydı. Yüz binlerce makarna ele geçirildi. Peki, özellikle Almanya'nın ABD'den gelen düşmanlarına artan yardım zemininde, Üçüncü Reich'ın yakın çöküşüne nasıl inanmayacağınızı. Ama sonra, terazi yine Üçüncü Reich'a doğru sallandı. Rommel İngilizleri yendi ve Kollencourt'u ele geçirdi, ardından Yugoslavya, Yunanistan'ı iki hafta içinde Girit adası izledi. Dess, Almanlar için bile mutluydu, ama bir de ifşa olma korkusu vardı. Ancak şimdi başka bir endişe, Almanların SSCB'ye saldırıp saldırmayacağı. Shtach, Hitler'in prensipte bir karar verdiğini ancak kesin tarihlerin henüz netleşmediğini söyledi. En sık olarak adlandırılan 22 Haziran, Fransa'nın teslim olduğu tarih ...
  Almanya'nın savaşa iki cephede dayanması pek olası değil, tabii ki, kırk birinci ve kıştan önce bitmedikçe ... Ve kışın, Almanlar savaşmaya hiç hazır değil ... Ama eğer Stalin teslim olur, o zaman ... Ancak, zamanları olmasa bile, Almanlar Moskova'yı alırsa, Rusların teknik olarak yeterince güçlü bir gruplaşma yaratması pek olası değildir. Birinci dünya savaşında bu kadar silah mı çıkardılar? Almanya ile karşılaştırıldığında, tamamen zilch! Bu nedenle, Rusların büyük piyade kitlelerinden başka bir şeyle bizi şaşırtması pek olası değil.
  Başka ne olabilir? Büyük olasılıkla, savaş birkaç yıl daha sürecek ve berabere bitecek. İngiltere, Wehrmacht'ın muhteşem ve iyi eğitimli birimlerini yenmek için asla bu kadar çok asker toplayamayacak ve Almanya'nın zaptedilemez adaları uçak ve filo ile bastırması pek mümkün değil ve Amerika Birleşik Devletleri ekonomik yardımla sınırlı olacak. . Ne de olsa, Amerikalı meslekten olmayan kişi, bir tür Avrupa yüzünden Yankees'in neden ölmek zorunda olduğunu anlamayacak. Eh, Rus halkı inatçıdır, taraf tutacaktır, savaş uzayacaktır, ancak kesin bir taarruza geçmek için yeterli güce sahip olmayacaktır. Büyük olasılıkla, İngiltere Kuzey Afrika'yı elinde tutamayacak ... Kısacası, en olası sonuç, büyük bir imparatorluk olan Üçüncü Reich, ancak dünya değil, ama orada ...
  Dess'in tam olarak istediği şey buydu: Britanya'nın yenilgisi ve adaların ele geçirilmesi ifşalarla doludur (gerçi gizli servisin dosya dolabını ve tüm kanıtları yok etmek için zamanı olabilir, ama o zaman ne kadar şanslı!). Tabii ki, Üçüncü Reich'ın, yani SS adamına oldukça uygun olan rejimle anavatanını kaybetmesini dilemek istemedim. Beraberlik en iyisiydi!
  Küçük bir karavan kum boyunca sürünür. Arap arabacılardan biri hüzünlü bir şarkı söyledi. Aynı zamanda sık sık Allah'ı hatırlamak. Dess daha sonra düşündü, Müslümanlar neden Allah'ın adını mümkün olduğunca sık telaffuz etmeyi kendileri için doğru ve iyi buluyor? Burada, Hıristiyanlıkta, tam tersine - Tanrı'nın adını boşuna anmayın! Burada Yahudiler Tanrılarının gerçek adını bile unuttular - sonuçta, Yehova daha sonraki bir telaffuz şeklidir ... Genel olarak, Dess İncil'i ve zayıf Mesih'i sevmedi, hatta savaşan Romalıların, büyük bir güç kültüne sahip bir imparatorluk böyle temelde pasifist bir doktrini kabul edebilir mi? Hristiyanlığın pasifizmi savaşın yürütülmesine müdahale etmese bile, doktrinin temeli ... Düşmanını sev - sadece seçkinleri değil, Roma seçkinlerini reddetmeliydi.
  Ancak Hıristiyanlık kök saldı ve Roma İmparatorluğu'nun çöküşü bile onu etkilemedi: barbarlar da tüm doğal olmamasına rağmen bu doktrini kabul ettiler. Tabii ki, özellikle onu takip etmediler. Örneğin, pasifizm, militan emirlerin varlığına müdahale etmedi. Özellikle, bu arada, gamalı haçları da kullanan ve parayı Tanrıları olarak kabul eden trampiller! Yani bir şey söylüyorlar ve başka bir şey yapıyorlar! Hitler bu açıdan çok daha tutarlıydı! Ne diyorsa onu yapıyor! İkiyüzlü ifadeler olmadan, birinin komşusuna olan sevgisi hakkında!
  Ancak, aldatma ve yalan üzerine kurulu kilise sisteminin bu kadar yüzyıllar sürmesi şaşırtıcı! Ve ilerleme bile temellerini hafifçe sarsmayı başardı.
  Uzaklarda bir yerde motorların sesi duyuldu; tona bakılırsa - uçaklardı. Ancak Dess, pelerin taktıkları için İngilizlerin onları Araplarla karıştıracağını ve ateş açmayacağını umuyordu. Büyük bir koruma olan Hans, bu arada, arada sırada bir savaşçıyı vurmanın mümkün olduğu bir tanksavar tüfeği gösterdi (vurma açısından zorlukla olmasa da!).
  Ama uçaklar görünmedi, uçup gittiler... Bunun üzerine Araplar yine kederli bir şekilde şarkı söylemeye başladılar... Dess tabancasını öyle ateşledi ki esmer adamın kulağı takıldı. Arap korkudan yere yığıldı. Ve SS Albay küfretti:
  - Uluyan çakalları durdurun! Sessizce, çılgına dön, ama daha hızlı!
  Göçebe sürücüler bahtsız partnerlerini alıp yollarına devam ettiler. Yüzleri bulanıklaşsa da, kimse homurdanmaya cesaret edemedi... SS Albayı bir tabancanın namlusunu okşadı (bu arada özel siparişle yapılmış!), Ne mükemmel bir argüman... Her halükarda!
  Acaba Ruslar önce onlara saldırırsa, Almanlar Asya ordusunun benzer bir saldırısına dayanabilecek mi? Birinci Dünya Savaşı'nda Ruslar büyük kayıplar verdiler, çoğu durumda son derece aptalca davrandılar, ancak yine de Kaiser Almanya'nın büyük güçlerini zincirlediler ... Ve sonra, Brusilov'un altında bile, Avusturyalılara boşa ışık verdiler ... Yani, onlar için savaş tamamen kötü bir kedi değil ... Ve yedi yaşındaki çocuğu hatırlarsanız ... Büyük Frederick bile Bast Rusya ordusuna teslim oldu! Hayır, Ruslar hiçbir şekilde küçümsenmemeli, totaliter komünist rejim onları daha da güçlendirdi! Stalin, Sovyet birliklerinin disiplin düzeyini, endüstriyel üretim ve tedarik seviyesini yükseltti. Şiddetle bastırılmış yolsuzluk, yani şimdi Nicholas II'nin zamanı değil! Bu yüzden SSCB çok tehlikeli bir düşmandır, özellikle de ilk saldırırsa, belki de ölümcül!
  . BÖLÜM 21
  Modern savaşta, antik çağ savaşlarında olduğu gibi, sürpriz faktörü büyük önem taşımaktadır. Ya kaybedersek, o zaman Birinci Dünya Savaşı'nın aksine intikam olmayacak! Muzaffer ülkeler artık buna izin vermeyecekler .... Her ne kadar SSCB ile Batı arasında sürtüşme başlasa da, çünkü genişleme komünizmin faşizmden daha az özelliği olmadığı için, o zaman olacak ... Yeni bir Alman uygarlığı gelişecek verili kapitalistlerin ve Doğu komiserlerinin cesetleri üzerine. Bize karşı olan yine bizimle olacak! Ve belki de büyük bir Bolşevik karşıtı koalisyon olacak!
  Köye kadar sessiz kalan Hans, aniden albaya sordu:
  "Belki de dur ve bağımlı çocuğu tekrar sorgula?"
  Dess kızgın başını olumsuz anlamda salladı.
  - Hiç bir anlamı yok! Yeni bir şey söylemeyecek.
  - O zaman belki öğle yemeği yeriz, midemde bir kar fırtınası uluması?
  SS Albay şaşırdı:
  Bu sıcakta ne yemek istersiniz?
  Hans başını salladı.
  - Her zaman yemek istiyorum!
  Dess güneşe baktı, çoktan zirveyi geçmişti, gerçekten de saat dördü geçmişti ve durma zamanı gelmişti. Araplar bir daire içinde toplanmış ayrı ayrı yediler, Nazilerin üçü et ve birayı küçümsemedi. Böylece çınladılar, Dess kısa bir süre için bile bir rüyada kendini unuttu ....
  Ve çılgınca bir şey gördüm... Bazı böcekler, önce küçük, sonra büyüyen ve giderek daha korkutucu hale gelen böcekler... Ve çeneleri genellikle canavar gibi, tam bir deformite! Albay boğulduğunu hissetti, sarsıldı ve uyandı. Hayır, her şey sakindi, iki demir SS askeri alarmda ve sonra tekrar yolda.
  Gertrude ve yalınayak Schella bütün gün en zor işlerin içindeydiler ve sonra ölüler gibi uykuya daldılar ve onların dünyasına daldılar.
  Modern gladyatör dövüşlerinin yapıldığı stadyumlu devasa bir hologram vardı. Stadyum milyonlarca insanla çok büyüktü. Rengarenk deniz çıldırdı. Kadın gladyatör Gertrude ile karanlık dünyalar liginden yarı duyarlı bir yaratık olan toz bulutsusu arasında bir savaş vardı.
  Önce Gertrude çıktı. Kar beyazı inci bir saç modeli olan canlı, esnek bir kızdı. Savaşçı, arenada dönerek üçlü takla attı. Geleneğe göre, özellikle silahın gizlenmemesi için sadece ince bir sutyen ve külot giyiyordu. Ve böylece yarı çıplak tek bir ışın kılıcıyla savaşmak zorunda kaldı. Ancak, bu tür silahlar da oldukça etkilidir. Savaşın koşulları, kızın zarif çıplak ayaklarının altında parlayan en rahat, yarı radyoaktif taşlar değildir. Tabii ki gülümsüyor, acıya ihanet etmemeye çalışıyor.
  Gertrude enerjiyle boğulur, tekrar zıplar ve beş kat takla yapar.
  - O benim!
  Ve huzursuz arkadaşı, yalınayak Shella, erkek arkadaşına şöyle açıklıyor:
  - Dövüşten önce bu kız dikkatlice tarandı, içinde tek bir çip veya elektronik bir şey olmamalı. Ayrıca bakireyi başka birinin büyüsünün varlığı için kontrol ederler. Yani bir gladyatör ya yalnızca vücuduna ya da keskin bir akla güvenebilir. Ancak Gertrude asla bir aptal ve budala değildi.
  Neyden şüphelendim? - Apollon gibi genç bir adam gibi soruldu.
  - Değil! Ancak elektronik olmadan beş katlı bir takla, iyi bir kondisyon göstergesidir. Bu nedenle herkes hayretler içinde, jimnastikçileriniz böyle bir şey yapabilir mi? Çıplak bacaklı Shella sinsice göz kırptı.
  - Üç olabilir, beş hayır! Evet ve kısa bir koşuyla çok yükseğe sıçradı! - Genç kahraman kollarını daha geniş açtı.
  - Güç böyle! Üçüncü Reich'ın ve diğer dünyaların gücü.
  Bu arada bahisler yapılıyordu. Düşman görünene kadar körken. Gertrude, ırk veya türden bağımsız olarak iyi tanınıyor ve seviliyor gibi görünüyor.
  Gladyatör kız koştu ve önce altı kat, sonra yedi kat takla yaptı. Ardından seyircilere selam verdi. Kasları denizin dalgaları gibi sallanıyordu, genel olarak kız etkileyici görünüyordu: tipik bir Amazon. Ancak, Great Space Empire Almanya'da çirkin bir kız bulmaktansa bir yıldızı taşla devirmek daha kolaydır.
  - Köylerimizde kadınlar var: sevgi ve onur kime, dörtnala giden bir atı durduracaklar, yanan bir kulübeye girecekler. - Fiery Shella'yı seslendirdi.
  Bildirilmeyen bahislerin büyük çoğunluğu Gertrude lehineydi. Doğru, halkın çoğu rakibinin görünmesini bekliyordu.
  Ve bekledi. Devasa kapılar aralandı ve iri bir leş platformun üzerine sürünmeye başladı. Bir raptor gibi gerçek bir dinozordu, sadece daha fazla dokunaçları vardı.
  
  ÖNCE STALIN SONRA NERO TOTALİTAR
  Öyle oldu ki, Stalin tüm dünyayı köleleştirmeyi başardı. Dünya tarihinin bu alternatif gelişimi, bir konuda küçük bir miktar şansı kaydırmanın sonucuydu.
  Yugoslavya ile Üçüncü Reich arasındaki ilişkiler Nisan ayında sınırlara tırmandığında ve ardından gerçek bir savaş başladığında ve Wehrmacht'ın saldırganlığı başladığında, Stalin makul bir karar verdi. Yani, o zamana kadar Sovyet Rusya ile bir dostluk anlaşması imzalamayı başarmış olan Yugoslavya'nın yardımına geldi.
  6 Nisan 1941, büyük şehirlerin, demiryolu kavşaklarının ve hava limanlarının yoğun bombardımanından sonra, Almanya ve Macaristan Yugoslavya'yı işgal etti. Aynı zamanda, Almanlar tarafından desteklenen İtalyan birlikleri, Yunanistan'da başka bir taarruz yürütüyor. 8 Nisan'a kadar Yugoslavya'nın silahlı kuvvetleri birkaç parçaya bölündü ve aslında bir bütün olarak var olmaktan çıktı. 9 Nisan'da, Yugoslav topraklarından geçen Alman birlikleri Yunanistan'a girdi ve Selanik'i ele geçirdi ve Yunan Doğu Makedon ordusunun teslim olmasını zorladı. 10 Nisan'da Almanlar Zagreb'i ele geçirdi.
  11 Nisan Sovyetler Birliği Almanya'ya savaş ilan etti ve birlikleri Üçüncü Reich sınırını geçti.
  Sovyet birliklerinin elde ettiği taktik sürpriz ve tank ve uçaklardaki önemli üstünlük, taarruzun ilk günlerinden itibaren hissediliyor.
  İlk başta, Almanlar saldırının gerçekliğine gerçekten inanmadılar. Ve sonra Kızıl Ordu'nun çok iyi savaştığı ortaya çıktı.
  Ve Almanlar kendilerini nasıl doğru bir şekilde savunacaklarını bilmiyorlar. Ve savunma savaşına hiç adapte değiller.
  Ve Sovyet tankları KV-2 ve T-34 gerçekten de dünyanın en iyileridir. Belki de "otuz dörtlü" zayıf görünürlüğe, oldukça zayıf optiklere sahiptir ve ilk modellerde kule manuel olarak döner, ancak silahlanma ve zırhta rakipleri yoktur.
  Ama en önemlisi, Nazilerin haritaları yoktu ve Ruslar yıkılmayan köprüleri ele geçirdi ve mühimmat ve yakıt içeren ana depolar sınırın yakınındaydı.
  Sadece Oder Nehri'nin kendisinde, Fransa'dan önemli güçler transfer eden ve tüm güçleri harekete geçiren Almanlar, Sovyet ordusunun saldırısını durdurabildiler.
  Ancak bu zamana kadar durumları neredeyse umutsuz hale geldi: Romanya ve Macaristan ilk ayda kaybedildi, Bulgaristan SSCB'nin yanına geçti, Almanlar Yugoslavya'da yenildi. Slovenya ve Çekoslovakya üzerindeki kontrolü kaybetti.
  Ancak Berlin hemen ele geçiremedi. Almanlar, şehri sadece Ağustos ayında aldıkları neredeyse üç ay daha tuttu. Almanya'nın kendisi bir ay daha acı içinde bocaladı ve Ruhr'un kaybı 25 Eylül'de teslim oldu.
  Sovyetler Birliği İngiliz Kanalı'na ulaşmayı başardı, ancak Churchill Normandiya'ya çıkarmayı başardı, ancak Kızıl Ordu önce Paris'e girdi.
  Ve sonra henüz hiçbir şeyin bitmediği ortaya çıktı.
  Sonra uzun bir süre İngilizler kendilerini haklı çıkardılar ve ilk kimin ateş açtığını tartıştılar.
  Ama tarihi kazananlar yazar. Stalin karada İngilizleri yendi ve Japonya ile birlikte İngiliz Aslanı ve ABD'ye karşı bir savaş başlattı.
  İlk başta, İngiltere ve hatta Amerika, devasa donanmalarıyla kaplı denizler ve okyanuslar boyunca zaptedilemez görünüyordu. Ancak Japonya, Amerikan donanmasını parça parça parçaladı. İlk sert darbe: Peru Limanı, ardından daha fazla ezici yumruk.
  Japonlar o kadar hızlı kazanıyorlardı ki, Stalin'in Kızıl Ordu'nun büyük bir sevinçle karşılandığı Hindistan ve Bangladeş'e asker getirmek için zar zor zamanı vardı.
  Amerika'nın yenilgisi ve SSCB'nin başlattığı denizaltı savaşı İngiltere'nin gücünü sarstı. Tüm Avrupa'nın ve ardından Asya'nın çoğuyla birlikte Afrika'nın kaynaklarına dayanan Stalin, İngiltere'ye büyük bir hava saldırısı başlattı.
  Binlerce, on binlerce Sovyet bombardıman uçağı İngiliz şehirlerini yerle bir etti. Bu, filo nakavt edilene kadar devam etti.
  7 Kasım 1942'de metropole iniş başladı. İngiltere sadece birkaç hafta dayanabildi.
  1943'te Alaska'da bir istila gerçekleşti ve Japonlar Panama Kıstağı'nı ele geçirdi.
  Amerika Birleşik Devletleri ile savaş, uzun süreli ve acı bir karaktere büründü. Her adım büyük zorluklarla verildi.
  New York ve Washington 1946'da düştü. Ancak Amerikalılar sonunda nükleer silah kullanarak kapıyı yüksek sesle kapatmayı başardılar. Ancak sadece birkaç Sovyet bölümünü, birkaç yüz bin kendi vatandaşlarını yaktılar.
  İkinci Dünya Savaşı'nın sonu 5 Eylül 1946'da düştü. Dört yıl sonra Stalin, nükleer silah elde etmekle tehdit eden Japonya'yı yenmek zorunda kaldı.
  Savaş beş ay daha sürdü ve SSCB dünyadaki nihai egemenliğini kurdu.
  Iosif Vissarionovich, dünyanın tüm ülkelerini SSCB'ye dahil etmeyi başardı. Tüm zamanların ve halkların en büyük lideri 1971 yılına kadar yaşadı. Gerçek tarihte, Stalin zehirlendi. Burada tahtı torunu Aleksandr Stalin'e devretti. Elbette çok kan döküldü ve baskının Moloch'u kesintisiz çalıştı. Alexander Vasilyevich'in altında bir miktar liberalleşme başladı. Ama uzun sürmez.
  Sovyetler Birliği uzayda başarılı bir şekilde ustalaştı. İnsanlık birleşmiş ve başka dünyalar için çabalıyor. Astronot zaten Mars'a ayak bastı, Venüs, Merkür, Jüpiter'in uydusuna indi. Gerçek şehirler ayda inşa ediliyor.
  Astronotun Plüton'dan dönüşü sırasında, Alexander Stalin'e bir suikast girişimi gerçekleşti. İktidara geldiğinde henüz otuz yaşındaydı. Suikast girişimi sırasında, Süleyman sadece yetmiş kırk yıl gibi başarılı bir saltanat sürdü.
  Dünyada açlık bitti, terör neredeyse bitti, savaş yok ve hatta hapishaneler yarı boş ve suç bölgelerinden çok keşif kamplarına benziyor. Uyuşturucu bağımlılığı neredeyse ortadan kalktı, alkol çok popüler değil, yasak olmasa da popülerliğini yitiren tütünün yanı sıra. Sağlam okuryazarlık, ücretsiz eğitim ve tıp.
  Ve yaşamın uzatılması konusunda bile ilerleme kaydedilmiştir.
  Gerçek demokrasi gibi kokmuyor. Dürüst olmak gerekirse, seçimler hayali, en iyi ihtimalle önceden kararlaştırılan iki veya üç doğrulanmış adayın yarışması.
  Uzun bir süre boyunca hem Stalin hem de İskender'in kendisi alternatifsiz seçildi. Ancak son zamanlarda cep muhalifleri de ortaya çıktı. Ama yine de, liderin torunu at kuyruğu ile güvenle yüzde doksan dokuz aldı.
  Yani 2011'de gerçekleşen suikast girişimi saçmalık. Ve bu bir başarıydı.
  İskender geride hiçbir oğul bırakmadı ve mutlak güce sahip gezegen güvenliğinin başı Nero ibn Totaliter iktidarı ele geçirdi. Nero adı gerçektir, ancak Totaliter takma addır.
  Totaliterlik kelimesinin kendisi kirli bir kelime değildi. Tüm gezegende birleşmiş olan SSCB, her şeyi ve her şeyi kontrol eden pozitif bir devlet örneği olarak kabul edildi. İdeoloji komünisttir, her şey Marx'tan kalmasa da, plana göre gelişmektedir. Ancak para henüz iptal edilmedi, bu yüzden insanlar henüz olgunlaşmadı.
  Din resmen lider kültüyle ateizmdi, ama... Mitolojik bir katkıyla. Örneğin, zaten ruhun varlığına ve bazı doğaüstü güçlere inanıyorlardı. Halihazırda bir paganizm karışımına yaklaşıyordu.
  Ve Stalin harika bir idol.
  Genel olarak Nero, seleflerinin kültünü yok etmedi, ancak gücünü güçlendirerek kan akıttı.
  Tepedeki büyük baskılara, alttaki tasfiyeler eşlik etti. Ayrıca, Dünya gezegeni yeniden yerleşim tehdidi altındaydı. Doğum oranı yüksektir ve ölüm oranı gerçekte olduğundan çok daha düşüktür.
  Ve Nero, beş yaşından itibaren cezai sorumluluk ve çocukları tek bir ihbarla veya genel olarak - planlandığı gibi hapsederek kısır bir uygulama başlattı. Ve tabii yetişkinler de. Dünya gezegeninde yüz milyonlarca insan kamplara girdi ve on milyonlarca insan kurşuna dizildi. Dahası, sadist Totaliter bunu, gezegenin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde harcama ihtiyacı ile haklı çıkardı. Yıldızlara uçuşlar şimdiye kadar bir fantezi olarak kaldı ve güneş sisteminin geliştirilmesi son derece pahalı bir girişim.
  Ve mahkumlar azla yetindiler, çok daha az kaynağa ihtiyaçları vardı ve gezegen ölçeğindeki GULAG her şeyin çoğunu üretiyor.
  Ve elbette, asıl şey, diğer dünyaları fethetmenin yoludur. Ama baskı makinesi çalışırken - Moloch gibi.
  MAINSTEIN'İN CEHENNİYET ETKİSİ
  Aralık 1944'te Anderrach'taki ünlü atılımın emri Mainstein'a emanet edildi. Hitler, saldırı operasyonlarında en yetenekli ve son derece deneyimli mareşalinin utancını geri vermeye karar verdi.
  Ve Model, doğu cephesindeki Alman savunmasının merkezindeki Vistül Ordu Grubu'nun komutanlığına emanet edildi. Önemi yokmuş gibi görünüyordu ama...
  İşte Amerikalı gazeteci Ralph Irgensoll'un görüşü. Bu atılımı nasıl tarif ediyor;
  Almanlar her şeye sahip görünüyordu - sürpriz, hız, ateş gücü ve yüksek moral. 17 Aralık sabahı haritaya bakıldığında onları durdurmak imkansız görünüyordu - elli millik bir cephede savunma hattımızı kırdılar ve patlamış bir baraja su gibi bu boşluğa döküldüler. Ve onlardan batıya giden tüm yollar boyunca Amerikalılar kafa kafaya koştu!
  Yani, başarısızlığın önceden belirlenmediği ve Nazilerin her başarı şansına sahip olduğu açıktır.
  Mainstein, yoğun saldırı taktiklerini kullanarak Bastogne'u hareket halindeyken yakalamayı başardı. Başarı, Doğu Cephesinde Mainstein tarafından bir kereden fazla test edilmiş olan hile ile kolaylaştırıldı. Almanlar Amerikan bayrakları altında saldırıya geçtiler ve Yankee'ler Nazileri kendi geri çekilen birlikleri sandılar. Almanlar az sayıda Batı tarzı ele geçirilmiş araç kullandılar ve gamalı haçları beyaz yıldızlarla önemsiz bir şekilde boyadılar.
  101. Hava İndirme Tümeni tarafından kapsanan Bastogne'nin ele geçirilmesi, Nazilerin programdan önce bile Meuse Nehri'ne ulaşmalarına ve havaya uçurulmamış köprüleri işgal etmelerine yol açtı. Ve sonra Liege ve Namur'daki yıkılmayan depolar ele geçirildi. Orada Naziler kendilerine büyük miktarda yakıt ve mühimmat buldular.
  Kraliyet Kaplanları, savaşlarda kendilerini ayırt ettiler ve kötü hava, Müttefik havacılığının oyunun dışında kalmasına katkıda bulundu. 23 Aralık'ta Antwerp ele geçirildi, büyük Müttefik kuvvetler kuşatıldı. Ve 25 Aralık'ta Noel'de Almanlar Belçika'nın başkenti Brüksel'i ele geçirdi. Naziler 1941'den beri ilk kez başkenti almakla övünebilirdi.
  Ölçeğinde eşi görülmemiş saldırı, çılgınca hızı ve ele geçirilen kupaların bolluğu ve ayrıca on bin savaş esiri müttefikleri yere serdi. Bir mucize gerçekleşiyor gibiydi. Öte yandan Almanlar sevindi ve giderek daha fazla Amerikalı ve İngiliz teslim oldu.
  Bu koşullar altında, Wilson Churchill beklenmedik bir hamle önerdi: yüz günlük bir ateşkes. Roosevelt zaten ciddi bir şekilde hastaydı ve generallerin bu konuya karar vermesine izin verdiğini söyledi. Komutanlar arasında birlik yoktu.
  Ancak tam bir felaket ve büyük kayıplar tehdidi, Amerikan generallerini 1 Ocak 1945'ten itibaren bir ateşkesi desteklemeye itti. Şimdi söz Hitler'de kaldı.
  Führer, Batı'daki en büyük başarıları bildirdikten sonra canlandı. Gücünü yeniden kazandı ve kelimenin tam anlamıyla gençleşti. Ve ilk başta teklifi düşmanca kabul etti.
  - Zaferi tamamlamaya her zamankinden daha yakın olduğumuzda, böyle parlak bir saldırıyı nasıl durdurabilirsin!
  Bununla birlikte, general, Fuhrer'e, Amerikalıların neredeyse SSCB'ye eşit bir nüfusa ve on üç milyonluk bir orduya ve Britanya'nın yanı sıra sömürge birlikleri ve egemenliklere sahip olduğunu oldukça rasyonel bir şekilde açıkladı. Öyle ki, düşmanın moralini de hesaba katarak, müttefikler hızla harekete geçecek ve karşı taarruza geçecektir. Evet ve son verilere göre Ruslar merkeze ve Doğu Prusya'ya güçlü bir darbe hazırlıyor. Ardından Führer, bir yıl boyunca ve tam bir savaş esiri değişimi ile bir ateşkes önerdi.
  Fritz'in kaç mahkûmu ele geçirdiği göz önüne alındığında, Churchill ve Amerikan oligarklarının tartışmadığı oldukça açık. Dahası, Alman savaş esirleri Wehrmacht'ı yenileyecek ve Stalin'in bir yıl içinde Avrupa'yı ele geçirmesine izin vermeyecek.
  Ve müttefiklerin acelesi nerede? Amerika yakında bir atom bombası testi yapacak, ellerinizi çözerek Japonya'yı yenebilirsiniz. Ve aynı zamanda Üçüncü Reich ve SSCB'yi daha da fazla kanıyor. Ve sonra onları sıcak al ...
  Böylece Churchill kararı kendisi verdi ve hasta ve yumuşak gövdeli Roosevelt itiraz etmedi.
  Ve Naziler hemen 6. SS Panzer Ordusunu ve en saf kanlı on altı tümenini doğu cephesine transfer etmeye karar verdiler. Sovyet birliklerinin Vistula'daki köprü başlarındaki konsantrasyonunu tamamen gizlemek imkansız ve Model savunmayı güçlendirmeyi başardı. Ek olarak, bu savunma aslanı, Sovyet birliklerinin topçu hazırlığı altındaki rezervleri yönlendirdi ve hepsinden önemlisi, ikinci ve üçüncü savunma hatlarını güçlendirdi.
  Ayrıca Hitler'i güçlerin bir kısmını hem Macaristan'a hem de Slovakya'ya devretmeye ikna etmeyi başardı. Fuhrer, İtalya'da bir saldırı beklenmiyorsa, birliklerin bir kısmının oradan çıkarılabileceğine karar verdi.
  Stalin bir anda kendini Avrupa'nın önemli bir bölümünü kontrol eden Wehrmacht ile karşı karşıya buldu ve ... tereddüt etti. Durum dramatik bir şekilde değişti, Joseph önce onunla ilgilenmek istedi.
  Merkezdeki saldırı 20 Ocak'ta planlandı. Gerçek tarihte, 8 gün önce ve çok uygun olmayan hava koşullarında başladı.
  Bununla birlikte, Churchill şimdi Stalin'den saldırmasını istemedi ve genellikle temkinli olan Sovyet Devlet Savunma Komitesi başkanı biraz kafa karışıklığı hissetti. Tabii ki en mantıklı karar, Almanların Batı'dan transfer edilen birlikler pahasına savunmalarını güçlendirmesini önlemek için mümkün olduğunca çabuk bir saldırı başlatmaktı. Ancak Stalin'in eksikliklerinden biri, durumdaki keskin bir değişiklik ve belirsiz pozisyonlar karşısında kararsızlığıydı.
  Örneğin lider, 1941'de Hitler'i ilk kez vurmaya cesaret edemedi. Stalin, Şubat 1945'te Berlin'i geri almaya cesaret edemedi, ancak yakıt ve mühimmat eksikliği nedeniyle Pomeranya'dan bir Alman karşı saldırısı pek etkili olmayacaktı. Başkomutan ayrıca, nefret edilen Tito'ya karşı Yugoslavya'ya doğrudan bir askeri işgal başlatmaya, İran'daki toprakları ilhak etmeye veya Finlandiya'da bir komünist rejim yerleştirmeye cesaret edemedi.
  Stalin dış politikada her zaman iç politikadan daha kısıtlıdır. Artık yabancıların önünde küstahlığı yok, çok fazla korkusu ve hatta ne kadar saygısı var. Böylece, mantığın aksine, lider gerçekten tereddüt etti ve şimdilik merkezdeki saldırıyı ertelemeye karar verdi.
  "Vistül" Ordu Grubunun Alman birliklerinin sayısı hızla arttı. Bir ayda, piyade 800 binden 1650'ye, tanklarda ve kundağı motorlu silahlarda 1136'dan 3870'e, topçuda 4103'ten 8000 bine ve havacılıkta 270'den 2100'e iki katına çıktı.
  Böylece Almanlar, Sovyet birliklerinin güçlerdeki üstünlüğünü eskisi kadar feci olmayan hale getirmeyi başardılar. Ayrıca, Model daha uygulanabilir bir savunma oluşturdu.
  Almanya, bombalamanın sona ermesinden sonra ekipman üretimini artırdı. Özellikle jet avcı uçakları ME-262. Son araba teknik olarak daha güvenilir hale geldi ve ağırlığı azaldı. Uçuş özellikleri açısından dünyanın en iyi savaş uçağı olan NE-162 de büyük umut vaat etti.
  Ve jet bombardıman uçağı Arado'nun sayısı arttı ve yeni modifikasyonları ortaya çıktı. Yavaş yavaş, Alman havacılığı Sovyet havacılığına göre niteliksel bir üstünlük kazanmaya başladı. Sovyet uçak tasarımcıları hala tam teşekküllü bir jet uçağının görünümünden çok uzak olsa da. MIG-15'in sadece 1948'de uçmaya başladığını ve 1949'da üretime geçtiğini hatırlayın. Ve bu, barış zamanında ve Alman tasarımcıların ve geliştirmelerin yardımıyla oldu.
  Jet canavarlarının üretimindeki hızlı büyüme göz önüne alındığında, SSCB'nin havadaki üstünlüğü sorgulandı.
  Tank yapımında biraz daha iyiydi, ancak Naziler, 88 mm'lik bir topla oldukça iyi bir zırha ve düşük bir siluete ve ağırlığa sahip olan E-25 kendinden tahrikli silahları seri üretime sokabildiler. E serisi makinelerin ortaya çıkma olasılığı, Almanlara ve tank yapımında kalite üstünlüğü sağlayabilir.
  Bununla birlikte, Panther, esas olarak daha zırh delici bir silah nedeniyle, yaklaşmakta olan savaşta T-35-85'e karşı üstünlüğünü korudu ve Panzer-4'ün ön zırhı ve silahı, düşük bir siluet ile oldukça tatmin ediciydi. Panther'in topu tüm Sovyet tanklarıyla başa çıktı, 45 derecelik bir eğim açısında 80 milimetre zırh tatmin edici koruma sağladı. Yüksek kaliteli zırh ile bu, Almanlara T-34-85'e karşı üstünlük sağladı.
  Ve Batı'daki düşmanlıkların sona erdiği göz önüne alındığında, kapitalistler alaşım elementleri tedarik etmeye başladılar, bu da rezervasyonun kalitesinin iyileşmeye başladığı anlamına geliyor.
  Ve halihazırda geliştirilmiş Lev tankları ve daha gelişmiş ve kompakt Panther-2 yolda. Fritz'leri bir seri halinde piyasaya sürmeye çalışıyor. Wehrmacht'ın bazı zayıflıklarını düzeltmek ve bir avantaj elde etmek için zamana sahip olabileceği ortaya çıktı.
  Stalin bir dizi görüşmeden sonra 5 Şubat'ta saldırı emri verdi. Gecikme artık mantıklı gelmiyordu.
  Bununla birlikte, Almanlar zaten yoğun bir savunma inşa etmeyi başardılar ve hünerli savunma ile saldırıya karşı koyacak yeterli güce sahiptiler. Şiddetli çatışmalar bir aydan fazla sürdü. Sovyet birlikleri, cephe hattını kırmadan 15 ila 30 kilometre arasında ilerleyebildi. Taş duvar yerinden oynamadı.
  Mart ayının ortalarında, Almanlar Budapeşte yönünde bir saldırı başlatmıştı. Bazı taktik başarılar elde etmeyi başardılar ve hatta birkaç kazan yarattılar. Gece görüş cihazlarının kullanılması ve karanlıkta taarruz etkili olduğu ortaya çıktı.
  Sovyet birlikleri, bir kavga ile kuşatmayı kırmak ve Tuna'nın arkasına çekilmek zorunda kaldı.
  Ancak, taktik başarıya rağmen, Fritz'e Budapeşte'ye bir saldırı geliştirmek için yeni stratejik Sovyet rezervleri verilmedi. Doğru, Naziler cepheyi düzleştirdi ve savunma yeteneklerini geliştirebildiler.
  Müttefikler de Japonya konusunda henüz çok şanslı değiller. Filipinler'e yapılan iniş başarısızlıkla sonuçlandı. Dev Yamato liderliğindeki Japon savaş gemileri, çıkarma gemisini ve birkaç kruvazörü durdurup imha edebildi.
  Böylece ABD ve İngiltere'nin Pasifik'teki ilerleyişi yavaşladı. Ancak, Yükselen Güneş Ülkesi artık kendisine saldıracak güce sahip değildi.
  Ama savaş hala devam ediyordu ve yıldırım saldırısı kokusu yoktu.
  Ve Stalin şimdilik Nazileri ayırmaya çalıştı. Savaş esirlerinin değişimi nedeniyle, Fritz hava filosunu deneyimli pilotlarla doldurdu ve jet uçaklarını güçlendirmeye devam etti. Ve Panther-2 tankı nihayet seri üretime geçti ve savaş niteliklerinde tüm Sovyet markalarını geride bırakarak tamamen başarılı bir makine olduğu ortaya çıktı. Aynı zamanda, avcıların mükemmel bir 900 beygir gücü motoru ve 150 mm eğimli ön zırh ile 1500 metre mesafede 158 mm zırhı delebilen bir kraliyet kaplan silahı var.
  Lev tankı genellikle yenilikçi bir markaydı - taret geri kaydırıldı ve motor ve şanzıman bir blokta birlikte yerleştirildi ve şanzıman motorun üzerindeydi. Böylece, Lvov ailesinin kompakt bir düzene ve mükemmel bir orana sahip olduğu ortaya çıktı: zırh, silah, ağırlık.
  Naziler geç de olsa Sovyet markalarını geçebilecek iyi ve başarılı tanklar tasarlamayı başardılar.
  15 Nisan'da 2,5 milyon asker ve birçok tank toplayan Mareşal Zhukov bir saldırı başlattı. Aynı Mobel ona karşı çıktı. Mainstein, Anders'taki başarısı için şövalye haçına elmas aldı ve Goering'den sonra ikinci Reichsmarschall oldu.
  Ve Hitler'in cephenin güney sektörünün komutasını ona emanet etti. Zhukov'un darbesi güçlüydü, ancak Model birlikleri ön cepheden geri çekti ve ikinci hattaki Sovyet ilerlemesini durdurmayı başardı.
  Wehrmacht bu zamana kadar güçlendi. Almanlar, serbest bırakılan çok sayıda savaş esiri pahasına kendilerini güçlendirdiler ve üretimi sürekli artan mükemmel MP-44 hafif makineli tüfekle silahlandılar.
  Tankların ve kundağı motorlu silahların üretimi arttı ... Ama en önemlisi, Alman birliklerinin morali arttı, sonuna kadar savaşmaya hazırdılar.
  Büyük kayıplar pahasına, 22 Nisan'a kadar, Zhukov hala merkezdeki savunma hattını kırmayı başardı, ancak hırpalanmış Sovyet birliklerinin operasyonel alana çıkışı Varşova'yı atlamayı mümkün kılmadı. Düşmanın güney zırhlı grubu güçlü bir karşı saldırı başlattı ve 26 Nisan'da Kızıl Ordu'nun önemli kuvvetleri kuşatıldı.
  Havada hassas bir denge kuruldu, ancak hızları nedeniyle Alman jet bombardıman uçakları pratik bir cezasızlıkla bombalayabilir - arzı kesintiye uğratabilir. Buna ek olarak, Fritz, çok doğru bir şekilde düşen ve geçişleri yok eden radyo kontrollü roket bombaları kullandı.
  Stalin, öfkeyle, çevrili olan Sovyet birliklerinin geri çekilmesini yasakladı. Ancak, mühimmat ve yakıtı hızla tüketen kahraman Sovyet birimleri, çok uzun süre dayanamadı.
  Mayıs ayı başlarında, cepteki Sovyet birliklerinin çoğu tasfiye edildi: kısmen yok edildi ve kısmen ele geçirildi. Zhukov komutasındaki saldırı, Sovyet birliklerini Vistül'ün ötesine çekilmeye zorlayan büyük bir askeri felaketle sonuçlandı.
  Ancak Stalin inatçılık gösterdi ve köprü başlarını ne pahasına olursa olsun tutmasını emretti.
  Batı'daki Üçüncü Reich, Hollanda'nın yanı sıra Fransız - Elsarz ve Lorraine'i Lüksemburg ile birlikte kontrol etti. Böylece, Fritz bombalama olmadığında silah üretimini artırmak için hala yeterli kaynağa sahip. Özellikle kolay ve ucuz HE-162.
  Böylece havadaki avantaj yavaş yavaş Nazilere geçti. En üretken Alman ası Huffman, 8 Mayıs'ta binbaşı rütbesini ve onunla birlikte HE-162'yi aldı.
  Kısa süre sonra ortaya çıktığı gibi, yeni araba Huffman'ın tarzına ideal bir şekilde uyuyordu: düşmana yakın mesafeden saldırmak. Çok iyi manevra kabiliyeti ve hızı var.
  Ve İkinci Dünya Savaşı'nın en üretken ası gol atmaya devam etti. Mainstein, Macaristan'da bir saldırı başlattı. Almanlar yine jet bombardıman uçaklarının yanı sıra gece saldırı ve manevra taktiklerini kullandılar.
  Ancak nispeten yavaş hareket ettiler ve ağır kayıplar verdiler. Sovyet ordusu artık eskisi gibi değildi. Birlikler savaş deneyimi kazandılar ve direndiler, savunmada umutsuzca dayanıklılık ve kitlesel kahramanlık gösterdiler. Ve Kızıl Ordu'nun komutanlığı oldukça hızlı hareket etti ve rezervleri neredeyse zamanında savaşa getirdi.
  Ağır kayıplar pahasına Almanlar yüz kilometre ilerledi ve Budapeşte'ye biraz ulaşmadan önce durdular. Dahası, Sovyet komutanlığı karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Ama şu ana kadar çok başarılı değil.
  Alman kundağı motorlu topları e-25, savunmada mükemmel olduğunu kanıtladı. Alçak siluet ve güçlü ön zırh, SU-100 de dahil olmak üzere savaş alanında üstünlük göstermeyi mümkün kıldı.
  1945 yılının sıcak yazı geldi. Önceki savaşlarda her iki taraf da ağır kan kaybetmişti. Hitler, Macaristan'daki saldırıyı askıya almak zorunda kaldı. Stalin de köprü başlarını tutmaya çalıştı. Havada büyük bir savaş kaynadı.
  2 Temmuz 1945'te Huffman, Şövalye Haçına Altın Meşe Yaprakları ile ödüllendirildiği 400. uçağını düşürdü. Böylece, böyle bir emri alan ikinci pilot olmak. Öncelikle
  Efsanevi Rudel olduğu ortaya çıktı.
  Sovyet asları arasında, 19 Ağustos'ta 75 düşürülmüş düşman uçağı için SSCB kahramanının üçüncü yıldızını alan Kozhedub güvenle ilk sırada yer aldı. Ve bu, niteliksel üstünlüğün giderek daha fazla Luftwaffe'ye geçmesine rağmen.
  Yavaş yavaş, Almanlar vidalı makinelerin üretimini azaltarak onları jet makinelerle değiştirdi. 1945 sonbaharı ve süpürülmüş kanatlara ve saatte 1100 kilometreye varan hızlara sahip en yeni model ME-262 ortaya çıktı.
  Yaz saldırılar ve çatışmalarla geçti. Ağustos ayında Sovyetler, Doğu Prusya'daki Alman mevzilerini kırmaya çalıştı. Savaş yaklaşık bir ay sürdü, ancak en güçlü Alman savunmasının üstesinden gelmek mümkün değildi.
  Almanlar, sırayla, taarruza zorlamadı. Yeni Panther-2 ve Lev tanklarının sayısını artırdılar, toplam hava üstünlüğünü ele geçirmeye çalıştılar.
  Sovyetler Birliği, Lend-Lease kapsamında malzeme kaybetti ve bu, askeri üretimi olumsuz etkiledi. Vistula'da köprübaşı tutma kararı Kızıl Ordu'ya çok pahalıya mal oldu. Ve kendini haklı çıkarmadı.
  Ve Almanlar da diskolar ortaya çıktı ...
  Stalin, biraz tereddüt ettikten sonra, yine de Macaristan'da ilerlemeye karar verdi. Orada daha rahat. Ancak genel olarak, kabul edilmelidir ki, giderek Birinci Dünya Savaşı'na benziyordu. Hatlar hareketsiz hale geldiğinde ve saldıran taraf savunmada oturandan çok daha fazlasını kaybetti.
  Ve Sovyet komutanlığı, Fritz'in güçlü oluşumlarına rastladı. Çatışmalar sonbaharın sonlarına kadar sürdü. Stalin bu kez saldırgan ve kesin başarılar talep etti.
  Ancak kuvvetler yeterli değildi, daha doğrusu düşman daha zayıf değildi. Almanlar nihayet jet uçakları sayesinde havada inisiyatifi ele geçirdi ve savunmada en son, çok etkili kundağı motorlu silah ve tankları kullandı. Ve karşı çıkmak, sadece Sovyet askerlerinin kitlesel kahramanlığıydı.
  T-44 tankının çok ham ve seri üretilemeyecek kadar güvenilmez olduğu ortaya çıktı, bu nedenle T-34-85 ana araç olarak kaldı.
  Küçük bir parti IS-3 üretti. Ancak bu araba, mükemmel ön korumaya rağmen, özellikle sürüş performansı açısından çok etkili değildi.
  Sovyet birlikleri de Doğu Prusya'da ve Vistül'de ilerlemeye çalıştı, ancak hiçbir yerde düşman cephesini kıramadılar. Ve Almanların kendileri aktif savunma ile sınırlıydı.
  Hitler hastaydı ve baş komutanın asıl görevleri SS başkanı Himmler tarafından yerine getirildi. Ve bu gözlüklü cellat ihtiyatla ayırt edildi. Goering, aptallığın kötüye kullanılması nedeniyle de tamamen çürüdü. Böylece Himmler neredeyse sınırsız gücü ele geçirmeyi başardı.
  Ancak SS'in başı bekledi ve yeni silah türlerine güveniyordu. Fritz zaten bir nükleer reaktör başlatmayı başardı, grafitle bir hatayı düzeltti, ayrıca yeni nesil uçak diskoları kendini çok başarılı bir şekilde gösterdi. Yani bu ucube mucizevi bir silaha güveniyordu ve gücünü korumayı tercih etti.
  Ayrıca, Müttefiklerin Üçüncü Reich'a karşı düşmanlıklara yeniden başlamaları pek olası değildir. Filipinler'deki çıkarmaların başarısız olmasının ardından, Amerikalılar bir kez daha temkinli taktiklere geri dönerek Japonları adalardan sıktı. Daha sonra Pasifik Okyanusu boyunca hareket ettiler, ancak son derece yavaştı. Nimitz'in taktiklerinin lakaplı olmasına şaşmamalı: palmiye ağacından palmiye ağacına.
  Nükleer silahlar testi geçti, ancak şimdiye kadar Japonya'nın kendisini elde etmek muhtemelen zor. Eylül 1945'te Amerikalılar denedi, ancak pusuya düştü ve her iki nükleer bombayı da kaybetti. Hiroşima ve Nagazaki ayakta dururken.
  Ve deneyim kazanmış olan Japonlar, savaş gemilerini daha başarılı bir şekilde kullanarak Amerika ve İngiltere'yi azami dikkat göstermeye zorladı. Bu nedenle, Roosevelt'in yerini alan Truman, SSCB ve Üçüncü Reich'a baskı yapmak için henüz elinde koz kartları almadı.
  Kasım 1945'in ortalarında, Kızıl Ordu saldırıyı askıya aldı, savaş bir hava aşamasına ve küçük çaplı bombardımana dönüştü.
  Stalin için savaşın konumsal bir çıkmaza girdiği aşikar hale geldi. Ve bundan kurtulmanın en iyi yolu dünyanın sonudur. Ama ... Himmler ve Hitler, SSCB'den en azından bazı toprak kazanımları istediler ve hala mucize bir silaha inanıyorlardı.
  Böylece Ocak 1946'da Stalin bir kez daha faşizmin belini kırmaya karar verdi.
  Ocak 1946'da Kızıl Ordu'nun büyük saldırısı başladı. Almanlar iyi silahlanmışlardı, ancak insan gücü kırılmıştı. Ancak SSCB, savaş tarafından ciddi şekilde tükendi ve yok edildi.
  Atılımın ana bölümündeki topçu hazırlık yoğunluğu kilometrede beş yüz varile çıkarıldı. Doğru, Naziler genellikle derinlemesine bir savunma oluşturur ve ana güçleri cephe hattından uzakta bulunur.
  Ek olarak, Sovyet komutanlığı saldırıyı on bir farklı yerde yönetti. Ünlü Brusilovsky atılımının taktikleri, hem geniş bir cepheye vurduklarında hem de aynı zamanda ana atılım alanında yoğunlaştıklarında kullanıldı.
  Hitler ciddi şekilde hastaydı ve Himmler hala savunma taktiklerine bağlı kaldı. Ancak Almanlar şimdiden bazı güçlü yeni ürünleri seri üretime sokmayı başardılar. Özellikle, yeni neslin tamamen tam teşekküllü bir tankı olan daha gelişmiş E-50 ve temelde yeni Lion tankının çeşitli modifikasyonları.
  T-34-85'in ana Sovyet tankı olarak kaldığı göz önüne alındığında, Sovyet birlikleri düşmanın niteliksel üstünlüğü ile yüzleşmek zorunda kaldı. Artı, Wehrmacht'ın jet uçağı. 8.000 kilometreyi aşan menzili ile dünyanın en güçlü altı motorlu bombardıman uçağı olan TA-400 şimdiden ortaya çıktı. Ve "X" modifikasyonundaki ME-262, Sovyet yaklarının neredeyse iki katı hıza ulaşabiliyor.
  Çok cesaret verici testlerden ve disketlerden geçti. Üstelik, yeni makineler sadece ses hızının dört, beş katı olan hızı kırmakla kalmadı, aynı zamanda laminer jet sayesinde önemli olan küçük silahlara karşı pratik olarak yenilmez hale geldi.
  Disketin hareketi sırasında hava akımları mermi ve mermi taşıyabilir ve disket en yoğun uçaksavar ateşinden zarar görmeden geçmiştir.
  Doğru, aynı laminer jet, Alman makinesinin geri ateş etmesine izin vermedi. En fazla kısa süreliğine akışı kapatıp bomba atmak mümkün oldu.
  Ancak her durumda, disket, ilerleyen askerin ruhu üzerinde güçlü bir etkisi olan temelde yeni bir silahtır.
  Stalin operasyonu çok züppece nitelendirdi: "Vladimir Lenin." Zaten "Rumyantsev", "Kutuzov", "Suvorov" operasyonları vardı, ancak Vladimir Ilyich'ten daha havalı ve aslında hiç kimse ve hiçbir şey yok! Kızıl Ordu'ya bol şans ve Fritz'i parçalama zamanı.
  Naziler savunma için muazzam bir hazırlık yaptı ve 15 Ocak'ta taarruz başladığında, onu tamamen silahlı olarak karşıladılar.
  Naziler, Sovyet saldırısını on bir yardımcı yönün tamamında püskürtmeyi başardılar ve yalnızca ana atılım alanında Sovyet birlikleri Nazi savunma hattına girdi.
  Yine de Stalin, Macaristan'da ana darbeyi indirmeye karar verdi. Doğu Prusya'da Almanların çok güçlü bir savunması var. Hırvatistan'da arazi saldırı için pek iyi değil - dağlar, geçitler. Polonya'da Vistula'yı zorlamak gerekiyor ve evet, birçok dağ engeli var.
  Slovakya da vardı. En güçlü ikinci darbe orada vuruldu ve bir atılım için de hesaplamalar yapıldı. Ancak Fritz çok fazla tank topladı ve durumu bir karşı saldırı ile düzeltmeyi başardı.
  Ancak Macaristan'da Sovyet birlikleri bir atılım gerçekleştirdi! Stalin çok memnun oldu. Üçüncü Reich'ı yarıya indirme hayali gerçekleşmeye yakın görünüyordu.
  Sovyet birlikleri ilk on günde yüz kilometreden fazla yol kat etti ve bu iyimserliğe ilham verdi.
  Ancak kurnaz Mainstein, Kızıl Ordu'nun açtığı boşluğu kapatmak için acelesi yoktu, bunun yerine bekledi ve kanatlarda güç biriktirdi. Sovyet birliklerinin Kharkov ve Kharkov yakınlarındaki taarruzunu hatırladı, Ruslar da ilk başta kazanıp ilerlediğinde ve daha sonra alttan kesmeyle ustaca kesildiler.
  Ve sonra Naziler de benzer bir tuzak tasarladı. Deneyimli mareşaller Zhukov ve Vasilevsky, Stalin'e böyle bir kanat sabotajı olasılığına dikkat çekti, ancak yorgun Yüksek Komutan, birlikleri yeniden gruplandırmayı kesin bir şekilde reddetti. Stalin şans kuşunu elinden bırakmak istemedi ve Viyana şehrinin bir an önce ele geçirilmesini ve Nazizm'e son verilmesini istedi.
  5 Şubat'ta, Sovyet birlikleri 250 kilometreden fazla ilerleyip Viyana'ya yaklaşırken, Tatar'ın karşı saldırısı başlatıldı - "Kaplan Ağzı".
  Güçlü Alman tank takozları, Sovyet birliklerinin kanatlarını sıktı. Ve kelimenin tam anlamıyla üç gün içinde Sovyet iletişimini kestiler.
  Stalin öfkelendi ve serbest bırakılmasını talep ederek birliklerin geri çekilmesini yasakladı. Savaşlar tüm hızıyla devam ediyordu. Almanlar ilk kez, yenilmez disketlerini ve Kurt Tank tarafından geliştirilen disk şeklindeki helikopterleri kitlesel olarak kullandılar.
  Saldırı uçakları da dahil olmak üzere Nazilerin jet uçakları havaya tamamen hakim oldu. Bu da Sovyet birliklerinin manevra yapmasını ve karşı saldırı yapmasını zorlaştırdı.
  Çemberi kırma girişimleri başarısız oldu. Bireysel müfrezeler Mart ayının başından önce bile savaşmaya devam etmesine rağmen, Sovyet gruplaması parçalandı.
  Ancak Naziler, ne yazık ki, güç dengesini değiştirdi ve önce Budapeşte'yi kuşatmayı ve ardından yeniden ele geçirmeyi başardı. Ve böylece Macaristan'ın çoğunun kontrolünü yeniden ele geçirdi.
  Sonuç olarak, bir çıkıntı oluştu ...
  Ve Japon cephesinde, Müttefikler sonunda Filipinler'e indi. Yükselen Güneş Ülkesi'nin gücü tükendi ve bireysel taktik başarılar bile bir dönüm noktasına neden olamazdı.
  Güç biriktiren İngilizler ve Amerikalılar, Japonları Burma'dan devirdi ve Çinhindi'ne karşı bir saldırı başlattı. Kara savaşlarında, İngiliz ve Amerikan tankları Japon hafif tanklarını geride bıraktı ve müttefikler yavaş da olsa, ancak oldukça eşit bir şekilde ilerlediler. Samuray karşı saldırıları önemli hasara neden olamazdı
  Ve sadece kan içinde boğuldu. Böylece Japonya yavaş yavaş zayıfladı.
  Ve Nisan 1946'da Yamato kruvazörü battı. Ne önemli bir sembolik adımdı...
  Ancak şu ana kadar ABD ve İngiltere ellerini çözmedi. Ve atom bombası fırlatılmadı. Ancak nükleer cephanelikler yavaş ama emin adımlarla yenileniyor!
  Yani Sam Amca'nın acelesi olmayabilir. Üstelik hem SSCB hem de Almanya barıştan uzakken.
  Gerçekten de, Macaristan'daki başarılardan sonra, Parkinson hastası olan Hitler, gözle görülür bir şekilde canlandı ve Sovyet birliklerinin mevzilerine bir saldırı talep etti.
  Mainstein, Sovyet komutanlığı için Romanya yönünde beklenmedik bir darbe vurdu. Fritz, Mayıs ayı sonunda Karadeniz'e ulaşmayı başardı.
  Sovyet komutanlığı da bir kayıpla geldi. Stalin felç geçirdi, ancak kimseye güvenmeyerek yardımcılarından birine yetki vermeyi reddetti. Bu nedenle Sovyet birliklerinin kontrolü bozuldu ve Naziler Romanya'yı ele geçirmeyi ve Balkanlar'da savaşan Sovyet birliklerini kesmeyi başardılar.
  Kral Micah ve maiyeti, Üçüncü Reich'a yeniden bağlılık yemini etmek için acele ettiler. Ve zaten müttefiklerden petrol alan Naziler, Rumen sahalarının kontrolünü aldı.
  Almanlar Balkanlar için yapılan savaşlarda biraz zaman kaybettiler, Führer arkada büyük Sovyet güçlerini bırakmak istemedi ve Tito'yu ve Bulgaristan'dan gelen hainleri cezalandırmaya hevesliydi.
  Yaz, Balkanlar'da savaşlarla geçti. Ve sonbaharda, Stalin çoktan geri çekildi ve karşı saldırıya geçmeye çalıştı. Almanlar bazı yerlerde Sovyet sınırını terk etti ve Moldova'ya girdi, ancak şimdiye kadar SSCB topraklarına erişilemedi.
  Ve Amerikalılar sonunda Japonya'ya karşı nükleer silah kullandılar. Ancak Ağustos 1945'te değil, Eylül 1946'da. Bu zamana kadar, müttefik Singapur'a çoktan yaklaştı ve Çinhindi'nin çoğunu kurtardı. Yükselen Güneş Ülkesi birçok adayı kaybetmişti ve Müttefikler şimdiden Okinawa'ya karşı bir saldırı planlıyorlardı.
  Japonya'nın zayıflayan askeri gücünden yararlanarak Hiroşima'ya iki, Nagazaki'ye bir atom bombası düştü. Samuray Ülkesi ve Ninja'nın jet avcı uçakları tarafından beş nükleer bomba daha imha edildi. Ama etkisi inanılmazdı. Japonya bundan sonra teslim olmamasına rağmen. Ama tüm dünya ülkelerini etkiledi.
  Sonbahar çeşitli başarılarla geçti, ancak cephe hattı çok az değişti.
  Almanlar Balkanlar'daki rakiplerini bitirdiler ve zırhlı yumruklarını güçlendirmeye devam ettiler. Piramit tankları çok etkili hale geldi ve bu da mükemmel koruma ve her açıdan yüksek düzeyde rasyonel zırh eğimi sağladı.
  T-54 tankının yerini alacak değerli bir tankın geliştirilmesi ertelendi ve Sovyet T-34-85, herkes tarafından modası geçmiş olmasına rağmen, bir beygir olmaya devam etti. Otuz dördün silahları ve zırhları da Sovyet araçlarıyla rekabet edemezdi.
  Ve jet havacılığında, Nazilerin hala tekeli var. Yani Stalin barışı zaten kabul ediyor, Naziler henüz değil.
  Kışın, geleneğin aksine, Wehrmacht aniden saldırıya geçti. Kızıl Ordu kahramanca savaştı. Baraj müfrezeleri bile kullanıldı ve geri çekilen birliklerin komutanlarına ve askerlerin kendilerine karşı sert önlemler alındı.
  Ancak Fritz'in havadaki üstünlüğü ve atılım tanklarının en iyi kalitesi etkilendi. Ayrıca, yenilmez disketler Sovyet askerleri üzerinde ağır ve iç karartıcı bir etkiye sahipti. Onlar - uçan daireler - hiçbir yol ve karşı önlemin olmadığı şeytani silahlar gibi görünüyordu.
  Sovyet birlikleri Polonya'yı terk etmek ve Neman'a geri çekilmek zorunda kaldı. Naziler Lvov'u kuşatmayı başardı. Şehir tam abluka altında dört aydan fazla sürdü. Bialystok da ele geçirildi, Alman orduları Litvanya'ya girdi. Durum, İsveç ve Finlandiya'nın Üçüncü Reich tarafında savaşa girmesiyle ağırlaştı.
  1947 baharında geçici bir durgunluk vardı. Her iki taraf da ağır kayıplar verdi. Stalin, on altı yaşın altındaki çocukların savaşlara katılmasını yasaklayan kendi emrini iptal etti ve ayrıca kadın birliklerinin sayısını artırdı.
  Almanlar ayrıca hem gençlerin hem de kızların ve yabancıların saflarına katıldı. Şimdi neredeyse tüm Avrupa'yı yeniden kontrol altına aldılar.
  Bu arada, Mayıs 1947'ye kadar Amerikalılar yine de Japonya'yı teslim olmaya zorladı. Ancak bunun için Singapur, Okinawa'yı ele geçirmeleri ve bir düzine atom bombası daha atmaları gerekiyordu.
  Böylece müttefiklerin elleri sonunda çözüldü. Ve şimdi barış müzakerelerine başlama zamanı.
  Ancak Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin koşulları, elbette, hem Stalin'in hem de Hitler'in ülkelerinde siyasi değişiklikler yapmasını gerektiriyordu. Her iki diktatör de bunun için gitmek istemedi. Buna ek olarak, Führer saldırının Mayıs sonunda yeniden başlamasını emretti.
  Almanlar şimdi cephenin farklı sektörlerinde ve karışık kombinasyonlarda grev taktikleri kullanmaya başladılar. Bu belirli sonuçlar verdi.
  ABD şimdilik Almanlara müdahale etmemeyi tercih etti.
  Naziler Haziran'da Kişinev'i ele geçirdi, Temmuz'da Minsk'e yaklaştı, Ağustos'ta Vilnius'u ele geçirdi ve Riga'yı kuşattı. Sonbahar çok dinamik geçti. Riga hala direndi, ancak Ekim başında Naziler Minsk ve Zhitomir'i ele geçirdi. Ve Kasım ayının sonunda, Sovyet birlikleri Berezina'ya çekildi. Naziler Dinyeper'a ve Kiev şehrine gitti.
  Üçüncü Reich'ın teknolojik avantajı, özellikle havada etkilendi. Jet uçakları ve disk uçakları egemen oldu ve henüz uygun fiyatlı bir panzehir bulamadılar.
  Tank yapımı alanında, T-54 cepheye yeni girmeye başlamıştı ve T-35-85 en büyük tank olarak kaldı. IS-4 tankının tamamen başarılı olmadığı ortaya çıktı ve yalnızca küçük partiler halinde dikkatlice üretildi.
  Alman makineli tüfekleri Sovyet makineli tüfeklerinden üstündü. Ayrıca, Kalaşnikof henüz geliştirilmemiştir ve AK'den gelen ateşin doğruluğu iyi değildir.
  Nazilerin başarıları, ABD'nin SSCB'nin bölünmesini talep etmeye başlamasına yol açtı.
  Hatta ABD'nin Uzak Doğu'da ikinci bir cephe açması konusunda gizli görüşmeler bile başladı.
  Ancak bu tür fikirler, tüm cazibesiyle, Birleşik Devletler'deki kamuoyunun muhalefetiyle karşılaşabilir. Ve SSCB hala devam etti. Ancak Amerikalılar açıkça savaşı durdurmak ve batıda bir cephe açmak istemediler.
  1948, Stalin'in savaşın gidişatını değiştirme girişimleriyle başladı. Yeni T-54 tankının üretimi arttı, ancak daha ağır Alman "E"-50 piramidal tankı daha güçlü kaldı. Bazı umutlar da IS-7 ile ilişkilendirildi. Ancak araba, tüm özellikleri, özellikle güçlü ön zırhı için teknik olarak güvenilmez olduğu ortaya çıktı. Yaklaşık yetmiş tonluk büyük ağırlık, en az bin beygir gücünde bir motor gerektiriyordu. Ve böyle bir mastodonun hala hata ayıklanması ve hatalarının ayıklanması gerekiyordu.
  T-54'te de benzer bir sorun var - 520 beygir gücünde bir dizel motor ağırlık sınırı koydu. Ve otuz altı ton ağırlığında, piramidal 65 tonluk Alman E-50'ye karşı bir avantaj elde edemezsiniz.
  İlk üretim jet avcı uçağı MIG-15 başarıyla test edildi. Ama aynı zamanda seri üretimi için zaman aldı. Ancak yavaş yavaş SSCB'de yeni silah türleri ortaya çıktı ve Sovyet halkı Üçüncü Reich'ın teknolojik canavarlarına karşı savaşmaya devam etti.
  1948 yılı, SSCB'yi endişe verici bir konumda buldu. Almanlar, Dvina Nehri boyunca, ardından neredeyse Dinyeper'e ve Berezina Nehri boyunca Riga hattına ulaştı. Kiev hariç hemen hemen tüm sağ banka Ukrayna'yı ele geçirdiler.
  Bütün Avrupa hala Almanya'nın yanında savaşıyordu. Üstelik hem İspanya'nın başı Franco, hem de Portekiz diktatörü Salazar, Rusya'ya karşı açık bir savaşa girdi. Finliler de cephelerini açtılar ve İsveç gönüllü gönderdi.
  Ancak durum özellikle Türkiye'nin savaşa girmesiyle daha da karmaşıklaştı. Şimdi Transkafkasya'da başka bir cephe açıldı. Artı, Amerikalılar ve İngilizler Wehrmacht'a ekonomik olarak yardım ediyor ve tedarik ediyor - hem Avrupa'yı hem de SSCB'yi kana bulamayı umuyorlar.
  Ancak hesaplama, Sovyet birliklerinin yeni ekipman almaya başladığı gerçeğine dayanıyor. Elbette 36 ton ağırlığındaki T-54, 65 ton ağırlığındaki Alman E-50 kadar silah ve zırh açısından güçlü olamaz, ancak ... Zaten Sovyet makinesi Almanlara T-34- kadar umutsuzca kaybedmiyor. 85. Ağırlık sadece dört ton arttı. Ancak Sovyet tasarımcıları düzeni sınıra kadar sıkıştırdı ve tank yarım metre daha alçak oldu. Bu, rezerve edilen koltuk sayısını azaltmamızı sağladı. Ayrıca, mürettebat üyesi sayısı beşten dörde düşürüldü. Bu da tanktaki odanın boyutunu küçültmeyi mümkün kıldı. Böylece, taretin ön zırhı 90'dan 200 mm'ye, gövde 45'ten 100 mm'ye, yanlar ve arka 45'ten 100 mm'ye yükseldi. 85 mm'den silah 100 mm oldu ve ilk mermi hızı 893 oldu. saniyede metre. Doğru, saniyede 1300 metre ilk mermi hızına sahip Alman 105 milimetre üstünlüğünü korudu.
  Ancak Alman piramidal tankı özellikle güçlüdür - çünkü çatısı yoktur ve zırhın her taraftan rasyonel eğim açıları vardır. Ve her açıdan sertleştirilmiş çelik sekmeler. Bir Alman tankının alnı 250 mm'dir ve yanların her biri 200 mm'dir.
  Ancak 100 mm'lik bir top bile hem IS-2'nin hem de IS-3'ün almadığı Almanları kırmaya yetmiyor. Böylece T-54'ün sürüş performansında biraz daha kötü olduğu, ancak savaş alanında belirleyici bir avantajı olmadığı ortaya çıktı. Yani 1948'de bile T-34-85 hala en büyük tanktı. T-54'ün üretimi aydan aya yavaş yavaş artmasına rağmen.
  Prensip olarak, Sovyet tasarımcıları zorlu bir ikilemle karşı karşıya kaldılar. 36 tonluk ağırlık, 65 tonluk Alman tankını geçmek için yeterli değil. Ancak sürüş performansını ve manevra kabiliyetini kötüleştirmek istemedim. Ve SSCB'nin seri üretimde 520 beygir gücündeki dizel motordan başka güvenilir motoru yoktu. Diğer seçenekler çok başarılı değildi ve seriye dahil etmek riskli. Örneğin, 60 ton ağırlığındaki IS-4'ün az çok iyi zırhı var, ancak motor güvenilmez ve araba savaşın gidişatını değiştirmek için yeterli değil, sadece küçük partiler halinde üretildi.
  Böylece T-54, hareketlilik ve verimlilik arasında bir uzlaşma haline geldi.
  Bazı umutlar IS-7'nin gelişimi ile ilişkilendirildi. Ağırlık limiti 70 tona çıkarıldı ve en iyi tasarımcılar dahil edildi. Ve motorun deniz dizel motorundan 1050 beygir gücüne dönüştürülmesi planlandı. O zaman bu araba, 1200 beygir gücünde bir motora sahip olan E-50 ile rekabet edebilirdi.
  Ancak tank hiçbir zaman seriye giremedi - sadece motor çok güvenilir değildi, ince ayarı çok fazla zaman gerektiriyordu. Her ne kadar 130 milimetrelik bir top ve saniyede 900 metrelik bir namlu çıkış hızı, E-50'yi zırhın daha ince olan arkasına delebilir ve hatta ön zırhı en azından yakına çarpma şansına sahip olabilir. Her ne kadar nominal olarak zırh delici eksik gibi görünse de. Ve IS-7 zırhının kendisi, özellikle ön zırh çok iyi. Ancak yanlar ve kıç, Alman piramidal tasarımından belirgin şekilde daha kötü.
  Ancak IS-7 seri değil. Havada, MIG-15 ile ilgili bazı umutlar var. Yeni avcı uçağının iyi uçuş özellikleri var. Ama aynı zamanda birçok eksikliği vardı.
  Durum testleri sırasında, uçağın elektrik santrali, silahlanma ve sistemleri güvenilir bir şekilde çalıştı, ancak yapılan çalışmalara rağmen kanatçıkların etkinliği hala yetersizdi ve kontrolü zordu. Fren kanatları bir yandan uçağın manevra kabiliyetini artırdı, ancak diğer yandan açıldıklarında hedefe nişan almayı engelleyen güçlü bir yunuslama etkisi ortaya çıktı. Ayrıca uçakta devlet tanımlama transponderi, radar ve kör iniş ekipmanı bulunmadığı da kaydedildi. Ancak, tespit edilen eksikliklere rağmen, seri üretim için bir referans olarak "S-3" önerildi.
  Alman savaşçıları hala Sovyet uçaklarına göre niteliksel bir üstünlüğünü korudu.
  Ama ihtimaller arttı. Ve silahlanma bir 37 mm top ve iki 23 mm oldukça yeterli. ME-362 silahlı ve daha güçlü olmasına rağmen çift motorlu bir araçtır. Ancak HE-262 ile oldukça karşılaştırılabilir.
  Her ne kadar donanımlı Alman uçakları daha iyi ve uçması çok daha kolay.
  Evet, Üçüncü Reich'taki jet uçaklarının üretimi uzun zamandır hata ayıklandı. İlk arabalar 1939'da uçtu. Ancak şimdiye kadar, MIG-15'in seri üretimi de adil, sadece gevşetiyor.
  Kışın, Sovyet birlikleri önemli bir başarı elde edemedi ve Mayıs ayında Naziler saldırıya geçti. Ana darbe merkeze verildi. Tüm Führer Moskova'yı ele geçirmeyi umuyordu. Ek olarak, güneyde Sovyet birlikleri Dinyeper'ı doğal bir su bariyeri olarak kullanabilirdi.
  Ve savunma hatlarını güneyde tutun.
  Disk uçakları, Fritz'in tehlikeli bir silahı haline geldi. Zaten bombaları ve güdümsüz roketleri bırakabiliyorlardı ve kendileri de laminer jetler tarafından kapatıldı.
  Böyle bir saldırıya itiraz edecek hiçbir şey yoktu. Üstelik uçan dairelerin hızı, ses hızından 7-8 kat daha fazladır ve uçuş menzili ülkenin herhangi bir yerindedir.
  Ve bu, cepheden uzaktaki Rus fabrikalarına füze saldırıları yapmayı mümkün kıldı.
  SSCB'de üretilen toplam silah sayısı günde yaklaşık yüz tank ve günde yüz elli uçaktır. Ve zirvedeydi ve yüz elli iki yüz.
  Ancak seri üretimde sınırlayıcılar vardır ve genellikle yeterli eğitimli ekip yoktur.
  Üçüncü Reich da son rezervleri sıyırıyor. Hemen hemen tüm işçiler ve köylüler orduya alınır. Onların yerini yabancı misafir işçiler ve kadınlar ve gençler arasından gözetmenler aldı. Aynı şekilde, kadınlar toplama kamplarında gardiyan oldular veya memurların ofislerine girdiler.
  Ordu resmen on dört yaşından itibaren çağrıldı ve çoğu zaman gönüllüler daha da erken alındı. Ve resmi olarak altmış beşe kadar, ancak gönüllüler ve daha büyükler. Kadın pilotların ve kadın keskin nişancıların tüm alayları ortaya çıktı. Ve çok sayıda yabancı tümen ve karma birimler. Alternatif olarak Polonya lejyonları bile - Polonya Ordusu.
  Fritz'in gücü tükendi, ancak Batı'dan gelen yardım yoğunlaştı. Temel olarak, Müttefikler Nazileri yiyecek ve hammaddelerle beslediler ve ayrıca askeri fabrikalar için ekipman sağladılar. Nazilerin tekniği zaten Batı'dan çok daha iyi olduğu için. Ve piramidal tank, saflığında - zırhın rasyonel açılarda düzenlenmesi, geçilemeyen bir tür mükemmel makine şeklidir.
  Üçüncü Reich'in tehlikeli silah türlerinden bir diğeri de bombardıman uçaklarıydı. En azından Sovyet roket topçularından daha düşük değillerdi, "Sturmtigers" ve "Sturmlions" da büyük bir atılım çığı haline geldiler.
  Ayrıca TA-400 ve TA-500, kuyruksuz bombardıman uçaklarıyla birlikte Sovyet arka tarafında yıkım dehşeti yarattı. Ve bu zaten silah üretimini etkiledi. Birçok fabrika yeraltına indi, bu da üretkenliklerini azalttı ve ekipman üretim maliyetini artırdı.
  5 Mayıs'ta bir saldırı başlatan Naziler, cephe hattını kırmayı başardılar. Ancak Sovyet komutanlığı, derinlemesine sağlam bir savunmanın nasıl inşa edileceğini zaten öğrenmişti. Yüz buçuk kilometre geri çekilen Belarus'taki Sovyet birlikleri, Dinyeper'da kendilerini güçlendirdi. Ve Riga nihayet ana Sovyet grubundan karadan kesildi.
  Almanlar başarılarını artırmaya çalıştılar, ancak önemli kayıplar yaşadılar. Sovyet birlikleri, Dinyeper hattı boyunca sıkıca durdu. Yaz inatçı konumsal savaşları geçti. Ancak Eylül ayında faşistler, aylarca süren kuşatmadan sonra nihayet Riga'yı almayı başardılar. Orduları Tallinn'i kuşattı ve Sovyet birlikleri Narva'ya ve 1939'un yeniden dağıtılmasından önce kurulan Stalin hattının eski hatlarına çekilmek zorunda kaldı.
  Şimdiye kadar, inisiyatifi kararlı bir şekilde ele geçirmek mümkün olmadı ve 1948'de MIGA jetinin üretimi küçük kaldı. Ancak Fritz, teknik avantajına rağmen hiçbir şey başaramadı. Sağ kıyısında Ukrayna, Kiev kahramanca tutunmaya devam etti. Ve Kırım'a asker çıkarma girişimi Naziler için ağır bir yenilgiyle sonuçlandı.
  Doğru, denizaltı filolarının denizinde Naziler açıkça daha güçlüydü. Seri üretimde, katil balinalara benzeyen denizaltılar, hidrojen peroksit ile çalıştırılır. Bir su üstü filosu için çok uygun olan saatte 35 knot'a kadar hızlara ulaşırlar. Ayrıca, nükleer denizaltılar halihazırda aktif olarak geliştirilmektedir.
  Bu tür silahların avantajı açıktır. Ve Üçüncü Reich'ın kendisinde, birkaç nükleer reaktör zaten çalışıyor ve bir atomik baton almak çok uzak değil. Ancak SSCB'de bu konuda aktif gelişmeler devam ediyor. Her ne kadar savaş zamanının zorlukları böyle bir programın gelişimini yavaşlatsa da.
  Almanlar 1948'de Baltık devletlerini ele geçirmeyi başardılar, Pskov'a yaklaştılar ve Beyaz Rusya, Vitebsk ve Orsha'yı işgal ederek Dinyeper'a ulaştı. Ancak başarılarının sınırlı olduğu yer burasıydı. Kiev, zaptedilemez bir dayanak olarak kaldı. Doğru, Sovyet birlikleri henüz savaşta önemli bir dönüm noktasına ulaşmadı.
  Ama sonra 1949 geldi.
  Sovyet jet avcı uçakları MIG-15, LA-15, Yak-23 seri üretilen makineler haline geldi ve sonunda seri üretilmeye başlandı. Böylece Nazilerin havadaki tekelinin sona erdiğini göstermiş oldu.
  Ve böylece bombalama Sovyet topraklarını harap etti. Doğru, Naziler hareketsiz durmadı. TA-383, dünyada ses hızını önemli ölçüde aşan ilk savaşçı oldu - yaklaşık iki katı.
  Ancak Nazilerin havadaki teknolojik avantajı ezici olmaktan çıktı. Doğru, LA-15 gibi hafif ve manevra kabiliyetine sahip bir makine olan Yak-23, kitle savaşçıları olmadı. Her şeyden önce, daha zayıf silahları nedeniyle. Almanlar, beş 37 mm ve dört 30 mm hava topuyla ME-362 sınıfının uçaklarını tercih etti.
  Bu makine çok inatçı ve gerçekten en az 37 mm'lik bir kalibre aldı. TA-400, TA-500 ve en yeni TA-600'ün çok inatçı ve yüksek korumalı jet motorlu araçlar olduğundan bahsetmiyorum bile. Yu-488 zaten durduruldu, ancak çok güçlü bir jet bombardıman uçağı olan Yu-487 ortaya çıktı.
  Ancak Sovyet tasarımcıları da uyumadı, teknolojinin gelişimi arttı.
  MiG-15 seri üretime geçerken, daha da geliştirilmesi devam etti. Prototip S-3 uçağında tespit edilen eksiklikleri gidermek için, üçüncü seri MiG-15 No. 101003, 1 No'lu fabrikadan "SV" kodunu aldığı Mikoyan Tasarım Bürosuna gönderildi.
  Tabii ki, savaşların sonucuna sadece savaş alanlarında değil, büyük ölçüde tasarım bürolarında karar verildi.
  Seri MiG-15'in tasarımında aşağıdaki değişiklikler yapıldı: NS-23 topları NR-23 toplarıyla değiştirildi, N-37D tabancasından ateşlenirken titreşim ortadan kaldırıldı, bağlantı toplayıcıları geliştirildi, uçağın gücü yapı arttırıldı ve sol kanatçık üzerine bir düzeltici takıldı. Kanada çarpıntı önleyici bir yük takıldı, bir B-7 hidrofor hidrofor takıldı, bir GS-3000 jeneratör marş kullanıldı, burun iniş takımı için yeni bir amortisör takıldı ve ASP-1 görüş ASP-3N ile değiştirildi.
  
  13 Haziran 1949'da MiG-15 SV'nin durum testleri başladı, ancak 10 Ağustos'ta HP-23 silahlarının kurulumunun yetersiz sertliği nedeniyle kesintiye uğradılar. Uçak revizyon için Tasarım Bürosuna iade edildi ve 19 Ekim'de SV, silahlanma hiçbir zaman tamamlanmamasına rağmen devlet testleri için tekrar gönderildi. Tasarımcıların ana çabaları, kullanımı ve motoru havada çalıştırma yeteneğini geliştirmeye odaklandı.
  Ancak tasarımcıların tüm çalışmaları başarılı olmadı ve çoğu başarılı olmadı.
  MiG-15 "SV" üzerinde test edilen iyileştirmelerin sadece küçük bir kısmı, RD-45F motorlu üretim uçaklarına uygulandı. Bunların arasında yeni ASP-3N görüşü, PS-2 paneli, geliştirilmiş bir motor çalıştırma sistemi ve kanatçık hidrolik güçlendirici vardı. Kalan yenilikler, seride zaten VK-1 motoruyla donatılmış MiG-15bis'te ortaya çıktı.
  1949 kışında, Sovyet komutanlığı merkezde bir saldırı başlattı. Başarısı önemsiz olmasına rağmen, kayıplar çok büyüktü ve Almanlar çizgiyi tuttu, ancak SSCB'nin tükenmesinin hesaplanması gerçekleşmedi. Doğru, kuşatılmış Tallinn Şubat ayında düştü. Kızıl Ordu hâlâ güçlü.
  Ve bahar karşılıklı darbelerle geçti ... Yaz aylarında, Naziler tüm güçlerini Kiev'e saldırmaya attı. Muazzam kayıplar ve büyük bombardıman pahasına, yine de şehri aldılar. Saldırı sırasında, Naziler ilk kez süper büyük tanklar kullandılar: "Canavar" ve "Sıçan". Güçlü ve tasarlanmış savunma hatlarını kırma yetenekleri nispeten tatmin ediciydi.
  "Canavar" karşısında, dünyanın en büyük bombardıman uçakları da test edildi ve 10 tona kadar mermi fırlattı. Ve bir atılım sırasında bu tür silahların tüm tehlikesini gösterdiler.
  Ancak Almanlar saldırı potansiyelini çoktan tüketmişti. Ve savaş makineleri tükendi. 1 Eylül 1949, İkinci Dünya Savaşı'nın başlamasından bu yana on yıl oldu. Ve korkmak için bir sebep vardı. Almanya ve Avrupa'nın nüfusu boşaltıldı.
  Ancak Sovyetler Birliği de. Askerlik çağındaki erkek nesilleri en fazla yüzde üç ila dört kaldı. Ordu sakalsız oğlanlar, kır saçlı yaşlı adamlar ve kadınlarla doluydu. Kızıl Ordu da büyük kayıplar verdi ve bitkin düştü.
  Ancak endüstri, zorla da olsa çalışmaya devam etti ve Alman havacılığının kayıpları artıyordu. Uçaksavar füzeleri de SSCB'nin cephaneliğinde ortaya çıktı.
  Sonbaharda, Sovyetler zaten Almanları güç için test etti. Ne yazık ki, Alman piramidal tankı, İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi aracı olmaya devam etti. Dahası, Almanlar 1500-1600 beygir gücünde daha gelişmiş bir turbo jeneratör motoru koydu ve Alman otomobili sürüş performansını geliştirdi, hem sonbaharda çamur kaymaları hem de kış rüzgârlarıyla başarılı bir şekilde mücadele etti. Evet ve palet eksikliği açıklığını arttırdı. Yani Naziler karşı saldırı yapma fırsatını kaybetmezken.
  7 Kasım 1949'da hem SSCB'de hem de Almanya'da ironik bir şekilde aynı gün nükleer silahlar test edildi. Artık ABD'nin nükleer tekeli nihayet sona erdi. Ama savaş hala devam ediyor ... Stalin zaten ciddi şekilde hasta ve Hitler de hasta. Ancak her iki diktatör de inatçı olacaktır.
  Faşistlerin hala tehlikeli ve çözülmemiş bir kozu var: gelişen ve daha tehlikeli hale gelen diskolar. Ve tasarım gelişmelerinden biri, "uçan daireleri" nükleer pompalı lazerlerle donatma fikriydi.
  Hitler hâlâ mucize silahlara ve birliklerinin yeteneklerine inanıyordu. Ancak cephe hattı, Birinci Dünya Savaşı'nda olduğu gibi etkisiz hale geldi. Kızıl Ordu'nun kış akınları başarısız oldu, ancak öte yandan Transkafkasya'da Türkiye'ye karşı bir taarruz başlatıldı. Daha zayıf olan Osmanlı birlikleri darbelere yenik düştü. Ruslar Kars, Erzurum ve daha birçok şehri ele geçirdi.
  Ancak Sovyetlerle birlikte ABD ile savaşa girmekle tehdit eden İngiltere'nin müdahalesi ve Wehrmacht'tan büyük takviye kuvvetlerinin gelmesi Sovyet ilerlemesini durdurdu.
  Ama her durumda: Kızıl Ordu hala güçlü. Ve okyanusun ötesinde, Sovyet karşıtı histeri büyüyor. Fikirlerden biri, Amerikan yanlısı Çin'i SSCB'ye yerleştirme fikri. Chiang Kai-shek, sınırlarını Rusya pahasına genişletmeye hiç de karşı değil.
  Doğru, Çin ordusu savaşa pek hazır değil, ama çok sayıda.
  Doğru, Mao Zedong son zamanlarda çok baskı altında olmasına rağmen savaş açmaya devam ediyor. Ancak Amerikalılar, Mao'ya karşı yardımı artırmayı ve hatta kendi birliklerini getirmeyi vaat ediyor.
  Amerika halkı SSCB'ye karşı savaşmak istemiyor, ancak Amerikalılar barbar Mao'yu bastırma konusunda oldukça yetenekli. Ve Çin hükümet birlikleri onlar için top yemi gibi olacak.
  Böylece, izleyen 1950'de SSCB'nin üzerine yeni, tehlikeli bir tehdit belirdi. Stalin bunu biliyordu ve engellemeye çalıştı. Aynı zamanda, Üçüncü Reich ile tekrar barış görüşmesi yapmaya çalıştılar.
  Ancak Hitler, Almanların Urallara ulaşmadığı herhangi bir barışa karşıydı.
  Evet ve müttefikler, savaşın muzaffer bir sona devam etmesini talep ederek Almanya ve uydularına baskı yaptı. Kendileri Rusya'da kendi kolonilerini almak istediler.
  Yani, işe yaramadı. Stalin çok şey vermeye hazır olmasına rağmen - Donbass ve Kırım bile.
  Ancak yaşlı Başkomutan çok üzülmedi:
  - Biz Ruslar herkesi yendik! Bu sefer kazanalım!
  Ama şimdilik durum çok zor. Haziran 1950'de ABD ve İngiltere tarafından silahlandırılan kukla Çin rejimi yeni bir cephe açtı.
  Milyonlarca sarı asker Uzak Doğu'daki Sovyet sınırını geçti ve Moğolistan'ı işgal etti.
  Titanların savaşı yeni, öfkeli bir güçle alevlendi ...
  
  VLADIMIR KLICHKO VE VLADIMIR ZELENSKY'NİN SAVAŞI
  Ve çocuk-Yaratıcı Vladimir Zelensky'yi yüzüğe çıplak bir çocuğun ayağını attı. Boks stadyumu, bağın çok renkli çalılıklarının bulunduğu yerde anında büyüdü. Ve bebek Tanrı-Yaratıcı'nın emriyle, stantlar ve onlarla birlikte gürültü ve gürültü ortaya çıktı. Diğer dünyaların birçok temsilcisi, turuncu akreplerden radyoaktif olmayan denizanalarına kadar türler.
  Islık çaldılar, hırıltılar çıkardılar, ciyakladılar, tepindiler, gakladılar ve hatta ateş ve plazma kustular! Gerçek bir kakofoni ve Volodymyr Zelenskyy, kelimenin tam anlamıyla kulaklarına dövülüyormuş gibi hissetti.
  Ancak halkanın üstüne, akvaryuma benzeyen şeffaf bir kaplama indi. Tamamen önemsiz bir boks ringini sıkıca kapladı ve tüm sesleri kapattı.
  Gençleşen ve güçlenen Vladimir Zelensky kendinden çok emin hissetti. Geniş omuzlarını düzeltti ve büyük başını gururla kaldırdı.
  Peki, ya dağ Muhammed'e gitmediyse, o zaman ... Ukrayna Devlet Başkanı, kendisine acı bir şekilde tanıdık gelen rakibini gördü. Siyah saçlı karakteristik bir kısa saç kesimi, sert bir görünüm ... Gerçekten Vitalik Klitschko mu?
  Hayır, bunun biraz daha dar bir yüzü var ve daha genç bir boksöre benziyor. Evet, evet, Vladimir Vladimirovich (Rusya cumhurbaşkanı ile adında ve soyadında çok garip bir tesadüf!) Klitschko - kendi şahsında! Peki, Vladimir Alexandrovich kendini bir hançerin kenarında ne buldu? Ancak korku yoktur. Dahası, Ukrayna'nın yetişkin cumhurbaşkanı Vladimir'den en az beş ila yedi santimetre daha uzun ve yirmi ila otuz kilogram daha ağır.
  Hakemin halkadaki rolü, çıplak bacaklı, çikolata sır rengine bronzlaşmış, kaslı ve uzun bal sarısı tarafından gerçekleştirilir.
  Güzel bir yüzü var, ama güçlü bir boynu var, cimri bir bikinisi olduğu sürece neredeyse çıplak - incir yaprağından daha az. Vladimir Zelensky istemeden hakeme baktı ve Vladimir'den gelen ilk darbeyi kaçırdı. Görünüşe göre tuhaf kurallar vardı, savaş gong olmadan başladı.
  Kız bir jest yaptı, devam et derler. Wladimir Klitschko'dan gelen darbe güçlüydü, ancak sol kanatta ayrıca iri bir adama vurdu ve Zelensky canavarını devirmek için yeterli güç yoktu.
  Vladimir Alexandrovich yumruklarını sıktı, kasları top gibi şişti. Çok daha heyecanlı görünüyordu ve Wladimir Klitschko'dan daha çok profesyonel bir vücut geliştiriciye benziyordu, ama ... Bay mizahçı Zelensky, çocukluğunda judo ile uğraştı ve olgunluk yıllarında sporla hiç arkadaş değildi. Ve halkadaki bir düello tekniğini anlamasının çok zor olduğu ortaya çıktı.
  Volodymyr Zelenskyy bariz hatalar yaptı: yumruğunu tüm gücüyle sıktı, tüm yörünge boyunca gergin bir elle vurdu, darbelerinin itici olduğu ortaya çıktı ve neredeyse bir buçuk sent yüksekliğindeki yıkıcı gücü taşımadı. -kaliteli kas kütlesi verebilir.
  Vladimir Zelensky paralel bir dünyada yeni, güzel, şişirilmiş bir vücut buldu, ancak dövüş sanatları becerilerini hiç bulamadı. Yani daha küçük, aynı zamanda oldukça büyük bir rakip, açıkça ondan daha iyi performans gösterdi.
  Wladimir Klitschko iki numara olarak çalıştı, dev Zelensky'yi kaçırdı veya engelledi. Ancak, ağır ve güçlü bir sporcunun vuruşları, profesyonel olarak nasıl yenileceğini bilmese bile oldukça dikkat çekicidir. Bu nedenle, Vladimir hareket etmeyi veya elastik bloklar koymayı tercih etti.
  Aksi takdirde, Ukrayna'nın eski cumhurbaşkanı gibi bir boğadan kesinlikle bir nakavt alacaksınız.
  Aynı zamanda, eski dünya şampiyonu Vladimir Zelensky'yi sol, takıntılı ve hızlı darbesiyle sürekli olarak soktu. Geleneksel olarak, ilk turlarında yumruklara yatırım yapmadı, ancak Klitschko'nun sol eli hızlı ve esnek.
  Düello özel kurallara göre yapıldı. İlk raunt belli ki öngörülen üç dakikadan fazla uzamıştı ve bir dakikalık bir duraklamanın ardından güreşte olduğu gibi hiç raunt ve mola yokmuş gibi görünüyordu.
  Vladimir Zelensky çok yorgun değil, vücudu harika durumda, Klitschko yeni ısındı.
  Vladimir Vladimirovich'in lakaplı olduğunu hatırlayarak: "cam çene", güçlü Zelensky umutsuzca düşmanı tek bir darbeyle yakalamaya çalıştı. Vladimir, yanıt olarak, görünüşe göre kedi ve fare oynamanın yeterli olduğuna karar vererek, kahraman Zelensky'yi sol eliyle çenesinde suçladı.
  Vladimir Alekseevich bir sarsıntı hissetti ve yanıt vermeyi başardı ve Klitschko'nun göğsüne vurdu. Vladimir sendeledi, yere yığılmamak için zar zor ayağa kalktı. Korku, Klitschko'nun gözlerine yansımıştı. Gerçekten teknik olmayan bir rakip, bir zamanlar Pole Vakh gibi kararlı olduğu ortaya çıktı, sert vurdu.
  Buna karşılık, Klitschko geri adım attı ve bir ikili tuttu. Çenede Vladimir Zelensky var. Ancak Ukrayna cumhurbaşkanı vücut ve kafa olarak çok güçlü. Ve Vladimir'e, bir Alman tankı "King Tiger" veya darbelere dikkat etmeyen cesur bir Rus askeri gibi gidiyor.
  Wladimir Klitschko geri adım atıyor ve yumruklar atıyor. Koruma ile, çok belirsiz bir boks fikri olan Vladimir Zelensky umursamıyor. Ama öte yandan, darbe alma yeteneği, dayanıklılık ve hayvani güç ile her şey yolunda. Zamanın ters aktığı bir evrende, eski Ukrayna cumhurbaşkanı suçladı. Ve böyle bir boğayı kim indirecek. Toplam on iki yıldır şampiyon olan biri bile yekpare bir duvarın önünde açıkça teslim oluyor.
  Vladimir ayrılıyor. Şimdi tekrar jab ile çalışıyor. Ama burnu kırmak için, darbeye rağmen başarısız olur. Ve kavga uzayıp gidiyor. Borazan, zamanla sınırlı olmayan, kuralsız dövüşlermiş gibi şıngırdamaz. Ve Klitschko için bu tür düzenlemeler son derece elverişsizdir.
  Güçlü Zelensky çok ve sık vuruyor, ancak yorgun hissetmiyor ve Vladimir sürekli geri çekilmek, halkanın etrafında hareket etmek, vücut eğimli 145 kilogramlık bir kas kütlesinin darbelerini yumuşatmak zorunda. Ve nasıl iyileşeceksin? Savaşın yüksek hızı, turlar arasında duraklamalar olmadan çok yorucu.
  Wladimir Klitschko yine sağ ele yatırım yapıyor. Ama Volodymyr Zelensky'nin çenesi bir inçten fazla uzakta değil. Ve bu, yumruk atanları gerçekten sinirlendiriyor. Karşı tarafın kafası titanyumdan daha güçlü olduğunda.
  Vladimir bir ikili ile tekrar vurmaya çalışır ve darbe geçer. Ama ne anlamı var? Klitschko'da nefes almak gittikçe zorlaşıyor. Dövüş giderek azalan bir hızda gerçekleşiyor ve eski dünya şampiyonu kelimenin tam anlamıyla topuklarına basıyor.
  Vladimir Vladimirovich, Vladimir Alexandrovich'e karşı - her şey ne kadar sembolik ve dramatik görünüyor. Kendi tarzında destansı bir dövüş. Hem şairlerin hem de oyun yazarlarının hakkında şarkı söyleyebilecekleri bir şey.
  Volodymyr Zelenskyy de ilk yorgunluk belirtilerini hissediyor, ancak yine de nispeten hafif. Ancak rakibi belli ki yorgun, terden parlıyor ve en önemlisi, sol yumruk atmayı neredeyse bıraktı. Bu nedenle, girişim yavaş yavaş Vladimir Alexandrovich'e devredildi. Arada bir onu kötü teknik için suçlayabilirsiniz ama vücudu muhteşem. Ve darbeler seri olarak gelir.
  Vladimir bir blokla kapatıyor ve gelişigüzel bir şekilde kaşın içine giriyor ... Eski dünya şampiyonu zaten bir kesim yaptı. Kan ortaya çıktı ve kırmızı bir sıvının görülmesiyle birlikte kahraman Zelensky kendine çılgınca bir güven kazandı. Ve baskıyı artırdı.
  Bir seri ile beceriksizce de olsa, yorulmadan vurduğunuzda, o zaman en az birkaç darbe ve geçecek.
  Ve gittikçe yorulan Wladimir Klitschko, kendini daha da kötü savundu ve bloklar koydu. Ve zaman zaman başlarına bir hediye alacaklar. Ve düşman güçlüdür ve bir sopa gibi ağır vurur. Dev Zelensky daha fazla deneyime sahip olsaydı ve doğru vuruş yapmak için eğitilmiş olsaydı, Wladimir Klitschko çoktan derin bir nakavt içinde yuvarlanacaktı. Ancak Vladimir Zelensky, itmeyi ezip geçti ve bundan, düşman, hatta hataları atlayarak düşmedi, sadece sendeledi. Ama yine de, savaş uzadı, Klitschko güç kaybediyordu, kimse bir duraklama ilan etmeyecekti ve kahraman Zelensky'nin zaferi artık sadece bir zaman meselesiydi.
  Çaresizlik içinde Vladimir beklenmedik bir şekilde dev Zelensky'nin karaciğerine alışılmadık bir sarsıntı enjekte etti. Ukrayna'nın eski cumhurbaşkanı, sanki gövdesine bir kütük çarpmış gibi tatsız hissetti. Ve biraz yavaşladı.
  Vladimir hemen çenede bir ikiliye yatırım yaptı, ancak muhtemelen karaciğeri dövmeye devam etmek daha mantıklı olurdu.
  Vladimir Zelensky, darbeye sabırla dayandı ve saldırıya geçti. Klitschko uzaklaşmaya çalıştı, ancak yorgunluktan hızı düştü ve eski dünya şampiyonu darbeler yağmuruna tutuldu. Sert vurduğunuzda blok kırılır ve eldivenler uçar. Vladimir sadece kaşından değil, burnundan da kanıyordu. Çaresizce Vladimir Alexandrovich'e asıldı ve onu savaşa çekmeye çalıştı.
  Güçlü Zelensky, Klitschko'yu öfkeyle salladı ve onu profesyonel bir boks ringi için çok büyük olan yere çökmeye zorladı. Sonra Vladimir kalkmaya çalıştığında yüzüne ezici bir tekme geldi. Vladimir Alexandrovich futbol oynamayı çok iyi biliyordu ve bu nedenle ayağını ellerinden çok daha profesyonelce hareket ettirmeyi başardı. Ve tabii ki daha güçlü.
  Wladimir Klitschko'nun ağzından kanlı bir şapka uçtu ve eski dünya şampiyonu düştü, kollarını açtı ve sustu ...
  Bir korna çaldı ve ciddi bir ses duyurdu:
  - Zafer... Wladimir Klitschko, rakibinin kural dışı bir vuruş nedeniyle diskalifiye olması nedeniyle kazandı!
  
  
  
  ROMMEL TUZAĞI HAZIRLADI
  Bir başka çatallanma noktası: Libya'da Rommel'in ordusuna karşı verilen savaş. Bu sefer tuzak işe yaradı, Hindu bölümü Alman tanklarının darbeleri altında battı ve İngilizler kazandaydı. Savaş, Aslan İmparatorluğu ordusunun tamamen yenilgisiyle sona erdi. Bu Moskova karşı saldırısını etkilemedi. Ancak öte yandan, Rommel'in yenilmez bir komutan olarak ünü gözle görülür şekilde arttı. Ve Britanya'da iyimserlik düştü.
  Ve Ocak ayında Rommel'in birlikleri Tolbuk'a baskın düzenledi. Saldırı sırasında Almanlar bir sis perdesi kullandı ve kayıpları azaltabildi. Bunu Şubat ayında Mısır'a doğru bir ilerleme izledi. İngilizlerin kafa karışıklığından yararlanan Rommel, onları parça parça yendi. Ve bu, Japon başarılarının zemininde ve Sovyet-Alman cephesindeki göreceli başarısızlıklarda oldu. Mart ayında Rommel İskenderiye'yi işgal etti ve Almanlar zaferle Süveyş Kanalı'na yürüdü.
  Churchill, Almanya ve Japonya'dan gelen yenilgilerin zemininde ciddi psikolojik stres yaşadı ve Nisan ayı başlarında felç geçirdi. Böyle parlak ve güçlü bir politikacının başarısızlığı, düşmanlıkların seyrini olumsuz yönde etkiledi.
  Rommel, yerel halkın aktif desteğiyle Irak'a girerek kazanmaya devam etti. Orada İngilizler Mücahidlerin kendileri tarafından saldırıya uğradı. Rommel, Bağdat'a zaferle girdi. Irak'ta, Almanya'nın yanında uluyan Bağdat Halifeliği ilan edildi.
  Durum, Sovyet birliklerinin doğu cephesindeki yenilgisiyle ağırlaştı. Kızıl Ordu'nun ve Kırım'da ve Kharkov yakınlarında ve Rzhev yakınlarında ve biraz sonra Leningrad yakınlarında yenilgisi.
  Ama en önemlisi, Rommel petrol platformları ile tüm Ortadoğu'nun kontrolünü ele geçirmeyi başardı. Ve SSCB'nin buna cevap vermesi zor oldu. Hepsinden önemlisi, ABD Midway savaşını Japonya'ya kaybetti ve sonunda Yükselen Güneş Ülkesi ile olan savaşta inisiyatifi kaybetti.
  Japonya'dan ikinci bir cephe açma konusunda gerçek bir tehdit vardı. Ve savaş alanlarında şans henüz Almanlara ihanet etmedi. Birliklerini Araplarla dolduran Rommel, Türkiye ile birlikte Sovyet Transkafkasya'ya saldırdı. Ve bu, durumu önemli ölçüde kötüleştirdi.
  Üstün Alman-Türk birlikleri cepheyi kırdı. Batum için beş gün beş gece savaşlar oldu. Üç gün içinde Erivan kuşatıldı. Almanlar, Türkler ve Araplar derinlere gittiler. Sovyet komutanlığı Transkafkasya yönünü güçlendirmeye çalıştı, ancak Almanların yararlandığı Stalingrad'ın kapağı zayıfladı. Naziler şehri neredeyse tamamen ve hemen ele geçirdi.
  Ancak Sovyet birlikleri karşı saldırıya geçmeye çalıştı ... Ancak yeterli güçleri yoktu. Ve Almanlar savaşa giderek daha fazla yeni rezerv getirdi. En önemlisi, Japonya ikinci bir cephe açtı ve bu cepheye yönlendirilmek zorunda kaldı. Bununla birlikte, Stalingrad savaşları, öncelikle Sovyet askerlerinin kahramanlığı nedeniyle biraz ertelendi.
  Ama sonra şehir düştü ve Ekim ayında Fritz geniş bir cephede Volga'ya ulaştı.
  "Geri adım atma" emri bile yardımcı olmadı. Felaket bir rezerv eksikliği vardı. Amerika Birleşik Devletleri Hawaii Takımadalarını kaybetti ve aslında Lend-Lease tedariklerini kısıtladı, İngiltere, Churchill olmadan, pratikte Almanlarla savaş açmadı. Japonya, çok sayıda, fanatik ve iyi eğitimli piyadesiyle baskı yaptı.
  Durum, Sovyet partisi liderliğindeki anlaşmazlıklar nedeniyle ağırlaştı. Molotof elendi, ancak Beria da uzun süre lehte değildi. Almanlar Kasım ayında Hazar Denizi'ne ulaştı ve kıyı boyunca ilerlemeye başladı. Çığlarını durdurmak zor oldu. Sovyet komutanlığı üç cephede parçalandı ve Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere aslında oyunu terk etti.
  Aralık ayında Almanlar, Türkler ve Araplar Kafkasya'da birleşti. Ve aslında, bu en zengin bölgenin kontrolünü ele geçirdiler. Stalin topyekün savaş ilan etti.
  Ocak ayında Bakü kuyuları için savaşlar başladı ....
  Oleg Rybachenko, bir kız olarak keskin nişancı tüfeğinden ateş ettiğini hayal etti. Güzelliğin üzerinde neredeyse hiç kıyafet kalmadı, ancak Bakü'deki kuyuların yanması nedeniyle ortalık sıcak ve hatta karlar eriyor.
  Korkunç bir sis çöküyor ve etrafta su bile tıslayan ve buhar yükselen her şey akıyor.
  Oleg Rybachenko ve Akulina'nın ortağı, yere yapışmış, Fritz ve Araplara ateş ediyor. Bakü zaten neredeyse her şeyi aldı, ancak Rus ruhu güçlü ve hiçbir şey onu kıramaz. Keskin nişancı kız, kaçırmayın. Ve şimdi bütün bir ceset yığını büyüdü. Silah ateşleyen iki güzel.
  Oleg'in kızı bundan tahrik olur ve çıplak ayağını yere vurarak şarkı söylemeye başlar:
  - Güzelce...
  Akulina, iyi nişan almış bir atış yaparak devam ediyor:
  - Canlı...
  Oleg Rybachenko tekrar ateş ederek Arap'ı öldürür ve şarkı söyler:
  -Arasında...
  Akulina bir kurşun sıkar ve devam eder:
  - Ateş!
  Oleg Rybachenko bir an için:
  - Ve duman!
  Akulina tekrar ateş ederek şarkı söylemeye devam ediyor:
  - Ve dinle...
  Oleg Rybachenko, deklanşörü ustaca tıklatarak bir hediye bırakarak şunları söylüyor:
  - Nasıl!
  Akulina, Almanca'nın sözünü kesti ve devam ediyor:
  - Makineli tüfek!
  Oleg Rybachenko tekrar bir kurşun ve ıslık gönderir:
  - Öncülük etmek!
  Akulina, Almanlara bir kurşun sıktı ve devam etti:
  - Biz!
  Faşiste cömert bir hediye veren Oleg Rybachenko şunları yayınladı:
  - Başkan!
  Akulina ölümcül bir hediye gönderdi ve homurdandı:
  - Yenilmez!
  Oleg Rybachenko, tekrar vurarak devam etti:
  - İleri!
  Akulina pasajı destekledi:
  - İleri!
  Oleg Rybachenko tekrar ateş etti ve homurdandı:
  - Ne zaman!
  Akulina, Nazi'yi tutkuyla dövdü, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve devam etti:
  - Kabuklar!
  Oleg Rybachenko bir kurşun gönderdi ve nasıl ıslık çaldı:
  - Huzur içinde yatsın!
  Akulina doğru bir şekilde ateş etti ve havladı:
  - Mutlu!
  Bir keskin nişancı tüfeğinden ateş eden Oleg Rybachenko, devam etti:
  - Ve gece!
  Akulina ateş ederken yüksek sesle cıvıldadı:
  - Acele etmek...
  Oleg Rybachenko, ateş ederek coşkuyla ekledi:
  - Geliyorlar!
  Akulina tekrar ateş etti ve ıslık çaldı:
  - Çene!
  Keskin nişancı tüfeğinden fırlayan Oleg Rybachenko devam etti:
  - Ve emirler!
  Akulina ateş ederek parıldayarak tısladı:
  - İzin vermek...
  Bir kurşun sıkan Oleg Rybachenko sağır bir şekilde homurdandı:
  - Üstünde!
  Akulina ölüm getireni tükürdü ve dedi ki:
  - Barış!
  Oleg Rybachenko tekrar çivilendi ve homurdandı:
  - Çok öfkeli!
  Akulina tek bir el ateş ederek iki Fritz'i aynı anda yere serdi ve cıvıldadı:
  - Rumble!
  Oleg Rybachenko, ateş ederken sağır bir şekilde bağırdı:
  - Savaş!
  Kız, çıplak yontulmuş bir bacağın yardımıyla atışı tekrarladı, tekrarladı:
  - Savaş!
  Oleg Rybachenko, klibi değiştiriyor, tekrar ateş ediyor, faşistin kafasını kırıyor, şarkı söylüyor:
  - Soluyor...
  Pırıl pırıl bir gülümsemeyle zekice, zekice ateş eden kız:
  - Akselbant...
  Oleg Rybachenko bir kurşunla grev yaptı ve devam etti:
  - İtibaren...
  Akulina ateşlendi, doğru bir şekilde yayınlandı:
  - Huzurlu!
  Kız-genel-yazar ateş etti ve homurdandı:
  - Hayat!
  Akulina soluk, ekledi:
  - Uzanmak...
  Oleg Rybachenko, bir mancınık gibi bir mermi fırlattı ve bir kızın ayağıyla bir el bombası fırlattı:
  - Soluyor...
  Akulina Fritz'i kesti ve cıvıldadı:
  - Parlamak...
  Oleg Rybachenko, ustaca bir mermiyi kapağın üzerine atarak ve zırhlı bir personel taşıyıcısında bir Alman'ı devirerek devam etti:
  - Afişler!
  Akulina tekrar ateş etti ve havladı:
  - Ve o...
  Memnuniyetle ateş eden Oleg Rybachenko, böğürdü:
  - Kim!
  Keskin nişancı kız, çıplak ayaklarıyla dumanı uzaklaştırdı ve kurşunu tekrar faşistin boğazına saplayarak havladı:
  - Konuşur!
  
  UZAY ÇAĞININ MUHTEŞEM SAVAŞI
  Tüm şoka rağmen Anfisa, tüm bu militarist fazmagorinin muhtemelen tek bir merkezden kontrol edildiğini fark etti. Bu, darbenin yönü ve yaratıkların devasa büyüklüğünün faaliyetlerindeki bariz tutarlılık ile kanıtlanmıştır.
  Savaşçı fark etti: Bütün bu fantastik donanmanın kontrol merkezini devre dışı bırakmak mümkün ve sonra... Belki her şey duracak!
  Ancak kendinize ait değilseniz ve tüy gibi çırpınan çatı tamamen kontrol edilemezse, bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır.
  Nedense, bu durumda tamamen uygunsuz bir şarkı aklımdan geçti:
  - Yırtıcı Bagheera'nın artık bir kız arkadaşı var. Şüphesiz bir psikiyatri hastanesi onun için ağlıyor! O bir yabancı ve sürünerek yaklaşıyor! O bir ksiwa maymunu - Anfiska!
  Ve aşağıdaki manzara, sürekli yıkım, bir anda büyüyen harabeler ve büyülü enerji pıhtılarının düşüşünden birçok krater.
  Ve harabeler bile canlıymış gibi inliyor ve titriyor. Ve bu korkutucu.
  Anfisa, en azından orada rahatlık ve destek bulacağını umarak gökyüzüne bir bakış attı.
  Ama ne iğrençlik? Güneş bile değişti. Koroner deşarjların göz bebeklerini kestiği kızıl bir cüce gibi görünmeye başladı.
  Anfisa yine haç çıkardı, zaten gerçekten korkmuştu: kim Güneş'i bozabilir, şeklini bozabilir? Büyünün gerçekte var olduğunu varsaysak bile bu mümkün mü? Bütün ihtişamıyla Kral Süleyman bile bunu yapamaz!
  Yoksa bir illüzyon mu? Bütün bu yaratıklar nasıl?
  Kanlı tüyleri olan bir kuzgun ejderha kırk beş tonluk bir tank kustu.
  Araba patlamadan önce birkaç kez büküldü. Yırtık kule Anfisa'nın dalgalanan çatısının yanından uçtu. Rüzgârın akımı bile kızı sarsıyor, neredeyse onu aşağı atıyordu.
  Savaşçı kendini yukarı çekti ve bir titanın çabasıyla tekrar yukarı tırmandı. Botlardan biri güzelliğin yontulmuş bacaklarından düştü. Oldukça sıradan düşen ordu ayakkabıları başka bir canavara dönüştü.
  Özellikle, ayak parmağında boynuzlu bir aslan başı büyüdü ve delikten lale yaprakları çıktı. Yengeç pençeleri ve yarasa kanatları, hamuru karakterli bir çizgi filmde olduğu gibi yanlarda kalıplanmıştır.
  Anfisa kendi kendine nefes verdi:
  - Uyuyun! Her şeye gücü yeten Allah her şeyi yaratabilir, ancak O bile tüm insani fantezileri ve saçmalıkları somutlaştıramaz!
  Aniden üç katlı bir bina boyutuna yükselen motive edici bot şunları söyledi:
  - Bir insan herhangi bir saçmalığı gerçeğe dönüştürebilir, ancak yalnızca gerçekçiler bir rüyayı gerçekleştirebilir!
  Anfisa haç çıkararak fısıldadı:
  - Borisovna'nın saçına ne oldu!
  Bot karşılık verdi:
  - Büyük bir adam kel olabilir, ama sadece bir hiçlik dişsizdir!
  Anfisa, ikinci çizmesini ona fırlatma arzusuna güçlükle karşı koyamadı: Dayanamayacağı ikinci bir muğlak muhatap yok. En azından bir an için beyin kıvrımlarındaki bu oyundan dikkatini dağıtmak için kız 9 Mayıs tatili için bestelenmiş bir şarkı söyledi. Görünüşe göre çok yakın zamanda Kiev cuntası tarafından acımasızca çiğnenmiş bu bayramı kutladılar.
  Sarışın güzellik tam bir sesle şarkı söyledi;
  Çizgide yemin ettik,
  Doğru, Kutsal Anavatan'a hizmet etmek!
  Komünizm Güneş'in ışığını verdi,
  Altın bir şarkı bir iplik sarıyor!
  
  Komsomol üyeleri erkeklere boyun eğmeyecek,
  Ve savaşın gök gürültüsü gürlediğinde...
  kızlar ellerine dokundu
  Şimdi makinenin başındalar!
  
  Ve diğerleri sabanın arkasında yalınayak,
  Kokulu ekmek sağlamak için ...
  Açlıkla savaşmak çok zor
  Öyleyse işimiz beş olsun!
  
  Daha havalı olanlar - kızlar karar verdi
  Ne de olsa savaş bir kadının sırıtışı değil...
  Ve gençler takımlara katıldı,
  Fritz mahkumlara bağırmasın diye!
  
  Devler Moskova için savaştı,
  Faşizm karnından vuruldu!
  Rus Anavatanı ile birleştik,
  Ruh, inan bana, savaş kaybedilmedi!
  
  Kanın bir derede aktığı Stalingrad,
  Evde mumların yandığı yer ...
  Büyük bir dönüm noktası oldu - bir dönüm noktası,
  Omuzlarını dik ülkem!
  
  Tanklar "Kaplanlar" cesurlar için bir engel değildir,
  "Panter" kulesi düştü!
  "Katyuşalar" ile kademe geldi,
  Nazizm'i yırtın, parçalanıyoruz!
  
  Öncüler de bu mücadelede
  Partizan cesurca köprüyü havaya uçurdu...
  Fritz'i köpekler gibi yakaladım
  Ve rüya savaşçılarının baskısı arttı!
  
  İşte son engel Berlin,
  Piç kurusu kaç siper kazdı!
  Makineli tüfekle isabetli atış yaparım,
  Almanları sefil bitler gibi eziyoruz!
  
  Reichstag'ın renkli bayrağının üstünde - Güneş,
  Hitler bir sıçan gibidir - leş öldü!
  Kalbimiz davul gibi atıyor
  Ve zafer kornasını çal!
  
  Hayatta kalan keder ve keder
  Acımadan bütün savaştan geçtiler ...
  Mayıs ayında yemyeşil leylak aroması,
  Öpüştük, baharla tanıştık!
  Oleg Rybachenko, yüzüne avuç içi ile dövüldüğü gerçeğinden, kafa karışıklığından kendine geldi. Elf kızı çabucak uyandı ve kendini çok mutlu hissetti. Oleg Rybachenko'nun önünde tanıdık bir elf ve başında elmas çelenk olan başka bir kız duruyordu. O kadar güzeldi ki eski yazar şaşkınlıktan dilsiz bile oldu. Bu saçlar kelimenin tam anlamıyla yıldızlar gibi parlıyor.
  Oleg Rybachenko şaşkınlıkla sordu:
  - Sen kimsin?
  Kız gülerek cevap verdi:
  - Yerel elflerin en büyüğü benim. Ya da bana dedikleri gibi - bakmak.
  Oleg Rybachenko şaşkınlıkla dedi ki:
  - Çok güzelsin, gerçekten yüz bin yaşında mısın?
  Elf kızı gülerek cevap verdi:
  "Evet, daha da fazlası... Güçlü büyüye sahip olmam sayesinde ölümü kandırabildim. Yani hayatım hala çok uzun olabilir.
  Oleg Rybachenko çıplak kız gibi ayağını yere vurdu ve ıslık çaldı... Kız çok genç ve taze görünüyordu. Tıpkı yeni açmış bir çiçek gibi. Bu yüzden onunla bir araya gelmek ve çiftleşmek istedim. Ve tutkuyla, neredeyse kesintisiz sevişin. Böyle parlak bir güzellikle.
  Gözlerini yakaladı ve fısıldadı:
  - Bir erkeğin ruhuna sahip misin?
  Oleg Rybachenko dürüstçe cevap verdi:
  "Önceki hayatımda büyük bir savaşçıydım!"
  Elf kızı gülümsedi ve havladı:
  - Sarılmalarını memnuniyetle kabul edeceğim... Ama görüyorum ki bana bir şey sormak istiyorsun?
  Oleg Rybachenko agresif bir şekilde başını salladı:
  - Kesinlikle... Sorum şu ki, paralel evrendeki renk elfleri neden tohum almayı bıraktı?
  Elf kızı, bu ışıl ışıl bakan, bir an düşündü ve sonra yanıtladı:
  - Büyücü Kaspar, aileni yok etmek istiyor. Büyük olasılıkla, temsilcilerinizin ürememesi için bir şeyler yapan oydu!
  Oleg Rybachenko meraklandı ve izleyiciye yaklaştı ve sordu:
  - Tam olarak ne? Bu nasıl önlenir?
  Elf kızı ayağa fırladı ve biraz döndü. Çıplak bacakları havada döndü, altın bir sekiz rakamı yazdı. Sonra kız cevap verdi:
  - Kendimi tam olarak tanımıyorum... Yapabilseydim, elfler bu büyücüyü uzun zaman önce ortadan kaldırırdı. Ama... Sen seçilmiş kişi gibisin ve bizim yardımımızla bu canavarı yenebileceksin!
  Oleg Rybachenko ayağa kalktı ve göğsünü şişirerek şöyle dedi:
  - Nasıl? Her şeye hazırım!
  Kız kalçalarını biraz büktü ve hemen cevap vermedi ... Fısıldadı:
  "Önce sevişmemiz gerek." Bana ve sana güç verecek...
  Oleg Rybachenko dudaklarını zevkle şapırdattı ve güzelliğe atladı, göğsünden öptü ve şöyle dedi:
  - Bu en akıllıca şey!
  Kız ona doğru eğildi ve kadınların bedenleri şehvetli bir coşkuyla iç içe geçti. Ve çok harika oldu. Enfes okşamalar ve fırtınalı bir orgazm akışı. Ve şiddetli fırtınalar, sizi dalganın en tepesine fırlatıyormuş gibi. Ve burada, bu dik yamaçlar boyunca kayıyorsunuz, daireler ve kıvrımlar yazıyorsunuz. Sonra seni tekrar sallıyor ve sanki bir pinpon topuymuşsun gibi yukarı fırlatıyor. Ve hissedilir, suların kalınlığında, aşk yanardağları patlar ve şehvet kasırgaları. Ve kızlar muhteşem bir mutluluk yakaladılar. Ve Everest Dağı'nın üzerinde yükselen zevk.
  Çok lezzetli ve sayısız karşılıklı orgazm çağlayanı.
  Saatlerce sonsuz mutluluk sürdü, ama sonunda sona erdi. Kızlar ayrıldı ve onlardan tatlı bir buhar çıktı. Maratonun süresine rağmen, Oleg Rybachenko canlanmış ve canlılık ile güç dolduğunu hissetti.
  Hiç bu kadar zevki bir arada yaşamamıştı. Ve mutlulukla yedinci cennetteydi.
  Ve bakan kız dedi ki:
  "Şimdi sana adımı söyleyeceğim!" Bu, savaşçıya ölçülemez bir güç verecektir.
  Oleg Rybachenko şiddetle başını salladı:
  - Kabul ediyorum! Dağları hareket ettirebileceğimi hissediyorum!
  Yüz bin yıldan fazla bir süredir şöyle söyleyen bir elf kızı:
  - Benim adım Elfamunuel!
  Oleg Rybachenko çıplak, yontulmuş kızın ayağını damgaladı ve içtenlikle cevap verdi:
  - Harika ve güzel bir isim!
  Arayan kız sordu:
  - Ve sen asil bir yaratık olarak?
  Stormtrooper kız-yazar şehir yanıtladı:
  - Ben Johann-Oleg Rybachenko!
  Elfamunuel coşkuyla yanıtladı:
  - Güzel isim! Artık tanıdık! Ve şimdi Kaspar'a direnme gücümüz var!
  Oleg Rybachenko, güçlü, kız gibi kaslarla oynayarak sertçe kıvrıldı:
  - Her şeyi yapabilirim! Ve sen de kazan!
  Elfamunuel zümrüt safir gözlerini kısarak cevap verdi:
  "Şimdi Kaspar ile savaşma zamanı. Bu kurnaz canavar, karşılık olarak bir tür numara bulana kadar. - Kız, Oleg Rybachenko'yu elinden tuttu ve elf ve hobbit kıza bağırdı. - Ben alıyorum! Canavarla savaşmalıyız ve sen olduğun yerde kal.
  Hobbit kız çekinerek belirtti:
  - Ancak, bu büyücünün büyük bir gücü var ... Onunla baş edip edemeyeceğiniz bilinmiyor mu?
  Elfamunuel iri yumruklarını sıktı ve kararlı bir şekilde konuştu:
  - Tek bir seçeneğimiz var - ya kazan ya da öl! Üçüncüsü yok!
  Oleg Rybachenko daha az vurgulamadan şunları kaydetti:
  - Yüz kere baktım ölümün yüzüne - Şimdi bile korkmayacağım!
  Hatta hobbit kız ciyakladı:
  - Yüz değil, çok daha fazlası!
  Elfamunuel, Oleg'in çıplak bacaklı kızını arkasından götürdü. Aynanın yanındaydı ve kararlı bir şekilde yüzeyine çıktı. Arkasında taşındı ve kız-stormtrooper. Duygu suya adım atmak gibiydi - sıcak ve gıdıklayan çıplak bir taban, kız gibi, yontulmuş bacaklar. Oleg Rybachenko yine hassas kadın vücudunu okşamak istedi, ama ne yazık ki bakanı takip etmek gerekiyor.
  Ne de olsa kız olmak güzel, çok zevk alıyorsun - bir erkekle kıyaslayamazsın.
  Bir denizanasının yüzeyi kadar kaygan bir şeyin üzerinde yürüyorlardı. Oleg Rybachenko koridorda şaşırtıcı sayıda yıldız gördü. Sanki uzayda astronotların yürüdüğü bir yerdeydiler. Ve yıldızlar çok renkli ve çok parlak ... Burada bir çift yüzeyden ayrıldı ve uçup gitti.
  Elfamunuel, Oleg Rybachenko'ya fısıldadı:
  - Her şeye hazır ol canım kızım!
  Edebi Reich'ın eski cesur savaşçısı cesurca cevap verdi:
  - Korku bir zayıflıktır - korkan zaten yenilmiştir!
  Çiftleri uçtu... Peter Pan gibi ve kızların kabarık saç modelleri havada uçuştu. Ama sonra ileride kan kırmızısı bir ay belirdi.
  Elfamunuel kızı Oleg'in kulağına cıvıldadı:
  - Burası büyücü Kaspar'ın diyarı!
  Oleg Rybachenko şaşkınlıkla fısıldadı ve başını omuzlarına çekti:
  - Kötü görünüyor!
  Elfamunuel, stormtrooper kızı neşelendirdi:
  - En karanlık kratere dalmalıyız! Sonra kendimizi Kaspar'ın inine gelecek bir labirentte bulacağız!
  Oleg Rybachenko, bir öncü gibi elini başına koydu ve şöyle dedi:
  - Daima hazır!
  Çiftleri kraterin ağzını hedef alarak alçalmaya başladı. Sonra kızlar ayaklarının altında havanın emiş akımını hissettiler. Ve bir kez içeri girdin mi...
  Elfamunuel, Oleg Rybachenko'yu cesaretlendirdi:
  "Şimdi gerçek bir engelli parkurdan geçiyoruz. Ama kanlı büyücünün kendisi önde olacak ...
  Stormtrooper kız ilerlemek üzereydi ki aniden üzerine vahşi bir korku çöktü. Sanki korkunç bir şey, buzlu ahtapot üyeleri birbirine bağlıyor.
  Belirsiz bir ruh hali yakalayan Elfamunuel, ona ya da belki ona fısıldadı:
  - Utangaç ortak olmayın! Sadece sihirli elektronikler.
  - Ve benim çekingen olduğum fikrine nereden kapıldın! - Johann-Oleg Rybachenko cesurdu ama dişleri haince çınladı.
  - Bu özel bir radyasyon, bize korku veriyor! Onların yeni başlayanlar değil, deneyimli savaşçılar olduklarını unutmuş görünüyoruz! - Ortak, kız-fırtınacı-yazarını çıplak göğsüne yakut meme uçlarıyla hafifçe okşadı. Gözler alev alevdi.
  - Günde sadece yirmi beş saat savaşmakla kalmadım, tüm hayatımı öldürmek için eğitildim!
  Oleg Rybachenko istemeden itiraf etti. Ancak sözlerinde gurur vardı.
  . İlk başta, tüm silahlar arasında yalnızca küçük, sağlam bir lazer hançeri yaratmayı başardılar. Daha doğrusu, Elfamunuel tarafından yaratıldı. Ne yazık ki, burada büyülü gücü son derece sınırlı.
  Bu hançer özellikle ciddi görünmüyordu.
  Gerçek hafifti ve biraz uzatılabilirdi. İlk rakip, kabuğundan bir gagası çıkmış dikenli bir salyangoz gibi görünüyordu. Orijinal yol, bazı yerlerde kaygan, dönen bir yüzey üzerinde gitti. Bu nedenle, düşmanın saldırısından sapan kız-fırtınacı-yazar Oleg neredeyse düştü.
  Arkadaşı böceğe çarptı, ikiye böldü, parçalar düştü.
  - Hançerle çalış! diye bağırdı Elfamunuel. Göründükleri kadar korkutucu değiller.
  - Fark ettim! - Dedi ki kız-fırtınacı-yazar. - Garip bir şey olmasına rağmen, vücutta oluyor. Bud bir şey sinir uçları dondu!
  Sarışın savaşçı Elfamunuel ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Göreceksin bey! Bütün "buz çözme" budur!
  Bazıları insan benzeri, diğerleri çok dokunaçlı sanal canavarlar onlara saldırdı. Bu sefer savaşçı Johann teyakkuzdaydı. Karşı saldırı en yakın düşmanı sarstı. Bir sonraki yatırdığı kişi hermafrodit bir adamdı. Böyle bir ucube ve bu arada, hiç de üzücü değil. Ancak kılıçlı bir kalamar benzerliği, kız-fırtınacı-yazar Oleg'in kafasını neredeyse uçuracaktı.
  Bir kılıca bağlandıktan sonra kadın bedeni inlemeye ve incinmeye başladı.
  - Bu iğrenç, bana dokundu! - Oleg Rybachenko öfkeyle küfretti. - Bu kadar sakar olduğumu düşünmemiştim.
  - Hiç sanal canavarlarla savaştın mı? - Elfamunuel'e sordu.
  Bir tür insandan gelen süperler ve şimdi bir kız, ileri düzey demiurge yazarların ironik özelliği ile cevap vermekte acele etti:
  - Bir ananas maymunuyla! Beni kovalıyordu ve neredeyse ölüyordum. Her ne kadar tüm maymunların kibar olduğunu ve insanları kardeşleri olduğu için sevdiğini söyleyen bazı eksantrikler olsa da.
  Elflere bakan sarışın savaşçı mantıklı bir şekilde şöyle dedi:
  "Rakiplerimiz ne iyi ne de kötü. Korsanların yüzdüğü deniz kadar kayıtsızlar.
  - Daha çok vakum gibi. Deniz ılık ve yumuşaktır. - Stormtrooper-yazar bir kız, dişleri yerine füzelerle ona atlayan bir muz ve kaplan karışımı vurdu. - Bu engelli parkurlardayım, kafama bir kara delik doldurdum. Bu kadar saçma olmasınlar. Doğru, şimdi vücutta iyi olmayan bir şey oluyor.
  Elfamunuel bu konuda hemfikirdi:
  - Dürüst olmak gerekirse, ben de aptalım ve boşluktayım!
  Stormtrooper-yazar kız ve bakan kız hareket etmeye devam etti. İlk başta, canavarlar özellikle hızlı değildi, bu da görevi kolaylaştırdı. Bununla birlikte, de Johann-Oleg ve Elfamunuel taburcu edilmelere biraz takıldılar. Daha da kötüleşti çünkü canavarlar ateş tükürmeye başladı. Rybachenko'nun şişkin göbeği yandı ve gerçek bir acı hissetti.
  - İçim kıpır kıpır! - Dedi ki kız-fırtınacı-yazar.
  - Ve benim için kolay değil! Sarışın kız sağ, açık göğsünü işaret etti. Kan damlıyordu. Oleg Rybachenko'ya tekrar tükürdüler, kız-fırtınacı-yazar geç kaldı, omzu delindi, açıkçası kemiklerini kırıyordu. Ve basit bir insanın kemikleri kırıldığında çok acıyor, şoktan bunalabilirsin. Soylu bir Polonyalı ve Rus baron ailesinden olan Oleg, sıradan bir insan olmasa da, şu anda kendini yerinde hissetmiyordu. Yeteneklerini felç eden özel, son derece zararlı dalgalar hissetti.
  - Kendimi kötü hissediyorum! - Johann-Oleg kapandı. Sarışın kız profesyonelce güzel yüzünü ovuşturdu.
  - Kara deliğe dalmayın sevgili şövalye-kızım.
  Bilinç geri döndü, ama onunla birlikte acı. Johann-Oleg inledi, kızı zayıflıktan boğuldu:
  - Bir daha gitmeyeceğim.
  Elfamunuel öfkeyle homurdandı:
  - Çıldırma! Burada bir ilk yardım çantası var.
  Gerçekten de engelli parkur bir bilgisayar oyunu gibiydi. Ek yaşamlar vardır ve önemli olan anında yenilenmeye neden olan enerjidir. Evet, zordu, ancak deneyimli kızlar hareket halindeyken öğrendi. Tüm engin savaş deneyimleriyle hala öğrenecekleri bir şeyler vardı.
  - Asıl mesele geri çekilmemek ve pes etmemek! dedi Elfamunuel. O da kendi unsurunun dışındaydı, arada sırada hatalar yapıyor, acı darbeler alıyordu. Sonra çift buna alıştı ve çok daha uyumlu davranmaya başladı.
  Bir sonraki aşamada, havada yüzen mantarların üzerine atlamaları, uçan bıçaklardan kaçınmaları ve dikenli tellerin üzerinden sürünmeleri gerekiyordu.
  Savaş giderek daha şiddetli hale geldi ve rakipler daha hızlı ve daha hızlı hareket etti. Doğru, ele geçirilen silahları da sanal olarak kullanmak mümkün oldu, ancak özelliklerinde gerçek ölüm taşıyıcılarına oldukça benziyor.
  Özellikle aklı başına gelen Oleg Rybachenko, çok namlulu titreşimli bir atıcıyı test etti! Uzayda küçük çatlaklar yarattı. Doğru, üç atıştan sonra dağıldı, ancak birkaç rakip hattını biçti.
  - Fena değil! - dedi kız-fırtınacı-yazar.
  - Bir kabarcık plazma tabancası almaya çalışın! - Elfamunuel tavsiye etti. - Çok daha etkili olacak.
  Eski as pilot ve süper güçlü bilim kurgu yazarı neşelendi ve gözlerini kırptı.
  - Bu da kötü bir fikir değil. Ve o nerede?
  Sarışın savaşçı isteyerek önerdi:
  - İşte öncü bir kornaya benzeyen çok küçük bir boru. İçine üfleyin ve hızlı bir uçuş, hiperplazmik bir şelale göreceksiniz.
  Stormtrooper-yazar kız voleybolu zar zor atlattı, yontulmuş yüzey boyunca biraz sürünerek borazan tarafından alındı. Atış.
  Baloncuklar kıvrımlı bir çizgi halinde düştü, dikkatlice sıçradı, vurdukları yaratıklar patladı - bayram konfetileri gibi dağıldı.
  - Ne! Çok kötü değil! dedi Elfamunuel. - Gökyüzüne daha az baloncuk uçması için daha aşağı vurun.
  Kız fırtınacı-yazar, elini siperliğin altına alarak kükredi:
  - Elimden gelenin en iyisini yapacağım!
  Elfamunuel ekledi:
  - Şaşırmamaya çalışın!
  Büyücü kız da güçlü bir silah aldı ve kullandı, bükülmez bir güç sergiledi.
  Savaş giderek daha ilginç hale geldi. Burada, suyun ayaklarının altından bir akıntıya döküldüğü ve ardından korkunç derecede kaygan sıvı helyumun aktığı ve yukarıdan ve aşağıdan güçlü lazerlerin ateşlendiği, imha bombalarının parçalandığı bir gezegende savaşıyorlar.
  Kız-fırtınacı-yazar, hemen iki eliyle karşılık verdi ve hatta bir çubuk kraker dansı yaptı.
  Birkaç kez yakalandı, sol bacağını kesti. Ortağım sayesinde ilk yardım çantasına ulaşmama yardımcı oldu. Oleg Rybachenko'nun somutlaştığı güzel kızın bacağı büyüdü.
  Güzel heyecanla dedi ki:
  - Sen harika bir Elfamunuel'sin.
  Sarışın savaşçı küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Ve sen zayıf birisin, Bay Johann-Oleg. Bebekler çok vahşi bir acıya katlanır ve sen inledin!
  Kız-fırtınacı-yazar kendisi değildi, yalınayak güzelliğini bir şey kıvrandırdı:
  - Algıladığım anda her şey çok daha keskin!
  Elfamunuel bir dizi canavar daha bırakarak sırıttı ve dedi ki:
  - Yine de sabırlı ol!
  Kız-fırtına-yazar-yazar tam bir asırlık, hatta çok daha az, partnerine kıyasla önemsiz bir şey, içini çekti, konuşması inanılmaz derecede zorlaştı:
  - Hadi, ben bir erkeğim!
  - Bu adam! Bir an dudakları birleşti. Güzellik Oleg Rybachenko, genç bir kadın öpücüğünün bal tatlılığını hissetti.
  Yazar kız ciyakladı:
  - Tanrıça!
  -Lucifer! - Bakire elf zahmetsizce cevap verdi.
  Daha sonra kuvvetli rüzgarlarla sürekli değişen bir atmosfere girdiler. Ya önde esiyor ya da tam tersi arkada baskı yapıyor. Evet ve düşmanlar sürekli değişiyor, ya eşekarısı gibi uçuyorlar ya da tam tersi zehirli yılanlar gibi sürünüyorlar ya da tavşanlar gibi zıplıyorlar.
  Ancak sürekli savaşmak, aynı zamanda bir platformdan diğerine atlamak ve hatta yapay sinekleri ve kertenkeleleri bacaklarından kapmak, onların yardımıyla tuzaklardan uçmak. Bazı örnekler, özellikle kelebek ve çiçek melezleri nefes kesici güzelliktedir. Ve yusufçuk ve lale karışımı pırıl pırıl, gökkuşağının tüm renkleri ile baş döndürücü bir koku... Kuasar! Çıplak ağızlar elektronik fare kapanları gibi arkadan tıklıyor, metre uzunluğundaki dişler şimşeklerle parlıyor.
  Ayrıca daha büyük beş metrelik ve hatta on metrelik dişler vardır. Çevik Oleg Rybachenko onları geçmeyi başardı. Bir tank ve bir akrebin melezi olan canavarlardan biri, yanan şekerleri etrafa saçan bir kükremeyle patladı:
  - Fotoğrafımız çekilmedi! Kuarklar yakalanmaz! - Cesur, ürkek, eski as savaşçı ve büyük yazar olsa bile seslendirdi.
  Stormtrooper kızı bir kez daha, imha işaret fişeklerinden hasar alıyor. Ve elf kızı şimdi daha da beter, bacağı yine kopmuş. Ama geri çekilmeyi düşünmeden ustaca bir uzuvda atlar. Ancak, gidecek hiçbir yer yok.
  - Bir yolumuz var, ya hayatta kal ya da öl! - Elfamunuel biraz banal bir duyguyla dedi.
  Stormtrooper Kız Yazarı onayladı:
  - Ve sadece birlikte! Kara delik buzlu eterdeyken daha parlaktır: bir çift yanan kalp alev alev!
  İnanılmaz çabalar, insanlık dışı stresler pahasına, vücutta yaşam alanı kalmamasına rağmen, bunun üstesinden gelmeyi başardılar.
  Bir sonraki aşama çöldür: vahşice emen yeşil kum ile bir saniye hareketsiz durmak imkansızdır, bacaklarınız sıkışır ve yine de ateş edip bıçaklamanız gerekir. Burada maskeli, bazıları zırhlı militanlar onlara karşı savaşıyor. Farklı türde savaşçılar, insanlar ve kaktüs, böcek ve İngiliz anahtarı olan bir akrep melezleri var!
  Gizleyemediğiniz veya gizleyemediğiniz uçan gravürler, lazer ışınları kumu saçacaktır. Vücutla temas ettiğinde: cehennem gibi bir acı, iç kısımlar bir paten pisti tarafından sıkılmış ve sıcak yağ ile doldurulmuş gibiydi. Tetraletler dalarlar, yanan göz yuvalarından iğrenç kafatasları şeklinde bombalar atarlar ve yıkıma susamış halde çılgınca ışınlar saçarlar!
  Ancak Tanrı'dan bir savaşçı olan Oleg Rybachenko kaybolmadı. O, nehirler arasında geçen bir tür dans gerçekleştiren bu stormtrooper kızı.
  Elfamunuel alay bile etti:
  - Zavallı ıslık: kanatlar yanında uçar!
  Kız-stormtrooper-yazar aldı:
  - Komutan, alaylarımız sıraya girdi!
  Stormtrooper-yazar bir kız ve sarışın görünümlü bir kız birlikte, "şelale jeti" tekniğini kullanarak, düşmanları yemyeşil demetler halinde bırakan makasla vurdular. Pek çok farklı yaratık, bölündü, ezildi veya parladı.
  Bu çarpıcı bir grotesk - komedi olmadan değil, özellikle uçurtma ve balta şeklindeki tetralet, çarpma anında düşen bir damlaya dönüştüğünde: turkuaz benekli altın tırtıllar:
  - Ateş ettiğinizde, parmak uçlarınızda durun, hareket kabiliyeti daha fazla olacaktır. - Elfamunuel'i harekete geçirdi.
  Bu kız-stormtrooper-yazar Oleg Rybachenko otomatik olarak şunu fark etti:
  - Daha az stabilite.
  Parlak saçlı sarışın buna itiraz etti:
  - Nasıl desek, dinamikler her zaman statikten daha güçlüdür!
  Kız, sözlerini desteklemek için, fıçılı bir teneke kutuya benzeyen bir kirişle acele eden bir yapıyı kesti. Parçalara ayrıldı ve düştü, parçalara ayrıldı. Zaten uçuşta, mağlup edilmiş bir hedefin parçaları bir mor melez sürüsüne dönüştü: bombus arıları ve şempanzeler.
  Bu garip yaratıklar birbirleriyle savaştılar: her an küçülüyorlar, bir savaş sanal makinesinin atmosferinde çözülüyorlar:
  - Nasıl? Kuasar mı? - Elfamunuel kaşlarını hareket ettirerek sordu.
  - Çok havalı, en önemlisi nezih! - Oleg Rybachenko kızı fark etti. - Lazerler ve plazma arasında yaşamak güzel! Ve gezegenin patladığını duyun!
  Baş kız güldü.
  - Ve benimle savaşta orgazm yaşa! Ve bir yürüyüşe çıkın ve gönlünüzce eğlenin! Erkeklerdeki mizah anlayışını takdir ediyorum.
  Savaşçı Oleg Rybachenko şimdi zahmetsizce: bir sonraki hediyeyi yok etti. Çelikle kaplı bir kütüğe benziyordu. Hemen patlamadı, birkaç şarj daha aldı. Buna karşılık, pençeli kancalardan çıkan ışınlar, ünlü genç adamın elini kırdı.
  - İşte uçurum! - bir kız-fırtınacı-yazar olan sıkıntı ile bağırdı. - Bunu düşünmek zorundasın.
  Elfamunuel alay edercesine ciyakladı:
  - Neden bahsediyorsun?
  - Yüzüme tuğlayla vur. - Bir el çalışmıyor. - Oleg Rybachenko kaydetti. - Ah, benim kız gibi süper etim nerede!
  Elfamunuel elinden geldiğince onu teselli etti:
  - Endişelenme, yakında daha çok yenilenen yaşam bedenleri olacak.
  
  UZAY DÖNÜŞLERİ
  Savaşçı çok hızlı hareket etti. Renk elfi ve yarı zamanlı vampir, bilgisayar sihir simülatörlerinde oynamayı severdi ve sudaki bir balık gibi hissederdi. Ve savaş heyecanı, sibernetik "atıcı" nın aksine, burada gerçek bir dezenkarnasyon yaşayabileceğinizi unutturdu. Burada arabası bir düşman mini uçağına saldırdı, düşman uzay aracı kanatlandı ve parlak bir alevle parladı, ardından parçalandı.
  - İlk meyve zaten orada! Nefes verirken, dedi Elroza hayranlıkla. Başı dönmeye başladı - ilk görevini tamamladı, bu da yalnızca büyücünün sanal makinesinde savaşıp kazanabileceği anlamına geliyor.
  Magogravio topları, büyücü topları, konumu karıştırarak Grobork yıldız gemilerinin kafasını karıştırarak fotonlara veya elementallere parçalanmalarına neden oldu. Birkaç güvenlik hayaleti bile aynı anda kaydileştirildi. Tabut orkları gerçekten de ölümcül hediyelerin saçma sapan dağıtımının altına düşmüş gibi görünüyor. Doğru, yerçekimi topları ve gama makineli tüfekleri kısa sürede yanıt olarak çalışmaya başladı, uzay kırıcılar, yalnızca eski gemilerde bulunan eski magolazerlerle bol miktarda karıştı. Binlerce roket ve on binlerce mermi, gemileri veya renkli orkların hayaletlerini deldi. Magoplazmik tomurcuklar, lekeler, cin yüzleri, sekizler ve üçgenler aynı anda dönüyordu. Kaotik hareketli enerji boncukları onlardan uçtu. Tabii ki, bir şey geçti, yanı sıra gizli anti-füzeler ve ayrıca hiper-kuark ile güçlendirilmiş sihirli ışınların voleybolu. Kuvvet alanları ve uzaysal siber savunma araçları, ayrıca magomatriler tarafından bir şey yansıtıldı.
  Yaptığı aynaya yaptığı vuruşlar, çok renkli dalgalar, boşluğu büküyor, vakum halkası yapıyor. Bu tür korumanın çok sıcak ve hareketli olduğu ortaya çıktı, yıldız gemilerinin vücutlarını yıkayan sıvı dalgalara benziyordu. Ancak "misafirlerin" en az üçte biri hedefe ulaştı. Magomatrix'in sağır korumasından bir yumruk gibi geçiyor.
  Yüzlerce ve ardından binlerce göz kamaştırıcı ateş topu aynı anda uzayda parladı ve ardından göz kamaştırıcı mor, turuncu ve yeşil yapraklara yayıldı. Garip bir kaleydoskopta dağılmış çeşitli istasyonların ve yıldız gemilerinin yıkık binalarının parçaları, sanki biri uzaya cam parçaları saçmış gibiydi. Sonra sürekli değişen tüpü çevirerek karışmalarını sağlıyor. Orta ve büyük yıldız gemilerinin unsurları ters döndü, yandı ve her yöne dağılarak ezilmeye ve patlamaya devam etti. Enkaz bile, sanki fosfor ve kükürt ile karıştırılmış benzin varilleriyle doldurulmuş gibi infilak etti ve patladı.
  Sekiz Grobork yıldız gemisi aynı anda çarpıştı, bunlardan biri gemide binlerce mürettebatı olan bir savaş gemisiydi. Saldırı büyüsünün yardımı olmadan, termokuark roketleri patladı, bir süpernova parladı, diğer gemileri uzak ve farklı yönlere dağıttı. İki uçan brigantin dretnot'a çarptı ve Groborkların kulelerini ve sarmaşıklarını devirdi.
  İşte modüler bir cankurtaran sandalına atlamak için umutsuzca savaşan birkaç şarkı söyleyen canavar. Onarım üslerinden biri parçalanmaya başladı, henüz tamamlanmamış iki yıldız gemisi bir akordeon haline geldi, tamir robotlarını ve goblinler, kedi-devleri ve groboorklar tarafından fethedilen belirli sayıda ırktan oluşan iş personelini ezdi.
  Elroza savaşmaya devam etti. Cımbızla bir kelebeği yakalarmış gibi saldırıya uğradı, aynı anda iki savaşçı. Vampir kız, bir kütük kesici gibi yana kayarak aralarına daldı. Yayıcılara sahip yedi sihirli lazer aynı anda çarptı. Alevli bir süpürgeyle, kaotik bir şekilde sağa doğru sürüklenen arabayı süpürdüler. Elroza, üçlü namlu tekniğini yeniden üretti ve soldan kaymaya çalışan geminin kuyruğuna çarptı. Magoplasm püskürtülürken, düşman savaşçısı ağzından tükürülmüş bir sigara izmariti gibi baş aşağı uçtu ve arkasında dar bir duman bulutu bıraktı.
  - Bunun gibi! Dans hopak! - Dedi vampir kız.
  Bir sonraki kurbanı hantal, tehditkar görünen iki kişilik bir saldırı uçağıydı. Elroza, daha iyi manevra kabiliyetini kullanarak, sihirli lazer ışınları neredeyse şeffaf zırhının yanında dans etmesine rağmen, on iki silahının yanından kaydı. Kız, vakumla yakan hiperplazmadan yayılan dayanılmaz ısıyı bile hissetti. Özel bir büyücü-tarayıcı, saldırı uçağının magomatrix korumasındaki zayıf noktaları düzeltir. (Elroza böyle bir makinenin nasıl çalıştığını, büyük şehirlerin tüm bloklarını hızla yakıp yaktığını bile hayal etti!) Burada kız kavşakta ortaya çıkıyor ve dikişe bir hediye koyuyor. Işınlar jeneratörü deler ve makine patlar. Doğru, pilot atlamayı başarır. Vay be, bu bir dişi sıçan gülüne benziyor, beli, boynu ve kuyruk püskülü üzerinde çok küçük olan yedi çiçek yaprağı olan oldukça sevimli beyaz bir fare. Sonuçta, şeffaf bir uzay giysisinde bir çiçek gövdesi çok net bir şekilde görülebilir. Böyle bir sevgiliyi öldürmek çok yazık. Elroza patisini sallıyor ve uçup gidiyor:
  - Umarım yine görüşürüz! - Ve nazikçe ekler. - Savaştaki her buluşma, sevilen biriyle randevu gibidir, unutamazsın, geç kalmak ve çok kötü bir şekilde kaçmak imkansız!
  Tekneler, karşı muhripler, magomerler - gemide bir mega hızlandırıcı ile artan güce sahip savaş gemileri, en yüksek hızda hareket ediyordu. Kasırgalar gibi ateş ettiler, magoplazma ve antimadde pıhtıları tükürdüler. Büyücülerin etkinliği, giderek artan hız, karmaşık simit, toplardan oluşan ahtapotlar ve daire içine alınmış çokyüzlüler ile boşlukta arttı. Kumarbaz kızlar patenlerde yarıştı, sopaları kılıç şeklinde sallayarak ve İskandinav tanrılarının savaş baltalarını savurdu.
  Bazen hayaletler birbirleriyle çarpışıyordu ve uzaydaki bu savaş, şövalyelerin kendi aralarında birleştiği ve soğuk silahlarla kesildiği ortaçağ savaşlarını andırıyordu. Ve kırmızı kan boşlukta dağıldı, sonra toplar halinde yuvarlandı ve böylece ışıltılı boşlukta süzüldü. Hayalet kızların kopmuş elleri ve büyüleyici bacakları birkaç dakika daha uzayda süzüldü, sadece sanal makinelerdeki cesetler gibi iz bırakmadan eridi.
  Sonra uzay intikamcıları, düşman yıldız gemilerinin oluşumundan geçti ve ikinci daireye girmek için savaş alanını süpürerek bir yay çizdi. Uzay gemilerinin bir kısmı bir hayalet gibi kayıp gitti, ağır hiperkuark roketleri ortaya çıkar çıkmaz bir parabol boyunca anında kayboldu. Saldırı platformları, tüm sistemlerden devasa imha çeşmeleri atmaya başladıkları kalabalık gemileri uçtan uca ilerleyerek bir karşı manevra yaptı. Sanki okyanusun dibinden yükselen binlerce balina, deniz avcılarının can sıkıcı gemilerini akıntılarıyla yakmaya çalışıyor. Roket gemileri, düşen köpüğü andıran, yere düşen tırpanları andıran groboork yıldız gemilerinin büyük bir kısmının içine girdiler ve karşılığında çok fazla risk almadan "hediyeler" gönderdiler.
  Dört yüz seksen yükseltilmiş ve yükseltilmiş, tekno-büyücülük aşılanmış büyücü karşıtları, Büyük İskender tarzında, düşman cephesini saat yönünün tersine çevirmeye başladı. Bu en yeni yıldız gemileri, renkli elf filosunun güzelliği ve gururu. Yüksek hızlı, yüksek manevra kabiliyetine sahip, on sekizinci nesil füzelerle, yani mag-yerçekimi ivmesiyle ve çılgın büyücülükle, modernize torpidolarla ve topçu sistemleriyle donanmış. İmparatorluğun en iyi büyücüleri olan büyülü sertleştirme yardımı ile işlenen olağandışı silah türleri. Tabii ki, en güçlü düşman gemilerine dayanabilirler. Mükemmel bir çok seviyeli koruma sistemi, burada birkaç tür sihirbaz çalıştı, elbette belirli bir sınıra kadar büyük ateş altında hayatta kalmalarına izin verdi.
  Elroza'nın kendisi bu sınırı hissetti: Hediyelerini attı, belirli bir dikkat göstererek, birkaç renk elf savaşçısı onunla bir çift olarak savaştı. Burada, ultraviyole aralığında vurgular veren dokuz renkli saç stiline sahip bir kızın hologramı parladı. Tatlı yüzünü güldü ve:
  - Belki düşmanı bir scooter üzerinde yetiştirmeye çalışırız?
  - Ve o nasıldı? - diye sordu, şaşkın Elroza.
  - Şimdi göreceksin! Göz kamaştırıcı güzellik göz kırptı. - Balo salonu dansına düşkün müsünüz?
  - Sadece birkaç düzine ders! "Sanatsal zarafete takıntılı ve gerçekten çok az olan renk elflerinin standartlarına göre.
  Partneri dişlerini göstererek şunları önerdi:
  - Öyleyse sompramé tekniğini yeniden üretelim.
  Birlikte ve gerçekten daha ilginç yok edin. Burada, düşmanı kırmayı umarak iki eliyle nakavt yapan bir zımba gibisiniz. İddialı bir dizi yumrukla yere ser. Patlamalar duyuluyor, savaşçılar kağıttan evler gibi parçalanıyor. Ve burada çok daha büyük bir hedef var: bir tekne. İkisinin, reaktörü ateşe vermeyi başarmadan önce oldukça uzun bir süre kuyruğu nasıl dövdükleri görülebilir.
  Hatta birkaç kez, kuyruğu kaplayan ve uçağa yaklaşmalarını engelleyen "Ezh" sisteminin hava tabancaları tarafından vuruldular. Savaşçı Elroza periye döndü:
  - Bu küçük ot çekiminden bıktım. Hiperkuark bombası gibi daha güçlü bir silah istiyorum.
  Peri sitemle başını salladı.
  - Çok hantal, bir seferde yalnızca bir şarj taşıyabilirsiniz.
  Elroza bir an düşündü ve sonra aklına geldi:
  - Sihirle tekrar kullanılabilir hale getirin. Örneğin, çizgi romanlardaki yeniden kullanılabilir patlayıcı kartuş gibi. - Vampir elf çocukça bir şakaya karşı koyamadı. Yoksa zayıf mısın!
  Çabuk yaralanan peri rahatsız oldu:
  - Tabii ki yapabilirim, ama adil olacak mı?
  Elroza çok mantıklı ve yerinde bir şekilde:
  - Kurnazlık ve hesaplama: bir karı koca nasıl zaferi doğurur - dürüstlük üçüncü ekstradır!
  Peri kabul etti.
  - Tamam anladım! Yeniden kullanılabilir bir termokuark roketi alın.
  Ek olarak, büyülerle tepeden tırnağa silahlanmış Elroza, daha da ısrarla saldırmaya başladı. Şimdi oldukça büyük bir fırkateyn kurbanı oldu. Aslında bin beş yüz savaşçıdan oluşan mürettebatı olan sağlam bir gemiye sıradan bir avcı uçağıyla saldırmak risklidir. Savaş robotlarını saymazsak bile, askerler bir gemidir, ancak bir hiperkuark füzesi Hiroşima'ya atılan on beş milyar bombadır. Hem matris koruması hem de güç alanları ile bir yıldız gemisini parçalayabilir.
  Grobo-orklar, bir süper medeniyet olduğunu iddia eden bir türden, ağaçların kenarlarına yuvalanmış komik bir ucubeden evrim basamaklarını tırmanan yırtıcıların içgüdüsü ile karakterize edilen savaş ustaları oldukları ortaya çıktı. Zaten güçlü tipler ama renk elfleri arasındaki farka kimse saygı duymuyor. Ve meyve-hobbitlerinin eşit müttefiklerinin desteğini aldılar. Ve meyve-hobbitler doğum anından itibaren boşlukta hareket etmeye alışmışlardı ve alan Groborklara doğal ortamları gibi görünmüyordu, yine de piç mastodonların birlikleri mükemmel bir şekilde eğitilmişti. Berryhobbitler bile kozmik akımın bir yerden bir yere taşıdığı ürerler, çiftleşme fikri olmayan canlıların görünüşleri bazen ne kadar aldatıcı olabiliyor.
  Ama aynı zamanda güçlü rakipleri de var. Aynı çita-kobralar özel büyülü sanal makinelerde eğitildi ve korku hissini kapatan ve herhangi bir eylemi ve komutu hatırlamalarını sağlayan özel bir uyuşturucu ile beslendiler. Eh, trol jaguarları genellikle yüksek zeka ile ayırt edilir, ancak bu tür sahte yaratıklara güvenmedikleri için groboorklar bu türü kanatlarında tuttu. Genel olarak, evreni ele geçirmeye çalışan büyük bir imparatorluğun rengarenk bir ordusuydu. Kimin ideolojisi büyü ve büyücülük arzusuydu, cinsel tahakküm. Ancak, anında bir geri tepme yapamadılar.
  Elroza, orta sınıf gemilere bir termokuark şarjı göndererek bundan faydalandı. Burada destroyer alev aldı ve kaplandıktan sonra brigantine şok dalgasının altına düştü. Doğru, kız manevra yapmak zorunda kaldı. Işınlar birkaç kez vücudu yaktı, sadece mükemmel koruma sağlandı, ancak sıcaklık yükseldi, kızın burnu bile soyuluyordu.
  - Evet, sadece kızarmışım! - kızı mırıldandı. - Bilgisayar oyunlarında olduğu gibi korumayı güçlendirmek, büyülü tanrı moduna geçmek mümkün mü!
  Peri komutanı ona cevap verdi:
  - Tabii ki yapabilirsiniz, ancak bu durumda ilginç olmayacak. Ve böylece adrenalin riski ve kana salınması. Daha fazla manevra. Yıldız Tavşan Döngü Tekniğini kullanın!
  - Deneyecek!
  Birkaç değerli dakikadaki kafa karışıklığı ve panik, ölüler için öfkeyle kükreyen ailelerin gözyaşlarıyla ödendi.
  Elroza titrek bir sesle sordu:
  - Daha iyi bir dünyada buluşmaya inanmadıklarını.
  Peri açıkladı:
  - Gözyaşları daha da acıydı çünkü ileri grobo-orklar, bazı çok gelişmiş renk elfleri gibi, neredeyse istisnasız ateistler olduğu ortaya çıktı, cennete inanmadılar. Üst Düzey Sihirbaz sol gözünden bir kıvılcım çıkarırken kıkırdadı. - Doğru, spiritüalizm son derece modadır, çoğu, çöküş alanında dışarı çıkan boyutlararası deliklere düşene kadar ruhlarıyla iletişim kurar. Orada geri dönüşü olmayan bir yere, sıkı bir yere taşındılar. Elbette ölüm bir son değildir, ancak bedende ruhtan daha iyi olduğu açıktır. Üstelik bu çöküşte yeni bir güzel dünya ya da cehennem henüz bilinmiyor!
  Elroza güldü.
  - Belki! Magoslav yurttaşlarının çoğuna meydan okuyarak magolizmi benimsedim. Masum bakire, ağabey-patrik'in Deccal olduğunu duymasına rağmen.
  Peri komutanı güldü.
  - Her ırkın kendi dini vardır, ancak tüm tanrıların ortak özelliği, onları savunan ırka özgü özelliklerin varlığıdır.
  Vampir elf pes etti, inci:
  - Bu yüzden onları en güçlü füze yırtıcı inançsızlıkla itiraf edeceğim.
  Ve Elroza bol miktarda hasat toplamaya devam etti. Roket sonsuz sayıda yeniden üretilebildiği ve aynı anda bir düzine savaşçıyı süpürebildiği için herkesi arka arkaya ezdi.
  İnsanlar ilerliyor, düşmanları sıkıştırıyor ve onları geri çekilmeye zorluyorlardı. Ancak, şok çabucak geçti ve somurtkan groboorcs ırkı öfkeyle yanıt vermeye başladı. Komutanları, uzay süpermareşali, mutant gövdesini sallayarak korkunç bir şekilde gakladı:
  - Fotonlara püskürteceğim, kuarklara öğüteceğim, kara deliklere keskinleştireceğim, tulumlara ayıracağım! - Ve tüm kızgın ve kızgın ekti. - Hemen küt burunlu dalın, üzerlerindeki en güçlü silah! Necromancer Warlock'ları kullanın!
  Dış düzende hareket eden muhripler, mayınlı konteynırları fırlattı ve teknelere ve büyücü karşıtı kişilere ateş açtı. Bir manevra yapan kruvazörler, roketatarların ilk voleybollarını ateşledi, magosoiderleri ve grev platformlarını hedef aldı. Ve uçak gemileri, bütün büyücü büyücü sürülerinin uçup gittiği rahimlerini açtılar. Bu görünüşte küçük, ama süper manevra kabiliyetine sahip, eylemsiz kütleden yoksun yıldız gemileri, sıradan üç boyutlu uzayda bile süper ışık hızına hızlanma yeteneğine sahiptir. Bunun anlamı nedir ve sıradan cisimler için bu imkansızdır - yerçekimi düzleşir. İmha modülleri sokmalarla dolup taştı ve imha armağanlarını tükürmeye başladı. Gerçekten de bombus arılarına benziyorlardı ve sadece basit olanlar değil, aynı zamanda küçük alt-ruhlar tarafından delicesine ele geçirilmişlerdi. Ancak, büyücü büyücülerin yardımıyla, alt ruhlar bu makineleri kontrol etti.
  Johann, bu güçlü yanılsama baskısından uyandı. Daha önce hiç böyle bir akış görmemişti. Uzay gemisi başka bir gezegene indi. Yerçekimi kuvveti bile farklıydı ve hissedildi. Öncekinden daha fazla yerçekimi ile.
  
  ZOR SAVAŞIN OLASI DÖNÜŞÜ
  Ve böylece Almanlar, kırk üçüncü yılın sonunda Kafkasya'yı ele geçirdi. Kışın kendilerini savunmayla sınırladılar, ancak Afrika ve İran'da bir saldırı geliştirdiler.
  Stalin, elbette, boş boş oturmadı. Sovyetler, Leningrad yakınlarında ve Voronezh bölgesinde bir saldırı operasyonu gerçekleştirdi.
  Çift vuruş, işareti kaçırdı. Leningrad yakınlarında, Fritz "Panter" -2 ve jet avcı uçaklarını kullandı. Voronej yönünde, Ruslar IS-2'yi çoktan başlattı. Anlaşıldığı üzere, yeni tank pek mükemmel değil.
  İlk başta, Kızıl Ordu Voronej atılımında başarılı oldu, ancak daha sonra Almanlar güney kanattan güçlü bir karşı saldırı başlattı ve Sovyet araçları için bütün bir kazan yarattı. Aynı zamanda, Naziler ilk kez, hafif, alçak, hızlı ve nispeten güçlü zırha sahip manevra kabiliyetine sahip E-10 kendinden tahrikli silahları da kullandılar.
  Voronej yakınlarındaki Sovyet birliklerinin yenilgisinden sonra operasyonel bir duraklama oldu. Stalin daha temkinli davranmaya başladı ve Almanlar Afrika ve İran'a geçti.
  Hitler, ellerini serbest bırakmak ve ek kaynaklar elde etmek için kara kıtayı tamamen ele geçirmeye çalıştı. Ayrıca Fritz, savaşın pek iyi gitmediği Japonya'ya yardım etmek istedi.
  Sayıları sürekli artan Alman denizaltı filosu önemli bir rol oynadı. Yeni hidrojen peroksit denizaltıları, benzer sınıflardaki gemilere göre toplam üstünlüklerini göstermiştir. Almanların ayrıca ses ve sıcaklığı düşündüren torpidoları vardı.
  Böylece Müttefik filosu büyük hasar almaya başladı. Haziran ortasına kadar, Almanlar Güney Afrika'yı ve Temmuz ayında Madagaskar'ı ele geçirdi ve sonunda tüm kara kıtayı fethetti.
  Doğru, 22 Haziran'da Stalin, en son teknolojiyi kitlesel olarak kullanarak tekrar Rzhev-Sychovsky yönünde ilerlemeye başladı. Silah ve zırh açısından Panther-2'den daha düşük olan yeni T-34-85 tankı, yine de önceki otuz dört modeli geride bıraktı.
  Almanlar sağlam bir savunma hattında oturdular ve jet uçaklarına, yeni makineli tüfeklere ve makineli tüfeklere ve gaz rampalarına güvenerek saldırıyı püskürttüler. Saldırının kendisi taktiksel olarak ani değildi ve bu nedenle püskürtmenin daha kolay olduğu ortaya çıktı. Ama yine de, iki haftalık savaşta, Sovyet birlikleri Fritz'in mevzilerine sıkıştı.
  Ve Almanların çok fazla kuvveti Afrika operasyon tiyatrosuna yönlendirildi. Ancak Fransızların, Portekizlilerin, İspanyolların ve hatta İsveçlilerin yeni bölümleri savaşlarda yer aldı. İsveç'te, Ulusal Sosyalistler parlamento seçimlerini kazandı ve birkaç gönüllü tümen öne çıktı.
  Buna ek olarak, Kızıl Ordu, Kafkasya'nın kaybından sonra yakıt sıkıntısı yaşadı ve sonuç olarak savaşa hazır değildi.
  İki hafta sonra, Stalin saldırıyı durdurdu ve beklenmedik bir şekilde Hitler'e barış görüşmeleri teklif etti. Bu zamana kadar, Fritz'in Afrika'daki ellerini tamamen çözmek üzere olduğu ve SSCB'ye tüm güçleriyle saldırabileceği açıktı.
  Führer, Stalin ile ateşkes yapmayı kabul etti. Gerçekten de, hala Japonya'ya yardım etmemiz gerekiyor, ancak bu süre zarfında SSCB ne yapabilir?
  Almanlar Ağustos 1944'te İran ve Hindistan'da bir saldırı başlattı. Bir ay sonra, Alman tankları Delhi'de Japonlara katılarak sona erdi. Ve bir ay sonra, tüm Hindistan Alman kontrolüne girdi.
  Führer, İngiltere'ye bir çıkarma hazırlığı emri verdi. Balistik füzeler de dahil olmak üzere İngiltere'nin bombalanması belirgin şekilde yoğunlaştı.
  Japonya, Kasım 1944'te, Alman topçuların yardımıyla Filipinler'de bir Amerikan iniş girişimini önleyerek beklenmedik bir şekilde büyük bir zafer elde etmeyi başardı. Burada, ilk kez, Yükselen Güneş ülkesinin heybetli savaş gemileri kendilerini tam bir görkemle gösterebildiler.
  Amerikalıların yenilgisi zor oldu. Ve Alman denizaltı filosunun desteğiyle Japonya, Pasifik'te bir karşı saldırı başlattı.
  Bu arada Stalin ve Hitler müzakere ediyorlardı. İki diktatörün kişisel bir görüşmesi üzerinde anlaşmak mümkün değildi. Ancak en başından beri her iki tarafın da çok gururlu olduğu açıktı. Stalin Leningrad'dan vazgeçmek istemedi, Hitler Peter şehrinden vazgeçmek istemedi.
  Fritz, Kafkasya'yı tamamen kendilerine bırakmak istedi ve Stalin ortak yönetimde ısrar etti.
  Ancak her iki taraf da henüz düşmanlıklara geçmedi. Hitler İngiltere'yi ele geçirmeyi ve ellerini serbest bırakmayı planladı. Stalin ise umutlarını tanklar ve havacılıktaki yeni gelişmelere bağladı. Ancak yeni T-44 makinesinin yeterince güvenilir olmadığı ve teknik iyileştirme gerektirdiği ortaya çıktı ve Sovyet pervaneli uçaklar umutsuzca Alman jet uçaklarının gerisinde kaldı.
  Kışın, Almanlar, Japonlarla birlikte, birkaç Amerikalıyı Pasifik Okyanusu'na itti ve denizaltılarla Yankees'e devasa hasar verdi.
  Mart 1945'te Almanlar, keskin bir şekilde artan sayıda jet kullanarak İngiltere'ye yönelik bombardımanlarını yoğunlaştırdı. Görünüşe göre, bir bombardıman uçağı hala balistik bir füzeden daha iyidir, çünkü ikincisi çok pahalıdır ve yeterince hassas değildir.
  Nazi denizaltı filosu da kendini giderek daha fazla gösterdi. Almanları uçakla yenmek için çaresiz kalan Müttefikler, müzakere sürecini de incelemeye başladılar. Aynı zamanda cepheyi yeniden açması için Stalin'i ikna etmeye çalıştılar.
  Ama tüm zamanların ve halkların lideri bekliyordu. Kestaneleri tekrar ateşten çıkarmak istemedi. Ayrıca, kendi jet uçaklarının yaratılması ertelendi ve yeni bir T-54 tankının geliştirilmesi çok fazla zaman alacağına söz verdi. Evet, Naziler işgal altındaki topraklarda yerel hainlerden kukla hükümetler kurmayı başardılar.
  Bu yüzden Sovyet ordusu milyonlarca eski vatandaşıyla savaşmak zorunda kaldı. Ve bu çok iyi değil.
  Evet ve bu durumda Japonya, Stalin ateşkesi ihlal ederse Uzak Doğu'da bir cephe açacağını ima etti.
  Böylece Almanlar, İngiltere'ye müdahale olmadan amfibi bir inişe hazırlanabilirdi. Doğru, bazı zorluklar vardı: metropolde sadece İngiliz değil, aynı zamanda Amerikan kara birlikleri de vardı. Şimdiye kadar, Birleşik Devletler esas olarak denizde savaştı ve İngiltere'deki birliklerini güçlendirmeyi göze alabilirdi.
  Bu zorluklara neden oldu. Ek olarak, havacılık kalitesinden daha düşük olan müttefiklerin çok fazla uçağı vardı - nicelikteki teknolojik avantajı telafi ediyor.
  Bu nedenle, Oleg Rybachenko, kara hedeflerine yönelik saldırılara ek olarak, düşman uçaklarını da avladı.
  Burada dahi kız saldırı uçağı, uçağın kontrollerinde kendini tanıttı. İşte süpürülmüş kanatlı en son değişiklik olan jet ME-262. Ve büyük bir hızla hem hava hem de yer hedeflerine saldırır.
  Çıplak ayaklı güzellik Oleg Rybachenko, kız gibi vücudunda, ustaca bir dövüşçüyle başa çıkıyor. Çıplak ayakla öldürmek için ateş açar. Ve İngiliz uçakları yanar, yumruklanan Amerikalılar düşer.
  Ve güzel Oleg'in sağ tarafında, kız Arabella. Bu da harika bir as pilotu. Ve kanatlı bir Valkyrie gibi bir fan gibi havacılık mermileri fırlatarak liderlik ediyor.
  Oleg Rybachenko ona yumruğunu gösteriyor, çıplak, yontulmuş kız gibi bacağına tokat atıyor ve bağırıyor:
  - Aynen böyle devam!
  Kız coşkuyla cevap verir ve yanıt olarak yumruğunu gösterir:
  - Çok tutmak var!
  Dört motorlu bir bombardıman uçağı Oleg Rybachenko'ya doğru havalanıyor. Terminatör Pilot onu 30 mm'lik hava toplarıyla bayıltır ve haykırır.
  - Yüz fareden bir mamut doldurmak daha iyidir, bir kahramanı öldürmek bin korkaktan daha iyidir!
  Arabella, "varil" tekniğiyle bir döner kulübeden ateş ederek yanıt verir ve haykırır:
  - İki yaşayan arkadaş iyidir, dört ölü düşman, daha da iyi!
  Ve isabetlerinden, sıralanmış bir sıra gibi patlar - uçaklar!
  Oleg Rybachenko kar beyazı dişlerini kız gibi bir gülümsemeyle gösteriyor. Ve tekrar vuruyor...
  O militanca şarkı söylemek istiyor.
  Ben Evrenin Süpermen Yaratıcısıyım,
  Çağlar boyunca hüküm sürmeye karar verdim!
  Ve yaratıklarımın topuğunun altında çok şey var,
  Gerçekte, herkes rüyayı bilir!
  
  Güzelce yaratın ve zengin bir şekilde örün
  Halıları parlatabilir miyim...
  Kim asi sert intikam -
  Şeytan'ın çocukları cehenneme gidecek!
  
  Ve çocuklar beni tüm kalpleriyle seviyorlar,
  Göbeğine istediği her şeyi al!
  Hakemler tarafından sadece bir ödül verilir,
  Kimin aklı doğru!
  
  Uzayda salonlar inşa etmeyi seviyorum,
  Evren nesnesindeki kitleler ....
  Ama ne kadar kaprisli, Tanrılar bilir,
  Hayatınızın ipliğini kesmeleri onlar için önemsiz bir şey!
  
  Ona bir hediye ve bir eklenti olacak,
  Böylece aptal bir insan emeklemez ...
  Yaratmak önemsiz ve ilgilenmiyorum
  Genel sekreter de domates olsun!
  
  Bir takımyıldızlar ağı örüyorum,
  Küçük parmaktan bir kuasar vurabilir ...
  Bir muma ihtiyacım yok, bir ondalık -
  Kişiyi kendim cömertçe ödüllendireceğim!
  
  Ölümsüzlük olacak ve güzel bir elbise içinde,
  Gelin sana sonsuzlukta gelecek...
  Büyük soyluların kralı gibi olacaksın,
  Ve kesintisiz, çalıların arasında cennet gibi bir hesap!
  
  Haremler ve saraylar önemsizdir,
  Gerçeği sadece Allah'tan isteyin...
  Ama insanlar kendi mutluluğunu yaratmalı,
  Ve bağırma, sadece: Tanrı korusun!
  Her kelimede biri havaya uçtu ya da vuruldu. Ve çıplak bacaklarını sallayan güzel Arabella, onunla birlikte koştu ve hava tabancalarının tetiğine basarak çıplak parmaklarıyla oynadı. Ve ayrıca almak...
  Böylece savaş kitlerini vurdular ve geri uçtular.
  Arabella, muhteşem göğüsleri ve gösterişli kalçaları olan yalınayak bir güzel olan Oleg'e sorar:
  - Sen büyüleyici bir kızsın... Hep senin gibi olmak istedim!
  Stormtrooper-harika kız isteyerek cevap verir:
  Ve keşke senin gibi olabilseydim! Rağmen...
  Sonra Oleg Rybachenko saçma sapan konuştuğunu fark etti. Ve genel olarak, bir erkek nasıl bir kadın gibi olmaya çalışır?
  Ancak Arabella kafasını kaybetmedi ve ölümsüz bir aforizma yayınladı:
  - Kadın olmaktansa kadın olmak daha iyidir!
  Oleg Rybachenko kabul etti:
  - Pantolonlu herkes erkek, etekli herkes kadın değil!
  Arabella başını salladı ve şunları söyledi:
  - Yüz kadını baştan çıkarmak, baştan çıkarıcı bir rüya görmekten daha kolaydır!
  Zaten havaalanında, iki kız da sarıldı ve öptü - ne kadar çekiciler. Birbirlerini biraz okşadılar, kırmızı meme uçlarını ovuşturdular, gül yaprakları kadar parlak dudaklarla birleştiler. Bir kadının vücudunu okşamak ne güzel.
  Ancak özellikle sıkmak için zaman yok - yeni bir uçuş için acele etmeliyiz. Ve yine İngiltere'ye ezici hava saldırıları yapın. İngiliz Aslanı nihayet mağlup olana kadar!
  Burada, hava hedeflerine ek olarak, Oleg Rybachenko'nun en sevdiği iş, tankların imha edilmesidir. Onlara havadan saldırın. Tortila için özellikle cazip bir hedef, seksen ton ağırlığındaki bir makinedir! Gerçekten bir canavar - tüm canavarlar için bir canavar!
  Bununla birlikte, Almanlar zaten Maus gibi bir seri E-100'e sahipler, ancak daha yoğun bir düzen, daha düşük siluet ve daha hafif. Yeni makine zaten savaş için yeterli hızı geliştirebilirdi.
  Genel olarak, Oleg Rybachenko, Mayıs 1945'e hazır olan "E" serisinin yeni tanklarını zihinsel olarak hayal etti. Şanzımanın motorun üzerindeki yerleşimi ile: uzun gövdeli çömelme.
  En büyük makine "E" -50, ağırlık ve silah olarak "Panther" -2 ile karşılaştırılabilir, ancak silueti çok daha düşük ve özellikle eğimli zırhlı yanlarda daha kalın. Hem "Sherman" hem de "Churchill" ve "Pershing", taktik ve savaş özelliklerinde bu Alman makinesinden uzaktır.
  Ve savaş alanında göründüğünde, eşit olmayacak!
  Ve zaten hazırlar ve "E" -50 ve "E" -75. 128 mm'lik topa sahip ikinci makine, tank yapımında bir mucizedir. "Tortilla"nın bile yeterli gelmemesi ne kadar aptalca.
  Ve şimdi yalınayak savaşçı Oleg Rybachenko, güzel bir kızın mürettebatıyla birlikte zaten tankta. Müthiş bir "E" -100'de su altında bile hareket edebilecek şekilde uyarlanmıştır. İşte elfli bir araba, Oleg Rybachenko beşinci sırada ve sivri kulaklı dört kız Atlantik Okyanusu'nun kalınlığına dalıyor. Ve orada yüzer, deniz yüzeyini keser, raylarda bir denizaltıdır.
  Kanalı en dar noktasından geçmeniz gerekiyor. Sahile atlayın, bombardıman yapın ve geri dönün.
  Eh, Alman dehası askeri düşüncenin başyapıtlarını nasıl yaratacağını biliyordu. Örneğin, hafriyat tankları. Demokratik hükümet biçiminin Almanya için etkisiz olduğu kanıtlandı. Son yıllarda hangi kriz çıktı? Böylece her türden terörist ve göçmen ortalıkta dolaştı! Ve kim suçlu? Her şeyden önce, yetkililerin zayıflığı!
  Ama şimdi iki silahlı arabaları denizin derinliklerinden atlıyor.
  Oleg Rybachenko, alt kız gibi uzuvlarının çıplak parmaklarını kullanarak, İngiliz kıyı bataryasının silahlarına parçalanma mermileri fırlatıyor. İngiliz daha yükseğe atılır ve baş aşağı çevrilir.
  Bu gerçekten tam bir şıklık!
  Nedense, Oleg Rybachenko'nun kafasında bir Rus şarkısı parladı:
  - Ölümcül bir yıl, bana inanamazsın - bin dokuz yüz doksan dokuz! Şeytan altın boynuzlu, üç dokuzlu baş aşağı dönecek!
  Ve sonra, Nazi birliklerinin şahsında şeytanlar İngiliz topraklarına girdi. İşte 128 milimetrelik ağır bir silahtan bir lupanet olarak turuncu bir elf.
  Ve otuz kilogramlık bir merminin patlaması, bir düşman sığınağını cehennem gökyüzüne yükseltti.
  Oleg Rybachenko, yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla kısa topundan ateş ediyor ve kızlara bakıyor. Minik bikinileriyle ne kadar da güzeller. Bir kız değil, sadece bir doğa mucizesi. Yani onlarla sevişmek istiyorsun... Hayır, Karl Marx hala tam olarak haklı değil. Burada kadınsı bir doğa ve çekici bir kızın eti var, ama yine de dişileri çekiyor. Dolgun, parlak vücutlarına.
  O, özünde bir köylüdür ve bu nedenle, acımasız kaderin onu hangi ayartmalara sürükleyeceği önemli değil, sonsuza dek bir köylü olarak kalacaktır.
  Ve burada, yarı uykuda yürümek ve rüya görmek çok hoş... Bereketli hayal gücünde Üçüncü Reich'ın zaferini hayal ediyorsun...
  Henüz nihai değil, ama oraya geliyor!
  Burada pillere ateş ediyorsunuz ve mavi saçlı bir kız makineli tüfekten su dökerek İngiliz piyadelerini yok ediyor. Öldürülen siyahlar düşer, aynı beyazlar gibi, kırmızı kan dökerler. Savaş insanın doğal halidir...
  Ya da bir filozofun dediği gibi: Savaşmak nefes almaktan daha zordur ama çok daha doğaldır!
  İlginç bir şekilde, kızlar ateş ederken uzun, zarif ayak parmaklarını kullanmaya çok düşkündür. Fareleri yakaladığı sürece kedinin renginin bir önemi yok. Kızlarla ilgili olarak da böyledir - güzel oldukları sürece vücudun hangi bölgelerinin önemi yoktur.
  İşte doğru bir atışla bir elf savaşçısı, nispeten küçük bir "Churchill" kulesini parçaladı.
  Hayır, Oleg Rybachenko kesinlikle bir şarkı besteleme arzusuna sahipti ve Stormtrooper dahisi heceyi yönetti;
  Daha beşikten sert bir asker olmayı hayal ettim.
  Uçakları uçurun ve ateş edin...
  Ya da belki bir kamarot ve büyük bir korsan,
  Denizde olsanız da sadece bir hırsızsınız!
  
  Askeri işlerde olmak istedim - benim için bir çocuk,
  Sahip olunan en güçlü tanıma...
  Savaşmayı bir kitaptan öğrenmelisin,
  Aksi takdirde bir ayı kadar aptal olacaksın!
  
  Çocukluğumda atılgan korsanlar hakkında okumuştum,
  Yatılı ve keskin atlamalar hakkında ...
  Komiserlerin kurbanı olmana rağmen,
  Ama korkaklık, çocuk elinden çıktı!
  
  Ne istersen, her zaman başaracaksın
  Herhangi bir iş her zaman tartışır ...
  Ve güneş korsanın üzerinde de parlıyor,
  Ve eğer fırtına da bir sorun değilse!
  
  Evet, darağacı da tehdit ediyor,
  Zalim cellat, iskeleyi indirir...
  Ve hırsız cennette bir yer bulamayacak,
  Cehennem onu yeraltında bekliyor!
  
  Beni İsa'ya yakaladıklarında
  Çaresizce bir istekte bulundum...
  Yenildim, aşağılık ayartmaya tövbe ettim,
  Aranan kızlar, renkli arabalar...
  
  Allah cevap verdi: Senin için mağfiret yok,
  Ve sadece Şeytan bekler...
  Cellat gecikmeden bir kerede vurdu,
  Ve kafa kesme bloğundan yuvarlandı!
  
  Ve cehennemdeyim, ama bil ki acı çekmem,
  Ayrıca şeytanlarla votka içebilirsiniz ...
  Ve şimdi o likörü lezzetli bir şekilde yutuyorum,
  Hangi pasta ve oyun ile yıkanır!
  
  Evet burası sadece korsanlar,
  Şeytanlar var - patlayan civcivler ...
  Buradaki intikam böyleydi,
  Şampanya, şarap, sabah barbekü!
  
  Beş yüz asır cehennemde eğlendim,
  Ama işte Büyük İsa geliyor...
  Ve herhangi bir ünlem olmadan cehennemi bitirdi,
  Yeraltı dünyasında mutluluk içindeydi - şimdi boş!
  Cehennemde şimdi çok acı çekiyorum,
  Evet, cehennemde tövbe etmek için çok geç...
  Bir bayanla şık giyinmek istedim,
  Bugün cehennemde olacağımı bilmiyordum!
  
  Yani diğer korsanlara bir ders
  Dürüst yaşa, hedef olacaksın...
  Ne yazık ki, maaş düşük olsa da,
  Zincir ihtiyacından nasıl kurtulabiliriz?
  İyi şarkı ve harika dövüş... Dövüş takımlarını indirdiler ve geri geliyorlar. Elfler bir ağızdan haykırdılar:
  - Güç bizimle olsun!
  Yine harika, modern bir tank denize açılıyor. Ve sığ bir derinlik, hidrojen peroksit üzerinde çalışan bir arabaya engel değil.
  Atom bombasının geliştirilmesine gelince, Almanya biraz geride kaldı, ancak ağır su reaktörü zaten başlatıldı. Ayrıca, parafin bazlı bir moderatör de elde edildi.
  Ve işte Hitler'in kendisi ... Ele geçirilen Fuhrer ofisinde dolaşıyor. Görünüşe göre biraz eğlenmeye karar vermiş.
  Hitler yumruğunu masaya vurdu, bir bardak mango suyu Führer'in elbisesine döküldü. Bu bir öfke patlamasına neden oldu. Hitler gökyüzünü tehdit etti:
  - Evet, nasıl cüret edersin Tanrım, beni büyük Führer'i kirletirsin! Yakında her şeye kim hükmedecek!
  Goebbels şatafatlı bir şekilde cevap verdi:
  - Tanrı gezegendeki en önemli despottur!
  Hitler başını salladı.
  - Bu kadar! Tanrı zalimdir, öyleyse biz de zalim olabiliriz! Faşizm, büyük bir amaç uğruna milyonlarca, on milyonlarca insanı öldürür! Tanrı milyarlarca insanı öldürür, kim bilir ne için herkesi! Kurbanlarımızın çoğu çabucak ölüyor ve yaşlılıktan ölen milyarların çoğu uzun süre acı çekiyor ve çok acı çekiyor! Kilise çoğu insanın öldükten sonra cehennemde sonsuza kadar yanacağını öğretir, ancak bir kişiye işkence edersek, bunun sadece bilgi almak için olduğunu ve bu en fazla birkaç ay sürer!
  Allah, her şeyi önceden bilerek, milyarlarca milyar yıl azap ediyor! Evet ve kurtulanlar için çok az sevinç vardır - Rab'bin köleliğinde sonsuz can sıkıntısı! Kilise, İsa'nın Yüce Tanrı olduğunu öğretir, bu da Hitler'in İsa'dan daha nazik olduğu anlamına gelir! Değil mi!
  Goebbels yanıtladı:
  - Evet bu doğru! Hristiyanlık hem "pasifik" hem de süper zor! Hayatta azabı ve ölümden sonra hayaletleri garanti eder!
  Hitler başını salladı.
  - Avrupa'mız var, neden bu kadar az güzel kadın var! Orta Çağ'da her güzelin cadı sayılmasından, yakılmasından ve işkence görmesinden! İskandinavya'da neden bu kadar çok güzel kadın var? Katolik Engizisyonu oraya çok fazla nüfuz etmedi. SS, İskandinavya'dan güzel sarışın kadınları ikinci eş olarak alıp sağlıklı, uzun boylu çocuklar doğursa fena olmazdı.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Kadınların suni döllenmesiyle ilgili başarılı deneyler şimdiden yapılıyor! En seçkin erkeklerin tohumlarını kullanıyoruz!
  Hitler oturduğu yerden fırladı:
  - Evet, ilginç ve sonuçlar var!
  Himmler başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Tüp bebekte ilk düzine bebek doğdu! Normal çocuklardan çok daha ağırlar! Ve bence daha güçlüler. Bebekleri kollarımda tuttum ve çok savaştılar.
  Hitler güldü.
  - Bu iyi! Böylece ırkı iyileştirebiliriz! Bebekleri rahim dışında taşıyabilir misiniz?
  Himmler yanıtladı:
  - Çok zor Führerim! Ancak bazı geliştirmeler yapıldı, ancak çok pahalıya mal olacak! Eski yol çok daha iyi!
  Hitler kabul etti:
  - Ve bu doğru! Almanya'yı yönetin!
  Ribbentrop ekledi:
  - Genetik olarak en yetenekli Slavlar, SS askerlerinin eşleri de olabilir. Ve çocuk sahibi ol!
  Hitler başını salladı.
  - Ve bu doğru!
  Himmler yanıtladı:
  - Aslında, Slavlar bizim için bir nevi akraba! Rusya'nın aynı çarları, Ruslardan daha fazla Alman kanına sahipti!
  Hitler havladı:
  - Bunu biliyorum! Bu yüzden Rusya çok büyük hale geldi! Almanlar ilkel insanları yetiştirdi!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Masalları yaymak gerekiyor - sanki bizim kontrolümüz altında Ruslar Bolşeviklerden çok daha iyi yaşayacaklar!
  Führer şaşkınlıkla nefesini tuttu ve homurdandı:
  Bu neden şimdi yapılmıyor?
  Goebbels coşkuyla yanıtladı:
  - Harika bir lider yapılıyor! İngiltere'de bombardıman uçakları yaptığımız kadar dillerle de çalışıyoruz. Propagandalarından Ruslara, İngilizlere ve Amerikalılara çok şey döktüler!
  Führer memnun bir şekilde gülümsedi ve karnını okşayarak şöyle dedi:
  - Ölçülü bir şekilde yalan söyleyin, şerefi gözlemleyin, kelimeyi yakalamamak için ... Sonuçta, kurtarıcı bir yalan var, ama boş bir yalan var!
  Bundan sonra Führer her zamanki monologlarından birini söyleyerek tekrar yürümeye başladı:
  - Otuz üçüncü yılda iktidara geldiğimde, büyük Almanya yoktu. Eziyet görmüş, harap olmuş, aşağılanmış bir ülkeydi. Üretimin yarıya düştüğü ülkede on milyon işsiz vardı.
  Birinci Dünya Savaşı'nın sonuçlarından sonra kesilen devlet, tüm kolonilerini ve topraklarının önemli bir bölümünü kaybetti. İktidara geldiğimde: kimse bizi büyük başarıların beklediğine inanmadı. Ama burada savaşlarla budanmış küçük bir ülke gelişmeye ve kazanmaya başladı. Önce askerden arındırılmış bölgeyi işgal ettim. Sonra Avusturya, refahımızı görünce gönüllü olarak bize katıldı.
  Sonra Batı, artan gücümüzden korktu ve Münih'e gitti - Sudetenland'a verdi. İkinci Dünya Savaşı başladıktan sonra. Neredeyse tüm dünya bize karşıydı ve tek bir güvenilir müttefik değildi. Mussolini sadece korkak bir paçavra olduğu için.
  Ancak üç hafta içinde Polonya ezildi. Ancak müttefikler saldırmaya cesaret edemedi. Sonra Danimarka ve Norveç düştü. Ondan sonra, bir buçuk ay içinde mucizevi bir şekilde Fransa, Belçika ve Hollanda'yı fethettik, Dyuker'in altında İngilizleri yendik.
  Ancak, buna gerçekten güvenmemize rağmen, savaş burada bitmedi! Yugoslavya ve Yunanistan'ı vurup Afrika'ya girmem gerekiyordu. Bunu ben istemedim ama doğu sınırımızda on bin Stalinist tank birikmiş durumda. Gezegendeki bizim gibi en güçlü ve aynı zamanda totaliter imparatorluğa karşı bir savaş başlatmamız gerekiyordu.
  Hızlı bir zafer kazanmaya mahkum değildi, ancak birkaç yıl süren savaştan sonra, Rusya'nın en önemli ve zengin bölgelerini ele geçirerek Rus ayısını etkisiz hale getirmeyi başardık.
  Hindistan ile birlikte Afrika'yı ve Asya'nın yarısını fethettik. Savaşlar sonucunda, Cengiz Han'ın iki katı, Makedon İmparatorluğu'nun dört katı, Troyan döneminde Roma İmparatorluğu'nun beş katı büyüklüğünde bir imparatorluk kuruldu.
  Çok şey başardık... Ama savaş hala bitmedi! Moskova sarsılmaz. Hangi bir zorunluluktur almak. Hala Londra tarafından fethedilmedi. Ama en önemlisi - Amerika! Bu bizim en güçlü ve tehlikeli düşmanımız. Ekonomik gücü inanılmaz ama ruhu oldukça zayıf! Ama her ay daha da güçleniyoruz. Milyonlarca köle bizim için çok çalışıyor, giderek daha fazla silah üretiyor. Birçok yeni silah türünü üretime soktuk. Jet uçakları, balistik füzeler, yeraltı tankları ve uçuş özellikleri açısından benzersiz disketler.
  İnsanlık tarihinde daha önce bizimki kadar güçlü ve teknolojik olarak donatılmış bir ordu olmamıştı. Ve şimdi kutsal hedefe yaklaştık - dünya hakimiyeti!
  Führer durdu ve kollarını göğsünde kavuşturdu, ardından bitirdi. -
  Ve zaferimiz önümüzdeki ayların, hatta haftaların zamanıdır.
  
  KIZ-KÖPEKBALIĞI
  MSU'daki sınavlar geçti. Büyüleyici bir doğal sarışın olan Snezhana Koroleva, yüksek topuklu ayakkabılarını çıkardı ve ılık asfaltta çıplak ayakla koştu.
  Basit bir köy kızıdır ve çıplak tabanlarıyla sert yüzeylere dokunmayı çok severdi. Ve ona baktıklarını, ne kadar aklını kaçırdıklarını ve aynı zamanda hayran olduklarını umursamıyor.
  Snezhana çok güzel, saçları biraz kıvırcık ve biraz altın rengi ve tam tersine yüzü bronz, erkeksi bir çene ve etkileyici bir profille. Köyde doğmuş olmasına rağmen, sanki gerçekten bir prensesmiş gibi olağanüstü bir görünüme sahiptir. Pek çok hayranı var ama Snezhana'nın pratik bir köy aklı var.
  Bir oligarkla evlenmek istiyor! Ve bunun hayalini kuruyor. O çok genç ve muhteşem.
  Milyarderlerin Moskova'da bile sokakta yatmamaları üzücü. Ama Mishka onu takip etti. Yakışıklı bir genç adam, atletik, kaslı. Kızlar onun için deli oluyor. Ama ona aşık oldu. Ve neden bu dilenciye ihtiyacı var? Eh, bir dilenci olmasın, ama ortalama bir köylü.
  Ayı çiçekleri elinde tutar: beyaz güller. Çok güzel kokuyorlar. Ve saçına git.
  Genç adam ona doğru koştu ve gülleri uzatarak mırladı:
  - Hayal gücüm vuruldu,
  Resmin önümde belirdi.
  Beni yıldırım gibi deldin -
  Olağanüstü güzelliğiyle!
  Snezhana güldü, parmaklarını genç adamın burnuna şaklattı:
  - Puşkin'i taklit ediyor musun? Ama mesele bu değil!
  Genç adam şaşkınlıkla sordu:
  - Ve asıl şey nedir?
  Snezhana gülerek cevap verdi:
  - Para! Bu en önemli şey!
  Ayı iç çekerek cevap verdi:
  - Moskova Devlet Üniversitesi'nden mezun olacağım ve kendi işimi kuracağım. Hala iyi para kazanıyorum, örneğin senaryolar ve oyunlar icat ediyorum!
  Kız kıkırdadı ve çıplak ayağını yere vurdu.
  - Biliyorum! Ayrıca dergiler için kurgu yazıyorsunuz. Hepsi çok küçük bir şey!
  Genç adam mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Neden çok paran var? Avrupa'ya bir gezimiz var, bazen bir restorana gidebilirsiniz. Biz genciz, sağlıklıyız, güzeliz - harika çocuklarımız olacak!
  Snezhana başını olumsuz anlamda salladı.
  - Değil! Güzellik tanrıların bir armağanıdır! Ve pratik olarak kullanılması gerekiyor! Sadece en az bir milyar dolar değerinde biriyle evleneceğim!
  Genç adam sessizce sordu:
  - Aşksız?
  Snezhana sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Aşk yoktur! Sadece erkeklerin ve kadınların kirli şehvetleri var!
  Mishka başını salladı.
  - Değil! Seni seviyorum ve sadece seni! Sensiz yaşayamam!
  Kız güldü ve cesurca cevap verdi:
  - Bir milyar dolar kazanın ve sonra karşılıklılığa güvenin, aksi takdirde ... Çiçekler, ancak, hiçbir şey, ama kan rengi olan kırmızıyı tercih ederim!
  Genç adam derin bir iç çekti ve şarkı söyledi:
  - Sahte aşk yok,
  Gökyüzündeki yıldızlar yakutlarla parlıyor.
  Utanç zincirlerini kırıyorsun -
  Derin güçlü duygular ol!
  Snezhana kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Peki, bestele. Aslında benimle yürüyebilirsin. On sekiz yaşına göre akıllısın. Söylesene, yarışma için hangi hikayeleri gönderdin?
  Mishka daha da derinden içini çekti ve yanıtladı:
  - Konsantre olmak benim için zor. Her zaman senin hakkında düşünüyorum. Güzel saçların ve senin ... Genç adam aşağı baktı ve sevgiyle sordu:
  - Bir parçaya basmaktan korkmuyorsunuz ve tabanlar kirleniyor!
  Snezhana sert bir şekilde cevap verdi:
  - Ben o kadar korkak değilim. Köyde, keskin bir yol, çakıl taşları, tümsekler boyunca dondan dona çıplak ayakla yürüdüm. Ve sen şehirlisin. Gerçek cesaretin yok!
  Ayı şunları kaydetti:
  - Yalınayak sana yakışıyor ama yine de şehrin sokaklarında öyle yürümek... Çok abartılı!
  Snezhana gülümsedi, ne kadar büyük inci dişleri vardı. Tabaklanmış, çikolata teninden çok daha beyaz. Mishka, doğal sarışınların bir Arap gibi bronzlaşmasına bile şaşırdı. Belki de çocukluğundan beri dışarıda olduğu içindir.
  Kız isteksizce ayakkabılarını giydi ve hemen Mikhail'den daha uzun oldu. Snezhana uzun boylu bir kızdır. Bu onu biraz şaşırtıyor ve bir sıkıntı hissine neden oluyor - herkes böyle büyük bir eş istemiyor. Ayrıca, birçok milyarderin boyu küçüktür.
  Snezhana parayı hayal etti. Milyarlarca dolar hayal gücünü çağırdı. Ben de güç istedim. Emir vermek ve dünyayı yönetmek. Ya da kendi filmlerinizi yapın. Bu da cazip olurdu. Sese özel ve benzersiz bir şey.
  Yüksek topuklu ayakkabılarda kendinizi rahat hissetmiyorsunuz. Aslında, kar düşene kadar neden böyle güzel bir kızın ayakkabıya ihtiyacı vardı? Ama Moskova'da gerçekten böyle aptalca ...
  Snezhana genç adama sordu:
  - Beni seviyor musun?
  Misha coşkuyla yanıtladı:
  Tüm kalbim ve ruhumla!
  Kız kıkırdadı ve sordu:
  - O zaman Rusya'nın II. Nicholas'ın altında Japonya'yı yeneceği bir hikaye yazın.
  Ayı iç çekerek cevap verdi:
  - Aldım zaten. Hatta bu konuyla ilgili tematik bir yarışma bile vardı!
  Snezhana gülümsedi ve önerdi:
  - O zaman bana dondurma al!
  Fare başını salladı.
  - Zevkle, ama ne?
  Snezhana dişlerini göstererek dedi ki:
  - Çikolata Kaplı Çilek!
  Genç adam ahıra koştu ve yaldızlı kağıttan yapılmış bardaklarda iki porsiyon aldı.
  Mikhail bardağı Snezhana'ya verdi. Kız onu eline aldı ve pembe, çekici diliyle yavaşça yaladı. Ondan sonra mırıldandı:
  - Evet bu iyi! Dondurma çok güzel! Onu yediğinizde, ruhunuzda unutma beni çiçek açar!
  Misha başını salladı ve şunları söyledi:
  - En azından Kuzey Buz Denizi'ne kadar seninle!
  Kız sessizdi. Düşünceleri şimdi başka bir şey hakkındaydı. Kız kendisi para kazanmaya çalıştı ve II. Dünya Savaşı'ndaki bir adam hakkında harika bir hikaye yazdı. Daha doğrusu, yaklaşık iki arkadaş - bir erkek ve bir kız. Saldırı konusunda uyarmaya çalıştılar ama kimse onlara inanmadı. Ve sonunda hapse girdiler. Ve 22 Haziran 1941'de Büyük Vatanseverlik Savaşı yine de başladı. Tarihin akışı değiştirilemezdi.
  Snezhana'nın hikayesi belirli sayıda beğeni ve görüş topladı, ancak kız bunun için para almadı. Bu, ticari yazarı büyük ölçüde hayal kırıklığına uğrattı.
  Snezhana Mishka okuyordu. Bu genç adam hareket halindeyken akıllı telefonuyla yazdı. Ve bunu başarıyla yaptı. Aslında para harcamak kolaydır. Ve onları elde etmek zor. Snezhana panele gitmeyi bile düşündü. Görünüşü ile büyük para vaat etti. Ama bekaretimi kaybetmek istemedim, o zaman bir milyarderle evlenme şansı keskin bir şekilde düştü. Nedense oligarklar bakireleri sever. Evet, program bu. Snezhana büyük para istiyordu. Ancak şimdi bir milyarderin nasıl eyerleneceği konusunda belirli bir planı yok. Oligarklar internet aracılığıyla tanışmıyorlar. Ama o kadar çok adam var ki. Ve herkes çok farklı. Ve vücut okşamaları ve tutkuları çok ister.
  Snezhana'nın bekaretini kaybetmemesi için çok çaba sarf etti. Ama dayandı. Geceleri rüya görmeme rağmen!
  Güzel, Mishka'ya sordu:
  - Kızsız erkekler için zor mu?
  Genç adam dürüstçe cevap verdi:
  - Çok zor!
  Snezhana titredi ve cevap verdi:
  - Ve bir milyarder kocam olsun istiyorum! Bana yardım et lütfen!
  Ayı ıslık çalarak başını salladı.
  - Sana sırılsıklam aşığım! Ve bunu kimseye vermeyeceğim, özellikle de göbekli bir oligarşa!
  Snezhana göz kırptı ve kurnazca dedi ki:
  "Ve seni sevgilim yapacağım!" Beni sevecek ve okşayacaksın!
  Genç adam güldü ve cevap verdi:
  - Oligarklar, bulundukları yerde aranmalıdır! Belki Moskova'nın en pahalı restoranında!
  Snezhana dişlerini gösterdi ve agresif bir şekilde talep etti:
  - Beni oraya götür!
  Ayı şunları kaydetti:
  - Bin dolardan aşağı tek bir yemek yok!
  Snezhana şakacı bir tavırla şunları kaydetti:
  - Çok daha iyi, en azından egzotikleri deneyeceğim. Bin doların yok mu?
  Genç adam hemen cevap verdi:
  - Senin için var, ama ikimiz için iki taneye ihtiyacımız var.
  Snezhana kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet, yalnız gideceğim! Ve böylece daha iyi olacak!
  Ayı utandı ve hiçbir şey söylemedi. Bu arada kız dondurmasını bitirdi. Boş bardağı vazoya attı. Ve ıslık çaldı. Oyuncu bir havası var.
  Ayı, aksine, üzüldü. Snezhana ile evlilik hayallerinin bir yanılsama olduğu ortaya çıktı. Evet, onunla şansı yok. Ama kıza kulaklarına kadar aşık.
  Genç adam hüzünle şarkı söyledi:
  - Sen bir melek değilsin, ama benim için bir aziz oldun.
  Snezhana genç adamın sözünü kesti:
  - "Aziz" kelimesi beni rahatsız ediyor! Hemen içinde ikiyüzlülük ve ikiyüzlülük hissettim! Genel olarak, bilgenin dediği gibi: Bir politikacı kendini yoğun bir şekilde haç ederse, eli cüzdanınızı arıyor! - Kız topuklarına vurdu ve şarkı söyleyerek güldü. - Cüzdan, cüzdan, ipte. Kenarda asılı parlayan uçurumda! Ve kader köşede gizleniyor ve görünmez ip tutuyor!
  Kız başka bir adam gördü. İşte Slava geliyor. Ayrıca hoş bir genç adam. Burada ikramiyeyi vurabilir.
  Snezhana Mishka'yı gürledi:
  - Yani bana bin dolar mı veriyorsun?
  Genç adam tereddüt etti. Ve Snezhana ayağa fırladı ve Slavka'ya koştu. Genç adam da elinde bir buket çiçek taşıyordu, ancak bu sefer kıpkırmızıydılar. Snezhana ona doğru koştu ve gürledi:
  - Merhaba Slavik! Beni İmparator restoranına götürür müsün?
  Genç adam başıyla onayladı.
  - Tabii ki!
  Elinde zümrüt bir yüzük parlıyordu. Slavik'in babası bir milyoner ve her zaman parası var. Doğru, ellerini açmayı çok seviyor ama Snezhana adamları yendi. O bir kız, fiziksel olarak çok güçlü ve dövüş sanatlarıyla uğraştı. Doğru, temassız karateyi tercih etmek, birinin kusursuz güzelliğini bozacağından korkarak.
  Ancak hem güç hem de esneme en iyi durumda. Ve yumruğunu ve bacağını hareket ettirebilir.
  Slavka Mishka'ya bağırdı:
  - Defol buradan!
  Ayı yumruklarını sıktı.
  - Ses tonunu düşür!
  Snezhana dişlerini göstererek mırıldandı:
  - Evet Mishka, git, ben seni ararım!
  Slavka kaşlarını çattı ve tısladı:
  - Nasıl ararsın?
  Büyük kız hırladı.
  - Ve beni kıskanmaya çalışmıyorsun! Kiminle istersem onunla tanışırım! Ve sen Mishka git, zamanın bitti!
  Genç adam iç çekerek geri çekildi. Snezhana, Slavka'ya göz kırptı. Aynı zamanda yakışıklı bir genç adam, kızıl saçlı ve kızlarla büyük başarı elde ediyor. Ve ona sırılsıklam aşık oldu. Warbler daha zengindir ve sağılabilir. Ama yine de başka biriyle yatabilir - bu adamlar erkek.
  Slavka dedi ki:
  Sana şiir yazdım!
  Snezhana kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Şiir? Bir şey hepinizi şarkı sözlerine çekti!
  Warbler başını salladı ve şarkı söyledi;
  Aşk tehlikeli, güzel bir yoldur,
  Bunu giren herkes bilir...
  Ondan kaçamazsın, atlayamazsın -
  Othello, Desdemona'yı boğdu!
  Snezhana güldü ve şunları söyledi:
  - Eğlenceli! İlginç bir şey duymak isterim. Ve aynı anda yemek!
  Slavka kuşkuyla belirtti:
  - "İmparator" restoranı için çok mütevazı giyinmişsin, ah en muhteşem!
  Snezhana kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Öyleyse beni giydir!
  Slavka sevgilisine başını salladı:
  - Gitmiş! Orada, köşede, arabalı şoförüm bekliyor!
  Snezhana gülerek cevap verdi:
  - Bu bir mucize mucizesi, altı yüzüncü "Mercedes"iniz!
  Slavka düzeltildi:
  - Zaten sekiz yüzüncü! Genel olarak, harika markalarımız var!
  Snezhana ayağa fırladı ve döner tablayı havaya çevirerek şarkı söyledi:
  - Kızlar farklıdır - sarı, beyaz, kırmızı. Ama herkes aynı şeyi istiyor - süslü bir arabada!
  Mercedes, iri yapılı, kıvrımlı bir kız olan Snezhana için pek favori bir araba değil. Bu bir Cadillac ya da daha büyük bir şey olurdu. Oturdular, sürücü siyah bir Afrikalıydı ve sahibine hararetle göz kırptı.
  Yoldaki kız sordu:
  - Herhangi bir iş denedin mi?
  Slavka ona pahalı bir hurma birası verdi ve guruldadı:
  - Sınanmış. Özellikle bilgisayar oyunları satışında çok zengin olmak mümkün!
  Snezhana bununla hemfikirdi:
  - Talep arz yaratır! Mishka tüm hikayeleri yazıyor, ama onlara kimin ihtiyacı var?
  Slavka başıyla onayladı:
  - Kim olduğunu asla bilemezsin. Şimdi kitap zamanı değil. Oyunlar ve filmler artık hakim! Ve bilgisayar grafikleri!
  Snezhana hindistan cevizinden yapılmış bir hurma birasını yudumladı. Lezzetli ve hoştur. O kadar ucuz bir şey değil. Snezhana birayı sevmezdi, şişmanlamaktan korkardı. O çok kaslı. O kenarda bir yerde, diyetin gereksiz olmadığını dengeler. Çok fazla Snezhana var ama çok antrenman yapıyor. Pres karoları ve kas teli var.
  Slavka bir sigara yakmaya çalışır, ancak Snezhana kaşlarını çatar ve hoşnutsuzlukla homurdanır:
  - Neden bu pisliğe ihtiyacın var! Sağlığını mahvediyorsun!
  Genç adam purosunu söndürür ve şöyle der:
  - Bence biraz kilo almışsın! fitnessa gidiyor musun
  Snezhana tersledi:
  Yağlarım yok, kaslarım var! Ama sen, Slavka, pompalamaktan zarar gelmez. Ayı seni bayıltır ve sen ona zorbalık edersin!
  Slavka küçümseyerek homurdandı:
  - Yazar ve botanikçi ayı!
  Snezhana yanıtladı:
  - Hayır, kasları seninkinden çok daha büyük ve daha belirgin! Biraz zayıfsın!
  Slavka ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Doğadan! Çok fazla yerim. Genel olarak, Mishka, Volodya ve Sasha ile çıkmanı sevmiyorum. Bir kızın farklı erkeklerle yürümesi uygun değil!
  Snezhana yüzünü buruşturdu ve yanıtladı:
  - Hepsi yakışıklı genç erkekler ve bir miktar para bulundu. Sadece benimle terbiyeli davranıyorlar! İşte buradasın, benimle de tanışabilirsin.
  Slavka sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Lanet olsun. En azından bacağını okşayabilir miyim?
  Snezhana sert bir şekilde cevap verdi:
  - Beni bir restorana götürürsen, öyle olsun, izin veririm!
  İkisi bir moda mağazasına gittiler. Warbler, Mishka'dan biraz daha kısadır ve gözle görülür şekilde daha incedir. Snezhana'nın arka planına karşı, genellikle küçük görünüyor, kızın omuzları geniş ve göğsü ne kadar büyük. Warbler bunu fark eder ve her zaman uzanmaya ve ayak parmaklarının üzerinde durmaya çalışır.
  Snezhana, aksine, eğilmeye başlar. Bir kız için oldukça uzun ve bundan hoşlanmıyor. Bütün erkekler büyük kızlardan hoşlanmaz, özellikle milyarderler. Doğru, parlak güzellik bunu telafi ediyor, erkeklerin sonu yok.
  Ancak bazen Snezhana karmaşıklaşmaya başlar.
  Aslında, o zaten deneyimli bir kız. Bir çocuğun burnunu kırıp diğerinin gözünü oyduğu için on iki yaşında özel bir okula girmeyi başardı. Orada neredeyse bir yıl geçirdi. Eh, orada özellikle korkunç bir şey yoktu. Kızlar çok gergin değilse, bir sürü video kamera var. Ama yemekler güzeldi ve gösterişsiz bir köy kızı için oturmak normaldi. Ve özel bir okulda bir bilgisayar odası ve bir yüzme havuzu var ve sizi gezilere ve günde sadece iki saat ergoterapiye götürüyorlar. Evde Snezhana çok daha fazla çalıştı.
  Ailesi büyük borçlara girdi ve çocuklar, tüm yasalara aykırı olarak, çarlık zamanlarında olduğu gibi yapmak zorunda kaldı.
  Snezhana zamana hizmet etti ve hatta gösteriş yaptı. Mesela ben çok havalıyım. Yetenekli bir kızdı ve Moskova Devlet Üniversitesi'ne küfür etmeden girdi. Mutlak hafıza ile ayırt edildi ve ders kitabını bir kez okuyan Snezhana tereddüt etmeden cevap verdi.
  Ama aynı zamanda, çok yetenekli bir kız çalışmayı sevmiyordu. Dersleri atladım ve genellikle üniversiteyi mümkün olduğunca az ziyaret etmeye çalıştım.
  Son zamanlarda, Snezhana bilgisayar oyunlarıyla ilgilenmeye başladı. Ve ne? İPhone'u aldım ve yüzerken bile oynadım.
  Slavka kıyafetlerini kendisi seçti. Genç adam karttan para çekti, modaya uygun, pahalı, güzel seçti.
  Snezhana aynada kendine hayran kaldı. Bir savaşçının güzelliği ile ayırt edildi. Kaslı vücut, dar belli ve yüksek göğüslü lüks kalçalar. Belki çok geniş omuzlar ve güçlü bir boyun - tipik bir Amazon.
  Eski bir Yunan tanrıçasının heykeli gibi kusursuz özelliklere sahip bir yüz. Muhtemelen Hellas Artemis veya Athena'nın heykeltıraşları bunu tasvir ederdi.
  Snezhana içini çekti. Ne yazık ki, birçok erkek kırılgan ve minyon kadınları sever. Aynı zamanda bir savaşçının güzelliğine de sahip.
  Ve ona çok yakışan bir balo elbisesi bulmak o kadar kolay değil!
  Ama burada, bir şekilde, onu yine de giydirdiler.
  Ve Slavka ona yapay elmaslardan yapılmış bir kolye bile getirdi. Kahretsin, açgözlü, gerçek taşlardan olabilir!
  Snezhana kendine biraz hayran kaldı. Böylece, Orta Çağ'dan bir prensese daha çok benziyor. Yüzün çok esmer mi?
  Slavka, şunları kaydetti:
  - Biraz daha beyaz bir yüze zarar vermezsin! Ve sonra bir Asyalı gibi esmer!
  Snezhana yanıtladı:
  - Aryan özelliklerim var. Ve hiç kozmetik kullanmadım ve başlamayacağım!
  Slavka iç çekerek cevap verdi:
  - Peki. Sen daha iyi bilirsin.
  Snezhana pahalı parfüm serpildi ve çok zarif ve lüks, Slavka'nın peşinden taşındı. Ayrıca papyonlu bir smokine dönüştü ve silindir şapka taktı. Ancak, bu şekilde ona daha az saygın görünüyordu - beyefendi takım elbiseli bir çocuk.
  Yavaşça odadan çıktılar ve güzel bir arabaya bindiler.
  Slavka mantıklı bir şekilde hatırladı:
  - Lokantadaki en zengin izleyiciler, iş yaptıkları gün içinde çok daha sonra olacaklar. Belki biz biraz eğlenirken?
  Snezhana belirsiz bir tonda cevap verdi:
  - Moskova'yı dolaşalım!
  Ve iPhone'u açtı. Oynamak için sabırsızlanıyordu. Aslında ilerleme burada: İnternetten herhangi bir oyun indirir ve kendinizi kesersiniz. Doğru, bir tehlike var. Alkolden daha kötü sıkılaştırır.
  Snezhana sadece favorisini oynuyor: diğer eyaletleri fetheden bir kraliçe. Elbette bir ordu kurmamız, ekonomiyi yükseltmemiz vb. Bu da para ve kaynak gerektiriyor. Ama Mishka sayesinde - dolandırıcının kodunu önerdi. Ve şimdi kendisi için kaynakları topladı ve hadi birlikleri damgalayalım ve diğer yüzyıllara aktaralım.
  Örneğin, atlı silahlarla ve eski toplarla size karşı savaşırlar. Ve onları atom bombaları ve devasa tanklarla bombalıyorsunuz. Herhangi bir şüphe ve tartışma olmadan.
  Snezhana özellikle zorlamayı sevmez. On altıncı yüzyılın ordusuna yirmi birincinin armadasını atar. Ve dövülmekten zevk alır. Başka neye ihtiyacı var? O en yüksek spor kategorisinin bir hanımı.
  Snezhana ayakkabılarını çıkardı ve Slavka'ya sordu:
  - Ayaklarıma masaj yap ama ellerini dizlerimin üstüne koymaya cüret etme, sana vururum!
  Slavka şimdiden Snezhana'nın sıcak elinin altına düştü. Bir kahramanın gücüne sahip.
  Ve alçakgönüllülükle tabanlarına masaj yapar.
  Kız kendini oynuyor. Özel sanal gözlükler taktım. Çok daha iyi dövüşler görülebilir.
  Tam mevcudiyet yanılsaması ve binlerce birim. Ve birlikleriniz ilerliyor. Burada düşman mevzilerine atom bombaları atılıyor. Biri düştüğünde, binlerce savaşçı aynı anda kömürleşir. İlginç bir kimyasal silah da var. Ayrıca sigara içiyor ve yükseliyor, böyle şeytanlar dans ediyor.
  Snezhana düşmanı bozar. Güçler eşit değil, ancak yine de birkaç tank ve birkaç helikopter kaybetmeyi başardı. Ve başkenti fırtına ile alır. İşte ele geçirilen bir eyalet daha.
  Snezhana zevkle şarkı söyledi:
  - Ben neşeyi ve kahkahayı seven kraliçelerden biriyim, sadece sıradan bir soytarı ile öpüşmek günahtır!
  Ve yine oynuyor. Fethetmek için başka bir güç. Ve yine burada, atom bombaları patlarken.
  Ve savaşçılara lazerler kurun.
  Bu arada Slava, kızın sert tabanlarına masaj yapıyor. Dövüş sanatlarıyla uğraştığı ve çıplak topuğuyla tuğla kırdığı görülüyor. Slavka, böyle bir eşin kocasını sakat bırakabileceğini düşündü. Ve kendini dövüyor.
  Ama genç adam Snezhana'yı gerçekten sevdi. Seni güvende hissettiriyor. Böyle bir kadın kocasına saldırmaz!
  Slavka düşündü, ya Snezhana hipnotize edilirse? Genel olarak, hipnoz o kadar gizemlidir ki, her zaman onu cezbetmiştir. Dünya üzerinde güç - istediğim şey bu!
  Bir filmde olduğu gibi: parlak ama biraz çılgın bir bilim adamının dünyayı boyun eğdirmeye çalıştığı, düşünce dalgalarının yardımıyla komutlar verdiği yer.
  Elbette onu engelleyen kahramanlar vardı. Ancak Slavka, herkesi arka arkaya nasıl boyun eğdireceğini öğrenmek istiyor.
  Ve dünya imparatoru ol! Peki ya Snezhana - kendini ne kadar düşünüyor!
  Snezhana şimdilik oynamaya devam etti. Birkaç ülkeyi daha ele geçirdi. Teknik üstünlüğünüzü kullanmak. Sonra denizde savaştı. Bu da gerçekten harika.
  Yelkenlilere karşı atomik silahlara sahip savaş gemileri. Ve uzaktan dayak geliyor. Gemiler batıyor, yüzlercesi yanıyor.
  Aniden Snezhana üzgün hissetti. Nicholas II'nin altındaki Japonların yenilgisini hatırladım. Ve evet, ruh hali kapalı. Sonra kaybettik.
  Ve kız oyunu kararlı bir şekilde durdurdu ve internette tarihsel stratejiler aramaya başladı.
  Eh, şimdi her şeyi düzeltecek. Burada, örneğin, 1904-1905 Rus-Japon Savaşı.
  Warbler çıplak, pembe topuğunu öperek dikkatini biraz dağıttı. Snezhana parmağını salladı:
  - Dikkatli ol piç kurusu! Ve sonra yapacağım!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla Slavka'nın burnunu ustaca tuttu. Genç adam inledi:
  - Ah, acıyor! Bırak!
  Snezhana güldü:
  - Sen bir hanım evladın! Eh, o adamlar şimdi gitmedi!
  Slavka bununla hemfikirdi:
  - Evet, onlar değil!
  Kız, gencin burnunu bıraktı ve arkadan uzandı. Mutlu ve neşeliydi!
  Önerildi:
  - Bir ısırık yiyelim!
  Snezhana'nın lezzetlerini bilen Warbler, sipariş verdi: çikolatalı muhallebi kekleri ve hindistancevizi ve ananaslı bir milkshake.
  Kız yemek için mutluydu. Snezhana iyi yemeği severdi.
  Ancak güzellik şunları kaydetti:
  - Acaba yiyecekler karbondioksitten mi yapılıyor?
  Slava kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Fantastik!
  Snezhana mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  -Ve iPhone'lar harika ve onları çok iyi kullanıyoruz!
  Slavka, pek isteyerek değil, cevap verdi:
  - İlerleme, biliyorsun. İlerlemek!
  Snezhana rüya gibi dedi ki:
  - Başka gezegenlere uçacak mıyız?
  Slavka kararlılıkla şunları söyledi:
  - Evrenin sonuna kadar!
  Snezhana güldü ve şunları kaydetti:
  - Evet, kışın ve ilkbaharda öğretimin ışığı, istisnasız olarak ormanın tüm kötü ruhlarını tekrar ediyorum!
  Slavik onayladı:
  - Esprili. Şu anda dünyamızda neyi sevmiyorsun?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Yaşlı kadın! Sadece korkunç, ne kadar çirkin yaşlı kadınlar!
  Slavik bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, çirkin. Yine de, yetmişlerinde bazıları hala vay görünüyor!
  Snezhana dişlerini gösterdi:
  - Örneğin kim?
  Slavik hemen cevap verdi:
  - Sofya Rotaru!
  Snezhana güldü ve mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Estetik ameliyat! Seksende yirmi yaşında doğal görünmek harika olurdu!
  Slavik kabul etti:
  - Evet güzel. Ölümsüzlük genel olarak harika bir şey, bazen yaşlılığı düşünmeye başlıyorsun ve korkuyorsun!
  Snezhana gıcırdadı ve tısladı:
  - Üzücü şeylerden bahsetmeyelim. Daha iyi düşünelim, örneğin burada bir film yapmak mümkün mü?
  Slavik iç çekerek cevap verdi:
  - İyi bir film yapmak pahalıdır!
  Snezhana şunları önerdi:
  - Belki çok pahalı değildir. Örneğin, kadın hapishanesi hakkında. Kızın bir milyarder tarafından tecavüze uğraması ve sonra susması için onu parmaklıklar ardına koyması gibi!
  Slavik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yeni bir konu değil. Gerçi gerçekten o kadar pahalı değil! Filmlerde oynamayı düşündünüz mü?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Henüz değil, ama ne?
  Slavik mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Öyle bir görünüşün var ki... Farklı kraliçeler ve savaşçı prensesler oyna. Aynı zamanda para da kazanacaktım! Parayı çok seviyorsun!
  Snezhana başıyla onayladı.
  - Erkeklerden daha fazlası! İyi fikir, denemek zorunda kalacak!
  Kız kendini savaşçı bir prenses olarak sundu. Ya da barbarların lideri. Çıplak ayak parmaklarıyla nasıl bir hançer fırlattığını ve kara dükü tahtaya nasıl çivilediğini. Evet o güzel. Ve diğer roller.
  Slavik'in önerisi:
  - Belki borç alıp film yapabiliriz? Ucuz bir tane. Burada, örneğin, aşk hakkında. Romantik ilişki.
  Snezhana güldü ve cevap verdi:
  - Tabi ki yapacağız! Ücretsiz olarak yapılabilir!
  Kız yine strateji oynuyordu. Bu sefer tarihsel: Rusya, Japonya'ya karşı. Bununla birlikte, Snezhana bir şekilde savaşı başarısız bir şekilde başlattı ve birbiri ardına savaşı bozmaya başladı. Geri sarılmış. Hile kodunu bağlamak güzel olurdu, ama sorun ne - bu oyun için bunu bilmiyor. Ve dürüst olmak gerekirse, Japonları yenmek işe yaramıyor.
  Ancak kız kurnaz olabilir. Veya akademinin açılışını kullanın. Ancak birlikleri geliştirirseniz, kaynak gerektirir, bu da daha az piyadenin damgalanacağı anlamına gelir. Yani Rus-Japon savaşı komuta ve kontrol sanatı olmadan gitmez.
  Snezhana da oyunlarda çok tecrübeli değil. İlk kez özel bir okulda bilgisayarda oynadı, ailesi onu buna şımartmadı. Genel olarak, kız çocuk hapishanesinde vahşi doğadan daha iyi olduğu için eğlendi. Ama zamanlar elbette insanidir. Ancak Snezhana erken çocukluktan itibaren çalıştı, muhtaç yaşadı ve para sevgisi oldukça anlaşılabilir.
  Ve oyunlar da. Görünüşe göre çocukken yeterince oynamamışım. Ama oyunların hepsi farklı ve çok renkli. Gözlükleri iPhone'a bağlıyorsun, internete bağlanıyorsun ve bir peri masalındaki gibisin.
  Gözlükler oyunun üç boyutlu görüntüsünü ve minyatür kulaklık sesini verir. Hatta dersler sırasında ne istersen çalabilirsin.
  Bu gerçekten ilerleme kaydediyor!
  Ve şimdi Snezhana bir deniz savaşını kazanmak istiyor ve başka hiçbir şeye ihtiyacı yok ... Ve gemiler renk, hacim ve duman, mermi patlamaları ve etrafta koşan denizciler olarak görülebilir. Mükemmel bilgisayar grafikleri. Savaş hem uzaktan hem de yaklaşmadan görülebilir. Komutlar veriyorsunuz, ateşin yönünü gösteriyorsunuz veya okla vuruyorsunuz. Elbette bir askeri danışman kullanabilirsiniz, ancak bu tamamen aynı değil. Ve danışman en iyi şekilde emir vermez. Oyunu en düşük zorluk seviyesine getirmedikçe kazanamazlar.
  Snezhana, birkaç başarısızlıktan sonra başardı. Çok kolay seviye ve zaten oyun deneyimini kullanarak gidelim. Böylece oyunu biraz çeşitlendirmeyi ve sonunda Japonları yenmeyi başardı.
  O hala havalı bir kız. Ve onun bu tür güçlerine karşı. Düşmanlara boyun eğmediği için. En azından Snezhana öyle düşünüyor, ancak çok kolay bir seviyede zorlukla kazanıyor. Oyun hala bir oyun. Ve ölümcül bir savaş var.
  Kız gemileri yeniden düzenler ve çaresizlikle tuzağa yakalanan kobrayı bastırır. Ve saldırıya geçer. Bağış yapın ve kazanın. Ve tekrar bağış yapın. Ramlerin geldiği yer burasıdır. Japonlar kaybediyor. Çok kolay bir seviyede olduğundan, gemileri çok kırılgan ve savunmasızdır. Onları iyice kırarlar. Rus mermileri aynı anda iki tarafı da deliyor. Ve daha düşük doğruluk.
  Karada, aynı şey ve başarının tadını çıkarabilirsiniz. Burada bile kazanmak için terlemeniz gerekiyor.
  Snezhana dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Dünya tarihinde farklı şeyler var... Ama ben kazandım!
  Kız, denizde ve karada birkaç zaferden sonra Japonya'ya indi ve yabancı topraklarda oyun ve zaferlerden biraz keyif aldı. Daha optimal kararlar vermeye ve dolambaçlı manevralar yapmaya başladı.
  Snezhana bile neşelendi. Ve sandalyesinde zıplamaya başladı. Ve öfkeyle şarkı söyle:
  - Düşmanlar güçlü "Varangian" tarafından yenildi, samuray merhamet etmeyecek!
  Slavka, Snezhana kadar oyunlara meraklı değil. Aslında, erken çocukluktan beri oynamadı. Ve bu konuda hiçbir kompleksi yok. Yapılması gereken, yapılması gerekendir!
  Ancak Slava eğlenmeye karşı değildir. Daha fazla, kızın tabanlarına ne kadar masaj yapabilirsiniz.
  Genç adam da kendine gözlük takmış... Ve bu sefer eğlence kozmik.
  Ve çok ilginç... Bikinili bir sürü kız savaşıyor ve bir uzay gemisine biniyor.
  Kahramanın kızları arasında: Natasha, Zoya, Aurora, Maria. Ünlü dörtlü, tanrıların kızlarıdır. Sihir ve en son teknolojiyi kullanarak uzayda savaşırlar. Savaş gemisinin koridorlarında orkları kesip binen tankları delip geçiyorlar. Kendileri için hareket ederler ve düşmanı gülümsemeler ve parlak sırıtışlarla yenerler. Sanal kızların inci dişlerinden güneş ışınları uçar ve çeşitli yaratıklara çarpar.
  Slava oynadı, oyunun tadını çıkardı ve kızların vücutlarının güzelliği ...
  Yıldız gemileri kendilerine fırtına mı yapıyor? Evet, bu tür kızlar öğleden sonra ateşle şeytanı anlayacaklar!
  Uzay savaşları her zaman heyecan vericidir ve müşterileri çeker. Oyun sektöründe çok para kazanabilirsiniz. Özellikle sihir ve teknoloji karıştırıldığında. Ve oyunda birçok güzel kız olduğunda. Bu şimdiye kadarki en iyi lezzet!
  Slava oynadı ve kızlar, düşmanları döndüren ve parçalayan çıplak ayak parmaklarıyla bumeranglar fırlattı. Kadın savaşçılar bir sıçrayışta orklara saldırır ve çıplak ağızlarını kırarlar.
  Zafer öfkeyle tısladı:
  Bizi kimse durduramayacak, kimse bizi yenemeyecek! Kötü kızlar düşmanı ezer! Kötü kızlar - kahramanlara selam olsun!
  İşte ele geçirilen bir savaş gemisi ve savaşçılar diğerine atlıyor. Bir sürü kızın çıplak, yuvarlak topukluları gelip geçiyor. Hepsi çok farklı ve bir o kadar da harika.
  Genel olarak, bikinili kızlarla seriler piyasaya sürülmeye başladığında oyunlara olan talep belirgin şekilde arttı. Erkekler, özellikle gençler, minimum kıyafetli kızlardan hoşlanır ... Özellikle çok sayıda savaşçı varsa ve farklı taraflardansa.
  Aç hisseden Slavka oynamayı bıraktı... Ve birkaç hamburger ve şiş kebap sipariş etti.
  Obur Snezhana'nın da dikkati dağılmıştı. Ve keskin dişlerini kullandı. Taze eti yırtıp ıslık çalmaya başladı:
  - Benim Tatlı ve Hassas Canavarım! Seni çok seviyorum - inan bana! Benim Tatlı ve Hassas Canavarım!
  Kız sulu eti beğendi, yırttı ve yedi. Slavka sevgiyle kaydetti:
  - Sen çok çekici bir kaplansın!
  Snezhana onayladı:
  - Ben bir cehennem canavarıyım!
  Ve gümüş şişi yaladı. Yemek yemeyi severdi ve çok fazla silip süpürebilirdi. Bu kadar enerji ve güce sahip olmasına şaşmamalı. Ama aynı zamanda, kız zarafet ve hızlı hareketlerle ayırt edildi. Temassız karatede zaten siyah ve kırmızı bir kemeri vardı ve ağır tahtaları parçaladı. Üç tuğlaya kadar bölünebilir. Bir taslak atın gücüne sahip. Hatta Snezhana bile son zamanlarda kadınlar arasında güçlü adam programında birkaç kez sahne aldı ve biraz para aldı.
  Genel olarak, Snezhana kendisi için para biriktirdi ... Ayrıca İmparator'un restoranına kendi pahasına da gelebilirdi, ancak birçok hayranını nasıl kullanmazdı. Genelde genç erkeklerle uğraşmak iyidir. Onları para için ve yatmadan döndürebilirsiniz. Yaşlı erkekler daha pratiktir ve vücutta ticaret yapmadan onları çok uzun süre sağamazsınız!
  Birçok kız böyle davranır. Erkekler şefkatle sağılır ve baştan çıkarılır, ancak sevişmek için aceleleri yoktur. Tabii ki, isteseniz de.
  Snezhana kendini zor tutuyor. Genç, çok güçlü vücudu sevgi için çok hevesli. Heyecanı azaltmak için hap bile almam gerekiyor. Hayır, sadece temkinli oynayan bayanlar çok para kazanıyor!
  Bu filmlerde ve romanlarda görülür. Adamları kızdırırsanız size her şeyi gümüş tepside getirirler.
  Snezhana daha fazla barbekü istedi:
  - Daha fazla ver bana!
  Slavka endişeyle şunları söyledi:
  - Kaç kilosun?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Doksan kilo!
  Slava ıslık çaldı:
  - Vay! Evet, çok şişmansın!
  Snezhana rahatsız oldu:
  - Beni bikinili gördün! Bir damla yağ değil, sadece kaslarım var!
  Slavka sakince şunları söyledi:
  - Diyet yapmam gerek!
  Snezhana yanıt olarak seslendirdi:
  - Bazen duygulara üzülürüz,
  Ancak insanların görüşü uzun zamandır biliniyor ...
  Kim büyük - bir sanat eseri,
  Ve bir sürü iyilik olmalı!
  Slavka cep telefonundan daha fazla şiş kebap sipariş etti. Sonra pahalı bir içki içtiler ve Snezhana şiş kebap yedi ve kırmızı sıvıyla yıkadı.
  Kız alkışladı ve şarkı söyledi:
  - Ateş su
  Bardağınızı doldurun...
  Şeytan ile birlikte
  Hadi metale içelim!
  Slavka, Snezhana'ya gülümseyerek sordu:
  - Tanrı'dan korkmuyor musun?
  Kız kararlı bir şekilde cevap verdi:
  - Değil!
  Slava güldü.
  - Ve neden?
  Snezhana ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Masal karakterlerinden korkmuyorum! Koshchei veya Baba Yaga'dan korkuyor musunuz?
  Slavka mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece en küçük çocuklar Koshchei veya Baba Yaga'ya inanır, ancak çok sayıda, hatta çok yüksek rütbeli kişiler bile Tanrı'ya inanır!
  Snezhana alaycı bir şekilde şunları söyledi:
  - Politikacılar taklitçidir! Onlar için din ya ticarettir ya da seçmenlerle flört etmektir. Sovyet rejimi altında, Mukaddes Kitabın uzun süredir teşhir edildiği iyi kitaplar yayınlandı!
  Warbler başıyla onayladı ve onayladı:
  - İş yapmak! Herkes para kazanmak istiyor ve buna karşı çıkamazsınız! İnsan doğası böyledir!
  Snezhana, Karabaş'ın şarkısından bir alıntıyla öfkeyle şarkı söyledi:
  - Ama sadece her şeyi büyük neşenize kapmak için! Ama sadece büyük sevincinize her şeyi kapmak için! Büyük sevincime!
  Slavka ayrıca ciddi bir şekilde hatırlattı:
  - Ama aslında Tanrı'nın olmadığına dair kesinlikle hiçbir kanıt yoktur!
  Snezhana kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve ateistlerin kanıtlayacak hiçbir şeyi yok! İspat yükü müminlerin üzerinde olmalıdır!
  Ve kız tekrar yağlı et yemeye başladı. Etli güzellik. İçinde çok zarif ve vahşi şeyler var - sadece tezgahlar.
  Slavka mütevazı bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyada elbette çok az adalet vardır ve şans çoğu zaman kötülüğü destekler!
  Snezhana bununla hemfikirdi:
  - En başarılı hükümdar Cengiz Han'dır. Ama o hala bir canavar! Ve sözünü tutmadı!
  Slava onayladı:
  - Ve camiye atla girdi! Evet, bu herhangi bir dine güçlü bir darbe!
  Snezhana şu tweeti attı:
  - Dünya Cengiz Han'ın topuğunun altında inledi, dünyada daha cesur bir Rus İvanı yok!
  Ve kız, sanki çıplak ayaklarıyla gülüyormuş gibi, gümüş bir şişi çok ustaca bükerek sekiz rakamına dönüştürdü ve bir kez daha olağanüstü gücünü gösterdi.
  Warbler buna bakarken gergin hissetti. Böyle güçlü bir kız yanınızda olduğunda, istemeden utanırsınız ve ondan liç almaktan korkarsınız!
  Snezhana aplomb ile belirtti:
  - Dünyada var olan her şey göksel yüksekliklere bağlıdır! Ancak başarımız, ancak başarımız yalnızca bize bağlı!
  Slavka cevap verdi:
  - Hayır, dünyamızda çok şey şansa bağlı! Kim vasat yeteneklere sahip bir milyarder, kim yoksulluk içinde ölen bir dahi!
  Snezhana ağzından kaçırdı:
  - Van Gogh!
  Slava onayladı:
  - Bu kadar!
  Kız şüpheyle sordu:
  Sizce bir kader var mı?
  Slavka omuz silkti.
  - Belki!
  Güzellik kaşlarını çattı ve tekrar sordu:
  - Bu bir Tanrı olduğu anlamına mı geliyor?
  Slavka başını sallayarak cevap verdi:
  - Bir yarım buna inanıyor, diğeri inanmıyor ... Ama belki de tüm yaşam senaryolarımız bizim tarafımızdan çizilmiyor!
  Snezhana aplomb ile şarkı söyledi:
  Bu durumu hayal et
  Gerçekleşecek olan şey bizim için önceden biliniyor ...
  Ve neden o zaman şüpheler, endişeler,
  Dünyadaki her şey sağlayacaktır - program!
  Kız sırtını kamburlaştırdı ve çocuk filminin hit şarkısını söylemeye devam etti:
  Ve fırtınalara meydan okuyoruz
  Bundan ve bundan...
  Sürprizler olmadan dünyada yaşamak -
  Kimse için imkansız!
  İyi şanslar, başarısızlıklar,
  Bir salıncakta - yukarı ve aşağı,
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil!
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil!
  Çok yaşa sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Çok yaşa sürpriz!
  Slavka içtenlikle şunları söyledi:
  Çok güzel ve güçlü bir sesin var. Belki para istiyorsan sahneye gidersin?
  Snezhana iç çekerek cevap verdi:
  - Duyamıyorum!
  Slava şaşırdı:
  - Ha? Duymak için olmasaydı, bu kadar iyi şarkı söyleyemezdin!
  Kız güldü ve mırıldandı:
  - Evet, iyi duyuyorum! Ama bir şekilde şarkıcı olmak işe yaramadı. Belki de Moskova Devlet Üniversitesi'nden mezun olursam tiyatro okuluna gitmeye çalışacağım!
  Slavka sesini yumuşatarak fark etti:
  - Birçok yeteneğin var!
  Snezhana kaşlarını çatarak yanıtladı:
  - Burada bilgisayar oyunları oynamak için ne kadar iyi bilmiyorum maalesef! Normal seviyeye karşı sürekli olarak bilgisayarın stratejisini alt üst ediyorum!
  Slavka dedi ki:
  - Hileli kodu kullanın!
  Kız kaprisli bir şekilde, kavisli şişi çıplak ayak parmaklarıyla tekrar bükerek belirtti:
  - Ne yazık ki tüm kodları bilmiyorum!
  Slavka sırıttı ve önerdi:
  - İnternette hile kodları arayın. Arama motoru hile kodlarını ve oyunun adını yazmanız yeterli!
  Snezhana ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  -Deneyeceğim!
  Ve kız tekrar sanal gözlük taktı, internete girdi. Ağda ne yok. Ve herkes izleyebilir ve oynayabilir. Sadece bir arama motorunu nasıl kullanacağınızı bilmeniz gerekir. Ve her şeyi bulamıyorsun. Ve böylece uluslararası ve görkemli her şey mevcut.
  Kız, oyun uygarlığı için hile kodunu aramaya başladı. Japon şirketinden bıkmıştı. Ve işte böyle bir oyun: tarihsel uygarlık. Seçerek başlıyorsunuz: Moskova prensliği, Moğolistan, Mançurya, Roma, Mısır ve diğerleri... Ve sonra dünyayı fethedene kadar kendiniz oynuyorsunuz. Burada Snezhana gerekli parayı hiçbir şekilde toplayamadı. Strateji karmaşıktır. Burada altın kuyuları ayaklar altında değil, yine de fethedilmeleri gerekiyor. Ve ilk başta ana gelir kaynağı, ticaret kadar vergilerdir.
  Ama vergileri artıracaksınız, nüfus azalacak, suç artacak ve hazineden para çalınacak. Ve az yaparsanız, para sıkıntısı olacaktır. Ordu dahil, yani komşular saldıracak.
  Genel olarak, buradaki strateji çok karmaşık ve salgın hastalıklardan düşmanlar, suçtan polis, binaların yıkılmasından mimarlar. Ve akademiler, üniversiteler ve yazıcı okulları ve kütüphaneler. Ve ne kadar daha fazla eğlence. Ve aynı zamanda fetih.
  Kafam indirme kütlesinden çatlıyor. Bir de şehrin kamuoyu ve refah seviyesi var. Refah seviyesi ne kadar yüksek olursa, o kadar çok vergi toplarsınız. Ve refah seviyesi için pek çok farklı mal ve endüstriye ihtiyaç vardır.
  Evet, burada bir dolandırıcı kodu olmadan yapamazsınız. Ayrıca, ilerleme ve sonraki yüzyıllara geçiş için kaynakları olan bir ödeme de var. Bu karmaşık bir strateji, Snezhana oynamaya çalıştı, Ivan Kalita döneminde Moskova prensliği için yola çıktı. En az kaynak ve beş çalışkan çalışanla başlarsınız. Evler inşa ediyorsun ve göçmenleri çekiyorsun. Ve imparatorluğunu genişlet. Bu stratejiyi günlerce oynayabilirsiniz. Ne kadar karmaşık. Ve genişliyor. Farklı evler ve dünya haritaları ile.
  Ama ticaret de hassas bir şeydir. Yolu açmak için nakliye ücreti ödemeniz gerekiyor. Ve ayrıca, oynaması daha zor ve ticaret ne kadar pahalıysa ve o kadar az kâr!
  Genellikle kız çabucak bozuldu, gelişmeye vakti olmadı ve ilk baskında göçebelerin darbeleri altında öldü, bir ordu oluşturamadı.
  Snezhana dolandırıcının kodunu buldu ve kendisi için indirdi... Minimum hızı açtı. Para hesaptaydı. Ve şimdi daha kolay, yiyecek satın alın ve işçileri evde damgalayın. Göçmenleri çekmek. Her şey çok güzel olacak!
  Snezhana yollar inşa etmeye ve yeni bir Moskova inşa etmeye başladı ve ardından askerlerle kışla. Okçular, mızrakçılar, gelişmiş silahşörler. Her şey oldukça hızlı bir şekilde yapılabilir.
  Burada sadece çok fazla seçenek var. Her şeyi takip etmek son derece zordur.
  Ancak Snezhana sadece savaşmayı değil, aynı zamanda insanların yaşam standardını yönetmeyi ve iyileştirmeyi de sever. İşte tarımı geliştirmek için bir örnek. Kendileri keten, çavdar, buğday, arpa, bezelye, balkabağı. Balık yakalayın, et üretin ve daha fazlasını yapın.
  Müzisyenler, kabinler, hokkabazlar, dansçılar, senet oyuncuları ve hayvanat bahçeleri ile insanları eğlendirin. Kısacası, ülkedeki gerçek hayata benzer bir şey yapmak. Nerede olmalı ve morglar ve diş hekimleri. Ve tüfekler ve gıcırtılar, toplar ve diğer parçalar. Kilden yemeklerin yapıldığı ve biranın demlendiği yer. Ve diğerleri!
  Ve elbette bir ülke büyüdüğünde fetihler yaparsınız. Ve Snezhana bu konuda başarılı. İlk başta komşu şehirleri ilhak ederek. Kız çevik.
  Yine haydut kodu başlar. Genel olarak, sadece ilk başta zor, sonra oynaması daha kolay. Birliklerin sadece yönetebilmeleri gerekiyor. Ancak numarayı alabilirsiniz. Saldırıya atıyorsun ... Ve düşmana ceset atıyorsun. Ancak duvar yıkılır ve şehir alınır.
  Snezhana oyun tarafından alındı ve Slavka'nın bacağına dokunarak isteksizce kesintiye uğradı ve şöyle dedi:
  Restorana gidiyoruz! Ayakkabılarını giy!
  Snezhana isteksizce stratejiden ayrıldı. Daha yeni bir katedral inşa etti ve hala öne çıkıp seğirmek istedi.
  Evet, oyunda bile tüm dünyayı fethedebilirsiniz. Peki, tamam, ne hakkında rüya görüyordu.
  Milyarder yakalanmalı - asıl mesele bu!
  Ve oyunlar bekleyebilir!
  Restoran "İmparator", lüksüyle dışarıdan bile hayran bırakıyor. Gerçek bir Barok saray. Çok gür ve parlak. Girişte safkan köpekli korumalar var. Kurşun geçirmez yelekli ve telsizli güçlü adamlar nöbette.
  Snezhana lüks de olsa biraz buruşuk görünüyordu. Özellikle figürü, bir bayan için fazla atletik. Ancak, kızın görünüşü çok kibirli.
  Slavka muhtemelen zaten biliyordu. Dev güvenlik görevlisi, kız arkadaş olan ve zayıf olan, genç bir Slavik gibi görünen çok büyük kız hakkında alaycı bir şaka bile yaptı. Oldukça dostça cevap verdi:
  - Bu benim çatım ve korumam!
  Sonra mermer merdivenleri tırmandılar. Mücadele ve zorlu çift budur. Özellikle safir gözlü kız. İşte göze çarpan bir güzellik.
  Restoran masaları pahalı sandal ağacından, bir sürü aynadan yapılmıştır. Japon balıkları, güzel dans eden kızlar ve hatta kuralsız dövüşçülerle dolu akvaryumlar. Oturup eğlenebilir, hem erkek hem de kadın boks dövüşleri yapabilirsiniz. Çeşitli balıklara ve deniz canlılarına hayran kalın. Hatta kaplanlı bir kafes ve bir yırtıcı hayvanla dans eden bikinili güzel bir kız bile vardı.
  Slavka ayrı bir masaya oturdu ve ilk siparişini verdi. Kısa etekli, yarı açık göğüslü, lüks elbiseli ve yüksek topuklu kızlara hizmet ederdi. Doğal olarak çok güzel, aşırı miktarda kozmetik olmasına rağmen.
  Bir menü ile bir hologramın benzerliği parladı. Seçim elbette muazzam - gözler genişliyor. Ancak Snezhana hemen hemen şunları söyledi:
  - Baharatlı fil hortumu, yılan sosisi ve köpek balığı filetosu! Evet ve hatta zürafa pirzola! Ve iki yüz yıllık eskitilmiş en pahalı şarap!
  Slavka başını salladı.
  - Vay! Bu elektronik kartı boşaltacak, babamdan bana uçacak!
  Snezhana kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Ve bazen kadın uğruna bir erkek servet düşünür! erkek değil misin Kızın sesi mırıldanmaya başladı. "Şey, özellikle Plutonya'yı okurken bir filin hortumunu denemeyi çok hayal ettim.
  Slavka şaşırdı:
  - Başka ne okuyorsun?
  Snezhana dürüstçe cevap verdi:
  - Özel bir okulda, bir kızın kafasının arkasına tokat attığım için bir bilgisayar dersini ziyaret etmekten mahrum kaldığımda, can sıkıntısından okudum. Ve biliyorsun, okumanın da kendine has bir çekiciliği var!
  Slava ıslık çaldı:
  - Özel bir okulda mıydın?
  Snezhana başını salladı.
  - Evet, neredeyse bir yıl ... Birkaç çocuğu sakat bıraktım!
  Slavka şaşkınlıkla sordu:
  - Ve ne için?
  Snezhana hemen cevap verdi:
  - Okula yalınayak geldiğime güldüler! Ve genel olarak, bir şekilde köylüler bile benden hoşlanmadı. Ailemiz çok fakirdi. Sınıfta akıllı telefonu, hatta önemsiz bir cep telefonu olmayan tek kişi bendim. Kar yağana kadar, bazen de karda çıplak ayakla yürüdü. Ve genel olarak, lanet olsun, köy için bile çok ... kırsaldım!
  Slavka başıyla onayladı:
  - İyi! Sana istediğin her şeyi vereceğim!
  Snezhana ekledi:
  - Ve muz sosunda kanguru dili!
  Warbler derin bir iç çekerek emri nakavt etti. Hesabından on iki buçuk bin dolar uçtu. Evet, sevgili küçük şey, bu Snezhana.
  Kız, altın varak ve çok ince işçilikten yapılmış çatal bıçak takımı aldı. Bir elimde çatal, diğerinde bıçak. Sipariş çabuk geldi...
  Filin hortumu baharatlıydı ve iştah açıcı kokuyordu. Meyve, doldurulmuş köpekbalığı filetosu ve zürafa pirzola ile karıştırılmış yılan sosisleri.
  Biraz sonra, et eti içinde kanguru dilleri belirdi. Bir düzine yetişkin adama yetecek kadar yiyecek. Özellikle bir filin uzun hortumu. Ancak Snezhana için önyargı yok. Bütün enerjisiyle yemeye başladı. Ve hatta zevkle mırıldandı:
  - Güzel fil!
  Gerçekten de, baharatlara batırılmış bir gövdenin tadı eşsizdir. Snezhana tadına baktı. Slavka kasvetli bir şekilde oturdu ve bu akşamın onu neye sürükleyeceğini korkuyla düşündü. Evet, kız açgözlü.
  Bagajın yarısını bitiren Snezhana, daha yavaş yemeye başladı ve tadına vararak, iki yüz yıllık eski ve alışılmadık derecede lezzetli bir kristal cam şaraptan yudumlamaya başladı. Acele etmemek, kullanmamak, dilden geçmemek daha iyidir.
  Kız Slava'ya sordu:
  - "Plütonya"yı okudun mu?
  Genç adam hüzünlü bir sesle cevap verdi:
  - Değil! Sadece internette, bunun Dünya'nın iç kısmına bir yolculukla ilgili olduğuna dair bir açıklama okudum. Ama okumaya vaktim olmadı!
  Snezhana mırıldandı:
  - Kitabı beğendim. Doğru, sonu kötü. Ama genel olarak, belki de Dünya'nın merkezinde gerçekten bir boşluk var?
  Slavka şüpheyle cevap verdi:
  - Bir boşluk bulacaksın. Şimdi yapabilirler!
  Snezhana güldü ve ağzına bir et parçası attı. Çiğnendi ve önerdi:
  - Ve hadi "Plütonyum" ve yeni bir dünya hakkında bir film çekelim!
  Slavka şüpheyle kaydetti:
  - Yeni dünya hakkında bir film büyük bir bütçeye ihtiyaç duyar!
  Snezhana kıkırdadı ve kaydetti:
  - Ya bilgisayar grafikleri kullanıyorsanız?
  Slavka şüphelendi:
  - Her şey bu kadar basit olsaydı, gişe rekorları kıran filmlere milyonlarca dolar harcanmazdı.
  Snezhana bir zürafa pirzolası yedi. Domuz etinden daha iyi ya da en azından daha pahalı gibi görünüyordu. Çok şişman değil ama sulu. Kız dudaklarını yaladı ve dedi ki:
  - Ve yamyamlar hakkında bir film yaparsanız ... hem ucuz hem de neşeliydi!
  Slavka gülümseyerek belirtti:
  - Burada Amerika'da seri katiller ve manyaklarla ilgili filmler neden bu kadar popüler?
  Snezhana başıyla onayladı.
  - Tam olarak bu yüzden mi?
  Slavka'nın açıklaması:
  - Bu tür filmlerin bütçesi oldukça küçük ama belli ücretleri var. Ucuz ve neşeli!
  Snezhana sırıttı ve burnundan soludu:
  - Bir vampir manyağına ne dersin? Benimle başrolde!
  Slavka gülümseyerek kaydetti:
  - Bu fikirde bir şey var ... Deneyebilirsin! Belki senin gibi renkli bir bayanla hatırı sayılır ücretler olacak!
  Snezhana şunları kaydetti:
  - Burada, örneğin, "Bashka" filmi, çok düşük bütçeli, ancak Valuev sayesinde hangi ücretleri topladı!
  Warbler birkaç yılan sosisi kırdı. Baharatların özel bir tat vermesi dışında pahalıdır ve tavuk gibi tadı vardır. Acayip. Oh, kızlar bugünlerde pahalı. Ve asil olanlar serflerdi, onlarla çok daha ucuz ve daha kolaydı!
  Slavka'nın sessizliğini gören Snezhana, salonu dikkatle incelemeye başladı. Forbes dergisinde son sırada olmayan bir müşteriyi nerede bulabilir? Salondayken çoğunlukla gençler. Pekala, açık. Yaşlılar restoranlarda takılmak için yeterli zamana ve enerjiye sahip değiller. Ancak gençler de zengin olabilir. Ama Snezhana sadece daha yaşlı bir müşteri istiyordu. Eğilmeyi ve onu zengin bir dul bırakmayı tercih etti. Ve sonra gençlerle çok uzun süre acı çekecek kadar.
  Kız, örneğin nasıl film yaptığını hayal etti. Lucifer'in Armageddon'u gibi.
  Görkemli uzay savaşları ve devasa yıldız dünyaları var. Harika bir fantezinin ürünü. Ah şu yıldız savaşları. Böyle cazip bölümler. Ve kendime ait bir şey çekmek istiyorum. Ve daha cinsel ve açık arzu edilir. Ve genel olarak, olmak ... Tam olarak başkan değil, Rusya'nın gayri resmi kraliçesi. Böylece gerçek gücü var, ama hiçbir şeye cevap vermiyor! Ve bunu kendi yönteminle yap. Örneğin, günün her saati ve tüm kanallarda erotik film izlemek için.
  Böylece genel olarak adetler özgürdü ve her şeyde özgürlük! Ve başkanın alay konusu olması ve bir soytarı olarak görülmesi. Ve ne için, başkan bir kral gibi olduğunda. Kral olmamalı - sadece kraliçe olmalı. Ve herkes onun için dua eder, çıplak ayaklarını öper. Daha doğrusu, bacakları değil, çıplak tabanlarının izleri ve yüzlerine düşüyor.
  Ve o bir tanrı gibi, bikinili ikinci Buda! Snezhana bunu kendi kendine hayal etti.
  Dünyanın her yerinden milyonlarca insan onun önünde diz çöküp eğiliyor.
  Üstünlük duygusu bile vardı.
  Ama ona bir altın dağı verecek bir milyarder nerede bulunur? İnsanlar para için açgözlü. Zamanı geldiğinde. Ve kanatlarını dünyaya yayacak. Adamı ne zaman gelecek? Mutlaka yakışıklı değil, ama inanılmaz derecede zengin - bir milyarder!
  Kız tekrar yılan sosislerini aldı, zevkle tadına baktı.
  Evet, "Avatar"dan daha havalı bir şeyi kaldırmak için. Böylece özel efektler ve çok güzel bir şey vardı.
  Snezhana aniden restoran salonuna giren iki metrelik iki adamı fark etti. Aynı anda dört. Ve yanlarında koyu gözlüklü gri saçlı yaşlı bir adam ve sağ tarafta genç bir kız.
  Snezhana, titreyen bir sesle bile fısıldadı:
  - Keşke karısı değilse!
  Ancak kız, bir milyarderin karısı için çok mütevazı giyinmiş. Sekreterdir büyük ihtimalle. Ve milyarder Snezhana, yaşlı adamın yetmiş ya da yetmiş beş yaşında göründüğünden hiç şüphesi yoktu, parmaklarında ceviz büyüklüğünde gerçek elmaslarla dolu yüzükler vardı. Tabii ki kendisi bir kuyruk ceketi giymiş ve yakut bir kalpten altın bir zincir sarkıyor.
  İşte hayallerinin adamı!
  Sadece kendisi için tam olarak bunu istiyordu: yaşlı, zengin ve tercihen aynı zamanda ölümcül hasta!
  Snezhana gülümsedi, Slavka, ruh halindeki değişikliği fark ederek sordu:
  Mutlu bir şey hatırlıyor musun?
  Kız mutlu bir şekilde cevap verdi:
  - Evet! Büyük para kazanman gerektiğini hatırladım!
  Slavka bununla tamamen hemfikirdi:
  "Para asla acıtmaz!
  Snezhana mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyada parasız yaşamak imkansız, hayır! Şairin dediği gibi içlerinde Mayıs güneşi!
  Slavka güzele sordu:
  - Peki, ne yapacaksın?
  Snezhana genç adama fısıldadı:
  - Birbirimizi tanımadığımızı hayal et! Avı gördüm ve beni rahatsız etmemeni emrediyorum!
  Genç adam hemen tahmin etti:
  - Bu milyarderi gördüm!
  Snezhana öfkeyle şunları kaydetti:
  Beni durdurmaya çalışırsan, seni öldürürüm!
  Slavka kayıtsızca cevap verdi:
  - Beni korkutmuyor! Onu tanıdığım anda! Bu seksen dokuz yaşındaki Aron Rabinovich, beşinci karısını yeni gömdü! Bunun gibi?
  Snezhana hemen onayladı:
  - İşte böyle bir zaman!
  Slavka göz kırptı ve cevap verdi:
  - Devam et, onunla evlen! Ardından, öfkenizi komaya sokun!
  Kız buna güldü ve içtenlikle cevap verdi:
  - Kesinlikle süreceğim!
  Ve sallanan, lüks kalçalarla, Snezhana milyardere gitti. O harikaydı. Gerçek Bayan Universe gibi. Ve aynı zamanda inek gibi sağlıklı bir kadın.
  Milyarderin korumaları ona karşı çıktı. Kız durdu ve ciyakladı:
  - Afedersiniz....
  Aron Rabinovich boğuk bir sesle:
  - Kızı bırak! Masama otursun!
  Ve sekreterin yanına oturdu. Korumalar ayakta kaldı. Bir kız bir yandan daha kırılgan ve minyon, diğeri ise diğer yandan. Ancak kimsenin sağlıklı ve büyük bir Snezhana'yı minyatür olarak görmesi pek olası değildir. Tipik ve sağlıklı bir köy kadınıdır.
  Harun ona sordu:
  - Sen kimsin?
  Büstünü şişirdi ve dedi ki:
  - Ben Snezhana'yım!
  Milyarder, bir gülümsemeyle, açıkça yapay, dişlerin kökeni - bir at gibi çok büyük, dedi:
  - Ben Aaron'ım! Ve harika bir ismin var! şarap ister misin?
  Snezhana gururla yanıtladı:
  Napolyon ne içti?
  Aaron başını salladı.
  - Öyle olsun! En iyi şaraplar benim varışım için hazır! Burada en iyisini içeceksin!
  Snezhana kıkırdadı ve kaydetti:
  - En iyi dileklerimle? Komik!
  Aron, güzelliği selamlayarak onayladı:
  - Evet, en iyisine sahibim!
  Snezhana aldı ve şarkı söyledi:
  - Dünyamızda imkansız olan her şey mümkündür, ancak bir atış poligonundaymış gibi dikkatli yaşamak gerekir!
  Garsonlar yeni gurme yemekler getirmeye başladılar. Nadir hayvanlar dahil.
  Snezhana tekrar yemeye başladı ve altın çatalını çıplak ayaklarıyla çevirmeye başladı. O, sağlıklı gücün somutlaşmış hali olan bir kız.
  Aaron bunu beğendi ve haykırdı:
  - Sadece güzel ve çekicisin!
  Snezhana kıkırdadı ve yanıtladı:
  - Muazzam potansiyelim her zaman talep görecek!
  Kız, Napolyon Bonapart'ın içmeyi sevdiği elmasla süslenmiş kristal bir kadeh şaraba doldurdu. Snezhana zevkle içti, hoş sıvının tadını çıkardı.
  Evet, şimdi gerçek bir milyarderle oturuyor. Hep hayal olan. Yaşlı, zengin, Tanrı korusun, yine de umutsuzca hasta olurdu!
  Aron, Snezhana'ya baktı ve şunları kaydetti:
  - Çok güzel bacakların ve çok çevik parmakların var! Çok seksi ve egzotiksin!
  Kız buna razı oldu.
  - Çok seksiyim, özellikle bacaklarımı tekmelediğimde! Vücudumun her damarında var!
  Aron, güzelliğe bakarak onayladı:
  Sen bilgeliğin doluluğu ve güzelliğin tacısın!
  Snezhana çıplak ayağını milyarderin burnunun altına koydu. Ve onu mutlu bir şekilde öptü. Kızın yumuşak tenini öptü.
  Snezhana bile kızdı. Kız kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve sen de, hiçbir şey! Ateşli genç adam!
  Ve avcı güldü.
  Bu arada Warbler, kıskançlıktan yanmamak için iPhone'un klavyesini parçaladı ve başka bir şaheser ortaya çıkardı.
  Gerda Kronshtein, Panther-2'nin yaratılmasıyla ilgili çalışmalara katıldı. Üç ortağı olan tanınmış ve çok güzel bir savaşçı: Charlotte, Christina ve Magda. Kız motoru ve şanzımanı tankın karşısına ve önüne birlikte yerleştirdi, böylece arabanın iyi kontrol edilebilirliğini korudu ve yüksekliğini iki metreye indirdi. Sonuç olarak, "Panter" -2, "Tiger" -2'nin zırhı ile sadece zırh plakalarının geniş eğimleri, silahları ile ortaya çıktı, ancak sadece kırk beş ton ağırlığındaydı. Bu, yeni elektrik santrali hazır olmadan önce, kırk üç sonbaharında Panther -2'nin seri üretime alınmasını mümkün kıldı.
  Ayrıca 88 mm 71 EL top sıkıntısı nedeniyle Panther-2 de 75 mm topla, sadece 42 ton ağırlığında, düşük silueti ve güçlü zırhıyla üretildi. Böylece, Almanların mükemmel şekilde korunan bir tankı vardı. Gövdenin alnı yataydan 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş ve 150 mm'lik üst kısmı herhangi bir tanksavar silahı tarafından delinmemiştir, alt kısmı da 120 mm'dir. Kulenin 185 milimetredeki alnı 50 derecelik bir eğimdeydi ve oldukça alçak ve dardı, ayrıca hiçbir şeyi kırmıyordu.
  Doğru, kenarların zırhı 82 mm - yokuşlarda biraz zayıf olsa da. Ama öte yandan, arabalar oldukça hareketli ve iyi korunuyor ve kule on saniyede tam bir dönüş yaptı! Yani kızlar neredeyse orduya uygun bir tank yaptılar. Biraz yan eklemediğiniz sürece ama... Burada sahaya 90 mm zırh plakaları koyabilirsiniz. Ve kesinlikle "Panter", onu hiçbir açıdan alamazsınız.
  Yeni tank, savaşlarda hayatta kalma ve verimlilik gösterdi. Zaten Zhytomyr yakınlarındaki karşı saldırı sırasında, Fritz "Panter" -2'ye ikinci bir doğum yapabildi.
  Bu makinenin verimli ve nispeten hareketli olduğu kanıtlandı. Özellikle 900 beygir gücündeki motor buna hazır olduğunda. Gerda'nın tank ekibi savaşlara katıldı.
  Donlara rağmen, dört Alman kız çıplak ayakla ve bikinilerle savaştı.
  Gerda 88 mm'lik topunu ateşledi. Sovyet tankının ön zırhını uzaktan deldi ve tısladı:
  - Kobra atlamaya hazır olsun!
  Ardından Charlotte ateş etti. Ezilmiş otuz dört. Kulesini yırttı ve cıvıldadı:
  - Anavatan'a şan.
  Sonra Christina çok doğru bir şekilde vurdu. Bir Sovyet tankını vur. Ve cıvıldadı:
  - Düşmanların yok edilmesi için!
  Sonra Magda'nın çıplak ayaklarının yardımıyla ateş etti. Sovyet arabasına çarptı ve şarkı söyledi:
  - Çıplak ayaklı rüya! Güzellik insanı köle yapar!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Dördü çok etkili bir şekilde savaştı. Ve ilk savaşta otuzdan fazla Sovyet tankını devirdi. Savaşçılar, süpermen olarak kabul edilebilecek çok ateşli savaşçılardır.
  Gerda, Sovyet tanklarını o kadar çok kırdı ki, kükredi bile:
  - Ben çelik dişli bir dişi kurdum!
  Alman karşı saldırısı güçlüydü. Ve yeni tanklar bir rol oynadı.
  Buna ek olarak, Fritz Fransa'dan daha fazla kuvvet çıkardı, bu nedenle kışın çıkarma olmayacağı açık.
  Sonuç olarak, Kiev'i yeniden ele geçirmeyi ve hatta Sovyet birliklerini Dinyeper'dan keserek birkaç kazan yaratmayı başardılar.
  Durum, müttefikin İtalya'daki saldırıyı askıya alması, ağır kayıplardan korkması ve Napoli'ye saldırmaması nedeniyle ağırlaştı. Bu da Fritz'in karşı saldırı için çok daha önemli güçler tahsis etmesine izin verdi.
  Sonuç olarak, Sovyet birlikleri ciddi bir yenilgiye uğradı ve Almanlar kendilerini Dinyeper'ın arkasına yerleşti.
  Kış nispeten sakin geçti. Sovyet birlikleri Leningrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı, ancak zaten orada bekliyorlardı. Ve saldırıyı püskürtmeyi başardılar.
  İlkbaharda, Müttefikler İtalya'da saldırıya geçti. Ancak düşmanın güçlü bir karşı saldırısıyla karşılandılar. Ve sonunda kıtadan nakavt oldu.
  ME-262 serisindeki görünüm, güç dengesini ciddi şekilde değiştirdi.
  Bu makine, saatte 900 kilometreyi aşan yüksek hızı, güçlü silahları ve beka kabiliyeti ile ayırt edildi, bu nedenle güçlü zırhı vardı. Nispeten büyük ağırlık, aracın manevra kabiliyetini azalttı, ancak diğer yandan hızı, bir kuyruk saldırısı durumunda kaçmasına izin verdi ve güçlü silahlar, düşmanı tek seferde vurmayı mümkün kıldı.
  Haziran 1944'e kadar, hizmette olan binden fazla savaşçı vardı ve gerçek hayvanlar olduklarını kanıtladılar. ABD ve İngiliz uçaklarına ceylan panterleri gibi havada eziyet ettiler.
  Durum, askeri emek zemininde Stalin'in çok hastalanması ve kararlılığını kaybetmesi gerçeğiyle ağırlaştı. Kızıl Ordu savunmaya geçti ve bu da Almanların Fransa'ya daha fazla güç aktarmasına izin verdi.
  Ve müttefiklerin saldırısını ve birliklerin yalnızca Normandiya ve Port de Calais'e inmesini beklemek mümkündü. Ve Hitler'den acil durum yetkileri alan en zeki Rommel, müttefiki için sinsi bir tuzak hazırladı.
  Ek olarak, Focke-Wulf'un bir başka evrimi olan TA-152 çok amaçlı uçak gökyüzünde göründü. Bu makine ayrıca uçuş özelliklerinde daha iyiydi: Focke-Wulf'tan daha hızlı ve daha manevra kabiliyeti ve aynı zamanda ağır silahlı ve iyi korunmuş. Kelimenin tam anlamıyla gökyüzündeki müttefiklere eziyet etti.
  E-10 kendinden tahrikli silah da ortaya çıktı. Burada da Gerda ve ekibi denedi. Arabanın sadece 1,1 metre yüksekliğinde, 400 beygir gücünde bir motorla on ton ağırlığında ve çok geniş bir eğimde 82 milimetrelik bir ön zırh kalınlığı olduğu ortaya çıktı. Alında, böyle bir makine IS-2 mermisini bile yansıtabilir. Evet ve deneyin, iki mürettebat üyesi için böyle küçük bir şeytana girin.
  Kendinden tahrikli silahın küçücük boyutu, düşük görüş mesafesi, yüksek hızı ve manevra kabiliyeti, aracı çok etkili kıldı. Aynı zamanda, üretimi basit ve ucuzdu.
  Ve mürettebat üyeleri onun içinde yatarak yerleştirildi.
  Normandiya'da Müttefikler, Rommel'in hazırladığı bir tuzağa düştüler. Ezici bir yenilgi aldılar. Bir milyondan fazla asker ve subay tek başına yakalandı. Tam nakavt.
  Sonra Churchill istifa etti. Ve Roosevelt kalp krizi geçirdi ve hastalandı.
  Bundan sonra, Alman denizaltı filosu tarafından giderek daha fazla çıkarılan müttefikler, Fritz ile ateşkes imzaladılar. Ve Stalin sadece Eylül ayında merkezde gecikmiş bir saldırı başlattı. Ama Fritz zaten bunu bekliyordu.
  Büyük bir kuvvet konuşlandırdılar.
  Ve IS-2'deki bahis bile kendini haklı çıkarmadı: çünkü Panther-2, 900 beygir gücünde bir motor taktıktan sonra daha manevra kabiliyeti ve daha hızlı hale geldi. Ve üzerinde, Sovyet tanklarının herhangi bir mermisini yansıtan 90 mm ekranlar belirdi.
  Tabii ki, E-10 kendinden tahrikli silahlar çok iyi. Her şeyi üstte ve hızla dönüyor. Her seferinde en korunan ön kısım değiştiriliyor. Ve yanlar 52 mm artı silindirlerdir. Ancak sahada ve 90 mm'lik bir ekrana asabilirsiniz. Ve sonra onu alamazsın.
  Ve elbette, Panther-2'deki Gerda ve tank ekibi, Kızıl Ordu'nun saldırısını püskürtmede yer alıyor.
  İşte seksi kızlar.
  Her zaman olduğu gibi çıplak ayakla ve bikiniyle savaşın. Bu onların arama kartı.
  Burada Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir mermi gönderdi. T-34'ü uzun bir mesafeden parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Ben büyük bir kurdum!
  İşte yarı çıplak bir vixen!
  Sırada Charlotte ateş ediyor, kız da yalınayak ve çok havalı. Bir Sovyet arabasını iyi niyetli bir vuruşla vurup gıcırdıyor:
  - Militanlığıma şan!
  İşte burada Christina devreye giriyor.
  Ardından, çıplak ayak parmaklarıyla manivelaya basar ve mermiyi tekrar serbest bırakır. Düşmanı vur. Sovyet kundağı motorlu bir silahın zırhını kırdı.
  Ve sonra Magda manzaraya oturdu. Kız çok güçlü ve güzel. Ve o da çıplak ayakla, gövdesini ve thrash'i işaret edecek. Bu sefer IS-2'nin ön zırhını yok edecek.
  Ve sadece 100 milimetre ve rasyonel açılarda eğimsiz.
  Kızlar burada çıldırıyor. Ve Stalinist kartallara iniş vermezler. Sovyet birliklerinin saldırısı tıkandı.
  SU-85'i kıran Gerda, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Ordumuz güçlü, dünyayı fetheder!
  Ve joystick'in düğmelerine basarken çıplak ayakla.
  Ama şimdi Fritz'in kendisi ilerliyor, ancak Sovyet birlikleri de güçlü bir savunmada. Almanlar otuz ila kırk kilometre ilerledi ve durdu. Yeni darbeler alışverişi yapıldı. Bir yığın kan döküldü. Ocak ayında Kızıl Ordu merkezde ilerledi ancak ilerleyemedi.
  Mart 1945'te Fritz, Dinyeper'ın arkasındaki güçleri atlayarak merkezden güneye bir saldırı başlattı.
  Ve burada Fritz bir şekilde başarılı oldu. Özellikle E serisinin tankları olmak üzere birçok ekipman topladılar.Özellikle E-50 çok başarılı oldu. Rasyonel eğimlerde, 105 mm'lik bir top ve 100 EL'lik bir namlu uzunluğu, iki metreden daha kısa bir yüksekliğe ve 250 mm'lik bir ön zırh ve 170 mm'lik kenarlara sahip. Tank bir canavar, ama aynı zamanda Gerda'nın dehası sayesinde, arabanın ağırlığı altmış tonu geçmedi ve motor 1500 beygir gücünde bir gaz türbini ile kuruldu.
  Ve saldırıda, en yeni makinelerin ilkini test eden Gerda'nın mürettebatıydı.
  Tabii ki, Panther-2 hala Üçüncü Reich'in ana tankı ve bu tür birçok makine var. Ve Sovyet savunmasına giriyorlar.
  Gerda, hücumda oldukça vahşi, gururlu ve sert bir kız. Ayrıca dördü çıplak ayaklı ve bikinili.
  Güzel bir savaşçı, genellikle süper ama çok faul, çünkü Sovyet halkını öldürmek istiyor.
  Gerda çıplak ayaklarıyla ateş etti. Sovyet arabasını kırarak IS-2 tankına uzaktan çarptı.
  Sonra güzellik gakladı:
  - Öfkem için!
  Charlotte uzak mesafeden ateş etti. Bir de çıplak ayak kullanmak. Sovyet otuz dört vurdu. Kulesini yırttı ve ciyakladı:
  - Ben Alman kızlarının en korkunç olanıyım!
  Ve bu kızıl saçlı cadı nasıl dilini alıp gösterecek.
  Sonra Christina bir mermiyle vurdu. Kız çok kavgacı. Ve ayrıca yalınayak. Sovyet kundağı motorlu bir silahta bir mermi ile vuruldu. Düşmanı vur. Ve şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en korkunç insanıyım
  Tüm insanları bir çizgi gibi işerim,
  Ve barış içinde yaşamak istemeyenler için,
  Onları hara-kiri yapıyoruz!
  Altın saçlı bu güzel Magda da hırpalandı. En yeni SU-100 arabasına çarptı ve hırıldadı, cadaloz:
  - Düşmanları alıp toz haline getireceğiz!
  Ve elbette bu Alman çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor.
  Evet, dördü çok agresif ve kavgacı. Bu, bu kadar kolay durdurulamaz.
  Naziler cepheyi kırdı ve Sovyet birliklerinin arkasına girmeyi başardılar.
  Kızıl Ordu sol yakadaki Ukrayna ve Donbass'tan ayrıldı. Ardından, sonbahar savaşları sırasında Kızıl Ordu, Don'un ötesine tamamen geri çekilmek zorunda kaldı. Orada, büyük zorluklarla savunma hattı stabilize edildi.
  Gerçek tarihin aksine en büyük Sovyet mastodonu SU-100 idi.
  Bu kendinden tahrikli tabanca oldukça etkili ve üretimi kolaydır. Ve silahı Alman tankları için en azından bazı sorunlar yaratabilirdi.
  Böylece Naziler başarıyı geliştiremediler. 1945 kışı durmadan geçti. Sonra bahar.
  Mayıs 1946'da Naziler Moskova'ya taşındı. Bu, savaşı mümkün olan en kısa sürede sona erdirmek için umutsuz bir girişimdi. Bu arada Japonya, ABD ordusunun nükleer saldırıları altındaydı. Yedi atom bombası atıldı ve herkes bu nükleer silahların ne kadar ciddi olduğuna ikna oldu. Bu yüzden Hitler, doğudaki savaşı bir an önce bitirmek için acele ediyordu.
  Japonya'nın işgalinden sonra ABD'nin Almanya'yı da ele geçireceği açıktır. Böylece 15 Mayıs'ta Moskova'ya karşı belirleyici saldırı başladı.
  Ve elbette Almanlar Gerda ve ekibini taarruza geçirdi. Ancak Fritz, tatsız bir sürprizle karşı karşıya kaldı.
  Böylece, Alman dördüne ek olarak, Sovyet dördü de savaşa girdi.
  Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana, SSCB tarihindeki ilk IS-7 tankına oturdu ve savaşa hazırlandı.
  Bu kızlar yalınayak ve bikinili, ayrıca çok güzel ve seksiydi!
  Ve bu dördü Alman araçlarının, hatta müthiş E-50'lerin imhasını üstlendi.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ilk atışı ateşledi, kız coşkuyla bağırdı:
  - SSCB için!
  Ve mermisi bir Alman tankını deldi.
  Ardından Zoya araya girdi. Altın saçlı bir kız, çıplak ayak yardımıyla yeni bir mermi fırlattı. Faşist mastodonu ezdi.
  Sonra kız bağırdı:
  - Stalin için!
  Ve güzellik tüm boğazıyla nasıl gülecek.
  Sonra iyi niyetli Augustine aldı ve ateş etti. Bu kızıl saçlı savaşçı, düşmana ateş gibi. Kuleyi "Panther" -2'den ayırın ve coo:
  - Rusya'ya zafer!
  Ve dilini göster.
  Ancak Svetlana'nın tokatlayacağı gibi çıplak ayak parmaklarının yardımıyla. Kız çok havalı ve güzel. E-50'nin zırhını parçaladı ve şöyle dedi:
  - Başarılarım ve SSCB için!
  Kızlar çok havalı görünüyorlar ve bir mizah anlayışı var. Bu faşistleri çok kuvvetli bir şekilde dövüyorlar. Dolayısıyla düşmanların IS-7'ye direnemeyeceği açık.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak rakibine ateş etti. Fritz'in yırtık parçalarıyla onu paramparça etti ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya için!
  Zoya da zeki bir kız. Onu aldı ve düşmanı çok doğru bir şekilde vurdu. E-50 kulesini ezdi ve tweet attı:
  - Sovyet Rusya için!
  Ve bunu elbette çıplak ayak parmaklarıyla yaptı.
  Sonra Augustine ateş etti, Nazileri vurdu. Sonra çıplak ayağıyla başka bir ölümcül mermi gönderdi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Anavatan'a şan!
  Daha fazla savaştı, Svetlana. Kibar ve güzel bir kızdı. Çıplak ayak parmaklarıyla silahı hedef aldı. Ateş etti ve faşisti paramparça etti ve şarkı söyledi:
  - Ve ilk çözülme, bir rüyada Stalin'i görüyorum ve Yerli Rusya'm cesetlerle dolu!
  Buradaki kızlar büyük bir azim ile savaştı. Ve son derece agresiflerdi.
  Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Natasha Nazilere ateş etti ve bağırdı:
  - Komünizmin büyüklüğü için!
  Zoya da düşmanı vurdu, Fritz'i çıplak ayaklarıyla ezdi ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Büyük Stalin için!
  Augustine düşmana ateş etti, E-serisi tankı deldi ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak haykırdı:
  - En Büyük Rusya için!
  Ateş etmeye devam eden Svetlana, çıplak topuğuyla otomatik olarak çalışan tetiğe bastı:
  - SSCB'nin zaferi için!
  Kız, düşman saldırısının öncülüğünde çok inatla savaştı. Almanlar da bu noktada oldukça yorgundu. Kısacası, Moskova'ya karşı taarruzları tıkandı.
  Yüz binlerce asker ve tank kaybettiler. Ancak Kızıl Ordu da bitkindi. Her iki taraf da son derece yorgundu. Ve 1946 sonbaharının sonlarında barış görüşmeleri başladı.
  Amerika Birleşik Devletleri bir varyant önerdi: Herkes yakalamayı başardığını saklıyor.
  Bir nükleer bombadan korkan ve yorgun bir çevrenin baskısı altında olan Hitler kabul etti. Savaştan bıkmış olan Stalin de bu türden bir uzlaşma arzusunu dile getirdi.
  Her iki ülke de bitkin ve yorgundu ... Ama Stalin yine de Almanların tehlikeli takozlar oluşturduğu merkezde birkaç on kilometre pazarlık yapmayı başardı. Ancak Fritz, güneyde Don Nehri boyunca ve kuzeyde Leningrad boyunca fetihlerini sürdürdü.
  Bir takas gerçekleşti. Rusya, Finliler için Karelya'daki bazı bölgelerin karşılığında Leningrad'a bir koridor açtı.
  Her iki taraf için de böyle karar verildi. Buna ek olarak, Hitler, Yahudi aleyhtarı yasaları yürürlükten kaldırmaya ve işgal altındaki topraklara sınırlı bir özerklik vermeye zorlandı. Ve karşılığında, ekonomik bağların restorasyonu gerçekleşti. Ancak Üçüncü Reich içinde çelişkiler birikmeye devam etti.
  Hitler Kasım 1956'da öldükten sonra Üçüncü Reich'ta bir güç mücadelesi patlak verdi ve iç savaş patlak verdi. Kruşçev yönetiminde SSCB daha önce kaybedilen toprakları geri verdi, eski sınırları restore etti ve faşist imparatorluk çöktü.
  Böylece, genel olarak, AI'nın tarihi sona erdi. Gördüğünüz gibi, faşizm dünyada kök salmadı ve SSCB gerçek tarihten daha uzun sürdü. Nikita Kruşçev, daha önce Stalin'e kaybedilen toprakları geri veren ulusal bir kahraman olduğu için daha uzun süre iktidarda kaldı. Ve SSCB'nin halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanının görevini kurarak reformları gerçekleştirmeyi başardı. Ve Nikita'dan sonra başarılı olan Brejnev değil, Shelepin oldu ve SSCB'de işler gerçek tarihten çok daha iyi gitti. Ve güçlü ve güçlü bir süper güç oldu. Ancak Çin kapitalist kaldı ve Amerikan yanlısı yönetim altında parçalandı. Göksel İmparatorluğun kuzey kısımları SSCB'nin bir parçası oldu ve çok şey değişti.
  Ama bu zaten ayrı bir hikaye gerektiriyor ...
  Warbler bir iPhone'da beceriksizce yaptı ve kız ve milyarder konuşmaya devam etti. Yaşlı adamın köyün budalasını sevdiği belliydi.
  Snezhana çıplak ayaklarını masaya koydu ve gereksiz bir önyargı olmadan onlarla birlikte yedi.
  Harun ona sordu:
  - Her zaman böyle bir iştahın var mı?
  Snezhana, yanıt olarak Vysotsky'den ödünç alarak şarkı bile söyledi:
  - Ve kapalı diğerleri için büfede,
  Aşçı güvence verdi: utanma ...
  Sen harika bir iştahla -
  Bütün atlarını bir anda yutacaksın!
  Aaron kızın neşeli ses tonunu destekledi ve cıvıldadı:
  Evet, uzak bir yolun önüne oturuyorsun,
  Ve yemekli bir sırt çantası al ...
  Oğlunun zeki olduğunu görüyorum,
  Ama ye, ye, aptal değil!
  Snezhana, damarlı bir çelik tel gibi şarkı söyleyerek şunları söyledi:
  - Onun için çelikten kaslarsınız,
  Güçlü sırt kasları...
  Oh, oyulmuş, boyanmış,
  Ahşap filler!
  Bundan sonra, Aaron kızı tekrar çıplak, yuvarlak topuğundan öptü. Zevkle mırıldandı.
  Evet, bir idil vardı.
  Snezhana gülümseyerek kaydetti:
  - Filmlerde oynamak istiyorum!
  Aaron, fildişi dişlerden oluşan bir gülümsemeyle sordu:
  - Ve özellikle hangisinde? Nasıl bir rol isterdin?
  Snezhana şunları önerdi:
  - Diyelim ki yirmi birinci yüzyıldan bir kızım, Spartacus zamanına düştüm ve asi kölelerin Romalıları yenmesine yardım ettim!
  Aaron kıza göz kırptı ve coşkuyla yanıtladı:
  - Ve ne? Senaryo gerçekten harika! Beğendim - büyük bir kar getirebilir!
  Snezhana göz kırptı ve kaydetti:
  - Sen harika bir sponsorsun!
  Aaron sırıttı ve buna cevap verdi:
  - Her şeyden önce, kâr etmeyi önemsiyorum. Gerçek insanlardan ekstralar yaparsanız Spartacus hakkında bir film pahalı olacaktır. Ancak bu durumda bilgisayar grafikleri ve sadece birkaç sanatçı olacak.
  Kız başını salladı ve:
  - Ve Spartak sarışın ve vücut geliştirici olacak!
  Aron başını salladı.
  - Değil! Kendin sarışın olduğun için, ikinci ana karakterin kontrast için siyah saçları olmalı!
  Snezhana güldü ve sonra önerdi:
  - Ya Spartak bir erkekse?
  Aaron güldü ve şunları söyledi:
  - Komik ... Ama doğal değil! Kölelerin çocuğa itaat ettiği ortaya çıktı mı?
  Kız oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve bu Spartacus'ün bir parodisi olarak yapılabilir! Ve oldukça komik olacak!
  Aaron sırıttı ve altın çatalını masaya vurdu:
  - Öyle mi düşünüyorsun?
  Snezhana şiddetle başını salladı.
  - Evet! Artı, kahramanın ücretinde tasarruf! Oğlan biraz mal olacak!
  Harun başını salladı.
  - Aslında senin ve Spartak'ın seks sahneleri olmasını istiyordum!
  Snezhana gülerek cevap verdi:
  - İyi bir adama sarılmak umurumda değil! Ama sonra filmin çocukları izlemesi yasaklanacak. Bu yüzden seks olmadan bir resim yapmak daha iyi, ama daha komik!
  Aaron başıyla onayladı ve kızın omzunu okşadı. Aynı zamanda yaşına rağmen hareket kabiliyetini kaybetmediğini göstererek:
  - Evet bu doğru! Bir şekilde düşünmedim! Hadi bir komedi yapalım! Bu arada, belki şarkı söylersin!
  Snezhana kurnaz bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Şarkı söyleyeceğim, ancak karşılığında bana elmaslı bir yüzük verirseniz!
  Milyarder kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve sen bir iş kızısın!
  Snezhana başıyla onayladı.
  - Hayat mümkün olduğunca pragmatik olmayı öğretir!
  
  GENÇ PRENS KOCA OLMAYA ZORLANIYOR
  Çocuk Prens Oleg yaldızlı bir arabaya bindi. Açık, güneşli güne rağmen, Oleg çocuğu ruhunda çok üzgündü. Çok huysuz, yaşlı, çirkin bir kralla evliydi. Aksi takdirde, zalim tiran büyükanne nispeten küçük krallıklarını fethetmekle tehdit etti. Ve küçük bir çocuk için nasıl bir şey, neredeyse bir çocuk... Korkunç!
  Ve muhteşem yaz doğası bile hiç memnun olmadı. Yolda aniden bir kız belirdi. Çok güzel, altın saçlı, ama çıplak, dizlerin üzerinde açılan çul içinde tozlu ayaklar. Ama paçavralarda bile güzeldi, melek gibi bir yüzü ve başında ustaca dokunmuş bir çiçek çelengi vardı. Prens kibarca uşağa sordu:
  - Arabayı durdurun lütfen. Susadım ve bu kızın dereden temiz su çekmesine izin verdim.
  Vale şüphelendi:
  - Mükemmel şarabımız var, prens ... Ve bu paçavralar içindeki püskü bir paçavra iğrenç değil mi?
  Oleg, başını olumsuz anlamda sallayarak itiraz etti:
  - Değil! O harika ve bana bir bardak getirmesine izin ver!
  Kız eğildi, altın kadehi prensin elinden aldı ve tozla gri parlayarak, yuvarlak topuklarıyla dereye koştu.
  Vale şüpheyle başını salladı.
  - Değerli şeyler alacak. Çıplak ayaklı ragamuffinlere nasıl güvenebilirsin?
  Prens kayıtsızca cevap verdi:
  - En azından benden bir hatıra kalmasına izin ver!
  Yaşlı hizmetçi bir şey daha eklemek istedi ama bir kız belirdi. Ağzına kadar doldurulmuş kadehten bir damla bile dökmeden hızlı ama zarif bir şekilde yürüdü.
  Prens arabadan atladı. Yüksek topuklu, modaya uygun fas çizmeli oğlan, yalınayak kızla aynı boydaydı. Güzel, bronzlaşmış ama nasırlı ellerinden bir kadeh aldı.
  Su soğuk görünüyordu, hatta dişlerimi sıkıyordu. Prensler iki yudum içtiler, sonra kadehteki sıvıyı döktüler. Yüzünü kıza çevirdi ve fısıldadı:
  - Çok soğuk, dudaklarımı bir öpücükle ısıt!
  Prens Oleg hala güzel yüzlü, sakalsız bir çocuktu. Nedimeleri öpme tecrübesine zaten sahipti, ama hiç bu kadar sulu ve tatlı dudaklarla tanışmamıştı. Sarhoş çocuk elini kızın omzuna koydu ve şöyle dedi:
  - Herşey! Seni karım olarak alıyorum! Ve daha fazla konuşmak yok!
  Vale itiraz etmeye çalıştı:
  - Kraliçe Catherine ile nişanlısın. Prens gelmezse çok kızacak!
  Çocuk kararlı bir şekilde başını salladı.
  - Tahtı, onurları, ayrıcalıkları ve serveti reddediyorum! Ben de onun kadar basit bir köylü olacağım ve saban sürmeye gideceğim!
  Prens, pırlanta mahmuzlu Fas çizmelerini kararlı bir şekilde fırlattı, eğri şapkalı pahalı bir kaşkorse. Ve bir gömlekle yalınayak, oğlan kızla ormanın derinliklerine gitti.
  Tüm kuralları atarak, böyle yumuşak çimlerde, dar ayakkabılar olmadan yürümek iyidir. Özgür hissediyorsun. Çocuk gömleğini bile çıkardı ve rüzgar çıplak gövdesine esti.
  Kız yüzmeyi teklif etti ... Suya daldılar, eğlendiler ...
  Sonra köye gittiler ... Kızın yetim olduğu ortaya çıktı ve prens gerçekten sabanın arkasında durmak zorunda kaldı.
  İlk saatlerin romantizminin yerini bir emek rutini aldı. Çalışmaya alışık olmayan çocuğun pek hoşlanmadığı şey. Gerçek o kadar romantik değildi. Ve prens zaten acıdan kurtulmayı düşünüyordu.
  Ama bir gardiyan vardı. Kaçak çocuk Oleg'i aradılar ve köyü kuşattılar.
  Böylece yakalandılar ve kızla birlikte at kuyruklarına kementlerle bağlandılar.
  Ve kırbaçlarla zorlayarak kraliçenin alanına girdiler. Ve orada, zaten rafta, prens ve kızı vahşice işkence gördü. Zaten iskelede işkence gördükten sonra, yorgun gençler öpüştüler. çocukluk bitti...
  Rahip kayıtsızca onları geçti. Oğlan ve kız, kesme tahtasına başlarını eğdiler.
  Çıplak ayakları, yanıklardan dolayı çok dokunaklı bir şekilde dışarı çıktı. Prens ve kız büyük bir güçlükle haç işareti yaptılar. Kolları rafta bükülmüş ve ciddi şekilde acıyorlar. Şiddetli ağrıyan tendonlar. Çocuk yukarı kaldırıldı ve ip keskin bir şekilde aşağı indirildi. Ve kemikler köprücük kemiklerinden çıkarıldı. Oğlanın ve kızın tüm sırtı kesik. Önce bir kırbaçla, ardından şöminenin üzerinde kızgın bir tel ile vahşice kırbaçlandılar.
  Onlara soru bile sorulmadı - işkence bir tür cezaydı.
  Ve şimdi talihsiz gençler ölüme baktı - sanki azaptan kurtuluş gibi. Yanmış cilt çok ağrıyordu ve tek bir kan yoktu, acının dokunmadığı tek bir damar yoktu. İskeleye birkaç adım atmak bile, kazıkta yakılan bacaklarda bir başarıya benziyordu.
  Cellat iri ve geniş omuzluydu. Kolları şişman bir adamın uyluğu kadar kalın. Bir darbeyle bir kafayı kesmek gerçekten güç ister. Ve prensler, geleneklere göre, insanca kafalarını doğrama bloğunda kestiler. Ve sonra kat, başının üzerinde kocaman bir bıçakla bir balta kaldırdı ve bir an için dondu, ağustos insanının nasıl kafasını keseceğini amaçladı.
  Talihsiz çocuk, dizlerinin üzerinde, morluklar, morluklar, yanıklarla kaplı - on dört yaşında zavallı bir çocuk. Ancak bu formda bile, yine de belirli bir fedakarlık çekiciliğini korudu. Ve melek yüzüne kızgın bir demir ya da dikenli bir kamçı dokunmadan kaldı.
  Gıcırtılı, kötü, yaşlı bir ses çınladı:
  - Zavallı çocuk... Yaşamak istiyor musun?
  Prens Oleg derin derin içini çekti. Genç beden o kadar acıdı ki, vurulup başka bir dünyaya gitmekten başka bir şey yapmak istemedim. Ne kadar acı çekebilirsin. Hassas cilde sıcak bir ütüye dokunmanın ne demek olduğunu herkes anlayamaz. Veya bir kamçı tüm vücudunuzu salladığında veya özel bir makinede eklemleri büken bir makine.
  Prens süresiz olarak inledi:
  - Evet, nedense pek değil!
  Gıcırtılı ses abartılı bir okşamayla devam etti:
  - Sevgili çocuğum... Seni sakatlamak zorunda kaldığım için çok üzgünüm... Ama yaralar iyileşecek... Kocam ol, sana hayat vereceğim ve hatta seni tahtın yanına koyacağım!
  Prens başını sallamak istedi ama kız havladı:
  -Yaşamalısın, aşkımın ölmesini istemiyorum!
  Çocuk derin bir nefes aldı ve sordu:
  - Kız arkadaşım kurtulacak mı?
  Ağır bir duraklama oldu. İnsanlar güzel, bitkin çalılara sempati duyuyorlardı. Çığlıklar vardı:
  - Onlara merhamet et! Hayat olsun!
  - Bırakın çocuklar yaşasın!
  Yaşlı kraliçe tereddüt etti. Gölgedeydi ve yüzü siyah bir peçeyle gizlenmişti. Söylentilere göre, yaşına göre hala iyi görünüyordu. Figür, her durumda, ince ve doksan yaşında olmasına rağmen düz. Tabii ki, on dört yaşında bir çocuk böyle bir eş hakkında düşünmekten bile tiksiniyor.
  Kısa bir aradan sonra kraliçe dedi ki:
  "Bu sıradan insana hayat vereceğim. Ama krallığı terk etmesi şartıyla!
  Kız, dizlerinden kalkma gücünü buldu ve neredeyse yüzünü buruşturmadan bile, kırbaç ve zincirlerle kesilmiş belini düzeltti:
  "Hayatımı bu fiyata satın almak istemiyorum!"
  Kraliçe kahkahayı patlattı ve şunları söyledi:
  - Henüz sağlığa onarılamaz bir zarar vermediniz. Büyücüler, tüm yara izlerini iyileştirecek bir iksir yapacaklar. Böyle güzelliğe sahip başka bir asil koca bulurdum ... Ama sen bir aptalsın! Ve bu nedenle, celladın sizi infaz etmesine izin verin, ancak önce kollarınızı ve bacaklarınızı kesin!
  Prens çaresizce kükredi:
  - Değil! Asla senin kocan olmayacağım... Beni de onunla birlikte tutarlarsa daha iyi!
  Kraliçe aniden sesini değiştirdi. O kadar gıcırtılı değil, daha sesli ve kışkırtıcı oldu:
  - Aptal çocuk... Neden bu zavallı cahile ihtiyacın var? Benimle uçsuz bucaksız bir imparatorluğu yöneteceksin. Gezegendeki en büyük ülkede milyonlarca insan size itaat edecek. Her şeye sahip olacaksınız - kesinlikle istediğiniz her şeye!
  Prens sırrı ağzından kaçırdı:
  - Ve yaşlı bir kadınla aynı yatağı paylaşmak!
  Kraliçenin sesi daha da yükseldi ve gülerek cevap verdi:
  - Yaşlı kadınla mı? Evet, beni gördün!
  Kraliçe gölgelerden dışarı çıktı. Tek süslemesi sadece büyük bir elmas zinciri olan siyah, mütevazı bir elbiseydi. Ve kararlılıkla peçesini attı. Kalabalık şaşkınlıkla nefesini tuttu.
  Önlerinde otuz yaşından büyük olmayan, güçlü bir çeneye ve güzel bir erkeksi yüze sahip bir kadının yüzü belirdi. Simsiyah saçlar, gri saç belirtisi yok, kız gibi bir figür... Evet, yaşlı bir kadına benzemiyor. Aksine, etkileyici bir yüze sahip, mükemmel, düzenli özelliklere sahip, ancak nazarlı gözleri olan genç bir cadıdır. Bu, komuta etmek için doğmuş olanların kadınıdır. Ve tek kelimeyle dağları yerinden oynatabilirler!
  Bunu beklemeyen prens şaşırdı. Ve yetmiş yıl hüküm süren çirkin kraliçe hakkındaki söylentiler nereden çıktı?
  Çocuk utandı ve kızardı ... Ve kraliçe inci dişleriyle gülümsedi ve ima ederek dedi ki:
  - Kocam ol ve ölümlülerin aksine yüzyıllarca yaşayabileceksin!
  Prens tereddüt etti. O bir gençti, gerçekten yaşamak istiyordu. Ölüm artık o kadar çekici gelmiyordu. Ayrıca tüm yara izleri ve ülserler iyileşir. Ve tekrar güzel ve güçlü olacak. Ve yatağın daha yaşlı ama deneyimli bir aşık kadınla paylaşılması gerekecek.
  Peki ne yapmalı? Ama yalınayak köylü kadınına ihanet edemez. Prens ısrarla dedi ki:
  - Alyonushka'yı yedekle ve ben senin kocan olacağım! Aksi takdirde, neden böyle bir hayata ihtiyacım var!
  Siyah saçlı cadı tereddüt etti. Hayvan şehvetine kapılmıştı, yarı çıplak dövülmüş çocuk çok baştan çıkarıcı görünüyordu. Ve işkence altındaki dayanıklılığı, sadece çekiciliğine katkıda bulundu. Ama kıskançlık... Rakibine tahammülü yoktur.
  Kraliçe sert bir sesle:
  - Ya da acılı ölüm ya da sürgün! Üçüncüsü yok!
  Kız yanmış topuklarındaki acıdan yüzünü buruşturdu. Ve gülümseyerek dedi ki:
  - Sevdiğimin yaşaması ve mutlu olması için krallığı terk etmeyi kabul ediyorum!
  Kraliçe gülümsedi, mükemmel beyaz ama çok büyük dişlerini ortaya çıkardı. Sesinde şefkatle mırıldandı:
  - Peki... Bu çocukları yaraları iyileştiren bir iksirle yağlayın ve bir daha birbirlerini görmemeleri için ayırın! Sonra prensi tütsü ile ov ve onu yatağıma koy!
  Çocuk gelecekteki karısına döndü:
  - Güle güle öpücüğü verebilir miyiz?
  Kraliçe sert bir şekilde cevap verdi:
  - Bir dakikadan fazla değil ve bu senin son öpücüğün olacak!
  Genç adam ve kız dudaklarını birleştirdiler. Ve birbirlerinin baş döndürücü kokusunu içtiler. Çok sevilen bir insanı öpmek ne kadar güzel.
  Kraliçe yüzünü buruşturarak güzel, iradeli yüzünü neredeyse çirkinleştirdi. Ve sertçe dedi ki:
  - Dakika bitti! Paylaşın!
  Dört güçlü cellat asistanı iki sevgili genci zorlukla parçaladı. Ne yazık ki, prens ve dilenci sonsuza dek ayrıldı.
  Ya da en azından, despot kraliçe böyle istedi. Prens saraya cevap verdi. Orada dikkatlice yıkandı ve iyileştirici bir iksirle bulaştı.
  Ülserler ve yaralar gözlerimizin önünde iyileşmeye başladı. Birkaç dakika sonra kurudular. Ve birkaç saat sonra, sadece zar zor farkedilen yara izleri kaldı. Daha sonra çocuğa bu sefer farklı bir iksir ile tekrar tedavi uygulandı ve bir süre sonra en ufak izler kayboldu.
  Kız da işkence gördükten sonra restore edildi. Son kez öpüştüler ve birbirlerinin ellerini sallayarak ayrıldılar.
  Sonra prens tekrar yıkandı ve meshedildi. Çıplak oğlan, şeffaf peçeli genç bir cariye gibi örtülüydü ve atletik yapılı kızların refakatinde, kraliçenin lüks bir şekilde döşenmiş yatak odasına götürüldüler.
  Cetvel neredeyse çıplaktı, lüks kalçalarını sadece ince külotlar kapladı. Atletik, tonlu bir figürü, gelişmiş, elastik bir göğsü, ince bir beli ve güçlü lüks kalçaları var. Çekici kadın, olgun ama solma belirtisi göstermiyor. Aynı zamanda güçlü ve kadınsı.
  Ancak prens, sert hükümdara karşı nefretten başka bir şey yaşamadı. Sadece aşkını yok etmekle kalmadı, aynı zamanda onu herkesin önünde küçük düşürdü. Ve çocuk kendini nefret edilen despota getirilen genç bir cariye gibi hissetti. Ya da bir erkek köle.
  Diğer şeylerin yanı sıra, kraliçenin gerçekten acımasız bir tiran olduğunu söylemeliyim: sürekli savaşlar yürüttü, acımasız infazlar düzenledi ve çocuklara karşı bile sistematik olarak işkence uygulandı. Despotik yönetim: imparatorluğun sürekli genişlemesiyle doğru!
  Peçe üzerinden yırtılırken prens derin bir iç çekti ve dünyanın yarısının hükümdarının etobur bakışları altında kızardı.
  
  
  DÜŞMELERİN SAVAŞ FAALİYETLERİ
  Bu muharebe, Birinci Dünya Savaşı'nın dönüm noktasında görkemli bir hal aldı. Korucu kızlar ve general, 170 binden fazla piyade ve süvari, bin iki yüzden fazla silah ve düşmanın çok sayıda makineli tüfek, dört yüzden fazla uçak imha etti. Avusturya-Macaristan ve Almanya'nın en iyi bölgelerine muazzam hasar verildi. 1915 askeri harekatının ve kısa süre sonra anlaşıldığı gibi tüm çarlık, Rus imparatorluğunun sonucunu belirleyen bir dönüm noktası engellendi. Rus askeri yapısının yapımındaki en savunmasız noktanın güvenilir bir şekilde kapatıldığı ortaya çıktı ve kama imha edildi.
  Bütün bunlar cephelerdeki güç dengesini önemli ölçüde değiştirdi. İlk bakışta Alman ve Avusturya birliklerinin toplam sayısına kıyasla düşüş çok önemli değil. Ama o yere düştü ve çarlık ordusunun tüm savunmasını çökerten çöktü. Nitekim, Almanya ve Avusturya-Macaristan kuvvetlerinin yarısını Rusya'ya karşı yoğunlaştırdıktan sonra bile, II. Nicholas, yakın bir topçu ve makineli tüfek oranıyla piyade ve süvaride önemli bir sayısal üstünlüğe sahipti.
  Ancak havacılık henüz önemli bir rol oynamadı. Her durumda, çarlık ordusu mevzilerini koruyabilirdi. Dahası, Przemysl'deki ana diken çoktan alındı ve çarlık ordusunun eli çözüldü.
  Almanlar ve Avusturyalılar, tank gibi güçlü bir silahın kullanılmasıyla şok oldular. Onların saflarında önemli bir moral düşüşü oldu. Ve çeşitli söylentiler, özellikle Avusturya birliklerinin savaşma kabiliyetini azalttı.
  Mayıs ayının ortalarında çarlık ordusu Karpatlar'da yeni bir saldırı başlattı. Rus birlikleri, ilahi güçlerin yardımı ile ilgili söylentilerden ilham alırken, Almanlar ve Avusturyalılar tam tersine panik halindeydi. Önemli ölçüde ikmal alan Rus ordusunun darbesi bu sefer etkili oldu.
  Slavlardan oluşan Avusturya birlikleri topluca teslim oldu, kaçtı ve hatta Alman birliklerine ateş açtı. Ve güney sektöründeki Alman birimlerinin kendileri, Rus ordusunun sayısında belirgin şekilde düşüktü. Avusturya'nın desteği olmadan, zaman zaman kuşatma altına alındılar ve kendileri için elverişsiz koşullarda savaşmak zorunda kaldılar.
  Dağınık ve morali bozuk Avusturyalıların savunması kırıldı, Rus birlikleri sonunda Avusturyalıları geçitlerden çıkardı ve hemen Krakow'u ele geçirdi. Bununla birlikte, sadece Avusturyalı değil, aynı zamanda Alman mahkumları da ele geçirdi.
  Rus birlikleri Karpatlardan inip Macaristan topraklarına girmeyi başardı. Güneydeki durum felaketti. Avusturya ordusu gözlerimizin önünde parçalanıyordu ve Alman birlikleri, Rusya'dan önemli bir direniş gösteremeyecek kadar sayıca fazlaydı.
  Durumu kurtarmak için Almanlar, Doğu Prusya'dan Bug ve Vistula arasındaki planlanan saldırıyı terk etmek ve Varşova çıkıntısını kesmek zorunda kaldılar.
  Yine de, yedekleri sabitlemek için Prusyalılar, büyük kuvvetler toplamadan Courland yönünde ilerlemeye çalıştılar.
  Bu saldırı başarıyla taçlandırılmadı ve yalnızca önemli Alman kayıplarına yol açtı.
  Ancak Almanlar, umutsuzca oradaki boşlukları kapatmaya çalışarak önemli güçleri acilen güneye transfer etti.
  Rus birliklerinin arzındaki kriz, çarlık ordusu birimlerinin savaş etkinliğini korumayı mümkün kılan çok sayıda ele geçirilen kupa ve mühimmatla kısmen dengelendi.
  Haziran ayının sonunda, merkezdeki Alman mevzilerinin zayıflamasından yararlanan Rus birlikleri, Poznan yönünde bir taarruz başlattı. Ana Alman kuvvetleri, iyi güçlendirilmiş doğu Prusya'nın kendisinde bulunuyordu ve merkezde nispeten zayıf ve sıvı bir Alman oluşumları hattı oluştu. Buna ek olarak, Almanların durumu, Fritz'in pozisyonlarını korumak zorunda kaldığı Batı Cephesinde büyük saldırı operasyonlarının başlamasıyla daha da kötüleşti. Ve doğu için ek parçalar çekmek mümkün değildi.
  Merkezdeki bir atılım bir tehdit oluşturdu, Rus birlikleri Berlin'e koştu. Almanlar, güçlerini acilen Doğu Prusya'dan geri çekmek zorunda kaldılar ve yine güneyde merkezde dolaştılar.
  Brusilov'un enerjik komutasındaki Rus birlikleri Budapeşte'yi kuşatmayı başardı. Alman birliklerine karşı saldırı girişimi başarısız oldu. Çarlık generallerinin en yeteneklisi, Prusyalılara bir savaş dayatmayı başardı ve onları kendileri için uygun olmayan koşullarda savaşmaya zorladı. Birlikleri savaşa parça parça getirmek.
  Sonuç olarak, Almanlar tehlikeli karşı saldırılar düzenleyemediler ve elverişsiz koşullarda kendileri için savaştılar. Ve mühimmat eksikliği kupalarla telafi edildi.
  Çaresizce karşı saldırıya geçen ve batı gruplaşmasını önemli ölçüde zayıflatan Almanlar, merkezdeki durumu hala istikrara kavuşturmayı başardılar. Hatta ele geçirilen bazı Alman şehirlerini geri alın. Ancak çarlık ordusu Poznan'ı elinde tuttu. Buna ek olarak, Rus birlikleri orada bir takım zaferler kazanarak Doğu Prusya'ya girmeyi başardı.
  Büyük kuvvetleri harekete geçiren Almanlar, Budapeşte ablukasını hafifletmek için güneyde bir karşı saldırı başlattı. Ancak Alman kuvvetlerinin bir kısmının İtalyanların yanı sıra Bulgar ve Sırp cepheleri tarafından yönlendirildiği ortaya çıktı.
  Bulgarlar rasyonel olarak İtilaf Devletlerinin daha güçlü olduğunu düşündüler, bu da İttifak Devletlerinin yanında savaşa girmenin bir anlamı olmadığı anlamına geliyordu. Ayrıca Rus diplomatlar, daha önce Bulgaristan'a kaybedilen Türk topraklarını iade etme sözü verdi.
  Bulgarlar ve Sırpların ortak saldırısı o kadar tehlikeliydi ki, Almanlar güneye dört kolordu transfer etmek zorunda kaldılar.
  Bu nedenle, Budapeşte'nin kilidini açmak için yapılan karşı saldırı gücü kaybetti. Son derece şiddetli savaşlar sırasında, Almanlar, devasa kayıplar pahasına, yirmi ila yirmi beş kilometre ilerledi ve gücü tükendi. Eylül ayında, Rus birimleri ek takviye aldı ve bir karşı saldırı başlattı. Almanya'nın durumu, Romanya'nın savaşa girmesiyle ağırlaştı ve bu da Ruslarla birlikte Bukovina'ya karşı başarılı bir saldırı başlatmalarına izin verdi. Ve 25 Eylül'de Fransız ve İngilizlerin Batı'da büyük taarruzu başladı.
  Eylül ayının başında, İtilaf, görevi Fransa'nın kuzeyini kurtarmak olan çok büyük ölçekli yeni bir saldırı hazırladı.
  Neyse ki, Rus birliklerinin başarıları sayesinde Alman birlikleri zayıfladı. Yani şimdi, Mayıs atılımının aksine, ciddi başarı şansı vardı.
  Saldırı 25 Eylül'de başladı ve birbirinden 120 km uzaklıkta duran iki sektörde aynı anda gerçekleşti - 35 km cephede Champagne'de (Reims'in doğusunda) ve 20 km cephede Arras yakınlarındaki Artois'de. Efsanevi "Üçüncü Artois Savaşı" burada ortaya çıktı. Başarılı olursa, iki taraftan ilerleyen birlikler Fransa sınırında (Mons yakınlarında) 80-100 km'de kapanacak ve bu da Picardy'nin kurtuluşuna yol açacak. Artois'teki bahar taarruzuyla karşılaştırıldığında, ölçek arttı: 67 piyade ve süvari bölümü, 2600 topa kadar saldırıya katıldı; operasyon sırasında 5 milyondan fazla mermi atıldı. İngiliz-Fransız birlikleri yeni saldırı taktiklerini birkaç "dalgada" kullandılar.
  Zayıflamış Alman birimleri, atılıma dayanamadı ve cepheleri birkaç gün içinde kırıldı.
  Bu, Alman Genelkurmay Başkanlığı'nda gerçek bir paniğe neden oldu. Budapeşte ablukasını kaldırma girişimleri durduruldu. Cephenin doğu sektöründe, Almanlar sonunda stratejik savunmaya geçti.
  Bu arada Brusilov, Sırplar ve Bulgarlarla bağlantı kurmak için güneye sürpriz bir saldırı başlattı.
  Müttefik kuvvetler yaptıkları gibi başarılı oldular ve Mons'a yaklaşmayı planladılar. Ve Picardy'de bir kazan yaratın. Ve bu şüphesiz büyük bir başarıdır.
  Bununla birlikte, Almanlar, doğudan aktarılan kuvvetlerin bir kısmını ve yeni oluşturulan rezervleri savaşa soktu ve böylece müttefiklerin daha fazla saldırısını askıya aldı.
  Ancak yine de, Almanya'daki inisiyatif sonunda kaybedildi ve Rus birlikleri Sırbistan sınırlarına ulaştı ve böylece yeni bir kazan yarattı. Ve Avusturya'nın konumunu kritik hale getiriyor.
  Almanya'da seçkinler arasındaki bölünme yoğunlaştı. Savaşta yenilgi tehdidi giderek daha belirgin hale geldi. Rus birlikleri, sonbahar yağmurlarına rağmen ve belki de onlar yüzünden, Almanları yeni bir ezici yenilgiye uğrattı ve Doğu Prusya'yı Almanya'nın geri kalanının topraklarından kesti.
  Ve Aralık ayında Budapeşte düştü ve böylece çarlık ordusunun önemli güçlerini daha fazla saldırı operasyonları için serbest bıraktı.
  Türk birlikleri de yenilgiler, Erzurum, Tanrog kaybı yaşadı. Böylece Almanya'nın bu müttefiki için kritik bir durum gelişti.
  Almanlar için gelecek yılın başlangıcı, Koenigsberg'in düşüşü ve Oder'e yeni bir Rus saldırısı ile belirlendi.
  Ve Mart ayında Brusilov'un saldırısı Viyana yönünde başladı. Almanlar bir süre çırpındı. Ancak Mayıs ayında Viyana düştü ve Rus ordusu Oder'e ulaştı.
  Müttefik birlikler Brüksel'e ulaştı ve Belçika başkentini kuşattı.
  25 Mayıs'ta Almanya Kayzeri teslim olduğunu açıkladı. Almanlar için daha fazla savaş anlamsız hale geldi. Özellikle Amerika Birleşik Devletleri Nisan ayında savaşa girdiğinden beri. Böylece İkinci Reich'ı tamamen çöküşe mahkum ediyor.
  Ve neden bundan sonra Almanlar hala direniyor? Sonuçta, durumun tamamen umutsuz olduğu söylenebilir.
  Bir hafta sonra Türkiye teslim oldu. Üstelik Rus birlikleri zaten İstanbul'u basmış ve Anadolu'nun neredeyse tamamını işgal etmişti.
  Birinci Dünya Savaşı böyle sona erdi. Rusya, Fransa, İngiltere ve İtalya mallarını genişletmeyi başardılar. Bulgaristan ve Sırbistan da genişledi. İkincisi kendisi ve Bosna-Hersek'in çoğu için aldı. Bulgaristan, daha önce fethedilen Türkiye topraklarını geri aldı. Ayrıca Sırplar, 1913 Balkan Savaşı sırasında aldıkları parçayı da Bulgarlara iade ettiler. Sırbistan bunu, topraklarını Avusturyalıların ışığının ötesine önemli ölçüde genişletmek için yapabilirdi.
  Osmanlı İmparatorluğu dünya siyasi haritasından kayboldu. Rusya, Fransa ve İngiltere tarafından bölündü. Rus Çarı ayrıca Galiçya, Bukovina, Krakow bölgesi, Slovenya, Macaristan'ın bir parçası ve Çek Cumhuriyeti'ni de aldı.
  Ayrıca Rusya, bölge ile Poznan, Klaipeda, Doğu Prusya ve Danzig'in bir bölümünü aldı.
  Osmanlı İmparatorluğu'ndan Ruslar Konstantinopolis'i, Küçük Asya'yı ve İstanbul Boğazı'nı ve Çanakkale Boğazı'nı aldı. Fransa Suriye, İngiltere Irak ve Filistin.
  Ortadoğu da etki alanlarına bölünmüştü. Böylece II. Nicholas'ın çarlık imparatorluğu sınırlarını genişletti. Gerçek tarihte kaybeden olduğu ortaya çıkan kralın kişisel otoritesi de büyüdü. Ve ne Şubat, ne de Ekim devriminin bir sonucu olarak.
  Böylece askeri dörtlü güç dengesini değiştirebildi ve böylece devrimin pek çok tatsız sonucunu önledi. Ancak, ritüel görevleri henüz bitmemişti. Ne de olsa çarlık imparatorluğunun tarihi devam etti.
  İlk olarak, Rus ordusu Afganistan'daki savaşa katıldı. İngiltere güneyden ve kraliyet birlikleri kuzeyden işgal etti. Saha savaşlarında Rus birimleri devreye girdi. Afganistan'ın merkezi ile Kabil, Herat ve kuzeyi işgal ettiler. İngiltere, Kandahar'ı ve ülkenin güneyini aldı. Böylece İslam ülkesi bölündü.
  Bir süre gerilla cihadı vardı, ama sonunda İslamcıların yenilgisiyle ve Rusya'nın güney sınırlarındaki etkisinin güçlenmesiyle sona erdi.
  Dünyadaki bağımsız bölgelerin nihai bölünmesinin zamanı geldi. Özellikle Ortadoğu. İngiliz, Rus ve Fransız birliklerinin girmesinin nedeni, Vahhabilerin ayaklanması ve Hıristiyan köylerinin kıyımlarıydı.
  Arap topraklarını uygun şekilde fethetmek için bir sefer başladı. Suudi Yarımadası'nın imparatorluklarına nihai katılımla sona erene kadar birkaç yıl sürdü. Çizgiler tüfek gibi görünse de, oldukça tartışmalı. Ancak Çarlık Rusyası sınırlarını yeniden genişletti.
  Biraz sonra, 1926'da İran'da bir isyan patlak verdi. Son bağımsız İslam devleti, yabancıları topraklarından çıkarmaya çalıştı.
  Rusya ve İngiltere İran'ı bölerek ortak bir sınır oluşturdu. Böylece Rus genişliklerinde geçici bir istikrar oluştu.
  Muzaffer bir barışın sonuçlanmasından sonra: Rusya, Polonya, Galiçya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve Osmanlı topraklarındaki bir dizi sanayi bölgesini satın alarak potansiyelini genişletti. On iki yıldır dünyada endüstriyel büyüme gözleniyor. Ve II. Nicholas imparatorluğundaki en fırtınalı. Ortalama olarak, ekonomi yıllık yüzde 9,8 büyüdü. Çarlık Rusyası, Almanya, İngiltere ve kabaca eşit Fransa'yı geçerek ABD'den sonra dünyada ikinci sırada yer aldı.
  Çarlık Rusya'sında ortalama ücret 50 rubleye ulaşırken, bir şişe votka fiyatı 25 kopekti. Ve dört ruble için bir inek satın alabilirsin. 185 ruble için satın alabilirsiniz ve krediyle iyi bir araba. Maksimum çalışma günü 10.5 saate düşürüldü. 25 Mayıs'ta yeni bir tatil ortaya çıktı. Tüm tatil öncesi günlerde ve hafta sonundan önce, azami çalışma gününün süresi 9 saati aşamaz.
  Eğitim ve tıp giderek daha erişilebilir hale geldi. Doktorların hizmetleri ücretli olmasına rağmen, sübvanse edildi, ayrıca birçok doktor, özellikle zemstvo olanlar ücretsiz çalıştı. Çok daha fazlası yapılıyordu. Özellikle en yetenekli köylü çocuklarına enstitülerde burs verilmeye başlanmış ve öğrenim ücretinden muaf tutulmuştur. Anaokulları açıldı, büyüyen nesil arasındaki ölüm oranı azaldı.
  Çarlık imparatorluğundaki doğum oranı yüksek olmaya devam etti, ancak başta soğuk algınlığı olmak üzere ölüm oranı düşüyordu. Farmakoloji gelişti. Doğal nüfus artışı, savaş öncesi yıllarda ortalama yüzde 1,7'den yüzde 2,8'e yükseldi.
  Varoşlardaki asimilasyon devam etti. Nicholas II benzeri görülmemiş bir adım atmaya bile karar verdi, Rus prenslerinin medeni bir evlilikte başka bir yabancı eşe sahip olmasına izin verdi. Böylece yeni İslami mahalleleri Rus eski prens ailelerine daha güçlü bir şekilde bağlamak için.
  Ordunun boyutunu önemli ölçüde artırdı. Toplamda, Çarlık Rusyası'nda artık kalıcı olarak bin alay ve üç milyon asker vardı. Bu, dünyanın en büyük kara ordusudur. Aynı zamanda büyük bir donanma inşa ediliyordu.
  1929'da Çarlık Rusyası zaten dünya ekonomik potansiyelinin yüzde 14'üne sahipti ve istikrarlı bir şekilde gelişmeye devam etti.
  Devlet Duması, savaşın başlangıcından bu yana dağıldıktan sonra hiçbir zaman toplanmadı. Seçimler iptal edildi ve çar-baba şahsen yasa çıkarma hakkını aldı.
  Genel olarak, Çarlık Rusyası güçlü, otoriter bir güç olarak kaldı.
  Ancak daha sonra, dünya çapında büyük bir bunalıma dönüşen 1929 krizi patlak verdi. Durgunluk tüm ülkeleri vurdu. En çok Amerika ve Almanya zarar gördü.
  Ancak Çarlık Rusya'sında krizin sonuçları daha zayıftı. Birincisi, tarım hala çok önemli bir rol oynadı. İkincisi, çarlık otoriter imparatorluğundaki ekonomi daha merkezileştirildi ve yönetildi. Bu, birçok kriz olgusunun kraliyet kararnameleriyle bastırılabileceği gerçeğine yol açtı. Evet ve ülke çok büyüktü, bir kıtada üç yüz milyonluk nüfusuyla.
  Ve bu, çöküşün ve içindeki kapitalist çekişmelerin tezahürlerini biraz yumuşattı. Ve ekonominin çoğu kendisi için çalıştı.
  Bununla birlikte, Rusya'da da bir kriz çıktı. Anti-monarşist duygular yoğunlaştı.
  Bu zamana kadar, Lenin aktif devrimci faaliyetten çoktan çekilmişti. Galler ile tanıştı ve onunla birlikte fantastik eserler yazmaya başladı. İyi para kazandı ve kendisi için bir isim yaptı.
  Böylece Lenino'nun yeterli parası, tanınırlığı ve şöhreti vardı. Uzay operalarından açıkçası naif ve çocukça olanlara kadar her türlü peri masalını yazmakta mükemmeldi. Dahası, Vladimir Ilyich muazzam doğurganlığı ile ayırt edildi. Ve elbette, Kaplan'ı yaralamaktan kurtulan bu kel adam çok daha uzun yaşadı.
  Troçki, Dışişleri Bakanlığı'nda bir iş buldu, Özel Meclis Üyesi rütbesine yükselmeyi başardı.
  Ama tam tersine, Stalin daha radikal hale geldi ve Bolşevikler tarafından daha önce reddedilen bireysel terör taktiklerine geri döndü. Ve Koba'nın fikirlerinden biri de hükümdarı ortadan kaldırma fikriydi.
  Dahası, tahtın varisi ciddi şekilde hasta ve tam teşekküllü bir kral olması pek mümkün değil.
  Aralık 1931'de Rusya ile Japonya arasında savaş patlak verdi. Sebep, Çin'in samuray istilası ve Mançurya İmparatorluğu'nun yaratılmasıydı. Buna ek olarak, Nicholas II gerçekten Rus-Japon Savaşı'ndaki önceki yenilginin intikamını almak istedi.
  Savaş, Rus birliklerinin karada ilerlemesiyle başladı. Ve Birinci Dünya Savaşı'nın kahramanı Kolchak, Pasifik filosuna komuta etmek için atandı.
  Japonya gemi sayısında bir miktar üstünlüğe sahipti. Ancak Rus filosu oldukça ustaca ve enerjik davrandı. Birkaç çarpışmadan sonra, güç dengesi eşitliğe yaklaştı. Ve büyük bir filo Baltık'ın yardımına gitti. Evet ve Karadeniz Filosu uykuda değildi.
  ABD ve İngiltere, Japonlara önemli bir yardım sağlayamayacak kadar kendi iç sorunlarına saplanmış durumdalar. Birkaç şiddetli kara savaşından sonra, Rus ordusu samurayları Mançurya'dan sürdü ve Port Arthur'u ablukaya aldı.
  Kara muharebelerinde Rus, çarlık ordusunun tank ve uçaklardaki avantajı etkilendi.
  Parlak Sikorsky ve diğer tasarımcılar tarafından geliştirilen dünyanın ilk savaş helikopterleri bile savaşlarda yer aldı.
  Evet ve piyadenin savaş etkinliği arttı, birçok subay mükemmel eğitim aldı ve dünya savaşı cephelerinde acımasız bir okuldan geçti.
  Her durumda, zaten farklı bir Rus ordusuydu. Mayıs ayında Denikin komutasındaki Port Arthur'a saldırı başladı. Dünya tarihinde ilk kez, içinde yüzlerce Rus tankı kitlesel olarak kullanıldı.
  Ve yas haberi Petrograd'dan geldi ve saldırının doruğundaydı. Çar-rahip Nicholas II öldürüldü. Böylece Stalin, Sannikov ile birlikte korkunç bir vahşet işledi.
  Alexei II yeni hükümdar oldu. Ancak hastalıklı varis uzun süre hüküm sürmedi. Doğru, taç giymeyi başardı ve Ocak 1932'de öldü, hiçbir erkek çocuk bırakmadı.
  Kirill Romanov, ağabeyi Mikhail'in eşitsiz evliliği nedeniyle tüm meşruiyetini kaybettiği için yeni çar ilan edildi.
  Ancak Kirill, altı ay sonra ölmeden kısa bir süre sonra tahtını oğlu Vladimir'e devrederek düzeltti. Yeni varis hala küçüktü ve naiplik konseyi gerçek gücü aldı.
  Ancak bu, Japonya ile savaşın gidişatını etkilemedi. Port Arthur alındı. Samuray filosu, havacılığın eylemlerinden büyük zarar gördü. Rus tankları benzersizdir ve karşı koyacak hiçbir şeyleri yoktur.
  Temmuz ayında Japonlar nihayet Kore'den sürüldü ve Pusan limanı bir saldırıdan alındı.
  Böylece, Yükselen Güneş Ülkesi, kuzey Çin'deki toprak mülkiyetini kaybetti. Ve Ağustos ayında, Baltık filosu geldi ve sonunda Rusya'nın denizdeki üstünlüğünü güvence altına aldı.
  İki büyük deniz savaşından sonra, Japonya gemilerinin çoğunu kaybetti ve barış için dava açtı.
  Hasta Alexey kabul etti... Ruslar Port Arthur, Güney Sahalin'i geri aldılar, Kuril sırtını aldılar ve Kore'de kendi hükümetlerini kurdular. Mançurya ve Moğolistan nihayet Rus nüfuz alanına girdi.
  1933'te Rusya, Mançurya ve Moğolistan'ı iller olarak kompozisyonuna dahil etti. Ve 1935'te Kore de çarlık imparatorluğunun bir parçası oldu. Böylece Zheltorossia kuruldu. On dokuzuncu yüzyılın sonunda hayal edilen bir şey.
  Üçüncü Vladimir, hırslı hırslarla doludur. Ve Hitler Almanya'da iktidara geldi. Kim de intikam hayalleri kurar. Bu zamana kadar İngiltere zayıfladı, ancak kolonileri aşırı büyüktü. Ve yaşamaktan zarar gelmezdi. Ayrıca Rusya ile İngiltere arasındaki ilişkiler son derece gergin. Ve Fransa artık bir müttefik değil.
  İspanya'daki savaş, çatışmanın katalizörü oldu. İtalya, Rusya, Almanya Franco'nun yanında yer alırken, İngiltere ve Fransa sol koalisyonun yanında yer aldı.
  Böylece katılımcılar açıkça değil, gönüllü olarak savaştılar, savaş 1939'a kadar sürdü. Buna ek olarak, Führer Anschluss'u gerçekleştirmeyi ve Almanların yaşadığı toprakları geri kazanmayı başardı. Özellikle Sudetenland. Ve Çek Cumhuriyeti'nin kendisi bir Rus eyaleti oldu.
  İtalya, Almanya ve Rusya kendi koalisyonlarını kurdular. Mussolini rejimi Etiyopya'yı fethetti ve yeni fetihler hayal etti.
  Ve Mayıs 1940'ta İkinci Dünya Savaşı patlak verdi: bir yanda Fransa, İngiltere, Belçika, Hollanda ve diğer yanda Rusya, Almanya, İtalya.
  İç savaştan bitkin düşen İspanya, şimdilik tarafsız kaldı. Ancak Japonya, uzun süredir devam eden tarihsel şikayetlere rağmen, İngiltere'yi aldı ve saldırdı.
  Bunun Rusya için ciddi bir yardım olduğu ortaya çıktı. Orada, Uzak Doğu'da olduğu gibi, pozisyonlar korunuyor ve batıda işler beklenmedik bir şekilde iyi gitti.
  Rus ordusu ana saldırısını Hindistan, Pakistan, güney İran ve Afrika'da gerçekleştirdi.
  Almanlar, beklenmedik bir şekilde, Mainstein'ın parlak planı sayesinde bir buçuk ayda Fransa, Belçika ve Hollanda'yı yenmeyi başardı.
  En büyük başarı olduğu ortaya çıktı. Ve ayrıca beklenmedik. Çarlık Rusyası dahil.
  Ancak Ağustos ayındaki iniş girişimi başarısızlıkla sonuçlandı. Almanlar öldürülen yaklaşık elli asker ve yaklaşık on bin mahkum kaybetti. Ancak İngiltere'yi hemen ele geçirmek mümkün değildi.
  Ancak Rus ordusu çok fazla direniş göstermeden Hindistan, güney İran ve Pakistan'ı işgal etti. Daha sonra Japonların birliklerini çoktan çıkarmış olduğu Çinhindi'ne taşındı.
  Ve kışın, Rus Ordusu İtalyanlarla birlikte Mısır'ı işgal etti ve Afrika'yı geçti. Savaş kolay ve basit gitti. İngiliz İmparatorluğu'nun sömürge birlikleri, Rus ordusuna hiçbir şeye karşı koyamadı. Hiçbir şey yapamadılar ve genel olarak yapmak istemediler. Yani yerliler başkalarının çıkarları için ölmek için piç kurusu.
  Almanya da uyumadı. Fritz, Cebelitarık'ı fırtına ile aldı ve Fas'a girdi. Oradaki çatışmalar orta şiddette tüm hızıyla devam ediyordu. Direnecek kimse yok.
  Evet ve Roosevelt son derece pasifti. Yeni bir savaştan ve hatta böylesine güçlü bir koalisyondan çok korkuyordu. Genel olarak, İngiltere'nin kolonilerini elinde tutacak hiçbir şeyi yoktu. Herhangi bir şey ilerlemeye direndiyse, Afrika ormanı, çöl kumu ve genişleyen iletişim de öyleydi.
  Nisan 1941'de Rus ve Japon birlikleri Avustralya'ya indi.
  İngiltere, 25 Haziran 1941'e kadar direndi, yeni, bu sefer çok daha başarılı, İngiltere topraklarına uygun amfibi çıkarma gerçekleşti.
  İki hafta zorlu mücadele. Londra düştü ve savaş neredeyse bitti. Ama... Churchill Kanada'ya kaçar ve savaşın devam ettiğini duyurur.
  Japonya Aralık 1941'de Peru Limanı'nda Amerika'ya saldırdı. İkinci Dünya Savaşı'nın yeni bir aşaması başlıyor.
  Çarlık imparatorluğu, Amerikalıların sahtekarlıkla birkaç kuruşa ele geçirdiği Alaska'yı hatırlar ve 12 Aralık'ta Amerika Birleşik Devletleri'nin Japonya'ya ilan ettiği savaşa katılır. 15 Aralık'ta hem Almanya hem de İtalya Amerika Birleşik Devletleri'ne savaş ilan etti. Ve 17 Aralık'ta İngiltere'deki Kral Dua'nın kukla rejimi de resmen Kanada ve Amerika'ya karşı düşmanlıklara başladı.
  Böylece ABD ve Kanada'ya karşı büyük bir koalisyon ortaya çıktı. 22 Aralık'ta İspanya Amerika'ya savaş ilan etti. 25 Aralık'ta sadece Brezilya ABD'nin yanında yer almaya cesaret edebildi. Latin Amerika ülkelerinin geri kalanı çekingen bir şekilde tarafsız kalmayı seçti.
  Başka ne yapabilirlerdi. Rus ordusu elbette Alaska üzerinden bir saldırı başlattı. Ve genel olarak buna karşı çıkacak bir şey yok. Rus zırhlı filosu çok güçlü ve Amerikan filosu zayıf.
  Ancak ABD aradaki farkı hızla kapatıyor. Zaten 1941'de Amerikan endüstrisi tarafından neredeyse üç bin kundağı motorlu silah ve tank üretildi. Ve 1942'nin ikinci çeyreğinde, tank üretimi zaten ayda bin parçaya ulaştı. Rus ve Alman birliklerinin tüm Alaska'yı işgal ettiği ilk başarılardan sonra, ilerleme biraz yavaşladı ve Amerikan direnişi güçlendi.
  1942'nin dördüncü çeyreğinde, Amerika Birleşik Devletleri'nde tank ve kundağı motorlu silah üretimi ayda iki buçuk bin ve günde iki yüz uçağa ulaştı. Böylece ABD, tank ve uçak üretiminde Çarlık Rusya'sını geride bıraktı ve topçu üretiminde yaklaştı.
  Almanya'da ayda sadece yaklaşık altı yüz tank ve kundağı motorlu top üretildi, İngiltere ve İtalya'da, İspanya ile hemen hemen aynı. Japonya'da yaklaşık üç yüz araba var. Ve havacılık toplamda yaklaşık iki yüz. Şimdiye kadar koalisyon, üretilen silah miktarı açısından lider durumdaydı, ancak yine de okyanusun ötesinde savaşmak zorundayız.
  Diktatör topluluğu, piyade sayısı ve askeri personel sayısı bakımından önemli avantajlara sahipti.
  ABD hala savaşı kaybediyordu. 1942'nin sonunda, Kanada dörtte üç oranında kaybedildi ve savaş ABD'ye taşındı.
  1943'ün ilk çeyreğinde, Amerika Birleşik Devletleri'nde tank ve kundağı motorlu silah üretimi günde üç bin birimi ve 260 uçağı aştı. Ancak kısmen, eğitimli mürettebat eksikliği, artan silah üretiminin etkisini azalttı. Diktatör koalisyonunun birlikleri Toronto'yu ve Nisan ayının sonunda Quebec'i ele geçirdi. Mayıs ve Haziran aylarında Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyinde şiddetli çatışmalar yaşandı.
  Her iki tarafta da kayıplar çok büyük olacaktır. Ancak koalisyonun muazzam bir insan gücü vardı ve ABD'den çok daha fazla bölgeyi kontrol ediyordu.
  Bu nedenle, cephenin istikrara kavuşturulmasına rağmen, ABD'nin konumu son derece zor kaldı.
  1943'ün üçüncü çeyreğinde, Amerika Birleşik Devletleri'nde tank ve kundağı motorlu silah üretimi ayda dört bine ve günde 350 uçağa ulaştı. Ancak bunlar zaten sınırlayıcı rakamlardı. Tank ve uçak ekiplerinin hazırlanmak için zamanları olmadığı için silah üretimini daha da artırmak anlamsız.
  Cephe hattı 1943'ün ikinci yarısında biraz değişti. Ancak savaşlar son derece şiddetliydi, birçok yerleşim yeri on kez el değiştirdi. Doğru, koalisyon bir bütün olarak elli ila altmış kilometre güneye taşındı.
  Ve bir sonraki savaş yılı, kışa dikkat etmeden. Rus ordusu ve Almanya, daha güçlü silahlara ve güçlü zırhlara sahip yeni tip tanklar üretti. Amerika Birleşik Devletleri buna "Sherman" - 4 M ile yanıt verdi. Ancak bu araç hala koalisyon "Bear" ana tankından daha düşüktü. Rus aracı, Alman aracıyla birleştirildi ve 107 mm'lik, 890 metre namlu çıkış hızına sahip bir top aldı. Böylece, "Ayı", Amerikan arabası için geçilmez kalırken, "Shermans" a uzun bir mesafeden çarptı. İkinci Rus tankı "Volk" yavaş yavaş üretimden çıktı. Sürüş performansı etkileyici olmasına rağmen.
  Ve havada kalitatif üstünlük koalisyondan yanaydı. Ve Amerikalılar artık tek bir miktarı alamazdı. Ve sayı aynı zamanda Doğu Yarımküre'nin güçlerinin tarafında.
  1944 yazında Amerikalılar biraz geri çekildi. Bu uzun süreli yıpratma savaşında güçleri azalıyordu. Ve düşman giderek daha fazla kolordu seferber etti. Onları Hintlilerden ve Çinlilerden oluşturuyor. 1944'ün sonunda Amerika'nın durumu yeniden kötüleşti, koalisyon birkaç yüz kilometre daha ilerledi.
  1945, Brezilya'nın ABD'den ayrılmak için acele eden koalisyondan çekilmesiyle kutlandı. Ama Amerika Arjantin, Şili ve Portekiz'e savaş ilan etti.
  1945'in ilk yarısında, savaşlar nadiren kan dökülmesiyle ayırt edilmesine rağmen, cephe hattı hareketsiz kaldı. Ama sonra ABD ikinci yarıda battı. Amerika'nın insani ve maddi kaynakları, daha fazla direnişe devam edemeyecek kadar tükendi. Pala Philadelphia, Şikago. Aralık ayında New York ve Washington kuşatıldı. Ve Ocak ayında, ABD başkentinin düşüşünden sonra Amerika sonunda cesaretini yitirdi ve teslim oldu.
  
  BİR ÇOCUK OLEG RYBACHENKO'NUN MACERALARI
  Ebedi çocuk Oleg Rybachenko'nun Sfero hyperfan'ın evrenler setindeki macerası o kadar eğlenceli ki, ayrı ayrı düşünülmeleri gerekiyor.
  -Ah! - Çocuk bağırdı. İğneler onu acımasızca deldi, ancak elastik deri darbeyi iyi tuttu. Bununla birlikte, dikenler sanki sıkı bir yaya yüklenmiş, bulutlarda fırlamış gibiydi ve Oleg Rybachenko oldukça kötüleşti. Çocuk yüksek sesle küfretti ve güçlükle dışarı çıktı ve açgözlülükle tuzağı ısırdı. Pisuki vücutta kaldı.
  Bileklikteki bilgisayar kibarca çocuğa sordu:
  -Tehlikeli, iğneleri delip geçiyor, basit bir vücutta cesur bir şövalyeysen ölürsün.
  Oleg Rybachenko yanan topu ayağıyla tekmeledi, içinde bir öfke alevlendi. Delikanlı yumruklarını sıktı ve koşmaya başladı. Hayır, genç savaşçı kaçmayı düşünmedi bile, hiper giysisine koştu. Çıplak, yuvarlak topuklu ayakkabılar çok hızlı parladı, çocuk Olimpiyat şampiyonu ile oldukça başarılı bir şekilde rekabet edebilirdi. Ancak bu hız daha hızlı koşmasına yetmedi, zıplamaya başladı. Her sıçrama bir kanguru gibidir - hızı arttı.
  Çocuk bir kaplan yavrusu gibi hırladı:
  -Dur haydut, on iki bölüm ve hepsi boş.
  Uçan kız dişlerini göstererek dişlerini gösterdi. Sonra çocuğun önündeki yolu düzleyen bir yerçekimi dalgası bıraktı. Oleg Rybachenko çıplak, çocuksu ayaklarını sıcak yüzeye memnuniyetle vurdu. Koşup hızla aşılmaz bir zırh giyen şövalye çocuk bir roketin hızına ulaştı.
  Sonlandırıcı çocuk öfkeyle saldırdı ve ejderhayı düzleştirmeye çalıştı. Görünmez, ancak bundan daha da korkunç bir yumruk uzaylı sürüngen üzerine düşmeye hazırdı. Ama bilinmeyen bir güç onu durdurdu.
  Oleg Rybachenko gerginlikten titredi, sınırına kadar zorladı, ancak büyük kurbanı, hiçbir şey olmamış gibi, pastanın geri kalanını çiğnedi.
  Çocuk çaresizlikten ağlamaya hazırdı:
  -Şeytan bu. Ekranı açığa çıkarabilir mi?
  -Değil! Onu koruyan bendim. - Kız altın saçlarını salladı ve gökkuşağının tüm renklerini yansıtan inci dişlerinden gönderdi, yıldız tavşanlar. Onu yok etmene izin vermeyeceğim.
  Oleg Rybachenko, olabildiğince vahşice homurdanmaya çalıştı:
  -O bir canavar.
  Anyon kızı mastodonu korumak için göğüsleriyle ayağa kalktı:
  -Değil! Ve yine hayır! O zararsız bir çocuk. Ayrıca, ne kadar büyük olduğuna bakın, bu oldukça yakın zamanda ortaya çıktığı anlamına gelir.
  Çocuk şövalye çok şaşırdı:
  -Ve hala küçükler mi?
  Sonsuza kadar genç anyon doğrulandı:
  -Elbette yavaş yavaş azalacak.
  Oleg Rybachenko, sıkıntı içinde alnına sert bir şekilde vurdu. Silikona balyozla vurulmuş gibi, kıvılcımlar yoğun bir şekilde yağdı.
  Ah, nerede olduğumu unuttum. Tamam, onu öldürmeyeceğim.
  Güçlü demiurge kız uzlaştırıcı bir şekilde dedi ki:
  - O zaman sakin ol ve rahatla.
  Çocuk ellerini indirdi ve alanı devre dışı bıraktı. Sonra gülümsedi.
  - O tatlı. Evet! Neredeyse unutuyordum. Adın ne.
  Kız, düşmanca bir tavırla cevap verdi:
  -Ve buna ihtiyacın var.
  -Doğal olarak. - Ben Oleg Rybachenko ve bunu herkes biliyor.
  Genç bayan sesini yumuşattı.
  - Bana Aurra Charlie de.
  Oğlan kıza elini uzattı.
  - Orra iyi bir isim. - Arkadaş olalım.
  Şüphelendi:
  -Ne ciddisin?
  Çocuk kaşif, rüzgarda bir ateşin sıcaklığıyla şöyle dedi:
  - Cidden hiçbir yerde!
  Charlie sevinçle haykırdı:
  -Elbette, anyonlar yalan söylemez. Ve eğer yaklaşırsak, sonsuza kadar sürecek, tüm evrenlerdeki tüm yıldızlar sönene kadar ... Ve hepsi dışarı çıkamaz, çünkü giderek daha fazla armatür sürekli yanıyor!
  Oleg Rybachenko'nun bazı şüpheleri vardı:
  - Bilmiyorum, kızlar nadiren sadık arkadaş olurlar.
  Orra, bu tür şüphelere kararlı bir şekilde ve sesinde bariz bir kızgınlıkla itiraz etti:
  - Ben bir kız değilim, ama zaten hırpalanmış bir anyonum. Ancak merak etmeyin, henüz hayata doyacak vaktim olmadı. Peki, hiperplazmik kahraman, yine de eğlenecek miyiz yoksa şehre mi gideceğiz?
  Oğlan kendini yüzeyden biraz kaldırdı ve kasıtlı bir küçümsemeyle burnundan soludu:
  -Ve orada ne var? Hatırlamama rağmen - bilimin yeni kocası, platin çikolata kelimesini öyle bir şey geliştirdi ki.
  Charlie çok ciddi bir tonda dedi ki:
  - Burada bize yardım edebilir - ayrıca size bir sır vereceğim, kardeşliğimiz üzerinde ciddi bir tehdit beliriyor.
  Oleg, yanmış bir kedi gibi sıçradı:
  -Hangi?
  Anionka oldukça insani bir tavırla işaret parmağını dudaklarına götürdü ve şunları söyledi:
  "Belki de henüz konuşmasan daha iyi."
  Huysuz çocuk biraz sinirlendi:
  - Neden sussun, hemen söylemek daha iyidir. Sonra başkalarından öğrenirim. Anahtarı olmayan sırlar var mı?
  Orra ikinci parmağını dudaklarına götürdü ve fısıldadı:
  Pekala, bunu herkes bilmiyor. Ve kim bilir, tehlikenin farkında değildir.
  Oleg Rybachenko ciddi bir şekilde şişti ve tehditkar bir şekilde homurdandı:
  -Ayrıca, cehalet sisinin arkasına saklanmaktansa önceden bilmek daha iyidir. - Ve sonra çocuk değerli bir aforizma verdi. - Cehalet sisinin arkasına saklanabilirsin ama saklanamazsın!
  Orra saçlarını nazik bir hareketle arkaya attı ve saçlarını küçük örgüler halinde ördü.
  - Genel olarak, sana bir sır vereceğim. Meydan okurcasına üçüncü parmağını kulaklarına koydu. Ve saçları, zihinsel bir komutla yeşil-sarı haki rengini aldı:
  - Evrenimizde zaman her zaman ters yönde akmaz. Yapısında evren, akıntılara bölünmüş tekrar tekrar içbükey ve bükülmüş bir prizmaya benzer. Yani, farklı galaksilerde farklı yasalar hüküm sürer.
  -Elbette harika. - Oleg Rybachenko bilerek gözlerini yuvarladı. Ama bu bir tehdit mi?
  Kız saçındaki haki rengini değiştirdi, sarıyı turuncuya ve yeşili maviye çevirdi. Ve sevecen bir tonda devam etti:
  -Daha fazla dinle. Gong galaksisinde bir flor soluyan böcek ırkı ortaya çıktı. Bu kabus gibi yaratıklar birçok galaksiyi ele geçirdi ve devasa ve agresif imparatorluklarını yarattı. Onları bize çarpmaktan alıkoyan tek şey, ters zamanda istila ederek vücutlarına onarılamaz hasar verecekleri korkusudur.
  - Ve bu bile olabilir. - Kesildi Oleg Rybachenko ve esprili bir şekilde yayınlandı. - Savaş bal gibi tatlı, şekerli pekmez gibi ve akşamdan kalma gibi mideni bulandırıyor!
  Charlie, yalnızca olası bir savaş oyunundan ilham almış görünen çocuğun eğlenceli ve neşeli ruh halini hiç desteklemiyordu. Çok ciddi bir tonda konuştu:
  -Yani bu böcekler çok acımasızlar, diğer insanları ve ırkları barbarca sömürüyorlar. Teknolojik olarak, eklembacaklılar oldukça gelişmiştir ve onlarla bir savaş bizim için korkunç sonuçlarla doludur. Ancak, sadece onlar değil. Ayrıca şeker değil, kükürt soluyan tırtıllar ırkı da vardır, ancak bunların yanı sıra barbar rejimlerin egemen olduğu birçok küçük dünya bir yana, görkemli bir korsan kardeşliği vardır. - Kız parmaklarını kaldırdı ve tırnağı benzin çakmağı gibi bir alevle aydınlandı. - Daha uzak bir mesafede daha fazlası var - agresif veya basitçe kusurlu durumlar. Yani evrenimiz çok iyi ve mükemmel değil ve etrafta çok fazla düşman var.
  Çocuk şövalye kabardı ve kendisini Büyük İskender olarak tanıtarak şöyle dedi:
  -Peki buna nasıl tepki veriyorsunuz? - İşte Oleg Rybachenko yine olağanüstü bir zeka ile parladı. - Sessizlik altındır, sadece susmaya alışık olanlar, konuşanlara konuşmadan altın verir!
  Orra Charlie, acıklı ve zarif bir şekilde, bir kelebeğin dansı gibi, el kol hareketi yaparak bir konuşma yapmaya başladı:
  -Ne dersiniz, son zamanlarda ağabeyler meclisi kendi büyük ordusunu kurmaya karar verdi ama şu ana kadar süreç çok yavaş ilerliyor. Sonuçta birimlerimiz gönüllülerden oluşuyor. Ayrıca Kurtuluş Ordusu da var - çok sayıda, ancak inancı zayıflara yardım etmek ve milyonlarca, hatta milyarlarca güçlü enjeksiyon filosu ile savaşmamak - böceklerin kendileri böyle diyorlar. Açıkçası, enjeksiyonlar ölümcüldür, alerjiye neden olabilirler. - Orra, doğumu bir sırıtışla yarım metre uzattı, şakasından çok memnun görünüyordu.
  Şövalye çocuk oldukça içtenlikle son derece tartışmalı ama kısmen doğru bir şey söyledi:
  - Şey, bilirsin - savaş, evrendeki en ilginç ve heyecan verici şeydir.
  Charlie'nin sesi sertleşti ve yüzünde anında kocaman, parlak bir gülümseme düştü:
  -Oyuna gelince küçücük bir çocuğun ilgisini çekebilir ama gerçekte kan, gözyaşı, patlamış dünyalar, sakat gezegenler. Bir zamanlar süper bombaların kullanıldığı bir evrendeydim. Korkunç bir manzaraydı. Tüm galaksiler harap olmuş, trilyonlarca patlamış yıldızdan oluşan bulutlu bulutlardır. - Şimdi anyon kızının gözleri tanktaki bir kapak kadar büyüdü. Ve bu Zenkiler bir kaleydoskoptan geçen spot ışıkları gibi parıldıyordu. - Hayatta kalanlardan çok azı, ultra mini parçacıkların füzyon sürecinde ana olanlar gibi güçlü yüklerin kullanıldığını söyledi - yerliler onlara tsuvaron adını verdi. Yani, mikro kozmosun öyle uçurumları patladı ki, kullanması iki yüz kırk boyut aldı. Böyle bir reaksiyon, nükleer olandan sekstilyon kat daha güçlüdür. Böyle bir bombanın bir atomu ya da daha doğrusu temel bir parçacığı, kilometrelerce uzunluktaki bir titanyum kayasını fotonlara püskürtebilir.
  -Vay! - Oleg Rybachenko'nun sürprizi kesinlikle sahte değildi. - Umarım bana bu evreni gösterirsin.
  Orra, iri gözlerinin şeklini yuvarlaktan üçgene çevirdi ve keman çalar gibi dedi ki:
  - Oğlum, gördüğüm dehşeti kelimelerle anlatmak zor. Düşünen varlıkların bu kadar acımasız olabilecek kadar ileri gidebilmeleri beni ürpertiyor. Üstelik kesinlikle anlamsızdır, çünkü böyle bir sondan sonra geriye kazanan ya da kaybeden kalmaz.
  Oleg Rybachenko çekingen bir umutla mırıldandı:
  -Ama umarım hepsi ölmemiştir - bir şey hayatta kalmıştır. Doğada mutlak bir boşluk yoktur, yalnızca insan aptallığı zihni mahveder, yüzde yüz!
  Kız üçgenleri altıgenlere dönüştürdü ve hiç küstahlık etmeden cıvıldadı:
  -Belki, ama öğrenmeye cesaretim yoktu. Ancak bazı yıldızlar yandı, ama patlayabilirlerdi ve bize geç gelen ışığı ayırt ettim.
  Oleg Rybachenko, bilgisini gösterme fırsatından memnun kaldı.
  - Ve fotonların saniyede üç yüz bin kilometre hızla hareket ettiğini biliyorum. Bu, iki bin altı yüz yıl boyunca bin parseklik bir mesafe kat ettikleri anlamına gelir. Ve yirmi altı bin yılda on bin. İki kişilik bir milyon...
  Aurra gözlerinin boyutunu küçülttü ve daha insani bir görünüme büründü. Uzlaştırıcı dedi ki:
  -Bunu ben de biliyorum. Ondalık bir sisteminiz var mı?
  Eski bir öncü olan çocuk, bir tavada bir çoprabalığı gibi sıçrayarak isteyerek onayladı:
  Evet ve bu doğal - parmak sayısına göre. Bu sadece okuldaki notlar on iki puan.
  Charlie kıkırdadı ve bir sivrisinek ile ciyakladı:
  "Her ne olursa olsun, oradan olabildiğince çabuk çıkmaya çalıştım. Bir hiperlazerde bir ultrafoton gibi!
  Araştırmacı çocuk kaşlarını çatarak belirtti:
  - Bu işe yaramaz.
  Ve Oleg Rybachenko yine ilham verdi ve verdi:
  - Korkunç ölüm değil, ölümsüzlüğün kaybı! Et değil, ruhun ışığında önemlidir!
  Anyon kızı tamamen normal, insani bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Hiçbir şey, seni oraya atacağım, kendin göreceksin. Şimdilik, sana söylemek istedim. Enjeksiyonların yeni ve güçlü bir silah oluşturduğu ve hazır olduklarında bize saldıracakları bilgisini aldık. En büyük tekelleri ek karlara ihtiyaç duyuyor ve savaş şişmiş ceplere altın bir yağmur.
  - Tekeller ve şirketler. - Oleg Rybachenko son derece akıllı bir görünüm sergiledi. - Kan ticareti yapıyorlar, silah, mühimmat, mühimmat satıyorlar, borsada oynuyorlar, çünkü fiyatlar ya mağlup olduklarında düşüyor ya da tam tersine askerleri devraldığında yükseliyor.
  Görünüşe göre gençlerle hatırı sayılır deneyime sahip olan Orra biraz şaşırmıştı:
  - Aptal değilsin, bunu nereden çıkardın?
  Araştırmacı dürüstçe cevap verdi:
  - Ciddi kitaplar okumayı ve onları yutmayı severim. Bilgi dolu bir kafayla yaşamak kolaydır ve kafadaki boşluk sadece keseyi kolaylaştırır!
  Oleg Rybachenko, anyon kızının daha fazla konuşmasını istediğini görerek şunları söyledi:
  - Burada Sovyet imparatorluğunda sadece bazı putlarımız var, ama Tanrı yok! Ve ateizmin çekici yanı: boşluk en küçümseyen akıl hocasıdır, boşluk en sorumsuz babadır!
  Ve baharat için biraz daha ekledim:
  - Bir ateist, inancın temelini ayaklarının altından çalıyor, boğazının İlahi mücbir sebeplerin acımasız bir ilminde olduğunu fark etmiyor!
  -Ve bilgiyi hızla özümseme ve zekice aforizmalar serpme yeteneğine sahipsiniz. Aurra güç alanını kuma indirerek turuncu ve mor bir toz bulutunu havaya kaldırdı. - Ve şimdi daha çok uçup gidelim.
  Oleg Rybachenko, yeni vücudunun esneyebildiğini hissederek yüksekliğini artırdı. Çocuk gerçekten Peter Pan'ı oynamak istedi.
  - Tamam, ama önce bir daire daha yapacağım.
  Çocuk kollarını açarak döndü ve sonsuz baharla dolu havayı kesmeye başladı.
  Oğlanın piruetini izleyen Orra, esprili bir şekilde kendi içine girdi:
  - Ateizmin çekici yanı - boşluk şakacı çocuklara şaplak atamaz!
  Ama sonra Yüce, Omnipresent ve Omniscient Sphero Creator Boy araya girdi. Oleg Rybachenko'yu zahmetsizce dünyalarından çıkardı ve sonunda devasa, kanatlı bir ejderhaya dönüştüler. Sorunlu hava akıntıları çocukların yüzlerini yıkadı. Ve ejderhanın kanatları uzun cıvatalardan ve dokuz somun yüzünden oluşuyordu.
  Sphero, zihinsel düzene göre, havada yüzmeye zorlayan bir kabarcık fanta nehri yarattı ve kendisi yüzen yaratıkları avlamaya başladı. Oleg Rybachenko da büyülü bir telepatik dürtüden ateş etti. Oğlanlar eğlenerek avlandılar. Savaş gemileri patladı ve dişleri olan dev sperm balinaları-Everestler. Nehrin kendisi sonsuz bir okyanusa dönüştü ve nerede yukarı veya aşağı olduğu gerçekten karıştırılabilirdi. Leylak, kırmızı, sarı, zümrüt kabarcıklı dereler sıçradı. Sphero kıkırdadı ve çeşitli fütüristik silahlarla çırpındı. Ve müziğe, yüzleri ve silahları olan harfler aniden ortaya çıktı. Tuhaf ve geniş aforizmalara dönüşerek ünlü bir şekilde göklere koştular;
  Bilge sözler iyidir - iyi işler daha iyidir!
  Hayat her zaman parlaktır ve ölüm vasattır!
  Bilim her şey değildir, en gelişmiş silahlar becerikli eller ve esnek bir zihin gerektirir! Ruh maddeyi fetheder!
  Her an keyifli olmaktan çıkar, donar donmaz, bir buz parçası gibi donar!
  Hareket gerçek mutluluktur!
  Vatan bir insanın sahip olduğu en değerli şeydir, onsuz hayatın anlamı yoktur!
  Vatansız insan, ruhsuz beden gibidir!
  Din zayıfların tesellisidir - herhangi bir talihsizlik geçiciyse önemsiz görünür!
  Teknik koruyucu melekse, savaşan ruh da savaş tanrısıdır!
  Bir ateistle tartışmaktansa okyanusu bir çorba kaşığıyla kepçelemek daha kolaydır!
  Bir kız gibi bilgisayar genç ve inatçı sever!
  Ölüm, sevgiliden farklıdır, çünkü onunla buluşmayı her zaman ertelemeye çalışırlar!
  Ölüm sevgiliden farklıdır, çünkü her zaman yanlış zamanda gelir, ama kimse onu geç kaldığı için kınamaz!
  Kim güvenlikten tasarruf eder - bir cenazede iflas edin!
  İyi beslenmiş bir ordu refahın anahtarıdır!
  Savaşta iyi hazırlık akciğerlere hava gibidir, kötü gaz karışımı ise sakat bırakır ve öldürür!
  Bir kişi yapay olarak kendine ürkütücü bir görünüm verdiğinde, bu, ruhsal zayıflığın kesin bir işaretidir.
  Koyun kılığında korkunç bir kurt, kurt kılığında koyun değil!
  Bir erkek için askeri sanattan daha önemli bir şey yoktur - değerli bir varoluşun eş anlamlısıdır! Bir kaplanın ölümü bir köpeğin hayatından daha iyidir!
  Savaşta ölüm, ancak düşman onu aşırı bir fiyata satın aldığında haklıdır ve düşmana hediye vermek ihanetle eşdeğerdir.
  Keşfedilen düşman neredeyse yenildi, sadece şansınızın rüzgara gitmesine izin vermemeniz gerekiyor!
  Bir düşmanın cesedi pahalıdır, ancak yaşayan bir tanesi hala daha pahalıya mal olacak!
  Gizli kalite kazananı!
  Genel olarak, zorluksuz yaşam, baharatsız çorba gibidir, çok - acı, hayır - boğaza tırmanmaz!
  Erkekler hayatlarında en az bir kez birini öldürmeli ve kurtarmalı! Ve eğer birincisi şanslıysa, ikincisi vazgeçilmez bir cesaret testidir!
  Bilgisayar atom bombasından daha iyidir, ulusları fethetmenin ve kazanan için çalışmasını sağlamanın en kesin yoludur! Ayrıca, ayartmalardan korkmuyorum! Kendini nasıl savunacağını biliyorsa, herhangi bir inanç bir değere sahiptir!
  Gençlikte kan daha hızlı akar ve "tencere" daha sıcak pişirir!
  Domuzdan daha kötü olan yavaş bir eşek de kokar ama et vermez!
  Otomatik ateş ve bir merminin kükremesi - en iyisi iyi bir anıyı yenmek!
  Kanıtsız inanç: Kanatsız bir şahin kaşınabilir, ancak uçmasına izin vermez!
  Dini tartışma en verimsiz olanıdır - çünkü her ikisinin de tartıştıkları konu hakkında hiçbir fikirleri yoktur!
  Bilimsel ve teknolojik ilerleme ile ahlak arasındaki yarışta, ahlak bir yabancı olmaya mahkumdur! Her ne kadar insanlık bilim ve ahlak arasındaki uçuruma düşme riskiyle karşı karşıya olsa da!
  Bilimden tasarruf eden, soyunu soyar ve soyunu soyan sonsuza dek bir dilenci olarak kalır!
  Torunları soyarak sermaye kazanabilirsiniz, ancak zengin olamazsınız!
  ! Siyaset, temiz giysilerle yapılan kirli bir iştir!
  Gerçek her zaman çok yönlüdür, ancak hata tekdüzedir!
  Güzellik diyalektik bir kavramdır - yalnızca çirkinlik evrenseldir!
  Modern silahlar, şarabın aksine gençliği sever!
  Düşmanı boşver, hançerin üstüne ne otursun - çelik empati duygusunu bilmiyor!
  En iyi silah ustalıktır, maliyet gerektirmez, ancak pahalıdır!
  Ceset sayısı birden fazla olduğunda, bir trajediden fazlalığa dönüşüyorlar!
  Cinayet, bekaretini ilk kez kaybetmek gibidir ve canını yakar, sonra her yeni hareketle daha çok zevk alır!
  Başarısızlık durumunda bir çıkış yolu göremeyen o izci kötüdür!
  Başka herhangi bir alanda, bir hata hayata, sağlığa mal olabilir ve yalnızca kendinizi dine inandırarak ölümsüzlüğü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsınız!
  Canavarın dişleri var, adamın silahı var, hayvan kaslara, adam da akla güveniyor! Kör dişleri test eder, ancak zihni keskinleştirir - bu nedenle zihin ölümsüzdür, ilerleme, sürekli bir hareket makinesi gibi refaha yol açacaktır!
  Tekrarlanan tekrarlardan en korkunç haberler bile sıradan hale geliyor!
  Bir ajan iki zeka için çalıştığında, iki meme ucunu ağzına sokmaya çalışan bir çocuğu kasıp kavurursa, ağzını yırtma riskiyle karşı karşıya kalır!
  Hareket, sağlık çiçeklerinin altında büyüdüğü yağmur ve hastalık otlarını söken çapadır!
  Körlerin körü gözü görmez - istedikleri yere giderler!
  Körleri dışarı çıkaramazsınız - sevgili sadık kontrol noktası!
  Gören bir gezgin çekmez - kör zavallılara yardım edin!
  Bir insan kolayca kırılır, güçlükle boyun eğdirir ve çok nadiren doğadan sevgiye ulaşır!
  Kartlarda şans, parlak bir kafaya, hünerli parmaklara ve sakin bir kalbe gelir!
  Genel olarak, suç çikolata değildir, tatlı bir hayatı mahvettiğiniz için yapmazsınız, ama kesinlikle kalp obezitesine yakalanacaksınız!
  Güç eksikliği, aşırı zekayı telafi edebilir, ancak hiçbir güç fazlası zeka eksikliğini telafi edemez!
  Yetenek, eğitim eksikliğinin yerini alabilir, ancak hiçbir eğitim, yetenek eksikliğinin yerini alamaz!
  Elmas, cilasız bir mücevherdir, ancak hiçbir cilalama kömürü elmasa dönüştürmez!
  Başka birinin ölümü eğlencelidir, ama kendi ölümünüzden kalbiniz patlar ve ruhunuz ayağınıza gelir!
  Para, pislik gibi kanlı ellere ve kaygan ruhlara yapışır!
  Tüm fanatizm biçimleri içinde en mantıksız ve bencil olan dinseldir, bu nedenle öncelikle kişisel ölümsüzlüğü elde etmeye yöneliktir!
  Aşk, tecavüzden yalnızca ödeme biçiminde farklıdır - son eylem için ayni ödeme!
  Günahta kazanmaktansa doğrulukta kaybetmek daha iyidir!
  Doğru kişinin kaybı cennette kazançtır, günahkarın kazancı ruhun soygunudur!
  Tanrı'yı inkar eden komünistler, insanın omuzlarına mantıksız bir yük yüklediler! Yüce Olan'ın yerini almak isteyen insan, Golgota'nın acısına ve şeytanın cazibesine dayanamadı!
  İsa'nın gücüne sahip olmayan insanlar, bir iyilik ve adalet krallığı kurmak yerine, bir ahlaksızlık havuzuna düştüler!
  Bir insanın ruhundaki sayısız hazine, ancak onları soymaya başlarsanız, zenginlik getirmeden hızla tükenecektir!
  Her cinsel eylem, iki kişi için paylaştığınız mücevher, tek bir hırsız değil, onu kalbinizden çalacak!
  Her insanın bir primatla ortak bir yanı vardır, gücü olması iyidir, ama daha çok zeka!
  Doğru olmasaydı komik olurdu!
  Ne yazık ki, dürüst adamlardan ve dürüst politikacılardan daha fazla yaşayan şakalarımız var!
  Ruhunu satan her zaman zararda kalır - ölümsüzü ölümlü için verir!
  Güçlü bir rakibe karşı bir zafer genellikle daha pahalıya mal olur, ancak onu boşuna vermeyeceksiniz!
  Cinayet, kişisel çıkar ve kârı haklı çıkaramaz - yalnızca onur, özgürlük ve Anavatan şiddetin savunucularıdır!
  İyi bir silahla olmalı,
  Öfkeli çelik gibi vur!
  Bir şelale gibi kanamak için
  Kötülük herkesi öldürmez!
  Tüm sanat eserleri arasında, insanların hafızasında en sağlam şekilde yer etmiş ve en çok gözyaşına neden olan askeri şaheserlerdir!
  - Kanla yazılmış bir tablo: Yağdan daha parlak ve çok daha yavaş soluyor!
  İyi bir insan, adaleti aile ve dostluk ilişkilerinin üzerine koyar! Düşmanlar ve arkadaşlar için yasa, bir kocanın karısına olduğu gibi aynı olmalıdır!
  Farklı kanunların varlığı adaleti fahişeye çevirir!
  Güçlü bir rakip, bedeni ve iradeyi güçlendirir, sizi güçlendirir - zayıf bir kişi ruhu bozar ve bedeni zayıflatır, sizi zayıflatır!
  Bu yüzden zor yol çok daha kolay zafer sağlar!
  Bir askerin ellerine ateş etmek ve beyinleri zamanında durdurmak için verilir!
  Bir aptalı öldürmek: Bir iğneyi batırmakla, akıllı birini vurmakla aynı şey - bir mermiyle ne yenilir!
  Doğa insanın annesidir ve büyük bir mucidin annesi tam bir aptal olamaz! Pratik zekadan yoksun olmasına rağmen!
  Mermi, yaşlılarla olduğu kadar gençlerle de başa çıkmada en etkili eğitim yöntemidir!
  Sadece etkinin etkinliği düşer! Çoğu zaman güvenilirlik düşecek ve oraya varırsanız zombileri ortaya çıkarmak zorunda kalacaksınız!
  Din, gururlu bir insanı bir hayvan düzeyine indirir - koyun ve keçi arasında bir seçim yapmak!
  Bir yılan gibi sonsuza kadar tıslamaktansa, derinizi koyun gibi insanlara vermek daha iyidir!
  Genel olarak, kafa ile çalışma kavramı, dövüş sanatları söz konusu olduğunda bile, yalnızca gerçek bir yorum sağlamakla kalmaz!
  Zengin olmak istiyorsanız - Yahudi olarak vaftiz olun, iflas etmek istiyorsanız bir Yahudi'den borç alın!
  Kurşun, özellikle hap kartuş şeklindeyse sindirime yardımcı olur!
  Rüşvet almayan memur, bakire fahişe gibidir!
  Genellikle birini kurtarmak için diğerini öldürmeniz gerekir! Bu kuşkusuz acımasız bir yasadır, ancak türlerin doğal dengesini yeniden sağlar!
  Dünyada bir Rus askerinden daha iyi bir savaşçı ve bir Rus generalinden daha büyük bir tiran yoktur!
  Aşırı lüks, anlamsızlığın bir işaretidir, anlamsızlık, yakın bir yıkımın habercisidir!
  Bir piçin dudaklarından çıkan bilge sözler, çöp yığınından bir çeşme gibidir!
  Boy olarak bir avantajın var, ama aklımda var!
  Bazen öldürebilirsin ama umudunu asla yok edemezsin!
  Savaşta, bir saniyeyi kaçırmak - sonsuzluğu kaybedebilirsiniz!
  Sıradan bir kule gökdelenler arasında zavallı ama kulübeler arasında heybetlidir!
  İnsan zora boyun eğer, zulme saygı duyar, yumuşaklığı hor görür ve nezaketi takdir etmez!
  Seks, tüm akıl hastalıkları için en iyi tedavidir, ancak ne yazık ki pahalı ve bulunması zor!
  Seksi sevmeyen, hayatı sevmez ve tenin zevklerini takdir etmez!
  Şiirin şarapla ortak yanı, değeri zamanla artar, ancak yüzyıllar bile dizelerin çürümesine ve kıvılcımların sönmesine izin vermez!
  Bir asker bilgisayar gibidir - bir sıfır sayar ve bir savaşçı bir dost-düşmandır!
  İnsan, hümanizmde hayvandan farklıdır ve içgüdülere aykırı hareket etme yeteneği!
  Bir kadına karşı şiddetten bazen sağlıklı çocuklar ve doğaya karşı şiddetten sadece canavarlar ortaya çıkar!
  Anne zalimse, çocuklar da zalimdir! Çocuğunun doğası nedir - adamım!
  Dostluk güçlüden, besin zenginden, özveri korkusuzdan istenir!
  Saldırmak, düşmanın sayısal avantajını etkisiz hale getirmenin en iyi yoludur - onları savaştırmak silahların yarısını kesmek gibidir!
  .Bir kadın için aşk zevk ve gelir, erkekler için zevk ve masraftır!
  Ahlaksız biri için yeni bir silah icat etmek, boynuna bir ip dolanmışken sandalyenin bacaklarını kesmek gibidir!
  Hem bu ifadeler hem de bireysel harfler birbirleriyle savaştı. Hibrit bir keman ve rapier ile G ve X eskrimini hayal edin. Veya A ve B birbirlerine el bombası atar. I ve M, bir semaver ve bir kürek melezini harekete geçirdi ve sabun köpüğü genişlikleri boyunca tavan vinçleriyle Shch ve Sh uçaklarını harekete geçirdi. Ve slogan aniden tıkırdayan, dişli bir piton gibi kıvranmaya başladığında? Çivilerle süslenmiş balalayka-kapronların üzerinde hem savaşan hem de aynı anda çalınan harfler. Ve Sfero'nun yarattığı dev kızlar, onları çıplak, zarif parmaklarıyla aldı, pamuk şeker bulutlarına fırlattı.
  
  SİLAH HAKKINDA KONUŞMAYIN
  Sonra bir şeytan, Chernobog'un acımasız kızı Victoria'yı dilinden çekti:
  - Garip bir şeyim daha var Hipernadoteonükleer silah!
  Bu sözlerden sonra ateşli şeytan çok solgunlaştı ve uzuvları büküldü. Kızıl saçlı kız yere yığıldı ve çıplak ayakları havada sallandı. Victoria'nın yuvarlak, pembe topukluları bir anda kabardı ve havada kavrulmuş et kokusu yayıldı.
  Savaşçıların geri kalanı da ayağa fırladı, çıplak ayaklarının korkusuzca bastığı kayalık sırtın keskin çakılları aniden yanan kömürlerden bin kat daha sıcak hale geldi. Tabanları yanmıştı ve kızlar tavşanlar gibi hızla ayağa fırladılar ve vücutlarını daha yükseğe kaldırmaya çalıştılar.
  Vücudun her yerinde aşağılık, kirli bir numara gerçekten acıtıyor. Victoria konuşulmayan bir tabuyu yıktı: Boşuna böyle bir şeyden bahsetme: Hipernadoteonükleer silahlar. Gerçekten, bir Hipernadtheonükleer bomba, sadece evrenleri değil, hiper evrenleri de yok edip en korkunç canavarca kabuslara dönüşebilir ve hatta sadece Demiurge Tanrıların değil, Nadbog'ların varlığını da tehdit edebilir.
  Çok ürkütücü, korkutucu bir silahtan daha korkutucu. Telaffuzundan sebepsiz değil, kızlar-süpermen, hiperplazma tarafından haşlanmış gibi sıçradı.
  Ancak etkilenen sadece onlar değildi. Bütün bir Japon-Çin alayı nasıl uludu, daha doğrusu tanklar ve kendinden tahrikli silahlarla üç alay! Sarı, dar gözlü askerler gravioplazma tarafından şiddetle fırlatıldı ve küçük, kutu benzeri samuray tankları neredeyse alev alevdi. İçlerindeki askerler diri diri kızarmıştı, acımasız bir ölüm onları yakalamıştı.
  Japonların ve Çinlilerin geri kalanının bacakları ve çizmeleri kömürleşmişti ve her şey boyunlarına kadar yanmıştı. Ve henüz ölmemişlerdi, ancak korkunç, kesinlikle dayanılmaz bir acıdan ciddi şekilde acı çektiler. Bu adamlar çok şanssız. Çeşitli seviyelerde teonükleus kullanmanın sonuçlarını yaşadılar ve sonuçlardan dehşete düştüler! Bunun hiç olmadığı ortaya çıktı ... Ama aslında Gugul'un burnundan kıyaslanamayacak kadar küçük.
  Hiper-Nükleer Silah!
  On beş bin Çinli ve Japon askeri hemen öldü ya da birkaç dakika daha acı çekti. Ve topukları fena halde haşlanan kızlar en yakın dereye koştular.
  Ama soğuk su yerine kaynar su onların kızarmasını ve küçük ve orta kabartılmış bacaklarıyla kaplı olmasını bekliyordu. Ve derenin yanındaki kaynar su, sıradan suyun sahip olmadığı olağandışı derecede diktir. Böylece, bacaklara ek olarak, kızlar neredeyse çıplak göğüslerini de haşladılar.
  Dördü, Tumba-Yumba kabilesinin vahşilerinden daha hızlı dans etmeye ve dörtnala koşmaya başladı. Ve böylece kızlar yaralandı.
  Zoya coşkuyla şarkı bile söyledi;
  Evrenin Yaratıcısı, zalimsin,
  Milyonların dudakları böyle konuştu!
  Ve korkuyla bile tapınak griye döndü -
  Sayısız sorun olmadığında - lejyonlar!
  
  Yaşlılık geldiğinde, kötü ölüm,
  Savaş olduğunda, bir kasırga yeri sallar!
  Sadece ölmek istediğinde
  Çünkü Güneş'in dünyasının altında ısı yok!
  
  Bir çocuk ağladığında - gözyaşı denizi,
  Bir sürü hastalık varken!
  Bir soru - Mesih'in çektiği şey için,
  Ve neden sadece kuyruklu yıldızlar güler?
  
  Bu dünyada ne neden oldu -
  Açlıktan ölüyor muyuz, donuyor muyuz ve acı çekiyor muyuz?
  Ve neden bok yukarıda sürünüyor,
  Ama neden Cain başarılı oluyor?!
  
  Neden yaşlı kadınların solmasına ihtiyacımız var,
  Neden yabani otlar sebze bahçelerini noktalıyor!
  Ve neden duymaktan memnunuz -
  Sadece yuvarlak danslar mı vaat ediyor?!
  
  Rab de yasla yanıtladı,
  Daha iyi bir kaderi bilmiyormuş gibi...
  Ey sevdiğim adam bir çocuk...
  Kimi cennete aşılamak istedim!
  
  Ama bilmiyorsun - çocuk aptal,
  İçinizdeki biri sadece küçük bir düşünce!
  Işığın zarafetinin buna kısıldığını,
  Böylece kışın ayı gibi uyumazsın!
  
  Sonuçta, sizi heyecanlandırmak için -
  Hüzün denemeleri gönderiyorum!
  Akşam yemeği için şişman oyun için,
  Cesaret, kurnazlık ve çalışkanlık gerektirir!
  
  O cennette Adem gibi olurdun,
  Bir hayalet gibi sendeleyerek amaçsızca yürüdü!
  Ama kelimeyi öğrendin - seviyorum,
  Kirli ruh Şeytan ile iletişim kurmak!
  
  Anlarsın, bu dünyada bir mücadele vardır,
  Ve aynı zamanda başarı ve saygı!
  Bu nedenle, insanların zorlu kaderi,
  Ve ne yazık ki acıya katlanmak zorundasın!
  
  Ama amacına ulaştığında,
  Engelleri ve prangaları kırmayı başardı ...
  Hayallerini gerçekleştirmek için
  Yeni savaşlar istiyorsun!
  
  Öyleyse anla, efendim,
  Sonuçta, ben bile bazen kendimi çok aşağılayıcı hissediyorum!
  Bu, bir asırdır mutluluk içinde yaşamak -
  İnsanlar domuz gibi ve ben ondan utanıyorum!
  
  Bu nedenle, mücadelede yeni bir ışık -
  Savaşlar sonsuzlukta sınırsız olacak...
  Ama duada teselli bulacaksın,
  Tanrı talihsizleri her zaman şefkatle kucaklayacaktır!
  Ve Victoria tarafından dikkatsizce söylenen sözlerin sonuçları yüzlerce kilometre yayıldı ve merkez üssünden uzaklaştıkça yavaş yavaş zayıfladı.
  Özellikle, askerlerin hemen öldürüldüğü, haşlandıkları ve büyük bir mesafeden topuklarını erittikleri yerlerde. Çıplak ayaklı olanlar, sanki topukları kızgın demirle fırınlanmış gibi acı çekiyordu. Bin mil mesafeden bile ciddi hasar, tank izleri aldı. Havadaki birçok uçak kontrolünü kaybetti ve düştü ve havaalanlarında kederli bir şekilde duranlar önemsiz bir şekilde kırıldı.
  Kanatlar özellikle kırılgandı. Onlar shmyak ve shmyak...
  Amerikan askerleri de zarar gördü. Özellikle birçok B-29 bombardıman uçağı - "süper kaleler" bozuldu. Tabii ki, bu ABD Ordusunun savaş kabiliyetine ciddi bir darbe. Üstelik kızlar sadece küçük bir Japon arka tarafındaydı.
  Böylece, en başından itibaren, "Büyük Sarı Ordu"nun güneyden işgalini yavaşlatma hedefi sorgulandı. Kızlar acı içinde seğirdiler ve sanki bir şimşek ağına dolanmış gibi dans ettiler.
  Belobog'un kızı Zoya, bu kozadan nasıl kurtulacağını ve kızları ondan nasıl kurtaracağını bulmaya çalıştı mı?
  Belobog, evrendeki iyi ve parlak her şeydir. Ebeveyn Tanrılarının En Yüksek Tanrısı olan Aile'nin ürünü için - iki ana temel hipostazdadır: ışık ve karanlık, iyi ve kötü! Üstelik bu bölünme mutlak değildir. Hem Belobog hem de hizmetkarları şiddet uygular ve suçluları cezalandırır. Ve Chernobog, sadık hizmetkarlarını cömertçe ödüllendirir ve kişisel olarak veya takipçilerinin yardımıyla hastalıkları iyileştirebilir, inşa edebilir ve yaratabilir.
  Birçok Demiurge Tanrısı hem iyiliğin hem de kötülüğün bir kısmını taşır. Ayrıca, iyi kavramı koşullu - görecelidir. Kötülüğün kendisi gibi... Mesela bir insan uçuruma doğru koşuyor ve sen onu itip kolunu kırdıysan, ona ne yaptın? Ve bir şişede kötülük ve iyilik ya da iyilik adına kötülük!
  Bu bağlamda, Hiperevren aynı zamanda oldukça basit ve karmaşıktır. Tek Yüce Tanrı aynı zamanda İsimdir - O, Ailedir, Ebeveyndir, En Yüksek Olan'dır. Hindular, Rod'a Yüce veya Vichy olarak taparlardı. Ancak daha sonra şunları eklediler: Brama - Belobog'u simgeliyor ve Shiva - Chernobog'a yakın.
  Ama burada Nadkoschey - Chernobog'un yaratılması gerçekten Hindu Kali'ye benzer gerçek bir kötülük. Ve Hiperteonükleer silahın yaratılmasına yol açan etçil dehasıydı ... Ve bu silah zaten kullanılmış ve çalıştırılmıştır.
  Ve Annihilation'ın Hipernadteonükleer özelliği gibi bir şey tamamen tabudur! Bir kez yüksek sesle bağırırsanız, siz ve başkaları bunu hemen anlarsınız!
  Ve eğer sadece boynuzlarda!
  Zoya, Bilge Elena'ya usulca fısıldadı:
  - Bir Hipermagic Yayıcıya ihtiyacımız var!
  Savaşçıların en teknik adamı arkadaşına göz kırptı ve havladı:
  - Hipermagic Yayıcının çalışmasına izin verin!
  Ve sonra şakacı bir şekilde sözlerin tadını çıkararak ekledi:
  - Ve Hiperteomajik Yayıcı da!
  Ondan sonra bir mucize oldu - ağın ipleri düştü, kayalık sırt çınladı ve taş parçaları düştü.
  Süpermen kızlar ölüm elbiselerinden kurtuldular ve delici bir şekilde kıkırdadılar ... Çok havalı çıktı!
  
  STAR WARS TÜRÜ
  Muhteşem Artos Vaderos, Pasoka'ya ağır, mekanik bir adımla yaklaşıyor. Kara lordun sağında ve solunda panterler gibi zıplayan kızıl muhafızlardan savaşçılar hareket ediyor. Pasoka Toronto parmak uçlarında yükseldi ve hareketsiz kaldı. Değişikliklerin bir sonucu olarak, Thorogut ırkının bir temsilcisi kafasındaki süreçlerini kaybetti, insani özellikler kazandı ve sadece cildini Kaa boa yılanınınki gibi çok renkli bıraktı.
  Ahsoka, insan standartlarına göre çok güzel bir kız, ideal vücut oranlarına sahip, neredeyse çıplak bir kız, sadece kaslı kalçaları haki bir kemerle kaplı. Sağında ve solunda ikiz çocukları var: bir erkek ve bir kız. Stalkiller Mallofet'in çocukları, henüz küçük olmalarına ve henüz ustalığın şafağına ulaşmamış olmalarına rağmen son derece yeteneklidir.
  Her durumda, Scarlet Imperial Guard'ın güzel savaşçıları etobur bir şekilde sırıtıyor. Scarlet Imperial Guard, Karanlık Jedi Düzeni olarak da bilinir. Güç teknikleri kullanırlar ve büyük yeteneklere sahiptirler. Bu emperyal düzenin neredeyse tüm üyeleri genç ve güzel kadınlar: görünüşe göre İmparator Palpatine, erkeklerin kraliyet yerini almaya çalışacakları ölçüde değil, kadınların kendisine daha sadık olacağına inanıyor!
  Bu zamana kadar, galaksi isyancılardan tamamen temizlendi. Hititler yok edilir, daha önce bağımsızlıklarını koruyan dünyalar boyun eğdirilir. Ve ikinci daha güçlü "Ölüm Yıldızı" tamamlandı.
  Ve İmparator Parparatin, en yıkıcı makineyi harekete geçirmek için bir neden bulmaktan memnun olacaktır. Komşu galakside gerçekten çok güçlü bir düşman var: Rozostan. Sonsuza kadar genç, güzel kızlardan oluşan bir imparatorluk. Embriyolar özel, sibernetik kuluçka makinelerinde yumurtadan çıktığında bile savaşmak üzere eğitilmiş savaşçılar olarak doğarlar. Sonra bebeklikten savaşırlar, engelli parkurlardan geçerler, birbirleriyle ve diğer dünyevi insanlarla savaşırlar.
  Onların yıldızlı Amazon imparatorluklarında sivil nüfus yok. Doğumdan ölüme kadar tüm savaşçılar tek bir ordunun parçasıdır. Doğumdan ölüme kadar tüm savaşçılar, sayıları, askeri konumları ve rütbeleri ile.
  Doğru, komuta pozisyonları, testlerin yanı sıra savaş alanındaki veya bilimsel cephedeki belirli değerler sonucunda rekabetçi bir temelde belirlenir. Çok zor, çok seviyeli sınavlar sonucunda iki imparatoriçe de belirlenir. Ve her yıl yeni yarışmalar oluyor, bu yüzden birkaç dönem imparatoriçe olarak kalabilmek için gerçekten olağanüstü yeteneklere sahip olmanız gerekiyor.
  Ancak bir sınırlayıcı ve bir kural vardır: İmparatoriçeler iki taraftan olmalıdır: "Adil" ve "Vatanseverler". İlki daha nazik ve daha barışçıl, ikincisi daha saldırgan ve savaşçı. Böylece, imparatorluklarında tek bir orduyu ve ayrılmaz bir savaş makinesini temsil eden kızlar da yaklaşık olarak eşit büyüklükte iki partiye bölünmüştür.
  Ve aralarında bir birlik yok: "vatanseverler", Kötü İmparatorluğun güçlenmesini önlemek için komşu galaksiyi derhal işgal etmekten yana. Ancak "adil", saldırgan olmanın ahlaksız olduğuna ve önce büyük ölçekli bir uzay savaşını başlatamayacağına inanıyor.
  Bununla birlikte, Sith kuralının katılığı aynı zamanda "adil" kişileri suçlu rejime karşı bir kurtuluş savaşı başlatma ihtiyacına ikna edebilir. Birlik yok ama Rozostan yoğun bir şekilde savaşa hazırlanıyor. Yaşayan her savaşçının ve hatta küçük kızların genç askerler olarak kabul edildiği Amazonların uzay filosu, imparatorluğun filolarını ve silahlarının sayısını ve kalitesini çok aşıyor.
  Bir savaş durumunda Palpatine'in kazanma şansı yoktur. Ve sadece gücün tezahürlerine ve yeni silahlara güvenebilirsiniz.
  Yeni "Ölüm Yıldızı"nın Amazonlara karşı her derde deva olmadığı açık olsa da. Dahası, yıldız gemileri emperyal olanlardan çok daha hızlıdır ve böyle bir teknolojik canavarın olmadığı yerlerde su basabilir.
  Bu nedenle, yalnızca güç tarafı temasının gücüne güvenmeye devam ediyor. Dahası, vücutlarını genetik olarak değiştiren kızlar, Jedi ve Kızıl Muhafızlardan daha hızlı savaşabilen savaşçılar oldular, ancak bir şekilde, teknik ve fiziksel mükemmelliğin arkasında, güç tezahürlerinin gelişimini başlattılar.
  Ve Darth Vader bunu biliyor. Ve eski öğrencisi Pasoka Tano ile savaşmakla daha az ilgileniyor. Dahası, vücudunun önemli bir bölümünü kaybeden Finakin, olağanüstü yeteneklerini yarıya indirdi ve koğuşu, aksine, biyomühendislik modifikasyonundan kurtularak birçok kez ekledi. Yani onunla açık bir kavga intihardır.
  Ve sadece altı ya da yedi yaşında gibi görünen çocukların enerjisi vardır... İçlerinde Theomagic denilen şey vardır. Bu Teomaji hala emekleme aşamasında olsa bile. Ancak ustasına öyle bir güç verebilir ki, tarihte hiçbir Sith veya Jedi tarafından hayal edilmemiştir.
  Magohlorlular, daha küçük miktarlarda bile, sıradan insanların hücrelerinde bulunur, ancak teokloryalılar ... Çok nadirdirler, yetersiz miktarlarda bile, ancak çoğalabilirlerse, o zaman ... Taşıyıcıları Yüce Tanrı'nın sureti olur. , özellikle teokloryalılardan bir doğum olursa, hiperteokloryalılar.
  O zaman kesinlikle her şey ona tabi olacak ve onun için erişilebilir olacak ... veya neredeyse her şey!
  Artos Vader, kara kütüphanede birçok ilginç şey okudu. Pasoka Tana, Finakin'in kendisi gibi, Magohlorlulardan yapay olarak tasarlanmıştı. Ve bu, içlerinde çok daha yüksek seviyede mikro varlıklar olan neslin yolunu açtı.
  Ama ne yazık ki Dart bunu kendi içinde geliştiremedi, ancak Pasoka daha yüksek bir gelişim düzeyine geçti.
  Kara lord, emrindeki savaşçılara bir jest yaptı: diyorlar ki, itidal göster. Ve Pasoka'ya hafif bir selam verdi.
  O eğildi ve çocukları reverans yaptı. Ayrıca yavrular anneye benzer, insan görünümünde ve çok renkli ve hatta ruh haline bağlı olarak cildin rengini değiştirir. Ancak istenirse bukalemunlar gibi kolayca araziyle birleşip neredeyse görünmez hale gelebilirler.
  Toplantı ormanda gerçekleşti. Ve tanık olmadan - üçe üç! Darth Vader hala resmi olarak uzay imparatorluğundaki ikinci kişi. Doğru, kara lord, Sith Lordunun Finakin'i onun için giderek daha az gerekli gördüğünü düşünüyor. Tatlin'in temizlenmesinden sonra İmparatorluk tarafından tekrar yakalanan Luke Skyrocker ve Prenses Leia'yı elinde tutuyor.
  Ve en önemlisi, imparatorun bir çift çocuğu var: bir erkek ve bir kız, aynı şeytan Pasoki Tano. Ve imparatorun çocukları bunlardan daha büyük, o kadar olağanüstü güç ve yetenekler döküyorlar ki, kara lord böyle bir şeyi ancak hayal edebilir.
  Yani uzay imparatorluğunun ölümü ve çöküşünden kurtulan Muhteşem Artos'un hikayesi, arkadan hain bir şimşek boşalmasıyla bitebilir.
  Duyarlı Pasoka, eski akıl hocasının düşüncelerini yakaladı ve alçak sesle şöyle dedi:
  - Sana ihanet etmeyeceğim... - Sonra daha yüksek sesle ve kararlı bir şekilde ekledi. Ve kimsenin seni öldürmesine izin vermeyeceğim!
  Muhteşem Artos birçok kez ilk kez en azından bir tür insani duygular gösterdi:
  - Teşekkürler!
  Ahsoka Tano akıl hocasına baktı ve fısıldadı:
  - Biliyor musun... Henüz her şey kaybolmadı... Hatta hiç!
  Kara lord üzgün bir tonda dedi ki:
  - Kişisel olarak çok fazla kaybettim. Ladvu, senin vücudun, üreme yeteneği... Ve galaksi üzerinde mutlak güç kazanma ihtimali bile çok rahatlatıcı değil!
  Pasoka, çıplak parmaklarıyla bir fare akrebine keskin bir yaprak fırlattı (Bu, bir kemirgen ve bir eklembacaklı-parazitin bir melezidir, görünüşte çok kötü ve korkutucu!), Yaratık baştan sona delindi.
  Sağında duran terminatör kız kılıcını savurdu ve etçil böceği kesti.
  Savaşçı nefes nefese cevap verdi:
  - Bedeni iade edebilirsiniz... Ruh ölmediyse!
  Muhteşem Artos, sözlerinde kabadayılıktan daha fazlasını yakalamıştı. Yanmış ciğerlerde nefes almak daha zor hale geldi ve boğularak karanlık sinth sordu:
  - Cesedi geri ver...
  Pasoka neşeyle göz kırptı ve cıvıldadı:
  - Evet, gerçek .... Ve sadece bir beden değil, tüm Magokloryalılarla birlikte!
  İki Kızıl Muhafız güzeli korkunç bir şekilde karıştı. Karanlık Jedi Düzeni'nin en güçlüsü olan Mirra, uğursuzca tısladı:
  - Bu bir tuzak, lordum!
  Bir korsan gemisine komuta etme tecrübesi olan çocuk kılıcını salladı ve dişlerini gıcırdattı:
  - Annem dürüstlük ve nezaketin vücut bulmuş halidir!
  Mirra küstah çocuğa doğru bir adım attı ama siyah lord onu durdurdu ve kızıl savaşçılara başını salladı:
  - Bu hepimiz için harika bir fırsat!
  Palpatine'in emrine uymayan ve Luke Skywalker'ı öldürmeyen Mirra, Sith İmparatoru'nun onu zaten bir özellik ile işaretlediğini hissetti - onu boşa gitmesine izin vermek. Ve böylece arkadaşı Lasso'ya başını salladı.
  - Efendiyi dinle! Bir işe ihtiyacı var!
  Pasoka, Muhteşem Artos'un çıplak ayağını siyah zırhın üzerine vurarak mırıldandı:
  - Yarı siborg olarak harika görünüyorsun... Ama tekrar insan olursan daha da güzel olacaksın!
  
  
  ÇAR BÜYÜK NİKOLAS II
  Çar II. Nicholas'ın kardeşi Michael, gerçek hikayenin aksine kararlı davrandı. İmparatorluk Muhafızları, Kışlık Saray'a saldırmaya çalışan isyancılara ateş açtı. Daha sonra, egemen tarafından kibarca davranılan Kazaklar ve asil alaylar savaşa girdi.
  Birkaç yüz isyancı öldürüldü, diğerleri kaçtı. Polis, isyancıları ve liderlerini aktif olarak ele geçirdi. Devlet Duması temsilcileri, soylu aileler, tüccarlar ve mali seçkinlerin üyeleri, Çar Nicholas'a bağlılık yemini etmek için acele ettiler ve sadakat yemini ettiler. Savaş sırasında altı yüzden fazla isyancı öldürüldü ve bir buçuk bin kişi yaralandı. Muhafızlar yirmi kişiyi, Kazaklar elli kişiyi daha kaybetti.
  Ciddi bir çatışma, ancak otokrasi dayandı. Tepedeki komplocuların tek bir görüşü, tek bir lideri yoktu. Ve genel olarak, birçoğu savaş sırasında hükümet biçimini değiştirmenin imkansız olduğuna inanıyordu.
  Çar II. Nicholas'tan memnun olmayan çok kişi var, ancak imparatorluk rejimine bir alternatif sunmak zor. Dahası, zenginler, cumhuriyetçi hükümet biçiminin kapitalistleri aç ve asi proletaryadan ve toprak sahiplerini köylülerden korumak için çok zayıf ve gevşek olacağından ciddi olarak korkuyorlar.
  Ve tek başına halk ciddi bir devrim düzenlemeyecek. Bolşevikler hâlâ çok zayıf ve sayıca az, Sosyalist-Devrimciler çoğunlukla devrimin iyi olduğunu düşünüyorlar, ama önce dünya savaşını kazanmak daha iyidir.
  Kısacası, bir isyan çıktı ve her şey ortaya çıktı! Kanlı bir dirilişin belli bir görüntüsü tekrarlandı ... Ve sessizlik!
  Nicholas II, kardeşini kararlılığından dolayı birinci dereceden George Nişanı ile ödüllendirdi ve onu Baş General rütbesine terfi ettirdi ve Mikhail'i batı cephesine komuta etmesi için atadı. Güney ve Romanya cepheleri de Brusilov'a bağlıydı.
  Rus ordusunun sayısı neredeyse on milyon kişiye ulaştı ve bakımı imparatorluk üzerinde ağır bir yüktü. Gelmiş olmalıydı.
  Yollar kurur kurumaz çarlık ordusu Galiçya'ya saldırdı. Sayısal üstünlük Rus birliklerinin tarafındaydı. Avusturyalılar moral olarak zayıfladı ve Slavlardan oluşan alaylar kitlesel olarak terk edildi veya teslim oldu. Düşmanı kontrol altına almak için yeterli Alman birimi yoktu.
  Üstüne üstlük, Amerika Birleşik Devletleri Nisan ayında İttifak Güçlerine karşı savaşa girdi. Ve böylece çatışmanın sonucu zaten önceden belirlenmiş bir sonuçtu. Almanlar, Müttefikleri yenmek için Batı'daki güçlerini artırmaya çalıştılar ve Avusturya-Macaristan'a önemli yardım sağlayamadılar.
  Rus birlikleri Lvov'u ve Galiçya'daki bir dizi şehri işgal etti. Birkaç küçük kazan bile kuruldu. Avusturya, patchwork, kırık cephe çok hızlı bir şekilde çöküyordu, bu yüzden Almanlar batıya sağır bir savunmaya geçmek ve oluşan boşluklara asker atmak zorunda kaldı.
  Başarıyı geliştiren Rus, Przemysl'e yaklaştı ve hatta şehri kuşattı. Ancak tedarik sorunları ve savaşa daha fazla hazır Alman birliklerinin katılması, ilerlemeyi yavaşlattı. Öte yandan, Romanya Cephesi taarruza geçti ve bir süre sonra Batı Cephesi. İkincisi zor bir görevle karşı karşıya kaldı: güçlü, derinden kademeli Alman savunmasını kırmak.
  Çarın kardeşi Mihail bunu utanç verici bulmadı, Brusilov'dan öğrenecek ve benzer taktikler kullandı. Almanların ana saldırının yönünü belirleyememesi için aynı anda on iki farklı yerde bir taarruz hazırlamaya başladı. Ayrıca, geceleri aktif olarak bir duman perdesi ve saldırgan kullandılar.
  Güneydeki Rus birlikleri Bükreş'i kurtardı ve merkezdeki saldırı Vilna'nın güneyindeki atılımlarla sona erdi.
  Almanlar güney kanatlarını tekrar güçlendirmek zorunda kaldılar. Alman birlikleri Riga'yı kuşatma tehdidi altındaydı. Bu koşullar altında Kaiser, Baltık devletlerini terk etmek ve birliklerini Prusya savunma hattına çekmek için zor bir karar verdi.
  Müttefiklerin ve Türkiye'nin işleri yürümedi. Ruslar ve İngilizler Küçük Asya'da ilerliyor, Fransızlar Suriye ve Filistin'de eziyorlardı. Osmanlılar zayıflıyordu ve düşüşleri çok uzak değildi. Ayrıca Bulgarlar değişti. Prusyalıların savaşı çoktan kaybettiğini ve Romanya'nın çoğunu kurtaran Rus birliklerinin sınıra ulaştığını fark eden Slav kralı, Avusturya, Türkiye ve Almanya'ya savaş ilan etti.
  Tabii bu da Almanların başını ağrıttı. Artık Doğu'da cephe hattını tutamadılar ve Vistül'e çekilmek zorunda kaldılar. Doğal bir su bariyerinin Rus birliklerini geciktireceğini beklemek.
  Batıdaki müttefik, tanklar zaten daha aktif olarak kullanılmasına rağmen, yalnızca kısmi başarılar elde etti. Ancak Almanya cepheyi tutarken, biraz geri çekilmek zorunda kaldı. Güney kısmı çok çaba sarf etti.
  Eh, sonbahar ve kış aylarında, çarlık Rusyası savaşın yükünü Osmanlı İmparatorluğu'na kaydırdı.
  Konstantinopolis'e hem karadan hem de denizden saldırı, Rus silahlarının zaferiyle sonuçlandı. Türkiye düştü ve onunla birlikte Rusya geniş toprakları, Çargrad'ı ve Akdeniz'e erişimi olan boğazları aldı.
  Doğru, 1917'de savaşları bitirmek mümkün değildi, ancak zaferin nefesi zaten herkes tarafından 1916'dan çok daha fazla hissedildi.
  Rusya'da kış, küçük grevler ve protestolarla geçti, ancak askeri zorluklara rağmen ciddi çatışmalar olmadı. Ruble çok fazla değer kaybetmediyse, ancak açlıktan bahsetmek için erken.
  Ancak, savaşı bitirmenin zamanı geldi ve herkes bunu anladı. Mareşalliğe terfi eden Brusilov, ana darbeyi düşmanın daha zayıf olduğu güneyde vermeyi ve ardından kuzeye dönmeyi önerdi.
  Almanlar zaten ilk tanklarına sahipti. Ancak sayıları savaşın gidişatı üzerinde önemli bir etkiye sahip olamayacak kadar küçüktür. Rusya'nın da kendi araçları, özellikle Mendeleev'in tankları var. Ama yine de, çarlık endüstrisi seri üretimi hala kaldıramıyor.
  Ancak tankların seri üretimi İngilizler, Amerikalılar ve Fransızlar tarafından kuruldu. Bu, savunmayı kırmanın yeni, güçlü bir yolunun ortaya çıktığı ve Alman pozisyonlarını aşması gerektiği anlamına geliyor.
  Müttefikler de yıkıcı savaşı bir an önce bitirmek istiyorlar. Ve Mart ayının sonundan itibaren, Alman savunmasını derinlemesine kırma girişimleri başladı.
  Rus birliklerinin saldırısı, güneyde yollar kurur kurumaz başladı. Rus birlikleri, önceki zaferlerden sonra canlandı ve Avusturyalılar zorlukla dayandılar. Budapeşte'nin daha mayıs başında kuşatıldığı ortaya çıktı. Daha sonra hareket Viyana'ya doğru ve Vistula Nehri'ni atlayarak ana hatlarıyla belirlendi.
  İtalyanlar da taarruza geçti. Japonya bile Avrupa'ya bir seferi kuvveti gönderdi. Almanlar her taraftan baskı yaptı.
  Rus birlikleri Viyana'ya yaklaştığında, Avusturya-Macaristan teslim oldu. Almanya'nın son müttefiki sonunda düştü. Batıda, Müttefikler cephenin farklı bölgelerine saldırı taktiklerini kullanarak yavaş ama emin adımlarla ilerlediler. Ve Rus birlikleri güneyden Vistül'ü kapsayan Alman cephesinin arkasına gitti.
  Bu koşullar altında, Almanya'nın tam, umutsuz durumunu fark eden Şansölye Wilhelm, 22 Haziran 1918'de tüm düşmanlıkların durdurulduğunu duyurdu. Aslında, Almanlar teslim oldu.
  Avusturya-Macaristan'ın varlığı sona erdi. Rusya Galiçya, Krakow bölgesi, doğu Slovenya ve Macaristan'ın bir parçası olan Bukovinca'yı aldı. Romanya Transilvanya. Avusturya-Macaristan'dan sadece küçük bir Avusturya ve ağır bir şekilde kısıtlanmış bir Macaristan vardı. Çekoslovakya, Rusya'nın himayesinde ortaya çıktı.
  Çarlık imparatorluğu Almanya'dan Klaipeda, Poznan ve denizlere erişim sağladı, Doğu Prusya'yı Danzig aracılığıyla metropolün kendisinden kesti.
  Almanya, Danimarka'ya geri vermek zorunda kaldı ve Fransa daha önce 19. yüzyılda fethedildi. Her yıl büyük tazminat ödemeye mahkum edildi ve askeri potansiyeli yüz bin kişiyle sınırladı.
  Ve elbette, gerçek tarihte olduğu gibi, askerden arındırılmış bölge.
  Çarlık Rusyası güneydeki topraklarını da genişletti. Avusturya devleti gibi Osmanlı İmparatorluğu da ortadan kalktı. İngiltere Irak, Fransa, Suriye ve İngilizlerle birlikte Filistin'i aldı. Rusya, Ermenistan, Küçük Asya ve Konstantinopolis'i aldı.
  Ortadoğu ve İran da etki alanlarına ayrıldı. Böylece Çarlık Rusyası önemli maddi kazanımlar elde etti.
  Ancak savaş, ölü sivil nüfusu saymazsak iki buçuk milyondan fazla askerin hayatına, büyük masraflara mal oldu. Finans kargaşaya düştü ve ülke borçlandı.
  Doğru, müttefikler küçümseyici bir şekilde kredilerin faizini silmeyi kabul ettiler, ancak yine de borcun oldukça büyük olduğu ortaya çıktı - yaklaşık on milyar altın ruble.
  Ancak daha önce Almanların sahip olduğu işletmeleri kamulaştırmak mümkündü.
  Çarlık Rusya'sındaki siyasi durum istikrar kazandı ve imparatorun otoritesi arttı.
  Nicholas II, Devlet Duması hakkındaki kendi manifestosunu iptal ederek bundan yararlandı. Otokrasi yeniden restore edildi ve yasama gücü tam olarak çara geçti.
  Bu sadece ürkek protestoları kışkırttı. Ülke savaştan çok yorulmuştu ve yeni ayaklanmalar istemiyordu.
  Ve ekonomi savaş sonrası hızlı bir toparlanmaya başladı! Ortalama olarak, büyüme yılda yüzde dokuz civarındaydı ve ABD'dekinden daha yüksekti.
  Yeni ileri sanayi dalları yaratıldı, makine mühendisliği geliştirildi. Ücretler arttı.
  Çalışma gününün süresi kralın yasası ile 11.5 saatten 10.5 saate düşürüldü. Tatil öncesi ve hafta sonları saat 9'a kadar. Ayrıca, en azından bir kısmı gece düşerse, çalışma günü dokuz saate düşürüldü.
  Para değişiminden sonra, rublenin tüm altın dengesi geri yüklendi. 1929'a gelindiğinde, bir işçinin maaşı ayda 50 rubleye ulaşırken, votka fiyatı şişe başına 25 kopekti. Yani ayda 200 şişe. Ve altın eşdeğeri olarak alırsanız, bu 37 gram saf altındır.
  Ülke, endüstriyel üretim açısından yalnızca ABD'den sonra ikinci sırada yer aldı. İmparatorluk için umutlar çok pembe görünüyordu, ama .... bir depresyon vurdu, büyük bir bunalım.
  Çöküş tüm dünyayı ve Rusya'yı da etkiledi. Gerçeği en çok Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri düşürdü. Ancak Çarlık Rusyası da dış borçlanmaya fazlasıyla bağımlıydı ve bu nedenle çalkantılardan ve durgunluktan kaçınamadı.
  Yirmili yıllarda Bolşevik Parti krizdeydi. Lenin, kendini teoriye kaptırarak ve fantastik eserler yazarak pratik, devrimci mücadeleden gerçekten uzaklaştı.
  Vladimir Ilyich, Britanya ve Herbert Galler'de bir araya geldi, kendi içinde bir bilim kurgu tadı hissetti. Özellikle, Vladimir Ilyich'in kaleminden büyük, fütüristik bir roman çıktı: "Komünizm - mutluluğun yolu"! Ve bir dizi başka eser. Lenin zaten fantastik eserlerden iyi para kazanıyordu.
  Bolşevikler Troçkistler ve Stalinistler olarak ikiye ayrıldı. Stalin, Halk İradesinin karakteristik bireysel terör taktiklerine geri dönmeye karar verdi. Troçki daha ılımlı bir tavır aldı.
  Yirmili yıllarda yüksek profilli siyasi suikastlar olmamasına rağmen, Sosyal Devrimciler hala aktif. Cumhuriyetçilerin ve Kadetlerin konumları giderek güçlendi. Gerçekten de, mutlak monarşi herkese modası geçmiş bir kalıntı gibi görünüyordu. Böylece huzursuzluk, grevler, gösteriler yeniden başladı ve kraliyet tahtı sendeledi.
  Hükümdar için çok şey hatırlanabilirdi ...
  II. Nicholas hükümeti savaşta bir çıkış yolu buldu! Dahası, generaller Japonya'dan gelen yenilginin intikamını almak için can atıyorlardı. Ve anlaşılır...
  Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra Çarlık Rusyası birkaç küçük askeri kampanya düzenledi. Ortadoğu'da, onların ve müttefiklerinin Arap dünyasını tamamladıkları yer. Afganistan'da .... Orada savaş İngiltere ile birlikte gerçekleşti. Rusya, Afganistan'ın ağırlıklı olarak Özbek ve Taciklerin yaşadığı kuzey bölgelerini ve Herat'ı ele geçirdi. İngilizler, acımasız savaşlardan sonra, yine de güneyi boyun eğdirdi. Özyönetim Afganistan'ın merkezinde kaldı.
  İran hâlâ egemenlik görüntüsünü koruyordu, ancak bölünmesi de çok uzak değildi.
  Ancak asıl çıkar çatışması Japonya'ya düştü. Üstelik 1931'de Japonlar Mançurya'da kukla bir hükümet kurdular ve Çin'de bir saldırı başlattılar.
  Yeni bir savaşın nedeni buydu.
  Bu zamana kadar, Rus ordusu tank filosunu güncellemeyi ve çok güçlü bir havacılık yaratmayı başardı. Havada, Japonya gözle görülür şekilde daha düşüktü ve Rusya'nın kara ordusu çok daha fazla ve belki de savaşa hazır.
  Pasifik Filosu, efsanevi Amiral Kolchak tarafından komuta edildi. İlk Aranan Brusilov St. Andrew Düzeninin Komutanı bu zamana kadar çoktan ölmüştü, ancak yetenekli öğrencileri kaldı.
  En başından beri, savaş Japonya için başarısız oldu. Rus generalleri: Çarın kardeşi Mikhail Romanov'un genel komutasındaki Denikin, Wrangel, Kaleidin - enerjik ve ustaca hareket etti. Birinci Dünya Savaşı deneyiminin etkisi oldu, 1904-1905 ihtilafındaki hatalar dikkate alındı.
  Prokhorov'un hafif tanklarının da oldukça iyi olduğu ortaya çıktı, bunlar bir manevra savaşında yeri doldurulamaz. Her durumda, zaten farklı bir Rus ordusu ve tamamen farklı bir savaştı.
  Bununla birlikte, samuraylarla ilk savaş sırasında bile, Kuropatkin yerine daha yetenekli ve kararlı bir komutan olsaydı, savaşın sonucu elbette tamamen farklı olurdu.
  Her halükarda, iki ay sonra, Port Arthur Rus birlikleri tarafından kuşatıldı ve Japonlar dövüldü. İki ay sonra, tüm Kore kurtarıldı ve kale şehri fırtınaya tutuldu.
  Denizde, savaşlar da değişen başarılarla tüm hızıyla devam ediyordu. Baltık ve Karadeniz'den gelen filolar yaklaşana kadar. Yükselen Güneş Ülkesi tamamen yenildi ve hatta Hokkaido'ya asker indirdiler. Japonya kendisi için küçük düşürücü bir barış imzalamak zorunda kaldı. Mançurya'yı, Arthur Limanı'nı, Almanlardan fethedilen bazı mülkleri, güney Sahalin'i ve Kuril sırtını geri verin. Ve aynı zamanda bir tazminat ödemek için düzenli bir miktar - bir milyar altın ruble.
  Zafer, Otokrasinin konumunu geçici olarak güçlendirdi ve ardından Büyük Buhran yerini hızlı ekonomik yükselişlere bıraktı.
  Almanya'da, gerçek tarihte olduğu gibi, Hitler iktidara geldi, ancak çok fazla dolaşmasına izin verilmedi. Özellikle, evrensel zorunlu askerliği geri getirme girişimi, Rusya ve Fransa'dan şiddetli bir direnişle karşılaştı. Askeri potansiyel açısından küçük de olsa tavizler verilmiştir. Ordunun büyüklüğünün yüz binden iki yüz elliye çıkarılmasına izin verildi. Buna ek olarak, Hitler askerden arındırılmış bölgenin kontrolünü Almanya'ya iade etti.
  Ve Çarlık Rusyası için hanedan sorunları demleniyordu. Tahtın varisi Çareviç Aleksey öldü... Çarın kardeşi Mihail Romanov miras hakkından mahrum bırakıldı. Ve gerçek varis Kirill Vladimirovich Romanov'du. Ancak bu tip sarhoşluk ve sefahat içindedir. Tamamen bozulmuş...
  Peki Çar II. Nicholas'ın halefi kim olacak? Çarın kardeşi Michael, Japonya'ya karşı kazandığı zaferden sonra generalissimo rütbesini aldı ve çok popülerdi. İmparatorluk Rusyası tarihinde bu kadar yüksek bir rütbe alan kraliyet ailesinin ilk üyesi oldu. Ve birçoğu onu kraliyet tahtında görmek istedi.
  Doğru, Nicholas II'nin kendisi - içki içmeyen, kötü alışkanlıkları olmayan, düzenli jimnastik yapan, hala oldukça güçlüydü ve saltanatı Rus tarihindeki en uzun süre olacak gibi görünüyordu. Ancak Stalin, II. Aleksandr zamanından bu yana en görkemli suikast girişimini tasarladı. Öyle görünse de, amaç ne?
  Her durumda, 1937 uğursuz bir yıl oldu. Çar II. Nicholas öldürüldü ve onunla birlikte iki bakan ve üç düzine saray öldü ve Kışlık Saray'ın bir kısmı çöktü.
  Teröristler kanalizasyon sistemini madencilik için kullandılar ve bir tondan fazla aminolon ektiler.
  Böylece tarihin akışına saldırgan şans müdahale etti. Böylece Çar II. Nicholas'ın saltanatı sona erdi. Takma adı olmayan, büyük ya da zorlu olmayan hükümdar. İmparatoru sevmeyenler ona kanlı dediler, çünkü krallığında çok kan döküldü. Kim saygılı davrandı - Fatih. Böylece Rusya'da altındaki toprakların sayısı arttı. Çin'de büyük bir eyalet bile vardı: Zheltorossia.
  Ve tüm krallık 43 yıl sürdü. Yalnızca daha uzun kurallar ve sözde Korkunç İvan. Ancak tahtta üç yıl kaldığı düşünülürse, gerçek görev süresi daha kısaydı.
  Ve meşru varis Kirill Vladimirovich Romanov yine de tahta çıktı. Kısa bir süre hüküm sürdü - yaklaşık bir yıl, ancak tarihin seyri üzerinde bir miktar etki yaratmayı başardı. Özellikle, Adolf Hitler'in Avusturya Anschluss'unu gerçekleştirmesine izin verdi. İddiaya göre halkların kendi kaderini tayin hakkına atıfta bulunuyor ve daha fazla düzen olacağını söylüyorlar. Avusturya Anschluss ve Mussolini ile anlaştı.
  Böylece Almanya genişledi ve nüfusu seksen milyonu aştı. Hitler'in doğurganlığı teşvik ettiğinden bahsetmiyorum bile. Adolf Besnovaty altında bir buçuk kat büyüdü.
  İspanya'da bir iç savaş patlak verdi, ancak çok daha hızlı sona erdi, çünkü Madrid'deki sol koalisyona yardım sağlayan Sovyetler Birliği yoktu.
  Ancak Franco, Führer'in müttefiki oldu. Ve yeni Çar Vladimir Üçüncü İngiltere ile karşı karşıya kaldı.
  Durum gerçekten kafa karıştırıcı. İkinci Dünya Savaşı ile dolu bulmaca. Ve yeni bir yüzleşme turu. İran bölünmüş değil ve bu aslında resmen bağımsız olan son İslam ülkesi. Rusya'nın ve İngiltere'nin bu konuda görüşleri var. Ortadoğu'da işler çok karışık. Rusya, Fransa, İngiltere toprakları karışık ve yönetimi kolay değil.
  İngiltere ekonomik olarak hem Rusya'nın hem de güç kazanan Almanya'nın giderek gerisinde kalıyor. Ve en büyük koloniler hala İngiliz. Ancak aslan tacının gücü zayıflıyor, Kanada neredeyse bağımsız. Güney Afrika da Avustralya gibi bir egemenliktir. Hindistan'da İngiliz konumu zayıflıyor. Tabii ki, aslanı itme arzusu var.
  Hitler iki cephede oynamaya çalışıyor. Veya Fransa, İngiltere, İtalya ve Japonya'nın desteğini alın. Hep birlikte Çarlık Rusyası'na yığmak ve geniş mallarını bölmek.
  Veya Batı'da toprak satın almaları arayın, ancak zaten Rusya ile ittifak halinde.
  Hitler aşağılık ve ilkesiz bir insandır ve genel olarak, kendisine faydalı olduğu sürece kiminle koalisyon kuracağını umursamıyor.
  Yeni genç Çar Vladimir de tarihe büyük bir fatih olarak geçmeyi hayal ediyor ve İngiltere ve Fransa'dan sömürgeleri almak istiyor. Nitekim Almanlardan alacak bir şey kalmamıştır. Dolayısıyla Almanya ile koalisyon oldukça mantıklı.
  İtalya Etiyopya'yı ele geçirdi ve ayrıca yeni istismarlar istiyor. Mussolini son derece iddialı. Doğuya mı batıya mı gittiği umurunda değil. Ama Fransa'da halk arasında savaşmak için büyük bir istek yok. Orada pasifizm hüküm sürüyor ve hükümet seçiliyor. Dolayısıyla böyle güçlü bir müttefik edinmeye gerek yok. Ve geleneksel olarak yüksek doğum oranı ve sürekli düşen ölüm oranı ile Çarlık Rusyası çok güçlü bir rakip. Çarlık Rusyası'nın nüfusu yılda yaklaşık yüzde üç artıyor. Çocuk ölümleri azaldı, ancak şimdiye kadar geniş aile modası geçmedi ve işçi aileleri bile üretken. Yoğun nüfuslu Çin ve seyrek nüfuslu Moğolistan ile Avrupa ve Türkiye de dahil olmak üzere toprak satın almaları dikkate alındığında, Çarlık Rusyası'nın 1940'taki nüfusu, 180 milyon olduğu 1913'e kıyasla 400 milyonu aştı. Ve bu kıtasal bir güç... Ana ülkelerdeki İngiltere ve Fransa'nın kendilerinde 50 milyondan az artı kolonileri var. Ancak sömürge birliklerinin morali zayıf ve muharebe kabiliyeti çok az. Yani Batı'nın kara kuvvetleri çok daha zayıf.
  Führer, Batı'ya karşı Rusya ile bir ittifak seçer.
  1939'da Çekoslovakya bölündü. Almanya ayrıca Sudetenland'ı da içeriyordu. Almanlar orduyu güçlendirdi, tank sütunları oluşturdu. Çarlık Rusyası da barış zamanında beş milyonluk bir orduya ve beş yüz personel tümenine sahip olduğu için yerinde durmadı.
  Çarlık Rusya'sında, sekiz motorlu uçaklar da dahil olmak üzere ağır tanklar ve stratejik havacılık uzun süredir üretimde. Fransa'da sadece otuz kadar ağır tank var ve bunların modası geçti. İngiltere'de ağır makineler yok. Almanya da yirmi tondan daha ağır değil. ABD'nin dört yüzün biraz üzerinde tankı var.
  Hitler, çekilmeye değmeyeceğine karar verdi ve 15 Mayıs 1940'ta vurdu. Hava uygun olur olmaz ve her şey hazır olur. Ya da az ya da çok yapılır.
  Çarlık Rusyası, Hindistan'a ve diğer sömürge mülklerine karşı bir saldırı başlattı. Rus ordusunun darbesi, zayıf savunulan pozisyonlara düştü. Etnik İngiliz ve Fransızlardan oluşan birlikler nispeten azdır ve sömürge birimleri kendilerine yabancı bir fikir veya imparatorluk için ölmeye çok istekli değildir. Aslında, onlar için İngilizler kim? Sömürücüler, köleler, soyguncular veya kafirler. Aslan veya Horoz imparatorluğu uğruna ölmek için Rusların onlardan çok daha kötü olması pek olası değildir.
  Böylece çarlık birlikleri ilerliyor, durgun, odak direnişinin üstesinden geliyor. Ancak Almanlar, bir buçuk ayda Fransız, İngiliz, Belçikalı ve Hollandalı birlikleri yenebildi.
  Böylece Churchill, ana müttefiklerinin desteğini kaybetti. ABD'nin savaşa gireceği beklentisi gerçekleşmedi. Roosevelt genellikle Stenka Razin'in kararlılığı ile ayırt edilmedi. Ve sonra bu tür güçler Amerika'ya karşı gidecekti.
  Rus birlikleri, Afrika ve Asya'da yürüyüşler halinde ilerledi, araziden daha fazla sorun çıktı ve düşman birliklerinden ziyade iletişimi gerdi. Özellikle Afrika'da yolların olmaması da etkiledi. Ancak iddiasız Rus askeri, kahramanca ve sabırla tüm zorlukların üstesinden gelir.
  Almanlar Afrika'ya ancak zorlukla asker transfer edebilir. Cebelitarık'taki ilerleme, Franco'nun inatçı direnişi tarafından ertelendi. Ve kuvvetleri deniz yoluyla transfer etmek zorunda kaldılar. Ruslar Mısır üzerinden Afrika'ya girdiler ve bu onlar için çok daha kolay. İtalya da kapabileceği her şeyi kapıyor ve bu konuda Mussolini'nin bir boa yılanı tutuşu var.
  1940'ta metropolün kendisine iniş gerçekleşmedi. Hava savaşında, öncelikle Rusya'nın pasifliği nedeniyle İngiltere direndi. Ancak, bilge Çar Vladimir Kirillovich'in İngiltere'nin vaktinden önce teslim olmasını istemediğini, ancak oldukça rasyonel bir şekilde tüm Asya ve Afrika kolonilerini ele geçireceğini söylemeliyim.
  İngiltere nereye gidiyor? Sonuçta, koloniler ve hammaddeler olmadan rezervi yok - düşüş bir zaman meselesi.
  Kışın ve Mart 1941'de, Rus birlikleri nihayet Güney Afrika'ya ulaştı ve son Afrika Hakimiyetini yendi. İngilizlerin Madagaskar'da oturma girişimi de başarısız oldu ve Mayıs 1941'de müteakip bir zaferle amfibi bir iniş gerçekleştirildi.
  Japonya, savaşta Rusya'nın yanında yer aldı ve Pasifik Okyanusu'nda bir şeyler ele geçirmeyi başardı. 1941 yazı, İngiliz ana ülkesine büyük bir hava saldırısının yapıldığı dönemdi.
  Rus ve Alman uçakları Londra'yı ve İngiliz İmparatorluğu'nun diğer şehirlerini ütüledi. Ve 8 Kasım'da, Münih darbesinin yıldönümünde, nihayet çıkarma gerçekleşti.
  Çatışma on altı gün sürdü ve Rus ve Alman birliklerinin zaferiyle sonuçlandı.
  Bu, aslında, İkinci Dünya Savaşı'nı sona erdirdi. Gerçek tarihe göre daha az kanlı ve uzun olduğu ortaya çıktı. Ve Rus mallarını çok belirgin şekilde güçlendirdi ve genişletti. Özellikle Afrika ve Asya'da.
  Nispeten barışçıl bir dönem başladı. Rusya ve Almanya kendi toprak kazanımlarını sindiriyorlardı. Üçüncü Reich, bileşimine dahil edildi: Belçika, Hollanda, Fransa'nın neredeyse yarısı ve Fas, Cezayir'in bir parçası ve merkezi mülkler. Doğru, Franco'nun konumu ve Hitler'in bazı kararsızlığı nedeniyle, Almanların Fransa'nın Ekvator mülklerine ilerlemek için zamanları yoktu ve Rus birliklerine gittiler.
  Bununla birlikte, Almanya, bölgede kendi topraklarını aşan iyi bir Afrika toprağı parçası aldı. Avrupa'daki satın almaları dikkate alan Üçüncü Reich'in arazi alanı üç kattan fazla arttı. Ve 1937'den bu yana sınırlardan sayarsak, Avusturya, Sudetenland ve Çek Cumhuriyeti'ni himaye karşısında hesaba katarsak, o zaman dört kez.
  Böylece Almanlar bir bütün olarak sindirmek, ustalaşmak ve asimile etmek için yeterliydi. Rusya, sömürge mülklerini daha da genişletti ve tüm bunları zar zor kontrol edebildi.
  Ve İtalya çok şey kazandı: örneğin, Sudan'ın çoğu, Somali, Uganda ve diğer bazı satın almalar, özellikle Tunus.
  Böylece dünyanın yeniden dağıtılması şimdilik tamamlanmıştır. Ancak dedikleri gibi, zamanla hırslar tezahür etmeye başlar.
  ABD nükleer proje üzerinde ciddi bir şekilde çalışmaya başlamadı. Faşist Almanya ve Rusya'da da tavrın soğuk olduğu ortaya çıktı. Japonya henüz onu çekecek kadar gelişmedi ve İngiltere ve Fransa, Üçüncü Reich ve Rusya'nın vasal ülkeleri haline geldi.
  Böylece nükleer silahların ortaya çıkışı bir süre ertelendi.
  Ancak ilerleme, elbette, kaçınılmazdır. Fizikçiler çalışıyor, teori gelişiyor, laboratuvar deneyleri gibi. Ancak nükleer proje devletin iradesine ihtiyaç duyuyor. Çarlık Rusyası, topraklarının genişlemesiyle başının ve iletişim maliyetlerinin ötesinde endişelere sahip. Ve Hitler bir nedenden dolayı bu tür nükleer program fikirlerine karşı kin besliyordu ve atom projesinin sadece büyük miktarda parayı boşuna emeceğine inanıyordu.
  Ek olarak, Rus kara orduları ve havacılığı dünyadaki en güçlü ve en kalabalıktı ve filo da özellikle ekonomik büyümeden çekildi.
  Çarlık generalleri ve mareşalleri tank inşa etmeyi, uçak, uçak gemileri ve savaş gemileri inşa etmeyi tercih ettiler. Ve neden bazı peri masallarına ihtiyaçları var - nükleer bombalar hakkında? Yani hem Almanlar hem de Ruslar bu soruna kayıtsız kaldılar.
  Buna ek olarak, yakın gelecekte enerji taşıyıcıları hakkında endişelenmemek için yeterince hammadde kaynağı vardı.
  Böylece Pentagon ve Beyaz Saray'ın tüm soğukluğuna rağmen inisiyatif istemeden ABD'ye geçti. Ve burada mesele sadece Rusların veya Almanların daha ileri gidip Yeni Dünya'ya baskı yapacaklarından korkmak değil, aynı zamanda ekonomide de.
  Asya'dan, Afrika'dan, Ortadoğu'dan petrol alma fırsatını kaybeden ABD'nin hâlâ Teksas, Florida'da kuyuları vardı ve Alaska'da gelişmeye başladı.
  Ama ABD nüfusu artıyordu. Rusya'da göç müdahale etmedi ve nüfus hızla artmaya devam etti. Siyahların ve Arapların ABD'ye gitmelerine özellikle isteyerek izin verildi.
  Amerikan ekonomisi de büyüyordu, giderek daha fazla araba oluyordu.
  Ve nükleer yakıt ve devasa enerji sağlayabilecek bir atomik reaksiyon arayışı başladı.
  Dünya Savaşı'nın sona ermesinden bu yana on yıl geçti. Hitler Almanyası'nın yeni bir silahı vardı: disketler sadece yüksek hızda uçmakla kalmıyor, aynı zamanda pratik olarak küçük silahlara karşı savunmasız kalıyor.
  Buna ek olarak, Almanlar yörüngeye yapay bir uydu fırlatmayı başardılar ve en önemlisi, Haziran 1951'de uzaya ilk insan çıktı.
  Çarlık Rusyası biraz geç kaldı ve ancak bu yılın Ağustos ayında tam ilerleme kaydetti. Aynı yıl faşist İtalya'da da değişiklikler oldu. Julius Caesar unvanı için yarışan Benedito Mussolini öldü. Genel olarak, İtalyan diktatör yönetimde başarılıydı. Etiyopya da dahil olmak üzere Afrika'daki fetihler dikkate alındığında, İtalya'nın kontrolündeki topraklar, hükümdarlığı sırasında neredeyse üç buçuk kat büyüdü. Buna ek olarak, Avrupa'daki Benedito, Toulon ile birlikte Fransa'nın bir kısmını kesmeyi başardı.
  Ancak Arnavutluk ve Yunanistan'a gitmesine izin vermediler - bunlar Rus İmparatorluğu'nun etki alanına giren bölgeler.
  İtalyan ordusu, sömürüleriyle çok fazla parlamamasına rağmen, elbette Benedito'ya büyük ve fatih denilebilir. Ancak oğlu ve varisi, kendisini babasından daha kötü görmedi.
  Ve 1951 sonbaharını alıp Arnavutluk ve Yunanistan'ı işgal etti... Bütün büyük savaşların birdenbire başladığını söylemelerine şaşmamalı.
  Üçüncü Vladimir bu olaydan bile memnun kaldı. İtalya'nın Afrika'daki mülkleri büyük, hatta Almanlardan bile daha geniş. Öyleyse neden harika bir sebep varken onları almıyorsunuz?
  Rus birlikleri 7 Kasım 1951'de Etiyopya, Libya ve Sudan'a saldırarak düşmanlıklara başladı. Rus birlikleri, İtalyan birliklerinden daha güçlü, daha çok sayıda ve savaşa hazır.
  Böylece makarna ordusunu çabucak ezmeye başladılar... Ama kimse Adolf Hitler'in herhangi bir uyarıda bulunmadan Mussolini Jr.'ın tarafını tutacağını beklemiyordu.
  Buna bakarsanız, beklenmedik bir şey yoktu.
  Almanya birinci dünya savaşını Rusya'ya kaptırdı ve Rusya'da en fazla toprak kaybetti. Ve eğer Almanlar Batı'da kaybettiklerini bir intikamla geri getirmeyi başardılarsa, o zaman doğuda dürüst olmak gerekirse, önemsiz bir şekilde burunları kaldı.
  Bu yüzden Hitler yeni silahlarına, özellikle disketlerine ve uçan dairelerine gerçekten güveniyordu. Buna ek olarak, Führer bu sefer Rusya ile savaşmanın Birinci Dünya Savaşı'ndan daha kolay olacağına inanıyordu, çünkü Almanya ve İtalya ikinci bir cepheye sahip olmadan şirkete liderlik edeceklerdi.
  Ruslardan rahatsız olan Japonya'nın da Uzak Doğu'da savaşa girip düşmanı oraya bağlayacağı da hesaplandı. Belki Portekiz ve İspanya, İngiltere ve Fransa gibi koalisyona katılacak? Almanya'ya Rusya'dan çok daha yakınlar. Ve bazı umutlar ABD'ye bağlandı!
  Dahası, Amerika etkileyici bir donanma, birçok uçak gemisi inşa etti ve tank filosunu modernize etti - yine de Eski Dünya ordusunun makinelerinden nitelik ve nicelik bakımından daha düşük olmasına rağmen.
  Çarlık Rusya'sındaki sosyal sistem otokratik ve mutlak bir monarşi olarak kaldı. Çar ve Tüm Rusya İmparatoru tam yetkiye sahipti: yürütme, yasama ve yargı. Meclis yoktu. İmparator tarafından atanan kişilerden oluşan bir Danıştay vardı, ancak sadece danışma hakkı vardı. Kanunlar kralın kendisi ve kararnameler tarafından çıkarıldı. Elbette bir mahkeme de olmasına rağmen, infaz ve af hakkı da vardı. II. Nicholas'ın öldürülmesinden sonra jüri duruşmaları kaldırıldı, böylece yargı da çar veya imparator tarafından atanan yetkililer tarafından atanıp görevden alındı.
  Bu sistemin hem avantajları hem de dezavantajları vardı. Bir yandan imparator şu veya bu sorunu herhangi bir anlaşmazlık ve anlaşma olmadan hızla çözebilirken, diğer yandan bir yandan aşırı güç yoğunlaşması inisiyatifi bastırdı ve bürokrasiye büyük fırsatlar verdi. Çeşitli favorileri ve favorileri doğurdu. Vladimir, aşırı ikiyüzlülük ve evlilik sadakati ile ayırt edilmedi. Kadınların siyaseti üzerinde fazla bir etkisi olmamasına rağmen.
  Tank yapımı alanında çarlık Rusyası çok sayıda güçlü ve ağır araca sahipti. Ancak Afrika'daki askeri operasyonların deneyimi, tankın sürüş performansının son derece önemli olduğunu gösterdi. Sonuç olarak, ana Rus tankı kırk beş tonun ötesine geçmedi. Geniş paletlerde bile daha fazla ağırlık doğurduğundan, açıklık sorunları.
  Çar ağır tankları severdi, ancak imparatorun danışmanları onları seri üretime sokmaktan vazgeçirdi. Ancak altmış tonluk makine iki bin kopya halinde mevcuttu. Ve en büyük tank "Nikolai" - 3, genellikle altmış üç binde yapıldı.
  Ve makine - ağırlık kırk beş ton ve tabanca 122 mm kalibreli. İki yüz milimetrelik ön zırh, 120 milimetrelik kıç ve yanlar, düzen klasik.
  Hitler ağır makinelere ciddi şekilde düşkündü. Ve seri bir tankta Nikolai'ye üstünlük sağlamak istedim. Alman otomobilinin ağırlığı 75 tona kadar şişti ve bu, büyük bir kütlenin demiryolu raylarında taşınması son derece zor olduğu için zaten sınırdı.
  Alman arabası 128 mm silahlarla donanmıştı, 250 mm ön zırhı ve 180 mm yan ve kıç zırhı vardı.Düzen de klasik olana yakın.
  Sayısal olarak, Alman tank tankı Sovyet tankından üç kat daha düşüktü. Aşırı ağır makineleri kullanmanın zorluğundan bahsetmiyorum bile.
  Bununla birlikte, Rus teçhizatı geniş alanlara dağılmıştır ve cephenin Avrupa sektöründe araç ve piyade sayısında yaklaşık bir eşitlik vardır. Genel olarak Rus ordusu Alman ordusundan çok daha fazla olmasına rağmen. Ve Rusya'nın çok büyük bir nüfusu var: Hindistan, Çin, Afrika'nın çoğu, Orta Doğu, İran, Çinhindi ve çok daha fazlasını içeriyor.
  Elbette Hitler'in Çarlık Rusyası'na saldırma kararı, Japonya ve İtalya'nın ve muhtemelen Fransa ve İngiltere'nin onun tarafında olduğu göz önüne alındığında bile devasa bir maceradır. Ama Führer çok büyük bir maceracı.
  Üçüncü Reich'ın bu kadar büyük umutlar beslediği disketlerin pratikte çok etkili olmadığına dikkat edilmelidir. Güçlü bir laminer jetin yaratılması, büyük yakıt tüketimine yol açtı ve uçan dairelerin uçuş süresinin nispeten kısa olduğu ortaya çıktı. Böylece, özellikle önemli olmayan mesafelerdeki muazzam hızı hesaba katarak bile hareket edebilirler. Ek olarak, laminer jet diski küçük kollardan korudu, ancak sırayla bir uçan daireden ateşlemeyi engelledi.
  Böylece Almanlar sadece radyo kontrollü roketleri disklerinden ve daha sonra dar bir açıyla veya laminer jeti kapatarak, ancak o sırada savunmasız hale getirerek bırakabildiler.
  Ancak, her durumda, Hitler Rusya'ya saldırmaya karar verdi ve kartlarını oyuna attı. Ayrıca faşist, İtalya'nın yenilmesi durumunda onu ele geçireceklerinden korkuyordu. Bıyıklı kimseye güvenmezdi.
  Başlangıçta, Naziler, grevin sürprizi ve birliklerinin daha iyi örgütlenmesi nedeniyle başarıya ulaştı. Ancak saldırı zamanı kötü seçildi. Kar yağdı ve tanklar patinaj yaptı. Fritz, Krakow da dahil olmak üzere Polonya'nın bir bölümünü ele geçirebilir, ancak Varşova yakınlarında sıkışıp kaldı.
  Rus savaş makinesi dönüyordu ... Fuhrer'in beklediği gibi Japonya savaşa girdi, ancak filosunun Rus Pasifik Filosu üzerinde üstünlüğü yoktu ve savaşlar yaklaşık olarak eşitti. Ve Japonya pratik olarak kara kuvvetlerini Batı operasyon tiyatrosundan uzaklaştırmadı. Ek olarak, samuraylar hem sayı hem de kalite bakımından havada Ruslardan daha düşüktü. Ve Yükselen Güneş Ülkesi sadece birkaç küçük adayı ele geçirebildi.
  Tedbirli Franco ve Salazar savaşa girmek için acele etmediler. Rusya çok güçlü bir düşman. İzlemek ve beklemek zorundasın. Gerçek tarihte, Franco, II.
  Şimdi güçlerin uyumu, özellikle Afrika'da tamamen eşitsiz görünüyordu.
  İtalya, kara kıtadaki mallarını hızla kaybetti.
  1952 baharında, çarlık ordusu Doğu Prusya'da bir saldırı başlattı ve düşmanın savunmasını derinlemesine kırmayı başardı. Naziler, Koenigsberg'deki çarlık ordusunun ilerlemesini zorlukla bıraktı, ancak diğer yandan imparatorluk birlikleri Sudetenland ve Krakow'da ilerlemeye başladı.
  Daha çevik Rus tanklarının, ağır ama daha az çevik bir düşmanla savaşabilecek kapasitede olduğu ortaya çıktı. Rus generallerinin komutasındaki Çin bölümleri de kendilerini iyi gösterdi.
  Almanlar Krakow'u terk etmek zorunda kaldılar ... Ve sonra kuşatma tehdidi nedeniyle Vistula'dan Oder'e geri çekilmeye başladılar.
  Hayır, sahip olunan Fuhrer, savaşın böyle bir seyrini beklemiyordu. Ama o suçlu. Dahası, faşist işgalin kokusunu alan Fransızlar ve İngilizler, Führer için ölmeyi hiç istemediler. Böylece ikmal başarısız oldu ve vasal ülkeler önemsiz bir şekilde oturmak istedi.
  Daha da kötüsü cephedeki Almanlar içindi.
  Kışın, Almanlar Afrika'daki tüm mallarını kaybetmişti. Ve kış boyunca, ilkbaharda tamamen Oder'e geri döndüler. Rus birlikleri Prag'ı ve Sudetenland'ı kurtardı, Viyana'ya yaklaştı. Ayrıca İtalya'yı yendiler ve Roma, Napoli, Sicilya'yı işgal ettiler. Yani 1953 baharı Naziler için iyiye işaret değildi. Ancak, 8 Nisan 1953'te Hitler aniden ölür. Almanya'nın yeni liderliği umutsuzca barış istiyor.
  Vladimir Kirillovich Romanov cömertçe kabul etti. Ama Almanlar bunun bedelini çok ağır ödedi. Yeni sınır şimdi Oder'den geçti: Belçika, Hollanda, Danimarka egemenlik aldı, ancak Rus İmparatorluğu'nun bir vasalı çerçevesinde. Fransa daha önce kaybettiği mallarını geri aldı, ancak Rusya'ya daha da bağımlı hale geldi.
  İtalya ve Almanya, şimdi kraliyet tacının mülkü haline gelen tüm kolonilerini kaybetti. İtalya'nın kendisi de bir Rus vasalı statüsü aldı ve Sicilya ve Sardunya doğrudan Üçüncü Vladimir imparatorluğunun bir parçası oldu.
  Almanya da bağımsızlığının çoğunu kaybetti ve büyük tazminatlar ödüyordu.
  Japonya da kendi toprakları dışında tüm mal varlığını kaybetmiş ve bir vasal devlet olmaya zorlanmıştır. Ve Çar Vladimir Kirillovich Romanov da Japonya İmparatoru unvanını aldı.
  Tabii ki, Avustralya'nın daha önce Yükselen Güneş ülkesine ait olan kısmı da Rusya'nın kontrolü altına girdi.
  Ağustos 1953'te, nihayet Amerika Birleşik Devletleri'nde bir atom bombası test edildi. Sekiz yıl sonra, ama nükleer cin şişeden çıktı. Her durumda, ilerleme durdurulamaz. Ve atom bombasının ortaya çıkması kaçınılmazdır. En uç senaryoda, nükleer silahlar gerçekte olduğundan en fazla yirmi yıl sonra ortaya çıkabilir.
  Biraz gecikmeyle çarlık hükümeti kendi tepkisini geliştirmeye başladı.
  Şimdiye kadar Birleşik Devletler böylesine güçlü bir imparatorlukla savaşa girmeye karar veremedi. Dahası, okyanusun ötesinden Rusya'nın ana sanayi ve ekonomik merkezlerini almak o kadar kolay değil.
  Ve nükleer yüklerin üretimi hem zaman hem de para gerektiriyordu! Amerika Birleşik Devletleri'nin fonları vardı, ancak zaman azalıyordu. Çarlık Rusyası, kaynakları ve güçlü entelektüel potansiyeli ile bu alandaki açığı çok hızlı bir şekilde kapatmıştır. Ve 1956'da Vladimir III'te bir atom bombası da ortaya çıktı.
  Nüfus ve kaynaklar açısından Rusya'dan önemli ölçüde geride olan kapitalist ve demokratik ABD, yavaş yavaş kozlarını kaybetti.
  Yapabilecekleri tek şey nükleer silahları caydırıcı olarak kullanmak ve Çarlık Rusya'sını içeriden zayıflatmaya çalışmaktı. Ama şu ana kadar hiçbir şey yapamadılar.
  Vladimir Kirillovich'in ilk karısından erkek bir torunu yoktu ve yeniden evlendi. Ve varisi çoğalttı ve adını George koydu.
  Çarlık Rusyası uzay genişletmesi gerçekleştirdi. 1959'da, Amerikalılardan yaklaşık bir yıl önce aya insanlı bir uçuş gerçekleşti. Sonra 1971'de Mars'a. Alternatif dünyada, gerçekte olduğundan daha güvenli hale geldi.
  1975'te bir adam Venüs'e indi. 1980'de Merkür'de. 1981'de Jüpiter'in uydularından birinde. Ve 1992'de, Vladimir Kirillovich Romanov'un ölümünün tam yılında, Rus kozmonot gururla Plüton'a adım attı.
  George ilk on sekiz yaşında tacı başardı. Ve genel olarak, Üçüncü Vladimir - Büyük 54 yıllık saltanatını çok başarılı bir şekilde geçirdiğini söyleyebiliriz. Ve sonra Romanov hanedanı devam etti.
  
  12. charles'ın bilgeliği
  On ikinci Charles, görünüşe göre sınırsız Rusya ile savaşın boşuna olacağını tahmin ederek, Büyük Peter ile ılımlı şartlarda barış yapmayı kabul etti. Çarlık imparatorluğu daha önce fethedilen şehirleri İsveçlilere geri verdi ve toprak kazanımlarını ve Polonya'daki kukla kralı tanıdı.
  Prensipte Rusya, savaştan önce olduğu gibi İsveçlilere hiçbir şey bırakmadı, ama onu da almadı. Ve birçok insan öldü. Ve pahalı St. Petersburg'u iade etmek zorunda kaldım. Ama huzur bulundu. Büyük Peter, İsveçlilerle savaşın devam etmesinin nasıl sona ereceğini bilseydi, şüphesiz devam ederdi.
  Ama dünya da öyle... Sonra Türkiye ile pek de başarılı olmayan savaş ve Azak'ın kaybı.
  Sonra Çin ile savaş. Zaten savaştı ve bir şey kayboldu. Şimdi Büyük Peter doğudan intikam almak istiyordu. Ancak arazi geri alınmadı.
  Ve birçok insan öldü. Böylece, Büyük Peter büyük olmadı. Ve altındaki Rusya, nüfusta büyük bir düşüş yaşadı. Doğru, Urallarda fabrikalar kuruldu ve fabrikalar ortaya çıktı.
  İsveç Polonya'ya boyun eğdirdi ve On İkinci Charles taç giydi.
  Ve ordusu dünyanın en güçlülerinden biri haline geldi. Dahası, İngiltere ve Fransa zayıfladı. Ve artık İspanya'nın eski rolü gibi oynamıyorlardı.
  Ve şimdi On İkinci Charles da Norveç'i fethetti ve Danimarka'da taç giydi. Sonra Almanya'da daha fazla Dünya'yı ele geçirdi. Aslında Alman topraklarının çoğunu Ren'e kadar fethetti. Ve güneyde Avusturya'ya gitti.
  İsveç Kralı 1750 yılına kadar elli yıldan fazla hüküm sürdü ve tarihe Büyük ve fatih olarak geçti.
  Bundan sonra, On İkinci Charles kırk beş yaşında oldukça geç evlendiğinden, tahta çıktığı sırada çok genç bir kral olan Gustavus Adolf II hüküm sürdü. Ve oğlu tahta çıktığında sadece on altı yaşındaydı.
  Ama Gustavus Adolf, babası gibi çok savaşçıydı. Bu zamana kadar, II. Elizabeth Rusya'da hüküm sürdü. Avrupa'ya tırmanmadı ve güneyde Rusya'yı tanıtmaya çalıştı.
  Hatta Rusya ve İsveç ittifak yapıp Türkiye'ye karşı birlikte savaştılar. Avusturya da savaşa girdi. Osmanlı Devleti, koalisyonun darbesine dayanamadı ve yenildi. Ve Konstantinopolis alınır.
  Sonra Küçük Asya'yı ele geçirdiler ....
  Osmanlı İmparatorluğu ortadan kalktı. Ve toprakları Rusya, Büyük İsveç ve Avusturya tarafından kendi aralarında bölündü.
  Çarlık Rusyası için burası Karadeniz'e ve limanlara açılan bir çıkış noktasıydı. Elizabeth ayrıca Kazakistan'ı ilhak etti ve hatta Büyük olarak adlandırılmaya başladı - babasından çok daha havalı.
  Sonra İsveç ve Avusturya arasında bir savaş oldu. Ve Avusturya fethedildi. Ve böylece başka bir imparatorluk düştü. Ve sonra, Fransa'daki devrimden yararlanan Gustavus Adolphus, Belçika ve Hollanda'nın yanı sıra onu da fethetti. Ve bir süre sonra ve ayaklanmaların da patlak verdiği İtalya. Ve papalığı da aldı. İsveç kralı 1802'ye kadar hüküm sürdü - elli iki yıl ve babası Onikinci Charles altmış sekiz yaşında öldü.
  Miras, bu sefer torunu. Ayrıca genç, yaklaşık on yedi yaşında Charles Onüçüncü. Ancak, uğursuz figüre rağmen, yeni kral oldukça şanslıydı.
  İspanya ve Portekiz'i ele geçirdi ve İngiltere'ye koştuğu kolonilerini fethetmeye başladı. Ancak Nelson'ın ölümünden sonra İngilizler güçlü İsveç'e kaybetmeye başladı. Ek olarak, karada mağlup olan Rusya, büyük imparatorluğa katılmayı kabul etti.
  Sonuç olarak, İngiltere yenildi. Ve İsveçliler Latin Amerika ve Afrika'da bir yer edindiler. Hindistan'ın yanı sıra birçok koloni ülkesi.
  İsveç de Avustralya'ya indi ve orada yerleşimler kurdu.
  Çarlık Rusyası Ortadoğu'da ve İran'da bir şeyler kazanmayı başardı. Mısır İsveçlilere verildi. Charles XIII, 1853'te öldü.
  Ve Magnus yeni imparator oldu. Zaten otuz üç yaşında oldukça olgundu ve hemen Rusya ile bir savaşa başladı.
  İngiltere bu zamana kadar tüm kolonilerini kaybetti ve zayıfladı. Ve Rusya güçlüydü.
  İsveçlilerin üstün güçleri Moskova ve St. Petersburg'u aldı. Menshikov vasat bir komutan olduğu ortaya çıktı ve tüm savaşları temiz bir şekilde kaybetti. Nicholas ben öldüm.
  Ve Magnus, Rus tahtında ciddiyetle taç giydi. Ayrıca Tüm Rusya'nın İmparatoru oldu.
  Bundan sonra, Çin bu zamana kadar zayıfladığı için İsveçlilerin artık ciddi rakipleri yoktu.
  Kolonilerin genişlemesi devam etti. Magnus 1880'de öldü. Altmış yaşında, üç selefinden biraz daha az yaşamış olmak.
  Ancak otuz beş yaşındaki oğlu Ondördüncü Charles fetih politikasını sürdürdü.
  Son büyük savaş Çin'in fethiydi. Toplam on yıl sürdü. Birliklerin kalitesinde önemli ölçüde daha düşük olmasına rağmen, hala çok fazla Çinli var. Ama burada Çin fethedildi. Ve İsveç kralı Çin'in başı oldu.
  1913'te sayıların büyüsü, altmış sekiz yaşında, on dördüncü Charles da öldü. Ve onun yerine on beşinci Charles geçti. Otuz altı yaşındaydı. Dünya gezegeninde İsveç'e ait olmayan son bölgelerin fethini tamamladı. Ve savaşların tarihini tamamladı.
  Bundan sonra uzayın fethi hikayesi başladı. Ay, Mars ve güneş sisteminin diğer gezegenlerine uçuşlar. İnsanlık birdir ve bölünmezdir.
  Ve şimdi, yirminci yüzyılın sonunda, güneş sisteminin tüm gezegenleri insanlığın kontrolü altında.
  Ve 2020'de yıldızlar arasındaki ilk sefer başladı. Başka dünyalara uçuş. Bunda, birkaç sert, ancak teorik olarak yaşanabilir gezegenlerin olduğu yıldız Sirius'a.
  Ve on yedinci Charles tahtta ve saltanatı oldukça istikrarlı. Bazen komplolar olmasına rağmen. Ama güçlü bir parlamento ve kontrollü demokrasi var. İnsanlar iyi gidiyor ve yeni dünyalar ve genişleme istiyorlar. Bununla birlikte, yakında nihai olarak kurulmuş bir cumhuriyetçi hükümet biçiminin ve değişken bir hükümetin olması mümkündür.
  Yani ileride büyük değişiklikler var. Ya da belki dinamik kararlılık!
  
  STALIN'İN DÜNYA ÜZERİNDEKİ GÜCÜ
  Öyle oldu ki, Stalin tüm dünyayı köleleştirmeyi başardı. Dünya tarihinin bu alternatif gelişimi, bir konuda küçük bir miktar şansı kaydırmanın sonucuydu.
  Yugoslavya ile Üçüncü Reich arasındaki ilişkiler Nisan ayında sınırlara tırmandığında ve ardından gerçek bir savaş başladığında ve Wehrmacht'ın saldırganlığı başladığında, Stalin makul bir karar verdi. Yani, o zamana kadar Sovyet Rusya ile bir dostluk anlaşması imzalamayı başarmış olan Yugoslavya'nın yardımına geldi.
  6 Nisan 1941, büyük şehirlerin, demiryolu kavşaklarının ve hava limanlarının yoğun bombardımanından sonra, Almanya ve Macaristan Yugoslavya'yı işgal etti. Aynı zamanda, Almanlar tarafından desteklenen İtalyan birlikleri, Yunanistan'da başka bir taarruz yürütüyor. 8 Nisan'a kadar Yugoslavya'nın silahlı kuvvetleri birkaç parçaya bölündü ve aslında bir bütün olarak var olmaktan çıktı. 9 Nisan'da, Yugoslav topraklarından geçen Alman birlikleri Yunanistan'a girdi ve Selanik'i ele geçirdi ve Yunan Doğu Makedon ordusunun teslim olmasını zorladı. 10 Nisan'da Almanlar Zagreb'i ele geçirdi.
  11 Nisan Sovyetler Birliği Almanya'ya savaş ilan etti ve birlikleri Üçüncü Reich sınırını geçti.
  Sovyet birliklerinin elde ettiği taktik sürpriz ve tank ve uçaklardaki önemli üstünlük, taarruzun ilk günlerinden itibaren hissediliyor.
  İlk başta, Almanlar saldırının gerçekliğine gerçekten inanmadılar. Ve sonra Kızıl Ordu'nun çok iyi savaştığı ortaya çıktı.
  Ve Almanlar kendilerini nasıl doğru bir şekilde savunacaklarını bilmiyorlar. Ve savunma savaşına hiç adapte değiller.
  Ve Sovyet tankları KV-2 ve T-34 gerçekten de dünyanın en iyileridir. Belki "otuz dört" zayıf görünürlük, oldukça zayıf optikler ve ilk modellerde kule manuel olarak dönüyor, ancak silahlanma ve zırhta rakipleri yok.
  Ama en önemlisi, Nazilerin haritaları yoktu ve Ruslar yıkılmayan köprüleri ele geçirdi ve mühimmat ve yakıt içeren ana depolar sınırın yakınındaydı.
  Sadece Oder Nehri'nin kendisinde, Fransa'dan önemli güçler transfer eden ve tüm güçleri harekete geçiren Almanlar, Sovyet ordusunun saldırısını durdurabildiler.
  Ancak bu zamana kadar durumları neredeyse umutsuz hale geldi: Romanya ve Macaristan ilk ayda kaybedildi, Bulgaristan SSCB'nin yanına geçti, Almanlar Yugoslavya'da yenildi. Slovenya ve Çekoslovakya üzerindeki kontrolü kaybetti.
  Ancak Berlin hemen ele geçiremedi. Almanlar, şehri sadece Ağustos ayında aldıkları neredeyse üç ay daha tuttu. Almanya'nın kendisi bir ay daha acı içinde bocaladı ve Ruhr'un kaybı 25 Eylül'de teslim oldu.
  Sovyetler Birliği İngiliz Kanalı'na ulaşmayı başardı, ancak Churchill Normandiya'ya çıkarmayı başardı, ancak Kızıl Ordu önce Paris'e girdi.
  Ve sonra henüz hiçbir şeyin bitmediği ortaya çıktı.
  Sonra uzun bir süre İngilizler kendilerini haklı çıkardılar ve ilk kimin ateş açtığını tartıştılar.
  Ama tarihi kazananlar yazar. Stalin karada İngilizleri yendi ve Japonya ile birlikte İngiliz Aslanı ve ABD'ye karşı bir savaş başlattı.
  İlk başta, İngiltere ve hatta Amerika, devasa donanmalarıyla kaplı denizler ve okyanuslar boyunca zaptedilemez görünüyordu. Ancak Japonya, Amerikan donanmasını parça parça parçaladı. İlk sert darbe: Peru Limanı, ardından daha fazla ezici yumruk.
  Japonlar o kadar hızlı kazanıyorlardı ki, Stalin'in Kızıl Ordu'nun büyük bir sevinçle karşılandığı Hindistan ve Bangladeş'e asker getirmek için zar zor zamanı vardı.
  Amerika'nın yenilgisi ve SSCB'nin başlattığı denizaltı savaşı İngiltere'nin gücünü sarstı. Tüm Avrupa'nın ve ardından Asya'nın çoğuyla birlikte Afrika'nın kaynaklarına dayanan Stalin, İngiltere'ye büyük bir hava saldırısı başlattı.
  Binlerce, on binlerce Sovyet bombardıman uçağı İngiliz şehirlerini yerle bir etti. Bu, filo nakavt edilene kadar devam etti.
  7 Kasım 1942'de metropole iniş başladı. İngiltere sadece birkaç hafta dayanabildi.
  1943'te Alaska'da bir istila gerçekleşti ve Japonlar Panama Kıstağı'nı ele geçirdi.
  Amerika Birleşik Devletleri ile savaş, uzun süreli ve acı bir karaktere büründü. Her adım büyük zorluklarla verildi.
  New York ve Washington 1946'da düştü. Ancak Amerikalılar sonunda nükleer silah kullanarak kapıyı yüksek sesle kapatmayı başardılar. Ancak sadece birkaç Sovyet bölümünü, birkaç yüz bin kendi vatandaşlarını yaktılar.
  İkinci Dünya Savaşı'nın sonu 5 Eylül 1946'da düştü. Dört yıl sonra Stalin, nükleer silah elde etmekle tehdit eden Japonya'yı yenmek zorunda kaldı.
  Savaş beş ay daha sürdü ve SSCB dünyadaki nihai egemenliğini kurdu.
  Iosif Vissarionovich, dünyanın tüm ülkelerini SSCB'ye dahil etmeyi başardı. Tüm zamanların ve halkların en büyük lideri 1971 yılına kadar yaşadı. Gerçek tarihte, Stalin zehirlendi. Burada tahtı torunu Aleksandr Stalin'e devretti. Elbette çok kan döküldü ve baskının Moloch'u kesintisiz çalıştı. Alexander Vasilyevich'in altında bir miktar liberalleşme başladı. Ama uzun sürmez.
  Sovyetler Birliği uzayda başarılı bir şekilde ustalaştı. İnsanlık birleşmiş ve başka dünyalar için çabalıyor. Astronot zaten Mars'a ayak bastı, Venüs, Merkür, Jüpiter'in uydusuna indi. Gerçek şehirler ayda inşa ediliyor.
  Astronotun Plüton'dan dönüşü sırasında, Alexander Stalin'e bir suikast girişimi gerçekleşti. İktidara geldiğinde henüz otuz yaşındaydı. Suikast girişimi sırasında, Süleyman sadece yetmiş kırk yıl gibi başarılı bir saltanat sürdü.
  Dünyada açlık bitti, terör neredeyse bitti, savaş yok ve hatta hapishaneler yarı boş ve suç bölgelerinden çok keşif kamplarına benziyor. Uyuşturucu bağımlılığı neredeyse ortadan kalktı, alkol çok popüler değil, yasak olmasa da popülerliğini yitiren tütünün yanı sıra. Sağlam okuryazarlık, ücretsiz eğitim ve tıp.
  Ve yaşamın uzatılması konusunda bile ilerleme kaydedilmiştir.
  Gerçek demokrasi gibi kokmuyor. Dürüst olmak gerekirse, seçimler en iyi ihtimalle hayali, önceden kararlaştırılan iki veya üç doğrulanmış aday arasındaki bir rekabettir.
  Uzun bir süre boyunca hem Stalin hem de İskender'in kendisi alternatifsiz seçildi. Ancak son zamanlarda cep muhalifleri de ortaya çıktı. Ama yine de, liderin torunu at kuyruğu ile güvenle yüzde doksan dokuz aldı.
  Yani 2011'de gerçekleşen suikast girişimi saçmalık. Ve bu bir başarıydı.
  İskender geride hiçbir oğul bırakmadı ve mutlak güce sahip gezegen güvenliğinin başı Nero ibn Totaliter iktidarı ele geçirdi. Nero adı gerçektir, ancak Totaliter takma addır.
  Totalitarizm kelimesinin kendisi - küfürlü değildi. Tüm gezegende birleşmiş olan SSCB, her şeyi ve her şeyi kontrol eden pozitif bir devlet örneği olarak kabul edildi. İdeoloji komünisttir, her şey Marx'tan kalmasa da, plana göre gelişmektedir. Ancak para henüz iptal edilmedi, bu yüzden insanlar henüz olgunlaşmadı.
  Din resmen lider kültüyle birlikte ateizmdi, ama... Mitolojik bir katkıyla. Örneğin, zaten ruhun varlığına ve bazı doğaüstü güçlere inanıyorlardı. Halihazırda bir paganizm karışımına yaklaşıyordu.
  Ve Stalin harika bir idol.
  Genel olarak Nero, seleflerinin kültünü yok etmedi, ancak gücünü güçlendirerek kan akıttı.
  Tepedeki büyük baskılara, alttaki tasfiyeler eşlik etti. Ayrıca, Dünya gezegeni yeniden yerleşim tehdidi altındaydı. Doğum oranı yüksektir ve ölüm oranı gerçekte olduğundan çok daha düşüktür.
  Ve Nero, beş yaşından itibaren cezai sorumluluk ve çocukları tek bir ihbarla veya genel olarak - planlandığı gibi hapsederek kısır bir uygulama başlattı. Ve tabii yetişkinler de. Dünya gezegeninde yüz milyonlarca insan kamplara girdi ve on milyonlarca insan kurşuna dizildi. Dahası, sadist Totaliter bunu, gezegenin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde harcama ihtiyacı ile haklı çıkardı. Yıldızlara uçuşlar şimdiye kadar bir fantezi olarak kaldı ve güneş sisteminin geliştirilmesi son derece pahalı bir girişim.
  Ve mahkumlar azla yetindiler, çok daha az kaynağa ihtiyaçları vardı ve gezegen ölçeğindeki GULAG her şeyin çoğunu üretiyor.
  Ve elbette, asıl şey, diğer dünyaları fethetmenin yoludur. Ama baskı makinesi çalışırken - Moloch gibi.
  On bir yaşında bir çocuk, rahatsız bir sınıf arkadaşının ihbarı üzerine kazayla değirmen taşına düştü. İşkence gördü ve kısa bir süre bir şantiyede dayanılmaz bir şekilde çalıştı. Ama Çocuk-Yaratıcı'nın iradesiyle, Sphero hiperveer evrenlerine taşındı ve şimdi muhteşem maceraların tadını çıkarabilirdi.
  -Rahat! Oleg Rybachenko bağırdı ve giyinmeye koştu. Otomatik sığdırma sayesinde her şey bir saniyeden kısa sürdü. Örümcek timsahlar tırmanmaya devam ettiler, ancak güç ekranının arkasında artık korkutucu değillerdi. Çocuk kaldırdı, ellerini indirdi, canavarları hamamböceği gibi ezdi, ancak bazıları suyun altına girdi. Şanslı olmayanlardan sadece kahverengi lekeler kaldı.
  - Pekala, seni dişlek uç. Bir insana nasıl yaklaşmanız gerektiğini bileceksiniz. Tapir parmağını salladı. Bu tehditten dalgalar geçti ve karşı kıyıda duran baobab büyüklüğünde bir ağaç çöktü.
  - Dağları yerinden oynatabilirim. İşte güç. - Çocuk kendini hiç bu kadar iyi hissetmemişti, içinde güç kaynıyordu ve gerçekten yakınlardaki üç uydudan birine sahip olmak, gezegene gece ışığı vermek istiyordu Komünizme Sadakat - Dünya bu şekilde yeniden adlandırıldı.
  Hatıra sevincini biraz gölgeledi, sonra yüzü aydınlandı.
  -Bil, sinsi Nero, döneceğim ve sonra sen ölüm için yalvaracaksın. Asitte diri diri eritilip bir yıldız üzerinde çarmıha gerilmek sana iyi gelecektir. - Oleg Rybachenko yumruğunu sıkıca sıktı, gökyüzündeki mor bulutlar bir anda kalınlaştı ve yağmur yağmaya başladı, ardından şiddetli sağanak.
  Akıntıları, sıkıca örtülmüş çocuğa dokunmuyordu. Sonra Oleg Rybachenko elini üstte gezdirerek gökyüzünü düzeltti. Yağmur tekrar dindi, tekrar güneşlendi ve bu arka plana karşı doğa daha az uğursuz görünüyordu. Ancak sürprizler bununla da bitmedi. Ormanın yanından, iyi bir fıçı büyüklüğünde renkli toplar çıktı.
  Yüksek zıpladılar, atışlar yaptılar, yavaş yavaş büyüdüler. Gezegenin yüzeyi sallandı, dünya çatladı. Oleg Rybachenko'ya uçtuktan sonra savunmaya çarptılar, vurdular, ezdiler, düzleştiler, bazıları patladı. Patlama sırasında asit saçtılar, üzerine düştüğü yapraklar sarardı, karardı, bir tüpe kıvrıldı. Gezegenin yüzeyindeki çatlaklardan ve çatlaklardan lav aktı, binlerce kötü ruhun ateşli cehennemden uçtuğu görülüyordu.
  -Biome nasıl durdurulur? - Oleg Rybachenko bilgisayara döndü.
  Güç radyasyonunu zihinsel bir düzen ile tam güçte açın ve ellerinizi önünüzde hareket ettirin.
  Oğlan kendi zenkisini yumurtadan çıkardı:
  -Nasıl?
  Robot kayıtsızca cevap verdi:
  -Çünkü sizin ilkel evreninizde ütülenirler.
  Oleg Rybachenko itaat etti, şişmiş toplar küçülmeye başladı ve sonra tamamen düştü. Derin çatlaklar yavaş yavaş düzeldi ve sadece yanmış bir yüzey bıraktı.
  -Merak etme Tapir, her şey büyüyecek. Biyom gıcırdıyordu.
  Çocuk sevinçle ayağa fırladı.
  -Endişeli değilim. Gezegen büyüktür ve kavrulmuş çöl, manzaraya ekstra bir tat verir.
  Kırık kömürleşmiş ağaçlar yola saçıldı, bazı yerlerde yandı. Tapir gerçekten yanan kömürlerin üzerinde yalınayak yürümek istiyordu. Şimdi vücudunun güçlendiğini ve anında yenilendiğini hatırladı. Gerçekten de, çizikler inanılmaz derecede hızlı iyileşti, iz bile bırakmadı. Üst giysisini üzerinden atarak öfkeyle çıplak topuklarıyla külleri topladı. Biraz yandı ve gıdıklandı, ancak duyumlar genellikle hoştu.Oğlan bir avuç kül aldı ve ağzına koydu. Dili daha çok yandı ve bu pisliği tükürdü.
  -Brr! Ağzı bok dolu. Boy Oleg sıkıntı doluydu. - Yeni et, acıya duyarsızlığın garantisi değildir.
  Bilgisayar çocuğu tuhaf bir şekilde sakinleştirdi:
  -Ne istemiştiniz. Ayrıca vücudunuz henüz hiperplazmaya tam olarak adapte olmamıştır. Zamanla daha da güçleneceksin.
  Oleg Rybachenko sıkıntıyla mırıldandı:
  -Ümit etmek. Ve o dokunaç kırılamazdı.
  Elektronik cihaz devam etti:
  "Sıradan bir insandan on iki kat daha güçlü, çok güçlü bir kas yapısına sahipler. Ve hücrede dört çekirdek ve on altı monoblok siliat vardır. Kristal kafesin yapısı otuz beşincidir.
  Hapishaneden kaçan çocuk ona el salladı:
  - Ders vermeme gerek yok, beni teselli ettiğini düşünebilirsin, o kadar da zayıf değilim.
  El bilgisayarı rahatsız:
  -Aslında ben Biom'um ve bana eril cinsiyette hitap etmek daha iyi.
  Çocuk her zamanki öncü selamıyla elini kaldırdı:
  - Umurumda değil!
  Oleg Rybachenko bir süre kömürlerin üzerinde çıplak ayakla yürüdü, daha sıcak olanı seçmeye çalıştı ve duyumlar kuruduğunda tekrar nehre daldı. Orada akrobasi tasvir etmeye başladı, derinlere daldı. Çocuk açıkça canavarları çağırmak istiyordu. Ama şans eseri başka kimse gelmedi. Birkaç örümcek timsah onu uzaktan izledi ve yaklaşmaya çalışmadı.
  - Görünüşe göre sana bir hışırtı getirmişim. - Süpermen adayı olan çocuk kıkırdadı. - İnsan doğanın kralıdır demelerine şaşmamalı. Veya anyonun evrenin otokratı olduğunu söyleyebilirsiniz.
  Çocuk altı bacaklı küçük bir kurbağa gördü, mor benekli turuncuydu ve beş yıldızın ışınlarına parlak bir şekilde yansıdı. Tapir, korkmuş antilop yüzme stilini kullanarak ileriye doğru hızlandı. Büyüleyici "kurbağa" ayrılmaya çalışmadı.
  Çocuk yere yattığında onu kollarına aldı. Kontrol etti.
  -Şimdi öp beni.
  Oleg Rybachenko gözlerini kırpıştırdı:
  -Neden!?
  Kurbağa kıkırdadı:
  Siz çocuklar bunu hep yapıyorsunuz.
  Terminatör çocuk, prensin bir kurbağayı prensese dönüştürdüğü bir peri masalını hemen hatırladı:
  -Ancak, başka bir evrenden gelen anyonların benzer bir destanı olduğunu düşünmedim. Bununla birlikte, fizyolojik benzerlik göz önüne alındığında, bir şeyin eşleşmesi gerekir. Burada, örneğin, florür aplikatörleri bizden tamamen farklıdır, sabit bir formları bile yoktur - amorfturlar.
  Kurbağa flört etmeye devam etti:
  -Doğaldır. Öp beni genç prens.
  Oleg çocuk kaşlarını çattı:
  -Daha ne olsun, ben zaten büyüğüm ve masallara inanmıyorum.
  - Yani benden nefret ediyorsun. - Kurbağa ağlamaya başladı, gözyaşları inci gibi parladı.
  Oleg Rybachenko anlayışla baktı: cildi cilalanmış gibi pürüzsüzdü.
  İğrenmesinden utandı ve onun sıcak namlusunu öptü.
  Duygu alışılmadık ve tatlıydı.
  Aniden, gözleri dolmadan önce ve bir kurbağa yerine bir an için bile, önünde harika güzellikte bir kız vardı ve sadece ateşli bakır saçlarla zar zor örtülmüştü. Oleg Rybachenko şaşkınlıkla geri çekildi. Meleksi yaratık kollarını ona doğru uzattı.
  - Oğlum ilk defa sende var.
  Erken gelişmiş çocuk utandı:
  -Değil. Daha önce kızları öptüm, ama bu hayatımda ilk defa...
  Oleg Rybachenko derinden kızardı. Ve dilini ağır ağır hareket ettirdi, diye ekledi.
  - Görünüşe göre başka bir gezegenden veya galaksiden çok büyüksün.
  Kız kıkırdadı ve sivri bir dil gösterdi:
  - Pek değil, ben de bir anyonum ama seyahat etmeyi gerçekten seviyorum. Birkaç evreni ziyaret ettim, hareket etme süreci çok karmaşık olsa da geri dönmeyebilirsiniz.
  Araştırmacı çocuk belli belirsiz belirtti:
  - Bana bunun böyle olduğu öğretildi.
  Anyon ırkı için oldukça iri ve çok yaşlı olan kız devam etti:
  - Ama yeni bir bilim adamı ortaya çıktı, bu süreci basitleştirebilir.
  Çocuk, sorgulayarak onaylamak yerine olumlu bir şekilde:
  - Birçok bilim adamınız var.
  Yüzmeye devam ederek karaya çıktılar, Oleg Rybachenko utandı ve aceleyle dövüş takımını giydi. Kız, çıplak olmasına rağmen hiç utanmış görünmüyordu, ancak anyonlar nezaket kavramına sahipti ve şehirde çıplak takılmadılar. Çocuk çıplak göğsüne zar zor ulaştı.
  Çıplak kadın oyunları altın bronza döküldü ve gümüş bir çanın sesi:
  -Peki, vahşi dünyada başka ne yürüyüşe çıkacağız ya da şehre dönüp bilimin yeni kocasıyla konuşacağız.
  Çocuk anlamamış gibi ağzından çıktı:
  - Kimin kocası.
  Yukarı aşağı zıplayan ve gür kalçalarını sallayan kız, cıvıldadı:
  - Evet var, başka bir evrenden derler, artık o gerçekten bizim.
  Çocuk şaşırdı ve ekledi:
  Ama sen çok büyüksün ve göze çarpacaksın.
  - Oh, bundan bahsediyorsun.
  Kız önderlik etti, omuzları uzun altın saçlarını bir şemsiye gibi elmas yıldızlara ayırdı. Sonra onları salladı.
  Oleg Rybachenko gözlerini kırpmadan önce, önünde onunla aynı boyda bir kız belirdi. Kalın saçları üç demete ayrılmıştı - her biri mavi, sarı, kırmızı.
  Dönüşen bebek çocuğa göz kırptı:
  - Şimdi daha çok anyon gibiyim.
  Oleg Rybachenko bir tür şoktaydı:
  -Vay! Bunu nasıl yapıyorsun? Mucizeler.
  -Büyünün hakim olduğu bir evrende bulundum ve orada çok şey öğrendim. Ek olarak, hiperplazma bilimi, görünüşünüzü değiştirmenize izin verir. - Kız-uzaylı gururla kampı düzeltti.
  Küçük çocuk kolik ile ilgilenmeye başladı:
  Yani bilim mi sihir mi?
  Anyon tatlısı açıkladı:
  -Belki ikisi de. Uygarlığımız hala nispeten genç ve hızla gelişiyor. Zamanla, şimdi neyin kurgu gibi göründüğünü öğreneceğiz.
  Oleg Rybachenko oldukça içtenlikle şunları söyledi:
  "Hala bir peri masalı dünyasında yaşadığımı hissediyorum.
  Ebedi kız havaya uçtu. Hiperaktif bir çocuk gibi davranıyordu. Etrafında dönüyor, pırıl pırıl ve şöyle diyor:
  -Elbette mutluyuz ama atalarımız için nasıldı, medeniyetin faydalarını tatmaya vakit bulamadan yok oldular ama üzücü şeylerden bahsetmeyelim. Zihnimizi kullanarak zaman çarkına tutunabildik.
  -Ve bizde daha da kötüsü var. - Oleg Rybachenko bir kelime söylemek için acele etti. - İnsanlar yaşlanıyor, güzel değil, yıpranıyor ve sonra acı içinde ölüyor.
  Anyon kızı bir an durdu ve alnından malakit renkli bir spot ışığı parladı. Güzel uzaylı mırıldandı:
  -Doğa acımasızdır, ancak onu insancıl ve adil kılmak için akıl verilmiştir. Dilerseniz birlikte başka dünyaları ziyaret ederiz, zavallılara yardım ederiz.
  Oleg Rybachenko şans kuşunu kapmak için acele etti:
  Elbette, dileğimi tahmin ettin. Ama işte size sadece bir soru.
  Kız, boşluktan çıkan kılıçları başının üzerinden geçirdi. Bir kıvılcım süsü çıkardılar. Ve savaşçının kendisi özlüydü:
  -Konuşmak.
  Çocuk gizli bir düşünceyi dile getirdi:
  - Bir yetişkin gibi görünebilirsen, beni bir erkeğe dönüştürebilirsin.
  Dişi anyon cıvıldadı, kılıçlar defne dallarına dönüştü ve ses tonu çok daha tatlı hale geldi:
  -Bu öngörülemeyen sonuçlarla doludur, önce sizi dikkatlice incelemek daha iyidir, ancak prensipte mümkündür.
  Çocuk neredeyse patlayacaktı.
  - Prensip olarak kelimeleri sevmiyorum, kibarlıkla eşdeğer - hayır!
  Oleg Rybachenko'ya çok akıllıca bir şey söylediği görülüyordu, çocuk gururla omuzlarını dikti.
  Kız kılıçlarını yeniden ateşledi, bu sefer aynı anda beş. Ve kızgın olduğu hissedildi:
  -Peki, neden bu kadar kategorik. Çok şey yapabilirim, o zamandan sonra bir sinüzoid boyunca hareket eder ve aniden seni tekrar çocuk yapamam yoksa yaşlanırsın. Yaşlı bir adam olmak istiyor musun?
  Oleg Rybachenko bile ürperdi.
  -Değil! Bu korkunç.
  Anyon kızı kabul etti ve yüzünü buruşturdu.
  -Doğru, bir zamanlar yaşlı bir kadındım ve bu duygu hoş değil. İyi ki uzun sürmedi.
  Oleg Rybachenko etrafına bakındı, yirmi bacaklı bir ejderha yerden sürünerek çıkıyordu. Yuvarlak ağızları ve içe doğru birleşen diş sıraları ile kafaları teçhizata benziyordu.
  Oğlan yeni bir düşmana saldırmak istedi ama kız onu durdurdu.
  Neden dokunuyorsun, uysal. Ona daha iyi yemek ver.
  Çocuk ellerini iki yana açarak mırıldandı:
  -Yanımda yok.
  -O zaman onu çağıracağım - magoplasma.
  Kız arkasına yaslandı ve saç tutamlarını kıvırdı. Pembe bir bulut belirdi, hızla büyüdü ve gökten kavrulmuş zemine indi. Ardından çiftler dağıldı. Oleg Rybachenko nefesini tuttu.
  Hiç bu kadar büyük bir pasta görmemişti; boyutuna ek olarak, çok güzel ve karmaşık bir şekilde dekore edilmişti. Birçok çiçek, hayvan, yıldız, kuş ve deniz balığı süsledi. Bu görkemli bina çok etkileyici görünüyordu.
  - Evet, beslenebilirler, bir milyon çocuk. - Fısıldadı Oleg Rybachenko.
  - Bir milyon bile değil, bir milyar! - Kız kıkırdadı.
  Acımasız çocuk haykırdı:
  -Ama bu şekilde evrendeki açlık sorunu çözülebilir. Çocuklara daha fazla günlük ekmek verin!
  Sonsuza dek genç büyücü üzgün bir şekilde şunları söyledi:
  Eh, keşke o kadar kolay olsaydı. Büyünün yarattığı dayanıklı değildir. Ve bir saat sonra bu pasta kaybolacak.
  Oleg Rybachenko belirleyici bir sonuca vardı:
  -Yani daha hızlı yemelisin!
  Anyon kızı sağ gözünden bir inci düşürdü:
  - Böylece mideler boşalacak - bu bir illüzyon. Genel olarak, evrenimizde, büyülü olan her şey son derece kararsızdır ve bu nedenle, bana evrenin temeli olan büyücülük öğretildi.
  Kokunun dikkatini çeken devasa canavar pastaya atladı. Hızlıca burnunu çok katlı bisküviye daldırdı. Tatlı yanılsamayı mutlu bir şekilde yedi. Krem, devasa çenelerden ve boyunlardan aşağı damladı. Canavar artık korkutucu değil, oldukça komik görünüyordu.
  Oğlan ağlıyormuş gibi bile yaptı:
  -Onun için üzülse bile, böyle devasa bir mide boşalacaktır.
  Kız güldü:
  -Bir değil, yirmi dört mide.
  Oğlan biraz huzursuz hissetti:
  - Bu korkunç ve bunu nereden buldun?
  Ebedi gençlik cevap verdi:
  -Manuka galaksisinden getirildi. Burada bir safarimiz olması boşuna değil, çoğu gerçekten başka dünyaları tercih ediyor, ama burada yeterince dehşet var.
  Oleg Rybachenko gergin bir şekilde güldü:
  - Evet, bir şey korkutucu değil. Bazıları doğal değil.
  Kız parmağını dudaklarına götürdü ve oradan ateşli bir spiral çıkardı:
  - Ve böyle bir canavara savaş kıyafeti olmadan yaklaşmaya çalışıyorsun.
  Çocuk pazılarını gerdi ve hırladı:
  -Sizce zayıf olan nedir?
  - Büyük bir risk alıyorsun. Biyom gıcırdıyordu.
  - Bir korkak şampanya içmez. - Oleg Rybachenko kesip ekledi. - Kim az risk alır, şampanya içmez ve kim çok fazla ve ranzada chifir ile tamamen memnun!
  Kıyafetlerini üzerinden atarak kas dağına doğru koştu. Dıştan, komik görünüyordu - yüksekliği bir buçuk metreden az ve neredeyse bir buçuk kilometre canavarı olan bir çocuk.
  Onu bir karıncayla kıyaslayamazsın bile. Oleg Rybachenko pastaya yaklaştı, kehribar, polen ve bal aroması yakındaki burun deliklerine çarptı. Cesur bir çocuktu, eliyle aldı, denedi.
  -Ne lezzetli. Bu dünyadaki her şey şaşırtıcı olsa da.
  Oleg Rybachenko yaklaştı ya da daha doğrusu ejderhaya uçtu, sivri uçlu cildi okşadı. İğneler bile on metre uzunluğundaydı ve uzaktan çok göze çarpmayan görünüyordu. Canavar dokunuş hissetmedi, cilt çok kalın ve zırhlı. Oleg sessizce canavara seslendi, ancak önemsiz gürültüye dikkat etmedi.
  Çok cesur olduğunu zaten gösterdin. Geri gel.
  Çocuk inatçıydı:
  -Pekala, bilmiyorum. Bana bakmasını sağlayacağım.
  Oleg Rybachenko, kıvrımlara ve pürüzlülüğe dayanarak sivri uçlara güvenle tırmandı. Görünüşe göre kafalardan birine ulaşıp gözün önünde durmayı bekliyordu. Yeni gövde iyi bir hıza sahipti, ancak sürünmesi hala uzun zaman aldı. Büyülü kız ona birkaç kez seslendi, ama saçma sapan çocuk onun çağrılarını duymazdan geldi.
  Sonunda yüz metrelik ağızla namluya ulaşmak. Hasta bir fantezinin yaratılması tatlıyı yeni bitirdi. Oleg Rybachenko burnundan aşağı kaydı, kremadan kaygandı ve dayanamadı, hava kasırgası onu içine çekti. Mağara burun deliği kadar büyük, yuttu.
  Oleg Rybachenko ciğerlere girmemek için çam gibi bir saç tuttu. Zorlukla, iki elinle tutarak. Ardından, düzleştikten sonra aşağı inmeye çalıştı. Başardı, ama şans eseri o anda başı hapşırdı. Atom bombası patlamış gibi görünüyordu. Savaşçı çocuk havaya fırladı, ardından kasırga onu huniden dışarı attı. İçindeki her şey neredeyse kemikleri kırmadan sıktı. Sonra daha kolay hale geldi, Oleg Rybachenko bir jet roketininki gibi hızlı uçuşa bile hayran kaldı. Aşağıda rengarenk ağaçlar titreşiyordu. İyi bir beş kilometre uçtuktan sonra yoğun dikenli çalılara çarptı.
  
  ON BEŞ YILI AŞKIN BÜYÜK YURTTAŞ SAVAŞI
  1943'te Führer, topyekûn savaş ilanıyla birlikte, görece makul bazı adımlar attı. Özellikle, Rommel ile anlaştı ve İtalya ve Almanya birliklerini cepheyi tutmanın imkansız olduğu Afrika'dan tahliye etti. Sarf malzemeleri nasıl organize edilir.
  Buna ek olarak, Führer Guderian ile anlaştı: ve şimdilik doğu cephesinde sıkı bir savunmaya geçmeye karar verdi.
  Almanlar Afrika'dan ayrıldı ve Sicilya'daki birliklerini takviye etti. Rasyonel olarak, büyük olasılıkla, her şeyin orada olacağına karar vererek, grev yapacak. Ve mücbir sebep durumunda Sardunya yine de tutulamaz.
  Sonuç olarak, Almanlar Temmuz ayında Müttefiklerin Sicilya'ya çıkarmalarını geri püskürtmeyi başardılar ve onlara çok büyük hasar verdiler. Stalin, Orel ve Belgorod'un yanı sıra Kharkov'a yalnızca 15 Ağustos'ta bir saldırı başlatmasını emretti.
  Bu zamana kadar, Almanlar tahkimatları iyice hazırlamayı ve kazmayı başardılar. Ayrıca "Panter", "Tiger", "Ferdinand" savunmada saldırıdan çok daha etkilidir. Özellikle "Panter", yanlardan son derece zayıf bir şekilde korunur ve kırk beş ve tanksavar tüfekleri için bile saldırıda savunmasızdır.
  Ancak savunmada, güçlü ön zırhı ve etkili topu oldukça iyiydi.
  T-4 ayrıca güçlü bir topu, iyi bir ön zırhı ve aynı zamanda oldukça zayıf yan zırhı olan savunmada da kendini iyi gösterdi.
  Almanlar yenilgiden kaçınmayı başardılar ve zorlukla da olsa Orel ve Belgorod'u tuttular. Yaz sonunda ve sonbaharda yenilgiye direnebildiler.
  Sadece kışın, güç biriktiren Kızıl Ordu tekrar düşmana saldırdı.
  Ancak, güçlerinin bir kısmını, Müttefiklerin düşmanlık yapmadığı ve elbette kışın iniş planlamadığı Avrupa'dan transfer eden Almanlar, Kızıl Ordu'nun Leningrad yakınlarındaki ve Orel, Belgorod ve yakındaki saldırılarını püskürtmeyi başardılar. Smolensk bölgesindeki merkez.
  Ayrıca, Sovyet komutanlığı çok geniş bir cephede ilerliyordu ve güçlerini dağıttı. Ve bu aynı zamanda Fritz'in kendileri için en zorlu dönemden kurtulmasına yardımcı oldu: kış.
  İlkbaharda zaten daha kolaydı. Almanlar, ME-262'nin seri üretiminde göründü ve bu uçakların binden fazlası Haziran 1944'e kadar hizmetteydi. Daha gelişmiş Panther-2 de seriye girdi, elli iki ton ağırlığındaydı, ancak 900 beygir gücünde daha güçlü bir motor ve daha fazla eğimli zırh plakası ile daha iyi korunuyordu.
  Böyle bir makine etkiliydi, IS-2 bile eğimli zırhla sekebilirdi ve silueti daha düşüktü. Ek olarak, "Panterler" -2, 88 mm'lik bir topla ortaya çıktı. Daha öldürücü ve keskindirler.
  SSCB, IS-2 ve T-34-85 ile karşılık verdi. Ayrıca Alman tanklarından daha zayıf olmasına rağmen çok güçlü tanklar.
  Yaz aylarında Almanlar ilerlemedi, ancak savunmaya hazırlandı. Özellikle Fransa'ya iniş için. Böylece Sicilya'da müttefikler yenildi, Mussolini devrilmedi ve Almanların daha fazla gücü vardı. Ve güneye yönlendirilmediler.
  Toplam seferberlik, silah üretimini artırmayı mümkün kıldı. Almanlar, Focke-Wulf'un bir evrimi olan hem saldırı uçağı hem de ön hat bombardıman uçağı olabilen TA-152 avcı uçağını aldı.
  Nazilerin sahip olmadığı şey, faustpatronlar ve hidrojen peroksit ile çalışan denizaltılar ve uçuş özellikleri açısından en iyi uçak olan yeni NE-162 avcı uçağıydı. Ancak son arabanın pilotluk için pek uygun olmadığı ve belirli bir beceri gerektirdiği ortaya çıktı.
  Bu nedenle, üretimdeki ucuzluğa rağmen, HE-162 çok büyük olmadı.
  Ancak ME-262, çok güçlü dört adet 30 mm'lik topla donanmıştır ve çok inatçıdır.
  Müttefikler için çok fazla soruna neden oldu. Almanlarda tatsız bir sürpriz ortaya çıktı: E-10 tank avcısı. Kendinden tahrikli tabanca küçük, çok düşük, ucuz ve üretimi kolaydı. Ve hepsi verimli. Özellikle yakın çekim yaparken ve pusu nedeniyle.
  Çok çevik ve pratik olduğunu kanıtladı. Her durumda, Müttefikler daha güçlü bir Alman ordusuyla karşı karşıya kaldılar ve gerçek tarihte olduğundan daha donanımlıydılar. Ve Rommel'in daha fazla gücü vardı.
  Normandiya'daki müttefikler yenildi, sadece ele geçirilen yarım milyondan fazla askeri kaybetti. Sovyet birlikleri merkezde bir saldırıya yardım etmeye çalıştı, ancak Fritz bunu bekliyordu. Ayrıca cephe hattı düzgün ve savunmaya elverişliydi.
  Evet ve Mainstein olağanüstü bir komutandı. Almanların lehine, aynı zamanda daha güçlü ve gelişmiş bir MP-44 makineli tüfek veya o sırada eşit olmayan bir saldırı tüfeği görünümündeydiler.
  Almanların da çok sayıda makineli tüfeği vardı.
  Kızıl Ordu taarruzdaydı ve düşmanla savaşlarda çıkmaza girdi. Sadece yirmi ya da otuz kilometre ilerlemeyi başardık.
  Almanlar yine direndi. Ve tutunurken. Ağustos ve Eylül aylarında, Sovyet birlikleri güneyde çok başarılı bir şekilde ilerlemeye çalışmadı. Ve yine sadece büyük kayıplar. Bununla birlikte, Naziler de terbiyeli bir şekilde kaybetti ve işgal altındaki bölgelerdeki partizan savaşı güçlerini aldı.
  . BÖLÜM 7
  Hitler sağır koruma altında otururken. Ancak "E" serisinin yeni tanklarının üretimi gelişiyordu. Bazı umutlar onunla ilişkilendirildi.
  E-25'in ayrıca bir tank değil, kendinden tahrikli bir silah olduğu ortaya çıktı. Ancak arabanın küçük ve hareketli olduğu ortaya çıktı.
  E-50 ve E-75 ile büyük umutlar ilişkilendirildi. Bu tankların ana tanklar olması gerekiyordu. İlki E-100'ün seri üretimine hazır olmasına rağmen. Savaş testleri, bu tankın özellikle ekranlar tarafından her yönden iyi korunduğunu ve güçlü bir şekilde silahlandığını göstermiştir. Siluet olarak "Maus" dan daha düşük ve daha hafif, daha hareketli ve daha taşınabilir olduğu ortaya çıktı. Ancak 135 tonluk ağırlığı yüksek kaldı ve bu da muharebe kullanımını zorlaştırdı.
  Ancak bu tank ilk olarak güneyde, beş Alman kız mürettebatıyla çalıştırıldı.
  Güçlü 128 mm'lik top hızlı ateş ediyordu ve çok öldürücüydü.
  Gerda ilk atışı yaptı. Mermisi mesafeyi uçtu ve otuz dördü vurdu.
  Kız ciyakladı:
  - Serin!
  Ardından Charlotte ateş etti. Yine, bir yayı tanımlayan mermi, Sovyet tankına çarptı ve tareti ondan kopardı.
  Kız ciyakladı:
  - Lepota!
  Sonra Christina da ateş etti ve hedefi vurdu.
  Sonra kükredi:
  - Bitmiş hareket!
  Ve Magda onu takip etti. Dahası, kız ateş ederken çıplak ayak parmaklarını kullandı.
  Savaşçı bağırdı:
  - Zaferimiz için!
  Ve sonunda Shelley dövdü. Düşmanı ezdi ve havladı:
  - Başarımız için!
  Beş böyle çalıştı ...
  Sırada tank savaşlarının oyun anları var. Kırk beşinci yılda, ilk Alman tankları E-50 ve E-75 ortaya çıktı. Hala tam olarak mükemmel ve başarılı değillerdi. E-75'in çok ağır, doksan tondan fazla olduğu ortaya çıktı ve E-50, iyi bir ön korumaya ve en önemlisi hıza sahip olmasına rağmen, yandan yeterince korunmadı.
  Bununla birlikte, Alman tankları iyi savaştı.
  Ancak, Fritz kışın savunmayı hala elinde tutuyordu. Ve sadece Mart ayında güneyde ilerlemeye çalıştılar. Ve bir miktar başarı elde ettiler, ancak ağır kayıplar verdiler ve durdular. Savaş, yerleşik bir cepheye sahip Birinci Dünya Savaşı'na giderek daha fazla benziyordu.
  SSCB henüz T-54 serisini ve daha sonra Isov modellerini piyasaya sürmedi. Doğru, IS-3 ortaya çıktı. Yeni tank önden daha iyi korunuyordu, ancak üretimi daha zordu. Ve kulede eğimli zırh plakaları.
  Kırk beşinci yıl savaşlar ve karşılıklı darbelerle geçti. Ön hat aktif değil. Müttefikler hala Almanları bombalıyor, ancak jet uçaklarından hasar alıyorlar.
  Kırk altıncı yıl, mücadele hala devam ediyor. T-54'ün önlerinde göründü, ancak o kadar mükemmel değil. Kulenin ön zırhı sadece 150 mm'dir ve bu da oldukça fazladır. IS-4 de hizmette. Almanlar E-75'i seri üretiyor ve bu arabayı geliştirmeye çalışıyorlar.
  Ve kırk yedinci yıla, daha düşük bir siluet, daha hafif ağırlık ve güçlü bir motorla E-75'in görünümü damgasını vurdu. Sovyet IS-7'nin yanı sıra. Ve böylece makinelerin rekabeti başladı. E-75 ve IS-7, sürüş performansı, silahlar ve zırh açısından yaklaştı. Ve birbirleriyle rekabet etmeye başladılar.
  Almanların yine de daha ağır olduğu ve yanlardan daha iyi korunduğu ortaya çıktı.
  Kısacası, kırk yedinci yıl tank rekabeti işareti altında geçti.
  Savaştan bıkan müttefikler, aslında düşmanlıkları azalttı. Böylece Üçüncü Reich, bombalamadan çok sayıda ekipman üretebilirdi. Ve elbette, savaş oyunlarının "tanklar" tarzında tanımlanması için en zengin fırsatlar açıldı.
  Silüeti de alçalmış ve daha hareketli hale gelen E-50'nin T-54 ile karşılaşması.
  İşte T-54'te savaşan dört Sovyet: Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana.
  Bikinili güzel savaşçılar.
  Natashka ateş eder, 100 milimetrelik bir toptan isabetli bir vuruşla Fritz'i havaya uçurur ve şöyle der:
  - SSCB'ye zafer!
  Zoya ayrıca düşmana ateş eder ve bağırır:
  - Büyük Anavatan'a Zafer!
  Ve çıplak ayağını zırha vur.
  Ama Augustine de düşmanı nasıl vuracağını. Fritz'i ezin ve şarkı söyleyin:
  - Savaşarak nasıl yaşadığımızı,
  Ve ölümden korkmamak...
  Öyleyse Hitler'i kıralım
  Çene - çıtırtı!
  Ve aslında, Svetlana savaşta. Kız ayrıca çok aktif bir şekilde savaşır. Ve Nazileri nasıl vuracağını.
  Ve şarkı söyle:
  - Atalarımızın Kiev Rus için nasıl savaştığını ezbere hatırlıyoruz!
  Dört kız çok havalı. Burada Natasha, joystick'e çıplak ayaklarıyla basacak ve son derece ölümcül bir ölüm hediyesi bırakacak.
  Faşisti nakavt et ve şarkı söyle:
  - Stalin kahramanı için!
  Burada Zoya ayrıca Nazilere ateş eder ve şarkı söyler:
  - Sovyet Rusya için!
  Ve çıplak ayakları çok çevik. Ve çok doğru ve ustaca basıyorlar.
  Dahası, Augustine ateşler. O çok akıllı bir kız. Bu kızıl saçlı şeytan nasıl vurdu ve düşmanı süpürdü. Kafasını kes ve şarkı söyle:
  - Anavatan'a şan! Komünizm altında yaşayalım!
  Ve kız arkadaşlarına göz kırp.
  Ve çıplak parmakları çok hünerli.
  Daha fazla ateş Svetlana tarafından yönetiliyor. Bu kız bir kasırga.
  Ayrıca çıplak parmaklı sarışın joystick tuşlarına basacak ve Naziler tamamen süpürülecek.
  Bir de cıvıldaşıyor:
  - İlk şahin Lenin, ikinci şahin Stalin!
  Kızlar zafer için T-54'te çalışır. Ve düşman mermilerinden ustaca kaçın. Ve Naziler iyice ve isabetli bir şekilde vurulur. Hiçbir güç böyle savaşçıları durduramaz.
  Özellikle bacaklar çıplak ve yontulmuşsa. Ve lazerlerin hassasiyetiyle ateş ederler.
  Natasha, lüks kalçalarını bükerek şarkı bile söyledi:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Çıplak ayak parmaklarıyla ateş eden Zoya ekledi:
  Reich'ınız bizi yenemeyecek!
  Augustine, Fritz'e ateş ederek şunları yayınladı:
  - Biz Komsomol üyeleri düşmanı eziyoruz!
  Ve çıplak ayak parmakları düşmana yenik düştü.
  Ve Svetlana öfkeyle ekledi:
  - Biz Komsomol üyeleriyiz - kahramanlara selam olsun!
  Ayrıca joystick'in düğmelerine basarken çıplak ayak parmakları. Ve Nazileri parçalanmış metal parçalara ayıracak.
  Kızlar tanklarını yenilgiden uzaklaştırır. Panterler gibi hızlıdırlar. Aynı anda hem vahşi hem de sevimli.
  Natashka vahşi bir çılgınlıkla şarkı söyledi:
  - Ne istiyorsun, çok fazla Fritz diyorsun,
  Ve bir mermi göndereceğim ve seni mat edeceğim!
  Ve çıplak ayakla, terminatör kız yine tarih yaratacak.
  Ve sonra Zoya savaşa katılacak. Daha doğrusu, uzun süredir savaşta ama daha aktif hale geldi.
  Burada zarif bacaklarının çıplak parmakları, devasa yıkıcı güce sahip bir mermiyi serbest bırakmaya yardımcı oluyor. Ve faşistler sermaye ölüm.
  Zoya'nın tweet'i:
  - Anavatan'ın Büyüklüğü - süper!
  Daha fazla ateş Augustine'e yol açar. Çıplak ayaklarıyla faşistleri dövüyor ve kükrüyor:
  - Ben devasa bir kızım!
  Ve ateşli bukleler sallar.
  Svetlana ayrıca Nazilere ateş edecek. Faşistler biçecek ve kükreyecek:
  - İmha şampiyonlarına şan!
  Ayrıca joystick düğmesine basarken çıplak ayakla. Ve bunu çok hızlı ve doğru bir şekilde yapacak.
  Dörtlü ellerinden geleni yaptılar.
  Ama onlar, bikiniyle savaşırken gizli yetenekleri uyanan kahramanlardır.
  Ve Almanlar kendilerini aptal ve incinmiş hissettiler ... Ama elbette savaş devam ediyor. 1948 oldu bile.
  Sovyet T-54 tankının zırhı biraz geliştirildi ve daha büyük hale geldi.
  Alman E-50, yükseklik azaldığından ve güçlü bir motor, parametreleri artırmanıza izin vereceğinden, kendi üzerine daha fazla demir asar. Özellikle, gaz türbini serisinde Alman motorları ortaya çıktı. Ve bu fayda sağlar. E-50 altmış beş ton ağırlığa başladı ve yanları 100 mm kalkanlarla kaplandı. Ve alın daha eğimli ve kalın hale geldi. Silah 105 mm ve 100 EL'ye kadar güçlendirildi. E-50'nin yeni, daha gelişmiş bir modifikasyonu, zırh ve silahlarda ve hatta hızda T-54'ü geride bıraktı. Ama daha pahalı ve daha ağırdı.
  Yani silah rekabeti.
  En iyi Sovyet arabası IS-7'dir - zırhlıdır, özellikle alında fena değildir, güçlü bir top ve oldukça hızlıdır. Sadece kenarlar ve besleme daha zayıf olacaktır.
  T-54, Fritz yanlarına ekranlar koymaya başladığından, yanları korumada Alman E-50'ye kaybetmeye başladı. Ve bir Sovyet arabasına ekran koymak zor - sadece 520 beygir gücündeki bir motor oldukça zayıf!
  Farklı seviyelerdeki arabaların rekabeti böyle.
  Ancak öte yandan, daha fazla Sovyet üretiliyor. IS-7 ise oldukça karmaşık ve pahalı bir oyuncak. İyi, ancak hem taret hem de gövde farklı kalınlıklara ve aerodinamik şekillere sahip. Bu nedenle, tankın büyük partiler halinde üretilmesi pahalıdır.
  Yani E-50 savaş alanına hakim. E-75'ten gelen silahlarla zırh kalınlığındaki yakınlaşma, son tankı çok gerekli hale getirmedi. Henüz üretimden kaldırılmamış olmasına rağmen. Ama üretimi kestiler. Ve E-100 genellikle boşa çıktı.
  Kısacası, teknoloji ve tanklar arasında bir rekabet vardı. Ve her iki taraftaki güzel kızlar en yüksek sınıfı gösterdi.
  İşte Gerda, U sınıfı bir E-50'de. Mürettebatı dört kıza düşürüldü.
  Yani araba joystick ile kontrol ediliyor.
  Gerda çıplak ayaklarıyla düğmelere bastı ve bir Sovyet arabasını düşürdü.
  Ve cıvıldadı:
  - Ben bir kurt kızım!
  Charlotte daha fazla ateş ediyor. Kızıl saçlı canavar çıplak ayak parmaklarıyla joystick'e bastı ve gıcırdadı:
  - Ben bir kadın korsanım!
  Sonra Christina da kükreyerek ateş etti:
  - Her şeyi kazanacağım!
  Ve tabii ki çıplak ayakla.
  Ve sonra Magda düşmanı vuracak ve ezecek. Sonra alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Ama büyük Reich,
  Sürüklenme demiştin!
  Yani buradaki dört kız çok hareketli ve havalı. Hayır, Sovyet makineleri onlara direnemez.
  Bir yanda Komsomol kızları, diğer yanda dişi kurt!
  Burası rekabetin gerçekleştiği yer.
  Her iki tarafta da süper güçleri olan havalı kızlar.
  Yeni 1949 yılı ilginç olacağa benziyordu, bu yüzden giderek daha fazla tank vardı.
  Almanlar, otomobilin ve korumanın en iyi özelliklerine, düşük bir siluete ve güçlü silahlara sahip olan E-50 U'nun üretimini artırdı. Sovyet güçlü T-54'leri daha büyük hale getirildi. MiG-15, daha gelişmiş ME-362 ve ME-2010 ve VE TA-283'e karşı gökyüzünde göründü.
  Akıl yarışması devam etti.
  Üçüncü Reich ve SSCB neredeyse bire bir savaştı. Japonya müttefikler tarafından yenildi. ABD ve İngiltere savaşa müdahale etmedi.
  Her iki taraf da yerleşik bir ön cepheye sahipti, kanlı ama etkisiz savaşlar yaptı. Ve önemli bir şey elde edemediler.
  Ve 1500 beygir gücünde bir motora sahip Alman altmış beş ton E-50 - gaz türbini, otuz altı ton ağırlığındaki 520 beygir gücünde bir dizel motorla T-54 ile savaştı.
  Tankın Rus kitle karakteri, Alman gücüne karşı. Daha ağır ve daha mükemmel olana karşı daha küçük bir araba.
  Ve IS-7 küçük miktarlarda üretildiğinden, aralarındaki ana rekabet burada.
  Ve kızlar, haddinden fazla uzayan bu savaşta kendi aralarında kıyasıya rekabetler düzenlerler. Hiç bitmeyecek gibi görünen, çıkmaza giren bir çıkmaz! Cephe hattı güçlükle hareket etti ve 1950 yılı çoktan başlamıştı.
  Bu yıl neredeyse hiçbir şey değişmedi. Askeri teknolojide bir miktar istikrar ve keşif bile oldu. E-50 U, düzeni T-54 gibi sınıra kadar sıkıştırdı. Her iki arabanın da motorları ve şanzımanları birbirine yerleştirilmiş. Ve her ikisi de devre sıkıştırma sınırına yaklaştı. Bununla birlikte, Almanlar, daha büyük ağırlık nedeniyle, kulenin ön zırhının kalınlığı, T-54 için 200'e karşı 250 mm idi ve yanlar, 100'e karşı 180 mm idi. Ve daha uzun namlulu ve biraz daha büyük kalibreli top: 100'e karşı 105 ve 56'ya karşı 100 EL. Ancak bu, T-54'ün büyüklüğü ve küçük boyutunun avantajlarıyla dengelenmekten daha fazlasıydı.
  Alman otomobili, gaz türbini motoru sayesinde otoyolda daha hızlı sürmesine rağmen: 520 beygir gücüne karşı 1500 büyük bir başlangıç. Ancak Sovyet tankının daha yüksek bir güç rezervi vardı.
  Kısacası, artık iki tank da rekabet halindeydi. Ve gökyüzünde MIG-15'ler ME-362'lere karşı savaştı. Almanlar hala bu arabaya güveniyorlardı. Yönetilmesi nispeten kolay, güçlü silahlar, inatçı. Değişken süpürme kanatlı ME-2010 gibi XE-262'yi yönetmek hala zor. TA-283, MIG-15'e çok benzer, ancak yeterince güçlü değil.
  Bu yüzden Almanlar, güçlü silahlara, iyi beka kabiliyetine, kullanımı kolay ve iki motora sahip ME-362'yi tercih ettiler. Ancak bu araç MIG-15'ten daha pahalıdır, ancak daha güçlü silahlı, daha yüksek hızda, korumada, dalış dışında manevra kabiliyetinde biraz daha kötüdür.
  Genel olarak, orduların yeni ekipman türleriyle yeniden silahlandırılmasının geçici olarak askıya alındığı ve kitlesel karakter için bir savaş olduğu zaman geldi.
  Almanlar, SSCB'nin işgal altındaki topraklarının bir parçası olan neredeyse tüm Avrupa'nın kaynaklarına sahipler. Ancak işgal altındaki topraklarda sabotajlarla dolu bir partizan savaşı sürüyor. SSCB bu konuda daha kolay. Üçüncü Reich'ın daha fazla insan gücü ve ekipmanı olmasına rağmen. Askere alınanlar her iki tarafça da hemen hemen eşit olarak yerleştirilir. Biraz daha az Alman var, ancak yabancı bölünmeler ve hiwis kullanıyorlar. Yani toplamda daha fazla piyadeye sahipler. Ama yabancıların kalitesi daha düşük.
  Ayrıca, partizanlarla savaşmak ve nöbet tutmak için çok çaba harcanıyor.
  Genel olarak, neredeyse bir güç dengesi. Belki Almanlar ve uydular ve Avrupa ülkeleri bile daha güçlü olacak. İnsan kaynakları, işgal altındaki bölgeleri dikkate alarak, Üçüncü Reich'in daha fazlasına sahiptir. Sadece bu kaynakların bir kısmı Wehrmacht'a karşı savaşıyor.
  Almanların yeterli petrolü yok ama yakıtın bir kısmını kömürden yapıyorlar. SSCB'de boksit ve alaşım elementleri sıkıntısı var, ancak müttefiklerden satın alınabilir.
  Ancak Almanlar da müttefiklerden bir şeyler satın alıyor. Üçüncü Reich'la savaşı resmen durdurmadılar, ama aslında savaşmıyorlar. Troçki'ye göre - ne barış ne de savaş. Ve Lend-Lease kapsamındaki teslimatlar minimuma indirildi ve birçok iş adamı Üçüncü Reich ile yarı yasal olarak ticaret yaptı.
  Durum bu... 1951 geçti, 1952 geçti.
  Bir darbe değişimi, pratikte değişmeyen bir cephe hattı. E-50 U ve T-54 ile IS-7 ve diğer E ve Isov serileri arasındaki çatışma pratikte üretilmiyor.
  Değişikliklerle MIG-15 ile ME-362 arasındaki mücadelenin de farklı formlarla dengelenmesi budur.
  1953 yılı geldi... 5 Mart'ta Stalin öldü. Beria'nın diktatör olma girişimi başarısız oldu.
  Sonuç kolektif bir diktatördü. Molotov, GKO'nun başkanı oldu ve resmen en büyük yetkilere sahip. Malenkov, Bakanlar Kurulu Başkanlığına atandı - aynı zamanda büyük bir güç. Vasilevski başkomutan, Zhukov ise savunma bakanı oldu. Ve Merkezi Yönetimin ilk sekreteri Nikita Kruşçev.
  Böylece, güçlerle aşırı yüklenen Stalin, görevlerini böldü.
  Ve kolektif bir diktatör vardı. Ayrıca, resmi olarak, büyük güçlere sahip eşitler arasında birincisi, Devlet Savunma Komitesi Molotov'un Başkanıdır. Ama Başbakan büyük bir güç! Ve askeri alanda, ikili güç: Yüksek Komutan Vasilevski ve Savunma Bakanı Zhukov.
  Ayrıca sırayla değil - orduda daha önemli olan şey! Ve şimdi partideki en önemli kişi bu hatta Nikita Kruşçev.
  Ve uygun bir an yakalayan Hitler, ordularını saldırıya attı.
  Bununla birlikte, derinlemesine savunma zaten o kadar gelişmiş ve birikmişti ki, Naziler sadece birkaç on kilometre ilerleyebildi ve gücü tükendi. Kahramanca ve savaşta sertleşmiş Sovyet birimleri tarafından durduruldular.
  Savaş devam ediyor...
  Sonraki 1954'te SSCB'de yalnızca bir önemli değişiklik oldu. IS-7, biraz daha küçük kalibreli bir topla ve biraz daha zayıf yan zırhla donanmış, ancak alında ağır bir şekilde korunan ve elli ton ağırlığındaki daha hafif IS-10'un yerini aldı.
  Yeni tank yakın hızdaydı, ancak daha hafifti ve bu nedenle daha ucuz ve daha pratikti, silahlanma açısından daha zayıftı, ancak üretimi ve kullanımı daha kolaydı.
  Böylece IS-10 daha büyük olmaya söz verdi. Eh, şimdiye kadar T-54 serisinde. Halihazırda geliştirilmekte olmasına rağmen, T-55'ten biraz daha güçlü ve daha ağır.
  Almanlar hala sadece ordunun az çok memnun olduğu E-50 U'yu modernize ediyor.
  Her ne kadar yeni nesil bir tankın projeleri ortaya çıkmış olsa da: piramidal. AG adı altında. Ve bu makine Sovyet T-55 ile birlikte birkaç yıl içinde üretime geçebilir. Şimdilik çok az şey değişti. Gökyüzünde MIG-15 ME-362'ye karşı. Ancak Almanlar, daha mükemmel olmayı vaat eden ME-462'yi hazırlıyor. Şimdiye kadar, MIG-15 sadece SSCB'de modernize ediliyor.
  1954 yılı da geçti, 1955 yılı savaşlarla geçti... Seride hala eski tanklar var. AG serisine sahip Almanlar, piramidal şeklin altındaki tırtıl silindirlerle ilgili sorunlar yaşadılar. Ve SSCB'de, T-54'ten sadece biraz daha güçlü olan ve ona çok benzeyen T-55'e geçmek için aceleleri yok.
  Ama sonra 1956 geldi... 22 Haziran, Büyük Vatanseverlik Savaşı'nın başlamasından bu yana tam on beş yıl geçti.
  Ve Üçüncü Reich ve sanayicilerin generalleri ve müttefikler de dahil olmak üzere diğerleri şöyle dedi: belki bu yeterli? Aslında, zaten ne kadar popo yapabilirsin? Dünya Savaşı'nın bitme zamanı gelmedi mi?
  Molotov, SSCB'nin makul uzlaşmalara hazır olduğunu ilan etti.
  Ama Hitler henüz hazır değil. Daha doğrusu, Führer şunları söyledi: Almanlar, kendilerini sefil toprak kazanımlarıyla sınırlamak için değil, on beş milyon oğlunu yatırdılar. Bu arada Bolşevizmi Dünya gezegeninin yüzeyinden süpürün.
  Doğru, gayri resmi olarak, Almanlar zaten ele geçirdiklerini, ayrıca Kafkasya, Leningrad ve Don'u geri verirlerse barışı kabul edeceklerdi. Ayrıca Karelya ve Arkhangelsk.
  Ancak Molotov, bu talepleri aşırı buldu. SSCB, yalnızca 1939 sınırları içinde barışa hazırdı ve yalnızca Fritz ile gizli protokoller altında elde edilenlere boyun eğdi.
  Yakalananın kalması ilkesine göre bölmek de mümkün olsa da.
  Bu, özellikle ABD Başkanı Eisenhower tarafından önerildi. Ancak SSCB için bu çok fazla ve Almanya için çok az.
  22 Haziran 1956'da müzakereler süresince ateşkes ilan edildi.
  Ve 9 Ağustos 1956'da Fuhrer, savaşın muzaffer bir şekilde yeniden başlatılmasını emretti.
  Ayrıca, nihayet, Alman tasarımcılar en yeni piramidal tank AG-50'yi seri üretime getirmeyi başardılar. Bu makine, tüm açılardan geniş rasyonel zırh eğim açıları, muazzam kros kabiliyeti ve göreceli basitlik ve düşük üretim maliyeti ile ayırt edildi.
  Piramidal tank, yeni nesil bir makine haline gelerek Üçüncü Reich'a SSCB ile savaşı kazanma şansı vermeye söz verdi. Buna karşılık, T-55, SSCB'deki seriye girmeye başladı. 105 mm'lik bir topla, daha iyi korunuyor ve biraz daha ağır.
  Aynı zamanda, IS-11 biraz daha uzun namlulu, kalın zırhlı ve beş ton daha ağır olan seride göründü. Ama aynı zamanda bu tanklar daha yeni seri üretime girmeye başladı. 1856 sonbaharı şimdiye kadar bombardıman ve hava muharebelerinde geçti. 8 Kasım 1956'ya kadar Fuhrer'in emriyle yeni bir saldırı başladı. Ancak bu sefer Fritz, on beş yıldan fazla bir süredir kuşatma altında olan Leningrad'da ana darbeyi vurdu.
  Ama bu savaşın başka bir parçası ve yeni bir hikaye gerektiriyor.
  
  OLEG RYBACHENKO LENİN'İ KURTARIYOR
  Lenin'e yapılan suikast girişimi sırasında, alışılmadık, görünüşte evsiz, yalınayak bir çocuk Kaplan'ın koluna vurdu. Ve sonuç olarak, mermiler uçtu. Böylece ebedi çocuk Oleg Rybachenko tarihin akışını değiştirdi. Vladimir Ilyich yaralanmadı ve boyun damarlarının tıkanmasına neden olan ve bir dizi felce yol açan tehlikeli bir yara almadı.
  Böylece Lenin saflarda kaldı. İlk başta, bunun iç savaş tarihinin genel seyri üzerinde fazla bir etkisi olmadı. Ancak Lenin, Kızıl Ordu'nun Kırım'daki zaferinden sonra, Polonya üzerindeki baskıyı artırmayı ve onu Ukrayna ve Belarus topraklarını terk etmeye zorlamayı talep etti.
  Lenin daha sağlıklı olduğu ve kendini daha iyi hissettiği için, iç savaşı ne pahasına olursa olsun bitirme arzusu daha zayıftı. Dahası, yakında Kafkasya Sovyet oldu.
  Polonyalılar elbette inatçıydı. Mayıs 1921'de Kızıl Ordu daha büyük bir saldırı başlattı. Kuvvetlerde, özellikle piyadede büyük bir avantaja sahipti ve batıya hareket ederek Polonya savunmasını kırdı. Bu kez Frunze güney kanadına komuta etti ve Tukhachevsky'ye ikinci bir şans verildi. Sonuç olarak, Kızıl Ordu, eskisinden çok daha fazla sayıda ve daha deneyimli, Varşova'yı ele geçirmeyi başardı. Hatta çok kanla. Polonya düştü.
  Bolşevikler bir coşku dalgasıyla Baltık devletlerini de ele geçirdiler. Ve Petrograd'a yaklaşan Finlerin aşırı açgözlülüğünden yararlanan Leon Troçki, Suomi ülkesine karşı operasyonlarda ısrar etti. Tüm meşru Rus topraklarını imparatorluğa iade etmek.
  Ve bu savaş Kızıl Ordu için başarılı oldu. Dahası, İtilaf kararsızlık gösterdi. Ve Lenin, tam tersine, daha güçlü ve sağlıklı olduğu için küstahlaştı.
  Ancak Finlandiya'nın düşüşünden sonra, yine de Vladimir Ilyich ara vermeye karar verdi. Ve Primorye'nin ilhakından sonra geçici bir durgunluk ilan etti.
  Ancak, SSCB'nin ekonomisi yıkımdan biraz daha başladıktan sonra, Lenin Batı'ya daha hevesle bakmaya başladı. Evet ve Japonya gergindi. Kuzey Sahalin'i Rusya'ya geri vermesine rağmen.
  Lenin ve Troçki aslında bir tandem yarattılar. Lenin kültü olmasına rağmen. Ve Stalin'in etkisi azalıyordu. Kısa süre sonra daha da indirildi ve yirminci yılda Varşova'nın ele geçirilmesini bozmakla suçlandı.
  SSCB'de sanayileşme ve kolektivizasyon hızlandırılmış yöntemlerle gerçekleştirildi. Doğru, Lenin ve Troçki, Holodomor'dan ve çok fazla aşırılıktan kaçınabildiler. Ancak bu, yalnızca daha ustaca ve medeni bir şekilde uygulanan Stalinist yoldu. Ve gerçek büyüme oranı, Stalin döneminden biraz daha yüksekti.
  SSCB hızla güç kazandı. Almanya'da Hitler iktidara geldi.
  Ve SSCB ve Almanların ortak bir sınırı var.
  1936'da Lenin, bahaneyi kullanarak - faşist birliklerin askerden arındırılmış bölgeye girişi, Üçüncü Reich'a karşı bir saldırı başlattı ve başlattı.
  Wehrmacht daha sonra şekillenmeye yeni başlıyordu ve savaş muzaffer ve hızlı oldu.
  İspanya'da da komünistler kazandı. Franko yenildi. 1937'de Etiyopya'daki İtalyan savaşını bahane ederek Kızıl Ordu bu ülkeyi de ele geçirdi. Doğu Avrupa'nın birçok ülkesinde devrimler patlak verdi.
  Kızıl Ordu, Romanya, Macaristan, Çekoslovakya, Bulgaristan, Yunanistan ve hatta Norveç'te komünistlerin iktidara gelmesine yardımcı oldu.
  Mayıs 1938'de Vladimir İlyiç Lenin hala öldü. Resmi halefi Lev Davydovich Troçki idi.
  Bu politikacı çok hırslıydı ve tüm dünyayı fethetmek istiyordu.
  Lenin ölümünden sonra bir ödül aldı: Petrograd'ın adı Leningrad olarak değiştirildi.
  Ve bir türbeye yerleştirildi. Hangi Kızıl Meydan'da önceden inşa edildi.
  Lev Davydovich Troçki, elbette, 1940'ta Fransa'ya karşı bir kampanya başlattı ve onu ele geçirdi.
  Sonra İngiltere ile savaş oldu. Hemen işe yaramadı, ancak Kızıl Ordu, hem Fransa hem de İngiltere olmak üzere tüm kolonileri fethetti. Sonra Japonya'yı yendiler.
  Şiddetli bir denizaltı savaşından sonra, 1944'te Kızıl Ordu yine de İngiltere'ye indi ve onu ele geçirdi ve ayrıca Japonları Çin'den sürdü. Sonra ABD ile savaş çıktı. Amerikalılar atom bombası yapabilirdi ve bu tehlikeliydi. Bu hikayede olmasına rağmen, 1945'te bunu yapmayı başaramadılar.
  Kızıl Ordu, 1946'da Japonya'ya indi.
  Oleg Rybachenko ve dört cadı kız da inişe katıldı. Böylece Oleg Rybachenko ölümsüzlüklerini on iki yaşındaki bir çocuğun vücudunda uyguladı. Bu misyonla ne yapıyor? Eğer gerekliyse, o zaman gereklidir.
  Çocuk, çıplak ayaklarıyla Japonlara bir el bombası atar, onlara ateş açar, bir yığın sarı askeri keser ve bağırır:
  - Çar II. Nicholas'a şan!
  Natasha ayrıca düşmana bir dönüş sağlar. Çok fazla Japonca indir. Onları bir tabuta sürüyor, cesetlere dönüştürüyor ve ciyaklıyor:
  - Anavatan'a şan!
  Ve çıplak ayakla, bir bumerang nasıl fırlatılır.
  Zoya da düşmana ateş ediyor. Samurayları yok eder ve aynı zamanda ciyaklar:
  - Büyük Rusya'ya şan!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, nasıl taşıyıcı tahribat atacağını.
  İşte Augustine saldırıda. Ateşli saçları var. Çıplak ayakla el bombası atar. Rakiplerle anlaşmalar. Ve sağır edici bir şekilde ciyaklıyor, dişlerini gösteriyor:
  - Ben harika bir şampiyonum! Ve bir dövmem var!
  Svetlana da hareket halinde. Düşmanlarla ilgilenir. Bir pirananın dişleri gibi dişleri vardır. Ve düşmana çıplak ayakla, yok edeni fırlatır.
  Savaşçı bağırır:
  - İnanç için, kral ve Anavatan!
  Böylece beşi Yükselen Güneş Ülkesini ele geçirdi. Gösterilen toplam yıkım.
  Böylece Japonya'nın başkenti Tokyo, Kızıl Ordu tarafından alındı. Ve samuraylar bastırıldı. Bundan sonra, SSCB'ye gönüllü girişleri konusunda bir referandum yapıldı.
  Amerika bir yandan Alaska üzerinden, diğer yandan Grönland ve Kanada üzerinden saldırıya uğradı.
  Burada, şortlu yalınayak, kas kabartmalı bir çocuk olan Oleg Rybachenko, rüzgârla oluşan kar yığınlarının arasından geçiyor ve bikinili ve çıplak bacaklı dörtlü bir kız.
  Erkek yazar Oleg, çıplak, çocuksu ayaklarıyla imha hediyelerini fırlattı. Döndü ve kükredi:
  - Anavatana Zafer - komünizm altında yaşayacağız!
  Natasha düşmana ateş açtı, düşmanları kesti ve çıplak ayaklarıyla ölüm mesajı attı.
  Ve ciyakladı:
  - Kutsal Rusya için!
  Zoya da ateş etmeye devam etti ve vahşi bir uluma ile kükredi. Aynı zamanda, yok oluşun getirdiğini çıplak ayağıyla kükreyerek fırlattı:
  - Komünizm için!
  Augustina da Amerikalılara ateş püskürdü. Bir sürü düşmanı kesin. Onları sorunsuz bir şekilde biçti. Ve düşmanı kes.
  Ve çıplak ayakla, fırlatırken ölümcül bir şey.
  Ve şarkı söyle:
  - Komünizmin büyüklüğüne şan!
  Ayrıca, Svetlana düşmana ateş eder. Düşmanları patlayarak ve ciyaklayarak keser:
  - SSCB anayasası için!
  Ve çıplak ayakla, bir rakibe nasıl fırlatılır, çatıyı menteşelerinden koparan bir şey.
  Ve kükreme:
  - Rusya için!
  Beşi karda koştu ve birkaç bin Amerikalıyı biçti. Sonra kızlar, tutsakları çıplak ayaklarını öpmeye ve topuklarını öpmeye zorladı.
  Bunlar bazı dövüş arkadaşları.
  ABD, birkaç saldırı operasyonundan sonra 1948 sonbaharında fethedildi.
  Bundan sonra, Amerika'nın SSCB'ye dahil edilmesi konusunda bir referandum yapıldı. Leon Troçki'nin yetmişinci doğum gününden sonra, Dünya SSCB'nin organizasyonu hakkında bir referandum düzenlendi.
  Bundan sonra Kızıl Ordu diğer ülkelerin fethini üstlendi.
  İronik olarak, Lev Troçki, Mart 1953'te Stalin gibi öldü.
  Ama yerine oğlu geçti: Lev Lvovich Sedov. Vasil Stalin'den farklı olarak daha yaşlıydı, daha akıllıydı ve en önemlisi içici değildi, yani tahtı geçecek biri vardı.
  Lev Lvovich Sedov babasının çalışmalarına devam etti ve tüm dünyanın fethini ve SSCB'nin oluşumunu tamamladı. Daha 1957'de Sovyet kozmonotları aya indi. Ve 1980'de Mars'ta. Lev Lvovich Sedov'un 1982'de ölümünden sonra yerine oğlu Vladimir Lvovich Sedov geçti. Ve 1990'da SSCB nihayet, neredeyse oybirliğiyle yapılan bir referandumdan sonra, bir monarşinin kurulmasıyla Sovyet, Sosyalist imparatorluk haline geldi. Bu zamana kadar, Sovyet kozmonotları güneş sisteminin neredeyse tüm gezegenlerini ziyaret etmeyi çoktan başarmışlardı.
  Ve 2020'de, birkaç gemiden inişe uygun gezegenlerin olduğu Sirius'a ilk yıldızlararası keşif başladı. Zaten ışık hızına çıkabiliyorlardı ve gerçekten uçma şansları vardı.
  Dünya gezegenindeki yaşam artık oldukça iyi. Bütün ülkeler tek bir imparatorlukta birleştirildi. Kıtlık, salgın hastalık, AIDS yoktu. Hastalıkların gençleştirilmesi ve tedavisinde ciddi başarılar elde edilmiştir.
  İşsizlik yoktu ve çalışma gününün uzunluğu her gün bir gün tatil olmak üzere günde beş saate indirildi. Fiyatlar düşmeye devam etti ve ücretler arttı. Her ailenin tüm kolaylıkları olan ayrı bir dairesi, bir bilgisayarı, interneti, düzgün bir arabası vardı. Ekmek ve temel ürünler zaten tamamen ücretsizdir, tıpkı apartmanlar, kamu hizmetleri, toplu taşıma için ödeme yapmanız gerekmediği gibi.
  Evet, gezegen komünizme çoktan yaklaştı. Ve daha fazla özgürlük. Yetkililere şaka yapmak ve ekranda çıplak kadın izlemek mümkün oldu. Genel olarak, Dünya'daki iklim daha ılıman hale geldi ve aynaların yerleştirilmesi nedeniyle birçok bölgede gece kayboldu. Çıplak ayakla ve minimum kıyafetle yürümek moda haline geldiği için. Ve ekranda çıplaklık moda oldu.
  Dinde - doğal olarak ateizm. Ve neredeyse tüm kiliseler müze haline geldi veya başka amaçlar için.
  Hemen hemen tüm camiler de kapatıldı. Kuran ve İncil sadece gizlice basıldı. Ve resmen yasaklanmalarına rağmen aslında yasaklandılar. Ama bir mümin komünist olamaz, meslek sahibi olamaz. Ve din için kampanya yürütenler hapsedildi.
  Bütün dinler sıkıştırıldı, inananların oranı sürekli düşüyordu. Üstelik savaşlar ortadan kalkmış, gençleşme konusunda ciddi ilerlemeler kaydedilmiştir. Böylece herhangi bir dini besleyen ölüm korkusu azaldı. Aslında maddi sorun yok denecek kadar az, suç neredeyse ortadan kalktı, hastalıkların çoğu ortadan kalktı ya da kolayca tedavi ediliyor. Kanser aşısı geliştirildi ve insanlar giderek daha uzun yaşıyor.
  Öyleyse neden Tanrı'ya inanalım? Ve daha da çelişkili - modern bilimle çelişen İncil ve Kuran?
  Kısacası, komünizme daha da yaklaşıyor. 2022'de yıldönümü - SSCB'nin oluşumunun yüzüncü yılı - muhteşem bir şekilde kutlandı. Ve her şey yolunda ve her yıl daha da iyiye gidiyor.
  Bu vesileyle bir hediye bile verdiler - dünya gezegeninin her sakini için serbest uçan bir elektromanyetik helikopter. Böylece herkes uçabilir.
  Bu arada, "Moskova - Antarktika" metrosunun inşaatı tamamlandı! Ve son altıncı kıta metroya bağlı! Bu harika!
  Ve yakında Sovyet gemileri Sirius'a ulaşacak. Ve ışık hızını aşan ilk uçak test edildi.
  Ayakta komünizm ve muzaffer gelişmiş sosyalizm dünyasında bu ne kadar büyük!
  Ve hepsi ölümsüz çocuk Oleg Rybachenko sayesinde. Rusya'ya zafer!
  Yeni bir görevi tamamlayan Oleg Rybachenko'ya şan!
  
  YALNIZ AYAK GÖREVİNİN KÖTÜ DAHİ
  Her zaman çıplak ayakla ve bikiniyle koşan tank testi yapan kız Gerda, Panther-2'nin geliştirilmesinde yer aldı. Güzel kurt, motoru ve şanzımanı birlikte, tankın karşısına ve önüne yerleştirmeyi teklif etti. Ve şanzımanı doğrudan motora takın. Sonuç olarak, "Panter" -2, yerleşim düzeninin sıkıştırılması nedeniyle yüksekliğini bir metreden fazla azalttı. Kulede de değişiklikler yapıldı. O küçüldü ve daraldı. Sonuç olarak, "Panter" -2, rezervasyona önemli ölçüde eklendi. Gövdenin alnı, 45 derecelik bir eğimde 120 mm kalınlığa ulaştı. Tahta, bir açıda "Tiger" -2 gibi 82 mm oldu. Panther-2 taretinin alnı bir açıda 150 milimetre ve ayrıca bir açıda 82 milimetrede yan oldu ve üst kısım pratik olarak kayboldu. Aynı zamanda, artan zırha rağmen, arabanın kendisi daha da hafifledi: ağırlık 36 tona düştü ve yeni 700 beygir gücündeki motor bu tankı otoyolda neredeyse yetmiş kilometre hızlandırdı ve hepsi de düzgün bir şekilde kayada.
  Panter-2 daha inatçı ve göze çarpmayan hale geldi, onu gizlemek ve pusu arkasından hareket etmek daha kolay. Değişiklikler silahın kalibresini etkilemedi, çünkü Panther-2 topunun nüfuz gücü, Hitler karşıtı koalisyonun tanklarıyla savaşmak için oldukça yeterli.
  Bu makine, koruma seviyesi açısından, otuz iki tondan daha az ağırlığa sahip "Tiger" -2 ile aynı seviyedeydi. Ve 1943 sonbaharında seri üretime girdi. Üstelik yeni bir motor, silah ve mermi geliştirmeye ve yetişmeye gerek yok.
  "Kraliyet Panter" olarak adlandırılan "Panter" -2. Mükemmel sürüş performansı ile verimli ve tehlikeli bir makine olduğu ve daha hafif olması nedeniyle savaş ve operasyonda daha güvenilir olduğu ortaya çıktı.
  Almanlar yeni tankla bir şeyler başarabildiler. Özellikle, Kiev yakınlarındaki bir kazanda kuşatılmış birliklerine yardım edin. Ve Kızıl Ordu'nun ilerlemesini bir şekilde askıya almak. Daha gelişmiş bir tankın iyi bir savaşçı olduğu kanıtlandı.
  Daha verimli bir makineyle karşı karşıya kalan Sovyet komutanlığı, tereddüt etti ve sağ banka Ukrayna'nın derinliklerine ilerlemeyi reddetti. Böylece Fritz, ilkbaharda cepheyi stabilize edebildi ve Sovyet birliklerinin Romanya'ya ulaşmasını engelledi.
  Stalin, savaşın gidişatını T-34-85 ve IS-2 pahasına değiştirmeyi umuyordu. Ama bu Fritz'e bir soluk aldırdı. İtalya'daki birliklerini takviye ederek, Müttefiklerin Roma'daki ilerlemesini geri püskürtmeyi başardılar. Ayrıca Amerikalıların ve İngilizlerin Normandiya'ya çıkarmaları da tehdit altındaydı. Hitler, FAA füze programını XE-162 jet avcı uçakları lehine terk etti. Bu araba çok başarılı. Boş uçak, sadece 1.600 kilogramda İkinci Dünya Savaşı'nın en hafif savaşçısı oldu ve bu da ona nadir bir manevra kabiliyeti verdi. Aynı zamanda, iyi silahlar iki hava tabancası, alında zırh ve üretimde ucuzluktur.
  XE-162, Almanlara havadaki savaşta büyük bir avantaj sağladı. Ayrıca Führer, Rommel'e acil durum yetkileri de verdi. Ve bu zeki komutan Normandiya'daki müttefikler için sinsi bir tuzak kurdu.
  Üstelik Rommel, müttefiklerin Normandiya'da ve Port de Calais'te grev yapabileceğini anlamıştı. Ve yükselemeyecekleri her yerde yenilgiye uğramaları beklenirdi.
  Ve tuzak işe yaradı.
  Rommel, müttefiklerin ilerleyen birimlerine etkili ve çok hareketli bir tank "Panther" -2 yardımıyla bağlandı. Ve müttefiklerin tek başına mahkum olarak bir milyondan fazla askeri kaybettiği kazanlar yarattı.
  Roosevelt daha sonra kalp krizi geçirdi ve hastalandı ve onun fazla solcu başkan yardımcısı Senato ve Kongre ile çatıştı ve Birleşik Devletler fiilen savaştan çekildi. İngiltere de yenilginin ardından zor günler yaşadı. Churchill, sinirlilik ve sarhoşluk nedeniyle hastalandı ve onu çıkarmaya çalıştılar. Bu koşullar altında İngiltere, Üçüncü Reich ile bir ateşkes yapmayı isteyerek kabul etti. Ve aynı zamanda askerleri Sicilya'dan geri çekti.
  Buna bakarak Stalin uzun süre tereddüt etti ve sadece Ağustos ayında merkezde bir saldırı başlattı. Ancak güneydeki cephe gerçek tarihten çok daha doğu olduğu için Belarus balkonu işe yaramadı. Ve Almanlar güçlü bir savunma yaptı.
  Artı, yine de Batı Avrupa'dan asker transfer etmeyi başardılar. Evet ve XE-162 gökyüzünde hakimiyeti ele geçirdi. Kızıl Ordu, büyük kayıplar pahasına on ila on beş kilometre ilerledi ve durduruldu. Bundan sonra Almanlar güneyde ilerlemeye çalıştı. Biraz ilerledik, ancak umutsuzca karşı saldırıya geçen ve gelişmiş bir tahkimat sistemine sahip olan Kızıl Ordu, saldırıyı durdurabildi. "Panter" -2, iyi bir ön korumaya ve nispeten iyi bir araç içi ve ayrıca ana araç olarak kalırken mükemmel hareket kabiliyetine sahip. Silahı, özellikle bir kerelik hasarda, her şeyde orduya uymasa bile. Gerda "Panther"-2'nin yardımıyla geliştirildi, 88 mm topla, yükseltildiğinde daha güçlü bir motor, 1200 beygir gücüne hızlanıyor, özellikle yanlarda daha kalın ve eğimli zırha sahip. Bu tank kırk beş tona kadar ağırlığa sahipti, ancak çok yüksek hareket kabiliyetini korurken daha iyi korunuyordu ve daha güçlü bir şekilde silahlandırıldı.
  Yan zırhı 170 mm'ye ulaştı ve ön 250 mm eğimli. "Panter" -3, bir zafer tankı olmaya söz verdi.
  Stalin açıkça kuyruğunu sıkıştırdı...
  Ancak kışın tekrar ilerlemeye çalıştı, ancak dövüldü ve Kızıl Ordu hiçbir yerde zafer kazanamadı.
  Ve Mart ayında, "Panter" -3 ile Almanlar güneyde bir atılım yapmayı başardılar. Ve Nisan'da Kiev'i tekrar aldılar.
  Mayıs ayında Stalin, Almanlara yeniden barış teklifinde bulundu ve hatta Donbass ve Leningrad'dan vazgeçme sözü verdi.
  Hitler, merkezde ilerleyip Smolensk'e doğru hareket ederek karşılık verdi. Ve Almanlar hala kazanıyorlardı ... Yaz boyunca Smolensk'i ele geçirdiler ve Moskova'ya yaklaştılar. Orada durduruldular, ancak Naziler güneye döndü ve Donbass'a doğru ilerledi.
  Ve sol banka Ukrayna'yı ele geçirdiler. Ve Kasım 1945'te Stalingrad'a ulaştılar. Stalingrad'ın kendisi hareket halindeyken alınamadı. Ama durum daha da kötüleşti. Ve 1 Ocak 1946'da Türkiye de SSCB ile savaşa girdi.
  Bundan sonra Kafkasya'yı tutma şansı kalmadı.
  Bununla birlikte, savaş tüm kışı ve baharı işgal etti. Ve sadece Haziran 1946'da kahraman Erivan düştü. Bakü'den biraz daha erken. Osmanlı İmparatorluğu ve böylece Üçüncü Reich'a yardım etti. Ancak Haziran ayında Almanlar Moskova ve Saratov'a karşı bir saldırı başlattığında, Kızıl Ordu olağanüstü bir kahramanlık gösterdi.
  Oleg Rybachenko ve dört kız Moskova yakınlarında savaştı ve muazzam cesaret gösterdi.
  Şortlu albay oğlan ve bikinili cadı kızlar Fritz'i yok ettiler.
  Oleg çıplak, çocuksu ayağıyla bir el bombası attı ve bağırdı:
  - SSCB'ye zafer!
  Natasha sırasını verdi. Ölümcül hediyeyi çıplak ayaklarıyla fırlattı ve ciyakladı:
  - Anavatan'a şan!
  Zoya bir sürü faşisti öldürdü. Ölüm getiren bir hediye olan çıplak ayak parmaklarını fırlattı ve havladı:
  - Stalin'e şan!
  Augustine, bu kızıl saçlı şeytan, çok sayıda Nazi'yi devirdi. Çıplak topuğuyla bir el bombası attı ve bağırdı:
  - Komünizm fikirlerine şan!
  Ateşe liderlik eden, Nazileri kesen Svetlana, çıplak ayaklarıyla ölüm hediyeleri attı ve kükredi:
  - Lenin'in fikirlerine şan!
  Beşi kahramanca savaştı ve Moskova yakınlarında Nazi saldırısı püskürtüldü.
  Doğru, Naziler birkaç ay süren savaştan sonra Saratov'u alabildiler.
  Ancak kışın ilerlemeleri durdu. 1947'de, Panther-3'ten sadece biraz daha kötü ve Panther-2'den daha güçlü olan yeni Sovyet tankları T-54 gelmeye başladı.
  Savaş daha da uzadı... 1947 yılı karşılıklı darbeler ve yerleşik bir cephe hattıyla geçti.
  1948'de de darbeler değiş tokuş edildi ve neredeyse değişmedi. Almanlar askerlerle ilgilendi, bu yüzden nüfusta büyük bir düşüş yaşadılar. Yeterli insan ve Stalin yoktu.
  1949'da da değişiklik yok. SSCB'nin bir MIG-15'i ve Üçüncü Reich'in bir ME-462'si olmadığı sürece. Alman uçağı daha hızlı ve daha güçlü silahlanmıştı.
  Almanlar ayrıca, 100 EL namlu uzunluğuna sahip 105 mm'lik bir topla ve kalın zırhın yanı sıra bir gaz türbini motoruyla daha da ağır olan "Panter" -4'ü de aldı. SSCB'de, şimdiye kadar T-54 ve IS-4 serisinde. Ve IS-7 seri değildi - işe yaramadı.
  Savaş bitti ve 1950 bitti...
  Ayrıca değişen başarı ve yakalanan cephe hattı ile savaşlar.
  Ve 1951-1952 kışında, Stalin bir dizi büyük saldırı operasyonu gerçekleştirdi ve Almanları Saratov'dan sürmeyi ve biraz merkeze itmeyi başardı. Esnek olmayan Leningrad, uzun vadeli bir kuşatmada hâlâ direniyordu. Genel olarak, Kızıl Ordu inisiyatifi ele geçirmek üzereydi.
  Ancak yaz aylarında Almanlar pozisyonlarını kısmen geri yükleyebildiler ve tekrar Saratov'u aldılar.
  Sonbahar ve kış ağır çatışmalarla geçti. Ve Mart 1953'te Stalin öldü.
  Karışıklık ve iktidar mücadelesinden yararlanan Naziler, Kuibyshev'i ele geçirdi ve Moskova'yı kuşattı. Aralık 1853'te SSCB'nin başkenti düştü. Ve Ocak 1954'te nihayet bükülmeyen Leningrad alındı.
  Bundan sonra Kızıl Ordu direnişi zayıflattı. Ve 1954'te Wehrmacht Novosibirsk'e ulaştı. Sonra 1955'e kadar bir durgunluk oldu, SSCB'nin tüm büyük şehirleri ele geçirilmedi.
  Ancak gerilla savaşı devam etti. Sıkı ve ağır. Elbette ve sonunda, Mart 1957'de Führer de öldü.
  Bundan sonra, Üçüncü Reich'ta bir iktidar mücadelesi başladı ve bunun sonucunda imparatorluk çöktü. SSCB'nin eski topraklarında çok sayıda bağımsız devlet ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri dünyanın hegemonu haline geldi. Ayrıca Çin'de de Amerikan yanlısı bir hükümet kuruldu.
  Bu birkaç on yıl boyunca devam etti. Sıkıcı dünya durgunluğu, Sovyet sonrası uzay. Amerika Birleşik Devletleri 2017'de gerçek tarihten biraz daha fazlasını başardı, yine de Mars'a uçtular.
  Ancak genel olarak insanlık parçalanmış durumda, İslam dünyasında savaşlar ve terörizm var, SSCB'nin eski topraklarında da savaşlar ve onlarca ülke var ...
  Kısacası, yalnızca Amerika gelişir ve tüm devletler buna bağımlıdır. Ve ABD onlardan meyve suyu içiyor. 2020'de Amerika Birleşik Devletleri başkanı bir eşcinsel ve açıkça bir kocası var. Ve daha da eğlenceli hale geldi.
  Demek Gerda'nın dehası dünyaya acımasız bir şaka yaptı! Ve bu sadece daha da kötüleştirdi!
  
  
  ROOSEVEL 1943'TE ÖLDÜ
  Roosevelt Mart 1943'te öldü ve halefi Henry Wallace, bir idealist olarak, Stalin'den yardım karşılığında rejimi liberalleştirmesini istedi. Doğal olarak, Stalin kesin bir ret ile yanıt verdi. Henry rahatsız oldu. Amerikalılar Üçüncü Reich'ın bombalanmasını durdurdu ve Rommel'in Alman ve İtalyan birliklerini Afrika'dan çekmesine izin verdi.
  SSCB'nin güçlenmesinden de korkan Churchill, Almanya'ya karşı faaliyetlerini kısıtladı. Buna karşılık Hitler de Yahudi sorununun nihai çözümünü askıya aldı.
  Resmi olarak bir ateşkes ilan edilmemesine rağmen, müttefikler aslında savaşmayı bıraktılar. Ve bu Üçüncü Reich'ın yararınaydı. Silah üretimi ve özellikle tank üretimi arttı.
  Führer, Kale operasyonunu bir kez daha erteledi, bu nedenle istihbarat SSCB'nin Kursk çıkıntısında daha fazla tank, piyade ve topçu bulunduğunu ve güçte üstünlük kazanmayı beklediğini bildirdi. Aslında, kaleye saldırmak, güç vermek - bir kumar!
  Buna ek olarak, Fuhrer yeni "Tiger" -2 ve "Maus" ve "Lion" tanklarının savaşlarda yer almasını istedi. Kırk üç yazındaki Mouse tankı, genel olarak üretime hazır Tiger-2 gibi nispeten başarılı testlerden geçti. Ama "Aslan", geç kalırken. Kırk saniyenin sonunda gelişimi kesintiye uğradı ve ardından yeniden başladı. Ancak bu tank "Tiger" -2'den daha kötüydü, ancak yirmi tondan daha ağırdı. Ancak, yüz seksen ton ağırlığındaki "Maus", hemoroid mastodon olduğu ortaya çıktı.
  Ama iyilik olmadan kötülük olmaz. Ağustos ayında, saldırının sürekli ertelenmesine dayanamayan Stalin, grevi kendisi emretti. Dahası, Sovyet birlikleri aynı anda Orel'e, Belgorod ve Kharkov'a taşındı.
  Fritz bu zamana kadar birliklerini önemli ölçüde güçlendirdi ve birçok tahkimat kazdı. Zaten Sovyet birlikleri kaleyi bastı. Ve etkili silahları ve ciddi ön zırhı ile Panther, savunmada iyi bir tank olduğu ortaya çıktı. Ferdinand da iyi bir performans sergiledi. Kendinden tahrikli silah çok hareketli değil, ancak çok güçlü ön zırha ve II. Dünya Savaşı'nın en iyi tanksavar topuna sahip.
  Ancak "Tiger", oldukça güçlü yan zırhı, mükemmel ve etkili topu, geniş bir mermi kaynağı ve motorun ve şanzımanın göreceli güvenilirliği ile özellikle iyi performans gösterdi.
  Otuz dört, Tiger'ı yalnızca yana doğru delebilirdi ve üç yüz metreden daha uzak değil ve yüzde otuzdan fazla olmayan bir olasılıkla.
  Yani Fritz'in savunması güçlü. Buna ek olarak, Naziler Afrika'dan birkaç ek tümen ve bir düzine Fransa'dan, dördü Balkanlardan, yerine Bulgar ve İtalyan olanlarla değiştirdiler. Ve toplamda yirmi bölüm daha topladılar.
  Evet ve müttefikler Mart 1943'ten beri fabrikalarını ve şehirlerini bombalamadıkları için tanklar bin birim daha fazla serbest bırakıldı. Batı cephesinde özellikle doğu cephesinde uçaksavar silahları ve savaşçıların sayısı arttı. Her şeyden önce, çok güçlü silahlara sahip, yüksek hızlı ve iyi zırhlı daha fazla Focke-Wulf aracı vardı.
  Sovyet birlikleri, sadece para için ücretsiz ödünç verme yardımının sona ermesi nedeniyle gerçek tarihten biraz daha zayıftı. SSCB'nin satın almak zorunda kaldığı bir şey. Özellikle boksitler ve alaşım elementleri altınla ödeniyor.
  Ancak havacılık ve tankların satın alınması reddedilmeliydi - her şey için yeterli altın yoktu. Böylece 152 mm zırhlı muhteşem Churchill'ler artık orada değildi. Ve hücumda iyi bir yardımcıdırlar. Kalkanlı Shermanlar gibi.
  Tabii ki, SSCB gerçek tarihe kıyasla güç kaybederken, düşmanın aksine daha fazla fırsatı vardı. Evet ve düşmanlara adım atın.
  Güneydeki Mainstein, Sovyet saldırısını püskürttü ve Belgorod'u ele geçirdi. Oryol çıkıntısında komuta edilen model. Savunma aslanı saldırıya hazırdı, ancak gücü daha zayıftı. Gerçek tarihte olduğundan daha güçlü olmasına rağmen, batıdan aktarılan kuvvetler ve daha fazla silah bırakması nedeniyle.
  Bu yüzden Fritz çok sıkı savaştı. Bununla birlikte, Sovyet birlikleri, ağır kayıplar pahasına nüfuz edebildiler, ancak günde bir, iki kilometreden fazla ilerlemediler. Eylül ayında Kızıl Ordu merkezde de ilerlemeye çalıştı. Ama orada bile Almanlar her şeye hazır ve güçlü bir savunmaya sahipler. Fritz, gerçek tarihe kıyasla, otuz beş ila kırk daha fazla tümene sahipti. Batı cephesi, Afrika, bombalamadan daha az nüfus kaybı ve daha fazla silah nedeniyle.
  Ayrıca uçaksavar silahları, molozları tırmıklayan ve yıkılan fabrikaları restore eden müfrezeler nedeniyle tasarruf. Ek tank ve uçak sayısı bir rol oynadı. Dahası, batı cephesi ve silah üretimindeki artış nedeniyle, Nazilerde havacılık fiilen ikiye katlandı ve Kızıl Ordu'nun artık gökyüzünde üstünlüğü yoktu. Gerçek tarihte olduğundan daha da zayıfladı, çünkü Amerikan ve İngiliz uçakları yoktu ve ayrıca hala yeterli duralumin, alüminyum ve bakır yoktu. Müttefiklerin ücretsiz olarak sağladığı kadar altın satın alamazsınız.
  Bu yüzden merkezde önceden hazırlanmış savunmayı kırmak mümkün olmadı. Almanlar direnebildi. Ama henüz gelmediler. Özellikle kış. Kışın hayatta kalmanız ve hayatta kalmanız gerekiyor.
  Ve Fritz savunmada oturdu. Kışın, Kızıl Ordu güneyde ilerledi, ancak başarılı olamadı. Leningrad yakınlarında vurdu, ancak Fritz buraya ek güçler transfer edebildi ve dayanabildi. Gençler Üçüncü Reich Ordusuna seferber edildi, yabancılarla çalışmaya başladılar. Avrupa bölümlerinin sayısı da arttı. Fabrikaların bombalanması durduğunda Fransızların Bolşeviklerle savaşmaya daha istekli olduklarına dikkat edilmelidir. Belçikalılar, Hollandalılar, Norveçliler'den oluşan bir lejyon oluşturdular.
  Nazilerin İsveç parlamentosu seçimlerinde kazanılan zaferden sonra, oradan gönüllü akını arttı ve hatta iki bütün bölüm kuruldu.
  İspanyollar ve İtalyanlar da askeri varlıklarını artırdılar. Ayrıca, bir savaş esiri değişimi gerçekleşti ve yaklaşık bir milyon eski asker İtalya'ya döndü.
  Öyleyse Fritz, yetenekli savunma ile kimlere dayanabildi. Ve havacılıkları güçleniyordu. Uçak üretimi açısından, Naziler SSCB'yi geçti ve silahlanma ve hız açısından arabaları açıkça daha güçlüydü. Ve Alman pilotları Sovyet pilotlarından daha iyi eğitilmiş durumda. Böylece kayıpların oranı Fritz lehine değişti. Ve havaya hakim oldular.
  Alman 30 mm uçak topu özellikle etkili olduğunu kanıtladı. Oldukça hafif, bir Sovyet uçağını tek vuruşta vurabilir ve dakikada 600, hatta 660 mermi atabilirdi.
  Kızıl Ordu açıkça havada kaybediyordu.
  Durum, ME-262'nin çok hızlı, güçlü silahlı ve en önemlisi çok inatçı bir aracın seri üretiminde ortaya çıkmasıyla daha da kötüleşti. Evet, güçlü jet motorları, Almanların avcı uçağını daha ağır hale getirmesine ve dolayısıyla daha iyi korunmasına ve zırhlanmasına izin verdi. Ve dört adet 30 mm top oldukça az.
  Fritz'in, müttefiklerle savaş halinde olmayan koşullarda alaka düzeyini kaybettiği için FAA füze programını da kısıtladığı belirtilmelidir. Bu da havacılığı önemli ölçüde güçlendirmeyi mümkün kıldı. TA-152, uçuş özellikleri açısından Focke-Wulf'tan çok daha iyi olan, özellikle başarılı bir gelişme olarak kabul edilebilir, ancak aynı zamanda bir saldırı uçağı ve bir ön hat bombardıman uçağı olabilir.
  Bu kış cephe hattının çökmesini önleyen ve her yerde direnen Fritz, ilkbaharda daha aktif hale geldi. Ve zaten Haziran ayında yeni bir saldırı başlattılar. Ana darbe Kursk yönünde yapıldı. Ve oldukça aktif olarak kullanıldı: "Fare", "Aslan", "Kaplan" -2, "Panter" -2 ve elbette basit "Kaplanlar" ve "Panterler". T-3 ve T-4 tankları eskimiş olarak durduruldu. SSCB, IS-2 ve T-34-85'i aldı. Bununla birlikte, son tank, ücretsiz ödünç ver-lease malzemelerinin eksikliğinden dolayı, hala yetersiz miktarlarda üretildi ve T-34-76, üretimdeki en büyük tank olarak kaldı. Ve IS-2 neredeyse hiç üretilmedi ve bu tank hala tamamlanma aşamasındaydı.
  Yani Alman tankları Sovyet tanklarından daha ağır ve daha güçlüydü. Sayıca neredeyse hiç aşağı kalmayan Fritz, daha iyi korunan ve silahlı araçlara sahipti. Panther-2'nin en pratik olduğu ortaya çıktı, ağırlıktaki artışı telafi eden daha güçlü motor ve yan taraflar daha iyi koruma aldı. Gerçek tarihten daha güçlü 1000 beygir gücündeki motoruyla Tiger-2'nin de fena olmadığı ortaya çıktı. Ve pratik!
  Tiger-2'den 22 ton daha ağır olan ve zırh avantajı olmayan Lion tankı, pratikte daha kötü olduğunu kanıtladı. 105 milimetrelik topu, "Tiger" -2'ninkinden daha güçlü olmasına rağmen, aynı zamanda daha az hızlı ateş eder. Ve otuz dörde karşı 88 milimetrelik "Tiger" dan daha güçlü olmak gerekli değildir. "Aslan" genel olarak ne köye ne de şehre bir makine oldu. Yan zırhı "Tiger" -2'ninki kadar yetersizdir, ancak gerçekten otuz dördü tutar. T-34-76, eğimli zırhı yandan delmeyecek. Ve ileride, kulenin sadece alnı, zaten gereksiz olan bir açıda 240 mm kalınlığa sahiptir.
  Genel olarak "Maus", tüm Sovyet tanksavar silahları için tüm açılardan geçilemez. Ancak çok ağır ve yavaştır ve taşınması zordur ve sık sık kırılır.
  Hepsinden iyisi, Tiger-2 ve Panther-2 oldukça hareketli, nispeten güvenilir ve pratiktir. Ve iyi silahlanmış.
  Ve en büyük Sovyet tankı T-34-76 ahlaki olarak modası geçmiş. Bunun dışında ucuz, üretimi kolay ve küçük kulesine girmek daha zor. Ama silah belli ki çekmiyor. Kulede, gözlükçülerde, dişli kutusunda sorunlar var.
  Kısacası, Fritz'in bu sefer Kursk'u alıp büyük bir kazan oluşturabilmesi şaşırtıcı değil. Ve Voronezh'i yakalama başarısını daha da geliştiriyor.
  Bundan sonra, Fuhrer'in emriyle güneye Stalingrad'a döndüler.
  Fritz Moskova'ya saldırmaktan korkuyorlardı. Ayrıca, Kafkas yağına ihtiyaçları vardı.
  Burada Stalin kibiriyle uyudu. kaybedebileceğini anladı. Ve Amerikalılara ve İngilizlere döndü - diyorlar ki, yardım edin!
  Cevap verenler:
  - Serbestleşme olacak mı ve siyasi tutuklular serbest bırakılacak mı?
  Stalin belli belirsiz cevap verdi:
  - Düşünelim...
  Churchill ve Wallace kesin olarak şunları söyledi:
  - Pratik adımlar gelene kadar yardım beklemeyeceksiniz! Ayrıca, Japonya'yı bitirmek gerekiyor.
  Ve yükselen güneşin diyarında işler gerçek tarihe göre daha iyi gidiyordu. Daha başarılı ve zırhlılar daha verimli kullanıldı ve baş amiral ölmedi ve genel olarak samuraylar savaşlarda bir şekilde daha şanslıydı. Hala kaybetmelerine rağmen, ama çok daha yavaş. Ve Amerikalılar ve İngilizler palmiye ağacından palmiye ağacına geçtiler.
  Tabii ki, müttefikler Avrupa'ya tırmanmak istemediler.
  Almanlar Stalingrad'a ulaştı, ancak Kızıl Ordu orada bir yer edinmeyi başardı. Ve kavgalar uzayıp gitti. Ama yine de kışın Almanları kuşatmak mümkün değildi. Aynı tuzağa iki kez düşmediler. Ve Terek Kapısı'na ulaştılar. Ve sırtları eyerledi.
  Bu sefer hem Grozni'yi hem de Ordzhonikidze'yi alabildiler, ancak Naziler hala dağlarda durduruldu.
  Kış geldi ve bir durgunluk daha. Ocak ayında Kızıl Ordu merkezde ilerledi. Ancak önemli sonuçlar elde edemedi.
  Sonunda T-43-85'in üretimini genişletmeyi başardı, ancak bu makine hala Almanlardan daha düşüktü. Fritz, "E" serisinin tanklarını almaya başladı. Her şeyden önce, "Maus" un yerini alan "E" -100. Almanlar, şanzımanı ve motoru bir araya getirerek, krank milinden tasarruf ederek tankın yüksekliğini azalttı ve yerleşimi sıkıştırdı. Tank, 188 yerine 130 tonda daha düşük, daha küçük ve daha hafif hale geldi. Bu, karayolunda ve yolda hızını saatte 40 kilometreye çıkarmayı mümkün kıldı. Zırh plakalarının daha rasyonel eğimi nedeniyle arabanın korunması daha da iyi hale geldi.
  Bu tank elbette Mouse'tan çok daha pratik. Ve kendini savaşlarda iyi gösterdi. Daha büyük E-50 olacağına söz verdi. Ayrıca düzen şeması ile sıkıştırılmıştır. Ağırlık olarak Panther-2'ye benzer, ancak daha kalın ve mantıklı eğimli zırhı ve düşük silueti var. Ancak bu araba ertelenirken. E-50'de Tiger-2 kadar kalın bir zırhın planlanması Hitler için yeterli olmadığından, Fuhrer daha güvenilir ve güçlü koruma talep etti. Örneğin, E-100, 210 mm kalınlığında kalkanlarla birlikte eğimli kenarlara sahiptir ve onu gerçekten kıramazsınız.
  "Panther"-2, 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm'lik bir top için yükseltildi. Ve şimdiye kadar harika çalıştı.
  Kışın, Almanlar merkezde dayanabildi ve saldırıları püskürtebildi. Ve ilkbaharda, Fritz Kafkasya'daki saldırılarına yeniden başladı. "Lev" -2 tankı, şanzımanın ve motorun ön ve karşısında bir blokta konumu ile öncekinden daha hafif ortaya çıktı. Elbette çok daha hareketli ama aynı zırh ve silahlarla. Ve "Kaplan" -3. Bu tank, yerleşim düzeni tarafından bir şekilde sıkıştırılmış ve eğimler altında, özellikle 120 mm'lik kenarları eski 82'ye karşı daha iyi korunmuştur. Dar kule ve daha güçlü zırh. Ancak silahlanma da 100EL'de 88 mm olarak değiştirildi. Dakikada sekiz yerine on iki atış yapan yeni silah, eskisinden daha isabetli ve zırh deliciydi. İlk E-75 de ortaya çıktı ancak bu araba da orduya yakışmadı ve kesinleştirilmesi gerekiyordu. Çok ağır - doksan tondan fazla ve yan taraflarca iyi korunmuyor.
  Ancak her durumda, Fritz daha güçlüdür ve ana darbe Volga boyunca Hazar Denizi yönünde verildi. Ve Kızıl Ordu'nun savunmasını kırmayı başardılar ve Kafkasya'yı karadan kestiler.
  Kendini çaresiz bir durumda bulan Stalin, savaştan çekilmek ve her koşulda Almanya ile ayrı bir barış yapmakla tehdit etti. Amerika Birleşik Devletleri'nde başka bir başkan zaten iktidardaydı - bir Cumhuriyetçi!
  Ve onu şantaja götüremeyeceğini söyledi. Stalin, yanıt olarak, Hitler'e herhangi bir koşulda müzakere teklif etti. Führer bunu görmezden geldi.
  Alman saldırısı başarılı oldu; Türkiye, Transkafkasya'da ikinci bir cephe açtı.
  Her şey kelimenin tam anlamıyla dağıldı. Ve şimdi Nazi orduları Bakü'ye saldırmaya başladı bile. Ve hiç şansı yok gibi görünüyor.
  Ama burada Sovyet şehri için savaşan dört cadı kız var.
  Natasha, Fritz'e bir ateş açar ve çıplak, zarif ayağıyla bir el bombası atar. Bu da bir Nazi tankını devirir.
  Komsomol cadı bağırır:
  - Rusya'ya zafer!
  Sonra Zoya da ateş ederek Nazileri biçer. Ve çıplak ayak parmaklarıyla bir imha armağanı fırlatır. El bombası Panther-2 tırtılına çarpıyor. Araba döner, "Tiger" -2 ile çarpışır. Ve her iki tank da patlar ve bölünür.
  Zoya ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Stalin'e şan!
  Augustine de bir dönüş yapar. Bir Wehrmacht askerini vurur. Ve çıplak ayağıyla düşmana bir el bombası atar ve ciyaklar:
  - Komünizmin zaferi için!
  Ve Svetlana, bu sarı saçlı bir kız, çıplak topuğuyla limon fırlatmak gibi, Nazileri paramparça ediyor.
  İyi niyetli bir dönüş yapacak ve bağıracak:
  - SSCB'nin büyük Anavatanına şan!
  Ve dört kız da ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ölümsüzlerin Anavatanına Zafer!
  Ve çıplak bacaklarıyla yine yok olma hediyeleri atıyorlar. Bu tür savaşçılarla, SSCB'nin yine de kazanacağına olan güven artıyor. Sonuçta, çok cesur ve yetenekli savaşçıları var!
  
  BİR UZAY PRENSESİNİN MACERALARI
  Bir joystick yardımıyla gergin bir şekilde bir uzay hızından diğerine geçen Prens Francesca, gezegeninden uzaklaştı. Yaldızlı bir köpekbalığına benzeyen kozmik teknesi, soğuk vakumu hızla kesiyordu. Serin ve kayıtsız kozmosun aksine, prensin kalbi öfkeyle yandı.
  Francesca, altı aydır ışıl ışıl güzel bir başka kıza sırılsıklam aşık olmasına rağmen, zorla evlendirilmiştir. Bir an bile unutamadığı güvercin, şiirlerin kahramanıdır.
  Ve genç prensten otuz yaş büyük olan bir başka siyah saçlı, sert yüzlü kraliçe Albina ona empoze edilir.
  Hayır, bunu asla kabul etmeyecek! Sanki atlar kafesten yırtılmış ve damarlarda dörtnala koşuyormuş gibi. Güneş ışınları gibi parlayan saçlarıyla sevgilisi. Yıldız Hiperinternet aracılığıyla ne zaman temasa geçecek?
  Prens ateşli bir şekilde birbiri ardına kombinasyonlara girdi ... Üç boyutlu bir projeksiyon parıldadığı için zaten umutsuzluğa kapıldı ve sonunda ortaya çıktı ...
  Gerçekten de kız bir mucize: Ay tırpan altında parlıyor ve alnında yıldız yanıyor. Zümrüt safir gözleri ölüleri uyandırabilirdi, içlerinde çok fazla ifade ve güç var.
  Francesca ısrarla şunları söyledi:
  - Ben zaten kararımı verdim! Tahtı unvandan reddediyorum ve sana uçuyorum!
  Parlak kız birdenbire üzüldü ve yumuşak bir sesle cıvıldadı:
  "Her şeyi düşündün mü prensim?"
  Francesca, joystick'i öfkeyle sallayarak umutsuzca şöyle dedi:
  - Bin kere evet! En önemli aşk yoksa, tacın, şerefin ve servetin ne faydası var!
  Kız derin bir iç çekti ve altın buklelerini sallayarak dedi ki:
  "Korkarım gerçekten kim olduğumu öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığına uğrayacaksın!"
  Prens çılgınca başını salladı ve bağırdı:
  - Umurumda değil! Son dilenci bile! sana uçuyorum!
  Kız şaşkınlıkla mırıldandı:
  Ama nerede yaşadığımı bilmiyorsun.
  Francesca kendinden emin bir sesle şunları söyledi:
  - Yerçekimi besleyicim var. Sinyallerin nereden geldiğini çoktan belirledim ve yakında sizlerle olacağım...
  Kız tekrar iç çekti, daha da ağır bir şekilde, güneş bulutların arkasına saklanmış gibi görünüyordu. Prens daha fazla soru sormadı, ancak en yüksek hızı açtı. Onu görmeyi tercih ederim. Ve sonra ne olursa olsun gel!
  Saniyeler taşlarla dolu eşekler gibi yokuş yukarı tırmanıyormuş gibi zaman acı verici bir şekilde yavaş geçti. Ama sonra oldu, sonunda yerçekimi yön bulucu prensin yerinde olduğunu gösterdi.
  Francesca inceleme ekranlarını açtı. Kraliyet yatı sadece bir teknoloji harikasıydı ve bir kişi onu yönetebilirdi. Ancak, en gelişmiş donanıma rağmen, prens sadece büyük, mavi bir yıldız gördü.
  Yerçekimi yönü bulucuyu tekrar açtı... Doğrudan heybetli ve sıcak armatürü işaret ediyordu.
  Kafası karışan Francesca klavyeye basıp kız arkadaşının görüntüsünü ekledi. Ve burada yine renkli, üç boyutlu bir projeksiyon parladı. Kız hala muhteşemdi ama yüzü belli ki gözyaşları içindeydi ve çok acı çekiyordu.
  Prens anlayışla kıza sordu:
  - Anlamıyorum... Belki de yön bulucum çıldırdı ve bu yıldızı gösteriyor... Teknik arızalar olmasına rağmen! Francesca yumruklarını sıkıca sıktı.
  Kız cevap olarak üzgün bir şekilde mırıldandı.
  - Hayır, bu bir hata değil... Gerçekten yıldızın merkezindeyim!
  Prens şaşkınlıkla bağırdı:
  - Nasıl?
  - Biz yıldız insanlarız ve vücudumuz ultraplazmadan yapılmıştır! - Zar zor duyulabilir bir şekilde kız ciyakladı ve bir gözyaşı ile sıçradı, ekledi. Birlikte olamayız!
  - Değil! - Prens bağırdı ve uzay yat ultramarin yıldızına daldı.
  
  KIZ LUTUE ÖZEL
  Stalin yaralarını yalarken, Almanlar İngiltere'ye nasıl inmeye hazırlanıyor. Haziran ayı geldi bile... Kanal'ın altından tüneller kazması ve İngiliz metropolüne girmesi gereken kazma tankları test ediliyor.
  Kırmızı ve mavi bikinili güzel kızlar, kazı yapan, yunus benzeri bir makineli tüfek tankına tırmandı. İkinci vitesi açtılar ve araba sorunsuz bir şekilde yere düştü. Her türlü savunma hattını kırabilecek yeni bir silah. Muhteşem kadın savaşçılar, kolları çıplak parmaklarıyla hareket ettirerek tankı sürdüler.
  Ve kızların nasıl figürleri ve muhteşem göğüsleri, zar zor örtülen bikinileri var. Onlara saatlerce hayran olabilirsiniz. Ve ordunun en iyisi kim? Tabii ki, bir kız.
  Ancak Üçüncü Reich'in bilim adamları sadece hafriyat birimleri ve diğer demir teçhizatı geliştirmiyorlar. Ölüm kamplarında doktorlar, geleceğin bir adamı olan bir savaşçının yaratılması üzerinde çalışıyorlar. Şimdi, bir fare geni insan vücuduna nakledilirse? Yoksa hamamböceği mi? Dövüş nitelikleri ne kadar artacak?
  Ve zaten savaşlar için bazı canavar türleri ve ayrıca zombi savaşçıları var. İkincisi birkaç yıldır varlığını sürdürmektedir. Herhangi bir kişi bir zombiye dönüştürülebilir. Ancak dövüş nitelikleri şüpheliydi - çok aptalca. Yaratma maliyetini haklı çıkarmazlar ve kendi birliklerine ateş açabilirler.
  Yani zombi cepheleri seri üretime geçmedi. Ama öte yandan onlardan düşük vasıflı işçiler yapılabilir ve örneğin en basit uçak ve planörler üretilebilir. İngiltere'ye iniş için birçok planör hazırlandı.
  Ama aynı zamanda gizli, özel bir silah da var: diskolar! Yirmi birinci yüzyılda tekrarlanamayacak bir şey. Toplama kamplarındaki en iyi bilim adamları, benzersiz özelliklere sahip silahlar geliştirdiler. Hız zaten üç veya dört ses hızına ulaştı, ancak en önemlisi, laminer jet sayesinde disketlerin küçük silahlara karşı savunmasız olduğu ortaya çıktı.
  Ve kendileri, en azından çarparak, havada arabaları vurabilirlerdi.
  Ve yine Oleg Rybachenko, kızları diskin başında temsil etti. Üçüncü Reich ordusunda - kadınlar nadirdi. Ama rüyalarında neden kızları temsil etmiyorsun? Çok renkli saç modelleri ile, ince, atletik, minimum kıyafetle busty veya tamamen çıplak!
  Ah, eğer tüm dünya sadece kızlardan oluşuyorsa ve o Johann tek erkek olarak kalsaydı. Ve sonra nasıl dönecekti?
  Bir diskette ışıldayan Charlotte, gülümsüyor ve kızıl saçları bir proleter bayrağı gibi rüzgarda dalgalanıyor. Ne kadar saf, genç bir yüzü var ve dışbükey bir göğsü, güçlü, geniş kalçaları olan ince bir beli var. Külotu bir iplik gibi incedir ve tüm kız cazibesini görmenizi sağlar!
  Ve disketin kendisi kötü şöhretli uçan dairelere benziyor. Dikey olarak, neredeyse sessizce yükselir... Oldukça büyük ve pahalı bir makine. Hız kazanırken, etrafında güçlü hava akımları akar - hem mermileri hem de mermileri yok edebilir. Böylece, hareket halindeki disket dokunulmazdır.
  Doğru, bunda bir eksi var: uçan dairenin kendisi de ateş edemez, ama ... Birincisi, disket herhangi bir düşman uçağına çarpma yeteneğine sahiptir. Ve hız göz önüne alındığında, tek bir uçan makine bile ondan kaçamaz. İkincisi, jeti kapatarak, radyo kontrollü bir bomba mermisi fırlatabilir ve hedefi vurabilirsiniz! Ve sonra tekrar açın...
  Ek olarak, uçan dairelerin donatılmasının planlandığı çeşitli ışın atıcıların geliştirilmesi halihazırda devam etmektedir. Fantastik diyorsun! Ama Dünya gezegeninin bu kadar çok kaynağını yutmuş olan faşizmin neler yapabileceğini kim bilebilir?
  Disket kontrol sistemi, bir joystick yardımıyla en modern olanıdır. Savaş testinden geçiyor. İngiltere ve Amerika havacılıkta hala güçlü ve "uçan daire" neden düşmanın hava sıralarını inceltmiyor?
  Charlotte çok güzel, bu geminin başkenti. Mürettebat beş kızdan oluşuyor. Ya sandalyelere otururlar ya da çıplak, çikolata renkli bacaklarını güneş yanığından çekerler. Çıplak parmakları joysticklerin üzerinde duruyor. Ne kadar erotik, boyalı, zarif şekilli tırnaklar parlıyor, damarlar bronz ten altında alt bacak boyunca ilerliyor.
  Bir kızın mürettebatı, kendini orduda bulan genç bir adamın hayalini kurduğu şeydir. Zafer ve iyi şans getiren şey.
  Burada disk-uçak hızlandı ve inanılmaz bir hızla Britanya kıyılarına ulaştı. Ve her taraftan uçan dairenin yolda yakaladığı ilk üç İngiliz dövüşçüye çarpıyor. Laminar jet, aslan imparatorluğunun arabalarını devirir. Kanatlarını kaybedenler yere düşerler.
  Charlotte memnun bir bakışla şöyle diyor:
  - Korkunç ve çok korkunç ... Ben korkunç değilim ve makyaj yapıyorum!
  Ve yeni İngiliz dövüşçülerin agresif kıkırdamalar başlatma girişimlerine yanıt olarak başladı!
  Ve şimdi uçan daire bir U dönüşü yapıyor ve roketatarlar veya sekiz makineli tüfek tarafından yardım edilmeyen Amerikan R-51 saldırı uçağına bulaşıyor. Hala büyük bir güç.
  Çıplak ayaklı kız Oleg Rybachenko, Amerikalıların sonuçta aptal olduklarını, Almanya ile savaşa girdiklerini düşündü. Bu yüzden sadece SSCB'nin eline oynadılar. En kötü düşmanına yardım et. Ama Rusya'yı Alman elleriyle halledebilirlerdi!
  Ve şimdi, yenilmez bir disk uçak, tüm uçaklarını yok ediyor. Ve bu İngiltere için çok kötü.
  Ve Amerika için daha da kötü. British Ridge'i kırdıktan sonra okyanusu geçmeye çalışmak mümkün olacak.
  Zümrüt gözlerle parıldayan Charlotte, bir ilahi ve kafiyeyle telaffuz ediyor:
  - Şahin gibi görünüyoruz, kartal gibi süzülüyoruz... Suda boğulmuyoruz, ateşte yanmıyoruz!
  Göz kamaştırıcı sarışın Gertrude yanıt verir:
  - Ne acı, ne acı ... Almanya İngiltere'ye karşı - yüz - sıfır!
  Bir disket oldukça uzun süre uçabilir. Motorunun sırrı yirmi birinci yüzyılda çözülmedi. Sadece uçan dairenin güç rezervi muazzamdır - New York'a uçabilirsiniz. Ve hareketler o kadar bozuk ki, makine ataletten yoksunmuş gibi.
  Bir savaşçının ya da bir bombacının yakalanmaması, toza dönüşen bir pastadır.
  Ve sonra Londra'ya, en yeni Alman kuyruksuz bombalarından atılan bombalar düşmeye başlar. Ve çok etkilidir.
  22 Haziran 1945'te Almanlar ve Japonlar Avustralya'ya asker çıkardı. Bu, Britanya'ya yapılacak olan saldırının bir tür kostümlü provası. Ve disk uçağı oraya bile uçtu.
  İngiliz donanmasından sadece boynuzlar ve bacaklar var. Almanlar, tek kişilik denizaltıların seri üretiminde ortaya çıktı. İngiliz gemilerini batırırlar, ancak su sütununda pratik olarak ayırt edilemezler.
  Ve gürültüye veya ısıya yönelik torpidolar ... Sadece Almanların sahip olmadığı şey! Dünyanın her yerinden en iyi bilim adamları, silah zoruyla Üçüncü Reich altında çalışıyorlar. Ve Alman gücünü güçlendirmek için çok çalışmak zorunda kalıyorlar.
  Alçak bir siluete sahip çok zarif, minyatür E-10'lar Avustralya'da hareket ediyor ve mürettebat yatıyor. Düşük ağırlıklarına rağmen, silah ve zırh açısından Churchill ile karşılaştırılabilirler, ancak aynı zamanda çok daha hızlı ve daha manevra kabiliyetine sahipler. Ve böyle bir arabada kızlar yerleşti.
  Çiftler, İngiliz pisliklerini keserek tankları kontrol eder ve kontrol eder!
  
  YENİ TARİH ALTERNATİFLERİ
  Ve böylece Almanlar, kırk üçüncü yılın sonunda Kafkasya'yı ele geçirdi. Kışın kendilerini savunmayla sınırladılar, ancak Afrika ve İran'da bir saldırı geliştirdiler.
  Stalin, elbette, boş boş oturmadı. Sovyetler, Leningrad yakınlarında ve Voronezh bölgesinde bir saldırı operasyonu gerçekleştirdi.
  Çift vuruş, işareti kaçırdı. Leningrad yakınlarında, Fritz "Panter" -2 ve jet avcı uçaklarını kullandı. Voronej yönünde, Ruslar IS-2'yi çoktan başlattı. Anlaşıldığı üzere, yeni tank pek mükemmel değil.
  İlk başta, Kızıl Ordu Voronej atılımında başarılı oldu, ancak daha sonra Almanlar güney kanattan güçlü bir karşı saldırı başlattı ve Sovyet araçları için bütün bir kazan yarattı. Aynı zamanda, Naziler ilk kez, hafif, alçak, hızlı ve nispeten güçlü zırha sahip manevra kabiliyetine sahip E-10 kendinden tahrikli silahları da kullandılar.
  Voronej yakınlarındaki Sovyet birliklerinin yenilgisinden sonra operasyonel bir duraklama oldu. Stalin daha temkinli davranmaya başladı ve Almanlar Afrika ve İran'a geçti.
  Hitler, ellerini serbest bırakmak ve ek kaynaklar elde etmek için kara kıtayı tamamen ele geçirmeye çalıştı. Ayrıca Fritz, savaşın pek iyi gitmediği Japonya'ya yardım etmek istedi.
  Sayıları sürekli artan Alman denizaltı filosu önemli bir rol oynadı. Yeni hidrojen peroksit denizaltıları, benzer sınıflardaki gemilere göre toplam üstünlüklerini göstermiştir. Almanların ayrıca ses ve sıcaklığı düşündüren torpidoları vardı.
  Böylece Müttefik filosu büyük hasar almaya başladı. Haziran ortasına kadar, Almanlar Güney Afrika'yı ve Temmuz ayında Madagaskar'ı ele geçirdi ve sonunda tüm kara kıtayı fethetti.
  Doğru, 22 Haziran'da Stalin, en son teknolojiyi kitlesel olarak kullanarak tekrar Rzhev-Sychovsky yönünde ilerlemeye başladı. Silah ve zırh açısından Panther-2'den daha düşük olan yeni T-34-85 tankı, yine de önceki otuz dört modeli geride bıraktı.
  Almanlar sağlam bir savunma hattında oturdular ve jet uçaklarına, yeni makineli tüfeklere ve makineli tüfeklere ve gaz rampalarına güvenerek saldırıyı püskürttüler. Saldırının kendisi taktiksel olarak ani değildi ve bu nedenle püskürtmenin daha kolay olduğu ortaya çıktı. Ama yine de, iki haftalık savaşta, Sovyet birlikleri Fritz'in mevzilerine sıkıştı.
  Ve Almanların çok fazla kuvveti Afrika operasyon tiyatrosuna yönlendirildi. Ancak Fransızların, Portekizlilerin, İspanyolların ve hatta İsveçlilerin yeni bölümleri savaşlarda yer aldı. İsveç'te, Ulusal Sosyalistler parlamento seçimlerini kazandı ve birkaç gönüllü tümen öne çıktı.
  Buna ek olarak, Kızıl Ordu, Kafkasya'nın kaybından sonra yakıt sıkıntısı yaşadı ve sonuç olarak savaşa hazır değildi.
  İki hafta sonra, Stalin saldırıyı durdurdu ve beklenmedik bir şekilde Hitler'e barış görüşmeleri teklif etti. Bu zamana kadar, Fritz'in Afrika'daki ellerini tamamen çözmek üzere olduğu ve SSCB'ye tüm güçleriyle saldırabileceği açıktı.
  Führer, Stalin ile ateşkes yapmayı kabul etti. Gerçekten de, hala Japonya'ya yardım etmemiz gerekiyor, ancak bu süre zarfında SSCB ne yapabilir?
  Almanlar Ağustos 1944'te İran ve Hindistan'da bir saldırı başlattı. Bir ay sonra, Alman tankları Delhi'de Japonlara katılarak sona erdi. Ve bir ay sonra, tüm Hindistan Alman kontrolüne girdi.
  Führer, İngiltere'ye bir çıkarma hazırlığı emri verdi. Balistik füzeler de dahil olmak üzere İngiltere'nin bombalanması belirgin şekilde yoğunlaştı.
  Japonya, Kasım 1944'te, Alman topçuların yardımıyla Filipinler'de bir Amerikan iniş girişimini önleyerek beklenmedik bir şekilde büyük bir zafer elde etmeyi başardı. Burada, ilk kez, Yükselen Güneş ülkesinin heybetli savaş gemileri kendilerini tam bir görkemle gösterebildiler.
  Amerikalıların yenilgisi zor oldu. Ve Alman denizaltı filosunun desteğiyle Japonya, Pasifik'te bir karşı saldırı başlattı.
  Bu arada Stalin ve Hitler müzakere ediyorlardı. İki diktatörün kişisel bir görüşmesi üzerinde anlaşmak mümkün değildi. Ancak en başından beri her iki tarafın da çok gururlu olduğu açıktı. Stalin Leningrad'dan vazgeçmek istemedi, Hitler Peter şehrinden vazgeçmek istemedi.
  Fritz, Kafkasya'yı tamamen kendilerine bırakmak istedi ve Stalin ortak yönetimde ısrar etti.
  Ancak her iki taraf da henüz düşmanlıklara geçmedi. Hitler İngiltere'yi ele geçirmeyi ve ellerini serbest bırakmayı planladı. Stalin ise umutlarını tanklar ve havacılıktaki yeni gelişmelere bağladı. Ancak yeni T-44 makinesinin yeterince güvenilir olmadığı ve teknik iyileştirme gerektirdiği ortaya çıktı ve Sovyet pervaneli uçaklar umutsuzca Alman jet uçaklarının gerisinde kaldı.
  Kışın, Almanlar, Japonlarla birlikte, birkaç Amerikalıyı Pasifik Okyanusu'na itti ve denizaltılarla Yankees'e devasa hasar verdi.
  Mart 1945'te Almanlar, keskin bir şekilde artan sayıda jet kullanarak İngiltere'ye yönelik bombardımanlarını yoğunlaştırdı. Görünüşe göre, bir bombardıman uçağı hala balistik bir füzeden daha iyidir, çünkü ikincisi çok pahalıdır ve yeterince hassas değildir.
  Nazi denizaltı filosu da kendini giderek daha fazla gösterdi. Almanları uçakla yenmek için çaresiz kalan Müttefikler, müzakere sürecini de incelemeye başladılar. Aynı zamanda cepheyi yeniden açması için Stalin'i ikna etmeye çalıştılar.
  Ama tüm zamanların ve halkların lideri bekliyordu. Kestaneleri tekrar ateşten çıkarmak istemedi. Ayrıca, kendi jet uçaklarının yaratılması ertelendi ve yeni bir T-54 tankının geliştirilmesi çok fazla zaman alacağına söz verdi. Evet, Naziler işgal altındaki topraklarda yerel hainlerden kukla hükümetler kurmayı başardılar.
  Bu yüzden Sovyet ordusu milyonlarca eski vatandaşıyla savaşmak zorunda kaldı. Ve bu çok iyi değil.
  Evet ve bu durumda Japonya, Stalin ateşkesi ihlal ederse Uzak Doğu'da bir cephe açacağını ima etti.
  Böylece Almanlar, İngiltere'ye müdahale olmadan amfibi bir inişe hazırlanabilirdi. Doğru, bazı zorluklar vardı: metropolde sadece İngiliz değil, aynı zamanda Amerikan kara birlikleri de vardı. Şimdiye kadar, Birleşik Devletler esas olarak denizde savaştı ve İngiltere'deki birliklerini güçlendirmeyi göze alabilirdi.
  Bu zorluklara neden oldu. Ek olarak, havacılık kalitesinden daha düşük olan müttefiklerin çok fazla uçağı vardı - nicelikteki teknolojik avantajı telafi ediyor.
  Bu nedenle, Oleg Rybachenko, kara hedeflerine yönelik saldırılara ek olarak, düşman uçaklarını da avladı.
  Burada dahi kız saldırı uçağı, uçağın kontrollerinde kendini tanıttı. İşte süpürülmüş kanatlı en son değişiklik olan jet ME-262. Ve büyük bir hızla hem hava hem de yer hedeflerine saldırır.
  Çıplak ayaklı güzellik Oleg Rybachenko, kız gibi vücudunda, ustaca bir dövüşçüyle başa çıkıyor. Çıplak ayakla öldürmek için ateş açar. Ve İngiliz uçakları yanar, yumruklanan Amerikalılar düşer.
  Ve güzel Oleg'in sağ tarafında, kız Arabella. Bu da harika bir as pilotu. Ve kanatlı bir Valkyrie gibi bir fan gibi havacılık mermileri fırlatarak liderlik ediyor.
  Oleg Rybachenko ona yumruğunu gösteriyor, çıplak, yontulmuş kız gibi bacağına tokat atıyor ve bağırıyor:
  - Aynen böyle devam!
  Kız coşkuyla cevap verir ve yanıt olarak yumruğunu gösterir:
  - Çok tutmak var!
  Dört motorlu bir bombardıman uçağı Oleg Rybachenko'ya doğru havalanıyor. Terminatör Pilot onu 30 mm'lik hava toplarıyla bayıltır ve haykırır.
  - Yüz fareden bir mamut doldurmak daha iyidir, bir kahramanı öldürmek bin korkaktan daha iyidir!
  Arabella, "varil" tekniğiyle bir döner kulübeden ateş ederek yanıt verir ve haykırır:
  - İki yaşayan arkadaş iyidir, dört ölü düşman, daha da iyi!
  Ve isabetlerinden, sıralanmış bir sıra gibi patlar - uçaklar!
  Oleg Rybachenko kar beyazı dişlerini kız gibi bir gülümsemeyle gösteriyor. Ve tekrar vuruyor...
  O militanca şarkı söylemek istiyor.
  Ben Evrenin Süpermen Yaratıcısıyım,
  Çağlar boyunca hüküm sürmeye karar verdim!
  Ve yaratıklarımın topuğunun altında çok şey var,
  Gerçekte, herkes rüyayı bilir!
  
  Güzelce yaratın ve zengin bir şekilde örün
  Halıları parlatabilir miyim...
  Kim asi sert intikam -
  Şeytan'ın çocukları cehenneme gidecek!
  
  Ve çocuklar beni tüm kalpleriyle seviyorlar,
  Göbeğine istediği her şeyi al!
  Hakemler tarafından sadece bir ödül verilir,
  Kimin aklı doğru!
  
  Uzayda salonlar inşa etmeyi seviyorum,
  Evren nesnesindeki kitleler ....
  Ama ne kadar kaprisli, Tanrılar bilir,
  Hayatınızın ipliğini kesmeleri onlar için önemsiz bir şey!
  
  Ona bir hediye ve bir eklenti olacak,
  Böylece aptal bir insan emeklemez ...
  Yaratmak önemsiz ve ilgilenmiyorum
  Genel sekreter de domates olsun!
  
  Bir takımyıldızlar ağı örüyorum,
  Küçük parmaktan bir kuasar vurabilir ...
  Bir muma ihtiyacım yok, bir ondalık -
  Kişiyi kendim cömertçe ödüllendireceğim!
  
  Ölümsüzlük olacak ve güzel bir elbise içinde,
  Gelin sana sonsuzlukta gelecek...
  Büyük soyluların kralı gibi olacaksın,
  Ve kesintisiz, çalıların arasında cennet gibi bir hesap!
  
  Haremler ve saraylar önemsizdir,
  Gerçeği sadece Allah'tan isteyin...
  Ama insanlar kendi mutluluğunu yaratmalı,
  Ve bağırma, sadece: Tanrı korusun!
  Her kelimede biri havaya uçtu ya da vuruldu. Ve çıplak bacaklarını sallayan güzel Arabella, onunla birlikte koştu ve hava tabancalarının tetiğine basarak çıplak parmaklarıyla oynadı. Ve ayrıca almak...
  Böylece savaş kitlerini vurdular ve geri uçtular.
  Arabella, muhteşem göğüsleri ve gösterişli kalçaları olan yalınayak bir güzel olan Oleg'e sorar:
  - Sen büyüleyici bir kızsın... Hep senin gibi olmak istedim!
  Stormtrooper-harika kız isteyerek cevap verir:
  Ve keşke senin gibi olabilseydim! Rağmen...
  Sonra Oleg Rybachenko saçma sapan konuştuğunu fark etti. Ve genel olarak, bir erkek nasıl bir kadın gibi olmaya çalışır?
  Ancak Arabella kafasını kaybetmedi ve ölümsüz bir aforizma yayınladı:
  - Kadın olmaktansa kadın olmak daha iyidir!
  Oleg Rybachenko kabul etti:
  - Pantolonlu herkes erkek, etekli herkes kadın değil!
  Arabella başını salladı ve şunları söyledi:
  - Yüz kadını baştan çıkarmak, baştan çıkarıcı bir rüya görmekten daha kolaydır!
  Zaten havaalanında, iki kız da sarıldı ve öptü - ne kadar çekiciler. Birbirlerini biraz okşadılar, kırmızı meme uçlarını ovuşturdular, gül yaprakları kadar parlak dudaklarla birleştiler. Bir kadının vücudunu okşamak ne güzel.
  Ancak özellikle sıkmak için zaman yok - yeni bir uçuş için acele etmeliyiz. Ve yine İngiltere'ye ezici hava saldırıları yapın. İngiliz Aslanı nihayet mağlup olana kadar!
  Burada, hava hedeflerine ek olarak, Oleg Rybachenko'nun en sevdiği iş, tankların imha edilmesidir. Onlara havadan saldırın. Tortila için özellikle cazip bir hedef, seksen ton ağırlığındaki bir makinedir! Gerçekten bir canavar - tüm canavarlar için bir canavar!
  Bununla birlikte, Almanlar zaten Maus gibi bir seri E-100'e sahipler, ancak daha yoğun bir düzen, daha düşük siluet ve daha hafif. Yeni makine zaten savaş için yeterli hızı geliştirebilirdi.
  Genel olarak, Oleg Rybachenko, Mayıs 1945'e hazır olan "E" serisinin yeni tanklarını zihinsel olarak hayal etti. Şanzımanın motorun üzerindeki yerleşimi ile: uzun gövdeli çömelme.
  En büyük makine "E" -50, ağırlık ve silah olarak "Panther" -2 ile karşılaştırılabilir, ancak silueti çok daha düşük ve özellikle eğimli zırhlı yanlarda daha kalın. Hem "Sherman" hem de "Churchill" ve "Pershing", taktik ve savaş özelliklerinde bu Alman makinesinden uzaktır.
  Ve savaş alanında göründüğünde, eşit olmayacak!
  Ve zaten hazırlar ve "E" -50 ve "E" -75. 128 mm'lik topa sahip ikinci makine, tank yapımında bir mucizedir. "Tortilla"nın bile yeterli gelmemesi ne kadar aptalca.
  Ve şimdi yalınayak savaşçı Oleg Rybachenko, güzel bir kızın mürettebatıyla birlikte zaten tankta. Müthiş bir "E" -100'de su altında bile hareket edebilecek şekilde uyarlanmıştır. İşte elfli bir araba, Oleg Rybachenko beşinci sırada ve sivri kulaklı dört kız Atlantik Okyanusu'nun kalınlığına dalıyor. Ve orada yüzer, deniz yüzeyini keser, raylarda bir denizaltıdır.
  Kanalı en dar noktasından geçmeniz gerekiyor. Sahile atlayın, bombardıman yapın ve geri dönün.
  Eh, Alman dehası askeri düşüncenin başyapıtlarını nasıl yaratacağını biliyordu. Örneğin, hafriyat tankları. Demokratik hükümet biçiminin Almanya için etkisiz olduğu kanıtlandı. Son yıllarda hangi kriz çıktı? Böylece her türden terörist ve göçmen ortalıkta dolaştı! Ve kim suçlu? Her şeyden önce, yetkililerin zayıflığı!
  Ama şimdi iki silahlı arabaları denizin derinliklerinden atlıyor.
  Oleg Rybachenko, alt kız gibi uzuvlarının çıplak parmaklarını kullanarak, İngiliz kıyı bataryasının silahlarına parçalanma mermileri fırlatıyor. İngiliz daha yükseğe atılır ve baş aşağı çevrilir.
  Bu gerçekten tam bir şıklık!
  Nedense, Oleg Rybachenko'nun kafasında bir Rus şarkısı parladı:
  - Ölümcül bir yıl, bana inanamazsın - bin dokuz yüz doksan dokuz! Şeytan altın boynuzlu, üç dokuzlu baş aşağı dönecek!
  Ve sonra, Nazi birliklerinin şahsında şeytanlar İngiliz topraklarına girdi. İşte 128 milimetrelik ağır bir silahtan bir lupanet olarak turuncu bir elf.
  Ve otuz kilogramlık bir merminin patlaması, bir düşman sığınağını cehennem gökyüzüne yükseltti.
  Oleg Rybachenko, yontulmuş bacakların çıplak parmaklarının yardımıyla kısa topundan ateş ediyor ve kızlara bakıyor. Minik bikinileriyle ne kadar da güzeller. Bir kız değil, sadece bir doğa mucizesi. Yani onlarla sevişmek istiyorsun... Hayır, Karl Marx hala tam olarak haklı değil. Burada kadınsı bir doğa ve çekici bir kızın eti var, ama yine de dişileri çekiyor. Dolgun, parlak vücutlarına.
  O, özünde bir köylüdür ve bu nedenle, acımasız kaderin onu hangi ayartmalara sürükleyeceği önemli değil, sonsuza dek bir köylü olarak kalacaktır.
  Ve burada, yarı uykuda yürümek ve rüya görmek çok hoş... Bereketli hayal gücünde Üçüncü Reich'ın zaferini hayal ediyorsun...
  Henüz nihai değil, ama oraya geliyor!
  Burada pillere ateş ediyorsunuz ve mavi saçlı bir kız makineli tüfekten su dökerek İngiliz piyadelerini yok ediyor. Öldürülen siyahlar düşer, aynı beyazlar gibi, kırmızı kan dökerler. Savaş insanın doğal halidir...
  Ya da bir filozofun dediği gibi: Savaşmak nefes almaktan daha zordur ama çok daha doğaldır!
  İlginç bir şekilde, kızlar ateş ederken uzun, zarif ayak parmaklarını kullanmaya çok düşkündür. Fareleri yakaladığı sürece kedinin renginin bir önemi yok. Kızlarla ilgili olarak da böyledir - güzel oldukları sürece vücudun hangi bölgelerinin önemi yoktur.
  İşte doğru bir atışla bir elf savaşçısı, nispeten küçük bir "Churchill" kulesini parçaladı.
  Hayır, Oleg Rybachenko kesinlikle bir şarkı besteleme arzusuna sahipti ve Stormtrooper dahisi heceyi yönetti;
  Daha beşikten sert bir asker olmayı hayal ettim.
  Uçakları uçurun ve ateş edin...
  Ya da belki bir kamarot ve büyük bir korsan,
  Denizde olsanız da sadece bir hırsızsınız!
  
  Askeri işlerde olmak istedim - benim için bir çocuk,
  Sahip olunan en güçlü tanıma...
  Savaşmayı bir kitaptan öğrenmelisin,
  Aksi takdirde bir ayı kadar aptal olacaksın!
  
  Çocukluğumda atılgan korsanlar hakkında okumuştum,
  Yatılı ve keskin atlamalar hakkında ...
  Komiserlerin kurbanı olmana rağmen,
  Ama korkaklık, çocuk elinden çıktı!
  
  Ne istersen, her zaman başaracaksın
  Herhangi bir iş her zaman tartışır ...
  Ve güneş korsanın üzerinde de parlıyor,
  Ve eğer fırtına da bir sorun değilse!
  
  Evet, darağacı da tehdit ediyor,
  Zalim cellat, iskeleyi indirir...
  Ve hırsız cennette bir yer bulamayacak,
  Cehennem onu yeraltında bekliyor!
  
  Beni İsa'ya yakaladıklarında
  Çaresizce bir istekte bulundum...
  Yenildim, aşağılık ayartmaya tövbe ettim,
  Aranan kızlar, renkli arabalar...
  
  Allah cevap verdi: Senin için mağfiret yok,
  Ve sadece Şeytan bekler...
  Cellat gecikmeden bir kerede vurdu,
  Ve kafa kesme bloğundan yuvarlandı!
  
  Ve cehennemdeyim, ama bil ki acı çekmem,
  Ayrıca şeytanlarla votka içebilirsiniz ...
  Ve şimdi o likörü lezzetli bir şekilde yutuyorum,
  Hangi pasta ve oyun ile yıkanır!
  
  Evet burası sadece korsanlar,
  Şeytanlar var - patlayan civcivler ...
  Buradaki intikam böyleydi,
  Şampanya, şarap, sabah barbekü!
  
  Beş yüz asır cehennemde eğlendim,
  Ama işte Büyük İsa geliyor...
  Ve herhangi bir ünlem olmadan cehennemi bitirdi,
  Yeraltı dünyasında mutluluk içindeydi - şimdi boş!
  Cehennemde şimdi çok acı çekiyorum,
  Evet, cehennemde tövbe etmek için çok geç...
  Bir bayanla şık giyinmek istedim,
  Bugün cehennemde olacağımı bilmiyordum!
  
  Yani diğer korsanlara bir ders
  Dürüst yaşa, hedef olacaksın...
  Ne yazık ki, maaş düşük olsa da,
  Zincirlere olan ihtiyacımızdan nasıl kurtulabiliriz?
  İyi şarkı ve harika dövüş... Dövüş takımlarını indirdiler ve geri geliyorlar. Elfler bir ağızdan haykırdılar:
  - Güç bizimle olsun!
  Yine harika, modern bir tank denize açılıyor. Ve sığ bir derinlik, hidrojen peroksit üzerinde çalışan bir arabaya engel değil.
  Atom bombasının geliştirilmesine gelince, Almanya biraz geride kaldı, ancak ağır su reaktörü zaten başlatıldı. Ayrıca, parafin bazlı bir moderatör de elde edildi.
  Ve işte Hitler'in kendisi ... Ele geçirilen Fuhrer ofisinde dolaşıyor. Görünüşe göre biraz eğlenmeye karar vermiş.
  Hitler yumruğunu masaya vurdu, bir bardak mango suyu Führer'in elbisesine döküldü. Bu bir öfke patlamasına neden oldu. Hitler gökyüzünü tehdit etti:
  - Evet, nasıl cüret edersin Tanrım, beni büyük Führer'i kirletirsin! Yakında her şeye kim hükmedecek!
  Goebbels şatafatlı bir şekilde cevap verdi:
  - Tanrı gezegendeki en önemli despottur!
  Hitler başını salladı.
  - Bu kadar! Tanrı zalimdir, öyleyse biz de zalim olabiliriz! Faşizm, büyük bir amaç uğruna milyonlarca, on milyonlarca insanı öldürür! Tanrı milyarlarca insanı öldürür, kim bilir ne için herkesi! Kurbanlarımızın çoğu çabucak ölüyor ve yaşlılıktan ölen milyarların çoğu uzun süre acı çekiyor ve çok acı çekiyor! Kilise çoğu insanın öldükten sonra cehennemde sonsuza kadar yanacağını öğretir, ancak bir kişiye işkence edersek, bunun sadece bilgi almak için olduğunu ve bu en fazla birkaç ay sürer!
  Allah, her şeyi önceden bilerek, milyarlarca milyar yıl azap ediyor! Evet ve kurtulanlar için çok az sevinç vardır - Rab'bin köleliğinde sonsuz can sıkıntısı! Kilise, İsa'nın Yüce Tanrı olduğunu öğretir, bu da Hitler'in İsa'dan daha nazik olduğu anlamına gelir! Değil mi!
  Goebbels yanıtladı:
  - Evet bu doğru! Hristiyanlık hem "pasifik" hem de süper zor! Hayatta azabı ve ölümden sonra hayaletleri garanti eder!
  Hitler başını salladı.
  - Avrupa'mız var, neden bu kadar az güzel kadın var! Orta Çağ'da her güzelin cadı sayılmasından, yakılmasından ve işkence görmesinden! İskandinavya'da neden bu kadar çok güzel kadın var? Katolik Engizisyonu oraya çok fazla nüfuz etmedi. SS, İskandinavya'dan güzel sarışın kadınları ikinci eş olarak alıp sağlıklı, uzun boylu çocuklar doğursa fena olmazdı.
  Himmler, şunları kaydetti:
  - Kadınların suni döllenmesiyle ilgili başarılı deneyler şimdiden yapılıyor! En seçkin erkeklerin tohumlarını kullanıyoruz!
  Hitler oturduğu yerden fırladı:
  - Evet, ilginç ve sonuçlar var!
  Himmler başını salladı.
  - Elbette Führer'im! Tüp bebekte ilk düzine bebek doğdu! Normal çocuklardan çok daha ağırlar! Ve bence daha güçlüler. Bebekleri kollarımda tuttum ve çok savaştılar.
  Hitler güldü.
  - Bu iyi! Böylece ırkı iyileştirebiliriz! Bebekleri rahim dışında taşıyabilir misiniz?
  Himmler yanıtladı:
  - Çok zor Führerim! Ancak bazı geliştirmeler yapıldı, ancak çok pahalıya mal olacak! Eski yol çok daha iyi!
  Hitler kabul etti:
  - Ve bu doğru! Almanya'yı yönetin!
  Ribbentrop ekledi:
  - Genetik olarak en yetenekli Slavlar, SS askerlerinin eşleri de olabilir. Ve çocuk sahibi ol!
  Hitler başını salladı.
  - Ve bu doğru!
  Himmler yanıtladı:
  - Aslında, Slavlar bizim için bir nevi akraba! Rusya'nın aynı çarları, Ruslardan daha fazla Alman kanına sahipti!
  Hitler havladı:
  - Bunu biliyorum! Bu yüzden Rusya çok büyük hale geldi! Almanlar ilkel insanları yetiştirdi!
  Goebbels şunları önerdi:
  - Masalları yaymak gerekiyor - sanki bizim kontrolümüz altında Ruslar Bolşeviklerden çok daha iyi yaşayacaklar!
  Führer şaşkınlıkla nefesini tuttu ve homurdandı:
  Bu neden şimdi yapılmıyor?
  Goebbels coşkuyla yanıtladı:
  - Harika bir lider yapılıyor! İngiltere'de bombardıman uçakları yaptığımız kadar dillerle de çalışıyoruz. Propagandalarından Ruslara, İngilizlere ve Amerikalılara çok şey döktüler!
  Führer memnun bir şekilde gülümsedi ve karnını okşayarak şöyle dedi:
  - Ölçülü bir şekilde yalan söyleyin, şerefi gözlemleyin, kelimeyi yakalamamak için ... Sonuçta, kurtarıcı bir yalan var, ama boş bir yalan var!
  Bundan sonra Führer her zamanki monologlarından birini söyleyerek tekrar yürümeye başladı:
  - Otuz üçüncü yılda iktidara geldiğimde, büyük Almanya yoktu. Eziyet görmüş, harap olmuş, aşağılanmış bir ülkeydi. Üretimin yarıya düştüğü ülkede on milyon işsiz vardı.
  Birinci Dünya Savaşı'nın sonuçlarından sonra kesilen devlet, tüm kolonilerini ve topraklarının önemli bir bölümünü kaybetti. İktidara geldiğimde: kimse bizi büyük başarıların beklediğine inanmadı. Ama burada savaşlarla budanmış küçük bir ülke gelişmeye ve kazanmaya başladı. Önce askerden arındırılmış bölgeyi işgal ettim. Sonra Avusturya, refahımızı görünce gönüllü olarak bize katıldı.
  Sonra Batı, artan gücümüzden korktu ve Münih'e gitti - Sudetenland'a verdi. İkinci Dünya Savaşı başladıktan sonra. Neredeyse tüm dünya bize karşıydı ve tek bir güvenilir müttefik değildi. Mussolini sadece korkak bir paçavra olduğu için.
  Ancak üç hafta içinde Polonya ezildi. Ancak müttefikler saldırmaya cesaret edemedi. Sonra Danimarka ve Norveç düştü. Ondan sonra, bir buçuk ay içinde mucizevi bir şekilde Fransa, Belçika ve Hollanda'yı fethettik, Dyuker'in altında İngilizleri yendik.
  Ancak, buna gerçekten güvenmemize rağmen, savaş burada bitmedi! Yugoslavya ve Yunanistan'ı vurup Afrika'ya girmem gerekiyordu. Bunu ben istemedim ama doğu sınırımızda on bin Stalinist tank birikmiş durumda. Gezegendeki bizim gibi en güçlü ve aynı zamanda totaliter imparatorluğa karşı bir savaş başlatmamız gerekiyordu.
  Hızlı bir zafer kazanmaya mahkum değildi, ancak birkaç yıl süren savaştan sonra, Rusya'nın en önemli ve zengin bölgelerini ele geçirerek Rus ayısını etkisiz hale getirmeyi başardık.
  Hindistan ile birlikte Afrika'yı ve Asya'nın yarısını fethettik. Savaşlar sonucunda, Cengiz Han'ın iki katı, Makedon İmparatorluğu'nun dört katı, Troyan döneminde Roma İmparatorluğu'nun beş katı büyüklüğünde bir imparatorluk kuruldu.
  Çok şey başardık... Ama savaş hala bitmedi! Moskova sarsılmaz. Hangi bir zorunluluktur almak. Hala Londra tarafından fethedilmedi. Ama en önemlisi - Amerika! Bu bizim en güçlü ve tehlikeli düşmanımız. Ekonomik gücü inanılmaz ama ruhu oldukça zayıf! Ama her ay daha da güçleniyoruz. Milyonlarca köle bizim için çok çalışıyor, giderek daha fazla silah üretiyor. Birçok yeni silah türünü üretime soktuk. Jet uçakları, balistik füzeler, yeraltı tankları ve uçuş özellikleri açısından benzersiz disketler.
  İnsanlık tarihinde daha önce bizimki kadar güçlü ve teknolojik olarak donatılmış bir ordu olmamıştı. Ve şimdi kutsal hedefe yaklaştık - dünya hakimiyeti!
  Führer durdu ve kollarını göğsünde kavuşturdu, ardından bitirdi. -
  Ve zaferimiz önümüzdeki ayların, hatta haftaların zamanıdır.
  
  OLEG'İN BİR ELFI'NİN VÜCUTUNDAKİ MACERALARI
  Oleg Rybachenko açıkçası sıkılmıştı. Bir rüyada, bir kızın vücudundaydı, Kont-elf ilgi göstermedi ve yeni kız arkadaşıyla konuşmadı. Ve sadece talep edilen seks. Eski Rus stormtrooper çocuğu, limana varmadan önce yalnızlığa katlanmak zorunda kaldı ve bu yüzden canı sıkıldı. Aklımdan türlü türlü düşünceler geçiyordu. Eski Stormtrooper çocuğu için ilginç rüyalardan biri, savaşın Almanlar için daha fazla şansla nasıl sonuçlanabileceği fikriydi.
  Midway Savaşı, Japon komutanlığı için başlı başına büyük bir gerileme. Ancak Almanlar için Stalingrad yine de ölümcül bir şehir oldu. Oleg Rybachenko, Sovyet birliklerinin kanatlarda yoğunlaştığını keşfetti. Bozkırda, bu kadar önemli güçlerin transferini gizlemek neredeyse imkansızdır. Dahası, Sovyetler gizlendi ve geceleri hareket etmeye çalıştılar, ancak en şüpheli görünen şey tam olarak buydu.
  Ardından Oleg Rybachenko, Alman karargahını bu konuda defalarca bilgilendirdi ve hatta olası kanat saldırıları hakkında endişelerini dile getirdi. Ama mesajları dikkate alınmadı. Belki de nedeni, Hitler'in ne pahasına olursa olsun Stalingrad'ı almaya çalışmasıydı. Ve sadece yabancı tehditleri hesaba katmadı.
  Çıplak ayaklı çocuk Oleg Rybachenko, onu dinlerlerse nasıl olacağını hayal etmeye çalıştı.
  Büyük olasılıkla, Rzhev-Sychov operasyonunun deneyimine dayanarak, Rus saldırısı püskürtülmüş olabilirdi.
  Johann, bu konuyu düşünürken güvertede uyuyakaldı ve bir rüya gördü...
  Dört güzel elf, en yeni "Tiger" üzerinde Stalingrad yakınlarında savaşmak için dışarı çıktı. Bunlar sivri kulaklı, ancak alışılmadık şekilde, göz kamaştırıcı derecede güzel kızlar.
  Saç rengiyle ayırt edilirler: kırmızı, yeşil, mavi ve turuncu. Ve herhangi bir boya olmadan, sadece böyle doğal bir renk şeması. Çok seksi ve tek bikinili. Fantezi ordusu böyledir. Ve çok sayıda Sovyet tankıyla savaşmak için ana yola çıkıyor.
  Ve şeytanlar için Kasım ayının sonuna rağmen soğuk değil! Kızıl saçlı elf çıplak ayaklarıyla silahı hedef aldı. Yeşil saçlı bir başkası bir Sovyet tankını gördü ve ateş etti.
  Mermi beş kilometrelik bir mesafeye uçtu ve T-60 tankının kenarına çarptı, Sovyet arabası patladı ve metal tozuna dönüştü.
  Elf kızlar hep bir ağızdan hırladılar.
  - Biz havalı kartal savaşçılarıyız!
  Ve tekrar ateş ettiler ve bacakları, silahları yönlendirdiler. Ve aynı zamanda öfkeyle şarkı söylediler.
  Kızıl savaşçı ateş ederken şarkı söyledi:
  -İzin vermek...
  Yeşil kız Sovyet arabasına ateş etti, devam etti:
  - Sakar...
  Mavi saçlı bir savaşçı çıplak parmaklarını bastırdı, bir Rus tankını devirdi ve güzel bir pasaj gönderdi:
  - Zırhlı...
  Ve turuncu saçlı güzellik bir güzelleşme ile eklendi:
  - Su birikintilerinin arasından!
  Ve kırmızı savaşçı bir mermiyle saldırdı:
  - Ve üzerinde...
  Çıplak parmaklarıyla yeşil bir şarkı söyleyerek bir hediye tükürdü:
  - Çatı...
  Mavi saçlı bir elf kızı ateş ederek bağırdı:
  - Maliyetler...
  Turuncu saçlı savaşçı devam etti:
  - Makineli tüfek!
  Kızlar şarkı söylediğinde çok komik görünüyorlardı ve elfler olarak neredeyse hiç kaçırmadan vurdular. Güzellikleri harikaydı... Tank, atışlardan ısındı. Ve elflerin bronz tenleri terle parlamaya başladı. Çok güzeller - söz yok! Ve çok seksi...
  Sovyet tankları karda oldukça hızlı geçer. Neredeyse hepsi hafif: en ağır otuz dörtlü. Ve kızlar yaklaştıklarında bu tanklara ateş etmeye başladılar. Sovyet araçları da cevap veriyor, ancak böyle bir mesafeden vurma şansı neredeyse yok. Ve "Kaplan" hareketsiz duruyor ve güzellikler çok doğru bir şekilde vuruyor.
  Ve şarkı söylemeyi severler.
  Kırmızı, ateş ederek başlar:
  - Belki...
  Yeşil saçlı kız düştü, şarkı söylüyor:
  - İnek....
  Mavi saçlı kız kükredi ve hırladı:
  - Belki...
  Turuncu saçlı kız ateş ederken cıvıldadı.
  - Olmak...
  Kızıl elf kızı ateş ederken mırladı.
  - Köpek...
  Yeşil saçlı elf kızı dedi ki:
  - Belki...
  Mavi saçlı kız, yıkıcı bir mermi göndererek cıvıldadı:
  - Su aygırı!
  Turuncu bukleli, çıplak parmaklarının güzelliğine sahip bir kız silahın kabzasına bastı:
  - Yani bir şey...
  Ve kızıl saçlı savaşçı tekrar ve çok doğru bir şekilde ateş etti, otuz dörde bir mermi göndererek şarkı söyledi:
  - Şarkı söylemek!
  Ve tüm kızlar bir ağızdan haykıracaklar:
  - Guguk kuşu!
  Sovyet tankları da diğer Alman tanklarına ateş ediyor. Özellikle T-4. Ancak bu araba neredeyse Sovyet otuz dördüne eşit. Ve "Kaplan" gibi bir avantajı yok. Ve bu gerçekten harika! Sovyet arabaları hareket halindeyken Alman arabalarını nakavt ediyor. Ve beceriksizce hırlıyorlar.
  Ama elf türünden kızlar kaçırmazlar. Ve "Tiger" daki mermi arzı büyüktür. Ve hareket etmeye çalışın.
  Kızlar ateş ederken tekrar şarkı söylediler:
  - Guguk kuşu!
  Kızıl saçlı bir kız bir mermi gönderdi ve şöyle dedi:
  - BEN...
  Yeşil saçlı kız ateş ederken cıvıldadı:
  - Sen...
  Mavi saçlı elf kızı da ateş etti ve cevap verdi:
  - Mahmuzlar...
  Turuncu saçlı bir elf bir hediye verdi ve bağırdı:
  -Zaseku!
  Ve yine kıkırdayarak cevap veriyor ... Ama şimdi "Kaplan"daki mermiler tükeniyor ve Sovyet araçları yaklaşıyor. Alman arabasını da mermi yağmuruna tuttular.
  Ve elf kızları koro halinde haykırdı:
  - Elveda yoldaşlar! Yaşasın!
  Oleg Rybachenko uyandı... Elflerin nasıl savaştığını izlemek ilginçti. Stalingrad cephesine yapılan kanat saldırılarının püskürtülmesi daha da ilginç olurdu. Ama rüya iyi bitmedi. Çok fazla Sovyet tankı vardı ve elf kızları ölümün eşiğindeydi...
  Bir süre Oleg Rybachenko, brigantin çevresinde dolaştı. Orklar güzel kıza hiç ilgi göstermediler. Genetik olarak çok farklı oldukları veya kaptan kontağına ait bir şeye dokunmaktan korktukları görülebilir.
  Ama sonra, sonunda kıyı göründü ve brigantine ile esir karavel limana yöneldi.
  Pazarlık amacıyla gelen birçok farklı gemi vardı. Ve çok çeşitli izleyiciler. Limanın kendisi çeşitli türde yelkenlilerle dolu, ancak borulu birkaç buharlı tekne var. Manzara çok pitoresk. Yelkenlerin ve çeşitli gemilerin çeşitli renkleri özellikle dikkat çekicidir. Böyle çizimler var - bu tam anlamıyla bütün bir galeri ve manzara.
  Altın, gümüş ve yeryüzünde bilinmeyen bazı metallerle süslenmiş bir sürü gemi var.
  Burada her şey çok romantik görünüyor, baharatlar, aromalar ve diğer dünyalıların terli bedenleri kokuyor.
  Hepsinden önemlisi, orklar anlaşılabilir: bunlar, horoz ayılarının yanı sıra güzellikle hiç parlamazlar. Ancak çıplak ayaklı çocuklara benzeyen elfler ve hobbitler, faunlar ve oldukça kötü troller de var. Fantezi dünyasından bir sürü insan var.
  Brigantine demirlediğinde ve orklar zevkle yere indiğinde, Oleg Rybachenko kızın vücudunda fazla istek duymadan kıyafetler giydi. Botlar tatsız bir şekilde sıkıydı, zarif kız gibi bacaklar, kaşkorse beceriksizce oturdu, eğilmiş şapka gözleri kapatmakla tehdit etti, pantolonlar lüks uylukları ovuşturdu.
  Ancak Stormtrooper kızı halka çıplak çıkmaya cesaret edemedi. Orklar hakkında çok utangaç değildi. Ancak, üç armatürün sıcak ikliminde giyinme zevkini yaşamadı. Ayakkabılar özellikle hoş değil, botlar ödül, tamamen yeni ve yıpranmadıkları açık. Ve onların içinde yalın ayak yürümek dayanılmazdı.
  Ancak Oleg Rybachenko bir süre dayandı. Hala kaptanın ilk yardımcısıdır ve büyük bir şehirde çıplak ayakla yürümek bir şekilde saygın değildir. Sadece hobbitler, on ya da on iki yaşındaki insan çocukları gibi komik yaratıklar, pembe topuklu parıldayarak etrafta koşturuyordu. Genel olarak, bu ırk şaşırtıcı bir şekilde dünyevi olana benzer - kulaklar bile oldukça insandır.
  Oleg Rybachenko bile düşündü: neden onları hobbitler için aldı? Bunlar insan çocukları olabilir mi? Görünür farklar yok...
  Bazen ahtapot, at, gergedan başlı bilinmeyen uzaylılar vardı ya da ne olduğunu hiç anlamıyorsunuz.
  Ancak bir de köle pazarı vardı... Çoğunlukla orklar ve horoz ayıları satarlardı ama aynı zamanda zincire vurulmuş bir grup hobbit de çıkardılar. Köle tüccarları tarafından soyulan zavallı çocuklar oldukça zavallı görünüyorlardı. Ancak kadın hobbitler, insan çocuklarından, daha kadınsı ve gelişmiş figürlerden ve kendi yaşlarındaki erkeklerden daha saygın erkeklerden hala farklıydı. Açık artırmada köleler satılırdı. Çiftler halinde platforma götürüldüler ve alıcılar tören olmadan onları elledi.
  Beklenmedik bir şekilde, kız da açık artırmaya getirildi. Pazarlık ilerledikçe yavaş yavaş açığa çıktı.
  Patlıcan Kontu ona dikkat çekti ve Johann'ı yana itti:
  - Bak, yurttaşın renkli bir elf!
  Kız, harika güzelliği ve kırmızı meme uçlarıyla çok erotik, güçlü, tonda bir vücut olan Artemis'in kıvrımlılığı ile gerçekten ayırt edildi. Altın rengi saçlar çıplak omuzlara dağıldığında, Johann güçlü bir arzu hissetti. Yüzü yandı ve Patlıcana evet teklif etti:
  - Satın alabilir miyiz? Böyle bir güzellik!
  Elf ayağa kalktı ve kıkırdadı.
  - Gözlerin nasıl da aydınlandı... Kadınları tercih ettiğini hemen anladım!
  Johann sert bir şekilde karşılık verdi:
  - Ama sonuçta ve sen kadınları tercih ediyorsun! Doğaldır!
  Elf açıkça belirtti:
  - Erkeklerle de denedim ama kızlar daha iyi... Tercihlere neden saygı duyuyorum... Ama bu pahalı bir şey!
  Oleg Rybachenko yumruğunu alnına vurdu ve gecikmeli olarak şöyle dedi:
  "Ganimetten payıma düşen hakkım olduğunu unuttum!"
  Elif başını salladı.
  - Bu zamana kadar götürülecek ... Ama dişi buna değer!
  Ve Kont Patlıcan, dişinin kıymetini hiçe sayarak, götürülmek ve kendini götürmek için bir pazarlığa girişti.
  Ve fiyat on bin paye yükseldi. Bu yeterli değil - bir torba altın. Ama kız gerçekten buna değdi. Elf kontuna tamamen çıplak ve yalın ayak teslim edildi. Elf kızın kalçalarına utanmadan tokat attı ve dedi ki:
  - İyi bir grubu var! Harika bir oyuncu olacak ve yüzlerce çocuk doğuracak!
  Albino ork ticaret müdürü şaşkınlıkla homurdandı:
  "Çiçek elflerinin bebeği olmaz...
  Kont de Patlıcan kendinden emin bir şekilde yanıtladı:
  - Ve sihrin yardımıyla...
  Ve Oleg Rybachenko fısıldayarak başını salladı:
  - Hala iş için kaçıyorum ... Mallar ve bir karavel ekleyeceğim ... Ve siz hanımefendiyi memnun edin!
  Stormtrooper kız başını salladı. İnci saçlarını eğik bir şapkanın altına sakladı ve genç bir elf için geçebilirdi. Hassas kız gibi özellikler hem erkeklerin hem de kadınların karakteristiğidir. Bu nedenle, Oleg Rybachenko'yu bir erkekle karıştıran renkli elf (ve aslında böyle!) elini göğsüne koydu. Stormtrooper kız meme ucunu zevkle buruşturdu ve etrafına bakarak sordu:
  - Nerede sevişebilirsin?
  Renkli elf ağır ağır şöyle dedi:
  - Evet, burada pembe çadırlar var şövalyem. Orada herhangi bir kadınla beş pul karşılığında üç saatliğine emekli olabilirsin. Ve on ya da yirmi jeton için gece için bir ziyafet yapacaklar.
  Oleg Rybachenko çok sevindi. Gerçekten seks istiyordu. Dünyevi yaşamının son yıllarında artık yapamadı ve burada bir şekilde bunu başaramadı. Ve bir erkekle, Patlıcan kadar yakışıklı olsa bile, iğrenç.
  Ancak sorun, Oleg Rybachenko'nun cebinde para olmamasıydı. Ama eski dahi çocuk altın kol düğmesini tören olmadan yırttı ve küçük bir çadıra çekildi. O şeyi alan ork dedi ki:
  - Bir şey olursa, daha fazla kadın veya erkek sığdırabilirim. Erkekler daha ucuz!
  Oleg Rybachenko gergin bir şekilde bağırdı:
  - Hadi gidelim!
  Sonra çadıra girdi. Her şeyden önce, kızın bacaklarına nasır bulaşmış çizmeleri fırlattı. Sonra kendi soyunmaya başladı. Kız zaten bronzlaşmış ve çıplaktı. Özellikle çıplak yürümekten çekinmediği bir şey. Görünüşe göre gevşeklik çiçek elflerinin özelliğidir. Ama Oleg'in kız arkadaşını çıplak görünce çok şaşırdı:
  - Demek kadınsın?
  Oleg Rybachenko oldukça ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Sadece dışarıda! Ve kalbimde %100 bir erkeğim!
  Kız derin bir nefes aldı ve cevap verdi:
  - Ben bir köleyim ve sana aitim, ama ... Bir kız bir erkekle yatmalı, bir kadınla değil mi?
  Oleg Rybachenko içinde yükselen öfkeyi hissetti ve öfkeyle homurdandı:
  - Ve orklarda daha iyi olan neydi?
  Kız sızlanan bir sesle cevap verdi:
  - Hayır, daha iyi değil...
  Oleg Rybachenko öfkeyle tısladı:
  - Öyle görünme... Ben güzel değil miyim?
  Kız içtenlikle yaptı:
  - Çok güzelsin, adil ve bronzsun... Gerçek bir çiçek.
  Oleg Rybachenko kızı zorla kendisine çekti:
  - Öyleyse sev beni!
  Ve dudaklarını bir kızın kızıl, çok tatlı dudaklarıyla kapattı. Ve kız Oleg'in başı zevkle dönüyordu. Kalçalarını ona doğru kaydırdı... Evet, erkekliğin yokken sevişmek çok kolay değil. Boşluk heyecanla yanıyor ve diğer insanların ellerinin okşamasını istiyorsunuz. Kız isteksizce cevap verir. Doğal olduğu ve bu tür sekslere alışık olmadığı görülebilir...
  Oleg Rybachenko agresif bir şekilde kızı sıkıyor ve vücudunu onun hakkında kaybediyor. Ne kadar serin. Genç bir adamın kaslı vücudu şimdi burada olsaydı?
  Oleg kız böyle bir düşünceyi kendinden uzaklaştırır. Bir kızla ne kadar havalı ... Yeni mizaç vücudu istemiyormuş gibi erkekleri asla sevmeyecek.
  Ve kızın istemeden nasıl heyecanlanmaya başladığını ve okşamalarınıza nasıl tepki verdiğini görerek kırmızı meme uçlarını öpücüklerle yağlıyorsunuz. Sonra şehvetli iniltiler duyulur ...
  Her iki beden de esrime içinde birleşti ve kızlar karşılıklı orgazm çağlayanından çığlıklar atmaya başladılar bile.
  Comte de Patlıcan'ın görünümü idili kesintiye uğrattı. Üstelik elf, Oleg'in kızını meme uçlarından tuttu ve kızı arkadan tutmaya çalıştı.
  Oleg Rybachenko yüzüne bir tokat attı ve bağırdı:
  - Maviye cüret etme!
  Kont de Patlıcan hırlayarak hırladı:
  - Ben mavi değilim ... Özellikle de kız olduğun için! Ve bir erkek değil ve çatlasan bile adam olmayacaksın!
  Oleg Rybachenko gözlerini şiddetle parlattı ve kükredi:
  - Seninle yatmayacağım! Genel olarak, mutluluğumuzu ihlal ettin!
  Elf Kontu sert bir tonda söyledi:
  - Bu kız benim paramla satın alındı ve bana ait! Ve çadırdan çıkıp kendine bir fahişe bulsan iyi olur...
  Oleg Rybachenko'nun gözleri şiddetle parladı, ama sonra sakinleşti ve sesinde biraz sıkıntıyla şöyle dedi:
  - Bencil... Beni seviyor!
  Kız tam tersi cevap verdi:
  - Doğru değil! Erkekleri severim ve seçtiğim kişi çok yakışıklı...- Ve ardından elfin dudaklarına lezzetli bir öpücük kondurur.
  Oleg'in kızı kıskançlık ve öfkeyle doluydu. Kelimenin tam anlamıyla kaptanın üzerine atlamaya ve onu parçalara ayırmaya hazırdı. Bu nedenle, savaşçı-stormtrooper aceleyle çadırdan ayrıldı. Canı cehenneme - lanet düzlüklerle çiftleşin. Ve sadece kadınları sevecek!
  Ve kız Oleg çadırdan hafifçe uzaklaştı ve şehvetli iniltileri dinlememek için çömeldi. Aynı zamanda, Stormtrooper-harika kız giyinmeyi bile unuttu. Üç nazik güneşin altında çıplak olmasına rağmen, kıyafetlerden çok daha hoş.
  Oleg'in kız arkadaşı, Almanlar Stalingrad yakınlarındaki Rus saldırısını geri püskürtürse ne olacağını hayal etmeye çalıştı. 19 Kasım'dan Aralık 1942'nin sonuna kadar, Stalingrad yakınlarında şiddetli çatışmalar devam etti. Sovyet birlikleri, tüm çabalara rağmen, Alman savunmasını geçemedi ve orijinal konumlarına geri çekildi. Savunma savaşlarının başarısına, düşman saldırı uçaklarının kullanılmasını engelleyen ve topçuların etkinliğini azaltan kötü hava koşulları eşlik etti.
  Saldırıyı püskürttükten sonra kısa bir durgunluk oldu.
  Almanlar ve Ruslar, savaşlarla zayıflayan birlikleri yeniden doldurdu. Ocak ayında Kızıl Ordu, Leningrad bölgesinde bir saldırı başlattı.
  Üç haftalık inatçı savaşın ardından, büyük kayıplar pahasına Kızıl Ordu, çıkıntının bulunduğu bölgedeki dar bir koridordan geçebildi ve Neva'ya ulaşabildi.
  Ancak Sovyet birliklerinin Şubat ayında Rzhev ve Stalingrad yakınlarındaki saldırısı yine başarısızlıkla sonuçlandı. Almanlar kışı neredeyse kendilerine zarar vermeden atlattı ve bahar taarruzuna hazırlanmayı başardılar. Şubat ayında Almanya'da toplam seferberlik ilan edildi. Otuz yeni "Kaplan" ve elli "Panter" in transfer edildiği Afrika'yı tutmak da gerekliydi.
  Bu sefer Alman tankları daha başarılıydı, ayrıca Hitler savaşlarda daha fazla güç kullanabildi. Mart, Nisan, Mayıs aylarında Kızıl Ordu saldırı operasyonları yapmadı ve daha fazla takviye ve kuvvet alan Mareşal Rommel, daha az deneyimli Amerikalıları ilk etapta yenmeyi başardı. Cezayir ve Fas'ta yüz elli binden fazla Yanki askeri ele geçirildi, kitle öldürüldü. Ayrıca Alman gizli servislerinin kışkırtması sayesinde İspanya savaşa girdi.
  Mainstein komutasındaki birlikler taarruzdan sonra Cebelitarık'ı alarak kuzeyden Fas'a girdi.
  Amerikalıları yenen Rommel ve Mainstein, İngilizlere geçti. İngiltere büyük bir yenilgiye uğradı ve Libya'yı terk ederek Mısır'daki eski savunma hatlarına çekildi. Almanlar yine El Aman yakınlarında güçlü bir düşman savunmasıyla karşılaştı. Ancak burada yeni kuvvetler alan Meinstein, çölde dolambaçlı bir manevra yaptı ve Nil'e gitti. Montgomery'nin kafa karışıklığından yararlanan Almanlar, Mısır'daki İngiliz birliklerini kuşatmayı başardılar.
  Daha sonra Süveyş Kanalı'nı geçerek Irak'a girdiler. İngilizler yenilgi üstüne yenilgi aldı. Ayrıca Türkiye, Suriye ve Filistin'deki müttefiklerine de saldırdı. Almanlar artık Ortadoğu'yu da kontrol edebiliyorlardı.
  Stalin çok uzun bir süre pasif davrandı. Yaklaşıp bekleyip görmeye karar verdi. Ancak bu durumda, Almanların Müttefiklere saldırmak için büyük güçler kullanmasına yardımcı oldu. Ortadoğu Almanya'nın elindeydi. Ayrıca Fritz, Hindistan'a doğru hareket ederek İran'ı da işgal etti. Yerel halk Alman birliklerini destekledi.
  Stalin, İran'a önemli güçler aktararak müdahale etmek zorunda kaldı.
  Ama şimdi Almanlar, Sovyet birliklerinin zayıflamasından yararlanarak, Stalingrad'ın güneyinde taarruza geçtiler ... Astrakhan yönünde ilerlemek için ağır tanklar kullanmaya başladılar. Ağustos ayının başında, Alman birlikleri zaten Volga Deltası ve Hazar Denizi'ne ulaşmıştı.
  Oleg Rybachenko'nun tatlı yansımaları ve hayalleri, hobbitlerin ortaya çıkmasıyla kesintiye uğradı. Şortlu bir oğlan ve kısa tunikli bir kız kar tanesi saçlı bir kıza yaklaştı. Masal yaratıklarından oluşan bir aileden bir kız sordu:
  - Köle misin?
  Oleg Rybachenko başını olumsuz anlamda salladı:
  -Değil!
  Şortlu bir çocuk, çok dünyevi bir çocuk şaşkınlıkla şunları söyledi:
  - Ve neden tamamen çıplaksın? Ne de olsa, geleneklere göre sadece kölelere çıplak görünmek terbiyeli!
  Oleg kızı gerçekten çıplak olduğunu fark etti. Ne olmuş? Böyle bir vücuttan utanmak elde değil! Elf kızı kibarca cevap verdi:
  - Teşekkürler, şimdi kıyafetlerimi alacağım!
  Ve çadıra gitti... Orada şehvetli iç çekişler artık duyulmuyordu ve Oleg Rybachenko seks partisinin sakinleştiğini umuyordu. Ancak, çadırın aniden tamamen boş olduğu ortaya çıktı. İçinde giysi kalmamıştı. Burada kız Oleg tamamen şaşırdı ve bir çığlık attı. Karısı ve oğlu çalınan Tarzan gibi hissetti.
  Çadırın girişinde birkaç hobbit belirdi ve cıvıldadı:
  - Ve nerede olduklarını biliyoruz!
  Oleg, yumruklarını sıkarak kafa karışıklığı içinde mırıldandı:
  - Ne biliyorsun? Ve nerede?
  Hobbit kız tweet attı:
  - Bir vampir büyücüsü tarafından çağrılan ruhlar tarafından kaçırıldılar. Yani şimdi o kadar kolay elde edemezsiniz!
  Oleg Rybachenko sırıttı ve çıplak ayaklı kızı kırmızı kafasına okşadı:
  - İyi şaka!
  Çocuk başını olumsuz anlamda salladı.
  - Bu bir şaka değil... Büyücünün adı Kaspar. O ünlü bir insan... Çok karanlık!
  Johann kararsızca mırıldandı, çıplak, kız gibi topuklarını çadırın halısına vurarak:
  - Bu doğruysa, kurtarılmaları gerekir!
  Hobbit kız başını salladı.
  - Kaspar çok güçlü bir büyücü... Senin onu almaktansa seni esir almayı tercih ediyor!
  Oleg Rybachenko başını olumsuz salladı ve coşkuyla haykırdı:
  - Hiçbir koşulda yeni arkadaşlarımdan ayrılmayacağım! Ve gerekirse onlar için canımı veririm!
  Kız, Oleg'in kızına eleştirel bir bakış attı ve bir tereddütten sonra şunları söyledi:
  - Bu büyücüyü yenmenin bir yolu var... Ama çok zor. Başka bir gezegene uçmamız gerekecek!
  Oleg Rybachenko ayağa kalktı ve ayaklarını halıya vurdu, hatta atladı:
  - Evet, evrenin kenarına bile uçmaya hazırım!
  Çocuk şüpheciydi.
  "Bunu kaldırabileceğinden emin misin?" Biz hobbitler uzun zamandır Kaspar'la uğraşmak istedik ama kara vampir büyücüsüyle hiçbir şey yapamadık. Ve bu sadece bir çiçek elfi.
  Kız başını salladı ve fısıldadı:
  - Bu doğru değil... İçinde büyük bir savaşçı hissediyorum! Bu tam olarak ihtiyacımız olan şey!
  Oğlan kızı düzeltti:
  - O değil, o!
  Kız başını salladı ve cevap verdi:
  - Hayır, o! Bu güçlü ve cesur bir adam!
  Çocuk, Oleg'in kızına baktı, kaşlarını bir araya getirdi ve şöyle dedi:
  - Reenkarnasyon mu? Mümkün, ama... Cesur bir kız olduğunu düşünmüştüm.
  Hobbit kız cevap verdi:
  - Kadınları sever. Ve genel olarak zaten otuz bin yaşındayım ve kadın bedeninde bile erkekleri ayırt etmeyi öğrendim!
  Oleg kızı ciddi şekilde şaşırdı:
  - Otuz bin yaşındasın... Ama çocuk gibisin!
  Kız inci gibi dişlerini göstererek kıkırdadı ve şöyle dedi:
  - Patlıcan zaten doksan bin yaşında, ama neye benziyor ... Genel olarak, bir insan mısınız?
  Oleg Rybachenko utandı ve biraz boğularak cevap verdi:
  - Hayır, neden öyle düşünüyorsun?
  Hobbit kız dudaklarında bir gülümsemeyle cevap verdi:
  "Çünkü sizler oldukça kötü görünüyorsunuz ve yaşlanıyorsunuz. Evet ve sihir yardımıyla gençleşmezseniz, müstehcen bir şekilde kısa yaşayın!
  Kız Oleg derin bir iç çekti ve yüzünde üzgün bir ifadeyle cevap verdi:
  - İnsan kaderi ağır!
  Kız ciddi bir şekilde cevap verdi:
  - Adamın bir şansı var!
  Çocuk, Oleg Rybachenko'ya onaylayarak başını salladı:
  - Bizi takip et!
  Kız gülümsedi ve parmaklarını şıklattı. Elinde yakalı altın bir zincir vardı. Küçük, kızıl saçlı bir güzellik önerdi:
  - Satın alınmış bir köle gibi seni limandan çıkaracağız. Bu yüzden tasmayı takın ve direnmeyin.
  Bu eylemde aşağılanma görünümüne rağmen, kız Oleg itiraz etmedi. Gerçekten de, savaşta kamuflaj ve kamuflaj. Almanya'nın Arjantin'e teslim edilmesinden sonra kadın kılığında bir pilotun nasıl kaçtığını hatırladım.
  Güzel bir yüz ve zayıf bir sakal, genç bir hizmetçi olarak geçmesine yardımcı oldu.
  Rudersham daha sonra kendi derisini kurtardı ve Ruslara iade edilmekten korktu. Ama işe yaradı. Sonra Amerika'da yasallaştırması teklif edildi.
  Ve şimdi, muhteşem bir kızın vücudunda Torgueta limanının tozlu sokaklarında dolaşıyor. Kaldırımın parke taşları ısıtılıyor ve üzerlerinde çıplak, kız gibi ayaklarla yürümek zor. Yine de ahşap güverteler o kadar ısınmaz.
  Oleg kızı, gözleriyle ona pençe atmalarına rağmen, orkların ve diğer yaratıkların önünde utanç hissetmiyordu. Hayır, onlara boyun eğmeyecek. Ve kızarmayacak.
  Ve necromancer büyücü boka dönüşecek.
  Oleg Rybachenko, istihbarat verileriyle İkinci Dünya Savaşı'nın gidişatı üzerinde belirleyici bir etkiye sahip olabilmesinin ne kadar büyük olacağını bir kez daha düşündü. Burada Almanlar Ağustos 1943'ün başlarında Hazar Denizi'ne gidiyor.
  Stalin, merkezde bir karşı saldırı ile dördüncü Rzhev-Sychov operasyonunu üstleniyor.
  Ancak Almanlar onu orada bekliyor ve tüm saldırıları cesaretle geri püskürtüyor. Aynı zamanda Hazar Denizi kıyısı boyunca güneye doğru ilerlemeye devam ediyorlar. Tereddütünü aşarak Eylül başında Türkiye de savaşa girer. Birlikleri birkaç gün içinde Batum'u ele geçirir ve Erivan'ı kuşatır. Kızıl Ordu Kafkasya'yı tutamaz. Ve Luftwaffe, o zamanlar dünyanın en iyi pervaneli bombardıman uçakları ve avcı uçakları olan müthiş ME-309 ve Yu-288 ile silahlanmıştı. Jet uçakları da yolda.
  Oleg Rybachenko, savaş daha uzun sürseydi, Alman askeri dehasının tam güçle ortaya çıkacağından emin. Gerçek tarih gibi değil. Almanlar, 7 Kasım 1943'te Bakü'yü alamadı. Ne de olsa güçlü Ruslar. Ama Fritz Türklerle birleşti. Bir ay sonra, tüm Bakü Yarımadası Almanya tarafından ele geçirildi. Ocak ayında, Kafkasya'daki son direniş cepleri de öldü ve Üçüncü Reich'ın hegemonyası en büyük iki petrol sahasında kuruldu.
  Burada Oleg'in kızının düşünceleri kesildi. Şehir çıkışındaki muhafızlar hobbitleri yavaşlattı ve muhafızlara bir altın attılar.
  
  
  HITLER-1'E GİRİŞ
  Bundeswehr'in Alman generali nihayet eski hayalini gerçekleştirmeyi başardı, 1 Kasım 1941'de Hitler'e taşınmak. Almanlar henüz Moskova yakınlarında acımasız bir yenilgiye uğramamışken, İkinci Dünya Savaşı'nı tekrar oynamak için hala hatırı sayılır bir şans vardı.
  Ruhun geçmişe hareket edip edemeyeceği sorusu hala açık. Fantezide, bu oldukça mümkündür, bu tür deneylerin mutlak gerçek dışılığını kategorik olarak iddia etmek mümkün müdür?
  Öngörülemeyen evrenimiz söz konusu olduğunda kategorik olarak herhangi bir şey söylemek bile mümkün mü!
  Her durumda, Johann Schwartz isabeti sayesinde tarihi bir şans yakaladı. Ve ilk kararlarıyla Alman ordusuna tüm gücüyle kışa hazırlanmasını emretti.
  Almanlar zaten Moskova yakınlarındaki çok sayıda yerleşimi ele geçirdiğinden, kışı nerede geçirecekleri ve tutunacakları bir şeyleri var. Bu nedenle Johann, Moskova'ya karşı ikinci bir taarruzdan vazgeçme ve geçici savunmaya geçme konusunda tartışılmaz bir karar verdi. Alman birliklerinin Sovyet başkentini alamama, cephelerini germe ve Sovyet birliklerinin ezici darbelerinin altına düşmeme riski çok büyüktü. Ek olarak, donda, Alman birliklerinin savaş etkinliği kökten azalır ve bu bir gerçektir.
  Tabii ki, Moskova'ya saldırmayı reddetmek savaşın uzaması anlamına geliyordu, ancak Bundeswehr'in genel müfettişi ve Teknik Bilimler Doktoru Johann gerçekten geleceğin bilgisinin Almanların hem Almanlarla bilimsel hem de teknik rekabeti kazanmasına yardımcı olacağını umuyordu. SSCB ve müttefikleriyle.
  Schwartz'ın düşündüğü ana şey, o anda yenilmekten kaçınmak ve şehirlere ve diğer nüfuslu bölgelere daha sıkı tutunmaktı.
  Diğer düşünceler - Tikhvin'e saldırmak mı? Bir yandan bu, Leningrad'ı besleyen otoyolun kesilmesini mümkün kıldı. Ancak öte yandan, Almanlar müstahkem savunma bölgesini terk edecek ve Sovyet birliklerinin güçlü karşı saldırılarına maruz kalacak. Gerçek tarihte, Naziler Tikhvin'i ellerinde tutmadılar ve ağır kayıplar verdiler.
  Ancak Kırım'da, Sivastopol'a yapılan saldırıyı geçici olarak terk ederek Kerç'e yönelik saldırıya devam etmek gerekiyordu. Ruslar gerçek tarihte Rostov-on-Don'dan kovulmayı başardıkları için, saldırı orada devam etmeli, ancak yalnızca birlikleri güçlendirerek. Almanların Fransa'da ve Balkanlar'da konuşlandırdığı kuvvetleri kullanabilirsiniz. Bulgarlar ve İtalyanlar işgalin ve partizanlara karşı savaşın yükünü üstlensinler ve Fritz'in Rostov grubunu güçlendirmesine ve şehirden kovulmasına izin vermesine izin vermeyin.
  Buna ek olarak, Schwartz, Paulus grubunun teslim olmasını beklemeden şu anda toplam savaş ilan etmeye karar verdi. Ve onunla birlikte evrensel emek hizmetini tanıtın.
  İnşaatçılar tarafından halihazırda geliştirilmiş bazı iyi silah türleri vardır. Örneğin, Yu-188 ve Do-217 ve çıktılarını artırmak için güçlü önlemlere ihtiyaç vardır. Her şeyden önce, yabancı emeğin kullanılması. Üçüncü Reich'ın zaten çok fazla toprağı ve insan kaynağı var, bu yüzden rasyonel olarak kullanılmaları gerekiyor. Şimdiye kadar, İngiltere'nin bombalaması kesin bir nitelik taşıyor ve fabrikaları ve fabrikaları küçültme sorunları olmadan silah üretimini artırmak mümkün. Mevcut tüm ekipman, üç vardiyalı bir çalışma moduna aktarılmalıdır.
  Neredeyse dört milyon Sovyet savaş esiri zaten yakalandı. Yani üretimi artırmak için kullanılacak bir şey var. Ve işgal altındaki ülkelerin fabrikalarını kullanın.
  Ne yazık ki, Almanların henüz yeterince güçlü bir tankı yok. Doğru, T-4, üzerine daha uzun namlulu bir silah yerleştirdikten sonra, savaşlar için az çok kabul edilebilir hale geldi. Ama yine de, bu araba tatmin edici değil. Yanların ve kıçların korunması açıkça yetersizdir. Evet ve uzun namlulu bir silahın seri üretimi sadece gelecek yıl başlayacak. Neyse ki, yeni bir silah takmak için kuleyi yeniden inşa etmenize gerek yok. T-3 tankı ne yazık ki 60 EL'lik uzun namlusuyla bile modası geçmiş durumda. Seri üretim için "Panterler" ve "Kaplanlar" yakında hazır olmayacak. Ve bu tanklar mükemmel değil.
  Ve jet uçağı hala geliştirme aşamasında. Generalin ve teknik bilimler doktorunun sahip olduğu geleceğin bilgisi göz önüne alındığında bile, az çok kabul edilebilir jet avcı uçakları ve bombardıman uçaklarının seri olarak üretilmesi bir buçuk ila iki yıl alacaktır. Ve aynısı tank için de geçerlidir. Sadece ilkeleri bilmek yeterli değildir. Örneğin, "Kaplan", 20 Nisan 1942'de Fuhrer'in doğum gününde gösterildi. Ve sadece Kursk Bulge'da düşmanlıklara katılacak kadar büyük hale geldi.
  Ve MP-4 saldırı tüfeğinin hazır olması için ne kadar zaman geçecek.
  Ve zaman acımasız. Rusların da bu aradan kendilerini güçlendirmek için yararlanacağı açık. Ancak saldırıya geçmek için kışa bakmak en kötü çıkış yolu.
  Böylece Johann Schwartz bir uzlaşma kararı aldı. Fransa ve Balkanlar'ın birlikleri pahasına Rostov grubunu maksimuma güçlendirin. On altı yaşından itibaren olanlar da dahil olmak üzere ek zorunlu askerlik ilan edin. Toplama kampı gardiyanlarını ve gözetmenlerini Wehrmacht'a seferber edin - onların yerine kadınları ve gençleri getirin. Ve elbette, azami sayıda Hiv ve yabancıyı birliklere çekmek için. Gerçek tarihte, yabancılar Wehrmacht ve SS'ye çekildi, ancak bunun daha da büyük bir ölçekte yapılması gerekiyor. Ve tabii ki gerçek tarihte böyle olmayan kadın emeğini daha aktif kullanmak. Ek olarak, kadın keskin nişancı taburları oluşturulmalı, iyi eğitim almış dişiler de havacılık tugaylarını vurabilir.
  SSCB'de orduda kadınları kullanmak neden mümkün oldu da Üçüncü Reich'ta değil? Evet, Hitler önyargılarla doluydu. Elbette Almanya'nın uyduları da daha fazla asker sağlamalı. Daha fazla bastırılmalıdırlar. Özellikle İtalyanlar. Ve Bulgaristan, Alman işgal birimlerinin yerine tümenlerini Balkanlar'a yerleştirmek zorunda.
  İtalyan ordusu oldukça zayıf, ancak Fransa'da işgal ve polis işlevlerini yerine getirme ve işgal altındaki bölgelerde partizanlarla savaşma konusunda oldukça yetenekli.
  Ek olarak, eski Rosenberg'i dinlemeli ve Alman sermayesinin hakimiyetini ve markanın dolaşımını korurken Ukrayna, Baltık ülkeleri ve Beyaz Rusya'ya resmi devletlik sağlamalıdır. Bu, ordunuza on binlerce yeni müttefik edinmenizi sağlayacak.
  Evet ve savaş esirlerinden şu anda "Rus Kurtuluş Ordusu"nu oluşturmaya başlamak gerekiyor. Henüz Vlasov'un olmaması üzücü, ama hiçbir yere gitmeyecek, yakında görünecek. Ve sonra işler daha da eğlenceli akacak.
  1942 baharında Almanlar, doğu cephesine altı milyondan fazla asker ve subayı seferber ederek Ruslara karşı sayısal bir üstünlük elde edebildiler. İlkbaharda daha fazla ekipmanla sekiz milyondan fazla sahibi olmaya çalışacak. Şimdiden üretime tank ve uçak eklemek gerçekten mümkün. Ve yeni bir ana ve gelecek vaat eden tank oluşturduğu ana kadar öncelik, uzun namlulu bir silahla T-4'e ve havacılıkta Yu-188, Do-217 bombardıman uçakları arasında ve ME-109 F'ye daha fazlasına kadar verilmelidir. gelişmiş modeller oluşturulur. Ve görünüşe göre XE-177'nin durdurulması gerekiyor, çok güvenilmez. Ve Focke-Wulf, gelecekteki TA-152'nin fikirleri kullanılarak sonlandırılmalıdır.
  Ve elbette, geleceğin ana hissesi jet havacılığı yapmaktır. Ancak pistin uzatılması ve pilotların yeniden eğitilmesiyle birlikte hava meydanlarının transfüzyonu zaman alıyor.
  Ayrıca Doğu Cephesi'ne ek olarak Afrika Cephesi de var. Burada soru ne yapmalı? Ya doğu cephesine odaklanarak Afrika yönünü kapatın ya da tam tersi, İngilizleri dağılana ve tehlikeli güçler toplamayana kadar güçlendirin ve bozguna uğratın.
  Biraz düşündükten sonra Schwartz, Rommel'in birliklerini güçlendirmeye karar verdi. Her neyse, Mayıs 1942'den önce, Almanlar doğu cephesinde belirleyici taarruz operasyonları yapmayacak ve İngilizler yenilmelidir. Tamamen askeri mülahazalara ek olarak, ahlaki olanlar da bir rol oynadı. Gerçekten de, gerçek tarihte, bu, Wehrmacht'ın İngiliz kara kuvvetlerinden ilk yenilgisidir. Ve eğer başarılı olursa, Amerika korkabilir ve Nazi Almanyası gibi devasa bir güce karşı savaşa girmeye asla cesaret edemez.
  Ahlaki faktörler önce gelir. Ve İngilizler, elbette, kış için Kanal boyunca bir iniş yapmaya cesaret edemedikleri için, Fransız gruplaşması pahasına Afrika birliğini güçlendirmek mümkündür. Ve doğudaki Alman birlikleri, bir yedek olarak çağrılmayı dikkate alarak, Sovyet kuvvetlerine karşı savunmayı sürdürmek için yeterli olacaktır. Henüz Sivastopol'a saldırmak planlanmadı, bu nedenle Johann'ın hesaplamalarına göre, Fritz Rostov'u ek bir düzine bölüm alarak tutmalı.
  Tabii ki Fransa'yı ifşa etmek riskli ama... Yerel halk İngilizlerden nefret ediyor, bu yüzden bir çıkarma durumunda İngiltere kışın buna cesaret etse bile düşmanı karşılayacak biri olacak.
  Her halükarda, Moskova'ya yapılan tüm hava saldırıları, doğuda hava savunmasına geçmek ve Akdeniz yönünü güçlendirmek için çok maliyetli bir girişim olarak kısıtlanmalıdır. Dahası, Almanlar İngilizlere karşı İngiliz planlarını bilme avantajına sahip olacaklar ve Nazilerin zaten her şeyi önceden bildiğinden haberleri yok.
  18 Kasım'a daha neredeyse üç hafta var ve İngiltere için sinsi bir tuzak hazırlayabilirsiniz. "Haçlı" operasyonu İngiliz birliklerinin mezarı olmalı.
  Ve Rommel, Fransa'dan konuşlandırılan savaşa en hazır üç tümeni güçlendirmek için yeterli.
  Buna ek olarak, Johann denizaltı üretimini önemli ölçüde artırmanın yanı sıra Üçüncü Reich'taki yönetim sistemini reforme etmeyi emretti, böylece tank endüstrisi de dahil olmak üzere bir yandan daha fazla güç toplandı. Ve havacılık ve SS dahil tüm birlikleri tabi kılmak için ordu gruplarının komutanı. Böylece, gerçekte olduğu gibi, kendi başlarına bir kuğu, kanser ve turna gibi davrandıkları ortaya çıkmaz.
  Speer, Reich Silahlanma ve Mühimmat Bakanı olarak atandı ve acil durum yetkileri verildi.
  Johann'ın planına göre, bu, Alman teknolojisinin yeni modellerini benimseme, geliştirme ve uygulama sürecini hızlandırmalı.
  Schwartz tarafından, okul çocuklarının makinelere seferber edilmesi de dahil olmak üzere daha birçok farklı fikir ve reform başlatıldı.
  Ancak Sovyet komutanlığı Kasım ayı başlarında birkaç başarısız saldırı girişiminde bulundu ve ardından bir durgunluk oldu. Rusların kendileri, Almanların çiğnenmesini bekliyorlardı. 18 Kasım'da İngilizler ileri atıldı. Gerçek tarihte, hemen başarıya ulaşmadılar ve ağır kayıplar pahasına. Ve burada üç değil, altı Alman tümeni vardı ve Fritz, Britanya'nın nereye geleceğini önceden biliyordu. Sonuç olarak, Rommel'in gerçek tarihte başarılı olamadığı bir şey oldu - İngilizler Mısır sınırından kesildi ve kuşatıldılar ve neredeyse tamamen yok edildi ve ele geçirildi.
  Sonuç olarak, Almanlar Afrika'da büyük bir zafer kazandı ve iki Alman ve iki İtalyan tümeni daha aldı, Süveyş Kanalı'na doğru taarruza geçti.
  Aralık ayının başlarında, Sovyet birlikleri de karşı saldırıya geçmeye çalıştı, ancak sert bir Alman savunmasında saplandı. Şehirlerde, Fritz aşağı yukarı Sovyet birliklerine dayanabilir ve direnebilirdi. Sayısal üstünlükten yoksun ve yetersiz eğitimli Rus birimleri ağır kayıplar verdi ve önceden hazırlanmış deneyimli bir düşmanın savunmasını kırabilirdi. Alman havacılığı, motorları kazanlarda ısıtılan kaynar su kullanarak ısıttı ve piyade, yerel halktan ele geçirilen keçe çizmelere ve kürk mantolara dönüştü.
  Almanlar, Sovyet karşı saldırısını püskürtmeye hazırlanarak Rostov'u tutabildiler. Genel olarak, Almanlar hattı tuttu. Kerç'i ele geçirdiler ve şimdiye kadar Sivastopol'a saldırmak için aceleleri yoktu.
  Sovyet birlikleri Fritz'i Ocak ortasına kadar güç için denedi. Ancak hiçbir yerde önemli bir başarı elde edemedikleri için karşı saldırıları durdurdular. Ve Naziler hareket halindeyken Süveyş Kanalı'na gidebildiler.
  Irak'ta yine İngiliz karşıtı bir ayaklanma patlak verdi, bu sefer Arapların desteği daha önemli hale geldi. Fritz'in iletişimleri uzamış olsa da, ancak kahramanca çabalarla gerekli asgari malzemeleri sağlamayı başardılar, Fransız kurtuluş ordusunu Suriye'den çıkmaya zorladılar ve Irak'ın kontrolünü ele geçirmeyi başardılar, ancak şimdilik hızlı ilerlemeyi reddettiler. İran'a.
  Rommel savaşta çok ustaca hareket etti ve İngiliz sömürge birliklerinin savaş etkinliği eşit değildi. İngiliz komutasındaki birdirbir ve Alman aslarının Leo imparatorluğunun gökyüzünün şövalyeleri üzerindeki yeteneklerindeki üstünlüğü de düşmanlıklar sırasında olumsuz konuştu.
  Ama Almanlar şimdilik durdu. Almanya'da ek bölümler oluşturuluyor. Birçok hükümet yetkilisi orduya alındı ve yerlerine kadınlar getirildi. Çocuklar kreşlere ve anaokullarına gönderildi. Führer'e göre, doğru olan şey - militarize kurumlarda eğitim almak. Yabancı işçi sayısı kat kat artarak yirmi milyonu aştı. Verimliliklerini artırmak için acımasız önlemler alındı.
  Johann-Adolf'un kendisi, hem Almanlar hem de yabancılar için çalışma gününü uzatan bir dizi acımasız yasayı bizzat imzaladı. Üçüncü Reich'ta silah üretimi arttı. Yerel SS tümenleri de oluşturuldu. Almanlar arasındaki yenilmezlik imajı gönüllü akınını artırdı.
  Wehrmacht'ın toplam gücü, Müttefik birlikleri saymazsak on buçuk milyon asker ve subayı aştı. Japonya savaşa girdi ve şimdiye kadar oldukça başarılı davrandı. Ancak şifreleme kodunun olası kaybı konusunda uyarılmalıdırlar.
  Şubat ve Mart aylarında Almanlar, Sovyet birliklerinin taarruza geçme girişimlerini geri püskürttü ve Kızıl Ordu'ya bir miktar zarar verdi. Wehrmacht'ın kış aylarındaki kayıplarının, özellikle donma sayısı ve hipotermiden ölüm açısından gerçek tarihten çok daha az olduğu ortaya çıktı.
  Ve silahlı insanların akını daha önemliydi. Ek olarak, güçlendirilmiş Rommel'in faaliyet gösterdiği güney yönünden Kafkasya'ya bir saldırı için gerçek bir ön koşul yaratıldı. Ek takviyeler alan ünlü mareşal, Suudi Arabistan'ı da ele geçirdi.
  İran'a yönelik bir saldırı, Hindistan'da bağlantı kurmak için Japonya ile kararlaştırıldı.
  Ve böylece Almanlar Nisan ayında İran'ı işgal etti. Yerel halk, Fritz'in popülist sloganlarını destekledi. Ayrıca, Johann Adolf camiyi halka açık bir şekilde ziyaret etti ve orada namaz kıldı. Araplar da ona hayrandı, özellikle de Birleşik Devletler ve Britanya'nın ateşli bir düşmanı olarak.
  Ancak Johann, Amerika'ya savaş ilan etmek için acelesi yoktu, Japonya'nın önce SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açmasını istedi. Üstelik, Üçüncü Reich'ı ABD uçaklarının halı bombalamasına maruz bırakmak için hiçbir neden yoktu. Ve Amerikalıların kendileri, savaşa girerek sonuna kadar çekecekler. Almanlar, Amerika'nın hava hegemonyasına son verecek savaş uçaklarını alana kadar. Ve gelişmeler, altmışların "Leopard" ve "E" serisinin fikirlerine sahip bir tank gibi çok aktif.
  Ama her şey zaman alır. Bu arada, T-4 fena değil ...
  Mayıs ayında Sovyet birlikleri, Naziler tarafından ustaca hazırlanmış bir tuzağa düşen Kharkov'a başarısız bir saldırı başlattı. Bundan sonra Naziler Kafkas yönüne koştu. Aynı zamanda, Bakü petrol sahalarının kaybına ek olarak, Almanlar Hindistan'da ilerleyen gruplarına daha iyi tedarik etme fırsatı buldular. Japonlar çok fazla bölge ele geçirdiler ve şimdi mallarını bir filo ve uçak gemileriyle koruyabilirler, SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açabilirler.
  Midway Savaşı, Johann Adolf'tan bir dizi değerli bilgi alan Japonların zaferiyle sona erdi. Ve şimdi samuraylar Pasifik Okyanusu'nda istedikleri her şeyi ele geçirebilir ve Uzak Doğu'ya saldırabilirler.
  Uzak Doğu'da ilerleyen birinci kademedeki genel seferberlikten sonra, Kızıl Ordu, Yükselen Güneş Ülkesinin en az dört milyon iyi eğitimli ve cesur piyadesi tarafından saldırıya uğradı. Ve bu güce karşı koyacak neredeyse hiçbir şey yok. Almanlar, aynı anda iki ordu grubu "A" ve "B" ile yakınlaşan yönlerde Stalingrad'a bir saldırı başlattı. Dahası, Nazilerin planı Volga kıyıları boyunca ve Hazar Denizi'ne ilerlemekti.
  Bu rotadaki taarruz, gerçek tarihte gerçekleştirilecek plana kıyasla birçok avantaja sahipti. Özellikle, Hazar ovası boyunca, çok sayıda Alman T-4 tankının ilerlemesi, Terek Kapıları'ndan geçmekten çok daha uygundur. Dahası, şimdi Almanların çok daha önemli ve niceliksel ve niteliksel olarak daha güçlü olduğu ortaya çıkan bir çelik mastodon cephaneliği var.
  Stalingrad Temmuz başında düştü. Aynı zamanda Naziler, Japonlarla birleşerek Hindistan'ı da ele geçirdi. Almanlar, Volga'nın sağ kıyısında oldukça hızlı hareket etti. Sovyet birliklerinin direnci zayıfladı. Üstelik Stalin, rezervlerin bir kısmının Uzak Doğu'ya gönderilmesini emretti. Durum, SSCB ve Türkiye'ye karşı savaşa girilmesiyle ağırlaştı. Daha önce son derece zor olmasına rağmen durum gözle görülür şekilde kötüleşti.
  Ağustosta kahrolası faşistler Dağıstan'ı geçmeyi başardılar ve ayın sonunda Bakü'ye saldırdılar. Aynı zamanda Türkler, çok sayıda milis ve küçük Kızıl Ordu'nun cesurca savaştığı Erivan savaşlarında çıkmaza girdi. Ancak Osmanlılar Batum'u ele geçirmeyi başardı. Çeçenya'da Alman yanlısı bir isyan patlak verdi ve Naziler büyük bir onurla karşılandıkları Grozni'ye girmeyi başardılar.
  Kafkasya'daki çatışmalar, ancak son derece dayanıklı Sovyet birlikleri sayesinde uzadı. Ağustos sonunda ve Eylül başında, Zhukov ve Vasilevski komutasındaki Kızıl Ordu, Stalingrad'ın kuzeyindeki Fritz'in savunmasını kırmaya çalıştı. Ancak kuvvet eksikliği ve Almanlar tarafından önemli tank rezervlerinin kullanılması nedeniyle önemli bir başarı elde edilemedi. Ağustos ve Eylül aylarında Sovyet birlikleri merkezde de Nazileri kırmaya çalıştı. Ama düzgün ve güçlü bir savunma hattı vardı.
  Ayrıca Uzak Doğu'da feci bir durum gelişti ve karşı saldırı başlatmak için büyük tank rezervlerine ihtiyaç duyuldu.
  Ekim ayında Kafkasya'da durum daha da karmaşık hale geldi, Almanlar ve Türkler birleşti ve cephe birkaç parçaya bölündü. Ama çatışma devam etti. Kızıl Ordu teslim olmak istemedi. Sadece 11 Kasım'da Naziler sonunda Bakü'yü ele geçirmeyi başardılar. Ancak Erivan direnmeye devam etti. 19 Kasım'da, soğuk havanın başlamasının Uzak Doğu'daki Japon taarruzunu durdurmasından yararlanan Sovyet birlikleri, Stalingrad yönünde yeni bir taarruz başlattı.
  Bu darbe, Donets'in yanından, köprü başı yoluyla verildi. Ve böylece Romen birliklerinin yenilgisi olan başarıya ulaşmayı başardı. Ama ne yazık ki, neredeyse tüm Kafkasya zaten Naziler tarafından ele geçirilmişti ve Aralık ayı başlarında Almanlar güçlü bir saldırı başlattı. Mainstein, Sovyet birliklerinin kanadına saldırdı ve Kızıl Ordu'nun cephesini kırmak için üstün sayılar ve güçlü hava desteği kullanmayı başardı. Ve Sovyet birlikleri kuşatıldı, ancak sarsılmaz bir cesaretle savaştı. Ama çoğu öldü.
  Almanlar şimdilik inisiyatifi elinde tuttu. Her ne kadar merkezdeki Sovyet taarruzunun Aralık girişimini püskürttüler. Yakıt ve yağ eksikliği, Sovyet ordusunun direnme ve saldırma yeteneğini zayıflattı.
  HITLER-2'YE GİRİN
  Ancak Almanlar kışın daha fazla ilerlemeye cesaret edemediler ve baskılarını Afrika'ya aktardılar. Ve güneye, Güney Afrika'ya taşındı. Kaynakların doluluğunu ele geçirmeleri onlar için faydalı oldu.
  Alman denizaltı filosunun faaliyeti de arttı. Müttefik kayıpları monte edildi. Üstelik, 1943'ün başında, seride jet bombardıman uçakları ve uçaklar ortaya çıkmıştı. Bombardıman uçakları özellikle tehlikeli ve etkilidir. Yüksek hızlarından dolayı uçaksavar toplarıyla vurulmaları zor, savaşçılara yetişmeleri imkansız. Ve jet sokmaları Britanya için çok acı verici hale geldi.
  Ve yeni tanklar ortaya çıktı. Özellikle, sıkıştırılmış bir düzen ve kırk beş tona kadar nispeten küçük bir ağırlığa sahip. Ve tüm Sovyet ve Batı tanklarını uzun mesafeden delen 88 mm uzun namlulu bir silahla. Böylece Almanlar çok güçlü bir silah aldı.
  Ve Mart ayında, iletişimin uzunluğuna rağmen Güney Afrika'ya çoktan yaklaştılar. Yerel Boers ve garip bir şekilde siyahlar Fritz'i destekledi. Ve Nisan ayında, Naziler nihayet Güney Afrika'da güçlendi. Madagaskar, güney yarımkürede geçen Mayıs ayında düştü.
  Almanlar, birliklerinin çoğunu Afrika'ya çektiler ve aktif olarak yeni sömürge bölümleri oluşturdular ve şimdiye kadar Rusya'nın merkezine saldırmakta tereddüt ettiler. Stalin de bekledi. Ama Japonya hızlandı. Uralları kırmaya ve daha fazla ilerlemeye çalıştı.
  Sonra Stalin, güç toplayarak samuraylara bir darbe vurdu. Sovyet tanklarının altına düşen Japonlar doğuya doğru yuvarlandı. Ama sonra Johann, Moskova ve Saratov'a saldırma emri verdi. Ağustos ayına kadar, Almanlar zaten önemli sayıda Panter biriktirmişti. Üstelik, daha gelişmiş bir yerleşim düzeni sayesinde, gerçek tarihteki "Panther" ile yaklaşık olarak aynı ağırlığa sahip olan yenisi, 71EL'de 88 milimetrelik bir topa sahip ve zırhı çok daha kalın, geniş bir rasyonel eğime sahip. Ve SSCB hala T-34-76 ve eski KV ile silahlanmışken direnmeye çalışın.
  Panter yeterince iyi olduğu için Almanların işe yaramazlık nedeniyle dizide çekim galerileri yoktu. Üçüncü Reich'ta yalnızca elli ton veya daha hafif bombardıman uçaklarına sahip saldırı silahları kullanılıyordu.
  Sovyet birliklerinin tüm kahramanlığına rağmen, daha çok sayıda ve teknik olarak daha iyi silahlı bir düşmana direnmek mümkün değil. Almanların gerçek tarihten daha gelişmiş çok sayıda zırhlı personel taşıyıcısı ve saldırı karabinaları vardı. İki ay süren son derece şiddetli çatışmalardan sonra Moskova kuşatıldı. Ayrıca Almanlar, Saratov'u ve ondan sonra Kuibyshev'i ele geçirmeyi başardılar.
  Stalin'in Urallara, Sverdlovsk'a tahliye edilmesi gerekiyordu.
  SSCB'nin başkenti Aralık ortasına kadar direndi. Kremlin ağır hasar gördü. Görevinden ayrılmayan Georgy Konstantinovich Zhukov, başkenti savunurken yalnız öldü.
  Almanlar kışın Gorki şehri (Nizhny Novgorod) yakınlarında durdu. SSCB'nin konumu son derece zorlaştı. Ancak Stalin, Nazi Almanyası ile barış yapma önerilerini kararlılıkla reddetti. Johann Adolf şimdiden İngiltere'ye bakıyordu. Üçüncü Reich'in kara kuvvetleri, metropolün topraklarına inmek için fazlasıyla yeterliydi.
  Sonra Johann Adolf aynı anda SSCB'yi bitirmeye ve İngiltere'yi ele geçirmeye karar verdi. Alman denizaltı filosu zaten denize hakimdi. Şimdi Naziler aceleyle savaş gemileri, uçak gemileri ve nakliye gemileri inşa ediyorlardı.
  Mayıs 1944'ün başlarında, Naziler Rusya'ya karşı saldırılarını yeniden başlattılar. Kızıl Ordu'nun güçleri zayıfladı, ancak hala kahramanca direniyorlar. Gorki bir ay boyunca direndi ve Orenburg ile Kazan ve Ulyanovsk Temmuz ayında düştü. Ancak Ağustos sonunda Almanlar Sverdlovsk'a çoktan yaklaşmıştı.
  Ve aynı zamanda, 1 Eylül'de İngiltere'ye iniş başladı. İngiltere için savaş on beş gün ve gece sürdü. Ve sonunda, inatçı bir savaşın ardından İngiltere teslim oldu. Ve 25 Eylül'de uzun bir kuşatma ve inatçı bir saldırıdan sonra Sverdlovsk düştü.
  Japonlar da başarıya ulaştı, ancak şimdiye kadar Urallara ulaşmayı başaramadılar. Sverdlovsk'tan ayrılan Stalin, karargahı ile Novosibirsk'e taşındı. Sovyet gücünün bir kalesi kaldı. Ve Almanlar tekrar kış için düşmanlıkları dondurdu. Şimdi Johann-Adolf, 1945'te atom bombası alacak olan Amerika ile daha fazla ilgileniyordu.
  Ancak şimdiye kadar Alman jet uçaklarının hakimiyeti sayesinde Amerikalılar Alman şehirlerine yaklaşamadı.
  Oleg Rybachenko, Hitler'deki vurucu hikayesinin devamını tekrar gördüğü makaleyi seviyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde, nükleer bir yükün neden olduğu önemli yıkıma rağmen, teslim olmayı reddettiler. Savaş devam etti. Üçüncü Reich, Japonya ile birlikte kıtada ilerledi. 1946 yazında Kanada'da, yaklaşık iki yüz elli Alman ve yabancı tümen, yaklaşık kırk Japon zaten savaşıyordu. Yüz seksen Amerikalı ve yaklaşık yirmi Kanadalı onlara karşı çıktı. Böylece, Üçüncü Reich tarafında zaten neredeyse bir buçuk üstünlük vardı. Ayrıca Alman tankları, özellikle "Panther" -3 ve "Tiger" -2, üretime alınan en yeni araç olan "Pershing" -2'de niteliksel üstünlüklerini korudu. Modası geçmiş markalar, geleceğin bilgisini kullanarak gelişen Almanların avantajını da gösterdi.
  Jet havacılığında, Nazilerin niteliksel üstünlüğünün, Amerikalıların niceliksel yeteneklerini telafi ederek daha da önemli olduğu ortaya çıktı. F-80 jetleri, ME-362 ve HE-262 ile her bakımdan onlardan daha düşük olan eşit şartlarda rekabet edemedi: hız, manevra kabiliyeti, silahlar, optik, ekipman, gece görüş cihazları, radyo ve radar. Genel olarak, F-80, işe yaramaz manevra kabiliyeti göz önüne alındığında, tam teşekküllü savaş kullanımı için uygun değildi. Ve F-86 hala geliştiriliyor ve bu tasarım aracı Alman uçaklarından belirgin şekilde daha düşük. Yani şimdilik, ana muharebe yükü Amerikan Mustang'leri ve Airacobras - Alman parametrelerine bile yaklaşmayan pervaneli avcı uçakları tarafından karşılanıyor. Aynı şey bombardıman uçakları ve saldırı uçakları için de geçerli.
  Ve daha da kötüsü, tam teşekküllü jet bombardıman uçakları ve saldırı uçakları yeni geliştirilmeye başlandığından beri. Ve Almanlar uzun süredir seride ve savaşlarda kullanılıyor.
  Ama Amerikalılar güçlü, gelişmiş bir ekonomileri var ve çok büyük miktarlarda ekipman üretebiliyorlar. Ek olarak, iletişimin uzunluğu Alman birliklerinin tedarikine müdahale ediyor ve bu da savaşın uzamasına neden oluyor.
  Fritz, arzı iyileştirmek için yeni bir demiryolu inşaatına başladı. Trans-Sibirya'dan Chukotka'ya. Ve sonra Alaska'ya kadar uzanan bir yeraltı tünelinin görkemli planı. Burada Führer zaten bir tetikçi, dünya hakimiyeti rüyasında her iki yarım küreyi birbirine bağlamak istiyor!
  Ve bu rüya yavaş yavaş gerçekleşmeye yaklaşıyor! Eylül ayının sonunda Almanlar ABD-Kanada sınırına yaklaştı. Çatışmanın son derece şiddetli olduğu ortaya çıktı. Bazı şehirler birkaç kez el değiştirdi. Amerikalılar, yaygın klişenin aksine, kalıcı ve iyi savaşçılar olduğu ortaya çıktı. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki nüfus silahlı ve birçoğu erken çocukluktan itibaren bir tay veya silah kullanmayı biliyor. Bu yüzden Almanlar kolay bir yürüyüş alamadılar.
  Elbette Almanya'nın daha güçlü küçük kolları olmasına rağmen, Amerikan otomatik tüfekleri de fena değil. Ve bir sürü ekipman var, her türlü taşıyıcı. Özellikle yakıtla ilgili sorunlar varsa, Amerikalıları yenmek kolay değil.
  İnsan gücündeki kayıpları azaltmak için Führer, jet uçaklarının yardımıyla hava saldırısını ve bombardımanını artırmaya başladı.
  Buna ek olarak, Almanların dizide diskoları vardı: olağanüstü uçuş özelliklerine sahip, otuz kilometreye kadar yüksekliğe uçabilen, 5-6 ses dalgası hızına ulaşabilen ve oradan stratosferden radyo kontrollü bombalar bırakabilen makineler. Alman düşmanlarının da tehlikeli olduğu ortaya çıktı, Avrupa'dan veya Hawai Adaları'ndan yakıt ikmali yapmadan Amerika Birleşik Devletleri topraklarını bombalayabilirler.
  Bu saldırılar Amerikan şehirlerine büyük zarar verdi ve sanayiyi ve başta askeri üretimi yok etti. Ancak Amerika Birleşik Devletleri'ndeki fabrikalar yeraltına indi ve çeşitli silah türlerini üretmeye devam etti.
  Ve Üçüncü Reich birliklerinin bileşimi, sömürge ve yabancı birimlerin sayısını giderek daha fazla artırdı. Ordunun sözde barbarlaşması vardı. Sayıları da arttı.
  İnsan kaynaklarında üstünlüğe sahip olan Üçüncü Reich, askeri çatışmalara girerek, yıpratma savaşını yavaş yavaş kazandı. 1946-1947 kışında, Almanlar Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzeyindeki pozisyonlara girmeyi başardılar ve Quebec ve Toronto'yu ele geçirerek Kanada'yı etkin bir şekilde savaştan çıkardılar. Amerika'nın artık müttefiki yoktu ama bu özgürlük seven halk kollarını sıvamak istemedi. Fritz, Japonlarla birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ni Meksika'dan işgal etmesine rağmen. Yavaş yavaş, Üçüncü Reich, Japonya ve Alman yanlısı koalisyonun sayısal üstünlüğü etkilendi.
  Ancak Amerika, savaşı teknolojik üstünlüğe güvenen Führer'in istediğinden çok daha yavaş kaybediyordu.
  ABD ile Almanya arasında nükleer silahların kullanımını yasaklayan zımni bir anlaşma imzalandı. Fuhrer popadanet'leri işgal ve daha fazla sömürü amaçlı uzun vadeli radyasyonla kirlenmeyi göz önünde bulundurarak bunu kabul etti. Ama savaş hala devam ediyordu. 1947 baharında, güç biriktiren ve yeni Panther-4 ve Tiger-3 tanklarını kullanan Almanlar, Philadelphia'ya doğru ilerlemeye başladı. Savaş artık esas olarak Üçüncü Reich'ın lehineydi. Tüm savaşta ilk kez Naziler, yeni tanklarda dinamik koruma ve 2000 beygir gücüne kadar daha güçlü gaz türbini motorları kullandı. Buna ek olarak, "Tiger"-3, kısa namlulu, ancak kamada yüksek bir basınçla en son 120 mm topu kullandı ve merminin saniyede 1800 metre hızla fırlatılmasına izin verdi.
  Almanların niteliksel üstünlüğü yeniden arttı. Amerikalıların 120 mm'lik bir topla 65 ton ağırlığında "Patonları" vardı, ancak yine de dinamik ve çok katmanlı Alman savunmasına nüfuz edemediler ve silahlanma ve mermi kalitesinde Fritz'den daha düşüktüler.
  Philadelphia çevriliydi ve Haziran sonunda düştü. Amerikalılar kuzeydeki en önemli stratejik noktayı ve pek çok bölgeyi kaybettiler. Ancak Almanlar hala nispeten yavaş ilerledi. Ve şimdiye kadar yüksek bir hız yakalayamadılar. Eylül başında Chicago ve Los Angeles düştü. Ve Kasım ayının ortalarında, Amerika Birleşik Devletleri'nin batı kesiminde, güneyden ve kuzeyden ilerleyen Amerikan karşıtı koalisyonun birlikleri birleşti.
  Yıl sonuna kadar, Amerikan topraklarının neredeyse üçte ikisi işgal edildi. Şubat 1948'de New York ve Washington'a saldırı başladı. Ve Mart ayında bu şehirler tamamen kuşatıldı. 20 Nisan'da Amerika'nın en büyük kıtlıklarının ikisi de alındı. ABD birliklerinin kalıntılarının teslim olması ironik bir şekilde 9 Mayıs'ta gerçekleşti. Böylece İkinci Dünya Savaşı sona erdi. Toplam sekiz yıl sekiz ay dokuz gün sürdü. İçinde neredeyse iki yüz milyon insan öldü, nükleer silahlar kullanıldı.
  Alman kartalı, bir vuruş sayesinde kanatlarını dünyaya açmayı başardı. Almanya, Japonya, İtalya ve diğer bazı ülkeler, Üçüncü Reich'ın genel hegemonyası altında dünyayı böldüler.
  Ancak Fuhrer-popadanet'leri fethini tamamlamak istemedi. Alman saldırısının bir sonraki kurbanı Japonya oldu. Samurayın çok fazla toprağı vardı. Peki, buna nasıl itiraz edilmez?
  Almanlar, 20 Nisan 1951'de savaşı başlattı - ele geçirilen Adolf'un doğum gününe denk gelecek şekilde. Halkın askeri işlerden biraz dinlenmesi ve ordunun sağlamlaşması üç yıl aldı. Daha fazla gecikme tehlikeli görünüyordu. Japonya yakında bir nükleer güç haline gelebilir. Böylece Naziler öne geçti ve önce samurayları vurdu. Aynı zamanda, nükleer silahlar kullanıldı.
  Saldırının ani olması nedeniyle savaş, Üçüncü Reich'ın avantajıyla gelişti. Ama samuray kahramanca direndi. Yavaş yavaş yerlerini terk ettiler. Alman teknolojisi hala Japonlara karşı ezici bir niteliksel üstünlüğe sahipti ve bunun savaşlarda belirleyici bir etkisi oldu.
  Ancak Japonya aynı zamanda büyük bir ordusu ve fanatik nüfusuyla kırılması zor bir cevizdir. Buna ek olarak, Yükselen Güneş ülkesi geniş alanlara ve birçok kaynağa sahiptir: hem insan hem de malzeme.
  Almanlar, Japonya'nın Asya'daki sömürge varlıklarına saldırarak ilerledi. Öncelikle Uzakdoğu'da Primorye'de, Asya'da Burma ve Bangladeş'te, Amerika'nın doğusunda Amerika'da. Buna ek olarak, Tibet'te ... Japonya, Üçüncü Reich'in affedebileceği, Avustralya'nın bir kısmı bile, kendisi için çok fazla toprak aldı. Halen lider Stalin tarafından yönetilen Rus özerkliği, samuraylarla savaşta da yer aldı. Fuhrer-popadanets, SSCB'den Japonya tarafından fethedilen toprakları Üçüncü Reich federasyonunun bir parçası olarak Rus Özerk Cumhuriyeti'ne geri dönme sözü verdi. Hem Johann-Adolf hem de Joseph Vissarionovich'in kişisel olarak tanıdık ilişkiler kurduğuna dikkat edilmelidir. Bu, gerilla savaşı ve toplu cezalandırma eylemlerinden kaçınmayı mümkün kıldı.
  Böylece Kızıl Ordu kendi cephesini geliştirdi. Seksen Japon ve sömürge Çinlisine karşı yüz yirmi Sovyet tümeni. Doğru, yeterli teknoloji yok - çünkü özerkliğin güçleri yarı polis niteliğinde. Ama yine de, bu, savaşın tüm seyrini etkileyebilecek önemli bir güçtür.
  Ancak tüm zamanların ve halkların lideri çok riskli bir karar verdi, ilk prototipi hemen umutsuz bir taarruzla cepheye gönderdi. Operasyona "Chapaev" adı verildi. Bu, iç savaşın en büyüğü olmasa da en karizmatik komutanının onuruna. Ve Stalin bunun Japonya ile olan savaştan en azından bir şeyler çıkarmak için belki de son pratik şansı olduğunu anladı. Aksi takdirde, Kafkas selinin komutanına olan tüm saygısını yitirmiş olan Hitler'in birlikleri onu ezecek.
  Ayrıca, IS-7'yi kullanarak, belirli ekipman türlerini geliştirmek için konuşulmayan özerklik yasağını ihlal etti.
  Bununla birlikte, şimdi bile en azından bir miktar taktik başarı elde etme şansı son derece mütevazı ve zayıftı. Ama Stalin'in başka seçeneği yoktu ve bir kumarbaz bahsine girdi.
  Savaş istatistikleri, kadınların tank kaybetme olasılığının yarısı kadar olduğunu gösterdiğinden, IS-7'de tamamen kadın bir mürettebat vardı. Deneysel tank ekibini beş güzel kız oluşturdu. Yeni 130 mm top, ünlü Japon piramidal "İmparatoru"na savaş mesafesinden nüfuz etme şansına sahipti. 68 tonluk Sovyet tankının kendisi geniş bir ön zırh eğimine, 68 ton ağırlığa ve hem Alman, hem Japon hem de kendi toplarından gelen mermilere dayanma kabiliyetine sahipti. Doğru, sadece alında, bu yüzden yan ve kıç zırhın çok daha zayıf olduğu ortaya çıktı. Yeni tankın olumlu bir kalitesi, karayolu üzerinde 60 kilometre hıza ve sekiz makineli tüfek kadar hıza ulaşılmasına izin veren 1080 tonluk motordu. Evet, silahlanma IS-4'ten daha iyi, ancak şimdiye kadar araba sadece bir kopyada çıktı.
  Ama kız ekibi şimdi deneyecek. Ve gücünü göster. Ve ayrıca, Yükselen Güneş Ülkesi stratejistlerinin beklediği gibi, Sovyet arabalarının Japonların o kadar umutsuzca gerisinde olmadığı gerçeği.
  Mürettebatın komutanı Augustine, ciğerlerinin tepesinde bağırıyor:
  Yine de kazanacağız!
  Ağır bir tankın tırtılları gümbürdeyerek atılgan ve dökme çelik silindirleri gösteriyor. Doğanın kendisi kızlardan yana görünüyor. Genç ve çok güzel savaşçılar, 1 Mayıs baharında aldıkları kavunu çiğniyor ve şarkı söylüyorlar.
  Kutsal konseylerin büyük adı,
  Dünyanın üzerinde parlıyor - güneşin kendisi gibi!
  Gezegeni bozulmaz bir zaferle kapladık,
  Ve boyunduruğu ve kötü boyunduruğu atın!
  
  Böyle bir Anavatan, canım,
  Tüm dünyada daha güzel olmayacaksın...
  Yalınayak bir kız sokakta koşuyor,
  O bir kardelen gibi, yirmi değil!
  
  Güzelce savaşırız ve güzelce barışırız,
  Gururlu Sovyet halkımız korkusuz...
  Bizim için en güzel günde Valentine,
  Kızın sevgi için bir erkek bulmasına izin verin!
  
  Aşk neredeyse doğaüstü bir duygudur
  Çok şey bizde saklı ama çok şey sende...
  Zenginlik inanır - edinilebilir,
  Ve tutku dünyadaki en önemli şeydir!
  
  Savaş gürleyecek ve ateşler sönecek,
  Zamanın geleceğini ve mutluluğun geleceğini bilin...
  Farklı çiftler tarafından bir aile oluşturulacak,
  Ve çocuklar olacak, cömert bir gün doğumuna inanıyorum!
  
  O zaman komünizm rüyasını inşa edeceğiz,
  Koca şehirler yetiştireceğiz...
  Faşizmin kılıcı yeraltı dünyasının ateşinde yanacak,
  Anavatan bizimle - sonsuza kadar sayın!
  
  Puşkin, Yesenin nerede - şiirler besteledi,
  Parlak, kızların zevkini kızarır.
  Güzel bir komünizm mesafesi görebilirsiniz,
  Ve Führer yakında hapse gönderilecek!
  
  O zaman Anavatan'a şan söyleyeceğiz,
  Şiirlerimiz partiye olsun...
  Yakında evrensel bir güç inşa edelim
  Ey büyük Stalin, Rusya'yı kurtar!
  O sırada kızlar şarkı söylemeyi bitirdiler, tankları bir düzine Japon arabasının önündeydi. Üç Japon tankı en son lisanslı ve hala son derece nadir - piramidal. 105 milimetre tabanca ve 100 EL namlu uzunluğu ile. Yükselen Güneş ülkesinin ordusunda hizmet veren Alman lisanslı merminin ilk hızı (şu anda eski! Yani daha gelişmiş, yüksek basınçlı olanlar ortaya çıktı!) Saniyede 1300 metreye kadar olan toplar, bu da biraz daha küçük olanı telafi ediyor Sovyet makinesinden daha kalibreli. Bir Sovyet silahının mermi hızı 903 milimetredir. Ama kalibre 130'a karşı 105, biri diğerini telafi ediyor. Alman mermisinden kopyalanan Japonlar biraz daha zırh delici olsa bile, ancak daha küçük.
  Elbette Alman silahlarının atış hızı daha yüksek olacaktır. Japon araçları arasında 75 mm topa sahip eski Panther-1 ve bir mastodon gibi görünen Tiger-3, güçlü bir topla yakalanan Amerikan Pershin-2, en büyük Japon lisanslı tankı var. "Lev"-2, "İmparator" dan sadece biraz daha kısa namlu uzunluğuna sahip 105 mm topla, sadece 70 EL.
  Kızlar hareket halindeyken ateş eder. Svetlana'nın liderliğinde. O kadar kolay değil, çünkü Sovyet tankının hidrolik dengeleyicisi yok, ancak topçu nadir güzellikte bir kız. Açık, bikini tipi mayo giymiş kızlar. Yazın hava sıcaktı ve güçlü bir motora sahip bir tankta bile sıcaktı.
  Çıplak ayakla arabayı çok iyi hissediyorsunuz. Çıplak, hassas kız gibi dış taban, tankın en ufak bir titreşimini hisseder. Ve sen onunla birsin. Kışın bile kızlar, makinenin nabzını açık ayakla hissetmek için çıplak ayakla savaşmaya çalıştılar. Böylece kimsenin içine girmemesi için tankı kontrol edebilir ve hareket halindeyken düşmanı vurabilirsiniz.
  Zırh delme açısından, Imperator IS-7'den daha zayıf değildir ve özellikle uranyum çekirdekli bir merminin alnı delme veya kıça vurma şansı hala vardır. Ayrıca yana çarparsa felaket olur ve tırtıl kısmı oldukça savunmasızdır.
  Japon ve ele geçirilen Amerikan tankları uzaktan ateş açtı. Silahlarının zırh delici ve tehlikeli olduğunu biliyorlar.
  Piramidal şekliyle "İmparatoru" uzaktan vurmak son derece riskli ve akıllıca değil. Tank kızları, bu süvari birliklerinin en savunmasız tankı olarak Amerikan Pershing-2'ye ateş etti. Tabii ki, bu bir zayıflık. Ancak düşman hala üç kilometreden fazla uzaktayken vurabilmeniz gerekiyor ...
  İlk mermi nişan aldı ve Amerikan tankının sancak tarafından beş metre kaydı. Oksana ve Marusya çıplak bacaklarıyla aktif olarak parmaklıyor, şarj oluyor ve Olga motor devrini artırıyor.
  Pershing-2 sadece bir çift. Gemide gönüllü olarak görünüşte savaşan Amerikalılarla birlikteler. Ve çok aktif ateş ediyorlar. Böyle bir tankın topları, "Tiger" -2'nin topuna nüfuz etme gücünde üstündür, bu nedenle daha küçük kalibreli tanklar için son derece tehlikelidir.
  Svetlana çıplak topuklarını dinlendirip rahatlamaya çalışıyor. Buradaki ana şey nişan almak değil, arabayı hissetmek. Sabitleyici olmadan hareket halindeki bir silahı doğru bir şekilde hedeflemek hala imkansız ve sezgiye güvenmelisiniz. Ve oldukça deneyimli bir şutör. T-34-85'te savaştılar ve daha sonra IS-3 ile, deneysel bir biçimde bile, gizli geliştirme ile deneyim oldu. Yani onlar zaten kanıtlanmış bir takım. Ve zaten her kızın bir sürü emri ve kahramanın altın bir yıldızı var. Böylece hazırlanırlar.
  Svetlana, Japonların işgal altındaki bölgelerde Sovyet halkını nasıl canlı canlı yaktığını bizzat gördü. Ve gerçekten de Nazilerden, samuraylardan, Rusya'yı ayaklar altına alan tüm bu kötülüklerden intikam almak istiyordu. Ama daha da sinir bozucu Amerikalılar oldu. SSCB'ye ihanet ettikten sonra, şişman Japon sermayesinin ve faşist diktanın tarafına geçtiler. Ve bu onlar için nefrete neden olamazdı. Doğru, Amerikan uçakları ve tankları Almanlardan ve hatta Japonlardan daha kötü. Pershing-2 ve T-93, cephelerde savaşan tek tanklardır.
  Doğru, Yankee'ler de Shermans'ı düşürmeye çalıştı, ancak bu araç, nitelikleri bakımından Panther -2'den zaten keskin bir şekilde daha düşüktü ve Japonlar bile bu tankı, ancak kendilerine yetecek kadar sahip olmadıkları sürece çok fazla heves duymadan kabul ettiler. .
  Zaten 1943'te ve özellikle 1944'te Panther-2, panzvale'nin ana tankı oldu ve herkese ve ön zırhtaki tüm üstünlüğünü ve silahın yıkıcı gücünü güvenle gösterdi. Şimdiye kadar, "Panter" -2, Amerikalıların utandığı "Pershing" -2 iletişiminden daha üstün. Ancak hala, Yankees'in şimdiye kadar yakından rekabet edemediği gerçek bir mühendislik şaheseri olan "İmparator" -2 tankları var.
  Kız yanlış gitti ve Pershing'e ateş etmiş gibi yaptı. Kulenin ön zırhı bu makine için sadece 105 milimetredir. Bu nedenle, erken modifikasyonunda bile 150 mm zırhı olan Panther-2'den daha savunmasızdır. Her ne kadar uzun gövdesi ile Amerikan tankı acı verici bir şekilde sokabiliyor.
  Pershing bir an dondu ve sonra kulesi patlayarak açıldı. Zırh patladı ve kalın bir duman çıkardı.
  Svetlana mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  - Bir, iki... Savaş mangası! Sonra St. Petersburg'dan gelen ateşler yanıyor!
  Tankları yaklaşıyor...
  Augustine mutlu bir şekilde şöyle diyor:
  - Bir puan - lehimize sıfır!
  Nedense Svetlana yanlış bozkıra fırladı:
  -İlk gözleme her zaman topaklı olur...
  Ama belki de ilk özlemesini kastetmişti. Ancak genel olarak, hareket halindeyken büyük kalibreli bir silahtan stabilizatör olmadan çıkmak son derece zordur. Ama çıplak bacaklı kızlar bunu yapabilir - çünkü onlar olağanüstüdür.
  Burada Svetlana, kapsamda ikinci "Pershing" i yakalar. Çekim sırasında kız nefesini tutmaya ve çizimi hissetmeye çalışır. Mesafe daralıyor ve sadece üç kilometre kaldı. Ve üçten az bile ... Svetlana tetiğe basıyor. Mekanizma çalışır ve şimdiki zaman uçar.
  Marusya fısıldar:
  - Tanrı körlerin gözlerini açmasını yasaklar ...
  Pershing bir kambur gibi görünmese de sırtını düzeltti: kuleyi yırtarak. Beş kız bir ağızdan bağırdı:
  -Bravo! Bravissimo!
  Ve şimdi tank tüketime girdi, bir düzineden on tanesi kaldı.
  Şimdi bikinili parlak sarışın Svetlana manzaraya sırıtıyor. Arka arkaya iki atış isabetlidir. Ve bu büyük kalibreli bir silahtan. Harika - güçlü bir tank olduğu ortaya çıktı. Ve şimdi korucu kızlar namluya başka bir mermi sıkıyor. Ve aynı zamanda güzeller daha çok gülümsemeye devam ediyor. Ne kadar zeki ve çekiciler.
  Svetlana nefesinin altından fısıldıyor:
  - İşte cinlerim! Bana cinlerim!
  Ve yine keskin nişancı kız ateş ediyor. Ve çekimleri harika. Çıplak topuklu kıza yaslanın ve böylece metal, tabanından başının arkasına kadar parıldasın. Ve böylece inanılmaz bir şekilde rahatlarsınız ... Ve şimdi soru, kurban olarak sıradaki kimi seçeceğinizdir? Panter-2 ve Tiger-2, ön zırhta yaklaşık olarak yakındır. Taretin biraz daha ince zırhı, Panther'deki daha büyük eğimle dengelenir.
  Yani, seçim açık: Daha büyük bir hedefi vurmalısınız - "King Tiger". Ve şimdi üçüncü tank toprakla desteğini kaybediyor. Evet, bu model "Tiger" -2 çok başarılı değil. IS-7'nin ağırlığı aynı, ancak Sovyet tankının daha iyi koruması ve daha güçlü bir topu var. Ancak Japon mastodonu daha basit bir forma sahip olacak. Bu nedenle, CT uzun süredir üretimde. Tabii ki seriden çıkarıldı, ancak araba inatçı ve bu nedenle hala cephelerde bulunuyor.
  Mükemmel ve deneyimli bir ekiple güçlü bir arabaydı ... Yüzerek uzaklaştı! Doğru, şu anda iyi hedeflenmiş bir Japon mermisi IS-7 taretinin alnına çarptı. Ama sekti. Ve Alman tankı taretini kaybederek yarıp geçti.
  Svetlana mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  "Adil bir hedef görmek çok kolay... harika bir hedef!"
  Ve şimdi bir sonraki kurban "Panter" -2, aynı zamanda, savaş niteliklerinde T-34-85'i önemli ölçüde aşmasına ve koşmada daha düşük olmamasına rağmen, ahlaki olarak eski bir makinedir.
  Bir Japon arabasının ağırlığı, dokuz yüz beygir gücünde bir motorla elli tondur. Yani, tank güçlü ve dayanıklıdır. 82 mm yan zırh, pek çok Sovyet silahından az çok korunuyor. Panther-2, yaklaştıkça daha tehlikeli hale gelen mermiler tükürür.
  Svetlana, Oksana'nın ellerinin nasırlı tabanlarına dokunmasının keyfini çıkarıyor. Kız çıplak ayak parmaklarından topuklarına kuvvetlice masaj yapar ve Svetlana ateş eder... Merminin sekmemesi için Panter'e tam olarak vurulması gerekir. Aksi takdirde başarısız olacaktır.
  Svetlana bir mermi ateşler ve yirmi birinci yüzyıldan kalma bir vuruştan mırıldanmaya devam eder. (Bir rüya gördüğünüzde, bu oldukça mümkündür!) Bir keskin nişancı kızın bu tür düşünceleri adil düşünceler alır:
  - Ayrıca adil bir kahramana ihtiyacım var, herkese önderlik edecek harika bir kahraman!
  Ve "Panter" -2 cehenneme gitti. Ait olduğu yer orası!
  Svetlana rasyonel olarak herkesle böyle başa çıktı ...
  Oksana ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  - Dört puan - lehimize sıfır!
  Kadın korucular, rakiple ne kadar iyi iş çıkardıkları konusunda çok memnunlar. Onlar cennetten gelen savaşçılardır.
  Şimdi sekiz tank kaldı. Beş Aslan ve üç İmparator. "Aslan", bir açıda 250 milimetre ve gövdenin 45 derecelik bir açısında 150 milimetre çok güçlü bir ön zırha sahiptir. "Aslan" -2 tarafının zırhı 82 milimetredir; "Aslan" -3, 125 milimetre. Ve gövdeler 200 milimetre. Bu tür mastodonları yenmek o kadar kolay değil.
  250 milimetrelik Japon modelinin "İmparator" -2'si, gövdenin alnında geniş bir eğime sahiptir. Ve tankın yarısında böyle tek tip zırh ve arkada 200 mm.
  Bu tankların yüksek kaliteli çimentolu zırhını delmek çok zordur.
  Kızlar yaklaşıyor. Japon araçlarında sekemeyecekleri ölü sektörler yok, bu yüzden onlara çarpmak önceki modellere göre daha da zor...
  Mesafe bir kilometreye düşürüldü. Ve bu zaten riskli. "Aslan" -3 ayrıca 100 EL namlu uzunluğuna sahiptir. Bu, alnındaki IS-7'yi yakabileceği anlamına gelir.
  FUHRER'E GİTMEK - 3
  Olga'nın manevra kabiliyeti için zaten tüm umut var. Sürücü kız, tüm manyetik ve manyetik olmayan alanların bozulmalarını daha iyi hissetmek için tamamen çıplaktı. Ve böylece düşmanın zehirli ve ölümcül darbelerinden kaçının.
  Ve sonuçta, av çok ciddi bir şekilde devam ediyor. Sekiz silah birden fazladır. Tankları zaten beş kez vurulmuştu, ancak mermiler eğimli zırhtan aşağı sekti.
  Olga nefesinin altında bir dua ya da son bir masal fısıldıyor. Merminin etkisi yumuşatılacak ve çok ölümcül olmayacak şekilde hareket edebilirsiniz.
  Ve Svetlana tekrar ateş ediyor... Ölümcül şekilde yaralanmış "Aslan" ayağa kalkıyor! Beşinci tank hazır.
  Kızlar yine koro halinde şarkı söylediler:
  - Yükselen ülke çok büyük ...
  Svetlana mırıldandı:
  - Faşistler ölümcül savaş!
  Ve şimdi çıplak bacaklı terminatör kızlar makata yeni bir kabuk koydu. Çok hızlı ateş eden Sovyet silahları değil, ama güçlü. Ve yine Svetlana çoraplarını çıkarıyor ve ayak parmaklarını oynatıyor. Mekanizma düzgün bir şekilde alçalır ve tabancanın ataleti ona verilir.
  Ve işte başka bir "Aslan" -2 ölümcül kabuk şoku. Sadece altı araba kaldı. Ama öte yandan, en tehlikeli ve güçlü ... Onları alnına alabilirsin ya da alamazsın. Zırhın rasyonel eğim açısı çok yüksektir.
  Ama Svetlana kendine güven veriyor. Ne de olsa onlar Komsomol kızları, yani kazanmak için doğdular. Ama burada yine dudaklar bir dua ve makatta bir kabuk fısıldıyor.
  Bir atış var...
  Ne yazık ki, bu sefer şans Svetlana'dan döndü. Mermi çok sertleştirilmiş, eğimli bir yüzeyden sekti ve sekti. Kız öfkeyle gözyaşlarına boğuldu ve tısladı:
  - Feci bir hamle... Tüketimde bir kabuk!
  Tanklar arasındaki mesafe daralıyor. Ve düşmanın ateş hızında Sovyet makine ve silahının önemli ölçüde önünde olduğu açıktır. Ancak Olga, IS-7 tankını çekerek ölümcül bir ısırıktan kaçınmayı başarır. Ve makine bir tür büyüyle düşmanın ölümcül mermilerine karşı durur.
  Ama burada Svetlana, konsantre olmak ve düşmanın zırhındaki zayıf bir noktayı daha iyi bulmak için fısıldıyor:
  - Nazi gücüyle, kahrolası bir kalabalıkla karanlık ...
  Marusya, kadın saldırganın çıplak ayaklarına masaj yaparak Oksana'nın yerini aldı ve şarkı söylemeyi bitirdi:
  - Asil öfkenin bir dalga gibi kaynamasına izin verin!
  Svetlana, sonuna kadar şarkı söyleyerek bir el ateş ediyor:
  - Bir halk savaşı var, kutsal bir savaş!
  Böylece yedinci tank yenildi. Kule, kesilmiş olgun bir çörek gibi geriye atılır.
  Svetlana mutlu bir şekilde kargalar:
  - Boş harcamayı sevmem... İlk hamlem son hamlem!
  Oksana ve Natashka yeni bir mermi ekliyorlar ve Marusya, Svetlana'yı enerji ile şarj etmeye çalışarak enerjik olarak elleriyle çalıştı. Böyle uyumlu bir çift ortaya çıktı.
  Svetlana bir atış yapar ve sekizinci tank şimdiden kozmik yeraltı dünyasına uçar.
  Marusya memnuniyetle sırıtıyor ve fısıldıyor:
  - Benim işim!
  Aslında iyi bir ayak bileği masajı yaptı. Sonra halinden memnun bir kedi gibi mırladı.
  Geriye dört tank kaldı, bunlardan üçü neredeyse aşılmaz "İmparatorlar". Sovyet arabası onları yakaladı ...
  Svetlana topu yerleştirmek için zar zor zaman buldu ve Augustina taret dönüşünü açtı... Tankları tüm engelleri aştı ve iyi nişanlanmış bir atış, "Aslan"-3'ün zırhını çevirdi... Böylece, neredeyse nokta -blank güçlü bir düşmanla tamamlandı. Ve şimdi sadece düşük güvenlik açığı olan firavunlar kaldı. Ama savaşçılar savaşmaya hazır.
  Svetlana şarkı söyledi:
  - Biraz daha, biraz daha - son dövüş en zoru ...
  Çevik kızlar, mermileri makatın içine itti. IS-7 biraz daha hızlı olun. Başka bir şey, Japon ve aslında Alman lisanslı yarı otomatik silahlar, pnömatik mermi beslemesi. Sovyet efsanevi bir kızın mürettebatını sürmüyorsa, samuray hızlı ateşi herkesi çoktan parçalamış olurdu, gizli Sibirya sertleşmesinin zırhı bile yardımcı olmazdı.
  Olga koltuğa yayıldı ve çıplak göğüsleri kollara dokundu. Bu yüzden onun için bir savaş trans durumuna girmesi daha kolaydır. Alman araçlarının hızla dönen kuleleri vardı; on iki saniyede tam bir dönüş yaptılar. Komsomol savaşçılarının silahı doldurmak için zar zor zamanları vardı. Ve Olga, tankın yer değiştirmesini gerçekleştirdi.
  Böyle bir mesafeden üç zehirli, ölümcül mermi sadece sağ zırha çarptı ve IS-7'nin on metre arkasında patladı. Ve karşılık olarak, Svetlana ve Avgustina Almanları birlikte vurdular, neredeyse en savunmasız noktaya nişan aldılar: gövdenin arkası ve zırhın eğimini en aza indirmeye çalıştı.
  O ana kadar, "İmparator" un kaybedilmesi vakaları izole edildi ve kural olarak tank savaşlarında değildi. Sonra onuncu araba alev aldı ve sadece ikisi kaldı.
  Beş kız da kendi içlerinde kan kokusunu hissettiler... Piramit tankları Sovyet arabasını silah zoruyla yakaladı ve mermi kustu. Ne kadar tehlikeli... Böyle bir mesafeden, tungsten veya uranyum çekirdekli bir merminin ısırığı, burnundaki bir Hint engerek kadar ölümcül.
  Olga, sanki yağla yağlanmış gibi, insanüstü gerginlikten terle kaplandı. Kız derin derin nefes alıyordu ve ecstasy içinde titriyordu.
  Oksana ve Avgustina makata bir mermi daha attılar... Tankın içi çok sıcak oldu ve yarı çıplak kızların vücutlarından terler damlıyordu.
  Svetlana klasiklerden diyor ki:
  - İniltisi duyulan, sonra kemikleri acıdan çatlayan Volga'ya git! Biz efendi-kurt, son aşağılık yolunda gidiyoruz!
  Ve ateş etti ve komutan Augustine, zarif, çıplak, kız gibi bir bacağın yardımıyla silahın nişan almasına yardım etti. Svetlana'nın yorgun elleri şiddetle titrediğinden beri...
  Mermi sekti ve Alman araçları dönmeye başladı. Sonra Olga IS-7'yi gönderdi, çünkü makine müthiş Japon bodur mastodonlar arasında yeterince hızlıydı.
  Svetlana silahı yerleştirdi ve kelimenin tam anlamıyla düşman birliklerinin namlusuna dokundu. Oksana ve Marusya bir mermi atmayı başardılar, aceleyle, parlak kız ve Işık savaşçısı ateş etti. Neredeyse bir düşman tankının zırhının namlusuna dokunarak vurdu.
  Büyük bir Japon arabası ölümcül bir delik aldı, ancak bagajın yarısı bile güçlü bir Sovyet arabasından koptu.
  Hatta kızlar sarsıntıdan atladı. Samurayda, savaş kiti patladı ve mermiler patlamaya başladı.
  Svetlana sıkıntıyla yüzünü dürttü ve haykırdı:
  - Ben bir aptalım!
  Oksana onunla aynı fikirde değildi:
  - "İmparator" u ölümcül bir şekilde soktun ve bu herkese verilmiyor!
  Svetlana kaba bir şekilde cevap verdi:
  - Daha az basmakalıp sözler! Daha iyi mermi daha hızlı verin!
  Augustine mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - O zaman topumuz tamamen parçalanacak. En iyi seçenek kendinize geri dönüp namluyu değiştirmektir. Böyle değerli bir arabayı ne pahasına olursa olsun kurtarmak gerekiyor!
  Svetlana isteksizce kabul etti:
  - Komutan sensin ve sen daha iyi biliyorsun ...
  Olga yorgunluktan mezar sesiyle şöyle dedi:
  "Şimdi kendimi kurtarmak için elimden geleni yapmalıyım!"
  Sovyet tankı, firavunun zehirli mermilerinden kurtulmak için son vitese geçti. Son derece pahalı bir makineyi ek bir hasar olmadan kampınıza getirmeniz gerekiyordu.
  Ancak IS-7'nin arkası alnından çok daha zayıf olduğu için kıçını "Firavun" a gösterme kararı en iyisi değil. Ve ölme şansı kat kat arttı. Ayrıca lisanslı NEYA-283 jet saldırı uçağı, 75 milimetre hava topları ve roket güdümlü, güdümsüz mermilerle gökyüzünde göründü.
  Ve bu ciddiden daha fazlası. Düşman, Sovyet tanklarının imhasında sadece bir uzman ve çok hızlı. Ve silahları ne kadar hızlı ateş ediyor.
  Olga'nın gözleri gerginlikten fırladı ve karizmatik Augustine sürücüye aktif olarak yardım ediyor. Tek bir amaçları var: ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak. Ve deneyecekler. Sonuçta, kızlar çok deneyimli. İlk ateş vaftizi 1944'te yaşandı. Tankta değil, piyadede. Doğru, genç Komsomol kadınları ve hatta öncü izciler korunuyordu, ancak kendileri savaşmaya istekliydiler. Ve beklenmedik bir şekilde tank yeteneklerini gösteren "Panter" -2'yi ele geçirdiler.
  Ondan sonra kızlar onları cehenneme göndermekten korktular. Ama şanslıydılar, boynuzlara şeytanı kendileri tırmandılar ve hiçbiri ciddi şekilde yaralanmadı. Sadece şeytanların derilerinde iz bırakmadan iyileşen çizikleri vardı.
  Augustine de kendi kendine dua etti. Gittikçe daha reaktif, güçlü samuray saldırı uçakları ortaya çıktı. Sürüş performansında IS-7'den daha düşük olmayan "İmparator" -2, onlardan sonra hareket eder ve ateş eder.
  Tabii ki, hareket halindeyken, Japonların durmadan vurma olasılığı daha düşüktür, ancak silahları bir hidrolik dengeleyici ile donatılmıştır.
  Augustine geleceği bilseydi, yirmi birinci yüzyılda bilgisayarların çok fazla çözmeye başlamasına ve insan faktörünün birçok kez azalmasına muhtemelen pişman olurdu. Bu nedenle, yirmi birinci yüzyıl, bir silah ustalığı değil, bir teknoloji rekabeti yüzyılı haline geldi. Ve bu, savaşı daha az ilginç hale getirdi ve o kadar da kahramanca değil.
  Ve şimdi onları hedef alan bilgisayar değil, kişidir. Bu da tabii ki savaşı kızışacak kadar ilginç ve heyecanlı kılıyor. Ve gelecekte, yakında pilotlara ihtiyaç kalmayacak!
  Augustine bir dua fısıldadı ve aynı zamanda şöyle düşündü: Eğer Tanrıysa ve O nedir? Augustine, Rab'bin kendisini İncil aracılığıyla ifşa ettiği konusunda güçlü şüphelere sahipti. Çembere gitti: genç bir ateist ve ezbere bildiği mükemmel bir hafızaya sahip, sayısız İncil hatası ve çelişkisi.
  Ve Tanrı vahyiyle nasıl Kendisiyle çelişebilir? Örneğin, İbrahim'in babası Terah'ın doğum farkı yetmiş beş yıl olup, hardal nasıl olur da iki yaşında bir bitki olup dallarında dev kuşların yuva yaptığı bir ağaca dönüşebilir? Veya, örneğin, Mısır esaretinin tarihlerindeki tutarsızlıklar veya Kral Davut'un gemiye gittiği zaman - Filistinleri yenerek mi yoksa ondan önce mi? Ve Mısır'ın bütün sığırları öldüyse, Firavun Musa'yı ve kavmini hangi atlarla kovaladı?
  Evet, Kutsal Yazılardaki hataları uzun süre listeleyebilirsiniz. Aynısı, Eski Ahit'te Yahudilerin gerçekleştirdiği ahlaki açıdan şüpheli etnik temizlik için de geçerlidir.
  Hayır, Natasha büyük olasılıkla hem İncil'in hem de Kuran'ın Tanrı'nın vahyi olmadığına, En Yüce Tanrı hakkında tamamen insan fikirleri olduğuna inanıyordu. Yüce büyük olasılıkla kendisi hakkında açık bir vahiy bırakmadı. Ve herhangi bir kişi inancını farklı şekillerde yorumlayabilir.
  Şahsen, Augustine, Hıristiyanlık döneminden önce Rus atalarının gizemli dini olan Rodnovery'den en çok etkilendi.
  Çok az kanıt ve Slav Vedalarının orijinal metinleri kaldı. Bu, Rodnoverie üzerindeki doktrinlerin ve anlaşmazlıkların tutarsızlığına yol açtı. Soru dahil olmak üzere açık kalır: atalarımız Slav monoteistleri miydi, yoksa Helenik putperestliğe daha mı yakındı. Ve elbette, birçok Slav kabilesi ve belki de Rusya'nın yerine güçlü bir devlet vardı: Hyperborea?
  Birçok Yunan yazar bu güç hakkında eski zamanlarda yazdı. Ve eğer insanlar sadece Platon'un bahsettiği Atlantis gerçeğine inanıyorsa, o zaman neden Hyperborea'ya inanmıyorsunuz? Sonuçta, birçok yazar bunun hakkında konuşuyor.
  Hyperborea kelimesinin kendisi şu anlama gelir: kuzey rüzgarının ülkesi. Bu, yaklaşık olarak modern Sovyet Rusya'nın bulunduğu yerde olduğu anlamına gelir. Ve bu tanıklık ediyor: Anavatanımız birçok insanın düşündüğünden çok daha eski ve daha kültürlü. Ve Mısır'daki piramitler bile atalarımız tarafından inşa edildi. Bununla ilgili birçok bilimsel kanıt ve kanıt var.
  Binlerce yıl önce, Rusların ataları, ayın uzak tarafında ilk yerleşimleri kurdular. Mars'ın kutbunda şehirler kurdular ve... Belki de Sirius'ta Rus yerleşimleri vardır ve birincil Hiperborean kültürü korunmuştur. Yıldızların bir yerinde Rusça konuştuklarını ve her şeye kadir Çubuk'a taptıklarını hayal edin.
  Dünya gezegeninde muhtemelen kozmik boyutlarda bir tür felaket oldu ve Hyperborea'yı yok etti. Ama sonsuza kadar olamaz. Büyük olasılıkla başka dünyalarda ve galaksilerde Rus imparatorlukları vardır. Ya da belki de henüz Rusların yönetmediği, evrendeki tek ay altı gezegeni olan Dünya gezegeni?
  Üstelik, muhtemelen yakında üstesinden gelinecek nedenlerden dolayı!
  Kaptan Augustine kendinden geçmiş bir şekilde şarkı söyledi;
  Anavatanı bil, koruyacağız ve genişleteceğiz,
  Sonsuz bir aşk okyanusu verelim...
  Tek, kutsal bir Rusya bayrağı altında -
  Torunlarım kahkahalarla oynasın!
  Ve en son ayette, tankta bir şey parladı. Havadan yere roket bir Sovyet tankının çatısına çarptı ve içeride patladı.
  Güzel kızlardan oluşan ekip, vahşi, yuvarlanan, ateşli ve metalik bir kasırgaya atıldı.
  Andrei, Sovyet halkının samuraylarla nasıl savaştığını gördü. Eski bir T-34-85'te dört kızdan oluşan kadın tank mürettebatı, Japon mastodonlarına karşı savaşa giriyor. Ancak cesaretleri ve kahramanlıkları samurayın teknik üstünlüğüne aykırıdır. İşte düello geliyor, Alman "Tiger" dan kopyalanan 88 mm toplara sahip Japon tankı "Tanako". Ön zırh ve silahlanmada Sovyet arabasını geride bırakıyor. Sadece gemide nakavt etme şansı var.
  Nicoleta'yı kullanan kız, çıplak ayaklarıyla pedallara basıyor ve saniyede bir kilometreden fazla hızla fırlayan ağır bir Japon mermisinin kendisine çarpmasını önlemek için manevralar yapıyor. Kız, dışarısı henüz çok sıcak olmasa da arabasını çıplak topuklarında hissediyor. Henüz 1 Mayıs ve Sibirya'da çatışmalar sürüyor, bazı yerlerde kar var. Ancak savaşçı, ancak bu şekilde, ayakkabılarından kurtularak, makineyle bütünleşmesini sağlayan hassasiyet kazanacağını bilir. Ve sonra daha güçlü bir top, altmış beş tonluk ağır düşman tankı güçsüz olacaktır.
  Bir Japon kabuğu sekerek geçiyor ve Nicoleta nefesinin altından mırıldanıyor:
  - Zafer için savaşmaya alışmış olan ... Bizimle birlikte şarkı söylesin ...
  Angelina bir topçu, aynı zamanda çıplak bacaklı ve sevimli. Kızıl saçlı böyle - şafağın rengi saç. Silahı doğrultur ve ateş eder... Düşmanı görüş alanından uzaklaştırmak gerekir... Kabuğu silah kalkanına çarpar - bir domuzun burnu, düşman sallanır. Hayır, şu ana kadar alından 200 mm giremiyorlar ama daha isabetli atış yaptıklarını gösterdiler. Ve Sovyet makinelerinin hızı artıyor. Son vitese geçiyor ve Nicoleta dizel motoru güçlendirmeyi bile başardı.
  Doğal bir sarışın olan mürettebat komutanı Natasha, erkeksi bir çene ile hem figür hem de yüz olarak çok güzel. Mürettebatı beş kişiden dörde indirmeyi ve tanktaki mühimmat yükünü artırmayı mümkün kılan bir radyo operatörünün görevlerini birleştirir.
  Sarışın Sophia'yı şarj ediyor. Burada dört kız da güzel ve minimum kıyafetle: daha rahat hale getirmek için. Ayrıca tank hareket halinde ısınır ve içinde ısınır.
  Angelina gülüyor ve diyor ki:
  - Halk ve ordu birleşti!
  Japon arabası yine tükürür ama vuramaz. Mükemmel optik kullanarak çekim yapmasına rağmen. Kızlar koro halinde şarkı söylediler:
  Böyle bir kelime bizim için Anavatan,
  Büyük, sınırsız Rusya...
  kızlar sadece birinci sınıf
  Ve ana Stalin bizim kahraman mesihimizdir!
  
  Sovyet kırmızı bayrağının uçtuğu ülkede,
  Ve öncüler korolarını söylüyorlar...
  Anavatanımıza iyi diliyoruz -
  Işıltılı cennette bir yer var!
  
  SSCB'yi dünyanın üstüne çıkaracağız,
  Çağlara örnek olacak...
  Kötü efendim boşuna dişlerini gösterir,
  Rus rüyası gerçek olsun!
  
  Rusya, her şeyin ışığında daha güzelsin,
  Evrende daha güzel bir ülke yok...
  Eşit bir Polonyalıyız, bıyıklı Çek,
  Vatan insanlara mutluluk verecek!
  
  Ülkemizi tüm kalbimizle seviyoruz,
  Onca sorun olsa da...
  Rusya'm için sevinçle öleceğim,
  Başmelek beni sert bir bakışla karşılayacak!
  
  Dünyada barış içinde yaşamak bize ne güzel,
  Ancak savaş yine eşikte ...
  Ve hayat incedir, ipek bir iplik gibi,
  Ve tanrılar bile insanlara acımasız!
  
  İsa'ya dua ediyorum, beni bağışla,
  Günahkar olduğunu ve kalbe imanda saf olmadığını ...
  Ve yirmi yaşında bile değilim -
  Ölüm zaten kapımızı çalıyor!
  
  Kutsal ipi kırmayın
  Tanrı'ya sadık olmak şiddetle istendi ...
  Söz verdi: Şeytan'ı devireceğim -
  Ve Rusya Ana'ya hizmet ediyorsun!
  Son hatta, Angelina mermiyi tam olarak Japon "Tiger" ın yanına, gövde ile taret arasında uçtan uca sürdü. Mühimmat patladı ve tank yırtılmaya başladı. Kızlar sevinçle çığlık attılar. Ve yeni bir düşmanları var - Japon "Panter". Araba hızlı, bu da yaklaşmak için acele ediyor.
  Nicoleta bağırdı:
  - Trompet bizi çağırıyor!
  Ve kolu çekti. Japonlar cesurca ama pervasızca davrandılar. Silahın atış hızına ve bir hidrolik dengeleyicinin varlığına rağmen, samuray yeterince doğru ateş etmedi - kaçırdı. Ve kızlar, yeri gevşettikten sonra sancak tarafına deldiler. Ve birlikte şarkı söylediler:
  - Ama Pasaran!
  Böylece üçüncü tank onları karşılamak için dışarı çıkar. 128 mm'lik bir namlu topunu sallar. Ama kızlar bundan en ufak bir rahatsızlık duymuyorlar. Her hızda hareket ederler ve hatta tankları kanatlı bir tank gibi zıplar. Ve savaşçılar ciğerlerinin tepesinde şarkı söylüyorlar:
  - Kahramanca gücümüz... Ruhun ve iradenin gücü!
  Ve sonra, bir mayo giymiş kızıl saçlı bir kız olan Angelina, mermisinin düşmanın namlusuna çarpması için ateş etmeyi başarır. Japonlar sadece aldı, namluyu kaybetti, çaresiz kaldı. Ve şimdi güçlü bir çok yönlü savunma bile ona yardım etmeyecek. Virtüöz Angelina, mermiyi gövdenin alt kısmına - silindirler arasına - sürdü. Ve seksen tonluk Japon mastodonu yırtılmaya ve parçalara ayrılmaya başladı. Kule bir süre daha ayakta kaldı ve sonra koptu ve kopan kütüğü burktu.
  Kız gibi tank mürettebatı güldü ve şarkı söyledi:
  - Savaşçı, kazanmak istediğiniz kahramanca bir görünüme sahip - tek vuruşla!
  Savaşçıların bir sonraki kurbanı, 310 mm'lik bir topa sahip kendinden tahrikli bir silahtı. Terminatör kızlar şarkı söyledi:
  - Kalina, kartopu, oh ne kartopu, kartopu!
  Ve Angelina silahın tam göbeğine bir mermi gönderdi. Japon kundağı motorlu silahı havalandı ve sadece tırtılların silindirleri her yöne dağıldı. Görünüşe göre samuray bunu beklemiyordu!
  Rus köylerinde cesur kadınlar var!
  Natasha parlak sesiyle şarkı bile söyledi:
  Rusya'mızda kadınlar var,
  Kolaylıkla uçak kullandıklarını...
  Evrendeki herkesin daha güzel olduğunu -
  Şakayla, düşman yenilecek!
  
  Kazanmak için doğdular
  Yüzyıllar boyunca Rusya'yı yüceltmek için!
  Sonuçta, büyük dedelerimiz -
  Onlar için hemen bir ordu topladılar!
  Ve beşinci Japon arabası "Panter" tırtılda bir kabuk aldı ve hareket halindeki atalet ile samuray "Tiger" ı çarptı. Böylece, bir Sovyet hediyesi, bir sonraki dünyaya iki Japon mastodonu gönderdi.
  Ve Rus kızları hala havada savaşıyorlar. Eski Yak-9'da pilot Maria, Japonların jet motorlu sivrisineklerine korkusuzca kendini atarak harika dönüşler yapıyor.
  Maria çok güzel bir kız - bal sarısı ve aynı mayoyla da dövüşüyor. Bu onların modası: kışın bile minimum kıyafetle geçinmeye çalıştıkları, çıplak ayakla yürüyüp savaşan bir dizi kız. Ama çok etkili. Çıplak vücut tekniği hissediyor, bu çelik ve kanatlı atları tulumlarda asla hissetmeyeceksiniz.
  İşte arkasında dumanlı bir kuyruk bırakarak düşen bir Japon savaş uçağı. Ve kız diyor ki:
  - Rus şövalyesi dizlerinin üzerinde vahşiler,
  Anavatan'ın düşmanlarını Dünya'nın üzerinden süpüreceğim!
  Ve bu, düşmanın silahlanma, hız ve hatta manevra kabiliyetindeki ezici üstünlüğüne rağmen. Ama daha yüksek güçler güzel kızlardan yanadır. Ve savaşçılar, eski silahları kullansalar bile, gökyüzünde ve yeryüzünde gerçek mucizeler yaratırlar.
  Ve şimdi Maria, en ustaca manevrasıyla kanatta yatıyor ve iki Japon jeti arasında kayıyor. Ve emperyal pilotların kuyruklarını aydınlatan hava mermileri gönderir. Samuraylar havada güçlü olmalarına rağmen bu tür çevik hareketlere tepki verecek zamanları yoktur. Çünkü uçak ve pilotun kendisi özünde birdir. Kobralar arasındaki bir dansçı gibi, hava toplarıyla püskürtülen jetler arasında dans eder.
  Özel bir eğitim yönteminin anlamı budur - bugün Japonlarla savaşırsınız ve yarın Almanya'nın kıçına tekmeyi basarsınız.
  FUHRER-4'TE VURUŞ
  Ve şimdi Alvina, bir Alman piramidal tankının rüzgârla oluşan kar yığını boyunca nasıl hareket ettiğini fark etti. 105 mm'lik topa sahip en yeni makine. Toprakla çok geniş bir temas alanına sahiptir ve paleti yoktur. Böylece, bu tank, otuz dörtten bile daha iyi, yüksek bir arazi kabiliyetine sahiptir. Mükemmel optiklere sahip yarı otomatik bir silahın iyi atış hızı, menzili ve atış doğruluğu bu tankı savaş alanında kral yapar. En önemli şey, yanlardan ve pusudan ateş etse bile geçilmezliktir.
  Alvina Alman arabasının peşinden koştu. Çıplak ayaklar hafiftir, karda durmak için iyidirler. Yani, muhtemelen güzel. Ve genç savaşçı aslında hala bir kız. Gerçekten atlamak ve takla atmak istiyor.
  Ama şimdi o... Alman tankı durdu. Çıplak ayaklı savaşçının biraz ilerisinde ve namlu titriyor. Sarışın sonlandırıcı koşusunu hızlandırıyor. Şimdi işler ilginçleşebilir. Ortaya çıktığı gibi ve aslında başladı. Bıyıklı bir Fritz sigara içmek istedi.
  Söylemelerine şaşmamalı: sigara içmek hayatı kısaltır! Bu durumda, bu yanılmaz bir gerçek olarak anlaşılmalıdır.
  Yani, aslında, sigara henüz çürümeden ve Fritz tankın içinde saklanmadan ve Alvina yontulmuş bacaklarının çıplak parmaklarıyla bir parça buz fırlatmadan önce. Ve nokta, faşisti güneş arterine doğru deldi. Fritz kan içinde boğularak sarkmaya başladı. Ambar kapağı kıçtan yerleştirilmiştir ve zırhta zafiyet yaratmayacak şekilde geri çekilebilir. Ve açıkçası, Naziler tatlı değildir.
  Kan acıdır, özellikle de kendin dökersen! Ve faşist sadece gerçeği değil, aynı zamanda yanan gözyaşlarını da döktü.
  İkinci Nazi, başını ambardan çıkardı ... Albina ona bir çakıl taşı fırlattı. Eliyle fırlattı, ama aynı zamanda çok isabetli bir şekilde, böylece parça kırıldı. Ve en son tasarımın piramidal tankında sadece iki mürettebat üyesi var. Çünkü her şey otomatiktir ve makinenin kendisi bir joystick tarafından kontrol edilir. Eh, oyun konsollarında kullanılanlara çok benzer.
  Alvina Alman cesetlerini attı ve ıslık çalarak şöyle dedi:
  - Düşmanın cesedi güzel kokuyor ama yine de kokuyor! Bir arkadaşın cesedi kokmaz ama kötü kokar!
  Böyle retorik bir ifadeden sonra, savaşçı kız ve Eros'un genç büyücüsü, tankını hedef aramak için hareket ettirdi. Faşist yaratıkları avlamanın tam zamanı. Ve sonunda hepsi bu Fritz tarafından ele geçirildi.
  Alvina yakında bir tank sütununa rastlayacağını hissetti. Piramidal tank, ne derse desin, hala nadirdir. Yani açıkça daha zayıf bir düşmanla uğraşmanız gerekiyor, bu yüzden Fritz'den sakının.
  Ve işte süvari alayı. Dört tank "Tigers" -3 - Küçük bir kuleye ve sıkıştırılmış yerleşime sahip "Kraliyet Kaplanları". Genişletilmiş bir biçimde "Panter" -2 gibi bir şey. Üç tank "Tiger" -2 ve altı araç "Aslan" -2. Toplamda on üç tane var. Bunlardan 105 milimetrelik toplara sahip "Aslanlar" -2 en tehlikelisidir.
  Ancak piramidal tankın namlu uzunluğu 100EL olan bir tabancası var. Ve bu, bu tankın en havalı ve en korkutucu olduğu anlamına gelir.
  Burada Alvina namluyu öndeki Leo'ya doğrultuyor. Genç bir savaşçı sihir numaralarını hatırlıyor. Kule ile gövde arasındaki popoyu tam olarak memnun etmek gerekir. Ardından, ulaşılamaz bir mesafeden bile düşman makinesi bölünecektir.
  Mermi çok yavaş hareket ediyor gibi görünüyor. Ve şimdi domuz burnu "Aslan" dışbükey bir kule ile köşelidir, bölünür ve patlamaya başlar.
  Alvina sevinçle şarkı söyledi:
  - Aydınlık yarınlar için savaşacağız... Hadi öpüşelim!
  Ve otomatik top kendini yükledi. Savaşçı büyücü zarif ayak parmaklarını kullanarak tekrar ateş etti. Ve başka bir yaralı "Aslan" eğildi ve ayağa kalktı.
  Alvina aldı ve tekrar şarkı söyledi:
  - Phalanx - yüz lejyon! Phalanx - onlara karşı hiçbir şey yok!
  Sihirli yeteneğin anlamı budur! Ve uygulamalı sihri öğrenmek. Büyücü kız her şeyi kendisi hisseder ve görür. Beden bilinçten önce tepki verir.
  Becerikli büküm ve tıklayın. Ve dördüncü "Aslan" Hades'te zaten bir tasma buldu.
  Alman tanklarının geri kalanı ateş açtı. Bir mermi "Kaplumbağa" yı bile vurdu, ancak neredeyse tamamen sekti. Piramidal bir tankta çok eğimli zırh. Ve işte beşinci "Aslan" erimiş talaş tabutuna giriyor.
  Alvina alaycı bir şekilde şarkı bile söyledi:
  - Peki, votka talaştan sürmezse. Bir akşamdan kalma Fritz yanında yüz şişe!
  Ve kız onu alacak ve kahkaha atacak ...
  Burada yine ona vurdular, ama bu sadece bir çınlama ve çok sağır edici değil. Ve işte ateşli bir ahıra sürülen son "Aslan". 105 mm Lvov topunun mermileri en tehlikelileridir. "Kaplanlar", nüfuz açısından daha zayıf olacak 88 mm'lik toplara sahiptir. Ancak, özellikle Sovyet araçlarının zırh kalitesindeki düşüş göz önüne alındığında, T-34-85 için de son derece tehlikelidir.
  "Tiger" -3 en çok korunandır, ancak 105 milimetrelik "Kaplumbağa" topuna direnemez. Alvina çıplak ayağıyla tekrar vurdu. Dört kilometrelik mesafeye rağmen, asla kaçırmadı.
  Ve pembe bir dil kullanarak modernize edilmiş bir versiyonda "Tiger" -2'ye bir sonraki atışı yaptı. Alman tankı bir kutu havai fişek gibi patlamaya başladı. Üstelik kutunun parçaları yine havada patlayarak küçük parçalara ayrıldı.
  Korucu kız en iyi ruh halindeydi ve şarkı söyledi;
  Elflerin dünyasında bir de ejderha vardır,
  Kanatlı bir şahin gibi çırpınıyor...
  Savaştaki düşman mahkumsa -
  Sadece daha iyi olmuyor!
  
  Memleket hayallerden bile güzelse,
  Altın akıntının da sonbahar olduğu yerde...
  Ve Şeytan yüksek sesle güler
  Biz de ondan ilim istiyoruz!
  
  İnan bana, trol de bir kötü adam değil,
  Kuş kiraz kokulu akçaağaç hesaplama...
  Kendi içinde öldürdüğün kötü şövalye -
  Ruhunda büyük bir hümanist ol!
  
  Alandaki güzellik ve güzellik -
  Kralların saman yığınları altın renginde parlıyor...
  Çıplak ayaklı çayırda koş,
  Sıcak Mayıs ayında çocuklar için iyi!
  
  Ve büyücü ne istiyor,
  Hafif tuvallere kazıyın...
  Yere daha sert yağmur dökün,
  Basitçe eşsiz olmak için!
  
  Sreb biz dünyadan inci tozu,
  Çiy ol en parlak zümrüt...
  Masal gerçek bir hikayeye dönüşecek
  Ve gerçeklik harika bir mucize olacak!
  
  Yalanlar çoğu zaman etrafımızı sarar,
  Yalanlar bazen büyür...
  Kuzgunlar tarlada acele ediyor -
  Cehennem mucize cennetini tehdit ediyor!
  
  Anavatanda kim büyük, kim küçük,
  Biz sadece devler olarak doğduk!
  Cenab-ı Hak bizim için yolu çizdi,
  Pelikanların tüylerindeki flamingolar nerede!
  
  Ve böyle yüksekliklere ulaşacağız
  Daha büyük büyüklük nedir bilmiyoruz!
  Sloganımız hem dürüst hem de yüksek,
  Abel mutlu - Cain yok edildi!
  FUHRER'E GİT -5
  Ve inançla dağları yerinden oynatabilirsiniz. Burada ön tarafta Alman örneklerinden yapılmış lisanslı "Panterler" -2 ortaya çıktı. Alnında, 150 mm eğimli zırha sahip olan Sovyet silahı için aşılmazlar. Ama silahın arkasında Alvina'nın kendisi var. Ve kız ateş ediyor, tırtıla doğru. Bir isabet alan "Panter" -2 yana gider ve komşusuna çarpar. Ve her iki araç da 88 mm'lik toplarla patlıyor. İçlerindeki mermiler sarsıntıya tepki verir.
  Alvina güzelce cıvıldaşıyor:
  - İki puan - lehimize sıfır! Hesabımı açıyorum!
  Ve savaşçı ateş etmeye devam ediyor, bikinisiyle harika. Ve en önemlisi, tankta sadece o ve çıplak tabanlarıyla arabasını çok ince bir şekilde hisseden sürücü Nicoleta. Ama gözbebeklerine mermiler attılar ve öldürmek için kasırga ateşi yakabiliyorlar. Ve kızların çıplak topukluları kelimenin tam anlamıyla vızıldıyor, stres ve sıçramalardan kızarıyor!
  Alvina tek atışta tırtılı tekrar deler, iki Japon tankını birbirine iter ve şöyle der:
  - Farkı artırıyoruz: dört sıfır!
  Bu kız ne kadar güzel. Çok fazla zarafeti ve zekası var. Mermiyi tekrar makata bırakır, ateşler ve der ki:
  - Rus şövalyesi acı içinde inlemez ...
  Bu doğru, ancak Japonların sızlanacakları bir şey var: iki tankları tekrar çarpıştı.
  Alvina kıkırdar ve ekler:
  - Nükleer kılıcı korkmuyor!
  Ve yine iki Japon arabasının daha çarpıştığı bir kare. Şey, kız: gerçek, eşsiz bir dövüşçü. Alvina reflektörde kendine göz kırpıyor. O da gerçekten eğlenceli. Ne de olsa iyi bir iş yapıyor: ülkesini özgürleştiriyor. Ve şimdi gücünü nasıl çoğaltmak istediğini.
  Terminatör kız şarkı söylüyor:
  Kara delikte boğulmayacak!
  Ve Japon tankının kusması için ateş ediyor ve üç araba aynı anda çarpışıyor.
  Ve Alvina ekliyor:
  - Yıldızların plazmasında ruhu yanmaz!
  Ve tırtıldaki tek bir vuruşla üç araba daha çarpışır. Alvina bu kadar havalı - en yüksek sınıfın bir savaşçısı.
  Ve kız kendini ünlü bir şekilde gevşetmeye devam ediyor ve hatta tankta öfke ve tutkudan eğiliyor.
  Burada da düşmanı matematiksel bir hassasiyetle vuran bir mermi tükürür.
  Bundan bir kızda daha da fazla rüzgar var. Öfkesi boyutsuz hale gelir ve tüm övgülerin ötesinde bir kahramanlık kazanır.
  Mermi tekrar uçar, kurbanları inşa eder ve korucu kız şarkı söyler:
  - bahanesiyle...
  Tekrar ateş etti ve coşkuyla devam etti:
  - Hümanizmin hedefleri!
  Yine çok uzaklardan bir vuruş ve şarkı söylemenin devamı tam bir virtüöz:
  - Cennete...
  Sonra yine isabetli bir atış ve yanan üç tank.
  - Yere inşa edin!
  Sonra yine bir kare ve virtüöz şarkının devamı:
  - Clinton faşizmin yoluna geçti ...
  Ve yine yerleşik bir isabet:
  - Tapınak Şeytan'a bir piç kurdu!
  Kız daha da heyecanlandı. Japonlarla savaşmasına rağmen Amerika hakkında şarkı söyledi:
  - Eskiden çocukların eğlendiği yer...
  Ve yine, isabetli bir atış, tankları itiyor. Ve devamı:
  - Bir dağ kanlı ceset büyüdü!
  Kız arkasını döndü ve bitmeyen bir coşkuyla devam etti:
  - Gezegende daha korkunç bir yer yok!
  Ve yine bir atış, bu sefer lisanslı "Kaplanlar" -2'yi bir araya getiriyor.
  - Dünyanın yeniden dağıtımı geliyor!
  Korucu Kız coşkuyla şarkı söylemeye devam etti:
  - Çocuğun kanı yanağından akıyor!
  Ve ateş ederken devam ediyor:
  "Hayatı kısa kesildi!"
  Ve yine, Japonları çivileyerek devam ediyor:
  - Kızın başı geriye döndü!
  Ve yine, mermilerden kaçan kız-şeytan ateş etmeyi ve şarkı söylemeyi başarır:
  - Annesi yakınlarda yanıyor!
  Ateş etmeye devam eden kız daha fazla şarkı söylüyor:
  - Gece gündüz durmadan bombalıyorlar!
  Alvina tekrar yumruk attı ve devam etti:
  - Utancı bilmeden yazık!
  Kızıl saçlı şeytan tekrar itti ve devam etti:
  - Clinton'un jigolo olması gerçeğinden!
  Ve rakipleri ezerek, ayeti tamamladı:
  - Bütün ülke ölüyor!
  Alvina, güzelliği ve oyunculuğuyla muhteşem. Çekimleri benzersiz ve etkileyici - bir merminin uçuşunu bu şekilde tanımlayabilirseniz. Kızıl saçlı kız, bu gerçek bir mucize.
  Ve boşluğu bölen sesi:
  -Nazi NATO askerleri gibi ....
  Alvina heyecanla devam etti:
  - Kadınları ve çocukları yok edin!
  Savaşçı heyecanla ekledi:
  - Kötü cellatlar ve düşmanlar!
  Bundan sonra, savaşçı tüm gücüyle saldırdı ve aynı anda dört tankı ateşledi.
  - Slavlara zincir takamazsın!
  Savaşçı coşkuyla devam etti, giderek daha da heyecanlandı:
  - Geceleri ve çok uzaklardan!
  Alvina, dahası, artan parçalanmış düşman tanklarıyla coşkuyla ve şarkı söyledi:
  - Sırbistan'ı bombalayabilir misin?
  Yükselişte yanan savaşçının tutkusu:
  - Ama intikam vandallara gelecek!
  Ve dört tankın bir palete çarpmasından yeni bir çarpışma ile ayetin sonu.
  - Barbarları sert bir şekilde yeneceğiz!
  Alvina dişlerini göstererek gülümseyerek tekrar ateş etti:
  - Bizden üç yüz milyon Slav var!
  Thunder Shot ve Devam:
  Her zaman savaşabildik!
  Bu sefer, bir atışla sadece üç tank imha edildi, ancak diğer yandan iki bütün "İmparator"!
  Ve şu sözleri sallayan delici bir şarkı:
  - Hitler, Sodom'un karanlığına atıldı!
  Ve böylece zeka ve incelikle. Ve keskin bir gözle:
  Hadi Clinton'un taraflarını da tekmeleyelim!
  Ve terminatör kız Alvina'nın kafasında hangi şarkılar kaynıyor:
  - Hepimiz el ele verirsek!
  Sonra kız daha da keskin bir şekilde şarkı söylemeye başladı:
  Pentagon'u ezebiliriz!
  Ve beş tankın bir kerede patlaması için ateş etmek tamamlandı:
  - Cehennem gibi unutulmuşluktan uyanın! NATO'muzun gururu öldürülemez!
  Böylece tankların da sonu geldi. Alvina gözlerini tutkusuna dikti ve vuruşundan mırıldandı:
  - Ve kızları severim, onları bir araya getireceğim ... Seni sörf hattı boyunca yönlendireceğim!
  Ve yine vahşi kıkırdamalar. Kız korucu, dürbün içindeki birine göz kırptı. Sonra arabasını durdurdu ve savaş kitinin teslim edilmesini beklemeye başladı. Övülen Nicoleta:
  - Çok iyi hareket ettin, hiç vurulmadık!
  Sarışın kız alçakgönüllülükle kızıl saçlıya cevap verdi:
  - Kesinlikle o şekilde değil. Mermiler birkaç kez bize çarptı ama sekerek uzaklaştı. Neyse ki, T-34-85 zırhı yüzeyde sertleştirilmiş ve iyi sekiyor!
  Alvina dudaklarında parlak bir gülümsemeyle dedi ki:
  - Amerikan tanklarının daha viskoz bir zırhı vardır ve daha kötü sekerler. Ve şimdi ABD'nin işgal altındaki topraklarının bir kısmına rastlayacağız.
  Ve korucu kız, mühimmatı getiren genç Komsomol sürücüsüne gözlerini dikti. Genç adam utançtan kızardı ve Alvina elini dizine koydu, çocuk şortlu olduğu için çıplak tenini ovuşturdu. Daha çok kızardı. Alvina lüks bir yemek görmüş gibi dolgun dudaklarını yaladı. Yakışıklı bir Komsomol üyesi, hala sakalsız, yüzü kırmızı, belki bakire, bir şeytan için ne kadar baştan çıkarıcı. Ve ona sarıldı. Hiç tereddüt etmeden, şehvetli bir kasırgada dönüyor. Yüklerken Alvina, başı eğik bir şekilde özveriyle çalıştı. Sonra ayağa kalktı ve dudaklarını zevkle yaladı, hırladı:
  - Seninle olmak ne güzel, sen benim kahramanımsın!
  Ve yine savaşçı, Japonya'ya karşı bir kahraman gibi davranmaya devam etmek için tanka atladı. Kızıl Ordu zaten Vladivostok'a yaklaşıyordu. Dünya değişti ve içinde daha öfkeli hale geldi. Evet, SSCB, Führer'deki bir vuruş nedeniyle İkinci Dünya Savaşı'nı kaybetti. Ancak SSCB şimdi dizlerinin üstünden yükseliyordu.
  Ve böylece bir tanktaki Alvina, Japon kundağı motorlu silahlarıyla savaşa girdi. Ve yine kaçırmadan vuruyor. Ancak kendinden tahrikli silahlarla daha zordur çünkü hareketsiz dururlar. Ama kızıl saçlı bir şeytanı utandırabilir mi? Evet, hiçbir şekilde değil! Mermileri gitgide daha öfkeli bir şekilde gönderiyor. İşte lisanslı bir "Sturmtiger", sarsıldı ve parçalar farklı yönlere dağıldı, döndü ve kendinden tahrikli silahların geri kalanını kırdı.
  Alvina sırıttı ve şarkı söyledi:
  - İşte bu, bu kadar! Kız Şeytan oldu!
  Ve burada yine "Sturmtigr" topunun karnında bir atış. Ve bir balon gibi patlayarak birçok parçaya ayrıldı. Birçoğu neredeyse Sovyet tankına uçtu. Nicoleta, bazıları dört yüz kilo ağırlığındaki mermilere çarpmamak için ustaca manevralar yaptı. Ancak Alvina, düşmanın önüne geçmeye çalıştı.
  İşte bir Amerikan, lisanslı "Patton". Ondan, parçalar her yöne dağılır.
  Alvina sırıtarak kükrer:
  - Kalplerdeki Anavatan marşı ve rüyalardaki düzenleme!
  Alvina vuruyor ve tekrar vuruyor, dişlerini tekrar parlatıyor...
  Ancak düşman fırtına askerleri yukarıdan görünür. Hareket ettikçe sallanırlar ve jet roketleri kanatlara asılır. Alvina, hiç çekinmeden 85 mm'lik top ile düşmana ateş eder. Bir "hediye" alan samuray saldırı uçağına parçalara ayrılması söylenir ve yakınlarda uçan bir düzine uçağı parçalarla vurur.
  Alvina aldı ve şarkı söyledi:
  - Ve samuray yere uçtu ... Çelik ve ateşin baskısı altında!
  Ve yine 400 milimetre roketatar ile Alman lisansı altında üretilen Sturmtigr kurban oldu.
  Ve nasıl da kusar, tıpkı bir vakum bombasının düşmesi gibi. Ama daha havalı arabalar var. Örneğin, en büyük "Sturmmaus" değil - 650 mm jet bandura ile. Bu gerçekten bir silah ve iki yüz ton ağırlığında bir makine. Ona bakmak bile korkutucu.
  Ancak Alvina, böyle bir güçle karşı karşıya kaldığı için mutludur. Sadece böyle bir topun atışları son derece tehlikelidir. Yüz metreden vursa bile kuleyi kırabilir. Ancak savaşçı, sezgisine güvenerek mermiyi bir yay içinde büyük bir mesafeye gönderdi. Ve hediye havada uçtu ve bagajın tam ortasına çarptı. Ve Sturmmaus'un nasıl gürlediği. Parçalar her yöne uçuyor ve tanklar, kendinden tahrikli silahlar onlarca metre yüksekliğe atılıyor. Sanki yerkabuğu açılmış ve yerden kızgın şeytanlar fırlamış gibiydi.
  Her şeyi döndüren ve kıran bir ateş ve çelik kasırgası serbest bırakıldı.
  Alvina aldı ve coşkuyla şarkı söyledi:
  Dünyada harika, harika bir ülke var,
  Çocukların bolluk içinde mutlu bir şekilde yaşadığı!
  Kavgaların sancılarında doğmasına izin ver,
  Ama tüm gezegenin en iyisi oldu!
  
  Sonuçta, sen benim sevgili Anavatanımsın,
  Büyük göllerin ve devlerin ülkesi!
  Anavatanımızın halkları bir ailedir -
  Ve onu sevmemek elbette tuhaf!
  
  Rusya, ülkelerin en büyüğüdür -
  Evren altınızda olacak!
  Ama sonra bir ölüm kasırgası geçti -
  Kutsal Anavatanıma ne oldu!
  
  Öfkeli faşizm içinden geçti,
  Şehirleri yaktılar ve köyün küllerinde ...
  Aşağılık intikam dişlerini gösterdi,
  Anavatanın mutlu günleri yoktur!
  
  Ama Ruslar kalbini kaybetmek zorunda değildi,
  Toprağın tuzu gibi, çiçek açan Anavatan!
  Savaş için güçlü bir ordu toplayacağız -
  Bir dönem geliyor - mutluluk, komünizm!
  
  Kötü sürünün saldırılarına karşı savaştık,
  Türkleri ezdiler, Polonyalıları da yendiler...
  Şeytan lejyonları yürüdü
  Yağmurun, kar fırtınasının ve rüşvetin üstesinden gelelim!
  
  Gelelim Berlin'e - faşizme bile,
  Okyanusla birleşmeyi başardı...
  Ve kan akışları aşağı aktı
  İşte simgelerdeki üzgün yüzler!
  
  Ortodoksuma inan
  Allah'ın cennetinde düşmüşler için bir yer olacak,
  Rusya ruble için ayrılamaz -
  Dua ile İsa'ya bakıyorum!
  
  O'nun geleceğine ve şafağın yükseleceğine inanıyorum,
  Rusya bayrağı tüm dünyada parlayacak!
  Bütün insanlar bir aile gibidir,
  Gehenna'da aşağılık kardeş Cain inliyor!
  
  Yüce Tanrı tüm ölüleri diriltecek,
  Ve Vatanseverlerin yıldızlarının üzerinde yükselecek!
  Gezegen monolitik kolektif,
  Her ne kadar yakın zamana kadar duman içinde yanıyordu!
  
  Evrenin kenarı, savaşçıyı biliyorsun
  Uzay savaşçısının sınırlarına ulaşın!
  Güreş gerçek bir cennettir
  Savaşlarda ise Rus kazanan!
  
  Çocuklar doğacak, oğullar gidecek,
  Bir büyükbaba olacaksın - sonsuza dek genç et!
  Sonsuza kadar inanç şövalyesi serin olacak,
  Ayın ömrüne tahakkuk eden bir hesap olmadan!
  FUHRER-6'DA VURUŞ
  Bugün 23 Şubat 1947 önemli bir gün. Sovyet birlikleri Alaska'yı neredeyse tamamen ele geçirdi ve Kanada'ya girdi. Üstün savaşçılar da orada savaşır. Örneğin, Sibirya kızları modası geçmiş, ancak yine de kullanılabilir T-34-85.
  Daha doğrusu, Rus tanrılarına hizmet etmeye zaten aşina olduğumuz dört kız burada ortaya çıktı: Alena, Alvina, Natasha ve Nicoleta. Büyü kullanmaları yasaklandı, bu yüzden sıradan tankçılar gibi savaşmak zorunda kaldılar. Ama kızlar hala göze çarpıyordu. Sadece bir bikiniyle savaştılar ve çıplak kız gibi bacakları dondan korkmuyordu.
  Diğer Sovyet askerleri şaşırdı: kışın Alaska'da, ancak sevimli kızlar rüzgârla oluşan kar yığınlarında çıplak ayakla koşuyor ve hiç donmuyor.
  Ama Muhteşem Dörtlü ne yaptıklarını biliyordu. Çıplak tabanları karla temas halindeydi ve Toprak Ana'nın enerjisini figürlü bedenlerine aktarıyordu. Bu savaşçıya güç verdi...
  Tundra, rüzgârla oluşan kar yığınları, permafrost. Eski bir düzen ile nispeten uzun Sovyet tankı. Oldukça büyük ve kalın bir namluya sahiptir. Alena, gövdeyi çıplak ayakla tutmak ve avuçlarıyla kar yığınlarını tırmıklamak için ona asıldı. Yani kız: Belobog'un hizmetçisi onu daha çok seviyor. Kar topu oynuyor...
  Amerikan askerleri de soğuk. Rusların kışın büyük başarılar elde etmesine şaşmamalı. Geleneksel "Sherman" hala üretimden çıkmadı. ABD'de vurgu miktar üzerindedir. Her saldırı ve karşı saldırıya çok sayıda tank ve kendinden tahrikli birim katılır. "Sherman" 5 M, hala T-34-85 ile rekabet edebilir ve uzun namlulu bir silahı bile, geniş namlu uzunluğu nedeniyle biraz daha zırh delicidir. Bu yüzden kızların zor bir görevi var.
  Şimdi tankları ilerliyor ve arabanın direksiyonunda oturan Natasha ustaca manevralar yapıyor: çarpmalardan kaçınmaya çalışıyor. Ve mermiler, yırtıcı piranhalar gibi havada süzülerek yukarıdan ve aşağıdan atlar. Onlardan kaçınmaya çalışın. Alaşım elementlerinin eksikliğinden dolayı Sovyet tanklarının zırhının kalitesinin önemsiz olduğunu ve yeterli koruma sağlamadığını söylemeliyim.
  Ancak faşist kamptan kaçan Alvina, silahla ateş etmeye başlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar ve çok net görüyor. Pusuda gizlenen Shermans ve Pershings'in zihinsel çizimi. Hidrolik dengeleyiciden yoksun, sallanan bir arabaya ateş eden Chernobog'un tam bir hizmetkarı. Burada, Almanların hem "Firavun" hem de "Aslan" üzerine kurulu, sürüş sırasında çekim verimliliğini artıran hidrolik stabilizatörler var. Ve Amerikalıların, silahın büyük kalibresi nedeniyle bunu yapmanın daha zor olduğu en ağır olanlar hariç, tüm tanklarda hidrolik stabilizatörleri var.
  Bu planda Sovyet tank inşası gözle görülür şekilde geride kalıyor. T-54'te bile ateşleme sırasında verimliliği artıran bir hidrolik dengeleyici yoktur. Peki ya önceki model?
  Ancak tankın başında Alvina, muhteşem güzellikte bir şeytandır. Evet ve dört kız da: sadece güzel. Çıplak bacaklarını zırha dayadılar ve sanki ışığın kraliçeleriymiş gibi zihinsel duyumlar yakaladılar. Ne büyülü kızlar onlar: çok şey biliyorlar ve biliyorlar.
  Alvina bir atış yaptı ve modern bir romantizmden şarkı söyledi:
  - Ne olduğunu bilmiyorum... Çocukça kahkahalar çok gürültülü... Ve yalınayak kızlar şimdiden su birikintilerinin içinden koşuyor!
  Nakavt ettiği Pershing, kokuşmuş halkalar yayarak sigara içmeye başladı. Zehirli yılanlar gibi dönüyorlardı. Alvina ortaklarına göz kırptı, Alena bir kabuk attı. Perun'un hizmetçisi Natasha uyardı:
  - Burada pusuda, 32 librelik bir silahla en yeni kendinden tahrikli silah "Lincoln" var ... Daha dikkatli olmalısın.
  Her şeyi bilen Nicoleta hemen gevezelik etti:
  - Kendinden tahrikli tabanca "Lincoln", İngiliz kendinden tahrikli tabanca "Tortilla" nın Amerikan lisanslı bir kopyasıdır. Silah özellikleri: ön zırh 228 mm. Top kalibreli 94 mm, zırh delici "Kraliyet Kaplanı" ile orantılı. Ve üç makineli tüfek daha...
  Alvina partnerini kabaca kesti ve hatta çıplak topuğunu burnunda oynatmaya çalışarak bağırdı:
  - Biliyorum!
  Nicoleta, söylediği gibi kıkırdadı:
  - Bilgi olduğunda harika ... Ama teknolojide ben bir büyükustayım ve sen kötülüğün bilgisindesin!
  Alvina tekrar ateş etti, Sherman'ın taretini yırttı ve başını şişirerek şunları söyledi:
  - Benim bilgim daha temel, çünkü kötülük de teknolojiden geliyor. Ve sana daha iyi tavsiye ederim - öne çıkma!
  Alena, bira çöpünü söndürmek için şunları önerdi:
  Şimdi, bırak kendimi vurayım!
  Ve hizmetçi, daha doğrusu Beyaz Tanrı'nın kızı, baskın iyiliğin onu ateş etmekten hiç alıkoymadığını gösterdi. Ve, kaçırmadan soymak için. Buradaki savaşçılar en üst düzeyde savaşıyorlar.
  Kızlar tanklarını hareket ettirir ve ilerler. Ama birlikte şarkı söylemeyi unutmayın.
  "Süt" olmadan ateş açan Alvina başladı:
  - Kutsalın altında...
  Alena da ateş ederek devam etti:
  - Özgürlük!
  Natasha, ateş etmeyi onaylayarak kısa ve öz bir şekilde şunları söyledi:
  - Dünyada!
  Alvina, geçmişe dair hiçbir ipucu olmadan ateş etti, devam etti:
  - Arkadaşlıkta!
  Alena çığlık atıyor, idrar:
  - Mutluluk içinde...
  Natasha geveleyerek bitiriyor:
  - Ve aşk!
  Alvina, ciğerlerinin tepesindeki acıma duygusuyla devam ediyor:
  - Parlak bir ışında ...
  Alena, ateş ederek alır:
  - Halklar birleşiyor...
  Natasha soğukkanlılıkla ateş ediyor, ekliyor:
  - Önümüzdeki karanlığı dağıtmak için!
  Alvina, ateş etmeye devam ediyor, sorunlar:
  - Rusya dünyanın tüm ülkeleri ...
  Alena kovuldu, keyifli pathos sürmeye devam etti:
  - Korumalı!
  Natashka ayrıca bir mermi ile bir eskrim hamlesi yaptı ve devam etti:
  - İstilalardan...
  Alvina ateş etti ve tısladı:
  - Cehennem çekirgeleri!
  Alvina, Sherman'ı böldü, devam etti:
  Ve göğsümle...
  Pershing ile ilgilenen Natasha, şunları yayınladı:
  - Kapalı!
  Alvina sırıtarak ve etoburca ateş ederek homurdandı:
  - Bütün uluslar...
  Alena da çıplak ayağıyla ateş etti ve ekledi:
  - Toprak Ana!
  Natasha ünlü bir şekilde toptan patladı ve devam etti:
  - Yine sorun...
  Alvina, doğru ateş ederek nefes nefese devam etti:
  - Asılı...
  Alena bir atış yaptı ve havladı:
  - Kan nehirleri!
  Natasha soluk, yayınlandı:
  - yakılmış...
  Alvina çivi, tısladı:
  - Kibirli düşmanlık!
  Alena da ateş ederek, neredeyse ağlayarak ekledi:
  - Yangınlardan, kandan ...
  Natasha ateş etti, homurdandı:
  - Gözyaşları ve keder!
  Alvina bir hediye verdi ve nasıl tısladı:
  - Bizimki inliyor...
  Alena onu alacak ve homurdanacak:
  - Canımız...
  Natasha lupanuv, bitirdi:
  - Ülke!
  Alvina, yanıt olarak, sadanuv, tekrar tıslar:
  - Ama hayır...
  Alena kovuldu ve yayınlandı:
  - Rus Ruhu...
  Natasha Amerikalıları çiviledi ve bitirdi:
  - Daha güçlü!
  Alvina tekrar ateş etti ve devam etti:
  -Kendi kalıntılarımdan...
  Alena sert bir şekilde ateş etti ve bir çizgi çekti:
  - Canlandıracağız!
  Natasha tekrar çırpındı ve ciyakladı:
  - Rus savaşçı...
  Alvina alışılmış bir şekilde sadanuv, homurdandı:
  - Kılıcı al...
  Alena çivilendi, hırladı:
  -Daha hızlı!
  Ustaca ateş eden Natasha başladı:
  - Biz duruyoruz...
  Alena, öfkeyle çırpınarak devam etti:
  - Ve yeniden....
  Alvina çivisi, bitmiş:
  - Kazanacağız!
  Sonra kızlar sustu. Sessizce bir düzine tank daha vurdular, ardından parıldayan dişi şeytan Alvina tekrar ateş ederek şarkı söyledi:
  - Kutsalın altında...
  Alena, ateş ederek devam etti:
  - Afiş...
  Natasha, mermiyi hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi olarak şişirdi:
  - Rusya!
  Alvina vücudunu sallayarak ve mermiler fırlatarak homurdandı:
  - Dünyada...
  Alena koştu, ateş etti:
  - Mutluluk içinde...
  Natasha önemli bir nota çarptı ve bitirdi:
  - Ve aşk!
  Alvina yine çivilenmiş, devam etti:
  - Güneşin içinde...
  Alena, bir mermiyi Pershing'e çarparak ciyakladı:
  - Ray...
  Karşı konulmaz bir şekilde Sherman'a atılan Natasha havladı:
  - Birleştirmek...
  Alvina doğru bir mermi gönderdi ve sert bir şekilde bitirdi:
  - İnsanlar!
  Alena, ateş ederek, taşarak ekledi:
  - Cehennem karanlık...
  Natasha tokatladı, yayınladı:
  - Çözün...
  Alvina yine bir sadan eğdi, tısladı:
  - Uzak!
  Korucu kızlar ateş edip beş dakika daha güldüler. Bu süre zarfında otuz beş Amerikan tankı yakıldı. Sonra tekrar şarkı söylemeye devam ettiler.
  Her zaman olduğu gibi, ateşli şeytan ayeti ve tonu belirledi:
  açtık...
  Alena kovuldu, ekledi:
  - Milletler...
  Natashka ünlü bir şekilde çivilendi, ağzından çıktı:
  - Gezegenler!
  Alvina sırıtarak ve cıvıldayarak Sherman'ı kesti:
  - Uzaya...
  Alena da bir kabuk göndererek homurdandı:
  - Yol!
  Natasha, bikinili Robin Gut gibi uygun bir şekilde hediye fırlatarak ciyakladı:
  - Bilinmeyene...
  Alvina hızlı bir şekilde hem mermiyi hem de sulu bir vuruşu cesur bir noktaya koydu;
  - Miram!
  Ve Alena, ateş ederek yeni bir stanza örmeye başladı:
  - Kahramanlık...
  Natasha umutsuzca çivilendi, devam etti:
  - Başarılar...
  Ve dirençli Alvina, alışıldığı gibi, Pershing'i düşürdü ve sonunu verdi:
  - Yüceltilmiş!
  Sherman ile ilgilenen Alena, şunları söyledi:
  - İle...
  Natasha cıvıldadı:
  - Sil...
  Alvina, kelimelerle ve kendinden tahrikli silah "Cadı" üzerinde bir mermi ile yüksek sesle gürledi:
  - Sonsuza dek...
  Alena ayrıca bir mermi gönderdi ve yayınladı:
  - Ölümden....
  Natasha son atışı ve şu kelimeyi bıraktı:
  - Yara izi!
  Amerikan tank alayı yok edildi. Lincoln kundağı motorlu silah, tüm zırhına rağmen, bir Sovyet mermisinden de dağılmıştır: kesin olarak vurmak ve bölmek için nereye vuracağınızı bilmeniz gerekir. Ne de olsa, sonlandırıcı kızlar zırhtaki güç hatlarında yoğunlaşmalar ve kırılmalar gördüler. Onları kandıramazsın ya da alt edemezsin... Ve istediğin herkesi alt edebilirler.
  Alena endişeyle belirtti:
  - Mühimmat ikmalini yenilemek bize zarar vermez mi?
  Svarog'un bu eğlenceli ve bilgili kızı Nicoleta kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Yani anlamıyorsun? Sonuçta, vazgeçilmez bir mermimiz var. Neredeyse hiç durmadan böyle vurabiliriz!
  Aç bir panter kadar agresif olan Alvina, gözlerini şehvetle devirdi ve mırıldandı:
  - Kesintisiz seks... Harika!
  Sonra alevli başka bir şey söylemek istedi ama aniden yüksek bir dağa çıktılar. Muazzam boyda bir ateş devi, önlerinde kırmızı bir ata biniyordu. Üstelik atın altın toynakları bulutlardan kovuldu.
  Kim olduğunu ilk fark eden Frisky Alvina oldu ve dizlerinin üzerine çökerek ciyakladı:
  - Ey Yüce ve Omnipresent Chernobog... Bağışla bizi!
  Ateşli kahraman ciğerlerinin tepesinde güldü:
  - Kedi kimin pastırmasını yediğini biliyor... Ama bu sefer yasakların aksine sihirli bir eser kullanan Nicoleta cezalandırılmalı: yeri doldurulamaz bir mermi!
  Mavi saçlı Ranger kızı kaprisli bir şekilde karşılık verdi:
  - Her türlü savaş büyüsü kullanmamızı yasakladın, ancak böyle bir kısıtlama eserler için geçerli değil!
  Chernobog yüksek sesle güldü ve şiddetle şöyle dedi:
  - Aptal rolü yapma. Yasak, doğaüstü her şeyin tezahürleriyle ilgiliydi. Doğruluğunuz insan yeteneklerinin ötesinde olsa da, yine de sıradan insanların başına gelir. Ve değişmeyen mermi... Kısacası, cezalandırılacaksınız... Ve Kızıl Ordu'nun Amerika'yla sensiz savaşmasına izin verin!
  Alvina aniden ünlü bir hitten şu pasaja şarkı söylüyor:
  - Aptal Amerika'yı oynama,
  Bir an önce Kırım'ı bize verin...
  Kuban, Sivastopol iki banka -
  Yine de NATO'yu yeneceğiz ....
  Yine de NATO'yu yeneceğiz ...
  Ve dört kız çıplak ayaklarını göstererek zıpladılar ...
  
  
  PANTER GERDA YALNIZ AYAK
  Gerda Kronshtein, Panther-2'nin yaratılmasıyla ilgili çalışmalara katıldı. Üç ortağı olan tanınmış ve çok güzel bir savaşçı: Charlotte, Christina ve Magda. Kız motoru ve şanzımanı tankın karşısına ve önüne birlikte yerleştirdi, böylece arabanın iyi kontrol edilebilirliğini korudu ve yüksekliğini iki metreye indirdi. Sonuç olarak, "Panter" -2, "Tiger" -2'nin zırhı ile sadece zırh plakalarının geniş eğimleri, silahları ile ortaya çıktı, ancak sadece kırk beş ton ağırlığındaydı. Bu, yeni elektrik santrali hazır olmadan önce, kırk üç sonbaharında Panther -2'nin seri üretime alınmasını mümkün kıldı.
  Ayrıca 88 mm 71 EL top sıkıntısı nedeniyle Panther-2 de 75 mm topla, sadece 42 ton ağırlığında, düşük silueti ve güçlü zırhıyla üretildi. Böylece, Almanların mükemmel şekilde korunan bir tankı vardı. Gövdenin alnı yataydan 40 derecelik bir açıyla yerleştirilmiş ve 150 mm'lik üst kısmı herhangi bir tanksavar silahı tarafından delinmemiştir, alt kısmı da 120 mm'dir. Kulenin 185 milimetredeki alnı 50 derecelik bir eğimdeydi ve oldukça alçak ve dardı, ayrıca hiçbir şeyi kırmıyordu.
  Doğru, kenarların zırhı 82 mm - yokuşlarda biraz zayıf olsa da. Ama öte yandan, arabalar oldukça hareketli ve iyi korunuyor ve kule on saniyede tam bir dönüş yaptı! Yani kızlar neredeyse orduya uygun bir tank yaptılar. Biraz yan eklemediğiniz sürece ama... Burada sahaya 90 mm zırh plakaları koyabilirsiniz. Ve kesinlikle "Panter", onu hiçbir açıdan alamazsınız.
  Yeni tank, savaşlarda hayatta kalma ve verimlilik gösterdi. Zaten Zhytomyr yakınlarındaki karşı saldırı sırasında, Fritz "Panter" -2'ye ikinci bir doğum yapabildi.
  Bu makinenin verimli ve nispeten hareketli olduğu kanıtlandı. Özellikle 900 beygir gücündeki motor buna hazır olduğunda. Gerda'nın tank ekibi savaşlara katıldı.
  Donlara rağmen, dört Alman kız çıplak ayakla ve bikinilerle savaştı.
  Gerda 88 mm'lik topunu ateşledi. Sovyet tankının ön zırhını uzaktan deldi ve tısladı:
  - Kobra atlamaya hazır olsun!
  Ardından Charlotte ateş etti. Ezilmiş otuz dört. Kulesini yırttı ve cıvıldadı:
  - Anavatan'a şan.
  Sonra Christina çok doğru bir şekilde vurdu. Bir Sovyet tankını vur. Ve cıvıldadı:
  - Düşmanların yok edilmesi için!
  Sonra Magda'nın çıplak ayaklarının yardımıyla ateş etti. Sovyet arabasına çarptı ve şarkı söyledi:
  - Çıplak ayaklı rüya! Güzellik insanı köle yapar!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Dördü çok etkili bir şekilde savaştı. Ve ilk savaşta otuzdan fazla Sovyet tankını devirdi. Savaşçılar, süpermen olarak kabul edilebilecek çok ateşli savaşçılardır.
  Gerda, Sovyet tanklarını o kadar çok kırdı ki, kükredi bile:
  - Ben çelik dişli bir dişi kurdum!
  Alman karşı saldırısı güçlüydü. Ve yeni tanklar bir rol oynadı.
  Buna ek olarak, Fritz Fransa'dan daha fazla kuvvet çıkardı, bu nedenle kışın çıkarma olmayacağı açık.
  Sonuç olarak, Kiev'i yeniden ele geçirmeyi ve hatta Sovyet birliklerini Dinyeper'dan keserek birkaç kazan yaratmayı başardılar.
  Durum, müttefikin İtalya'daki saldırıyı askıya alması, ağır kayıplardan korkması ve Napoli'ye saldırmaması nedeniyle ağırlaştı. Bu da Fritz'in karşı saldırı için çok daha önemli güçler tahsis etmesine izin verdi.
  Sonuç olarak, Sovyet birlikleri ciddi bir yenilgiye uğradı ve Almanlar kendilerini Dinyeper'ın arkasına yerleşti.
  Kış nispeten sakin geçti. Sovyet birlikleri Leningrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı, ancak zaten orada bekliyorlardı. Ve saldırıyı püskürtmeyi başardılar.
  İlkbaharda, Müttefikler İtalya'da saldırıya geçti. Ancak düşmanın güçlü bir karşı saldırısıyla karşılandılar. Ve sonunda kıtadan nakavt oldu.
  ME-262 serisindeki görünüm, güç dengesini ciddi şekilde değiştirdi.
  Bu makine, saatte 900 kilometreyi aşan yüksek hızı, güçlü silahları ve beka kabiliyeti ile ayırt edildi, bu nedenle güçlü zırhı vardı. Nispeten büyük ağırlık, aracın manevra kabiliyetini azalttı, ancak diğer yandan hızı, bir kuyruk saldırısı durumunda kaçmasına izin verdi ve güçlü silahlar, düşmanı tek seferde vurmayı mümkün kıldı.
  Haziran 1944'e kadar, hizmette olan binden fazla savaşçı vardı ve gerçek hayvanlar olduklarını kanıtladılar. ABD ve İngiliz uçaklarına ceylan panterleri gibi havada eziyet ettiler.
  Durum, askeri emek zemininde Stalin'in çok hastalanması ve kararlılığını kaybetmesi gerçeğiyle ağırlaştı. Kızıl Ordu savunmaya geçti ve bu da Almanların Fransa'ya daha fazla güç aktarmasına izin verdi.
  Ve müttefiklerin saldırısını ve birliklerin yalnızca Normandiya ve Port de Calais'e inmesini beklemek mümkündü. Ve Hitler'den acil durum yetkileri alan en zeki Rommel, müttefiki için sinsi bir tuzak hazırladı.
  Ek olarak, Focke-Wulf'un bir başka evrimi olan TA-152 çok amaçlı uçak gökyüzünde göründü. Bu makine ayrıca uçuş özelliklerinde daha iyiydi: Focke-Wulf'tan daha hızlı ve daha manevra kabiliyeti ve aynı zamanda ağır silahlı ve iyi korunmuş. Kelimenin tam anlamıyla gökyüzündeki müttefiklere eziyet etti.
  E-10 kendinden tahrikli silah da ortaya çıktı. Burada da Gerda ve ekibi denedi. Arabanın sadece 1,1 metre yüksekliğinde, 400 beygir gücünde bir motorla on ton ağırlığında ve çok geniş bir eğimde 82 milimetrelik bir ön zırh kalınlığı olduğu ortaya çıktı. Alında, böyle bir makine IS-2 mermisini bile yansıtabilir. Evet ve deneyin, iki mürettebat üyesi için böyle küçük bir şeytana girin.
  Kendinden tahrikli silahın küçücük boyutu, düşük görüş mesafesi, yüksek hızı ve manevra kabiliyeti, aracı çok etkili kıldı. Aynı zamanda, üretimi basit ve ucuzdu.
  Ve mürettebat üyeleri onun içinde yatarak yerleştirildi.
  Normandiya'da Müttefikler, Rommel'in hazırladığı bir tuzağa düştüler. Ezici bir yenilgi aldılar. Bir milyondan fazla asker ve subay tek başına yakalandı. Tam nakavt.
  Sonra Churchill istifa etti. Ve Roosevelt kalp krizi geçirdi ve hastalandı.
  Bundan sonra, Alman denizaltı filosu tarafından giderek daha fazla çıkarılan müttefikler, Fritz ile ateşkes imzaladılar. Ve Stalin sadece Eylül ayında merkezde gecikmiş bir saldırı başlattı. Ama Fritz zaten bunu bekliyordu.
  Büyük bir kuvvet konuşlandırdılar.
  Ve IS-2'deki bahis bile kendini haklı çıkarmadı: çünkü Panther-2, 900 beygir gücünde bir motor taktıktan sonra daha manevra kabiliyeti ve daha hızlı hale geldi. Ve üzerinde, Sovyet tanklarının herhangi bir mermisini yansıtan 90 mm ekranlar belirdi.
  Tabii ki, E-10 kendinden tahrikli silahlar çok iyi. Her şeyi üstte ve hızla dönüyor. Her seferinde en korunan ön kısım değiştiriliyor. Ve yanlar 52 mm artı silindirlerdir. Ancak sahada ve 90 mm'lik bir ekrana asabilirsiniz. Ve sonra onu alamazsın.
  Ve elbette, Panther-2'deki Gerda ve tank ekibi, Kızıl Ordu'nun saldırısını püskürtmede yer alıyor.
  İşte seksi kızlar.
  Her zaman olduğu gibi çıplak ayakla ve bikiniyle savaşın. Bu onların arama kartı.
  Burada Gerda, çıplak ayak parmaklarının yardımıyla bir mermi gönderdi. T-34'ü uzun bir mesafeden parçaladı ve şarkı söyledi:
  - Ben büyük bir kurdum!
  İşte yarı çıplak bir vixen!
  Sırada Charlotte ateş ediyor, kız da yalınayak ve çok havalı. Bir Sovyet arabasını iyi niyetli bir vuruşla vurup gıcırdıyor:
  - Militanlığıma şan!
  İşte burada Christina devreye giriyor.
  Ardından, çıplak ayak parmaklarıyla manivelaya basar ve mermiyi tekrar serbest bırakır. Düşmanı vur. Sovyet kundağı motorlu bir silahın zırhını kırdı.
  Ve sonra Magda manzaraya oturdu. Kız çok güçlü ve güzel. Ve o da çıplak ayakla, gövdesini ve thrash'i işaret edecek. Bu sefer IS-2'nin ön zırhını yok edecek.
  Ve sadece 100 milimetre ve rasyonel açılarda eğimsiz.
  Kızlar burada çıldırıyor. Ve Stalinist kartallara iniş vermezler. Sovyet birliklerinin saldırısı tıkandı.
  SU-85'i kıran Gerda, esprili bir şekilde şunları söyledi:
  - Ordumuz güçlü, dünyayı fetheder!
  Ve joystick'in düğmelerine basarken çıplak ayakla.
  Ama şimdi Fritz'in kendisi ilerliyor, ancak Sovyet birlikleri de güçlü bir savunmada. Almanlar otuz ila kırk kilometre ilerledi ve durdu. Yeni darbeler alışverişi yapıldı. Bir yığın kan döküldü. Ocak ayında Kızıl Ordu merkezde ilerledi ancak ilerleyemedi.
  Mart 1945'te Fritz, Dinyeper'ın arkasındaki güçleri atlayarak merkezden güneye bir saldırı başlattı.
  Ve burada Fritz bir şekilde başarılı oldu. Özellikle E serisinin tankları olmak üzere birçok ekipman topladılar.Özellikle E-50 çok başarılı oldu. Rasyonel eğimlerde, 105 mm'lik bir top ve 100 EL'lik bir namlu uzunluğu, iki metreden daha kısa bir yüksekliğe ve 250 mm'lik bir ön zırh ve 170 mm'lik kenarlara sahip. Tank bir canavar, ama aynı zamanda Gerda'nın dehası sayesinde, arabanın ağırlığı altmış tonu geçmedi ve motor 1500 beygir gücünde bir gaz türbini ile kuruldu.
  Ve saldırıda, en yeni makinelerin ilkini test eden Gerda'nın mürettebatıydı.
  Tabii ki, Panther-2 hala Üçüncü Reich'in ana tankı ve bu tür birçok makine var. Ve Sovyet savunmasına giriyorlar.
  Gerda, hücumda oldukça vahşi, gururlu ve sert bir kız. Ayrıca dördü çıplak ayaklı ve bikinili.
  Güzel bir savaşçı, genellikle süper ama çok faul, çünkü Sovyet halkını öldürmek istiyor.
  Gerda çıplak ayaklarıyla ateş etti. Sovyet arabasını kırarak IS-2 tankına uzaktan çarptı.
  Sonra güzellik gakladı:
  - Öfkem için!
  Charlotte uzak mesafeden ateş etti. Bir de çıplak ayak kullanmak. Sovyet otuz dört vurdu. Kulesini yırttı ve ciyakladı:
  - Ben Alman kızlarının en korkunç olanıyım!
  Ve bu kızıl saçlı cadı nasıl dilini alıp gösterecek.
  Sonra Christina bir mermiyle vurdu. Kız çok kavgacı. Ve ayrıca yalınayak. Sovyet kundağı motorlu bir silahta bir mermi ile vuruldu. Düşmanı vur. Ve şarkı söyledi:
  - Ben dünyanın en korkunç insanıyım
  Tüm insanları bir çizgi gibi işerim,
  Ve barış içinde yaşamak istemeyenler için,
  Onları hara-kiri yapıyoruz!
  Altın saçlı bu güzel Magda da hırpalandı. En yeni SU-100 arabasına çarptı ve hırıldadı, cadaloz:
  - Düşmanları alıp toz haline getireceğiz!
  Ve elbette bu Alman çıplak ayak parmaklarıyla ateş ediyor.
  Evet, dördü çok agresif ve kavgacı. Bu, bu kadar kolay durdurulamaz.
  Naziler cepheyi kırdı ve Sovyet birliklerinin arkasına girmeyi başardılar.
  Kızıl Ordu sol yakadaki Ukrayna ve Donbass'tan ayrıldı. Ardından, sonbahar savaşları sırasında Kızıl Ordu, Don'un ötesine tamamen geri çekilmek zorunda kaldı. Orada, büyük zorluklarla savunma hattı stabilize edildi.
  Gerçek tarihin aksine en büyük Sovyet mastodonu SU-100 idi.
  Bu kendinden tahrikli tabanca oldukça etkili ve üretimi kolaydır. Ve silahı Alman tankları için en azından bazı sorunlar yaratabilirdi.
  Böylece Naziler başarıyı geliştiremediler. 1945 kışı durmadan geçti. Sonra bahar.
  Mayıs 1946'da Naziler Moskova'ya taşındı. Bu, savaşı mümkün olan en kısa sürede sona erdirmek için umutsuz bir girişimdi. Bu arada Japonya, ABD ordusunun nükleer saldırıları altındaydı. Yedi atom bombası atıldı ve herkes bu nükleer silahların ne kadar ciddi olduğuna ikna oldu. Bu yüzden Hitler, doğudaki savaşı bir an önce bitirmek için acele ediyordu.
  Japonya'nın işgalinden sonra ABD'nin Almanya'yı da ele geçireceği açıktır. Böylece 15 Mayıs'ta Moskova'ya karşı belirleyici saldırı başladı.
  Ve elbette Almanlar Gerda ve ekibini taarruza geçirdi. Ancak Fritz, tatsız bir sürprizle karşı karşıya kaldı.
  Böylece, Alman dördüne ek olarak, Sovyet dördü de savaşa girdi.
  Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana, SSCB tarihindeki ilk IS-7 tankına oturdu ve savaşa hazırlandı.
  Bu kızlar yalınayak ve bikinili, ayrıca çok güzel ve seksiydi!
  Ve bu dördü Alman araçlarının, hatta müthiş E-50'lerin imhasını üstlendi.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak ilk atışı ateşledi, kız coşkuyla bağırdı:
  - SSCB için!
  Ve mermisi bir Alman tankını deldi.
  Ardından Zoya araya girdi. Altın saçlı bir kız, çıplak ayak yardımıyla yeni bir mermi fırlattı. Faşist mastodonu ezdi.
  Sonra kız bağırdı:
  - Stalin için!
  Ve güzellik tüm boğazıyla nasıl gülecek.
  Sonra iyi niyetli Augustine aldı ve ateş etti. Bu kızıl saçlı savaşçı, düşmana ateş gibi. Kuleyi "Panther" -2'den ayırın ve coo:
  - Rusya'ya zafer!
  Ve dilini göster.
  Ancak Svetlana'nın tokatlayacağı gibi çıplak ayak parmaklarının yardımıyla. Kız çok havalı ve güzel. E-50'nin zırhını parçaladı ve şöyle dedi:
  - Başarılarım ve SSCB için!
  Kızlar çok havalı görünüyorlar ve bir mizah anlayışı var. Bu faşistleri çok kuvvetli bir şekilde dövüyorlar. Dolayısıyla düşmanların IS-7'ye direnemeyeceği açık.
  Natasha, çıplak ayak parmaklarını kullanarak rakibine ateş etti. Fritz'in yırtık parçalarıyla onu paramparça etti ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya için!
  Zoya da zeki bir kız. Onu aldı ve düşmanı çok doğru bir şekilde vurdu. E-50 kulesini ezdi ve tweet attı:
  - Sovyet Rusya için!
  Ve bunu elbette çıplak ayak parmaklarıyla yaptı.
  Sonra Augustine ateş etti, Nazileri vurdu. Sonra çıplak ayağıyla başka bir ölümcül mermi gönderdi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Anavatan'a şan!
  Daha fazla savaştı, Svetlana. Kibar ve güzel bir kızdı. Çıplak ayak parmaklarıyla silahı hedef aldı. Ateş etti ve faşisti paramparça etti ve şarkı söyledi:
  - Ve ilk çözülme, bir rüyada Stalin'i görüyorum ve Yerli Rusya'm cesetlerle dolu!
  Buradaki kızlar büyük bir azim ile savaştı. Ve son derece agresiflerdi.
  Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla Natasha Nazilere ateş etti ve bağırdı:
  - Komünizmin büyüklüğü için!
  Zoya da düşmanı vurdu, Fritz'i çıplak ayaklarıyla ezdi ve dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Büyük Stalin için!
  Augustine düşmana ateş etti, E-serisi tankı deldi ve çıplak ayak parmaklarını kullanarak haykırdı:
  - En Büyük Rusya için!
  Ateş etmeye devam eden Svetlana, çıplak topuğuyla otomatik olarak çalışan tetiğe bastı:
  - SSCB'nin zaferi için!
  Kız, düşman saldırısının öncülüğünde çok inatla savaştı. Almanlar da bu noktada oldukça yorgundu. Kısacası, Moskova'ya karşı taarruzları tıkandı.
  Yüz binlerce asker ve tank kaybettiler. Ancak Kızıl Ordu da tükenmişti. Her iki taraf da son derece yorgundu. Ve 1946 sonbaharının sonlarında barış görüşmeleri başladı.
  Amerika Birleşik Devletleri bir varyant önerdi: Herkes yakalamayı başardığını saklıyor.
  Bir nükleer bombadan korkan ve yorgun bir çevrenin baskısı altında olan Hitler kabul etti. Savaştan bıkmış olan Stalin de bu türden bir uzlaşma arzusunu dile getirdi.
  Her iki ülke de bitkin ve yorgundu ... Ama Stalin yine de Almanların tehlikeli takozlar oluşturduğu merkezde birkaç on kilometre pazarlık yapmayı başardı. Ancak Fritz, güneyde Don Nehri boyunca ve kuzeyde Leningrad boyunca fetihlerini sürdürdü.
  Bir takas gerçekleşti. Rusya, Finliler için Karelya'daki bazı bölgelerin karşılığında Leningrad'a bir koridor açtı.
  Her iki taraf için de böyle karar verildi. Buna ek olarak, Hitler, Yahudi aleyhtarı yasaları yürürlükten kaldırmaya ve işgal altındaki topraklara sınırlı bir özerklik vermeye zorlandı. Ve karşılığında, ekonomik bağların restorasyonu gerçekleşti. Ancak Üçüncü Reich içinde çelişkiler birikmeye devam etti.
  Hitler Kasım 1956'da öldükten sonra Üçüncü Reich'ta bir güç mücadelesi patlak verdi ve iç savaş patlak verdi. Kruşçev yönetiminde SSCB daha önce kaybedilen toprakları geri verdi, eski sınırları restore etti ve faşist imparatorluk çöktü.
  Böylece, genel olarak, AI tarihi sona erdi. Gördüğünüz gibi, faşizm dünyada kök salmadı ve SSCB gerçek tarihten daha uzun sürdü. Nikita Kruşçev, daha önce Stalin'e kaybedilen toprakları geri veren ulusal bir kahraman olduğu için daha uzun süre iktidarda kaldı. Ve SSCB'nin halk tarafından seçilmiş bir cumhurbaşkanının görevini kurarak reformları gerçekleştirmeyi başardı. Ve Nikita'dan sonra başarılı olan Brejnev değil, Shelepin oldu ve SSCB'de işler gerçek tarihten çok daha iyi gitti. Ve güçlü ve güçlü bir süper güç oldu. Ancak Çin kapitalist kaldı ve Amerikan yanlısı yönetim altında parçalandı. Göksel İmparatorluğun kuzey kısımları SSCB'nin bir parçası oldu ve çok şey değişti.
  Ama bu zaten ayrı bir hikaye gerektiriyor ...
  
  Darth Vader Erdoğan'a Karşı
  Darth Vader'ın devasa bir demir gibi görünen amiral gemisi savaş gemisi Dünya gezegenine yaklaşıyordu. Arkasında ölümü galaksiye ve evrenin şaşırtıcı temellerini bir anti-dünyadan diğerine taşıyan diğer gemiler hareket etti. Açılı, uzay imparatorluğu Sith. Ve yanlarında, aerodinamik, yırtıcı piranalara benzer - eğitimin ötesinde totaliter bir Stelzanath.
  Geniş omuzları ve miğferinde büyük boynuzları olan maskeli iki metrelik bir haydut vahşice mırladı:
  Luke Skywalker'dan kaçamazsın! Ya sen, ya ben, ama ikimizin de galakside yeri yok!
  Darth Vader'dan yükseklik ve omuz genişliğinden aşağı olmayan kıvrımlı ve atletik Lyra Velimara, muhteşem büstünü aktif olarak salladı. Kız generalin üzerindeki savaş kıyafeti kesinlikle şeffaftı ve tek bir çizgiyi, kaslı, kız gibi vücudunu gizlemiyordu. Bronz teni kusursuzdu ve meme uçları spot ışığında yakut gibi parlıyordu.
  Darth Vader açgözlülükle güzelliğe baktı. Stalzan'ın iki yıldızlı generali (çok kana susamış ve kara Sith gücünün arka planına karşı masum bir bebek olduğunu fethetmeye meyilli bir uzay imparatorluğu!), Meydan okurcasına seksi görünüyordu.
  Ama ne yapabilir, talihsiz bir hasta mı? Sibernetik protez mi kullanıyorsunuz?
  Lyra, onun düşüncelerini keserek, muzaffer bir ses tonuyla duyurdu:
  - Umutsuzluğa kapılmayın dostum... Dünya'da Süleyman'ın yüzüğü var, öyle güçlü bir büyüye sahip ki, arka planında Luke Skywalker'ın gücü sadece bir tutam sigara dumanı!
  Darth Vader maskesinin altındaki havayı şiddetle dışarı salarak tısladı:
  - Kendime gerçek, yaşayan bir beden bulabilecek miyim?
  Lyra, bronz teninin altında ünlü bir şekilde yuvarlanan kas topları ile gülerek dedi:
  - Cinler ve ifrit her şeyi yapabilir! Bu, evren üzerindeki güçtür!
  Darth Vader akortsuz şarkı söyledi:
  - Evet, talihsiz evren asılı kaldı,
  Kötü cinlerin sayısız karanlığı!
  Süleyman'ın nefret ettiği yüzüğü -
  Fırlattı ve kafasını kesti!
  
  Ama Vader'ın kesinlikle bir piyon olmadığını bilin,
  Ve sonsuza kadar boyunduruk altında yürümeyin ...
  Kötü düşmanları ateşli silahlara dönüştürür,
  Dünyaların hükümdarı olacak!
  Lyra karşılık olarak dans etti ve zarif, uzun ve keskin parmağıyla mavi topu işaret etti:
  - Bu Dünya!
  Güzel atlet yüksek sesle şarkı söyledi:
  - Lombarda dünya, lombozda dünya, lombozda dünya görünüyor... Patlayıcıları hedefledik, mesafeyi ölçtük ve adamın evini yakıp kül edeceğiz!
  Ancak, uzaylılar çok erken sevindi. Dünya yörüngesinde uzayın karanlığından ortaya çıkan onlarca büyük savaş gemisinin ortaya çıktığı haberi, mavi gezegenin tüm korkuları ve hükümetleri arasında en güçlü paniğe neden oldu. Binlerce savaş silahına sahip uzaylı yıldız gemileri, birçok yayıcı insanlar üzerinde karşı konulmaz bir izlenim bıraktı.
  Elli gemi - yirmi beş İmparatorluk ve yirmi beş Stelzanath.
  Dünya üzerindeki cehennem gücü... Ve nedense insanlar uzaylıların barış içinde geldiğine pek inanmıyorlardı.
  Lyra Velimara, Darth Vader'a şunları önerdi:
  - Dünyalılara bir çağrı okumama izin verin!
  Kara Lord bu pasaja çok kızmıştı:
  - Ve neden sen? Aynı sayıda gemimiz var!
  Güzel kız güçlü, boğa boynunu salladı ve kıkırdadı:
  - Evet, yüzünü gördüklerinde korkarlar...
  Darth Vader sağır edici bir şekilde kükredi, sesi ilmiğe takılmış kaplanlar gibi boğuktu:
  - Ve dünyalıları korkutmalıyız! Hemen patilerini kaldırsınlar!
  Zaten dünya gezegenini yok etme ve fethetme deneyimine sahip olan Lyra Velimara kıkırdayarak belirtti:
  - Zamanı geldi, radyoda - Boyarsky konuştu ... Sarhoş sesiyle - tüm dünyayı korkuttu!
  Siyah lord kontrol tarayıcısını almaya çalışarak holograma doğru koştu. Lyra maskenin arkasından oyunbaz bacaklarının parmaklarıyla Dart'ı yakaladı ve haydudu fırlatıp attı. Vader'ın savaş kıyafeti yüksek sesle homurdandı ve kıvılcımlar çıktı.
  Ve bronz harpi Lyra kahkahayı patlattı:
  - Biliyor musun, seni salak, önce hanımefendinin geçmesine izin verilmesi gerektiğini biliyorsun!
  Stalzanath imparatorluğunun hiperion silahları, cızırdayan ateşlerini uydulara ve dünya yörüngesinde dönen diğer insan atık ürünlerine saldı.
  Ve sonra Lyra Velimara'nın kendisi ortaya çıktı. Hemen tüm ekranlarda ortaya çıktı, hatta TV'leri ve bilgisayar monitörlerini kapattı. Saçında dört sibernetik saç tokası, tükürme büyüsü ve yok etme büyüsü ile çıplak ve güzel görünüyordu. Kaba kuvvet evreninde gerçek bir tanrı!
  Işıltılı cadı bir bülbül cıvıltısıyla ciyaklamaya başladı:
  - Dünyalılar! Senin sefil küçük dünyanı fethetmeyeceğiz. İmparatorluğu büyük bir garnizonla ölçmek için bizden çok uzaktasın. Kızın safir, topaz ve zümrüt gözleri öfkeyle parladı, hatta hiperlazer ışınları gibi parladı. Ve ses çok daha soğuk hale geldi. - Sizi önemsiz bir şekilde kuarklara dağıtacağız ve bir hipermagogravitatörün yardımıyla ruhlarınızı yeraltı dünyasına, sonsuz cehennem azabına göndereceğiz!
  Kulağa ürkütücü geliyordu, ancak böyle bir çöpün çıplak ve çok iştah açıcı bir kadın tarafından taşınması, kahkaha kadar dehşete neden olmadı!
  O anda, siyah bir maskede tehditkar bir yüz ortaya çıktı ve bir kükreme gibi hipertitanyum solungaçlarından:
  - Kısacası, sizi tamamen yok etmeden önce bize Süleyman'ın yüzüğünü verin!
  Lyra bronzlaşmış göğsünü sallayarak tısladı:
  - Çok acı verici bir şekilde yok edildi!
  Darth Vader, kırmızı ışıkla parıldayan kılıcın sıkıca kenetlendiği yumruğunu sallayarak ekledi:
  - Ve anestezi olmadan hadım ediyoruz!
  Dünya gezegeninde kim güldü, kim ağladı ve kim gergin kolik olmaya başladı. Ve mavi sublunar'da sadece bir kişi kendi içinde gerçek bir neşe hissetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yavaş yavaş aynaya yaklaştı. Ve kendine kurabiyeyi gösterdi. Sağ elimin işaret parmağıyla çok uyumlu bir şekilde süslenmiş ışıltılı çakıl taşına hayran kaldım.
  Osmanlı padişahlarının varisi:
  - Süleyman'ın yüzüğünü ister misin? Neden bir Alman Kızılderili çadırı vermiyorsun?
  Holografik görüntülerin içinden dünyalıların çok neşeli tepkisini gören Darth Vader tısladı:
  - İnsanlara bir ültimatom ilan etmek gerekiyor!
  Lira Velimar, gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan Zenki'yi yumurtadan çıkardı:
  - Ve bu nedir?
  Darth Vader, gözlerinin dipsiz kuyularında muzaffer bir tonla açıkladı:
  - Uluslararası bir kelime. Yok etme garantili!
  Lyra kıkırdadı ve uzun, tek atomlu olarak bilenmiş tırnaklarındaki kıvılcımları fark etti:
  - Ah çocuklar! Sadece et yok edilebilir... Ve Magogravity - daha da havalı olacak!
  Darth Vader, yeni, şaşırtıcı bir güçle tüm gravimag yayıcılarını açtı. Ve sağır edici bir şekilde beluga'yı itmeye başladı.
  Ve siyah lordun nasıl bir sesi vardı, zırh bile bembeyazdı:
  - Ültimatom! Ültimatom! Seni bir yok ediciye dönüştüreceğim!
  Lira Velimara muhteşem büstünü salladı ve lüks kalçalarını büktü. Aynı zamanda, dünyevi folkloru hatırlayarak ciyakladı:
  - Rus mafyası, ölümü doğurdun! Hidrojenli votka - erkeklerin bir üyesi mahvoldu! Ve kozmik Sabantuya gücümüz var!
  Ve büyük Stelzanath'ın savaşçıları şarkı söyleyecek:
  - Biz sefil böcekler değiliz - süperninja kaplumbağaları ... Toplar - Cheburashka'nın kulakları - herkesi bir kurutma kağıdı gibi yakacağız!
  Uzaylılar bir ültimatom yayınladılar ama sonuç yok. Ve sonra Lyra Velimara önerdi:
  - Ve bunu havalı bir şekilde yapalım... BASIC'e geçelim mi?
  Darth Vader, tüm aptallığına rağmen - beyinden hiperplazmik şarj olmadan ne alabilirsin, mırıldandı:
  - Bir ışın kılıcı yardımıyla agresif müzakereler yapıldığında mı?
  Lyra göz kırptı, at başlı damalı köpeği çıplak ayağıyla itti. Bir satranç tahtası, bir at ve bir timsah karışımı gıcırdadı ve küskünlükle tepeyi döndürdü. General kız bacağını öyle bir şekilde sıkıştırdı ki, sıcak ultraplazma çıplak topuğunu gıdıkladı ve kükredi, yedi renkli başını sallayarak:
  - Yakışıklı yok! Işın kılıcı yerine termokuark bombası atacağız!
  Darth Vader uzun, yılana benzer klonlanmış dilini çıkardı ve maskesinin tuzlu kenarlarında gezdirdi. Ve içten yanmalı bir motor gibi içtenlikle gıcırdıyor:
  - Termokuark bombalarını ve termopreon bombalarını daha çok seviyorum!
  Lyra kaprisli bir şekilde yüzünü buruşturdu, bu sefer ısırgan otu yapraklarıyla kaplı kedide ayağını hareket ettirdi:
  - Preon ile yemek yapmayı bilmiyorsun!
  Kara lord mantıklı bir şekilde cevap verdi:
  - Nasıl olduğunu bilmiyorsan sana öğreteceğiz, istemiyorsan seni zorlayacağız!
  Lyra pençeli askerinin çenesini salladı.
  - Hiperplazmik Patlama! Bir termokuark mermisi!
  Yerçekimi tabancasının geniş namlusundan mavi bir dalga ağır ağır parladı. Sıradan boyutta bir karpuz büyüklüğünde küçük bir roket, Dünya gezegeninin yüzeyine fırladı.
  Velimara'nın liri bir yusufçuk gibi zıpladı ve onunla birlikte Stelzanath'ın birkaç çıplak savaşçısı.
  Darth Vader, maskesini aptal bir sırıtışla düzeltti.
  - Peki şimdi ne olacak?
  Ancak yok olma çekimi radarlar tarafından bile görülemez - yayılan foton uçuş yıldızının hızının ötesindeki hız!
  Vladimir Putin'in saldırıyı öğrenecek zamanı yoktu. Bazen cehalet, Tanrı'nın merhametinin son eylemidir.
  Hiperplazmik Gehenna, Dünya gezegenindeki en güçlü ordunun Yüce Komutanını yuttu. Milyonlarca insan, meydana gelen felaketi anlayamadan plazma ve hiperplazma içinde buharlaştı.
  Yapraklar, her biri kendine özgü renk tonuna ve dinamik yıkım modeline sahip yüz binlerce ölümcül imha diliyle çiçek açtı.
  Dev bir kahverengi mantar, 500 kilometreden fazla bir yüksekliğe yükseldi ve dünyayı birkaç kez daire içine alan patlama dalgası, Amerika Birleşik Devletleri'nde bile tüm pencereleri devirdi. Parıltı, tüm iyonosferi ölçülemez renk ve çiçek salkımıyla sardı. Sarsıntıdan dev tsunami dalgaları yükseldi. İki yüz metreden fazla su kuyusu tüm kıtaları kapladı ve on binlerce gemiyi batırdı. Elektrik hatları devre dışı bırakıldı, şehirler karanlığa gömüldü, ancak şurada burada alev alev yanan alevlerle kesintiye uğradı.
  Şu andan itibaren, Dünya gezegeninde yeni bir dönem başladı. Ejderhanın saati geldi.
  Şeytani hiperenerji akışlarına yanıt olarak, Süleyman'ın yüzüğü güçlü bir deşarj aldı.
  Erdoğan, yüz binlerce cinin gücünün içine girdiğini hissetti. Türkiye Cumhurbaşkanı anında kızardı ve şişmeye başladı. Küçük bir hamamböceği bıyıklı sıradan bir adam (ona Adolf Hitler'e benziyor!), Everest'ten aşağı yuvarlanan bir çığ gibi büyür.
  Osmanlı diktatörünün sivil kıyafeti patladı ve kaslar sanki sıçramalar ve sınırlar gibi büyümeye başladı. Ve burada Edrogan'ın genişleyen omuzları eski Sultan'ın sarayının kasasına yaslanmıştı.
  Bir süre, şişen balon, sonunda mermer duvarlar çökene kadar genişledi. Çok sayıda Türk koruması farklı yönlere dağıldı. Ve yarı çıplak köleler, Osmanlı diktatörünün hareminden, korkuyla çıplak bacaklarını sallıyor, ezilecek kadar şanslı değillerse dağılıyor ya da sürünerek uzaklaşıyorlardı.
  Ve Odrogan, bir süpermen gibi büyümeye devam etti. Türkiye'nin başkenti Ankara'nın binaları çizmelerinin altında yerle bir oldu. Burada Osmanlı diktatörü zaten Everest'ten daha yüksek. Ve Stalzanath ve Kara Sith imparatorluğunun yıldız gemilerinden, onun yükselen silueti çok net bir şekilde görülüyor.
  Lyra Velimara şehvetle homurdandı:
  - Ne kadar büyük bir adam ... Onuruna sahip - muhtemelen çok!
  Darth Vader, kendini maskeye vurarak - böylece üzerindeki görüntü çamurlandı, boğuk bir şekilde, vırakladı:
  - Ayakları kilden bir dev!
  Lyra gözlerinden birkaç şimşek çaktı ve mırıldandı:
  - Ve görünüşe göre ses melek gibi olmalı! - Son derece pahalı bir fahişenin karakteristiği olan bir göz kırpması izler. - Bir çiçek söyle, utanma!
  Ve Türk diktatör Edrogan şişirilebilir bir balon gibi hızla şişmeye devam etti. Ve en tehlikelisi, elinde uzun ve hızla büyüyen bir kılıç belirdi.
  Şimdi Edrogan'ın büyümesi bin deniz milidir ve bu sınır değildir. Ve Türk diktatörün ne kadar kaslı hale geldiği - devasa kaslar kelimenin tam anlamıyla şişip sallanıyor - herhangi biri, en sallanan vücut geliştiriciler bile onları kıskanacak.
  Ve kılıcı, yenilmez bir hazinedarın çiçek açmasında iç içe geçmiş yıldızlar gibi parıldıyor.
  Ve Türkiye Cumhurbaşkanı'nın dişleri uzuyor, bir roket vampirinin çok keskin, kıvrımlı dişlerine dönüşüyor. Ve fırından yeni çıkmış batyr devasa kılıcını sallamaya başlar.
  Lyra Velimara sağır bir şekilde bağırıyor:
  - Führer'e bir termokuark yükü ... Ahh, Türk Sultanı'na - ateş!
  Darth Vader eldiveniyle büyük, yaldızlı kumanda koluna hafifçe vurdu ve ironik bir şekilde homurdandı:
  - Ve neden Hiperplazma olmasın! Ateş zaten modası geçmiş bir dünyevi ifadedir!
  Lyra Velimara, zarif, kız gibi bacakları, çıplak, pembe tabanları metal zemine nasıl vuracak:
  - Termal patlamayı ver! Antipulsar böcekleri!
  Ve termokuark füzeleri, arkalarında ateşli bir iz ve bir gelinin kuyruğu kadar geniş bir iz bırakarak, Edrogan'a koştu, içeri giren çok sayıda ruh ve cin tarafından şişti.
  Büyüklüğü zaten ayla karşılaştırılabilir olan Osmanlı diktatörü kozmik kılıcını salladı. Ve Sith imparatorluğunun yıldız gemisi - füze kruvazörü "Baboon" korkunç bir darbe altında kırıldı. Hiperplazmik parçalar sıçradı... Ve inanılmaz ve fazmogorik bir şey düştü.
  Ve aynı zamanda, oldukça önemsiz - çünkü klon askerleri oldukça sıradan öldü. Duyguları biyorobotlardan daha fazla göstermemek. Ancak klon olmayan komutanları Noel Baba açıkça gergindi. Ve gizlice kaç hatham kölesi sattığını hatırladı. Eh, şimdi kesinlikle anti-evrenin cehennemini ve gücün karanlık tarafının işkencesini bekliyordu!
  Erdoğan'ın termokuark füzeleri. Her biri Hiroşima'ya atılan yüz milyar atom bombasının enerjisini taşıyordu. Osmanlı diktatörünün güçlü, kaslı gövdesi ülserler ve patlayan ultra-nükleer bombaların parıltılarıyla kaplıydı.
  Lyra Velimara çıplak ayağını zarif burnunun üzerinde gezdirdi ve ciyakladı:
  - Tabii ki değil! Şarap istiyorum - bir paket Camel sigarası!
  Darth Vader pençeli pençesini kızın çıplak, kaslı sırtına koydu ve üzerinden geçerek şarkı söyledi:
  - Ayıklık hayatın normudur!
  Lyra, siyah lordun potansiyel rakibinin çenesine diz çöktü ve mırıldandı:
  - Her şeyden önce sipariş verin!
  Erdoğan, ayı yok edecek kadar suçlamayla delinmiş olsa da, Merkür'ün başlamasıyla, Osmanlı Padişahı daha da büyüdü. Şimdi gerçekten kocaman bir peri perisi gibi görünüyordu. Ve kılıcı aktif olarak Stelzanath ve Sith İmparatorluğu'nun gemileri arasında kurbanlar arıyordu.
  Darth Vader, termokuark füzelerinin bu mastodona nasıl bir peri masalından en ufak bir zarar vermediğine ve süper lazerin belki de Erdoğan'ın gücünü beslediğine bakarak Lyra'ya şunları önerdi:
  - Çabalarımızı birleştirelim mi?
  Stalzan imparatorluğunun çıplak güzelliği, siyah lordu tam olarak anlamadı:
  - Nasıl? Biz çok biriz!
  Bir bikiniyle zar zor örtülen General Astara, bu etli savaşçı kız kendi versiyonunu sundu:
  "Hadi ona bir termopreon atalım!"
  Gücün karanlık tarafının araştırmacı ve bilim adamının merakını uyandıran Darth Vader, maskenin içinden boğuk bir sesle sordu:
  - Bu preon füzyon sürecine dayalı bir silah mı?
  Astara, kaslı ve kaslı tüm gövdesini kamburlaştırarak siyah lordun önünde eğildi.
  - Ah evet, lordum! Böyle bir reaksiyon, bir rokette 1000 pentatona eşit bir enerjinin kullanılmasını mümkün kılar. Veya Hiroşima'ya on, yüz trilyon atom bombası atılmadı!
  Kara lordun hızlı zekası anında bir sayım yaptı ve Darth Vader şaşkınlıkla ıslık çaldı:
  - Vay! Böyle bir patlamadan Jüpiter gezegeni bile kuarklara dönüşecek!
  Nedense Lira Velimara bu iyimserliği pek paylaşmadı:
  - Dünya Gezegeni böyle bir darbeden yanacak. Güneş sistemindeki tüm yaşam yok edilecek!
  Darth Vader uzay savaşını izledi. Erdoğan, etobur bir piranaya benzeyen Stelzanath zırhlısını kesmeye çalışıyordu. Olağanüstü manevra kabiliyetini kullanarak umutsuzca yenilgiden kaçınmaya çalıştı.
  Bununla birlikte, hiperion silahları ve süper piller, Erdoğan'ın ultra-magoplazmik etine karşı tamamen işe yaramazdı. Milyarlarca cin enerjisini biriktirdi ve hızı ışığı aştı.
  Yani bıçakla sosis gibi kesilmiş çevik bir armadillo vardı. Ve aynı zamanda yüzlerce mil öteden devasa kıvılcımlar çıktı.
  Osmanlı diktatörü sağır bir sesle bağırdı:
  - Banzai! Bir tabut tasarımına sahip olacaksınız!
  Darth Vader, mesafeyi tahmin ederek gerçek bir endişeyle şunları söyledi:
  - Termopreon yükü patlarsa, o zaman kendimiz bir kelebek meşalesi gibi havaya uçacağız!
  Lyra Velimara siyah lorda utangaçça göz kırptı ve kendinden emin bir şekilde dedi ki:
  - Korkma, karanlık sonlandırıcım! Termopreonun kümülatif bir ucu var!
  Lord Vader umutsuzca elini salladı.
  - Pekala, ateş! Bu arada, gücün tüm karanlık taraflarını toplayacağım!
  Yetmiş iki peri ruhu kabilesinin tümünü içeren Erdoğan, Dünya'nın üzerine çıktı.
  Türkiye Sultanı, Ay'ın çapını iki kez aştı ve şeytani ve olağanüstü bir güçle parladı. Bu tür bir savaş şimdi uzayda azgın. Erdoğan'ın kılıcı yıldırımdan daha hızlı havalanıyor ve çılgınca ateş eden yıldız gemilerini parçalıyor.
  Yarı-yok edici parçacıklar bile, cinlerin bu kadar basit vahşi gücüne karşı tamamen yararsızdır. Bıçağın ucuna düşen uzay imparatorluğunun devasa destroyeri sarı-mavi bir alevle parladı ve arkasında parça bile bırakmadı.
  Ancak Lyra Velimara, "koz asını" kolundan çıkardı - bir termopreon roketi. Termopreon, tamamen serbest bırakıldığında, bir termonükleer reaksiyondan 7 katrilyon kat daha fazla enerjiye sahiptir.
  Kümülatif termopreon yükü biraz daha zayıftır, ancak yıkımı kıyaslanamayacak şekilde daha doğru bir şekilde odaklar. Ve şimdi amiral gemisi zırhlılarının karnından bir prens-plazma lekesi atılıyor.
  Kontrollü ve akıllıca hedeflenen füzyon tabanlı bir termopreon roketi kutunun dışında böyle görünüyor. Kararlı bir maddesi yok, bu yüzden onu yıkmak neredeyse imkansız. Ancak aynı zamanda, yükün kendisi bir hedef seçer.
  Prenses-plazma lekesi Erdoğan'ı korkutuyor. Kaçmakta tereddüt ediyor ama ultra gelişmiş madde daha hızlıydı. Ve bir örümcek gibi, yeni pişmiş kral ve cin imparatorunun güçlü gövdesine emilen bir hipernükleer bomba!
  Lira Velimara patilerini hararetle çırptı ve şarkı söyledi:
  - Parçalayacağım! Hadi onu kuarklara ayıralım!
  Herkül kadar güçlü olan Erdoğan, ciddi bir şekilde eğrilmişti ve ikiye bölünmüş bir güta perka topu gibi eğildi.
  Bir süpernova patladı. Stalzanath'ın ve Sith İmparatorluğu'nun yıldız gemilerinden birkaçı geri püskürtüldü, hiperplazmik bir şaft platformları ve çok sayıda pilin varillerini yaktı. Stalzan imparatorluğundan birçok klonu ve güzel Amazon kızını ezdi.
  Erdoğan kendi etrafında döndü, döndü ve... Daha da büyük ve korkutucu oldu. İkinci kılıç, etçil bir parazit bitkinin filizi gibi, sağ elini deldi.
  Ve Osmanlı İmparatorluğu'nun diktatörü sağır bir şekilde güldü:
  - Ah, sizi zavallı uzaylılar... Siz sadece Şeytan'ın hizmetkarlarısınız, ama aslında Şeytan benim hizmetkarım!
  Bu arada, Dünya gezegeninde bir kasırga azgındı. Dünya okyanuslarının dalgaları, hipernükleer bir salgından anında ısındı ve tüm canlıları haşlayan dik kaynar suyla kaynadı. Ve ormanlar ve yüksek binalar alev alev yandı.
  Ay yörüngesinin mesafesinden yüz trilyon Hiroşima parladı - bu bir şaka değil! Ve tüm Dünya'yı saran ateş, kelimenin tam anlamıyla cehenneme kadar yaktı.
  Washington'ın yerinde parlak, şiddetli bir ışık parladı, sonra devasa mor-kahverengi bir çiçek belirdi. Göz kamaştırıcı tomurcuktan ayrılan yedi hiperplazmik yaprak, gök yükseklerine doğru yükseliyor. On saniye boyunca gökkuşağının tüm renkleriyle parladılar ve sonra anında karararak düştüler ve stratosferde yüzen sadece devasa mor-kırmızı kıvılcımlar bıraktılar.
  Bir göz açıp kapayıncaya kadar, onlarca, yüz milyonlarca insan yandı, temel parçacıkları saçtı. Uzakta olanlar kördü ve yaşayan meşaleler gibi parlıyordu. Ateş acı bir şekilde insan etini yiyip bitirdi. İnsanların derisi soyulmuş, saçları toza dönüşmüş, kafatasları kömürleşmişti. Patlama dalgası, sanki bir akordeon gibi, katlanmış gökdelenler, yakın zamana kadar bu tür canlı ve kaygısız bireyleri sıcak beton mezarlara diri diri gömdü.
  Sarışın, yarı çıplak Teksaslı öğrencilerden oluşan bir takım bir topun peşindeydi ve içlerinden bir yerçekimi dalgası geçti ve yanmış çimenlerin üzerinde sadece külden siluetler bıraktı. Zavallı çocuklar, son anda ne düşündüler: Belki annelerine ya da filmin kahramanlarından birine sayısız bilgisayar oyunu dediler.
  Dükkandan sepetle dönen kız, çığlık atmaya bile vakti olmadan gülümseyerek bir sonraki dünyaya gitti. Çocuk basitçe fotonlara dönüştü ve sadece mucizevi bir şekilde hayatta kalan bir yay şeridi atmosferik bir girdapta dönüyordu. Metroda saklanan beyaz ve renkli insanlar, baskı altında sinekler gibi ezildiler, o sırada uçakta uçanlar, Gehenna kasırgaları tarafından stratosferin ötesine atıldı ve bu daha da kötü ve daha yavaş bir ölüm ... Yırtıcı bir piranha tarafından havanın kalıntılarını yutan dondurucu bir vakumda, insanlar başlarını duralumin duvarlarına vurur ve gözleri yuvalarından düşer.
  Ölüm, yoksulla milyarderi, senatörle tutukluyu, film yıldızıyla çöpçüsünü eşitledi. Milyonlarca ruh gökyüzüne uludu, dünya tersine döndü ve belki de ilk kez insanlar hayatın ipinin ne kadar ince olduğunu ve birbirlerine ne kadar ihtiyaç duyduklarını hissettiler. Anne ve çocuk molozların altında boğulmuş, birbirlerine öyle bir kuvvetle tutunmuşlar ki, yeraltı dünyasının tüm güçleri onları söküp atamaz.
  Gücün karanlık tarafıyla gözbebeklerine emdirilmiş yarı mekanik canavar Darth Vader bile, milyarlarca yok olan dünyanın acısını ve ıstırabını hissetti.
  Ve çaresizlik içinde, gücün karanlık tarafının olağanüstü tezahürünün tüm liflerini ve kütlelerini kendine çağırdı.
  Lira Velimara bu konuda onu destekledi ve siyah efendiye güçlü bir el uzattı. Zihinsel olarak birleştiler. Biyoplazmik alanları anında karıştı, dişil ve eril ilkeler birleşerek bir teoplazmik güç birliği oluşturdu.
  Ve bundan sonra, inanılmaz, kelimenin tam anlamıyla süper-fantastik dönüşümler gerçekleştiren devasa bir hiper-çekim-büyüsel çöküş ortaya çıktı.
  Uzay imparatorluğunun hayatta kalan yıldız gemileri ve Stelzanath, cıva topları gibi tek bir bütün halinde toplanmaya başladı. Hızla birleştiler, prensps-plazma hamuruna bastırdılar, aralarında tek ve monolitik bir bütün oluşturdular.
  Parçacıklar, bir indüksiyon bobinindeki talaş gibi uzayın her tarafında dönüyordu. Ve sonra, Sith İmparatorluğu'nun amiral gemisi yıldız gemisinin yerine, şimşekler gibi bir makineli tüfek patlaması izledi ve ondan sonra devasa bir adam ortaya çıktı.
  Figürü tuhaftı. Gövde ve bacaklar, Lyra Velimara gibi çıplak ve baştan çıkarıcıdır, ancak baş, omuzlar ve kollar Darth Vader'ın siyah savaş kıyafeti ile kaplıdır.
  Korkunç bir melez ortaya çıktı: karanlık güçlerin efendisi, SS birliklerinden savaşçı Stelzanat Velimara. Ayrıca, Venüs ile çapta haydut boyutları. Böyle bir canavar doğdu ve aşırı bir tezahür, hiper yerçekimi büyüsü tarafından yaratıldı.
  Darth-Lyra'nın elinde iki ışın kılıcı parladı, biri kırmızı, biri mor. Her iki silah da çok parlak ve yoğun bir şekilde parladı ve parladı. Yarı cadı kız, yarı sibernetik organizma Erdoğan'a yöneldi.
  Zarif, çıplak, kız gibi bacakların altında, vakum sağır edici bir şekilde gürledi. Görünüşe göre bu canavar, patlayıcıların görünmez olduğu bir mayın tarlasında ilerliyordu, ancak bu onları daha da yıkıcı hale getiriyor.
  Venüs'ün çapıyla da şişmiş Türk diktatör, mevkidaşına doğru yürüdü. Yaklaştılar ve biri çıplak, kız gibi bacaklarının altında, diğeri ise çizmelerin altında milyonlarca gök gürültüsü gibi gürledi ... boşluk!
  Darth Vader ve Lyra bir şişede Erdoğan'ı kılıçla selamladı.
  Osmanlı diktatörü sadece cevap olarak havladı:
  - Düşmana merhamet yok!
  Darth Vader geveleyerek cevap verdi:
  - Tekrarlayan anne - kabaneniya!
  Ve kılıçları vahşi bir kükremeyle, bir milyar Krakatau yanardağının patlamasıyla geçti. Ve vakum sarsıldı. Kuarklar eter girdaplarında dans etti.
  Erdoğan, etinin çok sayıda kötü ve iyi ruh sürüsü tarafından örüldüğünü hissederek, darbeden titredi, hırladı:
  - Şeytan'da! Sen güçlüsün!
  Darth Vader saldırısına devam etti ve havladı:
  - Ve asla zayıf değildi!
  Siyah bir lord ve bir cadı savaşçının melezi Erdoğan'a saldırdı. Rakibi güç ve hız bakımından daha düşük olmasa da, kılıç kullanma sanatında elbette Türk cumhurbaşkanı, galaksideki en iyi savaşçılar ve kılıç ustaları tarafından eğitilmiş bir savaşçı olan Jedi ile karşılaştırılamazdı.
  Lyra'nın sesi çoktan duyulmuştu. Bu cehennem kızı da iyi çalıştı. İmparatorluklarında erkek olmadığı için kızlar sibernetik rahimlerde besleniyordu. Embriyo, bilgisayar programları yardımıyla besleyici bir ortamda oluşturulduğunda bile öldürmeleri ve savaşmaları öğretildi.
  - Bir Türk vatandaşının oğlu, bundan hoşlanmıyorsun, böyle bir resepsiyonun var!
  Ve Princeps-plazma kılıcı Erdoğan'ın iyi beslenmiş kupasını kesti. Osmanlı diktatörünün kesik bıyığı düştü, eterin kasırgalarında büküldü, bir sürü imha bombası gibi çökmeye başladı. Ve kesilen yanaktan kan aktı. Üstelik her damlada cinler ve süpürgeli cadılar fışkırıyordu.
  Türk diktatör cevap vermeye çalıştı, ancak Darth Vader kılıç palasının eğrisinin altına çok ustaca daldı ve düşmanı yandan dövdü, düşmanın tüm kas katmanlarını kopardı. Erdoğan daha da yüksek sesle kükredi ve tekrar saldırdı.
  Darth Vader salınımı savuşturdu ve lirin çıplak ayağı düşmanın tam kasığına vurdu.
  Erdoğan acı bir şekilde öttü ve gıcırtılı notaların hissedildiği vahşi bir inilti ile vırakladı:
  "Artık öldün adamım!"
  Darth Vader saldırısını hızlandırdı ve saldırırken şarkı söyledi:
  - Ve yine de son, son değil! Son sadece başlangıç!
  Ve şimdi Kont Duko'nun da yardımıyla yenildiği imza hamlesini elinde tutuyor. Kesilen el, kılıçla birlikte boşlukta asılı kalır. Ve sonra o da yırtılmaya başlar. Sanki tek bir yerde yeniden kullanılabilir, jet, fırlatıcılar - yayan süpernovalar elde ettiler.
  Dayanılmaz bir acıyla gözlerini şişiren Erdoğan, geri çekildi ve başını aya çarptı.
  Dünya gezegeninin uydusu darbeden deforme oldu, geniş çatlaklarla kaplandı ve aktif bir magma patlaması başladı. Ay, fena halde dövülmüş bir yüze benzemeye başladı. Lira, Erdoğan'ın ayağını tekrar dizinin altına kaydırdı ve Vader'in savunmasız taraftan gelen kılıcı omzunu yakalayarak kalın bir et ve kas parçasını kesti.
  Osmanlı diktatörü zaten açıkça yüzüyordu, hayatta kalan tek kılıcı geniş bir genlikte uçuyordu, ancak kara lordun kırmızı kılıcının ucu rakibin ellerini deldi. Sonra açık bir dönüş ve Erdoğan'ın bir başka kopmuş pençesi, imha ve sihirli havai fişeklerle orada yırtılmaya başlamak için düşüyor.
  Osmanlı diktatörü silahsızlanır ve son umutsuz girişimi, bir ejderha gibi, bir kıvılcımla parlamaktır.
  Sanki bir trilyon alev makinesi bir anda patladı. Ve plazma patlaması neredeyse tüm güneş sistemini sular altında bıraktı. Birkaç saniye içinde çılgın alev dalgaları Plüton'un yörüngesine koştu. Darth Vader'ın maskesi ve elleri hayatta kaldı, ancak Lyra'nın çıplak, kız gibi topukluları tamamen yanmıştı.
  Kız general acı içinde çığlık attı - ateş tabanı ciddi şekilde yaktı, yanmış ve kararmış kadın ayakları ve inciklerinde büyük kabarcıklar bile bir anda şişti. Dizlerime geldi...
  Ancak Darth Vader, profesyonel bir hareketle, bir sıçramada ve vücudun bir dönüşü ve yakınsak bir kılıç hareketi ile, Osmanlı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük, boynuzlu kafasını yıktı.
  Büyük savaşçının ve hükümdarın aydan daha küçük olmayan devasa kafası yuvarlandı ve kalın mavi dudaklar fısıldadı:
  - Hepsi bitiyor!
  Bundan sonra, o kadar sağır edici, yıkıcı ve büyük bir patlama gürledi ki, daha önce olan her şey, uzayda denenen bir hidrojen bombasının zemininde sefil bir kibrit ateşiydi. Yok olma hiperplazması akıntıları, Güneş'ten uzayı doldurdu, ardından Afla-Centaurus ve Sirius...
  
  
  
  
  MUTLU ÇOCUK
  Bir çocuk yaşıyordu, hala küçüktü ama çok mutsuzdu. Okulda rahatsız ve zulüm gördü, evde ailesi her zaman meşguldü ve kötü notlar için onu azarladı ve hatta kemerle ikili için onu dövdü. Ve tüm aptalları, zihinsel engelli, korkak - zehirlendi ve dövüldü.
  Oğlan bundan bıktı ve gözleri nereye bakarsa baksın, kötü şehrini terk etmeye ve nefret edilen okuldan uzaklaşmaya karar verdi.
  Çocuk hala küçük ve saftı. Sadece kendi şehrinde böyle kötü insanların ve özellikle çocukların yaşadığını ve diğer şehirlerde herkesin iyi ve kibar olduğunu düşündü. Ve başka türlü olamaz, çünkü kare TV kutusu, ülkelerinin dünyanın en insancıl, kibar, güzel ve en iyisi olduğunu heyecanla tekrarlıyor. Ülkesinde tüm çocukların mutlu olduğu veya kesinlikle mutlu olacağı ve partinin ve büyük liderinin komünizme yol açacağı - herkes istediğini aldığında.
  Ve dövülen ve taciz edilen çocuk, okuldaki çocukların CIA ve Mossad tarafından işe alındıklarını, şehirdeki boş rafların ve insanların olmasının Amerika'nın şişko göbekli burjuvasının suçu olduğunu içtenlikle düşündü. uzun kuyruklarda duruyorlardı. Geceleri sınırları aşan burjuvalar ve sabotajcılar için olmasa da her şeyin yolunda olduğunu. Patateslerin çürümesinin ve çocukların dişlerinin incinmesinin onların suçu olduğunu. Ve görünüşe göre enjeksiyonlar ABD'deki insanlara işkence etmek için de icat edildi.
  Ama öyle bir olmak ki, uçsuz bucaksız Anavatanının tüm şehirlerinde şeytanın hüküm sürmesi, böylece CIA'in kötü ajanlarının tüm çocukları baştan çıkarması ve şımartması, onlara savaşmayı ve yaslanmış olanı yenmeyi öğretmesi.
  Hayır, dünyanın en iyi ve en insancıl ülkesinde, herkesin nazik olduğu, birbirine gülümsediği ve parmaklarınızın arasına gizlenmiş bir iğnenin ona yapışmasından korkmadan güvenle el sıkışabileceğiniz bir şehir olmalı.
  Çocuk buna, hala nazik ve barışçıl şehirlerin olduğuna kesinlikle inanıyordu. Ve ilk ılık bahar günlerini neredeyse hiç beklemeden, ebeveynlerinden gizlice buzdolabından her şeyi aldı. Ve dünyanın en insancıl, zengin, kibar ve barışçıl ülkesinde bu kadar çok ürün yoktu. Çantamı ve sırt çantamı bununla doldurdum, ders kitaplarını ve defterleri önceden silkeledim, ek bir ağırlık yarattıklarını ve ... Arada sırada etrafına korkak bir şekilde bakarak kapıyı açtı ve sokağa atladı.
  Çocuk her zaman kendi bahçesine çıkmaktan korkardı. Orada kesinlikle dövülecek, sakatlanacak, küçük düşürülecek, üzerine tükürülecek ya da daha kötü bir şey yapılacakmış gibi geliyordu ona. Ama hala bahar sabahı erken, herkes okula gidiyor, avludaki holiganları geçip daha ileri gitme şansı var. Dışlanmış ve alay konusu olduğu bu mahalleden, henüz bilmedikleri yerlere. Boy şapkası olan beyaz saçlı bir çocuk olduğu yerde.
  İnsanlar neden bu kadar kızgın? Onlara ne yaptı ki, ondan bu kadar şiddetle nefret ediyorlar? Üstelik dünyanın en insancıl, nazik, insancıl ve adil ülkesinde değil mi bundan nefret ediyorlar? Onlara ne yaptı? Kimseyi gücendirdi mi, iftira attı mı, aşağıladı mı, tükürdü mü, ihanet etti mi?
  Herkese kibar, anlayışlı olunması, birbirine yardım etmesi gerektiğini söylemedi mi? Dövüşün kötü olduğunu ve zayıfların yardıma mı ihtiyacı olduğunu? Ama bunun için hala herkesi aptal, zayıf, moron ... ve başka karmaşık ve anlaşılmaz bir kelime - pasifist olarak mı görüyorlardı?
  Ama tüm çocuk masallarının, kitaplarının ve televizyonunun bize bunu öğretmesi garip değil mi? İnsanların böyle saldırması gerekmez mi: Yüce asil, fedakarlığa meyilli, dağ gibi birbirine dimdik ayakta. İnsan, erkeğin kardeşi değil midir? Hayatın gerçek anlamı iyilik yapmak değil midir?
  Öyleyse neden gerçekte kitaplarda, filmlerde ve hatta bilgisayar bilimleri derslerinde öğretilenler yalanlanıyor? Aptal, saçma, komik, kötü olarak kabul edilir!
  Neden çocuklarımızda ve akranlarında bu kadar çok öfke ve nefret, vicdanlarını dinleme isteksizliği, şiddet ve yıkım arzusu? Dünyanın en insancıl ve insancıl gücünde eğitim ve iyilik kültü nereye gidiyor. Dünyanın her yerinde mazlumlara yardım eden ve onları koruyan bir güçte. Bu, siyahları, Kızılderilileri, dar ve hasta olan herkesi açlıktan ve doğal afetlerden kurtarır.
  Çocuğa çağrıldı... Korku hissetti. Şimdi yakalanıp zorbalığa uğrayacaklar.
  Duymamış gibi yapıp adımlarını hızlandırdı.
  Cevap olarak vahşi bir kükreme:
  - Freni tutun! Seni öldüreceğiz!
  Sesindeki vahşi çılgınlık, ona karşı bu kadar nefret mi uyandırıyor? Ne için? Onlara ne yaptı? Ve her zaman nezaketten, dostluktan, merhametten, sadakatsizlerden, kendi annelerini katleden nefret etmeyecekleri şekilde konuşan ondan nefret ediyorlar.
  Ama çocuk bu şehri terk etmeye, bu lanet olası, nefret edilen okula bir daha gitmemeye çoktan karar vermişti. Bu cehennem lağımından kaçın ve başka, kibar, temiz, arkadaş canlısı bir şehir bulun. Ne de olsa, belki de en hayırsever ülkesinde böyle şehirler yoktu.
  Oğlan, beceriksiz ve zayıf bir şekilde ona yetişeceklerinden ve boynuna vuracaklarından, ayrılamayacağından çok korktu. Ama otobüs de var. Sadece içine atlaman gerekiyor, o zaman kabadayı ve haydut geride kalacak.
  Bu sefer çocuk şanslıydı ve son anda otobüsün kapanan ayağına atlamayı başardı. Kapıyı ince, çocuksu bir el sıktı, neyse ki fazla değil ve o, bakkaliye dolu bir sırt çantasına tutunmayı başardı.
  O günlerde otobüsle seyahat etmek hala yetersiz bir meblağ tutuyordu ve küçük bir kasabada kondüktöre maaş ödemek kârsızdı. Üstelik insanlar dürüsttür ve dört kopek için üzülmezler. Birkaç akran, çocuğa yetişemedi ve öfkelerini çöp tenekesinde yoğurdu. Sanki arzulanan avın kayıp gitmesi için demir suçlanacakmış gibi, ayaklarıyla vahşice tekmelendi. Ve çocuk arabayı sürüyor ve (bu arada, onlara öğretildiği gibi, hiç var olmayan!) Rab Tanrı'ya dua ediyordu, böylece kapı yakında açılacak ve elini serbest bırakacaktı.
  Sonunda bir sonraki durak, el serbest ve koltuğa oturup nefes alabilirsiniz. Çocuk nefret ettiği avludan ne kadar uzaklaşırsa ruhu o kadar sakinleşiyordu. Bilmedikleri yer orası daha güvenli.
  Her ne kadar belki başka bir çocuk, aksine, onun yerine, zaptedilemez duvarlarında koruma arayarak eve daha yakın olmayı hayal ederdi. Ama evin avlusu çocukta her zaman korkuya neden olmuştur. Hatta kabusları ve cehennemi, acımasız akranlarını hayal etti. Çocuk sokakta mümkün olduğunca az yürümeye çalıştı. Derslerden sonra, nefret edilen, zalim kalpli akranlar çıkıp alay etmeye, hatta hemen beni dövmeye başlamadan önce zamanında olmak için soyunma odasına koştum. Oğlan sadece kitaplarda teselli buldu. O zamanlar bilgisayar yoktu, internet yoktu, televizyon bile yoktu - en iyi ihtimalle mükemmel öğrencilerin öncülerini ya da şarkı söyleyen bir koroyu gösterdikleri sadece üç kanal - dünyanın en insancıl ve insancıl ülkesinde yaşamanın ne kadar iyi olduğunu. . Ve en kötüsü, tarlalardan gelen sıkıcı raporlar ve hasat için sürekli savaşlar. Ve haftada sadece bir kez, Pazar günü, kesinlikle sınıra göre, bazı ilginç, uzun metrajlı film veya bir peri masalını ziyaret eden bir program izlemek mümkündü.
  Ve çocuk kendini kitaplara gömmeyi severdi, onlara yüce, asil ve muhteşem olanı çizerdi.
  Ve sık sık derste, eğer akranları borudan tükürürse veya bir lastik bantla ateş ederse, çok yorulmazsa, muhteşem, kibar dünyayı da düşündü. Komünizm nihayet inşa edildiğinde ve evrensel, evrensel bir kardeşlik olacağı gerçeği hakkında.
  Ve sonra Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, Yay takımyıldızından çocuklar bir araya gelecek. Ve genişçe gülümseyerek el ele tutuşurlar. Örneğin, Balık takımyıldızındaki çocukların başları gümüşi pullarla ve altın, ışıltılı yüzgeçlerle kaplıdır. Ve Yay Takımyıldızında, muhtemelen Centaurlara benziyorlar.
  Her şey çok huzurlu ve güzel. Birbirlerine hediyeler verirler, şarkılar söylerler. Düşmanlık yok, kin yok, kimse bir başkasının sırtına düğme ya da ölü bir kurbağa koymayacak.
  Yakında komünizm gelecekti ve tüm dünyayı bir nefret ağına saran ve Sovyet çocuklarımıza iyilikten nefret etmeyi öğreten nefret edilen CIA - bırakın yok olsun ve yok olsun! Ne de olsa, Kızılderililerin yok edilmesinden Afganistan'a kadar savaş kabuslarına neden olan Amerikalılar. Radyo sesleriyle insanları çıldırtıyorlar ve ellerini, kardeşe kardeş, beşikten nefret uyandırıyorlar!
  Otobüs rota boyunca yavaşça kayar. Mayıs dışında, sabah - gün daha yeni başlıyor. Evet, çocuk karanlıktan korkmuyor. Aksine, karanlık olduğunda, farkedilmeden geçmiş akranlarından sıyrılma, karanlıkta çözülme şansı daha fazladır. Kışın, havanın soğuk olduğu ve gecelerin uzun olduğu ve özellikle şiddetli donlarda, sokağa çıkıp ciddi ciddi öfke dolu adamların yanından geçmeyi bekleyebilirsiniz.
  Kışın holiganlar da üşür ve daha az dışarı çıkar. Ancak sıcak mevsimde sadece azap başlar. Ve markete gitmek işkenceye dönüşüyor. Ve çocuk, bir tür sıfır geçiş modülü icat ettiğini düşünüyor, böylece bir kez zaten mağazadasınız ve sonra düğmeye basıyorsunuz ve zaten evdesiniz.
  Yapay kanatların henüz icat edilmemiş olması iyi olabilir, dairesinde, yüksek bir katta, çocuk göreceli olarak güvende hissedebilir. Hızlı bir koşudan terlediğinizde, sonunda kapıyı açıp daireye atlıyorsunuz, bir Olimpiyat şampiyonunun bitiş çizgisini geçtiğini hissediyorsunuz - evdesiniz ve güvendesiniz. Sonunda bir nefes alabilir ve sıradan bir kitap okuyarak teselli bulabilirsiniz. Neyse ki, akademisyenin imreneceği büyük dedelerinden bir kütüphane bırakmışlar.
  Sürücü zaten son durağa geldiklerini ve herkesin gitmesi gerektiğini işaret etti. Çocuk kendini yabancı bir bölgede buldu. Son ana kadar durmamıştı. Ve bu yenilik hoş ve şaşırtıcı görünüyordu. Sanki bir adım atmaya değermiş gibi ve Zümrüt Şehir Büyücüsü'nden Eli gibi siz de kendinizi muhteşem ve mutlu bir ülkede bulacaksınız.
  
  MUAFİYET SONUNA KADAR SAVAŞ
  13 Nisan 1945. Berlin Şehri, İmparatorluk Şansölyesi binası.
  Dışişleri Bakanı Ribbentrop, Almanya'nın tanınmış sabıkalı ve düşmanı Molotov başkanlığındaki Sovyet heyetiyle yaptığı görüşmelerden yeni dönmüştü. Son savaşlar sırasında dört Sovyet tank ordusunun neredeyse tamamen yok edilmesine rağmen. Ve 1 Nisan'da Lend-Lease kapsamında Batı yardımının arzı durdu, Stalin kasıtlı olarak şişirilmiş talepler ortaya koydu.
  Ribbentrop ne yazık ki Rommel'e şunları söyledi:
  - Sovyet heyetiyle müzakereler çıkmaza girdi. Bir uzlaşma sıfır seçeneği - Haziran 1941'in sınırlarına dönüş Stalin'e uymadı. Koba talep ediyor - 1939 sınırları içinde Klaipeda bölgesi, Doğu Prusya ve tüm Polonya. Aynı zamanda Slovenya toprakları, Macaristan'ın bir parçası ve Romanya'nın petrol sahaları üzerinde hak iddia ediyor. Milyonlarca Sovyet askerinin her şeyin başladığı yere gelmek için ölmediğini beyan ediyor. Ayrıca Joseph bizden tazminat talep ediyor, tüm askeri ve sivillerin serbest bırakılmasını istiyor ... Ve bizimkileri sadece bir fidye karşılığında serbest bırakacağına söz veriyor! Ayrıca, Stalin ayrıca Finlandiya'dan toprak satın almak istiyor.
  Mareşal Fuhrer Rommel kasvetli bir şekilde şunları söyledi:
  - Haziran 1944'teki darbeden sonra doğu cephesinde yavaş ve inatçı bir geri çekilmeye devam etmek zorunda kaldık. Normandiya'da mağlup olan müttefikler bizimle birlikte onlar için nispeten onurlu bir barışa gittiler, ancak ... Kızıl Ordu çok güçlü ve aktif savunma ve kısa karşı saldırıları tercih ederek maksimumda asker aldı. Evet, Ruslar Vistül'e gittiler ve büyük bir kayıp pahasına bile onu geçtiler, Slovakya'ya girdiler, neredeyse Romanya'yı ele geçirdiler ... Ama tüm bu başarılar onlara çok pahalıya mal oldu. Biz de kanıyorduk ama az çok tatmin edici bir savunma kurmayı ve kayıp oranını lehimize 3-4 kat azaltmayı başardım. Ancak görünüşe göre Stalin, ülkesinin de tükendiğini anlamıyor ve Rusya'ya yardım etmeyi bırakan müttefikler bize güvenmeye başlayacak mı?
  Ribbentrop neşeli bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Denizaşırı en büyük köpekbalıkları, SSCB'yi fethederek alacağımız topraklar karşılığında şimdiden bize destek sözü veriyorlar! İngiltere'deki İşçi Partisi hükümeti hala tereddüt ediyor, ancak birçok özel yapı bizi desteklemeye hazır! Brezilya, İspanya, Portekiz ve özellikle Arjantin bize yardım sözü veriyor. Perron, savaşa bizim tarafımızdan açıkça girdiğini bile dışlamıyor. Finliler de sonuna kadar gitmeye yemin ediyor! İtalya'da Mussolini'nin kuzeydeki mevzileri güçlenirken, Batı yanlısı güçler hala güneyi kontrol ediyor. Savaşa devam etmeye hazırız Führerim!
  Rommel kısaca emretti:
  - Bana bak!
  Hünerli, çalışkan ve yetenekli İmparatorluk Silahlanma ve Mühimmat Bakanı uygun yerine oturdu. Speer, tüm zorluklara rağmen, silah üretimini önemli ölçüde artırmayı başardı ve çok hızlı bir şekilde daha ileri sınıf kendinden tahrikli silahlar - "e", "LEV" ve "Panther" -2'yi seri üretime soktu.
  Üçüncü Reich'ın hala genç ve çok enerjik ekonomik diktatörü şunları bildirdi:
  - Tank yapımı alanında sadece niteliksel değil, niceliksel bir atılım da sağlandı. Aralık 1944'te 1960 tankları ve kundağı motorlu silahlar üretildi. Ve bu, tüm askeri zorluklara ve dünyanın en iyi arabalarının seri üretime girmesine rağmen! Özellikle E-25, Leo ve Panther-2!
  Şu anda, tankların ve kundağı motorlu silahların üretimi ayda yaklaşık iki bin olup, Mart ayında en son araçlar: E-10, E-25, Lev, Panther-2, toplamın üçte ikisinden fazlasını oluşturdu. tank filosu!
  Rommel kuru bir sesle sordu:
  - Tanklarımızın Sovyet tanklarından üstün olduğundan emin misiniz?
  Sesini makul göstermeye çalışan Speer, şunları söyledi:
  - Tasarımcılarımız, geç de olsa, az çok başarılı bir yerleşim düzeni, zırh, silah ve sürüş performansına sahip araçlar yaratmayı başardılar. Özellikle başarılı olan E-25 oldu. Kırk derecelik rasyonel bir eğim açısı, 60 milimetrelik yanlar ve kıç ve 88 mm kalibreli bir EL 71 topunun silahlanması ile 100 milimetrelik bir alın rezervasyonu yaparken - 80 atış rezervi olan kendinden tahrikli silahlar, yalnızca ağırlığındadır 26.6 ton. 700 beygir gücündeki motora sahip otomobil, saatte 75 kilometrenin üzerinde hızlanıyor. Ek olarak, ağırlık rezervi göz önüne alındığında, kendinden tahrikli tabancanın yanları ek olarak 30 mm ekranlarla güçlendirilmiştir. Böylece hem silindirler hem de elek yan tarafı kaplar, bu da makinenin T-34-85 mermilerinin etkisini sadece alında değil, yandan da tuttuğu anlamına gelir. Aynı 88 milimetrelik top, 60 derecelik bir eğimde 150 - 148 mm zırh mesafesinden deliyor. Ateş hızı ve dünyadaki en iyi tanksavar silahı olan 88 mm topumuzun isabetliliği göz önüne alındığında! Alın koruması, IS-2 bile olsa çekim yapmanızı sağlar. Ayrıca, Sovyet silahlarının sivri uçlu mermileri sekmeye karşı çok hassastır. Ve yüksek kaliteli çimentolu zırhımız, yüksek bir yüzey sertliğine sahiptir ve rasyonel bir eğim açısında mükemmel şekilde seker!
  Rommel mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve tüm bunlar, motor, şanzıman ve şanzımanın tek bir blokta bir arada bulunması sayesinde sağlandı. Böylece kardan milinden tasarruf ettiler ve arabanın yüksekliğini 144 santimetreye düşürdüler. Makine tüm Sovyet modellerini geride bırakıyor ve üretimi nispeten kolay. Örneğin, hala böyle bir tank oluşturamazsınız!
  Speer yanıtladı:
  - "Panther"-2 ve özellikle "Lev" tankı, en son gelişmeleri ve geliştirmeleri dikkate alır. Özellikle, "Panther" -2, 47 ton ağırlığını karşılamayı başardı, silahlanma ve mermi stokunu "Kraliyet Kaplanı" seviyesine yükseltti ve zırhta biraz daha düşüktü. Ve bu yirmi bir ton fark. 700 beygir gücündeki motor, size otoyolda 55 kilometre, kayada saatte 30 kilometre hız sağlıyor. Yeni arabalar şimdiden 900 beygir gücünde bir motorla seriye giriyor ve saatte 70 kilometreye kadar çıkabiliyor. 105 mm'lik bir topa sahip "Aslan", silahlanmada eşit değildir, ön zırhta "Kral Kaplan" ı, eşit yanları ve kıçını geride bırakır. Ve hepsi 51 ton ağırlığında, 900 beygir gücünde bir motorla. Yeni tanklarımız - mükemmel sürüş performansına sahipler, bu da onların bir saldırı savaşında kullanılabilecekleri anlamına geliyor!
  Rommel sırıttı ve yine bilgeliğini gösterdi:
  - Ve bu tankta motor, şanzıman ve şanzıman araç gövdesinin önüne yerleştirilmiş ve taret geriye kaydırılmıştır. Ayrıca düzeni sıkılaştırdılar. Ama daha güçlü yan zırhlı bir "Aslan"a ihtiyacımız var!
  Speer eğildi ve şöyle dedi:
  - E-50 tankında, ağırlığı yetmiş tonu geçmeyecek şekilde Maus'un korumasını ve silahlandırmasını somutlaştıracağız!
  Rommel, Speer'i serbest bıraktı ve İmparatorluk Hava Bakanı Saur'u davet etti. Ayrıca çok yetenekli ve yetenekli bir yönetici.
  İmparatorluk Bakanı muzaffer bir havayla şunları söyledi:
  -Havacılığımız tam bir hava üstünlüğünü ele geçirdi! Ve her şeyden önce, kahraman Alman endüstrisi sayesinde! 1944 yılında Luftwaffe ile hizmete giren yeni jet uçakları, seri üretime ve sürekli artan hacimlere sahiptir. Sovyet araçlarına göre saatte 200-350 kilometre hız avantajına sahipler ve 30 mm'lik güçlü top ve roketlerle donanmışlar! ME-163, Me-262, BA-349 ve özellikle ucuz, hafif, manevra kabiliyetine sahip ve üretimi kolay HE-162 avcı uçakları, düşman Laggs ve Yaks'a karşı ezici üstünlüklerini kanıtladı. Yüksek hızlı keşif ve bombardıman uçağı Ar-234, tek bir Sovyet avcı uçağının yetişemeyeceği bir hıza sahip!
  Aynı zamanda, en önemlisi, makinelerin niceliksel üretiminde düşmanla denklik elde edebildik. Haftada 150 ME-262 avcı uçağı üretiliyor, çok güçlü silahlar ve savaşta hayatta kalabiliyor, zaten 300 ve bu rakam HE-162 avcılarında ve 120'de AP-234'te bir artışla büyüyor. Süpürme kanatlı ME-262'nin, süpürmenin ayarlanabildiği kanatlı ME-1010'un, daha iyi silahlanma ve uçuş özelliklerine sahip He-262'nin ve en önemlisi Yu-287'nin daha gelişmiş modelleri yolda. Ters süpürülmüş kanatlara sahip en yeni makine, mükemmel bombalama doğruluğuna sahip olacaktır.
  Toplamda, jet uçağı üretimini günde iki yüz uçağa çıkarmayı, düşmanı tamamen bastırmayı planlıyoruz!
  Rommel mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve vida makinelerimiz oldukça başarılı. Örneğin, Focke-Wulf - TA-152'nin evrimi. Evet ve altı motorlu bir jet bombardıman uçağı versiyonundaki TA-400 büyük umut vaat ediyor!
  Zaur gururla tısladı:
  - TA-400, Uralların ötesindeki Sovyet fabrikalarını bombalayabilir, 800 kilometreye varan hızlara ulaşabilir ve 10 tondan fazla bomba taşıyabilir! 16.000 kilometre uçuş menzili olan XO-18 kuyruksuz bombardıman uçağı da öyle! Ve jet TA-183 ve diğer makineler! Havaya hakim olacağız!
  Mareşal Führer, Zaur'u serbest bıraktı. Şimdi Schmeisser ile konuşma zamanıydı.
  alman makineli tüfek
  StG 44 (Almanca: Sturmgewehr 44 - 1944 saldırı tüfeği), II. Dünya Savaşı sırasında geliştirilmiş bir Alman saldırı tüfeğidir. Yaklaşık 850 bin adet üretildi. Modern otomat türleri arasında, seri üretilen ilk gelişme oldu.
  İkinci Dünya Savaşı'nın hafif makineli tüfeklerinden (PPSh, vb.) Önemli ölçüde daha uzun bir hedeflenen ateş menzili ile farklıdır, öncelikle ara, daha güçlü ve hafif makineli tüfeklerde kullanılan tabanca kartuşlarından daha iyi balistiklerin kullanılması nedeniyle silahlar.
  Otomasyon StG 44 - namlu duvarındaki bir delikten toz gazların çıkarılmasıyla havalandırmalı tip. Namlu deliği, cıvatayı dikey bir düzlemde yatırarak kilitlenir. Çarpıklık, kapı ve sürgü taşıyıcı üzerindeki eğik düzlemlerin etkileşimi ile oluşur. Gaz odası - düzenleme imkanı olmadan. Gaz odasının yardımcı çubuklu tapası, yalnızca makine temizlenirken özel bir saplama ile sökülür. Tüfek bombası atmak için, 1,5 g (parçalanma için) veya 1,9 g (zırh delici-kümülatif bombalar için) toz şarjlı özel kartuşların kullanılması gerekiyordu. 7.92x33 Kurz kartuşunda barutun standart ağırlığı 1.57 g'dır.Rotlu gaz pistonu cıvata gövdesi ile birleştirilmiştir.
  Schmeisser, yeni makinenin - St 54 - yüksek ateş doğruluğu ile daha da güvenilir ve daha iyi olacağına dair iyimserliğini de dile getirdi.
  Von Braun ayrıca gerçek bir iyimserlik ifade etti - A-10 ve A-11 füzeleri, 1000 kilometreye kadar uçma sözü verdi ve radyo tarafından yönlendirilen büyük bir doğrulukla vuruldu.
  Atom bombasıyla, nükleer reaktör yeni başlatılana kadar işler daha da kötüydü. Ama ayrıca birkaç yıl içinde bombaların kraliçesinin diziye gireceğine söz verdiler!
  Ama en önemlisi, Amerikalılar ve İngilizler, dünya komünizmine karşı mücadelede Üçüncü Reich'a ve uydularına yardım etmeye söz verdiler!
  Mareşal Fuhrer Rommel karar verdi:
  - Stalin'e, düşmanlıklara tam olarak devam ettiğimizi, ardından komünizmin tamamen ve tamamen yok edildiğini söyleyin!
  13 Nisan 1945 büyük ret günüydü!
  Alman savaşı, tam akan Vistula'yı zorlamaktan kaçınmak için Macaristan'dan ana darbeyi vurdu. Saldırı, 20 Nisan'da Nazi birliklerinin yetersiz kaldığı zaman başladı.
  Almanlar neredeyse hareket halindeyken ilk savunma hattını kırmayı başardılar. Rusların sayısız toplarını kullanmalarını önlemek için aktif olarak gece saldırı taktiklerini kullandılar. Geceleri elbette ateş o kadar etkili olmuyor ve Nazilerin gece görüş cihazları var.
  Oldukça hızlı bir şekilde, ikinci savunma hattı da kırıldı ve iki kazan oluştu. Ancak karargahın emriyle büyük rezervler savaşa girdi. Nazileri yenmek mümkün olmasa da, Mainstein'ın saldırısı askıya alındı.
  Almanlar, bir aylık inatçı savaşın ardından, 70-80 kilometreden fazla ilerlemeyen Slovakya'nın sadece bir kısmını geri almayı başardı.
  Doğu Prusya'daki Fritz saldırısı daha da az başarılı oldu. Sadece ilk savunma hattını aştılar ve yoğun bir savunma ile karşı karşıya kaldılar. Kızıl Ordu'nun kendini nasıl kazacağını ve savunacağını bildiği ortaya çıktı. Ve ciddi hasar verin.
  Sadece Romanya'da Kisselring büyük başarılar elde etti. Faşist birlikler üç kazan yarattı ve neredeyse tüm Moldova ve Bukovina'yı ele geçirdi. Ancak orada bile, doğal bir su bariyeri olan Bug'da durarak Odessa'ya girmelerine izin verilmedi! Ancak Almanlar yine de çok fazla toprak ele geçirmeyi başardı. Karadeniz kıyısında ve Ukrayna'nın Chernivtsi bölgesi dahil. Böylece cephe hattını Romanya'nın petrol sahalarından uzaklaştırmak. Ancak Nisan ve Mayıs başarıları bununla sınırlı kaldı.
  Kızıl Ordu savunmadaydı ve endüstri çok sayıda askeri teçhizat üretti. Özellikle Yak-9 savaşçıları ve T-34-85 tankları.
  Yaz aylarında, Rommel kendini zor bir durumda buldu - Almanya'nın insan kaynakları zaten tükenmişti ve saldırı ağır kayıplara yol açtı. Kırk birinci yılın tekrarına güvenmek gerekli değildi. Sovyet birlikleri savaşta sertleşti, generaller yüksek bir fiyata deneyim kazandı ve oldukça yoğun ve derinlemesine bir savunma inşa edildi.
  Yani, doğuya taşınmak için para ödemeniz gerekiyordu.
  Merkezde, Sovyet birlikleri hala Vistül boyunca köprü başlarını elinde tutuyordu. Stalin geri çekilmek istemedi.
  Rommel, SSCB'ye bir hava saldırısı başlatmaya karar verdi. Bombalama en azından pahalı bir işgal olduğundan, ancak böyle bir saldırı sırasında insan kayıpları çok daha az! Dahası, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere, sömürgeleri ve hakimiyetleri ile silah, kaynak ve hatta gönüllülerle giderek daha aktif yardım sağlamaya başladı.
  Jet uçakları tarafından hava saldırısı ve büyük tank orduları tarafından dikkatli bir şekilde kırılma girişimleri.
  Ancak Stalin pasif bir şekilde oturup yenilgiyi beklemek istemedi! 22 Haziran'da birlikleri Slovak yönünde bir saldırı başlattı. Buna karşılık, Amerikalılar Almanya'ya krediyle bin B-29 bombardıman uçağı sattı.
  Almanlar havaya hakim oldular ve şimdiye kadar tanklarda ve kundağı motorlu silahlarda niteliksel üstünlüğü kullanarak Kızıl Ordu'nun saldırılarını püskürtebildiler. Temmuz ayının sonunda, Alman Ordu Grubu Güney başka bir cep oluşturmak amacıyla saldırıya geçti. Sovyet birlikleri Alman saldırısını durdurabildi. Naziler yaklaşık otuz kilometre ilerledi ve ağır kayıplardan kaçınarak durdu. Ağustos ayında Kızıl Ordu, Doğu Prusya'da da ilerledi.
  Yaz boyunca, cephe hattı pek değişmedi.
  Bu arada Amerika Birleşik Devletleri Japonya'ya iki atom bombası attı. Hirohito 16 Ağustos'ta teslim olduğunu açıkladı. Amerika ellerini çözdü ve Üçüncü Reich'a teknoloji, hammadde ve ekipman tedarikini hızlandırdı.
  Alman havacılığının baskısı yoğunlaştı. Naziler SSCB'yi bombalamayı umuyorlardı. Sonbahar, her iki tarafta da karşılıklı darbeler ve saldırı girişimleriyle geçti. Her iki taraf da gereksiz kayıplardan kaçınmaya çalıştı.
  Ancak genel olarak, Luftwaffe'nin havadaki üstünlüğü ortaya çıktı. 1945 boyunca, Üçüncü Reich ve uydular, çoğu jet olmak üzere altmış binden fazla uçak üretti ve Müttefiklerden otuz bin daha aldı. SSCB sadece kırk beş bin araba üretti. Üstelik hız, silah ve zırh açısından düşmandan daha düşük.
  1946 da Kızıl Ordu'nun büyük bir taarruz girişimiyle başladı. Ancak Almanlar en iyi piramidal tankları E-50'yi savaşa attılar ve Sovyet birimlerini yenerek onları Polonya ve Slovenya'ya geri püskürttüler. Ancak yoğun kar yağışı ve Sovyet birliklerinin kitlesel kahramanlığı, Neman'daki ve Grodno'nun biraz ötesindeki faşist orduları durdurdu! Bandera'nın desteğiyle Fritz, Lvov'a girdi. Bununla birlikte, büyük çaplı bir saldırı veya daha doğrusu başarısızlığı, SSCB'nin Doğu Avrupa'daki dayanaklarını kaybetmesine neden oldu ve şimdi savaş tekrar tamamen Bolşevik Rus İmparatorluğu topraklarına taşındı!
  Mayıs ayında, Rommel'in birlikleri başarılarını artırmaya çalıştılar, ancak birkaç ay süren savaşın ardından, yalnızca Baranovichi, Vilna hattına ulaştılar ve ardından Riga'ya yaklaştılar. Naziler Güney'de biraz daha başarılıydılar - Vinnitsa ve Zhytomyr'i aldılar - Kiev'e yaklaşıyorlar! Ve Odessa, Sovyet birliklerinden kesildi.
  Bununla birlikte, Almanlar da büyük kayıplara uğradı - on dört yaşından büyük gençler ve altmış beş yaşından büyük büyükbabalar orduya alındı. Daha zayıf cinsiyetin savaştığı ayrı keskin nişancı ve havacılık alaylarının yanı sıra birkaç kadın bölümü bile oluşturuldu!
  Sonbaharda Almanlar kendilerini savundular ve Sovyet ordusu onları hissetti. Kışın da savaşlar tüm hızıyla sürüyordu. Ezici hava üstünlüğünü koruyan Almanları kırmak mümkün değildi. Kuşatılmış Sovyet şehirleri Riga ve Odessa düştü, ancak Fritz saldırıyı daha fazla geliştiremedi.
  1947'de Sovyet T-54 tankı, ana Alman piramidal E-50 ile rekabet etmesi beklenen seri üretime girmeye başladı. Doğru, Sovyet arabası hala zırh ve silahlarda Alman otomobilinden daha düşüktü, ancak daha ucuz ve daha hafifti. Temmuz ayında seri üretime başlandı.
  Havacılıkta işler daha kötüydü, ancak 30 Aralık 1947'de ilk Sovyet seri jet avcı uçağı MIG-15'in uçuşu nihayet gerçekleşti.
  Bu da havadaki faşist tekelin biteceği anlamına geliyor.
  Seri üretim Mayıs 1948'de başladı. Makinenin kendisi, ME-362'ye göre hız ve silah bakımından sadece biraz daha düşüktü. Doğru, Almanlar hala köklü üretim ve asların savaş deneyiminde bir başlangıç yaptı. Ancak havada SSCB'nin pariteye ulaşmak üzere olduğu ortaya çıktı.
  1948 sonbaharında yeni müzakereler başladı.
  Almanya'nın nüfusu boşaltıldı, ancak SSCB'nin de kanları kurudu. Buna ek olarak, Alman fizikçiler Sovyetlerin önüne geçmeyi başardılar ve Üçüncü Reich zaten bir nükleer bombayı başarıyla test etmişti.
  Rommel ılımlı bir seçenek sundu - Almanlar zaten kazandıkları her şeyi alıyorlar. Riga'dan Odessa'ya.
  Stalin, yanıt olarak sıfır seçeneğini kabul etti. Ne biz size, ne de siz bize!
  Müzakereler yine tam bir çıkmaza girdi.
  Koba, sırayla, az çok önemli her sanayici, tasarımcı ve askeri uzmanla bir araya geldi.
  Faşizme karşı sonuna kadar savaşacağını ilan ettiği bir konuşmayı halka açık bir şekilde okuduktan sonra!
  7 Kasım 1948. Büyük bir değişim ve karar günü oldu!
  sonsöz
  21 Aralık 1954... New York... Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en yüksek gökdelen, kırmızı bayraklarla cömertçe asılmış.
  Halkın Amerikan cumhuriyetinin dev ekranlarında ve tüm reklam panolarında görüntüsü gösterilen Stalin, Lenin Caddesi'nden geçen Sovyet birliklerine gülümseyerek el sallıyor!
  Tüm dünya, Dünya gezegeninin ilk imparatoru olan yetmiş beş yaşındaki yoldaş Stalin'i kutluyor!
  
  LUCIFER'İN OLUŞUMU
  Onun için kolay olmasa da, yine de nispeten genç ve ruhunu sertleştirecek zamanı olmamasına rağmen, savaşçı Palpatine bariyeri aşmayı başardı.
  Karolina kendi elleriyle ve bir ışın kılıcıyla öldürülmeliydi. Ancak izleri gizlemek için sarayın kendisine küçük bir nükleer yük atıldı.
  Darth Sidious ışın kılıcında ustalaştı ve kraliçeye giderken kişisel muhafızlarını kesti. Sonra ona diz çökmesini ve pahalı ayakkabılarını çıkarmasını emretti - böylece her zamanki gibi iskelede çıplak ayakla ölebilirdi.
  Carolina geldi. Palpatine ona gerçek yüzünü açıkladı ve ağustos insanı şiddetle gözyaşlarına boğuldu. Bundan sonra, Dart hayatında ilk kez yıldırım kuvvetini kullandı ... Ve kömürleşmiş kraliçe sakinleşince, acımasız Sith Lordu fünyeye bir nükleer silah koydu ve saraydan ayrıldı.
  Sualtı dünyasının sakinleri, gezegenin iki dünyası arasında şiddetli bir savaşın patlak vermesi nedeniyle sabotaj yapmakla suçlandı. Teknolojik üstünlüklerine rağmen, su altı ırkı hayatta kalmayı başardı. Ayrıca soykırıma izin veremeyen Cumhuriyet Senatosu temsilcileri de müdahale etti.
  Palpatine, bir arabulucu olarak ün kazandı ve şimdiye kadar sadece Naboo senatörüne mütevazı bir asistan rolüyle galaktik seviyeye ulaştı, ancak kendisi için çok hızlı bir şekilde popülerlik kazanıyor.
  Öğretmeni Plagast, çırağın yükselmesini onayladı, ancak kendisi Magokloryalıların bilimsel çalışmasına giderek daha fazla daldı. Kendisi ölümsüzlük kazanmak ve ölüleri diriltmeyi öğrenmek istiyordu. Ek olarak, Plagast, acımasız bir şekilde, bazı akrabalarına karşı şefkat duydu ve onların hızlı dirilişini hayal etti.
  Palpatine'in kızı büyüdü ve kraliçe oldu. Ve yakında kendi çocuğu oldu. Koca resmen kral olmadı, ancak tamamen yasal bir eş ve en üst düzeyde beceriye sahip olmasa da eski bir Jedi subayıydı. Resmi olarak, kraliçenin önderliğinde prens ve küçük yönetici unvanını aldı.
  Ancak Palpatine gayri resmi damadından hoşlanmadı: çok kibar, asil, dışarıdan çok yakışıklı ve yaşından çok daha genç görünüyordu.
  Evet ve siyah hükümdarın kızı son derece kibar ve sempatik büyüdü. Muhtemelen evrendeki en kötü insan olmayı hayal eden babasına karakter olarak oldukça benzer.
  Her durumda, Plagast artık çırağını ikna etmek zorunda değildi. Palpatine kendi başına karar verdi - hem kızını hem de kocasını yok etmek.
  Ama tabii ki kendini yakmamak için. Ve bu kolay değil, bu nedenle tüm huzursuzluk ve sabotajlardan sonra sarayın korunması önemli ölçüde güçlendirildi.
  Palpatine, yıldız gemisinde bir kaza düzenlemeye karar verdi. Etkisini kullanarak kraliyet ailesinin metropol gezegeni ve cumhuriyetin başkenti Corusan'a uçmasını sağlamayı başardı. İddiaya göre, harika bir tatile davet - büyük bir oluşumun bin yılı.
  Usta Plagast'ın derslerini iyi öğrendi;
  Öğretmen, öğrenciye eğitiminin ciddi olmasına rağmen, İkili Kural'dan kurtulacaklarına söz verdi. Darth Bane'in öngördüğü kısır döngüyü kırarak birbirlerinden hiçbir şey saklamayacaklar, ilişkilerinde kıskançlık ve güvensizlik yaşamayacaklar ve böylece birlikte karanlık tarafa hizmet edeceklerdi. Sidious, Muun'un altında onlarca yıl çalıştı ve Plagast, Plagast'ın yeni keşfedilen gücünün tamamının kaybolmaması için çırağına bildiği her şeyi öğretti. Plagueast'in dersleri Palpatine'i korkularıyla yüzleşmeye zorladı, tüm zevklerini elinden aldı ve değer verdiği her şeyi elinden aldı. Karanlık Lord, Sidious'a, karanlık tarafta ustalaşmak için gerekli olmasına rağmen, kıskançlık ve nefret gibi duyguların yalnızca daha büyük bir amaç için geleneksel ahlak kavramlarını terk etmenin bir yolu olduğunu öğretti. Plagast ayrıca öğrencisine, nihai amacı galaksiyi kontrol etmek olan gücü ele geçirmenin yollarını öğretti.
  Ama öğrenmenin en etkili yolu sanal engelleri ve çok boyutlu sinemayı geçmekti.
  Üstat, Palpatine'in saflarda ilerlemesine yardımcı olarak, Thaler Sidious'un Sith holokronuna ve diğerlerine erişmesine izin verdi. Palpatine'i ışın kılıcı savaşında eğitti, Güç yıldırımı kullandı, onu çeşitli silahlar ve karanlık taraf teknikleri hakkında her türlü bilgiyi özümsemeye zorladı, ancak onlara yalnızca Düzen'in gerçek amacı için gerekli olan değeri verdi. Aynı zamanda Plagast, Şam Grandee'nin kisvesi altında, kimsenin Palpatine ile akraba olduğundan şüphelenmemesi için gerekli her şeyi yaptı.
  Burada basit bir şey oldu - yıldız gemisi asteroit akışına çarptı. Üstelik, birçok pilot güçlü içecekler aldığında, yıldız gemisinin dönüşünde zaten.
  Ve Palpatine'den şüphelenilmediği gibi, endişesini gösterdiği ve onu riskli bir yoldan caydırdığı için bir emir bile verildi. Ancak, bir kişinin kesinlikle tam tersini yapacağı mazeret yolları vardır. Ve provokasyon işe yaradı ve orada cihazlar biraz hasar gördü.
  Hem varisler hem de eş öldü, sadece Palpatine'in torunu olan küçük Prenses Padme Amidala hayatta kaldı. Naboo'daki tahtı devraldı.
  Ve Darth Sidious suçları listesine eklendi. Ancak, her şey Plagast tarafından onaylanmadı.
  "Güç, çırak ve liderlik yeteneğine sahipsin. Daha da önemlisi, bir seri katilin kana susamışlığına sahipsin, ancak onu yedekte tutmalıyız - şiddet özel bir amaca hizmet etmedikçe. Biz kasap değiliz, Sidious. geçmişin Sith'lerinden bazıları. Biz geleceğin mimarlarıyız."
  "Ne kadardır?"
  "On yıl içinde - ve bir gün önce değil."
  Ancak kendini kısıtlamadaki sabır kendini göstermek istemedi. Her ne kadar bazen Witt neden aniden bu kadar acımasız olduğunu merak etse de. Doğuştan bu kadar saldırganlığı var mı? Ayrıca, dostane bir çevrede Palpatine, kibar bir insan izlenimi verdi.
  Darth Sidious yeni bir teori bile ortaya attı: Gerçek bir Sith, düşüncelerini o kadar ustaca saklamalıdır ki, öğretmen bile ne olduğunu anlamaz! Kendisine Bilge Plagast dese bile!
  Palpatine galaktik siyasete girmeye başlarken, akıl hocası araştırmasında yeni bir atılım yaptı. Aynı ırktan bir heyet tarafından Şam'a sunulan suçlu Yinchorri'nin iradesi, sürüngenlerin içsel doğal direnişine rağmen, Kuvvet'in etkisi altında kırıldı. Plagast ayrıca diğer örnekler üzerinde kendi yeteneklerini test ederek birçok deney yaptı. Önbellekteki bir sonraki Toplantıda Plagast, Sidious'a Sith'in uyması gereken yönergeleri özetledi, Kerred Sante'yi uzun vadeli ortadan kaldırması hakkında konuştu ve Sidious'a Palpatine'in yerini alması için Senatör Vidar Kim'e suikast emri vermesini emretti. . Plagast, Kamino gezegenini ziyaret etti ve burada yerel klon yapımcıları ırkıyla itaatkar bir Yinchorri ordusu oluşturmak için pazarlık yaptı. Daha sonra Şam ve astları, Plagast'ın orada bulunan Jedi'larla şahsen konuştuğu Serenno'ya doğru yola çıktı. Böylece, Jedi Qui-Gon Jinn'in şirketlerden hoşlanmadığını ve eski ustası Dooku'nun Cumhuriyet'in konumunu sürdürülemez olarak gördüğünü öğrendi. Plagast Usta Sifo-Dyas'ın kalbine ustalıkla şüphe tohumları ekerek onu Cumhuriyet'in bir orduya ihtiyacı olduğuna nazikçe ikna etti.
  Doğru, kim savaşsız pahalı bir askeri makine yaratmaya gidecek? Ve Sith, şiddet yöntemini tam olarak kontrol etmek istedi, çünkü farklı bir yol onların öğretilerine aykırı.
  Cumhuriyet'e bir düzineden fazla Ticaret Federasyonu dünyasını kabul etmenin siyasi oturumunda, Plaguest ve Sidious Şam ve Palpatine kisvesi altında tekrar bir araya geldi. Önceden ayarlanmış bir planın ardından Palpatine, Senato'da çığlıklar ve kaos yaratan muhteşem bir konuşma yaptı. Plagast memnun oldu, çünkü Ticaret Federasyonu'nun gezegenleri Cumhuriyet'in bir parçası oldu ve gelecekte Sith kendi elleriyle galaktik bir savaş başlatabilecekti. Ancak Plagast, küskün Senatör Pax Tim'in Şam'ın diğer düşmanları olan Sante güvenlik yapısıyla komplo kurduğunu biliyordu ve şimdi Şam'ı ortadan kaldırmak için daha aktif adımlar atacaktı. Bu nedenle Plagast, Palpatine'i kasıtlı olarak bir siyasi oturumda Tim'e ayarladı ve öğrenciyi test ederken yem olarak kullandı. Sidious'un başarılı eylemlerine rağmen Tim, Plagast'ın Maladian suikastçılarına emir vererek her iki Sith'i de zekasıyla alt etmeyi başardı. İkincisi, adam kaçırmayı durdurmak ve Tim'in yerini tespit etmek için tüm gücünü yoğunlaştırdığı için, kendisine karşı ikinci bir saldırı planlandığından habersizdi.
  Ve Darth Sidious bunu hissetti ama şimdiden bir akıl hocasının vesayetinden kurtulmayı düşünüyordu.
  Larsh Hill'in Düzen'in Coruscant'taki locasındaki göreve başlama töreni sırasında, Darth Plagast paralı askerler tarafından neredeyse öldürülüyordu. Palpatine'in asistanı Pestage, Maladialılarla temasa geçti ve gerekli bilgileri aldıktan sonra hemen Palpatine'i bu konuda bilgilendirdi. Her ikisi de suikast mahalline geldiler ve sadece yaralı ve zorlukla nefes alan Plagast'ı canlı buldular ve yarayı Güç ile sardılar; Şam Başkentlerinden kalan Muunlar öldürüldü. Daha sonra Palpatine, Tim'i ve Coruscant'taki Malastare büyükelçiliğinde Büyük Koruyuculuğun diğer birçok üyesini öldürerek Tim'den kişisel intikam aldı. Polis, Senatör Kim'in öldürülmesinin ardından bu ölümleri araştırmak için özel bir ekip oluşturulmasına rağmen suçun faillerini bulamadı. Sonuç olarak Şam Başkentleri liderini kaybetmedi ama Hego Şam Galaksi işlerinden emekli oldu.
  Darth Sidious oldukça kurnazca planlar yaptı. Torunu Padva'yı öldürmedi, onunla arkadaş oldu. Ve dışa dönük bir isteksizlikle senatör oldu.
  Kara lordun etkisi arttı, üçüncü Sith Darth Maul ortaya çıktı. Ayrıca barbar yöntemlerinde eğitim almış ve çok yetenekli bir dövüşçüdür. Ancak Maul'un güç yeteneği o kadar büyük değil ki tam teşekküllü bir varis olabilir.
  Ek olarak, hem Plagast hem de Thaler hala insan ve ırkçı belirtileri olmadan değil. Gelecekteki Sith İmparatorluğu'nun tahtının insan olmayan bir ırk tarafından miras alınmasını gerçekten istemiyorlardı.
  Bu nedenle, belki de Darth Maul'un ölümü önceden belirlenmişti. Buna ek olarak, Palpatine öğrencisi ile bir düello sırasında neredeyse ölüyordu ve yalnızca güçteki üstünlük gelecekteki imparatoru ölümden kurtardı.
  Darth Sidious, evrendeki birinin ışın kılıcını daha iyi kullanmasına sinirlendi. Ve bu da izini bıraktı. Neyse ki bir insan çifti için, Maul, sınırlamaları nedeniyle, gücün karanlık tarafının bilgisinde onları geçemedi!
  Şam ve Palpatine, Naboo krizinin her ikisine de fayda sağlaması için her şeyi yaptı. Darth Maul, Jedi'ları yok etmek için Naboo'da bir operasyon başlattığında, Şam yeni bir krizi yönetmek için aktif adımlar atmıştı. Şam, Corporate Union, Guild of Commerce, Techno Union ve diğer şirketlerin başkanlarıyla temasa geçerek onları Cumhuriyet'in kendi dünyalarına yönelik kısır eylemlerine ikna etti. Palpatine, Galaktik Cumhuriyet'in Yüce Şansölyesi olarak seçilmesini garanti altına alarak, Büyük Planı tek başına tamamlamanın zamanının geldiğine karar verdi. Plagast'tan neye ihtiyacı olduğunu öğrendikten ve arzu ettiği konumu güvence altına almak için akıl hocasının bağlantılarını kullandıktan sonra Palpatine, yaşlanan Muun'u bir engelden başka bir şey olarak görmedi. Plagast ise çırağına tamamen güveniyor gibiydi.
  Üstelik Darth Maul öldü ve otomatik olarak ikili kuralı geri geldi.
  Önünde hâlâ çok iş ve zaman vardı ve Darth Sidus'un yeni bir öğrenci yetiştirme fırsatı yoktu.
  Öyleyse, neden onların tandemleri birkaç yıl daha yok - Jedi düzeni nihayet yok edilene kadar?
  Ama en önemli şey bu değildi. Plagast sonunda korkunç bir sırrı ortaya çıkardı: "Palpatine'in gerçek, biyolojik babası odur - Witt Thaler."
  Evet, çok güzel bir köylü kadın olan annesi, zengin tüccar efendisi Şam'ın başını çevirdi. Ve tutkuyu engelleyemedi.
  Genel olarak, Sith'e giriş yaptıktan sonra, yavruları çoğaltma yeteneği keskin bir şekilde düşer. Ve sonra böyle bir şans - bir oğlunuz var! Ve çok yetenekli ve sadece güçte değil, olağanüstü bir siyasi yeteneğe de sahip.
  Genç adamı kurtarmasının bir numaralı nedeni buydu. Kişinin kendi kanının işini devretmesi çok daha keyifli. Her ne kadar üst düzey Sith'lerin neredeyse kısır hale gelmesi nedeniyle, aile bağları asla ana bağlar olarak kabul edilmedi.
  Plagast derinden hissetti ... Belki de kendi oğlunun ona dokunmamasına gerçekten karar verdi.
  Ama Darth Sidious'u harekete geçiren şey tam olarak buydu. Kendi babasını öldürmek gibi bir suç işlemek her Sith Ustasının hayalidir.
  Seçimden bir gece önce Şam, yıllar sonra ilk kez sadece Senatör Palpatine ile birlikte kamuoyu önüne çıktı: birlikte Galaktik Opera Evi'nde Mon Calamari'nin yeni bir prodüksiyonunun galasına katıldılar. Tanıtımın ardından, iki Sith Lordu, Palpatine'in yaklaşan başarısını kutlamak için Kaldani Spire binasındaki Şam çatı katına çekildi. Palpatine, yaklaşan Senato konuşmasının provasını yaparken elinde şarapla öğretmenin etrafından dolaştı.
  Sarhoş olan Plagast, Palpatine'e Magokloryalılarla yaptığı deneyin başarılı olmaktan çok daha fazlası olduğunu söyledi. Çocuk Anakin yarışı kazandı ve en önemlisi, bütün bir savaş robotları ordusunu devre dışı bırakmayı başardı. Bu, çocuğun, evrende yaşayanların hepsinden daha fazla güce sahip olduğu anlamına gelir. Çocukla eşleşmenin yanı sıra, magokloryalılarla ve Togruta ırkının bir temsilcisiyle döllemeyi başardı. Bu insansı, ancak insan olmayan ırkın temsilcilerinin Magohlorlular açısından insanlardan daha fakir olduğunu, ancak aynı zamanda, insanlardan çok daha az sayıda olan Jedi yüzdesinin çok yüksek olduğunu göz önünde bulundurarak, sonra ...
  Yeni kız Ahsoka Tano gelecekte olağanüstü, daha önce bilinmeyen beceri zirvelerine ulaşabilecek. Togruta'nın gücünü algılamanın alternatif yollarının ve Magokloryalıların bolluğunun kombinasyonu - insan yapımı doğanın gerçek bir mucizesine yol açabilir.
  Sıradaki ne? Deneylere devam edecek ve tanrılara eşit güçte yeni bir insan ırkı yaratacaktır. Ve Magohlorian'lardan bile daha yüksek seviyedeki varlıkları sentezleyebilecek - Sith'in evrenin fiziksel yasalarını değiştirmesine ve belki de yeni evrenler yaratmasına izin verecek olan teokloryalılar!
  Siyah lord tarafından korkutulacak ve hayret edilecek bir şey vardı.
  Yavaş yavaş sarhoş olan Plagast, yıllar sonra ilk kez bir rüyaya girdi ve birkaç dakika sonra, Sidious, tereddüt ettikten sonra (belki de kafasını bir kılıçla kesmek daha iyidir?), Bir Güç akışı getirdi. öğretmene yıldırım.
  - Baban her şeyin hesabını verecek! Beni terk ettiğin için, işkence görmüş kraliyet mahzenlerinde bir cehennem yılı yaşamama izin verdiğin için! Neden bana tek gerçek aşkım Carolina'yı öldürttü!
  Kara Sith kükredi, ebeveynine şimşekler savurdu. Ondan gerçekten nefret ediyordu.
  Plagast'ın acısından zevk alan Darth Sidious, ona yavaşça ölümüne işkence etti ve Güç'ün yardımıyla bitkin düştüğü için hiçbir şey yapamadı ve öldü.
  Siyah lord son saniyelerde şunları söyledi:
  "Bana Galaksiyi yönetmeyi öğretmeye karar verdiğin gün bu oyunu kaybettin. Baban senin yanında - daha doğrusu topuğunun altında. Sen benim öğretmenimdin, baba - evet, bunu sana sonsuza kadar söyleyeceğim. , sonsuz minnettar olabilir, ama asla benim efendim olamayacaksın."
  - Palpatine, Darth Plagast güçlerinin yıldırım ateşinde ölen ve yananlara veda etti.
  Ve böylece Sith mucidi çalkantılı hayatına son verdi. Ve onunla birlikte evrensel tarihin sayfasını çevirdi.
  Ancak iki yeni, harika yaratım vardı: Ahsoka ve Anakin'in yanı sıra galaksi üzerinde güç kazanmayı başaran ve Jedi'ları yenen bir öğrenci.
  Böylece Luke Skywalker, Palpatine'in büyük torunu ve Darth Vader'ın oğluydu.
  Bu nedenle, Sith'in kara efendisi emri veremedi, güçte yetenekli, doğrudan soyundan gelenleri alıp yok edemedi. Üstelik, ne derse desin - Luke yüzde yüz insan ve kendi çocukları yarı Togruta. Ancak İmparator Palpatine, insan olmayanların haklarını kısıtlayan yasalar çıkarmıştı ve genellikle yeni eyalette ırkçı yasalar oluşturmaya çalıştı.
  Gerçekten de, insanlar galaksideki en kalabalık ırk olduğunda ve imparatorun kendisi ve maiyeti bir insan olduğunda, o zaman sert ırkçılık ve diğer ırkların aşağılanması Sith'in ruhuna oldukça uygundur. Bastırmayı ve hükmetmeyi seven.
  Büyük Mareşal Tarkin, ırkçılığı haklı çıkarmak için bütün bir teori ve ideoloji geliştirdi...
  Ama tahtı miras aldılar, halkın sadece yarısı. Ahsoka çirkin büyümelerden kurtulmasına ve bukalemun derisinin güzel görünmesine rağmen.
  İmparator özellikle çocuklarını Togruta'nın yaşadığı Shilo gezegenindeki yaşamı yok etmeleri için gönderdi. Ve siyah efendinin çocukları bunu sevinçle yerine getirdi.
  Döllenmeden hizmet ettiler ve gücün yalnızca karanlık tarafını biliyorlardı. Palpatine, gençliğinde bir kereden fazla iyi işler yaptı. Ve eğer işkence mahzenine girseydi, Plagast'la karşılaşmasaydı, asla galaksideki en büyük katil olamayacaktı.
  Evet, onun çocukları iyilik yapmadılar, seve seve kötülük yaptılar. Ancak bir nedenden dolayı, imparator için tatsız olan şey tam olarak budur. Tolya ve içindeki iyilik sonuna kadar ölmedi. Toli Palpatine, içinizdeki aydınlık tarafı yendiğinizde, kendinizle savaşmadan gerçek bir Sith olmanın imkansız olduğuna inanıyordu.
  Çocukları, zihinsel ıstırap ve pişmanlık yaşamadan, kötülüğe hizmeti, evrendeki en doğal şey olarak kabul ettiler.
  Ama Palpatine kendi kendisiyle savaştı ve Carolina'yı öldürmenin ona neye mal olduğunu yalnızca Yüce Tanrılar bilir.
  Ayrıca imparator annesini öldürmeye cesaret edemedi. Görünüşe göre Plagast da ona karşı bir sevgi besliyordu, asla böyle bir soru sormamıştı.
  Ve Palpatine'in annesi hala hayatta ve yüz yıldan uzun bir süre geçmesine rağmen, hiç de derin bir yaşlı kadına benzemiyor. Aksine, oğlundan daha genç görünüyor, güçlü bir sarışın - görünüşte otuz yaşından büyük değil. Ağır işten salıverildikten sonra uzak bir eyalete yerleşti ve orada büyücülük yaptı.
  Evet, sıradan bir köylü kadın, ama aynı zamanda genetiğinde değişikliğe uğramış alışılmadık bir kadın. Aksi takdirde, siyah lorddan hamile kalması pek mümkün olmazdı.
  Çıplak ayaklı, sadece peştamallı, genç bir kızınki gibi ince bir belli, tarlada çok çalıştı ve geceleri büyücülük yaptı. Ancak Witt onunla yaşadığında annesi çalışmalarını sakladı ve oğlunu hiçbir şeye adamadı.
  Doğru, birkaç kez ağzından kaçırdı: Muhtemelen sadece sevdiklerini değil, aynı zamanda çocuklarını ve torunlarını da gömmeye mahkum olacaktı.
  Palpatine annesini sadece bir yıl önce ziyaret etti - Naboo'yu bir isyancı baskınından korumak gerektiğinde. Onlar da siyah imparatorun ana gezegeninde sır arıyorlardı. Belki zayıflıklarını bilmek ya da akraba bulmak istiyorlardı?
  İmparatorun bir üvey kardeşi vardı. Burada Palpatine, Naboo'daki krizden kısa bir süre önce onu karanlık güçlere feda etti - bu şans nasıl da gülümsedi.
  Bu zamana kadar, erkek kardeş zaten torun edinmişti, bu nedenle Darth Sidious'un beklenen taktikleri haklı çıktı. Daha fazla kurban ve öldürülen yerli kan panteonunun ikmali.
  Sonra aynı anda istedi ve annesini bitirdi. Ama Palpatine yaşlı kadınla tanışmayı bekliyordu: ama annesi uzun ayrılık yıllarında hiç değişmemişti. Kız gibi, kaslı bir figür, güneş yanığından çok esmer ve pürüzsüz bir cilt, erkeksi bir çeneye sahip güzel bir yüz. Uzaktan, genellikle bir kızla karıştırılabilir, ancak yakından bakıldığında, yüz özellikleri görülebilir: oldukça olgun, biçimli ve en az otuz yaşında. Ve zümrüt safir gözlere bakarsanız, daha da fazla görünecektir.
  Annesinin göründüğü kadar basit olmadığını beklemeyen Witt Thaler, şok oldu ve öldürmeyi ya da kendi deyimiyle karanlık güçlere kurban vermeyi reddetti.
  O zaman kendi içinde anne büyücüyle en az birkaç kelime söyleme cesaretini bulamadı ve temastan kaçınarak ayrılmak için acele etti. Anne oğlunu tanımış olabilir ama aynı zamanda soğuk ve kayıtsızmış gibi davrandı.
  Ve Naboo'ya son ziyareti sırasında, imparatorluk konvoyunun pusuya düştüğü anda ortaya çıktı. Palpatine neredeyse saraya gömüldü, ancak çıplak ayaklı bir kadın ona göründü, gizli bir çıkışı ve başka bir isyancı pususunun nerede olduğunu gösterdi.
  Sonra onunla birkaç cümle alışverişinde bulundular.
  Solmayan anne elini Palpatine'in alnına koydu ve acı bir şekilde dedi ki:
  Ne kadar kötü yaralandın oğlum. Sizde tanınabilir tek bir özellik kalmadı!
  Darth Sidious annesine öfkeyle cevap verdi:
  - Ben sadece yaşlı bir adama benziyorum! Aslında, bedenim uzun zamandır insan yasalarına göre değil. Ve hala herhangi bir Jedi'ı kılıçla yenebilirim. Ve etimin fiziksel varlığının süresi bir yüzyıldan fazla sürecek!
  Genç anne, buruşmuş oğluna başını salladı.
  "Vampir olarak fiziksel varlığını uzatmaya mı karar verdin?" Tabii ki, vampirlerin insanlara göre avantajları var. Günde üç kez kan içmek ve güneş ışığından kaçınmak dışında. Ama bu hayat değil!
  İmparator Palpatine annesi tarafından gücendi ve hatta ona vurmak istedi ama kendini tuttu. Öfkeyle mırıldandı:
  "Gençken olduğumdan daha güçlüyüm, gümüşten başka bir şeyle öldürmek daha zor. Ve herhangi bir güneşte filtreli rahat bir takım elbise giyebilirsin ve yapay ışık benim için tehlikeli değil.
  Burada Darth Sidious'un sesi yumuşadı.
  - Bu daha iyi, söyle bana, basit bir adam olarak gençliğini nasıl korumayı başardın?
  Lada Thaler tatlı, beyaz dişli bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Hayatım boyunca Naboo'da yalın ayak yürüdüm, tüm hayatım boyunca çalıştım, sağlıklı yiyecekler yedim, sadece meyve suyu ve süt içtim. Her zaman dışarıda - şehirden uzakta. Başkenti sadece bir kez ziyaret ettim ve ardından kararı dinlemeye getirdiklerinde zincire vuruldum. Ve yine bir çapa ile köye!
  Mümkün olan tüm yaşam tarzlarının en sağlıklısını yaşıyorum ve neden yaşlanmalıyım?
  Palpatine bu sefer kızmadı bile, biraz komik hissetti ve gayet mantıklı bir şekilde açıklama istedi:
  - Milyonlarca köylü kadın sizinle aynı hayatı yaşıyor ama bu onların sizin gibi çirkin yaşlı kadınlara dönüşmesine engel değil. Sır nedir - söyle bana!
  Annem sesinde küçümsemeyle cevap verdi:
  - En önemli soru, bir insan neden yaşlanır? Doğadaki döngü sonsuzdur ve insan vücudu da böyle bir döngüye benzer. Nesnel olarak konuşursak, insan vücudunun kendisinde yaşlanması gereken hiçbir şey yoktur. Genç görünümlü kadın duraksadı ve bir tanrıçanın özgüveniyle devam etti. - Her şey düşünmek ve inanmakla ilgili. Yaşlılığın doğal olmadığına ve sonsuz gençliğin tam tersine bir kalıp olduğuna inanın ve yaşlanmayacaksınız!
  Palpatine bununla pek aynı fikirde değildi:
  - Sadece insanlar yaşlanmıyor, metaller, nesneler, uzay gemileri, savaş robotları da yaşlanıyor. Sizce bir insan neden irade ve inanç çabasıyla bundan kaçınabilir?
  Genç kadın kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - İnsan vücudu metalden farklı olarak yenilenebilir bir sistemdir. Hücreler milyarlarca yıl boyunca bölünebilir ve kendilerini yenileyebilir. Herhangi bir bilim adamı, vücuttaki kök stoğunun milyonlarca milyonlarca yaşam süreceğini söyleyecektir. Sadece önemli bir küçük şeyi nasıl yapacağınızı öğrenmeniz gerekiyor - sinir hücrelerini de yenilemek ve yenilemek. O zaman ölümsüzlük gerçek olacak!
  Palpatine sevecen bir şekilde sordu:
  - Peki bunu nasıl yapıyorsun anne?
  Kadın güldü ve fısıltıyla cevap verdi:
  Bir vampirin neden bilmesi gerekir? Ve böylece bu bedende beş ya da altı yüzyılı uzatacaksınız. Ve harika bir değişim büyüyorsun ... Hala sonsuz gençliğin sırrına hakim olmaya ihtiyacın var mı? Özellikle bencilliğinizi düşünürsek?
  Darth Sidious boğulmuş bir yılan gibi tısladı ve kızıl kılıcını çekti.
  - Seni karanlık güçlere kurban edebilirim!
  Anne, ülkenin hiçbir gölgesi olmadan oğlu imparatora baktı. Daha geniş bir gülümsemeyle cevap verdi.
  - Bu fedakarlık, mücadelende sana yardımcı olmayacak! Kanlı bir tiran olsa da dualarım seni ölümden kurtarıyor. Bir yıl içinde uçurumun en kenarından yürüyeceksin. Ve sadece annen ruhunu cehennemden kurtarabilir!
  Palpatine yumuşadı ve elini umursamaz bir şekilde salladı.
  "Tamam, dediğin gibi, vampirin hâlâ beş altı asrı kaldı. Ve belki orada ömrü uzatmanın daha etkili bir yolunu bulurum. Üstelik, ruhu klona aşılamak için deneyler yapılıyor!
  Annem Palpatine'e veda öpücüğü verdi ve ona iyi şanslar diledi. Çok taze ve hoş kokuyordu. Ve Darth Sidious özledi - iyinin içinde bir güzellik var.
  Kötülük kötüdür ve etrafta karanlık ve vahşi çakallar varken yaşamak son derece yorucudur. Bazen korkular gelir... Acı verici ve korkunç.
  Dahası, İmparator Palpatine, saf kötülük olmayan Sith'lerin yerini almayı ve halefin en azından bir uzay gücünün hayatına yaratıcı bir şey getirebileceğini istedi.
  Luke Skywalker yüzde yüz insan ve bu onun önemli bir artısı.
  Ek olarak, Anakin ve Palpatine'in kanı hala içinde akıyordu. Ve bu çocuğu karanlık tarafa getirmek ciddi çabalar gerektiriyordu.
  
  
  ŞEYTANIN DOĞUŞU
  Mütevazı bir genç adam, mükemmel bir öğrenci ve örnek davranışlarla ayırt edilen Palpatine, evrensel ve kötünün somutlaşmışı haline geldi ve gücün karanlık tarafına nasıl geçti?
  Naboo gezegeninde yaşam nispeten iyiydi - ılıman bir iklim, cömert toprak, neredeyse hiç isyan ve değişim talebi yok. Yönetim biçimi anayasal bir monarşidir... Ancak kralın gücü büyüktür, kararnameleri yasalara eşittir ve yalnızca Padla Amidala, hem hükümdarın saltanat süresini hem de yetkilerini sınırlandırmak için değiştirilmiştir.
  Palpatine, gençliğinde çok yakışıklı, narin ve tabii ki fiziksel olarak gelişmiş bir genç adam, Aviaball'da gezegenler arası yarışmaları kazandı. O sırada Naboo ekibine son anda dahil olan Palpatine, güce karşı bir hassasiyet hissetti. En karmaşık sanal oyunda pulsarların uçuşlarını ve asteroitlerin dönüşlerini önceden gördü. Ve ölümcül, kesin bir darbe vurma zamanının geldiğini hissedebildiğini fark etti. Sonra adı biraz farklıydı: Witt Thaler. Sıradan bir anne ve bilinmeyen bir baba. Doğru, doğuştan gelen yetenekleri ve sıkı çalışması sayesinde Witt, prestijli bir kolejin ücretsiz fakültesine girmeyi başardı. Bunu yapmak için çok yüksek bir puan toplamak gerekiyordu.
  Babasının, çok güzel ve kıvrımlı annesinin pahasına, soylu bir beyefendi olduğunu, hatta belki de iyi doğmuş Jedi'lardan olduğunu söyledi.
  Ama adını koyamadı. Ancak Witt, aklında çeşitli varsayımlarda bulundu - belki de babası genellikle komşu bir galaksiden bir imparatordur?
  Thaler -gelecekteki Palpatine- çocukken bile - kağıt veya elektronik bir kitap olarak - kapalı bir ders kitabı okuma yeteneğini hissetti. Sporun sonucunu tahmin etme yeteneğiyle arkadaşlarını etkiledi veya bir yumruğa gizlenmiş gibi bir cesaretle bilmeceler kazandı.
  Ancak bu oyunda nadir bir yeteneği olduğunu fark etti. Sansasyonel zafer Witt Thaler'ı Naboo'nun kahramanı yaptı ve... Şey, tıpkı bir peri masalındaki gibi, en güzel kız Prenses Caroline Amidala'nın ona sırılsıklam aşık olmasına neden oldu.
  Ve Witt, genç, sıcak kanıyla, bir sempati ve karşılıklılık dalgası hissetti. Birbirlerine delicesine aşık oldular ve tahtın resmi varisi Carolina Amidala Naberri, sıradan bir çocuktan hamile kaldı.
  Kral öfkeliydi. Naboo gezegeninin gelenek ve yasalarına göre, kürtaj kesinlikle yasaktır, ancak veliaht prenses ve çocukları taht hakkından mahrum edildi. Witt Thaler, şiddetli işkenceden sonra en acı verici şekilde idam edilecekti. Ve Carolina, bir çocuğun doğumundan sonra tarlalara köle olarak gönderildi. Bir prenses var: yalınayak, sadece eski püskü bir tunik içinde, diğer hapsedilmiş kızlarla birlikte çok çalışmak zorunda kaldı. Geceyi bir kışlada, çıplak tahtalarda geçirmek ve basit, kaba yiyecekler yemek. Geleceğin kraliçesi, biraz daha yavaş çalışırsa, gözetmenler tarafından bir kırbaçla dövüldü.
  Ceza türlerinden biri de köleleri rafa asmak ve meşalenin alevleriyle çıplak topuklarını gıdıklamaktır.
  Witt'in kendisi zindanda işkence gördü. Bana acımasızca, kurnazca ama çok profesyonelce işkence ettiler, bilincimi kaybetmemi veya erken ölmemi engellediler.
  Witt Thaler cehennemin binlerce çemberinden geçti. İdam edilmeden önce bir yıl boyunca işkence gördü. Ve sonra, milyonlarca Naboo sakininin önünde bir fare kenesi tarafından canlı canlı yenmesi gerekiyordu.
  Ama infaz sırasında canavar aniden patladı... Duman dağıldığında Witt Thaler iz bırakmadan ortadan kayboldu. Birçoğu bunu yukarıdan bir işaret olarak aldı ve dizlerinin üzerine düştü. Ve kral sendeledi, yüzü maviye döndü - felç geçirdi.
  Aylarca işkence gören Witt, parlak bitkilerle kaplı nemli bir mağarada uyandı. Onun için çok acı vericiydi, ama aynı zamanda öfkeli güç hissi geri döndü. Witt nedense işkence mahzenindeki işkence sırasında yeteneklerini kullanamadı ve cellatları yaktı.
  Görünür bir şekilde kendi içinden uçan bir ateşi, bir pulsar patlamasını ve korkunç bir plazma silahından akan bir silahı temsil etmesine rağmen (eski cumhuriyette yasaklandı - son derece büyük yıkıcı gücü nedeniyle!). Ama sonra güç hissi geri döndü.
  Ve cellatların açtığı derin yaralar yavaş ama emin adımlarla iyileşti.
  Witt'in yanında bir kutu besin karışımı vardı ve arada sırada onu emerek uykuya dalıyordu.
  Burada, örneğin, hayal kurdu ... Sanrılı ve aynı zamanda kahramanca;
  Bir cesedi yemek hızlı bir süreçti, mutant aslan et taze ve sıcak olduğu sürece acelesi vardı. Sonunda bitirdiğinde, iskelet kaldı. Sihirli değneklerle silahlanmış cüppeli birkaç siyah savaşçı onu uzaklaştırdı, sonra iskeleti aldı.
  - Cesur bir ölümle ölen cesur gladyatör, tüm onurlarla yerel geleneklere göre gömülecek. - Yorumcu coşkulu bir tonda duyurdu.
  - Müthiş! O kadar da kötü bir son değil! - Geleceğin uzay imparatoru dedi. Witt hala bir rüyada genç bir adam, ona yakın geçmişindeymiş gibi görünüyor.
  Ve bilinmeyen yorumcu öfkeli bir zevkle boğulmaya devam etti:
  - Ve şimdi yarışmanın devamını duyuruyoruz. Şu anda halktan herkes katil aslanla savaşabilir.
  Witt Thaler hemen ayağa kalktı ve keskin bir şekilde bağırdı:
  - İstiyorum!
  - Bir kişi üzerine bahse girmediğiniz için suçluluğunuzun kefaretini ödemek istemeniz anlaşılabilir. - Prenses Caroline Amidala onunla dalga geçti.
  Genç adam öfkeyle bağırdı:
  - Ve öyle olsa bile! Bir insanı öldüren bir hayvan yaşamaya layık değildir!
  - Ama rakiplerin var, buraya bak. - Prenses Caroline, bir filin ağzına sahip dik bir timsahı andıran yükselen canavarı işaret etti. Bu adam da dövüşmek istiyor!
  Yorumcu açıkladı:
  - Yani iki kişi aynı anda savaşa katılma arzusunu dile getirdi, sonra önce birbirleriyle savaşmaları gerekiyor.
  Halk bu kararı memnuniyetle karşıladı, daha çok gözlük ve daha çok kan!
  Savaşçı Witt, pullu zırhla kaplı bir gövdeyle canavara baktı, ilk saniyelerde midesini tatsız bir şekilde emdi. Sonra genç adam, düşman kuşkusuz tehlikeli olmasına rağmen heyecanın üstesinden geldi.
  - Size standart bir silah verilecek! - Yorumcu sesinde bir ürperti ile duyurdu.
  Savaşçılar geleneklere göre eğildiler. Sonra onlara bir kılıç ve bir kalkan verildi. Sonra Witt'i başka bir sürpriz bekliyordu, sağ elinde bir kılıç verildi ve düşman aynı anda iki tane aldı ve ikinci silahı bagajına aldı.
  - Bu adil değil! - genç adamı protesto etti. - Bire karşı iki bıçak.
  - Bu Ceset Sucker, savaşlarda her zaman burnunu kullanır. Böyle bir gelenek! - Görünmez bir yorumcu cevap verdi, sesindeki küçümsemeyi gizlemedi, silahlar perilere çok benzeyen güzel, neredeyse ağırlıksız kızlar tarafından verildi. Onlara bakarken, Witt (gelecekteki Palpatine) tutkulu bir arzu hissetti ve gerginliğinin fark edilmesinden çok utandı. Bu yüzden öfkeyle konuştu.
  - Öyleyse bana beceriksiz bir kalkan yerine ikinci bir kılıç ver. - Ben bir pislik olmak istemiyorum.
  - Böyle bir hakkın var! - Dedi, biraz podrev, yorumcu.
  Peri ikinci kılıcı genç adama verdi ve dokunaklı bir şekilde şöyle dedi:
  - Savaş şövalyesi, onurunu rezil etme.
  Yorumcu tekrar açıkladı:
  - Öldürme veya affetme hakkı, muzaffer bir silaha sahip olan bir dövüşçüye aittir! Ve ayrıca halka. Bunun dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.
  - Cesur yakışıklı adamı kesinlikle bitireceğim. - dedi Corpsesucker.
  - Çekiç dövmeden kaleyi bölmeyeceksin! - Konuştu, esprili aforizma Witt.
  Ayağa kalktılar, timsah fil adamdan çok daha büyüktü ve sinyali beklemeye başladı.
  Tüy kadar hafif olan peri ona doğru uçtu ve genç adamı pembe yanağından öptü.
  Witt kızardı ve yarım adım attı, o anda savaş sinyali geldi. Ceset yiyici kılıçlarını savurarak ona doğru koştu, onu küstahça almayı umuyordu. Genç adam teyakkuzdaydı ve yana atladı ve çıkarken tekme attı. Darbe kalkanın üzerine düştü, kötü bir sesle çınladı.
  - Hey oğlum! Ayakkabılarına dikkat et, çok güzeller.
  Genç Witt spor ayakkabılarını çıkarmadığı için gerçekten pişmandı, doğum günü için bir hediyeydiler, sıra dışı renkler ve güçlü ciltlerine rağmen onları şımartmak istemediler. Fakir bir kadının oğlu, sevgili iyi ayakkabılar. Ve Witt hala bir çocuk, bu yüzden yalınayak yürümekten çekinmiyor.
  Savaş devam etti, sonra genç adam, düşmanın bagajına çok ustaca sahip olduğunu kaydetti. Kılıç ne kadar hızlı hareket ederken, kollar o kadar hareketli değil ve hatta uzunluk üstünlüğü.
  - Hayatım boyunca bir file binmeyi hayal ettim, savaşmayı değil. Zaten iğrençsin.
  Cevap olarak, boğuk bir gıcırtı:
  - Bir insanın sevmediği şey. Senin ırkın bu kadar aşağılık.
  Witt yörüngeyi değiştirmeye devam etti, etkili numaralardan biri olan değirmenciye yaptı
  Kendo, ama görünüşe göre yetenekli bir dövüşçünün görkemi rakibine boşuna gelmedi. Her şeyi savuşturmayı başardı ve hatta kendisine hassas darbeler vurdu. Burada, örneğin, saldırılardan biri Witt'in göğsüne çarptı, tişört kesildi, genç adam bir geri dönüş yaptı, ancak ciddi bir yenilgiden kaçındı. Çift başlı Rus kartalı yarı yarıya hasar gördü.
  - Bu bir piç! - Witt "Kelebek" tekniğini söyledi ve yaptı, ancak yine tüm saldırıların olduğu ortaya çıktı.
  püskürtüldü. - Burunlu şeytan.
  Yine yaralandı, kolunu kaşıdı, sonra omzuna vurdu. Witt geri çekildi, aniden savaşı umutsuzca kaybettiğini fark etti, kendisinden daha yetenekli bir düşman ortağıyla karşı karşıya kaldı. Üstelik genç adam henüz kendo konusunda çok deneyimli değildi.
  Prenses Caroline de endişeliydi:
  - Erkek arkadaşımı durdurmayan son aptal benim. Bu evrende tamamen
  Uzaylı, ne hakkında başını yatar ve ne olduğu bilinmez.
  Arenadan atlamak istedi. Şans eseri burada tanıdık bir büyücü ortaya çıktı.
  - Ne güzel, sopadan ateş etmek ya da bacaklarını sallamak ona göre değil. Corpsesucker'ı tanıyorum! Ne, kesinlikle öldürecek ve hatta cesetle alay edecek. Yani beğensen de beğenmesen de bana teslim olmak zorundasın.
  - Hiçbir zaman! Prenses Caroline söyledi.
  Gücün karanlık tarafının büyücüsü tısladı:
  - Bu durumda alaya satılabilirsin ve günde yirmi askere hizmet edeceksin. Ya da tam tersine, binlerce kişinin olduğu ve melankoli ve yoksunluktan kurtulacağınız efendinin haremine.
  Prenses cesurca bağırdı:
  - Savaşçı olacağım!
  Büyücü kıkırdadı:
  - Temel sihir numaralarına sahip olmayan kırılgan bir kızsın. Evet, ilk savaşta yakılacaksınız.
  Carolina rahatsız oldu:
  - Zafer Ustası bana öğretecek! Ve evet, fiziksel olarak güçlüyüm!
  Büyücü iğrenç bir şekilde kıkırdadı:
  - Zafer Ustası mı? Ve evet, bencil. Değerli bir şeyde başarılı olması pek olası değildir. Böylece seni bir eş yapabilir ve yerli olarak yeteneklerimi aktarabilirim.
  Prenses alaycı bir şekilde gülümsedi.
  - Tanrı olmak istiyor musun?
  Büyücü şatafatlı bir şekilde böğürdü:
  - Neden! Diğer adaylardan daha kötü olduğumu mu?
  Karolina içtenlikle ve küçümseyen bir ifadeyle şunları söyledi:
  - İğrençsin. Dokunuşundan nefret edeceğim.
  Ayartıcının gözleri kızıl bir ışıkla parladı.
  - Bunu hatırlayacağım.
  Onlar konuşurken Witt'in yaraları arttı. Genç adam geri çekildi, şimdiden kan kaybından başı dönmeye başladı. Ceset emici bir hamle daha yaptı, korkunç bir vuruş neredeyse kafasını kesecek, adamın yanağını kesecekti.
  - O piç dedi. - Savaşlar sırasında, spor ayakkabılarından birindeki Velcro çözüldü.
  Ve ayakkabılar zar zor uyuyor. Ancak yetenekli bir genç adam ilham alarak aniden ayağa fırladı. Bacağını salladı ve spor ayakkabı, sapandan bir taş gibi, Ceset Yiyen'in ağzına uçtu ve göze perçinlerle çivili topuğa çarptı. diye uludu, bir an için dikkati dağıldı.
  Witt, Jedi Kendo'nun en zor hareketlerinden biri olan Üçlü Fan'ı gerçekleştirdi ve canavarın gövdesini kesti. Bir kan pınarı fışkırdı ve Ceset Yiyen, bacaklarını birbirinden ayırarak geri adım attı. Boğazı korkunç bir kükreme geğirdi.
  Witt öfkeyle baktı.
  - Düşman tamamen yok olmanın eşiğinde! Ben kazanacağım!
  Genç adam düşmana saldırdı, bir kılıçla korkunç değildi. Ceset emici geri çekildi, sendeledi ve darbeleri kaçırdı. Kısa süre sonra birkaç ağır yara aldı ve kılıcını düşürdü. Sonra sadece sarsılarak tepki vererek kalkanı çevirdi. Heyecanla, Witt bir dirgen tekniği uyguladı, düşmanı önce tepki vermeyi başardığı kafasına ve sonra midesine sapladı. Delinme derindi ve bağırsaklar dışarı çıktı. Ardından, düşmanın nihayet zayıfladığını gören Witt, bir "fırça" tekniği uyguladı ve kafatasını deldi. Öldü çöktü.
  - Hayalet lakaplı savaşçı Witt kazandı. Sandığı parçalayan rakibi Trubosos neredeyse öldü. Artık kazanan genç adamın işini bitirme ya da bitirmeme hakkı var.
  Kalabalık gürültülüydü, bahsin bir kısmı kazanıldı, bir kısmı kaybedildi, ancak herkes kan için son derece susamıştı.
  United, vahşi bir dürtü ve çılgın bir çığlıkla:
  - Yen onu! Kafasını kesin ve bir kazığa asın! - Bağırdılar. "Bu, kaybedenlerle uğraşma geleneğidir.
  Witt başını salladı, savaşın sıcağında hâlâ öldürebilirdi ve böylece her şey bittiğinde öfkesi uçup gitti. Kafasını soğukkanlılıkla kes ve yine de kötüye kullanma kurallarında yok. Genç adam parlak başını eğdi ve sertçe dedi ki:
  - Hayır, çaresiz bir yaratığı öldürmem.
  - Yok et onu! Bitir şunu! - Kalabalık bağırmaya devam etti ve çeşitli uzuvlar ayağa fırladı. Ve ciyaklar - Bize zevk ver!
  Geleceğin imparatoru Palpatine, duyulmamış bir asalet gösterdi:
  - Düşman yenildi ve hatta sakat kaldı, başka neye ihtiyacın var!
  -Arkadaşın aptal. Corpsesucker'ı canlı bırakarak kendini ölümcül bir düşman haline getirir.
  Bagajın aşağılanmasını ve kaybını affetmeyecek. - Dedi büyücü paslı bir hırıltı ile. Neden aptalsın. Çığlık atma, bitir şunu?! Seni dinleyecek!
  - Yeterince kanım var! - Kız prenses cevap verdi. - Ve neden hepiniz bu kadar zalimsiniz? Gerçekten eğlenmenin başka bir yolu yok mu?
  Kılık değiştirmiş bir cüppenin altına gizlenmiş olan büyücü tısladı:
  - Ancak?
  Caroline, sinirini güçlükle gizleyerek yanıtladı:
  - Şarkılar, örneğin dinlemek için! Ya da sanatsal sayıların, her türlü eğlence programlarının icrası, hayvanlarla mümkündür.
  Yüzü gizli, ama yanan kafaları hala karanlıkta parlayan büyücü, şarkı söyledi:
  - Bu ne biçim kaçakçılık? Hayır, ilginç değil! Her türlü soytarılık ve soytarılık, kan gösterisinin yerini alamaz.
  Prenses yüzünü buruşturdu.
  - Yok canım?
  Büyücü, kaşlarını çatarak ve parlayarak kükredi:
  - Peki ya kalaylı gırtlakları olan şarkıcılar? Sihir ve büyücülüğün yardımıyla herhangi bir müziği ve sesi yeniden yaratabilirsiniz. Yapabiliriz. Ve istersek çıplak huriler dans edecek.
  Sihirbaz uzun, pençeli parmağını kaldırdı.
  -Hayır, kız ciddi gladyatör dövüşü en iyisidir.
  Prenses Caroline buna şiddetle karşı çıktı, ancak itiraz etmedi.
  Witt Thaler, çekilişlerde bir şeyler keserken, dövüş için para aldı. Daha sonra, önceki savaştan henüz ayrılmamış olan genç ve yaralananlar ile savaşmak zorunda kaldı.
  Aslan mutantı. Ancak yırtıcı, sihir yardımıyla tüm yaraları iyileştirdiyse, o zaman genç adam taze kesikler halinde çıktı. Witt yırtmaçlı tişörtünü çıkardı ve spor ayakkabılarını çıkardı, dikkatlice bir kenara koydu ve iki eline bir kılıç aldı. Kıvrılmış kot pantolonun içinde yarı çıplak, Prenses Caroline'e özellikle yakışıklı görünüyordu. Kabartma gövdesinde geniş kesikler görüldü. Çocuk, acının öfkesine hizmet etmesini sağlamaya çalışarak, kaslı omuzlarını silkti. Çıplak ayakları yapay olarak ısıtılmış zeminin sıcak yüzeyini hissetti.
  Witt Thaler bir öpücük bıraktı. Seyirciler ellerini çırptı.
  Yüksek sesle inledi:
  - Savaşçıları tanıtmana gerek yok! Dövüş ilginç olsun!
  Aslan, borazanı beklemeden atladı, düşmanı kılıç dişleriyle gözetlemeye çalıştı. Başarılı olamadı, ribaund, Witt gözüne bir topukla vurmayı başardı. Canavar sinirlendi, ileri atladı ve kılıcın kenarına tökezledi. Burada gladyatör çocuk zaten şaşırmıştı - daha önce kırmızı olan kan yeşile döndü.
  - Bütün bunlardan ne? - Şaşırmış Prenses Caroline'e sordu.
  - Bu, canavarın daha inatçı ve güçlü hale geldiğini, uyarlanabilirliğin arttığını gösterir. - Büyücü kasvetli bir tonda cevap verdi.
  Kız kesin bir sonuç çıkardı:
  - Bu kötü!
  Büyücünün sesi çok daha neşeli oldu:
  - Neden! Erkek arkadaşın harika bir dövüşçü, sadece küfür etmek daha ilginç olacak.
  Ejderha aslanı kanı görmezden gelerek zıplamaya devam etti, çok hızlıydı ve gencin kaçmak için zar zor zamanı vardı. Burada Witt takla attı, zıpladı: bir akrobat gibi, sonra bir çoprabalığı gibi dalarak aslanın karnını yırttı. Dişli terminatör buna dikkat etmemiş gibi görünüyordu ve genç adamı halkanın etrafında takip etmeye devam etti.
  - Lanet olsun! - dedi Witt sıkıntıyla. - Bıçağın almadığı sensin.
  Kan kaybından genç adam yorulmaya başladı. Doğru bir hamle ile bir aslanın gözünü delmeyi başardı, ancak bir gözle bile, yırtıcı tehlikeli kaldı ve anı yakaladıktan sonra pençeli pençesini kaburgalara acıyla kesti. Pençeler altı derin çizgi bıraktı.
  - Bu bir piç! Eti parçala! - genç adamı cooed.
  Aslan kan kaybından uzun süre zayıflamış gibi görünüyordu, ancak saldırıları giderek daha hızlı hale geldi. Birkaç kez dişler neredeyse baskı makinesini deldi ve bir tanesi Thaler'ın göğüs kasını delip fena halde kaşıdı. Genç adam sendeledi ve dişleri üzerinde parladı.
  omzuna yapıştı. Witt ter içindeydi, kanlar içindeydi ve sıvışmayı ve hatta boğazını bir bıçakla kesmeyi başardı. Canavar kanıyordu, ana arter kırıldı, ancak hız kaybetmedi.
  - Ne kadar tepki verirsen ver, zombi gibisin. Belki de doğru aslan değilsin. - dedi genç adam.
  Son gözü de bayıltmak için karşı saldırı girişiminde bulundu, ancak ıskaladı ve namluda başka bir kanlı iz bıraktı. bir aslan
  onu tekrar pençeledi.
  - Bunlar nereden geliyor? - Çaresizlik içinde genç adam, tüm gücüyle rakibini diş kılıcına vurdu. Güçlü bir şoktan kemik çatladı ve içinden beyaz meyve suyu çıktı.
  -Ege! - Son derece memnun bir ses tonuyla, dedi büyücü. - Arkadaşınız bıçağı keskinleştirmeye karar vermiş gibi görünüyor, her durumda ciddi bir kibir hissedebilirsiniz.
  - Ne istemiştiniz? Vitka akıllı bir çocuk. - Prenses Leia mırıldanarak cevap verdi.
  Bir sonraki darbe sonunda dişi kesti. Canavar sanki yönünü kaybetmiş gibi olduğu yerde dönmeye başladı. Witt devam etti, darbeleri gitgide daha keskin hale geldi, mutant aslanın yüzdüğünü görünce genç adam enerji kattı.
  - Ne aslan eti, sevmem! - Cesur bir adam bağırdı.
  - Onu yen Vitek, çok seksisin. Prenses Caroline çığlık attı.
  Hedef uygun olduğu için genç adam ikinci dişe vurdu. İlk andan itibaren kemik yenilmedi ve eklemek zorunda kaldım. Sonunda bu nokta çöktü, aslan açıkça şaşkına döndü.
  - Şimdi dişleri olmadan nasılsın, sadece büyük bir kedi, ölüme mahkum! - Dedi öfkeli Witt.
  Diş gıcırdatma ve inleme onun cevabıydı. Dövüş gülünç bir şekilde devam etti, aslan-ejderhanın sözde saldırarak hareket ettiği, ancak hareketleri keskinliğini kaybetti. Bir güç dalgası hisseden çocuk, sırayla
  sürekli karşı saldırıya geçti ve sonunda son gözü deldi. Bu sefer bıçak çok daha derine inmiş ve beyne ulaşmış gibi görünüyor.
  - Bravo, ıslat! diye bağırdı Prenses Caroline.
  Bütün salon koroya katıldı.
  - Bitir onu, bitir onu!
  Genç gladyatör ayağıyla tekrar tekme attı ve arkasından atlayarak bir döner kavşaktan tekme attı. Mutant aslan, birkaç kez namlusunu dürterek yönünü kaybediyor gibiydi. Sonunda, çocuk buna alışınca bıçağı göğsüne sapladı ve onu daha derine, kalbine kadar delmeye çalıştı. Pençeli pençeler kaburgalara çarptı, onları çizdi, sonra eti deldi, ancak Witt kelimenin tam anlamıyla parçalara ayrılmış olmasına rağmen inatla bıçağı serbest bırakmadı. Burada her şeye irade tarafından karar verildi, pençeler genç eti çizmeye ve yırtmaya devam etti.
  - Bırak! Prenses Caroline havladı. Çığlığı yalnız kaldı.
  - Sonuna kadar getir! - Kalabalık kükredi.
  Sonunda, öfkeli Witt'in kılıcı kalbine saplandı ve canavar pençelerini uzun süredir acı çeken etin üzerinden son kez geçirerek sustu.
  - Her şey görünüyor! Genç adam nefesini verdi. - Karanlığın yaratığı toza atıldı.
  Sihirbaz yorumcusu duyurdu.
  - Yine kazanan Witt oldu - ölümün hayaleti; arenanın yükselen yıldızı. Kazandığı ödülü alacaktır.
  Bu cümleyle, güçlü bir rüzgar tüneli fırlatıldığında Thaler'ın görüşü sis gibi dağıldı.
  Ve bu pustan ... güçlü, uzun bir insan figürü ya da kapüşonlu bir insansı yaratık geliyor. Rüyadaki o büyücünün sesine çok benzeyen gıcırtılı bir ses geliyor.
  - İyi dövüştün Witt... Sende doğuştan bir savaşçının yeteneklerini görüyorum!
  Thaler ayağa kalktı. Uyku sırasında yaraları neredeyse iyileşti ve yara izleri soluklaştı ve daha az fark edilir hale geldi.
  Genç adam elini adama uzatarak dedi ki:
  Beni kurtardığınız için teşekkür ederim efendim...
  Adam genç avucunu kabaca geri attı ve tısladı:
  - Hayır, teşekkürler! Tüm şükranlar merhamete ve zayıflığa yol açar!
  Witt zorla gülümsedi ve mırıldandı:
  - Ama hayatımı kurtardın ... Bu yüzden sana bir şekilde teşekkür etmeliyim!
  Adam aniden kapüşonunu geri attı. Genç adam açılan yüze baktı. Adam asil bir görünüme sahipti, kırk biraz üzerinde görünüyordu, güçlü bir boyun ve kıvırcık, kısa sakallı. Gözlerin görünümü çok heybetli, komuta etmeye alışkın olduğu hemen anlaşılıyor ve özellikleri güçlü iradeli, güçlü.
  Bu beyefendi Witt'e yabancı olsa da genç adama onu daha önce bir yerde görmüş gibi geldi. Bu kadar etkileyici ve iradeli yüz özelliklerini, kral duruşunu, beşikten bir hükümdarın gözlerini unutmak çok zor olsa da. Ancak aynı zamanda, asil görünüme rağmen, ses, hacme rağmen, yırtılmış gibi, boğuk, pis.
  Adam Witt'e baktı ve yüzündeki sert ifadeyi değiştirmeden şöyle dedi:
  - Seni aşktan değil, sana ihtiyacım olduğu için kurtardım!
  Konuşmacının gözleri parladı.
  -Seni çırağım olarak alacağım ve Jedi'ların hayal etmeye cesaret edemediği güç bilgisini açacağım... Ama bil ki işkence mahzeninde yaşadıkların, seni bekleyenlere kıyasla hala çiçek!
  Witt ayağa kalktı ve kararlı bir şekilde dedi ki:
  - Ben hazırım! Her şeye hazır olun - sadece Carolina'yı kurtarın!
  Adam büyük bir küçümsemeyle homurdandı.
  - Bağlılık bir zayıflıktır! Bir Sith'in karşılayabileceği en büyük zayıflık! - Burada siyah cetvelin sesi daha tehditkar hale geldi. - Daha doğrusu, yapamazlar, buna gücü yetmez, ama ... İşin garibi, Carolina'yı kölelikten kurtaracağım! Sadece tam itaatin karşılığında, böylece emirlerimden herhangi birini doğru zamanda kesinlikle yerine getireceğine yemin edebilirsin!
  Witt itaatkar bir şekilde diz çöktü ve büyük bir yemin etti.
  Ve sonra adam dedi ki:
  - Bundan böyle yeni adın Darth Sidious! Ben Darth Plague senin öğretmenin ve efendinim!
  O günden itibaren, Witt veya şimdi Darth Sidious, kılıç ustalığı ve karanlık güç eğitimi almaya başladı. Zalim ve acımasız doktrin. Ama yeni siyah lord, içinde hızla büyüyen bir güç hissetti. Her gün, her hafta ve her ay daha güçlü ve daha sofistike hale geldi.
  Darth Plagueis, ölümsüzlük rüyasına ek olarak, Sith'in egemenliğini yeniden kurma planlarına sahipti. Witt Thaler adını Palpatine olarak değiştirdi ve görünüşünü ve parmak izlerini biraz değiştirdi. Soylu bir Palpatine ailesinden benzer bir kişinin yerini alarak farklı bir kişi oldu.
  Bir memur olarak telaşsız bir kariyer yapmaya başladı ve aynı zamanda karanlık güçteki ustalığını da geliştirdi. Ayrıca tamamen yasal bir büyük iş adamı statüsüne sahip olan Darth Plagueis de sözünü tuttu.
  Kralın ölümünden sonra yerine küçük oğlu geçti. Darth Plagueis, Hutt'ların saraya saldırmasını teşvik etti. Varis, kız kardeşi, erkek kardeşi ve amcası öldürüldü.
  Bundan sonra, saray muhafızlarının komutanı, halk arasında popüler olan Carolina'yı tahta geçirdi.
  Birkaç yıl esaret, yalnızca güçlü bir kadını temperledi ve daha da sert yönetmeye başladı. Ve manastırda yetiştirilen kızı Seraphim, Naboo krallığının varisi oldu.
  Eski sevgilisi iktidara geri dönse de Palpatine kimliğini gizlemek zorunda kaldı ve şimdilik kenarda kaldı. Her ne kadar krallıktaki etkisi sürekli olarak güçlendirildi.
  Kaptan general kısa süre sonra öldü - görünüşe göre bir kazadan, ancak bunun arkasında Palpatine vardı. Ve çok geçmeden Sith Lordu, Witt Thaler'dan ilk aşkı Kraliçe Caroline'ı kurban etmesini istedi.
  Plagueis ile ölüm düellosuna geldi. Ayrıca, kuvvetler yaklaşık olarak eşitti. Her iki Sith de savaştan yorulduğunda Palpatine teslim oldu ve mırıldandı:
  - Aşkımı ve aynı zamanda içimde için için yanan insan kalıntılarını öldüreceğim! - Burada siyah lord sesini yükseltti ve kararlı bir şekilde ekledi. - Ama yemin ederim, bunun için seni affetmeyeceğim ve kesinlikle yok edeceğim!
  Statüde daha yüksek olanları ortadan kaldırma arzusu, Sith doğasının doğasında vardır. Ulaşılmaz gücüm kıskançlığını besliyor; benim bilgeliğim senin bilgi susuzluğunu besler; Başarılarım onları tekrarlamak için tutkulu bir arzu uyandırıyor! - Darth Plagueis'i Darth Sidious'a söyledi ve bir gülümsemeyle devam etti. - Kendinize en yakın ve en sevgili insanları öldürerek, kendinizde anlaşılmaz bir güç kaynağı keşfedeceksiniz. Kendi içindeki son insani zayıflığı da yok ettiğinde, Sith'in en büyüğü olacağını hissediyorum!
  
  
  MUCİZE DOĞDU
  - Bir zamanlar Afgan savaşı sırasında şiddetli bir mermi şoku alan bir Hava Kuvvetleri albay vardı. Ve gerçekten istemesine rağmen kendi çocuklarına sahip olma fırsatını kaybetti. Karısı albayı çok sevdi ve onunla buluşmaya gitti, yetimhaneden iki güçlü çocuğun yetiştirilmesini üstlendiler. Üvey babaları onları Spartalı olarak yetiştirdi. Ama yine de bu değildi. Çocuklar güçlü, sağlıklı büyüdüler, ancak özel süper güçler göstermediler.
  Ve büyükanne Vanga, albaya, yavrularının temsilcisinin garip ve evrenin kaderinin hakemi olacağını tahmin etti. Sonra albay, karısının mucizevi bir şekilde hamile kalmasına yardım etmesi için ünlü bir büyücüye gitmeye karar verdi.
  Büyücünün gerçekten önemli yetenekleri vardı, ama temelde en yüksek standartta bir şarlatandı. Bunu yapabileceğini ve albaya bir oğul verebileceğini açıkladı, ancak muazzam miktarda para istedi.
  Albay'ın Moskova'da bir miktar gayrimenkulü ve dushmans ve Çeçenler ile savaş sırasında yeniden ele geçirilen değerli kupaları vardı.
  Bu çılgın miktarı topladı - bir buçuk milyon dolar ... Deneyimli bir kişinin aldatmaya girmesi bile şaşırtıcı. Ama görünüşe göre büyücü, Kashpirovsky'nin kendisinin veya dünya çapında bir politikacının kıskanacağı, hipnoz, telkin, kandırma becerisi konusunda ciddi bir yeteneğe sahipti.
  Bu arada büyücü, albayın karısını önemsiz bir şekilde uyutarak çok renkli bir sahne töreni gerçekleştirdi. Ve sonra bir donörden alınan bir tohumu Venüs'ün koynuna enjekte etti.
  Çok karmaşık değil, bir aldatmaca olduğu ortaya çıktı. Ama etkili. Karısı (bakire Meryem gibi) tertemiz bir çocuk tasarladı - bu arada bakire kaldı, bu yüzden koca yaralanma nedeniyle erkeklik gücünü tamamen kaybetti.
  Herkes memnun oldu ve tam zamanında kadın sağlıklı bir kızın yükünden kurtuldu. Ancak esmer babasından ve siyah saçlı annesinden tamamen farklı olduğu ortaya çıktı. Ancak baba, oğullarına güvenmesine rağmen kızını sevdi. Sadece kendi yolunda, onu Spartalı olarak yetiştirmek - tavlama ve eğitim.
  Kız hızla gelişti, yüksek eğilimler ve yetenekler gösterdi. Özellikle fiziksel olanları. Saçları kalın, dalgalı, altın sarısı ve olağanüstü güzel.
  Ama kız yalınayak olduğu için Ocak karında koşmaya başladığında - geleneksel olarak sabah beş buçukta uyanır - bir olay oldu. Onun günü genellikle böyle başlardı. Böyle bir sabah koşusu, hala şafak öncesi karanlıkta. Oldukça spartalı.
  Tüm gün boyunca bir canlılık yükü almak için geleneksel on buçuk kilometreyi her türlü hava koşulunda koştu. Doğal olarak, bu sadece eğitimin başlangıcıdır, çünkü Vladlen (Lenin ve Stalin'in onuruna verilen isim!) Dövüş sanatlarıyla ciddi şekilde meşguldü. Hatta yarışmalarda yarıştı - kızları kendisinden daha büyük ve daha yaşlı olmak için yendi.
  Ama o hala yaklaşık on yaşında bir kız ve sadece mayoyla koşuyor. Ve altın saç bir alev gibidir. Ve lanet olası manyak pusuda çocuğu bekliyor. Görünüşe göre tuzağı önceden hazırladı, çünkü kız o kadar hızlı koşar ki her yetişkin yetişemez.
  Kızın yolunda iyi kamufle edilmiş birkaç tuzak vardı. Kar yağdığı için durum daha da kötüleşti ve tüm izler kapandı. Ve her türlü hava koşulunda yalınayak ve yarı çıplak koşan bir kız olan Vladlen, hatta böyle aşırı derecede sevindi. Sonuçta, zorluklar sadece öfkelenir ve bizi öldürmeyen şey bizi sadece güçlendirir.
  Tuzak işe yaradı ve kızın bacağını ciddi şekilde sıkıştırdı. Neyse ki, eğitim yoluyla kemikler bir ayı tuzağına düşmeyecek kadar güçlüydü.
  Ancak Vladlen büyük bir revizyon aldı. Ve çok acıttı. Ve kötü adam bir karate kızına atıp tecavüz etmeye çalıştı. Vladlen anında tepki verdi, çenesini topuğuyla vurdu. Ama suçlu güçlüydü. Sızlanarak geri sıçradı ve morarmış çenesini ovuşturdu. Sonra bir bıçak çıkardı.
  Kız kendini uzun bir bıçaklı bir manyağın karşısında silahsız ve neredeyse çıplak bir tuzağın içinde buldu.
  Bunu kapsamlı bir saldırı izledi ve Vladlen eğildi ve başını solar pleksusta düşmana vurdu. Bıçak kızın sırtını kaşıyarak içeri girdi. Vladlen fırçayı durdurdu ve darbenin yönünü değiştirdi. Bahşiş, suçluyu boğazından deldi. Manyak kendi kanında boğuldu ve aniden öldü.
  Ve ilk intikamını alan kız haykırdı:
  - Bitti!
  Yine de bu bir cinayetti ve tuzaktaki bacak ciddi şekilde yaralandı.
  Ne yazık ki, manyağın çok etkili ebeveynleri vardı ve Vladlen'in başı ciddi bir beladaydı. Üzerinde girişimde bulunuldu ve evlerine uyuşturucu konuldu. Albay kızı daha uzak yerlere göndermek zorunda kaldı. Sibirya'daki Rus dövüş sanatları okuluna.
  Orada, derin yeraltında, Rodnovers yüzyıllardır yaşıyor ve hizmet ediyor.
  Ancak, bu albayı kurtarmadı. Bir keskin nişancı tarafından vuruldu ve karısı uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. Görünüşe göre biri gerçekten ailesiyle hesaplaşmış. Küçük erkek kardeş de tutuklandı, ağabeyi neyse ki zaten orduda görev yapmıştı. On dört yaşında bir çocuk, bir gençlik kolonisine gönderildi. Ayrıca reçeteli ilaçlar.
  Her ne kadar dava başlangıçta sahte olsa da. Ama neyse ki, yeni yasalara göre altı yıldan fazla süre verilemezdi.
  Annem atletik bir kadındı ve aynı zamanda bir Spartalı gibi eğitim gördü. Bu nedenle, kadın kolonisinde kısa sürede otorite kazandı ve iyi bir iş bulabildi. Güçlü ve savaş teknikleri konusunda iyi eğitimli küçük erkek kardeş de savaşçılardan biri oldu, ardından bir müfreze komutanı oldu. Süresinin üçte birini çektikten sonra şartlı tahliye, erken tahliye oldu. Rusya'da, çocuk suçlular için yasalar insancıldır ve hatta ilk yolculuğuna sadece on dört yaşında çıktığı için şanslı olduğu söylenebilir.
  Genel olarak, albayın geleneklere göre Spartalı eğitiminin ateşli bir hayranı olduğu gerçeği, ailesine açıkça fayda sağladı. Güçlüler hapiste nispeten iyiler, ama zayıflar ve tahtta olanlar görece olarak kötü! Çocuk, kendisine zarar vermeden bölgeden geçti ve hatta daha yüksek bir yasal (!) Eğitim aldı. Görünüşe göre hırsızların romantizmine kapılmadı ve zaman değişti - haydut olmanın modası geçti. Aksine, iş çekti.
  Bir iş adamı için hukuk eğitimi hayati önem taşır. Anne ile durum daha karmaşıktı - o zaman bir yetişkin ve suç uydurma bir davada ona asıldı. Kelimenin tam anlamıyla uyuşturucunun taşınması ve satışı için bir sendikanın organizatörü. Ve yeniden düşünmek neredeyse imkansız. Pek çok yüksek rütbe o zaman aptal olacak.
  Ancak anne, Hazar Denizi yakınlarındaki iyi bir bölgeye transfer edilmesini başardı ve orada obshchak'ın koruyucusu olarak bir iş buldu. Gardiyan birkaç kitap yazdı ve hatta filmlerde oynadı. Neden?
  Yaşının ötesinde narin, fiziksel olarak güçlü, etkileyici bir yüzü ve erkeksi bir çenesi olan güzel bir kadın.
  Yani, prensipte, bölgede kötü oturmadı, hayattan kopmadı. Ve hatta yavruları var. Çocuk beşikten eğitildi ve hapishanenin günlük hayatını aydınlattı. Ancak, bir vaftiz babasına yakışır şekilde annesi çalışmadı, bu yüzden çok boş zamanı vardı.
  Vladlen yedi yıl sonra geri döndü - dövüş sanatlarında en yüksek inisiyasyon seviyesini geçti. İntikam tehdidi henüz tamamen geçmemiş olsa da, savaşçı sadece soyadını Shamanova olarak değiştirdi - eski adını bıraktı.
  Babası ünlü General Shamanov ile gerçekten arkadaş canlısı olduğundan, soyadı değişikliğinin oldukça sembolik olduğu ortaya çıktı.
  Yetenekleri olağanüstü ve okulu çok sert ve aynı zamanda oldukça rasyonel olan Vladlen'in dövüş sanatlarında eşi yoktu. Rus güreşinin kendine özgü tarzını öğrendi. Dövüşün adı elbette şartlı veya Ruskundo gibi.
  Vladlen, Tehwando'ya benzer dövüş sanatlarında ustalaştı - Rus yumruklarıyla çok gelişmiş bir tekme tekniği, Aikido'ya benzer güreş - atma teknikleri ve rakibin ataletini kullanarak, Tay boksundan - dirsekler, dizler, kafa vuruşları. Rodnoverie, teknikleri yüzyıllar boyunca cilalanmış, senkretik bir dövüş sanatı yarattı ve usta büyücüler diğer halklardan ve okullardan en iyisini aldı.
  Tabii ki, Vladlen Shamanova öğretildi ve silah bulundurma ... Ama her şeyi bilmek ve ustalaşmak imkansız. Gerçek bir dövüş sanatçısı, cephanelikte istisnasız her şeyde yetkin olmalıdır. Ancak bireysel numaralar ve çipleri mükemmel bir performans sergiliyor.
  Vladlen en çok ayaklarıyla savaşmayı ve belki de her şeyde güçlü olmasına rağmen çıplak parmaklarıyla ölümcül nesneler atmayı severdi.
  Karateka denilen kız, hiç karate okumamasına rağmen kendi okulunu açtı. Çeşitli yarışmalarda yarıştı, ancak şöhret ve unvanlar için çaba göstermedi.
  Bazı ticari yarışmalara ve hatta kuralsız yer altı dövüşlerine katılmasına rağmen paraya ihtiyacı vardı.
  Hala çok genç bir kız olan Vladlen'in evlenmek ve çocuk sahibi olmak için acelesi yoktu. Dövüş sanatlarında kendini geliştirdi ve çocuklara öğretti. Volka Rybachenko özellikle yüksek umutlar gösterdi. Bu arada, ayaklarıyla son derece ustaca keskin nesneler fırlatıyordu. Karate çocuğu (yine, gerçeklikle hiçbir ilgisi olmayan bir takma ad!) En büyük usta olmaya söz verdi.
  Ve sonra aniden Volka filmlerde rol almaya davet edildi ve kardeşi Oleg Rybachenko ve Vladlen Shamanova onunla birlikte gitti. Ve bu başka bir hikaye.
  
  
  AMATÖR
  Bu daha gerçekçi ve inandırıcı. Yani, en sıradan ve sıradan insanın ruhu, Stalin'in vücuduna girdi. Ve o sadece ortalama bir insan olduğu için, bir sakindi. Ve sadece Hitler'in 22 Haziran 1941'de vuracağını biliyordu ve sonuçlar felaketti.
  Almanlar Moskova'yı ele geçirmeyi başardılar ve vasat tetikçi kendi maiyeti tarafından zehirlendi. Ancak başkentin düşüşünden sonra, bir şeyleri düzeltmek için çok geçti. Japonlar Uzak Doğu'yu, Türkiye'yi güneyden vurdu. Kafkasya da düştü.
  Ve Stalin başlangıçta Molotov tarafından bir uzlaşma figürü olarak değiştirildi. Ama sonra hırslı Beria başını içeri uzattı. Ve Zhukov onu durdurdu. Ve hile başladı. Kısacası, Almanlar yaz aylarında ve sonrasında Urallara gittiler, Japonlarla bağlantı kurdular ve tüm direniş görünüşlerini bastırdılar.
  Ancak Batı'da savaş devam etti. Amerikalılar tereddüt etti - beklendiği gibi Franklin Roosevelt sonuna kadar çekti. 1941 Noeli gibi erken bir tarihte, Almanlar Cebelitarık'a saldırdı. Bu zamana kadar Moskova ve Leningrad alındı ve güneyde Almanlar Volga ve Terek'e işlendi. Sovyet birliklerinin zayıf örgütlenmiş direnişinden çok, gergin iletişim ve geniş Rus alanları tarafından engellendiler.
  Hitler kişisel olarak Franco ile bir araya geldi ve ona beklentiyi açıkladı: Askeri bir güç olarak SSCB mevcut değil. Zaten savaşa ilk giren ABD olmayacak. Yani İngiltere kesinlikle tehlikeli değil. Ayrıca, Kasım ayında, Moskova'nın ele geçirilmesinden sonra Rommel, takviye, birkaç seçilmiş tümen ve önyükleme yapmak için bütün bir hava ordusu aldı. Ve İngilizler toz gibi düştü. Almanlar zaten İskenderiye'de... Yani Franco'nun İngiltere'nin intikamından çok Hitler'in gazabından korkmak için daha fazla nedeni var. Ama yine de Afrika ve İngiliz kolonilerinden almak istiyorsa...
  Wehrmacht'ın ellerinin çözüldüğünü ve kendisinin her şeyi kaybedebileceğini fark eden Franco, önce Alman birliklerinin geçmesine izin vermeyi kabul etti ve sonra kendisi İngiltere'ye savaş ilan etti. Aynı zamanda, İngilizlerin durumu her gün daha da kötüleşti. Cebelitarık üç gün içinde alındı. Ve yakında Almanlar, Türklerle birlikte Filistin'i ve Suriye'yi ve Ortadoğu ile Irak'ı işgal etti.
  Amerika 4 Temmuz 1942'de savaşa çekildi. Japonya, Bağımsızlık Günü'nde Peru-Habar'a saldırdı.
  Almanlar, Rusya, Avrupa ve ardından Afrika ve Asya'nın kaynaklarını kullanarak hava saldırısı ve denizaltı savaşı yürüttüler.
  Almanya silah üretimini artırdı ve Güney Afrika'daki taarruza öncülük etti.
  1942'nin sonunda, Afrika, bu arada Hindistan gibi, Nazilerin tam kontrolü altındaydı. Çinhindi, Singapur ve Avustralya adaları da Japonların kontrolüne girdi. Doğru, Hawaii takımadalarını yakalamaya yönelik kış girişimi, samurayların yetersiz organizasyonu nedeniyle başarısız oldu.
  Ama yine de, daha fazla askeri deneyime sahip olan Japonlar denize hakim oldu. Buna ek olarak, Alman denizaltı filosu çok hızlı bir şekilde artarak İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri'nin gücünü azalttı.
  Mayıs 1943'te İngiliz metropolüne bir Alman inişi gerçekleşti. Almanlar iniş planörlerini, su altı tanklarını ve hatta ilk jet bombardıman uçakları AP-161'i ve dört motorlu Yu-488'i kullandılar.
  Denizaltı savaşından bitkin düşen İngiltere, uzun süre dayanamadı, ancak son derece sıkı bir şekilde savaştı.
  Bir aylık kanlı savaşlardan sonra Londra düştü ve İngiltere için savaş sona erdi.
  Amerika bir sonraki adımdı. Kanada, Churchill'in kaçtığı Amerika Birleşik Devletleri'nin yanında savaştı, ancak Latin Amerika ülkeleri Üçüncü Reich'a savaş açmayı reddetti. Ve Arjantin, ardından Brezilya, Almanlara kendi topraklarında müttefik askeri üsleri sağladı.
  Savaş uzun süreli bir karakter kazandı. ABD denizaşırı. Kara ordusu güçlü ve filo çok hızlı bir şekilde inşa ediliyor.
  Ama yavaş yavaş Almanlar ve Japonlar aldı. Doğu yarımkürenin tüm kaynakları ve batının bir kısmı onların tarafındaydı. Evet, ilan edilen topyekûn savaş meyvelerini veriyordu.
  Operasyon Icarus başarılı oldu ve İzlanda düştü. Bundan sonra Fritz Grönland'a geçti. Ancak 1944, kimseye kesin bir avantaj sağlamadı. Bununla birlikte, Japonya ve Üçüncü Reich, Doğu Yarımküre'de bir yer edindi ve Latin Amerika'da güçlendi. Kırk beş yıllık kışın, samuraylar Nazilerle birlikte Hawai Adaları'nı ele geçirdi. Ve ilkbaharda Panama kıstağına taşındılar.
  Roosevelt'in ölümünden sonra ABD, Üçüncü Reich ve Japonya ile barış aramaya başladı. Ancak bir uzlaşma bulmak zordur. Özellikle Hitler kan kokusu aldığından beri. Faşizmin baraküdası çok şey istiyordu. Savaş devam etti. Naziler Grönland'a yerleştiler ve 1945 yazında Kanada'ya inmeye çalıştılar, ancak denize atıldılar. Kanada teslim olmak istemedi. Doğru, 1945 sonbaharında Avustralya düştü - Batı dünyasının Doğu Yarımküre'deki son önemli kalesi. Japonya ve Almanya denize tamamen hakim oldu. Denizaltı filoları eşsizdi.
  Ayrıca, hidrojen peroksit denizaltılarının çok güçlü ve hareketli olduğu ortaya çıktı. Hızları saatte kırk knot'a ulaştı.
  Ve kırk beş ya da kırk altı kışında sıra Zeeland'daydı. 1946 baharında Amerika Birleşik Devletleri, Latin Amerika'nın neredeyse tüm ülkelerine savaş ilan etti.
  Ve bir atom bombası yaratma projesi, fon kesintileri nedeniyle somut sonuçlar vermedi. Bu nedenle, Amerikalılar bu koz asını kaybeden bir oyunda atamadılar!
  Ve tank inşası alanında, Üçüncü Reich, Amerika Birleşik Devletleri'ni önemli ölçüde geride bıraktı. Kırk iki ton ağırlığındaki en iyi Amerikan üretim tankı "Pershing", 102 milimetre ön zırha ve saatte 810 kilometre namlu çıkış hızına sahip 90 mm'lik bir topa sahipti. Ve 1946'da en iyi ve en büyük olan Alman tankı "Royal Lion" - 65 ton ağırlığında, 250 milimetrelik bir ön zırha sahipti. Ayrıca yanlar ve kıç 200 mm ve namlu uzunluğu 100 EL olan 105 mm top.
  Tankın piramidal şekli göz önüne alındığında, Pershing'den herhangi bir açıdan girilemedi.
  Bir seriden daha güçlü tanklar çıkarma girişimi başarısız oldu. Bu arada, sadece 93 ton ağırlığındaki, 305 milimetrelik ön zırhı ve 120 kalibrelik bir topu olan T-93'ün, vuruş sırasında Almanlara karşı biraz şansı vardı. Ancak otomobilin çok düşük sürüş performansı ve dönen bir taretin olmaması onu değerli bir rakip yapmadı.
  "Supershing"in gelişimi uzun süre devam etti ve yine de bu tank Alman tankından daha düşüktü.
  Ve jet havacılığı, kalitede tam bir üstünlük Nazilerden yanadır. Amerikalılar sadece niceliğe karşı çıkabilirdi. Ama eski dünyanın kaynaklarına sahip olan Almanlar, ABD'den sayıca aşağı olmayan, günde üç yüz dört yüz araba üretebilirdi. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - bu jet avcı uçakları Amerikan kusurlarına karşı rekabet dışıdır - "F" sınıfı!
  TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 jet bombardıman uçakları da rekabet dışı. ABD'nin henüz tam teşekküllü bir jet bombardıman uçağı yok. B-29 mu? Doğru, projede bir B-36 var, ancak şu ana kadar seri üretimden uzak.
  Ve Alman "A" sınıfı balistik füzelerin dünyada hiçbir benzeri yok.
  Diskler - ayrıca rakipleri yok ...
  Teknolojik olarak, Üçüncü Reich Amerika'yı tamamen donattı ve bu nedenle Hitler, ABD'yi sonuna kadar bitirmeye kararlı. Ve taviz yok. Kırk altıncı yılda, Meksika ve Küba'ya bir saldırı başladı. Sonbaharda, Teksas ve Kaliforniya'da çatışmalar zaten tüm hızıyla devam ediyordu. Almanlar ve Japonlar Kanada'yı Alaska'dan işgal ettiler.
  Ama şimdi kırk altıncı yıl geçti. İkinci Dünya Savaşı halen devam etmektedir. Kırk yedinci yıl, nihayet kuzeyden giren Fritz tarafından işgal edilen Kanada için ölümcül oldu.
  B-36 jet bombardıman uçağı nihayet Amerika'da ortaya çıktı, ancak Almanya ve Japonya'yı almak hala mümkün değildi. Buna ek olarak, Washington tankı yıl sonunda 120 mm uzun namlulu top ve altmış üç ton ağırlığında nispeten kabul edilebilir zırh ve sürüş performansı ile ortaya çıktı. Korunmuş ve Alman olandan daha kötü olmasına rağmen, zırh delici gücünde artık daha düşük değildi.
  Bununla birlikte, kırk yedinci yılın sonunda, Birleşik Devletler topraklarının yarısından fazlasını kaybetmişti ve buna mahkum edildi.
  Almanlar, büyük şehirlerin fırtınası sırasında süper ağır tanklar "Rat" ve "Monster" ı test etmeyi bile başardılar. İkincisi, on ton ağırlığındaki bir yükü fırlatan bir bomba fırlatıcıya sahipti!
  Silahın ne kadar korkunç olduğunu hayal edin!
  Ve Yeni Yıl Arifesinde New York düştü ve on Ocak'ta Washington.
  Bununla birlikte, Yankees hala neredeyse altı ay daha dayandı. İronik olarak, ikinci savaş tam olarak 9 Mayıs 1948'de sona erdi.
  Ancak bundan sonra bile barış uzun sürmedi. Hitler, ekonomik olarak Üçüncü Reich'tan çok daha geri olan Japonya'nın bu kadar çok toprak ele geçirmesinden hoşlanmadı.
  Naziler geç de olsa Ağustos 1948'de kendi atom bombalarına sahipti. Gecikmenin bir kısmı, Führer'in kitle imha silahları fikri konusunda bir şekilde soğuk olması gerçeğinden kaynaklanıyordu. Hitler, ülkelerin yok edilmesi değil, fethedilmesi gerektiğine inanıyordu.
  Ancak bazı nedenlerden dolayı, müttefik Japonya'nın acımasız tiran bir istisna yapmaya karar verdi.
  Büyük balistik füzeleri ve nükleer suçlamaları damgalayan Naziler, 4 Temmuz 1951'de Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlattı.
  Tokyo ve diğer Japon şehirlerine güçlü nükleer saldırılar gerçekleştirdi. Ardından deniz ve kara kuvvetleri vurdu.
  Üçüncü Dünya Savaşı altı ayda sona erdi, genel olarak aslında tek yöne gidiyordu. Ve düşmanlıkların aktif aşaması üç ay sürdü.
  Böylece Üçüncü Reich nihai dünya hegemonyasını kurdu. Böyle bir adaletsizlik, vasatlığın Büyük Stalin'in vücuduna girmesi nedeniyle oldu. Ve geleceğe dair hiçbir bilgi ona yardımcı olmadı! Özellikle amatör, jet uçağı geliştirmeye karar verdi ve tüm fabrikalara ve fabrikalara böyle bir emir verdi. Vidanın kapatıldığı ve jetin serbest bırakılmadığı ortaya çıktı.
  Ve tetikçinin stratejik kararları hiçbir yerde daha aptalca değildir. Kızıl Ordu'nun havaya uçmasına şaşmamalı. Ve onsuz, Almanya'ya, müttefiklerine ve Japonya'ya direnecek kimse yok.
  Hitler'in kendisi emperyal birleşmeye karar verdi. Yani, istisnasız Dünya gezegeninin tüm güçlerinin gönüllü-zorunlu bir şekilde dahil edildiği bir dünya üniter gücünün yaratılması. Elbette tek bir para birimi ve barbarca bir genetik seçilim programıyla.
  Ve ayrıca büyük bir uzay genişlemesinin hazırlanmasıyla!
  
  
  ÇOCUK SAVE ÇAR RUSYA
  Dışarıda soğuk bir Ocak var. İşte bir çocuk, Oleg Rybachenko, sokakta okula yürüyor ve aniden komşu panel evin duvarının bir şekilde garip bir şekilde parladığını görüyor. Çocuk özel bir çağrı hissediyor - oraya koş, hakem olacaksın. Çocuk tüm gücüyle koştu.
  Şaşırtıcı derecede az araba olması iyi ve onların burunlarının altından kaymayı başardı. Hünerli dalış ve duvarın yeşil yansımasındasınız.
  Oğlan ona atar. Eller, bir Harry Potter filmindeymiş gibi, bu jöleye sorunsuz bir şekilde giriyor ve bir saniye sonra, yirmi beş derecelik bir dondan gelen çocuk, kendisini yeşil çimlerle büyümüş bir yaz çimenliğinde buluyor.
  Ataletle bile, çocuk çimlere düşer ve hemen yukarı zıplar. Dondan sonra henüz ölmemiş bir yazın kollarında olmak güzel. Tacının üzerinden atlamış olsa bile.
  Çocuk etrafına baktı - etrafta kimse yoktu, sadece sararmaya başlayan ağaçlar ve ... bir demiryolu seti. Uzun boylu, granit kaplı ve önünde çizgili direklere bile dikenli teller sarılır.
  Oleg Rybachenko, tüm bunların sadece böyle olmadığını hissetti. Ve aslında belirleyici bir şeyle karşı karşıyadır... Kafasında bir emir duyulur: Demiryoluna yaklaşın. Bunu yapmak çok kolay değil, arada kalın bir tel tabakası var - Bruno'nun spirali.
  Sıcaklığın kendisi çocuğa bir çıkış yolu önerdi. Kışlık kıyafetlerini hızla çıkarmaya başladı. Ve bir dikene at. Çocuk özel bir zihinsel düzen hisseder. "Artık tarihin yaratıcısı olabilirsiniz. Artık sadece aşırı gelişmiş bir hayal gücü olan bir okul çocuğu değilsiniz, Oleg Rybachenko harika şeyler yapacak!"
  Çocuk teli doldurdu, üzerinde sadece kot pantolon ve bir tişört bıraktı. Ayrıca ılık kışlık botlarda sıcaktı ve çocuk uyandı. Keskin, yeşil çimenleri çıplak ayakla hissetmek çok hoş. Ağustos ayında toprak mükemmel bir şekilde ısınır ve çocuk üzerinde yürümeyi sever.
  Ve kış, yılın berbat bir zamanıdır - tatlı yazın aksine. Ancak çocuğun ağzı açık durmak için zamanı yok - çünkü o hakem. Çocuk hızla telin içinden tırmanıyor. İçinden elektrik gönderiliyordu ve çıplak topuklarındaki giysilerinin arasından kıvılcımlar fışkırıyordu.
  Çocuk acı bir darbeyle çığlık attı ve tuvalin üzerine atladı. Tabanları keskin taşlarla delinmişti. Ama çocuk hızla setin üzerinden koştu. Bütün bunların sebepsiz olmadığını, büyük bir planın parçası olduğunu hissetti!
  İşte sıcak raylar, güneş öğleni çoktan aştı, hava ıhlamur ve bal kokuyor. O kadar sessiz ki, arıların uzaktan vızıltısını duyabilirsiniz.
  Çocuk sıcak demirin üzerinde yalınayak durdu ve yeni emirler duydu: "Her raya yedi taş koy." Çocuk tereddüt etti ve yüksek sesle dedi ki:
  - Ama o zaman tren raydan çıkabilir mi?
  Ses kulak zarlarıma vurdu:
  - Tam da ihtiyacın olan bu! Rusya'nın düşmanları buraya gidecek!
  Çocuk daha fazla tartışmadı. Ve Tanrı'nın sesi netleşti: sadece çelik renkli taşları seçin.
  Eller zaten hareket ediyordu. Oleg Rybachenko kendi içinde bir zevk hissetti - o hakem, basit bir okul çocuğu tarihe geçecek!
  Her iki demiryolu şeridinde de taşlar hafif: tam olarak on dört parça - her birinden yedi tane. Ve neredeyse ayırt edilemezler!
  Tamamdır! Oğlan sonunda tekrar haç çıkardı, "Babamız"ı okudu ve çıplak topuklarını savurarak toparlandı. Koşarak kaçtı, taşları ve ağrıyan tabanları şıngırdattı. Neredeyse setin üzerinden atlıyordum...
  Akıntıya tekrar tırmanmak istemedim ama çıkış yolu da yoktu. Bir koşu kullanan çocuk, setten neredeyse anında son bariyere uçtu. Biraz şok oldu, ama korkutucu değil. Ve işte yine sıcak yaz dünyasında Oleg Rybachenko. İleride, havada yeşil bir sis parlıyor: dönüş yolu.
  Çocuk gerçekten sıcak bir yazdan dona ve kışa geri dönmek istemiyor. Ama sonra gizemli bir ses son emri verir:
  - Acele et, yoksa portal kapanacak ve sonsuza kadar 1914'te kalacak ve aileni asla göremeyeceksin.
  Oleg Rybachenko aceleyle elbiseleri telden koparır ve rastgele çeker. Portal solmaya başlar ve ayakkabısız çocuk çıkışa koşar. Elastik bir şeye çarpıyor ve çaba sarf ederek dışarı fırlıyor. Çıplak ayaklar çiğnenmiş şehir karı tarafından yakılır. Sokakta ayakkabı giymeli ve kışlık bir ceket giymelisiniz - yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarını yakalayın.
  Hatta biri "çılgın" diye bağırdı. Ama çocuk dikkat etmiyor - işini yaptı ve büyük görevi yerine getirdi...
  22 Ağustos 1914'te, Hindenburg ve Erich Ludendorff'un Max Hoffmann'ın takip ettiği bir tren düştü. Doğu cephesindeki muharebelerde belirleyici rol oynayan üç askeri komutan da -Doğu Prusya'daki operasyonlarla başlayan vb.- öldü.
  Sonuç olarak, dağınık Alman birlikleri ezici bir yenilgiye uğradı. Savunmasız Koenigsberg harekete geçti ve Alman birlikleri kısmen kuşatıldı ve kısmen yok edildi veya ele geçirildi.
  Rus birliklerinin zaferi, savaşın tüm seyri üzerinde belirleyici bir etkiye sahipti. Ve her şeyden önce, askerlerin ve subayların morali açısından. Japonya'nın yenilgisinden sonra Rus ordusunun otoritesinin keskin bir şekilde düştüğü bir sır değil. Hiç kimse dar gözlü Asyalıları ciddi bir rakip olarak görmedi bile. Ve sonra Ruslar dört büyük muharebeyi kaybettiler ve tüm muharebelerde sayısal üstünlükleri vardı.
  Ve denizde de, ayrı, özel başarılar olması dışında tamamen yenildiler. Vladivostok kruvazörleri özellikle ayırt edildi.
  Peki, dünyanın en iyi kara askerleri olarak kabul edilen Almanlarla nerede savaşmalı?
  Ve sonra Fritz'i parçalamanın ve on binlerce mahkumu sürmenin ve almanın mümkün olduğu ortaya çıktı!
  Rus ordusunun ve nüfusun coşkusu kat kat arttı. Avusturya cephesinde ilerleme hızlıydı. Avusturya-Macaristan savaşa hazır değildi. Ve özellikle Slav birimlerinin morali son derece düşük. Birçoğu davulların ritmine ve orkestranın seslerine teslim oldu. Slavlar, nefret ettikleri Avusturyalılar için kardeşlerine karşı savaşmak istemediler. Sadece Macar ve etnik Alman birlikleri az çok savaşa hazırdı.
  Rus ordusu Avusturya birliklerini devirdi ve hemen Przemysl kalesi Lvov'u işgal etti ve başarıyı geliştirerek Macaristan'a girdi. Alman cephesi dikişlerde patlıyordu. Üstün Rus kuvvetleri Poznan'da Prusyalıları yendi ve Oder'e koştu. Almanlar altı kolordu Avusturya'ya transfer etti.
  Ama bu yeterli değildi. Dahası, merkezde pozisyon tutmak için yeterli güç yoktu. Batıda ise şiddetli çatışmalar devam etti.
  Sonra Almanya doğuya yeni kuvvetler transfer etmek zorunda kaldı. Durum, Avusturya İtalya'ya karşı savaşa girmesiyle ağırlaştı. Bu ülkelerin yüzyıllardır düşmanca ilişkileri var. Ve üçlü ittifak birçok yönden yapay bir oluşumdu. Savaş Almanya ve Avusturya için daha elverişli olmasına rağmen, İtalya en güçlü olana katılacaktı. Ve böylece Rus birlikleri şimdiden Budapeşte'ye yaklaşıyor ve Merkezi Güçlerin işleri çöp! Romanya savaşa katılmak için acele etti.
  Rumen kralının II. Nicholas'ın bir akrabası olduğu ve topraklarını çökmekte olan Avusturya imparatorluğu pahasına genişletmek istediği açıktır.
  Ve Bulgaristan, gerçek tarihin aksine, Rusya'nın yanında savaşa girdi.
  Sadece Osmanlı İmparatorluğu Almanlara sadık kaldı. Ve bu sadece Savunma Bakanı'nın düşmanlıkların başlamasını emrettiği için Başbakan ve Sultan'ı gerçeğin önüne koydu. Türk ordusu çok güçlü değil, ancak Rusya'nın İtilaf ile tedarikinde sorunlar yarattı. Ancak öte yandan bu, Rusya'nın topraklarını güneye doğru önemli ölçüde genişletmesi için büyük bir şans. Japonya, elbette, Almanya ve Avusturya'ya savaş ilan etti. Pasifik'teki Alman kolonilerini ele geçirmek için.
  Bu, Rusya'nın Uzak Doğu'daki ellerini serbest bıraktı. Ve batıda Almanlar ezildi.
  Almanya, Rus ordusunun ilerlemesini yalnızca Oder Nehri üzerinde durdurabildi. Bunu yapmak için Batı'daki tüm saldırgan operasyonları durdurmak gerekiyordu. Avusturya-Macaristan'ın neredeyse yarısı Rus birlikleri tarafından kurtarıldı.
  Böylece Avusturya İmparatorluğu aslında oyunu bırakıp Almanya için bir yük haline geldi. Bulgarlar İstanbul'a taarruza geçtiler.
  Kışın, Avrupa'daki düşmanlıklarda bir durgunluk vardı. Ancak Rus ordusu Türkiye'ye karşı bir saldırı başlattı. Ve burada her şey başarıyla gelişti. Ayrıca Araplar ve Ermeniler Osmanlı yönetimine karşı ayaklandılar.
  Rus birlikleri Şubat ayında zaten Bağdat'taydı ve İngilizler Basra'yı ele geçirdi. Mart ayının sonunda Rusya, Anadolu'nun tamamını işgal etti ve İstanbul'daki Bulgar ve Sırplarla birlikte bir saldırı başlattı. Türkiye oyundan çıktı. Suriye, Filistin, güney Irak İngiltere ve Fransa'ya gitti - Rusya geri kalan her şeyi aldı. Suudi Arabistan - şimdiye kadar resmen bağımsız bir bölge olarak kaldı, ancak Almanya'nın teslim olmasından sonra da bölünmesi gerekiyordu. Ve uzakta değildi. 25 Nisan 1915'te Amerika Birleşik Devletleri Almanlarla savaşa girdi. Amerikalıların pratik insanlar olduğu ve zafer pastasının bölünmesi için zamanında olmak istedikleri açıktır. İlkbaharda, Rus ordusu büyük miktarlarda yeni bir silah türü üretti: arazi araçları "Luna" -2 makineli tüfeklerle. Yeni tanklar, hafif olmasına rağmen, otoyolda saatte 40 kilometrelik bir hız geliştirdi ve mükemmel sürüş özelliklerine sahipti.
  Mayıs ayı başlarında, yollar kurur kurumaz Rus birlikleri, Macaristan'da ve tüm güney cephesinde bir saldırı başlattı. Avusturya ordusu çöktü, Alman birlikleri cepheyi tutmaya yetmedi.
  22 Haziran'da Rus birlikleri Viyana'ya girdi. Ve 24 Haziran'da İngiliz, Fransız, Belçikalı ve ilk Amerikan taburları Brüksel'e girdi. Hollanda, Almanya'ya ve biraz sonra İsveç'e Danimarka'ya karşı savaşa girdi. Almanlar Oder boyunca bariyeri güçlükle tuttu, ancak Rus, çarlık ordusu Münih'e karşı bir saldırı geliştirdi. Güney Almanya'nın en büyük şehri 7 Ağustos 1915'te düştü. Ve 11 Ağustos'ta Almanya, kendisi için kesinlikle umutsuz bir durumda teslim oldu.
  Bundan sonra, bölgenin bölünmesi başladı. Avusturya-Macaristan ve Osmanlı İmparatorluğu dünya siyasi haritasından kayboldu. Bulgaristan, Osmanlıların 1913'te buradan fethettiği Türk topraklarının bir parçası oldu. Sırbistan büyük ölçüde genişledi ve Yugoslavya'ya dönüştü. Romanya Transilvanya'yı aldı. Rusya bileşimine dahil edildi: Bukovina, Galiçya, Çekoslovakya, Krakow bölgesi ve Macaristan'ın yarısı, sınırı çizdikleri Budapeşte'ye kadar. Almanya topraklarında büyük bir azalma aldı. Batıda, Elzar ve Lorraine'i daha önce fethedilen Danimarka toprakları olan Fransa'ya iade etmek zorunda kaldı. Doğu en zoru.
  Rusya, sınırı Oder boyunca ve Fransa için Ren boyunca çizmekte ısrar etti. Ancak ABD ve İngiltere, Rusya ve Fransa'yı çok fazla güçlendirmek ve Almanya'yı çok fazla zayıflatmak istemediler. Sonuç olarak, bir uzlaşma kabul edildi. Rusya, Polonyalıların çoğunlukta olduğu Doğu'daki tüm toprakları alıyor.
  Doğu Prusya, Klaipeda, Danzig'i kaybetti ve Almanya'dan koptuğu ortaya çıktı, ama en azından kesik bir biçimde hayatta kaldı. Koenigsberg Alman olarak kaldı. Ama Almanya çok toprak kaybetti. Sınırın çok kırıldığı ortaya çıktı. Bazı yerlerde Oder'e bile ulaştı ve büyük ölçüde nüfusun etnik bileşimine bağlıydı. Ancak, Almanlar Pomeranya'yı neredeyse tamamen elinde tuttu. Ancak Berlin'den Rusya sınırına kadar yüz kilometreden fazla değildi.
  Yani Almanlar silah zoruyla. Alman ordusunun büyüklüğü yüz bin asker ve subayla sınırlıydı. Almanlara büyük tazminatlar verildi. Savaş bir yıldan biraz fazla sürdü.
  Rus, çarlık imparatorluğunun bir kriz durumuna düşmek için zamanı yoktu ve büyük toprak kazanımları ile çıktı. Çarın otoritesi güçlendi ve devrimci hareket dalgası azalmaya başladı, buna karşılık ekonomide alışılmadık derecede hızlı bir büyüme dönemi başladı.
  
  
  LENİN ABD BAŞKANI OLMAYI NASIL BAŞARDI
  Daha uzun görünmeye çalışan Vladimir İlyiç Lenin, tüm gücüyle doğruldu. Kuru, küçük ama çok hareketli elleri, en nadir sandal ağacından yapılmış parlak, siyah bir masada gergin bir şekilde kıpırdandı. Karşısında oturan, beyaz takım elbiseli iri yarı bir adam, bir boğanın boynuna ağır bir altın zincir takmış, homurdandı:
  - Pekala, Bay Ulyanov. Şartlarınızı kabul ediyorum - ayda beş bin dolar artı her işin bir yüzdesi çekiç altına alınır! - Burada haydutun sesi sertleşti ve hatta ağır zinciri keskin bir şekilde salladılar. - Sadece yalansız ve tozsuz Lenin yoldaş!
  Vladimir İlyiç, terli ellerini memnuniyetle ovuşturdu:
  - Tabii ki Bay Rockefeller, sadece bizim işimizde yalan olmadan yapamazsınız! Her şey dostane ve çok içten olmalı!
  Ve her iki dolandırıcı da yüksek sesle güldü...
  ------------------------------
  Ekim Devrimi Rusya'da olmadı. Birinci Dünya Savaşı cephelerinde geçici bir durgunluk vardı. Almanlar ve Avusturyalılar Batı'da başarılı olmaya çalıştılar.
  Rus ordusu yalnızca Türk cephesinde etkindi ve sonunda İngilizlerle bağlantı kurmayı ve Küçük Asya'nın çoğunu işgal ederek düşmana bir dizi yenilgi vermeyi başardı.
  Ama sonra Bolşeviklerin kendilerini umutsuz bir azınlıkta buldukları ve Sosyalist-Devrimcilerin egemen olduğu Kurucu Meclis toplandı.
  İlk kararlardan biri şuydu: köylülere toprak vermek ve savaşı zaferle bitirmek!
  Temmuz 1918'de, Paris'e yönelik Alman saldırısı başarısız oldu ve muzaffer Rus ordusu önce Avusturyalılara, sonra da Almanlara saldırdı.
  Almanya umutsuzca direndi, ancak Aralık ayında doğudaki Rus birlikleri Varşova ve Krakow'u işgal ettiğinde, batıdaki müttefikler Brüksel'i ele geçirdi - hala teslim oldular. Doğru, iki hafta sonra - etkilenen bir devrimin olmaması.
  Ancak Wilhelm, tamamen nominal bir hükümdar olarak kalarak neredeyse tüm yetkilerinden vazgeçmek zorunda kaldı.
  Ve General Kornilov yeni Rus cumhuriyetinin başkanı oldu. Ağustos 1917'de isyanı başarılı oldu, ancak Kerensky resmen başbakan olarak kaldı, ancak başkanlığı zaten Kornilov'a vermişti.
  Kornilov başkomutan oldu.
  Bunu, Rusya'da ülke çapında cumhurbaşkanlığı seçimleri ve yeni bir anayasa referandumu izledi.
  Otoriter hükümet biçimine oldukça aşina olan insanlar, Kornilov'un versiyonunu desteklediler.
  Rusya, Almanya, parçalanmış Avusturya-Macaristan ve dünya haritasından kaybolan Türkiye pahasına mallarını genişletti.
  İkincisi nihayet büyük güçler arasında bölündü. Rusya Küçük Asya'yı, boğazları ve Konstantinopolis'i aldı. Fransızlar Suriye'yi, İngilizler Filistin ve Irak'ı aldı.
  1926'da Rusya ile Japonya arasında yeniden savaş patlak verdi. Nedeni Mançurya ve Port Arthur'un durumuydu. Anlaşmaya göre, Port Arthur'un kira hakları Japonya'ya devredildi ve kira süresi doldu. Ancak Japonlar, ele geçirdiklerini Çin'e iade etmeyeceklerdi.
  Dahası, genç Hirohito yeni zaferler hayal ederek iktidarı yeni almıştı.
  Ancak, Rus zaten farklıydı. Birinci Dünya Savaşı cephelerinde deneyimli komutanlar, yeni tanklar ve uçaklarla sertleşerek Japonlara başarıyla saldırmaya başladı.
  Dört buçuk ay sonra Rus ordusu Port Arthur'u aldı ve Japonları kıtadan sürdü!
  Bir süredir, Japonya hala denizde tutuldu - Baltık ve Karadeniz filolarının gemileri yaklaşana kadar.
  Bundan sonra, Rising Sun ülkesi teslim oldu.
  Rusya çok hızlı gelişti, ancak 1929'da tüm dünyada büyük bir bunalım başladı.
  İsyanlar Rus İmparatorluğu'nu da sardı. Ayrıca Kornilov, aktif Ruslaştırmayı gerçekleştirdi.
  Ancak tahtta kalmayı başardı ve ABD'de ... Lenin başkanlığındaki Amerikan Bolşevikleri iktidara geldi!
  Bunalımdan yola çıkan yeni Bolşevik rejimi yeni bir savaşa hazırlanmaya başladı!
  İspanya'daki devrim komünistlerin zaferiyle sona erdi ve böylece Avrupa'da güçlü bir Bolşevik dayanak oluştu...
  1 Ocak 1938. Vladimir İlyiç Lenin, Beyaz Saray'daki büyük ofisin etrafında gergin bir şekilde dolaşıyor. Tüm dünyada durum ısınıyor. İspanya'dan sonra komünistler Fransa'da başarılı oldular.
  Generalissimo ve Başkan Kornilov tarafından yönetilen Rusya, Bolşevizm'in Avrupa'ya yayılmasına izin vermeyeceğini zaten açıkça ortaya koydu. On milyon Rus ordusunda beş yüz tümen şaka değil!
  Vladimir İlyiç bunu anlıyor. Ve İngiltere'ye Rusya'ya karşı taktik bir ittifak teklif ediyor.
  İngilizler, Rus genişlemesine karşı her zaman son derece temkinlidir. Ancak radikal komünizm onları daha da korkuttu. Rusya ile aralarında bir kama sürülmesi gerekiyordu.
  Lenin, Savunma Bakanı Churchill'i kabul etmeye ve aynı zamanda İngilizlere ABD'nin sarsılmaz gücünün kanıtını sağlamaya hazırlanıyordu.
  Ve yeni başlayanlar için, kel diktatör yeni bir silah hakkında bir rapor duydu - "atom bombası".
  Oppenheimer raporunu çok ölçülü bir tonda teslim etti. Evet, şimdiden başarılar var ve hatta bir nükleer reaktör başlatıldı, ancak atom bombasının görünümü hala çok uzakta. Asıl sorun, zenginleştirilmiş uranyum ve plütonyum elde etmektir. Ek olarak, bu haber bile tamamen hoş değil - böyle bir bomba çok sayıda savaş gemisine mal olacak. Öyleyse soru nedir - yüz bin küçük bomba yapabilirseniz büyük bir bomba için para harcamaya değer mi?
  Küçük, kel ama yine de hareketli yaşlı bir adam olan Lenin (bu arada, altmış yedi yaşında, hala yaşlılıktan uzak!), ofisinin büyük salonunda enerjik bir şekilde volta atarak şunları söyledi:
  - Siz yoldaş, diyalektiği anlamıyorsunuz! Evet, bomba hala pahalı olacak, ancak daha sonra seri üretime geçişle birlikte maliyeti bir kemer siparişi ile düşecek!
  Oppenheimer çekinerek belirtti:
  - Ve Ruslar boş boş oturmayacak!
  Vladimir Ilyich'ten mantıklı ve sert bir sonuç çıktı:
  "Yani ne pahasına olursa olsun onların önüne geçmelisiniz!"
  Burada Oppenheimer'ın siyah asistanı şarkı söylüyor:
  - Sonuçta, bir zafere ihtiyacımız var! Herkes için bir fiyat için ayağa kalkmayacağız! Herkes için bir fiyat için ayağa kalkmayacağız!
  Oppenheimer, ABD Başkanı Lenin'in önünde eğildi ve homurdandı:
  - Sen bir dahisin! Tabii ki fiyat için ayağa kalkmayacağız ve Rusların önüne geçeceğiz ama paraya ihtiyacımız var!
  Lenin, timsah derisinden yapılmış ayakkabılarını topuklarına vurarak kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Para olacak!
  - Ve köleler!
  Vladimir Ilyich tarihi cümleyi dile getirdi:
  - Seni araçlarla sınırlamıyorum! Zamanını kısıtlıyorum!
  ABD imparatorluğunun komuta ve yönetim makinesinin çarkları dönmeye başladı.
  Ama bu en önemli şey değil. Vladimir Ilyich, hiç kimse gibi, Rusya'yı yenmek için onu içeriden baltalamak gerektiğini anladı.
  Vladimir İlyiç yüksek, uzun, pürüzlü alnını buruşturdu ve enerjik bir şekilde ahizeyi telefondan alarak Dulles'u aramaya başladı.
  Baş casus aygıta yaklaştığında, Lenin ciğerlerinin tepesinde sağır edici bir şekilde bağırdı:
  - İsyan etme, insanları aldatma ve baştan çıkarma yeteneğinde benimle eşit veya en azından çok aşağı olmayan birine ihtiyacımız var!
  Dulles kendinden çok emin bir tonda cevap verdi:
  - Böyle birini tanıyorum Vladimir Ilyich!
  Bir şeytan gibi sıçrayan Lenin kükredi:
  - Peki o kim? Bu insan yapımı dahi kim?
  Dulles, heceyi bir ilahiye çevirerek şöyle dedi:
  - Joseph Vissarionoviç Stalin! Muhtemelen onu tanıyorsun Vladimir Ilyich!
  Lenin yaldızlı ve elmas çerçeveli aynada kendine göz kırptı ve böğürdü:
  - Bu aşçı sadece baharatlı yemekler hazırlıyor!
  Dulles kendinden emin bir şekilde sırıttı ve onayladı:
  Ama tam da ihtiyacımız olan şey bu!
  Lenin tekrar göz kırptı ve homurdandı:
  - Stalin'e istediği her şeyi ver. Ve ona o önemsiz Generalissimo Kornilov'un yerini vaat edin!
  Dulles sağır bir sesle kükredi:
  - Vladimir Ilyich gerçekleştirilecek!
  
  VITYAZ'DAN ASLA VAZGEÇMEYİN
  Pek çoğu, Rusların Batı'nın yardımı olmadan II. Dünya Savaşı'nı kendi başlarına kazanıp kazanamayacaklarını tartışıyor. Böylece Tanrılar onu pratikte test etmeye karar verdiler. Ve bir paralel evrende, müttefik kuvvetler, koloniler ve SSCB ile birlikte Üçüncü Reich arasına bir bariyer yerleştirdiler. Ve bu, Haziran 1941'de deneyin saflığı için oldu.
  Böylece müttefikler ne SSCB'ye ne de Üçüncü Reich'a yardım edemedi. Ve deneyin tamamen saf olması için Japonya da bir bariyerin arkasına gizlenmişti. Mesela, bir laboratuvarda olduğu gibi her şeyin kesinlikle temiz olmasına izin verin.
  İlk günlerde gerçek hikayeden çok farklı bir şey olmadı. Fritz, gerçek tarihte olduğu gibi günde yaklaşık 30-40 kilometre ilerledi, ancak yavaş yavaş yavaşladı. Tabii ki, İngiliz bombardımanlarının olmaması ve Rommel'in kolordu yakınında muhalifler, kuvvetlerin bir kısmını - özellikle de havacılığı - serbest bırakmayı mümkün kıldı. Ancak Almanlar bunu henüz yapmadı, bu yüzden cephelerde işler zaten oldukça başarılı ilerliyordu. Ancak, Temmuz ayının sonunda, Smolensk Savaşı Fritz'in ilerlemesini yavaşlattı. Hitler, İtalya'nın işgalci güçlerinin yeterli olduğuna karar vererek Rommel ve tümenlerini Libya'dan çekmeye karar verdi. Faşist liderlik, zaman kaybetmemek için Fransa ve Balkanlar'dan silahlı kuvvetleri ve özellikle havacılığı aktarmaya başladı. Hitler hala Sovyet birliklerini merkezde kırıp kıştan önce başarabileceğini umuyordu.
  Güneye dönmek yerine, Fritz merkezdeki saldırılarını yeniden başlattı ve Smolensk'e saldıran Sovyet birliklerini kanatlardan sarmaya çalıştı. Ve 13 Ağustos'ta Rommel'in kolordu saldırıya geçti, Dinyeper'ı geçti ve Kiev'i savunan Sovyet grubunun arkasına geçmeye çalıştı.
  Stalin bir kayıptı. Afrika'daki neredeyse tüm Avrupa ve Fransız mülkleri aniden ona karşı çıktı ve tek bir müttefik değil.
  Bu şimdi Japonya'dan tehlike beklemeyin. Ve Başkomutan emir verir: Uzak Doğu'dan tüm birliklerin kaldırılması.
  Neredeyse Moskova'ya giren Alman birlikleri, Sibirya birlikleri tarafından durduruldu. Ancak güneyde, komuta değişikliği ve Rommel'in eylemleri sayesinde Fritz, Sovyet güney grubunu kesebildi.
  Ukrayna'daki düşmanlıkların seyri, Stalin'in tüm rezervleri korkakça Moskova'ya çekmesi ve böylece kendi arkasını açığa vurması gerçeğinden de olumsuz etkilendi.
  Daha doğrusu, kendisine değil, güney grubuna. Kötü bir durum olduğu ortaya çıktı. Ama gerçek tarihte, Kiev'in savunması bir yenilgiye dönüştü. Sadece burada bir nüans vardı, Almanlar zaten Moskova'ya yakındı ve Naziler, Uzak Doğu pahasına Stalin'den daha hızlı, Avrupa pahasına güçlendi. Ve Almanlar mesafeyi daha az aşmak zorunda kaldı ve Avrupa'daki yollar daha iyi. Ve Trans-Sibirya Demiryolundaki her şeyi tek tek hızlı bir şekilde aktarmaya çalışın.
  Sonuç olarak, Almanlar gerçek tarihten daha önce Kharkov ve Voroshilovgrad'a girmeyi başardılar ve birçok sanayi ve fabrikayı ele geçirdiler.
  Leningrad'ın da engellendiği, ancak alınmadığı ortaya çıktı. Ve Almanlar Kırım'a girdi. Ve Fritz, Don boyunca Stalingrad'a hareket ederek güneydeki Voronezh'i ele geçirmeyi başardı.
  Moskova yine de savundu ve kışın karşı saldırıya geçtiler. Ancak güney kanadında Rommel, Stalingrad'a girmeyi başardı. Aynı şekilde Kerç'e iniş de gerçekleşmedi. Sovyet birlikleri büyük zorluklarla düşmanı yalnızca Stalingrad'dan uzaklaştırmayı başardı. Ve bunun tek nedeni, iklimin Wehrmacht'ın tarafında olmaması ve don ve kar yığınlarında savaşmak için aptal olmalarıydı.
  Evet, Rommel Don'un ötesine geçmek zorundaydı. Ve bu, Führer'in suratına atılan sağır edici bir tokattı.
  Ancak 1942 baharında güç dengesi değişti. Müttefiklerine çok fazla baskı uygulayan Almanlar, Hiva pahasına da dahil olmak üzere birliklerinin sayısını ve uyduların sayısını artırdı. Özellikle İtalya ve Fransa miktarına göre eklendi. Doğu cephesinde de siyah bölünmeler ortaya çıktı. Neyse ki, Afrika'dan gelen İngiliz ve Amerikan cephesi, birliklerin ve kaynakların transferine müdahale etmedi.
  Ve de Gaulle, müttefiklerin desteğini kaybettiğinde, kendi ortakları tarafından ihanete uğradı.
  Böylece, SSCB'ye karşı gerçekte olduğundan daha önemli güçler toplandı. Fritz, havadaki avantajlarını korurken özellikle uçaklara eklendi. Ve kara kuvvetleri 5.6 milyon Sovyet askerine karşı yedi milyonu aştı.
  Ve Naziler güneyde bir saldırı başlattı. Rommel, 27 Haziran'da Stalingrad'ı ele geçirmeyi başardı. Fritz aynı anda şehrin üzerine yüzlerce tank yığmayı başardı. Düşman havacılığının havadaki hakimiyeti de geniş Volga Nehri boyunca Sovyet takviyelerinin transferini zorlaştıran bir etkiye sahipti.
  Ne yazık ki, kahraman Stalingrad AI'da olmadı. Ve Rommel, planlarda, Volga'dan aşağı ve Hazar Denizi'ne doğru gidilen rota boyunca ilerledi.
  Merkezdeki karşı saldırılarla Almanları kırma girişimleri başarısız oldu. Ayrıca, Rzhev çıkıntısı oluşmadı. Böylece Fritz, Sovyet karşı saldırısı sırasında daha eşit bir cepheye sahipti ve aynı zamanda daha eşit bir şekilde geri çekildiler. Ancak Rzhev ne yazık ki Nazilerle birlikte kaldı.
  Fritz'i kırmak mümkün değildi ve Stalingrad'ın düşüşünden sonra Kafkasya'yı tutmak çok zor. Volga'daki tedarik arteri kesildiğinden. Ve Temmuz sonunda Almanlar Hazar Denizi'ne ulaştığında durum neredeyse umutsuz hale geldi. Artık sadece su ile tedarik etmek mümkündü.
  Nazilerin hava üstünlüğüne sahip olduğu düşünülürse olay arada kalmış, son derece zor ve umutsuz bir hal almıştır.
  Ağustos ve Eylül, Hazar kıyılarındaki düşman Bakü'ye ulaşana kadar şiddetli savaşlarla geçti. Ve orada, Rommel ile birlikte Ekim ayının sonuna kadar direndiler. Durum, Türkiye'nin savaşa girmesiyle daha da ağırlaştı.
  Japonya pahasına, deney tanrıları ilgilendi, ancak Osmanlılar pahasına değil. Ancak kışın Naziler hala Moskova'ya saldırmaya cesaret edemediler, kış için durdular.
  Kızıl Ordu birkaç saldırı girişiminde bulundu. Ancak düşman, insan gücü, deneyimli personel sayısı ve havacılıkta üstündü. SSCB'de şimdiye kadar sadece tanklar ve toplar üretildi. Ancak tanklar çoğunlukla hafifti ve zırhın kalitesi son derece önemsizdi. Çok sayıda uçak da üretiliyor gibi görünüyor, ancak duralumin eksikliğinden dolayı referans uçaklardan daha ağır ve daha az manevra kabiliyetine sahipler. Yak-9 da neredeyse tamamen tahtadan çıktı. Ve bu, elbette, bir dezavantajdı.
  Hitler ayrıca yeni ünlü tanklarına da güveniyordu - "Panterler" ve "Kaplanlar".
  Artan sayıda üretildiler. Ortaya çıktı ve hayvanat bahçesinin üçüncü temsilcisi: "Aslan". Gerçek tarihte, böyle bir makine 1942'de geliştirildi, ancak kaynak eksikliği ve ağır ağırlık nedeniyle en ağır canavar reddedildi.
  Ama burada 90 ton ağırlığındaki "Aslan" seriye girdi. Avantajları, güçlü zırhı ve 105 mm'lik topu, en kötü sürüş performansını kısmen telafi etti. Seri 76 mm Sovyet silahları "Aslan" a her açıdan giremedi.
  Bu nedenle, savunma hattı çok güçlüyse ve derin kademelere sahipse, kötü bir atılım tankı değildi.
  Ve Sovyet komutanlığı, Sovyet başkenti altında iyice güçlendi. Ve buradan geçmeye çalışın.
  Menagerie'nin dördüncü temsilcisi: "Maus", dizinin lansmanı ile biraz gecikti.
  Askerlerin çoğu acemi olmasına rağmen Kızıl Ordu'nun sayısı altı milyona çıkarıldı.
  Dokuz milyondan fazla kişi onlara karşı çıktılar, ancak sayısal üstünlük, düşman ordusunun çok renkli doğasını kısmen telafi etti.
  Havacılıkta düşman hem sayı hem de nitelik olarak daha güçlüdür. En son ME-309 ve Yu-288 ortaya çıktı. Buna karşılık, vasıflı işgücü ve kıt malzeme eksikliği nedeniyle düşük kaliteli Sovyet makineleri savaşıyor. Tanklar hala eski T-34'ler ve KV'nin yanı sıra hafif olanların çoğu.
  Yaz aylarında, Wehrmacht saldırıya öncülük etti: Moskova'ya saldırı ve Volga'dan Saratov'a saldırı. Moskova, şiddetli çatışmalardan sonra sonbaharın sonunda kuşatıldı. Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk da ele geçirildi. Stalin Sverdlovsk'a kaçtı. Durum kritik hale geldi.
  Sermayeye hiçbir koşulda teslim olmaması emredildi. Almanlar saldırılar düzenledi, ancak geri çekildi ya da sokak dövüşlerinde çıkmaza girdi. Kışın, Wehrmacht'ın saldırısı askıya alındı. Doğru, çift halkadaki Almanlar sadece Sovyet başkentini değil, Leningrad'ı da sonuçlandırdı.
  Mayıs ayında, Nazi saldırısı yeniden başladı, ancak zaten Gorki ve Kazan şehri yönünde. Sovyet tank inşası, tüm zorluklara rağmen, üretime geçebildi: T-34-85 ve IS-2, ancak küçük miktarlarda.
  Gorki sadece Temmuz ayında düştü, Kazan ise Ağustos ayının sonuna kadar dayandı.
  Leningrad'da korkunç bir kıtlık hüküm sürdü ve Fritz ona saldırmaya bile çalışmadı. Ve Moskova yavaş yavaş kontrol altına alındı. Ve 30 Eylül'de son derece kanlı bir saldırının ardından Kremlin düştü.
  Birinci sınıf kale ciddi şekilde tahrip edildi. Ve bu Sovyet halkına yeni bir darbe oldu. Almanlar Urallara taşındı, ancak orada rüzgârla oluşan kar yığınlarına saplandılar. SSCB ile savaşmak zor. Stalin sonuna kadar ayakta kalma taraftarıydı. Ancak ülkenin kendisi ve özellikle Almanlar için son derece pahalıydı.
  Güneyde, Naziler Orta Asya boyunca da ilerlediler.
  1945'te SSCB, SU-100 ve IS-3'ü aldı, ancak yalnızca küçük serilerde. Ne yazık ki, Haziran sonunda Naziler Orta Asya'yı da fethetmişti. Ve Temmuz ayında Sverdlovsk da düştü. Ağustos ayında Almanlar Kurgan ve Tyumen'i ele geçirdi. Ve 3 Eylül'de de Tobolsk. Eylül sonunda, Khanty-Maisiysk. Ve Ekim ortasında ve Omsk'ta.
  Ancak Novosibirsk henüz Nazilere boyun eğmedi. Zaten çok şiddetli donlar Fritz'i şehirlere bağlı kalmaya zorladı.
  Böylece Mayıs 1946'ya kadar Naziler aktif düşmanlıklar yapmadılar.
  Sonra Novosibirsk'e gittik. Disk şeklindeki helikopterler ve "E" serisinin en yeni tankları savaşlarda yer aldı. Ancak, bu Führer'e çok fazla yardımcı olmadı. Almanlar, Haziran sonunda Novosibirsk'i aldı. Ob nehrini zorladı. Temmuz ayında, canavarlar hem Kemerovo hem de Tomsk'u ve Altay Bölgesi'ni ele geçirdi. Şiddetli çarpışmalardan sonra Abakan Ağustos'ta düştü ve Eylül'de Irkutsk'a saldırıldı.
  Bolca kan kusan Almanlar onu da aldı. Ama yine söndüler. İletişimde gergin. Bu yüzden Chita'ya yaklaşımlarda durduk. Ama prensipte nerede aceleleri var? Yazı bekleyebilir ve yeni ekipmanı test edebilirsiniz.
  Diskolar veya jetler olsun. 1947'de Sovyet tasarımcıları IS-4, IS-7 ve T-54 tanklarını bir seri halinde piyasaya sürdüler. Doğru, tamamen sembolik hacimlerde. Yeterli insan veya kaynak yoktu. Naziler ilerlemeye devam ettiler. Aginskoye, Haziran sonunda Blagoveshchensk'te yakalandı. Habarovsk Temmuz'da, Vladivostok ise Ağustos'ta düştü. Böylece, Naziler neredeyse tüm büyük Sovyet şehirlerini ele geçirdi. Belki Pertopavlovsk hariç. İblisler Magadan'ı Eylül ayında ele geçirdi. Ama yine de, Stalin teslim olmaya gitmedi.
  Sonunda, Naziler hala kaybetti!
  
  
  UZAY YÖN SAVAŞLARI
  Nispeten müreffeh birkaç yıldan sonra, Rusya için ciddi denemeler geldi. Göksel İmparatorluk, muazzam insan kaynaklarını ve totaliter bir siyasi sistemin avantajlarını kullanarak bir dünya hegemonu olmayı başardı. Rusya'da güney sınırlarında vahşi bir katliam başladı. Ve İslamcı isyan bastırılmış olmasına rağmen, teröre karşı savaş çok fazla kaynak tüketti. Durum, Batı ile zorlu bir yüzleşmeyle ağırlaştı.
  Her şey nükleer caydırıcılığa dayandığı sürece, büyük ölçekli savaşlar yoktu. Ancak Amerikalı bilim adamı Wellington, yapay olarak sentezlenmiş bir radyoaktif element üzerinde Merkür'e özel bir roket fırlatmayı düşündü.
  Ancak navigasyonda bir hata oluştu. Roket rotasından saptı ve Güneş'e düştü... Canlı organizmalar için tehlikeli olmayan, ancak atom yapısını bozan ve atom çekirdeğindeki nötronlar arasındaki bağları hafifçe değiştiren, son derece nadir bir plazma patlaması oldu. Kontrolsüz nükleer ve termonükleer reaksiyonları imkansız kılacak kadar.
  Ve bunun bir sonucu olarak: nükleer silahlar işe yaramaz bir çöp yığını haline geldi.
  Askeri ve ekonomik olarak dünyanın en güçlü ülkesi: Aşırı nüfus nedeniyle akut tatlı su ve enerji sıkıntısı çeken Gök İmparatorluğu, Sibirya'yı kiralamak için bir ültimatom verdi.
  Rusya kesin bir ret ile yanıt verdi ...
  Büyük bir savaş başladı: Batı'ya karşı Asya koalisyonu. Anavatanımız büyük ölçekli savaşların ana arenası haline geldi. Huzurlu yaşam geçmişte kaldı: her yerde savaş cehennemi hüküm sürdü. En şiddetli savaşlar kutuptan direğe tüm hızıyla devam etti.
  Cephelerdeki durum kritikti: Asya Birliği zaten Ural Dağları'na yaklaşıyordu.
  Yekaterinburg yakınlarında göz kamaştırıcı bir ateş topu düştü ve tek bir kişinin bir dakika bile yaşayamayacağı ölümcül bir bölge ortaya çıktı.
  Vatan, kutsal Rusya -
  Kalbim sana açık...
  Savaş alanının kanı sulandı -
  Anavatan sevgisinde çiçek açmak için!
  
  Dünyanın nabzı gümbürdeyen bir inilti ile atıyor,
  Savaş kükrediğinde zor...
  Ama Şanlı Güneş Rusya'nın üzerine doğacak -
  Sen bizim tek ölümsüz annemizsin!
  
  Sonsuz tarlalarda çavdar altındır,
  Kar parlak gümüşi parıldıyor.
  Ve simgelerden yüzler gururla görünüyor -
  Knight, savaşta kartal ol!
  
  Düşmanın savaşında kazanacağız,
  Kanatlı rüyayı savunalım.
  Rus askerinden daha cesuru yoktur.
  Tanrı'ya dua edeceğim!
  . Ana içerik.
  Gönül merhametle dolduğunda cüzdan nedense boştur!
  Ural Dağları'nın zirveleri, çürükler tarafından yenen ağızdan çıkan dişleri andırır. Rus kuyruksuz savaşçıları düşük bir seviyede uçuyor. Hızlı şahinler gibi, Rus şövalyeleri Göksel İmparatorluğun beceriksiz ama güçlü zırhlı kanatlı zırhlılarına saldırır.
  Hava Kuvvetleri pilotu Andrey Ognev zor bir dönüş yapıyor. Alev ve metal fışkırtan beş namlulu ağır bir Çin topu. Bir yangın kasırgası, bir Rus savaş uçağının yarı saydam zırhından kelimenin tam anlamıyla birkaç milimetre uzaklaşır. Cevap olarak kuyruksuz hırlıyor. Sivri burundan ufalanmış bir pulsar kayar. Devasa Çin helikopterinin dönen kulesi darbe altında bükülüyor... Boğuk çığlıklar geliyor.
  Andrei'nin alnı yüksek esmer yüzü beyaz dişli bir gülümsemeye dönüşüyor.
  Göz kamaştırıcı derecede güzel bir sarışın olan ortağı Vassa Koltsova, güdümsüz bir roketin çelik piranasını geçmeye zorlayarak bir namlu yapar ve savaş gemisinin helikopterinin on iki büyük pervanesinden birine bir "hediye" gönderir.
  Büyük, üçlü bir bıçak sırası ile pervane parçalanıyor. Vassa, adının kraliçe olarak tercüme edilmesinin sebepsiz değil, nasıl yenileceğini biliyordu. Her zaman sadece bir kısa etek ve haki tişörtle savaştı, ancak çıplak topuklarında kendini ve dövüşçüyü tek bir bütün olarak hissetti.
  Birçok kadın pilot, olağanüstü bir hassasiyet elde etmeye çalışarak onu taklit etti. Bir savaş gemisi helikopteri, yüzeye indirilen yüz yirmi ateş noktasıdır - bir yangın pisti. Kömür tozuyla çalışan, ancak aynı zamanda binlerce ton metali taşıyan ve dinamik koruma uygulayan bir makine.
  Japon, Çinli, Hintli tasarımcılar, Rus hava savunma sistemlerine karşı savunmasız bir araba yaptılar, ancak beklenmedik bir şekilde hava saldırısına uğradı.
  Vahşi bir öfkeyle bükülen dar gözlü General McLee, siyah eldivenli eliyle işaret ederek kükredi:
  - Onları yok et! Bu canavarları eritin!
  Dolgun göğüslü ama ince belli bir Hintli Albay şunları söyledi:
  - Bu çift bir siyah prens ve bir kraliçe. Hiç kimse onları yere düşürmedi!
  Mac inanamayarak sırıttı ve homurdandı:
  - Olamaz. Ateşin yoğunluğunu arttırın.
  Ve yine savaş gemisi-helikopter titredi. Dönen taret sıkıştı ve titanyum gövde alev aldı. Alev alev yanan sarı ve tarçınlı askerler uluyarak yanından geçtiler. Bir patlama meydana geldi ve devasa helikopterin gövdesinde napalm yüklü bir roket parladı.
  "Kaydır" tekniğini yeniden üreten ve ateş yollarının yanından geçen Vassa, şunları söyledi:
  - Her yaştan savaşa boyun eğen, sadece son gününüzü eyerleyemezsiniz, zamansız yeniliyorsunuz!
  Andrew havalı. Babası Angola ordusunun en genç generaliydi ve okumak için Moskova'ya geldi. Orada ünlü bir atlet ve Ph.D. olan Lydia Ogneva ile evlendi. Sonra babası öldü ve onu siyah ve kıvırcık saçlı annesi büyüttü. Okulda Andrei'yi kızdırmaya çalıştılar, ancak çocuk hala anaokulunda dövüş sanatlarıyla uğraşıyordu. Annesi kendi kendine nasıl savaşacağını biliyordu ve üvey babası karışık stillerde bir şampiyondu.
  Andrei iyi çalıştı, olağanüstü bir hafızaya sahipti ve kısa süre sonra kendisi, liderleri olan erkeklerin lideri oldu. Tabii ki bir uçuş okulu seçti ve Anavatanı Rusya için savaşmaya gitti. Şöhret ve saygı kazandı. Ve hiç kimse, özellikle zenci yüz özellikleri Slav olanlarla karıştırıldığından ve bu, atletik olarak inşa edilmiş pilotu oldukça yakışıklı yaptığından, Rusya'nın kahramanını siyah ten ile kınamaya cesaret edemedi.
  Aşk meseleleri hakkında askeri istismarlardan daha az efsane yoktu. Andrei'nin kendisi, kendisine atfedilenden çok daha mütevazı olmasına rağmen.
  Şimdi, yenilmez bir savaş gemisini yok etmenin bir yolunu arıyordu. Aktif, çok katmanlı zırh, Celestial Empire'ın en güçlü makinesinin ana bileşenlerini kapladı.
  Savva, yapıyı hareketsiz hale getirmeye çalışırken pervanelere ateş etti...
  Bu arada, savaş yerde alevlendi. Doğu bloğunun kulesiz tankları saldırıya geçti. Bazıları devasa, diğerleri ise bir metreden fazla değil.
  Onlara karşı, Batı koalisyonunun savaşçıları mobil mayınlar kullandı ve mermileri geri tepmeden yönlendirdi.
  Burada sadece Ruslar değil, Avrupalılar da savaştı: İngilizler, Fransızlar, İsveçliler ve diğerleri.
  Beyaz tenli ve Hıristiyan ahlaklı insanları ortak bir düşman bir araya getirdi. Demokrasi tartışmaları azaldı. Dahası, Rusya'da, saldırganlık doğudan geldikten sonra Batı karşıtı duygular boşa çıktı. Gerçekten de pasifist ve hoşgörülü bir Avrupa Doğu'ya nereye tırmanabilir? Onlar ve insanlar büyük ölçüde nasıl savaşılacağını unuttular. Ve nükleer silahlar ortadan kaybolduğunda, güçlü ve aşırı nüfuslu Asya, sayısız ordularını kuzeye ve batıya kaydırdı.
  Rus mevzilerinde ilerleyenler arasında çok sayıda Arap var. Bazı fanatikler beyaz tulumlar içinde kılık değiştirmeden saldırıya geçerler. Dudaklarında bir gülümsemeyle ölümü kabul et.
  Binlerce ilerleyen tank ve piyade savaş aracı, kuşbakışı bir karınca gibi görünüyor. Başka bir vidaya zarar veren Savva, biraz solgunlaşarak fısıldadı:
  - Yine de çok fazla var ... Tanrı Rusya'ya yardım etsin.
  Kız, Asya koalisyonu tarafından ele geçirilen şehirlerde neler olduğunu gördü. Toplu pogromlar, cinayetler, katliamlar. Erkekler bir tele asıldı ve kadınlar ve çocuklar özel kamplara götürüldü. Sonra bunları belirli eserlere sattılar veya dağıttılar. Ve savaş esirlerine işkence zaten yaygın ve hatta zorunludur.
  General McLee kendininkini bile ayırmıyor. Minik Chizh-3 savaşçılarıyla baş edemeyecekleri çaresiz bir çılgınlık içinde duvardan bir kılıç alır ve uçaksavar silahını kontrol eden Arap'ın elini keser. Çığlık atıyor ve kanlı kütüğü göğsüne bastırıyor.
  Ve uzun tırnaklarla henüz kesilmiş bir elin müthiş komutanı, ısrarlı Rus aslarına doğru bağırarak tehdit ediyor:
  - Tahrip etmek! Yakmak! Yakmak!
  Savva öfkeyle bir roket daha atar... Cephanesi bitmek üzeredir. Ancak hava savaş gemisi de istikrarını kaybediyor.
  Ölümcül topları oyun dışı kaldı... Savaş gücündeki aslan payını kaybeden hulk geri döner. Onarım ve ikmal için mümkün olan en kısa sürede üsse geri dönmeleri gerekiyor.
  Aşağıda, Rus topları düşmanın köşeli, düz demir tanklarına isabetli bir şekilde ateş ediyor. Birkaç araba durdu, gökyüzüne duman üfledi. Bir "bandura" mühimmatında patlamaya başladı. Bir çakıl yığınına çarpana kadar bir jimnastikçinin ağzı gibi ters döndü.
  Uzun menzilli Rus topu, bayrak direğine doğru bir mermi gönderir. Sarı tırpanlı nişancı bir kız, iki parmağını çaprazlayarak Almanca fısıldar:
  - Bize iyi şanslar olsun!
  Asya koalisyonunun bayrağı, ortasında kırmızı bir daire bulunan parlak sarıdır. Bu Japonya'ya daha yakın, ancak koalisyon tarafından seçilen sembol bu. Yüksek hassasiyetli bir toptan çıkan küçük bir mermi, kalın bir çubuğu kırar ve bir stadyumun zeminini kaplayabilecek devasa bir tuval düşer. Bir düzine Asya tankı aynı anda kadifemsi bir örtü ile kaplanmıştır.
  Batı koalisyonu ve Rus pozisyonlarından oybirliğiyle bir ses duyuluyor:
  - Yaşasın!
  Gerçekten sembolik. Ve düşmanın on kat fazla olmasına izin verin, ancak Rus ruhunun gücü sarsılmaz.
  Her iki Rus savaşçı da kendilerini bir an için kanat kanatta buluyor. Tek bir bütün - neredeyse üçgen şahinler - Rusya'nın savunucuları. Savva, Andrey'in siyah güçlü elini onun omzuna nasıl koyacağını çoktan hayal etti. Bu, güvenebileceğiniz gerçekten güçlü bir adam.
  Ama tam o anda, aynı anda binlerce fotoğraf patlaması parladı gibiydi. Ve savaşan çiftin gözleri karardı. Daha sonra siyahlık, suya yağ döküldüğünde ortaya çıkanlara benzer çok renkli lekelerle boyandı.
  Andrei gözlerini ovmaya çalıştı. Direncini güçlükle yenen eli suyu tırmıklıyor gibiydi.
  Sanki uzaktan Savva'nın sesi boğuk:
  - Öldük mü?
  Siyah kaptan yüksek sesle cevap verir:
  - Değil! Hayattayız.
  Aniden, bu kalın, yapışkan his kaybolur ve serbest düşüş halinde görünürler. Hatta birkaç dakikalığına hafifledi, sanki ağırlıksızmış gibi.
  Savva, şarkı söyleyen bir sesle biraz üzgün bile fısıldadı:
  Dünya umutsuzca kaybolmuş gibi görünüyor
  Ve şövalyenin yıldızlarına giden yol engellendi ...
  Sonsuz yörüngelerin bu kıvrımlarında,
  Kader değil - inanç boğulmaktır!
  Sonra nefesi kesildi, çıplak tabanlarıyla keskin, dağlık taşların üzerine indi. Işık noktaları ve dalgalarla karışık karanlık dağıldı.
  Gözler mayıs öğlen ışığından biraz acıyor. Savva dört ayak üzerindeydi ve hemen ayağa fırladı.
  Andrei profesyonelce bacaklarını bir sıçramada büktü ve ustaca indi. Erkeksi bir çenesi ve yüksek geniş alnı olan yüzü sakin bir ifadeye sahipti. Hatta ortağına gülümsedi.
  - Anlıyorsun! O ışık var ve uzun zamandır şüphelendiğim gibi - bu cennet değil!
  Savva sendeleyerek birkaç tereddütlü adım attı. Yere indiğinde çıplak tabanlarını acı bir şekilde yaraladı ve dizini yırttı. Ama kız, alışılmış bir irade çabasıyla, yüzündeki şehit ifadesini uzaklaştırdı ve parmağını önüne doğru işaret ederek haykırdı:
  -Vay canına!
  Andrey, Savva'nın işaret ettiği yere baktı. Önlerinde harap bir tepe vardı. Ve tepesinde, çatlaklarda kırılmış bir top dinlendi. Daha doğrusu, bu fütüristik nesnenin kenarları boyunca eşit aralıklarla yerleştirilmiş bir düzine ince dokunaç ve tepesinde keskin bir gaga bulunan küresel, yarı kurşun, yarı platin renk tonu aparatı.
  Kız şaşkın, fısıldadı;
  - Bu Newton'un Biyomu! Ve nasıl yaralandı?
  Andrey yakından baktı, başını omuzlarına bastırdı, havayı kokladı. Hava ozon ve yanmış lastik kokuyordu. Kaptan temkinli bir şekilde etrafına bakarak, zar zor duyulabilir bir sesle:
  - Burada pusuya düşebiliriz!
  Savva güvenle topa doğru bir adım attı ve sesini kısmadan şunları söyledi:
  - Değil! Nerede olduğumuzu biliyorum! Bu tam olarak uzay aracının düştüğü anormal bölge. Savaştığımız yerin sadece yüz mil kuzeyinde!
  Kaptan yine omuzlarını silkti ve sesindeki sakinliği koruyarak şöyle dedi:
  - Anormal bölgede bir dakikadan fazla kimse hayatta kalamaz. Robotlar bile kırıldı, parçalanarak paslandı!
  Savva, onun için kolay olmasa da, cesurca haykırdı:
  -Ve hayatta kalacağız!
  Ve tepeye doğru koştu. Düşerken çizilen tozlu, yuvarlak topukluları engebeli, kayalık tepede hızla parladı.
  Andrew şaşırmıştı. Keskin taşların üzerinde yalınayak acıtmıyor mu? Genel olarak, Koltsova'nın davranışı, normal uçuş üniformasını görmezden geldiğinde, neredeyse çıplak kıyafetlerle savaştığında birçok kişiye garip görünüyordu. Ve Mezopotamya veya Afrika'da bir yerdeyse, bir kamuflaj tişörtünde rahat olabilir, ancak ilkbaharda Urallarda hala serindir.
  Kız güney sınırından geldi. Rus ve Avrupalı askerler, Suriye'de, Irak'ta, Asya koalisyonunun atılımını engellemeye çalışırken savaştı. Dahası, İslami güçlerin bir kısmı Rusya'nın ve Asya'nın bir parçasıydı.
  Güneyde belirgin bir cephe hattı bile yoktu. Genel olarak Afrika'da, aynı ülkede bile farklı kabileler birbirleriyle savaştı. Dahası, din belirleyici bir rol oynamadı. Paganların yanı sıra birçok Hıristiyan, sözde solcu sloganlar altında Asyalıları izledi. Afrika gerçekten Aibolit hakkında bir karikatürdeki şarkı gibi oldu.
  Ama muhtemelen, çölde çıplak ayakla koşmak, dağların dik yamaçlarında koşmaktan bile daha zordur. Ve Savva, yüksek lisans derecesine sahip, biyolojik bilimler adayı olan bu vahşi, ne acıyı ne de korkuyu biliyordu.
  Andrei, şeytana yetişmeye çalışarak peşinden koştu. Uzay aracının ilk bakışta göründüğünden çok daha uzak olduğu ortaya çıktı.
  Kız genellikle saçlarını örerdi ama şimdi saçları dökülüyordu ve altın tren rüzgarda bir meşale alevi gibi dalgalanıyordu.
  Daha önce hiç siyahi bir kaptan kız arkadaşını bu kadar güzel bulmamıştı.
  Andrey zayıf bir atlet olmasa da, mesafeyi sadece büyük zorluklarla kısaltmayı başardı, ancak tökezlemesine ve neredeyse burnunu incitmesine rağmen ona asla yetişmedi (Bu arada, hiç Afrikalı değil, hafif bir şekilde kambur ve hatta tüm vücut gibi hafifçe kalkık.) Ve Savva'nın çıplak, çikolata renkli bacakları parladı, neredeyse siyah beyefendinin tam başında ve ... kız duvardan geçti, sanki sadece bir hologrammış gibi .
  Onu geçtiği için rahatsız olan Andrei, peşinden atladı. Dikkatsiz, ama oldukça şövalye.
  Kurşun yüzey ılık deniz suyu gibi yıkandı ve sonra yerde uçarak yüzünü Savva'nın çıplak ayaklarına gömdü. Andrei mekanik olarak onun ayak bileklerini öptü, ama kız onu öfkeyle tekmeleyerek haykırdı:
  - Bak, burada ne ilginç şeyler var!
  Ognev, yanınızda böyle bir güzellik varken daha ilginç bir şey olmadığını söylemek istese de, burnunda bir topuk aldıktan sonra hızla ayağa fırladı. Ve hayal kırıklığına uğramadı.
  Doldurulmuş hayvanlar ve böcekler duvarlarda asılıydı. Dahası, var olmayanlar ve dünyanın ötesinde var olamayacaklar. Ve bir düzine yengeç pençesi olan havuçlar ve kurbağa bacaklı ve horozibiği olan bir kaktüs ve geri çekilebilir dişli dilleri olan timsah ağızlı tüy hamamböcekleri. Tabii bu, fırınlanmış bir prensle kıyaslanamazsa.
  Andrei şaşkınlıkla ayağa fırladı ve yüksek sesle haykırdı:
  - Selamlar akılda kardeşler!
  Cevap olarak, sessizlik ... Savva oldukça mantıklı ve rasyonel olarak şunları söyledi:
  - Bağırmamalıyız, yıldız gemisini incelesek iyi olur.
  Uzay gemisinin içi dışarıdan göründüğünden çok daha büyüktü. Koridorlar daraldı ve genişledi. İnsanlar onlara yaklaştıkça zırhlı kapılar aralandı. Ve ne orada rastlamadı.
  Her türlü doldurulmuş hayvanlar, heykeller ve hologramlar. Resimlerin yanı sıra: hareketli ve yağlı ve sibernetik bir mozaikle. Hologramlar gerçek filmi renkli gösteriyordu. Ve savaş sahneleri ve çeşitli barışçıl, oldukça pastoral resimler.
  Andrew şaşkınlıkla belirtti:
  - Garip. Uçan bir müze gibi.
  Savva oldukça mantıklı bir şekilde itiraz etti:
  - Dünyamızdaki her şey hem müze hem de çöplük! Daha iyi yiyelim...
  - Silah! - siyah kaptanı ağzından kaçırdı. Ve hızlı bir şekilde eklendi. - Anavatanımızın Üçüncü Dünya Savaşı'nı kazanmasına yardım etmeliyiz.
  Savva baktı ve bağırdı:
  Medeniyeti kurtarmamıza yardım edin! İnsanlık tehlikede!
  Yanıt olarak, düşük, alışılmadık derecede derin bir bas duyuldu:
  - Siz yerliler, görünüşe göre bizden bir şey mi almak istiyorsunuz?
  Kız ellerini ileri uzattı ve yalvarırcasına fısıldadı:
  - Biz değil! Tüm insanlığın kaderiyle ilgili. Üçüncü dünya savaşı karar verir - ne kazanacak: barbarca, acımasız bir yaklaşım mı yoksa hümanizm ve medeniyet mi?
  Bas, ince bir sopranoya ve inanılmaz bir tona dönüştü:
  - Öyle mi? Sonuçta, bir kişi kendi niyetleri de dahil olmak üzere yanılma eğilimindedir. - Havada turuncu rüzgarlar geçti ve ses yarım oktav alçalarak devam etti. - Her zaman olduğu gibi, evrendeki ırkların büyük çoğunluğunun bir eğilimi vardır: Kendi dilinizi kullanırsanız, kendilerini son derece insancıl ve düşmanlarını sadece bir iblis olarak sunma.
  Savva, ayağıyla gergin bir şekilde, bilinmeyen bir metalin kaplamasına vurmayı bırakmadan, mırıldandı:
  - Ve sen kendin bak! Bakın bize karşı ne barbar yöntemlerle savaşıyorlar!
  Ses biraz ısındı ve hava daha yumuşak görünmeye başladı:
  - Evet, düşmanınız zalim ama siz de melek değilsiniz. Nihayetinde, hanginizin Dünya'da güce sahip olacağına matematik karar vermeyecek!
  Andrey zaten seslendirdi:
  - O zaman kim?
  Ama cevap vermek yerine altlarındaki zemin sallandı ve kız, siyah adamla birlikte yüzleriyle tavana çarptı. Sonra her şey bir anda değişti. Kendilerini büyük, kötü bir şekilde yıkılmış bir şehrin merkezinde buldular. Silahlar sağır edici bir şekilde kükredi. Büyük mermiler patladı ve bombalar düştü. Rus ve Avrupalı asker grupları ilerledi. Asya Birliği'nin sarı ve kahverengi askerleri, kayıplar vererek geri çekildi, yolu ceset dağlarıyla kapladı. Savva bir adım attı ve kanlı bir dereye bastı.
  Hayır, elbette bu, ateş, su ve bakır borulardan geçen savaşçının kafasını karıştıramazdı (ikincisi şimdiye kadar minimum ölçüde!) Ama kalbim iyi değildi. Ama Andrei neşelendi, makineli tüfeğini kaldıran dar gözlü bir askerin sarı yüzüne sağ eliyle bir taş attı, düştü. Kaptan haykırdı:
  - Burası Pekin! Adamlarımız kazanıyor!
  Gerçekten de, benzer bir hiyeroglif ile çarpık bir işaretçi mavi alevlerle yandı. Savva nedense neşe hissetmedi. İnternette Pekin'den ve Çin başkentinin karakteristik binalarından resimler görmüş olmasına rağmen.
  Ama burada durum korkunç. Kadınlar yanıyor, çocuklar ağlıyor. Ve bir sürü ceset. Ölüler kelimenin tam anlamıyla tüm yaklaşımları doldurdu ve sayıları arttı. Kız daha önce hiç ölülerin höyüklere yığıldığını görmemişti.
  Andrey zaten birinin düşürdüğü makineli tüfeği aldı ve öldürmek için ateş açtı. O doğuştan bir savaşçıdır. Baba tarafında Zulu kabilesinden, anne tarafında: büyük büyükbaba iki kez SSCB kahramanı, büyükbaba Vietnam ve Afganistan'da, baba Suriye, Donbass ve Çeçenya'da savaştı.
  Savva'nın kafasında parladı:
  Erkek olan herkes savaşçı doğar,
  Öyle oldu - goril taşı aldı!
  Sayısız düşmanlar lejyon olduğunda,
  Ve kalbinde sıcak bir alev yanıyor!
  Ve kız makineli tüfeği aldı. Güçlü eller, sapta alışkanlıkla hafiftir. Kafamda cesur marşlar çaldı: yok et, Büyük Anavatanına hizmet et.
  Ama beklenmedik bir hafif gıcırtı, kızı dondurdu. Sağda, çocukların hıçkırıkları ve ağlamaları belirgin bir şekilde duyuldu. Savva döndü ve kartal bakışı, her şeyi saran dumanın arasından küçük, sarımsı şekiller gördü. Sarımsı, kısılan çocuklar ağlayarak yanan evden çıkmaya çalışıyorlardı. Ancak yolları, katran emdirilmiş kütüklerin tıkanması tarafından engellendi. Ve adamların arkasında etobur alevler yayıldı.
  Ateş püskürten ejderha Gehenna'ya kurban vermeye hevesli görünüyordu...
  Buna dayanmak Savva'nın gücünden daha yüksekti. Kız ateşe doğru koştu. Küçükleri kurtarmak gerekiyor: Rus ya da Çinli olmaları önemli değil!
  Aniden, bir napalm akışı yalınayak savaşçının yolunu kapattı.
  Vahşi bir çığlıkla
  - Tanrım kurtar!
  Kendini ateşe attı. Yüzlerce kızgın iğne çıplak tabanlarını deliyor gibiydi, alevler savunmasız dizlerini yakıyordu. Narin, zeytin derisi, pis, kıpkırmızı kabarcıklarla kaplı. Savva için ne kadar acı vericiydi. En vahşi çığlık ciğerlerden kaçtı. Geri dönüp cehennemin alevlerinden atlamak istedim.
  Ama kız hissetti: Bir saniye geciktirmek imkansız. Çocuklar ölebilir. Ve kim oldukları önemli değil. Dostoyevski dedi ki: Dünyanın tüm hazineleri bir çocuğun döktüğü bir gözyaşı değerinde değildir. Çıplak topuklardan başın arkasına, at sürüleri gibi ağrı, sinir uçlarında çelik keskin toynaklarla dövülür.
  Harika altın rengi saçları şimdiden alev aldı ve alevler yırtıcıların yüzünü yalamaya çalışıyor. Bir daha asla aynı güzellik olmayacak. İşte hassas, kadifemsi yanağına yayılmış mor bir ülser.
  Savva, hedefe ulaşmak için ne kadar uzak görünüyorsa umutsuzca atlar. Duman ve yanan hava karışımı ciğerlere hücum eder. Üzerindeki benekli tişört çoktan yandı ve Jeanne D gibi sen de acı bir ateşin içindesin. Biraz daha, biraz daha. Aman Tanrım, vücudu cüzamlı bir yara.
  Ateşli duvar kesilir ve Savva serinliğe atlar. Zaten yanmış, harika vücudu sürekli bir yara gibi ve yanmış tabanları en keskin hançerlere basıyor gibi görünüyor. İleride bir tıkanıklık var. Ve yine kükreyen, acımasız aleve atlamanız gerekiyor.
  Ve kız, gücünün ve cesaretinin tükendiğini hissediyor. Ağrı şokundan neredeyse bayılacak. Ancak karanlıkta, küçük ellerini çeken ve bir çığlıkla ateşten sıçrayan bir kız ve tıraşlı bir oğlan ve yürümeyi zar zor öğrenen çok küçük bir çocuk görülebilir.
  Gücünün geri kalanını toplayan Savva, sıçrar, öfkelenir ve adalet duygusu ona dayanılmaz acının üstesinden gelme cesaretini verir. Yanan kütükler ve kirişler yanlara uçar. Biraz daha çaba. Biçimi bozuk kızın yanmış elleri kızgın ızgarayı tutuyor. Yüz tonluk bir koç gibi ağrı başa, göğse, tüm vücuda son hücresine kadar düşüyor. Izgara hareket etmiyor ve ardından Savva dişleriyle tutuyor. Böyle bir acıdan çıldırabilir, alevlerin dokunmadığı son vücut güzelliklerini parçalayabilir ve çökertebilirsiniz. Ama sonra, sonunda, Rab çabayı ödüllendirdi, ızgara, ısıdan kırmızı, çimento tabanından uçtu.
  Dişleri kırılan ve sıcaktan patlayan sakat kız bayılıyor. Bilincin son noktasında, sakatlanmış cilt, düşmüş kahramanın kömürleşmiş bacaklarının üzerinden atlayan özgür bir çocuk gibi hissediyor.
  Savva uyandı... Andrei ile birlikte en yüksek karlı zirvede durdu. Binlerce baş melekten oluşan bir koro gibi gürleyen ses şunları söyledi:
  - Testi geçtin! Gezegende barış olacak! Rusya, dünyadaki tüm insanların annesi olacak!
  Siyah tenli bir genç ve daha da zayıflamış ve güzelleşmiş bir sarışın, çiçek açan bahçeleri, gözlerimizin önünde büyümüş hunileri ve silah fırlatarak askerleri kucakladığını gördü. Nefret ve savaş dönemi sonsuza dek sona erdi.
  Ve tüm gezegende yankılandı;
  Rusya ve Çin sonsuza dek birleşti,
  İslam, Hıristiyanlık: kötü niyetli olmayan arkadaşlar!
  En Yüce Lord Adını yüceltelim -
  Dünyanın tüm ulusları - Yerli aile!
  
  PETER III - BÜYÜK KRAL
  Üçüncü Peter, ünlü reformcu generali ekibine katılmaya ve mareşal rütbesini kabul etmeye ikna etmeyi başardı. Nikolai Papin Savunma Bakanı oldu ve bir dizi reform gerçekleştirdi. Bu güçlü ve yetkili adam, Peter III'ün Orlov kardeşlerin komplosunu ortaya çıkarmasına ve bastırmasına yardımcı oldu. Beş komplocu da asıldı. Catherine zina nedeniyle boşandı ve bir manastıra sürüldü.
  Üçüncü Peter gücünü güçlendirdi ve taç giydi. Ve onun iktidara gelmesiyle birlikte Rusya'da somut değişiklikler meydana geldi. Gerçekten de, Üçüncü Peter, büyükbabası gibi, temel reformların ana hatlarını çizdi. Ayrıca, değişiklikler dış politikayı da etkiledi.
  Frederick II ile bir ittifakın destekçisi olan Peter, Rumyantsev'e Almanlarla birlikte Avusturyalıları yenmesini emretti. Bundan sonra, Almanya daha önce kaybettiği toprakları fazlasıyla iade etti.
  Ancak Rusya, Danimarka'dan boğazlar üzerinde kontrol alarak onu Prusyalılarla böldü. Bununla birlikte, Peter pratik zeka gösterdi ve bu devletin neredeyse tüm mallarını aldı ve tacın mülklerinin sadece sembolik bir kısmını "favori" Frederick'e bıraktı. Papin'in etkisinin Büyük Peter'in torununa fayda sağladığı söylenmelidir.
  Üçüncü Peter'in fikirlerinden biri, Polonya'yı Rusya ve Prusya arasında bölme fikriydi. 1965'te Commonwealth ile savaş başladı. Parlak Alexander Suvorov hızla ilerledi. Üçüncü Peter zeki olduğu ortaya çıktı ve ilkel olarak Rus topraklarını imparatorluğuna sokmayı başardı ve Prusyalılar Polonya'nın etnik kısmını biliyorlardı.
  Gerçek tarihte olduğu gibi Rusya, Osmanlı İmparatorluğu ile savaşmak zorunda kaldı. Ruslar için savaş daha da başarılı oldu. Papin'in reformları, Rumyantsev'in yeteneği ve hızla ilerleyen Suvorov'un etkisi oldu. Çar, huzursuz Alexander Vasilyevich, Üçüncü Peter'ı sevdi ve kendisi çok telaşlıydı ve her zaman ayaktaydı. Yani çok iyi anlaştılar.
  Ülke içinde, İmparator Peter bir dizi reform gerçekleştirdi. Devlet hazinesi lehine ihmalkar toprak sahiplerinden mülklere el konuldu, angarya ve köylülerin satışına bir takım kısıtlamalar getirildi. Ancak şu ana kadar Çar Peter, Serfdom'u tam olarak işaretlemeye cesaret edemedi.
  Ayrıca, kilise reformları Ortodoks Sinodu'nun güçlü muhalefetine neden oldu. Kral, İncil'in Tanrı'dan başkasına ibadet ve hizmet etmeyi yasakladığını savunarak, azizler kültünü ortadan kaldırdı.
  Bunda Lutheranizm'den bir şeyler vardı - kalıntılar ve ikonlarla mücadele.
  Yalnızca Rab Tanrı'ya dua edin, yalnızca O'na ibadet edin!
  Ancak bu direnişi uyandırmaktan başka bir işe yaramadı. Yer yer rahipler bile halkı isyana teşvik etti.
  Bununla birlikte, reform geçti ve kiliselerde, ibadet yerlerinde sadece Mesih ve Meryem Ana'nın görüntüleri kaldı.
  Halk genellikle kralı dinlemeyi tercih ederdi. Buna ek olarak, Üçüncü Peter sevecen bir hükümdar olarak ünlendi. Manastırlardan ve kiliselerden tüm toprakların ele geçirilmesi daha ciddiydi.
  Türkiye'ye karşı kazanılan zaferden sonra kralın otoritesi daha da arttı. Üçüncü Perth sonunda Serfliği kaldırmaya karar verdi. Böyle bir karar, devlette ciddi karışıklıklara neden olamazdı. Toprak sahipleri büyük kayıplara uğradı, ancak sanayi devrimi başladı. Ülke, tüm zorluklara rağmen hızla ve yavaşlayarak ilerledi.
  Türklerle ikinci savaşın daha da kısa olduğu ortaya çıktı ve Suvorov komutasındaki Rus birlikleri hızla kazandı. Dahası, Fransa'daki devrim Avrupa'nın dikkatini başka yöne çevirdi.
  Bu, Türk padişahı Konstantin Voronina'dan en küçük oğlu Konstantinopolis'in tahtına yerleşen Üçüncü Peter tarafından yararlanıldı.
  Böylece Osmanlı İmparatorluğu adeta Rusya ile birlik içinde bulmuştur.
  Sonra Mısır'da savaş çıktı. Yerel padişah, Rusya'nın Afrika üzerindeki hakimiyetini tanımak istemedi. Ve burada ilk kez Suvorov ve Napolyon Bonapart'ın dehası birbirleriyle çarpıştı.
  O zamanlar 70 yıl boyunca oldukça fazla yaşamış olan Üçüncü Peter öldü. Büyük Kurtarıcı adıyla tarihe geçti. Hangisi çok onurlu!
  Belki de karizmatik büyükbabasını geride bırakıyor! Ve İmparator Paul tahta çıktı. Hala çok genç ve deneyimsiz Napolyon'u yenen Suvorov, Afrika'nın kuzeyini ve hatta Fas'ı fethetti.
  Bu alternatif tarihte, Suvorov'un sağlığına zarar veren ünlü bir İsviçre kampanyası olmadığından, ünlü sertleşmiş mareşal daha uzun yaşadı.
  Napolyon, Fransa'nın imparatoru olmadı, çünkü komutan olarak ünlü olacak zamanı yoktu ve bir kereden fazla dövüldü. Dizinin çöküşünden sonra, On Sekizinci Louis iktidara geldi. Bir reform oldu, yani monarşinin restorasyonu.
  Paul the First hala komplodan kaçmadı, ancak bu beş yıl sonra oldu. Ve oğlu İskender imparator oldu. İşte büküm burada başladı. Konstantin bir gençti ve aynı zamanda Osmanlı İmparatorluğu'nun Rus Sultanı olarak iktidara geldi.
  Ancak Alexander Suvorov hala hayattaydı ve yeğeniyle amcasını uzlaştırmayı başardı. Tabii ki, Osmanlı İmparatorluğu'nun iç özerkliği sürtüşme yarattı.
  Ayrıca Rusya, İngiltere'nin muhalefetiyle karşı karşıya kaldı. İngiltere'nin yükselen gücü komşusundan memnun değildi. Ve hatta ABD ile ikinci büyük savaş bile başladı. Belki de İngilizler, George Washington'un ölümünden sonra Amerika'ya kaos ve rezalet geleceğini umuyorlardı. Ancak hesaplama haklı değildi.
  Birleşik Devletler halkı İngiliz kralının yönetimine geri dönmek istemedi. Savaş, değişen başarılarla on yıl sürdü ve sonunda, güçlerini tüketen İngiltere, saldırıyı durdurdu.
  Ancak Amerikalılar sakinleşmedi ve Kanada'ya karşı bir saldırı geliştirdi. İngiltere'nin durumu, Amerikalılara yardım sağlayan Rusya'nın konumuyla ağırlaştı.
  On bir yıl daha kanlı savaş ve Amerika Kanada'yı geri aldı. İngiltere zayıfladı, ancak yeni bir jeopolitik canavar ortaya çıktı: Amerika Birleşik Devletleri.
  Rusya Avusturya ile savaştı ve onu kısmen Prusya ile bölerek fethetti.
  Aynı zamanda, Kanada'ya genişleme devam etti. Ülke çok sanayileşmiştir. Güçlü ve sayısız bir filo inşa edildi. Ruslar Avustralya'ya indi ve Afrika'ya yayıldı.
  Birinci İskender'in ölümünden sonra, dallar arasında yeniden bir iktidar mücadelesi ortaya çıktı. İskender'in erkek kardeşi Konstantin tahttan çekildi ve başka bir Konstantin'in oğlu Andrei tahta geçerek Nicholas'a itiraz etti.
  Resmi olarak Nicholas kral ilan edildi, ancak taç giyme töreni sırasında kral öldürüldü.
  Ardından gelen karışıklıkta, Andrew tahtı yasal olarak ele geçirmeyen ilk kişi oldu. Yeni kral hemen İran'la bir savaş başlattı ve Hindistan'a karşı bir kampanya başlattı. İngiltere hala Kanada'da savaştaydı ve kendini bağlı buldu. Ve doğu kampanyası, Birinci Andrei'nin otoritesini güçlendirdi ve Romanov hanedanının şubesini başlatmasına izin verdi. Aynı zamanda, Rusya ve Osmanlı İmparatorluğu nihayet tek bir devlette birleşti. Evet ve İran ve Hindistan'ı ilhak ediyor.
  Birinci Andrew'un yerine İkinci İskender geçti. Bu hükümdar altında Rusya, Çinhindi'ne ve Çin'in kendisine doğru genişlemeye devam etti. Prusya ayrıca Alman topraklarını birleştiren ve Fransa'yı yenen en güçlü imparatorluk oldu.
  Ancak İngiltere, Fransızları destekledi ve bir intikam savaşı yaşandı. Britanya İmparatorluğu inatçı bir direniş gösterdi. Savaş birkaç on yıl sürdü.
  Bu arada Rusya, Asya'yı tamamen fethetti ve Singapur'a ulaştı. Asya ve Afrika'dan geçerek dünyanın en büyük, en güçlü gücü haline geldi.
  Ama aynı zamanda ABD de yükseldi. Amerikalılar, etki alanlarını Rusya ile paylaştıkları Kanada'nın gelişimini tamamladılar. Sonra Meksika'dan Teksas ve Kaliforniya eyaletlerini ele geçirdiler.
  Amerika Birleşik Devletleri cumhuriyetçi bir hükümet biçimini korurken, Rusya şu an için mutlak bir monarşi olarak kaldı. Alexander II, Andrei II ile değiştirildi. Romanov hanedanı devam etti.
  İngiltere ve Fransa arasında Almanya'ya karşı uzun süren savaş, Almanların Lorraine de dahil olmak üzere daha önce fethedilen toprakları elinde tutmasına, ancak daha fazla ilerleyememesine ve kendilerini tamamen tüketmelerine neden oldu. Bununla birlikte, İngilizler ve Fransızlar da hemen hemen kan kaybından öldüler.
  Bu koşullar altında Çarlık Rusyası dünyaya hakim olmaya ve etkisini artırmaya devam etti.
  Doğru, Amerika Birleşik Devletleri'nin karşısında bir canavar büyüyordu. Üstelik Amerika, Kanada pahasına, gerçek tarihte olduğundan daha kapsamlı hale geldi.
  Ancak bu henüz endişe verici boyutlara ulaşmadı. Buna ek olarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde kitlesel kayıplara ve yıkıma yol açan bir iç savaş patlak verdi. Dahası, gerçek hikayeden farklı olarak, General Lee, güney eyaletlerinin ordusunda görev yapan siyahların hakkı olan Konfederasyon Kongresi'ni kırmayı başardı: özgürlük ve vatandaşlık alma.
  Bu da savaşı büyük ölçüde uzattı ve tabii ki fedakarlığı artırdı. Çatışmayı uzatmaya da ilgi gösteren kurnaz Rus diplomasisinin de etkisi oldu. Ve tamamen taktik olarak, savaşın ilk aşamasında güneyliler büyük başarı elde ettiler ve Washington ve New York'u ele geçirmeyi başardılar. Philadelphia, Kuzey İttifakı'nın yeni başkenti oldu.
  İç savaşın kendisi daha sonraki bir döneme düştü: 1881 - 1905 ve içinde dinamit ve hatta makineli tüfekler ezildi.
  Rusya'da Çar Andrei II'nin yerini Alexander III aldı. Yeni kral hiç de barışçıl değildi. Rusya, Afrika'da yeni sömürgeler kurmaya çalışan Fransa ve İngiltere ile karşı karşıya kaldı. Ve onlarla çatışma içinde asılı kaldı.
  Prusya'nın geleneksel olarak Rusya ile ittifak içinde hareket ettiği dünyanın yeniden paylaşımı için yeni bir savaş başladı. Bu sefer Almanlar haklı çıktı. Fransa, Ruslarla birlikte birkaç hafta içinde yenildi. Britanya denizaşırı ülkelere oturdu, ancak Afrika, Avustralya ve Pasifik Okyanusu'ndaki tüm kolonilerini kaybetti.
  Almanlar kendilerininkini aldılar ve genişlediler, sınırı Paris'e ve Porte de Calais'e götürdüler ve hatta Normandiya'yı da dahil ettiler. Ve Afrika'nın kendisinde bir şey.
  Ve İngiltere küçük bir güç seviyesine düştü, Fransa tamamen bir haraç haline geldi.
  Ancak bir sonraki savaş, Üçüncü Vladimir'in altında Prusya ile zaten oldu. Bu zamana kadar tanklar, uçaklar, denizaltılar gibi silahlar ortaya çıktı.
  Prusyalılar Japonya ile ittifak halinde hareket ettiler. Savaş ilk başta Rusya için çok başarılı bir şekilde gelişmedi. Çarlık ordusundaki yolsuzluk, generallerin muhafazakarlığı ve ABD'nin Japonya'ya sağladığı aktif yardım etkilendi. Ayrıca İsveç ve Norveç ile İngiltere ve Fransa Rusya'ya karşı çıktı.
  Savaş, 1921'de, ironik bir şekilde, 22 Haziran'ın kader gününde başladı. Neredeyse dünya çapında bir savaştı. Avrupa ve Asya'dan geriye kalanlar Rusya'ya karşı çıktı. İspanya ve Portekiz de benzer bir maceraya atıldı. Portekiz, Afrika'da dışlanmış hissediyordu ve İspanyollar, Orta Çağ'daki eski ihtişamlarını geri kazanmayı hayal ediyorlardı.
  Doğu Yarımküre'de bu andan itibaren, Rus Çarı tarafından kontrol edilmeyen çok fazla alan yok.
  Bu arada Çarlık Rusya'sının insan kaynaklarındaki ezici üstünlüğü, güçlü otokratik sistemi ve iç muhalefetin zayıflığı savaşta belirleyici rol oynadı.
  Evet, Alman tankları ilk iki ayda Neman'dan Dinyeper'a geçmeyi başardı ve Riga'yı kuşattı ve güneyde Rus birliklerini Macaristan'dan sürdü. Ve tanrılar, Yükselen Güneş ülkesine Rus filosunu yenme fırsatı verdi. Ama yine, şimdilik.
  Yeteneksiz generaller savaş üstüne savaş kaybedebilirdi. Ama yeni biri büyüyordu. Ve kral, sonunda, yolsuzlukla mücadeleyi yoğunlaştırdı ve az ya da çok tolere edilebilir bir tedarik düzenledi. Ve insan kaynakları: Çin, Hint, Arap bölümleri hareket halindeydi. Almanlar Dinyeper'ı geçemedi ve kışın Rus birlikleri bir karşı saldırı başlattı.
  İsveç ve Norveç'in çok güçlü rakipler olmadığı belirtilmelidir, zaten Mart 1922'de Stockholm alındı. Ve Oslo Mayıs'ta düştü. Haziran 1922'ye gelindiğinde, çarlık birlikleri savaş öncesi durumu geri getirebildi ve Prusyalıları orijinal hatlarına geri itti.
  Olayların bu gelişimini gören Fransa, savaştan aceleyle çıktı. Buna karşılık, Prusya Kralı Wilhelm Paris'i ve güney bölgelerini işgal etti. Rus birlikleri ilerliyordu. Eylül ayında Vistula'ya nakış yaptılar. Doğu Prusya için savaşlar açıldı. Koenigsberg Aralık'ta düştü... Ve Viyana yeni yıl için özgürleşti.
  Filosu ağır hasar gören ve inisiyatifi kaybeden Japonlar için de kolay olmadı.
  1923 yılı, Polonya'da Rus birliklerinin büyük bir taarruzuyla ve üç ay içinde güneydeki Oder ve Alpler'e bir çıkışla başladı. Almanların Berlin yakınlarında dayanma şansı vardı, ancak Rus birlikleri Nisan ayında Bavyera'da bir saldırı başlattı. Birlikler yaz sonuna doğru yavaş ve istikrarlı bir şekilde ilerledi, Ruslar Ren'e ulaştı. Sonbaharda Ruhr bölgesi Almanlardan geri alındı ve Aralık ayında şiddetli çatışmalardan sonra Berlin kuşatıldı.
  Almanya'nın artık savaşı kazanma şansı yoktu. 1924'te altı ay daha kıtada savaştı, daha önce Almanlar tarafından ele geçirilen İspanya, Portekiz, Almanya: Hollanda ve Belçika boyun eğdirilene kadar.
  Sadece İngiltere kaldı ve Japonya hem Okinawa'yı hem de Hokkaido'yu çoktan kaybetmişti.
  Churchill metropolün savunmasına öncülük etti. Ama İngilizlerin hiç şansı yoktu.
  Doğru, sonbahar inişini yendiler.
  1925 yılı geldi. Amerika Birleşik Devletleri'nde ne yapılacağı konusunda birlik yoktu. İngiltere ve Japonya'nın işini bitirmesine izin verin. Yoksa yine de zorlu bir savaşa mı giriyorsunuz?
  Sağduyu, gelişmiş sanayiye rağmen Amerika'nın sayılar tarafından önemsiz bir şekilde ezileceğini söyledi. Ancak bir Rus ayısıyla yalnız kalmak son derece korkutucu.
  Haziran ayında Rus birlikleri gerçekleştirdiği, bu kez İngiltere'ye başarılı bir çıkarma yaptı, Londra düştü. Ve Ağustos ayında Japonya da bitti.
  Böylece bir savaş daha sona erdi.
  Rusya, Doğu Yarımküre'nin tüm ülkelerinin kontrolünü ele geçirdi. Aynı zamanda, imparatorluğun kendisi otokratik ve üniter kaldı. Veya neredeyse üniter. Avrupa mülklerinin bazı dış özerklik nitelikleri vardı. Ama yine de çarlık iktidarı her yere egemen oldu. İster Polonya Krallığı, ister başında Çar Vladimir ile İsveç Krallığı olsun.
  5 Mart 1933'te Çar Büyük Vladimir öldü ve oğlu Cyril yeni Çar oldu. Ancak yeni hükümdarın saltanatı kısaydı, tam olarak yüz gün. Ve tahtta on beş yaşındaki dördüncü İskender vardı. Ve elli gün sonra bir kaza geçirdi. Nicholas II, sadece on yaşında tahta geçmeyi başardı. Bir yılda dört imparator olur... Ne olur!
  Tabii ki sadece çok nadiren ve dünyanın tüm ülkelerinde değil!
  Tabii ki, birçoğu İlk Nicholas'ın çok kısa bir süre hüküm sürdüğünü ve şiddet sonucu öldüğünü hatırladı.
  Ancak II. Nicholas saltanatının başlangıcı oldukça iyi çıktı. İki yıl sonra, gezegenlerin etrafında uçan Dünya gezegeninin tarihindeki ilk yapay uydu fırlatıldı.
  Ve 1937'nin gerçek tarihte olduğu kadar uğursuz olmadığı ortaya çıktı. Bu yıldan beri ilk Rus adam uzaya uçtu. Hayır, Gagarin değil, Prens Igor Trubetskoy. Yuri Gagarin henüz şanslı değil. Ve nereye gidiyorsun?
  En geniş imparatorluk olan Rusya, uzayı genişletmek için devasa fonlar ayırabilir.
  Ertesi yıl, 1938, ilk Rus atom bombası test edildi.
  Yeni Çar II. Nicholas hala çok gençti ve elbette sabırsızdı. Ayrıca ABD, Rusya'nın tek tehlikeli rakibi olarak kaldı. Amerikalıların da bir atom bombasına sahip olmak üzere olabileceği gerçeğinden bahsetmiyorum bile.
  1 Mart 1940'ta, resmen yetişkin olan Çar II. Nicholas'ın emriyle Amerika Birleşik Devletleri'nin işgali başladı. Resmi sebep, Rusya'daki Cumhuriyetçi muhalefetin Amerikalılar tarafından parlamento seçimleri talepleriyle desteklenmesiydi.
  Genç Adam Nicholas II'nin kararının en akıllıca adım olması mümkündür. Ne de olsa, potansiyel bir düşmanın nükleer silah edinmesine de izin vermek imkansızdır.
  Büyük tank sütunları kullanan Rus birliklerinin saldırısı başlangıçta başarılı ve hızlı bir şekilde gelişti. Ama sonra Amerikalıların direnişi yoğunlaştı. Birkaç ay boyunca Rus birliklerinin ilerlemesi son derece yavaştı. Ama yine de, düşman kaybediyordu ve insan gücü miktarına boyun eğiyordu ve tank filosunun kalitesi mahkum edildi.
  Ancak Afrika ve Çin'de bir ayaklanma patlak verdi. Ayrıca, isyanı bastırmak için önemli kuvvetler yönlendirildi.
  1941'de ABD orduları bir karşı saldırı başlattı, ancak hedeflerine ulaşamadı. Birkaç saldırı ve ardından 1941-1942 kışında Amerikalılar neredeyse tüm Kanada'yı kaybetti. Ve Nisan ayında Toronto ve Quebec neredeyse aynı anda düştü.
  Savaş, geleneksel Amerikan topraklarında çoktan başladı. Karşılıklı darbeler oldu. Ama daha büyük Rus boksörü Amerikan horozunu yendi.
  Philadelphia Ağustos 1942'de düştü. Ve Ekim 1942'de Rus birlikleri New York'a yaklaştı. Sonra ABD hükümeti nükleer silah kullanmaya karar verdi.
  Ancak yine de Rusya topraklarını ele geçirmek için en ufak bir fırsatları yoktu, bu yüzden saldırı birliklerine karşı grevler üzerine bahis yapıldı.
  Bomba gece ateşlendi. Bu karar, parlak bir flaşın askerleri kör etmesinden kaynaklanmaktadır.
  Etkisi çok önemli değildi, binden biraz fazla insan öldü, çoğu geçici olsa da yirmi bin kişi kör oldu. Ancak böyle bir darbe belirleyici olarak adlandırılamaz.
  Üstelik çarlık Rusyası'nın çok daha fazla nükleer suçlaması var, bu nedenle böyle bir nükleer tayın alışverişini başlatmanın rasyonel olduğu henüz bir gerçek değil.
  Ama nereye gidiyorsun? Kötü bir pozisyonda tüm hamleler kötüdür ve akıllı politikacılar kötü bir pozisyona girmezler.
  Aralık ayında New York ve Washington düştü ve ondan önce Amerikalılar tasarım açısından çok güçlü ve başarılı olmayan beş bombasını daha kullandılar. Ve çarlık generallerinin tepkisi, suçlamalarının yirmisini düşürdü. Böylece seri olarak korkunç bir bomba kullanıldığı ortaya çıktı.
  Savaş 23 Şubat 1943'e kadar sürdü, ancak kimse atom bombası atmadı.
  Amerika, sermayenin egemenliğinden tamamen kurtuldu ve otokratik bir hükümdarın yönetimi altına alındı.
  Kral yeni topraklar ve büyük bir şan kazandı. Ve şimdi kimse onunla tartışmaya cesaret edemiyordu.
  1945'te Rus kozmonotları aya indi. Ve 1947'de Rus ordusu Meksika'ya girdi. Kral, bir gezegende birçok devletin varlığı gibi bir kalıntıya son vermenin zamanının geldiğine karar verdi. Ve ordusu fethedilebilecek her şeyi fethetmek için harekete geçti.
  1949'da Arjantin, Rus İmparatorluğu'na ilhak edilen son egemen ülke oldu.
  Ve tüm dünyada barış vardı. 1953'te Rus kozmonotlar da Mars'ın yüzeyine ayak bastı. 1956 - Bir erkekle Venüs. 1960 - Merkür. 1961 - Mars'ın uydularından biri. 1967 - Neptün'de Adam ve 1968'de - Satürn'de. 1970'de - Uranüs ve 1971'de - Plüton.
  Nicholas II, takma adla tarihe geçti: sonlandırıcı! 2016'da kral zaten doksan üç yaşındaydı. Ancak dünyevi tıbbın başarıları henüz kralı çok yıpranmış ve zayıf görmemize izin vermiyor. Görev süresi az çok güvenilir olan yöneticiler arasında mutlak bir rekor olan 83 yıldır iktidarda. Tarihte, daha uzun süre hüküm sürdükleri durumlar olduğunu söylüyorlar.
  Dünya'da işler neredeyse iyi gidiyor. Doğru, zaten sekiz milyarı aşan artan nüfusla ilgili bir sorun var. Büyük umutlar uzayın genişlemesiyle ilişkilidir.
  Ay'da şimdiden birkaç kasaba inşa edildi. Anlaşıldığı üzere, seralarda yetiştirilen sebze ve meyveler Dünya'dakinden altı kat daha az yerçekimi ile muazzam boyutlara ulaşabiliyor.
  Hem Mars'ta hem de Venüs'te şehirler ve Merkür'de fabrikalar inşa edildi. Güneş'e en yakın olan bu gezegen, metallerin üretimi ve haddelenmesi için oldukça elverişlidir. Bu amaçla güneş enerjisi kullanılmaktadır.
  Jüpiter, Uranüs, Satürn'ün uydularında da insan yerleşimleri var. Uzay yavaş yavaş her zamankinden daha fazla hakimiyet altına alınıyor.
  Ve 2016'da Sirius yıldızına ilk yıldızlararası keşif Ay'dan başladı. Hükümdar, akılda kardeşlerle temas kurmak gibi neşeli bir olaya kadar yaşamayı çok istiyor.
  
  
  
  EVREN KABUSU
  İspanyol diktatör Franco, gerçek hikayenin aksine, Alman birliklerinin İngiliz Cebelitarık kalesine saldırmasını kabul etti. Karşılığında İspanya, Afrika'daki bazı İngiliz ve Fransız topraklarını aldı.
  Mainstein komutasındaki saldırı, 25 Kasım 1940'tan 26'ya kadar geceleri gerçekleşti. Anlaşıldığı üzere, İngilizler böyle bir askeri harekete hazır değildi ve Naziler böylesine güçlü bir kaleyi bir baskınla ele geçirmeyi başardılar.
  Düşüşü savaşın seyri üzerinde önemli bir etkiye sahipti. Wehrmacht, Afrika'ya en kısa mesafeden güç transfer edebildi ve İngilizlerin Doğu'dan Akdeniz'e girmeleri engellendi.
  Alman komutanlığı ekvator Afrika'ya birkaç bölüm gönderdi. Buna ek olarak, Rommel'in kolordusu, gerçeklikten birkaç ay önce Libya'ya transfer edildi.
  İngilizler de Etiyopya'daki İtalyanlara karşı saldırıyı terk etti ve Mısır'daki konumlarını güçlendirmeye başladı. Ancak Rommel onların önüne geçmeyi başardı ve önleyici bir saldırı sonucunda sömürge birliklerini yenerek İskenderiye ve Kahire'yi ele geçirdi. İngiltere'nin Afrika'daki konumu daha karmaşık hale geldi. Almanlar Süveyş Kanalı'na çoktan ulaşmışlardı ve Orta Doğu'ya doğru ilerlemekle tehdit ettiler. Ayrıca Sudan'a doğru hareket etmek mümkün hale geldi.
  Doğru, Yunanistan'daki İtalyanların işleri çok başarılı değildi, ancak Almanya'dan ek güçlerin yaklaşımı durumu kurtardı.
  Hitler'in bir ikilemi vardı: SSCB'ye saldırmak mı yoksa İngiltere'yi bitirmek mi? Wehrmacht'ın Afrika'daki başarıları ikinci kararı tetikledi - Batı'da ellerini çözmek. SSCB'nin askeri hazırlıkları Fuhrer'de korku uyandırmasına rağmen.
  Kızıl Ordu güçleniyordu ama Almanlar da boş boş oturmuyordu. 1941'de tank üretimi 1940'a kıyasla iki katına çıktı ve havacılık neredeyse iki buçuk kat arttı.
  Naziler Malta'ya bombalama ve çıkarma yaptı. Ardından Rommel, Süveyş Kanalı'ndaki savunmaları kırdı ve İngiliz yönetimine isyan eden Irak'a girdi. Almanlar hem Kuveyt'i hem de tüm Orta Doğu'yu nispeten kolayca fethetti. Stalin ise bir bekleme taktiğine bağlı kaldı. Ancak Churchill inatla savaşa devam etti. İran'a ulaşan Wehrmacht, Güney Afrika'ya döndü.
  1941 yılı yaklaşıyordu. Denizaltıların serbest bırakılması arttı ve İngiltere kolonilerini kaybediyordu. ABD pasif kaldı. Ancak Japonya boş boş oturup 7 Aralık'ta Peru Limanı'na saldırdı. Pasifik'te yeni bir yoğun savaş başladı. Ve Hitler, SSCB'ye bir saldırı planlarını tekrar terk etmek zorunda kaldı.
  Japonlara yardım etmek, İran ve Hindistan'ı ve Güney Afrika'yı ele geçirmek gerekiyor. Ve en önemlisi İngiltere'nin kendisi. Üstelik Amerikan bombardıman uçakları oyuncak değildir. Üçüncü Reich'a çok fazla sorun çıkarabilirler. Ve İngiltere topraklarından bombalama saldırıları yapmak en uygunudur.
  Böylece Führer, 1942'de doğuyu işgal etme fikrinden vazgeçmeye zorlandı.
  Stalin'in cepheyi açma riski vardı ama... Stalin'in karakterini bilmek gerekir. Dış politikada çok tutucu. Finlandiya ile olan savaş, Kızıl Diktatörü daha da temkinli hale getirdi.
  SSCB güç toplarken. 1 Ocak 1942'deki havacılık sayısı otuz iki bin araca ve yirmi beş binden fazla tanka ve ayrıca üç bin tankete ulaştı. Toplamda, Stalin, çeşitli markaların en son KV'si ve T-34, 16,5 bin olmak üzere toplam 32 bin araçlık tank sayısıyla 20 mekanize kolordu alımını tamamlamayı planladı. Ayrıca, araba hafif olmasına rağmen, T-50 tanklarının gelişimi hala devam ediyordu.
  Matilda ve bazı kruvazör tanklarıyla karşılaşan ve İngilizlerin ağır tanklar geliştirdiğini öğrenen Almanlar, kendi mastodonlarını da yapmaya başladılar. Her şeyden önce, 88 mm topa sahip "Tiger" ve uzun namlulu delinmez 75 mm topa sahip zırh.
  Sovyet tank inşası hakkında bilgiler de mevcuttu. KV-2 tankı, Kızıl Meydan'daki 1 Mayıs geçit töreninde yürüdü ve otuz dördünün bazı verileri vardı.
  Her durumda, Speer imparatorluk silahlanma ve mühimmat bakanlığının başına geçtiğinde, teknolojideki gelişmeler daha hızlı ilerledi. Hitler dünyanın en iyi tanklarına ve daha ağırlarına sahip olmak istedi. Ancak Almanya açıkça SSCB'den daha düşüktü. Ve araba sayısı ve kalitesi. Ağustos 1941'de KV-3 tankının üretimi başladı. Arabanın 68 tonda oldukça ağır olduğu ortaya çıktı, ancak ilk mermi hızı saniyede 800 metre olan 107 mm'lik bir topla silahlandı. Bu ona, bu arada henüz seriye dahil edilmemiş olan "Tiger" a göre bir avantaj sağladı.
  125 ton ağırlığa ve iki topa sahip KV-5 daha da güçlüydü. Doğru, böyle ağır bir makine, Sovyet ordusu için iyiden daha fazla sorun yarattı. Ve 1942'de 107 ton ağırlığındaki KV-4 versiyonu kabul edildi. SSCB, dünyadaki en ağır tanklarıyla ve hatta en güçlüleriyle haklı olarak gurur duyabilirdi.
  Ama öte yandan, Almanya havacılıkta oldukça iyi gelişmiştir. Seriye giren Yu-188, savaşçılarla karşılaştırılabilir bir hız geliştirdi. DO-217 de iyi görünüyordu. Jet uçakları da aktif olarak geliştirildi. Ana hedef İngiltere olduğundan, jet bombardıman uçaklarına gerçek tarihten çok daha fazla ilgi gösterildi.
  Almanlar köle emeğini aktif olarak kullandılar. Afrika'dan çok sayıda siyah ithal etti. Siyah işçiler itaatkar, cesur ama vasıfsızdı. Yardımcı işler için kullanıldılar.
  Ancak Almanlar, Avrupa'yı kontrol ederek yeterli sayıda ve vasıflı işçi toplayabilirdi.
  Speer, Hitler'i henüz Yahudileri yok etmek için bir program yürütmeyen, ancak onları uçak ve teçhizat üretiminde kullanmaya ikna etmeyi bile başardı.
  Bahis, İngiltere'ye karşı bir hava saldırısı ve büyük bir denizaltı savaşı üzerine kuruldu.
  Bununla birlikte, Amerika'nın çatışmaya girmesi Fritz'e bir baş ağrısı ekledi ve kurt sürülerinin sayısında keskin bir artışa neden oldu.
  Almanya, gecikmeli olarak bombardıman uçakları ve stratejik uçak üretimini hızlandırmak zorunda kaldı. Her şeyden önce Yu-288 ve Yu-488 - dört motorlu. Ama onların gelişimi ve akıllara gelmesi zaman aldı. ME-109 modifikasyonu "F" bir bütün olarak İngiliz otomobilleri için değerli bir rakipti. Ancak ME-209'un gelişimi, ME-210'da olduğu gibi başarısız oldu.
  XE-177 pike bombardıman uçağı da başarısız oldu. Ama Speer miktarla oynadı. Buna ek olarak, Focke-Wulf, ME-109'un bazı zayıflıklarını telafi ederek silahlanma açısından en güçlü savaşçı oldu. Evet ve Almanların uçuş okulu İngilizceden daha iyi ve hatta daha çok Amerikalı çıktı. Mayıs 1942'de Naziler Güney Afrika'yı ele geçirdi. Ve bir Amerikan filosu Madagaskar'a geldi. Midway savaşının Amerikalılar tarafından kaybedildiği ortaya çıktı: bu yüzden bu savaşta belirleyici bir rol oynayan üçüncü rütbenin kaptanı ironik bir şekilde Madagaskar'da sona erdi. ABD, Afrika'da bir üs kurmak ve Nazilerin gevşemesine izin vermemek istedi. Ancak bu, Pasifik Okyanusu'ndaki konumlarını önemli ölçüde kötüleştirdi.
  Doğru, Japonlar eşit derecede hareket etmediler. Hawaii takımadaları için savaş sürdü.
  Naziler Afrika'nın kontrolünü ve büyük stratejik hammadde rezervlerini ele geçirdi ve ayrıca Hindistan ve İran'ı ele geçirdi. Üçüncü Reich'ın kontrolü altındaki kaynaklar çok büyük, ancak yine de sindirilmeleri gerekiyor.
  İngiltere için hava savaşı o kadar basit değil. Uçak üretimini sürekli artıran Almanlar baskı yaptı, ancak tam bir hakimiyet sağlanamadı. Stratejik havacılık gücünün eksikliği ve ABD'nin yardımı ve o zaman bile yeterli denizaltı yok. Ve bunca umudun ilişkilendirildiği mucizevi torpido bizi hayal kırıklığına uğrattı.
  Führer, 1942'de İngiltere'ye inmeye cesaret edemedi. Deniz gücünün ve denizaltı filosunun güçlendirilmesi üzerine bahis yapıldı. Aynı zamanda, uçak gemileri ve savaş gemileri inşa edildi. Yeterli üretim kapasitesi vardı ama her şey zaman aldı.
  A sınıfı balistik füzeler de ince ayar gerektiriyordu. Ancak FAU-1 robotik mermileri seri üretilmeye başlandı. Basit yakıt kullanan nispeten ucuz arabalar, pilotlara ihtiyaç duymamaları gibi şüphesiz bir avantaja sahipti.
  Sınırsız doğal kaynaklara ve işgücü rezervlerine erişim sağlayan Hitler, Alman pilotların hayatlarını kurtarmak istedi. Üretimi kolay ve insansız olarak V-1 en iyi çözüm gibi görünüyordu. Ve bu türden binlerce robotik mermi, 1942 sonbaharından beri Londra'ya düştü.
  Aynı zamanda Almanlar, Arado jet bombardıman uçağının ve balistik füzelerin gelişimini hızlandırdı.
  Stalin beklemeye ve güç toplamaya devam etti. 1942'de SSCB, beş buçuk bin yeni tank KV ve T-34 ve yaklaşık bin eski marka, yaklaşık beş yüz yeni hafif T-50 ve T-60 ve iki yüz amfibi üretti. Uçak filosu da arttı - yaklaşık on beş bin yeni ve eski uçak hizmete girdi. Pilot sıkıntısı bile vardı. Katyuşaların üretimi yavaş yavaş arttı.
  Nazi Almanyası otuz binden fazla uçak üretti, ancak savaşlarda önemli kayıplar yaşadı. Almanlar yaklaşık altı buçuk bin tank üretti. Hepsinden önemlisi, T-3 ve uzun namlulu 75 mm'lik bir topla T-4'ün yeni bir modifikasyonu. Yüzden biraz fazla en yeni "Kaplan" üretildi ve "Panterler" hala sadece prototiplerde.
  Ancak Schmeister tarafından tasarlanan MP-44 saldırı tüfeği seriye girmeye başladı. Gerçek hikayenin aksine, makinenin demir dışı metallerin kıtlığı dikkate alınarak geliştirilmesi gerekmedi. Bu da alaşımlı çelikten daha basit bir saldırı tüfeğinin geliştirilmesini hızlandırdı.
  Böylece küçük silahlarda Almanlar avantaj kazanmaya başladı. Ancak makinenin tüm birlikleri yeniden silahlandırması için de zamana ihtiyaçları vardı.
  Ancak, serbest bırakmanın ayda kırk veya elli denizaltıya ulaştığı denizaltı filosunda, Almanların gerçekten eşiti yok.
  Hidrojen peroksit üzerinde çok yüksek hızlı denizaltılar bile vardı. Nükleer programda hızlandırılmış çalışma. Neyse ki, çok fazla kaynak var. Ve Alman fizikçilerin grafitin moderatör olarak uygun olmadığı hatası bile felaket olmadı. Afrika da dahil olmak üzere ağır su üretimi için çeşitli fabrikalar inşa edildi.
  Yani yıkayarak değil, yuvarlayarak değil, Nazilerin nükleer reaktörü Aralık 1942'de çalışmaya başladı. Hatta Amerikalılardan biraz daha erken. Pasifik'teki yenilgilerden sonra ciddi bir demontaj başlattılar. Ve nükleer program için fon büyük ölçüde kesildi.
  1943'ün başlangıcı, Hitler'in Toplam Savaş ilanı ve işgal altındaki topraklarda evrensel emek hizmetinin tanıtılmasıyla belirlendi. Londra'ya yapılan büyük V-1 saldırıları kendilerini pek haklı çıkarmadı. İngilizler bu tür darbeleri kısmen püskürtmeyi öğrendi, ancak Almanlar sayıyı aldı.
  Ancak denizaltı savaşı İngiltere için gerçekten felaket oldu. Hammadde eksikliği nedeniyle adadaki silah üretimi keskin bir şekilde düştü. Metropol çöküşün eşiğindeydi. Buna ek olarak, Naziler Madagaskar'ı ele geçirdi ve Japonlar Nazilerle birlikte Avustralya'yı işgal etti ve nispeten hızlı bir şekilde teslim oldu.
  Stalin, bekleme taktiğinin tehlikesini anlasa da, kavgaya girmeden kendisine sadık kaldı. Bırakın kapitalistler kendilerini sonuna kadar yok etsinler. Ve izleyeceğiz...
  Ancak bu taktiğin dezavantajları da vardı. Büyük kaynakları kullanan Üçüncü Reich, SSCB'ye karşı bir savaş hazırlıyordu. 1943'te Üçüncü Reich'ta tank üretimi günde ortalama 1.200 araca ve ayrıca üç yüz elli kundağı motorlu topa ulaştı. Ayrıca, kendinden tahrikli silahlar hiç de zayıf değildir. "Ferdinands", "Yaban arıları", "Jagdpanther". Almanların tanklarda neredeyse kayıp yaşamadıkları göz önüne alındığında, panzvale'nin ikmalleri Kızıl Ordu'nunkinden iki kat daha hızlıydı. Ve SSCB lehine teknolojideki niceliksel boşluk küçülmeye başladı.
  Kalite açısından Fritz, KV-3'e benzer ağırlıkta bir "Kral Kaplan" aldı, delme gücü açısından, merminin kalitesi ve daha güçlü ön zırh nedeniyle silah biraz daha üstündü. Süper ağır Sovyet KV-5 ve KV-4'ün teknik olarak çok güvenilmez olduğu ortaya çıktı, özellikle de alt takımları. Bu nedenle, bu tür canavarların savaş kullanımı şüpheliydi.
  Ve Stalin ayrıca yedi silah ve iki roketatar ile bir KV-6 yaratılmasını emretti. Arabayı yaptılar. Ancak o kadar ağır ve uzun olduğu ortaya çıktı ki, onu bir trende taşıyamaz veya savaşta konuşlandıramazsınız. T-34-76 oldukça başarılı bir araçtır, ancak kafa kafaya savaşta Panther veya Tiger'dan daha zayıftır. Ve KV-1 ve KV-2 ağırlık açısından Almanlarla karşılaştırılabilir, ancak popoda Panterler ve Kaplanlardan daha düşüktürler. Alman T-4'ü otuz dördü zırhta yakaladı ve silahlanma, görünürlük ve optikte geride kaldı ve bu, daha ağır modifikasyonları karşılaştırırsak eşit veya daha az ağırlıkta.
  Kısacası, Fritz çekildi ve kalite eşitti. ME-309 ve ME-262'nin görünümü, havacılık kalitesinde bir avantaj sağladı. En iyi dört motorlu bombardıman uçağı Yu-488 gibi. Ve arkalarında reaktif modeller var. Yu-287 ve Arado gibi.
  Eylül 1943'te Naziler nihayet İngiltere'ye başarılı bir çıkarma gerçekleştirdi. İki haftalık savaştan sonra - İngiltere teslim oldu. Ve Churchill Kanada'ya kaçmasına rağmen, Batı'daki savaşın sonucu önceden belirlenmiş bir sonuç gibi görünüyordu.
  Ana müttefikini kaybeden ve Üçüncü Reich'in artan gücünden korkan Roosevelt, barış istedi.
  Hitler, maiyetiyle yaptığı görüşmelerden sonra, Amerika Birleşik Devletleri için bir koşul belirledi: nükleer programın reddedilmesi ve Japonya'nın ve Üçüncü Reich'ın tüm fetihlerinin tanınması. Fritz'in zaten denizaltı filosu ile örtüştüğü İzlanda'dan birliklerin geri çekilmesinin yanı sıra. Yükselen Güneş Ülkesi'nin, savaşın henüz durmadığı Gaia üzerindeki kontrolü. Buna ek olarak, Hitler, Birleşik Devletler ve İngiltere'nin neden olduğu tüm yıkım ve askeri harcamalar için Üçüncü Reich ve Japonya için maddi tazminat talep etti.
  Barış şartları son derece zor olmasına rağmen, Roosevelt büyük zorluklarla Kongre ve Senato'da kabul edilmesini sağlamayı başardı.
  ABD'nin boyun eğmesinde büyük bir rol, Stalin'in Mihver Devletler koalisyonuna katılmaya karşı olmadığı ve en azından Alaska'yı yeniden ele geçirmeye hazır olduğu yönündeki ipuçları tarafından oynandı.
  Amerikan pragmatizmi, coşku ve duygulardan daha yüksek olduğu ortaya çıktı. Buna ek olarak, Almanların nükleer programı Amerikan programından daha hızlı gelişti ve bu gelecekte bir felaketle doluydu.
  Dünya Savaşı'nın ilk aşaması bitti. Ancak Führer şimdi SSCB'yi bitirmek istiyordu.
  Stalin'in beklenmedik bekle ve gör taktiği ve dünya barışı davasına bağlılığı uğursuz bir şaka yaptı. Joseph, Üçüncü Reich ve Japonya tarafından Avustralya da dahil olmak üzere Doğu Yarımküre'nin tüm kaynakları ve Batı dünyasındaki bazı köprü başlarıyla karşı çıktı.
  Ancak Yükselen Güneş Ülkesi henüz Çin'in işini bitirmedi, ancak ikinci bir cephe açabilirdi. Hitler ise aktif olarak sömürge birlikleri ve yabancı lejyonlar oluşturdu. Aynı zamanda silah üretimi de arttı.
  1944'ün ilk yarısında, Üçüncü Reich'ta tankların ve kundağı motorlu silahların üretimi günde yüz araca ulaştı ve aştı. Panter-2, seviyesindeki tüm Sovyet arabalarını atladı. Ayrıca daha gelişmiş bir Alman tankı "Aslan" ve yakında "Kraliyet Aslanı" vardı.
  Ve en önemlisi, jet havacılığı seri olarak geliştirildi. Buna karşılık, T-34-85 ve IS-1 ve IS-2 tankları SSCB'de üretime girdi ve hiç kimse KV serisini üretimden kaldırmadı. 1944 için Üçüncü Reich'in en büyük üretim tankı Panther-2 ve SSCB T-34-85 idi. Daha ağır modeller, önemli ölçüde - yaklaşık zamanlarda, on daha küçük miktarlarda üretildi. Almanlar Sovyet yollarında fazla ağırlık kullanmak istemediler ve Stalin KV serisine güvenmemeye başladı ve IS'ler çok ham çıktı.
  Bununla birlikte, 88 mm'lik 71 L kalibreli bir topa sahip Alman "Panter" -2, topun zırh delici gücünde, ön zırhta ve biraz yandan T-34-85'i aştı ve ayrıca 900 beygir gücündeki motoru ve 47 ton ağırlığı ile sürüş performansından ödün vermiyor. Alman tankının ağırlığı 50,2 tona yükseldiğinde bile ölümcül olmadığı ortaya çıktı.
  Ve Alman jet uçağının hiç değerli bir rakibi yoktu.
  Hitler, lastiği çıkarmamanın daha iyi olduğuna karar verdi ve 22 Haziran 1944'te savaşı başlattı. SSCB'ye kendi ve yabancı bölümlerinin üç yüz ellisini ve yüz yirmi uydu bölümünü atmak. Üçüncü Reich tarafında şunlar vardı: Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan, Finlandiya, İsveç, İtalya, Portekiz, İspanya, Bulgaristan, Arjantin, Türkiye.
  Almanlar ayrıca Wehrmacht'ta çok sayıda yabancı ve hiwis kullandı. Toplamda, Üçüncü Reich, yalnızca birinci kademede, on iki buçuk milyon askeri savaşa attı ve bunların yüzde kırkından fazlası milliyet olarak Alman değildi. Uydular üç milyon daha ekledi. Toplamda, ilk kademede yaklaşık on altı milyon piyade, yaklaşık otuz üç bin tank, elli beş binden fazla uçak, yaklaşık iki yüz elli top ve havan var.
  SSCB, seferberlikten sonra on üç buçuk milyon asker konuşlandırdı, ancak kuvvetlerin bir kısmının Uzak Doğu ve iç bölgelerde tutulması gerekiyordu. Birinci kademede sekiz milyon asker, yaklaşık otuz bin tank, yaklaşık kırk bin uçak ve yaklaşık iki yüz bin top ve havan vardı.
  Böylece, Üçüncü Reich tarafında, daha iyi bir makineli tüfekle piyadede çifte üstünlük ve kuvvet hareketliliğinde beş kat üstünlük vardır. Doğru, SSCB'de neredeyse parite olan çok sayıda makineli tüfek var.
  Tanklardaki fark büyük değil, ancak SSCB'deki eski araçların yüzdesi ve daha önceki sürümlere sahip tankların yüzdesi daha yüksek.
  Alman jet havacılığının rakibi yoktur ve Üçüncü Reich pervaneli uçakları daha hızlı ve daha iyi silahlanmıştır. Doğru, Sovyet araçları yatay manevra kabiliyetinde üstündür.
  Topçu ve havanlarda, kuvvetler dengesi eşitliğe en yakındır. Hem nicelik hem nitelik.
  Doğru, Üçüncü Reich'in filosu özellikle su altında, Sovyet filosundan çok daha güçlü. Japonya örneğinde olduğu gibi.
  Ek olarak, Naziler zaten seri üretimde A sınıfı balistik füzelere sahipler ve ilk disketler havalandı.
  Genel olarak, Naziler daha güçlü olacak ve Stalin, gecikmeli de olsa savunmayı oldukça makul bir şekilde hazırlayacak. Ama çok şey yapılmadı. Stalin Hattı tam olarak restore edilmedi ve en önemlisi, birlikler hattı korumak için yeterince eğitilmedi. Her ne kadar umutsuzca yeniden eğitilmiş olsalar da.
  Molotof'un sınır çizgisi, üç yıl boyunca, genel olarak tamamlandı, ancak sınıra çok yakındı ve yeterli derinliğe sahip değildi. Buna ek olarak, Stalin, Dinyeper'ın arkasında üçüncü bir kademe inşa edilmesini emretti, ancak bu ancak ABD'nin teslim edilmesinden sonra başladı.
  Doğru, Sovyet birliklerine ek olarak, sayısı bir milyon askere ve milislere ulaşan NKVD'nin bölümlerine güvenilebilir. Bu yaklaşık dört milyon insan, sadece batı şehirlerinde. Tabii ki, savaş etkinlikleri normal birimlerinkinden çok daha kötü olsa da.
  Gerçek tarihin yanı sıra Almanlar, Bialystok çıkıntısını ve Lvov yumruğunu keserek merkeze ana darbeyi vurdu. Savaşın ilk günleri, Almanların, çok sayıda yabancı birliğe rağmen, taarruzu aşağı yukarı sorunsuz bir şekilde yürüttüğünü gösterdi. Ancak Sovyet birlikleri genellikle kaybolur.
  Ayrıca, Ukrayna birimlerinin savaş kabiliyetinin şüpheli olduğu ortaya çıktı. Savaşın ilk günlerinde birçok asker kaçağı ve teslim oldu.
  Sınır muharebelerinde düşmanı zapt etmek mümkün değildi. Ve sonra Stalin, birimlerin ana hatta çekilmesini yasaklayarak ve cepheyi düzeltmeyi talep ederek bir hata yaptı. Ancak hata düzeltildi, ancak gecikmeli olarak. Almanlar, merkezdeki Stalin hattını kırarak 28 Haziran'da Minsk'i ele geçirmeyi başardılar.
  Karışıklık sadece yoğunlaştı. 30 Haziran'da Japonya ve uydularının savaşına beklenen giriş gerçekleşti. Bu nedenle, şimdilik Uzak Doğu'dan asker transferini unutmak zorunda kaldık.
  Merkezdeki Alman atılımı genişliyordu. Umutsuzca kapatmaya çalıştıkları büyük bir boşluk vardı. Ancak Naziler ilerledi ve 16 Temmuz'da Smolensk'e girdi.
  Mevcut tüm rezervleri savaşa sokan ve milisleri silah altına alan Stalin ve Zhukov, Fritz'in merkezdeki ilerlemesini durdurmayı başardılar. Ancak Hitler birliklerini güneye çevirdi. Naziler Kiev'de büyük bir kazan yarattı ve Ukrayna'nın neredeyse tamamını ele geçirdi.
  Engellenen Leningrad, Kırım'ı işgal etti. Düşmanlıkların seyri 1941'e çok benziyordu, amansız karma gibi. Ancak farklılıklar da oldukça önemliydi. 1941'de SSCB'nin bazı serbest rezervleri vardı ve şimdi her şey zaten seferber edildi. Ve saldırı Ekim ayında gerçekleştiğinde, savunmayı elinde tutacak neredeyse hiçbir şey olmadığı ortaya çıktı.
  Kasım 1944'ün başlarında, Naziler Moskova'yı kuşattı ve Stalin'i Kuibyshev'e kaçmaya zorladı.
  Naziler, gerçek tarihin aksine, önemli bir sayısal üstünlüğe sahipti. Moskova'yı kuzeyden ve güneyden atlayacak kadar tümenleri vardı. Ancak Sovyet birlikleri farklı cephelere çok fazla yayıldı.
  Gerçekte, 1941'de seferberliklerden sonra, Stalin personel sayısında Wehrmacht'a karşı bir avantaj elde etti ve savaşın başından beri Üçüncü Reich'ın sahip olduğundan dört kat daha fazla uçak ve tanka sahipti. Ve savaşın ilk beş ayında, gerçek tarihte daha fazla Sovyet ekipmanı üretildi.
  Ama şimdi Naziler, silahların ve personelin hem niceliği hem de niteliği açısından koz haline geldi. Ve Kızıl Ordu'da 1941'dekiyle aynı yaralar var. Ukraynalıların, Baltların ve birçok küçük ulusun Sovyet sistemi için ölmeye isteksizliği de dahil. Kitlesel vatana ihanet ve baskı kurbanları, mülksüzleştirilmiş ve her türden gücenmiş diğer kurbanlar arasında koşmak. Sovyet rejiminin ideolojik düşmanları dahil.
  Almanların da Batı'yı mağlup etmesi hainlerin sayısını artırmaktan başka bir işe yaramıyor.
  Bu nedenle, Moskova'nın kuşatılması ve Almanların Donbass, Voronezh'i ele geçirmesi ve Stalingrad'a doğru ilerlemesi şaşırtıcı değil.
  1944'teki kış, ne yazık ki 1941'deki kadar soğuk ve karlı değildi. Ancak Moskova, Aralık 1944'ün sonuna kadar kahramanca direndi. Stalingrad Ocak 1945'te düştü ve bunun için savaşlar çok uzun sürmedi. Şubat ayında ve Mart başında Almanlar ve uyduları Kafkasya ve Bakü petrol kuyularını tamamen ele geçirdi.
  Sonra saldırı Volga boyunca gitti. Saratov'a, Kuibyshev'e ve daha sonra Orenburg ve Kazan'a.
  Stalin Sverdlovsk'a kaçtı. Kazan Mayıs ayında düştü. Yaz aylarında, Almanlar ve Japonlar Rusya'nın derinliklerine doğru ilerlemeye devam ettiler. Sovyet birliklerinin direnişi düştü. 5 Ağustos 1945'te Sverdlovsk alındı. Ve 3 Eylül 1945'te Stalin sonunda teslim olmayı kabul etti. Kendi hayatları ve özgürlükleri karşılığında.
  İkinci Dünya Savaşı bitti. Ancak barış uzun sürmedi. Nükleer silahları test eden Hitler, olağanüstü yıkıcı güçlerine ikna oldu.
  Artık Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin hala Üçüncü Reich'ın dünya hakimiyeti yolunda olduğu ortaya çıktı. Ve Führer, Cengiz Han, Büyük İskender, Napolyon, İmparator Truva ve Kanuni Sultan Süleyman'ın toplamından daha fazla toprak fethetmesine rağmen, Japonya'yı da yenmeye karar verdi.
  İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinden tam üç yıl sonra, güçlü nükleer yüklere sahip yüz balistik, kıtalararası füze bir kerede Yükselen Güneş ülkesini kapladı.
  Ve sonra Wehrmacht ve filonun kara birimlerinin saldırısı başladı. Almanlar, Japonya'nın Asya'daki mallarını nispeten hızlı bir şekilde ele geçirdi ve metropolün kendisi atom bombalarıyla yerle bir edildi.
  Yükselen Güneş ülkesinin Pasifik mülkleri tarafından az çok uzun süreli direniş sağlandı. Ancak Haziran 1949'a kadar her şey bitmişti. Şimdi geriye kalan tek şey ABD'yi yenmekti. Üstelik bir nedeni vardı. Amerikalılar, anlaşmanın aksine, yine de nükleer silahlar geliştirdiler ve gizli testlerini yaptılar.
  Hitler, 1 Ocak 1950'de savaşı başlattı ve yeni yılda bir kerede üç yüz nükleer füze attı. Yıkıcı bir nükleer saldırı, yüz büyük Amerikan şehrini yok etti ve on milyonlarca insanı öldürdü. En iğrenç vahşetlerin en uzun listesine Adolf Hitler'in en büyük suçlarından birini daha ekledi. Sonra Kanada'nın işgali ve Latin Amerika diktatörlükleriyle birlikte güneyden geldi. Amerikalılar zayıfladı ve şok oldu, ancak umutsuzca savaştı. Onlar için yenilginin sadece kölelik ve yavaş, acılı bir ölüm anlamına geldiğini anladılar. Bu nedenle, tüm savaşların en çaresiziydi. Ve bir yıldan fazla sürdü, Üçüncü Reich'ı yaklaşık iki yüz nükleer yük daha düşürmeye ve birçok verimli toprakları radyoaktif bir çöle çevirmeye zorladı. Ancak yine de hedefe ulaşıldı ve Üçüncü Reich'in son düşmanı yenildi. Ve bundan sonra, sözde dünya küreselleşmesi süreci başladı. Alman markı tek dünya para birimi haline geldi. Resmi olarak bağımsız ülkeler bile, yalnızca sınırlı yerel özyönetimi korurken, Üçüncü Reich'in kolonileri düzeyine indirildi. Yahudiler ve Çingeneler yasadışı ilan edildi: arandılar ve yok edildiler. SS büyük çaplı tasfiyeler gerçekleştirdi ve öfkelendi. Gerçek bir kabus geldi - ejderhanın saati. Ya da daha doğrusu bir dönem. Führer, uzayı genişletme iddiasıyla gerçek bir dünya totaliter imparatorluğu inşa ediyordu. 1959'da, Führer'in yetmişinci doğum gününün kutlanması sırasında, dünya çapında bir plebisit olan resmi bir taç giyme töreni gerçekleşti - bu da süper imparator unvanını meşrulaştırdı. Ve Adolf Hitler 1967'de öldüğünde, unvanı ve gücü oğluna miras kaldı. O zamana kadar, Dünya gezegeni Venüs ile Ay'da ve Mars'ta zaten yerleşimler kurmuştu ve aktif olarak dış yıldızlı dünyalara genişlemeye hazırlanıyordu... Naziler evrensel bir imparatorluk istiyorlardı - Star Reich'ın inşası. tüm evreni bir kabusa daldırmak.
  
  
  YÜZ BİN GÜZEL KIZ
  Elfaraya kendini savaşta gördü... Artık bir savaşçı ve zayıf olmayan bir ordunun lideri.
  Güzel kızlar: Sadece hafif zırhlı plakalarla kaplı göğüsleri ve kalçaları var. Ve kollar, bacaklar ve karın çıplak, bronzlaşmış.
  Ve bu kızlar çıplak ayakla şaplak atıyor. Yüz bin tane vardı. Ve bütün kızlar, tek bir erkek değil! Ve hepsi güzel, ince, atletik, kaslı, bronzlaşmış, inci dişli!
  Amazonlar gibi... Gruplar halinde sıraya girdiler. Ellerinde kılıçlar, arkalarında selamlar. Kalkan yok - savaşçı, kılıcın kalkandan daha doğru olduğuna inanıyor.
  Ve bayraklar kızların üzerinde gururla dalgalanıyor. Savaşmaya hazırlar ve güvenle kazanmak istiyorlar!
  Ama uzaktan hareket eden ork sürüleri. Kıllı, pis ayılar. Ve komutanları olarak hizmet eden yaklaşık yüz kat daha az trol.
  Ve şimdi bu kalabalık kızlara doğru ilerliyor.
  Elfaraya şu komutu verir:
  - Yaylardan yüksek bir yayda ateş edin!
  Kız, zarif bacaklarının çıplak parmaklarını kullanarak yayları çekiyor. Ve ölümcül oklar atın.
  Aynı zamanda, savaşçılar dişlerini göstererek kükrediler:
  Hadi şampiyon olalım!
  Ve düşmana kalın bir ok sürüsü ile uçarlar. Rakiplerini iğne ile kirpi gibi dürtüyorlar.
  Orklar ve troller, canice ve zalimce vurularak düşer.
  Ve Elfaraya diyor ki:
  - İmparatorluğun yeni sınırları için!
  Savaşçılar senkronize hareket eder. Bronzlaşmış vücutları çok güzel ve parlak. Ve çıplak ayaklar bronzlaşmış ayak bileklerini parlatır. Ve parmaklar alt ekstremitelerde inatçıdır. Ve yıkım hediyeleri kendilerine uçar ve rakipleri vurur.
  Orklar ve troller yıkılır. Ve acıdan bükülmüş hayvan yüzleri var.
  Savaşçılar sadece takdire şayandır. İnce, kaslı beller ve kaslı bacaklardır. Aynı anda nasıl binlerce ok atılacak.
  Ve bir ork kitlesine saldıracaklar. Ve şarkı söyle:
  - Büyük onurumuz için,
  Haydi haydutları yiyelim!
  Ve yine bir sürü ok ve onu serbest bırakacaklar. Ve bulundukları tepelere tüm yaklaşımları cesetlerle dolduracaklar.
  Evet, onlar harika savaşçılar. Böyle vahşi bir sırıtış ve vücudun rakiplerinin yok edilmesiyle doğru yöne döndüğü yer.
  Elfaraya kendi başına bir yay atıyor. İpi çıplak parmaklarıyla çekiyor ve çok isabetli vuruyor.
  Aynı zamanda, kız kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Şiddet dünyayı tutar,
  Öfke volkanı büyük bir şekilde saldırıyor!
  Daha yüksek gerilim,
  Acı ve korkuyla uyanır!
  Ve yine savaşçının çıplak ayağından fırlatılan ok uçar. Ve aynı anda üç orku yumruklar.
  Kan pınarlarından boğulanlar. Ve Elfaraya nasıl ciyaklanır:
  - Sihrime şan!
  Ve yine çıplak ayağıyla bir ok atacak. Bu bir kız - en yüksek sınıftan, hem vücudu hem de diğer her şeyi var.
  Orkların ve trollerin ilk saldırı dalgası tıkandı. Geriye sadece bir ceset yığını kaldı. Ama şimdi tüylü yaratıkların yeni müfrezeleri ortaya çıkıyor.
  Elfaraya bir kez daha ateş ediyor ve isabetli bir şekilde yapıyor ve aynı zamanda homurdanıyor:
  - Dünyamıza şan!
  Ve şimşek çıplak ayağından uçar. Ve ork kitlesi ateşe verilir ve parçalara ayrılır.
  Evet, savaşçı bir prenses. Onunla, herhangi bir erkek kendini güvende hissedecek.
  Ve diğer yüz bin kız daha kötü değil. Ve çok iyi ateş ediyorlar. Ve en önemlisi, hızlı.
  Çıplak, kaslı bacaklarının yalnızca titreyecek zamanı vardır.
  İşte uyum içindeler:
  - Aktif bir geçiş veriyoruz,
  Düşmanı tam gözünden vurduk!
  Ve yine çıplak ayakla yeni ölüm armağanları salıyorlar. Bu genellikle onların savaş enerjisi başlatmasıdır.
  Elfaraya bile şarkı söyledi:
  - Orklar kükrer - kederli yüzler,
  Bilin arkadaşlar, ben bir katilim!
  Herkesi öldüreceğim, herkesi yok edeceğim,
  Ve kimin kıllı yüzünü kıracağım!
  Evet, kız gerçekten aşırı derecede kavgacı. Ve bir ork sürüsü daha yakına koştuğunda, onlara bir pulsar gibi çarpardı. Ve hemen elli yaratık etle küçük parçalara ayrıldı.
  Elfaraya homurdandı:
  - Büyük fikirler için tüm canlılar yansın!
  Savaşçı daha sonra göbeğinden yıldırım aldı ve serbest bıraktı. Ve birkaç düzine ork, şişle delinmiş koçlara benziyordu. Neredeyse anında kızarttılar.
  Ve diğer kızlar böğürdü:
  - Kutsal Topraklar için!
  Ve ben de alacağım ve çıplak topuklardan enerji pıhtıları bırakacaklar! Ve bir sürü tüylü dövüşçüyü parçaladı.
  Ateş etmeye devam eden Elfaraya, bu sefer elleriyle yayın ipini çekerek gıcırdadı:
  - Sihrimiz için!
  Ayrıca çıplak topuğundan bir şimşek çaktı... Ve o kadar sert vurdu ki, yüzlerce ork ve trol yandı. Alev makinesine takılan kurutma kağıtları gibi.
  Elfaraya haykırdı:
  - Ben harika bir büyücüyüm!
  Ve yine, düşmana nasıl çarptığını. Ve gözleri parladı. Ve kızlar büyük bir tutkuyla orklara ve trollere ok atarlar.
  Höyükler cesetlerden büyür. Hepsi birikiyor ve birikiyor. Ve giderek daha fazla ölü.
  Elfaraya aldı ve kıkırdayarak belirtti:
  - Kafanda bir kral varsa ne yapmalı?
  O zaman onun için bir saray yaratın!
  Ve yine, prenses çıplak ayağıyla öldürücü ve öldürücü bir imha armağanını fırlatacak.
  Bu kız sadece ölümün somutlaşmış hali. Ama aynı zamanda, parlak gözleri çok nazik.
  Ve kızların geri kalanı bir sürü hayvan yaratığı yok ediyor, üzerlerine sürünen bir tsunami dalgası, genellikle süper. Ve düşmanı oklarla öfkeyle yağdırın. Çoğu zaman doğrudan delinir.
  Elfaraya bağırır:
  - Böyle zamanlarda doğdum,
  Sevgili ülkem beni hatırlasın!
  Ve savaşçı ellerinin üzerinde durdu, çıplak bacaklarını başının üzerine büktü ve kocaman, ateşli bir yumru döndürdü. Ve rakiplere nasıl bir enerji pıhtısı fırlatacağını.
  Ve hemen bin ork patladı. Derileri ateşe verildi ve hemen döküldü.
  Elfaraya bağırdı:
  "Ben G sınıfı bir savaşçıyım!"
  Ve nasıl güldüğünü.
  Sonra yıldırım dilden serbest bırakılacak. Ve bir sürü düşman yak.
  Sonra kız prenses kükredi:
  - Benim için tüm dünya!
  Ve güzelliğin yeşil gözlerinden şimşek düştü... Ve nasıl da vurdular tüm bu sayısız canlıya.
  Elfaraya şarkı bile söyledi:
  - Milyarlarca çakal, şeytanlar! Ve sloganım basit - herkesi öldürün!
  Ve prenses kız çıplak parmaklarıyla çok öldürücü başka bir pulsar saldı.
  Ve herkesi nasıl yırtacak ...
  Ve diğer kızlar ondan aşağı değil. Herkes oklarıyla rakiplerini ezer ve ezer. Tabii ki, çok çevik, gereksiz ayakkabı bacakları olmadan.
  Orklar açıkça nefes nefese. Ama çok var. Ve giderek daha fazla yeni yaratık alayı sürünüyor.
  Ancak, bu tür kızlar utandırılamaz veya sarsılamaz. Savaşacaklarsa savaşırlar. Ve korkmayı bilmiyorlar. Daha doğrusu bilmek istemiyorlar.
  İşte çıplak ayakları ölümcül ölüm armağanlarını fırlatıyor. Orkların alınlarını ikiye bölen.
  Bunlar kızlar - çok kısa etekler içinde gerçekten süpermenler. Ve çok çekici ve güzel.
  Ve yüz bin kız muazzam bir güçtür! Buna karşı hiçbir şey baş edemez!
  Elfaraya cıvıldadı:
  - Fenomenimize şan!
  Ve çıplak bir topuktan tekrar bir yıkım pulsarı çıktı. Ve ork kitlesi, cehennemin sakinleri oldu.
  Ve neden böyle tüylü olanların cennete girmesine izin veriliyor?
  Elfaraya ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  - Mutlak dünya şampiyonu olacağım!
  Ve yine kızlar çıplak parmaklarıyla kızgın ve ölümcül bir pulsar salacaklar.
  Herkesi yakacak ve onları yakacak.
  Elfaraya zevkle şarkı söyledi:
  - Ben basit bir kız değilim,
  Ve altın bir taç!
  Ve yine güzelliğin göbeğinden şimşek uçacak. Tüylü yaratıklara çarpacak ve yanmış odun gibi yakacak.
  Elfaraya kükredi:
  Seni yakacağım, seni küle çevireceğim!
  Ve göbekten yine şimşek gönderecek ...
  Ve bir tavada pirzola gibi kızartılmış bir grup ork.
  Elfaraya aldı ve zevkle şarkı söyledi:
  - Ork kendini bir ilmikle tartar,
  Ateşte kızartın!
  Ve şimdi kızın çıplak topuğundan çok sert ve ölümcül bir şey uçacak. Neye karşı savunulamaz.
  Bir kez daha yüz ork aynı anda kömürleşti. Ve küle, yünden küle dönüştü.
  Ve kızlar nasıl gıcırdıyor:
  - Büyük Anavatan için!
  Ve yine, çıplak topukları cehennem gibi bir hızla ölüm hediyeleri fırlatır. Bunlar fırtınalar, fırtınalar veya engeller tarafından durdurulamayacak kızlar!
  İşte Terminatörler!
  Savaşçılar, orkların yakın dövüş dayatmasına ve düşmanı uzak tutmasına izin vermez.
  Ama yine de, tüylü yaratıklar umutsuzca yaklaşmaya çalışıyorlar. Ama savaşçılar bunu onlara kesinlikle vermeyecekler.
  Elfaraya kollarına geri döndü ve çıplak ayaklarıyla sekizi yeniden üretiyor. Ve ateşli bir bulut belirir. Ve orkların üzerine vahşi bir nehir gibi düşüyor.
  Ve birkaç bin tüylü yaratık aynı anda aldı ve yandı.
  Elfaraya haykırdı:
  - Sinek gibi bağıran siyah yaratıklar! Ne açlıktan beceriksiz olamaz!
  Ve şimdi savaşçı aynı anda üç ok bırakacak, yayı çıplak ayağıyla çekecek ve bir düzine ork kırılacak!
  Bu terminatör kız. Ve çok vahşi ve çılgın bir enerjisi var.
  Elfaraya aldı ve şarkı söyledi:
  - Kızlar farklıdır
  Sadece bulaşıcı değiller!
  Düşerse,
  Bu cehennemde kurtarılmayacak!
  Ve kızın çıplak topuğundan ölümcül bir pulsar fırlar. Ve tüylü ayıları her yöne saçar.
  Elfaraya çılgın bir heyecan içinde diyor ki:
  - Ben öyle bir kabiledenim ki, Allah rızası için sizi öldürürüm!
  Ve yine, savaşçı herhangi bir zırhı delen okları ve yırtık, tüylü ork etini serbest bırakacak.
  Kızıl saçlı çok güzel bir kız olan partneri:
  - Güçlü bir dostluk için!
  Ve ayrıca cehennemi bir yıkım pulsarı gönderecek!
  Ve düşmanın ölümcül kütlesi ezilecek.
  Elfaraya ciyakladı:
  - Şeytani dünyam için!
  Bundan sonra, prenses kız, başladığı gibi, kemikleri yeniden kuma çizecek. Törenlerin savaşçısı bilmez.
  Kızıl saçlı partner Princess de La Vallière ciyaklıyor:
  - Gelecek bizim!
  Elfaraya, öldürücü bir pulsar vahşi bir ok salmadan önce karşılık olarak gürledi.
  - Ve geçmiş sadece gelecekteki zaferlerimize yardım edecek!
  Ve şimdi kızların hepsi yüz bin, onları alıp çıplak ayak parmaklarıyla vahşi şimşek yayarlar.
  Ve ork ordusu alacak ve yakacak. Evet, bu tür savaşçıların dağılımına girmek korkutucu.
  Ayrıca sırıtarak yıldızların ışınlarını yansıtan dişleri gösterirler.
  Ve sonra kızlar onu alacak ve çıplak topuklarıyla ezecekler ve bir dalga dünyayı geçecek ve bütün bir ork ordusunu kaplayacak. Ve göm!
  Göz kamaştırıcı dişlere sahip savaşçılar, güneş ışınlarını serbest bırakacak ve tüylü askerlerin saflarını kör edecek.
  Elfaraya ciyakladı:
  - Kararım ve davranışlarım için!
  Kızlar daha çok savaşıyorlar. Ve bu şekilde çıplak ayaklarıyla disk alıp fırlatacaklar. Yanından geçip gidecekler ve ork kitlesi azaldı.
  Prenses ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Seni keseceğim, seni keseceğim, yakında hepinizi keseceğim!
  Seni öldüreceğim, seni öldüreceğim, seni öldüreceğim!
  Ve şimdi çıplak topuğuyla savaşçı, güneş ışınlarını ve bir lazer gibi orklara yansıtacak.
  Ve bütün, tüylü bir çizgiyi kesin. Ve orklar ciyaklayarak bu orduyu dışkıya attılar.
  Ve yine orklar vahşi bir saldırı içindeler ve kızlar çıplak ayaklarıyla onlara ölüm nesneleri fırlatıyorlar.
  Ve göğüsler titriyor. Ve böylece her sandık tam bir tank kulesidir!
  Ve böylece kızlar onu aldı ve göbeklerinden yıldırımlar fırlattı. Yüz bin kızın tamamı lazer ışınlarıyla göbekleriyle kesildi.
  Ve aynı anda yarım milyon kadar ork kızartıldı. Ve sadece uzay onları sindirebilirdi.
  Elfaraya haykırdı:
  - Seni yırttım ve yaktım,
  Ben bir kızım - sadece Şeytan!
  Ve yine göbekten şimşek salacak. Ve ölümcül vurur. Ve sonra okların nasıl uçtuğunu. Ve hepsi bar oldu.
  Ve şimdi orklar deliklerle dolu çubuklar gibi.
  Ve kızlar büstlerini sihirle dövüyor ve bir sürü kokuşmuş ork biçiyor. Ve elendiler.
  Elfaraya şarkı söyledi:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Sen tam bir kızsın - sadece bir prenses!
  Savaşçı kükredi:
  - Seni parçalayacağım ve merhamet etmeyeceğim!
  Ve büstünü böyle sallıyor. Ve yine salıverme, gerçek ölüm getirir.
  Orklar kelimenin tam anlamıyla düşman mevzilerini ceset yağmuruna tutmaya çalışıyorlar. Ve devam ediyor ve devam ediyor ve devam ediyor. İşte büyüyen yeni ölü dağları. Ama orklar pes etmez.
  İlerliyorlar ve ilerliyorlar. Ve merhametsiz ölürler. Ama savaşçılar orkları ok yağmuru gibi yağdırdı. Ve savaşçılar bu pisliği durduramazlar. Ama tüylü bir dalga kendine doğru koşuyor. Ve bu dişli deniz hareket ediyor.
  Kızlar vahşi heyecan içinde. Ve kaslarını esnetin. Ve orklar sanki başka bir tsunami dalgası gitmiş gibi kendi kendilerine hareket ediyorlar. Ama bu kimseyi rahatsız etmiyor.
  Elfaraya şarkı bile söyledi, ondan önce çıplak parmaklarıyla aynı anda beş yayda ipi çekti ve sihirli oklar fırlattı:
  - Doğrudan çıplak elle,
  Tsunami ile uğraştım...
  Ben herhangi bir dokuzuncu dalgayım,
  Sevgilim yırttı!
  Hatta savaşçı ayağa fırlar ve hemen göbek deliğinden bir akıntı bırakır. Ve düşmanı ezer.
  Ve kükreme:
  - Ordum güçlü,
  O dünyayı fetheder!
  Elfaraya tamamen dağıldı. Onlar ve diğer kızlar, elbette, parlak bir savaşçı sınıfıdır. Kim kimseye en ufak bir merhamet göstermeyecek.
  Onlar sadece vahşi hayvanlar. Ya da belki orklar gibi bir şey! Sadece güzel, çirkin değil.
  Elfaraya ağzından şimşek nasıl serbest bırakılır. Ve yüz ork yak ve şarkı söyle:
  - Tatlı ruhum için!
  Ve düşmana göz kırp!
  Ondan sonra çıplak parmakları pulsarları bırakacak. Ve bütün paketi küçük, yırtık parçalara ayıracaklar.
  Elfaraya gıcırdayacak:
  - Cinayet benim inancımdır!
  Kızıl saçlı partneri havlayacak:
  - Ve benimki de ve meydanda!
  Elfaraya bir yıkım çağlayanı çıkardı ve böğürdü:
  - Ve benimki genellikle bir küpün içinde!
  Ve her iki savaşçı da çıplak ayaklarını yere vurur. Yeni bir büyü dalgası yükseldi.
  Ve şimdi yine orklardan cips ve yırtık et uçuyor. Daha sonra tavada kızartılır.
  Elfaraya ciyakladı.
  - Yeni rekorlar kır!
  Kızıl saçlı ortak, çıplak ayak parmaklarıyla ateşli pulsarları ateşleyen bir kükreme ile onayladı:
  - Dünyayı büyütmek için!
  Elfaraya orkları tekmeledi ve ciyakladı:
  - Normdan iki, üç kat daha yüksek!
  Kızıl saçlı savaşçı çıplak topuğuyla sihirli bir enerji baloncuğu verdi ve heyecanla ekledi:
  - Böylece ülkem çiçek açsın!
  Böylece kızlar ayrıldı ve çok iyice. Ve kendileri için büyük kazanımlarla bu tüylü yaratıklar ordusunu eziyorlar.
  Elfaraya yine göbeğinden sihirli bir lazer çıkardı ve parıldayan gözlerle ciyakladı:
  - Bir şişede bir kobra ve bir gyurza var!
  Ve orkları düşmana canlı canlı yakan şeyin yeni bir ışınını nasıl bırakacağını.
  Aniden ilan eden prensesin kızıl saçlı ortağı:
  - Şimdi benim adım de Lavalier!
  Elfaraya hemen onayladı:
  - De Lavalier, yani Lavalier! Yani daha da güzel!
  Kızıl saçlı savaşçı ciyakladı:
  - Ben vahşilerin dizleri üzerinde bir ışık şövalyesiyim,
  Bu orkları yeryüzünden silip süpüreceğim!
  Ve çıplak, yontulmuş bacaklarını yanlarında nasıl hareket ettirecek... Ve geri kalan kızlar, yüz bin askerden oluşan tüm ordu, onu alacak, ağızlarını açacak ve onlardan ateş açacak.
  Ve yine orkların üzerine bir alev şelalesi düşecek, hiç tereddüt etmeden ve hiç şans vermeden yakacak.
  Hemen üç milyon tüylü yaratık aynı anda alev aldı. Sanki napalm ile ıslatılmış gibiydiler. Veya kükürt ile birlikte fosfor bile. Ve her şey aynı anda bir milyar kibrit gibi alevlendi.
  Ve bu kütle nasıl aydınlanacak. Ve tüm bunlardan aynı anda kaç uluma, çığlık ve lanet.
  Elfaraya havladı:
  - Orklara merhamet etme
  Öldür onları piçler...
  Tahtakuruları nasıl ezilir -
  Hamamböceği gibi yırtın!
  Ve çıplak ayak parmaklarını alıp şimşeği serbest bırakacak. Ve lütfen çok büyük bir trol. Alacak ve kalkacak. Bir dinozorun havaya uçtuğunu hayal edin.
  Kızıl saçlı ortak ciyakladı:
  - Bu bir hortlak!
  Elfaraya, çıplak topuğundan bir magoplasm baloncuğu çıkararak yanıt olarak ciyakladı:
  - Gulyabanilere bir cevabımız var!
  Ateşli savaşçı böğürdü:
  - Ve onun için bir tabut olacak ve bir çelenk içinde selamlar!
  Elfaraya şunları kaydetti:
  - Bir çelenk hem cenaze hem de defne olabilir! O yüzden çok heyecanlanma!
  Kızıl saçlı prenses kükredi, ayrıca göbeğinden yıldırımlar çıkararak hayatta kalan birkaç orku devirdi:
  - Onlar için çelenkten daha ağır bir şey hazırladık!
  Ve şimdi savaşçılar, yüz bin kızın hepsi onu alacak ve Elfarai'nin emriyle ayağa fırlayacak ve çıplak, kaslı bacaklarını havada bükecekler. Sonuç olarak, bir fırtına yükselecek ve gerçek bir büyülü fırtına. Ve devasa bir güç dalgası gidecek ve sihirli bir tsunaminin milyonda biri.
  Sonuç olarak, son orklar yok edilir ve tamamen düzleşir.
  Kızardı ve pirzola oldu.
  Elfaraya duygulu bir şekilde şöyle diyor:
  - Kalplerde Anavatan marşı, şarkı söylüyoruz,
  Evrendeki her şeyi mutlu edeceğiz...
  Efsanevi Muhammed'i alalım,
  Cennet ve dünya büyük güçte!
  
  SASHKA'YA KARŞI ELF PİLOT
  Alternatif evrenlerden birinde, İkinci Dünya Savaşı sırasında bir elf geldi. Japon Hava Kuvvetlerine girdi ve sonuç olarak orada bir numaralı as oldu. Sonuçta, elfler çok yetenekli, hızlı, çevik ve güçlüdür. İnsanlardan çok daha iyi bir tepkileri ve tüm refleksleri ve ayrıca savaşın büyülü bir vizyonu var. Bir elf düşmanın ne yapacağını gördüğünde.
  Kısacası Conan lakabını alan elf, sanki tohum kırarcasına uçakları kolaylıkla vurmuş.
  Ve onun sayesinde Japonya Midway deniz savaşını kazandı. Büyük bir zafer, İkinci Dünya Savaşı'nın tüm seyrini etkiledi. İlk olarak, Japonlar sonunda Pasifik'teki inisiyatifi ele geçirdi. Ve filoları, denizlerde savunma çevresinin inşasını tamamlayan çok güçlü bir pozisyon alan Hawaii Takımadalarını ele geçirmeyi başardı.
  Ancak, bu zaferlerden sonra samuraylar SSCB'ye karşı ikinci bir cephe açmaya karar vermemiş olsaydı, bunun belirleyici bir önemi olmayabilirdi.
  Uzak Doğu'da sürpriz bir saldırı izledi. Ve Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun birlikleri de Vladivostok'a saldırdı. Midway'in zaferinden sonra militarist Japonya'nın saldırı tehdidinin rüşvet ve ihanet yardımıyla oldukça gerçek olmasına rağmen, Mikado ajanları Vladivostok komutasını birlikleri tam savaş hazırlığına getirmemeye ikna etti. Ve sonuç olarak, Demokles'in kılıcı çoktan getirildi ve restoranda ziyafet çekiyorlar. Binbaşı Stalingradova genç subayı saçlarından tuttu, ondan bir baş uzundu ve açıkça daha güçlüydü:
  - Ne ahmak ve ayyaş! Neden bu kadar dağılmış bir ekibiniz var! Bu adam bir memurdan çok bir kamarot gibi görünüyor. Belki bir başlangıç için, iyice patlatın ki tüm şerbetçiotu dışarı çıksın.
  Albay Palatsev utandı:
  - Bu Sasha Sokolovsky. Kısaltılmış bir programa göre doğrudan Suvorov Okulu'ndan kurslara gönderildi. Hala oldukça çocuk, iki ay sonra doğum günü on beş yaşında.
  Stalingradova tatsız bir şekilde yüzünü buruşturdu:
  - Vay! On dört yaşında ve zaten bir subay! Savaşın yaptığı budur! Ve sütlerin zaten tam teşekküllü unvanlar aldığını bilmiyordum.
  Paltsev omuz silkti.
  - Savaşta çocuklar erken büyür! Üstelik, Moskova'nın savunmasıyla ilgili en iyi hikayeyi yazdığı gibi, başına bir hikaye geldi ve Zhukov bunu kaydetti ve çocuğu askeri öğrencilerden subaylara transfer etmesini tavsiye etti.
  Stalingradova şu sözlere daha nazik davrandı:
  - İyi! Aptal olmadığını. - Parmağıyla bir öğretmen gibi tehdit etti. - Genel olarak fena değil, ama artık içmek yok! Kokusunu alabiliyorum ve burnum bir köpek gibi, mahkemenin hemen altında! - Güçlü bir kadın, olgun, ancak atletik uyum ve tazeliği kaybetmemiş, parmağını albaya vurdu. "Aslında bunun bedelini ödeyeceksin. Zaten orta yaşlı bir adam ama davranıyor.
  Palatsev öfkeyle öksürdü:
  "Aslında otuz üç yaşındayım ama zaten yedi kez yaralandım, bu yüzden yaşlı görünüyorum ...
  Aniden korkunç bir kükreme şafak öncesi sessizliği bozduğunda, Stalingradova bir şeyler söylemek istedi. Sanki gökten ağır kayalar düşüyordu, pencere camı bir anda patladı. Dolu taneleri masaya çarptı ve hatta sarhoş subayların ellerine ve yüzlerine düştü. Stalingradova bir komutan gibi bağırdı:
  - Herkes hemen dışarı çıksın.
  Paltsev karşılık olarak o kadar bağırdı ki neredeyse ses tellerini yırttı:
  - Bunlar on iki ve on sekiz inçlik mermiler! En büyük tonajlı Japon zırhlıları av peşinde gibi görünüyor, bu da demek oluyor ki.
  Stalingradova, sıkıntı içinde, çizmesiyle duvara vurdu. Bu arada, bilgili bir kurcalamadan, bu arada, kupa çizme, kiremit çatladı:
  - Başladı, ama planladığımız gibi değil! Hiç de bile! Kahretsin, hemen filoyu denize götürmeli ve dar gözlü savaşçılar ülkesinin filosunu batırmalısın.
  Dört ayak üzerine düşen birinci rütbenin kaptanı (Aksi takdirde albay) mırıldandı:
  - Sadece muhripimde ve birkaç küçük teknede silahlar var. Bir cevabımız bile yok.
  Stalingradova ağır bir yumruk gösterdi:
  - Sen ve eşekler! Tsunami gibi mavi saçlı kadın savaşçı kükredi. - Ama kıyı topçularına sahip olmalısın! Sonuçta, herkes batı cephesine ve havacılığa gönderilmedi. Sonuçta Japonya'nın her an savaşa girebileceği yıllardır konuşuluyor.
  Palatsev'in zaten oldukça yaralandığını söylemek istedi, ama yine gürledi, parçalar düştü. Siren, uçağın geldiğini haber vererek feryat etti. Büyük zorluklarla, deniz kuvvetleri albay ayağa kalktı ve bağırdı, Stalingradova'nın gürültüsünü engelledi:
  - Havacılığımız var, sahil bataryaları komple set olmasa da mevcuttur. Hadi cevap ver!
  Pilot sokaklarda koşarken homurdandı:
  - Sadece dövüşçüme koşardım ve bu samuray savaşçılarını ekerdim, yeterli görünmeyecek. Yine de Tsushima ve Miduen için ödeme yapacaklar.
  Sashka Sokolovsky, bir rüyada zaten bir subay ve kulağının yarısı kesilmiş bir köle değil, kabul etti:
  - Evet, ödeyecekler! Evet, yüzde ile bile!
  Patlamalar ve uçaksavar silahlarının gecikmiş cıvıltıları vardı. Genel olarak, Vladivostok'un hava savunmasının çoğu, Moskova'nın savunmasını güçlendirmek için kırk birinci yılda geri alındı, bu nedenle Yükselen Güneş ülkesinin sivrisinek kolonisinin çoklu noktaları çok fazla dikkat etmedi. böyle bir "gürültüye". Japon pike bombardıman uçakları, keskin bir çığlıkla bahar "hediyeleri" bıraktı. Darbe hem şehre hem de filoya verildi. Japon uçakları çok büyük değil, çeviktir, ancak tam tersine savaş gemileri ağırdır. Burada, en büyüğü okyanusta bile sıkışık, uzunluk üç yüz metre ve silahlar 460 milimetre. Şimdiye kadar Amerikalılar bu güzelliklerin hiçbirini batırmayı başaramadı ve hayatta kalanlar, kruvazörlerle birlikte kıyıları yok ediyorlardı. 27 Ocak 1904'te Yükselen Güneş Ülkesi'nin hain saldırısına çok benziyordu. Ancak o zaman havacılık yoktu.
  Paltsev koşmaktan boğulduğunu hissetti. O bir süpermen değil, akciğerleri hastalıklı, zor bir duruma yakalanmış basit bir adam. Ancak Victoria Stalingradova onu çok fazla geçmedi. Kaç yaşında olduğunu merak ediyorum, otuzdan fazla görünmüyor, göğüsleri büyük ve omuzları bir erkeğinki gibi geniş.
  Stalingradova aniden döndü ve elini salladı:
  - Koşma ihtiyar, beni takip et! - Öyle bir şiddetle bağırdı ki ses dalgası kulaklarına çarptı. - Destroyeri mümkün olan en kısa sürede denize çıkarın.
  Yakınlarda patlamalar oldu, enkaz düştü, bunlardan biri doğrudan Stalingradova'ya düştü ve mekanik olarak elleriyle yakaladı. Terminatör kız, penaltı vuruşunu başarıyla kazanan bir kaleci gibi hissetti, parça yuvarlak, sıcaktı ve bir top gibi görünüyordu. Victoria aniden kollarından aşağı sıvı bir şeyin aktığını hissetti. Kız parçaya baktı ve sonra üç yıllık savaşla sertleşen demir savaşçısı bile (İspanyol ve sivil olanlarla birlikte daha fazlası olacak) boğazına mide bulantısı geldi. Ellerinde bir bebek kafası vardı. Zavallı kız (kısa saç örgülerinden, oyuk gözlerle görülebilir. Stalingradova başını dikkatlice çatlamış asfaltın üzerine koydu ve haç çıkardı:
  - Günah işlemek, yaşamak için zamanın yoktu! Ancak, Tanrı'dan daha büyük günahkar yoktur, bu nedenle çocukların acılarına kayıtsızlıktan daha büyük günah yoktur.
  Yine bir kükreme ve parçalar, biri çizmedeki kıza çarptı, derisini kaşıdı. Stalingradova, MIG'nin agresif hostesi sabırla beklediği piste olabildiğince hızlı bir şekilde geri dönmek ve acele etmek istedi, ancak ...
  Bir hançer bıçağı kadar keskin olan savaşçının bakışı, birinci rütbenin kaptanı Vladimirovich'in yüzünde dayanılmaz bir acı yüz buruşturmasını fark etti, o sırada kopmuş vücudunun üst kısmı bir patlama dalgası tarafından havaya uçtu. Kızın kendisi parçayı zar zor atlattı. Ne kadar küçük bir kız olsa da, ilk kez II. Nicholas'ın Rus-Japon zamanlarında silaha sarıldı. Zaten bir zamanlar, İspanya'daki uluslararası savaş sırasında bile bir şekilde yanağını yakaladı. Sonuç olarak, uzun süre görünümünü bozan derin bir yara izi kaldı. Ayrıca tutuklama ve albayı toplama kampına gönderme. Doğru, Sibirya'da bir kereste alanında, merhemlerin yardımıyla ve ruhların çağrılmasıyla, sanki hiç olmamış gibi bu yarayı ve daha fazlasını iyileştirmeyi başaran çok güçlü bir büyücüyle tanıştırıldı. Japonlar, Almanlar, Beyaz Çekler, Kolchak, Denikin, Wrangel birlikleri ile savaşlar sırasında alınan yara izleri. Ve ona çok şey öğretti, görünüşe göre Stalingradova seçilen türden insanlara aitti.
  Kadın tılsımlarını kullanarak programın önünde ayrılma fırsatı buldu, bu yüzden zor makaleye rağmen af altına alındı. Elbette mesele adamı ikna etmekten çok, parti organizatörünün bunu öğrenmemesini sağlamaktır. Ve her türden o kadar çok dolandırıcı var ki, bir muhbir, bir muhbir ve bir muhbir onları tahrik ediyor. Yani kariyeriniz sizin için değerliyse, gerçekten hızlanmayacaksınız.
  Bu, Japonya'nın piyade, havacılık ve hatta tanklarda büyük bir avantaja sahip olduğu anlamına gelir. Eh, tanklarda, bizim açımızdan niteliksel üstünlük ile telafi edilir ve gerisi çok daha kötüdür. Küçük silahları ele alırsanız, Japonya makineli tüfek sayısında da geride kalıyor, çoğunlukla silahları var. Bununla birlikte, Uzak Doğu bölümleri hafif makineli tüfeklerle zayıf bir şekilde donatılmıştır. Herkese yetecek kadar makine yok. Yani ... Kalite açısından, piyadede üstünlük yoktur, daha da kötüsü, en iyi subayların tümü Sovyet cephesine transfer edilir, burada kural olarak en kötü birliklere ateş edilmez, minimum askeri eğitimden. Bu, savaşın SSCB için son derece elverişsiz bir durumda başladığı anlamına gelir. Ve epeyce yeni oluşmuş rezerv doğuya atılacak...
  Stalingradova aniden yangının içine daldı. Bombalanan şehir hastanesi yandı. Resim gerçekten apokaliptik ve kadınlar, çocuklar ve yaşlılar diri diri yanıyor. Burada bebek ateşe düştü ve etrafta korkunç bir kükreme ve inilti vardı.
  Stalingradova, baş meleklerin trompetlerini kafasında hissetti ve kendini alevlere attı. Ateş dilleri kızın çıplak ellerini ve açık yüzünü yaladı, ancak pilot o kadar hızlı hareket etti ki çocuğu yakalayıp onu yıkımın kucağından çekmeyi başardı.
  Kız dışarı fırladı, teninde sadece hafif bir kaşıntı hissetti, bebeğe bir bakış attı. Ne yazık ki çok geçti, çocuk boğuldu, ciğerlerine alevler çekti, yuvarlak yüzünde yanıklar. Derideki bu tür yırtık kabarcıklar papatya tomurcuklarından daha yumuşaktır. Stalingradova bağırdı:
  - İşte insan kaosu!
  Botuyla bir çöp yığınına çarptı, ardından başka kimin kurtarılabileceğine yardım etmek için koştu. Gaz brülörleri arasında dans eden bir kobra gibiydi, kız çok tuhaf bir şekilde kıpırdandı ve dans etti. Yakıldı, çizmeleri eridi, tuniği kömürleşti ama bir çocuğun her gözyaşı için, küçük bir kalbin her atışı için, her kırılgan yaşam için inatla savaşmaya devam etti, ama ülke için çok gerekli! Botlar parçalandı ve şimdi kız çıplak, çekici bacaklarıyla alevin kasırgaları arasında dans etti. O bir şehitti, ama ne Tanrı'ya ne de insanlara fayda sağlamayan oruç ve kırbaçla kendine işkence eden bir rahibe değildi, belirli hayatları kurtaran bir şehit savaşçıydı. Savaşçı kızın bacakları küçük bir kabarcık tabakasıyla kaplıydı, ancak acıdan daha hızlı ve daha doğru hareket ettiler.
  Tıbbi servisin kaptanı, çantasından büyük çizmeler çıkardı ve ona bağırdı:
  - Al, çabuk giy! Alev üzerinde dans eden sen, sakat olacaksın.
  Binbaşı rütbesine sahip bir savaşçı hemen cevap verdi:
  - Ahlaki olarak ucube olmaktansa fiziksel olarak sakat olmak daha iyidir! Kendin için bir saniye değil, her şey cephe için, her şey zafer için!
  Tıbbi servisin kaptanı cevap verdi:
  - Bu gerçek bir Sovyet adamı!
  Alevi çiğneyen Stalingradova lanet etti:
  - Ve ne duruyorsun, insanları kurtar!
  Kaptan içini çekti.
  - Bacak yerine protezlerim var!
  Stalingradova, yarı kavrulmuş bir yüz ve bilinçsiz başka bir kızı çekerek öfkeyle bağırdı:
  Tanrı ne kadar zalimdir!
  Kaptan omuz silkti.
  Bu Tanrı'nın değil, insanların suçu!
  Stalingradova çok makul ve kendinden emin bir şekilde itiraz etti:
  - Bu söylemekle aynı şeydir - suçlu ebeveynler değil, çocuklar!
  Kaptan bir şey söylemek istedi ama duman bulutları boğazına kaçtı ve öfkeyle öksürdü.
  Bombalamalar azaldı, ancak bombardıman devam etti. Geminin toplarında yeterli miktarda mermi var, ancak ateş artık daha çok silahsız Sovyet gemilerine yöneltildi. Yamamoto, denizdeki hakimiyetin bu savaşta inisiyatifi uzun süre Japonya'ya devredeceğini anlamıştı. Ve gemi inşa etmek için süreç pahalı ve uzundur, ancak örneğin denizaltıların damgalanması belki daha kolaydır. Bu da tabi ki dikkate alınmalı ama yapıyı bozmak önemli. Japonya'nın İmparator Hirohito'dan sonra en güçlü adamı olan Amiral Yamamoto, bir tanrı gibi hissetti. Gerçek bir tanrı, bu yüzden Yükselen Güneş ülkesinin dini, tanrılaştırmanın en iyi yolunun askeri kahramanlık olduğunu öğretti! Ve şimdi büyük komutan keyfi olarak etrafındaki alanı ezebilir ve parçalayabilirdi. Vladivostok'un üzerinde kilometrelerce kalın, siyah duman bulutları var; bunlar petrol depolama tesisleri ve yanan yakıt depoları. Yüzlerce, binlerce insan yanıyor, cehennem, peki ondan sonra, nasıl olur da Ruslardan asırlarca aşağılanmanın intikamını almış bir tanrı gibi hissetmezsin, büyük bir halk, adalara kıyasla çok küçük bir dizi adada toplanmak zorunda kalır. Rusya'nın geniş alanları. Şimdi Rus filosu batıyor ve Peru Limanı'nın aksine tek bir gemi bırakmayacaklar.
  Khalkhin Gol Savaşı sırasında Yamamoto, ayrıntılı bir planın hazırlandığı Vladivostok'a benzer bir darbe vermeyi önerdi. Ancak Hitler beklenmedik bir şekilde Stalin ile barış yaptı. Genel olarak, aptal Hitler, Yahudilerin katliamını başlattı ve böylece hem Polonya'yı hem de Batı ülkelerini kendine düşman etti. Ve neden buna ihtiyacı vardı? Yahudi zenginlikleri almak mı istediniz? Ancak önce SSCB'yi ve belki daha sonra diğer ülkeleri yenerek bir dünya gücü olmak daha iyiydi. Batı, zihniyetinin fanatizm ve özveri eğilimi ile çok daha az karakterize edilmesinden dolayı kazanmak daha kolaydır. Amerikan pilotlarının çarpmasıyla ilgili bilinen en az bir vaka var mı? Doğru, birkaç çarpışma oldu, ancak bu büyük olasılıkla bir kaza. Ruslar fanatiktir, bu gariptir, çünkü Ortodoks inancı intiharı onaylamaz ve birinin silah ustalığıyla cennete giden bir yol kazanabileceğini hiç düşünmez. Genel olarak, Mesih'in öğretisi son derece aptalca ve pratik değildir. Yamamoto İncil'i okudu ve insanların böyle pasifist bir Tanrı olarak düşünmelerine hayret etti. Örneğin, öğretir: sağ yanağına vururlar - sola dön, bir gömlek isterler - iki ver, düşmanını sev! Yalnızca akıl hastası bir kişi Mesih Tanrı'yı düşünebilir. Böyle bir din ancak köleler, bağlı vasallar için iyidir. Ve tüm Avrupa ve dünyanın yarısı inanmış olmalı. Doğru, İsa'nın öğretileri, Eski Ahit'in göze göz ilkesini reddetmesine ve size düşmanlarınızı sevmeyi öğretmesine rağmen, İngilizlerin tüm gezegenin üçte birini fethetmesini engellemedi. insanlık tarihinin en geniş imparatorluğu. Ve bu, İngiltere'nin dindarlığına rağmen, milli marşta bile Tanrı'dan bahsediliyor. Garip bir şekilde, ABD başkanları İncil üzerine yemin ettiler, ancak yine de Japon şehirlerini napalm bombalarıyla bombaladılar, binlerce kadın ve çocuğu diri diri yaktılar. Dahası, siviller kazara değil, kasıtlı olarak öldürüldü, bu sivil nüfusu terörize etme taktiğiydi: insan ve ekonomik kaynakları baltalamak. Ancak Japonlar henüz Amerika Birleşik Devletleri'ni bombalamadı. Ama yapacaklar! Ayrıca samuraylara özel bir zulüm de atfederler. Ne de olsa, Yamamoto, istenirse, özellikle Yankee filosunun Peru Limanı yakınlarındaki yenilgisinden sonra, ABD şehirlerine bombardıman uçaklarıyla girebilir. Evet, Avrupalılar ahlaki piçlerdir. Sapık bir anlayışları, inançları, öğrettikleri ve yapmadıkları var! Japonya'da öyle değil! Bize öğretilen, yaptığımız şeydir. Allah yüz çevir diye bir şey yok, ama kulları küçük çocukları kasten öldürdüler. Evet, genel olarak, Allah'ın bir ve Kadir-i Mutlak olduğu inancı doğru olamaz. Yalnız olsaydı, elbette insanların kendisine doğru, iman ve hak ile ibadet etmesine ve tek bir doktrinin olmasına dikkat ederdi. Ve böylece herkes istediği gibi, istediği gibi dua eder. Ve dünya, tek bir Yüce Allah tarafından yaratılamayacak kadar çirkin ve yanlıştır. Ne de olsa, her sorumlu yönetici, her şeyden önce düzen ve adalet için çaba gösterir. Başta güçlü, bilge, asil, dürüst olmak ister, gerisi ya kendini düzeltir, fiziksel ve ruhsal olarak büyür, ya da... Ancak Allah, Yüce ve Evrenin Yaratıcısı ise, o zaman yapmazdı. bedensel ve zihinsel ucubeler yaratın. Sonuçta, imparator neden bazen insanların zayıflıklarına verili olarak katlanmak zorunda kalıyor? Başka çıkış yolu olmadığı için göz açıp kapayıncaya kadar ucubeleri yakışıklı, korkakları cesur adamlara dönüştüremez. Ama yapabilseydim, hemen yapardım!
  Ne yazık ki, olanı kabul etmem ve aldığım insan malzemesini verili olarak ele almam gerekiyor. Ama kimden aldığı başka bir soru. Evet ve imparatorun kendisinin zayıf yönleri var: o sadece bir erkek - yaşlanıyor, hastalanıyor, yıpranıyor. Garip bir şekilde, ilahi bir imparator genellikle sıradan bir hizmetkardan daha az yaşar, çoğu generalden ve birçok askerden daha az silah becerisine sahiptir. Peki, içinde ne var Yüce Allah'tan. Ama beyaz daha iyi değil! Tüm Avrupa tarihinde Hitler'den daha korkunç ve başarılı bir fatih yoktu. Evet, o gerçekten beyazların askeri kahramanlığının bir simgesi! Ve yine de, tüm zamanların ve halkların en büyük komutanı, spor salonunu bile bitiremedi, Japonya'da zorunlu olan orta öğretimi alamadı!
  Üstelik Hitler, sağlık nedenleriyle orduya kabul edilmedi. Garip bir şekilde, güç kültünün bu fanatiği, savaş aslanı, fiziksel olarak o kadar zayıftı ki, her görevde bir askeri karakolun bulunduğu Almanya'da bile, özel olarak çağrılmadı. Avrupa ne kadar yıpranmış.
  Ancak, zamanımızın en önde gelen politikacılarından biri olan Stalin'in de orta öğretimi yoktu, külçeydi. Ve ilginç bir şekilde, sağlık nedenleriyle askere alınmadı. İlginç, tesadüfler, iki kötü niyetli düşmanın orta öğrenimi yoktu, sağlık nedeniyle askere çağrılmadı, babaları sarhoştu ve Hitler'in babası da ilk başta kunduracı olarak çalıştı!
  İşte böyle bir tesadüf, garip, uğursuz. Goering Hitler'in sağ eli öyle değil. Aristokrat bir aileden geliyor, Goering'in atası Almanya'nın gerçek hükümdarı Bismarck'ın yardımcısıydı. Goering bir iş adamı, oligark, aristokrat ve pragmatisttir. Ayrıca ele geçirilmiş Führer'in yerini almalarının mümkün olduğunu düşünüyorlar. Amerika ve İngiltere de gizlice de olsa Rusya'yı iktidardaki rejime aldırmadan bitirmek istiyor ama özel mülkiyet kavramını inkar eden komünistleri o kadar bitirmek istiyorlar ki aşırı güçlenmesine bile göz yumuyorlar. Almanya'nın.
  Ancak Almanya jeopolitik bir rakip, ancak oyunun kapitalist ve aristokrat kuralları çerçevesinde bir rakip ve Bolşevik Rusya kesinlikle yabancı ve düşman. Churchill'in kırk birinci kişiden itibaren Stalin'e yardım teklif etmesi bile şaşırtıcıdır, bunu tüm anti-komünizmi, geleneksel, İngiliz Rusya nefretiyle birlikte. Ne de olsa, kırmızıların altındaki Almanya, Sovyet arabasına koşulan bir savaş atıdır ve kahverengilerin altındaki SSCB, sonsuz bir partizan bölgesidir. Ne de olsa, fanatik Bolşevikler kendi aralarında barışmayacaklar ve Üçüncü Reich'ı o kadar tüketecek uzun bir gerilla savaşı yürütecekler ki, daha fazla genişleme hayalleri bir fırtınanın ardından bir gökkuşağı gibi kaybolacak! Almanya altında Rusya, Rusya altında Almanya'dan daha iyi! Bunu anlamak, ABD ve İngiltere'nin neden savaştan bir çıkış yolu aradığı açıktır.
  Yamamoto bir pragmatist, ABD ve İngiltere ile savaş halindeydi. Ancak bu iki imparatorluk, petrol ürünlerinin arzına ambargo uygulayarak Japonya'yı kışkırttı. Ne de olsa, Yükselen Güneş ülkesinin kendi kuyuları ve diğer birçok hammaddesi yok. Japonlar müzakere ediyor, Amerikalılar gitgide daha aşağılayıcı taleplerde bulunuyorlardı.
  Ve aynı zamanda, savaşı kışkırtan Yankees, orduyu ve donanmayı savaşa hazır hale getirmekle hiç ilgilenmedi. Ayartmanın çok büyük olduğu ortaya çıktı, Moskova'nın düşmek üzere olduğuna ve Almanya'nın ve müttefiklerinin kurtarmaya geleceğine dair bir umut ışığı daha vardı. Ayrıca, hala nispeten demokratik bir ülke olan ve kamuoyuna oldukça bağımlı olan ABD'nin, savaş uzarsa, diğer insanların adalarına kan dökmek istemeyeceğine dair bir umut vardı. Gerçekten de, Amerika Birleşik Devletleri topraklarını korumaktan bahsetmiyorsak ve hatta oldukça büyük askeri vergiler ödüyorsak, sokaktaki sıradan bir Amerikalı adam akrabalarıyla neden çinko tabut alsın! Belki de bu yüzden Çarlık Rusyası daha fazla askere sahip olarak kaybetti, ancak Rus halkı Mançurya'yı kendi toprakları olarak görmedi ve soyut çıkarlar için kan ve ter ile ödemek istemedi. Ne yazık ki Hitler, kısmen sert Kışa hazırlıksızlıktan ve kısmen Bolşeviklerin fanatizm özelliğinden dolayı Moskova'yı almadı. Ancak sadece Bolşevikler değil, Rus halkı da büyük hedefler için özveriye meyillidir. Ne de olsa, ilk hava ramı Rus adam Messer tarafından yapıldı. Bunu cennetin hurileri uğruna değil, Anavatan uğruna yapması bile şaşırtıcıdır. Her ne kadar ... Messer kısmen aptal olsa da, sonuçta bir akrobasi ustası, bir mucit, bir tasarımcı ve elbette yaşayan biri Anavatan'a çok daha fazla fayda sağlayacaktır. Belki de Yankee'ler o kadar yanlış değiller, prensibi tekrarlıyorlar: savaşta asıl şey hayatta kalmaktır! Sonuçta, ölüler artık öldüremez!
  Amiral Naumo şunları kaydetti:
  - Mühimmatın üçte ikisinden fazlasını çoktan tükettik. Silahlar çok sıcak, kovalara su dökülüyor!
  Yamamoto parmağı havada bir çarpı işareti yaptı ve alçak, hafif boğuk bir sesle:
  - Silahların mermilerin son üçte birine dayanacağını düşünüyorum. Hayır olmasına rağmen, yüzde doksan beşe kadar nakavt.
  Amiral Naumo omuz silkti ve alnındaki teri sildi.
  - İlk gün her şeyin en iyisini vermeye değer mi?
  Yamamoto yumruklarını sıktı.
  - Maliyetler! Tabii ki buna değer! 1904'te olduğu gibi Rusları, 1941'de Almanları gafil avladık, ancak Stalin emri ağır bir şekilde cezalandıracak ve bu bir daha olmayacak. Bu yüzden ejderhanın kuyruğunun uykuya daldığı gerçeğini kullanmak gerekir. Aslında Stalin'i anlıyorum, Almanya ile olan savaş dikkatini o kadar çekti ki Uzak Doğu'ya bakmayı bıraktı. Ve lideri olmayan çevresi inisiyatif almaktan korkuyor. Burada darbemizi kaçırdık. Amerikalıların yanı sıra. Konunun hazırlandığı herkes tarafından belliydi, bulutlar toplanıyordu, birazdan gökgürültüsü çakacaktı ama...
  Naumo, kemerinde asılı olan samuray kılıcının kabzasına dokundu, ya da genel olarak katana olarak da bilinir:
  - Ruslar her zaman geç hareket eder! Savaş çok uzun sürmeyecek ve Urallara ulaşacağız.
  Yamamoto gözlerini gökyüzüne kaldırdı.
  "Tanrılar bu konuda bize yardım etsin, ama ben öyle düşünmüyorum!" Çabuk öğreniyorlar, Khalkhin Gol, Rusların seviyesinin 1904-1905 savaşından daha yüksek olduğunu gösterdi. Ayrıca sana bir sır vereceğim. Vladivostok'taki gizli ajanımız, oldukça güçlü kıyı topçularının mermileri olmadığı ve uçağın zamanında kalkamadığı konusunda biraz yardımcı oldu. Bu gizli savaş.
  Naumo şaşırdı:
  - Peki SMERSH ve NKVD nereye baktı?
  Yamamoto parmaklarını sallayarak kıkırdadı.
  "Rusya'nın en kötü kadroları burada Uzak Doğu'da hizmet ediyor, Sovyet-Alman cephesinde ölmekten korkanlar Vladivostok için çabalıyor. Bu nedenle, burada, kendi kendine hizmet eden bir kişinin yanı sıra, tepede bir hain veya aptal bulmak çok daha kolaydır. Ve NKVD, hayali komploları ifşa etmeye o kadar alıştı ki, artık gerçek hainleri fark etmiyor. Yani çalışmak oldukça mümkün. Bu arada, aileleri, akrabaları ve arkadaşları bunun için idamla tehdit edilmesine rağmen, birkaç general Almanların tarafına geçtiyse, üstten birine rüşvet vermek oldukça mümkündür. Veya karanlıkta kullanın, ki bu daha da iyidir. Bu yüzden çok iş yaptık. Biz Japonlar, genellikle askeri operasyonlar üzerinde düşünme ve tüm küçük şeyleri hesaba katma konusunda titizlik ile karakterize ediliriz.
  Naumo katanasının kabzasını ovuşturdu.
  - Doğru! Ancak Khalkhin Gol'ün utancı bir acı ve güçlü bir sıkıntı hissi uyandırıyor! Nasıl...
  Yamamoto teselli etti:
  - Japonlardan daha fazla Mançu vardı ve genel olarak her zaman kazanmak imkansız. Bununla birlikte, bizim tarafımızda savaşan en iyi birimlerin olmadığını ve Rusların havacılık ve tanklarda büyük bir avantajı olduğunu not etmeliyim.
  Naumo katanasını yarıya kadar çekti.
  - Haklı değiliz! Bir samuray asla donuk bir bıçaktan ve yorgun bir attan, bir sürü düşmandan ve zayıf bir silahtan söz etmez!
  Yamamoto düzeltildi:
  - Samuray tabii ki hayır ama bir erkek maalesef evet! İnsanlar hata yapmaya meyilli!
  Yamamoto'nun dikkati dağıldı ve borulara bir şeyler bağırdı ve sonra devam etti:
  - Bir samuray asla gerçekten bükülmez! Rampaya ve akıntıya karşı gidiyor.
  Naumo başını salladı.
  - Yok canım! Ama biz ABD ve İngiliz Aslanı ile savaştık.
  Yamamoto parmağıyla tekerlek yuvasına hafifçe vurdu.
  - Evet! Doğru, ama ABD'nin başı belaya girdi, İngiltere sömürgelerini kaybetti ve Almanya'nın başı beladaydı. Wehrmacht'ın taarruza geçmesini kolaylaştırmak için Rusya'nın batısından mümkün olduğunca çok kuvvet çekmek istedik. Darbe, yollar kuruyana kadar Mayıs için planlandı, ancak Amerikalılar engelledi.
  Naumo katanasını çekti ve havaya fırlattı:
  - ABD'ye ölüm! Japonya'ya her zaman müdahale ederler.
  Yamamoto sinsice sırıttı.
  - Elbette her zaman değil, örneğin, Rusya ile ilk savaştığımızda, Yankiler bize silahların yanı sıra krediler konusunda da çok yardımcı oldular. Filomuzun yarısından fazlası Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'nin parasıyla ve kendi tersanelerinde yapıldı. Yani Amerika her zaman kötü değil, ama bu durumda değil.
  Naumo şaşkınlıkla sordu:
  - Ve neden?
  Yamamoto açıklamaya tenezzül etti:
  - Bir uzun menzilli bombardıman uçağı sürüsü Tokyo'ya girdi ve napalm bombaları kullanarak başkente sinsi bir darbe vurdu. Yüzlerce ahşap ev yandı ve imparator ne pahasına olursa olsun kontrol bölgesinin başkentten uzaklaştırılmasını emretti. Ve her şeyden önce, Japon iskeletlerine en yakın olan Midway takımadalarındaki Amerikan üslerinin savaş kompleksini ele geçirmek. Ve başardık!
  Nauma kılıcını havada salladı:
  Yine de kazandık!
  Yamamoto'nun sözünü kesti:
  - Beyazlar arasında da akıllılar var! İmparatorun ofisine bir Napolyon büstü koymasına şaşmamalı. Ama başka bir Sezar vardı, dedi: Fethedileni elde tutmak kazanmaktan daha zordur. Bu durumda, bu ilk etapta bizim için geçerlidir. Nauma, sekiz rakamını kılıçla yeniden üretti:
  Aklımla anlıyorum, ama kalbimle!
  Yamamoto ayağa kalktı ve meslektaşının omzuna vurdu.
  - Evet, üzülmeyin, bu durumda geri dönmek için ayrılıyoruz. SSCB'yi yeneceğiz ve tekrar ABD ve İngilizlere koşacağız, ancak zaten Almanlar ve makarna ile birlikte.
  Amiral Nauma, neredeyse belli belirsiz bir hareketle, katanayı kılıfına sakladı ve peltekleşerek fısıldadı:
  - Gelecek güzel, ama şimdi daha iyi! Uçak gemilerini duyun, tüm bomba arzı tükendi ve ...
  Yamamoto kısaca emretti:
  - Güverteye gel ve etrafa bir bak, yarım saat sonra dönüp en yakın üssümüze doğru yola çıkacağız.
  Nauma burnunun içinden ıslık çaldı:
  - Komutanı dinleyin!
  Amiral, çarpmamak için kapıyı tutarak dışarı fırladı. Ayak sesleri azalmadan önce, kapıdan bir gölge çıktı, parmak uçlarında yürüdü ve yorganı üzerinden attı.
  Peki, zamanın ne önemi var ve aşk gecedir.
  Bu arada, Sasha Sokolovsky yine de LAGG-5 avcı uçağına tırmandı.
  Çocuk savaşmak istedi. Müthiş Conan'ı karşılamak için uçtu. Bu yüzden inanılmaz tesadüflerin olması bir rüya.
  Conan şimdiden beş yüz altmış Amerikan ve İngiliz uçağını düşürdü. Ve gagasını Sovyet aslarıyla geçti.
  Ancak kendisini nasıl bir sürprizin beklediğinden şüphelenmez.
  Sasha Sokolovsky'nin kendisi ona karşı.
  Oğlan tek başına mayolarda, daha uygun ve rasyonel. Şiddetli bir savaşa girer.
  Rakibi Konan da sarışın ve on dört yaşlarında bir çocuğa benziyor, sadece çok yakışıklı ve belirgin kasları var.
  Her iki erkek de terminatördür.
  Uzaktan birbirlerine ateş etmeye başlarlar. Ve aynı anda kaçarlar.
  Çekim yolundan çekil.
  Saşa bağırır:
  - Anavatan için Stalin için!
  Conan kükredi:
  - Japonya için, imparator için!
  Her ne kadar o bir samuray değil, bir elf olsa da. İşte Conan denen çocuk, bir Sovyet arabasını deviriyor.
  Sasha simetrik olarak cevap verir - Japonca olanı keser.
  Her iki savaşçı da kahraman olmayı hak ediyor.
  Ya akın ederler, sonra farklı yönlere dağılırlar ama hiçbiri diğerini alt edemez.
  Saşa bağırır:
  - Aşağılık korkakla savaş!
  Conan'ın cevabı:
  - Sen korkak dövüşüsün!
  Tekrar birleşiyorlar. Neredeyse birbirlerine çarpıyorlar, ama yine farklı yönlere dağılıyorlar. Hayır, kimse kimseye vuramaz. Bu, ne yazık ki, onlar için mümkün değil.
  Ve yine dağıldılar.
  Sasha hırladı:
  - Kutsal Rusya için!
  Conan kükredi:
  - Hayır, Japonya daha kutsaldır!
  Sasha ıslık çaldı ve cevap verdi:
  Ama sen Japon değilsin! Ve insan bile değil!
  Conan çıplak dişleriyle homurdandı:
  - Ben kimim?
  Sasha dürüstçe cevap verdi:
  - Sen bir tür ışık elfindensin!
  Conan kıkırdadı ve başka bir Sovyet uçağını keserek cevap verdi:
  - İşte böyle biliyorsun!
  Sashka inci dişleriyle sırıtarak kaydetti:
  - Çok şey biliyorum!
  Conan daha sonra şunları önerdi:
  - Hadi bunu yapalım! Şahsen benim için bu savaş daha çok bir oyun ve eğlence gibi, siz de yirmi birinci yüzyılın çocuğusunuz! Dünya Savaşı için ne istiyorsunuz?
  Sasha mantıklı bir şekilde bir Japon arabasını devirerek şunları kaydetti:
  - Rusya'dan geliyorum ve Rusya'dan önce SSCB vardı. Bu yüzden Anavatanım için savaştığımı söyleyebilirim!
  Conan kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ve ben bir Japon elf Conan tarafından icat edildim ve animede çizdim. Bu yüzden Japonya için savaşıyorum. Yani burası aynı zamanda bir dereceye kadar benim memleketim!
  Sasha tekrar yakınlaşma için gönderildi. Tüm makineli tüfeklerin arkasından ateş ettiler ama birbirlerine vuramadılar.
  Cephaneleri bitti.
  Conan'ın önerisi:
  - Hadi! İkimiz de İkinci Dünya Savaşı'ndan çıkıyoruz! Ben kendi dünyamdayım ve sen de kendi dünyamdasın... Ve bırak olaylar akışına bırakılsın!
  Saşa yanıtladı:
  - Hayır, bu olmaz! Japonya zaten SSCB'ye saldırdı ve bununla ilgili sorunlar yarattı. Ya da öyle bir hale getireceğiz ki, öyle değilmiş gibi İkinci Dünya Savaşı'ndasınız. Yoksa savaşmak için burada kalacağım!
  Conan kıkırdadı ve cevap verdi:
  - İkinci dünya savaşında ikimiz için de zaman tükeniyor! Ve dünyalarımıza dönüyoruz! Değişime gelince, senden daha başarılı oldum genç memur, çünkü ben bir elfim! Evet, hemen uçağın dümenine geçmenize izin vermediler!
  Sasha hırladı:
  - Sen ol...
  Ancak vakti bulamadan bir flaş parladı ve her iki uçak, pilot-as, havadan kayboldu.
  Sonra savaş, farklı dünyalardan iki savaşçı olmadan devam etti. Japon animesinin çizgi filmlerinden biri ve yirmi birinci yüzyılda doğan diğer çocuk, zamanlarına geri döndü.
  Ancak iş çoktan yapıldı ve ABD'yi denizde yenen Japonya, SSCB'ye doğudan saldırıyor.
  Stalin, önemli güçleri Doğu'ya transfer etmek zorunda kaldı ve Stalingrad yakınlarındaki taarruzu erteledi. Doğru, Rzhev-Sychov operasyonu hala gerçekleşiyor, ancak gerçek tarihte olduğundan daha az başarı ile. Almanlar, Sovyet birliklerinin saldırısını püskürtmeyi başarır ve onlara büyük zarar verir.
  Doğru, Afrika'da müttefikler inisiyatifi ele geçirdi. Ancak Paulus'u kazandan kurtarma ihtiyacının olmaması nedeniyle, Rommel daha fazla takviye aldı ve Cezayir'deki Amerikalılara çok etkili bir saldırı gerçekleştirerek elli binden fazla asker ve subayı ele geçirdi.
  Ağır hasar, Amerikan komutanlığında anlaşmazlıklara neden oldu ve Roosevelt, birliklerin Afrika'ya transferini dondurdu ve genellikle Pasifik Okyanusu'nun Amerika için en önemli olduğunu belirtti.
  ABD ordusunun bir kısmı ve sanayicilerin çoğu da Japonya'ya odaklanmak konusunda ısrar etti.
  Sonuç olarak, Amerika Birleşik Devletleri'nde tecrit destekçileri, Amerika'nın Avrupa'daki savaşa katılmama projesini kırmayı başardılar. Wehrmacht'a bir ateşkes bile teklif edildi.
  Rezervlerle ilgili sorunlar yaşayan Hitler, Amerikalılarla ateşkes yapmayı kabul etti.
  İngiltere de ABD'siz savaşmak istemedi ve bir yıllığına ateşkes önerdi.
  Führer bunu kabul etti. Kışın, Almanlar cepheyi tutabildiler. Sadece Leningrad yakınlarında, Iskra Operasyonu başarıyla taçlandırıldı ve koridordan geçmek mümkün oldu.
  Almanlar Aralık ayında Stalingrad'ı tamamen ele geçirmeyi başardılar, ancak daha fazla ilerlemediler.
  Şubat ayının sonunda, Kızıl Ordu Voronezh yakınlarında başarılı bir grev gerçekleştirdi ve önemli ölçüde ilerlemeyi başardı. Ancak Mainstein, Mart ayında bir karşı saldırı ile Sovyet birliklerini kuşatmayı ve durumu eski haline getirmeyi başardı.
  Kırmızı çok hasar aldı. Ve bir süre sakinleşti.
  Bu arada Almanlar Şubat ayında topyekûn savaş ilan etti. Ve müttefikler bombalamayı ve savaşmayı bıraktı.
  Üçüncü Reich'ta silah üretimi, özellikle de tanklar önemli ölçüde arttı.
  Fritz, savaşın sonucuna kendi lehlerine karar vermek için "Kaplanlar", "Panterler" ve "Ferdinands" kullanarak planladı.
  Ama bu elbette yeterli değildi. Ana darbeyi, Volga kıyısı boyunca, Stalingrad bölgesinde Hazar Denizi yönünde verdiler.
  Plan, Kafkasya'yı SSCB'nin geri kalanından kara yoluyla kesmekti. Ardından Hazar kıyısı boyunca Bakü'ye hareket.
  Aynı zamanda Almanlar, Türkiye'yi savaşa dahil etmek için diplomatik çabalar gösterdiler.
  Wehrmacht Hazar Denizi'ne çıkarsa vuracaklarına dair ilkeli bir söz verdiler bile.
  Japonya hala savaştaydı. Vladivostok'u kesip Moğolistan'ı ele geçirmeyi başardı.
  Samurayların çok sayıda piyadesi var ve fanatik bir şekilde savaşıyorlar. Tanklar oldukça zayıftır, ancak hafif, hareketli ve üretimi ucuzdur. Ve en önemlisi, iyi trafikle.
  Kısacası, düşmanın gücü büyüktür. Ve Stalin ne yapacağını bilmiyor.
  Şimdiye kadar, tüm bahis otuz dörtte. Ancak Alman arabalarından, özellikle de Tigers'tan daha zayıflar. KV tankı daha da kötü ve ağır.
  45 mm topun modası geçmiş ve 76 mm yeterince güçlü değil.
  Havacılık pratik açıdan fena değil. Ancak özellikle Yak-9, silahlarda oldukça zayıftır.
  Almanlar doğal olarak Focke-Wulf üzerine bahse girdi! Ancak arabayı yönetmek zordu. Çok güçlü ve hızlı olmasına rağmen.
  ME-309, yedi atış noktasına sahip hızlı bir araba, ancak sürmesi çok kolay ve ağır olmayan bir araç olarak gelmeye başladı. Ve bu daha kötü manevra kabiliyeti anlamına gelir.
  Yeni gelişmelerin hemen hemen hepsi, iyi bombardıman uçakları olan Yu-188 ve Yu-288 başarılı oldu.
  Ve tabii ki ilk jet arabaları ortaya çıkmaya başladı. Ama henüz kitlesel değil.
  Almanlar taarruza yalnızca 15 Haziran'da tank yığınlarını transfer ederek başladı. Ve elbette, en başından beri bekleniyorlardı. Güçlü bir savunma yapıldı.
  Gerçek bir kale.
  Ayrıca IL-2, Almanlar için küçük kümülatif bombalar şeklinde iyi bir sürpriz hazırladı.
  Ama bu yeterli değil ... Almanlar hala daha güçlüydü. Hem havacılıkta hem de tanklarda giderek daha deneyimli piyade biriktirdiler.
  Batı cephesi olmadan, Naziler havada daha güçlüdür. Tanklarda sayıca küçük bir avantaja sahipler, ancak ağır araçlar nedeniyle kalite olarak.
  Topçuda, SSCB'den biraz daha fazla varil. Ama elbette kalibreler açısından düşman önde.
  Geriye sadece güçlü bir savunmaya ve Sovyet halkının direncine güvenmek kalıyor.
  
  
  
  NAPOLEON SU ALTINDA KAZANDI
  Büyük Napolyon birkaç saat önce Hamilton'a saldırdı ve Blucher yaklaşmadan önce onu yenmeyi başardı. Sonra Blucher'ı yendi.
  Bu koşullar altında, Birinci İskender liderliğindeki Rusya, Napolyon ile savaşmama kararı aldı. Kendisiyle akraba gibi görünen Avusturyalılar, ılımlı bir şekilde barış teklifinde bulundular.
  Fransa, İtalya'da Fransızların yaşadığı iki küçük bölgeyi ve Hollanda'yı kompozisyonuna geri aldı. Ondan bir tazminat çıkarıldı ve Birinci Napolyon'un yetkisi tanındı.
  Geçici bir denge kurulmuştur. Fransa savaşlardan çok yorulmuştu ve Napolyon bir süre sessizce oturdu. Her ne kadar bazı reformlar yapılmaya başlandı. En önemlilerinden biri, dört ortak hakkı olan çok eşliliğin resmi olarak tanıtılmasıdır.
  Katolik Kilisesi dirense de, papalığın otoritesi büyük ölçüde düştü. Protestanlar da bu konuda esneklik gösterdiler.
  Napolyon'un kendisi neredeyse bir ateistti. Kiliseyi devletten şiddetle ayırdı. Mesela laik yasalar sizi ilgilendirmez.
  Fransa'nın gücünü hafifçe restore eden Büyük Napolyon, Cezayir ve Fas'ı işgal etti. Afrika'daki kolonileri mülklerine ilhak etmeye başladı. Yakında birlikleri Libya'yı ele geçirdi. Ancak Mısır'ın kendisi hakkında hiçbir fikri olmayan İngiltere tarafından alınması engellendi.
  Napolyon, düşmandan çok daha zayıf olduğu denizde savaş başlatmamanın daha iyi olduğuna karar verdi. Üstelik Afrika'da ele geçirilenleri sindirmek de gerekiyor.
  Fransızlar Nijer'e taşınmaya ve Batı'daki ve Afrika'nın merkezindeki toprakları fethetmeye karar verdiler.
  Napolyon, özellikle arkadaş oldukları I. Nicholas'ın iktidara gelmesinden sonra Rusya ve Avusturya ile iyi ilişkiler kurmayı başardı. Ayrıca 1829'da Avusturya ve Fransa, Rusya'nın yanında Türkiye'ye karşı savaşa girdiler. Bu genel olarak güçlü bir hareket olduğu ortaya çıktı.
  Türkiye nihayet Balkanlar'dan atıldı. Bosna-Hersek Avusturya'nın bir parçası oldu, Rusya Romanya'nın doğusunu aldı ve batı kısmı Avusturya oldu.
  Bulgaristan ve Sırbistan resmen bağımsızlık kazandılar, ancak Bulgarlar Rusya'nın ve Avusturya Sırplarının vassalları oldular. Fransa, Sardunya ve Napoli Krallığı'nı kontrolü altına aldı. Buna ek olarak, Fransızlar Girit'i Yunanistan'dan ve adaların bir kısmından ele geçirdi. Yunanistan, kıtada resmen bağımsızlığını kazandı, ancak Fransa'nın himayesinde.
  Avrupa'da Türkiye, pratikte sadece İstanbul'un mülkiyetinde kaldı.
  Rusya ayrıca Transkafkasya'yı, Batum'u, Kars'ı ve Erzurum'u - neredeyse Ermenilerin ve Kürtlerin yaşadığı tüm toprakları - aldı. Irak'ın kuzeyi Rus oldu ve güneyi İngilizler tarafından ilhak edildi.
  Türkiye küçük güçler kategorisine düştü. Ve Rusya, tam tersine, gerçek tarihten daha güçlü olduğu ortaya çıktı. Napolyon 1837'de öldü ve Fransa'yı Afrika, Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerinde sömürge mülkleriyle büyük ve güçlü bir güç bıraktı.
  Bundan sonra oğlu II. Napolyon iktidara geldi. Daha uzun, sarışın, babasından büyük emelleri miras aldı. Ve İngiltere'ye karşı bir koalisyon yaratma girişiminde bulundu.
  Avusturya bunu kabul etti ve o sırada Kafkasya'daki savaşta çıkmaza giren Rusya bir koalisyon savaşı başlatmayı reddetti. Daha sonra 1846'da Avusturya ve Fransa Almanya ile savaşa girdi. Henüz Prusya altında birleşmedi. Evet ve güçler eşit değildi. Avusturya gücünün zirvesinde, Fransa da... Ve Prusya çok güçlü değil.
  Savaşın bir sonucu olarak, tüm Alman toprakları ele geçirildi ve Fransızlar ve Avusturyalılar arasında bölündü. Sonra II. Napolyon, Danimarka'yı hızla kendisine ilhak etti. 1851'de Norveç, Fransızlar tarafından ele geçirildi.
  Ve 1853'te Nicholas sonunda koalisyona katıldım. Rusya, Avusturya ve Fransa, Türkiye ve İngiltere'den geriye kalanların üzerine düştü.
  Karada, başarı koalisyona katkıda bulundu. Denizde işler İngilizler için biraz daha iyiydi. Ancak koalisyon tüm Ortadoğu'yu, Mısır'ı, Sudan'ı ele geçirdi. Ve sonra İran. Ve 1857'de Rusya, Fransa ve Avusturya Hindistan'a taşındı. Ve onu da yakalamayı başardılar.
  Güneye doğru bir ilerleme ile Afrika'nın fethi vardı. Ve İngiltere'nin kendisi bir kıta ablukası tarafından boğuldu. Aynı zamanda, üç imparatorluk filo inşa ediyordu.
  Savaş gücü ve kaynaklarındaki avantajları gitgide güçleniyordu.
  Ve 1862'de, Rusya, Fransa ve Avusturya'nın metropolün kendisinde iniş tehdidi göz önüne alındığında, İngilizler barış istedi. İngiltere bir dizi aşağılayıcı koşulu kabul etmek ve sömürgelerinden vazgeçmek zorunda kaldı.
  Birinci Nicholas 1864'te öldü... Tahtına II. Aleksandr geçti. Ama bu kral yine şanssızdı. Zaten Nisan 1866'da asilzade Karakazov tarafından vurularak öldürüldü ve köylülerin uzun zamandır beklenen kurtuluşu gerçekleşmedi.
  Ve yeni genç Çar Üçüncü İskender, köylülerin kurtuluşuna karşıydı. Ve muhafazakar kursa devam etti. Ancak Rusya, Asya ve Çin'de ilerliyordu.
  ABD'de iç savaş uzadı. Özellikle Abraham Lincoln suikastından sonra. Kuzeyliler arasında ciddi anlaşmazlıklar çıktı. Savaş on yıldan fazla sürdü ve Birleşik Devletler parçalanmış halde kaldı. Savaşın uzaması, II. Napolyon'un güneylilere yardımı ve Fransız kolonisi Kanada ve vassal Meksika sınırında güçlü bir ABD'ye sahip olma isteksizliği ile kolaylaştırıldı. Napolyon 1879'a kadar hüküm sürdü ve saltanatı oldukça uzundu: kırk iki yıl ve şanlı. Fransızlar Afrika'yı tamamen işgal etti, sadece Avusturya biraz aldı, Suriye, Filistin, Çinhindi, kısmen Hindistan, İran vb.
  Kanada'da güçlenen Meksika, Latin Amerika'ya girmeye başladı. İspanya ve Portekiz'de Fransız yanlısı krallar hüküm sürmeye başladı. İngiltere küçük bir ülke oldu.
  Doğru, Rusya güçlendi ve biraz Avusturya. Ama bu korkutucu değil.
  II. Napolyon'un oğlu III. Napolyon tahta çıktı. Zaten otuz sekiz yaşındaydı. Oldukça olgun bir imparator, babasının politikasını sürdürdü, Latin Amerika'da savaşlar yürüttü ve Avustralya ile Pasifik Okyanusu'nda ustalaştı.
  O zamanlar Rusya, Çin ve Hindistan'ı fethetti ve çok fazla toprak sindirdi. 1904'te Ruslar, daha önce Kore'yi fethetmiş olan Japonya'ya da indi. Japonya ile savaş biraz uzadı ve partizan bir aşamaya geçti. Napolyon, Latin Amerika'yı, neredeyse tüm Kızıl Kıta'yı fethetti. Ancak Amerika Birleşik Devletleri'ne girmeye vakti olmadı ve 1909'da öldü.
  Dördüncü Napolyon - en büyük oğulların tümü geleneksel olarak Napolyon olarak adlandırıldı, toprağın konsolidasyonunu tamamlamak için Amerika Birleşik Devletleri'ni aldı ve saldırdı. Bu arada Amerika Birleşik Devletleri üç parçaya bölündü ve nispeten geri kaldı. Ve çok sayıda Fransız ordusu onları ele geçirdi.
  Rusya hala Japon partizanlarıyla uzun süre savaştı ve Çin'de sürekli ayaklanmalar patlak verdi.
  1913'te III.Alexander öldü ve II. Nicholas tahta çıktı. Yeni kral babasının yoluna devam etti.
  Birleşik Devletler'in fethinden sonra, Dördüncü Napolyon daha fazlasını istedi. İngiltere, henüz sömürgeleri olmadan çok güçlü değil. Avusturya ve Rusya, Fransa'nın yanı sıra dünyanın iki ana gücü bunlar.
  Üstelik her iki imparatorlukta da mutlak monarşiler var ve çarlık Rusya'sında serflik de var!
  Dördüncü Napolyon bunu düşünüyor... Ama aynı anda iki canavarla savaşmak imkansız bir iştir. Ya da çok karmaşık. İçlerinden birini seçip birlikte yenmek gerekiyor.
  Altmış sekiz yıl hüküm süren - dünyanın en uzun saltanatlarından biri olan 1916'da İmparator Franz Joseph'in ölümünden sonra, büyük yeğeni I. Charles tahta çıktı. Ve bundan sonra Avusturya'da çarpışmalar başladı. Tek büyük büyük büyükbabası Franz II'nin imparator olduğu yeni varisi herkes tanımadı.
  Ve birkaç ayaklanma ve darbe patlak verdi.
  Fransa ve Rusya Avusturya'ya asker gönderdi. Ortak darbe, patchwork imparatorluğunun hızlı yenilgisine ve bölünmesine yol açtı. Ve yakında İsveç bölündü.
  Fransa, İspanya ve Portekiz'i de içeriyordu.
  Böylece dünyada sadece iki ülke kaldı: tüm bölgeleri bölen Fransa ve Rusya ...
  Nicholas II ve Napolyon IV. Kombinasyon böyle. Ve iki hükümdar karşı karşıya duruyor... Ama savaş hiç başlamadı... II. Nicholas 1936'da öldü. Yerine II. Alexei geçti. Ve Dördüncü Napolyon bir yıl sonra 1937'de öldü. Yerine de ölen en büyük oğul değil, orta on dokuzuncu Louis geçti.
  Yeni kral gençti ve Alexei gençti. Ve 1941'de, Mayıs'tan Aralık'a kadar birkaç ay savaştılar... Ardından ilhak ve tazminat olmaksızın barış yaptılar.
  Zaten iki dünya imparatorluğunun son savaşıydı. 1943'te Fransızlar aya uçtu. Ve 1945'te Ruslar. Uzay genişlemesi başladı.
  Ve iki imparatorluk: Rus ve Fransız, Bonapart ve Romanov hanedanları barış içinde bir arada yaşadılar.
  Yani, genel olarak, yaşam, dünyevi evrenin başka bir sisteminde oldukça sakin bir şekilde gelişti.
  Yirminci yüzyılın sonunda, Ruslar ve Fransızlar güneş sisteminin neredeyse tüm gezegenlerini ziyaret etmeyi başardılar ve uzay endüstrisini geliştirdiler.
  Genel olarak, Dünya'da salgın hastalıklar ve kıtlıklar yoktu. Her iki imparatorlukta da doğum oranları kontrol altına alındı ve dinlerin kapsamı sınırlandırıldı.
  Kilise devletten ayrıldı ve ateizm ve yeni paganizm moda oldu.
  Ve neredeyse hiçbir büyük huzursuzluk olmadığı gibi, savaşlar da tamamen ortadan kalktı.
  
  RASPUTIN HAYATTA KALIRSA
  Rasputin, midesindeki zehir ve yaraya rağmen, bir mucize eseri suikast girişiminden sonra hala hayatta kaldı. Çar II. Nicholas'ın uzun süredir planlanan maiyetinin bir sonucu olarak, saray darbesi gerçekleşmedi. Çar, Rusya tarihinin en zor aşamasını başarıyla geçti. Ve Nisan sonunda, yollar kurur kurumaz, güneyde uzun zamandır beklenen saldırı başladı.
  Çarlık ordusunun savaş etkinliği, Geçici Hükümetin aptal kararnameleri tarafından baltalanmadı ve seçkin komutan Brusilov'un komutası altında büyük başarılar elde etti. Bu arada, gerçek tarihte, ilk başta büyük başarılar vardı, saldırı hem Bolşevikler hem de büyük burjuvazi ve Geçici Hükümetin bakanları da dahil olmak üzere diğer yıkıcı unsurlar tarafından sabotaj sonucu başarısız oldu.
  Ve böylece sabotaj yok, ordu çarlık generallerinin disiplini ile hala güçlü. Ve Avusturyalıların ve özellikle Slav birliklerinin morali düşüyor.
  Brusilov, Lvov'u aldı ve Przemysl kuşatmasına kadar ilerledi.
  Almanlar, ancak merkezdeki cepheyi ciddi şekilde zayıflatarak, bir şekilde Rus saldırısını durdurdu.
  Ancak Rus birlikleri Romanya'yı da vurdu. Büyük başarılar elde edildi. Hatta Bükreş ve Transilvanya'yı bile geri aldı.
  Almanlar ayrıca diğer sektörlerden asker çıkararak Avusturyalıları kurtardı. Almanya'nın durumu, Amerika Birleşik Devletleri'nin Nisan 1917'de savaşa girmesiyle daha da kötüleşti. Neden Amerikalılara katılmıyorsun? Almanya'nın zaten yelken açtığı görülüyor ve kazananlar arasında olmak güzel.
  Sonbaharda, sulu kar yağışı başladığında, merkezdeki Rus birliklerinin gerçek Alman birliklerine yönelik saldırısı nihayet başladı.
  Islak karda zayıf görüş, Alman makineli tüfek ve topçuların çalışmalarını engelledi. Ayrıca, soğukta, Fritz her zaman sert iklime daha alışkın olan Ruslardan daha kötü uluyor.
  Böylece, daha kararlı ve yetenekli komutan Kornilov, o kadar cesur olmayan bir selefi bir kenara iten orta, batı cephesine komuta etti.
  Rus birlikleri, zayıflamış Alman savunmasını kırdı ve başarılı bir şekilde ilerledi, çok sayıda mahkum ve kupayı ele geçirdi.
  Sadece Vistül Nehri'nde, batıdaki birliklerini zayıflatan Almanlar, Rus birliklerinin ilerlemesini durdurabildiler. Çarlık ordusu Baltık devletlerini kurtardı ve Doğu Prusya'ya girdi.
  Ruslar, Türkiye'ye karşı cephenin güney kesiminde de büyük başarılar elde etti. Yıl sonunda İngilizler ve Fransızlarla birlikte Anadolu'yu neredeyse tamamen ele geçirdiler ve İstanbul'a yaklaştılar.
  Ocak ayında İstanbul öncelikle Rus birliklerinin baskısı altına girdi ve Osmanlı İmparatorluğu teslim oldu.
  1918 yılı geldi. Rusya'da hızlı bir zafere inandılar ve ülke tüm askeri zorluklara rağmen direndi. Müttefikler ayrıca Almanları Batı'da biraz sıkıştırdılar ve başarılarına inandılar.
  Amerika giderek daha fazla yeni bölüm transfer etti. Avusturya-Macaristan dağılıyor ve ordusu firar ediyordu. Bulgaristan, merkezi devletler birliğinden çekilerek Almanya ve Avusturya-Macaristan'a savaş ilan etti. Ve Türkiye yenildi.
  Elbette Almanya'da bu savaşın bir an önce bitirilmesi yönünde bir hava oluştu.
  Ama yine de biraz kararsızım. Ve nereye gidiyorsun? Mart ayında, Rusya, havanın ısınmasını beklemeden, zaten kırılmış olan Avusturya-Macaristan'a saldırdı ve cepheyi kırdı. Almanlar saldırıya dayanamadı ve aktı. Büyük bir kayıpla ezildiler. Budapeşte düştü ve Avusturya İmparatorluğu teslim oldu.
  Bir süre sonra Almanya'da bir darbe gerçekleşti ve 9 Mayıs 1918'de Alman İmparatorluğu teslim oldu.
  Böylece Birinci Dünya Savaşı sona erdi. Bunu Versailles'deki müzakereler ve yeni bir barış sisteminin imzalanması izledi.
  Osmanlı İmparatorluğu haritadan kayboldu. Rusya, İngiltere, Fransa tarafından bölündü. Çarlık imparatorluğu Konstantinopolis'i ve Küçük Asya'yı Ermenistan ile geri aldı. İngiltere Irak, Filistin, Suudi Arabistan'daki Osmanlı mülkleri ve Fransa Suriye. Avusturya-Macaristan da Avrupa haritasından kayboldu. Rusya, Polonya topraklarıyla Galiçya, Bukovina, Krakow'u aldı. Çekoslovakya, bir miktar özerkliği koruyarak Rusya'nın bir parçası oldu, ancak II. Nicholas Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'nın kralı oldu. Krakow, Poznan ve Alman topraklarının bir parçası olarak Polonya Krallığı'na girdi. Danzig dahil. Rusya da Klaipeda bölgesini aldı. Sahipliği önemli ölçüde genişletiyor.
  Batı'da Almanya, Bismarck altında ele geçirilen Fransız ve Danimarka mallarını iade etti. Ayrıca Ren havzasında askerden arındırılmış bir bölgeyi kabul etmeye zorlandı. Almanya da muzaffer ülkelere büyük tazminatlar ödemek zorunda kaldı. Almanlardan en çok Rusya ve Fransa etkileniyor.
  Kendisini Rusya'nın bir vasalı olarak tanıyan, ancak resmi olarak onun bir parçası olmayan Yugoslavya da ortaya çıktı. Macaristan kesildi ve kendisini Rusya'nın bir vasalı olarak tanıdı. Avusturya resmen bağımsız kaldı, ancak tazminat ödedi. Romanya Transilvanya'yı aldı.
  Kaybedenler dışında herkes az çok memnundu. Türkiye ve Avusturya-Macaristan, Avrupa ve Asya haritasından kayboldu. Ve Rusya hem nüfusunu hem de topraklarını artırdı. Fransa, Japonya, İngiltere ve sadece Amerika Birleşik Devletleri tazminatların sadece küçük bir kısmını aldı. Almanya'nın Pasifik'teki malları Japonya ve İngiltere arasında bölündü. Afrika'da, çoğunlukla İngiltere.
  Birkaç ay sonra Rusya, Afganistan'daki savaşta İngiliz tarafına katıldı. Hızlı bir zafer kazanıldı ve ilk kez Mendeleev'in oğlu tarafından geliştirilen bir tank olan savaşta test edildi. Yeni araba çok verimli olduğunu ve iyi sürüş özelliklerine sahip olduğunu kanıtladı.
  Tahtın varisi onuruna "Alexey" olarak adlandırıldı. Ve bu araba çok umut verici görünüyordu.
  Afganistan'ın fethi ve bölünmesinden sonra bir barış dönemi başladı. Birkaç küçük savaş geçmesine rağmen. Rusya ve İngiltere İran'ı ikiye böldü. Ve sonra Müttefikler Suudi Arabistan'ın bölünmesini tamamladılar.
  Rusya ekonomisi yılda yaklaşık yüzde on oranında hızlı bir büyüme yaşadı ve 1929'da ikinci sırada yer aldı. Amerika Birleşik Devletleri de hızla yükseliyordu, Fransa'dan biraz daha az, hatta Almanya'dan bile daha az. Ve İngiltere tamamen durgundu, savaş öncesi seviyeye zar zor ulaştı.
  Ancak Büyük Buhran patlak verince işler yeniden zorlaştı ve isyan ve huzursuzluk büyümeye başladı.
  Nicholas II, Birinci Dünya Savaşı'nı kazanarak otoritesini güçlendirdi. Çar, çalışma gününü on buçuk saate, cumartesi günleri ve tatil öncesi günlerde sekiz saate indirdi. Rusya'da maaş arttı. Fiyatlar sabit kaldı ve çarlık rublesi dünyadaki en güçlü para birimiydi.
  Buna ek olarak, 1925'te kral yedi yıllık ücretsiz bir eğitim başlattı. Ve 1929'da yedi sınıflı eğitim zorunlu hale geldi. Ücretsiz sağlık hizmeti de daha erişilebilir hale geldi.
  Ve ücretsiz olarak yüksek öğrenim almak çok daha kolay hale geldi. Ve emekli maaşları artırıldı ve işçilere, ev kadınlarına ve engellilere bile ödendi.
  Ancak Büyük Buhran tüm sorunları yeniden alevlendirdi. Ve yine çarın feshettiği Duma'yı hatırladılar, ancak yeni seçimler asla yapılmadı. Mutlakıyetçiliğin canlanmasına ne yol açtı.
  Kral tekrar yasa çıkarma hakkını aldı ve gözle görülür bir faaliyet göstermeye başladı. Ancak, Devlet Duması olmadan daha da iyi oldu, Devlet Konseyi çalıştı ve Rus İmparatorluğu Medeni Kanunu kabul edildi.
  Ancak yeni burjuvazi daha fazla demokrasi ve en azından Duma'nın yeniden canlanmasını istiyordu. Bunalım sırasında hem proletarya hem de köylülük isyan etmeye başladı.
  Bütün köy, kulak sınıfı çok daha güçlü hale geldi. Ancak toprak sahipleri hala toprak mülkiyetini elinde tutuyordu. Doğum oranları yüksek kaldı ve özellikle tıbbi bakımın iyileştirilmesiyle ölüm oranları azaldı. Bu, nüfus artışına ve arazi parçalanmasına yol açtı. Doğru, bu büyümenin bir kısmı şehir tarafından emildi. Bunalım sırasında işsizlik tavan yaptı.
  Ancak çarlık hükümeti, enerjik önlemlerle, bunalımın sonuçlarını hafifletmeyi başardı. 1931'de Japonya Çin'i işgal ettiğinde ve Mançurya'da kukla bir hükümet kurmaya çalıştığında. Bu, önceki anlaşmaları ihlal etti ve Rusya'nın savaşa girmesine neden oldu.
  Bu zamana kadar, çarlık ordusu dünyanın en gelişmiş ve güçlü tanklarına, altı motorlu bombardıman uçağı da dahil olmak üzere en iyi uçaklara sahipti. Böylece, Çarlık Rusyası'nda dünyanın ilk seri üretilen helikopterleri ve en başarılı - geri tepmesiz silahlar ortaya çıktı.
  Ayrıca çarlık Rusya'sında generallerin seviyesi yükseldi. Ve filo, dahi Amiral Kolchak tarafından komuta edildi.
  Birinci Dünya Savaşı sırasında çarlık ordusu deniz uçaklarını yeniden üretti ve onları mükemmele getirdi. Ve Japonları denizde aktif olarak parçaladı.
  En başından beri, savaş Japonlar için olumsuz gitti. Çarın altında başka bir Baykal-Amur Ana Hattı inşa edildi ve Rus ordusunun tedariki sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.
  Japon mareşallerinin hem niceliğini hem de niteliğini aşan Denikin ve Kornilov, başarılı bir taarruza öncülük etti. Genç generaller arasında, Birinci Dünya Savaşı sırasında yirmi üç yaşında albay olan Vasilevski göze çarpıyordu. Ve yirmi beş yaşında zaten bir generaldi.
  Elbette başka komutanlar da vardı. Tukhachevsky ayrıca hızlı bir kariyer büyümesi yaşadı. Budyonny'de tırmandı. Bir dizi zafer ve en başından itibaren çarlık ordusu inisiyatife sahip oldu, kazanlar yarattı ve Port Arthur'u kuşattı. Ancak kuşatma uzun sürmedi, saldırı sırasında bu zaptedilemez kale iki hafta içinde düştü. Ve sadece dört aylık savaşta Çin ve Kore'nin tamamı kurtarıldı.
  Büyük Buhran'ın ABD'yi zayıflatması ve İngiltere'nin savaşa müdahale edememesi gerçeğinden yararlanan Çar II. Nicholas, Japonya'yı tamamen ele geçirmeyi ve Rus İmparatorluğu'na ilhak etmeyi emretti.
  Kolchak, diğer şeylerin yanı sıra dünyanın en iyi deniz uçaklarını kullanarak samurayları denizde tamamen yendi. Ayrıca Baltık ve Akdeniz'den bir filo geldi.
  Ve Mart 1932'de çarlık ordusu Japonya'ya indi. Üç aylık inatçı savaşın ardından Yükselen Güneş Ülkesi fethedildi ve bir Rus eyaleti oldu. Rusya'ya katılma referandumuna ev sahipliği yaptı. Nicholas II, Japon mikado ve imparatoru oldu. Rusya, Pasifik Okyanusu'ndaki mülkleri de fethetti.
  Hitler, Ocak 1933'te Almanya'da iktidara geldi. Ve elbette, katılımı felaketlere yol açabilir.
  Führer hemen II. Nicholas'a bağlılık yemini etti ve Rusya ile ittifak ilan etti.
  Hitler, kişisel bir toplantıda Fransız ve İngiliz kolonilerini bölmeyi önerdi.
  Nicholas II kabul etti. Ve İtalya, Almanya ve Rusya'nın birliği sonuçlandı. Elbette İngiltere ve Fransa'ya karşı. 1937'de Almanya Avusturya'yı ilhak etti. Aynı zamanda, neredeyse kırk üç yıl hüküm süren II. Nicholas öldü. Tahtta genç torunu vardı - dördüncü İskender. Varis Alexei evlenmeyi başardı, kendini bir oğul yaptı ve tedavi edilemez bir hastalıktan öldü. Torun sadece altı yaşındaydı ve çarın kardeşi Mihail Romanov hükümdar ve naip oldu. Genç değil, genel olarak deneyimli bir kral. Bu arada, Japonya'nın ele geçirilmesi için genel liderliği yürüten ve generalissimo gibi büyük mareşal unvanına sahip olan oydu.
  Regent Mihail Romanov, Almanya ve İtalya ile ittifaka giden yolu sürdürdü. Ve 15 Mayıs 1940'ta Üçüncü Reich, İngiltere'nin yanı sıra Fransa, Belçika ve Hollanda'ya da saldırdı. Rusya da İngiliz kolonilerine saldırdı. Ve İtalya Afrika'ya taşındı.
  Savaş oldukça başarılı bir şekilde gelişti. Ruslar, üç ay içinde İngiltere ve Fransa'nın Asya'daki tüm mallarını ele geçirdi. Ve sonra Avustralya'ya indi. Rusya Afrika'da da ilerledi.
  Almanlar, Fransa'nın hızlı yenilgisinden ve Belçika ve Hollanda'nın işgalinden sonra İngiltere'ye hava saldırısı düzenledi. Rus havacılığı savaşa girene kadar çok başarılı değildi.
  Ve İngiltere çok kötü oldu. Ve ellerinden gelen her şeyi bombaladılar. Avustralya, Rus birlikleri tarafından hızla fethedildi. Ve Afrika, İngiliz ve Fransız birliklerinin direnişi nedeniyle değil, büyük mesafeler ve yol eksikliği nedeniyle daha yavaş ele geçirildi.
  1940'ta Britanya'yı ele geçirmek için zamanları yoktu, ancak kırk birinci yazında bir çıkarma oldu ve İngilizlerle nihayet tamamlandı.
  Ardından ABD ile savaşı izledi. Roosevelt istemeden ve geç de olsa bir kavgaya karıştı. Ve Çarlık Rusyası Alaska'yı yeniden kazanmak istedi.
  Ama sadece bu değil ... Kırk bir - kırk iki kışında, Çarlık birlikleri buzu ABD topraklarına geçti ve orada savaşlar başlattı.
  Rus birliklerinin yanında, birliklerin nicelik ve niteliğindeki üstünlük.
  Amerikalılar kaybediyordu. Ve Almanlar Kanada'dan girdi ve aynı zamanda büyük başarılar elde etti. 1942, bağımsız Amerika'nın son yılıydı. Rusya ve Almanya'nın darbeleri altında ABD, New York ve Washington'un düşüşünden sonra teslim oldukları 8 Ekim'e kadar dayandı.
  Böylece İkinci Dünya Savaşı sona erdi. Gerçek tarihten daha kısa, Rusya ve Üçüncü Reich için muzaffer. Savaş sırasında Almanlar, İspanya ve Portekiz'i de işgal ederek kolonilerini ilhak etti.
  Dünyada bir değişiklik oldu. Çarlık Rusyası, İngiltere ve Fransa'nın Asya ve Pasifik'teki tüm kolonilerini ve ayrıca Avustralya'yı ilhak etti. Alaska, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nin çoğu Rus oldu ve Almanya sadece küçük bir kısmı aldı. Afrika'nın çoğu Rus oldu. Ancak Almanlar, Fransız, Belçika, Portekiz, İspanyol kolonilerinin bir kısmını ele geçirdi.
  Almanlar hem Danimarka'yı hem de Norveç'i ele geçirdi. Ve İsveç Rusya ile bölündü. Fransa, Belçika, Hollanda, İspanya, Portekiz, devletlerin özel birliğine damga bölgesine girdi. Naziler, resmi kukla hükümetleri elinde tutmalarına rağmen, onları birliklerle işgal etti. İsveç'in bir parçası olan Danimarka ve Norveç'te de aynı şey.
  Rusya, İngiltere'nin kontrolünü ele geçirdi. Çar Dördüncü İskender İngiliz krallarıyla akraba olduğu için İngiltere'nin hükümdarı olarak tanındı.
  İtalya Afrika'da bazı mülkler kazandı ve Etiyopya'da bir dayanak kazandı.
  Çarlık Rusyası şüphesiz dünyanın en güçlü ve en geniş imparatorluğudur. Ama Üçüncü Reich güçlü. Ve geçici bir duraklama oldu. Yeni satın almaları sindirmek gerekiyor. Naip Mikhail, bir Rus'un dört karısı olmasına izin vererek eşi görülmemiş bir adım bile attı.
  Sinod bile varoşlardaki asimilasyonu hızlandırmak için bunu kabul etmek zorunda kaldı.
  Ve ne iyi bir fikir! Dördüncü İskender, tebaasına örnek olmak için gençliğinde iki kez evlendi. Böylece durum stabilize oldu.
  Michael 1947'de öldü ve Çar Alexander gerçekten devraldı. Ve şimdiye kadar başardı. Ancak Hitler için toprak yeterli değildi ve sahip olunan Fuhrer, dünyaya hükmetmeyi hayal etti.
  Ve 20 Nisan 1955'te Çarlık Rusya'sına karşı büyük bir savaş başladı. Mussolini Jr.'ın oğlunun zaten hüküm sürdüğü Üçüncü Reich ve İtalya, Çar Dördüncü İskender'in imparatorluğuna saldırdı.
  Üçüncü Dünya Savaşı başladı. Arjantin, Brezilya, Venezuela, Meksika ve bir dizi Latin Amerika ülkesi de Üçüncü Reich'ın yanında yer aldı. Ve Üçüncü Dünya Savaşı patlak verdi...
  
  
  ROKOSSOVSKII'NİN HATASI
  Paralel evren, dünyevi dünya. Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında, gerçek tarihle sadece küçük bir tutarsızlık vardı. Rokossovsky, Stalin'i Mainstein yaklaşmadan önce onları yok etmek için Paulus'a karşı 2. Muhafız Ordusunu ve diğer yedekleri getirmeye ikna etmeyi başardı. Belirleyici bir rol oynayan argüman: "Paulus'u yok edip Stalingrad'ı Yeni Yıldan önce kurtarırsak, muazzam bir siyasi etki olacak! Katoliklik Noeli Stalingrad'da kutlanacak!".
  Stalin, politikacıların her şeyden önce Paulus'a saldırı emri verdiğini kabul ederken, Mainstein şimdilik kısıtlandı. Ancak bu kendiliğinden karar sonucunda şunlar oldu. Daha Aralık ayında, nispeten savaşa hazır ve güçlü savunma yapılarına dayanan Paulus'un birlikleri, inatçı bir direniş sergilediler ve mevzilerini korumayı başardılar. Ve 25 Aralık'ta Mainstein, biraz güneyde Stalingrad'a giden bir koridordan geçti.
  Ve şiddetli savaşlar ortaya çıktı. Hitler, köprü başını ne pahasına olursa olsun Volga'da tutmayı emretti, Stalin ne pahasına olursa olsun Stalingrad'ı yeniden ele geçirmeyi emretti. Savaşlar, Stalingrad'ın Almanlar tarafından işgali sırasında olduğu gibi kaynamaya başladı, ancak şimdi tam tersi.
  Sovyet birlikleri ileri atıldı ve Almanlar umutsuzca geri savaştı.
  Üç buçuk ay boyunca en inatçı savaşlar devam etti. Savaşa giderek daha fazla yedek girdi. Nihayetinde, Mart ayının sonunda, Almanlar Stalingrad'dan çıkmaya zorlandı ve onları Don'a geri çekilmeye zorladı. Ancak Sovyet birliklerinin kayıplarının çok yüksek olduğu ortaya çıktı ve saldırıda uzun bir operasyonel duraklama izledi.
  Almanlar ayrıca ordularını tam seferberlikle güçlendirdi, ağır tanklar "Tiger" ve "Panther" transfer edildi, yaralarını yaladı. Ancak savaşlar sırasındaki kayıpların oranının Fritz için gerçek tarihten daha elverişli olduğu ortaya çıktı. Naziler kazanlara düşmediğinden ve kendileri için daha uygun savunma koşullarında savaştığından. Bu da ön safları kendileri için daha uygun hatlarda tutmalarına yardımcı oldu.
  Evet, müttefikler Afrika'da o kadar kararlı davranmadılar. Doğuda Almanlar için bir felaketin olmaması, saflarında belirsizlik ve bölünmeler yarattı. Ağır kayıplardan korkan Amerikalılar pasif davrandılar ve bazı İngilizlerin yeterli gücü yoktu.
  Buna göre, Naziler Tunus'ta hala bir dayanak tuttular ve İtalya için endişelenemediler.
  Ve 6 Temmuz'da, Stalingrad yakınlarında Nazilerin yeni bir saldırısı başladı. Ancak bu sefer, Fritz daha kurnaz olduğu ortaya çıktı ve Sovyet komutanlığının şehrin kendisinden beklediği gibi saldırmaya cesaret edemedi, ancak zırhlı kıskaçlarını güneye kaydırdı. Ve savunma hattını kırmayı başardı.
  Mainstein ilerlerken, Stalingrad'ın yüz kilometre güneyindeki Volga'ya ulaştı ve sonra güneye döndü. Cesur ve beklenmedik bir manevraydı. Buna ek olarak, saldırı savaşlarında, "Tiger", güçlü yan ve kıç korumasına sahip bir atılım tankı olarak müthiş gücünü gösterdi.
  Sovyet komutanlığı gecikmeli olarak, yoğun bir şekilde güçlendirilmiş bir bölge boyunca bir karşı saldırı ile yanıt vermeye çalıştı. Panter'in ilk kez savunmada ve pusuda gücünü gösterdiği tank savaşları ortaya çıktı. Almanlar, Sovyet birliklerinin karşı saldırılarını en yeni tanklarıyla ustaca savuşturdu. Ferdinand da kötü olmadığını kanıtladı.
  Ancak sayısal üstünlük hala SSCB'nin tarafında. Almanlar fazla ilerleyemediler ve durmak zorunda kaldılar. Volga'daki durum donmuş gibiydi. Ancak Çeçenya'da Sovyet karşıtı bir isyan patlak verdi. Ve Grozni şehri, Kafkasya'nın Terek Kapıları'nın düşmesiyle çifte darbe sonucu alındı. Durum son derece ağırlaştı. Türkiye karıştı. Osmanlı generallerinden birinin Alman ajanı olduğu ortaya çıktı. Kolordusuna keyfi bir şekilde Sovyet birliklerine saldırmasını emretti, böylece liderliği savaşa çekilme gerçeğinin önüne koydu. Churchill ve Roosevelt sessiz kaldı ve yaklaşık bir milyon askerden oluşan otuz Türk tümeni saldırıya geçti.
  Arkaya bu hain darbe ve aynı zamanda Volga boyunca tedarik arterini sıkmak, durumu önemli ölçüde ağırlaştırdı.
  Sovyet birliklerinin onu Volga'dan uzaklaştırma girişimlerini püskürten Mainstein, saldırıyı geliştirmeye çalıştı. Sonra Sovyet komutanlığı Bozkır Cephesi'nin parçalarını savaşa attı. Almanlar durduruldu, seksen Sovyet tümeni elli Alman'a karşı. Ancak ilerlemelerini yalnızca yavaşlatabildiler, ancak düşmanı yenemediler. Kafkasya'dayken durum daha da kötüleşti. Türkler Erivan'ı kuşattı ve Batum'u neredeyse tamamen ele geçirdi. Transkafkasya'da çok az Sovyet rezervi var, Grozni'nin ele geçirilmesinden sonra, on beş Alman bölümü güneye doğru hareket etmeye devam etti, Tiflis'e yaklaşıyor ve çevreliyor.
  Aniden Stalin, üçüncü Rzhev-Sychov operasyonu olan merkezde bir saldırı emri verdi. Ancak Almanlar buna hazırdı ve böylesine belirleyici bir saldırıyı gerçekleştirmek için yeterli güç tahsis edilmedi. Durum, Japonya'nın savaşa girmesiyle ağırlaştı. Doğru, samuray SSCB'nin kendisine saldırmadı, ancak Moğolistan'a bir saldırı başlattı. Ancak Sovyet komutanlığı, yanıt olarak, elbette, birlikleri transfer etti ve Japonlarla savaşa girdi. Japon ordusunun altı yüz bininci yumruğu darbeyi hedef aldı ve yirmi beş bölüm daha acilen Uzak Doğu'ya transfer edilmek zorunda kaldı ve Fritz'e karşı çıkan güçlerini zayıflattı.
  Kötülüğe gelince, ancak müttefikler bir bekleme taktiğine bağlı kaldılar, hatta Avrupa kıtasının ve Alman şehirlerinin bombalanmasının yoğunluğunu azalttı. Ve Tunus'taki köprübaşı hala saldırıya uğramadı. Genel olarak, müttefikler kestaneleri ateşten çıkarmak için acele etmediler. Ve savaşı fiilen sabote etti. Ve Almanlar ve uyduları Kafkasya'da yavaş yavaş kazandı.
  Sonra Stalin, Solon gibi davranmaya karar verdi ve Hitler'e ateşkes teklif etti. Üstelik şartlar Almanlar için çok uygun. Ruslar önemli bir fidye karşılığında geri alınırken, tüm savaş esirleri onlara ücretsiz olarak verilir. Buna ek olarak, SSCB, ateşkes süresince Üçüncü Reich'a petrol ve petrol ürünleri ile bir dizi hammadde kategorisi tedarik etmeyi taahhüt etti.
  Hitler poraskinuv beyinleri Stalin'in teklifini kabul etmeye karar verdi. Ateşkes, uzatma olasılığı ile bir yıl sürdü. 1 Eylül 1943'te doğudaki savaş sona erdi. Ve savaş yenilenmiş bir güçle yeniden başladı. Sadece bu sefer Batı'da. Her şeyden önce, denizde. Tunus, Nazi işgali için bir parlama noktası ve sıçrama tahtası oldu.
  25 Kasım 1943'te Mainstein komutasındaki Almanların üstün kuvvetleri Cebelitarık'a saldırmaya başladı. Franco, Nazilerin geçmesine izin vermek için bir ültimatom aldı, yoksa devrilmekle tehdit edildi. Üç gün üç gece şiddetli bir saldırı oldu. İçinde Almanlar ilk önce bir yenilik kullandılar: bir jet bombasıyla donanmış bir Sturmtigr. Bu makine basitçe İngiliz mevzilerini parçaladı ve düşmanı katlanarak yok etti.
  Cebelitarık, Akdeniz'in kontrolünün anahtarıdır ve her iki taraf da bunu anladı. Ne yazık ki, Almanların güçlerini yoğunlaştırmak için daha fazla fırsatı vardı. Ve kale düştü.
  Denizde de çatışmalar şiddetlendi. Üçüncü Reich'taki denizaltı üretimi ayda kırk birimi aştı ve artmaya devam etti. Deniz büyümelerinde müttefiklerin kaybı. Ve Afrika'da gerçek bir savaş ortaya çıktı. Alman "Panterler" ve "Kaplanlar" düşmana karşı üstünlüklerini gösterdiler. Otuz bölümden oluşan bir grubun parçası olarak Alman saldırısı, Fas'tan bir istila ve Cezayir'e bir saldırı ile yirmi beş bölümle başladı ...
  Yeni Yıl 1944, savaş sonuna kadar açıldığında herkesi buldu ...
  Ocak 1944'ün sonunda, Cezayir'de büyük bir Amerikan ve İngiliz askeri birliği kuruldu. Ve bu kuvvetler nispeten küçük bir direnişten sonra teslim oldular. Ardından Almanlar, İtalyanlarla birlikte Libya'yı işgal etti. Yeni Afrika salıncakları birikmişti. Rommel'in grubu Mısır'a ve Mainstein'ın grubu Nijer döngüsüne doğru ilerledi.
  Almanlar, daha güçlü zırh ve silahın yanı sıra 900 beygir gücünde bir motora sahip "Panter" -2 ile silahlandırıldı. Ve Amerikalılar Sherman M 4 tankını almaya başladı, Stalin sırayla tank yumruklarını T-34-85 ve IS-2'yi yeniden silahlandırdı. Başka bir Alman tankı "Tiger" - 2, seri üretime girdiği andan itibaren ahlaki olarak modası geçmiş olduğu ortaya çıktı. "Panther" -2 ile eşit silahlanma ve yirmi bir ton daha ağır olan Alman mastodon "Tiger" -2, zırhta genç muadilini sadece biraz aştı, hem sürüş performansında hem de teknik güvenilirlikte önemli ölçüde düşüktü.
  Ancak en yeni jet avcı uçağı ME-262, ne silahlanmada ne de hızda eşit değildi. Dolayısıyla onun niteliksel üstünlüğünün, müttefiklerin niceliksel avantajını telafi etmesi gerekiyordu. Genel olarak, Batı koalisyonunun birliklerinden çok sayıda uçak, savaş alanında belirleyici bir avantaj sağlayamadı. Alman asları, Batılı meslektaşlarına göre beceri bakımından üstündü ve bu, hava savaşlarının istatistiklerini etkiledi. Ve Nazilerin uçaksavar topçuları zirvede. Buna ek olarak, müttefikler komutalarının kararsızlığı nedeniyle hayal kırıklığına uğradılar, bu da kuvvetleri kısmen savaşa soktu ve bu nedenle birçok kayıp verdiler. Ve Afrika'da konuşlandırmak elverişsizdi.
  Rommel, Mart ortasına kadar Libya'yı ele geçirdi ve El Aman'a gitti. Burada İngilizlerin güçlü bir savunma surları vardı. Ve Montgomery, özellikle takviye aldığında çok etkili bir şekilde komuta etti. Ama Almanlar bu kadar bağışlayıcı değil. Nisan sonunda ek mühimmat ve yakıt toplayan Almanlar, çölde dolambaçlı bir manevra yaptı ve İngiliz savunmasını geçerek Nil'in ana sularına ulaştı. Mayıs ayında İskenderiye düştü ve Almanlar Süveyş Kanalı'na ulaştı. Türkiye, Suriye ve Filistin'i de işgal etti.
  Haziran, Orta Doğu savaşında bir dönüm noktası oldu. Yetmişten fazla Alman ve yirmi Türk tümeni içeriyordu. İngilizler ve Amerikalılar yenildi. Ve Temmuz ayında, Suudi Arabistan da Üçüncü Reich'ın kontrolü altına girdi ve faşist birlikler taşındıkları İran'a girdiler ve İngiliz birliklerinin yalnızca odak direnişiyle karşılaştılar. Ağustos ayında Almanlar, neredeyse bin kilometreden fazla yürüdükten sonra Hindistan'a girdi. Eylül ayında Hindistan'ın neredeyse tamamı işgal edildi. Yerel halk, Wehrmacht ile kurtarıcı olarak karşılaştı. Ve Japonya sonunda çok güçlü müttefiki ile bir kara sınırı kazandı.
  1 Ekim geldi. SSCB ile ateşkes yılı ilan edildi. Japonlarla birleşen Almanlar, Hindistan da dahil olmak üzere Fas'tan Burma'ya kadar olan toprakları ele geçirdiler, Afrika'nın çoğunu kendileri için alarak ekvatora ulaştılar. Böylece, Üçüncü Reich genişledi, ancak diğer yandan birliklerini kıtalara dağıttı.
  Bu süre zarfında Stalin, tank bölümleri de dahil olmak üzere yaklaşık üç yüz bölüm hazırladı ve oluşturdu. Ve Sovyet ordusunun toplam büyüklüğü, sekizi Sovyet Alman cephesinde kullanılabilecek on bir milyona getirildi. Ancak Wehrmacht, bileşiminde keskin bir şekilde yabancı bölünmeler aramasına rağmen güçlendi. Ayrıca jet uçaklarının gücü de arttı. ME-262 zaten günde binlerce otuz ila kırk uçakta üretildi ve şüphesiz İkinci Dünya Savaşı'nın en iyi savaşçısıydı. Saatte 900 kilometre hıza ulaşan iki motoru ve dört adet 30 mm'lik top ve artı roketleri, aracı herhangi bir uçak için çok ciddi bir rakip haline getirdi.
  "Panther"-2, bir tankın toplam özellikleri açısından eşsiz olduğunu kanıtladı, silah ve zırh açısından "Shermans" M 4 ve T-34-85'ten önemli ölçüde üstündü. Doğru, 47 ton ağırlığında, ancak 900 beygir gücündeki motor bunu fazlasıyla telafi etti. Ayrıca Panther-2, zırh delici ve ön zırh açısından IS-2'den daha üstündü, sürüş performansından bahsetmiyorum bile.
  Bu, elbette, Stalin'i endişelendirdi. Ancak Üçüncü Reich henüz emekleme döneminde.
  Yeni yabancı ve sömürge bölünmeler yaratılıyor. Daha güçlü motorlar, daha kalın zırhlar ve daha güçlü silahlarla E serisi tankların geliştirilmesine yönelik yaklaşım. Ve yeni uçak modelleri yaratın. Naziler zaten seri üretimde Arado jet bombardıman uçağına sahipler ve NE-162 ortaya çıktı. Ve Wehrmacht'ın avantajı artacak.
  Bu nedenle Stalin'in düşünmesi gereken bir şey vardı: Hitler'in ateşkesi bir yıl daha uzatma önerisini kabul etmek ya da etmemek. Bir yandan halkımı tekrar savaşın uçurumuna atmak istemiyordum. Öte yandan, daha da kötü olacağı açık - zaman SSCB'ye karşı çalışıyor.
  Stalin yine de ateşkesi uzattı. Bilgelerin savaşmayacağına karar verdi.
  Ancak Führer, Aralık 1944'te beklenmedik bir şekilde İngiltere'ye indi. Nazilerin kışın ortaya çıkacağını kimse beklemiyordu. Ve İngilizler gafil avlanabildiler. Sürpriz, iyi organizasyon, çok etkili küçük kendinden tahrikli silahlar E-10, tüm bunlar Fritz'in eline geçti.
  Ve kelimenin tam anlamıyla bir hafta içinde İngiltere ele geçirildi! Bu genellikle Wehrmacht'ın muazzam bir başarısıdır!
  Londra düştü! Ve Führer kendini yenilmez hayal etti! Zaten Mart ayında İzlanda ele geçirildi.
  Bundan sonra, Naziler Amerika'ya önerdiler - ne istiyorsun: daha fazla savaşmak mı yoksa etki alanlarını bölmeye devam edecek misin? Roosevelt'in ölümünden sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nde pragmatik bir yaklaşım hakim oldu - Almanlara barış teklif edildi. Ancak Führer, Alman şehirlerinin bombalanması için tazminat ödenmesi ve tazminat da dahil olmak üzere bir dizi acımasız koşul öne sürdü.
  Amerikalılar biraz tereddüt ettiler, ancak denizde bir başka acımasız yenilgiden sonra uzlaştılar. Ve Hitler'in şartlarını kabul ettiler.
  Führer savaşa kısa bir ara verdi... Fethedilenleri sindirerek Avrupa, Afrika ve Asya'daki konumunu güçlendirdi.
  Ancak 1 Mayıs 1947'de, güçlerini biriktiren ve Wehrmacht'taki en büyük ana tank E-75'e dayanan Naziler, SSCB'yi işgal etti.
  Daha doğrusu orada taarruza devam ettiler. Ve birçok yeni tank konuşlandırdı.
  Hitler büyük arabalara çok düşkün olduğu için E-75 ana oldu. Mastodon tamamen başarılı olmasa da: doksan tonun üzerinde, sadece 900 beygir gücünde bir motorla - yani, tankın çok hızlı olmadığı ve sık sık bozulduğu ortaya çıktı. Güçlü 128 mm'lik top, 88 mm'den daha küçük bir mermi kaynağına ve daha yavaş ateşlemeye sahipti.
  Kulenin iyi bir koruması vardı - 252 mm alın, 160 mm açılı kenarlar, ancak gövde daha kötüydü - 160 mm alın, ancak 45 derece eğimde, sadece 120 mm kenar ve oldukça yüksek.
  Genel olarak, E-75 oldukça büyümüş bir "Kral Kaplan" idi ve bu nedenle bazı sorunları vardı. Adil olmak gerekirse, tankın düzenini sıkıştıran motor ve şanzımanın birlikte yerleştirildiğine dikkat edilmelidir. Ek olarak, gövdenin korumasını sahada kalkanlarla güçlendirmek mümkün oldu.
  Bu nedenle E-75 iyi korunuyordu, güçlü bir şekilde silahlanmıştı, ancak çok ağırdı, çok hareketli değildi ve çoğu zaman bozuldu.
  E-50, elbette, daha küçük, daha hafif, kalıplanmış bir motora sahipti ve saatte altmış kilometreden fazla hız geliştirdi. Ve 88 mm ve 100EL namlu uzunluğunda bir silahı vardı. Ve dakikada 12 atış yaptı. E-50 gövdesinin ön zırhı, E-75'inkiyle hemen hemen aynıdır, yanların ve taretin koruması daha kötüdür. Ancak pratikte, E-50, her durumda, hareketliliği, daha az ağırlığı ve daha fazla güvenilirliği ile E-75'ten daha etkilidir.
  Ancak Hitler, daha büyük bir makineyi daha ağır hale getirmeyi emretti. Genel olarak, Fuhrer, elli tondan daha hafif tankların üretimini yasakladı. Aryan kanını korumak için. Sadece az sayıda keşif E-10 ve E-5 üretildi.
  E-100 tankı da öyleydi. Ve bomba fırlatıcısı olanlar da dahil olmak üzere birkaç modifikasyonu.
  Führer genellikle büyük olan her şeyi severdi. TA-400 jet modifikasyonu en büyük bombardıman uçağı oldu. Evet, korkunç bir güç.
  Yu-488 zar zor hizmete girdi, modası geçmiş olarak kabul edildi ve yerini bir jet muadili aldı. Almanların kuyruksuz bombardıman uçakları B-2 ve B-18 vardı. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri'ni Avrupa'dan bombalayabilecek çok etkili makineler.
  Ve ne sadece havada değildi. Akan laminer jet nedeniyle küçük silahlara karşı savunmasız olan diskolar bile ortaya çıktı.
  Kısacası, kuvvetler eşit değildir. Ve Hitler, SSCB'yi kolayca bitirmeyi umuyor.
  Ama orada değildi. Doğru, Kafkasya'da Naziler Türklerle birlikte ilerledi. Bakü, Erivan ve tüm petrol kuyularını ele geçirdiler. Ve doğudan Primorye'yi ele geçirerek ve Vladivostok'u kuşatan Japonya ilerledi.
  Ancak dört kız: Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana Nazilere meydan okudu ve Moskova'ya karşı büyük saldırı başladığında savaşa girdiler.
  Natashka bir patlama yaptı ve çıplak ayağıyla öldürücü bir el bombası attı. Faşistleri fırlattı ve cıvıldadı:
  - Sovyet Rusya'ya zafer!
  Zoya da Fritz'in soyunu alıp biçti. Ve çıplak ayak parmaklarıyla ölüm hediyelerini fırlattı. Bir sürü faşist öldürdü.
  Ve şarkı söyledi:
  - Yeni başarılar için!
  Sonraki Augustine hareket halinde. Düşmanları ezdi. Onları güçlü yumruk darbeleriyle farklı yönlere dağıttı. Ve ayrıca çıplak ayakla bir yıkım armağanı başlatacak.
  Ve şarkı söyle:
  - Kötü sürünün saldırısını ezeceğiz!
  Ve işte saldırı Svetlana. Bir çok Nazi'yi kesti. Ve ondan sonra, çıplak ayak parmakları yine öldürücü bir hediye fırlattı.
  Ve savaşçı tısladı:
  - Ben bir süper şampiyonum!
  Dört kadın savaşçı gerçekten tüm bölüm için çalıştı. Ancak tüm Wehrmacht'a karşı bir bölüm, hatta dört bile çok az. Özellikle daha güçlü ve daha gelişmiş silahlarla.
  Böylece, Ağustos ayının sonunda, Naziler yine de Moskova'yı kuşattı. Ve bu çok üzücü. Ve Aralık 1947'nin sonunda SSCB'nin başkenti düştü. Ve savaşın bir sonraki aşaması sona erdi.
  Sonrası eskisi gibi değil... 1948'de Nazi birlikleri, Japonlarla birlikte SSCB'nin tüm bölgesini tamamen ele geçirdi. Ve daha da kötüleşti...
  Naziler bir süre partizanlarla savaştı ve inatla buna katlanmak istemeyen Stalin'i yakaladı. Nisan 1951'de SSCB liderinin yine de yok edilmesinden sonra, gerilla savaşı azalmaya başladı.
  Almanlar kukla Rus hükümetini kurdular ve partizanlarla yerel güçlerle savaştılar. Ve başarılı olmayı başardılar... Amerika Birleşik Devletleri şimdiye kadar denizaşırı ülkelerde kaldı ve nükleer silahlar elde etti.
  Hitler Amerika'ya yürüyüşünü çok uzun süre erteledi. Ve Amerika Birleşik Devletleri, atom ve ardından hidrojen bombalarının seri üretimini yapabildi. Ve sonra Almanlardan sonra da olsa balistik füzeler yarattılar.
  İki taraf da savaşa gitmeye karar vermedi. Etki alanlarında bir bölünme vardı. Hem ABD hem Almanya hem de Japonya çok şey ele geçirdi ve bu nedenle şimdilik malları sindiriyorlar.
  Hitler, 20 Nisan 1957'de, tam olarak altmış sekiz doğum gününde düştü. Ondan sonra, Regent Schellenberg elenen Himmler'in yerini alarak iktidara geldi. Ve Goering uyuşturucudan öldü.
  Schellenberg, işgal altındaki topraklarda kısmi serbestleştirme gerçekleştirdi. Ve kolonilerde daha fazla özyönetim getirdi. Sansür de yumuşadı. Nazi Partisi dışında başkaları da vardı.
  Schellenberg ırkçı teoriyi yumuşatmaya başladı. Kapitalizmin raylarında yavaş yavaş gelişen ve aynı zamanda plana göre, Üçüncü Reich ekonomisi yaşam standardını yükseltti.
  Gerilla birlikleri düşüyordu. İnsanlar disipline ve yeni düzene alıştı. 1961'de aya ilk uçuş gerçekleşti. Ve 1976'da Mars'a.
  Bir şekilde açlık sorunları çözüldü ve doğum oranları düzenlendi.
  Schellenberg'den sonra Kleiman hüküm sürdü. O da liberalleşmeye devam etti.
  Üçüncü Reich, çok partili bir demokratik imparatorluk haline geldi. Ama ondan ayrılmak imkansızdı.
  Japonya da demokratikleşme yaşadı. Ve Amerika uzun zamandır bir demokrasiydi.
  Burada, Üçüncü Reich'ta, Kleiman'dan sonra yeni bir başkan seçildi. Ve oldular - Natasha Rostova. Hangisi gerçekten harika!
  Ve demokratikleşme ve eşitlik dönemi geldi.
  Savaşçı şarkı bile söyledi;
  Halkımız acıya dayanamayacak,
  Silahlar - savaşın cehennemi sesi gürlesin!
  Ayakta duracağız: bir ünlem umuduyla,
  Omuz omuza: toplanmış, yaşlı ve genç!
  
  Nasırlarda süngü yükseltmek,
  Dövüşçülerin sert görünümü - sadece çocuklar!
  Kederden toprak tamamen gri saçlı oldu,
  Kız örgüler çekinerek çekin!
  
  Biz şanlı Sovyet halkının çocuklarıyız,
  Kırılmayız, ne çelik ne ateş!
  Özgürlük için tüm gücümüzle savaşalım!
  Faşizm sürüsü - Onu kıracağımıza inanıyorum!
  
  Hizmete alınmamalarına izin verin - acıdan sıkıntıdan,
  Ama öncü kendini savaşa topladı!
  Kravat yanıyor - içinde tüm gözler açıldı,
  Şanlı Bolşevik izinde!
  
  Bir asker kalabalığı öfkeyle saldırıya kaçtı,
  Faşistler sessiz, topların kükremesi koptu!
  Metalin ezilmiş kırmızı gücünden,
  Gamalı haçlı kırık bayrak sarktı!
  
  Pillerimizin tam olarak bildiği yer
  Ve neden? cesur çocuk,
  Kar kesek olsa da, acıtır, kötülüğe eziyet ettiler,
  Geceleri çıplak ayakla bir çantada yürüdü!
  
  Küçükken keşif yapmak daha kolay, daha kolay,
  Herhangi bir çatlağa burnunuzu sokabilirsiniz!
  Soğukta, koruda yemin ettin,
  Ama biri güldü: adam yeterince olgun değil!
  
  Kızlar da korkaklığı bilmiyorlardı,
  Daha kötü savaşmadılar, cesur çocuklar!
  Tatilde çiftler halinde dans ettik,
  Az sohbet ettiler - kelimeleri boşa harcamak üzücü!
  
  Zalim Hitler - Şeytan'ın hizmetkarı,
  Hesabı olmayan insanları mahvetti piç kurusu!
  Ama kurtarıcı sürüyü ezecek,
  Ne de olsa, kuvvet konseylerinin sınırı yok!
  
  Komünist Parti sevdi ve büyüttü,
  Biz öncüler bunun için cesuruz!
  Fritz beyefendisine tahammül etmemek için,
  Boyunduruğu takmamak için!
  
  Bize bir rüyaya kutsal bir şekilde inanmamız öğretildi,
  Ve ülke için çabalardan pişman olmayın!
  Nelere katlandık, basitçe ölçülemez,
  Sevgili, Sovyet ordusunun oğulları!
  
  Hiçbirimiz yaştan bahsetmedik,
  Kendiniz için üzülün - başkalarına saygı göstermeyin!
  Ölmek korkutucu ama ben korkmadım
  Rusya yenilmezdir - konseyler ordusu!
  
  Ve mutlu bir dünya Dünya'ya gelecek,
  Acı olmayacak, gözyaşı olmayacak, keder olmayacak, ihtiyaç olmayacak!
  Tüm komünizm gezegeni üzerinde pankart,
  Düşenler güzellikler diyarında dirilecekler!
  
  
  Führer'i parçalara ayırın
  Führer, gerçek hikayeden biraz saptı ve Rommel'e Tolbuk garnizonunun teslim edilmesinden sonra, İngilizlere ara vermeden ilerlemesini emretti. Böylece savunmaya geçmeleri ve önceden hazırlanmış hatları işgal etmeleri engellenmiş olur.
  Saldırıya devam eden Rommel, önemli ölçüde daha az güce rağmen İngilizleri yenmeyi başardı ve sömürge birlikleri neredeyse savaşmadan teslim oldu.
  Sonuç olarak, İngilizler Mısır'ı ve Süveyş Kanalı'nın kontrolünü kaybetti. Ancak bu bile Hitler karşıtı koalisyonun sorunlarının sonu değildi.
  Fuhrer, Dördüncü Panzer Ordusunu güneye çevirmedi ve ayrıca Stalingrad'a saldırıyı Kırım kahramanı Mainstein'a emanet etti. Sonuç olarak, Almanlar şehri neredeyse anında Volga'da ele geçirmeyi başardılar ve Sovyet birliklerinin orada bir yer edinecek zamanı yoktu.
  Mainstein'ın birliklerinin başarısı üzerine Volga boyunca ilerlediler ve Hazar Denizi'ne ulaştılar. Ve sonra Türkiye savaşa girdi, milyonluk bir orduyla güçlü bir darbe indirdi. Japonya bundan önce Midway Savaşı'nı da kazandı ve Hawaii takımadalarını ele geçirdi.
  Ve böylece samuray, Uzak Doğu'da ikinci bir cephe açtı. Büyük piyade kitleleri halinde ilerlediler. Ve Moğolistan'ın çoğunu ele geçirmenin yanı sıra Vladivostok'u kesip Habarovsk'u almayı başardılar.
  Sonuç olarak, SSCB bir kış karşı saldırısı için güç bulamadı. Almanlar, Türkler ve Üçüncü Reich'ın diğer uyduları, kış boyunca neredeyse tüm Kafkasya'yı ve Bakü'de petrolü ele geçirdi.
  Sovyet Rusya kendisini stratejik bir baskı konumunda buldu. Stalin, Almanya ile herhangi bir koşulda ayrı bir barışı bile kabul etti.
  Führer, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir atom bombası yaratma çalışmalarının devam ettiğine dair istihbarat bilgisi aldı. Ve bundan endişelenerek, SSCB ile ayrı bir barışı kabul etti. Ama elbette, zaten fethedilen her şeyi, Leningrad'ı ve Arkhangelsk'e kadar tüm Karelya'yı alarak. Sovyet Rusya'ya büyük bir haraç verildi. Japonya deniz kıyısını ve Uzak Doğu'daki diğer toprakların bir kısmını işgal etti.
  İki cephede savaşmanın umutsuzluğunu fark eden ve ayrıca yeni Alman tanklarından - Panther ve Tiger - korkan Stalin, son derece zor barış koşullarını kabul etti, ancak Moskova'yı ve kişisel gücünü korudu.
  Fritz, Afrika'daki saldırılarını sürdürdü ve Hindistan'a taşındı. Başlangıçta, tüm kolonileri İngiltere'den almayı ve ardından ana ülkeyi ele geçirmeyi planladılar.
  İngilizler Afrika'da dayanamadı. Naziler, son derece zayıf bir direnişle, tüm kara kıtayı ve Hindistan'ı Japonlarla birleştirerek işgal etti.
  Britanya'ya iniş Haziran 1944'te gerçekleşti, bu sırada Almanlar jet uçağı geliştirdi ve niteliksel üstünlükleri nedeniyle denizde ve havada tamamen üstünlüğü ele geçirdi.
  Amerika da Yankee filosunu parça parça yendikleri için şimdiye kadar Japonlara kaybediyordu. Bu da daha küçük ekonomik potansiyeli telafi etmeyi mümkün kıldı.
  Anavatandaki İngiltere hızla yenildi. Ve ondan sonra, oraya yeni bir Alman yanlısı kral ve Mosley başkanlığındaki bir hükümet kuruldu. İngiliz filosunun gemilerinin çoğu Üçüncü Reich'ın altına girdi. Ağustos ayında Almanlar İrlanda'yı ele geçirdi ve Eylül ayında İzlanda'nın ele geçirilmesiyle Icarus Operasyonu gerçekleşti.
  Böylece, Üçüncü Reich kendisini ABD'nin bombalanmasından korudu.
  Ancak bu Führer için yeterli değildi ve Fritz Amerika'ya saldırmaya başladı.
  Birliklerin bir kısmı Arjantin ve Brezilya'ya transfer edildi. Ve bir kısmı Grönland ve Kanada'dan geçti.
  Tabii ki, Japonlarla birlikte Almanlar da Avustralya'yı ele geçirdi.
  1945'te Naziler Batı Yarımküre'deki önemli bölgeleri ele geçirmeyi başardılar. Amerika, Sherman'lardan ve hatta Pershing'lerden çok daha üstün olan yeni Alman E-serisi tanklarıyla karşı karşıya kaldı. Hitler'in E-75'inin Amerikan silahları tarafından herhangi bir açıdan neredeyse aşılmaz olduğu ortaya çıktı ve kısa sürede ana Alman tankı oldu. Mart 1946'da Amerika Birleşik Devletleri teslim oldu.
  Ve geçici bir askeri duraklama oldu. Stalin sessizce oturdu ve tekneyi sallamadı.
  Hitler beş yıl dinlendi ve malları sindirdi. Ve sonra, yine de, 20 Nisan 1951'de Japonya'yı alıp saldırdı. Çok fazla mülkü vardı.
  Savaş sekiz ay sürdü ve Japonya'nın ve tüm kolonilerinin ele geçirilmesiyle sona erdi.
  Bundan sonra, Fuhrer Latin Amerika'da birkaç operasyon daha gerçekleştirdi ve İspanya, Portekiz ve diğer tarafsız ülkeleri ele geçirdi.
  Türkiye de fethedildi.
  Üçüncü Reich imparatorluğunun neredeyse evrensel olduğu ortaya çıktı. Ama hala soyulmuş bir SSCB vardı.
  Stalin Mart 1953'te öldü ve ardından Beria da vuruldu. Nikita Kruşçev iktidarı ele geçirdi. 20. kongreyi Stalin'in kişilik kültünün ifşa edilmesiyle düzenleyen ve hatta utanç verici bir şekilde savaşı kaybetti.
  Ve Hitler karar verdi:
  - Dünyadaki son bağımsız gücü ele geçirin.
  Ve böylece, 1 Mayıs 1956'da, Üçüncü Reich'in dünya çapındaki devasa ordusunun büyük saldırısı SSCB'ye başladı. Yine savaş ve büyük kan.
  Hitler son zamanlarda altmış yedi yaşındaydı, ama yamyam sakinleşmek istemedi.
  Sınır Moskova'ya çok yakın geçti - en kısa mesafe boyunca sadece iki yüz yirmi kilometre. Zaten Rzhev bir Alman şehriydi. Bu yüzden Fritz, yazdan önce bile SSCB'nin başkentini alacaklarını ve nihayet imparatorluğun gezegensel ölçekte konsolidasyonunu tamamlayacaklarını umuyordu.
  Ama Natasha liderliğindeki dört kız yollarına çıktı.
  Bikinili güzel, yalınayak kızlar Sovyet şehri Kalinin'i savundu ve 4 Mayıs 1956'da Alman birlikleri oraya girdi ve bir saldırı başlattı.
  Önde AG serisinin Alman piramidal tankları vardı. Güçlüydüler ve her açıdan ateşlendiklerinde Sovyet silahlarına karşı tamamen savunmasızdılar.
  Ancak Naziler bu durumda şanslı değildi: dört kız karşı çıktıkları için - çok güçlü cadılar. Ve bu savaşçılar düşmanla nasıl savaşılacağını biliyorlardı.
  Natasha çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Bir Alman piramidal tankının tırtılına çarptı. Sonuç olarak, araba sola saptı ve komşusuna çarptı.
  Ve her iki tank da aynı anda patladı.
  Ve Natasha cıvıldadı:
  - Bu benim stratejim!
  Ortağı Zoya da çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası fırlattı. Ve piramidal Nazi mastodonunun tırtıllarına çarptı. Bu yenilgi tersine döndü ve komşusuna çarptı. Ve yine iki tank patlar.
  Zoya bağırır:
  - SSCB'ye zafer!
  Daha fazla ateş Augustine'e yol açar. Ayrıca çıplak ayak attı, çok ölümcül bir şey. Ve tırtılda bir Alman arabasını devirdi. Ve sonuç olarak, Nazi tankları tekrar çarpıştı.
  Ve kızıl saçlı şeytan şarkı söyledi:
  köle olmayacağız
  Çıplak ayak atalım!
  Ve sonra Svetlana düşmana saldırdı. Evet, çok doğru ve kesin. Ve ayrıca çıplak ayak parmaklarının yardımıyla. Ve faşist arabalar çarpıştı. Ve nasıl patlarlar.
  Ve Svetlana şarkı söyleyecek:
  - Vatanımın şerefine!
  Kızlar cesurca savaşır!
  Natasha yine çıplak ayağıyla bir el bombası atar ve iki Alman tankını birbirine doğru iterek haykırır:
  - Stalin'e şan!
  Zoya da çıplak ayaklarıyla ölümcül bir şey fırlatır ve ciğerlerinin tepesinde haykırır:
  - Kutsal Rusya için!
  Augustina çıplak topuğuyla bir el bombası attı, Nazi mastodonlarını itti ve ciyakladı:
  - Yeni sınırlar için!
  Svetlana vahşi bir çılgınlık içinde zarif ayağının çıplak parmaklarıyla ölüm armağanını fırlattı ve tısladı:
  - Büyük bir zafer için!
  Kızlar piramidal makinelerle savaştı, çok havalı. Ama bu kadar büyük güçlere karşı ne yapılabilir? Ve şimdi Naziler Kalinin'i tamamen kuşattı ve savaşçılar kuşatmadan çıkmak zorunda kaldı.
  Almanlar Mayıs ayında Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza'yı ele geçirdi ve Moskova'yı tamamen kuşatarak şehri dört bir yandan kuşattı.
  Ve Haziran ayında başkente bir saldırı oldu.
  Cesur dörtlü tekrar savaşır ve umutsuzca savaşır.
  Natasha döndü, çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve şarkı söyledi:
  - Dünyamıza şan!
  Zoya da bir patlama yaptı ve yine çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdadı:
  - Yeni Stalin benim idolüm!
  Sonra Augustine ateş eder ve ayrıca aktif olarak ateş eder. Çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atar ve kükredi:
  - Yeni zaferler olacak! Yeni savaşçılar yükselecek!
  Sonra Svetlana ateş eder, rakipleri biçer. Ve çıplak ayağıyla katili uluyarak rakiplerine fırlatır:
  - Kutsal savaşta bizim zaferimiz olacak!
  Dört Moskova'da umutsuzca savaştı. Ama güçler eşit değil. Şehir kelimenin tam anlamıyla, top yemi gibi kullanılan her türlü siyah, sarı, kahverengi savaşçı orduları tarafından boğulmuştu.
  Ve 3 Temmuz'da Moskova nihayet düştü ... Bu ana kadar Almanlar Kazan ve Ulyanovsk'u ve Gorki şehrini ve Ryazan'ı ve gerçekten de Uralsk Nehri'ne giden toprakları aldı ve zaten Orenburg'a saldırdı.
  Doğudan da büyük güçlerin saldırısı vardı. 4 Temmuz 1956'da Nikita Kruşçev, kendi güvenliğinin ve Politbüro'nun diğer üyelerinin garantileri karşılığında Üçüncü Reich'a teslim olmayı teklif etti.
  Hitler bunu kabul etti... Savaş iki aydan biraz fazla bir süre sonra bitiyordu. Ve en başından itibaren güç dengesi umutsuzdu.
  Ancak dört kız yenilgiyi kabul etmedi. SSCB zaten tamamen ele geçirildiğinden, Hitler'i alıp öldürmek mümkün olabilir mi?
  Ve 9 Ağustos 1956'da, tanıdık dört kız, oğlan Oleg Rybachenko ile birlikte, Hitler'in sığınağına saldırmaya karar vererek tüm zamanların ve halkların ana suçlusunu yok etti.
  Böylece dört kız ve on iki yaşlarında, çok kaslı, sadece şortlu bir erkek çocuk, Kıbrıs'ta burayı seçmiş olan Hitler'in evine taşındı.
  Kız çıplak ayaklıydı ve bikiniliydi, oğlan şortluydu ve ayrıca yalınayaktı. Yani beşi de sihirle suçlandı.
  Saldırıda bir çocuk ve dört kız.
  Oleg Rybachenko yalınayak, çocuksu bir ayak atarcası fırlattı, Nazileri dağıttı ve ciyakladı:
  - Rusya'nın büyüklüğü için!
  Natasha, göbeğinden şimşek çaktı, Fritz'i yaktı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir ateş topu fırlattı, Nazileri yaktı ve şarkı söyledi:
  - Yeni bir Rusya için!
  Zoya da saldırıda. Çıplak ayaklarıyla katil bir hediye fırlatır. Ve sandığı ortaya çıkarır, ondan şimşek üfler!
  Sonra şarkı söyledi:
  - Evet, Rusya için ünlü ol!
  Augustine de göğüslerini açtı. Kızıl meme ucundan bir pulsar bıraktı. Ve çıplak ayak parmaklarıyla şimşekler savurdu.
  Ve şarkı söyledi:
  - İlk şahin Lenin, ikinci şahin Stalin!
  Ve şimdi Svetlana saldırıya geçti. Çıplak ayakla bir pulsar nasıl fırlatılır... Faşistleri ezecek. Ve sonra kırmızı bir meme fermuarıyla. Ve bir sürü Nazi'yi biçecek.
  Ve şarkı söyle:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Oleg Rybachenko yine atakta. Faşistleri sihirli kılıçlarla keser ve çıplak parmaklarıyla şimşekler savurur.
  Ve çocuk bağırır:
  - Ülkenin büyüklüğü!
  Nazileri kılıçlarla ezen ve çıplak ayaklarıyla cehennemi pulsarları fırlatan Natasha, ciyaklıyor:
  Biz Şeytan'ın çocuklarıyız!
  Ve kızın çıplak topuğundan ölümcül bir balon uçtu. Ve herkesi eritti.
  Zoya da saldırıda. Herkesi kılıçla ezer. Ve kızıl meme uçlarından gelen ateşli şimşekler Fritz'i sular. Ve çıplak ayaklarıyla cehennemi pulsarlar fırlatır.
  Kükrerken:
  - Gerçek Anavatan için!
  Augustine de saldırıda. Ve yakut memeleri çalışır, şimşek çağlayanları saçar. Ve eller rakipleri kılıçla keser. Ve çıplak ayak parmakları atarca atar.
  Ateşli güzellik çığlık atıyor:
  - Kara Tanrı için!
  Ve burada Svetlana saldırıya geçti. Ayrıca bir terminatör kız. Çilek meme uçlarından yıldırım ve pulsarlar uçtu. Kızın etrafındaki her şeyi yaktılar. Naziler özellikle acı çekti ve Üçüncü Reich şövalyeleri.
  Ve kız alacak ve bağıracak:
  - En Büyük Rusya için! Kavga ederim!
  Saldırıda bir erkek ve dört kız.
  Sığınağın koridorları boyunca hareket ederler. Faşistleri yok ediyorlar. Hitler'e gidiyorlar. Aslında, bu morel bu dünyada altmış yedi yıl yaşamayı başardı. Ve böylece beş sonlandırıcı karar verdi: Hitler'e bu kadar yeter ve onu öldürecekler! Yani kızlar ve oğlan hareket ediyor.
  Oleg, Nazileri kılıçla keser ve çıplak ayaklarıyla enerji pıhtıları atar ve şarkı söyler:
  - Büyük Rusya'ya şan!
  Natasha, göğsünün kırmızı meme uçlarını kullanarak, Nazileri kılıçlarla doğrayarak ve çıplak ayak parmaklarıyla pulsarlar fırlatarak bağırıyor:
  - Beyaz Rusya için!
  Zoya saldırıda. Ayrıca kılıçla keser ve kırmızı meme uçlarıyla Nazilere yıldırım atar. Ve kendi kendine kükredi:
  - Beyaz Tanrı kazansın!
  Ve çıplak ayakla, bir pulsar gibi fırlatılacak.
  Ve işte Augustine saldırıda. Çok şiddetli ve hızlı. Aynı zamanda, bir bereketten sanki kırmızı meme uçlarından şimşekler akıtır. Ve Nazileri kılıçlarla yok eder. Ve çıplak ayakla, sanki dışarı atılmış gibi yanan bir şey.
  Sonra kızıl şarkı söyleyecek:
  - Kara Tanrı zafer verecek!
  Ve Nazilere karşı saldırıda Svetlana. Onları da kılıçla keser. Yakut meme uçlarından yıldırım fışkırır ve çıplak ayakla ezici pulsarları fırlatır.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Svarog'a şan!
  Beşi azgın, tankları deviriyor, Nazi sığınaklarını yok ediyor vb. Çekirge gibi rakipleri yok eder.
  Oleg saldırıya geçti. Oğlan kılıç gibi kesiyor. Ve çıplak parmaklarla çocukların bacaklarını fırlatacak. Ve Naziler, sorunsuz bir şekilde uzanacaklar.
  Ve sonra şarkı söyle:
  - Evet, Büyük Rusya! Seninleyim!
  Natasha da saldırıda. Naziler kendilerini eziyor. Çıplak ayakla pulsar atar. Kızıl meme uçları, şimşekler fışkırıyor.
  Ve kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Rusya'nın büyüklüğü, Svarog benim mesih!
  Zoya saldırıda. Ayrıca yıldırım atar. Ve yakut meme uçları, enerji akımlarından sörf şamandıraları gibi seğiriyor.
  Ve çıplak ayak parmakları, ateşli pulsar pıhtıları kendileri için tıklar.
  Zoya bağırır:
  - Uzay Rusya'ya şan!
  Ve çıplak bir topuk büyük bir ölçekte yıkıma uğrayacak ve yenilecektir.
  Ve burada, savaşta ve Augustine'de. Çıplak ayak parmaklarıyla düşmana yıkıcı ve öldürücü silahlar da atar. Ve kıpkırmızı meme uçları, sanki bir makineli tüfekten çıkmış gibi, düşmana çılgınca enerji ve yıkım akıntıları getiriyor. İşte bir kızıl, Nazileri nasıl dövdüğü. Kelimenin tam anlamıyla aşık olmak.
  Ve çıplak topuğuyla nasıl vuruyor!
  Ve kükreme:
  - Siyah Rus Tanrısının gücü ve bilgeliği için1
  Ve sonra Svetlana saldırıya geçti. Nazileri de kılıçlarla yok eder. Ve kırmızı meme uçları ölüm hediyeleri saçar. Ve nasıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Büyük Rusya'mıza zafer.
  Ve çıplak topuğuyla düşmanı bir pulsarla vuracak. Ve kılıç alacak ve kesecek ...
  Evet, Hitler'in muhafızlarından beşi çok ünlü bir şekilde biçer. Bu gerçekten kızların ihtiyacı olan şey.
  Ve yanındaki çocuk Oleg Rybachenko çok havalı! Ve Naziler çok ünlü bir şekilde yok ederler.
  Bu terminatör çocuk.
  Kılıçlar eğik çizgi gibi. Ve bir dönüş yapacak ve Nazileri kılıçla kesecek. Ve pulsar çıplak ayakla fırlatacak.
  Ve kükreme:
  - Avrupa'nın büyüklüğü için!
  Ve burada Natasha saldırıya geçti. Çok öfkeli. Ve ayrıca kırmızı meme uçlarından pulsarlar salınacak. Ve faşistleri ezer. Ve böyle ölümcül pulsarları çıplak ayakla fırlatır.
  Ve ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  - Rus Tanrılarına şan!
  Zoya'nın kendisi saldırıda. Ve tüm Nazileri kılıçla öldürdü. Ve derilerini bir tambura kesin. Daha doğrusu elek içinde. Ve çıplak bir topukla, sanki Naziler tarafından yenilecek. Ve kırmızı meme uçlarından enerji akışlarıyla şarj edin. Pekala, Naziler gerçekten acıyor olmalı.
  Ve Zoya kendi kendine bağırır:
  - Kutsal Rusya için!
  Ve sonra Augustine daha da aktif oldu. Ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla pulsarları fırlattı. Ve şimşek gibi kırmızı meme uçlarından. Ve sanki çıplak bir topuktan geliyormuş gibi, bir pulsar, yanan şimşek salacak.
  Ve bağır:
  - Kara Tanrı'nın lütfu bizimle!
  Ve kızıl saçlı şeytan düşmanı alacak ve tokatlayacak.
  Ve burada Svetlana saldırıya geçti. Sadece parlak renkli bir çiçek olan bir kız.
  Naziler güvenle yanar. Ve yakut memelerinden bu tür makineli tüfek patlamaları gönderir. Bütün evrenin ateşe verilebilmesi için. Ve aldılar, tüm Nazileri ateşe verdiler.
  Evet, böyle bir güç kendisine karşı olduğu için Hitler zor zamanlar geçirecek.
  Ama Svetlana bağırdı:
  - Ve Beyaz Tanrı'nın sevgisi bizimle!
  Beş kendi kendine hareket eder. Nazileri hiç acımadan ezer. Ve cehennemi imha gösterir. Böyle kızların önünde durmaya cüret eden, ölecek.
  Oleg saldırıya geçti. Çocuk gitgide Hitler'in ofisine yaklaşıyor. Kılıçlarını nasıl da çılgınca eziyor. Ve çocuğun çıplak ayakları pulsarlar gönderir.
  Evet, Naziler şanslı değildi, böyle gösterişli kızlarla ve bir delikanlıyla temasa geçtiler.
  Burada Natasha, kırmızı meme uçlarından böyle ateşli bir pus çıkaracak. Ve çok sayıda faşist yakıldı. Bu bir kız, gerçek bir terminatör var.
  Ve işte, düşmana çıplak ayaklı bir katilin nasıl fırlatılacağı. Ve özellikle siktir et.
  Bundan sonra Natasha gıcırdatacak:
  - SSCB'ye zafer!
  Zoya da saldırıda. İşte çilek memelerinden ateşli bir akış verecek. Ve rakiplerini yener. Ve sırayla sırayla verir. Ve kırmızı meme uçlarını alıp düşmana ateş edecek.
  Ve çıplak ayakla düşmanı vuracak.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Dünyamıza şan!
  Daha sonra Augustine saldırısında. Ayrıca vahşi tarafta. Rakiplerini dövüyor. Ve düşmanlara kırmızı meme uçları fırlatır, çok yanan diskler. Nazileri kelimenin tam anlamıyla küle yakarlar.
  Ve savaşçı kükredi:
  - Büyük bir kazanç için!
  Ama saldırıda Svetlana. O kadar sert ve agresif. Fritz'i çıplak ayaklarıyla örter. Ve çilek meme uçlarından, salıvereceği gibi, oldukça ölümcül bir şey.
  Nazileri alıp yakacak, sonra da tozu.
  Kız aldı ve kükredi:
  - Güçlü Rus tanrıları için!
  Beşi, Führer'in ofisine girdi ve içeri girdi. Hitler yaşlıdır. Gri saçlar ortaya çıktı ve alnında kel noktalar belirdi. Kısa bir adam. Kızların ve oğlanın önünde diz çöktü.
  Natasha çıplak, kanlı ayağını ona uzattı ve bağırdı:
  - Köpeği öp!
  Hitler korkup öptü...
  Zoya ayrıca Führer'i çıplak topuğunu öpmeye zorladı. Hitler boyun eğdirildi.
  Sonra Augustine'in çıplak, sert tabanlarını da öptü. Oldukça cıvıl cıvıldı.
  Svetlana da çıplak ayaklarını öpmek zorunda kaldı. Führer'in kızları daha sonra onu kollarından ve bacaklarından tuttu. Ve çekerken dört parçaya ayrıldılar.
  Ve Hitler sadece 9 Ağustos 1956'da acı bir şoktan kurtuldu ve öldü.
  Tüm dünyayı ele geçiren tüm zamanların ve halkların en büyük suçlusunun saltanatı sona erdi.
  Büyük ve kanlı diktatörün yerine Himmler'in yerini alan Schellenberg geçti. Ve suni tohumlama yoluyla elde edilen Hitler'in oğulları arasında en yetenekli olanı resmi varis ilan edildi.
  Ama... Bir iktidar mücadelesi başladı, Schellenberg Mainstein tarafından devrildi ve kanlı hesaplaşmalar başladı.
  
  HELL TERMİNATÖR KLİPİ
  1942 baharında, Alman uzmanlardan biri, Alman sahte belgelerinde paslanmaz çelik bir klips kullandığını, Rusların ise sadece basit demir kullandığını keşfetti. Ve sonra bunu yüksek komuta bildirdi.
  Bundan sonra, bu nüans dikkate alındı ve Alman ajanları çok daha az başarısız olmaya başladı.
  Sonuç olarak, Fritz, Stalingrad yakınlarındaki kanatlara yönelik bir saldırı planlarını açıkladı. Ve askerler yeniden toplandı. 19 Kasım'da taarruz başladığında, Kızıl Ordu çok güçlü bir savunma ile karşı karşıya kaldı. Ayrıca, taarruz gününde havanın uçmadığı ortaya çıktı ve bu havacılığı devre dışı bıraktı ve topçu hazırlığının etkisini azalttı.
  Almanlar daha sonra dayanabildi ve çarpışma bir aydan fazla sürdü ve Kızıl Ordu için pek başarılı olmadı.
  Afrika da biraz farklı. Rommel, Avrupa'dan daha fazla takviye aldı ve Amerikalılara karşı muhteşem bir saldırı düzenleyebildi. Yüz elli binden fazla eğitimsiz ve deneyimsiz Amerikan askeri esir alındı. Rommel'in birlikleri de Cezayir ve Fas'ı ele geçirdi.
  Bundan sonra ABD, Wehrmacht ile ateşkes istedi. Amerika'nın savaştan çekilmesinden yararlanan Almanlar, Rommel'i daha da güçlendirdi ve İngiltere'yi Libya ve Mısır'da yendi. Aynı zamanda, kış aylarında, Almanlar Kızıl Ordu'nun Leningrad yakınlarındaki saldırısını ve Stalingrad yakınlarında ve Rzhev-Sychov yönünde yeni bir saldırı girişimini püskürttü. Bahar nispeten sakin geçti. SSCB'nin kışında başarıya ulaşamayan, güç biriktirdi. Ve Almanlar Afrika ve Orta Doğu'da ilerliyorlardı. Mısır, Irak ve Kuveyt'in düşüşünden sonra yakalandı. Suriye'nin bir kısmı Türkiye tarafından işgal edildi. Hangi İngiltere ile savaşa gitti.
  Yazın da doğu cephesinde bir durgunluk vardı. Naziler Sudan'da ilerlediler, İran'a ve Ortadoğu'ya ilerlediler. Sadece Ağustos ayında Stalin'in birlikleri Stalingrad yakınlarında ilerlemeye çalıştı. Ama yine de sert bir Alman savunmasına saplandılar.
  Zırh delici, isabetli ve hızlı ateş eden bir topa sahip olan Panther, özellikle savunma savaşlarında iyi olduğunu kanıtladı.
  Almanlar kırk üçüncü yılın tamamını doğuda savunmada geçirdi. Bu arada Afrika'yı ele geçirdiler ve İran'ın Hindistan'a girmesinden sonra Japonlarla birleştiler.
  Kışın Kızıl Ordu neredeyse ilerlemedi. Stalin barış olasılıklarını araştırdı. Ve Almanlar İngiliz kolonilerini sindirdi. Churchill hastalandı ve kendini güvensiz hissederek, kolonilerin kaybından sonra Almanlarla ateşkes yaptı ve sonuçlandırdı. Bu, doğudaki Nazilerin ellerini çözdü.
  Ve Mayıs 1944'te, Wehrmacht'ın taarruzu Hazar Denizi yönünde başladı.
  Savaşlarda "Panterler" -2 ve "Kaplanlar" -2 yer aldı. Bu makineler güçlerini gösterdi, ancak asıl mesele artık eşit olmayan jet uçakları. Özellikle, ME-262 ve XE-162.
  Evet ve birçok Arap, Afrikalı, Hintli piyadeye alındı. Top yemi gibi öne tırmandılar.
  Peki ya savaşta yani savaşta!
  Cesetleri fırlatan düşman Hazar Denizi'ne girdi ve Kafkasya'yı karadan reddetti. Ve Türkler güneyden ve Rommel'in birliklerinden vurdu.
  Tam tıkanıklık...
  Wehrmacht, çoğu yabancılardan oluşan taarruza üç yüzden fazla tümen attı. Ve önemli ilerlemeler kaydetti.
  Kızıl Ordu kahramanca savaşmasına rağmen.
  Özellikle dört kız, Natasha, Zoya, Augustine ve Svetlana.
  Özellikle düşmana ölüm hediyelerini çıplak ayaklarıyla fırlatmaları meşhurdur.
  Ancak cesur dörtlü ve güzel cadılar bile genel olarak güçsüz çıktı.
  Yaz aylarında Kafkasya tamamen ele geçirildi. Sonbaharda Fritz, güneyden ilerleyen Saratov ve Kuibyshev'i de ele geçirdi. Ayrıca Uralsk, Guryev ve Orenburg'a yaklaştı.
  Kışın durdular. Geçici bir sakinlik oldu. Sadece Orenburg'da savaşlar vardı. Ve bu şehir yeniden efsane oldu. İçinde Emelyan Pugachev dönemini hatırladılar.
  Führer bir süre için Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere ile nihai bir barışı müzakere etmeye çalıştı. Sonra Japonya ile savaşa devam ettiler. Başarı olmasa da. Denizde samuray birkaç zafer kazandı.
  1945 baharında, 20 Nisan'da Moskova'ya bir saldırı ile "Kremlin" Operasyonu başladı.
  Çatışmanın çok şiddetli olduğu ortaya çıktı. Almanlar kanlı savaşlara çekildi. Sovyet birlikleri kahramanca savaştı. Bununla birlikte, üç aylık inatçı savaşlardan sonra, jet uçakları, en son E-serisi tankları kullanan Almanlar, Moskova'yı kuşattı. Diğer yönlerde, Ufa'ya doğru ilerlemek için Tambov, Penza, Ulyanovsk'u almayı başardılar.
  Ağustos ayında Ryazan düştü ve Moskova ile arasındaki fark daha da açıldı.
  Stalin her koşulda barış teklif etti. Führer bunu görmezden geldi. Ancak Moskova, sonunda alındığı Aralık ayına kadar dayandı.
  Fritz, yıl sonuna kadar hem Gorki'yi hem de Kazan'ı ele geçirdi.
  Mayıs 1946'daki kış tatilinden sonra Fritz Urallara taşındı. Savaşlar zaten çok yoğun değil tüm hızıyla devam ediyordu. Birçok general ihanet etti ve savaşmadan teslim oldu. Evet ve Stalin'in kendisi felç geçirdi ve savaşa hazır değildi.
  Sverdlovsk'un ele geçirilmesinden sonra, SSCB hükümeti Novosibirsk'e taşındı.
  Ama Wehrmacht ordusu onların peşinden gitti.
  Şehirler yıl boyunca ele geçirildi. Novosibirsk'i fırtına ile aldıktan sonra, Stalin kişisel güvenlik karşılığında teslim olmayı kabul etti.
  Ve yakında Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri arasında bir barış anlaşması imzaladı. Sonunda İngiltere ve Amerika, Wehrmacht'ın tüm kazanımlarını tanıdı.
  Birçok bölgeyi ele geçiren Hitler, Japonlarla birlikte kendi sömürge imparatorluğunu yarattı.
  Ama saldırması için fazla zamanı yoktu. 20 Nisan 1957'de cadı kızlar Führer'e karşı bir operasyon düzenlemeye karar verdiler. Zaten orta yaşlı bir diktatörün evinde dört cadı saldırdı.
  Bikinili, ellerinde sihirli kılıçlar tutan, çıplak ayaklarıyla şimşek ve pulsar fırlatan savaşçılar.
  Natashka bir yel değirmeni çalıştırdı, Nazileri kesti ve çıplak ayağının parmaklarıyla bir enerji pıhtısı fırlatarak bağırdı:
  - Anavatan'a şan!
  Zoya büyülü kılıçlarla kesti. Nazilerin karınlarını açıp cıvıldadı:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve çıplak ayakla bir pulsarın nasıl serbest bırakılacağı.
  Sonra Augustine saldırısında. Ayrıca sihirli kılıçlarla bir değirmen işletiyor. Sonra çıplak ayaklarıyla öldürücü bir şey fırlatır.
  Sonra kırmızı harpy diyor ki:
  - Kara Tanrı için!
  Saldırıda bir sonraki Svetlana. Aynı zamanda kılıçlarla keser ve çıplak ayaklarıyla şimşekler saçarak Nazileri delip geçer.
  Sonra Natasha saldırıya geçti, Hitler'in korumalarını kesti ve bağırdı:
  - Ve ben bir ipucuyum, tüm Nazileri doğrayacağım!
  Ve bir pulsar kızı gibi çıplak ayakla atacak.
  Ve işte Zoya saldırıda. Kılıçlar dönmeyi sever ve eti keser. Ve çıplak ayak parmaklarıyla yıldırım salacak.
  Sonra bağıracak:
  - Süper bir kızım var!
  Daha sonra Augustine saldırısında. Aynı zamanda dönüyor ... Ve göğsünden birkaç yıldırım düştü. Ve çıplak ayakla pulsar fırlatacak ve bağıracak:
  - Ben süper bir savaşçıyım!
  Ve kızıl saçları bir proleter pankartı gibi dalgalanıyor.
  Ve burada Svetlana saldırıya geçti.
  Kılıçları dönüyor ve çıplak ayakları enerji pıhtıları saçıyor ve göbeğinden yıldırımlar uçacak.
  Kız şarkı söyleyecek:
  - Ejderhayı kesip Führer'i öldüreceğiz!
  Natasha da saldırıda kılıçlarını savuruyor ve Nazileri kesiyor. Ve çıplak ayakları ölümcül mermiler fırlatır.
  Ve tabut Nazi muhafızlarında sürüyor.
  Ve kız kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Ben bir yok edici savaşçıyım,
  Ve büyük terminatör...
  Atomu bir kerede ayrıştırdı,
  Ve duvara yaslan!
  Zoya saldırıya geçti, aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı, çatıyı uçuracak bir şey.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Uzay mesafelerine şan!
  Ve yine kılıçları düşmanları küçük parçalara ve yırtık et parçalarına ayırdı.
  Ve burada Augustine'in hareketinde. Nazileri nasıl eziyor. Ve kanlı et parçaları her yöne uçuyor.
  Ve çıplak ayaklı kız da pulsar'a teslim olacak ve havlayacak:
  - Ben harika bir güzelliğim! Hangi herkesin sevdiği!
  Ve işte Svetlana hareket halinde. Ayrıca göbek deliğinden yıldırım çıkaracaktır. Ve çıplak ayakla, pulsar Nazilerin üzerine düşecek. Ve kılıçları, şey, sadece cellatlar.
  Sonra kız cıvıldadı:
  - Anavatan'a şan!
  Natasha vahşi bir çılgınlık içinde. Fritz'e saldırır. Onları parçalar ve çıplak topuklu ateşli baloncuklar atar.
  Ve kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Evimize şan!
  Ayrıca göbeğinden bir enerji pıhtısı attı.
  Zoya kılıçlı bir yel değirmeni işletiyor. Bir grup faşisti öldürür. Ve sonra, çıplak ayak parmaklarında olduğu gibi, düşmana fırlatır. Ve düşmanları her yöne dağıtın.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Rus çarlarına şan!
  İşte Augustine zorlu bir saldırıda. Rakipleri keser. Ve şimdi çıplak ayağı yıldırım fırlatacak ... Ve çıplak göbeğinden bir pulsar uçacak. Ve Hitler'in korumalarına doğru dağılır.
  Sonra kızıl saçlı kız şarkı söyledi:
  - Benden merhamet bekleme!
  Svetlana da hücumda... Rakipleri eziyor, eziyor. Göbeğinden şimşekler atar. Ve çıplak ayak parmaklarıyla, sanki pırıl pırıl parlıyormuş gibi, tüm enerji şelaleleri akar.
  Ve kendi kendine şarkı söyle:
  - Çok müteşekkirim
  Bir maymundan daha havalıyım!
  Natasha da hücumda... Kılıçla nasıl kesiyor. Ve çıplak ayakla, katil fırlatılacak. Ve işte göbekten bir yıldırım uçuşu.
  Sonra kız hırlar:
  - Anavatan'ın görkemi için!
  Ardından Zoya gelir. Aynı zamanda düşmanları da yok eder. Ağzın arkasından yıldırım fışkırır. Göbeğiyle enerji pıhtıları atar. Ve kendi kendine kükredi:
  - Ben fırlatma şampiyonuyum!
  Ve çıplak ayaklar dönüyormuş gibi.
  Daha fazla Augustine saldırıya geçti. Nazileri kılıçlarla keser ve onları küçük marullara böler. Ve çıplak ayakla, bir pulsar gibi fırlatacak. Ve göbek deliğinden iki şimşek bile ... Ve bir düzine faşist yerinde kızarmış!
  Savaşçı şarkı söyleyecek:
  - Anne Anne adına!
  Ve yine, bir pulsar çekiç gibi çıplak ayaklar!
  Ve sonra saldırgan Svetlana'da. Bu daha havalı olamayacak türden bir kız. Bu savaşçı onu alacak ve çıplak ayaklarıyla yıldırım fırlatacak. Ve göbek deliğinden yok olma baloncukları uçacak. Ve savaşçı şöyle bağırır:
  - Ağaçkakanın keski olduğu aklıma geldi!
  Natasha hareket halinde. Kaydırıldı ve bir düzine faşist kesildi. Ve kız, hala çıplak ayaklarıyla imha ürününü serbest bıraktı. Göbeğinden bir şimşek çağlayanı ve şarkı söyledi:
  - Ebedi benim, dünyanın en büyük kralı!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir pulsar uçtu.
  Zoya hareket etmeye devam etti. Onu kılıçlarıyla aldı ve kesti. Düşmanlar ezildi, safir gözleri kırptı. Ve göbekten bir enerji direği. Ve çıplak ayaklı yıkım pulsarları.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Şampiyon olacağım!
  Ve sonra Augustine'in hareketinde... Kılıçları, değirmenlerin bıçakları gibi. Hiç tereddüt etmeden kendini keser. Ve büyülü ateşten keskin göbek oklarından uçar. Ve kızın çıplak ayakları bu tür imha armağanları veriyor.
  Ve kızılın kendisi kükrer:
  - Büyük şampiyonluk!
  Svetlana da bir hediye değil. Onu aldı ve çıplak ayaklarıyla kırık cam parçalarını fırlattı. Ve iki düzine faşist ölü olarak yattı. Ve göbekten nasıl bütün bir çizgi verecek. Ve tüm Nazileri sorunsuz bir şekilde biçecek.
  Ve göz kırparak şunları söylüyor:
  - Ben büyük bir rüyayım!
  Natasha, sihirli kılıçlarla üçlü yel değirmenini döndürecek. Çıplak parmakla hediyeler alıp fırlatacak. Ve çıplak topuğuyla ateşli olan birkaç baloncuk verecek ...
  Ve göbekten bütün bir şimşek çağlayanı.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Işın kılıcı,
  Düşmanları kesmek istiyor!
  Zoya saldırıda. Ve kılıçları gerçek elmas matkaplar. Ve Fritz'i yüz poundluk bir kabuk gibi ezin. Ama kızlar çıplak ayakla çıkıp kanlı bir şey fırlattığında.
  Sonra aldı ve kırdı.
  Zoya bağırdı:
  Yeni şampiyonlar biziz!
  Ve işte Augustine hareket halinde. Düşmanları nasıl kesiyor. Ve kılıçlarının savuruşu herkesi keser.
  Ve çıplak ayakla, her türlü ölüm hediyesi uçar.
  Ve Augustine şarkı söyledi:
  - Kutsal yıldırım!
  Ve ağzından ateş çıkıyor!
  Ve işte Svetlana hareket halinde. Göbeğinden çıkanla aynı şey, öldürücü bir güç hediyesi verdi.
  Sonra kız şarkı söyledi:
  - Ben mutlak şampiyonum!
  Ve çıplak ayaklarını aldı ve bir pulsar gönderdi. Ve boğazından cehennem ateşi çıktı. Ve şimdi çıplak topuk baloncuklara yenik düştü.
  Ve göbekten ölümcül ve öldürücü bir yıldırım uçar.
  Natasha da kılıç kullandı. Bir sürü faşist doğradı. Ve şimşekle göbek deliğinden nasıl çıkacak. Ve Führer'in korumalarını küçük parçalara ayırın.
  Bundan sonra şarkı söyleyecek:
  - Anavatan ve Özgürlük için sonuna kadar!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla tamamen ölümcül bir şey açığa çıkacak.
  Zoya, düşmanlara saldırarak ve dişlerini göstererek kükredi:
  - Vahşi Mürettebat! Düşmanı parçala!
  Ayrıca çıplak ayakla dışarı atacak. Ve göbekten böyle ölümcül kuyruklar gitti.
  Kız bağırdı:
  - Büyük ayıp!
  Sonra Augustine taşındı. O da zümrüt gözleri parladı. Ve göbeğinden bir sürü şimşek fırlattı. Ve çıplak ayakla düşmana fırlattı.
  Ve kılıçlarla kamçıladı, bağırdı:
  - Ben tüm dünya şampiyonlarının üstündeyim!
  Ve sonra saldırıda Svetlana. Böylece herkes harmanlar ve keser. Ve o çok havalı ve cıvıl cıvıl bir kız. Ayrıca göbekten, kelimenin tam anlamıyla, bir makineli tüfek patlaması uçar. Ve birçok faşisti devirir. Ve çıplak ayak, bu tür enerji demetlerini akarsulara saçar.
  Savaşçı şarkı söyledi:
  - Hedef yakın!
  Ve atış için güç topluyor!
  Evet, sonunda dördü Hitler'in ofisine girdi. Tüm korumalarını öldürdü. Ve bir numaralı faşist yatağın altından çıkarıldı.
  Hitler homurdandı:
  - Polonya'yı vereceğim!
  Natasha alaycı bir şekilde sordu:
  - Ya da belki Kafkasya?
  Führer kükredi:
  - Evet, en az iki Kafkas, öldürmeyin!
  Kızlar bir ağızdan cevap verdiler:
  - Ayaklarımızı öp!
  Altmış sekiz yaşına yeni basan Hitler inleyerek dizlerinin üzerinde emekledi ve çıplak ayakla kızları öptü. Güldüler ve güldüler.
  Führer, kızın tozlu ve kanlı her tabanını üç kez öptü.
  Bundan sonra Natasha, Hitler'i çıplak ayak parmaklarıyla sağ eliyle, Zoya'yı soldan da çıplak ayakla aldı. Augustina ve Svetlana, Fuhrer'i çıplak ayak bileklerinden tuttular.
  Bundan sonra kızlar, tüm zamanların ve halkların en büyük suçlusunu her yöne çekecek ve onu alacak, parçalara ayıracak.
  Hitler'in hem kolları hem de bacakları koptu ve acı şokundan ejderha hükümdarı olay yerinde öldü.
  Bu intikam katili ve dünya tarihinin en büyük cellatını buldu.
  Peri masalı burada sona eriyor, ancak bu gezegende bir kabus gerçeği haline geldi ve kim dinlediyse bitti!
  
  
  HİTLER'E KARŞI CADILAR
  Kırk birinci yılda, Hitler, Girit adasını ele geçirdikten sonra, SSCB'ye gitme fikrini değiştirdi. Yugoslavya'ya yapılan saldırı sırasında Stalin'in Almanya'ya saldırmaması, Führer'i doğudan onunla karşılaşma planlarının olmadığına ikna etti.
  Ek olarak, önseziler doğuda kolay bir zafer olmayacağını ve oraya gitmemenin daha iyi olduğunu gösteriyordu.
  Fritz, Rommel'in gruplaşmasını güçlendirdi ve Türkiye'yi birliklerin Ortadoğu'ya girmesine izin vermeye ikna edebildi. İngilizler Mısır'da tamamen yenildiler ve Irak ve Ortadoğu'dan sürüldüler. Yakında Franco, Cebelitarık'ı ele geçirmeyi kabul etti.
  Bundan sonra, Almanlar birlikleri Afrika'ya ve daha sonra Orta Doğu'ya kolayca transfer edebilirler.
  Dost Hindistan. Ve bundan sonra, gereksiz sorunlar olmadan, sadece altı ay içinde Kara Kıta ele geçirildi. Ve doruk noktası, İngiltere'ye karşı taarruz ve Kasım 1942'de birliklerin ana ülkeye inişiydi.
  İki hafta içinde İngiltere düştü. Ve Fritz nihayet doğu yarımkürede yerleşti.
  Ancak ABD ile savaş hala devam ediyordu. Ve okyanusun uzaklığı ve birliklerin naklindeki zorluklar nedeniyle sürüncemede kaldı.
  Almanlar, Asya ve Avustralya'nın önemli bir bölümü olan Afrika'nın kaynaklarına güvenerek büyük bir donanma inşa ediyor. Japonya ile birlikte bir denizaltı savaşı da yürütüyorlar.
  Kırk üçüncü ve kırk dördüncü yıl deniz savaşlarında geçti. İzlanda ve Grönland ele geçirildi. Ve kırk beşinci, zaten "E" serisinin tanklarına sahip olan Almanlar, Kanada'ya indi ve güçlerini Arjantin'de yoğunlaştırdı.
  Planları böyleydi. Her ne kadar uzun süreli iletişim ABD'ye saldırmayı zorlaştırdı.
  Ancak Eylül ayına kadar Kanada'nın çoğu istila edildi.
  Hem Alman hem de Japon birlikleri ABD'nin kuzey bölgelerine girdi.
  Ama sonra Fritz dört kız tarafından karşılandı.
  Monica, Leia, Gertrude ve Angelina.
  Dört güzel savaşa girdi. Monica, Leah, Gertrude sarışın, Angelina ise kırmızı.
  Ve kızların Üçüncü Reich'ın devasa ordusunu yok etmesine izin verin.
  Makineli tüfekler ateşliyorlar.
  Burada Monica çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve şarkı söylüyor:
  - Gücüme şan! Herkes biçildi!
  Leia sırayı verir. Ayrıca düşmanları bir patlamada biçer ve ciğerlerinin tepesinde gıcırdıyor:
  - Ordum güçlü!
  Ve çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatır.
  Ateşli veya kızıl saçlı Angelina, çıplak ayak parmakları ve gıcırtılarıyla bir ölüm armağanı sunar:
  - Zaferim!
  Ve ayrıca bir sıra verir!
  Dahası, Gertrude şimdiden ölümün şimdiki zamanını çıplak ayağıyla dövüyor ve nasıl da sağır edici bir şekilde uluyor:
  - Ben bir şampiyonum!
  Ve yine bir öldürücü hat başlatacak.
  Monica yine faşist kalabalığa ateş eder ve şarkı söyler:
  - Dünyama şan!
  Ve çıplak ayaklarıyla ölümcül bir ölüm hediyesi fırlatır, rakiplerini ezer.
  Ateşe ve Leia'ya liderlik eder. O çok akıllı bir kız. Ve düşmana el bombası atar gibi çıplak ayakla.
  Ve kız kükredi:
  - Ben bir ABD hiper savaşçısıyım!
  Sonra Angelina ateş ediyor. Bunu çok düzgün bir şekilde yapıyor. Ve çıplak ayak parmaklarından ölümcül bir hediye uçar.
  Ve güzel kız kükredi:
  - Dünyanın mutlak şampiyonu olacağım!
  Ve savaşçı uzun dilini nasıl gösterecek!
  Sonra Gertrude denedi. Ve ayrıca sıranın nasıl vereceğini. Ve sonra, çıplak ayakla bir ölüm hediyesi atacak.
  Ve tüm rakipleri et parçalarına dağıtın.
  Yani dört kız aktif olarak çalışıyor. Baskı, düşman ordusu açıkça tükeniyor.
  Her ne kadar hayır, zorlu tanklar görünse de, E serisi, kızlar onları bekliyor.
  Monica çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve ciyaklıyor:
  - Uzayda savaşacağız!
  Ve çıplak topuğundan ölüm hediyesi E-50 tırtılından sekti. Bu araç hasar gördü ve durduruldu.
  Savaşçı bağırır:
  - Süper!
  Sonraki Leia savaşta. Ayrıca çıplak ayakla, bir ölüm hediyesi fırlatırken. Düşmanı parçalar. Ve tank sıkıştı.
  Ve savaşçı kükredi:
  - Ben bikinili bir kızım!
  Sırada Angelina var. Ayrıca çıplak ayağıyla E-75'e bir el bombası atar ve Alman vampir zor anlar yaşar.
  Ve savaşçı çığlık atıyor:
  - Süper klas gösterecek olan benim!
  Ve Gertrude dövüşüyor. Ayrıca acıma ve şüphe bilmeyen bir savaşçı.
  Güzellik onu aldı ve ciyakladı:
  - Büyük yarış!
  Ve ölümcül bir el bombası çıplak ayakla uçtu.
  Monica tekrar ateş ediyor ve ciyaklıyor:
  - Akrobasi ve mürettebat!
  Çıplak uzvunu da alacak ve ölüm akıntısı fırlatacak. Ve tüm düşmanları yok et.
  Bundan sonra, savaşçı vyaknet:
  - Ben süper bir kızım!
  Ve Leia savaşta gerçek bir kahraman. Ve düşmanları vurmak. Ve çıplak ayağıyla bir el bombası atacak ve bir yığın düşman alıp onları parçalayacak. Ve bağırdıktan sonra:
  - Ben o kız Superman'im!
  Ve savaşta, Angelina da çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatıyor. Düşman parçalara ayrılacak ve söylenecek:
  - Ben bir şeytanım!
  Ve bir patlamada düşmana ateş edin.
  Ve işte Gertrude isteka topunda. Herhangi bir tören ya da önyargı olmadan kendini vuruyor. Ve onu çıplak ayak parmaklarıyla alacak, bir imha hediyesi gönderecek ve düşmanları parçalayacak. Bu çok mu mücadeleci?
  Dört kız şövalyeler veya melekler gibi savaştı. Ama her şeyin bir sınırı vardır. Ve böylece savaşçılar geri çekildi ...
  Kırk beşinci yılın sonbaharı ve kışı, inatçı savaşlarla geçti. Güçler eşit değildi. Almanların, Shermanlardan ve hatta küçük Pershinglerden bile çok daha güçlü E serisi tankları var. Ve jet havacılığının hiç bir eşitliği yoktur. Ve hatta herhangi bir küçük silah için tamamen yenilmez olan disk uçakları bile ortaya çıkmaya başladı.
  Böylece ABD yavaş yavaş Üçüncü Reich'ın her türlü yabancı bölümü tarafından ele geçiriliyor.
  Amerika'nın çoğu sonbahar ve kış aylarında yakalanır. Artı, Amerika Birleşik Devletleri'nin güneyindeki ayaklanmalar ve Alman kökenli generallerin ihaneti. Yeni makineli tüfeklerin şüphesiz üstünlüğü ve hatta Wehrmacht'ın yeraltı tankları.
  Ve Nisan 1946 baharında, Üçüncü Reich kalabalığı Washington ve New York'u kuşatıp ele geçirdikten sonra, Birleşik Devletler teslim oldu.
  Böylece savaşın bir başka sayfası açılmış oldu.
  Ancak 1947'de, Mayıs'ta bu sefer Japonya ile başka bir savaş başladı.
  Ve SSCB'ye karşı kampanya tekrar ertelendi.
  Ve şimdi ABD'den dört kız pes etmedi ve yine düşmanla savaşıyorlar.
  Yaz kırk yedi ve sıcak, bikinili savaşçılar. Ve kendileriyle savaşırlar.
  Monica çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve ciyaklıyor:
  - Ben bir terminatörüm!
  Ve dönüş sağlar.
  Leia da şut çekiyor ve çok iyi iş çıkarıyor. Ve yine çıplak ayakları bir şeyler fırlatıyor. Ve yok ederler.
  Ve kız bağırır:
  - Akrobasi ile savaş!
  Dahası, Angelina ateş ediyor. Rakipleri ezer. Onları sürüler halinde dışarı atar. Ve çıplak ayak parmakları yine vahşice öldürücü bir şey fırlatır.
  Savaşçı bağırır:
  - Ben çelik bir pençeyim!
  Ve Gertrude kendini vurur ve düşmanları biçer. Bundan sonra, çıplak ayakla bir ölüm hediyesi atacak ve mırıldanacak:
  - Askeri tema ve matematik!
  Ve yine, herkesi nasıl da alıp çıldıracak!
  Evet, dörtlü dövüş. Ama güçler eşit değil. E-50 U serisinin yeni tankları, daha yoğun bir yerleşim düzeni, iki metreden daha kısa yükseklik ve 170 yan zırh, 250 mm alın ve 1800 beygir gücünde bir motorla altmış beş ton ağırlığa sahip.
  Böyle bir Japon'a karşı koymayın. Ayrıca herhangi bir tören olmadan koloboks gibi tüm düşman uçaklarını yok eden ME-462'ye karşı.
  Ve karşı, ayrıca uçan diskler. Ve her şeyi bozarlar.
  Kısacası, altı ay içinde Japonya tamamen yenildi ve tüm kolonileri ele geçirildi.
  Ve ne oldu. Führer kısa süre sonra SSCB hariç dünyanın tüm ülkelerini fethetti.
  Şimdiye kadar her şey az çok huzurluydu. Ama sonra Stalin öldü ve Nikita Kruşçev iktidarı ele geçirdi. Ve yine Üçüncü Reich ile karmaşık ilişkiler.
  SSCB'nin nükleer silahlar geliştirdiğinden bahsetmiyorum bile. Ayrıca önceki politikayı kınayan yirminci kongre yapıldı.
  Ve 22 Haziran 1956'da, zaten orta yaşlı, ancak çok agresif Hitler'in emriyle Üçüncü Reich bir istila başlattı. Kalabalık hızlı bir zafere güveniyordu, ancak beklenmedik bir sürprizle karşılaştı!
  Sadece dört Amerikalı kız değil, aynı zamanda dört Rus güzeli ve cadı, Wehrmacht ordularıyla savaşa girdi. Ve ordunun farklı kollarından bir grup kız ve ayrıca tüm cadılar!
  
  NAPOLEON ALEXANDER I'İN OĞUL YASALARI
  Napolyon Rusya'ya gitmedi ve genellikle Birinci İskender'in küçük kız kardeşi ile evlendi. Bu, tarihte bazı değişikliklere yol açtı.
  İlk olarak Çarlık Rusyası Avusturya'ya karşı savaştı ve Galiçya'yı ele geçirdi. İkincisi, Fransa İtalya'yı örgütledi ve oraya Napolyon'un oğlu ve Rus prensesini koydu.
  Sonra Rusya ve Fransa Türkiye'yi ele geçirdi ve böldü.
  Ayrıca, ortak çabalarla İngiltere fethedildi. İspanyol kolonileri, Afrika'nın çoğu gibi sonunda Fransız oldu. Sonra Hindistan ve İran işgal edildi!
  Birinci İskender'in ölümü ve Konstantin'in tahttan çekilmesinden sonra bir darbe gerçekleşti ve on dört yaşındaki Romalı Sezar II. Napolyon Rus tahtına yükseldi. Ve 1836'da Napolyon'un ölümünden sonra, II. Napolyon Fransa'nın ve tüm Avrupa'nın ve birçok koloninin hükümdarı oldu.
  Genişlemeye devam eden tek bir süper imparatorluk ortaya çıktı. Napolyon daha sonra Çin, Çinhindi ve tüm Afrika'yı fethetti. Ve Avustralya ve Kanada. Ve 1879'da neredeyse altmış sekiz yaşında öldü.
  Daha sonra tahtın yerine III. Napolyon geçti. O da savaşmak istedi. Ancak tüm dünyada, Fransa'dan yalnızca ABD toprakları fethedilmedi!
  Ve 1890'da Üçüncü Napolyon Amerika ile savaşı başlattı. Fransızların elinde olmayan son ülke.
  Ve dünyanın her yerinden beş milyon askerden oluşan devasa bir ordu Amerika Birleşik Devletleri topraklarına girdi.
  Kuvvetler eşit olmayacaktı. Ancak Amerikalılar, Napolyon III'e karşı çok kahramanca savaştı.
  Özellikle dört kız: Monica, Leia, Gertrude, Anna! Ve kobralar ve kahramanlar gibi savaştılar.
  Monika kılıçlarla ve çıplak metal parmaklarla keskin disklerle hacklendi. Ve rakiplerini yumrukladı.
  Ve savaşçı şarkı söyledi:
  - Amerika'ya zafer!
  Leia ayrıca kılıçlı yabancı bir orduyla kendini kesti ve agresif bir şekilde tısladı:
  - Dünyanın en iyi ülkesine şan!
  Ve ayrıca çıplak ayakla öldürücü bir tane başlattı.
  Gertrude büyük bir orduyla ve ayrıca çıplak ayakla savaştı, çok keskin iğneler attı ve düşmanlara vurdu.
  Aynı anda kız ciyakladı:
  - Ben böyle bir sınıfın savaşçısıyım, ki bu süper!
  Anna da savaştı, çıplak ayaklarıyla ölümcül hediyeler fırlattı.
  Ve bağırdı:
  - Başarılar bizi büyüttü!
  Ama nasıl savaşırlarsa ve hatta çok kahramanca savaşsalar da, bu dörtlü, ancak Fransızların üstün güçleri yine de onları yendi.
  Kızlar esir alındı. Orada soyuldular ve vahşice işkence gördüler. Kollarını rafta büktüler, bir kamçı ve kızgın tel ile dövdüler. Çıplak tabanlar ateşle yakıldı, çıplak topuklara kızgın demir uygulandı. Ancak kızlar, Napolyon III'ün yeni egemenliğini asla tanımadılar.
  Bundan sonra, taş ocaklarında neredeyse çıplak olarak çalışmaya gönderildiler. Ve Amerika yeni bir Fransız eyaleti oldu.
  Napolyon 1903'te altmış sekiz yaşında ölünce, IV. Napolyon imparator oldu. Onun gelişi yeni bir saltanatı işaret ediyordu. Parlamentonun rolünü güçlendirmek ve soyluların etkisini azaltmak. Yavaş yavaş dünya imparatorluğu daha demokratik hale geldi.
  Ve 1917'de ilk insan uzaya uçtu. Böylece astronot çağı açıldı.
  1922'de insanlar aya uçtu. Ve 1933'ten Mars'a. Ve 1950'de güneş sisteminin tüm gezegenlerini ziyaret ettiler. Ancak 2000 yılında, yıldızlara ilk uçuş başladı, tam bir uzay seferi. İşte böyle bir AI, sadece Napolyon Bonapart'ın bir Rus prensesiyle evliliği nedeniyle.
  Tüm insanlığın kaderi en ufak bir şansa bağlıdır.
  
  ÇİN'E KARŞI DÜŞME
  DİPNOT
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, on yedinci yüzyılda Mançu hanedanının kontrolü altında Çin imparatorluğu ile savaşa girdikleri Sibirya'ya taşındı. Ölümsüz tetikçiler tarihin akışını değiştiriyor, sadece Çin'de değil.
  Savaş bir kasırga gibi şiddetleniyor
  Bir çocuk büyük bir orduyla savaşıyor ...
  Öfkeli sisi kestik
  Hatta bazen çok zor olsa da!
  
  Düşman çok çılgın güçlü,
  Sürekli çığ geliyor...
  Parlak kırmızı acele pankartların hışırtısı altında,
  Ama inanıyorum ki Mayıs'ta bir savaşa gireceğiz!
  
  fethedebileceğimizi düşünme
  Biz Tanrı'nın büyük savaşçılarıyız...
  Ve kesintiye uğramayacak, hayatın ipini biliyorum,
  Bazen çok katı olabilse de!
  
  Rusya'nın büyüklüğünü bu konuda bilin.
  Anavatan her şeyden daha değerlidir...
  Ve çok güçlü bir Rus evi olacak,
  Ve faşist aşağılığı yüzüne vur!
  
  İnanmayın, Horde Rusya'yı kırmayın,
  Hangi diz çökmez ...
  Kısıtlama olmadan savaşın, korkmayın,
  Yeni Cins nesiller adına!
  
  Rusya'nın evi için, samanlıkları için,
  Çok şiddetli mücadele edeceğiz...
  Sonsuz bir rüya gerçek oluyor
  Soytarı ruhuna sahip bir savaşçı değilsin!
  
  Burada Anavatan'a yemin ediyorsun,
  Büyük Svarog'un bir savaşçısı ol...
  Hayır, mutluluğu kan üzerine kurma,
  İsa'nın kalbinde Tanrı olmadığında!
  
  Yeni yollar elde edebiliriz,
  Gelişen ülkenin büyüklüğü...
  Ve gözlüklü canavarı öldür,
  Böylece gezegen yakında bir cennet olur!
  . BÖLÜM 1
  Bir erkek ve bir kız ile dört cadı kız güney Sibirya'da sona erdi ve Çinlilerin saldırısını püskürttü. Asya'nın farklı bölgelerinde aktif olarak genişleyen Çin'de Mançular iktidardayken, az bilinen bir savaştı.
  Ve böylece Tibet bölgesinde Ruslara saldırdılar. Ve asıl hikaye, bölgenin bir kısmını ele geçirmeyi başardılar. Dahası, o anda Rusya, köylü kadın ve Stenka Razin'in Kazak savaşı tarafından zayıflatıldı. Evet ve birliklerin çok uzun mesafelere nakledilmesi gerekecekti.
  Ancak ölümsüz oğlan ve kız ve dört terminatör kız Rus kalesinin yardımına geldi.
  Devasa bir Çin ordusu yeni inşa edilen Rus kalesini bastı. Ve kuvvetler açıkça eşitsizdi.
  Sadece bin Rus ve iki yüz bin Çinli var. Ve hiç şansı yok gibiydi.
  Ancak altı sınıf savaşçı, savaşmaya son derece hazır.
  Oleg Rybachenko duvarda. On iki yaşlarında görünen ölümsüz bir çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla iğne atar. Ve ilerleyen Çinlileri vurur. Aynı anda düzinelerce.
  Çıplak parmaklarla iğneler ve Margarita atar. Kız rakipleri yok eder ve ciyaklar:
  - Büyük gücüm!
  Ve cesurca savaşır.
  Natasha ayrıca çıplak ayak parmaklarıyla güçlü bir bumerang fırlatır. Rakipler nasıl ezilir ve gıcırdatılır:
  - Büyük zafer adına!
  Sonra Zoya Çinlileri kılıçlarla keser ve aynı zamanda çıplak ayaklarıyla zehirli iğneler atar. Ve kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Rusya'nın genişliğinde,
  Herkesi kurtarabiliriz!
  Ve yine kılıçlar rakiplerin üzerine düşüyor. Ve eğer doğrarlarsa, o zaman acımadan.
  Ama Aurora yok etmeye ve çıplak ayak parmaklarıyla bumerang fırlatmaya başladığında, bu tamamen yıkımdır. Ve öldürülen Çinliler, kırmızı şeytanın darbelerine maruz kalırlar.
  Ve kız kükredi:
  - Her şeyi ezeceğim ve yırtacağım!
  Ve her iki kılıçla nasıl alıp kesecek!
  Ve çıplak topuğundan keskin ve delici bir disk uçar. Bu genellikle tam ölümlü bir kızdır.
  Ve işte belirleyici savaşta Svetlana. Çinlilere nasıl eziyet edelim ve onları kılıçla küçük parçalara ayıralım.
  Kız kelebeği kaydırdı ve Göksel İmparatorluğun yedi savaşçısı ölümüne hacklendi.
  Ve sonra çıplak ayak parmaklarından keskin, zehirli iğneler uçar. Ve Çinlileri şaşırtın.
  Oleg Rybachenko sarı savaşçılarla savaşıyor. Kılıçları pervane gibi titriyor.
  Çocuk zevkle şarkı söylüyor:
  - En güçlü dünya şampiyonu olacağım,
  Amerika'yı, Çin'i yeneceğiz!
  Ve yine çocuk, çocukların bacaklarının çıplak parmaklarıyla keskin oyunlar atar. Ve iki düzine ölü Çinli aynı anda düşer.
  İşte böyle bir savaş. Gerçek tarihte, Petrin öncesi zamanların çarlık Rusyası topraklarının bir kısmını kaybetti. Ama burada Rus şövalyeleri savaşıyor ve pes etmeyecekler.
  Oleg Rybachenko savaşır ve şarkı söyler:
  - Ama biz Rus ruhuyla dolu şövalyeleriz,
  Cellatlar bizim boğuk iniltilerimizi asla duyamayacaklar!
  Ve yine çocuk çok keskin ve cadılar tarafından kaynatılmış güçlü zehirle çok ince iğneler atar!
  Kız Margarita onun yanında. Ayrıca bacakları öyle ölümcül iğneler fırlatıyor ki. Ve eller saldıran Çinlileri kesti. Savaşçı düşmanları yok eder ve şarkı söyler:
  - Çok havalıyım, tüm ülkelerin iblisi gibi ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Bütün ülkelerin hükümdarı!
  Natasha da Çinlileri kesip şarkı söylüyor:
  - Akşam şafak vakti Şeytan'ın kazanmasına izin vermeyeceğiz!
  Çıplak ayaklarından da ölümcül iğneler uçar.
  Ardından, Zoya düşmanları yok eder. Ve bu kızdan devasa enerjinin titreşimleri yayılıyor gibi görünüyor.
  Güzelin çıplak ayaklarından bumeranglar ve keskin iğneler uçuyor.
  Savaşçılar gıcırdıyor:
  - Ben büyük bir yalınayak hayalim ve güzelliğim!
  Ve yine, rakiplerine son derece ölümcül bir şey fırlatacak.
  Ama Aurora bir değirmen işlettiğinde ve Çinlileri kestiğinde, bu yok oluşun zirvesidir.
  Ve sonra kızıl saçlı çıplak ayak parmaklarıyla delici iğneler fırlatacak. Ve ölü sarı savaşçılar düşer.
  Ama ne zaman Svetlana lupanet. Aynı zamanda, çıplak bacaklarından her şeyi delip öldüren bir sürü iğne uçar.
  Ve savaşçılar gıcırdıyor:
  - Öyleyse, öyleyse - bir kuruşla bir faşist bul!
  Ve çıplak ayakları yine Çinlilere ölümcül bir şekilde fırlatılacak.
  Sarı savaşçıları kılıçlarla kesen Natasha, şunları söyledi:
  - Nazilerle daha kolay ve daha zordu!
  Svetlana, değirmeni geçtikten sonra şunları söyledi:
  - Ve biz kızlar için her zaman kolay!
  Aurora, fanın sesini tekrarladı ve homurdandı:
  - Benden hiç sıkılmayacaksın!
  Ve çıplak ayaklarından ölümcül bir acı uçar.
  Ve Zoya onu alıp gıcırdatacak:
  - Biz hamamböceği değiliz, biz kızlarız - büyük şanlıyız!
  Ve yine çıplak ayaklarından bir şey fırlayacak ve düşmanı vuracak.
  Kızlar işi kalplerine aldılar.
  Bu kale, bölgedeki neredeyse tek Rus kalesidir. Yapım aşamasında olan birkaç şehir daha var. Çinlilerin kafalarını Amur'a sokmamış olmaları iyi. Ancak Rusya gerçek tarihte topraklarının bir kısmını kaybetti. Çin'de iktidarda çok agresif bir hanedan. Ancak kızlar, Lucifer'in alaylarını uçuşa geçirme yeteneğine sahip olanlardır.
  Oleg Rybachenko Çinlileri kesiyor. Ve çocuk şarkı söylerken:
  - En yüksek sınıf olacak ...
  Sonra çocuğun çıplak ayağının fırlattığı bir bumerang uçar ve bir çığlık kopar:
  - Kirpi herkesi kesecek!
  Margarita da düşmana cinayet olan şeyi attı. Parçalara ayırdı ve ciyakladı:
  - Ben yalınayak bir rüyayım ve harika bir güzelliğim!
  Ve ayağı vahşi diskler fırlatacak.
  Savaşta sıradaki Natasha. Ayrıca rakipleri bölen şeyi düşmana fırlatır.
  Ve bunu çok akıllıca yapıyor.
  Ve çıplak ayakları düzenli, ölümcül iğneler fırlatıyor.
  Sonra, Zoya savaşta. Ayrıca düşmana her türlü gamalı haç ve bumerang atar.
  Ve düşmanı biçer.
  Sonra geçerken:
  - İyi krala şan!
  Ama savaşta ve Aurora'da. Aynı zamanda Çin'den gelen düşmanları da yok eder. Ve atarsa, öldürücü güçle fırlatır.
  Ve şarkı söylerken:
  - Evet, Rus Toprakları adına!
  Ve ayrıca, ölümcül suçlamalar çıplak ayaklarından uçar.
  Svetlana da düşmanı hayal kırıklığına uğratmaz. Ve çıplak ayaklarından apaçık ölüm getiren bir şey uçar.
  Ve savaşçı şarkı söylüyor:
  - Asla pes etmeyeceğiz! Rusya'ya bela gelmeyecek!
  Ve yine, Çinliler zarar görecek. Ve törensiz alıp kesecek.
  Altı savaşçı ve savaşçı sert vurdu. Ve düşmanı keser ve çıplak ayak atar.
  Çinlileri kesen Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Yıldız savaşçısı, kornanız boşuna ötüyor -
  Memleketiniz şüpheli görkemle çok uzaklarda...
  Savaş alevi çizgiler arasında titriyor -
  Kuralsız tek taraflı bir oyunda!
  Ve başka bir bumerang, bir düzine Çinlinin boğazını kesen çocuğun çıplak ayaklarıyla uçar.
  Gördüğümüz gibi çocuk bir savaşçı.
  Ve Margarita da savaşta. Ve böylece çıplak ayakları çalışıyor. Hiç şüphesiz son derece havalı olan düşmanları yok eder.
  Ve kılıçları cellat gibidir.
  Savaşçı gıcırdıyor:
  - Zafer olsun!
  Natasha da çıplak ayaklarıyla ateş eder ve ölümcül olanı fırlatır. Ve aynı zamanda aktif olarak kılıçlarla kesiyor.
  Aynı anda bip sesi çıkarır:
  - Çevrem devlete ait bir ekip!
  Dövüşte sıradaki Zoya. Aynı zamanda en yüksek imha seviyesindeki bir şeytan. Bir kelebek kılıçla nasıl tutulur. Ve sonra çıplak ayakla çarpıcı unsurları alıp fırlatacak.
  Bundan sonra geçer:
  - Ordu seviniyor - ilerliyor!
  Ve bir dizi eğimli Çin düşüyor.
  Kız kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Zoya öldürmeyi sever! Ah şu Zoya!
  Ve işte Aurora hızlı bir saldırıda. Daha doğrusu agresif savunma. Ve çıplak ayak yardımıyla düşmanları devirir.
  Ve aynı zamanda gıcırdıyor. Ve kılıçları bir uygulayıcının bıçakları gibi geçtiğinde, üç düzine Çinli parçalara ayrılacak!
  Ve Aurora ciyaklıyor:
  - Uyumlu akorlar, Rusya bayrağı çok gururlu!
  Ve şimdi çıplak topuğu Çinli generalin çenesine sığacak. Alacak ve düşecek.
  Zoya savaşta agresiftir. Düşmanlarını keser ve ciyaklar:
  - Herkesten şüphe edip öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklardan böyle hançerler uçar.
  Svetlana da kimseyi yarı yolda bırakmaz. Ve bir tırpan ot keser gibi düşmanları yok eder. Çinliler başarısız.
  Kız bağırır:
  - Çılgın İğne! Bahçeden çık!
  Oleg Rybachenko bir grup sarı savaşçıyı kılıçla kesiyor. Sonra çıplak ayakla bir yıldız işareti yapacak ve bağıracak:
  - Ordum en güçlüsü!
  Terminatör çocuk, gördüğünüz gibi, düşmanların yok edilmesinin en zirvesinde. Ve bunu büyük bir tutkuyla yapıyor.
  Ve çıplak ayak parmaklarından başka bir ölüm hediyesi uçup gidiyor. Ve duvara tırmanan Çinlileri nasıl doldurduğunu.
  Sarı savaşçılar fanatiktir. Zaten yığınlarca ceset yığdılar. Ve tırmanmaya, tırmanmaya ve tırmanmaya devam ediyorlar!
  Ama oğlan ve kız, ölümcül gücün somutlaşmış halidir. Ve kestiklerinde, kan sıçramaları her yöne ve çok uzağa uçar.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Kahramanlık yüceltilmiş bir başarıdır,
  Biz gezegenlerin fatihleriyiz!
  Margarita, bu huzursuz kız şarkı söyledi:
  Bir an durmayacağız.
  Birinin boğuk çığlığı duyuldu!
  Ve ayrıca kızın çıplak ayaklarından yıkıcı ve öldürücü iğneler uçar. Çinlilere buğday demetleri gibi çarpıyor. Evet, Margarita kızı gerçek bir sonlandırıcıdır.
  Natasha, Çinlileri keserek şarkı söyledi:
  - Ve kız düşündü, sarıyı ezdi,
  Bu hayat güzel ve bu hayat güzel!
  Sonra yine çıplak ayaklarından iğneler uçuyor.
  Zoya kılıçlarıyla yel değirmeninin yanından geçti ve gıcırdadı:
  - Bütün düşmanları öldüreceğim ve inan bana şaka yapmıyorum!
  Ve savaşçının bacakları birkaç yıldız fırlattı.
  Ve güzellik şarkı söyledi:
  - Askeri bir eylem - Bir kuruş vurdum!
  Aurora, gereksiz duygular olmadan keserek yayınladı:
  - Büyük başarı bizi bekliyor! İnan bana, daha iyi olamaz!
  Ve ayrıca çıplak ayak gibi, öldüren şey başlayacak.
  Sonra gıcırdayacak:
  - Ben kahrolası bir kobrayım!
  Svetlana Çinlilere merhamet etmez. Ve karıncalar gibi yok eder. Ve aynı zamanda şarkı söylüyor:
  - Çöpe yol olmayacak,
  Yakında ayağını çek!
  Ve şimdi, çıplak ayak parmaklarından ölüm saçan hediyeler yeniden uçuşuyor. Bu en havalı bayan!
  Ve ayrıca kükrer:
  - Kutsal bir savaşta zaferimiz olacak!
  Oleg Rybachenko giderek daha aktif hale geliyor. Ve iki eliyle kesiyor ve hatta ağzına bir pipo alıp Çinlilere iğnelerle tükürüyor. Rakiplerini yok eder ve kendi kendine ciyaklar:
  - Bu bizim zaferimiz -
  Tam dönüş ve git!
  Ve yine, terminatör çocuk deli gibi kesiyor. Ve aynı zamanda öldüreni de acımadan atın.
  Margarita da kavgada. Umutsuz kız. Ve eğer çıplak ayağıyla bir bumerang fırlatırsa, o zaman bu, bir düzine kesilmiş Çinli'den daha az değildir.
  Sonra kız şarkı söyleyecek:
  - Oh, büyük bir helikopterim var,
  Kalbim mutlulukla şarkı söylüyor!
  Ve kızın çıplak topuğundan ölümcül bir yıldız uçar. Evet, bu en yüksek akrobasilerin güzelliği. Ve ölüm sağa sola eker.
  Natasha, Çinlileri de her şekilde yok ediyor.
  Ve şarkı söylerken:
  - Gıcırda, gıcırda, gıcırdama ...
  Oliver Twist'i buldu!
  Ve çıplak ayağından ölümcül bir hediye uçar.
  Böylece Zoya kendini kaldırdı ... Aldı ve borudan düşmana tükürdü. Sonra değirmeni kılıçla doğradı. Sonra çıplak ayakları cehennem gibi bir ölüm hediyesi alıp fırlattı.
  Ve Çinliler düştü. Sanki bir alev makinesi tarafından yalanmışlar gibi.
  Ve burada savaşta ve Aurora'da. Ayrıca hızlı bir kız. Ve kırmızı ölüm ve cehennem gibi yanan bir ışın. Ve alacak, kesecek.
  Hayır, hiçbir şey onu durduramaz.
  Maus tankı bile.
  İşte Aurora ve Çinlileri çiviliyor. Hangi son derece havalı ve çılgın semboller ve bir kılıç ile.
  Ve kırmızı harpy'nin kılıçları bir an için durmayacak.
  Aynı anda, Aurora gıcırdıyor:
  - Vatanım komünizmin anavatanıdır!
  Ve ayrıca son derece ölümcül bir şeyin uçuşu gibi çıplak ayaklarından.
  Ve yine kız havada.
  Sonra Aurora, alternatif hikayelerden birinde Fare ile gerçekten nasıl savaştığını hatırladı. Ardından Müttefikler, Üçüncü Reich ile bir ateşkes imzaladılar ve bombalama eksikliğinden yararlanan Almanlar, Fareyi üretime soktu.
  Evet, bu tanklar gerçekten hayvanlar gibi parlıyordu. Ve ilerlemeleri korkunçtu.
  Ama terminatör kızlar için değil. Nazilerle soğukkanlılıkla ve aynı zamanda hızlı bir şekilde savaştılar.
  Ve Kuzma'nın annesini gösterdiler! Ve savaşçılar cesurca savaştı.
  Ve şimdi kızıl saçlı Aurora kılıçlarla kesiyor. Ve bir kültivatör gibi düşmanları biçin.
  Sonra gıcırdayacak:
  - Öldürüyorum!
  Svetlana da savaşta utangaç değil. Çinliler yok ediliyor. Ve aynı zamanda, çıplak ayakla, ölümü eken, fırlatır.
  Bir yandan da bağırıyor:
  - Uzay kabadayılığı -
  Büyük bir serenat olacak!
  Ve düşmanlara göz kırp!
  Sonra tüpten tükürecek!
  Ve sonra Oleg Rybachenko dağılacak. Çinlilere sadece iğne atmakla kalmayıp ayaklarımızla da bumerang fırlatalım.
  Yakalanan hızlı sonlandırıcı çocuk böyle.
  Ve aynı zamanda şarkı söylüyor:
  - Düşmanlar bizi durduramaz
  , Zayıflar yardım ederse!
  Ve koşma, koşma...
  İleri değilse!
  Ve Oleg ıslık çalacak.
  Ve Margarita onu aldı ve çıplak ayaklarıyla yıkıcı ve ölümcül öldürücüyü fırlattı. Ve aynı zamanda şarkı söyledi:
  - Bu kobranın mesajı olacak!
  Ve kız göz kırpıyor ve ciyaklıyor!
  Natasha da savaşta bir bayan değil. Onu aldı ve çıplak parmaklarıyla keskin bir gamalı haç attı. Bir sürü Çince'yi yumrukladı ve ciyakladı:
  - Anavatanım için!
  Ve sonra savaşta Zoya var. Ayrıca düşmanlara çıplak ayakla saldırır.
  Ve dişleri sırıtarak gıcırdıyor:
  - Ben bir savaşçıyım, gerçekten bir terminatör!
  Bundan sonra kız kılıçlarla dövülür. Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık at.
  - Banzai!
  Gördüğünüz gibi kız savaşmayı bırakmayacak. Ve gereksiz antimon olmadan kesecek.
  Aurora da imhayı üstlenecek. Çinliler alay etmeden kendilerini eziyorlar. Ve sarı savaşçılar, ikiye bölünmüş gibi düşüyor.
  Ve kızıl saçlı kız bağırır:
  - Dünyada komünizm alevi!
  Ve yine alacak ve iki kılıçla kesecek. Ve sonra tüpten tükürün. Ve onu düşmanın üzerine dik.
  Evet, Aurora güzellik ve mükemmelliğin kendisidir.
  Svetlana daha kötü olmasa da. Ayrıca Çinlilerin aynı şekilde dövülmesini ve öldürülmesini de ayarladı.
  Ve çıplak ayakları sarı savaşçılara yıkım hediyeleri fırlatır. Evet, hepsini yüksek bir dalgada yapıyorlar.
  Svetlana çığlık atıyor:
  - Savaş kanlı, kutsal ve doğru olacak!
  Ve çıplak ayağından yine ölümcül bir şey koptu. Ve Çinlileri nasıl alıp vuracak!
  Kızların gerçekten dağıldığı yer burası. Ve bir damla vermiyorlar. İşte kadınlar - tüm kadın kadınlar!
  Oleg Rybachenko atılgan bir saldırıda. Zaten binlerce Çinliyi öldürdüler. Bu sarı imparatorluğun savaşçılarının saldırısı zayıfladı.
  Oleg ciyakladı:
  - Zaferin en yüksek ölçüsü!
  Margarita onu aldı ve çıplak parmaklarıyla ölümcül olanı ve bir jiletten daha keskin olanı fırlattı.
  Sonra kız şarkı söyledi:
  - Fırtınalara meydan okuyoruz,
  Neden ve neden?
  Sürprizler olmadan dünyada yaşamak -
  Kimse için imkansız!
  Margarita Çinlilere bir dizi boru tükürdü ve devam etti:
  - İyi şanslar - başarısızlıklar,
  Ve yukarı ve aşağı zıplayın!
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil -
  Sadece bu şekilde, başka türlü değil ...
  Çok yaşa sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Çok yaşa sürpriz!
  Sürpriz! Sürpriz!
  Çok yaşa sürpriz!
  Ve sadece yukarı - bir milimetre aşağı değil!
  Kız oldukça kavgacı bir ruh hali sergiledi.
  Natasha da savaşın tam merkez üssünde. Patlayan bir volkan gibi. Ve çıplak parmakla iğne atar. Rakiplere saldırır. Ve onlardan ceset bırakır.
  Sonra kız dişlerini sırıtarak şarkı söyledi:
  - Bizler, rüya robotları gibi sonlandırıcıyız ve harika bir güzelliğiz!
  Ve işte kılıçla ters vuruş yapan kız. Ve bir sürü insanı kes.
  Zoya da savaşın ortasında. Kendisi için savaşır, dişlerini gösterir ve kükrer:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve çıplak ayağından Çinlilerin içinden bir disk geçti. Bu da bir çok boğazı keser. Ve göksel imparatorluğun orduları boğuldu.
  Ve kızlar giderek daha fazla bastırıyorlar.
  Aurora'nın metal kesen bir şeyi nasıl başlatacağı aşağıda açıklanmıştır. Höyüklere dönüşen bir yığın kafa kesecek. Ve zıplayacak, uçacak ve onu alacak, kükreyecek:
  - Benim adım yumruğum!
  Ve yine iki kılıç salladı ve Çinliler bağırsakları serbest bıraktı. Ama aynı zamanda, biraz utanmayın.
  Ve çıplak ayakları ölümcül bumeranglar fırlatır. Hangi kafalar sırayla biçilir.
  Sonra kızıl saçlı savaşçı ciyaklıyor:
  - Kabloda olmayacağız!
  Yeryüzünde mutluluk olsun!
  Ve kırmızı ağzıyla pipodan daha fazlasını alacak ve tükürecek. Ve göksel imparatorluğun savaşçıları, unlu kuklalar gibi çökecek.
  Böylece Svetlana savaşta gösterdi ..
  Kaynar su rakiplerini devirdi. Ve o yanıklar onu alacak ve çok çılgınca bağıracaklar.
  Svetlana gıcırdıyor:
  - Öldürdüm!
  Ve çıplak ayağıyla birkaç bumerang fırlatacak. Bir sürü Çinli kesecek.
  Ve bir sürü ceset sıkar.
  Vurucular böyle çalışır.
  Ve daha fazla uzatmadan Çin imparatorluğunu kendileri için kestiler. Hayır, özel bir incelikleri bile var.
  Zaten öldürülen Çinlilerin sayısı on binleri buluyor. Ve kızlar sadece eğlenir ve top gibi zıplarlar.
  Oleg Rybachenko, hayal edebileceğiniz tüm akrobasilerin en havalısını da gösteriyor.
  Ve çocuk iki kılıçla kesiyor, böylece kollar, bacaklar ve kafalar her yöne uçuyor.
  Oleg çığlık atıyor:
  - Olacak, kesin zaferimize inanıyorum!
  Margarita çıplak ayağıyla yıkıcı fırlatarak onayladı:
  - Evet, olacak!
  Ve altısının tamamı daha aktif bir şekilde doğramaya başladı.
  . BÖLÜM 2
  Neredeyse iki yüz bin kişilik Çin ordusunun tamamı yok edildikten sonra, altı savaşçı Göksel İmparatorluğun derinliklerine doğru ilerledi. Çinlilerin tekrar Sibirya'daki Rus şehirlerine dönmesini engellemek.
  Burada savaşçılar en yakın büyük şehirde sarı savaşçılara saldırdı.
  Oleg Rybachenko, sarı savaşçıları kesip iki kılıcı da sallayarak bağırdı:
  - Rus çarları içeri!
  Ve çıplak ayaklarından keskin iğneler uçtu. Çinli savaşçıları vurdular.
  Sarı savaşçıları kılıçlarıyla kesen Margarita, onu aldı ve şarkı söyledi:
  - Şimdi tarih yazıyoruz!
  Çıplak ayaklarından iğneler sarı savaşçılara uçtu.
  Sırada Natasha savaşta. Ayrıca ölüm hediyeleri atıyor ve ciyaklıyor:
  - Gelecek bizim! Büyük Rusya'ya Zafer!
  Ve çıplak, yontulmuş bacağı bunu korkunç bir güçle fırlatacak. Ve Çinlileri kanlı bir kargaşa haline getirin.
  Zoya da çaresizce kesiyor. Ve bir Çinli generali ortadan ikiye böldü. Ve kemiklerini kes.
  Ardından uludu:
  - Büyük zaferim için!
  Ve çıplak ayakla yine ölümcül bir hediye başlatacak. Ve bir çok Çinli dövüşçüyü nakavt et.
  Ama Aurora savaştayken, genellikle korkunçtur. Çinli askerleri ikiye bölüyor ve çıplak ayaklarıyla ölümcül hediyeler fırlatıyor. Ve böylece sarı orduyu ezer.
  Hayır, Aurora'ya gerçekten de kırmızı cadı denir. Ve o yenilmez.
  Ve çıplak parmaklarından ölümcül iğneler uçuyor. Çinlilere çarptılar ve kum torbaları gibi çöktüler.
  Aurora ciğerlerinin tepesinde kükrer:
  Ruslar beni tanır
  Ve buna harika diyorlar!
  Ve yine güzellik, ölümcül bir iğne atmak gibidir. Ve düşman bir böcek gibi sabitlenir.
  Aurora mırıldandı:
  - Rüya görebilirsin, kötü rüya görebilirsin!
  Ve kız yine bir bumerang gibi çırpınıyor.
  Evet, bu kızıl saçlı - askeri işlerde bir kilo tuz yemedi. Harmanlanırsa, o zaman harmanlanır.
  Ve yine, hızlı ve ateşli kız saldırıya geçti.
  Ve burada Svetlana savaşmaya hevesli. Ve böylece herkesi keser ve yok eder. Ve kılıçları parlayan şimşek gibidir.
  Ve iğneler çıplak ayaklardan uçar.
  Kız bağırdı:
  - Benim büyük gücüm -
  Bir timsahla arkadaş olmak için benimle oyna!
  Oleg Rybachenko, her zamanki gibi saldırıya geçti. O hızlı bir firavun faresidir. Düşmana yıldızları doğrar ve fırlatır.
  Ve genç savaşçı ağlıyor:
  - Saldırıya geçelim
  Hadi tüm Çinlileri yenelim!
  Ve işte saldırıdaki çocuk.
  Ve Margarita kızı büyük bir heyecanla sarı birlikleri eziyor. Ve çıplak parmakları ölüm hediyeleri fırlatır.
  Ve kız kükredi:
  - Kazanacağım!
  Ve yine çıplak ayağından koca bir iğne yağmuru fışkırıyor.
  Ve iğneler öldürücü ve zehirlidir.
  Margaret saldırıda. Çinliler ona karşı çok sıkı. Ve kız, korkunun somutlaşmış halidir.
  Güzel bir savaşçı olmasına rağmen.
  Ve şimdi yine çıplak ayağından bir ölüm parçası uçup gidiyor. Hangi düşmanları vurur.
  Natasha vahşi uçuşta. Çinlileri parçalara ayırır. Ve kılıçları merhamet tanımıyor.
  Savaşçı kükrer:
  - Bu bizim büyük zaferimiz olacak!
  Ve güzelliğin çıplak ayaklarından yine çok ölümcül ve tehlikeli iğneler uçuyor.
  Çinlileri çok sayıda vurdular. Ne kızlar gerçekten harika.
  Ve hücumda kimseye iniş vermiyorlar.
  Ama Zoya bilmiyor, asla bir kelime yok. Rakiplerin arasına giriyor. Ve kılıçları cellat gibidir.
  Zoya ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Merhamet bilmiyorum - sadece ölüm!
  Ve çıplak ayakları öyle bir fırlatacak ki Çinliler karşı koyamayacak!
  Tersine, savaşçı her dakika hızlanıyor. İşte hücumdaki buz pateni pisti.
  Aurora da çok harika bir kız. Geri adım atmaz ve vazgeçmez. Ve her şeyde başarılı.
  Burada çıplak ayaklarıyla çelik bir yelpaze fırlattı. Çinli askerleri kesti ve tısladı:
  - Kızıl imparatorlukta tüm gezegeni ısıtacak bir ateş olacak!
  Ve yine, özellikle çıplak ayağından sinekleri öldüren bir şey.
  Ve savaşçı yine yüksek bir pozisyonda.
  Ve işte Svetlana savaşta. Plandan sapmaz. Ve vahşi bir baskıyla kendini kesiyor. Ve çıplak ayaklarından keskin bir disk uçar. Hangi ünlü rakipleri keser.
  Svetlana vahşi bir öfkeyle gıcırdıyor:
  - Hepinizi parçalayacağım!
  Ve kız saldırıya geçti. Ve çıplak ayakları çok çevik.
  Savaşta ayrıca Oleg Rybachenko yırtıldı. İşte çaresiz bir çocuk terminatör. Devasa güçleri ve vahşi bir çocuğun baskısını içerir.
  Ve işte çıplak ayağıyla bumerang atan bir çocuk. Evet ve rakipler aynı anda iki düzine kafa kaybetti.
  Bu gerçekten - gerçekten öldürücü bir güç.
  Oleg şarkı söyledi:
  - El yazım basit -
  Kedinin kuyruğunu çekmeyi sevmiyorum!
  Ve çocuğun çıplak topuğundan bir bıçak uçtu ve Çinlilerin nasıl dövüleceği. Kelimenin tam anlamıyla ruhlarını ve cesaretlerini kaybettiler.
  Oleg vahşi bir çılgınlıkla belirtti:
  - Asla hayır deme!
  Çocuk saldırıyor... Sonra Wladimir Klitschko'yu hatırladı. Evet, bu boksör ringe dönebilir. Ve neden denemiyorsun? Hala sağlık varsa, o zaman Tanrı size savaşmanızı emretti!
  Terminatör çocuk saldırıya geçti. Çinlileri ezer ve şarkı söyler:
  Genç arkadaş her zaman genç kal
  Dinlenmek için acele etmeyin...
  Neşeli, cesur, gürültülü olun -
  Savaşmalısın - öyleyse savaş!
  Sertliği olan bir adam -
  Hepinizi arka arkaya yenmek için!
  Ben ruhu olan sonsuz bir çocuğum,
  Sonucu ne doğurur!
  Ebedi çocuk ben ruhum
  Ve geri adım atmayın!
  Çinlilere öfkeli bir saldırıda bulunan genç bir savaşçı ve ebedi çocuk. Kendini en iyi taraftan gösterecek.
  Margarita da sarı savaşçıları ezer ve şarkı söyler:
  - Asla pes etmeyeceğiz!
  Ve bir sürü Çince kesip kıkırdayarak ekledi:
  - Hayır, inan bana asla!
  Ve kız yine keskin, zehirli iğneler attı.
  Hızlı ve benzersiz bir hareket içindedir.
  Natasha savaşta bir Valkyrie gibi hızlı ve çetindir. Cesurca savaşır. Ve Çinlileri devirmek.
  Sık sık gökyüzünde savaştı. Mükemmel bir as pilotuydu. Piyadede savaşmak zorunda kaldı.
  Ama şimdi Natasha Çinlileri ele geçirdi. Ve hadi tüm öfkeyle harmanlayalım.
  Çıplak ayaklarından bumeranglar ve iğneler uçuşuyor. Düşmanı eziyor.
  Kız şarkı söylüyor:
  - Ama güneşin doğuşuna inanıyorum,
  Hapishane zindanının karanlığını dağıtacak!
  Zoya Çinlilere saldırır. Ve sıkıca kopar. Ve çıplak ayakları hiç durmadan düşmanları yere serer.
  Hareket halindeyken savaşçı. Zıplayan ve kendine sıçrayan bir kobra gibidir.
  Altın saçlı kız bağırır:
  - Gelecek bizim
  Jedi Şövalyeleri gibiyiz!
  Ve şimdi bir dönüşten alacak ve tokatlayacak.
  Saldırıda bir sonraki Aurora. Kırmızı renkli, ezici ve dövüşen bir kız. Hücumda ilerledi ve tempoyu daha da artırdı. Kılıçları bir yel değirmeninin bıçakları gibidir.
  Ateşli güzellik yayınlandı:
  - Tüm dünyaya böyle bir mutluluk olacak!
  Ve yine kız vahşi bir tempoya giriyor. Bu gerçek savaş tanrıçası.
  Svetlana da zıplayarak şarkı söylüyor:
  - Yüz yüze, alay üstüne alay,
  Rus şövalyeleri kılıçla kesti!
  Ve şimdi çıplak ayak parmakları bir kalkanın engelleyemediği şeyleri fırlatacak.
  İşte kız. Gerçek bir meger.
  Natasha dişleri sırıtarak cıvıldadı:
  - Bana öğretme!
  Ve ölümü çıplak ayağıyla fırlatır.
  Aurora kabul eder:
  - Bize öğretecek hiçbir şey yok!
  Savaşçılar hareketlerini hızlandırır. Şimdilik, neredeyse tüm şehir cesetlerle dolu. Evet, Çinliler imhaya koştu. Sadece altı kişi var, ama bütün bir ordu için çalışıyorlar.
  Oleg Rybachenko, elf cinsinden bir adamın hikayesini hatırladı. Sonunda Üçüncü Reich'a gitti ve onu Luftwaffe'ye gönderilmeye ikna edebildi.
  Evet, elf, küçük olmasına rağmen, çok hızlıdır, mükemmel bir tepki ile güçlüdür. Genel olarak elfler fiziksel kondisyon ve düşünce hızı bakımından insanlardan üstündür. Ve bir uçakta, bir elf ve hatta kraliyet kanı, bir kartal gibi hissediyor.
  Ve bu savaşçı, 20 Nisan 1944'te Führer'in doğum gününde 538 düşman uçağını düşürmeyi başardı ve kendisi asla vurulmadı.
  İlk iki yüz uçak için elf, meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç Haçı'nı aldı. Üç yüzden fazla elmaslı Alman Kartal Nişanı. Altın meşe yaprağı kılıçları ve elmasları olan dört yüzden fazla Demir Haç Şövalye Haçı. Ve beş yüz hatıra uçağı için - Demir Haç'ın Büyük Haçı. Böylece elf rekor sayıda ödül topladı ve bu bağlamda Hermann Goering'i bile yendi ve albay rütbesini aldı.
  Uçakta er olarak savaşmasına rağmen.
  Bu nedenle, Luftwaffe'de böyle olağanüstü bir as ortaya çıkmasına rağmen, savaşın gidişatını çok fazla etkilemedi. Gerçekten de, gerçek tarihte Luftwaffe'nin ilk altı asını alırsak, toplamda bir buçuk binden fazla uçağı düşürdüler. Peki, Wehrmacht'a ne kadar yardımcı oldu?
  Düşen uçakların sayısı Goebbels'in propagandasıyla abartılmış olabilir.
  Bu rakamların çoğu şiddetle şüphelendi.
  Ancak elf dürüstçe pek çok arabayı düşürdü, ancak kendisi tek bir savaşçı kaybetmedi.
  Ama sonra Oleg Rybachenko onunla tanıştı ve sordu:
  - Kötülüğün gücü olarak kabul edilen Üçüncü Reich'a neden sadık kaldınız?
  Elf mantıklı bir şekilde belirtti:
  - Çünkü dünyada hiç iyi bir güç yok! Stalin ve müttefiklerinin aziz olduğunu düşünüyor musunuz?
  Oleg bir gülümseme ile belirtti:
  - Ama SSCB'de bu kadar çok uçağı düşüren siz, büyük harfle Tanrı olarak kabul edilirsiniz! Ve böylece tükürülmeli ve lanetlenmelisin!
  Elf dürüstçe belirtti:
  - Kırk ikinci yılın Ekim ayında, Reich için savaşmaya başladığında, savaşın sonucu henüz belli değildi. Ne düşünüyorsun, kazananlar arasında olma şansım yok mu?
  Oleg Rybachenko dürüstçe cevap verdi:
  - SSCB'ye iltica edersen, affedileceğini ve kabul edileceğini düşünüyorum. Kahramanlar ve büyük savaşçılar her yerde takdir edilir!
  Elf parlak bir şekilde gülümsedi ve yanıtladı:
  - Teklif için teşekkürler! Ama ikinci dünya savaşı bittiğinde gezegenime ödüllerle döneceğim... Ve tabii ki Almanya'nın kaybetmesi benim için önemli olmayacak. Ana şey, kendimi bir kahraman olarak göstermem ve havacılık tarihine tüm zamanların en iyi ası olarak girmem!
  Oleg Rybachenko sıkıntıyla şunları söyledi:
  Senin yüzünden kaç iyi adam öldü!
  Elf gıcırdadı, mantıklı bir şekilde hatırladı:
  - Bir de Rudel var... O da bir süpermen!
  Oleg başını salladı.
  - Rudel ... Evet, bir çizgi roman kahramanı gibi!
  Elf mırıldandı:
  - Ben bir savaşçıydım ve olacağım ve olacağım! Bu yüzden hesabımı bine getirmeye çalışacağım!
  Oleg Rybachenko şüphelendi:
  - Bunu yapabilir misin? 9 Mayıs 1945'te Üçüncü Reich teslim oldu!
  Elf sevecen bir şekilde sordu:
  - Kızılların ve Müttefiklerin ne zaman, nerede ve ne zaman hangi güçlerle saldıracağını daha kesin olarak söyleyebilir misiniz?
  Oleg şaşkınlıkla sordu:
  - Ona neden ihtiyacın var?
  Elf dürüstçe cevap verdi:
  - Eğlencenin daha uzun sürmesi için savaşı önemsiz bir şekilde uzatmak istiyorum!
  Oleg daha sonra bir silah çıkardı ve cevap verdi:
  - Seni vurabilirim ama yapmayacağım!
  Elf şaşırdı
  - Ve neden?
  Oleg Rybachenko kararlılıkla şunları söyledi:
  - Vicdanınız sizi cezalandırsın!
  Ve ayrıldılar...
  Oleg Rybachenko, bu elfi boş yere öldürmediğini düşündü. Daha kaç uçak düşürecek. Sadece korkunç olacak.
  Ve çocuk yine çıplak ayak parmaklarıyla ölümün bumerangını fırlattı.
  Margarita, Çinlileri savaşta aktif olarak yok eder. Çıplak ayakları o kadar uygun bir şekilde harika hediyelerle dövülüyor ki, hayretler içinde kalıyorsunuz.
  Süpermen Kız.
  Ve savaştaki etkinliği, bir gelincik hayvanı gibi.
  Hayır, iki milyar Çinli olsa bile kimse böyle bir kızı korkutamaz.
  Ama Margaret ne yapacak?
  Ülkesini savunuyor.
  Çinlileri kesen Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Rusya'nın daha güzel Anavatanı yok,
  Onun için savaşın ve korkmayın...
  Evrende daha güzel bir ülke yok -
  Bütün evren bir ışık meşalesidir Rus!
  Oğlan ayağa fırlayacak ve hızlanacak, herkesi ayaklarıyla katletecek.
  Natasha ayrıca savaşır ve şarkı söyler:
  Ölümcül yıl, bana inanamazsın
  Bin dokuz yüz doksan dokuz...
  Dönüp dolaşmayı bırak
  Şeytan altın boynuzlarla dönecek!
  Ve kız yine çıplak ayaklarıyla katil bir hediye fırlatacak.
  Zoya da savaşta, yaralandı ve kavga etti. Aktif kız. Ve kılıçla keserse, şimdiye kadar her şey uçar.
  Ve çıplak ayakları çok aktif bir şekilde hediyeler fırlatıyor. Ve pek çok düşman nakavt.
  Evet, Çinliler açıkça karanlık günler yaşıyor.
  Aurora hiç acımadan vurur. Ve çıplak ayakları ölümcülden de öte bir şey. Bu genellikle yok olma tanrıçasıdır.
  Ve içinde bin şeytan vardır.
  Svetlana Çinlileri büyük bir tutkuyla dövüyor ve ciyaklıyor:
  - Gelecek
  Böylece kedi olmak zorunda kalmayacağız!
  Ve çıplak bacakları yine bir şeyler fırlatacak ve düşmanlar paramparça olacak.
  Dövüşen kız - onun içinde akrobasi!
  Çinlilerin şehrini temizleyen altı kişi dinlendi. Domuzu hemen doldurdu ve bütün olarak kızarttı.
  Parçalara ayırıp yemeye başladılar.
  Nataşa şunları kaydetti:
  - Burada Walter Scott'ın şövalyeleri aynı anda çok şey yediler!
  Oleg Rybachenko kıkırdadı ve hatırlattı:
  - Dumas da yap! Porthos koca bir koçu böyle yedi!
  Nataşa güldü.
  - Koyun? Neden bir domuz değil?
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  Tüm lanet ailen
  Domuzu alan amcam...
  O hayattayken - beni uyardı -
  Yamyamlardan bir eş almak imkansız!
  Margaret onayladı:
  - Bu vahşi bir şarkı! Ve daha duygulu bir şey istiyorum!
  Oleg, şunları kaydetti:
  - Ruhani mi? Bu iyi!
  Ve çocuk bir şey söyledi ...
  Ama Aurora onun sözünü kesti ve şunları söyledi:
  - Şarkı söylemek değil, harekete geçmek gerekiyor.
  Ve kız kemerinden bir iPhone çıkardı. Oleg gülümsedi, Natasha ona kendininkini verdi ve teklif etti:
  - Kızıl saçlı tanklarla oynayın!
  Aurora kabul etti:
  - Bu oyunu seviyorum!
  Ve kız-kahraman parametreler kazanmaya başladı.
  Oleg Rybachenko tank filosunu ele geçirdi.
  Aurora uyardı:
  - Bire bir tank! Bir düello deneyin!
  Oğlan kabul etti.
  - Bu doğru!
  Oleg, kırkların en havalı Sovyet tankını seçti - IS-7. Asla seri hale gelmeyen harika bir araba. Her şeye, zırha, silahlara ve hıza sahip. Gerçek bir halo!
  Aurora E-75. Araba daha kötü. Ve daha ağır ve daha az hız, güç rezervi, biraz daha zayıf ve bir silah. IS-7, E-75 için 128'e karşılık 130 milimetreye sahiptir. Almanların zırhı belki daha kalındır, ancak bu, IS-7'nin geniş eğimi ile dengelenir. Ve Fritz'in kenarları daha yüksek ... Her şey öyle, ama ...
  Aurora, E-75'i M seviyesine çeviriyor ... Ve araba gelişiyor. Ve motor daha güçlü ve siluet çok daha düşük ve silah daha uzun namlu oldu. Ve şimdi zırh kalınlaştı. Alman tankı, Sovyet tankı için altmış sekiz tonla karşılaştırıldığında, hala doksan beş ton ağırlığındadır. Yükseltmeden sonra benzer bir düzeni var ve artık daha güçlü olacak.
  Ve IS-7 zaten geliştirmesiz kaldı. Yani gerçek tarihte kimse bunu öngörmedi.
  Pekala, Oleg, hadi koşalım.
  Ancak çocuk kaybolmaz. Düşman modernleştiğinden, çocuk bir şeyler yapacak ve tüy kabukları kullanacak. Sonra çok güzel bir mücadele olacak.
  IS-7 yaklaşıyor. Ama yine de, Alman'ın sürüş performansı hala daha iyi.
  Aurora daha uzun namlulu topunu ateşler. Ama yine de giremiyorum.
  Ve sonlandırıcı çocuk yaklaşır ve rayları sarar. Küçük adam kendinden oldukça emin görünüyor.
  Aurora, başka bir atıştan sonra ahlaki durumu ortaya çıkardı:
  - Bir fare bir fili öldürebilir!
  Ve savaş devam etti, Oleg 130 mm'lik bir top mermisini gövdenin eklemine sürdü ve kazandı. Tüm ayrıcalıklara rağmen.
  Ancak genel olarak, kırkların tanklarında farklı arabalar var. Çok zorlu proje - "Kraliyet Aslanı". Ağırlığı yüz ton, top 210 mm kalibre, ön zırh 300 mm eğimli, yanlar 200 mm ve motor 1800 beygir gücünde.
  Bu bir araba - IS-7 bile sadece yandan girip kapanabilir. Ve bu gerçekten harika!
  Aurora dişleri sırıtarak şarkı söyledi:
  - Bu güneşin üzerinde uçan bir kartal!
  Ve kapa çeneni...
  Yemekten sonra altısı Çin şehirlerine gitti. Şimdilik, barış sonucuna ulaşmak ve Mançuları saldırmaktan vazgeçirmek gerekiyor.
  Kızlar ve oğlan Çinlilere saldırdı ve birçoğunu yine kılıç ve çıplak parmaklarla öldürdü.
  Sonra savaşçılar ele geçirilen toplardan ateş etti. Ve çok sayıda Çinli öldürüldü.
  Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  - Belki defansif oynamak daha iyidir? Ve sonra bir şekilde çirkin mi çıkıyor?
  Aurora yanıtladı:
  - Önleyici savaş kavramı var!
  Oleg hatırlattı:
  - Victor Suvorov ayrıca faşist Almanya'nın SSCB'ye karşı savaşının önleyici olduğunu kanıtlamaya çalıştı!
  Aurora sırıttı ve hırladı:
  - Öyle değil mi?
  Oleg başını salladı.
  - Şüpheli!
  Margaret hatırladı:
  - Bu kitabı okudum. İlk bakışta inandırıcı görünüyor. Ama daha derine inersen...
  Aurora başıyla onayladı.
  - SSCB bir saldırı savaşı hazırlıyordu ve bu bir gerçek!
  Margaret şunları kaydetti:
  - SSCB, savaştan sonra bile bir saldırı savaşı hazırlıyordu. Ama saldırı hiç başlamadı!
  Oleg mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Stalin saldırıyı planladıysa, daha sonraki bir dönemde, bölümlerinin personel kadrosunu tanklar ve diğer ekipmanlarla tamamladı. Ve en son havacılık, birimler halinde gelmeye başladı, pilotlar bile ustalaşmadı!
  Aurora ayrıca mantıklı bir şekilde itiraz etti:
  - Sovyet ordusu yeniden silahlanıyorsa, Alman ordusu da durmadı. SSCB en yeni uçakları üretirken, Fritz en son teknolojinin üretimini artırıyordu.
  Gecikme Stalin'in avantajı artmayacaktı. Aksine, Avrupa potansiyeline sahip olan Naziler, daha kaliteli ekipman miktarında Rusya'yı yakalayabilir!
  Oleg Rybachenko şüphelendi:
  - Size kalitelerinin daha iyi olduğunu düşündüren nedir?
  Aurora dürüstçe cevap verdi:
  - Ama kırk birinci yılda kazandılar! Eğer sayıca daha az yenildilerse, belki nitelik olarak da üstündüler!
  Çocuk dahi şüphelendi:
  - Ben öyle düşünmüyorum!
  Margaret şunları kaydetti:
  - Kırk birinci yıl bir gizemdir. Resmi olarak daha güçlü olan Kızıl Ordu neden savaş üstüne savaş kaybediyordu? Ve sonra, resmen ve aslında daha zayıf hale geldikten sonra kazanmaya başladı mı?
  Oleg Rybachenko yanıtladı:
  - Bu, İkinci Dünya Savaşı'nın büyük bir gizemi!
  Natasha önerdi:
  - Daha yüksek güçlerin müdahalesi oldu!
  Oleg başını salladı.
  - Gerçekten bir şey vardı!
  Augustine homurdandı:
  - Putlarımız kan içinde, tanrılarımız savaş tanrıları!
  Zoya kabul etti.
  - Kan ve savaş tanrılarıyla kaplı!
  Oleg ve Aurora, ikinci dünya savaşı stratejisini oynamaya başladıktan sonra. Hitler için Aurora, Stalin için Oleg.
  Zaten gerçek darbe alışverişi vardı. Aurora, haydut kodunu ve "E" serisinin tank kütlesini kullandı, Moskova'ya girdi. Togo ve Oleg, Almanları becermek için dolandırıcı kodunu ve IS-7'yi kullandılar. Ve tırpan taşın üzerinde birleşti. Ve bir sürü tabut. İzin ver ve sanal.
  Oleg Rybachenko zevkle oynuyor ve birlikleri Alman savunmasını kırıyor. Kazanlar inşa edin. Aurora haydut kodunu yeniden başlatır. Çok vahşi bir hamle değişimi var.
  Çocuk dahi şarkı söyledi:
  - Kama'da bir yerde - kendimizi tanımıyoruz,
  Kama nehri üzerinde bir yerde anneler!
  Ellerinizle ulaşmayın, ayaklarınızla ulaşmayın,
  Peki, gerekirse pokerleri hareket ettirin!
  Ve Sovyet tankları Nazileri ezdi. IS-7'den daha iyi bir şey yoktur. Ve "Fareler" ve "E" -100 ile güvenle savaşabilirsiniz. Sovyet tankı bu tür canavarlardan korkmuyor.
  Daha ağırdırlar, ancak bu daha güçlü oldukları anlamına gelmez.
  Ve Oleg ilerliyor, arabalarla hızla hareket ediyor. Ve bin şeytan gibi.
  Harika çocuk şarkı söylüyor:
  - Haydi Fritz'i parçalayalım, chiki-chiki-chiki-ta!
  Ve şimdi Sovyet birlikleri başka bir engel aldı. Onlar kavgaların ve kavgaların dahileri gibidirler!
  Ancak Aurora da basit değil. Ve agresif çalışıyor. Kızıl Ordu'nun tekerlekleri altına yeni ve yeni ve yeni kuvvetler atar.
  Ve kızıl saçlı savaşçı şarkı söylüyor:
  - Düşmanlar beni durduramaz! Evrenin genişliğini fethedeceğim!
  Ve yeni ve yeni alaylar savaşa giriyor.
  Oleg Rybachenko mutlu bir şekilde şarkı söyledi:
  Fritz öfke içinde öfke,
  Alayın düşmanı ilerledi ...
  Ama çılgın Aryanlar -
  Ruslar düşmanlıkla buluşacak!
  Domuzun derisini kazacaklar,
  Düşman toza atılacak -
  Ruslar şiddetle savaşıyor
  Güçlü askerin yumruğu!
  Ve çocuk başka bir dolambaçlı manevra yapar ve Aurora'nın birliklerini ringe sokar.
  Evet, çocuk zeki, söz yok.
  Aurora mırıldandı:
  - Hayır, pes etmeyeceğim ama her zaman nasıl savaşacağımı biliyordum!
  Oleg Rybachenko kabul etti:
  - Pes etmeyelim! Sizi basitçe yok edeceğiz!
  Ve şimdi Sovyet birlikleri yeniden saldırıya geçti. Ve zaten dolandırıcının kodu Fritz'e yardımcı olmuyor.
  Sonra Aurora kurnazca seçeneği değiştirir. Ve İngiltere ve ABD savaşa kendi safında giriyor. Bu donanmanın savaşçıları savaşa koştu. Ve düşmana basalım.
  Ancak Sovyet IS-7 tankları, İngiliz Churchill tanklarının yanı sıra ABD Shermans ve Pershings tanklarını daha da kolaylıkla yok eder.
  Kendileri herhangi bir hasar almazlar.
  Aurora hırladı:
  - Sen ve küçük şeytan!
  . BÖLÜM 3
  Yirmi birinci yüzyılın savaşçıları, on yedinci yüzyılın Çinlileriyle yeniden çatıştı.
  Göksel İmparatorlukta çok fazla asker var. Sonsuz bir nehir gibi akarlar.
  Çinlileri kılıçla kesen Oleg Rybachenko, böğürdü:
  - Asla pes etme!
  Ve çocuğun çıplak ayağından keskin bir disk uçtu!
  Margarita, rakipleri ezerek homurdandı:
  - Dünyada başarı için bir yer var!
  Ve kızın çıplak ayağından çıkan zehirli iğneler Çinlilere isabet etti.
  Natasha da çıplak ayak parmaklarını fırlattı, canice ve uludu:
  Asla unutmayacağız ve asla affetmeyeceğiz.
  Ve kılıçları Çinlilerin üzerinde değirmenden geçti.
  Zoya, düşmanları keserek ciyakladı:
  - Yeni bir sipariş için!
  Ve çıplak ayaklarından fırlayan yeni iğneler. Ve Çinli askerlerin gözünde ne var, boğazında ne var.
  Evet, savaşçıların heyecanlanıp çileden çıktığı belliydi.
  Aurora sarı askerleri kesti, ciyakladı:
  - Demir irademiz!
  Ve çıplak ayağından yeni, ölümcül bir hediye uçar. Ve sarı savaşçılar düşüyor.
  Svetlana değirmenciyi keser, kılıçları şimşek gibidir.
  Çinliler demet gibi düşüyor.
  Kız çıplak ayaklarıyla iğne atıyor ve ciyaklıyor:
  - Rusya Ana için kazanacak!
  Oleg Rybachenko Çinlilere karşı ilerliyor. Terminatör çocuk sarı birlikleri kesiyor.
  Aynı zamanda, çocuğun çıplak ayak parmakları zehirli iğneler fırlatır.
  Oğlan kükredi:
  - Geleceğin Rusya'sına Zafer!
  Ve hareket halinde herkesin kafasını ve namlusunu keser.
  Margarita da rakipleri eziyor.
  Çıplak ayakları sallanıyor. Çinliler çok sayıda ölüyor. Savaşçı bağırır:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra kız alacak ve kesecek ...
  Çinli askerlerin ceset kütlesi.
  Ama Natasha saldırıda. Kendi Çincesini kesiyor ve şarkı söylüyor:
  - Rusya harika ve parlak,
  Ben çok garip bir kızım!
  Ve çıplak ayaklarından diskler uçar. Çinlilerin boğazını kim kesti. Evet, bu bir kız.
  Zoya saldırıda. Sarı askerleri iki eliyle keser. Tüpten tükürmek. Ve çıplak ayakla ölümcül iğneler atar.
  Bir yandan da kendi kendine şarkı söylüyor:
  - Oh, dövülerek gidelim,
  Ah, favorim gidecek!
  Aurora, Çinlileri kesip sarı askerleri yok ederek ciyaklıyor:
  - Tüm tüylü ve bir hayvanın derisinde,
  Sopayla çevik kuvvet polisine koştu!
  Ve çıplak ayakla, düşmana nasıl fırlatılır, bir fili öldürecek bir şey.
  Ve sonra gıcırdıyor:
  - Kurtlar!
  Svetlana hücumda. Çinlileri kesen doğrama. Çıplak ayakla üzerlerine ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kılıçla değirmen işletir.
  Pek çok savaşçıyı ezdi ve ciyakladı:
  - Büyük bir zafer geliyor!
  Ve yine kız vahşi bir hareket içinde.
  Ve çıplak ayakları ölümcül iğneler fırlatır.
  Oleg Rybachenko ayağa fırladı. Çocuk takla atarak döndü. Atlayışta bir sürü Çinli doğradı.
  Çıplak parmaklarıyla iğneleri fırlattı ve guruldadı:
  - Güzel cesaretimle ünlü ol!
  Ve yine çocuk savaşta.
  Margarita saldırıya geçer. Tüm düşmanları arka arkaya parçalar. Kılıçları yel değirmeni bıçaklarından daha serttir. Ve çıplak ayak parmakları ölüm hediyeleri fırlatır.
  Kız saldırıda. Sarı savaşçıları tören olmadan yok eder.
  Ve ara sıra atlar ve bükülür!
  Ve ondan yok olma armağanları uçar.
  Ve Çinlilerin kendileri ölür. Ve ceset yığınları birikiyor.
  Margarita gıcırdıyor:
  - Ben bir Amerikan kovboyuyum!
  Ve yine çıplak ayakları iğneyi fırlattı.
  Ve sonra bir düzine iğne daha!
  Natasha hücumda da çok havalı.
  Ve çıplak ayakla atar ve kamıştan tükürür.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Ben parlayan bir ölümüm! Tek yapman gereken ölmek!
  Ve yine güzellik hareket halinde.
  Zoya, Çinli cesetlerden oluşan bir ablukaya saldırır. Ve çıplak ayaklarından yıkım bumerangları da uçuşuyor.
  Ve sarı savaşçılar düşmeye ve düşmeye devam ediyor.
  Zoya bağırır:
  - Yalınayak kız, sen kazanacaksın!
  Ve kızın çıplak topuğundan bir düzine iğne uçar. Hangi doğrudan Çinli kazı boğazına.
  Ölü bırakıyorlar.
  Daha doğrusu tamamen ölü.
  Aurora saldırıda. Sarı birlikleri ezer. Kılıçları iki elde taşınır. Ve o çok büyük bir savaşçı.
  Bir kasırga Çin birliklerini süpürür.
  Kızıl saçlı kız kükrer:
  - Gelecek gizli! Ama galip gelecek!
  Ve hücumda, ateşli saçlı bir güzellik.
  Vahşi ecstasy kükreyen Aurora:
  - Savaş tanrıları her şeyi parçalayacak!
  Ve saldırıdaki savaşçı.
  Ve çıplak ayakları bir sürü keskin, zehirli iğne fırlatıyor.
  Svetlana savaşta Ve çok parlıyor ve kavga ediyor. Çıplak bacakları bir sürü ölümcül şey fırlatıyor. Erkek değil, sarı saçlı ölüm.
  Ama kırılırsa, durduramazsınız.
  Svetlana şarkı söylüyor:
  - Hayat bal olmayacak,
  Yuvarlak bir dansta zıplayın!
  Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver -
  Güzellik insanı köle yapar!
  Ve kızın hareketinde giderek daha fazla öfke.
  Oleg hücumda her şeyi hızlandırıyor. Çocuk Çinlileri yener.
  Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatır.
  Genç savaşçı gıcırdıyor:
  - Azgın imparatorluk - herkesi parçalayacak!
  Ve yine çocuk hareket ediyor.
  Margarita, faaliyetinde fırtınalı bir kızdır. Ve düşmanları kırar.
  Burada çıplak bacağıyla, patlayıcılarla dolu bir bezelye fırlattı. Patlayacak ve hemen yüz Çinliyi havaya fırlatacak.
  Kız bağırır:
  - Zafer yine de bize gelecek!
  Ve değirmeni kılıçla çalıştırın.
  Natasha hareketlerini hızlandırdı. Kız sarı savaşçıları keser. Ve bağırırken:
  - Zafer, Rusya imparatorluğunu bekliyor.
  Ve Çinlileri hızlandırılmış bir hızla yok edelim.
  Natasha bir terminatör kızdır.
  Durmayı ve yavaşlamayı düşünmez.
  Zoya saldırıya geçti. Kılıçları et salatası kesiyor gibi görünüyor. Kız ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Kurtuluşumuz yürürlükte!
  Ve çıplak ayak parmakları da bu tür iğneler atar.
  Ve boğazları delinmiş bir yığın insan, ceset yığınları arasında yatıyor.
  Aurora çılgın bir kız. Ve herkesi hiperplazmadan bir robot gibi eziyor.
  Daha şimdiden yüz Çinliyi ezmedi. Ama her şey hızını alır. Ve savaşçı hala kükrüyor.
  - Ben yenilmezim! Dünyanın en havalısı!
  Ve yine hücumdaki güzellik.
  Ve çıplak ayak parmaklarından bir bezelye uçar. Ve üç yüz Çinli güçlü bir patlamayla paramparça oldu.
  Aurora şarkı söyledi:
  - Topraklarımızı ele geçirmeye cesaret edemeyeceksin!
  Svetlana da hücumda. Ve bir gram mühlet vermiyor. Vahşi Terminatör Kız.
  Ve düşmanları keser ve Çinlileri yok eder. Ve sarı savaşçıların kütlesi zaten hendeğe ve yollara düştü.
  Altı çıldırdı. Vahşi bir kavga çıkardı.
  Oleg Rybachenko tekrar iş başında. Ve her iki kılıcı da sallayarak ilerliyor. Ve sonlandırıcı çocuk değirmeni işletiyor. Ölü Çinliler düşüyor.
  Ceset yığını. Kanlı bedenlerden oluşan koca dağlar.
  Çocuk vahşi bir strateji hatırlıyor. Atların ve insanların birbirine karıştığı yerde.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Vay canına!
  Ve bol para olacak!
  Ve yeni hareketteki sonlandırıcı çocuk. Ve çıplak ayakları bir şey alıp fırlatacak.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Ustalık sınıfı ve Adidas!
  Gerçekten harika ve harika bir performans ortaya çıktı. Ve kaç Çinli öldürdü. Ve en büyüklerin çoğu sarı savaşçıları öldürdü.
  Margarita da kavgada. Sarı orduları ve kükremeleri ezer:
  - Büyük şok alayı! Hepimiz tabuta giriyoruz!
  Ve kılıçları Çinlilere saldırıyor. Sarı savaşçıların kütlesi çoktan çöktü.
  Kız hırladı:
  - Panterlerden bile daha havalıyım! Herkesin en iyisi olduğunu kanıtlayın!
  Ve kızın çıplak topuğundan, güçlü patlayıcılara sahip bir bezelye gibi uçacak.
  Ve düşmana saldırın.
  Ve rakiplerinden bazılarını alıp ezecek.
  Ve Natasha otoritede. Ve rakipleri yener ve kendisi kimseye iniş vermez.
  Kaç Çinli zaten kesintiye uğradı.
  Ve dişleri çok keskin. Ve gözler safir. Bu kız - ana cellat. Tüm ortakları cellat olmasına rağmen!
  Nataşa bağırır:
  - Deliyim! Ceza alacaksın!
  Ve yine, kız çok sayıda Çinliyi kılıçla kesecek.
  Zoya hareket halinde ve bir sürü sarı savaşçıyı kesiyor.
  Ve çıplak ayak iğne atar. Her iğne birkaç Çinliyi öldürür. Bu kızlar gerçekten çok güzel.
  Aurora rakipleri ilerliyor ve yok ediyor. Aynı zamanda bağırmayı da unutmaz:
  - Tabuttan kaçamazsın!
  Ve kız dişlerini alacak ve dişlerini gösterecek!
  Ve böyle bir kızıl saçlı ... Saçları bir proleter pankartı gibi rüzgarda çırpınıyor.
  Ve her şey kelimenin tam anlamıyla öfkeden geliyor.
  Svetlana hareket halinde Burada bir sürü kafatası kesti. Dişlerini gösteren bir savaşçı.
  Dil gösterir. Ve sonra bir samandan tükürür. Sonra uluyor:
  - Ölecek misiniz beyler!
  Ve yine ölümcül iğneler çıplak ayaklarından uçuyor.
  Oleg Rybachenko atlar ve atlar.
  Çıplak ayaklı çocuk bir demet iğne yayar ve şarkı söyler:
  - Hadi kampa gidelim, büyük bir hesap aç!
  Genç savaşçı elinden gelenin en iyisini yapıyor.
  Oldukça yaşlı ama çocuk gibi görünüyor. Sadece çok güçlü ve kaslı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Oyun kurallara göre olmasın - kardeşliği kıracağız!
  Ve yine ölümcül ve ezici iğneler çıplak ayaklarından uçtu.
  Margarita zevkle şarkı söyledi:
  - Hiçbir şey imkansız değildir! İnanıyorum ki özgürlük doğacak!
  Kız yine Çinlilere ölümcül bir iğne dizisi attı ve devam etti:
  - Karanlık gidecek! Güller açsın!
  Ve savaşçı çıplak ayaklarıyla bir bezelye fırlatır atmaz, bin Çinli hemen havaya uçtu. Evet, Göksel İmparatorluğun ordusu gözlerimizin önünde eriyor.
  Natasha savaşta. Kobra gibi zıplar. Düşmanları patlatır. Ve pek çok Çinli ölüyor.
  Kızları ve kılıçları, kömürün üzerindeki tahıllar ve mızraklar. Ve iğneler.
  Aynı zamanda kükrer:
  - Zaferin geleceğine inanıyorum!
  Ve Rusların görkemi bulacak!
  Çıplak ayak parmakları yeni iğneler fırlatır, rakipleri yumruklar.
  Zoya vahşi bir hareketle. Çinlilere saldırır. Onları küçük parçalara ayırır.
  Savaşçı kadın çıplak parmaklarıyla iğne atar. Rakipleri aşar ve nasıl kükrülür:
  Tam zaferimiz yakın!
  Ve kılıçlı vahşi bir değirmen işletir. Bu gerçekten kız gibi bir kız!
  Ancak kobra Aurora saldırıya geçti. Bu bir kadın - tüm kabuslar için bir kabus.
  Ve eğer keserse, kesecek demektir.
  Bundan sonra, kızıl alacak ve şarkı söyleyecek:
  - Bütün kafataslarını açacağım! Ben harika bir rüyayım!
  Ve şimdi kılıçları harekete geçti ve eti kesti.
  Svetlana da saldırıya geçiyor. Bu kızın freni yok. Nasıl doğranır, böylece ceset kütlesi çöp olur.
  Sarışın sonlandırıcı kükredi:
  - Ne kadar iyi olacak! Ne kadar iyi olacak - biliyorum!
  Ve şimdi bir katil bezelye ondan uçuyor.
  Oleg yine bir meteor taşıyan yüz Çinli kesti. Ve bir bomba alıp fırlatacak.
  Küçük ama ölümcül...
  Küçük parçalara nasıl ayrılır.
  Terminatör çocuk uludu:
  - Korkunç makinelerin fırtınalı gençliği!
  Margarita bunu savaşta tekrar yapacak.
  Ve bir sürü sarı dövüşçüyü kes. Ve büyük boşlukları keser.
  Kız bağırır:
  - Lambada bizim kumdaki dansımız!
  Ve yenilenmiş bir güçle vur.
  Natasha hücumda daha da öfkeli. Böylece Çinlileri dövüyor. Böyle kızlara direnmeleri pek iyi değil.
  Natasha aldı ve şarkı söyledi:
  - Yerinde koşmak ortak bir uzlaştırıcıdır!
  Ve savaşçı kız, böyle bir çağlayan darbe ile rakiplerine saldırdı.
  Ve çıplak ayakla disk atacak.
  Burada değirmeni işletti. Sarı ordunun kafaları geri döndü.
  O mücadele eden bir güzeldir. Kendinizi böyle sarı bir armada yendi.
  Zoya hareket halinde, istisnasız herkesi eziyor. Ve kılıçları ölüm makası gibidir.
  Kız sadece güzel. Ve çıplak ayakları çok zehirli iğneler fırlatır.
  Rakipleri yen. Boğazlarını delip tabut yaparlar.
  Zoya aldı ve ciyakladı:
  - Muslukta su yoksa...
  Natasha sevinçle bağırdı:
  Yani bu senin hatan!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir şey fırlatır. Bu gerçekten bir kız çocuğu.
  Ve çıplak bacaklarından, kılıcın nasıl uçacağını. Ve bir sürü dövüşçüye çarptı.
  Aurora hareket halinde. Güzelliğinde hızlı ve benzersiz.
  Ne parlak saçları var. Dalgalanan bir proleter pankartı gibi. Bu kız gerçek bir cadı.
  Ve rakiplerini kesiyor - sanki elinde kılıçlarla doğmuş gibi.
  Kızıl saçlı, kahrolası piç!
  Aurora onu aldı ve tısladı:
  - Bir boğa başı olacak - savaşçılar çıldırmayacak!
  Ve burada yine birçok savaşçıyı ezdi.
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Neye ihtiyacın var! İşte kız!
  Çıplak ayağıyla bir hançer atan Margarita doğruladı:
  - Büyük ve havalı kız!
  Aurora bunu hemen kabul etti:
  - Ben herkesi ısıracak bir savaşçıyım!
  Ve yine, çıplak ayakla, öldürücü bir tane fırlatacak.
  Svetlana savaşta rakiplerinden aşağı değildir. Kız değil, alevli bir son.
  Ve çığlıklar:
  - Ne mavi gökyüzü!
  Aurora, kılıcı çıplak ayağıyla bırakarak onayladı:
  - Biz soygunun destekçisi değiliz!
  Svetlana, düşmanları keserek cıvıldadı:
  - Bir aptalın bıçağa ihtiyacı yoktur ....
  Zoya gıcırdayarak çıplak, bronzlaşmış bacaklarıyla iğneler fırlattı:
  - Ona üç kutudan yalan söyleyeceksin!
  Çinlileri kesen Natasha ekledi:
  - Ve onunla bir kuruş için yap!
  Ve savaşçılar alacak ve atlayacak. Çok kanlı ve havalılar. Genel olarak, çok fazla heyecanları var.
  Oleg Rybachenko savaşta çok şık görünüyor.
  Margarita şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve adamın bir ilgisi var ...
  Dahi çocuk, helikopter pervanesine benzeyen bir şeyi ayağıyla fırlattı. Çinlilerden birkaç yüz kafa kesti ve ciyakladı:
  - Oldukça sportif!
  Ve ikisi de - tam açıklıkta bir erkek ve bir kız.
  Sarı askerleri kesen Oleg, guruldadı:
  - Ve bizim için büyük bir zafer olacak!
  Margarita yanıt olarak tısladı:
  - Çıplak ayakla herkesi öldürürüz!
  Kız gerçekten de çok aktif bir sonlandırıcı.
  Natasha saldırıda şarkı söyledi:
  - Kutsal savaş!
  Ve savaşçı keskin bir disk bumerang fırlattı. Bir kavis çizerek uçtu, bir sürü Çinliyi kesti.
  Zoya, imhaya devam ederek ekledi:
  - Bu bizim zaferimiz olacak!
  Ve çıplak ayaklarından yeni iğneler uçtu. Ve birçok savaşçıyı vurdular.
  Sarışın kız dedi ki:
  - Rakibi mat edin!
  Ve dilini gösterdi.
  Aurora, bacaklarını sallayarak ve keskin kenarlı gamalı haçlar fırlatarak, guruldadı6
  - İmparatorluk bayrağı ileri!
  Svetlana hemen onayladı:
  - Düşmüş kahramanlara şan!
  Ve kızlar hep bir ağızdan Çinlileri ezerek bağırdılar:
  - Bizi kimse durduramaz!
  Ve şimdi savaşçıların çıplak ayaklarından bir disk uçuyor. Et yırtılmış.
  Ve tekrar ulumak:
  - Bizi kimse yenemez!
  Natasha havaya uçtu. Rakipleri yırttı ve verdi:
  - Biz dişi kurtuz, düşmanı kızartın!
  Ve çıplak parmaklarından çok ölümcül bir disk fırlayacak.
  Kız ecstasy'de bile bükülüyor.
  Ve sonra mırıldanır:
  - Topuklarımız ateşi sever!
  Evet, kızlar gerçekten seksi.
  Oleg Rybachenko guruldadı:
  - Oh, erken, güvenlik sağlar!
  Ve savaşçılara göz kırptı. Gülerler ve karşılık olarak dişlerini gösterirler.
  Natasha Çinlileri doğradı ve ciyakladı:
  - Bizim dünyamızda mücadele olmadan neşe olmaz!
  Oğlan cevap verdi:
  "Bazen dövüşmek de eğlenceli değildir!"
  Natasha kabul etti:
  - Güç yoksa, evet ...
  Ama biz savaşçılar her zaman sağlıklıyız!
  Kız çıplak ayaklarını rakibin iğnelerine attı ve şarkı söyledi:
  - Asker her zaman sağlıklıdır,
  Ve harekete hazır!
  Bundan sonra, Natasha tekrar düşmanları kesti.
  Zoya çok hızlı bir bebek. İşte Çin'de başlatılan bütün bir varil. Ve bir patlamadan birkaç bin parça parçaladı.
  Sonra ciyakladı:
  - Durma, topuklularımız parlıyor!
  Ve savaş dantelli bir kız!
  Aurora savaşta da zayıf değildir. Böylece Çinlileri dövüyor. Sanki bir zincir demetinden çıkmış gibi.
  Ve rakipleri doğramak - şarkı söylüyor:
  - Dikkat edin faydalı
  olacak, sonbaharda pasta olacak!
  Kızıl saçlı şeytan, savaşta gerçekten de enfiye kutusundaki bir şeytan gibi saban sürer.
  Ve işte Svetlana nasıl savaşır. Çinliler de ondan alıyor.
  Ve vurursa vurur.
  Ondan kanlı sıçramalar uçar.
  Svetlana, çıplak ayağından metal sıçramaları uçup kafataslarını erittiğinde sert bir şekilde fark etti:
  - Rusya'ya şan, hatta şan!
  Tanklar ilerliyor...
  Kırmızı gömlekli bölüm -
  Selamlar Rus halkı!
  Burada kızlar Çinlileri aldı. Böylece kesilir ve parçalanırlar. Savaşçılar değil, gerçekten zinciri kıran panterler.
  Oleg savaşta ve Çinlilere saldırıyor. Acımadan ve ciyaklamadan onları döver:
  Boğa gibiyiz!
  Sarı orduyu ezen Margarita aldı:
  Boğa gibiyiz!
  Natasha onu aldı ve sarı savaşçıları keserek uludu:
  - Yalan söylemek kontrolden çıktı!
  Zoya Çinlileri yırttı, ciyakladı:
  - Hayır, kontrolden çıkma!
  Ayrıca çıplak ayağıyla bir yıldız işareti alıp bırakacaktır.
  Natasha aldı ve ciyakladı:
  - Televizyonumuz açık!
  Ve çıplak bacağından öldürücü bir iğne yığını uçar.
  Çinlileri de ezen Zoya ciyakladı:
  - Arkadaşlığımız tek parça!
  Ve yine öyle bir atış ki, daireler her yöne bulanıklaşıyor. Bu bir kız - rakiplerin saf imhası.
  Çıplak ayaklı kız üç bumerang alıp fırlatacak. Ve bundan cesetler daha da fazla oldu.
  Bundan sonra, güzellik verecek:
  - Düşmana merhamet etmeyeceğiz! Bir ceset olacak!
  Ve yine ölümcül şey çıplak topuktan uçup gidiyor.
  Aurora ayrıca oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sadece bir ceset değil, birçok!
  Ondan sonra kız onu aldı ve kanlı su birikintilerinde yalınayak yürüdü. Ve bir sürü Çinli öldürdü.
  Ve nasıl kükrer:
  - Toplu cinayet!
  Sonra da Çinli bir generale kafasını vuruyor. Kafatasını kır ve ver:
  - Banzai! Cennete gideceksin!
  Saldırıya çok öfkelenen Svetlana, ciyaklıyor:
  - Kurtulmayacaksın!
  Ve çıplak parmaklarından bir düzine iğne uçuyor. Herkesi nasıl yendiğini. Ve hatta savaşçı bile parçalamaya ve öldürmeye çalışır.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Muhteşem çekiç!
  Ve çocuk da çıplak ayağıyla gamalı haç şeklinde çok havalı bir yıldız fırlatıyor. Karmaşık hibrit.
  Ve Çinlilerin kütlesi çöktü.
  Oleg kükredi:
  - Banzai!
  Ve çocuk yine vahşi bir saldırıda. Hayır, sadece güçle kaynar ve yanardağlar gürler!
  Margaret hareket halinde. Herkesin midesini bulandıracak.
  Ayağı olan bir kız bir kerede elli iğne atar. Ve kitle her türlü düşman tarafından öldürülür.
  Margarita neşe açısından şarkı söyledi:
  - Bir iki! Acı sorun değil!
  Asla cesaretiniz kırılmamalıdır!
  Burun ve kuyruğu bir boru ile daha yüksek tutun.
  Gerçek bir arkadaşın her zaman yanınızda olduğunu bilin!
  Bu çok agresif bir şirket. Kız çırpınır ve bağırır:
  "Ejderha Başkan bir ceset olacak!"
  Natasha savaşta sadece bir tür sonlandırıcı. Ve kükreyen gürledi:
  - Banzai! Çabuk alın!
  Ve çıplak ayağından bir el bombası uçtu. Ve Çinliler çivi gibidir. Ve parçala.
  İşte savaşçı! Tüm savaşçılara - bir savaşçı!
  Zoya da saldırıda. Ne kadar öfkeli bir kaltak.
  Ve aldı ve gürledi:
  - Babamız Beyaz Tanrı'nın kendisi!
  Ve Çinliler için üçlü değirmen kesiyor!
  Ve Aurora yanıt olarak kükredi:
  - Ve benim Tanrım siyah!
  Gerçekten de kızıl saçlı, aldatma ve alçaklığın somutlaşmış halidir. Tabii ki düşmanlar için. Ve arkadaşlar için o bir sevgilim.
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla nasıl alıp fırlatacak. Ve göksel imparatorluğun bir sürü savaşçısı.
  Kızıl saçlı bağırdı:
  - Rusya ve kara Tanrı arkamızda!
  Çok yüksek savaş potansiyeli olan bir savaşçı. Hayır, bunun altında karışmamak daha iyidir.
  Aurora tısladı:
  - Bütün hainleri toz haline getireceğiz!
  Ve ortaklarına göz kırp. Evet bu ateşli kız tam anlamıyla huzur verebilecek bir şey değil. Barış ölümcül olmadığı sürece!
  Svetlana, düşmanları ezerek şunları yayınladı:
  - Sizi sıraya alacağız!
  Aurora onayladı:
  - Herkesi öldüreceğiz!
  Ve çıplak ayaklarından, tamamen yok olma hediyesi tekrar uçar!
  Oleg yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Tam bir banzai olacak!
  Aurora, Çinlileri çıplak elleriyle yırtıp, kılıçlarıyla savurarak ve çıplak ayak parmaklarıyla iğneler fırlatarak:
  - Kısaca konuşuyorum! Kısaca konuşuyorum!
  Natasha, sarı savaşçıları yok ederek gıcırdadı:
  - Kısacası - banzai!
  Ve rakipleri vahşi bir acıyla keselim.
  Oleg Rybachenko rakipleri keserek yayınladı:
  - Bu kumar Çinli değil,
  Ve ilk çıkış, inan bana, Taylandlı!
  Ve yine keskin, metal kesme diski çocuğun çıplak ayağından uçtu.
  Margarita, Göksel İmparatorluğun savaşçılarını keserek şarkı söyledi:
  - Ve savaşta kimi bulacağız,
  Ve savaşta kimi bulacağız ...
  Bununla şaka yapmayalım -
  Hadi parçalayalım!
  Hadi parçalayalım!
  . BÖLÜM 3
  Çinlileri yendikten sonra biraz dinlenebilirsiniz. Ama ne yazık ki, çok fazla rahatlamak için zamanınız yok.
  Yeni sarı ordular sürünüyor.
  Oleg Rybachenko onları tekrar kesiyor ve kükredi:
  - Kutsal bir savaşta - Ruslar kaybetmez!
  Margarita, çıplak ayaklarıyla ölümcül hediyeler fırlatır ve doğrular:
  - Asla kaybetme!
  Oleg başka bir şey söylemek istedi...
  Ama şimdi cadının büyüsüyle geçici olarak farklı bir maddeye aktarıldılar.
  Ve Oleg Rybachenko, Alman kamplarından birinde öncü oldu. Ve Margarita onunla taşındı.
  Çinlilerle kesmek için her zaman değil.
  - Anavatan'a şan! - Öncü Oleg Rybachenko çığlığı tekrarladı ve tam olarak geçmişteki şişmiş yara izlerinden birine düşmesine rağmen sessizce omuzlarına bir darbe aldı. Ve ikincisinden ve hepsinden bir diseksiyondan - kan aktı! Margarita, Oleg Rybachenko'ya şaşkınlık ve minnetle baktı ve ona İngilizce bir şey sordu. Harika çocuk Oleg Rybachenko düşündü - muhtemelen bir rüyada ne gördüğümü tekrar soruyor - senkronizasyon var mı? Oğlan kollarındaki kız kardeşine gülümsedi ve on yaşındaki bir çocuğa göre oldukça geniş omuzlarını silkti. Görünüşe göre Margarita, Oleg Rybachenko'nun sadece pes etmediğini ve onu proleter sinema tarzında bağırmaya neyin ittiğini anlamadığını göstermek istediğini anladı.
  Ve sadece o değil, aynı zamanda bu ince, kel kesilmiş Marat Kazei. Ama cesaret verici bir bakışla cesur çocuğa başını salladı...
  Oleg Rybachenko aniden gücendi ve sesindeki acıyı bastırarak şunları söyledi:
  - Bravado her şeydir!
  Margarita fısıltıyla itiraz etti:
  - Hayır, kabadayı değil! Söylemek gibi - kelime bir süngü ile kokuyor!
  Oleg ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - Yüz Alman'ı lanetlemektense bir faşisti öldürmek daha iyidir!
  Bir gürültü, motorların ve gürültünün kükremesi, SS'lerden biniciler ve cellat doktorlar - yere atladılar, hayvan atlarından çok mutantları andıran eyerlerini açtılar. Tutsaklar çimenlerin üzerine zincirle oturuyorlardı. Zincirleri kontrol ettiler: bu yüzden sıkıca zincirlendiler. Ve Oleg Rybachenko, genç SS doktorlarından birinin ona nasıl yaklaştığını tam olarak görünce çok şaşırmadı. Almanca, kabaca dedi - kalk, bebek primat - öncü çocuğu yumuşak bir çizmenin parmağıyla uyluk içine, hatta biraz daha yükseğe, böbreklere iterek. Oleg Rybachenko gerildi... ve sonra havalı Aurora araya girdi. Ateşli şeytan (Doğal olmayan ve parlak kırmızı saç rengi ve kadınsı olmayan dayanıklılığı ve gücü nedeniyle birliklerde takma adı verildi!) Bir şeyi alaycı bir şekilde açıkladı - ve bu alay Oleg'in üzerinde değildi. Görüldüğü gibi faşist doktor da bunu hissetmiş! Nazi, Aurora'nın kaslı omzuna ayağıyla vurdu. Sadece kıkırdadı. Sonra faşist bir döner kavşaktan çarptı ve cesur bir kıza esnek bir sırtını sert bir şekilde devirdi. Oleg sarsıntıdan yana doğru sarsıldı. Aurora hemen tekrar oturdu ve sessizce zincirlenmiş ellerini gösterdi. Şişman profesör, aniden aşağıya bakan genç meslektaşına seslendi. Sonra bir kuru funda dalı kırdı ve Oleg Rybachenko'ya gösterdi. Burnunun önünde el salladı - çocuk istemeden geri tepti. Faşist doktor bir kez daha kucaklıyormuş gibi yaptı, başını salladı, garip bir hareket yaptı. Anlamıyorum, sanki bir SS adamı kaşıkla yiyormuş gibi...
  Oleg Rybachenko öfkeyle Almanca olarak ağzından çıktı:
  Kendinizi insani terimlerle ifade edemezsiniz.
  Fritz yumurtadan çıktı: insan altı, üstün ırkın dilini biliyor mu?
  Genç Rybachenko Jr., boşuna kendine ihanet ettiğini fark etti, sır tutmanın daha iyi olduğunu açıkladı, ama ... Kelime bir serçe değil - onu özleyeceksin, yakalamayacaksın. Doğru, şişman, uzun boylu doktor kayıtsız bir tavır takındı, bu kelime çocuğun ağzından çıkan Almanca cümleyi boğdu. Yine önceki hareketi tekrarladı ve katlanmış bir kucak dolusu gösterdi.
  Ve Oleg Rybachenko anladı - onu yakacak odun için hizmetçi olarak gönderdiler ...
  Gururlu bir retten sonra tekrar dövülmek istemedim. Ve evet, fırsatı kaçıramazsınız.
  Peki, bir yüzbaşının ya da daha doğrusu bir soylunun gururu nedir? Kaçma fikri elbette geldi - büyük anahtarın altındaki ağır kelepçeler tıklar tıklamaz geldi. Her ne kadar hiç ayrılmadığını söylemek daha mantıklı olsa da! Ama bu küçük düşünce, aslında zaten yakalandığını bilmeden farlarda koşan korkmuş bir tavşana benziyordu. Ve yine de - Oleg Rybachenko otoparktan uzaklaşır uzaklaşmaz - çocuk bir kurt adamın onu takip ettiğini gördü. SS güdümlü konvoyu koruyan garip, eğitimli mutantlardan biri. Aynı zamanda, konvoyun hiçbiri kayşattan aceleyle tırmanan çıplak ayaklı çocuğa meydan okurcasına bakmaz. Oleg Rybachenko, büyük olasılıkla, gizli bir kameranın hareketlerini filme aldığını hissetse de. Fritz'in teknik olarak bu kadar ilerlemesi bile şaşırtıcı. Bizimkiler yeterince cevap vermezse, o zaman kötü olacak.
  Kayşat, savunmasız çocukların ayaklarının zaten iyileşmiş tabanlarını acı bir şekilde deldi. Şiddetli yere düşen ayaklar şimdiden kabalaşmaya başladı ama bu süreç keskin taşlara bastığınızda oldukça acı verici. Oleg acı içinde olduğunu belli etmemeye ve tekrar çıkan kana bakmamaya çalışarak sessizce inledi. Ama sonra, açıklanamaz bir tsunami gibi onu süpürdü.
  Korku anında ve açıklanamaz bir şekilde öncü çocuğu kendi düşüncelerinden ve arzularından mahrum etti. Sadece kurt adam yönüne dönmek istedim (?). Nazi canavarının insanlık dışı gözlerinin bakışları altında, Oleg Rybachenko istemsizce dondu ve dondu. Ama hemen, fırından yeni çıkmış öncünün içini yakıcı bir sıcaklık kapladı ve çocuk fabrikadan çıkmış bir makineli tüfek gibi hareket etti. Yarıklarda büyüyen, kıştan sonra henüz yeşil olmayan kuru huş ve selvi gövdelerini kırdı - çok, zar zor sürükledi. Onu büyük, şeffaf bir torbaya katladım, otoparka giden yolu ayırt etmeden sürükledim.
  Oleg Rybachenko yolda umutsuzca bunaltıcı dehşetin üstesinden gelmeye çalışıyordu. Öncü-mükemmel o ya da değil! Ama bu, suda kalmaya çalışan beceriksiz bir yüzücü gibiydi. Açılır, sonra tekrar taşar ...
  Kurt adam onu takip etti: zaman zaman durup çocuğun bıraktığı çıplak ayak izlerini kokladı.
  Dahi öncü ancak kamp yerine döndüğünde korku dalgasından kurtulduğunu hissetti.
  Aşağılık insan olmayan faşistler, Oleg Rybachenko'ya bakmıyor gibiydi. Aslında birkaç SS adamı gözlerini ayırmadı. Sadece getirdiğini katlayınca, kıdemli doktor-cellat, kısa bir bakış atarak çocuğa bir şey fırlattı ... eh! Oleg sonunda kendine geldi. İş için lehimlemenin ötesinde bir çikolata ya da başka bir şey verdiklerini düşünerek açgözlülükle kaptı. Ve yumurtadan çıktı - yatıyordu, çakmaktaşı ve çelik. Çakmaktaşı büyük olasılıkla kuvarstı. Ve sandalye bir dosya parçası gibi görünüyor. Tüm bunların nasıl kullanılacağı - gelişmiş öncü Oleg teoride biliyordu ve hatta ilgiyle, Robinsons of Polesie'yi de deneyecekti ... garip koşullar olmasaydı.
  Oleg nemli dallara önce ayağıyla, sonra eliyle dokundu ve başını salladı.
  - Tinder ... - öncü sessizce Rusça söyledi, aniden öksürdü ve tekrarladı. - Tinder'a ihtiyaç var. - Ve zorlukla Almanca konuşmaya geçmekten kaçındı. - Yanmayacak.
  Oleg onlara baktı... Hem çakmak hem de kibrit ve muhtemelen bir alev makinesi olan Fritz'in neden bu eski moda ateş yakma yöntemine ihtiyaç duyduğu açık değil. Öncülerin yaratıcılığını test etmek istiyorlar. Bir Sovyet insanının zihinsel gelişimini ölçüyorlar mı? Yoksa tutsak bir çocukla önemsiz bir şekilde alay etmek mi? Onları başka bir gezegendenmiş gibi kim anlayacak!
  Naziler birbirlerine baktılar, dişlerini gösterdiler. Oleg Rybachenko için en tuhaf ve ... ve en korkunç şey, yüzlerinin kötü olmadığı, zalim olmadığı, hatta alaycı olmadığı ortaya çıktı, hayır! Sanki tuhaf bir hayvanı düşünüyormuş gibi çok meraklı, kıdemli profesörde sanki bilerek gözlüklerini çıkarmış gibi özellikle canlı bir ilgi var. En ufak bir kayıtsızlık yok, bilim adamlarının deneyi nasıl takip ettiği çok ilginç.
  Oleg Rybachenko, sesindeki heyecanı kontrol etmeye çalışarak fısıltıyla tekrarladı:
  Kışın her yer nemlendi! gitmeyecek!
  Gözlerde, samimi bir yanlış anlamadan ziyade sahteydi, ama yine öfke olmadan. Ama sonra gençlerden biri - Oleg'i çözen değil - homurdandı, ayağa kalktı, gerindi, SS adamlarının geri kalanının kahkahalarına karşı eyerde dövülerek kıçını ovuşturdu ... Oleg, bazılarının buna çok şaşırmadı. Almanlar hareket etmek için atları kullanıyor - yakıt açığı. Her ne kadar bir nedenden dolayı nakliyeler onların peşinden koşsa da? Nazi düşmanı, bir şey çıkardığı katlanmış eyerlerden bir kutu getirdi ... Öncü, pamuk yünü olduğunu düşündü, ama hayır. Uzaktan ince bir iplik yığını gibi görünüyor. Oleg Rybachenko, eline alarak anladı - kuru yosun.
  Yine, öncü çocuk dahisi neden bir Fritz olduğuna ve hatta bir sabanda ot taşıyan bir doktor olduğuna şaşırdı ... Belki bu yosun o kadar basit değil mi?
  Pekala, düşünmeyi bırak, başım ağrıyor. Görünüşe göre - senden daha basit ve daha aptal. Garip bir şekilde, ama çıra hemen yükseldi - Oleg çakmaktaşı üzerine çakmaktaşı vurmadı, ancak düzgün bir şekilde kazındı (bir yerde okuyun) - ve kıvılcımlar dolu gibi yağdı. Ve yaşamının büyük bir bölümünde birkaç yıl boyunca ateş yakmayı başardı (şimdi sıradan bir "kulübe" inşa etti). Yakında ateş güçlü ve ana ile dans etti - huş ağacı iyi yanıyor ve nemli. Burada SS'den genç muhafızlar ayağa kalktı, ateşin kenarlarında metal yükselticileri yere sürmeye başladı.
  Ve Oleg Rybachenko'nun başı döndü, burnuna aşırı yakıcı bir şey girdi ve bilincini anında gerçeklikten ayırdı. Ama bir anda, gerçekçiliği çarpıcı olan bir vizyon devrildi.
  Çocuğun kişiliği bile değişti, kendisini yaşayan ebeveynleri olan talihsiz bir yetim olarak hayal etti. Dahası, baba ve anne hayır bırakmadı - atalarını borç haklarından mahrum ettiler ve çocuğu ıslah, hapishane sığınağına gönderdiler. Suçluluk duymadan, ancak ebeveynlerinin borcu olduğu için, o zaman diktatörlük, uzay imparatorluğundaki bir mahkeme kararıyla sen çocuk suçlusun.
  Çocuklar için yetimhane başkentin sanayi bölgesinde bulunuyordu ve gerçekten bir hapishaneye benziyordu. Her yerde kışla, hücre kışlası. Oleg Rybachenko, gerçekçi bir vizyonda, geceyi kötü planlanmış ahşap ranzalarda geçirdi. Yakınlarda hem insan ırkından hem de uzaylılardan başka çocuklar yatıyordu. Battaniyeler, şilteler, yastıklar yoktu, çok çalışan ve sık sık dövülen vücut çıplak bir ağacın üzerinde yatıyordu. Ve geceleri, kaçmamaları için bacak zincire zincirlenir. Hücrede yüz kadar çocuk var, çok havasız, cesetler terli, kovanın köşesinde yan yana dövülmüş, kanalizasyon bile yok. Ve bu, yıldız gemileri galaksinin genişliğini süren ve bayrakları on binlerce yerleşik dünyayı taçlandıran Devlette! Ancak adamlar günün üçte ikisi işle meşgul oldukları için sokakta kendilerini rahatlatmaya çalışıyorlar. En zor olanı dükkanda, tozlu ve sıkıcı olarak kabul edilir. Sırt ve kollar bundan çok yoruldu ve gözlerin önünde "başarısız" olmaya başladı, işlemler basit ama zahmetli, tekrar gerektiriyor. Açık havada, tarlada veya şantiyede daha keyifli bir iş. Çocuklar, daha az yorulmak ve rahatlamak için çeşitli emek süreçlerinde dönüşümlü olarak çalışırlar. Ama yine de, vücut acıyor, birçok erkek yetimhanede - insanların neredeyse yarısı uykularında inliyor.
  Oleg Rybachenko gergin bir şekilde dönüp döndü, zincir çınladı, yüzük bacağını kana buladı. Siren çalıyor, kalkmak, çalışmak anlamına geliyor. Çocuğun vücudu henüz dinlenmedi, diğer çocuklar - çıplak insan ırkı ve diğer dünyaların tüylü yavruları ayağa kalkmak için mücadele ediyor. Aylarca süren esarette biriken yorgunluk, yerini kaslarda donuk bir ağrıya bırakır. Yerleşik çip tarafından kontrol edilen zincirler otomatik olarak ayaklarından uçar, kesilemeyen çok güçlü bir alaşımdan yapılmıştır. Gözetmenler belirir, tehditkar bağırışlar duyulur.
  Oğlanlar yıkanmaya yönlendirilir, uzun sürmez, tanklardan gelen su paslıdır. Oleg Rybachenko ağzını çalkalıyor, teri yıkamak için su sıçratıyor. Hücrede havalandırma yoktur ve ter kokulu oda uykuyu tazeleyemez. Daha sonra kahvaltıya alınırlar, ayakta yemek yedirilir, çocuk hükümlüler için sandalyeye ihtiyaç yoktur. Ekmek ve silajla beslenirler, et pahalıdır ve çocukların yemesi gerekmez, bu nedenle merada yüzmeyi tercih ederler. Bununla birlikte, at bir vejeteryandır ve nasıl çalışır, yırtıcılar et yerken yatağa giderler. Oleg'in yanında arkadaşı Timur var. Her ikisi de bu vizyonda on iki yaşında, daha doğrusu başka bir gerçeklikten ziyade, güçlü erkek çocuklar için yaş, bir köle partisiyle anlaşmanın çok zor olduğu bir dönüm noktasıdır.
  Kötü yıkanmış bir bardakta ısırgan suyu içen Timur, inilti ile dedi ki:
  - Ve yine bu dükkanda çalışmak için! istemiyorum!
  - Ayağa kalkıp aynı hareketi on bin kez tekrarlamak istemiyorum. - Cevap verdi, hoş olmayan anılardan titreyerek, Oleg Rybachenko.
  - Belki saha çalışması isteyeceğiz! - Timur, bu gezegende aynı anda üç yıldızın parladığı gökyüzüne rüya gibi baktı. - Özellikle sazan-şeftali temizleyin. Çok lezzetliler, özellikle altın yüzgeçleri olanlar, ama gardiyan açgözlü görünmediği için yine de ağzınıza bir şey tıkabilirsiniz.
  Oleg Rybachenko derin bir iç çekti:
  - Ben de nazik doğanın koynunda böyle bir işi tercih ederim. - Ve sonra enkarne öncü daha neşeli oldu. - Robot gözlemci aldatılabilir, burada izleme ekipmanının çoğu zaten çalındı!
  Kahvaltı bitti ve kablolara yönlendiriliyorlar ...
  Çocuklar geçit töreninde sıraya dizilir, insan ırkının çocukları birbirine yapışmaya çalışır, uzaylılar boylarına göre düzeni korur. Yaş ve büyüklüklerine göre gruplara ayrılırlar. Beş ila on altı yaş arası erkek çocuklar ve diğer dünyaların tüylü ve pullu genç temsilcileri var.
  Onları birleştiren tek şey giyim, ya da neredeyse tamamen yokluğu, sadece erkeklerin üzerinde kimlik numarası olan şortlar.
  İmparatorluk onlara, vatandaş olarak kabul edilmeyenlerden kendileri için daha fazla fayda elde etme ilkesine göre davranıyor! Her şeyde, kıyafetlerde, ayakkabılarda tasarruf, ancak bazı çocuklar özgür yaşamlarında ayakkabıları asla bilmiyordu.
  Ancak, sık sık aldıkları çıplak topuklarda çubuklar ve kauçuk bir yığınla. Başlar tıraş edilir, her iki haftada bir banyo yapılır, burada haşlanırlar. Sonra hemen kör bir makineyle tıraş olurlar, sonra pek bir şey çıkmayı başaramaz. Çocuklar keskin taşların üzerinde yalın ayak yürürler. Oleg buna alışmışsa ve pürüzlü ayağı ağrı hissetmiyorsa, en küçük çocuklar kanayana kadar topuklarını ve çıplak parmaklarını yere vururlar.
  Tüm muhafız, evrendeki en acımasız ırkları temsil eden uzaylılardan oluşuyor, sadece sığınağın başı olan yaşlı Frau Pontuss, bir sadistin acımasız gözleriyle bakıyor.
  Gözetmen rolünü oynayan kaplan-gergedan, bugün kimin nerede çalışacağına, daha doğrusu bilincini kaybedene kadar çalışacağına dair talimat veriyor. Oleg, kemikli omuzlarını indirerek avlunun ikinci yarısına bakıyor. Küçükten neredeyse yetişkinlere kadar kızlar var. Dilenciler gibi en kaba ketenden yırtık pırtık paçavralar giymişler. Yüzler kuru, gözler büyük ve üzgün görünüyor. Çul kısa, ince ama altından kaslı bacaklar görülüyor. Kızlar da yalınayak ve istisnasız hepsi tıraşlı kel. Görünüşe göre bu, onları küçük düşürmek, bir kez daha hiçbir şey olmadıklarını göstermek için yapılıyor. Ama burada toplananlar hiçbir şekilde suçlular değil - talihsiz terk edilmiş çocuklar.
  Burada bir grup erkek çocuğunun en sıkıcı ve yorucu profilde çalışmak için dikiş dükkânına gideceğini duyururlar. Burada Timur dayanamadı ve acıyla bağırdı:
  - Böyle çalışmak istemiyorum! Beni tarlaya ya da bahçeye gönder.
  Oğlanlar dondu, bronzlaştı, ince bedenler gerildi.
  Pontuss, infaz için yeni fırsattan açıkça memnundu:
  - Dün sessizdin ve ailenizin görsel bir ders olmadan kalmasından korktum. Çocuğun saflarda beş kez sürüleceğini.
  Çocukların saflarından bir heyecan geçti.
  - Doğru. - buyurgan ton dedi matron. - Herkese çubuk dağıtın.
  Darbeler özel dikenli çubuklarla uygulandı. Çalışmanın olmadığı dönemlerde genellikle çocuklar tarafından çalılıklardan toplanırlardı. Bununla birlikte, gerçekten de, o zaman bile çocuklar, imparatorluğa faydası olmasa bile, örneğin yarım gün boyunca bir çukur kazmaya ve yarım gün boyunca gömmeye zorlandı.
  Oleg Rybachenko, çocuklarının ellerine baktı, nasırlara düştüler.
  Adamlar çubukları otomatik olarak söktüler, Oleg'e işkence aletlerinin parmaklarını yaktıkları ve bacakları ağırlaştığı görülüyordu. Arkadaşına vurmak istemiyordu ama itiraz edecek cesareti de yoktu. Neredeyse hiçbir şey görmedi ve ayak başparmağını yalancı bir parke taşına acıyla vurdu. İşin garibi, ama acı hissi toplanmaya yardımcı oldu ve gözlerimin önündeki sis dağıldı. Parmak maviye dönse de adım sertleşti.
  Uzun bir sıra halinde yarım daire şeklinde inşa edilmişlerdir. Timur, ellerinden sopalarla bağlanmıştı ve saldırgan çocuğu dövmeyi daha kolay hale getirmek için omuzları bükülmüştü. Çocuklar gözlerini kısıp başka tarafa bakmaya çalışırlar. Frau Pontuss'un emriyle, ince ama kaslı sırtına tuzlu su sıçratıp mavi tuz serptiler. Çocuğun yüzünü buruşturma şekline bakılırsa yanmaya başladı.
  Hostes dudaklarını şapırdattı.
  - Şimdi hepiniz bir ders alacaksınız. Daha sert vur, hile yapan misillemeye mahkum olacak.
  Bu durumda asistan, gergedan faresi dişlerini gösterdi:
  Onlarla hemen şimdi ilgileneceğiz! Canavar mırıldandı.
  Oğlan sıralar arasında taşındı. Çocuklar çubukları yavaşça kaldırdılar ve ilk darbeler Timur'un sırtına düştü. Sırtındaki ve yanlarındaki yara izlerine bakılırsa, çocuk bir kereden fazla cezalandırılmıştı, bu yüzden sadece iç çekti ve çığlıkları tutmaya çalışan tüm çocuklar gibi derin bir nefes aldı.
  - Daha sert vur! diye bağırdı Pontus. - Bırak bağırsın.
  İlk darbeler, ciddi acıya neden olacak güce sahip olmayan en küçük çocuklar tarafından verildi. Ama sonra yaşlı adamlar beni dövmeye başladı. Çocuğun sırtı kırmızı çizgilerle kesildi, kan damladı. Mavi tuzla yoğunlaşan acı Timur'u çığlık attı, hatta düştü, altına çiviler çakılmış bir tahta saplandı ve göğsünü deldi.
  - Gerek yok! - Çocuk bağırdı. - Nerede dersen orada çalışırım.
  - Tabii ki yapacaksın! - Pontus'u yanıtladı. - Ama önce bir şaplak.
  Dünün yoldaşları çok heyecanlıydılar ve dünün kardeşini dövdüler. Hem insanlar hem de uzaylılar aynı vahşetle çırpındı. Çocuk çığlık atıyordu, çıplak ayakları kanlı ayak izleri bırakıyordu. Sıçan gergedan hırladı ve çocuğa sopayla çıplak, bronzlaşmış bacaklarına vurdu. Çocuğa daha fazla acı çektirmek istiyordu. Darbe, kaslı ayak bileklerine ve bir sonraki topuklara düştü. Timur ciyakladı ve çömeldi. Sonra işkenceci, sıvıyı dökerek kalçaya kalın bir iğne batırdı.
  - Doğru şekilde! dedi Pontus. - Şimdi bayılmaktansa ölmeyi tercih ediyor. Kimse cezadan kaçamaz.
  Oleg Rybachenko neredeyse hattın en sonunda duruyordu ve ona kırbaç darbeleri gibi geldi. Timur hayal kırıklığına uğradı, çocuğun kendisi sadece seğirdi, bağırdı ve ağladı. Yuvarlak yüzü acıdan kıpkırmızı oldu, acıdan bir yüz buruşturma buruşturdu.
  Oleg'i görünce soluk dudaklarla fısıldadı:
  - Merhamet et!
  Çocuk tereddüt etti: dondu.
  Gergedan fare bağırdı:
  - Peki, ne bekliyorsun! Koy!
  Oleg Rybachenko yanıtladı:
  - Hayır ben yapamam! O benim arkadaşım!
  Gergedan fare sırıttı:
  Aynısını senin için mi istiyorsun?
  Oleg her tarafı titreyerek solgunlaştı:
  - Hayır ama!
  Pontus onun sözünü kesti:
  - Yeter! Çocuk kendi cümlesini imzaladı. Mordovorot'a ne kadar değer veriyorsun. İyice dökün ve başkalarının hayran kalması için bir rafa asın.
  Oleg hareketsiz kaldı, keçilere çekildi. Çocuk direnmeye çalıştı ama gergedan kaplanlar ona bir kedi yavrusu gibi davrandı. Eller acıyla büküldü, kemikler çatırdadı. Tahtaların üzerine koydular, çocuk yanağında ve karnında çıkıntılı tırnakların ucunun pürüzlülüğünü hissetti. Kasları, göğsü, çeneyi, uylukların önünü, dizleri deldiler. Yanağı kan noktasına kadar çizildi.
  - Yapma! - Oleg'e sordu.
  - Gerekli! - Sıçan gergedan dedi ki herkes örnek olsun.
  Çocuk sırtına tuzlu su döküldüğünü ve ardından tuz döküldüğünü hissetti. Hardal sıvası gibi sokuyor. Oleg yüzünü buruşturdu, nasırlı ayakları bulaşmıştı (bu vizyonda ortaya çıkan o garip anıya en son geldiğinde - yaklaşık altı yıl önce sandalet giymişti), neredeyse anında çılgınca kaşınmaya başladılar. Sıçan gergedan kalçaya bir iğne batırdı, kabaca ve acı verici bir şekilde battı, yanan sıvı içeri girdi.
  - Şimdi çok korkacaksınız ve bilincinizi kaybetmeyeceksiniz. - Canavar gakladı, yüzünü açığa çıkardı, kekeler ve bir korku filmi yapımcısı olurdu!
  - Ne için? masumca hapsedilen çocuğu inledi. - İsa aşkına merhamet göster.
  Zehirli tükürük püskürten gergedan faresi yanıtladı:
  - İyi İsa hakkındaki bu peri masallarına inanmıyorum! Genel olarak, eğer bir Tanrı varsa, o kötü ve zalimdir. Ve komşunuza ne kadar çok kötülük ve acı çektirirseniz, öbür dünyada o kadar çok güç ve mutluluk elde edeceksiniz.
  - Absürt! - Dehşetle sarararak dedi ve aniden Tanrı gerçekten böyle bir çocuk.
  - Göreceksin! - Kozmik Tartarus'un yavruları kıkırdadı. - Ama umut etme, bugün ölmeyeceksin.
  Pontuss havlayan bir ses tonuyla emretti:
  - Başlamak! Kırbaç öpücüklerini sonsuza kadar hatırlasın!
  Tutsak öncü dahisi, delici bir düdük ve ardından sırtındaki deriyi patlatan güçlü bir sarsıntı sesi duyduğunda titredi. Gergedan fareleri sert vurdu, ama aynı zamanda öldürmemek için güçlerini kısıtladı. Çocuğun boğazından bir çığlık kaçtı, ürperdi, bir gözyaşı çıktı. Dudağını kanayana kadar ısırdı, çocuk kendini tuttu. Bir an sonra, tüm vücudu sarsan başka bir darbe izledi. Oleg Rybachenko derin bir nefes aldı, tuz ve tuzlu su ile yoğunlaşan acı dayanılmazdı.
  Pontuss bağırdı:
  - Devam et!
  Yine ıslık çal ve üfle! Kemiğe kadar keser. Çocuk içten içe yanmıştı. Mideyi bulandırıyor gibiydi. En iyi çabalarına rağmen, çığlığın bir kısmı sıkı dudaklarından sızdı.
  - Anne!
  Yine darbeler! Sırtta, keskin kürek kemiklerinin arasında ve son olarak da çıplak topuklarda. Çocuk çığlık atıyor, artık kendini dizginleyecek gücü yok. Çığlık, boğazdan ve buruna benzeyen bir şeyden bir yanardağ gibi fışkırır. Pontuss memnun:
  "Şimdi onu çekirdeğine dövdüğünü görüyorum. İyice döv ama öldürme!
  Her darbede ağrı daha da kötüleşir. Gözyaşları kanla karışır ve yatağa düşer. Sırtındaki kanlı çizgiler birleşip kıpkırmızı bir karmaşa içinde birleşir, çocuğun ince beyaz kemikleri ortaya çıkmaya başlar. Oleg Rybachenko boğuluyor, yeterli havası yok, tel bükülmüş bileklerine battı. Çıplak topuklar sarsıcı, pürüzlü, nasırlı cilt ile vızıldar hemen hareket etmez, ancak yine de kan damlacıkları dışarı çıkar. Darbeler yoğunlaşıyor, şimşek sinir uçlarından en tepeye geçiyor gibi görünüyor. Diğer çocuklar sessizdir, vicdan onaylamaya izin vermez, misilleme korkusu kınamaya izin vermez. Çocukların kafalarının nasıl düştüğü görülüyor, ancak gözleri infazı takip ediyor. Meraklı ve sinir bozucu, çoğu zaten benzer veya daha karmaşık bir şekilde kırbaçlandı. Keşke benim için olmasaydı, ve bazen düşüncelerinde kötülük olduğunu düşünüyorsun: çığlık atıyor, ama elbette buna dayanabiliyor, Oleg kadar zayıf değil.
  Dayak zaten çıplak kemiklerde, sırt, yanlar, uyluklar sağlam bir yara. Uyarıcı enjeksiyonu olmasaydı, çocuk ölümüne vidalanırdı - acı verici bir şoktan öldü. Ve böylece Dante'nin Cehenneminden daha kötü bir şeye daldı. Bu, her molekülün, her hücrenin, her damarın kabus gibi bir acıyla doyduğu zamandır.
  Öncü Oleg Rybachenko çaresizce kendini acıdan uzaklaştırmaya çalıştı. Anne babasını, uzak çocukluğun mutlu dönemini hatırlayarak, acının sıcak köpüren lavlarından ayaklarıyla itiyor gibiydi, ama yine onu içine çekti, başını örttü. Böylece işkence okyanusunda yelken açtılar, işkenceden kurtarıcı olarak ölüm rüyası. John'un Vahiyi'nin sözlerini hatırladım. - Ve ölmek isteyecekler ama yapamazlar. Çocuklara eziyet eden günahkarları kader böyle beklemektedir. Rab onları yüz kat ödüllendirecek ve İsa'nın Matta İncili'nde dediği gibi en önemli ceza sonsuz olacak. Ve bazıları sonsuz yaşama, bazıları sonsuz azaba gidecek. Bu bir şekilde rahatlatıcı, düşmanlara karşı nefret uyandırıyor, hayatta kalma ve kazanma arzusu. Çocuk bağırmayı başarır:
  - Bunun hesabını vereceksin, Allah'ın kıyamet gününde dökeceğin her çocuk gözyaşının hesabını vereceksin.
  - Kapa çeneni kaltak! - Gergedan faresi kükrer.
  - Gerçeği bastıramazsın. Öncü içini çekti.
  - Daha fazla al!
  Ona bir kez daha vurdular, tüm öfkesini harcadılar, kemikleri kırdılar, ama acı öyle bir eşiğe ulaştı ki, daha fazla güçlenemez. Bu, belirli bir sıcaklığa kadar ısıtılabilen ve daha sonra yayılan demirdir.
  Pontuss bunu anlıyor, yaşlı kadın (ya da daha doğrusu kırk yaşından büyük görünmüyor, ama aslında birkaç yüzyılı aştı), cellat olarak çok fazla deneyime sahip:
  - Bu kadar yeter! Ve sonra ölecek! Küçük bir tutsağı iyileştirelim ve ona bilgisayar yardımıyla işkence edelim. "Olimposlulara işkence" programım var.
  Kasten esneyen Rhino Rat diyor ki:
  - Şimdi nerede? revire mi?
  - Rafta hayır! - Başhemşire itiraz etmeden ayrıldı. Başkalarına bir uyarı olarak asılı kalmasına izin verin. Kalbi desteklemek için sadece enjeksiyonlar yapın. Ve Timur'u tekrar saflara sürsünler ve kalan darbeleri sizden alsın. Bir zamanlar üremek için bir gösteri. Çalışmaya ihtiyaç!
  Kırbaçlı yabancı başını eğdi ve tüylü kulaklarını oynattı:
  - Hostesi dinle. Peki, tekrar çalıştırın.
  Timur'a yeni darbeler düştü. Bu sefer kimse itiraz etmeye cesaret edemedi. Cellatların eline düşmek için en ufak bir istek yoktu. Timur arada bir çığlık atıyor ve düşüyor. Tekrar alınır ve dövülür. İkinci grev serisi zaten sona eriyor. Sadece birkaç oğlan kaldı. Bunlardan biri en büyüğü, on altı yaşında, zaten sakalı çıkıyor ve bıyık görünüyor. Belli ki tereddüt ediyor, vuruyor, ama bunu kolayca yapıyor, zar zor dokunuyor.
  Frau Pontuss öfkeli:
  - Bu tembel delikanlıyı bir rafa asın ve ayağına bir taş bağlayın. Bırakın acı çeksin.
  Çocuk yakalanır, sıkı çalışmanın meyvesi olan rahatlama kaslarını gerer ve bağırır:
  - Neye bakıyorsun, çocuklar onları dövüyor!
  Çocuklar titriyor, sıraları bir gümbürtü yayıyor ama onlara işkence edenlere saldırma kararlılığından yoksun.
  Genç adam sürüklenir, her gergedan faresi ondan en az yedi kat daha ağırdır. Karşı koymak anlamsız. Ama sonra imparatorluğun kaderini değiştirenler düzeyinde olaylar meydana gelir. İki el silah sesi duyuldu ve gergedan fareler yere düştü, canavarların sırtları kesildi, derin kraterler açıldı. Genç adam kendini kurtardı ve düştü, ama hemen bir çığlık atarak ayağa fırladı:
  - Bakın Allah'ın adaleti var.
  Karanlığın içinden bir melek gibi görünen, baldızı Margarita'ya çok benzeyen altın saçlı kız cevap verdi:
  - Daha çok insan. Şeytanla yapılan bir anlaşmanın Dünya'da cenneti ve cehennemde sıcak bir yeri garanti etmediğini bilin. Şeytana yaslanmak elektrikli sandalyeye oturmak gibidir!
  Bu ateşli Aurora'nın ikincisi yüksek sesle:
  - Burada olanlar bir korku filmi için bir komplo. Bunu çocuklarla yapın. Çocuğu raftan alın.
  Oleg Rybachenko başını salladı ve... uyandı. Vizyon sırasında yatmadı, sadece hareketsiz kaldı...
  Ve epey bir zaman geçti. Naziler hala yapıyordu
  Gıda müstahzarları. Ancak SS doktorlarının garip bir yosundan dumanı solumasından kaynaklanan bu korkunç uyuşturucu hiç de kısa görünmüyordu.
  Oleg Rybachenko, bu Almanların neden hiçbir etkisi olmadığını hemen düşündü. Filtre maskeleri yok mu? Ve neden bu halüsinasyonda böyle bir kabus. Onunla ne yapıyorlar?
  Ancak Nazilerin kendileri oldukça doğal davrandılar, hatta bir şekilde daha arkadaş canlısı oldular ve bizimle yemek yiyebileceklerini ima ettiler.
  Gerçekten de, yerel sakinlerden çalınan bir çift iri ineğin kalçasını çektiler. Sonra bir Nazi ağır bir kazan sürükledi ve ikinci faşist Oleg ile birlikte suya gitti. Yine, meraklı öncüye garip geldi, iki deri kova ve en kötü ihtimalle sıradan metal veya tahta. Üstelik pek de tipik olmayan bir SS adamı kendini sürüklüyordu.
  Öncü ayaklarından pek emin değildi, bu infazdaki darbeler duyguda çok gerçekti ve Lomonosov'un soyundan gelen, bunun arkasında basit bir halüsinasyondan daha fazlasının olduğunu tahmin etti.
  Kamptan yüz adım ötede su, balkonu saran iki taşın altından gümüşi, pırıl pırıl bir kristal fışkırıyordu. Oleg Rybachenko açgözlülükle ona doğru eğildi. Çocuk şimdi içindeki her şeyin taşa, daha doğrusu kömüre dönüştürüldüğünü hissetti. Açgözlülükle hoş serinliğe sarıldı ve ... kulağa aldım.
  Kayalık bir duvarın arkasına saklanan SS adamlarından biri, karmaşık bir cihazın panelinde bir şeye tıkladı ve bir sıçan gibi kıkırdadı.
  Darbe, faşist tarafından kötülük olmadan verildi, ancak o kadar güçle Oleg taşların üzerine atıldı, sol kulağıyla duymayı bıraktı ve başın bu tarafı gerçekten uyuşmuştu.
  Sabahlıklı ve altın zincirli zorba doktor kahkahayı patlattı ve homurdandı:
  - Boks! Boks!
  . 4. BÖLÜM
  Öncü çocuk ayağa fırladı ve genç SS adamına doğru koştu. Sağ el ile aldatıcı bir şekilde nefesin altına nişan almak ve sol el ile kurnazca arkasına saklanmak. Birkaç boks kursuna katıldı, ancak hafızası mutlak. Örneğin, sahte bir yumruk ve keskin bir yarım üst kesim ve yarım yan sol el. Daha sonra vücut, uyluk, abs ve hatta bacak uzantısı darbeye dahil edilir. Ve - en önemlisi - genellikle sağ elle dövüşen boksörler, sol taraftan bir yatırımla vurmayı beklemezler. Sürpriz faktör işe yaradı, Oleg Rybachenko başardı! Genç ve iyi eğitimli bir SS adamı, en azından Oleg'in solak olmadığını bilmiyordu, ancak sola bir "silah" atabilirdi. Ve çenede bir kanca yakaladı. Ve havalı olanı - SS askeri sadece dik bir taş bloğa çarptığı için ayağa kalktı ... Ve yarı aç bir çocuğun ağırlığı, seçilmiş bir askeri SS'ye atmak için yeterli değildi, yapmıyorlar. zayıfları al!
  Oleg Rybachenko bu harekette daha deneyimli bir dövüşçü olsaydı, muhtemelen bir dizi bitirme hamlesi yapardı. Ancak beceri övgü değil, fiziksel özellikler de.
  Ancak bunu oldukça iyi yaptı, özellikle de darbenin antrenmanda uygulanmadığını ve Oleg Rybachenko'nun büyük doğal yeteneklerine rağmen boks konusunda havalıydı.
  Şimdi, koç Faranenko'nun dediği bölüme kaydolmadığına bile pişman oldu - büyük bir adam olacaksın, ama hızlı ve hafif bir tepki ile. Yakında SSCB Olimpiyat Oyunlarına katılacak - ve bir madalya için yeterince savaşabilirsin!
  Ne dersin? Oleg Rybachenko bunu şu şekilde yanıtladı:
  "Kafamı birbirimizin beş parasını temizlemektense ülke için daha faydalı şeylere saklamayı tercih ederim!" Örneğin, talaşta veya hatta sıradan çöplerde çalışan bir traktör yaparsanız, çok daha fazlası
  Anavatan yararlanacak!
  Ama şimdi çocuğun kendisi sermaye aldı.
  Yani Oleg Rybachenko hayatında daha önce hiç dövülmemişti. Yetişkin bir SS adamı, yaşına göre uzun olmasına rağmen (yine de birkaç kez gösterdi ve başarılı bir şekilde vurdu) on yaşındaki bir çocuğun organize direnişini hızla ezdi ve yumruklarını ustaca dövdü - düşmüş olanı kaldırdı ve tekrar dövdü. Oleg Rybachenko direnmeyi bıraktığında (Yani, neredeyse bilincini kaybetti, yani, kafanızda hala düşünceler var, karanlıkta değilsiniz, ancak vücudunuz artık itaat etmiyor. Ringde ciddi şekilde savaşanlar muhtemelen ne olduğunu biliyorlar. bir grog olmak gibi.). Faşist onun düşmesine izin verdi ve garip bir şekilde düşene asla vurmadı. Ancak, doktor-cellat ona anagram dilinde bir şeyler bağırdı. Bir kova aldı ve morarmış yüzüne su döktü.
  Boğulan bir kedi yavrusu hissi ve az önce eriyen buzdan gelen su çok soğuk - sadece kış yüzme!
  Oleg kendini salladı, ayağa kalktı ve sol yanağından içeriden patlayan kanla çizmesine tükürdü. SS adamı artık onu dövmedi - aniden, hangi birliklerde, canavarın şaşırtıcı bir şekilde, neredeyse sempatik bir şekilde hizmet ettiğini göz önünde bulundurarak içini çekti ve timsahla yapılan kovalara (görünüşe göre böyle bir israf değil) deri kovalara su çekmeye başladı. ...
  Rybachenko Jr., bu durumu aynı anda hem iyi hem de kötü olarak kaydetti. İyi haber şu ki, en azından deney mantıksal sonuna getirilene kadar öldürülmeyecekler. Doğru, bitiş çizgisi çok dar görüşlü olabilir ve muhtemelen acıdan kurtulmak için bir çare olabilir! Kötü olan şey, sıkı bir şekilde korunacak olmaları ve aslında kaçmak için dahiyane bir marifet kullanmaları gerekiyor!
  Yakında Oleg Rybachenko, kobay olmanın diğer savaş esirlerine göre belirli avantajlara sahip olmak anlamına geldiğine ikna oldu.
  Esir ve tutsakların da sıcak besleneceği ortaya çıktı. Saygıdeğer, bu, SS muhafızlarının uzun zaman önce teneke kutulardan bir şeyler yemiş oldukları ve sadece bir tür yatakta yattıkları, yaygara yaptıkları veya uyudukları anlamına gelir. Eh, kurt adamlar etrafta dolaşıyordu - ya avlanıyor ya da devriye taşıyor ya da her ikisi birden. Ancak Oleg memnun değildi. Aurora'nın ve başka bir genç kızın kaymış çıplak bacaklarına uzandı (nemli, hala soğuk zemine düşmemek için mi?) ve tısladı - Margarita, Oleg Rybachenko'dan alınan erimiş suya batırılmış denizci ceketinin kenarıyla yüzünü sildi, onaylayarak söyleyerek:
  Artık gerçek bir adamsın. Yumruklarda kaybetti, aptallarda kazandı!
  Aurora şunları önerdi:
  - Evet, ona yüz masajı yapacağım, kesik daha çabuk iyileşir.
  Oleg Rybachenko zorla gülümsedi. Çok doğal değil. İblislerin toynaklarında plazma patenleriyle dans edecek kadar hastalandı. Ve aynı zamanda... şimdi daha neşeli mi hissediyordu? Devam etmekten biraz korktum: şimdi taşlara serecek ve kalpten kamçılarla dövecekler ya da belki bir pırıltı ile deneyecekler. Ama Naziler buraya bakmadılar bile ve sırayla kazandan tatma yaparak kuş lehçelerinde bir şey hakkında konuştular.
  Margarita kulağına fısıldadı:
  - Elbette, aferin ... Ama daha akıllı ol! Güçlü zayıf göründüğünde ve tam tersi!
  Oleg Rybachenko homurdandı:
  - Ne yazık ki, zayıfmış gibi davranmanın bir anlamı yok, çünkü öyle!
  Eh, boynuzlara sert vurdular ... Kesik yanağa ek olarak, hala şaşırtıcıydı, çok olmasa da, omurga güçlü - iki diş. Kaburgalar ağrıyor ve kulak ağrıyordu.
  Ancak, fantastik bir vizyon sırasında infaz çok daha fazla acıya neden oldu.
  - Yeter, tamam, - Oleg Rybachenko, yeni zincirlenmiş elleriyle Aurora'nın uzun parmaklarını itti, denizci giysisinin kenarına oturdu. titredi. - Hayır, soğuk. Ve av yemek ...
  Sonuçta, bilinç nasıl varlığa bağlıdır - farkında olmadan bir Marksist olacaksınız. Sadece hayatta kalırsan!
  Hapishane yulaf ezmesi alüminyum kaselere yerleştirildi - zırhlı nakliye araçlarından birinde taşındılar. Ama kaşık yoktu. Görünüşe göre, kölelerin zaten kalın yulaf lapası yiyeceğine inanılıyordu. Ya da alay etmeye karar verdiler çünkü bu kaşıklar o kadar da eksik değil. Bu daha iyi!
  Gerçek bir vahşi olursun - çocuk kahkahayı bastı ve anlamamak için hemen ağzını kapattı.
  Yulaf lapası, inci arpa ile karıştırılmış karabuğday lapası olduğu ortaya çıktı - kalın, neredeyse tuzsuz ve tabii ki et veya benzeri bir şey olmadan, belki koku için biraz balık eklediler. İki tahılın temel, neredeyse boş bir karışımı (ve kokuya bakılırsa kendileri füme etle patlarlar). Ama öncü çocuğun midesi çoktan sınıra ulaşmıştı: öyle ki açlık biraz azaldı, sadece yulaf lapasını görünce geri döndü, ama gücü üç katına çıktı.
  Doğru, yemek kötüydü - birkaç kez sıcak karışım içeriden yaralı yanağa düştü ve gözlerde acıdan gözyaşları fışkırdı - ama nedir?! Evet ve "bilezikler" araya girdi, Oleg Rybachenko ellerini sarstı, etrafındaki gözlerinden öfkeyle kıvılcımlar attı ... ve bir noktada sağ elinin bu gerizekalılardan birinden yüzüğe süründüğünü fark etti!
  İnanılmaz - SS gerçekten bu kadar ilkel bir şekilde deldi. Bu aynı zamanda cezalandırıcılar tarafından eğitilmiş kurtlardan da kurtulacaktı!
  Oleg Rybachenko dondu. Hemen kendini bir kasenin arkasına saklanarak çiğnemeye zorladı. Ve sağ eliyle sertleştirilmiş çelik deriyi dayanılmaz bir şekilde kesene kadar büktü.
  SS'de, görünüşe göre herkes o kadar havalı değil!
  Ve belki de elini çekebileceğini fark etti. Daha büyük bir el için tasarlanmış bir yüzük - bir erkek veya yerel bir genç, hatta belki çok çalışan daha büyük bir çocuk. Ancak ergenlik öncesi bir çocuk olan Oleg Rybachenko'nun terli elleri için tuzak geniş çıktı.
  Çocuk fısıldadı:
  - Zaferi bekliyorum! Zafer bekliyorum! Zincirleri kırmak isteyenler! Büyükbabalar Fritz'i kazandı! Onları da bir oyun gibi dolduracağız!
  Sevgiyle Oleg Rybachenko'ya bakan Aurora, yumuşak bir hareketle elini geri itti (kan geniş bir kesikten ve elindeki aşınmadan çıktı). O anda ikinci komşu, neler olduğunu örterek hareket etti. Oleg ateşli şeytanın gözlerine baktı, göz kırptı. Ayrıca, bir kobra gibi, ayrılmaz bir şekilde, zümrüt lazerlerle nokta-boş mesafeden delmeye başladı. Sonra başını iki yana salladı, dikkatli bir şekilde kurt adamları işaret etti. Sonra, durmadan yemek yemek - yükseltilmiş bir diz üzerinde duran bir bardaktan doğrudan kırmızı süngerlerle kapmak, ellerini indirdi ve ıslak zeminde dalgalara dönüşen dolambaçlı çizgiler çizmeye başladı.
  Oleg Rybachenko hiçbir şey anlamadı, ama zaten kafasında muzaffer bir şarkı çalıyordu;
  Genç, tatlı, saf;
  Kızıl Sovyet ülkesi!
  Güneş ışıl ışıl doğar
  Kalbinle verildi!
  
  göllerimiz temiz
  Nehrin fırtınalı kristali!
  Çocuklar bir top ile etrafta koşuşturuyor
  Birlikte tepeye koşun!
  
  Göğüs hava ile patlıyor,
  Her çim yaprağında bahar!
  Rabbime dönüyorum
  Kötülük tarafından uçurulalım, bela!
  
  Zaman sert geldi
  Faşizm Rusya'yı işgal etti!
  Savaş için yeni bir tane döveceğiz,
  Komünizm hüküm sürsün!
  
  Birlikte, işler her zaman tartışır,
  Sıkılmış bir yumruk gibiyiz!
  Süvariler binerdi
  Peki, şimdi bir çelik tank!
  
  Lenin'in büyük eseri
  Olduğumuz gibi devam edeceğiz!
  bilge dahi stalin
  Bize kazanmayı ne öğretti!
  
  Ve son olarak, sana söyleyeceğim
  Kim kurtardı - kaybetti!
  Daha kesin düşündüm - ifade edeceğim,
  Final çok yakında!
  Oleg Rybachenko, böyle bir kumdan sonra, denizin diz boyu olduğu görülüyordu! Ve kesinlikle dağlar, omuzda!
  Kızlar da ayağa kalktı ve kulaktan kulağa fısıldadı. Hepsinde umut vardı.
  Lomonosov ve Stenka Razin'in torunu yanaklarını şişirdi ve sonra nefesi kesildi - lanet kesim acıtıyor.
  Ya kaçmayı başarırsan? Oleg Rybachenko, SS eskortlarına kulak misafiri olabilecekmiş gibi (ve kim bilir, eğer ona aksaklıklar gönderebilirlerse, o zaman ne tür ekipmanlara sahip oldukları bilinmiyor!) çabucak yana baktı.
  Ateşli şeytan, gözlerinde cehennem gibi bir parıltıyla öncü çocuğun ellerindeki çelik halkalara dokundu ve onaylayarak başını salladı: Evet, deneyebilirsin derler! Bu, tartışma olmadan ve daha fazla uzatmadan bile açıktır.
  Tilki saçlı savaşçı fısıldadı:
  - Biri hayatta kalsa bile... İntikam alacak birileri olacak!
  Ama sonra Oleg Rybachenko donmuş gibi içten taşa döndü. Ve basit bir düşünce onu dondurdu: ellerini bükecekti. Ve sonra ... ama sonra diğer kızların kendilerini kurtarmasına yardım etmek gerekecek. Aksi takdirde, öncü-mükemmel bir öğrenci değil, ama kim?!
  Sözleri hatırladım: lider, kendini ileri götüren değildir! Ve kim bir başkasına adım atar ve yardım eder!
  Ve onlar senin için kim - bacakları kan içinde kırılmış böyle güzel kızlar. Genç Leninistin içinde bir şey öfkeliydi - binlerce kasırganın kükremesi ile isyan etti! Anlaşılan - olabildiğince hızlı koş ve ...
  Aslında, kaçarsak, o zaman başka şansımız olmayacak. Aksi takdirde, bu bir ihanettir.
  Gözlerini tekrar önce Margarita'yla, sonra da neşelendiği belli olan, tadıyla kaseyi yalayan Aurora'yla buluşturdu. Ve burnunu kaseden çıkararak göz kırptı.
  - Seni tutmuyoruz! - Ateş şeytanı eklendi. - Ayrılırsan, kesinlikle yardıma geleceksin!
  Oleg Rybachenko başını salladı ve cevapladı:
  - Yemin ederim! Dürüst öncü partizanlarla iletişime geçecek ve kurtulacaksınız!
  İşte biz de buna karar verdik! Dahası, çok daha prosaik gitti. Kaseleri yıkayanın Oleg olmaması zaten iyiydi - görünüşe göre ya onu tekrar çözmekten korktular ya da kızların çok çalışmasına izin vermeye karar verdiler. Bir önemsememek, ama bu pozisyonda hoş. İşin kötü yanı, yine gitmek zorunda kaldım ve bu faşistler sakinleşince. Daha fazla veya daha az sürdürülebilir bir şey bulamıyorum.
  Biraz soğuk ve rüzgar dinmiş olmasına rağmen, at sırtında bulutlar yükseldi ve soğuk bir yağmur onlardan dağılmaya başladı. SS adamları, kurt adamlarla birlikte ıslak bir koku taşıyor olsalar da, şimdi bile memnun görünüyorlar.
  Çok gitmek zorunda kaldım. Burada böyle bir dünya, Kırım'ın özel bir mikro iklimidir. Genellikle yağmurlu değil, ancak bu durumda rüzgar esiyor.
  Kızlar zaten iyi uyumuştu ve soğuk onları canlandırmıştı.
  Ama nedense Oleg Rybachenko uyumak istedi, gözleri haince birbirine yapıştı.
  Evet, böyle bir ağırlık, sanki yüz tonluk bir karkas üzerinize basıyor ve derin nefes almıyor.
  Ah, hasta olacağım, diye düşündü Oleg Rybachenko, tekrar sertleşmeye başlayan bacaklarını ağır bir şekilde yeniden düzenleyerek. "Şimdi kesinlikle hasta olacağım, ama sonra ne olacak?" Naziler kesinlikle aspirin kullanmayacak veya penisilin enjekte etmeyecek ve muhtemelen baldan bile pişman olacaklar. Yoksa hala değil mi? Deneme için mi kaydedildi? Biz zavallılar şimdi nereye gidiyoruz?!
  Yine, yağmurlu ve acılı gerçeklik ortadan kayboldu ve hareket halindeyken uykuya daldı. Hangi, muhtemelen, sadece bu pozisyonda faydalıdır;
  Bir anlamda uzay - bir savaş;
  Öncüler Dmitry ve Oleg Rybachenko, mükemmel öğrenciler ve seçkin sporcular olarak, SSCB ve Almanya'nın çocuk spor kulüpleri arasında düzenlenen dostane boks yarışmalarında ülkelerini SSCB'de temsil etme hakkını aldı. Her iki ülke de hala müttefik olarak görülüyor ve yaklaşan bir savaş söylentileri azaldı. Gerçekten de, Alman birlikleri sınırdan çekildi ve Wehrmacht Afrika'da muzaffer bir saldırı yürütüyor ve Mısır'ı çoktan fethetti ve Cebelitarık'ın ele geçirilmesi hakkında yeni bilgi verildi. Stalin'in Führer'i şahsen tebrik ettiği bağlantılar!
  Sanrılı vizyon kelime yok, ama evrende ne olmaz. Oleg kendini, yine bazı ışınların ya da başka bir şeyin yapay etkisinden esinlendiğini düşünürken yakalar. Ama her şey o kadar gerçektir ki, bu kuruntuya karşı koyacak bir güç yoktur.
  Böylece, neredeyse dostane bir ülkeye güvenle uçabilirsiniz. Alman basınında Sovyetler Birliği hakkında sadece iyi şeyler söyleniyor ve komünizm, Nasyonal Sosyalizmin kardeş ideolojisi arasına bile konuluyor. Üstelik Stakhanov'unkine benzer bir hareket ortaya çıktı ...
  Dmitry ve Oleg Rybachenko en genç yaş grubundan boksörler, sadece on bir yaşındalar, yarışmalardaki performanslar için alt sınır. Ancak erkekler yaşlarına göre oldukça büyükler ve çağ bile yirmi birinci yüzyılın sonundaki kadar hızlı bir ivmelenme değil.
  Ancak Oleg, daha hafif bir kategoriden daha küçük, daha ince, ancak çok hızlı. Dmitry daha büyük, kemikte daha geniş, ona en az on dört erkek kahramanın görünümü verilebilir.
  Erkekler saç renginde farklılık gösterir. Olezhek, kartopu gibi doğal bir sarışın gibi hafiftir. Kahverengi saçlı, kahverengi saçlı Dmitry. Oleg birkaç ay daha genç ve yuvarlak yüzü hala bir çocuk gibi görünüyor ve Dmitry sadece yakışıklı, propaganda posterine layık. Kızlar zaten ona bakıyorlar, bunun çok büyük bir çocuk olduğuna inanmıyorlar.
  Bununla birlikte, Oleg Rybachenko, her iki erkek de çok akıllı olmasına ve aynı beşler için çalışmasına rağmen, Dmitry'den çok daha bilgilidir. Gerçekten de, bir Sovyet ülkesinde iyi sporcular mükemmel öğrenciler olmalıdır.
  Adamların geri kalanı daha yaşlı, ancak on sekiz yaşına kadar, ancak birkaç kahraman iki metre boyunda ve bir center ağırlığında olsa da ...
  Boksörler, ülkenin en iyi genç kadroları... Almanya'nın ve ona bağlı ülkelerin şampiyonları da onlarla savaşacak... Çocuklar arasında, tabii ki gençler arasında.
  Moskova-Berlin güzergahında Üçüncü Reich'in en büyük yolcu gemisiyle kesintisiz uçuyorlar.
  Boksörler ayrı oturur ama güreşçiler, halterciler, futbolcular, yüzücüler de vardır. Tüm gençler ve mükemmel performans. Stalin, Sovyet rejimi altında doğan yeni neslimizin her şeyin en iyisini göstermesini ve itibarını kaybetmemesini emretti. Ve elbette, herkes savaşmaya hevesli ...
  Dmitry Oleg'e sordu:
  - Savaş için taktik bir plan yaptın mı?
  Öncü çocuk cevap verdi:
  - Her rakip için bir düzine planım var... Ama önce ona bakmalı ve ancak ondan sonra bir karar vermelisin... Her bir bireysel yaklaşım için, düşmanın fizyolojik yapısı da dahil olmak üzere en ufak bir hareket ve ayrıntı, tamamen dikte ediyor. bireysel taktikler
  Dimitri küçümseyerek homurdandı:
  - Ama çok daha kolay yapıyorum! Taktik olmadan, düşmana koşuyorum, daha sert ve daha sık vuruyorum ve kırıyorum.
  Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  - Senin gibi iri yarı ve fiziksel olarak gelişmiş çok az adam var. Bu nedenle, baskı taktikleri geçer. Sadece yuvarlanabilirsin. Ama burada neredeyse normal boydayım, belki ortalamanın biraz üzerinde ve böylesine büyük bir ülke olan SSCB'nin şampiyonu olmak için tek bir baskı yeterli değil. Sonuçta, düşmanı kaba kuvvetle alamazsınız, çünkü o da eğitiyor, sağlıklı bir yaşam tarzı sürüyor, doğru yiyor, taktikleri inceliyor. Ve sonra bir satranç oyununda olduğu gibi tekrar oynanması gerekiyor. Hatta bazen hasır uğruna bir şeyler bile feda edilir.
  Dimitri sert bir şekilde itiraz etti:
  - Ve rakiplerim antrenman yapıyor ve finalde çocuk benden daha büyük ve ağırdı. Çok şey nasıl antrenman yaptığınıza bağlı. Kimileri yorulana kadar çalışıp iki haftada Olimpiyat şampiyonu olmanın mümkün olduğunu düşünüyor... Bu bir yanılsama. Sonuçta spor eğitiminde en önemli şey süper yük vermek değil, süper toparlanma üretmektir. Ancak doğru bireysel seçilmiş egzersiz setleri var ve en önemli şey daha sonra iyileşme ve güç kazanma ... Ondan sonra, bir nefeste savaşırsınız, üç turda yüzlerce darbe atarsınız, daha doğrusu , daha az.
  Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  Bu da kesinlikle doğru! Özellikle doğru nefes almanın sırrı ve çocuğun vücudunun büyüme noktalarına yapılan enjeksiyonlar... Burada gurumuzun bazı Know-How'ları var. Ama neden bunları diğer koçlarla paylaşmadığını anlamıyorum?
  Dmitry fısıldadı:
  - Yanınızda olduğumuzu güvenle söyledi... Sadece boksörler değil, her şeyden önce askerler. Hâlâ özel bir şey yapmalıyız... Çok önemli, olimpiyat altından bile daha önemli!
  Oleg parlak başını eğdi ve şöyle dedi:
  - Daha önemli bir şey .... Belki bana bunu da söyledi ... İnsanlığın kaderinin iki Sovyet öncü çocuğunun işlerine bağlı olabileceğini. Tıpkı bir peri masalı gibi.
  Dmitry felsefi olarak şunları söyledi:
  - Ve peri masalları hayattan değilse nereden geliyor? Belki de gerçekten böyle olacak! Çirkin ördek yavrusu olmasak da... Bize Kartal demek için henüz erken.
  Oleg Rybachenko, konuşma konusunu sorunsuz bir şekilde değiştirdi:
  - Bir Alman işgali tehdidinin nihayet geçtiğini düşünüyor musunuz?
  Dimitri şaşkınlıkla geniş omuzlarını silkti.
  - Burada, bence sen daha çok uzmansın. Kendi başıma, tüm kolların ve bacaklarınla hemen vuramayacağını düşünüyorum, o zaman her yöne saldırmak yine imkansız. Doğru, bir atlamada hareket edersen ...
  Oleg Rybachenko kıkırdadı:
  - Kulağa oldukça mantıklı geliyor ... Ama Hitler'in özellikle aklında ne olduğunu bilmiyoruz, ancak gerilim gerçekten azaldı ve Alman uçakları hava sahamızı ihlal etmeyi bıraktı ve tırtılların çınlaması yurtdışında duyulmuyor, bu bir gerçek. Evet ve Führer, bazı işçiler makinelere geri döndü. Yani Üçüncü Reich dişlerini sakladı... Ama gevşememeliyiz.
  Dmitry çantasından balık ve özel yağsız peynirli pişmiş bir sandviç çıkardı ve Oleg'e verdi. Sonra kendisi için iki katını çıkardı. Önerilen:
  - Yiyin... Yiyecek ve protein alımında uzun aralar veremezsiniz. Vücuttaki amino asit konsantrasyonu düştüğünde kaslar güç kaybeder.
  Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  - Çok çalışan vücut geliştiriciler için bu oldukça doğru, ancak boksörler için ... Sonuçta, hiç etimiz yok, vücut boyalarımız ve hatta daha fazlası, savaş etkinliğini artırıyor!
  Bir sandviçi ısırıp üzerine bir domates ekleyen Dmitry, kabul etti:
  - Her şey değil, ama... Hatta geceleri yumurta akı yiyorum ya da içiyorum, böylece amino asit konsantrasyonu düşmez. Ve hepsinden iyisi, tavuk yumurtası değil, bıldırcın veya devekuşu yumurtası, ikincisi gerçekten nadirdir ... Orta Asya'da devekuşları üremeye başlamış gibi görünse de ...
  Oleg oldukça ciddi bir şekilde (tonda) şaka yaptı:
  - Bir kurbağanın ön bacaklarında bulunan çok değerli bir protein. denemenizi tavsiye ederim!
  Dimitri bir çocuk gibi kıkırdadı:
  - Evet, ama daha çok kırmızı Hint biberli istiridyelerde!
  Ancak Oleg, sandviçten dikkatlice bir ısırık aldı ve bir parça emmeye başladı. Balık kırmızıydı, lezzetliydi, ezilmiş sarımsaklı ketçaba batırılmış. Biraz güç katmak mümkündü... Örneğin Winnie the Pooh gibi...
  - Winnie the Pooh dünyada iyi yaşıyor! Karısı ve çocukları var, o bir dulavratotu!
  Oleg aniden önerdi:
  - Şarkı söyleyebilir miyiz?
  Dmitry, fazla coşku duymadan şunları söyledi:
  - Şarkı söylemek için çok erken değil mi?
  Oleg Rybachenko gülümsedi:
  - Doğru, özellikle de SSCB sınırını aştığımız için!
  Dmitry ortağına sordu:
  - Makas mı, kağıt mı?
  Oleg elini salladı.
  "Belki çocukça şakalar yapmamak daha iyidir. Biz barışçıl insanlarız ama zırhlı trenimiz ışık hızına çıkmayı başardı...
  Dimitri araya girdi:
  - Değil! Böyle anaokulu şarkılarına ihtiyacımız yok. Hadi, biraz daha... vatansever!
  Oleg dolu ciğerlerini şişirdi ve şarkı söylemeye başladı, giderken beste yaptı. Danka, sırayla çok iyi şarkı söyledi. Daha doğrusu sesi bir mareşalin trompetine benziyordu ve hatta belki Jericho'nunkilere benziyordu;
  Öncü gururlu bir kelimedir
  Kravat Stalin Rodnoy bağladı.
  Evde partiden başka kimse yok,
  Bana göre komünist ideal!
  
  Anavatan'a sonsuza dek hizmet etmeye yemin ettim
  Böylece Anavatan muhteşem bir şekilde gelişir,
  Hayattaki herkes için daha iyi hale getirmek için,
  Böylece uçuş bir kartaldan daha ani olur!
  
  Thundered - savaş geldi,
  Yani, cesurca, çocuklar kampa gidiyor!
  Wehrmacht kokuşmuş bir burun koydu,
  Bu yüzden onu masrafa göndereceğiz!
  
  Adamlara tüfek vermediler,
  Size bir cevap vardı - küçüksünüz!
  Yine de askerlere kaçtılar,
  Çünkü süngü çok gerekli!
  
  Moskova yakınlarında kar yığınları üzerinde savaştık,
  Dondan çıplak ayakla koştular ...
  Güzel öncüler cüppeli koşar -
  El bombası yok, bu yüzden yumruğunuzla vurun!
  
  Faşist katlar ne kadar zalim -
  Ne kadar içebilirsin onların kanını,
  Ama Naziler intikam alacak,
  Akbabalar oyuna dönüşecek!
  
  Öğle yemeği için mütevazı bir rasyon - açlık,
  Askerlerin ayakları dondu...
  Ben temelde sadece bir çocuğum
  Ama babalar başarıdan gurur duyuyor!
  
  Tank acele ediyor, "Tiger" namluyu itti,
  Ama genç savaşçı el bombasını sıktı!
  Ve faşist piç bir mayına rastladı:
  İşte kucakladığı sıcak meşalesi!
  
  Küçüğü bile dev olacak
  Cesaret getirdiysen!
  Bağlantılar birleştikçe öncüler,
  Daha güçlü ruh: titanyum - metal!
  
  Wehrmacht geçmedi, alnına aldılar,
  Çelik tabutlar boğuldu!
  Rusya'da böyle çocuklar var,
  Torunların nesilleri gurur duyuyor!
  
  Yine savaş, bu sefer Volga'da,
  Pioneer - sonlandırıcı oldu!
  Faşistlerin morgları dolu
  Ve kıyıda ölüm surları kırıldı!
  
  Kaçımız öldü - sayı yok,
  Kaç kişi tekrar ölecek - gözyaşı yok ...
  Ancak bu tür savaşçılar işe inanır;
  Mesih'e layık olanı dirilt!
  
  Berlin'de Komsomol üyesi oldular,
  Orada bağlılık yemini etti!
  Avrupa'nın yarısı çıplak ayakla Birlik ile,
  Genç takımımız yola çıktı!
  
  Ve şimdi yeni bir dünya kuracağız,
  Herkes bir yaratıcı-demiurge olacak....
  Acının uçurumuna batmak - savaş,
  Korkunun ne demek olduğunu bilemeyeceğiz!
  
  Evrendeki nezaket hüküm sürmeye başlar
  Ve sonra acı kaybolacak, inan bana ...
  Tüm dehaların en iyisi bizimle, Stalin,
  Hitler'in cehennem canavarını yendi!
  
  Bunun için cesurca savaştık.
  Sonsuza dek onur...
  Ve partinin önemli olduğunu anlayın -
  Evren bir rüyaya yol açacak!
  Mesaj uçağı bu şarkıyı ahenk içinde söyledi. Kulağa o kadar ciddi geliyordu ki insan gözyaşlarına boğulabilirdi...
  . BÖLÜM 5
  Vizyon ortadan kayboldu ve çocuk yazar ve dahi, kendini tekrar dolaşan bir sütunun gerçekliğinde buldu.
  Biriyle önemsiz bir konuşmanın imkansızlığından (vizyondan sonra dil tamamen uyuştu!) Oleg Rybachenko ayrıca öfkelendi. Ve bir şekilde ormana yaklaştıklarını hemen anlamadım bile. Bitti - sırılsıklam ve ayakların altında, sırılsıklam olmasına rağmen, ancak temiz, burada ve orada araba, araba, hafif tank tırtılları, motosikletler ve hatta at toynakları ile kesilmiş, iyi bilinen bir yol vardı.
  Kötü sabun gibi görünen soğuk çamur, aynı derecede kaygan olduğu ortaya çıktı, Oleg Rybachenko mucizevi bir şekilde birkaç kez dengesini korudu ve sütunda iki veya üç kız düştü ve çabucak ayağa kalktı.
  Margarita'nın kendisi, oldukça bitkin, kardeşini kollarında teşvik etti:
  - Hava kararıyor, birazdan dinlenmene izin verecekler!
  Yağmur başladıktan bir buçuk saat sonra, uzaktan bir dizi tepe gibi görünen bir yerden geçtiler. Oleg Rybachenko yakınında fark etti - bunlar tepeler değil, makineli tüfek kuleleri olan bir şaft. Doğuya ve batıya uzanan, göz alabildiğine uzanan eski bir Kırım surudur. "Tepelerde" düzenli aralıklarla, neredeyse zeminle aynı hizada görünen gri taş halkalar vardı - gözetleme kulelerinin kalıntıları. Bunların ikisi arasında - bir zamanlar muhtemelen kapının açılması olan oyuğa, tutsak sütunu geçti.
  Sonra tekrar uyumaya alındılar. Zincirleri bile çıkarmadılar ve beslenmeye başlamadılar. Kızları bir kuzgunun kanadı gibi uyku kapladı;
  Bir anda kızların önündeki manzara değişti (ve bu rüyalar çoğu zaman gösterişten kaçar!) Ve sonunda kendilerini denize, daha doğrusu deniz manzaralı ve serin bir iskelede buldular.
  Komsomol kızları limana gittiler, muhripin silueti çok uzakta değildi, yaklaşık birkaç kilometreydi, ancak neredeyse ufuk çizgisiyle birleşti. Burada yine beş hamamböceği faresi tarafından birkaç kez saldırıya uğradılar. Bunlar altı ayaklı o kadar iğrenç yaratıklar ki, bakıp kusmuyorsunuz. Ancak, iki saniye meselesidir, hançerlerle bıçaklanır ve her şey biter.
  Güzel Margarita bile şarkı söyledi:
  - Ve benim için, bir kusturucu gibi, sonra bir aşk iksiri!
  Red Aurora burun deliklerinden bir ıslık çaldı:
  - Ama davranış iyi - ve çenemde bir bacağım var!
  Daha tehlikeli yaratıklar martı baltalarıydı. Gagalarıyla ateş etme yetenekleri vardı. Uç dışarı atıldı ve deriyi deldi, asit enjekte etti. Sonra balta kuşu mağlup kurbanın üzerine oturdu - eti yırttı. Doğru, burada çoğunlukla vuruldular. Ancak karşılıklı olarak keskinleştirilmiş kafaları olan dört yırtıcı, izcilere saldırmaya çalıştı.
  - İşte doğanın başka bir sapkınlığı! - Ateşli şeytan Aurora fark etti ...
  - Onları kim yarattı, hiçbir şeyi saptırmaz! - Margarita'nın yeni görevinde atavistik dini duygular tekrar ortaya çıktı. Bilinçaltında belirli güçler uyanırsa kişilik değişir. - Bu yüzden Yüce Tanrı'yı memnun eder!
  Kısa etekli ve saçları alev makinesinden daha sıcak yanan kızıl saçlı iblis yine itiraz etti:
  - Hayır, bu bir kez daha mutasyonların muazzam gücünü gösteriyor. Bir dizi benzer etki hayata yol açabilir!
  İki çakra fırlatan kızlar, yırtıcıları kestiler ve sonra kendilerine dönen diskleri yakaladılar.
  - Bir bumerang gibi, ama titanyum keser! Ateşli şeytan gülümsedi.
  - Peki! Sadece bu titanyum kesmez, bu metal bir kurutma kağıdından daha zayıftır.
  Kızlar tekneyi döndürmeye başladılar. Ateşli şeytan, sonra beklenmedik bir şekilde yalvararak sordu:
  - Sonunda bir şarkı yazalım Margarita!
  Güneşten daha parlak gülümseyen kar beyazı sarışın sordu:
  - Bize iyi şans getirmesi için!
  Cool Aurora ağzından kaçırdı:
  - Aynen öyle! Kaybeden ağlasın - alçak kıskançlık!
  Komsomol kızı arkasına yaslandı ve hafifçe şarkı söyledi, kelimeler havada uçuştu ve parladı:
  Sihirli taşlar arasında kahin,
  Fırtınadan doğdu - parlak güneş!
  Biz bir yumurtlama değiliz - kusurlu karanlık,
  Şarkı rüzgarda bir ışında nasıl da renklenir!
  
  Bazen kaya kesinlikle zararlıdır -
  Başımız belada, keder, ölüm, kehanetler!
  Ve soluk parlaklıktaki hayaletler,
  Geceleri bir işaret gibi parlayın!
  
  Ama batıl inançlı olmayacağız
  Rus savaşçı - elinde kılıç!
  İsa'ya sadakatle hizmet edin
  Şeytan sonsuza kadar aptal olsun!
  
  Daha güçlü bir vatan yok,
  Sonuçta, irademiz metal gibidir!
  Bilge Stalin saldırıya öncülük eder,
  Köln metalinde "Andryusha" kasırgası!
  
  Rusya'ya kutsal bir şekilde hizmet edeceğiz,
  Kalbimi ona adamayı hayal ettim!
  Asker en keskin süngüye sahiptir,
  Ve spikerdeki alev - konuşmalar!
  
  Rusya'yı bir ilahiyle övün,
  Ona ilahiler söylüyoruz,
  İntikam düşmanlara gelecek -
  Karga ile ilgilenelim!
  
  Yeni bir kutsal dünya kuracağız,
  Tanrı bizi korusun!
  kızlar lüks ve güncellemeler,
  Bir saatliğine halife olmayacaksın!
  
  Bizi harika bir vizyonla ödüllendirin -
  Rabbin sesi kılıca çağırıyor!
  Hayat şekerli reçel olacak
  "KAMAZ" kadar güçlü olduğun zaman!
  
  Vatan yemyeşil meşe ormanları,
  Ruhunla nerede biliyorsun, dinleneceksin!
  Okyanuslar alacaksınız - zafer,
  Kremlin'e usta olarak gireceksin!
  
  Sen bir şövalyesin - bir devler kabilesi,
  Denizlerin ferahlığı ve buz kütleleri parlıyor!
  Altın büyük çölün kumu,
  Ve zümrüt kadife ile - orman!
  
  Cesurca kanlı bir savaşa giriyoruz,
  "Kaplanlar" müthiş kükreme rağmen!
  Nazilerin pençelerinin pençeleri,
  Görünüşe göre Adolf kesinlikle havalı!
  
  Ama yüzünde bıyık var,
  Burun bükülmüş, çene kapalı!
  Ve insanlarımız harika, gururlu,
  Faşist yaratık için açığa çıkan güç!
  
  Şimdi ışık zamanı
  Cennetin lütfu geldi...
  Şiirlerde başarılar söylenir -
  Ruhtaki aziz Mesih yükseldi!
  Aurora alkışladı, ellerini çırparak bir sinek bulutu yükseldi:
  - Margarita iyi şarkı söyledi, ama kilise korosunda mezmurlar söylemelisin. Tüm düşünceler dini bir temada sıkıştı!
  - Günahının kefaretini ödemek zorundasın. - Yine dini coşkuya düşen Said Korshunova olgunlaştı. - Ruhunu satan her zaman zararda kalır - ölümsüzü ölümlü için verir!
  Ateşli şeytan güldü.
  - Görüyorum ki sen de güzel konuşabiliyorsun! Tamam tatlım, şimdi eğlenceli bir yürüyüşe çıkıyoruz.
  Bir gece kelebeğinin altında renklenen radarlarla ayırt edilemeyen şişme bir teknede oturan Komsomol kızları, ağır muhripe yüzdü. Şimdi büyük bir şey yapmaları gerekiyordu. Bir tehlike anında tüm refleksler ve tepkiler ağırlaştı. Komsomol kızları kilometreler boyunca sesleri, sıçrayan dalgaları, cıyaklayan martıları ve hatta esneyen balıkları hissettiler. Birinin yüzerek karşıya geçtiğini duydular! Bir makineli tüfek fırlatan Komsomol üyeleri, havalı yatakta bir adam gördü. Maskesini çıkardı ve Denis Baranov'un yüzü ortaya çıktı. Daha önce hüküm giymiş bir cezacı olan zombi memuru, bu vizyonda gözle görülür şekilde gençleşmiş ve çok daha güzel, onlara göz kırptı.
  Havayı çatlatan boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Büyük siyah Führer tarafından gönderildim!
  - Ama biz bir şey yazmadık! Kızlar bir ağızdan bağırdılar.
  Mirabela, taburlarından sert bir suçlunun ortaya çıkmasından hiç memnun değildi, ama Aurora tam tersine memnun bir gülümseme sergiledi. Bu arada, şaşırtıcı bir şekilde, mahkum on beş yılı atıp yara izinden kurtulur atmaz oldukça iyi bir adama dönüştü. Önceden bilmeselerdi, muhtemelen Baranov'u tanımayacaklardı.
  - Ve gerekli değil! - Haykırdı, sarhoş olmuş eski hükümlü. - Tek amacım ölmek! Bundan sonraki hayatımda padişah olacağım ve haremde yüz bin bakire olacak.
  - En az biriyle uğraşın. Aksi takdirde nishtyak olacak, tam tersi! - Margarita'dan daha esprili görünmeye çalışarak ilan etti.
  Denis sustu, genellikle bu tür zombiler özellikle konuşkan değildir. Gerçi bu sefer bir savaş makinesiydi.
  - İyi bir askeri deneyiminiz var mı? - Aurora'ya sordu. Gerçekten de, sonuçta, zaten İkinci Dünya Savaşı'ndan geçtiler ve kendilerini gelecekte buldular. Sovyet bilimkurgu yazarlarının tanımladığı kadar fütüristik olarak güzel değil, aynı zamanda savaşlarla ve en önemlisi çeşitli mutasyona uğramış yaratıklarla dolu.
  Böyle bir şey var - magoraradyasyon ve radyasyonsuz.
  Magoraradyasyon, canlıları öldürmeyen, ancak dönüşümler de dahil olmak üzere maddenin özelliklerini değiştiren, canlı ve cansız dahil olmak üzere çeşitli yaşam biçimlerinin birleşmesini sağlayan radyasyondur.
  Radyasyon dışı - sıradan radyasyondan farklı olarak, atomların iyonlaşmasına değil, moleküllerde ve en aktif olarak DNA ve genetik bilgi taşıyan hücrelerde permütasyonlarına neden olur. Bazı durumlarda, hızlı rejenerasyon için tıbbi amaçlar için kullanılabilir.
  - Tabii ki! Baranov kendinden emin bir şekilde söyledi. - Birçok kez savaştım!
  Kırmızı Aurora şüphelendi:
  - Peki kimi öldürdün?
  Eski hükümlü ağzından kaçırdı:
  - Kafirler!
  Ateşli şeytan burnunu buruşturdu:
  - Nasıl bir Rus subayısın:
  - Ben bir Mücahidim ve görevim kafirleri yok etmek! - Baranov sızlandı. - Yani sonsuza kadar kaderim.
  Aurora, Marguerite'nin kulağına fısıldadı:
  - Tartışma! İşi yapsan iyi olur.
  Arapça nefesinin altında mırıldanan zombi. Radyo en son haberleri yayınladı.
  - Çeçenya'da militanlar gözle görülür şekilde daha aktif hale geldi. Özellikle hükümet konağına bombalı saldırı düzenlendi. Çatışmada 5 polis öldü, 11 kişi yaralandı, militanların kayıpları belirtiliyor. Bazı haberlere göre, Şeriat mahkemesinin eski başkanı, yabancı sponsorlardan yaklaşık yüz milyon dolar aldı ve aktif olarak bunları ortadan kaldırmaya çalışıyor. Dağlarda özel bir operasyon gerçekleştirildi: haydutlar dağıtıldı.
  Zombi canlandı:
  "Yakında vefasızlara vuracağız, düdük çalıp alaya kaçsınlar!" Sözleri yuvarlanan bir dalgayla kesildi, tekneyi havaya kaldırdı ve spreyle ıslattı. - Doğru, diyorum!
  - Prensip olarak, doğru! Aurora gözlerinden kıvılcımlar çıkardı. - ABD, İslam'ın büyük bir düşmanıdır. Hollywood'un, porno gazetelerin, mistik dizilerin yardımıyla onu ayrıştırır. Şimdi biraz Yankee vurmamız gerekecek.
  Kızlar destroyere doğru yüzdüler. Birinci rütbeli kaptan Rudolf Reagan, en sevdiği konyaktan bir yudum aldıktan sonra (peki, bütün bu Amerikalılar ayyaştır, Amerika Birleşik Devletleri'nin sağlıksız bir yaşam tarzının ve çürümenin sembolü haline gelmesi boşuna değil!), yatakta, başını fahişenin göğsüne dayamış. Gençliğinde erkeklerden hoşlandığında ve Franklin Truman eşcinsellerin orduda hizmet etmesine izin verdikten sonra, amirallerle bile ilişki deneyimi yaşadı. Ve bir şekilde Hint savaşının dört yıldızlı bir kahramanıyla bile. Ancak terminatör başkan ve hatta bir Müslüman altında ahlak farklılaştı ve eşcinsellere baskı yapıldı. Bundan sonra, Rudolph Reagan, orospuları davet ederek her yerde olduğunu göstermeye karar verdi. Yine de, narin kadın vücudunu okşayarak, kaslı, siyah, tarif edilemez bir zevk verebilecek erkekleri hayal etmekten vazgeçmedi.
  Piç tabii ki o zaman bir sapık!
  Rudolph Reagan, fahişenin kendisine binmesine izin verdi, ancak kendini boşaltamadı ve yoruldu. Hayır, acilen bir erkek arkadaşa ihtiyacı var. Erkekler kadınlardan biraz daha kötü olsalar da, çok az paraları var - kariyer gelişimi istiyorlar. Galina bunu kaydetti - Sovyet Rusya'nın düşmanlarının yok edilmesinde kullanışlı olacak; Amerikalılar ve müttefikleri.
  Gardiyanlar dikkatsiz davranıyor. Soğuktur ve seyreltilmemiş viski ile sıcak tutmayı tercih ederler. Margarita kaşlarını çattı (işte bitmiş sarhoşlar - sonuçta, alkol molekülü vücudun, özellikle de kadının yıkımını sembolize ediyor), Yankees aptallar!
  Monitörlerde dalgalar parladı, bazen yaratıklar ortaya çıktı. Bu tehlikeli hayvanlardan biri testere-yengeç ve aynı zamanda ısırgan köpekbalığıydı. Hem karada hem de denizde tehlikeli korkunç bir hayvan. Sokucu iğneli pençesiyle, bir insanı yarı yarıya, hatta daha da kötü bir zehirle ısırabilir. Görülecek kız yoktu, bir reflektörle sıçradılar ve zombilerin ortam sıcaklığı birkaç derece daha soğuktu.
  Fahişeyi bir kenara atan Rudolph Reagan boğuk bir sesle şöyle dedi:
  - Git buradan, uyumak istiyorum. Evet ve büyük yatağa yürüyün!
  - Dilediğiniz gibi ödeyin! - Dağınık fahişeler ciyakladı.
  - Yeterince becerikli değilsin, yarım biçme makinesi sana yeter! - Rudolph Reagan cevap verdi ve sonra güçlükle geğirmekten kendini tuttu. - Nasıl istersen! Ama bu bir soygun.
  - Hangi planda? - Asker fahişeler şaşırdı.
  - Çok güzel bir işin var. - Rudolf sızlandı. - Zevk ve zenginleştim ve cehennem gibi sallanacağım! General gerçekten titredi, gıdısı titriyordu.
  - Çıplak olma! - Fahişeler umutsuzluk içinde bağırdılar (ve ahlak eklendiğinde ne ayıp!). - Gidip başka bir müşteri arayacağım!
  - Ama unutmayın, denizcilerimiz huysuz. - Rudolph Reagan belirsiz bir tehditle belirtti.
  Komsomol kızları zaten yakındı. Zombi, savaşçı Galina'ya yaslandı, başını onun omzuna yasladı. Ölü memur, yanağını onun ipeksi kokulu saçlarına bastırarak başının üstünü öptü. Soğuk dudaklar saçlarını tatsız bir şekilde yaktı, memur bir ceset kokuyordu.
  - Geri bas! - Öfkeli Margarita tehditkar bir şekilde söyledi. - Ben de bir sevgili buldum.
  - Seni kırmak istemedim! Sadece bir gurya gibi görünüyorsun. - Mantıklı bir ceset görünümü tıslamaya başladı.
  Maskeli savaşacağız. Kız olduğumuzu kimse görmesin. - Arkadaşı, ateşli Aurora, uyarıcılı bir şişe çıkardı. Bir iki yudum aldı. Şişe özellikle kurnaz değil, bir akordeonla yapıldı, böylece içinde hava yoktu. Böylece hayat veren sıvı kendiliğinden sona erer. Savaşçının kendisine bir not - eklendi. - Boşaldıkça küçülür: Sonuç olarak su sıçramaz, sessizce hareket edebilirsiniz.
  Diğer açılardan, sesler bile farklı, sağır, sanki güçten yoksun. Çınlayan kız gibi sesler boğuk görünüyor. Dalgalar, karanlıkta bazen ışıkların titrediği siyah bir battaniye gibidir, neredeyse kare balıklar ağızlarından bir şey tükürmeye çalışırlar. İşte sudan fırlayan ve Aurora'nın patlamasıyla neredeyse yarıya inen parlak bir siluet. Bu balığın keskin yüzgeçleri vardır ve onlara zarar vermek istemezler.
  Komsomol kızları görünmez, tekne otomatik olarak deniz manzarasına renk değiştirir, tıpkı kostümlerin bukalemun niteliklerini göstermesi gibi. Kılık değiştirme mükemmel. Özellikle denizcilerin mutant balıkları nasıl yakaladıklarını görmek mümkün. Bunu çok basit bir şekilde yapıyorlar: Önce kauçuğu daldırıyorlar, motor yağı ve benzinle yoğun bir şekilde yağlıyorlar: koku uzaklara yayılıyor. Sıçan kaplumbağa onu sever, genelde kimyayı hamamböceği gibi yer. Yakalar, yutar, kancaya yapışır. Gerçek şu ki, bu pisliği yiyemezsin. Ama canlı yem fena değil. Büyük balık, bazen bir yunus büyüklüğünde gagalar. Bazıları yenilebilir ve hatta bir incelik olarak kabul edilir.
  Zehirli olanlar da vardır, ancak deneyimli aşçılar onları etkisiz hale getirebilir ve bu onları daha da pahalı hale getirir. Özellikle zümrüt sazan balığı, Baykal ile uyumlu olarak adlandırıldığı gibi sadece radyoaktif Radikal Gölü'nde bulunur, ancak şimdi kirlenmiştir. Uranyum ile lekelenmiş zümrüt sazan uyuşturucu zehirlenmesine neden olur, düzgün bir şekilde kızartılırım, bir dakika içinde bile bir hata bir gurmenin acı verici ölümünü gerektirecektir. Ve bu tür "aksaklıklar" olağandışı, parlak renklidir, bunu bir gişe rekorları kıran filmde bile göreceksiniz. Çok karlı balıkçılık, meta-yarı öldürücü mutantlar, zümrüt ve radyoaktif, tüketildiğinde tehlikeli ve aynı zamanda bölge dışında yayın balığı gibi iri sazanlar yetiştirmeye çalıştılar, ancak orada öldüler.
  Kızlar bunu gördü ve silahlarını kaldırdı. Margarita aniden geri çekildi; kulağımda ince bir gıcırtı duyuldu:
  - Gemiye dört yüz metre.
  Sarışın terminatör memnun bir şekilde cevap verdi:
  - Yakınlaşmamıza devam ediyoruz.
  Aurora'nın ve Margarita'nın gözleri karanlıkta bir kedininki kadar iyi görebiliyordu, hatta daha iyi. Gemide biraz daha fazla insan vardı, çoğu sarhoş olan paralı balıkçılar da dahil olmak üzere yaklaşık otuz beş kişi. Zombi de rakibine nişan aldı, eski hükümlü memurun susturuculu bir makineli tüfeği vardı.
  Bir öpücük aldı, emniyet mandalına sessizce tıkladı, gece camını açtı. Özellikle yeşilimsi bir parıltıyla izleyicilere konumunu belli etmemek için lastik vizör lastiğini yüzüne tuttuğunda profesyonel bir havası vardı.
  Kızlar bilgisayar optikleri aracılığıyla rakiplerine baktılar. Hedefleri hemen sabitledi ve maksimum ateş hızına ayarladı: mayın başına bin beş yüz mermi. Aynı zamanda kızlar kurbanları dağıttı, bir kerede otuz dört kişiyi çıkarmak gerekiyordu. Bilgisayar nasıl ve kime ateş edileceğine dair bir ipucu verdi.
  Asker gözlemci çitin fanının yanında durdu, bir puro içti ve zaman zaman bir şişeden viski yudumladı.
  - Dikkatsizce Amerikalılara hizmet et! - Aurora fark etti ve sesindeki zehirle kötü niyetli bir şekilde ekledi. - Bu onların çürümüş liberal demokrasilerinin sonucudur.
  - Bizim düşüncemiz daha iyi! Margaret yüzünü buruşturdu. - Özellikle Slav kökenli olmayan orduya alınanlar?
  - İçmek için de aptal olmayın! - Komsomol kızı burnunu ovuşturdu. - Kaşınıyor, belki yağmur yağıyor. Ya da belki büyük bir hit!
  - Çıkarırım! Üçüncü Reich'ın Rakibi... - Zombi mahkumu fısıldadı.
  - Genel olarak, sigara reaksiyonu yavaşlatır ve gözleri kör eder! dedi Margaret. - Sigarayı şahsen yasaklardım.
  Büyük muhrip takasının kıç tarafında görünür, birkaç ikiz hızlı ateş eden silah vardır, Lincoln sınıfı - yanlarında koltukta birkaç topçu ile. Diğer ikisi balıkçılıkla uğraşmaktadır. Sancak tarafında eşleştirilmiş "grobodon". Sonra bir zenci gibi bir Amerikalı "cep telefonunda" bir şeye bakarak uzaklaştı. Görünüşe göre "pornukh", bir tür video. Genel olarak, silahlar ateşlenirse tehlikelidir, "zırhın" taşları kurtarıp kurtarmayacağı bilinmemektedir ve şişme bot kesinlikle kranty'dir.
  - Böylece goller dağıtıldı. Yaklaşıyoruz. - Ateşli şeytan dedi. - İlkel sığırların rahatsız olduğu görülmelidir.
  - Yılanlar gibi sinsice yaklaşın! - Desteklenen Margarita, belini kıvırdı.
  Zombi anlamlı bir şekilde konuştu.
  Her zaman olduğu gibi dikkatli bir şekilde, kızıl saçlı Aurora, eskort ve şimdiye kadar güvende olan yay silahlarını fark etti. Birkaç makineli tüfek, ağır, belki de PKM'den daha güçlü. Ve sonra mürettebat, bir adam görünür, büyük olasılıkla bir Çinli, çok gergin, hatta gergin bir nöbetçi. Muhtemelen, buradaki acemi nasıl uzandığıdır. Yakınlarda, korkuluklara yaslanmış bir memur, antenli bir radyo operatörü yanından geçti.
  Hedefleri tahsis edelim! - Sakız Aurora ile oynamayı teklif etti.
  - Ben sağa ilerleyeceğim, sen sola doğru geniş bir bölgeyi ele geçireceksin! - Margarita elinin kenarını boğazında gezdirdi.
  Şişme bot ikiye bölündü, kızlar döndü.
  - Makineli nişancıları süpüreceğim! Aurora dişlerini parlattı.
  - Ve ben bir nişancıyım! Margaret kıkırdadı.
  Muhrip hiçbir şekilde küçük değildir ve onu aniden kırmak, kesintiye uğratmak ve kabinlere bırakmak çok önemlidir. Komsomol kızları gergin hissediyorlardı, cinayetlerin deneyimi çok küçük değildi, ama yine de kalpleri hızlı atmaya başladı, kafaları kan fışkırmasından gürültülü oldu.
  Sakinleşmek ve soğukkanlı davranmak için kendilerine zihinsel bir emir verirler. Her deneyimli bir dövüşçü veya doktor bile bunu yapamaz, ancak nabız sakinleşir. Keskin bir kulak konuşmaları alır, çünkü tüm Yanke'ler görünmez, ancak bir kerede çıkarılmaları gerekir.
  Özellikle üst üst yapıda kim. Orada, görünüşe göre, kartlar halinde kesilirler. Evet, ilkel bir aptalda bile. Sovyet Rusya'nın muhalifleri Yankiler ne kadar yozlaşmışlar. Çok güçlü Amerikan sözleri zaten duyuldu. En fazla beş asker ve onların da çıkarılması gerekecek.
  - Sadece basit bir işlemimiz var gibi görünüyor! Margaret fark etti. - Ve böylece gereksiz gürültüden kaçının ki sorun olmasın!
  - Sabotaj Thunder Wind kralı rolündeyiz! Sadece burada Yankees'i yendik. Gerçi dürüst olmak gerekirse böyle güzel aksiyon filmleri çeken bir ülke bizim müttefikimiz ve yakın dostumuz olmalı. - Komsomol üyesi Aurora, kaşlarını özel, müthiş bir kıvrımla buruşturdu.
  - SSCB'de doğmamış olsaydım, ABD'de doğmayı tercih ederdim. Amerika medeniyeti dünyanın her yerinden yüzlerce kültürdür! - Margarita biriyle alay ediyor, uzun bir dil gösterdi.
  - Güçlü bir rakibe karşı kazanılan zafer genellikle daha pahalıya mal olur, ancak onu boşuna vermeyeceksiniz! Aurora hırladı.
  - Meyveleri kaybolan gulyabanilere ve trollere karşı Büyük Savaş hariç. Margaret derin bir iç çekti.
  - Geçici! - Ateşli şeytanı kesin olarak kesin.
  Kızlar büyük bir risk aldı. Dikkat edin, ağır makineli tüfekler hemen çalışmaya başlar. Toplardan bile daha tehlikeliler, nişan almak için çok fazla olmasa da zamana ihtiyaçları var. Ayrıca, sonuçta, Yankees'in bilgisayarları ve gece görüş cihazları var. Ve onların göz alıcı kabuklarını çıkarmak için kaç mermiye ihtiyacınız var? Sonra kör atışla veya en güçlü radarları açarak bile batırılabilirler. Evet ve bir spot ışığı, özellikle zombiler gibi belirsiz bir şey görebilirsiniz. Bu adam Komsomol istihbarat memurlarının maskesini düşürüyor. Üstte, başka bir tip ortaya çıktı, namlu mavi gibi boyandı, balıkçılara gitti.
  Yine başımız belada! - Margarita'nın sesinde endişe vardı.
  - Aynı anda her şeyin fotoğrafını çekeceğiz! Beş saniye meselesi! Aurora uyarıcısından bir yudum aldı. Partnerini dirseğiyle dürttü. - Evet ve sen içiyorsun!
  Yan tarafında bir ışık şeridi var, ancak bu bir sorun değil.
  Margarita, daha doğrusu zombilere komuta ettiğini söylüyor:
  - Komut vermeden ateş etmeyin.
  - Dinleyin bayan! - "mahkum bebek" cevabını verdi.
  Şimdi tüm hedefler ele geçirildi ve işte şans. "Balıkçılara" binerken yakutlarla parıldayan bir canavar çıkardım: mucizevi bir balık ezmesi. Dört adam bile saklanmaktan eğildi, şimdi tüm hedefler ele geçirildi.
  - Zamanı geldi! Hipervole! - Aurora fısıldar. - Öne çıkmayı sever.
  Makineli tüfekler, dalgaların sıçramasını sessizce dövüyor ve atışlarını tamamen engelliyor. Yirmi beş mermi bir saniyede, elli mermi ise iki saniyede patlıyor. Ve bir kerede kırk altı kişiyi kaldırmanız gerekiyor. Kaçırmalarda ve kaçınılmaz dublajlarda bile, tam bir tarama için iki saniye yeterlidir. Mermilerin hareketi sadece ince bir ıslık, kepenkler bile tıklamadı. Alkışlar zar zor algılanıyor, sadece popo omuza hafifçe bastırılıyor.
  - Elektromıknatıs ve ivmenin anlamı budur! - Ateşli şeytan hayranlıkla söyledi.
  - Ve ayrıca yeteneklerimiz! Margaret hırladı. - Büyük yaratıcıya övgü!
  - Tanrı tarafından verilmedi, bilim! Aurora itiraz etti.
  Farklı noktalardan vurmalarına rağmen, mini telsizlerle çok uzak mesafeden bile konuşabiliyorlardı.
  - Kimse sınırı aşmasın, hadi karaya çıkmaya başlayalım! - Komsomol savaşçısını emretti.
  Tüm paraşütçülerin üç kişi, iki Komsomol kızı ve yaşayan bir hükümlü cesedi olması komik. Kadın korucular hedef belirleyicileri fırlatıyor. Burada üç siyahın daha çıktığını görebilirsiniz.
  - Tanrım beni affet! - Dindar Margarita, savaşçıları daha iyi bir dünyaya göndererek fısıldadı.
  Zombi, sadece yanında sigara içen ve mesafeye bakan iki kişiyi vurdu. Burada, genel olarak, hayran kalacak bir şey vardı ve dostça bir limanda rahatlayan denizcileri kim mahkum edecekti.
  Margarita, göz ucuyla boş kafalardan uçuşan kanlı bulutları fark etmeyi başardı.
  - Hesaplama geliyor! - Sarışın sonlandırıcı diyor. - Hesap açma!
  - Görünüşe göre bir saniye bile boşa harcamamışsın! Aurora emretti.
  Muhrip tahtası anında gözcülerin önünde yükseldi. Güvertede yalnızca cesetler var, her zamanki gibi sessiz değil, yalnızca kuyruğunu yana vuran kesilmiş balıklar var.
  Yine en ilginç yerde uyanmak. Komsomol kızları aceleyle ayağa kalkar ve zıplayarak tekrar koşar. Kahvaltı yapmalarına bile izin verilmedi, bu yüzden sıcak kumların üzerinde çıplak ayakla aç dolaşmalarına izin verdiler. Bu yüzden tekrar koşun ve yavaşlamayın. Çok çalışmak zorunda gibiler...
  Aurora arkadaşını cesaretlendirdi:
  - Burnunu dik tut, seni havalı Sovyet kadını! O zaman tankın altına girmeyeceğiz!
  Marguerite şiddetle tersledi:
  - Evet, kırmayı düşünmedim! - Ve böyle bir ifadenin çift anlamını anlayarak bir açıklama ekledi. - Ve daha da fazla viraj!
  Komsomol savaşçıları kendilerini yanlara gömdüler. Bir an için kıç zaten loş olan ışığı engelledi. Sovyet izciler, Örümcek Adam gibi cırt cırtlı botlarla tırmanıyor. Margarita ayrıca "balast" a da yardımcı olur: bir zombi neredeyse boynundan çeker. Bu adamın büyük örneklerden olmaması iyi. İşte güvertedeler. Savaşçılardan biri başını kaldırır, Komsomol kızı onu bir bumerang diskiyle keser.
  - Sakin ol kaltak! - Ona söyler.
  Çabucak tırmandılar, aynı zamanda tekneleri yapıştırdılar. Şimdi her şey doğru! Bütün güverte güzelliklerin silahları altında. Burada iki denizci yarım saniye öne eğildi ve başlarında delikler vardı, sadece seğirmeyi başardılar.
  - Düşmanı silah zoruyla tutuyorum! Ve şimdi sessizce hepsini kaldırın! Augustine emretti. - Genel olarak, çok "kibar" ve dindar Margarita'nın bir şeyleri mahvedeceğinden korkarak kıdemli komutan rolünü üstlendi. Korshunova bunu fark etmemeye çalışır. Dahası, Sovyet mareşallerinden birinin dediği gibi - iki kişi bir müfreze değil, üç kişi bir şirket değil!
  Margarita çizmelerini çıkardı, sırt çantasına koydu ve yanlarda yalın ayak yürüdü. Hızla, hücrede saklanan makineli tüfekçiyi çıkardı, görünüşe göre hala ne olduğunu anlamadı. Komsomol kızları harika makineli tüfeklerini arkalarından çektiler, gülümsediler, biri tüm koridora nişan aldı, tüm koridoru temizlemek gerekiyor.
  Aurora aniden bir Olimpiyat süratinden daha hızlı koştu. Bir-iki ve o yay silahlarının yanında. Yaklaşık on iki savaşçı var, yarısı "kır faresi" üzerinde duruyor, diğerleri kartlar halinde kesiliyor. Yanlarında iki fahişe var. Kızlara yazık ama bir fahişenin acı kaderi bu. Ödeme ayrıdır ve demontaj toptandır. Aurora, sessiz bir silahtan kısa bir patlamayla herkesi keser. Burada bir kolimatör görüşüne ihtiyacı yok ve bu yüzden bir arka ışık var ve denizciler arkadan bir saldırı beklemiyorlar. Evet, genel olarak, büyük bir kendini beğenmişlik bir rol oynar: askerler ve denizcilerle dolu bir muhripe saldırmaya cüret eden.
  - Sağdaki koridorda bir tilki gibi hareket edin! Aurora hafifçe mırıldanır. - Zombinin hareketsiz kalmasına izin verin, sadece Çin çizmeleriyle pes edecek.
  - Tabii, kendim temizleyeceğim. Margarita cevaplar.
  Kızların hareketleri çok sayıda sanal makinede yapıldı, gemileri, tankları, labirentlerde savaşmayı, fırtına uçaklarını, patlayıcıları ele geçirmeleri öğretildi.
  Evet, bu muhteşem fütürist vizyonda başka bir dünyadan böyle sahte veya gerçek bir hatıra ortaya çıkıyor.
  İstenirse, izciler "G-2" yi İngiltere Başbakanı'nın ofisine patlayıcı getirmek için aldatabilir ve birçok başka şey yapabilir. Böylece Margarita korkuluktan geçti, geçitleri uygun bir açıdan hızla ateş altına aldı. Birkaç siyah ve bir sarı geldi. Margarita daha yakını kaçırdı. Beş tane daha takip etti. Sonra bir kez kısa bir kuyruk herkesi yatırdı.
  - Her şey kolay olacak! - Cevap verdi. Nedense vicdan azaldı, işini en iyi şekilde yapma arzusu vardı.
  . BÖLÜM 6
  Bir Komsomol kızı tanka koştu, bu yüzden yedi savaşçı daha vardı. Burnuna koştuktan sonra çıkardım ama diğer taraftan. Zombi, emre rağmen durmadı, ancak güverte boyunca kıç boyunca yürüdü, ama neyse ki görünmüyordu.
  Margarita'nın burnuna giderken dört tane daha koydu, çünkü bir kucaklama içinde yürüdüler, hatta öpüşüyor gibiydiler.
  - Kapıya gittim! - Sarışın sonlandırıcıyı fırlattı.
  Onun gerisinde kalmayan Aurora doğruladı:
  - Ve silahları temizledim.
  - Yankees'i ıslatın! Margarita dilini çıkardı.
  - Ve çok etkili! - Aurora, çıplak ayağının bir parmağıyla yere düşen bir izmarit aldı ve doğrudan Amerikan "kartalının" gagasına düşecek şekilde fırlattı.
  - Kenardan hareket ediyorum! - Kısa ve öz bir şekilde ateşli bir iblis fırlattı.
  Güzeller yoluna devam etti. Aurora neredeyse siyah bir adamla yüz yüze geldi. Çığlık atmak istedi ama kız ağzını bir öpücükle kapattı:
  - Sakin ol kedicik.
  - Sen benim ilahimsin! - Dedi.
  - Dudakların güzel oğlum ama benim zamanım yok. - Bir Komsomol kızı parmaklarıyla burnunun yakınındaki bir atardamarı sıktı. - Bazen tenis şampiyonu olarak bir kariyer seçmediğim için üzülüyorum. Para, şöhret, bir sürü yakışıklı adam olurdu ve cinayet olmazdı.
  Adam arkasına yaslandı, dili ağzının arkasından dışarı çıktı.
  Kızıl saçlı Aurora, birkaçını dizlerinin üzerine çökertti, hazırlıksız ateş ederek sıradaki adamları yok etti. Komut:
  - Galina bir daire çiz ve kıça yaklaş.
  - Tabii ki, bu bizim için en önemli şey. - Mirabela tarafından yayınlandı
  Bir Komsomol kızı merkezden bir sandalla yürüdü, yol boyunca birkaç militanı daha öldürdü, özellikle üst üst yapı boyunca koştu. Ve sonra hız onun tarafında, birkaç anlaşılmaz çığlık, hatta kimsenin ateş etmeye zamanı yoktu.
  - Ve torunları, kovboyların çabuk kovulduğunu söylüyor. Yalan, muhtemelen!
  Makineli tüfek (bir rüyada konuşan bir silah nadir değildir, ne yapabileceğini asla bilemezsiniz, bilinçaltı!) şu söze direnemedi:
  Profesyonelliğiniz övgünün ötesinde.
  - Belki başka bir şey söyleyebilirsin! Mirabela çıplak ayağıyla düşen, yanan bir çakmağa bastı ve acıyla yüzünü buruşturdu.
  - Sen mükemmelliğin ta kendisisin, sen mükemmelliğin ta kendisisin,
  bir gülümsemeden bir jeste övgünün ötesinde!
  Düşmanla bir vahşet işlemek, büyük bir fanatizm,
  Ve yanan kül - napalm ile bir sağanak kurşun yağdırın! - Makineli tüfeğin sibernetik cihazı kulaklığa usulca şarkı söyledi.
  - Zekice isabeti çarpıtıyorsun! Mirabela kıkırdadı (ama şarkıyı nerede duyduğunu hatırlayamadı!) ve ağrıyan topuğunu sert metale sürttü.
  Makine cevap verdi:
  - Programın bir mizah anlayışı var. Savaşçıların ruhunu yükseltmek için!
  - Daha önce filmler daha soğuktu, böylece ruh her gün güçlüydü,
  ama bana neyin yükseleceğini söyle, porno film "Emmanuel"! - Mirabela mizahla cevap verdi (Emmanuel kim, böyle bir görüntü kafamda nereden geldi. Belki Emmanuel kelimesinden?).
  Ve şakaya güldü.
  Çitin kenarından yükselen kız, stratejideki önek üzerinde kendilerini kesen dört zavallı adamı yakaladı.
  - Takım tamamen paramparça! Son anınızın mutlu olması güzel!
  Aurora sessizce merdivenden iner, mekana giden kapının önünde pozisyon alır. Yüz altmış kilogramlık devasa bir zenci sürünür. Bir Komsomol kızı yukarıdan sarkıyor, poposunu koridorun yan duvarlarına yaslıyor. Haydut, mırıldanıyor.
  - Fakyu! Neden çok sessiz! - Aurora - onu tapınakta bir popo ile dövüyor. Sonra karkası alarak yavaşça aşağı inmesine izin veriyor.
  Çünkü aşk sana geldi! - O cevaplar.
  Komsomol kızı bizi burada da indirmedi, rüzgar gibi girdi, yarısı uykuda olan iki düzineyi biçerek bir kuyruğa girdi. Güçlü alkol kokusu, Yankee'lerin bir şeyi kutlamak için zamanları olduğunu söyledi.
  Rüya kesintiye uğradı, bir siren alçak bir tınıda kükrüyor. Kızlar bacaklarında lastik kırbaçlarla uyandırılır ve sıraya girmeye zorlanır.
  Onları kaldırıp tekrar kelepçeliyorlar, daha da ileri itiyorlar.
  Ancak ondan önce yemek verdi. Yine çok taze olmayan balıklarla karıştırılmış yulaf lapası. Ancak bu, normdan bile daha fazla tuzlanmış. Görünüşe göre eski, son kullanma tarihi geçmiş konserve yiyecekler arasından ganimet arpaya atıldı. Ve dezenfeksiyon için balıklara tuz eklediler. Yakalanan kadrolar henüz Naziler için değerlerini kaybetmedi!
  Oleg Rybachenko onlarla birlikte topallıyor. Uyumak ve hatta daha fazlası için yeterli zaman var gibi görünse de, neşe yok. Acı verici bir şekilde, rüya çocuğu tüketti.
  Bu yüzden böyle yürüyor ve Nazi deneycilerinin ona ilham verdiği garip halüsinasyonların meyvelerinin hatıralarını kafasına vuruyormuş gibi hissediyor;
  Burada bir rüyada Dmitry'yi görüyor. Onlarla birlikte zincirlenmiş zayıf ve uzun boylu çocuğa benziyor, ama daha uzun ve kaslı. Ancak, yüz ve isim benzer. Ayrıca garip bir tesadüf. Ve bu çocuk Slovenya'dan ve ardından Romanya'dan erkek takımına karşı birkaç kolay dövüş yaptı. Her iki dövüş de hızlı nakavtlardır ve ilk dakikada! Üçüncü mücadele daha zorluydu. Zayıf İtalyan mükemmel savunma ve bacak hareket kabiliyetine sahipti. Hemen nakavt edilmesine izin vermedi ve iyi ayrıldı. Dmitry'nin rakibi ilk raundu ayakta bitirdi...
  Sonra ikinci turdaki çocuk, yaklaşan zorlu bir karşılaşmaya girme olasılığına dikkat etmeden, iki elinden darbeler atarak rakibe koştu. Ve tam çene noktasından kendisine doğru, isabetli ve hızlı bir darbe aldı.
  Genç boksör ilk kez sallandı, ancak bu sadece Dmitry'yi kızdırdı. Bir kaplan gibi zıpladı ve rakibini sağ eliyle kancaladı.
  Karşı taraf sendeledi ve dizine düştü... Hakem vuruşu saydı ve işareti verdi:
  - Boks!
  Görünüşe göre İtalyan hareket kabiliyetini kaybetti ve şakak ve elmacık kemiğine hızlı bir şekilde düştükten sonra düştü ve kollarını o kadar umutsuzca açtı ki hakem saymaya bile başlamadı, ama hemen dövüşü durdurdu. Çoğunluğu öğrencilerle dolu olan tribünler ıslık çalıp kükredi. Ancak halk arasında yüksek rütbeli SS subayları vardı. Yenilen çocuk dışarı pompalanmaya başladı, kız yanaklarına masaj yaptı ve boynunu yoğurdu ...
  Dmitry bile korktu:
  - Onu öldürdüm mü?
  Ancak bir dakikalık güçlü manipülasyondan sonra genç boksörün yüzü pembeye döndü ve gözlerini açtı. Yumuşak bir şekilde bir şeyler mırıldandı. Dmitry ona yardım etti ve çocuk dostça kucakladı.
  Oleg Rybachenko, sırayla, düzgün bir şekilde kutulandı, dövüşler amatördü, her biri dört üç dakika .... Çocuk ilk iki rakibini üçüncü ve dördüncü turlarda gönderdi. Üçüncüsü ile uğraşmak zorunda kaldım... Ve harika bir savunma sergileyen Oleg Rybachenko, güvenle puanlara öncülük etse de, beşinci tur atandı.
  Oğlanların beline kadar çıplak ve bronzlaşmış bedenleri terden parlıyordu, kasları titriyordu ve damarlar ve damarlar daha da belirgindi. Rakip Oleg Rybachenko, faaliyet durumunda bu turda kendisine verileceği gerçeğine güvenerek öne çıktı. Ancak cesur öncü, meslektaşının zaten yorgun olduğunu fark etti ve tepkisi yavaşladı. Bunu çenenin soluna doğru hızlı bir yan ve karşıdan gelen trafik takip eder. Genç rakip büküldü ve öne düştü ... Görünüşe göre bir nakavttı, bu yüzden ona kadar saymadı.
  Sonra bir ara oldu, kupa sisteminde bir günde üç kavga çok fazla!
  Belli bir miktarda alaycı olan Dmitry, şunları kaydetti:
  - Burada profesyoneller on beş tur savaşıyor ve Birinci Dünya Savaşı'ndan önce hiçbir zaman sınırı yoktu. Boksörler, biri yorgunluktan yere yığılana kadar savaştı.
  Oleg Rybachenko burada sadece kısmen kabul etti:
  - Biliyorsun, bu profesyonel boks, bir şekilde sevmiyorum. Amatör boksta sadece ızgarada hareket edersiniz, ancak profesyonel boksta çok fazla şey organizatörlere bağlıdır. Örneğin, çok yetenekli bir boksörü ona kavga vermeden çürütebilirler. Evet ve şampiyonlar, çok tehlikeli bir rakibin dövüşmesini engelleme fırsatına sahiptir. Örneğin, bir sözleşmeyi imzalamayı reddeden çeşitli gecikmelerin yardımıyla.
  Dmitry yumruğunu salladı:
  - Bırak denesin!
  Öğle yemeği sırasında genç sporcular terbiyeli bir şekilde beslendi ... Hatta daha önce Sovyet genç sporcular tarafından denenmemiş portakallar ve tatlı muzlar, hindistancevizi ve mangolar bile vardı.
  Görünüşe göre, yarışmanın Nazi organizatörleri, Üçüncü Reich'in her şeyin yolunda olduğunu, çok tatmin edici olduğunu ve lüksü karşılayabileceğinizi göstermeye çalıştı.
  Dmitry ve Oleg Rybachenko hindistancevizi ve muzları yeni bedenlerde ilk kez ve ananası ikinci kez denediler (eski, SSCB'de portakallarla, Orta Asya'da kendi başlarına yemek çok daha kolay!). Burada adamlar oldukça yaygın bir hata yaptılar - aşırıya kaçtılar ... Ve takımda yetişkin antrenörler yoktu ... Hitler Gençliğinin bir sloganı olsaydı - gençleri gençler yönetmeli, o zaman Sovyet spor heyeti karar verdi. bu örneği takip edin.
  Belki de takip etmek en iyi fikir değildi!
  Her durumda, tatlı ve keklerle doyurucu bir akşam yemeğinden sonra, üç dövüş daha yapılacaktı (kaybetmediyseniz!) ... Ve güçlü adamlarla!
  Yemekten sonra çocuklar oldukça taşındı, Oleg Rybachenko bir şeyle karıştırıldığından bile şüphelendi ...
  Her halükarda, şimdi genç Sovyet sporcularının sınıfı düştü ve birbiri ardına kaybetmeye başladılar ... Üstelik hakimler, hakemle birlikte tamamen vahşileştirildi.
  Evet ve Sovyetler zaten Almanlara karşı savaşıyordu ....
  İlk başta, Dmitry katlanılabilir hissetti ve ilk turda çeyrek final gitti...
  Ancak, zaten yarı finalde, kollarında ve bacaklarında zayıflık hissetti ... Büyük zayıflık ve hareketlerin yavaşlaması ... Ama Dmitry gurur duydu ve çok şey kaçırmasına rağmen ilerledi .. Ama çocuğun güçlü bir kafası vardı ve büyük, teknik ve hızlı bir rakibin doğru darbeleri sadece onu kızdırdı ... Ve öfke ve gurur sırayla savaşa güvenle devam etmesine izin verdi ....
  Sonunda, üçüncü rauntta Dmitry rakibine kanca attı, burnunu kırdı...
  Alman biraz şaşırdı ve çenesine alındı. Üçüncü Reich'tan gelen çocuk geri döndü, örgülüydü. Dmitry başarıyı geliştirdi, yeterince hızlı değil, aynı zamanda somut bir üçlü ... Rakip düştü, hakem çok yavaş nakavt saymaya başladı ... Alman çocuk ayağa kalktı, ancak ayakları üzerinde sıkıca durmadı ... İlham veren Dmitry onu bitirmek için acele etti. Birkaç hassas vuruş... Çocuk düşüyor...
  Yargıç ona yaklaşmak için acele etmiyor. Yanında bir şey soruyor. ona cevap verirler...
  Yeni bir yavaş sayım başlıyor... Dokuzda çocuk hala yalan söylüyor... Ama turun sonu için sinyal geliyor. Onu alıp götürüyorlar...
  Dmitry güvenle diyor ki:
  - Dördüncü tur olmayacak! Sadece dışarı çıkmayacak!
  Bu durumda Rus çocuk haklı çıkıyor, saniyeler devam ediyor...
  Oleg Rybachenko, sırayla hiçbir şey olmamış gibi savaşıyor ... Soğukkanlılıkla puan alıyor ve ardından dördüncü turda bitiriyor ... Ve hareketler hala doğru ve hızlı ...
  En genç yaş grubunun temsilcileri olan Sovyet sporcularından sadece ikisi finale kaldı. Çocuklar arasında ağır ve orta sıklet ... Uçan siklet şampiyonu ayrılmadan birkaç saat önce yaralandı ve onun yerine bir yedek bulmak için zamanları yoktu ...
  Yani finalde sadece iki Rus sona erdi ve geri kalanların hepsi elbette kendi aralarında altın oynayacak Almanlar ...
  Yarışmalar aktif olarak çekiliyor... Dmitry tiksintiyle yüzünü buruşturdu:
  - Bizi böyle rezil etmek istiyorlar! Sanki biz Ruslar, Aryanlardan değil de Almanlardan daha kötüyüz!
  Oleg Rybachenko başını salladı.
  - Hayır! Milliyetlerin tam teşekküllü ve tam teşekküllü olmayanlara bölünmesi, sorunun kendi formülasyonu açısından zaten saçmadır. Ve fikirlerimiz genel olarak uluslararasıysa ne diyebilirim ki!
  Dimitri kıkırdadı ve kabul etti.
  - Ve onları uluslararası alanda yeneceğiz ...
  Elbette son savaştan önce bir ara verildi... Ve sonra Almanlar Sovyet çocukları için başka bir kirli numara daha yaptı... İddiaya göre spor ayakkabılarını cilalamayı teklif ettiler. Ama sonuç olarak, erkeklerin ayaklarındaki ayakkabılar aniden yumuşadı ve parçalanmaya başladı ...
  Onu atmak ve lavaboda yıkamak için koşmak zorunda kaldım ... Dmitry ciddi şekilde kızdı:
  - Neden yaptılar? Bizi kavgaya kışkırtmak ve sonra bizi rekabetten çıkarmak mı istediler?
  Oleg Rybachenko oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Evet, sadece bu değil! Ayrıca SSCB'de yoksulluk olduğunu ve önde gelen sporcuların bile yalınayak yarışmaya zorlandıklarını göstermek isteyeceklerdir. Mesela, Rusya'da ne zavallı çocuklar var!
  Dmitry önerdi:
  - Belki eski yoldaşlarımızdan spor ayakkabı isteyebiliriz? Doğru, senin için harika olacaklar, ama benim için olacak!
  Oleg Rybachenko başını olumsuz anlamda salladı.
  - Buna değmez! Onlara en zor koşullarda bile kazanabileceğimizi göstereceğiz. Ayrıca bizim çağımızın erkek çocuklarının yalın ayak yürümesi ayıp değil... Dedikleri gibi yalın ayak çocukluk...
  Dmitry yumruklarını öyle bir kuvvetle sıktı ki parmak eklemleri çatırdadı. Genç boksör şunları söyledi:
  - Beni kızdırdılar! Hayır, sadece özellikle sinirlendiler!
  Oleg Rybachenko yanıtladı:
  - Öyleyse öfkenin sana ve bana güç vermesine izin ver.
  Sonra hafızası, yanında zincirlenmiş Dima'nın dokunuşuyla kesintiye uğradı, çocuk fısıldadı:
  - Bunu da gördün mü?
  Oleg Rybachenko kısaca cevap verdi:
  -Evet!
  Kırım baharı için pek tipik olmayan tekrar yağmur yağmaya başladı. Bu hem iğrenç hem de soğuk. Hatta kirli ve ayak tabanlarında oluşan nasırlar, sırılsıklam soğuk sudan iğrenç bir şekilde ağrıyor. Çıplak ayaklı tutsakların olduğu bir sütun, birkaç saat sonra, zaten öğleden sonra geç saatlerde ormana girdi. Görünüşe göre SS adamları yağmurdan korunmak için acele ediyorlardı. Öncü çocuk, başına gelenleri neredeyse unutuyordu. Evet, ve soğuğu düşünmek için genç bir Leninist'in yüzüne, ıslanan giysilere, sertleştirilmiş bacaklara ve bilekleri kana bulayan dayanıklı paslanmaz çelikten çelik zincirlere.
  Dmitry sessizliği bozdu ve şöyle dedi:
  - Görünüşe göre kış aylarında Kırım'ın çevresine tırmanmayı başardım, ama ... Bir şekilde yeryüzünde değil!
  Oleg Rybachenko başını sallayarak kabul etti:
  - Ve bizde, genel olarak, her şey insanlarla olduğu gibi değil!
  Orman çok büyüktü. Çam ağaçları yolun kenarlarında sıralanmıştı - üç veya dört kolan, kırmızı-kahverengi çatlaklı veya büyük balık pulları gibi sarı-turuncu kabuklu, kompakt yaprak dökmeyen veya mavi taçları vahşi bir yüksekliğe yükseltti.
  Ve dallarda petunya gibi görünen çiçekler de var. Bir orman değil, bir peri masalı, başka bir dünyaya düşme hissi. Ancak bir eksi de var - yoldaki kirde, bir dikiş makinesinden çelik iğneler gibi keskin, çok sayıda diken vardı.
  Kızlardan bazıları, üzerlerine basarlarken çoktan inliyorlardı. Dima elini sıkarak Oleg Rybachenko'ya şöyle dedi:
  - Bu bir kabus! Vizyonlara inanmayın!
  Mirabela elini çoktan büyümeye başlayan Dima'nın sarışın kirpisine koydu ve fısıldadı:
  - İnan ya da inanma! Ve ayaklarının altına bak! Kendine bir enfeksiyon getirmek yeterli değildi!
  Ardıç çalıların içinde kalın bir şekilde büyüdü ve ... çilekli zaten olgunlaşmış yaban çileği. Ruh durdu - bahar çamı ve bahar çileği ve ardıç aromasının bir karışımı. Sanki daha da ısınmıştı. Ve buradan yüz adım ötede olduğuna inanamadım - ıslak, tundra değilse, Kırım'da ne tür bir tundra olabilir? Ama yine de, kötü hava ve altında faşist orduların yürüdüğü siyah soğuk kayalar. Hayranlığın uzun sürmemesi üzücü - ellerde, ağızda ve sırtta ağrı, soğuk, rutubet geri döndü ve Oleg Rybachenko çok mutsuz hissetti. Sadece sınıra kadar.
  Ancak... mükemmel öğrenci öncüsü aniden kıkırdadı. Burada esaret altında geçirdiği kısa süre boyunca bir kereden fazla düşündü: Eh, her şey kötü, daha ileri ve daha kötüye gidemez! Ve her ortaya çıktığında - çok şey var.
  Garip bir şekilde, bu düşünce onu biraz rahatlattı. Oleg, Atlas'tan Kırım haritasını bile hatırlamaya başladı. Ama hatırlayamadı - ve tamamen imkansız bir şeyin gerçekleştiğine dair şaşkın düşünceler içinde yolunu kaybetti. Farklı bir zamana girebilirsiniz - bu, Mark Twain'in aşık olduğu zamandan beri bilim kurgu. Daha modern olan başka bir uzaya, başka bir gezegene - varsayalım! Cehenneme, aklın canı cehenneme - birdenbire süper medeniyetler; gelişmede insanlığın bir milyon yıl önünde olan insanlar şımartın! İmkansız olan her şey mümkündür - kesinlikle biliyorum !!!! Ama aynı zamanda özünüz, hafızanız, tüm ifadeniz ve sadece sizinki değişsin diye mi?! Bu tamamen - sınırsız ve aşkın ...
  Oleg Rybachenko, Dmitry'ye sordu:
  - Dövüş için bir planın var mı?
  Oğlan cevap verdi:
  - Plan basit - vur! - Sırtıyla her kemiğinin göründüğü sıska olanı sallayarak, diye ekledi. - Ama sadece bir iskelet olmamanız, aynı zamanda güçlü kasların üzerinizde oynaması yine de iyidir. İyi uykular... Ama küçülmüşsün!
  - Küçük ama cüretkar! - Trite, ama uygun bir şekilde Oleg'i yanıtladı.
  Ve yol daha pürüzsüz hale geldi, bu arada hızlandı. Ve Kırım'da çok garip, ama her şey öldü gibi görünüyor. Nefret edilen siyah bir gamalı haçlı motosikletçiler birkaç kez bize doğru atladı. Ve sonra yaklaşık beş dakika boyunca bir konvoy onlara doğru sürüklendi - üzerinde kamuflaj yağmurlukları ve ihanet bandajları içinde fırfırlı polisler-muzhiklerin oturduğu, felsefi görünümlü bityugların kuşandığı, kapalı çul bagajlı büyük vagonlar. Ayrıca bir nakliyeci eşlik ediyor. Tankların aksine, Hitler'in birçoğu var. Sonra kamyonlardaki başka bir müfreze ve sepetli motosikletler, yakalanan köle kızları kolayca geçti. Yüzlerce araba var, daha az değil, neredeyse hepsi haki rengine boyanmış.
  Hareket halindeyken, Naziler başlarındaki tutsakların sütunlarıyla birbirlerine seslendiler ve aslında atlılar, köleler ve Oleg Rybachenko seslerin alaycı olduğuna yemin edebilirdi. SS muhafızları sessiz kaldı. Doktorlar, kaplumbağa şeklinde ve ağır, yine de tırtılları çeken bir tür zırhlı araca bindiler. Makineli tüfeklerle saldırdılar. Ama öyle görünüyor ki, diye düşündü Oleg, bu rolü gerçekten sevmiyorlar - gardiyanlar-eskortlar ... Hatta hayvani ağızlıklarını bile sakladılar.
  Dima, şunları kaydetti:
  - Almanya'da cellatlara da saygı duyulmuyor!
  Mirabela, aşağılık SS askerlerinin arkasından başını sallayarak tekrar bir şeyler söyledi. Oleg içini çekti.
  - Öldür onları! Hepsi bire bir, Hitler'e!
  Dima iç çekerek belirtti:
  - Eh, dillerini anlamıyorum. Ve sonra nihayet yakında gelecek miyiz diye sorardım ...
  Oleg Rybachenko ağır ağır şunları söyledi:
  - Almanca biliyorum ama pek faydası yok!
  Bu arada yağmur durdu ve gökyüzü ağaçların üzerinden açıldı, güneş göründü. Oleg Rybachenko'nun başka bir sorunu vardı - tuvalete her iki şekilde de giderek daha fazla gitmek istedi. Ve bir şey harekete geçirdi: Bu nedenle durmaları pek mümkün değil. Nedense, böyle basit bir konunun imkansızlığı, burada bile başkasının iradesine bağlı olduğu gerçeği, öncü çocuk tamamen kızdı. Ayrıca, arzu oldukça acı verici hale geliyordu. Hem SS adamları hem de köleleri bu sorunu durmadan çözdüler, ancak bu sadece iğrenmeye neden oldu ve onların örneğini takip etme arzusuna neden olmadı.
  Bazen ihtiyaç yaratacak kadar beslediğin için pişman olursun. Faşistler sorun yaratmayı bilirler - doğuştan sadistler. Yoksa parti onları böyle mi yetiştirdi?
  Oleg Rybachenko zaten ciddi bir şekilde taciz edilmeye başlamıştı, aniden durgun nemli havayı dumanla çektiğinde, sonra bir köpek havlaması ve insan sesleri duyuldu, sağda, keskin bir şekilde, askerlerin bir şeyler yaptığı hemen açıklık başladı - sadece bir düzine ya da üç kişiydi ve arkasında taş ve devasa binaların üzerinde duman yükseliyordu. Kamuflaj giymiş çocuklar yoldan çıkarak tarlada bulunanlara doğru fırladı. Ruslar değil, gamalı haçlı çığlıklara ve kol bantlarına bakılırsa, yirmi kişi vardı - koştular ve bağırdılar. Kolon köye yaklaştığında, en az bir düzine asker onları karşılamak için dışarı çıkmıştı - büyük el bombası fırlatıcıları ve geniş el bombası fırlatıcılarıyla donatılmış taşınabilir makineli tüfeklerle. Bir SS generali üniforması giymiş iriyarı yaşlı bir adam tarafından yönetiliyordu.
  Ya da belki büyükbaba değil, sadece gri saçlı, çünkü içinde başka yaşlılık belirtisi yoktu ve altın bileziklerle süslenmiş uzun düğümlü bir elin hareketi kraliyet ve zorlayıcı görünüyordu.
  Ve ödülleri var ... Oleg Rybachenko referans kitabında okudu ve şaşırdı - bir koleksiyonda bu kadar çok toplanabilir. En yükseği meşe yaprağı ve kılıçlı Şövalye Haçıdır. Yukarıda sadece aynı, ancak elmasların yanı sıra Demir Haç Büyük Haç'ı var, ancak sadece Göring'in böyle bir ödülü var. Demir Haç Büyük Haç Yıldızı daha da yüksektir ve Almanya tarihi boyunca iki kişiye de verildi - Mareşal Blucher ve Hindenburg. Eh, elmaslı kartalın sırası daha yüksek olacaktır.
  Mahkumların sütunu durdu. Oleg Rybachenko'nun konvoyun başkanı olarak adlandırdığı gibi göbekli "doktor-patron", atından indi ve gri saçlı olanla konuştu. Geri kalanlar kaşlarını çatarak ve gergin bir şekilde konvoya baktılar. Oleg Rybachenko, sahadaki herkesin işini bıraktığını ve kaçan çocukların neredeyse yaklaştığını fark etti. İlk Alman, bir sütunda yürüdüler. Ve arkalarında yerliler var - sıska: yalınayak veya dokuma bast ayakkabılarında. Yerel dilenci adamların sadece renkli kareli gömleklerde olduğu ortaya çıktı - siyah beyaz.O kadar yırtık pırtık ki, erkeklerin nerede, kızların nerede olduğu hemen belli değil; hepsi tüylü, sarı saçlı, ancak tozlu gri veya kahverengi-kırmızı, uzun saçlı, korkunç derecede kirli, ama canlı, net gözlerle - meraklı, biraz korkmuş ve açıkça acıyan. Oleg Rybachenko, SS konvoyunun kölelere mümkün olduğunca yakın ve yerel halktan uzak durmaya çalıştığını da fark etti. Naziler yaygara koparmadılar, zorbalık yapmadılar ve genellikle sessizce davrandılar.
  Margarita, buna bakarak şunları kaydetti:
  - SS kabadayıları nereye gitti?
  Oleg Rybachenko esprili bir şekilde cevap verdi:
  - Kırbaçlara ve döngülere gitti!
  Bu arada kır saçlı general, birkaç kez dejeneratif burunlu SS adamlarını işaret etti ve sonra şişman adam ağzında köpük olan bir şeye itiraz etmeye başladığında, elini keskin bir şekilde salladı, sanki kesiyormuş gibi. bir kılıç. Şişman adam da elini salladı, ama sinirli bir şekilde hemfikir bir bakışla ve sonra kısa bir emir verdi. Zırhlı arabalar kükredi ve Kurt Binicileri yolda ağır ağır ilerledi. Yarım düzine yerel asker izledi. Geri kalanlar esir kölelerin etrafını sardı ve sütun tekrar hareket etti. Kır saçlı olan hem çocuklara hem de tarladaki işçilere bağırdı ve kendisi de atından inen insan refakatçilerinin yanına yürüdü.
  Dima, titreyerek kaydetti:
  -Paylaşmadıkları bir şey!
  Mirabela gülümseyerek dedi ki:
  - Evet, bırakın tartışsınlar ve birbirlerinin bağırsaklarını serbest bıraksınlar!
  Oleg Rybachenko'nun yanındaki yerini alan yerel SS savaşçılarından tıknaz genç sakallı bir adam öncü çocuğa kaşlarını çattı, hafif makineli tüfeğini salladı ve sonra kafasına bağırdı:
  - En azından düşünecek bir şey olan bir Rus domuzu musunuz?
  Ve sırıtarak ekledi:
  - Moskova ve Washington'da olacak mıyız, olmayacak mıyız?
  Oleg Rybachenko ondan ne istediklerini anladı, çabucak başını çevirdi, Margaret'in bakışlarıyla karşılaştı - çaresiz ve aynı zamanda sanki: "Şanslı - bizi harika şeyler bekliyor!" - ama gri saçlı general onu salladı ve başka bir şey homurdanan sakallı adam pişmanlıkla Oleg'e baktı ve başka bir şey söylemedi. Oleg Rybachenko ne istediğini neredeyse anladı ... Belirsiz bile olsun.
  Ama çok daha iyi, bu yüzden deneyler hala mantıklı mı? Almanlar geleceği gerçekten bu şekilde bilmek istiyor mu? Ama bir çelişki olduğu ortaya çıkıyor. Böyle bir savaştan sonra dostane boks müsabakaları söz konusu olamaz. Faşizm ve komünizm sonsuza kadar düşmandır. Yoksa başka bir şey mi var... Şakaklar ne kadar acıyordu.
  Askeri yerleşimin alçak ama sağlam bir çitin arkasında olduğu ortaya çıktı - canavarca SS örgütünün askerleri için bir platform ve güçlü - ancak, tamamen açık - kapılar. Oleg Rybachenko'ya tek bir şey garip görünüyordu - sonsuz sarma çiçek ve sapları şeklinde oymalarla kaplı taş kapı sütunları. Bu sütunlar, kirli olduğu köyün genel görünümüne hiç uymuyordu (ancak, belki kıştan sonraydı?), Ve taş kiremitlerden yapılmış, sarımsı yosunlarla geniş çatlaklara kalafatlanmış evler, kahverengiye döndü. düz sazdan çatılar.
  Ama bir ACS vardı. Kendinden tahrikli bir tabanca yok ve bir tırtıl pistinde meraklı Oleg Rybachenko'ya aşina olmayan bir değişiklik. Burada, örneğin silahlar - görünüşte 350 milimetreden az olmayan bir harç. Böyle bir şeyi hiç duymadığını itiraf etti.
  Dahası, araba seksen tonun altında gibi görünüyor ve Kırım dağlarında nasıl sürüklendi? Saldırı sırasında zaptedilemez Sivastopol'u deneyimlemek ister misiniz? Bu varsayımdan aç karnına biraz ağrı. Rus askerleri bu darbeler altında ne yapacak? Burada her şey, modernite ve teknik yeniliklerle harmanlanmış Orta Çağ'ı soludu. Çanlı ve ıslıklı delikler gibi. Burada bir TV ve hatta renkli bir tane varsa bile şaşırmayacaksınız. Siyah ve beyaz değil.
  Odanın, köleleri getirdikleri ya da daha doğrusu sürdükleri aynı olduğu ortaya çıktı. Ancak, hayır - daha da kötüsü, çünkü burada kimse çatlakları çimento harcı ile doldurmaya zahmet etmedi ve Oleg Rybachenko'ya çok tanıdık geldi - domuzlar. Hangarın altında, köleler ya terk edilmiş ya da geçici olarak boş bir ahırı uyarlamaya karar verdiler (bu tür yerlerden gelen koku neredeyse hiç kaybolmaz).
  Margarita o kadar çok kaşlarını çattı ki korkunç oldu ve sızlandı:
  - İşte yine alçaldık! Pekala, Hitler sadece beni anlıyorsun!
  Ama başlarının üstünde bir çatıydı. Ayrıca, köleler zincirsizdi. Oleg'in korktuğu gibi, burada tuvalet sağlamadılar. Hapishanenin daha modern olduğu geçmişteki binalarda çok daha rahattı. Fritz, domuz pisliği sevmese de.
  Ancak, çoktan uzaktaki duvarda işini yapmış olduğu için bunu düşündü. Ve içini çekti. Ne diyeyim... Öncü değil, hiç güzel değil. Her şey pantolonun içinde değil, zaten küçük bir zafer. Ve kızlar da görünüşe göre burada olmalıydı ... Bakmamak daha iyi ...
  Ancak Aurora cesaretini kaybetmez:
  - Bir macera daha... Bu mutluluğu yaşıyor ve nefes alıyoruz!
  Oleg Rybachenko ağzından kaçırdı:
  - Ve sonraki dünyada çok daha iyi olabilir!
  Ateşli şeytan çocuğa göz kırptı:
  - Tartışmaya hazırım, bir sonraki dünyada bizden nasıl uçup gitmeyeceğini kontrol etme fırsatı!
  Oleg Rybachenko yanıt olarak yumuşak bir şekilde şarkı söyledi. Aşağılanma ve utançla başa çıkmaya yardımcı oldu;
  İz bırakmadan vatana adayacağım -
  Bir başarı olsun, bir savaşçı yücedir!
  Kılıcın ve eldivenin darbesi atılır,
  Dünya Yasasının Acımasız Kralı!
  
  Volkan yanıyor - sular kaynadı,
  Aşkın kehribar dudaklarım!
  bir an özgür olmak istiyorum
  Ne kadar havadar ve safsın!
  
  Altın değerli saçlar gibi yanar,
  Ellerini salladı - bir kanat büyüdü!
  Tanrı bana paha biçilmez bir hediye verdi
  Ve hemen neşeli oldu, hafif!
  
  Tanrı'nın geçtiği yerde: bir vadi büyüdü;
  Açan, gür beyaz güller!
  Onur olacak - tüm dünyaların ortası -
  Teklif ettiğim sunakta bir hediye!
  
  Evet, biliyorum, günahkar, büyücülükle bağlantılı,
  Ve cennete ve çalılıklara layık değil!
  Ama İsa ile Calvary'de,
  Simgeyi bir pelerin içine sararak ağladım!
  
  Sen tüm gelinlerin en güzel görüntüsüsün,
  Yüce Tanrı'nın, ruhun dönüşeceğine inanıyorum!
  Değersiz haçımı taşıyacağım,
  Ve ellerimden düşen kalkanı kaldıracağım!
  . BÖLÜM 7
  Bir ahıra yerleştiler, öyleyse neden Naziler sığırları Sovyet vatandaşlarından daha iyi tedavi etmeye alışkınsa neden katlansınlar.
  SS'lerin kontrolü altındaki üç yerel çocuk samanın içine sürüklendi. Çıplak, tozlu topuklarını savurarak hızlı bir şekilde koştular, büyük kucak dolusu geri getirdiler. Geçen yıl sürüklediler, ama çok, neredeyse samanlık. Ve bundan yedi ya da sekiz dakika sonra, iki yerel kızla birlikte büyük yassı kekler ve iki kalın peynir çemberi getiren bir kadın daha ortaya çıkmadı. Ukraynaca konuşurken, yiyecekleri ustaca herkese böldü. Oleg Rybachenko meraklanmaya başladı: birçoğu hem ona hem de çocuklara bir şey sordu ve üçü de isteyerek cevap verdi.
  Bir sürü Alman var ve buraya bir şeyler monte ediyorlar. Ama yine kimse bilmiyor! Sonunda aynı çocuklar bir kova su sürüklediler ve kapıları sıkıca kilitlediler. Oleg Rybachenko, arkadaşlarının davranışlarından anladı: bu bir çıkış, bugün başka hiçbir yere sürülmeyecekler.
  Margarita, kardeşine silah suyu teklif etti ve şöyle dedi:
  - Canlandırıcı zarar vermez!
  Ekmeğin taze olduğu ortaya çıktı, ama sıra dışı, bir tür ağır (sabahları yenen o bayat parça, Oleg Rybachenko karşılaştırılacak tadı hatırlayamadı). Ya pişmemiş ya da her zaman burada yiyorlar (ya da daha doğrusu, büyük olasılıkla ikincisi, gerisi yedi ve herhangi bir hoşnutsuzluk göstermedi). Ancak peynirin kesinlikle yerel olarak üretildiği ortaya çıktı - çok iyi, Oleg Rybachenko'nun hayran olduğu beyaz peynire benziyor. Parçanın avucunun sadece üçte biri olması üzücü. Evet, genç bir çocuk bile, bir erkeğin değil.
  Margarita bitkin kardeşi destekledi. Samanın üzerine düştü, sanki kesilmiş gibi, sahip olduklarını çiğnedi, uzandı, içmeye bile başlamadı. Oleg Rybachenko aniden titrediğini fark etti. Sadece soğuktan ve özellikle vahşi görüntülerden sonra bir sarsıntı olmasını umabilirdi. Uykudan sonra bu titreme geçecek. Rybachenko Oleg kendisi için daha fazla saman toplamaya çalıştı ve mümkünse kazmaya çalıştı. İştahını hiçbir yerde kaybetmedi, kendine güvence verdi, ama insanları duyunca; bir sıcaklıkta, arzuyu kesen ilk şey yemek yemektir. Oleg Rybachenko'nun kendisi hiç hasta olmadı - genetik yapı sayesinde. Doğru, soğukta saatlerce yürüyüşler de dahil olmak üzere onun üzerinde benzer deneyler kurmadım. Yani... Ama belki olur. Ve değilse, bilim uğruna onu tedavi etme şansı var ...
  Bazı kızlar aynı derecede titriyor ama kimse öksürmüyor.
  Ah, öncü çocuğa tepeden tırnağa nasıl da yorgunluk çöktü! Bilekler kana bulanmış, sırtta şişmiş yaralar, yaralanmış, devrilmiş ve ısınmaya başlayan bacaklar - her şey ağrıyordu, ama bu sızlanma sadece uyuma ve uyuma arzusunu arttırdı.
  Ve uykuya dalmak korkutucu - uyanamayabilirsiniz veya daha da kötüsü tekrar bir vizyonda olabilirsiniz. Ancak oldukça ilginç.
  Oleg Rybachenko gözlerini kapadı ve hemen Morpheus'un kollarına yüzdü - rüyalarla dolu, renkli ve kulakları sağır edecek şekilde.
  Bir ve testler orada bitmedi ... Halka kapağı, erkeklerin çıplak topuklarına acımasızca kazılan sivri uçlu demir levhalar takılarak değiştirildi ...
  Oleg Rybachenko bile nefes nefese kaldı, ama dayanamasa da dayandı ve Dmitry bile dans etti ve hırlamaya başladı ...
  Rakipleri güçlüydü ve açıkça ilan edilenden daha yaşlıydı. Örneğin, Dmitry'nin rakibi ondan bir kafa uzun ve antenler zaten kırılıyor... Peki, antenler on bir yaşında nasıl kırılabilir?
  Oleg Rybachenko'nun rakibi de çok daha büyük ve daha ağır ve aynı zamanda gangsterin yüzü çocukça değil .... Ancak, çocuk yabancı değil, yüzük bir yüzük, her türlü insan orada buluşuyor!
  Her iki savaş da aynı anda gerçekleşti .... Gece yarısı yaklaştığı için çabucak bitirmeliyiz ...
  Dönüştürülmüş Dima neredeyse anında yüzündeki ağır darbeleri kaçırmaya başladı. Rakibinin kollarının uzunluğu, ağırlığı gibi bir avantajı vardı ve hem fiziksel hem de teknik olarak mükemmel hazırlanmış görünüyordu... Kaslar genel olarak bir atletin atış kaslarına benziyor... Ancak, Dimka çok yontulmuş ve hızlı... Hızlıydı, şimdi yavaş...
  Zehirli Dmitry ilk turda çok sayıda tek ve çift darbe kaçırdı. Sağ gözün altında bile bir hematom şişmeye başladı ...
  İkinci tur daha da kötüleşti, rakibi ileri gitti ve dövdü, dövdü, dövdü ... Ve Dmitry neredeyse kendini savunmadı, sadece başını geri atmak darbeleri yumuşattı, nadiren, ancak beklenmedik bir şekilde tepki olarak itti ve bazen geri çekildi rakibi ... Almanca hırladı:
  - Siz Rus, tam teşekküllü değil demektir!
  Dmitry, yine Almanca olarak sert bir şekilde karşılık verdi:
  - Ve sen bir Almansın, bir Rus'tan tamamen alacaksın!
  Öfkelendi ve dirseğini burnuna soktu ...
  Genellikle, Dmitry'nin bu evrendeki burnu çok güçlüdür ve vurulsa bile asla kırılmamıştır, ancak bu durumda, bir eldivenle yumuşatılmış bir darbe değil, dirseğin sert bir kemiğinin ucuydu.
  Ve kan, çocuğun yüzünden aşağı aktı, onu yalamaya zorladı... Dimka cevap verdi... Düşmana doğru yakalandı Hafifçe sarsıldı ve sendeledi, ama başarıya ulaşmak için yeterli gücü yoktu - bacakları delinmiş gibi görünüyordu. sırılsıklam olmak.
  Üçüncü tur daha az zor olmadı, rakip umutsuzca bastırdı, ancak Dmitry darbeleri yansıtarak daha sık engellemeye başladı ... Uluslararası bir altın madalyadan bahsettiğimiz için finalin kuralları değişti, sayı mermi on beşe çıkarıldı ... Bir profesyonel gibi. O gün zaten beş kez savaşan gençlerle ilgili çok acımasız bir karar söylemeliyim ... Doğru, Dimka da hızlı bir şekilde bitirdi ve rakibi çok fazla mücadele etmeden açıkça hayal kırıklığına uğradı ...
  Ancak ilk dört çok aktif turdan sonra, Dmitry'nin rakibi biraz yavaşladı. Ayrıca yorgun hissetti, nefesi çok daha çalkantılı ve aynı zamanda ağırlaştı ...
  Dimka, çıplak ayaklarındaki hematomlara ve şiddetli yanma hissine rağmen, ek bir güç dalgası bile hissetti. Altıncı turda, rakibinin çenesine birkaç kez vurdu bile ... Ama aynı zamanda kararlı, iriydi ve muhtemelen dopingliydi ...
  Yedinci turda, Dmitry'nin aşağılık rakibi taktikleri hafifçe değiştirdi ve kurallara aykırı olarak mümkün olduğunca çok darbe denemeye, dirseğiyle ve hatta kafasıyla vurmaya başladı ... Dima daha sık vurmaya başladı ve sekizinci turda özel başarı elde etti, sonunda rakibin büyük burunlu yushka'sından aktı... Ve bir kez daha dirseğini hareket ettirdiğinde, kendisi yaklaşan bir direğe koştu... Alaycı Dmitry ona hırladı:
  - Nu, ne ısırdı!
  Alman daha da dağıldı, hala ayrı bir atış kancasına güveniyordu!
  Oleg Rybachenko, neredeyse hiç kaçırmadan daha dengeli bir şekilde savaştı ve rakibinin çok geniş savrulmasından yararlanarak, çenesini sol bir jab veya sağ çapraz ile karşıladı ... Ancak büyük Alman çocuğu bu darbelere tepki vermedi. herhangi bir şekilde. Sonra Oleg Rybachenko taktik değiştirdi ve rakibinin basık burnu üzerinde çalışmaya başladı... Alman sniffer uzun süre dayandı, ancak yedinci rauntta sızdırmaya başladı...
  Oleg Rybachenko'nun rakibinin daha hafif ve daha hafif bir çocuğun yerini almak için çıktığını söylemeliyim. İlki yaralanmış gibi görünüyordu (Tabii ki bu bir Nazi hilesi!) ... Bu nedenle, savaşın başında tazeydi ve çılgınca bir hız kazanabilirdi.
  Ancak dokuzuncu rauntta, Oleg Rybachenko da biraz ağzı açık kaldı ve yere serildiği bir darbeyi kaçırdı ... Çocukların çıplak, yere devrilmiş bacakları çaresizce döndü ... Ancak Olezhek, nakavt için hızla sıçradı sayılmazdı. Fırlatma, düşmana asma ...
  Onu silkeledi, bitirmek için acele etti ... Korna dokuzuncu raundun sonunda çaldı, ama hakem duymamış gibi yaptı ...
  Oleg Rybachenko birkaç ağır darbeyi kaçırdı ama dayandı, başını sallayarak onları yumuşattı. Düşman öfkeye kapıldı, zaten harmanlanmış bir şey fark etmedi. Burada Sovyet çocuğu refleks olarak ama çok güçlü bir şekilde vücudu ona doğru vurdu ... Darbe karaciğere isabet etti ... Çok tehlikeli bir vuruş ...
  Rakip birkaç vuruş daha yaptı ve iri yüzü mora döndü. Sarsılarak hava yutarak öne düştü ve kıvranmaya başladı... Hakem kavgayı hemen durdurdu ve doktorlar yüzüğe koştu... damla...
  Bu, Dmitry'nin arkadaşı üzerinde acımasız bir etki yaptı ve gözle görülür şekilde yorgun bir rakibe karşı saldırıya geçti ... Onuncu, on birinci, on ikinci turlar ... Sert bir darbe değişimi, ancak Dmitry'nin açık avantajı ile ... On üçüncü tur biraz dengelendi Çaresiz bir Alman ahtapot nedeniyle kapalı ve Sovyet çocuğun kaşında bir kesik aldı .... Ancak on dördüncü, neşelenen Dimka, inisiyatifi tekrar kendi eline aldı. Bu adamlar, örneğin Muhammed Ali hakkında hala hiçbir şey bilmiyorlardı, ancak birçok yönden taktiklerini kopyaladılar.
  On beşinci turda, Almanların elleri yorgunluktan düştü ve artık darbelere tepki vermedi, sadece Aryan dayanıklılığını göstererek durdu ... . Varsın olsun! Ama öte yandan, çok, çok vardı ve düşmanın açıkta kalan çenesine yağdılar. Son olarak, baş, Alman buna dayanamadı, dayanma gücü sınırı tükendi ve son raundun bitmesine yaklaşık on beş dakika kala, tıpkı toprakların kaydığı gibi "Aryan" ulusunun bir temsilcisiydi ...
  Hakem müstehcen yavaş saymaya başladı, ancak beşe kadar saydıktan sonra, Dmitry Lebedev'in rakibinin ne kadar hareketsiz olduğunu görünce durdu ve bağırdı:
  - Daha çok bir doktor gibi!
  Ve bir başka genç "süpermen" hastaneye kaldırıldı... Ondan sonra, kazanan finalistler sütuna dizildi ve yürümeye başladı... Yukarıdan gül yaprakları yağdı.
  Uzun boylu çocuk Dmitry genişçe gülümsedi, neşeliydi. Ama sonra aniden kameranın onlara yaklaştığını ve Sovyet çocuklarının çıplak, yoğun çivili ve hafif kanayan ayaklarının yakın çekimlerini çektiğini fark etti ... Hemen morali bozuldu ve kol ve bacaklarını kameranın arkasına saklamaya çalıştı. diğer genç Alman sporcuların lüks yaldızlı spor ayakkabılarını ya da onları taç yapraklarına gömün.
  Oleg Rybachenko onu elinden çekti:
  - Yapma! Kıkırdamalara ve şüphelere yol açacak olan sizin utancınız... Ayrıca, Almanya'da, topyekûn savaşın ilanından sonra, Berlin sokaklarında gördüğünüz gibi, neredeyse tüm çocuklar çıplak ayakla dolaşıyor. Bu yüzden gururla sırtınızı düzeltin.
  Verdikleri madalyalar, kahverengi kurdeleler ve gerçek altından, yaklaşık elli gram ağırlığında ve 900 para cezasıydı. Tabii ki, Sovyet çocukları için bu büyük bir miktar - yaklaşık olarak ... Sovyet parası resmen güvence altına alınmış gibi göründüğü için hesaplamak bile zor, ancak aslında konu altın rezervi olmadan yapıldı.
  Sovyet öncüleri platforma çıktığında, SSCB'nin marşı çaldı. Bu arada, henüz Alexandrov'un müziği değildi, uluslararası gibi bir şey. Oleg burada büyük bir ilham hissetti ve şarkı söylemek için izin istedi...
  Yarışmada hazır bulunan Himmler nezaketle izin verdi:
  - Büyük Rusya'dan gelen misafirlerimizin kompozisyonunu duymaktan çok memnun olacağız.
  Oleg Rybachenko önce sağa sonra sola eğildi, ardından Dmitry ile birlikte şarkı söylediler;
  Hayatta şövalyesin, kartal gibi uçuyorsun -
  Ve inişleri bilmek istemezsiniz!
  Bizim için ödüller bir fetiş değil -
  Krallar için kabul edilebilir tek bir yolumuz var!
  
  Önce kırmızı kravat bağladı,
  Sonra savaş geldiğinde...
  Zayıf bir çocuk elinde bir kürek aldı -
  İğne göğse batmasın diye!
  Çocuklar çıplak ayakla siper kazdı,
  Üç kişilik bayat bir parça...
  Soğukta kaynar su ile ısıtılır,
  Isırma paketlerinden, çok kızgın!
  
  Savaşçı öldü ve makineli tüfek düştü,
  Küçük oğlu onu aldı!
  Güçlü "Katyuşa" bir darbe oldu,
  Korkusuz, genç takım!
  
  Siyah gölgeler zincirine ateş ediyorum
  Keskinliğini nereden aldın?
  Eski zamanlarda olduğu gibi en keskin kılıç,
  Penaltıyı öğrenmek için koştun!
  
  Acımadan savaş, ne yazık ki, anne değil,
  İçinde çölün kuruluğu korkunç bir ısı!
  Ama Anavatan için hayatını vermelisin,
  O zaman hediye olarak mutluluk alacaksınız!
  
  Ama aşık olmak nasıl bir şey?
  Bunu her erkek bilmez...
  Akarsular kan döktüğünde -
  Naziler vahşice öldürür!
  
  Ama vatan aşktır,
  İçinde parlak nesillerin görkemi var ...
  Ve kalbini geçme
  İçinde, Stalin - Çelik ve Alev - Lenin!
  
  Parlak bir zaman ol -
  komünizmin kutsal davası...
  Kötü ordu bozuldu -
  Ve Nazizmi kökünden söküp attı!
  
  Bütün insanlık var...
  Konseyler birleşti!
  Gezegende cennet olsun
  Ben bir şövalyeyim - Rusya yenilmez!
  Oleg Rybachenko ve Dmitry son sözlerde daha yükseğe zıpladılar, böylece şarkılarının izlenimini daha da artırdılar.
  Tribünler coşkuyla ıslık çaldı ve alkışladı...
  Çocuklar genel olarak onlar için oldukça ilginç ve olumlu bir rüya görürken, kızlar daha önce kesintiye uğrayan geminin ele geçirilmesine geri döndüler. Seri vizyonlar nadirdir, ancak arkasında kesinlikle daha fazlası vardı.
  Daha doğrusu, davranış değil, Hiper-Cadı ve Rus Demiurge Tanrılarının görevinin yerine getirilmesi. Ölümsüzlüğünü uygulamak.
  Şimdi sıradaki kompartıman, işte kapının hangi taraftan açıldığı ve hangi taraftan kapatıldığı sorunları. Bundan kaçınmak veya riske atmak en iyisidir. Ancak, düğmeyi çevirirse sorun değil, onu ayyaş sanacaklardır. Sonra traşsız biri lombarın altından baktı, kızın zar zor kucaklaşacak zamanı vardı. Ancak, o kadar çabuk dikkate almayacak. Kapı kapalı ve çalmanız gerekiyor.
  - Oradaki kim? - Gergin bir ses hırıltı.
  - Senin! - Aurora, diller için beklenmedik bir yetenek gösteren açık bir Teksaslı tonuyla İngilizce yanıt verdi. - Yerel rom getirdik, viski mide bulandırıcı.
  - Ah evet! Daha hızlı! Kapının arkasındaki denizci domuz gibi ciyakladı. - Tabii ki rom!
  Bir el bombasıyla kıramayacağınız devasa kapılar açık. Karışık bir görünüme sahip bir tip, onunla birlikte birkaç yarı giyinik konu seçilir. Onlardan, sanki bir gaz saldırısı sırasında, bir dumanla taşır veya daha yoğun bir şekilde vurur,
  - Rom nerede! bir ağızdan bağırdılar.
  - Çok iyisin! - Kızıl saçlı Aurora, denizci yığınlarını döşeyerek büyük bir zevkle ateş ediyor. Üç buçuk düzine kadar koydum, klibi değiştirmek zorunda kalacağım. Mermilerin küçük, kompakt olması iyidir, yanınıza çok şey alabilirsiniz.
  - Bir bölme daha temizlendi! - Sesinde bir miktar sonbahar serinliği var, dedi. - Birkaç el ateş etmeyi başardık ama burada umarım duyulmuyordur.
  Pamuk Prenses Terminatör yanıtladı:
  - Ve duyanlar - sağır olun!
  Margarita Aurora bir sonraki kompartımanı geçti, biraz büküldü, koridor boyunca biraz ateş etti, kıç tarafına gitti, zombi ortağının Yankee'lerle nasıl boğuştuğunu gördü. Ancak ölü adam, boyun omurlarını kırarak güçlü bir güç göstermedi.
  Neredeyse bize ihanet ettin! - bir kız-Komsomol üyesini gıcırdattı.
  - Ve yapacak ne kaldı! Beni fark etti ve neredeyse alarmı yükseltti! - Zombi, kırgın bir köpek şeklini aldı.
  - Bir fikrin var! Yere yat ve alçakgönüllü ol. - Margarita parmağıyla "hizmetçiyi" tehdit etti ve ayağını güverteye yumuşak bir şekilde vurdu.
  Kıçtan ateş etmek zorunda kaldık, askerlerden biri el bombası attı, tehdit etti, her şey çökecekti. F-1'in Amerikan analogu ağır çekim gibi uçtu. Karar beklenmedik bir şekilde doğdu, bu özel kuvvetlerde öğretilmedi. Margarita aniden disk bumerangını fırlattı. Üçüncü gözünü açtı ve kelimenin tam anlamıyla ince bir ağır metal parçasıyla birleşti. Zihin gözü diskin hareketini izledi ve ardından uç fayansların arasına sıkıştı, tabancayı ve sigortayı keserek aside erişimi engelledi. Sarışın Terminatör'ün alnından bir ter damlası yuvarlandı.
  - Vay, neredeyse kusacaktım! Bu sadece bir mucize. Beni bir günahkardan kurtardığın için Tanrı'nın Annesine teşekkür ederim.
  Kızıl saçlı Aurora onu duydu ve endişeyle dedi ki:
  - Orada ne var?
  - El bombası attılar! - Tazı Margarita cevapladı.
  - Patlamayı duymadım! - Sürpriz ayı-Komsomol üyesi.
  - İnanmayacaksın, bumerang diski yaptım. Beyaz savaşçı kıkırdadı.
  - Bu böyle olur. Prensip olarak, fayansların arasına girerseniz, bu doğa yasalarıyla çelişmez. - Aurora çıplak ayak parmaklarıyla inciri andırıyordu.
  - Ve böylece ortaya çıktı! - Margarita kıkırdayarak sırıttı.
  Ateşli şeytan meraklandı:
  - Kıçta kaç kişi öldü?
  Güzel Korshunova gururla cevap verdi:
  - Yirmi sekiz kişi ve yirmi dokuzuncu bir zombi tarafından boğuldu.
  - Fazla değil! Şimdi tüm gemiyi temizlemek için kabinlerden geçiyorum. Bana yardım et! - Kırmızı Aurora'nın sesinde artık sabırsızlık geliyordu.
  - Seninle taşınacağım. - Margarita aniden saçından bir parça kanlı kemik attı.
  Ateşli Aurora hızla gardırop odasına girdi, burada birkaç memur zaten uyuyordu ve gardiyanlar içki içmekten bir o yana bir bu yana hareket ediyorlardı. Ancak bağırdılar:
  - Buraya gelemezsin!
  - Hamilton'dan acil rapor. - Ateşli Komsomol kızı cevap verdi ve neredeyse boş bir dönüş yaptı. Mermiler sessizce uçuyor, ışık da doğru değil, bu makineli tüfeğin size ateş ettiğini hemen anlamayacaksınız. Bu yüzden birinin tepki vermesi şaşırtıcıydı. On sekiz ceset ve yakında onlara dört tane daha eklendi, banyodan altı bile - sarılmış birkaç ceset namludan düştü. Küllerden biri bir fahişeye aitti.
  U dönüşünde sessiz mezar,
  Ölümü buldum - küçük canavar!
  Bugün bir dolar - yarın alnına bir kurşun,
  Çok tehlikeli bir meslek!
  
  evet kız seni istemedi
  İşkence, sınavları geçmek...
  Başka karışık rüyalar vardı
  Sadece canlı kıçları döndürün!
  
  Bir şampanya nehrinin akması için
  Yatlar, arabalar - tüm onurlar!
  Dolar hesapsız bir el tarafından ele geçirildi,
  Kız kötülüğe karar verdi!
  
  Ama sadece bir aptal düşünür
  Genelev iyi ve çok eğlenceli!
  Ağzımı siyah havyarla doldurdum -
  Kendine AIDS bulaştırdığını bilmiyordum!
  
  Ve kimse mezara gelmeyecek,
  Vaftiz edilme korkusuyla baba!
  Sonuç çok kötüydü.
  Eski müşteri bile dırdır!
  
  Çocuklarınız iyi hatırlamayacak,
  Böyle bir anneyi tanımak çok yazık!
  Onlar için geriye ne kaldı - bir hapishane sığınağı -
  Sessizce cezaya katlanmak ...
  
  Ve bu yüzden kızım, sen ders çalışıyorsun
  Ve Anavatan güzelliği için çalışın!
  O zaman durgunluk olmayan bir yol olacak...
  Aksi takdirde, yeraltı dünyasında sonsuza kadar kızartın!
  Ateşli Şeytan, düşmüş fahişeye eğilerek özetledi.
  Ve böylece, duvara yapışmış bir gölge gibi ve koridorda ilerledi. Yandan bir fan esiyor, ısıyı yakalıyor, Aurora saçlarını ısırıcı bir örgüye ördü, bu yüzden duyumlar hoş. Kapıya doğru yürür, sıcak hava açılırsa tezgahın arkasındakileri uyandırabilir. Hafifçe tereddüt eder, sonra yumuşak bir şekilde dar bir çatlak yapar ve üzerinde sürünür. Çıplak presimle halının gıdıklayan pürüzlülüğünü hissettim. Az önce merdivenden indim, birçok insan zaten burada uyuyor, tezgahta biralarını yudumluyorlar. Hafif bir gürültüde, Aurora'nın çıplak hale gelen bacakları duyulamaz, çıplak taban sesleri ayakkabılardan daha iyi bastırır, bu yüzden kız yalınayak yürüdü. Bir patlamada zaten monoton bir yıkım, bir mermiden fazlasını harcamaya çalışmıyor. Uyuyanlar genel olarak katledilebilir. Karotis arteri hemen sıkarsanız, düşmandan maksimum esneme olacaktır.
  Ve sonra çıplak bacaklı Aurora gemide çalıştı, Yankees'e ek olarak, yaklaşık yarım inilti İstikrar savaşçısı vardı, ancak sadece disiplini azalttılar.
  - Kimin kim olduğunu bilen mürettebata izin vermenin anlamı bu.
  Kız merdivene tırmandı, dağınık ışık yukarıdan düşüyor. Her zamanki gürültü, halının altından yerden yırtılıyor. Iraklı figürüne bakılırsa. bir anlamda nedir
  ayrıca takımın deneyiminden bahsetse de fena değil. Ancak aşırı rahatlık arzusu Yankees için ölümcüldür. Bu yüzden basamakları tırmandı ve durdu. Köprüde üç, kaplumbağa kostümünde iki tane var. Kaplumbağa kıyafeti bir tank bile değil, onu bir el bombası fırlatıcısından alabilirsin, ama ses bir domuzu tıraş etmek gibi olacak. Dolayısıyla böylesine iyi yağlanmış bir operasyonu bozmak arzusu yok.
  Yardım için arkadaşım Margarita'ya döndüm:
  - Burada bir tane, daha doğrusu iki tane kaplumbağa var!
  - Anlamak! - Margarita havalı olmaya çalışıyor. sırıttı.
  Ateşli şeytan ciyakladı:
  - Nasıl atılır?
  Margarita gözlerini kıstı ve keçinin süründüğü Sfenks'ten şüphe duyarak sordu:
  - El bombası fırlatıcı hariç mi?
  - Çok gürültülü! Aurora derin bir nefes aldı.
  - Zırh siperliğini camın olduğu bölgeden keserek yüze bir bumerang fırlatmak en iyisidir. Sonra oraya üçlü modda üç mermi koyun. Çalışmalı. dedi Margaret kendinden emin bir şekilde.
  - Bana gel, senkronize yapalım! - Sinirli bir şekilde parmaklarını çatlatarak, ateşli şeytan sordu.
  - Tabii, acelem var! - Margarita birkaç tane daha koydu ve karşı taraftan içeri girdi. Barefooted Aurora konsantre edildi ve düşük bir tonda eklendi:
  - Burayı kaçıramazsın.
  - Dua edin, yardımcı olur! - Sunulan, bir kez daha Komsomol üyesi Margarita dini ecstasy düşmüş.
  - Tanrı'ya inanmıyorum! - Ayı savaşçısını kes. - Bu bir zayıflık işareti!
  Sarışın savaşçı, haç işareti yaparak şunları önerdi:
  - Öyleyse yardım isteyin - en yüksek insan zihni. Sovyet Rusya adına kazanmasına yardım etsin.
  Kızlar beş saniye dondu, fısıldadı ve sonra planlarını gerçekleştirdiler. Bumerang diski, ince bir ağ gibi, dağınık ışıkta neredeyse görünmezdir. Bir kez ve vizörde iki hareketsiz idolü vurun. Sessiz mermiler hafifçe kesilmiş vizöre çarparak mermileri kırıp beyinleri döndürdüğü için tepki verecek zamanları yoktu. Üçüncüsü aynı anda öldürüldü, bu yüzden tepki verecek zamanı yoktu. Doğru, kaplumbağa kıyafetleri düştü ve ses çıkardı. Meraklı denizci atladı, kızıl saçlı Aurora onu bir sıçramayla ve işaret parmağıyla başının arkasına geçti.
  - Uyu oğlum!
  Sonra aşağıda birkaç kafa, çift fanlı bir çizgi ve sessizlik belirdi.
  - Margarita bu aşamayı geçti!
  - Burada kaptanın kamarasının yanında onu çakıllarla birlikte yakalayacağız. - kızgın sarışın bir Komsomol üyesi önerdi.
  - Kendi kendine.
  Kaptanın kamarasına ulaşmak için iki tarama yapmak zorunda kaldım, bir fahişe iki metrelik siyah bir adam üzerinde özverili bir şekilde çalışıyor, Margarita Korshunova kurtuldu. Çok gençti, on sekiz yaşından büyük değildi, belki on altı bile. Çok yalvarır görünüyordu.
  - Bir şey söylemeyeceğim savaşçılar...
  - Allah'ım! Yenilmez ve talihin kanatlarında yol aldı. - Kurnaz Margarita Arapça cevap verdi.
  Gerçekten de yüzleri görünmüyor, ki bu belirsiz, kız hala tanımıyor ve bunun Türk Sultanı olduğu versiyonu güçlenecek.
  - Kaptan nerede? Aurora, Arapça aksanıyla İngilizce sordu.
  Aşk rahibesi kekeledi:
  - Lüks bir kabinde! Bu "pedril" aşkta hiç sakin değil. Evet, istersen sana hizmet ederim, bedava yapılır!
  - Cennette kızlar bizi sizden bin kat daha iyi bekliyor! - Ayı savaşçıları kenara çekildi.
  Putana katilleri kızdırmak istemiyordu ama fahişenin refleksi mantığın sesinden daha güçlüydü:
  - Sana sadece yapabildiklerimi göstereceğim! Dilim tüy kadar hafif ve bal kadar tatlı!
  Cidden öfkeli olan Margarita parmağını göz kapağına sokarak fahişeyi kapattı:
  Biraz daha fazla ve onu öldürmek zorunda kalacaktık. - Dini Komsomol üyesi Krakatau, böyle bir ahlaksızlığı görünce çok öfkelendi.
  Girişte iki muhafız gelişigüzel yere yatırılmış, arkalarından atlayarak boyunlarını kırmıştı.
  Kaptan, biri zenci, diğeri Taylandlı olmak üzere iki tipe sarılarak, hali vakti yerinde bir piç gibi horlamaya başlamıştı bile. Onlar da pes etmelerine rağmen, gergin bir şekilde fırlatıp döndüler.
  Kızlar bilgisayarda kaptanın bir fotoğrafını gördüler ve tereddüt etmeden her iki "trans erkek çocuğu" yatağa koydular. Birinci rütbenin kaptanı, amiralden sonraki ikinci kişi, suratına bir iki tokatla sarsıldı ve kendine getirildi. İlk kez yakalanan çirkin yaratık seğirmedi, ölümüne sadece şaşkın gözlerle baktı.
  Margarita, ağzını bir eldivenle kapatarak, uzanmış elleri üzerinde onu kaldırdı ve Aurora, parlak bir bıçakla gözlerine bir hançer kaldırdı. Vahşi bir kobra ile ıslandı:
  - Bir kelime ve gözünü oymak!
  Margarita çenesini hafifçe gevşetti ama kaptan sessizdi.
  - İşte buradasın! - Ateşli şeytan, sesindeki tonu daha da korkunç hale getirdi. - Ağrı Komutanı uygulayın.
  Galina sinir ucunu hafifçe bastırdı ve ağzını kenetledi, böylece Amerikalı kaptanın boğazlarından bir çığlık kaçtı.
  - Şimdi daha sessiz olacak. - Kırmızı Aurora, cenaze yürüyüşlerinin karakteristik ritmine benzer bir şekilde yerde çıplak parmaklarla dövmeye başladı. - Yanlış domuzu konuş! Yoksa haysiyetini kesip ağzına koyarız.
  Sapık kaptan biraz sakinleşince Margarita biraz sıktı. Sarışın savaşçı da sorgulamaya sözlü olarak katkıda bulunmaya karar verdi:
  - Eziyetten kaçınmak istiyorsanız köpek kendinizi ifade edin. Aksi takdirde, sadece bizi memnun edeceksiniz.
  Kaptan net konuşmadı.
  - Sana her şeyi anlatacağım!
  - Bu daha iyi. Sorgulama kolay bir şekilde nasıl söylenir! Kızlar alaycı bir şekilde sırıttı.
  Kaptan inledi, tavşan kulakları titriyordu:
  - Bırak hayatı!
  Aurora mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu en değerli yemek, daha fazla kazanman gerekiyor!
  - Ben bir iş insanıyım. - Yakalanan Amerikalı neden sevindi? - İstersen hizmet edebilirim!
  - Ve bu da orada, tükür, ayrılmadan, erkek fahişe! ' Margarita tiksintiyle belirtti.
  Kızın bacaklarının pürüzsüz derisine tökezleyen gemi hamamböceği bile, böyle bir teklife öfkelenerek boşluğa geri döndü.
  - Gemide kaç kişi var? - Gururlu kızıl saçlı Aurora, son cümleyi duymamış gibi yaptı.
  Amerikalı sapık tereddüt etti, suratı asık suratlı oldu, sanki soruyu duymamış gibi, gözleri alkışlıyor, alkışlıyor!
  Ateşli Şeytan küçük parmağını bir hançerle kesti, kan aktı. Hemen kendine geldi:
  - Destroyerde kaç kişi var?
  - Yaklaşık dört yüz! "İstikrar" militanlarının kıyıdan geldiğinden emin değilim. Ama fahişeler azdır. Sahilden gelenler için bile yeterli değiller. - Taklitçi ve moron sızlanarak domuzunun boynunu çekti.
  . BÖLÜM 8
  - Detayları geçelim! - Ateşli Aurora hemen pratik konulara döndü. - Eserler nerede?
  Kaptan aptalı oynamaya çalıştı:
  - Hangi eserler?
  Çıplak ayaklı Aurora dizini hafifçe sıktı, kemiği çatırdadı.
  - Şimdi anladın mı?
  Ağrının uyuşturucudan kurtulmanın en etkili yolu olduğu kanıtlandı:
  - Evet, geminin kasasındalar.
  Cool Aurora homurdandı:
  - Ve kasa?
  - Kapının arkasında! - Domuzcuk primat ciyakladı.
  Ayı savaşçısı yeşil gözlerini parlattı. Margarita titanyum kapıyı ona doğru çekti ve hayal kırıklığıyla haykırdı:
  - Kodlanmış!
  Kaptan umutsuzca hayatta kalmaya çalışıyordu:
  - Evet, anahtarım var.
  - Neresi? - Savaşçı kız çıplak ayağının ucundaki sandalyeyi bacağından kaldırdı.
  Hayvan belli belirsiz homurdandı:
  - Dolapta!
  Çıplak ayaklı Aurora hızla dolaba atladı ve çipli bir cihaz çıkardı.
  - Bu?
  - Evet! - Sıçan ciyakladı.
  - Kendim açacağım! - Atılgan Aurora kaptanın ellerine vurdu. - Bak, akıllı ol.
  - Neden sadece ikiniz varsınız? - Domuz ilgilenmeye cesaret etti.
  - Çok meraklı olma. Daha uzun yaşayacaksın. Aurora'nın çıplak topuğu Forleind'ın sarkık karnına çarparak acı içinde kıvranmasına neden oldu. Kız kasaya giden kapıyı açtı. Odanın içinde birkaç dizüstü bilgisayar, el bombası fırlatıcı vardı. Sovyet RPG - 39, bir kopyada ve daha sofistike Amerikan muadili.
  Güvenli kodu biliyor musun? - Ayı Savaşçı hırladı.
  - Son iki haneye ek olarak, sadece komutan onlar hakkında bilgi sahibidir. - Amiralimiz George Arnold.
  - Beni ara! - Margarita ayağını tutsağın gevşek ağzına soktu ve çıplak parmaklarıyla burnunu tuttu.
  Tökezleyerek, tutsak Amerikalı çok uzun olmayan bir kombinasyon listeledi. Aurora gözlerini biraz parlattı.
  - Aferin, yalan söyleme. Lehinize bir puan.
  - Ve sonra nasıl söylenir ... Şimdi, numarayı üç kez yanlış çevirirseniz, bir alarm çalacaktır. - Aniden korkmuş bir kaptanı ağzından kaçırdı.
  - Onu zaten tanıyoruz! - Komsomol kızı hızla kodu çevirdi ve dört yüz milimetre kalınlığındaki kapıyı açtı. Çakıl taşları ayrı kutularda saklandı ve dikkatlice çıkarıldı.
  - Sonsuzdan gelen iğneler, onları henüz işlemedin mi?
  - Çoğunlukla evet! - tutsak bir fareyi gıcırdattı. - Akşam test edildi.
  Ateşli şeytan sevindi:
  - Harika, iğneler nerede saklanıyor?
  Kaptan kekeleyerek boğuldu:
  - Ambarın olduğu hangarda. İki "Pershing" tankıyla birlikte "Orlan" mührünü taşıyor.
  Bu kutular sadece hurda metal için iyidir. Ancak geliştirilmiş "stinger" modeli oldukça uygundur. - Mahkumla alay eden Mad Aurora dilini gösterdi.
  - Bilgisayar çiplerine sahipler, çok özeller, silueti yakalıyorlar. - Amerikalı, hayatını satın almaya çalışarak mırıldandı.
  - Biliyoruz! - Ateşli şeytan ortağına döndü. - Ne dersin Mirabela, dört yüz elli kişiden kaçı kaldı?
  - Yarıdan daha az. Toplamda iki yüz otuz sekiz cesedimiz var. - Komsomol kızı bile zevkle kıkırdadı.
  Öfkeli Aurora kendi kendine nefes verdi:
  - "Acıları" yüklemek için tutsaklara ihtiyaç duyulacak, bilim adamlarının üzerinde çalışacağı bir şey var.
  Tutsak alçak, ağzından kaçırdı:
  - Rus musun?
  - Mücahid olduğumuzu düşündüren nedir? - Komsomol savaşçıları hırladı.
  Kaptan beklenmedik bir akıl ve ustalık gösterdi:
  - Sadece Ruslar, oldukça büyük bir gemiyi birlikte ele geçirebilecek kadar sert savaşçılara sahip olabilir!
  Sert Aurora aynı fikirde değildi:
  - Ve eserlerle büyük Türk Sultanının savaşçıları!
  - Bu nasıl? Her şey mümkün ama Araplar için fazla zekisin. - Domuz primat sendeledi. - Belki Alman olsanız da?
  Swift Aurora, sözlerini reddederek karnına vurdu, sonra iki bacağını da kırdı, keçi kaptanı ağrı şokundan bilincini kaybetti.
  - Genel olarak ihtiyacımız yok, yeterince biliyoruz. - Kızıl saçlı savaşçıyı özetledi. "Şimdi sadece mürettebatı almamız gerekiyor.
  Margarita hemen önerdi:
  - Hadi kulübelere gidelim, bir dizi anahtarımız var!
  Aurora çok sevindi:
  - Evet, acil elektronik açma var.
  Komsomol kızları sessizce aşağı indi, kabin kapılarını açtı ve yine yıkım. Sadece bir çeşit harman, savaş değil, buğday çalkalaması.
  - Altı numaralı kabin temiz! - Dedi Aurora, dişlerini sırıtarak.
  - Belki altı numaralı odada! Margaret kıkırdadı. - Daha iyi gidelim.
  - Biz yığın halinde otlanacak kaz değiliz. - Ateşli şeytan kükredi. - Ya da daha doğrusu kazlar, ama vahşi!
  - Doğru değil! - Burada sarışın sonlandırıcı zaten rahatsız oldu. - Bu paralı askerler para için savaşıyorlar ve biz sadece Komünist Anavatan için varız.
  Komsomol kızları, tekli atışlar yaparak mürettebat güvertesinden daha uzağa fırladılar. Margarita tüm hızıyla makine dairelerine, kilere, ambarlara, mutfağa koştu. Ordu dikkatlice bloke edildi, parçalar halinde öğütüldü. Görev aydınlatmasının zayıf olması sadece gözcülerin işine geliyordu, on metrede düşman titreşimden başka bir şey görmüyor ve belirgin görünüyorlar.
  Bilgisayar otomatik olarak fikrini verdi.
  - Ve eğer virüsün modelini kullanırsanız.
  - Ve zaten pille çalışan bir akıllı telefon kullandık. - Said, robot tarafından rahatsız edildi, Margarita Korshunova. - Burada hazırda bekletme modundaki tüm gözetleme sistemlerini görüyorsunuz.
  - Bunun gibi! - Çipli makine şaşırdı.
  - Amiralin ofisinde, kanaldan bir solucan ve bir virüsün melezini gönderdiler. Görünen o ki fark edilmiyor, tek bir anti-virüs programı alarmı yükseltmeyecek. Saf iş budur, görünmezlik tüm gözetleme sistemlerini yatıştırır. - Komsomol kızı, daha fazla ikna etmek için keskin pazılarını kolunda gösterdi.
  - Oh, peki, sen ver! - Kızların yaratıcılığına, makineli tüfeklere hayret ederek dedi. - Beni yeniden programlayabilir misin?
  - Oldukça gerçek! Ve ne istiyorsun?! - Margarita burada çok sevecen bir yüz yaptı.
  - Kendinizi bir insan olarak tanıyın! - Elektronik cihaz istedi.
  - Ateş ederken gereksiz. - Sarışın sonlandırıcı aptalca şeyler yapacak kadar aptal değil. - Daha sonra sana İsa'dan bahsedeceğim.
  Margarita, sırtını iskeleye vererek bir pozisyon aldı, istikrar için tek dizinin üzerine çöktü, namluyu karşı kapıya doğrulttu. Bir adam çıktı, bu sefer beyaz, sadece biraz "özensiz" görünüşe göre uyuşturucu tüttürdü.
  - Uyuşturucu bağımlıları Tanrı'nın krallığını miras almazlar. - Komsomol savaşçısı onları böldü. - Cesetleri fırlattı, çabucak haç çıkardı.
  Çıplak ayaklı Aurora başka bir çevre boyunca zikzak çizdi, kapıya gitti, kilitlendi, evrensel bir anahtarla açıldı. Zenci ona bir yastık fırlattı.
  - Kedicik pisliği!
  Komsomol kızı anında tepki vererek hem yastığı hem de Afrikalıyı ve ortaklarını yırttı; - Yarısından azı. Toplamda iki yüz otuz sekiz cesedimiz var. - Komsomol kızı bile zevkle kıkırdadı.
  Ah, yatağa sürüklemek ortaklar.
  - İşte korkutmayı başaran inekler! - Kızıl saçlı ayı savaşçısı cevap verdi. - Şimdi nereye gitmeli? Görünüşe göre, vekil kabininde. Uyuyor gibi görünüyor.
  Kaptanın arkadaşının evi o kadar geniş değil, ama oradan müzik geliyor. Melomaniac ne demek? - İşleri kolaylaştırır.
  Çıplak ayaklı bir Komsomol kızı bir gölge gibi girdi, bir savaşçıyı devirdi ve dirseğini bükerek ikinci rütbenin kaptanını hafifçe boğdu:
  - Yaşamak İstermisin?
  - İstek! - Genel olarak bir Amerikalının beklendiğini söyledi.
  - Bir şans olacak! - Aurora atılırken onu kapatmayı seçti ama uzun sürmedi. - İşe yarayacak Kent! Devam etti, koridor daralmaya başladı, denizcileri açıkça alçalttı. Komsomol kızı uzaktaki kapıya nişan aldı ve onu nöbetçilerin kafalarının üzerinden çıkardı. Yani çekim sessizdi, dedi fısıltıyla.
  - Bang-bang!
  Bir Komsomol kızı dikkatlice kabin kapısının kolunu dener. Kilitli. Pekala, bu yarım saniye, kabinde yedi kişi var, üçü uyuyor, gerisi domino kesiyor, oldukça Rusça. Margarita tetiği zorlayarak çeker, bu durumda cinayet neşe getirmez. Ama iş yapılır, yüzüne bir damla kan bile düşmüş.
  - Örgülü ölüler ayağa kalk ve sus! - Komsomol kızı kıkırdadı.
  Yeni bir kabin, burada Margarita hayatını uyuyan iki kişiye bıraktı, daha yeni kapattı, işe yarayabilirler.
  - Cinayet, kişisel çıkar ve kârı haklı çıkaramaz - yalnızca onur, özgürlük ve Anavatan şiddetin savunucularıdır! - Dedi - büyüleyici bir filozof terminatör.
  Aurora, bir havalandırma borusu seçerek de kolayca hareket ettirilebilir. Çok sıkışık ve sırt çantasına müdahale ediyor. Hatta küçültmek için makineyi katlamak zorunda kaldım. Şimdi Komsomol kızı risk almasına rağmen çok daha becerikli hale geldi. Burada, azizler günahkarlara kızmış gibi, mutant bir örümcek saldırdı. Ve sadece geçmeyi başardığında. Acı bir şekilde ısırıldı ve birkaç kez yumruk bıraktı. Komsomol kızı başını kaşıdı, ancak onu dokunaçlarının ucundan tutup dirseğinin altına taşımayı başardı. Elini çekti ve sağlam kutu açılıp doldurulmuş dirseğini incittiğinde ona vurdu.
  - Berbat! - Ayı savaşçısını yanıtladı. - Kendime bir panzehir vereceğim.
  Bir şekilde Margarita dışarı çıktı ve askerlerin horladığı kabine girdi. Kapı açıldığında ayağa kalkmaya çalıştılar ama hemen ölümcül bir yağmurla kaplandılar. Sadece bir tanesini bırakarak adamı kapatan Komsomol kızı yoluna devam etti.
  İşte solundaki kapı dönmeye başlıyor. Tıraşlı açık dişli adamın idrar yapmak istediği görülebilir.
  - Buradaki kim? - Denizciye sarhoş bir sesle sordu.
  - Çıplak ayaklı rüyan! - Bir Komsomol kızı bir yay ile bükülür ve kapıyı dağıttıktan sonra alnına çarptı. Hala alaşımlı çelik. Alın bir anda şişti, "boksör" tipine benzer şekilde, ayrıca başın arkasına çarptı. Margarita içeri uçar, demir dizini çenesine vurur, çok keskin bir şekilde dişlerini kırar. Kütlesi yoktur, ancak hızını fazlasıyla telafi eder.
  - Hazır görünüyor. - Katili tanrıça figürüyle özetledi.
  Arkada beş kişi daha var. İyi bir karşılama. Onu bayıltacak kadar alnına yumruk atan başka bir piç. Avucun boyundaki üçüncü kenarı. Kendinizi tekrar etmelisiniz, ancak bu teknik ölümcül. Bir tür üst raftan düşer, ancak anında Margarita onu başıyla solar pleksusa vurur.
  - Biraz dinlen bebeğim. - Komsomol kızı diyor.
  Son tip, İngilizce ve Rusça kelimelerin bir karışımı olan üç katlı bir müstehcenlikle yemin eder. sakini değil mi Margarita bir kobra yürütür, parmaklarıyla gözlerine bir darbe, neredeyse ölümcül. Tüm "ortaklar" sustu. Doğru, yan kabinde bir ses yükseldi.
  - Orada ne var!
  - Kolay dövüş! - Sarhoş bir sesle, hırıltılı, Margarita gibi, aşağılık bir şekilde cevap verdi. Yaralılarımıza yardım edin. -
  Kabin kapıları açılır ve bir dönüş yapılır, yine savaşçılar düşer.
  İyi bir makineli tüfekle olmalı,
  Anavatan düşmanlarına kötü bir ölüm!
  Yıldızlara uçmak için,
  Gökyüzündeki o gök kubbeyi fethetmek için!
  
  Biz Güneşin Komünizminin çocuklarıyız,
  Bir kasırga gibi doğan savaşçılar...
  Nazi, kurdun kükremesine cevap verecek,
  Büyük bir ayı onu parçalayacak!
  
  İyilik kötülükten güçlüdür,
  Daha serti kötü olsa da...
  gökyüzünün altında savaşıyoruz
  Çiçek açan bahar geldi!
  
  İçinde bülbül şarkıları - triller,
  Ve derelerin gümüşi çınlaması!
  Buz, kar ve kar fırtınası çekilecek,
  Sıcak güneşin altında!
  
  Bloom - papatya, haşhaş, gül,
  Böyle yemyeşil bir yaz çayırı!
  Ve eğer biliyorsan, don gelecek!
  O zaman bile, korkma!
  
  Büyük kediler - bu "Kaplanlar",
  Kükrüyorlar ve namlu çıkıyorlar - sallanıyorlar!
  Fritz'i kötü oyunlara atarlar,
  Ama kaput yine de gelecek!
  
  Güneşin doğuşunu bekleyelim!
  Birlikler Rusya'nın Berlin'ine girecek,
  Vatan ilahilerle söylenir -
  Ve Tartarus'un uçurumunda özlem var!
  
  Sonra ülkelerin halkları birleşecek,
  Kardeşlik ve sevgi gelecek!
  Bardaklara, tabaklara bal dökün -
  Böylece akarsularda kan akmaz!
  Margarita kükremenin son mısrasını sağır bir sesle söyledi ve mısraların geri kalanı kafasında atlar gibi dört nala koştu. Bir şarkıyla çekim yaptığınızda, her zaman ilgi çekicidir:
  - Bu kadar acımasız olsa da, yaşayan insanlarla bu şekilde hareket etmek! - Zaten üzülerek "Hıristiyan" dedi.
  Kızlar ne kadar her şeyi takip etmeye ve kontrol etmeye çalışsalar da dört gözle bu imkansız. Akılsız bir zombi sayılmaz. Bilinmeyen biri alarmı yükseltmeyi başardı. Acil durum ışıkları hemen yandı ve bir siren çaldı.
  - Kaçınılmaz olan oldu ve çok şanslıydı. - Dedi kızıl saçlı Aurora.
  Komsomol kızı kabinlere koştu, denizciler ve özel kuvvetler onlardan kaçtı. Belirsiz bir şekilde onları vurdu. O kadar çok insan yatırıldı ki, Yankees düzinelerce düştü.
  Otomatik patlamalar duyuldu, aynı anda birkaç el bombası patladı. Ancak, savaşçılar kendilerine daha fazla zarar verebilir. Susturucular da burada rollerini oynadılar,
  Suçlu özel kuvvetler bunu hemen anlamadı, ölüm onları içeriden bekliyor. Margarita, askerlerin çıkışını engelledi ve kendisine birkaç el bombası attı. Çığlıklar kanlı kemik parçalarını saçıyor, burada bir Komsomol kızı çıplak ayağıyla kopmuş bir kafa yakaladı. Hareketli ayağı ne hale geldiyse, herhangi bir açıda bükülür. Fiziksel yasaların değiştiğini ve etin güta perka olduğunu düşünebilirsiniz.
  Kuyruklar düşman tarafında patlıyor, ama çoğunlukla körü körüne. Margarita, neredeyse saklanmadan ateşler, "Kolchuga" sihirli taşları tüm çekimleri güvenilir bir şekilde yönlendirir.
  - Ortağımın adının Kar Kraliçesi olmaması üzücü. Böylece çiftimiz daha sembolik görünecek!
  Uyandı, bu sefer Oleg Rybachenko, borazan ve kırbaç darbesinden değil, kendi ağlamasından - sakin ve teselli edilemez. Kızlar hala uyuyor, bir şeyler yapıyorlardı.
  Ve onun kahramanlığının yerini, Naziler sizinle alay ettiğinde sık sık olduğu gibi bir kabus aldı.
  Oleg Rybachenko, mürekkebin içine dalmış gibi daldığını hissetti ve hatta gözlerini yemeye başladı. Sonra gerçekten korktu ve aniden Naziler diğer dünya üzerinde güç kazandı. Bir köpeğin bir yığını tırmalaması gibi bir tırmalama sesi var, sadece çok daha yüksek, kulakları ısırıyor, büküyor. Kulak zarları forseps ile kırılır. Sonra karanlıktan bir yanardağın lavları gibi parıldayan dişleri olan bir ağız çıkar. Oleg Rybachenko Jr. daha önce hiç bu kadar iğrenç bir canavar görmemişti, arka planına karşı korku filmlerinin karakterleri sadece bir kabusun acıklı bir parodisiydi.
  Sonra daha da korkunç başka çeneler ortaya çıktı, bazıları Everest gibi kocamandı ve diğerleri çok kısır köpekler gibi küçüktü. İşte onlar çarpık zehirli dişleriyle onun etine yapışmış durumdalar. Gerçekte, Rybachenko Jr. kısa hayatında böyle bir acıyı hiç yaşamamıştı. Ana şey, bir duyum analogu bulmanın imkansız olmasıdır. Hem yanan bir alev hem de aşındırıcı asittir, aynı zamanda donma yılları ve kör bir testeredir.
  Ve ona eziyet etmeye devam ettiler, etin ellerinden nasıl koptuğu, kemiklerin nasıl ortaya çıktığı, bağırsakların açık mideden nasıl çıktığı açıktı. Kötü yaratıklar onları kemirerek dişlerinin etrafına sarar. Rybachenko Jr. inliyor, gözlerinden yaşlar akıyor.
  - Tanrım ne için. Ne de olsa hayatımda kimseyi öldürmedim, ihanet etmedim.
  Bir kıkırdama duyulur ve ondan, kızgın iğnelerin kulak zarını deldiği anlaşılıyor. Sonunda devasa bir ağız belirir, onu bütün olarak yutar. Oleg Rybachenko Jr. boğazında azgın bir alev görür, tamamen farklı renklerde yedi yaprağa ayrılır.
  - İşte yeraltı dünyasının efsanevi ateşi. - Çocuk fısıldadı, ellerindeki deri kaynaştı, çirkin yaralarla kaplı. Uçuşunu yavaşlatmaya çalışıyor, ama işe yaramaz, kendini bir milimetre bile kıpırdatamıyor. İşte ateşli bir akıntının dokunduğu sevgili genç vücudu. Hiç böyle bir şey yaşamamıştı, gözleri karardı ve sanki ağzında bir patlama başladı ve midesi isyan etti ve nükleer silahlarla saldırıya uğradı. Bu alev ne kadar sıcaktı, çıplak deride büyük apseler belirdi, kemikler karardı ve çatladı, acıya neden oldu.
  - Hayır, istemiyorum, gerek yok - Öncü yüksek sesle bağırdı. - Bırakın beni lütfen!
  Ateşin her rengi, özel bir benzersiz acı modelidir. Acıya farklı tonlar verilebilir, çeşitlilikleri şaşırtıcı, Marquis de Sade bile yeraltı dünyasının sakinlerinin yaratıcılığının ne kadar ileri gidebileceğini düşünmedi.
  - Pekala, birbirinizi tanıyabilirsiniz. - Tanıdık bir SS profesörünün sesi iğrenç bir şekilde gıcırdıyor.
  Bununla birlikte, görünüşleri korkunçtur, ancak uzaktan köpekbalıkları ve timsahların bir karışımı gibi görünen dikenli ağızlara bakmak özellikle tatsızdır. Ama boynuzlar, garip bir şekilde, güvence verdi. Öncü çocuk, delici acıdan uzaklaşmak için, bu sevimli küçük komik küçük şeytanların, bazen çirkin, bazen tam tersi komik ve saf, bazen insanlara yardım ettiği ve bazen zarar verdiği folkloru hatırlamaya başladı. "Rahip ve işçisi Balda" hakkında özellikle unutulmaz bir hikaye. Bu tür "insanlar" ile başa çıkmak oldukça mümkündür. Ve burada sadece biliyorlar, bir dirgen ile delin.
  - Günahkar ruhun Nasyonal Sosyalistleri dinlemediğini mi? - Şeytanın boynuzu büyümüş, bir parça üzerinde bir tür gaga ve tırtıl haline dönüşmüştür.
  Kafadaki kemikler kırıldığında o kadar çok acıyor ki kelimelerle tarif etmek imkansız. Ancak aynı zamanda, bilinç bulanıklaşmadı; Oleg Rybachenko sıradan insan etinde olsaydı, kesinlikle şoktan ölürdü. Ve böylece beyninde sert bir dokunuş hissetti, sonra canavar beyinlerini içmeye başladı. Yudumluyormuş gibi yavaşça yaptı. Başka bir iblis tırnaklarını delmeye başladı, altlarına keskin iğneler sapladı.
  Oleg Rybachenko çığlık atıyor, ağzı kendi kendine açılıyor.
  - Bırakma.
  Onu dilinden yakalarlar ve çekerler, yavaşça damaktan koparırlar.
  Ayrıca acı, ama biraz farklı ve artık çığlık yok, sadece hıçkırıklar ve ulumalar.
  Şeytanlar salaklık etmeye devam ediyor, tırnakları takip ederek eklemleri kırmaya başladılar ve bunu yavaş yavaş acının tadına vararak yapıyorlar.
  - Boynuzsuz keçi payını böyle alır. - Muhtemelen kıdemli bir imp.
  Oleg Rybachenko zaten delilik durumuna ulaştı, bir eziyet dalgasıyla sular altında kaldı. Ama şeytanlar geri çekilmiyorlar, dişleri çekmeye başladılar, sonra onları deldiler, sakızı bir nokta ile deldiler.
  - Nasıl böyle bir zulme batarsın, gerçekten anneleri yok mu? - İşkence gören öncü düşündü. Görünüşe göre düşüncelerini okuyan şeytanlar çığlık attı.
  - Anne yok baba Hitler-Şeytan.
  Sonra yeni un buldular, matkabı ısıttılar, son dişleri bir kesici ile kesmeyi bitirdiler. Ardından kemiklerin sırası geldi. Sıcaktan kırmızı maşayla kırıldılar. Deri tütsülenmiş, kemikler yanmış. Kalbi patlamak üzereydi, bomba gibi patlamak üzereydi.
  Burada Oleg Rybachenko aniden dilinin büyüdüğünü ve bir şeyler söyleyebildiğini hissetti.
  - İsa aşkına merhamet et.
  Buna karşılık, iblisler ona bir dirgen sapladı.
  - Sen bir günahkarsın ve bilmelisin ki, Mesih sefil insanların bir icadıdır. Gerçek tanrılar iki kişiden biridir ve tüm evreni ve faşistleri kendi suretlerinde ve benzerliklerinde yaratmıştır. Ve sizler insansınız ve yaratıkları okuyun, onlar herhangi bir emre uyan ve aşağılanmaya maruz kalan köleler olmalı. Sen önemsiz köle varlığımıza inanmadın ve şimdi hepsini kendi teninde yaşıyorsun.
  - Şimdi inanıyorum! diye bağırdı korkmuş öncü.
  - Geç! - şeytanı SS'den çaldı. - Hiç şansın yok.
  Oleg Rybachenko'ya eziyet etmeye devam ettiler, onu birkaç kez arka arkaya kırdılar, yaktılar, sonra düşünülemez bir şekilde iyileşti. Sonra yeni bir şekilde ezildi. Sonra SS-şeytanları bundan bıktı ve onu havaya kaldırarak onu yeraltı dünyasına taşıdılar.
  "Bakın itaatsizler nasıl cezalandırılıyor.
  Oleg Rybachenko, kızların çarmıha gerildiğini gördü. Bir zamanlar güzel olan bedenleri korkunç şekilde sakatlanmıştı ve kan damlıyordu. Büyük domuzlar haç dikti, bazen kurbanlar düştü ve domuzlar üzerlerine atladı, dişi etini parçaladı. Bu talihsiz yaratıklar nasıl acı çektiler, bazılarının yanaklarından ter ve kanla karışık gözyaşları aktı. Umutsuzluk gözlerinde parlıyordu. Yalvarıyor gibiydiler: Biz masumuz, bizi bağışlayın.
  Bu talihsizler neden cezalandırılıyor?
  İblis, tüm gücüyle, çıplak ayaklı öncü çocuğun topuklarına kızgın bir levyeyle vurdu ve şarkı söyledi:
  - Çeşitli şeyler. Biri hostese karşı küstahtı, diğeri en sevdiği vazoyu kırdı, üçüncüsü seks yapmayı reddetti, dördüncüsü geri adım attı. Yani buraya gelmek için büyük günahkar olmak gerekmez, küçük suçlar yeterlidir.
  - Ve eziyetleri hiç bitmeyecek mi? - Oleg Rybachenko inledi.
  - Ve bu, Yüce Tanrı'nın karar vermesi ve acımasız Führer'in. Majesteleri Adolf bir af kararı çıkaran ilk kişiyse, o zaman çok acı verici olmayan başka bir yere transfer edilebilirler.
  - Cennete!? - Oleg Rybachenko güvenle söyledi.
  Kirli SS adamı yuvarlandı:
  - Siz primatlar için cennet yok. Her saniye dövülmeyeceğiniz, eziyet görmeyeceğiniz ve öldükten sonra da efendilerinize hizmet etmeye devam edebileceğiniz yerler vardır.
  Korkudan titreyen Oleg Rybachenko sordu:
  - Ve suçları daha ciddi olan insanları neler bekliyor?
  Bunu da size göstereceğiz.
  Şeytan gözüne bir dirgen sapladı, elmalar patladı, sıvı döküldü ve çocuk yazar uyuştu. Ardından, birkaç saniye sonra görme yeteneğini yeniden kazandı, ancak her göz kırpması dayanılmaz bir kaşıntıya neden oldu. Tekrar uçtular ve daha da iğrenç yaratıklar onları karşılamak için kanat çırptı.
  Oleg Rybachenko onları dikkatlice inceledi. Görünüş gerçekten hiçbir şey değil: çıplak, tüysüz ve kabuklu bir kafatası; cehennem ışığıyla yanan gözler; kısa, ortasında siyah bir eğim olan kopmuş bir burun gibi. Ve belki de en aşağılık - bunun yerine beş kalın, yıldız şeklindeki şeytan dokunaçlarının asılıp hareket ettiği alt çenenin olmaması. Bu yüzden Oleg Rybachenko'ya yapıştı, dişlerini dudaklarına batırdı ve ünlü öpücüğünü bir hıçkırıkta verdi. Sonra pençe elleri kemikleri kırmaya başladı. Öncü yazar Oleg dirseklerindeki akut ağrıdan nefesi kesildi, eklemleri ezildi.
  - Öncelik böyle olabilir, hadi tanışmaya içelim.
  Yazar Rybachenko'yu soyan canavar, elini bardağa uzattı ve anında şarapla doldu. Onu öncünün yüzüne dürttü.
  Çığlık bile atamıyordum. Sanki burun deliklerinde bir yanardağ patlamış gibi, öncü çocuk onun ağlamasıyla uyandı.
  Oleg Rybachenko'nun başını kaşıyan bacaklarının üzerinde yatan Mirabela, sadece sarsıntıdan seğirdi ve uykusunda gülümsemeye devam etti. Naziler tarafından cehenneme atılana kadar mutlu bir kız. Onların cehennemi teknolojisi bu hale geldi - düşünceleriniz üzerinde hiçbir gücünüz yok!
  Ama yine de, gerçeklik: havasız ve aynı zamanda oldukça soğuk - şeytani bir rüyadan bin kat daha iyi olduğu ortaya çıktı. Çocuk-öncü-yazardaki ürperti, sanki rüzgar tarafından uçup gitmiş gibi. Bununla birlikte, bazen ona acımaları, ona bir çikolata vermeleri için hastalanmak bile istedi. Ama hasta değilseniz, o zaman bu büyük bir nimet! Oğlan derin bir nefes aldı ve gözyaşlarıyla ıslanmış olan daha ince yüzünde elini gezdirdi ve sadece Nazi Hades'in dehşetini hayal ettiği fikrine alıştı. Kölelikten daha kötü bir şey yoktur, diye düşündü Oleg ve titredi. Köleliğin sadece kelimelerle daha kötü olabileceği şeyler olduğu ortaya çıktı ... Tabii ki, cehennem muhtemelen gerçek olmasa da. Ama ya faşistler onu oraya tekrar ve daha da yoğun bir şekilde geri gönderirlerse.
  Paslanmayacaklar. Bu Almanları alt etmek için ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak gerekiyor. Hatta kırılmış gibi davranabilir veya kendisinden onlara hizmet etmesini isteyebilir. Tabii ki geçici!
  Ama... bu harika. Neredeyse anında, Oleg Rybachenko'da bir şey bu düşünceye isyan etti. Geçmiş günlerdeki gibi korkuyla karışık sarsıcı titremelerle değil, uzlaşmaz ve öfkeyle isyan etti. Kendisini ve lanetli efendileri Führer'i yakalayan SS askerlerine olan nefretini sadece kelimelerle değil, düşüncelerle de örtmüyordu. Açıklama veya mazeret aramadım. Ama kendim için açıkça karar verdim: ilk gerçek fırsatta koşmaya. Ve daha yüksek olanlar verecek ve en azından en ufak bir şans olacak, geri kalanının kaçmasına yardım edecek. Neden?! Çünkü o bir öncü! Bir öncü yoldaşlarına yardım etmelidir - Komsomol üyeleri! Ve sırf o öyle istediği için ama faşist hiç istemiyor! Eee!!! Kimseyle konuşmamak ve düştüğü yeraltı dünyasının bilgisi olmadan koşmak zor ... Oleg Rybachenko samanı buruşturdu ve yastığını yumruğuyla dövdü. Hitler'in ve sürüsünün kölesi olmayacak! Sovyetler ülkesinin öncüsü: aşağılanma ve acı istemiyor - bu yeterli ve bitiş çizgisine kadar her şey burada !!!
  Kızların bir kısmı çoktan uyanmıştı... Zavallılar bitkindi, özellikle şehrin topukları böyle çatladı.
  Ama ne yazık ki, rol yapmak zorundasın. Alçakgönüllülük maskesini taktığı sürece! Gestapo bodrumuna gitmek istemiyorum ve suratıma yumruk atmak büyük bir zevk değil ...
  Yani yine de şansını bulacak.
  En aşağılık - bu kurt adamlar kurtlardır. Gözleri hatırladım ve şimdi, en parlak günlerden önce, duygular keskinleştiğinde, öncü çocuk yazar açıkça anladı: bunlar hiç kurt değil, yönlendirilmiş mutasyonun ürünü olan daha akıllı yaratıklar. Genlerin yer değiştirmesinden - yozlaşmış SS binicilerinden çok daha akıllı. Soru şu ki, Sovyet halkından daha mı akıllılar?
  Hava çoktan aydınlanmaya başladı ve acele etmemiz gerekiyor.
  Oleg Rybachenko yana yuvarlandı, dört ayak üzerine çıktı ve uyuyanların arasından çatlak duvara doğru süründü. Delikli ve çimentosuz olmasına rağmen ustaca inşa edilmiş, güçlü - gürültüsüz sallayamazsınız. Köy hala uyuyordu ama kapıda bir ateş yanıyordu ve yakınında gölgeler görülebiliyordu. Motosikletler ve zırhlı araçlar ortalıkta görünmüyor... Yerel muhafızlar ya da ne?
  Kızlar çıplak ayak izleri bıraktı.
  Oleg Rybachenko titredi - onu omzundan tuttular ve geri teperek kendini savunmaya hazırlandılar. Ancak aralıktan yansımalarda, havalı Aurora'nın gözleri parladı.
  Ateş şeytanı sordu:
  - Kel adam nereye gidiyor?
  - Gerçekten kaçmak istiyorum, - Oleg Rybachenko sessizce fısıldadı, ama sıkıntıyla. Beni buraya nasıl getirdiklerini anlıyor musun?
  Cool Aurora gülümseyerek belirtti:
  - Bu kurt adamlar bizi otlatırken... Kurt adamlar olmasa da bir şey... - Kızın kafası karışmış bir açıklama arıyordu. Sonra tereddütle ekledi. - İçlerinde kozmik bir şey. kendimi bilmiyorum...
  Oleg Rybachenko'nun kendisi şu sonuca vardı:
  - Gitmene izin verilmeyecek!
  Kızıl saçlı kız omuzlarını silkti.
  - Sadece vermeyecekler, ama şans her zaman gelecek! O zamana kadar gücünü topla. Çubuk-Yaratıcı verecek, bizimki Kırım'a gelecek ve Nazi kötü ruhlarını süpürecek.
  Kırım'da sabahın güneşli ve soğuk olduğu, ancak rüzgarsız olduğu ortaya çıktı. Dünkü yağmurun çamuru buz tuttu. Eh, kış savaşmadan ayrılmak istemedi. Kırağı, saçılmış ve asılı gümüş gibi zengin bir şekilde parıldıyordu ama bu güzellik onu huzursuz ediyordu. Üstelik, kahverengi ekmek ve biraz iştah açıcı kokulu, hapishane yahnisi olmayan büyük bir kazan (ardından çok kötü görünümlü SS eskortlarından biri, kaselerle) getirdikten sonra, on iki yaşında üç erkek çocuk, kızlara açıkça açıkladı. ahır-kazamat dışarıdaki soğuk. Doğru, Nazi işgali altındaki çocuklara yakışır şekilde kendileri yalınayak. Hatta gençlerin ayakkabılarını daha az yırtması için bir düzen varmış gibi görünüyor. Ama evden hiçbir yere şaplak atamazlar.
  . BÖLÜM #9
  Ancak, hiçbir şey, bu gerçek bir don değil, don donu. Kış çoktan bitti ve Kırım'da bahar fırtınalı!
  Oleg Rybachenko aniden dişlerini fırçalamak istedi. Ağızda çok acı. Olduğundan çok daha fazlası - eller dişlerini kaşımak için uzandı.
  Pioneer kapıya koştu, ayağa fırladı, saçağı kırdı. Kendi cinsine kattı, çiğnedi ve tükürdü. Daha sonra tekrar tekrar çeşmeye bırakın. Hemen tazelendi ve ruhumda Nisan ayında çoprabalığı bırakın.
  Kazanda sıvı unlu bir şey vardı ve görünüşe göre mantarlı. Kaselerin kenarlarından yudumlamak zorunda kaldım ve bu arada yahni lezzetli çıktı. Gerçekten zevkle ve sadece açlıkla değil. SS'den gelen yozlaşmış eskort tüm aralıklı, kokuşmuş ağzıyla esnedi ve uykulu uykulu etrafına baktı. Ama şimdi bükün ve kafasında, Oleg Rybachenko aniden Ukrayna ekmeğini çiğnediğini düşündü.
  Ama o zaman nereye gidiyor? Bütün bir şirketle ve hatta yerel bir garnizonla korunacaklar. Ve onlar için bundan daha kötü olacak ... O vizyonda - Nazilerin onu bir hortum gibi düşürdüğü yer.
  Kendini böyle ifşa edecek kadar aptal olduğunu... Kendisi değil, diğer kızlar ve üç delikanlı. Evet ve ben de - o hala ülke için faydalı.
  Oleg Rybachenko düşünceli oldu. Örneğin bir uçağı ele alalım - tasarımında duralumin olması gerekiyor mu? Tamamen ahşaptan yapmak mümkün mü, ancak ona titanyumun sertliğini veriyor! Teorik olarak, formülündeki ve moleküllerindeki ağaç öyle bir değere sahiptir ki, aslında daha az ağırlıkla mukavemet olarak titanyumu geçebilir.
  Böylece, uçaklar manevra kabiliyeti katacak ve beka kabiliyeti kazanacak.
  Evet ve kurşun geçirmez yelekler süper sınıfın savaşçıları tarafından yapılabilir ve bu tür tanklar ...
  Onları kırmayacaksın. Vizyonlarda gördüğü "Kraliyet Kaplanı" bile başarısız olur. Ve tanklarımız kirden korkmuyor. Ve böylece mermiler onları almayacak.
  Yemek yerken Oleg Rybachenko, kollarındaki kız kardeşine ima edici bir sesle sordu:
  - Dinle, talaşı aqua regia'da reaktiflerle bağlarsan ne gibi bir etki elde edeceksin?
  Margarita hemen cevap verdi:
  - Duman ... - Kız şaşırdı. - Ne denedin?
  Oleg Rybachenko fısıltıyla dedi ki:
  - Ağacın gücünü arttırmanın bir yolunu arıyordum. Ve inanın bana, uçağım metal parçalar olmadan pratik yapma olasılığını gösterdi!
  - Sen gerçek bir Lomonosov Oleg'sin ... - Kollarındaki kız kardeş parmağını dudaklarına koydu ve çocuğu alnından öptü.
  Onlar yemek yerken iki SS eskortu daha yaklaştı. Yanlarında dünün Alman generali vardı. Arkasında genç bir adam ve hoş bir görünüme sahip iki dövüşçü vardır. Ayrıca SS, ancak farklı bir sektörden. Burada beşi de ellerinde tüten bir şey olan kupalar tutuyordu. Ve başka bir genç faşist ortağını getirdi. Kazamattan tarçın, bal, kavun ve elma aroması yayıldı. General sorgulayıcı bir ses tonuyla şunları söyledi:
  - Hadi kızları hemen asalım ya da önce biraz eğlenelim!
  Etraftaki tutsaklar güldüler ve hatta SS eskortları bile desteklediler ve gri saçlı general çok basit bir şekilde güldü, ağzını şaşırtıcı derecede güçlü ve uzun dişleri olan bir bulldog gibi açarak, bir at arabası gibi bütün ve iri.
  Kızların buna gülmesi çılgınlık olabilir ama... Nazilere kükreyip gözyaşı dökmekten iyidir.
  Oleg Rybachenko düşünceli oldu: Burada mı bırakılacaklar yoksa tekrar mı sürülecekler? Aslında, asıl şey net bir amacı olmayan deneylerse, geçişlerindeki nokta nedir. Almanlar ekipman sürerken neden yakıt yakıyor? Ve en azından bir yere teslim edilirlerse, belki daha basit bir şey icat edilebilir. Kamyonlara veya trenlere yükleyin. Evet ve bir nakliye uçağı, eğer deneyler bu kadar önemliyse, neden pişman?
  Koyunları zincire vurmalarının ne anlamı var. Yoksa dayanıklılıklarını mı test ediyorlar? Gerçekten de, kızların hiçbiri henüz düşmedi. Evet, ilk geçiş sırasında düştüler ama hiçbir şey olmadı. Öyleyse neden şimdi kontrol ediyorsun?
  Ya da belki de dayanıklılık, benzeri görülmemiş cihazların etkisiyle gelişiyor. Bu etki ölçülüyor mu? Ve böylece dolambaçlı bir yolda çıplak ayakla gidiyorlar, açıkça belirli bir hedefe hızlı bir şekilde ulaşmaya çalışmıyorlar mı?
  Ve bu mantıklı - eğer denerseniz, o zaman sonuna kadar. Ve en küçük nüansları kontrol etmek için. Dedikleri gibi - her şey fayda sağlayacak.
  Belki de askerleri böylece Sovyet esaretine ve Sibirya'ya sürgüne hazırlanıyorlardır!
  Tüm bu düşüncelerin ardında, Oleg Rybachenko, onları zincirlemeye ve kabaca dışarı itmeye başladıkları anı kaçırdı. Tekrarlama, acının anasıdır! Çıplak buz parçalarıyla donmuş çamur, çocukların ayakları kırık cam gibi.
  Margarita, erkek kardeşini enerjik bir şekilde silaha teşvik etti:
  - İyi bir canlandırıcı masaj, kar kraliçesinin bize verdiği iğneli bir aplikatör!
  Oleg Rybachenko da şaka yaptı:
  - Korkunç olan acı değil, hatta buna sebep olan şey bile değil - cesareti yok eden en kötü şey acı korkusudur!
  Başka bir yeni veya daha çok eski işkence - peki, hakaret puanı daha büyük olacak. Evet ve zaferler de.
  Ne de olsa, o, tahammül etmeye alışır ve intikam alma fırsatı varsa daha da iyi olur!
  Ve belki neşe için şarkı söylemeyi deneyin. Bu sadece alınacak ilk sebep.
  Köy uzun zamandır uyanıktı. Kervana sadece her yerde bulunan çocuklar eşlik etti. Sonunda: zaten ormanda, içlerinden biri konvoyun şişman kafasına taze gübre fırlattı ve tüm çıplak ayaklı çocuk sürüsü kahkahalarla kaçtı. Ve zaten kenarın arkasında, yaklaşık on dört yaşında görünen uzun boylu bir çocuğa rastladım. Siyah bukleler ve eski püskü giysiler, kirli çizmeler, elinde bir mızrak ve hemen sahibinin yanlarında duran iki zayıf beyaz köpekle, bitkin ama güzel esirler zar zor ortaya çıktı. Kara gözlü çocuğun sağ eli kanlı bir beze sarılıydı; genel olarak özensiz ve dikkatsiz görünüyordu. Çingenelerin ve hatta çingenelerin olduğu açıktır: boyun, bilekler ve kulaklar bükülmüş kalın bir Grivnası, büyük kollar ve bir küpe ile süslenmiştir. Daha sonra dört genç çingene çocuğu ortaya çıktı - bir çaba ile, ancak büyük bir domuzu sürükleyerek neşeyle sürükleyerek, alayı gördüklerinde yerinde dondular.
  Islık çalıp parmaklarını işaret ettiler. Yarı giyinik tutsaklar hakkında kaba şakalar duyuldu. Ayrıca, açık bir üç katlı mat.
  SS adamları karşılık olarak kükredi ve hatta kültürsüz olarak ateş etmeye başladılar.
  çocuklar müstehcen hareketler gösterirler. Görünüşe göre Almanya'da benzer göstermek için.
  Yaşlı çingene çocuk serserilere bir şeyler bağırdı. Birden sakinleştiler
  Sessiz ol ve sessizce ayağa kalk.
  Mirabela fısıltıyla belirtti:
  "Muhtemelen bir baronun oğlu!" Gerçi ne önemi var?
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Hitler çingenelerden nefret eder. Yani çingeneler bizim müttefikimiz. Ancak bu tür davranışlarla Romulus ailesinin onurunu lekeliyorlar!
  Yoldan geçen Oleg Rybachenko, çingene liderinin mavi, kısılmış gözlerinin bakışlarıyla karşılaştı. Onlarda gurur vardı - henüz hayatta yenilgiyi tatmamış genç bir avcının doğuştan gelen ve bilinçsiz gururu. Derin bir küçümseme vardı, ama Oleg ve diğer zincirlenmiş tutsaklar için değildi.
  Öncü yazar özgür lidere sordu:
  - Fritz'e bir nefes verelim! Köpekleri dövelim mi?
  Kısaca cevap verdi:
  - Tabut zaten sipariş edildi!
  Öncülerin dediği gibi, bizler kartalız, kör tavşanlar değil.
  Oleg Rybachenko, hala duyulabilir olsa bile, daha fazla canlılık için şarkı söylemeye bile karar verdi. Kendinizi zafere hazırlamalısınız;
  Fırtınalar şiddetleniyor ve kornalar gümbürdüyor
  Dünya yine savaşta!
  Ekim ayındaki müfrezemiz vardı,
  Kalabalık Anavatan'ı işgal ettiğinde!
  
  Kravat bağladılar - Moskova yakınlarındaki Fritz,
  Toplar ateş püskürdü...
  Çıplak ayaklı bir kızla siper kazıyorum,
  Rusya'nın kalbine yaklaşımı korumak için!
  
  Biri öldürülür, peki, ama Lenin yaşıyor,
  Her gülümsemede ve her sırıtışta!
  Trompet sesi güçlü - yakında bir kampanyada,
  Biz ateşli bir cesaretle öncüleriz!
  
  Tanklar yanıyor, Fritz kaput,
  Cesurca yendik - halkın çocukları!
  Korkunç Katyuşa, iğrençliği ortadan kaldıracak -
  Yüce Rab'bi övüyoruz - Rod!
  
  Biz doğduk - kazanmayı biliyoruz
  Korkaklık affedilemez!
  Sınavı geçti - açıkça beşte,
  Adolf tırmıkla bastı!
  
  Rus askeri gerçek bir kahramandır,
  O kelimeyi bilmiyor - AWOL!
  Bil ki kırmızı bir rüyayla doğdun,
  Sertleşmiş bir kurdu kullanabiliriz!
  
  Bizim Stalingrad'ımız, bizim Leningrad'ımız,
  Her yer devlerin kutsal diyarı!
  Mermiler öfkeli bir dolu gibi çarpıyor,
  Ve öncüler Anavatan ile birleşti!
  
  Yapabiliriz, inanıyorum ki Mars'a uçabiliriz,
  Venüs'e roket yapabiliriz!
  Bir faşist seni gözünden bıçaklar,
  İnançta bir Rus'tan daha güçlü kimse yok!
  
  Kırık, inan Fritz'in omurgası,
  Kazanacağız, şimdi bile açlıktan ölüyoruz!
  Kuduz canavar ezilecek,
  Eh, zafer sıcak Mayıs ayında gelecek!
  
  Anne için ağlama, gözyaşı dökme,
  Eğer ölürsem, beni komünist say!
  Bozulmuş tutkal gibi kendine acıdı,
  Sadece faşistlere yarar!
  Karda yürümek zor, ama neyse ki çamur yeterince çabuk eridi.
  Ve sonra, her şey, eskisi gibi. Rutin olarak dağın arka sokaklarında, insan yerleşimlerinden kaçınarak, neredeyse bir daire içinde durarak.
  Hayır, yürüdüler, eğer Güneş'e bir tür sarmal boyunca bakarsanız. Sivastopol yönünde ve bu kesin.
  Ancak aynı zamanda sütun hala kemerli. Kükreyen taşıyıcılar, gürültülü konumlayıcılar. Ve yine testler.
  Kazamatın içine geri sürüldüler, ancak bu sefer eski kan dökülmesine. Gübre kokusu bile gitmedi.
  Ama çok saman var, uyumak için yumuşak olacak. Gereksiz törenler olmadan zincirlerinden kurtuldu ve akşam yemeğini beklemesi emredildi.
  Ve gerçekten saygı duydular: Süt çorbasıyla dolu büyük bir kutu taşıyan beş yerel kadın ortaya çıktı.
  Margarita şaşırdı ve Kaptan Natasha'ya sordu:
  - Elekli veya eleksiz mucizeler vardır. Ama gerçekten, Almanlar ya bizim propagandamızın gösterdiğinden çok daha kibar, ya da biz değerli kuşlarız!
  Kızıl saçlı Aurora yeterince kaba bir şekilde belirtti:
  - Kendinizi fazla pohpohlamayın! Gine domuzları her zaman dengeli bir diyetle beslenir.
  Oleg Rybachenko yanlış yere koydu:
  Ve daha da fazla domuz! Böylece bu kilo daha hızlı alındı!
  Kızıl saçlı savaşçı onayladı:
  - Gerçek bir bebeğin ağzından konuşur! Cömert lehimlemede sevinmeyin! Hele o hapisteyken!
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları önerdi:
  - Yemek yesek iyi olur, sonra bakarız!
  Erişte çorbada kalın bir şekilde yüzdü ve bal bile eklenmiş gibiydi. Ve ekmek oldukça taze, kokulu getirildi. Sanki bir tatil beldesindeler. Ahırda hava sıcak. Ve baharın çoktan geri döndüğünü ve ana kışı bir kenara bıraktığını düşünün.
  Oleg Rybachenko kaseyi içti, sonra büyük kutunun henüz boş olmadığını görünce daha fazlasını istedi.
  Ondan sonra, hem ona hem de kızlara bir göktaşı düşüşünden gelen bir dalga gibi bir rüya geldi - aniden ve kaçınılmaz olarak.
  Arkadan bir zombi sonlandırıcı atladı. Dmitry Baranov için bile üzülüyorum. Kurşun göğsünün tam ortasına isabet etti. Ancak daha önce hüküm giymiş olan zombi bunu fark etmez ve ateş eder.
  - Vücudum tamamen erken ölüdür ve fazla kurşun hiçbir şekilde, yük oluşturmaz. - Dmitry gülümsedi, ama çok korkutucu, ölü bir adam gibi.
  - Fu ve korku! Bana Hades'i hatırlatıyor. - Margarita'yı haykırırken fark ettim.
  Kızıl saçlı Aurora, sadece askeri kompartımandan çıkışı değil, aynı zamanda koridorun önemli bir bölümünü de ateş altına alarak köprünün üst basamağına uzandı. Buradan, kabinlerden atlayan zencileri ateşle süpürmek uygundur. Aynı zamanda, zaman zaman pozisyonunu değiştirerek kendini hareket ettirmesi gerekiyor:
  - Merak etme Margarita abla, zaten yüzden az düşman var. Bir şekilde idare edeceğiz!
  - Yetmişin altında bile, "yüksek sesle tarama" başlatıyorum! - Bear-Komsomol üyesi burnunu açtı.
  - Makine dairesine gidin, düşman kazanları patlatabilir ve gemiyi su basmaya çalışabilir! - Şimdi kızıl saçlı Aurora açıkça endişeli. Ama elbette daha kötü ateş etmedi, aksine zımpara testeresiyle pas gibi temizliyor. Ve onun yok oluş öpücüklerindeki kan - fıçılı küvetler!
  - Hadi! Vidalarla! Margarita en sevdiği çizgi filmden bir cümle söyledi. Daha doğrusu, bu vahşice çarpıtılmış Nazi gerçekliğini öne çıkaran karikatür. - Ölü bedenler!
  Komsomol kızı koridorda bir yok oluş kasırgası gibi yürüdü. İşte bölmeler, titanyum kapılar, çelik bölmeler. Arkasında zombiler var. Saklanmıyor ve sıra geliyor. Tüfek M-18, kalibre 7.45. Tam kalbin önüne vuruyor. Zombi suçlusu yere serilir, düşer, ama sonra yukarı zıplar. El bombası atar.
  - Sen ve acımasız maço. Margaret şaşırır.
  İşte makine dairesinin kapısını çalan bir Komsomol kızı. Birkaç kişiyi kesen bir bumerang diski çıkardı. Geri kalanını hançerin bir savurmasıyla bitirdi. Japon özelliklerine sahip bir savaşçının karkası kalın buhara düştü. Ağzı bir anda yandı ve şoktan bilincini kaybetti ve belki de hendeğe düştü.
  - Temizlik iyi gidiyor! - Margarita'ya bildirildi.
  - Ben de yanılmadım! - Cevaplar, memnun Aurora. Yukarıdan uzun bir makineli tüfek patlaması duyulur, ardından iki tane daha. Komsomol kızı ateş ederek düşmanı susmaya zorlar.
  - Her taraftan kırın. Annihilation oyununda gibisin. - ateşli şeytan patladı.
  - Ben de taşınıyorum. Birkaç ceset görülüyor. Ancak, ana rakipler zaten sakinleşti. Margaret bildirdi.
  Bir el bombasının bir parçası Dmitry'yi yaraladı. Delindi, arkadan uçtu. Mahkum Baranov parmağını dudaklarına bastırdı:
  - Çığlık atma, beni incitmez.
  - Sıcakta teyzenin önüne geçme! - Margarita sağ gözünü ovuşturarak dedi.
  - Dinliyorum! - Ama zombi tam tersini yaptı.
  Margarita koridoru geçti, başka bir patlama patlaması, sanki çiviler çekiliyormuş gibi birinin uzun süren çığlığı, ağır bir el bombası patladı.
  Çıplak bacaklı Aurora, kaçakları öldürdükten sonra kabine girdi, biri, diğeri, üçüncüsü. Sadece dördüncüsünde onu ateşle kızartmak istediler, ancak Komsomol kızı önlerindeydi ve düşmanları sonsuza dek sakinleşmeye zorladı.
  - Giderek daha az var, ama bazıları deponun yakınındaki bir hücrede saklandı. Aurora çığlık atıyor. - El bombası atmak tehlikeli, tamam.
  - Bu pis kokulu teknenin kaptanının sesini taklit edin. - Mirabela Korshunova tavsiye etti. Sizin için açacaklar, sonra bir patlama ile dikkatlice kesecekler. Stinger'lar batmamalıdır. Şimdi motorun arkasındayım, bir bumerang kullanıyorum. Bir el bombası parçası, sert Dima'yı yaraladı. Delindi, arkadan uçtu. Mahkum Baranov parmağını dudaklarına bastırdı:
  ng, üç tane daha çıkardım.
  Havalı Aurora gerçek bir endişeyle ciyakladı:
  - Aferin, helikopterler yakında ortaya çıkacak ve bizim için daha kötü olacak.
  Cevap olarak kükreme:
  - Sanki bilmiyorsun!
  & Flame Devil Terminator kabul etti:
  - Biliyorum, umut ruhu ısıtır!
  Hafif ve ses bombaları ME-198, Aurora'ya doğru uçtu. Bir Komsomol kızı onları karşılamak için koştu, vücuduyla onları itti. Altı taşlık alan lastik gibi işleyerek el bombalarını geri getirdi. Cesetler yine uçuşuyor, saymaktan bile yoruldum.
  Bir Komsomol kızı köşeyi döndü, uzandı, patladı, arkadan girmeye çalışanları biçti. Hayvan kostümü içinde bir tip belirdi, ama deli Aurora onu bekliyordu ve bir keresinde Yankee askerinin bıraktığı bombaatarla havalandı. Atış oldukça güçlü ve en savunmasız kısımda - vizör. Başın zemini uçtu ve zırhın üzerinde bir çınlama ile devasa bir metal kütle çöktü.
  - Yemek zorundasın! - tazı Aurora şaka yaptı.
  Şimdi Komsomol kızı depoya yaklaştı ve komutanın sesini taklit ederek şöyle dedi:
  - Ben yaralıyım! Mücahidler peşimde! Bu düzeni içeri al.
  Peki, kim itaatsizlik etmeye cesaret edebilir. Komsomol kızı tavana atladı, kendini emniyete aldı ve kapının üstünden ateş ederek on dokuz korkmuş savaşçıyı kafalarına vurarak yok etti.
  - En tehlikeli yeri temizlemenin ilk aşaması bitti. - Komsomol kızı duyurdu.
  Margarita'nın yanında bir patlama oldu ve o açıklığa atladı. Burada, ambarda umutsuzca yanan metal kokuyor ve delici bir şekilde patlayıcı çekiyor. Başka biri "yırtmaya" çalışır ve delip düşer. Belli ki kör olan iki adam ellerini kaldırıp İngilizce bağırıyorlar:
  - Vurma! Hadi vazgeçelim! Cenevre Sözleşmesi adına bizi bağışlayın.
  En nazik Margarita Korshunova silahsızları öldüremedi ve bu nedenle parmaklarının olağan bastırılmasıyla onları kapattı. Ayı savaşçısının sesi pişmanlık gibiydi:
  Biz hala çok genç çocuklarız. Peki, neden bu NATO ordusuna ihtiyacınız var? Allah korusun provokasyon yaparsanız sizi kedi yavrusu gibi ezeriz. Turuncu Aurora deyin, taramayı neredeyse bitirdik.
  - Düşman saklanabilir. Rahatsız edici nefesi dinlemeye ve yakalamaya çalışın, kokumuz mükemmel! - Kızıl saçlı öfke kasıtlı olarak yüksek sesle homurdandı.
  - Evet, kokuyu aldım. Cesetler çürümeye başlamak üzere, sonra yetenekler bize karşı oynayacak! - Mirabela numara yaptı ama yüksek sesle ağladı.
  Komsomol kızları kulübelerin yanından kayıp gittiler. Aurora özellikle hızlı koşuyordu. İşte adrenalin kokusu, işte üç yeni dövüşçü. Hazırlanmış, pusuda donmuş.
  - Bu ciddi değil. - Yanıt olarak, bir RPG'den bir atış çaldı. Kabuk uçtu, ancak zırh plakasının bir kısmını deldi. Yine de bu güç, T-7'ye karşı ateş etmek için tasarlandı. Bir Komsomol kızı neredeyse körü körüne bir disk bumerang fırlattı, birini kesti, bir çığlık duyuldu. Cesur olanları öldürerek birkaç el ateş etti. Diğerleri bağırdı:
  - Biz de vazgeçiyoruz!
  Aurora öfkeyle çıplak ayağıyla vurdu, öyle ki aynı anda üç kez çaktı.
  - İnsanların iyiliğini sakatla! - Komsomol terminatör homurdandı.
  Ayakta sadece bir genç mahkûm kaldı.
  Beklemedeki Margarita da direnişle karşılaştı. Yolda bir askeri vurdu, besbelli yeşil bir bere. "El ele!" diye bağırdılar.
  Margarita bir kükreme ile cevap verdi:
  - İyi şanlar! - "Çift pençe" tekniğini uyguladı. Sonuç olarak, yeşil berenin boynu kırıldı.
  El bombaları aldım, burası biraz daha güvenli hale geldi, görünüşe göre bir düzine asker izcilerin kuralını uygulamaya çalıştı: ne pahasına olursa olsun hayatta kalmak. Ancak Margarita bu oyunu kendi tarzında bile sevdi:
  - Peki, eğer ısrar ediyorsan. Hadi beyzbol oynamaya gidelim, en sevdiğin Amerikalı, sürahi rolü.
  - İstersen onları oynarken görebilirim! Kızıl saçlı Aurora kıkırdadı.
  - Dert etme! Sarışın katil daha da yüksek sesle kıkırdadı.
  - Koridor boyunca gittim, hala temizlenmemiş kabinler var. - Komsomol kızı zaten hareket ediyordu, kısa patlamalar duyuldu, sonunculardı. Korkusuz Aurora, göğsünü gururla şişirerek kendini saklamadı bile.
  - Terminatör robot gibiyim. - Sadece bende ezik bile kalmayacak.
  Komsomol kızı sessizce merdivenlerden indi. Kızılötesi reflektörü açtı. Kabinleri kontrol ettim. Hala hareket ediyorlar gibi görünüyor. Çevik Aurora, bir geyik ya da ninja gibi atlayarak cesetlerin üzerinden geçti. Cephaneyi boşa harcamak istemedi ve kabine uçtu. Bir hançerle yürüdü ve düşmanlar sustu. Sonra bir sonraki, benzer taktik.
  Margarita ayrıca kavisli bir yayda el bombası atarak zaman kaybetmez. Bir patlama, ardından bir diğeri. Şarapnel tarafından dövülen bir asker koridordan koşarak çıktı ve bir bumerang diskine rastladı.
  - Ve bu da orada! Margaret şaşırmıştı. - Hepiniz baharatlıyı ne kadar çok seviyorsunuz.
  Önünde hala cesareti kırılmamış zombiler parladı. Görünüşe göre kupalar arasında yakalanan ve müthiş adı "Armageddon" olan bir İsrail makineli tüfeğinden ateş açtı. Ve görünüşe göre birini yatırmış, kurşunlar yanlardan sekmiş, yeni kan lekeleri çıkarmış.
  Margarita, zombilerden ceset kokusunu aldı, açıkça daha güçlü ölüyordu. Burada yine bir atış ve bir hortlağın kemiklerinin parçaları tekrar dökülüyor.
  Margarita, yakalanan bir M-18'den ateş ederek koridorun etrafında koştu. Yeniden yüklemeniz çok kötü. Ancak yakalanan el bombalarını kullanabilirsiniz. Kendiniz için üzülmeyin. Kız onları tuhaf bir şekilde fırlatır, çıplak, kız gibi bacaklarını parmaklarıyla alır.
  "Limonlar" uçuyor, bağırsakları büküyor. Cesetler görünür ve her şey sessizdir. Hiçbir canlı kalmamalı.
  Sakinleşmiş görünüyorlar. - Komsomol kızı diyor.
  Çevik Aurora onaylıyor:
  - Yoldayım. - Sonlandırıcı izci başka bir grupla uğraştı. Şimdi detaylar kaldı. Tavşan avlayan bir tilki gibi soldaki son kapıya koşar. Hatta şarkı söyledi:
  - Öğrencilerimde bir kabus hüküm sürüyor, çelik bir darbeyle ezileceksiniz! Rambo'nun yumurtalarını vurup kemiklerini öğüteceğim! Herkesi şaşırtacağım!
  Oradan bir el bombası koridora uçar. Vahşi Aurora giderken onu yere serer. Patlama, parçalar uçuyor. Bir diğeri duvara çarptı, sekti ve elle kontrollü olarak geri uçtu.
  Açılışta mırıldandı. Çığlıklar duyulur. Komsomol kızı kabine baktı. Memur cesaretini toplamaya çalışır. Korkunç bir resim.
  Evet, kendini cezalandırdın. - Atılgan Aurora, merhamet duygusuyla bitirdi. - Genel olarak, bence el bombaları estetik olarak hoş değil. Ancak, basit bir yumruktan daha iyidir. Son kabin temizlendi! Nasılsın Margarita?
  - Tutsağı sürüklemek! - Dedi Komsomol kızı. - Her şey bitmiş gibi görünüyor.
  Aurora telsizden ona bir çağrı işareti gönderdi:
  - Beni dinle Don Kişot. Operasyonu yeni bitirdik, her şey temizlendi, ekibin inişini gerçekleştirebiliriz.
  - Minyatür bir denizaltı yolda. Ancak Blink helikopterleriyle uğraşmayı unutmayın. - Metalik, kör testere gibi bir sese benziyor.
  - Elbette, onları zaten bekliyoruz. - Kızıl saçlı canavarı bitirdim.
  Üç "Sachkov" gerçekten de çoktan yaklaşmıştı. Margarita ve Aurora, yirmi dokuz ve altı RPG'nin bir analogu olan bir RPG - "süper kobra" aldı. Üç el bombası fırlatıcı hazırlandı. Düşmanın mesafeyi kapatması ve hızı yavaşlatması önemlidir. Her şeyden önce, dünyanın en iyi ordusuna saldırmaya cesaret eden haydutları ve güverteleri incelemek için "Net" daha aşağı inmeye çalışır. Net'in geliştirilmiş versiyonu güçlü silahlara, kötü zırhlara ve üç pervaneye sahip değil. Her uçaksavar kompleksi onu almayacak, termal füzelerin nasıl geri ateşlendiğini görebilirsiniz. Bir RPG döner tablasına karşı kötü olan nedir? Kendi kendine yönlendirilmeyen şey. Bu yüzden ondan kurtulmak daha zordur. Yine de, kızlar nişan alır, liderliği hesaba katar.
  Margarita tekrar dua et. Sonuçta, iyi adamlar helikopterde. Deri, bıçakların hareketini şimdiden hissediyor. Rüzgarın dokunuşu hoş ve rahatsız edici.
  - Ah, yine bir sanat eserini mahvediyorum! Bir askeri teselli!
  Neşeli Aurora gülümsedi:
  - Tüm sanat eserleri içinde en çok insanın hafızasına kazınan ve en çok gözyaşına neden olan askeri şaheserlerdir!
  - Doğru! Kanla yazılmış bir tablo: Yağdan daha parlak ve çok daha yavaş soluyor! - Zorla zulümden dolayı üzgün olan Margarita, kabul etti. Böylece her şey hesaba katılır, ateş edebilirsiniz!
  - Teksas adaleti yerine gelsin! - Her zamanki gibi Aurora mizah anlayışını kaybetmedi.
  Mermiler arabaların göbeğini yırttı. Döner tablalar küçük parçalara ayrıldı. Ateş şeytanı aynı anda iki elinden ateş etti ve bu nedenle üç arabanın hepsi kapandı.
  Parçalar uçarak kızlara çarpmadı.
  Kara-132 uzaktan göründü. Arjantin'den satın alınan uçaklar yüksek irtifada uçtu. Çılgın uçuşlarında körlere ateş ettiler.
  - Bu başka bir düşük. Margaret fark etti. - Zihnin küçülmesi.
  Kızıl saçlı Komsomol üyesi kabul etti:
  - Sanırım, evet! Bunları RPG'den çıkarmak zor olacak.
  - Yine de deneyeceğim! - Şimdi nezaketi unutan Margarita öfkeliydi. - Ama hızlı tepki veren tanklara karşı oluşturulmuş daha öfkeli ve uzun menzilli bir bombaatardan. - Sarışın, sarışın Komsomol üyesi etkileyici görünen bir silah gösterdi.
  - Ya da belki "stinger"ın geliştirilmiş özelliklerini deneyebilirsin? - Dişlerini inci Aurora'dan göstererek teklif etti.
  - Böyle önemsiz şeylere harcamak üzücü! Margaret kıkırdadı.
  - Yine de, geliştirilmiş bir gösteri olacak. Adamlarımız aynı anda bir göz atsın. - Ayı sonlandırıcı, yontulmuş bacak parmaklarıyla bir hançer fırlattı, ucu borunun arkasından bakmaya çalışan siyah adamın tam gözüne saplandı.
  - O zaman sadece bir Stinger ve bir el bombası fırlatıcı ile idare ederim. - Parlak bir arkadaşa cevap verdi.
  - Pekala, yapalım şunu. Aurora depoya koştu. Parçalanmış eski bir penalist Dmitry Baranov ya da yaşayan bir ceset, sanki bilerek kurşunlara maruz kalmış gibi yanlarından geçti. Muhtemelen, en son bilgisayar ekipmanının yardımıyla, zombiler mesafeye rağmen görebildiler. Büyük kalibreli makineli tüfekler çarptı, mermilerin çoğu yağdı. Ama sekiz atıcı var ve binlerce mermi patlıyor. Zombiyi yumrukladılar, düştü! Tamamen mağlup asker fısıldadı:
  Ben görevimi yaptım!
  - Öyle görünüyor! Kükreyen Aurora nerede, "zırh" olmasaydı uzun zaman önce bana vururlardı. Margarita arkasına baktı.
  - Buradayım! - Bir Komsomol kızı, bir Bumblebee ve bir Stinger bombası fırlatıcısı gerçekleştirdi. - Şimdi nişan al.
  Margarita tekrar silahıyla birleşti, düşmanın her hareketini gördü, başlangıca yumuşak bir şekilde bastı. Mermi uçuyor! Ancak "Stinger" çalıştı ve hedefe çok daha erken koştu. Amerikan silahı öyle patladı ki yakındaki bir helikopter bile geri atıldı. Bu öngörülemeyen durumun bir sonucu olarak, Margarita kaçırdı:
  - Korkunç! Bu ilk kez başıma geldi!
  - Yörüngeyi değiştirdi, üzülme Komsomol kızı! - Ölmek üzere olan Dmitry Baranov fısıldadı.
  - Belki! Ama sezgilerim beni yanılttı. - Margarita artık ağlamaya hazırdı.
  - Tekrar deneyin. Aurora teşvik etti.
  Ancak görünüşe göre Kara-132, düşen bir meslektaşının parçalarından hasar aldı, yana gitti ve düşmeye başladı. Acıyla karışan Margarita dedi ki:
  "Belki şimdilik bu kadar yeter!"
  İyi işler yapan kızıl saçlı kaltak homurdandı:
  - Pekala, Stinger'ları boşaltma zamanı. Yol açık.
  Neredeyse onun sözleriyle aynı anda bir denizaltı su yüzüne çıktı. Küçük ama oldukça hacimli, elektronik takım elbiseli dört savaşçı bir mancınık gibi fırladı. Margarita onlara baktı: zırhlı takımlar giymişlerdi, ancak önceki modeller kadar sakar görünmüyorlar.
  - "Stinger" yükleyelim mi? - Lomonosov ve Stenka Razin'in torununun torununa sordu.
  - Depo açık! - kızıl saçlı Aurora'ya cevap verdi. - Sana verelim!
  . BÖLÜM #10
  Paraşütçülerin komutanı albay soğuk bir şekilde şunları söyledi:
  - Pekala, hadi hızlı bir şekilde yükleyelim ve bu zor silahla uğraşmaya çalışalım.
  Güverte boyunca bir Komsomol kızı yürüdü, etrafta bir Alman G-5 tüfeği vardı. Yakınlarda bir el bombası fırlatıcısı olan bir tane daha var. Almanya'ya özgü olduğu gibi, oldukça kaliteli, belki M-18'den daha iyi veya her durumda daha güvenilir. En son modern model MG-8, aynı zamanda Alman, yaralandı, ancak araştırmacıların ilgisini çekmedi.
  Stinger'lar dikdörtgen kaplarda saklandı, dikkatlice istiflendi, desteklendi ve hidrolize bir yastık kullanılarak şok emici ağlarla dolduruldu. Ayrıldılar ve bir araya getirildiler. Komsomol kızları zırhlı adamlarına aktif olarak yardım etti. Buluntulardan biri, en son model olan beklenmedik bir RPG-49 idi.
  - Onları bu şekilde ihraç etmemiş olmamız garip. - Operasyondan sorumlu albayı fark ettim. Sonra kızlara döndü, coşkuyla cevap verdi:
  - Hiçbir aksiyon filminde senin gibi kadınlarla karşılaşmayacaksın. Yüzlerce ceset ve büyük bir geminin ele geçirilmesi. Yakında sizin konunuzla ilgili bir film çekileceğini düşünüyorum. - Ve bir gök gürültüsü çığlığı. - Margarita'yı arayacak ve Aurora bölgeyi gizleyecek!
  Nitekim burada olmayan;
  Ayrıca geliştirilmiş OG ve PG modelleri, daha güçlü patlayıcılara sahip modeller de vardı. Özellikle, PG dört tip asit ve elektrik indüksiyonu kullandı, bu da patlayıcı bir dalga başlatmayı mümkün kıldı, çok katmanlı aktif zırhı ve anti-kümülatif bir ekranı daha dar bir yönde kırdı (Margarita böyle bir kurguyu nerede okudu? ). Biraz daha pahalı ama etkili.
  - "Pershing" zaten modası geçmiş. - Yanlış bir anı uyandıran Lomonosov ve Korshunov'un kızını fark ettim. - Daha gelişmiş Powell tankları hizmete girdi, sadece iki mürettebat üyesi var ve uzanmış durumdalar. Sovyet IS-10'umuza çok benzer, sadece zırhı biraz daha kalındır. Bu yakalamak için iyi bir şeydi.
  - Bölgede her şey yakalanamaz. Antarktika için biraz alırız. - Şaka yaptı, Aurora'nın dişleriyle güneş parlaması gönderdi. Dondan korkmuyoruz.
  - Bunu biliyorum! Margarita inci gibi dişlerini daha da parlattı.
  Konuşma sırasında "Stingers" boşaltıldı. Tam olarak yüz beş tane vardı. Beşinin Rusya'ya gelmesi gerekiyordu ve geri kalanı işlendikten sonra teröristlere teslim edildi.
  Komsomol kızları albaya sordu:
  - Taşlar nerede?
  Özel kuvvetlerin deneyimli bir savaşçısı, güzelliklere makul bir şekilde açıkladı:
  - Gerçek şu ki, Sovyet Rusya'ya götürülürlerse mülklerini hızla kaybedecekler ve ne zaman restore edilecekleri bilinmiyor.
  - Tabii ki! - Komsomol dişi ayılar tarafından onaylandı.
  Albay Yuri (burada Margarita, Petukhov'un komik bir soyadı olduğunu hatırladı!), Solonovy seçeneğini önerdi:
  "Öyleyse şimdilik seninle kalmalarına izin ver. Türk padişahına sadece yedi değil altı tane verin. Aynı şekilde, zırh yükselticileri ve iğneleri kullanamayacak ve teröristlerden size olan güven düzeyi artacaktır.
  Ateşli şeytan, elbette, bu teklifi kabul etti:
  - Şüphesiz. Ve hangi taş bırakılacak?
  Albay yüksek alnını buruşturdu, kırışıklar ay ışığında deniz dalgaları gibi yukarı kıvrıldı ve sonra düzeldi. Ancak bir karar verdi:
  - Radyasyonu emen, ona ihtiyacın olabilir. Kalan altısı da Türk Sultanı işini bitirdikten sonra bize dönecek. Albay elinin ucunu boğazında gezdirdi.
  Şimdi Margarita ilgi uyandırdı:
  - Stingers'ı yeniden yapmak ne kadar sürer?
  Albay, çizmelerinin çivili yüzeyini bölgenin sarımsı-turuncu çimlerine sürterek kendinden emin bir şekilde ilan etti.
  - Çok değil, bunu özel robot-tasarımcılarla yapacağız. Ve yumruğunu salladı. Bir veya bir buçuk saat içinde yapacağız! Sizi bilgilendireceğiz.
  Aurora ayağa fırlayarak dişlerini göstererek kıkırdadı:
  - Güzel, peki ya görevimiz?
  SWAT komutanı bağırdı:
  - Şehre git, yoluna çıkan herkesi öldür! Böylece, Amerikan yanlısı "Constancy" grubunu zayıflatacak ve daha fazla gürültü yaratacaksınız. Evet, Türk Sultanı size minnettar olacaktır.
  - Bu mantıklı mı? - Her iki Komsomol üyesi de fikirlerden açıkça şüphe etti.
  Özel Kuvvetler Albay çok güldü.
  - Mantıklı hesapladık! Yani etekli Rus Rambo avlamak için.
  - Şimdilik, umarım düşmanları sizden uzaklaştırırız. Aurora'nın gözleri sağlıksız bir parıltıyla aydınlandı.
  - Cephaneye ihtiyacın var mı? - Savaş albayına sordu.
  Her iki fare de başıyla onayladı.
  - İkiye binden fazla harcamamamıza rağmen, acıtmayacak.
  Din adamları tarzı albay sert bir tonda konuştu.
  - Vericinin eli başarısız olmayacak! Endişelenmeyin, URSH'nin bütçesi önemli ölçüde arttı.
  - Ancak bu, ordunun veya emeklilerin, sosyal alandaki işçilerin ek para almayacağı anlamına geliyor! Margarita yüzünü buruşturdu.
  Albay rahatsız oldu ve şaşkınlıkla açıkladı:
  - Petrol bitene kadar bizi tehdit etmez. Amerikalılardan gelen çakıl taşlarını yenmen çok iyi. Kim bilir ucuz petrol almayı başardılar, bu da gelirimizi olumsuz etkiledi. Burada o kadar büyük fetihlerde ve platformlarda ustalaştık ki, doğrudan topraktan yakıt pompalıyorlar. - Albay omuz askılarında yıldızlar parladı.
  - Bütçe gelirlerinin çoğunluğunun petrol ve gaz olduğu gelişmiş bir ülke demek mümkün değil. - Margarita Korushnova, katı bir tonda fark etti. - Sivil alanda bilimi teşvik etmek gerekiyor, aksi takdirde her şey militarizme gidiyor.
  Siz kızların yapacağı şey bu. Zaten yeni süpermenler yetiştiriyoruz. Lif ve hatta sıvı metallerle birleşebilen. Albay diş ağrısı çekiyormuş gibi yüzünü buruşturdu. Bir sakız çıkardı ve ağzına attı. Manzara perişan oldu.
  - Ve sonra "Tanrı'nın Günaha" veya başka bir ad "Yüce Tanrı'dan Daha Güçlü" olduğu gibi! çoklu teohiperplazm Yaradan gibi oluyor! Margaret fark etti.
  Komutan şaşkınlıkla gözlerini kapadı.
  - Böyle bir roman okumadım ama teohiperplazma nedir?
  İki kız da aynı anda patladı:
  - Geleceğin enerjisi! Jules Verne'in elektriği temelde yeni madde türleri haline geldi.
  Ancak, konuşmak için fazla zamanımız yok. - Dedi Komsomol kızı, "stingerları" tekneye boşalttı.
  - "Tanrı'nın Günaha" okumak gereklidir. - dedi albay, istemsizce titreyerek.
  - Savaş stratejisi için çok kullanışlı. Aurora fark etti. - Genel olarak, Amerika Birleşik Devletleri ve İngiltere'ye karşı üçüncü dünya savaşımız o kadar beceriksizce yürütüldü ki, açıkça ihanet kokuyor.
  - Kabul et öyleydi! Generallerimiz strateji ve taktiklerin temel temellerini bile bilmiyorlar kadar aptal değiller. Albay belirtti.
  Neden kimse tutuklanmadı? Sert Aurora yumruğunu şiddetle salladı.
  Albay şaşkınlıkla mırıldandı:
  - Siyasi bir düzen yoktu, ayrıca emsal oluşturmak istemediler, çok nüfuzlu insanlar acı çekebilirdi.
  - İyi bir insan adaleti - aile ve dostane ilişkilerin üstüne koyar! Düşmanlar ve arkadaşlar için yasa, bir kocanın karısına olduğu gibi aynı olmalıdır! Farklı kanunların varlığı adaleti fahişeye çevirir! - Margarita buyurgan bir tonda ilan etti.
  Albay gerçekten şaşırdı:
  - Vay, Alman Ekaterina'yı görüyorum. Biraz adalet istiyorsun!
  - Gerçek, düzen ve tabii ki özgürlük istiyorum! - Dedi, Margarita'yı haykırarak.
  - Ne partisi? Albay şaşırdı.
  - Şu anki hiçbiri! - Mikhail Lomonosov ve Stenka Razin'in genç torunu açıldı. Atını eyerledi. - Entelektüel gençliğin egemen olduğu yeni bir hareket haline gelmelidir. Ve her şeyden önce ekonominin hammadde yönelimine karşı mücadele etmek gerekiyor. Hitler'i azarlamak gelenekseldir, ancak onun altında endüstri, özellikle mühendislik, sıfırdan muazzam bir sıçrama yaptı. Ülkeyi herhangi bir petrodolar olmadan modernleştirmeyi başardı. Ne yazık ki, Shtakh döneminde, hammadde ihracatı ve tüketim malları, gıda ithalatı üzerine bir bahis yapıldı. Ve ne yazık ki, bu politika bu güne kadar devam ediyor. Bilim adamlarını ülkenin en zengin insanları yapardım. Oligarşi profesörleri istisna değil, kural olacaktır. Ayrıca yükseköğretim sadece ücretsiz değil, aynı zamanda zorunlu olmalı ve bir işletmenin yöneticisinin bir tezi olmalı ve rüşvet alınamayacak bir bilgisayara teslim edilmelidir. Genel olarak, gençlerin entelektüel seviyelerini önemli ölçüde yükselteceğiz, böylece şu ilke hakim olmaz: al sat!
  - Evet, çoğu yüksek eğitimli bile kolay ekmek arıyor, ticaret sektörü açıkça aşırı yüklendi. - Albay iç çekerek onayladı ve daha da üzgün bir şekilde ekledi. - Bilimsel bir alan yüksek itibar görmez.
  Silahlar hızlı bir şekilde yüklendi. Komsomol kızları aynı anda hem çalıştı hem konuştu:
  - Bence bir piyasa ekonomisi için daha katı kısıtlamalara ihtiyacımız var. - Zeki Aurora konuşmaya girdi. - Bu kadar zengin olmayan şey ne olurdu? Ve sonra, Yahudi kökenli bir Rus oligarkının, Çin'deki en zengin iki yüz kişinin hemen sahip olduğu bir serveti var.
  Albay şimdiden kendini kaybetmişti, ama aynı zamanda ender bir kısıtlama da sergiliyordu:
  - Bu doğru ve milyarderlerin çoğu bile Slav uyruklu değil. Bunu düşünüyoruz ve onları çimdiklemeye çalışıyoruz.
  - Zayıf çimdik! Evet, burada kapsamlı bir ayıklamaya ihtiyaç var. Margaret itiraz etti. - Eh, tüm "Stingers-crackers" boşaltıldı, düşmanı yenmenin zamanı geldi.
  Kıyıda zaten saldırıyı biliyorlardı ve Yankiler güç topluyorlardı. Helikopterlerin ölümü düşmanı gösterdi, çok güçlüler ve Amerikalılar kafa kafaya cehenneme girecek bir millet değil. Kesinlikle vurmaya hazırdılar. Ayrıca, "sabitlik" grubu birimlerini yukarı çekiyordu.
  Bu durumda, kendinize saldırmanız gerekir. O zaman bir avantaj olacak. Bu sadece nasıl ilerleyeceğiniz veya yoldan sapma manevrası yapacağınız şeydir. Margarita Korshunova şunları önerdi:
  - Doğruca limana gidelim ve hepsini orada öldürelim!
  - Fena fikir değil ama hemen hançer ateşine düşebilirsin. Daha yumuşak bir versiyon sunuyorum. Hızlı dolambaçlı yol, ormanın yanından giriş. - Aurora çıplak ayak parmaklarıyla bir daire çizdi ve ardından pentagramı yeniden oluşturdu.
  - Zaman kaybetmeye değer mi!? - Bilim adamının sesinde Margarita şüpheci geliyordu.
  - Kış gecesi oldukça uzundur. Aurora itiraz etti. "Ayrıca düşman sadece ikimiz olduğumuzu bilmemeli. Sanki onlara karşı büyük güçler varmış gibi, saldırının da arazi tarafından geldiği yanılsamasını yaratmak gerekiyor.
  - Bu sefer sana katılıyorum, hadi gidelim! - Margarita, hazır olma mücadelesi için yüzme tesisini derhal getirdi.
  Komsomol kızları şişme botla yüksek hızda hareket etti. Sanal gözetleme ve radar için hala görünmez askerler.
  Havayı keserek birkaç gemiyi atladılar ve binaları geçerek kendilerini daha özgür sularda buldular. Yol boyunca mutant köpekbalıkları tarafından karşılandılar, ancak Anaconda'nın aksine Komsomol kızları kan kokusu almıyordu. Bu nedenle, saldırmaya çalışmadılar. Ayrıca, Aurora çıplak ayak parmaklarıyla bir disk bumerang fırlattı:
  - Onlara yeni bir hedef vermesine izin verin.
  Köpekbalığını yaralayarak vücudundan bir kan çeşmesi çıkardı. Hayvan seğirdi ve arkadaşları, geri çekilebilir çeneleri ve mamut dişleriyle hemen saldırdı. Korkunç görünüyordu, canavarca canavarlar arkadaşlarını kazığa geçirdi, dişi bir dişle karşılık olarak tokatladı, vurdu. Yüzeye yeşilimsi, yağlı kan yayıldı. Avcılar savaşa girdi ve sakatların sayısı arttı; sırayla başkaları tarafından öldürüldüler.
  - Ah, Margaret! Ama onlarla başa çıkmak kolaydır. Aldı, birini yaraladı, gerisi kendilerini sakatlayacak. - Aurora yüksek sesle sıçradı ve çıplak ayaklarını yere vurdu.
  - Şeytanın ahlakının bir rol oynadığını görüyorsun. Komşunuz için nefreti ve zayıfları bitirme arzusunu vaaz etmeye gerek yok. Pamuk Prenses Terminatör göz kırptı.
  Zayıflarla savaşmadık. - Zümrüt gözlerle parıldayan Aurora, gururla söyledi. - İkimize karşı dört yüz seksen vardı ve önümüzde Irak, Afganistan, Somali'den geçen üç yüz elli özel kuvvet olmak üzere en az iki bin ile bir savaş var. Ve diğer savaşçılar deneyimsiz değildir.
  - Güçlü bir rakip, bedeni ve iradeyi öfkelendirir, sizi daha güçlü kılar - zayıf bir kişi ruhu bozar ve bedeni zayıflatır, sizi zayıflatır! Bu yüzden zor yol çok daha kolay zafer sağlar! - Dedi bilge Margarita.
  Komsomol kızının limanını atlayarak kanala gittik. Limandan çok uzakta değildi, gemilerin uğultusunu bile duyabiliyordunuz. İzci savaşçıları kanaldaydı. Oldukça uzundu ve garip bir şekilde kıvranıyordu. Yol boyunca, Komsomol kızları neredeyse bir anormallikle karşılaştı. Havayı şeffaf bir yay gibi büktü. Böcekler ona uçtu ve parlak havyar ile alevlendi. Bununla birlikte, kanatlı yaratıkları cezbetti.
  - Sinek yok edici gibi bir şey. - Aurora çıplak topuklarını parlatarak dikkat çekti.
  - Belki bir çeşit radyasyon böcekleri çeker. Havanın ultrasonik titreşimlerini tenimle hissediyorum. - Margarita bile korkakça sindi.
  - Bizim için yeni bir sorun! Genel olarak, bölgenin bu garip doğası kalp krizine yol açabilir. - Ateşli Aurora'nın sesinde ironi geliyordu.
  - Senin ve benim iki kalbimiz var, o yüzden hemen ölmeyeceğiz! - Margarita neşeli oldu. - Tam olarak insan olmadığın zaman iyidir.
  Ateşli şeytan bunun üzerine bağırdı:
  - Kabul etmek! Ve sonra ocakta durur ve hatta hamile kalırdı!
  Bununla birlikte, kızlar durmak zorunda kaldılar, engelleri ittiler, birkaç kez kenara çekildiler, geriye doğru tekme attılar.
  Bir anomalinin arkasında hemen bir diğeri belirdi, bu sefer oval, aralıklı. Bütün bunlar hareketi zorlaştırdı. Yine de geçtiler, önlerinde bir dere görünümü vardı.
  Tırmanmak zor, yaklaşan trafik var, ancak anormallik yok. Kırağıyla kaplı çimenlerin üzerinde çıplak ayak izleri kalır.
  Komsomol kızları ayrılmadan önce durdu. Birkaç "lahana" kafasının nasıl koştuğu görülebilir. Mutant bitkiler neredeyse ayırt edilemez kızları görmediler, birkaçı botlara rastladı (Ayı Savaşçıları kokuyu gizlemek için ayakkabılarını yeni giymişlerdi), ama görünüşe göre yenilmez olduklarına ikna oldular, geride kaldılar.
  - Biraz ileri doğru yüzmemiz gerekiyor! - Dedi, hayvani sırıtış Aurora'yı fırlatarak. - Tekneyi oraya saklayacağız.
  - Yanınızda taşımak hiç kullanışlı değil! - Margarita Korshunova kabul etti.
  Bir jet motorunu sessiz hale getirmek tasarımcılar için kolay bir iş değildir, ancak mürekkepbalığı aynı prensibi kullanır ve birinci sınıf bir avcıdır.
  Rastgele bir kardeş tarafından yakalanmamak için saklanacak bir yer bulmak o kadar kolay değil. Tehlikeli bir canavarın ini burada en uygunudur. Örneğin, bir kunduz faresi. Hayvan tehlikelidir, öldürülmesi zordur ve bir yaban domuzu büyüklüğündedir. Yün pulları değil, normal bir kardeş inine yapışmaz. Özellikle gece. Böylece kızlar, bir cep gibi şişme bir bot saklayarak akıl yürüttüler. Çalıların yukarıdan suyun üzerinde asılı olduğu yer. Kızların çalı dallarıyla gizlenmiş hazinelerini orada bıraktıkları yerdi.
  - İyi gizlenmiş? - Margarita, hareket halindeyken egzersiz yaparak sordu.
  - Sabaha kadar uzanın ve şafakta yıkanacağız! Öfkeli Aurora topuklarıyla taşı düzeltti.
  - Ve eğer sıçan-rakun sıçarsa! - Buruşuk savaşçı-Komsomol üyesi.
  - Hadi ateş edelim! Derisi bir timsahınkinden daha güçlüdür ve çok değerlidir. Aurora zümrüt gözlerini bir çocuk gibi kırptı.
  - Hadi satalım! Kılık değiştirelim, bizi kimse tanımaz! - Margarita Korushnova kışkırtıcı bir şekilde dilini gösterdi.
  Aurora hırladı.
  - TAMAM!
  Sıçan-rakun ortaya çıktığında kızlar hafifçe geri çekildiler. Canavarı şimdilik hayatta tutmaya kararlı bir şekilde donup kaldılar. Bazı yönlerden, bir aileyi öldüren, ancak bir kuşu kafesten salan bir hayduta benziyorlardı. Sıçan-rakun, kızların neredeyse ayırt edilemez kokusunu alamadı, ayrıca doluydu, leş tadı vardı, yatağa gitti.
  Sıra dışı horlaması, vasat bir kemancının cıvıltısını andırıyor.
  Komsomol kızları hızlı hareket etmeye çalıştı ve aynı zamanda kimse onları görmedi, hareket çok gizliydi. Çizmelerini bile çıkardılar.
  Çıplak ayaklı Aurora arkadaşına sordu, bilgi almak için değil, sadece gerilimi azaltmak için:
  - Peki, dolambaçlı yol nasıl başarılı olur?
  Margarita telaşsızca cevap verdi:
  - Anormalliklerle karşılaşmadıkça.
  Ateşli şeytan parmağını dudaklarına götürdü:
  - Ve işte böyle bir sürüngen var.
  Yeraltından anomali incisi. Toprağı bile gevşetti. Devasa bir köstebek, sıkıştırılmış kum, kil, çimen gibi. Yağ gibi yapışkan bir şeyi dışarı itti. Öpmeye başladıktan sonra.
  - İğrenç! - Ateşli Aurora dedi. Öpüşen iki domuz gibi.
  Anomali onları duydu ve rahatsız olan kızlara taşındı.
  - Kenarlara gidelim! - Margarita'yı sipariş etti.
  Çevik Aurora anlamadı:
  - Ve neden böyle?
  Pamuk Prenses Terminatör sırıttı.
  - Hadi seni iki tavşanı kovalayalım!
  Komsomol kızı dilini gösterdi, onunla bir yaban arısı yakaladı ve çiğnedi, böyle bir teklifle eğlendi. Gözcüler dağıldı ve anomali dondu. Biraz sallandı ve düşmeye başladı, bir yağ birikintisinden küçük bir alev geçti. Ancak, yanar yanmaz, aynı zamanda hızla söndü.
  - Bu Pyromania değil! - Aurora'yı çıplak ayakla kıstığımı fark ettim ve hemen atladım, takla atarak geri döndüm.
  - Evet, Pyromania anomalisi bir felakete neden olabilir! Margaret kabul etti. - Şimdi daha hızlı ilerliyoruz ve bu yüzden zaman kaybediyoruz.
  Komsomol kızları tomurcuklarda, ağaçlarda, iç içe mutant lianalarda çalılıkların derinliklerine girer girmez, neredeyse aşılmaz bir karanlıkla çevriliydiler. Sadece ağaçların kabukları parıldayarak manzaraya uğursuz, uhrevi bir his veriyordu. Ancak, kızların gece görüş monokülerlerine ihtiyacı yoktur, bu zayıflar, bağımsız kararlar veremeyen ve karanlıkta göremeyen insanlar içindir. Aurora neredeyse bir ağaca çarpıyordu, radyoaktif arka ışık mesafeyi yanıltıcı kılıyordu ve çoğu zaman mesafeyi aldatıyordu.
  - Lanet olsun! - Ateşli şeytan oldukça uygun bir şekilde kirli olandan bahsetti. Bir anormallik yok gibi görünüyor, ancak ışık bükülmüş.
  - Fosgen ve fosfor! - Margarita ilan etti ve zarif boynunu büktü. Sonuçta, genellikle havanın parametrelerini değiştirirler.
  - Yani bu dikkate alınmalıdır! - Red Aurora, kötü bir şekilde gizlenmiş ironi ile hemfikirdi.
  Savaşçı elini havada salladı.
  - Önce yavaşlayın, sonra alışın.
  Komsomol kızları, tabanın altındaki bir düğümle bile çatlamamaya çalışırken yavaş yavaş hızlandı. Sese tepki verebilecek çeşitli yaratıklar kadar sıradan gözlemcilerden korkmak.
  İlk başta kuruydu, ama sonra kızlar çalıları hareket ettirir taşımaz üzerlerine gerçek bir şelale döküldü!
  - Su, sanırım ağırdır! Aurora önerdi.
  - Kesinlikle yüzde on! Margaret kabul etti.
  Ateşli dişi şeytan, böceği hipertitanyum topuğuyla yere serdi ve fikrini dile getirdi:
  - Bu nedenle, çiy çok büyüktür ve buharlaşmaz!
  Clay, çizmelerinin tabanının altında ezildi. Rengi, bir mezar gibi alışılmadık bir yeşilimsi-mordur. Bu, bölgenin yeri dışında, Dünya'nın hiçbir yerinde değildi.
  Bacaklar yanlara doğru ayrılmaya çalıştı, ancak izler anında aşırı büyüdü, bu da keşfi kolaylaştırdı. Sadece hareket etmesi zor, ayakkabılara yapışıyor ve sizi çaba harcamaya zorluyor. Aurora ve Margarita, konsantre bir çikolatayı bile yuttu. Çim nadirdi ve ağırlıklı olarak yırtıcıydı. Kilin üzerinde sürünerek böcekleri yakalamaya çalıştı. Uzun sarmaşıkların incelikleri, çalılar, dallar, yapraklar, bazen kokusuz, bazen de güçlü bir aroma ile.
  - Ve sürüngenler nereden geliyor? - Margarita'ya sordu. - Ilıman bir bölge.
  - Bir mutasyonun sonucu, kök sal. Ayrıca, bölge içinde olduğundan daha sıcak! Yaklaşık on beş derece. Burada yazları ekvator Afrika'sından daha sıcaktır. Ya da aynı sıcaklıkta değil. - Güzel Aurora, bir zamanlar okuduğunu hatırlamaya çalışarak alnını buruşturdu.
  Margarita kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - Bu bir şey değil! En azından bizim için.
  Çıplak bacaklı Aurora havada döndü, taklalar attı ve sızlandı:
  - Biz Komsomol ayılarıyız ve bu her şeyi söylüyor!
  - Bir şekilde Sahra'ya götürüldüğümüzü hatırlıyorum. Bir haftayı yemeden içmeden geçirdim, bir tavayı soba gibi çıplak ayakla yakan kumda yol aldım ve hiçbir şey hayatta kalmadı! - Fark ettim, kıvılcımların gözlerimden çıkmasına izin verdim (ve mecazi olarak değil, kelimenin tam anlamıyla!) Margarita. - Sadece tabii ki hoş, yeterli değildi.
  - Tabii ki! Ben de geçtim! Ayaklar çabucak alışır, ancak daha sonra sadece kaşınır. Ve cilt güneşte kararır. - Onaylanmış, neşeli ve Viria Aurora'dan bir kedi kadar oyuncu.
  - Vücudun beyaz olduğu zamanları sevmiyorum, çok şımartılmış görünüyor. - Margarita yüzünü buruşturmuş gibi davranmadı.
  - Çikolatalı bronzluk şu sıralar moda. - Ateşli şeytan panterin dişlerini hırladı. - Güneye gidecek paran var demek.
  Kızlar neredeyse Çernobil ormanının inceliklerinden kaçtı. Geçip geniş bir kanalın kıyısı bulunuyordu. Geniş yaprakları ile kökleri yapışan yoğun bir çalı, mutant bir muz - uygun bir kapalı pozisyon yarattı.
  Margaret haykırdı:
  - İşte önümüzde Vizhnitsa.
  - Evet, eski bir Sovyet şehri! Ukrayna neden gurur duyuyor, Sovyetler Birliği içinde neredeyse ayrı bir ülke haline geldi. Ne de olsa yüzyıllardır onlarla savaş halindeyiz! Bu yüzden SSCB kazandı ve şimdi Ukraynalılar bizim kardeşlerimiz. Red Aurora kollarını iki yana açarak havalanmaya çalıştı.
  - Ve daha önce onlara Rus kardeşler vardı. Her çocuk Kiev'in Rus şehirlerinin anası olduğunu bilir. - dedi, daha geniş gülümseyerek Margarita. - Kutsal Ortodoks inancı ve Slav kökleri tarafından birleştirildiler. Tanrı'nın Kendisi, SSCB'nin tek bir devlet olmasını emretti. Ama Bandera geldi ve kargaşa çıkardı - savaş olduğu ortaya çıktı. Ancak kazandık.
  - Düzen, çimentonun inanç, kumun ise irade olduğu bir temel üzerine kuruludur! Ve bunun için birçok kötünün ekilmesi gerekiyor! - Cevapladı, şiddetle hırlayan Aurora.
  Şehri görmek zor değil. Hendek burada çöp, surları geçmek sorun değil. Evler çoğunlukla eski, beş katlı binalar görülebiliyor ve Stalinist dönemin gökdelenleri. Kızlar zaten modern binaları ziyaret ettiler. Sonra Margarita hatırladı:
  - On sekiz çocuğu dışarı çıkarmalıyız, değil mi?
  - Adamlarımız yardım edecek! Şehirde öyle bir panik yaratalım ki hareketlerimizi takip edemezler! Yalınayak Aurora silahını salladı.
  Kar beyazı savaşçı etrafına baktı ve bir kene sivrisinek keserek sesini alçalttı ve sordu:
  - Ya yuvarlanırsa?
  Ateşli şeytan mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Temel açgözlülüğüne güveniyorum. Ayrıca, şimdi bu cüceyi arayacağım. Onun mücadele ruhunu destekleyeceğim.
  Margarita Korshunova oldukça akılsızca homurdandı:
  - Suratına iyi bir tokat atarak yapmak en iyisidir.
  Aurora, çıplak ayaklarının parmak uçlarında hızlı bir hareketle düğmelerle bir numara çevirdi ve yüksek sesle dedi ki:
  - Hazır mısın!
  - Evet, ama öyle bir karışıklık oldu ki! - Cevap olarak ince bir gıcırtı duydum.
  - Çıkarmanın daha kolay olduğu kisve altında umutsuzluğa kapılmayın. Ayrıca böyle fırtınalı bir geceden sonra çocukların yokluğuna kimse şaşırmazdı. Kurnaz, kızıl saçlı şeytan, sesini alçalttı.
  - Kabul ediyorum! Artık bize bağlı olmayacaklar! - Cüce mırıldandı - bir oyalama uzmanı.
  - Bekle bizi, ne olursa olsun! Belki yüzde beş daha ekleyin. - dedi Aurora sevecen bir şekilde.
  Son sözlerin büyülü bir etkisi vardı. Moron haydut mırıldandı:
  - Dünyanın sonu gelse bile bekleyeceğim!
  Havalı Aurora, uzun kirpiklerini ironik bir şekilde kaldırıp indirerek şöyle düşündü: "Bu bana Judas'ın kavak kazığını beklediğini hatırlatıyor."
  - Pekala, şimdi Amerikalıları ve yandaşlarını yeneceğiz. - Yeşil gözlü Aurora kararlı bir şekilde söyledi.
  - Amerika'yı hiçbir şekilde affedemeyeceğimi biliyor musun? Galina yumruklarını sıktı.
  - Ne? - Sürpriz kırmızı dişi ayı-Komsomol üyesi.
  - Bizim ve Japon şehirlerinin bombardımanı! Bu barbarlık! Şiir bile yazdım! - Margarita el bombasını salladı ve hatta o kadar öfkeyle ki, tüylü bir mutant böcek sürüsü düştü.
  Aurora sevinçle ayağa fırladı:
  - Hadi şarkı söyleyelim! Bu ilginç.
  Ve Korshunova şarkı söyleyecek, sesi her zamanki gibi övgü Himalayalarından daha yüksek;
  Anavatan Yıldızı Rab tarafından verilir,
  İnan bana, o Güneş'ten daha parlak!
  sen benim memleketimsin -
  Senin için bil, kalp hüzünle atıyor!
  
  Sizde kartallar gibi Komsomol üyeleriyiz,
  Nazileri eziyoruz ve hurdaları süpürüyoruz!
  Jüpiter'de bile başardık,
  Meyveleri büyütün - gerçekleştirilemez cennet!
  
  Venüs aşkın yeridir
  Mars'ta bir savaşçı hissi en yüksek seviyededir!
  Kötülüğün zincirlerini kırıyorsun, şüpheler,
  Sonuçta, Tanrı en iyisini yapmak istiyor!
  
  Kozmik basıncı yok et
  Çeneyi güçlü bir kanca ile yakalayalım!
  Düşman dünyanın gücü tarafından ezilecek,
  Ve Junkers sıradan bir çocuk yayı ile vuruldu!
  
  Birinci hizalama - al ve kazan,
  Başka bir sonuç bilemeyiz!
  Ve Reich'ın kurdunu yırtmazsın,
  Bir dövüşçünün suratına süngü alın!
  
  Ve süngü gelecek için sana uymayacak,
  Buldozere dinamit ekleyeceğiz!
  Çok hızlı uçuş
  Proleter çekiçle vurduğunda!
  
  Bir sonraki hamle bir kasırga gibi geçecek
  Ve oyun sonu kazanan bir eş olacak!
  Ne de olsa öfkemiz çılgın bir yanardağ,
  Piç üzerine katliam, korkunç bir kedi!
  
  Berlin'de keneleri kenetledik,
  Paris, Rus bayrağı altında özgür!
  Biz Anavatan'ın kızları ve oğullarıyız,
  Bayramda afiyetle bal yiyoruz!
  
  Sisli Albion artık bir kardeş gibi,
  New York bir tabakta turta gibi oldu!
  Kırmızı haşhaş rengi bayrağımız,
  Altında, özgürlüğü olan tüm insanlar mutlu!
  . BÖLÜM #12
  Oleg Rybachenko'nun da basit değil, harika bir rüyası var. Sanki o ve Dima askeri kariyerlerine devam ediyormuş gibi;
  İkisi, iblis tarafından ele geçirilen Fuhrer tarafından kurulan çocuk SS bölümünde gönüllü olarak kaydoldu. Görünüşe göre bu gerçeklikte Hitler sonunda çıldırdı. Doğru, öte yandan, SSCB ile umutsuz bir savaş başlatmamak için sağduyuya sahipti.
  Öte yandan, çocuk neden askeri olarak sertleşmesin? Neden hemşirelerin barchuk gibi güneşlenmesine izin versinler ki?
  Oleg Rybachenko ve Dmitry, genç taburdan diğer adamlarla birlikte Afrika'ya uçtu. Alman altı motorlu nakliye, iki yüze kadar silahlı paraşütçü taşıyabilir. Ancak Hitler Gençliğinin daha genç versiyonunun üç yüz savaşçısından oluşan bir tabur vardı. Yaklaşık on iki yaşında, görünüşte hala oldukça şişmiş üç yüz oğlan çocuğu, ama gerçekte onlar, zaten zayıf bir askeri eğitim almamış, özel olarak seçilmiş çocuklardı.
  Führer mümkün olduğu kadar çok gencin savaşa katılmasını istiyordu. Afrika'da, Sudan'da hala güçlü garnizonlar olmasına rağmen, ana İngiliz kuvvetleri zaten yenildi. Doğru, sömürge birlikleri tamamen güvenilir değil ve aslında İngiliz birimleri. Tam olarak İngilizce değiller. Özellikle tanklarla o kadar iyi silahlanmış değiller, deneyin, bu yüzden ekipmanı metropol boyunca aktarın. Bu nedenle, erkek çocuklarda büyük kayıp riski minimumdur. Geleneksel taktik tatbikatlar düzeyinde olması gerekiyor ve genç nesil savaşta deneyim kazanacak.
  Oleg Rybachenko ve Dmitry, Almanca (sözde düşman) ile İngilizce, İspanyolca ve Fransızca bilmektedir. Okulları da elit ve Sovyet çocukları teoride en zekiler olmalı.
  Görünüşe göre liderlerden biri olan bir Alman çocuk, uzun boylu ve kaslı Hans Feuer el sıkıştı ve dürüstçe şöyle dedi:
  - Rusların bu kadar güçlü ve akıllı olmasını beklemiyorduk. Örneğin, birinci sınıf Almanlar gibi yolumuza tükür!
  Oleg Rybachenko mütevazı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ve bu kadar şaşırtıcı olan ne? Belki savaşmak zorunda kalacağız, ama eğer keşfe giderseniz ve Almanca bilmiyorsanız, ne kadar bilgi toplayacaksınız?
  Hans kabul etti:
  - Bu doğru! Ama genel olarak bize sizin Rus alt-insanları olduğunuz öğretildi. Slavlar, maymunlar ve insanlar arasında bir geçiş aşamasıdır. Yani, zekanın gelişimi açısından, Rusça bir evcil hayvandan biraz daha yüksektir.
  Dimitri öfkeyle yumruklarını sıktı.
  - Evet, bu tür kelimeler için gömebilirim.
  Hans yumruklarını sıkarak cesurca cevap verdi:
  - Sadece silah seçimi bana kalmış. Eldivenlerle, Yarım Dünya'nın şampiyonu sizsiniz, peki ya mınçıkalar üzerinde bir düelloya ne dersiniz?
  Dmitry şaşırdı:
  - Ve o ne?
  Alman seçkin çocuğu, bilgisini göstererek cevap vermek istedi, ancak Oleg Rybachenko ondan öndeydi:
  - Bu, Çin'de kasnakları deviren bir tarım aletidir. Moğol-Tatarlar, Çinlilerin silah taşımasını yasakladılar, bu yüzden dışarıdan zararsız bu cihazı ölümcül bir kulübe dönüştürdüler. Mınçıkalar üzerinde bütün bir savaş sistemi geliştirildi. Daha sonra on dokuzuncu yüzyılın sonunda Japonlar tarafından kabul edildi. Muhtemelen, onlardan SS birliklerine gitti.
  Hans cevap verdi:
  - Kesinlikle o şekilde değil. On yıl önce, Büyük Führer, Çin'den birkaç guruyu davet ederek Üçüncü Reich göğüs göğüse muharebe okulunun dünyanın en gelişmiş okulu olmasını emretti. En yüksek ulus olarak biz Almanların diğer halklardan bir şey öğrenmek istemediğimizi düşünmemeliyiz. Alman askeri okulumuz, insan faktörünün mümkün olduğunca dikkate alınmasını talep ediyor.
  Dmitry, düşünceyi onaylayarak şiddetle başını salladı:
  - Ve Sovyet olanı da. Stalin dedi ki - yeniden yapılanma döneminde teknoloji her şeye karar verir! Ve sonra, ikinci beş yıllık planda fikri geliştirdi - her şeye kadrolar karar veriyor!
  Oleg Rybachenko aksini söyledi:
  - İnsan faktöründe her şeyin yolunda gitmediğini söylemeliyim. Örneğin, SSCB'deki askerlerin teknik eğitim seviyesi geride kalıyor. Ama genel olarak, harikayız!
  Hans'ın önerisi:
  - Hitler-hash oynamak ister misiniz?
  Sovyet çocukları şaşırdı:
  - Ve o ne?
  Hans göz kırptı.
  - Büyük Führer'in son icadı. İkişerli değil, dörderli, ikişerli ikişer oynanan satranç gibi. Ama dört yüz hücreden oluşan bir tahtada. Tankları, kundağı motorlu silahları ve savaş gemileri var. Toplamda her rakamda kırk ve toplamda yüz altmış vardır. Bazıları satranç gibi hareket eder, diğerleri yapmaz. Artı bazı yenilikler... Örneğin, bir tank ve bir savaş gemisi, ancak tanklar, kundağı motorlu toplar ve Bağlantılar ve piyadeler tarafından birlikte vurulabilir veya belirli bir çizgiye ulaşırlarsa silahlarını güçlendirirler. Genel olarak oyun çok zor, satranç gibi değil.
  - Ona göster. - Oleg Rybachenko'ya sordu.
  Hans sırt çantasından katlanır bir tahta çıkardı. Menteşeli ve oldukça kompakttı. Figürler mıknatıslanmıştır. Her biri kırk özdeş. Tahtanın kendisi oldukça muhafazakar, bir dikdörtgen. Kurallar ilginç, özellikle tanklar dışında neredeyse tüm parçalar hareket ediyor gibi çarpmıyor. Hem dövebilir hem de yakalayarak yürüyebilirler.
  Beklendiği gibi, en güçlü parça savaş gemisi, en zayıfı hafif piyade. Kendinden tahrikli silahların burada olduğu ve uçaklarla ilgilenenlerin ve birer birer, ancak diğer yandan bir saldırı uçağı, bir avcı, bir bombardıman uçağı ve bir deniz uçağı olduğu ortaya çıktı. Savaş gemilerine ek olarak, muhripler de var. Piyade de farklı, mekanize, basit ve süvari. Yani kuralları anlamak kolay değil. Oleg Rybachenko hemen kaydetti:
  - Hayır, bu satranç oyununun popülaritesi yenilmez. Zorluk seviyesi hemen üstünde!
  Hans kabul etti:
  - Evet, burada bir strateji geliştirmek kolay olmayacak. Ve akıllı kitaplar yazamazsınız. Ama bu Aryanlar için!
  Dmitry kabul etti:
  - Evet, Aryanlar için! Hadi oynayalım!
  Oleg Rybachenko uyardı:
  - Küçük bir zevk olacak!
  Hans başka bir çocuğu davet etti ve bir çift kurduktan sonra erkeklere karşı oynamaya başladı. Bu durumda, kahverengiyi seçtim. Oleg ve Danka doğal olarak kırmızıdır!
  Oyun başta pek heyecanlı değildi ama sonra çocuklar oyuna dahil oldu. Doğuştan bir stratejist olarak Oleg Rybachenko inisiyatifi ele geçirdi ve düşmanları kanatlardan itmeye başladı. Führer oyununda genel olarak kral yoktu ve karargah bir hamle kaybetmeden yer değiştirebilirdi.
  Ama çocukların oynamasına izin verilmedi. Alarm çaldı...
  - Hava saldırısı!
  Çocuklar hemen lombozlara koştu. Pencereler dar olmasına rağmen, çok iyi göremiyordunuz ve hatta bir ezilme oldu.
  İniş uçakları bir sütun halinde ve elbette iyi silahlanmış savaşçıların eskortuyla uçtu.
  Bir düzineden fazla İngiliz yoktu. Almanların daha fazla makineli tüfek ateşi açtığını gören Spitfire'lar, uzun mesafeden vurmaya çalıştı. Ama cevabı kendileri aldılar. Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin üç uçağı sigara içmeye başladı ve geri kalanı kaçtı.
  Çocuklar yüksek sesle ıslık çaldılar, ama kimse müstehcenlik yemini etmedi - disiplin. Ama çizmeleriyle tepindiler ve bir dizi tuzlu şaka yaptılar.
  Tabii ki, nakliye savaşçıları kovalayamaz, hızlardaki fark bir büyüklük sırasıdır, bu yüzden çocuklar sakinleşmek ve işlerine geri dönmek zorunda kaldılar. Hatta bazıları yerden şınav çekmeye, bazıları ise basını yapmaya başladı.
  Bununla birlikte, Oleg Rybachenko o kadar ilham aldı ki, sadece kralı değil, yalancıların imparatorunu da (Hitler!) uzaklaştırabilecek bir sesle şarkı söyledi;
  Sert, ölümcül bir savaşa uçuyoruz,
  Öncüler - komünizmin çocukları!
  Lord Svarog'umuz her zaman benimle,
  İntikamcılığın temellerini yıkalım!
  
  Cesaretimiz ve sabrımız var
  Her makine nasıl monte edileceğini bilir!
  Nazileri şiddetli bir yenilgi bekliyor,
  Fritz saçmalıklarını taşımayın!
  
  Moskova yakınlarında Wehrmacht sıkıca dövüldü,
  Cesaret gösterdik!
  Kaygan parazit ezildi
  Kazandık, kesin sayıyoruz!
  
  Fritz bundan sonra ne yapabilir?
  Sadece tepeye patiler - çabucak pes edin!
  Ve boğazdaki Adolf - keskin bir Spitz,
  Palyaço eşeğin rolünü oynamasına izin verin!
  
  Rolümüz muzaffer boruyu çalmak,
  Kırmızı lejyonlar toplanıyor!
  Ve saldırganın kafalarını acımasızca kesti,
  En azından okuldan direk cepheye geldiler!
  
  Sürüngenleri Mars'tan doğmuş gibi dövdük,
  Ve Fritz her yerde merhamet ister!
  Biz büyüklerin oğullarıyız, burada tüm eşit ülkeler -
  Yürüyüşü yüz simgesinden onaylamalarına izin verin!
  
  Hitler Dünyamızı ele geçirmeyi düşündü,
  Ve şimdi kaküllerinin altında bir yumru var!
  Ne de olsa Almanlar herkesi bir oyuna dönüştürmek istediler,
  Ve basit bir çocuk tarafından atıldılar!
  
  "Tiger" a ne oldu - metale girdi,
  Ondan tatlı çay ile semaver pişireceğiz!
  Fritz anladı - boynuzlarda dik bir yenilgi,
  Parlak, sıcak bir Mayıs ayında Berlin'deyiz!
  
  Ve Adolf kravat yerine ilmek oldu,
  Cellat düşmanının boynunu sıktı!
  Günahları için ağır bir ceza koştu,
  Ve şimdi Almanya'yı tanklarla eziyorum!
  
  Büyük Stalin, Komsomol üyesini ödüllendirdi,
  Emri verdi - büyük bir "Zafer" yıldızı!
  Ne kadar koyduk - güçlerin Kutsal Anavatanına,
  Dedelerimiz öbür dünyada sevinsin!
  Garip, ama böyle kışkırtıcı bir şarkı için onu şiddetle alkışladılar - buradaki herkes tamamen uyuşmuş, ya da ne?
  Oleg Rybachenko şarkı söylemeyi bitirdiğinde, rüya kesintiye uğradı ve tekrar uyandırıldılar, bu sefer her zamanki gibi değil, soğuk su ile alınıp ıslatıldı. Ondan sonra yine ellerde korkunç sıyrıklarla dolu bu zincirler ve sütun sürüldü... Bana kahvaltı bile vermediler! Yuvarlak! Bu doğru, Almanlar yerinde kaldı ve mahkumlar yavaş yavaş çevre yolunda ilerledi. Bunun anlamı nedir, net değil. Asfalt ve çakıl taşlı yol. Birkaç saat sonra çıplak topuklar şiddetli bir şekilde yanmaya ve kaşınmaya başladı. Kızların çoğu kanıyordu.
  Sonra, akşama daha çok varken, tören yapılmadan onu geri sürdüler ve aceleyle zincirlerini çözdüler, uzanmasını emrettiler.
  Oleg Rybachenko ve diğer kızlar aceleyle itaat ettiler. Ve hiç uyumak istemememe rağmen, uyku tanrısının kolları ve Hipnoz vizyonları (Yüce Zeus'un gözlerini kapatmak için yaptığı!) aniden ve kaçınılmaz olarak kıvrıldı.
  Ve yine, yabancı bir orduya mensup olsalar bile, onurlu askeri işlerde öncü çocuklar;
  Jungvolk'tan üç yüz on iki yaşındaki erkek çocuktan oluşan bir tabur, olay yerinde yeniden inşa edildi ve daha güneye taşındı. İlk başta, çocuklar arabalarla birkaç kilometre sürüldü, ancak daha sonra yönetim görünüşe göre fikrini değiştirdi ve çocuklar için bir hayatta kalma koşusu düzenlemeye karar verdi.
  Oğlanlar soyunmak zorunda kaldılar, bazı askeri şortlarda kaldılar ve neredeyse çıplak ve omuzlarında çantalarla çıplak ayakla güneye kaçmak zorunda kaldılar.
  Tabii ki, kendilerini yeni, oldukça etkili bir güneş kremi ile bulaştırmalarına izin verildi ve rota çölden değil, Nil Nehri boyunca ve tam akan bir nehir etrafında koştuğu için daha yumuşak ve çok yanmayan çimenlerden geçiyordu. kaynak, çimenler ve ağaçlar büyüdü, ama yine de test en zoruydu. Çünkü Afrika'nın vahşi Temmuz sıcağında ve hatta hafif makineli tüfekler ve erzak dolu sırt çantaları ile kaçmak zorunda kaldım.
  Tabii ki, özel bir taburda Alman ulusunun rengini temsil eden ve iyi bir fiziksel eğitime sahip olan çocuklar vardı, ama yine de.
  Genç savaşçılar inşa edildi ve komutanları, oldukça uzun olmalarına rağmen, Apollo'nun kaslarıyla aynı pislik, emretti:
  - Pekala, kardeşim! Biliyorum senin için zor olacak ama borç borçtur! Akşama kadar elli sekiz kilometre yol almamız gerekiyor! Bu bir emirdir.
  Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  - Evet evet! Bu komut kelimesi bir büyü gibi geliyor! Göz ardı edilemez.
  Dima, şunları kaydetti:
  - Yapmayacağımıza bahse girerim!
  Hans Feuer itiraz etti:
  - Yerine getirmekle yükümlüyüz, çünkü biz Aryanlarız! Jungfolk'un en iyi taburunda yazarsanız, siz de Russunuz, Aryanlar.
  Arkasındaki sırt çantası, mühimmat, su ve lehimleme ile birlikte on sekiz kilogram, artı üç kilogram hafif makineli tüfek. Yirmi bir kilogram, uzun süre yürürseniz ve sonra koşarsanız ve hatta kavurucu güneşin altında bile bir yetişkin için zordur.
  Oleg Rybachenko bacağını çimlere ovuşturdu. Çocuklar ayakkabılardan kurtulmaya, deri çizmeler giymeye hevesliydiler (deri gerçekten suni, ama yine de bir tür kirzach değil), burada koşmak zor. Spor ayakkabıları veya tenis ayakkabıları daha iyi olurdu, ancak Almanya'nın savaş koşullarında bu bir lüks ve çocukları şımartmamaya karar verdiler.
  Komut duyuldu ve Jungvolk'tan gelen savaşçılar, bir formasyon görünümünü korumaya çalışırken koşmaya koştular.
  Nil'den esen taze bir esinti, çocuk savaşçıların çıplak, kaslı gövdelerinin üzerinde hoş bir şekilde esiyordu. Gökyüzüne saldırmaya hazır genç devleri biraz andırıyorlardı. Koştular, ölçülü bir şekilde nefes aldılar, neredeyse ayak parmaklarına. Önde en uzun boylu ve tabii ki uzun boylu Dimka vardı, ancak komutan dahil altı erkek ondan daha uzundu. Standardın sadece biraz üzerinde olan Oleg Rybachenko, on bir yaşındaki büyümesi (kahraman atalarında izlediği gerçekliğin aksine!) neredeyse en sonunda acele etmek zorunda kaldı. Doğru, bu bir avantajdı, topukları ezme ya da oturdukları yerin altına bir ayak sokma şansı daha azdı. O buradaki en genç, ama kesinlikle en zayıf veya daha aptal değil.
  Yük hissedilir, ancak yine de kabul edilebilir ve herkesin bir yükle koşma deneyimi vardır. Çok fazla ağırlıkla bile, örneğin omuzlarında bir ortak taşıdıklarında.
  Çıplak ayakların çıplak ayaklarının altında, zaman zaman çatırdayarak veya çatlayarak, kırık palmiye dalları veya kozalaklar halinde, bazen çocukların etrafta dolaşmaya çalıştıkları dikenli bitkiler vardır. Çim ısıtılır, genellikle kurur, ancak kesinlikle çöl kumu gibi yanmaz. Genel olarak, hala yaşayabilirsiniz, sadece Güneş yükselir ve ısıyı yoğunlaştırır.
  Uzun boylu Hans, yaklaşık Dmitry ile aynı boyda ve omuz omuza koşuyorlar. Bir Alman savaşçı çocuk, Sovyet genç bir askere sorar:
  - Pekala, şimdi savaştasın! Barut, elbette, henüz koklamadı, ama önümüzde her şey var. Herhangi bir heyecan yaşıyor musunuz?
  Dmitry dürüstçe cevap verdi:
  - Henüz değil! - Ve başını tekrar çevirerek ekledi. - Dürüst olmak gerekirse hayır!
  Hans küçümseyerek homurdandı.
  - Yaparım! Dürüst olacağım, evet! Benim yaşımdaki çocuklardan hangisi yasal olarak savaşa gidebilir? Dövüş, ateş et, öldür, patlat, ele geçir. Sonuçta, bu romantizm. Ne de olsa, sen ve Olezhka da rutinden uzaklaşmak için yaşayan savaşçılar gibi hissetmek istediniz!
  Dimka kararlılıkla itiraz etti:
  Hayatımız rutin değil. Genel olarak öncü, hatta lider ve sporcu olmak çok ilginç.
  Peki neden bize kaydoldunuz? Öldürülmekten veya sakat kalmaktan korkuyor musunuz? - Hans alaycı bir şekilde alay etti.
  Ilya Muromets lakaplı Dimka - alay etti:
  - Bu yüzden Rusların Almanlardan daha kötü savaşamayacağını göstermek için kaydoldum. Ve sonra tüm dünya zaferleriniz hakkında yazıyor ve konuşuyor ...
  Hans kıkırdadı.
  - İyi evet! Zaferlerimiz hakkında, evrendeki zafer. - Uzun boylu bir savaşçı çocuk geniş göğsünü gururla şişirdi. - Ve siz Ruslar, küçük Fin ordusunu zor zorlarsınız. Övünecek bir şeyiniz yok!
  Dmitry, kırgın, yumruklarını kullanmamak için kendini dizginlemekte zorluk çekerek itiraz etti:
  - Bizde de Khalkhin Gol var!
  Hans küçümseyerek homurdandı.
  - Küçük bir çatışma, Asya'da bir yerde. Ve adamlarımız zaten Avrupa'yı ve neredeyse tüm Afrika ve Asya'yı ele geçirdi. Ve Rusya'yı ele geçireceğiz, tükürme vaktimiz geldi!
  Dmitri'nin gözleri öfkeyle parladı:
  - Tutmayın, kollar kısa!
  Hans güldü.
  - Peki sizi Brest-Litovsk Antlaşması'nı imzalamaya nasıl zorladık? Bize toprak verdin, Dinyeper'a kadar say, üç kat daha fazla süngü ve kılıçla. Bu durumda bir asker olarak Rus hakkında ne söylenebilir?
  Dimka gruplaştı, Hans'ın burnunu yumruklamayı planladı ve "yarı dünyanın" şampiyonu olarak gücünü bilerek, kesinlikle küstah Alman çocuğu nakavt ederdi, ama ... Kırmak istemedim çizgi ve bir kavga düzenleyin. Evet ve tartışma sırasında yumruk kullanmak iyi değil. Bu durum dışında, büyük olasılıkla tutuklanacak ve Rusların Almanlardan daha kötü savaşmadığını gösterecek zamanı olmayacak. Bu nedenle, Dmitry sakince itiraz etti:
  - Biz Ruslar sizi II. Frederick'in altında yendik ve hatta Berlin'i aldık. Ve Büyük Napolyon size komuta ettiğinde, ordusunun yarısı Alman'dı ve Birinci Dünya Savaşı'nda Brusilovsky bir atılım oldu. Evet ve Paris'i almadınız çünkü birliklerimiz neredeyse Koenigsberg'i ele geçirdi.
  Hans oldukça ağır bir karşı sav buldu:
  - Ama her neyse, bizimle son savaşlarda yenildin! Ve ilk etapta bir insanı ve bir milleti amellerine göre yargılarlar!
  Dmitry oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - Çar döneminde, özellikle askeri-teknik alanda geri bir endüstrimiz vardı. Şimdi ise ciddi bir endüstri geliştirdik. Örneğin, KV-2 tankını gördünüz. 152 mm obüs ile donatılmıştır. Almanların böyle bir şeyi var mı?
  Hans kıkırdadı.
  - S-2 tanklarındaki Fransızların da 155 milimetre kalibreden bile daha büyük obüsleri vardı, ancak şimdi olduğundan daha zayıf donanıma sahip olan kurbağaları yenmemizi engellemedi. Wehrmacht'ın ana gücü, insan faktörünün üstünlüğüdür!
  Dmitry yüzünü eşit bir bronzlukla büktü:
  - Ve eğer "yarı dünya" şampiyonu olduysanız, neden insan faktöründe bize göre bir avantajınız olduğunu düşünüyorsunuz? Ve adamlarınızın en iyilerini yenmek mi?
  Hans oldukça makul bir şekilde şunları söyledi:
  - İstisnalar bazen sadece kuralları onaylar. Aslında neredeyse her zaman! Şimdi, bireysel fenomenleri değil, bir bütün olarak askeri eğitim seviyesini alırsak, o zaman burada ...
  Dmitry sinirlendi:
  - Sovyet ordusunda ne düzeyde muharebe eğitimimiz olduğunu ve tatbikatların nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz. O yüzden spekülasyon yapmaya gerek yok!
  Hans mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - İspanya'da Sovyet askeri okulu, doktrini ve Almanca arasında bir rekabet vardı. Ekipmanlarımızı ve silahlarımızı test ettik. Sonuç, askeri okulumuzun ve stratejik sanatımızın zaferi ve Franco rejiminin sağlamlaştırılmasıdır. Bu yüzden zaten adamlarınızla savaştık ve kazandık!
  Dmitry Muromets ne yazık ki şunları söyledi:
  - Bizden çok daha fazla askerin vardı! Sadece miktarı aldın!
  - Bunu söylemem. - Hans başını eğdi ve sustu, ilk yorgunluk belirtileri ortaya çıkmaya başladı ve konuşmak zorlaştı.
  En kötü yanı, elbette, ısıdır. Güneş karşı konulmaz bir şekilde zirveye çıktı. Hiçbir erkek ona alışkın değildi. Almanya ve Rusya kuzey ülkeleridir ve yaz aylarında nadiren otuz derecenin üzerine çıkarlar. Ve burası Temmuz ayında Afrika ve esinti Nil'den çekilmeyi bıraktı.
  Oğlanların çıplak ayakları kuru otla daha da dikenli hale geldi ve sonra aniden sona erdi ve bütün bir kilometre yanan çakılla kaplandı. Çok acı vericiydi, fazla ölçülü olmayan bazı çocuklar ciyakladı. İçlerinden ter damlıyordu ve tıslayarak sıcak çakılların üzerine damlıyordu.
  Oleg Rybachenko ve Dmitry ve Spartalı ruhunda yetiştirilen diğer erkeklerin çoğu, gülümsemeye ve un vermemeye çalıştı. Başka bir şey düşünüyorlardı. Böylece Oleg Rybachenko, çıplak ayaklarının raftaki bir alev tarafından yalandığını hayal etti ve ondan önemli bir devlet sırrını almak istediler. Ve buna katlanmalı ve incindiğini veya korktuğunu göstermemelidir. Buna ek olarak, çocuklar zor koşullarda büyüdüler ve şair ve kara çakıl yanmasına rağmen topukluları o kadar şımartılmadı, ancak pürüzlü cilt soyulacak kadar fazla değildi.
  Sıcak çarpmaları yakında izledi. Neredeyse aynı anda, birkaç aşırı ısınmış çocuk bayıldı ve hafif, katlanır bir sedyeye alınmaları gerekiyordu.
  Oleg Rybachenko, Almanların genel olarak iyi donanıma sahip olduğunu belirtti. Kızıl Ordu'da, aynı zamanda bir sırt çantasında kolayca saklanan duralumin'den yaralıları taşımak için bir cihaz bulmanız mümkün mü?
  Ancak elinizde ek bir yük varken koşmak daha zordur ve basınç arttıkça çıplak topuklarınız daha güçlü yanar. Yani bir nevi gönüllü-zorunlu cehennemdeler. Oleg Rybachenko bile düşündü: yoldaşları böyle bir teste nasıl tepki verirdi, herkes hayatta kalırdı.
  Geniş kırmızı-sıcak, kararmış çakıl parçaları, bıçaklanmış, kuru otlarla birleştirildi. Buna ek olarak, komutan, görünüşe göre Mısır yerleşimlerine girmekten kaçınmak için çocukları yavaş yavaş Nil'den uzaklaştırdı.
  Yine, çocuklardan bazıları çökmeye başladı ve çocuklar güneş klübünden bitkin ya da sersemlemiş, suya batırılmış bir bezle başlarını örttüler ve bir sedyeye yatırdılar. Daha önce hafif bir darbe almış olanlardan bazıları ayağa kalktı ve koşmaya devam etti.
  Ancak gençlerin gücü azalıyordu ve neredeyse yarısı bozuktu.
  Sonunda, yine oldukça yorgun olan komutan dedi ki:
  - Herkese dinlenmesini emrediyorum! Sınıra ulaştık! Güneşliklerle örtün, sirkeli ve çikolatalı su için. Sonra nefes egzersizleri yapmak için uzanacaksınız!
  Savaşçı çocuklar zayıf bir koro halinde haykırdılar:
  - Herhangi bir siparişi yerine getirmeye hazırız!
  Güneş kremine rağmen bebeğin cildi kırmızıya döndü ve morardı. Dikenli kuru otların üzerinde uzanmak rahatsız ediciydi ve çocuklar altlarına selofan koydular.
  Dmitry ve Oleg Rybachenko aynı çadırda yan yana yerleştiler. Oğlanlar biraz kurumuş gibiydi ve ciltleri karardı. Çıplak ayaklarım fena halde yanıyor ve kaşınıyordu, kanın akması için bacaklarımın yukarı kaldırılması gerekiyordu ve en azından biraz daha kolaylaştı.
  Dmitry, şunları kaydetti:
  - Savaşın bal olmadığı gerçeğini biliyorduk ama aynı ölçüde değil!
  Oleg Rybachenko kasvetli bir şekilde söz verdi:
  - Hala çiçek. Kan görür ve ilk cesedinize bakarsanız, sıcak bir yüzeyde dolaşan tüm bunların hiçbir şey olmadığını anlayacaksınız!
  Dmitry midesini çekti ve dedi ki:
  - Kitaplarda, elbette, bir insanı ilk kez öldürmenin nasıl bir his olduğunu yazarlar. Kötü bir insan ve düşmanınız bile, bağırsakları serbest bırakmaya hazır. Ama yine de öyle..
  Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  - Boussenard'ın "Kaptan Daredevil" kitabında, İngilizlerle savaşan bütün bir enayi taburu da vardı. Bir şey bize hatırlatıyor. Ama orada, diyorlar ki, bir insanı öldürmenin nasıl bir şey olduğu psikoloji sorununa, ancak bir kurşun kazara genç bir davulcuyu biçtiğinde kısaca değiniliyor. Ve genel olarak, ölüme karşı oldukça anlamsız bir tutum var. Bir savaş bile değil, bir tatil gibi görünüyor!
  Dmitry mantıksal olarak itiraz etti:
  - Bu, çocuklar ve gençler için bir kitaptır; psikolojik deneyimler hakkında okumaktan sıkılanlar. Ve son o kadar kötü ki, neredeyse tüm milksop taburları öldü ve devamı hiç yazılmadı!
  Oleg Rybachenko, derin bir gerçek keder ifadesiyle şunları söyledi:
  - Ama bu öyle bir kitap ki, ne kadar çabuk bittiğine pişman oluyorsunuz. Ama çok daha sık, tam tersi olur, şu ya da bu işin üstesinden gelmeye çalışırken, kelimenin tam anlamıyla acı çekersiniz!
  - Eğer Leo Tolstoy'un "Savaş ve Barış" romanına sahipseniz, Olezhek şüphesiz haklı! Dmitry kabul etti.
  Genç ortak daha sonra itiraz etti:
  - "Savaş ve Barış" kitabında entrika, birkaç hikaye ve ayrıntılı olarak ortaya çıkan karakterler var. Hayır, boş değil. Hiçbir şekilde sıkıcı değil! Tabii ki başlangıçta en ilginç olmaktan uzak olsa da.
  Dmitry kabul etti:
  - Evet, bu doğru ... Birçok yazar, en ilginç eylem başlamadan önce sıkıcı görünen bir kitabı atmayı başardığınızda, durgun bir arsa ile günah işler.
  Oğlanların güneşin zirvesinde beklemelerine izin veren komutan, görünüşte yaklaşık on dört yaşında, çok kaslı bir çocuk olan şevkli bir Wolf Shtich'ti. Yüz güzel ama aynı zamanda katı, çocuksu ve yetişkin. Wolf'un kendisi hala Jungvolk'tandır, ancak onun emir prensibi, gençlerin gençler tarafından yönetilmesi gerektiğidir. Ve Shtikh'in hiçbir deneyimi olmadığı ve bir çocuğun kimseyi rahatsız etmediğini düşünmesi. Ana şey, onun bir Aryan olması ve Aryanlara komuta etmesi, yani imkansızı sıradan insanlara yapabilmesidir. Ve ne? Yapıyorlar!
  Tekrar koşmak, acıyı, yorgunluğu, hatta utanan çocukları unutmak (böyle bir yetiştirme!), Anneyi, babayı hatırlamak veya hassas bir şey düşünmek. Bu, acıya dayanma yeteneğidir ve testin kendisi büyük bir nimettir.
  Genç savaşçılar itaatsizliği düşünmeden koşarlar ve eğer bir şey isterlerse bu bir kavgadır!
  Sıcaklık hala çok güçlü ve çocuklar yine dikenli sıcak çakıllara koşuyor. Ve sonunu bile görmüyor. Acı dayanılmaz hale gelir ve genç savaşçıların çoğu artık acının iniltilerini tutamaz.
  Sonra Oleg Rybachenko, hareket halindeyken bestelediği bir şarkıyı, gerçek bir marşı söylemeye başladı;
  Sovyet Anavatanının ihtişamı harika -
  İnanmaya değeriz, bu zafer biz olacağız!
  Savaşta acımasız bir düşmanı yeneceğiz,
  Rus adına, en parlak Güç!
  
  Şarkı söyleyen Anavatan'da ne var,
  Dürüst, yalınayak bir öncünün kalbinde!
  Kuş gibi uçuyoruz,
  İmanımız ne kadar kutsal hale geldi!
  
  Otomatik inan bana ağabey
  Ve el bombaları hiç de gereksiz değil!
  Cesursan, o zaman sonuç
  Erkek olmana rağmen olacak!
  
  Öncü ukala ve sert ...
  Ama Tanrı'nın gülümsemesi bizi aydınlatır!
  Ne yazık ki, dünyada birçok kötü as var,
  Cennette bir yeri mahvetmek istiyorlar!
  
  Faşist çakal patilerini bize doğru çekiyor,
  Bir çocuğun kalbini sökmek istiyor!
  Ve domuzları sırıtarak sırıttı,
  Suratına yüksek sesle bir tokat atmasına izin ver!
  
  Tanklar "Kaplanlar" "çizmeler",
  Sakar - korkunç açısal!
  Ve onlardan kaçmıyorsun,
  El bombaları hazırlasan iyi olur!
  
  Böyle bir dünya yaratacağız, inan bana,
  Milyonların mutlu olacağı yer!
  Yırtıcı bir canavar inine kaçacak,
  Aşağılık lejyonları bırakacağız!
  
  Şarkı söyleyen Anavatan'da ne var,
  Ve tüm Nazileri çok ünlü bir şekilde eziyor ...
  Daha güçlü şövalye ışın tabancasını sıkıştırın ...
  Ve böylece gezegende huzurlu ve sessiz hale gelir!
  
  
  
  
  Kızıl Bayrak parlayacak
  İçinde İsa'nın kutsal adı var!
  Beş için öncü sınavını geçin -
  Ünlü olmak - Rusya'nız!
  
  Ama o sınav tahtada değil -
  Siperden teslim edilmesi gerekecek!
  Gri saç viskili çocuğa koşar,
  Bir arkadaş öldü - şimdi mezarda yas tut!
  
  Kahrolası savaşın pisliği nedir,
  Canavar olarak anılmaya bile layık değil!
  Ve sürü nasıl tutulacağını bilmiyor
  Adolf bazen bir soytarıdan daha komik olsa da!
  
  Geri çekilmememiz gerektiğini biliyoruz,
  Öncüler sonsuza kadar başkasından korkarlar!
  Biz erkekler gerçekten samimiyiz.
  Ve ahlaki olarak sakat olmadığına inanıyorum!
  
  Berlin'deki şanlı yürüyüşü tamamlayacağız,
  Her zaman inandık, savaşmayı biliyorduk!
  Ve bir anda cesurca yakalandı,
  Sırt çantasında kaçak taşıyan PKK!
  Oleg Rybachenko eğlenceli ve cesur bir şarkıyı bitirdi ve Alman çocuklar bunu bir ıslık ve kahkaha ile onayladılar. Sanki övünen Fuhrer'lerinin tepeden tırnağa pislik içinde olduğunu fark etmemişler gibi!
  Koşmak daha eğlenceli hale geldi, daha fazla güç eklendi ... Ve yakında çakıl bitti ve yumuşak çimenler gitti, bu da yanmış ayaklar için bir zevk oldu, cesur çocuklar.
  Dimitri gülümseyerek belirtti:
  - Bir şarkının yaşamamıza yardımcı olduğunu söylüyorlar ama arkamızdaki ağır bir yükü de hafiflettiğine dair hiçbir şey söylenmedi!
  Oleg Rybachenko itiraz etti:
  - Eski Mısır uygarlığında bile müziğin insan vücudu ve şarkıların hayat veren etkisi biliniyordu. Örneğin, tarlalarda ve taş ocaklarında henüz etkin bir şekilde çalışamayan küçük köleler ve kadın köleler, yetişkin köleleri neşelendirmek için şarkı söylemeye zorlandılar. Ne de olsa böyle bir Vallioloji bilimi Mısır'dan geldi.
  Komutan Wolf bağırdı:
  - Büyüme için yeniden inşa edin! Ve konuşma!
  Savaşçı çocuklar hemen yeniden örgütlendiler ve sonra sessizce koştular.
  Güneş çoktan gün batımına girdi (Kuzey Afrika'da Temmuz ayında hava orta şeritten daha erken kararır.). Aniden bir sinyal geldiğinde durma zaten yakındı.
  - Herkes yatsın ve kılık değiştirsin!
  Bir nedenden dolayı ortaya çıktığı gibi. İleride uzaktan bir ses duyuldu. Ve çocuklar aktif olarak kazıcı küreklerle çalışıyor, üzerlerine ot atıyorlardı. Zaten yeterince karanlıktı...
  Hans, şunları kaydetti:
  - Muhtemelen bizimdir! Wehrmacht makul bir şekilde ilerlediği için hala ön cepheye çok uzak.
  Dimitri gülümseyerek belirtti:
  "Ama kılık değiştirme sanatını öğrenmek asla acıtmaz!" Gerçek bir savaşta bu işe yarayacak!
  Hans kabul etti:
  - Evet, asla, ama eminim ki bizimdir!
  Kurt tısladı:
  "Bir kelime daha edersen seni oracıkta vururum!" Herkes pusuya yatsın! Ve nar yap.
  Yakında ortaya çıktığı gibi, Hans ve aslında yanıldı. İngiliz tankları ortaya çıktı. Ancak, çocuklar sessizce pusuda oturuyorlardı: ya ele geçirilen araçlarda kendilerine aitlerse.
  Tanklar kuzeye gidiyor olsa da. Sadece dördü var, üçü hafif ve biri nüfuz etmesi zor "Matilda". Son tank büyük bir problem çünkü el bombaları sadece paletlerine zarar verebilir. Akciğerler ise çatıya veya kıç tarafına isabetli atışlarla vurulabilir. "Matilda" rayları kırarsa, iki makineli tüfek ve bir top ile adamlara zarar verebilir.
  Wolf, arkadaşlarının Afrika'ya geldikten sonraki ikinci günde, hatta üçüncü günde ölmelerini istemiyordu. Doğru, makineli tüfekler isabetli vuruşları devre dışı bırakabilir. Ama soru şu ki, bunlar kimin tankları? Aniden, Almanlar tarafından zaten ele geçirilen kupalar mı?
  Kurt emretti:
  - Er Yungfolkovets Oleg. Silahsız ve çantasız tanklara gidin ve kim olduklarını öğrenin!
  Oleg fısıldadı:
  - Komutanı dinleyin!
  Siyah şortlu yarı çıplak, çocuk koruyucu kremden esmerdi ve sarı saçlarını gizlemek için gazetelerden bir tür türban taktı. Şimdi sıradan, zavallı bir Arap çocuğu gibi görünüyordu. Düşman olarak kabul edilmesi pek olası değildir.
  Tanklar yavaş bir hızda hareket ederek, motorların en az ses çıkardığı bir vitese geçti ve bu da şüphe uyandırdı. Onlara doğru sıçrayan Oleg, kollarını kuvvetlice salladı ve bozuk bir İngilizceyle bağırdı.
  - Mayınlar var! mayınlar var!
  Tanklar durdu, Matilda'dan miğferli bir kafa çıktı ve İngilizce kızgın bir ses cevap verdi:
  - Neden arapchonok istiyorsun?
  Savaşçı çocuk feryat etti:
  - Almanlar yola mayın koydu! Dikkatli olun kraliyet birlikleri!
  Omuz askısından ikinci bir kafa çıktı, duydum, cevap verecek:
  O pis Almanlar ölsün! Kralım bizimle! Şimdi onları yiyeceğiz!
  - Gel buraya otur! - Kraliyet İngiliz Tank Ordusu'nun bir albayı olan apoletlere bakılırsa sipariş verildi!
  Çocuk, zırhın hoş serinliğini çıplak, minik, kabarmış ayaklarında hissederek kuleye tırmandı. Sonra arkasına yaslandı ve İngilizlere yolu göstermeye başladı.
  Beş tane vardı ve Matilda orta tankının çok geniş olmayan taretinde biraz sıkışıktı. İşte Oleg Rybachenko bir kahraman olmaya karar verdi. Profesyonel bir yankesicininki gibi hünerli, eğitimli elleri kemerlerine uzandı ve tabancaları çıkardı. Başparmak sigortaları bir kerede çıkardı.
  Tabii ki, aşağılıktı, ancak "başarıyı" gerçekleştirme cazibesi o kadar güçlüydü ki, Olezhek sol omuz bıçağının altına nişan alırken her tabancadan birkaç kez ateş etti.
  Böyle bir mesafeden, kaçırmak zordur ve yalnızca bir deli veya son korkak, bir tankın içinde otururken kurşun geçirmez bir yelek giyebilir. Albay şaşırdı ve ensesinde bir tabancanın namlusunu hissetti. Çocuk en saf Londra lehçesiyle fısıldadı:
  - Eğer yaşamak istiyorsan diğer üç tanka teslim olmalarını emret! Aksi takdirde, taburumuz mürettebatla birlikte onları da yok edecek!
  Albay şaşırdı:
  - Sen kimsin?
  Oleg Rybachenko açıkça cevap verdi:
  - Hayatta kalmak için son şansın! Üç hafif tank el bombalarıyla bombalanacak ve ateşle işkence göreceksin. İnsanlar ölecek! Üçe kadar sayacağım, ya teslim olmalarını ve arabadan inmelerini emredersiniz ya da sizi bacağınızdan vururum ve isteği en baştan tekrarlarım! Bir iki...
  Albay sızlandı.
  - Kabul ediyorum! Sadece bizi öldürme!
  Oleg Rybachenko gururla ilan etti:
  - Biz Almanlar mahkumları öldürmeyiz! Ve sonra Britanya'nın kapitülasyonundan sonra, yeni Kraliyet Kuvvetleri'nde, yenilenmiş Britanya'da tekrar hizmet edebilirsiniz.
  Albay titreyen bir sesle emri verdi. Tankerler itaatkar bir şekilde tanklardan dışarı çıktılar ve silahlarını bıraktılar. En büyük Alman çocuklardan birkaçı, kamuflaj çimlerini atarak, hayatlarındaki ilk mahkûm grubunu almaya hazırlanarak onlara doğru koştu.
  . BÖLÜM #13
  Altı yine Çinlilerle savaşır. Yine, hiper cadıları onları on yedinci yüzyıla fırlattı. Düşman şimdiden büyük bir ordu toplamayı başardı. Göksel İmparatorluğun birlikleri Rus şehrini kuşattı.
  Ve şimdi bir oğlan, bir kız ve dört kız sarı orduyu kılıçlarla eziyor.
  Oleg Rybachenko bir yel değirmeni işletti, birkaç Çinliyi kesti ve şarkı söyledi:
  - Kanlı savaşa ...
  Ve çocuk çıplak ayağıyla birkaç zehirli iğne attı.
  Kılıçlarla hızlı bir saldırı yürüten ve bir değirmen tutan Margarita doğruladı:
  - Kutsal ve doğru!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla da iğne attı. Birkaç düzine Çinliye vurmak.
  Düşmanları kılıçla ezen Natasha ekledi:
  - Mart, marş, ileri ...
  Ayrıca iğnenin çıplak ayaklarını da fırlatın.
  Hem elleri hem de ayaklarıyla çalışan kızlar, Çinlileri çok ünlü bir şekilde ezdiler.
  Zoya da çıplak ayaklarıyla iğneler fırlattı ve cıvıldadı:
  - Çalışan insanlar!
  Çıplak ayağıyla bir bumerang fırlatan ve sarı savaşçıları kesen Aurora, hemen onayladı:
  - Mart, marş, ileri ...
  Çinlileri ezen ve çelik yıldızları çıplak parmaklarıyla serbest bırakan Svetlana, düşmanı vurarak ciyakladı:
  - Çalışan insanlar!
  Kızlar gerçek savaşan kartallar gibi davrandılar. Ve kılıç darbelerinden ve çarpıcı unsurların atışlarından düşmanlar düştü ve düştü.
  Oleg, "Kelebek" tekniğini kılıçlarla tuttu ve şarkı söyledi:
  - Ölüm yüzleri!
  Ve çocuk yine çıplak ayağıyla katili fırlattı.
  Margarita değirmende bir resepsiyon verdi. Rakipleri ezdi ve agresif bir şekilde ciyakladı:
  - Bu bizim yolumuz ve mücadelemiz!
  Ve çıplak parmaklarından birkaç ölümcül disk düştü.
  Oleg Rybachenko bir terminatör çocuk, yine öldüreni fırlatıyor ve şarkı söylüyor:
  - 1 Mayıs emek bayramıdır!
  Ve genç katilin çıplak ayağından diskler tekrar uçar ve göksel imparatorluğun savaşçılarını keser.
  Natasha yine ölümcül atıyor ve ciyaklıyor:
  - Bu benim iyiliğim!
  Çıplak topuğu Çinli generalin çenesine çarpar ve çenesini kırar.
  Zoya kılıçlı bir kelebek resepsiyonu düzenliyor ve çığlıklar atıyor:
  - Ben deli bir panterim!
  Ve çıplak parmaklarından yıllarca keskin küçük disk katili. Ve böylece herkesi alıp kestiler.
  Sonra tekrar kılıçlar harekete geçer ve herkes kesilir. Bu terminatör kız.
  Aurora Çinlileri kesti, vücutlarını ezdi ve guruldadı:
  Biz seçildik...
  Ve ölüm armağanı çıplak topuğundan uçar.
  Sarı imparatorluğun savaşçılarını kesen Svetlana, inci gibi dişlerini göstererek onaylıyor:
  - Biz seciyoruz!
  Ve yine çıplak ayaklarından yıkım uçuşu.
  Rakipleri ezen Oleg Rybachenko ekliyor:
  Ne sıklıkla...
  Çocuğun çıplak ayak parmakları ölüm mesajını gönderdi.
  Margarita, rakipleri yok eden ve imha sunumları başlatan şunları ekledi:
  - Eşleşmiyor!
  Çevik bacakları olan bir kız gibi.
  Natasha, düşmana ateş ederek ve ölüm hediyeleri fırlatarak şunları yayınladı:
  - Arkandayım...
  Ve işte her zaman olduğu gibi çıplak ayak.
  Zoya, düşmanları parçaladıktan sonra aldı ve agresif bir şekilde bir kobra ile tısladı:
  - Gölgeyi takip et...
  Ve çıplak ayakları işe geri döndü...
  Aurora, silahını çıplak alt uzvu ile düşmanlara fırlattı ve iyice parçalayarak agresif bir şekilde ciyakladı:
  - Alışıyorum...
  Svetlana bir düzine iğneyi çıplak ayağıyla alıp fırlattı, bir yığın Çinliyi yere serdi ve ciyakladı:
  - Uyumsuzluk için!
  Oleg Rybachenko yine atakta. Düşmanlarını keser ve zaman zaman şarkı söyler:
  - İyilik melekleri, iki beyaz kanat, dünyanın üzerinde iki beyaz kanat!
  Ve çıplak bacağından yine yıkım armağanı uçar.
  Gördüğümüz gibi çocuk çok tazı. Ve her zaman yalınayak ve sert. Gerçek maço. On iki yaşında görünmesine rağmen. Ama bu yıkımın özetidir.
  Margarita da çıplak ayaklarıyla iğne atıyor ve ciyaklıyor:
  - Çılgın rüya! Tam güzellik!
  Ve yine çıplak topuktan tamamen ölümcül bir şey sekiyor.
  Bu kız, ölüm ve yıkımın somutlaşmış halidir.
  Ve bu Çinliler, evet, anlıyor.
  Güzel terminatörün hızlı hareketinde Natasha. Rakiplerini keser, kılıçlarıyla keser ve şarkı söyler:
  - Çar Alexei'yi övün!
  Ve çıplak ayaklarından iğneler uçuyor.
  Çinlileri kesen ve düşmanı yok eden Zoya doğruluyor:
  - Kötü adam yenilecek!
  Ve çıplak ayaklarından uçar, vahşi ölümün bir hediyesi.
  Aurora, düşmanları ezerek agresif bir şekilde onaylıyor:
  - Ve düşmandan merhamet isteme!
  Ve çıplak ayağı tekrar dışarı fırlıyor, kesinlikle ölümcül bir şey. Ve rakipleri parçalayarak et parçalarını parçalıyor.
  Svetlana, rakipleri devirerek ve bir kobra tıslaması gibi düşmana yeni iğneler fırlatarak:
  - Ay'a bağırma!
  Ve çıplak parmaklarından tehlikeli ölüm hediyeleri uçuşuyor. Herkesi inciten ve öldüren.
  Oleg Rybachenko hareket halinde... çocuk her zamanki gibi yorulmak bilmiyor...
  Çinliler zor durumda. Onları öyle eziyor ve görüyor.
  Çocuk dahi ciyaklıyor:
  - Bu benim savaşım!
  Ve yine, çıplak ayaklarından yok olma armağanları uçar.
  Ve genç savaşçı mutlak ve saldırgan bir kahraman gibi savaşır. Ve kılıçları Kara Tanrı'nın sopaları gibidir.
  Margarita aldı, zıpladı ve bir yığın Çinliyi kesti. Ölümcül bir güç gibi resepsiyon düzenledi.
  Sonra kanlı bir iblis gibi davranarak çıplak parmaklarını tekrar salladı.
  Çinlilerin cesetleri zaten bütün höyükleri oluşturdu. Genç savaşçı tısladı:
  - Hayatım, düşmanlara karşı zafer kazandı!
  Ve yine çıplak ayaklı kız bir iğne bulutu bırakacak. Ve sarı savaşçılar ölür.
  Natasha, önünde sarı savaşçıların cesetlerinden bir koridor kesti. Keskin, honlanmış diskler fırlattı ve gıcırdıyordu:
  - Mars'a atın ve bir sınıf olacak!
  Ve çıplak ayağından yine çok tatsız bir ölümün katil bir armağanı uçar.
  Ve kaç Çinli ölüyor. Yüzlerce, binlerce, ezici altının darbeleri altında.
  Zoya da hareket halindedir. Kobra gibi sürünür, düşmana en ufak bir şans vermez. Ve Çinliler hacklendi.
  Kız çıplak ayağıyla zehirli iğneler fırlattı ve şarkı söyledi:
  - Rus kahramanları kılıçla kesti!
  Ve savaşçı, sanki bir dalga yükselecek, sonra düşecekmiş gibi.
  Ve Aurora düşmana doğru bir adım atar ve daha fazla uzatmadan onu yere serer.
  Çinlileri öldürür ve tıslar:
  - Büyük kahramanlığım!
  Ve çıplak ayağından, parçaları boya kalemlerine dönüştüren şeyi tekrar dışarı uçur.
  Kızıl saçlı kız Çinlileri affetmez. Burada bir kerede yedi kişiyi kesti.
  Ve çıplak topuğu, Göksel İmparatorluğun Generali alnını kırdı. Elbette öldü.
  Svetlana ayrıca düşmanları hareket ettirir ve keser. Katlanan makas gibi iki kılıcı Çinlilerin bedenlerini kesiyordu.
  Hareket halinde, kız bir düzine rakibi ezdi. Ve diskleri çıplak ayaklarıyla aldı ve fırlattı. Ve bir sürü Çince kesti.
  O çılgın bir çılgınlık içinde.
  Svetlana diyor ki:
  - Düşmanlar geçmeyecek!
  Aurora kabul etti:
  - Tabii ki geçmeyecekler - şanssız!
  Ve kızıl saçlı kaltak yine çılgınca uluyarak Çinlileri kılıçlarla dövüyor. Ve sonra farenin çıplak parmakları birkaç iğneyi serbest bırakacak. Birkaç düzine Çinli öbür dünyaya gönderilecek.
  Sarı savaşçıları kesen Oleg Rybachenko, onu aldı ve gıcırdadı:
  - Aklın yok edilmesi!
  Ve yine çocuk, çıplak ayak parmaklarıyla korkunç derecede öldürücü ve ölümcül iğneler fırlattı.
  Ve sonra cıvıldadı:
  - Rüyamda - her zaman bir zafer!
  Düşmanla savaşan ve rakipleri kesen Margarita, kabul etti:
  - Hatta çok büyük bir zafer!
  Ve kız yine çıplak ayak parmaklarıyla onu alır ve ölüm getireni düşmana fırlatır.
  Pek çok Çinli zaten çiftleri tarafından öldürüldü. Evet ve dört kız daha az değil.
  Natasha çıplak ayağıyla kömür tozundan yapılmış ev yapımı bir el bombası fırlattı. Biri patlayacak ve Çinli askerleri paramparça edecek.
  Ve kız bağırır:
  - Ben dünya üzerindeki gücün kartalıyım!
  Zoya, Çin ordusunu yok etmekte de çok çeviktir. Kılıçlarını sallıyor ve şarkı söylüyor:
  - Biz gururlu kartallarız!
  Ve yine, çıplak ayağından çok ölümcül bir şey uçar. Ve Çinliler çok spesifik öldürmeler.
  Çevik ve agresif bir hareketin vahşi bir coşkusu içinde, bir iğnenin bile düşmesine izin vermeyen, vurulmadan bir kız.
  Aurora da hareket ediyor. Çıplak ayakları keskin iğneler fırlatır. Kızıl saçlı kız, çakalları kovalayan bir panter gibi davranıyor. Çinlileri şeker kamışı gibi kesiyor.
  Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - Gelecek benim!
  Ve dilini çıkarır.
  Svetlana Çinlileri de yok ediyor. Ve çıplak ayakları hızlı hareketlerini hızlandırır.
  Kobra gibi sarışın kız. Ve rakiplerini hiç acımadan keser.
  Kılıçları yel değirmeni gibi dönüyor. Ve düşmanın huzur içinde donmasına izin vermeyin. Barış tam ve sonsuz olmadıkça.
  Çinlileri kesen Svetlana şunları söylüyor:
  - Formumuz en yüksek!
  Ve çıplak ayağından ölümcül ve anlaşılmaz uçar. Rakiplere nasıl vurulur, bu yüzden doğrudan ölüm.
  Aurora onaylıyor:
  - Saf yenilgi!
  Ve kızın çıplak ayağından bir düzine iğne uçar. Evet, o kadar uygun ki, elli Çinli bir anda düştü.
  Natasha, Göksel İmparatorluğun savaşçılarını keserken bunu fark eder:
  - Öfken harika!
  Ve çıplak parmaklar diskleri başlatacak.
  Zoya, rakiplerini keserek haykırıyor:
  - Rüyalarının gerçekleşmesine izin ver!
  Ve ayrıca çıplak ayak, öldürücü bir yıkım gibi gönderecek.
  Ve Çinlilerin kütlesi cesetlere dönüşüyor.
  Aurora, sarı savaşçıları keserek şarkı söylüyor:
  - Düşmana merhamet yok!
  Ve çıplak bacağından sarı savaşçıları ölümüne ezen bir şey uçuyor.
  Ve vahşi bir hareket içinde kızıl saçlı bir savaşçı.
  Bir grup düşmanı kesen Svetlana, onu aldı ve inci gibi parıldayan dişlerini göstererek gıcırdadı:
  - Asla durmayacağız! Yani Rus ordusu kazanmak için doğdu!
  Sonra kız çıplak ayağıyla bir kömür bombası atar ve rakiplerini kanlı et parçalarına ayırır.
  Çinlileri yenen Oleg Rybachenko çevik davrandı.
  Ve terminatör çocuk şarkı söyledi:
  - Rus ordusu kazanmak için doğdu!
  Ve çocuğun çıplak topuğu bir sıçrayışta mandalinaya çenesine çarptı ve kelimenin tam anlamıyla onu ezdi.
  Genç savaşçı yüksek sesle bağırdı:
  - Zafer bizim için gelecek!
  Çinlileri doğrayan ve kafalarını kesen Margarita şunları söyledi:
  - Eğer varsa...
  Ve çıplak ayaklı kız bir demet iğne attı ...
  Oleg Rybachenko yanıt olarak böğürdü:
  - Sana kim geliyor!
  Sonra çocuğun çıplak ayağı bir iğne bulutu çıkardı. Hemen yüz Çinli dövüldü.
  Margarita ciğerlerinin tepesinde gıcırdadı:
  - Bunlar olacak...
  Ve çıplak parmakları ölümcül bir bumerang fırlattı.
  Göksel İmparatorluğun savaşçılarını kesen Oleg, şunları doğruladı:
  - Senin için kim gelecek!
  Ve çocuğun çıplak ayakları katili ve eşsizi fırlatacak. Çinlilerin kemiklerini kıran bir şey.
  Ve onları zehirle.
  Evet, çocuk ürkek bir düzineden değil ...
  Natasha çift namlulu bir resepsiyon düzenledi - Çinlileri kesip ciyakladı:
  - Bunlar bizim kızlarımız!
  Ve çıplak ayaklarından uçuş, tam bir yıkım armağanıdır.
  Ve kız tıslayacak:
  - Kapa çeneni!
  Ve kılıçları herkesin kafasını kesti.
  Zoya hareket halindeyken rakipleri keser ve şarkı söyler:
  - Aşkım beşinci katta!
  Ve yine, kızın çıplak ayağı bir bumerang fırlatacak. Ve karınları açık sarı savaşçılar çöktü.
  Natasha, sarı olanları keserek konuştu:
  - Aşk? Faberge yumurtaları ne olacak?
  Ve yine, çıplak bir topuktan ölüm serbest bırakıldı.
  Çinlileri doğrayan Zoya, şunları söyledi:
  - Ve sen zaten uyuşmuşsun!
  Ve arkadaşına göz kırptı!
  Kızlar görünüşe göre basit değiller. Ve kesinlikle kurbağa değil.
  Zoya'nın çıplak ayağı hasar veren bir elementi serbest bırakır. Ve bir çok Çinli okulu bırakıyor.
  Aurora saldırıda. Eşsiz ve yıkıcı. Düşmanları keser ve kılıçları bir yel değirmeninin kanatları gibidir.
  Kızıl saçlı şeytan, hızlı bir saldırının klasik hareketinde. Gerçekten keserse, özellikle keser.
  Ve bağır:
  - Risk asil bir nedendir!
  Ve çıplak ayaklarından yine Çin sineklerine bir hediye. Herkes kesilecek ve ezilecek.
  Svetlana hareket halinde Göksel imparatorluğun askerlerini ezer. Sana en ufak bir şans vermiyor.
  Ve şimdi çıplak ayakları çok virtüöz ve katiller bir kenara atılacak. Ve Çinliler o kadar çok biçilecek ki şaşıracaksınız.
  Ve kız Svetlana çığlık atıyor:
  - Gezegenin üzerinde gururla dolaşıyor...
  Ve çıplak topuğuyla Çinli komutanın boynunu kırdı.
  Düşmanları ezen Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Rus çift başlı kartal ...
  Ve çocuğun çıplak ayağından Çin ordusu için başka bir ölüm hediyesi uçar.
  Margarita, düşmanları kesip dişlerini göstererek ekledi:
  - Söylenen insanların şarkılarında ....
  Ve savaşçının çıplak topuğundan bir kömür limonu uçtu ve rakipleri kırdı ..
  Natasha havada döndü, bir düzine buçuk Çinliyi kesti. Bir sürü düşmanı kesti ve ciyakladı:
  Büyüklüğünü geri kazandı!
  Ve kız yine hareket halinde ve ölümün dansı.
  Çıplak ayakları bir şeyler fırlatır ve düşmanlar çok özel bir şekilde öldürülür.
  Evet, Çinliler için kara bir gün.
  Zoya da onları eziyor, parçalara ayırıyor ve gıcırdıyor:
  - Rus İmparatorluğunun büyüklüğü!
  Çıplak ayak parmakları başka bir ölümcül bumerang fırlatır. Hangi kafa rakiplerini mahrum eder.
  Ve kız kendisi alacak ve ters vuruş yapacak.
  Ama savaşta Aurora utangaç değildir. Dolbanet yok oluyorsa, hiç acımadan. Ve kılıçlarını kesin - tıpkı cellatlar gibi.
  Kızıl saçlı şeytan ciğerlerinin tepesinde kükredi:
  - Ben gerçekten sadece Şeytan'ım!
  Ve yine kılıçları kalkıyor ve Çinli savaşçıların üzerine düşüyor.
  Ateşli canavar ulumak üzere ve çıplak ayağından bir talaş bombası uçacak.
  Bir patlama olacak. Ve birçok Çinli zaten tabutta.
  Daha doğrusu cesetleri her yere dağılmış durumda.
  Aurora gıcırdayacak:
  - Benim inancım imha!
  Ve çıplak ayaklarından, ölümcül bir ölüm hediyesi gibi uçacak.
  Ve kırmızı kaltak sadece cinayet dinamiti!
  Svetlana, sıkılmana izin vermeyen ama öldürebilen bir şey de var.
  Onu alacak, çıplak ayakla bir bumerang fırlatacak. Ve bir sürü Çince kesti. Bu kız sadece huysuz bir sarışın.
  Ve bu savaşçıda eğilim, keskin dişli ve yanan bir testere yardımıyla kafayı kesmektir.
  Ve savaşçı şarkı söyleyecek:
  - Kurtulmayacaksın! Biz çok mutlu olacağız!
  Ve yine kız çok cesur ve akıllıca hareketler yapıyor. Ve rakipleri kırar, etrafa bakmalarına izin vermez.
  Kızlar Çin ordusuna saldırıyor. Rakiplerini kılıçla keserler ve çıplak ayakla yıkım armağanları gönderirler.
  Oleg Rybachenko bir panter gibi hareket ediyor. Ve dalga üstüne dalga yaparak düşmanları keser. Ölümsüz bir çocuk bir saniyede on beş ya da yirmi kez sallanabilir.
  Ve kafatasları kesilmiş bir sürü savaşçı bırakın.
  Ebedi çocuk haykırır:
  - Rüya enkazı!
  Bir kez daha kılıcı hareket ediyor ve rakipleri yok etme eğilimi gösteriyor.
  Margarita da kendini kesti ve ciyakladı:
  - Ben bir ölüm yanardağıyım ve size hanımlar gibi boynuz vereceğim!
  Ve çıplak ayakları, düşmanları ölümüne vuran keskin diskler fırlatır.
  Ve kız bağırır:
  - Yeni zaferler olacak - yeni savaşçılar olacak!
  Ve savaşçı, herkesi öfkeli bir saldırıyla yok eder.
  Ve çıplak, yontulmuş bacakları bir tabuta çivi çakıyor gibi görünüyor.
  Natasha bir grup Çinliyi kesti ve ciyakladı:
  - Zaferimiz için!
  Ve çıplak ayaklarından uçtu, başka bir ölüm hediyesi.
  Zoya ayrıca rakipleri keser. Tüm olası ve imkansız saldırganlık içinde hareket eder.
  İşte çıplak ayağıyla kömürün üzerine bir limon fırlattı. Ve hemen yüz sarı asker atıldı.
  Kız sırıtarak şarkı söyledi:
  - Atı rehin olarak alacağım ve şans beni bekliyor!
  Ve yine kız düşmanı vuracak. Ve düşmanları keserek, onlara en ufak bir şans bırakmadan yürüyecek.
  Aurora, savaşta saf bir canavardır. Bu kadın terminatör, şeytani zihnin somutlaşmış halidir.
  Ve keserse keser.
  Ve Çinlilerden sadece yırtık et parçaları dökülür.
  Aurora, rakipleri yok ederek kükredi:
  - Bir kobranın mizacı!
  Ve sonra çıplak ayağı gerçek bir bomba attı. Ve bir sürü sarı asker yırttı.
  Svetlana Çinlileri eziyor. Onları kılıçla keser ve şarkı söyler:
  - Gelecek, sadece iyi olduğunda geçmişte kalır!
  Ve şimdi bir katil hediyesi yine çıplak ayağından uçuyor. Rakipleri dağıtıyor. Bir de eller, ayaklar ve diğer kanlı köpüklerden parçalar var.
  Savaşta kızlar çok vahşi, sürekli saldırıda.
  Ancak çok fazla Çinli var ve bu nedenle imha bağımlılık yapıyor. Kılıç ve iş olmasına rağmen.
  Özellikle Oleg, bir kamıştan tükürmeye başladı. Bu da yok etmeyi ekler.
  Kabul edelim, çocuk çok tazı. Hareketleri sarkaç sallamak gibidir.
  Ve bu saatlerden çok daha hızlı. Ve kılıçları çok çabuk ve çabuk keserler.
  Çocuk tısladı:
  - Bu bizim hayalimiz, kazanmak ve yok etmek!
  Ve yine çıplak ayakları ölümcül bir hediyeyi devirecek.
  Margarita vahşi bir hareket içinde. Düşmanları ve çığlıkları keser:
  - Bir zafer olacak, kesin olarak biliyorum!
  Ve kız ölümcül bir el bombası atacak.
  Ve sarı savaşçıların parçalarını ayırın.
  Natasha da hareket halindedir. Engelleri ve çekingenliği bilmez. Kılıçları rakiplerini keserdi. Ve üçlü bir değirmen yapın.
  Sonra kız diyor ki:
  - Büyük şelale!
  Ve çıplak ayak bir bumerang fırlatır. Bir düzine Çinli golsüz kaldı. İşte onlarla uğraşan savaşçı.
  Zoya da hareket halindedir. Rakipleri ezer ve ciyaklar:
  - Kanlı ve doğru savaşın!
  Çıplak ayağı hareket ediyor, bir şey fırlayacak. Ve göksel imparatorluğun savaşçı kitlesini parçalayın.
  Aurora da hareket ediyor. Ve aynı zamanda Çinlilerin yıkımını da yürütüyor. Ve bunu bir fırçayla tırmıklıyormuş gibi yapıyor.
  Ve çığlık atıyor:
  - Banzai trendi!
  Ve çıplak ayağından yine bir el bombası uçar. Ve birçok kırılmış düşmanı parçalayacak.
  Svetlana da savaşta. Ve pek tören yapmadan pes etmez. Ve kılıçlar kesik gibi. Ve çıplak ayakla onu alacak ve bırakacak. Ve ondan böyle enerji şimşekleri çıkar.
  Aurora arkadaşını teşvik eder:
  - Bir temas var!
  Çin komutanını ikiye bölen Svetlana, şunları doğruladı:
  - Bir temas var!
  Ve iki kız da çıplak topuklarını birbirlerine vurdular.
  Aurora tekrar hareket halinde. Hırslı ve rakipsiz. Zayıflık ve şüphe tanımaz.
  Kılıçları insan etini kesiyordu.
  Kızıl saçlı şeytan, başka bir Çinliyi ezerek sorar:
  - Gerçekten ne düşünüyorsun?
  Svetlana yanıtladı:
  - Doğru, kavram görecelidir!
  Aurora güldü ve şunları söyledi:
  - Evet bu doğru!
  Ve çıplak ayağından başka bir el bombası uçtu. Ve düşmanlara nasıl vurduğunu. Çinlilerden sadece yırtık et parçaları farklı yönlere uçtu.
  Svetlana gülümseyerek kaydetti:
  - İşte bizim öldürmemiz ve yaratmamız böyle!
  Ve kız ayrıca çıplak ayağıyla ölümcül ve acımasız bir ölüm armağanı başlattı.
  Çinlileri kılıçlarla ezen Natasha, mantıklı bir şekilde şunları kaydetti:
  Onların doğruları var, bizimki var!
  Ve kızın çıplak ayağından başka bir el bombası uçtu.
  Zoya bunu isteyerek kabul etti ve düşmanı küçük parçalara ayırdı:
  - Herkesin kendine ait. Ve çok büyük bir gerçek!
  Ve çıplak ayağından yine son derece ölümcül bir tanesi uçar. Ve eti küçük nar parçalarına ayırma.
  Natasha mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bilimin ve tanrıların bize verdiği bu!
  Zoya, rakipleri yok ederek kabul etti:
  - Çok verdi!
  Ve çıplak ayağı yine birkaç disk attı. Ve bir grup rakibe çarptı.
  Natasha dişlerini göstererek kaydetti:
  - Ancak trend!
  Ve çıplak parmakları bir düzine iğne daha fırlattı. Ölümcül ve vahşi bir politika sergilediler.
  On binlerce Çinli zaten öldürüldü. Altı, alternatif bir tarih yaratmak için harika bir iş çıkardı.
  Ve elbette, kızlar ve bir erkek çocuk çok büyük ve muazzam bir güçtür!
  . BÖLÜM #14
  Çinliler saldırana kadar acımasız bir ders aldılar, çocuk dahi Oleg Rybachenko başka bir şaheser karaladı;
  HEDİYE ZAMANI!
  PROLOG
  Yeni Yıl arifesinde, başkent Moskova, ışıklarla cömertçe renklendirilmiş devasa bir arı kovanına benziyor. Herkes, bayram eğlencesinin tatlı kasırgalarına dalmak için yıl boyunca biriken sayısız şeyi bitirmek için acele ediyor.
  Ve kız arkadaşı Angelina ile genç Alex, çok sayıda hediye vererek dönmek zorunda kaldı. Keçe çizmelerin altında yapışkan, kirli kar gıcırdadı, Peder Frost'un pamuklu koyun derisi paltosunda sıcaktı ve lifli sakalın altında genç adamın kırmızı, jiletsiz yanakları tuzlu terle yandı. Angelina, bir kar kızlığı kostümü içinde, biraz daha kolay, ancak yirminci evden sonra mecazi olarak ayaklarınızdan düşmeye başlamazsınız.
  Ama bir Yılbaşı çifti olarak ekstra para kazanma fırsatı nasıl geri çevrilir?
  Yeni güncellemeler için yeterli para yok ve burs son derece küçük, çılgın fiyatlarla...
  - Kudlaty nerede chapaet? - Beceriksiz bir ses duydum.
  Fener aniden söndü ve karanlıkta uğursuz gölgeler titreşti. Sakallı, dar gözlü haydut uzun bir hançer salladı, ardından yeraltı dünyasından kaçan şeytanlara benzeyen birkaç tane daha geldi.
  - Kafirleri kesin! - Kulağa eziyet ediyor, iğrenç, paslı bir testerenin beton ses üzerinde gıcırdaması gibi.
  Tabii ki, Hollywood senaryosuna göre, çiftin ayağa kalkıp kuduz haydutları bir kerede nakavt etmesi gerekiyordu, ancak hayat daha sıradan. Alex ve Angelina bir kaz verdiler. Elbette genç, atletikler ama arkalarında hediyeler olan ağır çantalar ve hacimli cübbeler koşmayı çok zorlaştırıyor...
  Arkasında yoğun bir duman, kirli paspaslar duyuluyor, burada genç bir adam sırtından bir hançerle kesildi, ceketini kesti ...
  Kaçan öğrencilerin ayaklarının altında gri bir cisim uçar, sanki parlak (sigorta yanıyor!) kuyruğu olan bir faredir. Angelina ciyakladı: fareleri sevmiyordu, ancak aslında çok daha korkunç olan şey ...
  gürledi! Asfalt kaldırım, keskin bir şekilde yükseldi, yüze çarptı ve vücut anında keskin, yırtıcı hücreler tarafından acıyı parçaladı ...
  İNSANLIĞIN SON ŞANSI
  Bu kadar sayısız bir donanma yaklaştığında, korkunç, uzaktan çok renkli, ışıltılı bir bulutsu sürünüyormuş gibi görünüyordu. Ayrıca, her kıvılcım vahşi bir iblis veya bir büyücü büyücünün büyüsünün neden olduğu titreyen bir ruhtur. Ön taraf birkaç parsek için gerildi, böyle bir ölçekte, amiral gemisi ultra savaş gemileri bile Sahra'da bir kum tanesi gibi görünüyor.
  İnsan konfederasyonu, metagalakside yaşayan diğer ırklarla birlikte belirleyici savaşa girdi.
  Burada şaşırtıcı olan çok sayıda gemi var, ancak çoğu durumda yalnızca etkili savaş çeşitliliğini engelliyor. Örneğin, bir klavsen şeklinde veya uzun ağızlı arp telleri yerine bir ramrod'a yuvarlanmış bir yıldız gemisi, hatta dikdörtgen tank taretli bir kontrbas. Bu, korkak bireyleri etkileyebilir ve etkiler, ancak özellikle sofistike savaşçılar arasında korkudan çok kahkahaya neden olma olasılığı daha yüksektir.
  Rakipleri, evrensel bir güç olduğunu küstahça iddia eden bir imparatorluktur. Her şeyin savaşın hizmetine sunulduğu Büyük Tabut'un ana sloganı verimlilik ve uygunluktur. Koalisyondan farklı olarak, tabut taşıyan yıldız gemileri yalnızca boyut olarak farklılık gösterir. Ve form neredeyse aynı - görünüşte çok yırtıcı, derin deniz balıkları. Belki tek bir istisna dışında: kalın, çelik döküm hançerlere benziyorlar - annigelans.
  Kozmosun bu bölümündeki yıldızlar gökyüzüne çok yoğun bir şekilde dağılmamıştır, ancak ışık aralıklarında renkli ve tuhaftırlar. Nedense bu aydınlara bakarken, sanki meleklerin gözlerine bakıyormuşsunuz gibi, evrenin canlı varlıklarını aşağılık, gerçekten vahşi davranışlarından dolayı mahkum ettikleri üzücü bir his var.
  Grobzagonat ordusu toplanmak için acelesi yoktu, sadece ayrı hareketli birimler, hızlı bir şekilde, üstün hızlarından yararlanarak düşmana saldırdı, hasar verdi ve geri çekildi. Karşılık olarak, onları baraj ateşi ile karşılamaya çalıştılar, ancak daha çevik ve teknolojik olarak gelişmiş tabut hunileri çok daha verimli hareket etti. Mayınlar patlamış gibi patladı, kruvazör ve muhrip parçalarından oluşan bir gayzerde patladı. Ama burada büyük oyun atmak mümkün oldu. İnsan konfederasyonunun devasa savaş gemilerinden biri vuruldu, gemi yoğun bir şekilde sigara içiyor ve gemide devasa yıldız gemisi "Stalingrad" kargaşası hüküm sürüyor.
  Onu tüm güçleriyle kurtarmaya çalışıyorlar, kızların ve erkeklerin derileri kelimenin tam anlamıyla korkunç sıcaktan sıyrılıyor. Ve havada, bir moda tutkunu gibi, gül suyu püskürtüldü, bir azot ve oksijen molekülü reaksiyona girerek, bir kişi için zaten yasak olan sıcaklığı yükseltti. Burada kız dizlerinin üzerine düştü ve eğilerek Perun'un muskasını öpüyor, ağır metal kaplamaya ulaşmak için zaman bulamadan gözyaşı damlacıkları buharlaşıyor. İşte ölüm, yarım saat önce onu almaya çalışan genç bir adam yere düşüyor ve alevler saçıyor, kırmızı et kemiklerinden sıyrılıyor...
  Bir savaş robotu, geniş bir namludan yağ damlası damlatıyor, bu makinenin kükreyen, eziyet yaşayan, ikili koda dayalı elektronik tanrılara dua gönderiyor gibi görünüyor. Havalandırma sistemi bozulur, bir tür küçük ama çok sayıda kara deliğe dönüşür, her şeyi ve her şeyi emme riskiyle karşı karşıya kalır.
  İşte iki sevimli kadın savaşçı, elleriyle yatılı havana başarısız bir şekilde yapışarak ölümü geciktirmeye çalışıyor. Narin, pembe yüzleri bozulur ve güzel yüzleri dayanılmaz acılarla bozulur. Ancak emme hortumunun basıncı artar. Parmaklarını koparır, yırtık kaslardan ve tendonlardan kıpkırmızı kan fışkırır ve kızlar kıyma makinesine koşar. Anında, kızıl saçlı bir kız genç bir adamla çarpışır ve tilki gibi kafasını midesine çarpar.
  Geri dönüşü olmayan bir yere gitmeden önce birbirlerine gülümsemeyi başarırlar. Zaten yarısından fazlası kömürleşmiş başka bir kadın yanan eliyle duvara çizdi: "Cesur bir kez ölür, ama sonsuza kadar yaşar, korkak bir kez yaşar, ama sonsuza dek ölüdür." Mavimsi yeşil bir alev, birkaç dakika önce en prestijli podyumlara layık olan keyifli bir vücudu kucaklayarak ısı ekler. Burada kız gibi kemikler ortaya çıkıyor ve bebeklikten sertleşen güçlü kaslar beyaz küle dönüşüyor.
  Savaş gemisi sert bir şekilde parladı, yanardöner hava kabarcıklarını boşluğa fırlattı ve sonra patlayarak birçok parçaya ayrıldı.
  Hipermareşal Grobzagonath Prens "Dev Topuz" emretti:
  - Beş milyon sekiz yüz elli bin süper fırkateynin yanı sıra zorlu annigen taşıyıcılarını ilerletin. Bırakın evrenler sürüsü düşmanın sırtına hücum etsin!
  Fırkateynler, ayrı hatlarda sıraya girerek oluşumu korumaya çalıştı. Füze kruvazörleri ve kıskaçları, savaşçılarla birlikte bir tür ince ağ ağı oluşturdu. Başlangıçta, artık evren için yeni olmayan, ancak son derece yıkıcı bir silah kullanarak düşmanı çok uzak bir mesafeden bombalamaya çalıştılar: termokuark füzeleri. Büyük bir delicinin boks taktiği gibi: Uzun bir sol yumruk atın ve partnerinizi uzak tutun. Koalisyon gemileri geri çekildi, yıldız gemilerinin arka koruma kısmı ileri atıldı ve zamanında savaş alanına girmeye çalıştı. Baltalı bir cellat gibi teşkilatlanma ve manevra kabiliyetindeki avantajlarını kullanan tabutlar, karşılarındaki kuvvetlerin gevşek oluşumunu keser. Uzaylılara saldırmaya çalışanlar arasında kayıplar arttı.
  Şeytani güzellik generali Düşes de Furia, yüksek hızlı annigen taşıyıcısına atlıyor. Bu, geleneksel kruvazörlerin aksine, silahlar yerine, savaşta kullanıldığında, etkileriyle düşman gemilerinin zırhını aşındıran anten yayıcılarına sahip olan bir tür savaş yıldız gemisidir. İşte vakumu hızla süpüren gravioplazmik dalgalar geliyor. Uzay-sel hareketlerinden gelen siyah boşluk, dökülen benzinden gelen su gibi renklendirilir. Eylem çok yıkıcı. Başarısız bir şekilde onlara karşı çıkmaya çalışan uzaylıların silahlarını çözüyorlar, bilgisayar yönlendirmesine müdahaleye neden oluyorlar ve hatta yüksek yoğunlukta termokuark füzelerinin imha sigortalarında patlamaya neden oluyorlar. Düşman yıldız gemileri, bir motor yağı filminin altındaki balıklar gibidir, bazıları metal veya seramikten değil, biyolojik kökenlidir ve en korkunç kasılmalarda oldukça gerçekçi bir şekilde kıvranır.
  Burada zırhlılardan bir diğeri parçalanmaya, alevler içinde yanmaya başlıyor, sanki Manş Denizi'nin eni çapındaki devasa bir gemi benzine bulanmış domino taşlarından yapılmış gibi. Daha küçük yıldız gemilerinin kayıpları hakkında söylenecek bir şey yok. Uzaylılar ve dünyalılar koalisyonu açıkça boyun eğiyor, görünüşe göre stalzanların en yeni silahı - yayılan gravioplazma, kelimenin tam anlamıyla birkaç yüz imparatorluğun uzay kuvvetlerini şok etti.
  Kont de Barsov, parmakları tarayıcının önünde belirli bir sırayla hareket ettirerek yangını kontrol eder. Dıştan, General of Six Stars tabut kutusu, çizgili kaplan yüzlü bir adamın güçlü, kahramanca bir yapısına benziyor. Agresif yakışıklı bir canavar, ama bu kötü bir güzellik - Lucifer. Grobzagon öfkeyle sırıtıyor, acımasız darbeler indiriyor. Birkaç galaksiden toplanan kalabalığın karışıklığını hissediyor. Pekala, bırak daha da toplansınlar, paniği artırsınlar. Acımasız, mezar imparatorluğunun ana güçleri savaşa girdiğinde, bazıları için muzaffer, neşeli, diğerleri için üzücü bir son olacaktır.
  Koalisyon, organize bir geri tepme, belirsiz manevralar, hatta iki büyük savaş gemisi yerine, kozmik mesafelere rağmen, körlenmiş, birbirine doğru yelken açmış, sonra bir kükreme ile, yerçekimi dalgaları aracılığıyla, kulaklarda acı verici bir şekilde vermek yerine, biraz kaotik davranıyor. yakın konumdaki savaşçıların çarpıştı.
  İçlerinde bölmeler kırıldı, dövüş kompartımanları, kışla kabinleri, eğitim ve eğlence salonları ezildi. Her şey gelgit hızında gerçekleşti, herhangi bir kaçış şansını öldürecek kadar hızlı, ama yine de acı verecek kadar yavaştı, kapana kısılmış milyonlarca canlıya amansız ölümün kabus gibi korkusunu hissetme şansı verdi.
  İşte altın bukleler içinde pembe kurbağa bacaklı bir buket menekşeye çok benzeyen çip yarışının kontesi, acı verici bir ölümü kabul ediyor, savaş yayıcısına ... itiraf ediyor. Bir bilgisayar hologramı duaları okur ve günahları hızlı bir şekilde affeder. Bu göz alıcı milletin dini böyledir, yüksek teknolojili silahınız bir rahip rolü oynar, sadece sibernetik zeka düşünülür, canlı bir organizma ile Yüce Tanrı arasında aracılık yapacak kadar kutsallık ve saflığa sahiptir. Rahip-yayıcının son sözleri şunlardı:
  - Dünya cazibeden yoksun değildir, ancak iğrençlik Tanrı'ya kurban edilmez!
  Düşes de Furie, özel bir modda takımın narin ve atletik bir uşağıdır, ikili bir rol oynayan sıkıştırılmış bir konuşma kodudur. Takımın olası telefon dinlemelerinden şifrenin ilk kalkanı. İkinci magotelepatik dürtü.
  Kruvazörler, muhripler, brigantinler ve hatta bir uzay gemisi, bunlar onun yıldız gemisi tarafından hasar görmüş veya tamamen yok edilmiş gemilerdir. De Furia mantıklı bir şekilde şunları not eder:
  - Cesaret, yetersiz eğitimi telafi edebilir, ancak eğitim asla cesareti telafi etmez!
  Çeneleri, reaktörün termokuark enerjisini (şimdiye kadar kullanımı o kadar mükemmel değil) neredeyse sınırına kadar harap etti ve endişeyle komutu bekliyor. Ana sınıflardan yüz binlerce düşman gemisi çoktan yok edildi, savaş en geniş cephede gerçekleşiyor.
  Emir verildi, acele ettiler, kargo istasyonlarında şarj etmek için geri çekilmek üzere organize oldular - özel yıldız gemisi konteynırları.
  Ve Prens "Dev Topuz" savaşa yeni güçler attı:
  Özellikle, kişisel amiral gemisi ultra savaş gemisi "Beast".
  Ardından, diğer iki dev "Shock and Awe" ve "Red Noose" öne çıktı. On binlerce irili ufaklı silah ve yayıcıya yerleştirildiler. Üstlerinde birkaç koruyucu katman titreşiyordu: graviomatris, magospatial alanlar (sadece bir yönde geçirgen madde), kuvvet yansıtıcısı. Tüm sibernetik cihazlar, girişime karşı direnç sağlayan alt düzey teoplazma üzerinde çalıştı. Aynı zamanda, düşmanın elektroniği için Cizvit tuzakları yaratan devasa radarlar kullanıldı.
  Ekinlerin üzerine ölümcül bir dolu yağmış gibi, ölüm içeren "hediyeler" yağdı... Üç dev, düşmanı olabildiğince verimli bir şekilde yok etmek için daha geniş dağılmaya çalıştı. Top yıldırımları, uçanlar, uzayda çırpınan kavak tüylerini yakarlar, uzaylıların uzay gemileri üzerindeki ölümcül etkileri böyledir. Onları panik içinde geri çekilmeye zorluyor. Sayısız hap şeklindeki kurtarma modülü, boşlukta dağılıyor ve giderek daha fazlası, dalgalı denizlerdeki şamandıralar gibi roket patlamalarından titriyor. Şimdiye kadar, tabutlar onlara dikkat etmiyor, her şeyden önce tehlikeli ve güçlü olanı kırıyor, sonra akıllarının kalıntılarını kaybeden uzaylıları korkudan bitirmek mümkün olacak. Savaş henüz kazanılmadı, Acımasız İmparatorluğun birlikleri de düşmana kıyasla ihmal edilebilir kayıplara uğradı.
  Ancak aynı zamanda, yanan yıldız gemilerinde telaş ve panik olmaz. Tahliye, sanki bunlar canlı organizmalar değil de biorobotlarmış gibi çok düzgün ilerliyor. Dahası, ölümle alay edercesine geri çekilmeye cesur şarkılar eşlik ediyor.
  Ve işte de Furia'nın annigen taşıyıcısı: yıkıcı güç açısından beklenmedik olduğu ortaya çıkan böylesine özel bir yerçekimi plazması taşıyıcısı. Yıkım enerjisinin yüklenmesi neredeyse anında ve tekrar savaşta gerçekleşti.
  Uzay gemisi maksimum hız kazanıyor, düşes, savaş giysisinin yarı saydam kumaşından dengeleyiciye bile tutunuyor, büyük pazılarının kadınsı bir şekilde değil, nasıl gergin olduğunu görebilirsiniz. O ve diğer ekip üyeleri sırt üstü düşmemek için çaba sarf etmelidir. Kaplan başlı düşes taklit edilemez, çizgi romanlardan bir savaşçı gibi, gözleri delici, çok parlak, uzun ve kalın saçları yaklaşan havadan çırpınıyor.
  Bu kahraman kızın zaten iki yüz döngüye ulaştığına inanmak zor. Yüzü ne kadar taze ve temiz, çok hareketli, bazen öfkeli bir ifadeyle, bazen tam tersine meleksi veya oyuncu. Arkasında birçok savaş var, ama onlardan hiç bıkmışa benzemiyordu. Her yeni dövüş, tarif edilemez güzelliği ve resmin zenginliği, heyecan verici bir ritmi ile özel bir şeydir.
  Ve şimdi, düşmanın, en azından Grobzagonat'ın nihai zaferine kadar etkili bir koruma bulamayacağı, operasyon ilkesi açısından en son silahlara sahipler.
  Phizt ırkının dretnotları ne kadar çaresiz. Kör, yön kaybediyor. Bir atlet tarafından fırlatılan bir diskle dönüyor ve birkaç dakika sonra onu oluşturan parçalar galaksinin uçsuz bucaksız bölgelerine püskürtülüyordu. Ya da başka bir talihsiz kurban, aynı anda gravioplazmanın kollarında ölen üç muhrip, gemiler titriyor ve kavurucu kum üzerinde sörf tarafından fırlatılan yavrular gibi dümdüz.
  Baron de Alligator, yayıcıların hedefini düzelterek (ve başarılı olmakla birlikte, yeni yakılmış kruvazörden yalnızca monoblok çubuklar kaldı), pişmanlıkla şunları kaydetti:
  - Öldürmek kolaydır, diriltmek zordur ve şiddet olmadan yaşamak genellikle imkansızdır!
  Defuria, yıldız gemisi grubunu yönlendiren, başka bir yıkım akışı boşaltan ve bir kargo taşımacılığından dönüştürülmüş bir gemi gibi görünen de bir plazma ağına dolanmış durumda, belirtti:
  - Ölüm, sadık bir dost olarak mutlaka gelecektir ama kaprisli bir yaşamla daha uzun bir yürüyüşe çıkmak istiyorsanız, akla ve cesarete olan bağlılığınızı kanıtlayın!
  Kont de Barsov boğuk bir sesle havladı ve esprili sözlü dizesini sürdürdü:
  - Kanunlar aptallar için yazılmamıştır, ancak bu kanunları yazan akıllı insanlar için ihlal ettikleri için yaptırımlar da alırlar!
  Çeşitli donanmanın organize direnişi kırıldı. Uzayda kaçış, bir dağ çöküşü bile gibidir, bir tatarcık okulunu hemen kaplayan, herkesi bir anda yere seren ve toplayan bir kasırga... Takip başladı. Koyun sürüsünü süren bir kurt sürüsü gibi. Sadece tabutlar kurtlardan çok daha acımasız, daha acımasızdır. Onlar için bu bir hayatta kalma meselesi bile değil, bükülmez bir irade ve acımasız bir öfke göstermektir. Kovalamak, eziyet, bırakma. Ve birçok çocuk ebeveynlerini beklemeyecek olsa da (ve burada aynı cinsiyetten bir düzine cinsiyete kadar yaratıklar toplanmıştır), ancak anneler, babalar, tarafsızlar, oğulları, kızları ve kim bilir başka kim ... cinayet, kekliklere ateş etmek bile daha fazla beceri ve çaba gerektirir. Enkaz alanı sular altında bıraktı ve armatürlerin üzerine düşerek yüzeyde koronal rahatsızlıklara, çıkıntılara ve plazma girdaplarına neden oldu. Tek tek yıldızlar, yüzeylerine düşen birçok yabancı nesneden bile renk değiştirir. Herkes anlayamaz, ama kalbi olanlar: Kişiliği olan bir yaratığın canlı yanması özellikle korkunçtur ve kişiliğin tamamen mantıksız ve öngörülemez bir dünya olması.
  Bir boşluk bile ağlayabilir, böyle bir bozgundan...
  Birinci sınıf öğrencileri Alex ve Angelina bütün bunları gördüler ve bir filmdeki gibi bile değil, bir anda, birçok noktada ve ayrıntıda, her şey girdiğinde, zihni bir algı kaleydoskopuyla doldurdu.
  Sonra, insan yıldız gemilerinden birinin - bebek yunus hatlarına sahip bir brigantine'nin... Gökkuşağının tüm renkleriyle parıldayan, uyuyan kuasar'a doğru hareket ettiğini fark ettiler. Bir şey öğrencilere, tüm canlıları yakan bu tür ışınlarla olmasa bile bir kuasar olduğunu söyledi. Ancak küçültülmüş bir biçimde bile, maddi olan her şey için ölümcül bir tehlikeyi gizledi. Ve bu brigantine cesur bir intihar gibi görünüyordu.
  Düşes de Furia'nın komutasındaki Annigenos, "Durdur, dünyalı yıldız gemisi!" emrini aldı. Ve gemideki üç büyük binlerce asker ve on binlerce savaş robotu, neredeyse hasarsız, brigantine'nin peşinden koştu.
  Sanki yırtıcı köpekbalıkları, azgın okyanusun fırtınalı sularında boğulan küçük bir ördek yavrusunu kovalıyormuş gibi.
  Alex aniden sadece yükselmekle kalmayıp hareket edebildiğini hissetti, arkadaşına bağırdı: "Melek onları takip edelim." Kız cevap verdi: "Evet, yapabileceğimi hissediyorum."
  Mikhail Boyarsky şarkı söylesin: "Ruhsuz bir beden beden olmasa da, bedensiz ruh ne kadar zayıf!" Belki bu doğrudur, ama... Ruh, başka birinin bedenine girmiş ve onu kontrol altına alarak, muhteşem bir güçle kendini gösterebilir...
  Üç hançerden yanan yok edici radyasyon akışları atıldı ve cesur kaptan Alena Snegova liderliğindeki insan brigantine'nin en ufak bir şansı olmadığı görülüyordu. Zaten magoplazmik dalgalar gövdeyi deldi, gümüş zırhı deforme etti ve hafif topların namlularını fazla pişmiş makarna gibi düşmeye zorladı. Mürettebat üyeleri korkunç bir acı çekiyor, savaş kıyafetleri parçalanıyor, derileri soyuluyor, gözler kör oluyor... Hiç şansı yok gibi görünüyor... Brigantine parıldamaya başlıyor, arkasında antimadde havyarı ile dumanlı bir duman bırakıyor.
  Ama bu son anda, yokluk cehenneminin umutsuz uçurumuna düştüğünüzde, kanatlarda bulunan iki annigen taşıyıcısı, dönmeden, ortadakine radyasyon yerleştirir.
  Ve başladı, yanardöner dalgalar merkezi hançerden geçti, otomatikler korumaya geçti. Ve devlerin arka planına karşı küçücük görünen insan gemisi, yapısının parçalarını kaybederek yanardöner magoplazmik ağdan kaçtı.
  Alex, Baron de Timsah'ın vücuduna oturdu ve Angelina, Kont de Barsov'un bilincini eyerledi. Subaylar gibi sıradan tabut hazneleri, komutanların emirlerini tartışmaya değil, onları yerine getirmeye alışkındır. Vücuttaki vurucular, "atlarının" hafızasını kullanarak, ateş nesnesini değiştirmelerini emrettiyse, o zaman ... Bu gereklidir. Grobozagonat'ın ana kuralının dediği gibi: "Hiper-İmparator'a, şahsen ona ve onun tarafından atanan herhangi bir patrona sorgusuz sualsiz itaat edeceğime yemin ederim!".
  Emir verildi ve yerine getiriliyor... Ama tabut taşıyanların kişilikleri, genç mahkumların bedensiz ruhlarının bedenlerine sahip olduğu gerçeğiyle uzlaşmak istemiyor. Şiddetli bir kavga başlar, Timsah ve Barsov donar, kaplanın gözleri parlar. Emir zaten verildi ve iptal edilene kadar yürütülecek ...
  Bununla birlikte, brigantine zaten ölümcül yaralar aldı, sadece biraz daha ... Alena Morozova, gücünün son gücüyle ince bir bilinç ipliğine yapışıyor. Takım elbisesi, üniformasıyla birlikte kömürleşmiş ve alevler, zaten tamamen çıplak olan vücudunu acımasızca okşuyor. Cilt büyük kabarcıklarla kaplanır, sonra soyulur. Pelerinin parçaları düşüyor... Biraz daha...
  İşte brigantine'nin alması gereken ince bir kuasar kuyruğu, daha doğrusu ondan geriye kalanlar ... Timsah ve Barsov'un kişilikleri zaten geri döndü, magoplazma tekrar kesildi .... Alena'nın yanmış kemikleri parçalanıyor ve bilinci siyah bir huniye dönüşüyor ... Ve bir nanosaniyenin önemsiz bir kısmı için, son yıkım, komutanın brigantine parçası, kuasarın Probomeran'ına uçuyor...
  Her şey sanki hiç başlamamış gibi aniden durdu. Mor Takımyıldız Filosunun donanması dondu ve rakipleri bir anda ortadan kayboldu. Kanatlara benziyordu ve uzay akbabalarının pençeleri uzaya yapıştırılmıştı ve hareket edemiyorlardı. Aynı zamanda, hiç kimse en ufak bir titreme veya sarsıntı hissetmedi. Olan her şey sıradan fiziğin kapsamı dışındaydı.
  Düşes de Furie şiddetle homurdandı:
  - Kim bu, bizi durdurmayı başaran havalı?
  Genhir Wolf gizlenmemiş bir nefretle baktı:
  - Hiçbir fikrim yok... Prensipte imkansız, gerçi...- Genel tabut-kesici sesini alçalttı, belli ki korkmuş bir fısıltıya dönüşmüş, yanlarda buz gibi gözlerle ortalıkta dolanıp gergince dolaşarak ihanete uğramış, diye ekledi. . - Temsilcimiz zamanla yeryüzünün şaka yapabileceğini bildirdi.
  Düşes sakince, hatta küçümseyerek cevap verdi:
  - Bu, elbette can sıkıcı, ama kimse canlı bireylerin savaşmasını yasaklayamaz ve biz tabut yardaları kazanmayı başarırız!
  Timsah meydan okurcasına esnedi ve ağzına çok baharatlı bir sandviç gibi görünen bir şey attı. Komutan kaplanın inatçı saçlarını okşayarak, mutfak ürününü kuvvetli bir şekilde yüksek sesle çiğnemek, ancak aynı zamanda tamamen anlaşılır ve güçlü bir sesle özetledi:
  - Bitmemiş bir düşman, tedavi edilmemiş bir hastalık gibidir - komplikasyonları bekleyin!
  Angelina ve Alex'in hırpalanmış ruhlarının yanında, sanki bir buz deliğinden çıkmış gibi, Alena'nın ruhunun ışıltılı maddesi ortaya çıktı. Özgürleşmiş ruhun yüzü güneş gibi parlıyordu. Öğrenci arkadaşlarının anlamaz bakışlarını yakalayan kız kaptan, neşeli bir coşkuyla açıkladı:
  -Biz kazandık! İnsanlığa yönelik tehdit, hem bu hem de umarım gelecekteki zorluklar ortadan kaldırılmıştır.
  Angelina şaşkınlıkla mırıldandı:
  - Ve nasıl?
  Alenka açıklamaya başladı:
  - Büyük bilim adamı Pavel Karpov, zamanın, milyonlarca bağımsız akarsu ile dolu, sınırsız bir nehre benzer bir yapıya sahip olduğunu keşfetti. Ve bir tür dalgakıran yerleştirerek belirli bir akışın akışını etkilemenin mümkün olduğunu. Ne yazık ki öldü, böylece etki mekanizmalarını sonuna kadar ortaya çıkardı ve böyle bir deha yoktu. Ama işte böyle bir dalgakıran yaratmanın bir yolu ve onun tarafından ortaya çıktı. Uyuyan bir kuasarın enerjisini belirli bir aralıkta ve yalnızca Yeni Yıl gezegeninde tam olarak gece yarısı kutlamaları sırasında atarsanız, salınan enerji gezegenin geçmişinde bir tür dalgalanmaya ve iki katına çıkmasına neden olur. Güneş Sisteminde oluşacak zaman akışı...
  Alex'in kafası karışmıştı ve ruhani göz kapaklarını kırpıştırarak fısıldadı:
  - Ne fark edecek?
  Savaşçı Alena açıkladı:
  - Güneş Sistemindeki tüm insanlar fazladan bir yaşam yılı alacak, bu da Pavel Karpov'un benzersiz keşiflerini tamamlamak için zamana sahip olacağı anlamına geliyor ... Daha doğrusu, zaten var, önümüzde düşman donanması yok!
  Angelina titreyerek bağırdı:
  - Hepsini yok ettin mi!
  Brigantine'in kaptanı şefkatle gülümsedi ve yanıt olarak göz kırptı:
  - Bence hayır! Sadece zaman nehrine yerleştirilen bir dalgakıran onlar için kronolojik akışı bir daire içinde büktü. Bu, tabut kutularının sonsuza kadar yaşayacağı, bir zaman döngüsünde, aynı yıl sonsuz sayıda yaşayacağı anlamına gelir!
  - Ve biz? Alex sordu.
  - Zamanına döneceksin ve umarım bir dahaki sefere haydutlarla sokağa çıkmayacaksın ...
  Genç adam ve kız, Kızıl Meydan'daki Kremlin Çanları'nın hemen önünde ayakta uyandılar. Dev saat, ölçülü ve görkemli bir şekilde gece yarısını vurmaya başladı.
  Yeni Yıl geldi.
  . BÖLÜM #15
  Bir duraklamadan sonra, düşmanlıklar yeniden başladı. Çinliler, Rusya'nın uzak mülklerine saldırmak için güç toplayarak tekrar denedi.
  Bu sefer, altılı biraz daha modern silah aldı.
  Bu durumda, altısı da sihirli değiştirilemeyen mermiler ve kartuşlarla IS-7'ye tırmandı.
  Ve Çin ordusunu vurmak ve tırtıllarla ezmek için gereksiz törenler olmadan başladılar.
  Ve Oleg Rybachenko da bir toptan ateş etti ve kükredi:
  - Zaferimiz kaçınılmaz, artık eskisi gibi olmayacak!
  Ancak çekim sırasında ve hatta sırayla çekim yaptığınızda bile başka bir şey düşünebilirsiniz.
  Gerçekten de, Vladimir Vladimirovich Putin neden bu kadar şanslı bir politikacı ve başkan. Özellikle, Yeltsin'in resmi halefi olarak atanmasının en başından itibaren her şey yolunda gitti.
  Komünistler ve Yabloko'nun tek bir oluşum olarak hareket etmesi gerektiği görülüyordu - Yeltsin'in halefi bir numaralı düşman.
  Ama konuşma gerçekleşmedi. Ve çalan Sobchak hatırlanmadı. Onay rutin olarak gitti. Komünistlerin anlaması gerekirken: Bu onların gelecekteki mezar kazıcısı!
  Evet ve kendini bütçeye hiç oy vermeyen en muhalif politikacı olarak göstermeye çalışan Yavlinsky, neden itiraz etmedi.
  Çok tuhaf oldu.
  Ve sonra bir şekilde şanslı oldu. Şiddetli ve aç Dağıstan, Vahhabilerin eylemini desteklemedi, ancak muhtemelen Basayev ve Hattab buna güveniyordu. Duma'daki muhalefet yetkililerle çatışmadı. Veya Çeçen faktörünü kullanın.
  Kısacası başından beri her şey Putin'in lehineydi. Ve Duma'daki muhalefet, Moskova ve Volgodonsk'taki patlamaları yetkililere karşı kullanmaya çalışmadı.
  Komünistler anlamak zorunda olsalar da arka plana itiliyorlar.
  Yavlinsky bunu çok geç anladı.
  Oleg Çinlilere ateş etti, sarı savaşçıları mermilerle parçaladı.
  Ve iç çekti...
  TAMAM. Politika hakkında düşünmek biraz can sıkıcı. Örneğin Gerda'yı ele alalım. Resimlerden birinde, elleri çıplak ayağının arkasında bağlı bir soyguncu tutsağı olarak tasvir edilmiştir. Ve bacaklar bile kırmızı, ısıtılmamış hayvanat bahçesinde bir geyikle görülebilir, soyguncu soğuk ve Gerda'nın bacakları çok soğuk.
  Zavallı kız, kraliçeden rica ettiği ayakkabıları elinden alındı. Ve şimdi esaret altında acı çekiyor.
  Çocuk, çıplak ayak parmaklarını joystick düğmesine basarak tekrar göksel imparatorluğun ordusuna ateş etti.
  Sonra diğer yöne gittiler.
  Zhirinovsky, Yeltsin'i doğrudan desteklemedi ve bu tür açıklamalar yapacağı tek bir video kaydı yok! Öte yandan, yeni seçimler ve hatta parti listelerinde olması onun için çok faydalı oldu. Aslında bir askeri darbe gerçekleştiren Yeltsin, gücü gasp etti, tam teşekküllü bir diktatör haline geldi, resmen her şey tarafından sınırsız! Hatta anayasa mahkemesinin faaliyetleri askıya alındı ve cumhurbaşkanı resmen sınırsız yetkiler kazandı! Bu koşullar altında, yeni bir anayasanın kabulü, onu sabitleyen diktatörün gücünü kısa sürede sınırladı! Kamuoyu yoklamalarına göre Rus nüfusunun yüzde 80'inin cumhurbaşkanlığı anayasa taslağı için oy kullanmaya hazır olduğu da söylenmelidir. Bu nedenle, Zhirinovski'yi anayasayı desteklediği için kesin olarak yargılayamaz. Birincisi, aksi takdirde seçimlere katılmasına izin verilemezdi ve ikincisi, Vladimir Yeltsin'in sayısız destekçisinden bazılarının desteğini almayı umuyordu. Partinin adına gelince, o zaman halk arasında bir illüzyon oluştu - komünist-faşist (medya terimi) parlamento dağıldı, reformlara kimse müdahale etmiyor ve yakında Amerika'daki gibi yaşayacağız! Bu koşullar altında Liberal Demokrat adı seçim açısından oldukça avantajlıydı! Seçim bloğu iktidar partisi oldu: Gaidar liderliğindeki Rusya'nın Seçimi! Liberal Demokrat Parti'nin şansına kimse inanmadı, birçok kişi Zhirinovski'nin yüzde beşlik barajı bile alamayacağını düşündü!
  Evet, Zhirinovski'nin çok zayıf şansı varmış gibi görünüyordu. Ve Rusya'nın Seçimi tüm kozları elinde tutuyor. Belki de en önemlisi, ekonomide gerçek bir başarı yoktu. Ama sonra devasa bir propaganda aygıtının ve idari kaynakların elinde. Kazakistan ve diğer ülkelerin deneyimi, bunun seçimleri kazanmak, hatta sansasyonel sonuçlar elde etmek için çoğu zaman yeterli olduğunu gösteriyor!
  Ancak Vladimir Volfovich olağanüstü siyasi yeteneklerini gösterdi: özellikle Yeltsin'in maiyetini sadakatine ikna etmeyi başardı ve örneğin Baburin bloğu ve diğerlerinde olduğu gibi kaydolması engellenmedi! Sponsorları ücretli yayın süresi beklentilerine ikna ederek para kazanmayı başardı (ve kendisi iş yaparak bir şeyler kazandı!). Ve en önemlisi, seçimler sırasında büyüleyici bir seçim kampanyası yürüterek muhteşem bir konuşma armağanı gösterdi! LDPR web sitesinde, 1993 seçim kampanyasının eski kayıtlarını bulabilirsiniz: Bunlar, Hitler'in yalnızca bir konuşmacının zavallı bir gölgesi olduğu karşılaştırıldığında gerçekten güçlü konuşmalar. Demokratlar birbirleriyle kavga ettiler ve Liberal Demokrat Parti'nin popülaritesindeki artışı uzun bir gecikmeyle fark ettiler! Sosyologların gerçek resmi göstermediğini, ancak yetkililerin görmek istediği resmi gösterdiğini söylemeliyim! Gaidar, Zhirinovsky'yi bir Hitler olarak nitelendirdi ve Yeltsin'in Liberal Demokrat Parti'nin kaydını silmesini istedi. Ancak cumhurbaşkanına yakın analistler, Yeltsin'in onay notlarının düştüğünü ve anayasaya verilen desteğin azaldığını bildirdi. Bu koşullar altında diskalifiye, yetkililer için sorun yaratabilir. Ayrıca, 1993'te, ilkel oy pusulalarının sandıklara atılması dışında, kitlesel seçim sahtekarlığı teknolojileri henüz işlenmedi, bu yüzden halkın iradesi nispeten dürüsttü! Zhirinovsky, sırayla, Rutskoi ve diğer muhalifleri serbest bırakma sözü verdi!
  Oleg Rybachenko burada dikkati dağıldı ve vazgeçilmez bir mermiden tekrar ateşlendi.
  Margarita kızı çıplak ayaklarıyla silahı doğrultarken, oğlan düşündü ve anladı.
  Seçimlerin sonucu sansasyonel oldu ve Liberal Demokrat Parti lideri hem rejim düşmanları hem de Yeltsin'in birçok destekçisi tarafından oylandı! Parti, 13 üyesinin yaklaşık yüzde 24'ünü alarak birinci oldu. Bununla birlikte, karma seçim sistemi nedeniyle, Zhirinovski, parlamentonun alt meclisi olan Devlet Duması'nda yalnızca 60 sandalye veya yüzde 15'lik bir sandalye elde etti! Buna ek olarak, Devlet Dumasının yetkileri yeni anayasa tarafından ciddi şekilde sınırlandırıldı, böylece gerçekte Zhirinovski önemli bir güç alamadı. Büyük olasılıkla, Devlet Duması'ndaki fraksiyonu ancak iktidara daha fazla saldırı için bir sıçrama tahtası olarak düşünülebilir! Eh, Zhirinovsky'nin kendisi giderek daha aktif bir şekilde Hitler ile karşılaştırıldı! Bu arada, 1930'da Hitler, seçimlerde ikinci sırayı alarak oyların yüzde 18'ini kazandı, ancak aynı zamanda iktidar üzerinde çok daha fazla gerçek kaldıraç elde etti. Birincisi, Reichstag'da sadece bir meclis vardı ve ikincisi, seçimler sadece orantılı sisteme göre yapıldı ve üçüncüsü, parlamentonun gücü Rusya'dakinden çok daha güçlüydü! Öte yandan, Zhirinovsky'nin çok daha kötü bir durumda olduğu ortaya çıktı: zaferin ortaya çıkması, seçmenlerin aşırı yüksek beklentilerine yol açtı, ancak gerçek güç ve bir gugulkin burnundan bir şeyi değiştirme fırsatı!
  Burada elbette mucizeler başlıyor: Daha önce sağduyulu bir politikacı olarak hareket eden Zhirinovski, aniden dürtüsel ve son derece mantıksız hale geldi. Özellikle Hitlerizmle suçlandı, bu yüzden Batı karşıtı söylemi güçlendirdi ve iktidara gelirse üçüncü dünya savaşını başlatacağı korkusuna yol açtı! Ve Kazakistan ve diğer ülkelere karşı atom bombasının kullanılması da dahil olmak üzere bazı açıklamalar tamamen çılgıncaydı. Özellikle Zhirinovsky, Tiflis'e atom bombası atacağını bile ilan etti! Aynı zamanda, bazı başarılar da vardı: seçim vaatlerini yerine getirerek bir af yapmak mümkündü .... Ancak genel olarak, Vladimir Volfovich puan alamadı, sürekli skandallara girdi ... Evet! Tabii ki kışkırtıldı, CIA ve Liberal Demokrat Parti karşıtları tarafından, özellikle Rusya içindeki Batılı demokratlar arasında birçok skandal durum yaratıldı, ancak yine de ihtiyatlı ve pragmatik bir politikacı buna boyun eğmemeliydi veya en azından provokasyon olasılığını en aza indirin! Örneğin, Zyuganov, on yedi yıldır Kremlin'in ana siyasi rakibinin defnelerini giymesine rağmen, bir şekilde skandallardan kaçınmayı başardı, asla büyük bir üne sahip olmadı ve yozlaşmış olarak itibarı yok. politikacı! Doğru, Komünistlerin Rusya Federasyonu Komünist Partisi'nin ana finansörü olduğu iddia edilen Khodorkovsky'nin kurulmasıyla da bir anları vardı, ancak bu durumda Zyuganov herhangi bir itibarsız ifade bırakmadı. Çok temkinli bir politikacı Gennady Andreevich, bazen çok temkinli! Özellikle, Mayıs 1999'da Yeltsin, Stepashin'in adaylığını önerdiğinde, komünistler onu engellemeli ve ya tavizleri zorlamalı ya da Devlet Dumasının feshedilmesini ve erken parlamento seçimlerini kışkırtmalıydı. Ancak Zyuganov bunu riske atmamayı seçti, ancak Devlet Duması o zaman feshedilmiş olsaydı, Komünistler onun üzerindeki kontrolü elinde tutacak ve hatta genişletecekti. Evet, Ağustos 1999'da komünistler Putin'i savaşmadan onayladılar, ancak Yeltsin'in onu halefi olarak ilan etmesi, muhalefetin bu adaylığa karşı birleşik bir cephe olarak hareket etmesini gerektiriyordu. Ancak Zyuganov, milletvekili statüsünün verdiği ayrıcalıkları kullanarak sandık başına gitmenin daha iyi olduğuna karar verdi ve Putin'in sadece üç ay içinde ulusal bir kahramana dönüşebileceği gerçeği, en cesur Kremlin'in başına bile giremedi. analistler.
  Oleg Rybachenko yine bir çocuğun çıplak ayağının yardımıyla Çinlilere ateş etti ve düşüncelerine devam etti.
  Dahi çocuk içtenlikle Zhirinovsky'nin eşit olmadığına inanıyordu;
  Kısacası, Aralık 1993, Liberal Demokrat Parti liderinin siyasi kariyeri için zirveydi, daha sonra düşüş başladı, ancak ilk başta çeşitli dalgalanmalarla heyelan olmadı. Yeltsin de hızla popülaritesini kaybediyordu: Ekonomideki krizi aşmak mümkün değildi, aksine daha da kötüye gitti. Burada Zhirinovsky başka bir yanlış hesap yaptı, barış ve uyum konusunda bir anlaşma imzaladı. Ne de olsa, zaten muazzam cumhurbaşkanlığı yetkisini yasallaştıran anayasayı desteklemekle suçlandı (öte yandan, anayasa kabul edilmeseydi ne olurdu? İç savaş çıkması çok muhtemeldi!), Ve sonra imzalanacak bir barış anlaşması vardı. Doğru, Zhirinovsky sonbaharda bıraktı. Ancak genel olarak, LDPR liderinin ne gibi hatalar yaptığını ve neden başkan olmadığını tam olarak açıklamak çok uzun zaman alacaktı. Ana hatası stratejik olarak yanlış PR! 1993 seçimlerinden sonra, mevcut hükümetin ve Yeltsin'in baş düşmanı imajını kişisel olarak oluşturmak gerekiyordu! Yani en popülist retorikle, başta iç düşmanlar, yolsuzluk, hırsızlık vb. eleştirileriyle Antiyeltsin olmak! Ve ana slogan - Gang Yeltsin yargılanıyor! Ve aynı zamanda, solcu sloganları, sosyal demagojiyi, adalet vaadini küçümsemeden! Özellikle Belarus'ta Lukashenka, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda yüzde 80'den fazla puan aldı ve bu bir muhalefet politikacısı için tek kelimeyle mükemmel! Ancak Lukashenka'nın hitabette Zhirinovsky'den daha güçlü olduğunu söyleyemezsiniz, aksine Vladimir Volfovich çok daha eğitimli ve entelektüel olarak gelişmiştir! Ancak Zhirinovsky, fazla agresif ve hızlı huylu karakteri ve diğer yandan Yeltsin'in çevresinin ve Yeltsin'in kendisinin halef olarak onu seçeceği inancıyla hayal kırıklığına uğradı. Hikayeyi kim bilir: Hitler ve Gindebruner arasındaki ilişkiyi muhtemelen hatırlayacaktır, önce temkinli, sonra ortak! Ama işin aslı, Gindebrug'un Birinci Dünya Savaşı'nın bir kahramanı, ülkesinin bir vatanseveri ve zaten yıpranmış bir yaşlı adam olduğudur. Ve SSCB'nin yıkıcısı ve emperyal ideolojinin ateşli bir düşmanı olan Yeltsin, Zhirinovsky için stratejik bir düşmandı. Evet ve Yeltsin'in çevresi, o zamanlar genç ve saldırgan olan Zhirinovsky'nin düzeni yeniden sağlamaya başlayacağından ve sonra kafaların yuvarlanacağından korkuyordu! Bu nedenle, Yeltsin'in maiyetinin Volfovich'i başkanlığa veya başbakanlığa zorlama arzusu yoktu ve onun gerçek iktidar şansı sadece Yeltsin'in cesediydi. Yani, Zhirinovski, rejime karşı mümkün olan en yüksek düzeyde muhalefeti en azından dışa doğru taklit etmek zorundaydı! Öyle ki, halk, yetkililerin Zhirinovski'den daha büyük bir düşmanı olmadığını düşünsün ve bir birlik ortaya çıksın: Zhirinovsky veya Yeltsin, Yeltsin'e karşı Zhirinovsky! Ancak Vladimir Volfovich'in çevresinde ya güçlü bir analist ve halkla ilişkiler uzmanı yoktu ya da kimseyi dinlemek istemiyordu. Ya da belki de Yeltsin'den korkuyordu, ancak kendisini bir aftan ve düşmanlarının serbest bırakılmasından istifa ederse, Yeltsin'in hala tam bir tiran olmadığı söylenmelidir: Rutskoi ve Makashov. Evet ve Yeltsin parlamentonun feshedilmesine gitti, çünkü halk, olduğu gibi, 25 Nisan 1993'teki referandumda ona bunun için izin verdi. Ayrıca, parlamentonun infazı ve Yeltsin'in kendisi onu o kadar korkuttu ki, kararlılığını kaybetti. Bu nedenle, Zhirinovsky ana rakibi olabilir, özellikle Zyuganov, Yeltsin'i ne kadar delinmiş olursa olsun cezayı aldığından beri!
  Oğlan yine çıplak ayağının yardımıyla kızların ardından ağır bir mermi ateşledi ve düşüncelerine devam etti.
  Zhirinovski'nin bir diğer hatası da Çeçenya'daki savaşta aldığı tavırdı. Milliyetçi gibi görünüyor, anayasal düzenin kurulmasını desteklemesi gerekiyordu, ama ne şekilde! Savaş en başından beri kötü gitti, Rus birlikleri, öncelikle Yeltsin komutanlığının cezai vasatlığı nedeniyle büyük kayıplara uğradı. Ayrıca, Afganistan'daki savaşta deneyimli generaller, örneğin Savunma Bakanı Grachev, birinci sınıflardan daha kötü komuta etti. Gazeteciler bile generallere nasıl savaşılacağını öğretti! Paradoks buydu!
  Bu koşullar altında bir pozisyon almak gerekiyordu: Yeltsin ve çetesi, Rus ordusunun büyük kayıplarından sorumlu! İktidardaki rejimin eleştirisi güçlendirilmeli, ancak aynı zamanda orduya dokunmadan. Grachev de savunulmamalıydı! Zyuganov en iyi kazanan pozisyonu aldı! Yeltsin'i eleştirmek, orduyla kavga etmemek, ayrılıkçıları desteklememek. Genel olarak, Zyuganov doğru hareket tarzını seçti: Yeltsin'in politikasından maksimum mesafe, yüzleşme. Bununla birlikte, ilk toplantının Duma'sındaki Komünistler, muhalefetlerinde her zaman tutarlı değildi. Özellikle, Zhirinovski'nin Chernomyrdin hükümetine güvenoyu almama önerisi desteklenmedi. Genel olarak komünistler, Chernomyrdin'in ekonomi politikasının pasif olarak onaylanmasının onlara pahalıya mal olabileceği Kara Salı'dan sonra, ancak Ekim 1994'te ilk kez güven oylaması için oy kullandılar. Zyuganov başkanlığındaki Komünistlerin zaten çoğunlukta olduğu ikinci toplantının Devlet Duma'sında, güvenoyu hiçbir zaman (!) oya konmadı! Ve parlamento başbakanlık için beş adayı da onayladı, ama bu başka bir hikaye! Zyuganov'un kişiliği ayrı bir makaleyi ve 1996'da Yeltsin'e neden hala kaybettiğini hak ediyor.
  Görünen o ki, Zhirinovski'nin kendisi, Yeltsin'in maiyeti ile bir uzlaşma istiyordu, oligarkları onun sadakatine ikna etmeyi umarak, onu komünistlerin tahtı ele geçirmesini durdurabilecek tek kişi olarak kurmalarını umuyordu. Ancak sorun şu ki, o sırada Yeltsin'in çevresi bir değişiklik istemedi ve bu arada Batı'daki tutumunu daha da kötüleştirmeyi başaran Volfovich'e güvenmedi. Başkana yakın birçok oligarkın Batı'da işleri vardı ve orada büyük borçlar biriktirmeyi başardılar. Evet ve petrol fiyatları varil başına yaklaşık 10 dolardı, bu yüzden ucuz gaz vardı ve seçkinler NATO ülkelerinden gelen kredilere oldukça bağımlı hale geldi. Ve Batı'da, Zhirinovski'nin onlar için kabul edilemez olduğunu açıkça belirttiler.
  Bu koşullar altında, Yeltsin seçkinleriyle ittifaka güvenmek, yalnızca Liberal Demokrat Parti liderinin imajını bozdu ve komünistler ve milliyetçilerle bloğa müdahale etti. Rus ordusunun ağır kayıplarının, genel olarak birkaç ve özellikle iyi silahlanmayan düşmanı yenme isteksizliğinin, militan sloganların popülaritesini ve savaş yoluyla mutluluğa ulaşma arzusunu azalttığı da söylenmelidir. Halk, Rus ordusunun Hint Okyanusu'nda ayaklarını yıkamaya ve petrol rezervleriyle Ortadoğu'yu fethetmeye hazır olmadığını gördü. Evet, teorik olarak, Orta Doğu'nun ele geçirilmesi petrodolarlar ve enerji fiyatlarındaki kaçınılmaz sıçrama nedeniyle çok para kazandırabilir, ancak Çeçenya mağlup edilemese bile... Pasifist duygular artmaya başladı ve Zhirik ciddi seçim kayıpları yaşadı!
  Çocuk dahisi tekrar düz ateş ediyor. 130 milimetrelik bir toptan bir mermi Çinlileri dağıttı.
  Margarita onaylayarak dedi ki:
  - Sen zekisin!
  Ve kendini ateşlemek için çıplak ayak parmaklarını kullanmaya başladı.
  Ve Oleg Rybachenko muhakemesine devam etti.
  Ancak, Zyuganov'un son derece temkinli olduğu söylenmelidir. Örneğin, Boris Fedorov hükümete güvensizlik notu için oy vermeyi önerdiğinde, Rusya Federasyonu Komünist Partisi bunu desteklemedi. Genel olarak, Zyuganov ve çevresi Chernomyrdin'e çok dikkatli davrandı, ancak ikincisi politikasını oligarkların çıkarları doğrultusunda sürdürdü ve Yeltsin'e sadakat gösterdi. Ancak ilginç olan, Zyuganov'un bir numaralı muhalif ve Yeltsin karşıtı olmayı başarmış olması. Dahası, cumhurbaşkanlığı yanlısı propaganda da, muhtemelen kasıtlı olarak, ikinci turdaki komünist Zyuganov komünist olmayan adaydan daha iyi olduğu için ona bu konuda yardımcı oldu.
  LDPR partisi 1995 kışında ve ilkbaharında ciddi bir kriz yaşadı, parlak, karizmatik Marychev de dahil olmak üzere birkaç milletvekili onu terk etti.
  Ancak Çeçenya'daki savaş yavaş yavaş kazanıldı, militanlar da büyük kayıplar verdi ve moralleri bozuldu, Rus ordusu ilerliyordu. Haziran ayında Şamil Basayev, Budenovsk'ta bir doğum hastanesine el koydu. Prensip olarak, militanların böyle bir hareketi askeri olarak hiçbir şey vermedi ve propaganda açısından savaş partisinin lehindeydi ... Ancak Yeltsin, görünüşe göre 3-4 Ekim olayları ve milyonlarca laneti bozdu. Rusların bir kısmı onu devirdi ve Chernomyrdin'e savaşı durdurmasını ve müzakerelere başlamasını emretti ...
  Rus ordusu tek taraflı olarak düşmanlıkları durdurdu. Ve Devlet Duması sonunda, bir dizi güvenlik görevlisinin istifasını talep ederek hükümete güvensizlik oyu vermeye yetecek kadar oy topladı. Yeltsin yumuşadı, sadece Grachev'i korudu, ancak Yegorov, Yerin, Stepashin'i teslim etti. Burada Jirinovski ilk başta doğru pozisyonu aldı: ateşkesi kınadı ve güvensizlik oyu verdi. Ve Chernomyrdin blöf yaptığında, kabineye olan güven sorununu Devlet Duması'nın oylamasına sunmakla tehdit ettiğinde (bir uyarı vardır, hükümete güven için 450 oydan 226'dan az oy varsa, o zaman cumhurbaşkanı ya hükümeti dağıtmak ya da Devlet Dumasını dağıtmak için bir hafta), Zhirinovski, erken parlamento seçimlerine gitmeye kararlı ve hazır olduğunu gösterdi. Erken seçimlerin avantajları şehit imajı, başarı eksikliği - Yeltsin'i ve hükümeti suçlayın, Rus Toplulukları Kongresi'nin Kremlin projesinin ve iktidardaki partinin tanıtımı için zaman vermiyor: Evimiz Rusya . Ve tabii ki diğer kuruluşlar - daha küçük!
  Blöfün işe yaramayacağını ve yeni parlamentonun daha da muhalif olacağını anlayan Chernomyrdin, oyu geri çekti. Devlet Duması bir kez daha güvensizlik oyu verdi, Zhirinovski çok agresif davrandı, ancak yeterli oy yoktu. Burada Yabloko'nun korktuğunu, Yavlinsky'nin meclis sandalyelerinin avantajlarını kaybetmek istemediğini söylemek gerekir. Ayrıca gerçek reytingi yüksek değildi, sadece uçup gitme tehlikesi vardı.
  Zhirinovsky'nin popülaritesi hemen arttı, ancak Volfovich, suçlama prosedürü kapsamında partisinin imzalarını geri çekerek bir kez daha yanlış bir hesap yaptı. Önemli değildi, muhalefet suçlamaları getirmek için bir komisyon oluşturmak için 300'e kadar oya sahipti, ancak reytingi bozdu! Jirinovski, artan protesto seçmenlerinin bir kısmını yabancılaştırarak, kendisini uzlaştırıcı siyasetle suçlamak için bir neden daha verdi.
  Bununla birlikte, militanların yüzsüzce ihlal ettiği Çeçenya'daki ateşkes, özellikle Romanov'a yönelik çeşitli terör saldırıları, bombardıman kurbanları toplumda militan ruh hallerinin artmasına neden oldu ve Zhirinovsky puan kazanmaya başladı. Buna ek olarak, Eylül 1995'te NATO, Batı karşıtı duyguları güçlendirerek Bosnalı Sırpları bombalamaya başladı ve bu da Liberal Demokrat Parti'nin notunu yükseltti.
  Doğru, Zhirinovsky bir provokasyona yenik düştü, parlamentoda bir kadını dövdü, birkaç defadan fazla onu genel bir çöplükte hafifçe hareket ettirdi. Sonra Yeltsin basını, Zhirinovsky'yi bir haydut olarak göstererek her şeyi abarttı! Bununla birlikte, böyle bir pasaj bazılarına çekici gelebilir: özellikle kadınlardan muzdarip erkekler veya tüm adaylar arasında işleri yoluna koyacağını umarak en vahşi diktatörü arayanlar! Her durumda, "Stalinistler" Zhirik içindi.
  Oleg Rybachenko ateş etmeye devam etti. Çocuk bunu Mançurya hanedanlığı altındaki Çin ordusunu yenerek yaptı ve düşünmeye devam etti.
  Ekim 1995'te Liberal Demokrat Parti, Devlet Duması'nda hükümete güvensizlik oyu vermek için 100 imza topladı, ancak Zhirinovsky bu niyetini geçen sefer reddetti.
  Bunun onun hatası olduğunu ve hiçbir şeyin haklı olmadığını söylemeliyim. İlk olarak, seçimlerin arifesinde bir güvensizlik oyu veren Jirinovski, o sırada çoğunluğu oluşturan protesto seçmenlerinin sempatisini çekti. İkinci olarak, oylama Zhirinovsky'nin ana rakibi Chernomyrdin'e karşı yapıldı ve Yeltsin ve çevresini Zhirik'i halefi yapmaya ikna etmeye yönelik sahne arkası girişimlerine müdahale etmedi.
  Ayrıca Jirinovski'nin anlaması gerekirdi; Duma seçimlerinde gösterdiği sonuç ne kadar yüksekse, "ailenin" onun üzerine bahse girme olasılığı o kadar yüksek!
  O an için en iyi kampanya taktiği, komünistlerin çatışma düzeyini aşacak bir numaralı muhalefet rolünü oynamaktı.
  Genel olarak Zhirinovsky bunu anladı, ancak iki sandalyeye oturmaya çalıştı ve tutarsızdı. Yeni seçimler eskilerinden çok daha zordu! İlk olarak 1993'ten farklı olarak hitabet yeteneklerini sonuna kadar gösterme fırsatı bulamamışlar, partilere çok az yayın süresi vermişler, sayıları 13'ten 44'e (!) çıkmıştır. İkincisi, Zhirinovsky'ye karşı oynanan gerçekleşmemiş umutlar ve beklentiler faktörü. Ne de olsa ilk gibi görünüyordu, ama insanların hayatlarını daha iyi hale getirmedi ... Zeki bir kişi için Zhirik'in gerçek bir güce sahip olmadığı ve aynı komünistlerin Liberal Demokrat Parti'den çok daha fazla oyu kontrol ettiği açık olmasına rağmen : 60'a karşı 102, ama ... O zamanlar ne kadar akıllı insan vardı, özellikle doksanlarda.
  Üçüncü neden, LDPR liderine çamur atmaları, bir canavar ve zorba imajıydı, üçüncü bir dünya savaşı başlatacağından korkuyordu.
  Dördüncü neden aynı zamanda çok sayıda rakibin ortaya çıkmasının ana nedenlerinden biridir. En ünlüleri: Skokov (Yeltsin yönetimindeki güvenlik konseyinin eski sekreteri) liderliğindeki Rus Toplulukları Kongresi ve yine Yeltsin'in adamı olan ve Transdinyester'deki rolü medya tarafından büyük ölçüde şişirilen Alexander Lebed. Bu bir aktif PR bloğudur, ancak görünüşe göre kenarda yeterince yaşadılar. Ne de olsa, insanlar yetkililerin düşündüğü kadar kötü değiller ve çoğu KRO'nun bir muhalefet değil, öncelikle Liberal Demokrat Parti ve Rusya Federasyonu Komünist Partisi'ne yönelik bir Kremlin projesi olduğunu fark etti. Ama yine de, bu organizasyon yüzde dörtten fazlasını çıkardı!
  Ve çatının üstünde başka rakipler de vardı, Marychev'in kaçtığı Derzhava-Rutskoi, SSCB için Blok - Tyulkin-Ampilov, Lysenko'nun Ulusal Cumhuriyetçi Partisi ve her türden çok sayıda. Komünistlerin de seçmenlerini dağıttığı söylenmelidir: SSCB Bloku oyların yüzde dört buçuktan fazlasını aldı, ancak parlamentoya giremedi ve tarım partisi olan Rusya Federasyonu Komünist Partisi için oylar kaybedildi. diğer sol örgütler gibi yüzde beş bariyerini de almadı. Özellikle, eski Başbakan Ryzhkov'un bir blokla seçimler için neye güvendiği belli değil: İşçi Sendikası veya Govorukhin bloğu! Ancak 1995 seçimleri, Rusya tarihinde iktidardaki partinin en zayıf sonucunu ve protesto oylarının en büyük yüzdesini gösterdi.
  Çocuk tekrar ateş etti, çıplak parmaklarıyla joystick düğmesine bastı ve düşüncelerine devam etti;
  Zhirinovski, seçim kampanyası sırasında genellikle yetkilileri azarladı, ancak bunu yeterince agresif bir şekilde yapmadı. Buna ek olarak, hizbi gelecek yıl için bütçeyi destekleyerek Kremlin yanlısı yönelim suçlamalarına başka bir neden verdi. Bu seçimlerde hüküm süren neredeyse tüm seçmenlerin protesto ruh halleri göz önüne alındığında, bu hükümetle uzlaşmaya gerek yoktu! Buna ek olarak, Devlet Duması, Dubinin'i radikal Gaidar versiyonunda piyasa reformlarının destekçisi olan Yeltsin'in çevresinden bir adam olmasına rağmen, Merkez Bankası başkanı olarak beklenmedik bir şekilde kolayca onayladı. Bu arada, Dubinin Kara Salı'ya dahil olmasına rağmen, Zyuganov da bu adaylığı destekledi ve bu onun da ilkeli bir muhalefet olmadığını gösterdi!
  Birkaç küçük milliyetçi parti bunu yapmak istediklerini ifade etmesine rağmen, seçim sırasında Zhirinovski herhangi bir seçim bloğu oluşturmak istemedi. Buna ek olarak, Vengerovsky partinin adının politik olarak daha uygun ve akıcı bir adla değiştirilmesini tavsiye etti - örneğin, Büyük Rusya! Zhirinovsky bu konuda inatçılık gösterdi, ancak bu zamana kadar liberal demokrat kelimesi zaten küfürlü hale geldi!
  Ayrıca tanınmış şarkıcılar veya sanatçılar LDPR parti listesinde yeterince kişi olmasına rağmen yer almadı. Özellikle basının dikkatini çekmeyi çok seven Alla Pugacheva, LDPR parti listesinde ikinci sırada yer almayı kabul edebilirdi. Onu hiçbir şekilde rahatsız etmedi, ancak kendisinden bahsetmesi için ekstra bir bilgi nedeni yaratabilirdi. Ayrıca Devlet Duması tarafından tartışılmak üzere belirli proje ve yasaları önerme fırsatı. Besteci Antonov bile yalnızca bölgesel listeye dahil edildi ve sonra tamamen kavga ettiler. Genel olarak, Zhirinovsky: karakterde çok kötü bir özellik var: kendi bakış açısını savunan çevresindeki güçlü kişilikleri tolere etme isteksizliği. Örneğin, ünlü hipnozcu Anatoly Kashpirovsky tam da bu nedenle partiden ayrıldı; Vladimir Volfovich'i otoriter yönetim yöntemleri ve kendini dalkavuklarla çevreleme arzusuyla suçlayan. Bu arada şunu söylemeliyim ki, Hitler bile ihtiyaç duyduğu insanlarla taviz verdi ve onun için işe yaramaz veya tehlikeli hale gelene kadar çevresinde onlara hoşgörü gösterdi. Solculukları ve yetkililere muhalefetleriyle ayırt edilen Rem, Strasser, Goebbels'i hatırlayın. Ancak Hitler'in Komünistlerden ve Sosyal Demokratlardan oyların maksimumunu almayı başarması tam da bu tür kişilikler sayesinde oldu. Zhirinovski'nin çok sık söylediğini de söylemeliyim: düşünmeden Stalin'i övdü ya da azarladı. Genel olarak, Liberal Demokrat Parti'nin lideri, bir dereceye kadar Stalin'i taklit etti, kendi kültünü yarattı, otoriter hükümet yöntemlerine bağlılık gösterdi, ancak aynı zamanda komünistleri şiddetle suçladı, ancak kendisi sadece şiddeti, şiddeti savunmasına rağmen ve daha fazla şiddet!
  Sol fikirlerin artan popülaritesi bağlamında, Zhirinovski'nin komünist fikirlere karşı daha dengeli bir tavır alması ve seçmenlerin önemli bir bölümünün Sovyet zamanlarına özlem duyduğunu hatırlaması gerekirdi. Ek olarak, solun dışsal nitelikleri müdahale etmez: örneğin, LDPR bayrağının mavi rengi son derece talihsizdir! Birincisi, aynı zamanda "mavi" olan eşcinsellerle ilişkileri çağrıştırıyor ve ikincisi, Zhirinovsky'nin kışkırtıcı konuşmalarıyla pek uyumlu olmayan mavi renk sakinleşiyor! Partisi için en iyi seçenek mor-kırmızı olurdu. Canlandırıcı, istismar çağrısı, ama yine de komünistlerle aynı değil! Ayrıca mor, kraliyetin bir simgesidir ve egemenlik, monarşist ve komünist olmayan ikna destekçilerinin seslerini çekebilir!
  Dahi çocuk tekrar joystick düğmelerine bastı ve ciyakladı:
  - Zaferim şanlı olacak!
  Ve akıllıca akıl yürütmeye devam etti.
  En iyi fikir, Zhirinovski'nin bir soytarı oynadığı videolar da değildi, özellikle çok iyi şarkı söylemedi! Bu durumda, bu en iyi hamle değildi, çünkü insanlar o zamanlar 1995'te açlardı ve ciddi değişiklikler ve ciddi bir lider istiyorlardı ve şaka havasında değildi! Kremlin yanlısı medyanın zaten Zhirinovsky'den bir soytarı ve bir palyaço yapmaya çalıştığı ve düşmanlarına yeni koz kartları vererek bu izlenimi güçlendirmeye değmediği söylenmelidir!
  1995 seçimlerinde MSK önce "Derzhava" - Rutskoy ve ardından "Yabloko" kaydını reddetti. Bundan sonra, her iki taraf da Yargıtay aracılığıyla iade edildi. Bu olayla ilgili çeşitli versiyonlar var: özellikle, Kremlin ve halkla ilişkiler çalışanlarının bir demokrat ve Batılı olarak Duma seçimlerinde Yavlinsky'ye yardım etmek istedikleri ve görünüşe göre Rutskoi'nin Komünistlerin oylarını çekmesi gerekiyordu. kendisine ....
  İlk bakışta versiyon mantıklı, eğer Yabloko ve Derzhava'nın kaldırılmasını gerçekten isteselerdi, Yeltsin ailesinin emriyle kurulan Yüksek Mahkeme onları geri yüklemezdi! Sonuçta, Yabloko'nun, Diğer Rusya'nın ve Anavatan'ın seçimlere hiçbir yasal dayanak olmaksızın katılmalarına izin verilmediği son örnekleri hatırlıyoruz. Örneğin, Anavatan bloğunun 2006'da Moskova'daki seçimlerden çıkarılması, yasal açıdan kesinlikle yasa dışıydı! Diskalifiye sebebi haline gelen bu videoda, doğrudan şiddet, pogrom, ırksal temizlik ve hatta "Kafkasyalılar"ın sınır dışı edilmesi çağrıları yoktu. Sadece Moskova'yı çöplerden temizlemekten bahsetti ... Evet, düzeni ve göçmenleri geri getirme ihtiyacına dair bir ipucu vardı. Ama... Her şeyden önce, bu yasalara aykırı değil ve ikinci olarak, herhangi bir zararsız videoda herhangi bir şeyin ipucunu bulabilirsiniz. Örneğin, "Sadece bekle!" Çizgi filmini bile yapabilirsiniz. pedofili propagandası olarak yasak. Ve bir tavşan bir çocuk gibidir, bir çocuk bileti ile seyahat eder ve kurt onunla flört eder, okşar ... Bu durumda, hakimin Rodina bloğunu kayıttan çıkarmak için yasal hakkı yoktu! Khodorkovsky'nin davası ayrı bir konudur, bu makalede bunun hakkında konuşmayacağız. Ama öyle görünüyor ki herkes Kremlin'in yaptırımı olmadan bunun olmayacağını anlıyor ...
  Evet, evet, ama gerçekten değil! Özellikle, Rutskoi daha sonra Yeltsin'in ateşli bir düşmanı olarak kabul edildi - yine de doğrudan silahlı bir çatışmaya girecekti! Güç derecesi oldukça yüksekti ve yüzde beşlik bariyeri geçme şansı da yüksek! Peki, Kremlin neden düşmanının şansını aldatsın? Evet, Yabloko demokratik bir parti olmasına rağmen oldukça muhalif: Bir kez bile bütçe desteklemedi, hem bu Duma'da hem de sonraki Duma'da Yavlinsky Rusya'nın cumhurbaşkanlığı için savaşacağını açıkladı. Peki, Yabloko'yu güçlendirmenin özel nedeni nedir: özellikle gelecekteki cumhurbaşkanlığı seçimleri bağlamında, son derece kârsızdır! Yavlinsky, ilk turda Yeltsin'den oy aldı ve Yabloko'nun genç ve atletik lideri, itibarsız, yıpranmış Yeltsin'den çok daha çekici görünüyordu.
  Bu nedenle, ilk versiyon tamamen ikna edici değil ve Rus mahkemeleri henüz Rusya Devlet Başkanına bu kadar güçlü bir şekilde bağımlı değildi. Özellikle, GKChP üyesi Ordu Generali Varenikov beraat etti; mahkeme her zaman yetkililerin yanında yer almadığında başka örnekler verilebilir.
  Büyük olasılıkla, Batı'nın Yavlinsky'nin diskalifiye edilmesine yönelik olumsuz tepkisi bir rol oynadı ve Yeltsin rejimi, ülkede refah görünümünü yaratmak için seçimlerin arifesinde kredilere ihtiyaç duydu. Aynı olayda Rutskoy da görevden alındı, bu yüzden şirkete iade edildiler. Ancak bu, Derzhava'nın %5 eşiğini almasına yardımcı olmadı. Rutskoy'un yüzde 2,7'lik sonucu, özellikle ne kadar ünlü olduğu düşünüldüğünde, evrensel olarak kabul edilebilir. Ancak Kremlin'in KRO projesi de kaybetti. Zhirinovski, Duma kürsüsünü yeterince etkili kullanmadı, ancak tüm Kremlin yanlısı propagandanın kendisine karşı çalıştığı gerçeğinden yararlandığı söylenmelidir. Zhirinovski'nin yetkililerin bir numaralı düşmanı olduğu ve Vladimir Volfovich'in muhalefetinde daha tutarlı olsaydı, sonucu çok daha yüksek olurdu gibi bir görüntü yaratıyor gibiydi.
  Oleg Rybachenko yine Çin alayını yüksek patlayıcı parçalanma mermisiyle çok akıllıca kapladı. Ondan sonra düşünceleri daha da uyumlu hale geldi.
  Bununla birlikte, Liberal Demokrat Parti liderinin televizyonda yetkililere yönelik tehditlerle ilgili kısa konuşmaları, daha ziyade militan temyizler genellikle doğruydu, belki de sadece Yeltsin ve Yeltsin'in şahsen daha aktif bir şekilde azarlanması gerekiyordu.
  Kısacası, Aralık 1995 seçimlerinde Rusya Federasyonu Komünist Partisi yaklaşık yüzde 23, ikinci LDPR yüzde 11,5, üçüncü NDR yüzde 10,3 ve dördüncü Yabloko yüzde 6,7 ile birinci sırada yer aldı.
  Kalan kırk parti %5 barajına ulaşamadı!
  Zhirinovsky'nin benzer bir sonucu nasıl değerlendirilir? Yüzde olarak ilk seçimlere göre iki kat düşüş var. Ancak, yaklaşık yüzde 12'lik artan katılımı hesaba katarsak, Zhirinovsky 1993 sonucunun yaklaşık yüzde 62'sini aldı. Çok mu yoksa biraz mı?
  Tüm olumsuz koşullar göz önüne alındığında, bu sonuç tatmin edici ile sadece iyi arasındadır. Kötü faktörler:
  1. Seçmenlerin Liberal Demokrat Parti'nin Devlet Duması'ndaki faaliyetlerinden memnuniyetsizliği. İnsanlar birinci olan adaydan daha fazlasını beklediler, ancak hayat daha iyi olmadı. Doğru, çoğu insan Zhirinovski'nin gerçek bir gücü olmadığını anladı, ancak hayal kırıklığı hala hüküm sürüyordu.
  2. Liberal Demokrat Parti'nin militan liderinin, felaketle sonuçlanacak bir üçüncü dünya savaşı başlatacağı korkusu. Buna ek olarak, birçoğu Zhirinovski'nin kısıtlamasından korkmuyordu ve totaliter bir diktatörlük kuracağından ve ülkeyi kana boğacağından korkuyordu. Histeri birçok kişiyi korkuttu.
  3. Liberal Demokrat Parti Lideri'nin muhalefeti yeterli değildir. Özellikle ilk kez, Çeçenya'daki savaş ayları ve Kremlin yanlısı propaganda, bunun için Zhirinovski'yi suçladı ve yetkililere olan sadakatini büyük ölçüde şişirdi. Ancak Vladimir Volfovich, mevcut hükümetin ana düşmanı imajını kaybederek Kremlin ile dostluk istedi.
  4. Popülist, mali politikaların uygulanması için Duma'nın kaldıraçlarının kullanımının yetersiz etkinliği. Özellikle halk için çalışan popülist yasaları birbiri ardına oylamak mümkündü. Yeltsin'in özellikle yaptığı şey buydu, Kongre'de yerine getirilmesi gerçekçi olmayan bir şey teklif etti ve kendisi için puan kazandı. Evet ve seçimler sırasında Yeltsin herkesin maaşlarını ve emekli maaşlarını artırdı ve sonra ya ödemedi ya da enflasyon tarafından tüketildi. Lukashenka ve diğerleri de aynısını yaptı, ancak Yulia Timoşenko sert para politikasından vazgeçmedi ve seçimleri kaybetti, aynı zamanda özgürlüğünü de kaybetti!
  5. Zhirinovsky, görünüşüyle ilgili başka bir yanlış hesaplama yaptı. Gereksiz yere şişmanladı ve sonuç olarak çok daha kötü görünmeye başladı. Ayrıca aç insanlar göbekli ve şişman insanları sevmezler. Bu arada, Zhirinovsky diğer eksikliğini, siyasette fanatizm eksikliğini, vücudunu formda tutmak ve fazla yemek yememek için yeterli irade gücü olmadığını gösterdi. Bu arada, 1991 seçimlerinde bile, Zhirinovski kırk beş yaşında, normalden bile daha inceydi. Bu, doğası gereği "Zhirik" in aşırı kilolu olmaya meyilli olmadığını, yani örneğin Gaidar'ın aksine kendini formda tutmanın o kadar zor olmadığı anlamına geliyor.
  Bu da önemli bir dezavantaj!
  7. İlk seçimle karşılaştırıldığında, Zhirinovsky'nin kullanabileceği yayın süresi büyük ölçüde azaldı. Ücretsiz yayın süresi 44 taraf arasında bölündü ve ücretli yayın süresi ücretsiz yayın süresinden fazla olamazdı ve yalnızca geceleri satın alınabilirdi. Dolayısıyla Zhirinovsky, 1993'te olduğu gibi olağanüstü hitabet yeteneğinden tam olarak yararlanamadı. Örneğin, o zamandan daha fazla parası olmasına rağmen!
  6. Belki de en önemlisi: siyasi rekabet keskin bir şekilde büyüdü ve Liberal Demokrat Parti'nin seçim alanında bir sürü parti ve taklitçi bloğu ortaya çıktı. Bunlardan en başta KRO, İktidar, CHP ve daha bir sürü parti. Ve hükümet, iktidar partisi Our House of Russia dışında herkes tarafından eleştirildi. Sıklıkla, Boris Fedorov ve onun Forward Russia bloğunda Chernomyrdin ve hükümeti eleştiren televizyonda aktif olarak terfi ettiler ve çok şey gösterdiler. Doğru, Boris Fedorov protesto seçmenlerini kazanmayı umarak sadece muhalefeti oynadı. Ama insanların çoğu ona inanmadı! Sonra Boris Fedorov NDR'ye bile katıldı. Lysenko'nun Ulusal Cumhuriyetçi Partisi de çok aktifti ve lideri Zhirinovsky'nin duygusal çılgınlığını kopyaladı ve hiçbir şekilde medyanın ilgisinden rahatsız olmadı. Ayrıca, Liberal Demokrat Parti liderinin eski yardımcısı ve aşırı milliyetçi olan Vedenkin bloğu ve Baburin bloğu aktifti. Baburin de çok aktif bir insan, bir zamanlar Khasbulatov yerine neredeyse konuşmacı oldu. Kısacası, Zhirinovski'nin seçmenleri benzer ikiyüzlüler ve taklitçiler tarafından büyük ölçüde dağıtıldı. Buna ek olarak, solun, Stalinist inanışlar da dahil olmak üzere yeni eğilimleri de vardı.
  Bu koşullar altında, daha makul bir seçim politikasıyla mümkün olandan daha düşük olmasına rağmen, 44'ün yüzde 11,5'i gerçekten iyi bir sonuçtur. Örneğin Zyuganov, rakip sayısı artmasına rağmen puanını yüzde 13,5'ten 22,9'a yükseltmeyi başardı. Bir blok "SSCB için!" seçmenlerin yüzde 4,5'inden fazlasını aldı! Yabloko kayıplara uğradı, ancak yüzde birden azdı ve bariyerin arkasında kaybolan tarafları hesaba katarak hizipini artırdı. Birlikte, tek üye olarak 46 milletvekili vardı. Ancak, Shakhrai'nin PRESS'inde olduğu gibi, bölünmelerden sonra "Rusya'nın Seçimi" ortadan kayboldu.
  . BÖLÜM #16
  Çin ordusu IS-7 tankında tamamen yok edildi. Ve yine Gök İmparatorluğu ile savaşta bir duraklama oldu. Ve Oleg Rybachenko hiç düşünmeden güzel ve ilginç bir hikaye çizdi;
  Geç sonbaharın zor günleri vardı. Gökler hıçkıra hıçkıra ağladı, toprağı kurşun damlalarıyla bol bol suladı. Dünya griydi, altın yapraklar ufalanıyor, ağaçların dalları rüzgarda çıplak bir çerçeve gibi sallanıyordu. Gümüş kartopu, kahverengi-gri toprağı göz kamaştırıcı bir halıyla örtmek için karmaşık desenlerini pencerelere çizmeye zaman bulamadan eridi.
  Dokuz yaşındaki çocuk Slava Ivanov üzgündü, sanki tüm evren dikenli tellerle kaplanmış gibiydi. Eğilmiş bir kafa ile sevilmeyen bir okuldan döndü ve burada sınıf arkadaşları tarafından da dövüldü. Yüzünde belli belirsiz morluklar var, evrak çantası yırtılmış, eve gitme arzusu yok, ebeveynlerden gelen müdahaleci soruların sizi beklediği yerde. Ve daha da kötüsü, yarın tekrar okula gitmek zorunda kalacaksınız, gençler için Dante'nin Cehennemine dalacaksınız. O anda, kesime sürülen koyun görünümündeki bir delikanlı girişe girdiğinde, küçük bir adam onu enfiye kutusundan bir şeytan gibi karşılamak için dışarı fırladı. Bir çocuğa benziyordu, ama aynı zamanda Pinokyo'nun keskin burnu değildi, üç şımarık göz - kırmızı, sarı, yeşil sürekli göz kırptı.
  -Merhaba! Trafik ışığının gözleriyle küçük adam dedi. Ve dokunmuş tahta ellere benziyormuş gibi elini uzattı.
  Slava onları kendinden emin bir şekilde sallamadı, çocukların mucizelerin olmadığını anladığı bir yaştaydı ve böyle bir maskeli baloda oldukça şok oldu.
  "Sibernetik gözleri olmalı," dedi ve kendini özel bir karton elbiseyle kapladı.
  -Peki, neden bu kadar kasvetli! Kendimi tanıtmama izin verin, ben Chrome gezegeninden Krore. Gezegenin boğucu atmosferi tarafından boğulmuş, somut olarak görüyorsunuz. Adınız ne.
  -Slava veya Vyacheslav. Çocuk belli belirsiz mırıldandı.
  - Demek Glory bu. Biz - ben ve Vint - gezegeninizin yanından uçtuk, yerliler ona Dünya diyor ve biz ona Erbana diyoruz. Hipertelepatik sürücümüz durdu, neredeyse tüm gücünü kaybetti. Bu, sonsuza dek gezegeninizde sıkışıp kalabileceğimiz gerçeğiyle dolu. Bize yardım et. - Ama ben sadece bir çocuğum ve uzay motorlarını anlamıyorum.
  Çocuk kararsız bir şekilde ince omuzlarını silkti.
  - Anlamak zorunda değilsin. İşte Vint geliyor, sana her şeyi açıklayacak.
  Onlardan önce, "Mutlu Resimler" dergisinden Samodelkin'e çok benzeyen konu ortaya çıktı. Bir burun için aynı sürgüye, haç şeklinde bir ağza sahipti ve uçan daire şeklindeki sadece üç trafik ışığı gözü ona alışılmadık bir kozmik görünüm kazandırdı. Ellerdeki parmaklar, çok mafsallı bükülmüş İngiliz anahtarı şeklindeydi. Dokunulduğunda çelik gibi hissetseler de, Vint çok nazikçe el sıkıştı.
  -İnsan dostumuz, kırılgan beden.
  Vint'in sesinde pişmanlık vardı.
  -Ve ondan çok hoşlanıyorum ve bu hüzünle nefes alıyor, çok huysuz.
  Crore dostane bir tavırla omzunu sıvazladı. Vint biraz değişmiş bir tonda devam etti.
  -Bebeğim, başka dünyaları görmek için bizimle bir yerde uçmak istiyorsun.
  Zafer ürperdi. Uyuyor ve rüya görüyormuş gibi geliyordu ona. Gerçeği görmek, kendinizi çimdiklemenin en iyi yoludur. Hangi yaptı. Çok acımıyordu ama Vint ve Krore hala yan yana duruyorlardı, boyuna göre ufak tefek, geniş, hafif arsız gülümsemelerle.
  -Hayır, biz mumdan yapılmadık ve güneşte eriyeceğiz.
  Vint güldü.
  -Şimdi yırtalım.
  Üçlü girişten çıktı, avluda sulu kar vardı, su birikintilerinden botlar gıcırdıyordu.
  - İlkel ulaşım şeklinizden bıktım. dedi Krohr ve cebinden Rubik Küpü'ne benzeyen bir cihaz çıkardı.
  Keskin bir ıslık sessizliği böldü. Slava'nın sınıf arkadaşlarından beşi onları toplantıya getirdiler. Onu yenenler aynı atılgan Kaybedenler'di. Ve şimdi ağızlarında sadist sırıtışlar belirdi.
  - Şu Pamuk Prenses (Slava'nın sarı saçları vardı) ve siz iki giyinik pislik. En uygun şirket
  Yaklaştılar, içlerinden en büyüğü olan "Baran" adlı şişman bir adam, yarık Kror'u tokatlamaya çalıştı. Aniden parmaklarını sıkarak tuttu.
  - Hey sen "Pinokyo". Koç kelimenin tam anlamıyla öfkeyle boğuldu. - Bırak gitsin yoksa anlarsın.
  Koçun arkadaşı yüzüne tekme atmaya çalıştı, ama Krohr kıpırdandı ve karnına sert bir tekme attı. Holigan çocuk kocaman açık ağzıyla nefes nefese düştü.
  -Hesap açıktır. Pinokyo gülümsedi.
  Sonra parmaklarıyla bir hareket yaptı: Baran seğirdi ve acıdan bilincini kaybetti.
  - Kendi melemesinden, galaksideki fotonlara püskürtmediğimiz için teşekkür etmesine izin verin.
  Diğer üç oğlan dondu, sabit bir noktaya baktılar ve sonra farklı yönlere koştular.
  -Böylece kuka gibi ufalandılar. Sana söylemedim mi Slava, insan çocukları korkaktır.
  Çocuk tereddüt etti.
  -Bilmiyorum.
  -Yani bil. Bu arada biraz yürüyoruz.
  Vida kolu çevirdi ve yere düşmüş gibiydiler. Etrafı neredeyse kozmik bir karanlık kaplamıştı.
  Slava seğirdi ve kalkanın içine girdi, sanki şok geçirmiş gibiydi, şok çok güçlüydü. Tüm oda titredi ve kırmızıya büründü, yeni basılan arkadaşların komik yüzleri kıpkırmızı tonlarda dans etti.
  - Çuvalladın. dedi Crore zevkle. Ama bunu yapmak zorunda değilsin, sadece donmak zorundaydın. Şimdi ne yapacağız?
  -Hiç bir şey. Vint mırıldandı. Hadi şarj edelim, sonra göreceğiz.
  Vint, Slava'nın kafasına bir miğfer taktı.
  -Kuasar pilimiz düşünelim.
  -Ne düşünülmeli?
  - Kötü ve saldırgan herhangi bir şey hakkında. Seni en çok neyin üzdüğünü hatırla.
  Ve sana ne yardımcı olacak? Glory'nin gözleri şaşkınlıkla büyüdü.
  Krohr ayağını geri koydu, "trafik ışığı" heyecanla aydınlandı.
  -Elbette, hipertelepatik jeneratörümüz olumsuz duygularla besleniyor. Onları yıldızları yörüngelerinden değiştirebilecek bir güce dönüştürür. Sonuçta, bu tam olarak çekici olduğun şeydi - çok fazla olumsuz duygun var.
  Bütün bunlardan Slava, içinde eşi görülmemiş bir enerjinin gizlendiğini fark etti ve bir nedenden dolayı, içindeki en kötü şey, küçük çocuksu kavgaların güneşte bir mum gibi solmasına neden olabilir.
  - Ve ben güçlüyüm.
  Oğlan yumruklarını sıktı.
  -Güçlü bir biyolojik alanınız var - cevapladı Vida. Küçük yıldız gemimiz süperkozmik hızlara çıkacak.
  Yıldız gemisinin kokpitinde hemen aydınlandı. Slava, cihazları bir kumar makinesi salonundaki gibi temiz gördü. Gözünü yakalayan Krohr, holografik cihazı açtı. Yıldızlı gökyüzü bir spot ışığı gibi aydınlandı.
  -Bu senin galaksin, görüyorsun bebeğim, spiral şeklinde bükülmüş.
  Oğlan, hiç kimsenin bilmediği, şimdiye kadar bilinmeyen uzaya şaşkınlıkla baktı. Bu uzaylı teknolojisi mucizesine bakmaktan mutluydu ve biraz da korkuyordu.
  -Bu kırmızı nokta, teknenin şu anda bulunduğu yerdir.
  -Anlıyorum ve şu anda Dünya'da.
  diye sordu zafer.
  - Hayır, aydayız. Ve isterseniz, ay manzarasına hayran olabilirsiniz.
  Siber tarayıcının vidası döndü, geminin duvarları şeffaflaştı ve tuhaf ay manzarası kabinin tüm yüzeyini aydınlattı.
  -Uzay kraterlerinden geçmek istediğin o küçük adam.
  Vint ateşli bir tonda önerdi.
  Zafer tereddüt etti.
  Ama orada hava yok.
  - Ama kum var. Vakum sizin için korkunç olmasa da, tükenmekten korkmayın.
  Çocuk hemen garip arkadaşına inandı. Ay yüzeyine atladığı anda, bedeni anlaşılmaz bir hafifliğe kapıldı. Havasız bir alanda zıplamıyor, su üzerinde yüzüyor gibiydi. Keskin bir sıçrayışla yere yumuşak bir şekilde iniyorsunuz. Slava, benzer bir duyguyu bir yerlerde yaşadığını hissetti. Tam burada - atlıkarıncada, salıncakta mı? Hayır, daha çok bir rüyada zıplamak gibi. Aynı yavaş yavaş düşme hissi, havada yüzen bir yaprak gibisin. Ne kadar yükseğe zıplayabilir. Sadece akıl için anlaşılmaz.
  -Süpermen! Çocuk tüm gücüyle çığlık atıyor ve tekmeler atıyor.
  -Asteroide çarptığınızda dikkatli olun ve uçup gidebilirsiniz.
  - O zaman yakalamaca oynayalım. Glory önerdi.
  -Fikir nedir? Vint trafik ışığı gözlerini kırptı.
  -O zaman hadi kim dokunursa yakalar.
  Oyun başladı ve Vint ve Krore çocuktan çok daha hızlı olmalarına rağmen, çok ustaca pes etti ve bunun sonucunda oyunun eğlenceli olduğu ortaya çıktı. Krohr, Slava'ya miğferdeki bir şeyi değiştirmesini teklif ettiğinde, vücudun bellerine doğru akan güçlü bir kuvvet hissetti.
  -Vay canına! İlk defa kendimde tam bir dönüşüm hissediyorum.
  Çocuk hemen havaya otuz metre sıçradı, sonra oldukça sert bir şekilde yüzeye çıkarak derin ayak izleri bıraktı.
  - Hey, bana yetişmeye çalış.
  Ancak, biraz vidalayın, keskin bir sıçramadan utanmayın, çocuğu yakaladı, parmaklarıyla göğsüne hafifçe vurarak.
  -Evlat, hala bizimle kıyaslanıyorsun. Ne kadar uğraşırsan uğraş, sana yetişeceğiz.
  Bundan sonra Slava oynamaktan bıktı, ellerini birleştirdi, başını eğdi.
  - Bana boyun eğdiğiniz ortaya çıktı - iki kalpli yalancı çocuklar.
  - Neden yalan söylüyoruz, çünkü bu bir oyun ve oyunda savaşıyorlar ve herkesin kendi taktiklerine hakkı var. Ve stratejimiz, evrende yaşayan tüm zayıf varlıklara yardım etmektir.
  Bence yeterince ay geçirdik. Devam eden düşünce Vint. Her şeyi yapabiliriz, bir çocuğun diğer dünyaları ve evrenleri görmesini ister misiniz?
  -Tabiki isterim! Slavik'in yüzü yeniden sevinçle aydınlandı. Çürükler bile kızaran yüze bir süs gibi görünüyordu.
  -O zaman gemiye bin ve git.
  Slavik baş pilot koltuğuna oturdu - gökyüzü manzarasının görkemli resmine hayran kaldı. Yeryüzünde bu kadar çok parlak yıldızı aynı anda görmek mümkün değildir, kalın dünyevi atmosfer, yıldızlı gökyüzünün devasa ihtişamını gözlemlemeyi zorlaştırır.
  Ve burada bir boşlukta en küçük yıldız çakılına kadar her şeyi görebilirsiniz. Slava gökyüzüne hayran kaldı, kendini iyi ve memnun hissetti, çünkü sadece birkaç düzine, en fazla yüzlerce insanın görebildiğini gözlemledi.
  -Şimdi uzay gemisi hiper sürüklenmeye girecek ve daha önce kimsenin görmediği bir şeyi gözlemleyebileceksiniz.
  Slava parmaklarını panele uzattı.
  Vint gözlerini devirdi. Sonra nazikçe ama sert bir şekilde ellerini çırptı.
  - Cihazlara dokunmayın. Yanlış kancayı çevirebilir ve evrenin yarısını bir kara deliğe düşebilirsiniz.
  Slavik gözlerini kocaman açtı.
  - Islık.
  -Hayır, bundan kıyaslanamayacak kadar gelişmiş başka bir evrenden geldik. Ve milyarlarca yıldızın toz olduğuyla karşılaştırıldığında, içimizde saklı muazzam bir enerji kaynağımız var. Bakın nasıl hız kazanıyoruz.
  İlk başta, gök cisimleri yoğunlaştı, ileride onlardan daha fazlası varmış gibi görünüyordu ve spektrum mavi tarafa kaydı. Arkasında, aksine, yıldızlar daha nadir ve soluklaştı, kırmızı bir renk aldı.
  - Hızı artırmaya devam edin. Krohr gakladı.
  Yıldızlar hızla denize doğru parladı, spektrumları değişti, katı mor bir parıltıya dönüştü. Zafer arkasına baktı. Mutlak bir boşluk vardı. Kenarlardaki yıldızlar nadir ve loştu. Ağzını şaşkınlıkla açan çocuğa bakan Vint açıklama bile yapmadı.
  - Bunlar süperluminal hızlardır. Arkamızdaki yıldızların fotonları geminin gerisinde kalıyor, bu da onları görmediğimiz anlamına geliyor. Sadece bu da değil, ileriye doğru uçan fotonları yakalıyoruz, bu da tüm yıldızları aynı anda, hem arka hem de ön ve kısmen yandan uçtuğunuz anlamına geliyor. Burada monitörde önünüzde toplanmışlar. Biraz daha hız eklersek, spektrumun ultraviyole kısmına girerek sizin için görünmez hale gelirler. Bak.
  Vida, direksiyon simidini döndürdü ve mor parıltı bir anda söndü, sonra tamamen kayboldu.
  - Vidadan. Şimdi hiçbir şey göremiyorsun.
  Siyah boşluk bir anda kasvetli ve kasvetli hale geldi. Crore sinsice göz kırptı.
  -Şimdi hız ekleyeceğiz. Uzay gemisi kıvılcımlar çıkardı ve ekran tekrar parladı.
  - Gama radyasyonunun dönüştürücüsünü sıradan ışığa açan bizdik. Şimdi yine yıldızlı gökyüzünü görüyorsun.
  Yıldızlar gerçekten çılgın bir modda denize uçuyorlardı. Galaksinin dünyaya bitişik kısmını çoktan geçtiler ve merkezine taşındılar. Burada biraz yavaşladılar. Tuhaf çiçeklenmeye hayran olmak için. Sayısız yıldız kümesinin parıldaması gözlerimi acıttı. Yeryüzünde birden fazla kişi böyle muhteşem bir çiçeklenme görmedi. Yakutlar, elmaslar, safirler, topazlar, zümrütler, akikler ve diğer taşlar uzayda toz haline getirilmiş gibi parıldıyor gibiydi. Göz kamaştırıcı ışıkları yol verdi, tüm iç kısımlarda parladı. Glory gözlerini kırpıştırdı. Vida güldü, gerginlikten burkuldu
  - O adam hiç böyle bir şey görmedi. Burası galaksinin merkezi. Bak, kör olma.
  "Mutlu küçük adamlar" sessiz kahkahalarla güldü.
  - Ne kadar hızlı uçuyorduk?
  En küçüğü saniyede bin parsektir. Bir parsek neredeyse üç ışık yılıdır. Yani ışığın neredeyse üç bin Dünya yılı boyunca kat ettiği yolu bir saniyede katediyoruz.
  Glory şaşırmaktan asla vazgeçmedi - Vay canına, hız.
  Vint sinsice göz kırptı.
  -Hız hala evrenden evrene uçacak kadar büyük değil ama hızı kat kat arttırabiliyoruz. Dünyalar etrafında yarışmak ister misiniz?
  - Ben zaten istediğimi söyledim!
  -O zaman sıkı tutunun, yeni hızlanma öncekinden daha dik olacak.
  Yıldızlar bir an için soldu ve sonra çılgın bir süvari kafilesine koştular. Mini yıldız gemisinin hareketi hızlanıyor ve hızlanıyordu. Tüm galaksiler denize koştu. Işık bulanıklaştı ve parladı ve yıldız gemisinin çılgın koşusu büyüdü ve büyüdü.
  Zaten saniyede bir milyon parsek hızla hareket ediyoruz. Hala büyük bir overclock değil. Küçücük evreninizin ucuna uçmak bir gün sürecek. Ama biz Vint parmağını dudaklarına bastırdık - hiperultraplazmik hızlandırıcıları açarsak daha da hızlandırabiliriz.
  Slava hafifçe sandalyeye bastırıldı ve yıldız ışınlarının bolluğundan kör olmamak için yüzünü elleriyle kapatmaya zorlandı. Parmaklar bile parlıyordu.
  -Hızımız saniyede on milyon parsek. Hızlanmaya devam ediyoruz.
  Ateşli parıltı ısındı, ışık içleri yaktı. Bunu gören Krohr, ışık filtresini açtı.
  - Sana Dünyalıların zayıf olduğunu söylemiştim. Daha da fazla hızlanma vermek ve kuvvet alanını güçlendirmek, onu ışınlara karşı aşılmaz hale getirmek gerekir.
  -Hızımız yüz milyon parsek. Vida gıcırdıyor. - Yakında subtelepatik hıza yaklaşacağız.
  - Ama bu olası değildir, düşünce hızı sonsuzdur ve hipertelepatik motor sonsuza kadar hızlanabilir. Ayrıca, olumsuz duyguların ne kadar besleyici olduğunu bilmiyorsunuz. Evrenin yarısını çoktan aştık ve henüz yüzde yüzünü kullanmadık.
  Crore yanıtladı.
  - Evet, bu çocuk gerçek bir hazine. Bu arada Slavka, hızımız saniyede bir milyar parseke ulaştı.
  Aniden, denize düşen ışık oyunu kesintiye uğradı, hava karardı ve yalnızca minyatür yıldız gemisinin içindeki ışık siyah boşluğu aydınlattı.
  -Neredeyiz? Slava saf bir sesle sordu.
  - Ve evrensel uzayda hiçbir yerde. Siber tarayıcılar henüz ölmedi, ancak etrafta neredeyse hiç madde yok, sadece boşluk, hiperuzay ve birçok alan var.
  -Boşluktayız. Çocuk korku hissetti.
  -Bunu söyleyebilirsin. Ama korkma, yakında kendimizi senin dünyandan çok daha büyük başka bir evrende bulacağız. Orada yaratıcı aktivite için yerimiz olacak.
  -Birçok evren var ve bunlar sadece üç boyutlu değil, aynı zamanda çok boyutlu uzayda da bulunuyorlar. Milyonlarca ölçüm var, sürekli değişiyor, dönüşüyorlar. Çeşitli formlarla sizi şok etmemek için olağan üç boyutlu evrene gideceğiz. Ana şey, sizin kürenizden farkı, içinde büyücülük ve sihrin oldukça gelişmiş olmasıdır. Bunların hepsi telepatinin entrikalarıdır, sözlü etki yoluyla maddi ortamı etkileme olasılığı. Kendinizi muhteşem bir süper krallıkta, bir fantezi ve hayal dünyasında bulacaksınız.
  Orada ne yapacağım! Sonuçta, büyücülük benim için yedi mührün ardındaki bir gizemdir.
  -Bu hala bir gizem ve başka bir dünyada bir kez sihri çabucak öğreneceksin. Harry Potter'ın kendisi sana rakip olmayacak. Ancak, bu evren size uymuyorsa, o zaman sizin için başka bir tane bulacağız. Belki hiperplazmik teknolojiyi seviyorsun - sana nasıl yapılacağını öğreteceğiz, ama şimdilik üçümüzün tamamlaması gereken özel bir görevimiz var ve bunun için senin gibi bir çocuğa ihtiyacımız var.
  -Ne için?
  -Çünkü sen insansın.
  -Hızımız saniyede on milyar parseke ulaştı. Bu da yakında yıldızların üstümüzde dönüp duracağı anlamına geliyor. Vint ağzından bir parça duman çıkardı.
  Ve gerçekten de, bir peri masalındaymış gibi, önlerinde harika bir ışık ölçeği aydınlandı. Yıldız gemisinin hızı düştü ve bir peri masalı dünyasına düştüler. Bu evrenin yıldızları yuvarlak değil, kare, üçgen, koniler ve prizmalar şeklinde özeldi. Her yıldız özel ve benzersizdi, ya şekil olarak ya da zor bir ışık gölgesinde farklılık gösteriyordu.
  Glory ağzı açık bir şekilde dondu, gördükleri en cüretkar varsayımları bile aştı.
  Yıldızlar yavaş yavaş denize süzüldüler, siyah kadife denizdeki ateş adaları gibi görünüyorlardı.
  Sonunda gözlerinin önünde silindir şeklinde yaklaşık on güneş çapında büyük bir gezegen belirdi. Bu silindirin tam ortasında Gotik tarzda devasa bir kale vardı. Bin kilometrelik duvarları yörüngeden kolayca görülebiliyordu.
  -İşte bu şatoda tahtın varislerini gerçekten isteyen kral ve kraliçe yaşıyor. Ama korkunç bir büyü onlara ağır gelir. Sadece başka bir evrenden gelen masum bir çocuk bu büyüyü bozabilir. dedi Crore.
  Ve şimdi, insanların dediği gibi, gezegenin yüzeyine inmeliyiz.
  İniş başarılı oldu, bir dönüş yaparak, güçlü kartalların dev heykellerinin yanından uçtular.
  - Tüm Glory dışarı çıksın. Vida yardım etti ve küçük bir gemiden atlamaya yardım etti.
  - Gezegene boyun eğ.
  Slava hafifçe selam verdi. Devasa saray şok edici olmasına rağmen, gücü dünyadakiyle aynıydı. Sonra önlerinde bir kilometre uzunluğunda kristal bir kapı açıldı. Üç arkadaş, altın ve değerli heykellerle zengin bir şekilde döşenmiş bir koridora girdiler. Ayrıca dört kuyruklu yunuslar, megaplazma silahlarına sahip uzaylı askerler vardı. Yakutlardan oyulmuş güzel doğal çiçek buketleri, sallanmaya ve başlarını çekmeye devam ettiler. Tuhaf balıklar, ışıltılı pullarla parıldayarak salonun etrafında yüzdü.
  -Havada süzülmeleri tuhaf mı? Çocuk sordu.
  -Yerçekimine karşı! Crore yanıtladı. - Henüz görmeyeceksin.
  Dokuz yaşındaki bir çocuğun gözünü büyüleyen ve hayal gücünü hayrete düşüren başka her şey, her türden farklı şey vardı, ama böyle bir ihtişamın tarifi çok uzun zaman alacaktı.
  Yüz kilometrelik koridorda yürümek çok uzundu, bu yüzden Vint düğmeye bastı ve doğrudan taht odasına ışınlandılar. Yıldız kralların ana konumu şaşırtıcıydı. Salonun ortasında, küçük ama parlak döşenmiş kayıkların eritildiği, sarmal bir su kemeri şeklinde, dağ gibi heybetli bir taht vardı. Zaman zaman havai fişekler halinde patladılar, alacakaranlığın hüküm sürdüğü çevreyi sular altında bırakan en parlak kıvılcımlar. Sonra görkemli müzik çalmaya başladı ve yanardağın parıltısı parladı. Ateşli kırmızı lav atmosferi yarıp geçti ve göz kamaştırıcı bir bulutun içinden asil bir çift çıktı. Zevkle giyinmiş aynı zamanda genç ve zengin görünüyorlardı. Kralın göğsünde mavi bir kaniş görüntüsü ile birlikte zümrütlü bir zincir vardı. Ve kraliçenin boynunu süsleyen zincir ise tam tersine safirden yapılmıştı. Yüzünü çocuğa doğru eğdi, köpek hafifçe havladı ve kuyruğunu salladı. Kral gülümsedi, dişleri ampul gibi parlıyordu.
  - Sana hoşgeldin misafirim Slava. Sen, tılsımın dediği gibi, sen çok iyi bir çocuksun ve kaderini gerçekleştirebilecek durumdasın.
  Kraliyet kişisi, cümleleri biraz insanlık dışı bir şekilde düzenledi, ancak çeviri olmadan bile anlam açıktı. Başka bir evrenin sakininin nasıl Rusça bilebileceği garip olsa da.
  -Telepati. diye fısıldadı Crore.
  - Büyük bir keder bebeğimiz var. Tek kızı, galaksiler arası tiran Eletromendos tarafından esir tutulur. Ve onu kurtarabilecek bir şövalyeye ihtiyacımız var. Büyük kehanet onun yuvarlak yıldızlarla dolu küçük bir evrenden geleceğini söylüyor. Eski arkadaşlarımdan ikisi Vint ve Krohr sizi saraya getirdi, şimdi ciddi bir sınavdan geçmeniz ve hiper-tiranı yenmeniz gerekiyor.
  Slava gülümsedi, ona sanki kanatları arkasında büyüyormuş gibi geldi ve tüm sonsuz evreni korkutan bir canavarla başa çıkma konusunda oldukça yetenekliydi.
  -Düşmanlarla savaşmaya ve kızını kurtarmaya hazırım.
  -O zaman Vint ve Kron yoldalar ve size rehberlik edecekler ama önce küçük bir testi geçmeniz gerekiyor. Profesyonel uygunluk üzerine bir tür metin.
  -Sevinçle.
  Vint ve Krore çocuğu kollarından tuttu ve mini yıldız gemisine geri döndüler.
  -Tex'in bir metni var ve şimdi neredeyse büyük bir yıldızın yanında bulunan bir gezegene uçacağız.
  Minyatür gemi döndü ve köpüren bulutlarla dolu mavi bir gezegenin önündeydiler.
  Vint cihazı çıkardı.
  - Hoşçakal Pamuk Prenses.
  Parmak şıklattı ve Glory, düşündüğünüz her yerdeydi. Önünde, kenara çekilmiş gri okul binası duruyordu. Arkasında ağır bir evrak çantası vardır, bu da sıkıcı ve sinirli bir derse gitmesi gerektiği anlamına gelir. Ve bu çok istenmeyen bir durumdur. Bacaklar kırılgan hale geldi ve titredi. Gerçekten bir rüya mıydı yoksa halüsinasyon mu? Çocuk gözlerini ovuşturdu ve beceriksizce kendini çimdiklemeye çalıştı. Acı verici bir şekilde. Yani bu bir gerçek, gerçekten okula gitmesi gerekiyor. Ve gökyüzü ağlıyordu, nemli ve soğuktu, soğuk bir rüzgar esiyordu. Uzaktan bir arama sesi geldi. Bacaklar istemsiz olarak koşuya taşındı. Dersin başlaması için zamanında olmalısınız.
  Çocuk biraz nefes nefese sınıfa koştu. Kasvetli öğretmen Rudolf Frankenstein onu bir hayvan kükremesi ile karşıladı.
  Yine geç kaldın. Yazık ki artık eski zamanlar gitti ve kırbaçlanamazsınız. Okuldan sonra kal, sınıfı yıkayacaksın.
  Arkadan zehirli bir kahkaha. Koç fısıldar, yumruğunu ve orta parmağını gösterir.
  - Molada seni yeneriz. Pamuk Prenses pirzolasına çevirelim.
  Ve sert kahkahalar. Öğretmen duymamış gibi yapar.
  Ders, "Baran" ı tamamlamak için uzun ve sıkıcı görünüyor ve şirketi, pipetlerden çiğnenmiş kağıt tükürmeye başlıyor.
  Korku istemsizce ruha girer, mideyi ağrıtır, bedeni üşütür. Bir ürperti ile, aşağılık beş size yapıştığında bir değişiklik beklersiniz. Sonunda, zil çalar ve bacakları istemeden koşar - çocuk, uğursuz akranlarından yorulmak için acele eder. Bu vampirlerin onu bulamayacağı okulun en karanlık köşesinde saklanmaya çalışarak koşar. Slava kulübenin altına tırmandı ve kendini sokakta buldu. Çevirdi, bir nefes oldu, canavar çocukların gölgeleri farklı yönlerden belirirken, tam oradaydılar.
  - Aptal kaçtı. Sen "Pamuk Prenses"din ve bu çay "ıslak" olacak.
  Koç sadistçe sırıttı.
  - Yosun üzerinde dur, seni vururuz, yoksa ceset gibi yatarsın.
  - Hayır, erkekler yapmaz. Slava ağır ağır mırıldandı.
  - Bir keçiye ihtiyacımız var. Ve ne yavaşlarsan, devam et.
  Slava'dan neredeyse bir baş daha uzun bir koçtu ve yüzüne bir buçuk kat daha sert bir darbe indirdi. Çocuk seğirdi, gözü hemen şişti. Sonra burunda bir dürtme izledi, Yushka aktı. "Baran" ın ortağı savaşa koştu, kaburgalara çarptı, ancak ağır lider onu hafifçe geri tuttu.
  - Bekle, bırak dizlerinin üstüne çöksün. Eh, "Pamuk Prenses" yosunlu olacak.
  Slava'nın burnundan kan damladı, gözleri sulandı, ancak korkuya ek olarak ruhunda farklı bir gurur ve haysiyet duygusu uyanmaya başladı.
  Hayır, diz çökmem.
  "Baran" şaşırmış gibi yaptı.
  - Bu serseri bana böyle itiraz ediyor. Sonra bir şeyler atıştırın.
  Ve tüm gücüyle kulağında hareket etti. Slava'nın başı titredi, kulağı mora döndü.
  - Hayır, yine de yapmayacağım. Sesinde korkuyu yenen bir kararlılık vardı.
  - O zaman öldün. Seni öldüreceğiz.
  Elebaşı tekrar salladı ve tüm gücüyle elmacık kemiğine saplandı. Slava hafifçe yana çekildi ve darbe bulanık çıktı.
  - Pamuk Prenses'e tutun. "Baran" tehditkar bir jest yaptı.
  Holigan Slava'ya saldırdı, kollarını açtı ve onları duvara dayadı. Sonra genç şef kibritleri çıkardı ve bir sigara yaktı.
  -Şimdi sana dağlama yapacağım. Dizlerinin üstüne çök ya da çılgın bir vızıltı yaşa.
  Slava dayanılmaz bir şekilde korktu, Krora'nın neşeli yüzünü ve Vint'in alaycı bakışını hatırladığı için zaten pes etmek ve diz çökmek istedi. Başka bir uçsuz bucaksız evrenden bir kralın benzersiz sert ve nazik yüzünün hatırası özellikle dayanılmazdı. Diz çökmek onlara ihanet etmek demektir. Ve en sıradan holiganlar onu ölümcül bir ürperti içine çekerse, o zaman tiran Eletromendos'a meydan okumaya hazır bir kahraman.
  Sigara alnına değdiğinde, Slava çığlık attı ve sağ kolunu sertçe çekti.
  Çaresiz bir öfkeyle sıkıca sıkılmış bir yumruk "Baran" ın çenesine düştü.
  Gözlerini şaşkınlıkla şişirdi, şaşkına döndü ve bir gürültüyle sırtüstü düştü. Burada Slava kendi içinde alışılmadık bir öfke ve güç hissetti. Profesyonel bir kickboksçu gibi yumruklar ve tekmeler atardı. Yarım dakika geçti ve beşi de baygın yatıyordu. Slava başı gururla havaya kalkmış, elleri havada duruyordu.
  -Zafer! Nasıl yapmış olabilirim!
  Ders zili çaldı, ancak bu sefer her zamanki titremeye neden olmadı, ama bir bülbül trili gibi görünüyordu. Çocuk sınıfa kanatlarda gibi uçtu. İşte burada birdenbire başarısız oldu. Slava, uzay boşluğuna düştüğünde bir kelime söylemek için bile oturmadı. Korkmuyordu - şimdi şeytanın kendisi ondan korkmuyor ve gözlerini kocaman açtı. Yıldızlar tatlı ve sevgili görünüyordu, hiç de korkutucu değildi, tam tersine, ağırlıksızlıkta garip bir hafiflik hissediliyor. Çocuk hafifçe başını çevirdi. Vida ve Krore yanında duruyordu.
  -Bu "Pamuk Prenses" korktu. Kusura bakmayın ama başka türlü yapamazdık: Ruhunuzdaki korkuyu yenmeliydiniz.
  Yani gerçek bir test değildi.
  -Ve hayır! Hepsi gerçekti, sizi Dünya'ya götürme ve hatta zaman çizgisini biraz değiştirme gücüne sahibiz. Nasıl? Milyonlarca boyuta sahip varlıkların sırrı budur. Şimdi testi geçtiniz ve diğer daha ciddi konulara geçeceğiz.
  -Ne?
  Vida metalik bir sesle gıcırdıyordu.
  -Örneğin, Kral Ezaram'ın tek varisini serbest bırakın. Eletromendos'u yenmek kolay olmayacak, kentilyonlarca dünya topuğunun altında inliyor. Ama kendi korkunuza karşı ilk zaferinizi kazandınız.
  - Küçük bir ölüm korkusu - onu yenerek ölümsüzlüğe yaklaşıyoruz.
  - Bitmiş düşünce Kroor. İleride, tanıdık bir silindir gezegen şekli belirdi.
  . SONSÖZ
  Bir dizi çarpıcı darbe ve yenilgiden sonra, Göksel İmparatorluk barışı kabul etti ve Çarlık Rusyası'nın mülklerine bir daha saldırmayacağına söz verdi.
  Altı Büyük, Çin'i fethetmek için çok erken olduğunu ve uygun koşulları kabul edebileceklerini düşündü. Aslında, Moğolistan'ın bir kısmı, güney Usuri bölgesi, Primorye ve hatta Kore, Rusya'dan ayrıldı. Bunlar karlı anlaşmalardı - Alexei Mihayloviç'in çarlık Rusya'sının Sibirya'da ve Pasifik kıyısında bir yer edinmesine izin verdi. Ve nispeten güvende hissedin.
  Ve bunun üzerine şanlı pratik savaş sona erdi ve altı kahramanı başka şeyler bekliyordu!
  
  
  Ölümsüz Uzay Kraliçesi
  Kraliçe gerçekten daha genç görünmek istedi. Ve böylece ölümsüzlüğün aynasını aramak için bütün bir seferi gönderdi. Buna bakarak, genç bir kıza dönüşebilirsin.
  Sonunda arama başarılı oldu ama... Aynadaki cin yaşlı kraliçeye şunları söyledi:
  - Gençliğini geri vereceğim ama sen köle olacaksın!
  Kraliçe aralık dişli bir gülümsemeyle cevap verdi:
  - Gençlik sonsuzsa, köleliği kabul ediyorum!
  Cin büyü yaptı. Kraliçe, bir peştemalde neredeyse çıplak, tarlayı bir çapa ile kazmış bir kıza dönüştü. Ve kendisi çalıştı ve çok çalıştı.
  Sadece genç vücut neredeyse incinmedi ve çok yorgun değildi. Ama çok aşağılayıcı ve sıkıcıydı. İki güneşi olan bir gezegendeydi. Ve yapı geç Orta Çağ'a benziyor.
  Üstelik formasyonlarda donmuş. Kraliçe günlerce çalıştı ve donuklaştı. Neredeyse bir hayvan gibi oldu, sadece bir rüyada özgürlük ona geldi. Ve her zaman prangalarda çok çalışır. Eski kraliçe için çok zor. Ve nazırın kamçısının kızgın demir gibi çıplak bedene dokunuşu.
  Sonunda hayatında bir değişiklik oldu. Sadece daha kötüsü için. Sahibi öldü ve varisi tamamen mahvoldu. Ve kız taş ocağına satıldı.
  Şimdi ağır sepetler taşımak, zincirlerde çıplak çalışmak, kırbaç almak ve taşların üzerinde uyumak zorundaydım.
  Kraliçe şimdi çok daha fazla eziyet çekiyordu. Cin elbette ona bir tuzak kurmuştu. Evet, ölümsüzdür ve yaşlanmamıştır, ancak cehennemdeymiş gibi azap içindedir.
  Her ne kadar güçlü bir vücut stres için kullanılır. Ve kraliçe kaçmaya karar verdi.
  Uzun saçların yardımıyla, gece boyunca çıplak ayaklarını ve güçlü boynunu zincirledikleri bir zincir çekmeye başladı. Sertleştirilmiş demiri saçlarınızla yavaşça eğelersiniz, ancak kraliçenin yeterli zamanı vardır - ölümsüz. Başka bir şey de, taş ocaklarındaki sıkı çalışmadan sonra uyumanız gerekiyor ve her gün biraz görüyordunuz.
  Ama yine de içiyorsun.
  Kraliçe kendini gördü ve sonra bir rüyaya düştü. Sonra bir sonraki testerede tekrar.
  Sonunda, bağlantıları koparana kadar .... Ancak, kaçmayı başaramadı. Gardiyanlar alarmı kaldırdı.
  Kraliçe yakalandı ve acımasızca bir kırbaçla dövüldü. Sonra topukları kızgın demirle yaktılar. Sonra kaçak bir kölenin markasını yaktılar. Ve yine madenlere gönderildi.
  Köleler çok sık ölüyor ve o yıllardır çok çalışıyor. Bu yüzden prangalarda çalışmasına izin verin.
  Ve her gece zincirini kontrol ettiler.
  Kraliçe prangalarla uyudu ve sürekli kırbaçlandı.
  Üzerine ağır zincirler kondu ve biraz daha yavaş çalıştığında onu kırbaçla dövdüler.
  Kraliçe kokuyu çoktan çekmişti ve hasta değildi. Enfeksiyon onu almadı, yetersiz ve monoton bir diyette midede ağrıya neden olmadı. Ebedi kız acı çekti ama ölmedi. Ve yıllar devam etti. Mayınlar yavaş yavaş geliştirildi ve tükendi.
  Burada yine başka bir işe transfer edilir. Kirden yıkanmış, satışa çıkarılmıştır.
  İşte kraliçe sonunda şanslıydı. Alıcının, arenaya gladyatör tedarikçilerinden biri olduğu ortaya çıktı.
  Kraliçe, yüz yıldan fazla bir süredir madenlerde sıkı bir çalışmayla geçirdiği için çok kuru ve sırım gibiydi. Çok güçlü ve dayanıklı, başının üzerinde ağır bir taş tutuyor.
  Tabii ki, gücü tedarikçiyi cezbetti. Dişlerine baktı: tek bir delik yoktu ve çok büyük ve güçlüydü. Çelik hissettim, kasları döktüm - bir taş gibi!
  Ve elbette böyle yetenekli bir kopya satın aldı!
  Bundan sonra kraliçe için başka bir hayat başladı. Ayrıca eğitim, kavga, zorbalık, şaplak atma konusunda sert ama çok daha eğlenceli.
  Kraliçe iki yüz yıldan fazla bir süredir gençti ve sürekli sıkı çalışmadaki zorunlu eğitim sayesinde büyük güç ve dayanıklılık ile ayırt edildi.
  Bu ona diğer kızlara belli bir avantaj sağladı. Üstelik kaslı vücudundaki tüm yaralar ve kesikler çok hızlı ve iz bırakmadan iyileşti.
  Kraliçe de hızlıydı, iyi bir ölümsüz tepkiydi ve çok özenle çalıştı. Onun için hemen her şey yolunda gitmedi, ama çok inatçı bir vücudu var.
  Böylece ilk başta güç, dayanıklılık ve canlılık pahasına kazandı. Ve sonra yeteneği gelişmeye başladı.
  İlk başta, en güçlü rakipleri yoktu, ancak yavaş yavaş deneyimle seviyesi yükseldi.
  Ve böylece kraliçe seçkin kadınları kazanmaya başladı. Ve hatta erkeklerle ve hayvanlarla savaşın!
  İmparatorluğun geleneğine göre, gladyatör dövüşlerinde yüzlerce zaferden sonra özgürlüğü elde edebilirsiniz.
  İnatçı kral, dişlerden yaralar ve çizikler almasına rağmen, sonunda yüzüncü savaşı kazanmayı başardı.
  Sonra Sezar'ın elinden özgürlüğü aldı. Ve zaten savaşlarda para kazanabilir veya kızlara eskrim öğretebilirdi.
  Ve yakında, güzel ve zaten zengin ve hala genç olan kraliçe, soylu bir patrici ile evlendi.
  Ve yaşlı ve çirkin. Ama ölümsüz değildir ve kısa süre sonra öldü.
  Artık sürekli genç bir dul olan kraliçenin bir düzine yakışıklı genç erkeğe aşıkları vardı.
  Ve büyük zenginlik.
  Demek ki mutluluğu bulmuş gibi görünüyor... Yeterince ilerleme meyvesi olmadıkça - bu imparatorlukta bilim bir şekilde gelişmiyor. Ve genel olarak gezegende. Ve silahlar ve tüfekler en ilkel olanlardır. Her şey kelimenin tam anlamıyla dondu.
  Ve böylece imparatorluk çürümeye başladı, yeni bir barbar baskınına uğradı... Kraliçe yeniden esaret ve kölelik içinde. Ancak genç güzellikten beri yerel hanın cariyesi oldu.
  Ve ölene ve varise ihanet edene kadar. Ve o da bir süre sonra öldü.
  Ve kraliçe açık artırmaya çıkarıldı. Çıplak soyuldu ve soylu bir şeyhe satıldı. Ve şeyh ölünceye kadar onunla birlikteydi. Ve yine kız açık artırmaya çıkarıldı. Ve bu sefer padişahın yanına saraya geldi. Ölümsüz olmak, hükümdarı sarmayı ve ilk eş olmayı başardı.
  Ama şanssızlık, ölümsüz kız çocuk doğuramadı. Ve padişah ölünce varisi, kraliçenin tekrar zincire vurulmasını ve madenlere gönderilmesini emretti.
  Ve yine cehennemdeki kraliçe. Prangalarda, sıkı çalışma sırasında bir sepet içinde taşları sürükledi, bir kayayı levye ile doğradı. Ayrıca yetersiz, monoton yemek, kırbaç, pis koku, zincirleme. Ve her gece gardiyanlar tarafından tecavüze uğruyor. Kraliçe bundan hoşlansa da genç vücudu kolayca orgazma ulaştı.
  Ve böylece sonsuz kız her yıl, on yıldan sonra on yıl geçirdi.
  Sonunda, bu maden tükenmedi, iki yüz yıl geçti. Bu kraliçenin kim olduğunu kimse hatırlamadı. Ve tekrar açık artırmaya çıkarıldı. Her zamanki gibi çıplak ve kaslı. Tabii ki, bundan önce yıkamak.
  Ve onu tekrar ordu için satın aldılar, bu yüzden fiziksel olarak çok güçlüydü. Evet ve hünerli, kılıçla savaşmayı biliyordu.
  Ve kraliçe askeri bir kariyere başladı. Birçok savaşa katıldı, inatçı, güçlü, cesurdu, her zaman yalınayak koştu. Ve yavaş yavaş kariyeri yokuş yukarı gitti.
  Burada zaten kadın alayının komutanı ve hatırı sayılır bir servete sahip. Ve yine kendisi için karlı bir parti bulur ve büyük bir mülk edinir.
  Ölümsüz yaşamın zikzağı budur: şimdi yukarı, şimdi aşağı!
  Kraliçe elbette dul kaldı ve sonra genç prensle evlendi. Oğlan başını deneyimli ama dışa dönük genç bir kadından kaybetti. Ve böylece evlendiler. Ve sonra genç adam kral oldu. Ve karısı büyük bir etki yarattı.
  Krallık savaşlar yaptı ve genişledi. Güçlendi ve güçlendi. Ve dünün gençliği önce olgunlaştı, sonra yaşlandı. Dıştan bakıldığında, genç kraliçe, ölmekte olan kralın imparatoriçe olacağı isteğiyle dövüldü. Ve imzaladı.
  Ölümünden sonra eski kraliçe imparatoriçe oldu. Ve savaş açtı. Sonsuza kadar genç olmak sonunda tüm dünyayı fethetti!
  Ve mutlak mutluluğu bulmuş gibi görünüyordu ... Ama sonra üç yüz yıl geçti ve uzaylılar indi. Ve gezegeni ele geçirdiler.
  Ve İmparatoriçe yine taş ocaklarındaydı. Ve zaten yakalı, çıplak, yalınayak, ancak zincirsiz. Belli bir süre çalıştım ve yatmadan önce televizyon izledim.
  Aynı zamanda böyle bir yaşam ... Yüz yıldan fazla hapis yattı, daha sonra şartlı tahliye ile serbest bırakıldı ve bir uzay imparatorluğunda işgal altındaki bir gezegende yaşadı.
  Son derece gelişmiş bir uygarlığın tüm nimetlerinden yararlandı ve... Bu sefer uzay ordusuna girdi.
  Star Wars'ta kariyer yapmaya başladı. O ölümsüz! Hiçbir şey korkmuyor!
  Böylece mareşal oluncaya kadar hizmetinde ilerledi. Sonra sahip olmak için bütün bir gezegeni aldı.
  Bazıları valiydi. Sonra orduya döndü. Savaştı ve emretti. Hiper-Supermarshal oldu.
  Ve sonra askeri bir darbe yaptılar ve galaksiyi yöneten bir uzay imparatorluğunun imparatorunun tahtını ele geçirdiler.
  Sonra diğer dünyaları fethetmeye başladı. Komuta etti, saldırdı, kazandı, bazen kaybetti ama intikam aldı ....
  Melez bir sivrisinek ve pençe imparatorluğuna girene kadar her şey yolundaydı.
  Çok hızlı çoğaldılar ve insansı uygarlığı sayılarla boğdular.
  Böylece savaşlar devam etti, savaş üstüne savaş... Ta ki sonunda insanlar kaybedene kadar. Ve eski kraliçe yine madenlerde köle olmadı.
  Yine zincirlerle sıkı çalışıyorsun ve kayaların üzerinde zincirli uyuyorsun. Ve robotların tam kontrolü altında.
  Ebedi kız sadece bir rüyada kendini özgür ve harika gördü. Ve zamanın geri kalanında kendisi için çok çalıştı, çalıştı ve çıplak sertleştirilmiş ayaklarıyla keskin taşlar yaptı.
  Ama kraliçe umudunu kaybetmedi. O ölümsüzdür ve sonsuza kadar değişeceğinden emindir! Kölelik sonsuza kadar sürmeyecek!
  Eski kraliçe, çıplak, kaslı sırtına bir bela düşmesine rağmen şarkı söyledi:
  Dünyanın kızı cevap olarak hayır diyecek,
  Asla köle olmayacağım...
  İnanıyorum ki özgürlük doğacak -
  Rüzgar taze bir yarayı tazeleyecek,
  Anavatan kutsal savaşı için,
  Yüce Tanrı çağırdığı için...
  Erken saatlerde yiğit şövalye yüksel,
  Karanlık gidecek, Mayıs gülleri açacak!
  
  
  
  
  İNSAN YİYECİSİ İLE BAKIM YAPMAYIN
  Kasım 1941'de Hitler beklenmedik bir şekilde Stalin'e barış teklif etti. Gerçek duruma aşina olan birine pek olası görünmeyen bir karar.
  Almanlar Moskova'yı almak üzere görünüyor. Ve neden bu durumda barış teklif ediyorsun?
  Ancak Hitler, bildiğiniz gibi, oldukça gelişmiş bir sezgiye sahipti. Ve Moskova'nın alındığını hissetti, olmayacaktı. Ve eğer öyleyse, tam da Stalin'in gözünün önünde barış teklif etme zamanı. Doğal olarak, tüm ordu bunu kabul etmedi, ancak Hitler'in gücü ve yetkisi vardı.
  Üstelik barış koşullarının Almanlar için de faydalı olacağı vaadedildi. Aslında, Ukrayna Almanya'ya ve onunla birlikte kara toprak ve tarımın yanı sıra Belarus, Baltık ülkeleri ve Smolensk bölgesine geçer.
  Genel olarak Stalin, Almanların zaten yakalamayı başardığı her şeyi vermeyi kabul etti.
  Sivastopol Almanlara çekildi. Buna karşılık, Fritz Moskova bölgesinden ayrıldı. Leningrad, SSCB'nin gerisinde kaldı ve ona bir koridor yol açtı. Almanlar, Almanların henüz tamamen işgal etmediği Voroshilovgrad ve Donetsk bölgeleri karşılığında Leningrad bölgesini terk etmeyi kabul etti.
  Genel olarak, Naziler Donbass'ı kömürü, metalleri ve fabrikaları, boksit yatakları ve tarım arazileri, tüm Kırım ve hatta güney Don'un bir kısmı ile aldı. Almanlar, Rzhev, Kalinin bölgesinin bir parçası olan Leningrad bölgesini, Moskova'yı, Tula'yı terk etti. Donbass'ın bir kısmı karşılığında, zengin kara toprağı ve Sivastopol ile Don'un bir kısmı. Finliler Petrozavodsk'u kendilerine ve ele geçirdiklerini aldılar. Dostça ayrıldılar.
  Buna ek olarak, SSCB piyasa fiyatlarının altında petrol tedarik etmeyi ve savaş esirleri için büyük bir fidye ödemeyi taahhüt etti.
  Savaşı ve Moskova'yı kaybetmekten korkan Stalin, bu koşulları kabul etti. Wehrmacht'ın başarısının zirvesinde.
  Ve doğaüstü bir içgüdüye sahip olan Hitler, bunun en iyi seçenek olduğunu fark etti.
  SSCB ile savaş bitti. Naziler önce Afrika'ya asker göndermeye başladılar. Ayrıca İngilizler, Rommel'e karşı bir saldırı başlattı. Peki ne? Ve Fritz Malta'ya asker indirdi. Tabii önce oradaki İngilizleri bombalayarak.
  Ayrıca, elbette, Cebelitarık'a yapılan saldırı. Hitler bizzat Franco ile bir araya geldi.
  Almanya'nın ne kadar güçlü olduğunu gördünüz. SSCB'yi yok etti. Dört milyon Rus esiri ve binlerce tankı aldı. İspanya bizim için haritadaki bir leke gibidir. Birliklerin geçmesine izin vermezseniz işgal edeceğiz. Ve eğer kaçırırsanız, Afrika'da bir şeyler alabilirsiniz. Dahası, İngiltere mahkumdur ve hiçbir yere gitmeyecektir!
  Franco, İspanya'nın işgal edilebileceğini ve hiçbir şansı olmadığını anlayarak kabul etti.
  Cebelitarık'a yapılan saldırı başarılı ve oldukça hızlıydı. Kale düştü. Ve sonra Almanlar Ekvator Afrika'ya girdi.
  İngilizler büyük kayıplar verdi. Enayiler gibi yakalandılar.
  Rommel, İngiltere'yi Libya'da yendi ve Mısır'da bir saldırı geliştirdi. İskenderiye'yi ele geçirdi.
  Sonra çıkıp Süveyş Kanalı'nı geçti. Başarıyı geliştiren Almanlar, Irak, Kuveyt ve tüm Orta Doğu'yu ele geçirdi.
  Wehrmacht doğuda çok fazla asker ve subay kaybetmedi. Ve birlikleri, İngilizlerden ve özellikle sömürge güçlerinden daha çok sayıda ve daha deneyimli ve daha iyi eğitimliydi.
  İngilizler böyle bir şeyi kontrol altına alabilirdi ve şüphesiz kaybediyorlardı. SSCB olmadan, Fritz İngiltere ile başarılı bir şekilde savaşmayı başardı.
  Genel olarak, İngiltere sömürgelerini kaybetmeye mahkumdu. Kara ordusu, kolonileri Wehrmacht'ın daha çok sayıda ve disiplinli birliklerine karşı tutamayacak kadar zayıf ve güçsüzdü.
  Ve filodaki oran işe yaramadı. Cebelitarık ve Malta'nın düşmesinden sonra Afrika'yı tutmak imkansız hale geldi. Burada Rommel Süveyş Kanalı'nı kapattı. Ve karada bile, Almanlar İngilizleri tek bir golle yendi. SSCB ile savaştan sonra, Wehrmacht daha da güçlendi ve kendine güveni arttı, çok fazla savaş deneyimi kazandı.
  Böylece Afrika yavaş yavaş fethedildi. Ve İran üzerinden Almanlar Hindistan'a girdi. Orada da yerel sepoylar İngiltere için ölmek istemiyorlardı. Genel olarak, Almanlar mesafeler, yol eksikliği, uzun iletişim ve tedarik sorunları nedeniyle İngiliz birliklerinden daha fazla engellendi.
  ABD savaştan kaçınmak için toz topluyor. Hatta Japonya'ya karşı tüm yaptırımları kaldırdılar.
  Ama yine de, samuray Peru Limanı'na saldırdı. Kendimizi güvenceye almalı ve Asya'daki İngiliz mallarını ele geçirmeliydik. Ve Japonlar yaptı.
  Kısacası, kırk ikinci yılda ve kırk üçün ilk yarısında, Almanlar ve Japonlar Afrika'yı, Avustralya'yı ve tüm Asya'yı ele geçirdiler. Ve Eylül 1943'te İngiltere'ye iniş izledi. Tabii büyük bombardımanlardan sonra. Almanlar Yu-288 ve Yu-188 ve diğer makineleri kullandı.
  Kolonilerini kaybeden ve denizaltı savaşından bitkin düşen İngiltere direnemedi.
  Ve Almanların çok fazla kaynağı ve özellikle insan gücü vardı. İngiltere'deki tüm şehirleri ve fabrikaları kelimenin tam anlamıyla bombaladılar. Ve sonra, elbette, "Panterler", "Kaplanlar", "Aslanlar" ve hatta "Fareler" in inişi ve kullanımı. Tabii ki, ayrıca yüzen tanklar ve su altı araçları.
  "Fare" operasyonun başlangıcını yapmak için zamana sahipti ve hatta savaştı. Ama fareler çok ağır.
  Panther'deki Gerda'nın mürettebatı, savaşlarda kendilerini ayırt etti. Almanlar, İngiltere'yi ele geçirdikten sonra bir süre hala ABD ile savaştı. Amerikalıları İzlanda'dan kovdu. Ancak iletişimin uzunluğu nedeniyle Amerika'yı ele geçirmek zor bir iş haline geldi. Yine de Atlantik Okyanusu şaka değil. Bir arkadaşlarını bombalayıp kendilerini denizde kesmedikleri sürece.
  Hidrojen peroksit de dahil olmak üzere Alman denizaltıları geliştirildi ve neredeyse tüm Amerikan filosunu batırdı.
  Ancak, ABD'yi yakalamak hala son derece zor. Savaş uzayıp gitti ve sonunda Almanlar aldı ve barış yaptı.
  Almanlar SSCB'ye döndükten sonra.
  1945'te E-50 ve E-75 üretime girdi. Hitler, küçük bir dizi keşif aracı dışında, elli tondan daha hafif tankların üretimini yasakladı.
  Panter kırk dört buçuk ton ağırlığındaydı. "Panter" -2 zaten elli iki ton. E-50 şimdiden neredeyse altmış beş ton çekti. Son tank, 45 derecelik bir eğimde gövdenin 150 mm'lik çok iyi bir ön zırhına ve yine bir açıda taretin alnının 185 mm'sine sahipti. 100 EL namlu uzunluğuna sahip 88 mm'lik bir top. Ve yanlarda, eğimlerin altında da 82 mm zırh. Güçlendirildiğinde 1200 beygir gücüne kadar hızlanan bir motorla birlikte, çok güçlü bir orta tank.
  Ayrıca dakikada on iki atış.
  Doksan tondan daha ağır olan daha da ağır bir E-75. Bu tankın pek başarılı olmadığı ortaya çıktı. 128 mm top daha yavaş ateş hızına, daha düşük namlu çıkış hızına sahipti ve 88 mm E-50 ile karşılaştırıldığında yakın mesafede hiçbir avantajı yoktu.
  Gövdenin ön zırhı, 45 derecelik bir açıyla 160 mm'den biraz daha iyidir. Ancak daha fazlasına gerek yoktur. Tüm Amerikan silahlarını ve hatta Sovyet silahlarını elinde tutuyor. Savunma kulesi muhteşem: 252 mm alın, 160 mm yan ve kıç. En azından kule için, özellikle yan taraf için az çok güvenilir koruma olduğu görülebilir.
  Kasanın yan tarafı 120 mm, bu kabul edilebilir, ayrıca ekran asabilirsiniz. Ancak motor 900 beygir gücünde oldukça zayıf. Genel olarak, elbette, tank bitmemiş, oldukça uzun. Bana benzer sorunları olan oldukça büyümüş bir "Tiger" -2'yi hatırlatıyor.
  Her iki Alman arabası da kusurlu, ancak E-50 elbette daha pratik.
  Peki, ve E-100. Ancak bu araba, sürüş performansında E-75'ten daha ağır ve daha kötü.
  E-100, büyük kütlesi nedeniyle küçük miktarlarda üretildi.
  Ve ordunun kendisi genellikle E-50'yi onayladı.
  1946 baharında, sadece 20 Nisan'da Führer'in doğum gününde Almanlar SSCB'ye taşındı.
  Çok sayıda arabaları ve ekipmanları vardı. Farklı versiyonlarda on binlerce tank. SSCB'de ayrıca seri T-34-85 ve IS-2 ve IS-3 hizmetteydi. T-44 tamamen başarılı değildi. Ve T-54 henüz hazır değildi.
  Almanlar E-50 ve E-75'i çok sayıda üretti.
  Stalin, ülkenin önemli bir bölümünü kaybettikten sonra, kırk yedi tondan daha ağır makineler geliştirmeyi yasakladı.
  Çok sayıda T-34-85'e ve biraz daha küçük IS-2 ve IS-3'e ek olarak, SU-100 nispeten basit ve etkili kendinden tahrikli bir silah olan seri üretildi.
  En büyük tank T-34-85'in yalnızca Alman E-50 serisini yana doğru delebileceği ve E-75'in yandan bile çok sert olduğu ve yalnızca SU-100'ün yapabileceği belirtilmelidir. ve ardından kapatın.
  Yani kuvvetler açıkça eşit değildir. Alman tankları, Sovyet tanklarını çok uzaklardan deldi. Ve sadece IS-3, az çok tatmin edici alın korumasına ve ardından üst kısma sahipti.
  İşte SSCB topraklarındaki Almanlar.
  E-50'de Gerda, Charlotte, Christina ve Magda. Şarkılar ıslık çalıyorlar ve kükrüyorlar.
  Hepimiz koçun boynuzundan şüphe ederiz,
  Tanrı bizim için olacak!
  Ve düşmanı nasıl alıp ateş edeceklerini.
  Otuz dört kuleyi havaya uçurdu. Evet, muharebe ekibi, hiçbir şey söylemeyeceksiniz.
  Charlotte hoşnutsuzlukla belirtti:
  Hala fazla zırhımız yok. Düşman yapabilir, tahta ve kanca!
  Christina şunları kaydetti:
  - Ama silah isabetli ve öldürücü! Yani biri diğerini telafi ediyor!
  Gerda tısladı:
  - Hepsini kıracağız!
  Bu sırada Natasha, ekibiyle birlikte SU-100'de Fritz'e karşı savaşmaktadır.
  Oleg Rybachenko, SU-100 mürettebatının Natasha, Zoya, Augustina ve Svetlana ile birlikte beşinci üyesiydi.
  Kızlar başıyla onayladı.
  - Sen bir dövüşçüsün, ki bu harika!
  Natasha düşmana ateş etti. Mermi Alman arabasının alnına çarptı ve sekti. Kız öfkeyle çıplak ayağını yere vurdu. Ve kontrol etti:
  - Ve şimdi bir erkeksin! Akıllı görünüyorsun, değil mi?
  Oleg başını salladı. O ölümsüz bir çocuk, bu yüzden çok şey yapabilir. İşte Alman E-75 önde. Nasıl aşılır?
  Dahi çocuk anladı, mermiye fısıldadı:
  - Biz aynı kandan metaliz - sen ve ben!
  Çıplak, çocuksu ayağının yardımıyla görüntüyü açtı ve ateş etti.
  Alman tankının ön zırhı ne kadar güçlü olursa olsun, ancak tam olarak uçtan uca veya güç hatlarının bir kombinasyonunu vurursanız, tank kendini gösterir. Sonra metal patladı ve savaş kiti patlamaya başladı.
  Oleg Rybachenko ciyakladı:
  - Bu en yüksek sınıf!
  Natashka çocuğun çıplak topuğunu gıdıkladı ve başını salladı:
  - Film çekmek!
  Oleg Rybachenko yine SU-100'den ateş etti. Uzun bir mesafeden vurdular ve ardından 100 mm Sovyet topu en son Alman tanklarını almadı: E-50 ve E-75. Ama çocuk olağanüstü. Ve düşmanı vurmayı başarır.
  Terminatör çocuk tekrar ateş ediyor. Ve E-50'yi kırar. Bu tank hızlıdır ve vurulması gerekir. Ve Almanların hepsi sopa ve sopa.
  Zoya vuruyor. Ve çok uygun.
  Düşmanı kulede vurur. Sonra Oleg Rybachenko tekrar ateş ediyor. Yüz milimetrelik top harikalar yaratıyor.
  Çocuk dahi kükredi:
  - Seni yırtacağım! seni yırtacağım! İyi olmayacak!
  Ve yine, bir çocuk gibi, onu alacak ve çok uygun bir şekilde çekiçleyecektir. Ve gerçekten düşmanı yırtın.
  Bundan sonra yayınlayacak:
  - Ben süpersonik bir dövüşçüyüm!
  Ve yine çıplak ayak yardımıyla ateş edecek.
  Çocuk sadece on iki görünüyor, ama çok hızlı ve olağanüstü.
  Burada çıplak ayak parmakları ve Augustine'in yardımıyla vurdu.
  Ve kız E-50'ye çarptı.
  Almanlar ciddi hasar alıyor. Ancak tank çığları giderek yaklaşıyor. İşte E-100 hareket halinde. Ayrıca güçlü zırhlar, silahlar ve kalkanlar.
  Ama kızları ve oğlu da kırılır.
  Alman arabası yanıyor ve parçalara ayrıldı.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Kutsal Anavatan'a şan,
  Doğaüstü bir öfkeyle!
  Oğlan yine ateş etti, faşisti ezdi ve kızlara göz kırptı. Ve yine çocuk düşmanı vurur ve ezer.
  Dövüş, sadece çocuk diyelim. Ve bir mermi ateşler. Ve eski ama güçlü Tiger-2 tankı şimdiden kurban oldu. Alman "Panter" -2 de yenilgiden muzdarip. Ama neredeyse Amerika'yı kendisi fethetti.
  Ve şimdi SSCB baskı yapıyor.
  Oleg Rybachenko ise kesinlikle şut çekiyor ve vuruyor.
  Ve sırayla ateş etmeye ve şarkı söylemeye başladılar ...
  Natasha çıplak ayağını tekmeledi ve bağırdı:
  - Bu taygadan ...
  Zoya da çıplak ayak parmaklarına vurdu ve ciyakladı:
  - İngiliz Denizlerine ....
  Augustina da bir top mermisi ateşledi ve şöyle dedi:
  - Kızıl Ordu!
  Svetlana çıplak ayaklarıyla mermileri ateşledi ve şöyle dedi:
  - Herkesten daha güçlü!
  Oleg Rybachenko çuvalladı ve şunları yayınladı:
  Ve izin ver Kırmızı...
  Natasha ateş etti ve ciyakladı:
  - Güçlü bir şekilde sıkıştırır!
  Zoya da tokatladı ve havladı:
  - Nasırlı bir elle süngünüz!
  Augustine çınladı ve böğürdü:
  - Ve yapmalıyız...
  Svetlana ölümcül bir suçlamada bulundu ve bağırdı:
  - Durdurulamaz!
  Oleg Rybachenko gülerek tekrar ateş etti:
  - Sonuncuya git...
  Natasha bir mermi gönderdi ve kükredi:
  - Ölümlü mücadele!
  Ve kızlar dağıldı, silah mermiler bitene kadar savruldu.
  Evet, Oleg Rybachenko yeniden savaşta.
  Ancak Kızıl Ordu zor zamanlar geçiriyor. Almanlar ilerliyor. Daha fazla teçhizatları, daha fazla piyadeleri var. Ve Japonlar doğudan geliyor.
  Böyle bir güce karşı direnmeyin.
  Gerda ve ekibi E-50'de savaşıyor. Almanlar zaten Voronej'e saldırıyorlar. Mücadele şiddetlidir.
  Bir yandan, kendi türünde bir savaşçı olarak bir Alman tankı çok iyidir. Ancak tahta oldukça zayıf bir şekilde korunuyor. Ve bu onun eksi, bu yüzden kızlar uyanık olmalı.
  Hala üretilen çok sayıda T-34-85 var. Bu makine hala seri üretimde ve 100EL'deki Alman 88 mm top, uzun bir mesafeden bol miktarda hasat yapıyor.
  SU-100 de giderek daha fazla üretiliyor, kendinden tahrikli bir silah olduğu için üretimi bir tanktan daha kolay, ancak silah daha güçlü.
  Gerda şu anda çıplak ayak parmaklarıyla joystick düğmesine basarak Sovyet kurutucusunu kırdı. Yakın mesafeden böyle bir makine çok tehlikeli olabilir.
  Sarışın terminatör aldı ve şarkı söyledi:
  - Sinirlerim çelikten değil,
  Beni tamamen yakaladın!
  Sonra Charlotte'un topu ateşlendi ve otuz dördü ezdi.
  Ve dakikada on iki atış yapan bir silah çok uzak mesafelere ulaşır.
  Dahası, Christina ateş ederken. Ayrıca bunu çok yerinde ve isabetli bir şekilde yapacaktır. Bir Kızıl Ordu tankını parçaladı ve ciyakladı:
  - Kuduz ateş! Yaşasın Stalin!
  Sonra lupanula ve Magda. Çıplak ayak parmaklarının yardımıyla çok hassas bir şekilde yaptı.
  Ve şarkı söyledi:
  - Ebedi Anavatan'ın görkemi için!
  Sonra kız gülmeye başlar...
  Alman makinesi hatasız çalışıyor.
  Burada IS-2 kurbanı oldu, oldukça güçlü ve tehlikeli bir tank, ancak kulenin alnı tarafından zayıf bir şekilde korunuyor.
  Sadece alnındaki IS-3 nispeten iyi korumaya sahip, ancak bu tank hala küçük partiler halinde üretiliyor. Aşırı karmaşık bir kule şekline sahiptir. Her ne kadar IS-3, muharebe uygulamasının gösterdiği gibi, en azından yakın mesafeden E serisi araçlara sığma şansına sahip.
  SSCB'de daha ağır tanklar henüz üretilmiyor ve hatta geliştirmeleri askıya alındı. Bu da elbette bir sorun yaratıyor. Almanlar hafif seride sadece E-25 kundağı motorlu silahlara sahip, ancak üretimi neredeyse donmuş durumda. Makine kötü olmasa da.
  Sadece iki mürettebat üyesi ve bir buçuk metre yükseklikte. Panther'den 75 mm'lik bir top ile küçük. Sovyet arabaları için avcı.
  Ama Führer gücü tercih ediyor. E-50 bile, yanlardan kanatlarla kapatılan E-75'ten kademeli olarak daha düşüktür.
  E-75'in yandan bile içeri girmesi zordur. Ve Almanlar bunu atılımlarda kullanıyor ...
  İki Alman pilot Alvina ve Albina, düşürülen uçak sayısını üç yüzden fazla aşmayı başardılar ve şunları aldılar: Gümüş meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç.
  Kızlar çok havalı savaşçılar ve dünyanın en havalıları. Evet, Huffman'ın şu an için daha fazla uçağı olsa bile, ama onlar, ama çok daha güzeller.
  Ve kural olarak, sadece bir bikiniyle ve çıplak ayakla savaşırlar.
  Alvina, ME-262 X'inden 30 mm'lik uçak toplarıyla üç Sovyet uçağını düşürdü ve şu tweet'i attı:
  - Ben yok oluşun meşalesiyim!
  Albina, benzer bir ateş yaktı, doğruladı:
  Biz tam bir imhayız.
  Ve dört Sovyet uçağını daha kesti ...
  Savaşçılar ruh hallerinde çok kavga ederler ama sürekli gülümserler.
  Erkekleri çok severler ve dilleriyle çalışırlar. Ve onu seviyorlar. Böyle dövüş güzellikleri.
  Burada bir Sovyet TU-3'ü düşürdüler ve onu paramparça ettiler ... Bu onların ateşli merhabası.
  Kızlar kısaca pes etmeyin. Ve Kızıl Ordu onlardan alır.
  Ama öte yandan Anastasia ve Mirabela da aynı bikini içinde ve yalın ayak kavga ediyor - hesaplarını kazanıyorlar! Kızlar çok agresifler.
  Ve Anastasia bir Alman uçağını düşürdü ve şunları yayınladı:
  - Ben harika bir pilotum!
  Mirabela, 37 mm'lik bir Alman arabasına top fırlattı ve gıcırdadı:
  - Ben süper bir savaşçıyım!
  Kızlar ve aslında ihtiyacınız olan şey ....
  Ancak, elbette reaktif Alman araçlarına karşı çekilmeyen eski Yak-9 T üzerinde savaşıyorlar. Ama güzellikler savaşmayı başarır. Ve vurulmaktan kaçının.
  Ve neden? Çünkü çıplak ayaklı ve bikinili. Bu yüzden onları kesmeyin.
  Gördüğümüz gibi, savaşçılar çıplak derinin ne olduğunu anlıyorlar.
  Anastasia başka bir Alman avcı uçağını düşürdü ve ciyakladı:
  - Anavatan için!
  Mirabela HE-162'yi kesti ve bağırdı:
  - Stalin için!
  En tehlikeli Alman savaşçısı ME-262 X, beş hava tabancasına ve harika bir hıza, süpürülmüş kanatlara, güçlü zırha sahiptir.
  Hafif, ucuz ama manevra kabiliyeti yüksek bir HE-162 arabasını düşürmek daha kolaydır.
  ME-1010'un Almanlar için tam anlamıyla başarılı olmadığı ortaya çıktı, bu da şüphesiz uçuş özellikleri açısından mükemmel bir uçak, ancak kanatları süpürme yönünü değiştiriyor ve yüksek nitelikli pilotlar gerektiriyor. TA-183'ün daha pratik olduğu ortaya çıktı ve ayrıca öne çıkıyor.
  Ancak Hitler, güçlü silahlara sahip ağır zırhlı ME-262 X'i tercih ediyor.
  Şimdiye kadar, Luftwaffe vida makineleri henüz üretimden çıkmadı. TA-152 en başarılı çok amaçlı araçtır ve ME-309 hala savaş halindedir. Hız ve silahlanma açısından Sovyet savaşçılarından üstünler. Ve Yu-488 bir vida makinesi olmasına rağmen, Sovyet Yakları ona yetişemiyor bile. Evet, daha gelişmiş LA-7 bile bu arabanın hızından daha düşük.
  Ve jet bombardıman uçaklarına karşı ne yapılmalı: "Arado", Yu-287 ve diğerleri.
  Jet uçağı olmayan Sovyet havacılığı zayıftır.
  Ancak Anastasia ve Mirabela, bu koşullarda bile iyi puanlar almayı başarıyor.
  Böylece geri döndüler, yakıt ikmali yaptılar ve tekrar savaşa girdiler. Yine Alman arabalarını devirin. Ve bunu büyük bir etki ile yapıyorlar.
  Sovyet havacılığındaki hiç kimse çiftleriyle karşılaştırılamaz. Ayrıca kızlar daha güçlü olmak için seks yaparlar. Ve genellikle her zaman farklı erkekleri olur. Ve bu kızlara böyle bir güç veriyor!
  Bu onların olağanüstü başarısının sırlarından biridir.
  Kızlar zaten SSCB kahramanının altın yıldızını aldılar ve birbirlerine göz kırpıyorlar.
  Yine uçtular, birini vurdular.
  Anastasia, oldukça güçlü bir bombardıman uçağı olan Yu-288'i 37 mm'lik uçak silahıyla kesti.
  Mirabela, yine aynı 37 milimetrelik silahı kullanarak bir Yu-287 jetini düşürdü. Bu tür silahlar, kızların olağanüstü doğruluğu ile düşman araçlarını uzaktan vurmayı mümkün kıldı. Mühimmat sınırlı olmasına ve ölme riskiniz olmasına rağmen.
  Kızlar çıplak ayakla şaplak atar ve şarkı söyler:
  - Şahinleri kartal gibi uçur,
  Stalin için öndeyiz!
  Başarımız uzak değil
  Kazanan bir hesap açın!
  Yani savaşçılar elbette faşistleri yüzüstü bırakmayacaklar. Ve o kadar sert vuracaklar ki, Führer'i incitecek.
  Anastasia Vedmakova, elbette manevralar. Yak-9 altı yüz kilometreden fazla, sıkmayacak, hatta ağır bir silahla daha az, ancak az çok savurma ve dönme.
  Yak-3'ten biraz daha iyi, ancak daha pahalı ve yüksek kaliteli duralumin gerektiriyor. Ve SSCB çok fazla toprak kaybetti. Yak-9 büyük miktarlarda üretilebilir.
  Ancak Japonya ile birlikte Üçüncü Reich, sürdürülemez.
  Mirabela, ME-262'yi vurdu ve şarkı söyledi:
  - Rusya Anavatanı'nın görkemi
  için tüm dünyayı daha mutlu edeceğiz!
  Anastasia başka bir Alman'ın sözünü kesti ve ciyakladı:
  - Bu en parlak aşkın adı!
  Ayrıca nasıl kükrülür. Ve Fritz'e saldır.
  Kızlar kesinlikle çok ama çok havalı.
  Ve bu arada Almanlar, SSCB topraklarına giderek daha fazla derinleşiyor.
  Japonlar da harekete geçiyor. Ve birçoğu var ve Çinlileri önlerinden sürüyorlar.
  Sarı askerler bir atılım için bastırıyorlar. Ve kelimenin tam anlamıyla her yaklaşıma ceset atıyorlar.
  Ama o kadar çoklar ki sonunda kırılıyorlar.
  Japonlar ve sarı orduları Habarovsk'a saldırır. Kayıplar tamamen göz ardı edilir.
  Ama orada Sovyet kızları tarafından karşılanıyorlar.
  Alenka ve ekibi.
  Kızlar Habarovsk'u savunuyor. Çıplak ayaklarıyla düşmana el bombası atarlar.
  Ve gülerek şarkı söylüyorlar:
  biz iyi kızlar
  Ve tüm savaşçıların yenilgisi ...
  Sesi çok yüksek
  Çılgın babaların görkeminde!
  Ve yine güzellerin çıplak ayaklarının attığı el bombaları uçuşuyor.
  Alenka, döner dönmez Çinlileri biçiyor ve ciyaklıyor:
  - Topraklarımıza şan!
  Anyuta çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası atacak ve kükreyecek:
  - Daha yüksek güçler adına!
  Ve ayrıca ölümcül bir patlama tokatlayın.
  Angelica sonraki vuruyor. Ayrıca çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor.
  Ve çığlıklar:
  - Yeni sınırlar için!
  Ve sonra Maria vuracak. Ayrıca bir dizi sarı savaşçıyı keserek şarkı söyledi:
  - Kuyruk kuyruk! Kısasa kısas!
  Ve arkadaşlarına göz kırp.
  Ve sonra Olimpiyatlar samuraylara ve Çinlilere bir kutu patlayıcı fırlatacak.
  Ve kükreme:
  - Anavatan'ın görkemi için!
  Ve yine, beşli yabancı orduyu yok ediyor.
  Ancak Japonlar şimdiden çok sayıda Çinli topladı. Tırmanırlar ve tırmanırlar. Ve ceset yığınları büyüyor.
  Alyonka ateş ediyor, çıplak topuklarını fırlatıyor ve ciyaklıyor:
  - Stalin için!
  Anyut ayrıca çıplak ayağıyla bir el bombası atacak ve homurdanacak:
  - Öğretmenler!
  Angelica kuyruğu atacak. Çıplak ayağıyla bir hediye fırlatır ve ciyaklar:
  - Lenin için!
  Ve sonra Maria, düşmana saldıran bir atıcı gibi. Ve çıplak ayak parmakları yıkıma başlayacak.
  Bundan sonra, Çinliler her yöne dağılır ...
  Ve sonra, Olimpiyatlar gibi, bir varil nitrogliserin alıp söndürecek. Ve herkesi ıslatın.
  Ve militaristler kendilerine düşüyor ...
  Oleg Rybachenko ve ekibi hala Tula için savaşıyor. Almanlar Moskova'yı kuşatmaya çalışıyor. Tula şehri kırk birde Fritz'in saldırısını çoktan püskürttü.
  Ama düşman şimdi çok daha güçlü. Ve agresif bombardıman yapar. Kızıl Ordu'ya ve diğer ölümcül güçlere bombalar yağıyor.
  Çok güçlü bir rakip. Ve çok fazla siyah savaşçıyı, Arapları, Kızılderilileri savaşa atıyorlar. Ve duracak gibi değil.
  Oleg Rybachenko, E-75'e ateş etti ve şarkı söyledi:
  Asker her zaman sağlıklıdır
  Asker her şeye hazır...
  Ve halılardan gelen toz gibi,
  yoldan çıkıyoruz
  Ve durmayacak!
  Ve bacaklarını değiştirme
  yüzlerimiz parlıyor
  Parlak çizmeler!
  Ve çocuk yine uzaktan Nazi'ye yumruk atıyor. Ama güçler gerçekten eşit değil.
  Tula kahramanca dursa da. Ve güneyde, Naziler Stalingrad'a yaklaşıyor.
  Ama orada ne kazanacaklarını düşünüyorlar?
  Oleg Rybachenko yine Nazilere ateş ediyor ve şarkı söylüyor:
  Ve böyle bir kaos
  doldurdu evreni...
  İnsanlığın üzücü kaderi -
  Acıya, acıya katlan!
  Ve yine çocuk düştü ve çok zorlu bir makine olan faşist "Maus" -2 yanıyor.
  Natasha mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  Karşımızda hiçbir güç duramaz!
  Ve çocuğa göz kırptı.
  Daha fazla lupanula ve Zoya. Ayrıca kükreyerek:
  - Zafere ulaşmam için!
  SU-100 kendi kendine çalışır ve bombardımanı durdurmayı düşünmez.
  Almanlar yavaş yavaş Tula'yı atlıyorlar. Çok güçleri, çok piyadeleri var. Ve çeşitli markaların hareketli tankları.
  Burada, örneğin, çok güçlü bir makine olan aynı "Lev" -2 var: yüz ton ağırlığında ve ön zırhı 300 milimetre eğik. Hiçbir şey kırılmamış gibi görünüyor.
  Ama Oleg Rybachenko hala yumruk atıyor. En yüksek sınıfını gösterir - bir keskin nişancı.
  Ve kendini dövüyor ve dövüyor ...
  Nazilerden sadece parçalar uçuyor. Ama yine de yavaşlamak istemiyorlar.
  Oleg Rybachenko gıcırdıyor:
  - Gelecek bizim
  Biz Kartalız, Jedi!
  Ve yine çocuk atlara kalkar. Ve yine, Naziler bir kuruşla.
  Ve Gerda'nın tank ekibi zaten Stalingrad'da. İşte böyle agresif kavgalar tüm hızıyla devam ediyor.
  Gerda, ateş ederek bağırıyor:
  - Vücudum demir!
  Charlotte çıplak parmaklarıyla joystick'in düğmelerine bastı ve cıvıldadı:
  - Dövüş için çok faydalı!
  Ve partnerine göz kırptı.
  Sonra tekrar lupanula ve otuz dördü kırdı.
  Sonra bir atış ve Christina verdi. Kızıl Ordu'nun kurumasını bozdu ve gürledi:
  - Ben çılgın bir kızım! Herkesi yırtacağım!
  Sonra Magda çıplak ayağıyla ateş etti.
  Almanya'dan kızlar genel olarak iyi gidiyor. Ve düşmanı karala.
  . BÖLÜM 2
  Ama sonra arabaları yandan çarptı. Durup tamir etmek zorunda kaldım.
  Gerda kaprisli bir şekilde belirtti:
  Yine zaman kaybediyoruz!
  Charlotte çıplak ayağıyla zırhın yüzeyini ovuşturdu ve hırladı:
  İntikam alacağız ve kazanacağız!
  Sonra aldı ve dişlerini gösterdi. Ve inci dişlerden yayılan güneş ışınları.
  Christina aldı ve ciyakladı:
  - Vatan için tavsiyesiz!
  Ve ayrıca çıplak topuğuyla zırha tokat at!
  Magda kabul etti.
  - Ve saçmalık yok!
  Kızlar şimdilik satranç oynamaya karar verdiler. Bir çift için bir çift. Ve orada bir strateji oluşturmaya başladılar.
  Oyun ilginç. Ama kızlar her hareket için tartıştı ve kafa attı.
  Gerda dişlerini sırıtarak belirtti:
  - En yüksek aksiyom olacağım!
  Ve nasıl gülmeli..
  Andersen'ın masalındaki adaşımı hayal ettim. Burada hırsızlar tarafından ormanda yakalandı. Arabayı söktüler ve neredeyse tüm giysiler ve pahalı çizmeler Gerda'nın kendisinden alındı. Böylece Gerda yine yalınayak ve çul içinde. Elleri arkadan bağlıyken böyle görünüyordu.
  Sonbaharın soğuk ormanında yürüyor. Çıplak taban her yumruyu, her yumruyu, her dalı hisseder. Gerda korkar ve yemek yemek ister.
  Hatta sarayda iyileşmeyi başardı. Ve sonbahar çimenlerinde, son zamanlarda yaşadığı soğuğu anımsatan don var.
  Gerda kıkırdadı... Andersen'ın masalında açıkça yeterince kızarmış topuklu ayakkabı olmadığını düşündü. Ve bu harika olurdu!
  Tank kısa sürede onarıldı. Hasar küçük. Yüz milimetrelik bir topun kabuğunun yan tarafına çarpmasına rağmen. Hangi tehlikeli olabilir.
  Charlotte çıplak ayaklarını joystick düğmelerine bastı ve şarkı söyledi:
  - Ben bir tank avcısıyım,
  Yürek yanıyor...
  Silah benim evim!
  Ve mermi otuz dört tane daha kırdı. Şimdiye kadar, savaş alanına hakim olan T-34-85. Ve Kızıl Ordu'daki ağır araçlar nispeten nadirdir.
  Ama sonra IS-3 ortaya çıktı. Zayıf bir noktası var: vücudun alt kısmı. Alın geniş bir eğim açısına sahiptir. Bir şekli var: turna burnu. Ama alnın alt kısmına vurursan merhamet olmaz.
  Magda, çıplak ayak yardımıyla düşmana bir top doğrulttu. Ve nasıl tokatlandı ve mermi uçtu.
  Ve Sovyet arabası bağırsaklara girdi. Taret parçalandı ve mermiler patlamaya başladı.
  Gerda haykırdı:
  - Ve sen çok güzel bir güzelliksin!
  Magda muhteşem göğüslerini sallayarak ciyakladı:
  - Beni kimse durduramaz!
  Charlotte kendinden emin bir şekilde onayladı:
  - Ve kimse kazanamaz!
  Christina cevap olarak ciyakladı:
  - Kötü kurtlar düşmanları ezer!
  Gerda homurdandı:
  - Kötü kurtlar - kahramanlara selam olsun!
  Naziler, Tula'yı ve çocukları, dört kızla birlikte ringden kaçmak zorunda kaldılar.
  Oğlan, kız ve kızlar kendilerine koşuyor ve çıplak parmaklarıyla el bombası atıyorlar.
  Ve Naziler hasar alır ve onlara vuramazlar.
  Oleg, ateş etti, şarkı söyledi:
  - Kutsal Anavatan adına,
  Bize diz çöktürme!
  Margarita, ölüm hediyesini çıplak ayağıyla fırlattı ve gıcırdadı:
  - Değil! Asla koyma!
  Natasha, ateş edip zıplayarak ekledi:
  - Evimize bela gelmesin!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, ölümcül bir el bombasının nasıl fırlatılacağı.
  Dahası, Zoya parçayı atlatacak ve ayrıca ezici şeylerin çıplak ayak parmaklarıyla kırılmasına izin verecek ...
  Ve kükreme:
  - İyi olacak!
  Ve sonra Angelica düşmana ateş edecek. Vahşi bir öfkeyle biçin. Ve tekrar kükreme:
  - Ben çılgın bir içiciyim!
  Ve çıplak bir topuktan bir el bombası uçacak.
  Ve sonra Svetlana, aldığı gibi ve acıyla vurur.
  Bunlar elbette kızlar - ölümün düşmanlara getirdiği şey.
  Natasha, düşmana ateş ederek gıcırdıyor:
  - Bizi kimse durduramayacak, şeytan bile bizi yenemeyecek!
  Ve çıplak ayaklarından uçar, kavisli bir el bombası. Ve lupanet, evet, her şeyi ve dahası çok uzağa saçacak.
  Kızlar kesinlikle etkilenen bölgenin üstesinden gelebilir. Güneyde, Kızıl Ordu'nun elinde tuttuğu Stalingrad'da çatışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Japonların muazzam bir kaybı Habarovsk'u aldı ve Vladivostok'a ilerledi.
  Eh, orada ihtiyacı olanlar tarafından karşılanacaklar.
  Anna Vedmakova, sadık uçan atıyla pek de hoş olmayan bir veda töreni yaşadı. Üzerinde çok sayıda Alman uçağının düşürüldüğü yerli MiG-4 haline gelen avcı uçağı, Japon donanmasının yanı sıra çok sayıda başka araç ve geminin hava saldırıları sırasında basitçe yandı. Yükselen Güneş Ülkesinden gelen akbabalar şehri gagaladıktan sonra, Vladivostok üzücü bir manzaraydı. Ancak, ölülerin cenazesi askeri bir şekilde mütevazı ve yeterince hızlı bir şekilde yapıldı. Pilot Vedmakova bacaklarını yaktı, kızın ayakları kabarcıklarla kaplıydı ve bu nedenle çıplak ayakla yürüdü, ayak parmaklarına dikkatlice bastı. Japonlar henüz akınları tekrarlamamışlar, çabalarını ilerleyen cepheleri desteklemeye yoğunlaştırmışlardır. Vedmakova tıkanıklığı atladı, şiddetle temizlendi, işçiler arasında çok sayıda çocuk vardı. İnce, yalınayak, taze bahar güneşinde yüzleri kızarmış, kırık kiremitleri tırmıkladılar, düşmüş telgraf direklerini kaldırdılar, sokakları süpürdüler.
  Kıdemli, öncü kravatlı, ancak gömleksiz (ayrı ayrı asılıydı, görünüşe göre erkekler kıyafetlerine bakıyorlardı), pilota koştu.
  - Hızla çalışıyoruz, binbaşı yoldaş, yakında her şey hazır olacak! Sokağı temizleyeceğiz, savaştan önceki gibi pürüzsüz olacak!
  Vedmakova gülümsedi ve ona bir parça şeker attı:
  - Al şunu! Bu bizim Sovyet doğal çikolatamız, Amerikan zehri değil.
  Oğlan hararetle göz kırptı.
  - Ve Amerikalılar için yeni bir takma ad bulduk! Şu andan itibaren Hitler ve Hirohito ile birlikteler, onlar Yankee değil Pindos!
  Kız binbaşı oğlanın önünde eğildi:
  - Kim olduklarını nasıl söyledin?
  Genç öncü tekrarladı:
  - Pindos! Şimdi bize ihanet eden Yankee'leri devireceğiz!
  Vedmakova çocuğun başını okşadı, sonra büyük, güçlü eli çocuğun ince, damarlı omuzlarına gitti. Çocuk gülümsedi: dişleri beyazdı ve nasırlı avucunu uzattı. Binbaşı çocuğun elini sıktı ve cevap verdi:
  - Adı hatırlamalıyız! Ama sonuçta, henüz Amerika ile savaşta değiliz, bu yüzden takma adlar bulmak için erken!
  Oğlan cevap verdi:
  - Amerikalılar Japonlardan ve Almanlardan daha kötü çünkü onlar vekaleten savaşmayı tercih ediyorlar. Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun savaşçıları ne kadar acımasız olursa olsun, cesaretleri herkes tarafından bilinir!
  Witcher araya girdi:
  - Bu cesur adamları öldüreceğim! Ve en kısa sürede!
  Yeni oyunculuk garnizonu Krotov beklenmedik bir şekilde pek mantıklı olmayan bir emir imzaladı ve bir grup denizciyle birlikte bir savaşçı pilotu Habarovsk'a gönderdi. Emir hemen takip edildi, Japon birimlerinin saldırısını yansıtmak gerekiyordu. Vedmakova, elbette, ona bir savaşçı vereceklerini umuyordu, ama ... Ve cephenin emrinde boş uçaklar yoktu ve merkezlerinin takviyeleri henüz gelmemişti. Vladivostok'tan Habarovsk'a yolculuk biraz zaman aldı ve binbaşı kelimenin tam anlamıyla raylardan fırladı ve kaynayan bir kavgaya girdi.
  Japonlar, iyi tahkim edilmiş şehri atlamaya ve onu kuşatmaya çalıştı. Savaşçı, saldırı başlamadan önce makineli tüfekle sipere zar zor atladı.
  Witcher, yanında yatan Kaptan Sinitsin'e sordu:
  - Yani düşman, tahkimatları atlamak ve bizi arkaya koymak için Friedrich'in veya daha doğrusu General Nogi'nin taktiklerini planlıyor.
  Kaptan homurdandı.
  - Rus atının kuyruğunu yakmaya çalışsın! Böylece toynaklarla vurulacak ki, yeterli görünmeyecek!
  As pilot şaka yaptı:
  - Atın toynakları, muhtemelen Krupp çeliğinden değil, bizim Sovyet toynaklarımızdan!
  Sözleri mermilerin ulumasıyla kesildi. Burada uzun kazılmış bir siperde yatıyor, Habarovsk çevresinde genellikle asil bir tahkimat hattı var, bir Japon işgali tehdidi bir yıldan fazla bir süredir var. Siperlerin önünde ve arkasında mermiler patlıyor, onlardan çok fazla kükreme var. Genel olarak, ünlü Japon shimozası çok fazla gürültü ve duman yaratır. Savaşçı, biraz kayıtsızlıkla bile korkmadan bakar. Mermi patlamaları kirli fıskiyelere yol açar, işte bunlardan biri yerin sallanmasına neden oldu. Bu, üç yüz milimetrelik iyi bir top kalibreli bir silahın vurduğu anlamına gelir. Yaralıların iniltilerini duyabiliyorsunuz... Topun içinden, her kulağın yakalayamayacağı hafif buharlar gibi görünüyorlar. Burada pilot savaşçıya toprak serpildi. Ancak, hapşıran kız kırmızı örgülerindeki tozu silkeledi:
  - Hep böyle, yatarsan kirlenirsin! Ve eğer kalkarsan, bir ya da iki tane kaldı!
  Topçu hazırlığının kısa olduğu ortaya çıktı, belki de Japonların çok fazla mermisi yoktu. Saldırı başladı. Birkaç Japon tacos önde sürdü. Küçük, hafif yuvarlak makine gövdesi. Yükselen Güneş imparatorluğunun en büyük tankı: Chichiha. Vedmakova özelliklerini hatırladı. Ön zırh 30 mm, silah 47 mm, dizel motor 320 beygir gücü. Bu makinenin T-34'ten daha düşük olmadığı sürüş performansı dışında, 1943 modelinin Alman T-3'ünden bile daha kötü. Uzak Doğu'da bile denir, hapşırın! Ama bu arada, tarlaların kraliçesi bir tank değil, bir piyade. İşte deneyin, mayın tarlalarına yaklaşın. Dedikleri gibi: zırhlı bir trenin geçmediği yerde, tüfekli bir asker sürünerek geçer.
  Japonların tüfekleri Alman Mauser'den kopyalandı. Birinci Dünya Savaşı'ndan ünlü "Schmeister" den kopmuş hafif makineli tüfekler. Genel olarak, dar gözlü olanlar diğer taraftan en iyiyi kopyalamak için can atıyorlar. Elbette Japon tasarımcılar şimdiden "Panther" ve T-34'ün bir melezinin yaratılması üzerinde çalışıyorlar!
  Bir düzineden fazla Japon tankı yok ve Sovyet topçuları hiçbir şekilde onlarla tanışmak için acele etmiyor. Piyade geleneksel kalın çizgide onların peşinden koşar. Yükselen Güneş ülkesinin askerleri, haki bozkırının rengi olan sarılığı hafifçe veren bir üniforma giyerler. Vedmakova onlara bakar ve saldırganların sayısını hızla tahmin eder. Gözle, beş veya altı bin kişi var ve cephenin bu bölümünü kapsayan siperlerde oturan en fazla bin Rus var. Ve silahlar... Uzak Doğu ordusu artık prensibine göre donatılmıştır ve sadece subayların hafif makineli tüfekleri vardır. Ne de olsa o, bir pozisyonu olmayan, sıradan bir seviyeye indirilmiş bir ana dal.
  Kaptan Titmouse (hala çok genç bir adam) Witcher'a sordu.
  - Almanlarla savaştın mı?
  Kız cevap verdi:
  - Değil! onları öptüm!
  Kaptan aniden sarararak şunları söyledi:
  - İlk cesedini hatırlıyor musun!
  Vedmakova gülümsedi ve başını salladı.
  - Ben bir pilotum ve kimi vurdum, vurdum, ceset kavramım yok! Bu arada, tüm Büyük Vatanseverlik Savaşı boyunca uçağım hiç düşürülmedi!
  Kaptan biraz garip bir şekilde ıslık çaldı.
  - Sen sadece bir assın! Ve kaç tane bulaşmış Alman var!
  Witcher daha da geniş gülümsedi.
  - Yirmi beşinci kahramanın yıldızını verdikten sonra! Sadece yirmi sekiz.
  Sinitsin haykırdı:
  - Ooh! Siz sadece zanaatınızın ustasısınız!
  Kız alçakgönüllülükle cevap verdi:
  - Görevini dürüstçe yerine getiren birini kahraman yapmaya gerek yok. Şimdi piyade yaklaşacak ve onlarla buluşacağız.
  Kaptan, on kilo ağırlığındaki ağır bir hafif makineli tüfek cıvatasını salladı. Köpeğe dokundum, fırlatma çok sıkı, popo geri tepiyor. Oldukça uygun bir dev değil, ama vuruyor ... Doğru, söylentilere göre, Almanların zaten daha güçlü bir makineli tüfeği var, ancak Sovyet tasarımcılarının daha iyi bir şey bulup bulmayacağını kim bilebilir. Sinitler soruya karşı koyamadı:
  - Ve neden bu kadar havalı bir pilotu piyadeye transfer ettin?
  Vedmakova yarı şakayla cevap verdi ve aynı zamanda hafif makineli tüfeğinin sıkışmasına da tıkladı:
  - Ben de ateş altında oturmanın nasıl bir şey olduğunu bilmek istedim! Bu güzel olurdu!
  - Ve görünüşe göre, ön saflara geçmek için bu kadar aceleniz varsa, botlarınızı kaybettiniz!
  Vedmakova, aslında, kabarcıkların daha hızlı inmesini sağlamaya çalışırken, yalınayak gitti. Savaş sırasında çoğu kadın ve çocuk yazın çıplak topukluyla gösteriş yapsa da, bu özellikle halka açık yerlerde subaylar arasında kabul görmedi. Ama Witcher bunu bu şekilde vurgulamayı bile severdi. Sinitsin'e basitçe cevap verdi:
  - Para biriktirmek için aslında tüm kapitalist dünya bize karşı. Sonuçta, botlar yıpranır ve bu birçok insanın işidir!
  Kaptan hararetle göz kırparak kabul etti.
  - Çok güzel bacakların var! Onları evcilleştirebilir miyim!
  Vedmakova parmağını salladı:
  - Şimdi değil! O zaman hayatta kalırsan, seni bu gece ısıtırım.
  Sinicin gözlerini devirdi.
  - Vay, hızlısın! Genellikle kadınlar uzun süre kırılır!
  Vedmakova cevap vermek istedi ama bir patlama duyuldu, önden yürüyen bir Japon tankı mayına çarptı. Kız şarkı söyledi:
  - Hitler araba kullanıyordu, piç kurusu mayın tarafından havaya uçtu! Parçalara ayrılmış - ama bu çok az işe yarar!
  Başka bir Japon tankı patladı, durdu, namlusunu çevirdi ve Sovyet siperlerine ateş açtı. Bir üçüncüsü onu takip etti. Ancak Japonlar durmayı düşünmediler. Dar gözlüler hırladı: yarım daire biçimli, hareketli kulelere yerleştirilmiş makineli tüfekleri çalışmaya başladı.
  Kaptan mırıldandı:
  - Bu harika! Geçit töreni nasıl gidiyor! İşte ordu!
  Vedmakova, piyadeye olan mesafe izin verdiği için bir tüfek aldı ve bir Japon subayına ateş etti. Dar gözlü düştü, tüfeği öyle bir kuvvetle fırlattı ki, bahar çimenlerinde süngüyle oynadı. Diğer Japonlar koşmaya devam ettiler, vücutlarını hafifçe eğdiler, görünüşe göre bu şekilde yenilgiden kaçınmayı veya daha doğrusu olasılığını azaltmayı umdular. Vedmakova, Quantude ordusundaki askerlerin bu şekilde eğitildiğini, zamanında eğilmeye vakti olmayanların kafasına bambu sopayla dövüldüğünü hatırlattı. Görünüşe göre kral baba, Hirodes çok duygulanmış! Ancak bu Nicholas II hakkında. Şimdi yine Japonya ile savaşıyorlar ve bir değil birkaç cephede. Ancak bunun da avantajları vardır. Kız şarkı söyledi:
  Geliyor - Wehrmacht küller içinde yenildi,
  Napolyon yenilmezliği yendi!
  Düşman Sovyet bayrağını çiğneyemeyecek,
  Halk ve parti birleştiğinde!
  Birer birer, harap olmuş Japon tankları durdu, ancak süngülerle dolu piyade daha da hızlı koşmaya başladı. Sovyet birliklerinin pozisyonları parıldadı, tüfekler alkışladı, ara sıra otomatik patlamalarla serpildi. Ateş ve Vedmakova açtı. Hareket halindeyken yeniden yüklenen Japonlar tüfeklerden ateş etti. Ciğerlerinin tepesinde bağırdılar:
  - Banzai! Rus vazgeç!
  Mermiler leşlerini mankenlere saplanan bir ramrod gibi deldi. Kanla karışık kemik tozu düştü. Ancak, savaşta olduğu gibi mermilerin çoğu geçti. Japonlar mayın tarlasını geçtiler, küçük askerler, tanklar için hazırlanan hediyeleri patlatamayacak kadar hafifti.
  Vedmakova, makineli tüfeğin acımasız geri tepmesini omzunda hissetti, Yükselen Güneş ülkesinin savaşçıları gerçek canavarlar gibi görünüyordu. Histerik çığlıkları daha güçlü ve daha yakınlaştı, sarı, iğrenç yüzleri terle parladı. Vedmakova, bir seferde mümkün olduğu kadar çok düşman askerini alt etmeye çalışır. Kız her zamanki gibi ateşli ve iç içe ateş ediyor. Bir klip bitti, diğerini ekledi. Dergi çok büyük, yuvarlak, hazneye sıkıştırmak kolay değil. Ve yine ateş, Japonlar baş aşağı uçuyor.
  Vedmakova, mühimmatsız kalan ikinci mühimmat yükünü vurdu. Ve el bombaları, ilerleyen dar gözlülere zaten yün atıyor. Fırlatmalarla cevap veriyorlar, şimdi çok daha fazla inilti var ve Sovyet askerleri düşüyor. Parça, Cadı'nın kafasındaki küçük bir saç telini kesti. Kızın sinirleri bozulur ve ayağa fırlar ve ciğerlerinin tepesinde bağırır:
  - Anavatan için Stalin için!
  Onu takip eden savaşçıların geri kalanı, siperden atlayarak ve süngülerini sallayarak bağırır. Sovyet askerleri Japonlarla buluşmak için koşar ve bir süngü savaşına girer.
  Vedmakova, en yakın "samurayın" karnını hızlı bir darbe ile keser. Çığlık atıyor, cevap vermeye çalışıyor ve boğazlanmış bir yaban domuzu gibi yere yığılıyor. Kız sevinçle haykırır:
  - Rus futbolu: Rusya - Japonya, iki sıfır!
  Ve gerçekten de başka bir Japon boğazı süngü bıçağıyla kesilmiş olarak düştü. Üçüncü savaşçı pilot kasıklarına tekme attı. Dar gözlü olan uzandı ve ataletle hareket eden kız, noktayı rakibin gözüne soktu!
  -Japonları getirin! Neden kapı bekçilerinde duruyorsun!
  Süngünün misilleme vuruşu binbaşının tuniğini yırttı, kan geldi, ama bu sadece kızı utandırmakla kalmadı, aynı zamanda ek bir öfke de verdi.
  - Hirohito'nun ölümü! - Kız havladı, incik dar gözlü tapınağa çarptı ve kız sanki son savaşçı pervanelermiş gibi hızlı hareket etti.
  Japonlar geri çekildi ve hatta geri çekildi ve ilham veren kız saldırıya geçti, makineli tüfeği bir devin elinde bir sopa gibi dönüyordu. Burada çok gayretli bir subayın başının arkasına bir popo ile sert bir darbe geldi. Anna nefesini verdi.
  - İşte bir shahen-hash!
  Ancak genel olarak Ruslar zor zamanlar geçirdi. Dar gözlü tarafında, beş kat avantaj ve Japonların fiziksel uygunluk seviyesi fena değil, ayrıca SSCB'nin en iyi askerlerinden çok uzakta onlara karşı savaşıyor. Doğal olarak, böylesine zor bir savaş sırasında, üçüncü kategorideki askerler, en kötü verilerle veya Nazilerle savaşta ciddi şekilde yaralanan savaşçılarla Uzak Doğu'ya gönderildi. Askerler düştü, bazen bir düzine süngü bir Rus'a saplandı, kelimenin tam anlamıyla topluca kan verdiler, ancak kahramanlar gibi savaştılar ve kimse merhamet istemedi.
  Sinitsin, bir Japon subayını bir süngü ile deldi, ancak kendisi yanda bir puan aldı. Genç adam, saldıran Japonları göğsüne bir popo darbesiyle yere serdi, ancak kan yandan çok fazla aktı. Ve dört samuray aynı anda adama koştu.
  Cesur Vedmakova kurtarmaya koştu, memuru omuz bıçağına bir süngü ile bıçakladı ve dizinin altına bir tekme ile başka bir Japon'u devirdi.
  - Bekle Petruha! dedi.
  Hemen göğsüne yönelik iki süngü yansıttı ve cevap verdi:
  - Ben Peter değilim, Arkady!
  Başka bir Japon'u deviren kız hırladı:
  -Savaşta her isim, horozun klik sesi gibidir, kurşunsuz vurmamalısın!
  Arkady hafifçe geri çekildi ve acımasız bir süngü yanağını yırtıp açtı. Genç adam dayanılmaz bir acıyla sızlandı:
  - Tanrının annesi!
  Vedmakova itiraz etti:
  - Belki bir anneyim ama Tanrı'nın değil! Genel olarak, Tanrı yoktur ve asla olmamıştır!
  Arkadiy Anna'ya geri adım attı ve belli belirsiz mırıldandı:
  - Peki ölümden sonra yokluk bizi ne bekliyor?
  Kız olumsuz anlamda başını salladı.
  - Değil! Komünist bilim ölüleri diriltecek! Ve yeni bir hayata ilk girenler, anavatanları için savaşlarda düşenlere iade edilecek.
  Sini başını salladı.
  - Tanrı kutsasın!
  Vedmakova bir Japon daha koydu ve ciyakladı:
  - Tanrı yok! Eğer öyleyse, evrenin sözde yaratıcısının bir sadist olduğunu kabul etmeliyiz! Ve yaratılışa işkence etmeyi seviyor!
  O anda Arkady'nin uyluğu bir süngü ile yırtıldı ve düşmemek için kızıl saçlı savaşçıya yaslandı:
  - Ve acı çekiyorum! Sadece hayal edilemez!
  Yükselen güneşin askerlerinin beş altı kat üstünlüğü etkili oldu. Elli samuray, süngülerini bir kirpi ordusu gibi sallayarak onlara doğru koştu. Arkady midesine bir süngü ile birkaç darbe aldı ve sonra gözü oyuldu. Genç adam düştüğünde, ona yirmi kez enjekte ettiler ve onu sonsuza dek sakinleşmeye zorladılar. Ruhunun uçarken hissettikleri ilginçtir: şaşkınlık ya da korku ya da belki de bedenin zindanından ayrıldıktan sonra inanılmaz bir rahatlama.
  Witcher büyülenmiş gibiydi. Elbette tuniği parçalara ayrıldı, süngülerle kesildi. Savaşçının tamamen çıplak olduğu, birçok çizikle kaplı olduğu ortaya çıktı, ancak samuray ona tek bir ciddi yaralanma veremedi! Dövüştü ve kırmızı meme uçlarıyla çıplak göğüsleri denizdeki şamandıralar gibi sallandı. Ve çıplak ayak bilekleri parladı. Kız gerçekten hayvani ve erotik gücün somutlaşmış haliydi. Çıplak tabanları, büyük yıkım ve kötülük tanrıçası Kali ile bir ilişki olduğu kanla kırmızıya döndü! Neredeyse tüm Sovyet askerleri zaten bıçaklandı, savaş bitti, ancak sadece Afrodit'in ışıltılı güzelliğinde, zaman zaman küstah dar gözlere çarpıyor.
  Japon General Nugi bu mucizeye şaşkınlıkla baktı. Sonra kafasından bir düşünce geçti. Yetersiz beslenen bir sivrisinek için ince bir sesle verilen bir emir vardı:
  Üzerine ağ at, canlı yakala!
  Tutumlu Japonların da ağları vardı. Aniden Ruslardan birini canlı yakalamanız gerekiyor. Ve web bunun için mükemmel. Hemen bir düzine avcı kıza zincir attı
  Vedmakova elinden geldiğince direndi, tüm gücüyle kendini kurtarmaya çalıştı. Ama hepsi boşuna, vicdanlı Japonlar ağı bir file dayanacak şekilde yaptı. Kız iyice kundaklandı ve kollarında sürüklendi. Her şeye bakılırsa, özellikle bu yön topçu veya makineli tüfekler tarafından kapsanmadığı için taktik başarı elde edildi.
  Kız, kendisine aşık olan Arkady'nin pürüzsüz tıraşlı yüzünü ve onun sloganını hatırladı:
  -Savaşta her isim, horozun klik sesi gibidir, kurşunsuz vurmamalısın!
  Rahatsız edici ve nahoş bir düşünce ortaya çıktı, düzeltmedi mi! Sonuçta, bu genellikle olur, sadece bir kişiye aşık oldu ve öldü!
  Görünüşe göre Japonlar, bu yerdeki kötü örtülü siperleri işgal etti ve Habarovsk çevresindeki Sovyet birliklerinin pozisyonlarını atlamaya devam etti. Ve Vedmakova'sı esir alınıyor ve henüz alınmamış olmalarına rağmen, sizi arkaya götürmek için lekeli bir zırhlı araca yüklendiler. Makine tufandan önce, muhtemelen Birinci Dünya Savaşı'ndan, bu yüzden belli belirsiz bir şekilde piyadenin arkasına geçti. Hız saatte yaklaşık 12 kilometredir. Br! Dünyadaki ilk tank Prokhorov'un arazi aracı daha az ağır değildi, ancak karayolu üzerinde saatte 40 kilometre ve yolda 25 hıza sahipti. Bir yandan SSCB'nin tüm Avrupa'ya, diğer yandan Asya'nın önemli bir kısmına saldırdığı şey. Kız yan döndü, görünüşe göre sırtını yatırma tehdidi vardı. Zırhlı aracın bu kısmı ne kadar karanlık, görünüşe göre paraşütçü departmanına veya askerlerin taşınmasına ev sahipliği yapıyor. Önce çubuklardan ve güçlü halatlardan kurtularak kaçmak elbette güzel olurdu. Ama nasıl yapmalı? Kızın elbette yetenekleri var, ancak aynı zamanda kelepçeleri çıkarması ve bacağından bağlı olduğu zinciri kesmesi gerekmesine rağmen. Ancak burada halatlar da oldukça iyi uyabilir. İş sıkıcı ama onu Mançurya topraklarına götürürlerse zamanı olacak. Kız ıslak tenindeki ipleri çıkardı, zinciri gördü ve aynı anda düşündü. Hmm, Sovyet Rusya'ya karşı ciddi bir koalisyon vardı: Ve en ciddi canavar Almanya. Gelişmiş teknolojisi ve güçlü birlikleri olan bir ülke. Örneğin, yeni ME-309 avcı uçağını duydu. Görünüşe göre zaten uçuyorlar. Silahlar hakkında kesin verilere sahip değil, ancak söylentilere göre, bu uçakta yedi tane var! Yangın noktaları. Yak=9'un sadece iki tanesine sahip olduğu ve Sovyet avcılarında üçten fazla puanı olan bir makine olmadığı düşünüldüğünde, bu çok ciddi bir silahlanmadır. Bu canavarları yenmeye çalışın! Fokken-Wulf, silahlanmada Sovyet uçaklarından üstün ve hatta neredeyse iki ton bomba taşıyabilen çok ciddi bir makinedir. Zaten 1942'nin sonunda, iki adet 20 mm top ve 4 adet 13 mm makineli tüfekle silahlandırıldı. Ama öyle görünüyor ki, iki adet 30 mm ve dört adet 20 mm topla yeni bir tür avcı-saldırı uçağı ve bombardıman uçağı ortaya çıktı. Zaten bir canavardı, tüm canavarlar için bir canavar! Ve söylentilere göre, sekiz adet 30 mm'lik topa sahip bir savaş uçağı zaten üretime alındı! Böyle bir gulyabani üstesinden gelmeye çalışın! Sovyet tasarımcıları buna nasıl cevap vermek istiyor? Vedmakova, Yak-3 üzerinde çalışmaların sürdüğünü duydu. Bu küratör hakkında Beria departmanından bilgi verildi. Uçağın ana özelliği, ek motorlar ve silahlar olmadan yapının daha düşük ağırlığı olacak gibi görünüyor. Manevra kabiliyeti kesinlikle iyidir, ancak silahlanmada bir artış istiyorum! Aslında, boksta, elbette, tüy ağırlığındaki hafif bir atlet, ağır bir sikletten daha manevra kabiliyetine sahiptir, ancak yine de ona kesinlikle kaybedecektir. Ağırlık kategorilerinin olması boşuna değil ve profesyonel boksörler arasında çarpıcı güç en çok değer verilen şeydir. Sovyet uçaklarının silahlanmasını güçlendirmek gerekiyor ve ancak o zaman Wehrmacht dövülecek mi ... eşit temelde? 1942'nin ikinci yarısından itibaren, Luftwaffe'nin hava üstünlüğü buharlaşmaya başladı, Mart 1943'e kadar SSCB'nin bir avantajı vardı, ancak ... Müttefik ihaneti güç dengesini değiştirdi. Vay be, Hitler 13 Mart'ta öldürüldü ve şimdi sadece Nisan'ın sonu, ama güç dengesi ne kadar ciddi bir şekilde değişti. Çok hızlı, stratejik olarak kazanan bir pozisyondan, stratejik olarak neredeyse kaybetmeye yakın bir pozisyona. Neredeyse, Almanya'nın SSCB'ye karşı stratejik ve teknolojik bir avantaj elde etmeden önce yenebileceğine dair hala umut olduğu için. Özellikle, Müttefikler Nazilere büyük miktarlarda uçak tedarik edebilir, ancak Alman pilotların onları nasıl uçuracaklarını öğrenmek için zamana ihtiyaçları olacak. Yine de, teknolojide, gösterge panellerinde bir fark var. Tanklar ayrıca eğitimli mürettebat gerektirir, ayrıca Chevron'un Rus kışındaki sürüş performansı özellikle iyi değildir. M-18 otomatik tüfek ... Fena bir şey değil, ancak atış hızı açısından en iyi Sovyet modellerinden daha düşük, ancak doğruluğu aşıyor! Kısacası sorun üstüne sorun! Ayrıca güçlü zırhı ve iyi sürüş performansı ile gerçekten ünlü "Churchills" de var... Tabii ki, onlar da savaşmak zorunda kalacak gibi görünüyor. Ve savaş ne kadar uzun sürerse, Naziler o kadar fazla teçhizat alacak. Sonuç basit, yaz aylarında Almanya'ya ezici bir yenilgi vermek gerekiyor. Japonya'ya gelince, kendinizi aktif savunma ile sınırlamak ve tanklarda niteliksel üstünlük kullanarak karşı saldırılar başlatmak en iyisidir. Ama yine de, gücü maksimuma çıkarmak. Uzun muharebelere girmemek ve önceden hazırlanmış hatlarda savunma inşa etmek. Çin Kızıl Ordusu'nu kullanmak için hala bir şans var, ancak Chiang Kashi rejimi tüm gücüyle onun üzerine düştü. Yani şimdilik, kendi gücüne güvenebilirsin. Geldiğinde? Hepsinden iyisi, yolların nihayet kuruduğu ve birliklere ikmalin geldiği Mayıs ayının sonunda. Vedmakova'nın kendisi, Almanları endüstriyel Donbass'tan çıkarmak için ilk darbesini Oryol yönünde ve daha sonra Kharkov bölgesinde ve daha sonra Ukrayna üzerinden, Dinyeper'ı hareket halindeyken geçerek ve daha sonra zorunlu bir yürüyüşle verecekti. Romanya'ya. Bununla birlikte, Belarus'u kurtarmak için kuzeye dönmek ve merkez grubun arkasına geçmek mümkündür. Bir bütün olarak fikir iyidir, ancak sakıncalar olsa da, Oryol yönündeki saldırı en belirgin olanıdır ve Naziler onu orada bekleyecektir. Tahkimatların kırılması gerekecek.
  . BÖLÜM 3
  Burada elbette silahlar ve Katyuşalar işe yarayacak. İkinci sistem güçlü, özellikle ahlaki bir etki yaratır. Her durumda, düşman savunmasına mermi atmak için çok sayıda silaha ve "Katyuşa"ya ihtiyacınız var. Genel olarak, Birinci Dünya Savaşı deneyimi, savunmanın saldırmaktan daha kolay olduğunu gösterdi ve Kaiser Almanya, kuvvetlerini 1918 bahar saldırısıyla tüketmediyse, savaş birkaç yıl daha sürebilir. Ancak İkinci Dünya Savaşı, saldırı taktiklerinin savunma taktiklerine göre avantajını kanıtladı. Örneğin, Polonya'nın hızlı yenilgisi ve özellikle çarpıcı güçlü Batı müttefik koalisyonu. Naziler, zaptedilemez Maginot Hattını atlayarak bir buçuk ay içinde üstün güçleri yendi. İlk başta İtalya'nın üstün güçlerinin İngilizlerden kesin bir darbe ile dövüldüğü Afrika'da savaşmak. Ve sonra Rommel çok daha güçlü olan İngiliz birliklerini hızlı bir taarruzla yendi. Ama elbette, SSCB'nin 1941'deki en çarpıcı örneği, güçlü ordunun büyük felaketiydi. Ve misilleme saldırı operasyonları, Alman birimlerini nakavt ediyor. Yani asıl mesele, yeni Alman tanklarının baskısını beklemeden kendimizi vurmak. Sovyet bilim adamları mucizevi bir silah yaratmadıkça, uzayan bir yıpratma savaşı neredeyse beyhude hale gelir! İkincisi prensipte mümkündür, örneğin, bir şehri yok edebilecek bir bomba yaratmanın teorik olarak mümkün olduğunu duydu. Ayrıca, böyle bir bomba üç ila dört ton ağırlığında olacaktır. Bir peri masalı gibi görünüyor ama... Bir peri masalını gerçeğe dönüştürmek için doğduk.
  Daha da çekici bir yol, Engineer Garin'in Hiperboloidinde açıklanan lazer silahıdır. Böyle bir şey, bütün bir tank, uçak, gemi ordusunu yok etme yeteneğine sahiptir. Tabii ki, böyle bir silah yaratırsanız ve sadece Üçüncü Reich'ı değil, Pindos'a ihanet edenleri de yaratırsanız, tüm kapitalist dünya sona erecektir. Ve komünizmin parlak bayrağı gezegenin üzerinde parlayacak. Ancak nedense böyle bir silah yaratılmadı. Yanma enerjisini tek bir akışta toplamanın en iyi yolu aynalar değildir. Evet ve enerji, gemileri kesmek için çok daha fazlasına ihtiyacınız var. Her ne kadar ... bir mikron inceliğine konsantre edilmişse, o zaman hem uçakları hem de savaş gemilerini kesmek oldukça mümkündür. SSCB'yi kurtarmaya yardımcı olacak mucize bir silah. Ve işte lazer etkisi, farklı bir biçimde. Sonunda zincir yol verdi ve neredeyse serbest kaldı ve ip parçaları ortalıkta yatıyor.
  Vedmakova dedi ki:
  - Sabır ve çalış, eğer seninleysen bir ceset değilsin!
  Kız ayağa kalktı, çıplak ayağını yere vurdu. Tepki yok. Daha sert vurdu. Cevap olarak, Japonca bir küfür oldu ve tepki yok. Sonra Vedmakova sıkıntı içinde şarkı söyledi. Ve bir yıl dönümü partisindeki prima donna gibi sesinin zirvesinde şarkı söyledi:
  Wehrmacht'ın orduları çılgınca öfkeleniyor,
  Topların kükremesi ve kılıçların sesi!
  Duman bir aya kadar yükselir
  Gökten çarpıtma ışınları!
  
  Ebediyet çağlarında anavatan meşhur olacak,
  Rusya için etimi vereceğim!
  Seni seviyorum Rusya-güzellik,
  Bütün kralların Rabbi bizimle!
  
  Ah, sizi ülkenin kıvırcık bahçeleri,
  Altın kavakların çınlaması hışırdıyor!
  Ortodoks şahin kardeşler,
  Tanrı orduya başarıları ilham etti!
  
  Soğuk veya sıcak günlerde
  Belki bir bulutla pus getirir!
  Süpürge gibi faşist domuzlarız,
  Yüzündeki pisliği silkelemek için!
  
  bizim partimiz haklı
  Sovyet halkı için savaşın!
  Cesur bir şarkı söylüyoruz
  Bir kartal gibi düşündüm koştu!
  
  Stalin bilgedir - hükümdarın ideali,
  Korkunç bir ölümlü savaşa yönlendiriliyoruz!
  Anavatan bayrağı kazananın havanelidir,
  Pallas-kader ile tartışmaya hazır!
  
  Lenin'in işleri sonsuz olacak,
  Kutsal komünizmi inşa edeceğiz!
  İnsanın öğretisine inan,
  Faşizm karanlığın uçurumunu ezecek!
  
  Bütün gezegen özgür bir kuş gibidir,
  Uzak yıldızlara, dünyalara uçalım!
  Parlak ve asil bir şey
  Heykeltıraşlar olarak yaratacağız!
  
  Ve Rusya kızıl bayrak altında,
  Cennet gibi Eden çiçek açacak!
  Lenin davası, Stalin'in iradesi,
  Bizi mükemmelliğe doğru yönlendirin!
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova ile dört efsanevi kız Tula'dan çıkıp Moskova'ya ulaştı.
  Şimdi başkentin durumu en zoruydu. Almanlar kuşatmasını çoktan sona erdiriyordu ve her gün daha da darlaşan otuz ya da kırk kilometre uzunluğunda bir koridor vardı.
  Altı savaşçı Moskova'nın eteklerinde savunma pozisyonu aldı. Şiddetli bir saldırı oldu.
  Oleg Rybachenko ateş etti ve kendi kendine mırıldandı:
  - Gelecek bizim!
  Ve çocuk çıplak ayağıyla bir el bombası atar ve devam eder:
  - Ve harika olacağız!
  Margarita Korshunova vuruyor ve ciyaklıyor:
  - Ve en havalısı olacağım!
  Ve çıplak ayağıyla öldürücü bir el bombası atar.
  Ve rakiplerini farklı yönlere fırlatır.
  Ve sonra, zaten savaşta, Almanları bir makineli tüfekle biçecek ve çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi atacak olan Natasha.
  Bu öyle bir kadın ki...
  Kırk birinci yılda, Natasha Brest Kalesi'nden kaçtı. Doğuya gitti. Yeni ayakkabılar ayaklarını çabucak ovuşturdu ve kız onları çıkardı ve yalınayak yürüdü.
  Birkaç saat boyunca hiçbir şey olmadı ve sonra çıplak tabanlar kaşınmaya başladı. Birkaç saat sonra alevler içindeydiler ve çoktan acıyla patlamaya başlamışlardı.
  Moskovalı olan Natasha, yalınayak yürümeye alışık değildi. Ve tabii ki ara sıra dereye daldı.
  Evet, bacakları için işkence olduğu ortaya çıktı. Ama genç kız buna çabuk alıştı.
  Sonra karda bile sürekli yalınayak yürüdü ve ayakkabılarını sadece şiddetli donlarda giydi.
  Şimdi Natasha efsanevi bir tanrıça gibi savaşıyor.
  Ve burada Zoya çıplak ayağıyla bir el bombası atar ve kükrer:
  - Bu genellikle süper bir randevudur!
  Ve iyi niyetli bir dönüş verecektir.
  Ve Almanlar ve paralı askerleri düşüyor.
  Ve sonra Angelica ateşi yönetiyor ... Ve aynı zamanda çılgınca isabetli bir şekilde ateş ediyor.
  Çıplak bacağından da bir el bombası fırlıyor.
  Ve paralı askerleri dağıtır.
  Ayrıca, Svetlana ateş ediyor. Ve çıplak ayağı, kimsenin karşı koyamayacağı şekilde dışarı fırlıyor.
  Ve rakipleri çok uzağa dağıtır.
  Ve kendini vurur ve düşmanları patlayıcı bir dalga ile ezer.
  Bunlar SSCB'de doğmuş kızlar!
  Oleg Rybachenko, düşman piyadelerine ateş yakıyor, el bombalarını otomatik olarak çocukların ayaklarıyla fırlatıyor. Ve aynı zamanda çocuk kendisi için yazar.
  Ukrayna'nın yeni Cumhurbaşkanı Zelensky ile bir ihtilafla karşı karşıya kalan Vitali Klitschko, Kiev belediye başkanı olarak istifa etmeye karar verdi. Aslında, neden inatçı olun ve pozisyona tutunun. Sorunu kendiniz çözmek daha iyidir.
  Belediye başkanlığı görevinden ayrıldıktan sonra Vitali Klitschko kariyerine devam etti. Ve hemen bir duyum Weider'a sesleniyor. Ara kavgalar olmadan! Ve bu sekiz yıldan fazla bir aradan sonra.
  Weider, elbette, aynı fikirde. Meydan okuma kabul edilmiştir!
  Ve hakikat anı gelir. Bir yandan, çoklu dünya şampiyonu on iki yıldan fazla bir süredir hiç yenilmedi. Öte yandan, Kiev'in kırk dokuz yaşındaki eski belediye başkanı. Hopins'in rekorunu kırabilecek ama zindeliği son derece şüpheli bir adam.
  Aslında birçok kişi böylesine uzun bir aradan sonra doğrudan Weider'a gitmenin intihar olduğunu düşündü.
  Ama Vitali Klitschko, Rocky Balboa gibidir. En güçlü ağır sıklet deliciye karşı çıkmaya karar verdi. Denotay Wider, tüm rakiplerini kaybetmiş bir boksör. Kesinlikle herkes - Tyson Fury dahil!
  Peki ya Vitali Klitschko'nun bir şansı varsa?
  Ancak Vitali Klitschko sürekli antrenman yaptı, formda kaldı, işe bisikletle gitti. Ve tabii ki fiziksel olarak o kadar da kötü değildi. Üstelik çelik bir çenesi vardı.
  Peki, Vitali Klitschko favori olmasa bile mücadeleyi ne kabul edecek?
  Oleg Rybachenko makineli tüfek klipsini değiştirdi. Boksörlerle iddia edilen kavgalar heyecan verici.
  Gerçekten de neden Vitali Klitschko yüzüğe dönüp Hopins'in rekorunu kırmaya çalışmıyor?
  Bu çok güçlü bir fikir olurdu.
  Terminatör çocuk bir dönüş yaptı ve birkaç düzine faşisti daha biçti.
  Sonra çocuk güldü ve dilini göstererek dedi ki:
  - Süper bir adamım var!
  Margarita çıplak ayağıyla birbirine bağlı iki limonu fırlattı ve gıcırdadı:
  - Sen herkesten daha havalısın!
  Oleg, ateş etmeye devam etti, gerekçeli ...
  Kırk dokuz yaşındaki Vitali Klitschko gerçekten Hopins'in rekorunu kıracaktı. Hatta bir basın toplantısında şunları hatırladı: "Foreman'ın rekorunu kıramayacağımı söyledim ama Hopins hakkında hiçbir şey söylemedim! Bu yüzden onu alıp rekorunu kıracağım!"
  Bununla birlikte, halkın önemli bir kısmı aşağı yukarı kırk sekiz yaşındaki Hopins'in dünya şampiyonu unvanını kazanabileceğine inanıyorsa, ancak kırk dokuz yaşında Vitali Klitschko'da çok daha az inanç vardı. Rakibinin zaten çok güçlü olması nedeniyle.
  Ağır siklet tarihinde hiç böyle bir yumruk atmamıştı. Doğru, Wyder artık genç değil, ama otuz beş yılın tamamı kırk dokuz değil.
  Ancak Vitali Klitschko açıkça iyimserliğini kaybetmiyor. Sıkı çalış, forma gir. Ve Kiev belediye başkanının rutin başkanlığını attığım için çok mutluyum.
  Aslında bu kadar çok sorunun yaşandığı Ukrayna'da belediye başkanı olmak büyük bir mutluluk değil.
  Ancak Uyader ile mücadele için Vitali Klitschko'ya çok iyi para teklif edildi. Yani, her durumda, cüzdanımla kaybetmedim. Vitali Klitschko ismi ünlüdür.
  Kötü diller, Wyder'ın bir kez vuracağını ve Vitali Klitschko'nun kendisinin uzanacağını bile söyledi. Ve sonra para alacak ve anıları ya da bilim kurgu yazacak.
  Ya da belki bir filmde.
  Bu arada, Wladimir Klitschko da boks yapmak istedi. Sadece kurnaz Vladimir, normal dünya şampiyonu arasından daha zayıf bir rakip seçti. Ama yine de, kim ne derse desin, o bir şampiyon ve havalı!
  Ama Denotay Wyder, ne derse desin, hala en iyinin en iyisi!
  Ama Vitaly çılgınca antrenman yapıyor. Kendine maksimum yükü veren genç bir adam gibi. Ve mükemmel form ve iyi dayanıklılık gösteren birkaç antrenman seansı yaptı. Hayır, Vitaly hazır. Ve öyle de değil, ringe giriyor.
  Ve gerçekten de, yargı günü geldiğinde ve en büyük zımbalayıcı Wyder, bu açıdan en iyi ağır sıklet ve Vitaly bir araya geldi. Herkesin boks kariyerinden sildiği Kiev'in eski belediye başkanı. Ama şimdi iki efsanevi kişilik bir araya geldi.
  1999 yılında ilk kez dünya şampiyonu olan Vitaly. Sadece ne kadar zaman önce olduğunu ve bu olayın üzerinden yirmi yıldan fazla zaman geçtiğini bir düşünün.
  Ve Wyder unvanını çok uzun bir süredir elinde tutuyor. Ayrıca Holmes'un kemerlerin ayrılmasından bu yana en uzun süre unvanı elinde tutma rekorunu kırmaya yakın.
  Ve elbette, Weider birinden korkuyorsa, bu Vitaly'nin büyükbabası değildir. Aslında herkes Hawkins olamaz. Ve Hawkins'in rakipleri Weider kadar güçlü değil!
  Ancak Vitaly, bir rakip olarak yüzüğe giriyor. Saçları zaten grimsi olmasına rağmen vücudu hala muhteşem ve kaslı. Büyükbaba Vitaly, saygıyla veya alayla çağrıldığı gibi. Ancak kasların rahatlaması gençlerinki gibidir.
  Vitaly hazır olduğunu söyledi. Ve o bile değil, oranlar biraz arttı.
  Weider ayrıca yağsız, yontulmuş ve kemikleri daha incedir ve daha hafiftir.
  Müthiş bir yumrukçu olmasına rağmen, bazı savunma sorunları var ve ayakları her zaman iyi değil. Ama zaten çok fazla dövüş deneyimi var. Dövüş sayısına göre, zaten Vitaly'yi yakaladı. Ve şimdiye kadar mağlup olmadı.
  Ancak Vitali Klitschko iki dövüşünü sadece yaralanmalar ve kesikler nedeniyle kaybetti. Ayrıca yenilmediğini de söyleyebiliriz.
  Ama sekiz yıldan fazla bir ara ve neredeyse elli yaşında. Vitaly genç olsaydı, elbette bir şansı olurdu. Ama Hopins'in rekorunu kırabilir mi? Zaten otuz beş yaşında olan David Hay, sıfır boksör oldu.
  Ama çok fazla konuşma var ve sadece yüzük gösterecek. Vitali Klitschko, Hopins'in rekorunu kıracak mı, yoksa Wyder'ın söz verdiği gibi bir sedyeyle götürülecek mi?
  Burada kuzgun maskesiyle çıkıyor. Uzun, çok kuru, hatta Koschei gibi sıska.
  Bir çift boksör, ringde onun için ciddi sorunlar yarattı. Bu, sayı farkla önde giden ve nakavtı yenen Cuban Ostrix ve yine puanla önde olan ve mücadeleyi berabere çekmeyi başaran Tyson Fury. Böylece dünyanın en büyük zımbalayıcısı iflas edebilir.
  Ama Wyder'ın lehine olan ihtimaller neredeyse onda bir. Yine de, Vitaly'nin yaşı ve kariyerinde büyük bir kırılma çok büyük. Kardeşi Vladimir bile birkaç güçlü orta köylüyle ısınmayı tavsiye etti. Gerçekten de, Almanya'da Vitali Klitschko, sırf büyük ismi sayesinde vasat bir boksörle düelloda daha fazla para kazanabilirdi.
  Sonuçta, Vitaly tüm dünyada sadece bir boksör olarak değil, aynı zamanda bir politikacı ve başkentin belediye başkanı ve Maidan'ın kahramanı olarak da bilinir.
  Hayır, her halükarda Vitali Klitschko acele etmeye değip değmediğini düşünmeli ve böyle bir dağa itilmeliydi.
  Ama seçim yapıldı: Vitali Klitschko kolay yollar aramıyor!
  Mücadele Amerika'da. ABD ve Ukrayna marşları çalınıyor. Servis listeleri açıklandı. Ve son olarak, savaş sinyali geliyor.
  Birçoğu gösteri ve kan görmek istiyor.
  Weider haklı olmasa da temkinli başladı. Ve aniden Vitaly paslanır. Klitschko Sr.'nin de acelesi yok. Ama ayaklarının hafif, zayıf, kaslı ve dengeli olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Her durumda, birçoğunun beklediği şey: hemen yüzeceğini söylüyorlar, olmadı.
  Güvenle, Klitschko bir jab ile çalıştı, normalden biraz daha yüksek tuttu, bloklar koydu.
  İlk iki tur sorunsuz geçti. Ve sonra Wyder, beklendiği gibi, tempoyu çok artırdı. Hücumda ve hücumda daha aktif hale geldi. Ancak Vitaly başını kaybetmedi. Darbeyi engelledi, sol bir vuruşla karşılaştı. Ve aniden, keskin bir ahtapot sırasında sağ elini vücuda çarptı. Weider acı içinde iki büklüm oldu.
  Vitaly bir ikili tuttu ve kariyerinde ikinci kez dünya şampiyonu ve tüm zamanların en iyi zımbalayıcısı yerdeydi.
  Vitaly gülümsedi... Seyirciler zevkle kükredi. Yaşlı adam Vitaly'den bu beklenmiyordu. Vay canına! Ve sonuçta yakında elli yıl gibi görünüyor! Ve yine de hareket et ve döv! Biliniyor olmalı!
  Weider ayağa kalktı ama geri çekilmeye başladı. Vitaly yavaşça iğnesiyle onu sokmaya başladı. Ve yine iki. Ve tekrar vur. Zımba geri çekilir.
  Zorlukla, ancak Wyder turun sonuna geldi. Ardından, bir sonrakinde Vitaly ilk numara olarak çalıştı. Ama hiçbir şey, her şey plana göre gitti. Birkaç tur boyunca Wyder geri çekildi ve çaresiz göründü. Ama dokuzuncu turda tekrar patladı. Ve ileri doğru yumruklar atmaya başladı. Ve yine ikiliyi kaçırdı ve düştü. İkinci yıkım.
  Vitaly gülümser. İleri gider. Weider ayakları üzerinde kararsız. Panzehir bulamayınca ikiliyi tekrar atlar. Ve bir sonraki darbeden düşer.
  Zorlukla ayağa kalkıyor ve hakem kavgayı durduruyor!
  Zafer! Vitali Klitschko, şimdi dünya şampiyonu! Ve yine kemeri! Doğru, henüz mutlak değil, ama zaten at sırtında!
  Hopins'in rekorunu kırdı ve tabii ki Foreman'ın ağır sıkletleri için, Holyfield'a eşit olarak dördüncü kez dünya şampiyonu oldu.
  Wyder, elbette, dövüşün çok erken durdurulduğunu bağırıyor ve bir rövanş talep ediyor.
  Vitaly, kariyerine devam edip etmeme ya da birkaç maç daha yapıp yapmama kararının daha sonra verileceğini söylüyor. Ama herkes ona çok iyi olduğunu, hatta gençliğinden daha iyi olduğunu ve devam etmesi gerektiğini söylüyor.
  Özellikle yapacak bir şey olmadığı için. Kiev'de başka bir belediye başkanı daha var, Rada ve Başkan seçimleri hala çok uzakta, neden orada savaşmıyorsunuz?
  Sonraki üç dövüş için Vitaly'ye yüz milyon dolar ve ayrıca yayınların bir yüzdesi daha teklif edildi.
  Tabii ki, ikramiye büyük ve Kiev'in eski belediye başkanı ne düşündüğünü söylüyor.
  Aslında, hala çok şey yapabileceğini gösterdi. Öyleyse neden yeteneği toprağa gömelim? Ve en önemlisi, zaten yapacak bir şey yok!
  Belki tüm kemerleri birleştirmeyi deneyin? Çok harika olurdu!
  Vitaly teklifi kabul eder ve üç dövüş için daha sözleşme imzalar.
  Ve sıradaki rakibi... Eh, tabii ki Tyson Fury! Henüz yenilmedi, büyük ağır sıklet. Doğru, Uydar ve daha küçük biri tarafından yere serildi. Ve en önemlisi, küçük kardeşinin suçlusu. Peki, bununla nasıl savaşmazsın?
  Tabii ki, yeni bir dövüş, harika bir ücret ve harika bir gösteri.
  Oleg Rybachenko yine Almanlara ve yabancı savaşçılara ateş ediyor. Genel olarak, piyadede neredeyse hiç Alman yok. E-50 ve E-75 tanklarının arkasında hareket ediyorlar. Ve risk almamaya çalışırlar.
  Burada, daha uzakta bir yerde Panther-2 görülüyor. Bu tank, gerçek hikayenin aksine, kırk üçüncü yılda ortaya çıktı. Ve Panter'in kendisi çok büyük değildi. Evet ve "Panter" -2, çok fazla üretilmesine rağmen, ancak 1945'te SSCB ile savaşa hazırlanırken Almanlar fabrikaları E-50 ve E-75 tanklarıyla doldurdu.
  Hafif kundağı motorlu topların tüm pratikliğine rağmen: E-10 ve E-25, Fuhrer daha ağır tankları tercih etti. Zorlukla Guderian, en büyük yüksek hızlı E-50'yi yapmaya ikna etti. Führer ise çok başarılı olmadığı ortaya çıkan ve doksan ton ağırlığındaki E-75'i daha çok sevdi.
  Ancak şimdi E-75 M'nin daha düşük bir silueti, daha hafif ve güçlü bir motoru olan bir modifikasyonu ortaya çıktı. Belki de gelecekte en popüler olacak.
  Örneğin Oleg Rybachenko kurnaz taktikler kullanıyor. Bere ve çıplak ayağıyla E-50 tırtılına bir el bombası atar. Bu nedenle, tank döner ve meslektaşı ile çarpışır.
  Ve sonuç - iki mastodon yanıyor.
  Oleg, gördüğümüz gibi, çok kurnaz.
  Şimdi böyle davranıyor ve Almanlar ağır kayıplar veriyor. Çocuğun bacakları çevik. Onun gibi olmak güzel, yalınayak ve yakışıklı.
  Ama genel olarak boksörlerle ilgili düşünceler geliyor aklıma. Örneğin, Denis Lebedev neden kariyerine devam etmesin? Kırk yıl o kadar uzun değil. Ayrıca, ağır ağırlıktaki ana rakipler ayrıldı ve kemerleri birleştirmeyi deneyebilirsiniz.
  Gerçekten yapmamanız gereken şey bu, bu yüzden yetkililerle altılı olmak. Kendiniz asil boks yapmak veya muhalefet etmek daha iyidir.
  Sergei Kovalev böyle Moskova belediye başkanı oldu. Bu sadece bir fantezi olmasına rağmen.
  Ve Denis Lebedev daha yapıcı bir şey yapabilirdi. Ayrıca, boksu hala yenilmemiş bırakmak için bir şekilde çok erken. Gerçek bir atlet sonuna kadar gitmeli.
  Wladimir Klitschko da dönebilir. Ancak Alexander Ustinov gibi bazıları üst üste üç kez dövüldü, emekli olmayın!
  Gerçekten de kahramanlar insan değil, çelikten çıkmışlardır!
  Ancak böyle bir seçeneği hayal edelim, Putin bir uçakla düştü ve Rusya'da yeni cumhurbaşkanlığı seçimleri var.
  Ve bugün ne görüyoruz? Komünistlerin güçlü bir adayı yok. Grudin gözden düştü ve ona olan güven sarsıldı. Zyuganov çok yaşlı ve herkesten bıktı ve çok az karizma var. Suraikin önceki seçimlerde başarısız olmuştu. Diğer az bilinen kişilikler. Zhirinovsky de çok yaşlı ve herkesten bıktı. Liberal Demokrat Parti'deki diğerleri çok az biliniyor. Muhalefetten başka kim önerilebilir? Andrei Navalny güçlü ama seçimlere katılmasına izin verilmeyecek. Ksenia Sobchak ciddi bir aday değil. Demushkin hapisteydi ve pek popüler değildi. Hapishanedeydi ve Udaltsov, belki de yapabilirdi, Komünistler tarafından desteklendi ve konuştu.
  Kısacası muhalefette ciddi bir rakip yok. Yani Medvedev, başkan vekili hala ana favori. Ve bir entrika olacaksa: ikinci turda veya hemen ilkinde.
  Medvedev'in düşük notu ve büyük olasılıkla çok sayıda cumhurbaşkanı adayı göz önüne alındığında, ikinci tur oldukça olası.
  Ancak Medvedev ilk turda çok büyük bir avantaja sahip olacak ve ikinci turda çok yakışıklı bir rakip olmayacak.
  Her ne kadar Zelensky'si son anda ortaya çıksa ve tüm kartları karıştırsa da!
  Oleg Rybachenko yine Nazilerin tanklarını iterek bir el bombası attı. Bir sürü kükreme ve bombardıman.
  Ve toprak ara sıra havalanıyor ve havada yanıyor. Ve devrilme, erime, parçalar.
  Oleg diyor ki:
  - İmparatorluğumuza şan!
  Çıplak ayağıyla bir katil hediyesi fırlatan Margarita gıcırdadı:
  -Kahramanlara büyük zafer!
  Ve yine çıplak topuğu olan kız bir limon fırlatacak.
  Faşistler yağıyor, oh ve dökülüyor.
  Vakum bombasıyla bile durup kazanamazsınız! Burada çok havalı savaşçılar, sadece korku!
  Oleg kükrer:
  - Kutsal savaştaki zaferimiz!
  Margaret onayladı:
  - Yüzde yüz garanti ile!
  Ve kız yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı.
  Hayır, bu çocuklar açıkça pes etmeyecekler.
  Oleg Rybachenko kükredi:
  - Yeni Sovyet düzeni için!
  Margarita aktif olarak bir patlama yaptı ve onayladı:
  - Banzai!
  Bu arada Oleg, daha fazla beste yapmaya çalıştı. İşte Vitaly, Tyson Fury'ye karşı gönüllü bir savunma yapıyor. Bu arada, Wladimir, Ruiz ile eşit derecede ilginç bir kavgaya sahiptir.
  Aslında, Ruiz üç versiyonda dünya şampiyonuydu. Orada, Vladimir neden çok para için onunla savaşamıyor? Hepsi daha uygun rakip - çok daha kısa ve şişman. Vladimir onu uzun yumruklarla vurabilir.
  Klitschko Jr.'ın dünya şampiyonuyken onunla bir dövüşü kaçırması üzücü. Ve taşınmalıydın.
  Ve bunu nasıl düşünmedin Vladimir?
  Ve üç versiyonda dünya şampiyonu şimdi Usyk. Ancak hızla tahta çıktı.
  Ve Vitaly ile bir birleşme savaşı mümkündür. Ancak bunlar şu ana kadar sadece spekülasyonlar.
  Vitali'nin Tyson Fury'yi yenmesi gerekiyor ve Weider ile rövanş ilginç. Ve daha birçok ilginç dövüşçü var. Aynı Anthony Joshua. Onunla savaşmak da son derece ilginç olurdu. Ve kardeşimin intikamını da al.
  Vitaly, Weider'ı yenerek bir sansasyon yarattı. Ve aynı başarı geliştirmek olabilir.
  Neden elli yıl sonra şampiyonluk mücadelesi kazanan dünyadaki ilk boksör siz olmayasınız? Bu daha önce hiç yapılmadı!
  Hey Vitaly! Ne tür bir Kiev belediye başkanı olduğunuzun bir önemi yok, ancak artık şüphesiz büyük bir dünya şampiyonu olarak tanındınız!
  Ama işte unvanın ilk, gönüllü savunması. Vitaly'ye karşı, daha büyük ve daha uzun silahlı bir rakip. Wyder kadar güçlü bir zımba değil, uzun kolları olan teknik ve hünerli. Ayrıca düşmesine rağmen henüz kırılmadı.
  En önemlisi, hala oldukça genç olan Wladimir Klitschko'yu yendi ve bu da şüphesiz Tyson Fury'yi zorlu bir rakip haline getirdi.
  Bahisler elli elli civarındaydı. Elbette, Wyder'a karşı nakavt zaferi etkileyiciydi. Ama şimdi ona karşı bir homurdanma değil, henüz kimsenin dışarı çıkaramadığı yetenekli bir dövüşçü olacak. Ve en önemlisi, gücünün şafağında Vladimir'in galibi.
  Vitaly, elli yaşında böyle bir teknik adamla başa çıkabilecek mi? Bu bir akıl düellosu. Wyder'ın açıkça Vitali'yi hafife aldığı ve bunu kabaca kabul etmeye çalıştığı. Ve burada artık böyle çalışmıyor.
  İşte her iki boksör de hazırlanıyor. Vitaly, her zamanki gibi ciddi ve odaklanmış. Kendinden emin ve sakindir.
  Tyson Fury de hazırlanıyor. Vitaly'den daha uzun, daha uzun kolları var ve onu kullanmaya çalışacak.
  Ama şimdi kavga İngiltere'de gerçekleşecek ve ücretli yayın olacak.
  Tyson Fury şimdi ilk çıktı. Dıştan güven gösterir. Kel, garip ve çok atletik değil. Vitali Klitschko'nun saçları renkliyse, aradaki fark on yedi yıl olmasına rağmen hangisinin daha yaşlı olduğunu anlamayacaksınız. Bu henüz şampiyonluk mücadeleleri için bir rekor değil, ancak şimdiden rekora yaklaşıyor.
  Belki Vitali, Tyson Fury'den daha genç biriyle de dövüşecek.
  İşte Vitaly müthiş bir müziğe çıkıyor. Birbirlerine bakarlar.
  Tyson eğiliyor ve daha uzun görünmüyor. Vitaly'nin omuzlarında, belki ve daha geniş. Ve en önemlisi, figürü çok daha güzel ve kasları kabartmalı.
  Peki ilahiler neye benziyor? Önce İngiliz, sonra Ukraynalı.
  Sonra bir bakış alışverişi.
  Ve şimdi korna çalıyor, ilk tur.
  Vitaly hafif bir yumruk atar, iyi hareket eder. Tyson gitmeye çalışır. Ancak Vitali çok çeviktir ve yumrukları beceriksiz bir yörüngede ilerleyerek Tyson Fury'nin başına kadar ulaşır.
  Her şey uzmanların tahmin ettiği gibi gidiyor. Vitaly mükemmel bir hıza sahip.
  Ve her şey başarılı.
  İlk raundu kazanır... Sonra bir dakika dinlenme ve ikinci raund. Yine, Fury taktik değiştirmiyor. Görünüşe göre Vitaly'nin yorulacağını umuyor.
  . 4. BÖLÜM
  Ve yine, Klitschko Sr.'nin hafif bir avantajı var. Kardeşler yüzüğü domine ediyor.
  Wladimir, bir hafta önce Ruiz Jr.'ı teknik nakavtla kazandı.
  Neyse, kavga devam ediyor.
  Üçüncü tur yine Vitaly'nin diktesi altında. Ancak dördüncü turda Tyson Fury aniden patlar. Aceleyle ... Ve bir ikili vurur. Ve bir devrilme içine düşer.
  Ne istedi? Vitali alarmda.
  Tyson bir şekilde bu raundu sonuna kadar savundu. Sonra Vitaly'nin hakimiyeti ile tek taraflı savaş yeniden başladı. Üstelik, dünya şampiyonu Klitschko Sr.'nin acelesi yoktu.
  Ve şimdi, sekiz turdan sonra Tyson Fury aniden geri çekildi. Ve zafer, savaşa devam etmeyi reddetmesi nedeniyle teknik nakavtla ilan edildi.
  Böylece, Vitali Klitschko yeni bir rekor kırdı: boks tarihinde elli yaşında dünya şampiyonluğunu koruyan ilk dövüşçü. Ve Hopins'in başka bir başarısını yendi.
  Şimdi o gerçekten gerçekten Vitaly bir süpermen oldu. Ve kardeşinin intikamını aldı.
  Ama sıradaki dövüş Wyder ile bir rövanş. Çok yüksek ücretler vaat ediyorlar. Onunla düello yapıp sonra Joshua'ya gidebileceğini.
  Ve sonra zaten Usyk ile bir birleşme mücadelesini düşünebilirsiniz. Genel olarak, Vitali Klitschko prensipte mutlak dünya şampiyonu olmak istiyor. Ve bu arzu çok güçlüdür.
  Oleg Rybachenko düşüncelerine sırıtıyor. Evet, bu mümkün. Çocuk bir dizi faşisti biçiyor ve diyor ki:
  - İnsanlar seni hatırlıyor Klitschko! İnsanlar seni takdir ediyor Klitschko! İnsanlar seni istiyor Klitschko! Yakında geri dön Klitschko!
  Dahi çocuk, şımarık şarkısına ve yine tüm el bombalarının en ölümcülünün nasıl fırlatılacağına güldü. Ve Nazilerin üç tankı çarpışır.
  Sovyet birliklerinin kahramanca direnişine rağmen, Naziler Moskova'yı SSCB'nin diğer bölgelerine bağlayan koridoru hala alıp kesmeyi başardılar.
  Böylece, Rusya'nın başkenti tam bir abluka altında. Aynı şekilde Leningrad da engelleniyor.
  Stalingrad hala direniyor. Almanlar ayrıca Kafkasya'daki Grozni ve Ordzhonikidze şehirlerini de basıyorlar. Durum kritik. Özellikle Moskova tamamen kuşatıldığında.
  Çok sayıda askeri ve milis gücünde yüz binlerce askeri var. Ancak savaşlarda mermiler ve kartuşlar çok hızlı tüketilir. Cephane bitmiş olabilir. Ve sonra sermaye düşecek. Ve çok fazla yiyecek kaynağı yok. Bu da yakında bitecek.
  Ve Moskova olmadan, başka bir savaş olacak. Ve Stalin bunu anlıyor.
  Şimdi Kuibyshev'de. Ancak Naziler Volga'ya girdikten sonra, cepheden uzak değildi.
  Ayrıca samuraylara da baskı yapılıyor. Ve bombalarlar ve sayısız piyade ile tırmanırlar. Belki gücü yetmez.
  Stalin bunu anlıyor ve perde arkasında Japonya ile ayrı bir barışı müzakere etmeye çalışıyor. Mesela Uzakdoğu'dan vazgeçip altınla tazminat ödemeye bile hazırlar.
  Ama Hirohito şöyle dedi: Urallara kadar tüm Sibirya'ya ihtiyacımız var. Ne yazık ki, bu kadar çok vermek mümkün değil.
  Vladivostok zaten neredeyse kuşatılmış durumda. Ve genel olarak, her şey çok aptalca ...
  Ancak bazı kahraman kızlar faşistlere ve Japon militaristlerine savaşır ve boyun eğmez.
  Şarkı söyleyen Vedmakova'nın seyahat ettiği zırhlı hapishane arabası durdu, açılan kapının gıcırtısı duyuldu. Biri büyük ve şişman, diğeri küçük ve ince iki Japon, Anastasia'yı bir an için kör eden ışıktan dışarı doğru eğildi. Sonra kız tereddüt etmeden birini şakağına, diğerini de çenesine bir zincire sarılmış yumruğuyla itti. Yükselen Güneş Ülkesinin övülen savaşçıları gülünç bir şekilde nakavt oldu.
  Vedmakova bile şarkı söyledi:
  - Adama onikinci tur diyorum! Ne de olsa, ben süper bir kadınım ve Atass'la doluyum ve düşmanı derin bir nakavt içine gönderiyorum, savaşta dizginsiz bir sınıf sergiliyorum!
  Kız, Schmeister'den kopyalanan bir Japon makineli tüfek aldı ve deklanşöre tıklayarak kokpite koştu. Orada üç Japon daha atladı, Vedmakova onlara bir patlama gönderdi, kafalarına nişan aldı ve vahşice sırıttı.
  - Kulüp kafalı iblisler ne aldı!
  Zırhlı personel taşıyıcı, çıplak bir savaşçı bayan tarafından ele geçirildi. Witcher havladı:
  Talihsiz Rusya'nın üzerinde gezindi,
  Karanlıkta kaynayan şeytani canavarlar!
  İşgalcinin baltası yağmurlu,
  Keskinleştir ve kafanı kes!
  Cehennemde savaşan bir komünist piyon değildir,
  Her zaman boyunduruk üzerinde yürümeyiz!
  Üçüncü Reich'ı ateşli silahlara çevirin,
  Dürüstlük iyiye işaret edecek!
  İğrenmesine rağmen, Vedmakova ölümden alınan Japon askeri üniformasını giydi. Ne kadar tatsızdı, bu askerler uzun süredir yıkanmamışlardı ve çok kötü kokuyordu. Kız pilot uludu:
  - Böyle bir ölçüde oskotinitsya için gereklidir! Asyalı ama!
  Zırhlı personel taşıyıcı, ancak, kolayca sarılır ve kuzey yönüne doğru yola çıkar. Araçta iki adet 12 milimetrelik makineli tüfek vardı, bu nedenle zaman zaman bir piyade saldırısını savuşturmak mümkün oldu. Başka bir şey, 20 milimetrelik zırhın, 37 milimetrelik Japon "silahlarının" kalibresine dayanamamasıdır. Vedmakova düşündü: Komünistlerin iktidara gelmesi Rusya'yı nasıl değiştirdi? Çarlık döneminde, Japon ordusu teknik açıdan Ruslardan önemli ölçüde üstünse, şimdi tam tersine geride kalıyor. Yükselen Güneş ülkesinde bilimin teşvik edilmediği söylenemez. Zorunlu orta öğretim, on dokuzuncu yüzyılın sonunda tanıtıldı. Doğru, Japonya'daki eğitim kalitesi yüksek değildi. Aşırı bilgiçlik olan Prusya okulundan kopyaladılar ve biraz basitleştirdiler, böylece bir öğretmen, yeterli eğitimli insan olmadığı için mümkün olduğunca çok öğrenciye izin verdi. Genel olarak Japonlar, örneğin haki üniforma görünümünde İngilizleri, oluşum ve askeri düzenlemelerde Almanları, donanma üniforması ve tipinde Amerikalıları ve finansal kurumlar sisteminde Avrupalıları taklit etti. Doğru, onların da kendilerine ait, örneğin Bushido kodu, ünlü Shimosa patlayıcıları vardı (her ne kadar Avrupa'dakinden daha iyi olmasa da). On dokuzuncu yüzyılın ortalarına kadar Japonya, demiryolları bile olmayan, ancak top mermili toplarla donanmış geri kalmış bir ortaçağ ülkesiydi. Türkiye ya da İran'dan bile daha arkaikti ve hatta Çarlık Rusya'sı daha da eskiydi. İşin garibi, ancak Yükselen Güneş ülkesinin insanlara ulaşmasına ve kelimenin tam anlamıyla onları medeni dünyaya katılmaya zorlayan Amerika'ydı. Patlayıcı mermilere sahip modern buharlı kruvazör, geri kalmış Japonya'da güçlü bir izlenim bıraktı. Özellikle birkaç yelkenliyi batırdığında, topların toplarla tam çaresizliğini gösterdi.
  Belki de Amerikalılar, Japonya'yı dünyaya açılmaya zorladıkları için defalarca pişman olacaklardır. Asya'da bir rakip yetiştirdiklerini, ancak birkaç on yıl içinde Yükselen Güneş Ülkesi'nin Batı'nın yüzyıllar aldığı yoldan gideceğine inanmak zordu.
  Vedmakova karayolu boyunca sürdü, takviyeli kamyonların yanı sıra araçlara izin verdi ve mantıklıydı. II. Aleksandr veya daha doğrusu I. Nicholas döneminde bile çarlık hükümeti Çin'in Rusya'ya katılması için planlar yaptı. Ancak Nikolai, Türk yönünü bir genişleme nesnesi olarak seçti. Prensip olarak, daha uygundu. Ancak etkisi altındaki Rusya'dan nefret eden İngiltere ve Fransa, Osmanlı'nın yanında yer aldı. Bin yılın çeyreğinde ilk kez (1612 hedefinden bu yana), Rusya büyük ölçekli bir savaşı kaybetti (bireysel savaşlar elbette sayılmaz, yani neredeyse çeyrek bin yıl boyunca Rusya'nın savaşları kaybetmediğini kastediyorsunuz) genel olarak, bu arada, büyüklük açısından maksimuma ulaştığı ilk kişi Nicholas'dı). Çeşitli sebepler vardı, en önemlisi, birliklerin teknolojik teçhizatında Batılı güçlerin üstünlüğü. İlk intihar eden Nikolai'den sonra, taht II. Aleksandr tarafından alındı: belki de Rusya tarihindeki en eğitimli ve bilgili çar. Büyük ölçekli reformlar başlattı, serfliğe dikkat çekti, onun altında sanayinin hızlı büyümesine, demiryollarının ve enerji santrallerinin inşasına başladı! Ancak aynı zamanda, köylülerin pahasına serfliğin kaldırılması gerçekleşti, birçok harabe vardı, ayaklanmalar patlak verdi, özellikle Polonya'da kitlesel olanlar. Alexander, Rusya'yı ilerletmeyi başardı, ancak temel sorunları çözmedi ve hatta Alaska'yı Amerika'ya bir kuruşa sattı ve Hawaii Adaları'nı ücretsiz verdi. Doğru, Türkiye'yi yenmeyi başardı, ancak Osmanlı İmparatorluğu bu zamana kadar çok zayıftı ve ayaklanmalarla sarsıldı. Evet, Rusya'nın bu savaştaki kayıpları orantısız olarak büyüktü, bu da reforma rağmen Rus ordusunun hala mükemmel olmaktan uzak olduğunu kanıtlıyor. Bununla birlikte, Suvorov altında bile, her şey kitaplarda yazıldığı kadar net değildi. Zaferler önemli bir maliyetle verildi ve örneğin İkinci Rus-Türk savaşı sırasında İkinci Catherine, Moldova'ya yönelik iddiaları bile reddederek kendisini nispeten mütevazı toprak satın almalarıyla sınırladı. Bu topraklarda Ortodoks Slavlar yaşıyordu ve bir zamanlar Kiev Rus'un bir parçasıydı. Genel olarak, Rusya'nın Moğol-Tatar boyunduruğundan kurtarılmasından sonra, tüm orijinal Slav topraklarını iade etmek için bir yol alındı. Birkaç yüzyıl sürdü, örneğin Galiçya, Polonya boyunduruğundan kurtulduktan sonra sadece 1939'da iade edildi. Ve komşu toprakları olan Przemysl şehri Macarlar ve Slovaklar ile kaldı.
  Vedmakova otoyola baktı: çok fazla farklı araba yoktu, burada Japon piyadeleri yürüyordu. Japonya'nın nüfusu yaklaşık yüz milyon, hatta Almanya'dan bile fazla, okuldaki derslerin yarısını zorunlu askerlik öncesi eğitim alıyor. ABD ile olan savaşın aksine, SSCB ile savaş onlar için bir nimettir. Daha fazla yeni bölümleri damgalayabilirsiniz.
  Hızlı ateş eden makineli tüfeklerinizden iki tanesini patlatmak büyük bir cezbedicidir, çünkü bu, onları kabinden hidrolik bir tahrikle kontrol ederek yapılabilir. Ama gerçek şu ki, o zaman kendisinin buradan çıkmak için çok az şansı olacak. Hayır, yine de cepheye yakın bir yerde veya gece yapmak daha iyidir. Evet, akşam olmuş gibi görünüyor... O zaman kurtlar doyurulur ve koyunlar güvende olur. Ama hayır, o bir koyun değil.
  Peki ya Japonya? 1904-1905'in ilk savaşı kaybedildi ve Rusya tek başına iki yüz elli binden fazla asker ve subayı esir olarak kaybetti. Çarlık ordusunun sayısal bir üstünlüğü olmasına rağmen. Öte yandan Japonya, iki binden az esir kaybetti; yakalanan her sarı yüzlü asker ve bin subay için yüz altın ruble ikramiye bile kuruldu. Bu tarih sayfası Rusya için çok tatsız. Ülke içinde en sinir bozucu olan şey, çoğu Japon için zafer diledi. Örneğin, Moskova Üniversitesi'ndeki öğrenciler, Port Arthur'un düşüşünde mikado'ya tebrikler gönderdiler. Ve ne kadar yağmalandı: listeleyemezsiniz!
  Vedmakova, başka bir yürüyen sütuna çarpmamak için gazı yavaşlattı. Kız küfür etti:
  - Çekirge gibiler! Sinsi yaratıklar!
  Kulak, topun kükremesini çoktan ayırt etti, cephe hattı yaklaşıyordu. Pilot homurdandı ve ardından şarkı söyledi:
  Rus savaşçı acı içinde inlemez,
  Rus savaşçı Japonları yok ediyor!
  Ve büyük bir kederimiz var,
  Tüm bükülmüş kalkan titredi!
  Kız yine sustu. O savaşta ABD ve İngiltere Japonya'ya para ve silah yardımı yaptı ama batıda cephe yoktu. Nitekim Rising Sun ülkesi Almanya'nın bu anı yakalayıp Rusya'ya saldırmasını bekliyordu. Prensip olarak, gerçekti ve Almanya için faydalıydı. Balkanlar'daki çıkarlarla çatışan Müttefik Avusturya-Macaristan da Rusya'ya karşı çıkabilir. Tarihsel olarak Rusya'dan rahatsız olan ve hatta Almanya'nın mali kontrolü altında bulunan Türkiye de savaşa girebilir. İtalya'nın, Üçlü İttifak'ın bir parçası olan ve zengin Ukrayna toprakları üzerinde hak iddia edebilecek olan savaşa katılımı göz ardı edilmedi. Her durumda, Çarlık Rusyası kötü olurdu. İtilaf ile ittifakta kaybetse bile, iki cephede bir savaş felaketle sonuçlanacaktı. Fransa'nın savaşa katılma şansı zayıf, çünkü o zamanlar İngiltere Rusya'ya karşıydı. Genel olarak, elbette bu, böyle bir şansı kaçıran Kayzer'in büyük bir yanlış hesabıdır. Birinci Dünya Savaşı'nın patlak vermesinden sonra bile, ana stratejik yanlış hesaplamanın Belçika ve Fransa'ya karşı Fritz saldırısı olması mümkündür. Belki de tüm güçleriyle Rusya'yı işgal etmeye başlasalardı, 1939'da Polonya'daki durum tekrar edecekti. Neyse ki, Almanlar iki cephede bir savaş seçerek kendilerine aşırı güvendiler.
  Witcher, birçok yurttaşın aksine şanslıydı: Mine Kaif'i ve hatta orijinalini okumayı başardı. Hitler, ya Rusya'ya karşı İngiltere ile, ya da İngiltere'ye karşı Rusya ile birlikte olunması gerektiğini söylerken haklıydı. Ve oldukça mantıklı bir şekilde, gelecek Führer, Bismarck'ın cesedini ışığa çekmeye çalışanları eleştirdi.
  Hitler, özellikle Bolşevikler Rusya'da iktidara geldiğinde ve Rus topraklarının Alman kolonileri haline gelmesi gerektiğine inandıklarında, Rusya ile herhangi bir ittifak olasılığını gerçekten reddetti.
  Bu, onun kesinlikle Rusya'nın düşmanı olduğu ve Führer için herhangi bir anlaşmanın sadece bir kağıt parçası olduğu anlamına gelir. Üstelik Stalin, darbeyi püskürtmek ve birlikleri alarma geçirmek için hazırlanmak zorunda olmasına rağmen, açık çeneye böylesine güçlü bir darbeyi kaçırdığı için bir aptaldır. Ya da daha iyisi, kendiniz koyun! Alman ordusu da Sovyet ordusunun saldırı dürtüsüne hazır değildi. Onlar için çok zor olurdu, kazanlarda Alman birliklerini basitçe kuşatabilir ve yok edebilirdik. Ve bu savaş nedir! Ve böylece inisiyatif Wehrmacht'a geçti. Ve cephe batıdan doğuya akıyordu. Stalin'in neye güvendiği belli değil mi? Ve Beria bir orospu çocuğu. Kel adamını iyi tanıyor. Peki, neden Stalin'i uyarmadı. Neden harekete geçmeye ikna edilmiyor? Nasıl oldu? Sonuçta, Halk Komiseri kurnaz bir kişidir ve kimseye güvenmez! Ne de olsa, gerçekten ciddi istihbarat verileri vardı, Üçüncü Reich birlikleri sınıra çekiliyordu ve her ikinci büyükanne savaş kehanetinde bulundu. Genel olarak, amansız, korkunç bir şeyin geldiğine dair bir his vardı!
  Ve sadece Stalin ve çevresi, kasten milyonlarca insanı kaybetmek ve öldürmek istiyormuş gibi kovaları yendi. Ve genel olarak, bıyıklı Gürcü böyle bir dahi değil ... Semineri bitirmeyi başaramadı ve Beria'nın kabul ettiği gibi sık sık içiyor. Ve savaş başladığında, genel olarak vızıldadı ... Ve şimdi tüm dünya Rusya'ya karşı silahlanıyor! Ve burada, elbette, suçlu Stalin'in katı politikasıdır. Özellikle cephenin erzak eksikliğinden boğulmasına rağmen, Çeçenleri Kazakistan'a sürmek için binlerce tren geri çağrıldı. Ve bu, her vagonun önemli olduğu savaş sırasında yapıldı! Bu nedenle, bu arada, Mainstein, Sovyet ordusunun önemli sayısal üstünlüğüne rağmen, Kızıl birlikleri yenmek için bir karşı saldırı gerçekleştirmeyi başardı. Kademe eksikliği nedeniyle, takviyeler zamanında konuşlandırılmadı, Sovyet birliklerinin arzı kesintiye uğradı ve sonuç olarak taarruz sona erdi. Ve birliklerimiz şimdi Kiev'de ve belki de Romanya'da olsaydı, İngiltere ve ABD SSCB'ye ihanet etmeye cesaret edemezdi!
  Ayrıca, neredeyse Hitler'i kim öldürüyordu? Böylece Üçüncü Reich'ı yeni bir saldırganlığa mı itiyor?! Büyük olasılıkla, Beria liderliğindeki bir operasyondu... Ne de olsa, bir zamanlar Troçki'nin işini nasıl bitireceğini buldu. Ancak o zaman bu, Enternasyonal'de bir bölünmeyi önleme ihtiyacından kaynaklanıyordu. Şimdi bu ters etki yarattı, Rusya'nın düşmanları birleşti. Ve tarihi düşmanlar! Vedmakov, söylemeliyim ki, Churchill'in 24 Haziran'da SSCB'ye desteğini açıklayan sansasyonel bir konuşma yapmasına çok şaşırdı. İngiliz aslanı bir koyunla karşılaştırılabilirse, bir koyunun bir kurtla ittifak için gelmesi gariptir. Ancak Stalin tipik bir kurttur! Şimdi her şey normale döndü, kapitalistler-demokratlar ve kapitalistler-faşistler birlikte! Ama komünistler birlik içinde ve dürüstler, vicdandan taviz vermeden! Belki de Stalin'in istediği buydu? Her durumda, düşmanların kuvvetleri çoğaldı ve doğuda Japonya ağzını açtı. Ancak, genel olarak, Yükselen Güneş ülkelerinin liderliğinin seyri mantıklı: ordunun boğazını memnun olmayan büyük toprak tavizleri ve fiili teslimiyetle kapatmak gerekiyor, yeni savaşlar ve topraklar vaat ettiler. Amerika Birleşik Devletleri 24 Temmuz'da yaptırımlar uygulamamış olsaydı, daha doğrusu Japonya'ya karşı bir abluka uygulamasaydı, belki de samuraylar kışı beklemeden Ağustos ayında bile SSCB'yi vurabilirdi! Japonlar cesur bir halktır ve bu arada Mançurya imparatorluk hükümetinin kuklaları da dahil olmak üzere ikincil birliklerin savaştığı Khalkhin Gol'ün hatırası tarafından durdurulamazlar!
  Ve bu Moskova'nın düşüşünü tehlikeye atabilir... Her ne kadar muhtemelen Stalin tüm Sibirya'yı Moskova'nın teslimiyetine vermeyi tercih ederdi. Sert tayga kışının Japonlara çok fazla ilerleme ve Urallar veya Volga bölgesindeki Almanlarla bağlantı kurma fırsatı vermeyeceğini umarak oraya sığınacaktım.
  Ve sonra elbette sorunlar olacaktı ... Hitler Moskova yakınlarında başarısız oldu ve Japonya'yı SSCB'ye karşı karşılık vermeye zorlamadan ABD'ye savaş ilan ederek yanlış bir hesap yaptı. Hitler, ana finansal seçkinleri ve hatta Vatikan'ı kendine karşı koyan hayvani anti-Semitizmiyle, mantığıyla hiç ayırt edilmedi. Doğru, bu Araplar arasındaki popülaritesini artırdı, ancak Rommel'in birliklerine önemli yardım sağlamadılar.
  Zırhlı araç eski Sovyet sınırına kadar sürdü. Zaten bazı yıkımlar oldu. İşte sınır direği hala dışarı çıkıyor.
  Ve Japon piyadelerinin yanı sıra 20 mm otomatik top ve her biri iki makineli tüfek içeren birkaç hafif tanket. Çin piyadelerine karşı bu iyi bir silah olabilir, ancak T-34'e karşı ... Doğru, Uzak Doğu'da bu tür çok az tank var, ana kuvvetler batıda sabitlenmiş durumda. Ayrıca, üstü açık araçlarda taşınan birkaç zırhlı araç ve havan topu daha görülüyor. Küçük kalibreye rağmen iyi havanların olduğunu söylemeliyim ...
  Vedmakova tereddüt etti: ne yapmalı? Çok fazla Japonca var ve görünüşe göre bir köy yoluna çıkmanız gerekiyor. Ya da belki hala dar gözlü için bir sıra mı veriyorsunuz?
  Hava kararıyor, bulutlar gökyüzünü kapladı, yağmur geliyor. Tabii ki, bir şansınız olabilir, özellikle de Japonlar bu şekilde kalabalık olduğundan, piyadeler yoğun saflarda toplanmış durumda. Evet, onlardan bir alay var, sarı yüzlü askerler, oldukça kötü ve onları öldürmek üzücü değil.
  Vedmakova mırıldanarak haç çıkardı:
  - Tanrı korusun daha fazla samuray koy!
  İki büyük kalibreli - 12 milimetre makineli tüfek, dar gözlü yaratıklara saldırdı. katliam başladı. Kız bile şarkı söyledi:
  Düşmanla sonuna kadar savaşacağız
  Askerlerin istismarları - sayıyı saymayın!
  Ruslar her zaman savaşabildiler,
  Sorun geldiğinde pes etme!
  12 - milimetre büyük ve keskin bir kartuştur, gövdeyi deler ve bazen bir seferde birkaç Japon. Vedmakova, silahı, Japonların havacılıktan ödünç aldığı hidrolik aktüatörlerin yardımıyla kontrol etti. İlk saniyelerde, Yükselen Güneş İmparatorluğu'nun savaşçıları ne olduğunu ve saldırının nereden geldiğini bile anlamadı. Sadece düştüler, midelerinden ve göğüslerinden kan damlacıkları salıverdiler. Görünüşte sakin olan bu dünyada ölümün gelişi çok beklenmedikti. Hayır olmasına rağmen, son ifade daha çok alay konusu.
  Vedmakova, düşman tepki vermeden ve dağılmadan önce birkaç sırayı kesmeyi başardı. Pilot, zırhlı aracı tanketlerin ateşine düşmeyecek şekilde hareket ettirirken ateş etmeye devam etti. Bununla birlikte, bir uçak topu böyle bir zırhı bile delebilir. Bununla birlikte, bu hala merminin ilk hızına bağlıdır, tanketlerde hala savaş silahlarından daha büyüktür.
  Pilot şanslı olsa da, Japonlar, özellikle bahar yağmuru damladığı için, onlara kimin ölüm gönderdiğini hemen anlamadı, bunun sonucunda flaşları ayırt etmek zorlaştı. Muhtemelen samuraylar, arkadan giren bir Rus müfrezesi tarafından saldırıya uğradıklarını düşündüler, bu yüzden tanketler çalılara ateş açtı. Vedmakova, Japonları ezdi ve şarkı söyledi:
  Okyanusun en uzak noktalarından
  Kemerin cenneti titrettiği yer!
  Sultanın orduları süpürüyor,
  Deccal yükseldi sanki!
  
  Savaş acımasızdır, kötüdür,
  Rusya'ya bir uçurtma inmiş gibi!
  Dünyam yaralar içinde gri,
  Annemi kurtar, Tanrı'ya dua ediyorum!
  
  Dünya ne kadar acımasız, ne dehşet
  Çocuk düştü ve parçalara ayrıldı!
  Onu acıyla iterek doğurdular,
  Böylece kötü Thunderer karar verdi!
  
  Burada Tanrı öfkenin ölçüsünü bilmiyor,
  İnsan ırkının başına talihsizlik getirdi!
  Ve her canlı acı çeker
  Sadece üzüntü zafer sayılır!
  
  Rusya kanla kaplı,
  Tanrım ne kadar zalimsin!
  Görevin nereye gitti?
  Şüphesiz Mesih üçüncü, gereksizdir!
  
  neden cehennem ve havvasın
  Cennetlerine saldırdıkları için sürgüne gönderildiler!
  Yamyam için zaman geldi,
  Daha ani bir baskın ile Mamai!
  
  Kızlar gözyaşı döktü,
  Almanlar ebeveynleri öldürdü!
  O yalınayak ve donlar,
  Sert, tüm nehirler donmuş!
  
  kimse bize acımaz
  Şimdi tatarcıklar, sonra yılanlar bizi sokar!
  Bazen fikir gelir
  Ağzına kadar ne büyük bir acı!
  
  Allah için boş yere umut
  Kesinlikle acımıyor!
  Ve fakir ve fakir yaşamak daha iyidir,
  Ama dedik - bu kadar yeter!
  
  Bizde komünizm pankartları var,
  Ve bu amcaya atıfta bulunmadan demektir!
  Faşizmin hiçbir idrarını hoş görme,
  Ettiğimiz basit: canı cehenneme!
  
  Mısırdaki eller için umut,
  Kafanın içindeki akılda!
  Will bizi başarılara götürür,
  Beceri, yumrukta coşku!
  
  Ve böylece, ölçüm adımları,
  Özgürlük ve mutluluğa giden yol!
  Kızıl tanrılar olacağız
  Bizi kimse bükemez!
  Vedmakova makineli tüfeklerden şarkı söyledi ve karaladı, zaten dağılmayı ve dar gözlerle yatmayı başaranları vurdu. Ama sonra şansı değişti ve görünüşe göre birkaç Japon subay sorunun ne olduğunu anladı ve zırhlı araca birkaç el bombası attı. Vedmakova gövdesinde bir titreme hissetti. Bununla birlikte, Japon el bombaları parçalanma bombalarıydı ve görünüşe göre 14 milimetreye kadar kalibreli makineli tüfek patlamalarını tutmak için tasarlanmış zırhı delmiyordu.
  Witcher güldü.
  - Ve işte inatçı bir savaş başıboş aptal mermi! Aşınmış, aniden daha akıllı ve hedefi daha sık vurun!
  Zırhlı personel taşıyıcısında, makineli tüfekler kayışla beslenir. Bu, büyük bir mermi kaynağı sağlar, ayrıca, çekim süresini artırmanıza izin veren su soğutması sağlanır. Bu nedenle, törensiz savaşçı, Japonların ona el bombası atmasını kesti. Ama dövüşçülerin geri kalanı fark etmiş görünüyor. El bombaları tekrar havalandı. Bir kükreme duyuldu. El bombalarından birinin ağır olduğu, yaklaşık bir kilogram ağırlığında ve tanksavar olduğu ortaya çıktı. Japonlara zaten benzer boşluklar verildi. Chevron'lara ve T-34'lere karşı zayıf ama zırhlı bir arabayı delip geçebilirsin! Delinmiş taraftan Vedmakova'ya toz yağdı. Kız küfür etti:
  - Evet, Japonya küçük ama büyük belaya neden oluyor!
  Zırhlı araç hareket etmeyi durdurdu ve bir çift parçalanma bombası içeri doğru uçtu ve orada patladı.
  Kıymıklar, Vedmakov'u üniformasını yırtarken yakaladı. Üstüne üstlük, kırık bir benzin deposu alev aldı. Kız yine küfür etti.
  - Araba değil - General! Sana bok verirdim!
  Taksiden atlamak için birkaç düzine daha biçmek zorunda kaldım. Kız bunu Japon askerleri tarafından fark edilmeden yaptı ve süründü. Kendisi için, Yükselen Güneş ülkesinin ordusunun üniforması hakkında endişelenmedi. Ve karanlıkta ve yağmurda yüz çok belirgin değildir. Şimdi otoyoldan çıkmanız ve çalıların içinde erimeniz gerekiyor.
  Kız yeterince hızlı süründü ve aynı zamanda birkaç kez cesetlerle karşılaştı. Oldukça mırıldandı:
  - Fena değil, samuraylara bir ışık verdim! Şimdi tek yapman gereken kendini kurtarmak!
  Savaşçı çalılara daldı ve ayağa kalkıp yürümeye başladı. Onlarla şakacı, belki almayacaklar. Aslında, terbiyeli bir şekilde savaştı ve onun başarısını düşündü: büyük olasılıkla buna inanmayacaklardı, aksi takdirde, kim bilir, başka bir kahramanın yıldızını verirlerdi!
  Genel olarak, garip bir şey savaştır, burada insanları öldürüyorsunuz ve bu kolay normal değil, cesaret. İncil'in dediği gibi, Öldürmeyeceksin! Bununla birlikte, Tanrı sadece öldürmeyi değil, genel olarak Amalekliler'i ve onların karılarını, çocuklarını ve hatta çiftlik hayvanlarını yok etmeyi emretti! Savaş sırasında bile sivil nüfusun yok edilmesi ahlaksız ve aşağılık bir eylem olarak kabul edilir.
  Bununla birlikte, Batılı müttefikler sivil nüfus kadar sadece askeri tesisleri bombalamadı. Bu kısmen, tamamen askeri hedefleri yenmeyi zorlaştıran yüksek irtifa bombardıman uçaklarının düşük doğruluğundan kaynaklanıyordu, ancak asıl mesele intikamdı. Japonya da ABD'den bir ışık aldı. Ve cevap verecek hiçbir şeyleri yoktu! Yankees'i alt edecek kadar uzun uçakları yoktu!
  Görünüşe göre, Amerikalılar Peru Limanı'nın intikamını yeterli gördüler, daha doğrusu en yüksek mali seçkinler aynı zamanda pragmatik davranmaya karar verdiler ve Mao'nun Kızıl Ordusuna son verdiler. Japonya, SSCB'ye karşı savaş için bir sıçrama tahtası olarak Mançurya'yı terk etti ve Moğolistan'a karşı serbest bir el verildi ve gerisi Çan Kay-şek'in işiydi! O zaman tüm Çin'i kendi altında toplamak mümkün olacak. Ve Rising Sun ülkesinin SSCB ile savaşta kanamasına izin verin. Buradaki en ilginç şey, muhtemelen, Japonların, Rusya'yı yenerek, Almanya ve ABD'nin yardımıyla Amerika ile tekrar başa çıkmak için saymaları, Sibirya'yı ve diğer toprakları yorgun Japonya'dan geri almayı düşünüyor olmalarıdır.
  Her iki taraf da, özellikle Amerika ve İngiltere, tek kurşun atmadan geniş toprakların kontrolünü ele geçirdiklerinden beri, çok akıllıca yapıldığını düşünüyor. Aksi takdirde, en azından birkaç yıl sürecek uzun ve sıkıcı bir süre için onları yeniden ele geçirmek zorunda kalacaklardı, çünkü bunlar hala adalar!
  Vedmakova cephe hattını geçmeyi umarak yürüdü. Boşluğa kaymak ve kendinize yapışmak oldukça mümkündür. Ve belki samuray tutsaklarından birini bile alabilirsin. Sovyet ordusunun en ileri mevzilerine yakın. Aksi takdirde taşıması zor olacaktır.
  . BÖLÜM 5
  Dolayısıyla Dünya Oligarşisi için: SSCB altındaki Almanya ve Avrupa, bu, kayıp bir etki alanı ve hatta güçlendirilmiş komünist imparatorluğa ve Bolşevizm'in daha da genişlemesine yönelik bir tehdit olarak kabul edilir. Ve Almanya'nın altındaki Rusya, etki alanlarının genişlemesi ve tüm meyve sularını zengin topraklardan emme olasılığıdır. Ama Fransız oligarklarının Almanya'ya kaybettiklerinde gerçekten kaybettikleri şey buydu: Hitler'le biraz paylaşmak zorunda kaldılar, ancak servetin çoğunu ellerinde tuttular ve işçileri sömürmek daha da kolaylaştı - Almanlar sendikaları ezdi. Baltık'ta oligarklar ne kaybetti? Tüm sermayeyi ve kaçmak için zamanı olmayanları sayın, o zaman özgürlük ya da yaşam! Harika bir örnek! Yani bunda şaşırtıcı bir şey yok! Ve Hitler bu kadar ateşli bir Yahudi aleyhtarı olmasaydı, SSCB'ye kimse yardım etmezdi!
  Fransa'nın nispeten kolay dağılmasının nedenlerinden birinin, hem genel nüfus hem de mali seçkinler içindeki Yahudilerin önemli ölçüde düşük yüzdesi olduğu söylenmelidir. Polonya'da, İngiltere'de, ABD'de: tam tersi oldu. Özellikle ABD'de, bu arada, Amerika'ya tek bir bomba düşmemesine rağmen, Yanke'lerin neden Alman nüfusuna İngilizlerden daha acımasız olduklarını açıklayan ABD'de!
  Vishu, Wehrmacht altında bir kukla oldu ve Almanlar, armonika çalarak Paris'ten geçti. Hitler, ekonomiyi askeri bir temele devretmek ve fethedilen Avrupa'nın kaynaklarını kullanmakla uğraşmadan İngiltere'yi işgal etmeye başladı. Anti-Semitizmin reddedilmesiyle Açılar ile müzakere etme arzusunun olmamasının yanı sıra ona pahalıya mal oldu. İkincisi, belki de Führer'in SSCB'ye karşı savaş için tüm güçlerini serbest bırakmasına ve Mayıs ayında geri saldırmasına izin verecekti. Doğru, İngiltere ile barış, Stalin'i seferberlik ilan etmeye itebilir. Düşmanın zaten eşikte olduğunun bir işareti olurdu.
  Ya da olmamak ve o zaman belki de Amerika Birleşik Devletleri'nin Japonya ile ilgili konumunu etkiler. Yükselen Güneş Ülkesini kışkırtmazlardı ve güçlü imparatorluk ikinci bir cephe açabilirdi! Ne oldu şimdi. Sadece daha da kötü bir durumda, SSCB ordusu neredeyse yenildiğinde, silah üretimi henüz kurulmadı ve henüz savaşmayı öğrenmediler!
  Şimdi kırk birinci yıl değil - Sovyet birlikleri savaş deneyimi kazandı, savaşmayı ve kazanmayı öğrendi! Yani artık tek bir makinede yedi atış noktasına sahip ağır tanklardan ve uçaklardan korkmuyorlar!
  Yalnız bir Japon adam bir ağacın yanında duruyor. Yani sıradan bir sarı kukla.
  Vedmakova arkasından atladı. Başını yukarı kaldırdı ve sonra büküldü ... Düşmanın "melonunu" keskin bir şekilde yukarı çektiğinizde, boyun kasları artık etkili direnç sağlayamaz ve "kafa" kolayca katlanır!
  Peki, daha az samuray nedir! Vedmakova neşeli ve halinden memnun görünüyor, hatta dişlerini gösteriyor:
  Japonya bizi asla yenemeyecek! Çünkü benim gibi bir savaşçı var!
  Gerçekten de, Rusya'nın tüm tarihinde sadece Moğol-Tatarlar fethedebildi! Bu neden oldu ve neden büyük Slav ulusunun çaresiz olduğu ortaya çıktı, bu elbette bir nesil için bir gizem değil!
  Ana sebep, herkes kendisi için bir toprak parçası aldığında feodal parçalanmadır: tavuklara başladı ve içinde oturdu, mirasını korudu: işsiz!
  Vedmakova, sıkı ve rahatsız edici Japon botlarının bacaklarını ovuşturduğunu hissetti. Pilot, bu durumda işkenceye katlanmanın bir anlamı olmadığına karar verdi. Küntünü fırlattı, daralttı ve parmaklarına "pedlere" bastı. Memleketimin gece serinliğini çıplak ayaklarımla hissettim ve çok daha neşeli hissettim! Bir adım ekledi ve hatta biraz zıplamaya başladı!
  Rusların bölünmüş olması Slavların en büyük trajedisiydi. Batıda Litvanya ve Polonya tarafından, doğuda ise zalim Tatarlar tarafından boyun eğdirildiler. Ancak boyunduruk sonsuza kadar sürmedi: Moskova ondan önce küçük bir kasaba büyümeye başladı ve hatta bir tür küçük imparatorluğa dönüştü. Ivan Kalita, Rus topraklarının koleksiyoncusu oldu. O ilkti ve en başarılısı değildi ama en önemlisi ilkti! Ve Bolşevik şarkısında kulağa nasıl geliyor: ölü olmak ikincisinden daha iyidir!
  Stalin Rus değil, bu onun ana dezavantajı! Bu nedenle, itibarlı ulusa duyulan güvensizlik ve büyük haksız baskılar! İşte, boynuzları domuza ve krallığı takoza verin!
  Tahtta Chuchmek ve padokta Rusya!
  Örneğin, hem Tukhachevsky hem de Yegorov, bu arada, bastırılmış komutanların geri kalanı hakkında söylenebilecek oldukça yetenekli mareşallerdi! Bıyıklı bir maymunla karşılaştırılamaz! Bu yüzden sıkışıp kaldık!
  Ancak, Stalin'in egemen bir hükümdar olmayı başarması gerçekten nasıl oldu? Okuma yazma bilmeyen bir Gürcü Tanrı yapıldı!
  Rus halkı Rus Çarı tarafından yönetilmelidir! Bu arada Romanovların neredeyse hiç Rus kanı yoktu ve belki de bu yüzden yozlaştılar!
  Japonya'da ayrıca, shogun'un esasen imparatordan daha yüksek olduğu ve bu nedenle, bir aptalın varisi yüzünden imparatorluğu mahvetme olasılığı daha düşük olduğu için bazı avantajları olduğu kendine özgü bir hükümet biçimi vardı. Yüzyıllar boyunca, Japonlar bir fetih savaşı yapmadılar, ancak aktif olarak birbirleriyle kavga ettiler. Bunun bu milletin zihniyeti üzerinde bir etkisi oldu. Ancak yirminci yüzyılda, Yükselen Güneş Ülkesi, Büyük İskender'den daha fazla toprak fethetti! Şimdi sıra Rusya'da. Ancak şimdi çarlık zamanları, büyük komünist parti kuralları ve dünyanın en gelişmiş ve mükemmel ekonomik ve politik sistemi değil!
  Ancak Vedmakova aniden başını salladı. Siyasi sistemde ve yönetim biçiminde de her şey doğru değil! Örneğin halk, alternatif bir irade ifadesi sonucu devlet başkanını seçmiyor, ama oluyor... Şunu söylemeliyim ki, ne kanun ne de anayasa bir karargâh kurulmasını ve acil durumla yetkilendirilmesini öngörmüştür. güçler. Ve yarı eğitimli bir ilahiyat öğrencisinin yetenekleri hakkında kişisel olarak büyük şüpheleri vardı! Beria'nın yanı sıra: son derece dar bir bakış açısına ve bilgi birikimine sahip kurnaz ama kötü eğitimli bir kişi!
  Ama şimdi ön cephe daha da yakın, flaşlar görülüyor ve kükreme daha da güçlendi. Dili bulma zamanı ve .... Vedmakova, sürünen bir Japon müfrezesini fark etti. Şimdi dikkatlice kuyruğuna oturmanız gerekiyor. Yaklaşık olarak aynı tarzda, hızlı MiG'yi yakalamak bile kolay olmayan çok hızlı bir bombardıman uçağı olan Yu-188'e saldırdı. Bu arada, genel olarak kütükler özellikle manevra kabiliyetine sahip değildir ve bu açıdan Focken-Wulfs'tan daha iyi değildir! İşte sipere yaklaşan samuraylar, petrol birikintisine doğru sürünen koçbaşılar gibi görünüyorlar. Bir sürü Japon var, burada dikkatli davranmanız gerekiyor ... İşte Yükselen Güneş ülkesinin ordusunun kaptanı, namlu bir dağ sıçanınınki gibi. Bir şey çığlık atıyor, yumruklarını ve hançerini şiddetle sallıyor.
  Sabırla samurayın saldırmasını bekleyen Vedmakova, kafasına tüfek dipçiğiyle vurdu. Ancak, darbeyi "jap" ın hemen hendeğe düşmeyeceği şekilde hesapladı. Ve sonra saldırmak için koşan Japonlara hafif makineli tüfekle ateş etti! bağırdı:
  - Savaşta kurnazlık bir gemideki yelken gibidir, ama sadece şişer, o değil!
  Oleg ve kız Margarita, Stalingrad'da kavga ediyor. Bu şehirde devler gibi duracaklar.
  Oleg Rybachenko on iki yaşında görünüyor. Ve çocuk çıplak ayağıyla bir el bombası atar.
  Faşistleri fırlatır ve der ki:
  - Büyük Anavatan'a şan!
  Margarita da iyi niyetli bir dönüş sağlar. Nazileri biçer ve şarkı söyler:
  - Stalin'e ve komünizmin güneşine şan!
  Oleg Rybachenko ateş ediyor ve ekliyor:
  - Kahramanlara şan!
  Kız ateş ediyor, Nazileri biçiyor. Çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve ciyaklıyor:
  - Ve yüzyıllardır Anavatan'a şan!
  Böylece, oğlan ve kız gerçekten ciddi bir şekilde ayrıldılar. Nazilere ateş ediyorlar ve el bombaları atıyorlar.
  Çocuğun çıplak ayağı katil bir hediye fırlatır. Vahşi öfkeli çocuk diyor ki:
  - Herkese eziyet ediyoruz!
  Margarita, düşmanı vurup biçerek gıcırdıyor:
  - Ve şeytanın samanı olacak!
  Ve kız çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatır. Bu, tüm birlikleri gerçekten biçebilecek bir savaşçıdır.
  Stalingrad'da bir erkek ve bir kız kavga ediyor. Onlar gerçek kahramanlardır. Ve cesur ruhla dolu şövalyeler.
  Hitler, 1941 felaketinden sonra Rusların hiçbir şey öğrenmediği konusunda ne düşünüyordu?
  Ve siktir git! Kızıl Ordu, "E" serisindeki canavarlarla yüzleşmeye hazır, devam etsinler: Doksan için E-75 ton ve yüz kırk için E-100 ton. Taygadan İngiliz Denizlerine kadar Kızıl Ordu hepsinden güçlüdür.
  Oğlan ve kız savaşıyorlar, böylece Naziler onlardan balyozdan cam gibi alıyorlar.
  Çocuklar ölümsüzdür ve hiçbir şeyden korkmazlar. Bu faşistler onlar için ne? Tohumdaki sonraki tavşanlar!
  Oleg Rybachenko bir kükreme ile şarkı söyledi:
  - Ah, Hitler, ah Hitler, seni keçi Hitler,
  Neden Rusya'nın kıçına tırmandın...
  Bizden özellikle bir kuruş olarak alacaksınız -
  Güçlü bir çocuğun yumruğuyla karşılaşacaksın!
  Sonra kaslı bir çocuk çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor. Ve iki Alman tankı E-50 ve E-75 kafa kafaya çarpışır ve patlar.
  Oleg Rybachenko memnuniyetle şöyle diyor:
  - Ben genç bir süper sınıf dövüşçüyüm!
  Ve yine çocuk sırayı veriyor.
  Sonra kız ateş ediyor. Doğru vurur ve sert vurur. Ve şarkı söylerken:
  - Bütün faşistleri ezeceğim ve Adolf'a yağ vereceğim!
  Ve yine kız tam bir imha heyecanı içindedir. Herkes vuruyor ve vuruyor.
  Ve bir el bombası yine çıplak ayakla uçar. Faşistleri yener. Topa vurmaktan fırlayan kukalar gibi.
  Margaret şarkı söylüyor:
  - Güçlü bir darbe son derece iyi amaçlıdır,
  En havalı Povetkin ringe uçuyor!
  Oleg Rybachenko, ateş ederek kolayca onayladı:
  - Değerli bir Povetkin kopyası ve güçlü rakiplerden kaçmıyor!
  Ondan sonra çocuk yine çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor ve Nazileri parke taşı şişeleri gibi parçalıyor.
  Ve Naziler ne kadar akıllıca çarpışıyor. Ne istediler? SSCB'ye tırmanmak gerekli değildi.
  Sadece Oleg Rybachenko rahatsız. Amerika Birleşik Devletleri zaten Almanları serbest bıraktı ve Rusya onların sorumluluğunu üstlenmeli.
  Yine çıplak ayağıyla bir el bombası atan çocuk şarkı söyledi:
  - Aptal Amerika'yı oynama,
  Şimdi bize Alaska'yı ver...
  Burası bizim iki kıyıdaki topraklarımız -
  Ayının vahşi bir canavar olması boşuna değil!
  Ve Oleg Rybachenko yine sırayı verdi ... Nazileri biçti. Ve yine, çocuğun çıplak parmakları el bombasını sıkar ve düşmana fırlatır. Farklı yönlere dağıtıyorlar.
  Oğlan kükredi:
  - Rusya'ya zafer!
  Margarita yine çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Çar II. Nicholas için!
  Oğlan kızı düzeltti:
  - Burayı Stalin yönetiyor, II. Nicholas değil!
  Margarita hemen kabul etti:
  Evet, Stalin! Yamyamla kim barıştı!
  Ve kız yine çıplak ayağıyla öldürücü bir hediye fırlattı.
  Oleg Rybachenko mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - SSCB'nin nefes almaya ihtiyacı var! Üçüncü Reich bundan daha iyi yararlanmasına rağmen!
  Ve çocuklar tekrar ateş etmeye başladılar ...
  Stalingrad yakınlarındaki ve Stalingrad'daki Almanlar korkunç bir cehenneme girdi.
  Ama gerçekte, birlikte geldiğiniz şey, ayrıldığınız şeydir.
  Daha doğrusu ölürler. Mücadele çok kanlı ve kutsaldır.
  Oleg Rybachenko, savaş sırasında insanların bazen çok saf olduğunu düşünüyor. Ya Stalin'den bir dahi yaparlar ya da genel olarak Lukashenka'yı yaparlar. Ancak yirmi birinci yüzyılın Belarus'u için, bir kollektif çiftçiyi bir kişilik kültü haline getirmek oldukça aptalca. Akıllı olmanın tam zamanı.
  Ve yeni, genç, ilerici bir lider seçin. Ve bir kum havuzunda bir bebeğin zeka seviyesini göstermemek.
  Aşağıdaki anekdot Lukashenka'yı en iyi şekilde karakterize eder:
  Belarus'ta her şey daha pahalı hale geldiğinde, en ucuzu nedir?
  Başkan Lukashenko'ya söz verdi!
  Ve neden?
  Çünkü hiçbir şeye mal olmazlar!
  Hala böyle bir diktatöre oy veren Belaruslular için utanç verici. Ancak daha akıllı olmanın ve onların Avrupa halkı olduklarını göstermenin zamanı geldi. Örneğin Rusya'da Putin en azından Kırım'ı tek kurşunsuz ilhak ederek kendisine saygı duymayı başardı.
  Ama bu onun olağanüstü şansı yüzünden. Putin'e iyi şanslar. Örneğin, İsrail Başbakanı'nın ziyareti sırasında eşiyle Kiev'de tatsız bir olay yaşanması bir şanstı. Evet, yine olağanüstü şansın bir tezahürü. Ama çok az gerçek dönüş! Peki ya Çar Nicholas böyle olağanüstü bir şansa sahip olsaydı? Daha doğrusu, 1935'te Rusya dünyanın yarısına hakim olmuştu.
  Ve sırada ne var ... Çar Nicholas, 28 Mayıs 1935'te, tam doğum günü için tam zamanında uzaya bir uçuş planladı. Bir Rus kadın kozmonotun insanlık tarihindeki ilk uçuşu.
  Ve bu dünyada, SSCB hayatta kalmakla meşgulken.
  Stalingrad'daki muharebeler, 1942'nin gerçek tarihiyle aşağı yukarı aynıdır. Sadece bu sefer düşman çok daha güçlü. Ve sömürge birliklerinden ve teknolojik olarak miktar.
  Özellikle Sovyet Rusya'nın gökyüzünde zor. Nazilerin çok sayıda güçlü jet uçağı var. Ve bir şekilde buna direnmek o kadar kolay değil.
  İşte Alman pilotlar Albina ve Alvina kendileri için fatura topluyor. Onlar bu alanda harika uzmanlar.
  Örneğin, çıplak bacaklı bikinili bu tür Alman kızları nasıl durdurabilirim?
  Oleg Rybachenko bu kızları hissediyor.
  Çıplak ayakla başka bir el bombası atar. Nazileri her yöne dağıtır ve şöyle der:
  - Rusya'nın büyük kalbi!
  Ve terminatör çocuk çok agresif bir ateş. Her mermi hedefi vurur. Araplar, siyahlar ve Kızılderililer saldırıya geçti. Büyük bir kalabalık geliyor.
  Dahi çocuk yine çıplak ayağıyla bir el bombası atar, iki büyük Alman tankını birbirine iter ve uçar:
  Samuray kılıcı seninle
  Kalp ve zihin temizdir...
  Cesurca saldırıya öncülük eder -
  Güzellik Yolu!
  Düşmana ateş eden Margarita, Nazileri bir bazukadan alıp ateş etti ve ciyakladı:
  - Olağanüstü güzellik!
  Ve savaşçı çıplak ayak parmaklarıyla çok yıkıcı bir ölüm armağanı fırlattı. Rakipleri ezdi. Sonra yine çıplak ayağının parmaklarıyla vahşi bir yıkıma yol açtı. Ve iki faşist tank aldı ve çarpıştı. Kıvılcım ve duman bile düştü ve döküldü!
  Oleg haykırdı:
  - Bu aferin ebedi kız!
  Margarita çıplak ayağıyla yeni bir öldürücü limon fırlattı ve ciyakladı:
  - Samanyolu'nun sonsuz çocuklarıyız!
  Terminatör çocuk başını salladı ve dövüşe devam etti. Her şey plana göre gidiyor. Daha doğrusu, normal iken. Ve kendi bölgelerinde Naziler geçmeyecek.
  Yani Naziler, ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, gerçekte sadece kendi kanlarında boğulacaklar.
  Ve tankları hurda metale dönüşecek! Ve Rusya bayrağı gezegenin üzerinde parlayacak!
  Oleg Rybachenko büyük bir enerjiyle hareket ediyor. Çıplak ayakla el bombası atar ve şarkı söyler:
  - Her zaman mutlu olacağız
  Parlak bir rüya olacak ...
  Ve güzellik gelecek
  Yaygara gitmiş olacak!
  Çocuk dehası, Almanların akınıyla orantılı olarak öfkeyle artan aktivite ile hareket eder.
  Margarita ikinci sayı olarak hareket eder. Ancak kızın çıplak ayakları giderek daha aktif bir şekilde el bombası atıyor.
  Ve Naziler onun darbelerinin altına düşer.
  Oleg Rybachenko da şut çekiyor... Ama düşünceler atlıyor, bugüne dönüyor. Gerçekte olana.
  Aslında, Belaruslular Avrupa'daki en büyük beyin kütlesine sahip görünüyorlar, ancak kendilerinin tasma takılmasına izin veriyorlar, bireyin diktatörlüğüne tahammül ediyorlar.
  Ve eğer başkan bir çeşit süpermen olsaydı! Ve böylece bir kollektif çiftçi ve hatta yasal bir babası olmayan. Ve onları yıllarca oyalamalarına izin verin.
  Ayrıca hala ona oy veren dar görüşlü insanlar var.
  Evet, Oleg Rybachenko'nun ditties'i bile vardı.
  söyle arkadaşlar ne kadar
  Baba Kolya'ya oylar...
  Oleg'i seçmenin zamanı geldi -
  Daha fazla para kazanmak için!
  Evet, elbette, değişikliklere ihtiyaç var ve mümkün olan en kısa sürede. Aslında, durgunluk kötü sonuçlarla doludur.
  Üstelik Lukashenko'nun kendisi ne istediğini bilmiyor. O haklı, o kaldı. Bu kapitalizme, sonra sosyalizme gider. Ve iyi bir takımı yok. Kendi partisi ve ideolojisi de yoktur. Bu çok vasat ve konuşkan bir kişiliğin kültü. Stalin ve Lenin en azından ne istediklerini biliyorlardı! Ve bu diktatör? Sağ mı sol mu onu bile bilmiyor!
  Hayır, ideoloji ve istikrarlı bir parti olmadan toplumda istikrar olmaz.
  Ve ayrıca ilerlemek!
  Ne yazık ki Stalin de terör ve yıkımın sembolü haline geldi ve komünizmi bir korkuluğa dönüştürdü.
  Optimal yönetim işe yaramadı. Ve Brezhnev'in altında delilik vardı - SSCB'nin böyle bir başkanı nasıl olabilir? Ve gençliğinde Brezhnev bir entelektüeli çekmedi, ama yaşlılığında deliliğe düştü. Ve genel olarak, devlet başkanının bir kağıt parçası olmadan iki kelimeyi birbirine bağlayamaması çok yazık. Ve bunu nasıl yapacağını bilmelisin!
  Oleg Rybachenko çıplak ayağıyla öldürücü bir çift el bombası attı ve şarkı söyledi:
  Ama yine de yaşa
  Ama Brejnev'e göre yaşa!
  Ben aptalım, aptalım, yapamam!
  Ve bir kar fırtınası sürmeyin!
  Margarita çıplak ayak parmaklarıyla patlayıcı bir paket fırlattı. Nazileri daldan sallanan elmalar gibi dağıttı.
  Kız şarkı söyledi:
  - Elma ağaçları çiçek açmış
  Solovyov ezgileri ...
  Sana geleceğim -
  Provalar olacak!
  Kız geniş ve göz kamaştırıcı bir şekilde gülümsedi. Dişleri inci gibi parıldıyor.
  Evet, bu çift harika.
  Oleg Rybachenko aldı ve şarkı söyledi:
  Pençeler, dişler ve dişlerle yumruklarımız ...
  
  Gerçek bir dövüş istiyorlar!
  Ve yine, terminatör çocuk çok isabetli bir şekilde ateş ediyor. Ve Nazilerden kanlı damlalar dökülüyor.
  Hayır, merhamet olmayacak. Düşmanlar boğulur.
  Bu sırada Nataşa ve ekibi Sohum'da savaşmaktadır.
  Naziler kıyıya hücum ediyor. Kavga, elbette, çok eşitsiz
  Ama kızlar. Neredeyse çıplak olduklarında, bu harika!
  Natasha çıplak ayağıyla bir el bombası attı, bir düzine faşisti biçti ve şarkı söyledi:
  - Dünyanın geleceği bizim,
  Biz Jedi gibi kızlarız!
  Zoya da çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı. Nazileri dağıttı ve güvenle ciyakladı:
  - Herkesi mezara gömebilecek olan benim!
  Aurora daha da ateşler. Ayrıca vurduğunda artık bir sinek darbesi olmayan bir kız.
  Kızıl saçlı şeytan onu aldı ve vızıldadı:
  - Ben bir tilki rengiyim ve en büyük güzellik!
  Ve yine onu çıplak ayağıyla alacak ve ölüm armağanını fırlatıp atacak! Bu gerçekten bir kız, ihtiyacın olan şey.
  Ve sonra bir patlama olarak Svetlana var! Ve sanki cehennemin her yerinden şeytanlar içine girmiş gibi herkesi dağıtacak ve parçalayacak.
  Evet, buradaki kızlar, elbette, öyle bir diş sırıtışından, herhangi bir çeneyi sorunsuzca yıkacaklar.
  Ve gerekirse, kafanın yarısı!
  Natasha düşmana ateş eder ve kükredi:
  - Ben o kadar sert bir savaşçıyım ki bir boğa bile beni ezemez! kafasını kırarım!
  Zoya güvenle onayladı:
  - Boynuzları kıracağım!
  Ve kızın çıplak ayağı bir el bombası atar. Ve iki Nazi tankı hem alacak hem de çarpışacak.
  Ve sonra işte Aurora'nın nasıl vuracağı. Ve ayrıca çıplak ayakla öldürücü bir tane fırlatacak.
  Ve kükreme:
  - Stalin'e şan, daha akıllı olmasına izin verin!
  Aurora gerçekten kötü. İki cephede savaşmak nasıl bir şey? Aslında bu intihar demektir.
  Ve Stalin neden Rusya'yı buna getirdi?
  Kız yine çıplak ayaklarıyla öldürücü bir ölüm hediyesi fırlatacak ve ciyaklayacak:
  - Yeni lidere şan!
  Peki, doğru! Stalin'in alnı bile düşük. Ve bu düşük zekanın bir işaretidir.
  Svetlana kendini vurur. Ve çıplak ayakla bir el bombası atar. Rakipleri dağıtır. Onları yok eder ve ciyaklar:
  - Rus tanrılarına şan!
  Ve yine çıplak topuğuyla çok yıkıcı bir şey fırlatacak.
  Buradaki kızlar öyle kalibrede ki Fritz onları kabul etmez.
  Dört kız büyük bir güçtür. Ve en önemlisi, aynı külot içindeler.
  Ve bu onlara savaşmak için muazzam bir yetenek verir.
  Natasha yanıyor. Afrikalı savaşçılar çığ altında hareket ediyor, Hindular ve Araplar bile.
  Almanlar onları top yemi olarak kullanıyor. Acıma ve pişmanlık duymadan savaşlarda kullanılır. Ve elbette, numarayı alırlar.
  Sukhumi zaten kara tarafından kesilmiş durumda. Ve bu çok kötü. Yakında cephanemiz bitecek ve geri çekilmemiz gerekecek.
  Ama kızlar hala pes etmek istemiyorlar. Zafer hayalleri kurarlar. Kuvvetler eşit olmasa bile. Ve Moskova kuşatıldı.
  Natasha bunun için endişeleniyor. Çıplak ayağıyla bir el bombası atıyor. Düşmanları kırar ve şarkı söyler:
  - Sermaye ayakta kalırsa!
  Zoya da çıplak ayağıyla patlayıcı paketi fırlattı ve ciyakladı:
  - Rusya nehri kurumayacak!
  Ve düşmana tüm sandıklardan, ev yapımı geri tepmesiz acılıkla saldırdı.
  Ve birkaç tank kırdı ...
  Ancak yukarıdan saldırı uçakları baskı yapmaya başlar.
  Peki ya reaktiflerse?
  Aurora roketatarını ateşledi. Bir Alman arabasına çarptı. Düşmesini sağladı.
  Sonra kızıl saçlı canavar cıvıldadı:
  - Sınır tanımayan komünizm!
  Sonra Svetlana ateş etmeye başladı. Ve siyah savaşçıları biçti. Sonra çıplak ayak gibi limon atar.
  Ve kükreme:
  - Yeni tanrılara şan!
  Natasha düşmana ateş etti ve ciyakladı:
  - Rus tanrıları!
  Ve çıplak ayağının atışıyla uçak patlıyor.
  Bunlar terminatör kızlar. Zaten savaşıyorlarsa, kimse onlarla baş edemez.
  Zoya ayrıca düşmana herhangi bir gücü öldüren bir şey fırlatır. Ve düşmanı yok eden bir şey. Ve savaşçı dişlerini göstererek ciyakladı:
  - Tabutta uçaklar!
  Ve çıplak parmaklar yine ölüm armağanını fırlatır.
  Ve sonra Aurora düşmana bir limon fırlatacak. Al ve kük:
  - Gelecek bizim!
  Svetlana dişlerini gösterdi ve şöyle dedi:
  - Komünizm ve yeni başarılar için!
  Ve yine çıplak ayağıyla nasıl el bombası attı. Ve herkesi öldürecek. Hepsi değilse de, bazıları kesin.
  Naziler sürahiye tırmandı. Ve bu onların sorunu. Burada Jagdtigr kundağı motorlu silahını görebilirsiniz. Modası geçmiş bir araba, ama çok öldürücü. Öncü bir çocuk ona doğru sürünür. Ve bir mayın kayar.
  Ve kendinden tahrikli silah önemsiz bir şekilde patlar.
  Oğlan dilini çıkarır ve şarkı söyler:
  - Anavatan için içelim, Stalin için içelim!
  Hadi içelim ve tekrar içelim!
  Biz öncüler Hitler'i öldüreceğiz!
  Faşistler anladı. Kızıl Ordu için zor olsa da. Grozni şehri Naziler tarafından kuşatılmıştır, ancak hala içinde bir savaş veriyorlar. Kızlar burada birinci sınıf.
  İşte Tamara dövüşü. O bir mayo ve yalınayak. Ve hava sıcak ve kız çok hünerli. Güzellik yanıyor. Nazilere çıplak ayakla patlayıcı paketleri fırlatır ve şarkı söyler:
  - Hitler yakında tabuta çivi çakacak,
  Yanan bir örümcek gibi olacak ...
  Şeytanlar yeraltı dünyasında işkence edecek -
  Şeytana tapanlar!
  Ve yine, güzelliğin çıplak topuklarından çok ölümcül bir limon uçar ve Nazileri ezer.
  Meryem gülerek diyor ki:
  - El bombaları öldürecek!
  Ve Tamara'nın omzuna bir tokat atıyor. İki kız kavga ediyor ve en üstte kurşunlarla delinmiş bir Kızıl Bayrak var.
  Kızlar yalınayak ve neredeyse kıyafetsiz, ancak Sovyet şehirlerini teslim etmeye niyetli değiller.
  Maria neşeli bir şarkı söyledi. Ve aynı zamanda acımasız ve öldürücü bir ateş yaktı;
   Çok büyük insanlar var,
  Asırlarca yaşayanlar, Çok büyük isimler var, Ölümsüz denilenler.
  
  Birçok masal kahramanı Destanların melodisini korudu, Ama tüm kahramanların en basiti Ve hepimiz için sevgili - bir.
  
  Çocukluğunu dağlarda geçirdi, Kuşların uçuşunu izledi, Dağlardan miras kaldı kartal kanatlarının güzelliğini.
  
  Adı, bir gök gürültüsüyle, Okyanusu süpürdü, Tüm ülkelerin proleterlerine yakın ve tanıdık geldi.
  
  Çin anakarasında, Tüm kalplere sevgili, Bu isim Fanzam'ı müjdeliyor - barış, son - saraylara.
  
  Stalin mutluluğun bayrağıdır, insanlığın şafağıdır! Sevgili Stalin çok, çok uzun yıllar yaşasın!
  Kızlar iyi şarkı söyledi. Maria, Tamara'ya hem Veronica hem de Victoria katıldı.
  Dört güzelin de etrafı çevrili ama nasıl savaşıyorlar.
  Burada Maria çıplak ayağıyla bir el bombası atar ve bir Alman saldırı uçağını düşürür. Ve güzellik gıcırdıyor:
  - Partimize şan!
  Veronica da çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi gönderir ve HE-162 vurulur. Ve savaşçı kükredi:
  - Zaferden daha yüksek olan zafer!
  . BÖLÜM 6
  Victoria, rakiplere ateş ediyor ve ateş ediyor, sırıtıyor:
  - Komünizmin gelecekteki genişlikleri için!
  Ve dört güzel, neredeyse çıplak ve yalınayak gülüyorlar.
  Onlar en yüksek düzenin kartal kızlarıdır.
  Mirabela ve Anastasia gökyüzünde savaşıyorlar. Nazilerin de beyinlerini yıkarlar.
  Mirabela bir gülümseme ile tweetler:
  Dünyada her şey güzel olacak
  Vatanınızı tutkuyla sevin!
  Ve yine çıplak ayakla, açık pencereden limon atıyormuş gibi. Ve faşistlere tokat at. Düşen bir araba daha düşer.
  İşin püf noktası bu - oraya gitmelisin.
  Anastasia gülerek diyor ki:
  - Lenin seni övecekti!
  Mirabela bir patlamada birkaç Alman arabasını düşürdü ve şunu fark etti:
  - Şüphesiz Stalin de!
  Anastasia üç Nazi uçağını kesti ve doğruladı:
  - Hiç şüpheniz olmasın!
  Kızlar çok havalı. Ve en önemlisi güzel. Sıcak ve aynı zamanda soğuk hesaplamadırlar.
  Mirabela, başka bir uçağı düşürürken fark etti:
  Dünyada her şey görecelidir...
  Anastasia kıkırdadı ve öfkeyle mırıldandı:
  - Ekstra felsefe yok!
  Ayrıca pencereyi açtı ve çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Bu sefer ME-262 patladı.
  Mirabella başıyla onayladı.
  - Harika iş çıkardın!
  Anastasia dişlerini göstererek ekledi:
  - Yaptığını yaptı!
  Ve her iki savaşçı da kahkahayı patlatacak. Ve birbirinize göz kırpın.
  Evet, kahramanlık etkileyici.
  1946 yazında, Volga'da şehrin dışında şiddetli savaşlar yaşandı. Yüzbaşı Alena Ogurtsova komutasındaki kadın keskin nişancı taburu, Volodarsky Caddesi'ndeki harabelerde savunma pozisyonu aldı. El bombası demetleriyle bağlanmış makineli tüfekli ve tüfekli kızlar harabelerin arkasına saklandı.
  Alena çıplak vücudunun üzerinde benekli bir tunik, kısa pantolon ve yalınayak. Güçlü kalçaları, ince belli, yarım kutunun altında kısa saç kesimi olan güzel ve kıvrımlı bir kız. Yüzü çok etkileyici, erkeksi bir çene, mavi gözleri birbirinden ayrı. Açık kahverengi saçlar toz, yüksek göğüs, sert görünümle griye döndü. Kaptan Alena iki yıldan fazla bir süredir savaşıyor ve gençliğine rağmen çok şey gördü. Kızın bacakları kesik ve morluklarla kaplı. Bir kız, kaba ve beceriksiz botlardan daha yalınayak hareket etmek için daha çeviktir.
  Çıplak taban, toprağın en ufak bir titreşimini hisseder, bir madenin yakınlığı konusunda uyarır ve toprak ananın kendisi dayanıklılık ekler. Bir yandan, kızın ayakları sertleşti ve sıcak metalden veya harabelerin keskin molozlarından korkmadılar, ancak diğer yandan, hareketin kükremesinden uyararak duyarlılık ve esneklik kaybetmediler. tanklar.
  Sevgili Alenka, bağlı bir patlama paketi olan bir el bombası tutuyor. Sokakları makineli tüfeklerle sulayan zorlu Alman tankı "Aslan" a gitmek gerekiyor.
  Mary onun yanında emekler. Ayrıca yalınayak, bu yüzden taburdaki tüm kızlar komutanlarını taklit eden botlardan çıktı. Kız dört ayak üzerinde emeklediğinde tozlu tabanları keskinleşiyor. Maria'nın sarı saçları dağınık ve uzun... Biraz kıvırcık. Kızın kendisi ince, ince, küçük boy. Dar omuzları ve görünüşte büyük bir kafası olan bir kızla bile karıştırılabilir.
  Ama Mary zaten çok şey yaşadı. Zalim işkencelerden kurtulan faşist esareti ve anlaşılmaz bir mucizeyle kaçmayı başardığı mayınları ziyaret etmeyi başardı. Ama çocuksu, narin yüzüne bakıldığında, topuklarına lastik sopalarla dövüldüğünü, vücudundan bir akım geçtiğini asla söyleyemezsin.
  Maria ateş ediyor... Üçüncü Reich'ın bir askeri, bu durumda bir Arap, namluyu kum ve moloz kaldırarak ölür.
  Alyonka, bir çöp yığınının altına bir avuç el bombası atıyor. Şimdi doksan tonluk bir "Aslan" buraya sürünecek ve onu havaya uçuracak. Kızın mavi gözleri safir gibi parlıyor yüzünde, güneş yanığı ve tozdan esmer.
  Deneyimler, iyi korunan bir tankın artık pozisyon değiştireceğini gösteriyor. "Aslan" 100 mm yan zırha ve hatta bir açıya sahiptir. Otuz dörtlü bunu geçemez, sadece ağır Kevesh'lerin şansı vardır. Ama amaç tırtıllar. Ana şey, arabayı hareket kabiliyetinden mahrum etmektir ...
  Anyuta bir hafif makineli tüfekle ateş eder... Bir asker, hangi milletten olduğunu kimse bilmez, yere düşer. Doğu Yarımküre'nin çoğunu fetheden Almanlar, Aryan kanını besler ve sömürge birliklerini savaşa atar: Araplar, Afrikalılar, Hintliler, çeşitli Asyalılar ve Avrupalılar. Daha beşikten Bolşevik Rusya'dan nefret etmeye alışmış Polonyalıların sayısı da arttı. Ukraynalı milliyetçiler, Don Kazakları, Çeçenler ve tüm Kafkas Kağanlığı burada savaşıyor. Hitler tam bir enternasyonal yetiştirdi.
  Bir sürü düşman...
  Anyuta, makineli tüfek ateşinden ustaca kaçar. Mermi neredeyse yarıldı, tozdan karardı, yuvarlak, kız gibi bir topuk. Güzel kaptan, büyük kalibreli bir hediyenin ne kadar yakından uçtuğunu bile gıdıkladı. Kız haç çıkardı, fısıldadı:
  Bir kurşun bile bizi durduramaz!
  Maria karşılık veriyor... Diğer bir kız, Alla, çok kızıl saçlı, ortalamanın üzerinde ve kaslı, kıt tayınlarına rağmen. Ayrıca gösterişli kalçaları olan, belini yukarı kaldıran, kadınsı olmayan geniş omuzları ve yüksek göğüsleri olan çok güzel bir kız.
  Alla sadece şortuyla dövüşüyor, tunik paramparça ve toza dönüşüyor ve Volga'ya yeni üniformalar teslim edilmiyor. Tanrı, tükenmiş Sovyet birlikleri için daha fazla mühimmat ve bir damla yiyecek aktarmayı yasakladı.
  Yani Alla neredeyse çıplak, bacakları çizildi, özellikle dizleri. Şarapnel parçası sağ ayağın tabanına çarptı ve acıyor, yürümek zor.
  Kızıl saçlı, tozlu, neredeyse çıplak Alla, güzel ama aynı zamanda sert yüzünü büküyor. Ateş eden kız diyor ki:
  - Rab, Moskova ve Stalin üstümüzdeler!
  Ve saldıran Nazilerin önünü kesiyor, geri dönmek için zar zor zamanı var.
  Harabeler ve dar sokaklar, zorlu Alman tanklarının dönmesini zorlaştırıyor. İşte neredeyse iki yüz ton "Fareler" ve hiç geçemiyorlar ...
  Anyuta'nın beklediği gibi, "Lev" biraz sürdü ve kendini bir çöp yığınına gömdü. Bir patlama oldu. Tırtıl patladı, birkaç hasarlı silindir uçtu.
  Yaralı tank durdu ve namlusundan bir mermi fırladı...
  Uzaklarda bir yerde gürleyerek harabeleri terk etti. Anyuta, bir yılan gibi tısladı:
  - Bu benim hesabım! Bir hesap açtı...
  Kız kaptan tekrar sürünerek uzaklaşmak zorunda kalır. Almanlar ve uyduları teknik üstünlüklerini enkazda kullanamıyorlar. İnatçı Hitler'in hatası nedeniyle, Üçüncü Reich orduları, oldukça büyük ve iyi güçlendirilmiş bir şehirde konumsal savaşlarda bataklığa saplandı.
  Maria bir el bombası atar. Onları, devrilen Almanlara veya Araplara takla yapmaya zorlamak, ters çevirmek. Nazi militanlarından biri elini koparır ve pusulalı bir İngiliz saatini ona asar.
  Meryem gülümseyerek diyor ki:
  - Pusulanın sana gösterdiği şey - cehenneme giden yol!
  Ve güzel bir kız, tozlu topuğundan yapışan seramik parçasını silkeler.
  Alla ayrıca sıkı, dolgun göğüsleri ile tozu silkiyor. Meme uçları kir ve kaşıntıdan neredeyse siyahtır. Ve yıkamayı deneyin. Alman hafif makineli tüfekler karalama yaparken yine oyuk açmanız gerekiyor. Ve plastunski tarzında sürün.
  Kızların taburu, bombardıman olmasına rağmen pozisyonlarını koruyor. Ve ağır mermileri yırtıyorlar ve gökten bombalar düşüyor ... Ama hiçbir şey Sovyet kahramanlarının cesaretini kıramayacak.
  Burada Anyuta, Panter'in yanından geçtiğini görür. Eh, bu tank artık o kadar korkutucu değil.
  Yandan yumruklayabilirsiniz. Kız hapşırdı, zarif ağzına tırmanan tozu tükürdü. Eline bir patlama paketiyle ağırlıklandırılmış bir el bombası aldı. Fark edilmeden gizlice girmelisin. Ama etrafta çok fazla duman var.
  Anyuta çıplak ayak parmakları ve dirsekleriyle gidere yaslanarak sürünmeye başladı. Fare peşinde koşan bir kedi gibiydi. Kız, Wehrmacht'ın SSCB'nin genişliklerini haince işgal ettiği kırk birinci yılın o korkunç yazından savaşı hatırladı. Ne kız, ne de neredeyse kız korkmuş muydu? İlk başta evet ama sonra alışıyorsun. Ve zaten sürekli mermi patlamalarını sıradan bir gürültü olarak algılıyorsunuz.
  Ve şimdi çok yakından patladı. Kız karnına tokat attı. Parçalar, bir yaban arısı sürüsü gibi yukarıdan fırlıyor. Anyuta çatlamış dudaklarla fısıldıyor:
  - Adalet adına, Tanrım!
  Kız emeklemesini hızlandırır ve üzerinde patlayıcı bir paket bulunan bir el bombası atar. Şimdiki zaman bir yayda uçar. Bir patlama duyulur, Panther'in daha ince yan zırhı kendini gösterir. Alman tankı yanmaya başlar, muharebe kiti patlar.
  Anyuta gülümseyerek fısıldıyor:
  Teşekkürler Rab İsa! Ben sadece sana inanıyorum! Sana yalnız dua ediyorum!
  Panteri kırar. Yırtık, uzun bir sandık molozlara gömülür. Yan zırhtan ayrılan ön zırh, bir kepçeyi andırıyor.
  Yüzünde toz ve güneş yanığı nedeniyle kahverengi olan gözleri peygamberçiçekleriyle parıldayan Anyuta şöyle diyor:
  - Düşman ne kadar çok meşe ağacına sahipse, savunmamız o kadar güçlü olur!
  Alla siyah külotuyla çok seksi ve çıplak, tozlu, güçlü vücudu. Kız çok akıllı. Çıplak ayak parmaklarıyla cam kırıkları atabilir.
  Şimdi zarif, tozla kaplı bacağıyla keskin bir nesne fırlattı. Ve bir faşistin boğazına saplandı. Güzel Alla gevezelik etti:
  - Ve ben bir seks sembolü ve ölümün sembolüyüm!
  Kız, ardından tekrar sürünerek ateş etti. Anyuta da yangına öncülük etti.
  Faşisti kesen güzel kaptan cıvıldadı:
  - Hayat bir zincirdir ve içindeki küçük şeyler halkalardır ...
  Maria ateş etti, Fritz'in kafasını kesti ve ekledi:
  - Linke önem vermemek elde değil!
  Anyuta, yine isabetli bir şekilde ateş ederek gakladı:
  - Ama önemsememek için döngülere giremezsiniz ...
  Maria, ateş ediyormuş gibi ekledi:
  Aksi takdirde zincir sizi saracaktır!
  Yine çok güzel olan başka bir kız Matrena, öncü Seryozhka ile birlikte bir tel üzerinde bir mayın hazırladı. İkisi onu itti... Sinsi sümük "Tiger"-2'nin tırtılına sürünerek girdi. Ve bu uzun namlulu Alman arabasının nasıl patlayacağını.
  Sarışın çocuk Sergei haykırdı:
  - Bizim Rusya'mız, bir kovanız var!
  Ve düşen çatıdan sekerek, siyah, yere düşmüş topuklarını zar zor zıpladı.
  Matryona çocuğun boynunu okşadı ve dedi ki:
  - Çok akıllısın!
  Öncü cepheye gitti ve kadın taburuna katıldı. Çocuk da çok yaratıcı. Örneğin faşist saldırı uçaklarını düşürmek için uçaklar yaptı. Focke-Wulfs veya TA-152s yükseldiğinde, inanılmaz derecede sağır edici bir kükreme duyulur.
  Almanlar bir Wagner senfonisi eşliğinde saldırıyor. Ne kadar görkemli bir melodi.
  Matryona sıkıntıyla diyor ki:
  - Hala bizi korkutmaya çalışıyorlar!
  Öncü çocuk acıklı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Rus savaşçı ölümden korkmuyor,
  Ölüm bizi yıldızlı gökyüzünün altına almayacak!
  Kutsal Rusya için çok savaşacak,
  Güçlü makineli tüfeği yükledim!
  Geniş kalçaları ve omuzları olan uzun boylu, kaslı bir kız olan Matryona, tipik bir köylü kadınıdır. Dövüş sırasında giysiler paçavralar halinde yırtılmış, güçlü bacaklar çıplak, saçlar iki örgü halinde dokunmuş ve yoğun şekilde tozlanmış.
  Seryozhka sadece on bir yaşında, yetersiz beslenmeden zayıf, çizik ve kirli bir çocuk, şorttan başka bir şey yok. Çocuğun doğal olarak beyaz saçları griye döndü ve ince, bronzlaşmış ve kirli teninden kaburgaları görünüyordu. Bacaklar korkunç bir şekilde yere serildi ve yanıklarda, çürüklerde, kabarcıklarla. Doğru, kader çocuğu ciddi yaralanmalardan korudu.
  Matryona, arka planına karşı büyük ve şişman görünüyor, ancak kız hiç şişman olmasa da, kemiklerde güçlü, eğitimli et var. Üstelik açlık onun iri ve iri vücudunu hiç etkilemiyor gibiydi.
  Kız ağır bir tanksavar tüfeğinden ateş ediyor. Alman arabaları alından delinmez, ancak raylarda bir şans var.
  Ve şaside ağır bir patlayıcı alan ağır "Aslan", ağır bir sigara içen gibi duman üflemeye başladı.
  Seryozhka kötülükle şarkı söyledi:
  - Kokmuş Fritz düşünmeden girişte bir sigara yaktı! Elbette başı büyük belaya girdi!
  Matryona, kaslı, bronzlaşmış baldırlarını parlattı, çıplak, güzel ayaklarıyla bir step dansı yaptı. Kız şarkı söyledi:
  - Kutsal Rus yüzleri simgeden titriyor ... Tanrı, en az bin Fritz'i ıslatmanı yasaklıyor! Ve eğer biri faşistlerden daha çok vızıldıyorsa, inan bana, kimse bunun için seni kınamaz!
  Sonra tanksavar tüfeğini yeniden doldurdu ve tekrar ateş etti. Alman taşıyıcı yeniden duman üfledi.
  Kız taburu Fritz'e ciddi hasar verdi. Ama aynı zamanda kayıplar da yaşadı. Burada bir kız ikiye bölündü ve yüzü toza rağmen solgunlaştı.
  Stalingrad'ın çoğu zaten Naziler tarafından ele geçirildi, ancak şehirden geriye kalanlar teslim olmak ve teslim olmak istemiyor.
  Bu arada Anyuta, "Kaplan" ı kırmaya çalışıyor. Güçlü bir Alman arabası, yandan bir el bombası aldı, ancak yenilmedi. Bir top ateşlemek için arkasını döner. Kız, şimdiki zaman tarafından salınan patlama dalgası tarafından ezilmemek için yere ve molozlara gömülmelidir.
  Anyuta usulca fısıldar:
  - Anne, baba, üzgünüm!
  Maria, Tiger'a alnında patlayan bir el bombası attı. Kız tısladı:
  - İlkbaharda kışın ışık öğretiminin olduğu gerçeği hakkında ... İstisnasız olarak Hitler'in vebalı bir piç olduğunu tekrarlıyorum!
  Nazilerin görüşünü kıran ve üzerlerine bir patlama ile su döken Alla, gergin:
  - Tabutta Fuhrer'i şimdi gördüm! Ve zavallı adamın gözüne tekme attı!
  Kızıl saçlı kız aslında çıplak parmaklarıyla tanka bir el bombası attı. Namluya çarptı ... Bunu bir patlama izledi ve "Tiger"ın namlusu parçalandı.
  Korkak Alman onu aldı ve geri çekildi.
  Anyuta burun deliklerinden homurdandı:
  - Bizimki, seninki teslim olmayacak!
  Maria, bir Hitlerite paralı askerini kurşunla kesti ve şarkı söyledi:
  - Ve kötü adam şaka yapmıyor! Eller ve ayaklar, Rus iplerini büküyor! Dişlerini tam da kalbe batırır... Vatanı dibine kadar içer!
  Anyuta kıkırdadı, havladı:
  - Führer çılgınca bağırıyor, kendini yırtıyor!
  Maria, ateş ederek ekledi:
  - Pekala, ölüm nefesleri, sırıtıyor!
  Daha da tehlikeli bir "Shtumrtiger" ortaya çıktı. Tüm binaları ve sığınakları yok eder. Dahası, Sovyet birliklerinin pozisyonlarına yaklaşmıyor. Araba, Alman makineli tüfekçiler tarafından koruma altında tutuluyor.
  Anyuta, Fritz'in pozisyonlarına yaklaşmanın gerçekçi olmadığını görüyor. Ama gökyüzünde Focke-Wulfs. Bu makinelerden biri Sovyet pozisyonlarına daha yakın uçuyor. Kızlar ona ateş açar.
  Alla bir el bombası atar ve öfkeyle şöyle der:
  - Derin ölümde - bağışlama yok!
  Bundan sonra kız makineli tüfekten bir dönüş verir. Hızla geri sarılır. Küçük bir tareti ve daha düşük bir silueti olan nispeten yeni bir Alman tankı "Panther" -2 hızla yukarı çıkıyor.
  Birkaç kız Alman arabasına el bombası atıyor. Hediyeleri aldıktan sonra donar ve geri dönemez.
  Alla ıslık çaldı, tısladı:
  - Bu yeni bir saldırı! Ağzını yırtacağız!
  Panther-2 hırladı ve daha güçlü silahını ateşledi.
  Ateş sütunu havayı böldü ve anında atmosferi ısıtıp elektrolize etti.
  Alla kıkırdadı, mermiler yarı çıplak kızın yanından uçtu. Utanmaz kızıl, kalçalarını salladı ve dedi ki:
  - Ve Newton düşmanları yendi, boyunduruğu tahttan attı! Fritz, Newton yasasını kabul etti!
  Ateşin dilleri gökyüzünü yalar ve mor, turuncu ve kırmızı kıvılcımlar çatırdıyormuş gibi göründüğünde, Stalingrad tüm yangınları yuttu! Ve her kıvılcım, cehennem gibi bir kaleden kaçan bir hayalet gibidir.
  Bir Alman savaşçıyı deviren Anyuta, mavi gözlerini parlattı, şarkı söyledi:
  - Ne diye sızlanıyorsun kötü yaşlı kadın? İnan bana, sadece bir psikiyatri hastanesi senin için ağlıyor!
  Maria, Nazilere ateş ederek bir ilahi söyledi:
  - Çimlere uzanıp Fritz'i kafasına vurmak ne güzel! Führer için bir lapa hazırlayın ve bir makineli tüfekten mermi gönderin!
  Kız çılgınca kıkırdadı ve karnından sırtına döndü. Bacaklı bisiklet yaptım. Bir el bombası havaya uçtu. Karnının altında şarapnel alan uçan Focke-Wulf, hızlı bir şekilde yükseldi. Keskin parçaların onu yaraladığı görülüyor. Faşist yaratık alev aldı ve kırık kanat parçalarını kaybetmeye başladı.
  Anyuta, Fokke'nin nasıl irtifa kaybettiğini görünce gakladı:
  - Bu bir semafor! Gemide bir balta asılı!
  Alman uçağı patladı ve gökyüzünün tüm uzak köşelerine enkaz saçtı. Ve faşist as nereye gitti. Son dönüşümü yaptım. Cellat kül oldu, pilot değil!
  Maria hapşırdı, toz saçtı ve dedi ki:
  - Olmak ya da olmamak? Bu bir soru değil!
  Alla yine ayağıyla bir cam parçası fırlattı, öyle ki, göze çarptığında, Fritz'de başın arkasından çıktı:
  - Ben bir tank armadasıyım! Ve tedavi olman gerekiyor!
  Almanlar ve uyduları, önlerine el bombaları atarak ilerlemeye çalıştılar. Kızlara karşı bu tür taktikler işe yaramadı. Burada Seryozhka bir mancınık yerleştirdi ve buna karşılık olarak düşmana nasıl çarptığını.
  Öncü çocuk böğürdü:
  - Noel Baba, Hitler'in ağzını yırtıyor!
  Nazilerin kalabalığını delip geçen mancınık, onları dağıttı ve aynı zamanda havada yuvarlandı. Fritz düştü ve duvarların enkazını kırdı.
  Tank "Tiger" -2, dengesini kaybederek "Aslan" ile çarpıştı. Ah, Leva, müthiş ismin nerede?
  Anyuta gülümsedi ve cevap verdi:
  - Aferin Seryozhka!
  Çocuk agresif bir şekilde homurdandı.
  - Pioneer her zaman hazır!
  Kız kaptan tekrar çivilemeye başladı. Ve Matryona Seryozhka'nın dar ayağını gıdıkladı, ne kadar sert! Çocuğun ateşlerin içinden geçmekten korkmamasına şaşmamalı.
  Meryem bir ilahide şunları söyledi:
  - Gençlik iyidir - yaşlılık kötüdür!
  Alla, bu neşeli kızıl, kabul etti:
  Yaşlılıktan daha kötü bir şey yok! Bu gerçekten de olabileceklerin en iğrenç halidir!
  Ve kız bir darbe ile bir sıçrama yaptı. Bir an için iğrenç büyükanneler hayal etti. Hayır, yaşlı bir kadını bir kızla kıyaslamayın. Ve ne güzellik, ince bedenlerde.
  Allah onu aldı ve seslendirdi:
  - Bir kervanda yıllar, yıllar akıp,
  Yaşlı bir kadın havana kına sürüyor...
  Peki ya benim ince figürüm,
  Gençliğin nasıl geçtiğini anlamıyorum!
  Anyuta gözlerini parlattı, Alman'ı kasığına bir darbe indirerek yere serdi ve şöyle dedi:
  - Değil! Yine de, savaşta böyle bir çekicilik var - sonsuza kadar genç kalmak! Her zaman sarhoş!
  Matryona mancınığa yeni bir hücum etti. Bu iyi bir harç gibi bir şey. Kız tısladı:
  - Geçmeyin, ama geçin!
  Seryozhka ince ama çevik ayağını oynattı ve havladı:
  - Fritz surat!
  Ve bir patlama paketi ile birlikte bir el bombası, Nazilerin pozisyonlarına tüm hızıyla uçtu.
  Evet, onlara Stalingrad verilmedi. Haziran ayının sonundan bu yana üçüncü ay boyunca saldırı devam ediyor, ancak şehir her şeyi alamadı. Cephenin diğer sektörlerinde Naziler başarı elde etti, ancak bu konuda değil.
  Anyuta tabancasını ateşledi ve homurdandı:
  - Her şey imkansız, mümkün oluyor... Evreni çok karmaşık hale getirmeye gerek yok!
  Ve bir motosikletin benzin deposuna çarptı. Makine patladı ve ateşli kasırgalar dumanlı manzarayı aydınlattı. Ve Alman ateşli bir pençe tarafından parçalandı.
  Kız kaptan bağırdı:
  - Kötülüğü öldürmeyi seviyorum! Ve bu en yüksek iyi!
  Maria, Almanları bir patlama ile dövdü ve tısladı:
  - Hadi kirpi oynayalım!
  Alla daha doğrusu ateş açtı. Mızrakla kaplı enkazın üzerinde yatan birkaç siyah kaldı:
  - Düşmanı öldür! - Kız fısıldadı.
  Maria şakacı bir şekilde şarkı söyledi:
  - Hitler'i rujla, Mainstein'ı saç spreyiyle boyadıktan sonra seni prensesin esaretine süreceğim, sadık köpek seni kemirecek!
  Anyuta, ateş ederek tısladı:
  - Hadi akşam Adolf, as kendini... Kafanı kandırmayı bırak! Akşam gelin, bir gyrfalcon gibi uçun - Nazileri sert bir şekilde yenmek için!
  Maria hiddetle dedi ki, fırtına askerinin kafasındaki miğferi indirdi:
  - Yapabiliriz! Ve yapacağız!
  "Lenin" taburundan kızlar, yabancı birliklerin ilerlemesini durdurdu. Fritz ilerledi, kelimenin tam anlamıyla cesetleri uzaya fırlattı. Umutların sabitlendiği "Lev" tankı da yardımcı olmadı. İşte makinenin 150 mm'lik bir tabanca ile bir modifikasyonu.
  Alla, çıplak meme ucuna yapışmış bir taşı düşürür. Kızın çok güzel ve dolgun göğüsleri var. Kız ayağıyla bir el bombası atar. Bacak koldan daha güçlüdür ve atış daha ileri gider.
  "Aslan" tırtılda bir boşluk aldı ve durdu. Güçlü ağzından vuruldu. Rumble ve çöküş.
  Allah tükürerek şöyle der:
  - Rus savaşçı acı içinde inlemez!
  Ve kız tekrar ateş ediyor. Ve bunu son derece iyi yapıyor. Kuleden dışarı eğilen faşist geri çekilir.
  Kızıl saçlı, neredeyse çıplak bir kız diyor ki:
  - Düşman, Rusları kırmayı başardığına boşuna inanıyor! Kim cüret ederse, savaşta saldırır, düşmanları şiddetle yeneceğiz!
  Ve Alla, çok kabarttığı basının kaslarını yuvarlar.
  Ah, kızlar ne kadar güzel! Hiçbirinin ölmesini istemiyorum.
  Ekaterina koştu... Kabarık, beyaz saçlı, çok güzel bir kız. Bir şekilde onları bir çeşit iksirle lekelemeyi başarır, böylece kirlenmezler.
  Kız Venüs figürüyle çok güzel, sadece daha tonlu ve kabartmalı. Üzerinde kıyafetler, sadece sutyen ve külot. Diğer her şey zaten parçalandı. Ama bacaklar ne kadar zarif! Bu bir kız değil, bir mükemmellik mührü, bir güzellik tacı.
  Bir sincap gibi özel bir şekilde hareket eder. Çıplak ayak, titreme ve topuklu ayakkabılar şaşırtıcı bir şekilde temiz kalır. Ekaterina ateş eder ve faşist göğsünde ülser alır.
  Kız diyor ki:
  - Vatana bağlılık en yüce kelimedir!
  Allah gülerek dedi ki:
  - Sutyenini çıkar ve benim gibi şortlu kal!
  Catherine başını olumsuz anlamda salladı.
  - Bu uygun değil!
  Alla kalçalarını salladı, uygun bir şekilde ateş etti ve şarkı söyledi:
  - Komsomol üyesi olağandışı bir şey oldu! Çıplak göğüslü yürümek çok yakışıksız!
  Catherine kıkırdadı ve belirtti:
  - Neden Fritz'e neşe getirsin, güzelliğimize bakın!
  Allah kararlılıkla cevap verdi:
  - Güzelliğimiz ölümcül!
  Katya kıkırdadı ve TA-200'e ateş etti. Nazi arabası alev aldı. Ve güzel sarışın ciyakladı:
  - Kötülüğe ölüm!
  Allah kahkaha attı.
  - Ve hayat güzel!
  Almanın düştüğünü gören Ekaterina, homurdandı:
  - Bu en yüksek değerdir! Kazandığınız Nazileri düşünmeyin!
  Allah şarkısını söyleyecek:
  - Zaferi bekliyorum! Zafer bekliyor... Zincirleri kırmak isteyenler! Zafer bekliyorum! Zafer bekliyorum! Nazileri yenebileceğiz!
  Güzel bir kız ve çıplak göğüsleri titriyor. Ateş tarafından yoğunlaşan sıcağın altında çıplak bir gövde ile iyi.
  Anyuta şimdi çok daha kararlı görünüyordu. Fritz'e hafif makineli tüfekle ateş etti ve havladı:
  - Seni hadım edeceğim!
  Ve gerçekten de Naziler ölümcül hediyeler ve tabutlar aldı! Ve kız onlara bir figür gösterdi, hadi çıplak ayak yapalım. Ve bir bülbül hırsızı gibi ıslık çaldı. Ve alt ekstremite parmaklarının arasından.
  Kız kaptan çok zeki. Ve pırıl pırıl. Ve hiç de zalim değil. O da bazen ölen babaları için ağlayacak çocukları olabilecek düşman askerlerine acır.
  Ancak Anyuta, bu tür düşünceleri kendinden uzaklaştırır, kişi onlardan gözyaşlarına boğulmak ister. Ama soymak ve öldürmek için Almanlara gelen Ruslar değildi. Hayır, bunlar Almanlar ve dünyanın her yerinden saldırgan bir yabancı sürüsü Rus topraklarına girdi.
  Anyuta haç çıkardı ve sessizce Rus Fritz'in mevzilerine yaklaşmaya çalışan Fritz'e ateş etti... Bir kurşunla yerinden çıkan gözü ve beyni dışarı sızdı.
  Kız kaptan gülümsedi ve esprili bir şekilde dedi ki:
  - Göz göze, kafa kafaya!
  Anyuta isabetli bir şekilde ateş etti ve sepetli bir motosiklete çarptı. Araba yırtılmaya başladı ve makineli tüfek uçtu, birkaç kez devrildi. Sonra namlu enkazın içine battı.
  Kız çıplak, tozlu tabanını molozlara sürdü. Ve tekrar nişan aldı. Neşeli, genç yüzü daha çok sırıttı. Kız şarkı söyledi:
  - Hayır, faşistlere söyledik, halkımız Rus kokulu ekmeğine ford denilmesine müsamaha göstermeyecek!
  Maria, Focke-Wulf'un alevlendiği ve cıvıldadığı çok isabetli bir atış yaptı:
  Bir alçak için, elbette, seçim açıktır,
  Dolar için Rusya'ya ihanet etmeye hazır ...
  Ama Rus adam çok güzel
  Vatan için canını vermeye hazır olduğunu!
  Kız takla attı ve Nazilere inciri gösterdi ve kaydırdı ve mermiler güzelliğe dokunmadı.
  Alla ortaya çıktı, neredeyse çıplak ve bir şeytan gibi kirli olan bu güzellik, iki bacağıyla bir kerede bir el bombası attı. Ve kontrol etti:
  - Elimdeki şey... Fritz'in keskin tarafı!
  Matrena, Alla'yı düzeltti:
  - Keskin, yandan, keskin yandan değil!
  Kız kıkırdadı ve karpuz göğüslerini salladı ve patlama paketi olan bir el bombası kullanarak bir el bombası fırlattı. "Kaplan" namludan vuruldu ve bu çarpık sanat eseri kaçtı.
  Bundan sonra, Nazi yaratığı geri çekildi. Ateşe yakalanmış bir kaplumbağa gibi sürünmeye başladı.
  Anyuta neşeyle göz kırparak şarkı söyledi:
  - Ve "Kaplan" geri adım atıyor ve Almanlar saklanıyor!
  Kız Tabur, saldırı, hava saldırıları ve ağır silahlarla manevra yaptı. Burada jet bombardıman uçakları çarptı, kırıldı, kızgın sarplar gökyüzüne yükseldi. Ve taşlar yanıyordu. Neyse ki, kızlardan hiçbiri ölmedi, ama erkekler bir sonraki dünyaya gitti - kim çok üzgün değil! Ve ruhlar uçar - bazıları cennete, diğerleri cehenneme! İsa'ya inanmayanları dirgenli şeytanların beklediği yer.
  Alla, öfkeli savaşçıların en seksisidir: peki, Naziler "Sturmtigr" lerinden Sovyet birliklerinin mevzilerini ateşleyebilir ve kırmızı savaşçıları öldürebilir mi?
  . BÖLÜM 7
  Kız çıplak ayaklarıyla bir el bombası kaptı ve taklalar halinde kendi etrafında döndü. Ve daha hızlı ve daha hızlı dönüyor. Sonra tüm gücüyle ölüm armağanını Fırtına Kaplanı'nın geniş ağzına fırlattı. Güzelliğin çıplak, bronzlaşmış bacakları parladı ve el bombası geniş namluya uçtu. Ve güçlü makine önce boğuldu ve sonra koştu. "Sturmtiger" ın yanlarında duran iki "Kraliyet Kaplanı" fırlatıldı ve farklı yönlere dağıldı. Silindirler onlardan ayrıldı ve kraliçenin kırık bir kolyesi gibi uçarak yere düştüler.
  Patlama dalgası Alla'yı fırlattı ve kız baş aşağı uçtu. Ve ters çevrildi, sallandı ve atıldı. Ancak güzellik yine de indi, keskin molozlar ve ezilmiş taşlar çıplak tabanlarına kazıldı. Kız acı çekiyordu ve nasırlı ayağından bile ucu deldi.
  Ama Alla ayağa kalkıp bağıracak gücü buldu:
  - Siz faşistler küle döneceksiniz!
  Anyuta ve diğer kızlar patlayıcı bir dalga tarafından fırlatıldı ve hatta hafifçe ezildi. Ama güzel savaşçıların hiçbiri ölmedi. Kızlar kasırga ve iyi niyetli ateşle karşılaştı. Dışarı fırlayan Nazileri ve SSCB'yi kuşatan diğer saldırgan böcekleri bastırmak.
  Maria büyük bir coşkuyla şarkı söyledi:
  - Ve Rab'bin trompet bizi savaşa götürdüğünde, Komsomol ile arkadaş olacağız! Ve Yehova'nın iradesiyle, gökteki yoklamada olacağım!
  Alla, kana bulanmış tabanlardaki tozu silkeleyerek şarkı söyledi:
  - Lenin, parti, Komsomol! Führer'i bir tımarhaneye gönderiyoruz!
  Kızlar sağır bir şekilde gülmeye başladılar ve Seryozhka endişe ve sıkıntı ile şunları söyledi:
  - Ve mancınığım Alla'nın çıplak ve güçlü bacakları kadar doğru değil!
  Matryona kol kaslarını esneterek dedi ki:
  - Sorun değil! Hala düşünüyorsun. Daha havalı bir şey!
  Ön cepheden dönen Vedmakova, Vladivostok'a acil bir çağrı aldı. Büyük kayıplara uğrayan ve neredeyse Habarovsk'u kuşatan (bu şehirle iletişim Amur aracılığıyla sağlandı), Japonlar birliklerini yeniden gruplandırmak ve yenilemek için durdurdu. Yetmiş milyon Mançurya ve Tayland ile en az yüz milyon Japonya, bol miktarda piyade aktarabilir. Bir anlamda, SSCB ile savaşmak ABD'den daha kolay, çünkü ikincisiyle savaşmak için çok sayıda pahalı gemiye ihtiyacınız var ve hiçbir şekilde ucuz uçaklara ihtiyacınız yok. Ancak hafif ve ucuz tüfeklere ve Schmeisters'ten kopyalanan makineli tüfeklere sahip piyadeler büyük miktarlarda tedarik edilebilir! Yedi yaşından itibaren her Japon çocuk, bir makineli tüfeğin nasıl monte edileceğini ve söküleceğini bilir! Sadece adadan kıtaya asker transferi elbette zaman alıyor. Ve ikmal aldıktan sonra tekrar Sovyet topraklarının derinliklerine hareket edin!
  Bir çağrı alan Vedmakova, sonunda yeni bir savaşçı alacağını ve gökyüzünde savaşacağını umuyordu. Kız bir emka'da Vladivostok'a götürüldü. Pilot kendini bir terminatör gibi hissetti. Yol arkadaşı, oldukça yaşına rağmen, sadece çavuş çizgileri giyen gri saçlı bir büyükbaba olduğu ortaya çıktı.
  Gururla ilan etti:
  - Ah, seni genç! Ve çarlık zamanlarında Japonlarla savaştığımı biliyorsun!
  Vedmakova şüpheyle sordu:
  - Yok canım? Ya da belki de bir haç aldınız?
  Büyükbaba, gri sakalını sallayarak küfretti:
  - Haç yok, madalya yok! Böylece bir yıl üç ay er olarak savaştı! Ne dersiniz, herkes unvan ve madalya alabilir mi? Özellikle de çar döneminde, rütbe ve dosya pek tercih edilmediğinde!
  Vedmakova kabul etti:
  - Evet, kralın altında sınıf eşitsizliği vardı! Ama şimdi zamanlar farklı. Bu arada, nasılsınız Japonlar! Demek istediğim, düşman güçlü müydü?
  Yaşlı adam demir dişlerini göstererek cevap verdi:
  - Zayıf değil, komutamız daha akıllı olsaydı, Port Arthur ve Mançurya'dan vazgeçmezlerdi! O kadar güçlü bir düşman değiller.
  Emka yavaş gidiyordu, yol bombalar ve toplarla oyulmuştu. Konuşmak mümkündü.
  Vedmakova biraz daha sessizce sordu:
  - Peki bizimkiler hangisi daha güçlüydü?
  Yaşlı adam, sanki saatli bir oyuncakmış gibi çevik bir şekilde, birkaç kez başını salladı:
  - Biraz evet! Örneğin, Japonların bizimkinden yirmi kat daha fazla atış poligonu var. Cepheye gönderilmeden önce sadece üç atış poligonuna katıldım. Ve sonra her biri beş atış. Ancak bir çatışmada Japonlardan daha kötü olduğumuzu söyleyemeyiz. Ve bu, haki üniformaları içinde olmalarına ve beyaz paltolar giymemize rağmen. Doğal olarak, biraz askeri tecrübe kazandıktan sonra. Japonlar, daha uzun eğitime rağmen, askeri konularda bizimkinden çok daha az yeteneğe sahipler. Ama tüfekleri Mostina kulübümüzden çok daha isabetli vuruyor.
  Vedmakova çekincesiz kabul etti:
  - Tabiiki! Bunda haklısın! Japonlar, Almanlar gibi, sondaja çok fazla dikkat ediyorlar.
  Yaşlı adam başını salladı.
  - Tersine! Çarlık ordusunda sahip olduğumuzdan muhtemelen daha az! Eh, Birinci Dünya Savaşı'ndan önce bile askerleri daha iyi eğitmeye başladılar ve en azından üniformalarını değiştirdiler, o zaman ... Ordu değil, sağlam adım!
  Vedmakova, kötü niyetle değil, şunları kaydetti:
  - Savaştan önce geçit törenlerinde yürümeye de çok dikkat ettik! Görünüşe göre akıllı, başkalarının hatalarından, aptal kendi hatalarından ders alıyor, kim hiç öğrenmiyor, kim?
  Büyükbaba şunları kaydetti:
  - Öğrenme zamanla gelir! Ancak tedarikle birlikte genel olarak tam bir tıkanıklık yaşadık. Silah yok, mermi yok! Sık sık aç kaldılar, askerler hastalandı - ilaç yoktu! Japon kurşunlarından çok daha fazla insan tifüs ve diğer iğrenç şeylerden öldü. Çok kötü bir savaştı. Kuropatkin bir aptal! Sapma yok, kamuflaj yok, insanları doğrudan makineli tüfeklerin altında siperlere attı. Top yemi olarak kullanıldık. Her şey çok kötü bitti, bir bozgun. Dedikleri gibi, bacaklarımı zorlukla sürükledim. Doğru, esaretten kurtulduğum gerçeğiyle oldukça gurur duyabilirim! Yaralı gibi!
  Kız merakla sordu:
  - Ve Japonların kendileri daha iyi ya da daha kötü hale geldi! Savaşma nitelikleri açısından.
  Yaşlı adam önce bir sigara yaktı ve ancak o zaman cevap verdi:
  - Bunu objektif olarak değerlendirmek zor. Ordular değişti, tanklar, uçaklar, hafif makineli tüfekler ortaya çıktı. İlerleme açısından gemiler, silahlar kadar değişmedi. Ama emrin aptallığı aynı kaldı, o yüzden Vladivostok'a saldırı siktir et!
  Witcher'ın yeşil gözleri parladı.
  - Bunun hiçbir bahanesi yok!
  Yaşlı adam kabul etti.
  - Ve olamaz! Ne de olsa düşmanın bir numara hazırladığını biliyorlardı ve buna tepki vermenin bir yolu yoktu! Sanki kurulmuş gibi. Ancak Pindos ile yapılan ateşkes, güçlü bir darbenin gelmek üzere olduğunun açık bir işaretidir.
  Witcher güldü.
  - Pindos'la mı?
  Büyükbaba onayladı:
  - Evet, şimdi Amerika ve İngiltere dedikleri bu! Adı "çalmak", yani çalmak kelimesinden gelir. Ve bunlar parazit ülkeler, daha aptal ve daha zayıf olanlardan kan emen hırsızlar!
  Pilot kırmızı başını salladı:
  - İşte katılıyorum!
  Yaşlı adam ısrar etti:
  - Komutanımızın aptal ve hatta hain olduğunu kabul edin! Öyleyse filomuzu Pindos'tan daha kötü değiştirin!
  Vedmakova itiraz etti:
  "Belki de Japonların bu kadar çabuk saldıracağını düşünmediler. Genel olarak Uzak Doğu bir dinlenme yeriydi ve korkaklar ve tembeller buraya yerleşti. Ne de olsa orduda arkada işçi veya kollektif çiftçi olarak çok çalışmak zorunda değilsiniz ama iyi bir tayın ve maaş alıyorsunuz. Öte yandan Uzakdoğu'da hizmet ederek hayatınızı riske atmazsınız. Evet, aylak aylaklar ve korkaklar için bir cennet.
  Yaşlı adam cevap verdi:
  - Askerler ve subaylar dövüşmekte o kadar da kötü değiller. İşte Habarovsk, hala geçmedi.
  Vedmakova kabul etti:
  - Rus savaşçı, özel savaşçı! Ancak Brusilov'un dediği gibi: askerlerimiz mükemmel, subaylar iyi, generaller vasat ve çar tamamen kötü!
  Büyükbaba hoşnutsuz bir şekilde homurdandı:
  - Komutanımız Kuropatkin değil de Brusilov olsaydı: kazanırdık! Ne yazık ki, üzerine yazıldı! Çarın altında Rus generallerinin küçüldüğünü söylemeliyim: Suvorov'un altında bir dizi seçkin komutan galaksisi vardı! Ancak Stalin bir Gürcü ama dedikleri gibi Gürcüler...
  Büyükbaba, Witcher'ın sözünü kesti:
  - Bu tür açıklamalara dikkat edin! Böylece özel bir bölüme girebilirsiniz! Ancak benim için Stalin kesinlikle bir dahi değil! Ve örneğin, Şubat ayında kaçırılan satır vuruşu bunu doğruluyor! Bu arada, 1 Mayıs'ta Moskova'daki Sovyet hava savunmasının çaresiz olduğunu ve binlerce Sovyet vatandaşının öldüğünü duydum!
  Yaşlı adam şunları kaydetti:
  - ABD ve İngiltere sayesinde! Wehrmacht'a yeni uçaklar verdiler! Dahası, Yak'ların havada parçalanması nedeniyle toplu bir sabotaj olduğunu duydum! Ve yepyeni Yaks!
  Cadı başını salladı.
  - Duymuştum! Gerçekten bir rezalet! Ama umarım failler cezalandırılır ve sorun çözülür!
  Büyükbaba başını salladı, sonra aniden dedi ki:
  - Asıl sorun kafamızda! Bir tür sovyet zihniyeti! Bir insanı dişliye, sıradan bir köleye dönüştürme girişimi!
  Vedmakova tartışmadı. Durdu, boş boş pencereden dışarı baktı. Şimdi SSCB'nin yenilgi tehdidi çok daha somut hale geldi. Moskova'nın bile hava saldırılarından korunmadığı ortaya çıktı. En azından, büyük bir hava saldırısına dayanacak kadar güvenilir korumaya sahip değil!
  Eh, savaş biraz farklı bir aşamaya geçiyor ... Doğru, Stalingrad yakınlarındaki savaşlarda Almanların da hava üstünlüğü vardı, ancak istenen zaferi getirmedi! Ancak, o kadar da ezici olmayan Fritz'in bir avantajı vardı! Sonuçta, yeni Sovyet uçakları düzenli olarak cepheye geldi! Ancak pilotlar arasında muharebe eğitimi seviyesinin çok düşük olduğunu söylemeliyim. Yeni başlayanların çoğu 8 saatten fazla uçmamıştı. Bu büyük bir eksi, özellikle de Almanların genellikle 250 saati varken! Ancak Stalingrad'dan sonra Almanlar programı 150'ye indirdi, ancak şimdi yakıtla çok daha kolay hale geldi. Ancak çok sayıda yeni uçağın ortaya çıkması Fritz için sorun yaratacaktır.
  Bu arada, düşürülen bombardıman uçaklarının pilotları arasında çok sayıda ABD vatandaşının yakalandığı bildirildi. Son nedir, sürpriz olmadı! Luftwaffe'nin yeni bombardıman uçakları için yeterli pilotu yok, bu yüzden gönüllüler vardı!
  Acaba Sovyet komutanlığı buna nasıl cevap verecek? Sonuçta, Berlin'i alacak bir şey yok mu? Uzun menzilli stratejik bombardıman uçakları, P-8 hariç, SSCB'de geliştirilmedi. Saatte 400 kilometrenin biraz üzerinde bir hıza sahip olan ve 1936'da yaratılan son uçak açıkça modası geçmiş. Ek olarak, Berlin'e çarptığında hava eskortu olmadan hareket edecek ve Almanlar uçaklarıyla önünü kesebilecek. Ne de olsa, uçan kütlenin Berlin'e doğru hareketini kaydedecek çok iyi radarları zaten var. Evet ve Almanya'ya karşı grev için bu makinelerin yeterince serbest bırakılması zaman alıyor. Almanlar zayıf bir millet değildir ve teknolojiyi sever! Kendileri muhtemelen Avrupa'daki ve hatta dünyadaki en disiplinli ve en organize millettir! Tek başına kazanmak ve hatta ikinci cephede zayıf olmayan bir Japonya'ya sahip olmak çok zor.
  Bu durumda yapılacak en iyi şey, Müttefikler ile Almanya'nın arasını açmaya çalışmaktır. Ama nasıl yapmalı? Beria, Amerikalılardan alınan muhrip kullanarak bunu gerçekleştirmesi için ona talimat vermişti. İyi bir provokasyon ortaya çıkabilirdi, ancak Anna'nın zamanı yoktu.
  Görünüşe göre suçlu değil - kader değil, ama yine de tatsız bir tat bırakıyor. Sanki bir gün önce gelseydi her şey farklı olabilirdi!
  Ancak, hariç değildir! Ama Beria'dan bir sipariş alır almaz geldi!
  Genel olarak, Lavrenty Palych bir provokasyon ustasıdır. Japonya, katılımı olmadan Peru Limanı'na saldırdı!
  Gerçek şu ki, ABD ile ilgili belgeler, yanlışlıkla Yükselen Güneş ülkesinin istihbaratının eline düşmüş gibi, Peru Limanı'na dayananlar da dahil olmak üzere uçak gemilerini kullanarak bir dizi önleyici grev başlatmayı planlıyor!
  Buna ek olarak, Amerikalılar aptallar: İngiltere ile birlikte petrol ve diğer hammaddelerin tedarikine ambargo uygulayarak Japonya'yı savaşa kışkırttılar, ancak kendileri savaşa hazır değillerdi!
  Gerçekten de, 1941'de Amerika Birleşik Devletleri, Japonya ile savaş için özellikle tanklarda yeterli güce sahip değildi. 1940'ta sadece 400 tankları vardı ve 1941 hakkındaki bilgiler gizli, ancak o zaman bile binden fazla olması pek mümkün değil! Böylece Amerika tamamen hazırlıksız olarak savaşa girdi! Japonya da pek silahlı değil. Yaklaşık iki buçuk bin tankı ve hafif tankları varsa, örneğin, uzun menzilli havacılık yoktu!
  Yani Rising Sun ülkesinin ABD'nin yiğit pilotları bombalamadı! Ve kendilerini bir lych'e kaptırdılar! Ve şimdi, Çar II. Nicholas zamanlarının başarısını tekrarlamayı hayal ederek, öncelikle piyadelerine güvenerek SSCB'yi telafi etmeye karar verdiler!
  Witcher sıkıldı ve şarkı söyledi:
  Hayat ne kadar karmaşık, Tanrım, ne yazık ki,
  Sen kendin dikenli bir çelenk giydin!
  Hayır, kafamı uçurma
  Yeni bir gün bize sorunlar vaat ediyor!
  
  Hayaller toza dönüştü
  Zalim solucan tutkuyla kemiriyor!
  Ve gözlerinde acı ve keder
  Ne frenlenecek, kimse iktidarda değil!
  
  Ama ne, Tanrım, yapabilir misin?
  Kohl, Golgotha'nın çarmıhına tırmandı!
  Mutluluk hayalet rüyalar hakkında
  Dul kadının ağlayışında kükrüyor ve inliyorlar!
  
  Dünyadan daha kötü bir şey yoktur,
  Savaşın taslağı kana bulandı!
  Ankraj köpüğü eter,
  Ağı bir kerede kırıyorsun!
  
  Ve eğer hayatımı istiyorsan
  O zaman beni cehenneme at Tanrım!
  yine de seni seviyorum
  Devam ediyor, değişime inanıyorum!
  
  bir insan olduğuna inanıyorum
  Daha temiz, daha yüksek olmak mümkün!
  Çağın çilesi bitsin diye,
  En Yüce bir kardeş gibi olacağız!
  
  ne komuta edeceğiz
  Yıldız gemilerinin genişliğinde!
  O yiğit ordumuz
  Quasar'dan daha güçlü parlayacak!
  
  Hayat asla solmayacak
  Ve herkes insan olacak!
  Yılın sonsuz bir ışını gibi
  Sınırsız ve mutlu bir yaşla!
  
  komünizm gerçek oluyor
  İnanın hayal ettiğinizden daha güzel olacak!
  İlerleme, yukarı, aşağı değil,
  Sevinç olsun - üzüntü yok!
  Vedmakova şarkıyı bitirdi ve "Emka" sonunda Vladivostok'a gitti. Pilot şehre merakla baktı. Vladivostok'taki yıkım gözle görülür şekilde arttı, bazı binalar sigara içiyordu, sokaklarda yangın söndürme ekipleri çalışıyordu, kürek, kazma ve diğer yangın söndürme kitleri olan birçok genç vardı.
  Büyükbaba şunları kaydetti:
  - Çarın altında gençler de çok çalıştı, ancak gülümsemeler ve coşku olmadan! Her ne kadar çıplak coşkuyla uzaklaşamayacak olsanız da!
  Vedmakova itiraz etti:
  - Ekonominin motoru sanayiyse, oktan oranı yüksek olan yakıt da coşkudur!
  Yaşlı adam memnuniyetle başını salladı.
  - Peki kızım diyorsun!
  "Emka", komutanlık binasının yakınında durdu ve Vedmakova neredeyse tükendi. Yeniden kanatlı atına binmeyi gerçekten çok istiyordu.
  Kız, gündeme gönderildiği ofisin kapısını çaldı. Bunu uykulu bir ses izledi.
  - Kayıt olmak!
  Witcher, gururla omuzlarını düzelterek içeri girdi. Sandalyede NKVD albay üniformalı bir adam oturuyordu. Böyle kel ve nahoş bir tip. Pilota kasvetli bir şekilde sordu:
  - Ad Soyad!
  Kız hemen cevap verdi:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  Albay ekledi:
  - Askeri rütbe?
  - Hava Kuvvetleri binbaşısı ve Sovyetler Birliği'nin kahramanı! - Gururla söyledi pilot.
  Albay ahizeyi aldı ve kısaca şöyle dedi:
  - Hava Kuvvetleri Binbaşı Vedmakova çoktan geldi!
  Sonra kıza döndü.
  - Nasıl hissediyorsun? Sağlıklı umut?
  Pilot dişlerini gösterdi.
  - İyi hissediyorum! Bir dişi aslan gibi savaşmaya hazır!
  Albay başını salladı.
  - Harika! Bence Japonlar bunu takdir edecek!
  Bir gürültü oldu, botların takırtısı ve özel bölümün altı sıradan çalışanı, özel üniformalı bir adamla birlikte ofise daldı. O sipariş verdi:
  - Kelepçele bu kaltağı!
  Witcher'ın kafası karışmıştı:
  - Bu başka ne?
  Albay havladı:
  - Ve şu! Tutuklusun vatandaş Vedmakova! Ve hapse gönderileceksin!
  Özel üniformalı bir adam uyardı:
  - Bu kadın dövüşmekte çok iyi! Bu yüzden uyanık olun!
  Witcher gülümsedi.
  - Cesur kolluk kuvvetlerimizin temsilcisi olmayacağım! Beria'yı arayın ve bu yanlış anlaşılmayı bir an önce açıklığa kavuşturun!
  Albay küçümseyerek homurdandı.
  - İşte Beria'nın dikkatini dağıtmak için! Onu hapse gönderin, soruşturma çözecektir!
  Cadı başını salladı.
  - Ben Sovyetler Birliği'nin bir kahramanıyım ve soruşturma elbette çözecek, ancak Beria ile daha hızlı olurdu! Bir an önce uçağın kontrolünde olmak istiyorum!
  Albay teselli etti:
  - Savaş sırasında kimse uzun süre çekmeyecek! Onu götür!
  Vedmakova direnmeden yürüdü ve izcileri donatmaya başladıkları kısaltılmış bir modelin makineli tüfek namluları tarafından sadece hafifçe itildi. Sonra beni siyah bir huniye tıkıp götürdüler. Anna Petrovna sakindi, kendisi hakkında suçlu hissetmiyordu ve NKVD muhtemelen Beria ile olan özel ilişkisini biliyor, bu yüzden anlayacaklar. Hapishaneyi ziyaret etmek bile ilginç. Gerçek bir adam oğlunu büyütmeli, orduda hizmet etmeli ve hapis yatmalıdır! Yani, muhtemelen, bir savaşçı! Birçok ünlü kişi hapishanelerdeydi: Stalin, Lenin ve Hitler!
  Hapishane, komutanın ofisinden çok uzakta değildi, bu yüzden Vedmakova dışarı çekildi ve avluya götürüldü. Orada köpekler vahşice hırladılar, on sekizinci yüzyılda inşa edilen zindanın taş duvarları donuk ve griydi. Kız içeri getirilip koridorlardan geçirildiğinde istemsiz bir heyecan hissetti. İşte kayıt penceresi: görev soruları:
  - Adı, soyadı, soyadı, cinsiyeti!
  Sonra sağa, kiremitli bir odaya dönün. Orada, masada, NKVD üniformalı ve deri önlüklü bir subay ve onunla birlikte beyaz önlüklü bir doktor ve ellerine ince lastik eldivenler çeken orta yaşlı iki kadın oturuyordu.
  Vedmakova'ya eşlik eden nöbetçi hızlı ve pratik bir hareketle kelepçelerini çıkardı. Görevli emretti:
  - Soyun!
  Vedmakova şaşırdı:
  - Ne?
  Memur sakince tekrarladı:
  - Soyun dedim! Bir arama ve kişisel inceleme gereklidir!
  Kız kızardı.
  Ama işte erkekler!
  Önlüklü memur havladı:
  - Yardımcı olabilir miyim! Pekala, o paçavralarını at fahişe!
  Vedmakova titredi, evet, hapse girdiğinde kişisel aramanın zorunlu olduğunu hatırladı ve kıyafetlerini çıkarmaya başladı. Kadınlar aldı ve her dikişi dikkatlice inceledi. Külotunda kalan Vedmakova utandı, ancak memur havladı:
  - Ve külotunu da çıkar kaltak! Arama tamamlanacak!
  Birkaç erkeğin önünde tamamen çıplak bırakılan (onu getiren konvoy hareketsizdi, her an savaşmaya hazırdı), kız utandı ve elleriyle onu örtmeye çalıştı.
  Kalçasına sopayla sert vurdular:
  - Eller dikişte kaltak!
  Vedmakova gakladı ama dayandı. Kıyafetlerini incelemeyi bitirip çizmelerini yırttıklarında, memur şu emri verdi:
  Şimdi kendin kontrol et!
  Kadın gardiyanlar baştan başladı. Eldivenli parmaklarla saçlarını karıştırdılar, sonra el feneri olan bir tüp kullanarak bile kulaklarına baktılar. Kulaklar birkaç kez geri çekildi, büküldü ve bükülmedi. Sonra burun deliklerine baktı:
  - Öksürük, lütfen! İşte bu, daha güçlü!
  Kızın burnu ezildi. Bunu ağız muayenesi takip etti. Oldukça tatsızdı, sert eller dili bastırdı, bazen geri çekti, sonra daha sert çekti, hatta neredeyse kopardı.
  Görevli konuştu:
  - Daha dikkatli olmalısın! O bir casus olabilir!
  Gardiyanlar, önemli bilgiler içerebilecek herhangi bir dolgu olup olmadığını kontrol ederek parmaklarını dişlerine bastırmaya başladılar. Vedmakova aşağılanmış ve üzerine tükürülmüş hissetti; SSCB'nin kahramanı bir fahişe gibi arandı, hiçbir şey kaçırılmadı. Sonra eldivenli kadın eller kızın çıplak göğsünü hissetmeye başladı. Onu ezdiler, kelimenin tam anlamıyla her milimetreyi hissettiler, bir el feneri ile parladılar. Kızın göğüsleri haince şişti ve gardiyanlar gitgide daha fazla bastırdılar, sonra da vırakladılar:
  - Değil! O burada temiz!
  Daha sonra göbek ve parmaklar incelendi. Göbek geri çekildi, ayrıca büküldü, ardından bir iğne ile delindi. Parmakları daha az dikkatlice incelemedim.
  - Ve şimdi jinekolojik bir arama! - memura emretti.
  Gardiyanlar emretti:
  - Eğil ve bacaklarını aç lütfen!
  Bunu, gardiyanın eldivenli eli, kabaca kızın koynuna girdiğinde, en aşağılayıcı olanı izledi. Vedmakova acı ve aşağılamayla inledi. Ve el, kadının hem acı hem de gıdıklandığı en değerli hazinesini sakladığı mağaraya dimdik çöküyordu. Kız biraz seğirdi ve memur kötü niyetli bir şekilde mırıldandı:
  - Mümkün olduğunca dikkatli kontrol edin! Sonuçta, casusların genellikle belgeleri sakladığı samimi yerlerdir ve bazen önemli bilgileri bulmak için küçük bir not yeterlidir.
  Bir gardiyanın yerini bir başkası aldı, ardından arama daha da acı verici ve kaba hale geldi. Vedmakova, sadece onu küçük düşürmek istediklerini fark ederek, aramayı işkenceye dönüştürdü.
  Anüsün muayenesi daha az kaba değildi, ayrıca bağırsak kullanıldı ve büyük bir lavman. Görünüşe göre pilot gerçekten ciddi şekilde şüpheleniliyordu. Ondan sonra parmakları, bacakları ve ayakları kontrol etmek küçük bir şey gibi görünüyordu.
  Ancak, bu burada bitmedi, subay emretti:
  - Şimdi mide röntgeninde! Yutabileceği pek bir şey yoktu!
  Pekala, o kadar acıtmıyor. Burada bir doktor vardı, her şeye dikkatlice baktı, kalp ve akciğerler bile. Sonunda izin verdi:
  O temiz ve tamamen sağlıklı!
  Memur öfkeyle homurdandı:
  - Onu yine de vuracak olmamız çok yazık! Ancak, şimdilik piyanoyu çalmasına izin verin!
  Aşağılanmadan sersemlemiş olan pilot, bir otomat gibi itaatkar bir şekilde yürüdü. Witcher'ın ellerine boya bulaşmış ve dikkatlice kağıda bastırılmıştı. Ardından her türlü ölçüm yapıldı, profilden, tam yüzle fotoğraflandı. Oldukça uzun bir süre çıplak durmak zorunda kaldılar, vücuttaki tüm işaretleri, yaraları ve benleri yeniden yazdılar. Bundan sonra, soğuk bir duşta durulandı, bu arada, bu arada, SSCB'de sadece mahkumlar için değil, onlara hapishane üniformaları verildi.
  - Giyin kaltak!
  Cüppe aslında çuldandı, çuval bezinden dikildi ve bir hapishane numarasıyla işlendi. Görünüşe göre kıza pabuçları vermediler, görünüşe göre onları halk düşmanları için gereksiz bir lüks olarak gördüler ve böylece zar zor örtünerek onu hücreye aldılar.
  Az önce toplu tutuklamalar olmuştu, hapishane aşırı kalabalık ve uğultuydu. Vedmakova, çoğunlukla ordudan genç kızlar ve hizmetçilerden oluşan yüzden fazla kadının bulunduğu sıkışık bir kafese atıldı. Pilot hücreye getirildiğinde bir adım atamadı, mahkum tüm zemini dağıttı. Hücre çok karanlıktı, pencere tahtalarla kapatılmıştı, havasızdı ve çok kokuyordu, görünüşe göre kovayı uzun süredir çıkarmamışlardı.
  Kızlar yarı çıplaktı ve bazıları tamamen çıplaktı, kıyafetlerini aldılar. Birçoğu çılgına döndü ve bir içki istedi. Cadı durdu ve sordu:
  - Bir adım atamıyorum! Nereye gitmeliyim!
  - Nereye getirildi ve dur! - Karanlıktan sipariş edildi, muhtemelen hücredeki en yaşlı kişi. - Bize yer yok.
  Bunun aptalca olduğunu anlayan Vedmakova yine de sordu:
  - Siz kızlar ne içinsiniz?
  Ardından gelen sesler:
  - Evet, işte 58. Madde, hatta hiçbir ücret ödemeden! Ne içinsin?
  Witcher alay etti:
  - Evet, Beria tecavüze uğradı!
  Kızların dostane bir gülüşü ve ünlemleri duyuldu:
  - Evet, o bizim!
  Karanlıktan kim ciyakladı:
  - Bu Beria'dan biraz asın!
  Uğursuz bir ses araya girdi:
  -Yeter! Ve böylece bahçede şimdiden yarım binden fazla adam vuruldu! Biz de tüm kamerayla yürüyüşe çıkarılabiliriz!
  Witcher havladı:
  - Hayır, beni vurulmaya götürürlerse, böyle pes etmem!
  . BÖLÜM 8
  Oleg Rybachenko, kız Margarita Korshunova ile birlikte parlak bir yarın için savaşmaya devam etti.
  Stalingrad'da savaştılar. Muazzam bir cesaretle savaştılar. Ve ebedi çocuklar geri çekilmeyi ve düşmana boyun eğmeyi düşünmediler.
  Ancak güçler eşit değildi ve Naziler yavaş yavaş ilerledi. Ama çok yavaş ve paralı askerlerin cesetleriyle sokaklara ve evlere yaklaşmalar.
  Moskova kuşatıldı ama hala savaşıyor. Bir de güzel kızları vardı. kim gerçekten zengin.
  Oleg Rybachenko ve Margarita, Stalingrad'da ateş ediyorlardı. Aynı zamanda, çocuk AI'ya göre bir şeyler bestelemeye çalıştı.
  Belarus cumhurbaşkanı adayı Alexander Lukashenko'nun seçimlere katılmasına izin verilmedi. Slav Katedrali'nin imzaları geri çekmesinde kusur buldular. Sonuç olarak, altı değil beş aday vardı. Ve Zenon Pozdnyak ve Kebich arasındaki ana mücadele ortaya çıktı. Rus yanlısı ve daha ılımlı Kebich, hafif bir farkla ikinci tura yükseldi. Ve sonra büyük bir farkla Rus karşıtı Poznyak'ı kazandı.
  Lukashenka, yasadışı bir şekilde görevden alınmasını protesto etti. Ama genel olarak, gürültüden başka bir şey yoktu.
  Kebich kendinden emin bir şekilde kazandı. Ve o ilk Belarus cumhurbaşkanı oldu.
  Yakında Belarus ruble bölgesine girdi. Ekonomideki durum krizde kaldı. Yeterli para yoktu. Ancak ülke ruble bölgesindeydi.
  Kebich, Rusya ile bir entegrasyon süreci önerdi. Kanunların yakınlaşması başladı, sınırlar açıldı, ekonomi birleşti. Uluslarüstü organlar oluşturuldu.
  1999'da Belarus'ta yeni cumhurbaşkanlığı seçimleri yapıldı. Rusya'nın temerrüdü sonrasında ekonomi derin bir kriz içindeydi. Ancak komünistlerin etkisi büyük ölçüde arttı. Lukashenka ise herkesle tartıştı ve kendi partisini yaratmadı ve diğer güçler tarafından bir kenara itildi. Ana mücadele Kalyakin ve Kebich arasında ortaya çıktı. Zenon Poznyak bu zamana kadar popülerliğini kaybetmişti. Bir bütün olarak Belarus Halk Cephesi gibi.
  Komünistler güçlendi.
  Rusya'da tarih de biraz değişti. Zyuganov, kazanmayı başaramasa da cumhurbaşkanına biraz daha oy kazandı. Lebed, birkaç ay daha Güvenlik Konseyi Sekreteri olarak görev yaptı. Ancak, genel olarak, bu çok önemli değil. En önemli fark, Chernomyrdin'in görevden alınmamış olmasıdır. Ve sonuç olarak, varsayılandan sonra bile başbakan olarak kaldı. Ancak Kebich, Chernomyrdin'in yardımına rağmen, ikinci turda hala kaybetti ve Kalyakin Belarus cumhurbaşkanı oldu.
  Ve Rusya'da Yeltsin'in ayrılmasından sonra Chernomyrdin cumhurbaşkanlığına gitti. Rus ekonomisi zaten büyümeye geçti ve Viktor Stepanovich, üçüncü sırada yer alan Zhirinovsky'nin yardımıyla büyük zorluklarla da olsa Zyuganov'u yendi.
  Böylece, Rusya'da Chernomyrdin başkan oldu, Zhirinovsky güvenlik konseyi sekreteri ve cumhurbaşkanının ilk yardımcısı oldu. Putin şimdiye kadar kenarda kaldı. Zyuganov muhalefetin lideri. Primakov halen Dışişleri Bakanı.
  Böylece her şey plana göre gitti. Kalyakin entegrasyon sürecini sürdürdü, ancak henüz birleşmedi. Ekonomiler yükseldi. Chernomyrdin Çeçenya'da savaş açtı. Mashadov ile görüştü. Ve sonunda orada istikrar sağladı.
  Chernomyrdin, bir sonraki seçimi Zyuganov'a karşı kolayca kazandı. Kalyakin de kolayca ikinci bir dönem için seçildi. Her şey az çok sorunsuz gidiyordu. Belarus ekonomisi yükselişteydi.
  Ancak Kalyakin üçüncü bir döneme gitmedi. Halefi bir meslektaşı Novikov'du.
  Chernomyrdin de üçüncü bir dönem için aday olmadı. Chernomyrdin'in yerine Zhirinovsky geçti. İkincisi, elbette, çok daha ılımlı hale geldi, ancak Belarus üzerindeki baskıyı artırdı - Rusya'ya katılım talep etti.
  Yeni gelen pes etti. Yaptırımlara maruz kaldığı için.
  Zhirinovski daha katıydı ve daha sert bastırdı... Sonuç olarak, Rus yanlısı güçler Belarus'ta ciddi bir ekonomik krize denk gelen bir referandum düzenledi. Ve Belarus Rusya'nın bir parçası oldu. Bu, Batı karşıtı duyguları yoğunlaştırdı.
  2014 yılında, Zhirinovsky, Ukrayna'daki Maidan vesilesiyle ve Yanukoviç'in devrilmesinden yararlanarak asker gönderdi. Ukrayna ordusu savaşa hazır değildi ve Ruslar onu silahsızlandırdı. Yanukoviç ve Rada, silah zoruyla referanduma gitti. Rusya bu cumhuriyeti kendisine ilhak etti.
  Ukraynalıların daha az isyan etmesi için Zhirinovsky, Rusya'nın başkentini Kiev'e taşıdı. Bu da referandum sonuçlarını etkiledi. Vladimir Volfovich, bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçiminde, bir referandumdaki tüm kısıtlamaları kaldırarak üçüncü bir dönem için muzaffer bir şekilde seçildi.
  Alexander Lukashenko emekli oldu ve unutulmaya yüz tuttu. Putin, altmış yaşındayken 2012 yılına kadar FSB'nin başkanlığını yaptı. Ve ekibi gençleştirmeyi seven Zhirinovsky, onu kırk yaşında yetenekli bir subayla değiştirmedi. Novik'in yerini alan Belarus valisi de gençleşti.
  Ancak Rusya, Batı'nın yaptırımları altına girdi, ancak bunlar çok önemli değildi. Zhirinovsky Suriye ve Irak'ta savaştı. Kürtler için kendi devletini kurdu ve genel olarak Vladimir Putin'den daha kararlı davrandı. Ayrıca Rusya, Suudi Arabistan'a füze saldırısı düzenledi ve petrol fiyatlarını keskin bir şekilde şişirdi.
  Ardından İran ile ABD arasında büyük bir savaş başladı. Petrol fiyatlarını daha da yükselten şey. Bu arada Rusya, Baltık Devletleri ve Moldova'yı aldı ve ilhak etti. Sonra Nazarbayev'in ayrılmasından sonra Kazakistan'daki kargaşadan yararlanarak bu cumhuriyeti dolaşımına dahil etti.
  Ayrıca bir referandum yapıldı ve Rusya başka bir eyaleti satın aldı.
  Yavaş yavaş, SSCB'nin restorasyonu devam etti.
  2020'de Zhirinovsky, Rusya Devlet Başkanı'nın dördüncü dönemi seçimlerinde rekoru güncelledi. O gidene kadar.
  Ve Rusya Orta Asya'yı geçti. Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan, Türkmenistan'da Rus birlikleri ortaya çıktı ve Rusya'ya katılmak için referandumlar yapıldı.
  Böylece ülke SSCB'nin eski sınırlarına geri döndü.
  Ancak bu, Zhirinovsky için yeterli değildi. Ve gereksiz önyargılar olmadan Finlandiya'yı birliklerle işgal etti. Ve orada, tabii ki, bir referandum yaparak neredeyse %100 sonuçla. Ve ona katılmak.
  Böylece Rusya kendi başına döndü. Çin ile ilişkiler, Port Arthur'un iddiaları ve sarıların Sibirya'dan tahliyesi nedeniyle bir miktar kötüleşti.
  Ancak Çin, Rusya'ya karşı korktu ve zırvaladı.
  Ama Alaska'da bir askeri darbe oldu ve Rus birlikleri burayı işgal etti. Ve Rusya'ya dönüş için referandum yaptılar. Aynı zamanda Amerika, Alaska'nın Rusya'ya satışına ilişkin anlaşmanın geçersizliğini kabul etmek zorunda kaldı.
  Böylece...
  Oleg Rybachenko durdu ve tekrar ateş etmeye başladı.
  Çocuk bir patlama yaptı ve ardından çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Nazileri dağıttı ve tweetledi:
  - Biz yenilmeziz!
  Margarita ayrıca bir patlama yaptı, çıplak ayak parmaklarıyla bir el bombası attı, Fritz'i ezdi ve bağırdı:
  - Ve her zaman birleşik!
  Çocuklar çok cesurca savaştı.
  Oğlan yine bir patlama ile düşmanlara saldırdı. Çıplak ayak parmaklarıyla tırtıla bir el bombası attı. Sonuç olarak, iki tank çarpıştı. Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Sana şan, Rus topraklarımız,
  Kutsal Rusya adına,
  Yerli konseyler ailesi!
  Kız yine çıplak ayağıyla bombayı attı. Bir düzine faşisti vurdu ve şarkı söyledi:
  - Dağda bir inek var,
  Sağlıklı çocuklar olun!
  Çocuk döndü, Fritz'i biçti ve cıvıldadı:
  - Kalbimdeki Anavatan,
  Neyse ki, kapıyı açacağız!
  Ve ondan sonra çocuksu bacağı bir el bombası attı. O gerçekten ölümcül bir yıkım taşıyıcısı olan bir çocuk.
  Margarita aynı zamanda muazzam doğrulukta bir oktur.
  Kız aldı ve şarkı söyledi:
  - Hayır, uyanık solmaz,
  Bir şahinin bakışı, kartal-
  Halkın sesi gürdür -
  Fısıltı yılanı ezecek!
  Çıplak ayağıyla bir el bombası atan kız, onu aldı ve daha da cıvıldadı;
  Stalin kalbimde yaşıyor
  Böylece üzüntüyü bilmiyoruz -
  Uzayın kapısını açtı
  Yıldızlar üzerimizde parlıyordu!
  Ve kız güldü. Faşistlere saldırdı. Sıralarını devirdi ve ciyakladı:
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum -
  Faşizmin sonu gelecek...
  Güneş ışıl ışıl parlayacak
  Yol, komünizmi aydınlatıyor!
  Ve yine kız çıplak ayağıyla ustaca bir el bombası atar. Nazi tankları birbirini itiyor.
  Natasha da savaşır. Stalingrad'da kızlar sadece kahramandır.
  Ve cesaretle kendi kendilerine şarkı söyleyin:
  - Vatanım evrenin karanlığıdır,
  Kötü düşmanların saldırısını ezebilirim ...
  sensiz bir günü sevemem
  Senin için hayatımı vermeye hazırım!
  Ve Natasha çıplak ayağıyla bir el bombası atar.
  Ardından, Zoya ateş ediyor. Bikinili güzel kız. Bir dönüş yapacak, Nazileri biçecek.
  Ve sonra çıplak ayağından öldürücü bir hediye uçacak.
  Zoya dişlerini göstererek şarkı söyledi:
  - Düşmanları yok etmeyi seviyorum! Böyle bir kız!
  Ve yine çıplak ayaklı güzellik yıkımı başlatacak.
  Ve sonra Aurora ateşler. Aynı zamanda kızıl saçlı bir şeytan da Nazilerin üzerine nasıl sürülür.
  Ve çıplak ayağıyla, ateşlenen bir el bombası Wehrmacht savaşçılarını çakılın üzerine bulaştıracak.
  Kız ciyaklıyor:
  - Tili, tili, trol, wali ...
  Nazileri gücümle yen,
  Şimdi reddedemem!
  Ve yine savaşçı doğru bir şekilde ateş ediyor.
  Daha fazla ateş Svetlana tarafından yönetiliyor. Ayrıca çıplak ayakla bir patlama paketi fırlattı.
  Fritz anladı.
  Kız açıkçası bir rock savaşçısı.
  Ve nasıl şarkı söylenir:
  - Dünya üzerindeki Rusya'ya zafer,
  Hep bir hayalle birlikte olacağız!
  Ve Naziler hakkında dört kız ve nasıl vuracakları. Genel olarak, ölüm melekleri taburundan azizler gibidirler. Ve Stalingrad'daki Naziler bunu anlıyor.
  Ama gittikçe zorlaşıyor ve daha da zorlaşıyor.
  Stalingrad hala direniyor, ancak Naziler zaten Dry'ı alabildi. Naziler arasında denizden gelen güçlü bir donanma da vardır. Yakalanan İngiliz gemileri dahil.
  Kelimenin tam anlamıyla tüm sahili yaraladılar. Ve Türkler güneyden ilerliyor. Gerçekten ürkütücü oluyor.
  Sukhimi'den Natasha ve kızları, bir Alman kontrplak uçağını ele geçirerek Stalingrad'a uçmayı başardılar.
  Ve şimdi de Stalingrad'da. Sanki bu şehir faşistler, ne kadar almamaya çalışsan da.
  Natasha, çıplak ayağıyla öldürücü bir hediye fırlatır, Nazileri parçalamış ete böler ve şarkı söyler:
  - Hayatımız harika olacak!
  Çıplak ayağıyla bir el bombası atan Zoya dişlerini göstererek ekledi:
  - Tabii ki kazanırsak!
  Ve kız kırmızı meme uçlarını salladı.
  Aurora, ateş ederek kükredi:
  - Ve Anavatanımızın ünlü olmasına izin verin!
  Ve çıplak ayak parmaklarıyla öldürücü bir hediye fırlatacak. Rakipleri ezin ve gıcırdatın:
  - Büyük Rusya'ya Zafer!
  Sonra Svetlana hattı aldı ve patlattı. Yüz Nazi oydum. Sonra çıplak ayağıyla bir el bombası fırlattı ve ciyakladı:
  - Bilimin ve refahın yeni ışığına!
  Ve dört kız yine kavga ediyor ve burunlarını eğmeyecekler.
  Nataşka patlayıcı paketi iki çıplak ayağıyla kaldırdı. Ve tüm gücü sayesinde onu bir Nazi tankına attı.
  Hasar alan E-75 durdu ve sigara içmeye başladı.
  Natasha şarkı söyledi:
  - Rusya güldü, ağladı ve şarkı söyledi,
  Her yaşta, bu yüzden o ve Rusya!
  Sonra Zoya onu aldı ve çıplak ayak parmaklarıyla bir katil hediyesi fırlattı. Ve Nazilerin başka bir tankı durdu, sıralandı.
  Zoya'nın tweet'i:
  - Evet, gelecek bizim!
  Büyük Rusya'ya şan!
  Aurora bir makineli tüfekle ateş etti. Bir sürü faşist öldürdü. Sonra agresif bir şekilde dedi ki:
  - SSCB'nin kahramanlarına şan!
  Ve çıplak ayağının atışından bir el bombası tekrar uçar. İşte kızıl saçlı kız. Sadece yenilmez bir sonlandırıcı.
  Ve Svetlana'nın bunu nasıl aldığını ve Nazileri nasıl ezdiğini. Ve onları keskin bir saman tarlası gibi yere serdi.
  Sonra cıvıldadı:
  - Rusya topraklarına şan!
  Ve çıplak ayağının atışından böylesine ölümcül bir parçalanma bombası uçar.
  Savaşçı ciyakladı:
  - Sovyet imparatorluğu için!
  Natasha çekim, diyor ki:
  - En büyük imparatorluklar için!
  Ve yine, muazzam bir garantiyle Nazileri öldüren bir şey çıplak ayağından uçar.
  Ve kız şarkı söylüyor:
  - Anavatanımın şerefine -
  Rusya'ya zafer!
  Zoya da çıplak ayağıyla bir el bombası attı. Bir sürü Nazi'yi kesti ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya - büyük zafer!
  Ve arkadaşlarına göz kırptı.
  Kızlar tabii ki neredeyse çıplak. Bikinili, bronzlaşmış, kaslı, güzel ve kıvrımlı.
  Kızlar neredeyse çıplakken ne kadar çekici görünüyorlar! Ve neden kıyafetler bile!
  Ardından, Aurora aktif olarak ateş eder. Ve çıplak ayağıyla Nazileri öldüren bir şey fırlatacak.
  Sonra şarkı söylüyor:
  - Büyük Anavatan için!
  Svetlana ateş etmeye devam etti. Nazileri kesti ve cıvıldadı:
  - Büyük başarılar için!
  Ve çıplak ayakla, bir el bombası nasıl fırlatılır. Ve yine, Naziler aptaldır.
  Aferin Rus kızları. Onlar akrobasi insanları.
  Bir de pilotlar var: Mirabela ve Anastasia. Fritz'e tokat atılmakla aynı şey.
  Evet, Hitler'in orduları böyle kızlardan dağılır.
  Savaşçılar Yak-9'da savaşır. Araba modası geçmiş gibi görünüyor. Ama oldukça etkili. Hız ve silah olarak Luftwaffe'den daha düşük olmasına rağmen.
  Kızlar için sadece bir adet 20 mm top ve bir makineli tüfek, beş adet 30 mm topa sahip bir ME-262'ye karşı.
  Ama burada Mirabela ustaca manevralar yapıyor, kanatlı faşist akbabanın kuyruğuna giriyor. Ve onu vurur. Metali devirir, düşmanı temizler.
  Sonra Mirabela şarkı söyledi:
  - Daha yüksek ve daha yüksek ve daha yüksek
  Uçaklar kuşlar gibi uçar...
  Faşist çatıları yıkıyoruz
  Ve askerlerin cesareti sınırların ötesinde!
  Ve işte Anastasia, onu nasıl alıp Nazilere saldıracak. O bir terminatör kız.
  Nazi haydutlarının yüzlerini ezecek ve ciyaklayacak:
  - Rusya için büyük zafer gelecek!
  Ve ayrıca çıplak ayakla pedallara basılacaktır. Ve bir Messerschmitt daha düşer.
  Kızlar tek başına külotla kavga eder. Ve çok iyiler. Daha zayıf motorlarda hızla çırpınırlar. Ve düşmanın atışlarından ayrılırlar.
  Mirabela, Fritz'in sözünü keserek ciyaklıyor:
  - Karga yok, bizi yenemezsin!
  Ve savaşçı yine ölümcül bir mesafeye sürünür.
  Ve yeni Nazi makinesi düşer.
  Sandalet kızı ne yaptığını biliyor. Ve harika gidiyor.
  İşte savaşçıyı uzaktan korumaya çalışan bir faşist. Ve o ayrılıyor. Ve bir mucize eseri, yine düşmanın kuyruğunda.
  Ve ciyaklayarak Fritz'i yere serer:
  - Ruslar için hiçbir şey imkansız değildir!
  Ve savaşçı yine umutsuz bir U dönüşü yapar. Ve başka bir araba delindi.
  Mirabella şu tweeti attı:
  - Gerçekten dünya Rusya için yaratıldı!
  Ve yine, nasıl çıkılır. Ve düşmana nasıl teslim olunur!
  Anastasia ayrıca bir Alman arabasını devirip ciyaklıyor:
  - Bütün topraklarımız ünlü olacak, ama bizim için av olmayacak!
  Ve kızlar giderek daha farklı!
  Onlarla ne başa çıkabilir? Bu agresif bir kasırga mı!
  Daha doğrusu, bir kasırga onları yenemez!
  Bu arada Natasha savaşır ve şarkı söyler:
  Rusya için savaşacağız!
  Ve ayrıca çıplak ayakla, ölümcül kalibreli bir el bombası nasıl fırlatılır.
  Ve Nazileri metal ve kanlı et parçalarına öğütün.
  Zoya da çıplak ayağıyla ölümcül ve ateşli bir tane atacak ve zıplayarak pes edecek:
  - Ve dünyadaki yeni komünizm düzeni için!
  Ve dişlerini çıplak.
  Aurora daha sonra sert bir şekilde ateş eder. Kendini vuruyor, Nazileri biçiyor ve dişlerini göstererek ciyaklıyor:
  - İlerleme için!
  Ve çıplak ayağından herhangi bir engeli kırabilecek bir şey fırlar.
  Ve sonra savaşta Svetlana. Ne kadar da katil bir kız.
  Ve aynı zamanda sarışın. Nazilere nasıl da saldırıyor... Ve sonra çıplak ayağından ölümcül bir hediye uçuyor. Nazileri ezecek ve onları şeytani alevlere dönüştürecek.
  Terminatör kızlar nasıl tıslar:
  - Onur sözümü övün!
  Komsomol kelimesi!
  Savaşçılar Nazilere nasıl ateş edilir. Ve onları kuduz köpekler gibi vuralım.
  İşte Terminatörler! Ve Nazileri eziyorlar - peki, şeytanlar!
  Natasha duygulu bir şekilde şunları söyledi:
  - Sosyalizm için savaşacağız,
  Sovyet Rusya'mız için,
  Yeni bir harika sipariş için!
  Ve yine, çıplak ayağından ölümcül bir hediye uçar.
  Zoya ayrıca oldukça enerjik davranır. Faşistleri ezer. Ve onları yarı yolda bırakmaz. Çıplak ayakları da pervane gibi titriyor.
  Savaşçı coşkuyla diyor ki:
  - Kutsal Rusya adına,
  Rusya yüceltilecek!
  Ve yine tam bir heyecanla savaşan savaşçı.
  Sonra Aurora çıplak ayakla bir ölüm hediyesi fırlatır. Nazileri her yöne nasıl süpürür. Ve öfkeyle diyor ki:
  - Ben boksta dünya şampiyonuyum!
  Ve sonra Svetlana öldürücü ve yıkıcı olanı başlatacak. Ve çıplak ayağı çok çevik.
  Ve savaşçı cıvıldadı:
  - Dünyanın en güçlüsü benim,
  Nazileri klozete ıslatacağız -
  Vatan gözyaşı inanmaz,
  Ve beyindeki kötü oligarkları vereceğiz!
  . BÖLÜM #9
  Ağır savaşlara katılan Vedmakova birkaç gün boyunca neredeyse hiç uyumadı ve bu nedenle hapishane hücresindeki aşırı sıkışıklığa, havasızlığa ve pis kokuya rağmen neredeyse hemen uykuya daldı.
  Orta Çağ'da olduğunu ve bir köle isyanına öncülük ettiğini, etekli bir tür Spartacus olduğunu hayal etti! İlk başarının ardından cesur savaşçı kız, kaslı kız isyancıları topladı ve kendi liderlerini seçmeyi teklif etti.
  Vedmakova, beklendiği gibi, zaten oldukça büyük bir müfrezenin başı oldu ve güçlü kahraman Turan'ı ilk yardımcısı olarak teklif etti.
  Ve burada köleler hemfikirdi. Sonra on adam seçtiler. Ondalık sistem en basitidir ve Vedmakova hiçbir şeyin karmaşık olmaması gerektiğine karar verdi.
  Kupalarla donanmış ve hamamböceği salyangozlarını alarak (ağır bir rüyada, Cadıların bilinçaltı patladı), devam ettiler.
  Otoritesini güçlendirmek ve bacaklarını germek için Vedmakova yürüdü, kedi gibi hareket etti. Sonra kız çıplak ayak tabanlarıyla kayalık yolun küçük, keskin çakıllarını hissederek koşmaya başladı. Ancak savaşçı acıya dikkat etmedi, üstelik herkesin önündeydi. Anlaşıldığı gibi, boşuna değil. Üç düşman savaşçısı pusuya yattı ve erken bir alarm verebilirler. Ayaklanmanın lideri bir ağaca tırmandı ve yukarıdan düşmanların üzerine atladı. Hareketleri bir kaplan ve kobra melezinin dansı gibidir, hafif bir çığlık ve kopmuş kafalarla yatıştı.
  - Direnci böyle kırıyorum!
  Vedmakova halk için oynamaya direnemedi, kölelere kesik kafalar gösterdi. Yanıt olarak bir onay kükremesi duyuldu.
  Yakında tarlaları olan mülkler ortaya çıktı. Oymalı evler, süslemeli ve heykelli gerçek saraylardır. Burada ve orada çeşmeler görünüyordu. Mide, bacaklar ve göğüste kelebek kanatlı ve ağızlı Zeus şeklindeki bir heykelden: yedi jet dövüldü. Tarlalar zengin, şişman, altın pamuğu andıran, büyük başakçıklı tahıl, nohut ve diğer şeyler. Birçok köle çalıştırdılar. Hem erkekler hem de kadınlar ve birçok çocuk vardı. Tabii ki gözetmenler, gardiyanlar. Ancak genel olarak, elbette, kürek ve çapalarla çok daha fazla köle var.
  Vedmakova, köle kızların aceleyle diktiği ev yapımı bir pankartı kaldırdı: Kılıç ve çapa imgesiyle! Diğer köleler saldırıya koştu.
  Bu arada, birkaç erkek ve kadın köle direklere asıldı, elleri ve ayakları çivilerle delindi. Görünen o ki, bu adaletsizlik çocukları eziyete mahkûmdur. Yaklaşan kurtarıcıları gören çarmıha gerilmiş kız beklenmedik bir şekilde güçlü bir sesle bağırdı:
  - İntikam geldi, sahiplerini döv!
  Witcher'ın lideri, her zaman olduğu gibi önde. Hamamböceği salyangozu ayağa kalktı ve aynı anda iki korumayı devirdi. Geri kalanlar korku içinde geriye yaslandı, hatta kendi mızrağına bile çarptı. Bağırsaklar, delinmiş karından dışarı çıktı. Kız kıkırdadı.
  - Bir attan korkuyorsanız, zayıf savaşçılarsınız!
  Onun yaveri olan Miloslava, akıllı bir berberin usturası gibi, kızın elindeki baltalarla sağ elinde savaştı. Çok ünlü dövüşçüleri keser.
  Turan da boyun eğmedi. Muhafızın göğsünü kıran bir taş fırlattı ve mücadeleye katıldı. Değirmen taşının kaslarının değil, sıkı çalışmanın ona iyi geldiği açıktı. Doğru, Vedmakova daha hızlı hareket etti.
  Köleler çalışmayı bıraktılar ama henüz savaşa katılmadılar. Anlaşılan kafaları karışmıştı. Doğru, aynı huzursuz çocuk, çalışan çocuklara atlayarak bağırdı:
  - Sizi korkaklar! Arkamda kim kahraman, kim bensiz pis domuz!
  İlk cevap veren çocuklar oldu. Gözetmenlere koştular. İşte on dört yaşında bir adam, başı balkabağı gibi parçalanacak şekilde "korumasına" çapayla vurmuş. İşe yaradı ve diğer köleler, genellikle mütevazı ve sabırlı kızlar bile savaşa koştu.
  Şimdi savaş kaotikti, ancak sayısal üstünlük ve çaresizlik kölelerin tarafındaydı. Ve tabii ki devraldılar.
  Passa, gözlerinin önünde okuyan bir kızdan beklenmesi zor olan şeydir. Muhafızla boğuştu, onu itmeye başladı. Böylece onu aldattı, kılıcı aldı ve tam boynuna vurdu.
  - Atıştırmalık diye ben buna derim! - Kız patladı. - Bak, sarhoş olma!
  İlk mülk hızla kurtarıldı, müfreze gözlerimizin önünde büyüdü. Ayaklanma, tarlaları saran orman yangını gibi yayıldı. Vedmakova dörtnala ileri gitti. Atlılar ona doğru koştu, kural olarak, başın en üstüne ulaştılar. Ancak gardiyan pes etmedi. Yedi telli çeşmenin yakınında özellikle inatçı bir savaş vardı. Burada yetiştiriciler at rezervini savaşa taşıdı.
  Cesur Vedmakova her taraftan kuşatıldı. Sadece özel olarak beslenmiş bir hamamböceği salyangozunun olağanüstü çabukluğuyla kurtarıldı. İşte tam bir hamle ve doğranmış rakip düşüyor. Ancak kız önce omzundan, sonra karnından yaralandı ve ardından neredeyse bacağı kesiliyordu. Sonra Vedmakova minik hançerler fırlatmaya başladı. Jilet gibi keskin, gözlere, bazen de ağza düşüyorlardı. Ancak, savaşçıların çoğu sıcaktan dolayı yarı çıplaktı ve bu tür askerler için göğsü delmek yeterlidir. Birkaç atlı düştü, ama geri kalanı bastırdı. O kadar çok kılıç vardı ki, hareket halindeki bir tarak gibi görünüyorlardı. Yani her taraftan dökülüyorlar.
  Ama Miloslava, Passa, Turan ve diğer köleler zamanında geldi. Safları kestikten sonra bir paten pisti gibi yürüdüler, cesetlerin nasıl uçtuğunu görebilirsiniz ve bir şekilde silahlı köleler tüm güçleriyle yardımlarına koştu.
  Piyadeler binicilere saldırdı, yorgun köleler acının ve aşağılanmanın intikamını aldı.
  - Düşman yüzüğünü ele geçir ve bırakma! - Komutan Vedmakova.
  Gözlerinin önünde kafası kesik bir köle düştü, ama bir düzine muhafız onun peşinden düştü.
  - Numarayı al! - Ayaklanmanın genç liderini emretti.
  Savaşa giderek daha fazla köle girdi. Oğlanların koşarak ata tırmandıkları, binicilere koştukları, dişlerini kullandıkları, sivri taşlar kullandıkları görüldü.
  Köleler hiçbir korku bilmiyor gibiydiler, kimse onları insan olarak görmezken, uzun yıllar boyunca aşağılanmanın intikamını aldılar. Ayrıca birçoğu özgür doğdu ve iradenin sarhoş edici aromasını henüz unutmadı.
  "Binicilik" müfrezesini bitiren Vedmakova devam etti. Yolundaki son ciddi engel, büyük ağaçlardan kesilmiş bir kaleydi. Orada oldukça fazla güvenlik vardı.
  - Siteleri arayın ve merdivenleri alın. bağırdı. - Bu yeterli değilse, onları kendin yap.
  Köleler aceleyle saldırı cihazları inşa ettiler.
  - Merdivenler geniş olmalı ki aynı anda birçok savaşçı geçebilsin. - Vedmakova işaret etti.
  Katliam hâlâ diğer sitelerde sürüyordu. Bazı yerlerde hizmetçiler isyancıların tarafına geçtiler, ancak bazı durumlarda alışkanlıktan dolayı direndiler. Denetçiler çabucak öldürüldü - bunlar en zorlu savaşçılardan çok uzak. Düşman direnişinin son kalesi detinetlerdi. Vedmakova, her zaman olduğu gibi, duvara ilk tırmanan oldu. Birkaç kez okla vuruldu, ancak ölümcül armağanları bir kalkanla savuşturdu. En yakındaki savaşçı o kadar sert vuruldu ki savuşturmayı başarsa da duvardan yuvarlandı.
  Miloslava, gardını bir kanca ile kaldırmayı başardı ve aynı zamanda düşmanı da fırlattı. Kar beyazı Passa, görünüşüyle düşman askerlerini çoktan büyüledi. Baştan çıkarıcı göğüslerle şiddetle kabaran göğüslerine bakarken, kız ayaklarıyla kasıklarına tekme attı ve ardından kesti. Duvarlara tırmanan Vedmakova, acımadan kesti. Düşman zaten moralini kaybetmişti, gitgide daha fazla köle duvara tırmanıyordu. İçeri girdiler, çok fazla merdiven vardı ve gardiyanların hepsini dövmek için zamanları yoktu. Gerçek şu ki, ölü ve yaralı köleler yatıyordu, saldırı kayıpsız yapamazdı. Burada köle ve muhafız birlikte boğuştular ve makul bir yükseklikten yere yığıldılar. Yaralandılar, ama hayatta kaldılar, birbirlerini boğmaya devam ettiler.
  Soyadını sormayı unutan huzursuz çocuk Vedmakova da duvardaydı. Küçük boyundan yararlanarak memurun bacaklarının arasına kaydı, ardından iki ayağıyla sırtına tekme attı ve aynı anda dizlerinin altına çarptı. İleri uçtu ve yetişkin bir köle tarafından tutulan bir dirgenle çarpıştı.
  - Bu çok acı verici bir şekilde ısırıyor! - Çocuk, gardiyanlarla alay ederek ince dilini çıkardı.
  - Ah, seni çıplak ayaklı yılan! - Sağda duran savaşçı, çocuğu bir kılıçla lanetledi ve kesti.
  Çocuk arkasına yaslandı ve piposundan gözüne tükürdü. Düşman nasıl da çaresizce çığlık atarak yıkıldı. Çocuk törene katılmadı ve onu bir kılıçla bitirdi. Çocuğun elleri, ince olmasına rağmen, kaslı ve güçlüydü - sıkı çalışmayla sertleşmişti.
  Diğer çocuklar da baskı gösterdi, cehennem gibi savaştı, ciyaklayarak ve küfrederek, havalı ifadeler seçti!
  Duvar çabucak temizlendi, savaşın içinde biraz sürüklendi, kölelerin intikamından korkarak, sahipleri umutsuzca savaştı. Doğru, yeniden büyümüş karınlar, kuduz kölelerle savaşta kötü yardımcılardır.
  Ana sahibi Şeyh Samuma, yeraltı geçidinden ayrılmaya çalıştı. Yanına bir torba taş ve altın aldı. Belki bir şansı vardı ama açgözlülük onu yüzüstü bıraktı. Güzel kız Rakhita ve hatta teninin bakır rengiyle bile fazlasıyla baştan çıkarıcıdır.
  - Ve beni takip et kaltak! - Şeyh onu gür saçlarından yakaladı.
  - Gerek yok, ben kendim giderim efendim! yalvardı.
  - Fahişe değil! Seni taşımayı seviyorum! Sadist devlet adamı kıkırdadı.
  - Ama acıyor! - Köle çıplak bacaklarını seğirdi.
  - Gittiğimizde, seni saçından asıp ateşe vereceğim. Şeyh etobur bir tavırla dudaklarını yaladı.
  - Sen bir canavarsın! Ama seni seviyorum, inan bana!
  Kız, kirli burnunu temiz yüzüne dayayıp yalamaya başlayan sahibine sokuldu. Burada Rakhita'nın eli şeyhin kemerinde bir hançer buldu ve tüm gücüyle şişmiş karnına sapladı.
  İşte karanlık bir yaratık.
  Şeyh çantayı yere düşürdü ve saçını bıraktı. Elleri derin deliği kapatmaya çalıştı, bağırsaklar dışarı düştü.
  - Yaratık! Ekidna! diye hırladı.
  - Değil! Doğru olanı yaptım! Kaç kıza ve erkeğe işkence yaptın? Hatta çocukları kazığa oturtup onları bir direğe çiviledi. Bu sadece intikam! - diye bağırdı kızı.
  - Lanet etmek!
  - Tanrıça! Beni dövdün! - Köle kız şeyhin kanayan karnına tekme attı.
  - Birkaç vuruş! - Hırıltı.
  - Ama içimde asil kan akıyor! - Çıplak ayaklı köle dişlerini parlattı.
  - Hiçbir şey fahişe! Birlikler isyanı bastıracak ve o kadar işkence göreceksin ki sana bir melek gibi görüneceğim! - Şeyhi hırlatma gücünü buldum.
  - Seninkinden daha zengin bir fantezileri mi var? Kız dilini çıkardı.
  - Senin için yeterli! Zengin adam seğirdi ve inledi. - Acı verici bir şekilde! Bana facifi merhemleri getir.
  - Neden? - Slyly kıza sordu.
  - Sana bu altın torbayı vereceğim. Şeyh yalvardı.
  - O benim! Tamam, merhametten dolayı, fatsifi merhem nerede? Kız sinsice gülümsedi.
  Uçan bir inek şeklindeki dolabı biliyor musunuz? - Zengin adam kekeleyerek hırıldadı.
  - Evet! Çakıl taşları olan çok güzel bir tane gördüm.
  - Yani elinizi kafanıza sokmanız gerekiyor ve kolayca bir kutu merhem alabilirsiniz. Benim için geleceksin ve bulaşacaksın. - Şeyh mırıldandı, neredeyse bilincini kaybediyordu.
  "Bir kötü adam bile tıbbi müdahaleyi hak ediyor. Beni bekle!
  Kız koşarak odaya girdi. Zengin adamı umursamadı, ancak böyle değerli bir merhem çok nadir ve isyancılar için yararlıdır. Sonra da nefret edilen ucubeye isyancılara ihanet edecek.
  Köleler zaten odalara kaçtı. İkisi yarı çıplak güzel bir kız gördü. Kadın sevgisine aç sağlıklı adamlar ona koştu. Kız çok çalıştı, kaslıydı ve bu nedenle saldırganı güçlü bacaklarla kolayca itti ve bağırdı:
  - Para almak istiyorsan. Bilin ki bodrumda bir torba altınla saldırgan bir tip ağlıyor.
  - Saldırganlığı sevmiyoruz! - ironik bir şekilde itiraz eden adamlar.
  Ama aynı zamanda zengin! - Kız patladı.
  - O zaman daha iyi, hadi savaşalım! kiler nerede? - Asi köleler gevezelik etti.
  - Elimi takip et! Köle sağ elini salladı.
  Genç, siyah köleler havanelinin işaret ettiği yere koştu. Kız gülümsedi ve odaya koştu. Eşyalar oldukça zengin ama düzensizdi. Ve işte altın döküm dolap. Rakhita, iki kez düşünmeden elini içeri soktu. İçeri doğru kaydı ve o anda çenesi kapandı.
  Güzellik ciyakladı, jilet gibi keskin dişleri bileğini kesti.
  - Ah, ne kadar acı verici! diye bağırdı, sonra sıktı. - Bu çok kötü!
  Vahşi acıya rağmen, kız çılgınca elini sarmaya çalıştı. Kadınların çığlıklarını duyan Vedmakova, birinin tecavüze uğradığına karar verdi ve hızla odaya daldı. Kanla kaplı güzelliği görünce çığlık attı:
  - Bunu yapmaya kim cesaret etti?! Onun haysiyetini kıçına koyacağım! - Öfke anında, savaşçı kaba olabilir.
  Rakhita'nın gözlerinden yaşlar döküldü, onun için acıdan bile çok fazla değil, çoğu kez kırbaçlanmış bir köle, şimdi onun bir sakat olduğunun farkına varmasından dolayı yabancı değil.
  - Bu o! Kız dolabı işaret etti.
  Eğer durum buysa, o zaman korkunç! - Vedmakova sırıtan böceğin kafasına kuvvetle vurdu. Darbeden bükülen yapı, daha yumuşak olan altın kesildi. Savaşçı, dolabı paramparça edene kadar dövmeye devam etti.
  Kız gözle görülür şekilde solgunlaştı ve kar beyazı Passa ona doğru atladı. Ustaca bir turnike uygulayarak kanamayı durdurdu. Vedmakova kopmuş bir eli çıkardı, uzuv solgunlaştı ama hala sıcaktı.
  - Harika! - Khirov'u aramalıyız. Belki büyütür. Savaşçı yüksek sesle ıslık çaldı.
  Pasa sordu:
  - Elini buraya sokmanı kim tavsiye etti?
  - Samma!
  - Kendine ne koydun? - Vedmakova şaşırdı.
  - Hayır, bu ucubenin adı Samuma. - Kızı düzelttim.
  - Eğer öyleyse, dörde bölünmelidir. Savaşçı gözlerini devirdi.
  - Bodrumda ve ağır yaralı. Onu yakalayabileceksin. Nefes almıyorsan.
  Vedmakova fırçayı tutmaya çalıştı, aniden kaçmaya çalışan kaygan bir kertenkeleye dönüştü. Savaşçı doğuştan bu kadar hünerli değilse, belki de başardı. Özellikle kuyruğundan değil boynundan yakalayanlar.
  - Vay, garip sihir. Khirov'a göstermeliyiz.
  Yaralı kızın yüzü donuklaştı ve bilincini kaybetti.
  Passa tam zamanında aldı:
  - Gergin kız, ama güzel! Sakat kalırsa yazık olur.
  Neyse, umarım bu düzelir. Ancak şimdi Khirov bir yeri kaçırdı, yanımda olacağına söz verdi. - Vedmakova hoşnutsuzluk içinde omzunu silkti.
  - Buradayım! Büyücü kapının arkasından atladı. - Büyü hissediyorum.
  - Ve onu ellerimde tutuyorum! - hırladı Cadı.
  - Fena değil! Bu bir denizanası ve bir kertenkele karışımı, görüyorsunuz, yarı saydam, üç kalbin nasıl attığını görebilirsiniz. Büyücü kıkırdadı.
  - Ne etkileyici. Kız kolunu kaybetti ve onun yerine bir kertenkele denizanası. Bence, böyle bir yaratığın tüm maharetine rağmen, bu tamamen eşdeğer bir ikame değil! - Savaşçı hiçbir şekilde şaka yapmaya meyilli değildi.
  - Ama vücudun bir kısmı yüzebilir ve bu hiç de fena değil. Bir tür süper güç! Büyücü sinsice göz kırptı.
  - Bu ne anlama geliyor, engelli mi? - Witcher'ı anlamadım.
  - Nasıl denir! Sonuçta, artık sadece bir hayvan değil, kadın vücudunun bir parçası. Ve hayvanları yönetmek zordur. Şimdi bu küçük kertenkele büzüşebilir ve herhangi bir boşluğa kayabilir veya duvardan tırmanabilir. Ayrıca neredeyse görünmezdir, bu tür bir bukalemun gibidir. - Büyücüyü açıklamaya başladı.
  - Pulsarno! - Dedi, Pass'ın coşkusunu göstererek. - Bunun mümkün olduğunu düşünmemiştim. Fırçayı kes ve casus yap.
  - Yenilgi büyük sıkıntılar vaat ediyor, ancak bu sadece gelecekteki bir zaferin bir yansıması. Büyücü fark etti.
  "Yani onun büyüsünü bozmayacak mısın?" - Açıklığa kavuşturuldu Vedmakova.
  - Değil! Savaşta yiğitlik ve iyi zeka zafer getirir. Vurmak için önce hedefi görmelisiniz, aksi takdirde yumruğunuz yerinden çıkar. Ancak beladan kaçınmak için yaranın iyileşmesi gerekir. - Hirovo yumuşak bir sesle cevap verdi.
  - Bir kızın sakat olması iyi değil. Sonuçta, onu mahvedecek! Gerçek bir uzuv, insan eli gibi görünmesini sağlayabilir misin? - Vedmakova sordu.
  - Düşüneceğim! Belki düzeltebilirim. Genel olarak, çoğu sihirbaz öldürmekte iyileştirmekten çok daha iyidir. - Hirovo baskıyla vurguladı.
  - Buna katılıyorum! Her aptal sakat kalabilir, her akıllı tedavi edemez. - Vedmakova, ikna etmek için parmağını viskide bile büktü.
  - Birçok kaba cellat - birkaç doktor!
  Köleler Samum'un sahibini sürükledi, görünüşe göre ölmüş. Rakhita kendine geldi, yüzü sıkıntıyla buruştu.
  - Yine herkesi aldattı! Faturalarını ödemeden gitti.
  - Onu astıracağım! - Dedi Vedmakova. - Cesedi, aşağılık ve açgözlü herkese bir uyarı olsun. Açgözlü bir insan her zaman hayal kırıklığı gözyaşlarıyla cömerttir!
  - Makul! Ama kim bana elimi geri verecek? Kız ağlamaya hazırdı.
  - İşte burada! - Ayaklanmanın lideri gösterildi.
  Khirov eğildi, elinde bir ip alev aldı.
  - Üzülmeyin! Sakat olmak zorunda değilsin. Yani Rakhita senin için harika bir casus olmak zorunda kalacak. Sonuçta, bu imparatorluktaki tüm zengin ve güçlülerden intikam almak istiyorsunuz.
  - Tabii ki. Toz içinde aşağılanmış bir köle olma! - diye bağırdı kızı.
  - Böylece bize yardım edebilirsin! Bu imparatorluk kötü yönetiliyor, bu yüzden mezar kambur sistemi düzeltecek! - Büyücü, işaret parmağından bir enerji ışını yaydı.
  - Garip! Sende çok fazla enerji görüyorum. Ve bilgelik! Sana katılmaya hazırım! - köleyi haykırdı.
  - Yaralanacaksınız ama galip gelebileceksiniz! Acı olmadan yiğitlik olmaz, yiğitlik olmadan zafer olmaz! - Büyücünün felsefi zihniyetini göstererek ilan etti.
  - Ben bir kadınım - bu yüzden tahammül etmeye alışığım. Rakita başını salladı.
  - Sabrın yetmediği durumlarda şarkı söylemek yardımcı olacaktır! - Khirov şaka yaptı.
  Herkes güldü. Vedmakova iyi bir ruh halindeydi. Başlangıç galip geldi, yani kaybedecek zaman yok. Her şeyden önce, dağılmadan önce bir köle ordusu oluşturmak gerekir. İnsanlar demir gibidir, soğuyuncaya kadar istediğiniz şekli verin. Savaşçı kız duvara çıktı, kürsüye çıktı ve gök gürültüsü gibi bir sesle emretti:
  - Trompet koleksiyonu herkesi topla!
  Pasa sordu:
  - Kadınlar da mı?!
  - Evet! Her kılıca ihtiyacımız olacak. Acele edin ama bilin ki soygun olmayacak, her şeyi eşit bölüşeceğiz.
  Kölelerin toplanması biraz zaman aldı, hatta kamçı kullanmak zorunda kaldım. Vedmakova, kafalarını kaybetmeyen ve soygunları engellemeyen birkaç kişiye yardım etmek zorunda kaldı. Kız, en gayretli beş haydutun kulaklarına iyi bir darbe verdi, hatta biri kafasını kesti. Yüzüne kan damlacıkları düştü, Vedmakova onları açgözlülükle yaladı. İşe yaradı. Genel toplanma meşalelerin ışığında karanlıkta gerçekleştirildi. Binlerce azatlı köle vardı, hatta aralarında çok sayıda çocuk ve kadın olmasına rağmen Vedmakova en az on iki bin olduğunu gözle tahmin etti.
  Kalenin en yüksek kulesinden sahne aldı. Büyücü karşı tarafta durdu, tüm toplantıyı kontrol etti. Köleler vahşice sömürülür, zayıflar ya idam edilir ya da katledilirdi. Yani genel olarak, fiziksel parametreleri alırsak, iyi dövüşçülere benziyorlardı. Sadece eğitime ihtiyaçları var. Vedmakova kışkırtıcı bir konuşma yaptı. Büyük bir kurtuluş ordusu yaratma ihtiyacını açıklamakta özellikle ısrarcıydı.
  - Birlik, cesaret, özveri - zaferin, özgürlüğün, mutluluğun anahtarları! Disiplin olmadan ordu olmaz ve ordu olmadan özgürlük olmaz! Emek bizi daha güçlü kıldı, akılla çoğaltarak özgürlük verecek ve iyi şanslarla birlikte mutluluk getirecek!
  Öyleyse bir olalım ve zincirleri kıralım! - Savaşçı konuştu.
  Köleler onaylarını alkışladı! Pek çok yara izi ve gururlu bir bakışla yalnızca bir köle sessizdi. Bakışları en aşırı derecede aşağılamayı ifade ediyordu.
  Vedmakova yine ayaklanmanın tek liderini seçmeyi teklif etti!
  - Komutan piramidin tepesi gibidir - sadece bir tane olmalı, yoksa böyle sağlam bir yapı bile çökecek!
  Köleler bağırdı:
  -Doğru! Bize önderlik et.
  Sen büyük savaşçı bizim liderimiz olacaksın! - Beklenmedik bir şekilde tüm çocuğa bağırmayı başardı.
  Bu Vedmakova'yı şaşırttı: Bu nasıl mümkün olabilir? Daha dikkatli baktı, çocuğun ellerinde rüzgar borusuna benzer bir şey vardı, sadece daha kalındı. Ve bu cihazın yardımıyla gürledi.
  - Çocuk uzağa gidecek! Onun adı ne? - Savaşçı sordu.
  - Dick! özellikle tanıdım. Geç dedi.
  - Basit isim! - Vedmakova açıkça daha egzotik bir şey bekliyordu.
  - Neden karmaşıklık!
  - Hadi oyla! - büyücüyü duyurdu. Öyle gür bir sesi vardı ki, palmiye ağaçları sallandı. - Kim Witcher savaşçısının lider olmasından yanaysa sağ elini kaldırsın! Gerçek, özgürlük ve onur için oy verin! Ve hayatın öyle olacak ki tanrılar kıskanacak! -
  Coşkuyla boğulan köleler, neredeyse oybirliğiyle sağ ellerini kaldırdı. Bir savaşçıya benziyorlardı ve oybirliği, Hirov'un cazibesini burada kullanmış olsaydı, fikrine yol açtı.
  Onun gelişinin onlara özgürlük ve gerçek insanlar gibi hissetme fırsatı verdiği doğru değil mi? Bu yüzden Vedmakova'yı kuraklıkta yağmur gibi karşılamak doğaldır. Eski kölelerin yüzlerinden sevinç okundu. uyanmak gibiydi.
  Burada, genel bir sevinçle, yaralarla zengin bir şekilde süslenmiş güçlü bir köle öne çıktı. Derin sesiyle konuştu.
  - Mutluluğa götürmek isteyen birçok kişi vardı ve olacak. Ama bunu yapmaya ahlaki hakkınız var mı?
  - Hangi!? - Witcher dişleriyle dolu ağzını sırıttı. Çıplak kollarındaki pazıları şişmişti.
  - Sen kimsin?! Asil bir ailenin soyundan gelen veya sıradan biri. Ya da belki Gissor gibi kaçak bir köle. Ayrıca çok şey vaat etti, ancak hayatını bir kazığa bağladı. Ve onunla birlikte yirmi bin köle. - Güçlü bir köle tarafından kesilmiş.
  - Çok şey bize bağlı olacak. Sende yaralar görüyorum, büyük ihtimalle köle olarak doğmadın, kırbaç ya da kılıcın açtığı yaraları mızrakla ayırt edebilirim! - Dedi Vedmakova.
  - Benim için bilinmeyen savaşçıyı tahmin ettin! Ben korkunç kralların soyundan Comte de Forsa'yım. Ama babanın adını biliyor musun? - Asil bir köle sordu.
  - Ailenin asaletinin cesaretle, saçın aklın uzunluğuyla aynı ilişkisi vardır! - Parried Vedmakova ve hemen eklendi. -Ataların hiçbir yiğitliği korkaklara yardım edemez!
  - Güzel konuşuyorsun. Bir panayır şakacısı gibi, yüreğin ne kadar cesur? Köle tehditkar bir şekilde kaşlarını kaldırdı.
  - Sen bir kahramansın! Say, ama bir kölenin kaderiyle ölçüldüğünde, gururun ve cesaretin neredeydi! - Vedmakova zaten sarmaya başladı.
  Bunun için kendi nedenlerim vardı. Ve ne, bilmenize gerek yok, daha az bilgi - ölmek daha kolay! Seni ölümüne bir savaşa davet ediyorum ve sadece kelimelerle cesaret edemezsen, meydan okumayı kabul edeceksin! Comte de Force kükredi.
  - Bundan emin olabilirsin! Savaşçı sırıttı.
  Köleler arenayı temizledi. Witcher aşağı indi ve kılıcı kontrol etti. Rakibi karşısında duruyordu. Aynı anda kendi silahına sahipti, keskin bilenmiş iki kılıç. Her ihtimale karşı, savaşçı göğsünden başka bir kılıç çıkardı.
  Count de Force, Witcher'lardan çok daha uzundu, omuzları çok daha genişti, ancak o kadar kaslı ve kabartmalı görünmese de, dünya fitness şampiyonu olmaya layık bir kızdı. Ancak yağ yoktu ve tendon bağları gergin ve şişmişti. Ayrıca, her harekette büyük bir deneyim vardı ve zıplayan yürüyüş çok şey anlatıyordu. Yüzlerinde bir sırıtma oynadı, bu artık küçümseyici değil, sempatikti.
  - Sıkıştın kızım! kıskanmayacaksın. Kont ona yumruğunu gösterdi .
  - Neden bu kadar özgüvenlisin? Witcher'ın öfkesi yoğunlaştı.
  - Birçok dövüş ve turnuva kazandım. Krallığımda en iyi dövüşçülerden biri olarak kabul edildim, çoğu beni en iyi olarak bile gördü. - Forsa, yan yana duran iki kalkan gibi görünen göğüs kaslarını salladı.
  - Çünkü sadece soylularla savaştın ve onlar yozlaşıp şişmanladılar. Şimdi, yetenekli bir halktan biriyle iyi geçinirseniz, şanınızdan çok az şey kaldı! - Vedmakova'ya güvenle cevap verdi.
  - Köpeği arkadan bir sopa ya da daha doğrusu kılıcım yürüyene kadar yatırın! - Tüm kibir dolgunluğu sayıya döndü.
  - Bu çok ilginç! En güçlü çelikten yapılmış bir bıçak, bir konuşmacının ve bir korkağın elinde paslanır! - Vedmakova belagat ile parlamayı bırakmadı.
  - Bu büyük ihtimalle senin için geçerli, kadın piç! Forsa hırladı.
  - Belki dillerle eskrim yapmayı bırak ve daha sert bir şey kullan! - Vedmakova, sekiz rakamını zarif bir şekilde yeniden üretti.
  - Karşılıklı!
  Kont ve isyancıların lideri yüz yüze görüştü. Kılıçlar hızla hareket ediyor, tüm gücüyle vuruyordu. Darbelerden kıvılcımlar uçtu, bir zil sesi duyuldu.
  Kont birkaç kez saldırdı. Çift namlu tekniğini denedi, ancak Vedmakova, asil rakibinin iyi bir hıza sahip olduğunu belirterek saldırıları geri püskürttü.
  - Ne oynuyorsun!
  - Ölümün iplerinde!
  Kont yine bir dizi darbe indirdi, karmaşık kombinasyonlar denedi. Vedmakova hafifçe geri çekildi, bir karşı saldırı yaptı ve düşmanı göğsünden hafifçe yakaladı.
  Yatağa acele etmeden deneyimli bir savaşçının hareketlerini inceledi. Kont sırıttı, gözleri parlıyordu:
  - Hiç de o kadar basit değilsin! Yalınayak yürümenize rağmen tam bir köle bile olmayabilirsiniz.
  - Özgür doğdum ve ormanda yaşadım! Boynum boyunduruğu hiç tanımadı. Zora teslim olmak düşünülemez. Gerçekten özgür bir insan üç şeye boyun eğer - akıl, aşk, Tanrı. Ruhunda bir köle itaatkardır - tutkulara, şehvetlere, Tanrı'nın hizmetkarlarına! - Güzelce cevap verdi Vedmakova.
  Sonuncusunda haklısın! Asıl haklı olan sensin, bu rahipler ve rahipler beni tuzağa düşürdü! - Kont, çift fan, ardından "kapaklı" tekniği yaptı, ancak başarılı olmadı. - Seninle bir kadeh şarap içmekten memnuniyet duyarım, tabii seni öldürmezsem.
  - Bir kupa şarap okyanus gibidir - eğer kendini kaptırırsan, ayaklarının altındaki zemini kaybedersin! - Savaşçı dedi.
  - Ama daha özgür hissediyorsun. Bu yaklaşıma ne dersiniz.
  Bir trident tuttu, sonra bir kelebek. Buna karşılık, Vedmakova toplantıyı daha sert vurdu. Kont sendeleyerek geri çekildi. Sonra yarışma yeniden başladı, Forsa bir kurmaca gibi hareket etti, rakibinin onu maviden çıkaramayacak kadar güçlü olduğunu fark etti. Ardından, Vedmakova'yı belirli bir hareket dizisine alıştıran sayı aniden kılıcın yörüngesini değiştirdi ve kıza kaslı, ancak kadınsı bir göğüsle vurdu. Kan aktı, çizik derindi. Yara Vedmakova'yı kırmadı, aksine ona güç verdi. Kız saldırıya geçti, kılıçlar tuhaf bir dansla parladı. Ve dışarıdan, savaşçının kafasını tamamen kaybetmiş ve öfkeli görünse de, ormandaki yaşam ve bebeklikten avlanma ona zihnini en şiddetli savaşta tutmayı öğretti. Kont için böyle bir baskıyı tutmak zordu, zorlukla savuşturarak geri çekildi. Vedmakova, köle ileri geleninin sanki diz altına yumruk atmış gibi geri teptiği anı yakaladı. Darbe tendona çarptı ve sayı büküldü, hızı düştü. Sonra kız kendi resepsiyonunu düzenledi, kendisi icat etti ve ona dokuz başlı ejderha adını verdi. Sadece iyi eğitimli bir dövüşçü böyle bir şeyi yapabilirdi. Üstelik son dokuzuncu saldırı neredeyse karşı konulamazdı. Burada, saldırıyı yansıtan bir mekanik meselesi vardı, çalı çok zayıftı, saldırıları savuşturuyordu ve bu nedenle son saldırı sona erdi. Savaşçı ilk kez oldukça yetenekli ve hızlı bir ortak üzerinde bir resepsiyon düzenledi ve nefesi kesildiğinde kılıcını düşürdüğünde, yeniliğin bir başarı olduğu anlaşıldı.
  Kont solgunlaştı, gücünü kaybetti.
  - Şanslı bir fahişesin!
  - Hayır! Şans kum gibi kararsızdır - sadece titizlik onu çimentoya bağlar.
  Vedmakova düşmanı tekrar yaraladı, ama derinden değil - öldürmek ya da sakatlamak istemedi. Tekrar vurarak bir hamle yaptı, kont mekanik olarak savuşturdu ve savaşçı sopa ayaklı kılıcını savurdu. Köle onurunun tamamen silahsız olduğu ortaya çıktı. Vedmakova kılıçlarını fırlattı, düşmana saldırdı ve geri sayımı durdurdu. Elleri onun uzvunu bir kilide kilitledi.
  - Vazgeçmek? Panterin gözleri parladı.
  - Ben bir kontuyum, yalınayak bir köleye teslim olacağım!
  Vedmakova hararetle itiraz etti:
  - Köle değil, haklı bir amaç için bir savaşçı! Sen kendin bir köleydin ve aşağılanmanın ne olduğunu anladın, ama onlar bizden daha kötü olmayan başka insanlar. O halde vicdanınıza sorun!
  . BÖLÜM #10
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova cephede savaştı. Oğlan ve kız, uzun süren savaştan zaten oldukça sıkıldılar. Sürekli öldürmek ve ateş etmek de can sıkıcıdır.
  Sanki bir oyunda. Aynı atıcı er ya da geç sıkılacak.
  Çocuklar çıplak ayakla ateş etmekten ve sürekli el bombası atmaktan bıkmış durumda.
  Oğlan sırasını verdi. Faşistleri öldürdü.
  Ve söyledi:
  -Maeta!
  Kız çıplak ayakla bir el bombası attı. Fritz'i dağıttı ve zevkle cıvıldadı:
  - Yeni, çok büyük zaferlerimiz olacak!
  Ama zaten sıkıcı. Çocuğun çıplak ayaklarının fırlatılmasından Nazi tanklarının yana doğru itilmesi bile.
  Oleg daha sonra beste yapmaya başladı.
  Başka bir alternatif tarih. Zyuganov ne Stepashin'in adaylığına oy verdi ne de üç komünist grup.
  Devlet Dumasının dağılması ve Eylül 1999'da erken seçimlerle sona erdi.
  Elbette komünistler her zamankinden daha güçlüydü. Ve önemli bir rol oynadıkları Primakov hükümetinin başarılarına güvenerek seçimlere gittiler. Birlik bloğu henüz oluşturulmadı. Putin başbakan olarak görünmedi. Ve militanların Dağıstan'ı işgali yalnızca sola oy ekledi ve yetkililerin gücünü öldürdü.
  Genel olarak, hükümetin dağınık olduğu ortaya çıktı. NDR zayıfladı ve çöktü ve hazır yeni bir parti yoktu. Evet ve başbakan olarak atanan Stepashin iktidar partisine başkanlık etmedi. Ve sonra Yeltsin onu tamamen kovdu.
  Kısacası, parlamento seçimleri solun ezici bir zaferiyle sonuçlandı.
  Komünistlerin zaferi etkileyiciydi. Ek olarak, Primakov-Luzhkov bloğunun gevşemek için zamanı yoktu. Ama yine de çiftçilerle birlikte kayıt olmayı başardı. Ve ikinci sırayı aldı. Üçüncüsü, iyi tanıtılan "Yabloko" idi. Dördüncü sırayı Liberal Demokrat Parti aldı. Ancak büyük ölçüde cumhurbaşkanlığı yanlısı kanalların bu partiyi aktif olarak tanıtması nedeniyle.
  Ve Yeltsin, daha doğrusu, Zhirinovsky'ye general rütbesini verdi.
  Yani her şey özel bir senaryoya göre oldu.
  Devlet Duması'nda muhalefet iktidarı ele geçirdi. Ve Yeltsin gönüllü olarak ayrılmayı kabul etti ve resmi olarak Primakov'u halefi olarak atadı. Zyuganov ayrıca başbakan ve sağ kol oldu.
  Bu, genel olarak, komünistler için uygundur. Ve bir uzlaşmaya varıldı. Basayev ve Hattab Dağıstan'dan kovuldu. Ancak Çeçenya'nın kendisine asker göndermediler.
  Yakında bir iç savaş patlak verdi ve bölünme birkaç gruba ayrıldı.
  Rusya Mashadov ve Kadırov'a yardım etti. Primakov, Rusya'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerini kolayca kazandı. Beklenmedik bir şekilde ikincisi, seçmenleri arasında başka rakibi olmayan Zhirinovski'ydi ve liberal Yavlinsky onun rakibi değildi.
  Oleg Rybachenko kompozisyonu yarıda kesti. Hayır, ilginç değil. Yine, Primakov, Zyuganov ve SSCB'nin restorasyonundan sonra zaten ele alınan bir konu. Yorgun!
  Bir şeyler bestelemek daha ilginç olabilir. Örneğin, uzay hakkında.
  Çocuk düşünmeye başladı.
  Büyük Rus İmparatorluğu'nun yeni başkenti Petrograd-Galaktik olarak adlandırıldı. Yay takımyıldızında, neredeyse galaksinin tam merkezinde kurulmuştur. Hem yıldızlar hem de gezegenler, eski Dünya'nın sığınak bulduğu Samanyolu'nun eteklerinden çok daha yoğundu. Batı Konfederasyon birlikleri tamamen çekirdekten sürüldü. Ancak savaş iz bırakmadan geçmedi: binlerce gezegen yok edildi, sadece Dünya'nın hatıraları kaldı. Başkentin galaksideki en zengin ve en huzurlu yere taşınmasının ana nedeni buydu. Bu nedenle, cephe hattının soyut bir kavram olduğu ve arka hattın bir konvansiyon olduğu topyekûn bir uzay savaşı koşullarında bile, çekirdek, ana Rus üssü ve endüstriyel kalesi haline geldi. Başkent büyüdü ve Kishish gezegenini tamamen yutarak devasa bir metropole dönüştü. Her makul kişiyi etkileyebilecek dev bir şehir. Mor gökyüzünü kesen çok sayıda uçan makine.
  Mareşal Maxim Troshev, Savunma Bakanı Süper Mareşal Igor Roerich'e çağrıldı. Yaklaşan toplantı, düşmanın keskin bir şekilde artan faaliyetinin bir işaretiydi. Herkesi rahatsız eden savaş, kaynakları adeta bir yırtıcı hunisi gibi yuttu, trilyonlarca insan hayatını kaybetti ve hiç kimse istenilen başarıyı elde edemedi. Militarizasyon, Petrograd-Galaktik mimarisine damgasını vurdu. Koca gökdelenler sıra sıra dizilmiş, şehrin satranç tahtasındaki hücrelerdir. Bu, mareşalin istemeden uzay armadaları inşa etmesini hatırlattı. Son savaş sırasında, büyük Rus yıldız gemileri de pozisyonlarını aldı, sonra aniden düzeni bozarak düşman amiral gemisine çarptı. İyi planlanmış bir savaş, birkaç gemi çarpışıp canavarca parlak parıltılarla patladığında bir yakın dövüşe dönüştü. Vakum sanki bir anda devasa volkanlar patlamış ve ateşli nehirler akmış, cehennem alevleri nehirleri taşmış, yıkıcı bir dalgayla kaplanmış gibi boyanmıştı. Kaotik bir savaşta Büyük Rusya ordusu başarılı oldu, ancak zafer son derece yüksek bir fiyata geldi. Birkaç bin uzay gemisi, temel parçacık akışlarına dönüştü. Doğru, düşman daha da büyük kayıplar verdi. Ruslar nasıl savaşılacağını biliyorlardı, ancak birçok ırkı içeren konfederasyon, inatla direnerek öfkeyle patladı.
  Asıl sorun, Tom galaksisinde bulunan konfederasyonun merkezinin yok edilmesinin çok zor olmasıydı. Milyonlarca yıldır bu yıldız kümesinde yaşayan eski akçaağaç biçimli hançer uygarlığı, zaptedilemez bir kale inşa etti ve kendisini tuzaklarla dolu güçlü bir savunma hattıyla kuşattı.
  Bu alana "Mannerheim" girmek için tüm Rus ordusu yeterli değil. Savaşa son vermek mümkün değildi. Gezegenler ve sistemler birçok kez el değiştirdi. Mareşal, başkente bir nostalji duygusuyla baktı. Hızla uçan uçaklar ve flanerler kamuflaj renklerine boyandı, uçağın ikili amacı her yerde hissedildi. Bazı binalar, girişleri yerine devasa tanklara veya tırtıllı piyade savaş araçlarına benziyordu. Böylesine kanatlı bir tankın ağzından bir şelalenin nasıl fışkırdığını, mavi ve zümrüt rengi suyun düzinelerce gölgede oynayan dört "güneş"i nasıl yansıttığını ve egzotik ağaçların ve devasa çiçeklerin gövde ve kanatlarda büyüdüğünü ve tuhaf bir sarkıt oluşturduğunu izlemek eğlenceliydi. bahçeler. Modern, yalnızca dev boyutlu gökdelen tanklar, kural olarak, birçok silahla donanmış olarak düzenlenmiştir. Bu tür evlerde yaşamak rahat ve konforludur, ancak başkente bir saldırı olması durumunda, benzer bir bina beş dakika içinde güçlü bir savaş birimine dönüşmüştür. Tüm sınıflardan ve hatta küçük çocuklardan geçenler, ordu üniforması veya çeşitli paramiliter örgütlerin kıyafetleri içindeydi. Hedef arama yapan siber mayınlar, stratosferde yükseklerde süzülerek renkli toplara benziyorlardı. Armatürler cennetin kubbesini aydınlattı, pürüzsüz aynalı bulvarları göz kamaştırıcı ışınlarla doldurdu. Maxim Troshev bu tür aşırılıklara alışık değildi.
  "Yıldızlar burada çok yoğun. Ve benim için çok sıcak."
  Mareşal alnındaki teri sildi ve havalandırmayı açtı. Daha sonraki uçuş sorunsuz geçti, yakında Savunma Bakanlığı binası ortaya çıktı. Girişte dört savaş aracı duruyordu. Enayilerde dikenli Luchiars - bir köpeğinkinden on beş kat daha güçlü koku alma duyusu olan hayvanlar - Troshev'i çevreledi. Süpermareşalin dev sarayı yerin derinliklerindeydi, kalın duvarlarında plazma topları ve kademeli lazerler vardı. Derin sığınağın içi basitti - lüks teşvik edilmedi. Bundan önce, Troshev patronunu sadece üç boyutlu bir projeksiyonda gördü. Supermarshal, yüz yirmi yıllık yaşlı, deneyimli bir savaşçıydı. Bir düzine kilometre boyunca yeraltına giren yüksek hızlı bir asansöre inmek zorunda kaldım.
  Seçkin muhafızların ve savaş robotlarının kordonunu geçtikten sonra, mareşal ofise girdi; burada bir plazma bilgisayar, galaksinin konuşlandırılmış bir hologramını Rus birliklerinin konsantrasyonunun ve iddia edilen düşman grevlerinin yerlerinin işaretleriyle simüle etti. Yakınlarda daha küçük hologramlar asılıydı, diğer galaksilerin görüntüleri görülebiliyordu. Onlar üzerindeki kontrol sürekli değildi, zeki, bazen çok garip ırkların yaşadığı bağımsız devletler yıldızların arasına serpiştirilmişti. Troshev bu ihtişama uzun süre bakmadı, başka bir rapor vermek zorunda kaldı. Igor Roerich genç görünüyordu, yüzü neredeyse kırışıksızdı, kalın sarı saçları. Yaşayabilir ve yaşayabilir gibiydi, ancak savaş koşullarında Rus tıbbı insan ömrünü uzatmakla pek ilgilenmiyordu. Tam tersine, nesillerin hızlı değişimi evrimi tetiklemiş, acımasız savaş seçicilerinden yana olmuştur. Yaşam süresi yüz elli yılla sınırlıydı. Seçkinler için bile. Eh, doğum oranı çok yüksek kaldı, kürtaj sadece engelli çocuklar içindi ve doğum kontrol hapları yasaklandı. Süpermareşal bakışlarını içeri giren Troshev'e çevirdi.
  - Ve işte buradasın, Maxim. Tüm verileri bilgisayara sıfırlayın, işleyecek ve bir çözüm yayınlayacaktır. Son olaylar hakkında ne söyleyebilirsiniz?
  - Konfederasyonlar ve müttefikleri iyi bir ders aldılar. Ölçekler lehimize dönüyor Son on savaşta, savaşların büyük çoğunluğu kazanıldı.
  Roerich başını salladı.
  - Bunu biliyorum. Ancak Konfederasyonların müttefikleri Dagi, gözle görülür şekilde daha aktif hale geldi. Ciddi bir tehdit oluşturmaya başlarlar.
  - Kabul ediyorum.
  Roerich, hologramdaki görüntüyü çevirdi ve biraz büyüttü.
  - Senden önce Galaxy Smoor. İşte Dags'ın en büyük ikinci kalesi. İşte asıl darbeyi burada vuracağız. Başarılı olursak, savaşı yetmiş, en fazla yüz yıl içinde kazanabileceğiz. Ve başarısız olursak, savaş yüzyıllarca sürecek. Yetkin bir komutan olduğunuzu kanıtladınız ve bu nedenle Çelik Çekiç Operasyonunu yönetmenizi öneriyorum. Temizlemek?
  "Evet, aynen, Ekselansları.
  Igor kaşlarını çattı.
  Neden böyle başlıklar? Adres basitçe: Yoldaş Supermarshal. Bunu nereden aldın?
  Maxim utanmıştı.
  - Ben, Yoldaş Supermarshal, Bings ile çalıştım. Eski imparatorluk tarzını vaaz ettiler.
  - Bu açık. Ama şimdi imparatorluk farklı, başkan eski gelenekleri ve prosedürleri basitleştirdi. Üstelik yakında bir yetki değişikliği geliyor ve yeni bir ağabeyimiz ve başkomutanımız olacak. Belki kovulacağım ve Çelik Hammer Operasyonu başarılı olursa seni benim yerime koyacaklar. Önceden çalışmak gerekiyor, bu büyük bir sorumluluk.
  Mareşal, Roerich'ten üç kat daha gençti ve bu nedenle patronluk tonu çok uygundu ve suç oluşturmadı. Gerçi bir lider değişikliği olacak ve yeni liderleri ikisinden de genç olacak. Doğal olarak, en iyisi olacak.
  - Ben hazırım. Büyük Rusya'ya hizmet ediyorum!
  - O zaman git. Generallerim size ayrıntılar hakkında bilgi verecek.
  Selam vererek, mareşal emekli oldu.
  Sığınağın koridorları haki rengine boyandı. Operasyonel karargah aşağıda bulunuyordu. Çok sayıda fotonik ve plazma bilgisayarı, metagalaksinin çeşitli noktalarından akan bilgiyi hızlandırılmış bir hızda işledi. Önümüzde uzun bir rutin çalışma vardı ve mareşal ancak bir buçuk saat sonra serbest bırakıldı. Şimdi komşu bir galaksiye uzun süreli bir hiper atlama bekliyordu. Büyük güçler orada toplanmalı, tüm Rus uzay filosunun neredeyse altıda biri. Birkaç milyon yıldız gemisi. Küçük detaylar halledildikten sonra mareşal yüzeye çıktı. Derin üşümenin yerini yoğun ısı aldı. Zirvede dört armatür toplandı ve gökyüzünü acımasızca yalayan taçlarla kıllı, gezegene parçacık akışları döktü. Aynalı sokaklardan çağlayan ışıklar süzülüyordu. Maxim yerçekimi düzlemine atladı, içerisi rahat ve serindi ve varoşlara koştu. Daha önce Petrograd-Galaktika'ya hiç gitmemişti ve üç yüz milyar nüfuslu başkenti kendi gözleriyle görmek istiyordu. Askeri sektörden ayrıldı ve her şey değişti, neşelendi. Özgün bir kompozisyona sahip binalar ortaya çıktı, onlara belki de lüks diyebilirdi - ayrıcalıklı sınıfın temsilcileri onlara yerleşti. Toplam savaş sırasında, oligark tabakası azaldı, ancak tamamen yok edilmedi. Saraylar gerçek sanat eserleriydi. Bunlardan biri, korkuluk dişleri yerine palmiye ağaçlarının yükseldiği bir ortaçağ kalesine benziyordu. Diğeri ince ayaklar üzerinde duruyordu ve altında otoyol uzanıyordu, parlak renkli, yıldız şeklinde bir örümceğe benziyordu. Yoksul insanların yaşadığı pek çok bina da kışla çağrışımlarını çağrıştırmıyor, aksine heybetli cepheleri pırıl pırıl parlıyordu, geçmiş yüzyılların lider ve generallerinin heykelleriyle süslüydü. Her şeyin üzeri haki ile boyanmamalı, diye düşündü Troshev. Ayrıca, belki de evrendeki en kalabalık şehir güzel bir mimariye sahip olmalıdır. Hareketli yürüyüş yolları, devasa gül şeklindeki binaları, çiçek açmış ve iç içe laleler, birbirine dizilmiş papatyalar ve tuhaf bir şekilde birbirine karışmış egzotik hayvanlarla turizm sektörü özellikle renkliydi. Görünüşe göre, bir ayıda veya kılıç dişli bir kaplanda yaşamak ilginç, çocukları memnun ediyor. Ancak böyle bir yapı hareket ettiğinde veya oynadığında yetişkinler de şaşırır. On iki başlı dönen bir ejderha, her ağızdan neonla aydınlatılan çok renkli çeşmeler tarafından mareşal üzerinde silinmez bir izlenim bıraktı. Genel olarak, yüzlerce metre gökyüzüne çok renkli jetler atan en tuhaf formlarda çok sayıda çeşme vardı. Ve ne kadar güzeller, bir su süsü, muhteşem, eşsiz bir renk oyunu gibi dokunan dört güneşin ışığında. Buradaki çocuklar neşeli ve güzeldi: renkli giysiler onlara masal elflerine benziyordu. Burada sadece insanlar yoktu, seyircilerin yarısı yabancıydı. Ancak uzaylı çocuklar, insan çocuklarla oynamaktan keyif aldılar. Troshev ayrıca akıllı bitkilerle de tanıştı. Dört ayaklı ve iki ince kulplu yemyeşil altın başlı karahindiba. Küçüklerinin sadece iki bacağı vardı ve altın kafaları kalın bir şekilde zümrüt benekleri ile süslenmişti. Maxim bu ırkı iyi biliyordu - Gapi, üç cinsiyetli bitki yaratıkları, barışçıl, ancak kaderin iradesiyle topyekün bir yıldızlararası savaşa çekildi ve Büyük Rusya'nın doğal müttefikleri oldu.
  Diğer ırkların yeterli temsilcisi - çoğunlukla tarafsız devletler ve gezegenler. İmparatorluğun inanılmaz başkentini görmek istediler. Burada savaş uzak ve gerçek dışı görünüyor, binlerce parsek tarafından kaldırılıyor ve yine de huzursuzluk mareşali terk etmedi. Kafamda, akıllı varlıkların da saldırmak zorunda kalacakları gezegenlerde yaşadığı ve milyarlarca düşünen yaratığın öleceği düşüncesi doğdu. Akan kan dökülecek, binlerce şehir ve köy yıkılacak. Ama o imparatorluğun bir mareşali ve görevini yapmalıdır.
  Turist merkezini beğenen mareşal, yerçekimi uçağının konuşlandırılmasını emretti ve sanayi bölgelerine yöneldi. Buradaki evler biraz daha alçak, sade yerleşimliydi. Fabrikalar yerin derinliklerine kurulmuştu.
  Graviplane iner inmez, bir sürü çıplak ayaklı adam hemen paçavralar ve temizlik ürünleri ile ona doğru koştu. Büyük yırtık pırtık delikleri olan, zaten yorgun, solmuş haki paçavralarında ince paçavralar. Derin bronzlaşmış, neredeyse siyah. Görünüşe göre uzayan savaş onların kemerlerini sıkmak zorunda kaldı. Troshev'in sempatisi vardı. Sürücü Kaptan Fox, bu tür duyguları paylaşmadı.
  - Pekala, fareler, gidin buradan! Marshall geliyor! diye bağırdı.
  Evsiz çocuklar dört bir yana koşturuyordu, görünen tek şey kirli topukluların nasıl titrediğiydi. Dört "güneş"te aynı anda sıcak olan bir yüzeyde çıplak ayakla yürümek zor ve zavallı çocuklar ayakkabının ne olduğunu bilmiyorlardı. Ancak çocuklardan birinin diğerlerinden daha cesur olduğu ortaya çıktı ve arkasını dönerek orta parmağı gösterdi. Kaptan silahını çekti ve küstah çocuğa ateş etti, onu öldürebilirdi, ama mareşal son anda kaptanın kolunu itmeyi başardı. Yük uçtu, kaldırımda bir huni oluşturdu, erimiş taş parçaları çocuğun çıplak bacaklarına düştü ve asfalta çöktü. Bir irade çabasıyla, gelecekteki savaşçı bir ağlamayı dizginlemeyi başardı ve acıya katlanarak ayağa kalktı. Maxim, kaptanın suratına sert bir tokat attı.
  - Muhafız evinde üç gün. Sessizce, eller dikişlerde! - Mareşal tehditkar bir tonda emretti - Çocuklar bizim malımız ve onları öldürmemeliyiz, korumalıyız. Anladın mı ucube?
  Lisa kollarını iki yanına uzattı. Kısaca başını salladı.
  - Tüzüğe göre cevap verin.
  - Evet efendim.
  Maxim çocuğa baktı. Sarı saçlı, yakışıklı, kurnaz bir yüze sahip, kaslıydı. Yırtık tişörtün altında çikolatalarla kaplı güçlü bir baskı görülüyor.
  -Adın ne?
  - Janesh Kowalski! - Ciğerlerinin tepesinde ragamuffin havladı.
  - Sende güçlü bir savaşçının özelliklerini görüyorum. Zhukov Okulu'na girmek ister misiniz?
  Çocuk umutsuzdu.
  - Memnun olurum ama ailem basit işçiler ve eğitimim için ödeme yapamayacaklar.
  Marshall gülümsedi.
  - Ücretsiz kayıt olacaksınız. Gördüğüm kadarıyla sen fiziksel olarak güçlüsün ve gözlerin zihinsel yeteneklerden bahsediyor. Ana şey iyi okumaktır. Bunlar zor zamanlar ama savaş bittiğinde işçiler bile iyi koşullarda yaşayacak.
  - Düşman yenilecek! Biz kazanacağız! - Yanes yine yüksek sesle bağırdı.
  - O zaman saflarda yerini al asker. Ve yeni başlayanlar için - arabamda.
  Lisa yüzünü buruşturdu. Çocuk kirliydi ve ondan sonra içini yıkamanız gerekiyor.
  Yükseldikten sonra, yerçekimi uçağı hükümet karargahına koştu.
  Yanesh nefesini tutarak lüks bir şekilde dekore edilmiş devasa evleri inceledi.
  - Merkez sektöre giremiyoruz ve bu çok ilginç.
  - Daha fazlasını göreceksin.
  Yine de, merhamet duygusuyla hareket eden mareşal, turizm merkezine uçmayı emretti. Çocuk gözlerinin içine baktı, kelimenin tam anlamıyla gördüklerini yuttu. Arabadan atlamak, hareketli kaldırım boyunca koşmak, akıllara durgunluk veren sürüşlerden birine tırmanmak istediği fark edildi.
  O gün genellikle sert olan Maxim, daha önce hiç olmadığı kadar kibar ve nazikti.
  - İstersen "neşe dağında" bir gezintiye çık, ondan sonra hemen bana. Parayı al yoksa seni içeri almazlar.
  Mareşal bir kağıt uzattı.
  Yanesh at binmek için koştu, ama görünüşü çok dikkat çekiciydi.
  Uzay-ninja salonunun girişinde devasa robotlar tarafından durduruldu.
  -Oğlum, kötü giyinmişsin, belli ki fakir mahallelerdensin. Yakalanmalı ve karakola götürülmelisiniz.
  Oğlan kaçmaya çalıştı, ama onu sersemletici bir şekilde vurdular ve asfalta çarptılar. Troshev arabadan atlayıp araştırmaya gitmek zorunda kaldı.
  - Bekle, bu öğrenci benimle.
  Kendini yukarı çeken milisler durup şerife baktılar. Maxim saha üniforması içindeydi, ancak komutanın apoleti dört güneşte parlak bir şekilde parıldıyordu.
  Devriyelerin en büyüğü olan bir polis teğmeni selam verdi.
  "Affedersiniz şerif, ama talimatlar dilencilerin galaksinin her yerinden misafirleri ağırladığımız merkeze girmesini yasaklıyor.
  Maxim, böyle saygın bir bölgede bir ragamuffin salmakla hata yaptığını anlamıştı. Ama cehaletini göstermek istemiyordu.
  Bu çocuk bir casus. Yüksek komutanın görevini yerine getirdi.
  Teğmen başını salladı ve tabancasının düğmesine bastı. Janesh Kowalski seğirdi ve kendine geldi. Mareşal gülümsedi ve elini uzattı. O anda, dört Inogalakt aniden ışınlayıcılarla dolup taştı. Dışarıdan, uzaylılar mavi-kahverengi kabuğu olan kabaca yontulmuş kütüklere benziyordu, uzuvları düğümlü ve çarpıktı. Canavarlar ateş açmaya vakit bulamadan Maxim yere düştü ve blasterini çıkardı. Tepeden geçen ateşli yollar, renkli bir heykele çarparak fotonlara pitoresk bir kaide püskürttü. Troshev iki saldırganı bir lazer ışını ile kesti, hayatta kalan iki inogalakt yana eğildi. Bunlardan biri de amansız bir kiriş tarafından geçildi, ancak ikincisi cephenin çıkıntısının arkasına geçmeyi başardı. Canavar aynı anda üç elinden ateş etti ve Maxim hızlı hareket etmesine rağmen hafifçe yaralandı - yan tarafını yaktı ve sağ elini yaraladı. Teğet olarak, düşmanın ışınları "çılgın nilüfer" cazibesine çarptı. Bunu bir patlama izledi.
  Mareşalin gözleri parıldamadan önce, ancak Yanesh'in levhadan bir parça çekip düşmana nasıl fırlattığını görünce şaşırdı. Maxim, bu çelimsiz görünen gençte gizlenen insanlık dışı güce hayran kaldı... Atışın isabetli olduğu ortaya çıktı, arka arkaya beş gözde. Yaratık seğirdi ve ileri doğru sendeledi. Bu, Maxim'in iyi niyetli atışının canavarın hayatına son vermesi için yeterliydi.
  Kavga çabuk bitti. Bu sırada polis ateş açmaya bile çalışmadı. Mareşal bunu hemen fark etti.
  - Önlerde ve arkada, şehirlerin sokaklarında en iyi dövüşler, korkaklar oturur.
  Tombul teğmen bembeyaz oldu. Maxim'e gittim.
  - Yoldaş Mareşal, kusura bakmayın ama ağır ışın fırlatıcıları vardı ve biz...
  - Bu da ne! Maxim, devriyenin kemerindeki blasteri işaret etti. - Sineklik mi? Yazık, görünüşe göre, başkentte sizin için herhangi bir iş olmayacak. Boş oturmayacaksın, seni cepheye göndermeye çalışacağım.
  Çocuğa bir hareketle işaret eden Maxim, yerçekimi düzlemine atlamasına yardım etti ve sonra elini sıkıca sıktı.
  - Sen bir kartalsın. Senin hakkında bir hata yapmadığıma sevindim.
  Kovalsky dostane bir şekilde göz kırptı, sesi oldukça yüksek ve neşeliydi.
  - Sadece bir başarılı atış yaptım. Yapabilirdim...
  - Bir fırsatın olacak. Üniversiteden mezun olun - ve hemen savaşa girin. Önünde bütün bir hayatın var, yine de gözbebeklerine savaşacaksın.
  - Savaş harika! Çocuk heyecanla bağırdı. - Hemen cepheye gitmek, bir ışın tabancası almak istiyorum ...
  - Hemen yapamazsınız, ilk savaşta öldürüleceksiniz. Önce bir diploma al.
  Yanesh rahatsız bir şekilde burnunu çekti. Yeteneklerine güveniyordu, çekim de dahil olmak üzere nasıl yapılacağını zaten bildiğini düşündü. Bu arada, yerçekimi planörü devasa Michurinsky parkının üzerinde uçuyordu. Orada devasa ağaçlar büyüdü, bazıları birkaç yüz metre yüksekliğe ulaştı. Ve meyveler o kadar büyüktü ki, ortasını yedikten sonra içine yerleşebilirsiniz. Altın kabuklu genetiği değiştirilmiş ananaslar iştah açıcı görünüyordu. Doğru, beklentilerin aksine, çocuk için fazla hayranlık uyandırmadılar.
  - Daha önce böyle ormanlarda bulundum. - Janesh açıkladı. - Merkez mahallelerin aksine, oraya herkesin girmesine izin verilir. Oraya gitmek uzun bir yürüyüş olmasına rağmen.
  - Belki! - Dedi Maxim. - Ve yine de, burada hangi bitkilerin olduğuna hayran kalın ... Bir mantar var, altına bütün bir takım sığabilir.
  - Sadece büyük bir sinek mantarına benziyor. O yenmez. Bir çanta dolusu kesilmiş meyve topladığımı hatırlıyorum. Pavarara'yı severim - ince cilt ve tadı sadece lezzetlidir. İncir onun yanında bir hiç. Keserken dikkatli olmalısınız. Patlayabilir ve orada akarsu bir şelale gibidir - sizi uçurur, tek kelime edecek zamanınız bile olmaz. Buradaki meyve çok büyük. Onları plastik bir torbada parça parça taşımanız gerekiyor ki bu çok sakıncalı.
  Maxim, Janesh'in omzuna bir tokat attı.
  - Her şey yemekle ölçülmez. Hadi aşağı inelim ve biraz çiçek toplayalım.
  - Hediye olarak kız! Neden!
  Çocuğun elleri direksiyona uzandı. Kaptan Fox acımasızca parmaklarını tokatladı.
  - Direksiyona dokunma, köpek yavrusu.
  Ve sonra, yanıt olarak, mareşalden başka bir kınama aldı.
  "Sadece bir çocukla savaşacak cesaretin var.
  - Üzgünüm, Ekselansları!
  Janesh gülmeden edemedi.
  - İstersen dene. - İzin verilen Maxim.
  - Simülatörlerde deneyimim var, - dedi Yanesh.
  Kowalski, en ufak bir şüphe ya da korku gölgesi olmadan ellerini direksiyona koydu ve arabayı aşağı indirdi. Görünüşe göre, gerçekten olağanüstü yetenekleri vardı. Graviplane devasa ağaçların tepelerini geçti.
  Maxim müdahale etmedi ve çocuğun uçağı kontrol etmesine izin verdi. Devasa gövdeler arasında manevra yaparak göreviyle çok başarılı bir şekilde başa çıktığını söylemeliyim, asla çarpmadı, yıllarının ötesinde virtüöz tekniğini sergiledi. Ancak düşse bile büyük bir sorun değil, graviplane mükemmel bir güvenlik sistemine sahip. Sonunda, küçük ama inanılmaz güzel çiçeklerle dolu bir açıklığa oturdular. Görünüşe göre iyi büyücü mücevherleri cömertçe dağıttı. Gözleri karmaşık bir renk yelpazesinden dalgalandı ve sarhoş edici koku tarif edilemez bir zevk verdi.
  Yanesh hayranlıkla ıslık bile çaldı. Yere indiklerinde, çocuk dışarı fırladı ve bir kucak dolusu alarak çiçekleri koparmaya başladı. Maxim soğukkanlıydı, manzarayı seviyordu ve yine de bir şey alarma neden oldu. Tehdit altında hissetmek. Ateş ve sudan geçen mareşal, sezgisine güvenirdi, nadiren onu hayal kırıklığına uğrattı. Prensip olarak, insanlar için tehlikeli yaşam formları büyük bir imparatorluğun başkentinde bulunmamalıdır. İşte farklı bir şey. Maxim çocuğu çağırdı ve kulağına usulca fısıldadı:
  - Düşmanlar bizimle. Çiçekleri sakla ve benimle gel.
  Janez'in gözleri parladı.
  - Ben hazırım.
  Buketi Kaptan Fox'un gözetiminde arabada bırakan Maxim ve Yanesh, ormanın derinliklerine doğru ilerledi. Elbette birlikler çağrılmalı ve bölgeyi taramalıydı. Ama Maxim heyecandan büyülenmişti. Janesh, elbette, romantik özlemlere sahipti, kendini bir askeri istihbarat subayı olarak hayal etti ve buna sevindi. Gürültü yapmamaya çalışarak ormanın içinden geçtiler. Yanesh, çıplak bacaklarını mor ısırgan otlarında yakmayı başardı, ancak dizlere kadar olan derisi büyük kabarcıklarla kaplı olmasına rağmen kendini tuttu.
  Dikkatli ol, diye fısıldadı Maxim. - Ormanda, her çimen yaprağında tehlike gizlidir.
  Janesh, "Burada koruyucu kamuflaja ihtiyacımız var," diye fısıldadı. Paçavralar cesedi zar zor sakladı, bir şey bacaklara tırmanıyordu. Büyük böcekler ve Janesh bunu okulda öğrendi, insanlar bu gezegende yenmez. En tehlikeli eklembacaklı türleri genetik düzeyde yok edildi, başkentin merkezinin bir enfeksiyon veya salgın kaynağı olması yeterli değildi. Sessizce yürüdüler. Maxim aniden dondu. Küçük canlılar sanki biri onu korkutup kaçırmış gibi huzursuzca davranıyorlardı. Mareşal çocuğun elinden tuttu ve kulağına fısıldadı:
  - İleride bir pusu var!
  Maxim cebinden bir ses alıcısı çıkardı ve çevreyi dikkatle dinledi. Gerçekten de, beş insan savaşçı ve yaklaşık aynı sayıda inogalakt yakınlarda yatıyordu. Eh, böyle bir güç dengesiyle, savaşa girmemek, düşmanı atlamak daha iyidir.
  Ve öyle yaptılar.
  Tecrübeli asker ve yeşil çocuk senkronize hareket ettiler. Yoğun çalılıklardan geçmek zorunda kaldım, ayak bileklerime kadar yosunlarda boğuldum. Mareşal, büyük zorluklarla, canlı zincirdeki boşluğu hesapladı ve bu yerden geçmeyi başardı. Şanslıydılar, uzaylıların hiçbiri hayvan içgüdülerine veya olağanüstü işitmeye sahip değildi. Ses alıcısı zaten yumuşak bir şekilde konuşulan kelimeleri ayırt edebiliyordu.
  - Bay Resident, benden imkansızı istiyorsunuz.
  Cevap olarak, gıcırtı gibi bir ses.
  - Ve siz General, sonuna kadar çalışmadan sadece para almaya alışkınsınız.
  Tınıya bakılırsa, insansı olmayan bir ırka aitti.
  - Sana yarım milyon ödendi, ne olmuş? Casus uydular hakkında güncel olmayan bilgiler.
  "Bu benim suçum değil," insan sesi kendini ağır ağır haklı çıkarmaya devam etti. - Prensipte bu tür bilgiler çok hızlı bir şekilde eski hale gelir. Ben her şeye kadir değilim.
  - Bunu hemen anladık, zayıfsın demek daha kolay. Kremlin sistemine saldırmak söz konusu olduğunda, sen ve suç ortaklarınız pek işinize yaramayacak.
  Maxim titredi. Başkenti ve galaksinin tüm merkezini kapsayan en güçlü savunma hattına gerçekten saldıracak mı? Yaratıcılarına göre "Kremlin" sistemi zaptedilemez ve yine de düşmanlar imparatorluğun tam kalbinde harekete geçirilirse, bu üzücü yansımalara yol açar.
  - Biliyor musun dostum, yakında tamamen yeni bir silah kullanacağız ve onun yardımıyla Rus yıldız gemileri etkili menzile ulaşmadan toza dönüşecek. O zaman ordumuz, her yere nüfuz eden bir yerçekimi dalgası gibi, Rus alanlarını sular altında bırakacak, emperyal dünyaları boyun eğdirecek.
  Maxim bastırılmış bir iç çekti, görünüşe göre, böyle bir olasılık özellikle hainin hoşuna gitmedi. Ancak cevap verdi:
  - Beşinci Kol her zamanki gibi aktif ve istilanız plana göre gidecek.
  - Yakın gelecek için göreviniz, grev gruplarımız için başkentte bir düzine kale oluşturmak. Paralı askerler turist kisvesi altında buraya sızacak, ormanlarda saklanacak ve ardından genel grevde rol oynayacak.
  - Bu yüzden olacak.
  - Bak dostum, yıldız gemilerimizin saldırısı başarısız olursa, senin için daha kötü olacak. Kendi karşı istihbaratı parçalara ayrılacak ve infaz yavaş ve acı verici olacak.
  Maxim kimin konuştuğunu görmese de SMERSH'nin sesinden haini anlayabileceğinden emindi.
  - Düşman liderliğindeki tüm son randevular hakkında bilgiye ihtiyacımız var. Bildiğin her şey.
  - Bilgilerime göre, genç Mareşal Maxim Troshev, Smoor galaksisindeki bir yıldız filosuna komuta etmek üzere atandı. Hakkında kesin bir bilgi yok ama...
  - Her şey açık, Ruslar orada büyük bir taarruz hazırlıyor. Her zaman olduğu gibi. Yeni komutan büyük kuvvetler tarafından ani bir darbedir.
  Maxim ürperdi, ileri atılıp dejenere olanı boğmak istedi. Operasyon tehlikede.
  - Bence öyle. Diğer görevlere gelince...
  Hain uzun ve sıkıcı bir şekilde saydı ama Maxim çoktan kafasında bir plan kurmuştu. İlk olarak, burayı sessizce terk etmeniz ve ikincisi, acilen SMERSH ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Orada, casus ağını hemen etkisiz hale getirmeye veya beklemeye karar verecekler. Sonuçta, tespit edilen hainler tehlikeli değil ve onlar aracılığıyla dezenformasyon sızdırılabilir. Ana şey - inisiyatif yok. Ancak şimdiye kadar sessizce oturan çocuk kıpırdandı, gençlik enerjisinin tüm hızıyla olduğu fark edildi.
  "Belki onlara bir lazerle vurabiliriz Bay Mareşal?"
  Hayır, hiç de değil, diye fısıldadı Maxim. - Bunun için istihbarat ve bilgi toplamak ve doğru kişiye bildirmek için istihbarat. Ve eğer düzeni bozarsan, seni bizzat vururum.
  Mareşal ışın silahını tehditkar bir şekilde kaldırdı.
  Yanes başını salladı.
  - Emirler tartışılmaz.
  Maxim, çocuğu yanına aldığına pişman oldu. Peki ya fısıltılarını duyarlarsa... Bu sırada ses alıcısında bir gıcırtı duyuldu, uzaylı tekrar konuştu.
  - "Jüpiter"e söyle, bize yardım etmezse bu piyonu feda ederek ona ihanet edebiliriz. O zaman Yüce'niz öfkelenir ve merhamet onun kusurları arasında değildir.
  "Evet," diye düşündü Maxim, "lider sert olmalı." Ancak seçilen bin kişiden biri olduğunda, ancak yönetici diktatörün ani ölümü durumunda lider olma şansına sahipti. Her yıl bin kişi seçilir ve yüce gücün rotasyonu her otuz yılda bir gerçekleşir. Ama bu şans da kaçırıldı. Birincisi, Maxim'in karakteri çok yumuşaktı ve ikincisi, çocuklukta çok şiddetli olan paranormal yetenekler yaşla birlikte zayıflamaya başladı. Ancak, olmadığın zaman bir mareşal olmak ve kırk ... bir şey söylüyor.
  - Jüpiter'e dokunma. O senin ana umudun. Onsuz, savaşı kazanma şansı ihmal edilebilir.
  Inogalact cevap olarak anlaşılmaz bir şey şakladı. Sonra dile getirdi:
  - "Jüpiter" aktifken değerlidir. Hareketsizliği nedeniyle birliklerimiz çok fazla kayıp veriyor. Ne olursa olsun, ona talimatlarımızı vereceksin. O zamana kadar gidebilirsin.
  - İşte bu, gidebilirsin, - Maxim rahatlayarak içini çekti. O anda, sözlerini reddeden bir patlama gürledi. Bir çatışma çıktı.
  - Lanet olsun! Tekrar değiştir...
  Mareşal eğildi ve Yanesh'in gözlerinde sadece neşeli kıvılcımlar parladı.
  . BÖLÜM 11
  - Vicdan konuşuyorsun! - kibirli köle homurdandı.
  - Böylece mutluluk herkese aittir, bir avuç seçilmiş kişiye değil. Bu kutsal amaç için kılıcımı kaldırdım! - diye haykırdı Cadı.
  Kont şüpheciydi:
  - Değil! Ya küskünlük ya da güç hırsı tarafından yönlendirildiğinize inanıyorum! Köle ayaklanmaları oldu ve bu ancak bir katliamla sonuçlandı. Bunlar herhangi bir isyanın sonuçlarıdır.
  - Bir isyan değil, bir devrim olacak. En önemli şey daha sonra, zaferden sonra olacak! - Savaşçı güçlü bir coşkuyla söyledi.
  - Devrim? Garip kelime, kendin mi buldun? Forsa şaşırmıştı.
  - Tam olarak değil! Bu terim bana rüyamda bir melek tarafından çağrıldı. - İlhamla Vedmakov'u açtım.
  - Bir melek ya da kara tanrılardan biri! Peygamberlik rüyaları kurnazdır. Kont tereddüt etti.
  - Her durumda, insanların hayatlarını daha iyi hale getirme ve kendiniz daha iyi olma şansınız olacak! Bütün sıkıntılar bencillikten gelir, refah ancak ortak çabalarla mümkündür. Takımsız insan kor gibidir, ateşi yoktur, az ışık verir ve çabuk söner! - Vedmakov'dan bir belagat akışı çıkardı.
  - Bahsettiğiniz kişi bir takımda olmalı. Ama hayvan doğasının ne olduğunu biliyor musun? Forsa kötü niyetle sordu.
  - Ve hayvan sürüde daha iyidir! Ve genel olarak, bir köle olduğunuz ve kurtulmadığınız için, soylular sizden uzaklaştı, kelimelerle gerçek arkadaşlar gerçek renklerini gösterdi. Öyleyse, farklı bir ortamda yoldaş aramanın zamanı geldi. - Zaten daha sakin bir şekilde Vedmakova'yı önerdi.
  Kont de Bora birkaç saniye sessiz kaldı ve sonra elini uzattı:
  "Nihai başarıya inanmasam da en azından kılıcım kan içecek.
  - Mantık içgüdülere hizmet etmemelidir - şehvetin zihni! - Dedi Cadı.
  - Pekala, bana öğretmeyi bırak! Bir savaş olacak - bir başarı olacak! Kont kendi üzerindeki kanı silmeye başladı.
  - Sen deneyimli ve cesur bir savaşçısın, takım lideri olarak seçilmelisin! - Savaşçı önerdi.
  - Fena değil, ama her komutanı seçmek gerekli değil. Daha katı bir komuta birliği ilkesi olmalıdır. Sen seçildin, bu yüzden atadın! -Kont zincir postayla giyinmeye başladı. Birkaç çocuk yardımına koştu.
  Peki ya serbest rekabet? - Vedmakova şüphelendi.
  - Ordu için felaket! - Gücü kesin. - Ekonomi birçok dalın köksapıdır, ordu tek bir gövdedir!
  Witcher alay etti:
  - Ama daha sık meşe, güç ve duruşta değil, kontrol düzeyinde!
  Yarı çıplak çocuk, konta bir kılıç verdi. Kemiğine tokat atarak karşılık verdi, defalarca dövüldü. Çocuk bağırdı ve kahverengi bacaklarını seğirerek geri sıçradı.
  Witcher kararlı bir şekilde şunları söyledi:
  "Her biri iki buçuk askerden oluşan beş kesik lejyon oluşturuyorum. Üçüncüye komuta etmekle görevlendirildin! Gerisini köleler seçsin!
  Son teklif tartışmalara neden oldu ve neredeyse kavgaya dönüştü. Sonra aslında bir kavga çıktı, birkaç köle yaralandı ve Witcher müdahale etmek zorunda kaldı. En sinirli olanı devirerek bağırdı:
  - Bastonu döndürmeye yetecek kadar! Komutanların doğrudan atanmasına geçelim.
  Köleler pek homurdanmadı, ama savaşçı böyle bir öneriyi oylamaya sunduğunda, hep bir ağızdan ellerini kaldırdılar.
  Burada ayaklanmaya öncülük eden Witcher çok çalışmak zorunda kaldı. Aslında, değerli bir kişiyi gözle belirlemek zor ve aday adaylarına sorular sormaya devam etti. Son olarak, lejyonlara atamalar yapıldı ve daha küçük bölümlere geçici komutanlar atandı.
  - Savaşlar bittiğinde askerlerin gösterdiği yiğitlik ve ustalığa bakacağız! - Kız açıkladı.
  Lejyonlardan biri tamamen çocuklardan ve gençlerden oluşuyordu. Vedmakova, çocuğu Bik'in başına geçirdi. Çocuklar kızdı:
  - Hala çok küçük! Küçük bir taneye ihtiyacımız yok. En büyüğünü ve en kuvvetlisini üstümüze koy.
  - Kimi istiyorsun?
  - Seni özledim! O en çok hak eden!
  Atletik yapılı genç bir adam öne çıktı, hala bir çocuktu, ama zaten bir meşe kadar uzundu. Doğru, yüzü donuk görünüyordu. Aklın bir komutan için ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilen Vedmakova sordu:
  - Sekiz kişilik bir aile ne olacak!
  Genç adam ona baktı ve mırıldandı:
  - Bilmiyorum! Ana kaslar ve güç.
  Bick hoparlöre havladı:
  - Beyinsiz kaslar, bu bir avuç et - üzerinde bir tava ağlıyor!
  - Kapa çeneni seni böcek! Çeneni patlatırım! - Genç kahramanı kükredi.
  - Kim bilmez ki yedi - elli altı yumruğunu burnundan öteye zar zor vurabilir! Çocuk ona dilini gösterdi.
  Genç haydut ciğerlerinin tepesinde havladı:
  Ölümüne savaşman için sana meydan okuyorum!
  - Beni fare maymunu gibi taklit ediyorsun! - dedi Comte de Forsa. - Ancak, bu tek değerli çıkış yolu.
  - İki düellocudan biri aptal, diğeri alçak! - Vedmakova'yı fark ettim. "Oğlanlar ısınmadan faydalansa da.
  Bik düşmanının önünde durdu, boy farkı büyüktü, rakibi beş kat daha ağırdı. Ancak çocuk küçümseyici bir şekilde rahatlama kaslarına baktı, çocuk zayıftı ama sinirliydi. Yuvarlak yüzü yüzünü buruşturdu, elinde bir kılıç dönüyordu.
  - Peki, nasıl savaşacağız ya da katlanacağız! - Sırıtarak sordu.
  - Evet seni seviyorum! - Sporcu çocuğa saldırdı. Ters vuruş yaptı, kılıcı uzun ve ağırdı, görünüşe göre iki elli olanlardan biriydi. Bik darbeyi savuşturdu, savuşturmaya bile çalışmadı, sadece yörüngenin üzerine atladı ve kılıcını burnunun köprüsüne sapladı. Çocuk sadece hesaplama temelinde dövdü - tırmalamak, ama öldürmemek.
  Haydut daha da öfkelendi, ikinci kılıcı sallamaya başladı. Burada Buku bile akıntıya baskı yapmak zorunda kaldı. Çocuğun çıplak topukluları küçülüyordu ve bıçaklar peşlerinden koşturuyordu. Bik aniden durdu, dişlerinde bir boru belirdi. Düşman daha sert savruldu ve kalın kollarını iki yana açarak dört nala koştu. Çocuk alaycı bir şekilde sırıtarak tükürdü ve sporcunun yüzüne küçük bir şey çarptı. Bick bıçakların yanından geçti ve hatta çıplak topuğuyla rakibinin göğsüne vurdu.
  Güçlü adam sendeleyerek çılgınca çığlık attı, sonra bacakları zayıfladı ve çökmeye başladı.
  Ordunun içinden dostça bir iç çekiş geçti, çok azı küçük çocuğun devi yeneceğini umuyordu. Sonra çocuklar sevinçle bağırdı, her şeyden önce, elbette, kölelerin en küçüğü. Daha küçük ve daha zayıf olanlar, ana patronunuzun da harika olmadığını görmekten memnunlar. Yani bir çocuk bile ayaklanma için bir şeyler yapabilir.
  Birkaç yerel doktor da dahil olmak üzere köleler mağlup sporcuya koştu. Seyrek saçlı genç kahramanın pürüzlü yüzünde mor bir nokta bulanıklaştı. Doktor şaşkınlıkla dedi ki:
  - Bazilika! İçine uzuvları felç eden zehirli bir iğne saplandı.
  - Geçici! dedi Bick. - Sonra uyanır. Hiçbir şey hatırlamayacak, sadece utancını fark etmeyecek.
  Witcher çocuğun yanına gitti:
  - Zehir yapmayı nerede öğrendin?
  - Hiçbir yerde! Sitelerden birinde bulundu. Zenginler de toplumdaki konumlarından memnun değiller. Burada her türlü zehiri yaparlar. İksir mühürlüyse sorun değil, nasıl kilit açılacağını biliyorum! - Bik, Witcher'a sinsice göz kırptı.
  - Neresi? - Savaşçıya sordu.
  - Bir hırsız öğretti! Geçici olarak köle olduğu ortaya çıktı, onunla aynı çiftteydim, çok çalıştık, ormanı kestik. Bana kilitleri nasıl açacağımı söyledi, hatta bana bir şey gösterdi. Hafızama hayret ettim ve sonra kaçtım. Küçük çocuk sinsice göz kırptı.
  - Onu takip etmedin mi? - Vedmakova şaşırdı.
  - Değil! Bu kaçış için hepimiz kırbaçlandık ve eğer ben de sızdırırsam, o zaman her beş kişiden biri direklerde çarmıha gerilecekti. İki zaten bir komplo. - Sırım çocuk açıkladı.
  - Barbarlar! Eh, böyle bir hafıza insanıysanız, belki de Khirov'u tanımak sizin için faydalı olacaktır. - Vedmakova'yı önerdi.
  - Hariç tutulmadı! Uzun zamandır en güçlü ve en zeki olmak istedim! - Çocuk pazı topunu gösterdi.
  - Benden daha güçlü ve daha mı akıllı? - Savaşçıyı şakacı bir şekilde kullan.
  - Değil! Sonuçta lider sensin! Ama sağ elinle, neden olmasın! - Bik daha fazla ikna etmek için ellerinin üzerinde ayağa kalktı.
  - Bir kişi ne kadar yüksekten uçarsa, konumundan o kadar memnun olmaz! - Vedmakova'yı fark ettim.
  - İnsanlar uçmaz! Sadece kanatları var - aklı sürünmeye alışkın değil! - Çocuk, yaşının ötesinde gelişmiş bir düşünce gösterdi.
  - Ordumuzda kanatlar olacak! Söz veriyorum bir şeyler bulacağım. - Vedmakova söz verdi.
  - Ve sana inanıyorum abla! Ne de olsa bizim için sadece bir lider değil, aynı zamanda bir kız kardeş hatta bir annesiniz. Bir aile olarak yaşayacağız! dedi Bick.
  - Ülkenin lideri insanlara kardeş değil, kardeş olmalıdır! - Milletin lideri her şeyden önce halkın hizmetkarıdır. Ancak iltifat alışverişini bırakalım, kabul ettiğiniz silahlar başkaları tarafından kullanılmalıdır. Hadi boru yapalım! - Sipariş edilen Vedmakova.
  "Yeterince uzun değiller!" Geç fark edildi. - Geliştirilmesi gerekiyor.
  - Zaten düşünüyorum, sonuçta dudaklar ve yanaklar kısa bir mesafeyi vurmayı mümkün kılıyor. Ama bir şey varsa, genişler ve kuvvetle çarpar. Biraz mineral ve bitki. - Vedmakova güçlü bir zihinsel gerginlik hissetti.
  Çocuk görünüşe göre onun sözlerini duydu:
  Haydi yapalım, öğeleri seçin! Hala zamanımız var, birçok köleye savaşın temel tekniklerinin gösterilmesi gerekiyor.
  - Haklısın küçük kardeşim, bir şekilde büyücü bize yardım edecek. Ancak, bize büyük kuvvetler atılıncaya kadar saldırmalıyız. Ancak dikkatli bir şekilde hazırlanmalıyız. Okyanusta kuru bir kaya bulmak, askeri amaçlarla kullanılmayan bir buluştan daha kolaydır! - Vedmakov'u özetledi.
  Sonuçta, isyancılar günü tatbikatlarda geçirdiler, aynı zamanda Bik istihbarat gönderdi.
  Bir ordu şehrin dışına yürüdü. Çok büyük değil, ama iyi silahlanmış. Daha küçük bir kabuklu hamamböceğine binen izci çocuk, bir saçmalığa bile dikkat çekti:
  - Savaşçıların beş kılıcı var ve zar zor hareket ediyorlar!
  - Yani iyi! dedi Bick. - Ya da daha doğrusu, bize gelmeden önce bile harika, fazla kilolardan tükeniyorlar.
  Vedmakova kurnazca şunları kaydetti:
  - Tecrübeli savaşçılar, sağ elinize beş parmaktan fazla silah almayın dedi. Kesinlikle fena değil, aptallıkları daha hızlı kazanmaya yardımcı olacak. Bu arada, kölelerin birkaç saat uyumasına izin verin. Zor bir gün geçirdiler ve mücadele kolay olmayacak. Düşmanların tam olarak kaç askeri var?
  - Beş buçuk bin. dedi Bick kendinden emin bir şekilde. "Yani hepsini çimdiklersek şehirde beş yüzden fazla insan kalmayacak.
  - Oldukça makul, her taraftan gitmek gerekecek. Geceleri bize saldırmaya cesaret edemeyecekler, kendilerininkini kesecekler. Bu, bir kamp olacakları anlamına gelir, böylece daha sonra şafakta tüm güçleriyle doğrarlar. Belki de kuşatma amacıyla birlikleri ayırabiliriz. - Önerilen Vedmakova.
  Kont de Forsa itiraz etti:
  - Saltanatta hüküm süren alışkanlıkları iyi biliyorum, onlarla defalarca savaştık. Geceleri kampımıza altın torbalarla bazı casuslar gönderecekler. Kölelere rüşvet vermeye çalışacaklar ve sonra onları kazığa oturtacaklar ya da en iyi ihtimalle burun deliklerini sökecekler.
  - Casus göndermek eski bir taktiktir. - Vedmakov'un ayak parmaklarını yoğurduğumu fark ettim. - Ama görünmezlik kepleri yok, gardiyanlar o kadar dikkatli ve kurnaz ki hepsini yakalayacaklar. Ayrıca, onları şafağa biraz daha yaklaştıracağız. Ve köleler daha iyi uyur ve düşman daha derin uykuya dalar.
  - Mantıken! İlk saldıran ben olacağım! dedi Bick.
  - Koruyucuların çıkarılması gerekecek ve bu, ateşleme tüpleri yardımıyla yapılabilir. - Vedmakova cihazı gösterdi. - Buraya bir çeşit piston, üç çeşit ot ve karbürlü yağ eklenmiştir. Sadece dikkatli olmalısın, aksi takdirde geri tepme çocukların dişlerini kırar. En zeki çocukları yanınıza alın.
  - Birçoğunun bahçelere baskın yapma ve hırsızlık yapma tecrübesi var. Kim özgür doğdu ve kim, özellikle ev köleleri efendilerinden çalamadı. - Bik herkese güvence verdi. - Böylece hayatta kalma okulundan geçtiler.
  - Çok daha iyi! Genel olarak, çok fazla gardiyan olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta, biz onlar için kimiz? Köleler aptaldır! Aptallık alçakgönüllülüğe daha yakındır - aklın çabukluğu kötülüğe.
  Büyücü Hirov konuşmaya girdi:
  - Yaklaşık olarak iki katı veya biraz daha fazla üstünlüğümüz var ama düşman daha iyi eğitimli ve silahlı. Ve saltanat ordusunda, kadınlar yalnızca ölümsüzlerin kişisel lejyonunda hizmet eder. Farklı ülkelerden altı bin paralı asker var. Orduda birçok kadın olacak ve nadir istisnalar dışında erkeklerden daha zayıflar.
  Bu yüzden her savaş dikkatlice planlanmalıdır. Özellikle ilk mağlubiyette köleler üzerimizden dağılmaya başlayacak.
  - Bir kadın olarak zafer - parlak bir şekilde cezbeder, ancak fiyatı korkutur! - Yine Vedmakov ile parladı.
  - Harika! Şimdi görüyorum ki operasyon planı oldukça kabul edilmiş. Sadece detayları netleştirmek için kalır. Savaş sırasında düşman saflarında panik başlayacak ve askerlerin çoğu Zhit şehrine doğru koşacak. - Khirov önerdi
  - Temizlemek! En güçlü köle müfrezesi şehrin hemen yanından arkadan saldıracak. Belki onu ben yönetirim. - Kont Forsa önerdi.
  - İmkansız ama sen! - Büyücüyü belirledi.
  - Ayrıca yağ çömleklerimiz var ve onlara fitil takmamız emredildi. Kampa atın, paniği yoğunlaştırın. - Vedmakova'yı önerdi.
  Ve bu da mantıklı. Büyücü kabul etti. - Şimdiye kadar sadece siz bu türden birkaç suçlama hazırladınız.
  - Doğru! Ateş tanrısı savaş ve diğer tanrılar gibi dikkat ve fedakarlık gerektirir! Ama her şeyi hazırlamak için yeterli zamanımız olmadı. - Witcher, ağzından utandı.
  - Bir dahaki sefere daha sofistike ol. Şimdiye kadar, uyuyamadık. - Khirov herhangi bir bahane olmadan esnedi.
  Witcher başını salladı.
  - Hayvani bir alışkanlığım var, az ve hassas uyu ama kardeşlerimiz dinlenmeyi hak ediyor.
  - Uyku stratejik bir silahtır, eksikliği yorgunluğun nedenidir ve bu da yenilginin tohumudur. Geç fark edildi.
  Açık hava aktivitelerinden sonra köleler, ölü gibi uyudular. Sadece gardiyanlar pusuya oturdu, alarmı vermeye hazırdı. Düşman komutanının birdenbire ne kadar ileri görüşlü olacağını asla bilemezsiniz. Ancak, görünüşe göre hükümet lejyonunun başkanının komutanı olan Temnik Etirimon'un öngörülemeyen bir gece savaşı istemediği ortaya çıktı. Ayrıca, bir kölenin karanlıkta saklanması ve sonra onları yakalaması daha kolaydır. Ve belki de teslim olurlar, ardından işkence ve infaz olur. Temnik Etirimon dudaklarını yaladı, özellikle genç kadınlarla alay etmek, ayak parmaklarını kırmak, saçları ateşe vermek çok çekici - çok cazip.
  Aceleyle çadırlarını kuran askerler uykuya daldılar. İki düzineden fazla nöbetçi kalmamıştı. Yatmadan önce, Etirimon binlerce kişiyle birlikte bir ziyafet düzenledi, çıplak dansçılar, takılarını önlerinde sallayarak. Güzel ve eğlenceliydi. Binler onlara kemik fırlattı, onları baştan çıkarıcı pozlar almaya zorladı. Sonra hiç tereddüt etmeden onları ele geçirdiler ve hayvani şehvetlerini tatmin ederek sarhoş bir uykuya daldılar.
  Ölümleri fark edilmeden sürünerek geldi. İsyancılar ormanı geçtiler, bir çocuk sürüsü ilerledi. Bir ağaca tutunan, yapraklarda saklanan Bik, ilk nöbetçiyi gördü.
  - Burada lezzetli sıkılıyor.
  Zehir biraz geliştirildi ve anında felce neden oldu. Yüze vurmaya gerek yoktur, çünkü saltanat askerleri kural olarak hafif yürürler ve sadece göğüsleri bir mermi ile örtülür ve nöbetçi yatar.
  - Bir tane var!
  Vedmakova'nın kendisi arkadan hareket ediyor. Herhangi bir atış tüpü olmadan nöbetçiyi kaldırır. Sadece arkadan giriyor ve boynu büküyor.
  - Hareket hayattır! Sadece şarkı söyleme - barış için! Ve çok üzücü - mide boş!
  Savaşçı biraz daha komik oldu. Etraftaki ağaçlar uzun, sarmaşıklar görülüyor. Sevgili yakınlarda sürünür ve en zeki köle çocuklar. Yetişkin savaşçılar daha ağırdır ve bu nedenle geride kalırlar. Ağır bir canavar her zaman daha fazla ses çıkarır.
  Vedmakova yol boyunca bir şişeden hindistancevizi birası emen başka bir nöbetçiyi öldürdü. Kamp onlardan önce açıldı.
  Özellikle büyük bir kamp olmayan askerler, bazen çadırlarda ve bazen de sadece kalın otların üzerinde uyudular. Gece sıcak, pek çok nöbetçi esnemez, dikkatsizce bakar.
  Buradaki ana şey, alarmı yükseltmek için zamanları olmaması için onları bir kerede kaldırmaktır. Kuğu guguk kuşu, hoş sesiyle bunun için daha uygundur. Herhangi bir şüphe uyandırmaz, tam tersine, uğultusu neredeyse sürekli duyulur, ancak tonu değiştirirseniz, bilgiyi yakalayabilirsiniz.
  Cadı tam da bunu yapıyor. Ona cevap verirler. Nöbetçiler tepki vermiyor, ne "şanslı"lar, ölümün kolay olduğu ortaya çıktı.
  - Bir kılıç, bir yağmur damlası gibi düşecek ve dağılacak ve birçoğu olduğunda zafer doğacak!
  Vedmakova uyuyanları katletmeye başladı. Bir yandan şövalye değildi, ama diğer yandan zafer onurlandırılmaya değerdi! Onur göreceli bir kavramdır ve öncelikle askerlerinize uygulanmalıdır!
  Öncelikle zengin giyinenlerin işini bitirin komutanlar. Kılıçlar, kural olarak, ayrı bir yığın halinde istiflendi.
  Ancak vicdan azabı uzun sürmedi, köleler de katliama başladılar ve bunun sonucunda alarm verildi. Gece saldırıya uğradığınızda panik kaçınılmazdır, özellikle hava bulutluysa bulutludur. Kölelerin hepsi yarı çıplaktır ve birbirlerini kolayca ayırt ederler ve savaşçılar genellikle birbirlerine saldırarak karşı karşıya gelirler. Ve biri bağırır:
  - Kendini kurtar!
  - Koruma! Şeytanlar saldırıyor!
  Panik zamanlarında komutanın rolü her zamankinden daha önemlidir. Vedmakova bunu biliyor ve ana çadıra koştu.
  Hâlâ yarı sarhoş olan Etirimon gözlerini zar zor açtı. Genel olarak, kavgadan önce içen - yeraltı dünyasında akşamdan kalma.
  - Ne oldu! Borular neden sessiz! - Bağırdı.
  - Borular sessizdir, çünkü bıçaklar şarkı söyler - çelik bakırdan daha güçlüdür! - diye bağırdı cadı. Echirimon'un üzerine atladı. Temnik, elbette, kılıcı ustaca kullandı, ama henüz kendini tam olarak toparlamamıştı ve Witcher'ın kasları mükemmel bir şekilde ısınmıştı. Kına lekeli kılıcı karanlıkta zar zor görülebilen çılgın bir üçlü çizdi. Şanssız asilzadenin başı uçup gitti.
  Vedmakova, ona koşan bininciyi ayağının tekmesiyle yere serdi. Tüpten bir tükürük ile başka bir komutan çıkardı.
  - Ne hortlaklar, uyanmayın!
  Yine keskin bir kılıç darbesi, delinen düşman düşüyor! İki biner ona arkadan girmeye çalışır ama bir dansçıya rastlarlar. Gıcırdıyor, geri tekmeliyor. Vedmakova anı kaçırmaz, birini keser, diğerini bitirir. Komutansız ordu, çobansız koyun sürüsü gibidir, bir kurt yemezse sizi korkutur!
  Şimdi, birçoğu bir sopayla ya da en iyi ihtimalle bir boynuzla silahlanmış olan asi köleler kanatlandılar. Çok etkili bir taktik, beşimizin kendimizi bire atmasıydı. Bu yüzden atmak ve ezmek daha kolaydı.
  - Kaçmalarına izin verme! Bacaklarını kes! - Vedmakov'un ses yükselticisinden çığlık attı.
  Solntslav herkesle birlikte doğranmış. Bu divanın kasları nasıl oynadı. Nedensiz değil, çoğu kişi kızgın bir kadını bir iblisten daha korkunç olarak görür. Böylece savaşçılardan birini ikiye böldü ve kılıcı ataletle arkasında duran memurun boğazını kesti. Yüzbaşılar, bir düzen görünümünü geri getirmeye çalıştılar, ancak çabucak yok oldular. Ayrıca Saltanat, askerin inisiyatifin ne olduğunu unutmasını sağlamak için her şeyi yaptı. İsyancılar, sırayla, Sultanlık birliklerini hamamböceği salyangozlarından ustaca uzaklaştırdılar.
  - Eyerde oturmalarına izin verme! - bağırdı Solntslav.
  Geçiş eklendi:
  - Ateş, atları dizginle.
  Bu yardımcı oldu, hamamböceği salyangozları saflara girdi ve ek panik ekti. Sonuç olarak, ne yapacağını bilemeyen birçok savaşçı koşmak için koştu. Ama bu tam olarak Witcher ve kölelerin beklediği şeydi. Mücadele imha ve zulme dönüştü.
  Savaşçı sağ gözünü kıstı, üç hançer fırlattı:
  Kaçmalarına izin vermeyeceğiz!
  Uçmak korkaklıktan daha aptallıktır! Sonuçta, çoğu asker savaşta değil, takip sırasında ölür!
  Bik, çok hızlı bir çocuk gibi, memurlardan birinin boynuna atladı ve üzerine bindi:
  - Daha hızlı hamamböceği!
  Hançer mahmuz yerine hizmet etti ve zavallı adam onu fırlatmaya çalışmadı bile.
  Bunu fark eden Vedmakova bağırdı:
  - Savaş bir domino oyunu gibidir, artık sadece kırık kemikler toplanamaz - dünya tutar!
  - Hiçbir şey, kemiklerim genç, güçlü! - Çocuk atladı, boynunu kesti. Ondan sonra hız bile ekledi.
  Vedmakova bir ceset üzerine tökezledi, birkaç ceset etrafta yatıyordu, ancak diva düşmedi, üzerlerinden atladı. Sonra kılıçlarıyla saldırdı. Onlara karşı savaşan birliklerin savaşçı ruhu buharlaştı ve şimdi savaşçı bir cellata dönüştü. Hatta kana karşı bir isteksizlik vardı. Witcher bağırdı:
  - Onur adına! Silahı kim atacak - yaşayacak! Saltanatın askerlerini teslim edin.
  Emri yerine getirenler oldu, ancak birçoğu çaresizlik içinde kaçmaya devam etti ve bazıları dizlerinin üzerine düştü.
  Örneğin, on güçlü savaşçı aynı anda Bik'e teslim oldu. Belki de kaderlerini bir çocuğa teslim etmenin daha güvenli olduğunu düşündüler. Oğlan bağırdı:
  - Düşmek!
  Savaşçılar düştü. Bik, çocuğun küçük ağırlığına rağmen sırtlarında çıplak ayakla yürüdü, askerler korku içinde inledi. Sonra çocuk, mağlup edilen düşmanları küçük bir ihtiyaçtan kurtarıp rahatlatmama fikrini ortaya attı. Ama sonra köleler daha iyi bir toplum inşa etmek istedikleri ve kendi efendilerinin yolunu tekrarlamadıkları için aşağılık ayartmayı uzaklaştırdı.
  - Tamam, yaşa - gökyüzünü tüttür!
  Yavaş yavaş, savaş boşa çıktı! Her ne kadar katliam uzun sürmüş gibi görünse de. Witcher oldukça yetenekli bir savaşçıya rastladı. Sert bir karşılıklı saldırıdan sonra, yine de onu silahsızlandırdı, sonra onu sersemletti.
  - Onlara ihtiyacımız var!
  Bazılarının üzerine ağlar atıldı, böyle direnmediler. Savaş neredeyse bitmişti, sadece uçuş ve takip sürdü. Vedmakova kişisel olarak kovalamacaya öncülük etti, birçok kişiyi öldürdü, ancak tüm orduyu son askere kadar yok edemedi.
  Bununla birlikte, atlı birkaç yüz kölesi olan genç savaşçı, hareket halindeyken savunmaya hazır olmayan şehri ele geçirmek için cesur bir maceraya karar verdi.
  - Güçlü bir hamle olacak. Servetin elimizden alınmasına izin vermeyeceğiz ve en önemlisi omuzlarımızda patlayacağız.
  Yenilen ordunun birkaç düzine savaşçısı, yine de hamamböceği salyangozlarına atlamayı başardı ve kapıya dörtnala koştu.
  Hemen açmadılar, bir arbede oldu. Kapılar indirildiğinde, Vedmakova atlılarla ormanın arkasından atladı. Çocuğun cihazını kullanarak bağırdı:
  - Büyük Sultan Erifef adına! Güçlü takviyeler size doğru koşuyor! Şehri savunmak istiyorsanız, bırakın savaşçılar surlarda yerlerini alsınlar.
  Uyanık gardiyanlar, özellikle Vedmakova'nın cesetlerden çıkardığı zengin bir kıyafet giydiği için hemen fark etmediler. Bir kask bir şeye değer, güneşte bir buz saçağı gibi parıldıyor, böyle asil bir valiyi kim reddedecek.
  Ve beyler, belediye başkanı ve diğer soylular elbette uyumadılar, halklarına "baktılar"!
  Küçük bir tepede, antik Roma ve antik Doğu stillerinin karışımıyla yapılmış, sütunları ve heykelleri olan güzel bir saray vardı. Önünde, bu memlekette âdet olduğu üzere, ağzından fışkıran bir çeşme ile Sultan Erifef'in devasa bir heykeli vardır. En büyük salonda gürültülü ve neşeliydi, müzik geliyordu - bir dağın ziyafeti. Saltanatın soylu soyluları bir Sabantuy düzenlediler. Pahalı altın işlemeli togalarda yemyeşil yastıkların üzerinde yatıyorlardı, alçak masalarda yemek, şarap ve tentür yığınları vardı. Masalarda ve duvarlarda yüzlerce lamba parlıyordu. Malikanenin her yerinde ve sıra sıralarda sayısız köle, köle, köle çocuk ve sarayı koruyan korumalar parladı. Saygınlar kadeh kaldırdı. Grandee, Şeyh du Pustemorov, iki çıplak hetairanın kollarında dondu. Ele geçirilmiş bir adam gibi seğirdi ve böğürdü, sonunda kendini kurtarıp çığlık attı.
  - Ve şimdi gladyatör dövüşleri düzenleme zamanı. Ve çok sıkıcı, kan yok ve şarap ruhta değil.
  Korna çaldı, savaşçılar arenaya çağrıldı. Geleneklere göre, en hafif ve en genç savaşçılar önce savaşmalıdır. Ancak şeyh az önce bir grup eğitimli köle almıştı ve erotik ve kanlı olmak üzere iki tür eğlenceyi birleştirmek istedi.
  Minyatür Kolezyum'un ortasında bir şenlik ateşi yandı, cam takviyeli meşaleler morumsu bir renk tonu ile oldukça parlak bir ışık yaydı ve beyaz çakıl parıldayarak podyuma neşeli bir görünüm kazandırdı. Sahneye ilk koşan deri kemerli kaslı ve ince bir kızdı. Birinci sınıf bir jimnastikçi gibi iki takla attı ve ellerinin üzerinde yürüdü. Sonra prensin önünde durdu, dondu, kılıcını ve hançerini böyle silahlarda çaprazladı, ona mirmillon dediler. Kızın bir güzellik yarışmasında sahne almasına rağmen, ne kadar yumuşak, kadifemsi teni, sarı saçları vardı, yüzünde zaten geniş bir yara izi vardı. Bir sonraki jumper da ellerinde yürüdü. Silahları bir trident ve kısa bir ağdı - bir retiarius. Gerildikten sonra düşmanın önünde durdu. Genç bir adamdı, neredeyse bir oğlan çocuğuydu, hala sakalsız, nazik bir kız gibi yüzü vardı, karışık çiftlerin varlığı harekete özel bir erotizm kattı. Görünüşe göre ortaklar birbirlerini uzun zamandır tanıyor ve göz kırpıyor.
  - Ne Kaiska! Böyle tanışacağımızı düşünmemiştim! Çocuk üzgün bir şekilde dedi.
  - İyi bir adamdın, ama şimdi ruhun orijinal aleve götürülecek! - Kız kaba bir şekilde cevap verdi.
  - Peki, neden bu kadar zalimsin! Biz hala bakiriz, yaşamalıyız! - Çekingen bir umutla dedi genç adam.
  - Bize yardım etmeyecek! Köleler tanrıları bile hor görür!
  Gladyatör okulundaki eğitim zorluydu ve genç dövüşçülerin çıplak parlak vücutlarında yara izleri görülüyordu.
  Kalabalık canlandı, bahisler yaptı, vahşi çığlıklar dövüşmek istemeyen genç gladyatörleri neşelendirdi.
  Şeyhin karısı deri bir kese çıkardı.
  - Kaiska için elli altın! Büyük dişlerini gösterdi.
  -Başlamak! Şeyh işaret etti.
  Çok farklı ve aynı zamanda çok ortak noktaları olan savaşçılar bir araya geldi, hareketleri hızlı ve kaotikti. İlk başta, üç uçlu savaşçı bir ağ atmaya çalıştı, ancak rakibi ıskaladı ve çılgınca ona atlayarak midesini bir hançerle kesmeyi başardı. Genç adam geri sıçradı ve trident'in göğsüne vurdu, ama sadece derisini hafifçe kaşıdı. Ancak, manevrası düşmanı geri çekilmeye zorladı. Uzaklaştı ve ağa yaslanarak bir zamanlar sevilen gladyatörün yaklaşmasını engelledi.
  - Siz aptalsınız! Yani başarısızlığa mahkum! - dedi kız kibirli bir şekilde.
  - Ne doğdu! Genç adam şaşkın görünüyordu.
  Aniden, tridentli bir retiarius elinde çakıl tuttu ve yüzüne fırlattı. Manevranın bir etkisi oldu, kız gözlerini kapadı, aynı anda trident karın kaslarını deldi.
  Acı içinde haykıran genç gladyatör kıvrandı ama yine de bıçağı omzuna saplamayı başardı. Retiarius bağırdı ve silahını çekti. Kılıç şimşek gibi parladı ve neredeyse boynunu deldi. Gladyatör geri çekildi, göğsü yarıldı. Genç adam acıyla inledi ve zıpkınını düşürdü. Sonra rakip üzerine atladı ve bir hançer fırlattı. Salıncak oldukça zayıftı ve uç bacağın etini deldi. Retiarius çığlık attı ve düştü, sonra hançeri aldı, kalkmaya çalıştı, o anda kılıç boynuna vurdu. Zaten bilincini kaybederek, myrmillon'un bıçağını solar pleksusta vurdu. Bir zamanlar aşık olan çift (Romeo ve Juliet gibi) çakılların üzerine düşerek öldü. Sarhoş seyirciler güldüler ve yuhaladılar. Alnı düşük ve çeneleri çıkıntılı üç kasvetli köle arenaya koştu, kaybedenlerin bedenlerini yaktılar, ancak manevi özgürlük alan kırmızı sıcak bir demirle. Öldüklerinden emin olduktan sonra onları kaburgalarıyla kancalarından tuttular ve sahneden sürüklediler. Kanın olduğu yer kömürlerle doluydu.
  - Böceklerle beslenmeye giderler. - Şeyh Demeter'in karısı dişlerini gösterdi. - Ne yazık ki kemikler çok küçük hayvanlar aç kalacak.
  -Hiçbir şey et ve ponavaristey olmayacak. Yazık, ancak birkaçı oldukça umut verici sporcular olabilir! Şeyh homurdandı.
  - Yatağında? - Diva kötü niyetle sordu.
  - Neden! Kız güzel, ama oğlan senin olabilir. - Şeyh, karısının iyi beslenmiş vücudunu genç bir kölede eğlendirebileceğine inanarak görüşlerinde oldukça ilericiydi.
  - Küçük ve kırılgan! Henüz aynı çiftimiz yok mu? diye sordu Demeter.
  - Maalesef yok! Komşu bir okuldan bize gönderilen genç vardiyaya bakalım. Şeyh gülümsedi.
  - Belki de büyümelerine izin vermek daha iyidir! Sonra da bütün mahkumlarımızı böyle öldüreceğiz. - Beklenmedik bir şekilde, asilzadenin karısı merhamet gösterdi.
  - Köle isyanı haberi çok sevindirici ve tam olarak kutlamak istiyorum. Büyükanne midesini salladı.
  - Tabii, Etimon senin önüne geçemezse! - Şişman kadın tersledi.
  - Böyle bir hiçlik! Ne kadar iyi olursa olsun, şimdi tüm gladyatörleri bitirelim ve aptalı gösteriden mahrum bırakalım. Haydi yeni başlayanlar! Şeyh homurdandı.
  - Tam olarak yeni başlayanlar değil. - Demeter dudaklarını yaladı
  Gong tekrar çalar ve savaşçı çocuklar arenaya koşarlar. Oldukça geniş omuzları ve göğsü ile on dört veya on beş yaşlarında görünüyorlar. Önceki dövüşçüler gibi takla atıyor ve elleri üzerinde koşuyor. Zaten podyuma çıktıktan sonra silahlar, kasklar, göğüs zırhı, kalkanlar ve kılıçlar giydiler. Biri düz bir bıçağa sahipken diğeri kılıç gibi kavislidir. Rölyef presi açılır ve üzerinde yara izleri görülür. Sağda duran çocuk, göğsünü üç sıra halinde kesen iyileşmiş kesiklere sahip.
  Cilt zengin yağlanmış ve parlaktır.
  Yönetici anons eder.
  - Halkada kavisli bir kılıçla ünlü savaşçılar Fudoros ve düz bir kılıçla Saflorov sahne alıyor. Fudoros'un altı, Saflorov'un yedi dövüşü var. Tüm rakipleri ya olay yerinde öldürüldü ya da halkın kararıyla bıçaklanarak öldürüldü. Kâhya, parmağıyla seyirciyi işaret etti. Yine bahis üzerine bahse girmek isteyenler vardı. Şeyh sırıttı.
  - Saflorov için yüz altın.
  Bahisler çabucak sonuçlandı, soylular yemin etti. Hatta ikisi savaştı. Biri bir kadeh şarap sıçrattı, diğeri şişman bir bacağı suratına vurdu. Alıcılar ve gardiyanlar, öfkeli halkı sakinleştirmek için koştu. Şeyhin buyurgan, küstah, şişman karısı havladı:
  -İleri! Öldürmek!
  Gladyatörler birleşti. Bu sefer zamanlarını aldılar, dikkatli darbelerle birbirlerini sınadılar. Kılıçlar çarpışırken hafifçe kıvılcımlar çıkardı ve kalkanlar titredi. Halk bu uyarıyı pek beğenmedi, hoşnutsuzlukla uludu, savaşçılara doğru kemikler uçtu. Şeyh, hepsi şarap ve reçelle kaplı tepsiyi devirdi. Sonra tükürdü ve öfkeyle bağırdı.
  - Kavga etmezsen seni baş aşağı astırırım. Birkaç itici vahşi "Yeniçeriler" podyuma çıktılar, açık sırtlarında dürtmeler göstererek mızrakları salladılar. Saflorov hücuma geçti, öfkeyle saldırdı, muadili dizini tekmeledi. Genç, kılıcını hafifçe yana çevirerek geri adım attı, rakibi göğsünü kesiyordu. Kötü vidalanmış bir plaka dibe düştü. Bir sonraki darbe ciltte derin bir iz bıraktı, kalın kan döküldü. Fudoros geri çekildi, kıllı dövüşçülerden biri onu bacaklarına tekmeledi. Ve çocuk tereddüt ettiğinde, Saflorov miğfere öyle bir öfkeyle vurdu ki sendeledi ve yere yığıldı. Sarsıntıdan, "kask" uçtu ve alnında şişmiş bir yumru olan beyaz bir kafa ortaya çıktı. Saflorov, kılıcını gergin bir şekilde inip kalkan göğsüne dayadı. "halk"a baktı.
  Bir işaret bekliyorum. Çoğunluğun saçlarını taramak öldürmek, bir kalede avuçlarını birleştirmek ise merhamet etmek demektir.
  Ancak gaddar yüzlerde merhamet okunmadı. Neredeyse herkes, kadınlar ve gençler bile ellerini boğazlarından aşağı indirdi.
  -Ölüm! Yen onu!
  Şeyhin karısı alaycı bir tavırla havladı.
  - Çok ucuza kaçtı. Bir geceliğine bana ver.
  Saflorov tereddüt etti, mağlup gencin çıplak göğsüne hafifçe bastırdı, bir damla kan çıktı. Sonra çaresizlik içinde kılıcını fırlattı:
  -Yapamam! O benim arkadaşım.
  Gürültü bir anda kesildi, ölüm sessizliği oldu.
  -Ne! - Şeyh kızdı. "Yenilenleri öldürmeyi reddediyorsun. Her ikisi de bir kafeste, bundan sonra tüm gladyatör okulunun önünde korkunç bir işkence olacak.
  Savaşçılar Fudoros'un yanına atladılar, yüzüne su çarptılar ve daha sonra aklını başına getirmek için çıplak topuğunu kızgın demirle yaktılar. Çocuk çığlık attı, ayağa fırladı ve hemen boynuna iki kement attı. Saflorov direnmeye çalıştı, aynı anda bir düzine kılıçla savaştı, korku ona güç verdi. Ancak atıcılardan biri bacağına okla vurdu. Zehirden genç adam felç oldu, ancak öldürülmedi. İkisini de bağlayıp bir kafese koydular. Saflorov kaburgalarından kırmızı bir çubukla bıçaklandı, cilt sigara içmeye başladı, hırpalanmış çocuk enjeksiyonlara kararlı bir şekilde katlandı. Ama görünüşe göre iki itaatsiz çocuğun işkencesi tatlı için ertelendi.
  Şeyhin karısı gözleri parladı:
  - Onlar benim kocam olmalı. Yaratıcı olduğumu biliyorsun.
  - Biliyorum, ama bak, kıskanabilirim. Adamlar yakışıklı ve şimdiden evlenebilirler. Şeyh gülümsedi.
  - Büyük olasılıkla, hatta evli! Sonuçta, bunlar verimli olması gereken en güçlü ve en sağlıklı köleler! Şişman kadın göz kırptı.
  - Gladyatörler esaretin rengidir! Bu, eşlerine azap çektirmek olurdu. Şeyh gülümsedi.
  - Yapacağız! Bu arada kızlar yine.
  Artık kadınlar savaşmak zorundaydı. Aynı peştemaller içinde yarı çıplak iki diva arenaya girdi. Bir zincirle boyunlarına zincirlenmişlerdi - parçalanmamaları için. Silahlar Her elinde iki hançer. Açıkçası, mücadele şiddetli olacak ve çok uzun sürmeyecek. Bir kız sarışındı, diğeri siyah saçlı, ikisi de oldukça uzun yeleli.
  -Savaşmak! haydudu gürledi.
  - Bahse girmem! - şeyhin karısını havladı. "Kötü bir alâmet haline geldi.
  Zavallı kadınlar bir araya geldi. Korkunçtu, birinin midesi hemen açıldı, diğeri göğsünden yaralandı. Kesmeye devam eden kızlar, etlerine işkence ederek ayaklarıyla tekmelediler. Çok kan aktı ve ayrılamadılar ve kaçamadılar. Sonunda, tamamen kesilmiş biri dizlerinin üzerine çöktü. Siyah saçlı, sözünü bitirmeye çalışarak güldü, sonra kaburgalarının altından aşağıdan sinsi bir darbe aldı. İnleyerek, yine de suçlunun kafasının arkasına vurmayı başardı. Her iki güzel sakat kadın da çakıllara yığıldı, birkaç kez titredi, dondu. Shaggy "Yeniçeriler" onlara koştu ve onları kızgın demirle dürttü. Savaşçı kızlar kıpırdamadı.
  - Yine, hiçbir bahis işe yaramadı. İkisi de öldü.
  Seyirci hayal kırıklığına uğradı, ancak cinayetin kendisini görmek çok hoş. Ama şimdiye kadar kimse kazanmadı.
  Bu durumda, davayı ancak yeni bir kavga kurtarabilirdi. Kolay ısınma bitti ve ciddi iş zamanı.
  Turuncu tunikler giymiş, delikli on beş gladyatör, balçıklarında üç siyah tüy, arenaya el salladı. Kısa, kavisli kılıçlarla donatılmışlardı; ellerinde dışbükey bir yüzeye sahip küçük kare kalkanlar tuttular, kafaları vizörsüz kasklarla korunuyordu. Bu grubu, kısa ama düz kılıçlarla aynı, parlak kırmızı tuniklerde, küçük bir yuvarlak kalkan ve kalkan tarafından korunmayan sağ eli kaplayan demir bir kelepçe ve sol bacağını koruyan bir diz kapağı ile savaşçılar izledi. Kaygan kasklardaki yeşil tüyler resmi tamamladı.
  Karşılıklı durarak eğildiler. Bu sefer bahisler çok daha büyük meblağlar için yapıldı, altın elden ele dolaştı.
  -Hepsi öldürülmüş olamaz! Şeyh'in karısı dedi. Biri mutlaka kazanır!
  - Bahse girerim, bu son dövüş. Bak, zaten hafif! - Yorgun şeyh sinirle söyledi.
  - O zaman ciddi olacak! Kırmızı üzerine bin altın drahmi. - Şişman kadın hırıltılı soludu.
  - Ve neden onlara? - Neden onlar? - İki kez tekrarlandı, şaşırdı, asilzade.
  - Çünkü gözler daha kötü!
  Müdür bir şeyler bağırdı. Bir trompet cızırtısı sesi duyuldu. Meşaleler bile canavarların gözlerinde bir şey varmış gibi titreşti.
  Konuşmalar, gürültü, kahkahalar, şampiyonluklar kesildi: bütün gözler savaşçılara çevrildi. İlk çarpışma korkunçtu: Hüküm süren sessizliğin ortasında, kılıçların kalkanlara darbeleri keskin bir şekilde duyuldu. Tüyler, miğfer parçaları, paramparça kalkan parçaları heyecanla arenada uçtu, nefes nefese gladyatörler darbe üstüne darbeyle birbirlerine vurdular. Savaşın başlamasından bu yana üç dakika bile geçmemişti ve çoktan kan dökülmüştü: dört gladyatör acı içinde kıvrandı ve savaşçılar onları ayaklarının altında çiğnedi. Etrafta yatanlardan biri partnerini bacağından yakaladı ve ayağını çevirdi. Kolunu kırarak aşağı uçtu.
  Prensin karısı, doyumsuz Demeter, yüzüğün içine kemirilmiş bir kemik attı.
  - Reds kazanırsan sana bir kadeh şarap vereceğim!
  Çoğu zaman olduğu gibi, tam tersi oldu, Demeter'in kök saldığı takımın en büyük dövüşçüsü doldu. Üç kılıç hemen geniş bir göğsü deldi ve şanssız liderin elinde zamansız bir kemik kaldı.
  Seyirciler, savaşın kanlı olaylarını keyif ve gerilim içinde izlediler. Yaralı boğa sürüsü gibi bağırdılar. Yerel seçkinler öfkeyle, öfkeyle, savaşçıları neşelendirdi. Gladyatörlerin safları inceldi, savaş ayrı çatışmalara ayrıldı.
  Şu anda, ileri gelen halk eğleniyor ve açıkçası "çıldırıyor", kana bulanırken, cesur isyancılar uykulu muhafızları öldürdüler. Pobedonostsev, bir avuç cesur adamla birlikte korumaları ezerek saraya ilk giren oldu.
  Asilerin yaklaşmasından gelen gürültü, çatışmanın kesilmesine neden oldu. Soylular sendeleyerek kılıçlarını almaya çalıştılar. Genç isyancı lider yüksek sesle bağırdı:
  - Ne görüyorum! Alçakları eğlendirmek için birbirinizi öldürüyorsunuz! Kılıcı bile kaldıramayan dirilmiş piçler, karınları çok karışıyor. İçinizde en azından bir parça gurur korunmuşsa, bu iğrençliği kesin.
  Gladyatörler tam da bunu bekliyor gibiydi: obez sürüye koştular.
  Hizmetçi köleler, nefret edilen efendiler için ölmek istemedikleri için kenara atladılar ve çocuklar, devlet adamlarına tepsi ve yiyecek bile atmaya başladılar.
  Demeter bağırdı:
  - Hepsini öldür!
  Sonra kafasına kristal bir şarap kadehi düşerek kaltağı bayılttı.
  Witcher kızgındı. Şehrin zengin vatandaşlarını etlerini doğrayarak kesti.
  Zor değildi ama sinir bozucuydu. Yanında Pass'ın sürekli yoldaşı savaştı. Gaga geride kalmadı ve gladyatörler gardiyanlarından intikam aldı.
  Kasvetli köleler, kâhyayı bir kancaya kaldırdı, bağırdılar:
  - Biz bizim! Senin gibi köleler!
  - Öyleyse bir kılıçla kanıtla! - Bağırdı, böylece Witcher'ın avizelerindeki mumlar sallandı.
  Şeyh kaçmaya çalıştı ama Bik ona çelme taktı ve yakasına bal döktü:
  - Peki, nereye ihtiyaç var? Baharat yok.
  Solntslav aynı anda iki soylunun kafasını kesti ve diziyle üçte birinin çenesini ezdi. Ancak, artık bir kavga görüntüsü bile yoktu, sadece köleler intikam aldı. Muhafızların kalıntıları kaçtı ve ziyafetler en iyi hallerinde bile ciddi bir askeri gücü temsil etmiyorlardı. Vedmakova soğumadan önce hepsi öldürüldü. Sadece baş şeyh hayattaydı, Bik saçını çekti. Vedmakova küstah çocuğu uzaklaştırdı:
  - Bu asil bir insan. Faydalı olabiliriz!
  . BÖLÜM #12
  Almanlar Stalingrad'a saldırılarına devam etti. Oldukça fazla kaldı gibi görünüyordu, ancak sonuncuyu geçmek inanılmaz derecede zordu. "Sturmtigers" ın kitlesel kullanımı bile yardımcı olmadı. Her ne kadar jet bombardıman uçaklarının imhası muazzam olsa da. Başka bir yol da napalm bombalarıydı.
  Kızların taburu zayıflamıştı ama güzeller hala savaşıyordu. 20 Ekim'de kar yağdı ve güzellikler yalınayaktı. Beyaz yatak örtüsünde zarif izler bırakırlar.
  Güzel kızlar, karda biraz yuvarlandı ve daha temiz hale geldi. Matryona, Seryozhka'yı ele geçirdikten sonra kendine bir yer bulamadı. Hala böyle akıllı ve güzel bir çocuğu kaybetmek. Peki faşist esarette onu ne bekliyordu? Önce işkence, sonra idam!
  Çocuk gerçekten de vurulmaya çok yakındı ama kendini madenlerde buldu. Günde on altı saat çalışın ve yetersiz tayın, gözetmenin kırbacı Seryozhka'yı bekliyordu.
  Daha doğrusu, çocuk zaten bir taş ocağı ve orada bir eşek gibi çok çalışıyor. Ancak yeraltı, yüzeyden çok daha sıcaktır. Ve savaşçılar donmamak için zıplamaya ve koşmaya zorlanıyor. Ve kızlar kavga eder. İşte güçlü tank "Aslan". 150 mm'lik bir topu var, şehirdeki savaşlar için daha etkili ve pratik. Fritz bu tankı çok seviyor çünkü her yönden iyi korunuyor.
  "Fare" biraz geride sürünür. İki yüz tonun altındaki Alman makinesi, ayrıca 150 milimetrelik bir top ve yetmiş beş ile silahlandırıldı. Çok daha pratik. Makineli tüfek sayısı dörde yükseldi ve tanka yaklaşmak kolay olmadı.
  Anyuta, Maria ve Alla birlikte mastodonu oymaya çalışıyorlar. Onun için özenle seçilmiş.
  Anyuta coşkuyla şarkı söyledi:
  - Nasıl savaştık ve ölümden korkmadan yaşadık ... Yani bundan sonra sen ve ben yaşayacağız! Ve yıldızlı tepelerde ve dağ sessizliğinde, deniz savaşında ve öfkeli ateşte! Ve öfkeli ve öfkeli ateşte!
  "Maus", altı makineli tüfek, iki namlulu eşeksenli ve dört menteşeli bükülmüş en son modifikasyondu.
  Karda sürünen Maria tısladı:
  - Asla pes etmeyeceğiz! Sonuçta, En Yüksek Tanrı İsa bizimle birlikte!
  Yaklaşan kız, Fare tırtılına patlayıcı bir paket attı. Kalkanın altında gürledi ve pist patladı.
  Kızlar alkışladı:
  - Bir faşist bulun!
  Alla, Fritz'e bir parçalanma bombası fırlattı ve fırlattı. Faşist, patlayıcı bir dalga tarafından fırlatıldı, onunla birlikte sömürge birliklerinden iki siyah savaşçının kafaları parçalandı.
  Kızıl saçlı güzel ıslık çaldı:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Anyuta patlayıcı paketi tekrar fırlattı... Bu sefer o kadar başarılı olmadı, zırha çarptı ve çelik merminin yüzeyinde patladı.
  Kız sinirli bir şekilde dedi ki:
  - Ah, bulaştım!
  Ve ev yapımı patlayıcıların yeni bir kısmı için süründü. Soğuktan kıpkırmızı olan yuvarlak topukluları titriyordu. Karda sürünen neredeyse çıplak kız, biraz rahatsız. Ama sabırlı ol. Özellikle bombardıman gerçekleştiğinde kar erir.
  Anyuta bile şarkı söyledi:
  - Biliyorum, soğuk yakında kaybolacak,
  Dere yüksek sesle acele ediyor ...
  Ve zaten su birikintilerinden geçiyorlar -
  Çıplak ayaklı kızlar!
  Kız ateş ediyor ve sömürge birliklerinden Arap çöküyor. Düşmanın küçük gruplar halinde hareket etme girişimleri ciddi kayıplara yol açar.
  Farenin kısa topu yeniden parçalanma ateşler. Mermiler dumanın içinde bir yerde patladı. Ve bir sürü mola...
  Almanlar neredeyse Stalingrad'ı ele geçirdi ... Çok az kaldı. Ancak Wehrmacht'ın büyük bombalar ve ağır toplar kullanmasını engelleyen şey tam olarak budur. Fritz, üzgün olmayan yabancıların devam etmesine izin verdi.
  Maria tüfeğini ateşledi. Faşist paralı asker çöktü ve harabelerin taşlarının üzerine yuvarlandı.
  Kız çıplak göğüslerini kırmızı meme uçlarıyla ovuşturdu. Savaşçıları tamamen giydirdiler - şortlarına atlarlar. Ancak öte yandan, onlara neredeyse hiç isabet yok. Görünüşe göre çıplaklık, bir şekilde özellikle güzellikleri koruyor. Madem böyle bir cehennemde hayatta kalabiliyorlar!
  Alla kar ve çamur karışımını silkeler ve tekrar ateş eder. Siyah bir askerin tam gözüne çarptı. Kötü kaltak, hiçbir şey söyleme.
  Üç kız tekrar Mouse'a yaklaşır. Her yönden bu kadar kalın zırha sahip bir arabayı delmek zordur. Ama savaşçılar iyimserlikle dolu. Kabuğun kendisini kıramazsanız, neden namluyu koparmıyorsunuz?
  Çıplak ayaklarıyla kirli parçaları tekmeleyen Alla şarkı söyledi:
  - Bizim gerçeğimiz, bizim gerçeğimiz... Güneşin ışınları gibi! Yarınlarımız aydınlık olacak, dağlardan dereler akacak!
  Savaşçılar uzun zamandır ele geçirilen MP-44'lerle silahlandırılmıştır. Bu saldırı tüfeklerinin menzili uzundur. Güzellik güvenle ateş eder. Siyahlar yine düşüyor. Kızıl kandan çeşmeler vururlar.
  Maria, omuzlarında bir tüfek ve ele geçirilen bir makineli tüfekle ateş ederek şarkı söyledi:
  - Sinsi örümcek iğnesini keskinleştirdi,
  Ve Rusya'dan gelen kutsal Rus kanını içiyor!
  Düşmanı için her şey küçük ve küçük, öldürecek,
  Kim Rusya'ya aşık!
  Rusya'ya sevgiler!
  Kız, çatlaklardan çıkan çeşitli "muhafızlara" bir kurşun gönderdi. Güzel gülümsedi, yüzü bir deri bir kemik kalmasına rağmen çekiciliğini ve çekiciliğini korudu.
  Genel olarak, taburlarındaki tüm kızlar güzeldir. Burada, örneğin, Tatar Seraphim. Babası Tatar, annesi Belarus'tan ve Serafima'dan olgun buğdayın rengini miras aldı. Ayrıca güzel bir kız, yalınayak ve neredeyse çıplak. Ve ele geçirilen bir makineli tüfekle kısa aralıklarla ateş ediyor. Ve diğer birliklerden faşistler üzerinde sürünüyor.
  Serafima oldukça isabetli atışlar yapıyor. Yanında altın saçlı Maria yatıyordu. Her iki kız da ateş eder ve şarkı söyler.
  - Anavatan! Maria başladı...
  - Ve ordu! - Devam etti, Seraphim'i vurdu.
  Maria tweet attı:
  - BT...
  Ateşe öncülük eden ve renklilere çarpan Seraphim şunları söyledi:
  - İki kutup!
  Maria gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Üzerinde...
  Seraphim ateş etti ve ekledi:
  - Hangi...
  Maria beşi kesti, devam etti:
  - Devam etmek!
  Seraphim, ateş ederek selamladı:
  - Gezegen!
  Maria, ateş ederek cıvıldadı:
  - Meme...
  Seraphim, ateş ederek, mırıldandı:
  - Korumak...
  Maria faşistin başını ezdi ve pes etti:
  - Biz seni ....
  Nazileri kurşunlarla kesen Seraphim, tısladı:
  - Ülke!
  Maria, iyi nişanlanmış mermiler göndererek cıvıldadı:
  - Herkes....
  Seraphim, gitgide daha isabetli atışlar yaparak ekledi:
  - İnsanlar!
  Altın, kirli saçlarını alnından atan Maria şarkı söyledi:
  - Fare...
  Seraphim mermisi ve atışları yolladı:
  - Senin...
  Faşistin boğazına vuran Maria devam etti:
  - Ilık!
  Silah gönderen sarışın Tatar devam etti:
  - Bulutlar...
  Maria doğru bir şekilde ateş etti, ekledi:
  - Serin!
  Seraphim sırıtarak cıvıldadı:
  - Peki ve...
  Maria, doğru ateş ederek homurdandı:
  - Güneş!
  Patlamalar halinde çırpınan Seraphim tısladı:
  -Zoy!
  Meryem gülerek devam etti.
  - Otomatik...
  Seraphim, ateş ediyormuş gibi havladı:
  - Nather...
  Maria iyi niyetli şutları ekledi:
  - Omuz...
  Seraphim gülerek ekledi:
  - Asker!
  Maria coşkuyla şarkı söyledi, ateş etti:
  - Kazacağım...
  Savaşçı ateşine öncülük eden Serafima şunları ekledi:
  - Mezar...
  Maria Afrikalıyı yere serdi ve devam etti:
  - Düşman!
  Kızların cephanesi bitti. Ve saklanmak için hızla koşmak zorunda kaldı. Volga genelinde tedarik çok zor. Sürekli bombalama ve bombardıman. Karşı taraftan bir takviye bölüğü geliyor.
  Teknelerin çevresinde su fışkıran fıskiyeler ve parçalar kaynar. Stormtrooper'lar gökyüzünde kükrüyor. Burada Focke-Wulf'lar uçuyor. Ve bomba atarlar.
  Birkaç tekne parçalandı. Sovyet askerleri boğuluyor ve ölüyor.
  Düşman topçu ateşi çok yoğun.
  Fritz geceleri bile her şeyi ateş altında tutar. Ve dalış bombardıman uçakları aşınmış. Yu-87'nin büyükbabası dahil. Jet uçakları zaten seriye girmiş olsa da.
  İşte efsanevi Sovyet Yak-9. Bir Alman ME-309 ile savaşıyor. Hız ve silahlara karşı anlaşılan manevra kabiliyeti. Alman, ilk çağrıdan itibaren Sovyet arabasını yenmeye çalışıyor. Ama başarılı olamıyor. Yak sırayla kuyruğa girmeye çalışır, ancak Nazi yüksek hız nedeniyle ayrılır.
  Daha güçlü silahlara sahip daha hızlı bir Alman, daha manevra kabiliyetine sahip bir Rus'a karşı. Ancak hızlı uçuş devam ediyor. Faşist, yediye karşı yedi atış noktası kullanır ve Sovyet arabasına dokunur. Hızını kaybeder ve düşmeye başlar.
  Bir tutam duman yayar. Ve motor çalışıyor...
  Bu ne savaş! Yedi atış noktasının aşırı ağırlığı ve zayıf manevra kabiliyetini telafi ettiği ME-309 kadar silahlanmada güçlü bir makineye karşı çıkmak zordur.
  Yüksek hız, faşistin dalışa girmesine izin verir ve Alman avcı uçağının alnı iyi zırhlıdır.
  Anyuta yine Mouse'u zayıflatmaya çalışır. Kız hayatını tehlikeye atıyor. Zaten tamamen kaşındı, tahkimatlarda çıplak sürünüyor. Tüm güzellikler çiziklerde ve pisugada. Ama sonra patlamaya bağlı bir paketle bir el bombası atar. Hatta bir makineli tüfek patlamasıyla vurulur. Güzelin omzunu çizer.
  Ancak öte yandan, patlayıcı paket 150 mm'lik bir topun namlusuna çarptı. Ve Alman zaten önemli hasar aldı. Araba büyük bir güçlükle yerinden hareket eder ve yaralarını yalamak için birliklerinin bulunduğu yere geri döner.
  Focke-Wulfs ve birkaç TA-152 gökyüzünde görünüyor. Sovyet mevzilerini bombalamaya başlarlar. En yeni HE-183 saldırı jet araçlarından birkaçı da ortaya çıktı. Bu akbabalar saatte sekiz yüz kilometreye varan hızlara ulaştı ve onları vurmak neredeyse imkansızdı.
  Kızlar Almanlara ateş ediyor. Saldırı uçaklarının yerden ateşe karşı güçlü korumasına rağmen, düşmanı bağlama şansı her zaman vardır.
  Anyuta ve Alla, yakalanan Luftfaust'u geri aldı. Bu silah, birbirine bağlı yirmi milimetre geri tepmesiz dokuzdan oluşuyor.
  Küçük bir uçaksavar silahı gibi ateş edebilirsiniz.
  Ve savaşçılar düşmanı işaret ediyor. Yavaşça starta basarlar... Her iki güzel de çıplak ayaklarını molozlara dayayarak yumuşak bir dönüş hissettiler.
  Altı havalı tabancalı Focke-Wulf, sigara içmeye başlar - göbeği yırtılarak açılır.
  Kızlar sevinçle kükrer:
  - Puck! Yıkayıcı! Hedef!
  Diğer Alman uçakları kızların kafalarının üzerinde daireler çizmeye başlar. Güzeller, Focke-Wulf roketlerinden kaçarak yeraltı geçitlerine dalarlar.
  Anyuta bir pırıltı ile sert bir topuk aldı. Kız mırıldandı:
  - Ey cehennem alevleri!
  Kızın tabanı kabarcıklarla kaplıydı ve acı verici bir şekilde ağrıyordu. Soğuk bir şeyler dürtmek istedim.
  Ve yüzeyde boşluklar devam ediyor. Alevlerden kar tıslıyor, harabeler paramparça oluyor. Almanlar mevzileri ateşle dolduruyor, ancak bundan çok az anlam var. Savaşçılar vizonlarda fareler gibi saklanırlardı. Kendilerini ütülesinler.
  Alla, Anyuta'nın kulağına fısıldadı:
  - Bence yakında Nazilerin gücü tükenecek. Çok güçleri var ama Stalingrad'da geri dönme şansları yok!
  Sarışın kız gururla cevap verdi:
  Üç yüz Spartalı gibi buradayız! Düşmanın üstün güçlerini yansıtıyoruz!
  Kızıl saçlı Alla kıkırdadı ve partner kıza göz kırptı:
  - Ve etrafımızda dolaşamayacaksın!
  Kızlar yüzeye çıkınca baskın sona erdi. Yeni siyah piyadeler ortaya çıktı. Öne çıktılar ve kızlar ateş açmak zorunda kaldılar, düşmanı burunlarıyla yeri kazmaya zorladılar.
  Yine "Aslanlar" ve "Kaplanlar" savaşa girdi. Almanlar ağır tanklarla Sovyet ordusuna baskı yapmaya çalıştı. Ara sıra mermiler yağıyordu. Daha savunmasız "Tiger", oluşumlarından kopmamaya çalıştı. Harçlar da gürledi.
  Kızlar Almanlara ve paralı askerlerine ateş açtı. Rakipleri nakavt etti. Alla ve Anyuta çiftler halinde ateş etti. Düşman ağızlıkları ortaya çıktı ve yerleşti. Sonra yeni bir ilerleyen düşman katmanı.
  Kızlar savaş sırasında şarkı söyledi.
  Alla ateş ederek başladı:
  - Önceki...
  Anyuta, ateş ederek devam etti:
  - Senin tarafından...
  Alla lupanuv ekledi:
  - Lejyon...
  Anyuta, üçünü keserek sustu:
  - Düşmanlar...
  Alla, rakipleri çivileyerek ağzından çıktı:
  - Bunlar....
  Arap'ın kafatasının yarısını parçalayan Anyuta, şöyle devam etti:
  - İsterler...
  Allah düşmanı ezerek devam etti:
  - Sen...
  Anyuta ateş ederek öfkeyle tısladı:
  - Parçala...
  Allah, Arap'ın kafatasını kırarak hırladı:
  - Tahrip etmek...
  Anyuta, çivilemeye devam ederek tısladı:
  - Notlar...
  Alla, ateş ediyormuş gibi ıslık çaldı:
  - Korkma...
  Anyuta, isabetli bir atış yaparak homurdandı:
  - Düşman...
  Alla, keskin nişancı gibi ateş ederek devam etti:
  - Shtykov...
  Anyuta, daha fazla ateş ederek havladı:
  - Yapabilme...
  Alla, ateş etmeyi bırakmadan tısladı:
  - Kuvvet...
  Anyuta, öfkeyle ateş ederek hırladı ve arkadaşını düzeltti:
  - Cesaret...
  Alla, büyük bir coşku içinde, Afrikalıların kafalarından ateş ederek havladı:
  - Kuvvet...
  Ateşle dörtnala koşan Anyuta tısladı:
  - Arttırmak...
  Alla, kırmızı buklelerini sallayarak devam etti:
  - Ve düşmanlar ...
  Arap'ı midesine vuran Anyuta, şunları yayınladı:
  - Hemen...
  Alla, tüm kalibrelerle ateş ederek havladı:
  - Tahrip etmek...
  Kızlar bir nefes aldı. Biraz daha ateş ettikten sonra bağırdılar:
  - Biz keskin nişancı tüfeğinin şövalyeleriyiz, cinayetin sesi çınlıyor!
  İtme dalgası, sömürge birlikleri biraz azaldı. Naziler tankları tekrar ileri taşıdı. "Kaplanlar" -2, uzun ağızlarıyla ortaya çıktı ve fark etmeyi başardıkları her şeye mermiler ateşledi.
  "Tiger" -2, kulenin orijinal şekline ve yanlardan zırh plakalarının eğimlerine sahipti. Bu onu biraz daha inatçı yaptı. Kadın savaşçılar yine hedef olarak tankın izlerini seçtiler. Faşist, tavadaki yılan gibi olmalıydı.
  Anyuta, "Tiger" -2'nin ön silindirini ezerek patlayıcı bir paket attı ve şarkı söyledi:
  - Seninle bir hediye ile tanıştım ... Tabii ki tabutta bir yer belirledim!
  Alla tısladı, mutlu bir şekilde faşiste büyük, patlayıcı bir paket fırlattı:
  - Ama Pasaran!
  Ve patlamadan, Alman tankının uzun namlu büküldü. Ve Kral Kaplan geri dönmeye başladı. Faşist yine ağır yaralandı. Alla aldı ve çıplak ayaklarıyla bir cam parçası fırlatarak havladı:
  - Meşe tabutun içinde olmak!
  Uçan cam, sömürge Alman birliklerinin arasından bir Kızılderili'nin boğazına indi.
  Anyuta eşine göz kırptı ve şarkı söyledi:
  - Kafamı bu fıçıya sokacağım! Herkesi batıracağım!
  Alla bir makineli tüfekle ateş etti. Almanlar yeniden saldırıya geçti. Kız tısladı:
  - Her şeyi yapabiliriz! Ve biz kazanacağız!
  Anyuta tüfeğini ateşledi ve şöyle dedi:
  - Büyük bir galibiyet bekliyor! Dedelerimiz şanlı olsun!
  Alla takla attı ve yuvarlandı, bir Noel ağacı gibi döndü. Kız göz kırparak şarkı söyledi:
  - Bay başarı, nereye gidiyorsunuz ... Bay başarı - faşistler gülüyor ...
  Mermileri kurtarmayan Alman tankları ateşlerini artırdı. Patlayan hediyelerini döktüler. Ve boşluklardan kaçınmaya çalışarak Sovyet pozisyonlarına yaklaştılar.
  Anyuta, esir Seryozhka'nın öğrettiği gibi bir tel kullanarak ağır bir maden çıkardı. "Aslan" yavaşça Sovyet pozisyonlarına süründü. 150 mm'lik topu sürekli mermi fırlatıyordu. Kızlar tısladı ve göz kırptı.
  Anyuta şarkı söyledi:
  - Almanlar-biberler, faşistler-Naziler... Bir pasifistin sonu sizi bekliyor!
  Allah gülümseyerek dedi ki:
  - Pasifizm... Konu Naziler olunca pasifizmden bahsetmek bile aptallık!
  Anyuta, sömürge muhafızlarından bir Arap'ın burun köprüsüne iyi niyetli bir atışla vurdu ve cıvıldadı:
  - Ve düşünmekte sakat kalıyorlar ... Ve askeri meselelerde o kadar güçlü değiller! Yakında onları Dünya gezegeninin yüzünden sileceğiz!
  Alla bir kez daha patladı, çıplak göğüslerini çakıllara ovuşturdu ve şarkı söyledi:
  - Ben vahşilerin dizleri üzerinde bir Rus şövalyesiyim ... Anavatan'ın düşmanlarını Dünya'nın üzerinden süpüreceğim!
  Kızıl saçlı güzellik, gökyüzüne bakarak göz kırptı. Alman topçuları "Çerçeveler" orada dönüyordu.
  Ara sıra sürünerek, rüzgar siperi Alman "Aslan"ına takılıp kalıyordu. Ve silahı tükürmeye devam etti.
  Anyuta, bir Alman tankının rayları altında bir mayını hareket ettirerek tısladı:
  - Seryozha için ....
  Alman durdu ve tekrar ateş etti. Kabuk kızların arkasında patladı.
  Anyuta dedi ki:
  - Bir bebeğin beynine sahip olan süt kabukları!
  "Aslan" bir süre durdu. Alman deneyimli mürettebatı ileride tehlikeyi hissedip hissetmedikleri veya savaş kitini kullanmak isteyip istemedikleri. Ancak "Aslan" bir süre hareketsiz kaldı ve ölümcül mermileri tükürdü.
  Anyuta, Alman tankının daha gelişmiş bir topa sahip olduğunu ve KV-2'den daha sık ateş ettiğini kaydetti. Ve bu, elbette, bu arabayı çok daha tehlikeli hale getiriyor. Anyuta haç çıkardı ve tısladı:
  Kötüler cehenneme gitsin!
  Alla, solar pleksustaki faşiste ateş etti ve havladı:
  - Zaferimiz kaçınılmaz! Ve her şey iyi bitecek!
  Anyuta da Türk'ü kesip şarkı söyledi:
  - Görünen o ki, yakında siyah boynuzuna bir bela çalınca hayat duracak gibi... Atlar kişneyip kan nehir gibi akıyor ve yine toprak ayaklarınızın altından kalkıyor!
  İranlıları ıslatan Alla, şunları ekledi:
  - Ama dünyanın da kendi koruyucusu var ... Ve ona uzanan yıldızlar arasında ... Hitler'i Kolyma'ya sürgün etmek için görünmez kurtarıcı ipler!
  Ateş eden kızlar hep bir ağızdan şarkı söylediler:
  - Hadi Adolf'u kıralım, canını yakacak! Faşizmin yenileceğine inanıyorum! Ve Rusya'mızda mesih görünecek, tüm ülkelerin halklarının efendisi!
  Ve savaşçılar ateş etmeye devam etti. Ancak düşman piyadeleri uzandı ve ateş etmeye ve el bombaları atmaya başladı. Faşist çeteler kızları havan topuyla söndürmeye çalıştı. Ve bir sürü el bombası atmak.
  Allah felsefi olarak şöyle demiştir:
  - Seçimlerde sayı, seçimlerde beceri savaş olmadan alabilirsin!
  Anyuta kıkırdadı ve belirtti:
  - Savaş, kalitenin niceliği yendiği bir alandır, seçimler kural olarak tam tersidir ve bu bir şakadır!
  Savaşçılar hafifçe geri çekildiler, el bombaları ve parçaları çok yoğun bir şekilde dökülüyordu. Alla, atılan hediyeyi bile ayağıyla yakaladı ve geri attı. El bombası uçtu ve Nazilerin kasklarına çarptı. Ve nasıl patlıyor...
  Sanki başka bir bağlantı bir yerlerde patlamış gibiydi.
  Allah felsefi olarak şunları kaydetti:
  - Şans ikinci mutluluk, başarı üçüncü, ama ilk beceri!
  Anyuta kıkırdadı ve araya girdi:
  - Şans cesaret için bir ödüldür, ama pervasızlık için değil!
  Alla, sömürge ordusundan bir Hindu'nun gözünü oydu ve tısladı:
  - Kim şanslı, ruhu şarkı söylüyor!
  Anyuta gülümsedi ve cıvıldadı:
  - Şanslı olduğunuzda iyidir, Tanrı sizi kurtaracak demektir!
  Kızlar biraz daha zeki. Sonra Alman "Aslan" yine de ilerledi ve bir mayına çarptı. Tırtıl bir patlayıcıya çarptı ve parçalandı.
  Yaralı "Aslan" döndü ve ayağa kalktı ... Savaşçılar sevindi ve ciğerlerinin tepesinde şarkı söylediler:
  - Aslan düşüncede sakattır, kaplan her türlü belanın kaynağıdır ... Dünyada bir insandan daha ilginç bir şey yoktur!
  Anyuta uzun bir satır verdi, sadece yabancı bir ordu ayağa kalktı ve şarkı söyledi:
  Roketlerimiz, uçaklarımız var,
  Dünyanın en güçlü Rus ruhu...
  En iyi pilotların başında -
  Düşman toza ve aşağıya ezilecek!
  "Aslan" çok zarar görmüş gibi görünüyor. Dondu, birkaç mermi daha tükürdü.
  Çevik bir Panter ortaya çıktı. Ancak, Sovyet birliklerinin pozisyonlarına girmekten korkuyordu, ancak ateş etmeye başladı. Mermiler kızların başlarında ıslık çaldı. Ve molozları ve yangınları kırdılar.
  Anyuta, faşist tankın erişilebilir bir mesafede yaklaştığı anı yakalamaya hazır, atmak için bir el bombası hazırladı. Ama Panter'de de aptal yok. Almanlar, tek bir toprak parçasını kaçırmamaya çalışarak dama tahtası deseninde mermiler atarak ateş etti. Ve kelimenin tam anlamıyla her taşı tırmıkladı.
  Alla, çıplak göğsünü okşayarak şunları söyledi:
  - Fritz'in taktikleri kusurlu ... Bu şekilde ne kadar başaracaklar?
  Anyuta esprili bir şekilde belirtti:
  - Tavuk tane tane gagalar ve büyük parçaları yutan bir domuzdan çok daha hızlı kilo alır!
  Panter seksenden fazla el ateş etti ve mühimmatı bittikten sonra inine geri döndü. Yerine yeni bir mastodon "Sturmtiger" ortaya çıktı. Makine geniş gövdesini bir kapakla kapattı. Böylece kendini kurtarmayı umarak görülebilir.
  "Sturmtigr", Sovyet birliklerinin pozisyonlarına uzaktan ateş etti. Roket ateşlendi. Toprak yükseldi ve ateşli bir pınar alev fışkırttı.
  Kızlar zar zor hayatta kaldı, oldukça örtülüydü. Anyuta bile biraz sağırdı. Kız birdenbire kendini bir at üzerinde dört nala koşarken gördü. Ve Tatar ordusuna saldıran bir birliğe komuta ettiğini. Ve savaşçılar onunla ata binerler. Darbeye dayanamayan Moğol-Tatarlar, toynakların altında binlerce kişi olarak geri çekilir ve ölür.
  Anyuta ise iki kılıç sallar ve düşmanları keser. Ama görüntü aniden kesildi.
  Alla partnerinin yanaklarına vurdu, sallayarak şöyle dedi:
  - Her şey! Şimdi etrafta dolanmayı bırak!
  Anyuta öfkeyle cevap verdi:
  - Uzanmadım, savaştım!
  Kız öfkeyle ayağa fırladı ve bir el bombası attı. Uçan hediye, "Lev" tankının namlusuna indi. Hasar alan araba, ağır bagajını buruşturdu.
  Anyuta ciğerlerinin tepesinde haykırdı:
  - Ben Rusya'nın şövalyesiyim!
  Alla makineli tüfekten bir patlama yaptı ve homurdandı:
  - Çocuk kaşlarını çatarak cevap verdi:
  Kutsal Rusya'ya hizmet etmek istiyorum...
  Bir kan denizi dökülsün
  Ama Tanrı bizi kurtarabilir!
  Anyuta çıplak karnı ve göğsü ile enkazın üzerine düştü. Tam zamanında, yüzlerce makineli tüfek başının üzerinden geçerken. Kız dilini çıkardı ve dedi ki:
  - Cesur askerlerin çılgınlığı, anlaşılması güç generallerin cankurtaranıdır!
  Allah kabul etti:
  - Asker cesurdur, general ihtiyatlıdır, düşman kurnazdır, başarı ancak bilge cesaretle dayanışmadır!
  Kızlar tekrar ateş açtılar ve dayanışma içinde cıvıldadılar:
  Onun üstünde filolar
  Hep bir ağızdan kükreyen
  Adolf güçlü bir aptal -
  Sodom ekiyor!
  Başka bir zırhlı "Aslan" ortaya çıktı. Esmer yüzlere bakılırsa iki asker ondan kaçtı - Araplar. Geliştirilen tankı savaş alanından çekmek için kancaya zincir atmaya çalıştılar.
  Alla ve Anyuta ateş ederek teknisyenleri aynı anda öldürdü. Savaşçılar şarkı söyledi:
  - Kendini mahvetme ve bir yoldaşa yardım etme, diğerlerini yangından kurtarmaya yardım et!
  Üç siyah geldi. Zincirle olabildiğince hızlı koştular ama aynı zamanda kızlar tarafından da vuruldular. Dahası, Anyuta bir silahtan ateş ederek köpeğe çıplak ayak parmaklarıyla bastırdı.
  Ve Robin Hood gibi rakiplerini son derece başarılı bir şekilde vurmayı başardı.
  Allah şöyle işaret etti:
  - İşaret, başarılı vuran değil, şanssızlıkla ıskalayandır!
  Anyuta çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve tısladı:
  - Bir hançer vizyonu ile en doğru olanı kaçırabilir, ancak affedilmez keskin bir zihin hedefi geçebilir!
  El bombası havana çarptı ve patlamaya başladı, mayınları patlattı.
  Evet, Stalingrad Almanlar için kolay değildi. Onları içine ürkütücü bir ölüm kalesi koydum!
  . BÖLÜM #13
  3 Kasım'da Almanlar Tikhvin'i kuşattı ve şehirde çatışmalar yaşandı. Kızıl Ordu yavaş yavaş geri çekildi. Bakü şehrinin çoğu zaten ele geçirildi, Sovyet birlikleri yarımadaya çekiliyor. Erivan hala zorlukla ayakta duruyor. Stalingrad yıkımın eşiğinde.
  Ama yine de, Stalin bu şehre teslim olmama emri verdi. Astrakhan için savaş açıldı. Bu şehirde Fritz de ilerlemeye çalışıyor. Tüm yaklaşımları yoğun bir şekilde bombalıyor ve altyapıyı yok ediyorlar.
  Kış geliyor... Ve savaşın gidişatı gitgide daha az tahmin edilebilir hale geliyor. Ancak Stalingrad tutmuyor gibi görünüyor. Volga yoluyla tedarik, donmayı ve büyük bombalamayı zorlaştırıyor.
  4 Kasım'da Tikhvin'in yüzde doksanı zaten alındı. Ve Almanlar Fin topraklarına yaklaştı. Önemli hasara uğrayan Sovyet birlikleri, düşmanı durdurmak için yeterli gücü toplayamadı.
  Finliler ve kukla İsveç birlikleri de toplantıya saldırdı. Önemli güçler kullanıldı.
  5 Kasım'da Alman koalisyonu ve Fin-İskandinav birlikleri birleşti. Böylece Leningrad çevresinde bir çift halka kapandı. Üçüncü Reich için yeni, büyük bir zafer.
  6 Kasım'da kuzey kesiminde çatışmalar devam ediyordu. Naziler koridoru genişletti. Durum son derece zordu. Tikhvin'de direnişin son kalıntıları da yanıyordu. Almanlar Erivan'a balistik füzeler ateşledi. Üç sunum yayınladı. Can kaybıyla önemli hasara yol açtı. Ama sonunda hiçbir şeyi kırmadılar.
  Astrakhan şehri, Sovyet topraklarının geri kalanından kara yoluyla kesildi. Durum tırmandı. Yeni Alman ve İngiliz savaş gemileri Murmansk'ı bombaladı. Bombardıman sırasında garnizon komutanı ve birçok subay öldürüldü.
  Daha da kötüleşti.
  Ve 7 Kasım'da Naziler Volkhov'a girdi ve sonunda Tikhvin'i Sovyet birliklerinin direnişiyle ezdi. Böylece Leningrad ile arasındaki fark keskin bir şekilde büyüdü. Ablukadaki şehrin hayatta kalmasının pek mümkün olmadığı anlaşıldı.
  8 Kasım'da, Lev-2 tankının uzun zamandır beklenen testleri nihayet gerçekleşti. Makinenin değiştirilmiş bir düzeni vardı. Motor, şanzıman ve şanzıman tek bir yerde ve önde, dövüş bölmesi arkada bulunuyordu.
  Almanlar, darbenin yıl dönümünde Porsche öncülüğünde enerjik bir çabayla otomobili yaptı.
  Gerçekten de, daha düşük bir siluet sayesinde, "Aslan" ın silah ve zırhını korurken, arabanın ağırlığı 1200 beygir gücünde bir motorla altmış tona düşürüldü. Savaş testleri, tamamen kabul edilebilir bir tank olduğunu gösterdi. Tam olarak ihtiyacınız olan şey!
  İyi koşu ve zırh niteliklerinin birleşimi.
  Ancak Führer tatmin olmadı. Yanların ve kıçların zırhını güçlendirmeyi ve namlu uzunluğu 100 EL olan 88 mm'lik bir top koymayı talep etti.
  Bir diğer test aracı ise E-100 idi. Ancak bu tankın çok ağır olduğu ortaya çıktı: 140 ton, ancak her açıdan mükemmel korumaya ve Mouse'un silahlarına sahip. Genel olarak, "E" serisi son derece umut verici olmaya söz verdi. Görünüşe göre Almanlar zaman kaybetmediler.
  1000 beygir gücünde bir motora sahip "Barlar" tankı da gösterildi, ancak araba Hitler'e yeterince korunmamış görünüyordu.
  Yıldönümünde ve çeşitli uçaklarda gösterilir. Özellikle, saldırı uçakları ve ME-262'nin modifikasyonları. Ayrıca TA-183. Tam bir teknoloji geçit töreni.
  Güçlü gaz rampaları dahil, tüm şehirleri ve köyleri yıkabilirler.
  Burada aslında çok güçlü yıkım sistemleri sergilediler.
  Panther-2 ayrıca testleri geçti, elli ton ağırlığındaydı, 150 milimetre eğimli ön zırhı ve bir King Tiger silahı vardı. Yan zırh, bir açıyla 82 mm idi. Böyle bir tank Hitler'e az çok uyuyordu, bu yüzden yakın dövüşte otuz dörde dayanabildi.
  Genel olarak, Naziler hayvanat bahçesini taradı.
  Saatte bin yüz kilometre hıza ulaşabilen Gotha savaşçıları geçti ve test edildi.
  Kısacası vazgeçtiler.
  Volkhov 9 Kasım'da düştü. Durum doruk noktasına ulaştı. Ve yine Sovyet tankları karşı saldırıya geçmeye çalıştı.
  Gringeta silahın yanında dondu. "Churchill" -2, Sovyet araçlarının önünde durdu ve mühimmat tükürdü.
  Lord'un kızı Jane isabetleri saydı. Sovyet tankları hendeğe girerken yavaşladılar. Ve bu Alman hayvanat bahçesi tarafından kullanıldı.
  Nicoletta aldı ve şarkı söyledi:
  - İngiliz savaşçı ölümden korkmaz,
  Yıldızlı gökyüzünün altında ölüm bizi almayacak!
  Çünkü tacı olan bir aslan cesurca savaşacak,
  Güçlü makineli tüfeği dolduracağım!
  Malania başıyla onayladı.
  - Bu muhteşem! Ve biz de ücret alacağız!
  Silah çok aktif çalıştı. Mermiler kibrit gibi titreşti ve havada konturlar bıraktı. Evet, enerjik kızlar yakalandı. Ve en önemlisi, doğru.
  Gringeta başını sallayarak otuz dördün taretinin tabanına bir mermi gönderdi. mırıldandı:
  - Bu ölüm! Düşmanlarıma gelecek! Ve bundan böyle bıyıklı düşmanları beklediğini biliyorum!
  Nicoletta gülümseyerek dedi ki:
  - Bütün hayvanlar bıyıklı olana boyun eğdi ... Böylece lanet olasıca başarısız oldu!
  Gringeta tekrar güldü ve tıslayarak ateş etti:
  - Benim mermim en isabetlisi. Kesinlikle oraya geleceğiz!
  Nicoletta işaret parmağını kaldırdı ve dedi ki:
  - Pif, Paf - kaçırdı! Gri tavşan atladı!
  Gringeta, ateş ederek şarkı söyledi:
  Herkes kendi seçer
  Kadın, din, yol...
  Şeytana veya peygambere hizmet et
  Herkes kendisi için seçer!
  Jane başını salladı ve itiraz etti:
  - Kesinlikle o şekilde değil! Bir kişinin inancının yüzde doksan dokuzu bilgiyle değil doğumla belirlenir. Burada Anglikan Kilisesi'ne aitiz ... Ve eğer bakarsanız, neye dayanarak? Bu bizim seçimimiz mi?
  Gringeta kıkırdadı ve belirtti:
  - Şahsen inanan bir ailedeydim, ama şimdi ateizme daha fazla eğilimliyim!
  Nicoletta kıkırdadı ve dilini çıkardı.
  - Ateizm... Bu ilginç!
  Malania felsefi olarak şunları kaydetti:
  Ve her şeyden uzak! Tanrı yoksa ve doğaüstü güçler yoksa, o zaman herhangi bir din yanlıştır!
  Gringeta, isteyerek onaylayarak başını salladı:
  - Komünistler gibi! Bütün dinlerin sadece insanların fantezileri olduğu fikrini ortaya attılar. Ve bunun üzerine bir doktrin inşa ettiler!
  Malanya şüpheyle dudaklarını büktü.
  - Peki ölümden sonra onları ne bekliyor?
  Gringeta etobur bir şekilde kıkırdadı. Başka bir Sovyet tankının gövdesini keserek bir mermi ateşledi ve cevap verdi:
  - Burada çok şey düşünebilirsiniz... Hatta bilim güçleri tarafından ölülerin diriltilmesi!
  Malania sırıtarak hatırladı:
  - Geleceğin dünyası hakkında bir kitap okudum. Zaten bir uzay imparatorluğu var. Ölüm, yaşlılık, hastalık yoktur. Ve tabii ki açlık... Doğru, nüfusun çoğunun işi yok, ama herkese yetecek kadar iş var.
  Örneğin, arabalar ücretsiz olarak verilir. Bir de tüm dünya ile iletişim halinde oldukları elektronik makineler var.
  Nicoletta oldukça ciddi bir şekilde şunları söyledi:
  - İlerleme hızlıdır. Şu tanklara bir bakın... Nasıl ilerlediler ve daha mükemmel hale geldiler. Yine de, "Churchill" -2, "Matilda" ile karşılaştırılamaz.
  Malania bu konuda hemfikirdi:
  - Evet, tanklar ilerledi... Bu çok şık!
  Sovyet tanklarının başka bir saldırısı tıkandı ve bir ara oldu.
  10 ve 11 Kasım'da Almanlar, kuzeyde köşeleri kesen küçük saldırı operasyonları gerçekleştirdi.
  Sovyet birlikleri, Stalingrad'ın kuzeyine karşı saldırıya geçmeye çalıştı, ancak fazla bir başarı elde edemedi. Şehirdeki son evler zaten vardı. Aynı anda yok edildi, yere. Ama şimdilik, Stalin sonuna kadar kalmasını emretti.
  Bakü şehri neredeyse ele geçirildi. Ancak petrol kuyuları yanıyor ve aralarında kavga çıktı. Almanlar sürekli bombalıyor.
  Astrakhan'daki savaşlar zirvede...
  12 Kasım'da Türkler Erivan'a bir saldırı başlattı. Basınç geri püskürtüldü. Osmanlılar acı çekti. Ama fau tekrar kovuldu. 13 Kasım'da Almanlar Bakü'nün son mahallelerini işgal etti ve şehrin ele geçirildiğini duyurdu. Sadece yarımadada çatışmalar devam ediyordu ve gökyüzü yanan kuyulardan kararmıştı.
  14 Kasım, Naziler Murmansk'a saldırıya başladı. Top ve uçak kullandılar...
  Stalingrad yanıyordu, ancak yeniden konuşlandırılan Sovyet takviyeleri, devam etmeyi mümkün kıldı. Sadece şehrin kenarında ve devasa kayıplar pahasına olmasına rağmen.
  Murmansk'a yapılan saldırı sırasında, büyük bir savaş gemisi donanması toplandı ve uçak gemileri de yaklaştı. Şehir bir plazma silindiri gibi sıkıştırılmıştı. Ve bombalayıp ateş ettiler.
  15 Kasım'da faşist birlikler, Arktik Okyanusu'ndaki donmayan tek liman olan şehre saldırarak hareket etmeye başladı. "Fareler" savaşlarda ve hatta Nazilerin pratikte denemek istediği "Sıçan" tankında yer aldı.
  Ancak, "Sıçan" biraz hayal kırıklığı yarattı. Önce ilerledi, sonra rüzgârla oluşan kar yığınlarına saplandı. Ve şehrin eteklerinde durdu. Almanlar taarruza pek hazır değildi. Ancak bombardıman durmadı. 16 Kasım'da Naziler, kuyuları yanan petrolün temizlenmesini pratik olarak tamamladı. Ama yedinci göğe yükselen ateşler yüzünden yarımadanın bir kısmına erişilemezdi.
  17 Kasım'da Naziler, Volga Deltası'nın son dalını ele geçirdi ve böylece Astrakhan'ı daha iyi engelledi. Bakü uzun zamandır kesildi.
  Erivan da basıldı. Şehir bir tepenin üzerinde, savunma için çok uygun, ancak özellikle tanklarla saldırmak zor.
  18 Kasım'da Sovyet birlikleri, Stalingrad'ın kuzeyindeki Nazi savunmasının gücünü tekrar test etti. Bu, Volga'da yıldan geriye kalanlara yönelik saldırıyı zayıflattı, ancak maddi kayıplara değdi.
  19 Kasım'da Almanlar, ağır kayıplar nedeniyle Murmansk'a yapılan saldırıyı durdurdu.
  Böylece, sahip olunan Fuhrer, pozisyonundan çok sayıda kıymık hiçbir şekilde çıkaramadı. Nazilerin SSCB'yi kıştan önce bitirme planları başarısız oldu.
  Hepsinden kötüsü, Japonya soğuk hava ve insan gücündeki büyük kayıplar nedeniyle taarruzu askıya aldı. Tek şey, samurayların kendi otuz dörtlü ve lisanslı Panterlerinin üretimini arttırmış olmalarıdır. Ve gelecek yaz sorun çıkarabilirler.
  20 Kasım'da Almanlar yangınları kısmen söndürdü ve yarımadanın çoğunu temizledi.
  21 Kasım'da Sovyet birlikleri tekrar Almanlara saldırdı ve hatta Stalingrad'ın birkaç kilometre kuzeyinde sıkıştı. Naziler saldırılarını zayıflatmak ve konumlarını yeniden kazanmaya çalışmak zorunda kaldılar.
  Dövüşler, bu gibi durumlarda dedikleri gibi, tam bir ucube düzeyindedir!
  22 Kasım'da Naziler Türkmenistan bölgesinde ilerlemeye çalıştı. Ve on kilometre yürüdükten sonra durduruldular. Ancak 23 Kasım'da Şah'ın tugaylarını savaşa soktuktan sonra tekrar ilerlediler. Orta Asya bölgesinde durum son derece ağırlaşmıştır.
  24 Kasım'da cephelerde önemli bir değişiklik olmadı ...
  25 Kasım'da Naziler Murmansk'a saldırıya devam etti. Savaşa yeni parçalar attı. Ama şimdiye kadar küçük bir nokta var.
  26 Kasım geldi - Reichstag seçimlerinin ardından Hitler'in Reich Şansölyesi olarak atanmasından bu yana on bir yıl geçti.
  İlk kez en yeni E-100 tankı cepheye konuşlandırıldı.
  Böyle bir makinenin savaş uygulamasıydı.
  Tank oldukça uzun görünüyordu, neredeyse basıktı. 128 mm'lik bir topun uzun namlusu ondan dışarı çıktı. Ve kırk beş derecelik bir açıyla ön zırh. Ve yanlardan eğilir.
  E-100 tankı, Maus'tan daha hızlı, en yeni 1500 beygir gücündeki motor sayesinde hareket etti. Ve mermiler ondan sekti.
  Ve arabanın içinde neşeli dört Magda, Christina, Gerda ve Charlotte belirdi.
  Kızlar Fuhrer için çocuk doğurdu ve onları özel SS dadılarının bakımına bıraktı.
  Ve hemen ön tarafa geldi. kızlar çok komik. Savaşları kaçırdılar. Ve işte sadece kendilerini ifade etme fırsatı. Son olarak, bu kuzey Sivastopol'u alın.
  Ve Arktik Okyanusu'ndaki Üçüncü Reich'ın egemenliğini kurmak. Savaş gerçekten daha ne kadar uzayabilir? Ve dördü şöyle düşünüyor: En azından onlarla birlikte bir şeyler değişebilir mi?
  Murmansk yakınlarında hava çok soğuk değil - Gulf Stream yalıtır. Kızlar kavga havasında. Her birinin bir çifti vardı - bir erkek ve bir kız! Böylece sevinebilirsin.
  Magda ve Christina silahların etrafında dolandılar. Tank yepyeni ve kullanımı kolaydır. Yanlardan 120 mm eğimli zırh ve ayrıca 50 mm'lik bir kalkan ile korunmaktadır. Yani araba her açıdan delinemez.
  Kızlar bir şarkı ıslık çalıyordu. Kalpleri harika.
  Gerda kehribar rengi dudaklarında bir gülümsemeyle belirtti:
  - Şimdi Hitler'le ortak bir çocuğumuz var. Biz kraliyet ailesinin üyeleriyiz!
  Charlotte, söylediği gibi kıkırdadı:
  - Ve ileride - sadece sıfırlar!
  Tank "E" -100, Sovyet pozisyonlarına yaklaştı. Etraftaki her şey o kadar yok edildi ki, Sovyetlerden gelen ve genellikle hafif silahlardan gelen atışlar nadirdi.
  Magda 128 mm'lik topunu hedef aldı ve Sovyet saksağanına ateş etti. Bal sarışın kız şarkı söyledi:
  - Ben bir kaplanım ve sırıtıyorum... Ve hırçın kaplan herkesi paramparça etti!
  Sovyet kırk beşi geri çekildi, birkaç Rus askeri öldürüldü.
  Magda bir kedi gibi mırladı:
  - Ben bir süpermenim, yöntemim basit... Kuyruğu yünden olanları ısırırım! Ve sonra kız gülmeye başladı. Tıpkı vahşi bir tanrıça gibi.
  Hitler'in fahişeleri tankı sarstı. Ve kendileri eğimli zırhlı bir arabaya atladılar.
  Ama sonra savaşçılar arabalarını çevirdi. Charlotte, bakır rengi saçlı bu güzel, nasıl şarkı söylenir:
  - Tsok, tsok, tsok ... Akışı yuvarla! Nazi süvarileri tüm kumları yedi!
  Ve ondan sonra, Charlotte, nasıl gülmek istiyor... Dişlerini bile şaklattı. Ve yine tank döndü. Almanlar dikenli tel çitleri yıktı. Tyrannosaurus rex büyüklüğündeki makine müstehcen bir şekilde homurdandı. Ve savaşçılar sevimli ve etobur yüzlerini sergilediler.
  Kızlar kendi içlerine katlandı ve Adolf Hitler'den çocukları doğurdu. Ve bu zaten bir şey söylüyor. Güzel sivri fareler, ama aynı zamanda ahlaki ucubeler. Burada tekerleklerin altına düşen bir Sovyet askerini ezdiler. Ve yere 76 mm'lik bir top bastırdılar. Üzerinden sürdük. Düzleştirilmiş çelik. Savaşçılar figürlü akrobasi gösterdi. Kabuklar, bir çocuğun salladığı bir çıngırakta bezelyeden daha zararsız görünüyordu. E-100'ün düzleştirdiği bir sonraki top 85 mm idi.
  Magda kıkırdadı.
  - Ve Rusları tahtakuruları gibi eziyoruz!
  Christina arkadaşını düzeltti:
  - Daha çok ayılar gibi! Ayı büyük bir hayvandır!
  Kızıl saçlı Charlotte dişlerini göstererek ekledi:
  - Ve dişlek!
  Alman tankları şehrin savunma hatlarını aştı. Sovyet birlikleri çok sıkı savaştı. Herkes silaha sarıldı. On yaşındaki çocuklar bile milislerde savaştı. Ayrıca birçok kız vardı. Tüm sakinler toplandı, ancak yeterli silah yoktu. Kitlesel kahramanlık her şeyde kendini gösterdi. Ev yapımı patlayıcılar veya el bombası demetleri kullanan öncüler, Nazi tanklarına yaklaştılar ve kendilerini rayların altına attılar - vatanları için can verdiler.
  E-100 tankı biraz hasar aldı. Çocuklardan biri ağır bir mayını itmeyi başardı. Kendisi öldü, ancak bir Alman arabasına zarar verdi. Silindir patladı ve tırtılın bir kısmı uçup gitti. Büyük araba yavaşladı. Sonra birkaç savaşçı, kalın izleri paramparça eden el bombası demetleri attı.
  Ön hattı geçen E-100, hareket kabiliyetini kaybetti.
  Gerda altı makineli tüfek hedef aldı ve Sovyet askerleri karşı saldırıya geçmeye çalıştığında onları açtı. Düzinelerce Rus ve Rusya'nın diğer halklarının temsilcileri, makineli tüfek mermileriyle delinerek yere düştü. Ancak Sovyet askerleri ileri doğru koştu. El bombası attılar ve öldüler. Parçaların bir kısmı E-100'e ulaştı, ancak makineli tüfekler düzgün çalıştı. Ve şeytan Gerda çok doğru. Ve mermileri neredeyse hiç boşuna uçmaz.
  Ve Rus askerleri ölüyor...
  Christina, hızlı ateş eden 75 mm'lik bir toptan, parçalanma mermilerinden ve koaksiyel bir makineli tüfekten ateşlendi. Kızıl saçlı canavar, Sovyet askerlerini kurşunlarla parçalayarak tısladı:
  - Ben ölümün taşıyıcısıyım ... Şeytan'ın kendisi benim için kızıl saçlı!
  Magda çekinerek belirtti:
  - Eh, zorunda değilsin. Şeytan, Allah'ın düşmanıdır ve ateş gölüne mahkûmdur!
  Christina çıplak ayağıyla metale vurdu ve böğürdü:
  Ateş gölü ne olacak? Saçlarım alev gibi!
  Gerda bir sırıtışla dedi ki:
  - Führer'in kendisi herhangi bir günahı affedecek ... Daha doğrusu, günah kavramının kendisi, esasen modası geçmiş mi?
  Magda omuz silkti.
  - Günah kavramının modasının geçtiğini söylemek istiyorsunuz...
  Gerda, Rus askerlerinin umutsuz bir karşı saldırısını bastırmak için makineli tüfeklerini tekrar açtı. Mermiler onları cehennemden gelen hediyeler gibi öldürdü. E-100, bu modifikasyonda çok yoğun bir şekilde korunmaktadır. Sekiz makineli tüfek, iki top ile eş eksenli ve geri kalanı menteşelerle kontrol edildi. Ve çok sert vurdular.
  Gerda bir sırıtışla kükredi:
  - Günah, bu Üçüncü Reich'ın varlığının temelidir! Dinimiz gerçekten hayvanların inancıdır!
  Kızıl saçlı Christina, bir toptan ateş ederek ve Rus askerlerini öldürerek şarkı söyledi:
  - Benim sevecen ve nazik canavarım... Dişlerini seviyorum, inan bana! Benim şeytani ve dişli canavarım!
  Sovyet uçaksavar silahlarından biri yine pistlere çarpmayı ve onları kırmayı başardı. E-100 sonunda durdu. Ancak Magda, can sıkıcı uçaksavar silahını ağır bir şarjla kaplayarak cezalandırdı. Pekala, raylar bozuktu.
  Gerda kaşlarını çatarak bir römorkör çağırdı ve sordu:
  - Bizi dışarı çekin lütfen! ölüyoruz! Raylar bozuk!
  Cevap hemen geldi:
  - Römorkör olacak!
  Christina gülümseyerek şarkı söyledi:
  - Hareket bu! Harcanacak düşmanlar!
  Magda, Rus askerlerinin doğrudan ateş etmek için çıkarmaya çalıştıkları silaha ateş etti. Namluyu parçaladı ve Sovyet askerlerini farklı yönlere dağıttı. Askerlerden biri ikiye bölündü ve acı içinde savaştı.
  Sarışın Hıristiyan haç çıkardı ve gözlerini gökyüzüne kaldırarak dua etti:
  - Bağışla beni Tanrım! İstemsiz günah ve cinayet için!
  Christina kıkırdadı ve belirtti:
  - Hayır, bu mümkün değil! Kaya gibi sert olmalısın! Bizim için bir kaya ol!
  Magda kendinden emin bir şekilde cevap verdi:
  - Tek bir kaya var - İsa Mesih!
  Kızıl şeytan havladı:
  - İsa bir pasifistti! Ve inancımız ve mesleğimiz savaştır!
  E-100 tankı çekildi ve Alman mevzilerine doğru sürüklendi. Gerda, kar kraliçesinin gülümsemesiyle şunları söyledi:
  - Silindirler, tankın en savunmasız kısmıdır. Ve bu mücadele edilmelidir!
  Charlotte başını salladı.
  - Silindirlerin tamamını kalkanlarla örtmeyin. Bu mümkün değil, çünkü tırtılların bir kısmı hala açık olacak!
  Magda şunları önerdi:
  - Silindirleri küçük ve paletsiz yaparsanız?
  Kızıl saçlı şeytan kıkırdadı ve inci dişlerini gösterdi:
  - Ve onlara daha fazla hız nasıl verilir?
  Magda çıplak tabanıyla metali ovuşturdu ve şunları önerdi:
  - Ya elektrik motorları kullanırsanız?
  Charlotte karnını kaldırdı ve boynunu burktu.
  - Olası bir seçenek... Ve tanklar daha az yanacak!
  Magda gözyaşları içinde dedi ki:
  - İşte o zaman cehenneme gireriz, meşale gibi yanacak ve yanacak!
  Kızıl saçlı hırladı:
  - Peki, ne olmuş... Ve melekler parlak bir alevden yaratılmıştır! Melek olalım!
  Christina aldı ve sağır bir şekilde şarkı söyledi:
  - Ben bir meleğim değil, sadece bir şeytanım, ama insanlar için bir aziz oldum .... Böyle doğaüstü acıların işkencesi altında hesaplamanın düşmanlarını al!
  Kızlar sessizdi... Stormtrooper'lar gökyüzünde dönüyordu ve top gürledi. Ve bombalar yağmaya, yağmaya devam etti... Gerçek bir yıkım ve yıkım dolusu gibi.
  Murmansk yanıyordu ve insanlar ölüyordu. Almanlar balistik füze bile fırlattı. Çok etkili bir silah değil. Yu-488'den beş tonluk bir bomba atmak daha kolay, hem daha isabetli hem de daha ucuz olacak.
  Tank acil durum otoparkına götürüldüğünde, çıplak ayakla kara atlayan ilk kişi Christina oldu. Tamirciler oradaydı. Kızlar sıcak bir kulübeye taşındı. Minderlere uzanın. Gerda ve Charlotte cep satrancı oynamaya başladılar.
  Magda ve Kristina, karınlarının kabarması ve hamilelik sırasında sarkmaması için baskı yapmaya başladılar. Bir savaşçının belinde titremek güzeldir. Hala taze, ama bunlar zaten çocuk doğurmuş kadınlar. Ve ölmek artık o kadar korkutucu değil - yarışa devam edecek biri var! Hitler gibi bir piçin tohumuyla bile.
  Ama SS taburundaki kızlar "Kaplanlar", Fuhrer gerçekten Tanrı gibi bir şey. Ve artık bir pagan tanrısı değil, dehasında Yüce ve anlaşılmaz bir şey.
  Gerda kralın kumarını oynadı ve güçlü bir saldırı geliştirdi. Charlotte inatla kendini savundu. Darbe alışverişi yapıldı. Ama hepsi karşılıklı imha ve berabere bitti. Sonra Magda ve Kristina satranç oynamaya başladılar. Ve Charlotte ve Gerda pres ve şınav çekmeye başladılar. Kız aktif olarak formda kaldı.
  Rakibi oynayan ve iten Magda, felsefi olarak şunları söyledi:
  - Hala tuhaf...
  Christina dudaklarında masum bir gülümsemeyle sordu:
  - Garip olan ne?
  Sarışın süpermen cevap verdi:
  - Beyazların iyiliğin renkleri olduğu gerçeği, ancak savaşı ilk başlatan onlar!
  Kızıl şeytan mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Ama biz de iyiyiz ... Ama önce Bolşevikler Rusya'ya saldırdı!
  Magda üzgün bir ses tonuyla yanıt olarak şarkı söyledi:
  - Ama her şey önümüzde çiçek açar, her şey arkamızda yanar ...
  Christina net bir sesle cevap verdi:
  - Sızlanmana gerek yok! Bizim için her şeye karar verecek olan bizimle!
  Gerda şarkı söylemeye devam etti:
  - Neşeli, kasvetli değil, hadi eve gidelim - sarışın sporcular ödülümüz olacak!
  Bunun üzerine dördü birden kahkahayı bastı... Hizmetçi bir genç belirdi ve kızlara tereyağlı, peynirli, sosisli ve kuru meyveli sandviçler verdi. Kızlar yediler ve sıcaktan bitkin düştüler. Güzeller uykuya daldı. Genç ve sağlıklı olduğunuzda iyidir - kolayca uyuyabilirsiniz.
  Ertesi gün, 27 Kasım, E-100 sadece kısmen restore edildi. Kızlar saldırıya katılmadı. Ama öte yandan, bir bikiniyle ve rüzgârla oluşan kar yığınlarının arasından yalınayak koştular. Soğukta neredeyse çırılçıplak koşan onlara deliymiş gibi bakılıyordu. Ama kızlar genellikle akrobasi. Onlar geleceğin özel insanları!
  Gerda öne çıktı. Ve Andersen'in masalındaki o kadar yalınayak kız Gerda değil. Ama aynı zamanda cesur ve sert. Ve aynı zamanda doğuştan bir katil oldu. Güçlü kasları olan hızlı kız.
  Ancak, dört kız da iyidir. Elli kilometre hızla koştular ve geri döndüler. Sonra bir dizi egzersiz yaptılar, şarkı söylediler ve sallandılar. Biraz atış pratiği.
  Sadece ertesi gün E-100 tankı onarıldı. Ve o kadar da kötü değil. Ayrıca, bu süper ağır makinede, kademeli düzenden farklı, karda sürüş performansını artıran, ancak tamirciler için alışkanlıktan kaynaklanan bazı sorunlar yaratan orijinal bir silindir düzeni vardı. E-100'ü monte etmek "Tiger" veya "Panther"den daha kolay olsa da.
  28 Kasım'da Naziler Murmansk'ta biraz daha derine inmeyi başardılar. Ancak Sovyet birliklerinin direnişi basitçe anlaşılmaz. Ve İngiltere ve Almanya zırhlılarının on altı inçlik mermileri bile savunmanın iradesini kıramadı.
  Ama Naziler yine de ilerledi. E-100 tankı günde birkaç blok geçti, ancak yine paletlere zarar verdi. Ancak bu sefer onarım sadece birkaç saat sürdü. 29 Kasım'da terminatör kızlar bir KV-3 tankıyla çarpıştı. Sovyet arabası birkaç kez ön zırha çarptı, ancak mermiler yokuştan uçtu. Magda Rus tankına ateş etti ve onu bir yığın meşale gibi ateşe verdi.
  Christina, ortağına alaycı bir sırıtışla sordu:
  - O Ruslar için hiç üzülmüyor musun?
  Magda içtenlikle yanıtladı:
  - Herkes için üzülüyorum, acımaya layık olmayanlar bile!
  Ve kız gözlerini gökyüzüne çevirerek derin bir iç çekti. Savaşçılar giderek daha dikkatli davranmaya çalıştılar. Onarımların dikkatini dağıtmamak için. 128 mm ve 75 top eşek gibi çalıştı. Ama yine de tank hasar gördü.
  Duvarlardan biri patladı ve arabanın üzerine çöktü. Zırhı çizdi ve hafifçe ezdi.
  30 Kasım'da Naziler daha da ilerledi. Hatta bazı yerlerde şehir merkezine bile gitti. Ancak aynı gün, kırk beşten iyi niyetli bir atış, 128 mm'lik bir topun namlusuna zarar verdi ve kızlar onarım için tekrar ayağa kalkmak zorunda kaldı. Ve görünüşe göre, daha uzun.
  Sonra dördü, basit piyade gibi bir tank yerine savaşmaya karar verdi. Güzeller tek bikiniyle kavga etmeye çalıştı. Ama soğuğa, kızlar böyle yarı çıplak halde ancak birkaç saat dayanabildiler ve sonra ısınmak için koştular.
  Gerda kara gömüldü, en son MP-44 makineli tüfekle ateş etti ve Rus askerlerini oldukça aktif bir şekilde öldürdü. İşte burada, beyaz saçlı, yalınayak bir kız Kızıl Ordu albayının kafasına vurdu. Ve dedi ki:
  - Hayır, ben hala Aryan'ım!
  Karşı taraftan ilerleyen Charlotte kıkırdadı:
  - Sen düşmanlara ölüm getiren bir savaşçısın. - Sonra kızıl saçlı, çıplak bacaklı bir kız binbaşıya ateş etti ve gözünün altından vurdu. Oldukça sırıttı. - Görüyorsun, ben de ateş ediyorum!
  Gerda, Komsomol üyesini bitirerek bir dönüş yaptı ve Rus birliklerinin kaptanı dişlerini gösterdi kaltak:
  - Evet, ateş ettin ve gördüm! Elektrikli testere gibi!
  Charlotte çıplak ayak parmaklarıyla bir cam parçası fırlattı. Rus ordusunun teğmeninin boynuna vurdu ve cıvıldadı:
  - Ve işte buradayım, camla uğraş!
  Gerda, çıplak, zarif ayak izleri bırakarak karda koştu. Eğilerek koştu. Sonra kaplan kız döndü ve takla attı. Döndü ve başını bir Sovyet askerinin çenesine soktu. Kan tükürdü. Gerda çıplak ayaklarıyla boğazını sıktı ve Rus'u boğdu.
  Kızıl saçlı dişi şeytan Charlotte öncüyü boğdu. Kızların bu kadar kötü ve kötü olduğu ortaya çıktı.
  Magda Rus askerlerini de öldürdü ama çocuklara dokunmadı. Hayır, asla bir çocuğa elini kaldırmayacak. Ve genel olarak, kan dökülmesi ona zevk vermiyordu. Ama yine de, o SS taburundan bir kaplan ve emre uymak zorunda.
  Burada Christina, yaklaşık on iki yaşında görünen bir çocuğa hançer attı. Zaten zalim. Hayır, yetişkinler çocukları öldürmemeli!
  Magda haç çıkardı ve fısıldadı:
  - Tanrı'yı bağışla! Bana iğrenç geliyorsun, ama savaş savaştır!
  Ve sarışın Rus keskin nişancıya ateş etti, düştü, burun köprüsüne isabetli bir vuruşla delindi. Ne yazık ki, ünlü dörtlü ortaya çıktı. Kızlar önce İngilizleri ve kısmen Amerikalıları öldürdüler, ama şimdi
  Ruslar. İkinci Dünya Savaşı'nın çıngıraklı sırıtışları bunlar. En gerçek ve keskin dişleri gösteren sırıtışlar!
  Christina çıplak ayağını ahşaba ovuşturdu, hâlâ üşüyordu ve şunları söyledi:
  - Çirkin? Ve kızıl saçlı cadılardan ne istiyorsun!
  . BÖLÜM #14
  Almanlar yavaş yavaş faaliyeti dondurdu. Havacılık dahil - ve hava koşullarının bozulması nedeniyle zorunlu. Saldırının arifesinde belirlenen görevleri yerine getirmek tamamen mümkün değildi. Doğru, Kafkasya pratik olarak ele geçirildi. Bakü petrol üretimi kontrol altında. SSCB en büyük petrol kaynağını kaybetti. Doğru, Almanların kendilerinin kuyuları restore etmek için hala zaman harcaması gerekiyor. Yakalanan ve Karelya, Arkhangelsk, kuzey kıyılarının bir parçası. Rusya'nın geri kalanıyla iletişim tamamen kesildi Leningrad. Diğer bazı bölgeler merkezde ele geçirildi. Türkmenistan'ın yarısı da işgal altında. Japonya, Moğolistan'ın tamamını ele geçirdi ve ayrıca Orta Asya'ya sıkıştı ve Usuri bölgesinde Amur'un ötesinde kısmen köprü başları oluşturdu. Doğru, samuray biraz daha az başarılı oldu. Vladivostok tamamen bloke edildi ve bombalanıyor.
  Moskova yaklaşık 200 kilometre uzaklıktadır. Ve zaten Almanlar başkenti balistik füzelerle bombalayabilir ve jet uçaklarıyla bombalayabilir. Ancak kışın ve donda, Wehrmacht daha fazla saldırı gerçekleştirme fırsatını kaybetti. Özellikle sömürge birlikleri: Hintliler, Afrikalılar, Araplar çok soğuk. Ve savaş yeteneklerinin çoğunu kaybettiler. Böyle bir durumdan yararlanmamak günahtır. Kızıl Ordu büyük kayıplar vermesine rağmen, aynı zamanda ciddi şekilde tükenmişti.
  Nitekim, Genelkurmay, Kafkasya'nın arz ve kaybıyla ilgili tüm zorluklara rağmen, kışın birkaç büyük saldırı operasyonu gerçekleştirmeye karar verdi. Faşistler kışın burunlarını çıkarmaya cesaret edemeseler de biz onları çimdikleyip ezeceğiz.
  Ya da her halükarda onları en kötü hava koşullarında savaşmaya zorlayacağız.
  Genelkurmay başkanı ve savunma bakan yardımcısı Vasilevski, gayet mantıklı bir şekilde, SSCB'nin Asya'nın da dahil olduğu tüm Avrupa ve Afrika'ya karşı teknolojik yarışı kazanamayacağını öne sürdü.
  Bu bağlamda, kış boyunca, özellikle havacılıkta düşmanın avantajı sadece artacaktır. Evet, elbette, Sovyet tasarımcıları yeni, daha gelişmiş tanklar geliştirdiler ve geliştirmeye devam ediyorlar. Özellikle T-34-85, daha büyük bir tarete ve güçlü bir topa sahiptir. 122 milimetrelik silahlı IS-2 yolda. Ancak Almanlar da durmayacak. Ayrıca, yeni arabalar bile Aslan'ı veya herhangi bir ağır arabayı yenecek kadar iyi değil.
  Ve sayısal üstünlük elde etmenin şimdi mümkün olması pek olası değildir.
  Voznesensky de konuştu. Ayrıca erken bir saldırıdan yana konuştu:
  - Kafkasya'nın kaybedilmesinden sonra ordumuz ciddi bir yakıt sıkıntısı yaşayacak. Daha doğrusu, onu zaten doyasıya deneyimliyoruz. Ancak kışın gündüz süresi çok daha kısadır, uçuşsuz hava yaygındır ve yakıt tüketimi de azalacaktır.
  Halk Komiseri Zhdanov da eklemekte acele etti:
  - Ayrıca, savaşçılarımız ve istihkamcılar Kafkasya'daki tüm petrol kuyularını havaya uçurdu. Bu da Fritz'in henüz bizim yağımızı kullanamayacağı anlamına geliyor. Ancak zalim faşistlerin her şeyi ne kadar çabuk inşa edip restore edebildiklerini düşünürsek, baharda Bakü petrolü de Üçüncü Reich ekonomisinin atardamarına akacaktır.
  Stalin tartışmayı özetledi:
  - Aralık sonunda ilk kış darbesini vuracağız. Tek soru nerede?
  Askerler arasında birlik sağlanamadı. Zhukov, merkeze saldırmayı ve düşmanı Moskova'dan atmayı önerdi. Vasilevsky, Tikhvin'de zayıf bir nokta bulmanın daha iyi olacağını önerdi. Aynı zamanda, ablukanın çift halkasının hayatta kalamayacağı Leningrad'a yardım edin.
  Rokossovsky, Voronej yönünde bir saldırı çağrısında bulundu. Astrakhan'da ve hatta Arkhangelsk yakınlarında Nazilere saldırmak için fikirler vardı. Stalin bütün yorumları dinledi, bir şeyler kaşıdı ve düşündü.
  Düşmanı Moskova'dan uzaklaştırma fikri baştan çıkarıcı ve yalvarıcı görünüyordu. Ancak, Nazilerin şimdi en güçlü ve sağlam olduğu merkezde.
  Volga'yı zorlamak için saldırmak mantıksız görünüyordu, nehir büyük ve tam akıyordu ve operasyonun ilk aşaması uzayacaktı.
  Don ve Volga arasında bir saldırı çeşidi mümkündür, ancak bizimki zaten orada dövüldü ve Almanlar da iyi bir şekilde güçlendirildi.
  Vasilevsky'nin fikri en mantıklı görünüyor. Kuzeyde Almanlar daha zayıf ve birlikleri bir şekilde daha az savaş tecrübesine sahip. Dahası, Tikhvin yakın zamanda işgal edildi, Alman birlikleri çıkıntıya yerleştirildi. Ancak Fritz'in böyle düşünmesi oldukça olası.
  Voronezh yönünde tüm güçleri ver? Önün konfigürasyonunda oluşturulmuş bir balkon, eğik bir domuz devedikeni gibi kesmeye çalışmak çok mantıklı olacaktır.
  Arkhangelsk yakınlarında sevişmek için daha ilginç düşünceler var. Fritz'in deniz yoluyla takviye aktarması gerekeceği düşünüldüğünde, bu yönde rasyonel bir tahıl var.
  Kendi birliklerimizi tedarik etmek zor olsa da, özellikle faşistlerin denizaltı filosu denize tamamen hakim olduğu için. Evet ve Nazilerden yeni kruvazörler devreye giriyor. Görünüşe göre daha önce sular altında kalan Bismarck savaş gemisini bile neredeyse inşa ettiler. Ayrıca, yeni gemi Yamato'nun rekor boyutunu ve silahını geçmeli.
  Öte yandan Fritz neden savaş gemilerine ihtiyaç duyuyor? Tüm dünyanın gözüne toz atmak için mi? Üçüncü Reich'ta geliştirilmekte olan yeni silah türleri hakkındaki veriler hakkında daha fazla endişe duyuyor. Özellikle füzeler ve jet uçakları konusunda ve bu ciddi bir durum.
  Küçük bir tereddütten sonra, Stalin planı onayladı: Aralık sonunda Tikhvin bölgesine bir saldırı başlatmak ve Ocak ayının başında Voronej yakınlarında düşmanı hissetmek.
  Genel olarak, bu mantıklı görünüyordu... Bu arada, neredeyse unutulmuş dört kız, Doğu Cephesinde kahramanlıklarına devam etti. Gerda ve Charlotte ve Christina ve Magda von Singer - neredeyse aynı anda hamile kalmalarının neden olduğu bir aradan sonra; daha sonra sağlıklı çocuklar doğurdu, cepheye döndü.
  Hava soğuktu, güzellikler daha yirmi beş Aralık'ta geldi. Kar yağıyor ve rüzgar bukleler esiyor. Ve kendileri için en sıcak yeri seçmediler - Leningrad'ın hemen yakınında.
  Varışta, bikinili kızlar rüzgârla oluşan kar yığınları arasında bir koşu yaptı. Aslında, gerçek Aryanlar, en şiddetli soğuktan bile hiçbirinden korkmadıklarını göstermelidir. Onlarla birlikte, herkesin Karas dediği Japonya'dan gelen bir ninja çocuğu kaçtı.
  Bu çocuk özel harekatlara katılmakla ünlendi. Hoş oryantal özellikler, bilinmeyen bir babadan miras kalan sarı saçlarla birlikte çocuğu çok yakışıklı yaptı.
  Kızlar, belki de Karas henüz onlar için bir çift olmasa da, karşılık olarak ona göz attılar. Ancak kasların rahatlaması, bir tel gibi çalışır, bu sertleşmiş ve deneyimli kaplanlar bile ona ayak uyduramaz.
  Eğitim üssünde doğum yaptıktan sonra kızlar tamamen şekillerini geri kazandılar, ancak her süpermen böyle buzlu bir hıza dayanacak şekilde verilmez.
  Magda, von Singer gibi Ruslarla savaşmayı başaran Christina, şunları söyledi:
  - Don ve kar ana müttefikleridir. Ve bu yüzden hiçbir şey İngilizlerden daha havalı değil!
  Magda haklı olarak şunları söyledi:
  - Bunu söylemem. Ruslar çok daha güçlü ve birlikler neredeyse hiç geri çekilmiyor!
  Charlotte, koşarken, kıkırdayarak takla attı:
  - Ama bu bir artıdan ziyade onların zayıflığı .... Birliklerin komuta ve kontrol yöntemlerini, baraj müfrezelerinin oluşturulması ve geri çekilen birimlerin komutanlarının infazı gibi anlamıyorum.
  Yalınayak Gerda, koşarken ve gerinirken dönerek kabul etti:
  - Elbette - sopanın altından iyi savaşçılar elde edemezsiniz. - Burada sarışın kız, kalbini sıkarak itiraf etmek zorunda kaldı. - Ama Ruslar zaten iki buçuk yıldır direndilerse iyi savaşıyorlar. Canlılıklarını isteriz!
  Christina küçümseyici bir şekilde homurdandı.
  - Bizimle mi konuşuyorsun?
  Gerda kıkırdayarak şunları söyledi:
  Biz elitiz! Özellikle Marsilya!
  Tüm zamanların ve halkların en iyi ası, bu yenilmezlik sembolünün yalnızca öğretim çalışmasına odaklanmasını isteyen Hitler'in kategorik yasağına rağmen - sonuçta hala bir teğmen generaldi, yine de öne çıktı.
  Daha doğrusu, Führer, Almanlar bir yerde kendilerini kötü hissederse geri dönmesine nezaketle izin verdi.
  Naziler, elbette, her ihtimale karşı, savunmayı güçlendirdiler ve kışa hazırlandılar, ancak Rusların büyük ölçekli saldırı eylemleri için kaynaklara sahip olacağından kesinlikle şüphe duyuyorlardı.
  Ancak istihbarat işe yaradı. Yani, Tikhvin'i kurtarmak için yaklaşmakta olan saldırı hakkında bilgi yine de sızdırıldı. Üstelik, Sovyet birlikleri, Noel için tam zamanında, güçlü bir topçu hazırlığına başladı.
  Katyuşalar ve hatta Andryusha'nın ilk yüksek güçlü jet fırlatıcılarından birkaçı elendi. Ve gümbürtü öyleydi ki, yalınayak, yarı donmuş kızlar onu yakaladı.
  Neyse ki, işitmeleri mükemmel ve gözleri kıvılcımlarla parlıyor.
  Kızlar birbirlerine bakarak şu sonuca vardılar:
  - Şimdi olması gerektiği gibi savaşacağız!
  Ve ninja çocuk Karas dedi ki:
  - Benim görevim Leningrad'a girmek ve orada keşif yapmak olacak. İzciler için fazla güzelsin!
  Magda kirpiklerini ağır ağır kaldırarak cevap verdi:
  - Ve sen de... Ruslar tuhaf görünüyorsa, aksanınız?
  Karas mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Rusçayı çok doğru konuşmanız, içinizdeki bir yabancıyı çok daha fazla ele verir. Her halükarda koştum, ama düşmanı kanatta dikkatlice ezdim ...
  Kızlar tanklarına koştular. Sonuçta onlar test tankerleri. Ve kendileri için yeni bir şey seçtiler. Daha doğrusu, ön tarafta test edilmesi gereken aynı anda iki acemi tankı bile.
  Yani, "Gelincikler", çok düşük bir siluete sahip iki mürettebat üyesi olan arabalar. Yeni neslin ilk tank modelleri, Almanların düzeni gerçekten ciddi bir şekilde sıkıştırmakla meşguldü. Ve yönetimde bazı ilginç teknik bilgiler. Özellikle elektrik iletimi ve motora monte edilen dişli kutusunun yeri. Ve tankerlerin kendileri, bir çift, aslında yatıyorlardı. Aynı zamanda şanzıman ve motor arkaya yerleştirildi ve kızlar midelerine rahatça yerleştirildi. Ve bacakları arkadaki dişlileri ve düğmeleri ezdi ve elleri tam tersine vites değiştirirken rahatça hareket etti. En yatık koltuk, vücutlarının şeklini sipariş etmek ve kopyalamak için yapılır. Gerçekten kule yok - kendinden tahrikli silahlar olduğu ortaya çıktı ve o kadar alçak ki silindirler dışarıda bulunuyor.
  Elbette top dönemez ama biraz dönebilir. Eh, savaşçının kendisi ünlü bir şekilde kendi ekseni etrafında döner ve böylece bir kulenin eksikliğini telafi eder.
  Magda refakatçi kızlara açıkladı:
  - Orada, taret olmadan tanklar daha ucuz ve daha düşük olur. Burada yüksekliği ayarlayabilir, 1,2 metreye indirip 1,5'e yükseltebiliriz ... Neredeyse partizanlar gibi plastuna üzerinde sürünüyoruz.
  12 ton ağırlığındaki otomobil, üstte yataydan 40 derecelik bir eğim açısında 82 milimetrelik mükemmel ön zırha sahipti. En alttaki çok küçük. Kenarlar 60 milimetrede daha kötü korunur, ancak silindirlerin kendileri hala örtülür. 400 beygir gücündeki motor, mükemmel sürüş performansı sağlar. Ayrıca, silindirlerin konumu ve süspansiyon, yalnızca silueti azaltmayı değil, aynı zamanda mükemmel çapraz kaymalar sağlamayı da mümkün kılar.
  Beğenin ya da beğenmeyin, ancak Panther ile başlayan daha ağır bir hayvanat bahçesi, çok daha hantal ve beceriksiz. Ve rüzgârla oluşan kar yığınlarında ve tamamen tabutta.
  Uzun zamandır ortağı Charlotte ile yerleşen Gerda ve istemeden tankın sıkışık, kompakt ve dikdörtgen kutusunda rahatsızlık hissetti. Tabii ki, T-4 silahlarına ve en iyi zırha sahip arabanın 12 ton ağırlığa sığmasına haraç ödemeliyiz. Sarışın terminatör şunları söyledi:
  - En rahat tanklar "Tiger" ve "Lion" idi. Bu arabada biz kızlar bile dönmekte zorlanıyoruz.
  Charlotte yanıtladı:
  - Ama koruma ... Sadece Kasım ayından bu yana birliklere 60 milimetrelik bir kasa ile girmeye başlayan en yeni "Panter" gibi .... Doğru, alın 120 milimetre ile bizimkinden daha iyi kapalı, ama yine de ihtiyacınız var vurmak için. Bizimki gibi bir açıda, 85 milimetrelik bir top, boş atış yaparken bile sekecektir.
  Gerda ayağını kulağının arkasını kaşıdı, ama bu hareketten dolayı ayak parmağı eğimli çatıya dayadı ve şöyle dedi:
  - Ruslar, 122 milimetre kalibreli tankların ortaya çıkabileceği konusunda bizi uyardı. İstihbarat uyumaz!
  Charlotte yanaklarını şişirerek ve öfkeyle ağzını bükerek kendinden emin bir şekilde dedi:
  - Zekamız her zamanki gibi zirvede. Sadece biz sıkışık bir kutuya kilitlenmiştik.
  400 beygir gücündeki yeni motor, talimatlarda belirtildiği gibi, bir su-metal veya azot karışımı ile kısa bir süre için güçlendirilebilir. Bu durumda, tank birkaç dakika boyunca 100 kilometrenin üzerinde bir hızla koşabilir.
  Sovyet birlikleri bir atılım yaptı, ondan önce Nazilerin tüm siperlerini ve sığınaklarını deldiler. Ancak Naziler, birliklerin çoğunu ikinci ve üçüncü hatlara çekti. Bundan sonra, piyadeyi topçu ateşi ve makineli tüfek saflarıyla karşılamaya çalıştılar.
  Tabii ileride tanklar hareket ediyordu. Daha güçlü T-34-85 henüz seri üretime girmediği için daha küçük ve daha hareketli T-34-76 saldırdı. Kayıplara aldırmadan siper hattına tırmandılar ve karda mükemmel sürüş performanslarını kullandılar.
  Ve işte cevap vermeye çalışan Alman arabaları. T-4 zaten üretimden kaldırıldı, ancak bunların birçoğu hala hizmette. Garip bir şekilde, rüzgârla oluşan kar yığınlarında yeni canavarlardan daha iyi hareket ederler. Paten pistleri arasında tıkanmış olan karı temizlemek için bunların hala başlatılması gerekiyor. Fritz'in suyu kazanlarda kaynatması ve ardından bu aşağılık kabuğun çıkması için raylara dökmesi bile komik.
  En iyi Alman tankı "Aslan" bile bu tür silindirlerden muzdariptir. Doğru, çoğu modifikasyonda, Fransızlar bunu zaten dikkate aldı ve makinenin kendisi otuz dört kişiyi yenebilir ... Ancak bu sadece şartlı olarak çok basit konuşuyor.
  Ama burada birkaç Alman tankı hala hareket ediyor... Ama gerisi, nasıl desek... En üstte! Doğru, "Aslan" serin tankerlerinden T-34-76'yı uzun bir mesafeden vurmaya çalışıyorlar. Sovyet tasarımı döküm taretin zırhının kırılganlığı göz önüne alındığında, ne yazık ki vurma şansı olduğunu belirtmek gerekir.
  Alaşım elementlerinin eksikliği o kadar keskin ki Fritz'in 50 mm'lik topları bile tehlikeli. Bununla birlikte, 37 mm'lik küçük bir toptan yapılan vuruşlar, zırhın veya taret çatlaklarına sahip gövdenin çökmesine ve dökülmesine de neden olur.
  "Otuz dördün" göreceli kırılganlığı, "Panterleri" daha güçlü bir silahla yeniden donatma fikrinin daha iyi zamanlara ertelenmesine neden oldu. Daha doğrusu, en kötüsü - eğer IP'ler seriye girerse. Ancak şimdiye kadar IS-1 bir kitle serisi haline gelmedi. Ancak bilgi zaten IS-2 hesabına sızdırıldı. Pek çok general zaten SSCB'nin neredeyse mahkum olduğunu anlamıştı ve anavatanlarına para için ihanet etmeyi utanç verici bulmadı. Böylece Genelkurmay da dahil olmak üzere casusların sayısı önemli ölçüde arttı.
  İşte "Aslan" ın 128 mm'lik bir topla ağır bir modifikasyonu. Uzun patisiyle otuz dörde ulaşmaya çalışır... Ama vurmaya çalışır.
  Ancak Sovyet tankerleri Fritz'e kendileri saldırmaya karar verirler. Wehrmacht silahlarının atış hızı verilse bile, bu intihardır.
  Burada "Aslan" kuleyi sökmeyi başardı ve dört arkadaş bir sonraki dünyaya güvercinler gibi uçup gitti ... Ama diğer tanklar daha da aktif bir şekilde tükeniyor ... Burada zanaatkarlar bir şekilde dizel motorları güçlendirmek için ağırlaştılar, bu kısa bir süre için de olsa, ancak herhangi bir karışım olmadan, tankı 70 kilometreye kadar hızlandırırlar. Bundan sonra motorun bozulmasına izin verin. Ama burada çaresiz adamlar geri dönüşü olmayan saldırıya geçiyor. Peki ne? Başka türlü yaşamak imkansızsa, hayatta kalmayı unutun.
  Ve şimdi, kar dünyasından bir iblis gibi, kendisi için en pahalı kurbanı seçen bir Sovyet tankı, ağır ve ölümcül bir "Aslan" a çarpıyor. Alman arabası hangardan yeni çıkmaya başlamıştı.
  Darbe güçlü, Sovyet makinesinin namlu bükülmüş. "Aslan" oldukça alçak ve her iki makinenin de gövdeleri basık. Sonra öndeki Alman motoru patlıyor. Ve yangın başlar ve Nazilerin uçuşu alt kapaktan geçer.
  Tabii ki, Sovyet tanklarının tümü çarpma mesafesine girmeyi başaramadı. Fritz'in aletleri çalışır ve öğütür. Ama kim başarılı olursa, nasıl vuracak!
  Gerda ve Charlotte, arkadaşlarından biraz öndeydiler ve Sovyet arabaları zaten görünürken sınırlar içindeydiler. Ateş edebilirsin ama yaklaşmak daha iyi. Beş kilometreden otuz dördün kırılgan zırhını bile almak sorunlu.
  Ateşli Charlotte felsefi olarak şunları söyledi:
  - Bu her zaman böyledir. Uzaktan ateş edemez!
  Gerda yanıtladı:
  - Yeterince dikkatli olursan yapabilirsin!
  Ancak şimdiye kadar durum onları uzun mesafelerden ateş açmaya zorlamadı. Ve neredeyse hiç kimse beyaz boyalı tanklarını fark etmeyecek. Ve araba çok iyi çalışıyor. Kimse kasayı suçlamayacak.
  Ve evet, sürüş pürüzsüz. Sovyet araçları da fena değil ve burada zaten Alman savunmasının ilk hattını hacklediler ve ikincisini kırıyorlar. Ve hava uçmuyor, bir kar fırtınası yükseldi ve çok sayıda Wehrmacht uçağı havalandı.
  Kırmızı havacılığın sayısal zayıflığı ve akut yakıt sıkıntısı göz önüne alındığında, daha iyi bir hava olamaz.
  Fritz saklansın. Hatta bazıları beyaz paçavraları sallamaya bile başladı. Hitler kaput olacak...
  Gerda iki kilometreden ateş etti. Prensip olarak, bu henüz kesin olarak bir yenilgi değil, ancak Rusların kaç Alman'ı sakat bıraktığını görünce, o zaman ne beklenir. Dahası, otuz dörtler savaşın başlangıcından bile daha az inatçı ve henüz yeni mevduat geliştirmeyi başaramadılar. Böylece...
  Sarışın terminatör silahın tetiğini çektiğinde çok endişelendi. Murmansk'ın fırtınası dışında, canlı atış yapma alışkanlığını çoktan kaybetmişti, ancak hamileliği sırasında ve saltanatının ilk aylarında atış poligonlarında ve eğitim alanlarında pratik yapmaya devam etti. Ama görünüşe göre bikinili ve yalınayak dövüşmek daha kolay, araba ile bir oluyorsunuz ... Mermi kuleye çarptı ve eğildi ... Hayır, alev almadı ama arkadaş yine de durmak zorunda kaldı. Ve şimdi bir kurban daha...
  Charlotte fısıldar:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan. Bizimle mezara gidecek ... - Gerda ateş etti ve kızıl saçlı savaşçı düzeltti. - Daha doğrusu düşmanları hep birlikte mezara götüreceğiz.
  Pamuk Prenses, Terminatör öfkeyle sözünü kesti:
  - Evet, ilham yok, şarkının dikkatini dağıtmayın!
  Charlotte yalvardı:
  - Kendin söyle! Sen çok yeteneklisin!
  Ve ateşe önderlik eden Gerda şarkı söyledi;
  Vatan ve ordu iki direktir,
  Gezegenin üzerinde durduğu!
  Seni göğüslerimizle koruyacağız,
  Ordunuz tüm insanlar tarafından ısıtılıyor!
  
  Bulutlar serin ve ısı parladı,
  Makineli tüfek askerin omzunu ovuşturdu!
  Daima vatan seninleyiz,
  Kötü adam için bir mezar kazalım!
  
  Evet, bazen kaderin yüzü zalimdir,
  Kurşun kalbimizi delmeye çalışıyor!
  Küçüklük geri çekildi ve savaşçı öldü,
  Rabbin kapısını kahramana aç!
  
  Dipsiz göklerde huzurumuz var,
  Cennet, kutsanmış savaşçı parlamaz!
  Yanımda taşıdığım anavatanda barış,
  Çocuklarımız zaferin meyvesini tadacaklar!
  Gerda şarkı söylerken dokuz tankı daha yenerek puanını önemli ölçüde artırdı.
  Sonra Charlotte şarkı söyledi:
  yıldızlı yükseklikleri çağıran,
  Sonsuz mesafelere çekilin!
  Ve düşünce dünyasının insanlarımız,
  Uçan bir Icarus hayal edin!
  
  Gözlerim gökyüzüne sabitlendi
  Küre dokunmak zor.
  Arşimet'in ilk vidalarından -
  Onları uzun ve sıkıcı planladım!
  Sonra kız direnemedi ve kendini hedef almaya ve ateş etmeye başladı ... Sovyet tankerleri, Magda'nın kendinden tahrikli silahı da katılmasına rağmen, atışlara dikkat etmedi. Yine de, bir kar fırtınasında nereye, neye ve nasıl çarptığını gerçekten göremezsiniz. Ayrıca, her iki tank da oturdu ve rüzgârla oluşan kar yığınından neredeyse ayırt edilemez hale geldi. Evet ve yeni silah daha göze çarpmıyordu ve sonunda ışık çıkışlı bir susturucu vardı. Bu, Fritz'in çıkardığı en sinsi araba.
  O anda yanından uçan sazan balığı heyecanla şarkı söyledi:
  - Kadınlar kavga ediyorsa, kavga etmemek daha iyidir!
  Her biri sadece on iki tonluk iki arabanın ne gibi hasarlara yol açabileceği gibi görünüyordu? Ancak, bu durumda çerçeveler her şeydir. Tüm isabetlerin ölümcül olmadığı ortaya çıkmasına rağmen, kızlar pratikte kaçırmadılar. Otuz dörtlük üç veya dört eğimli zırh sekti, yaklaşık bir düzine iniş, çeşitli derecelerde araçlara zarar verdi, ancak sahada düzeltilmesi kolay olanlar kategorisinden. Ancak Sovyet araçlarının yaklaşık elli düşük kaliteli zırhı ciddi şekilde hasar gördü.
  Burada örneğin komutanın otuz dördü mühimmat patladığında yırtılmaya başladı. Kule uzağa atıldı ve namlu bir direksiyon simidine dönüştü. İnsanlar da öldü.
  Sovyet tankerleri geç de olsa sokulduklarını anladılar ve karşı saldırıya geçmeye çalıştılar.
  Tiger kızları çok kalabalık, ancak 82 merminin mühimmat yükü Panther ile oldukça karşılaştırılabilir. Her ne kadar mühimmat burun üzerinde dursa ve kızlar dirseklerini onlarla birlikte çıkarsalar da. Ancak hala ateş edilecek bir şey var ve yaklaşırken Rusları vurmak daha kolay.
  Gerda çok hızlı bir şekilde haç çıkarıyor ve hurda için başka bir tank göndererek fısıldıyor:
  - Tanrım beni affet! Bunlar cesur adamlar, ancak komutanlarından biri tamamen deli!
  Charlotte histerik bir şekilde fısıldayarak belirtti:
  - Bize binerlerse, o zaman son!
  Gerçekten de, otuz dörtlü hareket halinde ateş etti, dumanla kaplandı, sarsıntıdan titredi. Tabii ki, isabetleri nadirdir, atışlar hatalıdır, ancak tank vızıldamaktadır.
  Alın hala mükemmel bir şekilde korunuyor ve zırh, ne derse desin, yüksek kalitede, çimentolu. Ve bu, artan sertlik yüzeyinin tıpkı zıplayan bir tavşan gibi mükemmel bir geri tepme sağladığı anlamına gelir.
  Ama yine de, içi aptalca, davula tırmanmakla aynı ve onu ağır sopalarla dövecekler.
  Doğru, kabin darbelerden çok ısındı, ancak bikiniliyken, rüzgârla oluşan kar yığınlarına daldıktan sonra bile güzel. Ancak bir Sovyet mermisinin pistin sağ apronuna çarpması çok daha tatsız. Bu, arabanın sürüş performansı içindir, tıpkı göz altı levyesi gibi. Silindirlerin satranç değil, ayrı bir araba olduğu göz önüne alındığında, tank hala hareket edebilir. Arkanı dön ve git. Bu daha önce yapılmalıydı. Ve böylece kıç koruması daha zayıf. Ve eğim açısı daha küçüktür. Eğer vurursa, kırılabilir. Rus silahları o kadar zayıf değil.
  Gerda, yarı otomatik toplarından bir kez daha cehennem armağanını serbest bırakarak fısıldadı:
  - Ama Pasaran!
  Her ne kadar bu kelime, daha doğrusu İspanyol komünistlerin Alman kaplan savaşçıları için mottosu pek uygun görünmüyor. Ne de olsa Naziler Franco'nun yanında savaştı. Her ne kadar bazen askerler isteyerek diğer insanların numaralarını benimserler.
  Charlotte, ateş ederken Laska kundağı motorlu silahını biraz döndürdü, sağ silindiri bir mermi ile kırmak bu konuda onlar için bir sorun yarattı.
  Sovyet tankları, rüzgârla oluşan kar yığınlarını karayolu boyunca olduğu kadar hızlı geçemedi, ancak yine de hızlı sıçramaları görüşe engel oldu ve hızlıydı.
  Burada mermiler aslında çok yakın mesafeden dökülüyor.
  Ve Gerda terden sırılsıklam bir şekilde ateş eder. eğimli zırh
  alında geri tepmeler, ancak yanlardan vururlarsa ...
  Charlotte bağırdı:
  - Ve cehennemin dibine düşsem bile - Beşiğe geri dönmeyeceğim!
  Kızlar sonuna kadar ateş eder, ancak mermiler yanlardan fırlar ve silindirleri kırar. Zırh çatlar ve araba alev alır.
  Gerda karar verir:
  - Arabaları baltalayıp ayrılıyoruz!
  Charlotte acıyla haykırıyor:
  - Demiri bırakmak istiyor musun?
  Gerda kararlılıkla şöyle diyor:
  - Metalden daha önemli şeyler var, örneğin çerçeveler!
  Charlotte küçük bir kamerayı koparır ve bağırır:
  - Ama istismarlarımız sonsuza kadar kaydedilecek!
  Gerda çıplak parmaklarıyla deney tankını üslere çarpabilecek patlayıcıyı harekete geçiren kolu çevirdi. Kaplan kız böyle bir sanat eserini yok ettiği için çok üzgündü, ancak aksi takdirde cesareti reddedilemeyen Sovyet savaşçıları benzersiz teknolojileri ele geçirecekse nereye gidebilirsiniz.
  Böylece Laska'yı havaya uçurdular ve benzersiz hayatlarını kurtarmak için rüzgârla oluşan kar yığınına daldılar.
  Magda von Singer ve Christina da geri çekilmek istemediler ve arabaları isabetli mermilerle parçalandı. Kader böyledir - herhangi bir savaşın acımasız Pallas'ı. Geri çekilmek zorunda kaldığında, kalbini terk et. Ancak kızlar ustaca savaştılar ve neredeyse tüm mühimmat yükünü tüketmeyi başardılar. Ama şimdi bir rüzgârla oluşan kar yığınının içine yılanlar gibi yuva yapmak zorunda kaldılar ve orada amansız Sovyet silahlarından uzak durmaya çalıştılar.
  Terli ve bikiniliyken karın derinliklerine tırmanmak pek de hoş bir fikir değil. Ama bizim dünyamızda ne sıklıkta seni memnun eden şeyi yapıyorsun. Her durumda, örneğin, ışık, Christina'nın tabanlarını, ilahi bacaklarını sonuna kadar ateş ederek ciddi şekilde yakmayı başardı. Ama bundan gelen kız daha da sinirlendi ve bağırdı:
  - Ağırlığa göre onur ve cesaret satılmaz!
  Ateşe verilen Magda, bronz teni bile kabarcıklarla kaplanmış, haykırdı:
  - Ateş ısıdır, ateş değil!
  Ancak Sovyet tankları bu işi kolaylaştırdı. Öfkeyle, terk edilmiş "Gelincikleri" hiç acımadan vurdular ve kırık metale onlarca mermi koydular. Aynı zamanda, tankerlerin bir kısmı kapaklardan dışarı doğru eğildi ve bir şelale şelalesi gibi, Alman arabalarının kanatları ve müstehcen bir dil kullananlar.
  Magda, söylediği gibi yüzünü buruşturdu:
  - Onlar, Bolşevikler, elbette cesurlar, ama son derece kültürsüzler!
  Ağzına kar tüküren Christina, aniden sert bir adalet gösterdi:
  - Sence bizim savaşçılarımız daha mı iyi?
  Magda şaka yollu şunları söyledi:
  - Tabii ki kazanırsak daha iyi. Kafkasya zaten bizim, Moskova'ya kadar sadece birkaç yüz kilometre var ... - Ve bal sarısı sertçe uzun dişlerini gösterdi. - Yoksa ihanet konuşmaları mı yapmak istiyorsun?
  Zaten her şeyi ve herkesi yeterince görmüş olan Christina, ayağıyla sadece bir kar tozu çeşmesini kaldırdı ve kıkırdadı, not etti:
  - Bazen sessizlik en korkunç ihanet türüdür.
  Gece, kar fırtınası ve kar yığınları dört kıza iyi bir hayatta kalma şansı verdi.
  . BÖLÜM #15
  Üstelik, karları taramak ve rüzgârla oluşan kar yığınlarında çıplak bacaklı şeytanları aramak rakiplerin aklına gelmedi. Böylece karda gömülü olan savaşçılar oturdular ve Sovyet tankları bir atılım geliştirerek ilerledi. Yüzden fazla araba kırılmış, çarpık bir şekilde ortada bırakılmış olsa da,
  kaplan kızlarının eyleminin bir sonucu olarak.
  Genel olarak, Sovyet birlikleri ilk birkaç günde bir miktar başarı elde etti ve düşman oluşumlarına gözle görülür şekilde nüfuz etmeyi başardı.
  Fritz, Tikhvin'e çekildi ve şehirde bir yer edinmeye çalıştı. Doğal olarak, evler ve yerleşim alanları, kendi içlerinde, ilerleyen Sovyet birliklerine karşı zaten oldukça ciddi bir korumadır.
  Kaplan kızlarının cesur dördü Tikhvin'e çekilmeyi başardı. Ancak şehri savunmak için hafif makineli tüfekler almak zorunda kaldılar. Ve tankçılar için bu en hoş eğlence değil.
  İlerleyen piyadeden geri ateş eden ve diğer dünyaya başka bir kırmızı asker gönderen Charlotte, kendini şöyle ifade etti:
  - Şey, biz canavar değil miyiz... Ve ayrıca bir hazine almak istiyoruz!
  Tikhvin, şehrin Almanlar tarafından ele geçirilmesi sırasında ciddi hasar aldı.
  Şimdi Fritz, barikatlara eyerlendi ve zaptedilemez bir savunma hattı inşa etmesi bekleniyordu.
  Gerda tek atışla ateş açtı - kartuşları kurtarmak gerekliydi. Sovyet birlikleri çok fazla tank kaybetti ve bu nedenle piyade saldırıya geçti.
  Tabii ki, Sovyet modellerinin yeterli zırhlı personel taşıyıcıları yoktu. Bu nedenle, askerlere katliam için inci verdiler. Ve makineli tüfekler ve makineli tüfekler tarafından karşılandılar. Dördü iyi atış yaptı ve ustaca barikatlara saklandı.
  Gerda başka bir Sovyet askerini yere yatırdı ve şarkı söyledi:
  - Bir silah başarısına ihtiyacımız var - aksi takdirde yaşamak için hiçbir anlam ifade etmeyeceğiz!
  Savaş tüm şehri sardı. Ve özellikle hava gözle görülür şekilde iyileştiğinden ve Fritz bir başlangıç yaptığından, bombalar zaten yukarıdan yağıyordu.
  Gerda öfkeyle zarif çıplak parmaklarıyla hançerini fırlattı ve bağırdı:
  - Savaşımız muzaffer olacak, aksi takdirde imkansız!
  Charlotte da aynı şekilde karşılık vererek ekledi:
  - Bir zafer, ama büyük bir zafer!
  Kısa bir patlamada birkaç savaşçıyı kesen Gerda, şunları ekledi:
  Ama yenilgi asla küçük değildir!
  Sovyet kundağı motorlu silahlar Tikhvin'e ateş etti, tarla ve kuşatma topçuları biraz sonra çekildi. Fritz savunmayı ve hava basıncını güçlendirdi. Sovyet birlikleri yeni uçaklar çekti.
  Efsanevi Marsilya'nın ortaya çıkışı, güç dengesini önemli ölçüde değiştirdi.
  Büyük as, silahlanma açısından çok güçlü bir silah olan ME-309'u uçurdu. Ve kelimenin tam anlamıyla yolundaki herkesi süpürdü. Sovyet ordusunda bile, havada böyle bir canavarın ortaya çıktığı konusunda özellikle uyardılar.
  Marcel'in kendisi hiçbir şekilde kendisini kötü, daha az zalim bir insan olarak görmedi. Kızıl Ordu ile savaşarak, yalnızca Anavatan'a karşı kutsal görevini yerine getirdiğine inanıyordu. Dahası, Nazilerin vahşeti hakkındaki birçok gerçek onun tarafından bilinmiyordu. Evet ve savaşa çok fazla şey atfedildi.
  Ama işte dönüşten sonraki ilk süperass dövüşü. Uçan Sovyet bombardıman uçakları, saldırı uçakları ve avcı uçakları. Açıkça Wehrmacht'ın kara birimlerine şiddetli bir savaş vermek istiyorlar. Ama Marcel bütün bunları görür ve beş altı kilometre mesafeden ateş açar, hatta burnunun içinden ıslık çalar.
  Sovyet arabaları ve cesur aslar, uçakları patlamaya başladığından ve kanatları parçalandığından düşmanı gerçekten görmediler. Marsilya nişan almadan ama sezgisel olarak ateş etti. Her pilotun nereye uçacağını ve kanatlı canavarını yöneteceğini önceden biliyor gibiydi. Böylece çocuksu yüzlü genç bir adamın kanatlı donanmayı süpürdüğü ortaya çıktı.
  Yeni yıl, soğuk olmasına rağmen sıcak geçti. Sovyet birlikleri umutsuzca ve inatla saldırdı, Tikhvin'i almaya çalıştı. Fritz inatla kendilerini savundu, arterin bulunduğu şehirde kalmaya çalıştı ve zaptedilemez Leningrad'ı besledi. Ayrıca, büyük şehirlerden vazgeçmeyi zor ve utangaç bulan Alman birliklerinin prestijiyle ilgiliydi.
  Şans eseri, hava düzeldi ve çok sayıda düşman bombardıman uçağı, özellikle de devasa Yu-288, Sovyet birliklerinin mevzilerini soktu ve iletişimi bombaladı.
  Sovyet uçağı Yak-9 ve Lagg-5, silahlanma ve hız açısından düşmandan çok daha düşüktü. Özellikle ME-309, bir ejderha gibi, daha zayıf Sovyet araçlarını devirdi. Buna ek olarak, Almanlar, sayısal avantajlarını etkin bir şekilde kullanmayı mümkün kılan ve en son Focke ve ME'nin inatçı, ağır silahlı ancak ağır Alman araçlarının manevra kabiliyeti sorunlarını azaltan çift kanatlı taktiğini geliştirdi. Ek olarak, jet ME-262'ler önlerde görünmeye başladı, ancak bu makine henüz teknik olarak tamamen güvenilir olmasa da, HE-162'nin daha hafif, daha manevra kabiliyetine sahip ve daha ucuz bir modifikasyonu. İkinci makinelerin üretimi daha kolaydı ve jet Messerschmites'ten teknik olarak daha güvenilirdi. Ancak yönetimi için oldukça yüksek nitelikli pilotlar gerekliydi. Bu gelişmenin olumlu nitelikleri, uçağın düşük ağırlığı - boş formda sadece 1,6 ton, düşük maliyetli ve üretilebilirlik ve dünyadaki en iyi manevra kabiliyeti gibi biraz değer kaybetti.
  Ancak bu arabada ustalaşan Alman asları övgülerini bol bol kullandılar. Özellikle başarılı olan, Marsilya'dan sonra iki numaralı pilot olan ve ulaşılamayan Huffman'dı. Düşen 300 arabanın sonucunu geride bırakan Huffman, meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Demir Haç'ın yüksek ödülünü aldı. HE-162'de minimuma yaklaşma ve ardından vurup geri uçma taktikleri en uygunudur. Böylece Huffman, yakın dövüşte olağanüstü bir usta olduğunu kanıtladı. Marsilya'nın 3117'de düşen uçağın sonucu hala ulaşılmaz olsa da.
  Üstelik, 2 Ocak 1944'te, bu efsanevi pilot gökyüzünde göründü, yine de Hitler'i ikna etti, Alman birliklerinin kendilerini kötü hissettiklerini ve daha güçlü Alman teçhizatının karda açıkça geçtiğini hatırlattı. Bu nedenle, Alman birliklerinin yerleştiği ve şehre tüm yaklaşımları bombaladığı çevrili Tikhvin'e hava tedariki sağlamak gerekiyor.
  Kaplan kızlar yere ateş ediyorlardı ve superace gökyüzünde sayılıyordu.
  İlk gün, Marsilya altı sorti yaptı ve yüzden fazla Sovyet uçağını düşürdü. Doğru, 4 Ocak'ta hava keskin bir şekilde kötüleşti ... Bir kar fırtınası yükseldi ve Sovyet birlikleri şehre saldırdı.
  Terminatör kızların muhteşem dördü birlikte savaşmayı tercih etti - omuz omuza. Çok eşsiz güzel ve ölümcül. Soğuktan dolayı kamuflaj giymek ve beyazlar içinde savaşmak zorunda kaldılar.
  Ninja çocuk Karas da kurtarmaya geldi. Korkusuz bir terminatör çocuk, soğuktan korkmadı ve tek başına şortla savaştı. Tek sıcaklık kaynağı, düşmeye devam eden ve tüm sokakları kaplayan karın altında çikolatadan yanmış tenini bembeyaz yapan kamuflaj kremiydi. Ayrıca savaşta çok ince metal diskler ve katana kılıcı fırlatırdı. Ancak, elbette, mükemmel bir şekilde ve ele geçirilen silahlardan ateş etti. Ancak kızlar otomatik tüfek kullanmayı da ihmal etmediler.
  Bu tür silahlar hafif makineli tüfeklerden daha hassas ve en önemlisi daha güvenilirdir. Ancak, MN-44 saldırı tüfekleri, kural olarak, Almanları hayal kırıklığına uğratmadı. Üçüncü kışa, iyi yağlanmış Alman savaş makinesi hazırdı. Özellikle, bir kar fırtınasında bile, Focke-Wulf ve ME, ısıtma kullanarak, Sovyet birliklerine sınırlı da olsa acı verici enjeksiyonlar yapmayı başardı.
  Gerda, Sovyet askerlerinin düştüğü yöne bakmamaya çalışarak hazırlıksız ateş etti. Savaşçıların çoğu çok gençti, on yedi ya da on altı yaşındaydı. Piyade, toprak kaymaları tarafından toplandı ve tüm kaynakları topladı. Gerçekten de çok şey kaybedildi.
  Ama Fritz'ler arasında yabancılarla dolu. Özellikle son seçimleri Nazilerin kazandığı İsveç ve bu kukla bölge Üçüncü Reich'ın kontrolü altında. İsveç'ten iki tümen ve dört tugay gönüllü olarak geldi. Ülkenin kendisinde savaş talep eden mitingler ve kitle yürüyüşleri var. Ve Hitler ve on ikinci Karl'ın portrelerini giyiyorlar.
  Yani İsveç'in doğrudan bir savaşa girmesi an meselesi. İspanya ve Portekiz zaten savaşta ama daha güneye asker gönderiyorlar. Ve şimdi kışın genellikle Kafkas Sıradağlarının ötesinde bir yere tırmanmaya çalışıyorlar. Brezilya kolordusu, Basmachi hareketinin yenilenmiş bir güçle şimdiden alevlendiği Orta Asya'ya bir sıçrama yapmaya hazır görünüyor.
  Ancak bunların hepsi ayrıntı, Vlasov bölümleri de Tikhvin'de savaşıyor. Bu adamlar, esaret altında korkunç işkencelerin ve kaçınılmaz bir döngünün onları beklediğini fark ederek kötülükle savaşırlar. Peki ya Almanlar? Ancak şeker yok! Onlar da zor zamanlar geçirecek, birçoğu Sibirya'da ölecek ama yine de ayrım gözetmeksizin asılmayacaklar.
  Klipsi değiştiren ve gri paltolar giymiş askerleri biçen Gerda - Rusların herkes için yeterli kamuflaj elbisesi yok, yakalanma durumunda onları neler bekleyebileceğini hayal etti ... Ve olası cinsel, havalı maceraya gülümsedi . Doğru, o zaman Sibirya'da daha kötü olacak. Bu don nasıl olur - alev makinesi ısısı daha da iyidir. Burada çölde, sıcak kuma çabucak alıştılar ve yalınayak koştular, ama bu böyle olmadı. Soğukta bikiniyle birkaç saat geçirdikten sonra titremeye başladı ve banyoda ısınmak gerekiyordu. Orada, seçkin SS taburundan gençleri cesetleri ladin süpürgesinin darbeleriyle ısıttı. Ve tabii ki sadece bir süpürgeyle değil - ihtiyacınız olan seçilmiş yakışıklı Aryan adamlar var!
  Eski utangaçlıklarını tamamen kaybettiler veya belki de tam tersine dişi maço gevşekliğini kazandılar. Ama şimdi biraz geri çekilmeleri gerekiyor - yaklaşımları cesetlerle dolduran Sovyet piyadeleri çok tehlikeli bir şekilde yaklaştı ve el bombaları atmaya başladı.
  Parçalanma dolusunun altına düşmemek için mesafeyi kırmak gerekiyordu.
  Magda, bir şarapnel tarafından küçük bir kesik aldı ve karşılık olarak üç saniyede sekiz mermi ateşledi. Sovyet askerleri neredeyse kırılmadan kaçtı, sadece hafifçe çömeldi ve klip kurbanlarını buldu. Boşaltılmış sekiz kartuş ve Christina. Agresif kızıl saçlı dişi şeytan şunları ifade etti:
  - Cesurların çılgınlığına bir şarkı söylüyoruz!
  Ancak görünüşe göre Sovyet askerleri bunun hayatın bilgeliği olduğunu kanıtlamaya karar verdiler. Alman taarruz makineli tüfeği tüm gücüyle savruluyor ve atışları görmezden geliniyor gibi görünüyor. Askerler düşse de, hayatta kalanlar koşmaya devam ediyor ve hatta daha önce yapılabilse de neredeyse boş yere el bombası atıyorlar.
  Crucian, iki veya üç askeri bir askerle keserek, çok ustaca diskler atar. Ardından, makineli tüfekleri ve tüfekleri kesen kılıcıyla saldırır - kibrit kadar kolay!
  Ninja çocuk hala oldukça küçük, on bir ya da on iki yaşında görünüyor, ama çok hızlı... Ona vuracak ya da kendini savunacak zamanları yok. Çocuk doğuştan yetiştirildi ve eğitildi, bebeğe kılıç fırlattı, kurdeleleri çözmeye ve kesmeye zorladı, bir buz deliğine daldırdı, özel olarak eğitilmiş kedileri yerleştirdi. Ve çok daha fazlası, genetik olarak yetenekli bir çocuğu gerçek bir ölüm makinesine dönüştürmek. Annesi yirmi beşinci nesil bir ninja, babası güçlü bir Sibirya büyücüsü ve Sovyet "Sovyet" yetkililerinin ideolojik düşmanı. Mükemmel genetik ve sihirle eğitim - çocuğu ninjalar arasında en iyisi yaptı. Ve elbette, İmparator Hirohito, Almanlara en havalı süpermen olmadıklarını, ancak Japonya'da sert adamlar olduğunu göstermek için çocuğu Alman-Sovyet cephesine gönderdi.
  Ve Karas (sazan balığı, samurayın gururunu ve canlılığını simgeliyor!) layık bir savaşçı olduğu ortaya çıktı.
  Örneğin, saatlerce şiddetli soğukta kalmaktan hafifçe kızaran çıplak parmaklarıyla saçtan daha ince bir çelik disk fırlatır. Ve aynı anda iki kılıcın elinde, böylece kalın düşman hatlarını kesmek daha kolay olurdu. Bu terminatör çocuk ne kadar korkunç, ilk kez Sovyet askerleri, kılıç darbeleri ve disk fırlatmalarının altında savunmasız kaldılar, gerçek bir korku yaşadılar.
  Klipleri değiştiren kızlar, daha da hızlı, daha doğrusu hiçbir yerde ışınlanmaya başladılar.
  Piyade cesetleri höyüklere yığılmıştı. Neredeyse anında soğukta dondular ve daha fazla asker onlara tırmandı. Bu şekilde tırmandılar ve kayıplarla hesaplaştılar. Ama ninja savaşa girdi ve sanki korku dalgaları yayıldı.
  Neredeyse bütün bir gün boyunca umutsuz bir saldırı patlak verdi. En büyük kayıplar pahasına, Sovyet birlikleri birkaç mahalleyi işgal etti ve Almanları birkaç hatta itti. Ancak topçuların zayıf desteği - Alman havacılığı geçmişte demiryolu raylarını bombaladı, ilerleyen birimler arasında arzı ve birçok zayiatı mahrum etti, piyade hareketini geçici olarak askıya almak zorunda kaldı.
  Bu tür taktiklerin riskine rağmen, tanklar savaşa atıldı. Fritz, teknolojideki avantajlarını kullanarak şehrin engelini kaldırana kadar Tikhvin yakınlarındaki düşmanı kırmak gerekiyordu.
  Ve bu saldırıda oldukça riskli bir karar verildi - IS-2 tankını kullanmak. Çığır açan bir tank olarak özel olarak tasarlanmış bir araç. Güçlü bir top, düşük atış hızı ve nispeten zayıf atış doğruluğu nedeniyle diğer insanların tanklarıyla savaşmak için pek uygun olmadığından, ancak zırhsız hedefleri başarıyla yok edebilir.
  Yani şehir koşullarındaki tanklar intihar bombacısı olsa da mevzilerinizi alnınız ile de olsa kırmanız gerekiyor.
  Önce otuz dörtler hareket edecek. Nispeten hafif ve büyük olmayan arabalar dar bir yolda yarıştı ... Çatılardan el bombaları ve Molotof kokteylleri yağdı. Sonra kılık değiştirmiş benzin ve napalm tankları patladı. Ancak ağır kayıplar SSCB'nin tankerlerini durdurmadı. Yüzlerce araba kaybederek şehir merkezine girdiler ve orada inatçı bir darbe alışverişine girdiler. Otuz dörtlerin zayıf yan zırhını parçalayan etkili faustpatronlar bile Sovyet askerini korkutmadı.
  Aynı anda üç tank ordusu savaşa atıldı. Stalin, Tikhvin'e karşı kesin bir zafer ve "Devrimin Beşiği" ni kurtarmak uğruna Voronezh yönünde ikinci bir grevi reddetmeye bile karar verdi. Yakıt katı bir sınırda yayınlansa bile, günde birkaç saat sürüş için Kafkas petrolü kaybedilir ve yeni alanların geliştirilmesi zaman ve para alır, Sovyet imparatorluğunun savaş nedeniyle insan kaynaklarından şiddetle yoksundur. iki cephede.
  Ancak Tikhvin, Leningrad'ın arteri ve yaşam yoludur ve en önemlisi, Sovyet birliklerinin çok sayıda ve iyi silahlanmış faşisti yenebileceği ve yenebileceği gerçeğinin bir sembolüdür. O yüzden fiyatına katlanmayacağız...
  IS-2 tankı etkileyici görünüyor - aynı zamanda otuz dört gibi görünüyor, sadece taret daha da ileri hareket ediyor. Tabii ki, namlunun kendisi kalın ve uzun, savaş alanına hâlâ hakim olan T-34-76 ile karşılaştırılmamalı. Ocak ayı boyunca, T-34-85'in devasa çabaları yüzden fazla üretmeyecek.
  Gerçek şu ki, kulenin alnının savunmasızlığı dikkat çekicidir - düz ve çok kalın zırhlı değil.
  Tanklara küçük ama çok güçlü patlayıcı bombalar atan crucian, kızlara koştu ve şunları önerdi:
  - IS-2'yi alıp sürelim mi?
  Magda bu fikri destekledi:
  - Elbette, hadi gidelim! Kabini kaçırdık.
  Gerda çocuğu uyardı:
  - Bu tankta dört makineli tüfek var!
  Karas kızlara göz kırptı, fark etti:
  - Yani iyi. Yakında piyade tekrar saldıracak ve siz onu biçeceksiniz!
  Magda ninja çocuğu dürttü.
  - Acele et sonlandırıcı!
  Pembe topuklular sivrisinek kanatları gibi parladı, karate çocuğu olimpiyat sprint şampiyonundan daha hızlı koştu. Başlamak için, korkunç İD'ye bir demet dumanla birlikte küçük bir yumru attı. Bir reaksiyon patlak verdi, kalın bir duman çıktı. Aynı zamanda, siyah jetler farklı yönlere dağılarak makineli nişancıları kör etti.
  Birkaç piyade askerini kesen Karas, bir balistadan salınan bir parke taşı gibi uçtu ve kuleye tırmandı. Özel bir kancayla kapağı kaldırdı ve ağır kapağı geri attı. Dahası, her şey basit - iki kılıçlı birkaç salıncak ve kafalarında ayrılmış bir ağır tank mürettebatının beş üyesi. Onun ardından, kürk kamuflajlarını attıktan sonra yine bikinili olan kızlar da atladı. Sürüş sırasında depoda sıcak olan şey. 520 beygir gücünde bir dizel motor, metali iyi ısıtır. Evet, çıplak kız gibi tabanlar, otomobilin kendisini, nervürlü sentetik kauçuk tabanlı özel kışlık botlardan çok daha iyi hissettiriyor. Alman levazım servisi, sert kışların deneyimini dikkate aldı ve soğukta bacakların çok soğuk olmadığı yeni bir mühimmat yarattı. Ve bu gerçekten çok yazık, Fritz yerel halktan keçe çizmeler aldı ve onları kendilerine çekti. Veya kürklü eşarplara sarılmış.
  Karas, Magda'yı dudaklarından öptü ve şöyle dedi:
  - Peki, tank senin için! Öldürmeyi daha iyi bildiğim yerde savaşırım.
  Gerda, çocuğu kaygan, elastik topuğundan hayranlıkla öptü ve şöyle dedi:
  - Sen bir mucizesin!
  Christina ekledi:
  - Aryan'ın standardı!
  - Biliyorum! - Erkek fatma dedi ve yarı açık kapaktan bir sıçrama ile soğuğa atladı ... Sonra kapak bir kükreme ile düştü ... Ve kızlar düşmanın silahlarıyla savaşma fırsatı buldular. Ve silah gerçekten güçlü. Sadece yakın zamanda ortaya çıkan Lev-3 veya 128 mm'lik bir topla "Kraliyet Aslanı" olarak da adlandırıldığı gibi daha güçlüdür. Ancak bu tank hala tek kopyalarda ön planda. 8 Kasım kutlamaları sırasında iblis tarafından ele geçirilen Fuhrer'e gösterildi. Tabii henüz dizide değilken. Bu arada, IS-2 geçiyor, ilk alıştırması.
  Şimdiye kadar, Sovyet tankerleri bile tek bir atış yapmadılar, görünüşe göre hedeflerini kesin olarak silahtan seçtiler.
  Christina, mekanizmayı çevirerek alaycı bir şekilde belirtti:
  - Ah, önemsiz ... Burada otomasyon yok ve her şey manuel olarak yapılmalı ...
  Köpeği işaret ederken yiyen Gerda fark etti:
  - Ve görüş galimdir ve görünürlük önemsizdir. Hedefleme konusunda pek iyi değiller.
  Magda, şanzımana çıplak ayağıyla dokunup kutuyu çevirerek fark etti:
  - Yine de otuz dörde kıyasla biraz ilerleme var. Özellikle vites değiştirmek daha kolaydır. Kabin sıkışık, ancak az ya da çok hareket edebilirsiniz. Mühimmat gerçekten küçük. Yirmi sekiz tur...
  Gerda mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Sınırlı sayıda sığınağa ateş etmek için yeterli olabilir, ancak tam teşekküllü bir tank savaşı için yeterli olmadığı açıktır.
  Charlotte tankta iyi bir şey buldu:
  - Ama makineli tüfek silahları zirvede! Dört makineli tüfek iyi koruma sağlayabilir. Ve sonra bu "Fare" ye baktım - böyle bir araba için içinde sadece iki "tükürme" var ...
  Christina, motoru hızlandırarak onayladı:
  - Bu kadar! Bu silah yüz seksen tonluk böyle ağır bir tank için mi?
  Magda, bir bufalo öldüren bir panter gibi homurdandı:
  - Tavuklar güler!
  Dizel motor, tankı sert bir şekilde hızlandırır. IS-2'nin hala otoyolda ilerlediği görülebilir, ancak arazideyken ağırlık merkezinin öne kaydırılmasının bir etkisi olacaktır. Ama hiçbir şey, rahatlayabildiğiniz ve kendiniz için değerli bir hedef seçebildiğiniz sürece ...
  Magda daha iyi görebilmek için tankın taretini açtı.
  Ve işte başka bir IS-2, bu tür tankları daha toplu kullanmak iyi bir fikir. Arkasında üç IS daha var, ancak biri daha hafif 85 mm topa sahip. Bu arada, en tehlikelisi, arabayı kafa kafaya alıp daha hızlı vurabilecek kadar yetenekli...
  Magda iki kilometre mesafeden ateş etmeye karar verdi. Küçük bir tonda emretti:
  - Tam olarak kulenin alnına ateş edin ... Ve ... Anlıyorsunuz!
  Araba durdu, bu yüzden pürüzsüzlük yoktu ve muhtemelen eğitimsiz gençler tarafından cilalanmış optiklerin kalitesizliğinden şikayet eden Gerda namluyu işaret etti. Kızlar bir buçuk kilo ağırlığındaki bir merminin yüklenmesine yardım etti. Sarışın savaşçı yanağını makata dayadı ve başka birinin arabasını hissetmeye çalıştı. Ne de olsa, 1931 model bu toptan daha önce hiç ateş etmemişti. Güçlü ama modası geçmiş, sivri uçlu, sekmeye duyarlı bir mermi. Genel olarak, silah elbette tanklar için planlanmadı. Ancak görünüşe göre, 1940 yılında geliştirilen 107 mm'lik topun tanksavar modifikasyonunun çok güvenilmez olduğu ve terk edilmesi gerektiği ortaya çıktı. Ve burada hedefi vurmak için 2000 metre mesafeden zayıf görüş koşullarında gereklidir. Evet ve düşmanın cevap vermesi ve vurması zor olacak, ama ...
  Gerda silahın arkasını öptü, çabucak ambardan dışarı baktı, diliyle bir avuç karı aldı, yuttu, çıplak topuklarını kollara dayadı ve ... ateş etti!
  Verdi, bileklerini ve baldırlarını yaktı ve duman kokuyordu.
  Mevcut uzun bir yayda uçtu ve ... Önde yürüyen IS-2 durdu, sigara içmeye başladı ve ardından mühimmat yükü patlamaya başladı ...
  Magda mutlu bir şekilde yanıtladı:
  - Onlara verdiğimiz şey buydu! - Ve mantıklı, oldukça mantıksız kafa karıştırıcı kavramlar, diye ekledi. - Silahı boyayan adam değil, adamın silahıdır!
  Gerda homurdandı:
  - Tekrar yükle!
  Ve kızlar gerildi... Tabii ki buradaki "Kaplan" değil, terlemeleri gerekiyor ama bu şekilde daha eğlenceli, özellikle de ayakta duran tank çabuk soğuduğu için. Demir iyi bir iletkendir.
  Gerda ikinci kez daha hızlı ve daha güvenle ateş etti. IŞİD hareket etmeye devam etti ve görünüşe göre silahların nereden ateşlendiğini henüz çözememişlerdi. Evet ve durmak Rus geleneğinde değil. Bir emir olduğu için ... Ve ikinci mermi zaten güvenle hedefi vuruyor ...
  Gerda dudaklarını yalıyor ve emrediyor:
  Ve üçüncüsü burada...
  Büyük bir gecikmeyle, dördüncü IS-1 hareket halinde ateş açtı ... Ve garip bir şekilde, çarptı, hareket eden bir arabadan bu kadar uzakta olmasına rağmen neredeyse imkansız, ancak çekimler her şeye karar veriyor! Ancak 85 mm'lik topun mesafesi çok fazla, delme sınırının ötesinde. Ama kulede büyük bir gümbürtü vardı ve ön zırh çökmüştü. Gerda yanıt olarak bir buçuk kilo ağırlığındaki dördüncü "mektup paketini" gönderdi ... IS-1 tankının alnı yarıldı ve turuncu diller gökyüzüne yükseldi.
  Kızlar çok güzel dövüşüyorlar... O gün şanslıydılar. Ancak Sovyet ordusunun yetenekleri orantılı değil.
  Fritz'in tüm çabalarına rağmen, 13 Ocak'ta, muazzam kayıpların en büyük çabaları pahasına, Tikhvin alındı ... Ayrı Alman birimleri kuşatmadan kurtulmaya çalıştı, onlara doğru bir koridor yumruklandı - altı Alman bölümü Seçilmiş Lev tanklarıyla aynı anda kahramanca savunmayı kurtarmaya çalışıyor.
  Erkek ninja ve dört kız, üç silahşör tarzında ayrı bir müfrezede yol aldılar. Yani, sessizce kavga ederek ve cesetlerin üzerinden geçmenin mümkün olmadığı yerlerde. Doğal olarak, IS-2'nin terk edilmesi gerekiyordu, ancak bu arada, beklenmedik bir şekilde, nüfuz açısından eski ve yeterince güçlü olmayan T-34-76 toplarının yerini alması gereken nadir bir T-34-85 tankına da rastladılar. .
  Makine benzer bir gövdeye ve alt takıma sahipti, ancak uzun namlulu ve kalın bir topa sahip daha büyük bir tarete sahipti. Silah, hem daha düşük namlu çıkış hızı hem de mühimmatın kalitesi nedeniyle Panther'e nüfuz etme gücünde biraz daha düşüktü. Ama yine de fark, 76 - grafik kağıdı kadar ezici görünmüyordu.
  Sıradan bir "Kaplan" için zaten tehlikelidir, bir "Aslan" için henüz - yani 100 - milimetre eğilmiştir. Belli bir açı altında olmasına rağmen bir şans vardı. Veya gövdenin alt kısmında, aynı zamanda tırtıl muhafızları.
  Tanka bindirildi ve mürettebattan temizlendi. Tabii içine kan sıçramıştı. Makinenin kendisi yepyeni, ancak mühimmat yükü oldukça mütevazı - sadece 35 mermi. Kabin çok geniş değil ama eski otuz dörtten daha iyi.
  Gerda şunları kaydetti:
  - Ve işte komutanın kulesi. Bu, güçlü bir rakibimiz olduğu anlamına geliyor. Artık Ruslar bu kadar kör olmayacak.
  Magda pis pis gülümsedi ve şöyle dedi:
  - Ve Ruslar, daha kötü görünürlükle de olsa zaten iyi ateş ediyorlardı. Ek olarak, kule daha büyük ve vurulması daha kolay hale geldi!
  Gerda buna yüksek sesle güldü.
  - İyi evet! Bu, tankerlerimiz için en büyük sorun ve muhtemelen bu tankın itibarı! Deneyin, vurun!
  Charlotte şarkı söyledi:
  - Bir, iki, beş! "Kaplan" ateş etmek için çıktı!
  Christina aldı:
  - T-4'ü karşılamak için bacaklar kollardan daha geniştir!
  Ve böylece İD'den daha hafif hareket eden bir tanka koştular ... Gerda, Sovyet piyadelerine dört makineli tüfekle nasıl vurduklarını hatırladı. Terbiyeli bir şekilde biçtiler ve Ruslar böyle bir saldırının kendilerine nereye düştüğünü bile anlamadılar. Ama öte yandan, yola çıktıktan sonra el bombaları atarak saldırıya geçtiler ... İyi bir mesafeye rağmen birkaç parça kulede patladı. Tabii ki, 100 ve 90 milimetre IS zırhı için bu bir fil için bir top gibidir, ancak tatsız bir şekilde vızıldar. Evet ve tırtıllar kesilebilir.
  Bu yüzden motoru çalıştırıp geri çekilmek zorunda kaldım. Ve sonra cephane bitti. Yüzden fazla kırmızı askeri biçtiler.
  Gerda, Sovyet halkı arasında böyle bir ölüm hor görmesinden etkilendi. Araplar, harem ve inci gibi saray vaatleriyle böyle bir özveriye sahip değillerdi. Ama bunlar ateistler - öbür dünyaya ve Cennet Bahçeleri hakkındaki peri masallarına inanmayan insanlar. Ve savaşın sonucu zaten önceden tahmin edilen bir sonuçken ve bu, mahkumların öfkesinden başka bir şey değilken, onları bu kadar inatla savaşmaya motive eden nedir?
  Bunu anlamak ve anlamak inanılmaz derecede zor.
  Tabii ki Rus hainleri arasında çok sayıda olmasına rağmen. "Kurtuluş Ordusu" Vlasov, altı ay boyunca altı bölüm ve dokuz ayrı tugay kurdu. Elbette, bir Wehrmacht askeri olmanın çok daha kötü lehimleme için makinede on beş veya on altı saat çalışmaktan daha kolay olduğu açık olsa da, yine de ... cepheler...
  Bu arada, esaret altında birkaç Alman olmasına rağmen, Sovyet olanlar ... Zaten altı buçuk milyondan fazla görünüyor. Belki çok fazla Vlasovit değil, ancak birçok mahkum SS tarafından kontrol edilen ulusal bölünmelere ve lejyonlara dağıldı. Ayrıca, Rusların bir kısmı soyluların ve monarşistlerin oluşumuna gönderildi.
  Ancak her durumda, havadaki iyileşmeye ve yoğun bombardımanlara rağmen Tikhvin'i bu şekilde almayı başardılar. Ağır bedeller ödemiş olmalarına rağmen.
  Gerda emri aldı ve otuz dört çakmağa ateş etti. Silahın atış hızı daha yüksektir, bu nedenle kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Bir kez, sonra ikinci ve nihayet üçüncü tank çöplüğe ...
  Bu yüzden daha dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde, burada arabaya çarpacaklar, sadece kulenin ön zırhı daha güçlü ve daha kalın hale geldi ve bu yüzden neredeyse aynı formatta. Vücut özellikle savunmasızdır. Ve Rus tankerleri arasında ustalar var. Bununla birlikte, IS-2 veya IS-1 gibi nadir bir tank için bir zayıf kişi hapsedilmeyecektir. Ve olağan formatın otuz dördü basit dövüşçülerle olabilir. Komutanın kulesinin yarıklarından, namlu ağızlı atların ağızlarına benziyorlar. Bu tür güzelliklere yönelik bir atış yapmak bile bir şekilde elverişsizdir.
  Crucian bu sefer kızlarla birlikte kulede, onlara rehberlik etmek için dışarı çıktı ve kızları kazanda bırakamaz. Doğru, Magda mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Yine de ateş etmeden ve kışkırtmadan gidebiliriz ...
  Çocuksu bir tavırla ağzını büken Crucian, sızlanarak şöyle dedi:
  - Hayır - ateş etme, ilginç olmayacak!
  Magda yine de kızları uyardı:
  - Sadece üç veya dörtten fazla araba olmadığında öldürmek için ateş açın. Bu yeni tankı birimlerimize sağlam bir şekilde geri getirmeliyiz.
  Gerda kabul etti.
  - Şimdiye kadar, bu yenilik kupalar arasında değil, bu da bizim için hala faydalı olacağı anlamına geliyor.
  Kaplan kızlar orta derecede bir coşkuyla avlarına devam ettiler. Pek başarılı olamadılar ama varlıklarına yedi tank ve beş kamyon daha eklediler. Bir keresinde yakıt ikmali için yakıt almak için arabanın dışında savaşmak zorunda kaldım.
  Kısacası, dört haylaz şakacı kazandan çıktı ve toplarının ateşinden neredeyse ölüyordu. Sadece bir gamalı haç örümceği ile bayrağı yükseltmek için zamanında kurtarıldı.
  Şimdi hendeği geçiyorlar ve hatta kahraman savaşçılara verilen kağıt çiçekli birkaç buket bile var.
  Bu alaycı filmi izlemekten bıkan Oleg Rybachenko bağırdı:
  Neden bana tüm lanet kaltakları gösteriyorsun! Rus halkının öldürülmesini ne kadar izleyebilirsiniz!
  . BÖLÜM #16
  Savaş, Jane ve ekibine kendilerini hayatta bulma şansı veren şeydi. Bu nedenle, kızlar isteyerek doğuya yapılan kampanyaya katıldılar. Ve neden olmasın? Para ve şöhrettir.
  Sovyet tank cephaneliği pek değişmedi. Ana tank hala T-34-85. Şasi ve gövde zırhı kırkıncı yıldan kaldı. Aynı beş yüz beygir gücünde dizel motor, aynı 45 milimetre eğimli ön zırh. Alman faustpatrons'a karşı savunmasız, gövdenin kenarlarının daha zayıf koruması.
  Sadece 90 mm ön zırh ve 85 mm top ile daha büyük bir taret takıldı. Tank, elbette, modası geçmiş ve Almanlar için hiç de tehlikeli değil!
  Kızlar, daha sonraki bir modifikasyonda bir Goering-5 arabası kullanıyorlar. Yan zırh 178 milimetreye yükseltildi ve ön zırh 250'ye yatırıldı. Tankın kendisi bir gaz türbini motoruyla donatılmıştır ve İngilizleri saatte 60 kilometreye kadar hızlandırır.
  Jane, nişancı Gringeta'ya sordu:
  - İyi görebiliyor musun?
  Köylü savaşçı güvenle cevap verdi:
  - Görünürlük burada mükemmel! Her şeyi görüyorum!
  Malanya kıkırdadı ve havladı:
  - Rusları ezeceğiz!
  Matilda kendinden emin bir şekilde onayladı:
  - Evet yapacağız!
  "Goering" -5 tur, silah bir mermi tükürür. Sovyet otuz dörtten kuleyi kırar. Kızlar sevinçle çığlık atar. Gerçekten her şeyin harika olduğunu düşünüyorlar. Ve Sovyet tankerlerinin ölmesi bile sevindirici.
  Jane tatlı bir sesle cıvıldadı:
  - Herkesi küllere sileceğiz ... Ve Moskova altımızda olacak!
  Ancak, mayın tarlalarına rastlayan Alman tankı durmak zorunda kaldı. Ruslar çok sıkı bir şekilde yerleşmişlerdi. Ve bir sürü tanksavar kirpi. Topçu aktif bombardımanı gerçekleştirir.
  Gringeta sinirli bir şekilde şöyle diyor:
  - İşte böyle çıkıyor ... Sert bir bloğa rastladık!
  Jane gösterişli bir güvenle yanıtlıyor:
  - Hayır, sabaha kadar olmaz... Operadan çıkalım!
  Alman savaş makinesi biraz durdu. Gökyüzünde jet saldırı uçakları göründü ve teletanklar kullanıldı. Görünüşe göre mayın tarlalarını yok etmeye çalışıyorlardı.
  Radyo ile patlayıcılarla kontrol edilen arabalar. Mobil gaz rampaları da kullanıldı. Kızıl Ordu'nun mevzilerini kelimenin tam anlamıyla ateş ve alevle bombaladılar.
  Gringeta hoşnutsuzlukla şunları kaydetti:
  - Savaşta gittikçe daha fazla kir ve daha az cesaret var!
  Jane bunu kabul etmek zorunda kaldı:
  - Selyavi! Ne yazık ki, bir şekilde kaybediyoruz!
  Gringeta komutanı düzeltti:
  - Aksine, biz değil, rakiplerimiz! Şimdi hiçbir şey, çıkmazdan çıkalım ve bir kavga olacak ...
  Alman tankı ateş etti, ancak gerçekte hiçbir şey görülmedi. Jane çıplak ayaklarını birbirine sürterek şarkı söyledi:
  - Kötü düşünmüyoruz - kesinlikle kaybolacağız! Labirentten, herhangi bir çıkmazdan çıkmanın bir yolu var!
  Gringeta bir gülümsemeyle cıvıldadı:
  - Kim neşeli, gülüyor ...
  Kim ister - başaracak ...
  Arayan her zaman bulur!
  Malanya, dişleriyle melodik ve ışıltılı bir şekilde ekledi:
  - Zafer için savaşmaya alışkın olan, bizimle birlikte şarkı söylesin!
  Top birkaç saat sürdü ve ardından Alman tankları yine de devam etti. Sovyet topçuları ve çeşitli kalibrelerde tanksavar silahları tarafından karşılandılar. Bununla birlikte, nüfuz gücünün açıkça yeterli olmadığı hissedildi. Almanlar ilerliyordu... Nazilerden ilk harap araçlar ancak 203 milimetrelik toplar ateşlenmeye başladığında ortaya çıktı.
  Jane tereddütle fısıldadı:
  - Tanrım... Bu kupa beni geçsin!
  Gringeta kendinden emin bir şekilde şunları söyledi:
  - İki ölüm olamaz, birinden kaçınılamaz! Öyleyse, eğer bir şey olursa, sonraki dünyada yaşayacağız!
  Malania fısıldayarak sordu:
  O ışık nasıl bir şey?
  Gringeta kendinden çok emin konuşmadı:
  - Bence bizimkinden daha iyi!
  Malanya cevap olarak fısıldadı:
  - Tanrı körlerin gözlerini açıp sırtlarını kamburlara doğru çevirmelerini yasakladı!
  Gerçekten de Jane bu ışığın ne olabileceğini merak etti. Belki bu dünya daha da mantıksız ve daha az güvenlidir. Jane beline büktü ve kalçalarını hareket ettirdi ve cıvıldadı:
  - Bu çok ilginç bir seçenek - ölmek ve bir sonraki dünyada olmak! Orada bizi neler bekliyor? Dünyada bizim için değerli olanlarla orada mı buluşacağız yoksa yeni arkadaşlar mı edinmemiz gerekecek?
  Gringeta köpeği çıplak ayağıyla hareket ettirdi ve tısladı:
  - Yeni yüzyıllar olacak, nesiller değişecek... Ama kimse Lenin adını unutmayacak!
  Ve kahkahayı patlattı, hafif çılgın gülüşü. Çıplak, zarif bacaklarını aktif olarak parmaklayan ve parmaklarıyla oynayan bir savaşçı-köylüydü.
  Burada IS-3'ü dürbün içinde yakaladım... Gerçeklerden çok uzak. Herkes vurmayacak ve eğer vurursa, mermi pike burnuna çarparak sekebilir. Ama kız ne yaptığını biliyordu. Ateş etti ve mırıldandı:
  - Sis kıyısı, yemle eziyoruz!
  Matilda ayrıca şarkı söyledi:
  - Ve bu "Ağdam", hadi bayanlar için içelim! Süper hanımefendi!
  Gringeta'nın şutu isabetliydi. Mermi, kulenin ön zırhının alt kısmına tam boşlukta çarptı. Ve bir sekmeye girmeden yıkıcı bir etki yaptı. Ortaya çıkan durum böyle. Daha doğrusu, beş Sovyet tankeri neredeyse anında öldü. İngiliz kadınları da suç listelerine eklendi.
  Malanya, makineli tüfekleri patlarken kükredi. Birkaç çocuk asker, Hitler'in taknusuna kadar sürünmek istedi.
  - Ama pasaran, yaklaşma oğlum! - Güzel bir kız bağırdı ve makineli tüfek patlamaları, cesur öncüler döktü.
  Jane cıvıldayarak çıplak topuğuyla zırhına vurdu.
  - Oh, çocuklar, çocuklar, çocuklar ... Aniden sakıncalı oldunuz! Bu lanetli topraklar için görülebilir, sen çok asilsin!
  Ve efendinin kızı olan kız, acımasız kurşunlarla delinmiş bu yalınayak, çizik, kirli çocuklar için üzüldü. Her şey ne kadar üzücü ve zor.
  Gringeta tekrar ateş etti, SU-100 kundağı motorlu silahı deldi ve cıvıldadı:
  - Ve çekirge şişeleri teslim etmek için koşacak!
  Malanya kırmızı diliyle dudaklarını yaladı ve plastik bir Coca-Cola şişesinden bir yudum alarak şöyle dedi:
  - Tabii ki değil! Bana şarap ve bir paket sigara ver!
  Matilda, tankı dikkatlice ileri doğru hareket ettirerek tısladı:
  - Sigara zehirdir...
  Jane ritmi yakaladı ve devam etti:
  - Bu doğru, diyorlar!
  Yanıt olarak Gringeta, ateş edin ve tıslayın:
  Nikotinden daha kötü bir şey yok!
  Malanya kıkırdadı ve homurdandı:
  - Fırında bir paket sigara!
  Matilda, yanıt olarak, göğsünün kırmızı meme ucunu kaşıyarak ekledi:
  Evet, insanlar diyor ki...
  Jane dilini çıkararak bir sırıtışla bitirdi.
  - Ama sigara içiyorum ....
  Malanya aplomb ile bitirdi.
  - Ve çok sevindim!
  Kızlar uzun, kiraz dillerini göstererek güldüler. Jane gülümseyerek belirtti:
  - Sigara, özellikle müşteriye karşı en verimli katildir!
  Malania ekledi:
  - Sigara sessiz bir tüfek gibidir ama bir amatörün elinde ölümcüldür!
  Gringeta topunu ateşledi ve bir gülümsemeyle şunları söyledi:
  - Sigara en güvenilir keskin nişancıdır, her zaman öldürür!
  Matilda tepedeki tankı biraz yavaşlattı, sustu:
  - Sigaranın tadı acı ama tatlılardan daha çok çekiyor!
  Jane derin bir nefes aldı ve mırıldandı:
  - Sigara kötü bir kız gibidir, sadece onunla ayrılmak çok daha acı vericidir!
  Gringeta kıkırdadı, ateş etti ve kükredi:
  - Bir sigara, bir el bombasının aksine, atıldığında ömrü uzatır!
  Kızlar sustu. Tankları tekrar durdu ve bir hendeğe düştü. çıkmak zorunda kaldım. Savaşçılar biraz gergindi. Sovyet savunması çok güçlü.
  Jane felsefi olarak şunları söyledi:
  - Savaşta, hedefe giden en kısa yol dolambaçlı bir yoldur ve saf gerçek aşağılık bir aldatmacadır!
  Sovyet topunu iyi niyetli bir atışla parçalayan Gringeta şunları söyledi:
  - Döner kavşak manevrası ile büyük olasılıkla hedefe giden yolu kesersiniz!
  Malanya makineli tüfeğini ateşledi ve cıvıldadı:
  - Hayat kırmızıdır, ancak kırmızı kanla bırakır!
  Matilda tuhaf bir sonucu özetledi:
  - Savaşta hayat değerini kaybeder ama anlam kazanır!
  Kızlar savaşa devam etti. Ateş ettiler ve aynı zamanda hareket halindeyken aforizmalar oluşturdular.
  Jane çıplak ayağıyla ateş etti ve yere düştü:
  - Savaş bir damat gibidir, ihanet için açgözlüdür, ancak bayatlamaya izin vermez!
  Gringeta ateş etti ve esprili bir şekilde şöyle dedi:
  - Savaş, erkek bedenlerini yiyip bitiren şehvetli bir kadındır!
  Malanya yanıt olarak tısladı:
  - Savaş, aşk gibi, her yaşta itaatkardır, ancak eğlence hoş değildir!
  Matilda şunu eklemeyi uygun gördü:
  - Savaş, bir fahişe gibi pahalıdır, değişkendir, ancak her zaman kahramanca bir hatıra bırakır!
  Jane zarif, çıplak parmaklarıyla köpeği çevirdi ve havladı:
  - Savaş bir rüya gibi değildir, güçlü duygular olmadan yapamazsınız!
  Gringeta bir sırıtışla ateş etti ve yanıtladı:
  - Dünya sıkıcı ve rahatlatıcı, savaş ilginç ve heyecan verici!
  Kolasını keyifle yudumlayan Matilda, devam etti:
  - Savaş kan ve terdir, cesareti doğuran sürgünleri döller!
  Malanya kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Savaş süreci ne kadar ilginç olursa olsun, herkes bir son ister!
  Jane çıplak ayaklarını silahın makatında tekrar gezdirdi ve şarkı söyledi:
  - Savaş bir kitap değildir, onu sertçe kapatamazsın, yastığının altına saklayamazsın, sadece berbat edebilirsin!
  Gringeta soğukkanlılıkla cıvıldadı:
  - Savaş bir dindir: fanatizm, disiplin, sorgusuz sualsiz itaat gerektirir, ama tanrıları her zaman ölümlüdür!
  Malanya hafifçe kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Savaşta, kumarhanede olduğu gibi risk büyüktür ve kazanç kısadır!
  Matilda sırıttı ve havladı:
  - Bir asker ölümlüdür, zafer unutulur, kupalar eskir ve yalnızca yeni bir katliam başlatma nedenleri ortadan kaldırılamaz!
  Jane kibarca konuştu:
  - Katili küçümsüyoruz, cephede asker değilse, savaş alanında yağmacıysa hırsızı iki kat küçümsüyoruz!
  Gringeta tekrar çivilendi ve tısladı:
  - Asker, zırhı cesaret ve onur taşıyan bir şövalyedir! Tacı olan general baron: sağduyu ve zeka!
  Malanya gülümseyerek dedi ki:
  - Asker gururla, er aşağılayıcı bir şekilde konuşuyor!
  Matilda akıllıca cevap verdi:
  - Saldırıda ilk olan ölebilir ama sonuncusu hafızada kalmayacak!
  Jane nefes nefese:
  - Kupa bölümünde birinci olmak, saldırıda olmaktan daha iyidir!
  Gringeta gülümseyerek ekledi:
  - Savaş kadın gibidir, sadece erkekleri kırmadan indirir!
  Malanya haysiyetle cevap verdi:
  - Bir kadın, savaşın aksine, bir erkeği yatağa atmak için acelesi yok!
  Matilda gülerek dedi ki:
  - Savaş, bir kadının aksine, atanan erkek sayısından asla tatmin olmaz!
  Jane çıplak parmaklarıyla kolu tekrar çevirdi ve şöyle dedi:
  -Savaş en doyumsuz kadındır, her zaman birkaç erkeği vardır ve bir kadını reddetmeyecektir!
  Gringeta bu esprili özdeyişi yeniden üretmeyi uygun gördü:
  - Kadınlar savaşmayı sevmezler, ancak bir erkeği bırakma arzusu bir mermiden çok daha aşağı değildir!
  Malanya bir kobra gibi tıslayarak pembe dilini kustu:
  - Bir adam bırak, belki küçük bir kurşun, mutlu et, koca yürekli bir kadın!
  Matilda alaycı bir gülümsemeyle ekledi:
  - Büyük kalp, genellikle küçük kişisel çıkarlara yol açar!
  Kızlar esprili açıklamalar yapmayı bitirdiler ve savaş alanına odaklanmaya başladılar. TA-311 saldırı uçakları, Sovyet birliklerinin pozisyonlarına ateş eden gökyüzünde uçuyordu. Yavaş da olsa, Üçüncü Reich koalisyonu ilerliyordu. Ve cesetleri yutarak biraz yemek için zamanı vardı.
  Sıkılmış kızlar tekrar aforizmalarla şaka yapmaya başladılar:
  Jane mırıldandı:
  - Savaşın bir kadın yüzü yok, ama erkekleri bir eşten daha ani kanıyor!
  Gringeta ateş etti ve tısladı:
  - Savaş neşe getirmez ama saldırgan içgüdüleri tatmin eder!
  Malanya cevap olarak ıslık çaldı:
  - Savaşta neşe, düşman cesetleri sadece fiyata!
  Matilda, parçaları kaydırarak ekledi:
  - Savaş, tarlayı sürmektir: cesetlerle gübrelenir, kan sulanır, ama zaferle yükselir!
  Jane ateş etti ve geri mırıldandı.
  - Zafer, cesetler ve kan üzerinde yetiştirilir, ancak zayıf olanla meyve verir!
  Gringeta otuz dördü bir cam taş gibi paramparça ederek ateş etti ve tısladı:
  - Savaş yamyam çiçeği gibidir, parlak, etobur ve kötü kokulu!
  Malanya çıplak ayağıyla pedalı sildi ve bağırdı:
  - Savaş, ilerlemenin anası ve tembelliğin üvey annesidir!
  Matilda onu alacak ve nasıl kükreyecek:
  - Ve savaşta, bir askerin hayatı fiyata değil, generallerden ve hiç kayıptan!
  Jane elinin ucunu göğsünde gezdirdi ve cıvıldadı:
  - Barış istiyorsanız - korku uyandırın, savaş istiyorsanız - kahkahalara neden olun!
  Gringeta aldı ve ateş etti, çıplak ayağıyla silahı doğrultarak şarkı söyledi:
  - Askeri işlerde alay konusu değilseniz, gülmek günah değildir!
  Malanya kıkırdadı ve başarı ile hırladı:
  - Savaş bir sirk gibidir, son gülen sadece kazanan olur!
  Matilda, birkaç öncüyü ezerek tankı yönetti, vırakladı:
  - Savaşta, sirkte olduğu gibi, sadece halı kaplı, ciddi bir katil!
  Kızlar yine sustu. Keskin olmaktan bıkmışlar. Genel olarak, savaş çok güzel değil.
  Jane sıkıntı içinde düşündü: İngiltere Almanlara teslim olmuştu. İngilizler kaç toprak fethetmiş olsa da. Ve bu Almanya'nın ne kadarı! İngiltere devasa bir imparatorluk haline geldi. Ama kolonilerini sindiremedi. Üçüncü Reich, Açıların gücünü aştı ve komutanların bile çok daha güçlü ve daha yetenekli olduğu ortaya çıktı.
  Naziler Londra'ya geldiğinde İngiltere için tarih sona erdi. Eşi görülmemiş bir güce sahip yeni bir imparatorluk ortaya çıktı. Birlikleri birçok millete ve ülkeye hizmet ediyor. Ve ne söyleyebiliriz: Üçüncü Reich, kanatlarını açarak Britanya'yı boğdu.
  Ancak kırkıncı yılda, Fransa'yı fetheden Hitler, cömertçe Churchill'e barış teklif etti. Ve bunu kabul etmek gerekiyordu: Sağduyu, Britanya'nın teorik olarak bile savaştan hiçbir şey kazanamayacağını, ancak onu kaybedeceğini öne sürdü. Hitler, İngiltere ile hava savaşında yarı güçte savaştı. Büyük bir gecikmeyle Afrika'ya asker nakletti. Sovyetler Birliği'ne gitti. Ancak bütün bunlar sadece felaketi geciktirdi.
  İşgal altındaki bölgeleri kullanan Almanlar, iki cephede savaşma gücünü buldu, Japonya Amerikalıları güvenle yendi. Ve sonra Stalin bir ateşkes yaparak ihanet etti. İngiltere diz çöktü ve Üçüncü Reich'ın bir parçası oldu.
  Birçok zafer, Wehrmacht'a yenilmezlik şanını kazandırdı. Jane ve arkadaşları isteyerek Nazi ordusuna gittiler - mutluluk ve rütbeleri yakalamak için. Ve bir dereceye kadar başarılı oldular.
  Ne olmuş? Şimdi iki Anavatanları var: Büyük Almanya, Küçük Britanya.
  Jane boğazından bir Coca-Cola yudumladı ve cıvıldadı:
  - Aşk ve ölüm, iyi ve kötü... Ne kutsal, ne günah, katiller umurlarında değil!
  Gringeta yanıt olarak başka bir mermi göndererek şarkı söyledi:
  - Sev ve cesaret et, kötünün yönetmesine izin ver ve seç, bize sadece bir tane verildi!
  Kızlar biraz neşelendiler. Eh, aslında, mümkün olduğunca, kendinizi küçük bir şekilde ayarlayın. Genç, neşeli, enerjik ve oldukça şanslılar. Çok fazla kavga ve tek bir çizik yok. Bunun dışında kendilerini tankta kaşıyacaklar.
  Malanya keskin bir şekilde belirtti:
  - Eh, Churchill, Hess'in teklifini kabul edip SSCB ile savaşa girmeliydi. O zaman tüm gezegene hükmedecektik ve sonunda Almanya ezilecekti!
  Matilda zevkle şarkı söyledi:
  - Almanya savaşta iyidir, İngiliz aslanı en iyisidir!
  Malania doğruladı:
  - Evet, İngiltere'den gelen aslanımız en iyisi!
  Jane gülümseyerek dedi ki:
  - Hâlâ bir şansımız var! Burada Hitler ölecek ve Alman İmparatorluğu parçalanacak!
  Gringeta bir mermi ateşledi ve kısmen kabul etti:
  - Bırak dağılsın! Ne de olsa etobur yırtıcılar, ama bizim için daha iyi olacak mı?
  Malanya felsefi olarak şunları söyledi:
  - Sert modda birlik, yumuşak modda dağınıklık ve özensizlikten daha iyidir!
  Matilda çıplak tabanlarını pedallara bastırdı ve havladı:
  Biz de Mars'ta olacağız! Ve güneş sisteminin ötesinde!
  Jane, Mona Lisa'nın gülümsemesiyle cevap verdi:
  - Önce Dünya gezegeninde tek bir mod kurmanız gerekiyor!
  Gringeta, aldı ve hararetle şarkı söyledi:
  - Ve biz böyle bir rejimiz, değişmesine izin vermeyeceğiz!
  Malanya esprili bir şekilde belirtti:
  - Ama seni burunla baş başa bırakmak için burnumu değiştirmem gerekiyor!
  Kızlar her zamanki gibi şanslı. Burada tankları ilk hendek hattına ulaşır. Ve tırtıllarla yeri kırar. Savaşçılar güler.
  - Hepsini alacağız!
  Silahlardan biri silindirlerin arasına sıkıştı ve tank durdu. Kızlar arabadan indi ama tank çok kalabalık ve çok sıcaktı. Ve dışarısı riskli, yanabilirsin.
  Savaşçılar çıplak topuklarını göstererek ve şarkı söyleyerek uzaklaştı:
  - Biz cıvıl cıvıl kızlarız, iyi arkadaşız, peki, ama çıplak ayakla, kırbaçlamalarına izin verin, hızlı bir şekilde korkutsunlar!
  Jane koştu, şunları söyledi:
  - İşte uzay denizcileriyiz!
  Malanya bir gülümsemeyle onayladı:
  - Ve uzayda ve inişte!
  Ve Gringeta onu aldı ve ellerinin üzerinde uluyarak yürüdü:
  - Ben süper bir savaşçıyım! Herkesten şüphe ediyorum!
  Matilda yanıtladı ve tısladı:
  - Fuhrer'e damla damla zehir!
  Jane kıkırdadı ve şarkı söyledi:
  - Darbe güçlü ve Führer çok güçlü bir parça!
  Savaşçılar çıplak ayakla molozların üzerinde, ezilmiş, şiddetle ısıtılmış demir, her türlü kiriş ve kırık kafatasları üzerinde yürüyerek kaçtılar.
  Jane şarkı söyledi:
  - Beni anlayacaksın ... Beni anlayacaksın ... Beni anlayacaksın ve daha iyi bir ülke bulamayacaksın!
  Kız, çok sert olmayan bacaklarıyla keskin bir yol ve enkaz boyunca koşmaktan mutluluk duyar. Doğrusu bu büyük bir zevktir.
  Gringeta şarkı söyledi:
  - Yaz, güneş parlıyor ...
  Malanya şarkıyı destekledi:
  - Yüksek Yüksek!
  Matilda ekledi:
  - Yaz, ölümden çok uzağız! Uzakta!
  Savaşçılar gözle görülür bir şekilde neşelendiler. Gerçekten de, bu kadar kuvvetli hareket etmek ve zıplamak ne büyük bir zevk.
  Jane kıkırdadı ve şunları söyledi:
  - Ölüm bir gelenektir, rezillik mutlaktır!
  Gringeta bir çıplak ayağını diğerine sürttü ve tısladı:
  - Bir tatil yapacağız! Ve onunla zafer!
  Malania şüpheyle şunları söyledi:
  - Bizim mi, Alman mı?
  Matilda gülümsedi ve şarkı söyledi:
  - Ölümcül bir yangın bizi bekliyor ...
  Jane cevap verdi:
  Ama güçsüz...
  Gringeta bir panter gibi uludu:
  - Herkesin ayrı tabutu var...
  Malanya aldı ve ateş ederek tısladı:
  - Boshey taburu mezara battı!
  Matilda geri bağırdı:
  "Bütün bir lejyon mezara düştü!"
  Ve kızlar aldı ve miyavladı ... İnce atlar gibiler. Ve çok tatlı, bacaklar çıplak, bronzlaşmış.
  Jane aldı ve zevkle tısladı:
  - Ve ben bir kobrayım! Ve ben bir kobrayım! Hiç ayı değil!
  Gringeta ciyakladı:
  - Ve bir kobranın bulutlara uçması güzel!
  Ve kızlar hem alınları alacak hem de çarpışacaklar. Saat gelmiş gibi gözlerden kıvılcımlar dökülüyor!
  Malanya aldı ve tısladı:
  - Hitler kaput!
  Matilda onu destekledi:
  - Ve Stalin kaput!
  Jane kalçalarını salladı ve cıvıldadı:
  - Işığın savaşçısıyım, vahşiler dizleri üzerinde... İftira atanların hepsini yeryüzünden silip süpüreceğim!
  Malanya aldı ve kükredi:
  - Ve Hitler bir aptal, tütün içiyor! Kibrit çalıyor, evde uyumuyor!
  Matilda pis pis gülümsedi ve sordu:
  - Ne düşünüyorsun, Fuhrer'in var mı?
  Gringeta çıplak ayağıyla külleri ezdi ve homurdandı:
  - Tabii ki değil! Ona dörtlü seks yapacağız, oral seks!
  Malanya gözlerini devirerek fısıldadı:
  - Oh, ağzında titreşen bir yeşim çubuğu tutmak ve dilinizle hissetmek çok güzel!
  Matilda nefes nefese fısıldadı:
  - Ve ne kadar harika! Ve her şey harika olacak!
  Kızlar daha da yükseğe zıpladı. Ancak tankları onarıldı ve geri dönmek zorunda kaldı. Savaşçılar geri tırmandılar ve tısladılar:
  - Bu bizim tankımız! O sadece harika olacak!
  Jane birden Robin Hood'un hikayesini hatırladı. Küçük Joe orada, çocuk şerif tarafından esir alındı. Çocuğa işkence yapıldı: bir rafa çekildi, topukları kızartıldı.
  Alevler çocuğun çıplak, pürüzlü ayak tabanlarını yaladığında... Jane burada uyarılma hissetti ve gerçekten seks istedi. İşte girdiler. Özellikle Japon ninja Karas. Bu sarışın çocuk, çok yakışıklı ve çok büyük bir erkek mükemmelliğine sahip. Ve göğüslerinizle böyle temiz ve pürüzsüz bir cilde dokunmak çok güzel.
  Jane ayak parmağını bacaklarının arasına sokmak istedi ama utandı ve fikrini değiştirdi. Gerçekten de, böyle bir eylem son derece hoş!
  efendinin kızı dedi ki:
  - Deniz dalgasında ve öfkeli ateşte! Ve öfkeli ve öfkeli ateş!
  Kızlar yine "Goering" -5'lerini Sovyet birliklerinin pozisyonlarına taşıdı. Muhtemelen Stalin, Nazilerin ilerleyişini öğrendiğinde oldukça korkmuştu. Gerçekten, burada nasıl kaybolmazsın. Bir dev sana doğru koşuyor, ama cevap verecek bir şey yok. Otuz dörtlü, E serisini yenemezsin. Ve daha da fazlası piramidal AG'lerden.
  Ve görünüşe göre Stalin şokta. En azından danışmanlarınıza bir hamamböceği çağırın. Ses yok, anlam yok, su sıçraması yok! Görünüşe göre musluklar alacaksın!
  Jane gülümseyerek belirtti:
  - Ve Stalin, Churchill'in aksine, Hitler'in sadakalarını her zaman isteyerek kabul etti ve barışa gitti!
  Gringeta coşkuyla şarkı söyledi:
  - Bana dünyanın ne olduğunu söyle! Size cevap verecekler - güneş ve rüzgar!
  Malanya coşkuyla şunları söyledi:
  - Ve güçlü, sağlıklı çocuklarımız olacak!
  Matilda kıkırdadı ve fısıldadı:
  - Dünya bir satranç tahtası değil ve Hitler bir kral değil!
  Jane arkadaşını düzeltti:
  O bir kraldan daha uzun! Ve onu gezegenden silip süpüreceğiz!
  Gringeta aldı ve kükredi:
  - Britanyalıların büyüklüğü, gezegeni tanıdı! Faşizm bir kılıç darbesiyle ezildi!
  Malanya heyecanla ekledi:
  - Dünyanın bütün milletleri tarafından seviliyor ve takdir ediliyoruz!
  Matilda, ilk aşkını bulan bir kızın coşkusuyla ekledi:
  - Kutsal komünizmi kuracağımıza inanıyorum!
  Jane kahkahayı patlattı ve şunları söyledi:
  - Ve Almanların önderliğinde aslında komünizm inşa edilebilir!
  Gringeta alnını tabancanın kabzasına vurdu ve şarkı söyledi:
  - Komünizmle şaka yapıyoruz, şimdi onu kuracağız! Ve Stalin bizim süper kahramanımız olacak!
  Malanya ekledi, açıklığa kavuşturdu:
  - Tabii ki tabutta!
  Gringeta hemen onayladı:
  - Tabii ki tabutta!
  Jane felsefi olarak şunları söyledi:
  - Kral ne kadar büyük olursa olsun, köpek kulübesi gibi tabuta girecek!
  Gringeta sinsi bir sırıtışla ekledi:
  - Bir politikacı her zaman yalan söyler, sadece gerçekten ölür!
  Malanya çıplak ayak parmaklarını tıklattı ve dedi ki:
  - Ölümsüzlük gerçektir, ama ölüm bir yanılsamadır!
  Matilda ayrıca bir aforizma yayınladı:
  - Krallar her şeyi yapabilir, ama bir değil, bir kral tabutu toprağa bırakamaz!
  Jane tweet attı:
  - Yakında hayat sona erecek ....
  Aplomb ile desteklenen Gringeta:
  - Çok yakında!
  Malanya, Sovyet piyadelerine makineli tüfekler ateşledi ve tısladı:
  - Ah, anne, anne, oğluna acı!
  Matilda, kahkahasını güçlükle bastırarak ekledi:
  - Ne de olsa yaşamak zorundaydı, bir gün bile değil!
  Jane felsefi olarak düşündü:
  - Herkes güzel yaşamak ister, ancak sadece birkaçı onurlu bir şekilde ölür!
  Gringeta gülümseyerek cevap verdi:
  - Başarı ışınlarıyla parıldamadıkça ölüm bela vaat ediyor!
  Malanya öfkeli bir diş gülümsemesiyle tısladı:
  "İyi bir ölüm, kötü bir hayattan daha iyidir!"
  Matilda meydan okudu:
  - Vahşi doğada Tanrı olmak iyidir, bölgedeki şeytan için kötüdür!
  Gringeta zehirli bir sırıtışla belirtti:
  - Ve mermilerimiz tükendi ... Katılıyorum, bu büyük bir trajedi! Yok olma hediyesi yok!
  Jane küçümseyerek homurdandı.
  - Yeni sunumlar ve diğer başkanlar olacak!
  . BÖLÜM 17
  Bu gün, 10 Ekim 1947'de Friedrich, her zaman olduğu gibi, bir tazı ve yorulmaz, bir hava atı Me-362'de hızla yarıştı. Çocuk bir yorgunluk gölgesi bile hissetmedi, çok heyecanlıydı ve yine de ıskalamadan vuruldu. Geceleri, başta Amerikalılar olmak üzere onarım ekipleri, hasarlı ekipmanın bir kısmını devreye aldı. Özellikle, "Pattons" tekrar tırtıllarla döndürüldü, ayrıca, bu makinelerin birkaç yüz tanesi, zaten hata ayıklanmış demiryolları boyunca okyanustan transfer edilerek faaliyete geçti. Partizanlar elbette denediler, ancak normalden çok daha kötüsünü yaptılar. Bandera seçimlerde Ukraynalı Batka'yı mağlup etti ve partizan saflarında ihanet ve firar arttı. Ayrıca, partizan hareketinin komutanı Voroshilov hastalandı ... Ve onun yerine zamanında bir yedek almadılar ... Bu nedenle, şok uluslararası faşist grubunun arzı oldukça tatmin ediciydi. Evet, cesur yeraltı işçileri ve kahraman sabotajcılar bazen başarıya ulaştı, ancak taktik seviyenin üzerinde değil. Buna ek olarak, teslim olan yeni müttefiklerin ortaya çıkması, SSCB'nin zaferine olan inancında keskin bir düşüşe neden oldu ve bu, kararsız unsurların açıkça veya hatta gizlice Nazilerin tarafına geçmesine neden oldu.
  Kaçakların sayısı özellikle Kraikov Kızıl Ordusu ve Polonya Ordusu arasında arttı. Nazilerin ve özellikle Batılı kapitalistlerin vaatlerine inanan Polonyalılar, Rusya'nın pahasına doğuda büyük bir imparatorluğun yaratılmasına ciddi anlamda güveniyorlardı! Tabii ki, Polonyalı komünistlerin hepsi Sovyetlere sadık kaldı, ancak siyasi gölgelerin geri kalanı ... Liberaller özellikle güvenilmez ... Böylece Polonya birlikleri, savaşın başlangıcından hemen sonra Moskova Çıkıntısı'na teslim olmaya başladı. saldırgan ... Neyse ki, onlardan birkaçı vardı ve bu henüz savaşın gidişatı üzerinde belirleyici bir etkiye sahip değildi.
  Friedrich, pilotların geri kalanından ayrılarak ilk birkaç sortiyi kendisi yaptı. Düşmanın artık Nazi ordularını bu kadar yoğun ateşle karşılamadığını ve tank takozlarının yolunda neredeyse hiç mayın tarlası kalmadığını gördü. Ancak Sovyet askerleri çok savaştı. Piyade ateş açmadı ve tankların kapanmasına izin vererek, paletlerini veya bir grup el bombasını baltalamayı denedi veya yanıcı karışım şişeleriyle ateşe verdi.
  Terminatör çocuk, Sovyet silahları nedeniyle temelde puanı artırdı. Üstelik yatay bir düzlemden çekim yapmak, dalış için zaman kaybını önlüyor. Doğru, pusuda bulunan birkaç tank da imha edildi. SSCB'nin havacılığı inaktif davrandı. Sabah sadece yedi U-2 uçağı göründü, ardından dört Laggas. Genel olarak, Friedrich onlarla kısa bir konuşma yaptı, tetiğe hafifçe bastı ... Ve sonra, her zamanki gibi!
  Zaten zayıflamış olan savaş noktalarını bastıran Nazi tankları, saha boyunca ve siperlere daha da koştu ... Ancak, bu zaten altıncı ve kısmen beşinci savunma hattında tank karşıtı hendekler ve kirpilerle de karşılaşıldı (toplamda sekiz tane vardı). ). Sovyet topçuları sinirlendi ve uzaktan ateş etmeye başladı. Nazilerin topçuları acımasızdı ve havacılık .... Şimdiye kadar, bir paten pisti gibi, her şey parçalandı. Eh, Friedrich, her zaman olduğu gibi, herkesin önünde, daha hızlı ve daha havalı. Birliklerin oluşumunda değişiklikler oldu, güçlü makineli tüfek silahlarına sahip Pattonlar öne çıktı. Kendilerini feda eden ancak teslim olmaya istekli olmayan kamikaze piyadelerinin kayıplarını azaltmak için zorunlu bir karar...
  Friedrich, üçüncü sortiyi kız arkadaşı Helga ile yaptı. Burada ilk kez az çok büyük bir Sovyet uçağı partisiyle karşılaştılar. Aralarında beş Br-3 bile vardı (kazıldıkları yerden). İşin garibi, ancak SSCB'nin bombardıman uçakları, Alman aslarını görünce hemen geri döndü ve savaşçılar onlarla buluşmak için koştu.
  Friedrich, yaklaşmaya çalışan arabaları soğukkanlılıkla vurdu. Gövde üzerinde SSCB kahramanının yıldızı olan bir as dahil. Ancak deneyimli bir savaşçı bulutlara girmeye çalıştı, ancak Friedrich Bismarck gibi bir canavara karşı daha da kötü oldu. Kayıp olmayan sonlandırıcı çocuk, aynı anda otuz altı savaşçıyı ve dört saldırı uçağını düşürdü, açıldı, forsiv, bombardıman uçaklarının peşinden koştu.
  Ancak burada Friedrich, arabasının çok fazla acele etmediğini ve zorunlu bir motorda bile tahmini 740 kilometreyi devirmediğini keşfetti. Nedeni açık, Friedrich'in 30 milimetrelik topları Mr-108, saniyede 960 metrelik bir ilk mermi hızıyla tankların çatısına çok daha verimli ve çok uzun bir mesafeden düşman savaşçılarına giren Mr-103 ile değiştirildi. ancak dakikada 420 mermi atış hızıyla neredeyse bir buçuk kat daha ağır ve daha az (ancak Friedrich genellikle transa girmeyi, tek mermilerle vurmayı tercih etti!). Evet ve özellikle Friedrich için silahların mühimmat yükü artırıldı. Dolayısıyla bombacıları yakalamak kolay olmadı. Birkaç çevik He-362, cesur, genç ası geride bıraktı. Ekinlere dolu gibi düştüler, Sovyet arabalarını ezdiler ve eziyet ettiler. Dahası, Br-3, daha yavaş hareket eden ve daha zayıf silahlı olarak, terörist pilotlar için kolay bir av haline geldi. Frederick ziyafetin sonunda zaten olgunlaşmıştı, ancak bir düzine mesafeyi daha tamamladı ve elliyi devirdi. Ancak, çocuk önceki iki yüz elli üç araba rekorunu geçemedi.
  Friedrich ruhunda büyük bir coşkuyla geri döndü. Kazandı ve kazanıyor! Ve ihanetinin düşünceleri tamamen gitti. Hatta genç adam kendi kendine şöyle dedi:
  - Ve neden bu önyargılar! Ev, arkadaşlarınızın ve çocuklarınızın büyüdüğü yerdir! Ve SSCB Anavatan değil, bir halk hapishanesidir!
  Helga bu sözleri duydu, ancak gerçek anlamlarını anlamayarak doğruladı:
  - Haklısın! Ve yakında çocuklarımız olacak! Her ne kadar hala böyle bir savaş varken mide almak istemiyorum!
  Friedrich güldü.
  - Yüce Allah'ın iradesine bağlıdır. Ancak Papa ve bir dizi metropol bizim tarafımızda!
  Dördüncü saldırı sortisi, jet motorlu Fokken-Wulf-5, yalnızca birkaç tank yakalandığı için silah avına dönüştü. Ama asıl sınav henüz gelmedi.
  Rotmistrov'un Beşinci Muhafız Tank Ordusu, Krasnogvardeisky bölgesine alttan kesme transferini tamamladı. Ancak tam bir sürpriz elde etmek mümkün olmadı. Nazi keşif uçakları büyük bir tank kütlesinin hareketini kaydetti ve Naziler karşı önlem almak için acele etti. 2. SS Panzer Ordusunun yaklaşık beş yüz SS birimi ve stratejik yedekten iki yüz araç, Rotmistrov'un zırhlı yumruğunun rezervleriyle güçlendirilmiş dokuz yüz elli tank ve kendinden tahrikli silahla buluşmak için çıktı. Özellikle, savaş, Alman bombacılarının ve silahlarının yakalanan hatta yerleştirildiği Pervomaisky kolektif çiftliğinin yakınında, sahada ortaya çıktı.
  Friedrich ve en iyi Alman asları, karadan ve havadan gelen büyük bir darbeyi savuşturmak için çağrıldı.
  Stalingrad Savaşı'nın kahramanı Korgeneral Rotmistrov, Yüksek Komutan'ın kendisinden gelen emri yerine getirdi ve Moskova yakınlarındaki savaşın henüz kaybolmadığına içtenlikle inanıyordu. Elinde güç vardı, SSCB'nin daha önce kaybettiğini geri kazanacağı umudu parlıyordu. Ancak, kendi gücüyle hareket eden sütun oldukça gerildi. Bu kısmen, Üçüncü Reich'in keşif uçaklarından kaçınma arzusundan kaynaklanıyordu, yürüyüşün başka bir süresi, düşman uçaklarının etkisi nedeniyle demiryolu hatlarına verilen hasarın neden olduğu.
  Ağır bombardıman uçakları, büyük tank kuvvetlerini kendi güçleri altında yüzlerce kilometre ilerlemeye zorladı. Dahası, yürüyüş maksimum hızdaydı ... Tank filosunun belirli heterojenliği göz önüne alındığında, bazı arabalar filtreleri değiştirmeyi başardı, diğerleri ise tam tersine kusurlu şanzımanlar da dahil olmak üzere eski tipler dizel motorları yavaşlattı.
  Düşman uçaklarının acımasız ve büyük etkisi nedeniyle, beşinci şok ordusu cepheden yeterince uzaktaydı ve bu, bu çelik pisti akşamdan sabaha gitmeye zorladı.
  Daha kompakt bir Nazi grubu zaten Rotmistrov'u bekliyordu. Toplam tank sayısında verim sağlayan Naziler, kalite açısından üstündü: yaklaşık bir buçuk yüz "Panter" -5 ve "Kaplan" -5'in yanı sıra bir düzine "Goerings" L'ye (17 metrelik İngiliz araçları) sahipti. silahlar, "Panterler" tabancasına nüfuz etme gücünde yaklaşık olarak eşit), E-50, AG-50 ve "Patton". Superferdinanda tank avcıları hala yoldaydı.
  Elbette, Nazilere toplu halde saldırmak daha iyi olurdu, ancak zorlu Zhukov, Rotmistrov'u çok acele etti, haklı olarak Nazilerin enerjik karşı önlemler alacağından korkuyordu. Ancak, zaten yapıldı ...
  Ancak burada Sovyet ordusunun bir kozu vardı - bu ciddi bir hava korumasıydı ... Uçaklar hem Ural yönünü hem de oran rezervini kaldırdı ve hatta eğitim araçları ve teçhizatı doğrudan montaj hattından savaşa atıldı. . Bu, çok ileri atılan faşist kama sağ kanadı ve arkayı kırma şansıydı.
  General Gota ve diğer komutanlar, Moskova operasyonu planının ön tartışmaları sırasında, Krasnogvardeysk'in kesinlikle Sovyet ordularının muharebe rezerviyle bir tank savaşının yeri olacağını varsaydılar, bu da bir kapağın olması gerektiği anlamına geliyor. plan.
  Özel Alman uçakları, özellikle Xe-362, hava sahasını izledi, böylece Krasnogvardeisky'deki savaş sadece en büyük tank değil, aynı zamanda II.
  Friedrich düşmanla savaşmaya çağrıldı, o Luftwaffe'nin en iyi ası, hava savaşlarının kralı Üçüncü Reich'in zaferinin bir simgesiydi. Ve hemen yanında veya hemen yanında, sağ tarafta, saldırıya ve bu nedenle Fokken-Wulf-5'in özellikle güçlü modifikasyonuna, Helga koştu.
  Çocuk bile şarkı söyledi:
  - Yıldız gemilerinde dalgaların arasından geçiyoruz! Kuarklar eter girdaplarında köpürüyor!
  Helga onayladı:
  - Kırmızı yaratıklar, size Kanca olacak! Yeraltı dünyasının cehennemi dünyasının çocuklarına!
  Friedrich güldü ve en sevdiğini verdi:
  - Pekala, vidadan! Ölüm meleği, görünmesi için ıslık çalmanız yeterli! Tüm pislikleri eşek dilimlerine ayıracak!
  Helga cevap olarak kıkırdadı.
  - Pekala, sen zekisin!
  Friedrich, uçağının ağırlığındaki artış, uzun menzilli silahların montajı ile bağlantı ve mühimmattaki artış konusunda biraz endişeliydi. Sonuçta, 20 mm'lik bir toptan üç kat daha ağır ve belki de yıkıcı güç açısından dört kat daha güçlü olan 30 milimetrelik bir topun mermisi, hem yüzeyinde zırh taşımak için uyarlanmış evrensel bir silahtır. gezegen ve havada! Genç as, makineli tüfeklerden vazgeçmek, dört büyük kalibreli silahını çıkarmak bile istedi, ancak ... Helga uçuştan önce itiraz etti:
  - Ne de olsa yakın dövüşe gelebilir. Bu kozu saklamak daha iyidir...
  - Mücbir Sebep ve iki "atıcı" için yeterli! Friedrich kısa kesti. Benim için ne yakın vurulur - bu yeterli. Genel olarak, burada makineli tüfek silahlarının gereksiz olduğunu düşünüyorum.
  Helga neşeyle kıkırdadı ve çocuğun sırtını sıvazladı.
  - Ne yazık ki hepsi sizin gibi yenilmez şövalyeler değil! Birçok as hala acemi, kesinlikle vurmak için daha yoğun ateşe ihtiyaçları var ...
  Friedrich oldukça makul bir şekilde itiraz etti:
  - ME-362 U gibi pahalı bir araba acemi bir pilota verilmeyecek. Bu dövüşçü aslar içindir.
  Helga, cevap vermek yerine, çıplak, pembe topuklu titreyen, savaş-saldırı uçağına koştu. Ve başka ne yapmalı, acil durum çağrısı geldi.
  Friedrich genel olarak iki aşırı makineli tüfeği çıkarmasından, devasa makinenin daha kolay başlamasından ve hızının artmasından ve kanatların hafifletilmesinin manevra kabiliyetini geliştirmesinden memnundu. Ateşleme noktalarının kendileri kaportalarla kaplı olmasına rağmen, azalmaları otomobilin aerodinamiğine önemli ölçüde katkıda bulundu. Aerodinamik nitelikler açısından Me-362, pistonlu motorlar arasında hala eşsiz olsa da, evrensel savaş atı budur.
  Aşağıda, nadir ağaçlar, tarlalar yanıp sönüyor... Gün sıcak ve savaşmak kolay olmayacak gibi görünüyor. Özellikle bu muazzam savaşı kaybeden Ruslar. Burada, solda ve biraz aşağıda, bir karga sürüsü uçuyor... Büyük bir sürü ve kargaların bazıları çok büyük... Uğursuz bir işaret, kargalar tüm savaşlara eşlik ediyor, duygusallıktan uzak bu acımasız dünya. Boyarsky'nin ünlü müzikalde söylediği gibi:
  - Ama neden! Akılda yaşamak imkansız! Ama neden - hayat bize hiçbir şey öğretmiyor!
  Bu şiddet, şiddet ve daha fazla şiddet! Zulüm, zulüm ve bir kez daha zulüm milleti çimentoluyor!
  Bir karga sürüsü sonsuz görünüyor, onlarca, yüz binlerce var ve hava geçirmez şekilde kapatılmış bir kabinde bile duyabilmeniz için vıraklıyorlar. Friedrich telsizden Helga'ya sordu:
  - Onlara makineli tüfekle vurabilir miyiz?
  Aslı kız itiraz etti:
  - Yapma! Burada her mermi önemlidir!
  Friedrich güldü.
  - Ne oldukça mümkün! Tahtın altındaki kral, bir torba fişekte yatıyor.
  Bir akbaba sürüsünün arkasından, Sovyet uçaklarının ilk partisi aniden dışarı fırladı. İlk önce Semenderler tarafından karşılandılar. Her iki tarafta da kayıplar oldu, daha fazla Rus öldürüldü. Friedrich geç ateş açtı ve sadece sekiz aracı vurdu. Ama yine de kötü bir başlangıç. Ancak bir çift Alman "Semender" -3 ve Me-262 vuruldu, herkesin önüne geçmeyi nasıl başardığı belli değil.
  Ama asıl mesele henüz gelmemişti. Karga sürüsü sona erdi, Alman pilotlar Krasnogvardeisky sahasının üzerindeki boşluğa atladı ve başladı.
  Bütün bir ordu Alman filosuna koştu ve burada aslında SSCB'nin birkaç hava ordusundan havacılık vardı. Her türden devasa bir uçak donanması, ama hepsinden önemlisi Yakov ve biraz daha az Gecikme idi.
  Friedrich altı kilometreden fazla bir mesafeden ateş açtı. Sen nişan almadığında ve parmakların otomatik olarak bastığında, tekrar vahşi trans akışlarına daldı. Artık herhangi bir düşünce, düşünce olmadığında, beden sizin gibi görünüyor, ancak zaten bilinmeyen güçlerin kuklası gibisiniz ... Bu, etin sizin değil, yeraltı dünyasının ruhu olduğu anlamına gelir - saf olmayan, kötü güçler ...
  Peki, ve terminatör çocuğun kafasında, şarkının kaç kez çaldığı:
  Arkadaş çevresinde, ama aynı zamanda yalnız,
  Acı çekmenin esaretinde, kederli endişeler!
  Dünyamız azarlamaktan çok yoruldu,
  Ne genişlik ne de güzellik görünür!
  Bizi nereye götürdün - kötü kötü şeytan?
  Kötü iblis orduyu çevirdiğinde!
  Bizi avlamak, elbette, askeri zafer,
  Ruhum aşağılık bir parazit olsa da!
  
  Ölen bir ruhta böyle bir boşluk
  Bataklığın etrafında yolu göremezsin!
  Ve ölüm, acımasız yaşlı kadına bu sayım,
  Kutsal Rusya'da haraç toplayan şey!
  
  Basit anlayış parlamaz,
  Hepsi web'de, sınırsız güç!
  Dünyevi bir meskende yaşama arzusu,
  Tatlı tatlılık, neşe, mutlulukla tatmak!
  
  Ama kader oğlunu savaşa gönderdi,
  Barışı unutmamız gereken yer!
  Bunun için Şeytan'a küfretmeye gerek yok,
  Başka bir şey istemedik!
  
  Uçakta kasırgayı kestim,
  Bir numara yapmış ve resepsiyon taçlandırılmıştır!
  İnan bana, Anavatan savaşçısı ölmedi,
  Pislikler için cenaze marşı çalalım!
  
  Düşman sayısız, güçlü,
  Arabalar, savaşçılar, füzeler!
  Cehennem Wehrmacht'ı paramparça edeceğiz,
  Rusya'nın istismarları söylenecek!
  Dünya'ya gelecek, inanıyorum ki komünizme,
  Mutlu yaşayacağız - kesin olarak biliyorum!
  İnsanların cellatı parçalanacak - faşizm,
  Zafer nezaket içinde olacak, Mayısın ışığında!
  
  Vatan, hızlı uçuş,
  Bize kutsal bir yaşam verdi!
  Anavatan marşı kalbimizde şarkı söylüyor,
  Sonuçta, onun için şiddetle savaşıyorum!
  
  Ve zaman, inanıyorum, parlak gelecek,
  Cinayet olmayacak, yaşlılık uçuruma gidecek!
  Cins kenar olmadan gelişecek,
  Üst sıraların başarılarını hızlandıracak!
  
  Ve o zamanı yaklaştırabilmemiz için;
  Rusya'nın bir askeri gibi savaşmalısın!
  Moron olmayan herkese ulaşsın diye,
  Rusların her zaman nasıl savaşılacağını bildiğini!
  Friedrich'in kafasında güzel bir vatansever şarkı çınladı ama hain eller ve ayaklar tam tersini yaptı. Yani, her tür ve markadaki Sovyet uçaklarına mermi gönderdiler. Sovyet pilotları yaklaşmaya ve bir çöplük başlatmaya çalıştı ... Hareket halindeyken elliden fazla arabayı vuran Volka, bir dönüş yaptı ve atışlardan ve çarpma girişiminden kaçındı (bu kamikazeyi kısa makineli tüfek patlamalarıyla kesti) . Sonra genç asın uçağı değişti ve savaş transında olan çocuk çok sayıda hava tabancası verdi. Arkadan çıkan bir dizi Sovyet savaşçısını çok biçti.
  Burada Friedrich neredeyse kendini çarptı, ancak ateş hattına girmeyi ve rakiplerin imhasına devam etmeyi başardı. Bu sefer çift motorlu "Piyonlar" kurbanı oldu. Çocukların kafasında bir aforizma parladı (piyonlar da deli değildir, geleceğin vezirleri!). Helga gıcırdayarak telsizine girdi.
  - Ah, sevgili anne! Nasıl basıyorlar!
  Bitmemiş bir ölü döngü gerçekleştiren Friedrich, Sovyet savaşçılarını uzun bir mesafeden kesti ve Helga'nın arkasına geçmeye çalıştı. Bunlardan biri "Dükkâncı" (Lagg-5) gövdede büyük bir kırmızı yıldızlaydı ... Yani SSCB'nin kahramanı. Kız, Fokken-Wulf'un saldırı modifikasyonunda, Almanların pozisyonlarında ilerleyen Rotmistrov ordusunun tanklarına ateş etti. Ve aynı zamanda oldukça isabetli bir şekilde vurarak başarılı bir dalış yaptı.
  Bu arada Friedrich, mühimmattaki artış için erzaklara zihinsel olarak teşekkür ederek düşman uçaklarıyla savaşıyordu. Hatta T-34-85 tankına bir hain sonlandırıcı koymayı başardı ve komutanın tankını seçti (bu, toza ve mesafeye rağmen Friedrich'in keskin gözlerinin kolayca görülebildiği antenlerden görülebilir!).
  Ambar kapağı aynı anda üç mermi tarafından delindi ve tank durdu...
  Alt kat da sıcaktı, Beşinci Muhafız Tank Ordusunun öncüsü, SS bombacılarına ve ikinci kolordu parçalarına çoktan saldırmıştı.
  İlk Sovyet araçları, tank karşıtı hendeğe yuvarlandı ve yavaşladı. Hızlı ateş eden silahlar "Kaplanlar" -5 ve "Panterler" -5 üzerlerine düştü. Yeni Almanların güçlü olduğu şey bu, uzaktan savaşmaktır, onlara karşı avantaj elde etmek için Sovyet tankları yakın dövüşe girmek zorunda kaldı. Bir çöplük düzenleyin ... Ancak taktik olarak karar, hendeklerin kazıldığı açık alanı yırtıp "av" bekleyen arabalarla tanışmak için yanlıştı. Evet, toplu halde aynı anda yığılmıyor musunuz?
  Doğru, Sovyet Il'leri, somut kayıplara rağmen, yine de devin sıkışması altında dalış yapan küçük bir boksör gibi, küçük bombalar da dahil olmak üzere hasara neden olan düşman tanklarına girdi. Doğru, bazı "Kaplanlar" -5'te, ızgaranın üstünde durdular, ancak Alman piyadeleri olan birçok araç, tam anlamıyla hareket halindeyken koruma kurmaya zorlandı.
  Friedrich, Ruslar daha yoğun bir saldırı gerçekleştirmiş olsaydı, "bir avuç küçük" ve karlı yakın dövüş için çok daha fazla şansa sahip olacaklarını düşündü.
  Kırmızı pilotların çarpması devam etti, ancak örneğin çok çevik "Salamander" -3'e karşı bu taktik beklenen sonuçları getirmedi. Alman havacılığının kayıpları ve hatta Sovyet uçaklarının kayıpları büyüyordu. Ama bu artık cevapsız bir kavga değildi. Birçok Sovyet pilotu iyi bir deneyime sahipti, Moskova'yı ele geçirmeleri boşuna değildi, bu yüzden Naziler oldukça kötüleşti.
  Yeteneği inanılmaz keskinleşen Friedrich, darbelerden her zaman kaçındı ve en tehlikeli Sovyet savaşçılarını sezgisel olarak vurdu. Liderleri devirmeye çalışıyor. O yaptı ve tekleme olmadan çalıştı. Bu arada, kafamda bir boşluk ve savaşın bu şekilde algılanmaması vardı. Vücut tepki verdi, hedefler yakalandı, ıskalama olmadı. Birkaç kez tankları bile var.
  Ve her türden yüzlerce, hatta binlerce uçak gözlerimin önünde titreşti ve titreşti. Burada, örneğin, Huffman, Non-362'sinde ... Özel bir şekilde savaşıyor, hız, bir jet makinesinin sarsıntısı ve enkaz her yöne uçuyor ... Ve Ruslar da fena değil .... İşte tam da Kozhedub'un olduğu yer, enerjisini kesmenin zamanı geldi ... Friedrich minimumda hareket ediyor, şimdi dönmeye, ekonomik olarak dövmeye gerek yok, ama sadece yenilgiden çok az kayıyor ..
  Mühimmat ve tanklardaki yakıt tükeniyor ve Alman mevzilerinden etkileyici takviyeler geliyor. Semenderler ve hatta birkaç zorlu Me-362, savaşa ilk girenler ve onların arkasında Nazi sivrisinek kampının geri kalanı. Yine kıyıdan kıyıya... Sovyet uçakları da geri çekilmeye başlıyor. Yakıtları bitiyor ve kayıplar aşıldı: akla gelebilecek ve düşünülemez tüm limitler. Friedrich döner ve Helga'ya sorar:
  - Herşey yolunda?
  Kız cevap verir:
  - Uçak hareket halinde! Altı tank ve bir savaşçıyı bayılttım...
  Friedrich ıslık çaldı:
  - Evet, yok edilen tank sayısında beni bile geçtin. Şahsen sadece beş arabayı namlularla yok ettim!
  Helga kıkırdadı.
  - Peki kaç uçak?
  - Uçaklar mı? - Friedrich'in kafasında rakamlar parladı... - Tam olarak üç yüz bir! Yeni dünya rekoru. İşte başarı...
  Helga haykırdı:
  - Evet, sen sadece bir şövalyesin! Hayır, yakında yıkım tanrısı. Büyük Kali'nin kendisi ... evrensel savaşçı!
  Friedrich kibarca düzeltti:
  - Aslında Kali bir tanrı değil, kötülük tanrıçasıdır. Yani, bir kadın, Hinduizm'de çok saygı duyulan ve popüler bir tanrı olmasına rağmen. Ona birçok tapınak inşa edildi ve dualar edildi.
  Oğlan aniden dizini kolun üzerinde ciddi bir şekilde kaşıdığını fark etti. Ve lanetlendi:
  - Lanet olsun! Böyle ağır silahlı bir araçta dönüş yapmaya değmezdi.
  Helga endişeyle şunları söyledi:
  - Ve bensiz bir sonraki uçuşunuz?
  Friedrich hemen onayladı:
  - Evet, Fokken'iniz hala yakıt ikmali ve dolu olacak ve benimki zaten hazır. Sadece konuşma, kendine dikkat et!
  Helga ısrarla şunları söyledi:
  - Değil! Size tavsiyem, elinizden gelenin en iyisini yapın ve savaşın... Mümkünse.
  Uçaklar indi ve Friedrich bir sonraki arabaya koştu. Me-362 ve saldırı F - 490'ın seçilen kombinasyonu, tüm zamanların ve halkların en iyisi için idealdi.
  Fokken-Wulf-4'ün keskin, sert pedallarını çıplak ayaklarıyla hisseden Friedrich, hızını artırmaya ve şarkıya eşlik etmeye başladı:
  - Savaşacağım! Yaratığı ezip toz haline getireceğim!
  Krasnogvardeisk'teki savaş devam etti. Rotmistrov ordusunun kendi tanklarına ek olarak, güney kanadından ve Kaşirna Sovyet Cephesi bölgesinden alınan bir buçuk yüz Sovyet aracı savaş alanına zamanında geldi. Doğru, şimdiye kadar sadece ilk araba grubu geldi. Sovyet havacılığı da teslim olmayı düşünmedi, ancak şimdiye kadar özellikle aktif olmadı.
  Friedrich, bu amaç için özel olarak tasarlanmış toplarını kullanarak tanklar üzerinde çalışmaya başladı. Onun görüşüne göre, 37 milimetrelik kalibre hala bu amaç için en uygun olanıydı. Burada, örneğin, bu tür silahlara sahip Rudel, herhangi bir savaş transı olmadan, yok edildi veya daha doğrusu, tüm savaş boyunca 534 tankı devirdi. Ama o sıradan bir insandı, Friedrich değil. Çocuk, babasının annesine, ergenlik olarak olağanüstü yeteneklerin tezahürüne ek olarak, çocuğun rahminde taşınan fetüs üzerindeki birleşik etkinin, yavruları bir psikopata dönüştürebileceğini nasıl söylediğini hatırladı ...
  Belki onun savaş transı ve bir savaşçının bu süper gücü, doğası onun bilmediği bir çarpmanın da sonucudur.
  Ama şimdi tanklar geliyor, pilot için hareketleri yavaş görünüyor ve Friedrich için daha da fazla. Genç as yatay bir düzlemden anında sıyrılmaya başladı. Sadece ateşler ve patlar. Küçük patlamalardan gelen ışık parlamaları, delinmiş kapaklar. Aynı zamanda, gaz tankları savaş bölmesinde bulunduğundan birçok araba yanar. Ve yıkım, T-34 bir sapan namlusu gibi uçtu.
  Genellikle mermileri vurmak, mühimmatın patlamasına neden oldu. Ve bu sırayla...
  Friedrich bu tür önemsiz şeyleri düşünmedi, resmi izledi, ağır kayıplara uğradığında ve kırma girişimlerinin boşuna olduğunu fark ederek, Sovyet halkı tarafından kazılan hendeklerden muhafız tankları etrafta dolaştı.
  Ancak burada da onları hoş olmayan bir sürpriz bekliyordu. İki düzine "Süper Ferdinand" yaklaşmayı başardı. Ne yazık ki, Amerikan motorlarının kullanımı sayesinde daha güçlü sürüş özelliklerine sahiptiler.
  Sovyet araçları açık bir alanda ilerliyordu, bu da efsanevi savaşçıların üç kilometre öteden vurabileceği anlamına geliyordu. Tabii ki, "Superferdinands" ıskaladı, ancak uçaksavar silahlarının yüksek ateş hızı, sık sık vurmalarına izin verdi. Ek olarak, alan ağır bir şekilde kazıldı ve mermilerle sürüldü ve T-34-85 hız alamadı. Ama yine de bir patlama sırasında dalgalar gibi hareket ediyorlardı. Ve Panthers -5 ve yüksek hızlı tank avcıları olan çevik American Witches -5, Ferdinands -4'ün yardımına koştu.
  Friedrich (tamamen bilinçaltında) komutanları nakavt etmeye çalıştı. Parmaklarıma bile gerginlikten kramp girdi. Ve meyveler vardı! Yatay bir projeksiyondan genç sonlandırıcı, kırk iki T-34 tankı, üç KV-s ve iki Su-122'yi devirdi. Üç araba daha olabilirdi, ancak Sovyet savaşçılarının ve en önemlisi saldırı uçaklarının baskınıyla dikkatleri dağıldı. Onlara göre, Friedrich hem 37 milimetrelik bir hava tabancası hem de iki adet 20 milimetrelik tabanca yerleştirmeye başladı (bir fenere, bir benzin deposuna veya bir motora çarparsanız oldukça çarpıcı.
  Sadece yirmi yedi uçak ve on sekiz tanesi Ils ... Fena değil, her tankın önemi göz önüne alındığında, bu inatçı savaşta hasar görmüş bile ... İşte birkaç T-34-85 hızlandırılmış ve yine de kapatmak için patladı. Aralık. Burada zayıf zırhlı Amerikan "Cadıları" -5 parladı.
  Friedrich, Hans-Ulrich Rudel'in saldırı uçağını gördü. Görünüşe göre bu zaten uzun zamandır ünlü olan as, "Shtuka" yı daha güçlü ve daha hızlı bir Fokken-Wulf-5 ile değiştirmeye karar verdi. Meşale amblemi herkes tarafından biliniyor. Friedrich'e sordu:
  - Nasılsın ölüm meleği!
  Terminatör Çocuk cevap verdi:
  - Gestapo'daki işler ve başarılarım var!
  Rudel güvence verdi:
  - Ve ben iyiyim! Ancak yatay bir düzlemden bile bu kadar doğru ve hızlı bir şekilde çekim yapmayı nasıl başarıyorsunuz?
  As çocuk gülerek, cevapladı ve hatta şarkı söyledi:
  - Tüm imkansızlar mümkün, kesinlikle biliyorum! Akan suda Dünya krallarının elmasını bulun!
  - Hiçbir şey, günün sonunda otuza yetişeceğim! Rudel söz verdi.
  Volka öncülüğünde dönüş, uçak değişimi ve yine yerli Me-362, kanatlarındaki kurşun delikleri dışında herhangi bir hasar almayan uçak. Ve tabii ki tank savaşı...
  Krasgvardeisky'de hava sıcaktı. Beşinci Muhafız Ordusu'nun sütunları ve diğer cephelerden çıkarılan tugaylar yukarı çekildi. Bir düzine Amerikan tank avcısı, 110 milimetrelik toplara sahip en yeni M-18'ler de dahil olmak üzere takviye birlikleri Almanlara ulaştı. Bu makineler, Tiger-5 toplarına, kalibre 105'e göre öldürücü güçte daha düşük değildi ve hatta sekmeye daha az eğilimli oldukları için T-34'ü daha iyi yendi. Silahın kendisi de aynı zamanda dönüştürülmüş bir Amerikan uçaksavar silahından, yani hızlı ateş ediyor. Sadece burada zırh Almanlardan daha zayıf, ancak yine de mermiyi alnında tutmak için 186 milimetre yeterli. Özellikle hareket halindeyken, T-34-85 çok sık bulaşır.
  Friedrich, uzaktan bile bir tsunaminin, yeni bir Kızıl Ordu uçağı dalgasının yaklaştığını hissetti. Bu, neredeyse sıkı bir tankla boğuşan tanklara bağlı olmadığı anlamına gelir, bu yüzden saldırı uçaklarının onlarla ilgilenmesine izin verin. Bu arada, bunların arasında çok ağır silahlı ve zırhlı He-329'lar görülüyor. Saldırı uçakları ve tank avcıları güçlü olduğu için. Özellikle sadece tankın çatısını değil, alnını da delen 88 mm Ra-44 toplarıyla. Sadece burada, hava savaşında, bu makine, en hafif tabirle, "çalışan kısrak" Fokken-Wulf kadar çok yönlü değildir.
  Saldırı uçakları arasında Friedrich, Helga'nın uçağını gördü. Tabii ki, tekrar saflara.
  Yol boyunca biraz inen terminatör çocuk, üç tankı ve kendinden tahrikli silahları-76 kesip açacağız, şarkı söyledi:
  - Gösteri yapacağız! Basitçe en yüksek üst sınıf!
  . BÖLÜM 18
  Helga hemen cevap verdi:
  - Elbette sana inanıyorum! Kalbimi bir canavara vermedim! Cevap size verilecek - inanıyor musunuz, inanmıyor musunuz?
  Friedrich cevap vermek yerine aşağıdan uzun bir mesafeden ateş etmeye başladı ... Ve sonra yükseklik kazanıyor.
  Oldukça fazla Sovyet uçağı vardı, ancak yine de ilk seferden daha azdı. Luftwaffe'nin pilotları, tanıdık olmayan bir okulda can sıkıcı bir akranını yenen birinci sınıf öğrencisi gibi oldukça kendinden emin hissettiler, ardından kelimenin tam anlamıyla güçle boğuldu.
  Sovyet pilotları daha kurnaz hale geldi ve darbelerin altına düştükten sonra, Almanları kendilerine doğru çekmeye çalışarak hemen gruplara ayrıldılar. Friedrich tepeye tırmanarak onlara saldırdı. Ancak onun için düşmanın basit bir saldırıyı reddetmesi sadece taktikleri kolaylaştırdı. Ancak diğer Alman savaşçılar savaşa girdi.
  Friedrich sıkıntı içinde He-362'nin genellikle ondan önde olduğunu belirtti. Ama sorun değil, birkaç kilometrelik bir mesafeden kimse nasıl kesileceğini bilmiyor.
  Ve "Semenderler" -3, tıpkı çocukların kağıt uçakları gibi, zıplayın, dalgaların üzerinde bir köpekbalığı gibi zıplayın ve kendileri ...
  Friedrich, bu arabanın nasıl düşürüldüğünü düşünmeye vakti bulamadan, komuta uçağı olan kurbanını seçti. Çocuk ahlaki çıkardı:
  - Bir savaşta spordan farklı olarak kaybedebilirsiniz, bir kez savaşta kazanırsınız, oyundan farklı olarak, sonsuza kadar! Ancak, tahtadaki taşlar sadece kaybedenden uçar, kazanan tahtaya koyar, hatta daha önce savaş birimlerini düşürmüştür!
  Ancak mücadele sahada hissedildi. Örneğin, Wittmann zaten oldukça sertleştirilmiş bir tank ası, "Tiger" üzerinde savaştı. Tankın kolayca dönmesine rağmen, topçu ile birlikte oldukça sık kaçırdı. Gunner Schleich, yüzündeki teri silmek için zar zor zaman buldu. Bu çelik canavarın alnına birkaç kez vuruldu, ancak şimdiye kadar sekmeyi başardı. Wittmann ciğerlerinin tepesinde bağırdı:
  - Yaklaşmalarına izin verin, gergin olmayın lütfen...
  Savaşa katılan bir kişinin izlenimleri, yakın zamanda Sovyetler Birliği Kahramanı olan 31. tugayın genelkurmay başkan yardımcısı Grigory Penezhko, bu korkunç koşullarda bir kişinin durumundan da bahsetti. ... Zihinsel imgelerden önce ağır resimler vardı... Öyle bir kükreme oldu ki, zarlar sıkıştı, kulaklardan kan aktı. Motorların sürekli kükremesi, metalin çınlaması, kükreme, mermilerin patlaması, yırtık demirin vahşi çıngırağı... Noktadan boş atışlardan, taretler döndü, bükülmüş silahlar, zırh patlaması, tanklar patladı.
  Geçilmez ağır "Patton" -3, neredeyse sıfırdan Sovyet T-34-85'i almaya çalıştı. Hırladı, kalkanlı zırh şişkin. "Cadılar" -4 kaydı ve manevrayı kendileri uygulamaya çalıştı. Sanki birbirlerini öldürmek üzere olan eski şövalyelerden oluşan bir süvari ordusu gibiydi. Genellikle her iki tank da boş ateş etti ve birbirlerini havaya uçurdu.
  Atışlardan gaz tanklarına, tanklar anında alevlendi. Kapaklar açıldı ve tank ekipleri dışarı çıkmaya çalıştı. Gregory, zırhına asılı, yarı yanmış genç bir teğmen gördü. Yaralı, ambardan çıkamadı. Ve böylece öldü. Etrafında ona yardım edecek kimse yoktu. Askerler zaman duygularını kaybettiler, tankın sıkışık kokpitinde ne susuzluk, ne sıcaklık, hatta darbeler bile hissetmediler. Bir düşünce, bir arzu - hayattayken düşmanı yen. Enkaz halindeki araçlarından inen Sovyet tankerleri, sahada düşman mürettebatını aradı, ekipmansız kaldı ve onları tabancalarla dövdü, ele geçirdi.
  Bir tür çılgınlık içinde, harap olmuş Alman "Tiger" -5'in zırhına tırmanan ve Nazileri "dumandan çıkarmak" için bir makineli tüfekle kapağı vuran kaptanın sürrealizm tarzında bir görüntü. orada. Chertorizhsky tank şirketinin komutanı ne kadar cesurca davrandı. Düşman "Tiger" -5'in yanına girerek mermilerin kasırgasını nakavt etti, ancak kendisi vuruldu. Araçtan inen tankerler yangını söndürdü. Ve tekrar savaşa girdiler.
  Helga, Grigory Penezhko'nun tankının çatısını son mermiyle çoktan delmişti. Mermi benzin deposuna çarptı ve her şey alevler içinde kaldı. Alevler Sovyet tankerlerini yaktı ve onları ambarlarından atlamaya zorladı. Ancak yaralanan Grigory'nin dışarı atlamak için zamanı yoktu ... Yeraltı dünyasının ne olduğunu ayni olarak fark ederek diri diri yandı ...
  Friedrich, düşman uçaklarının zaten daha akıllı hale geldiğini ve birleşik bir şekilde uçmaya çalıştığını görerek, tanklara kendisi saldırdı ... En ağır silahlı İngiliz Challenger tankları savaşa girmesine rağmen Almanlar gerçekten zor zamanlar geçirdi (The mürettebat da Britanya'nın oğullarındandır ve son derece isabetli atışlar yapar!) .
  Friedrich şeytani enerji ve heyecanla doludur, bütün bir tank ordusuyla ve hatta dahası havayla savaşmanız gerekse bile tek başına her şeyi ve herkesi süpürmeye hazırdır. Ancak geri dönmeniz gerekiyor, yakıt ve mühimmat tükeniyor, bunun için bir uçuş, elli yedi uçağı düşürün ve otuz bir tank ve altı kendinden tahrikli silahın yanı sıra iki zırhlı personel taşıyıcısı, üç Katyuşa, Dört Andryusha, arkaya gitmeye çalışan arabalar.
  Helga, şunları kaydetti:
  - Rusların köylerimizde kadınlarla ilgili bir şarkısı var! Ve bizde sadece savaşan kadınlar değil, erkekler de var, ihtiyacınız olan şey!
  Friedrich kabul etti:
  - Erkeklerimiz, neye ihtiyacınız var, ama kadınlar daha iyi!
  Helga sinsice dedi ki:
  - Kadın gözyaşı dökerek kazanır, erkek gözyaşı dökerek kazanır!
  Friedrich dişlerini göstererek şunları söyledi:
  - Keskin olduğumuz için bugün her şey o kadar da kötü değil!
  Bir sonraki uçuş için yalnız uçmak zorundasın ... Öyleyse, o zaman cesaretini kaybetmenin bir anlamı yok ... Hava soğutmalı bir motorla Focken-Wulf'ta zaten sıcak. Çok sıcak, motor artı güneş artı soğumaya çok az zaman kaldı. Friedrich'in kendisi bile böylesine vahşi bir yükle henüz düşmemiş olmasına şaşırmıştı. Sonuçta, temel ... tüm içleri yiyor ...
  Sovyet tankları tamamen inceltildi ... Bununla birlikte, takviyeler yine Almanlara geldi ve neredeyse tüm saldırı uçakları savaşa atıldı ... Ancak takviyeler de Rotmistrov için uygun ... Aynı tanklar başka bir cepheden.
  Ancak, ayrı savaşçı grupları veya saldırı uçakları olmasına rağmen hava çok daha sakin.
  Friedrich eski kanıtlanmış taktikleri tekrarlıyor, zaten onu hayal kırıklığına uğratmayacağını biliyor. Ve Almanlar...
  Sovyet tanklarının çoğu zaten yok edildiğinden, yeniden gruplandırma da gerçekleşiyor, o zaman kendinize saldırmayı deneyebilirsiniz ... Wittmann kasvetli bir şekilde belirtti:
  - Sekiz tank nakavt edildi ... Bir gün için iyi, ama böyle bir gün için kötü ...
  Kılavuz düzeltildi:
  - Aslında, on iki ....
  Wittmann araya girdi:
  - Ruslar derin bir anti-tank hendeğini aştığında yıkılan dört araba - sayılmaz! İlköğretimdi. Evet ve mühimmat yenilenmeli ...
  Ancak Sovyet tankları, özellikle saldırı uçakları onları almaya başladığında tekrar ileri atıldı. Özellikle, kırk dokuz T-34 tankı ve altı kendinden tahrikli silah olmak üzere elli beş mermi atan Friedrich. Ve bu onun beş buçuk dakikasını aldı... Savaş bu... Elbette, daha fazla olabilirdi... Friedrich düşündü, neden aynı anda iki toptan ateş etsin ki? Ve Bir Yeterince... Bu arada...
  Helga onunla havaalanında karşılaştı, onu tutkuyla öptü, fısıldadı:
  - İşte şövalyeliğin vücut bulmuş hali - Don Kişot!
  - Ne dedin? Friedrich kıkırdadı.
  Kız hemen iyileşti:
  - Üzgünüm kurt yavrusu... Lancelot demek istedim!
  Aslı çocuk tersledi:
  - O zaman başka bir konu! Ne de olsa Don Kişot bir şövalye parodisi. Aptal şövalyelik ve ilgisiz asalet bir şekilde alay konusu oluyor!
  Helga kabul etti.
  - Genel olarak anlıyorum! Fakat...
  Friedrich kızın sözünü kesti:
  - Uçaklarda canlı!
  Sovyet tank mürettebatı ve pilotları, son derece başarısız bir savaşın gidişatını değiştirmek için son bir girişimde bulunmuş görünüyor. General Gota, Rusların taktiklerini çoktan incelemiş deneyimli bir komutan olarak, saldırmak için acelesi yoktu ve hatta ateş gücündeki avantajı yüzde yüz kullanmak için hafifçe arkasına yaslandı. Ve tabii ki rezervasyon. Bu, kısa adamın önünde geri çekilen, ikinci sayı olarak çalışan, ancak cılız pinscher'ın mesafeyi kapatmasına ve avantaj kazanmasına izin vermeyen uzun boylu bir boksörün taktiğidir. Rotmistrov'un başka seçeneği yok! Ya saldır ya da öl! İkincisi daha iyidir, ancak ikisi de birlikte olabilir!
  Eh, Friedrich de uçakla savaşmak zorunda ... Aynı zamanda bir savaş ve düşman cesur ...
  Ama önce, sonlandırıcı çocuk on beş saldıran T-34-85 tankını vurdu. Bir patlamada çok eterik ...
  Helga haykırdı:
  Sen havanın imparatorusun! Üçüncü Reich böyle ünlü olacak!
  Friedrich ona cevap verdi:
  - Ve o zaten ünlü! Ve övmek zorunda değilsin!
  Helga bağırdı:
  - Ve onu daha da yüceltiyorsun!
  - Deneyecek! diye hırladı Friedrich.
  Ultra-savaş transına geri döndü. Çocuğun kafasında garip düşünceler dönüyordu. Örneğin, Üçüncü Reich'ın zaferinden sonra ona ne olacak? Tabii ki, imparatorun karısının himayesi ona en yüksek pozisyonu sağlayacak ve oğlu Büyük İmparatorluğun varisi olacak. Heyecan verici manzaralar! Ve Ruslar nihayet kanlı Gürcü Stalin'in bile alışamadığı düzeni ve disiplini öğrenirler.
  Tabii ki, zafer hala çok uzak olsa da ... Veya savaş uçağını alıp Fritz'e çarpabilir. Bunun gibi, birkaç düzine faşist aracı öldürün ve SSCB'ye bir kahraman olarak geri mi dönün?
  Ama esaretten kaçan savaş kahramanlarının vurulması ona yardımcı olur mu, ama .... Stalin hiç kimseye güvenmiyor, oğlu Yakovlev olmadığını söyledi! Bu yüzden artık Friedrich'e geri dönemez ... Özellikle yaptıklarından sonra ... Ona "Stuka" verdiklerinde hemen SSCB'ye kaçmak mümkün oldu. Oğlan affedilirdi... Belki onu ceza taburlarına gönderdiler ve eğer o da bazı Nazileri vurursa... Evet, geri dönme şansı vardı... Ama şimdi, SSCB'de onlar onu esirgemeyecek, çok kanlı oldu....
  Friedrich düşündü, peki, neden Sovyetlerin tarafına geçmedi? Peki, tamam, Berlin'in merkezinde olan Hitler Gençliğine katıldı, o zaman hayatta kalmak için başka yolu yoktu. Ama komiserleri neden öldürdü? Sadece kapatabilirsin ... Neden içinde vahşi bir canavar aniden uyandı ... Bir canavar bile değil, çünkü hayvanlar genellikle yemek için ya da açlık hissi yüzünden öldürür. Adam ise öldürmeyi eğlenceye çevirmiş, kaplandan beter olmuş...
  Cinayetin neşe getirmeye başladığı ve Üçüncü Reich'ta yüceltme arzusu, tüm özü yakalayan bir kariyer yapmak için ona ne oldu? Kim oldu, .. Vatanseverlik ve halkına bağlılık duygusunu neden kaybetti?
  Ancak, onun var mı? İşte aynı General Vlasov veya Boris Alekseevich Smyslovsky. Burada da garip bir insan, çarlık Rusya'sının asil birliklerinin örnek bir temsilcisi gibi görünüyordu. Ve Hitler'in ve diğer faşistlerin tarafına geçmek zorunda kaldı. Rus İmparatorluk Ordusu subayı, yüzbaşı. İç Savaştan sonra Polonya'da staj yaptı, ardından Almanya'ya göç etti. Alman ordusunda hizmete girdi. 1928'den 1932'ye kadar Reichswehr Askeri Departmanında (Genelkurmay Akademisi) Yüksek Kurslarda okudu. Dünya Savaşı sırasında Rus gönüllü birliklerinin oluşumunda aktif rol aldı. Almanların Rusya'nın restorasyonuna katkıda bulunabileceğine inanıyordu: "Alman ordularının zaferi bizi Moskova'ya götürmeli ve yavaş yavaş gücü elimize aktarmalıdır. Almanlar, Sovyet Rusya'nın kısmi yenilgisinden sonra bile, Anglo-Sakson dünyasına karşı uzun süre savaşmak zorunda kalacaklar. Zaman bizim lehimize işleyecek ve bize bağlı olmayacaklar. Müttefik olarak önemimiz artacak ve tam bir siyasi eylem özgürlüğüne sahip olacağız."
  Çocuğun kafası daha önce internette okuduklarına takıldı ... Şans eseri gözleri referans kitabının sayfasında dolaştı - "Nazizmin suç ortakları - ulusun utancı!"
  Doğru, aynı zamanda, görüşlerini veya eylem planını paylaşmadığı için General A. A. Vlasov ile asla işbirliği yapmadı, ancak esas olarak Alman Genelkurmay Başkanlığı'nın talimatları üzerine şahsen onunla üç kez bir araya geldi.
  Friedrich düşüncelerini böldü... Seksen üç Sovyet uçağı düşürüldü ve son mermiler tanklara yerleştirildi ve geri dönmek zaten mümkün... Eh, ne kadar piç... düşmüş... Kahrolası fahişe! Gözler hemen ıslandı... Pürüzsüz çocuksu yanaklardan tuzlu gözyaşı damlaları aktı... Ne acı, hatta vur kendini!
  Döndüğünde, yorgun ama neşeli bir Helga'nın görüntüsü hemen moralini yükseltti ve tekrar savaşa koştu ... O bir savaşçı! Demek kazanmak için doğmuş ve ulusu zayıf olan onunla dost değil!
  Helga aniden fark etti:
  - Ağlıyor musun?
  Friedrich başını salladı.
  - Zaten yorgunluktan gözlerim sulanıyor! Ne savaş! Altı gündür gözlerimi kapatmıyorum! Ve ondan önce, neredeyse uyumadı!
  Helga teselli etti:
  - Burada kazan kapanacak ve biraz uyuyacağız ... Biraz kaldı. Kazanmak için biraz!
  Focken-Wulfach-4'te uçuş, düşman uçakları görünmüyor ve çok az tank kaldı. Ama orada olanların bile bitirilmesi gerekiyor.
  Helga radyoya fısıldıyor:
  - Pekala, onları alalım! Yani sekizi bükerek!
  Friedrich kıkırdar.
  - Sekiz büküm, omuz askılarına altı tane almaktan daha iyidir!
  Arabayı dalıştan vuran kız havladı:
  - Hayır, altı kişi olarak hayal edilemezsin. Bir kralın cinsine sahipsin.
  Beşinci Muhafız Ordusundan boynuzlar ve bacaklar vardı. Şimdi Gotha ilerleme emri verdi, özellikle akşam olduğu için zaman akşam yemeğini çoktan geçmişti ve karanlık yaklaşmaya başladı.
  Savaş alanında bin yüzden fazla harap olmuş ve yok edilmiş Sovyet tankı ve bir tür hasar alan yaklaşık üç yüz Alman tankı vardı. Bunlardan yaklaşık altmış beş araba hiçbir şekilde restorasyona tabi değildi.
  Ve kız arkadaşını bir karyolada uyumaya bırakan Friedrich hala uçuyordu. Bu sefer topçuları bastırmak için yönlendirildi. Rotmistov'un umutsuz yürüyüşü, kuvvetlerin bir kısmını, Meinshein ordularını saptırdı ve bir gün ve akşam on iki kilometreden fazla ilerlemediler. Gece oldu, ama fırtına birlikler hala çalışıyordu. Sadece pilot değiştirdiler.
  Friedrich bir kez daha U-2 gece bombardıman uçaklarıyla karşılaştı. Arabalar neredeyse yere yakın uçtu - düşük seviyeli uçuş. Böyle bir kılık değiştirip kaçma şansları olabilirdi ama bu durumda genç terminatörün şeytani içgüdüsü işe yaramıştı.
  Ayrıca Friedrich aniden gözyaşlarından çok utandı ve öfkelendi... Çocuğun bakışı bile değişti. Ve başka bir şarkının tamamen farklı sözleri aklımdan geçti;
  Öfke, ateşli bir dalga halinde vücuda yayılır,
  Böyle bir şeyi ve şimdi bana ne olduğunu anlamak imkansız!
  Burada yeraltı dünyası ruhtaki tüm karanlığı açtı,
  Saraylar istiyorum - bir kulübede bir sevgilim ve cennetle benim için yeterli değil!
  
  Ve her şey nasıl oldu, Tanrı bile bilmiyor,
  Bir hain piç oldum ama şimdiye kadar ölüyüm!
  Bu vahiy nereden, onu kim doğurdu,
  Bir kasede ilham alıyorum - güçlü güçler!
  
  Şeytan bizi bir ağa sürükledi, bir kısır döngüye attı.
  Öyle oldu, ağa yakalandım!
  Ama ağı kıracağım ve Tanrı'yı kalbimle kabul edeceğim,
  Sadece göksel ayı lanetlemeyin!
  Ve bunlar kesinlikle bildiğim silah kardeşler!
  
  Ah bana bir şans ver kutsal Tanrım
  Doğam, sen ihanet ve rezilsin!
  Et istedim, sadece et dışında,
  Ve bilgeliğin uyuyakaldığı uçurumda sona erdi!
  
  Faşist dedi ki: bize hizmet ediyorsun -
  Arazi, para, unvan tanıma alacaksınız!
  Ama ruhunu teslim et
  Ve bu dünyadaki en kötü ceza!
  
  Ama ben zayıfım, ortalığı karıştırdım,
  Ve kendi içindeki diriyi, şerefi ve vicdanı yok etti!
  Öyle olsun, zor gerçek
  Sonuçta bu bir roman değil, sadece bir hikaye!
  
  Ne yapmalıyım, geri dönüş;
  Artık kalmadı ve şimdi en azından boyun bir ilmik içinde!
  Ama iblis dedi ki, dağınıklığı bitirin,
  Böyle bir korkaklık, inanın bize, kabul etmiyorum!
  Friedrich bu "vokal"ı bitirdi, "kulaklarını" çaldı ve sonra kendini aşırı yorgun hissetti... Ve şimdiden çiçek açtı, yani 11 Temmuz'da yeni bir gün geldi. Ve yedi gündür ayakta...
  İnişten sonra çocuk zar zor ranzaya koşmayı başardı ve hemen yere düştü;
  Rüya çok gergin çıktı ... Friedrich bir öğrenci olduğunu ve bir ders dinlediğini hayal etti. Üstelik devasa büyümenin öğretmeni o kadar coşku ve şevkle anlatıyor ki, ister istemez dinliyorsunuz. Orada Rusya'nın uzun süredir devam eden tarihi düşmanı ABD'den bahsediyoruz. Görünüşe göre anavatanında sonunda değerli bir misilleme silahı bulmuşlar;
  - Pentagon Ordusunun, diğer dünyalara giden yolu kırma arzumuza karşı mücadelede en iyi saldırı kuvvetini konuşlandırdığını bilmelisiniz. NATO ordusuna bir telgraf gönderdim, dünyayı ele geçirmeyeceğimi, tüm insanlığın yararına barışçıl araştırmalar yaptığımı belirttim. Mesajımı almadılar, herkesi şüpheli ve bencil değer ölçekleriyle ölçüyorlar. Bu megaloman piçler tüm insanlığı kontrol edebileceklerini düşünüyorlar. Yakalama ve yok etme konusunda çılgın bir tutkuları varsa, diğer dünyaların diğer temsilcilerinin de aynı hayvan tutkusuna sahip olması gerektiğini düşünüyorlar.
  Konuşmacı durakladı ve cömert bir alkış dalgasını dinledi. Ve Volka, arkasındaki yetkilileri tanımaktan hoşlanmamasına rağmen, onu şiddetle alkışladı. Güçlü dev devam etti:
  - Ben bir canavar ya da yırtıcı değilim, ama kendimi savunabiliyorum ve niyetim var, uygarlığımın iyiliği mücadeleme bağlı ve eğer düşmanlarım ve uygarlığımın düşmanları saldırmaya niyetliyse, o zaman savunmaya niyetliyim. kendim. Benimle özgürlük arasında duranları yok edeceğim. İnsanlığı neredeyse köleleştirenler, kendilerini insanların yargı yetkisinin ötesinde en yüksek ulus olarak görenler, intikamla karşı karşıya kalacaklar. Zaten bir grup oligarkın her birine bir kuruş verdim, onlara savaşabilen ve itaatkar bir koyun gibi baltanın altına girmeyen bir insan örneği göstereceğim. Hepimiz birleşmeliyiz, çünkü bu bizim ortak davamız, çünkü yakında Dünya'da nefes alacak hiçbir şey kalmayacak. Şimdi iş başına. Amerikan ve NATO filolarını yenmek için büyük, sınırsız enerji rezervlerine, temelde yeni bir silaha ihtiyacımız var ve buna sahibiz. Çoğunuza, en iyinize bile, hidrojen bombası en son nokta gibi görünüyor. Çoğunuz, en iyileriniz bile, pratikte uygulanması zor olabilecek imha dışında, enerji elde etmenin daha güçlü bir yolu olmadığını varsayıyor. Hepiniz termonükleer reaksiyonlara, hidrojen atomlarının füzyonuna ve helyum oluşumuna aşinasınız. Peki, demire kadar diğer elementler. Nükleer füzyon, yıldızlara milyarlarca yıl boyunca ışık verir. Ve birçoğunuz için, temelde yeni sentez reaksiyonlarının gerçekleştirilebilmesi inanılmaz görünüyor: pratikte doğada yoklar. Birçoğunuz, eğer tepki doğada yoksa, prensipte var olamaz gibi basmakalıp düşüncelerle dolusunuz. Ne saçma bir yanılsama, süper medeniyetler bilimi, doğada olmayan bir ölçekte devasa enerji kütleleri ve reaksiyonlar elde etmenin bir yolunu sunar. Kuarkların varlığını zaten biliyorsunuz: temel parçacıkları oluşturan mini parçacıklar. Biliminiz bile yüzlerce temel parçacık keşfetti. Biliminizin de kaydettiği bunlara ek olarak, birçoğu size garip, hatta gereksiz görünen çeşitli türlerde parçacıklar vardır. Her zamanki mantıksal yolla açıklaması zor olan kuarkların çeşitliliği sizi şaşırtıyor. Daha yakın zamanlarda, bilim adamlarınız preon denilen parçacıkları, kuarkları oluşturan parçacıkları keşfettiler ve siz onları düzgün bir şekilde inceleyemediniz. Çekirdekten sadece preonları değil, hatta kuarkları bile çıkarmayı henüz başaramadınız. Peki, kaynaşmaları veya ayrılmaları nedeniyle ne tür bir enerji elde edilebilir: termonükleer bir reaksiyonla karşılaştırıldığında bile ölçülemez. Modern, oldukça düşük seviyedeki karasal bilimde bile, parçacığın ne kadar küçük olursa, o kadar fazla enerji çıkardığını gösteren teorik hesaplamalar vardır. Bu, böyle bir enerjide ustalaşmak mümkün olsaydı, neredeyse sınırsız bir enerji kaynağı kaynağı elde etmenin mümkün olacağını gösteriyor. Bununla birlikte, tek bir karasal bilim adamı, yalnızca mikropartiküllerin füzyon reaksiyonunu yeniden yaratmayı değil, hatta çekirdekten serbest bir kuark çıkarmayı bile başaramadı.
  Serbest, bağlanmamış bir kuark elde etmek bile henüz bir başarı değil. Ultra hafif parçacıkların kırılması veya birleştirilmesiyle reaksiyonun hala mümkün olmamasının nedeni nedir, sadece tekrarlamak değil, hatta doğada sabitlemek için. Sebep şunda yatmaktadır: bu nedenle termonükleer reaksiyon o kadar zordur ki mecazi olarak çok kısa kollu bir kahraman olarak bile adlandırılır. Bir termonükleer reaksiyona neden olmak için bir atom bombasının enerjisine ihtiyaç vardır; bir atom bombasının patlaması için geleneksel patlayıcılara ihtiyaç vardır. Kuark füzyon reaksiyonuna neden olmak için, bir termonükleer yükün patlamasının yeterli reaksiyonu yoktur, gücü reaksiyon için yeterli değildir, bu nedenle doğada süper ağır kuarklar bulunmaz. Atom füzyonu içindeki reaksiyonları ayıran ve sınıflandıran bir ara adım yoktur. Termonükleer füzyonda, açığa çıkan enerji açısından artmaya devam eden birbiri ardına aşamalar vardır. Bir termonükleer patlamadan çok daha fazla enerji açığa çıkaran ve son derece nadir görülen bir reaksiyon: bir yok olma reaksiyonu. Madde ve antimaddenin temasından gelir. Doğada nadirdir, son derece nadirdir, çünkü gerçek dünyada neredeyse hiç antimadde yoktur. Yok olma reaksiyonu doğada nadirdir, elementlerin füzyon reaksiyonu ile termonükleer reaksiyon arasında bir ara adım yoktur. Sorunun özü, antimaddenin kendisinin basit maddeden yapılmamasıdır. Görünür sistemimizde onu gözlemleyemeyiz. Ama uzayda hareket edip kendinizi evrenlerin birleştiği yerde, dünya ile anti-dünyanın sınırında bulsaydınız, o zaman yok olma sürecinin büyük ölçekte nasıl ilerlediğini görürdünüz. Sorunun özü, yeterli miktarda antimadde, yani gerçek dünyada var olamayacak madde elde etmekti. Gerçek sıradan maddeyle sürekli temas halinde olacak, yok olması ya da patlaması gerekecekti, tıpkı iki ayrı ayrı zararsız kimyasal elementin temas ettiklerinde patlamaları gibi. Protonlar, nötronlar, elektronlar, pozitronlar, antinötronlar, antielektronlar ile temas halinde, fotonlara ve farklı yönlerde koşan diğer parçacıklara dönüşecektir. Genişleme hızları muazzamdır ve ışık hızını aşmaktadır. Evet, büyük ölçekli imha sırasında, parçacıklar birbirinden uzaklaşarak süper ışık hızına geçer. Hızlandırıcılar üzerindeki parçacıkları hızlandırarak basit bir şekilde anti madde elde etmek zordur. Bu şekilde elde edilen sonuç, maliyetleri asla haklı çıkarmaz. Bununla birlikte, katı bir ölçekte antimadde elde etmenin etkili bir yolu deneysel olarak bulundu. Özü, maddenin yanı sıra antimadde elde etme olasılığının yaklaşık olarak aynı olması gerçeğinde yatmaktadır, bu da antimadde ile sıradan madde arasındaki farkın büyük olmadığı ve maddenin polaritesini değiştirmek için çok fazla enerji gerekmediği anlamına gelir. Bu, özel bir alanın çok güçlü olmayan radyasyonu ve özel nitelikte bir dalga kullanılarak yapılabilir. Kuarklara, preonlara ek olarak, kreonlar, rezonlar, çatallar, ryumonlar, korodonlar, romonlar vb. vardır. Özel bir telepatik seviyedeki radyasyon, maddenin yapısını kreon-rezonans seviyesinde değiştirir, sadece biraz değişir, maddenin yapısını değiştirir. mikropartiküllerin düzenlenmesi. Özel dalgaların keşfi, bilimde ve toplumda devrim yarattı. Ama kimin radyasyonu, hangi seviye maddenin türünü değiştirebilir, onu niteliksel olarak yeni bir seviyeye aktarabilir, maddenin özelliklerini değiştirebilir. İnsan yeteneklerinin, olağanüstü yeteneklerinin araştırılmasında yeni bir radyasyon türü keşfedildi. Diğer uluslardan ve halklardan önce biz Hitlernators, ekstra yeteneklerde ustalaştık. Yeni telepatik radyasyon, kendi içinde farklı bir sistem ve farklı bir radyasyon aralığı gösteren kurşun ve hatta daha yoğun katı süpermalzemelere nüfuz etti. Sizin bilim ve medeniyet seviyenizde bile ışık hızını aşan radyasyonlar vardır ve yaratılmıştır. Radyoaktif radyasyonlardan Alfa, Beta, Gama, zaten Beta ışınları ışık hızından biraz daha fazla hareket eder ve Gamma-AS radyasyonu ile ışık hızının neredeyse bir buçuk katıdır. Dünya gezegeninde, ışık hızını iki kat aşan Klekon ve Der dalgalarının radyasyonunu deneysel olarak keşfettiler. Doğru, mikro dozlarda üretilirken, beklentilerin farkında bile değiller. Radyasyonun hızı ile maddeye nüfuz etme yeteneği arasında daha fazla şey söyleyeceğim, doğrudan bir bağlantı var. Dalga aralığı ne kadar kısa olursa, nüfuz etme gücü o kadar yüksek, radyasyonun hızı o kadar yüksek olur. Gama ışınları ancak bir santimetre kurşun geçtikten sonra yarı yarıya zayıflar. Klecon ve Der radyasyonları için nüfuz etme gücü daha da yüksektir. Aura, ışınlanma, telekinezi, telepati, siberkinezi, tormokinezi, plazmokinezi gibi ekstra menzilli radyasyon, en yüksek hıza ve tüm nüfuz menziline sahiptir. Yani, dünyaları kontrol etmenin, benzeri görülmemiş enerji formlarında ustalaşmanın anahtarı sözde manevi üst yapıdadır. En yeni enerji biçimleri, en yeni ölçüm biçimlerine, makro kozmosta kök salabilen ve gerçekleştirilebilen mikro dünyanın ölçümlerine, mikro temel parçacıklar arasındaki ölçümleri gerçek dünyaya aktaran, sözde yuvarlanma yolunu açar. boşluk. Yeni bir enerji türü, yeni bir silah verecek, Z-56 ışınları yayacak ve saldırganın donanmasını toz haline getirecek. Artık yeni enerjinin özünü daha ayrıntılı olarak açıklayabilir ve nasıl ortaya çıktığını ve birleşmenin etkisini ayrıntılı olarak açıklayabilirim, ancak bize zaten bir ültimatom verildi. Bu goriller bizi korkutmayı düşünüyorlar, ama teslim olsak bile adayı sürmenin ve bombalar ve ağır silahların yaylım ateşiyle demirlemenin cazibesine karşı koyamazlar. Askeri harekat yoksa, o zaman Yankiler neden böyle bir donanma topladılar, bir yıldırma eylemine ihtiyaçları var, tüm dünyaya örnek. Hayatlarınız bana bağlı. Saldırgana ömür boyu hatırlayacağı bir ders vereceğim ve hayatta kalan ölüleri kıskanacak!
  Bu söz üzerine Friedrich'in rüyası yarıda kesildi. Delicesine gözlerini açtı. Helga önünde durdu ve ellerinde çiçek demetleri tuttu ve çıplak, kız gibi bir bacağın parmaklarında, çocuğun çıplak, pembe topuğunu sevgiyle gıdıkladığı bir gül vardı.
  - Pekala, biraz uyu. Akşam yemeği zamanı!
  Friedrich sıçradı ve hemen midesini emdi... Ama evet, bir haftadır neredeyse hiçbir şey yememişti. Sadece suyla seyreltilmiş müstahkem çikolata içti. Çocuk güneşe baktı ve şaşırdı:
  - Garip, yaklaşık beş saat harcadım ama çok daha az görünüyor. Yeni silahlarla ilgili en ilginç dersi dinlemeye vaktim bile olmadı!
  Helga kıkırdadı.
  - Yeni silah hakkında mı? Evet, büyük savaşçılar savaşırken en eski teknik herkesin kazanmasını sağlar. Ama önce biraz balık çorbası ye. Birkaç kız, hayranlarınız, sizin için özel olarak kaynaklandı. Yiyin ve yeni güçler gelecek.
  Friedrich, ona Dünya gezegenindeki en lezzetli yemek gibi görünen balık çorbasını zevkle aldı. Çocuk melon şapkayı boşalttı ve midesinde bir ağırlık hissetti. Ama buna rağmen neşeyle ayağa fırladı ve arabaya koştu.
  - Pekala Helga, yine kavga edeceğiz!
  Kız şakayla cevap verdi:
  - Ve nasıl!
  Ve şimdi güvenilir at Me-362, ayrılmaz uydu Fokken-Wulf-4 ile birlikte tekrar atmosfere pervanelerle işkence ediyor. Ve savaşta olduğu gibi savaşta da. Friedrich Helga'ya sordu:
  Dövüşmek dışında en sevdiğin eğlence nedir?
  Kız hafifçe kıkırdadı ve cevap verdi:
  - Söylemesi bile zor! Bildiğin halde. Ağaç oymacılığıyla uğraşıyordum. O kadar güzel desenler çıktı ki... Bir de fantastik hikayeler yazmaya çalıştım. Sadece bir çift yazdığımda herkes bana gülmeye başladı. Ve o kadar utandım ki onları bestelemeyi bıraktım. Sana güldüklerinde ne kadar tatsız olduğunu biliyor musun!
  Friedrich kabul etti:
  - Evet anladım! Şu anda şöhretin zirvesinde olmama rağmen! Ama ölür ölmez, neredeyse...
  Helga araya girdi:
  - Değil! İnan bana, unutmayacaklar! Sanırım adın hava ordusu ya da fethedilen doğu şehirlerinden bazıları olarak anılacak. Ya da belki Berlin'de bir sokak!
  Friedrich güldü.
  - Evet, beni teselli ettin!
  Helga oldukça ciddi bir şekilde ekledi:
  - Belki havacılıkta bir sipariş bile portrenizle onaylanır. Birincisi, çok tatlı bir yüzünüz var ve ikincisi, sonucunuz, zaten yirmi bin beş yüzden fazla düşman uçağı, hiç kimse tarafından geçilmesi mümkün değil!
  Friedrich ayrıca oldukça ciddi bir şekilde itiraz etti:
  - Hayır, SSCB ile savaş çok uzun sürerse veya hala dünün müttefikleriyle uğraşmak zorunda kalırlarsa bunu geçebilirler. Yani her şey mümkün... Ama prensipte bin uçağa ulaşmak mümkün! Ne yapabilirim ve bu!
  Konuşma kesintiye uğradı, küçük bir düşman savaşçı filosu önden uçtu ve sonra silahları ciddiye almak zorunda kaldılar.
  aşırı yorgunluğuna ve bitkinliğine rağmen, Krasnogvardeisky'deki zafer Fritz'e ve çok kabileli sürüye yeni başarılar için ilham verdi.
  Naziler Moskova'ya saldırmaya cesaret edemediler ve doğuda bulunan Pavlovsky Posad şehrine saldırdılar ve ona bitişik alanları güçlendirdiler.
  Sovyet askerleri, aksi takdirde cesurca savaşamazdı, ancak Alman takozları arasındaki koridor akşam o kadar daralmıştı ki, çoktan vurulmuştu.
  Friedrich ve Helga, karşı saldırıya geçmeye ve boşluğu doldurmaya çalışan tankları tekrar ele geçirmek zorunda kaldı. Ve sonra kendilerini ve mükemmel bir şekilde gösterdiler. Genç adam tanklarda beş yüzü geçmeyi başardı! Ve bu genellikle ultra sınıfın bir başarısıdır!
  Friedrich gerçekten çok havalı olduğu için sevindi! Tüm zamanların ve halkların en iyi savaşçısı olması, bir sınıflar sınıfı anlamına gelir! Ve herkesten daha uzun ve daha havalı olmak nasıl bir duygu! Friedrich Kurt, yani kurt!
  Zaten karanlıktı ve savaş hala ölmedi. Ünlü Rommel ordularının parçalandığı kuzeyden ve Mainstein Geçidi'nin güneyden Pavlovsky Posad şehrini çevreleyen Alman sütunları. Zaten gece yarısı, Gotha'nın tankları ve her şeyden önce birkaç Ferdinand-4 bu köyün eteklerine girdi ... Ama durmak zorunda kaldılar. Sonra Gota, en inatçı savunmaları atlama emri verdi. Pavlovski Posad'ın doğusunda sabah saat ikide, ikinci SS kolordusunun parçaları ve yine SSCB'den gelen ilk tank kolordusu birbirleriyle buluşmak için dışarı çıktılar. 12 Ekim 1947 gecesi, Moskova askeri grubunun etrafında bir abluka halkası kapandı!
  . BÖLÜM #19
  13 Ekim 1947 sabahı Friedrich, her zaman olduğu gibi özverili ve ustaca savaştı. Sadık uçan atı yükseklikte yırtıldı ve çocuğun bir kereden fazla zorlamasına rağmen motor hatasız çalıştı ...
  Sovyet birliklerinin direnişi gözle görülür şekilde zayıfladı ... Naziler, zaptedilemez bir kaleye dönüştürülen, ancak doğuya doğru hareket eden Moskova'ya saldırmaya henüz cesaret edemediler. Pavlovsky Posad'da savaşlar hala tüm hızıyla devam ediyordu, faşist komutanlar şehirde tank kullanmayı oldukça makul bir şekilde reddetti ve Rumenleri, İtalyanları, Arapları, Kızılderilileri ve diğer yabancı birimleri fırtınaya terk etti.
  Friedrich iki veya üç küçük hava çatışmasına katıldı ve zorluk çekmeden yaklaşık bir düzine uçağı kesti. Diğer hedefler karaydı: toplar, obüsler, havanlar, Katyuşalar ve şanslıysanız tanklar.
  İkincisi, diğer yandan, sık sık meydana gelmedi. Görünüşe göre tavsiye boşa çıktı. Öğleye doğru, Ekim eşleşmesi dayanılmaz hale geldiğinde, kısa bir durgunluk oldu ve Frederick ya da resmen Büyük Bismarck Frederick adıyla Smolensk'e çağrıldı.
  Genç as-terminatör çok memnun ve neşeli görünüyordu. Friedrich ihanetinden çok acı ve utanç duysa da, faşist ödüller alma ihtimali çocuğu memnun etti.
  Helga onunla birlikte çağrıldı. Kız da heyecanlıydı ve inci gibi dişleri büyüleyici bir panter gülümsemesiyle parlıyordu. dedi ki:
  - Görüyorsun, kurt çocuk, Rusları yendik!
  Friedrich bu durumda iyimserliği paylaşmadı:
  - Şimdiye kadar, bu sadece bir ara başarı ve mücadele... Savaşlar ve savaşlar sadece ivme kazanıyor. Ama başlangıç ve aslında başarılı bir şekilde ...
  Ödül için SBKP bölge komitesinin binası seçildi. Büyük otoparkta çoğu Amerikan yapımı birçok lüks araba vardı.
  Gerçekten de, ABD Ordusu, İngiliz İmparatorluğu, Kanada Dominion'dan kukla generaller toplantı salonunda hazır bulundu. İngiliz prenslerinden biri bile vardı... Ve tabii ki Hermann Goering'in kendisi ve Adolf Hitler... Sadece bu Friedrich'i şaşırttı, Margaret onunla değildi. Garip, belki de sadece hamile olduğu için, bu olağanüstü, eşsiz kadın kendini ve astan alınan çocuğu tehlikeye atmak istemiyor ... Sonuçta, savaş hiç de şaka değil!
  Ya da belki kocasıyla Hitler'in yeni gözdesi ile iletişim kurmak istemiyor? Burada genel olarak her şey mümkün ve Afrodit gibi güzel, Hera gibi sinsi bir kadının aklından geçenleri okumak neredeyse imkansız...
  Ancak Friedrich bundan bile mutludur. Führer'in huzurunda, istemsiz bir hareketle veya düşüncesiz bir sözle kendisini ve onu duygularına ihanet etme riskine maruz bırakmak yeterli değildi. Sonuçta, boynuzlu kocalar, özellikle yarım dünyanın hükümdarının şahsında çok tehlikelidir. O, Üçüncü Reich'ın bir numaralı askeri gibi sert bir adam için bile!
  Ödül için gelenlerin çoğu pilotlardı - Goering'in kendisi bir astı, General Dua teorisinin ateşli bir hayranıydı - havacılık, savaşların tanrısı, elbette, her şeyden önce tahsis edilen hava kuvvetleri. Ancak aralarında ünlü Wittmann'ın da bulunduğu tankerler de vardı. Ve ödül töreni şövalye haçlarıyla başladı.
  Helga çağrıldığında, kız tam anlamıyla bir at gibi atladı, topuklarına vurdu. Ona bir şövalye haçı ve özel bir savaşçı rozeti, tanklar verildi ... Bunun üzerine, Fuhrer Adolf, kıza, savaş sonucunda kendini ayırt eden en iyi kadın olarak, elmaslı nominal bir kılıç verdi. Moskova savaşı.
  Wittmann meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla bir haç aldı, altın meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslarla Şövalye Haçı Yıldızı da "bebek" Huffman'a verildi. Değişmez kovboy gömleğinin içindeki Amerikan ası da bir ödül aldı.
  Sonuncusu Friedrich'e verildi... Oldukça mantıklıydı çünkü o en iyinin en iyisiydi. Yüksek ödül, Şövalye Demir Haç Büyük Yıldızı ve meşe yaprakları, kılıçlar ve elmaslar, Nazi marşının tehditkar seslerine sunuldu. Ayrıca dört yüz beş yüz uçak ve dört yüz beş yüz tank için dört rozet verildi. Bu rozetler de altındı ve küçük elmaslarla bile beş yüz.
  Hitler uzun süre Friedrich'in elini sıktı ve coşkuyla bir şeyler söyledi... Çocuk ünlü haçı gözleriyle yiyip bitirdi. Elmaslar platin meşe yapraklarını ve kılıç kabzalarını süsledi. Hafızamda elmaslarla sıradan şövalye haçlarının bile olduğu bir rakam parladı, tüm savaş boyunca sadece yirmi yedi bu tür emir verildi. Eh, bu noktada daha da az ... Gümüş yaprakların altın olanlarla değiştirildiği daha yüksek bir ödül derecesi olan Şövalye Haçı henüz kurulmadı.
  Ancak ödüller bununla da kalmadı. Hitler, Friedrich'e Hava Kuvvetleri Komutanı Mareşali ve SS Muhafızları rütbesini, kişiselleştirilmiş silahlar ve bir milyon beş yüz bin mark bonus (en yeni on beş Panterin maliyeti) ile ödüllendirildiğini duyurdu.
  Nominal silah, kabzası elmaslar ve zümrütlerle güzelce süslenmiş, Şam çeliğinden yapılmış Helga'ya bağışlanan kılıçla aynıydı.
  Friedrich ayartmaya karşı koyamadı ve birkaç kez Sultan'a yakışır bir silah salladı. Sap rahattı ve kılıç mükemmel bir şekilde dengeliydi ve güçlü bir çocuksu el için hafif görünüyordu.
  Ardından popüler sözün yazarı olarak tarihe geçen Amerikalı General Mankurt konuştu: Ülkem yanılmış olsun ama burası benim ülkem!
  Ayrıca, bu komutan, savaş esirleri de dahil olmak üzere korkunç zulmüyle ünlendi.
  Mankurt sert bir şekilde şunları söyledi:
  - Rus barbarları çok fazla toprak ele geçirdi ve sonsuz bir karmaşanın hüküm sürdüğü devasa bir kışla yarattı. Terörist rejimleri insanlığın altıda birine daha ne kadar işkence edecek? Rusya halkları kurtuluşu ve özgür Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri ordusunun topraklarına gelişini bekliyor. Ve bu nedenle Amerika, SSCB'yi yenmek için her türlü çabayı gösterecektir. Dünyanın her yerinden ekipmanlarımızın ve gönüllülerimizin akışı yoğunlaşacak ve artacak! (şiddetli alkışlar). Dünyanın bütün ülkeleri Bolşevik bulaşmasına karşı birleşti. Rab Tanrı ve göksel ordu bizimle birlikte. Zafer için ileri!
  Bir İngiliz onu takip etti ve ondan sonra Führer törenin resmi bölümünü keserek topun başladığını duyurdu. Hemen, birçok kız ve kadın, birkaç ünlü kahraman yaratmaya hazır görünüyordu.
  Friedrich, Helga'yı ortak olarak seçmek istedi, ancak beklenmedik bir şekilde reddetti - geleneğin ortaklarla veya askeri silahlardaki ortaklarla dans etmeyi emretmediğini söyledi. Peki, çocuk başka bir bayanı ne seçti, özellikle de buradaki tüm kadınlar güzel olduğu için - görünüşe göre özel olarak seçilmişler. Friedrich gülümsedi ve hafifçe dans etti ama çocuğun düşünceleri başka bir şeydi.
  Bu yüzden yüksek bir rütbe aldı ve şimdi büyük bir mareşal ... Kariyeri yükseliyor ve düşürülen uçak ve enkaz tanklarının sayısı açısından dünyada eşi yok! Her şey yolunda gibi görünüyor, ama bir nedenden dolayı kediler kalplerini kaşıyor ... Ama ünlü isimleri alırsak, örneğin, Capetianların kraliyet kolundan kanın prensi Robert Artrois. Ne de olsa anavatanı Fransa'ya karşı savaştı ve vatandaşlarının kanı ellerinde olmasına rağmen biraz acı çekmedi.
  Ve yüz binlerce Rus, Nazilerin yanında savaşıyor. Büyük Dük Kirill Romanov bile doğu kampanyasına ve anavatanın Bolşeviklerden kurtarılmasına desteğini resmen açıkladı. Romanovlar, Naziler ve arkalarındaki Batı ülkeleri içindir.
  Peki, ünlü prensler ve Üçüncü Reich Stalin'e karşıysa, o zaman Frederick neden acı çeksin. Ayrıca, atalarının SSCB'de hiç yaşamaması da mümkündür. Peki mantıklı düşünelim... Ne de olsa tarihin akışı şimdiden en ciddi şekilde değişti. Şimdi dünya asla farklı olmayacak, bu yüzden Moskova savaşı Sovyetler tarafından kaybedildi ... Peki bu ne anlama geliyor? Ve her şeyden önce, önemli ölçüde değişen bir dünyada, ebeveynlerinin (bu arada, farklı şehirlerde doğmuş) tanışıp bir aile kurma olasılığı keskin bir şekilde düşüyor. Ama aynı zamanda baba ve anne 1947'de doğmadı ... Bu, iki büyükbaba ve iki büyükanneyle tanışma olasılığının daha da az olacağı anlamına geliyor!
  Ayrıca, bir dizi gen açısından her çocuk benzersizdir ve tamamen bireyseldir. Ve bu, gebe kalma anı bir saat, hatta on dakika bile değişirse, o zaman artık o olmayacağı anlamına gelir ... Eşsiz bir kişiliğe ve genlere sahip Friedrich değil, tamamen farklı, hatta belki de dıştan bile değil. benzer çocuk.
  Yani, geçmişe bir tetikçinin müdahalesi, şeylerin mantığına göre, ihlal edilemez zaman yasalarını ihlal edenin ortadan kaybolmasına yol açmalıdır ... Yani, Hitler'in gözdesi haline gelen Friedrich, basitçe ortadan kaybolmalı! Ve o, erkek kardeşi ve belki ebeveynleri ve diğerleri.
  Ama genç as canlı ve güçlü, bu talihsiz gezegende başka hiçbir şeye benzemeyen sağlıklı olduğu için, belki de bu geçmiş onun dünyası değildir! Belki bu onun evreni bile değil, bir tür paralel evren ve hatta zaman gecikmeli. Yani, Friedrich'i atalarını, yerli yurttaşlarını değil, terminatör çocuğun soyut geçmişine yalnızca genel bir benzerliği olan yabancı bireyleri öldürmez.
  Bu, aslında onun bir hain olmadığı anlamına gelir - sadece geçmişte günümüzün bilgisini kullanan ve hatta inanılmaz bir güce sahip olan çeşitli bilim kurgu dizilerinden tetikçiler gibi bir kişi. Pekala, kaderinde süper güçlere sahip olmak varsa, o zaman onları kullanmamak günahtır! Eh, cennetin sağ eli olan kader onu önce Hitler Gençliğine, sonra Üçüncü Reich'e gönderdiğinden, o zaman kariyer yapmak için her türlü çabayı göstermeniz gerekir. On dört yaşında, bir çocuk yaşında büyük bir mareşal olmak iyidir, ancak yirmi yaşında tam teşekküllü bir general, hatta bir mareşal daha iyidir. Ve kim bilir, belki Üçüncü Reich ve Amerika sonunda sindirecek ve sonra oğlu ilk Dünya diktatörü olacak!
  Sonra aniden, genç adamın en az görmeyi beklediği kişi ortaya çıktı: Eugene Porsche ... Üçüncü Reich'ın en büyük kodamanlarından birinin kızı için uzun, güzel, güçlü, hatta biraz rustik ve şaşırtıcı bir şekilde aristokrat değil.
  Doğru, önceki toplantıdan farklı olarak, kız elmaslarla çok pahalı olanları giydi, ancak aynı zamanda şeffaflardı ve küçük bacaklar olmasa da zarif cazibelerini gizlemediler.
  Yüksek topuklu ayakkabılar nedeniyle, zaten uzun olan kız neredeyse bir dev gibi görünüyordu. Friedrich'in kendisi yaşı için sıradan ve hatta daha küçük bir gençti, ondan daha kısaydı, yaklaşık yirmi üç, yirmi beş santimetre ve topuklar ve daha fazlasını hesaba katarak ...
  Friedrich bile utandı, ya bu altı kiloluk kızdan daha fazla büyümezse (babası Porsche'de başarılı olan, sonuçta, bir dev değil, ne tür bir anne olduğu ve eteğinin altına kimin tırmandığı bilinmese de) !), her zaman yükselmek için onun üzerinde olacak. Evet, geçen seferki gibi yalınayak gitmesi daha iyi ...
  Ancak Evgenia genç aya hayranlıkla baktı ve ellerini uzatarak onu dudaklarından öptü:
  - Sen benim şövalyemsin! Işık dünyevi değildir!
  Friedrich'in kafası karışmıştı:
  - Evet ben....
  Eugene araya girdi:
  - Söze gerek yok! Övgüyü hak ediyorsun. Ve sadece pilot olarak değil .... - Tycoon'un kızı saçlarını salladı. - Düşünsene, harika bir mühendis ve tasarımcı armağanına sahipsin. Bunun gibi fikirler önerin... Dahi! Leonardo Davinci'nin üstünde.
  Friedrich araya girdi:
  - İyi evet! Katılıyorum, bu sanatçı tek bir savaş kazanmadı. Başyapıtları tüm dünyayı fethetmesine rağmen!
  Dans etmeye başladılar. Evgenia bir patenci kadar güzeldi, ama Volka için çok büyük görünüyordu ... Ve parfüm sarhoş edici kokuyordu ... Lüks göğsünün yakasına bakan çocuk, fiziksel olarak güçlü ve gelişmiş bir erkek için oldukça doğal bir arzu hissetti. genç. Üstelik Helga meydan okurcasına hiçbir şey fark etmemiş gibi yaptı. Bununla birlikte, genç Alman kuşağına, bir kadının kıskançlık göstermesinin ve hatta daha çok kıskançlık göstermesinin uygun olmadığı ve bir savaş kahramanı ise bir erkeğin aldatmaya bile mecbur olduğu öğretildi. Cinsi geliştirmek için ne! Hitler'in dediği gibi: evli bir kadının başka bir erkekten çocuk doğurması günah değildir, kocasından daha iyi fiziksel verilere sahip olan var. Ancak Evgenia, çocuğa oldukça ciddi bir şekilde sordu:
  - Tankların ve kundağı motorlu silahların kontrol ilkelerini bu kadar iyi bildiğinizi, bu tür know-how'ları icat ettiğinizi nerede öğrendiniz?
  Friedrich gerçeği söyleyemedi ve söylemek istemedi ve tanımadığı bir kıza, babası bir kodaman, Üçüncü Reich'ın en zengin on kişiden biri ve Hitler ve Goering'in gözdesi olsa bile. Kaçamak cevap verdi:
  - Çocukluktan gelen hobiler burada rol oynuyor ... Çeşitli bilimsel literatür, icat etme arzusu! Mantıklı bir şey yaratmak için masa başında oturmak gerekli değildir...
  Evgenia başını salladı.
  - Evet, sporu da severim ve aynı zamanda bilimin granitini kemirir, hatta çiğnerim... Yine de Bayan Piston ofis faresine benziyor mu?
  Friedrich, kurt dişlerini göstererek onayladı:
  - Evet, bir farede ve sadece bir dolapta değil, hiç benzemiyorsunuz! Büyük olasılıkla, siz bile karşılaştırabilirsiniz ...
  Evgeniya uyardı:
  - Sadece bir inekle karşılaştırma! Bu oldukça kötü bir ipucu!
  Friedrich felsefi olarak şunları söyledi:
  - Kim iş dışında zorbalık ederse, keçi rütbesi alır! Yani... Aptal bir pazarımız var.
  - Çarşı argo mu? Evgenia tahmin etti. - Genel olarak, Almanca konuşması doğru gibi görünüyor, ama bir şekilde ... Çok doğru, tam olarak yerleştirilmiş vurgular, net kelimeler, konuşma gerginliği ... Ve aksan yok, ancak bu doğrulukta pek yerel olmayan bir şey hissediyorsunuz .. .
  Friedrich hiçbir endişe belirtisi göstermedi:
  - Nu ve bununla mı? Belki de onun bir Sovyet casusu olduğundan ve Rusların, Üçüncü Reich'ın tepesine sızmak için Amerikalılarla birlikte yirmi bin ve sayısız uçaklarının yarım binini bağışladığından şüpheleniyorsunuz?
  Evgenia başını salladı.
  - Hayır sanmıyorum! Ruslar için bile çok fazlaydı. Çok iyi bilinen bir söz olsa da: Rusya akılla anlaşılamaz. Ama burada bana başka bir şey gibi geliyor, belki siz, nasıl desek... SS'lerin genetik mühendisliğinin bir ürünü. Bir tür geleceğin adamı mı? Genetik üzerine bilimsel çalışmalar okudum ve insan doğasının yapay müdahalelerle değiştirilebileceğini, iyileştirilebileceğini veya kötüleştirilebileceğini biliyorum. Ve bir savaşçının insanüstü niteliklerin... Bu doğru...
  Friedrich cevap vermek yerine başını uzun kız arkadaşına eğdi ve onu dolgun dudaklarından tutkuyla öptü. Sonra dedi ki:
  - Kendine güzel bir kafa verme. Benden kusurlu çocuklar alacağınızdan korkuyorsanız, öyle olmadığına inanın! Genel olarak, konuşmanın konusunu değiştirebiliriz.
  Evgenia kabul etti:
  - Değiştirmek daha iyi! Tanklardan bahset... Özellikle, Guderian başkanlığındaki ana operasyonel karargah bir rekabet görevi yayınladı: iki tür tank... 88 milimetre El 100 veya daha kısa ama zırh delici bir topa sahip orta "İmparatorluk Panteri" gibi, ve en az 250 milimetrelik ön eğimli zırh ve 105 mm El100 kalibreli bir top ile ağır "Kraliyet Kaplanı", ön zırhı en az 300 ... Ayrıca, ilk tankın ağırlığı elli tondan fazla değil ve ikincisi 65.
  Friedrich, bir sincapın önündeki aslan gibi, küçümseyici bir şekilde homurdandı:
  - Böyle bir şey gerçek değil mi? Özellikle kıt malzemelerle çok daha kolay hale geldiğinizi ve Müttefik bombardıman uçaklarının Üçüncü Reich topraklarını harap etmediğini düşünürsek!
  Eugenia iç çekerek cevap verdi:
  - Prensip olarak mümkün, ancak zamanımız olmadı veya daha doğrusu metalden doğru zamanda bir prototip yapmak için zamanımız yok. Bir şekilde bize parlak teknik bilgini çok geç verdin. Ve Hitler, en son tankların bu yıl Üçüncü Reich ordularıyla hizmete girmesini istiyor.
  Genç as şaşırdı:
  - Prototip yapmak neden bu kadar zaman alıyor?
  Kız başını salladı.
  - Biraz değil, özellikle model temelde yeniyse ... Halk gibi bir şey: Araba sürerseniz bir vadiye düşersiniz!
  Friedrich düşündü: Elbette burada sorunlar var... Örneğin, Sovyet tasarımcıları IS-10 tankının yaratılmasıyla uzun yıllar acı çektiler veya T-54 ile tam iki yıl uğraştılar. Ayrıca, bu tank savaştan sonra tasarlandı ve İkinci Dünya Savaşı'nın muharebelerinde deneyim sahibi oldu. Ayrıca, temelde yeni bir model değil, T-34'ün yalnızca daha ileri bir evrimiydi. Burada, örneğin, T-44 tamamen başarılı değildi ve pratik olarak düşmanlıklarda kullanılmadı ... Bu yüzden herhangi bir özel mucize beklememelisiniz.
  Tiger tankı, Almanların bu tür makineler yaratma konusundaki deneyim eksikliği göz önüne alındığında (tabii, şasiyi saymazsanız, örneğin, Birinci Dünya Savaşı sırasında zaten 150 tonluk bir Colossal yaratılmıştı).
  Friedrich'in belirttiği gibi:
  - Önceden oluşturulmuş "Panter" -5 veya AG temelinde tasarım yapmak gerekir. Alt takımı, yalnızca 88 mm kalibreli bir silahı değil, 128 veya 150 obüs bile taşımanıza izin verir ...
  Evgenia kıkırdadı.
  Ama yaptığımız tam olarak bu! Bununla birlikte, Porsche'nin 88 milimetre kalibreli silahlara rağmen zaten kendi "Kraliyet Kaplanı" var. Ama belki, bir ara model olarak, bu işe yarar. Ağırlık oldukça büyük olmasına rağmen - 63 ton olmasına rağmen, 250 milimetre rezervasyonunun ilk görevi tamamlandı. Öte yandan, zırhın rasyonel eğim açısı çok geniş olan kule, zarif ve aerodinamik... Bir ara rekabeti kazanmak mümkün olabilir, ancak gelecekte sorunlar ortaya çıkacaktır. Ancak bilginize göre, her yönden delinmeyen, herhangi bir savunmayı yok eden bir tank oluşturmak mümkündür. Gerçekten de, çığır açan bir makine için, Panther'in ne yazık ki çok uzun süre övünemediği iyi bir yan korumaya sahip olmak çok önemlidir.
  Friedrich'in belirttiği gibi:
  - Belki şimdilik tank konusuna değinmeyeceğiz... Daha doğrusu tartışmayı bitireceğiz. Biz yaşlı profesörleriz ya da genç erkekler ve kızlarız.
  Evgenia kabul etti:
  - Haklısın, her zamanki gibi daha laik bir şeyden bahsedelim. Örneğin, İngiliz kraliyet evi hakkında.
  Friedrich yüzünü buruşturdu.
  - Peki, tema! Evet, Winsors'tan zaman gelecek, geriye hiçbir şey kalmayacak. Yoksa Moskova'yı ele geçirdikten sonra tanklarımızın zaten ele geçirilen Londra'yı toz haline getiremeyeceğini mi düşünüyorsunuz?
  Evgenia dişlerini parlattı:
  - Tabii ki yapabilirler!
  Balodan sonra, görkemli yemeklerin kendileri tarafından, ancak güçlü alkollü içecekler olmadan asil bir akşam yemeği izledi. Altı dereceden daha güçlü bir şey yok. Öyleyse Friedrich ve Evgenia, bir erkeğe ve bir kıza yakışır şekilde ayrı bir odaya emekli oldular.
  Uzun boylu sarışınların mizaç bakımından farklı olmadığı genel olarak kabul edilse de, Evgenia tam tersini birkaç saat boyunca son derece ikna edici bir şekilde kanıtladı. Eh, Frederick, elbette, yüzünü de kaybetmedi. Böylece sımsıkı sarılarak uykuya daldılar.
  Çocuk, Rus Çarı Nicholas II'den mikadoyu, yani imparatoru öldürme emri alan bir Japon ninja olduğunu hayal etti.
  Friedrich, kaba duvarlara tırmanmayı, parmakları ve ayak parmaklarıyla en ufak bir çatlağa veya yarığa yapışmayı hayal etti. Çocuk, şiddetli bir kavganın başladığı saraya girdi ...
  Genç ninja, her zamanki gibi, doğradı, bıçakladı, düşmanların kafalarını uçurdu ... Rüya çok kaotik, çok fazla kan, kesici ve çok az anlam içeriyordu. Artı, çıplak bacaklı kılıç kullanan kızlar her yerde zıplıyor... Kısacası...
  Artık üç dört saat uyumayı başardık... Friedrich bir haberci kız tarafından uyandırıldı ve şöyle dedi:
  - Savaş tüm hızıyla devam ediyor! Senin gibi insanlar dışında yeri doldurulamaz kimse yok Friedrich Bismarck.
  Çocuk ayağa fırladı ve bir hoşçakal bile demeden en yakın piste koştu.
  Ve ortaya çıktığı gibi, çağrılması boşuna değildi ... Ordu Generali Rokossovsky, Stalin'den, tam güç konsantrasyonunu beklemeden, Rommel'in ordu grubuna bir grev vurma emri aldı. Bu durumda, hesaplama, Almanların Voronezh'e bir saldırı için birliklerini konuşlandırmak için henüz zamanları olmadığı gerçeğine dayanıyordu. Böylece, Alman birliklerinin önceki savaşları tarafından tükenmiş, gergin kanat boyunca alçak bir vuruş yapma şansı vardı.
  Friedrich, bir saldırı modifikasyonu değil, dört yirmi milimetre top ve iki makineli tüfek ile sıradan bir model olan Focken-Wulf'a oturmak zorunda kaldı. Böylece, aşırı acele nedeniyle, çocuk kendini tanklarla savaşmak için çok etkili bir şekilde kanıtlamış olan silahtan yoksun buldu. Doğru, gövdede hala on bomba vardı ...
  Gökyüzü de sıcaktı, Sovyet saldırı uçakları ve Yaki-9 avcı uçakları vardı. Bununla birlikte, en son araçlar, zayıf koruma ve beka kabiliyeti nedeniyle, 20 mm kalibreli toplar için uzun mesafeden de savunmasızdı. Friedrich önce savaşçılara, elbette daha yavaş Ilys'in önünde olan boynuzları verdi. Dört uçak silahı, işte güç... İlk iki düzine yak, kuyruğa herhangi bir kurnazca yaklaşmadan bile dağıldı.
  Friedrich dönmedi, manevra yapmadı, hava tabancalarını hafifçe kaydırdı ve devasa makinesinin gövdesini titretti.
  Yirmi beş, yirmi altı, yirmi yedi ... Kayıpsız, yine de kapanmayan, hatta hız kazanmaya çalışan küstah Yaklar için ... Friedrich biraz şaşırdı bile Sovyet askeri literatüründe neden bu görkemli Fokken makinesi bu kadar küçümsendi -Wulf. Evet, Yaklar için 19'a karşı 22 saniyede tam bir dönüş gerçekleştirir (ve hafif modifikasyonda Yak bunu 17 saniye boyunca yapabilir!). Ancak Friedrich'in manevra yapmasına gerek yok, sadece yavaşlıyor ve onlara doğru uçuyor. Bir saniyede, aslında yedi ila sekiz araba indirebilirsin.
  Friedrich için bir savaş halindeki trans zamanı çok yavaş aktı ve mühimmatını düşünmek ve etkisiz hale getirmek için zamanı var. Prensip olarak, Rudel gibi fenomenler de dahil olmak üzere en yetenekli asların bile savaşın gidişatını ciddi şekilde etkileyemediği genel olarak kabul edilir. Burada gerçek tarihte, en iyi altı Alman ası tüm bir hava ordusunu yok etti, ancak Naziler atmosferde hakimiyet savaşını umutsuzca kaybetti.
  Ama bu durumda, bir adama karşı bu kadar çok yakı tek bir yere atmakla dolu... Bir dakikadan az bir sürede 61 savaşçı vuruldu. Aynen böyle, kanatlar düşer veya kabinlerin zırhlı camları kırılır. İkincisi daha da kötüdür, çünkü bu durumda pilot kurtarılamaz. Ve Kızıl Ordu'da zaten birkaç deneyimli as kaldı.
  Düşen araçlardan dördü, beşten fazla uçağı düşüren muhafızlara aitti ... Ancak yine bu yardımcı olmadı, çünkü Volka nereye ve nasıl vurulacağını biliyordu ... makineli tüfek. İşte bu, sürü, tek bir patlamada, tek bir mermi geçmediğinde, namlunun hareketlerini sezgisel, içgüdüsel olarak belirleyen ve istenen hedefe yönlendiren bir sürü. Kazlar ve bu durumda Sovyet uçakları düşürülür ve kokpitlerin kırıldığı yerlerde dikişli pilotlar tarafından bir süre daha düz uçarlar. Ama bazı kanatlar kaybediyor ...
  Friedrich burada iyi niyetli Amerikan kovboyları ve DiCaprio'nun oynadığı ünlü film - "Hızlı ama Ölü!" hakkında filmleri hatırladı. Ancak o günlerde ABD kovboyları otomatik makineli tüfekleri ve hızlı ateş eden havalı silahları bilmiyorlardı. Aksi takdirde, yok etme gücü açısından ne kadar korkunç bir silah olduğunu anlarlardı.
  Yakın görünümdeki yaklar sona erdi ve Friedrich Ila'ya geçti. Burada onlara yukarıdan veya arka yarımküreden saldırmak en iyisidir. Ve mesafeyi azaltmadan da optimal olacaktır.
  Başka bir yol, daha kırılgan kanatları fırlatmaktır, onlara zırh asamazsınız.
  IL-2 takma adı kamburdur. İçine ikinci yer kurulduktan sonra, yeni başlayanlar için yeni başlayanlar için benzer bir arabayı vurmak daha zor hale geldi, ancak arka yarım küreyi koruyan atıcı için, ama ... Tabii ki, bu uçağın aerodinamiği kötüleşti . Yani, onlarla daha da kolay olacak ...
  İlam'ın farklı yönlere dağılması daha mantıklı olurdu ama sistem şu... Kısacası efsane taarruz uçağını yenerek başladı. Ancak, çevik "Semenderler" -3 zaten zamanında geldi. Siltleri de aldılar ...
  Yaklaşırken yakslarla karşılaşmış olan Friedrich, ondan önce geçebileceklerini bile düşündü... Gerçi kim bilir... Luftwaffe pilotları cesur Rus askerleri değiller ve genellikle savaşa sayıca fazla girmezler, ama belki kara kuvvetleri için çok ciddi bir tehdit olduğunda.
  Ancak Friedrich de sorun yaşamıyor ... Toplardan arka zırhlı yarım küreye girin veya kanatları döşeyin - sonuç aynı. Ve bu arabalar nasıl yuvarlanıyor, havada bir iz bile bırakıyorlar... Dövülmüş bir kölenin sırtındaki çizgiler gibi.
  Friedrich otuz yedi silt düşürdü ve iki piyon daha aldı. Dokuma yine bir önceki rekor olmasına rağmen yüz bir kırılamadı. Sadece düşmanın uçakları kaldı. Şimdi bombaları bırak ve geri gel.
  Sovyet tankları artık havacılığın ve hatta daha çok topçuların desteği olmadan saldırıya geçmişti. Saldırı uçakları ve bombardıman uçakları üzerlerine düştü. Neyse ki Sovyet tankerleri, araçların sürüş özelliklerini kullanabiliyorlardı. Ancak her türden uçağın sayısı artmaya devam etti.
  Friedrich bütün bombalarını bıraktı ve hava alanına doğru döndü. Ancak ünlü tank avcısı Focken-Wulf-4 Rudel'i görmeyi başardı.
  Genç as, Pegasus terminatörü Me-362'nin onu beklediği "yerli" havaalanına geri döndü.
  Focken-Wulf'u indiren Friedrich, komşu pilota bağırdı:
  F - 490'ın kötü bir savaş uçağı olduğunu iddia etme cüretini gösteren kişi yalandır. Kötü uçak yoktur, kötü pilot vardır.
  Bir sonraki sorti, yalnızca tanklara karşı mücadeleye indirgendi. Şu an için Almanların zırhı karşılamak için güçlü bir yumruk getirecek zamanları yoktu ve uçaklara yığıldılar.
  Cesur Sovyet tank ekipleri, düzensiz cephe hattını çoktan geçmiş ve Arap gönüllülerden oluşan piyade birliğine saldırmıştı.
  Müslümanlar, beklenilenin aksine cesurca savaştılar ve kaçmayı düşünmediler, ancak aynı zamanda son derece beceriksiz davrandılar. Özellikle, Amerikan bazukası bir şekilde insanca değil, hatta daha çok el bombası olarak kullanıldı.
  Ancak Sovyet birliklerinin saldırısı boşa çıktı. Özellikle faşist fırtına askerleri, Sovyet tasarımcılarından kopyalanan, ancak daha ustaca uygulanmış bir fikir olan şekilli suçlamalarla çok sayıda küçük bomba kullandılar. Ancak Sovyet tankerleri, yukarıdan bir ağ asmak için bir emir almadı.
  Ve Friedrich çatılara hava topları yerleştirdi. Bu en basit taktiktir. Kule kapağını delin ve zafer kazanın. Ve yatay bir düzlemden vurursanız kaç araba bu şekilde atılabilir ...
  Ve avcı, bir hevesle, nişan almadan sezgisel olarak vurursa, tankın hızı tasarruf etmez ...
  Tanklı bir simülatör gibi, sadece tanrı modunuz var ve her atış isabetli ve sık sık ateş ediyorsunuz...
  Burada enkaz halindeki tankların sayısı elliyi aştı, bu yüzden Rudel dinleniyor ... Ama şimdi konunun dışına çıkmam gerekiyordu. "Kulaklar" tarafından ortaya çıktı. Altı parça vuruldu ve kalanların Semenderleri yok etmesine izin verin. Genel olarak, bu mısır işçilerinin gün boyunca savaşa girmesine izin verilir, saf intihar.
  Tanklar daha önemli...
  Dönüş ... Focken-Wulf-4'te uçuş ve yanında Helga var.
  Kız ona sordu:
  - Peki, Evgeniya'yı ne sevdin?
  Friedrich küçümseyici bir tavırla radyoya homurdandı:
  - Neyi kıskanıyorsun?
  Kız kıkırdadı.
  - Tabii ki değil! Biz özgürüz ve evli değiliz. Sadece yatakta kimin daha iyi olduğunu merak ediyorum, ben mi o mu!
  Frederick hararetle cevap verdi:
  - Tabiki öylesin! O kadar büyük değilsin ve çok daha çeviksin!
  Helga neşeyle güldü.
  - Senden başka bir şey beklemiyordum! Ama elbette, hepsinden iyisi ... Fu o bir tasarım faresi ve Demir Haç Şövalye Haçı'nı alan çok az kadından biri!
  Friedrich'in belirttiği gibi:
  - Bence meşe yaprağı, hemen köşedesin!
  Savaş, çocuğun belki de haklı olduğunu gösterdi. Helga kendinden emin bir şekilde tankları dövdü. Görünüşe göre bir savaşçının bir savaşçıdan daha ani olabileceğini kanıtlamak istiyordu. Tabii ki, Friedrich ile karşılaştırılamaz.
  Yakında Alman ve Amerikan araçlarının büyük tank sütunları ortaya çıktı. Özellikle çevik ve eğlenceli Amerikan tank avcıları "Witches" -3. Bu, özellikle Sovyet araçları hava saldırılarıyla büyük ölçüde tahrip edildiğinden, ciddiydi. Panther-5'in de sorunlu olduğu ortaya çıktı ... Uzun namlulu hızlı ateş topu ve aşılmaz ön zırhı ... Sovyet tanklarının mürettebatı deklanşör hızının düşmeye başladığı görülüyor. Komutanları dinlemeyen bazıları, bu teknotronik cehennemden kaçmaya çalışarak geri döndü.
  Ve yine dönüş ve ayrılış, tanklara saldırı ...
  Öğlen olmuştu, hava kararmıştı... Kızıl Ordu'nun karşı saldırısının gücü tükenmişti. O ve Helga, Alman orduları grubu Ryazan'a doğru hareket eden destek yönüne yönlendirildi. Aynı zamanda Vatutin'in kazandaki askerleri de sıkılmaya çalışıldı...
  Doğuda, Almanlar hala yavaş ilerliyor. Burada, Moskova'nın eteklerindeki kadar yoğun olmasa bile, Sovyet birliklerinin dayanıklılığı ve Bozkır Cephesi'nin savunma hatları tarafından engelleniyorlar.
  Bununla birlikte, Nazi birlikleri manevra için daha fazla alana sahipti ve Goth, ana savunma düğümlerini bu tür sütunlarla atlamaya çalıştı. Bazı yerlerde, Alman birimlerinin ilerlemesi hızlandı ...
  Friedrich Helga'ya sordu:
  Rüyalarımın kızından sıkıldın mı?
  Sarışın savaşçı cevap verdi:
  - Neşeli bir ruh hali yorgunluğu giderir, inekleri kırbaçlamaktan daha iyidir! Süt yerine yorgunluk kanlı irinle gelse de!
  Friedrich kabul etti:
  - Artık gerçeği çiğnemek yok!
  Geceleyin genç, gökyüzüne bulutların gelmesine ve yağmurun yağmasına rağmen uçmaya devam etti. Alman askeri doktrinine göre, havacılık da ön planda savunmaları bastırmak için kullanılıyordu... Ve kırk birinci yılın aksine, Luftwaffe Pindostan'ın yardımıyla bol miktarda uçağa sahipti.
  Friedrich şimdi sığınaklara ve hatta daha küçük hedeflere saldırıyordu ... Geceleri savaş azalmadı ve Sovyet birlikleri karşı saldırı başlattı. Küçük ve oldukça kaotik olmalarına izin verin, ancak bunun için daha az cesur değiller ...
  Geceleri, U-2 filosu dışında hiçbir hava hedefine rastlanmadı. Ve sığınakları bombaladılar ... Hafifçe.
  15 Ekim 1947 sabahı, kasaba ve aynı zamanda demiryolu kavşağı Elektrostal için bir savaş başladı. Orası çok sıcaktı ve en önemlisi Friedrich'e ayrılmaz arkadaşı Helga katıldı.
  - Ne harika bir şövalye, düşmanlara baskı mı yapıyoruz?
  Friedrich neşeyle yanıtladı:
  - Serseriler bira tezgahını itiyor ve biz kazanıyoruz. Ve nasıl kazanacağız...
  Elektrostal kasabasının kendisi terbiyeli bir şekilde tahkim edilmişti. Ordu birimlerine ek olarak, NKVD'nin iki yeni bölümü de savunmasına katıldı. Genel olarak SS gibi seçkin bir askeri muhafız olmasalar da, hem topçu hem de hafif tanklarla silahlanmışlardı.
  Naziler sırayla kendi kazanlarını yaratmaya çalıştılar ... Kaleyi atla, kenelerle kapla ...
  Burada tabii ki hava desteği özellikle boyun gergin ise önemli bir rol oynar.
  Helga, tipik bir kız çocuğu gibi, güvence verdi:
  - Zafer bizim olacak! Kızağınızı yaza hazırlayın!
  Friedrich kabul etti:
  - Ve sadece yaz aylarında değil! Ağır tanklar ve hava mermileri kullanacağız.
  Çocuk Mainstein'ın ordusuna geri döndüklerini düşündü, ancak en popüler Rommel Batı'da daha ünlü. Savaş sırasında genç adam, şeytani bir ruhun önderliğinde daha çok trans halinde hareket ettiğine göre, o zaman neden bu komutanın şanlı işlerini hatırlamasın? Yenilen İngilizleri hatırlamak, mağlup Rusları hatırlamaktan daha keyifli!
  Marret Hattı'na ulaşan Rommel, iki düşman ordusu arasında Napolyon'un "merkezi konumunda" olduğunu ve şimdi belirleyici bir darbe vererek birini yenebileceğini ve ancak o zaman arkasını dönüp ikincisiyle yüzleşebileceğini fark etti.
  Friedrich kendi kendine kıkırdadı: Napolyon, Leo Tolstoy bundan şüphe duysa da, şüphesiz büyük bir komutan ve hükümdardı. Özellikle başarılara bakarsanız. Sadece onları tutmadı. Bu konuda Hitler, daha da kötüsü.... Ancak prensipte Fuhrer'i Napolyon ile karşılaştırabilirsiniz!
  Yetenekli komutan Rommel bir şeyi daha anladı: Amerikalılar ve Fransızlar uzak doğuya, Tunus'un merkezine taşındılar ve Batı Dorsal Boğazlarını 60-70 mil batıda kapsayan Fonduk, Faid ve Gafs'ta Doğu Dorsal Boğazlarını tuttular.
  Görünüşe göre, İtalyan-Alman birlikleri Faid ve Gafsa'yı ele geçirmiş ve ardından batıya, Feriana ve Kasserine'den geçmiş olsalardı, doğrudan büyük Amerikan tedarik üssüne ve Tebesse'deki karargahlarına gidebilirlerdi. Tebesse'de, İtalyan-Alman birlikleri kendilerini Tunus'taki müttefik hattının çok batısında ve pratikte iletişimlerinin tam üzerinde buldular. Rommel daha sonra tanklarını çevirip onları kuzeye, buradan yüz mil öteye gönderirse, Almanlar Tunus'taki tüm Müttefik ordusunu kesebilir veya onları Cezayir'e çekilmeye zorlayabilir.
  Friedrich'in düşünceleri, bulutların arkasından kaçan iki Lagg'in ortaya çıkmasıyla bölündü... Bunlar tüketiliyor... Ve sonra silahlara iyi nişan alınmış atışlar... Sadece o böyle ateş edebilir... Dört Yak daha... ve işte oradalar, evet.... Ve şimdi, Katyuşa'da ateş ... Böylece parçalar her yöne uçsun ... Başka bir jet fırlatıcı ... Yani Helga yandan deniyor. Ona bağırır:
  - Kahraman, hadi daha sert itelim!
  . BÖLÜM 20
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova'nın paralel dünyadaki görevi henüz sona ermedi.
  Almanlar Gorki şehri yönünde ilerliyorlardı. Onu tam bir kuşatmaya aldılar. Bir erkek ve bir kız bu büyük şehri savunuyorlardı.
  Moskova'yı tamamen kuşattı ve boğdu. Naziler zaten yer yer Kremlin'e girdi. SSCB'nin başkentinin durumu pratik olarak umutsuzdu. Moskova garnizonunun mermileri bitmek üzereydi. Ve başkentin düşmesiyle başka bir savaş olacaktı.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, Volga'daki şehir için savaştı.
  Oğlan ve kız, her zamanki gibi kavga halindeler.
  Ateş edip şarkı söylüyorlar:
  Öncüler pes etmez
  İşkenceden korkmuyorlar...
  kartallar gibi savaşıyorlar
  Fritz'i Cehenneme Göndermek!
  
  Birçoğu kahraman
  Bir sürü çılgın çocuk...
  Formasyona girmeniz gerekiyorsa -
  Makine yükleniyor!
  Ve şimdi yaklaşık on iki yaşında görünen bir çocuk, ama aslında zaten çok yaşında olan sertleşmiş bir gazi olan Oleg Rybachenko, Nazileri biçerek bir dönüş yaptı.
  Ve sonra çıplak ayağıyla düşmana nasıl el bombası attığını.
  Ve Fritz'i her yöne dağıtın.
  Sonra çocuk şarkı söyleyecek:
  - Ben vahşilerin diz çökmüş bir Rus savaşçısıyım,
  Rusya'nın Düşmanları, dünyanın yüzünü silip süpüreceğim!
  Bu kız kahraman Margarita da çıplak ayağıyla bir ölüm hediyesi fırlatır. Bir grup Naziyi bayıltacak ve cıvıldayacak:
  - Büyük Rusya için!
  Ve yine nasıl gülülür.
  Erkek ve kız kahramanca savaşırlar. Her ne kadar savaş neredeyse kaybedilmiş olsa da. Almanlar Orenburg'u çoktan kapladı ve Kızıl Ordu'yu ellerinden geldiğince her yere sıkıştırdı.
  Daha doğrusu, Orenburg uzun zamandır alındı. Sadece bir kale hala orada duruyor. Naziler zaten Ufa'yı kuşattı.
  Üstelik güneyden gelen birlikleri Kazan'a yaklaşıyor. Durum kritikten de öte.
  Ve samurayların doğudan gelmesi ve Orta Asya'da zaten Almanlara katılmış olmaları durumu daha da kötüleştiriyor.
  Ama düşmüş savaşın cesur çocukları. Zaferlerine inanıyorlar. Ya da en azından başları dik bir şekilde ölmeye hazırlar. Ancak, ölüm nasıl? Onlar ölümsüz!
  Ve yıllardır çocuktum. Ve bir yerlerde başka dünyalar ve görevler var.
  Oleg bir şans daha veriyor. Sonra çıplak ayaklarıyla bir el bombası atar ve şarkı söyler:
  - Stalin sonsuza kadar bizimle olacak!
  Margarita, Fritz'in gözlerini kıstı ve ciyakladı:
  - Allah korusun! Bu yamyam bize!
  Ve öfkeli kız çıplak ayağıyla bir el bombası attı.
  Oleg Rybachenko oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Hepimiz bir dereceye kadar yamyamız!
  Ve çocuk ölüm hediyesini çıplak ayak parmaklarıyla fırlattı.
  Margarita bununla hemfikirdi:
  - Bir dereceye kadar, evet!
  Ayrıca iki Alman arabasının çarpıştığı çıplak ayağıyla bir katil başlattı.
  Oleg Rybachenko ateş etti ve SSCB'deki durumun belki de zaten umutsuz olduğunu ve savaş yapmanın pek bir anlamı olmadığını düşündü. Bu yüzden bir hiç uğruna insanları öldürüyorlar.
  Çocuk çıplak ayağıyla iki el bombası attı. Tırtılı vur, "E" serisinin Alman tankları birbirine çarptı.
  Terminatör Çocuk şarkı söyledi:
  - Zamanı geldiğinde
  Cesurca savaşacağız!
  Sabah savaşçıların yükselişi -
  Ve iyi dövüş!
  Aslında çocuk birkaç dakika içinde herhangi bir orduyu parçalamaya hazırdı.
  Margarita da ölüm hediyesini çıplak ayakla yere attı ve ciyakladı:
  - Büyük Rusya için!
  Çocuklar o kadar cesur savaşçılardır ki kimse onları çiğnemez. Onlar çok büyük savaşçılar.
  Oğlan ve kız, her zamanki gibi çılgınca heyecanlılar. Ve onlarla birlikte cesaret, onur ve cesaret. Titanlar gibi Nazilere karşı savaşıyorlar. Ve düşmanın kaya gibi durduğu yerden geçemeyeceği açıktır. Belki bir kaya ve monolitten daha güçlü bir şey.
  Margarita, ateş ederek şunları söyledi:
  -Hadi dünya şampiyonu olalım
  Biz lise devleriyiz!
  Ve kız yine çıplak, yontulmuş ayağıyla bir ölüm armağanı fırlatır. Ve düşmanı ezdi.
  Bu kız çok havalı, ona karşı hiçbir şey kullanamazsın.
  Hurdaya karşı alım olmadığı için. Yine de, bu hurda değil, daha da ölümcül ve havalı bir şey.
  Oleg Rybachenko, ateş ederek gakladı:
  - Ben bir çocuk değilim, ben süper bir çocuğum ve dünyadaki herkesin üstünde olacağım!
  Ve yine, çıplak ayağıyla nasıl yıkıcı bir patlayıcı pıhtısı fırlattığını. Ve yine iki Alman tankı çarpışıyor.
  Genç savaşçı çok mücadeleci bir şekilde kurgulanmıştır. Ama burada kıçı bir kırbaçla kıramayacağını hissediyor. Her ne kadar umutsuz durumlar olmasa da, yenilmez rakipler de var.
  Çocuk, Belarus'taki cumhurbaşkanlığı seçimleri için nasıl şeyler bulduğunu hatırladı:
  Saçma sapan şeyleri altıncı kez dinlemek ilginç değil,
  Ve ne kadar "baba"ya inandığımı anlamıyorum!
  Cennet, Lukashenka'yı inşa etmeye söz verdi -
  Ama ışıkla birlikte karanlığa gidiyoruz!
  Evet, sistem ve kişilik kültü için bir meydan okumaydı. Gerçekten de, bir Avrupa ülkesi, sanki Orta Çağ'daymış gibi bir diktatöre neden tahammül etsin?
  Evet ve Stalin de bir diktatör ve bu evrende yavaş yavaş yenmek için savaşı düşürüyor ...
  Çocuk kahramanlar üç gün daha savaştı. Bu arada, Naziler Kazan'ı kuşattı ve Ufa'yı aldı.
  Çatışma zaten Kremlin'in kendisinde oluyordu. Dört cadı kız, çıplak ayakla atmak için kılıç ve ince diskler kullanarak Nazilerle savaştı.
  Kremlin, "Sturmlions", "Sturmtigers" bombardımanı, bombardımanlar ve devasa toplarla ağır hasar gördü.
  Tabii ki Stalin'in kendisi hala Sverdlovsk'ta. Ve SSCB'nin konumu neredeyse umutsuz görünüyor. Ancak şimdilik, Kızıl Bayrak hala Rusya'nın başkentinin üzerinde yükseliyor, bu da her şeyin kaybolmadığı anlamına geliyor!
  İnsanlar dönüm noktasının gelmek üzere olduğuna inanıyor!
  Natasha, Arap'ı ikiye böler. Çıplak ayağıyla bir disk fırlatır ve ciyaklar:
  - Ölümsüz Anavatan'a şan! Hitler bizi kıramaz!
  Zoya da faşisti iki kılıçla kesti ve cıvıldadı:
  - Hayır, bizi kırma!
  Ondan sonra çıplak ayağı Nazilere ölümcül bir disk attı.
  Ve Kremlin'in yıkılan duvarından birkaç siyah savaşçı çöktü.
  Aurora daha fazla ateş etti. Nadiren ama doğru bir şekilde vurdu. Ve sonra kılıçlarını fırlattı. Ve yıldızlar ve keskin ince gamalı haçlar çıplak ayak parmaklarından uçtu.
  Ve burada Svetlana çıplak ayağıyla keskin bir disk fırlatacak ve Fritz'i kesecek. Sonra şarkı söylüyor:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat Anavatan'ın savunucusu, Perun bir asker!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Rusya Kahramanları alarm topluyor!
  Burada dördü de kavga ediyor. Moskova'nın neredeyse tamamı alındı, mühimmat tedariki sona erdi. Ve Rus erkek ve kızları ölüyor. Ama vazgeçmiyorlar. Kuşatma ne kadar sürmüş olsa da.
  Kremlin duvarındaki kızlar kavga ediyor. Zengin insanlar gibi. Aralık ayına rağmen yalınayak ve tek bikinili. Ama soğuğu hissetmiyorlar. Aksine, enerjileri sadece artar.
  Ve keskin, çok düz diskler çıplak ayak parmaklarından uçar. Wehrmacht'ın yabancı birlikleri tarafından parçalananlar.
  Savaşçılar, savaş kahramanları gibi savaşırlar. Hem de minimal giysilerle. Bu tür güzellikler, E ve AG serisinin devasa tankları veya Nazilerin diğer korkunç icatları tarafından utandırılmaz.
  Hiçbir kız, her türlü faşizmi yenebilecek bir şey değildir. Bu dünyadaki kadar mükemmel olsa bile.
  Natasha bir kılıçla kesti, çıplak ayağıyla bir disk fırlattı, Nazileri kesti ve şarkı söyledi:
  - Bir Sovyet ülkesinde yaşamak ne güzel,
  Ve Wehrmacht'ı ezmek ne kadar güzel!
  Kılıçlarıyla değirmenin yanından geçen Zoya, şunları söyledi:
  - Wehrmacht acı verici bir şekilde güçlendi! Burada Kremlin'i savunuyoruz!
  Ve kız çıplak ayak parmaklarıyla Fritz'e çarpan bir yıldız işareti attı.
  Sonra şarkı söyledi:
  - Bu, düşmanlar için vahşi bir av!
  Ve sonra savaşta Aurora var. Kız kırmızı ve havalı. Kış rüzgarında bakır kırmızısı saçları savaş sancağı gibi dalgalanıyor. Hayır, böyle bir kız kimsenin önünde eğilmez.
  Ve çıplak ayağının etini ve kanını keserek fırlatmasından, en keskin disk uçar.
  Rakiplerin cesetlerini keser. Ve Aurora bağırır:
  - Ben süper bir kızım!
  Ve Svetlana savaşta nasıl görünüyor?
  Bu sarışın sonlandırıcı sadece şeytani bir ateş ve bir yok oluş kasırgasıdır.
  Çıplak ayağından da ölümcül bir sürpriz uçar. Ve kavgada son sürat giden bir kız.
  Dördü de savaşta. Ve ne geri çekilmeli ne de pes etmeli.
  Onlar dört cadı - sadece süper! Her şeyin ve herkesin gerçek bir yıkım dörtlüsü!
  Savaşçılar savunma sektörünü elinde tutuyor. Ama Kremlin büyüktür ve her yerde direnemez. Güçler çok eşitsiz.
  Natasha sıkıntıyla belirtti:
  Öldürüyoruz, kazanmıyoruz!
  Ve kız yine çıplak ayağıyla ölümcül bir hücum etti.
  Zoya mantıklı bir şekilde düşmanı doğrayarak belirtti:
  - Her şeyi kazanamazsın... Bir bilgisayar oyununda olmadıkça!
  Ve altın saçlı kız yine ölüm diskini fırlattı.
  Aurora, kılıçlarıyla rakipleri keserek cıvıldadı:
  - Zafer, inanıyorum, bizim olacak! Kutsal Rusya adına!
  Ve çıplak ayaklarının fırlatılmasından bir yıkım armağanı uçar.
  Ve kesim Naziler düşer.
  Ve sonra Svetlana savaşta. Atışlarıyla faşistleri kesiyor. Ve son derece, hatta sonsuz maharetle hareket eder. Çıplak ayakları çok çevik. Ve korkunç bir yıkım göster.
  Ve sonra kız şarkı söylüyor:
  - Anavatan'a ve yeni dünyalara zafer!
  Ve yine, çıplak ayaklarından ölümün şaşkınlığı uçar.
  Ve burada Natasha yine savaşta. Ve bir kuyruklu yıldız gibi koşarak Fritz'i keser. Ve ciğerlerinin tepesinde çığlık atıyor:
  - En büyük Anavatan'a şan!
  Ve kılıçları bir çim biçme makinesi gibi havalanıyor.
  Ve kız bile şarkı söylüyor:
  - Asırlardır olduğu gibi Rusya'yı yüceltin,
  Hayalimiz gerçek olacak!
  Ve kız çıplak topuğuyla keskin bir bumerang yaptı. Ve büküldü ve bir düzine siyah ve esmer kafayı kesti.
  Elbette kızlar Almanları değil, onlara karşı kullanılan sömürge birliklerini öldürdüler. Ama savaşçılar bile bundan daha havalı.
  Pırıl pırıl ve cıvıl cıvıllar.
  Natasha tekrar düşmanları keser. Ve yalınayak, böyle şeyler fırlatıyor.
  Ve kükreme:
  - Stalin ve zafer!
  Ve sonra Zoya. Ayrıca cani biri nasıl serbest bırakılır. Ve çıplak ayak parmakları ölüm mesajını tükürdü.
  Ve savaşçı nasıl kükrer:
  - Bizimki gibi bir Anavatan için ölmek korkutucu değil!
  Ve sonra Aurora da onu alacak ve savaşa girecek. Ayrıca çıplak ayakla bir bumerang fırlatacak. Ve düşmanları yeniden şekillendirin.
  Sonra şarkı söylerken:
  - Sovyet Rusya için! Evrene ne hükmedecek!
  Ve sonra savaşta Svetlana. Ayrıca durdurulamayan ve yavaşlatılamayan bir kız. İşte nasıl yendiği. Sadece böyle bir savaşçıdan kurtaramam!
  Ve çıplak ayakla ölümcül paketler atıyor. Ve düşmanlarını acımasızca öldürür.
  O zaman Yarile onlar için dua edebilir. Ya da belki Perun. Ölümden sonra günahkarlar için zor, Chernobog krallığı onları bekliyor! Ama kendi içinde bile ilginç - savaşlar her zaman devam ediyor! Ve çok fazla kavga! Belki de günahkarların kaderi için çok acı bir şekilde yas tutmaya değmez mi?
  Svetlana biraz komik bile hissetti: Hıristiyanları kıskanmayacaksın - sonsuzlukta birçok sevinçten mahrum kalacaklar. Dünya gezegeninde sahip olduklarına bile.
  Ah, zavallı günahkarlar! Ve daha da talihsiz dürüst!
  Ve kız yine yontulmuş, çıplak ayağıyla ölüm hediyesini fırlatır. Sonra diyor ki:
  - Dünya bizim olacak! Rusya'ya zafer!
  Natasha kılıçlarıyla üçlü bir kelebek çizdi ve cıvıldadı:
  - Büyük Rusya'nın sonsuz ihtişamı olsun!
  Ve çıplak ayakları, öldürücü ve benzersiz olanı dışarı atıyor gibi görünüyor. Daha sonra, kızın çıplak topuğu siyah bir adamın alnına çarptı ve onu ve beş Arap'ı daha duvardan devirdi.
  Dövüşte sıradaki Zoya. Onu durduracak hiçbir şey yok. Nazi ordularıyla savaşır. Ve üçlü bir değirmen harcar. Dövüşçüler onun düşüşüyle kesildi.
  Sonra kız diyor ki:
  - Ebedi Rusya, Svarog ile birlikte olacak!
  Ve ortaklarına göz kırpıyor.
  Savaşta sıradaki Aurora. Bir panter gibi süpürdü. Herkesi kesti. Ve çıplak ayakla bir ölüm hediyesi başlattı. Bir sürü faşisti kesti ve şarkı söyledi:
  - Anavatan'ın en yüksek formu için!
  Ve sonra savaşta ve Svetlana'da. Düşmanları nasıl kesiyor. Ve çok iyi çalışıyor.
  Ondan sonra, çıplak ayağından bir ölüm hediyesi uçar. Ve bir berberin ustura kılı gibi Nazileri iyice keser.
  Ve kız bağırır:
  - Yaşım ve gerçeğim! Büyük Rusya'ya Zafer!
  Evet, bu dörtlü gerçekten kahramanca savaşıyor. Ancak dört yalınayak ve neredeyse çıplak güzellik, İkinci Dünya Savaşı'nı kazanamaz. Ve böylece Moskova düştü.
  Kızlar, hem kılıçlarını hem de görünmezlik pelerini kullanarak ele geçirilen başkentten ayrıldı.
  Genel olarak, çok şey yapabilirler. En yüksek inisiyatifli kızlar, daha uzun ve daha güzel bulunamazlar.
  Ve Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, yakalanan Gorki şehrini terk etti.
  Ne yazık ki Naziler neredeyse her yerde başarılı oldular.
  Oğlan ve kız gittiler ve hareket halindeyken çıplak ayaklarıyla iğneler atarak Fritz'i yok ettiler.
  Oleg Rybachenko şarkı söyledi:
  - Hayır, uyanık solmaz,
  Şahin bakışı, kartal...
  Halkın sesi gürdür -
  Fısıltı yılanı ezecek!
  
  Tüm dünyanın uyanacağına inanıyorum -
  Faşizmin sonu gelecek...
  Ve güneş parlayacak
  Yol, komünizmi aydınlatıyor!
  Margarita çıplak ayak parmaklarıyla birkaç iğne attı ve doğruladı:
  - Hayır, solmayacak!
  Ve iki düzine faşisti tırpanlayarak bir makineli tüfekle ateş etti.
  Çocuklar böyle. Sert, sarsılmaz. Her ne kadar gerçekte, bu tür bir savaş değil. Ve kaçmak zorundalar.
  Moskova düştü, Gorki şehri düştü. Naziler Kazan'a saldırıyor. Bu, Volga'daki son Sovyet şehri. Direniş kahramanca, ama giderek daha fazla ve daha çok bir umutsuzluk duygusu.
  Naziler, hiçbir Sovyet silahının nüfuz edemediği AG serisinden daha gelişmiş piramidal tanklar aldı. Ve bu, söylemeliyim ki, çok kötü.
  Alman canavarları ancak oğlanın ve kızların çıplak ayakları tırtıllara el bombası attığında çarpışır. Ama neredeyse tüm dünya SSCB'ye karşı çıkarken sadece bir çift ne yapabilir!
  Oleg Rybachenko çıplak ayağıyla bir el bombası attı, AG-50 ve AG-75'i alınlarıyla itti ve ardından şunları söyledi:
  - Kale yoldaysa,
  Düşman inşa etti...
  Arkadan atlamak gerekiyor -
  Onu ateş etmeden al!
  Margarita bununla hemfikirdi:
  - Hile savaşı çok önemli! Özellikle kuvvetler eşit değilse!
  Oleg Rybachenko şunları kaydetti:
  - İtilaf stratejisini oynadım. Eşit silahlarla yüz on dört milyon düşman askerini yok etti ve kendisi sadece sıfır kaybetti. Yani taktikler sayesinde aslında tüm dünyaya karşı savaşabilirsiniz!
  Margarita bununla hemfikirdi:
  - Oldukça mümkün! Ve savaş ve kazan!
  Oleg Rybachenko iğneleri çıplak parmaklarıyla fırlattı. Üç düzine faşisti öldürdü ve dedi ki:
  - Kutsal Rusya adına kazanacağız!
  Oğlan ve kız koşmaya devam ettiler... Ne yazık ki, güçler gerçekten çok eşitsiz.
  Kazan her türlü silahla yok edildi. Stalin, kanının son damlasına kadar tutulmasını emretti. Ama gerçekte, Moskova'nın düşmesinden sonra Kızıl Ordu'nun savaşçı ruhu çok kırıldı. Herkes gitgide daha az ölmek istiyordu. Evet ve Naziler sayı ve silah bakımından çok üstünler.
  Ve jet uçakları, Nazilerin henüz işgal etmeyi başaramadığı tüm şehirleri ve köyleri bombalıyor.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova Kazan'a ulaşmadan önce bu şehir düştü.
  Ufa da alındı. Böylece, sert kışa rağmen Naziler Sverdlovsk'a doğru ilerliyordu.
  Stalin'in karargahı oradaydı. Ve doğudan samuray tırmandı. Japonlar da güçlü.
  Savaşçıları özellikle tehlikelidir - ninja kızlar. Sibirya kışına rağmen, karda çıplak ayakla koşarlar ve kendileri aynı mayolardadır. Böyle savaşçıları hayal etmek bile korkutucu. Çok güzel olmalarına rağmen.
  İşte bunlardan biri mavi saçlı, diğeri sarı, üçüncüsü kırmızı, dördüncüsü beyaz.
  En güzel katiller bunlardır. Tek kılıçla çalışırlar ve piyadeye ince diskler veya çakralar atarlar. Ve tanklara karşı ninja patlayıcılar fırlatılır - bunlar sadece bir bezelye büyüklüğündedir, ancak en ağır Sovyet tankları yükseklere uçar ve onları parçalara ayırır.
  Müthiş IS-7 bile, ninja kızlar bir engel değil. Onlar o kadar yüksek rütbeli savaşçılardır ki, muhafızlar bile onlara karşı güçsüzdür.
  İşte mavi saçlı bir ninja kız, çıplak ayaklarıyla bir bezelye ve üç Sovyet tankını aynı anda fırlattı, yükseklere uçtu ve parçalara ayrıldı.
  Sonra sarı saçlı ve çıplak ayaklı bir bezelye fırlatan bir kız var. Ve yine, Sovyet arabaları farklı yönlerde uçuyor ve keklere dönüşüyor. Diyelim ki burada böyle savaşçılar var - en cesur şövalye bile onların önünde utangaç olacak.
  Ama savaşta ve kızıl saçlı bir ninja kız. Çıplak ayakla bezelye atmak gibi. Ve isabetinden devasa IS-12'nin zırhı patladı.
  Bu terminatör kız.
  Ve sonra beyaz saçlı bir ninja kız. Aynı şekilde alacak ve tüm gücüyle kılıçlarını Kızıl Ordu'nun savaşçılarına saplayacak. Onları doğrayın ve şarkı söyleyin:
  - Ben acınası bir böcek değilim ninja, ama kaplumbağa da değilim!
  Ve yine savaşta, dört katil kız da.
  Kızıl Ordu tüm cephelerde savaşı kaybediyor. Ama yine de savaşmaya çalışıyor.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova, kışın karın içinde dolaşıyorlar. Onlar zavallı yalınayak çocuklar. Ölümsüz bedenler için don o kadar korkunç değil. Hastalanmak ya da üşütecek bir şey, bu süpermenler donamazlar. Ama yine de, Urallara yaklaştığınızda, don tatsızdır ve çocukların çıplak topuklarını ısırır.
  Oleg ne yazık ki şunları söyledi:
  - Neyin daha kötü olduğunu bilmiyorsun - soğuk ve açlık mı, yoksa kutsal vatanının kaybettiğinin farkına varmak!
  Margarita oldukça mantıklı bir şekilde şunları söyledi:
  - Bizim için soğuk ve açlık hiçbir şey değil... Ama Nazilere kaptırmış olmamız aslında kötü!
  Oleg bu konuda hemfikirdi:
  - Daha da kötüye gitmiyor! Genel olarak, Üçüncü Reich neden genellikle paralel evrenlerde bizimkinden daha başarılı oluyor?
  Margarita mantıklı bir varsayımda bulundu:
  - Çünkü Naziler çok güçlü ve örgütlü. Ve birçok kez şanslıydık. Özellikle Stalingrad ile!
  Oleg Rybachenko çıplak ayağıyla bir kartopu tekmeledi ve şunları söyledi:
  - Evet, Stalingrad konusunda çok şanslıydık! Fritz'in kendisi aptalca tuzağa tırmandı!
  Marguerite somurttu:
  - Başını belaya sokmamaya çalışmak,
  Kafanın karışmaması ve kaybolmamak için ...
  Bir kuruş için bir kuruş toplamak gerekecek,
  Daha doğrusu yeniden doğmak!
  Yol boyunca çocuklar, Nazilerin bir müfrezesine saldırdı. Yüzden fazla asker öldürdü. Biri esaret altında kaldı. Margarita, genç adamı soğuktan kıpkırmızı olan esnek tabanlarını öpmeye zorladı. Usulca yaptı. Almanların zaten Sverdlovsk'a yaklaştığını ve etrafını sardığını söyledi.
  Oleg, şunları kaydetti:
  - Sen ve ben Margot'un daha hızlı olmamız garip ama bir şey sıradan insanlar gibi hatta daha yavaş hareket ediyor!
  Margaret kabul etti:
  - Bir yenilgi dalgasına yakalandı! Görünüşe göre bu evrende her şey SSCB'ye karşı. Doğa ve uzay bile!
  Oleg daha sonra şunları önerdi:
  - Peki ya Hitler'i öldürmek bizim için önemsizse?
  Margarita başını olumsuz anlamda salladı.
  - Hiper cadı bize böyle bir emir vermedi! Öyleyse öz-aktivite olmadan yapalım. Ayrıca, ne veriyor?
  Oleg Rybachenko güvenle cevap verdi:
  - Çok fazla! Üstelik Führer, bu Afrika'daki Führer!
  Margaret şunları önerdi:
  - Şimdilik cephede savaşalım, sonra Hitler'in pahasına, göreceğiz! Dedikleri gibi - yavaşça acele edin!
  Oleg şarkı söyledi:
  - Hız iyidir, keskiyi kırmayın ... Adam ağaçkakan değil ve aceleyle çıldırdı!
  Oğlan ve kız bütün idrarlarıyla koştular. Ve Sverdlovsk'a koşmayı başardı. Ve Naziler tarafından işgal edilen şehri savunmaya başladılar.
  Saldırı birbiri ardına geldi.
  Çocuklar yalınayaktı. Margarita bir tunik içinde ve Oleg Rybachenko şortlu bir çocuk. Ama en gerçek ve bükülmez kahramanlar gibi savaştılar.
  Oleg çıplak ayak parmaklarıyla bir iğne attı, Fritz'i boğazından deldi ve cıvıldadı:
  Bir karış topraktan vazgeçmeyeceğiz!
  Margarita çıplak ayağıyla bir el bombası attı ve ciyakladı:
  - Ne bir damla, ne bir açıklık, ne bir santimetre!
  Oğlan ve kız soğukta savaştı. Ve onlarla birlikte diğer öncüler vardı. Ayrıca birçoğu vahşi soğuğa rağmen yalınayak. Ve ölümsüz çocuklar vahşi dondan korkmuyorlarsa, her durumda zarar veremezler, o zaman sıradan çocuklar için oldukça tehlikelidir.
  İşte, parmakları soğuktan morarmış, dişlerinde soğuk algınlığı olan ve çenesi şişmiş yalınayak bir öncü. Oğlan çok acı çekiyor. Ancak buna rağmen, öfkeyle bir grup el bombası alır ve Nazi tankının altına atar ve kendisi bir makineli tüfek patlamasıyla delinir.
  Bu cesur bir çocuk...
  Ya da çıplak ayakları kırmızı gelincikler gibi yanan bir kız, Alman mastodonlarının tırtıllarının altında bir mayını iter. Kendisi ağlayarak ölür:
  - Anavatan ve Stalin için!
  Ölümsüz et tarafından korunmadığınız zaman, Sibirya'da kışın yalınayak olmak çok acı verici.
  Şiddetli donlarda Oleg ve Margarita bile yarı çıplak olmaktan pek memnun değil. Ama gülümsüyor ve şarkı söylüyorlar, adamları neşelendirmek istiyorlar:
  - Eh, don, don, beni dondurma, beni
  dondurma! Benim atım! Benim atım!
  Beyaz yeleli!
  Oğlanlar ve kızlar, acı soğuktan kırmızı ve mavi bacaklarını sallayarak şarkı söylediler:
  Kar bizi durduramaz! Don bizi yenemeyecek! Fritz'in öncüleri biziz! Faşist şiddetle dövülecek!
  Çocuklar iyi dövüşüyor! Ama acı verecek kadar eşit olmayan güçler. Stalin, kuşatılmış Sverdlovsk'tan Novosibirsk'e kaçtı. Ancak Japonlar zaten bu şehre doğudan yaklaşıyorlar. Sibirya'nın donundan bile korkmuyorlar.
  Evet, savaş sona eriyor.
  Ancak öncüler pes etmezler. Ve zor zamanlarda bile çocuklar cesurca şarkı söyler;
  Biz komünizmin çocuklarının öncüleriyiz -
  Bir ateş, bir çadır ve çınlayan bir borazan!
  Lanet olası faşizmin işgali -
  Kim öfkeli bir bozgunu bekliyor!
  
  Bu savaşlarda ne kaybettik?
  Ve sonra kazanılan düşmanla savaşlarda?
  Eskiden sadece dünya çocuklarıydık -
  Ve şimdi yerli toprakların savaşçıları!
  
  Ama Hitler başkentimize doğru bir adım attı,
  Şelaleyi saymadan atılan bombalar!
  Gökyüzünden bile güzel Anavatan biziz -
  Şimdi kanlı gün batımı geldi!
  
  Saldırganlığa sert bir şekilde yanıt vereceğiz -
  Kendileri küçük olmalarına rağmen!
  Ama kırılgan bir gencin elindeki kılıç -
  Şeytan'ın lejyonlarından daha güçlü!
  
  Tankların çığ üstüne çığ atmasına izin verin,
  Ve tüfeği üçe bölüyoruz!
  Polis ciddi bir şekilde arkaya nişan alsın,
  Ama Kutsal Tanrı onları şiddetle cezalandıracak!
  
  Neye karar verdik? dünyanın işini yap
  Ve bunun için ne yazık ki ateş etmem gerekiyordu!
  Sakinlik zaten iğrenç.
  Şiddet de var!
  
  Çıplak ayakla koştuğumuz kızla -
  Kar yağsa da, rüzgârla oluşan kar yığını kömür gibi yanar!
  Ama korkma, çocukları tanı -
  Faşist cesurca bir kurşunla tabutun içine sürülecek!
  
  İşte aşağılık Fritz şirketini koydular,
  Ve korkakların geri kalanı kaçıyor!
  Piyadeyi savaşta tırpan gibi eziyoruz -
  Genç yazlara engel değiliz!
  
  Zafer başarısı, Mayıs ayında olacak,
  Şimdi kar fırtınası dikenli, sert kar!
  Oğlan yalınayak, kız kardeşi yalınayak,
  Paçavralarda çocuklar en parlak günle tanıştı!
  
  Bu güçler nereden geliyor?
  Acıya ve soğuğa katlan, bu ihtiyaç!
  Bir arkadaş mezarın dibini ölçtüğünde,
  Bir arkadaş inlediğinde - öleceğim!
  
  Mesih biz öncüleri kutsadı,
  Anavatan sana Tanrı tarafından verildi dedi!
  Bu herkesin ilk inancıdır,
  Sovyet, kutsal ülke!
  Ve dudaklarında gülümsemeyle ölürler. Çocuklar zayıflığı bilmiyorlar... Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova bir hafta boyunca savaştı. Ama Sverdlovsk düştü. Garnizonun bir kısmı teslim oldu - umutsuz bir durum hissediyor. Sadece öncüler teslim olmayı reddetti.
  Ve bir avuç cesur, yalınayak adam umutsuz bir atılım yaptı. Korkunç soğuktan kelimenin tam anlamıyla mavi olan rüzgârla oluşan kar yığınlarının arasından geçtiler. Ve makineli tüfekler ve toplar altında öldüler.
  Oleg Rybachenko ve Margarita da oldukça kaşındılar, ancak yine de Sverdlovsk'tan kaçtılar. Sonra Novosibirsk'e taşındık. Don, kış, uzun geceler.
  Oğlan ve kız kendilerine koşarlar, üzgün ve çok sinirlidirler.
  Margaret şunları kaydetti:
  - Hiperwitch bu dünyaya yardım edebilir! Ve sonra Naziler kazanır! Bu gerçekten evrensel bir adaletsizliktir!
  Oleg Rybachenko daha yükseğe sıçradı, yedi kat takla attı ve oldukça mantıklı bir şekilde belirtti:
  - Genel olarak, dünyada çok az adalet var! Örneğin, yaşlı insanlar neden acı çeker? Ve neredeyse istisnasız! Ve bir insan gençken sigara içer, içki içer ve hatta işleri daha da kötüleştirir ve sağlıklıdır! Yaşlıların çektiği adalet nerede?
  Margarita bunu hemen kabul etti:
  - Evrende adalet yok!
  Oleg Rybachenko biraz safça sordu:
  - Tanrı nereye bakıyor?
  Delik bir tunik giymiş bu yalınayak kız Margarita şunları önerdi:
  - Muhtemelen, biz kendimiz tanrılar gibi olmalıyız, böylece dünyada adalet hüküm sürer! Bu Yaradan'ın bilgeliğidir!
  Oleg Rybachenko güvenle onayladı:
  - Ölüleri dirilteceğimize inanıyorum!
  Terminatör Kız onayladı:
  - Evet, elbette inanıyorum!
  Çocuklar Novosibirsk'e koştular ve bu şehrin savunmasında yer aldılar.
  Kızıl Ordu'nun kontrolü altındaki neredeyse son büyük şehirde savaştılar.
  Stalin, kişisel güvenliği garanti altına alınırsa teslim olmayı kabul ederek Hitler ile zaten müzakere etmişti. Führer buna hazırdı, özellikle partizanlar sakinleşirse.
  Japonlar Novosibirsk'e doğudan saldırmıştı. Yani pratikte kaçma şansı yoktu. SSCB ölüyordu.
  Oleg Rybachenko ve Margarita Korshunova Nazilere ateş açtı, çıplak ayaklarıyla el bombaları attı. Ve hala bir şeyler umuyorlardı.
  Onların yanında öncüler vardı. Sibirya'daki şiddetli donda, tüm çocuklar yalınayaktı ve yaz başında kravatlı öncü üniformalar vardı. Kahramanlar gibi öldüler.
  Ayakları kaz ayakları gibi kırmızıydı ve ayak parmakları maviye döndü.
  Ancak öncüler pes etmediler.
  Faşizme yenik düşecekler!
  Oleg Rybachenko, çıplak çocuksu ayağıyla bir el bombası attı. Alınlarıyla aynı anda üç Alman tankını itti ve fısıldadı:
  - Zafere inanıyorum!
  Margarita da çıplak parmaklarıyla bir katil hediyesi fırlattı ve cıvıldadı:
  - Ben de inandım ve sonuna kadar inanacağım!
  Ve umutsuzluğun öfkesiyle son Sovyet şehri için savaştılar. Ve yine de eğilmeyeceklerdi.
  Oleg Rybachenko, neredeyse ölümcül donmuş öncü çocukları neşelendirmek için büyük bir coşkuyla şarkı söyledi;
  Ben Rusya Ana'nın genç bir savaşçısıyım,
  Güçlü ülkeler, tüm ülkelerin Anavatanları...
  Evrende vatan yok bil ki daha güzel
  Dağın altında Stalin kravat bağladı!
  Öncü olmak bir sevinç ve bir çağrıdır,
  Ne de olsa ülkenin hizmetkarısınız demektir.
  Ve evreni çoğaltabilirsiniz -
  Cehennem-Şeytan'ın entrikalarını yok etmek.
  Yaz kırk bir geldiğinde
  Haziran fırtınası bizim için gürlüyor...
  Bölgenin fakirleşmesini istemiyoruz,
  Mutluluk için inan - Anavatan yaratıldı!
  Bir kızla, pusuda Nazileri bekliyoruz,
  Ondan önce bir makineli tüfek aldık.
  Ve Hitler'in çılgın can sıkıntısına,
  Müfrezemiz Nazileri başarıyla yendi!
  Kız arkadaşlar yalınayak kaba,
  Kar zaten çıplak tabanın altına batıyor.
  Soğuktan ve harabeden maviye döndü,
  Ama kutsal ateş ruhumuzu ısıtır!
  Rakiplerin ölçülerini bilmeden yendik,
  Gece gündüz dinlenmiyoruz!
  Bir el bombası sürüsünde kademelere uçarlar,
  Ve keskin nişancı tüfeği olan memurlar.
  Faşistler hiçbir yerde destek bulamazlar,
  Öncü, yiğit müfrezemiz...
  Yetenekli, dağları kesmeniz gerekiyorsa,
  İşte Hitler'in mum gibi yanan tankları.
  Öfke nöbeti içindeki insanlar toplandı -
  Adalet, cesaret ve onur için.
  Ve fırtına denizinde resif yok -
  Bu da bizi oturtacak!
  Berlin'e girdik, Komsomol'a katılıyoruz,
  Tüm dünyadaki kızlarla yalınayak durmaktan!
  Zafer balı teneffüs ediyoruz göksel Mayıs'ta,
  Şimdi sonsuz oldu, parlak başarımız!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III ALTMIŞ SEKİZ YIL YAŞANDI
  Kral, imparatorluğu ekonomik olarak da güçlendirdi. İsyan ve devrim olmadı, bu yüzden ekonomi sürekli büyüme halindeydi. Ve Birinci Dünya Savaşı ile Rusya ve nüfus, Çin ve Kore'nin kuzey bölgelerinin daha düşük ölüm oranı ve ilhakı nedeniyle daha fazlaydı. Ve ordu daha büyüktü. Ve serideki ilk hafif tanklar ve farklı markaların birçok uçağı ortaya çıktı.
  Ne yazık ki, Alexander III, Birinci Dünya Savaşı'nda zafer kazanmak için yaşamadı, ancak II. Nicholas zaten aldı.
  Yeni kralın sağlam bir tahtı, başka bir karısı, büyük bir varisi, iki yüz seksen milyon insanı ve barış zamanındaki devletlerde iki buçuk milyon askeri vardı.
  Böylece cesurca ve ustaca savaşabilirsin! Ek olarak, Rusların da hafif makineli tüfekleri olan tankları var, ancak daha yeni ortaya çıktılar ve ağırlar. Mendeleev'in oğlu tarafından geliştirildi.
  Öyleyse kraliyet ordusunu durdurma!
  II. Nicholas Almanlar ve Avusturyalılarla savaşa girdi... Rus birlikleri Galiçya, Bukovina'yı ele geçirdi ve Avusturyalıları bir dizi yenilgiye uğrattı. İlk başta Doğu Prusya'da dövüldüler, ancak daha sonra intikam aldılar ve Koenigsberg'i kestiler. Müttefikler Almanları Paris'ten uzaklaştırdı... Rus birlikleri Krakow'u aldı ve kışa rağmen sayısal üstünlüğe sahip olan taarruza devam ederek Budapeşte'ye yaklaştı. Almanya, ılımlı koşullarda barış için bir yenilgi gibi koktuğunu görerek teklif etti.
  Almanlar Rusya'ya Klaipeda'yı ve Polonya'daki toprakların bir kısmını vermeyi ve tazminat ödemeyi kabul etti. Fransa'ya daha önce Bismarck tarafından ele geçirilen toprakların bir kısmı ve bir miktar Danimarka geri verildi.
  Avusturya-Macaristan, Bukovina ve Krakow'un bir parçası olan Galiçya'yı bıraktı. Ama imparatorluk yıkılmadı. Rusya, bir zamanlar Kiev Rus'un parçası olan her şeyi Slavların topraklarını geri aldı ve Polonya krallığını genişletti.
  Türkiye ve Japonya'nın İtalya gibi savaşa girecek zamanı yoktu. Yani, Birinci Dünya Savaşı aslında yoktu. Çok az güçlük. Nicholas II otoritesini güçlendirdi ve daha sonra oldukça uzun bir süre barış içinde hüküm sürdü.
  Ancak Rusya, Afganistan'da bir savaş yürüttü - sonunda onu İngilizlerle böldü. Daha sonra İran, İngiltere ile bölündü.
  Rusya böylece mülklerini genişletti. Ama ekonomik kriz ve 1929'daki Büyük Buhran geldi... 1931'de Japonya, Türkiye ile ittifak halinde çarlık Rusya'sına karşı bir savaş başlattı. Ama gerçekte bu intihardı. Pasifik'teki Kolçak komutasındaki çarlık filosu Japonları yendi. Ve kara ordusu genellikle birçok kez daha güçlüydü.
  Aynı şey Türkler için de söylenebilir. O düşmana karşı değil açıkça tırmandılar.
  Çarlık Rusyası asker çıkarmayı ve Japonya'yı ele geçirmeyi başardı. Ve Rus birlikleri nihayet Türkiye'yi işgal etti. Böylece Osmanlı İmparatorluğu dönemi sona erdi.
  Ve Çar Nicholas II, Rusya'nın ihtişamını ve gücünü artırdı. Bu şanlı imparator 1936'ya kadar hüküm sürdü ve altmış sekiz yaşında öldü.
  Yerine II. Alexei geçti. Genel olarak, otuz iki yaşında tamamen sağlıklı bir adam. Annesi farklıydı, bu yüzden Üçüncü İskender ölümcül bir evliliğe izin vermedi.
  Alexei II, Suudi Arabistan'ın fethini İngiltere ile bölerek tamamladı.
  II. Wilhelm, 1941 yılına kadar Almanya'da tahtta hüküm sürdü. Bu hükümdar elli bir yıldır iktidarda! Oldukça uzun!
  Ama burada tahtta oğlu Ferdinand var. Hitler gibi kokmuyor. Diğer hikaye.
  Barış olduğu sürece. Bütün koloniler bölündü. Mussolini Etiyopya'yı fethetti.
  Paylaşacak başka bir şey yok... Ancak İngiltere zor günler geçiriyor. Ve ekonomik krizde.
  Ve böylece Ferdinand, II. Alexei'ye Fransa ve İngiltere'nin sömürge mülklerini bölmeyi önerdi. Aslında bu topraklara ne kadar bakabilirsin mesela.
  Böylece Mussolini, Ferdinand ve II. Alexei paktlarını oluşturdular.
  Ama elbette, o zamana kadar bile Rusya, Çin'in neredeyse tamamını fethetmeyi ve ekonomide, askeri alanda ve nüfusta birçok kez herkesten daha güçlü olmayı başarmıştı.
  Çar Alexei genel olarak böyle bir teklifi onayladı ve birlikte başlamaya karar verdi.
  Ferdinand artık genç değildi. Ve dikkatliydi.
  Ancak, 15 Mayıs 1945'te savaş başladı. Almanlar tekrar harekete geçti
  Belçika'ya karşı...
  Ve çarlık ordusu İngiliz kolonilerinden geçti ve Mısır'a hücum etti.
  Rusya'nın on milyon askeri ve beş yüz tümeni vardı ve güvenle
  Kazanmak. Kimsenin onu durduramayacağı görülüyordu.
  İki ay içinde çarlık ordusu Hindistan'ı, güney İran'ı, İngilizlerin Suudi Arabistan'daki, Mısır'daki, Sudan'daki ve Çinhindi'nin çoğundaki mallarını ele geçirdi.
  Ancak Almanlar sadece Belçika'yı işgal edebildiler ve Paris'in eteklerinde durduruldular. Hollanda da savaşa girdi.
  Çarlık Rusyası iki ay daha İngiltere'nin Asya'daki mallarını ele geçirdi ve Endonezya'nın işini bitirdi. Sonra Avustralya'ya indi, Afrika'dan geçti.
  Almanlar Paris'i almaya çalıştı, ancak saldırıları geri püskürtüldü. Ancak savaş kaybedildi. İtalya ayrıca İngiltere ve Fransa'nın Afrika mallarını da ele geçirdi.
  Sadece beşinci ayda çarlık birlikleri Avrupa'ya gelmeye başladı. Şimdiye kadar, savaşlar Afrika ve Avustralya'da tüm hızıyla devam ediyordu, ancak zaten bitiyordu. Toprak kaybıyla büyük ölçüde zayıflayan Avusturya-Macaristan da koalisyonun yanında savaşa girdi.
  Almanlar Hollanda'yı ele geçirmeyi başardı. Ve konumlarını geliştirdiler.
  İki ay daha Çarlık Rusyası, Avustralya ve Afrika'yı ele geçirmeyi tamamladı. Ve sadece Kasım ayının sonunda, tam soğukta, Paris'i atlayarak Alman-Rus birliklerinin yeni bir saldırısı başladı.
  Bu durumda, güçler zaten çok eşitsizdi. Fransız-İngiliz birlikleri yenildi. Ve Paris kuşatıldı.
  Ve yeni yılda garnizon teslim oldu ... Ardından çarlık ve Alman birlikleri üç hafta içinde tüm Fransa'yı ele geçirdi. Sonra İngiltere'nin bombalanması başladı ... Ve tüm koloniler koalisyon tarafından ele geçirildi.
  Britanya, Mayıs 1946'da zaten, kan kaybediyor ve bombalarla yıkılıyor.
  Kapitülasyon.
  Böylece bir büyük savaş daha sona erdi. Rusya neredeyse tüm kolonileri aldı. Almanya nispeten az aldı, İtalya bir şey aldı, Avusturya-Macaristan sembolik bir parça aldı.
  Almanların büyük koloniler beklemesine ve yalnızca Fas'ın bütünüyle çok daha azını almasına rağmen, Almanya bileşimine dahil edildi: Belçika, Hollanda ve Fransa'dan Port de Calais'e.
  Ayrıca Çarlık Rusyası, Almanları Namibya'ya ve daha önce sahip olduklarına iade etti.
  Kısacası, bir şekilde anladık ve uzlaştık ...
  Barış geldi... 1953'te Rusya'nın atom bombası vardı ve bir yıl sonra Almanya. ABD 1960 yılında nükleer silah aldı.
  Böylece korku dengesi yaratıldı.
  Ve 1955'te ilk Rus kozmonot topun etrafında uçarak uzaya uçtu. Ve 1961'de Ruslar aya ayak bastı.
  Ve 1983'te Mars'a! Amerikalılar 1971'de, Almanlar ise 1984'te aya uçtu. Avusturya-Macaristan ve Almanya tek bir devlette birleşti. İsveç ve Norveç, özerklik ve özyönetim ile Rusya'nın bir parçası oldular.
  Diğer ülkeler yavaş yavaş bağımsızlıklarını kaybettiler.
  1987'de Rus kozmonotlar dağın yukarısına Venüs'e uçtu. 1992'de Merkür'de. Ve 1999'da Plüton.
  Güneş sistemi hakim oldu.
  Üç nükleer imparatorluk vardı: Büyük Almanya, ABD ve Büyük Rusya.
  Alexei II de 1972'de altmış sekiz yaşında öldü. Yerine oğlu İskender dördüncü oldu. Bu kral tahta çıktığında kırk bir yaşındaydı. İşin garibi, ancak dördüncü İskender de altmış sekiz yıl geçti ve 1999'da öldü. Ve oğlu Vladimir III tahta çıktı. 2013 yılında Romanov hanedanının dört yüz yılı kutlandı.
  Şimdiye kadar, Rusya ayakları üzerinde sımsıkı duruyor. Ancak dünyada hala rakipleri Almanya ve ABD var. Çarlık imparatorluğu, kolonilerle birlikte, dünya topraklarının yarısından biraz fazlasını ve dünya nüfusunun üçte ikisinden fazlasını içerir. Rusya güçlü, ancak henüz tek değil.
  Rusya'yı yönetiyor, Vladimir 2019'da üçüncü, altmış yedi yaşına girdi. Birçoğu merak ediyor - önceki krallar gibi altmış sekiz yıl mı yaşayacak yoksa bu garip tesadüfleri kesecek mi?!
  Bu arada, Rusya'da nükleer karşıtı silahlar geliştiriliyor. Nükleer silahların olmayacağı ve Rusya'nın Almanya ve ABD ile tamamen başa çıkacağı açık. Daha fazla nüfusa ve daha fazla askere sahiptir. Ve silahların kalitesi daha iyi!
  Ancak nükleer silahlar varken ve hepsi henüz fethedilmedi. Ancak çok aktif bir şekilde nükleer karşıtı silahlar geliştiriyorlar, bu yüzden belirli kazanma şansları var.
  
  Cebelitarık'ın Düşüşü
  İspanyol diktatör Franco, gerçek hikayenin aksine, Alman birliklerinin İngiliz Cebelitarık kalesine saldırmasını kabul etti. Karşılığında İspanya, Afrika'daki bazı İngiliz ve Fransız topraklarını aldı.
  Mainstein komutasındaki saldırı, 25 Kasım 1940'tan 26'ya kadar geceleri gerçekleşti. Anlaşıldığı üzere, İngilizler böyle bir askeri harekete hazır değildi ve Naziler böylesine güçlü bir kaleyi bir baskınla ele geçirmeyi başardılar.
  Düşüşü savaşın seyri üzerinde önemli bir etkiye sahipti. Wehrmacht, Afrika'ya en kısa mesafeden güç transfer edebildi ve İngilizlerin Doğu'dan Akdeniz'e girmeleri engellendi.
  Alman komutanlığı ekvator Afrika'ya birkaç bölüm gönderdi. Buna ek olarak, Rommel'in kolordusu, gerçeklikten birkaç ay önce Libya'ya transfer edildi.
  İngilizler de Etiyopya'daki İtalyanlara karşı saldırıyı terk etti ve Mısır'daki konumlarını güçlendirmeye başladı. Ancak Rommel onların önüne geçmeyi başardı ve önleyici bir saldırı sonucunda sömürge birliklerini yenerek İskenderiye ve Kahire'yi ele geçirdi. İngiltere'nin Afrika'daki konumu daha karmaşık hale geldi. Almanlar Süveyş Kanalı'na çoktan ulaşmışlardı ve Orta Doğu'ya doğru ilerlemekle tehdit ettiler. Ayrıca Sudan'a doğru hareket etmek mümkün hale geldi.
  Doğru, Yunanistan'daki İtalyanların işleri çok başarılı değildi, ancak Almanya'dan ek güçlerin yaklaşımı durumu kurtardı.
  Hitler'in bir ikilemi vardı: SSCB'ye saldırmak mı yoksa İngiltere'yi bitirmek mi? Wehrmacht'ın Afrika'daki başarıları ikinci kararı tetikledi - Batı'da ellerini çözmek. SSCB'nin askeri hazırlıkları Fuhrer'de korku uyandırmasına rağmen.
  Kızıl Ordu güçleniyordu ama Almanlar da boş boş oturmuyordu. 1941'de tank üretimi 1940'a kıyasla iki katına çıktı ve havacılık neredeyse iki buçuk kat arttı.
  Naziler Malta'ya bombalama ve çıkarma yaptı. Ardından Rommel, Süveyş Kanalı'ndaki savunmaları kırdı ve İngiliz yönetimine isyan eden Irak'a girdi. Almanlar hem Kuveyt'i hem de tüm Orta Doğu'yu nispeten kolayca fethetti. Stalin ise bir bekleme taktiğine bağlı kaldı. Ancak Churchill inatla savaşa devam etti. İran'a ulaşan Wehrmacht, Güney Afrika'ya döndü.
  1941 yılı yaklaşıyordu. Denizaltıların serbest bırakılması arttı ve İngiltere kolonilerini kaybediyordu. ABD pasif kaldı. Ancak Japonya boş boş oturup 7 Aralık'ta Peru Limanı'na saldırdı. Pasifik'te yeni bir savaş başladı. Ve Hitler, SSCB'ye bir saldırı planlarını tekrar terk etmek zorunda kaldı.
  Japonlara yardım etmek, İran ve Hindistan'ı ve Güney Afrika'yı ele geçirmek gerekiyor. Ve en önemlisi İngiltere'nin kendisi. Üstelik Amerikan bombardıman uçakları oyuncak değildir. Üçüncü Reich'a çok fazla sorun çıkarabilirler. Ve İngiltere topraklarından bombalama saldırıları yapmak en uygunudur.
  Böylece Führer, 1942'de doğuyu işgal etme fikrinden vazgeçmeye zorlandı.
  Stalin'in cepheyi açma riski vardı ama... Stalin'in karakterini bilmek gerekir. Dış politikada çok tutucu. Finlandiya ile olan savaş, Kızıl Diktatörü daha da temkinli hale getirdi.
  SSCB güç toplarken. 1 Ocak 1942'deki havacılık sayısı otuz iki bin araca ve yirmi beş binden fazla tanka ve ayrıca üç bin tankete ulaştı. Toplamda, Stalin, çeşitli markaların en son KV'si ve T-34, 16,5 bin olmak üzere toplam 32 bin araçlık tank sayısıyla 20 mekanize kolordu alımını tamamlamayı planladı. Ayrıca, araba hafif olmasına rağmen, T-50 tanklarının gelişimi hala devam ediyordu.
  Matilda ve bazı kruvazör tanklarıyla karşılaşan ve İngilizlerin ağır tanklar geliştirdiğini öğrenen Almanlar, kendi mastodonlarını da yapmaya başladılar. Her şeyden önce, 88 milimetrelik bir topa sahip "Tiger" ve uzun namlulu 75 milimetrelik delinmez bir tabancaya sahip zırh.
  Sovyet tank inşası hakkında bilgiler de mevcuttu. KV-2 tankı, Kızıl Meydan'daki 1 Mayıs geçit töreninde yürüdü ve otuz dördünün bazı verileri vardı.
  Her durumda, Speer imparatorluk silahlanma ve mühimmat bakanlığının başına geçtiğinde, teknolojideki gelişmeler daha hızlı ilerledi. Hitler dünyanın en iyi tanklarına ve daha ağırlarına sahip olmak istedi. Ancak Almanya açıkça SSCB'den daha düşüktü. Ve araba sayısı ve kalitesi. Ağustos 1941'de KV-3 tankının üretimi başladı. Arabanın 68 tonda oldukça ağır olduğu ortaya çıktı, ancak ilk mermi hızı saniyede 800 metre olan 107 mm'lik bir topla silahlandı. Bu ona, bu arada henüz seriye dahil edilmemiş olan "Tiger" a göre bir avantaj sağladı.
  125 ton ağırlığa ve iki topa sahip KV-5 daha da güçlüydü. Doğru, böyle ağır bir makine, Sovyet ordusu için iyiden daha fazla sorun yarattı. Ve 1942'de 107 ton ağırlığındaki KV-4 versiyonu kabul edildi. SSCB, dünyadaki en ağır tanklarıyla ve hatta en güçlüleriyle haklı olarak gurur duyabilirdi.
  Ama öte yandan, Almanya havacılıkta oldukça iyi gelişmiştir. Seriye giren Yu-188, savaşçılarla karşılaştırılabilir bir hız geliştirdi. DO-217 de iyi görünüyordu. Jet uçakları da aktif olarak geliştirildi. Ana hedef İngiltere olduğundan, jet bombardıman uçaklarına gerçek tarihten çok daha fazla ilgi gösterildi.
  Almanlar köle emeğini aktif olarak kullandılar. Afrika'dan çok sayıda siyah ithal etti. Siyah işçiler itaatkar, cesur ama vasıfsızdı. Yardımcı işler için kullanıldılar.
  Ancak Almanlar, Avrupa'yı kontrol ederek yeterli sayıda ve vasıflı işçi toplayabilirdi.
  Speer, Hitler'i henüz Yahudileri yok etmek için bir program yürütmeyen, ancak onları uçak ve teçhizat üretiminde kullanmaya ikna etmeyi bile başardı.
  Bahis, İngiltere'ye karşı bir hava saldırısı ve büyük bir denizaltı savaşı üzerine kuruldu.
  Bununla birlikte, Amerika'nın çatışmaya girmesi Fritz'e bir baş ağrısı ekledi ve kurt sürülerinin sayısında keskin bir artışa neden oldu.
  Almanya, gecikmeli olarak bombardıman uçakları ve stratejik uçak üretimini hızlandırmak zorunda kaldı. Her şeyden önce Yu-288 ve Yu-488 - dört motorlu. Ama onların gelişimi ve akıllara gelmesi zaman aldı. ME-109 modifikasyonu "F" bir bütün olarak İngiliz otomobilleri için değerli bir rakipti. Ancak ME-209'un gelişimi, ME-210'da olduğu gibi başarısız oldu.
  XE-177 pike bombardıman uçağı da başarısız oldu. Ama Speer miktarla oynadı. Buna ek olarak, Focke-Wulf, ME-109'un bazı zayıflıklarını telafi ederek silahlanma açısından en güçlü savaşçı oldu. Evet ve Almanların uçuş okulu İngilizceden daha iyi ve hatta daha çok Amerikalı çıktı. Mayıs 1942'de Naziler Güney Afrika'yı ele geçirdi. Ve bir Amerikan filosu Madagaskar'a geldi. Midway savaşının Amerikalılar tarafından kaybedildiği ortaya çıktı: bu yüzden bu savaşta belirleyici bir rol oynayan üçüncü rütbenin kaptanı ironik bir şekilde Madagaskar'da sona erdi. ABD, Afrika'da bir üs kurmak ve Nazilerin gevşemesine izin vermemek istedi. Ancak bu, Pasifik Okyanusu'ndaki konumlarını önemli ölçüde kötüleştirdi.
  Doğru, Japonlar eşit derecede hareket etmediler. Hawaii takımadaları için savaş sürdü.
  Naziler Afrika'nın kontrolünü ve büyük stratejik hammadde rezervlerini ele geçirdi ve ayrıca Hindistan ve İran'ı ele geçirdi. Üçüncü Reich'ın kontrolü altındaki kaynaklar çok büyük, ancak yine de sindirilmeleri gerekiyor.
  İngiltere için hava savaşı o kadar basit değil. Uçak üretimini sürekli artıran Almanlar baskı yaptı, ancak tam bir hakimiyet sağlanamadı. Stratejik havacılık gücünün eksikliği ve ABD'nin yardımı ve o zaman bile yeterli denizaltı yok. Ve bunca umudun ilişkilendirildiği mucizevi torpido bizi hayal kırıklığına uğrattı.
  Führer, 1942'de İngiltere'ye inmeye cesaret edemedi. Deniz gücünün ve denizaltı filosunun güçlendirilmesi üzerine bahis yapıldı. Aynı zamanda, uçak gemileri ve savaş gemileri inşa edildi. Yeterli üretim kapasitesi vardı ama her şey zaman aldı.
  A sınıfı balistik füzeler de ince ayar gerektiriyordu. Ancak FAU-1 robotik mermileri seri üretilmeye başlandı. Basit yakıt kullanan nispeten ucuz arabalar, pilotlara ihtiyaç duymamaları gibi şüphesiz bir avantaja sahipti.
  Sınırsız doğal kaynaklara ve işgücü rezervlerine erişim sağlayan Hitler, Alman pilotların hayatlarını kurtarmak istedi. Üretimi kolay ve insansız olarak V-1 en iyi çözüm gibi görünüyordu. Ve bu türden binlerce robotik mermi, 1942 sonbaharından beri Londra'ya düştü.
  Aynı zamanda Almanlar, Arado jet bombardıman uçağının ve balistik füzelerin gelişimini hızlandırdı.
  Stalin beklemeye ve güç toplamaya devam etti. 1942'de SSCB, beş buçuk bin yeni tank KV ve T-34 ve yaklaşık bin eski marka, yaklaşık beş yüz yeni hafif T-50 ve T-60 ve iki yüz amfibi üretti. Uçak filosu da arttı - yaklaşık on beş bin yeni ve eski uçak hizmete girdi. Hatta pilot sıkıntısı da vardı. Katyuşaların üretimi yavaş yavaş arttı.
  Nazi Almanyası otuz binden fazla uçak üretti, ancak savaşlarda önemli kayıplar yaşadı. Almanlar yaklaşık altı buçuk bin tank üretti. Hepsinden önemlisi, T-3 ve uzun namlulu 75 mm'lik bir topla T-4'ün yeni bir modifikasyonu. En yeni "Kaplanlar" yüzden biraz fazla üretti ve "Panterler" hala sadece prototiplerde.
  Ancak Schmeister tarafından tasarlanan MP-44 saldırı tüfeği seriye girmeye başladı. Gerçek hikayenin aksine, makinenin demir dışı metallerin kıtlığı dikkate alınarak geliştirilmesi gerekmedi. Bu da alaşımlı çelikten daha basit bir saldırı tüfeğinin geliştirilmesini hızlandırdı.
  Böylece küçük silahlarda Almanlar avantaj kazanmaya başladı. Ancak makinenin tüm birlikleri yeniden silahlandırması için de zamana ihtiyaçları vardı.
  Ancak, serbest bırakmanın ayda kırk veya elli denizaltıya ulaştığı denizaltı filosunda, Almanların gerçekten eşiti yok.
  Hidrojen peroksit üzerinde çok yüksek hızlı denizaltılar bile vardı. Nükleer programda hızlandırılmış çalışma. Neyse ki, çok fazla kaynak var. Ve Alman fizikçilerin grafitin moderatör olarak uygun olmadığı hatası bile felaket olmadı. Afrika da dahil olmak üzere ağır su üretimi için çeşitli fabrikalar inşa edildi.
  Yani yıkayarak değil, yuvarlayarak değil, Nazilerin nükleer reaktörü Aralık 1942'de çalışmaya başladı. Hatta Amerikalılardan biraz daha erken. Pasifik'teki yenilgilerden sonra ciddi bir demontaj başlattılar. Ve nükleer program için fon büyük ölçüde kesildi.
  1943'ün başlangıcı, Hitler'in Toplam Savaş ilanı ve işgal altındaki topraklarda evrensel emek hizmetinin tanıtılmasıyla belirlendi. Londra'ya yapılan büyük V-1 saldırıları kendilerini pek haklı çıkarmadı. İngilizler bu tür darbeleri kısmen püskürtmeyi öğrendi, ancak Almanlar sayıyı aldı.
  Ancak denizaltı savaşı İngiltere için gerçekten felaket oldu. Hammadde eksikliği nedeniyle adadaki silah üretimi keskin bir şekilde düştü. Metropol çöküşün eşiğindeydi. Buna ek olarak, Naziler Madagaskar'ı ele geçirdi ve Japonlar Nazilerle birlikte Avustralya'yı işgal etti ve nispeten hızlı bir şekilde teslim oldu.
  Stalin, bekleme taktiğinin tehlikesini anlasa da, kavgaya girmeden kendisine sadık kaldı. Bırakın kapitalistler kendilerini sonuna kadar yok etsinler. Ve izleyeceğiz...
  Ancak bu taktiğin dezavantajları da vardı. Büyük kaynakları kullanan Üçüncü Reich, SSCB'ye karşı bir savaş hazırlıyordu. 1943'te Üçüncü Reich'ta tank üretimi günde ortalama 1.200 araca ve ayrıca üç yüz elli kundağı motorlu topa ulaştı. Ayrıca, kendinden tahrikli silahlar hiç de zayıf değildir. "Ferdinands", "Yaban arıları", "Jagdpanther". Almanların tanklarda neredeyse kayıp yaşamadıkları göz önüne alındığında, panzvale'nin ikmalleri Kızıl Ordu'nunkinden iki kat daha hızlıydı. Ve SSCB lehine teknolojideki niceliksel boşluk küçülmeye başladı.
  Kalite açısından, Fritz, KV-3'e benzer bir ağırlıkta "Kraliyet Kaplanı" aldı, delme gücü açısından, merminin kalitesi ve daha güçlü ön zırh nedeniyle silah biraz daha üstündü. Süper ağır Sovyet KV-5 ve KV-4'ün teknik olarak çok güvenilmez olduğu ortaya çıktı, özellikle de alt takımları. Bu nedenle, bu tür canavarların savaş kullanımı şüpheliydi.
  Ve Stalin ayrıca yedi silah ve iki roketatar ile bir KV-6 yaratılmasını emretti. Arabayı yaptılar. Ancak o kadar ağır ve uzun olduğu ortaya çıktı ki, onu bir trende taşıyamaz veya savaşta konuşlandıramazsınız. T-34-76 oldukça başarılı bir araçtır, ancak kafa kafaya savaşta Panther veya Tiger'dan daha zayıftır. Ve KV-1 ve KV-2 ağırlık açısından Almanlarla karşılaştırılabilir, ancak popoda Panterler ve Kaplanlardan daha düşüktürler. Alman T-4'ü otuz dördü zırhta yakaladı ve silahlanma, görünürlük ve optikte geride kaldı ve bu, daha ağır modifikasyonları karşılaştırırsak eşit veya daha az ağırlıkta.
  Kısacası, Fritz çekildi ve kalite eşitti. ME-309 ve ME-262'nin görünümü, havacılık kalitesinde bir avantaj sağladı. En iyi dört motorlu bombardıman uçağı Yu-488 gibi. Ve arkalarında reaktif modeller var. Yu-287 ve Arado gibi.
  Eylül 1943'te Naziler nihayet İngiltere'ye başarılı bir çıkarma gerçekleştirdi. İki haftalık savaştan sonra - İngiltere teslim oldu. Ve Churchill Kanada'ya kaçmasına rağmen, Batı'daki savaşın sonucu önceden belirlenmiş bir sonuç gibi görünüyordu.
  Ana müttefikini kaybeden ve Üçüncü Reich'in artan gücünden korkan Roosevelt, barış istedi.
  Hitler, maiyetiyle yaptığı görüşmelerden sonra, Amerika Birleşik Devletleri için bir koşul belirledi: nükleer programın reddedilmesi ve Japonya'nın ve Üçüncü Reich'ın tüm fetihlerinin tanınması. Fritz'in zaten denizaltı filosu ile örtüştüğü İzlanda'dan birliklerin geri çekilmesinin yanı sıra. Yükselen Güneş Ülkesi'nin, savaşın henüz durmadığı Gaia üzerindeki kontrolü. Buna ek olarak, Hitler, Birleşik Devletler ve İngiltere'nin neden olduğu tüm yıkım ve askeri harcamalar için Üçüncü Reich ve Japonya için maddi tazminat talep etti.
  Barış şartları son derece zor olmasına rağmen, Roosevelt büyük zorluklarla Kongre ve Senato'da kabul edilmesini sağlamayı başardı.
  ABD'nin boyun eğmesinde büyük bir rol, Stalin'in Mihver Devletler koalisyonuna katılmaya karşı olmadığı ve en azından Alaska'yı yeniden ele geçirmeye hazır olduğu yönündeki ipuçları tarafından oynandı.
  Amerikan pragmatizmi, coşku ve duygulardan daha yüksek olduğu ortaya çıktı. Buna ek olarak, Almanların nükleer programı Amerikan programından daha hızlı gelişti ve bu gelecekte bir felaketle doluydu.
  Dünya Savaşı'nın ilk aşaması bitti. Ancak Führer şimdi SSCB'yi bitirmek istiyordu.
  Stalin'in beklenmedik bekle ve gör taktiği ve dünya barışı davasına bağlılığı uğursuz bir şaka yaptı. Joseph, Üçüncü Reich ve Japonya tarafından Avustralya da dahil olmak üzere Doğu Yarımküre'nin tüm kaynakları ve Batı dünyasındaki bazı köprü başlarıyla karşı çıktı.
  Ancak Yükselen Güneş Ülkesi henüz Çin'in işini bitirmedi, ancak ikinci bir cephe açabilirdi. Hitler ise aktif olarak sömürge birlikleri ve yabancı lejyonlar oluşturdu. Aynı zamanda silah üretimi de arttı.
  1944'ün ilk yarısında, Üçüncü Reich'ta tankların ve kundağı motorlu silahların üretimi günde yüz araca ulaştı ve aştı. Panter-2, seviyesindeki tüm Sovyet arabalarını atladı. Daha gelişmiş bir Alman tankı "Aslan" ve yakında "Kraliyet Aslanı" ortaya çıktı.
  Ve en önemlisi, jet havacılığı seri olarak geliştirildi. Buna karşılık, T-34-85 ve IS-1 ve IS-2 tankları SSCB'de üretime girdi ve hiç kimse KV serisini üretimden kaldırmadı. 1944 için Üçüncü Reich'in en büyük seri tankı Panther-2 ve SSCB T-34-85 idi. Daha ağır modeller, önemli ölçüde - yaklaşık zamanlarda, on daha küçük miktarlarda üretildi. Almanlar Sovyet yollarında fazla ağırlık kullanmak istemediler ve Stalin KV serisine güvenmemeye başladı ve IS'ler çok ham çıktı.
  Bununla birlikte, 88 mm'lik 71 L kalibrelik bir topa sahip Alman "Panter" -2, silahın zırh delme gücünde, ön zırhta ve biraz da yan tarafta T-34-85'i aştı ve ayrıca 900 beygir gücündeki motoru ve 47 ton ağırlığı ile sürüş performansından ödün vermiyor. Alman tankının ağırlığı 50,2 tona yükseldiğinde bile ölümcül olmadığı ortaya çıktı.
  Ve Alman jet uçağının hiç değerli bir rakibi yoktu.
  Hitler, lastiği çıkarmamanın daha iyi olduğuna karar verdi ve 22 Haziran 1944'te savaşı başlattı. SSCB'ye kendi ve yabancı bölümlerinin üç yüz ellisini ve yüz yirmi uydu bölümünü atmak. Üçüncü Reich tarafında şunlar vardı: Romanya, Macaristan, Slovakya, Hırvatistan, Finlandiya, İsveç, İtalya, Portekiz, İspanya, Bulgaristan, Arjantin, Türkiye.
  Almanlar ayrıca Wehrmacht'ta çok sayıda yabancı ve hiwis kullandı. Toplamda, Üçüncü Reich, yalnızca birinci kademede, on iki buçuk milyon askeri savaşa attı ve bunların yüzde kırkından fazlası milliyet olarak Alman değildi. Uydular üç milyon daha ekledi. Toplamda, ilk kademede yaklaşık on altı milyon piyade, yaklaşık otuz üç bin tank, elli beş binden fazla uçak, yaklaşık iki yüz elli top ve havan var.
  SSCB, seferberlikten sonra on üç buçuk milyon asker konuşlandırdı, ancak kuvvetlerin bir kısmının Uzak Doğu ve iç bölgelerde tutulması gerekiyordu. Birinci kademede sekiz milyon asker, yaklaşık otuz bin tank, yaklaşık kırk bin uçak ve yaklaşık iki yüz bin top ve havan vardı.
  Böylece, Üçüncü Reich tarafında, daha iyi bir makineli tüfekle piyadede çifte üstünlük ve kuvvet hareketliliğinde beş kat üstünlük vardır. Doğru, SSCB'de neredeyse parite olan çok sayıda makineli tüfek var.
  Tanklardaki fark büyük değil, ancak SSCB'deki eski araçların yüzdesi ve daha önceki sürümlere sahip tankların yüzdesi daha yüksek.
  Alman jet havacılığının rakibi yoktur ve Üçüncü Reich pervaneli uçakları daha hızlı ve daha iyi silahlanmıştır. Doğru, Sovyet araçları yatay manevra kabiliyetinde üstündür.
  Topçu ve havanlarda, kuvvetler dengesi eşitliğe en yakındır. Hem nicelik hem nitelik.
  Doğru, Üçüncü Reich'in filosu özellikle su altında, Sovyet filosundan çok daha güçlü. Japonya örneğinde olduğu gibi.
  Ek olarak, Naziler zaten seri üretimde A sınıfı balistik füzelere sahipler ve ilk disketler havalandı.
  Genel olarak, Naziler daha güçlü olacak ve Stalin, gecikmeli de olsa savunmayı oldukça makul bir şekilde hazırlayacak. Ama çok şey yapılmadı. Stalin Hattı tam olarak restore edilmedi ve en önemlisi, birlikler hattı korumak için yeterince eğitilmedi. Her ne kadar umutsuzca yeniden eğitilmiş olsalar da.
  Molotof'un sınır çizgisi, üç yıl boyunca, genel olarak tamamlandı, ancak sınıra çok yakındı ve yeterli derinliğe sahip değildi. Buna ek olarak, Stalin, Dinyeper'ın arkasında üçüncü bir kademe inşa edilmesini emretti, ancak bu ancak ABD'nin teslim edilmesinden sonra başladı.
  Doğru, Sovyet birliklerine ek olarak, sayısı bir milyon askere ve milislere ulaşan NKVD'nin bölümlerine güvenilebilir. Bu yaklaşık dört milyon insan, sadece batı şehirlerinde. Tabii ki, savaş etkinlikleri normal birimlerinkinden çok daha kötü olsa da.
  Gerçek tarihin yanı sıra Almanlar, Bialystok çıkıntısını ve Lvov yumruğunu keserek merkeze ana darbeyi vurdu. Savaşın ilk günleri, Almanların, çok sayıda yabancı birliğe rağmen, taarruzu aşağı yukarı sorunsuz bir şekilde yürüttüğünü gösterdi. Ancak Sovyet birlikleri genellikle kaybolur.
  Ayrıca, Ukrayna birimlerinin savaş kabiliyetinin şüpheli olduğu ortaya çıktı. Savaşın ilk günlerinde birçok asker kaçağı ve teslim oldu.
  Sınır muharebelerinde düşmanı zapt etmek mümkün değildi. Ve sonra Stalin, birimlerin ana hatta çekilmesini yasaklayarak ve cepheyi düzeltmeyi talep ederek bir hata yaptı. Ancak hata düzeltildi, ancak gecikmeli olarak. Almanlar, merkezdeki Stalin hattını kırarak 28 Haziran'da Minsk'i ele geçirmeyi başardılar.
  Karışıklık sadece yoğunlaştı. 30 Haziran'da Japonya ve uydularının savaşına beklenen giriş gerçekleşti. Bu nedenle, şimdilik Uzak Doğu'dan asker transferini unutmak zorunda kaldık.
  Merkezdeki Alman atılımı genişliyordu. Umutsuzca kapatmaya çalıştıkları büyük bir boşluk vardı. Ancak Naziler ilerledi ve 16 Temmuz'da Smolensk'e girdi.
  Mevcut tüm rezervleri savaşa sokan ve milisleri silah altına alan Stalin ve Zhukov, Fritz'in merkezdeki ilerlemesini durdurmayı başardılar. Ancak Hitler birliklerini güneye çevirdi. Naziler Kiev'de büyük bir kazan yarattı ve Ukrayna'nın neredeyse tamamını ele geçirdi.
  Engellenen Leningrad, Kırım'ı işgal etti. Düşmanlıkların seyri 1941'e çok benziyordu, amansız karma gibi. Ancak farklılıklar da oldukça önemliydi. 1941'de SSCB'nin bazı serbest rezervleri vardı ve şimdi her şey zaten seferber edildi. Ve saldırı Ekim ayında gerçekleştiğinde, savunmayı elinde tutacak neredeyse hiçbir şey olmadığı ortaya çıktı.
  Kasım 1944'ün başlarında, Naziler Moskova'yı kuşattı ve Stalin'i Kuibyshev'e kaçmaya zorladı.
  Naziler, gerçek tarihin aksine, önemli bir sayısal üstünlüğe sahipti. Moskova'yı kuzeyden ve güneyden atlayacak kadar tümenleri vardı. Ancak Sovyet birlikleri farklı cephelere çok fazla yayıldı.
  Gerçekte, 1941'de seferberliklerden sonra, Stalin personel sayısında Wehrmacht'a karşı bir avantaj elde etti ve savaşın başından beri Üçüncü Reich'ın sahip olduğundan dört kat daha fazla uçak ve tanka sahipti. Ve savaşın ilk beş ayında, gerçek tarihte daha fazla Sovyet ekipmanı üretildi.
  Ama şimdi Naziler, silahların ve personelin hem niceliği hem de niteliği açısından koz haline geldi. Ve Kızıl Ordu'da 1941'dekiyle aynı yaralar var. Ukraynalıların, Baltların ve birçok küçük ulusun Sovyet sistemi için ölmeye isteksizliği de dahil. Kitlesel vatana ihanet ve baskı kurbanları, mülksüzleştirilmiş ve her türden gücenmiş diğer kurbanlar arasında koşmak. Sovyet rejiminin ideolojik düşmanları dahil.
  Almanların da Batı'yı mağlup etmesi hainlerin sayısını artırmaktan başka bir işe yaramıyor.
  Bu nedenle, Moskova'nın kuşatılması ve Almanların Donbass, Voronezh'i ele geçirmesi ve Stalingrad'a doğru ilerlemesi şaşırtıcı değil.
  1944'teki kış, ne yazık ki 1941'deki kadar soğuk ve karlı değildi. Ancak Moskova, Aralık 1944'ün sonuna kadar kahramanca direndi. Stalingrad Ocak 1945'te düştü ve bunun için savaşlar çok uzun sürmedi. Şubat ayında ve Mart başında Almanlar ve uyduları Kafkasya ve Bakü petrol kuyularını tamamen ele geçirdi.
  Sonra saldırı Volga boyunca gitti. Saratov'a, Kuibyshev'e ve daha sonra Orenburg ve Kazan'a.
  Stalin Sverdlovsk'a kaçtı. Kazan Mayıs ayında düştü. Yaz aylarında, Almanlar ve Japonlar Rusya'nın derinliklerine doğru ilerlemeye devam ettiler. Sovyet birliklerinin direnişi düştü. 5 Ağustos 1945'te Sverdlovsk alındı. Ve 3 Eylül 1945'te Stalin sonunda teslim olmayı kabul etti. Kendi hayatları ve özgürlükleri karşılığında.
  İkinci Dünya Savaşı bitti. Ancak barış uzun sürmedi. Nükleer silahları test eden Hitler, olağanüstü yıkıcı güçlerine ikna oldu.
  Artık Japonya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin hala Üçüncü Reich'ın dünya hakimiyeti yolunda olduğu ortaya çıktı. Ve Führer, Cengiz Han, Büyük İskender, Napolyon, İmparator Truva ve Kanuni Sultan Süleyman'ın toplamından daha fazla toprak fethetmesine rağmen, Japonya'yı da yenmeye karar verdi.
  İkinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinden tam üç yıl sonra, güçlü nükleer yüklere sahip yüz balistik, kıtalararası füze bir kerede Yükselen Güneş ülkesini kapladı.
  Ve sonra Wehrmacht ve filonun kara birimlerinin saldırısı başladı. Almanlar, Japonya'nın Asya'daki mallarını nispeten hızlı bir şekilde ele geçirdi ve metropolün kendisi atom bombalarıyla yerle bir edildi.
  Yükselen Güneş ülkesinin Pasifik mülkleri tarafından az çok uzun süreli direniş sağlandı. Ancak Haziran 1949'a kadar her şey bitmişti. Şimdi geriye kalan tek şey ABD'yi yenmekti. Üstelik bir nedeni vardı. Amerikalılar, anlaşmanın aksine, yine de nükleer silahlar geliştirdiler ve gizli testlerini yaptılar.
  Hitler, 1 Ocak 1950'de savaşı başlattı ve yeni yılda bir kerede üç yüz nükleer füze attı.
  Yıkıcı bir nükleer saldırı, yüz büyük Amerikan şehrini yok etti ve on milyonlarca insanı öldürdü. En iğrenç vahşetlerin en uzun listesine Adolf Hitler'in en büyük suçlarından birini daha ekledi.
  Sonra Kanada'nın işgali ve Latin Amerika diktatörlükleriyle birlikte güneyden geldi. Amerikalılar zayıfladı ve şok oldu, ancak umutsuzca savaştı. Onlar için yenilginin sadece kölelik ve yavaş, acılı bir ölüm anlamına geldiğini anladılar.
  Bu nedenle, tüm savaşların en çaresiziydi. Ve bir yıldan fazla sürdü, Üçüncü Reich'ı yaklaşık iki yüz nükleer yük daha düşürmeye ve birçok verimli toprakları radyoaktif bir çöle çevirmeye zorladı.
  Ancak yine de hedefe ulaşıldı ve Üçüncü Reich'in son düşmanı yenildi. Ve bundan sonra, sözde dünya küreselleşmesi süreci başladı. Alman markı tek dünya para birimi haline geldi. Resmi olarak bağımsız ülkeler bile, yalnızca sınırlı yerel özyönetimi korurken, Üçüncü Reich'in kolonileri düzeyine indirildi.
  Yahudiler ve Çingeneler yasadışı ilan edildi: arandılar ve yok edildiler. SS büyük çaplı tasfiyeler gerçekleştirdi ve öfkelendi. Gerçek bir kabus geldi - ejderhanın saati. Ya da daha doğrusu bir dönem. Führer, uzayı genişletme iddiasıyla gerçek bir dünya totaliter imparatorluğu inşa ediyordu.
  1959'da, Führer'in yetmişinci doğum gününün kutlanması sırasında, dünya çapında bir plebisit olan resmi bir taç giyme töreni gerçekleşti - bu da süper imparator unvanını meşrulaştırdı. Ve Adolf Hitler 1967'de öldüğünde, unvanı ve gücü oğluna miras kaldı.
  O zamana kadar, Dünya gezegeni Venüs ile Ay'da ve Mars'ta yerleşimler kurmuştu ve aktif olarak dış yıldızlı dünyalara genişlemeye hazırlanıyordu ... Naziler evrensel bir imparatorluk istedi - Star Reich'in inşası, tüm evreni bir kabusa daldırın.
  
  KIRK ADA ŞÖVALYELERİNİN YENİ MACERALARI
  Dimka kılıcını paramparça etti ve şaşkın, gözlerini kırparak sokakta durdu. Elleri kan içindeydi ve kılıcından geriye kalanlar kanlıydı. Sirenler çaldı. Yaz şehir caddesi. Ve çalışan polisler. Arkasında bir copla bir darbe izledi. Dimka zar zor duyuluyor diyor ki:
  - Pes ediyorum!
  Ellerini geri getiriyorlar ve kelepçeleri kırıyorlar. Çocuk bileklerine enjekte edilen metalin acısını hissediyor. Bir minibüse götürülüyor - kara bir karga.
  Dimka, öfke ve korku karışımı bir duyguya kapılır. Geçmişi hatırlatır. Çocukların varlıkları için kılıçlarla savaştıkları bir ada. Tahta, ancak çocuk öfke tarafından ele geçirildiğinde keskin bilenmiş çeliğe dönüşürler. Dimka orada birkaç aydan fazla kaldı. Savaştı, savaştı, yaralandı ve kendini yaraladı. Hatta haini bizzat öldürdü. Herşey. Ve sonunda kazandılar.
  Yıkılan gemide sadece çocukların kalması üzücü. Ve sadece kızıyla kaçmayı başardı. Bu tür maceralardan sonra hapishane artık bir ülke gibi görünmüyordu.
  Zorba çocuğa kılıcıyla vurdu ve onun yattığını gördü ve bir kan gölü aktı.
  Darbe ölümcül müydü? Çok şanssız Dimka, bundan önce kafasında yeterince macera yokmuş gibi. Ve ne öldürdüyse? Hapishane? Onu suçluların olduğu pis kokulu bir hücreye mi götürecekler?
  Ve ne kadar oturacak? O sadece on dört yaşında. Ondan fazla, kanuna göre verme hakları yok. Belki her şey yoluna girecek!?
  Doksan ikinci yılın avlusunda. Demokrasi ve özgürlük hakkında bu kadar çok konuşulan ama haydutluğun hız kazandığı bir dönem.
  Huni durdu ve Dimka çıkarıldı. Yakışıklı, bronz tenli, siyah saçlı bir çocuk bir haydut gibi değil, zincirlenmiş kelepçeli bir kurban gibi görünüyor.
  Dimka hemen müfettiş ve savcıya götürüldü.
  Beni bir sandalyeye oturttular.
  Müfettiş birkaç rutin soru sordu ve bir sırıtışla şunları söyledi:
  - Yaraladığın çocuk ölüyor! O halde ölmemesi için Tanrı'ya dua edin!
  Dimka iç çekerek cevap verdi:
  - İstemedim...
  Savcı bir kağıt uzattı:
  - Bu bir itiraf. İmzalarsanız, yargılanmak üzere kefaletle serbest bırakılacaksınız. Ve orada, genç yaş ve polise gitmeme durumu göz önüne alındığında, şartlı olarak alacaksınız!
  Dimka kağıda baktı ve çabucak okudu ve olumsuz anlamda başını salladı:
  - Burada gencin şirkete saldırdığı yazıyor. Ve bana saldırdılar!
  Sorgulayıcının muzip bir fizyonomisi vardı ve kaşları kalındı, diye mırıldandı:
  - Size tavsiye ettiğimiz gibi imzalayın! Aksi takdirde, hapse girersiniz. Şimdi kelimenin tam anlamıyla davalarla dolup taşıyoruz ve mahkemede çok uzun süre oturmanız gerekecek. Ve hücrede üç sıra ranza, köşede bir çöp kovası ve senin gibi elli gergin, aç çocuk var. Çeşitli suçlular. Ve yaraladığın çocuk hayatta kalsa bile, soruşturma üç yıl sürecek, sonra bir yıl daha ve bir duruşma! Hayatının en güzel yıllarını cehennemde geçireceksin!
  Savcı başıyla onayladı ve onayladı:
  - Sizin için bir kısıtlama veya gözaltı önlemi veya ayrılmamanız için yazılı bir taahhüt ve anne ve baba tarafından alınacaksınız. Seçim senin! Ve inanın bana, genç koloniler zaten aşırı kalabalık ve size denetimli serbestlik vermekten mutlu olacaklar. Ama bizimle tartışırsanız, kesinlikle bir yer olacak!
  Dimka, müfettiş ve savcının şaka yapmadığını hissetti. Ve aslında, hapishanede çürüyebilirler. Öte yandan, imzalaması halinde serbest bırakılacakları bir gerçek değil. Polislerin hile yaptığı çok örnek var mı? Ancak Dimka'daki asıl şey inatçılıktı ve ölüm adalarında kaldıktan sonra kendini açıkça gösteren inatçılıktı. Ve çocuk kararlı bir şekilde dedi ki:
  - Değil!
  Müfettiş sert bir şekilde homurdandı:
  - Ne değil?
  Dimka sert bir sesle:
  - İmzalamayacağım! Bana saldırdılar, beni zincirle yaralamak istediler ve bu nefsi müdafaaydı!
  Müfettiş homurdandı:
  - Tamam ozaman! Hapiste, bir hafta daha akıllı otur!
  Savcı başını salladı ve şunları kaydetti:
  - İki aylık gözaltındayken. Ama tabii ki daha erken yayınlayabilirsiniz!
  Müfettiş homurdandı:
  - Bence gözaltı çocuğa iyi gelecek!
  Dimka ofisten çıkarılarak cezaevine götürüldü. Kelepçeler şıngırdadı ve Oğlan'ın yapması gereken tek şey zinciri yolun karşısına geçirmekti. Orada kabul edilmesi gerekirdi.
  Dimka, iki polise zincirli bir şekilde yürüdü. Oldukça kötü hissettim. Hapishane, hücre, kötü mahkumlar. Evet ve bir itiraf imzalamayı reddederek başı belaya girdi. Öte yandan, bundan sonra kancayı açmayacaksınız.
  Dima görev odasına alındı. Adınız, soyadınız, soyadınız, değerli eşyalarınız yanınızda.
  Sonra shmon. Bir polis memuru ve beyaz önlüklü iki kadın, çocuğu aynalı bir odaya aldı ve ilave lambaları yaktı. Komut takip etti:
  - Soyun!
  Dimka içini çekti - shmon! Sadece merak ediyorum, neden kadınlar? Çocuk kotunu, tişörtünü, spor ayakkabılarını, ceketini çıkardı. Sadece şortu kalmıştı.
  Beyaz önlüklü genç bir kadın şunları söyledi:
  - İyi inşa edilmiş!
  Görevli seslendi:
  - Ve külotunu çıkar! Canlı!
  Utançtan yanan Dimka onları da çıkardı. İstemsizce kızardı ve üstünü örttü. Polis memuru seslendi:
  - Sessizce! Dikişlerde eller! Daha yakından bakın - bu bir katil!
  Hemşireye benzeyen beyaz önlüklü bir kadın gülümsedi ve ince, tıbbi eldivenler giydi:
  - Böylesini görmedik! Sakin ol evlat, halan seni hissedecek!
  Dima'nın cesedini incelemeye başladı. Çocuğun adalarda kaldığı süre boyunca uzayan saçlarının arasından yürüdüm. Gizli bir şey arayarak her bir ipliği dikkatlice tara. Belki para bile. Sonra çocuğun kulaklarında ve burun deliklerinde parladı. Bir şey bulmayı umuyormuş gibi dikkatlice yaptı.
  Sonra başını açıklığa koymasını emretti ve ellerini çenesine soktu. Elini ağzına koydu. Dimka, diliyle kauçuk tadı ve kokusu aldı. Kadın diş etlerinin, dişlerin, yanakların arkasını hissetti. Dil köküne bastığında, çocuk bir kusma krizi hissetti. Evet, ne kadar utanç verici. Eli bademciklerine kadar gitti ve nefes almak zorlaştı.
  Sonunda, kadın onu gönderdi ve sırıttı:
  - Hiç birşey yok!
  Görevli emretti:
  - Devam Olga! Konunun özel tehlikesi göz önünde bulundurularak kişisel arama en kapsamlı olmalıdır!
  Beyazlı kadın, Dimka'nın göğsünü hissetmeye başladı. Kollarını kaldırıp koltuk altlarına baktı. Ve göbeğe beklenmedik bir kuvvetle basıldı. Dimka nefesini tuttu...
  Sonra kadın durdu ve sordu:
  - Şimdi çömelmesine izin ver!
  Polis memuru hırladı:
  - Pek güvenilir değil! Anüsüne de bak!
  Beyaz önlüklü kadın başını salladı.
  - Bu özel izin gerektirir! Benzer şekilde, çocuğun mahrem yerlerini kontrol etmek için!
  Subay ağır ağır emir verdi:
  - Otur, küçük şeytan...
  Dimka haysiyetle cevap verdi:
  - Ben bir erkeğim!
  Ve çömelmek kolaylaştı. On kez oturdu. Bundan sonra kadınlar ayak tabanlarını incelediler ve ayak parmaklarının arasından geçtiler.
  Ondan sonra Dimka yan odadaydı. Orada, hapishane üniforması giymiş, elinde daktiloyla sıfıra indirilmiş başka bir çocuk dedi ki:
  - Ne var ne yok?
  Polis memuru cevap verdi:
  - Evet ve çok tazı!
  Oğlan güldü ve:
  - O kadar korkutucu değil! Pekala, sandalyeye otur ve saçını kes!
  Dimka oturdu. Çıplak olmak hoş değil. Sonra seni bir suçlu gibi kel keserler. Üstüne üstlük, makine kördü ve saçını kestirmek acı vericiydi. Kalın, siyah saçlar yere düştü. Genç bir mahkûmun devrik çizmeleri üzerlerine bastı. Her saç teliyle ölümsüz ruhun bir parçacığı ayrılıyordu ve sen gitgide daha az özgür oluyordun. Dima'nın ruh hali depresifti. Önünde bir hapishane hücresi ve çocuk suçlularla bir toplantı vardı.
  Ancak Dimka, akranlarından asla korkmadı. Ve Kırk Adalar'ı sertleştirdikten sonra artık korkutucu değil. Eğer öyleyse, savaşacak. Ve hapishane?
  Başka bir test nedir. O sadece on dört yaşında ve önünde bütün bir hayatı var.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"