Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Зеленський Проти ПутIна

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Всемогутнi Творцi Всесвiтiв демiурги Сферо Катастрофов та Еммануель витягли з реального часу президентiв Володимира Путiна та Володимира Зеленського, i перекинули їх у вiртуальний свiт. У цьому свiтi Зеленський командує iмперiєю ельфiв, а Путiн - тролiв. I мiж ними йде жорстока та кровопролитна вiйна. Тепер переможець у цiй боротьбi отримає все. Ставки як нiколи високi.

  
  ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРОТИ ПУТIНА
  АННОТАЦIЯ
  Всемогутнi Творцi Всесвiтiв демiурги Сферо Катастрофов та Еммануель витягли з реального часу президентiв Володимира Путiна та Володимира Зеленського, i перекинули їх у вiртуальний свiт. У цьому свiтi Зеленський командує iмперiєю ельфiв, а Путiн - тролiв. I мiж ними йде жорстока та кровопролитна вiйна. Тепер переможець у цiй боротьбi отримає все.
  Ставки як нiколи високi.
  ПРОЛОГ
  Пишнi гiрлянди зiрок, що начебто складаються з дорогоцiнного камiння: смарагдiв, рубiнiв, сапфiрiв, алмазiв, топазiв, агатiв та iншої немислимої краси всiяли практично весь простiр у цiй частинi всесвiту.
  Сферо Катастрофов - хлопчисько-демiург i творець безлiчi свiтобудов i разом з тим вiчна дитина примхливо помiтив:
  - На планетi Земля, як ми бачимо неспокiйно!
  Дуже красива дiвчина-демiург Еммануель, згодною кивнула:
  - Та мiй вiзавi! Там зараз розв'язана диктатором Володимиром Путiним наймасштабнiша вiйна з часiв Другої свiтової. I кiнця краю їй не видно!
  Сферо виглядав як хлопчик рокiв дванадцяти-тринадцяти, але дуже м'язистий, з рельєфом м'язiв, наче у чемпiона фiтнесу. При цьому
  Не дивлячись на свою Квазибожественну природу, у пацана тiльки шорти, а сам вiн голий до пояса, i босонiж.
  Шкiра бронзова вiд засмаги, а волосся бiле, з легким жовтим вiдтiнком.
  Еммануель же з мiдно-червоною шевелюрою i лише бiкiнi i теж боса.
  Втiм, як не складно переконатися, пара демiургiв - творцiв свiтобудов вмiє користуватися босими нiжками, клацати пальцями
  Створюючи всесвiти та iншi свiти.
  Сферо Катастрофов зiтхнув:
  - Вiйна мiж Росiєю та Україною переросла у безглузду та затяжну бiйню. Вона вже йде цiлий рiк, i кiнця цього краю не видно! А люди гинуть сотнями тисяч. I як таке терпiти?
  Еммануель запропонувала:
  - Давайте зведемо Володимира Путiна та Володимира Зеленського у вiртуальнiй бiйнi. Нехай вони борються один з одним у битвi мiж ельфами та орками. А той, хто переможе успадковує все!
  Хлопчик-демiург згiдно кивнув:
  - Це хороша iдея! Чим проливати дорогоцiнну слов'янську кров, нехай мiж собою з'ясують стосунки - ельфи та орки! Сапфiрова iмперiя ельфiв проти Рубiнових оркiв.
  I хлопчик-Господь клацнув босими пальчиками нiжок.
  Еммануель кивнула:
  - Молодший Зеленський командуватиме ельфами, а старiший Володимир Путiн битиметься за оркiв!
  I хлопчик iз дiвчиною клацнули босими пальчиками нiжок.
  Виникла роздiлена на двi частини планета. Приблизно навпiл iз рiвними ресурсами та населенням пiдмiсячна земля. I бойовi якостi бiйцiв приблизно рiвнi. Також технiка на рiвнi середини ХХ столiття. Шанси на перемогу приблизно однаковi. Хоча танки i лiтаки трохи вiдрiзняються.
  Така ось стратегiя. У кожного приблизно десять мiльярдiв населення, яке розмножується приблизно, як i люди.
  Вiйна не може бути нескiнченною, рано чи пiзно хтось та видихнеться. Або захопить.
  Багато що вирiшить вiйськове мистецтво та талант полководцiв. А сам Володимир Путiн та Володимир Зеленський перемiщений. Зеленський став ельфом-iмператором, а Володимир Путiн - iмператором-орком.
  А для свого свiту 24 лютого 2023 року обидва правителi тривiально загнулися. I їхнє правлiння перервалося.
  А тепер вони схльоснулися в новому свiтi казкового технофентезi.
  . РОЗДIЛ Љ 1.
  Володимир Олександрович Зеленський, зазнав перетворення. Вiн став ельфом-iмператором. А всi ельфи дуже гарнi. Вони схожi на м'язистих людських пiдлiткiв, складених як легкоатлети та нiжними, гарненькими личками дiвчат. У ельфiв не ростуть нi борода, нi вуса, i на вигляд їм не бiльше шiстнадцяти рокiв, але при цьому риси обличчя дуже правильнi, гармонiйнi, волосся свiтле, часто в'ються. Ельфiйки самки ельфiв теж дуже гарнi та гарненькi, спортивного складання дiвчини. Вiд людей ельфiв вiдрiзняють вушка з гострими як у рисi кiнчиками, але дуже витонченими.
  А в iншому це дуже гарнi, гарненькi, м'язистi, бездоганної статури, i молодi на вигляд люди. Якi не старiють, практично не хворiють, дуже веселi, i весь час скалять зуби.
  Ельфи схожi на пiдлiткiв, i за поведiнкою теж майже як дiти. Дуже гламурний та гарний народ. I самок ельфiй у них у дванадцять разiв бiльше, нiж самцiв ельфiв.
  Оскiльки Зеленський є Україна як жертва агресiї, його зробили ельфом i дали веселий i красивий народ у пiдданi.
  А ось Володимир Путiн представляє країну агресора i має пiд керiвництвом орки. Цi iстоти зовнi як бурi ведмедi, але з дуже неприємними, i потворними обличчями. Навiть бiльш огидними, нiж були орки в екранiзацiї "Володаря кiлець".
  I в оркiв навпаки самця в дванадцять разiв бiльше, нiж самок. А самi самки теж дуже неприємнi i нiчим не кращi за самцiв.
  Ось таке протистояння: добра та зла. Але бiйцi - орки та ельфи приблизно рiвноцiннi.
  I борються не на мечах, а на танках, лiтаках, пiстолетах-кулеметах та iншiй технiки часiв приблизно сорокових рокiв двадцятого столiття.
  Володимир Зеленський перетворився на юнака, з дуже гарною зовнiшнiстю, в iмператорському мундирi з усiма регалiями та активно вiддавав накази.
  Вiн вiдчував у собi юну, виральну енергiю. I довкола нього крутилася дюжина гарних дiвчат у мундирах, i чобiтках на високих пiдборах. Ну i пара юнакiв, яких не одразу вiд представниць прекрасної статi у костюмах вiдрiзниш. Хiба що через те, що ельфiї мають груди i стегна ширшi, а плечi вже.
  Зеленський юним тiлом, що став, i дуже гарним, в iмператорському мундирi, повним регалiй вiддавав накази.
  Ельфiйка-маршал у цьому випадку медова блондинка прочирикала:
  - О величезний, ми готовi до наступу!
  Володимир Зеленський зазначив iз посмiшкою:
  - Мало бути готовими до цього! Важливо, щоб противник був не готовий до вiдбиття удару!
  Юнак-ельф кивнув i вiдповiв:
  - Та ваша величнiсть ви як завжди маєте рацiю! Орки вони досить вiдважнi бiйцi, але жорстокi! Вони мають дефiцит самок, але намагаються компенсувати магiчним клонуванням.
  Юнак-iмператор запитав:
  - А що у нас хiба немає магiчного клонування
  Маршал-ельфiйка кивнула:
  - Звичайно, є великий! Але мiж нами iснує рiвнiсть у вiдтвореннi, i тому вiйна у станi динамiчної рiвноваги триватиме столiттями!
  Ще одна красуня-ельфiйка прочирикала:
  - Всi надiї ми пов'язуємо з новими полководцями, розраховуючи, що вони внесуть перелом у затяжну вiйну!
  Володимир Зеленський впевнено сказав:
  -Потрiбно щоб конструктори розробили танки, пiрамiдального типу - якi здатнi принести перемогу!
  Маршал-ельфiйка струснула орденами i перепитала:
  - Це як пiрамiдального про великий?
  Юний iмператор ельфiв впевнено вiдповiв:
  - Це колись машина за формою як нахилена пiрамiда. В цьому випадку танк має кути рацiонального нахилу з усiх бокiв i добре захищений вiд ударiв з повiтря!
  Дiвча гламурного вигляду кивнула:
  - Генiально!
  Зеленський попросив:
  - Увiмкнiть вiдео бою!
  Вiн пам'ятав, що тут рiвень технологiчного розвитку приблизно сорокових рокiв ХХ столiття. I було цiкаво подивитися, як борються ельфи та орки.
  Ось з'явилося i перше зображення, дiвчина-льотчиця босонiж i в бiкiнi мчить жваво на винищувачi!
  Дуже гарна ельфiйка-ас. Вона на машинi, яка виглядає дуже витончено зi стрiлоподiбними крильцями. Проти неї йде куди грубiший винищувач оркiв. З одного боку босонога красуня, з iншого потворний, волохатий ведмiдь. Таке протистояння двох типiв. У маневреностi машина ельфiйки легша i спритнiша, але в орка бiльш потужне озброєння.
  Дiвчина натискає на педалi босими, точеними нiжками, i спритно уникає пострiлiв авiацiйних гармат орка. Той щось намагається кричати.
  Дiвчина показує у вiдповiдь мову. I спритно її винищувач заходить за хвiст кудлатому ведмедевi. Дiвча натискає на педаль голою п'ятою. Летять забiйнi струменi з кулеметiв. I машина орка спалахує яскравим полум'ям.
  Войовниця пищить i скеляє зубки:
  - Звiйтесь багаттями оркiв машини,
  Ми вас нагодуємо, палаючи бензином!
  I дiвчисько робить вiраж над поваленим ворогом!
  Ельфiйки все як на пiдбiр красунi. I посмiхаються перлинними зубками. Стiльки в них краси та грацiї.
  Володимир Зеленський зазначив:
  - З таким народом ми поб'ємо ворожу, звiрячу армаду!
  Дiвчина-маршал кивнула:
  - З вами великий iмператор - ворога поб'ємо це точно!
  Гарний свiт, в якому дiвчат удесятеро бiльше, нiж юнакiв, i вони борються в одному лише бiкiнi, що надзвичайно вiльне. Такi дiвчата. I юнаки теж гарнi, з гладкою, чистою шкiрою, на вигляд не старше шiстнадцяти i це чудово! Тiльки самцi борються в легких сандалях, i часто голi до пояса.
  Ось вони вiдбивають за допомогою артилерiї настання оркiв на танках. Бої киплять кривавi.
  Дiвчата, миготивши голими п'ятами, наводять зброю. Видно, що їхнi тiла такi мускулистi, i рельєфнi, спокусливi дiвчата з роду ельфiв.
  I посилають убивчу силу снаряд. Вiн потрапляє до танка оркiв, змушуючи його горiти.
  Дiвчата верещать вiд захоплення. Ось це справдi бiй. I їхнi смарагдовi, сапфiровi, i топазнi очi виблискують немов зiрочки.
  Воїтельки знову витягують подарунок смертi i закладають його в казенну частину стовбура. I упираючись босими нiжками, роблять пострiл. Одна з красунь вiдтягує лiфчик i робить пострiл за допомогою червоного соска грудей, натиснувши на кнопку.
  Воїтелька iз захопленням пропищала:
  -Отчизна куля земна своїми грудьми,
  Прикрила та врятувала весь свiт вiд бiд...
  Але набiгли басурмани каламуттю,
  Когось дратував наш гуркiт перемог!
  I войовниця знову пальнула за допомогою рубiнового соска грудей. Ось вона, яка чудова.
  I зубки перлами у ельфiйки виблискують. Юнаки теж б'ються поруч. Вони ельфи дуже гарнi, i обличчя у них нiжнi та безволосi, як у дiвчат. Ось i вони разом iз красунями заражають дванадцятиствольний мiномет. Добре, коли дiвчат у дванадцять разiв бiльше, нiж чоловiкiв - це здорово. Так дiвчатам дуже йде скакати в бiкiнi i стрибати босими, що робить їхню армiю по-особливому прекрасною.
  Ельфiйки мають дуже ефектний вигляд. Ось одна з них кинула босими пальчиками нiжок кинджал, i вiн устромився в горло орку. Той завалився, випустивши фонтанчик коричневої кровi.
  Дiвчина, скелячи зубки, розсмiялася:
  - Слава ельфiйкам! Слава! Дiвчата, рвуться вперед! Дивiзiї баб босоногих вiтає космос народ!
  I дiвчина босими пальчиками нiжок жбурнула забiйну лимонку в оркiв.
  I волохатих ведмедiв порвало на дрiбнi уривки шкур та криваве мiсиво.
  Воїтельки тут керують iз великою швидкiстю. Ось одна з них зняла з себе бiкiнi, змастилася олiєю i велосипедом помчала на позицiї оркiв. Вона так гарно зi своїм м'язистим тiлом блищала, що орки буквально вилупили зенки.
  Дiвча, крутячи босими нiжками педалi, заспiвала:
  Велич ельфiв визнає планета,
  Ударом меча, оркiв кинули на порох...
  Нас люблять i цiнують усi нацiї свiту,
  Нехай лiру оцiнять у гарних вiршах!
  I войовниця без зайвих церемонiй взяла та плюнула. I її плювок потрапив орку в морду. I харя кошмарного ведмедя вмить обвуглилася.
  Дiвчина-ельфiйка прочирикала:
  - Злий страшний ведмiдь,
  Ти як почав, як почав ревти!
  I гола, кругла п'ята дiвчинки взяла i пiдкинула вбивчої сили презент анiгiляцiї. Той потрапив по орках, рвонув i розкидав їх у рiзнi боки.
  Володимир Зеленський зазначив:
  - Це клас!
  Ельфiйка-маршал пiдтвердила:
  - Так ми показуємо високий пiлотаж i таке можемо!
  Знову видно битву. Тут дiвчата з гламурного народу пiдтягли дрiт. I пiд гусеницi, потворних, незграбних танкiв оркiв пiдпустили струм. Той пройшовся розрядами i машини почали виходити з ладу. А в деяких навiть спалахнув бензин i почали рвати снаряди.
  Сталася детонацiя бойового комплекту оркiв. Спочатку одного, а потiм iншого танка. I це все стрiмко розривалося i горiло. Ось це пекельна панорама.
  Дiвчата ж шльопанi, голими, засмаглими, дуже спокусливими нiжками проспiвали:
  - Наша краса велика,
  Дiвчина повзе боса.
  Якщо трапиться орк,
  Йому рушить п'ятою в лоба!
  I знову красунi, щось та витворять. I машини бiля оркiв палають. А дiвчата показують свої голi, круглi, рожевi, дiвочi п'яти.
  Такi вони дiвчата - за ними божеволiють чоловiки у всьому всесвiтi. I це надзвичайно круто.
  Одна з дiвчаток ширяла на дельтапланi. I скидала на оркiв невеликi, але вбивчi бомби. Тi падали на кудлатих ведмедiв i вибухали, руйнуючи i вiдриваючи оркам голови.
  А саме дiвчисько вигнулося, як витончено виглядали лiнiї її тiла. На нiй були лише тоненькi трусики, що не приховують краси. Але вона показувала себе з найкращого боку.
  А як спокусливо виглядали її точенi, дуже витонченi, неповторнi нiжки. Ось ельфiйки. А обличчя у дiвчат такi нiжнi, i водночас мужнi. Фiгури дуже розвиненi i груди, i стегна, все на мiсцi пропорцiйно.
  Ось це дiвча - яких забути не можна.
  Ось i друга мчить на дельтопланi. I також майже без одягу. I дуже гарнi. Волосся у ельфiї рiзнокольоровi. У деяких одночасно всi кольори веселки.
  Часто ельфiйки носять сережки або дорогоцiннi брошки. Вони показують свою надзвичайну привабливiсть.
  Ельф взагалi може бути негарним. Якщо його покалiчать, то за допомогою магiї можна вiдновити так, що не буде навiть шрамiв. Але вбити ельфа чи ельфiйку, на жаль, можна.
  I вiйна є вiйною. Ось одному з юнакiв гламурного народу осколковим снарядом знесло голову.
  I це велике горе для матерiв. А ельфiйки вони не старiють. I виносять плiд буквально за мiсяць. А оркiв взагалi виробляє бiсiвська магiя, так самок у них мало. Зате орки смердять, i це дуже неприємно робить з ними спiлкування.
  Дiвчата ж смiливо пiдскакують i босими нiжками пiдкидають убивчу силу горошинки смертi. Тi летять дугою, i потрапляють потворних ведмедiв. Вибухаючи та руйнуючи їх.
  Воїтельки проспiвали:
  - Раз два три! Усiх оркiв розiрви!
  Гарнi дiвчата i ось вони з автоматiв як лупнуть чергами по тварах смердючим i волохатим. I стiльки звiрiв разом взяли та винищили.
  Але й тi вiдповiдають. У оркiв потужна артилерiя i випускають снаряди. Або починають наповзати лавиною.
  I знову летять снаряди з обох бокiв. Ельфiйки спритно падають, i потоки смертi пролiтають над ними.
  Воїтельки пищать:
  - Слава нашому царству - отас!
  I пiдморгують. Ось це красунi. У них кипляча лава анiгiляцiї i просто потоки енергiї. А якщо вони вже лупнуть за допомогою червоних соскiв грудей, то мало не здасться нiкому. Навiть орки одержують смертельнi труни.
  Дiвчата треба вiдзначити те, що вiд них i очiкується. I строчать з кулеметiв по ведмедях, що наступають. Тi падають i вибухають. Ось це справдi бiй. Причому кривавий, святий та правий. Дiвчата дуже лихi, i засмаглi з яскравим волоссям.
  Ось почали працювати i реактивнi, пусковi установки. Дiвчата i тут вiдрiзняються тим, що натискають на кнопки сосками груди схожими на бутончики троянд. I потужнi системи залпового вогню спрацьовують. I виробляють колосальнi спустошення у лавах оркiв.
  Дiвчата ж скидають нiжки вгору. I разом кричать:
  - Банзай!
  I знову пiдскакують, наче м'ячики пiнг-понгу. Ось якщо вони врiжуть, то реально й урiжуть.
  Орки, натрапивши на завзятий опiр дiвчат i юнакiв, зупиняються. I пiсля сильних ударiв по своїх позицiях вiдступають.
  Стiльки цих потужних ведмедiв обгорiло.
  А дiвчата з дельтапланiв скидають невеликi, але сильнi бомби. I вражають волохату рать, перетворюючи її на пекло. I одночасно дiвчата ще й босими пальчиками нiжок жбурляють у противника голки з отрутою. Ось це оркам та дiстається.
  Одна з красунь заспiвала:
  - Молодець, молодець,
  Вiн як лев б'ється.
  Лише вiд дiвки йому дiстається!
  I воїнки знову кинула на орка бомбу. А потiм дельтаплани повернулися назад, щоб поповнювати бойовий комплект. Що зробили з великим ентузiазмом.
  Ось такi тут дiвчата - суперклас! I як вони покажуть себе найвищою мiрою гламурними.
  I якщо i довбануть, то босими ногами закидають усiх противникiв, i буде подiбне вбивче.
  Запорука успiху дiвчаток - босi нiжки та червонi соски грудей. I вони справдi надзвичайно гарнi. I як ефективно використовують цi дари природи.
  Ось одна з дiвчаток взяла i червоним соском натиснула кнопку базуки. Вилетiла маленька ракетка, яка вразила великий потужний танк оркiв. I почала горiти синiм полум'ям машина. Орки вiд черг кулеметiв викошувалися та розбiгалися.
  Воїнки заспiвали, скеля зубки:
  - Раз два три чотири п'ять,
  Дiвко, орку в яйця дати!
  I вiдразу ж смiшки красунь. А б'ють вони волохатих ведмедiв капiтально. Ось ще одна войовниця жбурнула босими пальчиками нiжок пляшку з горючою сумiшшю. Та рвонула, i масу волохатих, i агресивних ведмедiв покрила плiвкою вогню. I це вогонь шерсть у оркiв так виїдає. I палить цю низку капiтально.
  Воїтельки ж не забувають показувати мови та демонструвати свою веселу та гламурну, i водночас смертоносну вдачу.
  Ось двi дiвчини, впираючи босими п'ятами на траву, натягли рогатку. У нiй вибуховий пакет iз вугiлля. I як запустять це забiйне по ворогу. Вибуховий пакет пролетить по дузi, i як довбає по скупченню оркiв. Тi запалають, наче бензин вiд запаленого сiрника.
  Дiвчата верещать вiд захоплення. Ось це вони ворогам так активно та ефективно дали.
  А потiм уже чотири дiвчата натягли, упираючись голими ногами рогатку бiльше. I також як вiзьмуть i запустять забiйний вибуховий пакет. Ось якщо звичайне тирсу використовувати, то вони рвуть сильнiше тротилу.
  А войовницi розгойдують розкiшними стегнами, талiї у них тонкi, а витонченi плечi, плюс ще й плитки преса. Проти таких дiвчаток орки насправдi безсилi.
  I знову за позицiями кудлатих, бурих ведмедiв б'ють гармати красунь, i куди бiльш нечисленних гарненьких юнакiв-ельфiв. I все виглядає просто чудово.
  А дiвчата тут чудовi. I зубки як скалять. I разом з тим спiвають iз великим ентузiазмом:
  Всi ельфи на великiй планетi,
  Повиннi завжди дружити.
  Повиннi завжди смiятися дiти,
  I у мирному свiтi жити...
  Повиннi смiятися дiти,
  Повиннi смiятися дiти,
  Повиннi смiятися дiти,
  I у мирному свiтi жити!
  Красивi дiвчата спiвають. Дитинство у ельфiв та й оркiв коротке - дуже швидко виростають до дорослих. Ось таке у них життя - суцiльна вiйна. Орков гине взагалi набагато бiльше, нiж ельфiв, але їх вiдтворює пекельна магiя, iнакше б гламурний народ давно б перемiг.
  Гарно i те, що дiвчата зазвичай в бою вважають за краще бути в одному лише бiкiнi. Але деякi воїнки надягають на себе рухливу броню, яку не беруть кулi. I рвуться з величезним ентузiазмом у бiй. А проти таких дiвчат - жоден прийом не проходить.
  Вiйницi, що й казати - показують рiвень, який нiкому не перевершити.
  I при цьому ще у дiвчини в бою гола п'ята, то орк буде точно в пекло. А войовницi покажуть себе з найкращого боку. I закидають оркiв гранатами за допомогою босих пальчикiв своїх таких нiжок, що притягують погляди чоловiкiв.
  А проти дiвчат вважай жоден прийом не пройде. А вони якщо треба так довбануть, що мало не здасться.
  Войовницi, що сiють чималий, i вельми руйнiвний страх при своїй ангельськiй зовнiшностi.
  I ще зрозумiло не забувають застосувати в бою свої червонi, i дуже яскравi, апетитнi немов полуниця соски.
  Немає вже проти таких войовниць, нiхто й нiколи не наважиться розкрити пащу. Вони порвуть її i ведмедям та вовкам.
  Ось кiлька дiвчат пробираються поповзом у тил волохатої армiї. Дiвчата розумiють, що перед ними завдання не з легких. Вони повзуть, щоб зробити диверсiю проти ведмедiв.
  I роблять це дуже вправно. Вiйницi не пасують.
  I орки здавалося, що не помiчають дiвчат у бiкiнi, але розфарбованих пiд колiр хакi.
  Одна з них iз синiм волоссям ельфiйка, цвiрiнькає:
  - Ось справдi смердить вiд цих оркiв. Таке вiдчуття, що вони вiками не миються!
  Ельфiйка з жовтим волоссям хихикає та пiдтверджує:
  - Так воно, по сутi i є! Ми дiвчата постiйно полощiмо себе, а цi звiрi немає!
  Ельфiйка з червоним волоссям розсмiялася i вiдзначила:
  - А хiба запах поту в оркiв не збуджує жiнок?
  Ельфiйка з бiлим волоссям розсмiялася i вiдповiла:
  - Звичайно ж нi! Скорiше гидко! I хочеться блювати!
  Дiвчина з синiм волоссям взяла i заспiвала:
  - Ельфи о, о, о,
  Ми володiємо темрявою бездонною!
  Ельфи о, о, о!
  Таємницi мiльйонних вкладiв!
  Дiвчина з жовтим волоссям з деяким сумнiвом вiдзначила:
  - За нинiшньої iнфляцiї - мiльйон не така вже й велика сума!
  Дiвчина з червоним волоссям посмiхнулася i пискнула:
  - Краще мiльйон у кишенi, нiж мiльярд у мрiях!
  Ельфiйка з бiлим волоссям погодилася:
  - Не сули журавля в небi - вiзьми синицю в руки!
  I дiвчата хором i з ентузiазмом заспiвали:
  - Ельфи, прошу вас тихiше, тихiше,
  Вiйни нехай згинуть у темрявi.
  Якщо знесло у ведмедiв злих дахи,
  Зробимо рай на землi!
  I войовнички взяли та розреготалися. I ось вони вже в тилу армiї злих оркiв. Дiвчата обережно пiдповзають до складу боєприпасiв. Ось двi дiвчини з синiм та червоним волоссям обходять орка вартового. Перерiзають йому горло i одночасно закривають рота ведмедевi, а точнiше пащу.
  Пiсля чого кидають до складу пляшку iз горючою сумiшшю. Виникає пожежа.
  А дiвчата, миготивши босими, рожевими п'ятами йдуть, i спiвають.
  Звiйтесь багаттями бочки з бензином,
  Дiвки босi пiдривають машини.
  Наближається ера свiтлих рокiв,
  Знайте, девiз наш простий: будь готовий!
  Дiвчата й справдi якщо вже заведуть, то їх нiчим не зупиниш. А склад iз боєприпасами у оркiв горить та палає. I ось уже починають детонувати снаряди.
  А войовнички знову смiються i показують мови, а вони в них довгi та спритнi.
  Дiвчина iз синiм волоссям запропонувала:
  - Давайте ще й аеродром пiдпалимо?
  Ельфiйка з жовтим волоссям зiтхнувши помiтила:
  - Там надто багато охорони!
  Ельфiйка з червоним волоссям вiдзначила:
  - А що толку, якщо орки тупi?
  Дiвчина з бiлим волоссям вiдзначила зi смiшком:
  - Якi орки не тупi, але ми їх ще не перемогли!
  Дiвчина з синiм волоссям вiдзначила, смiючись:
  - Їх дуже багато - виють не вмiнням, а числом!
  I дiвчата хором заспiвали:
  - Навчав цар ельфiв у лихих боях,
  Тримати у славi гламурний прапор!
  Батьком i братом цар ельфiв був,
  Сухар останнiй iз бiйцiв дiлив!
  I ось дiвчата знову повзуть дугою. По дорозi бачать трьох оркiв. Вони п'ють щось подiбне до розведеного спирту, тiльки з куди бiльш рiзким i неприємним запахом. I ще й курять - димлять, як паровози!
  Дiвчина з жовтим волоссям помiтила:
  - Ось не розумiю, кому потрiбний цей тютюн?
  Дiвчина з червоним волоссям заспiвала:
  - Цар ельф Америку вiдкрив,
  Вiдважний був моряк.
  Але водночас навчив -
  Весь свiт курити тютюн!
  Вiд трубки свiту,
  Що димив з трiумфуючим вождем,
  Звичка шкiдлива пiшла,
  У масштабi свiтовому!
  I дiвчата пiдiйшли до оркiв. I як урiзали їм по потилицях своїми голими, круглими, рожевими п'ятами. I вiдрубали. А потiм недовго думаючи перерiзали горло.
  Ельфiйка з червоним волоссям вiдзначила:
  - Одна викурена цигарка скорочує життя бiльше нiж на п'ятнадцять хвилин!
  Ельфiйка з жовтим волоссям хихикнула i промовила:
  - Якщо врахувати що ельфи, не старiючи, можуть жити бiльше тисячi рокiв, то... Зменшення не таке вже й велике!
  Ельфiйка з бiлим волоссям гаркнула:
  - Цигарки - це отрута! Певно, люди кажуть - гiрше нiкотину немає, в топку пачку цигарок!
  Ельфiйка з синiм волоссям помiтила:
  - I алкоголь теж дуже паскудне явище!
  Дiвчина з червоним волоссям кивнула i заспiвала:
  - Якщо вже п'єш, то не напiвся,
  Якщо напився, то не трапляйся!
  Дiвчина з жовтим волоссям прочирикала:
  - Ну, а якщо чувак помирав на вiйнi,
  Свою совiсть топила у тяжкому винi!
  Ну, а якщо реально пацан воскрес,
  Отримало дiвчисько кохання iдеал!
  Дiвчата розсмiялися i почали тупотiти босими нiжками куди енергiйнiше.
  Ось орки кiлька штук зайшли за кущi, щось хотiли робити. А дiвчата взяли i босими пальчиками нiжок кинули леза. Перерiзали оркам горло.
  Пiсля чого проспiвали:
  - Любов i смерть, добро i зло,
  Що святе, що грiшне, зрозумiти не судилося!
  Любов i смерть, добро i зло,
  А вибрати нам дано лише одне!
  Ось войовницi ще одного орка взяли та зламали йому спочатку щелепу, а потiм i шию. Пiсля чого забрали у звiра сигнальну ракетницю. Якщо її можна буде використовувати.
  Ельфiйка з синiм волоссям прочирикала:
  - Є у нас ракети, лiтаки,
  Найсильнiший у свiтi ельфiв дух...
  За штурвалом найкращi пiлоти -
  Буде ворог розгромлений на порох i пух!
  Ельфiйка з червоним волоссям додала:
  Лише зрада та пiдмога пекла,
  Може дати паршивим оркам шанс.
  Усiх зрадникiв у петлi знайде нагорода,
  Боги свiтла, люблять ельфiв нас!
  . РОЗДIЛ Љ 2.
  Дiвчата-ельфiйки пiшли в обхiд позицiй оркiв. Тут було багато колючого дроту. I босоногi красунi її прогризали ножицями. Стригли непогано. Потiм одному з оркiв ельфiйка з синiм волоссям встромила вiстря в пах. Той буквально окосiли вiд больового шоку. Вiйницi розреготалися i показали язички.
  Кров у оркiв коричнева i неприємна, дiвчата вiдстрибнули, щоб про неї не забруднитись. Та нелегко воювати з такими тваринами - їх навiть убивати гидко.
  Ельфiйка з червоним волоссям не зовсiм до мiсця буркнула:
  - Пiвроку погана погода,
  Пiвроку зовсiм нiкуди!
  Ельфiйка з жовтими заперечила:
  - Це на планетi Земля погода не бiса! А у нас навпаки вiчне лiто, на всiх планетах i чотири свiтила!
  Справдi на помаранчевому небi, свiтилося чотири великi зiрки - рiзних кольорiв, i це чудово!
  Вiйницi прогризли кусачиками дрiт. I ось вони повзком наближаються до аеродрому. Там уже видно лiтаки волохатої армiї пекла. Деякi машини дуже великi. Наприклад, стратегiчнi бомбардувальники. Скiльки смертельного вантажу вони можуть нести? Тут не порахуєш.
  Ельфiйка з червоним волоссям заспiвала:
  - Плавати хочуть верблюди,
  А слони лiтати...
  Скiльки чудес усюди,
  Що не порахувати!
  Ельфiйка з бiлим волоссям вiдзначила:
  - Ти чудово знаєш сам,
  Свiт наповнений чудесами.
  Тiльки цi дива,
  Ельфи можуть робити самi!
  Ельфiйка з синiм волоссям помiтила:
  - Тут уже довкола самого аеродрому дрiт пiд струмом. Так просто не перебратися!
  Ельфiйка з жовтим волоссям взяла i запропонувала:
  - А якщо перекинути презент смертi по дузi через дрiт верхи. Довбаємо по бомбардувальнику, i пiде ланцюгова реакцiя.
  Ельфiйка з червоним волоссям хихикнула i вiдзначила:
  - Це цiкава iдея! А якщо спробувати!
  Ельфiйка iз синiм волоссям вiдзначила:
  - Спочатку треба зробити пращу!
  I дiвчата хором кивнула. Не так просто її зробити з дерева та дроту, але войовницi як завжди на висотi. I якщо вже приступлять до справи, то не вiдступлять.
  Ельфiйка з бiлим волоссям прочирикала, розгойдуючи своїм пресом, i показуючи нiжками фiгурки вищого пiлотажу:
  - Ходiмо бiйцi на абордаж,
  У нас чудовий екiпаж!
  Дiвчата слiд вiдзначити красивi i розумнi i спритнi одночасно.
  Ось праща готова. I можна з дистанцiї запустити вибуховий пакет iз звичайного вугiльного пилу. Але якщо вона рвоне, то мало не здасться нiкому. I оркам тим паче.
  Дiвчата за допомогою босих нiжок налаштували пращу, i довбали. I ось заряд iз вугiллям летить по високiй дузi. I перелiтає натягнутий дрiт високої напруги, iз забiйним струмом. Навiть лягла заiскрило, пiд час польоту. А потiм потрапить прямо в черево стратегiчного бомбардувальника, з десятьма тоннами вибухiвки в утробi. I як пiсля цього вiзьме та рвоне.
  Наче вибухнула невелика атомна бомба.
  Щоправда, поки що в цьому свiтi ядерної зброї немає. I це зрозумiло на краще, тому що клiмат би загадали б. А ось лiтаки на аеродромi оркiв почали вибухати та розколюватися. А багато хто запалав, немов свiчки на тортi довгожителя. I як це все з великим натиском i азартом спалахнуло. I руйнацiї у оркiв пiшли колосальнi.
  Навiть до дiвчат донесло вибухову хвилю, змусивши їх ухопитися за краї дерев, у яких поламало верхiвки. I вдавитися в ґрунт босими, п'ятами нiжок.
  Далi домчався жар i запах паленого м'яса. Дiвчата вiдчула себе наче запрошеними, на чийсь пiкнiк. I це дiйсно запах свiжих баранячих туш.
  Ельфiйка з синiм волоссям прочирикала:
  - Як добре прилягти на траву,
  I щось смачне вм'яти...
  Влаштувати в лазнi круто парку,
  I ельфiв молодих покликати!
  Ельфiйка з жовтим волоссям помiтила:
  - Може, час нам звiдси змотуватись?
  Ельфiйка з червоним волоссям розсмiялася i вiдповiла:
  - У оркiв панiка, i ми назбираємо врожай!
  Ельфiйка з бiлим волоссям кивнула:
  - Природу дбайливо люди i охороняй,
  I збереш багатий урожай!
  Пiсля чого четвiрка кинулась у розбiй. Дiвчата стали виловлювати оркiв, що розбiгаються, i рiзати їм горла i животи. Ельфiйки це робили з величезним ентузiазмом.
  Хоча начебто й добрi. Але в оркiв тiла ведмедiв, i при цьому такi ублюдочнi фiзiономiї, що просто дивуєшся, як виносить таких земля.
  I дiвчат, якi люблять все прекрасне, цiлком можна зрозумiти.
  Ельфiйка з синiм волоссям зрiзала орку-офiцеру голову i заспiвала:
  Не треба голову втрачати,
  Не варто поспiшати.
  Не треба голову втрачати,
  А раптом та нагодi!
  Ти запиши собi у зошит,
  На кожну сторiнку!
  Усiх оркiв треба вбивати!
  Усiх оркiв треба вбивати!
  Усiх оркiв треба вбивати!
  Дiвчина з жовтим волоссям шпурнула уламок скла за допомогою босих пальчикiв нiжок. Перебила горло одному з оркiв, змусивши його випустити потiк кровi i прочирикала:
  -Всi нашi погляди лише продукт,
  Наших здiбностей, наших потреб...
  У нових реалiях всiм стало раптом,
  Вiрити у новi ельфiв знай цiнностi!
  I дiвчата недовго думаючи пiдбили i танк бiля оркiв. I той як загориться, наче метал просочений наскрiзь бензином. А за кiлька секунд усерединi машини почали рватися важкi снаряди, великого калiбру!
  Воїтельки вигукнули:
  - Слава воїнам свiтла,
  Слава великим ельфам.
  Наша батькiвщина оспiвана,
  У бiй атакуй не дрейфуй!
  Ось ельфiйки взяли i як голими п'ятами жбурнули сталевi уламки, i прямо по очах злих оркiв, заслiплюючи i вбиваючи ведмедiв. Пiсля чого проспiвали:
  - Цар є ельфiв - мудро керує,
  Роздає укази - судить слуг...
  Трон не терпить суєти i гавкання,
  I не метод - пiдкоряти переляк!
  
  Ну, а якщо бiй прийде суворий,
  Дiвчатам-ельфiйкам байдуже...
  Ти забудь печалi та докори,
  Краще руш по орку цеглою!
  I дiвча пiсля цих слiв як вiзьмуть i розсмiяються. I знову голими п'ятами пiдкинуть уламки. I вразять оркiв на смерть. I тi падають пробитi та вбитi, випускаючи фонтанчики коричневої кровi.
  Ельфiйка з синiм волоссям взяли i прочирикала:
  - За чудовий казковий свiт!
  Їй вiдповiла дiвчина з жовтим волоссям:
  - I за променi свiтла!
  I пiдкинула голою п'ятою вбивчий подарунок анiгiляцiї та спалювання оркiв.
  Ельфiйка з червоним волоссям взяла i заспiвала:
  - Я прошу не дивуватися нiкого,
  Якщо вiдбуватиметься чаклунство...
  Якщо буде, якщо буде, якщо вiдбуватиметься чаклунство!
  Пiсля чого всi дiвчата знову як плюнуть по орках. I пiднiметься справжня хвиля цунамi, яка накриває цих тварин i змушує горiти.
  Вiйницi не пасують, а б'ються злагоджено, i показують свiй величезний пiлотаж.
  А в iншому мiсцi б'ються двi ельфiйки у ролi снайперiв. Вони ведуть вогонь з дистанцiї орками. Пробивають їм голови, вибиваючи мiзки з голiв.
  Дiвчата сидять у засiдцi, на верхiвках дерев. I влучно ведуть вогонь. Пробивають солдатiв волохатою iмперiї, укладаючи їх буквально штабелями.
  Одна з них дiвчинка з волоссям бiло-червоно-бiлим запитала у напарницi з червоно-зеленою шевелюрою:
  - Ну як ми цим волохатим добро даємо!
  Войовниця-ельфiйка кивнула:
  - Не слабо!
  I знову дiвчата стрiляють. Ось бiло-червоно-бiла ельфiйка вразила генерала оркiв. Зробила це надзвичайно влучно. Вибила мiзки i прочирикала:
  - За царських ельфiв!
  На це ельфiйка з червоно-зеленою шевелюрою вiдповiла:
  - Царизм - тобi, що це подобається?
  Ельфiйка вiдповiла:
  - Не дуже! Але пiд час вiйни iншої форми немає!
  Ельфiйка кивнула i пискнула:
  - А я вiрю, що буде!
  I її мордочка вишкiрилася.
  Вiйницi працювали, вибиваючи ведмедiв. I їм здавалося, що низцi оркiв, що насуваються, не буде кiнця.
  I ельфiйки хором заспiвали, вбиваючи ведмедiв:
  Нi, сказали ми волохатим,
  Не потерпить наш народ.
  Щоб правив орк горбатий,
  Скажiмо просто виродок!
  I ось красунi взяли i босими пальчиками нiжок жбурнули в ведмедiв, що наступають, гранати, розкидавши їх у рiзнi боки. I комусь лапу вiдiрвало, а комусь голову.
  Ельфiйки показували свою агресiю проти виродкiв, з неприємними фiзiономiями.
  I навiть проспiвали:
  По тобi потоком, ллється кров червоною рiчкою,
  Противник фюрер з плетеною i на вигляд дуже крутий.
  Але ти не пiддайся йому
  Меч до рук вiзьми - зруйнуй сатану!
  Якщо ельф вiдважний, а не боягузлива воша,
  Фюрера з батогом - ти швидко приб'єш!
  Ось так войовницi показують свiй дуже iгристий i агресивний характер.
  А ось четвiрка ельфiйок скористалася панiкою i захопила один iз новiтнiх танкiв оркiв. I давай писати з кулеметiв - їх у нього цiлих шiсть. I так дiвчата лупили, причому при стрiльбi використовуючи босi пальчики нiжок.
  Ельфiйка з синiм волоссям взяла i проворкувала:
  - Несуть, несуть босу дiвку конi,
  З красунею такою надiю не загуби!
  Пiд сонцем доброти, i пiд зiркою "Погонi",
  Ти дiвчину кохай, ти дiвчину люди!
  Ельфiйка з жовтим волоссям iз цим погодилася:
  - Та так воно i буде, повернеться велике кохання!
  I кинула войовниця пальчиками босих нiжок убивчої сили презент смертi, якi вилетiв через вiдкритий люк танк. I вразив масу оркiв.
  Ельфiйка з червоним волоссям довбаючи по орках з кулеметiв, дотепно вiдзначила:
  - Є прикмета ось ми i ризикуємо,
  Дiвчатам босим може повести...
  Цих орком п'ятою зашахаємо,
  Не зможе орк себе врятувати!
  Ельфiйка з бiлим волоссям лупнула снарядом по танку оркiв, застосувавши свої босi, точенi нiжки. Пробила машину волохатих ведмедiв, змусивши її горiти.
  Пiсля чого взяла i заспiвала:
  Босонiж, тiльки босонiж,
  Дiвчатам-ельфiйкам хочеться боротися,
  Босонiж, тiльки босонiж,
  Ми дiвча свiтла так вмiємо битися!
  I знову танк ельфiв посилає снаряди, якi руйнують iз убивчою та точною силою машини оркiв. I змушують їх реально горiти. I це справдi танець босих нiжок ельфiйок i дiвчат небаченої краси!
  Воїнки хором заспiвали, ведучи вогонь по противнику:
  Слався босонога ельфiйка,
  У штормi, бурi та полум'я перемог...
  У тебе пряма видно спинка,
  Хоч часом буває багато бiд!
  I вони вишкiрили свої перлиннi, блискучi зубки. Пiсля чого прочiрiкали, пiдморгуючи i огризаючись:
  - Слава нашим хоробрим ельфам та ельфiйкам!
  Дiвчата виявилися дуже хоробрими i агресивними. I давай обстрiлювати оркiв дуже влучно трофейними снарядами. I активно спiвали, стрiляючи босими, дiвочими нiжками:
  - Слава нашiй Батькiвщинi ельфiйок,
  Будемо ми дiвчата найкращi...
  Вiдпускаючи дуже багато шпильок,
  Ми красунi святкуємо успiх!
  I войовницi разом як вiзьмуть i довбануть по орках, якi волохати, волохатi i смердючi.
  I проти таких красунь їм не встояти. Хоч цеглину викидай на голови оркам, чи бомбошки.
  Але волохатих ведмедiв чимало. Правда їх чисельнiсть i створює панiку i стовпотворiння. I орки в панiцi палять одна в одну. I стрiлянина така i колючий дим.
  Горить трава i рвуться боєприпаси. Повно руйнувань.
  Ельфiйка з синiм волоссям, взяла i заспiвала:
  - Наша Батькiвщина у ельфiв,
  Така гламурна i мила,
  За неї бiйся не дрейфi,
  У вiках славиться країна!
  I войовниця знову вискалює зубки, наче вона вовчиця. I пiдморгне сапфiровими очима.
  Ельфiйка з червоним волоссям, ведучи вогонь, вiдзначила:
  - Ламати, трощити i рвати на частини,
  Ось це життя, ось це щастя!
  Ельфiйка з жовтим волоссям, пальнула, натиснувши голою п'ятою на кнопку, по орках i заперечила:
  - Щастя у руйнуваннi немає!
  Ельфiйка з бiлим волоссям стрiльнула по волохатих ведмедiв з кулеметiв, викосивши масу оркiв i, пискнула:
  - Руйнування - це пристрасть,
  Все одно, яка влада...
  Влада завжди пила чужу кров,
  Разом ми вiдсвяткуємо кохання!
  Ельфiйка з синiм волоссям хихикнула i прочiрикала:
  - Фюрер з плетеними одразу в труну,
  Зберегти здоров'я щоб...
  Майте дiвки ви фiгурою,
  I чоловiкiв шукайте з шевелюрою!
  Пiсля чого красуня взяла, i показала свою довгу, рожеву мову, зображуючи з себе подобу кобри.
  Воїтельки знову як розсмiяються та покажуть свiй iмператив. Якщо розумiти, що це взагалi таке.
  Але дiвчата майже голi. I ось одна з них, з червоним волоссям, взяла та зняла лiфчик, i як натисне на кнопку рубiновим соском. I пiсля цього як вiзьме та довбане снаряд. I потрапить у танк з орками, i давай волохатих ведмедiв безпосередньо рвати. I дiвчата заспiвали:
  - Десь на бiлому свiтi,
  Там де завжди мороз.
  Орки тi зла ведмедi,
  Очевидно ламають вiсь!
  Ось чому морози,
  Плаче навколо зима,
  Дiвки кидають сльози,
  Править злий сатана!
  Вiйницi спiвають добре, але ще краще б'ються. I стрiляють так влучно, наче непереможнi амазонки.
  Нi, ельфи це справдi диво. I якщо вже стануть молотити, то проти них не встоїть жодна армiя. Ось такi дiвчата з рiзнобарвними зачiсками.
  Ще одна ельфiйка сидить у засiдцi та коригує вогонь з боку бiйцiв своєї гламурної армiї. I робить це дуже влучно та точно. Вражає з агресивною безпосереднiстю.
  Войовниця, що й казати непроста, а з хитрiстю. Ось вона здiйснює коректуру вогню.
  I iншi ельфiйки дуже влучно б'ють по орках, руйнуючи їхнi позицiї.
  Дiвчата, якi б'ються i бiльш рiдкiснi юнаки - показують чудове знання бою.
  Ось такi скажемо прямо тут ельфи - воїни гламурнi, але зовсiм не чавуннi.
  На лiтаках льотчики-ельфiйки зазвичай в одних тiльки трусиках. Вони дiвчата засмаглi та м'язистi. I ведуть вогонь за допомогою босих, точених нiжок.
  Не забуваючи втiм, застосувати ще й червонi соски. А вони груди у войовниць дуже пишнi та засмаглi. Стiльки у красунях енергiї та шарму, i такi потоки зарядiв радостi.
  I заспiвати войовницi теж можуть на висотi;
  Гiмн Батькiвщини у дiвчат крутих,
  Вони такi знайте...
  Адже не буває, баб знай блакитних,
  Вони в туфлях, хоч i босi!
  Ось так виглядають подiбнi пасажi дiвчат, якi злiтають вище за гори. Орлицi - реально орлицi!
  I їх нiщо не зупинить i нiхто не переможе!
  Ось такi войовницi покажуть себе. Видно, як бомбардувальник оркiв охоплений полум'ям, немов птах падає вниз, залишаючи за собою дуже зловiсний i чорний хвiст.
  А ельфiйки пищать:
  Скачуть дiвчата наче як конi,
  Нас не наздоженуть, нас не наздоженуть!
  Оркiв уроєм, оркiв уроєм,
  В землю ведмедiв бурих зариєм!
  Ось це дiйсно дiвчата що треба, їхнiй клас супер! I вони для оркiв, наче смертельнi укуси кобри. Вiйницi тут дуже симпатичнi. I у них соски грудей такi яскраво-червонi i блискучi, i солодкi на смак.
  У ельфiї дефiцит хлопцiв - один на дванадцять красунь, i це часто призводить до бiйок самок за самцiв. Ось у тваринному свiтi самцi б'ються за самок, а у цьому навпаки самки борються за самцiв, i це по-своєму здорово!
  Дiвчата на лiтаках збивають ведмедiв, використовуючи прийоми - подвiйнi з бочками та хвiст лисицi. Дуже вони це вправно роблять i пiдпалюють винищувачi.
  Войовницi навiть заспiвали:
  -Менi б у небо, менi б у небо,
  Дiвчата б'ють за справу!
  Вони босоногi ельфiйки, такi класнi та бойовi. I в них очi виблискують сапфiрами та смарагдами.
  А груди прикрашенi рубiновими сосками. Ось це дiвчата - найвищий клас.
  I голi, круглi п'яти красунь такi рожевi, з дуже витонченим вигином. I вони можуть босими пальчиками нiжок хапати i тролiв та своїх хлопцiв за носи.
  Летчицi б'ються, збивають лiтаки оркiв i спiвають, скелячи зубки:
  На просторах Батькiвщини чудової,
  Де ельфiйки босi бiжать...
  Буде все цiлком красунi втiшно,
  Ну фюреру прийде капут!
  
  Крав плюшевий фюрер багато,
  Справжнiй оркiв кровосос.
  Ми ельфiйки просто дочки Бога,
  Наш учитель Iсус Христос!
  I воїни взяли i знову випустили забiйної сили пульсари з червоних соскiв грудей. I давай цих оркiв молотити за допомогою мов, натискаючи на кнопки. А це ефективно та по-своєму навiть ефектно.
  Ось деякi дiвчата борються на штурмовиках. Вони теж очевидно босонiж i в бiкiнi.
  I воїнки виглядають дуже сексуально, коли засмаглi й у бiкiнi. А нiжки у них такi спокусливi, i пальчики настiльки рiвнi, з перламутровими нiгтиками. А при цьому ельфiйки ще й посилають ракети танками оркiв зверху, вражаючи вiйська ведмедiв.
  Особливо ефективно вести вогонь, використовуючи голi, круглi, рожевi п'яти. I ще зрозумiло i рубiновi соски грудей, якi такi блискучi, що у юнакiв ельфiв вiд подiбної насолоди зводить мови. А смакота чудова.
  А войовницi зi штурмовикiв б'ють по орках, демонструючи смiливiсть та неабияку вiдвагу. I дiвчата здатнi босими пальчиками нiжок натискати на кнопки скидаючи на голови ведмедiв смертоносний вантаж.
  Одна з войовниць з блакитним волоссям взяла i заспiвала, скелячи зубки:
  - Нам ельфiйкам дорога свобода,
  Нескiнченний океан кохання...
  У яскравий промiнь зливаються народи,
  Щоб морок розвiяти на шляху!
  Ось з лiтака летить невелика, але стрiмка ракета i вражає в борт танк волохатих ведмедiв. I горить машина оркiв, немов це свiчка чи палаючий смолоскип.
  Ельфiйка взяла i заспiвала:
  - Примарно все в цьому свiтi бурхливому,
  Життя - це мить, за нього i тримайся...
  Час тече мiж минулим та майбутнiм,
  I за мить - ельфiйка борись!
  Дiвчата, зрозумiло, таке витворяють, що не в казцi сказати, нi пером описати.
  Красунi вони першокласнi i дуже крутi та бойовi. I соски червоних грудей, справляють неперевершене враження. I з такими дiвчатами, куди ведмедям тягатися.
  Ельфiйка вiдважнi бiйцi, якi здатнi стрибнути в разi чого i вище за голову. Або червоним соском натиснути на кнопку i викинути колосальну, руйнiвну силу ракети, яка вдарить у велику самохiдку оркiв, i рознесе її на уламки.
  Ось, наприклад, повзе величезний двi тисячi тонн танк iмперiї оркiв, така ось колосальна i нi з чим незрiвнянна мiць.
  Ельфiйки бачать цей танк iз повiтря. Натискає дiвчисько своєю круглою, голою п'ятою на кнопку. I вилiтає великою, руйнiвною силою ракета, вражаючи монстра з повiтря i пробиваючи йому покриття.
  I дiвчина реве:
  - Дiвко ти воїн свiтла,
  Воїн добра та вiтру!
  Пiсля чого пiдморгує своїм прихильницям. А тi пiдморгують сапфiровими очима у вiдповiдь. Точнiше не прихильницям, а напарницям, але це вже деталi. Вiйницi, зрозумiло, не з тих, що схиляються перед труднощами. I посилають у величезну машину, ще одну ракету. Пробивають метал i змушують горiти бензин. Ельфiйки треба вiдзначити, дуже забавнi дiвчата, але б'ються вiдважно, i здатнi на багато чого. I так просто не зупинити їх.
  Тож не вiдступають войовницi, i при цьому демонструють свiй найвищий клас та полiт фантазiї.
  I ось величезний сухопутний лiнкор волохатих ведмедiв запалав, наче жаровня. I такий подарунок смертi отримали орки. Ось це справдi пiшла руйнацiя та загибель.
  Ельфiйка з рожевим волоссям, льотчиця високого класу, взяла i заспiвала, скелячи зубки:
  -По кривiй бiжать дорiжцi,
  Босi дiвчата нiжки.
  Набридло корову доїти,
  Хочу своє щастя подразнити!
  Iнша воїнка з блакитним волоссям, що йде хвилями, агресивно заспiвала, скелячи зубки:
  - Запрягу в хомут коня,
  I фортуна чекає на мене!
  Почулися пiсля цих слiв смiшки. А дiвчата треба вiдзначити у ельфiв, коли смiються, то здається, що це дзвенять срiбнi дзвiночки. I виглядає все дуже красиво.
  Ельфiйка кивнула, пiдморгнула сапфiровими очима i прочирикала:
  - Все сяє як блискавиця,
  Краса у ельфiв клас.
  Я ельфiйка як цариця,
  Довбанула орку в око!
  I войовниця знову показала свiй довгий i вельми хльосткий язичок. Який, здатний будь-кого придушити наче петлею.
  Орки з неба вiд ельфiв неабияк отримують. I їх тривiально вганяють у труну. Вiйницi показують свiй найвищий пiлотаж i агресiю великої хвилi. I потоки енергiї так i виходять з червоних соскiв грудей, чудових дiвчат.
  Якi насправдi показують, що їх нiхто не зупинить i не переможе.
  А вони покажуть свiй найвищий i найкрутiший клас.
  Одна з ельфiй взяла i мовою натиснула на кнопку. I випустила ракету, яка потрапила прямо до складу та боєприпасами бiля оркiв. I удар виявився нищiвним i сильним.
  I спалахнув цiлий фонтан несамовитого вогню та енергiї. I все навколо запалало. Мохнатi ведмедi корчилися, i з них злазила шкiра, i вони буквально згоряли наче шашлики з жирного м'яса. Ось це справдi було те, що несе колосальну руйнацiю та загибель. I не лише оркам. Серед них зустрiчалися й найманi тролi. Теж iстоти чарiвнi. Нехай i трохи тролiв було - помирати за чужу iмперiю немає сенсу. Хiба що битися за грошi. I, зрозумiло, ельфiйки теж iнодi можуть бути з добровольцями.
  Дiвчата з гламурного народу заспiвали:
  Звiйтесь вогнищами дiвчини-ельфи,
  Ми атакуємо в битвi не дрейф...
  Наближатися епоха свiтлих рокiв,
  Будемо прикладом, не для дурнiв!
  I воїнки знову показали свої довгi й дуже рожевi язики, i плюнули, висунувши голови з кабiн на оркiв.
  I їхнi плювки виявилися такими руйнiвними та забiйними, що частина оркiв фiгурально згорiла.
  Одна з войовниць iз волоссям кольору огiрка заспiвала:
  - Дiвчата, дiвчата, дiвчата,
  Час оркiв усiх вбивати!
  Дiвчата, дiвчата, дiвчата,
  Час по рогах чорту дати!
  Одна з ельф з помаранчевим волоссям помiтила:
  - Боса нога дiвчинки зажене чоловiка пiд пiдбор, а орка в пекло!
  . РОЗДIЛ Љ 3.
  А тим часом Володимир Путiн, який перетворився на орка, вiддав низку розпоряджень, i поринув у сон. I йому снилося, що щось не дуже приємне, хоч одночасно кумедне;
  Пiсля того, як росiйськi вiйська стали терпiти на територiї України поразку за поразкою, талiби вирiшили: настала їхня година. I завдали пiзньої осенi 2022 року удару по Таджикистану. Як i очiкувалося, таджицькi вiйська виявилися до вiйни готовi i насамперед морально. Бiльша їхня частина здалася в полон або розбiглася. Росiйська вiйськова база в Таджикистанi виявилася оточена, i талiби її атакували з усiх бокiв.
  Росiї довелося спiшно перекидати сили до Таджикистану i вiдкривати там другий фронт.
  А вiйська доводилося перекидати за кiлька кордонiв. Внаслiдок талiби розгромили росiйську базу. Частину солдатiв вирiзали, а частину взяли в полон.
  I президенту Росiї Володимиру Путiну довелося все ж таки з великим запiзненням оголосити загальну мобiлiзацiю, i перекидати в Таджикистан новi вiйська. I це, зрозумiло, наклало додатковий тягар i на економiку Росiї i на бюджет i сприяло падiнню популярностi Путiна в народi.
  Проте Росiя вела тепер бойовi дiї i проти талiбiв. Адже Афганiстан має майже сорок мiльйонiв населення - причому переважно молодого, i багато захопленої ранiше в американцiв технiки. I спробуй таку армiю здолати, навiть якщо iншi дивнi й не заважають Росiї перекидати вiйська через свої територiї. Як би там не було, у моральному планi росiянам приємнiше битися з моджахедами-талiбами, нiж зi своїми братами українцями. I тому, зрозумiло, в боях беруть участь i красивi, сексуальнi та гламурнi дiвчата.
  Що робить вiйну дуже цiкавою.
  У Таджикистанi навiть узимку майже немає снiгу. I дiвчата йдуть в атаку, хизуючи, босими, рожевими п'ятами.
  Наташа веде вогонь з автомата, водночас босими пальчиками нiжок жбурляючи руйнiвний подарунок смертi.
  Пiдскакують розiрванi на шматки тiла талiбiв.
  Воїтелька вигукує:
  - За наших гарних дiтей!
  Iнша воїнка Зоя теж веде вогонь з пiстолет-кулемета. Строчить з великою влучнiстю, вбиваючи моджахедiв. Тi валяться, наче пiдкошенi снопи пшеницi.
  А чарiвна дiвчина iз золотистим волоссям, кинула голою п'ятою горошинку смертi i проворкувала:
  - Русь собою країни захищала,
  Вiд навал пекельної сарани.
  I своїми грудьми прикривала -
  Усi народи матiнки-Землi!
  I войовниця як вiзьме та розсмiяється, показавши свiй повний зубок ротик. I з дуже пустотливою мовою, яка лиже не лише шоколадне морозиво.
  Августина, ще одна дiвчина, з-помiж тих, хто показує найвищий пiлотаж, i скошує талiбiв шеренгами, проворкувала:
  - Яблука на снiгу,
  Це дiвчаток грудей.
  Я тобi допоможу,
  Будуть крутi суддi!
  I войовниця знову жбурнула босими пальчиками нiжок убивчий подарунок анiгiляцiї. I розкидала безлiч талiбiв у рiзнi боки, вiдриваючи їм голови та кiнцiвки.
  Свiтлана теж скошує моджахедiв, i робить це з величезним ентузiазмом. У цьому дiвчиську стiльки напору та шаленої енергiї. Вона кидає босими пальчиками нiжок, великої, руйнiвної сили на смерть.
  I пiсля чого спiває:
  - О дiвчата босi, босi, босi...
  Ми махаємо косами, косами, косами!
  Дiвчата-войовницi так взялися за талiбiв, що просто у красунь п'яти виблискують.
  Справдi, росiйська жiнка - це велика сила. I вона ворогiв скошує, наче коса з моторчиком. I реально вганяє у труни, а то й у землю.
  Воїтельки ж показують свiй шалений темперамент i ревуть:
  Ми дiвчата-комсомолки
  Дуже любимо Ескiмо.
  Голосок красунь дзвiнкий,
  Буде нове кiно!
  I войовницi взяли i показали свої дуже довгi й такi пустотливi мови.
  Бiй, звiсно, талiбами непроста загадка. I хлопцi росiйськi гинуть у чималих кiлькостях. I приходить iз Таджикистану везти вантаж двiстi.
  Зрозумiло, в самому Росiї люди починають бунтувати - навiщо була потрiбна вiйна з Україною? Чи слiд Росiї платити життями своїх синiв та дочок у вiйнi в Таджикистанi? Питання очевидно цiлком природнi. Справдi, чи вартує вичинка?
  Крiм того, цiни зростають, а перемогами i не пахне. А тут ще й Зюганова вистачив iнсульт i паралiзувало кишенькового опозицiонера. Скiльки часу слухняний владi Геннадiй Андрiйович водить маргiналiв по колу та iмiтував квазiопозицiйнiсть. А тепер узяв i загнувся найзручнiший для влади лiдер найчисленнiшої та найпопулярнiшої опозицiї. А святе мiсце порожнiм не буває. Прийшли iншi, молодi i набагато агресивнiшi.
  I трон захитався...
  Але поки що йде вiйна з талiбами. Ось борються в небi дiвчата з-помiж льотчиць штурмової авiацiї.
  Анастасiя Вiдьмакова - одна iз уславлених войовниць рудої мастi. Вона вiдмовилася воювати проти України, але знищувати талiбiв будь ласка.
  Зрозумiло, багато воїн аси не хотiли вбивати своїх братiв слов'ян.
  А ось iз моджахедами - будь ласка.
  Анастасiя зробила пострiл по талiбах, за допомогою босих пальчикiв нiжок. Посла в афганцiв ракету i заспiвала:
  Як жили ми борючись,
  I смертi не боячись.
  Так босоногiй льотчицi презент!
  Iнша войовниця-ас теж гарна тiльки цього разу бiлявка Акулiна Орлова також б'ється iз душманами. Та талiбiв називають як у першу вiйну з афганцями душманами, чи духами. Противник правда сильний i великий числом. I у талiбiв та ППО своє є. У тому числi й захоплене колишня урядова армiя.
  Акулiна Орлова робить своїм лiтаком розворот, i йде вiд ракети "Стiнгер", пiсля чого дiвчина заспiвала:
  - Злий дух повзе по скелях,
  Ти спали його напалмом...
  Ну, якщо Талiбан,
  Застосуємо в бою обман!
  Ще одна дiвчина Маргарита Магнiтна. У неї волосся, наче сусальне золото. Дуже гарна дiвчина. I також категорично вiдмовилася воювати з Україною. Бо не пiднiме зброю проти братiв-слов'ян. Що викликало у багатьох схвалення. А талiби - релiгiйнi фанатики, i свого часу допомагали чеченським сепаратистам. Мало того Талiбан був єдиною у свiтi державою що визнав незалежнiсть Чечнi. I це очевидно наклало вiдбиток на вiдносини з Росiєю на багато рокiв.
  Маргарита Магнiтна готова боротися. Її босi пальчики нiжок натискають на кнопки. I талiбами летять колосальної, руйнiвної сили ракети. I вони розбивають бородатих афганцiв.
  Маргарита заспiвала:
  - Ех, Батькiвщино, нехай кричать уродина,
  А вона нам подобається, хай i не красуня!
  Сволоти довiрлива,
  Якщо править чекiст,
  Значить, буде фашизм,
  Гидота людства!
  Перша проталiна,
  Похорон Сталiна -
  Русь не буде Каїном,
  Хоч вона й поранена!
  I взяли воятки хором i прочирикали:
  - Не стерпiти слов'янам приниження,
  Ми за Україну все горою...
  Не потерпимо бiльше образи,
  Каїна ми у вир головою!
  Дiвчата на штурмовиках б'ють по талiбах, i розбивають i вбивають цих моджахедiв.
  Ось вони летять молотити духiв. А ось iз Таджикистану вивозять цинковi труни iз убитими росiйськими солдатами та офiцерами.
  Один iз таких солдатiв залишився без ноги. I спiває вiн сумно, iз захопленням i сльозами на очах:
  - У труну увiгнали абияк,
  I найсильнiший вовкулак,
  Все втискував i всовував,
  I щiльно утрамбовував!
  Дiвчата є i на танках. Дуже цiкава росiйська машина "Ведмiдь". Вона дуже важкий танк - понад сто тонн - експериментальна модель. Зрозумiло в нiй i екiпаж особливий чотири дiвчини. I у всiх iмена на Е!
  Ось, наприклад, Єлизавета натискає босими пальчиками нiжок на кнопки джойстика, i вражає дзот з талiбами i реве:
  - Слава комунiзму!
  Катерина, продовжуючи вести вогонь, з кулеметiв, i натискаючи червоним соском на кнопки, реве:
  - I без Зюганова! З лисиною та п'яного!
  Олена пискнула, натиснувши голою п'ятою на педаль:
  - За походи до Iндiйського океану!
  Єфросинiя теж вистрiлив, цього разу за допомогою своєї пустотливої мови i пискне:
  - За перемоги у штурмових боях!
  I дiвчата розсмiяються. Поливають бiйцiв Талiбан свинцевим дощем. Та роблять це дуже добре.
  Єлизавета, стрiляючи по супротивнику, задумалася. Справдi, якщо людина має мiзки - вiн розумiє що будь-яка релiгiя - це казка i людська фантазiя!
  Але чому так по всьому свiту поширилися рiзнi релiгiї? Причому багато всупереч здоровому глузду? Насправдi взяти наймасовiшу релiгiю: Християнство. Вiрити в Бога, розп'ятого на хрестi - це безглуздо. Справдi, якщо вiрити в Бiблiю, Бог стає якимось дивним i незрозумiлим.
  То вiн майже все людство топить водою - гинуть мiльйони людей, а рятується лише вiсiм людей. То, навпаки, на хрестi благає за катiв?
  Можна помiтити: Бог Старого Завiту дуже жорстокий, а в Новому Завiтi Христос надзвичайно добрий. I тут видно кричуще протирiччя. Справдi, якщо Iсус був би Богом-Сином, то повинен був спалити Содом i Гоморру. Адже там були i дорослi, i дiти, i жiнки. Хiба це не жорстоко?
  Та багато iнших можна перераховувати дуже довго прикладiв жорстокостi. Одне вбивство дiтей Єлисеєм чого варте.
  От i подумайте, у що люди вiрять. А влада ще й нав'язує релiгiю. Ось i зараз вони борються iз релiгiйними фанатиками талiбами.
  Адже попереджали - не радiйте з того, що США залишають Афганiстан - гiрше тiльки Росiї буде.
  Талiби, трохи вiдпочивши та користуючись тим, що в Росiї руки вiйною з Україною пов'язанi, взяли та завдали удару. I тут це було багатьом передбачено. I Росiї довелося передплатити. Причому, очевидно, проти своєї волi - занадто багато росiйських солдатiв загинуло на базi в Таджикистанi. Тож Володимир Путiн виявився втягнутим у ще одну вiйну. I настрої, зрозумiло, в суспiльствi стали набагато ворожi до чинного президента. Любов народу дуже мiнлива. А талiби, зрозумiло, правильно розрахували. Тим бiльше, США в цьому випадку задоволенi - стравили своїх ворогiв. I про Байден стали говорити: мудрий старець. Мовляв, як спритно все влаштував.
  Справдi, вiк та спорту, i мудростi не завада!
  Єлизавета знову стрiляє, i знову, зрозумiло, босими пальчиками нiжок. У танку та взимку досить тепло. А влiтку у Таджикистанi реально спекотно.
  Дiвчина взяла i заспiвала:
  -Якщо довго, довго, довго,
  Воювати, крушивши талiбiв...
  Якщо довго, довго, довго,
  Пiд укiс у бою бiгти!
  Можливо, можливо,
  То звичайно, вiрно, вiрно...
  Хоч часом таке немов,
  Можна Африку наздогнати!
  А в Африцi цiни ось такої висоти,
  А в Африцi грошi такої ширини!
  Схудли бегемоти,
  Обморожували кашалоти...
  А народ як папуга,
  Вирушай прямо в рай!
  Катерина вiдзначила з усмiшкою, натиснувши на кнопку джойстика танка, своїм червоним соском:
  - Щось мало в тобi оптимiзму!
  Єлизавета сердито вiдповiла:
  - Якщо президент моральний калiка i пройдисвiт, то яка може бути радiсть у пiдданих!
  Олена кивнула:
  - Так! Кажуть лиха бiда початок! Але саме надмiрне везiння i зробило Путiна надмiрно самовпевненим!
  Єлизавета кивнула своєю пiдфарбованою пiд блакитний колiр головкою:
  - Та я завжди думала, що стiльки везiння однiй людинi давати не можна - вiн сiдати на бiлого коня, в сенсi починає вважати, що йому море по колiна. I потiм як стара, яка захотiла стати Богом - виявляється у розбитого корита!
  Катерина iз цим погодилася:
  - Так! Занадто багато у Путiна було везiння, i це його розбавило. Як свого часу удача любила - Наполеона, Гiтлера, Iвана Грозного, а потiм вiд них вiдвернулася.
  Єфросинья помiтила:
  - Микола Другий був дуже невдачливий, але при цьому добрий i порядний цар. Ось, наприклад, думаєш, пощастило йому хоча б трохи у вiйнi з Японiєю. Наприклад, чи не загинув адмiрал Макаров, i все могло б бути iнакше. А адмiрал Макаров загинув через цiлу серiю малоймовiрних збiгiв. Чомусь вiн не наказав тралити мiноносцями вiд мiн, i нiхто з його пiдлеглих не дав такого наказу. I мiна, швидше за все, була росiйська, i вiд однiєї мiни не мав великий броненосець затонути. I навiть у цьому випадку адмiрал Макаров мiг би врятуватися, як, наприклад, врятувався Кирило Романов.
  Єлизавета погодилася:
  - Та невелике везiння Миколi Другому, могла б дати Росiї набагато бiльше, нiж багато везiння бездарному Володимиру Путiну! Наприклад, адмiрал Макаров мiг перемогти японцiв на морi малою кров'ю, i тодi вiйна iз самураями не коштувала б великих жертв. А якби виграла царська Росiю вiйну з Японiєю, то й першої свiтової вiйни, швидше за все не було б. Так авторитет у армiї iмперiї був надто високий i нiмцi не зважилися б оголосити вiйну!
  Олена кивнула:
  - Можливо! Хоча одним Макаровим не вичерпується кiлькiсть невдач та невдачi у вiйнi з Японiєю. Хоча треба визнати супротивник був сильним. Але з iншого боку, якби броненосець "Ослябi" не затонув би так швидко, навiть пiд час бою при Цусiмi ескадра могла б цiлком прорватися до Владивостока! А так вiйна з Японiєю виявилася такою невдалою!
  Єфросинья помiтила:
  - Зате вiйна в сорок п'ятому роцi з Японiєю виявилася напрочуд легкою та успiшною. Немов у Японiї закiнчився лiмiт везiння. Втiм, на жаль, перемога Сталiна привела до влади над Китаєм комунiстiв, i появi дуже сильної i небезпечної iмперiї, яка ледь не напала на СРСР при Брежнєвi. Та й зараз Китай лише прикидається другом. А сам хоче вiдiбрати у нас землi до Уралу.
  Катерина кивнула:
  - Так! Якби тодi перемогли японцiв, була б замiсть пiвночi Китаю Жовторосiя, i Православ'я прийшло б у пiднебесну iмперiю. А що сталося внаслiдок легкої перемоги Сталiна над японцями. Народження атеїстичної iмперiї та могутнього монстра на кордонах з Росiєю!
  Єлизавета вiдзначила, вискалив зубки:
  - Ось i вiр пiсля цього у Християнського Бога. Перемога над Японiєю дала б нових десяткiв мiльйонiв православних вiруючих. А натомiсть у Росiї прийшов до влади агресивний атеїстичний режим. А потiм кривавий сталiнський режим принiс атеїзм i до Китаю. I виникла жорстока iмперiя Мао. Ось справдi не розумiю, чого хотiв Бог!
  Олена помiтила:
  - Або Бога взагалi немає! Або Сатана набагато сильнiше, нiж говорить про це Бiблiю, або плани Всевишнього, незбагненнi для нас!
  Єфросинья помiтила:
  - Зазвичай жорстокi царi бiльше й процвiтають! Єдиним винятком був, мабуть, Олександр перший - цар iнтелiгентний, добрий, лiберальний, джентльмен i мухи не оббитий. I разом успiшний!
  Єлизавета помiтила:
  - I Катерина Друга не вважалася жорстокою та злою правителькою, i теж була дуже успiшною. Правда вона була повiєю, i взагалi людина не зовсiм хороша. Заборонила селянам скаржитися на своїх панiв. Навiть дивно, що стiльки везiння було дано такiй паскуднiй особi!
  Олена кивнула:
  - Та й вiр пiсля цього у Християнського Бога! Коли - злi та пiдлi найуспiшнiшi!
  Катерина заспiвала з люттю:
  На насильствi тримається свiт,
  Вулкан лютi хлюпає з розмахом.
  Напруга вища сил,
  Прокидається з болем i страхом,
  Тiльки страх нам подарує друзiв,
  Тiльки бiль спонукає працювати,
  Тому я хочу все сильнiше,
  Гiперплазмою в натовп вибухне!
  Єлизавета зiтхнувши помiтила:
  - Так був Чингiсхнан грубим язичником. Не вмiв нi читати, нi писати, а захопив пiвсвiту. I мусульмани, i християни у боротьбi з ним програвали. I ось питання: де був у цей час Всемогутнiй Бог? I чому язичництво монголiв перемогло Монотеїзм: Iсламу та Християнства?
  Єфросинья помiтила з усмiшкою:
  - Так само можна запитати: а де був Всемогутнiй Бог, коли Каїн убив Авеля? Чому допустив першу братовбивчу вiйну в iсторiї людства?
  Олена посмiхнулася i пiдбила пiдсумок:
  - Так можна сперечатися до нескiнченностi, але нiколи не доведеш, нi те, що Бог є, нi те, що Його немає?
  Катерина зазначила:
  - Щодо Iсуса Христа я дуже сумнiваюся. Нещаснi, забитi юдеї цiлком могли прийняти сильного, обдарованого гiпнотизера - типу Анатолiя Кашпiровського за месiю i обожнювати. Якщо подивитися статистку чудес Анатолiя Михайловича, то вiн крутiший за Христа!
  Єфросинiя хихикнула i заспiвала:
  - Дай Боже слiпим очi вiдкрити,
  I спини випрямити горбатим.
  Так Бог, бути Богом хоч трохи,
  Але бути не можна трохи розiп'ятим!
  I дiвчата знову взялися до талiбiв. Натискаючи босими пальчиками нiжок на кнопки джойстика, вони скошували численних моджахедiв i укладали їх буквально пачками. Бородатi талiби гинули пiд кулеметними чергами i пострiлами осколково-фугасних снарядiв. Пiшла неабика потiха, з масовим винищенням релiгiйних фанатикiв.
  А ось Оленка зi своїм батальйоном iз гарних дiвчат, якi, незважаючи на прохолодну, зимову погоду Таджикистану атакують талiбiв босонiж.
  Вони, щоправда, у коротких спiдницях, i тiла прикривають бронники iз кевлару.
  Бiжать красунi в атаку, i спiвають:
  - Злий талiб повзе по скелi,
  Але дiвчата крутiшi за всiх...
  Довбанi його напалмом,
  Ми вiдсвяткуємо успiх!
  I блиснуть дiвчата перлинними зубками.
  А потiм Анюта босими пальчиками нiжок жбурне в моджахедiв горошинку з вибухiвкою. I та рознесе талiбiв у рiзнi боки, наче кошенят.
  Дiвча взяла i проспiвала:
  - Слава Вiтчизнi, слава,
  Танки рвуться вперед.
  Дивiзiї дiвчат у бiкiнi,
  Вiтає росiйський народ!
  Руда Алла теж веде вогонь по бородатих ворогiв, викошує їх i спiває:
  - Смiялася Русь над цим Талiбаном,
  На всi вiки, на те вона i Русь!
  I дiвчина теж вiзьме i по моджахедах босими пальчиками нiжок забiйну лимонку жбурне. I розкидає ворогiв на всi боки.
  I як засвистить, на все горло.
  Кiлька десяток ворон виявилися оглушеними. Вони отримавши серцевий напад упали на голови голених наголо талiбiв, i їх пробили. Пiсля чого войовниця прочирикала:
  - Справа дуже сперечається у нас,
  Вiрю, буде просто найвищий клас!
  Талiбан я знаю, переможемо,
  Адже над нами гордий херувим!
  Марiя ще одне з дiвчат у бiкiнi, взяла i свиснула. I босими пальчиками нiжок шпурнула в ворога величезної вбивчої сили, вельми руйнiвний подарунок смертi. Покрамсала бiйцiв талiбiв, i проворкувала скеля зубки:
  - Навколо Росiї величезний туман,
  I пре на Вiтчизну боєць Талiбан!
  Олiмпiада воiстину дiвчина-богатир. Вона велика i водночас у неї волосся свiтло-русяве. Войовниця має розкiшнi стегна, та сильний прес, який викладено шоколадними плиточками. Ну проти такого дiвчинки-звiра реально нiкому не встояти.
  I ось вона своїми потужними, мускулистими, босими ногами пiдняла цiлу дiжку з вибухiвкою i як жбурне її в талiбiв. I помчала ця бочка з великою, вбивчою швидкiстю. I як врiжеться у моджахедiв, буквально розриваючи їх.
  Войовниця-богатир у радостi взяла i заспiвала:
  А над Муровим небо хмуриться,
  Пiднiмається свiтла зоря.
  Ми як дочки Iллi Муромця,
  Своєю силою хвалилися не дарма!
  Справдi приємнiше воювати i вбивати талiбiв, нiж битися зi своїми братами-українцями. Тут я думаю будь-хто погодиться - що братiв вбивати грiшно. I Володимира Путiна вже вiдкрито називають у росiйських вiйськах - Вовка-Каїн!
  Олiмпiада в лютi проспiвала:
  Ну, скiльки можна братiв вбивати,
  Адже людина повiр, народжена для щастя...
  На фронт не вiдпускає сина мати,
  I навiть влiтку на вiйнi негода!
  Пiсля чого дiвчина-богатир як вiзьме та набере у легенi повiтря та засвистить. У багатьох сотень ворон вiдразу ж вiдбувається серцевий напад, i вони непритомнiють. I їхнi гострi дзьоби летять вниз, i пробивають черепи талiбiв, що насiдають на позицiї росiйських вiйськ.
  Олiмпiада, свистами збиваючи ворон i примушуючи їх оглушеними падати, взяла i прочирикала:
  Та, та, та - стукають копита,
  Ту, ту, ту - вдарив кулемет!
  Армiя талiбiв на голову розбита,
  А армiю дiвчат нiхто не розiб'є!
  Маруся теж веде вогонь по солдатах армiї Талiбан, що насуваються. Показує свiй характер i високий клас. Її автомат скошує моджахедiв цiлими шеренгами.
  Дiвчина кидає босими пальчиками нiжок забiйний подарунок смертi. Вибиває масу бойовикiв Талiбан, i пищить:
  - Класика вiйни,
  Це дiвцi босiй бути...
  Доньки та сини,
  Перетворимо всiх на дичину!
  Воїтельки справдi краса.
  Мотрона, стрiляючи по талiбах i кидаючи босими пальчиками нiжок подарунки руйнування, прочирикала:
  - Слава дiвчатам у бiкiнi,
  Вони б'ють моджахедiв.
  Ножi у дiвчат босi,
  Атакують до обiду!
  Дiвчина з тонкою талiєю i розкiшними стегнами, стрiляє по талiбах, що насуваються. Робить це дуже вправно та влучно. Скошує їх немов газонокосаркою i спiває:
  - Дiвка польку танцювала,
  На лужку в ранню годину ...
  Хвiст лiворуч, хвiст праворуч,
  Це полька Карабас!
  I ось войовниця знову жбурне в ворога вбивчий подарунок босими пальчиками нiжок. I масу талiбiв покладе.
  Ось борються Вiкторiя та Веронiка. Обидвi дiвчата дуже крутi. I стрiляють надзвичайно влучно.
  Вiкторiя кинула голою п'ятою забiйної сили подарунок анiгiляцiї. Порвала безлiч душманiв i пискнула:
  - Грошi тануть у гаманцi,
  Тануть капiтали.
  А росiйською мовою -
  Грошi означає манни!
  Ще одна дiвчина натиснула червоним соском грудей на кнопку, яка врубала оглушливий ультразвук, i пустила його повiтрям. I вже тисячi ворон посипалися на голi голови талiбiв. I давай їх пробивати.
  Руда дiвчина заспiвала:
  Росiю атакують моджахеди,
  Їх дуже багато пре Афганiстан...
  За билися тодi в Афганi дiди,
  Тепер пiдняв меч грiзний Талiбан!
  
  Але дiвчата босi не здаються,
  Вони покажуть просто вищий клас.
  З армадою Талiбану жваво б'ються,
  I вражають прямо в око!
  I войовниця босими пальчиками нiжок як жбурне вбивчої сили подарунок анiгiляцiї. I вiд нього всiм дiстається.
  Алiса та Анжелiка обстрiлюють талiбiв за допомогою снайперських гвинтiвок. I роблять це надзвичайно влучно. I ведуть такий ось точний вогонь.
  Алiса взяла i заспiвала:
  Для душмана буде труна,
  Зберегти здоров'я щоб...
  Дiвчата бiгають взимку роздягненi!
  I ламають спини моджахедами!
  I войовницi разом взяли та показали мови!
  I потiм стрiльнула Алiса, застосувавши при натисканнi кнопки червоний сосок грудей. I вибила дюжину талiбiв.
  Алiса взяла i прочирикала, вискакувавши зубки:
  - За Вiтчизну та свободу до кiнця,
  Дiвчата босi в бiкiнi,
  Ви такi героїнi.
  Змушуючи в унiсон стукати серця!
  Анжелiка пiдтвердила:
  - Стукати в унiсон! Це круто!
  . РОЗДIЛ Љ 4.
  Вiйна мiж талiбами та Росiєю тривала. Афганiстан - це велике населення, багато молодi - голодна, зла, агресивна.
  I вони в Таджикистанi воюють, поки в Росiї руки пов'язанi з вiйною в Українi, яку пiдтримує бiльша частина свiту.
  I талiби користуються цим.
  Але на боцi Росiї борються дуже босi й гарнi дiвчата. Бої йдуть хвилями.
  Наташа стрiляє по моджахедах. Вони використовують забiйну силу кулемет типу дракон. I сипле на талiбiв кулi.
  I тi падають насiдаючи на дiвчиськом. Ось впаде збитий iз саморобної, зенiтної установки росiйський вертолiт. Його збили талiби. Правда на гелiкоптерi не дiвки, а чоловiки, i їх не дуже шкода.
  А Наташка дiвчина та ще босонога в бiкiнi. А коли ти майже голяка, то тебе конкретно нiхто не втримає, i не зупинить.
  Наташка жбурнула босими пальчиками точених нiжок убивчої сили подарунок анiгiляцiї. Розкидала в рiзнi боки талiбiв i заспiвала, скеляючи перлиннi зубки:
  Ось зима, зима, зима,
  Почалася раптово.
  Шалено мете, мете -
  Буде краще завтра,
  Завтра, завтра, завтра!
  А нинi новий рiк!
  Справдi, в Таджикистанi на Новий роки випав снiжок. I тепер росiйськi дiвчата залишають босi, точенi слiди на снiгу, i це виглядає дуже красиво.
  Зоя взяла i заспiвала:
  Раз два три -
  Процесори протрiй!
  Чотири, вiсiм п'ять,
  Пiшли в лапту грати!
  I дiвчина босими пальчиками нiжок як запустить вбивчу силу смертi.
  Зоя взяла i заспiвала, вискалив зубки:
  Раз два три чотири п'ять,
  Вийшов зайчик погуляти.
  Ось дiвчисько вибiгає,
  Моджахеда вбиває!
  I Зоя взяла i показала свою довгу мову.
  А ось вогонь веде й Августина. Таке дiвчисько, крутiше за яке не буває. I пише з убивчим апломбом. Скошує моджахедiв без зайвих церемонiй. Пiсля чого починає спiвати;
  Якщо нiкудишнiй тил -
  Не допоможе ратний запал.
  Ну, а якщо запалу немає,
  Тил пiде вороговi в обiд!
  I руда Августина як вiзьме, так i жбурне презент анiгiляцiю, босими пальчиками нiжок. I реально стiльки душманiв розiрве, що жах.
  Августина, звичайно, не прогавила можливостi заспiвати:
  Я гола бувала,
  По полю так скакала!
  По полю так скакала.
  Кулацький пiдспiвувала!
  I дiвчисько вiзьме i очима що сяють сапфiрами так i блисне. А очi в неї гарнi. А мова дуже навiть пустотлива. I такий моторний, i такий заводний. Ну просто наче це якийсь соковитий апельсин.
  Свiтлана теж б'ється. I босими пальчиками нiжок жбурляє презенти анiгiляцiї. Якi такi забiйнi та руйнiвнi.
  А поряд талiби взяли та пiдбили росiйський танк. I машина армiї Росiї почала рватися на частини, детонувала бойовий комплект. I знову гинуть чоловiки.
  Але Свiтланi смердючi чоловiки не потрiбнi. Їх треба катувати. I дiвчина взяла та заспiвала:
  Чоловiки, чоловiки, чоловiки,
  Ви просто великi корови,
  Коли дiвки вас вбивають,
  Вони землю так очищають!
  Справдi, талiби - це звiрi.
  Спiймали якось гарне дiвчисько-розвiдницю. Ну i для початку взяли її i пiднялися на дибу. Вивернули iз рук суглоби, що дуже боляче.
  Потiм на босi нiжки дiвчата повiсили колодки, якi скували їй кiсточки. I потiм взяли i розпалили багаття пiд її голими, i витонченим вигином пiдошвами.
  Дiвчинi-росiянцi було дуже боляче. Талiби, перш нiж смажити їй п'яти, взяли та змастили ступнi олiєю. I тому пiдошва пiдгоряла повiльно, i було боляче. I дiвчина стогнала та ревiла. А талiби заразом i били її по спинi та бокам батогом. Потiм вирiшили посилити тортури. Дiстали розпечений дрiт i давай лупити красуню по спинi, i грудях.
  А як це боляче. Особливо коли талiби стали росiйськiй дiвчинi крутити червонi соски розпеченими щипцями. I вона так ревла.
  А головних ватажок загону талiбiв просто балдiв вiд тортур. I скалив свої золотi зуби.
  Дiвчина-росiянка у вiдповiдь плюнула. Пiсля чого їй стали ламати пальчики босих нiжок. Що дуже боляче. I дiвчисько вiдключилося вiд моторошного, нестерпного болю.
  Але талiби продовжували катувати. Спочатку привели до тями дiвчину, виливши вiдро крижаної води. А потiм встановили на її тiло датчики та електроди.
  Пiсля чого двоє хлопчакiв стали крутити педалi динамо-машини. Пiшов струм i дiвчисько засмикалося вiд пекельного болю. I справдi коли по тiлу
  Проходять електророзряди це страшно, слово проносяться табуни коней. I справдi тут будь-яка дiвчина завиє.
  I хлопчики педалi крутять, а оголена дiвчина диким вовком виє. I їй дуже боляче. А реву просто нестерпно.
  А крiм струму росiйському дiвчиську ще талiби смажать i п'яти, якi вже вкрилися великими пухирями. А також б'ють по спинi розпеченим дротом. I б'ють з люттю та вiдтяжкою.
  I заразом ще посилили муку. Стали дiвчину розтягувати, i вiшати на колодку новi й новi гирi, щоб капiтально вивернути їй суглоби.
  Головний бандит талiбiв проспiвав:
  Який бiль, який бiль,
  Буде рахунок матчу: п'ять - нуль!
  Ну що з дикунiв вiзьмеш. Вони катували так дiвчат дуже жорстоко, але не особливо витончено. Хоча в лоно Венери i тицяли електроди i як пiсля цього влiплять струм.
  Талiби - це варвари. Ось вони за грошi, що виручили за наркотики, закупили у Китаю цiлу армаду танкiв. Справдi, Китай - це союзник i друг Росiї ситцевий.
  I талiби поперли своїми танками на ворога.
  А ось проти них чотири росiйськi дiвчата на Т-95. Вони очевидно босонiж i в бiкiнi.
  I що ж?
  Єлизавета пальнула по моджахедам за допомогою босих пальчикiв нiжок i прочирикала:
  - Слава Батькiвщинi слонiв!
  Катерина теж лупакнула, по талiбах, застосувавши босу, круглу п'яту i запитала:
  - А що за Батькiвщина слонiв?
  Єлизавета, скелячи зубки, вiдповiла:
  -Звичайно ж, Росiя!
  Катерина хихикнула i вiдповiла:
  - А я думала Iндiя!
  Олена лупнула по душманах за допомогою червоного соска грудей, перед цим знявши з себе лiфчик i, пискнула:
  - А я думала Батькiвщина слонiв Африки!
  Єфросинiя натиснула на педалi голими, круглими п'ятами i заспiвала:
  - Маленькi дiти,
  Нi за що на свiтi...
  Не йдiть в Африку гуляти....
  В Африцi акули, в Африцi горили,
  В Африцi великi крокодили!
  I вся четвiрка босоногих дiвчат, з оголеними грудьми, з блискучими червоними сосками заспiвала:
  Вас кусатимуть,
  Бити та кривдити....
  Не ходiть дiти до Африки гуляти!
  В Африцi розбiйник,
  В Африцi лиходiй,
  В Африцi жахливий Бармалей!
  Буде вас кусати,
  Бити та ображати...
  Не ходiть дiти до Африки гуляти,
  В Африцi жахливий,
  Шалений лиходiй,
  У нiй раптом опинився Бармалей!
  Вiн бiгає Африкою i їсть дiтей!
  Так, дiтей! Так, дiтей!
  Смiх смiхом, але коли талiби спiймали росiйського хлопчика рокiв чотирнадцять, то взялися за нього серйозно. Спочатку роздiли i пiднялися на дибу.
  Потiм душман у чалмi i з бородою почав припiкати його голе, мускулисте тiло пiдлiтка лозиною з розпеченим залiзом.
  Потiм до голих грудей хлопця, кат-талiб пiднiс зiрку з розпеченого залiза i приклав до неї.
  Хлопчик закричав вiд моторошного болю i знепритомнiв. Пiсля чого хлопчика привели до тями. I затиснули його босi, ще майже дитячi нiжки у колодку. I стали на гаки у колодцi вiшати гирi. I це було дуже боляче. Юне тiло хлопця сильно розтяглося, i хлопець буквально зiйшовся стогнанням.
  Росiйського хлопчика продовжували катувати. Змастили босi пiдошви нiжок олiєю. А потiм розпалили пiд ними багаття.
  I як пацан пiсля цього дико волав. Та це було дуже боляче.
  Хлопчик продовжував репетувати i його били батогом талiби.
  Потiм взяли пiддiли пацана за ребра гаками. I знову капiтально вивернули.
  Пiсля чого талiби заспiвали:
  Усiх невiрних винищимо,
  Нехай вони пiдлiтки.
  Ось над нами херувим,
  Усiх заженемо в дошки!
  Пiсля чого хлопчику з Росiї зламали розпеченими щипцями, всi пальцi на босих ногах. I робили це талiби повiльно, щоб завдати кам якомога бiльше гарненькому хлопчику болю. А потiм стали розпеченими до бiла щипцями ламати юному воїну та ребра.
  Так вони йому зламали їх так, що не залишилося у хлопчика жодного цiлого реберця. I хлопчик помер вiд болючого шоку.
  Перед смертю моджахеди вiддавили пiдлiтку та яйця. I це було дуже боляче.
  А тим часом Анастасiя Вiдьмаком завдавала ударiв по талiбах зi штурмовикiв. Вона у своїй використовувала реактивнi ракети. Натискала на кнопки джойстика за допомогою босих пальчикiв нiжок i наспiвувала:
  Все вище i вище та вище,
  Задер фюрер свiй качки нiс.
  Часом у нас зносить дахи,
  Однак талiб не дорiс!
  Акулiна Орлова теж завдає ударiв по супротивнику. Робить це дуже точно, i використовує для натискання на кнопку свiй червоний сосок грудей. А поряд вибухає росiйський штурмовик. А йому потрапив забiйний подарунок талiбiв. Можливо щось китайське виробництво. I так капiтально довбає.
  Акулiна заспiвала:
  - Якщо чоловiк вiдразу в труну,
  Зберiгаючи життя щоб...
  Будьте ви дiвчата босими!
  I войовниця як вiзьме та розсмiється. Нiжки у дiвчини незважаючи на зиму взуття не знають. I п'яти у неї круглi та буквально блищать. Ось це дiвчина - просто супер.
  А соски грудей у неї червонi, i сяють, немов макiвки церков. Ось це бойова, так скажемо дiвчина.
  Та чоловiкiв вона не любить. Хоча i iз задоволенням використовує свою мову для втiхи. Справдi як приємно стикатися своїми червоними сосками, з полуничними сосками iншої дiвчини. Щоб це було чудово.
  Акулiна взяла i заспiвала:
  Про цю дiвчину босий,
  Я забути нiяк не мiг.
  Здавалося камiння брукiвки,
  Терзають шкiру нiжних нiг!
  I Акулiна як вiзьме i згорне свої сапфiровими очима.
  Ось воно дiвчисько вищого рiвня та класу.
  А Маргарита Магнiтна теж льотчиця. Обидвi дiвчата дуже люблять лежати один навпроти одного i стикатися сосками блискучими як рубiни.
  Втiм, i чоловiками вони нехтують.
  Ну, а поки Маргарита вiзьме i довбає по моджахедах з великою, забiйною силою.
  Пiсля чого заспiває:
  Ах якi нiжки,
  Як хорошi...
  Ти не бiйся крихта,
  Телефон запиши!
  I Маргарита як вiзьме та покаже свою мову. Вона дiвчинка надзвичайно бойова.
  I її босi пальчики нiжок посилають убивчi презенти смертi.
  Акулiна Орлова заспiвала зi смiшком:
  - Маргарита, вiкно вiдчинене,
  Маргарита ти пам'ятаєш, як усе це було!
  Анастасiя Вiдьмакова кивнула:
  - Та баби! Ми всi можемо i ворогiв капiтально зiтремо!
  I дiвчата хором заспiвали:
  Наша армiя сильна,
  Охороняє свiт вона...
  Нехай талiби наступають,
  Їхнє дiвчисько вбивають!
  Ось наприклад Федора теж б'ється. Вона з мiномета по моджахедах садить. I якщо вже довбане, то мало не здасться нiкому. Нехай навiть у талiбу довга борода, i голена голова.
  Федора тупає босими нiжками по бруду i спiває:
  Бачиш у небi затемнення,
  Грiзний символ...
  Чорнi крила над свiтом,
  Зграї космiчної виття!
  I iнша дiвчинка Сирафима кинула босими пальчиками нiжок вбивчу бомбу i розiрвала масу талiбiв видала:
  Талiбан - прокляття встає,
  Талiбан - тотальна смерть.
  Талiбан та мертвих полицi!
  Талiбан - божевiльний веде!
  Талiбан!
  I Сирафiка вiзьме в рот свисток, i як подує, що ворони непритомнiють i своїми дзьобами пробивають голови моджахедам.
  Дiвчата треба сказати такi чудовi та красивi.
  I ось видно, як талiби пiдпалили росiйський склад iз боєприпасами. Той почав горiти та снаряди рватися, з убивчою силою. Талiби ревуть i радiють.
  А ось дiвчата з неба по моджахедах довбають. I видно як з'явилися в небi Альбiна та Альвiна.
  Обидвi дiвчата просто чудовi блондинки. I дивовижно красивi. I очевидно босонiж i в одних лише тоненьких трусиках.
  Оце баби - вищого скажемо так порядку. I що вони здатнi витворяти, далеко не кожен здатний повторити.
  А войовницi й справдi, якщо почнуть вбивати, то їх не зупиниш.
  Альбiна випустила з лiтака колосальної руйнiвної сили ракету. I розбила дзот армiї Талiбан, пiсля чого заспiвала:
  - Я найсильнiша у свiтi,
  Хоч нiжки босi голi соски.
  Замочимо талiбiв у сортирi,
  Нам слабкими бути не з руки!
  Альвiна продовжуючи посилати за допомогою босих пальчикiв нiжок подарунки смертi. I вбивати моджахедiв, взяла та проспiвала:
  - Є в нас гарненькi дiвчата,
  Вони просто скажемо красу....
  Голосочок комсомолок дзвiнкiв,
  Настає бурхлива весна!
  I обидвi дiвчата як вiзьмуть i заспiвають на всю горлянку:
  Вiдпустiть мене в Гiмалаї,
  Вiдпустiть мене назовнi,
  А то я завию, а то я залаю,
  А то я когось з'їм!
  I дiвчисько як вiзьме i стане кукурiкати. I їй це здається дуже круто i чарiвно. А коли кричиш - Кукареку - це справдi жах.
  Дiвки тим часом взяли i почали стрiляти з важких знарядь, що справляє враження. I палять при цьому так влучно.
  Дiвчина Вiвола заспiвала, скелi зубки i влучно стрiляючи по ворогах:
  - Я найсильнiша дiвчина свiту,
  Люблю у чоловiкiв досконалiсть лизати.
  Не знають солдати крутого ефiру,
  Де дiвка забула трохи вiдсмоктати!
  I войовниця розсмiяється. Та душманiв душити красунi вмiють.
  I якщо чесно говорити, здатнi обламати роги та рису лисого.
  Тож проти таких красунь спробуй полiзти.
  Нiколетта теж довбає по талiбах. Вона дiвчина дуже бойова i агресивна. I коли смiється, то здається, що це регiт буйнопомiшаної.
  Нiколетта скеляє зуби i реве:
  Ми раз, ого, розбiйники,
  Розбiйники, розбiйники!
  Пiф, паф i ви покiйники,
  Небiжчики, небiжчики!
  I дiвчисько лизне повiтря язиком. А як приємно у iншого дiвчини полизати червоний сосок грудей. I вiн у неї такий блискучий i блискучий рубiнами.
  Нiколетта засмiялася i прочiрикала:
  - Слава космiчним пiратам!
  Дiвчата в iнших мiсцях також лютували. I ось на позицiї талiбiв обрушилися ракети. З випустила Аврора за допомогою червоних соскiв грудей, якими натискали на кнопки.
  I полетiли ракети. А моджахеди ревуть.
  Ось ще одну комсомолку катують. Не довго думаючи їй мiж босими пальчиками нiжок вставили вату змащену бензином. I взяли без зайвих церемонiй, пiдпалили.
  Вата спалахнула. I дiвчина як вiзьме та зареве. А тут узяв i її груди прямо в червоний сосок розпечений прут засунули. I дiвчина буквально пiшла вiд болю.
  А талiби смiються. Зрозумiло, i пальчики нiжок ламати вони люблять. Один iз моджахедiв, навiть узяв i дiвчинi голу, круглу п'яту припал, бiлим вiд жару залiзом. I це подiяло. Дiвча як вiзьме i заволає вiд дикого жаху.
  Алiса це бачила через снайперський прицiл. Подивилася уважнiше. Взяла налаштувала, i як лупне. I забiйна куля як потрапить кату прямо в живiт. I той заволає вiд дикого болю, i як корчиться. А дiвчина взяла i заспiвала:
  Ангели добра,
  Два бiлих крила над свiтом,
  Десь є країна,
  Де став сам Сварог кумиром!
  Анжелiка теж пальнула, i дуже влучно, потрапивши катувальнику в мошонку. Той теж як закричає, вiд влучного влучення. Ось так отримали кати.
  А дiвчата заспiвали:
  Вас поганих катiв,
  Жорстоке покарання чекає...
  У нас багато свiчок,
  Атакує великий народ!
  I дiвчата почали шалено i влучно стрiляти. I вибивати талiбiв. Проти подiбних дiвчат i чорт не змiг би встояти.
  Алiса спiває, ведучи вогонь по противнику:
  На волосинi доля твоя,
  Вороги повнi вiдваги.
  Але слава Богу є друзi,
  Але слава Богу є друзi!
  I слава Богу друзiв, є шпаги!
  I Анжелiка продовжуючи вести, вогонь по талiбах, i вбиваючи їх, прочирикала:
  - Коли твiй друг у кровi,
  Затоптаний, до кiнця.
  Ти другом не клич,
  Нi труса, нi брехуна!
  Пiсля дiвчина взяла i жбурнула босими пальчиками нiжок убивчої сили гранату. I та рознесла на трiски талiбiв. Покотилися вiдiрванi голови моджахедiв.
  Анжелiка взяла i заспiвала:
  День i нiч бомбять безперервно,
  Жалостi не вiдаючи сорому...
  Вiд того, що Путiн веде дивно,
  Гине цiла країна!
  Алiса, ведучи вогонь по талiбах, i пробиваючи їх наскрiзь, взяла i вiдзначила, спльовуючи пил:
  - У цiй Росiї такий чудовий момент,
  Що вгадати непросто - хто блазень, хто президент!
  Руда войовниця хихикнула i вiдзначила:
  - Ось так воно i буває - дуже безглуздо мати президентом шпику!
  I обидвi дiвчата знову обрушили потоки вогню на талiбiв. I робили це надзвичайно влучно. I їхнi пострiли вражали моджахедiв.
  А в iншому мiсцi билися iншi дiвчата. I теж очевидно босi, i майже оголенi.
  Оленка, наприклад, пальнула за допомогою червоного соска грудей з базуки. Пробила бiйця руху Талiбан, та ще кiлькох його напарникiв.
  Пiсля чого прочирiкала:
  - Тепер ми знову на парадi,
  З бандитом нам не по дорозi
  У дiвчат босих ми бригадi,
  З нами свiтло Лади попереду!
  I войовниця як вiзьме i голою п'ятою пiдкине презент анiгiляцiї. I розiрве масу моджахедiв.
  Тут баби крутi. Ось Ольга теж веде вогонь талiбами. Це моджахеди наступають. Вони ходять в атаку густими ланцюгами. А дiвча їх без церемонiй викошують.
  Ольга пальнула з ракетницi, застосувавши свiй полуничний сосок. Вибила масу талiбiв i проспiвала:
  - Душу, серце, вiддамо,
  Ми своїй святiй Вiтчизнi...
  Вистоємо та переможемо -
  I не пошкодуємо життя!
  I дiвчина жбурне у моджахедiв босими пальчиками нiжок убивчої сили подарунок анiгiляцiї.
  I як це чудово для дiвчаток. Як вони б'ють талiбiв.
  Веронiка теж б'ється. Дiвчина при стрiлянинi використовує рубiновi соски грудей.
  I маса душманiв внаслiдок цього знищена. А войовниця кричить на всю горлянку:
  - Я найсильнiша у свiтi,
  Талiбов можу задушити.
  Мочiть душманiв у сортирi,
  Ми зробимо їх немов дичину!
  I Веронiка як вiзьме i довбає ...
  Войовниця Ганна разом iз нею. I моджахедiв винищує. Зрозумiло дiвчисько в одних лише трусиках. Це практично. А трусики такi тонкi i нiчого практично не приховують.
  Войовниця Ганна веде вогонь, викошуючи супостатiв. Її волосся руде, а саме дiвчата просто найвище свiтло космосу.
  I Ганна босими пальчиками нiжок жбурляє гостинцi смертi, якi роззявляють наповал талiбiв.
  Воїнки верещать на все горло:
  - Буяють, пруть моджахеди,
  Рухнув уперед ворог полки.
  Дiвчата несуть знай перемоги,
  Зустрiнуть талiбiв у багнети!
  
  Шкiру свинячу вп'ються,
  Буде повалений ворог у крах...
  Дiвчата босi б'ються,
  Мiцний красунь кулак!
  I войовниця як вiзьме i лупне, застосувавши в бою червоний сосок грудей.
  I це скажемо так - дуже здорово!
  Красива дiвчина - рудої мастi. А вона кохає чоловiкiв. Особливо язиком працювати, з тим пульсуючими, нефритовими стрижнями.
  Це великий смак та задоволення!
  Ось Анна взяла i ревла на всю горлянку:
  - Даний наказ зрiвняти iз землею аул,
  Залпи "Града" руйнують гори.
  Фюрер iз плетью на Афган подув,
  I залишимо до бiса розмови!
  I дiвчисько як вiзьме i розсмiється. I її смiх немов передзвон дзвiночкiв.
  Дiвчата сповненi азарту. Ось Мальвiна теж б'ється. Звичайно дiвчинка не проти застосувати i червоний сосок грудей. I при цьому красуня ще й спiває
  А трапилося таке -
  Чого солдатик не просив!
  Накотилося плем'я зло,
  Багато пекельних, темних сил!
  
  Чорти чорнi - нахабники,
  Вирвалися з цiєї трясовини!
  Ось у руках у них кинджали-
  Пiснi виття - не соловей!
  
  Кулемет трощив пiхоту-
  Дим розламаних мортир!
  Поклали разом роту,
  Не допомiг броню кiрасир!
  
  Гинути зграї немає полювання,
  Пекло повiрте не курорт!
  А снаряди трощать дзоти,
  Їхнiй архангел зверху б'є!
  
  Бiси разом з писком у нори,
  Ми їх напалмом iз сiрою печею!
  Навiть плавляться i гори,
  Винищуємо всi навколо!
  
  Але не треба думати просто,
  Що противник, як вода!
  Велетен вершина зростання,
  Цар Всесвiту Сатана!
  
  Ось дихання його полум'я,
  Одного разу згоряє херувим!
  I впав Бог прапор,
  Але ми вiримо, переможемо!
  
  Вiдiйшли на пагорб трошки-
  I давай хреститись ми!
  Покрихтiли на дорiжку,
  Бога мудрого сини!
  
  I бiжимо тепер в атаку,
  Крику ура, гуркотiв грiм!
  Скiльки чути, правда, мату,
  Але чортам кают - розгром!
  . РОЗДIЛ Љ 5.
  Володимир Зеленський продовжував керувати своєю iмперiєю, борючись проти Володимира Путiна.
  Вiйна двох Володимирiв тривала з дикою силою та кров'ю. З одного боку билися ельфи, з другого орки.
  Дiвчата-ельфiйки виявляли неабиякий героїзм борючись iз волохатими тварюками.
  Ось красунi iз триколiрними зачiсками взяли за оркiв.
  Дiвчата строчили по волохатих ведмедiв з кулеметiв. Викошували їх без зайвих церемонiй i вганяли в труни.
  При цьому дiвчата та роду ельфiв кидали у ворогiв босими пальчиками нiжок убивчi презенти смертi. Вони буквально розривали оркiв.
  I спiвали спiваки:
  Якщо друг виявився раптом,
  Це злiсний, волохатий орк.
  Погляд у ельфа тодi погас,
  Щоб лихий фюрер здох!
  I воїнки знову розреготалися, показавши свої перлиннi зубки, що сяяли слоновою кiсткою.
  Ось ельфiйки знову б'ються, i босими пальчиками нiжок жбурляють сильнi i забiйнi подарунки анiгiляцiї.
  Заодно красунi з автоматiв ведуть активну та агресивну стрiлянину. I роблять це iз колосальним ентузiазмом.
  Одна з ельф натиснула на кнопку базуки червоним соском грудей. Та викинула забiйний подарунок смертi. I розiрвала безлiч оркiв.
  Ось це дiвчата, i все босонiж i в бiкiнi.
  I зрозумiло ельфiйки знову спiвають;
  Велика, могутня, священна країна,
  Нi променистiше пiд небом синiм!
  Вона Всевишнiм Богом нам надовго вiддана.
  Без меж свiтло, пiднесеної Ельфiї!
  
  Такої держави свiт не бачив, знайте нiколи,
  Щоб простори космосу ми гордо зневажали!
  Будь-яка у свiтобудовi спiває тобi зiрка,
  Хай буде ельф щаслива разом iз нами!
  
  Адже це наша Батькiвщина вона така доля,
  Наказувати простором всiх матерiй!
  Будь-який з нас, повiрте, би такого захотiв,
  Без жодних дурнiв, бабських забобонiв!
  
  Архангели дудять собi в могутню трубу,
  Вони марш наших армiй бурхливо славлять!
  А ворог знайде собi долю в осинiй трунi,
  I не отримати податей та данини!
  
  Ось це наша Батькiвщина, все в нiй повiр краса,
  Вона все свiтобудову без зусиль повернула!
  Дiвчата гарненька вагома коса,
  Полювання їй щоб мiцним було дуло!
  
  Вiтчизна це матерi погляд блакитних очей,
  Її рука i лагiдна i камiнь!
  А супостата юнак ти кулею замочи -
  Щоб у серцi палахкотiло яскравiше полум'я!
  
  Батькiвщинi безбережнiй, присягу ти прийми,
  Вона тобi звичайно теж добре!
  Хоч у лютi битва потiк тече кровi,
  Противнику прийде зараз розплата!
  
  Зброя та мужнiсть такий потужний сплав,
  Подолати його не може злий!
  На лiтаку з бомбами я спритно лiтав,
  А як рвоне, то сиплють градом вiкна!
  
  А ось наказ правителя - лети пацан на Марс -
  Тобi вже час i космос ставити!
  А пиха у марсiанiна отримає жорстко в око,
  Потiм i за Плутон бачимо дали!
  
  Прийдемо до вершин космосу, всесвiту бачачи край,
  Таке вже у нас людське призначення!
  А тому хлопчисько про подвиги дерзай,
  Адже знай нагорода це дiло наживне!
  I дiвчата як вiзьмуть, i знову босими пальчиками нiжок жбурнуть подаруночок смертi.
  I з автоматiв давай косити насiдаючих оркiв. Вiйницi це краса. I голi п'яти дiвчат пiдкидають презенти забiйної анiгiляцiї. I роблять це дуже швидко та агресивно.
  А вони маю соски дуже червонi та полуничнi. I такi ароматнi у них груди. Юнаки-ельфи їх лижуть мовами, i балдеють вiд медової солодощi.
  Оце клас!
  Одна з ельфiв кричить, оголивши бюст:
  -Посмоктати такi груди,
  I про оркiв забудь!
  I войовниця вiзьме та своїм корпусом крутане.
  А ще одна ельфiйка червоним соском грудей як натисне. I зреагує забiйної сили смерть. А вiн якщо вже довбане, то капiтально вiзьме i довбає.
  Ельфiйки верещать i кричать:
  - Ми найсильнiшi у свiтi,
  Замочимо всiх оркiв у сортирi.
  Не їли волохатих каш -
  Їм мiсце вважай у парашi!
  I ось знову дiвчина червоними сосками як натиснуть на кнопки джойстикiв, i лупнуть по орках свинцевим дощем.
  Пiсля чого вже цiлий батальйон босоногих ельф заспiвав;
  Завiт любовi дарований мiцний, давнiй,
  Господнiй нескiнченний i чистий друк!
  Однi в молитвах, а iншим харчiвнi,
  Однi на вершинах, iншим смертi чекати!
  
  Ми з дiвчиною зараз цiлком щасливi.
  Вона менi свiтло, i гаї милий тiнь!
  Благословляють шлях нам херувими,
  Пiд срiблом, як оксамит, нiжний тiнь!
  
  Ми потоптали безлiч стежок,
  Ти Всевишнiй усiєю душею люблю!
  За те, що створив пишних блондинок,
  Що благодать даєш не за рубль!
  
  Хоча доля часом кидає кiстки,
  Буває дуже сумним розклад!
  Адже стiльки у людей скипає агресiї,
  А кровi ллється водоспад-захiд сонця!
  
  Адже не завжди цвiте черешня у травнi,
  Буває теплота та пух дощiв!
  I тiло закоханих мучиться терзаючи,
  Жере без сорому шалений лиходiй!
  
  I не вiйна є горе вище даху -
  Бувають гiрше, важче стократ!
  Коли поля погризли спритно мишi,
  Коли хвороб лiзе цiлий ряд!
  
  За що Господь такi муки дiтям,
  Адже витiвка це - значить, ти живеш!
  I чому невинний теж бiдний,
  I чому веде до успiху брехня?
  
  Наш свiт як Янус - дуже багатоликий,
  У ньому гранi злостi зовсiм не рiдкiснi!
  Але приборкати характер треба дикий,
  Щоб перемогти безпутство та грiхи!
  
  Хоча з iншого боку; святiсть - нудьга,
  Свiт без вигинiв - це порожнеча!
  I що даремно Бога послав на муку,
  Рiдного сина - Господа Христа!
  Дiвчата спiвали, а орки намагалися їх обiйти з флангiв. Дiвчата ж не такi простi.
  Ось ельфiйки запускають вогнеметнi танки. Рухаються цi громади з широкими стволами.
  А войовницi керують ними за допомогою босих пальчикiв нiжок. I заливають позицiї оркiв вогняним напалмом. Ось такi тут бойовi та агресивнi дiвчата.
  I палять вiн волохатих ведмедiв безпосередньо. Дiвчата очевидно використовують свої рубiновi соски при стрiльбi.
  I вони скалять зубки, що вiддають дзеркальним свiтлом.
  I вереск вiд захоплення у войовниць. Коли танки пiшли забiйним натиском, i давай припiкати оркiв. I рухаються немов справжнiй, бойовий ланцюг, який вибиває волохатi орди.
  Дiвчата-ельфiйки ж у вiдповiдь спiвають;
   Звук чудової лiри, вiдлуння,
  Спiваю, зухвало, не мовчу!
  Бiйцовський кулак не з воску,
  Прагнемо до свiтла - шлях променю!
  
  Терзає Бог людей недугою -
  Вогнем з пекла грiшних палило!
  Хочу, щоб став Всевишнiй другом,
  Щоб не було так тяжко!
  
  Христос прийде, звичайно, скоро,
  Чи пiде тодi, повiр сум?
  Адже не окосеть лють з погляду,
  Грiху, свободи, теж шкода!
  
  Я не хочу ходити по струнцi -
  Я не хочу бути безгрiшним!
  Кращi хитрi вчинки,
  Чим без просвiтної нудьги нитка!
  
  Вiйни в раю сказав, не буде,
  I грiх зникне, погано всiм!
  А для чого долi?
  Ми прагнемо нових змiн!
  
  Жити вiчно - це знай чудово,
  Але жити безгрiшно - животiти!
  Вiйну покохає витязь пристрасно,
  Адже у похiд на битву рать!
  
  Батькiвщина солдата,
  Вона йому рук у смолоскип - марш!
  Нечистим нелюдам розплата,
  Їм по зубах воїн даси!
  
  Закiнчимо битву бенкетом щедрим,
  Закусимо, вип'ємо - ноги в танець!
  Адже нашi витязi безсмертнi,
  А слово б'є не в брову, а в око!
  
  Хоча, що робити у мирному свiтi?
  Побудувати можна там палац!
  I присвятити служiння лiрi,
  Лавровий отримав вiнець!
  
  Але є свiти iншi - знайте,
  Де теж воїни зростають!
  Малює хлопчик танк на партi,
  А раптом прибульцi до нас прийдуть?
  
  Не варто братися розслаблятися,
  Крiпiть м'язи, в силi розум!
  Ми ельфи все вмiємо битися,
  Коли архангел раптом заснув!
  Ось так дiвчата заспiвали i показали свiй видатний клас та бойовий по-справжньому настрiй.
  А ось ельфiйки взяли та стали босими пальчиками нiжок кидати в оркiв руйнiвнi подарунки анiгiляцiї. I робили це з величезним ентузiазмом.
  При цьому писали дiвчата i з автоматiв. I показували мови.
  У свiтi, де так мало самцiв, дiвчата особливо уважно стежать за своєю зовнiшнiстю i б'ються за хлопцiв.
  Дуже часто вони їх просто ґвалтують i показують свiй видатний клас.
  Такi ось вони бойовi та крутi дiвчата.
  I зрозумiло як їм та не заспiвати;
   Є тiльки рiзних тварин пiд мiсяцем,
  Однi з рогами, лик iнших iкласт!
  Що створено Великим Сатаною,
  Рiзних видiв, типiв, класiв, каст!
  
  До чого ми витязi Ельфi прийшли,
  Що казку стали вої пiдкорювати!
  Те, що виднiлося тiльки вдалинi,
  Тепер ногами топче руських рать!
  
  Володiння тролiв пекла,
  Вiд туди шлють хвороби на людей!
  Але воїни ельфiйськi тепер чуму разять,
  Не ховатимемо своїх дiтей!
  
  А навiщо тодi в похiд пiшли?
  Та злиднi у Вiрiй свiтлий шлях закрили!
  Ось тому на смертних бiй сини -
  Моїй святий, що дарує лад Ельфiї!
  
  Щоб тi померли, отримали рай -
  Потiм воскреснувши у свiт людей, повернулися!
  А злостi цвiль ти в багаттi згорай,
  Не зупинять нас напалм та кулi!
  
  Є в темнiй безоднi страшний чародiй,
  Наслав вiн мерзотника - хобот мiцнiше стали!
  Але наказав Всевишнє пекло розбий,
  Над вами Вождь усiх сфер товариш Сталiн!
  
  Ми побиватимемо чужих бояр -
  I скинемо товстопузих бiсiв ярмо!
  Ось для чого менi потрiбний ратний дар,
  Щоб агресор з'їв з кров'ю дулю!
  
  Але й гоблiн отримав сповна,
  Звiльнили свiт потойбiчнiй!
  I чаша Божий дар тепер сповнена,
  I людина до раю не стороння!
  
  Та вип'ємо чарку меду i заспiваємо,
  Про доблесть i подвиг солдата!
  Те, що здобули мужнiстю з мечем,
  Увiчнити у рядках брати треба!
  Ось такi вони надзвичайно агресивнi i навiть босоногi, з рожевими, круглими п'ята дiвчата.
  I косять цих оркiв...
  Дiвчина-ельфiйка з синiм волоссям взяла i шпурнула в iкластих тварин забiйної сили подарунок смертi. Розкидала їх у рiзнi боки, буквально розiрвавши, пiсля чого взяла та проворкувала:
  - Плешивий фюрер - скажений садист,
  Ти стiльки знищив наших братiв.
  А чому ще не здох фашист,
  Що кинув Русь на злiсне закляття?!
  I дiвчина знову з силою кинула велику, забiйну силу гранату. I вiд оркiв тiльки клаптi летять. I це скажемо так - чудово!
  Дiвчата слiд вiдзначити надзвичайно бойовi та красивi. I, зрозумiло, їхнi нiжки не знають взуття.
  Як вони жбурляють у ворогiв презенти смертi.
  I голi п'яти у ходу. Ось це дiвчата - вищий клас типу караоке. Проти них ворогам не встояти. Та й друзям, мабуть, також.
  Якщо вже вони розiйдуться, то мало волохатим тваринам не здасться.
  I ось воїнки скосили чергову шеренгу тролiв i заспiвали;
  Вiйна визнання долi,
  Жорстока з красою Геєнни!
  Як, блиск холодний лiд Мiсяця,
  Як пантомiма, пекельної сцени!
  
  Однак ельфiв це шлях -
  Кидок крiзь терни до покликання!
  Не думай ворог, нас не зiгнути,
  Ми не без сил великих створення!
  
  Росiя нам дала свiй дах,
  У нiй ми юрбою однiєї народилися!
  Як Богородицi покрив -
  Нехай явить до нас Всевишнiй милiсть!
  
  Дав Зеня прапор - наступай,
  Його наказ - полiт крилатий!
  Побудуємо комунiзму рай-
  Прямим нехай стане - горбатий стан!
  
  Але хто в атацi пре тут сум?
  З пекла монстри пекла!
  Я за Христа душею тримаюся,
  Так нам воїнам спокiйнiше!
  
  У битвах думки не жартома -
  Їх збирати у кошик треба!
  Ми всi товаришi друзi,
  Будiвельники церков та саду!
  
  Ось монстри, вурдалакiв виття,
  Ми не поступимося тварям, знайте!
  Наш воїн найзнай крутий,
  А не малюнок шкiльний у партi!
  
  Атаку дружно вiдiб'ємо,
  Звiльнимо до столицi пiдступ!
  Ми витязi зi сталевим мечем,
  Хоча кольчуга не по зросту!
  I така пiсенька дуже бадьоряча i шалена. I кидають у битвi вбивчу силу гранати.
  I звичайно ж дiвчата орудують босими, гострими, витонченими нiжками.
  Ведуть вогонь i збивають, неначе кульками кеглi оркiв.
  Одна з дiвчаток, взяла i яскраво-червоним соском натиснула на кнопку джойстика. I як вiзьме та лупне. I стiльки тут вбивчої енергетики, i повної руйнацiї i хаотичними стрибками i стрибками напруги.
  Ось проти подiбних дiвчат, бруднi прийоми оркiв просто безсилi та їх вганяють у тотальнi труни.
  Дiвчина-ельфiйка з жовтим волоссям, трощила волохатих ведмедiв. Викошували їх наче культиватором.
  I її босi пальчики нiжок жбурляли руйнiвнi горошинки анiгiляцiї.
  I ось така горошинка з потужною вибухiвкою гуркотить i розбиває шеренги ненависних оркiв.
  Адже ще цi кудлатi ведмедi i смердять. I це справдi круто. А ось орки намагаються на танку прорватися до позицiй ельфiв.
  Ось дiвчата, упираючись босими нiжками в камiння, розгорнули зброю i нацiлили на танк ведмедiв.
  Взяли i довбали з убивчою силою. I пробили танк, в якому їхали бурi ведмедi наскрiзь.
  I дiвчата засмiялися i заспiвали:
  -I летiли додолу злi орки,
  Отримавши вiд дiвчат у п'ятак.
  Око красунь дуже навiть зiрки,
  I не впадуть вони в халепу!
  I ось дiвчата одразу чотири гранати жбурнули босими пальчиками нiжок. I порвали цiлий загiн оркiв.
  I ось двi ельфiйки тоненько засвистiли. Їхнiй свист дiяв на ворон, немов кувалдою луплять по мiзках. I вiд чого взяли ворони i знепритомнiли.
  Попадали вниз, дiрявячи верхiвки ведмедiв своїми дуже гострим i бронебiйними дзьобами. I прошивали скажемо так, буквально наскрiзь, завдаючи дикого знищення. А тут ще одразу сотня дiвчат сунула босi пальчики своїх нiжок у рот i як засвистить.
  I цiла хмара ворон, знепритомнiвши, впала, i пробила голови лiзким як жаба на корч оркiв.
  Дiвчата досить веселi. I якщо вже розiйдуться, то нiяким волохатим тваринам їх не зупинити.
  А ще красунi спiвають;
   З кровососiв налетiли хмари,
  Прорвалося пекло iз Землi з недалека!
  Змiй повзе панцвалi гад гримучий,
  Ось осяяли кров'ю хмари!
  
  Палають хвилi, пекельним штормом хлюпають,
  I зустрiне рать найхоробрiших молодикiв!
  Ми захистимо прекрасних милих жiнок,
  Достойнi будемо подвигiв батькiв!
  
  Земля моя як боляче ти стогнала,
  Залишив супостат сто ран слiдiв!
  Але скинемо оркiв, ми з п'єдесталу,
  Не довгим буде мор лихих рокiв!
  
  А смерть там уже бiлiє,
  Але нашi думки рвуться до небес!
  Розтопчемо в прах запеклих лиходiїв,
  I розiрвемо, знай вермахт навпiл!
  
  Не вiдомий нам спокiй i гнили старiсть,
  Ми дiти Батькiвщини святої своєї!
  Все свiтле з ведмедями билося,
  Пагони ми могутнього цього корiння!
  
  А що рвонуло з силою зла бомба,
  Що нам розрив снаряда цей грiм!
  На багато бiйцi Ельфi здатнi,
  А фюреру вершина стане дном!
  
  Пекло пекла пекло розгорялося,
  Повз рокадою з дулом хижим "Тигр"!
  I з нас злетiла миттю вся втома,
  Закiнчився час, веселих iгор!
  
  Гранату в руки, i смертельний кидок,
  Ось "Тигр" у рило мiцно отримав!
  А фюрера в котел у Тартар котельнi,
  Щоб не розкривав на ельфiв свiт!
  
  Ведмiдь вiд залпiв лютих тремтить,
  Ось над Рейхстагом ельфiв майорить прапор!
  А над Вiтчизною запалало Сонце,
  Адже Оркiв Рейх повалений у пил i порох!
  Отак ельфiйки спiвали, дуже гарно це робили. Вони надзвичайно красивi, i талiї у них тонкi, а прес такий чудовий. Тварини у ельфiйок, наче шоколаднi плитки i це чудово.
  Дiвчата тут чудовi. I пишуть з кулеметiв з величезною iнтенсивнiстю, i надзвичайною влучнiстю. Ось це дiвчата з роду ельфiв.
  Вони скажемо так - просто супер та гiпер. Ось iз такими чудовими кралями i доводиться мати справу.
  Ось це такi дiвчата, що i коня на скаку зупинять i не те, що до хати, до палацу, що горить, зайдуть.
  I голими, дiвочими п'ятами ще й багаття затопчуть. Таким дiвчатам палець у рот не клади - вiдкусять.
  А ось що iнше в рот їм засунути, куди апетитнiше - будь ласка. У цьому планi дiвчини треба сказати просто супер. Вони чудовi войовницi, якi показують те, що не пiд силу багатьом iншим бiйцям.
  Такi войовницi зможуть зламати роги та бика, i вирвати iкла та ведмедя.
  Ось iз такими дiвчатами нiхто не зможе впоратися. Таких красунь не здолає жоден монстр.
  I ось дiвчата взяли i разом плюнули. I їхнiй плювок у польотi зазнав перетворення, i перетворився на пластiвцi вогню.
  Вони обрушилися на оркiв наче вогнемет. I спалили разом цiлих батальйон волохатих тварин.
  Ельфiйка з червоним волоссям взяла i заспiвала:
  - Був би бiлим, але хоча б чистим,
  Хоч холодним...
  Але видно орк став нечистим,
  I вкрив мене чорним!
  I дiвчина взяла i блискавки випустила з очей. I зробила це надзвичайно руйнiвно та згубно.
  I ось ельфiйка недовго думаючи взяла i рубiновим соском натиснула на кнопку ракетницi.
  I полетiла бойова подача смертi та руйнування.
  А дiвчина заспiвала;
  Перервалась нитка,
  Погрожує дiвчатам зла смерть!
  I щоб жити -
  Орк повинен злий померти!
  I войовниця взяла та показала мову.
  Дiвчина з бiлим волоссям з роду ельфiв прочирикала i видала:
  Похмуро кошмарного горять,
  Злий орка очi.
  Немов вони кажуть
  Знову над свiтом очi!
  I войовницi знову свистять...
  Ворони з перекошеними вiд страху обличчями падають на голови оркiв i пробивають їх як дятел кору дуба.
  I ревуть дiвчата:
  Раз два три,
  Усiх оркiв розiрви!
  Чотири, вiсiм, п'ять -
  Ведмедiв вбивати!
  . РОЗДIЛ Љ 6.
  Iмператор Великої держави ельфiв Володимир Зеленський теж утомився. I статут керувати незлiченною армiєю гламурного народу, великий правитель взяли i заснув.
  I йому снилося щось божевiльне, нiби вiн став пiдлiтком i має дикi пригоди.
  Зеленський , вп'явшись зубами в круп убитого коня, i вiдкинувши руками iспанцiв, що намагалися зв'язати його, взявся, розлючено рвати зубами жилисте м'ясо. Хлопчик-термiнатор пожирав його з божевiльною швидкiстю, вбираючи колосальну енергiю, i вiдновлюючи перетруженi м'язи. Юний воїн слава, про який долинала до найдальших кiнцiв землi, здатний реальною згорнути гори, зарядився нескiнченною iнтенсивнiстю люттю. I знову стрибок, розкидання ударами рук та нiг, знову два легендарнi мечi, що вбирають колосальну силу.
  Володимир Олександрович кидається на ворогiв. Вiн може, вiн же безсмертний! I знову супостати укладаються штабелями, наче мечi стрижуть, пекучу, розлючену кропиву. Iспанськi та австрiйськi вояки завалюються, щомитi падає пара десяткою бiйцiв, включаючи i знатних грандiв.
  Юний воїн-термiнатор уже справдi торнадо штурмової анiгiляцiї. То чого не зрозумiти й iншим не збагнути! Рухи в двадцять разiв швидше, нiж у першокласного бiйця-фехтувальника. I тут проти нього нiхто не встигає навiть зреагувати. Удари йдуть за ударами, а мечi ще рубають будь-яку сталь. Ось магiя.
  Може коли такi ось бiйцi, i породили легенди про Iллю Муромця, котрий у першiй же битвi перебив сорок тисяч половцiв пiд Чернiговом!
  Зеленський тут захихотiв, скелячи зуби:
  - Ми i вас пошматаємо!
  I в хiд iдуть ноги, хлопчик метає уламки копiй i куль, вражаючи в лоб i горло бiйцiв Австрiї та Кастильської iмперiї.
  Воїн-термiнатор рушив у штандарту герцога Альби. Самого короля навряд чи зустрiнеш. Фiлiп другий не дурний, i зазвичай нiколи не водив вiйська в походи. Хитрий монарх, прозваний павуком, за свою пiдступнiсть. Але слiд сказати, що на цьому вiн i погорiв. Повстання в Голландiї багато в чому внаслiдок його якостей упиря, i бажання здерти чотири шкури з кожного пiдданого.
  Але поки що король Iспанiї та iмператор обох Iндiй на пiдйомi. Але тiльки поки що. I спад уже розпочався, особливо зараз, коли гине його армiя.
  Прорватися до Альби та зарубати! Це скине все вiйсько.
  Сам герцог у шiстдесят восьмому роцi, цього спекотного лiта, коли Європа вирiшила розпочати такий невдалий похiд на Русь, все ще молодий. Його славний шлях полководця, про який напишуть у пiдручниках iсторiї, ще лише на початку сходження. Багато хто розраховує на його талант i опенькiв. Але зараз Альба зiткнувся з такою силою, що проти неї в нього нiби й немає аргументiв.
  Принаймнi силовi. А вже тисячi бiйцiв загинули, i сам думаєш, як би вцiлiти. Наказати вiдступити? I тим самим звернути армiю тiкати?
  Або все-таки взяти супротивника змором. Зламати його!
  Альба обирає останнє! Сам же своєю чергою залишив намет, але наказавши приготувати бочки з порохом. Напевно, цей диявол спробує його вбити. Але тодi й рвоне стiльки пороху, що й iспанцiв загине чимало, зате ворога напевно зариє.
  А битва продовжується i Зеленський, справдi, вже прорвався до намету i опинився всерединi його. А тут уже як рвоне!
  Юного воїна пiдкинуло вибуховою хвилею, i вiн раптом знову опинився в iншому свiтобудовi.
  Тут уже iнша битва, з гарматами та кулеметами... Знаменита битва пiд Мукендом у лютому 1905 року. У реальнiй iсторiї Куропаткiн, незважаючи на перевагу в чисельностi, примудрився зазнати поразки вiд японцiв. Зiграла свою i недостатня виучка росiйських вiйськ, i проблеми з постачанням у тому числi внаслiдок казнокрадства, i безумовно нерiшучiсть командування i в першу чергу самого Куропаткiна.
  Тим не менш, результат битви вирiшив прорив загартованих облогою та штурмом Порт-Артура солдатiв корпусу японського генерала Ноги. Пошарпанi японцi теж зазнавали великих втрат, i якби не вихiд найкращих частин iмператорської армiї в тил, то можливо в битвi настав би сприятливий для росiйських перелом.
  Пiсля вибуху вершник iсторiї Зеленський не лише не постраждав, а навiть здавалося, став сильнiшим. В iншому свiтi, безсмертна плоть перетворилася, i вiн виявився ще крутiшим. Зокрема, перейшов в атаку.
  На вiйнi ще немає лiтакiв та танкiв, за повно пiхоти. Зiбравши в кулак сили, рухаються японськi вiйська. Нiчний перехiд, щоб вийти в тил. Тисячi i тисячi бiйцiв кращi за японський корпус, з гарматами та кулеметами. Щоправда, майже нема кавалерiї. Одна з причин, як традицiя самураїв, i те, що кавалерiю важко перевозити на морських транспортах.
  Зеленський просто накинувся на японцiв. Благо в темрявi вони майже не бачили, як зi швидкiстю в п'ятсот кiлометрiв на годину до їхнiх лав увiрвався хлопчик, який почав трощити самураїв, благо вони не в бронi, i з їхнiми хисткими тiлами це ще простiше робити. А коли вiдкрили вогонь кулемети, то на них бiльше страждали свої. Хлопчисько пiдхоплювали босими пальцями зi снiгової порошi гiльзи i, метал їх у самураїв, та ще, як правило, з великої дистанцiї вражаючи офiцерiв. Берсект Зеленський остаточно впав бойовий транс, вiн носився, зрубуючи самураїв десятками i сотнями, а мозок перейшов у роботу iншого напряму. Дiйсно тiло працює i так, японцi надто вiдважнi педантичнi воїни, щоб розбiгатися i мiняти лад з густого ланцюга на iнший, бiльш пiдходящий для атаки мечами.
  Зокрема, Зеленський почав мiркувати на тему, якщо у свiтi найвища сила, яка стежить, за тим справедливi йдуть вiйни, чи не праведнi, несправедливi.
  Якась певна справедливiсть i пiст вищих сил у вiйнах, особливо в iсторiї Росiї, присутнi. Зокрема звiльнення вiд монголо-татарського ярма загалом справедливе. Але саме ярмо стало покаранням за жорстокi братовбивчi вiйни, мiжусобицю та розкiш бояр.
  Литовцi захопили багато чужих, слов'янських земель, i князiвство Литовське перестало бути мононацiональним. Воно виросло з етнiчних кордонiв разiв о дванадцятiй.
  Вiдвоювати кордони було справедливо, i Iван Третiй великий князь це зробив. Але коли росiяни стали поводитися надто жорстоко з переможеними, Всевишнiй обмежив завоювання i не дав зокрема прихопити Київ i Смоленськ. Проте Русь, причому без великої кровi позбавив Татарського ярма. З одного боку отримали справедливе покарання, з iншого ж не менш справедливу нагороду та звiльнення.
  Уклавши унiю з Польщею, Литовцi стали сильнiше гнобити схiдних слов'ян. Але й сам Великий князь Василь Третiй, прозваний залiзним, поводився жорстко, не знав пощади. Тому Смоленськ вiдвоювали не вiдразу, а пiсля кiлькох облог. Казань же взагалi пiдкорити, поки не вдалося. Але справедливостi у росiян як i правди було бiльше i Смоленськ дiстався Василю Третьому.
  Сам великий князь помер ще досить молодим та Iвану Васильовичу лише три роки. Хлопчик-цар багато страждав i пережив приниження дитинствi. I доля йому за це компенсувала. Вiн став першим росiйським царем, пускаючи не вiдразу, але завоював Казань та Астрахань. Оскiльки цi князiвства постiйно налiтали на Русь, то подiбне рiшення найвищих сил справедливе.
  Коли цар пiшов на Лiвонiю, то це частково теж можна вважати справедливим, тим бiльше мiста Нарва i Юр'єв колись належали Київськiй Русi i були заснованi росiянами. I захопили їх за пiвроку. Але потiм коли цар став вимагати Ригу, Курляндiю, якi нiколи Русi не належали, пiшов на Вiльно i саму Литву успiх вiд нього вiдвернувся.
  До речi, i Сибiр завоювали, тому що сибiрський хан Єримук вiдмовився платити данину i зрадив царя.
  Ну, а далi теж повчально. Цар у якийсь момент мiг стати царем Польщi та Литви, але багато його опричнина, жорстокiсть i вимога надмiрної влади завадили цьому. I саме опричники здали Москву в 1571 Девлет-Гiрею. Пiсля цього опричнину цар заборонив. I вже наступний рiк став для кримських татар нищiвною поразкою. Теж перемогла справедливiсть. Але цар усiєї Лiвонiї не отримав. Вiйна пiшла йому невдало. Однак коли поляки пiшли на Псков, то вже самi вмилися там кров'ю i виявилися битими. Вiйна закiнчилася поразок, втратою правда невеликих земель. Але шведи взяли собi зайве i в 1591 росiяни своє споконвiчне вiдвоювали. Але Нарву вiдбирати не наважилися, i, може, це було й правильно.
  Але Борис Годунов начебто непоганий цар, але за його наказом убили законного спадкоємця престолу, царевича Дмитра. Чому прийшло прокляття вiд Бога на самого царя i всю Русь.
  З'явився самозванець Лжедмитрiй, i вiн запалив справжню громадянську вiйну. Але самозванець хотiв зрадити Русь iноземцям, тому правил недовго i виявився невдовзi повалений. Престол захопив Шуйський, проти нього пiдняв повстання Болотников. Спочатку повстанцям сприяв успiх, але коли вони почали займатися грабунком та вбивствами бар, то на них чекала розплата.
  Шуйського чекало випробування у виглядi другого Лжедмитрiя, нове руйнування країни вже за його окаянство. Але Лжедмитрiй мерзотник, його покарали та били. Але коли Шуйський отруїв головного героя та свого племiнника Скопiн-Шуйського, то накликав на себе i всю Росiю прокляття. I тодi поляки навiть увiйшли до Москви, а царя боярського повалили.
  Знову справедливiсть перемогла, хоча вiдвiв i росiйський народ. Але полякам грiхи вiдлилися кров'ю, Москву втримати не вдалося.
  Тут багато було несправедливостi та кровi з обох бокiв. Обидвi сторони обезлюднiли, i Русь зазнала втрат. Почасти через те, що вбили невинне немовля сина Лжедмитрiя Два Iоанни. А в чому дитина невинна?
  Наступна вiйна вже частково для Русi справедливiша, але теж не до кiнця. Смоленськ вiдвоювати не вдалося, але кiлька мiст дiсталося Росiї.
  Але ось у 1648 роцi польська шляхта перевищила межi беззаконня, i повстали Українцi i знову повернулася Русi справедливiсть i разом з нею перемоги.
  Спочатку все йшло добре, мiсцеве населення вiтало визволителiв. Але потiм царськi слуги стали тероризувати i вiддавати кабалу мiсцеве населення i всi переконалися, що росiйський пан трохи кращий за польського пана. Але все одно справедливiсть залишилася за Росiєю, i Смоленськ, лiвобережна Україна та Київ стали росiйськими мiстами.
  Але далi цар Олексiй надто жорстоко поводився з повстанцями Стеньки Разiна та самi Разiним. I знову покаранням стала рання смерть загалом мiцного царя i тривала смута.
  А потiм Петро Перший отримав владу та компенсацiю за колишнi смути та труднощi. Не все давалося легко, провалився перший похiд на Азов. Але потiм нехай i дорогою цiною здобули перемогу.
  Вiйну зi Швецiєю розпочато було з iнiцiативи короля Польщi Августа Сильного, який залучив до конфлiкту Росiю та Данiю. А оскiльки цi країни хотiли поживитися, то отримали саме по п'ятака. I також Вищi сили показали покарання агресору. Били Данiю, розгромили Польщу, Петро Перший спочатку програв бiй за Нарву.
  Однак коли Карл дванадцятий почав зариватися, то успiх вiд нього вiдвернувся i корiнний перелом настав по Полтавi. I тут повторилася iсторiя, хто був неправий, того й покарали.
  Спроба Петра Першого захопити турецькi землi на Балканах також закiнчилася поразкою. Шведiв пiсля двадцяти рокiв вiйни здолали, заплатили величезними жертвами. I навiть завоювання оформили як покупку, виплативши величезну суму на той час два мiльйони золотих рублiв плюс безкоштовнi постачання до Швецiї хлiба.
  Петро пив, курив, багато стратив i помер порiвняно рано. Далi невелика на щастя не надто кривава смута. Бiронiвщина. Вiдвоювання величезною кров'ю Азова.
  Правлiння Єлизавети Петрiвни. Без страт, приєднання без вiйни Казахстану. Але потiм не зовсiм зрозумiла та потрiбна Росiї вiйна в Європi з Пруссiєю. Загалом досить успiшна, але надзвичайно кровопролитна. Однак плодами перемоги скористатися не вдалося, може знову тому, що Росiї така вiйна була i не потрiбна i без сенсу залазити до Європейської кашi.
  Далi вже з Туреччиною. Постiйнi набiги кримських татар i жорсткiсть османiв, а також те, що саме турки оголосили цю вiйну, зробила Росiю справедливою стороною.
  Вiйна пройшла тяжко, зате закiнчилася перемогою. Причому, великий!
  Далi, звичайно, не все було справедливо, але й другу вiйну розпочали турки. I знову виявилися битi. Хоча втратили не так багато землi. Роздiли Польщi частково справедливi через тяжке становище слов'янського населення.
  Але вiйни з Францiєю в Європi при Суворовi вiдносно вдалi, але без корисних Росiї плодiв, через дуже сумнiвну справедливiсть. Хоча саме в цих битвах Суворов набув слави великого полководця. Так туркiв у Європi вважали надто варварським та технiчно вiдсталим суперником, щоб сприймати всерйоз. А французи це, звичайно, нацiя авторитетна. Вiйни вже за Кутузова з Наполеоном i його маршалами, ймовiрно справа зайва, i тому не виявилися переможними, хоча окремi битви i вигравали. Натомiсть Вiтчизняна вiйна 1812 року виявилася справедливою. Причому всерйоз бити французiв стали, коли по-справжньому взялися до мародерства та грабежу. Зрештою, їх занапастила народна, партизанська вiйна.
  Так Наполеон нагрiшив дуже багато, його можна було гнати справедливо до Парижа.
  Вiйни з Туреччиною загалом начиталися з її iнiцiативи, як iз жорстоким Iраном. Але тут справедливiсть збалансована. Азербайджан Росiя вiдказувала, де народ пригнiчували правлячi перси, але далi не пiшли. Почасти i в туркiв вiдiбрали землi, де творили безмежне, жорстоке насильство i винищували свiй народ.
  Допомога Австрiї в ходi угорського повстання 1948 року може i не надто справедлива, але Габсбурги пiдступно зрадили в ходi знаменитої Кримської вiйни.
  I тут теж видно вплив контролюючих сил: коли Микола вiдвойовував вiд загарбникiв поневоленi народи, на його боцi летiв птах удачi. Але коли вiн захотiв Стамбула i споконвiчно турецьких земель, успiх вiдвернувся. Однак англiйцi з французами не змогли забрати у Росiї Крим, втративши багато тисяч солдатiв у ходi одинадцяти мiсяцiв облоги Севастополя.
  I тут виявився дотриманий баласт. Росiя втратила лише дельту Дунаю, вiддавши її Румунiї, а Туреччина втратила частину свого суверенiтету.
  Але в наступнiй вiйнi 1877-1878 року, коли звiльняли болгар i боролися з беззаконням османiв вже знову справедливiсть у Росiї. Але й тут бар'єр, вiйна виграна великими жертвами, а Стамбул та споконвiчнi турецькi землi зайняти не вдалося.
  У Середнiй Азiї воєн майже не було, так що там експансiя мала характер вiдносно мирний i йшла на користь азiатам.
  Росiйсько-японська вiйна... Їй передували боксерськi вiйни та китайськi походи. Японiю спочатку нахилили i змусивши поступитися Порт-Артур. Потiм був частково реванш. Правда японцi напали першими, за що i були справедливо покаранi, хай i через сорок рокiв.
  Багато в чому поразка викликана внутрiшньою гниллю царського режиму та самого Миколи Другого.
  Перша свiтова вiйна, звичайно, особлива стаття. Вона в суто вiйськовому планi, була б Росiєю та Антантою виграна. Але тут пiдвели внутрiшнi сили, що з огляду на тяжке становище народу i панство елiти носило печатку справедливостi. Далi громадянська вiйна, але й тут покарання виявилося дозованим розпаду країни уникнути вдалося, лише невеликi територiальнi втрати. Якi частини повернулися за правлiння як тодi вважалося Сталiна. Цей лiдер теж приклад балансу, надмiрна жорстокiсть i розум, мiльйони померлих та репресованих разом iз пiднесенням країни.
  Вiйна з фiнами взагалi не пiддається однозначнiй оцiнцi. I країна Суомi поводилася нахабно i в СРСР перейшли у наступ. I Ленiнград убезпечити треба, i в той же час фiнiв теж можна зрозумiти у них там i укрiплення i досить густонаселенi землi. А як компенсацiю запропонували куди менш населенi територiї, щоправда, бiльшою кiлькiстю.
  У всякому разi, вiйна видалася кривавою, i захопити Фiнляндiю не вдалося.
  I у Великiй Вiтчизнянiй вiйнi, чим бiльше фашисти звiрювали, тим сильнiше їм дiставалося на полi бою. Францiя та Англiя оголосили вiйну Нiмеччинi та отримали швидкий розгром. Поляки лiзли, як жаба на корч та окупацiя. Сталiн занадто жорстокий правитель i його атеїстичний режим, тому Господь мабуть вирiшив покарати i його i на жаль народ. Тому справа закiнчилася тяжкою перемогою. Теж певний баланс. Далi довгий час великих вiйн був. Афганський конфлiкт, пiсля вбивства Амiна, став за формальними ознаками зовсiм несправедливим, оскiльки Кармаль явна марiонетка Кремля. I довелося фактично основний тягар вiйни взяти вiн.
  Справедливостi не було, i незважаючи на окремi успiхи загалом вiйна закiнчилася мiнус, втрати є - досягнень та плюсiв немає. Хоча в суто вiйськовому планi поразки, то не було.
  У першу чеченську вiйну не можна оцiнити однозначно. Бандитизм у Чечнi був, як i скрiзь у Росiї, Дудаєв сепаратист i неабияка сволота. Але хочуть чеченцi жити самостiйно, там чомусь вiддiливши п'ятнадцять республiк не дозволити пiти крихiтнiй шiстнадцятiй. Загалом вiйна вийшла тяжкою, затяжною. Дудаєв за свої злочин отримав покарання, а загалом цiлi недосягнутi, перемоги немає, втрати є.
  Друга чеченська вiйна виявилася справедливiшою, чеченцi почали першими. I результат хоч iз втратами, але здається, є перемога.
  Ну, Грузiєю взагалi вiйни, можна сказати, i не було, п'ять днiв дрiбних сутичок статус-кво майже за фактом не змiнився. Iнформацiя про втрати суперечлива, вiйна надто недавно пройшла. Тут не ясно, хто має рацiю, а хто винен. Грузини могли формально вважати цi землi своїми, росiяни могли послатися колишнi договори, те, що кавказцi почали з них стрiляти. А хто бiльше втратив, не розберешся. Хоча в Росiї i заявили багато журналiстiв про Велику перемогу. Якщо доля що противник у панiцi вiдступив i поле бою за ними, то це перемога. Хоча й не велика. Навряд чи, наприклад, розгром "Спартаком", районної команди можна назвати великою перемогою.
  Але ось вони попадани тепер баласт справедливостi змiнили, зараз вiдбувається, як їм завгодно. I що буде, коли розгромлять корпус Ноги. А ось i сам генерал, якого нагородив за взяття Порт-Артура iмператор мечем iз дiамантами та вищим орденом Японiї. Що ж не пощастило цьому, коротунi в цьому свiтобудовi. Один удар i перерубав навпiл. Ось i вся справедливiсть.
  Вже розцвiло i п'ятдесят тисяч перемелених японцiв залишилося на полi бою. Тут у "Зеленого, що перегрiвся", вiдмовили i м'язи i свiдомiсть, i юний термiнатор полетiв у свiт мрiй i сну.
  А снилося йому спочатку туман, а потiм з'явилися контури Зимового палацу. Вже танув снiг i свiтило березневе сонце. У внутрiшньому саду сидiв цар Микола i разом зi своїм дядьком обговорював новини.
  Олексiй Миколайович суворо зауважив:
  - Нi Курiпки безнадiйний. Завдяки допомозi небесних сил ледве виграли битву, i дозволив японцям вiдвести залишки розбитих вiйськ у Порт-Артур. I тепер став в облогу, хоча був шанс увiрватися туди на плечах солдат, що тiкає.
  Микола Другий стримано зауважив:
  - Куропаткiн завжди воює за статутом. Спочатку розвiдка, потiм молебень пiсля цiлого дня на креслення плану. А без цього вiн не вмiє.
  Великий князь Олексiй жорстко помiтив:
  - Зняти його слiд!
  Микола похмуро зауважив:
  - Пiсля такої вiкторiї я його у фельдмаршали зробив. I тут зняти... Не гарно виходить. Тим бiльше, якщо пiдiйдуть друга та третя ескадри Тихоокеанського флоту, то Порт-Артур впаде!
  Великий князь iз цим не погодився:
  - У японцiв над нами перевага вогневої потужностi приблизно в 1,8 раза. Якось пiдрахували нашi вiйськовi експерти. I плюс ще перевага супротивника у бойовому досвiдi. Вони можуть потопити ескадру.
  Цар тихо спитав:
  - I що ви пропонуєте?
  Великий князь знизав плечима:
  - Якщо до пiдходу ескадри Рiздвяного не вдасться взяти Порт-Артур, то треба буде... Мабуть, обiйти Японiю i вийти до Владивостока. Крiм того, є шанс на покупку шести лiнiйних крейсерiв в Аргентинi i вламати Туреччину вивести чорноморську ескадру. Ми все ще маємо сили на перемогу. Крiм того, розгром японських сил пiд Мукендом, пiдняв авторитет Росiї в усьому свiтi. Османи будуть тепер поступливiшими, бачачи, що наша сухопутна армiя здатна перемагати. А без Чорноморського флоту з його досвiдченим канонiрами ми не матимемо шансiв на перемогу. Не треба забувати, що японськi снаряди ще й дуже багато залишають диму, через що їм легше пристрiлюватися. Хоча нашi найкраще пробивають броню, але це перевага ближнього бою.
  Цар невпевнено пообiцяв:
  - Я подумаю... Але хвилювання у великих мiстах Росiї, мене вкрай турбує!
  Великий князь погодився:
  - Та це розстрiл... Нехай навiть i спровокований ворогами корони дуже розбурхав суспiльство. Проте останнiми днями хвиля протестiв пiшла на спад. Якщо будуть вiйськовi успiхи, то є шанс, що грiм бойових перемог заткне протестуючим роти.
  Цар знову мляво кивнув:
  - Дай Боже. - Потiм додав. - Щодо Рiздвяного, йому категоричний наказ у бiй з ескадрою Того не вступати, i... нехай ще затримається. Може, i вирiшимо проблему Порт-Артура. Куропаткiн вже має досвiд, вiн може й узяти фортецю.
  Великий князь налаштований без оптимiзму:
  - Такий твердий горiшок розгриз Куропаткiну, навряд чи пiд силу. У самураїв перевага на морi. Але якщо пощастить, то... Можливо, але Куропаткiн.
  Микола Другий мляво махнув рукою:
  - Ангел смертi допомiг нам один раз, молитимемо його про допомогу i в iнший!
  Великий князь сумно помiтив:
  - Боги не люблять повторюватися. Одного разу з'явилося диво, i ми прогаяли повний розгром. А далi, мабуть, доведеться дiяти самим!
  Цар Микола запропонував:
  - А якщо влаштувати великий молебень?
  Великий князь крякнув:
  - Спробуємо. Але в будь-якому випадку, краще поки притримати ескадру! I замiнити Рiздвяного на Бабушкiна. Останнiй хоч i не такий грiзний на вигляд, але куди розумнiший.
  Цар заперечив:
  - Рiздвяний бойовий адмiрал. Залiзний та дуже вимогливий. Тут потрiбна сила волi та жорстокiсть до всiх i насамперед до себе. Тож поки що ми кадри переставляти не будемо. Якi ще пропозицiї?
  Великий князь уже впевненiше заявив:
  - Петро Столипiн дуже непоганий як губернатор. Його треба взяти до Москви. Там буде бiльше порядку.
  Цар iз цим погодився:
  - Так Столипiн менi до вподоби! А взагалi обiцяю, цього року ми будемо у Токiо.
  Великий князь заперечив:
  - Краще закiнчити вiйну швидше, нашi фiнанси в жалюгiдному станi, армiя та народ втомилися. Але, головне, це Нiмеччина. Вони можуть вiдкрити другий фронт, якщо ми там ще бiльше ув'язнемо. Це ж нiмцi, яким там мало землi.
  Цар невпевнено зауважив:
  - Курильський архiпелаг треба забрати собi. Народ не зрозумiє, якщо ми закiнчимо вiйну, не отримавши нiчого до свого складу. Японiю треба покарати. Та й Жовторосiя, землi Китаю, якi добровiльно увiйшли до складу Росiї, нам дуже навiть потрiбнi.
  Великий князь тут погодився:
  - Якщо зберемо кулак, то вдаримо. Але без Чорноморського флоту нам навряд чи впоратися.
  Цар запропонував:
  - Щоб прискорити покупку семи лiнiйних крейсерiв, слiд вiдправити Вiтте. Та й я вважаю, англiйцi, i американцi явно урiжуть Японiї фiнансування. Так як у будь-якому разi, на сушi їм своє панування не встановити.
  Великий князь кивнув:
  - Та поповнити втрати вони зможуть лише за кiлька мiсяцiв. Але тим бiльше потрiбно якнайшвидше брати Порт-Артур. Тодi японцi не мають мiсця, де вони зможуть накопичувати резерви. Не кажучи вже про те, що в Порт-Артурi є ще не менше дюжини iнших затоплених i поки що не вiдремонтованих кораблiв. Якi ми можемо пiсля захоплення фортецi використовувати для поповнення свого морського флоту.
  Цар цього разу дуже твердо промовив:
  - Не бiльше десяти днiв на пiдготовку та штурм. Iнакше Куропаткiн пiде пiд суд!
  Великий князь з повагою сказав:
  - Це слова справжнього повелителя iмперiї!
  Цар додав, теж грiзно:
  - А потiм обов'язково заберемо Курильську гряду. Нам наприклад стiльки разiв у провину ставили - мовляв, не надто багато вiддали островiв за малу частину Сахалiну. Там заберемо їх усiх. Навiть тi, що нам ранiше не належали!
  Великий князь погодився:
  - Це справедливе рiшення!
  Цар уже тихо промовив:
  - А тепер помолимося!
  Григорiй не бачив царя, вiн перенiсся в iнший вимiр. Ось наче ти плаваєш рибкою в океанi. I навколо тебе води та хмари...
  А вдалинi видно ескадра Рiздвяного. П'ятдесят один корабель. Величина! I в нiй чотири броненосцi нового типу, побудованi в Росiї за останнiм словом технiки. У Японiї таких добрих броненосцiв немає. Зате вони мають цiлих дванадцять судiв подiбного класу. Проти п'яти росiйських. Проте Рiздвяний зумiв провести найбiльшу з усiх ескадр, що коли-небудь здiйснювали такий колосальний перехiд, через три океани.
  Зеленський згадав, що читав уривок роману Цусiма. Там говорилося, що на стрiлянинах у Мадагаскарi коли всiєю ескадрою палили по мiноносцi-макету, то його навiть не подряпало. А далi нiби i флот Того виглядав нiби з голочки пiсля бою.
  Зеленський у цьому засумнiвався. Навряд росiйськi моряки були такими лохами, як їх показують. За часiв бiльшовикiв могли дати завдання перебiльшити маразм самодержавства.
  З iншого боку, якась частка правди в цьому є. З п'ятдесяти одного корабля до Владивостока дiйшло лише три. А японцi втратили лише один мiноносець.
  Брр.. А нiбито й снаряди у Рiздвяного, не вибухали. Якийсь розумник зi спецiв, припустив, що проходячи теплими водами i двiчi перетинаючи екватор, снаряди перегрiються i почнуть мимоволi вибухати. А якщо так, то потрiбно пiдняти в них вологiсть пороху.
  Якщо це правда, то... Бути ним битими, навiть у тому випадку, якщо вдасться нав'язати ближнiй бiй i влаштувати звалище у стилi Ушакова.
  Так Ушаков атакував флагманський корабель. Здається у Рiздвяного намагалися бити по флагману Того. Але через втрату пробиваностi це не допомогло. Натомiсть головний корабель "Суворов" виведено з ладу. I так закiнчився повною катастрофою цей бiй.
  Зеленський плавав i бачив, як матроси б'ють палуби, рух потужних бойових кораблiв. Жаль дiвчат невидно, не казкова ескадра на жаль. I як їм допомогти?
  Адже мечем броненосцi Того не порубаєш? Хiба що самого адмiрала вирiшити? У цьому випадку японцi можуть i запсихувати, втративши управлiння або знайдеться хтось новий командувач.
  Зеленський подумав, що все ж таки на морi битися складнiше, i тут так просто всiх порубати, хоча... Загалом то можна!
  А ось сам адмiрал Рiздвяний. Зрозумiло, чому вiн так сподобався царевi. Високий, широкоплечий, схожий на короля Артура у Голлiвудськiй екранiзацiї. I бiльшими навiть для такої комплекцiї кулачищами. Ось зараз адмiрал дивиться у бiнокль i щось бурмоче пiд нiс. Мабуть, шукає до чого причепитися i на кого накричати.
  Ну, нехай собi шукає. Адмiрал вiн i повинен вселяти пошану або жах, особливо ворогам. Ось Григорiй i плаває. Тут i iншi кораблi є. Наприклад, легендарний крейсер "Аврора". Корабель, що став легендою i досi стоїть як музей революцiї. Але що можна сказати про цей крейсер? Гармати шiсть дюймiв, або 203 мiлiметри. Цiлком достатньо для серйозних справ. Але це лiнкор. На жаль, слабший корабель. Є ще двi гармати восьми дюймiв. Теж не слабо. А ось крейсер "Олег", наполовину броненосний.
  Зеленський хотiв ще щось подивитись, наприклад, де тут майбутнiй адмiрал Колчак?
  . РОЗДIЛ Љ 7.
  Але тим часом президент України, який став хлопчиськом, перескочив на iнший рiвень сну, де все було ще крутiше i агресивнiше.
  Причаївшись, нiби вп'явшись п'явкою мiж стелажами звивини палуби, Зеленський продовжував прислухатися. Свiжозрубанi дошки корабля терпко пахли смолоскипним дубом i лоскотали гладку щоку вiчного пiдлiтка. Хлопчик-термiнатор напружено думав. Вельможi з-помiж морських хижакiв продовжували вести неспiшну розмову. Той, хто рясно обвiшаний рубiнами, спитав смарагдового "ксендза".
  - То значить вiйна, з арфiстами неминуча? -
  Пов'язаний iз церквою тип пiдтвердив:
  - Та й старший брат уже буде на нашому боцi, не виключено, що нам вдасться створити широку коалiцiю.
  Купець з рубiновим ланцюгом допитувався:
  - А гросмейстер Шуруп?
  Хитрий змовник зазначив:
  - Вiн краще за iнших розумiє, що Контрабас, це головна опора всесвiтньої вiри, i допоможе нам впоратися з арфiстами.
  Купець хитро посмiхнувся:
  - Таким чином, нам доведеться умовити лише царя Флейти. А Дракон тринадцятий нехай видасть буллу.
  Настала коротка пауза. Юнак вiдкусив просмолений шматочок вiд тирси, прожував. Живiт у хлопчика, якщо можна назвати хлопчиком двадцяти трьох лiтнього бiйця, порожнiй вiн не їв, перш нiж iти в розвiдку i тому хотiлося чогось пожувати.
  А що ще робити? Хоч зарубай їх.
  Священик-купець, трясучи смарагдовим ланцюгом, впевнено заявив:
  - I це буде, наш орден "Драконя паща" загризе будь-кого.
  Його спiврозмовник отруйно захихотiв:
  - Нещодавно пiрати вiдiбрали у арфiстiв сто гарматний крейсер. - Постукування каблуками чобiт. - Ось потiха.
  Служитель ордена подiбностi єзуїтiв вiдповiв:
  - Так їм i треба. Знатимуть, як нацьковувати на нас всяку наволоч.
  Тут Зеленський вчасно згадав, що не виконав завдання, дане колишнiм отаманом Морганом Блюдом. Хоча з iншого боку, чому вiн має обов'язково його виконувати. Хто такий це Морган, кровожерний пiрат i пройдисвiт, який приховав скарби вiд команди? Чим не щур? I на свiй сором вiн пiонер, без п'яти хвилин комсомолець Олег у цьому брав участь. У ньому заговорила i жадiбнiсть i жага до авантюр. Що це був його комсомольський вибiр!
  - Що ж Дракон повинен гарчати i викидати з себе полум'я, що палить все поспiль. А гросмейстер Шуруп мiг би надiслати вбивцю до короля Арфи. - Почулося отруйне шипiння. - Хоч i Бог весь, який там правитель, але боротьба за трон не змiцнить iмперiю.
  Вiзавi зi смарагдами зi смiшком вiдповiв:
  - Вбивця ретельно законспiрований i готовий вжалити. У всесвiтi тiльки один Бог i має бути єдиним великим патрiархом i старшим братом. - Тон князя церкви та короля вбивць став тягучим. - Те, що їхнiй король вирiшив стати главою церкви це святотатство i на нього чекає жорстока кара.
  Спiврозмовник, перебираючи рубiновий ланцюг, запитав:
  - Коли, нарештi, Абалддiна вб'ють.
  Смiшок вiдповiдь:
  - У потрiбний момент.
  Голос сповнений спраги пробурчав:
  - Тодi давай вип'ємо за це.
  Єзуїт покликав хлопчика, що крутився, з числа корабельних прислужникiв, голосно скомандував.
  - Принеси нам барило хишерського.
  Хлопчик, майнувши босими п'ятами, пiдхопив велику ємнiсть i ледве поволок її до ватажкiв. Пара накинулася на глечик i почала ковтати з таким смаком немов верблюди, якi без пiдживлення перетнули пустелю Сахару. Коли змовники випили, то з брудною лайкою прогнали хлопця, нагородивши його щедрим стусаном пiд зад, i хльоснувши по голих, засмаглих ногах батогом. Зайшли до каюти i посiдали за стiл. Мабуть, їм ще не вистачало часу для змови. Хоч вони й говорили тихо, дотепний розвiдник Зеленський ловив кожне слово.
  - Ось тепер розмова пiде веселiше. - почав єзуїт iншого свiтобудови. - Дракон тринадцятий вважає, що така iмперiя як Арфа не має права на iснування. Вона повинна бути подiлена мiж Контрабасом i Флейтою, що стосується мерзенної єретичної республiки Гармонь, то незабаром настане i її черга.
  Тут купець-змовник iз рубiнами помiтив:
  - Як не дивно, але iнодi народ набагато релiгiйнiший з повагою ставитися до Всевишнього Бога та його слуг. Наприклад, десятину республiканцi платять нам справно!
  Єзуїт, пiп iз смарагдовим намистом, рикнув:
  - Але не бiльше, а iншi виплати до скарбницi старшого брата припинили.
  Тодi його напарник знову сьорбнув солодкого з прянощами вина, закусив жирним просоченим шоколадним соусом м'ясом. По бородi потiк липкий сiк тварини, у Зеленського завдяки спецiальним тренуванням зiр став дуже гострим, i вiн мiг розглянути деталi i через каламутне кривувате скло часу пiзнього середньовiччя. Потiм розважливо промовив:
  - Нiчого я думаю найкращий варiант вiдновити там монархiю. - Вовчий оскал i усмiшка вампiра. - У цьому випадку i порядку буде бiльше, i влада церкви змiцнитиметься.
  Єзуїт поспiшив запевнити:
  - У нас є вже слушний принц. Вiн виховувався при монастирi, i абсолютно залежний вiд нас.
  Смiшок у вiдповiдь:
  - Так i добре чого вам ще треба?!
  Шепiт, схожий на шипiння змiї:
  - Декого пiдкупити, а кого вбити.
  Змовник iз рубiнами понюхав iз табакерки дурману i зашипiв:
  - Одне вбивство краще за сто прокльонiв. Потрiбно дiяти, а не тягнути.
  - Давай ще раз вип'ємо, за те, щоб змови вели тiльки ми, а заплутувалися в них iншi!
  П'яницi потягли по значному вилитому зi срiбла келиху. Вино було дорогим i дуже мiцним, хоч i приємним на смак. Вогненно-червоне воно пiнилося, наче на морський прибiй пролили кров немовляти.
  - Може, заспiваємо набридло говорити про полiтику.
  Почулося шикання:
  - Давай тiльки тихо, бо весь корабель розбудимо. Завтра на наших людей чекає робота.
  Удар кулаком по столу i вино полетiло камзол, покриваючи його брудними плямами.
  - А що люди. Гiрше псини. Чи нам дбати про них.
  I мерзенне хихикання з присвистом:
  - Зате з них добре видавлюватиме монету. Особливо якщо вони вiдчувають i знають, що про них пiклуєшся нехай бiльше на словах, нiж на дiлi.
  Нарештi почувся тужливий спiв;
  Немає нiчого вiрнiше, нiж монета,
  Вона без фальшу щиро блищить!
  Фактично дублон правитель свiтла,
  Його опора мiцний меч та щит!
  
  У ньому богiв язичницьких прихована,
  Як сонце променисте обличчя златою...
  Хоч є ще бандити-паразити,
  Якi пiшли в торг душею!
  
  Монета це iдол та архангел,
  Вiн рятiвник, згубник усiх.
  Без золота булат найманий чахне,
  Без грошей не прийде у бою успiх!
  
  Але що ти хочеш людини серця,
  Полювання вам безсмертя купити...
  Щоб вiдкрити до блаженства жадiбно дверцята,
  Щоб плести столiття життя нитку!
  
  Але чи може дублон здобути i це?
  Чи здатний золотий гурток мрiяти?
  Щоб не прийшов старий iз косою з привiтом,
  I не поставив у морзi в лоб печатку!
  
  Хоч за монету багато треба щастя,
  Щоб досхочу передаватися нам грiху!
  Але людина над пристрастю i не владна,
  Йому дiвчат як проса пiвня!
  
  Вiн хоче отримати до пуза багато,
  Потиснути фазанiв, ананасiв пуд.
  Хоча не можна наїдатися до труни,
  Нехай навiть ти грiшми вкрай крутий!
  
  А труна вона навiть занадто багато коштує,
  Бо у ньому є мiсце королям!
  Адже намалює ангел у бланку нолик,
  Удар по лобi та палицею по мiзках!
  Мови у змовникiв все дужче заплiталися, i пiсля чергового келиха затяжний базар остаточно замовк.
  Останнi фрази виявилися такими:
  - Ти чув, у Джек-Лондонi спалахнув заколот, який очолили двi, вiрнiше три гарнi баби.
  Священик iз смарагдами захихотiв i гаркнув:
  - Коли їх уловлять, солдатам буде велика втiха, їх розiрвуть на частини i розрiжуть шкiру на стрiчки!
  Купець з рубiнами хмикнув i гикнув:
  - Я б i сам не проти взяти участь у полюваннi.
  Єзуїт i католицький священик, який i насилу стримуючи виригання, видавив:
  - Тут на узбережжi знаходиться шикарний бордель, завтра ми вiзьмемо iз собою на борт сук.
  - Не безглуздо, а чому б не зараз. У мене виявилося бажання. Їй покличте менi повiй. Де нiчнi, глянцевi феї? - Вельможа-алкаш, кидаючи ланцюг, голосно заїкав i впав з нiг.
  - Хай пошле Всевишнiй тобi добрий сон. - Вимовив знатний священик, нюхнув з протверезного флакона. Трохи постояв, приходячи до тями, пiсля тремтячої руки, перехрестив, а потiм човгаючою ходою вирушив собi в каюту.
  Розмова, пiдслухана розвiдником Зеленським, таїла в собi чимало, ймовiрно, дуже цiнної для когось секретної iнформацiї, але користi вiд нього для самого юного шпигуна було небагато. Зрештою, отруять чи нi арфiського короля, невелика їм рiзниця. А вiйна, навпаки, на користь флiбустьєру, бiльше видобутку, менше тобою зайнятi бойовi судна супротивника. А щодо Старшого Брата то корсари, як правило, забобоннi, але при цьому не вiруючi i при нагодi готовi обiбрати священика до нитки. Сам Зеленський нiколи не молився, i з молоком матерi ввiбрав, що всi релiгiї це обман, а богiв немає. Або як кажуть ще Бога, що є Трiйця. А як це богiв троє i водночас один? Так не буває! Якщо мама у що й вiрила, то при дiтях волiла, не поширяться, а Алiса вважала, що якась сила на небесах i є, хай i не бiблiйна. Повстання, звичайно, цiкаве, але Олег був далекий вiд думи, що його влаштувала зазвичай така спокiйна i добродушна сестра. Ця думка здавалася надто дикою i неймовiрною - хоча за вiсiм рокiв багато що могло змiнитися. Тим паче на вiйнi! Пiрату, а Зеленський, безперечно, пiрат, втiм, це до фенi.
  - Багатi зажерлися до краю! - Тупання босою ногою по дубу. - Бiднi голодують саме тому i спалахують заколоти. Не моя це власне справа. - прошепотiв юнак-термiнатор. - Треба подумати, що з цiєю скалкою робити.
  Його погляд упав на недопиту барило. Чорноволосий дуже схожий на нього хлопчик пiдбiг до неї промовив.
  - Дядьки добряче насвинячили. Нiхто не бачить, спробую як я їхнього "винчика". - Хлопець нахилився i ковтнув солодкого пiйла. Потiм присмоктавшись, вiдпив ще, в головi у хлопця зашумiло i вiн, хитаючись, вирушив у камбуз.
  - А якщо проникнути в пороховий склад i там пiдiрвати бочки. У цьому випадку ця гiгант згорить i потоне. - Зрозумiв Зеленський. - Я так i зроблю.
  Прихопивши смолоскип i про всяк випадок замазавши смолою, обличчя i волосся хлопець вирушив у глибини корабля, при цьому поклав у щiлинку свiй класний елiтарний меч, побоюючись, що той його видасть своїм блиском. Рiшення спiрне, але вибирати не доводиться. Усерединi посудини було душно i не зовсiм добре пахло. Звичайно, матроси охайнiстю не вiдрiзнялися, та й справляли потребу абияк. Втiм, Зеленський виявився пацаном-шпигуном не з вибагливих. На ходу його гукнули.
  - Грива подай нам рому. - пробурчав п'яний матрос.
  Зiгнувшись, Зеленський пiдскочив до бочки, i нiяково намацавши краник, вiдлив у глечик. Краник заiржавiв i прокручувався вкрай туго. Неначе якiр зачепило за водоростi.
  - Ти надто довго пораєшся мерзенний хлопчисько. - Розвiдник Зеленський отримав важкий потиличник. - Ну, вали чортеня, поки ще не дали.
  Хибний юнга припустив на всю спритнiсть. Добре, що його беруть за iншого. Пороховi склади завжди намагаються розташувати таким чином, щоб ймовiрнiсть випадкового влучення ядра була мiнiмальною. Тобто внизу та посерединi судна прямо пiд грос-щоглою, та ще в цьому лiнiйному суднi поклали зверху для мiцностi та надiйностi листок бронзи. Ось туди i слiд йому забратися. Босоногий хлопчик Зеленський почав спускатися, схiдцi були слизькi, смердiло все сильнiше. Дорогою йому кiлька разiв траплялися, вони гукали його, змушуючи виконати те чи iнше дрiбне доручення. Юнак виконував доручення охоче i швидко, у темрявi його та мiсцевого хлопчика неможливо було вiдрiзнити, тим бiльше що реальний Грива, швидше за все, спав. Ось як iнодi шпигунство приносить користь потенцiйним жертвам. Свiт, як завжди, повний парадоксiв. На те вiн i свiт живих людей. Вiд хвилювання воїн-хлопчик Олег сильно спiтнiв i став блищати, у свiтлi смолоскипа.
  - Треба впоратися з нервами iнакше, який я пiрат. - промовив вiн про себе.
  Ось, нарештi, видно важкi дубовi дверi з величезним замком. Тут Зеленський зупинився, не знаючи, що робити далi. У цей момент його знову гукнули.
  Дуже товста людина з довгим ножем покликала його. I вкрай неприємним, хрипким голосом прокудахтав:
  - Ти вештаєшся по трюму ледар iди, вичисти мої чоботи.
  Зеленський бiгом наблизився до нього, полум'я висвiтлило замурзане обличчя, тут як на зло товстун кинув на нього бiльш уважний погляд.
  - Ти не Гриво! - I iстеричний, але тихий через перепою вигук. - Ах-ах, бридкий шпигун, кажи хто ти!
  Замiсть вiдповiдi Зеленський довбав супротивника долонею в горло. Той у вiдповiдь змахнув ножем, i юнак ледь ухилився вiд удару, що пройшов мимохiть по ребрах. Легкий опiк, i неприємний свербiж вiд нанесеної подряпини.
  - Ось худоба. - Воїн Зеленський, перехопивши руку, вивернув ножа, потiм по ручку увiгнав його в живiт. Товстун скрикнув, i чiпкi пальцi вчепилися йому в горло, придушивши крик.
  Хлопець душив ворога з усiх люттю, задоволено вiдчуваючи, що як падає опiр супротивника i як вiн обвисає. Коли товстун нарештi став трупом, грiзний Зеленський вiдкинув його. Тепер i вiн це виразно зрозумiв треба поспiшати, iнакше пiднiмуть тривогу, виявивши зникнення важливого матроса, чи скорiше навiть морського офiцера. Проте, замок не подавався, а юнак не мав навичок хакера, даремно використовуючи нiж. Той затупився та зламався.
  - Ось калiцтво як же я тепер замок розкрою. Може, дверi пiдпалити? - Зеленський приклав факел. Тверде дерево горiло погано, крiм того, зверху воно було коване залiзом. Юний диверсант невдовзi зрозумiв повну безперспективнiсть подiбного шляху i почав пiдiгрiвати замок. Олiя в ньому зайнялася i сильно смердiла.
  - Смердить, як паленого гною. - Розлючений Зеленський тицьнув у отвiр зламаний нiж, тицьнув глибше злегка прокрутивши. Вiн згадав фiльм про стародавнi часи "Iржавий меч", де злодюга, намагався подiбним способом вiдкрити замок комори. Щоправда, зараз цей спосiб не працював.
  Почувся шум, наближалося двоє вартових. Вони були п'янi та завивали не струнку пiсню. Вiдважний Зеленський не побоювався їх, але дуже великий ризик, що вони пiдуть тривогу. Тому вiн юркнув у темряву стрiмким рухом долонi, пригасивши смолоскип.
  "Солодка парочка" пiдiйшла до дверей. Старший у парi досить потужний солдат сказав.
  - I на бiса генерал наказав нам перевiрити охорону порохового складу, сюди нiхто не сунеться.
  - Та й замок тут такий сам чорт ногу зламає. - побурмотiв другий воїн i вiдразу крякнув. I тут розгублено перевiряв:
  - Дивися ти, хтось хотiв вiдчинити дверi.
  Заднiм розумом будь-який мiцний, Зеленський у досадi стукнув себе по лобi, треба бути таким розсiяним. Тим часом охоронець спробував висмикнути нiж. Iнший прохрипiв, почав оглядатися, злякано крутячи шиї:
  - На кораблi шпигун час пiднiмати тривогу.
  Бiльше не можна було зволiкати, слово прискорений пружинкою Олег вискочив iз-за засiдки i провiв удар у стрибку.
  Вiн бив з усього розмаху гомiлки по потилицi, навiть почувся хрускiт хребтiв. Цiєї митi другий моряк сiпнувся, намагаючись витягнути нiж, i про диво замок розiйшовся сам собою.
  Перш нiж останнiй противник зумiв пiдвестися, безглуздо розкривши рота, вiдмiнно пiдготовлений битися як руками, там i ногами Зеленський провiв йому аперкот в щелепу, потiм додав по скронi. Воїн обвис, плюхнувшись на пiдлогу.
  Юний термiнатор радiсно прошепотiв:
  - Тепер треба дiяти швидше!
  Общипавши кишенi i знайшовши кремiнь, потрiбна рiч, бо лiхтар, що несли п'яницi, погас, Зеленський вибив iскру i запалив смолоскип.
  - Тепер зробимо диверсiю, як в одному фiльмi про старовину, пiонер пiдриває фашистiв. - Юнак розiрвав ганчiрку, просочивши її смолою, виготовив саморобний гнiт. Потiм вирiзав шматок бiля найбiльшої бочки, заправив його i пiдпалив.
  - Нехай ангели антисвiту прийдуть менi на допомогу! - Очi колишнього партизанського пiдпiльника хижко блиснули. - Сподiваюся, вистачить часу втекти.
  М'яко ступаючи на шкарпетки, Зеленський прикрив дверi, повiсив назад рiзким рухом, заклацнувши замок, i помчав до поверхнi. Здавалося глибинна атмосфера, що тисне на груди, i туманити голову. Ноги стали напрочуд важкими. По дорозi його кiлька разiв гукали, i Зеленський здавленим голосом вiдповiв:
  - мене термiново викликав генерал.
  Зрозумiло, на недалеких вояк дiяло безвiдмовно, поки черговий голос запитав.
  - I навiщо шкет ти потрiбний генераловi?
  Зеленський вiдповiв заздалегiдь пiдготовленим штампом:
  - Я маю термiнове доручення менi треба на палубу.
  -Нi, спочатку ти обслужиш нас. - Закричав матрос, хапаючи його за м'язисте, хоч i гостро випираючою кiсткою плече.
  Хлопець, недовго думаючи, врiзав по колiну громiле, потiм провiв пiдсiчку. Той пiд дружний смiх звалився, а Зеленський додав ходу.
  Його бiг ставав все бiльш вiдчайдушним i судорожним. Ось нарештi рятiвна палуба вiн кидається до знайомої щiлини, намагаючись намацати меч. Його немає на мiсцi!
  Адже це непроста зброя, такий клинок будь-який метал перерубає. Олег зблiдлими губами прошепотiв:
  - Я тебе не кину, хай менi навiть доведеться загинути.
  Юний диверсант з шаленою швидкiстю обмацував перила, тут на нього натрапив вартовий.
  Пролунав гучний окрик:
  - А ти що тут робиш?
  - Генерал наказав знайти втрачений медальйон. - Знайшовся здогадливий Зеленський.
  Той навiть захлинувся вiд радостi.
  - Ось як так давай пошукаємо разом.
  Воїн кинувся на палубу i почав обмацувати, Зеленському здавалося, що час летить, швидко вiдмiрюючи йому останнi секунди. Скачку думок перервав вигук.
  - Подивися, що я знайшов. - Та iнодi буває, щастить будь-кому, але тiльки не тобi. Хоча везiння поняття вiдносне. Боєць дiстав тьмяно мерехтливий меч.
  - Клас! Дай тобi покажу фокус. - Промовив Зеленський, i з милою посмiшкою, врiзавши пальцями в сонячне сплетiння, застосувавши прийом "Коготь тигра". Потiм рука вiдчула звичну легкiсть меча. З розгону юнак стрибнув за борт.
  Майже вiдразу пролунав сильний вибух, корабель розколовся на двi частини, а колоди, що димилися, розлетiлися на всi боки. Одне з них дуже врiзало Зеленського по голих плечах, а голова трохи обпекла ноги, уламок потрапив у огрубiлi пiдошви хлопчика. Хоча юнак i був приголомшений, його хiд не сповiльнився, вiн плив автопiлотом. Тигровi акули знову стали переслiдувати хлопчика, який вчинив диверсiю.
  Зеленський хвацько вiдмахувався мечем, хоча забите плече нестерпно болiло. Ось одна з хижачок пiдпливла надто близько, i була розрубана, пiсля чого на неї накинулися свої товаришки.
  - У вас у акул не почуття солiдарностi. Замiсть того щоб пiдтримати померлого товариша ви його добиваєте. - Юний воїн iронiчно додав. - Куди подiлося ваше сумлiння?
  Акули щось нерозбiрливе скиглили у вiдповiдь, лише одна з них фiолетовими смужками i без рогiв несподiвано промовила.
  - Хто ти такий малесенький, щоб заперечувати мiльйони рокiв еволюцiї.
  Вiд несподiванки Зеленський ледь не випустив меча, але на щастя встиг завдяки феноменальнiй реакцiї перехопити дорогоцiнний трофей?
  - Ти розмовляєш?
  Акула iронiчно хмикнула:
  - А що на твоє тiльки люди на це здатне. Ось воно ваше чванство, недарма бiльшiсть iз вас заперечують еволюцiю, приписавши собi божественне походження. - I головна хижачка морiв сердито клацнула хвостом по водах.
  Хлопчик логiчно заперечив:
  - Я не бiльшiсть, зокрема вiрю в те, що ми колись були безмозкими мавпами. Але потiм зумiли пiдвестися. - Крутий воїн набухався. - Пройдуть тисячолiття, i ми досягнемо таких висот, про якi не мрiють навiть найсмiливiшi фантасти!
  Акула, продовжуючи на певнiй вiдстанi слiдувати за Олегом, скептично зауважила:
  - Все одно ти людина надмiрно самовпевнена. Ти розраховуєш за допомогою розуму досягти того, на що iншi плекають надiю отримати за рахунок Божественної благодатi.
  Хлопчик, намагаючись додати ходу, тим бiльше, що отриманi в результатi вибуху порiзи гидко свербiли, здивувався ще раз:
  - А звiдки ти знаєш про це, адже ти не вилазиш iз моря.
  Акула зi знання справи повiдомила:
  - Дехто з нас має вроджену здатнiсть, поглинати iнформацiю з мозку тих, кого з'їли. Так менi попався один надзвичайно начитаний єпископ. Ти теж хоч i малолiтка, але зберiгаєш у собi безлiч знань. Тепер ти будеш моїм.
  - Тiльки спробуй! - Зеленський, вловивши зустрiчний рух, змахнув мечем i рубанув найближчою акулою, яка кинулася на нього.
  Удар вразив її, розрубавши око, мозок та рiг. I знову хижачки, замiсть того щоб усiм разом налетiти на свого кривдника, облiпили тiло, що било в конвульсiях.
  - Нi, тобi нiколи не скуштувати мого мозку. - Вимовив, насилу стримуючи смiх, дуже вже безглуздо виглядали акули хлопчик. - Але якщо хочеш, пiдпливи ближче.
  Морська розбiйниця, побоюючись атакувати сама, агресивно зашипiла:
  - Зараз вони тебе прикiнчать. - Мабуть, не надто винахiдлива на лайку, видавила. - Ти дурна недоросль.
  Хижi риби, покiнчивши зi своєю напарницею, знову попрямували за юнаком. Вони спробували атакувати його з усiх бокiв, але спритний навчань таємнiй боротьбi, у тому числi з холодною зброєю Зеленський пiрнув i розпоров, одним черевом, iнший вiдсiк хвiст. Акули немов поганi на якийсь час втратили до нього iнтерес, гризучи своїх.
  - Ти бачу, не керуєш своїми сестрами. - радiсно помiтив Зеленський. -Що вони такi примiтивнi? I вмирають мовчки, як партизани на допитi?
  Головна акула чесно вiдповiла:
  - Такi, як я народжуються рiдко. А iншi гора дурних м'язiв, якi пiдтвердженi iнстинктам: добий пораненого - сильнiший за мої накази.
  Зеленський зважив меч i подумав, чому б його не кинути у цього полосатика. Правда був ризик промахнутися i втратити чудову зброю. Наче вгадавши його намiри, розумна акула додала ходу i почала вiддалятися вiд юнака.
  - А ти бачу, злякалася. - Хихiкнув жорстокий воїн Зеленський. - Може, вiдкликаєш свою банду?
  Мегера з плавцями отруйно зашипiла:
  - Не розраховуй, у тебе буде небагато шансiв на виживання.
  Акули знову намагалися його розiрвати, пару зачiпали, зокрема розпороли зубами ногу, ледь не вiдгризли пальцi на руцi, провели пару болючих ударiв рогами по корпусу, мабуть зламавши пару ребер. Але їх самих була перебита добра дюжина. Короткi паузи, поки вони добивали своїх товарок, дозволяли бiйцям перебудуватися. На кораблi на них уже чекали, канонiр колишнiй каторжник кучерявий i кривоносий. Разом iз ним схожий на негра Обломiв вони вистрiлили iз найдрiбнiшої гармати. Недарма в нього негра була репутацiя неперевершеного стрiльця, ядро потрапило точно в акулу, розiрвавши її на частини.
  - Бу-бух! - Вимовив, скелячи зуби Зеленський. - Шкода щойно не смугасту. Тепер вона запам'ятає мене, мститиметься. - Провiв рубом долонi собi по горлу, додавши. - Тiльки ось помста їй конкретно вилiзе i не лише боком!
  Хлопець стрiмко вилiз на палубу, вiн був настiльки збуджений, що втома не вiдчувалася. Капiтан Варнава першим вибiг до нього на зустрiч:
  - Ну як мiй хлопчик пройшла розвiдка?
  Юний воїн iз натхненням вiдповiв:
  - Чудово, я можу накидати на лист, де розташованi всi їхнi батареї та форпости. Шанс на успiшну атаку гадаю, у нас є.
  Варнава пiдтримав його у цьому прагненнi:
  - Вважаю те саме. - I величезний пiрат потер кинджалом собi бороду. -План атаки залишається тим самим?
  - Так! Єдине коригування провiв я сам? - з гордiстю вимовив усмiхнений Олег.
  - Яку? - поцiкавився Варнава.
  Хлопчик весело вiдповiв:
  - У порту також було сто двадцяти гарматний лiнкор, один з найпотужнiших кораблiв Контрабаса.
  - Ось як, але проти такої сили ми не потягнемо, доведеться вiдкласти атаку. - злякано промимрив Варнава.
  Юнак єхидно поправив:
  - Я ж казав, що знаходився.
  Капiтан пiратiв з надiєю пробурмотiв:
  - То вiн пiшов?
  Хлопчик-термiнатор хитро пiдморгнув:
  - Можна й вирушив до бiса на дно.
  Варнава здивувався:
  - Втопився, сам?
  Зеленський не вважав за потрiбне, що-небудь приховувати:
  - Нi, я йому трохи допомiг. Пiдпал склад iз порохом, i як рвонула, невже не чули?
  Варнава теж розреготався:
  - Ми думали, що це грiм. - Тут же одужав. - Втiм, Обломов та iншi з верхньої палуби бачили пожежу. - Капiтан здивувався. - То це ти накоїв?
  Зеленський посмiхнувся i пiдпер кулаками боки:
  - Да я! В мене iншого виходу не було. Iнакше всiх нас потопили чи довелося вiдмовитися вiд цiєї авантюри.
  Варнава з натиском думки вигукнув:
  - Та ти просто герой. Треба тебе винагородити, але в нас берегового братства немає орди
  нов та хрестiв. Можливо, твiй подвиг врахуємо при розподiлi видобутку.
  Зеленський зрадовано крутнув, наче вертолiт пропелером, над своєю свiтлою головою гострим мечем.
  - Це буде справедливо, хоча багатство мене пилюка, не дуже цiкавить.
  Не зрозумiєш чогось у цьому бiльше, щирого переконання чи бравади.
  Варнава з натиском вiдповiв:
  - Це тому, що ти ще надто юний. У твої роки я теж бiльше мрiяв про пригоди, нiж про грошi. А тепер ми обговоримо останнi деталi iз нашими офiцерами.
  . РОЗДIЛ Љ 8.
  Володимир Зеленський прокинувся. Ось команда дiвчат перейшла у наступ. I фронт ельфiйок i меншої кiлькостi ельфiв став тиснути на оркiв, цих волохатих ведмедiв.
  Дiвчата кинулися в атаку.
  Войовниця-ельфiйка з помаранчевим волоссям взяла i натиснула червоним соском грудей на кнопку джойстика.
  Спрацювала ударна хвиля. I понеслося ультразвуком на оркiв. I накрило їх разом, буквально обвугливши кiстки.
  Войовниця цвiркнула:
  - За шаленi стрибки кобри!
  I як вiзьме та розсмiяється. Ось це справдi баби - просто скажемо там супер.
  Дiвчата слiд вiдзначити грiзнi.
  I ось вони голими п'ятами пiдкинули вбивчi потоки з вугiльними гранатами.
  Порвали масу злих та волохатих ведмедiв. I пiсля цього дiвчата взяли та заспiвали;
  Прошу, Господи, щоб день не згасав,
  Щоб завжди молодим був дiвчини погляд!
  Щоб парив наш витязь вище скель,
  Щоб чистiше кришталю покрив озер!
  
  Який прекрасний свiт Господь створив,
  У ньому їли срiблом, а клен рубiн!
  Шукаю собi подругу Божий iдеал
  Для цього ворогiв у боях рубав!
  
  Що юнаковi так у серцi важко?
  Чого знайти вiн хоче у свiтi цьому?
  Ну чому надламано весло?
  Як вирiшити клубок великих проблем?
  
  Хочу я Боже теж у щастя бути,
  Знайти свою небесну мрiю!
  Щоб удачi не перервалась нитка,
  Щоб пiдвести пiд шлях, баласт-чортовi!
  
  Але що шукати менi в мiру без кохання,
  Що дiвчини дорожчим може бути?
  Збудувати щастя важко на кровi,
  Нею лише можна в пекло пекла плисти!
  
  Розлука це катування для мене,
  Вiйна ще такий жахливий сон!
  Ось ногу в стремено осiдлав коня,
  Хоч злий орк, занiс кат сокиру!
  
  Заводять наших дочок у повний,
  Намагаються їх i палять вогнем тiла!
  Але нанесемо ми фюреру розгром,
  Знай, наша Ельф повiк не померла!
  
  Зiграємо весiлля, пiсля злої вiйни,
  Потiм дiти будуть смiх дарувати!
  Менi всi вони кровинушки рiднi,
  Я на полювання буде жирно дичину!
  
  А дуб як смарагд його листя,
  Сказав - чудово хлопець попрацював!
  Нехай совiсть буде як кристал чиста,
  А лише у плюсах у балансi буде числа!
  Дiвчата заспiвали та показали свiй колосальний апломб та бойове становище.
  Ну i звiсно ж одна з войовниць пiднесла шланг. I зарядила його бензином. I як вiзьме i запустить вбивчий струмiнь. Поллється забiйний потiк цунамi вогню. I капiтально оркiв спалює.
  I це справдi надзвичайно круто. Буквально тоталiтарне вiдбувається руйнацiя.
  Ось проти такого жодне дiвчисько не встоїть, як язиком у ельфа щось дуже солодке, смачне та апетитне полизати.
  А при цьому ще взяти i орку вiдпалити голову.
  I вогнем їх усiх смажити, i спалити ось так до тла. I не залишити навiть вiд ворога кiсточок.
  Ось такi дiвчата часом бувають. I скалять зубки, i показують свiй характер як у кобри-змiї.
  Войовницi, якi розшматують будь-яку армiю. А як захочуть, то можуть i пустити гази.
  А уявiть, що буде, якщо одразу тисяча ельфiв випустить iз себе гази? Сказати, що буде?
  Про дуже круто буде, не допустити такого мабуть небесам. Бо тодi на голови оркiв ворони посиплються. I будуть падати, i ламати черепи, показуючи найвбивчiший вплив у всесвiтi.
  I дiвчата знову давай у своїй дикiй лютi та азартi спiвати, i їхнi перлиннi зубки виблискували, наче дзеркала.
  Кошмар завжди приходить як змiя,
  Його не чекаєш, а вiн уповзає у дверi!
  Ти щасливий, щедро сита сiм'я,
  Не знаєш, що бувають люди звiрi!
  Ось почався набiг лихої орди,
  Нас обсипають стрiлами татари!
  Але ми на подвиг смiливий народженi,
  I винесемо жорстокi удари!
  
  Нiхто не знає, якщо добрий Бог,
  Така людина пiшла жорстока!
  Вже смерть стукає кулаком у порiг.
  А Везельвул просунув з пекла роги!
  
  Так це древнiх предкiв часи,
  В якi ми так круто потрапили!
  Адже не про те була моя мрiя,
  Не до цього ми йшли, крiзь гори-дали!
  
  Але якщо опинився ти в пеклi,
  Точнiше у свiтi болю, рабства, битви!
  То все одно надiю збережу,
  Нехай серце вiдбиває схопити тi ритми!
  
  Але випробування це наш ланцюг,
  Яка не дасть бути думкам легким!
  I якщо треба, треба й терпiти,
  А якщо крикнути, то на повну силу легень!
  
  Поет вiн пiсеньник i шахрай,
  Але тiльки не жаркому полi ратному!
  Вороги Вiтчизни мерзотнi помруть,
  Їх поховають швидко та безкоштовно!
  
  Тепер вiзьми, вiдбий уклiн Христу,
  Перехрестись, iкони лик цiлуючи!
  Я вiрю, людям правду донесу,
  В нагороду дасть Господь спадок-пекулiй!
  Добре дiвчата спiвали. Їхнi голоси такi променистi та переливистi. I повнозвучнi.
  А пiсля пiснi цiлий батальйон дiвчат узяв та випустив гази. Тi пiднялися стовпом, i рушили до хмари ворон. Взяли на них i впали.
  Ворон це стало душити, i вони буквально задихалися i корчилися, отримавши собi зашморг на шию.
  I стiльки ворон попадало вниз. I вони пробивали наскрiзь верхiвки бiля оркiв. I ведмедi випускали фонтани бурої кровi. Їх вибивало, наче дробило горох.
  Дiвчата реготали. I показували мови. Пiдморгували тваринам, що насуваються на них.
  Одна з дiвчат прочiрикала:
  - Орки не схожi не людей,
  Орки, це орки.
  Якщо вiн волохатий то лиходiй,
  Голосок дiвчинки дуже дзвiнкий!
  I пiдморгнула своїм подругам.
  Воїтельки одразу ж вiдчули у собi дику впевненiсть. I їхнi зубки виблискували, наче гiрськi вершини. А може це перлини та скарби моря.
  Дiвчата засмiялися i заспiвали:
  Про море, море, море, море,
  Сидять хлопчаки на парканi!
  У оркiв видно буде горе,
  Загинуть гади всi в розборi!
  I войовницi як вiзьмуть i засвистять. Цього разу не тiльки ворони впали на голови оркiв, а ще й градини. I тi у ведмедiв буквально проламували черепи.
  Ось дiвчата-ельфiйки як взялися за оркiв цих смердючих ведмедiв. I це виявилося надзвичайно здорово.
  А коли красунi заспiвали, то це вже було справжнє свавiлля;
  Небес килим iз зiрок вiзерунковий,
  Мiсяць подарує свiтло пагорбам!
  Струмиться вниз потiк гiрський,
  Виблискуючи золотом по кременi!
  
  Простоти матiнки-Ельфiї,
  У селах ситiсть та затишок!
  Вiд щастя дiви голосили,
  Як хоровод косити йдуть!
  
  Бiда прийшла вiйна-стара,
  Оскал зубiв - снарядiв вихор!
  Мчить з орками розруха,
  Твiй товариш у боях загинув!
  
  Ти сам поки що хлопчик -
  Вiйськкомат не дав добра!
  Мовляв, не вистачає рокiв вам зайвих,
  Берегти має дiтей країна!
  
  Втiк на фронт без жодної бронi,
  Щоб добро нести свiтло!
  Щоб не позбавили орки волi,
  Щоб не в ланцюгах зустрiчати свiтанку!
  
  Подруга теж не дрiмала,
  Зумiла вирватися - боєць!
  Сумнiмо ми оркiв з п'єдесталу,
  Нехай буде фюреру кiнець!
  
  Битися, важко бiль i голод,
  Дiвча босонiж взимку!
  У лахмiттi терпимо лютий холод,
  Часом харчуємося однiєю з берiз корою!
  
  А ворог на лiтаках мчить,
  Як монстр з пекла "Тигр" реве!
  Ведмiдь, народжений злою вовчицею,
  З танкiв хлюпає вогнемет!
  
  Щоб зiгрiти босi ноги,
  Що посинiли на снiгу!
  Дiвча вибрала дороги,
  Де попiл очорнив завiрюху!
  
  Але встояли - геть застуди,
  Хлопчик з дiвчиною вперед!
  Ми переможемо оскал Юди,
  Русь оркiв морок у пiсок зiтре!
  
  Миготять п'ятки пiдлiткiв,
  Кучугур залишив легкий слiд!
  Мороз терпiти зовсiм не просто,
  Нас зiгрiває босих бiг!
  
  А злим оркам немає їм права,
  Вони вiд холоду ревуть!
  Така сильна держава,
  Наш ельфiв витязь дуже крутий!
  
  Вiдкинули хвилю з пекла,
  Тепер Фейроп попереду!
  Така доля святого солдата,
  Бути вiчно вiдданим Ельфi!
  Ось це дiвчата просто скажемо супер. У них стiльки азарту та пожежi. Немов дiвчата рудi коси. I красунi завжди босi.
  Воїнки на оркiв наїхали капiтально. Вони дуже любили такий прийом, коли босими пальчиками нiжок жбурляєш у ворога горошинки анiгiляцiї та смертi.
  I розриваєш ведмедiв у рванi клаптi та котлети. I якi такi смаженi та апетитнi.
  I строчать по набiгаючих ведмедiв дiвчата. I давай по орках ельфiйки лупити з мiномета.
  I роблять це красунi треба вiдзначити надзвичайно ефективно. I їхня агресивнiсть, поєднується ще й з надзвичайно гламурною та чудовою грацiєю.
  Воїнки та за оркiв взялися, i приступили до тоталiтарного винищення.
  Ось дiвчата свої рубiновi соски застосували. Натиснула на клавiшi, якi приводять в дiю вогнемети.
  I взяли, i зараз батальйон оркiв накрили. I реально його взяли спалили до тла.
  Ось такi дiвчата. I якщо треба, то мови застосують прямо за призначенням. А призначення таких мов - дарувати радiсть чоловiкам. I показувати свiй чудовий та агресивний темперамент.
  Немає таких дiвчат, якщо вони розворушилися ведмедi, точно не загальмують.
  Вони показують такi чудовi здобутки.
  I ще дiвчата можуть без особливих церемонiй грати на скрипках.
  Це теж дуже непоганий прийом.
  Ось дiвчата заграли на скрипках. I при цьому тримали смички босими пальчиками нiжок. I грала чудова та чарiвна музика. I це просто чудово.
  А потiм дiвчата взяли та заспiвали;
  Я вiрю Батькiвщинi Святiй своїй,
  Що Правдою можна заслужити спасiння!
  Ми захистимо вiд зла своїх дiтей
  Ворогу прийде вiд нас, повiрте помсту!
  
  Мiй меч, як кладеня Iллi, вражає,
  А руки втомились у бою не знають!
  Ми для Вiтчизни як надiйний щит,
  Щоб захистити вiд мерзенних мiсце у чистому раї!
  
  Вiдхiд, удар i знову випад - бий,
  Така доля шляху, на жаль, солдата!
  Поки живий хай хоч один злодiй,
  Пiдчисти ствол i мушку автомата!
  
  Боротися треба якщо казка-свiт,
  Деколи закинути може воя круто!
  Але ми Вiтчизнi свою честь зберiгаємо,
  Хоча часом i трупiв сипле купа!
  
  Народилися ми, ось пощастило в країнi.
  В якiй стати героєм, може кожен!
  В якiй людям, а потiм собi,
  Воїн найсильнiший i вiдважний!
  
  I ось тепер ми прокриємо - вперед,
  На штурм редутiв, могутнiх фортець!
  Щоб не трапилося, що нiби розум бреше -
  Ми рознесемо на лiтаках хмари!
  
  Потрапити, звичайно, можна прямо в пекло,
  Якщо всi шляхи вже як берiзки з осотом ...
  Але навiть там клинки бiйцiв разять,
  I бомби сиплють iз утроби лiтакiв!
  
  А що таке пекло для Ельфi борця?
  Чергове знайте випробування!
  Ми вiдстоїмо у битву до кiнця -
  Виконаємо Боже, Вiрне бажання!
  
  I банди тролiв, вовкулакiв розiб'ємо,
  Досягнемо мiсця, де Земля - Едема!
  Орел покiнчить з мерзенним воронням,
  Нас поведе до звершень честь та вiра!
  
  Потоком бурхливим лупить життя ключем,
  Здiйснитися те, про що Христа просили!
  Пролиється Благодать як водоспад струмком,
  На славу матерi Рiдної Ельфiї!
  Дiвчата i спiвали, i грали одночасно на скрипках. I музика звучала така дзвiнка i гарна, i переливка. I розносилася буквально всiм небесам.
  I ворони, втрачаючи свiдомiсть, непритомнiли, i пробивали оркам голови.
  А дiвчата дiяли з незбагненною енергiєю. Вони струменiли потоки гiперплазми.
  А може також i магоплазми, якою дiвчата уособлювали приголомшливий, i вбивчий вплив.
  Воїнки скалили зуби, i потiм вiд поверхнi своїх iкол пускали зайчики, якi злiпили оркiв, i змушували у них витiкати очi. I це виявилося так незбагненно здорово i круто.
  Войовницi знову рубиновими сосками натиснули на кнопки. I довбали по ворогу вогненними виверженнями колосальної, руйнiвної сили вулканiв.
  I це все реагує та горить. I пiдривають танки ведмедiв. I потоки пекучого полум'я плавлять машини iмперiї Путiна.
  Дiвчата треба сказати просто чудовi i показують такий чудовий рiвень бойового духу, що нiхто не посмiє їх звинуватити в чомусь дурному та непристойному.
  Про таких дiвчат кажуть: ви просто Богинi та Супер!
  Ось вони знову взяли i ентузiазмом заспiвали;
  Є жiнки в нашiй Ельфiї,
  Що водять, жартома лiтак!
  Що всiх у Всесвiтi красивiше -
  Що всiх супостатiв приб'є!
  
  Вони народженi для перемоги,
  Щоб Ельф на весь свiт славити!
  Адже нашi могутнi дiди,
  Для них збирали враз рать!
  
  Стоять бiля верстата велетнi,
  Їхня мiць така - всiх громять!
  Ми дiти Вiтчизни єдинi -
  Крокує солдатикiв ряд!
  
  Не зможе зламати нас кручина,
  Безсилий вогонь злий напалм!
  Де ранiше горiла скiпка...
  Прожектор тепер запалав!
  
  У нас все в країнi - смолоскип свiтла,
  Машини, дороги, мости!
  I в пiснях перемоги оспiванi -
  Ми соколи свiтла - орли!
  
  Прославимо Вiтчизну ми смiливо,
  До вершин крутим поведемо!
  Ми у космосi як пiонери -
  I шиї злим оркам звернемо!
  
  Наздоженемо всiх гадiв з Марса,
  Вiдкриємо до Центавру шляху!
  Нас буде хто хижак боятися,
  А хто добрий i чесний любити!
  
  Ельфiя країна всiх милiша,
  У нiй є чим пишатися, повiр!
  Не треба нести ахiнею...
  Ти будь людяний не звiр!
  
  Дiстанемо кордон свiтобудови,
  Там збудуємо фортецю-гранiт!
  А хто програв покаяння,
  Хто прет на Батькiвщину битий!
  
  Що далi - фантазiї мало,
  Але мертвих повiр - воскресимо!
  У смертi ривком вирвемо жало,
  На славу незлiченної Ельфi!
  Отак дiвчата спiвають, i їхнi голоси наче солов'ї, дрозди та жар-птицi в одному флаконi. Такi ось скажемо дiвчата - просто супер та гiпер.
  I спiвають дуже зворушливо та чудово.
  Ось такi красунi, якщо вже за щось вiзьмуться, то мало жодному не здасться орку.
  I ведмедiв дiвчата знищують граючи. I ось з повiтря льотчицi-ельфiйки налетiли. I вони натискають на кнопки за допомогою босих пальчикiв нiжок. I довбають агресивних волохатих тварин.
  Дiвчисько з неба випустила ракету, за скупченням волохатих оркiв. Їх пiдiрвало i обпалило, що посипалися в рiзнi боки шматки обпаленого м'яса. I що горить i реально димитися.
  Ось такi дiвчата, лютi та руйнiвнi. Вони таке потужне серце приховано. Що якщо вони вiзьмуть, i заспiвають, i скельтимуть зубки, то проти них, не зможе встояти навiть армiя оркiв у союзi з тролями. А тролi бiйцi набагато вмiлiшi та рiшучiшi.
  А дiвчата такi колосальнi та сильнi войовницi, просто космiчної змiнної та постiйної.
  Войовницi взяли i надули дiвочi щоки, i на всю горлянку недовго думаючи пукнули.
  I ось пiшла реально забiйна i руйнiвна хвиля, що обрушила на оркiв. I скiльки волохатих тварин разом було укладено.
  Пiсля чого дiвчата у великiй радостi, i колосальним ентузiазмом взяли та заспiвали;
  Куплет нехитрий пiснi тiєї,
  Що я спiваю про свiт сумний цей!
  Прагну Христа пiзнати душею,
  Щоб не торкнулося тiла, пекло та тлiн!
  
  Менi Батькiвщина моя мила,
  Хоча часом i ставлять, то закид!
  Що собi мiсця не знайшла,
  Коли в пекло Везельвул людей запроторив!
  
  Що може загибель Землi страшнiша,
  Коли ридає у жалобi струна?
  Коли смiється, жере успiх злодiй,
  Але буде сила - знай пробуджена!
  
  Вiдповiм расi злий тодi у вiдповiдь:
  Вiтчизни дух вам пекла боги не зламати!
  I буде подвиг усiх бiйцiв оспiваний,
  Ми армiя солдатiв: орли не дичину!
  
  Знай, наша воля як завжди сильна,
  Плiч-о-плiч згуртувалися ми кулак!
  I мету, до якої ми йдемо, вже видно,
  Розплющений зорельотом попiл ворог!
  
  Часом зрозумiти Палладу мудро,
  Вона примхлива, дасть карт-бланш чортам!
  I, здається, що було так давно...
  Коли розiрваний мерзенний орк зла навпiл!
  
  Проблем у нас звичайно цiлий лiс,
  А скiльки у всесвiтi є свiтiв?
  Але для того Всевишнiй Бога воскрес,
  Щоб людина мала курган дарiв!
  
  Ельфiя стане наддержавою знову,
  Всесвiту шлях вкаже на щастя та любов!
  Не будуть литися сльози, кров,
  I ти в серцi волю, мудрiсть збережи!
  Дiвчата спiвають дуже душевно. Вони хочуть додаткових перемог i казкових висловiв. Їхня космiчна толерантнiсть просто жах. I войовницi показують свiй найвищий пiлотаж, i величезне руйнiвне его.
  Ельфiйка з волоссям у цяточку прочирикала:
  Раз два три,
  Ти оркiв розiрви...
  Чотири вiсiм п'ять -
  Прийшли ми не гратись!
  I знову дiвчата свистять, та так що на голови оркiв цiлi хмари оглушених ворон сиплються.
  . РОЗДIЛ Љ 9.
  Тим часом колишнiй президент Росiї Володимир Путiн у тiлi царя оркiв теж вимотався вiддаючи накази своїм волохатим ведмедям. Його це теж украй задовбало.
  I вiн поринув у сон, щоб вiдновиться пiсля такого колосального навантаження;
  Йому снилося, що вiн став хлопчиком-пiдлiтком. I в нього просто неймовiрно дикi та божевiльнi пригоди;
  Володимир Путiн прокинувся раптово... Вiн знову вiдчував собi повним енергiї, нiби свiтлачок, що їв фосфору. Ось як вiн зробив, розгромив i перемолов корпус генерала Ноги. Як це тепер спiватимуть: генерал японський Ноги - матiнки, не забрав вiд росiйських ноги - батюшки!
  Пiдстрибнув i озирнувся. Як тут усе потоптано, i трава рясно залита кров'ю. Щоправда, трупи, схоже, встигли забрати. На мiсцi вибуху залишилася велика лiйка, з обгорiлою травою та кiстковою крихтою вiд розбитих вибухом тiл та уламкiв кiрас.
  I ще зграї ворон, що жадiбно шукають, не встигли пройти утилiзацiю в ямах або похоронних багаттях тiл.
  Володимир Путiн на око прикинув, що пiсля битви минуло три-чотири днi. Сильно пошарпанi iспанцi та австрiйцi ледве встигли пiти досить далеко. I створити загрозу росiйським землям.
  Так от може i на краще, час нам у бiй!
  I хлопчик-президент помчав з усiх нiг, розганяючись, так як i гоночному автомобiлю не пiд силу. А чим вiн не супермен? Тiльки ще лiтати навчитися!
  А залiзницi вони вже почали зводити. З металевими кiньми. Але поки що лише проектними - потрiбно багато ресурсiв i сталi. А сталь поки що йде на гармати та новi рушницi. А скоро якщо вийде, аероплани злетять у повiтря. I тодi вони знайдуть крила.
  Взагалi аероплан це хороша рiч: тiльки ось його потрiбно збирати по серйозному виробничому ланцюжку. Тут за кiлька мiсяцiв проблему та ще в середнi вiки, навiть їм ангелам смертi не вирiшити.
  Володимир Путiн iз цього приводу вивiв мораль:
  - Не сiдай у не свої сани, якщо хочеш позаратися на чужий "Мерседес"!
  Фраза дотепна якщо не сказати бiльше. Хоча так минуло вже чотири днi пiсля того, як тут завершивши ритуал, скидалися iспанцi, австрiйцi та нiмцi. Здається, навiть французи, незважаючи на внутрiшнi негаразди, послали свiй загiн. Поки вони ще не мають Варфоломiївської ночi.
  Чи варто одразу прихопити Францiю чи поки що обмежитися Нiмеччиною та Австрiєю? Вiдразу великими шматками навiть делiкатеси не можна вистачати. А може навiть саме делiкатеси не варто брати багато. Хоча i так у них амбiцiй вище десяти дахiв Нью-Йоркських хмарочосiв! Ну, що раз так, то буде, може краще!
  Володимир Путiн хотiв i тут висловитися, але на думку нiчого не спало. Ух, про що вiн мiг подумати? Про дiвчат?
  Але надто довго бiгати йому не довелося, за чотири днi пройшли кiлометрiв трохи бiльше за сотню. За чверть години босоногий хлопчик наздогнав їх. I давай рубати... У хвостi плелася артилерiя. I розгорнути гармати не встигли. Як налетiв на них Володимир Путiн, i почав усiх трощити. Тiльки чарiвнi мечi та мелькали. Тiльки встигай махати та рубати. А махати доводиться дуже надзвичайно швидко, наче крила москiту. Тiльки москiт цей досить великий i iз сталевими лопатями.
  Хлопчик Путiн голий до пояса отрок-богатир все зносив, косив шеренги i заляпався кров'ю. Ось одна батарея виявилася очищеною вiд гармат i кiнного супроводу, потiм iнша, а потiм i третя. Володимир Путiн атакував i одночасно насвистував:
  -А ну давай, давай наяривай гiтара семиструнна! Вогнем мене пiдсмажуй Європа некультурна!
  Культурна Європа чи нi питання спiрне, а ось сам хлопчик Путiн справжнiй термiнатор, безперечно. Завалює ворогiв, наче перед ним не добiрнi європейськi вiйська, а зерна у кавомолцi. Такий ось крутий промел. А кiсточки, наче труха висипалися.
  Герцог Альба дiзнавшись, що його знову атакує росiйський ангел-термiнатор, не на жарт запанiкував.
  Адже це загрожувало йому майже неминучою загибеллю. Хлопчисько почав рухатися ще швидше, i разити впевненiше. Пiд його мечами падали розрубаними сотнi бiйцiв. Ось кинутий у бiй кiнний резерв потрапив пiд жорстоку стрижку вiдчайдушного хлопчика. Тут уже й сам герцог вiдчув нудоту та страх. Адже це й справдi серйозно.
  А Володимир Путiн викошував мечами всiх поспiль i присвистував через нiс:
  - Ех, сiнокiс, сiножатей, сiножатей! Ах, сiнокiс, сiножате! Обiйшовся в копiйку радгосп!
  Але в будь-якiй битвi у противника завжди може виявитися джокер. Тут коли Володимир Путiн перебив бiльшу частину гармат i викосив, пару-трiйку тисяч вершникiв на нього накинувся черговий штатний чаклун.
  Чарiвник у бiлiй рясi та зеленою бородою, старий, рясно обвiшаний амулетами, атакував хлопця-воїна.
  Вже за традицiєю, вiн обрушив на Володимира Путiна цiлий потiк каскадних пульсарiв. Юнак, прослизнувши повз струменi, запустили ногами чавунним ядром. Таким чином, перевiривши на мiцнiсть магоматрицi. Удар виявився точним, тодi Путiн, вловивши свiчення, взявся, розлютився метати й iншi ядра. Чарiвник навiть закряхтiв, наче йому викручували через вичавку кiстки. А його противник кидав все iнтенсивнiше, при цьому продовжуючи зрубувати, атакуючий його солдат. Усi австрiйцi бiйцi не слабкого десятка. Атакують, не знаючи й тiнi страху. А гарячi iспанцi ще смiливiшi. Втiм, Володимир Путiн тiльки радий цьому - швидше перемелеш армiю ворога i не треба годувати полонених. Але якщо так нехай його супротивник бiльше викладеться.
  Чарiвник дiяв нахрапливо, але неточно. Та й потрапити в таку рухливу мету як молодий воїн складнiше, нiж збити комара iз запального мушкету. Тож Володимир Путiн уже маю великий досвiд подiбних битв, вибрав оптимальну тактику. А саме кидався на ряди: нiмцiв, австрiйцiв, iспанцiв намагаючись вибити якнайбiльше солдатiв та офiцерiв об'єднаної армiї. I водночас запускав у чарiвника, щось важке розраховуючи, що той, розтративши безлiч енергiї, незабаром видихнеться.
  Адже Володимир-хлопчик це i є термiнатор-янгол, отже, i його буде перемога!
  Володимир-пацан, навiть пронизливо, дзвiнким голоском заспiвав;
  Ось коли труба Господня -
  Нас в атаку смiливих поведе!
  Згине в безоднi пекла,
  Знай, розтане тверда крига!
  
  За Вiтчизну боролися,
  Билися немов пiвнi!
  Замочили Вермахт у травнi,
  Нам все з руки!
  
  Хто стогнав у божевiльному рабствi,
  Ланцюг боєць швидше порви!
  Ти будеш у священному царствi,
  Iз клятвою на кровi!
  
  Адже ми такi солдати,
  Круче у свiтi не знайти!
  Ось летять у кидку гранати,
  Силою що не тримають пiд замком!
  
  Танку "Тигру" перебили дуло,
  А "Пантере" хвiст, бiйцi припалили!
  Вiд снаряда так пожежа роздула,
  Навiть смерть ми пустили в нулi!
  
  Адже Вiтчизна це в полi квiтка,
  У нiй краса Росiї, всiх мудрiша!
  I смiються у щастя бурхливому дiти,
  Заграв трель дзвiнко соловей!
  
  Юнiсть у нашому свiтi благородна,
  У нiй є навiть свiту сивина...
  Нехай буде щаслива, вiльна,
  Наша промениста країна!
  
  У нiй льоду гори, струменi водоспадiв.
  Золото пустель, рiчка смарагд.
  На Батькiвщину битися мiцно треба,
  А виродки нехай у Гадес зiйдуть!
  
  Нiчого немає Батькiвщини милiше,
  Навiть якщо важко брати жити!
  Погляд Сварога став ще грiзнiшим,
  Вiдчуває мисливець, що вiн дичина!
  
  Ми покiнчимо з Гiтлером пiдступним,
  I вiдправимо фрицiв мотлох на злам!
  Адже для нас девiз повiрте головний-
  Щоб не прийшов на Русь Содом!
  На останнiх словах щось змiнилося. Вже з iншого боку строкатого європейського вiйська почувся брязкiт клинка i нестямнi, iстеричнi крики людей, що розрубувалися. Судячи зi швидкiстю руху, по частотi ударiв, що завдавалися мечем, навiть здавалося, що це дзижчить велетенський джмiль, не залишалося сумнiвiв...
  Володимир-хлопчик хитро посмiхнувся i вигукнув:
  - Ось вона, як завжди, непрохана приходить! I також смерть!
  Лея ображено вiдповiла:
  - Але смерть рiдко буває такою гарною!
  Дiвчина, що рубає з обох мечiв i справдi вражала атлетичною красою. Гришка єхидно упустив:
  - Та ще й хвалької!
  Удвох робота, з винищення пiшла веселiше. Ось тiльки штатний чаклун, швидше за все теж iз числа єзуїтiв неабияк дiставав. Втiм, хлопцям вiн не завдав шкоди, бiльше потрапляючи до своїх. Але в той же час залишати живими важливу, магiчну одиницю не слiд. Це як у приказцi - сильний дурень допомагає вороговi. I кружляє багато всяких тварин з магоплазми. Їх слiд просто уникати i ухилятися швидше. А Лея теж iз двома мечами порикує:
  - Банзай! По рогах дай!
  Багато тисяч трупiв видерлися курганами. Бiльшiсть штандартiв звалилося пiд нищiвними ударами двох архангелiв, що несли супостатам.
  Поступово iнтенсивнiсть каскадного вогню чарiвника спала. I ось чаклун став вiддалятися ... Тут якраз всi чотири чарiвнi мечi полетiли в мага. Тож i не дати шансiв.
  Магоматриця вiдобразила одразу три клинки, але четвертий вiд нiндзя-царя потрапив прямо в горло. I чародiй-єзуїт почав стрiмке падiння. Лея на його вiражi хихикнула:
  - Отак i закiнчуються чарiвнi кар'єри!
  Володимир Путiн, скелячись, додав:
  - I не чарiвнi також!
  Пiсля чого у них почалися останнi жнива, нерви у герцога Альби не витримали. I те, що залишилося вiд армiї звернулося тiкати.
  А тут ще з'явилися росiйськi кiннi загони: козаки, татари, дворяни, польськi пани.
  Пiсля чого вже настала найдовша фаза середньовiчних битв: переслiдування! Тож женися за ними i вже працюй на автоматi, щоб димились у тебе п'яти, а у ворога вiдлiтали голови.
  Володимир Путiн та Лея природно розбiглися, розiйшлися штанами, щоб бiльше охопити цих зайцiв на конях, у обладунках та пiших.
  Юний воїн-термiнатор цiлком мiг сказати: один у полi воїни, а два й зовсiм могила!
  Ось, проте, до чого часом доводить людей вiйна, вже вважаєш їх куди гiршою за кроликiв. Вбиваєш не заради того, щоб поїсти, а щоб зжерти. Тут навiть мораль вiйни потворна, наче облiзла вiд вiспи Баба Яга, вiд якої все сиплеться!
  Але Володимир Путiн дiстався штандарта герцога Альби. Самого командувача нiде не видно. Але що ж на палю його ще встигнуть посадити! А може воно навiть цiкавiше, що така цiкава особа як Альба не одразу розрубана. Адже це майже аналог середньовiчного Цезаря.
  А з Цезарем битися - це особливий шик вище якого, не знайти! Якщо тiльки у тебе фантазiя... як у Великого демiурга. А хто його знає, може, буде i Цезар, хоча, як це вплине на розвиток iсторiї, дуже важко передбачити. Але у тому свiтi, де ситуацiю змiнив Володимир Путiн, перебивши японський корпус, є кiлька варiантiв. Якщо бiльше втручань не буде, швидше за все, така бездарнiсть, як Куропаткiн, не вiзьме Порт-Артур.
  У цьому випадку облога може затягнутися, а атлантична ескадра повторить долю Цусiми. Адже все одно її доведеться йти до Владивостока. У цьому випадку знов-таки, затяжна вiйна, i пiдписання, легшого, нiж у реальнiй iсторiї, але все одно тяжкого свiту. I якщо японцi не вiддадуть назад Порт-Артур, це буде сприйнято, як капiтуляцiя. А значить, неминучий революцiйний вибух i повторення, тих гидотiв, що вже були в реальнiй iсторiї. У той самий час перемога у вiйнi запобiгала революцiї i ймовiрно поява Державної думи. З одного боку, це вбивало в зародку появи розсадника бунту, який i призвiв до Лютневої революцiї та краху Самодержавства. Але з iншого боку, вело до консервацiї, явно архаїчних суспiльних вiдносин та помiщицького землеволодiння.
  Втiм, еволюцiя з феодалiзму до капiталiзму все одно неминуча. I краще її провести плавнiше, без революцiйних потрясiнь. А вiд Думи все одно мало користi, та й парламенту хотiв не народ, а капiталiсти. Втiм, що таке народ? Теж абстрактне поняття. Наприклад купець, нiж народ чи навiть державний чиновник. А вошивий бомж, що лазить по смiтниках, якраз на народ i не тягне. Це скорiше просто вiдкидання суспiльства.
  Володимир Путiн, переслiдуючи ворогiв, мiг дозволити собi трохи i мiркувати. Ось i справдi поняття народу бiльш, нiж вiдносне, i швидше за все навiть у лютому сiмнадцятого року переважна кiлькiсть людей не хотiла повалення царя. Їх лякала невiдомiсть, хай навiть Миколи Другого й не любили. Крiм того в першiй свiтовiй вiйнi, бойовi дiї пiшли на лад. Отже, була надiя, що пiсля перемоги все стане краще, нiж до вiйни.
  У цьому планi лютнева революцiя виявилася скорiше елiтним переворотом. I без Державної думи його могло й не... Володимир-хлопчик вiдволiкся, до нього потрапляла одразу дюжина мушкетних куль. Дивно, що вразили за такої швидкостi руху. А кульки зi свинцю не маленькi з волоський горiх кожен. Збили з нiг, змусивши трiщати шкiру, але хлопчисько-термiнатор вiдразу схопився i продовжив атаку.
  Що ж ось узяв i пальцями ноги перехопив гостинцi, що летять, i послав їх назад...
  Серед росiйських вершникiв видiляється Петро. Пiдрiс колишнiй пiонер, став ширшим у плечах - борода поки не росте, зате вуса вже пробилися - красень! Володимир йому навiть пiдморгнув: мовляв, батир знай наших!
  Теж у нього вже народився вiд однiєї дружини хлопчик, вiд другої дiвчинка. Один тiльки найсвiтлiший князь Володимир Путiн, хоч i поєднувався братом iз царською донькою Марiєю, бездiтний. Хоча, що вiзьмеш, коли йому вже ось-ось стукне сiмнадцять, а вiн ще виглядає як дуже спортивна сучасна дитина тринадцяти рокiв, ну тут у пiзньому середньовiччi, звичайно Володимир-хлопчик нiби старший виглядає, але все одно оголець. Втiм, має право одружуватися, безперечно. А його звитяга перевiряється мечами.
  Юний воїн прикинув, що у разi затяжної вiйни, швидше за все, революцiйнi настрої в Росiї спалахують з новою силою. А тодi цар, мабуть, знову поступиться Думою. Щоправда, можливо захоплена iнiцiатива на сухопутнiй дiлянцi фронту зробить монарха бiльш рiшучим.
  У всякому разi, вiдсутнiсть реформ може зробити революцiю 1905-1907 року ще бiльш затяжною i кривавою, нiж у реальнiй iсторiї.
  Володимир-пацан логiчно зауважив:
  - Iнодi перемагаючи, програєш, тому що над тобою бере вгору вражаюче хробак самовдоволення i лiнощiв!
  Оскiльки юнак промовив це вголос, Лея почувши, доповнила:
  - Вiдпочивати пiсля перемоги не грiх, натомiсть спочивати на лаврах злочин!
  От i бiй вважай, закiнчився... Але принцеса Лея та Гриша, ганяли ворога, ще сотню верст...
  Пiсля чого повернулися до своїх... До Берлiна пiдiйшов князь Андрiй та хлопцi та хотiли, теж очолити штурм мiста. Якось упускати таку можливiсть не хотiлося. Нехай навiть той i свiй. Але Лея явно не хотiла вiддавати взяття Вiдня Басманову-молодшому i запропонувала Петру вiдiрвавшись вiд своїх пiхотинцiв, з одними вершниками зайняти мiсто.
  Юнак несмiливо зауважив:
  - А Басманов? Вiн же за це на коня сяде!
  Володимир Путiн зловiсно сказав:
  - Як на коня сяде, так i в землю ляже!
  Лея люто додала:
  - А ми можемо, якщо захочемо i на собi корону самодержавства одягти! Хто нас зупинить!
  Петро з цим погодився:
  - Нiхто я думаю!
  Володимир-пацан наказав грiзним тоном:
  - Форсованим кроком марш!
  Якими незграбними здаються вершники для цiєї пари. Тому вони вирiшили все ж таки поки росiйськi та азiатськi конi скачуть пробiгтися до Берлiна.
  Все ж таки там можуть виявитися чарiвники. Просто з людьми Андрiй, князь i воєвода царський впоратися, як прихлопнути блоху, адже в них i зброя стрiлецька, i управлiння вiйська i бойовий вишкiл на порядок краще, нiж у нiмцiв. А може, навiть i на кiлька порядкiв. Так що весь бiй...
  Але якщо чарiвники опиняться у цiй фортецi, то...
  Володимир Путiн розповiв, доки вони мчали до Берлiна Леї, про своє перемiщення у 1905 рiк. А також висловив побоювання, що справу не завершено до кiнця.
  Лея логiчно помiтила:
  - Будь Куропаткiн хоча б наполовину Суворовом, i твої надздiбностi не знадобилися!
  Володимир-хлопчик сумно кивнув:
  - Загалом я згоден. Але Суворови, народжуються разiв у столiття, а тi наполовину, частiше, але ще має висувати вище начальство!
  Лея тут iз хитрою вiдзначила:
  - У царськiй армiї є генерал Брусилов. Впевнена, признач його замiсть Куропаткiна, вiйна з самого початку пiшла б iнакше.
  Володимир-шибеник розiгнавшись i прокрутившись дванадцятикратним сальто( здавалося, що це мчить бумеранг), скеля зуби заявив:
  - Якби у бабусi, щось було, вона стала дiдусем!
  Лея насупившись, запитала:
  - А що ти хотiв цим сказати?
  Володимир Путiн потер собi вiстрям чарiвного, переливистого меча лобiк i уточнив:
  - Для нас простiше особисто перебити цiлий корпус, нiж переконати царя змiнити командування!
  Лея насупила собi лобик i, ще бiльше додавши кроку, помiтила:
  - А може нам удвох знову увiйти на той час? Адже не такi ми безпораднi i нездатнi!
  Володимир-пацан важко зiтхнув:
  - Та я якось не надто вмiю своїми здiбностями впливати на перебiг iсторiї керувати. Сама ти це чудово розумiєш!
  Лея тяжко кивнула:
  - Та саме розумiю. I не кожен на це здатний! - Дiвчина, перекрутившись у повiтрi, зробивши не найвдалiшу спробу злетiти, додала. - Те, що з нами траплялося, виходить навiть не раз на сто рокiв, а тiльки в дуже бурхливiй фантазiї.
  Володимир-хлопчик зiтхнув:
  - Чомусь у сучаснiй, я маю на увазi двадцять перше столiття, правителi розучилися, читати наукову фантастику!
  Лея весело хихикнула:
  - Я цього звичайно не можу знати, але вiдчуваю, що президентовi Росiї подобаються альтернативки, де переграють iсторiю!
  Коли вони примчали, вже Берлiн зазнав обстрiлу. Великий гарнiзон разом iз пiдкрiпленнями, що прибули на допомогу, не хотiв здаватися.
  Хоча значна частина стiни вже зруйнувалась... Залишилося тiльки дочекатися темряви. Але Леї та Володька-президент вирiшили використати свої здiбностi як феноменальну пробивну силу. А саме ось так взяли i одним кидком, подолавши простiр, що прострiлюється, увiрвалися в стiни. Давай там усiх секвеструвати!
  Як казав Стенька Разiн, на чверть аршина!
  Стародавнiй Берлiн вiдрiзнявся великою товщиною стiн, якi були посиленi каменем i якимось особливим середньовiчним бетоном. Знаряддя здебiльшого вже розбитi масованим артобстрiлом. Ось стирчить трiснуте колесо, Лея зiскочила на нього босою ногою i високо стрибнула. Пролетiла ластiвкою в небi з криком:
  - Банзай!
  Володимир Путiн, хихiкнувши, зауважив проорив:
  -А Пiсля ми з криком Банзай! - Далi йшло перекручення якоїсь старої радянської пiснi. Мабуть з того часу, ще до Другої свiтової вiйни. Коли Японiя мала захопленi острови. - Свої вiдвоюємо Курили, захопивши японський весь край - сусiдам покажемо дурну силу!
  Вiд удару ноги хлопчисько воїн у латах полетiв у котел iз шиплячою олiєю. А Володимир-шибеник свиснув:
  - Погрiйся голубчику!
  А Лея в казан скинула одразу десяток бiйцiв. Бiль, звичайно ж, вiд киплячої олiї пекельна, але хто на це звертає увагу? Тим бiльше, що дiвчисько-термiнатор вже якось i втратило людську подобу.
  А Володимир Путiн , покручуючи мечами над головою, висловився:
  - У шаленiй iмперiї, навiть у лазнi холоду!
  Лея тут як прокриче:
  - Банзай!
  I давай нарубувати вдвiчi швидше...
  Тут уже не до сентиментiв, вiйна у всiй красi, тiльки не Голлiвудською, а так односторонньо. Втiм, у реальнiй iсторiї теж траплялися ось такi битви на одну особу.
  I звичайно ж закономiрний результат пошарпаний гарнiзон став швидко розбiгатися. А росiйська армiя пiд командуванням Андрiйки пiшла на штурм, не чекаючи темряви.
  Трублять гори, б'ють барабани, розгорнуть прапори. Ну i Штурм, як у кiно! I пре на тебе вся ця лавина, що перехльостує через край.
  Зазвичай росiйськi використовували побудову лiнiйних ланцюжкiв. Це щось подiбне до того, що прийняли нiмецькi вiйська пiд командування Бiсмарка. Тобто, не вiдмовляючись вiд переваг лiнiйної тактики, але значно пiдвищуючи мобiльнiсть та рухливiсть вiйськ.
  Команди вiддають сигнальники прапорцями i все вiдбувається органiзовано. Звичайно краще дочекатися ночi, але ... Влiтку нiч коротка i немає сенсу чекати, коли ворог i так вже розбiгся!
  Андрiйко красень-богатир iз уже досить пристойною бородою скаче попереду всiх. Вiн справдi боєць вищої проби, якi не ламаються вiд труднощiв окостенiння!
  На стiни закидаються сходи, гаки, мотузки та багато iншого. Наприклад, частина воїнiв використовує батути. Теж не надто технiчний винахiд. Хоч i перескакують гарно. Особливо з картонними крильцями.
  Ось це штурм, коли на картонних крилах, раз i ти з iншого боку вiд стiни.
  Але звичайно ж ефект мають i динамореактивнi заряди у виглядi труб за безвiдкатним принципом. Вони ж луплять вугiльним пилом i так рвуть!
  Вугiльний грандулянт у майже вдесятеро сильнiший за тротил, а з порохом зовсiм не порiвняти! Тож можна резюмувати - штурм проходив, рахуй в один бiк! А далi розгром, з яким порiвняти щось важко!
  Андрiй, жартома, сказав:
  - Ось так ми й беремо фортецi... Лежачи на боцi i посилаючи хропiння в рiзнi боки! А вiд цього хропiння всi й розбiгаються!
  Лея, яка i на дистанцiї все чула чудово грайливо, вiдповiла:
  - Кукарек! Царюй лежачи на боцi!
  Володимир-пацан , якому вже набридло таке одностороннє винищення, навiть стрiмко стало:
  - Можливо, Олександр Сергiйович був би не в захватi вiд нас!
  Лея з удаваним здивуванням запитала:
  - А який ще Олександр Сергiйович?
  Володимир, колишнiй диктатор, засмiявся:
  - Ну так! Їх же кiлька! Але головний лише один!
  Лея тут як заспiває:
  - Натуральний блондин, на всю країну лише один!
  Володимир Путiн, добиваючи вже останнiх iз солдатiв, хто чинив опiр, вкрадливо заспiвав:
  - Знову рейтинг б'є рекорди! Я тепер на всiх обкладинках! I ламаю смiливо морди! Ось дiвчата у босонiжках!
  На такiй лiричнiй нотi штурм i скiнчився. Хто вцiлiв, покидали зброю i стали на колiна. Така ось виявилася весела битва у верхнiх нотах.
  Володимир-зiрванець навiть проспiвав:
  - Баби по найму плакали крiзь зуби! Видно первач, до кiнця перебрав! Гучно фальшивили в дiрочках труби, тiльки спiвак цього разу не збрехав!
  Полонений виявилося близько п'ятнадцяти тисяч. До Берлiна пiдiйшли серйознi пiдкрiплення. I це не враховуючи мiсцевих ополченцiв, що розбiглися. А перебито ще бiльше, одних поранених ще тисяч п'ять i це переважно через дiю руйнiвних знарядь росiйських воїнiв. Отже, загалом бiй виявився досить простим, але...
  Лея як практичне дiвчисько наказала:
  - Казну перевiримо!
  Справдi, у столицi є чим поживитися. Скринi iз золотими талерами, дублонами, луїдорами, пiастрами. Срiбла ще бiльше... Звичайно, ювелiрнi прикраси є. Тiльки-но дiстатися непросто. Теж i пастки хитрi та охорона люта. Щоправда, хваленi нiмецькi вiвчарки, побачивши ангелiв, жваво пiдiбгали хвости. Навiть тявкнути боялися - це їх новi господарi, по запаху та аромату влади видно.
  Пастки звичайно не настiльки сентиментальнi, але для двох безсмертних цiлком переборнi. Ось взяли та розкрили. А арбалетнi боти, що приготованi для грабiжникiв, збили помахами на льоту.
  Отак i розiбралися!
  Лея навiть тому запропонувала тост:
  - Так вип'ємо за те, щоб кожен, що будує проти нас хитрi пастки, потрапляв у пастку азбучного довгобуду!
  Камiнцi, вступивши на якi можна виявитися присипаним пiсочком i галькою, хлопцi перестрибнули. Iншi напастi обiйшли, i зрiзали древа стрибаючих копiй, або булави, що летить. Взагалi нiмцi, звiсно, розбивалися у механiцi. I хитрiший за туркiв. Але це навiть цiкавiше. Ось зокрема дещо знайшли у скарбницi та вiд схiдних походiв. Зокрема золотого грифона, який мiг викидати через рот струмiнь полум'я. Крiм нього тут виявився ще один механiчний павич вiзантiйського iмператора. Мабуть любили нащадки римлян цього птаха. Крiм того, в спецiальному примiщеннi зберiгалися закупленi або взятi розбоєм у росiйського хутра. Їх тут виявилося стiльки, що вдягнути можна не одну тисячу людей. Недарма зал, довгий, як стадiон Динамо. Але звичайно є i левинi, тигринi та iншi шкури. Босi ноги юних воїнiв по щиколотку потопають в азбестi i ще в чомусь... Мабуть, так вся волога i мiкроби, черви гниття вбиваються. А значить можна зберiгати хутро столiття.
  . РОЗДIЛ Љ 11.
  Сон Володимира Путiна, який перетворився на царя оркiв, тривав. Тут вiн знову хлопчисько. Але вже трохи в iншому помстi та вимiрi. А що все змiнюється навiть увi снi.
  Адже самi люди далеко не завжди бачать один i той самий сон. Так i Володимир Путiн, що став волохатим, ведмедем-орком бачить щось iнше, залишаючись пацаном, i це круто.
  Варнава та ще три людини серед них чорношкiрий Обломов вдалися на нараду, незабаром до них приєднався капiтан Монiтор i шестеро його пiдручних з яких двоє не мали жодного вiдношення до людської раси. Босоногий хлопчик Володимир Путiн швидко накреслив схему мiста.
  - Основнi багатства вже зануренi на кораблi i ось-ось можуть пiти. - почав вiдважний розвiдник. Та ще, в дорозi до них це я знаю точно приєднуватися троє суден тоннажем i озброєнням корабля, що не поступається. Треба поспiшати, напасти вранцi - Зробив висновок Володимир-Сорванець. Тут припустив хлопець ще варiант. - З маскуванням пiд костюми супротивникiв.
  Монiтор спокiйно сказав:
  - Я згоден з цим хлопчиськом. Треба вдарити вдосвiта, ваш корабель вони сподiваються, добре знають i не вiдкриють вогонь.
  - Це непогана iдея, але спала на думку iнша думка. - Вимовив лише Варнава, що здався простачком.
  Монiтор з iронiчною посмiшкою (ну що може вигадати, нехай велика, але похилим чолом голова цього громили!), спитав:
  - Яка ж?
  Носiй iменi, що став у людському свiтi легендарним завдяки Iсусу Христу, хитро заявив:
  - Якщо всi багатства з мiста вiдвозяться, то навiщо наражати себе на ризик, штурмуючи мiсто. Можна зробити набагато простiше.
  Монiтор зробив пару судомних ковткiв iз кубка, пiсля чого тицьнув собi кулачищем, пробуючи на мiцнiсть щелепу. З хитрою думкою вбити клин мiж капiтаном i його першим помiчником (хто мiг подумати, що це хлопчик не просто юнга!) ватажок морських розбiйникiв заявив:
  - Сумнiваюся план, запропонований хлопчиськом, простий i ефективний.
  Варнава на це знову заперечив. Причому говорив пiдкреслено лiниво, i тягуче:
  - А ось i я не маю, є iнше мiркування. Оскiльки наш золотий хлопчик потопив головний корабель, що супроводжував, то найкращим було б нам взяти на себе його функцiї.
  Монiтор пожвавiшав i, нахилившись, запитав:
  - Тобто що ти маєш на увазi?
  Варнава хитро пiдморгнув i наче старий сич проворкував:
  - Ми могли б супроводжувати навантаженi транспорти, завiзши їх не в метрополiю, а наше пiратське гнiздечко.
  Монiтор у досадi стукнув кулаком по столу i заїв:
  - Так просто, а якщо вони, перш нiж доручити нам це, захочуть особисто зустрiтися з Папiрус дон Хапугою?
  Варнава напхався i випнув широкi, як фортечний мур груди:
  - Ну i що? Я думаю iз задоволенням зiграти цю роль. - Отаман флiбустьєрiв пiдняв угору великий палець. - Адже я плавав п'ять рокiв пiд Контрабасним прапором i чудово наслiдую їх на нього акцент.
  Монiтор, якому дуже докучало, що не йому особисто на думку прийшла ця думка, промимрив, навмисне знижуючи тембр голосу:
  - А якщо тебе зустрiне той, хто знає цього адмiрала особисто?
  Варнава розкрив глибоку пащу в удаваному позiху i проворкував:
  - I це не смертельно, тодi нашi матроси завдадуть заздалегiдь пiдготовленого удару.
  Монiтор скептично зрушив брови i скривив i без того примхливий рот.
  - А ти думаєш, що зумiєш пiти?
  Варнава виглядав дуже впевнено:
  - Зi мною буде мiй помiчник, воїн, який не має собi рiвних у мистецтвi володiння мечем. Боєць - Володимир-пацан. - Варнава ще бiльше випнув груди. - Вiн сподiваюся, зумiє мене врятувати.
  Монiтор вiдмахнувся широкими лапами:
  - Що ж я з тобою не пiду i голову в пащу леву не засуну. Краще нехай мої хлопцi, раз зосередяться узбережжям, щоб накрити тi гармати, що вам не вдасться знищити залпом.
  Варнава посмiхнувся i запевнив товариша:
  - Добре я поки що постараюся здобути перемогу не проливши кровi. Потрiбно вибрати собi пiдходящий костюм контрабасiвцi одягаються розкiшно.
  - I ще прихопи мiшок або краще скриню золота у подарунок. - подав реплiку Володимир Путiн. Хлопчиковi також прикро, що думка про вправне обман прийшла в голову не i йому особисто, а тому, кого вiн i ймовiрно iншi вважали тупим солдафоном.
  Цього разу Монiтор визвiрився:
  - А це ще до чого така марнотратство?
  Хлопчик тихо промовив:
  - Золото затуманить їм очi, краще димової завiси. З його допомогою ми притупимо пильнiсть ворога.
  Монiтор тут розгубився i пробурмотiв:
  - Пiрати зазвичай забирають золото, а не дарують.
  Володимир-шибеник хихикнув i пояснив:
  - Ось саме таким чином, нiкому й на думку не спаде, що ми флiбустьєри. - I гарно додав цiлком очевидну iстину. - Деколи треба вiддати, щоб отримати.
  - Тiльки використовуйте своє золото, я вам не дам жодної монети. - огризнувся Монiтор.
  - У нас свого вистачить. - поблажливо вiдповiв Варнава.
  Крiзь зуби пiрат пробурчав:
  - Добре бути забезпеченим.
  Тут спостережливий Володимир-пацан перехопив жадiбний погляд, кинутий зовнi прилизаним та аристократичним пiратом.
  Варнава розвалистою ходою вирушив у найбагатший гардероб адмiрала. Там почав примiряти на себе одяг грандiв Контрабаса. У жоднiй країнi цiєї пiвкулi не одягалися так вишукано i на широку ногу, як у них. Що втiм, з огляду на багатство iмперiї i не дивно. I чим вищий ранг, тим розкiшнiший костюм. Варнава виявився занадто великим, i нi як не мiг пiдiбрати вiдповiдний одяг. Вiн уже був зневiрений, але пiсля тривалих пошукiв йому пощастило, в позолоченiй скринi вiн виявив комплект одягу, розрахований на графа Колочичова теж дуже здорового суб'єкта. У новому костюмi смаглявий i бородатий Варнава виглядав дуже ефектно.
  - Чим я не герцог. - Промовив вiн, то жмурячись, то розгладжуючи зморшки при цьому вдивляючись у досить добре вiдполiроване дзеркало. - Я найзнатнiший гранд!
  Пiрат-главар навiть притупив вiд захоплення, тiльки велика чорна i трохи, неохайна борiдка псувала враження.
  - Покличте Кровососа, хай трохи мене пiдрiвняє.
  Незважаючи на грiзне прiзвисько Кровосос виглядав досить нешкiдливо. Цей тип, перш нiж потрапити на каторгу, працював перукарем. Вiн улесливо посмiхався, потiм дiставши приналежностi, акуратно постриг i злегка пiдголив грубу фiзiономiю флiбустьєра. Несмiлива пропозицiя збрити бороду повнiстю пiшов рик.
  - Я що баба чи дитя щоб розлучатися зi своєю гiднiстю. - Варнава здавалося, розлютився i енергiйно махав кулачищами. - Ви цирульники худоби, скарабеї i лише спотворюєте обличчя.
  Кровосос вiдсахнувся, хто його знає старшого капiтана, чи не пiрне ножем. Набачився вiн таких типiв за своє життя. Коли за дрiбницю один оговтується на той свiт, iнший на каторгу.
  - Ну, чого тремтиш, ти хто пiрат чи цикун. - Варнава спробував надати собi образа величi, що йому добре вдавалося. - Тепер слухай, схожий я на контрабасського адмiрала?
  Кровосос постарався потiшити грiзного отамана:
  - Так! У кожному вашому русi видно аристократичне походження.
  Варнава надувся i згiдно сказав:
  - Згоден я з породи тих, хто звик наказувати. Ось тепер i ти став пiдлабузником. - I мiцний поштовх широкою долонею у плече. - Ну гаразд iди, виконав роботу добре.
  Варнава милостиво вiдпустив Кровососа, потiм позiхнув, до свiтанку залишилося вже зовсiм небагато хоч трохи поспати. Хоча вiн народився в свiтi, де вночi освiтлення постiйно коливається, i буває при чотириразовому повнi свiтло як на Землi в ясний день, але все одно - цикли i є цикли. Ритми деннi та нiчнi.
  Величний корабель впливав у бухту, по нiй ще плавали уламки, затонулого корабля, причому бiльша частина гармат була вже на днi i водолази або точнiше особи рiзних рас взяли на собi таку роль, безуспiшно намагалися дiстати пошкодженi гармати. А з ще бiльшим ентузiазмом i скарбницю, що знаходиться на кораблi, та iншi цiнностi.
  Губернатор Фрейдi мучився головним болем. Нiч i справдi видалася кошмарною, краса та гордiсть флоту iмперiї Контрабас лiнкор "Спiпеляючий" злетiв у повiтря. Тепер вантаж напевно затримається в порту, принаймнi до пiдходу iнших кораблiв супроводу. Це ще пiвбiди, але сам факт, що такий корабель загублений у його мiстi, що в цьому випадку подумає король та iмператор усiєї Контрабаса? Як пiднесуть це пiдлабузники-вельможi, в цьому випадку однiєю вiдставкою не вiдбудешся.
  Вийшовши зi свого зробленого з рожевого мармуру палацу, вiн мало не обмер. Гарний корабель, що так нагадує той на якому Папiрус дон Хапуга вирушив мстити арфiстам розпростер вiтрила. Рухався, правда, вiн, не поспiшаючи, але це пояснювалося неймовiрним безладом, що панує в бухтi.
  - Всевишнiй Господь почув нашi молитви. - проворкував губернатор, пiднiмаючи вгору густi, немов у Брежнєва, що перепив, брови. - У таку важку годину прийшла пiдмога. - Грубим жестом воїн покликав багато прикрашеного чоловiка середнього вiку. - Гей Фошанге приготуй знатний стiл, я запрошу адмiрала до палацу.
  Старший лакей розкланявся i почав кричати на слуг, змушуючи їх спiшно готувати знатний снiданок.
  Коли, нарештi, посудина зайняла належне їй мiсце, навiюючи повагу, i всiм була видна емблема "Тигр" i гордий контрабасiвський прапор. Зберiгаючи подобу суворої дисциплiни, хибнi контрабасiвцi, а насправдi пiрати, вишикувалися на плацу, блищачи яскравими ретельно видертими латами. Потiм спустився пишно одягнений Варнава. Його супроводжував виконуючий роль секретаря Польща Фонограма, вiн вiдрiзнявся вмiнням метати ножi i природно воїн Володимир Путiн, який взяв роль хлопчика слуги. Найнеприємнiше, але довелося одягнути все ж таки туфлi. Так як випадок урочистий захiд у порт, i вiн слуга не простий для пiдношення келихiв, а саме особистий. Два високi чотирирукi воїни несли за ним скриню повну золота.
  У порту квапливо збирався оркестр, вiн надривно заграв. Потiм поступово мелодiя вирiвнялася, i звуки стали стрункiшими.
  На зустрiч вибiг офiцер, звернувши увагу на еполети, вiн вiддав честь i сказав:
  - Бажаю всiх небесних благ пан адмiрал. Губернатор уже чекає на вас.
  Варнава поблажливо махнув своєю лапищею-ковшем.
  - Вольно, доповiсти його превосходительству, що я вже йду.
  Палац мiсцевого владики розташовувався в глибинi розкiшного саду. Бiля входу стояли двi великi ящiрки з гарматами на спинi, вдалинi пасся кактусовий слон. Безпосередньо бiля входу до палацу росли двi височенi за десять метрiв гвоздики з бутоном, в який легко мiг сховатися не тiльки стрункий Володимир-зiрванець, а й дорослий чоловiк.
  Варта з списами на входi розступилася. Було видно, що мушкети ще не такi моднi. Сам палац справляв сприятливе враження, широкi вiкна надавали йому веселого вигляду. На стiнах розвiшано багато картин, зброї, щитiв iз рiзними гербами. Хлопчик Володимир крокував за Варнавою i злегка морщився, жали новенькi лакейськi туфлi немилосердно.
  А ось сам губернатор, легкий на згадцi. Досить товстий, але намагається прямо триматися. Дуже м'яким голосом король навколишнiх мiсць сказав:
  - Я радий вiтати такого знатного гостя.
  Варнава церемонно вiдповiв на ввiчливiсть:
  - Я теж дякую долi, що послала менi зустрiч iз таким гостинним будинком.
  Губернатор, намагаючись зробити тон ще бiльш улесливим, сказав:
  - Минулого разу про високо шанований дон Папiрус ви вiдмовилися вiдвiдати мiй палац, посилаючись на невiдкладнi справи. Тепер ви надали нам честь.
  Тут Варнава зрозумiв, що мало не влип, що було б, якби губернатор бачив ранiше за цього адмiрала. Його чекала б у кращому разi шибениця або щось жорстокiше, наприклад стовп, коли прибивають цвяхами за руки та ноги.
  Вiдповiдь втiм, холодна:
  - Та виявився зайнятий, справи служби. - I несподiвана палка фраза. - Але скiльки можна нехтувати гостиннiстю!
  Губернатор тихо спитав:
  - Як пройшла ваша експедицiя до берегiв держави язичникiв Арфи?
  Варнава щиро вiдповiв:
  - Блискуче! Вдалося пограбувати одне дуже багате арфiйське мiстечко, причому без великих втрат.
  Очi губернатора округлилися:
  - Сподiваюся, ваше iм'я не було засвiчене, адже поки що ми формально, не воюємо з Арфою.
  Варнава знову не покриваючи душею вiдповiв:
  - Все пройшло чисто, я навiть сам здивувався.
  - Видобуток багатий? - У голосi губернатора вiдчувалася заздрiсть.
  - Не бiдна, нам допомагав сам Бог. - Тут ватажку довелося трохи пересилити себе. - На знак нашої глибокої вдячностi та довiри ми даруємо вам скриню iз золотом. - Варнава навiть розвiв руки, демонструючи щедрiсть.
  Губернатор був охоплений жадiбнiстю. Втративши солiднiсть, вiн кинувся до скринi i вiдкрив кришку:
  - Ба та тут цiлий стан. Недарма цi нероби тягли його насилу. Про Папiрус дон Хапуга. - Вельможа вклонився. - Я ваш боржник вимагайте вiд мене будь-що.
  Ватажок пiратiв без образникiв вiдповiв:
  - Я думаю, найкращою нагородою буде вiддане служiння коронi. Я чув, що цiєї ночi ви втратили лiнкор "Спопеляючий" прозваний на честь пекельного племiнника нашого найбiльшого монарха. Я вважаю, що це надто чутливий удар, у той момент, коли столиця потребує фiнансiв.
  Губернатор промимрив:
  - Ви абсолютно правi.
  Варнава гордо вимовив:
  - Тому я пропоную, що передати командування та супровiд такого цiнного вантажу треба менi. У мене, у свою чергу, вистачить гармат, щоб вiдбити його вiд будь-якого пiратського нападу.
  Губернатор був радий виконати будь-яке прохання адмiрала:
  - Звичайно, я надам вам всi необхiднi повноваження. Я думаю, з таким бравим воїном нашi вантажi будуть, наче в паннiй правицi.
  Варнава хруснув пальцями:
  - Тодi негайно вiдпливаємо.
  Губернатор знову пролебезнiв:
  - Хоч би поснiдайте адмiрал. Зробiть нам честь, крiм того, кораблям теж потрiбен час, щоб зiбратися.
  Ватажок флiбустьєрiв поблажливо упустив:
  - Ну гаразд, трохи пiдкрiпитися не завадить.
  Варнавi не хотiлося збуджувати пiдозру надмiрною поспiшнiстю, та й швидше за все святковий стiл у губернатора буде чудовий.
  Гарненького Володимира-шибеника, як прислугу залишили за дверима, а лжеадмiрала пригощали, немов самого короля. Такi страви пiдносили, причому навiть хлiба i торти, випеченi як вiтрильникiв, i королiвських палацiв. Красиво, химерним орнаментом викладенi шматки нарiзаної риби, мису, овочiв, фруктiв та безлiчi приправ. А вина i зовсiм казковi, що блажають повелителя розбiйникiв. Та тут виявилося достатньо спокус, щоб залишитись ще на деякий час.
  Варнава справляв трапезу грубо, наче останнiй мужлан, не знайомий з етикетом. На нього почали звертати увагу, але сам губернатор вдав, що все йде як слiд.
  Пiсля кiлькох пляшок дорого вина, Варнава не втратив голову, його тiло, як i ранiше, було богатирським, але зате мова стала надмiрно рухливою i вимагала роботи.
  Недовго думаючи пiрат заспiвав, його глибокий бас звучав приємно, деякi присутнi Офiцери почали пiдспiвувати;
  Ви готовi пiти за мною,
  Не залишитися в лахмiттi з торбою!
  Щоб видобуток як мед текла,
  Щоб золотом пролилася рiчка!
  
  Для того потрiбно робити так,
  Щоб не в грiш виявився п'ятак!
  Щоб кожен iз нас умiв,
  Встилати шлях килимом iз тiл!
  
  Ох пiрати ви дiти мої,
  Не якiсь хрестики - нулi!
  Кожен iз вас це богатир,
  Швидше килиму стир!
  
  Абордаж це для чоловiкiв,
  Чи не шукати в поразку причин!
  Краще просто пуститися в танець,
  Вiрю я, що ваш дух не згас!
  
  Поведу вас в атаку друзi,
  Ми пiрати - рiдна родина!
  Будемо битися начебто чортiв,
  Та iнших бiльше немає iдей!
  Шуму створювала ця пiсня багато.
  Граф Санта-Клаус дон Парадний увiйшов до примiщення, вiн запiзнився на запрошення губернатора i тому виявився страшенно злим. Побачивши здоровенного дитину, що спiває малопристойнi пiсеньки, вiн з хвилюванням запитав:
  - А це ще що за блазень?
  Губернатор вiдповiв:
  - Ти бачиш найбiльшого адмiрала Папiрус дон Хапуга!
  - Та який це дон Хапуга? - розлютився, тупаючи чоботицями по мармуру граф. - Це просто блазень бобовий.
  - Не може бути, вiн має еполети. - пробурмотiв опустивши голову i густо почервонiвши губернатор.
  Граф несамовито прокричав:
  - Так цей товстий гаденець самозванець, я кiлька разiв зустрiчався з адмiралом, вiн зовсiм не схожий на ряжену горилу.
  - Заарештуйте його! - прокричав, намагаючись приховати збентеження губернатор.
  Вже не раз тертий Володимир-зiрванець зрозумiв, що справу погано чиркнув сiрником i пiдпалив заздалегiдь пiдготовлений ґнот. Скриня тiльки зверху була покрита тонким шаром золотих монет, а внизу i посерединi був порох. Хлопець про всяк випадок передбачив шляхи вiдходу. Плюс, звичайно, i економiя дорогоцiнного металу, коли поєднуєш приємне з корисним. А точнiше виконуєш, причому успiшно двi функцiї. Вибух має стати сигналом для загальної атаки пiратiв. Цiлий загiн стражникiв уже пiдбiгав до дверей, i Володимир Путiн жбурнув скриню в них. У кидок вiн вклав увесь свiй розпач i лють, тому досить важка рiч полетiла досить далеко. Вибух був страшний, обвалилася пара колон, було вбито понад тридцять людей, а вибухова хвиля вiдкинула Володимира Путiна до стiни, ледь не розплющивши юнака.
  Мiцнi кiстки хруснули, проте це лише розлютило Володимира-шибеника, розмахуючи мечем, вiн кинувся добивати вцiлiлих ворогiв. Варнава також не марнував часу, жбурнувши стiл i притиснувши губернатора, вiн вихопив шаблю i налетiв на графа.
  Мiж ними спалахнув жаркий поєдинок.
  Санта-Клаус кричав, хрипаючи наче зламаний грамофон:
  - Горила облiзла, я тебе проткну наскрiзь шпагою.
  Варнава у вiдповiдь репетував:
  - Пiвень я зрубаю тобi голову.
  Перевага капiтана пiратiв у зростаннi та вазi позначилася потужним ударом масивної шаблi, вiн перерубав шпагу, а потiм майже розсiк свого суперника навпiл.
  Щоправда, вмираючи граф обрубком шпаги, трохи подряпав йому живiт, проступила кров.
  Втiм, Варнаву це не могло зупинити, вiн продовжував махати праворуч i лiворуч. На нього кидалися стражники i, отримавши добрий удар, осiдали. Вiд вибуху вибило дверi i, бачачи хлопця, що люто бився, капiтан додав ходу до нього. Володимир-зiрванець голосно прокричав:
  - Отамане, бiжiть звiдси, я затримаю їх.
  Варнава, зарубавши чергового, супротивника пробурчав:
  - Незабаром пiдiйдуть нашi друзi, а ми й так протримаємось.
  Застосувавши прийом, подвiйний гвинт Володимир Путiн зрубав одразу трьох i став поряд iз капiтаном. Хлопчик шепнув:
  - Головне, щоб не застосували мушкети.
  Зовнi було чути, як корабель залп, потiм, розвернувшись, пальнув iнший раз.
  Володимир-шибеник же ривком скинув ненависнi туфлi. Запустив пiдбором прямо в око одному з офiцерiв, якi намагалися прорватися. Благо каблук срiбний i лупить сильно, вилетiло око, зависнувши на нервовому стеблi.
  Як i вважали пiрати, раптовiсть дозволила їм частково захопити та частково знищити ворожi гармати. Гарнiзон фортецi потрапив пiд жорна, багато солдатiв було вбито вiдразу, вони впали, навiть не усвiдомивши небезпеки. Майже триста загартованих у боях морських розбiйникiв увiрвалися до мiста. Контрабасiвцi гинули сотнями, лише окремi з них вiдстрiлювалися чи намагалися рубатися.
  Крутий Володимир-пацан, i Варнава, i ще два пiрати не стояли на мiсцi, а перейшли в наступ, охорона палацу досить швидко впала в панiку. Вони смикалися i вiдступали, закидаючи своїми мертвими тiлами мармуровi сходи. Хлопець увiйшов у дикий раж, нiби в нього й не було бурхливої ночi, ось очистивши кiлька кiмнат, вони вирвалися з колоритної споруди, де здавалося, що навiть стiни випромiнювали загрозу.
  Зрубавши трьох, Володимир-шибеник окинув околицi орлиним поглядом. Усi найближчi пiдступи до мiста були охопленi пожежами, видно численнi фiгурки, що копошилися як мурахи i стикалися одна з одною.
  - Нашi перемагають! Тепер головне, щоб не одна золота монета не спливла з наших рук. - Несподiвано бойовий хлопець виявив ознаки користолюбця. Перехопивши здивований погляд Варнави, хлопчисько-термiнатор додав:
  - Я хочу стати не просто пiратом, а думаю органiзувати свою власну республiку флiбустьєрiв, а для цього нам знадобляться фiнанси.
  - Своя республiка? - Варнава цього разу непiдробно позiхнув i свиснув через широкi нiздрi-лiйки. - Навiщо так складно малюк? Управлiння країною це сама нудна рiч у свiтi.
  Володимир-пацан на це заперечив:
  - Не думаю, менi дуже подобалося грати стратегiї iз вiйськово-економiчним управлiнням. Це дуже приємно почувати себе царем чи iмператором.
  Варнава безглуздо заморгав:
  - Я щось не розумiю, про що ти говориш. Хоча ти загалом маєш рацiю, влада солодка i цей напiй хочеться нескiнченно вливати собi в горлянку. Але й вiдповiдальнiсть за вчинки зростає.
  Володимир Путiн хихикнув у вiдповiдь:
  - Мене це не лякає. Давайте додамо краще прудкостi, а то битва пройде без нас.
  Юний корсар побiг уперед. Залишки гарнiзону боролися вiдчайдушно, всiм була вiдома жорстокiсть пiратiв, якi зазвичай не брали полонених, а якщо й брали, то продавали в жорстоке рабство, а iнодi вимiнювали на брязкальця, черепашки, а часом i золото шестируких дикунiв-людожерiв, якi вважали м'ясо людей страшним. делiкатесом. Втiм, це могло лише продовжити агонiю, оскiльки в рукопашнiй сутичцi пiрати були сильнiшими. Крiм того, начальника гарнiзону генерала Косалапенка було вбито на самому початку бою, i його просто не було кому замiнити, тим, що першому помiчниковi, полковнику Варатту Монiтор точним пострiлом з мушкета розмозжив голову.
  Десяток ящiрок iз гарматами зважилися на контратаку. З обох бокiв вони помiстили гострi смуги металу, а зверху били з гармат. Це завдавало корсарам деякої шкоди. Олег перший пiдбiг до ящiрки, пiд час бою хлопчик дуже ефектно, так що й другим каблуком збив з даху противника, скинув туфлi, що нарiзали ноги, i тому летiв як сокiл. Схопившись на спину, вiн одним махом зрубав обох стрiльцiв, потiм, помiнявши цiль, кинувся на другого ящера. Похапцем хлопчик розрiзав собi голу ступню, спiткнувшись об метал. Втiм, рана була поверховою i в гарячцi бою вiн не звернув на неї уваги.
  Iншi бачачи цього "нiндзя" кинулися навтьоки.
  - Я не дам вам пiти! - волав пiдскакуючи вище Володимир-пацан. Проте ящiрки виявилися надзвичайно спритними, активно перебираючи лапками, вони стрiмко мчали до лiсу. Як не був швидкий шалений юнак, вiн зумiв наздогнати лише одного звiра, прикiнчивши сiдокiв. Iншi хлестали своїх "до неї" з усiх сил. Тодi Володимир-хулiган метнув меч, вiн устромився в складчастий зад i застряг. Тварина лише додала ходу.
  - Ну гаразд згадай спринт помри, але наздожени.
  Збоку було смiшно дивитися, як така туша тiкає об хлопця, якому на вигляд не даси бiльше чотирнадцяти рокiв, по сутi гладколицюватого хлопчика. Розлючений Володимир Путiн все додавав, на його щастя почався лiс, i величезнi плазуни сповiльнили хiд. Наздогнавши ворога, юнак висмикнув меч, потiм застрибнув на хвiст.
  Монстр вдарив у пальму i скинув хльосткого Володимира-шибеника. Хлопець дуже врiзався скупчення колючих лiан. Гострi шипи встромилися в тiло проколiв шкiру. Але лише розлютило хлопця. Скинувши залишки пiдiрваного, закривавленого одягу i схопившись за схожу на канат гiлку, вiн немов Тарзан з криком дикої здiйснив гiгантський стрибок, потiм, зловивши iншу гiлку другий i застосував прийом "трiснутий жорен" вiдсiк голови двом бiйцям, безуспiшно.
  - Ну що решта втiкачiв! Сподiваєтеся втекти, не вийде. - промовив пiдморгуючи Володимир-хулiган i додав ходу. Пiсля того як вiн вiдкрив новий спосiб пересування, наздоганяти ящiрок стало плевою справою.
  - Я мавпа! - кричав вiн. - Гiперраус! - Так звали героя фiльму дикуна, який побив рекорди застарiлого Тарзана.
  Далi вiн розганявся, роблячи дикi стрибки, яким позаздрила будь-яка мавпа. Декiлька разiв бiйцi стрiляли у слiпу, але при цьому промахувалися. Володимир-шибеник смiявся їм в обличчя. Коли, нарештi, були вбитi останнi противники, юнак вмостився на холку ящiрки i направив її прямо у бiк мiста, прагнучи швидше вибратися з джунглiв. У гiлках час вiд часу виблискували оскали чотирируких горил, але напасти на збройного навiть маленького воїна, вони не наважувалися. Крiм того, цi звiрi не зовсiм тупi i бачили, як лихо Олег розправився з бiльшими солдатами, нiж вiн сам.
  - Що макаки скельте, слабо вам сюди поткнутися. - Юнак помахав мечем, але примати не пiддавалися на провокацiю.
  Коли вiн прибув до мiста, бiй майже закiнчився. Останнiм не взятим пунктом була мiсцева в'язниця, там за високими брамами було затиснуто те, що залишилося вiд гарнiзону, а також мiсцева сувора стража, яка в основному складалася з iномiрцiв. Вони любили познущатися з в'язнiв i тому розумiли, що їм не буде пощади.
  Воїн Володимир вискочив на ящiрцi i став навпроти ворiт, потiм послав ядро до центру.
  Удар вразив, залишивши вм'ятину в залiзi, але мiцну браму витримали. Всадивши голою п'ятою, що пiдповзає праворуч канонiру в нiс, той залився кров i затих, воїн Володимир-хулiган, сплюнув крiзь зуби i почав перезаряджати неслухняну гармату. Це зайняло чимало часу. У вiдповiдь у парубка полетiли стрiли. Володимир-пацан спритно ухилився вiд зарядiв поразки, а три стрiли навiть зрубав нальоту.
  - Ну, що потрапили мазили.
  Пострiли з мушкетiв також пройшли повз, щоправда, було кiлька попадань у товсту шкiру ящiрки. Вiд болю вона, було, сiпнулася, але була зупинена хлопцем.
  - Не бiйся для твоєї шкури, це так насiння. - Хiхiкнув хлопчик.
  Перезарядивши гармату, хлопець взяв прицiл точнiше i знову вдарив у стiйку ворiт. Ядро знову вiдскочило.
  - Ось, чорт забирай! Ця зброя надто слабка! - Володимир-шибеник лаявся i, раптом йому на думку прийшла цiкава думка.
  - Спробую їх вiдкрити зсередини.
  Хоча зовнi стiна в'язницi виглядала неприступно, було видно, що в окремих мiсцях стiни прогнили, i цегла стала шорсткою, отже, за певної спритностi по них можна було забратися. Тiльки ось вартовi занадто багато чи не зб'ють його ненароком. Втiм, Варнава недарма мав бойовий досвiд, вiн наказав:
  - Берiть лавки, колоди, несiть сухе хмиз, пiдпалюватимемо, супостатiв. А ви швидше котите "царицю"
  Пiрати не звертаючи уваги на стрiли, i окремi мушкетнi пострiли пiдпалили брами, влаштувавши "димовуху".
  Iншi волокли прикритий дровами возок iз бочкою пороху - так називали "царицю". Дрова не давали прострiлити її iз мушкетiв. Поставивши її перед брамою, пiрати пiдпалили гнiт i вiдскочили.
  Вони це зробили дуже швидко, провiвши:
  Диявол, Диявол, Диявол спаси,
  Нанесемо, руйнуючи удар.
  Дай нам, дай нам у руки мечi,
  Ми отримаємо пекло дар!
  . РОЗДIЛ Љ 12.
  Ельфiйки продовжували геройствувати у битвах з орками. Вони дiяли з великою любов'ю до вiйни.
  Дiвчата посилали в ворога дуже руйнiвнi та вбивчi снаряди.
  I вражали оркiв, наче тi були мiшенями в тирi. Вiйницi виявлялися завзятими та надзвичайно агресивними, показували свої зубки, i iкла вовчиць.
  Спробуй з такими дiвчатами посперечайся. Вони покажуть тобi кузькину матiр.
  Воїтельки строчили по орках, набиваючи цiлi кургани трупiв. I використовували вони при цьому ще й червонi, наче перестигла полуниця соски.
  Войовниця тут вкрай гарна була з волоссям у горошок.
  I вона ця ельфiйка взяла i довбанула за допомогою босих пальчикiв нiжок, i розбила цiлий взвод оркiв.
  Пiсля чого воїнка знову заспiвала;
  Як важко нам зрозумiти своє призначення,
  Бути гордою нацiєю, що в небо веде всiх!
  Щоб щасливим зробити вибiр поколiння,
  Зеленський в бiй уперед iз мрiєю у похiд!
  
  Вiйна як бурхливий пекла смерч промчала.
  Де хати були, попiл, кров та стогiн!
  Але лише до величi повiр початок
  Нехай буде людина вище пiднесена!
  
  Менi Батькiвщина повiрте всiх дорожче,
  Вона джерело, що чистiше кришталю!
  Як дiвчину найнiжнiшу на ложi-
  Хочу любити я славу листопада!
  
  Моїй Вiтчизнi - бурi не завада,
  Вона безкрайнiй, бурхливий океан!
  Iсторiї значна вiха -
  Написано iсторичного Романа!
  
  Доводиться боротися дуже багато,
  Адже шляху iншого на щастя немає!
  Так отримати постiль з труни
  А чи можна ананаси на обiд!
  
  Ось за Маньчжурським прем степами Китаю,
  Що там шукати у чужих краях таких!
  Адже свята перемоги у травнi,
  Полювання бачити предкiв дорогих!
  
  Але борг Вiтчизни знай найважливiше,
  Вiн у тому, щоб ревно Землi служити!
  Iти до священної променистої мети,
  Щоб Арбат був крутiшим - Брайтон-Бiч!
  
  Ми воїни Вiтчизни Ельфi,
  Яку всiм серцем полюбили!
  Усiх супостатiв хоробро ти рубай,
  На славу Матерi всiх країн Ельфiї!
  Дiвча спiвала чудово i круто. I її пiснi, наче хвиля припливу, що напливає i вирує.
  Войовницi натискають босими пальчиками нiжок на кнопки. I застосовують щось надзвичайно ударне та руйнiвне. I випускають кошмарнi та пробивнi блискавки.
  Ось ельфiйка на танку їде. I вона має голi груди з рубiновими сосками. I така войовниця чудова та бойова.
  I вона без зайвих церемонiй руйнує оркiв. Ось пальнула по противнику за допомогою босих пальчикiв нiжок. I пробила машину оркiв. I та спалахнула, i став детонувати бойовий комплект. I стiльки руйнувань робилося. I метал горить, i руйнується без жодного варiанта та якихось церемонiй.
  Дiвчина цвiркнула. I знову пальнула по вороговi натисканням червоного соска на кнопку джойстика. I пробила волохатого ведмедя наскрiзь.
  I пропищала:
  - Наш забiйний танк,
  Просто б'є у п'ятак!
  Її напарниця вiдповiла, пiдморгнувши i перевiривши:
  - Нашi танки бруду не бояться,
  Ми ельфiйки дуже любимо битися!
  Войовницi взяли i знову вже вкотре заспiвали;
  Потрiбно наш свiт призовної краси -
  Серцем своїм довести до пуття!
  Щоб втiлилися в реальнiсть мрiї,
  Щоб не правила ельфами пiтьма!
  
  Вторгся на Землю чужинець,
  Пащу розкриває ведмедiв Змiя!
  Вiд вогнеметiв викинута спека,
  Може загинути вiд пекла сiм'я!
  
  Якщо наказ, ми вiзьмемо i Багдад,
  Путiн вiдповiсть за бридке скотство!
  I нiколи не впаде Ельфаград -
  Дiтям не бачити потребу та сирiтство!
  
  Ельф простоїть, кожен вiр на вiки -
  Їй не тонути в морi кровi у мороцi!
  Сильна буде, знай витязь рука,
  Серп потужний молот - безсмертнi знаки!
  
  Щось скелет зуби скеля в темрявi,
  Мiсяць розвiє в алмазах фелукою!
  Буде, знай рай i на грiшнiй Землi,
  Ну а побачення не буде з розлукою!
  
  Батькiвщина це з гiр б'є струмiнь,
  Чистi води з березовим соком!
  Будемо, в Орклiнi ворога ми громячи,
  Вийде агресiя Путiну боком!
  
  Боже з благанням звертаюся до тебе,
  Видiли милий у спiлкуваннi хвилину!
  Зроби, щоб стало вiдразу, свiтло в долi,
  Ти простягнеш синам своїм руку!
  
  I Бог вiдповiв у усмiшцi сивий:
  Хочеш спiлкування, то будь Менi слухняний!
  Я допоможу тобi злитися з мрiєю.
  I твоїм дiтям шльопати по калюжах!
  
  Але про втому ти забудь,
  Видави слабкiсть та посилання на карму!
  Наш християнський праведний шлях,
  Це служiння Батькiвщинi у казармi!
  
  Ось марш-кидок знову битва-вiйна,
  Лихо злих оркiв в атацi трощили!
  Адже безмежна свята країна,
  Нашiй безмежнiй Великiй Ельфiї!
  
  З чим Моя Вiдповiдь, вона, повiрте, така проста,
  Бiль за По батьковi та насолода!
  Якщо йдеш ти в атаку без слiз,
  Отже, отримаєш вiд Бога прощення!
  Дiвчата з Роду ельфiв дуже гарно та повнозвучно заспiвали. I в них чудовi голоси, якi можна порiвняти лише з найкласнiшими та чудовими птахами Едему.
  Ось так вони спiвають, i дiють просто приголомшливо. I в цих войовницях потоки енергiї та шаленого темпераменту, у дуже жорсткiй манерi променистих бiйцiв.
  Дiвчата до речi пахнуть дуже приємно та сексуально. Їхнiй запах викликає найбiльшу насолоду, i це просто чудово. Немає прекраснiших за дiвчат.
  А з язички такi спритнi та спритнi. Вони дiйсно - буває найкрасивiшим i найенергiйнiшим.
  А якщо вже цi жiнки розiйдуться, i почнуть вести вогонь по вороговi за допомогою червоних соскiв грудей. А це справдi просто троянди в саду. I виникає бажання їх помацати, погладити та поцiлувати.
  Ось такi дiвчата викликають напади агресивної пристрастi та припливи неабиякого бажання.
  Ось такi красунi - це видатний шедевр творiння демiургiв. I тут не додаси i не забереш.
  А ось натискання кнопкою на рубiновий сосок, або точнiше навпаки полуничним соском на кнопку викидає надзвичайно могутнiй потiк руйнiвної та вбивчої енергiї.
  Ось такi тут дiвчата - не стоять осторонь. А натомiсть оркiв без жодних церемонiй довбають.
  I не забувають спiвати;
  Архангел викидає гром-
  Ось скiльки кровi у свiтобудовi!
  Орел iз надламаним крилом;
  Таке людям покарання!
  
  Господь Всевишнiй цар царiв
  На хрест зiйшов - терплячи муки!
  А разом з ним стогнав лиходiй.
  Молився, отримав прощення!
  
  Прет злобний орк-подонок на Ельфву,
  Вiн хоче рвати всi землi свiту!
  Перевернути епох главу,
  Одягти хламiду з порфiру!
  
  Багрянцем кровi оточений-
  А скiльки бiс тут зi зрадою!
  Влаштує пекло трон,
  Правитель пекла темряви всесвiту!
  
  Що може бiдний Iсус,
  Вiн створив землю та планети!
  Але я того повiр, боюся,
  Що Iсуса днi вже заспiванi!
  
  Господь Святий ти наш герой,
  Хоч Путiн у межах Ельфiону!
  А ми йдемо в останнiй бiй,
  Щоб зруйнувати цей морок Содома!
  
  Кiстьми хрич Кощiй гримiв,
  А хто ще такий кривавий!
  Хоч лик i блiдий немов крейда,
  Але може вiн палити держави!
  
  Але наша вiдповiдь не плюха в брову,
  Перемога справа ельфiйської честi!
  На славу Батькiвщини кохання -
  Все заради життя - солодкої помсти!
  
  Так юнак битий устань,
  Чи не час трупом розлежатися!
  Бiжи ти з криком знову в лайку,
  Iз душею поета - книга в ранцi!
  
  I рай ми шукаємо на Землi,
  Сумнiмо в млинець щiльний супостата!
  Послужимо до кiнця країнi,
  На славу ельфа-свiтло солдата!
  Так гарно дiвчата i чудово спiвали. I їхнi голоси просто творили чудеса. А ось розспiвалися красунi так класно, i вище даху подали свої трiлi солов'ї.
  I наскiльки це все чудово i чудово i неповторно. Ось це дiвчата, якi в будь-яку погоду борються босонiж, i дiють з колосальною i неповторною, дуже бойовою i чудовою енергiєю, що дає життя i мудрiсть.
  Ось такi вони скажемо так супердiвчини. Вони просто агресивнi потоки магоплазми виходять. Вiйницi настiльки чарiвнi, що нi в казцi сказати, нi пером описати.
  Ось iз такими як вони дiвчатами треба сказати справу мати надзвичайно добре. I воно променисте, i волосся у ельфiй дуже яскраве. У деяких красунь, особливо в званнi генералiв волосся сяє наче сусальне золото.
  Ось iз такими дiвчатами можна i на штурм столицi всесвiту пiти.
  Адже вони таке можуть, що не зможеш це перекреслити нiчим. I вони блискавки буквально випускають з очей.
  I справдi одна з ельфiй недовго думаючи застосувала магiю. I як довбане по орку з пупка.
  I блискавки взяли та спалили пiвсотнi волохатих ведмедiв з армiї Путiна.
  А войовницi в ентузiазмi, хором заспiвали;
  Тiльки Бог нам даруєш друзiв,
  Тiльки мудрiсть дає нам працювати!
  Ми стаємо з вiрою сильнiшою,
  А з iкон свiтять добрi обличчя!
  
  Хоч часом праця жорстока важко,
  Калюжi кiркою кришталевою вкрилися!
  Дiвчата по них босонiж -
  В танець з важким поклажем пустилися!
  
  Будуємо фортецю стояти їй столiття,
  Батарею зараз змiцнюючи!
  Щоб Ельф не зiйшла з молотка,
  Щоби вiчно цвiли гiлки Мая!
  
  А в країнi лютий голод розвал,
  Хлопчик тягне колоду босоногий!
  Ось пiднявся зi снiгом лютий буран,
  Але Господь зберiг дiтям ноги!
  
  Якщо пiп окропив нас водою,
  Благодать вiд Могучих вилилася!
  Ми пiд м'язом Господнiм Святим,
  Iсуса безмежна милiсть!
  
  А де бiс, там ховається ворог,
  Вiн нi честi, нi лiри не знає!
  У нацистiв Всевишнiй розiп'ятий,
  Обпалене лежбище раю!
  
  Ми такi повiрте бiйцi,
  Не зламається Ельф, в пекельному пеклi!
  Будуть радi нащадкам батьки,
  Будь спокiйним i радiсним у серцi!
  
  Нехай голоснiше труба проспiває,
  I станеться, в мить те, що у Бога просили!
  Ми йдемо у всесвiтнiй, безмежний похiд,
  Щоб усю свiтобудову зробити вотчиною Ельфiї!
  Отак добре заспiвали дiвчата. I звичайно ж проти таких найстрашнiшi та бойовi орки безсилi.
  I дiвчата натискають рубiновими сосками грудей на кнопки що бiля базукiв i палять по танках оркiв. I буквально всi фiгурально руйнують та знищують.
  I ось черговi танки бiля оркiв горять, палають та вибухають. Вiдбувається колосальної сили перетворення дiвчат. Адже вони такi класнi i чудовi.
  А груди, у них якiсь повнi, пишнi i засмаглi. Бiльше нiж такi дiвчата i крутiше нiкого немає.
  I вони ось голими п'ятами пiдкинули нагору особливi вибуховi пакети, якi обрушилися на путiнських ведмедiв. I фiгурально їх порвали буквально на клаптики. Ось такi дiвчата реально, що роблять, так це творять славну i навiть бойову i неповторну iсторiю.
  Так що проти подiбних дiвчат не надумайте застосовувати прийоми якi не iнакше, нiж кривавими не назвеш.
  I дiвчата стали хапати путiнських ведмедiв за носи та давити. А тi вiд болю просто ревуть як божевiльнi.
  А войовницi з роду ельфiв смiються та показують пальцями.
  А потiм узяли i заспiвали хором;
  Що людинi приборкати не можна;
  Своє прагнення стати Богом Всемогутнiм.
  Щоб свiтобудови центр - Одна Земля,
  Щоб пiдкорилося нам, все є в цьому свiтi сущому.
  
  Один помах пензлем ось галактик цiлий вихор,
  У нiй зiрки червоний мак, планети, як ромашки!
  Адже в людинi Бог Творець не вщух,
  Не хоче бути вiн дрiбною кошечкою!
  
  Все можемо ми створити такий закон,
  Що трильйон парсекiв - у шоколадi!
  Наш розум смерч вулканiв обурений,
  Наука привела свiй рiд до нагороди!
  
  Не вiритися, щоб були часи-
  Коли ми були просто дикунами.
  Коли пожежа та злива зло-бiда,
  А левiв та тигрiв звали ми царями!
  
  Коли кривою колодою гнувся плуг,
  Раб землю рив тяжкою мотикою!
  Ми потiм поливали соковитий луг,
  Вас зла старiсть мучить як дибою!
  
  Ну, що наука ти Рiдна мати,
  Знайшла можливiсть зробити думку безсмертною!
  Ми можемо легiони смiливо рвати,
  I борознити простiр великого всесвiту!
  
  Досягнули ми такого, що Господь,
  Мабуть, i сам не змiг придумати!
  У нас iз принцепс-плазми суперплоть,
  А в головах квазарiв мiць i мудрiсть!
  
  Зi звичайної гармати шлях свiй починав,
  Вiн мiг лише дерево зрушити спочатку.
  Але стало щось крутiше, нiж метал,
  Однiєю миттю загоюючи рану!
  
  Тепер ми люди, плем'я супермен,
  Здатнi зробити те, що неможливо!
  Вирiшити будь-яку з будь-яких проблем,
  Нам свiтобудову змiнити нескладно!
  
  Але якщо хочеш, ти реально Богом стати,
  Служи, як пес без страху людинi!
  Адже наша Ельф понад силу суперрати,
  Не бути їй битою до меж вiку!
  Ось так дiвчата поспiвали i це було надзвичайно здорово. I їх спiв був надзвичайно красивим i голосу слово срiбнi дзвiночки.
  Ось такi дiвчата, вони показують рiвень, який характерний для зовсiм не слабких ельф.
  I ось справдi такi дiвчата, здатнi справдi взяти i перевернути всесвiт. I зубки у них наче перлини, якi дуже яскраво сяють.
  Немає таких дiвчат не можна не полюбити i не захоплюватися. Вони народилися видно вiд богiв та богинь. Чудовi красунi. I методи у подiбних войовниць аж до червоностi бойовi.
  I очi у них сапфiрами виблискують. I такими яскравими, наче це зiрки.
  I зубки кольору слонової кiстки. Немає таких дiвчат, не можна залишити волохатим тваринам.
  Ось дiвчисько з блакитним волоссям взяло i натиснуло полуничним соском грудей на кнопку реактивної, пускової установки. I по вороговi довбало забiйною силою, розiрвавши на шматки i пiдсмаживши цiлий батальйон путiнських ведмедiв.
  Ось це справдi було круто та здорово. Дiвчата взагалi завжди на великiй висотi.
  Вони показали такi видатнi та феноменальнi здiбностi. I у винищення оркiв з армiї Путiна.
  А йшло все справдi вкрай здорово. Ось це дiвчата якi показали, що для них не однi орки, i самої шаленої армiї не перешкода.
  Ельфiйка прочирикала:
  - Я ти вiн вона,
  Разом цiла країна,
  Разом дружна сiм'я,
  У словi ми - сто тисяч Я!
  I пiсля цього войовнички знову з ентузiазмом взяли та заспiвали;
  Ось чую я, тече в травi струмок,
  У ньому передзвiн i бронзи та булата.
  Правлiння було ранiше катiв,
  А нинi всiм свобода - злу розплата!
  
  Цвiте на полi червоний мiй тюльпан,
  Дiвчину що любив у моїй вiзiї.
  У походi я, там багато рiзних країн,
  А в морi є хвиля та натхнення.
  
  Так Пушкiн ти поет, поетам цар,
  Але не знаєш ти, що бiй важкий...
  Ось крижинi говориш у серцях - розтай,
  А рать зiбралася - червонi прапори!
  
  Вирiшили ми побудувати ельфiнiзм,
  Але капiтал не дрiмає, вовки виють.
  З барлоги вилiз злий ворог оркiзм,
  Тяжка народiв росiян частка!
  
  Але знай наш багнет гострiший, нiж голка,
  А танки рвуть редут та траншеї.
  Шеренга оркiв скошених лягла,
  Вiд гуркоту розривiв бiс шалеє.
  
  Але й втрати є на жаль,
  Примхлива, i часом несправедлива.
  Спалює хати супостат до попелу,
  А було ранiше так красиво!
  
  Але рок Фортуни теж розумiється,
  Вiн дасть нагороду, знайте тим, хто бiдний.
  Вiд слiз хустку дiвчинки розмок,
  Чи не пощастило небезпечнi сусiди!
  
  Але якщо дух бiйцiвський не iшак,
  I ти здатний до подвигу без страху.
  Не потрапиш повiк, повiр в халепу,
  Адже виграє той, хто сам сорочки!
  
  Життя це як перешкод смуга -
  У нiй фiнiш ви повiрте не смерть.
  На славу Бога Доброго Христа,
  Хай будемо разом iз Господом Єдиною!
  
  Адже ельфiнiзм здоровий, чесний дух,
  Прагнення всiм благо людям зробити!
  Щоб смолоскип не погас,
  Порука розум, винахiдливiсть та смiливiсть!
  Воїтельки дуже здорово i красиво спiвали. I блищали своїм видатним iнтелектом. I очi у них немов камiння дорогоцiнне.
  I сяють надзвичайно яскраво.
  Вiйницi показували свiй досить норовливий норов. I їхнi тiла буквально звивалися немов змiїнi. Ось це справдi можна сказати писанi красунi.
  I ось одна з них взяла i довбанула по орку, використовуючи для натискання кнопки свiй довгий i спритний язичок. I це виявилося дуже ефективним та вбивчим впливом.
  I полетiла ракета, i довбанула у скупчення ворогiв, знищуючи масу путiнських ведмедiв. I це був просто руйнiвний i дуже вражаючий вплив.
  Ще одна красуня взяла i стиснула своїми перлинними зубками провiд, i зробила це мiцнiше. А який у неї язичок, i такий сильний i водночас капiтально спритний i в'їдливий.
  I як рвоне вибухiвка i одразу дюжина танкiв путiнських ведмедiв взяла була пiдкинута i перекинулася. I цi машини з орками плешивого фюрера спалахнули. I палали немов багаття, а в танках пiшла забiйної та руйнiвної сили детонацiя боєкомплекту. I стовбури скручувалися, i вiдбивали всiм путiнським бiйцям яйця.
  I дiвчата знову взяли та заспiвали, що робили з величезним ентузiазмом;
  Будь-хто, хто ельф-боєць, той воїном народжений,
  Так повелося - горила взяла камiнь!
  З тобою бiйцiв - добiрний легiон,
  А в серцi з жаром палахкотить полум'я!
  
  Хлопчик бачить у мрiях автомат,
  Адже йому танк милiший за "Лiмузина"...
  Хто хоче грiшок перетворити на п'ятак,
  З пелюшок розумiє - править сила!
  
  Так, знай iншого, немає в нас шляху,
  Прагнути вгору до могутностi вершини...
  Хто програв у тих однi нулi -
  А батiг грає, по похмурих спинах!
  
  Але що ти хочеш, слабкiсть - смертний грiх,
  А життя нас вчить - перемагай усiх смiливо!
  На той i меч має людина,
  Щоб привчений грiзний лев умiло!
  
  Запам'ятай Бог не любить слабакiв,
  Хто волею, i страх вiдважно жене...
  Тому могутнiсть пошле багнетiв,
  А хто загинув - палац у небесному лонi!
  
  Гарно треба з пiснею перемагати,
  А сльози знай, вам битим не допоможуть!
  Сiм'я на благо - то в казармi рать,
  Хоч командир Батько суворий, суворий!
  
  А що в нагороду - буде цiлий свiт,
  Таке, що уявити - неможливо!
  Простори свiтобудови пiдкоримо,
  Безсмертним стати повiрте також можна!
  
  Як тiльки мудрiсть у сутичцi прояви,
  I не губися, якщо стало туго...
  У не можна спорудити без кровi,
  Фундамент будинку, де народить чоловiка!
  . РОЗДIЛ Љ 12.
  Володимир Зеленський, який став прекрасним юнаком-ельфом, пiсля вельми бурхливого дня взяв i поринув у магiчний сон. I йому знову снилося щось iз класними пригодами.
  Пiсля Берлiна наступною метою став Вiдень. Куди й помчала пара термiнаторiв. Свого роду з'являлася можливiсть зайняти захiдну частину "Нiмецького священного союзу". А далi, вже вирiшувати, обмежитися кордоном Рейном i Альпами або все ж таки йти в Iталiю, там розгромивши Ватикан, що нарештi будує пiдступи. А може, навiть i зайняти повнiстю всю Захiдну Європу.
  В останньому випадку можна надовго покiнчити з вiйнами. Справдi, на сходi, залишилася iмперiя "Великих моголiв", що вже розвалюється на безлiч дрiбних князiвств в Iндiї. У Китаї маньчжурська династiя ще тiльки. Тiльки початку завоювання i йде мiжусобна вiйна. Iран пiдкорений аж до Iнда - Лея пройшлася майже, не зустрiчаючи опору. У Сибiрському ханствi закрiпився Єрмак, i там будують фортецi. Далi вже експедицiї до Тихого Океану. Так що перспективи захоплюючi. Може навiть виявитися, що воювати i зовсiм стане нi з ким. Або виявиться створеною Всесвiтня iмперiя.
  Лея розганяючись з усiх сил, нiяк не могла випередити Володимира Зеленського. Останнiй, все ж таки поступаючись дiвчинi в зростi i вазi, злегка перевершував у швидкостi. Що робило їх приблизно рiвними силою бiйцями.
  Юний воїн запитав Лею:
  - Ну, як там у Персiї?
  Принцеса невизначено вiдповiла:
  - За морем життя не зле!
  Володимир-хлопчик холоднiше промовив:
  - А якщо точнiше, без епiтетiв?
  Лея лiниво вiдповiла:
  - Майже як у нас, тiльки голого люду через спеку бiльше. Втiм, звичайно, в Росiї вже багато пiд нашим впливом змiнюється зокрема культура землеробства. Зменшилася дитяча смертнiсть, з голодом успiшно впораємося. Ось i антибiотики з'явилися. Коротше кажучи, вони будуть нашими пiдданими!
  Зеленський, схоже, не цiлком подiляв такий оптимiзм:
  -А як щодо їхньої вiри?
  Лея це питання лише дзвiнко засмiялася:
  - Вiри кажеш? Та чесно кажучи менi здається, що в Iсламi, як i Християнствi, мало хто розумiє у що вiн вiрить. - Тут принцеса навiть пiдморгнула. - А може, навiть взагалi нiхто не має поняття. У цьому вiдношеннi будуть молитися, i служить нам як розтлумачать мули.
  Володимир-зiрванець погодився:
  - Поки що їм бунтувати немає сенсу. Кому погано чекатиме першi роки полiпшень i вони, безперечно, настануть. А коли весь свiт стане наш, це вже простiше.
  Лея подiбне мiркування пiдтвердила:
  - Правильно! Через кiлька поколiнь люди забудуть, що коли iснували рiзнi держави. I людей поєднає експансiя в космос.
  Зеленський погодився:
  - У фантастицi так воно й вiдбувалося. Буде таке й у нас!
  Штурм Вiдня виявився схожим на Берлiнський. Тiльки цього разу, все ж таки кiннота дочекалася ночi, дозволивши двом влучникам попрацювати мечами самим.
  А що тут, власне, складного? Що з того, що стiна поки не зруйнована? Злетiли на неї i давай молотити. Це навiть стало рутиною. Так от i клацаєш людей як горiшок. Навiть сам стаєш машиною.
  Володимир Зеленський практично не стежив за тим, кого вiн сiче. Тiло рубало i рухалося саме. Хлопчик здебiльшого намагався уникнути думок вiд насильства.
  Але, наприклад, чому у свiтi стiльки рiзного зла? Звiдки воно взагалi береться?
  Чи вважається, що зло несуть самi люди? Однак вiйни могли б затихнути ще в античний час, якби з'явилася всесвiтня iмперiя. Хоча, звичайно, були люди, що до цього прагнули.
  Вiйни вели Ассiрiйцi, але швидко здулися. Бився також Єгипет. Його завоювання в Ефiопiї, в Палестинi i навiть на короткий час у мiжрiччi.
  Але першою по-справжньому великою iмперiя стало Перське царство, що досягло пiку при Дарiї Першому. Для того часу iмперiя вiд Iнду до Єгипту та Грецiї дуже непогано.
  Але саме греки зупинить подальше просування персiв до Європи, перемiгши сили, що перевершують їх числом.
  Чудовi завоювання Олександра Македонського. Ось це хлопець реально бажав влади над свiтом. I якби не смiти в тридцять два роки, то, можливо, це й вдалося йому.
  У всякому разi, Iндiйськi князiвства йому пiдкорилися б, хай навiть i довелося б повоювати. Що вони змогли б роздробленi протиставити йому? Карфаген уже й так слав данину Олександру. Араби могли лише розбiгтися, до речi, саме ними Олександр i готував похiд. Римляни тодi ще надто слабкi. У принципi проблеми мiг заподiяти лише Китай. Його велика армiя i єдина влада Богдихану могли створити проблеми фаланги. Щоправда, якщо Чингiсхан пiдкорив Китай, чому Олександру цього не вдалося?
  У всякому разi, коли Македонський помер, його син ще немовля i за владу стали битися друзi та полководцi великого царя.
  I це призвело до розвалу iмперiї.
  Потiм, звiсно, Римська держава. У нiй експансiя була прив'язана до окремої особистостi, що давало можливiсть поширюватися вшир. Але ймовiрно згортання республiканської форми правлiння i занапастило римлян. Надмiрна залежнiсть вiд автократiї призвела до чехарди на престолi, до рiзних переворотiв. Останнiм сильним iмператором, мабуть, виявився Юлiан Вiдступник. Взагалi, чому гордi римляни прийняли зовсiм чужi їм християнськi цiнностi, безперечно, є загадкою.
  Що їх спокусило? Вiра в безсмертя з раєм та вiчним сонцем замiсть похмурого царства Аїда? Хоча у грекiв i римлян теж була подоба раю-саду Єлисейськi поля. I в Бiблiї i в Коранi рай порiвнюється з пишним садом. Щоправда, у Бiблiї обiцяють бiльше сонця, а в Коранi вiчну тiнь!
  Римська iмперiя розпалася. Пiсля неї на свiтовiй гегемонiї претендував Арабський Халiфат. Ця iмперiя i справдi стала рекордною за площею. Вiд Францiї до Iнда. Найдовша, для свого часу. Арабський Халiфат мав шанси й надалi розвиватися, але... Вiдсутнiсть стабiльної династiї призвела до жорстокої боротьби за владу. Можливо, якщо Магомед прожив довше i в Коранi закрiпив монархiчну форму правлiння для своїх нащадкiв з чiткими правилами престолонаслiдування, то Арабський Халiфат мiг стати i всесвiтньою iмперiєю. Але мабуть волi Всевишнього, на це не було.
  Карл Великий теж про щось мрiї, хоча його iмперiя навiть рiвня територiй захiдної Римської не досягла. А потiм настала епоха феодальної роздробленостi.
  У Європi, звичайно ж... А в Азiї з'явилася iмперiя Чингiсхана. Вона досягла нових рекордних розмiрiв. Якщо рахувати iз завоювання нащадкiв, то це небувалi завоювання. Весь Китай, i далi до Єгипту, i до Днiста з урахуванням росiйських земель, що платили данину. Найбiльший пiк припав на 1281 рiк. Але пiсля нього поняття король всiх монголiв випарувалося, i iмперiя остаточно розпалася кiлька частин.
  Треба сказати, що збережи монголи єднiсть, проти їх вiйськової органiзацiї Європа б погано, особливо з огляду на її розкол. Але як горять чомусь усi великi iмперiї, недовговiчнi. Наприклад, iмперiя Омана, яка досягла розквiту разом i Кастильським королiвством. Теж розсипалися. Причому Iспанiя втратила могутнiсть ще задовго до втрати своїх колонiй. Як i Османи.
  Росiйська iмперiя в реальнiй iсторiї пiднялася, переживши свiй перший пiк на початок росiйсько-японської вiйни. Поразка породила хвилю спаду до 1922 року. Тодi з пiку падiння знову почалося зростання. Мабуть, за Сталiна i був другий пiк та iсторичний максимум впливу СРСР.
  Пiсля смертi Сталiна Китай вiдколовся, а комунiстичний рух по свiту значно ослаб.
  Iнша iмперiя Британська колонiальна досягла свого максимуму пiсля перемоги в першiй свiтовiй вiйнi. Пiсля чого покотилася донизу. Гiтлер мало не покiнчив її суверенiтетом, але вiдволiкся на Схiд.
  Може фюрер i мав реальнi шанси на свiтове панування, але мало не дотягнув. Почасти через власну легковажнiсть та самовпевненiсть. А Британiя хоч i виграла Другу свiтову вiйну, але статус наддержави остаточно втратила.
  СРСР пiсля спаду викликаного двадцятим з'їздом - вiдправив першим у космос Гагiна, взяв пiд контроль Кубу, В'єтнам, Лаос, i мабуть досяг другого пiку 1979 року. Тодi в нього ще з'явилися прорадянськi режими в Кампучiї, Анголi, Нiкарагуа, Афганiстанi, Ефiопiї та iнших країнах. Третiй пiк iмперiї... Якщо, звiсно, не рахувати ще вищi точки перед "Кримською вiйною", явища Лжедмитрiя, або навiть правлiння Мономаха в Київськiй Русi.
  Умовно можна в такий спосiб визначити шiсть пiкiв Росiйської iмперiї. I пiсля цього неминучi вiдкати. Щоправда, на якийсь час. На дуже великий час як пiсля останнього Великого князя всiєї Русi Мономаха. На коротке пiсля Кримської Вiйни та двадцятого з'їзду. Втiм, там спад мав не страшний характер.
  Пiсля 1979 спад тривав рокiв так двадцять, в першi роки втiм, його i не помiчали. Пiдйом найлогiчнiше вважати з 1999 року, з початком зростання. Коли буде новий пiк? Мабуть сьомий в iсторiї.
  Зловiсна ця цифра сiм. Ось у червоному СРСР правило семеро осiб-особистостей.
  Володимир Зеленський подумав, що й зараз на них iз Леєю вважай, вся Росiя тримається. Вони то безсмертнi, але можуть пiти раз i назавжди з цього свiту. I тодi, що буде? Так i не завоюють простiр!
  Чи не буде на Землi єдиної iмперiї?
  Ось уже тiнi подовжуються i сонце заходить... Час i iншим вiйськам йти на штурм, але... Вже почали викидати бiлi прапори та падати на колiна. Сам австрiйський Ерцгерцог i король вибiг кланятися i просити пощади.
  А вiйська на скакунах в'їжджають у вiдчиненi ворота. Ознаменувавши закiнчення штурму. I знову все таке легке, таке рутинне. Навiть командувати не довелося. Взяли та всiх порубали. Володимир-хлопчисько в досадi ляпнув:
  - Вiд такої вiйни люди стають пацифiстами!
  Лея посмiхнулася:
  - А може, все-таки не люди?
  Володимир Путiн парирував:
  - А нелюд, тим бiльше!
  Обидва штурми мали багато спiльного, безлiч полонених, трофеїв, огляд скарбницi. Теж мiсто нiмецьке, теж навченi собаки та механiчнi пастка.
  Щоправда, скарбниця багатша на раритети. Адже Габсбурги та Iспанiю правлять. Отже, знайшлися ще й скарби iндiанцiв. Дивовижнi метелики iмперiї Майя з чистого золота з красивим малюнком на крилах. А також бабки, iз золотим тулубом та срiбними крилами. Плюс також скарби та iнкiв. Наприклад, статуї язичницьких богiв та рiзнi тварини з окремими золотими частинами.
  А ось i сонячний годинник Травня. Теж iз золотими стрiлками та циферблатом. Цифри не арабськi та латинськi, тому виглядають екзотично красиво.
  Австрiя ще є iмперiєю, отже австрiйський монарх це поняття умовне. Але його Лея привела до скарбницi i заявила:
  - Ось бачиш, ти пiшов на Русь i так тобi паршиво вийшло.
  Король почав виправдовуватися:
  - Та я не хотiв. Це все єзуїти влаштували шушукання та плели iнтриги!
  Лея iронiчно посмiхнулася:
  - Але вони твою армiю пiд жерлами гармат не гнали. Тож ти цiлком мiг вiдмовитися.
  Монарх, заплiтаючись язиком, пробурмотiв:
  - Мила дiвчина.... Тобто янгол. Ну не знали ми, що ви такi сильнi.
  Тут уже розгнiвався Володимир Зеленський:
  - Ага не знали... Але ж це не перша наша перемога!
  Ерцгерцог, заплiтаючись язиком, пiдтвердив:
  - Правильно не перша ... Але ми не думали, що так ось!
  Лея помiтила, що ще молодий монарх крадькома роздивляється її голi, i дуже гарнi ноги. Вона його схопила однiєю рукою за комiр i пiдняла, наче це не чоловiк пiд центнер, а маленьке кошеня. Воїтелька прогарчала:
  - Отак товариш... Точнiше король. - Лея у риму вимовила. - Вiд слави лицарської твоєї, лишилися головешки! Ти не король, а круглий нуль не стоїш навiть пiшака!
  Зеленський кивнув i запустив пальцями босого, майже дитячого, але сильної ноги золотого метелика в полiт. Вона летiла, як бумеранг, i поверталася назад.
  Лея суворо запитала:
  - Не будуй iз себе дурочка. Говори, на що ви розраховували?
  Король зiзнався:
  - Єзуїти обiцяли, що бояри створять зраду.
  Лея на це хихикнула:
  - Ну так! Стара пiсня!
  Зеленський суворо зауважив:
  - Зараз ми вже багато бояр вирiшили. Кого й стратили. Опричнина працює активно!
  Король тут брязнув:
  - Єзуїти казали, що й Басманов iз Малютою вас вапна хочуть.
  Лея скривилася i помiтила:
  - У це я, хоч як дивно вiрю. Ревнують до нашої слави.
  Зеленський вважав за потрiбне тут доповнити:
  - Ще грає роль i елементарний страх, що ми самi їх вирiшимо.
  Лея перервала партнера i запитала короля:
  - А як вони розраховують перемогти безсмертних?
  Ерцгерцог пiсля вагань вiдповiв:
  - Єзуїти кажуть, що вони мають чаклун, чия сила перевершує навiть казковi легенди. Мерлiн перед ним немов пiщинка. Так вiн якраз здатний помiстити вас у таку пастку, де нiяка сила не допоможе!
  Володимир-зiрванець, бачачи, що монарх затнувся, запропонував:
  - Влаштуємо йому розпитування на дибi. Може тодi виявиться зговiрливiшим i все розповiсть. Особливо у чому сила чаклуна.
  Монарх зблiд i, запинаючись, вiдповiв:
  - Облич iз блакитною кров'ю не можна катувати.
  Лея звабливо усмiхнулася:
  - Не можна, не можна, але якщо треба!
  Володимир-хлопчик холодно промовив:
  - Чого ми вартi... Скарби подивилися. Тепер вони належать росiйськiй скарбницi. А права страчувати i катувати будь-кого на свiй розсуд у нас є.
  Лея єхидно запропонувала:
  - Голки пiд нiгтi?
  Зеленський вiдкинув:
  - Краще струси на дибi!
  Лея ще бiльш отруйно запропонувала:
  - А може, вогонь нехай спробує?
  Монарх заволав, причому iстерично:
  - Все розповiм, не треба мене катувати!
  Зеленський поплескав його по щоках i похитав головою.
  - Нi! Такий як ти нестиме всякi небилицi аби врятувати свою шкуру. Але на дибу колись боляче, якраз уже розповiдають потаємне. Так на брехню не лишається сил!
  Лея також помiтила:
  - Правильно! Коли допитуєш без тортур, то замiсть правди, ви нiсенiтниця порете або те, що ми хочемо почути. А тортуру всю хитрiсть здере.
  Монарх простогнав:
  - Ну не треба!
  - Треба! - коротко вiдрiзав Зеленський.
  Ерцгерцога й справдi понесли до тортур. Ангели не жартували. Справдi, спочатку залякування, потiм розпитування. Пiсля цього можна i реально помучити, зiставивши показання. Так виб'єш максимум iнформацiї. Король навряд чи старший за тридцять п'ять, м'язистий i здоровий мужик, не здохне на дибi. Зате багато чого дiзнаєшся нового. У тому числi де ще захованi скарби. Не все ж у схованках лабiринту та палацу. За Карла Австрiйської, вiдразу чотири, крiм основної корони: Iспанська, Португальська, Англiйська та Священного Нiмецького союзу.
  Ну, звичайно, у Вiднi багато скарбiв.
  Подробицi тортур краще пропустити, але в результатi дiзналися три схованки, мiсце, де захованi секретнi документи. Про самого чаклуна, схоже, монарх до пуття нiчого не знає. Володимир Зеленський подумав, що, швидше за все, вони вже зустрiчалися з ним Кенiгсберге.
  Загалом нiчого суттєвiшого. Хiба що Римський Папа стоїть за всiм цим i iспанський король Фiлiп. А герцог Альба втiк у невiдомому напрямку.
  Насамкiнець монарх зiзнався i содомському грiху, з юним пажом. Ну, це вже не так цiкаво. Хоча Лея пiдморгнувши, повiдомила, що допитають i його.
  Пiд кiнець пiсля чергової втрати свiдомостi допит припинили i викликали лiкаря.
  Справу зробили, i слiд оглянути схованки. Адже це головне!
  Скарби опинилися у всiх трьох мiсцях, зазначених монархом. Багато золота, срiбла, дорогоцiнного камiння, а в одному навiть хутро i шкури африканських звiрiв.
  Знайшлася також унiкальна статуя Травня - акула у натуральну величину iз чистого золота. Теж золотий кiнь з емблемою Чингiсхана та смарагдовими очима. Крiм того, монети iнкiв i травня, включаючи трикутники, i шестигранники. Багато золотих та срiбних кiлець, брошки. А перли, взагалi цiлi скринi i не одна перлина не дрiбнiша за приємний горiх.
  Ну i звичайно тут i алмази з Iндiї, такi великi. Адже португальцi зайняли значну частину узбережжя цiєї країни. Iмперiя "Великих моголiв" безсила їх здолати.
  А унiкальний смарагд розмiром iз апельсин? Лея, яка колись була дочкою мiльярдера i то не повiрила, що такi великi екземпляри хоч раз зустрiчалися в реальнiй iсторiї. Але мабуть ця схованка, не знайде i в двадцять першому столiттi!
  Та рубiни величезнi там, сапфiри та багато iншого.
  Зеленського зацiкавила монета iз портретом Юлiя Цезаря. Латиною на нiй вибито цезар - правда, зi срiбла, зате велика. А ось гривня також срiбна Ярослава Мудрого. Вагою майже пiвкiлограма, зате кругла, хорошого, не грубого карбування.
  Лея найбiльше захоплювалася ювелiрними виробами. Зокрема з Iндiї та Америки. Тут звичайно, такi скарби зустрiчалися, що i двадцять першому столiттi отримавши один лише з трьох схованок можна розпродавши половину заткнути за пояс Бiлла Гейца.
  Дiадема царицi "Великих моголiв" така велика i великою кiлькiстю дiамантiв, що дивно як жiнка може стiльки тримати на головi. Але прихопити її не завадить.
  Лея запропонувала:
  - Може, дещо собi приховати?
  Зеленський поставив на це найбезневиннiше запитання:
  - А навiщо нам щось ховати?
  Лея хихикнула:
  - Тут є унiкальнi прикраси. А бояри можуть їх i вкрасти з казни. Ось, наприклад, смарагд, або сережки принцеси Травня.
  Володимир-Сорванець подивився на коштовнiсть, якої немає рiвних i заявив:
  - Цей можна собi взяти. А решта... Якщо хтось i стягне, то все одно трапиться!
  Лея блиснула блакитними очима:
  - Не дуже, то трапляться. Я собi ще пару дрiбниць вiзьму.
  Перша схованка розташовувалась пiд скелею, друга пiд дном озера. А до третього вхiд йшов вiд вiвтаря центрального Вiденського собору. Зеленський тут дещо зазначив:
  - А має бути ще одна особиста схованка, звiдки вхiд iде з самого палацу короля. Логiчно мати правителю скарбницю своєї сiм'ї.
  Лея хмикнула:
  -Нуда ... Скарб ти мiй ... Те що ми знайшли все ж таки державна скарбниця, а зовсiм не особиста!
  Володимир-хлопчик запропонував:
  - Допитаємо трохи пiзнiше, щоб не окосел, а поки що попиваємо.
  Бенкет проходив у компанiї Петра i ще кiлькох князiв i ханiв. Прислуговували їм голоногi служницi в бiлих сукнях i намистом на шиї. Зазвичай вони в католицькiй країнi та спiдницi носять до п'ят, але Лея зробила модним серед боярин показувати нiжки. Якщо сам херувим жiночої статi так ходить, то може це правильно? У Бiблiї накази носити довгу спiдницю, немає. На переказi канон визначає тепер особисто цар, який став свого роду Римським Папою, на росiйський лад. Звичайно, переказ настiльки великий, що там i виправдання багатоженству знайшли. Що, до речi, Бiблiї не суперечить.
  Андрiй ще не встиг прибути пiсля взяття Берлiна, а Вадик як думний боярин та царський iнтендант, зайнятий економiкою. Так, що поки бенкетують трiйкою, а не п'ятiркою. Обговорюють подальшi плани.
  Петро запропонував:
  - Цар не давав наказу йти далi Рейна. Так що найкраще зайняти Нiмеччину цiлком i поки що не рухатися до Iталiї, а тим бiльше Францiї.
  Лея на це примхливо заперечила:
  - Ага... I проґавити можливiсть, брати Ватикан тепленьким.
  Зеленський логiчно зауважив:
  - Велику територiю нам доведеться тодi проковтнути. А ось i так дуже держава розширилася!
  Лея огризнулася:
  - В Iталiї, така природа чудова! Треба її забрати собi!
  Петро на це помiтив:
  - Воно-то й правильно, але... Спочатку все одно треба зайняти й захiдну Нiмеччину. В iншому випадку ми опинимося в не найкращому становищi.
  Володимир-хлопчик звернувся з конкретним питанням:
  - То куди насамперед пiдемо?
  Князь Радзивiл запропонував:
  - На Гамбург. Мiсто багате, тримає всi землi. А Андрiй нехай човгає через Ельбу i далi до Нiдерландiв.
  Князь Пожарський запитав:
  - А Данiю братимемо?
  Зеленський заперечливо мотнув головою:
  - Данiя зараз воює зi Швецiєю, це їхня справа. Але ось щодо Iталiї, то тут у нас тимчасовий лiмiт. Коли справа поверне до зими, через Альпи не проповзеш.
  Петро несподiвано зрозумiв думку:
  - А куди Нiмеччина подiнеться! Може одразу i на Iталiю повернути?
  Лея тут логiчно заперечила:
  - Нi! Справдi, спочатку потрiбно зайняти всю Нiмеччину. А у вереснi повернемо до Iталiї. Якщо аномалiй не буде, встигнемо до закриття перевалiв.
  Але Петро виявився впертим:
  - А куди Нiмеччина подiнеться? Все одно вони тепер без Австрiї та Пруссiї не створять опору. А найголовнiше для їхнього захоплення немає лiмiту в часi. Не забувайте ще, то Рим це великi скарби, а тата, якщо дати їм час так приховують. - Юнак навiть надув щоки, зображуючи це i, з хлюпом грюкнув по них.
  На Лею це подiяли i вона оголосила:
  - Нi! Я передумала. Пiвденна армiя пiде Iталiю.
  Зеленський запропонував:
  - У нас вистачить сил для пiдкорення Iталiї. Ти йди на неї, а я допоможу Андрiю завоювати Нiмеччину.
  Лея тут же рiшуче заперечила, i стукнув босонiжкою ноженькою:
  - Нi! Нам краще поки що не роздiлятися. Допустити взяття Стародавнього Риму єзуїти не зможуть. Тож їм доведеться свого суперчаклуна нас покинути. А вдвох ми сильнiшi за одного!
  Володимир-хлопчик iз цим погодився:
  - Вирiшено йде на Iталiю. Думаю, Андрiй та Пушкiн на пiвночi i самi впораються!
  Пiсля цього заперечень не було. Воєводи та князi їли пили, i милувалися танцями. На стiл поставили багато рiзної живностi. Оленину, кабанiв, ведмежої ковбаси, фазанiв у меду та багато iншого. А вина лилися рiчкою. Як i пiснi.
  Зi страв, найдивовижнiше, це звичайно ж хоботи слона. Iмператорська страва, для найдорожчих гостей. Але й заєць iз начинкою непоганий. Усерединi зайця, iндичка, в iндичцi курка, а в курцi жайворонок. А найсмачнiше черево пташки - волоськi горiхи в шоколадi.
  Звичайно i вина тут витримки двохсотрiчної, i iкра з рибою всiх морiв. Спецiально її до акварiумiв для знатних вельмож перевозили. I так все пишно.
  Банани, щоправда, сушенi, але також шик. Поки що рефрижератори є тiльки в царськiй Росiї.
  А їжi то скiльки тут i одного мужика на все буде мало, якщо мати того, хто двох генералiв прогодував.
  Пiсля харчування можна i соснути. Але Гришка та Лея поки що не надто хотiли. Але на запас взяли та вiдключилися... Хай буде сон.
  8 Листопада 1945 проходить iсторичний полiт, на орбiту виходить корабель з екiпажем: росiйський i нiмець на борту. З цього приводу вiдзначають грандiозне свято.
  Гiтлер i Сталiн сидять плiч-о-плiч у закритiй кабiнi i ведуть неспiшну бесiду. Фюрер повiдомив Великого вождя всiх часiв i народiв:
  - Якщо йдеться про Японiю, то, звичайно, самураї захопили зайву.
  Сталiн повiльно розкурював трубку, вiдмiнна вентиляцiя вiдганяла дим вiд фюрера, що не терпить тютюн.
  - Ми вже думали над цим! Завдати удару по Японiї можна будь-якої митi. А привiд нашi спецслужби створити зумiють!
  Гiтлер поки що не вiдповiдав. Вони дивився на величезний екран телевiзора, де показували грандiозний старт ракети. Дiтище двох генiїв: Королева та фон Брауна. I ресурси багатьох держав, включаючи пiдкоренi Сполученi Штати Америки. Адже це пролог до швидкої експансiї в космос, коли мiльйони мiльйонiв населених свiтiв заселятимуться людьми, i вийде Всесвiтня iмперiя. Ракета до речi виглядає не надто великою. Були й бiльшi, якi несли до дванадцяти тонн чистої вибухiвки. Тут же лише двi людини, причому росiйська дiвчина та нiмецький хлопець. I аварiйний запас харчування у тюбиках iз вологою. Плануються, що вони тричi облетять Землю (одного разу може виявитися недостатньо, щоб потiм гальмувати ракету, для наступної посадки!).
  Коротше кажучи, грандiозна подiя. Так усi радi. Таке влаштували шоу, про справи говорити не хочеться. Але з iншого боку, нарештi, вони зi Сталiним зустрiлися особисто i можна безпосередньо поговорити про справи.
  Фюрер заявив:
  - Лише 4 липня впертi американцi нарештi капiтулювали. Пiд час Другої свiтової вiйни лише нiмецькi вiйська втратили понад два мiльйони солдатiв та офiцерiв. Це бiльше, нiж у першу свiтову. - Гiтлер заперечно труснув головою i додав рукою. - Всi надто вже втомилися вiд вiйни. Потрiбна деяка пауза, та мирне будiвництво....
  Сталiн теж милувався стартом. Та це грандiозно, а як уявлення показують десятки тисяч найпрекраснiших дiвчат, з усiх п'яти континентiв. Хiба це не найцiкавiше в данiй дiї?
  А фюрер нехай вiн виговориться.
  Гiтлер продовжив, вiн взагалi любив вимовляти тривалi монологи:
  - Так ось панове. Якщо хтось думає, що Японiя за цей час надто посилиться, то вiн помиляється. Нашi вченi вже працюють над створенням такої зброї, яка зможе за пiвгодини знищити всi мiста метрополiї.
  Коли ця iмперiя без втрат стане нашою, бо не можна воювати, не маючи серця.
  Сталiн тут теж жива людина зацiкавився:
  - Ви маєте на увазi вашi чудовi дисколети? Машини, якi практично непробивнi для зенiтної артилерiї?
  Фюрер посмiхнувся:
  - I це теж, але... Не знаю, це схоже на казку, але можна бомбою вагою близько тонни знищити все в радiусi трьох-чотирьох кiлометрiв та ще й загадити випромiнюванням!
  Сталiн вiдповiдно кивнув i посмiхнувся ширше, випустивши кiльце диму:
  - Та я читав таке. Один грам матерiї мiстить згiдно з формулою Планка енергiї приблизно як двi тисячi тонн добiрного вугiлля. А вугiлля може рвонути вдесятеро потужнiше за тротил. Тобто один грам це двадцять кiлотонн, а кiлограм уже двадцять мегатонн. - Вождь хитро пiдморгнув колега. - Ось тiльки як на практицi такої енергiї застосувати не знають. А теоретично...
  Гiтлер заявив:
  - Вже працюють над реактором. Шукають сповiльнювачi, збагачують Уран. Думаю знадобитися до появи першої бомби... Вченi присягаються, що за рiк можуть упоратися. Адже такi ресурси у нас пiд рукою!
  Сталiн на це помiтив:
  - Рiк... Ну, а куди поспiшати!
  Фюрер розважливо промовив:
  - А з огляду на необхiднiсть масового виробництва та бiльше.
  . РОЗДIЛ Љ 13.
  Сон Володимира Зеленського продовжувався. Вiн був яскравим та повним пригод. Нехай ти навiть хлопчисько, але все одно крутий та генiй.
  Оглушливий вибух сильно пошкодив товстi ворота, але не знiс їх до кiнця. Проте прохiд майже готовий. Заподiянi ядрами руйнування були солiдними i кованi залiзом дверi, що ледве трималися.
  Тут Зеленський, втративши терпiння, направив свою велетенську ящiрку в атаку. З жахливим гуркотом залишки ворiт злетiли. Пiратська вольниця випустила захоплений крик, кинувшись на штурм. Почалася рiзанина, i катавасiя, пiратiв бiльше, вони були збудженi кров'ю i втратами, не один їх десяток лiг пiд стiнами середньовiчної в'язницi.
  Термiнатор-комсомолець Володимир-хлопчисько, який завжди попереду не знав страху, ось вiн зчепився з тюремним полковником. Це страшний шестирукий тип, вiн намагається якнайшвидше прибити юнака, перш нiж до нього прийдуть на допомогу друзi. Його шаленi замахи не справили враження на юнака. Спочатку Зеленський холоднокровно вiдбив усi випади, потiм врiзав ногою у живiт. Противника скрючило, скориставшись моментом, юний боєць вiдрубав йому голову - прийом, що дiє безвiдмовно.
  - Вони в тебе великi, але мабуть порожнi.
  Опiр тюремникiв iнодi затягувався, особливо коли сутички вiдбувалися в коридорах i набували характеру засiдок.
  Останнiм притулком, середньовiчних "вертухаїв" був пiдвал. Туди одним iз перших заскочив розлючений тигр Зеленський, його очi чудово бачили в темрявi, а меч рубав, продовжуючи збирати щедре жнива смертi.
  - Нi куди не пiдете нiсенiтницi, з усiх щiлин витрую. - кричав задерикуватий юнак.
  Раптом попереду почулося страшне громоподiбне ревiння, потiм спалахнуло полум'я.
  - Невже дракон? - подумав Володимир-хлопчик, задихаючись вiд гару.
  Юнак вiдскочив убiк, якщо це дракон, то треба дiяти не стрiмголов. Рев повторився, полум'я почало тьмянiти. Зеленський краєм ока помiтив, що вогонь викидається з однiєї точки, правда густим снiпом. Наче це кит замiсть води викидає напалм. Впавши на пiдлогу i притулившись до стiни, хлопчисько-термiнатор поповз, тут спалахнуло полум'ям з iншого боку, а невiдомий звiр так гуркотiв, що мiг втекти цiлий полк. Зеленський сказав:
  - Iшак реве голоснiше гавкаючи лисицi, але довести не може що вiн не верблюд!
  Тут юний боєць помiтив ледве прикритий лаз, через який навiть вiн, будучи хлоп'ячим зростом, змiг пролiзти з великими труднощами. Прориваючи i дряпаючись об камiння, вiн пiдiрвав рештки i без того здертого одягу, подряпав голi плечi та груди. Втiм, це саме той випадок, коли вiдсутнiсть дорослiшання йде тобi на благо. Якби вiн за дев'ять рокiв хоч трохи пiдрiс, то остаточно застряг би. Як, наприклад, клин в iспанських чоботях. Нарештi тунель став ширшим i воїн-термiнатор з великими зусиллями вибрався з нього.
  Тут йому в очi кинулося дивне видовище, двоє в жовтих халатах товстунiв з тюбiтейками на голених головах, бiгало навколо горна, один дув у нього i в цей момент випускався страшний рев, а iнший смикав важелi i в цей момент вiдразу в примiщеннi, ставало яскравiшим. спекотнiше. Обидва кримiнальнi види типу неабияк спiтнiли i сильно смердiли.
  - Так вони шахраї. - Володимир-хлопчик навiть хихикнув вiд радостi. - Хотiли розвести мене таким простим прийомом. Ну, я випущу їм кишки.
  Хлопець вистрибнув як тигр, i атакував здоров'якiв. Перший з них встиг вихопити меч, але отримав рукояттю по лобi. Другий, побачивши страшного закривавленого хлопчика, сам попросив пощади.
  - Не вбивай мене, о благородний пiрате.
  - З якого часу пiрати стали благородними. - сказав страшно розсерджений Зеленський i зарядив кулаком у щелепу. Голова товстопуза, вiдкинулась назад, потекла кров. Хлопчик-термiнатор мiцно видав:
  - Ти навчатимеш мене шляхетностi!
  Потiм, дiставши з-за пояса зв'язку ключiв, юнак заходився вiдчиняти дверi. За першими дверима опинилася камера, де сидiли закутi в колодки два в'язнi. Один з них, незважаючи на виразки та слiди вiд опiкiв та побоїв, мав досить представницький вигляд. Його густа з сивиною борода i широкi плечi з палаючим поглядом монгольських очей говорили. - Я народжений наказувати! Другий був зовсiм молодий, досить високий, але борода не росла, лише пiд носом виднiвся легкий пушок. Вони дивилися на Зеленського, який увiрвався.
  - Ти хто такий. - Вимовив, хриплуватим, але приємним голосом старший бранець.
  Вiчно юний воїн вiдповiв:
  - Я благородний пiрат Володимир.
  Той, що молодше запитав:
  - А тебе кличуть?
  Зеленський розгублено вiдповiв:
  - У колишнiй компанiї називали бойовий танк-кролик. У нинiшнiй бандi .... Не знаю, вiн поки що самi не визначся.
  Старший ув'язнений вiдповiв:
  - Ти швидкий i стрiмкий, i водночас не по роках мудрий. Я назву тебе кобра.
  Володимир-хлопчик здивувався. Втiм, для людей кобра звучить якось зловiсно. Та все ж юнак спитав:
  - А ви хто такий?
  Той з гiднiстю вiдповiв:
  - Останнiй iмператор пiратiв. - Кашпiровський, мене ще звати "Бiч божий". А це мiй син Арамiс. - Ватажок ватажкiв морських розбiйникiв скорiше наказав, нiж попросив. Ти можеш юнiор звiльнити нас вiд кайданiв?
  Зеленський лаконiчно вiдповiв:
  - Звiсно, i швидко!
  Ланцюги були ще зовсiм новi, густо змащенi олiєю, i викованi з великим мистецтвом, кожна ланка товща за великий пальець великої людини або приблизно як кисть Володимира. Це неприємне вiдкриття показало, що вимовити швидко щонайменше необачно. Смiливий воїн зауважив:
  - Ого, схоже, вони вас бояться.
  Цар-в'язень iз цим погодився:
  - Цi тюремники дуже хитрi, скували, так що важко поворухнутися i постiйно стежили за камерою, перевiряли ланцюги, побоюючись, мабуть, що ми їх можемо перепиляти волоссям.
  - А що це можливо? - Запитав, трохи розгубившись, Володимир-Сорванець.
  - Якщо постаратися, то так. - I для переконливостi струшування ланцюгом. - Нiчого неможливого немає.
  Коли Кашпiровський встав той досвiдчений Зеленський трохи здивувався, вiн був не дуже високий, приблизно середнього зросту, правда дуже щiльний, незважаючи на голод i поневiряння. А от юнак, навпаки, був високий стрункий.
  - Погляньмо, що в iнших кiмнатах. - запропонував, нетерпляче покручуючи в руках меч Зеленський.
  - Там має бути тюремна скарбниця та iншi в'язнi. - голосно промовив Кашпiровський.
  Всупереч очiкуванням, видобуток i справдi був багатим. Бочки iз золотом, безлiч скринь iз камiнням. Перехопивши здивований погляд, який не очiкував побачити подiбне у вузолi Зеленського "Бiч божий", охоче пояснив:
  - Тут добро забране у безлiчi людей, незаконно конфiсковане майно.
  Володимир-хлопчик похитав головою i видихнув iз себе повiтря:
  - Ось як, схоже, вони збиралися забрати далеко не всi багатства.
  Кашпiровський люто кивнув:
  - Тутешнiй губернатор хитра лисиця. Вiн намагається заковтнути бiльше, нiж зможе вмiстити його ковтка. - Тут ватажок флiбустьєрiв тривожно озирнувся, глянувши на камеру. - Вiн уже вбитий?
  Зеленський до свого невдоволення негативно замотав качаном зi свiтлим волоссям:
  - Востаннє я бачив живим лише трохи пом'ятим.
  Кашпiровський навiть хихикнув:
  - Ось як треба це термiново виправити. Але всi блискучi скринi не головне, отут має бути люк, який приведе на пiдземелля губернського палацу. А тепер я допитаю тюремника. - Суворий наказ вродженого короля. - А ти кобра пiдiйми його.
  Навiть сильний i загартований тренуваннями, працюй у каменоломнях Олег, не без зусиль пiдняв тушу, Кашпiровський шльонув його по щоках, змусивши отямитися, потiм додав ще ляпаса. Коли той розплющив очi, у них вiдбився тваринний жах.
  - Тiльки лишiть життя, все зроблю.
  Пiрат-главар рикнув:
  - Де моя наречена Екстрагазель?
  Тюремник вiдчайдушно пробурмотiв:
  - Її вже пiвроку тому переправили до столицi, нiхто не триматиме дiвчину такого знатного роду серед пiратiв та бандитiв.
  - Тодi ти менi бiльше не потрiбний. - Кашпiровський стиснув його горло руками-клiщами. - Тебе слiд було помучити, та брудитися не хочеться. А що робити з iншим, теж кат i ублюдок.
  - Якщо хочеш, я сам його вб'ю! - Охоче запропонував, все ще спраглий подвигiв Зеленський.
  - Це дуже легко i просто, нехай його повiсять головою вниз. - наказав жорстокий "Бiч божий", i скептично окинув хлопчачу фiгурку. - Ти не по роках сильний, зможеш його витягти.
  - Звичайно, в ньому кiлограм сто тридцять не бiльше. - сказав, посмiхаючись, Володимир Зеленський i звалив "багатотонну" тушу собi на плечi.
  Однак це виявилося не приємним заняттям, тюремник смердiв, наче задушливий козел. Та ще був не зручний для носiння, i хлопець трохи спiтнiв.
  Тому, опинившись у тюремному дворi, юний воїн вiдчув полегшення. Там зiбралася велика кiлькiсть ув'язнених i не лише дорослi чоловiки, але багато жiнки, дiтей, причому бiльшiсть у жахливому станi, пiсля тортур та голоду.
  Зеленський у праведному гнiвi прокричав їм.
  - Що зробити з цим катувальником? Повiсити?
  Звiльненi ув'язненi, загомонiли - море спiнилося i загрожувало перехльоснути дев'ятим валом. Протягом довгих рокiв люди накопичували емоцiї у сирих та холодних катiвнях.
  - Нема на кол його! На хрест! Шибеницi мало для виродка нечистого! - На всю горлянку кричали чоловiки, частина втiм, була або пiратами або розбiйниками з великої дороги.
  - У цьому випадку вершiть суд та розправу самi! Бо єдиний наш суддя народ! - Прийнявши Солонове рiшення, Володимир-Сорванець вiдкланявся. Услiд за ним вийшов iмператор пiратiв. Хоча його владу визнавали далеко не всi, i сам титул був скорiше не офiцiйним, колишнi в'язнi зустрiли його голосними вигуками. А коли вiн пiдняв руку нагору, всi замовкли. Кашпiровський голосно звернувся:
  - Кого ви бажаєте бачити своїм командиром?
  - Тебе веди нас батько! Будь нашим королем "Бiч Божий"! - Кричали вони i тупотiли ногами, били в долонi. А напiвголi жiнки взагалi кричали як одержимi.
  Кашпiровський пiдняв руки вгору i проревiв:
  - Нехай буде так, тепер нашi серця стануть єдиними!
  Бої у мiстi практично завершилися, догоряли останнi уламки, що залишилися вiд бурхливого кривавого шторму.
  Хоча Кашпiровський i не соромився свого ганчiр'я, але все ж таки вирiшив переодягнутися, не можна нехай не коронованому iмператору бути обiрванцем. Iншi пiрати вдалися до грабежу, численний видобуток звозився в порт, активно дiлився i зважувався. Туди прибув i чепурно вбраний Монiтор. Ватажок пiратiв природно був злий i наполегливий.
  - Тепер треба приступити до серйозного та справедливого подiлу. - почав кричати ватажок морських розбiйникiв.
  Старший шкiпер iз команди Варнави заперечив:
  - Та ми й так їх дiлимо порiвну. Половина на один наш корабель, iнша половина на ваше судно.
  Монiтор, палаючи лютим гнiвом, завiвся, нiби запущений сильним кидком дзига:
  - Нi, я так не згоден кораблi - це порожнi конструкцiї, головне - це люди. I мої люди та iномиряни хочуть, щоб все було чесно i як належить. Хiба мої брати не ризикували своїм життям i багато хто з них полег у нерiвнiй сутичцi. - Ватажок зграї морських розбiйникiв як рубанет у гнiвi шаблею в пiдлогу. - Виходячи з вимог закону честi, я вимагаю для нас чотири п'ятих здобичi.
  Шкiпер постарався заспокоїти надмiру активного отамана:
  - Але ж ми пiдписали документ, пiд яким стоїть i ваш пiдпис, що все подiлятиметься порiвну мiж кораблями.
  - Не пам'ятаю, що я пiдмахнув, а зараз це просто клаптик паперу. На даний момент вирiшуватиме не замаранний папiр, а гострi клинки. - Монiтор, рiзко розлютився i блиснув над головою елiтною шаблею. - Ну, як житимемо за поняттями.
  Пiрати згiдно з загомонiли, пролунав свист. Стало видно, що назрiває кровопролиття.
  Старший шкiпер постарався їх урiзати.
  - Давайте почекаємо, поки прийде Варнава та найкращий боєць усiх океанiв Володимир Зеленський, тодi й обговоримо всi нашi проблеми.
  Гул корсарiв виглядав украй двозначно. Монiтору здавалося, що вони поголовно на його боцi i це заводило пiратського капiтана дедалi сильнiше:
  - Проблеми у вас, у мене майже в п'ять разiв бiльше народу i якщо справа дiйде до сутички, то вас усiх переб'ють як мишей.
  Який бачив види шкiпер не злякався нахабу:
  - Iншi бiйцi можуть коштувати десяти, до того ж у нас бiльше гармат.
  Монiтор усе заводився i заводився, здавалося з-пiд лiлової перуки в нього пре пар:
  - Це перевага на морi, а на сушi ми вiзьмемо нагору. - I тупання чоботами як пiдтвердження. - Тож якщо хочете залишитися живими погоджуйтеся на нашi умови, iнакше потiм ми заберемо все, а тих, хто залишиться живим, повiсимо.
  Шкiпер не цiлком доречно вставив:
  - Але ж це, безчесно! ( Не найкраща iдея апелювати до таких понять, як честь у флiбустьєрiв!)
  Монiтор дiстав прикрашений топазами та рубiнами пiстолет:
  - Яка честь може бути у пiрата? - I вiн вистрiлив у ногу, важко поранивши шкiпера. Той упав як пiдкошений, схопившись за прострiлену кiстку. А осатанiлий ватажок прокричав! - Ось так буде з кожним ослом, кт посмiє стати у мене на шляху!
  Можливо, спалахнула б рiзанина, якби не крики.
  - Варнава та кобра Володимир йдуть.
  Хлопчик швидше навiть не йшов, а летiв, наче на крилах. Так у нього стрiмкi рухи.
  Монiтор зупинився i люто завертав бiльмами:
  - Ну гаразд дам цим тупим хлопцям-лошатам останнiй шанс.
  Коли Варнава пiдiйшов, досвiдчений ватажок флiбустьєрiв одразу помiтив, що одного з його помiчникiв поранено, а пiрати вишикувалися в загрозливу когорту.
  - У чому справа брати? - холодно запитав вiн. А хлопчисько-воїн Зеленський стрибнув через голову, вiдтворивши зворотне сальто. Його чудовий меч у польотi розсiк на чотири частини велику як картоплина картату осу.
  - Так ось! - крикливим тоном почав Монiтор, з побоюванням поглядаючи на занадто стрiмкого хлопчика. - Нашi люди вирiшили: колишнiй розклад не справедливий i що треба переглянути, критерiї розподiлу видобутку. Тобто дiлити по головах, а чи не кораблям. Кожному рилу належить закону частку. Ватажок корсарiв навмисне люто скосив випещене рило. - Ну, як, ви на це згоднi?
  - А якщо нi? - спитав, iронiчно поглядаючи на суб'єкта розбою Варнава.
  - Тодi буде бiйка, i результат битви вирiшить чисельнiсть i доблесть, особливо знайте ви каторжники чисельнiсть. - пiдкреслив, люто скелячись, гордовитий Монiтор.
  - Скоро сюди пiдiйде iмператор корсарiв великий Кашпiровський, i вiн розсудить нас. - Вимовив, пiдкидаючи в жилистих руках мечi Володимир.
  По шеренгах корсарiв пролунав гул схвалення.
  - Я не визнаю жодних iмператорiв. Вирiшимо проблему вiдразу - кажiть варнаки: згоднi на мої умови чи проллється кров. - Монiтор навiв пiстолет на живiт Варнави. Така зброя була ще в цей перiод середньовiччя дуже великою рiдкiстю, i пiрат сильно пишався своїм придбанням зробленим майстерним майстром.
  - I вiн з ним. - Навчений бойової технiки Володимир Зеленський пiдробив ногою камiнь i спритним кидком, послав його прямо в руку зi зброєю. Пролунав пострiл, пiстолет упав, а за двi секунди юнак налетiв на пiрата. Вдарив його колiном у сонячне сплетiння, потiм граючи заломив товсту руку i приставив клинок до горла.
  - Ворухнетесь i вашому отаману кiнець. - прокричав вiчно юний воїн. Пiрати ахнули i завмерли. Декiлька з них найжвавiшi розмахували шаблями, але не наважувалися вступити в бiй.
  - Отак, а тепер хапуга накажи скласти своїм яструбам зброю! - строгим тоном наказав Зеленський.
  Бачачи, що Монiтор у напiвнесвiдомому станi, юнак смикнув його за вухо, натиснув пальцем на скроню i змусив прийти до тями.
  - Вiдпусти мене, будь ласка! - пробелькотiв разом зниклий бандитський ватажок.
  Хлопчик вивернув руку сильнiше:
  - Ти жадина-яловичина згоден iз колишнiм подiлом видобутку? - I рука захрумтiла, наче її зробили з картону.
  - Це вже як вирiшить iмператор. - пробелькотiв, хапаючись за соломинку Монiтор.
  Володимир-хлопчик крутанув ще сильнiше:
  - А якщо ти помреш?
  Ватажок, що здається чепуруном несподiвано виявив твердiсть. Олейним тоном вiн сказав:
  - Усi ми смертнi. Колись, будь-який пiрат закiнчить свiй шлях, як нехай краще так вiд кулi героя, нiж з ганьбою на реї.
  Зеленський хотiв ще щось додати, але почувся галас i з'явилися численнi люди зi зброєю.
  - Я вважаю, вiн має рацiю нехай вирiшить iмператор. - пiдтвердив, без особливого полювання Варнава.
  Не менше двох сотень людей здебiльшого закатованих, одягнених у зiрвану зi солдатiв чи заможних громадян сукню, вийшли на площу. Попереду йшла людина виразної зовнiшностi з коротко стриженою бородою i в костюмi гранда. Варнава одразу впiзнав його, невисоко з невдоволенням вклонився.
  - Слава великому Кашпiровському, нехай живе iмператор корсарiв та "Бiч божий".
  Володимир-шибеник теж не надто зрадiв. Вiн уже досить вправний i дорослий, щоб сформувати власну команду, або навiть стати командором цiлої ескадри. А так у нього тепер з'явився черговий конкурент у боротьбi за владу та вплив серед дiтей моря. Якого вiн, мiж iншим, сам звiльнив.
  Кашпiровський кивнув головою, пiдняв руку вгору. Воїн-корсар запитав:
  - Ти ще не забув, як плавав пiд моїм прапором Варнава чи як тебе звали Вепр?
  Величезний отаман розбiйникiв швидко вiдповiв:
  - Нi, таке не забувається про незрiвнянний. - Тут Варнава стало соромно за свiй комплiмент.
  Кашпiровський розреготався:
  - Добре, але тут у вас я бачу, виникла не жартiвлива суперечка, i мiй маленький друг захопила в заручники вiдомого пустуна Монiтора.
  Усi дружно розреготалися. Окремi iномiрцi iржали так сильно, що в небо пiднялася зграя вороння та пернатих iнших видiв. Вони верещали i нарiзали кола так вiдчайдушно, що до тих, хто витiкає, приєдналися i комахи.
  Варнава гримаючи низьким басом, вiдповiв:
  - Мабуть, вiн хоче нахабно попрати ранiше укладений договiр про справедливу подiл видобутку i взяти собi бiльше належить. Фактично ця жалюгiдна подоба пiрата не дотримується слова та клятви.
  Кашпiровський погодився з подiбним трактуванням поняття честi:
  - Ось як нетримання слова, це великий грiх для пiрата, який змивається кров'ю.
  Монiтор остаточно знiтився, його харя обпливла i вiн завив:
  - Вибач Кашпiровський, бiс мене поплутав. - Потiм тон ватажка бандитiв змiнився на мотив, що виправдовує. - Просто, я вважав, що це не справедливо, що маючи майже в п'ять разiв велику команду, я змушений буду отримати лише одну половину.
  Iмператор пiратiв повчально сказав:
  - Але ти пiдписав подiбну угоду?
  Монiтор почав вивертатися:
  - Та гроза морiв, але саме тому, що менi жорстоко погрожували. - Корсар-главар тицьнув у бiк Володимира. - Адже в них було бiльше гармат бiльше калiбру, нiж у мене.
  Кашпiровський з повагою дивлячись на колишнього товариша, сказав:
  - Так тобi Варнава належить ось це величезне судно з Контрабаса. Що вражає назвою, в якiй чути гуркiт грому. - Тон iмператора пiратiв став трохи ласкавiшим. - Треба мати доблесть, щоб захопити його.
  Варнава набувшись i, випнувши груди гордо, промовив:
  - Це вiрно непереможний, але велику роль при цьому вiдiграв хлопчик воїн Володимир Зеленський, якому пiд силу сповнити навiть такого безшабашного громила як "барон" Монiтор.
  Пiрати схвально загомонiли. Деякi з них навiть затрясли мечами та важкими мушкетами. Видно їх непiдробний ентузiазм.
  Кашпiровський перекриваючи шум, сказав:
  - Та безперечно цей вiдважний хлопчик золото, я дам йому командувати окремим i могутнiм кораблем, коли обзаведусь флотилiєю. А поки що моє рiшення наступне. Третина ваших скарбiв буде передана менi та моїм людям, а решту порiвну подiлять мiж кораблями, як ви заздалегiдь домовилися - навпiл. - Iмператор пiратiв кивнув у бiк Монiтора, що насупився. - I не засмучуйтесь, а тримайте вище голову. Незабаром пiд моїм командуванням ми захопимо такi нечуванi багатства, що навiть чортам буде завидно. Зi мною прийшло бiльше двох сотень людей, i всi вони вмiють битися. - I вже ствердно з риком поводження. - Ви згоднi на мої умови?
  - Так звичайно! - прокричав, громовим голосом Варнава.
  - Згоден! - З явним небажанням промовив Монiтор.
  Iмператор тоном, що не допускає компромiсiв, сказав:
  - Так укласти новий договiр рукостисканням!
  Олег охоче вiдпустив Монiтора, той зблiд, хитаючись, пiдiйшов до Варнави та Кашпiровського. Настали мiцнi рукостискання, трiйця подивилася один одному в очi - переморгнулися. Потiм вони обнялися i три матерi пiрати зчепилися руками.
  - Урочисто клянемося. - Кашпiровський автоматично перехрестився. - Що будемо дружити завжди i нiколи не зрадимо один одного.
  - Клянусь! - Вимовив, пiднявши праву руку Варнава.
  - Всiми святими в iм'я Боже, що будемо вiрнi слову. - додав Монiтор.
  - Амiнь! - Закiнчив iмператор.
  Зеленський недовiрливо глянув у бiк трiумвiрату. Хлопчик вiдчував себе нiби втраченим. Ось вони разом, а хто тепер вiн? Простий насправдi босоногий юнга.
  Кашпiровський як само собою зрозумiле сказав:
  - А тепер ви залишаєтеся капiтанами своїх кораблiв пiд моїм спiльним командуванням. Поринемо i в дорогу!
  - Ми згоднi! - пiдтвердили Варнава та Монiтор.
  Подiл видобутку та його навантаження, зайняли досить багато часу. Довелося прихопити з собою три судна, завантаженi цiнною сировиною, аби при нагодi продати її дорожче. Так вони рухалися аж п'ять кораблiв, два бойовi, а три вантажнi. По дорозi до них приєдналося ще пiвтораста розбiйникiв з великої дороги i загальна кiлькiсть членiв берегового братства досягла понад шiстсот п'ятдесят чоловiк. Однак тепер грошей у морських розбiйникiв вистачало на всiх, але хитрий iмператор знав, що бiльшiсть iз них усi промотають у наступну кампанiю, знову помчати зграєю голодний пирань у смертельний бiй у одних сорочках. Що ж це справедливо, голоднiй людинi легше пiти вмирати, нiж ситому пану. Заможнi люди дуже боягузливi, i Варнаву простоватого вiдданого, чесного хлопця i Монiтора, ось вiн пiдступний i його краще вбити, щоб не вдарив ненароком у спину, вiн бачить наскрiзь. Для нього загадка це Володимир Зеленський, щось нагадує йому, що хлопчисько з того страшного свiтобудови, що звуть у них пекло. Потрiбно поговорити з ним. Запросивши юнака в каюту, Кашпiровський наказав набити йому люльку i заварити фасстром, що на кшталт кави, але набагато смачнiше i з бiльш тривалим ефектом бадьоростi. Коли вони залишилися однi iмператор, нiби ненароком запитав:
  - Де ти народився бiлоголовий Володимир?
  Юнак автоматично вiдповiв:
  - В однiй iз давнiх арфiйських колонiй.
  Кашпiровський замотав головою i випустив з вусiв iронiчну iскорку:
  - Не треба менi брехати, я бачу людей наскрiзь. Я вже багато прожив у свiтi. Ти напевно прибув iз свiтобудови, що звуть у нас пекло.
  Хитрий Зеленський прикинувся наївною дитиною:
  - А хiба в пеклi можуть жити люди i тим бiльше звiдти повернутися?
  Iмператор закурив трубку, дим мав солодкий запах, що нагадує ладан i кружляв рожевими кучерями.
  - У тому раз у раз що можуть жити, хоча дещо по божевiльному. I ти менi розкажеш, як ви люди живете там.
  Руслан похитав головою i мiнорним тоном вiдповiв:
  - Iнодi зайва вiдвертiсть може коштувати менi життя.
  Кашпiровський вкрадливо, навiть постукуючи себе кулаком, по широких грудях промовив:
  - Не бiйся хлопчику, про це я нiкому не скажу. Хочеш, щоб ти менi вiрив, я розповiм тобi власну iсторiю.
  Зеленський надав своїй засмаглiй i рум'янiй мордцi максимально миле вираз:
  - Буду дуже вдячний.
  Iмператор пiратiв почав розповiдати. Йому це навiть приносило певне задоволення:
  - Так ось моя наречена Екстрагазель. Не проста дiвчина, i навiть не дочка знатного вельможi, як, мабуть, ти подумав, дивлячись на її портрет. - Пiратський iмператор вказав на виконаний у яскравому маслi малюнок чудової дами, у сукнi принцеси.
  Володимир-хлопчик здивувався:
  - Оце так! Невже вона?
  Кашпiровський кивнув i з гарячою переконанiстю промовив:
  - Та це її портрет i митцi швидше принижують її красу, нiж перебiльшують.
  - Вона дивовижна. Я б на нiй вiдразу одружився. - Трохи наївно промовив Зеленський, що скучив за жiночою ласкою, вiдчувши сильну влюбливiсть. Втiм, i ранiше задивлявся на гарних дiвчат, але ця вражала просто в серцi.
  Iмператор пiратiв, понизивши тон голос, промовив:
  -Так от не брешу тобi, вона пряма спадкоємиця престолу iмперiї Контрабаса.
  Володимир-шибеник навiть свиснув, наскiльки за казковим, тут виходить:
  - Принцеса?
  Кашпiровський пiдтвердив:
  - Та справжнiсiнька принцеса i якщо я повiнчуся з нею законним шлюбом, то стану iмператором найбiльш великої i багатої iмперiї на цiй пiвкулi. Бути монархом це набагато краще, нiж залишатися пiратом, на який рано чи пiзно чекає багаття чи шибениця. - Ватажок морських розбiйникiв показав шрам. - Бiч Божий уже й так був на межi смертi i те, що досi живе, сталося, я думаю не без її благання.
  Володимира це теж дуже зацiкавило:
  - Вам потрiбен трон?
  Кашпiровський iз запалом сказав:
  - Так потрiбен, хоча для цього потрiбно як мiнiмум захопити столицю Контрабаса - Австралiю. Але я досягну цього. Ти менi допоможеш.
  Володимир сильно розгубився вiд такої пропозицiї. Вiн i сам не знав, що сказати:
  - Не знаю, мене захоплює сам процес битв, скинути короля приваблива перспектива.
  Кашпiровський набувся немов слон i, проревiв:
  - Я зроблю тебе супергерцогом.
  Зеленський iронiчно помiтив, причому в цьому жартi чимала частка правди:
  - У цьому на перший погляд сприятливому випадку, я помру вiд туги.
  . РОЗДIЛ Љ 14.
  Пiсля освiжаючого сну Володимир Зеленський почав ще енергiйнiше вiддавати розпорядження. I войовницi-ельфiйки стали битися з ще бiльшою жорстокiстю та розлюченiстю.
  Дiвчина-ельфiйка з волоссям кольору маку, взяла i довбанула з безвiдкатної зброї, натиснувши червоним соском на кнопку. В результатi вирвалася ракета, i довбанула по волохатих ведмедiв, розкидаючи їх у рiзнi боки, i солдати армiї Путiна були розiрванi на частини.
  Войовниця хихикнула i заспiвала, скелячи зубки:
  - Я найсильнiша дiвчина свiту,
  А злому дракону досить сортира!
  I її очi блиснули i знову вкотре випустили блискавки, колосальної магiчної сили. I путiнськi ведмедi знову зазнали помiтної шкоди.
  Iнша дiвчисько-войовниця теж не почала зволiкати. А взяла та натиснула босими пальчиками нiжок на кнопку джойстика. I спрацювало зчеплення, довбало ракетами по орках.
  I подiбна дiя виявилася вкрай руйнiвною i згубною.
  Дiвчина-ельфiйка заспiвала:
  Руйнування це пристрасть,
  Оркiв є погана влада,
  Влада козлiв пила чужу кров,
  А в ельфiв панує кохання!
  Iнша дiвчина з гламурного народу iз цим охоче погодилася:
  - Та у нас ельфiв чудове кохання, i повна сiмейна гармонiя!
  I дiвчата взяли i босими, гострими нiжками пiдкинули забiйнi подарунки анiгiляцiї. I порвали цiлий батальйон путiнських ведмедiв.
  Дiвча вiдзначила:
  - Путiн - це кривавий тиран!
  Iнша ельфiйка кивнула:
  - Дуже навiть пiдступний, i не лише в цьому життi, а й у минулому правлiннi був деспотом!
  I воїнки-ельфiйки взяли i дружно, хором заспiвали;
  У жилах молот мужностi стукає,
  Значить, починається сувора вiйна!
  Наша воля немов монолiт,
  Свiтла, безкрайня країна!
  
  До неї серця як в унiсон гра,
  Немає покликання найкращого солдата!
  Хоч доля i жалить як голка,
  Але подруга вiрна граната
  
  Бiль нам теж супутниця на жаль,
  Ми друзiв у розпачi втрачаємо!
  I щастить часом лише до пори,
  Але орли повiр не папуги!
  
  I у нас iз противником розрахунок,
  Дуже навiть лютий та грiзний!
  Сонце через каску лоб пече,
  До чого жити у свiтi складно!
  
  Вибирати на жаль нам не дано,
  Немов трiску нас фортуна крутить!
  Ну, а Богу? Богу все одно -
  Гинуть наче мухи люди!
  
  Але й шанс завжди в усьому свiтi є,
  Вiн у тих, хто хоробрий i з силою дружить!
  
  Наша вiра, совiсть, хоробрiсть, честь,
  Щоб не застрягти як кнура в калюжi!
  Пiднiмися, водицю обтруси,
  Вклонися Творила свiтобудову!
  
  На рахунку не дрiбнi нулi,
  Перемагати єдине покликання!
  Ти доб'єшся, це хлопець знай,
  I успiху, i визнання скоро!
  Станеш наче Всемогутнiй царю,
  Виносячи безчесним вироки!
  А тепер повiтряний, важкий бiй,
  Що це також виховання!
  Небо колiр гламурний блакитний,
  Оросила диму зла дiяння!
  
  Але я бачу, супостат горить,
  Впав лiтак його на поле,
  До чого ж радiсть, щастя лик,
  Залишаємося соколом на волi!
  Красиво дiвчата заспiвали, нiчого не скажеш. I це справляє враження.
  Ну що ж орки зараз вiзьмуть та отримають. I отримають саме у п'ятак.
  Стрiляють войовницi з автоматiв дуже хвацько i чiтко. Вони влучнi та видатної сили.
  Ось одна з них взяла та босими пальчиками нiжок запустила горошинку iз подарунком руйнування. Взяла та пiдiрвала масу путiнських ведмедiв.
  Пiсля чого заспiвала iз жаром:
  - Ми дiти галактики,
  Ельфи як практики.
  Можуть довбати,
  Ну i почнуть лiтати!
  I войовниця голою п'ятою пiдкинула вбивчий вибуховий пакет. Той довбав, i спричинив колосальнi руйнування. I стiльки було вбито оркiв, що не порахувати.
  Ось це дiї дiвчат, якi є гламурним i прекрасним народом. I здатнi показати реальнi чудеса. Ось проти подiбних дiвчат i перли орки як ведмiдь на рожон. Але войовницi, зрозумiло, готовi до бою, i покажуть ще й не таке.
  Особливо якщо їх голi, круглi, рожевi п'ятки сверблять, i хоча по орках безпосередньо врiзати.
  I звичайно дiвчата не можуть обiйтися без спiву. А голосочок у них чудовий;
  Як правити цiкаво свiтобудовою,
  Хоча зрозумiти вам смертним не дано!
  Таке вже Моє тепер покликання -
  В реальнiсть звернути всю марення кiно!
  
  Побудувати з промокашки зорельоти,
  А з рогатки зi смiхом збити квазар!
  Щоб цукеркою стали вiдразу пiлоти,
  А замiсть Сонця iз золота самовар!
  
  Все стало людству пiдвладно,
  Насправдi втiлив свої мрiї!
  Звичайно, Всемогутнiсть небезпечна,
  Коли не знаєш мiру краси!
  
  Народитися можна скрипалем, артистом,
  I навчитися, канатами рвати!
  Але помисли мають стати свiтлом чистим,
  Щоб вилити та милiсть-благодать!
  
  Вчинок передбачити, звичайно, складно,
  Сама не знаю, викину коник!
  Бувають у формi торта з кремом зiрки,
  А у виглядi дiви з гарматою вогник!
  
  Придумати, то фантазiя вирiшує,
  Простим вам смертним це не збагнути!
  Що синтез термокварковим буває,
  Що може принцепс-плазмою витись нитка!
  
  Який ви хочете свiт, той створiть,
  Щоб, грала бурхлива гармонь!
  Щоб не було гарячих мiсць на картi,
  Щоб творiння забуло бiль!
  
  Врахуйте ви теж дiти Бога,
  Який навчив синiв творить!
  Щоб дати лад справедливий, новий,
  Де ти мисливець, але безсмертна дичина!
  
  Любiть близьких, Iсус шануйте,
  Намагайтеся зробити всiм нам добре!
  Щоб не залишився чоловiк у коритi,
  Щоб не трощив комп'ютер долотом!
  
  Потиснемо ми руки - скажiмо,
  Щастя буде - не може бути iнакше, у це вiр!
  Адже ми такi патрiоти люди,
  Що заскулить вiд страху хижий звiр!
  
  Вiтчизну захищати наш обов'язок священний,
  Щоб базис всемогутностi створити!
  Щоб творити суцвiття всесвiту,
  Повиннi змiцнювати Ельфiї мiць i рать!
  Дiвчата заспiвали з великим почуттям та апломбом. Красиво дзюрчали їхнi слова. I буквально переливались.
  Але не всiм ельфiйкам було таке щастя. Ось одну з них упiймали орки в полон.
  I ось путiнськi ведмедi пiдняли дiвчину на дибу. Вивернули красунi руки в ланцюгах. Потiм на босi, точенi нiжки красунi повiсили масивну колодку. I розтягли ельфiйку дибки. I дiвчина заскрипiла вiд будь-якого болю.
  Орки почали її бити батогами по голiй спинi. А пiд босими, гарними, засмаглими нiжками розпалили багаття. I стали красуню реально та жорстоко палити.
  Дiвчинi було дуже боляче, але вона терпiла. Тодi путiнськi ведмедi стали ламати красивою, i дуже сексуальною та оголеною з мускулистим тiлом дiвчинцi пальчики босих нiжок.
  Дiвчина заволала, вiд нестерпного болю. Але раптом замовкла. I замiсть стогонiв взяла та заспiвала;
  Я юний воїн матiнки-Ельфiї,
  Країни могутньої, Батькiвщини всiх країн...
  Вiтчизни немає у всесвiтi знай красивiше,
  Пiд горном мудра краватка пов'язала!
  
  Бути пiонером - радiсть i покликання,
  Адже це означає, що ти слуга країни.
  I зможеш примножити свiтобудову -
  Зруйнувавши пiдступи пекла-сатани.
  
  Коли настало лiто в сорок першому,
  Для нас гримить червнева гроза.
  Ми не хочемо, щоб край став жебраком-бiдним,
  Для щастя вiр - Вiтчизна створена!
  
  З дiвчиськом оркiв злiсних чекаємо в засiдцi,
  Добули перед цим автомат.
  I до Путiна шаленого досадi,
  Успiшно б'є ведмедiв наш загiн!
  
  Подружки босої нiжки огрубiли,
  Вже коле снiг пiд голою пiдошвою.
  Вiд холоду та губи посинiли,
  Але грiє нам душу вогонь святий!
  
  Ми б'ємо не знаючи, мiри супостатiв,
  Спокою вдень та вночi не даємо!
  Летять на ешелони у рiй гранати,
  А офiцерiв снайперською рушницею.
  
  Нiде злим оркам не знайти опори,
  Наш пiонерський, доблесний загiн.
  Здатний, якщо потрiбно зрiзати гори,
  Ось танки Путiна, як свiчок, жар горять.
  
  Народ у поривi лютому згуртувався -
  За справедливiсть, мужнiсть та честь.
  I не знайдеться в морi штормiв рифу.
  Який нас змусив би просiсти!
  
  В Орклiн увiйшли, ми в комсомол вступаючи,
  Вiд топiв босоногих з дiвчатами весь свiт!
  Вдихаємо мед переможний у райському травнi,
  Тепер став вiчним, яскравий наш успiх!
  Ось справдi таке дiвчисько так запросто тортурами не зламати. Хоча кат її i люто плескає батогом. Але цього реально мало. I ось орк дiстає розпечений дрiт iз камiна.
  I давай дiвчисько вже нею хльостати, без жалю з дикою люттю. I робив вiн це дуже жорстко i агресивно.
  Але дiвчина-ельфiйка не зламалася i почала спiвати з ще бiльшою люттю та ентузiазмом;
  Позаду шлях буде чумацький,
  У життi важливим є перший крок!
  Бачиш знову над всесвiтом,
  Вихори запеклих атак!
  Приспiв...
  I знову продовжується бiй,
  Кипить гiперплазму пожежа!
  Цар ельфiв такий молодий,
  Завдає променями удару!
  
  Всесвiтом у всi кiнцi,
  Ми сильнiшi, нiж Бог отцi,
  Над природою влада всесильних,
  Теоплазмою б'ють бiйцi.
  
  Приспiв...
  I знову продовжується бiй,
  Кипить гiперплазму пожежа!
  Цар ельфiв такий молодий,
  Завдає променями удару!
  
  З неба милостей не чекай,
  Хто тупий на тих чекають нулi!
  Воскресимо, хто помер з честю,
  До сфер усiх наук шляху.
  
  
  У минулому спека та снiгопад,
  Свiт був бiдний i багатий.
  А тепер будь-який творець,
  
  
  
  I знову продовжується бiй,
  I серцю тривожно у грудях,
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  
  I знову продовжується бiй,
  I серцю тривожно у грудях,
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  Цар ельфiв такий молодий,
  I юний листопад попереду.
  Дiвча так на дибу i не зламалося. А ось ельфiйка снайпер всадила забiйну кулю орку в живiт. I той, отримавши смертельну рану, почав захлинатися i вмирати.
  Ще одна дiвчина пальнула i пробивав путiнському ведмедевi голову, i той завалився мертво.
  Ось ельфiйки на танках, своє дiвчисько взяли та звiльнили. I це виявилося дуже круто.
  I воїнки стали кидати у противника за допомогою голих пiдошв такi руйнiвнi презенти загибелi.
  А що орки? З ельфiйками їм битися реально слабо. I вони справдi по рогах капiтально отримують. I маса оркiв опиняється у могилi та трупами.
  Так що проти дiвчат не прите, путiнськi ведмедi, iнакше опинитеся в могилi.
  Дiвчата дiють енергiйно та з експресiєю. Ось такi войовницi можуть зараз вершити долi свiту. I їхнi голi, круглi п'ятки, такi рожевi та чудовi. Деякi юнаки-ельфи їм навiть жадiбно лижуть пiдошви i демонструють небувалу смiливiсть i при цьому азарт.
  I дiю iз колосальним натиском. Ось такi дiвчата воiстину непереможнi.
  А якщо вже починають спiвати, то реве вiд досади ведмiдь;
  Країна, в якiй ти вiльний кожен,
  В якiй кожен Господь - пролетар.
  Ти перетворюєш на рубль i п'ятак,
  Взимку в кучугурах сонячний солярiй.
  
  У нiй комунiзму яскравий, червоний прапор -
  Який обiцяє нам безсмертя!
  Любов до Вiтчизни висловимо у вiршах -
  Назавжди буде щастя, в це вiрте!
  
  Вождi бувають рiзнi часом.
  Не кожен вождь, як мудрий Сталiн.
  Зате кожен iз нас завжди герой,
  Коли i розум i воля мiцнiшали!
  
  В останнiй мiсяць доблесної весни,
  Солдат вiйну закiнчив узявши Фрагу.
  Ми Батькiвщинi як ангели вiрнi,
  Наказ нам дано - назад боєць нi кроку!
  
  Коли смерть прийшла, тодi перехрестись,
  I Господевi лети до раю, де горобини....
  Надовго пiднесеться Дух наш вгору,
  Ми пiдкоримо могутнi вершини!
  
  Адже пiсля смертi знову життя рiчкою,
  У нiй ми пливемо як катер - метеора!
  Заклики Богородицi Святої,
  Не смiй терпiти розгрому та ганьби!
  
  Iмперiя, адже це Бога свiтло,
  Ельфiї наказав Всевишнiй правити!
  Нi знати кiнця щасливих будемо рокiв,
  Немає граней службi - пiдтягнiть ранець!
  
  Ельфiйки разом це наш девiз -
  Будь людина покiрною мудрiй владi!
  У театрi свiту повний сонм актрис,
  Ми пекельної агресiї розриваємо пасти!
  Красиво дiвчата спiвають i показують свiй та ангельський i водночас демонiчний характер.
  Отак вони воюють. З вертольотiв б'ють забiйнi авiагармати. I розносять на трiски позицiї путiнських ведмедiв. I гинуть цi орки без жалостi.
  Ось яка кiлькiсть убiєнних.
  Ось це бої вiдважних дiвчат. Одна з них взяла i червоним соском натиснула на вбивчу кнопку. I ось полетiв у путiнських ведмедiв, вельми руйнiвний та згубний снаряд. Який багатьох iз цих супостатiв уклав.
  Ось так борються вiдважнi дiвчата.
  Але й юнаки-ельфи теж борються вiдчайдушно та з великим настроєм. I вони трощать супротивника, i вбивають путiнських ведмедiв.
  Роблять подiбне юнi воїни дуже класно i дотепно. I робиться це все вражаюче.
  Наскiльки все виглядає чудово та круто.
  А ось юнак ельф дав по орках чергу з кулемета. Скосив їх без жодних церемонiй i заспiвав;
  Я думаю про дiвчину свою,
  Який присвiтив шматок поеми.
  Перепливемо взимку Ельфiней -
  Немає вибору, отже, немає дилеми!
  
  З нею навiть у холоднечу на душi свiтло,
  У спеку несе весняна прохолода.
  Руки тримають мiцне весло,
  Плити рiчкою до бурi-снiгопада.
  
  Коли осiннiй краплi краплi дощ,
  Дерева в золотi в багряної розкошi.
  Твiй поцiлунок мене вганяє в тремтiння -
  А волосся бiлий дiвчини кучерявий.
  
  По листi мчить подруга босонiж,
  Вона гарна - як принцеса лiта.
  Пляска по калюжах - бризки джерелом,
  Нехай буде наша пристрасть любовi оспiвана!
  
  Нас не торкнеться горе та смуток,
  Дiстанемо з неба зiрочку мрiй!
  Ось стану, наче на престолi цар -
  А свiтла безмежнi дiяння...
  
  Дiвчина в полi рве ромашку менi,
  У вiдповiдь я кульбаба їй зриваю.
  Хоч хвилювання п'яний як винi
  Не наслiдуй закоханий папугу!
  
  Зiграємо пiд гiтару, цей романс,
  Щоб люди знали, що таке радiсть!
  Нехай народжений щастя передасть
  I не настане зла вiдьма-старiсть!
  
  Ми з дiвчиною обнялися i пiшли,
  Не треба бути настирливими та злими.
  Деколи не уникнути вiйни зрозумiй,
  Не можуть бути усi роки блакитними!
  Та й юнаки з роду ельфiв умiють спiвати та боротися. Тiльки вони зрозумiло на вiдмiну вiд представниць прекрасної статi, соромляться битися босонiж.
  Втiм, фiзiономiї у самцiв-ельфiв такi нiжнi та рум'янi, безволосi, як i в дiвчат. I це треба сказати просто чудово. Ось така тут класна, босонога команда.
  Воїтельки показують свiй крутий та незбагненний пiлотаж. Але це не всi. Вони треба сказати таке можуть - що не в казцi сказати, нi пером описати.
  А ось одна з них стрiляє за допомогою пупка. Це оригiнально та красиво.
  I викидаються потоки енергiї такi руйнiвнi й надзвичайно палючi, наче напалм.
  А що дiвчата якщо що покажуть, то це буде труна путiнським ведмедям.
  А ось i юнаки можуть багато показати. Особливо, якщо вони натискають на пусковi гачки руками. I це буде дуже чудово.
  I те, що вони запускають, виявляється надзвичайно вбивчим i згубним.
  А спiває юнак дуже добре;
  Я немов злетiв на сивого коня,
  Що за iшак так реве пiдомною?
  Менi сам Сатана знайте люди рiднi -
  Розправлюся з будь-якою, що бунтує країною!
  
  Усiлися чортята в поганi мiзки,
  I скачуть галопом розсердженим думки!
  Баланс пiдведемо - зiтрьом враз нули,
  Вiд безоднi напасти систему очисти!
  
  Куди я скачу, навiть сам не зрозумiю,
  У головi гiперплазмовий вихор проносився!
  Не дай ти собi пiдкоритися лайну,
  Щоб слави потiк на мiсячний свiт пролився!
  
  Тече безперервним потоком вiйна -
  Таке заняття чекає на ельфа столiття...
  А хочеться випити хмiльного вина.
  I мирно продовжити з розмiром розмову.
  
  Але знай, слабкiсть i нудьга пройде -
  Знайдеш ельф мрiї, ти успiх та покликання!
  Ми як пiонери прагнемо походу -
  Адже воїн крутий не тупий назву!
  
  Бабах i рвану, ось трупiв гора,
  Противника розгублений, бiжить вiдступає!
  Ми зможемо розгром довести до кiнця,
  Хоч пес пекла заливисто гавкає!
  
  Що робити нам у свiтi - фантазiї немає,
  Народилися ми, наче напалм мозок мучить!
  Надовго нам буде як юностi рокiв -
  А мiсце в пеклi стане кращим, нiж у раї!
  
  Що хоче солдатiв? Щоб тривала вiйна -
  Йому мир i нудьга, i слабкiсть мозку!
  Наздоженемо противника ми до труни
  Але знай, що здавати воїнам пiзно!
  
  Пiдсумка не буде, i вибору немає -
  Закiнчили справу i одразу iнше!
  Адже це лише старт, превентивний розбiг,
  Адже рата служба дiяння добре!
  Голос зрозумiло в ельфа - немов мiдна труба.
  Хлопець добре заспiвав. I воював дуже непогано. I вiн любить ельфiйок. Якщо треба i язик пустить у хiд. Щоправда, дiвчат у цьому свiтi у дванадцять разiв бiльше, нiж хлопцiв. I це для самцiв, очевидно здорово. Дiвчата самi б'ються за хлопцiв з усiєю люттю та натиском. I тут нiчого не вiзьмеш i не забереш.
  Ось такi дiвчата тут - полюють на мужикiв. I проти них нiчого не вдiєш.
  А вони якщо вже заспiвають, то...
  А спiвають дiвчата ось так:
  Нехай бiжать незграбно,
  Бронетанки по калюжах,
  А на даху стоїть кулемет...
  Вiн усiх оркiв на частини порве!
  . РОЗДIЛ Љ 15.
  Ось i Володимиру Путiну, що став царем оркiв, настав час реально взяти i поспати. А куди диктатор подiнеться.
  I ось вiн знову босоногий хлопчисько, у нього класнi пригоди;
  Пишнiсть театралiзованої вистави важко описати. Коли зокрема боролися ельфи, орки, гоблiни... Костюмова вистава з безлiччю дiвчат усiх нацiональностей та рiзного ступеня оголеностi. Видовище красиве, i значне у своїй неординарностi, особливо коли дiвчата шльопають босими нiжками, то гарячим пiском, то кучугурами.
  Атакують, завдаючи удари мечами та списами по бронi рiзноманiтних форм танки. А металевi монстри вiдповiдають струменями iз жарких вогнеметiв. Температура полум'я невелика i, дiвчата скрикуючи, лише трохи обпiкаються, несамовито верещать. А орки ревуть ще голоснiше, i лобами бух, бух, бух - вiд ударiв розсипається рiзнокольорове конфеттi.
  А зверху мчати прикрашенi бiплани, що залишають за собою гiрлянди химерних шлейфiв iз рiзними каскадами краси.
  Сталiн тому з приводу несподiвано, вiдмовившись вiд зайвої прихованостi, зауважив:
  - Люфтваффе досягло найпередовiших висот в авiацiї. Навiть якщо не
  Вважаючи дисколетами, то ТА-700 бомбардувальник здатний нести до п'ятдесяти тонн бомб справив серйозне враження.
  Гiтлер уїдливо помiтив:
  - Але "Супермонстр" зi знаряддям калiбру 3200 - мiлiметрiв, реактивним зарядом у двiстi тонн все ще неперевершений витвiр вiйськового мистецтва.
  Сталiн запропонував тодi тост:
  - То вип'ємо за те, щоб жертв вимагало будь-яке мистецтво, окрiм вiйськового!
  Великий вождь усiх часiв та народiв iз задоволенням смакував вино, запечатане ще до народження Iсуса Христа, а всесвiтнiй фюрер пив сiк iз дев'яноста десяти фруктiв. Обидва диктатори дивилися на те, як по монiтору чiтко розрiзає небо шлейф ракети, що неслася вгору. Як чується бадьорий голос росiйської дiвчинки:
  - Вихiд на орбiту пройшов успiшно.
  I бурхливi овацiї всiма трибунами - вiдбулося! Людина, нарештi, у космосi i це зробили представники найбiльших рас Землi - росiйська i нiмець.
  Все небо вiд горизонту до горизонту забарвилося спалахами тисяч феєрверкiв - усiх кольорiв веселки, i мiльйонiв вiдтiнкiв, коли здавалося чорнилом нiчного космосу, розлився казковий напалм. При цьому окремi надновi, що горять, перетворювалися на виразнi написи - гасла. Типу: "Батькiвщина та космос", "Вперед до зiрок", "Спiлка народiв Землi"!
  Володимир Путiн та принцеса Лея не встигли надивитись казковим видовищем - вийшли цi вiчнi дiти з трансу!
  Нашвидкуруч перекусили i помчали будувати вiйська. Потрiбно було йти скорiше на Iталiю i попалити папству пiр'я.
  Армiя виступила з Вiдня пiд барабанний бiй та гру великих труб. Пiхота ще не встигла пiдiйти i снувала кавалерiя. Безлiч вершникiв iз рiзних країн, що увiйшли до царської Росiйської iмперiї. Що дозволило топтати передгiр'я десятками тисяч копит. Попереду вириваються лихi козаки та легка татарська кiннота. Далi рухаються багато прикрашенi загони польської шляхти. Та й ошатнi пани, наче на царський парад зiбралися. Причому кожен хоче перевершити iншого в пишнотi вбрання, вiд шолома до збруї. Є тут i тевтонськi лицарi у бронi. Зброя надраена до блиску в позолотi або срiблi. Тут ще й шведи з особливою формою та фiни. Кiннi яничари та спаги, арабська кавалерiя.
  I безлiч прапорiв i флаштокiв народiв вiд екватора до Льодовитого океану. А скiльки трофеїв... Тут пiдкоренi держави.
  А ось i австряки з ними та нiмцi. Ув'язалися в похiд добровольцями. Адже iдея пограбувати Iталiю велика спокуса. Там i природа щедра та грошей багато! Як i iншого добра, що можна збирати лопатами.
  Володимир-зiрванець заспiвав:
  - Наша армiя сильна, охороняє свiт вона!
  Лея попросила свого друга i побратима з анiгiляцiї:
  - А може ти i справдi заспiваєш? Причому саме своє!
  I Володимир Путiн заспiвав;
  Ох, цей свiт ти до чого сумний,
  Сльозинок просто море - океан...
  Де шлях душi пiвденний астральний,
  Потрапити до Едему загибле виття мрiяло!
  
  У ньому лiд сердець застиглих кiрок,
  I пекучий жар заздрiсних пристрастей.
  Як черств, хто навiть тiлом молодий,
  Грає в жалобу сумний соловей!
  
  Як слиз мокрицi дух рутини,
  I тлiн могильний вiд турбот.
  Але зможемо, якщо ми єдинi,
  З трясовини вивести народ!
  
  Розвiяти пiдлiсть свiтобудови,
  Стерти прокляття страшний знак.
  Нам не терпiти вуздечки страждання,
  Нехай Диявол звернутися на порох!
  
  Планета скине ланцюги жваво,
  З орбiти, втiм, не зiйде.
  До один одного ставитися чесно,
  Тодi пiднестися народ!
  
  Пiднести можна i без страху,
  Iнших людей не нахиляти.
  Щоб не запливла жиром ряха,
  Щоб не старiла наша мати!
  
  За це вип'ємо ми трошки,
  Вина що солодша за мед бджiл!
  Нехай будуть лиха навмисне,
  А час розплати не настав!
  
  Тодi збудуємо рай небесний,
  Всiм дiтям радiсть на вiки.
  Стрiлою в полiт летимо небесний,
  Насправдi свiтла мрiя!
  Пiсня закiнчилася i, разом з нею, бойова пара перемiстилася з пейзажу iталiйських Альп у...
  Рвалися снаряди, гармати били набагато сучаснiшi. Ось вiн Порт-Артур мiсто-легенда. Саме його падiння ознаменувало захiд сонця династiї Романових i всього Самодержав'я в цiлому. Якби ця фортеця встояла, то не було б такої масштабної революцiї. Максимум трохи пошумiли б i склали ланцюги i молоти. Але саме поразка тут i призвела до ланцюжка подiй, що викликали Велику Жовтневу революцiю.
  А добре це чи погано? Захiд витратний. Мiльйони жертв та емiгрантiв, але надалi країна значно прискорила свiй розвиток.
  Як прийнято говорити, кровопускання вилiкувало хворого.
  А ось тепер є шанс, вiдвоювавши Порт-Артур повернути iсторiю, i простежити за унiкальною лiнiєю. Коли, наприклад, зберiгають владу Романови, та ще й у самодержавному варiантi. Це, безперечно, фантастика, але цiкава. Ось дiйсно, що чекає на Росiю при збереженнi варiанта царату?? Застiй чи навпаки перемоги? Чи стане система абсолютної монархiї ефективнiшою за Захiднi демократiї, останнє стало вже модним. Справдi, вiдносини Росiї двадцять першого столiття i Заходу значно погiршилися. Пiсля чого стало модним шукати шляхи альтернативнi захiдному парламентаризму. З'явилося поняття "керована демократiя". Це коли формально вiльнi вибори є, але реально їх результати зумовленi наперед. Але подiбна форма правлiння є нестiйкою, i партiя влади, щоб зберегти позицiї, вже законодавчим шляхом урiзує демократiю. I тодi все йде вже до вiдвертої диктатури. Коли опозицiя вже втрачає виставу в парламентi.
  У Росiї часiв самодержавства все простiше. Цар має абсолютну владу: страчувати, милувати, наказувати. Йому належить вища: судова, виконавча та законодавча влада. Є Державна рада осiб призначених монархом, що йому тiльки рекомендують, та й чиновники виконують волю царя.
  Державна Дума обмежила монархiю абсолютизму лише iмператора права видавати закони та, частково взявши пiд контроль бюджет. Але найголовнiше саме Дума стала розсадником та гадюшником для рiзних змов. У цьому її негатив!
  У всякому разi, Лея запитала Володимира-хулiгана:
  - Значить, вибiр зрозумiлий, атакуємо!
  Хлопчик-термiнатор вiдповiв:
  - Iншого вибору немає! Звiсно ж, атакуємо!
  I почалася рiжуча катавасiя. Розiгнавшись пiд шестисот кiлометрiв на годину хлопцi-херувими, майже не звертаючи уваги на розриви снарядiв та кулеметнi пострiли увiрвалися до лав супротивникiв. Благо ще й з погодою пощастило, дощ та пiтьма. Куропаткiн поки що не кидав людей у наступ. А проводив артпiдготовку. Попри розхожу думку генерал i колишнiй мiнiстр оборони не був дурником. Куропаткiн намагався берегти солдатiв i воювати за науковим. Це його й пiдводило. Нерiшучiсть, повiльнiсть, прагнення вдарити напевно, дiя за шаблоном - позбавляли успiху у битвi з вiдважними японцям. Тому суворовських зухвалих кидкiв iз захопленням Порт-Артура сходу чекати не доводилося. На жаль, Куропаткiн перемiг лише тому, що пiсля загибелi корпусу Ноги, японцi, теж не перешикувавшись, лiзли напролом - атакуючи в чоло. I результат повибивали свої лави, вiдкотившись.
  Але зараз Куропаткiн має i трофейнi снаряди, i свої власнi.
  Отже, можна вести артобстрiл, навiть кiлька днiв, розраховуючи, а раптом японцi зламаються. I це незважаючи на те, що iмператор Микола, вiддав категоричний наказ - негайно штурмувати фортецю i закiнчити руйнiвну для скарбницi вiйну.
  Тут звичайно ж Куропаткiн мiж молотом i ковадлом. Адже Порт-Артур мiцнiсть потужна i тепер, коли японцi в нiй засiли - спробуй, вiзьми!
  Але Лея та Володимир Путiн рушили бастiонами, зачищаючи їх вiд солдатiв. Насамперед потрiбно знати панiвнi висоти i тодi можна буде вiдкрити шлях вiйськам, що штурмують.
  Рубаючи самураїв, Лея дотепно помiтила:
  - Зазвичай борються заради прогресу, а ми виходить нiби заради регресу!
  Володимир-хлопчисько посмiхнувся:
  - Ти маєш на увазi, що вiдвоювання цiєї фортецi змiцнить позицiї Самодержав'я?
  Лея злизуючи з губ кров, що рясно розлiталася вiд її стрiмких ударiв, пiдтвердила:
  - Хоч би й так! Адже зрозумiло монарх, який виграє вiйни стає популярним... Принаймнi на якийсь час. Потiм перемога забувається i обивателя чи простолюд затягує банальна трудова рутина. - Дiвчина одним ударом ноги, збивши вiдразу шiстьох японцiв, причому двоє виявилися вiд сильного поштовху пробитi власним багнетом, додала. - Може, це просто тимчасова вiдстрочка!
  Володимир Путiн логiчно зауважив:
  - Пiсля перемоги в Росiї розпочнеться бурхливе економiчне зростання. А значить, народу краще житиме, i революцiйнi настрої пiдуть на спад.
  Юний воїн так рушив ногою в стрибку гармату, що десяток самурайських солдатiв полетiло шкереберть. Хлопчик-термiнатор додав. - Зазвичай народ бунтує через голод!
  Лея виплюнувши з-за рота кiстку, що потрапила вiд розрубаного черепа, погодилася лише частково:
  - Насправдi це не зовсiм так! Та революцiї та бунти зазвичай пiдхльостуються погiршенням економiчного становища, але... Адже декабристи пiшли на виступ не через власну бiднiсть.
  Володимир Путiн тут погодився:
  - Авжеж, не через бiднiсть! - Юнак зрубав цiлу жменю гармат i додав. - Не завжди корисно думати шлунком!
  Лея поправила, продовжуючи жорстоко рубати:
  - Точнiше сказати, думати шлунком не корисно нiколи!
  Володимир-зiрванець тут погодився, причому з величезним полюванням:
  - Ти маєш рацiю на всi сто! Заперечити нiчого!
  Войовниця i справжня принцеса, i ще свiтлiша княгиня прогарчала:
  - А ми жир з себе зженемо! Хай буде так - банзай!
  Путiн навiть проспiвав:
  - Коротше кажучи! Коротше кажучи! Коротше кажучи - мовчати!
  I кров пiсля таких слiв полилася ще бурхливiше ... Безумовно шкода японцiв. Нацiя працьовита i гiдна захоплення, але потрапила пiд жорна i тепер мелеться. Щойно ось вийде - борошно або борошно, питання з питань!
  Лея завдаючи за секунду десятки ударiв i хвацько пiдiймаючись, розкидаючи побитi трупи на черговий бастiон, заявила, причому напрочуд влучним афоризмом:
  -Вiйна це низовина справа скоєна з пiднесеними помислами!
  Володимир-хлопчисько, який рухався навiть трохи швидше за подругу i з чийого оголеного торсу дощ змивав кров i кiстковi уламки продовжив:
  - Вiйна виснажує тiло, але пiдбадьорює дух!
  Лея створила каскад сальто, розрубуючи японцiв i, заспiвала фразу з шлягера сiмдесятих рокiв ХХ столiття:
  - Бадьорiсть духу, грацiя та пластика! Загальний, що змiцнює, бурхливо пiдбадьорює, встань з лiжка виконуй гiмнастику!
  Володимир Путiн ударом ноги в пах змусив японського полковника полетiти в повiтря i збити вiдразу два кулемети, що стоять на вишцi. Механiчнi плюються свинцем монстри за iнерцiєю, падаючи лупили своїх, викошуючи ряди. Хлопчик-термiнатор вклонився:
  - Вибачте вузькоокi, але я хотiв бути першим!
  Лея зносячи чергову вишку з виготовленими в США кулеметами, логiчно зауважила:
  - Першим бути непогано, що й казати, але повиннi не ззаду кульки варити!
  Володимир Путiн, метнувши босими пальцями снаряд, фугасна шимоза рвонула, розкидаючи самураїв, заявив:
  - Не дозволить собi з'їсти живцем, той, у кого варять кульки вночi та вдень!
  Лея хихикнула i в стрибку ляснула босою нiжкою в метал кулеметної вежi. Нержавiюча сталь вiдпружинила, i японськi офiцери полетiли вгору кишенями, розмахуючи взутими в чоботи кiнцiвками. Браво як вони були схожi на комах.
  Лея i тут висловилася:
  - Босяка без розуму може взути навiть "чобiт", пiд пiдбором!
  Володимир-хулiган, теж вибиваючи в стрибку зброю i змушуючи всiх розлiтатися, зауважив:
  - "Чоботи" не взують, того у кого мiзки не вакса для чищення взуття!
  Лея у вiдповiдь знову вивернулася i зрубала цiлий взвод японцiв. Дiвчина-термiнатор i тут сяяла:
  - Чесних людей i нагорi, як не дивно багато, зате мало серед них здатних обiйтися, без брехливої хитрощi при кар'єрному зростаннi!
  Володимир-пацан прокрутився заведеним дзиґом, збиваючи та зрубуючи японцiв i, розумно запевнив:
  - Полiтик грає чесно, також часто як шахтар спускається до шахти у бiлому халатi, i мотив однаковий: вибити субсидiї на вiдмивання заплямованої репутацiї!
  Лея на це струшуючи з волосся кров, вiдповiла:
  -Полiтик це брехон по життю, i лицемiр за дiяннями, зате смерть чесна навiть iз цим пройдисвiтом!
  Володимир Путiн на це вiдповiв:
  - Смерть чесна в тому, що завжди приходить, проте довiльна у виборi часу вiзиту!
  Порт-Артур мiсто велике, та й оборонних лiнiй у нього багато. Тож побитися, на жаль та щастя часу у бiйцiв вистачає. Володимир навiть проспiвав:
  - Як же я не намагався, як же я не прагнув! Все одно, щоб побитися, хтось був!
  Лея зрiзаючи черговий виводок людей-бур'янiв, помiтила:
  - А якоюсь мiрою ми самi i напрошуємось на бiйки! Адже зiзнайся Володимире, тобi хотiлося в Порт-Артур?
  Молодий термiнатор чесно сказав:
  - Звичайно! Це було моє найпалкiше бажання!
  Лея хихикнула:
  - Ну так! Врятувати Росiю вiд найприкрiшої поразки за всю тисячолiтню iсторiю воєн нашої країни!
  Володимир Путiн поправив напарницю:
  - Найприкрiше поразка, мабуть, була пiд час першої вiйни з Чечнею.
  Лея на це згiдно кивнула, навiть прискоривши процес рубання:
  - Безперечно! Аж надто слабкий суперник, якому ми програли!
  Володимир-шибеник хихикнув, намагаючись випередити в процесi винищення напарницю:
  - Як Моська гавкає на слона!
  Лея на це розумно помiтила, знову струшуючи з волосся кольору снiгу з золотим розсипом кiсткову криваву крихту.
  - Коли армiя та народ не хочуть воювати, то такi дива трапляються! I в першiй Чеченськiй, i в Росiйсько-японськiй.
  Володимир Путiн змушений, винищуючи самураїв, погодитися:
  - Ти права! Народ Росiї, на жаль, не хоче воювати з японцями! - I юний винищувач, залишивши цiлу самурайську роту зi зрубаними головами, додав:
  - Але натомiсть у нашiй особi з'явився чудодiйний чинник, який дозволить виграти непопулярну вiйну. Це навiть символiчно, що у вiйнi без царя у головi допомагають херувими!
  Лея злизуючи i спльовуючи з губ кров, помiтила:
  - А все ж таки i третє втручання з нашого боку необхiдне!
  Володимир-хлопчисько, залишивши черговий ряд трупiв, не особливо в цьому сумнiваючись, все ж таки запитав:
  - А ти в цьому певна?
  Юна войовниця з подихом пiдтвердила:
  - На морi Того надто сильний... А який полководець чи точнiше флотоводець Рiздвяний на жаль надто добре вiдомо!
  Володимир Путiн змушений погодитися з очевидним:
  - Звичайно, з таким кадром, як Рiздвяний навiть отримавши сiм додаткових лiнiйних крейсерiв збудованих в Аргентинi, i вiдремонтувавши пiднятi з дна кораблi першої тихоокеанської ескадри, розраховувати на перемогу не доводиться. Особливо якщо згадати, що у Цусiмi бився п'ятдесят один Росiйський корабель, а виявився потопленим, лише один японський мiноносець!
  Лея в азартi перебила стовбур зброї i ще одним помахом меча чотирьох японцiв додала:
  - А ще суттєве, що ескадра бравого адмiрала цiлком може бути перехоплена до прибуття на базу невловимим та м'ясоїдним Того. У цьому планi становище Рождественського флоту вкрай важке.
  Володимир-шибеник, запустивши ногами черговий снаряд, зiстрiв:
  - Як швед пiд Полтавою, потрапив Рiздвяний у палiтурку...
  Лея продовжуючи шматувати ворога з подвоєною силою, логiчно i з розрахунком, зазначила:
  - Якщо не розбити Японiю на морi, то впертi самураї ще довго воюватимуть, а скарбниця у Росiйської корони i так порожня, а народ на взводi. Потрiбно швидше завершувати битву гучною перемогою. А iнакше революцiя та появи можливо i непотрiбного Росiї парламенту!
  Володимир Путiн, довбавши, лiктем японського генерала i змусивши його полетiти у висоти i, заразом звалить трьох типiв у масках безуспiшно намагаються розгорнути примiтивний бомбомет. Юнак-термiнатор заявив:
  - Якщо вистачить часу, то куди вони подiнуться?
  Лея з помiтною тривогою вiдзначила:
  - Тут є проблема. Ось зараз ми ось так гасаємо вiд форту до форту... А що на морi?
  Володимир-шибеник хихикнув i випустив з очей iскру:
  - А нiчого особливого! З нашими даними ми i плаваємо непогано, не втопимося з мечами. Перепливатиме вiд броненосця до броненосця, виробляючи зачистки палуб!
  Лея посмiхнулася у вiдповiдь ще гострiшими зубками:
  - Безперечно, ти гiгант думки!
  Володимир Путiн чесно вiдповiв:
  - Якщо брати швидкiсть мислення, то нам, по сутi, немає рiвних!
  Дiвча-термiнатор iз цим погодилася, а для переконливостi пройшлася по цiлому батальйону самураїв. При цьому заявила:
  - I швидкiсть тiл, що значно суттєвiше!
  Вдвох та з такою швидкiстю мчати треба вмiти пiдтримувати рiвновагу i не завалюватися. У Володимира-хулiгана це бiльш-менш виходить. Взагалi, якщо мiркувати теоретично самодержавство без конституцiї не повинно iснувати в Росiї вiчно. Приклад Захiдних країн iз їхнiми парламентами надто заразливий. Не кажучи вже про те, то олiгархи хочуть реалiзовувати свою владу не лише в економiчному, а й у полiтичному аспектi. Поки що вони бiльш-менш дружнi з самодержавством i ймовiрна перемога на Тихому океанi i експансiя, що йде за нею, до Китаю надовго змiцнять цю дружбу. До речi, росiйсько-японська вiйна дуже важлива i з погляду довгострокової перспективи. Створення Жовтої Росiї i включення до її складу як Маньчжурiї, а й iнших китайських областей, може призвести до остаточного подiлу пiднебесної iмперiї. А отже могутнiй у двадцять першому столiттi Китайський колос, який претендує на роль Наддержави та на всесвiтню гегемонiю, не зможе iснувати як держава. I, швидше за все, без Жовтневої Революцiї не вiдбудеться розпаду всесвiтньої колонiальної системи. Свiт буде рацiональнiшим i безпечнiшим, нiж у двадцять першому столiттi, коли на маленькiй планетi iснує понад двiстi держав. Натомiсть виникне кiлька iмперiй, може навiть Росiйська стане наймогутнiшою, або, принаймнi, великою.
  Передбачати, що буде у разi перемоги над Японiєю не так уже й складно. Швидше за все, Нiмеччина, на яку росiйська армiя стане великим авторитетом, не ризикне оголосити вiйну Росiї. Але можливо захоче вiйни на один фронт, вдаривши по Бельгiї та Францiї.
  Однак цар Микола такий, що цiлком може саданути , як це i сталося в реальнiй iсторiї у тил. Ну, хоча б для того, щоб агресивнi нiмцi не змогли надто посилитися.
  Тодi знову перша свiтова вiйна. У Росiї можуть з'явитися на фронтi китайськi дивiзiї та потужний Тихоокеанський флот, що буде плюсом, але... У реальнiй iсторiї Японiя воювала на боцi Антанти, у цiй же альтернативi, країна Вранiшнього Сонця може виявити прагнення реваншу. I тодi ми матимемо другий фронт на сходi. А це дуже здорово.
  Крiм того, iстотного посилення Росiйської армiї в порiвняннi з Реальною iсторiєю очiкувати не доводиться. Хоча звичайно бурхливий економiчний пiдйом може початися ранiше, не в 1909 роцi, а в 1906 i бути ще крутiшим. Адже перемога Росiї може змiцнити вiру й iноземних та внутрiшнiх iнвесторiв у правлячий режим, i приплив капiталiв буде бiльш, нiж у реальностi.
  Це своє чергу посилить фiнансування армiї. Якщо, звичайно ж, царський уряд не виявиться надто самовпевненим. Коли, зокрема, здається, що ми i так усiх переможемо i в асфальт закатаємо. У принципi результат першої свiтової у разi зовсiм не очевидний. I може тодi, щоб усе вирiшилося добре, доведеться втручатися i вчетверте?
  Хоча варiант того, що першої свiтової вiйни взагалi не буде, в принципi, не виключений. У цьому випадку... Тут вже важко сказати, як розвиватимуться подальшi подiї. Скiльки часу виправить цар Микола Другий, хто йому успадковує? Царевич Олексiй пiд питанням може i не дожити до зрiлих рокiв. Брат Михайло та його дiти? Можливий i це й iнший варiант.
  Скiльки зможе прожити Микола Другий? Серед Романових довгожителiв був, але загалом малоп'ючий i некурящий цар може протягнути досить довго. I хоч Нiколашцi й приписували м'якiсть та сердечну доброту, лiбералом вiн не був. Отже, навряд чи iмператор без сильного тиску дарує конституцiю... Втiм, несповiднi шляхи Господнi. Все може статися так, як найменше очiкують. I вовк перетворюється на ягня, а ягня на вовка!
  Ось i зараз вони зовнi такi гарнi та симпатичнi, зачищають форт за фортом та бастiон за бастiоном. Ось, наприклад, головна гора з нехитрою назвою Висока. З неї проглядається вся гавань з росiйськими судами, що ремонтуються, першої Тихоокеанської ескадри, та й iншi площi, i пiдступи до мiста.
  Лея командує:
  - Ну що i її зачистимо?
  Володимир Путiн єхидно вiдповiв:
  - Безумовно, зачистимо та перечистимо!
  I пара зi швидкiстю реактивного винищувача рвонула до висоти. Треба поспiшати. У Березнi мiсяцi ночi не такi вже й довгi, а вдень, все ж таки i при їх швидкостi зовсiм уникнути попадань з численних мушкетiв, тобто рушниць i головне кулеметiв навряд чи вдасться.
  Добре, що автоматiв немає. I якось спокiйнiше. Сонце, що сходить, не поспiшає розвiяти iмлу вiд дощу i заливаючого все молочного туману.
  Пiд ранок морозно i крижана кiрка хрумтить пiд мозолистими ступнями хлопцiв-термiнаторiв. Але зовсiм не заважає злетiти на вершину i там продовжити винищення, у тому числi й обслуги одинадцяти дюймових гармат.
  А що толку вiд подiбних стволiв? А такi мiшенi як вони з великих гармат не потрапиш, зате вичистити охорону дуже просто. Лея скинувши однiєю вертушкою дюжину японцiв у прiрву, заявила:
  - Ось i проходять розбирання по-крутому.
  Володимир Путiн хихикнув i зi смаком помiтив:
  - Ставати навiть нудно.
  Лея вiдмахнулася, запустивши в партнера зрубану голову:
  - А нiчого страшного. Так навiть ефективнiше. Чи ти хотiв би поєдинку з чаклунами?
  Володимир-хлопчисько вишкiрив зуби, спiймавши ними кулю, розжував, наче змiй залiзнi боби i вiдповiв:
  - Не вiдмовився, але двадцятому столiттi на них мало шансiв натрапити!
  Лея хихикнула:
  - Зате дивись нiндзя!
  Дiйсно, два десятки бiйцiв у масках i чорних балахонах кинулися на воїнку в атаку. I озброєнi вони мечами, по два в кожнiй руцi. Для людей нiндзi рухалися непогано. Вiдчувалася неабияка пiдготовка та iзуверськi з раннього дитинства тренування. Але насправдi, що можна протиставити херувiмам? Занадто велика рiзниця в швидкостi у безсмертних i людини. А нiндзi хоч i чудово пiдготовленi бiйцi, але люди.
  Лея зрубала стрiмким млином одразу двох, а третьому так зарядила босою, дiвочою, витонченою, але смертоносною ногою в пах, що той пролетiв понад пiвсотнi метрiв нагору, i зiрвав флагшток з вежi. Лея вiдбила кинутi в неї зiрочки i продовжуючи рух зрубала ще трьох, а четвертого вбила кинувши пальцями нiжок три кинджали. Нiндзя пiшов вiд двох, але третiй, пролетiвши зламаною траєкторiєю, потрапив прямо в серце.
  Володимир-шибеник теж вступив у бiй. Розсiк навпiл ниндзю з пурпуровим обрамленням i провiв ще стрiмкiшу атаку, вiд якої злетiли голову, що пробували атакувати його пари.
  Чорнi невидимки не здавалися, але надто вже програвали у швидкостi, що атакував їх хлопчику та дiвчинi-херувиму. Вони взагалi не мали шансiв.
  Лея навiть заспiвала:
  - Мене ти скоро забудеш пiдеш у шеол, як мокрий дощ! Iншi ангели нам служать, а ти труну з Дракулою увiйдеш!
  Нiндзi падали розрубанi, бризкаючи, мов стиглi кавуни пiд кровом тесаком. I не зупинялися вони в атацi. Але... Усi двадцять три великi бiйцi впали в битвi. Пiсля чого чудова пара переключилася на добивання вцiлiлої прислуги бiля гармат.
  Вже й туман почав розсiюватись i Сонце свiтити сильнiше. А вiдважнi воїни перейшли до iншого кордону оборони. Штурм поки що не починався, i битися доводилося самим. Втiм, бiйцi поки що не вiдчували серйозної втоми, а просто хотiли їсти. Що ж знову взялися за сиру конину. Ну, не людей же є, зрештою.
  Володимир Путiн висловився:
  - Найважче рабство, бути невiльником шлунка - пан нещадний, незалежно вiд порожнечi чи повноти!
  . РОЗДIЛ Љ 16.
  Ось у царя оркiв Володимира Путiна з'явилася друга хвиля сну. Втiм, вiн все одно залишився босоногим хлопчиськом. I хлопчиськом дуже крутим i справжнiм убивцею.
  Iмператор пiратiв "Бiч Божий" iз палаючим жаром. продовжував свою натхненну промову:
  - Ми нападемо на Арфу, потiм на Флейту, Гармонь, потiм на республiканцiв завоюємо всю планету вiд полюса до полюса!
  Володимир Путiн iронiчно хмикнув носиком:
  - А що робитимемо далi?
  Кашпiровський iз запалом сказав:
  - А потiм, постараємося захопити iншу половину свiтобудови, звiдки до нашого свiту прибувають рiзноманiтнi чудовиська та iномиряни. Дiзнаємось, що там за небесною твердю!
  Володимир недовiрливо глянув на пiрата i пiдморгнув:
  - А як же пост рiзноманiтних космiчних iмперiй, що невтомно стежать за нами? У них така переважна перевага в технiцi, що вони потоплять будь-який наш флот, i спалять найчисленнiшу армiю.
  Кашпiровський з хитрою вiдповiв, скелячи зуби-клики:
  - От ти й зiзнався, що з планет свiтобудов, де згiдно з нашою вiрою горить пекла, iнакше, звiдки знав би про iншi свiти та їхню технологiчну перевагу?
  Пiсля цих слiв Путiн насторожився:
  - А де ти про них знаєш?
  Кашпiровський присунувся щiльнiше до юнака, потiм розлив настояного на меду вiскi, його борода зiйшлася клином. Голос ватажка ватажкiв розбiйникiв став вкрадливим немов у лисицi, що виманює з глибокої нори зайця.
  - Я сам побував у пеклi, на вашому скаженому свiтобудовi.
  Володимир Путiн подумав, чи це сталося у свiтi, коли цей отаман морських розбiйникiв мiг опинитися в горнилi Другої свiтової вiйни. Або, може, навпаки, Кашпiровський залетiв зовсiм в iншу, нi на що несхожу свiтобудову. Ранiше небачену планету вiн мiг вiдвiдати. Але замiсть усiх цих складнощiв i довгих розпитувань Олег просто запитав:
  - Ну як сподобалося?
  Iмператор пiратiв без особливого ентузiазму вiдповiв:
  - Дещо! Та особливо жiнки i лiтальнi апарати, але в цiлому я був чужий для цього свiту.
  Володимир вiдкусив часточку вiд манго i запитав:
  - Тож ви покинули його?
  Кашпiровський махнув рукою, заявив:
  - Та це одна з причин. - Голосом уже без зайвої енергiї продовжив. - Iнша я зрозумiв, що громадяни вашої країни надто розумнi та незалежнi i менi нiколи не досягнути у вас високого становища. А в цьому свiтi я цiлком можу стати королем, царем чи навiть всесвiтнiм iмператором. - Отаман морських розбiйникiв потягнув iз келиха вина i продовжив. - Влада надзвичайно солодка та приваблива, з вiком ти зрозумiєш це.
  Путiн, сам не знаючи, про яку тут країну йдеться, а уточнювати чомусь здавалося боязко, вирiшив похвалитися:
  - Я це i зараз розумiю, у школi та коледжi я серед хлопцiв заводила i менi зiзнатися це подобається. Якщо хтось iз них завинив, то я призначав покарання: потиличник, удар ногою в зад, щелбан або якщо вина незначне вiджимання вiд пiдлоги. - юний воїн хихикнув i показав трикутний бiцепс. - Маленька, але влада, нехай у межах класу.
  Кашпiровський хихикнув:
  - А вашу владу нiхто не заперечував?
  Володимиру-хлопчику стало смiшно i вiн навiть засмiявся:
  - Звичайно, заперечували, стiльки було бiйок та синцiв, одного разу менi навiть каменем розсiкли брову. - Юний воїн люто махнув головою i продовжив. - Найважче це довести свою iнтелектуальну перевагу, для цього ми рiзалися на компах, залазили у вiртуалки особливо важко це грати в стратегiї, космогеннi або iсторичнi зате яке задоволення вiдчуваєш коли перемагаєш.
  Юний воїн захоплено облизав губи i зауважив:
  - Та знаю чарiвнiсть вiртуальної влади, коли пiд тобою тисячi чи мiльйони слухняних юнiтiв. Звичайно, реальними людьми управляти цiкавiше, особливо коли ведеш вiйну.
  Кашпiровський пообiцяв, стукаючи себе кулаком у груди:
  - Так отримаєш її владу, найдорожчих та найкрасивiших панi. У твоєму вiцi я вже пiзнав кохання жiнки, а ти пробував?
  Володимир впевнено заявив, як попадане з дев'ятирiчним стажем:
  - Так, якщо мати на увазi секс, то так, причому це було майже у всiх наших хлопчикiв, але справжнього кохання у нас не було.
  Кашпiровський з дiйсностi зовсiм iншого нерадянського свiту сказав:
  - У вас вiльнi вдачi i в цьому немає нiчого дивного. У нас секс до замiжжя вважається серйозною провиною, хоча все одно грiшать i старший брат навiть продає на це iндульгенцiї.
  Володимир вiд останньої пропозицiї навiть захихотiв:
  - Тобто право згрiшити є лише багатi?
  Кашпiровський ствердно сказав:
  - Мабуть, так. Хто має стан, легко може купити рай, давши великий хабар Боговi.
  Путiн у вiдповiдь жорстко заявив:
  - Нас у робочому факультетi вчили, що Бога немає, це просто вигадка, щоб дурити нижчi класи та вимагати грошi, привчаючи до покiрностi.
  Кашпiровський з переконанням сказав:
  - Ось тут я з тобою згоден, якби реально iснував Всемогутнiй, хiба вiн дозволив би щоб священики так знущалися з його iменi i нахабно використовували людськi забобони. Вiн би їх давно покарав.
  Володимир iз прихованою надiєю запитав:
  - То прийшовши до влади, можливо, скасуємо релiгiю?
  Кашпiровський цього разу заперечливо мотнув головою:
  - Нi, цього категорично не можна робити. В цьому випадку буде велике кровопролиття хаос та анархiя. Замiсть щастя народу ми принесемо лиха.
  Володимир тут трохи вiдкрив реальностi радянської влади:
  - Але ось у нас залишилося лише кiлька церков, та й то бiльше як iсторичнi пам'ятки i жодної анархiї чи хаосу немає.
  Кашпiровський пояснив:
  - Ти дурний юнак, адже народ у нас вiдсталий, не може країна одразу зробити крок iз мороку вiдсталостi в прогрес i польоти в космос. Усьому потрiбен час, причому, мабуть, iсторичний шлях не одного поколiння. А поки що головне не нашкодити. Перш нiж стати iмператором Контрабаса, потрiбно досягти визнання у пiратiв. Зiбрати величезний флот i залучити народ, у тому числi простолюдинiв.
  Володимир з виглядом знавця знайомого з працями Ленiна та Маркса сказав:
  - Треба обiцяти їм волю, землю, багатства, грошову платню, а дворянство та бар рiзати. Ось так i вiдбуваються революцiї, жорстоко, зате ефективно.
  Юний воїн поспiшив заспокоїти крикунiв:
  - I тут треба знати мiру, щоб остаточно не вiдштовхнути вiд себе дворян та знатних людей, адже це все-таки основа будь-якої армiї та ладу. Самi собою простолюдини нiчого не можуть.
  Володимир, який уже бачив, задумався, потягуючи ароматний напiй. Дiйсно в середньовiчному суспiльствi дворянство це елiта i вирiзати її означає упустити i так невисокий рiвень соцiуму. Тодi хлопчик-главар сказав:
  - Постараємося дотримати належного балансу. Щоб i бiднi були з нами, i багатi не зненавидiли.
  Розмова перервалася сигналом тривоги. Кашпiровський перервав дуже цiкаву розмову:
  - Схоже, з'явилися вороги. Вибач кобра, але зараз нам буде не до приємної розмови.
  - Ми поговорили вiдверто як чоловiк iз чоловiком, а тепер нам залишається добра бiйка. - Юнак дiстав iз пiхв меч. Потiм Володимир iз наснагою заспiвав справжню баладу:
  Безсмертну славу пiзнаємо в битвах,
  Бої росiйської армiї слава у столiттях!
  Велич багатьох вважай поколiнь,
  Подарує нам воїнам славним безсмертя!
  
  Не вiдаючи страху рубатися вiдважно,
  Нехай меч допоможе у великих звершеннях.
  На славу величi доблесних громадян,
  Виявимо у битвах лютих прагнення!
  
  Адже ми свiту витязi славної держави;
  Ворога перемоги - решта не має значення!
  Здобудемо велич гордостi слави,
  Для цього вiрш створю епатажний!
  
  
  По морю пливемо ми не знаючи сумнiвiв,
  Пiрату та шторм, ураган не перешкода!
  Адже в бiй поведуть: брати Сталiн та Ленiн,
  За ним кров проллємо як натиск водоспаду!
  
  Залишиться пам'ять у серцях людей хоробрих,
  Противник повалений - ось вся i нагорода!
  Нехай багато всяких при владi бездарних,
  На все ж таки йти до мети розуму треба!
  
  Красуня, подарує кохання тобi пристрасно
  А завтра кат, ешафот чекає!
  Але життя своє ти не проженеш даремно,
  Зумiй добути становище у раї!
  
  Свiт це боротьба, кожен юнак знає,
  Зв'язати своє життя з флiбустьєром небезпечно,
  Фортуна химерно кiстки кидає,
  Але вийде, я вiрю в результатi чудово!
  
  Ми зможемо знайти своє щастя хлопцi,
  Здобути i багатство та радостi життя!
  Фашистiв повiр, чекає розплата,
  А нам вiрте жити в пустотливому комунiзмi!
  Iмператор пiратiв заслухався пiсню i схвально кивнув:
  - Браво, та ти ще й поет. У тебе рiзнобiчнi таланти. Тепер побачимо, кого до нас принесло.
  Вийшовши на палубу, Кашпiровський дiстав пiдзорну трубу, уважно вдивляючись у води, хвилями ковзала легка бриж. Попереду пливли три контрабасiвськi кораблi, вiтрила на найбiльшому з них були червоного кольору. Це судно налiчувало вiсiмдесят гармат, крiм кормових, зокрема дуже великi i далекобiйнi носовi, воно мало назву "Iнфанта". Iншi двоє мали по шiстдесят гармат i не поступалися посудинi пiратiв. Таким чином, перевага вогненної могутностi була на боцi супротивника.
  Кашпiровський моментально оцiнив обстановку:
  - Цi кораблi, про якi ти говорив? - Запитав ватажок морських розбiйникiв Володимира, який узяв на себе роль основного розвiдника.
  Хлопчик впевнено пiдтвердив:
  - Та тi самi вони мали зустрiти нас у морi.
  - Це добре, адже вони поки що не знають, що суди помiняли власникiв. - вигукнув Кашпiровський. - Тому наказ пiдняти прапори iмперiї Контрабас.
  - Я зрозумiв! - сказав воїн Володимир. - Пiдiйдемо на близьку дистанцiю, а потiм вiзьмемо їх на абордаж.
  Кашпiровський пiдтвердив цей намiр:
  - Ось саме, заразом усiм одягнути трофейну контрабасiвську форму, а щоб не переплутати в бою один одного, кожному флiбустьєру на руку зелену пов'язку.
  Подiбна проста, але хитра тактика увiнчалася успiхом. Як правило, генiальне неспроста називається простим. Настали вiтальнi залпи, кораблi салютували один одному.
  Фрегат i каравелла пiшли на зближення, одночасно додало ходу та судно завантажене товаром. План був дуже елементарним i вбивчо ефективний, поки противник нiчого не пiдозрює максимально зблизитися i взяти на гаки.
  Кораблi дiяли на диво узгоджено. Пiрати тремтiли вiд нетерпiння. Нарештi, коли головна посудина пiдiйшла впритул до "Корони", з її боку стався сигнал, мовляв, неминуче зiткнення. У вiдповiдь корсари лише додали ходу i коли кораблi зiткнулися, ламаючи весла, i снастi, на борт полетiли гострi гачки та ласо, котрi намертво скували судно.
  Iмператор пiратiв скомандував:
  - Тепер ворог, наш уперед бiйцi!
  Пiрати для початку дали майже впритул залп по солдатам iмперiї Контрабас, що стовпилися, пiсля чого почався штурм.
  Кашпiровський хотiв, було стрибнути першим, але його випередив спритний Володимир. Юнак тримав у руках меч i шаблю, i рубав iз розвороту. Вже в стрибку вiн зарядив ногою найближчому противнику в живiт. Лати пом'якшили удар, але шабля рiзким помахом знесла голову.
  - Що контрабасiвцi не чекали? Знатимете, з ким мати справу. - сказав могутнiй Володимир, граючи сталевим дротом м'язiв. Вiдразу два серця люто бились у грудях.
  На нього налетiв маловiдомий iномирянин, з трьома дуже довгими руками i двома головами з гострими дзьобами. Це виродок як не дивно носив звання офiцера, вiн обрушив серiю ударiв на хлопця, змушуючи вiдбиватися. Потiм ударив дзьобом у груди прямо навпроти лiвого серця. Шкiра була здерта i залишилася глибока кривава смужка. Але Володимир вiд такого поранення тiльки розлютився, вiн кинувся вперед i зрубав спочатку одну, потiм другу руку.
  Звiр вiдступив, замахав головами.
  - Ти дуже дурний, тому однiєї голови тобi мало - дiркавi, он яким гребенем прикритi, немов у павича. - пiддражнив, хихикаючи над противником Володимир.
  Двоголовий офiцер розлютився, i навiть почав плюватися. Хлопець, що бився проти нього, почав рухатися по спiралi то, пiрнаючи, то, схоплюючись, як Ванька-встанька. Одна з голiв була вiдтята, вiд больового шоку офiцер заволав i колись колишнiй пiонером Володимир , рухомий почуттям милосердя вiдтяв йому iншу голову.
  - Ось тепер твоє тiло в повнiй гармонiї з душею. - Не втримався вiд чорної iронiї хлопчисько.
  Юнак вiдкинув те, що залишилося ногою, i продовжив битву, iншi бiйцi були, як правило, повiльнiшими i менш небезпечними. Дещо втiм, хлопця зачiпали шаблею прес, дряпали руки та ноги.
  - Ну, i що я навiть шкодую, що шрами на моєму тiлi не залишаються. - Володимир несподiвано навiть пошкодував про даровану завдяки перемiщенню надздiбностi. - Через це багато хто вважає мене хлопчиком, то нехай подивляться, як хлопчик воює.
  Адмiрал Контрабасiвського флоту Дон Кратобоєць, був надiйно прикритий охоронцями, причому вони майже всi були шестируки, а шiсть мечiв куди кращi за два. Як завжди спритний Володимир кинув кинджал в одного з них. Потiм заколов другого, а третьому пiдрубав ноги. Майже одразу сам виявився пораненим, але не впав, а навпаки прискорився, вражаючи ворогiв мечами. Йому вдалося прорватися до адмiрала. Той вихопив пiстолет i послав кулю в голову хлопця. Володимир, що став жахливим по силi бiйцем, iнстинктивно вiдскочив убiк, потiм рубанув шаблею по руцi.
  Почулося нелюдське виття i надривний наказ:
  - Вбий гада!
  Щiльний схожий на бочку iномирянин iз товстими, як колоди руками змахнув триметровим мечем, намагаючись вразити зухвалого Володимира в спину. Юнак з усiх сил вiдштовхнувся ногами i зумiв перестрибнути величезне лезо. Наступної митi адмiрал був розрубаний клинком велетенського охоронця навпiл.
  - Вiд своїх отримав гад. - пiдсмакував вiдважний хлопчик.
  Вiдчайдушний Володимир атакував бочкоподiбного типу. Той був здоровий, але неповороткий, i вiдрубати його голову було не так вже й складно. Потiм пiшов традицiйний млин, особливо ефективний, коли його проводить швидкий хлопець вiдразу з двох рук. Контрабасiвцi продовжували падати, дехто у розпачi скидав лати i кидався у воду.
  - Ось так вам i треба, пiдете на корм акулам та котиним свиням. - не надто дотепно в'язнiв Олег.
  Iмператор пiратiв Кашпiровський бився разом з усiма, для своєї статури вiн був дуже швидкий i напрочуд сильний, до того ж чудово володiв булатним мечем. Втiм, мистецтво володiння рiзними видами холодної зброї, пiрат має життєву потребу, причому не тiльки в сутичцi, а й у численних дуелях, що влаштовують мiж собою командири кораблiв та їхнi помiчники. А вiдмовитися не можна ганьба, дуже часто заперечується звання капiтана, тодi теж битва на мечах, шаблях, шпагах, сокирах, а от пiстолети ще не в модi i ними володiють одиницi.
  Кашпiровський втiм, стрiляти теж вмiє, але вiддає перевагу клинку. Останнi бiйцi iмперiї Контрабас втрачають мужнiсть i впадають на колiна, просячи пощади. Кашпiровський вирiшив вчинити по-своєму досить "гуманно":
  - Усiх вас за борт! Адже вбивати полонених ми не будемо, а далi вашу долю вирiшить Господь Бог та море.
  - А може їх краще, продамо в рабство, вони в основному молодi здоровi, а так у морi потонуть. - заперечив Володимир, який став великим господарником.
  Кашпiровський поблажливо махнув своєю широкою лапою:
  - Гаразд, але рабами ринки i так забитi, тому прибуток буде невеликий, а метушнi чимало!
  Бранцiв зiштовхують у трюм. Потiм корабель повертається i йде на допомогу, що снує з правого борту судну. Там бiй дещо затягнувся, та й людей на ньому набагато менше, нiж на пiратському трофейному кораблi.
  Кашпiровський наче Наполеон на лiвiй руцi, простягає меч, i громовим голосом командує:
  - На штурм корсари, допоможемо нашим братам.
  Новий бiй виявився не менш кривавим, але бiльш швидкоплинним, нiж попереднi. Хлопчик Володимир цього разу, виявився ще серйознiше поранений, юнаковi вiдсiкли частину вуха i пробили майже наскрiзь груди. Занадто вiн захопився, нехтував захистом i отримав заслужене покарання. Кров булькала, i червонi бульбашки вилiтали з рани, але хлопець не залишив бою, хоча ноги пiдкошувалися.
  - Брешеш! Сталю мене не вiзьмеш! - репетував вiн, продовжуючи махатися.
  На нього налетiв чужинець схожий на горилу, тiльки замiсть лап клешнi. Вiн зумiв перехопити руку хлопчику, ледь не понiвечивши кисть, заодно боляче вдарив головою по обличчю, зуби юного воїна брязнули.
  - Чоловiк тобi повна могила. - Картав'я, промовив "вурдалак".
  Клешня потяглася до горла, вiн сильно придавив його до дерев'яної пiдлоги.
  Тяжко поранений Володимир подумав, що ось так у битвi, як вiн i мрiяв закiнчитися його життя. Справдi померти в бою почесно, але суто фiзично викликає огиду бути задушеним таким непоказним типом. Та й смердить вiд нього надто сильно. Крiм невiдомо, чи iснує душа, а значить, смерть може виявитися остаточним кiнцем. А не iснування це паскудне що може бути, краще вже в пекло, там тебе мучитимуть, зате є надiя на прощення i спокутування. Навiть в Пекло можна боротися, страждати i мрiяти, а головне мислити. Саме мислення вiдрiзняє людину вiд тварини i заради цього можна зазнати будь-яких страждань.
  Спiтнiлий i весь у кровi хлопчика Путiн виявився слизьким i, напружуючи всi сили, зумiв вирватися, скинувши горилу. Потiм, пiдхопивши меч, вiн обрушив його на черепок супротивника.
  - Ти давно не стригся, треба тебе пiдрiвняти. - прокричав юний воїн.
  Потiм новi помахи та жертви юнак уявив себе ангелом смертi, а мечi стали продовженням довгих сильних рук хлопчика.
  Тi небагато хто вцiлiв, цього разу не просили пощади, видно розумiючи, що вони надто багато вбили пiратiв, а тi надто лютi, щоб милувати. З розгону вони зiскочили за борт i вiдчайдушно попливли, розраховуючи, що в теплiй водi зможуть досягти узбережжя. Деякi забули зняти лати i тонули, iншi ослабленi ранами теж знаходили швидку смерть.
  I лише пара iномiрян, якi володiли зябрами, могла розраховувати на сприятливий результат.
  - Можу вас привiтати! Ви виграли! - з пафосом промовив Iмператор пiратiв. - Тепер у нас пiд контролем цiлих п'ять бойових суден та три вантажнi. Це пристойна хоча поки що невелика ескадра. - Кашпiровський показав для переконливостi свiй кулак.
  Змочений Володимир ледве шкутильгав, правда, кровотеча зупинилася, але на лiвiй нозi виявилися пошкодженi зв'язки, вигляд у юнака тепер був дуже страшний.
  Кашпiровський отримав лише кiлька подряпин, щоправда, кiраса виявилася пробита, капала кров. Але в цiлому вiн виглядав бадьоро i навiть пiсля перших великих успiхiв весело:
  - Мiй хлопчику, не треба так сильно надриватися, якщо такi поранення отримувати у кожному бою, то можна не дожити до зрiлих рокiв.
  Володимир холоднокровно вiдповiв:
  - Рани це прикраса чоловiка, тiльки в мене вони швидко минають. Вже завтра я буду свiжим i готовим до бою.
  - Та ти що так не буває. - здивувався вже досвiдчений боями Кашпiровський. - Ти що ангел Господнiй?
  Володимир на це засмiявся:
  - Зi мною це гаразд, а чому таке тепер у мене таке тiло довго розповiдати.
  Кашпiровський на це вiдмахнувся:
  - Про це поговоримо пiзнiше, а поки спiваєш i йди на лiжко, точнiше в лазарет там тебе перев'яжуть.
  Володимир на це лише хихикнув:
  - Не варто, швидше заживе на свiжому повiтрi. Бачите, рани вже пiдсихають.
  Кашпiровський енергiйно зауважив:
  - Я все бачу, тепер у мене найбiльший серед корсарiв флот i, як старший пiрат, заявлю права на неофiцiйний трон. - "Бiч Божий" помiтив. - Ти будеш зi мною?
  Хлопчик вигукнув:
  - Я вже сказав що так!
  Кашпiровський прокричав на всю горлянку:
  - А тепер додати вiтрил, курс простий, до столицi пiратiв мiсто Мор.
  Ескадра повернулася, i, розтинаючи хвилi, кинулася до мети.
  Поки вiн балдiв, куштуючи найбiльше задоволення на свiтi, його брат Слава, нарештi, вибрався з коми пробите серце зажило. Настала коротка нарада командирiв повстанцiв, вони, розумiючи, що стояння на мiсцi подiбно до смертi, на просуватися.
  Першою взяла слово юна на вигляд, але грiзний снайпер-термiнатор Алiса, вона так i скидала iскри з очей:
  - Треба йти до заводiв, там ми поповнимо свiй арсенал, i заразом у нашi ряди увiллються тисячi робiтникiв i рабiв.
  Дружина Сталiна Наташа пiдтримала її:
  - Без потужної артилерiї нам не взяти потужнi фортецi, якi стоять у нас на шляху, вдруге подiбна хитрiсть у нас не пройде. Та й у польових битвах з великими армiями нам не обiйтися без гармат i пищалей. Ми повиннi перед серйозним боєм збiльшити м'яз.
  Полковник-розвiдник Максимко додав:
  - Я не марнував час i зробив креслення, ми можемо досить швидко на захоплених заводах налагодити виробництво покращених мушкетiв, вiрнiше рушниць зi багнетом. Нова зброя має забезпечити нам перемогу.
  Червоний Котовський пiсля цих слiв пожвавiшав:
  - Нова зброя? Що ж це iдея, але поки що його нашi майстри освоять, боюся, що вiйна скiнчиться.
  Вiчний хлопчик полковник i тричi герой СРСР впевнено заявив:
  - Зразок уже готовий, я за нiч за допомогою коваля Бахуса зробив. - Максим пiдняв над головою зброю, рука ще трохи хворiла, але рана практично пройшла. - Ось бачите це сумiш клинка та пiстолета. I не такого треба пiвхвилини i навiть бiльше заряджати, на один пострiл, а десятизарядний, з барабаном. - Хлопчисько-офiцер свиснув i iронiчно промовив. - Примiтив звичайно, але лучемет ми поки що зробити не можемо.
  Котовський оглянув дивну зброю, що виглядала загрозливою. Заточений до блиску багнет, стирчав, наче iкла шаблезубого ведмедя.
  Грубого кування барабан досить легко прокручувався, видаючи скрипiння i пускаючи аромат машинного масла.
  Предводитель повстанцiв i розбiйникiв свиснув, як хлопчисько, що немов зачищає сад.
  - Що ж це виглядає крутiше все ще популярної цибулi. - Повчально погрозив пальцем у бiк найiмовiрнiшої появи вiйськ противника. - Але хороша цибуля краща за мушкет.
  Максимко з цим погодився:
  - Звичайно поки що краще. Та й запропонована нами зброя не межа досконалостi, але конструкцiя автомата поки що надто складна, щоб її вiдтворити.
  Червоний Котовський свиснув ще голоснiше:
  - Ви, мабуть, великi вченi. - Ватажок висловив боязку надiю. - Але якщо так, то ми вже маємо шанс на успiшне втiлення явної авантюри повстання рабiв i каторжникiв!
  Слава, що помiтно оживився пiсля поранення, вставив слово:
  - Доблесть меча, i полководницьке мистецтво важливiше за нову зброю, якою ми все одно не встигнемо скористатися. А моя думка треба наступати якнайшвидше до заводiв, на пiдсобках у скотарських умовах трудяться багато тисяч рабiв, у тому числi й дiтей. - Хлопчик, уже пiдвищивши тон, так що перейшов на крик i прокричав. - Ми не повиннi терпiти такого свавiлля. Я звiльню хлопцiв!
  - Тiльки не перестарайся, нам теж потрiбнi заводи та руда. - вiдповiв, роблячи жест, мовляв, не кричи Червоний Котовський.
  - Ми механiзуємо їхню працю, крiм того, нам не потрiбно, щоб добувалося стiльки золота, i дорогоцiнного камiння найпримiтивнiшим способом. - I Слава, який нiби забув, що за роками вiн уже давно дорослий i тiльки тiлесно хлопчисько кричав. - Хай живе прогрес!
  Котовський пiдтвердив цю думку:
  - Взаємно! Переходимо до голосування!
  Рiшення наступати на заводи було прийнято одноголосно.
  - Отже, спочатку заводи, а потiм столиця Мадагаскар!
  Армiя виступила, багато разiв перебiльшенi чутки про перемоги повстанцiв швидко поширювалися, тисячi простих людей, рабiв-утiкачiв, бiднякiв i навiть зубожiлого дворянства приєднувалося до них. Посилилося дезертирство й у армiї царя чи iмператора Гармонiї, перебiгло бiк божественних предтеч якими бачилися дiвчата навiть кiлька офiцерiв. Червоний Котовський їхав колючим слоном. Сам невтомний Володимир iз невеликим загоном, що складається з хлопчакiв та дiвчаток, вирушив у розвiдку. Оскiльки вони були невеликого зросту, то перемiщалися або бiгом, або маленьких понi. Хлопець випередив усiх, хоч i пересувався бiгом, ламаючи мозолистими пiдошвами гiлки та розкидаючи колючки. Все ж таки добре, що на вигляд вiн ще хлопчик. Для нього не соромлива босоногость i можна мчати, немов ти конячка, тiло легке, сухе i з кожним ставати сильнiшим i спритнiшим не збiльшуючи розмiри i масу.
  Вiдбувається якийсь дивний, зате сприятливий їм iз братом ефект вiд перемiщення: вони залишаючись хлопчиками набувають богатирську силу. Що разом iз школою фехтування у добiрних бiйцiв з iншого свiту, робить їх надлюдиною.
  Вiчно юний шпигун, ховаючись за колючим чагарником, звернув увагу велику колону рабiв, що супроводжується посиленою охороною. Чувся свист бичiв, наглядачi були, як правило, iномирянами по чотири руки у кожного, що дозволяло одночасно сiч двох-трьох рабiв, або завдавати ударiв по одному, але з двох бокiв одночасно.
  Тут працювали хлопчики вiд десяти до шiстнадцяти рокiв, якi найчастiше проданi в рабство за борги або вiдбувають довiчний термiн за дрiбнi злочини, а також просто сироти, якi повиннi вiдпрацьовувати свiй змiст.
  Особливо важко доводилося найменшим, чиї м'язи ще не встигли змiцнiти, а камiння що доводилося тягати були надто важкi. Плетi раз у раз гуляли їхнiми голими спинами, били по босих ногах, а якщо хлопчик падав, то могли й забити до смертi. Однi з юних невiльникiв лупили по твердiй породi кирками, iншi їхнi животи провалилися вiд напруги, вантажили брукiвки щебiнь, третє переносили вантаж на ношах або штовхали тачки. Частина камiння, що рiвно складувалась у стiну або пiрамiду. Це нагадало юнаковi, як вони разом iз братом також гарували в подiбних, а то й гiрших каменоломнях. Але часу вдаватися до спогадiв немає, а мiсця є й гiршi за цi.
  Володимир наблизився, повз проїхав ящiр з охороною, варти було досить багато, але, зрозумiло, менше нiж рабiв.
  - Бiдолашнi дiти, їх безжально порають, вони позбавленi дитинства. - Юний воїн, пошкрябавши собi лезом, що вже дев'ять рокiв не знає взуття п'яту. Про таку мозолисту пiдошву, напевно, вже можна наточувати ножi. - Як у мене сверблять сильнi руки, щоб їм допомогти. - Володимир вiдчув приплив романтики, наче Спартак, чию боротьбу вважають справедливою й у капiталiстичному свiтi.
  Один iз хлопчикiв привернув його увагу, у нього було випалено вiдразу два тавра, на грудях i плечi. Що незвичайно, друге тавро давалося рабовi пiсля успiшного втечi, як йому розповiдав дивом хлопчисько, який дивом вислизнув з каменоломнi, але якщо втiкача невiльника ловили, то зазвичай над ним так знущалися, то вiн не виживав. А тут це був цiлком здоровий хлопчик, у довгим свiтлим, хоч i брудним волоссям, м'язистий i жилистий. Його засмагла спина, втiм, була вкрита смужками вiд свiжих i загоєних слiдiв батога, а руки i ноги були всi в писугах. Не тiльки вiд батоги, але збивалися об камiння i лазiння по шахтах i дотикiв з вагонеткою, коли колiна спочатку збиваються в кров, потiм якщо ти мiцний вiд природи шкiрою рогiв, немов шкiра барана. Тим не менш, хоча вiн не вiдрiзнявся вiд iнших дiтей-рабiв напiвголий i босоногий, в його очах свiтилася прихована гордiсть, а рухи коли вiн вiдколював камiння, вiдрiзнялися грацiознiстю. I це незважаючи на те, що нозi було прикуто ядро, i хлопчик ледве пiдхоплював його.
  - Цiкаво, хто це, може бути незаконнонароджений принц.
  Як не дивно, але зазвичай не надто хитрий Володимир виявився близьким до iстини. Це й справдi був принц Фамiлiон, його батькiв стратили пiсля невдалої змови, а спадкоємця заслали на каторгу. Принцовi щойно виповнилося чотирнадцять рокiв, i вiн уже три роки працював у каменоломнях. За цей час вiн змiцнiв, загартував мускулатуру, а шкiра стала дубленою. Але удари батогом, як i ранiше, дуже часто дiставали його, наглядачi били просто так, для розваги чи збоченого задоволення. I принц вiдчував не стiльки бiль, як страшне приниження, коли по ребрах прогулювалася батiг.
  За кожним його рухом стежать два наглядачi. Свої батоги вони вимочили в спиртi, щоб не викликати зараження кровi, зате на бiльший їхнiй гуманiзм не поширюється. Ось один б'є по голих ногах, другий по спинi, вiдтягуючись i зi смаком, найяснiший хлопчик подався за батогом, щоб не так роздерло шкiру, i почав працювати трохи швидше. Хоча й так у тiлi накопичився хронiчний тягар, роздирає втому, а м'язи змученi навантаженням, головне не можна на секунду перепочити загальмуватися. Солоний пiт покрив шкiру, а на додачу до всього немилосердно палять три сонця, шкiра майже чорна i знежирена здається тонкою. Iншi раби, як тiльки увага наглядача слабшає, починають працювати повiльнiше, бережуть сили, а за ним стежать безперервно. У першi днi i тижнi роботи це було витонченою тортурою, кожен рух завдавав бiль, а потiм м'язи звикли, вилiзли жили i вени, що говорить про велике навантаження на дитячий органiзм. Принцу Фамiлiону дуже не хочеться вiдчувати додаткову розправу, i вiн працює як екскаватор.
  . РОЗДIЛ Љ 17.
  Воїтельки-ельфiйки продовжували вперто боротися. Вони вiдбивали наступ оскаженiлих оркiв. А тi всi лiзли й лiзли, мов жаба на корч.
  А дiвчата все стрiляли та ворогiв викошували. Вони це робили з величезним ентузiазмом.
  I кожен пострiл у ельф супроводжувався натисканням на кнопку, за допомогою червоного соска грудей.
  А розiйшлися дiвчата капiтально. Заодно їхнi босi пальчики нiжок кидали великi, вбивчi сили гранати, розриваючи путiнських ведмедiв на частини. I розiрване м'ясо горiло та димилось.
  Ось дiвчата взялися за очищення. I радiстю, пiснями та величезним ентузiазмом.
  I при цьому, зрозумiло, спiвали;
  Але якщо впаде пронизаний кулею воїн,
  I дiвчинi повiк сидiти в сльозах вдовою.
  Не треба думати свiт - лише безпросвiтно чорний,
  Що рай загинув i зневажений злiсним сатаною.
  
  Насправдi є надiя - долi гiдної,
  Вiтчизну вiдстояти i прiрву перемогти.
  Коли в Ельфiї кожен хлопець сильний воїн
  Знай це не бравада i не дурний кiтч!
  
  Але витязям часом пiдтримки не вистачає,
  Орда не знає рахунку, i натиск жорстокий.
  Не станемо ми тодi покiрним папугою -
  Адже краще, нiж ганьба свинець у скроню!
  
  Космiчна лайка - вона особливої статi,
  У нiй ти iграшка робота, на жаль...
  Але воїни Ельфi з ратної знаю,
  Який не личить лягти в труни.
  
  Уламки дивних зiрок на небi дiаманти,
  У них кожна сльозиночка душi.
  Спробуй, прояви ти людина таланти,
  А краще заспiвай пiд грiм гопак спляшi.
  
  Осiння пора - де в'яне лiто,
  Вона полонить чудовою красою!
  Хай буде Ельф моя, в поемi цiєї оспiваної,
  З нею нерозривною матiр'ю-країною!
  
  Останнiй поцiлунок дiвчинцi посилаю,
  Коли загину, ти краса не плач...
  Вiзьмемо, повiр Орклiн пiд пишну квiтку Травня,
  I стане жертвою нелюд орк-кат!
  Дiвчата, треба сказати, спiвали чудово. I лупили цих оркiв з великою силою та азартом вовчиць. Вони їх трощили.
  I застосовували при стрiльбi голi, круглi, рожевi п'яти. Дiяли дiвчата надзвичайно енергiйно. I босi пальчики нiжок красунь кидали гостинцi анiгiляцiї.
  Ось проти таких дiвчат нiяка сила не встоїть. Вони променистi та космiчнi кралi. I разом з тим ельфiйки в яких шалена i промениста сила.
  I червоними сосками вони натискають на кнопки базук i наводять руйнiвнi бойовi дiї. I як довбануть, так одразу ж i обрушиться цiла траншея оркiв. Ось це дiвчата - суперклас. I як вони взялися до справ.
  I ось босi пальчики нiжок знову кидають гранати, що виробляють колосальнi спустошення та руйнування.
  Ось такi дiвчата буквально все можуть. I зметуть будь-яку волохату армаду.
  Ось дiвчина з волоссям смарагдового кольору, як вiзьме i довбає по противнику, натиснувши на кнопку червоним соском.
  Вилiтає презент анiгiляцiї та розриває на частини та палить путiнських ведмедiв.
  А дiвчата знову спiвають i скалять зубки;
  Простори Ельфiї - прекрасної, рiдної,
  Де перли снiгiв, океанiв кришталь.
  А ельфiв солдат iз генералом єдинi -
  А символ Держави орел - Православний цар!
  
  Ось лiто минуло i осiнь у володiння вступає,
  Дерева одягнулися, їхня розкiш на заздрiсть царям.
  Вiтчизна моя промениста радiсного раю,
  За Ельф справедливе життя я вiддам.
  
  Так осiнь красива тiльки поет розумiє,
  Не треба податками жили з жебракiв тягнути.
  Безкоштовний вiд Бога подарунок: порфiр та багрянець
  А золото тьмянiє, коли на листi Сонця промiнь.
  
  Квiти, в'янучи, стають яскравiшими i красивiшими,
  Листя опадає, як пишний у князя килим,
  Ось брошка смарагдiв iз рубiнами восени гущавини -
  Всевишнiй художник, розфарбував творiння вiзерунок.
  
  I в кожному мазку це кистi Господньої,
  Я бачу кохання та бажання створити iдеал...
  Але дивно народ наш живе майже в пекло,
  А деспот фiнансiв нам крила жорстоко скував.
  
  Земля наш пух i жирна наче сала,
  Досить i в надрах i шахтах руди.
  Але злим олiгархам все мало i мало,
  Людей обiбрали, що все пiд п'ятою потребою!
  
  Але хiба таке терпiти - це Воля Господня?
  Адже Землю Бог дав, щоб працювали на нiй, старi та молодi.
  I перед Владикою Христом - навiть цар жебракам рiвня -
  Творець свiтобудови з розбiйником мерзенним розiп'ятий.
  
  Дайте менi ангели, де справедливiсть?
  Що дiти вiд голоду плачуть i мруть, старi люди.
  Що злим буржуа вище даху подарунки та милiсть...
  А тим, хто добрiший, залишилися лише шишки-борги!
  
  Але з неба вiдповiдi нiяк не дочекалися,
  Напевно i Бог у скрутi, що так запустив...
  Але ж правда в тому, що боротьба життя нам зробить раєм,
  I зможе щасливим навiки стати хтось навiть у ланцюгах пан.
  Ось так дiвчата дуже здорово спiвають. I їхнi голоси переливаються немов передзвiн бурульок. Ось це справдi баби.
  А голоси у них справдi немов потоки дiамантiв. I якщо вони вже всадять, то з усього уявляєте розмаху.
  Воїтельки тут демонструють свiй неймовiрний i колосальний рiвень - космiчної епохи. I якщо вже вiзьмуться, то буде все значно серйознiше i грубiше.
  А босi, точенi нiжки дiвчат при дiлi. I вони метають з великою, руйнiвною силою подарунки смертi. I це роблять без зайвих церемонiй.
  Ось такi тут дiвчата - суперрiвень!
  А голi, рожевi п'яти пiдкидають горошинки анiгiляцiї. I буде все дуже красиво i мажорно.
  I натискають дiвчата на кнопки яскраво-червоними сосками грудей, i приводять у дiю реактивнi, пусковi ракети, якi руйнують позицiї оркiв. I роблять це без зайвої тяганини i церемонiй.
  Пiсля чого дiвчата знову починають спiвати;
  Снiг перлiв з моря - яскраво блищить,
  Завiрюха закрутить кучерi баранчикiв.
  Нашої Вiтчизни - вiра-гранiт,
  Якщо за правду орки не страшнi!
  
  Брязкiт вiд металу, скрипи коткiв -
  Танки повзуть крiзь кордони Ельфiї!
  Вибудуємо гребiнь з гострих багнетiв,
  З криком "ура" ми в атаку ходили!
  
  Краватка на шиї кольору зорi,
  Нас надихнула у битву iдея.
  Вибiр один - переможи або помри,
  Ось над редутом прапор червоний майорить!
  
  Блiдi губи, дме пурга,
  Дiвчинi полоненої руки зв'язали...
  Про до чого жорстока доля,
  У лютий мороз до ешафоту боса!
  
  Але не хотiла закiнчити в петлi,
  Сила зiбрала, у нiмця вчепилася.
  Немає сильнiшого за нас на Землi,
  Нам не потрiбна ваша мерзенна милiсть!
  
  Так i загинула, горлянку гризячи,
  Дiвчинка ельфiв є Таня Краснова.
  Але на Орклiн поведе нас шлях,
  Вибудуємо свiт - без насильства новий!
  
  Скiльки загинуло моїх братiв,
  Усi добровольцi, просто хлопчаки.
  Для пiонерiв жебракiв, босих -
  Шкiрка на снiданок до вечерi шишки!
  
  Ми пiд Орклiном, скоро трiумф,
  Знак комсомольця груди запалює!
  Хоч чоботи з незвички i тиснуть,
  Але надихає колiр щастя Травня!
  
  Фюрер у пеклi, ураган вiдгримiв -
  Радiсть прийшла, смiх дiтей лунає!
  Спалений то тла пекла вертеп,
  А над Вiтчизною - Червоне Сонце!
  Ось так дiвчата радiсно та люто спiвають. I їхнi голоси такi гарнi та переливистi. Немов дзюрчать струмки. Або прямують у небо фонтани. I такi ось дiвчата пiдкорюють рiзнi країни. У них така молодецтво i розмах.
  Ось з'явилася ельфiйка iз роду нiндзя. У її руках два мечi.
  I войовниця ними змахнула. I чотири голови путiнських ведмедiв разом зрубано. I вони покотилися травою.
  Дiвчина-нiндзя взяла i босими пальчиками нiжок кинула бумеранг. Той пролетiв i зрiзав голови агресивним оркам. Завалив їх буквально намертво.
  Ось це справдi босо i агресивне дiвчисько. Якщо вже починає рубати, то її не зупиниш. А ще вiзьме та плюне отруйною голкою. I потрапляє орку-генералу просто в око. I путiнський ведмiдь намертво завалюється.
  Дiвчина-нiндзя пищить:
  Слава Зеленському, слава!
  Танки рвуться вперед.
  Пiд прапором ельфiйської держави,
  В атаку дiвчисько йде!
  Ось це дiйсно дiвчата, якi дуже гарнi. А їхнi нiжки такi босi та засмаглi. I метають презенти смертi з агресивною та шаленою силою.
  А пiсля того, як шеренга путiнських ведмедiв викошена, дiвчата знову починають спiвати;
  Свята, пречиста Дiва Марiя
  Народила Спасителя, дала нам свiтло.
  Але твої дiти зимою босi -
  I в брудних пiдвалах зустрiчаємо голодний свiтанок!
  
  Адже як вийшло, що свiт зло мучить,
  Що бiдних бiльше, нiж у злачних полях сарани.
  Що навiть вiд холоду мерзнуть рослини у травнi,
  Що звичайнiсiнька вiдповiдь - якщо ти жебрак то танцюй!
  
  Вiддати мiдний грiш багатим шкода,
  Хоча їхнiй мамон до меж пристойностi розбух...
  Їхнiй головний наставник над нами дубова палиця -
  Але гуркотом стане, коли проголосить голос пiвень!
  
  Господь наказав вам багатим дiлитися.
  Щоб не було мертвих, i плач не мучив Божий Слух.
  Хто слабкий допоможи - кажуть з iкон добрi обличчя,
  Якщо ти милосердний - маяк у райський шлях не згас!
  
  Але багатьом мамон i душi та порятунки дорожчi,
  Вони кажуть, що за золото куплять святих!
  Запливла вiд жиру лихваря мерзенна пика
  А серце без миру - холодний гранiт!
  
  Що нам ваш бiль - мiзерний народ?
  У палацах ми й стогонiв не чуємо!
  Бажаєте притулок? Та вам буде притулок,
  Пiд тюремним на каторзi даху!
  
  Навiщо вiддавати вам, нам те,
  Що ми силомiць успiшно забрали?
  Ви були нiщо i назавжди нiщо,
  Не вам неба дали!
  
  Але смерть їм несподiвано прийшла,
  Як навчав Всемогутнiй Творець!
  Тепер вони там, де горить Сатана,
  Де скрипить i реве вiд страждань зрадник!
  
  Так що ви вирiшили Всевишнiй жартував
  Говорячи, щедрий буде пiднесений?
  I що Iсус сам Творець втiли,
  Був, не правий кажучи, що з'їдять скарб злих мишей?
  
  Покайтеся, молитву Марiї прочитавши,
  I впавши на колiна i каючись - стогнучи!
  Коли перед тобою плаче дитя,
  I тремтить вiд холоду дiвчина боса!
  
  Вiзьми свiй тугий i скупий гаманець,
  Та грошенят вiдсипаючи з посмiшкою.
  Тодi Iсус Бог Любовi проведе,
  I не дасть звалитися вниз зi стежки хиткою!
  Дiвчата так добре й здорово спiвають, i їхнi голоси настiльки променистi та переливистi, що вiдчуття, нiби ти входиш до справжнього та реального раю.
  I ось по орках лупнули дiвчата за допомогою босих пальчикiв нiжок з гаубицi. I розiрвали разом пiвсотнi путiнських ведмедiв. I давай цих клишоногих шматувати.
  Дiвчатка очевидно бойової та агресивної хвилi. I якщо їхнi роти вiдкриваються, то тiльки для того, щоб засвистiти. А вiд свисту дiвчат, на голови оркам падають оглушенi ворони, пробиваючи їм черепа.
  I таких ворон багато, i вони надзвичайно забiйнi.
  Дiвчата ж, як вiзьмуть i лимонки голими, круглими п'ятами кинуться.
  Тi полетять орками, i розiрвуть путiнських ведмедiв на дрiбнi, кривавi частини.
  Дiвчина-ельфiйка заспiвала:
  - Тут ллє кров великою рiчкою,
  Плешивий фюрер заводний.
  Але не пiддайся ти йому,
  I Каїна вiдкинь у пiтьму!
  Ось дiвчата з орками розумiються. I борються великою люттю та вiдчаєм. I показують своє величезне вмiння.
  Але, зрозумiло, у будь-якiй битвi знайдеться мiсце та пiснi;
  Променисто, що ти створив,
  Благодать на людський рiд пролилася!
  Це ти Бог святий подарував,
  Душу, радiсть серцеву ласку!
  
  Люцифер, звернувши нас до Содому,
  Породження грiха та гординi!
  Пiдняв меч на священний Господнiй престол,
  I вирiшив, що тепер вiн всесильний!
  
  Приспiв пiсля кожного куплета;
  Боже мiй, до чого ти прекрасний i чистий,
  Вiрю я, що твоя правота нескiнченна!
  Ти вiддав на хрестi своє славне життя,
  А тепер у моєму серцi гiркота будеш вiчно!
  
  Ти Господь краса, радiсть, мир та любов,
  Втiлення безмежного, яскравого свiтла!
  Ти пролив на хрестi дорогоцiнну кров,
  Врятована безмежною жертвою планета!
  
  Далi йдуть куплети.
  Зло вирує у бунтiвних серцях,
  Сатана рве людський рiд пазурами!
  Але повалена смерть буде на порох,
  А Господь назавжди буде з нами!
  
  Диявол вiв проти Господа Бога вiйну.
  Ворог бився жорстоко, пiдступно!
  Але любов'ю Христос розтрощив сатану,
  На хрестi довiвши свою правду!
  
  Ми повиннi брати злитися в єдиний потiк,
  Серце розум i почуття до Iсуса скерувати!
  Щоб Боже Великий спастися нам допомiг,
  I навiки вiкiв Господа славитимемо!
  
  Щоб душа назавжди знайшла свiй спокiй,
  Треба у жнивi Господнiй усiм свiтом трудитися!
  I на вiки Всевишнiй ми будемо з Тобою,
  Я хочу все сильнiше i стараннiше молитися!
  
  Якщо збив ноги ти - килим оксамитовим мохом,
  Зцiлить Iсус бiль будь-яку миттєво!
  Вiн же берег услав золотистим пiском,
  Вiн i Сонця господар iз безмежним всесвiтом!
  
  Своїм словом створив небеса
  Зiрки неба розкинув iз розмахом!
  Єгова любов краса,
  Йому вiдданiсть, вiрнiсть без страху!
  
  Без Всевишнього немає друзiв,
  Променистих iкон добрих обличчя!
  Тому я хочу все сильнiше i сильнiше,
  Iсуса стати плотi часткою!
  
  Пощади Бога за наш грiшний обов'язок,
  Що Тобi ми, на жаль, не вiддали!
  Хоч i вийшов каяття термiн,
  I вже прiрва там, де квiтучi дали!
  
  Але Господь дав свою благодать,
  I сказав - я вас сирих прощаю!
  Знаю борг вам, на жаль, не вiддати,
  Але знайдеться i вам мiсце у раї!
  
  Зрадити неможливо який,
  Король всесвiту беззлобний!
  I своєю Православною рукою,
  Вводить нас безбожних у покої!
  
  Невже йому скаже нi -
  На прохання прийняти покаяння!
  Терпеливо чекає Вища Вiдповiдь,
  Нас пробачити, Його вiрте бажання!
  
  Ми вирiшили на тортуру пiти,
  Для того, щоб дух змiцнити свiй!
  Немає нам полеглим iншого шляху,
  Бути на Вiчно Всевишнiй з Тобою!
  
  Ось вiн близький порятунку годину,
  Слово Бог нiколи не порушить!
  Що трапиться у нас,
  I злетять угору, крилатi душi!
  
  Буде вiчно, що Ти створив,
  Нескiнченний i мудрий владика всесвiту!
  Ти потоками життя мене осяяв,
  I я вiрю, що наше кохання буде вiрним!
  Ось так дiвчата добре i променистими, що гримлять як мiдь голосами спiвали. I це виглядало надзвичайно чудово.
  Ельфiйка взяла i босими пальчиками нiжок метнула забiйне гостинець анiгiляцiї. Немов шiсть iз шалений собака, розлетiлися в рiзнi боки вбитi путiнськi ведмедi. I був нанесений по вороговi нищiвний i згубний удар.
  Дiвча взяла i проспiвала:
  Буде людям щастя,
  Щастя на вiки...
  У ельфiйок влади -
  Сила велика!
  I ось дiвчата знову як вiзьмуть i цвяхнуть по ворога за допомогою своїх полуничних, таких апетитних i соковитих соскiв. I це справдi вiдбувається здорово.
  I маса путiнських ведмедiв згоряє в диких муках. А дiвчата дуже задоволенi та агресивнi.
  I їх не зупинити агресивним оркам. Вони якщо вже розiйдуться, їх уже нiчим не затримаєш. Ось такi дiвчата покажуть себе.
  Войовниця з бузковим волоссям, круша путiнських ведмедiв, видала:
  Оркiв злiсних як Малюта,
  Винищую без слiду.
  Але на свiтi чомусь,
  Але на свiтi чомусь,
  Святкує доброта!
  Святкує доброта!
  . РОЗДIЛ Љ 18.
  Володимир Зеленський, що став iмператором ельфiв, i прекрасним юнаком, вiддавав розпорядження та накази своєму гарному вiйську. Але ось i вiн замаявся. I настав час Зеленському, знову порине в сон. I в ньому продовжувати здiйснювати подвиги, будучи гарненьким, босоногим хлопчиком.
  I це погодьтеся теж чудово!
  I iмператор ельфiв робив подiбне з великим ентузiазмом;
  Тепер хлопцi розiйшлися в рiзнi боки, щоб швидше завершити перемелювання рядiв армiї Країни Вранiшнього Сонця, що прикривають пiдступи до Порт-Артуру. Куропаткiн все ще зволiкав з наказом почати штурм, хоча на горi Висока бойова пара встановила триколiрний треколор, просто розфарбували картон i вдень його тепер добре видно. Але колишнiй мiнiстр оборони все ще виявляв нерiшучiсть. Хоча при цьому Куропаткiн не був боягузом. Пiд час вiйни 1877-1878 вiн показав неабияку хоробрiсть.
  Та й для покращення побуту простих солдатiв на посадi мiнiстра оборони зробив чимало, у крадiжцi не помiчено. Хоча боєздатнiсть армiї за нього не особливо зросла. Але Суворовської рiшучостi чи навiть авантюризму вiн не мав. Олександр Суворов воював дуже зухвало, постiйно балансуючи на межi повного розгрому. Однак дана природою iнтуїцiя дозволяла передбачати кроки ворога у вiдповiдь, його реакцiю i здобувати перемоги. Це в стилi Таля, який йшов на некоректнi жертви, ризикуючи поразкою, але здебiльшого вигравав... Але найкращi шахiсти свiту Таля розкусили.
  Мабуть, i Суворов проживи довше i якби йому битися з Наполеоном, був би побитим. Але турецька армiя, з якою бився Олександр Васильович надто вже вiдстала з усiх точок зору, а полководцiв призначали аж нiяк не за командирськими якостями.
  А пiд час вiйни з французами, у жабникiв надто вже молоде командування та надмiрна недооцiнка армiї ведмедя.
  Куропаткiн взагалi боявся наступати, вважаючи за краще сидiти в оборонi. Розраховуючи видно, що противник сам себе про редути перемеле. Ось iз таким полководцем вiйна виявилася програною.
  А Лея та Володимир Зеленський потрапили пiд обстрiл... Їх рятувала втiм, швидкiсть, коли безсмертнi воїни вривалися в бастiони i вже перемелювали всiх усерединi, майже непробивна шкiра i, зрозумiло, здатнiсть майже миттєво вiдновлюватися.
  Зеленський, зрубуючи чергового японського генерала, прогарчав фразу з "Горця", при цьому спльовуючи кров:
  - Маю залишитися тiльки один!
  Самураї падали вiд ударiв, а босi ноги хлопчаки-термiнатора залишали за собою цiлий орнамент стрибаючих i звивистих слiдiв.
  Красуня Лея, зачищаючи iнший залiзобетонний форт, пiдiрвала боєприпаси, змусивши злетiти в повiтря тисячi найпотужнiших знарядь. Слiдом за подругою i Володимир Зеленський повторив подiбний маневр.
  Лея схвалила:
  - Ти чудово вчишся пацан!
  Непереможний воїн вiдповiв:
  - Краще вчитися, нiж переучуватися!
  Потужнi пiдриви бастiонiв не залишилися непомiченими у лавах росiйської армiї. Генерал-ад'ютанту Куропаткiну доповiв генерал-поручик Зелений:
  - Ваше превосходительство. За нашими даними у ворожiй цитаделi вже давно вирує бiй, i навiть, що точно вибухнуло кiлька бастiонiв!
  Куропаткiн мляво вiдповiв:
  - Спокiй тiльки спокiй!
  Ну, прямо Карлесон, у якого зiрвало з петель дах. Хоча ситуацiя якраз потребує рiшучих заходiв. Генерал Зелений та Кондратенко наполягають:
  - Потрiбно вдарити негайно!
  Куропаткiн подивився крiзь окуляри на обох генералiв. Зелений ще молодий, а виглядає ще молодший за свої роки, швидкий рвучкий. Кондратенко брат героя Порт-Артура, теж iз молодого поколiння здiбних начальникiв. Звiсно, такi соколики рвуться у бiй. Та ще є категоричний наказ Iмператора та Государя всiєї Русi, Миколи Другого - негайно штурмувати мiсто-цитадель. I їжу зрозумiло, що царська скарбниця не зможе довго витримувати тягар такої важкої вiйни.
  Однак - не знаючи броду, не лiзь у воду! Потрiбно ж розiбратися, що до чого i де хтось атакує.
  Куропаткiн запитав Кондратенко:
  - А якi японськi частини вчинили стрiлянину?
  Генерал чiтко заявив:
  - Розвiдники повiдомляють, що з'явилися ангели - прекраснi юнак i дiвчина iз золотистим волоссям, що рухаються з неймовiрною швидкiстю, що коли рубають їх i розглянути не можна.
  Куропаткiн у шаленому темпi тричi перехрестився i промимрив:
  - То це виявляється знову ангели?
  Генерал Зелений тупнув пiдбором по пiдлозi:
  - Так саме! Небесна сотня!
  Куропаткiн навiть свиснув:
  - Ого! Господь не залишає Росiю!
  Кондратенко промовив:
  - Треба негайно атакувати ворога фельдмаршал! Або ми самi перейдемо у наступ!
  Куропаткiн мляво промовив:
  - Нi панове. Накази вiддаю я... Коли Боженька вирiшив нам допомогти, то грiх пускати солдатiв у м'ясорубку!
  Кондратенко логiчно зауважив:
  - Навiть в Iзраїлi Всевишнiй Бог вимагав, щоб євреї теж билися, а не отримували все задарма i без боротьби!
  Фельдмаршал на це вiдповiв:
  - Але сказано Апостолом Павлом, що служiння Бог не потребує людських рук!
  Вже генерал Зелений розлютився:
  - А чого тодi ви вище превосходительство, постiйно хреститеся, особливо коли поблизу рвуться снаряди!
  Куропаткiн вже почала сердитися:
  - А тому, що все вiдбувається з Божої волi. Тож давайте спочатку справимо молебень. А дерзiтимете пiд арешт обох!
  Iдея справити молебень загалом виглядала цiкаво. От нехай за всiх херувими вiддмухуються.
  Володимир-Сорванець i Лея вже трохи втомилися, та й бiльша частина справи вже виконана. Тож чомусь не освiжитися в морi, i не гарненько пропiсочити ескадру Того. Адже вона теж може вiдкрити вогонь, у тому числi з дванадцятидюймових гармат. А це калiбр у 306 - мiлiметрiв, що здатне завдати штурмуючим вiйськам вiдчутних втрат.
  Правда японцям у цьому випадку доведеться палити практично наослiп, через гряду. А бити прямим наведенням вони зможуть лише, коли бiй перейде в межi мiста.
  Найголовнiша мета це чотири броненосцi дванадцятидюймовими гарматами на борту.
  Лея струшуючи з себе прилiплу кiстяну крихту, запропонувала:
  - Може, трохи пiдрiвняємо нашi шанси. У того над ескадрою Рiздвяного перевага в гарматному бою, приблизно 1,8 до 1. Там ми трохи пiдрiвняємо спiввiдношення сил.
  Володимир Зеленський запитав воїнку Лею:
  - Почнемо iз флагмана?
  Принцеса заперечила:
  - З найсмачнiшого не починають! Добре, що ескадру шукати не треба. Переклацаємо ось першi два броненосцi.
  Володимир-шибеник хихикнув, вказавши мечем на корабель "Нутiлi", весело вигукнув:
  - А це мiй!
  Лея запропонувала напарниковi:
  - Але давай полежимо пiвгодини у водi для вiдновлення.
  Справдi, вiдпочинок не завадить. А Володимир Зеленський не втрачав пiд час короткої паузи часу. Зокрема, вдалося дещо цiкаве розглянути.
  У пiдвалi зiбралися змовники. Електрична лампа пiд стелею вiдкидає зловiснi тiнi. Тьмяно блищить знаменита лисина Ленiна, поруч кудлатий Коба, бiльш вiдомий свiтовi як Сталiн, далi морський офiцер в акуратному мундирi, поки маловiдомий лейтенант Шмiт, з чепурною борiдкою Бухарiн.
  Для повних зборiв не вистачає Троцького, але поки що вони з Ленiним у ножах. А так зiбралися найвпливовiшi бiльшовики, готовi влаштувати революцiю чи переворот, що завгодно аби здобути владу.
  Першим слово взяв Ленiн:
  - Архiважливо товаришi, за всяку цiну не допустити перемоги Самодержавства у його неправеднiй вiйнi з Японiєю. Справа революцiї потребує цього!
  Бухарiн, поплескуючи долонями i трясучись чорною, борiдкою, що прикрашає ще молоде обличчя, пiдтвердив:
  - Так ми маємо не дати самодержавству жодного шансу. Хай це пахне зрадою, але я скажу Мiкадо найкращий i головний союзник бiльшовикiв та свiтового комунiзму!
  Коба Йосип сердито буркнув:
  - Непогано сказано! Хоча це не пахне зрадою, а вже є сама зрада!
  Ленiн, вiн тодi носив псевдонiм Карпов зауважив:
  - Заради всесвiтньої революцiї часом доводиться йти на жертви. У тому числi й жертвувати частиною совiстi та власної душi. - Ульянов вiдкоркував, вiдгвинчуючи голiвку з нiмецьким пивом. Для красномовства слiд освiжити горло. Зробив пару ковткою та продовжив. - Думаєте, менi самому приємно бажати зла та поразки власної країни. Однак буду вiдвертим, революцiя можлива лише у разi серйозного послаблення режиму самодержавства. А що може послабити самодержавство сильнiше, нiж поразка у вiйнi?
  Коба вiдповiдно кивнув:
  - Та нiчого... Iнодi найвища мета вимагає жертв i жертв чималих!
  Ленiн продовжив фiлософiю:
  - Так ось, обговорювати мораль та фiлософiю атеїзму ми не будемо. Головне зовсiм не в цьому. Зрозумiло, що справа, яку ми починаємо, призведе до звiльнення трудящих i невiльникiв усiх країн i всього свiту. I те, що всi втрати нашої держави та iнших народiв будуть компенсованi сторицею. - Улянов зробив паузу i вже iншим тоном додав. - А якi конкретнi ми можемо зробити крок для поразки ненависного народу i нам самодержавства?
  Тут тонкий голос подав лейтенант Шмiд.
  - Гадаю спочатку вiдразу в кiлькох мiсцях пiдiрвати Транссибiрську магiстраль. Це фатально позначиться на постачаннi царських вiйськ у Манчжурiї.
  Коба немов лис посмiхнувся:
  - Браво хлопчик робить успiхи!
  Ульянов суворо погрозив "чудовому грузину" пальцем:
  - Не шали! Дуже навiть архiзанятна пропозицiя. Можна неабияк пiдгадати Куропаткiну.
  Шмiд продовжив:
  - А загалом мiй план передбачає пiдняти повстання на всiх кораблях Чорноморського морського флоту. Тодi армiя перейде на бiк трудового народу i Самодержавство вiдразу впаде!
  Коба iронiчно хмикнув:
  - Та швидше рак на горi свисне!
  - Коба перестати! - гаркнув Ленiн i додав. - Слiд i справдi пiдготувати та провести повстання у Чорному морi. А коли битий Куропаткiн побiжить вiд Порта-Артура, заколот у всiй армiї стане реальним!
  Шмiд визвiрився:
  - Та ми це зробимо як на духу!
  Слово взяв Бухарiн:
  - Найчисленнiший наш союзник на Землi. Селяни повставши, зможуть скувати всi сили Самодержавства. Нам треба вiдправити своїх агiтаторiв до сiл, вимагаючи дати селянам не лише землi, а й маєтки, все, що належить помiщикам!
  Коба iронiчно перебив:
  - Включно з їхнiми дружинами та дочками!
  Бухарiн хихiкнув:
  - I це також! Так просто, як це робив Омелян Пугачов - голова буде рубана, бар вiшати, а їхнє добро забирати собi i дiлити порiвну!
  Ульянов схвалив i цей заклик:
  - Правильно! Вiшатимемо їх усiх! До Пiвнiчного полюса!
  Коба запропонував:
  - Потрiбно максимально активно використати i розбiйний елемент. Зокрема з карних злочинцiв з'являються i зароджуються найсильнiшi та найудачливiшi революцiонери.
  Бухарiн енергiйно кивнув:
  - Саме так! Ми їх усiх притиснемо кримiнальнiстю!
  Ульянов стукнув кулаком по столу:
  - Терор, терор та ще раз революцiйний терор!
  Подальшу розмову "чудової четвiрки" розглядати не вдалося. Прокинувшись, слiд було перейти у практичну площину реалiзацiї переможної стратегiї. Зокрема, зачистити броненосцi вiд команд.
  Зеленський пiдплив до своєї мети, а Лея до своєї. Хлопцi, використовуючи пальчики руки та нiг, моментально пiднялися на свої кораблi-жертви.
  Володимир-шибеник уже не вiдчував гальм, як почав рубати всiх поспiль. На абордаж корабель насправдi класу лiнкора брати нескладно. Якщо, звичайно, ти бiльше, нiж людина. А так бiжи та рубай. А з такою надприродною швидкiстю проти тебе нiхто не має шансiв встояти. Бiйцi країни Сонця, що сходить, знову валятися розрубаними, причому плану у пари термiнаторiв простий. Дiстатись до вiддiлення боєприпасiв, потiм пiдiрвати боєкомплекти таким чином, щоб накрило i казани. Пiсля чого пошкодженому кораблю не залишиться нiчого iншого, як пiти на дно.
  Володимир Зеленський, розрубуючи i, цвяхом мечем, прорвався до боєкомплекту. Ну, то для нього окремi кулi, якi хлопчик збиває на льоту, або навiть кидає назад у супротивника. Боєкомплект перекинути у трюм, щоб пiдiрвалося днище лiнiйного корабля також iз його фiзичною силою нескладно.
  Нагрiта на березневому сонцi сталева палуба приємно лоскоче голi пiдошви хлопчика-термiнатора. А фугаснi снаряди начиненi шимозою вiдтягують плечi. Ти зiстрибуєш вниз, iгноруючи гвинтовi сходи i ось уже в потрiбному мiсцi. Тепер рознесе перегородки i рвонуть котли, проробивши такi дiрки, що навiть цей гiгант не вцiлiє.
  Цiкава ця рiч японський броненосець. Просторий i широкий корабель, велика товщина бронi, що прикриває палуби. А довгi i товстi стовбури гармат, здатнi лупити на пару десяткiв кiлометрiв, а то й бiльше... Шкода, але доводиться його вiдправляти на дно...
  Прогримiв вибух, i метал палуби, що ламається, врiзав хлопчику по ногах, високо пiдкинувши його над поверхнею. Пiсля чого пацан плюхнувся у воду i енергiйно погрiб, прагнучи пiти подалi вiд виру. Така махiна тоне.
  I броненосець Леї розколовся: чисто спрацьовано та синхронно. Тепер настав час топити i вцiлiли два броньованi лiнiйнi крейсери. Нехай Того, що завдав стiльки неприємностей росiйському флоту, теж вирушає на дно. Це стане наука всiм, хто зi зброєю в руках приходить на землю твоєї Батькiвщини.
  Володимир Зеленський енергiйно розгрiбає руками воду i присвистує:
  - Чи буде вам японцi розгром! Це вам не iгри в дурдом!
  Ось так само як i минулого разу, майже не торкаючись металу i бронi злiтаєш на палубу. Там i починаєш рубати в капусту, таких повiльних самураїв. Напевно, навiть у смолi застряглий павук у сто разiв спритнiший, нiж цi комашки з Країни Вранiшнього Сонця. Ось ти проносишся i зрубаєш i руки, ноги, голови... А тi лише осiдають. У кращому разi хтось iз них встигає вимовити:
  - Банзай!
  Володимир-шибеник хихикає i показує їм нiс:
  - Банзай не дерзай!
  Далi повторення колишньої комбiнацiї. Втiм, для рiзноманiтностi, Зеленський стрiмко навiв уже заряджену дванадцятидюймову гармату i всадив заряд у найближчий лiнiйний крейсер. Влучення виявилося точним, а фугасний японський заряд викликав на палубi велику пожежу.
  Юний воїн звернув увагу, що дiйсно при попаданнi твору промисловостi країни Вранiшнього Сонця багато виходить вогню та диму. Що, звичайно, полегшує пристрiлювання. Враховуючи, що самураї вже воюють з Росiєю давно, їхня бойова ескадра i справдi має якiсну перевагу.
  Чи правда багато зможуть домогтися японцi, втративши всi свої великi кораблi?
  Флагман Того iз запiзненням сигналить вiдхiд. Але це дiйсно рiшення, яке не приносить користi. Величезний броненосець вибухає, а за двi секунди рве i корабель на якому знаходиться Володимир Зеленський. I знову обидва вiдважнi воїни викинутi ударною хвилею...
  Лея репетує на всю горлянку:
  - Щогли морського хокею: Росiя проти Японiї - рахунок чотири нуль!
  Дiйсно, тепер у Японiї в строю немає жодного броненосця. Щоправда, ще цiлих вiсiм крейсерiв лiнiйного класу. I чи є вибiр, топити їх чи не топити?
  Зеленський вирiшив логiчно:
  - Куй залiзо поки гаряче! Тобто топимо їх!
  Лея iз цим рiшенням погодилася:
  - Чого дрiб'язатися. Може, наступного разу для нас i не буде!
  Володимир-Сорванець логiчно заперечив:
  - Думаю, буде! Бог любить трiйцю!
  Але все одно поплив. До фортецi-цитаделi вони можуть i вночi повернутися. Це нiкуди не втече вiд них. А якщо Куропаткiн вiзьме твердиню i без їхньої участi, то краще. Дiйсно, не все ж таки їм одним робити. Ось навiть цiкаво, що нащадки скажуть про цю дивну вiйну з Японiєю? Вважають її славним дiянням, або навпаки освистають, як виграну за рахунок виключно надприродних сил!
  Але Зеленський легко спiткав свою чергову жертву лiнiйний крейсер. Зовнi вони дещо вiдрiзняються вiд броненосцiв. Зокрема, трохи менше бронi i замiсть дванадцятидюймових гармат десятидюймовi, зате набагато кращi ходовi якостi. Але також це ще посудини лiнiйного класу. А далi йдуть середнi та легкi крейсери.
  Юнак тут трохи змiнив тактику i, перерубавши самурайських матросiв, пiдiрвав боєкомплект так, щоб лiнiйний крейсер закопався у воду носом i пiшов таким чином на дно не вiдразу, а поступово перевертаючись.
  Можливо, Володимиру Зеленському захотiлося в такий спосiб урятувати вiд загибелi хоча б частину екiпажу. Справдi, куди вiн мiг сунути стiльки вибухiвки... Лея ж нахилила свiй крейсер на борт.
  Дiвча гордо вiдзначила свiй успiх, та й напарника теж:
  - Рахунок шiсть - нуль!
  Зеленський проспiвав:
  - I летiли додолу самураї, пiд натиском стали i вогню!
  Новi морськi жертви... Та пiд нещасливою зiркою схоже народилися японцi, якi вирушили в цей похiд. I навiть вiсiм мiльйонiв богiв у їхнiй релiгiї синтоїзм їм не допомагають.
  Володимиру-шибенику лiнiйний крейсер представляється картонкою, яку потрiбно потопити. Вiн навiть вирiшив спробувати дещо iншу тактику, а саме проникнувши у трюм розрубати там дно мечами. Адже в нього чарiвний метал, захоплений у нiндзей та чаклунiв. А отже, має пройти операцiя.
  I що ж... Вдається, лiнiйне залiзо лопається... Потрiбно для гарантiї затопити три вiдсiки. Хлопчик-термiнатор iз усмiшкою заявляє:
  - Ось ми тому кораблi...
  Щоб ударами меча потопити лiнiйний крейсер потрiбно й справдi мати надлюдську силу i неабияку фантазiю.
  Лея волiє куди простiше, розмiрковуючи, що повторення, мати вчення. А якщо так, то буде противник затоплений вибухом.
  Войовниця-богиня пiднiмає вгору великий палець i промовить:
  - Ось уже вiсiм нуль!
  Зеленський вигукує:
  - Але ж це просто чарiвно!
  Залишилося ще чотири жертви... Їх треба потопити якось, щоб не з'явилося це надто пересiчною справою. Вигадати щось особливе, неповторне. I хлопцi не змовляючись, чинять так. А саме захоплюють керма управлiння ... Адже кораблi благо i так йдуть повним ходом, а значить з ним впоратися не так вже й складно. А так захоплюєш керма управлiння i йдеш на таран... Лiнiйнi крейсера кораблi новi, але є чимало в японському флотi посудин застарiлих, якi не мають шансiв уникнути прямолiнiйного тарану. А якщо на великiй швидкостi стикаються в морi кораблi та ще й з металу?
  Тодi вiдбувається наступне, страшний гуркiт, скрегiт бронi, лопаються сталевi листи в обох посудин. Десятки i сотнi матросiв з перекошеними жовтими обличчями гасають по зламаних палубах, їхнi вузькi очi вилазять на лоб, а з пащ з вибитими зубами вилiтають потоки блювоти та кровi.
  I падають японськi бiйцi за борт, потрапляють у пiни потоки, якi разом пожирають їх. А кораблi починають швидко тонути, захоплюючи у глибини безлiч життiв.
  Лея з усмiшкою заявила:
  - Це ще добре, що японцi не беруть на борт жiнок та дiтей.
  Зеленський iз цим охоче погодився:
  - Та у самураїв не прижився культ амазонок. Щоправда жiнки-нiндзя у них, здається, є!
  Юна воителька-богиня пiдбила пiдсумок:
  - Дванадцять нуль на нашу користь... Але ще залишилися два останнi лiлiйники. Що з ними робити?
  Володимир-Сорванець просто запропонував:
  - Давай їх вiдведемо в порт Далекий. Вiн зараз пiд контролем росiян, а два чудовi, новiтнi крейсери значно прикрасять наш флот!
  Лея з цим охоче погодилася:
  - Та й це найкраще рiшення!
  Хоча про японцiв i йде слава як вiн незламних бiйцiв, але моральний ефект вiд лютих ударiв двох суперангелiв, перевищив найсмiливiшi очiкування. Дiйсно якщо тобi доводиться битися не з людьми, а з iстотами подiбними до найреальнiших богiв, а може навiть i демiургiв, то мужнiсть навiть бiйцям Країни Вранiшнього Сонця може вiдмовити.
  Тому пiсля того, як Лея на одному крейсера, а Гришка на iншому зрiзали найзатятiших офiцерiв, iншi матроси та механiки вважали за благо пiдкоритися цим надiстотним. I обидва лiнiйнi крейсери попрямували в порт Далекий, який японцi вiддали пiсля свого недавнього розгрому без бою росiйської армiї.
  Володимир Зеленський подумав, що все ж таки авторитет разючої сили це i є авторитет. Ось, наприклад, у ходi битви пiд Халхiн-Голом, скiльки грiзна радянська армiя змогла взяти в полон японцiв? За радянськими даними 476 осiб, за iншими пiзнiшими розрахунками близько 200, а в результатi взаємного обмiну, японцям повернули всього 88, тобто так мало повернулося на Батькiвщину.
  Тобто самураю виявили твердiсть. Втративши за радянськими даними, вбитими близько двадцяти тисяч людей.
  Для порiвняння радянська армiя втратила вбитими (крiм померлих у полонi) в ходi Другої свiтової вiйни майже стiльки скiльки i полоненими.
  I це при тому, що НКВС жорстоко розправлялося iз сiм'ями тих, хто здався в полон.
  Отже, стiйкiсть японських солдатiв не перебiльшена. У ходi росiйсько-японської вiйни вiйськовополоненими японцi втратили в сто разiв менше солдатiв, нiж росiяни!
  Але, правда, частково це викликано тим, що росiйська армiя не виграла жодної великої битви. А без перемог немає й полонених.
  Втiм, буває i в армiї, що настає, багато солдатiв опиняються в полонi.
  Зеленський через примiтивну рацiю сказав Леї:
  - Може таки бiлий прапор пiднiмемо, а то нас потоплять7
  Лея заперечила:
  - Пiд бiлим прапором плаватиме ганьба. Краще давайте триколiрний росiйський над головою!
  Юний воїн зауважив:
  - А, на мою думку, Андрiївський з хрестиком буде вдалим!
  З рахунком чотирнадцять нуль морської щогли з Японiєю завершено i тепер можна не тiльки вiдвести, трофейнi кораблi до себе, а й заспiвати. Володимир Зеленський на всю горлянку погнав переможну пiсню:
  Морей, океанiв великi простори
  Ми їх борознили пiд триколiрним прапором!
  Бiйцi пiдкорювали вгору пручi гори,
  Орли оголошували гуркотом переможним!
  
  Воїнiв росiян визнала планета,
  Мечами, багнетами ворогiв вразили!
  Змогли скинути ярмо фашизму з пiвсвiту,
  Закiнчили ходу з перемогою у Берлiнi!
  
  Приперлися нацисти на горбатих танках,
  Погрожують знищити всi росiйськi ниви!
  Але мiцно молотять виродкiв проклятих,
  Щоби жити нашим дiтям без ярма щасливо!
  
  Ми дiти Вiтчизни, що у свiтi всiх вище,
  Народилися, босики кумач розминаючи!
  За нас заступався на лайку посилаючи Всевишнiй,
  I Боже довiв до квiтучого у радостi Травня!
  
  Немає частки бiйця, i пiднесенiшого серця,
  Що дарує мрiю, та народження згори!
  Вiдкрийте до безсмертя славнi дверцята,
  Але якщо в засiдцi сидите, базарте тихiше!
  
  Є вовки та вiвцi, але ви пастухи всесвiту,
  I частка у вас донести до нащадкiв наказ!
  Щоб вести справу, до кiнця творення,
  Щоб вiчний вогонь у твоєму серцi кохання не згас!
  
  Хто знає, де куля ворога зупинить солдата,
  Але все ж у бою смерть краща за хвороби гнилих!
  А якщо загинув, то твiй друг зламає супостата,
  Не буде терпiти, адже в полон женуть дiвчат босих!
  
  Про росiйська частка, вiйна та пожежа за вiйною,
  Хто хоче на вiдпочинок, тим немає мiсця, знайте в раю!
  Ось у змову вступив пекельний Сем iз Сатаною,
  Погрожувати: я атом обрушу i град розiб'ю!
  
  Але проти ракет, теж буде захист,
  I ядернiй бомбi не гримнути Москву...
  Ми зможемо на танках дiстати паразита,
  А нуднi пiснi про полеглих вганяють у тугу!
  
  Продатися за грiш не росiйська частка,
  Адже кожен iз нас це воїн великий!
  Не вiрте, що Бог уже розставив нас у ролi,
  Насправдi ти сам виття вирiшуєш наскiльки крутий!
  
  Бували провали, бували розгроми,
  Траплялося, як зайцям вiд страшних вовкiв вiдступати!
  Але якщо почнеться вiйна - будемо знову,
  Громити в пекельному ритмi жорстоку люду рать!
  
  Не заради вiйни, ми, повiрте, гру починаємо,
  У нас немає iншого покликання, як мило дружити!
  Ми братнiй народ, а не Авель та Каїн,
  Для нас птах - пiсня, а зовсiм не жирна дичина!
  . РОЗДIЛ Љ 19.
  Володимир Зеленський знову перескочив увi снi на iншу лiнiю видiнь. I вiн теж дуже крутий, босоногий, i дуже агресивний хлопчик. Тiльки в дещо iншому свiтi. I це треба сказати дуже здорово, i по-справжньому круто.
  Володимир Зеленський задумався, дуже спокусливим виглядав шлях напасти на охорону, перебити їх, використовуючи два мечi, звiльнивши рабiв. З iншого боку, вiн ризикував своєю головою, цiнною для повстання, тим бiльше, чи невiдомо впоратися вiн сам. Адже їх довкола сотнi, а сам вiн фактично хлопчисько хоч i дуже сильний.
  Можливо, цi коливання зайняли б багато часу, як принижений принц зупинився i спитав наглядача зухвалим тоном:
  - Судячи з сонця, нам час пообiдати.
  Той подивився:
  - Та не тобi щегол нам вказувати! Є наказ зв'язку з повстанням скоротити вам пайку, i ми цьому наказу слiдуємо щеня!
  - Далi наглядач почав бити i без того закривавленого принца. Поруч тi ж кати били десятирiчних новачкiв, доведенi до знемоги тяжкою роботою хлопцi впали i тепер їх молотили з явним намiром забити до кiнця. Плетi хльостали по худих спинах голодних хлопчакiв, потiм нелюди били по ногах i подряпаних i збитих об щебiнь босих п'ят дiтей. Хлопцi валялися на гострому каменi, а їх по-звiрячому били i топтали ногами. Шестирукi не знали жалю, ламаючи кiстки. Тут навiть Володимир-Сорванець не витримав:
  - Ви сволоти! Особливо iномирцi! - Так знущатися з дiтей! - Говорячи, вiн стрибнув у їхнiй натовп одним прийомом "Розсерджений вiяло-млин" зваливши двох багаторуких ублюдкiв.
  Зовнi юнак сорока п'яти рокiв, схожий на хлопчакiв i виглядав рокiв на чотирнадцять не бiльше, такий же напiвголий подряпаний кущами, вiн немов повсталий раб. Злiсть збiльшила сили, i пацан з одного замаху перерубував могутнiх стражникiв. Клинки разом скривавилися, бойовий Володимир Зеленський пiдстрибував, i бив ногами застосовуючи прийоми карате з техногенних галактик, кидаючи в нокаут противникiв. Спритно ухилившись, вiн стопою в стрибку зарядив командиру наглядачiв Бедеру Аслафанi, зламавши щелепу, бризнула кров. Потiм люто зарубав з ходу чотирьох бiйцiв трьох шестируких i одну людину або точнiше нелюда в людськiй плотi.
  Хлопчаки сприйняли його появу з радiстю i радiсно кидалися на найближчих тюремникiв. Вони натовпом збивали їх з нiг, вiдбирали зброю i вбивали, заколюючи жертви, або розбиваючи їм тупi голови кувалдами. Принц був одним iз перших, хто приєднався до бою, використовуючи довгий ланцюг, хлопчик врiзав нею найближчого вартового по головi. Вiдлетiли розбитi мiзки. В азартi вiн кричав:
  - Повстанцi прийшли нам на допомогу, тепер влада повернеться до законного трону.
  Рештi хлопчакiв було наплювати на владу або на те, наскiльки з юридичного погляду законнi претензiї напiвголого, не раз битого спадкоємця престолу. Пацани просто билися, адже вони хотiли лише свободи, i розправитися з ненависними гнобителями.
  - Хай живе нове свiтло! Слава назавжди звiльнили рабiв Наташi та Алiсi! - прокричав один iз повсталих хлопчикiв.
  Iншi дружно це пiдхопили. Наглядачi зазвичай такi смiливi i крутi перед слабкими, почали розбiгатися, їх переслiдували, молодшi бiйцi кидалися пiд ноги, кидали камiння. Принц особисто жбурнув валун, який знiс пiдлогу голови капiтановi Хатарарi.
  - Ми переможемо, кричали вони.
  А ось Володимиру Зеленському довелося погано, на нього налетiла цiла дюжина добре пiдготовлених бiйцiв iз числа найманцiв. Їм вдалося поранити юнака i пошкодити одну з нiг. Кульгаючи вiдважний Володимир-шибеник вiдступав, вiн розумiв, що йому загрожує загибель, проте, зробивши випад, примудрився звалити ще двох супротивникiв, застосувавши прийом "загиблий метелик".
  Його, проте, тiснили, знову поранили, цього разу в плече, правда, в слизь, юнак встиг вiдскочити. Ось вони, ветерани, вже маючи значний досвiд битв, зайшли зi спини, рiзким випадом ледь не пробивши лопатки. Юний повстанець при цьому випустив меч, i його права половина виявилася зовсiм беззбройною. Тодi Зеленський, згадавши, як його навчали, схопив пальцями ноги камiнь i шпурнув його в обличчя горилi з шiстьма руками.
  Удар точно потрапив у око, монстр заревiв, впустивши мечi. Безстрашний Зеленський пiдхопив найдовший блискучий клинок i вразив наче в серцi. Пiсля чого вигукнув:
  - Ось так чудовисько отримуй!
  Iншi трохи розгубилися, i хлопець зрубав голови, ще трьом, змусивши решту перейти до оборони.
  Коли ти володiєш iнiцiативою, все здається дуже простим, противник зовсiм не небезпечний i тобi лишається його просто добити. Ось упав один боєць iз вiдсiченою головою, потiм iнший iз пробитим серцем. Потiм юнак, вивернувшись витонченим прийомом, потрiйний хрест вiдсiк спочатку кисть, потiм горло, а наступним вiстрям меча врiзав по потилицi. Потiм стрибнув i довбав у груди, ногами ламаючи кiстки. Нападники здивувалися, незважаючи на свiй досвiд, адже це ударний гвардiйський загiн, який прямував на лов ватажкiв повстанцiв, а не просто охороняти каменоломнi. Але найманцi були враженi, як це практично ще хлопчик, перемагає цiлу групу не слабких чоловiкiв.
  - Ти вилюдок пекла! - Вимовив один iз них. - Де тебе диявол так навчили битися?
  - У яслах! - зухвало вiдповiв смiливий вояка Володимир Зеленський.
  - Ми тебе схопимо, в полон i не вбиватимемо, а закуємо в ланцюг i попрацюємо батогом по спинцi. - Вимовив iнший воїн. До цього часу раби перебили наглядачiв i, бачачи, що юнак б'ється один iз натовпом, прийшли на допомогу Зеленському.
  Садисти-негiдники, i найманцi-гвардiйцi кинулися тiкати, спритнi хлопчаки наздоганяли їх, вбиваючи, вражаючи в спини, використовуючи захопленi мечi.
  Володимир Зеленський випереджав їх усiх, бо за втечу жорстоко карали весь загiн, раби тiкали рiдко, тому бiльшiсть iз них було без ланцюгiв - берегли метал, та й коштують пута дорого. Це надавало загартованим у важкiй роботi тiлам рухливiсть, наглядачi навпаки були, як правило, старими i лiнивими, що пояснювало легку здобуту над ними перемогу. Лише найманцi могли становити серйозну небезпеку, але Зеленський iз ними вже справлявся. Хлопчик навiть висловився:
  - Немає нiчого небезпечнiшого, власного страху, вiд нього не рятують нi стiни не сторожа i лише вiра i воля здатнi здолати боязкiсть!
  Добивши останнього супротивника iз чотирма руками, Зеленський витер об траву густо закривавленi мечi. Потiм рушив назустрiч хлопцям. Хоча багато особливо юнакiв старших рокiв шiстнадцяти були вищими i бiльшими за нього, вони розступилися з повагою. Принц, вiн був зростом з Володимир-Сорванцем, запитав першим.
  - Ти з армiї месiй-предтеч?
  - Та я командир одного з загонiв! - гордо вимовив Зеленський i пихато додав. - А який боєць ви й самi бачили!
  - А я принц, i маю серйознi права на престол. - Вимовив босоногий молодик-сановник.
  - А хто не будь, крiм тебе це знає! - спитав, кривлячи обличчя в iронiчнiй усмiшцi Володимир Зеленський.
  Принц озирнувся, шукаючи пiдтримки у хлопцiв. Тi вiдверталися i соромилися. Але найяснiша особа з вимушеною спиною i пов'язкою на стегнах не здавалася:
  - I все-таки я законний спадкоємець престолу i давно чекаю на звiльнення, а також вiрних менi людей, що посадять законну владу на трон.
  Володимир Зеленський, що знав собi цiну, зневажливо пирхнув i промовив гучним голосом природженого командира:
  - Особисто менi влада не потрiбна, а тобi, якщо ти так уже хочеш. - I iронiчно додав, показуючи на натертий сталевим кiльцем ланцюга праву кiсточку хлопчика. - Втiм, ти ж нiчим, окрiм знака каторжника, що бiжить, не вiдрiзняєшся вiд iнших хлопчакiв, хто повiрить, що ти спадкоємець.
  Принц тут трохи теж знiяковiв, але постарався зберегти певний тон:
  - Маю зберегти мiй портрет i мої документи, свiдки, зрештою.
  Юний ватажок повсталих сухо вiдповiв:
  - Перевiримо. Обов'язково перевiримо!
  Поява ще одного претендента на престол не втiшила честолюбного Зеленського, вiн розумiв, що це може породити новi проблеми.
  Незабаром їх наздогнала низка хлопцiв на маленьких конях, а також бiгли. Юнак привiтав їх, раби, що повстали, змiшувалися з ними. Потiм вони рушили, визволяючи дiвчаток. Цi юнi особи так само експлуатувалися нещадно, а багато хто навiть помирав вiд побоїв. Дiти одним наскоком перебили охорону, а потiм зняли ланцюги з дiтей. Потiм пiдiйшов до авангарду загону, у ньому йшли Наташа та Алiса. Трохи далi, що отримала в очах народу нижчий ранг, зате найбiльша i найсильнiша з них Анжелiка. Зростанням у метр дев'яносто три, i не менше центнера вагою, вона й справдi виглядала швидше амазонкою, нiж святою. Та й у її волоссi кольору полум'я, що палає, занадто багато пекельного, як дияволицi. А ось медовi блондинки Наташа та Алiса з ангельськими стрункими обличчями незважаючи на всю мускулатури фiгурами, куди краще вписувалися в уявлення народу про посланцiв з неба. Про Марiю i Ладу. Дiвчата йшли пiшки, фактично бiгли босоногi кам'янистою дорогою (як до речi i належить богиням-предтечам християнським святим!), особливо гарячилася юна Алiса, їй найкращому снайперу всiх часiв i народiв, i плюс ще Другої свiтової вiйни, дуже хотiлося посiктися.
  Дiйсно коли лупиш клинком, то меч вiдчувається куди жвавiше i гострiше, нiж курок снайперської гвинтiвки.
  Бiльш серйозний спротив вони зустрiли бiля срiбних копiй. Тут стояв цiлий армiйський полк. Природжений розвiдник Володимир Зеленський знову був першим, пiднявшись на дерево, вiн бачив, як трудяться тисячi дiвчат i старших жiнок. Всi вони невiльницi очевидно м'язистi i худi, жирок при такiй роботi не нагуляєш та й годують переважно пiдгнилими овочами i фруктами, що вдосталь ростуть в такому м'якому клiматi. Жiнки також спiтнiлi i напiвголi в бiльшiсть в одних пов'язках на стегнах, вiчний пiдлiток Слава мимоволi залюбувався мiцними грудьми дiвчат, а також голим шоколадним i струнким нiжкам, але потiм вiдiгнав вiд себе лоно. Сам собi сунув кулак пiд нiс i промовив з настановою:
  - Не час вдаватися до солодких мрiй, треба спочатку звiльнити їх.
  Втiм, хлопець не ризикнув нападати першим, хоча його й обурило те, що наглядачi грубо мацали дiвчат, смикали їх за волосся, били батогами.
  - Ось роки! - прошепотiв юний воїн.
  Вони, сам Зеленський та дiвчата-термiнатори пiдповзали до ворогiв повiльно, намагаючись бути непомiченими. Пара собак правда могла пiдняти тривогу, але їх уловили арканами i закололи. Володимир Зеленський особисто застрибнув за спину i уклав двi години, ще по двi прибрали Алiса та Наташа, а зовнi масивна Анжелiка зi швидкiстю кобри зрiзала одразу трьох. Тепер уже нiчого не могло перешкодити повстанцям. Перебравшись за вал, вони наче лавина обрушилися на табiр, почалася рiзанина та рубка. Алiса використовувала прийом "Культиватор бабакiв" широко розставивши два довгi меча i вирубуючи великi простори. Така смiлива тактика, не могла не увiнчатися успiхом, солдати лягали по нiй, як жито пiд серпом. Наташа, Анжелiка та Володимир Зеленський втiм, не поступалися їй у доблестi, один йшов правим флангом, друга лiвим. Командир полку граф Фiллiт, не бажаючи змиритися з ганебною поразкою, тим бiльше, що проти них в основному боролися хлопчики i трохи дiвчат, з десятком добiрних воїнiв атакував найтендiтнiшу на вил з войовниць Алiсу.
  Вельможа ревiв, немов шалений слон:
  - Ти бiлобриса сучка зараз отримаєш.
  - А ти нiби граф, а так не навчився розмовляти з дамами. - Дiвчина стрибнула i спробувала врiзати йому в пах, але промахнулася i потрапила в прикритий бронею живiт, не обережно вивихнувши палець великої ноги.
  - Якi стегна пробурмотiв воїн, дивлячись на голоногу мiсiю. - Його хвилинна розсiянiсть коштувала голови, меч чарiвної Алiси безжальний.
  Потiм дiвчина вiдiйшла убiк, вiдстрибуючи, як пантера.
  - Затиснiть її сильнiше, прикривайтеся щитами, треба взяти у кiльце. - Командує Фiлiт, граф сам дуже досвiдчений вояка, i один iз найкращих клинкiв iмперiї. Зробивши стрiмкий випад, вiн зачепив Алiси, подряпав ледь прикрите стегно.
  - А ти хам! - Дiвчина б'є з розвороту у щит i рубає зверху мечем. Але саме її сильний удар перекидає графа, рятуючи цим життя. Тодi Алiса змiнює тактику, б'є воїна, що стоїть праворуч, перерубавши потилицю.
  - Ось б'ють росiйською! - Говорить вона i клацає мовою.
  Бiйцi розбiгаються, але ось спритний офiцер, впавши, б'є її шаблею по голих ликах.
  - Ось чорт! - кричить дiвчина i намагається потрапити в гадюку, що ужалила її. Але офiцер iде, iншi солдати закривають його щитами. Тодi Алiса пiрнає, одним мечем лупить у голови, другим по ногах. Декiлька бiйцiв валяться пiдрубаними.
  - Дерева рубати, важче! - Каже, скелячи зуби Алiса. Потiм знову стрибає i на льоту зрубує ще двi голови, а немов виточеною з мармуру босою п'ятою так урiзала в шолом, що зламалися хребцi. Потiм вiдтворює подвiйне сальто, опиняючись за спиною солдатiв, i рубає, трощить їх у тил.
  Результат бою втiм, не зрозумiлий, оскiльки дiтям важко перемагати важчих закутих у лати воїнiв, щоправда тут велику роль грає рухливiсть, а швидкiсть часто б'є масу. Крiм того, для найменших хлопчикiв i дiвчаток Володимир Зеленський вигадав просту, але ефективну зброю, рогатку з отруєною голкою. На не найбiльшiй дистанцiї не так вже й важко потрапити в незахищене обличчя чи руки, ноги. Та й у спеку незручно носити важкi лати, багато воїнiв борються без них, унаслiдок чого вразливi. Бойовик-повстанець Володимир Зеленський швидкий як вiтер, пiдригує i б'є ногою в голову, потiм вiдбиває напад одразу двома мечами та знову стрибок ударом колiном у пiдборiддя. Щелепа хруснула. Поруч бореться претендент на корону. На вiдмiну вiд Зеленського його шкiра навiть на грудях покрита слiдами вiд батога, як часто його пороли, проте принц фехтує двома шпагами дуже витончено, видно, що його навчали найкращi вчителi. Щоправда, вiн не такий швидкий, як Володимир Зеленський, дається взнаки вiдсутнiсть бiологiчної iнженерiї, i унiкальної космiчної школи фехтування, але його швидкостi вистачає, щоб перемагати.
  - Ти б'єшся як принц! - зауважив, скелячись, Володимире Зеленському. - Тiльки ваш рiд менi не вiдомий, i якi у нього права на трон?
  Юний спадкоємець престолу швидко вiдповiв:
  - Найпрямiшi та найвiрнiшi. Наш рiд давнiший за нинiшнiй царський, мої предки були першими поселенцями на це територiї.
  Вiдвернувшись до розмови, принц пропустив один удар, кров пофарбувала щоку. У досадi хлопчисько сварився.
  Зеленський попереджає:
  - Ух, так i загинути недовго будьте уважнi до вашої високостi.
  Принц не зовсiм до мiсця, може, дається взнаки захопленiсть битвою, вiдповiдає:
  - Я обiцяю, що правитиму справедливо.
  Володимир Зеленський важко зiтхає:
  - На жаль, усi монархи дають такi клятви, але не всi тримають.
  Тут принц, що нещодавно вибрався з рабства, без п'яти хвилин невiльник, як брякне:
  - Ти менi подобаєшся, я зроблю тебе своїм улюбленим пажом, вiрнiше головним над усiма пажами!
  Володимир-шибеник на це тiльки хихикнув:
  - Це дуже втiшно! Але мене це не цiкавить. Вiддаю перевагу повнiй свободi золотiй клiтцi.
  Принц оцiнив вiдвертiсть:
  - Ти дуже хоробрий хлопчик, як твоє iм'я!
  Юнак вiдповiв, добиваючи подобу горили:
  - Володимире, а прiзвище Зеленського.
  Принц тут як прокричить:
  - Так ось Соколику, Зеленський, тепер ти герцог! - Патетичний жест. - Слухай кажи Пантократор законний iмператор Гармонiї! Офiцiйний указ вийде завтра.
  Володимир Зеленський, який не вiдрiзняється тактом, зауважив:
  - Але ваша величнiсть, поки у вас немає королiвства i подiбна милiсть в устах схожого на раба хлопчика, виглядає знущанням.
  Принц зневажливо пирхнув:
  - Ти теж одягнений як раб, тiльки шкiра надто гладка. Тебе що жодного разу не поранили.
  Володимир Зеленський хихикнув у вiдповiдь, злизав зi щоки кров:
  - Ранили i не раз. Це багато хто дивує, але шрами на менi зникають.
  Принц здивувався:
  - Ти чаклун?
  Володимир Зеленський пiдтвердив:
  - Майже у мене змiнили природу!
  Тут пролунав мушкетний пострiл, i куля потрапила крутому воїну Славi в живiт. Хлопчик вигукнув:
  - Ох, як боляче! I навiщо я заговорився.
  - Це смертельне поранення, вiд нього вмирають, довго та болiсно. - сказав iз спiвчуттям принц.
  - Але не для мене! За кiлька годин заживе, треба тiльки вийняти кулю.
  Корчачись вiд страждань, Володимир Зеленський вiдскочив назад i, перемагаючи сильний бiль, засунув руки у виконаний шматком металу отвiр.
  Пiдчепити кулю було нелегкою справою, пальцi ковзали в кровi, рятувала природна спритнiсть. Та вiдрослi нiгтики теж, от коли радiєш, що ти не осiв серед дворян. Шматок свинцю трохи сплющився i був гарячим. Зеленський пробурмотiв:
  - Сховаю я його, потiм виллю серце як спогад про подвиги в цiй пiвкулi.
  За його вiдсутностi воїни пробували, було перейти в контрнаступ.
  Але тут до повстанцiв пiдiйшло пiдкрiплення хоробрий Максимко, на конi-ящiрцi разом з Анжелiкою увiрвався до лав. Його мечi клацали, як блискавка. Зовнi схожий на скромного юнака-пiдлiтка, Максимка Генералов цього разу начепив загостренi сталевими пластинами чоботи i тому кожен його удар був смертельний. Хоч i неприємно в таких колодках при клiматi екваторiальної Африки, проте ефективна поразка забезпечена:
  - Як у всiх росiйських казках з'являється Святий Максимко i, нападаючи на сокол, перемагає. - Генералiв тепер був у особливому запалi. Вiн навiть не вкладався в удар, здавалося, що мечi навiть не торкаються, а воїни падають.
  Хоча здавалося, що може вирiшити один солдат, але моральна дiя на ворогiв була дуже серйозною. Тим бiльше перев'язавшись, i поранений у живiт Володимир-хлопчик вступив у бiй. Пара-трiйка жорстких ударiв i завалилися черговi бiйцi з урядового пiдкрiплення, що прибуло до поля.
  Алiса тим часом отримала ще одну рану в плече, але спритно вивернулась, її очi виблискували вiд гнiву. Зарубавши ще трьох бiйцiв, вона зiйшлася iз графом Фiллiт де Махаон.
  Її противник мав гарну реакцiю i вважався одним iз кращих фехтувальникiв у всiй армiї. Бачачи, що Алiса перевершує його в силi та швидкостi, вiн просто вiдступав, не даючи себе наздогнати. Крiм того, на шляху у дiвчини траплялися все новi i новi солдати, полк, що прибув, був посиленим, крiм iншого, тут бився ще цiлий батальйон iмператорських гвардiйцiв. По невгамовнiй Алiсi кiлька разiв намагалися вистрiлити з мушкету, але промахувалися, дiвчина дуже швидко скакала. Потiм вона прорвалася до мушкетерiв i стала звiдти валити їх. Кiлька солдатiв виявилися зарубанi на мiсцi.
  - Що не вiруючi! Вам ще потрiбнi докази моєї святостi? - сказала бiла дияволиця.
  Тi лише не виразно мукали у вiдповiдь, не будеш особливо балакучий, коли тобi перерiзали горло або надрубали хребет. Один iз солдатiв, судячи з вiдсутностi бороди i легкого гармати пiд носом, новобранець, став на колiна i благав.
  - Мила дiвчина! Я визнаю тебе богинею! Не вбивай мене.
  - Правильно сказати мiсiєю, але я прощаю! Цiлуй ступню. - Дiвчину сунула свою босу, запилену нiжку, вкриту декiлькома легкими подряпинами. Воїн поцiлував її та почервонiв.
  - Ви так красивi! - прошепотiв.
  Войовниця, злегка перевiвши дух i продовживши атаку, вiдповiла:
  - Месiя i має бути прекрасною, а ти, якщо хочеш жити, приєднуйся до нас.
  Хлопець розгублено ляпнув:
  - Як?
  Войовниця вигукнула:
  - Вiзьми меч i рубай солдатiв!
  Тодi хлопець благав:
  - Краще вбийте мене, але я не пiдiйму руку на своїх товаришiв.
  Алiса виявила свою легендарну доброту, яка її прославила на всю армiю:
  - Добре я це врахую, допоможи менi зловити графа, без нього ваш полк здасться i це дозволить уникнути зайвих жертв.
  - Тодi я готовий. - Пiдвищивши голос, вiн прокричав. - Сер Фiллiт, я тримаю, її допоможiть.
  Вiн i справдi схопив Вегу i вдав, що бореться з нею. Насправдi розпалений хлопець, з жаром цiлував її нiжки, не звертаючи уваги, на прилиплий до кровi пил. Граф, що ховається за спини, виринув i закричав:
  - Не вiдпускай, я доб'ю її!
  Вiн побiг, розмахуючи шаблею, ось клинок майнув над золотокудрою голiвкою Алiси. Та в останнiй момент, ухилилася i дуже врiзала п'ятою пiд колiно графа, а лiктем у щелепу, так що вилетiло не менше п'яти зубiв.
  - Що шакал хотiв приборкати тигрицю. - тицьнула ногою Фiлiта, що втратив свiдомiсть.
  Потiм стала в позу переможця сильного суперника бiйця i крикнула на всю горлянку:
  - Солдати та офiцери, ваш командир убитий, становище безнадiйне. Якщо хочете зберегти своє життя, то не повiльно здавайтеся в полон. I тут мiсiя дає слово, що нiкого з вас не уб'ють.
  - Я пiдтверджую це! Усiм гарантую життя! - додала Наталка - А тим, хто добровiльно приєднається до нас честь та свободу.
  - Як звати тебе юнак? - Усмiхаючись, Алiса звернулася до солдата, що допомiг їй полонити графа.
  Юнак з натхненням вiдповiв:
  - Сергiю, що означає розумний!
  Алiса пiдняла юнака над головою:
  - Так от Серьожа крикни, i ти, щоб краще дiйшло.
  Юний солдат прокричав на повну силу молодих легень.
  - Це смiливi та шляхетнi люди. Подивiться, якi чарiвнi дiвчата їх очолюють, хiба в таких красивих головках може жити обман i пiдступнiсть. Приймiть їхню милосердну пропозицiю, i вам це зарахується на небесах.
  Мабуть, коли звертається своя людина, це краще доходить i спочатку рядовi солдати, а потiм офiцери стали здаватися. Принц iм'я, якому Пантократор, бачачи це, напружено посмiхався, потiм пiдiйшов в Алiсi i запитав:
  - Ви тут найголовнiша?
  - Та я i ще Наталя, а старший командир над усiма Червоний Котовський. - вiдповiла, високо скинувши голову дiвчина.
  Пантократор проголосив, нiби й справдi став намiсником Бога на землi:
  - Вам треба офiцiйно оголосити мене королем, тодi ваше повстання спочатку приречене на поразку, обернеться вiйною за повернення законної спадщини.
  Алiса подивилася на густо оббризканого кров'ю хлопчика, її здалося, що вiд ран i страждань, перенесених у рабствi, хлопець збожеволiв. Пiдморгнувши, бiлоснiжна войовниця запитала:
  - Як твоє iм'я боєць?
  Хлопчик у бруднiй пов'язцi на стегнах, випнувши i дрiбних порiзах i синцях груди, гордо вимовив:
  - Пантократор, а повний титул Пантократор де Фертом iн Лейпциг принц та архiєрцгерцог.
  Алiса, ледве приховавши зневагу, чмихнула:
  - Це менi нi про що не каже. Ти схожий на раба.
  Хлопець люто тупнув, босою, мозолистою, подряпаною i немилосердно збитою ногою:
  - То знайдiть менi пристойний костюм!
  Сергiй пiдiйшов до них, i на його вустах заграла посмiшка. Вiн низько вклонився i став на одне колiно:
  - Тебе важко дiзнатися, ти пiдрiс, змiцнiв, але твiй дзвiнкий голос спадкоємця стародавньої кровi не змiнився.
  Пантократор скривившись, видно без зайвої радостi, що його визнали, вiдповiв:
  - Скоро почне ламатися, але спiваю я поки що здорово.
  Алiса не на жарт здивувалася:
  - Вiн що справдi принц?
  Юнак з ентузiазмом пiдтвердив:
  - Їхнiй рiд давно змагається з нинiшнiм царським Фiратусом. Фертом колись заснували iмперiю, а потiм один з їхнiх предкiв добровiльно поступився царською короною Фiратусам. - I поцiлував брудну пiдошву, тiєї ноги, що йому безцеремонно засунув найяснiший невiльник. I навiть не скривившись вiд приниження, продовжив:
  Але видно не всi нащадки принципово погодилися з цiєю втратою.
  Принц Пантократор (з грецької це iм'я можна перекласти як всевладний!) грiзним тоном зауважив:
  - Ми маємо пiдстави пiдозрювати, що предок Майркоссоф Великий зробив це не зовсiм добровiльно, його шантажував орден "Драконя паща" i ми цiлком законнi спадкоємцi!
  Алiса, яка взяла на себе головну роль запитала, юнака-бiйця:
  - А де ти знаєш принца?
  Той гордо розпрямивши плечi, вiдповiв:
  - Я служив пажом за цiєї юної особи, потiм коли їх заарештували, мене позбавили дворянського титулу i заслали у простi солдати.
  Алiса жорстко вiдповiла:
  - Буває й таке, але тепер юнак ти досвiдчений боєць i служитимеш при нашiй особi. Я доручу тобi командувати невеликим загоном, отримаєш звання офiцера. - Бiла дияволиця ласкаво пошмагала його по волоссю i щиро вимовила.
  - Люблю свiтленьких хлопцiв, ось Максимко такий чорний можна подумати, що його пращури були кавказцями.
  Хлопчик-полковник всерйоз образився:
  - Я сто вiдсоткiв росiйська, з крихiтною домiшкою української кровi, що в принципi те саме. А чорне волосся так це я сам пофарбував його, щоб у темрявi не свiтилося. - Тут запеклий розвiдник додав. - Iнодi я змивав фарбу, коли видавав себе за нiмця. Дуже помагало!
  Алiса хихикнула i знову почала кепкувати:
  - Ну, наша слов'янська нацiя вiдрiзняється свiтлим кольором волосся, як я, наприклад, або Наташа. Твої предки не зi слов'ян? - Цього разу вона звернулася до Анжелiки.
  Вогняна дияволиця вiдповiла, чи то жартома, чи то всерйоз:
  - Нi з нiмцiв та полякiв.
  Алiса хихикнула:
  - Так поляки це теж слов'яни, братський росiйський народ, хоча зараз усi нацiї дуже перемiшалися. Може, навiть серед твоїх предкiв були негри.
  Максим почервонiв i дотепно видав правду?
  - Якщо чесно говорити, то прапрадiд по материнськiй лiнiї був негр, вiдважний полковник Росiйської армiї Моробоко. Та в менi є негритянська кров, але я нiколи не був расистом.
  Наташа з цього приводу вiдповiла:
  - У Радянськiй Росiї всi нацiї мають абсолютно рiвнi права, але чомусь у паспортi всi хочуть бути росiянами.
  Максимка хихикнув:
  - Це тому, що наша нацiя найздатнiша i генетично обдарована.
  - Негритянська чи росiйська? - Пiдколола Алiса.
  - Моробоко воював не гiрше за росiян, раз став полковником i героєм Царської Росiї. - Максимка опенькiв хитромудрим чином видав. - Але звичайно росiяни найкращi.
  Наташа, як справжня дружина Сталiна, суворо наказала:
  - Гаразд, досить дискутувати, усiм будуватися.
  Полоненi були похмурi, кiлька офiцерiв не повiривши обiцянкам, спробували втекти, але були вбитi. Потiм залишивши невелику охорону, хлопцi атакували жiночий табiр. Наглядачi частково розбiглися, iншi були перебитi, жiнок звiльнили швидко, того ж дня був атакований великий копальня, де працювали дорослi чоловiки, армiя поповнилася скарбами та новими бiйцями, вдалося захопити кiлька гармат, так само чимало припасiв до них.
  . РОЗДIЛ Љ 20.
  Пiсля такого бадьорого та бойового сну у Володимира Зеленського додалося сил i зовнi юний iмператор, став командувати енергiйнiше та вмiло. I ось дiвчата та роду ельфiв енергiйно атакували позицiї оркiв. Вiйницi дiяли, так як i звикли дiяти, з величезною рухливiстю та вмiнням. Вони стрiмкi наче кобри i не дають путiнським ведмедям жодного шансу. Такi войовницi - це очевидно клас високого польоту i натиску. I в них така iскрометна та агресивна енергiя магоплазми. Дiвчата, якi показують оркам свiй неповторний та агресивний темперамент. Вони просто чудовi войовницi.
  I ось босi пальчики нiжок красунь кидають убивчу силу горошинки смертi. I сiють серед оркiв руйнування та спустошення. Войовницi тут такi чудовi, i їхнi груди виблискують, наче гранованi та дуже дорогi рубiни. Такi красунi неминуче рознесуть усiх оркiв у криваву кашу.
  Ось одна дiвчина кинула в ворога голою п'ятою вибуховий пакет iз тирси з кислотою.
  Вона рвонула i в рiзнi боки розкидала путiнських ведмедiв, розриваючи їх на частини.
  Дiвча прочирикала:
  Самки ельфiв скеляться у нас,
  Самки ельфiв просто найвищий клас!
  А потiм до ранкової зорi,
  Чути, як спiвають, пiсню про кохання!
  Та дiвчата справдi якщо за справу вiзьмуться, то реально покажуть колосальну та непереборну силу.
  I вiд кидкiв їхнiх босих нiжок путiнськi ведмедi гинуть у величезних кiлькостях.
  А ось дiвчата стали спiвати з ще бiльшим настроєм та натиском;
  Зима вже втрачає силу,
  Ось Сонечко весни встає.
  Природу мудрiсть пiдкорила,
  У науковий пошук та похiд!
  
  Струмки дзвенять - кучугури тануть,
  Де срiбло килим - струмок.
  Цвiсти гвоздикам пишно в травнi,
  А наша дружба не розлий!
  
  Ми любимо дочок природи,
  Коли навеснi ростуть гриби.
  Нi, знайте ви поганої погоди,
  Як благодать Христа дощi!
  
  Весною природа оживає,
  Кришталевий з трiском лопнув лiд.
  Планета стане, вiрю раєм,
  Нехай зла пожежа свiт не запалить!
  
  Адже кожна квiтка - свiтобудова,
  Жучок вiн також хоче жити.
  Доля всiх краща - творення,
  Але бiдолашний зайчик ти ж дичину.
  
  Як вийшло, страху багато,
  Страждань багато з красою.
  Iнодi стогну просимо Бога -
  Допомогти нам iз щастям та мрiєю!
  
  Але що таке у свiтi злоба,
  Що стало нас крутити як смерч,
  Але Бога вiдповiв - це щоб,
  Не став лiнивий ти як ведмiдь!
  
  Адже якщо сам банан звалився,
  Ти навiть плуг не запряжеш.
  Святих з iкон кивають обличчя,
  Немає ананасiв - сiйте жито!
  
  Ну, що праця веде до успiху,
  Вiн зробить наш рiд сильнiшим!
  А благоденство не до поспiху,
  Не потрiбно скупостi кощi!
  
  Прийде нагорода - сили будуть,
  I воскресимо, хто загинув у боях!
  Осягне кара, знай Юду,
  За брехню, пiдступнiсть помстяться!
  Ось так дiвчата спiвали, i це було надзвичайно здорово та красиво. Ось це дiвчата, якi показують свiй чудовий стиль та прикид. А зубки у дiвчат блищать перлами. I це дуже чудово виглядає.
  Такi дiвчата тут.
  I зрозумiло не можуть уникнути того, щоб босими пальчиками нiжок, взяти i не шпурнути вбивчої та руйнiвної сили лимонку. I та довбане, i рiзнi сторони, розiрваних ведмедiв Путiна розкидає.
  Ось це дiйсно дуже бойова та крута войовниця.
  А ось по ньому пливе потужний бомбардувальник яким управляють босоногi та напiвголi ельфiйки.
  Дiвчата треба сказати дуже босi та засмаглi. I при цьому ще й мускулистi. У них стiльки лютi та азарту. I вони здатнi показати найвищий i дуже бойовий i неповторний клас.
  I ось паде бомбардувальника, що схопилася з утроби важка бомба. Вона мчить униз, i падає на скупчення волохатих оркiв. I пiдриває їх, i розносить на дрiбнi рванi частини. I цiлий батальйон путiнських ведмедiв знищено.
  Ось це справдi самий, що не наїсть нищiвний удар. Що все спалює, руйнує. Ось так дiвчата взяли i проорали цих виродливих i жорстоких тварин оркiв.
  А дiвчата взяли i радо заспiвали;
  В iмперiї ельфiв жити буде чудово,
  Коли злих ведмедiв чекiста-царя переможемо...
  Так Путiн, звичайно, диктатор небезпечний,
  Допоможе ельфiйкам битися з небес херувим!
  Зрозумiло б'ються з орками, якi намагаються все затопити лавиною, не тiльки дiвчата, а й юнаки ельфи. Вони теж влучно б'ють путiнськими ведмедями, i безжально їх вбивають.
  I при цьому самцi ельфiв спiвають;
  Менi серце юне спалахувати,
  Безсило уявити те й поетовi!
  Позначки мало навiть ставити п'ять -
  I кинути в бiй - криваву вендетту!
  
  Шалений запал запалених промов,
  До дiвицi лише на вигляд голубцi скромної...
  Її сапфiр блискучих очей,
  Цей погляд безневинний i при цьому важкий.
  
  Яка пристрасть у моїй душi вирує,
  Дiвча як квiтка нiжна, гола ...
  А сам ти скачеш на конi джигiт
  Дiйти до мiсць, де є початок раю!
  
  На полотно малюнок, лик твiй малював,
  Дорожче немає тебе красунi милої!
  Ти нiби понад всесвiт iдеал -
  Хоч у пеклi чорт iз усмiшкою точить вила!
  
  З тобою сидимо ми похмуре склепiння - в'язницi,
  Але Батькiвщина вогонь у серця священний,
  Мрiя бути знов у близькому боцi,
  Вiтчизнi нашої вiдданiсть безмiрної!
  
  На дибу пiднялися - кат, на жаль, жорстокий,
  Багаття палає, клiщi розжарили!
  Проголосив, нечистi, натиск на Схiд,
  Ось танки вiдмiрюють рилом милi!
  
  
  Але ми змогли iз застiнка втекти,
  Тепер злих оркiв як снопи б'ємо!
  Нехай кидає гармати в страху рать,
  Непереможнi ельфiв пiлоти!
  
  Але ось подрузi дам таку пораду,
  Не будь же ти такою самолюбною!
  Адже життя вiльних, то завжди розквiт,
  У ланцюгах догматiв той, хто чорт ревнивий!
  
  Будь-яка справа знайте по плечу,
  Ми можемо все вирiшити проблеми скоро!
  Вийде нехай все, як i хочу,
  Ми винесемо проблеми вироки!
  Ось так i сильна стать бореться i великим ентузiазмом. I показує найвидатнiший клас, i загрозливий вплив. Так що проти таких дiвчаток втечеш i отримаєш саме в п'ятак.
  Або ще дiвчисько може тобi голою гомiлкою взяти i довбати по яйцях оркам. Дiвчата, зрозумiло, вiзьмуть i волохатим тваринам покажуть.
  Войовницi якщо що й покажуть, то це буде дуже тотальним i абсолютним руйнуванням.
  I войовницi вiзьмуть, i розкришать практично будь-яку армiю. I натискають червоними сосками грудей на кнопки. Дiють вкрай енергiйно та по-бойовому.
  Ось такi досягнення у красунь найяскравiшого та неповторного кольору. I сяє все немов сонце чудової та неповторної Вiтчизни Ельфiї.
  Ось одна з дiвчаток взяла i довбала по орках, натиснувши на кнопку своєю фiлейною частиною. I це показало вбивчий та неповторний характер руйнування та знищення.
  Ось цi дiвчата не дадуть пощади армiї Путiна його оркам-ведмедям.
  Але зрозумiло дiвчата ще й спiвають;
  У свiтi холод - снiгопад,
  Жебрак навiть хто багатий!
  На планетi чорти правлять,
  Перетворили Землю на пекло!
  
  Якщо хочеш ти в радостi жити,
  Щоб щастя всiм у хату прийшло!
  Порви ланцюга рабства як нитка,
  Тодi буде повний мiшок!
  
  Є країна, що всiм у приклад,
  Сильний воїн - пiонер!
  Меч його святiй Вiтчизнi,
  Щоб не в'якнув сердитий сер!
  
  Ельфiя свiтам усiм указ,
  Держава наймудрiших свiтил!
  Без жодних ми скажемо прикрас,
  Всевишнiй нам шлях осяяв!
  
  Знати не будемо слова боягуз,
  Не шепне солдатiв - боюся!
  Православною вiрою чистою,
  Надихне Бог Iсус!
  
  Немає свiту в серцях без Христа,
  На лайку променистий веде!
  Без вiри вiйна суєта,
  Втратам нестримним рахунок!
  
  Чи стане Диявол спокушати,
  Брехати своїм - iспит п'ять!
  Але не вiрте безбожним,
  Немає резону зраджувати!
  
  Присязi по труну ми вiрнi,
  Чекає на космос нащадкiв - повiр!
  Низвернем синiв сатани,
  Не зможе полонити Землю!
  
  Тому удача чекає,
  Хто сильний - Господь врятує!
  Любить Бог народ Росiї,
  Полум'я в жилах плавить кригу!
  Досягнемо безмежних кордонiв -
  Всесвiт покажемо свiй шлях!
  Не впасти Православним нам ниць,
  Нечистому в рiг не зiгнути!
  Дiвчата знову дуже добре заспiвали. I показали свої зубки якi немов iкла.
  I ось войовницi засунули собi в ротi босi пальчики нiжок. I знову як вiзьмуть i засвистять.
  I воронам, нiби по мiзках довбало кийком. I вони знепритомнiли обрушилися на голови оркам. I пробивали черепи путiнським ведмедям.
  I це треба сказати дуже здорово.
  Ось показали дiвчата - як слiд з ведмедями iкластими боротися. Ось це справдi писанi красунi.
  I якщо таке дiвчисько знайде хлопця ельфа, то воно його заїздить до втрати свiдомостi. А якщо їй попадеться людський юнак, то й зовсiм буде така оргiя.
  Ельфiйка взяла i заспiвала:
  Якщо ми хлопцi всiєї землi,
  Разом дiвчинку заволодiти, ту годину змогли...
  То був би дiвчини такий оргазм,
  Не в брову удар, а просто в око!
  Дiйсно ельфiйки дiйсно дуже багато що можуть. I демонструють свiй потенцiал. I не лише бойовий, а ще й поетичний.
  Втiм, дiвчатам уже набридло весь час спiвати i пiдскакувати немов тигрицям.
  I вони вибухнули цiлим каскадом крилатих афоризмiв;
  З усiх творiв мистецтва саме вiйськовi шедеври наймiцнiше закрiплюються в народнiй пам'ятi та викликають найбiльше слiз!
  - Картина, написана кров'ю: яскравiша за олiйну i вигоряє куди повiльнiше!
  Порядна людина ставить правосуддя - вище сiм'ї та приятельських стосункiв! Закон для ворогiв та друзiв має бути один як чоловiк у дружини!
  Наявнiсть рiзних законiв перетворює правосуддя на повiю!
  Сильний противник, загартовує тiло i волю, робить тебе сильнiшим - слабкий розбещує душу i послаблює тiло, робить слабшим!
  Тож важкий шлях дає значно бiльше легкої перемоги!
  Руки солдату дано, щоб стрiляти, а мiзки, щоб вчасно зупинитися!
  Вбити дурня: це все одно, що вколоти голкою, пристрелити розумного - що довбати снарядом!
  Природа мати людини, а мати великого винахiдника не може бути повною дурницею! Хоча практичної кмiтливостi їй не вистачає!
  Куля найефективнiший виховний метод у спiлкуваннi з молоддю, як i зi старими!
  Тiльки ефективнiсть дiї падає! Часто мазати впаде авторитет, а влучиш, доведеться виховувати зомбi!
  Релiгiя опускає гордої людини до рiвня тварини - надаючи вибiр мiж вiвцею та козлом!
  Краще подiбно до вiвцi вiддати свою шкуру людям - нiж вiчно шипiти змiєю!
  Взагалi поняття працювати головою передбачає не лише буквально тлумачення, навiть коли йдеться про єдиноборства!
  Хочеш розбагатiти - похрестись у євреї, хочеш розоритися вiзьми в єврея в борг!
  Свинець сприяє травленню, особливо якщо пiгулка у формi патрона!
  Чиновник, який не бере хабарiв - як незаймана повiя!
  Зазвичай, щоб врятувати одного доводиться убити iншого! Це, безперечно, жорстокий закон, але вiн вiдновлює природну рiвновагу видiв!
  Немає на свiтi кращого бiйця - нiж росiйський солдат, i бiльшого самодура - нiж росiйський генерал!
  Надмiрна розкiш ознака легковажностi, легковажнiсть передвiсник швидкого руйнування!
  Мудрi слова з уст пiдонка, що фонтан iз смiтника!
  У тебе перевага в довжинi, а в мене в головi!
  Вбити iнодi можна, вiдiбрати надiю нiколи не можна!
  На вiйнi, проґавивши секунду - можна втратити вiчнiсть!
  Звичайний терем жалюгiдний серед хмарочосiв, але величний серед хатин!
  Людина пiдкоряється силi, поважає жорстокiсть, зневажає м'якiсть i цiнує доброту!
  Секс найкращi лiки вiд усiх душевних хвороб, але на жаль дорогi i важко доступнi!
  Хто не любить сексу, той не любить життя i не цiнує радостi плотi!
  Поезiя, має спiльне з вином, що його цiннiсть, зростає з часом, але навiть столiття не дозволяють рядкам протухнути, а iскра погаснути!
  У солдата як у комп'ютера - той вважає одиниця-нуль, а воїн друг-ворог!
  Людина вiдрiзняється вiд тварини гуманiзмом, i здатнiстю чинити всупереч iнстинктам!
  Вiд насильства над жiнкою iнодi з'являються здоровi дiти, а вiд насильства над природою лише монстри!
  Якщо жорстока мати, жорстокi та дiти! Яка природа такий її син - людина!
  Дружбу шукають у сильного, пiдживлення у багатого, а вiдданiсть виявляють до безстрашного!
  Атака - найкращий спосiб нейтралiзувати чисельну перевагу ворога - змусити вiдбиватися все одно, що вiдрубати половину рук!
  .Для жiнки кохання, це насолода i дохiд, для чоловiкiв задоволення i витрата!
  Винаходити нову зброю для аморального чоловiка це все одно, що пiдпилювати нiжки стiльця, коли шию захлеснула мотузка!
  Людська слабкiсть мати будь-якої релiгiї, а боягузливiсть батько!
  Атеїзм символ свободи - християнство схоже на слово ланцюг!
  Хто прощає, той буде прощений, хто засуджує, той засуджений буде! Хто дає оселитися ненавистi у своєму серцi, цькувати себе та своїх близьких!
  Той, хто посiяв любов i милiсть, пожне успiх i щастя!
  Вбивство це самий багатоликий i дивний рiзновид грiха, за нього часом навiть списують грiхи!
  На вiйнi логiка поняття вiдносне - як шоколад, не встиг помилуватися плитками як вони вже в ротi!
  Смерть як добрий фокусник - загадкова, лякаюча, таємнича i не видає своїх секретiв!
  Солдат у протигазi подiбний до слона в пiдгузниках, i погано i заперечити не можна!
  Повiр, не вимагаючи доказiв - коронний пропагандистський хiд будь-якої релiгiї - вбивчий у простотi як брукiвка!
  Найкращий спосiб послабити зло - винагородити добро. Людина вiдрiзняється вiд тварини тим, що здатна творити добро безкорисливо навiть на шкоду собi!
  Еволюцiя не вчить людину безкорисливостi - це вчить лише Господь! У кожнiй чеснiй i шляхетнiй людинi крихта Божа - доказ її сутностi!
  Людина найнепередбачуванiша тварина - iнстинкт стереотипний, а розум оригiнальний!
  Комунiзм рiднить з iдеями християнство - велика кiлькiсть пролитої кровi та повна вiдсутнiсть реалiзму!
  У громадянськiй вiйнi наступ удесятеряє сили, а оборона рiвносильна вiдступу, а вiдступ - капiтуляцiї!
  У сучасному свiтi невиннiсть ознака того, що дiвчина або надто гидка i її нiхто не хоче, або боязка i сама нiкого не хоче!
  Вагiтнiсть фарбує жiнку i завжди безневинна, незайманiсть насторожує i завжди хибна!
  Релiгiя синонiм слову пута, не так для тiла, як для розуму!
  Зло має отримувати ляпаси вiд добра - щоб добро не втратило почуття гiдностi, а зло почуття страху!
  Одягнути жiнку дорого, роздягнути ще дорожче!
  На жаль, коли у добра кулаки, цiнують саме їх, а не саме добро - хоча боятися треба не автомат, а того хто з нього стрiляє!
  Терор на вiдмiну пастуха здатний i вiвцю зробити вовком! Немає нiчого страшнiшого за розлюченого ягняти!
  Генiальне завжди просто - тiльки бездарнiсть усе ускладнює!
  Великий розум прагнути ясностi, щоб усi бачили його велич, мiзерний розум напускає туман, щоб приховати порожнечу!
  Атеїзм - логiчний iдiотизм - вiн нiчого не пояснює, але позбавляє людину безсмертя!
  Не треба спекулювати на пацифiзмi, навiть вiвцi затопчуть вовка, якщо вiн читатиме їм мораль!
  Розумна людина завжди прагне зростати, тiльки дурня влаштовує колишнiй рiвень!
  Розум схильний удосконалювати свої уявлення, а дурiсть завжди постiйна!
  Без ризику життя, що суп без солi, а чай без цукру - може, подiбний аскетизм продовжує iснування, але робить прiсною щохвилини!
  Секунда як куля, пропустиш, одну доведеться надолужувати з могили!
  Атеїст знайде тисячу причин, щоб занапастити свою душу, i жодної зачiпки, щоб врятувати!
  Слабкi платять за все, сильнi перемагають, а хитрi користуються плодами перемоги!
  Смiливiсть прикрашає кмiтливого, воля доброго, а сила справедливого!
  Вiйна випробування розумним, загартування сильним, розвага дурням!
  Володiти iнiцiативою означає мати перевагу: мати перевагу, значить перемагати, а перемога приведе до миру!
  Дурнiсть перевершує мудрiсть числом носiїв, i не поступається ефективностi впливу!
  Тiльки в чому проблема: помилка вiруючого лише втрата iлюзiї, помилка атеїста втрата вiчного життя!
  Хто не ризикує, той не п'є шампанського iз чорною iкрою та закушує горiлку шпротами!
  Головне у доблестi та вмiннi воїна, не вiддати своє життя, а вижити - забрати його в iншого!
  У жiнки плоть у темрявi, душа у свiтлi, а думки безладно!
  Коли вбивство для ката ставати хлiбом, йому не вистачає солi - тобто ризику солдата!
  Мужнiсть це найдорожчий товар iз тих, що не продається! Правда i охочих позбавитися його багато!
  Катування це не розвага, а важка праця зi сфери обслуговування, в якому жалiсть до клiєнта згубна для тебе самого!
  Капiталiст нiколи не стане справжнiм патрiотом своєї Батькiвщини, для цього вiн занадто егоїстичний!
  Душа багатiя патрiотична, не бiльше, нiж у золотої монети, де беруть там i липне!
  Кожен атом за складнiстю та невичерпнiстю потенцiалу дорiвнює всесвiту!
  Грiховий i жорстокий, зокрема до себе людина губить людство, прискорюючи процес наукою!
  Часто прогрес обертається спробою впхнути водневу бомбу в запальничку для цигарок!
  Вовк ховається пiд овечу шкуру, полiтик пiд маску, а ядерний арсенал пiд землю!
  -Новi технологiї це вираз матерiальної форми духовностi росiйського народу!
  - Найдосконалiша технiка не замiнить душi, могутнiй комп'ютер не покохає, не зiгрiє, нi приголубить!
  Вчення Христа сильнiше за водневу бомбу, так здатне вiдродити душу, окрилити розум, дати вiчне життя!
  На Бога сподiвайся, але прицiл не забудь протерти!
  Найцiннiше в життi, що невiдомо коли вона закiнчується, i непередбачуванiсть майбутнього - гаманець у якого не видно дна здається нескiнченним!
  Солдат кращий, нiж просто людина, чистiша, благороднiша, щирiша! Проте, на вiдмiну простого смертного, вiн позбавлений права життя!
  Вбиваючи навiть одну людину, ти руйнуєш мiнiатюрний всесвiт, а значить, грiшиш проти Бога!
  Зрозумiло! Зрадник завжди програє, його ненавидять тi, кого вiн зрадив, i зневажають заради кого, вiн здiйснив пiдлiсть!
  Зрада це не просто пiдлiсть, а ще й самогубний iдiотизм!
  Як не дивно смерть у юному вiцi позбавляє мук старостi, душу вiд бруду, а серце вiд розлучень!
  Курiння продовжує життя лише в одному випадку, як останнє бажання перед розстрiлом!
  Маскування вимагає жертв! Тимчасових, але не менш тяжких, особливо для жiнки! Щоправда, не бiльше за пластичну операцiю!
  Обов'язок перед Батькiвщиною краще виправдання непристойному вчинку, будь-яка пiдлiсть свята, якщо продиктовано мiркування патрiотизму!
  Збочений комунiзм, гiрше збоченого капiталiзму - у строю голови рубати легше та зручнiше скосити чергою!
  Цар з часом може постарiти - тiльки народ завжди юний, цар може бути надто юний - тiльки народ завжди зрiлий, цар може збожеволiти або народитися дурнем, але мудрiсть народу безсмертна! Тому нехай люди, а не слiпий випадок, вирiшують, кому ними правити!
  Iнтереси Батькiвщини здатнi виправдати жорстокiсть, але останнє, в першу чергу, потрiбно проявляти до себе!
  Свобода без моралi, як автомобiль без гальм!
  Хто взяв владу: сильний, хто втримав: розумний, але добровiльно розлучився з нею: благородний!
  Корупцiя як ракова пухлина, завдає менше болю, але губить ще вiрнiше!
  Людство повинне перестати: бути лебедем, раком i щукою, що тягнуть у рiзнi боки, прогрес у цьому випадку не стоятиме на мiсцi, а потягне у прiрву!
  Час найстрашнiша зброя, вона невблаганно пiдточує сили цивiлiзацiї та перемагає могутнiх чоловiкiв!
  Сила в руках дурня: подiбна до дiрявих обладункiв, захищають погано, а потонути в невiгластвi допомагають!
  Помста бандитiв молодша сестра боягузтво, донька пiдлостi та падчерка успiху!
  Свiт заздрить сильним людям, зневажає слабких, поблажливий до пiдлих, i все ж таки створений досконалим творцем, щоб прийти до досконалостi!
  - Досконалими людей може зробити лише розум i почуття стрiмкостi, а якщо до цього додати шляхетнiсть та спiвчуття, то на цих чотирьох поняттях можна закласти фундамент щасливого майбутнього!
  Бiблiя єврейська книга i робити її основою моральностi Росiї як недоречно як замiнити конституцiю алфавiтом!
  Легше знайти мецената серед бомжiв, нiж безкорисливого мiлiцiонера!
  Мiлiцiонер, який не бере хабарiв як дощ у пустелi, все життя мрiєш про таке, а нариваєшся завжди не вчасно!
  Найчастiше завойовник синонiм меценату!
  Релiгiя для прогресу як гиря для плавця!
  Щастя без Бога - як любов без серця!
  Християнськiй вiрi потрiбен не лише хрест, а й меч, щоб захистити добро!
  Релiгiя з мечем, це не опiум для народу, що зцiлює душi скальпель хiрурга!
  Краще вбити одного лиходiя, нiж оплакувати сотню праведникiв!
  Найнебезпечнiша зброя - це Бiблiя в руках нечестивця!
  Хто довго їсть - коротко живе!
  Комунiзм свiтла iдея, але найчастiше реалiзується в темрявi!
  Поганi люди з добрими iдеями проливають куди бiльше кровi - нiж поганi iз поганими задумами!
  Допитувати дурня, що товкти воду в ступi, катувати, що шмагати iшака!
  Природа крива, а людський розум випрямляч!
  Прогрес має властивiсть пiднiмати людину, а значить наближати її до Всевишнього!
  Скiльки гусака не годуй, кречета не завалить!
  Чорт ховається в пеклi, а священик у кишенi парафiянина!
  Сiльська дзвiниця незначна серед хмарочосiв, але велична серед хатин!
  Раб, що принижує царя: Бог на одну годину i диявол на вiчнiсть!
  . Людський рiд або досягне всемогутностi, або зникне!
  Людинi судилося або жити богом, або померти черв'яком!
  Як не шлiфуй камiнь, йому не стати перлиною! Як не обробляй, книжка графомана не стане шедевром!
  Найбiльше кровi проливається з червоних промов, свiтлих iдей та добрих намiрiв!
  Чим чистiша iдея, тим бiльше бруду на неї налипає при втiленнi!
  Примус губить невимушене кохання!
  Плетку можна цiлувати, але це робиться лише, бо зручнiше було впитися зубами!
  Взагалi найважче змусити вiдмовитися вiд алкоголiка вiд пляшки та релiгiйного фанатика вiд поглядiв!
  На вiйнi одна секунда дорожча за тисячу снарядiв!
  Краще померти при свiтлi, нiж жити у темрявi! Тiльки не хiрургiчний прожектор!
  Монета смертоноснiша за кулю, вона вражає точно в серцi!
  Їжа швидкого приготування не поступається смертоноснiстю водневiй бомбi, тiльки застосовується набагато частiше!
  Любов найкращий адвокат, вона виправдовує, не вимагаючи плати!
  Служити двом панам рiвносильно спробi спертися на двi гiрськi вершини, ноги зiсковзнуть!
  Хiба буде мiцним фундаментом, замiшеним на такiй плиннiй субстанцiї як кров.
  Легше вбити тирана, нiж воскресити праведника, але користi вiд першого бiльше!
  Перевiрка нiколи не буває зайвою, навiть якщо важко нести тягар воїна, зайвий патрон урятує життя!
  Марнославство вождiв прямо пропорцiйне їх жорстокостi - назад пропорцiйно розуму та освiти!
  Боягуз найкраще ховатися в трунi, а хитру пiд сутаною!
  Чим вищий сан, тим менше вiри!
  Вiйна це школа життя, яке краще прогуляти. Хоча iсторична необхiднiсть все одно змусить складати кривавi iспити!
  Жiноча рука м'якша за чоловiчу, але бiльш чiпка, менша, але бiльш ухоплива!
  Пограбувати може дурень, скористатися награбованим, тiльки великий спритник!
  Не шукайте Бога в небесах, вiн живе, хоча часто спить у свiдомостi кожної людини!
  Розум i концентрацiя здатнi пробудити Всемогутнього в собi!
  Атеїзм має поєднуватися з високою моральнiстю, iнакше логiка на службi пристрастей загубить розум!
  Допомога на вiйнi iнодi пiзно, iнодi рано, але завжди не вчасно та недостатньо!
  Легкий виграш корисний гаманцю, важкий програш мозкам!
  Сон це майже смерть, тiльки куди тривожнiший!
  Христос святий i благородний як квiтка, тiльки линуть до нього жирнi мухи церковних служителiв!
  Хто втратив довiру до себе подiбних, неминуче стане жертвою зради!
  З атеїстiв виходять найкращi командири, вони слабше пiддаються навiянню, бережуть своє життя та чужi життя, мислять самостiйно!
  Переконаний атеїст, - краще не переконаного вiруючого!
  Голова болiти не може, це кiстка! Хоча часто пустотiла!
  Жiнка з язиком пройде туди, де не просунеться спецназiвець з автоматом!
  Свобода надає сил, а ланцюг душить!
  Мораль, вiд слова бруднити!
  Помилковi вiдомостi, це як спритно поставлений капкан!
  Нi, той багатий, хто з дружиною рогатий!
  Багатий не той, хто має все. А той, хто не живе у позики!
  У слабких генералiв немає сильних перемог!
  I вбити треба вмiти, але ще складнiше врятувати, чиєсь життя!
  Людина iстота зла i схожа на мавпу, тiльки iкла бiльше тигриних, а пазурi рвуть сталь!
  Не розбагатiєш, продавши совiсть!
  Зброя завжди мало не залежить вiд чисельностi армiї!
  Душа як гаманець iз порожньою легко ходити, але важко жити!
  - Правити треба розумно, не виявляючи слабкостi, але й не зловживаючи силою! Сила правителя у здiбностi вiдмовитися вiд насильства!
  Потурати злу, значить зрадити добро!
  Цар залишається царем i в лахмiттi - а брудного духом не перетворить i порфiра!
  Найстрашнiший злочин - це дати свободу злу, залишивши добро без захисту!
  Логiка плюс знання, помноженi на iррацiональне чуття - це сила здатна зрушити з основи всесвiт!
  Хворих дiтей доводиться годувати насильно, iнакше вони заворушаться.
  Але в цьому випадку нiхто не дорiкне, що ми чинимо жорстоко до дiтей, даючи гiркi лiки, i всаджуючи уколи!
  Вiйна часом милосерднiша за хiрурга, який ампутує кiнцiвку!
  Жiнка без прикрас - як дерево без листочкiв, чоловiк без надмiрностей - як стовбур без лишаїв!
  Хорошi дiвчата люблять вухами, поганi за грошi роблять ротами!
  Вiйна це мерзота подiбна до касторки, гидко, гiрко, але без неї не очистити душу, не загартувати розум!
  ЕПIЛОГ
  Бої мiж ельфiйками орками не вщухали. Дiвчата дуже красивi i гламурнi продовжували боротися, з волохатими, потворними та гидкими путiнськими ведмедями.
  Ось ельфiйка з помаранчевим волоссям взяла i червоним соском натиснула кнопку машини з реактивною установкою залпового вогню. Та взяла i довбанула з забiйною та колосальною силою.
  I зробила руйнування та спустошення. Вiдразу двi роти путiнських ведмедiв було роздерто i згорiло разом.
  Дiвчина взяла i заспiвала, скелячи зубки, якi були бiлiшими за крейду;
  Орк був пiдступний i хитрий,
  Вiн уявляв себе аристократом.
  Палив вiйни чужим багаттям,
  I вирiзнявся жадiбним хватом!
  
  Ростив ведмедiв за пагорбом,
  Ось стане зразок - агресор!
  Ворогiв на частини розiрвемо -
  Що Ельф сильна, то всiм вiдомо!
  
  Але фюреру вселяє Орк -
  Дамо тобi ми танкiв тисячi!
  Не буде у тебе проблем,
  З рабiв вiдсотки разом знайдемо!
  
  Ну що чекiст її трясе,
  Згоден у тяжкi пуститися!
  I кинув орди на Схiд,
  Сталевим накатом до столицi!
  
  Але зустрiв гада ельфiв багнет.
  Вiн гострий фортеця монолiту!
  Ворог мiцно пiд Ельфою битий -
  I втеча бiг орди цiєї дикої!
  
  Злий орк розраховував на ленч -
  Що з Червоною площею влаштує!
  Але меч його зумiв розсiкти -
  Непереможна рать - героїв!
  
  У порох звернутися супостат,
  Їх гнати, до Орклiна!
  Громовержний бiй гуркiт,
  Мої вiйська - непереможнi!
  
  Для фюрера знайдемо петлю,
  I для злих ведмедiв кiл наточений!
  Всi оркiв мерзенних переб'ю-
  Мочити їх будемо вдень та вночi!
  
  Злий орк обвуглений i чадить,
  Ведмедi кинувши всi здаються!
  Мiцнi звершення - гранiт,
  На свято чай поп'ємо зi блюдця!
  
  Ми виростимо гiллястий сад,
  Де яблунь оксамит iз позолотою.
  Де дорогоцiннiше за всiх гуркiт,
  Де ми швидше за лiтаки!
  Дiвчата заспiвали з величезним ентузiазмом та красою своїх голосiв. Про таких, кажуть - ангели жiночої статi.
  Вiйницi дуже гарнi та сексуальнi. I їхнi язички просто чудовi i такi рухливi, i дуже спритнi. Вони ними творять такi неповторнi та неповторнi дива.
  Ось уявiть собi, наскiльки дiвчата здатнi знищувати путiнських ведмедiв. I це надзвичайно здорово i до запаморочення круто.
  Ось такi дiвчата як вiзьмуть i на всю горлянку заревуть.
  Комсомол не тiльки вiк, ельф у ротi дiвчат смак!
  А потiм красунi взяли i засвистiли, знову використовуючи босi пальчики нiжок. I зробили обвал численних хмар iз воронами. Тi обрушилися на путiнських ведмедiв. Коли ворона пустує вiд свисту ельф, то вона починає крутитися, i штопором падає вниз i пробиває оркам цiлком черепа.
  Ось дiйсно - це все надзвичайно виходило круто i величезним, неповторним руйнуванням.
  Ось спробуй таким дiвчатам палець у рот покласти: реально вiдкусять.
  Але, зрозумiло, це ще не все.
  Пiсля стрiлянини по орках за допомогою червоних соскiв грудей дiвчата взяли i заспiвали;
  Влiтку сонце таке променисте,
  Повiтря медом напоєне - росою!
  Моє почуття до Вiтчизни чисте,
  Вмиваючись проточною водою!
  
  По смарагдовiй травi ми бiгаємо,
  Немов кролики стрибок босонiж.
  Стали ми на фронтах пiонерами,
  I нiхто не тягнув нас силомiць!
  
  Адже природа така прекрасна,
  Обрамлений рубiном схiд сонця.
  Сонце теж як прапор червоний,
  Ось жовтiє, вихор злата паросток!
  
  У кожному кущику та травиночцi,
  Видно милий Вiтчизнi дух...
  Як перлиннi в'ються ниточки,
  То пливе тополиний пух!
  
  До чого солодкий звук милої iволги,
  Срiбло голосок соловейка.
  Менi милi Родовiр'я iдоли,
  I церков золотих банi!
  
  Ось ведмедi на стовбурi знаки робить,
  А лисиця виляє хвостом.
  У пiднебессi летять з криком кречети,
  Це наш ельфiв, вибраний будинок!
  
  Не тупотiти поганому iноземцю,
  Не прийде на Батькiвщину орда!
  Тому що ми служимо двоголовому.
  Свiтобудова пiд долонею орла!
  
  У пiднебессi злетимо з треллю соколи,
  Ми вселенський простiр пiдкоримо!
  Скiрди в полi до зернятка зiбранi,
  Адже Ельфа - це Третiй Рим!
  Та дiвчата якщо вже розспiвалися, то їх так просто не зупиниш. Ось ельфiйки, як енергiйно дiють, показують свiй агресивний темперамент. Вони войовницi справдi такi крутi. I ось їхнi босi, дуже витонченi, сексуальнi та вельми спокусливi нiжки стали кидати подарунки руйнування та знищення.
  I путiнських ведмедiв полетiли згубнi подарунки анiгiляцiї. I це було дуже круто. I стiльки солдатiв з армiї Володимира Путiна було перебито та знищено та спалено.
  Дiвчата показали мови i прочирикала:
  Як жили ми борючись,
  I оркiв не боячись,
  То дiвчата покажуть карате!
  Розтоптаний, орк знай у бруд,
  Ти Путiн уже не князь,
  Кiнець прийде плешивiй сатанi!
  Кiнець прийде плешивiй сатанi!
  Ось так дiвчата дуже гарно i дотепно спiвають. I показують найвищi показники в руйнуваннi, загибелi та космiчному бандитизмi.
  Ось це дiйсно, яка бойова та руйнiвна й загибель команда.
  А ось дiвчата взяли i знову почали викидати iз себе потоки слiв. Тiльки цього разу це були не вiршi, а крилатi афоризми;
  Грошi це лише iнструмент служiння Батькiвщинi. Коли їх бiльше, то служiння ефективнiше, за умови, що в тебе є совiсть!
  Якщо Батькiвщину врятує, сумнiви, не знаючи - коли до перемоги брехня веде, тодi вона свята!
  Практичне пiдтвердження для вiри як сухожилля для руки - без нього вона безсила i вмирає!
  До великих звершень летять, а не скачуть!
  Коли вельможа смiється вiд радостi, простолюдин плаче вiд горя, бо знатних найдужче радують втрати жебракiв!
  Президенти часом жартують так, що народу не до смiху!
  Грошi це теж солдати, їх треба берегти i пам'ятати: практична доцiльнiсть - важливiша за честь! Остання продається, а перше безцiнно!
  Зелень завжди їдка - зрiлiсть солодка!
  Найпростiшу обiтницю найважче виконати! Що може бути простiше не дихати, але рiдко хто протримається до заходу сонця!
  Насильство є необхiдним атрибутом правопорядку!
  Слова трясуть повiтря - меч ламає плоть!
  Суперечки про релiгiю як кiльце, не видно кiнця i завжди повертаються до колишнiх аргументiв!
  Зрада як вино - тiльки звикаєш швидше, а бодун сильнiший!
  Зло насамперед, коли завдаєш не приємне своєму ближньому, робиш йому боляче, а грiх це свобода!
  Наприклад, секс це теж грiх, хоча насправдi ти завдаєш партнеру не бiль, а насолоду!
  Нiщо так не поєднує рiзних людей, як спiльний ворог!
  Хочеш замиритися з ворогом - придумай спiльну вiйну!
  Нiщо не послаблює армiю як поганий полководець, а тiло - хворий мозок!
  Командир, як сталевий загартований прут, згинається, щоб врiзати сильнiше!
  Шпигун це найцiкавiша робота на свiтi: точнiсть хiрурга, ризик сапера, вiртуознiсть актора!
  Милосердя на вiйнi сестра поразки - бо хто пощадлений, той не переможений!
  Говорити з десятьма, що боротися iз тисячею!
  Бог теж по-своєму нещасний - вiдповiдальнiсть нескiнченна, а подiлити нема з ким!
  Бог завжди самотнiй, адже цiкаве спiлкування можна отримати лише з рiвними!
  Брак технiки може компенсувати бойовий дух, але нiколи брак духу не компенсує технiка!
  Солдат як глина, щоб знайти цiннiсть має побувати в пеклi!
  Урiзання вiйськових витрат, найбiльш марнотратний вид економiї!
  - В одних просто вiк у паспортi, в iнших зрiла мудрiсть не по роках!
  - Роки додають зморшок, але розум росте лише зрошений трудовим чи ратним потом!
  Полiтика, як антиматерiя, треба триматися подалi, але бою не обiйтися!
  Чим бiльше болю i страждань на навчаннях - тим яскравiша слава, крутiша доблесть у злих битвах!
  У комп'ютерах людина прагне висловити недосяжну мрiю про iдеальний мозок!
  Без вiйськового духу найдосконалiша технiка мертва, як тiло без душi!
  Кат професiя зневажається, але вимагає мистецтва хiрурга, вiртуозностi вiолончелiста та попитом кухаря!
  Незначнiсть завжди в бiльшостi, золотi крупинки рiдкiсть серед пiску!
  Загинути з честю правих пiдняти плоть - злякатися опустити душу!
  Битися з жiнкою остання справа - перемога не приносить лаврiв, поразка виставляє на посмiховисько, яке не змиєш подвигами!
  Знатнiсть роду пiдвищує вiдповiдальнiсть - брудний лев це гидота, брудна свиня лише майбутня вiдбивна!
  Вiйна корова, доїтися золотом, але випорожнюється кров'ю!
  Свiй кiнь душа, захоплений у бою iнструмент перемоги!
  Добре не можна навiть програти, не те, що перемогти!
  Коли воювати важко це цiкаво, але особливо за загиблих товаришiв!
  Благородство солдата не привiд нехтувати хитрiстю i вiдкидати кмiтливiсть!
  Терем жалюгiдний серед хмарочосiв, але величний в оточеннi хатин!
  Взагалi християнська чи мусульманська мораль формувалася за часiв раннього середньовiччя та керуватися ними, все одно, що зрубати кам'яною сокирою зорелiт!
  Називати дурнем гiдну людину, це рiвносильно тому, що випорожнюватися собi на голову!
  Не кляни камiнь - спiткнешся, не клянеш море - втопишся, не клянеш людину - втратиш душу!
  Золото не плаче, дублон не iржавiє!
  Державнi таємницi - це така важка ноша, що може передавити шию!
  Золотi зуби та мiзки з гною - дорогоцiнний посуд з лайновим змiстом!
  Набиваючи черево, тримай гостро вухо!
  Як не шлiфуй камiнь, вiн дiамантом не стане!
  Чи не задовольнити жiнку, що поранити пантеру!
  Людина - це маленький бог, якому помають вирости знання!
  З перемеленої в усобицi плотi ворогом можна спекти пирiг перемоги!
  Робота мечем як пензель художника, вимагає не тiльки сили та точностi, але також натхнення!
  Тiльки релiгiйнi принципи найчастiше використовуються безпринципними людьми!
  Бiй без поранень, як каша без солi, звичайно в мiру!
  Невдоволена жiнка злiша риса, пiдступнiша за аспiда!
  Битва як секс важливий натиск i смiливiсть, але для успiху потрiбне ще вмiння!
  Навiть всесильне ревнощi вiдступає перед королiвською мантiєю!
  Який розрахунок - такий i результат!
  Мокрий порох як привчений звiр: шипить, але не кусає!
  Говорять важко бути богом, але ще важче i головне прикрi бути черв'яком!
  Низьке походження компенсує високий розум, але жодна порода не здатна покрити дурницi!
  Вiйна викликає iнтерес, але найчастiше не здоровий!
  Чоловiк не здатний задовольнити жiнку: як поет зневiрився знайти закiнчення вiрша!
  Вiд кулi можна втекти, але не втекти вiд долi!
  Бути кiлером простiше, нiж лiкарем, але при цьому небезпечнiше!
  Iнiцiатива у бою, як вiтер у вiтрила, без неї немає руху!
  Без керма вiтрило швидше небезпечне, нiж корисне!
  Ворогiв смiливо перемагай, та й полонених поважай!
  Недарма щур найживiша iстота, а лев, що зникає - серед звiрiв як серед людей. Пiдлiсть перемагає шляхетнiсть!
  Милосердя це поняття священикiв i то коли не йдеться про їхнiй гаманець!
  Кров поганий розчин: що цементує людськi пiщинки!
  Золотi ланцюги яскраво блищать, але ще важче залiзних!
  Велич духу полягає в тому, щоб, навiть будучи казково прекрасною, не смiятися з потворностi!
  Можна боротися без щита, але втративши меч солдатiв, перестає бути воїном!
  Посада ката нiколи не залишається вакантною, навiть якщо вона не приносить матерiальних вигод!
  Кого кусали щури - не боїться мишей!
  Вбивство схоже на сексу - вимагає повторення i рiзноманiтностi!
  Вбивство краще сексу - партнер завжди новий i не передбачуваний!
  Користь завжди вища за сумлiння, коли останнє опускають до плiнтуса!
  Iнстинкт воїна не проп'єш, хоробрiсть не закладеш!
  Найкращий спосiб вiдчути себе людиною, це допомогти ближньому, а опуститися до тварини вдаривши слабкого!
  Церква це як магазин, тiльки товар завжди залежав!
  Пiрат це ловець удачi, а удача любить того, хто з нею щедро дiлиться!
  Суп битви потребує такої гострої приправи як смерть!
  Совiстi треба пiдкорятися бiльше, нiж людям!
  Релiгiя вiдрiзняється вiд казки лише гонораром оповiдача!
  Воюють не числом, а вмiнням, хоча останнє здебiльшого отримати важче!
  Загартування, надає мiць! Потужнiсть надає смiливостi! Смiливiсть приносить перемогу!
  Жити без честi, це все одно що спiвати без музики!
  Гнучкiсть сильнiша за твердiсть - зубами можна вiдгризти палець, а язиком знищити всесвiт!
  Прийде час, коли словосполучення людина всемогутня стане такою ж природною як людина розумна, якщо цього не станеться, то вже iншi раси введуть термiн людина божевiльна!
  Майбутнє належить тому, хто дорожить честю сильнiше, нiж любить життя!
  Рабство антипод кохання, не можна цiнувати мотузкою, що тримає за горло!
  Загибель героя народження для вiчного життя, iснування боягуза потяг, що розтягнувся!
  Вiйна неминуча як секс i завдадуть такий самий бiль i насолоду!
  Не сiдай не в свої сани, можеш натрапити на кiлок - не злiзеш!
  Передбачуванiсть дiй зародок поразки, несподiванка - квiтка перемоги!
  Нiщо не хоче ризикувати все життя, але часто ризик перестає тебе переслiдувати разом зi смертю!
  Мова у жiнок перевершує по токсичностi сто кобр, хоча солодший за мед!
  I при цьому гiрше полину!
  Втiм, краще мiзки некруто, нiж втрачена голова чи може бути навпаки!
  Злi, повнi кiстки, а сили як у кота, спритностi як у слона, а краще навпаки - ось!
  Найчастiше ламають конституцiю при наведеннi конституцiйного порядку!
  Церква придумала чистилище насамперед для гаманця, залишивши душi порожнечу та iлюзiю!
  Шукати святiсть у сучаснiй церквi - що чистоту у свинарнику!
  Хто б'є людей - та худоба лиходiй!
  Пам'ять як дiрявий мiшок, скiльки не пихай, не наповниш, одне не зрозумiло, чому важко носити!
  . Свого роду бiй це вiтер у вiтрила розумового процесу, а вiйна найкращий батiг, що пiдганяє прогрес!
  А цiна не має у ратнiй сутичцi значення, тому iз вбивством купується щастя!
  Найкраще пiдтискають хвости саме безхвостi мавпи - жодна тварина не боїться так смертi i не володiє таким мистецтвом у вбивствi як людина!
  Кров не здатна досить сильно зцiментувати людськi пiщинки, щоб закласти фундамент щастя!
  Водночас, кровопускання випускає гнiй корупцiї, очищуючи нацiю!
  Вчений це теж бог, тiльки маленький, зате любить своє творiння частiше за себе!
  Хто надто вже дбає про власну шкуру, залишиться без хребта!
  Хороший коханець стартує першим, закiнчує останнiм i створює багато галасу!
  Недарма вiйна мама всiх вiдкриттiв, сестра натхнення, дочка генiальностi!
  Неважливо як жив - головне померти щасливим, на вершинi блаженства!
  Найкраща гарантiя свiту - справедлива перемога, а коли перемагає твоя Батькiвщина - це завжди справедливо!
  Загалом будь-яка релiгiя вiд наркотикiв вiдрiзняється тим: що продавцiв держава, замiсть того, щоб переслiдувати, завзято заохочує!
  Одурманеним народом легше понукати!
  П'яний кiнь не вiдчуває тяжкостi хомута, i хльосткостi батога!
  Релiгiйний фанатизм - добровiльне божевiлля!
  Серед попiв як у лiсi: кругом дуби, i кожна свиня з'їсти норовить!
  Спорiдненi почуття як ланцюг, сковують вiдвагу, як змiй отруюють честь, як свиня поганять борг!
  Юнiсть наївна - старiсть пiдступна!
  Вiйна це найцiкавiша гра, в якiй не слiд пропускати ходи, i давати партнеровi думати!
  Релiгiя найефективнiший iнструмент примусу, вона поневолює розум, сковує думку, занурює в iлюзiї!
  Свiтле вчення кожної релiгiї очорнює фанатизм та жорстокiсть послiдовникiв!
  Влада без вiдповiдальностi як корабель, без керма, скiльки не дмуй попутний вiтер, а скiнчитися катастрофою!
  Сучасна вiйна протистояння двох суперпанчерiв, секунда зволiкання: глибокий нокаут, з якого нiколи не пiднятися!
  В очiкуваннi щастя секунди - рiвнi нескiнченностi!
  А нескiнченнiсть у щастя дорiвнює секундi чи удару серця!
  Мертвий смiливець - краще живого боягуза!
  Чим бiльше грiшиш - чим щира молитва в покаяннi!
  Вiйськова тактика має бути подiбною до сталi, мiцної, але гнучкою з якої роблять булат!
  Бог подiбний до лева: пестить, здирає шкiру, обiймає - душить, цiлуючи - гризе!
  Правильно, але звикнути до обiйм полум'я на вiдмiну вiд жiночих не можна!
  Еполети здатнi додати нахабi зазнайства, дурню - чванства, але не зроблять боягуза - хоробрим, дурного - стратегом!
  Легка перемога - як дiрявi обладунки, носити приємно, але коштує дешево та поганий захист!
  Смерть боїться смiливця - якщо вiн поїв хлiбця!
  Грозу завжди чекають, але при цьому примудряються обов'язково вимокнути!
  Хто убог на вигадку в катуваннях - ущербний у лiжку!
  Справедливiсть не любить слабких, удача - боязких, багатство чесних!
  Милосердя надто велика розкiш - Для слабкого правителя!
  Сильний правитель i має бути жорстоким. На каменi тому твердо спати, що вiн твердий!
  Нерiшучiсть: перша ознака слабкостi!
  Дитина це чистий аркуш паперу, вiн не винен, що серед дорослих стiльки марателiв!
  Песимiсти нiколи не потрапляють в халепу!
  Голову не промиєш клiзмою, надто багато отворiв, усi вхiднi!
  Стеж за мовою. Це найсильнiший м'яз, оскiльки нею можна убити мiльйони, i найслабший, тому що здатний зрадити того, хто говорив!
  Довга мова вкорочує життя, за винятком передсмертної сповiдi!
  Краще перемогу дiлити, нiж нести тягар поразки одному!
  Своя сорочка ближче до тiла, але по-справжньому зiгрiтися можна подарувавши її ближньому своєму!
  Сильний завжди вiльний, наймiцнiшi ланцюги - людська слабкiсть!
  - Хто лев у лiжку та на полi бою не буде зайцем!
  Мовчання до мiсця золото високої проби, коли треба сказати, проба падає!
  Мовчання золото, але найчастiше фальшиве!
  Чому мовчання золото, тому що золотий ключик найкраще розв'язує мови!
  Не можна стати богом - не будучи святим!
  Могутнiсть без пiдтримки моралi - м'яз без пiдтримки скелета!
  Пiд ударами меча, збирається врожай, щоб пекти солодкий вiд кровi, i гiркий вiд слiз хлiб перемоги!
  Скромнiсть рiдна сестра величi, хвастощi його антипод!
  Важко перемогти, але важче скористатися плодами перемоги!
  Теорiя без практики, що орел без крил, не лiтає, зате мiститься у неволi!
  Завзятiсть у помилковiй дiї - головна вiдмiннiсть людини вiд мавпи!
  - Без ризику немає боротьби, а без боротьби немає життя
  - Ризик це сiль життя, без нього нiчого не треба, але, переборщивши, нудить!
  Смерть як наречений, приходить лише одна, зате не спiзнюється!
  Чим бiльше нахабства перед слабким, тим бiльше боягузтво перед сильним!
  Якщо хочеш стати богом, перестань бути мавпою!
  Цар i раб мають те спiльне, що видають свою породу одразу - першим же жестом!
  Взагалi бiльшiсть генiїв дiти вади, тому що жiнка завжди вiддає перевагу своєму чоловiковi найкращому чоловiковi!
  Зрада покращує генетику, то жiнцi нiколи не захоче носити пiд серцем iдiота!
  Бог вклав у руки чоловiка меч, дружину голку, тiльки людям властиво бунтувати особливо проти волi Всевишнього!
  Розвинена наука - схожа на чари!
  Легше вичерпати море наперстом, нiж вiдповiсти на всi питання атеїстiв!
  Iмпровiзацiя це пензель, який перебирає струни на iнструментi перемоги!
  Живий смертний, краще за мертвого бога!
  Хто не мрiє стати богом, назавжди залишиться черв'яком!
  Краще один раз виконати, нiж уявити сто разiв!
  Що ж на вiйнi жалiсть, як восьма нота в пiснi, тiльки заважає та викликає смiх!
  Нагота прикрашає жiнку краще за алмази! Принаймнi ту, що не потребує прикраси!
  Легше злiпити снiговика в пеклi, нiж знайти чесного полiтика.
  - Простiше на днi моря знайти сухий камiнь, нiж президента, який виконує передвиборчi обiцянки!
  Коли хлiба достатньо, потреба у видовищах слабшає! Двi тарiлки зi смачною їжею надто багато для простої людини!
  Ризик у бою як приправа в супi, без нього прiсно, але треба знати мiру! Охочих привласнити славу перемоги, як пiску в пустелi, тiльки гiркоту вiдповiдальностi дiлять не багато золотих крихт!
  Ризик у бою як приправа в супi, без нього прiсно, але треба знати мiру! Охочих привласнити славу перемоги, як пiску в пустелi, тiльки гiркоту вiдповiдальностi дiлять не багато золотих крихт!
  Золото блищить, але очорнює серце i затьмарює душу!
  Вбиває не сокиру, а той, хто їм замахується!
  Вiйна як секс iз темпераментним партнером, постiйно чекаєш кiнця i при цьому хочеш продовження!
  Чим голоснiше рев - тим тихiше розум, чому вищий тон - тим нижчий iнтелект!
  Без людства людина подiбна до вугiлля, що випало з вогнища - самотнiй i швидко гасне!
  На своїй землi i клинок гострiший i щит товстiший!
  Якщо хочеш стати героєм - не ходи покiрно строєм!
  Коли б'ються двоє вправних чоловiкiв - це шторм, але коли борються вмiлi жiнки - це торнадо!
  Найважче захистити свою душу вiд пiдлостi в собi самому!
  На вiйнi обман як ключ до замку - чим новiший, тим краще вiдкриває!
  Допомога як милостиня: завжди приходить не вчасно, не в повному обсязi, обходитися дорого, але зупинити руку, що просить - немає сил!
  Легше наперстом вичерпати океан, нiж дiйти певного висновку у релiгiйнiй дискусiї!
  Релiгiя, як правило, є антипод терпимостi!
  Розмови про полiтику найчастiше призводять до мордобою!
  Золото не iржавiє вiд кровi, не тьмянiє вiд поту, не кришиться вiд слiз!
  Дубина - це кулак, меч - це нiж у кулаку!
  Якщо хочеш керувати країною - навчися повелiвати собою!
  Коли у сусiда порожнiй гаманець - свiй здається повнiшим!
  Краще попоститися самому, нiж чути стогiн вмираючої вiд голоду дитини!
  Часом для облiку помилок - залишається лише у могилi!
  Ось такою агресивною чергою розрядилися ельфiйки. Ось це справдi дiвчата з пекельних подарункiв крутої анiгiляцiї. Такi дiвчата здатнi i ведмедя порвати, i навiть шаблезубого тигра.
  А нiжки у них очевидно босi, i навiть спокусливi. Юнаки дуже люблять ставати навколiшки i цiлувати дiвчатам голi, круглi, рожевi, з дуже приємним i збуджуючим запахом п'яти.
  Ось це справдi виявилося вкрай здорово та круто. I дiвчата здатнi укласти будь-якого орка рушивши своєю мускулистою нiжкою.
  Один з ельфiв з волоссям кольору малини, взяла i їх свого лона випустила потiк енергiї.
  I той полетiв i обрушився на цiлу хмару стерв'ятникiв грифiв та могильникiв-орлiв. I тi, оглушенi, i враженi диким шоком i струсом повiтря стали падати вниз.
  I таранити дзьобами черепа путiнських ведмедiв. I вбиваючи подiбних дуже неприємних тварин.
  Дiвчина хихикнула i вiдзначила:
  Вабнi зорянi висоти,
  Ваблять у нескiнченнi дали...
  Про що у дiвчинки тут думки?
  Звичайно про зухвалого Iкаря!
  I войовниця босими пальчиками нiжок метнула кинджал. Той пролетiв i одразу трьом оркам вiдрiзав переваги. I це виявилося дуже ефективним та бойовим впливом.
  I стiльки оркiв було замочено.
  А дiвчина взяла i знову заспiвала;
  Моя країна пiд прапором Листопада,
  Досягнула висоти держави свiтла!
  Адже ми б'ємося за неї не дарма,
  Нехай буде у вiчностi її любов оспiвана!
  
  Країна порад людям свiт несе,
  У нiй кожен щасливий - знайте пролетар!
  Хто за Ельфiю - слава та шана,
  Виконаємо гiмни мiльйона арiй!
  
  Доб'ємося честi - юностi землi,
  Збудуємо храми - раю ельфiнiзму!
  А де в'ється чорний дим вдалинi,
  Знай це хода огидного оркiзму!
  
  Але що з присягою видав пiонер -
  Заприсягся справi свiтла - служити завзято!
  Якщо супостат забрати добро хотiв,
  Його поженемо ми пiд звук баяна!
  
  Не знає ворог, що Батькiвщина в нас,
  Настане час - кораблi збудує!
  Наш тил бiйцiв Вiтчизни не згас,
  Нехай стане кожен доблесним героєм!
  
  Ми до зiрок у небi з пiснею полетимо,
  На Марсi рити канали скоро будемо!
  Народ порад з партiєю єдиний -
  Адже комунiзм нас вивiв у люди!
  
  Вiйна звичайно - це не гра,
  Ти в нiй мета - стрiлець одночасно!
  А куля жалити гостра голка,
  Нехай буде оркам бридким дуже погано!
  
  Домогтися можна нам всього, всього -
  I пальми будуть, i кокос на снiданок!
  Тим, кому це все одно,
  Отримає справедливо мiцно цiпком!
  
  Танк "Орк" так думав - вiн невразливий,
  I що парад площею з порадою!
  Але довели той непереможний,
  Що не дозволить холоднечу гнати вам влiтку!
  
  Так цар-ельф - совiсть, честь душа Ельфi -
  Звелiв за дiло битися за святе!
  Моє дiвчисько краще не сумуй,
  Честь непорушна, ложка наживна!
  
  Пiд лютою тортурою - стогiн не видати,
  Усiм показати - боєць iз монолiту!
  Така сила Червоних армiй рать
  Де навiть хлопчик б'ється, як елiта!
  Ось дiвчата якщо вже проспiвають, то роблять це дуже мiцно i хорто. Войовницi треба сказати надзвичайно чудовi та чудовi. I їхнi босi нiжки дуже спритнi, i надзвичайно спритнi. I метають презенти смертi, немов це камiнцi катапульт. I войовницi показують свiй дуже живий i агресивний, i неповторний характер.
  Ось одна з войовниць на самохiдцi взяла i довбала по орках, натиснувши червоним соском на кнопку джойстика. I виплюнув колосальної та руйнiвної сили снаряд. Вiн пролетiв дугою i довбанув у скупчення оркiв. I безлiч путiнських ведмедiв було знищено.
  Дiвчина логiчно вiдзначила:
  - I з ведмедя здере шкуру мисливець, якщо вiн справжня лисиця!
  I босими пальчиками нiжок дiвчисько метнуло бумеранг. Вiн пролетiв, i одразу бiля чотирьох оркiв вiдрiзав чоловiчi досконалостi. I путiнськi ведмедi буквально загнулися вiд бойового шоку.
  Пiсля чого дiвчата взяли з величезним ентузiазмом, своїми голосами, перед якими блякнуть солов'ї, заспiвали;
  Таке почуття в серцi гiмн спiває,
  Велич у ньому Господа небосхилу!
  Вiтчизна: подвиг, праця, людей шана...
  Рiдна Ельф - священне слово!
  
  На подвиг надихнув нас Херувим,
  Дав крила та велич без граней!
  Держави землi мiцно зберiгаємо -
  Всевишнiй Рiд - назавжди буде з нами!
  
  Знай Батькiвщина ти мама назавжди -
  Не дай Боже стати без духу сиротою!
  Горить п'ятикутна зiрка -
  Якщо буде лайка - тебе мечем прикрию!
  
  Ось стiльки ратних бур на Ельф прийшло,
  Як ураган iз пекла жар мчить!
  Зламався човен, трiснуло весло,
  Але не погасить вихор злих оркiв Сонце!
  
  Дракон, твої оскали - зла паща,
  Що ти хочеш зробити? - Пожирати Ельфiю!
  Але не дамо Вiтчизнi пропасти,
  Щоби жiнки вiд страху голосили!
  
  Багнет i перо, меч i розмальовки пензля,
  На службi у держави, що всiх гарнiше!
  Вона така наша лайка i життя,
  Iти вперед - розгорнуто на маршi!
  
  Так от коли судилося - суворий рок,
  Загинути, юним у землю лягти сиру!
  До тебе я звернуся Творець Рiд,
  Знай на iконi, лик святих малюю!
  Пiсня гримiла над усiєю битвою, чудовi дiвчата винищували i енергiйно вбивали путiнських ведмедiв.
  I не витримавши бурхливого натиску, орки почали тiкати!
  Далi буде...
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"