Рыбаченко Олег Павлович: другие произведения.

La Novaj Aventuroj De Jim Hawkins

"Самиздат": [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    La ĉefrolulo de la romano Trezorinsulo, Jim Hawkins, jam fariĝis plenkreskulo, kaj ŝajnis, ke li komencis forgesi siajn aventurojn. Sed poste li renkontis la maljunan edzinon de Silver. Ŝi konvinkis lin trinki la pocion de sorĉistino. Kiel rezulto, Jim Hawkins iĝis knabo denove kaj alvenis sur piratŝipo.

  LA NOVAJ AVENTUROJ DE JIM HAWKINS
  KONOTACIO
  La ĉefrolulo de la romano Trezorinsulo, Jim Hawkins, jam fariĝis plenkreskulo, kaj ŝajnis, ke li komencis forgesi siajn aventurojn. Sed poste li renkontis la maljunan edzinon de Silver. Ŝi konvinkis lin trinki la pocion de sorĉistino. Kiel rezulto, Jim Hawkins iĝis knabo denove kaj alvenis sur piratŝipo.
  . ĈAPITRO #1
  Jung Jim Hawkins povis pluvivi en nepenseblaj aventuroj kaj ŝajnis ke nun li havis kaj monon kaj famon kaj feliĉan kaj longan vivon antaŭen. Sed la knabon renkontis unu sorĉistino - la eksedzino de John Silver. Aŭ eble ne la unua, ĝi ŝajnas esti la plej insida kuiristo sukcesis eskapi en nekonata direkto. Jes, kaj prenis kun si sakon da oraj piastroj. Tamen, ekzistis tiom da trezoroj ke la pluvivaj membroj de la teamo ne malriĉiĝis.
  Jim eĉ sukcesis kreski kaj edziĝi, kaj li jam havis sian propran filon. Do li ne plu estas knabo. Kaj li mem estis iri longan vojaĝon kiel kapitano.
  Sed la sorĉistino kaj edzino de Johano Silver prenis ĝin kaj venis al li. Kaj ŝi proponis al la junulo tre tentan interkonsenton. Ĉio por mil pundoj, por doni eternan junecon. Nu, kompreneble, iu ajn estus pensinta - ke la afero estas malpura kaj estas evidenta eksedziĝo.
  Ankaŭ Jim Hawkins decidis tion kaj postulis pruvon, ke ĝi estos reala, kaj ne nur la furiozoj de frenezulo aŭ eĉ frenezulino.
  Krome, se ŝi povas fari tion por mono kun junulo, kial ŝi ne rejunigas sin?
  La maljunulino, konsciante, ke kompreneble ili ne kredis ŝin, proponis ĉi tiun opcion:
  "Mi donos al vi specimenan pocion por trinki, kaj ĝi estas tute senpaga!" Sed se la efiko estas, tiam vi redonos al mi mil futojn da oro poste!
  Jim Hawkins rikanis kaj rimarkis:
  - Mi estas preta por io tia! Sed kie estas la garantio, ke vi ne donos al mi venenon!
  La edzino de Silver siblis:
  "Mi sciis, ke vi estas nur malkuraĝulo!"
  La junulo eksplodis:
  - Ne! Neniu kuraĝis nomi min malkuraĝulo, eĉ ne via malbenita edzo!
  La sorĉistino kapjesis.
  - Se vi estas tiel kuraĝa, tiam mi pensas, ke vi trinkos!
  Kvankam ĝi ne estas tre racia, Jim Hawkins venkiĝis al emocioj, kaj sen iu ajn ceremonio prenis kaj trinkis la ŝaŭman pocion per unu gluto. Kaj estis kvazaŭ trafite de fulmo sur la kapo, kaj la viro perdis la konscion.
  Jim Hawkins vekiĝis jam sur la ferdeko de la ŝipo. Kaj li pensis, ke li estas delira. Anstataŭ la plenkreska korpo de sufiĉe alta viro, li fariĝis nudpieda knabo, en nenio krom pantaloneto. Li aspektas nun ne pli ol dek du. Krome, lia maldekstra kruro estas ĉenita al ĉeno, kio estas tre malagrabla kaj humiliga.
  Jim ĉirkaŭrigardis. La matĉo havis la konatan nigran flagon kun kranio kaj krucostoj. Ŝi alvenis sur piratŝipo. Kaj evidente en la rolo de sklavo. La korpo, tamen, de blanka knabo, sed sunbrunigita preskaŭ ĝis nigra, kaj elstarantaj tendenoj, kiuj parolis pri la kutimo de laborego. Kaj la nudaj piedoj estis malmolaj, kiel virŝafa korno, kaj la manplatoj de la knabo estis kalaj.
  Jaĉjo estis tre surprizita - kiam li sukcesis labori en la ŝtonminejoj, kaj pro tio, ke li havis apenaŭ rimarkeblajn signojn de vipbatoj sur la dorso kaj flankoj.
  Subite, la loĝantoj de la ŝipo aperis sur la ferdeko.
  Hawkins eĉ falis pro surprizo. Anstataŭ barbaj, aĉaj, malbonodoraj piratoj eliris tre belaj knabinoj en nur bikino, kun reliefornamitaj presaĵoj kaj nudaj graciaj kruroj.
  Estis deko da ili, kaj eĉ ne palpebrumon ricevis al la ĉenita knabo.
  La plej granda el ili, mielblondulino, apenaŭ kovrita per mamoj kaj koksoj, sur kiuj nur maldikaj strioj da ŝtofo, diris:
  - Nu tiu nia knabo? Mi vidas, ke vi enuas?
  Jim respondis kun rideto:
  - Jes, mi vidas kun tiaj belulinoj, vi ne enuos!
  Responde, strutaj plumoj aperis en la manoj de la knabinoj, kiuj estis piratoj.
  La ĉefo karnomanĝanto ridetis kaj respondis:
  - Nun ni donos al vi bonan tiklon.
  La ruĝhara knabino ekkriis, montrante siajn perlajn dentojn:
  - Jes, kaj vi ridos kiel frenezulo!
  La knabo Jim ridetis reen kaj kantis:
  - Knabinoj estas malsamaj
  Sed nun la piratoj estas belaj!
  La militistoj kaptis la kajuton per nigra flago. Kaj tenante la knabon je la brakoj kaj kruroj, ili komencis tikli liajn kalkanojn per strutaj plumoj. Kvankam la haŭto sur la plandoj de la knabo fariĝis malglata, malmola, kiel tiu de aligatoro. Sed ankaŭ lerta tiklado trapikis ilin. Kaj knabo Jim ridis kvazaŭ freneza.
  Kaj la piratknabinoj komencis tikli la infanon per plumoj kaj sub la akseloj.
  Jim ŝaltis. Kaj tiam li rememoris, kio okazis antaŭ ol eniri ĉi tiun ŝipon.
  Kiam la iama kajutknabo ŝrumpis kaj fariĝis knabo de ĉirkaŭ dek du jaroj, tiam lia testamento estingiĝis. Ŝi, kvazaŭ hipnotigita, iris sub la ordonon de la edzino de Silver.
  Kaj li kondukis la knabon al speciala ŝipo por junaj kondamnitoj. Kaj ŝi ricevis nur kelkajn monerojn por Jim. Kaj ŝlosita en la holdo kune kun aliaj knaboj. Duono de la infanoj mortis survoje, la knaboj estis tenitaj katenitaj kaj apenaŭ manĝitaj. Sed Jim iĝis ege tenacema.
  Kaj post la importo, la knaboj estis senditaj labori en sukerkanplantejo. Ili laboris de tagiĝo ĝis krepusko. Kaj kiam venis la tagoj liberaj de kamplaboro, ili turnis la muelŝtonojn, muelante la grenon.
  Kaj ili batis la knabojn la tutan tempon. Kelkaj mortis pro trolaboro kaj batado.
  Jaĉjo, kompreneble, nun havis ŝtalan sanon, kaj estis tre obeema. Sed tamen li estis konstante batita. Eĉ la kontrolistoj ŝatis bati la submetiĝeman knabon, kaj ili vere volis, ke li kriu.
  Sed Jaĉjo eltenis, li estis kvazaŭ somnambulo kaj por li ne estis doloro.
  Kaj la jaroj preterflugis nerimarkite. Kaj ĉiuj komencis demandi, kial li ĉiam restas dekdujara knabo? Kaj bela knabo samtempe?
  Do naskiĝis la ideo vendi Jim Hawkins al la haremo de iu araba reganto. Bela, helhara, muskola knabo, kaj eĉ eterna! Jen la amanto!
  Kaj li estis ŝarĝita sur ŝipo kaj sendita el Jamajko al Mezoriento, aŭ almenaŭ al Alĝerio. Sed survoje, teamo de piratknabinoj atakis sur la brigantino. Ili ŝajnis esti el alia mondo. Ili ankaŭ ne maljuniĝis, kaj ilia brigantino evoluigis enorman rapidecon en naĝado. Kaj neniu povis atingi ilin kaj mallevi ilin.
  Kaj la knabinoj mortigis ĉiujn kaptitojn. Kaj la bela knabo estis konservita por amuzo. Do ili tiklas Jaĉjon kaj nudajn kalkanojn kaj sub la brakojn. Kaj ĉi tio estas kaj amuza kaj dolora.
  Kiam infano estas tiklata tiel, estas miksaĵo de gajeco kaj sufero en li. Kaj la strutaj plumoj pasas, kaj la nuda plando de Jaĉjo sentas miksaĵon de feliĉo kaj ĝeno.
  La knabo, la iama kajutisto, kantis malespere;
  
  Maroj, oceanoj, grandaj vastaĵoj -
  Ni plugis ilin sub la trikolora flago!
  La batalantoj konkeris la pruntajn montojn,
  La agloj resonis per muĝado de venko!
  
  La planedo rekonis la rusajn militistojn,
  Glavoj, bajonetoj trafis la malamikojn!
  Ni povis forĵeti la jugon de faŝismo de duono de la mondo,
  Finis la paŝadon kun venko en Berlino!
  
  La nazioj alpinglitaj sur ĝibaj tankoj,
  Ili minacas detrui ĉiujn rusajn kampojn!
  Sed la malbenitaj frenezuloj estas forte draŝataj,
  Vivi feliĉe por niaj infanoj sen jugo!
  
  Ni estas la infanoj de la Patrujo, kiu estas super ĉio en la mondo,
  Ili naskiĝis, knedante kumaĥon per siaj nudaj piedoj!
  La Ĉiopova propetis por ni en batalo,
  Kaj Dio floris Majon en ĝojo!
  
  Ne estas parto de batalanto, kaj pli alta koro,
  Kio donas sonĝon, kaj novan naskiĝon!
  Malfermu la gloran pordon al senmorteco,
  Sed se vi sidas en embusko, silentu!
  
  Estas lupoj kaj ŝafoj, sed vi estas la paŝtistoj de la universo,
  Kaj la parton, kiun vi devas transdoni al la posteuloj de la ordo!
  Fari komercon, ĝis la fino de kreado,
  Por ke la eterna fajro en via amokoro ne estingu!
  
  Kiu scias, kie la kuglo de la malamiko haltigos la soldaton,
  Sed tamen, en batalo, morto estas pli bona ol putraj malsanoj!
  Kaj se li mortos, tiam via amiko premos la kontraŭulon,
  Ŝi ne eltenos ĝin, ĉar nudpiedaj knabinoj estas pelataj en kaptitecon!
  
  Ho rusa sorto, milito kaj fajro post milito,
  Kiu volas ripozi, ne estas loko por tiuj, sciu en la paradizo!
  Ĉi tie la infera Sam interkonsentis kun Satano,
  Minaci: Mi faligos la atomon kaj rompos la hajlon!
  
  Sed kontraŭ misiloj ankaŭ estos protekto,
  Kaj atombombo ne batos Moskvon ...
  Ni povas akiri la paraziton sur la tankojn,
  Kaj enuigaj kantoj pri la falintoj kondukas min en deprimon!
  
  Vendado por penco ne estas rusa parto,
  Post ĉio, ĉiu el ni estas granda militisto!
  Ne kredu, ke Dio jam metis nin en la rolon,
  Fakte, vi mem hurlas decidas kiom mojosa!
  
  Estis malsukcesoj, estis malvenkoj,
  Okazis kiel leporoj de teruraj lupoj retiriĝi!
  Sed se la milito komenciĝos, ni estos denove,
  Frakasu en infera ritmo armeo de kruelaj monstroj!
  
  Ne pro milito, ni, kredu min, komencas ludon,
  Ni ne havas alian vokon ol esti afablaj amikoj!
  Ni estas frata popolo, ne Habel kaj Kain,
  Por ni birdo estas kanto, kaj tute ne dika ludo!
  Vere, ial la infano ĉi tie konfuzis Rusion kaj Brition, kiuj diris, ke Jim Hawkins ŝajnis iom freneziĝi pro la pocio kaj li komencis paroli - por konfuzi tempojn kaj landojn. Sed kio nur en la mondo ne okazas. Kaj do li kantis nenion. Kaj eĉ ĉarma.
  Nu, kio fariĝis pli amuza en la animo. Kaj la knabinoj eĉ ĉesis tikli la knabon.
  Ekde fregato de la Reĝa Mararmeo de Britio aperis ĉe la horizonto. La plej granda knabino, kiu estis ne nur en bikino, sed kun diamanta krono sur la kapo, kvankam same nudpieda kiel la ceteraj belulinoj, blekis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Por afero de honoro!
  Ni venkos ĉiujn malamikojn kaj ni estos kune!
  Kaj tiel komenciĝas la ĉasado. La brigantino estas relative malgranda. Kaj la fregato, male, estas granda - kvindek kvar kanonoj, ĉi tio estas preskaŭ krozŝipo. Speciale serĉante piratojn.
  La knabina kapitano kolere frapis sian nudan piedon kaj kantis:
  Ni estas bonaj piratoj
  Ŝarkoj kaj balenoj...
  Nia nigra flago ĉe la matĉo
  Peco de mallumo!
  Kaj la aliaj knabinoj kantis, elmontrante la dentojn, kiujn ili havas grandajn kiel ĉevaloj:
  Ni rakontos pri la mallumo detale,
  Mallumo estas precipe kara al ni...
  Post ĉio, en la mallumo ĝi estas speciale oportuna,
  Crap, ĉiuj malhelaj faroj!
  Brigantino kun belaj knabinoj, kiuj estis ĉarmaj kaj muskolaj inaj piratoj, foriris de la batalo. Tamen, la preskaŭ nudaj knabinoj elmontrantaj nudaj, rozkoloraj, delogaj kalkanoj havis nur dekduon da pafiloj, kaj ili estas multe pli malgrandaj en kalibro ol granda kroz-speca lineara fregato.
  Oni povus, kompreneble, provi enŝipiĝi. Sed estas multaj viraj batalantoj kaj ili estas kun musketoj. Kaj kompreneble, perdoj estas neeviteblaj.
  Tamen, la brigantino estas tre lerta kaj povas bone foriri de la persekutado de iuj britoj. Sed la knabino-kapitano vere volas ludi je la nervoj de la reprezentantoj de Foggy Albion.
  Kaj la brigantino de la poeto ne rompas la distancon, sed ĝi ne permesas proksimiĝi. Ĉi tio estas la postkuro de la gvidanto.
  Kaj la kapitano knabino iris al Jim Hawkins kaj muĝis minace:
  - Venu, vi estas sklavo, kuŝigu lin! Ĉu vi pensas, ke ni nutros vin por nenio!
  La juna kaptito eksaltis kaj riverencis al la belulino, dirante:
  - Mi estas preta por ĉio, sinjorino!
  La knabina gvidanto de la piratoj ordonis:
  - Kantu ion!
  Jim Hawkins kapjesis.
  - Kun granda plezuro, bonege!
  La knabina kapitano aldonis:
  - Nur la kanto estu longa kaj samtempe vi dancu!
  La sklavo diris volonte:
  - Mi amas danci - movado estas vivo!
  Kaj la juna, muskola infano komencis danci kaj salti kiel simio. Kaj samtempe ĝi estas tre bela kaj kun granda energio, bobelanta pro entuziasmo por kanti;
  Vane la riĉuloj frapis la pordojn,
  Ja la vojo estas ordonita al la sojlo por la malriĉuloj!
  Tie, en kaĝo sub ŝlosilo, la peri estas enuigita,
  Ŝi volas, ke la kavaliro helpu ŝin!
  
  Kaj mi iris kiel knabo al la piratoj,
  kliniĝi antaŭ eminentulo por ne bati!
  Nun estas tempo de repago por ĉiuj aviduloj,
  La ĉasisto fariĝis manĝaĵo en la ludo!
  
  Kaj grandaj estas miaj fortaj knaboj,
  Kiam en la manoj de la glavo mi komencis turni!
  Mi sendos malbonajn malamikojn por enuigi en la tombojn,
  La luno sur la ĉielo brilas hele kupro!
  
  Kuraĝo furioze bolas en la koro,
  La verda kajutknabo estas preta enŝipiĝi!
  Mi krucis kun oficiro sur glavoj,
  Enirante la batalon en sovaĝa, perforta kolerego!
  
  La kontraŭulo estas alta, kiel virbovo el budo,
  Li volas disbati la sovaĝan mason!
  Sed la junulo batalas digne,
  La klingo teksas nevideblan fadenon!
  
  Jen ĵeto - ili trapikis la ventron,
  La brutulo hurlis, faligis sian glavon!
  Li vivis en vastaĵo kaj ne konis doloron,
  Nun li perdis siajn ĉevalajn potencojn!
  
  Mia unua enŝipiĝo estis tiel sukcesa
  Manpleno da oro estas verŝita en vian poŝon!
  Kaj ni piratoj kantas kantojn
  Dividante en batalo la duvan akiritan honore!
  
  Kompreneble morgaŭ povus esti pli malbona
  Fregatoj kaj krozŝipoj erkis!
  Sendu min salti nudpiede tra la flakoj,
  Per la sango, kiun verŝis la malamika fiulo!
  
  Tute knabo, ne estas antenoj,
  Sed ne estas kajutisto en la batalo de indulgo!
  Kohl estas destinita morti en la koloro de jaroj,
  Tio estas libervola decido!
  Kantante, Jim Hawkins daŭre saltis kaj arkigis sian dorson. Liaj skulptitaj muskoloj bele ruliĝis sub lia ĉokoladkolora, sunbrunigita haŭto. Kaj nudaj, infanecaj piedoj dancis en plena akordiono.
  Kaj la knabinoj, fulmante per siaj nudaj, fortaj kruroj, de tempo al tempo pafis al la fregato el malgranda, sed surprize longdistanca kanono. Kaj ili frapis britajn oficirojn de siaj piedoj. Kaj ili faris negravan damaĝon.
  Sed la kerno prenis kaj faligis la ĉapelon de la kapitano de la fregato. Li kolere ordonis pafi salvon. Kvankam la distanco estis tro granda, kaj la kernoj ne atingis. Kaj la angla ŝipo, bagatele prenis kaj nubigis, nigran, mordan, venenan fumon. Kaj la maristoj komencis terni kaj fali sur la ferdekon.
  La knabina kapitano de la piratŝipo notis:
  - Ni faris ĝin bone! Ni povus, kaj kapti, ĉi tio estas fregato, sed ĝi estas nur ŝarĝo por ni!
  La ruĝkolora ŝipestro knabino sugestis, pasante la randon de sia mano sur sian gorĝon:
  - Eble nur mallevi ĝin?
  La knabina kapitano kontraŭstaris, kolere frapante sian nudan, muskolfortan piedon:
  - Ne! Vi ne povas mortigi homojn, eĉ se ili estas militistoj sen speciala bezono. Ni prefere simple foriru kaj daŭrigu nian aŭdacan rabon!
  La ruĝhara knabino kapjesis.
  - Jes! Ne mortigu sen kialo! Sed ĝenerale, estas tro da viroj en la mondo! Ili estas malbonaj kaj malbonodoras! Iliaj harplenaj korpoj estas tiel aĉaj!
  La knabina kapitano kapjesis.
  - Eble estas abomena kiam la hararo kreskas sur la kruroj kaj brusto. Sed ĉi tiu knabo estas tiel pura kaj glata kaj neniam kreskos!
  La ruĝharulo ridis kaj komentis:
  - Jes, estas vero! Li estas bela kaj bone kantas! Li kantu por ni kanton, kaj por ke ĝi estu pli aŭtentika.
  La ĉefo de la marrabistoj kriis:
  - Ni kantu knabo-sklavo! Alie, ni tre dolorigos vin!
  Jim Hawkins, iama legenda kajutknabo, kantis;
  Mi elektis la vojon de malvarmeta pirato,
  Mi volis trovi mian sorton en la maroj...
  Kvankam ili diras pirato, venĝo atendas;
  Pendu - la vermo donos nur ĉizadon sur la kadavro!
  
  Sed riverenco al la mastro estas hontinda,
  Kaj mi forkuris de la bieno kiel knabo...
  Kvankam estis malvarme sur la vojo nudpiede,
  Post ĉio, ili ne lasis la knabon sur la sojlo!
  
  Mi atingis la havenon, nur ĉifone,
  Grimpis en la ŝipon je la unua horo en la nokto...
  Kaptis ulon kaj nu, ni skurgu - min;
  Ve, mi pensis, ke mia animo estas en infero kun Satano!
  
  Sed post la batado ili donis senpintan ĉapon -
  Ili diris, ke vi estos junulo por nun!
  Kaj eĉ verŝis kuiristo, imagu botelon,
  Ne estu amara kaĉo, ĉar estas konjako!
  
  Kompreneble, ĝi estas malfacila mara komerco,
  Nun soifa faruno, nun danĝera ŝtormo,
  Sed la forto de la spirito estas gajno,
  Kaj se estas kapo, tiam for kun hakilo!
  
  Korsaroj kaptis nin kiel katidon,
  Estis enŝipiĝo kaj sango en tri riveretoj!
  Sed mia karaktero ne estas infano -
  Ne mirinde, ke la ŝipestro batis min instruante!
  
  Ĉiuj havis tabulon - mi elstaris,
  Kaj la pirata kapitano diris:
  - Kuraĝe ĉi tiu juna knabo batalis,
  Li kuraĝe montris la spiriton de korsaro!
  
  Akceptita en la maramea frateco - tio estas bonŝanco,
  Revo realiĝis ekde naskiĝo preskaŭ!
  Nun vi povas rebati iun ajn
  Rapidanta komercisto preterpasas kaj frakasas!
  
  Estis mono - malavara rabaĵo,
  Ili multe malaltiĝis, ankaŭ sen ia tumulto ...
  Okazis, kun sorto, koni la kontantmonon,
  Sed oro flirtos kiel pasero...
  
  La morto ne estis gaja;
  La ekzekutisto pelis severan - eŝafodon.
  La lukso de renovigo iris ien,
  De malsato en la karcero, la stomako dormis!
  
  En la amaso da piratoj oni malbenas laŭte,
  Flugu: kernoj, ostoj, ŝuoj!
  Ni estas la servistoj de la infero - kompreneble la mafio scias
  Vi mem ne povas vidi la maron!
  
  Buklo, ve, hontinda morto,
  Ĉu mia vivo finiĝis...
  En katenoj vizitita malgajo-grito,
  Longe forgesitaj forkurintaj parencoj!
  
  Sed mi ne volis pendi en maŝo,
  Li prenis ĝin per la piedo sub la stomako - la ekzekutisto falis!
  Post ĉio, la rusoj ĉiam povis batali,
  Kaj se korsaro, do batalu, kaj ne ploru!
  
  La lasta batalo estas kompreneble la plej malfacila,
  En la manoj de la hakilo, kiun portis la ekzekutisto!
  Kiam vi estas kolera, la premo ne estas malgranda,
  Kaj timo, kvazaŭ falĉas urtikojn!
  
  Aliaj uloj rapidis en la batalon,
  De kie venis la lerteco en la goneroj!
  Verŝajne de la patro de la soldato de Rus,
  Kiun la aŭtoritatoj decidis perfidi!
  
  Kaj la homamaso subite ŝanĝis pensojn,
  Nun la korsaroj estas bonegaj -
  Ĉi tie la tuta placo jam bruis de tumulto,
  Batalantoj iris sur la atakon de la strato!
  
  Okazis io malofta, sed okazas;
  Ili denove rompis la buklon sur ĉevalo!
  Kaj kia riĉulo, li turmentas malriĉulojn -
  Ne sciante kia milito ĝi estas!
  
  Ŝipo rekaptita - Black Roger denove,
  Denove ni estas kune, la maro estas malantaŭe!
  Jes, mi estas murdisto - nur tre afabla,
  Kaj por mi la kompatindulo estas kiel frato!
  
  Do ni kantu dum la buklo estas libera,
  Kunhavigu kun malriĉuloj kaj vivu amuze!
  Animo korsaro volas fariĝi nobla,
  Ne plaĉas al vi kiam vi estas ludo en kaĝo!
  La sklava knabo finis kanti kaj frapis siajn nudajn, ĉizitajn bebpiedojn, kiuj, kvankam malmoligitaj, estis pli lertaj ol la kruroj de simioj.
  Kaj la fregato finfine postrestis. Kaj liaj veloj malaperis super la horizonto.
  La knabina kapitano ridis kaj rimarkis kun sia karnovora rideto:
  - Nu, kio - ĉi tio ne estas fuĝo, sed strategia manovro! Do kio povas esti knabinoj, io por diri al ĉi tio?
  La knabino kun verda hararo skuis siajn luksajn koksojn kaj respondis:
  "Eble ni devus maltrafi ĉi tion. Tiom da viroj en unu loko. Ni prenus ilin kaj amuziĝus. Kaj ĝi donus al ni plezuron!
  La Knabina Kapitano kantis:
  Viroj estas malbonodoraj estaĵoj
  De ili, do, malnobla portas ...
  Kiam oni donus al ili la kornojn,
  Tio estus honoro por la knabinoj!
  Jim Hawkins ĉirpetis:
  - Ankaŭ mi estas viro!
  La bosunknabino kun rufa hararo respondis:
  - Ne! Vi estas knabo kaj vi ĉiam estos knabo! Do ne kandidatiĝu!
  La knabina kapitano komencis danci, batante ŝiajn nudajn, sunbrunigitajn, fortajn kaj tre muskolfortajn krurojn. Kaj aliaj knabinoj komencis danci, kaj ĝi estis io sovaĝa, kiel kanibalaj vetkuroj.
  Jim Hawkins ankaŭ komencis salti kaj turniĝi. La ĉeno de la sklava knabo estas longa kaj tute ne malhelpas la dancon.
  Nu, ankaŭ, kompreneble, la knabinoj kantas plenpulme:
  Ni estas knabinoj, ni estas rabistaj knabinoj
  Bang Bang! Bang Bang! Kaj vi estas morta! Mortinta!
  Kaj la knabinoj tenas la virojn sub siaj nudaj kalkanoj,
  Ne proksimiĝu al ni! Ne proksimiĝu al ni, alie ni mortigos vin!
  Jim Hawkins notis:
  - Jes, kun tia skipo, vi certe ne enuiĝos!
  Unu el la knabinoj de la piratoj saltis al la knabo kaj firme kaptis lin per siaj nudaj fingroj de siaj fortaj, sunbrunaj kaj tre apetitigaj kruroj ĉe la nazo, kaj potence transdonis.
  Jim krias:
  - Ho! Onklino ĝi multe doloras!
  La knabino ridis kaj respondis:
  - Paciencu, knabo, vi estos atamano!
  La sklavo kriis:
  - Mi prenos vian lokon!
  La knabina kapitano respondis ridetante:
  - Ne loko pentras homon, sed viro loko!
  
  . La Führer kaj la Komsomolaj Knabinoj
  KONOTACIO
  La Fuhrer ne faris eraron, venkis kaj kaptis la britojn sub Dyuker. Kiel rezulto, paco estis finita kun Britio. La Tria Regno komencis la militon kun Sovetunio en 1944, kune kun Japanio kaj tuta aro de aliancanoj. Sed kompreneble belaj, komsomolaj knabinoj estas ĝuste tie, kaj kun nudaj piedoj.
  . ĈAPITRO #1
  Nur Hitler ne maldaŭrigis Guderian sub Dyuker. Kaj kio pri ĉi tio? Preskaŭ duonmiliono da britoj estis kaptitaj. Kaj Churchill kontraŭvole paciĝis kun Hitler. La germanoj ricevis de Britio kaj Usono rekonon de la konkeritaj.
  Post tio, la Fuhrer havis elekton: deklari venkon kaj preni la koloniojn de Nederlando, Belgio, Francio kaj eniri en la historion kiel la plej granda reganto de Germanio ... Aŭ provi atingi ion pli: precipe, iĝi la plej granda. konkerinto de ĉiuj tempoj kaj popoloj superantaj Ĝingis-Ĥanon.
  Kaj Hitler elektis la lastan. Kaj li komencis prepariĝi por milito kun Sovetunio.
  Nur ĉi-foje la surprizatako ne funkciis, estus malfacile surprizi la Ruĝan Armeon. Kaj Hitler prokrastis la invadon ĝis la germanoj havis pezajn tankojn: "Pantero", "Tigro" -2, "Leono" kaj "Maus". Same kiel reagaviadiloj.
  Krome, la germanoj de la kolonio de eŭropaj ŝtatoj ankaŭ formis kolorajn sekciojn.
  La milito komenciĝis nur la 15-an de majo 1944. La Tria Regno, kompreneble, estis pli bone preparita ol en la kvardek-unua, inkluzive por vintro. Sed Sovetunio ankaŭ pli bone prepariĝis: kaj la fortikaĵlinio Molotov estis kompletigita ĉe la novaj aneksitaj limoj. Krome, la Stalin-linio estis modernigita kaj armita.
  Do la Ruĝa Armeo okupis potencajn defendajn liniojn kaj estis mobilizita. Malgraŭ ĉiuj klopodoj, la Tria Regno neniam sukcesis atingi kvantan superecon en tankoj kaj aviadiloj. La nuraj nazioj preterpasis Sovetujon en reagaviadiloj. Koste de la kvalito de tankoj, ĉi tie en la Ruĝa Armeo, ne ĉio estas klara. La KV-serio iris pliigante la grandecon kaj mason de tankoj kaj atingis sakstraton. Kaj la produktado de la IS-2 ĵus komencis pliboniĝi, same kiel la T-34-85. Kaj la antaŭa T-34-76 estis tro malsupera al la Pantero en fronta kiraso kaj kirasa trapikado kaj pafrapafo de la pafilo.
  Alia problemo por Sovetunio estis ke Japanio ankaŭ decidis eniri la militon.
  Ŝi ne kuraĝis batali sole kontraŭ Usono kaj Britio. Sed aliflanke, ŝi decidis ataki Sovetujon kune kaj preni venĝon por Khalkhin Gol.
  Do Stalino atendis duoblan baton.
  La germanoj kaj iliaj aliancanoj iris sur la ofensivon. Post paco kun Britio, la nazioj havis kelkajn malgrandajn militojn. Helpis Italion konkeri Grekion. Kaj ili efektivigis Operacion Polusa Urso, kaptante Svedion. Post tio, ili formis grandegan koalicion kontraŭ Sovetunio. Inkluzive de Hispanio, kun Portugalio, kaj samtempe Turkio. Plie, eksterlandaj dividoj, kaj koloniaj kaj eŭropaj okupataj landoj.
  La nombra supereco estis flanke de la nazioj kaj iliaj trupoj povis, malgraŭ la evoluinta defendo de la Ruĝa Armeo laŭ inĝenieristiko, trarompi la fronton kaj kojni en poziciojn.
  La sovetiaj soldatoj ne tenis la Bjalistokan kornicon, same kiel la Molotov-linion, kaj retiriĝis al la Stalin-linio.
  Slavka estis sur la unua linio. La junulo estis preta batali.
  Ĉirkaŭ li estis tuta bataliono da belaj komsomolaj knabinoj. Kaj ili ĉiuj estis nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Kaj kiaj knabinoj estas tie: iliaj haroj estas brilaj, multaj el ili havas juvelojn, kaj tre elegantajn, nudajn, delogajn krurojn.
  Kaj la knabinoj, kompreneble, atakis la junulon. Kaj ili deŝiris liajn vestojn kaj selis lin, amoris kaj kantis samtempe.
  Kiel bela ĉio estis antaŭe
  La naturo estas kiel la suno-patrino!
  Jen abunda arbaro - floras esperoj,
  Ni ĝojas ami, danci!
  
  Malbona ĉagreno ne estas konata al ĉiuj,
  La reganto de la popolo estas justa,
  Ĉie komforto - hejme,
  La lando estas ununura teamo!
  
  Mi amas mian patrujon
  Ne grimpu la malamikon ne ĝenu!
  Kaj mi kovros mian bruston de malamikoj,
  Kiam la ŝtala pediko tretas!
  
  Ni estis feliĉaj en Rusio
  Kie egalaj, kun honoro: mi kaj vi!
  Post ĉio, la murdinto ne superfortos nin,
  De la ikono aspekto - sanktaj trajtoj!
  
  Kio estas mia ĝojo en bataloj,
  Kiam ĉiuj korpopartoj doloras!
  Kio estas pli dolĉa eĉ ol la dio de la ĝardeno,
  La bato de la sovetiaj diabloj!
  
  Fighting, sanganta
  Sed vi neniam estas sola!
  Ni servas la Patrujon kun amo,
  Kaj la flago brulas kiel la koloro de monta cindro!
  
  Mi ne memoras, ke Rus tremis,
  Kvankam Dio la ekzekutisto foje estas morna!
  En la koro kun Stalin estas facile por mi,
  Kaj kanto kontraŭ - malgajaj pensoj!
  
  Per sia nuda piedo ŝi faligis la roson,
  Kia betula svelta tendaro!
  La plano de la teruraj germanoj - Barbaroso,
  Ĉio, kio estas multekosta - bato!
  
  Milito, konkoj estas malmolaj
  Ne verŝu ebriigan vinon sur vian sangon!
  Betuloj estis karbigitaj en opalo,
  Fajro malantaŭ rompita fenestro!
  
  Kaj en ĉi tiu mondo Dio estas kruela,
  La kreado ploras, la rondo de la infero!
  Kristo ploras sole
  Ne estas potenco en li - elŝiri la umbilikon!
  
  Ni havas esperon por la festo
  Talentaj kaj fortaj homoj!
  Ni venkis bastardojn antaŭe
  Kaj nun la trumpeto muĝas!
  
  Mi naskas infanojn dum la batalo trankviliĝas,
  Lasu estonte ĉiujn militojn - kalkulu!
  Plantado de pomoj kaj ĉerizarboj
  Kaj la tankoj estos enrubigitaj!
  
  Kaj flugu al aliaj planedoj
  Ni konstruu feliĉon - komunismon!
  Ni sendas salutojn al aliaj mondoj,
  Kiel falko, la kavaliro rapidas supren!
  La knabinoj torturis la junulon ĝis li perdis konscion. Kaj ili ŝajnas tre ŝati ĝin.
  Tiam unu el ili prenis kaj pafis de obuso, pafis mortigan kuglon kaj denove kantis kun granda ekscito;
  Valoraj ŝtonoj, inter la branĉoj ŝajnas,
  Eĉ almozulo dorsosako, sur mia ŝultro!
  Mi marŝas malriĉa en la lumo de la pala luno,
  Laŭdu Patrinon Naturo en glora septembro!
  
  Kredu, la lando estas bonega, ĝi estas fama pro sia forto,
  Kvankam mia karno estas turmentata de longa vojo!
  Hejmfarita robo, nudpieda beleco,
  Ŝtonetoj sub miaj piedoj, piku miajn piedojn!
  
  Sed la arboj estas en oro, abundaj buklaj,
  Kiel kupraj moneroj, aŭreolo de tremolo!
  Mi estas juna knabino, ĵetante la maljunulon en la polvon,
  Survoje mi vangofrapas, la pluvo aspergis la vojon!
  
  La nokto jam estas malvarma, la tagoj estas varmaj,
  Rampita aŭtuno, malbono en dornoj skorio!
  Koleraj domzorgistoj, svingante per siaj balailoj post mi,
  Ankaŭ la vento estas terura, ĝi volas estingi la lumon!
  
  Do mi deliras dum semajnoj, miaj kruroj jam estas faligitaj en la sango,
  Malsato terure turmentas, estas fajro en la stomako!
  Ne estas ŝirmejo sur la paĝo, ĉiuj kavaliroj pereis,
  Tra la Patrujo-Patrujo - uragano kuras!
  
  Frostaj herboj - punktitaj per arĝento,
  Perloj kun ŝablonoj - branĉoj de poploj!
  Kaj mia blanka korpo tremas pro la malvarmo,
  Stela Akvario palpebrumis kun simpatio!
  
  Kaj kie mi marŝas - kie trovi ŝirmejon,
  Sub nudaj piedoj, glacio krakas glaciaĵo!
  Ĉu nur paco atendas min en la tombejo,
  Sub la tero en malsekeco, kaŝu vin de la ŝtormoj!
  
  Ne, mi diris al mi, mi ne mortos,
  Ne tento, sed birdotimigilo: bone nutrita Edena Ĝardeno!
  Denove, laŭ la vojeto, mordante ĉerizojn,
  Ŝi rigardis la sunsubiron!
  
  Kaj al la Kyiv Lavra, tra la neĝblovoj,
  De patrino Siberio mi nudpiede!
  Tie ŝi furioze preĝis, antaŭ monaĥo, almozulo,
  Pro la Fidela Dio, mi disiĝis kun la falĉilo!
  
  Tempoj ŝanĝiĝas, la mondo estas en revolucio
  Leviĝis karmezina, ruĝa tagiĝo!
  Kaj mi ankaŭ volas vidi pli bonan parton,
  Tiu knabino foriris tuj de la altaro!
  
  Iama novulo iĝis komsomola membro,
  Pro la militisto - eĉ ne unu kadavron!
  Eĉ surprizite - la Sinjoro malobeis,
  Sed ŝia plej kuraĝa ne prenas timon!
  
  Do la knabino estas feroca, ŝi fariĝis komisaro,
  Kaj furioze bruligis la rusan eklezion!
  Kvankam ŝi iris tra armea vojo kaj restis sendifekta,
  Sed en ŝia animo la fajro - ĉion bruligis ĝis la tero!
  La knabinoj amis kanti. Kaj la junulo Slavka, kune kun li, nun kuŝis ĉe la maŝinpafilo. Kaj pafis al la malamiko.
  Kaj ŝtormsoldatoj balais tra la ĉielo, turniĝante kaj disĵetante negviditajn ĵetaĵojn ĉiudirekten.
  Jen Focke-Wulf - monstromaŝino.
  Jen ŝi rapidas sur malaltnivela flugo. Kaj ŝi havas ses aerpafilojn. Ili pafas tre precize. Ĉio leviĝas en ventego en polvon kaj bobenoj rapidas en la ĉielon.
  Kaj malantaŭ ili estas la TA-152, pli potenca kaj altnivela modelo de la sama familio.
  La knabinoj pafas al la aviadiloj, kaj tre bone celitaj. Ili batas ilin, igas ilin fumi kaj kanti;
  En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Hardita en bataloj kaj laboro...
  Ni komponis ĝojan kanton
  Ho granda amiko kaj gvidanto!
  
  Stalino estas la gloro de batalo,
  Stalino de nia junulara flugo...
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Batalante kaj venkante per kantoj,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  La militista knabo Slavka rimarkis:
  - Kio pri Stalino? Mi havas pli bonan kanton!
  La knabinoj kriis unuvoĉe:
  - Kantu!
  Kaj la juna militisto prenis ĝin kaj kantis entuziasme;
  Terura novaĵo, en kruela milito,
  Knabino, tiu, kiu eterne enamiĝis!
  Ĵetita en la buŝon, la diablo-Satano,
  Kie estas la Sinjoro: justeco kaj kompato?!
  
  Virgulino Nataŝa iris nudpiede,
  Sed ili frapis sur la polvaj vojetoj!
  Ja pro la pekoj, kiuj fluis fonto,
  Ŝi hazarde marŝis al transmaraj distancoj!
  
  En la frua printempo mi ekvojaĝis,
  La kruroj estas tiel bluaj pro la malvarmo!
  Vi ne povas mordi ero da viando,
  Nur kapjesu en la prujna piceo!
  
  Do laŭ la vojo plena de ŝtonoj,
  La piedoj de knabino estis terenbatitaj al la sango!
  Kaj tra Rusio, preter la homoj,
  Flanko de la urbo de la reĝoj de Jerusalem!
  
  La Kaŭkazaj montoj, la krestoj en la neĝo,
  Akraj ŝtonoj pikas la plandojn!
  Sed vi nutris per la potenco de la tero
  Elektinte malfacilan hajjon al la urbo de Dio!
  
  Somera dezerto, malbona suno,
  Kiel knabinecaj kruroj en pato!
  La sankta urbo ne estas malproksime
  Ĉiuj portas senfinan ŝarĝon!
  
  Tie ĉe la tombo de Dio-Kristo,
  La fraŭlino petege klinis la genuojn!
  Kie estas la granda mezuro de peko,
  De kio mi ĉerpas forton en justeco!
  
  Dio diris al ŝi, kuntirinte ŝian brovon,
  Preĝo sole ne ŝanĝos ĉi tiun mondon!
  Rusio estas destinita regi dum jarcentoj,
  Ĝuste, servu ŝin sen postuli monon!
  
  La virgulino kapjesis: Mi kredas je Kristo,
  Vi elektis Rus' kiel la savanton de la mondo!
  Mi diskonigos la veron pri ĉi tio al ĉiuj,
  Mesaĝo de Jesuo: Dio la idolo!
  
  La reveno estis facila kaj rapida,
  Nudaj piedoj estas fortaj!
  Mano kun graco Dio etendita,
  Muskoloj kaj volo, kvazaŭ el ŝtalo!
  
  Kaj vi aliĝis al la armeo
  Ŝi fariĝis piloto, ŝi venkis la Luftwaffe!
  Tie ŝi montris la altecon de beleco,
  Germana destrojero rapidanta sur teran minon!
  
  Militisto - impeta, kuraĝa batalanto,
  Sindone al la Partio - al la afero de la sovetianoj!
  Mi kredas je venka fino kontraŭ ŝaŭmo,
  Pako da demonoj al la muro, al la respondo!
  
  Nu, kial la batalanto estas pafita,
  Vi ne havis tempon por liberigi la rimenojn!
  Kaj la ŝildo montriĝis misa,
  Kaj malbona faŝismo interfratiĝis kun la jankioj!
  
  Ĝi fariĝis neegala, kruela milito,
  Almenaŭ mi estas viro: mi ploras amare!
  Kvazaŭ en problemoj ni plonĝas al la fundo,
  Ja la sorto malaperis el la Patrujo!
  
  Al Dio mia ekkrio: la Ĉiopova pro kio!
  Vi apartigis min de mia amata fraŭlino!
  Eĉ en la malvarmo ne portis mantelon,
  Kaj por tri kontraŭuloj, finfine, ŝi batis!
  
  Ĉu ŝi ne meritas ĝin?
  Renkontu venkon kun mi per floroj!
  Malavare baku tortojn por la ferio,
  Kaj mi venos al la parado kun Nataŝa!
  
  La severa Sinjoro respondis morne:
  Kiu en la mondo estas feliĉa, kiu fartas bone?
  Suferos, kaj la karno ĝemos de doloro,
  Ja la homaro estas malnobla, peka!
  
  Nu, tiam kiam mi venos en gloro,
  Mi ĵetos en Gehenan kiu ne estas inda vivi!
  Mi relevigos vian virgulinon kaj vin,
  La plej bona tiam ne volos interŝanĝi!
  La komsomolaj knabinoj aplaŭdis kun granda entuziasmo kaj fervoro. Tiel ili ŝatas ĉi tiun kanton.
  Unu el ili demandis al Slavka:
  - Ĉu vi ŝatas leki?
  La junulo respondis kun rideto:
  - Certe!
  La knabino kriis:
  - Do ni leku niajn kukojn!
  Post tio, Slavka devis surgenuiĝi kaj sindoneme labori per sia lango.
  La knabino ronronis pro plezuro kaj kantis:
  La patrujo donis al ni radion de libereco,
  Senfina oceano de amo...
  Popoloj kunfandiĝas en helan trabon,
  Kirlvento de malvarmeta sango furiozas!
  Jes, la knabinoj, se ili kantis, tiam nenio haltigos ilin. Kaj ni ĵetu nudajn piedfingrojn kun mortiga forto, tre detruajn grenadojn. Kaj ili eksplodis kaj detruis multajn naziajn soldatojn.
  Slavka tweetis:
  - La trupoj estas pretaj sinjorino,
  Ni detruos ĉiujn!
  Nataŝka ridis, ŝi estis la komandanto ĉi tie kaj bojis:
  Blanka armeo, nigra barono,
  La reĝa trono denove estas preta por ni...
  Sed de la tajgo ĝis la britaj maroj
  La Ruĝa Armeo estas la plej forta el ĉiuj!
  
  Do la ruĝa premu imperece,
  Via bajoneto kun kaloza mano...
  Kaj ni devus, nerezisteble,
  Iru al la lasta, mortema batalo!
  La knabinoj unuvoĉe ekkriis:
  - Kaj ni tre ŝatas ĝin!
  Kaj tiam unu el ili elmontris la cicon de la brusto, kaj kiel ĝi draŝas, sur germanaj aviadiloj kun mortiga fulmo. Kaj ĝi vere estas ekstreme brutala efiko!
  Nataŝa kantis:
  Kuraĝe kamaradoj en paŝo,
  Plifortigu nian spiriton en la batalo...
  Al malproksima feliĉo la vojo
  Ni mamnutru!
  Slavka lekis siajn lipojn kaj aldonis:
  - Kaj ankaŭ nudaj, knabinecaj kalkanoj!
  La komsomolaj militistoj ridis kaj muĝis unuvoĉe:
  Ni batu homojn, ni batu homojn
  Kaj batu la sitelojn!
  Kaj la belulinoj prenis fulmon de siaj tre belaj, kaj siringaj okuloj.
  Kaj tiam ili malfermis la buŝon kaj kiel ili fajfis. De ilia fajfado, multnombraj, amasiĝintaj aroj da korvoj ricevis koratakojn kaj falis malsupren, mortaj.
  Kaj ni dispremu la kraniojn de la germanoj.
  Slavka kantis:
  - Korvoj, korvoj, korvoj,
  Vi flugas alte kiel kokidoj...
  Kronoj, kronoj, kronoj
  Ne toleru falsan naturon!
  Nataŝa ridis kaj rimarkis:
  - Jes, vi imagis!
  La junulo respondis kun rideto:
  - Dormu pli!
  Komsomolaj knabinoj muĝis:
  La kanto helpas nin konstrui kaj vivi,
  Ekde prem sur nudpieda marŝado ...
  Kaj tiu, kiu trairas la vivon kun kanto,
  Li neniam, neniam malaperos!
  Kaj la militistoj prenis kaj per siaj nudaj, rondaj kalkanoj elĵetis tre mortigajn donacojn de neniigo.
  Kaj denove el la skarlataj cicoj ilin batos pulsaroj de neniigo!
  Nataŝa grincis:
  - Jen kuketo!
  La knabinoj murmuris ĥore:
  - Estos postaĵo sur ĝia flanko!
  Slavka ridis kaj respondis:
  - Kaj plie la sino de Venuso!
  Post tio, la bataliono de knabinoj ambaŭ prenos kaj elmontros siajn skarlatajn cicojn de mamoj. Kaj sen nenecesa antaŭjuĝo, ĝi estos martelita helpe de ultrasono. Kaj la germanaj tankoj, kiuj alproksimiĝis kiel ŝtala lavango. Inkluzive de la timinda "Leono", ili haltis. Kaj subite ili komencis ŝanĝiĝi. Iĝu tre belaj, pentritaj kaj abundaj kukoj kun apetitiga aromo. Kaj tia odoro vere ekdisvastiĝis, ke la knabinoj komencis leki siajn lipojn. Kaj tiam kiel ili blovas la vangojn kaj blovas, kantante:
  - Ni estas batalistoj de lumo tiel mojosa,
  Batante malbonajn orkojn kiel segilo...
  Kaj la piedoj de la knabinoj estas tiel nudaj,
  Ni faros, konu la kanguruon!
  La militistaj knabinoj ekbrilis per siaj safiraj okuloj, kiel steloj. Kaj ili denove ridis, elmontrante siajn perlajn dentojn. Ĉi tiuj estas vere ekstreme agresemaj belecoj.
  Kaj tiel ili prenis el la skarlataj cicoj de la brusto kvazaŭ ili estus martelitaj de ŝokfulmo.
  Kaj ili flugas tra la aero. Kaj ĉiuj brulos ĝis la tero, kaj tiam kaj bombonoj kaj dolĉaĵoj falos de supre.
  Kaj la militistoj kantis:
  Ni estas ĉokoladaj knabinoj
  Ni amas manĝi tortojn...
  Kaj tia, vi scias, bone,
  Malforteco estas el niaj manoj!
  La militistoj ridetis per siaj perlaj, brilantaj dentoj, kiel altvaloraj juvelujoj.
  Kaj ili denove kantis, muĝante:
  Unu du tri,
  Rompu ĉiujn malamikojn...
  Kvar, ok, kvin -
  Mortigu la malbonajn orkojn!
  Naŭ, ses, sep
  Nedankinde!
  Kaj la belecoj de la vorto ridos el la rubenaj cicoj de siaj brustoj, en kiujn fajraj kaj mortigaj pulsaroj jam flugas la enan fojon.
  
  BONA MOVO FUHRER
  KONOTACIO
  Okazis hazarde, ke la Fuhrer estis sufiĉe lerta por ne disigi siajn fortojn en diversajn direktojn, sed fari, kiel estis antaŭplanite, preni Stalingradon tuj, ĝis la sovetiaj trupoj preparis la defendon. Stalingrado kaj la kurso de la milito montriĝis malsamaj. Sed nudpiedaj komsomolaj knabinoj povas fari mirindaĵojn.
  . ĈAPITRO #1
  Hitler ne faris fatalan eraron kiam li turnis la Kvaran Panzer-Armeon en Kaŭkazon. Anstataŭe, li tuj ordigis la kapton de Stalingrado. La germanoj ne malŝparis sian tempon. Kaj ili povis trapenetri al la urbo ankoraŭ ne okupita de trupoj kaj ne preta por defendo. Ŝajnus, kia bagatelo, sed havis efikon sur la kurso de la milito.
  Post la kapto de Stalingrado reen en aŭgusto 1942, Turkio prenis kaj eniris la militon. Ŝi promesis fari tion tuj post la falo de Stalingrado. Kaj la otomanoj volis venĝi sur Rusio pro siaj antaŭaj malvenkoj. Japanio daŭre ŝanceliĝis. Tamen, aferoj ne iris bone por ŝi en la Pacifiko. La Batalo de Midvej estis perdita kaj la situacio ŝajnis malstabila. Kaj tiam estas ankaŭ la malfermo de dua fronto kontraŭ Sovetunio.
  Sed la bato de la miliona mobilizita turka armeo, pli ol tridek divizioj, kontraŭ la malforta kovrilo de la sovetiaj trupoj montriĝis tre dolora. La turkoj prenis Batumon, kaj ĉirkaŭis Erevanon, kaj komencis moviĝi profunde en la sovetiajn poziciojn. Kaj la germanoj, post la kapto de Stalingrado, komencis moviĝi laŭ la Volgo en sudan direkton al la Kaspia Maro.
  La germanoj estis fortaj, kaj estis malfacile por la sovetiaj trupoj alkroĉiĝi al la nuda stepo. Plie, efektivigi provizojn tra la plenflua Volgo.
  Krome, la britoj, ne volante provoki Turkion, iom reduktis sian agadon kontraŭ la germanoj en la aero.
  Krome, la germanaj asoj kaŭzis grandan damaĝon al ili. Ekzemple, Johann Marcel ne hazarde kraŝis kiam lia aviadilo kraŝis. Kaj li daŭre turmentis la britojn.
  Antaŭ la fino de septembro, la germanoj sur la orienta fronto atingis la Kaspian Maron. Kaj Kaŭkazo estis fortranĉita de tero. Stalino postulis ataki. Sed en la centro sur la direkto Rĵev, la sovetiaj trupoj ne sukcesis.
  Oni provis ataki de la nordo de Stalingrado, sed ĝi ankaŭ malsukcesis.
  Sed la Wehrmacht-soldatoj en oktobro komencis moviĝi laŭ la kaspia marbordo. Kaj la turkoj antaŭeniras direkte al Tbiliso kaj pli norde.
  Kaj la germana "Tigro" unuafoje partoprenis en la bataloj. Pli precize, ne tute por la unua fojo, ĉi tiu tanko kontraŭbatalis en septembro proksime de Leningrado. Sed estis speciala skipo. Kvar germanaj knabinoj batalis sur ĝi, kiuj estis pretaj testi tian maŝinon en vera batalo.
  Jen ili moviĝas laŭ la marbordo de la Kaspia Maro laŭ la ebenaĵo. Kaj sovetiaj aŭtoj aperas antaŭe. Inkluzive de lumo T-60s.
  Gerda premas la stirstangon per la nudaj piedfingroj. La pafilo pafas kaj obuso estas movita en la sovetian maŝinon de mortiga forto per sia tuta forto.
  Gerda muĝas:
  Niaj ostoj ne timas tankojn,
  Ni ĉiam sciis batali en la SS!
  La germana "Tigro" haltas. Sovetiaj aŭtoj iras al ĝi. Charlotte pafas, ĉi-foje uzante skarlatan brustan cicon. Batas rusan tankon kaj grincas:
  Ni ne estas simplaj knabinoj
  Nudaj piedoj estas mirindaj!
  Tiam Kristina donas eksplodon de maŝinpafiloj, falĉante la sovetiajn soldatojn. Krome, ŝi premas la ellasilon per siaj nudaj mamoj kaj rubena cico.
  Tiam la knabino murmuris:
  - Ni estas bonegaj! Kaj nudaj piedoj!
  Post kiam ŝi pafis nuda, rozkolora kalkano kaj Magda. La knabino faris tion ege precize. Ĝi trapikis la sovetian aŭton kaj grincis:
  - Por la Tria Regno!
  Tiam ŝi elŝovis sian langon.
  Ĉi tio estas vere virinoj.
  Sed la germanoj batalas unuflanke, kaj la vergo antaŭeniras. Aliflanke, la sovetiaj trupoj.
  Jen la pioniroj. Nudpiedaj knaboj kaj knabinoj en pantaloneto kaj mallongaj jupoj renkontas la naziojn per fajro de fusiloj kaj ĵetiloj.
  Ili ĵetas eksplodajn pakaĵojn kun nudaj, infanecaj piedoj kiuj ŝiras la naziojn.
  Kaj samtempe kantas la pioniraj herooj;
  Ni estas la pioniraj infanoj de Artemiso,
  Naskiĝis anstataŭ suĉilo kun pistolujo!
  Al la gloro de nia patrino Rusio -
  La knabo batalas!
  
  Hela kravato brulas kiel torĉo,
  Bela koruso kantas himnon al la Patrujo!
  Kaj la Fuhrer ricevos akran kakton en la azenon,
  Ni konas la hordojn de kontraŭuloj, ni frakasas!
  La partio instruis al ni la potencon de batalo,
  Estu kapabla pafi kaj kuri, batali kontraŭ ĉiuj!
  Oni konduku la pli maljunajn fratojn al la armeo,
  Sed ankaŭ ni rikoltos grandan sukceson!
  
  Kian hejmlandan servon gustumi?
  En la tranĉeoj, se necese, ĉe la maŝino!
  Kaj amikeco estas pli forta ol ĉio sub la ruĝa flago,
  Mia lando venu al komunismo!
  
  Kiel malfacile estas ĉe la fronto ĉirkaŭita,
  La neĝo jam falis, kaj ni estas nudpiedaj, larmo!
  Fritz-fiends ne estos pardonitaj,
  Kaj vi batalas en viaj sonĝoj kaj kuraĝas!
  
  Ni knaboj estas eluzitaj de bataloj,
  Malsata, frakasita piedo en la sango!
  Sed ni ne lasos ilin bati nin per botoj,
  Kiel Rus', mia animo amas vin!
  
  Ni ne konas la vorton kaptiteco, nu, al la infero kun malforteco,
  Jes, kiom da falis en la bataloj de la uloj!
  Foje ŝteliras laceco,
  Kiam kiel cent-tuna maŝino kargo!
  
  Sed ne necesas cedi al ni krutecon,
  Ne pro tio mi ĵuris al Dio!
  Devas servi sen la malnoblaj faroj de Rusio,
  Kamarado Stalin estas la eterna idealo!
  
  Sed plej grave, la kuraĝo kaj kuraĝo,
  Eltrovemo kaj pensa beleco!
  Ne pensu, ke kulturo estas bagatelo,
  Ja la verso naskiĝis el la lingvo de la fajro!
  
  Mi havas la flamon de Jesuo en mia brusto,
  Kiu estas Dio kaj Savanto kaj Komunisto!
  Li ne toleras sanktecon, konas la animojn de malkuraĝulo,
  La vojo estas nur supren, ne provu fali!
  Infanoj kantis kaj dancis, ĵetante eksplodemajn pakaĵojn per la nudaj piedfingroj.
  Kaj de la flanko de la germanoj, atakaviadiloj flugis. Kaj sendis mortigajn donacojn de neniigo.
  La batalo estis furioza. La pioniroj batalis obstine, sed ne venkiĝis antaŭ la malamikoj. Ili pafis fusilojn kaj malgrandajn pistolojn. Kaj ili ankaŭ uzis ĵetilojn. Kion ili tre bone faris.
  Kvankam, ekzemple, kelkaj germanaj tankoj ne penetris la frunton per eksplodaĵoj.
  La knabino kaj la knabo apogis siajn nudajn kalkanojn sur la ŝtonetoj kaj tiris grandan ĵetilon. Liberigis improvizitajn eksplodaĵpakaĵojn. Li transflugis kaj trafis la germanan aŭton.
  Post kio la hero-pioniroj kantis denove;
  Stalino estas la gloro de batalo,
  Stalino de nia junulara flugo...
  Batalante kaj venkante kun la kanto,
  Nia popolo sekvas Stalin!
  Pioniroj kantas bele. Ankoraŭ estas sufiĉe varme en Dagestano en oktobro, kaj estas bone por infanoj batali nudpiede. Iliaj nudaj plandoj de infanaj piedoj fariĝis kalaj kaj pli malmolaj ol la ledo de iliaj botoj.
  Kaj estas tre lerte ĵeti pizojn de morto per nudaj fingroj.
  Ĉi tiuj estas bonegaj infanoj.
  La knabino Lara pepis:
  En la vasteco de la mirinda patrujo,
  Hardita en batalo kaj lukto ...
  Ni komponis ĝojan kanton
  Ho granda amiko kaj gvidanto!
  La knabo Serjoĵka kontraŭis agreseme:
  - Kio pri Stalino? Jes, Stalino estas kapro! Li fuŝis la militon!
  La knabino Larisa kolere frapis sian nudan piedon kaj rimarkis:
  - Por tiaj paroladoj vi povas veni sub la tribunalon!
  Pionira knabo Miŝka blekis:
  - Kaj kio ne estas vera! Faŝisto trarompiĝis al la Kaspia Maro! Kaj kio vi post tio argumentos, ke Stalino estas geniulo.
  Kaj la knabo kun sia nuda piedo ĵetis malgrandan granaton al la germanoj.
  Pioniro Sasha knaris:
  Blanka armeo, nigra barono,
  La reĝa trono denove estas preta por ni...
  Sed de la tajgo ĝis la britaj maroj,
  La Ruĝa Armeo estas la plej forta el ĉiuj!
  Kaj denove ili ekbrilis, nudaj, rondaj, polvaj, malmoliĝintaj pro konstanta marŝado nudpiedaj, kalkanoj de infanoj.
  Tiel forte ili batalas kaj batalas. Eĉ se la fortoj estas neegalaj. Sed ili ankoraŭ estas pioniroj.
  Kaj se knabino ĵetos pizon per sia nuda kalkano, tiam ŝi ankoraŭ ŝiros la germanojn. Kaj la infanoj daŭre kantas;
  Nuboj flugis de la sangosuĉuloj,
  Infero erupciis el la Tero ne malproksime!
  La sonora serpento rampas sur la panzvalo,
  Nuboj lumiĝis per sango!
  
  La ondoj flamas, plaŭdiĝas kiel infera ŝtormo,
  Kaj li renkontos armeon de la plej kuraĝaj kuraĝuloj!
  Ni protektos belajn belajn virinojn
  Ni estos indaj je la heroaĵoj de niaj patroj!
  
  Mia lando, kiel dolore vi ĝemis,
  La kontraŭulo lasis cent vundojn de spuroj!
  Sed ni ĵetos faŝismon tuj de la piedestalo,
  La pesto de impetaj jaroj ne estos longa!
  
  Kaj la morto jam blankiĝas malantaŭ la nuboj,
  Sed niaj pensoj estas disŝiritaj al la ĉielo!
  Ni polvigu la famajn fiulojn,
  Kaj disŝiru ĝin, konu la Wehrmacht duone!
  
  Ni ne konas pacon kaj maljunecon putron,
  Ni estas la infanoj de nia sankta Patrujo!
  Ĉio brila batalis kun la nazioj,
  Pafu ni potencaj ĉi tiujn radikojn!
  
  Kaj kio eksplodis per la forto de malbona bombo,
  Kio estas por ni ĉi tiu tondro?
  La batalantoj de Rus' kapablas multon,
  Kaj la supro fariĝos la malsupro por la Fuhrer!
  
  Infero infero ekflamis,
  Rampis laŭ la rokado kun rabanta muzelo "Tigro"!
  Kaj la tuta laceco forflugis de ni en momento,
  Estas tempo por amuzaj ludoj!
  
  Granato ĉe la mano, kaj mortiga ĵeto,
  Jen la "Tigro" en la muzelo firme ricevita!
  Kaj Hitler en la kaldrono en la Tartaro-kaldronejo,
  Por ne malkaŝi la rusan mondon!
  
  Berlino tremas pro perfortaj salvoj,
  Jen ruĝa flago flugas super la Reichstag!
  Kaj la suno flamis super la Patrujo,
  Post ĉio, la Tria Reich estas ĵetita en polvon kaj cindron!
  Infanoj batalas obstine kaj heroe.
  Ili montras, ke iliaj koroj estas junaj, sed tre kuraĝaj. Kaj tiam kvar infanoj ripozigis siajn nudajn piedojn kaj puŝis grandan barelon da nitroglicerino.
  Ŝi ruliĝis, turniĝis.
  Kaj kiel li eksplodos, frakasante en germanan tankon.
  Post kiam la pioniroj kantis en ĝojo;
  Ni estas la pioniroj de komunismaj infanoj,
  Kiu kvankam por levi la landon...
  Hitler furioze respondos pro kolero,
  Ni dispremos, kredu Satanon!
  
  Ni ĵuris antaŭ Dio
  Kaj Lenin donis la koron al la junaj ...
  Ho ne juĝu la pionirojn strikte,
  Kaj la Ĉiopova donis pli da forto!
  
  Ni iris al la fronto, nudpiedaj infanoj,
  Ili volis batali, protektante la Patrujon ...
  Por ni, kaj infanoj, kaj knabinoj kun falĉilo,
  Kaj nia lojaleco estas forta kiraso!
  
  Ĉi tie apud Moskvo furiozis bataloj,
  Tankoj brulis, asfalto degelis...
  Ni vidos, ili donis al mi fidon al komunismo,
  Kaj vi ricevas la faŝistojn per larĝglavo!
  
  Ne kredu homojn, Hitler ne estas ĉiopova,
  Kvankam la ideo de la Fuhrer vivas...
  Kaj ni forte batis la naziojn,
  Ni iru ĉi tiun bonegan vojaĝon!
  
  Ni ne timos la malamikojn de Rus',
  Ni amas nian denaskan Sovetujon...
  Vi ne estas kavaliro kun animo de bufono,
  Ni donu la ekzemplon de la regno de Dio!
  
  Hitler ne scias, li estos malbone batita,
  Kvankam la potenco de la infero tiom furiozas en li...
  Kaj venas la parazito Fritz,
  Kiu plenigos la pacon per fajro!
  
  La grandeco de rusoj gajni per ludado,
  Kvankam ĉi tio estas multe da laboro...
  Venko venos, mi kredas je grandioza majo,
  Kaj la Fuhrer ricevos kompletan kaputon!
  
  Jen nia fido, la potenco de komunismo,
  Sovetunio floru eterne...
  Ni dispremos, vi scias la jugon de la faŝismo,
  Rusio fariĝis tia armeo!
  
  Fritz estis batita proksime de Stalingrado,
  Ili rekonis nian fortan pugnon...
  Kaj ni disdonis bonegajn donacojn,
  Kaj ili piedbatis la diktatoron ĝis la penco!
  
  Mia lando estas bela Rusio,
  En ĝi floras la arktaj pomarboj ...
  Svarog kaj Stalin - ĉi tiu estas la mesio,
  La nazioj fuĝas de la batalantoj de Rus'!
  
  Tiel bela estas la universo,
  Kiam komunismo brilas super li...
  Kaj provoj estos por edifo,
  Flugo nur supren kaj ne sekundon malsupren!
  
  Ni prenis la Vintron kun sovaĝa ruĝa krio,
  Ili rompis la spinon de la Blanka Gardisto ...
  La malamikoj de Rusio de komunismo estas batitaj,
  Trofeoj restis por tagmanĝo!
  
  Ni tenis Stalin tre forte,
  Knabinoj nudpiede en ajna frosto...
  Vi fariĝis, kredu min, forta homo,
  Kaj la pioniro kreskis al la heroo!
  
  Ne, Rusio neniam rompiĝos,
  Senmorta Lenin montras la vojon...
  Ni ne timas brilan flamon,
  Kaj la rusoj ne povas returni sin de komunismo!
  
  
  En la nomo de nia Patrino Rusio,
  Ni kuniĝu en unu krono de la koro...
  Hura la knabinoj kriis laŭte
  Granda sonĝo realiĝis!
  Jes, nia fido estas ĉiam esti kun la patroj,
  Kaj se eblas superi la prapatrojn ...
  Por ĉiam ni estos kuraĝaj uloj,
  Kvankam ĝi aspektas kiel ne pli ol dudek!
  
  Ni amas nian patrujon, kredu min,
  Ni volas feliĉon por ĉiam...
  Lucifero, kredu min, ne pereigos nin,
  Venos somero - pereos la malvarmo!
  
  En Rusio ĉio floros tre grandioze,
  Estas kvazaŭ la mondo havas problemojn...
  Venos la epoko, mi kredas komunismo,
  Riĉeco, ĝojo estos eterne!
  
  Scienco revivigos mortintojn en bataloj,
  Eterne juneco estos kun homoj...
  Kaj homo estas kiel la Plejpotenculo,
  Malaperu, mi konas la fiulon en la eterneco!
  
  Resume, feliĉo brilas sur ĉiuj en la universo,
  Ĉiuj homoj de la mondo estas kiel unu familio...
  Infanoj ridas kaj ludas en paradizo
  Vi amos min per kanto!
  Tiel infanoj kantas bele kaj kun granda sento. Kaj nudigis iliajn blankajn dentojn.
  Kaj tiam unu knabino kun nuda, rozkolora kalkano ĵetis pizon. Do ĝi preterflugis, trafis la barelon de germana tanko, deŝirante sian gvattureton per la radikoj. Tiam la juna belulino grincis:
  - Mortu Kalva Fuhrer!
  La knabo Serjoĵka, kun la nuda piedo, lanĉis ŝtoneton, kiu trafis la germanan oficiron en la nazo kaj pepis:
  - Stalino estas kapro, sed la Patrujo estas en nia koro!
  Kaj en alia loko batalas senesperaj komsomolanoj. Ili ankaŭ estas nudpiedaj kaj en mallongaj jupoj.
  Kaj ili pafas sin per pafiloj, aŭ memfaritaj bazukoj.
  Kaj iuj knabinoj tiras la arĉŝnuron per la nudaj piedfingroj kaj precize kaj precize pafas.
  Veroniko premis sian skarlatan cicon sur la butonon kaj kantis. Aliaj komsomolaj knabinoj kolektis:
  Ni savos grandan Rusion,
  Honto kiel ni ne venos...
  Ni faru militmision
  Ni juĝu la japanojn!
  
  Ni knabinoj estas nur komsomolanoj,
  Kredu min, ni naskiĝis por batali...
  Kvankam la mikado marŝas en ĉapelo,
  La imperio devas esti disbatita!
  
  Ni ne donu al Japanio venkon
  Samurajo ne povas venki la de Rus...
  La avo fieru pri la kavaliroj,
  Rapida urso disŝiros!
  
  Nia forto estas rusa forto,
  Ŝi ĵetis la tranĉilon per sia nuda piedo...
  Kontraŭuloj fame disbatitaj,
  La knabinoj havas malmolan humoron!
  
  Ni batalis kun la Germana Armeo, ludante
  Ili batis la Fritz vigle proksime de Moskvo ...
  Kaj ili eniris Berlinon en venka majo,
  Tretante la nudajn piedojn de la virgulinoj!
  
  Ne, neniu haltigos la slavojn,
  La granda reĝo kondukos al batalo ...
  Ni knabinoj plektas plektaĵojn,
  Samurajo turniĝanta en ĉifonojn!
  
  La malamiko estos batata tre forte,
  La rusa spirito ne povas esti venkita de malamikoj ...
  Sovetiaj knabinoj estas sportemaj,
  Kaj potenca estas la mastro de la urso!
  
  
  Komsomolaj knabinoj el la homoj,
  Ili amas batali forte...
  Por la patrujo, Lenin, libereco,
  Dispremu, kredu al iu ajn armeo!
  
  Mi kredas, ke samurajo estos batata
  Gloraj komsomolaj membroj estos honoritaj ...
  Sciu, ke la samurajhordoj estas rompitaj,
  Post ĉio, estas multaj gloraj herooj!
  
  La granda caro regas Rusion,
  Eldonante dekretojn, juĝante servistojn...
  La trono ne toleras tumulton kaj bojadon,
  Kaj ne metodo por subigi timon!
  
  Rus', vi estas nia patrino kaj diino,
  Por vi, la knabinoj estas fervoraj batali ...
  La kruroj de la belulinoj estas nudaj,
  Sed ili rompos ĉi tiun rabon!
  
  Ne, ne esti plena de Port Arthur,
  Ni ne permesos preni tian limon...
  Kaj la japanoj kaptas kuglo-malsaĝulon,
  Kaj ŝiru ĝin per granato!
  
  Neniam genuiĝos
  Kun ni estas la Ĉiopova Vergo, Svarog ...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Jesuo estas kun ni, Dio ĉiopova!
  
  Komsomolaj membroj ne rompas en batalo,
  La heroaĵoj de la soldatoj ne povas esti kalkulitaj...
  Kavaliroj ĉiam sciis batali,
  Satano estos detruita!
  
  Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ni faru ĝin, kredu, ke la tuta mondo estas pli feliĉa,
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  
  Kaj kiam estas tempo por venki
  Kaj ĉiuj sonĝoj estos en gloro...
  Lasu malĝojojn kaj problemojn pasi,
  En la regno de abundo, beleco!
  La komsomolanoj tiel bele kantis. Sed estas malfacile batali. Ĉi tie en la aero estas du germanaj knabinoj, belaj blondaj asoj.
  Albina pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi malflugigis tri sovetiajn aviadilojn en unu eksplodo kaj grincis:
  - Ni montros la plej altan klason!
  Alvina ankaŭ trafis la malamikon, kaj uzis la skarlatan brustcicon kaj ĉi-foje malflugigis kvar rusajn aviadilojn kaj ĉirpetis:
  - Estos la plej granda venko en la mondo!
  Kaj la knabino ridas. Estas indaj kontraŭuloj ambaŭflanke.
  Dume, meze de novembro, la germanoj unuiĝis kun la turkoj kaj iris al Bakuo. Nun Sovetunio perdis aliron al nafto, kaj ĝi fariĝis streĉa.
  Preskaŭ la tuta Kaŭkazo estis kaptita.
  La britoj prokrastis Operation Torch. Do ili estis necertaj. Aerbataloj daŭris nur en la aero. En novembro, Johann Marseille metis alian rekordon malflugigante pli ol okdek aviadilojn en monato. Kaj unuafoje superante la nombron de faligitaj aŭtoj en tricent unuoj. Kaj li estis la unua militisto de la Tria Regno se temas pri ricevi la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj denove.
  Tiam la germanoj tute konkeris Kaŭkazon kaj ĉiujn urbojn dum la vintro. Erevano estis la lasta falinta, tute ĉirkaŭita kaj blokita.
  Post tio Wilson Churchill ofertis al Hitler armisticon. Kaj la plej granda kanibalo konsentis fini Sovetujon.
  Johann Marcel malflugigis antaŭ tiu tempo pli ol kvincent aviadilojn kaj estis transdonita al la orienta fronto.
  En majo, tuj kiam la vojoj sekiĝis, la germana ofensivo komenciĝis direkte al Saratov unuflanke, kaj Moskvo aliflanke.
  Germanaj tankoj partoprenis en la bataloj: "Pantero", "Tigro", "Leono", kaj la memvetura pafilo "Ferdinand", kaj la modernigita T-4. Plie kelkaj pli malgrandaj memveturaj pafiloj.
  Kaj nova vilaĝo komenciĝis kun la historio de la Dua Mondmilito, sed sovetiaj knabinoj kaj pioniroj batalos kun granda heroeco.
  
  ELF-AS ŜANĜAS LA DUA MONDA MILITO
  KONOTACIO
  Unu el la elfoj de la paralela mondo volis batali. Sed li elektis por si la karieron de piloto de la Luftwaffe. La elfo montriĝis por fenomene forta aspiloto, gajnante rekordajn poentarojn. Kaj ĝi efike komencis influi la kurson de la Dua Mondmilito.
  . ĈAPITRO #1
  Unu el la elfoj de la paralela mondo volis fariĝi heroo kaj batali en aviado. Kaj devis okazi, ke li finiĝis en la Luftwaffe. Fine de la kvardek-dua jaro komenciĝis la kariero de ĉi tiu kuraĝa piloto. Li estas elfo kaj neniu povus faligi lin. Sed li mem pafis aviadilojn aktive. Sur la mediteranea sektoro de la fronto, Wolf Bismarck fortranĉis pli ol tricent aviadilojn. Por la unuaj ducent li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Ĝi estis en tiu tempo unu el la plej altaj premioj de la Tria Reich. Kaj pro tricent faligitaj aviadiloj, Wolf - kiel tiu ĉi elfo mem nomis sin - ankaŭ ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj.
  Sed la vera triumfo atendis la elf-ason kiam li estis translokigita al la Kurska Ardeno. Sur la orienta fronto, lia simple mirinda kariero komenciĝis. Tiel efika ke la kurso de la historio komencis ŝanĝiĝi. En du monatoj, Wolf malflugigis pli ol kvarcent sovetiajn aviadilojn.
  Kaj al li estis premiita nova grado de la ordo: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj por sepcent kvindek faligitaj aviadiloj - unika grado, specife por distingi Wolf Bismarck, ili establis la sesan gradon de la premio: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj kiam la elfaso faligis mil aviadilojn, li ricevis alian premion speciale aprobitan por li: la Stelo de la Kavalira Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Oni devas rimarki, ke la fenomena agado de Wolf ankaŭ estis atingita ĉar li ricevis eksperimentan ĉasilon ME-309, kiu havis eĉ tri 30-mm aerkanonojn kaj kvar maŝinpafilojn.
  Kaj kun tia fajra potenco, la fenomena Lupo detruis sovetiajn aŭtojn de malproksime. Kaj ili ne povis pafi lin, ĉar ili mortis multe pli frue.
  Aliaj pilotoj tiris sin ĝis la nivelo de superelfo, kaj provis batali pli bone. Precipe distingiĝis du knabinoj: Albina kaj Alvina. Ili batalis en nur bikino kaj nudpiede. Kaj samtempe la germanaj pilotoj montris fenomenajn rezultojn.
  Albina batalis sur Focke-Wulf, tre potenca maŝino laŭ armilaro. Ŝi premis la butonojn per la nudaj piedfingroj kaj tuj per unu eksplodo pafis tri sovetiajn aviadilojn kaj kantis:
  Ni estas grandaj fenomenoj
  Knabinoj estas nudpiedaj!
  Alvina, ankaŭ uzante siajn nudajn piedfingrojn dum pafado, kaj malflugiganta rusajn aviadilojn, eldonis:
  - Gloro al Germanio, gloro -
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en nigraj ĉemizoj -
  Saluton Deutsche homoj!
  Albina deprenis sian mamzonon. Kaj denove ŝi premis la butonon helpe de la skarlataj cicoj de sia brusto kaj kantis:
  - Silentu, silentu -
  Stalin-degenerulo!
  Silentu, silentu
  Laŭ la kornoj de la konsilo!
  Kaj denove li uzos sian nudan bruston en batalo. Ĉi tio estas vere knabino.
  Kaj Alvina ankaŭ restis en nur maldika kalsoneto. Kaj la rubena cico de la brusto premas la butonojn. Kaj tranĉas la sovetiajn aviadilojn, kaj samtempe kantas:
  Patrujo, lasu la malbelulon plori
  Sed ni amas ŝin...
  Dormanta belulino!
  Kaj la militisto prenis kaj montris ŝian longan, rozkoloran langon. Ĉi tio estas vere virinoj.
  Kaj Wolf Bismarck de sia ME-309 foje trafis terajn celojn. Precipe por tankoj. El 30-milimetra, longtuba pafilo, estas tute eble trarompi la tegmenton de la T-34-tanko. Kaj malŝalti la sovetian maŝinon. Nu, kial elf-aso estas pli malbona ol la sama Rudel?
  Vere, detrui tankojn ne estas lia ĉefa tasko, sed tute egale, en du monatoj sur la Kursk Bulge, li detruis kelkajn cent sovetiajn veturilojn, aŭ prefere batis ilin ekstere de ago dum kelka tempo. Tanko kun rompita luko povas esti riparita. Krom se la skipo suferas. Sed la 30 mm kanono portas malgrandan ĵetaĵon, do malfacilas detrui ĉiujn en la tanko. Li malflugigis multajn IL-2 atakaviadilojn, kaŭzante signifan difekton en la ofensivaj kapabloj de la Ruĝa Armeo.
  Kiel rezulto, la germanoj povis eviti kompletan malvenkon sur la Kursk Ardena Bulo. Kaj la frontlinio estis stabiligita. La nazioj perdis Orel kaj Belgorodon, sed povis konservi Kharkov kaj parton de la Donbaso.
  La batalado daŭris ĝis malfrua aŭtuno. Tiam estis paŭzo. La perdoj de la Ruĝa Armeo estis grandaj, sed la germanoj estis iom elĉerpitaj. Pli progresinta Panther-2 kun malgranda kaj mallarĝa gvattureto komencis alveni ĉe la fronto . Ŝi estis pli bone protektita kun flanko, kaj ŝia pafilo havis pli kiras-penetran 75 mm en 100EL barellongo.
  Aperis iom pli frue ol en reala historio kaj "Tigro" -2. Sed ĉi tiu tro peza tanko ne estis tre populara ĉe la militistaro.
  Sed "Pantero" -2 montriĝis sufiĉe bona.
  La orienta fronto estis frostigita. La batalado estis nur en la aero. La germana piloto Wolf Bismarck, aŭ elfo, estis moknomita la blanka diablo. Kaj Stalino metis sur sian kapon rekompencon de unu miliono da rubloj.
  Antaŭ la jarŝanĝo, Wolf Bismarck malflugigis 1,500 aviadilojn. Kaj granda nombro batis tankojn kaj terajn celojn. Por kiu li estis premiita platena taso kun diamantoj. Same kiel la milita meritkruco en oro kaj ankaŭ kun diamantoj.
  Fine de decembro, la Ruĝa Armeo denove provis avanci sur la sudan flankon de la fronto. Grandaj perdoj en la aero, kaj la efikeco de ne nur Wolf Bismarck, sed ankaŭ aliaj germanaj asoj bremsis la antaŭeniĝon.
  La batalado montris la efikecon de la uzo de inaj pilotoj en bataloj.
  Precipe la juna elfo mem batalis kune kun la knabino Helga. Ŝi batalis sur la Focke-Wulf, kaj trafis grundajn celojn pli.
  La knabinoj estas belaj por diri almenaŭ. Kaj ŝi ankaŭ uzis nudajn piedfingrojn dum pafado. Kiu estis tre efika.
  Helga estis ĉarma kaj tre bela blondulino kun gracia figuro.
  Ŝi ofte batalis en nenio krom sia kalsoneto. Kaj ŝi kuraĝe trafis la sovetiajn tankojn, trarompante iliajn turojn.
  Inter la germanaj novaj maŝinoj, la Jagdpanther estis pli progresinta kaj efika. Ĉi tiu memvetura pafilo estis kaj potenca kaj bone protektita en la frunto kaj movebla. Ankaŭ, la memveturaj kanonoj Panzer-4 montriĝis ne malbonaj, kio estis kaj malalta kaj bone kirasa en la frunto.
  Vintre, la germanoj defendis lerte. Krome, la aliancanoj, suferinte perdojn en la bataloj por Sicilio kaj Italio, agis tre singarde, kaj eĉ ne prenis Napolon. Kaj deturnis malpli germanajn trupojn.
  Hitler propre renkontis Wolf Bismarck. Kaj li konvinkis la Fuhrer, anstataŭ krozado kaj balistikaj misiloj, la FAA investus en pli progresinta modifo de la Focke-Wulf TA-152. Kaj ĉi tiu multcela aviadilo montriĝis tre sukcesa.
  Ĝia armilaro kaj kiraso estis tre fortaj, kaj ĝiaj flugkarakterizaĵoj kaj manovra kapableco estis multe pli bonaj ol tiuj de la Focke-Wulf. Kaj ĉi tiu maŝino komencis akiri aeran superecon. Kun la helpo de la TA-152, ankaŭ eblas frapi terajn celojn. Aparte, tankoj, memveturaj pafiloj, kamionoj, sovetia artilerio kaj raketlanĉiloj.
  Ĉi tiuj estis vere bonegaj aŭtoj.
  La Ruĝa Armeo estis blokita malsupren en la germana defendlinio. Sovetiaj trupoj ne povis sukcesi nek proksime de Leningrado, nek en Ukrainio, nek en la centro.
  La nazioj pliigis la produktadon de tankoj kaj memveturaj pafiloj. Precipe la Jagdpanther, kiu estis bona kaj efika. Kaj "Pantero" -2 montris sian nivelon precipe kun la lerta uzo de fortoj.
  Kaj, kompreneble, germanaj knabinoj ankoraŭ batalas. Inkluzive en tankoj.
  Wolf Bismarck konvinkis al la Fuhrer ke virinoj devus esti uzitaj ĉe la fronto. Ĉar ili estas tre bonaj batalantoj.
  Kaj efektive, kiel, ekzemple, la tanka ŝipanaro sur la Panther-2 batalas.
  Gerda, malgraŭ la vintro en nur kalsoneto kaj nudaj piedoj.
  Kaj ŝi estas tre bela kaj ĉarma blondulino.
  Kaj la pafilo de la "Pantero" -2 estas tre longdistanca. Kaj se ĝi draŝos, ĝi vere trafos kun mortiga forto.
  Gerda nudigis la dentojn kaj pafis al la sovetia aŭto per la nudaj piedfingroj. Ŝi frapis tridek kvar el longa distanco kaj pepis:
  - Mi estas bonega knabino,
  Kaj mi ĉiam batalas nudpiede...
  Ĉi tiuj estas vere militistoj.
  "Pantero" -2 staras senmove en embusko. Sovetiaj veturiloj provas antaŭeniri. La nova germana kanono havas komencan ĵetrapidecon de 1300 metroj sekundo, kio ebligas eĉ kun malgranda kalibro trapiki sovetiajn veturilojn de longa distanco.
  Nun Charlotte pafas. La ruĝhara knabino ankaŭ uzas nudajn fingrojn, ŝiajn graciajn, sunbrunigitajn krurojn.
  Charlotte pafis trafe kaj kantis:
  - Vi enamiĝis al diablo
  Kaj mi decidis dediĉi mian paĝon al ŝi!
  Tiam pafis al la sovetia tanko kaj Christina. Ŝi ankaŭ uzis nudajn piedfingrojn. Ĝi trapikis la rusan aŭton, kaŭzante gravan difekton en ĝi, kaj igante ĝin bruligi kaj krevigi konkojn.
  Kristina ĉirpetis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Por la kialo de la Reich...
  Ni forviŝos malamikojn en fekon,
  Kaj ne drivu!
  Tiam Magda pafis per la nudaj piedfingroj. Kaj ĝi estis tre preciza kaj bone celita pafo. Kaj la militisto donis disbatan baton al rusa teknologio. Kaj ŝi trarompis la tridek kvaran turon.
  Tiam la knabinoj kantis:
  Jen la unua degelo
  En la ĉerko mi vidas Stalin...
  Kaj plenigita de kadavroj
  rusa lando!
  La knabinoj sur la Panther-2 batalas senespere.
  Jen Gerda denove pafis, premante la butonon per la skarlata cico de sia brusto. Kaj ŝi trapikis la soveton tridek kvar kun granda precizeco. Mi fulmis ĝin, ramante la karenon de longa distanco. Kaj la batalkompleto komencis eksplodi.
  Gerda ridis kaj rimarkis:
  - Niaj ostoj ne timas tankojn,
  Ni ĉiam sciis batali en la SS!
  La ideo uzi nudajn inajn mamojn por pafado estas tre progresema.
  Jen Charlotte draŝis la malamikon helpe de framba brusta cico. Batis rusan aŭton kaj ĉirpetis:
  - Saluton la Trian Reich, saluton!
  Jen la grasaj kampoj de la Patrujo...
  Ni ne salutos vin
  Vi povas eĉ prosperi de nulo!
  Kaj la knabino montris sian tre longan langon. Ŝi povas fari mirindaĵojn por ili.
  Do Kristina fikis helpe de rubena cico de sia brusto. Ŝi frapis aŭtomobilon T-34-76 kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - Gloro al nia Patrujo Germanujo!
  Tio estas tiel bonega knabino!
  Kaj alia sovetia tanko brulas. Kaj ĝi estas tre mojosa kaj malvarmeta.
  Magda prenis ĝin kaj frapis ĝin al la malamiko helpe de fraga brusta cico, kaj faris tion tre trafe.
  Ŝi trapikis rusan aŭton kun skipo de malbonodoraj viroj. Krome, la municio eksplodis. Kaj estis eksplodo.
  La orhara militisto kantis:
  - La grandeco de la germanoj rekonas la planedon,
  Ni povas planti bananojn sur Marso...
  Ni estas amataj kaj aprezataj de ĉiuj nacioj de la mondo,
  Ĉar ni havas la Dipatrinon!
  Kaj la knabino denove uzis sian brustan cicon, kiu aspektis kiel rozburĝono. Kaj ĝi estas tre bela.
  Kaj kiam la knabinoj en nur streĉaj kalsonoj batalas, ĝi estas ege bela.
  Estas bone havi multajn knabinojn. Ekzemple, Schella kaj Frida batalas. Du knabinoj pafas kaŝpafilojn.
  Kaj ili ankaŭ estas nudpiedaj kaj en bikino. Tre belaj kaj seksaj knabinoj. Kaj ili havas reliefan gazetaron kun kaheloj.
  Ĉi tio estas vere bonega. Kaj nun Ŝela pafas al la malamiko, trapikas sovetian oficiron per kuglo.
  Tiam la knabino krias:
  - Mi estas bonega superknabino!
  Kaj li ĵetos grandan, mortigan obuson per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi preterflugos, kaj la amaso da sovetiaj soldatoj ŝiros.
  Kaj Frida pafas, kaj ankaŭ ŝi tre bone faras ĝin. Pugnobatas la rusan komandanton kaj kriegas:
  - La germanoj estos bonaj,
  Ni batas ĉiujn rusojn el la koro!
  Kaj denove li ĵetos citronon per siaj nudaj piedfingroj de kruroj de kolosa detrua potenco. Ĝi eksplodas kaj amaso da Ruĝarmeaj soldatoj estas batita kun siaj brakoj kaj gamboj forŝiritaj.
  Frida prenis ĝin kaj muĝis:
  - Paŝu la gason, venu mia knabo, paŝu la gason!
  Kaj brilu per safiraj okuloj. Ĉi tiu estas vere la knabino, kiun vi bezonas. Kaj ankaŭ tre mojosa.
  Ŝela prenis ĝin kaj pepis:
  - Miaj belaj lipoj,
  Ili estas kiel koralo...
  En bonega momento mirinda
  La knabinoj batas!
  Mi vere bezonas diri ĉi tie tre mirindajn kaj malvarmetajn belaĵojn.
  Jen Ŝela nudigis siajn mamojn, mallevis la mamzonon. Kaj kun skarlata cico sur la ellasilo dum li premas. Kaj la donaco de morto reagos kun mortiga forto. Jen virino el Germanio fikita. Kaj ni diru ĉi tion - specife.
  Kaj denove, rusaj soldatoj kun deŝiritaj brakoj kaj kruroj disiĝas en malsamaj direktoj.
  Ankaŭ Frida prenis kaj elmontris sian buston. Kaj aplikis mortigan rubenan brustan cicon. Kaj tiel ili trafis la malamikon kun granda precizeco. Kaj ŝi pafis la pilkojn al la rusa generalo.
  Tiam la blonda germanino kantis:
  Kie estas via uniforma generalo,
  Viaj ordonoj, via dorso estas kiel ŝnuro...
  Vi jam aŭdis la finon
  Nur la pluvo batis sur la tegmento
  Via generalo!
  Kaj la militista knabino ekbrilis siajn safirkolorajn okulojn. Ĉi tio estas vere knabino. Kaj ankoraŭ nudpiede.
  Kaj ŝia lingvo estas tre ludema.
  La kaŝpafistaj knabinoj laboras. Kaj ili batas senkonscie multajn sovetiajn soldatojn kaj oficirojn.
  Jen la ina faktoro, li povas solvi multon. Kaj bone celitaj, kaŝpafistoj.
  La plej novaj germanaj memveturaj pafiloj E-10 partoprenis en la bataloj. Kaj tiam la elf-aso helpis. Li konvinkis al Hitler ke laboro sur la Maus havis neniujn perspektivojn. Kaj estas pli bone lasi la dizajnistojn evoluigi ion, male, pli malgrandan grandecon, pli malmultekostan, sed multe pli efikan. Jen kiel la plej bonaj projektistoj de la Tria Reich kreis la aŭton. En ĝi, la motoro kaj transdono situis en unu bloko kaj laŭlarĝe, kaj la aŭto ankaŭ povis malaltiĝi.
  Ĝia alteco estis nur 1,2 metroj, kaj la skipo de nur du homoj situis kuŝanta. Kaj la aŭto havis pezon de nur dek tunoj kun motoro de 400 ĉevalfortoj. En ĉi tiu kazo, la pafilo estas 75 mm kaj 48 EL-barellongo. Kaj la fronta kiraso estas 82 mm ĉe granda deklivo, kaj la flanka kiraso estas 52 mm kaj plie ĝi estas fermita per ruliloj.
  Tio estas, la aŭto rezultis - malgranda, movebla, manovra, nerimarkebla, kaj samtempe ankoraŭ bone protektita. Ne kiel la Maus, kiu eĉ en la projekto ne aspektis aparte alloga pro sia grandega pezo - estus malfacile transporti ĝin eĉ kun malalta rapideco.
  Kaj kiel ĉi tiu tanko malsukcesus ekstervoje?
  Kaj la E-10 estas nur la perfekta aŭto. Kaj ŝiaj sovetiaj tridek kvar ne povis penetri la frunton eĉ kiam ili pafis plene. Kaj la germana aŭto estis ankoraŭ tre facile alivestita.
  Du knabinoj: Eva kaj Adala, batalis kun sovetiaj tankoj en tia aŭto. Eble la pafilo ne estas sufiĉe potenca por preni la malamikon de longa distanco. Sed la malamiko ne aparte vidas vin. Kaj se li vidos, tiam li ne falos.
  Ĉi tio estas vere kion knabinoj bezonas. Kaj kompreneble ili havas sekreton. Batalu nudpiede kaj en bikino.
  Estas ankaŭ interese, ke la nazia aŭto estis farbita blanka kaj estas preskaŭ nevidebla en la neĝo.
  Eve premis la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj. Mi trafis la soveton tridek kvar de malproksime. Tamen, la germana kanono estas ĉiukaze pli bona ol la sovetia, kaj kantis:
  - E, e, estas virino Eva,
  E, e, tie estas kaverno!
  Kaj Adala ankaŭ trafas la malamikon kiel freneza. Kaj ankaŭ uzante nudajn piedfingrojn. Penetras la malamikon kaj kriegas:
  - Gloro! Gloro! Gloro!
  Germanio estas potenco!
  Ni diru, ke la knabinoj ĉi tie estas nur bonegaj. Kaj kiu povas konkuri kun ili? Ili estas tre malvarmetaj.
  Kaj ili pafas precize. Kaj la germana aŭto estas tre movebla. Kaj tiel li batas la malamikojn. Kaj montras sian murdan klason.
  Sed kompreneble estas virinoj ankaŭ el la sovetia flanko. Kaj ankaŭ ili batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Ĉi tie, ekzemple, la ŝipanaro de Elizabeto sur la T-34-76. Knabinoj batalas preskaŭ tute nudaj.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj kantas:
  - Knabinoj estas malsamaj
  Sed ĉi-kaze ruĝa...
  Ili volas venkon
  Ni bezonas knabojn, ne avojn!
  Catherine palpebrumis al ŝi kaj kukris:
  - Jes, ni bezonas elektitajn knabojn!
  Kaj ankaŭ pafis helpe de nudaj piedfingroj.
  Kaj tiam la tuta tanka skipo de knabinoj komencis kanti;
  Mi aliĝis al Komsomolo, ludante
  bela sonĝa knabino...
  Mi pensis, ke la mondo estos eterna majo,
  Ĉiu tago estas la naskiĝo de printempo!
  
  Sed ial ĝi ne funkciis.
  Iel mi ne povas enamiĝi...
  Nu, diru al la uloj je mia kompato,
  La vivo estas tre daŭra pado!
  
  Subite la milito subite tondris,
  Kaj uragano rapidis al morto...
  Kaj miaj knabinoj forta korpo
  Vi povas esti batita tuj!
  
  Ne volas, kredu min, mi rezignas,
  Batalu por la Patrujo ĝis la fino...
  Ni portas obusojn en forta valizo,
  Stalino anstataŭis sian patron en la koroj!
  
  Militistoj estas bonegaj en Rusio.
  Ni povas protekti la mondan ordon...
  La steloj de la ĉielo akvumis la veluro,
  Kaj la ĉasisto fariĝis ludo!
  
  Mi estas nudpieda knabino batalanta
  Plena de delogo kaj amo...
  Will, mi konas lokon en ĉi tiu paradizo,
  Vi ne povas konstrui feliĉon sur sango!
  
  Militistoj de la granda Patrujo,
  Ni firme batalos proksime de Moskvo ...
  Kaj tiam la sonĝo sub komunismo
  Kontraŭ infero kun Satano!
  
  Kuraĝaj rusaj infanoj,
  Ke ili batalas honeste ĝis la fino...
  Ili batis de maŝinpafilo,
  Se necese, kun ora krono!
  
  Eĉ kuglo ne povas haltigi nin
  Jesuo la granda Dio releviĝis...
  La tagoj de la rabodrako pasis,
  Fariĝis eĉ pli hele de la ĉielo!
  
  Mi amas vin kara Lada,
  La supera Dio Svarog estos en gloro ...
  Ni devas batali por Rusio
  La plej bona Blanka Dio estas kun ni!
  
  Ne surgenuigu la rusojn
  Kredu nin, nia karno ne povas esti bridita ...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Ĉi tiu ekzameno ankaŭ devas esti trapasita!
  
  La doloro de la Patrujo estas ankaŭ en nia koro,
  Ni kredas je ŝia grandeco...
  Ni vigle malfermas la pordon al la spaco,
  Estos tre dolĉa vivo!
  
  Nudpiedaj ni estas belaj knabinoj,
  Ni vigle kuras tra la neĝblovoj...
  Ni ne bezonas ĉi tiun amaran vodkon,
  La kerubo etendas siajn flugilojn!
  
  Por la Patrujo, ni knabinoj staros,
  Kaj ni respondos al la Fritz, neniu malbono,
  Infera Kain estos detruita,
  Kaj saluton al Kristo Savanto!
  
  Estos epoko - ĝi ne pliboniĝos,
  La mortintoj leviĝos por ĉiam...
  La universo fariĝos viva paradizo,
  La revo de ĉiuj homoj realiĝis!
  Tiel kantis kaj pafis la komsomolaj knabinoj. Kaj ili uzis ambaŭ nudajn piedfingrojn kaj skarlatajn cicojn de la brusto.
  Kaj tiam Elena pafis, uzante sian nudan, rondan kalkanon. Kaj batis la malamikon.
  Tiam la knabino diris:
  Dankon al Stalin
  Tio estas kovrita de kadavroj...
  rusa lando!
  Kaj Efrosinya ankaŭ per la nudaj piedfingroj prenos ĝin kaj trafos la malamikon. Kaj li faras ĝin ege precize kaj precize.
  Tiam ĝi muĝos:
  - Ni havas snemajn knabinojn,
  Scios nur unua klaso!
  La sovetia tanko ne estas tre bona. Kaj konkoj ofte maltrafas sian celon, kvankam ili estas lanĉitaj kun nudaj piedoj.
  Kaj la pioniroj ankoraŭ batalas. Knaboj batalas vintre nudpiede kaj en pantaloneto.
  La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la infanoj bluiĝis pro la malvarmo, sed la aspektoj de la knaboj estas tre fieraj. Kvankam ili batalas kun nuda torso en frosto kaj en glacia vento. Kaj tamen iliaj bluaj lipoj kantas;
  
  Mia lando estas sub la flago de oktobro,
  Atingis la altecon de la potenco de lumo!
  Ja ni batalas por ŝi ne vane,
  Ŝia amo estu kantita en la eterneco!
  
  La lando de konsiloj al homoj alportas pacon,
  Ĉiuj estas feliĉaj en ĝi - konu la proleton!
  Kiu estas por Rusio - gloro kaj honoro,
  Ni kantu la himnojn de miliono da arioj!
  
  Ni atingu honoron - la juneco de la tero,
  Ni konstruu templojn - paradizo de komunismo!
  Kie estas la nigra fumo en la malproksimo?
  Sciu ĉi tiun paŝon de malnobla faŝismo!
  
  Sed kion faris la pioniro kun la ĵuro -
  Mi ĵuris al la afero de la mondo - fervore servi!
  Se la kontraŭulo volis preni la bonon,
  Ni persekutos lin al la sono de la butonakordiono!
  
  La malamiko ne scias, ke ni havas Patrujon,
  Venos la tempo - la ŝipoj konstruos!
  Nia malantaŭo de la batalantoj de la Patrujo ne forvelkis,
  Ĉiuj fariĝu kuraĝa heroo!
  
  Ni flugos al la steloj en la ĉielo kun kanto,
  Ni baldaŭ fosos kanalojn sur Marso!
  La popolo de la sovetianoj estas kunigitaj kun la partio -
  Ja komunismo venigis nin en la popolon!
  
  Milito, kompreneble, ne estas ludo,
  Vi estas la celo en ĝi - la pafisto samtempe!
  Kuglo pikas akran kudrilon,
  La malbela Fritz estu tre malbona!
  
  Ni povas atingi ĉion, ĉion -
  Kaj estos palmarboj kaj kokoso por matenmanĝo!
  Por tiuj, kiuj ne zorgas
  Malfaciliĝos per bastono!
  
  Tanko "Tigro" opiniis ke li estis nevundebla,
  Kaj kia parado sur la sovetia placo!
  Sed pruvis, ke li estas nevenkebla,
  Tio ne permesos al la malvarmo peli vin en la somero!
  
  Do Stalino estas la konscienco, la honoro de la animo de Rus' -
  Ordonita batali por la sankta!
  Mia knabino, ne malĝoju
  Honoro estas nedetruebla, logilo kulero!
  
  Sub furioza torturo - ne publikigu ĝemon,
  Montru ĉiujn - batalanton el monolito!
  Tia estas la forto de la Ruĝaj armeoj
  Kie eĉ knabo batalas kiel elito!
  Tiel la pioniroj kuraĝe kantas kaj batalas. Kaj knaboj de dek unu aŭ dek du jaroj ĵetas eksplodajn pakojn da morto per la nudaj piedfingroj.
  Kaj ili faras ĝin tre agreseme.
  Kaj la infanoj tre precize pafas al la malamiko.
  Ĉi tie unu pioniro ĵetis memfaritan minon per sia nuda kalkano kaj ĝi falis sub la spurojn de germana tanko.
  La knabo muĝis:
  La fadeno estas rompita
  Malbona morto minacas nin...
  Kaj vivi
  La heroo devas morti!
  Ĉi tie la knaboj kantas kuraĝe kaj furioze.
  La knaboj kuras ĉirkaŭ la neĝblovoj duonnudaj kaj nudpiede. Iliaj senŝuaj piedoj estas ruĝaj kiel korvoj.
  Kaj la torsoj bluiĝis pro la penetra vento kiu vipas laŭ la ripoj. Tiel la knaboj estas tre stultaj.
  Sed bravaj infanoj pafas. Iuj knaboj en pantaloneto eĉ uzas ŝnurĵetojn. Kaj ili tiras la ŝnuron per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tio estas vere bonega.
  Kaj ke almenaŭ iu kapablas rezisti al pioniro kun ruĝa kravato ĉirkaŭ maldika, infaneca kolo?
  Junaj militistoj en pantaloneto montras sian tre agreseman kaj demonstran klason.
  Unu el ili uzis flugantan kajton kaj sukcesis difekti la flugilon de germana atakaviadilo. Li forflugis en la malproksimon, fumante, kaj iris al la riparo.
  Kaj kantis la kuraĝaj, nudpiedaj kaj preskaŭ nudaj tomboj en pantaloneto;
  Ni estas la pioniraj infanoj de Artemiso,
  Naskiĝis anstataŭ suĉilo kun pistolujo!
  Al la gloro de nia patrino Rusio -
  La knabo batalas!
  
  Hela kravato brulas kiel torĉo,
  Bela koruso kantas himnon al la Patrujo!
  Kaj la Fuhrer ricevos akran kakton en la azenon,
  Ni konas la hordojn de kontraŭuloj, ni frakasas!
  
  La partio instruis al ni la potencon de batalo,
  Estu kapabla pafi kaj kuri, batali kontraŭ ĉiuj!
  Oni konduku la pli maljunajn fratojn al la armeo,
  Sed ankaŭ ni rikoltos grandan sukceson!
  
  Kian hejmlandan servon gustumi?
  En la tranĉeoj, se necese, ĉe la maŝino!
  Kaj amikeco estas pli forta ol ĉio sub la ruĝa flago,
  Mia lando venu al komunismo!
  
  Kiel malfacile estas ĉe la fronto ĉirkaŭita,
  La neĝo jam falis, kaj ni estas nudpiedaj, larmo!
  Fritz-fiends ne estos pardonitaj,
  Kaj vi batalas en viaj sonĝoj kaj kuraĝas!
  
  Ni knaboj estas eluzitaj de bataloj,
  Malsata, frakasita piedo en la sango!
  Sed ni ne lasos ilin bati nin per botoj,
  Kiel Rus', mia animo amas vin!
  
  Ni ne konas la vorton kaptiteco, nu, al la infero kun malforteco,
  Jes, kiom da falis en la bataloj de la uloj!
  Foje ŝteliras laceco,
  Kiam kiel cent-tuna maŝino kargo!
  
  Sed ne necesas cedi al ni krutecon,
  Ne pro tio mi ĵuris al Dio!
  Devas servi sen la malnoblaj faroj de Rusio,
  Kamarado Stalin estas la eterna idealo!
  
  Sed plej grave, la kuraĝo kaj kuraĝo,
  Eltrovemo kaj pensa beleco!
  Ne pensu, ke kulturo estas bagatelo,
  Ja la verso naskiĝis el la lingvo de la fajro!
  
  Mi havas la flamon de Jesuo en mia brusto,
  Kiu estas Dio kaj Savanto kaj Komunisto!
  Li ne toleras sanktecon, konas la animojn de malkuraĝulo,
  La vojo estas nur supren, ne provu fali!
  Tiel kantas kaj batalas la pioniroj, ili estas soldatoj de Sovetunio.
  Kaj ĉi tie la komsomolanoj ankoraŭ batalas. Kompreneble, knabinoj en la malvarmo portas nur kalsonon.
  Kaj tiam Nataŝa premis la bazukon per sia skarlata cico. Ŝi pafis mortigan raketon kaj kantis:
  Ni neniam cedos
  Knabinoj nombras aglojn...
  Ni forte batas ĉiujn faŝistojn,
  Kiel la filoj de Satano!
  Kaj li ĵetos per siaj nudaj piedfingroj mortigan donacon de morto.
  Kaj Zoja pepis:
  - Bone!
  Kaj frapis la malamikon helpe de la skarlata cico de la brusto. Ĉi tiuj estas vere virinoj - bonegaj.
  Kaj tiam tuta bataliono da komsomolanoj levis kaj kantis;
  Ni estas knabinoj, aliĝantaj al la Komsomolo,
  Ili faris ĵuron per fido esti la Patrujo ...
  Tiel ke furioza malvenko atendis la naziojn,
  Nu, kaj Rusio vivi sub komunismo!
  
  Ja Lenin estas kun ni, kvazaŭ metalo,
  El bronzo, kiu estas pli forta ol iu ajn ŝtalo...
  Mi revis turni la mondojn
  Kiel testamentis la granda geniulo Stalino!
  
  Ni faros la Patrujon pli malvarmeta
  Kaj ni levos la Patrujon super la steloj...
  Estu sukceso kun la komsomolaj membroj,
  Kvankam niaj piedoj estas nudaj!
  
  La faŝisto atakis mian patrujon,
  De la oriento senpripense grimpu samurajon ...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  Kaj mi kredas la kontraŭulon, ni disŝiros!
  
  Post ĉio, la fama Dio Svarog estas kun ni,
  Kiun komunismo, ŝerce, konstruos...
  La glora Vergo estas pli forta ol ĉio en la universo,
  Aldonos al konscio kaj volo!
  
  Ni kredas, ke ni neniam rezignos
  Ne surgenuigu la patrujon...
  Kamarado Stalin estas hela stelo,
  Kaj nia instruisto estas la saĝa geniulo Lenin!
  
  Ni faros nian patrujon,
  Pli bela kaj radianta sur la planedo...
  Kaj estos, sciu la mortigan pafilon,
  Lasu plenkreskulojn kaj infanojn amuziĝi!
  
  Brulu Svarog, ne brulu en via koro,
  Vi estas la patrono de ĉiuj glavoj de Rusio ...
  Ni konstruos baldaŭ, mi kredas fortan paradizon,
  Jesuo venos sankta misio!
  
  Ne fidu la bandamikojn de Hitler
  Ke ŝi venkos facile kaj minace ...
  Vi nur bezonas unu familion -
  Kaj kredu, ke ne estas tro malfrue por ami la Patrujon!
  
  Sinjoro Ĉiopova protektu nin ĉiujn,
  Levu la trikoloran flagon super la teron...
  Kaj la malbona predanto fariĝos ludo,
  Ni povos alfronti Satanon!
  
  Mi amas la Grandan Patrujon
  En la tuta universo ne estas pli bela vi
  Ni ne vendos Rusion por la rublo,
  Ni konstruu pacon kaj feliĉon en la universo!
  
  En la nomo de nia Patrujo, sonĝo,
  Granda Rusio leviĝos...
  Ĉio alia estas nur vantaĵo
  Kaj nova mesio estos kun ni!
  
  Ho mia ĉiopova Lada,
  Vi donos amon kaj pacon al la ruso...
  Mi turnas min al vi do mi preĝas,
  Kaj se necese, batu per fulmo!
  
  Maria Patrino de Dio de la Ĉielo,
  La universo donis Jesuon ...
  Pro vi leviĝis la granda Dio,
  Homoj ne perdis veran guston!
  
  Rimarku, ke la komsomolaj membroj estas
  La dioj de Rusio estas tre respektataj ...
  Ni estas la grandaj filoj de la Patrujo,
  La rusoj ĉiam venkas!
  
  Amikoj devas preĝi al la Patrujo,
  Perun, Yarilo, kaj Svarog estas potencaj ...
  Ni estos tre fortaj edzoj
  Kaj ni eĉ blovos la nubojn en la ĉielon!
  
  Nun la malamiko jam estis reĵetita el Moskvo,
  Vi multe vundis la faŝistojn...
  Ni estas fidelaj al Jesuo kaj Stalino,
  Estos sufiĉe da tankoj kun pafiloj!
  
  Ne, la malamiko ne povos bridi la rusojn,
  Ĉar niaj militistoj estas ĉiopovaj...
  Ekzamenoj, transdono, nur por kvin,
  Por ke ĉiu knabo estus tre forta!
  
  Kredu min, Stalingrado estos glora,
  Kaj ni gardos lin de la alsturmo...
  Venka kavalira vicigo venos,
  Kvankam la sango fluas senbride!
  
  Nudpiedaj knabinoj en la malvarmo
  Ili kuras, flagrante per siaj kalkanoj...
  Kaj ili batos la faŝistojn per pugno,
  Nesocieca Kain estos platigita!
  
  Ĉio estos, homoj bone scias
  Ni estas en la spaco, ni malfermos la konstelaciojn ...
  Ja estas peko dubi pri braveco,
  Kaj estos homo sur la trono de Dio!
  
  La scienco baldaŭ revivigos la mortintojn,
  Ni povos fariĝi pli junaj kaj pli belaj...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Al mia bela patrino Rusujo!
  
  NOVA CARO DE RUSIO MIĥALO MIŜUSTIN
  KONOTACIO
  Rusa prezidento Vladimir Putin mortis la 24-an de februaro 2023, jaron post la komenco de speciala operacio, kaj fakte granda, fraticida milito kun Ukrainio. Miĥail Mishustin iĝis la nova portempa prezidanto de Rusio. Kaj en Rusio komenciĝis nova, historia epoko, kaj grandaj ŝanĝoj.
  . ĈAPITRO #1
  Post kiam Vladimir Putin mortis la 24-an de februaro 2023, ĝuste en la datreveno de la komenco de la granda milito kun Ukrainio, la sekvaj eventoj komenciĝis okazi en Rusio.
  Antaŭ ĉio, kompreneble, la plej grava demando estas pri la posteulo. Laŭ la konstitucio, ĉefministro Miĥail Mishustin devus agi . Doktoro pri Ekonomiaj Sciencoj, unu el la malmultaj en la teamo de Vladimir Putin, kiu havis inteligentecon kaj grandan scion. Krome tre riĉa viro. Miĥail Mishustin konvenis al la oligarkoj aŭ al la plej riĉaj homoj en la lando, kaj al la ekonomia bloko en la registaro, industriuloj kaj financistoj.
  Relative, Miĥail Mishustin ankaŭ konvenis al la Okcidento. Ĉiukaze li ne minacis Usonon kaj Eŭropon per militforto ĉiuflanke, kaj tute ne misuzis kontraŭokcidentan retorikon.
  Sed jen la sekurecaj taĉmentoj - ili havas potencon kaj kiel ili perceptos la novan reĝon? Krome, la milito kun Ukrainio iris tro malproksimen, kaj ne estas tiel facile haltigi ĝin.
  Vere, aliflanke, homoj estas lacaj de la milito, kaj la armeo ankaŭ. Estas ja kelkaj demonaj banditoj kiel Ramzan Kadirov, kiu havas kuglon en la kapo. Sed ankaŭ en Ĉeĉenio multaj kredas, ke ili ne havas por kio morti en fremda lando. Kaj eĉ pli, multaj dagestananoj jam ribelas, kaj loĝantoj de aliaj regionoj de Kaŭkazo kaj Rusio.
  Kaj la talibano ankaŭ malfermis duan fronton atakante Taĝikio. Kaj krome, la armeo de Raĥmonov montriĝis malforta kaj kun malalta moralo. Kaj Rusio devis vere jungi sin al la milito en la sudo. Ekde la talibano ĉirkaŭis kaj venkis la rusan armean bazon en Taĝikio. Kaj ĉi tie eĉ ĉeĉenoj ne tro fervoris batali kontraŭ talibanoj.
  Kaj kontraŭmilita sento pliiĝas. Kaj en la Ŝtata Dumao jam estas sufiĉe multe da malkontentaj homoj. Kaj Sergej Ŝoigu plejparte perdis sian aŭtoritaton kaj influon. Dum unu jaro, la rusoj jam batalis. Kaj la deziro de la homoj kaj de la elito batali plu falis.
  Kaj la sekurecaj taĉmentoj ne estas tiel popularaj inter la homoj. Ĉiukaze la Sekureca Konsilio kunvenis unue. Estis multaj aferoj por diskuti, inkluzive de la entombigo de la forpasinta rusa prezidento Vladimir Putin.
  Ankaŭ ĉi tie inter la homoj kreskas seniluziiĝo ĉe la rusa diktatoro. Kaj la populareco de Putin ne estas la sama. Kaj multaj homoj nur malamas ĝin. Kaj por ili, la morto de Vladimir Putin estas kialo por ĝojo kaj ĝojo.
  Mitingoj kaj protestoj jam okazas tra la tuta lando.
  La Sekureca Konsilio okazis sekrete. Kaj jam ĉe la komenco mem estis kverelo. Dmitrij Medvedev, kiel deputito de Vladimir Putin pri sekureco, volis mem prezidi la konsilian kunvenon.
  Kaj agante sub la konstitucio, Miĥail Mishustin diris, ke li nun estas la ŝtatestro.
  Kaj ambaŭ altranguloj komencis puŝi ĉirkaŭ la seĝo de la prezidanto. La pli peza Miĥail Mishustin flankenpuŝis Dmitrij Medvedev. Li pufigis. Sergej Ŝoigu rimarkis:
  - Nu, vi estas same kiel cirkistoj!
  Matvienko rimarkis:
  - En teorio, estas virino, kiu devus fariĝi la ŝtatestro!
  Medvedev grumblis:
  - Kial virino?
  La parolanto de la federacia konsilio volonte respondis:
  - Pro politika ĝusteco. Ĉu ne?
  Estis ridoj. Fakte, ĝi aspektis amuza. Sekretario de la Konsilio de Sekureco Patrushev rimarkis:
  - Laŭ la konstitucio Miĥail Mishustin estas la ŝtatestro. Kaj li gvidos nin!
  Estis murmuro de aprobo.
  Kaj la nova aganta prezidanto prenis la parolon:
  - Unue oni devas okazigi indan entombigon por la forpasinta rusa prezidento Vladimir Putin. Kaj invitu al ili grandan nombron da gvidantoj de diversaj landoj. Eble eĉ la Prezidanto de Usono.
  La estro de la FSB rimarkis:
  - La Prezidanto de Usono verŝajne ne venos! Sed mi pensas, ke la Prezidanto de la Ĉina Popola Respubliko vizitos nin!
  Miĥail Mishustin notis:
  - La usona prezidento estas tro maljuna kaj tio estas malbona. Multe pli bone kaj pli facile trakti aŭtoritatemajn reĝimojn, kie la ŝtatestro ne estas tro maljuna, kaj lia pozicio estas forta!
  Patrushev notis:
  - La princo reganto de Saud-Arabio verŝajne venos. Kvankam oni devas diri tre dubinda amiko. Li financas batalemajn grupojn, kiuj kontraŭas nin en Sirio, kaj li ankaŭ incitis kontraŭ la talibano. Ĝenerale, araboj ne ĝenas alporti Ŝario-leĝon al Rusio.
  Miĥail Mishustin notis kun zorgo:
  - Ramzan Kadirov havas tro da influo. Kaj li jam provas la kronon. Liaj trupoj en Ukrainio batalis pli per langoj, li ŝparis siajn fortojn por fari ĵeton al Kremlo foje.
  Patrushev konsentis:
  - Ramzan Kadirov estas ruza vulpo. Sed ankoraŭ ne sufiĉe forta por ŝtormi Kremlon.
  Miĥail Mishustin levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Tiel oni diras! La plej bonaj rusaj unuoj estis muelitaj dum la milito kun Ukrainio. Ni perdis pli ol cent mil soldatojn, oficirojn, generalojn sole mortigitaj! Plie, la fronto en Taĝikio. Ni eble ne havas sufiĉe da fortoj dum la islama puĉo. Kaj ĝenerale, ni efektive batalas en Ukrainio kun duono de la mondo. Kaj ni havas grandegajn problemojn ĉi-rilate!
  La ministro por internaj aferoj notis:
  - En Rusujo kreskas kontraŭmilitaj sentoj. Inkluzive inter deputitoj de ĉiuj niveloj. Eĉ membroj de "Unuiĝinta Rusio" kaj poste aliĝas al la protesto . Gennady Zjuganov, niaj ses estas tro maljunaj kaj malfortaj por reteni la komunistojn rapidantajn en batalon. Kaj ni diru, ke niaj faroj estas tre malbonaj. Krimo ankaŭ kreskas. Same kiel prezoj. La humoro de la homoj estas tre maltrankvila. Krome, vahaboj fariĝis pli aktivaj en la Norda Kaŭkazo. Ili denove levas la kapon kaj ofte funkcias en kontakto kun okcidentaj sekretaj servoj. Kaj en la kolonioj okazas pli kaj pli da tumultoj.
  Matvienko notis:
  - Necesas deklari amnestion por junulaj deliktuloj kaj virinoj!
  La ministro pri internaj aferoj notis:
  - Kaj junuloj estas tro mallaŭte punitaj. Ĝi alvenis al la punkto, ke multaj faras murdojn - por senti sin kiel viroj, sed ili sidas dum jaro, du, kaj eĉ en kondiĉoj preskaŭ kiel en sanatorio. Kaj ĝi dorlotas ilin!
  Dmitrij Medvedev vigle kapjesis:
  - Baldaŭ ĉi tiuj gejunuloj sidos sur niaj kapoj! Kelkfoje vi eĉ bedaŭras, ke infanaĝo ne estas eterne. Kaj tio estus huligano el la koro!
  Miĥail Mishustin kapjesis kaj rimarkis:
  - Unue necesas okazigi indan entombigon por prezidento Putin. Malgraŭ liaj eraroj kaj ekscesoj, multaj rusoj daŭre konsideras lin speco de diaĵo. Kaj ni devas resti lojalaj al la mortinto. Precipe, la ĉerko devus esti oro, kaj postmorte Putin devus ricevi la stelon de la heroo de Rusio!
  Dmitry Medvedey tuj elparolis:
  - Kaj ankaŭ la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita, kaj la titolon de Marŝalo de Rusio!
  Miĥail Mishustin ridis kaj respondis:
  - Povas esti tuj la generalisimo? Kio estas bagateloj?!
  Sergej Ŝoigu rimarkis kun ĝemo:
  - Por doni la Generalimon al la forpasinta Vladimir Putin, tio jam estos evidenta busto! Sed oni povas doni la marŝalon!
  La Portempa Prezidanto de Rusio rimarkis:
  - Sed Ŝoigu povus esti donita marŝalo. Kaj deklaru, ke ni gajnas la militon kun Ukrainio, kvankam tio ne estas tiel!
  La estro de la FSB rimarkis:
  - Vi devas decidi - milito ĝis amara fino aŭ paco! Ne vagu kiel kunikloj.
  La deĵoranta prezidanto demandis:
  Kion opinias la sekreta polico pri tio?
  Bortnikov forte suspiris kaj respondis:
  - Ni ne povas doni al Ukrainio la kvar regionojn, kiujn ni aneksis. Kaj se vi ne redonos ĝin, tiam Ukrainio kaj Okcidento ne iros en pacon kun ni. Ĉiukaze ili ne rezignos tiom multe. Tio estas, estas nur unu elirejo - milito ĝis la amara fino!
  Mishustin rimarkis:
  - La ideo batali ĝis la fino estas interesa. Sed ĉiu milito pli aŭ malpli frue finiĝas en paco. Post ĉio, estas nereale kapti kaj teni la tutan Ukrainion!
  Ŝoigu rimarkis:
  - Se vi mobilizos kelkajn milionojn da soldatoj, tio estos reala. Ni ankoraŭ havas mobilizajn rimedojn. Krome, vi ankoraŭ povas varbi soldulojn el amikaj landoj. Vere, la fronto kun la talibano estas aktiva kaj kreas problemojn. Sed, finfine, ni povas forlasi Taĝikio!
  La Deĵoranta Prezidanto diris:
  - Ĉu bato al la prestiĝo de Rusio?
  La Ministro pri Defendo logike notis:
  -Se ni donos kvar regionojn al Ukrainio, tiam la efiko al prestiĝo estos multe pli forta! Eble eĉ fatala!
  Mishustin rimarkis:
  - Jen milito ne nur kun Ukrainio, sed fakte kun la tuta kolektiva Okcidento. Vladimir Putin, kvankam malproksime de esti geniulo, ĝuis la subtenon de la popolo, kaj eĉ la ĉeĉenoj respektis kaj obeis lin. Kaj ĉu ni povos plenumi la malnovan politikon, perdinte karisma gvidanto? - Aganta prezidento de Rusio frapis sur la tablon kaj dauxrigis. - Ĉu stalinismo eblas sen Stalin kaj Putinismo sen Putin!
  Estis peza paŭzo. Efektive, multaj membroj de la Sekureca Konsilio delonge dubas pri la ĝusteco de la elektita kurso. Ĉu Rusio estas sufiĉe forta por tiri konflikton kun la tuta kolektiva Okcidento? Jes, kaj la talibano en la sudo trafis. Tre atendite, ili kaptis la momenton, kiam la plej bonaj fortoj de Rusio estis aŭ disbatitaj aŭ blokitaj en Ukrainio.
  Efektive, ĉi tie la demando jam povas temi pri la postvivado de Rusio en la novaj, pli malfacilaj kondiĉoj.
  Jes, kaj kontraŭmilita sento inter la homoj kreskas. Rusio perdas subtenon kaj aŭtoritaton en la mondo.
  Medvedev prenis kvazaŭ post paŭzo:
  - Kaj kia estas nia eliro! Se ni donos al Ukrainio kaj al la Okcidento kvar regionojn, kiuj estis aneksitaj, tiam ni estos malhonorigitaj dum jarcentoj, kaj tio signifos politikan morton por ni. La popolo ne pardonos al ni tian malvenkon!
  Miĥail Mishustin protestis:
  - Eĉ la granda Petro la Granda foje faris cedojn. Li resendis Azov al Turkio, kaj donis al Ĉinio plurajn fortikaĵojn en Primorye. Cedis kaj Aleksandro la 2-a, en la Krimea Milito, kaj Nikolao la 2-a, kaj caro Miĥail Romanov en la milito kun la ŝtatkomunumo kaj Svedio. Vi ne ĉiam povas venki. Kaj foje okazas, ke saĝo konsistas nun cedi, kalkuli je venĝo poste!
  Ŝoigu levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  "Mi ne scias ĉu ni povos teni la potencon dum la koncesio. Se ni donos kvar regionojn al la ukrainoj, tio certe estos kiel malvenko. Intertempe ankoraŭ restas mono por daŭrigi la militon. Ĉu indas panikiĝi? Eble estus pli bone mobilizi kelkajn milionojn da soldatoj kaj oficiroj kaj fini la militon prenante Kyiv!
  Aŭdiĝis aprobo de la Sekureca Konsilio. Li estis en mallarĝa rondo kaj ne estis frakciestroj en li.
  Prezidanto de la Ŝtata Duma Volodin vigle kapjesis kaj konfirmis:
  - Paco laŭ la kondiĉoj de Okcidento kaj Ukrainio estas politika morto por ni. Kaj en aliaj kondiĉoj ĝi estas nereala! Kaj ni ankoraŭ havas la forton kaj rimedojn por batali!
  Miĥail Mishustin levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Ĉu vi demandis la homojn?
  La Prezidanto de la Ŝtata Dumao memfide respondis:
  - La plimulto de la loĝantaro ankoraŭ estas por la daŭrigo de la milito. Kvankam tia procento, sincere, malkreskas!
  La deĵoranta prezidanto de Rusio kapjesis kaj sugestis:
  - Ni, tiam ni prezentos similan demandon al referendumo, kaj demandos la popolon. La unua demando: ĉu vi staras por paco kun Ukrainio kaj por intertraktado, kaj la dua demando: ĉu vi staras por milito kun Ukrainio ĝis venka fino kaj sen intertraktado. Mi pensas, ke tio estus forta movo!
  La Financministro kaj Portempa Ĉefministro demandis:
  - La referendumo kongruas kun la elekto de nova prezidanto aŭ...
  Deĵoranta prezidanto Mishustin negative skuis la kapon:
  - Ne! Dum tri tutaj monatoj ni ne tiros! La maksimuma tempo estas por voĉdoni ene de du semajnoj. Referendumoj pri Krimeo kaj la okupitaj regionoj ankaŭ estis okazigitaj en fajroordo. Kaj ĉi tie vi devas fari ĉion rapide kaj precize!
  La financministro rimarkis:
  - La elspezoj estos por la referendumo...
  Mishustin interrompis:
  - Ne estas komparo kun la kostoj de la milito kun Ukrainio! Kontraŭ ĉi tiu fono, ĝi estas nur nekonsiderinda elspezo. Do ne necesas bavi! Ni faros referendumon kaj, kiel la popolo decidas, tiel estu!
  Matvienko ridis kaj demandis:
  - Kiel vi pensas, ke homoj decidos?
  La Deĵoranta Prezidanto de Rusio memfide diris:
  - Kiel la popolo decidos, tiel ni akceptos!
  Parolanto de Ŝtata Duma Volodin rimarkis:
  - La rezulto de la voĉdonado grandparte dependas de la administra rimedo. Ne mirinde Stalin diris: ne gravas kiel ili voĉdonas, gravas kiel ili pensas!
  Mikhail Mishustin memcerte deklaris:
  - En ĉi tiu kazo, estos absolute justaj kaj travideblaj elektoj. Kaj mi kaj ni volas scii la opinion de la homoj! Kaj kiel la homoj decidas, tiel estu!
  Defendministro Ŝoigu rimarkis:
  - Plej verŝajne, la popolo decidos daŭrigi la militon ĝis venka fino! Kaj tiam se ni volas venkon, tiam ni ne povas eviti ĝeneralan mobilizadon!
  La deĵoranta prezidanto de Rusio kapjesis:
  - Se la popolo tiel decidos, tiam ni havos nur unu aferon por obei kaj batali ĝis venko. Kaj se la homoj parolos pri paco, kia do estos la mondo!
  La ministro por internaj aferoj rimarkis:
  - Estas kvindek kvindek ŝanco. Homoj estas lacaj de milito. Kaj la rezulto de la referendumo ne estas tiel antaŭvidebla kiel ŝajnas unuavide!
  Miĥail Mishustin kapjesis.
  - Se la mondo estas eĉ pli bona! Sen Putin, daŭrigi Putinismon estas preskaŭ same neeble kiel stalinismo sen Stalin. Io devas ŝanĝi. Sen forta, kvankam maljuniga gvidanto, ni ne povos fari konfrontiĝon kun Okcidento kaj ankaŭ hibridan militon!
  Medvedev tuj notis:
  - Mi pensas, ke oni devas okazigi kaj aprobi referendumon! Tamen, por tio, laŭ la konstitucio, sufiĉas decido kaj IO, sed pli fundamenta demando estas kiu la reganta partio nomumos por la prezidanto de Rusio?
  La Deĵoranta Prezidanto memfide diris:
  - Kiu plenumas la devojn de la prezidanto, tiu devas iri de la povanta partio al la elektoj! Por ke, unue, ne estu ĥaoso dum la balotkampanjo, kaj por ke la prezidenta kandidato povu uzi ĉiujn administrajn rimedojn por venki!
  Dmitry Medvedey rimarkis:
  - Mi jam estis prezidanto, kaj dum ok jaroj mi estris la registaron, kaj la estron de Unueca Rusio. Vladimir Putin volis vidi min kiel lian posteulon!
  Ŝoigu respondis:
  - Ne estas skribita testamento ĉi-okaze! Kaj malgraŭ la tuta kontraŭokcidenta retoriko al Dmitrij Anatoljeviĉ, Putin klare malvarmiĝis. Kaj Miĥail Vladimiroviĉ montris sin tre forta ĉefministro!
  Matvienko konfirmis:
  - Se Medvedev estas nomumita por la prezidanteco, kaj agante
  Prezidanto estos Miĥail Mishustin, tiam en ĉi tiu kazo la persono
  kiu havas tiom da potenco, ne interesos venki.
  Mi volas diri en la venko de Medvedev, kaj ni povas kunfandi la elektojn!
  Dmitrij Anatoljeviĉ ridis:
  - Kaj al kiu ni kunfandu ilin? Navalny sidas en la zono, la liberaluloj ne
  veraj kandidatoj. Ksenia Sobchak fuĝis eksterlanden kaj ŝi ne estas rivalo.
  Slutskij eĉ ne aspektas kiel la ombro de Zhirinovsky, sed estas tempo por Zjuganov iri hejmen
  maljuna, li apenaŭ trenas la krurojn. Ni nun ne havas elektojn, sed gracon!
  Mishustin kapjesis.
  - Tial devus esti unu reĝo! Kaj en la momento de la elektoj, la aganta prezidanto mem devas iri al la prezidanteco!
  La ministro por internaj aferoj notis:
  - Ramzan Kadirov povas fariĝi la plej serioza konkuranto. Rusio havas altan procenton de la islama loĝantaro. Krome, Ramzan estas populara
  kaj inter ne-islamanoj, precipe inter la junuloj kaj inter la militistoj. Li fariĝis vera politika pezegulo, kaj havas dekojn da miloj da armitaj militistoj.
  Miĥail Mishustin siblis:
  - Alia eraro de Putin!
  La direktoro de la FSB rimarkis:
  - Ni havas multajn kompromisajn pruvojn pri Ramzan Kadirov. Kaj tiukaze ni banale ne permesos lin al la elektoj!
  La ministro por internaj aferoj rimarkis:
  - Sed Ramzan povas levi ribelon kaj malfermi trian fronton kontraŭ ni. Ne sufiĉis al ni teni Taĝikio kontraŭ la talibano, do dekmiloj da ĉeĉenoj estos tretitaj.
  La Deĵoranta Prezidanto kapjesis.
  - Mi diris al Putin, ne kreu vian propran ISIS en la sudo. Ĉeĉenoj estas tre perfidaj kaj nefidindaj. Kaj la konstitucio de la Rusa Federacio malpermesas al la subjektoj de la federacio havi siajn proprajn armitajn fortojn. Sed nun ni estas en danĝero!
  Defendministro Ŝoigu rimarkis:
  - La plej bona eblo estas mueli la kadirovojn en la milito kun Ukrainio kaj la talibano. Ili bombardu la poziciojn per siaj kadavroj. Samtempe ni reduktos la loĝantaron de Ĉeĉenio! Do ĉiukaze, estas danĝere kaj antaŭtempe fini la militon kun Ukrainio!
  Medvedev kapjesis.
  - Logike! Sed kiel ajn Ramzan turnis al ni siajn sekciojn nun. Putin difektis ĉi tiun banditon, kiu mortigis la unuan ruson en la aĝo de dek kvin jaroj tro tro. Kaj post la morto de Putin, Ramzan fariĝis granda problemo por ni!
  Miĥail Mishustin demandis:
  - Kion vi proponas?
  Dmitrij Anatoljeviĉ grincis:
  - Tuj arestu Razman Kadirov kaj akuzu lin pri la murdo de Yamadayev, Nemcov kaj aliaj krimoj. Kaj agu kiel eble plej rapide kaj decide!
  La Portempa Prezidanto de Rusio rimarkis:
  - Ĉu estas danĝera! Eble provoki ribelon de ĉiuj ĉeĉenoj en Rusio, kaj ja malfermon de tria fronto!
  Ŝoigu levis la ŝultrojn kaj demandis:
  - Kio do estas viaj ideoj?
  Miĥail Mishustin respondis memfide:
  - Eble, male, provu ame agi? Asigni Ramzan alian rangon de armea generalo, kaj pendigi novan stelon de la heroo de Rusio?
  Ŝoigu ridis kaj rimarkis:
  - Eble tiam estus pli bone tuj doni la rangon de Marŝalo kaj la Ordenon de Sankta Andreo la Unua Vokita. Eĉ se Ramzan Kadirov konsentas ne grimpi sur la tronon de Rusio por alia manlibro, tiam ĉi tio ne daŭros longe!
  La Portempa Prezidanto de Rusio rimarkis:
  - Sed ni povas helpi al ukrainoj forigi ĉi tiun problemon. Kvazaŭ per alies manoj!
  La FSB-direktoro kapjesis.
  - Tio estas bona ideo! Kvankam la posteulo de Ramzan eble ne estas pli bona!
  Portempa rusa prezidento Miĥail logike rimarkis:
  - Estus pli bone, se estus du aŭ tri posteuloj, kiuj malamus unu la alian kaj denuncus unu la alian. Tiam la ĉeĉenaj gvidantoj batalos unu la alian, akiros favoron ĉe ni, kaj la prezidenta trono ne grimpos. Ili malamos unu la alian, pli ol nin!
  La direktoro de la FSB ridis kaj notis:
  - Vere, vi estas saĝa Miĥail Vladimiroviĉ, kaj sufiĉe inda anstataŭanto de Vladimir Vladimiroviĉ! Mi pensas, ke vi devus esti apogita kiel kandidato por la prezidanteco de Rusio!
  Mishustin kapjesis kaj notis:
  - Preparu dekreton pri aljuĝo al Ramzan Kadyrov de la titolo de Heroo de Rusio kaj Generalo de la Armeo. Intertempe, sekrete kontaktu la ukrainajn specialajn servojn kaj helpu ilin, estas klare, kion fari!
  La rondo murmuris aprobe.
  Ŝoigu notis:
  -En la kongreso, Unuigita Rusio senambigue subtenos Miĥail Mishustin por la prezidanteco de Rusio. Mi pensas, ke vi ankaŭ faras!
  Miĥail Mishustin kapjesis kaj diktis:
  - Sergej Ŝoigu estos premiita la Ordeno de Venko pro elstaraj servoj. Por la unua fojo ekde Breĵnev, li estos premiita ĉi tiun ordonon. Li ankaŭ ricevos la titolon de Marŝalo de la Rusa Federacio. Kvankam la milito en Ukrainio ne tre bone iras, tiu ĉi simbola gesto inspiros niajn soldatojn al novaj heroaĵoj.
  La ministro pri defendo riverencis kaj rimarkis:
  - Dankon kaj mi provos pravigi la fidon!
  La Deĵoranta Prezidanto kapjesis kaj daŭrigis:
  - Vladimir Putin, malgraŭ siaj eraroj, ankoraŭ ĝuas la subtenon kaj amon de grava parto de la popolo. Tial ni devas premii lin postmorte. Mi opinias, ke necesas postmorte aljuĝi al Vladimir Putin la titolon de Marŝalo de la Rusa Federacio, la stelo de la heroo, kaj la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita!
  Matvienko rimarkis:
  - Aŭ eble la generalisimo estas pli bona tuj?
  Mishustin ridis kaj rimarkis:
  - Tio estus troege! Ili mokos nin!
  La direktoro de la FSB notis:
  - Ĉiuokaze, parto de la popolo restos ĉiam malkontenta! Sed la ideo de postmorta premio estas bona!
  La Deĵoranta Prezidanto kapjesis kaj daŭrigis:
  - Nu, ni nomos kelkajn stratojn en Peterburgo honore al Vladimir Putin kaj en Moskvo! Jen alia demando, kie ni enterigos lin?
  Matvienko levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Eble ĉe la tombejo Novodeviĉjo, apud Jelcin?
  Medvedev respondis:
  - Kelkaj el la subtenantoj de la forpasinta Putin eble perceptos tion kiel mokado. Mi proponas aŭ malantaŭ la Kremlo-muro, aŭ eĉ fari mumion kaj konstrui specialan maŭzoleon por la forpasinta Vladimir Putin!
  Mishustin ridis ironie kaj rimarkis:
  - Ĉu Vladimir Putin povas esti metita en la maŭzoleon anstataŭ Vladimir Iljiĉ Lenin?
  Ŝoigu rikanis kaj notis:
  - Ankaŭ ĉi tion multaj konsideros moko de la mortinta Putin! Cetere, la komunistoj estos kontraŭ ĝi!
  La Deĵoranta Prezidanto de Rusio kapjesis:
  - Jes! Ni ankoraŭ ne tuŝu Lenin! Ni solvu lian problemon en pli malstreĉa medio. Intertempe mi proponas organizi la plej pompan kaj luksan entombigon de rusa prezidento Vladimir Putin. Mi pensas, ke Patriarko Kirill persone enterigos lin!
  La FSB-direktoro kapjesis.
  - Okazos entombigo de Vladimir Putin je la plej alta nivelo. Kaj ni sendos invitojn al ĉiuj ŝtatestroj senescepte!
  Miĥail Mishustin diris:
  - Ankaŭ Volodimir Zelenskij mortis. Kaj preskaŭ samtempe kun Vladimir Putin - ĉi tio estas simbola!
  Ŝoigu kapjesis.
  - Jes! Sed fakte, li tamen ne regas la ukrainan armeon. Mi pensas, ke ni povas oferti al Ukrainio paŭzon ĝis ni elektos novajn prezidantojn por ni mem!
  La Deĵoranta Prezidanto kapjesis.
  - Estas interesa ideo. La sola demando estas, ekde kiam la ministro pri defendo komencis pensi pri paco?
  Sergej Ŝoigu rimarkis:
  Mi havas sufiĉe da milito dum unu jaro. Kaj antaŭ tio, estis ankaŭ Sirio. Kaj ĝenerale, ĉu vi opinias, ke milito estas tiel agrabla sperto?
  Mishustin kapjesis.
  - Kompreneble ne! Mi komprenas! Kion povas fari Ukrainio kun propono por kvarmonata paŭzo. Kaj tiam la milito finiĝos!
  La ministro pri defendo rimarkis:
  - Kaj se ĝi ne ĉesos, tiam ... Sed ĝi vere povas esti kvazaŭ frosta konflikto dum la Minskaj interkonsentoj!
  La portempa ĉefministro rimarkis:
  - Ĉiu monato de la milito estas pli ol duiliono da rubloj da rektaj kaj nerektaj kostoj. Do frostigi la konflikton ankaŭ estas ideo. Sed ni vidu kiel la ukraina flanko reagos al tio.
  Intertempe ni faros aliajn decidojn.
  La ĉefministro de IE rimarkis:
  - Aersako elĉerpita! Estas tempo por fini la militon!
  Mishustin kapjesis kaj respondis:
  - Necesas, ke ĉiuj familioj kaj parencoj de la viktimoj, krom ĉio, kion ili jam ricevis, donu dek milionojn da rubloj. Por severaj vundoj kaj vundoj, kvin milionoj, por malgrandaj vundoj, tri milionoj. Kaj ĉiuj partoprenantoj en la milito kaj mobilizis pliajn du milionojn da rubloj! Kaj tuj!
  La IE-ĉefministro diris kun suspiro:
  - Estas granda elspezo. Kaj ni ne havas tiom da mono en la trezorejo!
  Miĥail Vladimiroviĉ grumblis:
  - Serĉu el rezervoj. Aŭ, ekzemple, simple presi ilin. Iom da inflacio dum milito estas natura. Ne tro malrapidigu ŝin. Plie, ni altigos la minimuman salajron kaj pension.
  Matvienko kapjesis kaj aldonis:
  - Jes, kaj la deputitoj ĵetu oston. Alie, ordinaraj entreprenistoj baldaŭ fariĝos pli riĉaj ol servistoj de la popolo!
  Mishustin kapjesis.
  Kaj ankaŭ ili ricevos monon! Jes, kaj mi ankaŭ decidis postmorte premii Vladimir Volfoviĉ Ĵirinovskij. Estos agrable por la Liberala Demokrata Partio, kaj ili subtenos min en la elektoj. Precipe mi donos al Zhirinovsky la rangon de generalleŭtenanto kaj la stelo de la heroo de Rusio. Tamen, prezidenta kandidato el Slutsk estos enuiga!
  Ŝoigu rimarkis kun suspiro:
  - Ni tute ne amuzas nin!
  La Portempa Ministro de Defendo rimarkis:
  - Milito estas malbona! Ĝenerale Putin ankoraŭ estas bonŝanca. Se li mortos poste, oni ankoraŭ ne scias, kiel li estus entombigita, kaj kia potenco estis en Rusujo!
  La estro de la FSB rimarkis:
  - Kaj vi ankoraŭ ne scias, kio estas antaŭen, ĉu estos estonteco!
  Miĥail Mishustin diris:
  - Jes, mi estis informita, ke usona prezidento John Biden volas paroli kun mi. Mi pensas, ke ni povas diskuti mondajn problemojn kun li!
  Medvedev notis:
  - Neniuj koncedoj al Usono!
  Ŝoigu levis la ŝultrojn.
  - Pri kio ni povas paroli? Sincere, ĉiuj faras koncedojn se ne ekzistas alia eliro!
  La Deĵoranta Prezidanto kapjesis.
  - Jes! Kaj Stalino faris cedojn, kaj Putin ankaŭ. Ekzemple, Vladimir Putin cedis parton de la teritorio de Rusio al Ĉinio. Oni ne pensu, ke Putin estis tiel obstina kaj senkompromisa. Jes, s-ro Medvedev ankaŭ cedis parton de la pridisputata rusa teritorio al Norvegio. Do ne necesas pensi, ke Rusio neniam koncedis. Kaj la retiriĝo de rusaj trupoj el la regionoj de Kyiv kaj Ĉernihivo ankaŭ estis koncesio. Nia tuta vivo estas daŭra koncesio!
  La ministro pri internaj aferoj demandis:
  - Ĉu estos amnestio?
  Mishustin kapjesis.
  - Eble! Mi pensas, ke vi povas liberigi ĉiujn virinojn kaj neplenaĝulojn. Krome, ĉi tiuj lastaj malantaŭ kradoj ne alportas profitojn, sed nur perdojn. Estas malfacile por plenkreskaj kaptitoj trovi laboron, sed provu enmeti infanojn!
  La ministro por internaj aferoj konsentis:
  - Ĝi estas ebla!
  La Deĵoranta Prezidanto rimarkis:
  - Eĉ por ekonomiaj krimoj, vi povas deklari amnestion, kaj fari longe antaŭviditan amnestion de kapitalo. Ni preskaŭ multe elspezis por la milito kun Ukrainio. Ŝi flugis en almenaŭ duilionon do dudek! Kaj eble pli! Ni devas resendi la komercon al Rusio!
  Medvedev rimarkis:
  - Kaj laŭ la mitingaj artikoloj? Ankaŭ amnestio!
  Mishustin kapjesis.
  - Ne estas neeble, sed ni vidos! Ĉiukaze, ekonomia amnestio povas profitigi nin. Jes, kaj virinoj kaj gejunuloj bedaŭras, ili suferas en malliberejo!
  La ministro pri internaj aferoj ridis kaj rimarkis:
  - Junaj kolonioj nun estas preskaŭ kiel sanatorioj. Mi ne dirus, ke tie infanoj tiom suferas. Multaj el ili manĝas pli bone ol hejme!
  Deĵoranta prezidanto Mishustin ridis kaj respondis ironie:
  La homo ne vivas nur per pano! Kvankam infanoj devus kreski kaj manĝi bone eĉ en malliberejo. Kaj do eble ankaŭ ni ĉiuj estas pensiuloj sub amnestio, tiuj kiuj faris krimojn de malgranda kaj meza graveco. Ni estu kompatema!
  La ministro pri internaj aferoj respondis:
  - Ĉu tio kondukos al salto en krimo?
  Mishustin respondis memfide:
  - Des pli bone! Vi bezonas la policon, sed estos laboro! Cetere, eble mi ankaŭ pliigos vian salajron.
  La ĉefministro de IE rimarkis:
  - Oni ankoraŭ ne scias, kiom longe daŭros la milito, sed ĉi tie tiaj elspezoj. Ni povas kolapsi la rublon!
  La aganta prezidanto de Rusio minacis per fingro:
  - La rublo estu konservita ĝis mia venko en la prezidant-elektoj en Rusio pro ĉiuj miaj fortoj! Sed la emisio povas esti pliigita.
  La direktoro de la FSB rimarkis:
  - La popolo povas montri troan pasivecon en la elektoj. Ni bezonas kandidatojn brilajn, sed samtempe abomenajn, por ke ili ne ricevu multajn voĉojn!
  Mishustin rimarkis kun suspiro:
  - Ve, neniu anstataŭos Ĵirinovskij. Ekzistas ankaŭ la vero de Ksenia Sobchak. Sed ŝi ankaŭ ne estas sur tiu nivelo. Sed vi ankaŭ povas lanĉi Maxim Galkin en la procezon. Sed ĉi tio ankaŭ estas... Kvankam kial ne provi. Navalny, lasi lin kandidatiĝi estas danĝere - li povas kolekti multajn voĉojn!
  La FSB-direktoro kapjesis.
  - Estas eĉ pli danĝere enlasi Ramzan Kadyrov. Se li trarompos al la trono, estos pli malbona ol sub Stalin. Kaj ni devus konsideri ĉi tion!
  La Deĵoranta Prezidanto kapjesis.
  - Jes! Celu Ramzan! Por ne fari sonon! Kaj daŭre serĉu kompromisajn pruvojn pri li. Pri Zjuganov, ĉi tiu maljunulo absolute ne estas danĝera por ni!
  La direktoro de la FSB notis:
  - Ili povas ankaŭ nomumi la guberniestron de la Orjola regiono, Klychkov, aŭ eĉ Konovalov. Ĉi tiuj estas la plej potencaj ebloj, kiujn ili havas!
  Mishustin demandis ridetante:
  - Ĉu ili havas kompromisajn pruvojn?
  - Kompreneble ekzistas!
  La Deĵoranta Prezidanto de Rusio kapjesis:
  - Do uzu ĝin! Kvankam por ni la enuiga Zyuganov estas la plej bona el la eterna dua, kaj sparring partneroj. Rigardante lian acidan fizionomion, kaj eĉ tre maljunan, neniu volas havi tian prezidanton!
  Matvienko sugestis:
  - Eble nomumi porno-aktorinon? Kaj bone vapori ĝin?
  Mishustin kapjesis sian kalvan kapon:
  - Ankaŭ tio estas bona ideo! Vi ankaŭ povas provi ĉi tion! Ekzemple, la nomumo de Vladimir Bryntsalov en 1996 estis vere brila PR-movo. En lia fono, eĉ Boris Jelcin ne aspektis tiel stulta!
  La direktoro de la FSB rimarkis:
  - Kaj Vladimir Bryntsalov ankoraŭ vivas!
  La Deĵoranta Prezidanto de Rusio kapjesis kun rideto:
  - Jen kion vi povas registri! Lasu la homojn amuziĝi!
  Medvedev konfirmis:
  - Kiel Grigorij Javlinskij! La maljuna ĉevalo ne difektos la sulkon!
  Mishustin kapjesis.
  - Sed la porno-aktorino estos juna kaj bela! Kaj ĉi tio donos al la elektoj pli da ekscito kaj sukceso!
  Ĝis tiam, la ministro pri eksteraj aferoj, kiu silentis, diris en vorto:
  - Kaj kion ni faros kun Lukaŝenka?
  Medvedev grumblis:
  - Tiu ĉi malnova stumpo jam elĉerpiĝis. Sed ankoraŭ populara en Rusio! Kvankam aliancano kaj chintz!
  Miĥail Vladimiroviĉ respondis:
  - Ni devas inviti lin al la entombigo de Vladimir Putin kaj paroli. Se li volas nian daŭran subtenon, li devas partopreni en la balotkampanjo favore al mi. Lukaŝenka devas koni sian lokon, li tute dependas de ni!
  Ŝoigu rimarkis:
  - Tiukaze ni povas premi lin. Kaj eĉ devigi ilin militi kontraŭ Ukrainio.
  Mishustin kapjesis.
  - Nu, ĉi tio estas lasta rimedo! Kaj do ni provos amike solvi la problemon kun Ukrainio. Nu, referendumo pri tiu ĉi temo. Vi povas diskuti kun la homoj kaj influi la kurson de diskuto en la amaskomunikilaro.
  La ministro pri defendo rimarkis:
  - Kiel ĝi rezultos... Sed se la homoj ĉe la referendumo diros ne al milito, tiam ni havos nur pli da problemoj!
  Miĥail Mishustin gratis sian kalvon kaj rimarkis:
  - Jes, vere povas esti tiel. Sed la referendumo povas esti prokrastita. Cetere, mi havas ideon fari kelkajn amendojn al la konstitucio. Permesu al oficialuloj havi kontojn kaj havaĵojn eksterlande. Tiam ni havos influon tra la mondo!
  Medvedev kapjesis.
  - Mi estas ankaŭ kontraŭ tio en la konstitucio, la aŭtoritatoj havu liberecon de manovro.
  Mishustin daŭrigis:
  "Kaj malliberuloj rajtu voĉdoni, kaj adoleskantoj ekde la aĝo de dek kvar. Kaj tio estus bona movo! Krome kelkaj pliaj amendoj al la konstitucio. Precipe eblus junigi la Federacian Konsilion ekde dudek unu jaroj, kiel la guberniestroj.
  Matvienko notis kun dubo:
  - La junuloj foje estas tiel malfacile regeblaj!
  La deĵoranta prezidanto de Rusio memfide respondis:
  - Ŝanĝo de generacioj estas neevitebla! Kaj ĉiuj devas kompreni ĉi tion! Intertempe... Necesas redukti la emeritiĝon de viroj al sesdek tri jaroj dum kelkaj jaroj.
  Tio estus juste!
  Matvienko demandis:
  - Kaj virinoj?
  Mishustin balancis la kapon.
  - Ne! Ili jam vivas pli longe ol viroj! Jes, ili frue retiriĝas. Do estos juste. Kaj ankoraŭ unu afero - necesas liberigi ligojn kun la morto de Vladimir Putin - Putinka vodko. Kaj ĝi devus kosti nur naŭdek naŭ rublojn kaj duonon de litro! Ĉi tio estos ĝojo por la homoj!
  Medvedev ridis kaj sugestis:
  - Aŭ eble ankaŭ ellasu Mishustinka vodkon. Ankaŭ estos granda ĝojo por la homoj!
  Miĥail Vladimiroviĉ kapjesis.
  - Ankaŭ tio estas bona ideo! Ni liberigu vodkon kaj cigaredojn!
  La Sekureca Konsilio decidis kelkajn pliajn aferojn kaj disiĝis. Kaj ili sidis tiom longe.
  Tiam Mishustin vokis Joe Biden.
  La prezidento de Usono prenis la telefonon.
  Miĥail Vladimiroviĉ diris:
  - Nun mi estas la plej grava en Rusujo!
  La Prezidanto de Usono kapjesis.
  - Ĉi tio estas bona!
  Portempa Prezidanto de Rusio diris:
  - Mi volas plibonigi niajn rilatojn kun la Okcidento. Sed por tio ni devas redukti la intensecon de nia konfrontiĝo. Kaj ne donu nenecesajn kialojn por konfrontiĝo.
  Joe Biden kapjesis.
  - BONE! Sed kion ni povas fari?
  Mishustin respondis:
  - Plej bone estus, se vi venus al la entombigo de Vladimir Putin kaj tie ni diskutus la detalojn de kunlaboro!
  La Prezidanto de Usono demandis:
  - Ĉu haltigi la militon kun Ukrainio?
  La aganta prezidento de Rusio respondis kun suspiro:
  - Mi provos mian eblon! Sed mi ne scias ĉu mi povas fari ĝin! Krome, mi ankoraŭ ne estas la prezidanto de Rusio, sed nur aganta!
  Joe Biden konfirmis:
  - Mi komprenas ĝin! Nu, kaj kies Krimeo?
  Mishustin honeste respondis:
  - Ĝis ni parolos pri ĝi. Alie mi ĉion perdos! Sed se io necesas por ke legitima prezidanto aperu kaj en Ukrainio kaj Rusio. Necesas, ke vi persvadu Ukrainion konkludi kun ni paŭzon dum kvar monatoj. Kiam kaj ni kaj ili havos prezidantajn elektojn, estos pli facile intertrakti!
  La Prezidanto de Usono rimarkis:
  - Tio estas bona ideo! Sed Rusio devas forlasi la kvar regionojn, kiujn ĝi konsideras propraj en Ukrainio!
  La deĵoranta prezidanto de Rusio memfide respondis:
  - Post la elektoj mi havos pli da ŝancoj kaj rimedoj. Ĉi tie kompromisoj eblas. Sed mi ankoraŭ ne havas la tutan potencon!
  Joe Biden deklaris:
  - Ĉu vi liberigos politikan kaptiton?
  La deĵoranta prezidanto de Rusio honeste respondis:
  - Estos granda amnestio, kaj ĉiuj kaptitoj eliros. Do ne zorgu pri ĉi tio!
  La Prezidanto de Usono respondis kun rideto:
  - Mi kredas al vi! Nu, ni konsentos pri paco, kaj mi venos al la entombigo de Vladimir Putin en Moskvo. Sed kiel signo de mia amikeco kaj via, eble Rusio kondamnos la diktatoron?
  Mishustin respondis kun suspiro:
  - Nuntempe, bedaŭrinde, ni devas kalkuli kun la populareco, kiun ankoraŭ havas Vladimir Putin. Sed estonte eblas. Ankaŭ Nikita Ĥruŝĉov ne tuj faris la Dudekan Kongreson!
  Joe Biden, kun rideto de bone nutrita pitono, diris:
  - Nu, tio estas bonega! Ial mi kredas vin! Ĉu ni fariĝos amikoj?
  Miĥail Vladimiroviĉ respondis:
  - La tempo montros! Vi devas esti modera. Ne dolĉa - por ne esti lekita, sed ne amara, por ne kraĉi! Tial, nuntempe, mi marŝas kiel ŝnuro super abismo. Bonvolu ne puŝi min malsupren!
  La Prezidanto de Usono respondis:
  - Ni interesiĝas ankaŭ pri amikeco kun Rusio kaj longdaŭra partnereco, kaj eble aliancaj rilatoj. Mi certas, ke ni konsentos. Kaj ni parolos pli detale ĉe la entombigo de rusa prezidento Vladimir Putin!
  Mishustin kapjesis kaj konfirmis:
  - Ni parolu!
  Poste ili pendigis la pipojn. Nun, por Rusujo kaj ĉio civilizita kaj ne tre monda, komenciĝis alia epoko!
  
  
  RUSIAJ KNABINOJ ROMTAS LA NUZON DE LA TALIBANO
  KONOTACIO
  La talibanoj, profitante la fakton, ke la ĉefaj fortoj de Rusio estis blokitaj en Ukrainio, malfermis duan fronton, atakante kaj ĉirkaŭante la rusan bazon en Taĝikio. Taĝikoj parte fuĝis, parte kapitulacis al la rusa armeo, ili devis batali por veraj kaj sangaj. La bataloj estas furiozaj, sed nudpiedaj knabinoj en bikinoj montras heroecon en bataloj.
  . ĈAPITRO #1
  Post kiam la rusaj trupoj komencis suferi malvenkon post malvenko sur la teritorio de Ukrainio, la talibano decidis: ilia horo venis. Kaj en la malfrua aŭtuno de 2022 ili frapis Taĝikio. Kiel atendite, la taĝikaj trupoj montriĝis pretaj por milito, kaj antaŭ ĉio morale. La plej multaj el ili kapitulacis aŭ fuĝis. La rusa armea bazo en Taĝikio estis ĉirkaŭita, kaj la talibano atakis ĝin de ĉiuj flankoj.
  Rusio devis haste transdoni fortojn al Taĝikio kaj malfermi duan fronton tie.
  Kaj la trupoj devis esti translokigitaj trans pluraj landlimoj. Kiel rezulto, la talibano venkis la rusan bazon. Kelkaj el la soldatoj estis buĉitaj, kaj kelkaj estis kaptitaj.
  Kaj rusa prezidento Vladimir Putin ankoraŭ devis anonci ĝeneralan mobilizadon kun granda prokrasto, kaj translokigi novajn trupojn al Taĝikio. Kaj tio, kompreneble, metis plian ŝarĝon kaj sur la rusan ekonomion kaj la buĝeton, kaj kontribuis al la malkresko de populareco de Putin inter la homoj.
  Tamen, Rusio nun batalis ankaŭ kontraŭ la talibano. Sed Afganio havas preskaŭ kvardek milionojn da homoj - plejparte junaj, kaj multe da ekipaĵoj antaŭe kaptitaj de la usonanoj. Kaj provu venki tian armeon, eĉ se aliaj estas strangaj kaj ne malhelpas Rusion translokigi trupojn tra siaj teritorioj. Estu kiel ajn, morale, la rusoj multe pli plaĉas batali kun la talibanaj muĝahidinoj ol kun siaj ukrainaj fratoj. Kaj tial, kompreneble, belaj, seksaj kaj ŝikaj knabinoj ankaŭ partoprenas en la bataloj.
  Kio faras la militon tre interesa.
  Preskaŭ ne estas neĝo en Taĝikio eĉ vintre. Kaj la knabinoj atakas, elmontrante siajn nudajn, rozkolorajn kalkanojn.
  Natasha pafas de maŝinpafilo, samtempe ĵetante detruan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  La korpoj de la talibano, disŝiritaj en pecetojn, eksaltas.
  La Militisto ekkrias:
  - Por niaj belaj infanoj!
  Alia militisto, Zoya, ankaŭ pafas de mitraleto. Skribas kun granda precizeco, mortigante Mujahideen. Ili falas kiel falĉitajn garbojn da tritiko.
  Kaj ĉarma knabino kun oraj haroj ĵetis pizon de morto per sia nuda kalkano kaj kukis:
  - Rus' defendis la landon per si mem,
  De la invadoj de la infera akrido...
  Kaj kovrita per ŝiaj mamoj -
  Ĉiuj popoloj de Patrino Tero!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj ridos, montrante sian plenan denton de sia buŝo. Kaj kun tre malica lango, kiu lekas pli ol nur ĉokoladan glaciaĵon.
  Augustine, alia el la aerakrobatikoj, kiuj falĉas la talibanojn en vicoj, kuĝis:
  - Pomoj en la neĝo
  Ĉi tiuj estas mamknabinoj...
  Mi helpos vin,
  Estos bonegaj juĝistoj!
  Kaj la militisto denove ĵetis la mortigan donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Kaj disĵetis multajn talibanojn en malsamaj direktoj, deŝirante iliajn kapojn kaj membrojn.
  Svetlana ankaŭ falĉas la Muĝahidojn, kaj faras ĝin kun granda entuziasmo. Ĉi tiu knabino havas tiom da premo kaj freneza energio. Ŝi ĵetas per siaj nudaj piedfingroj grandan, detruan donacon de morto.
  Kaj tiam li kantas:
  - Pri la knabinoj nudpiede, nudpiede, nudpiede...
  Ni svingas plektas, plektas, plektas!
  La inaj militistoj prenis la talibanon tiom multe, ke la kalkanoj de la belulinoj nur briletas.
  Ja rusa virino estas granda forto. Kaj ŝi falĉas la malamikojn kiel falĉilon per motoro. Kaj ĝi vere veturas en la ĉerkojn, kaj eĉ en la teron.
  La inaj militistoj montras sian furiozan temperamenton kaj muĝas:
  Ni estas komsomolaj knabinoj
  Ni amas eskimon...
  La voĉo de belulinoj estas sonora,
  Estos nova filmo!
  Kaj la militistoj prenis kaj montris siajn tre longajn kaj tiel ludemajn langojn.
  La batalo, kompreneble, kun la talibano ne estas facila enigmo. Kaj la rusaj uloj mortas, en konsiderinda nombro. Kaj li venas el Taĝikio por porti ducent ŝarĝon.
  Kompreneble en Rusio mem oni komencas ribeli - kial oni bezonis la militon kun Ukrainio? Ĉu Rusio devus pagi per la vivo de siaj filoj kaj filinoj en la milito en Taĝikio? La demandoj estas, kompreneble, tute naturaj. Fakte, ĉu la ludo valoras la kandelon?
  Krome, prezoj altiĝas, kaj ne estas odoro de venkoj. Kaj tiam ankaŭ Zjuganov havis apopleksion, kaj paralizis poŝan opoziciiston. De kiom da tempo, obeema al la aŭtoritatoj, Gennadij Andrejeviĉ gvidas marĝenulojn en rondoj kaj imitas kvazaŭ kontraŭstaraĵojn. Kaj nun la estro de la plej multnombra kaj popola opozicio, la plej oportuna por la aŭtoritatoj, prenis kaj kliniĝis. Sankta loko neniam estas malplena. Venis aliaj, junaj kaj multe pli agresemaj.
  Kaj la trono skuiĝis...
  Sed dum estas milito kun la talibano. Ĉi tie knabinoj el inter la pilotoj de atakaviadiloj batalas sur la ĉielo.
  Anastasia Vedmakova estas unu el la famaj ruĝharaj militistoj. Ŝi rifuzis batali kontraŭ Ukrainio, sed detrui la talibanon, mi petas.
  Kompreneble, multaj Asa-militistoj ne volis mortigi siajn slavajn fratojn.
  Sed kun la Mujahideen - mi petas.
  Anastazio pafis al la talibano helpe de siaj nudaj piedfingroj. Ŝi sendis raketon al la afganoj kaj kantis:
  Kiel ni vivis batalante
  Kaj ne timas la morton...
  Do nudpieda piloto ĉeestanta!
  Alia aso-militisto ankaŭ estas bela, nur ĉi-foje ankaŭ la blondulino Akulina Orlova batalas kun spektantoj. Jes, la talibanoj estas nomitaj, kiel en la unua milito kun la afganoj, duŝmanoj, aŭ spiritoj. La malamiko estas vere forta, kaj granda en nombro. Kaj la talibano kaj aerdefendo havas sian propran. Inkluzive kaptite de la iama registara armeo.
  Akulina Orlova turniĝas kun sia aviadilo kaj forlasas la Stinger-misilon, post kio la knabino kantis:
  - Malica spirito rampas sur la rokoj,
  Vi bruligas ĝin per napalmo...
  Nu, se la talibano
  Ni uzu trompon en batalo!
  Alia knabino Margarita Magnitnaya. Ŝi havas harojn kiel orfolion. Tre bela knabino. Kaj ŝi ankaŭ kategorie rifuzis batali kun Ukrainio. Ĉar ĝi ne levos armilojn kontraŭ la slavaj fratoj. Tio kaŭzis multan aprobon. Kaj la talibanoj estas religiaj fanatikuloj, kaj iam helpis la ĉeĉenajn separistojn. Krome, la talibano estis la sola ŝtato en la mondo kiu rekonis la sendependecon de Ĉeĉenio. Kaj ĉi tio, kompreneble, lasis sian spuron en la rilatoj kun Rusio dum multaj jaroj.
  Margarita Magnitnaya estas preta batali. Ŝiaj nudaj piedfingroj premas la butonojn. Kaj raketoj de kolosa, detrua forto flugas ĉe la talibano. Kaj ili batis la barbajn afganojn.
  Margarita kantis:
  - Ho, Patrujo, lasu la malbelulon krii,
  Kaj ni ŝatas ŝin, eĉ se ŝi ne estas bela!
  Bastardoj estas naivuloj
  Se la ĉekisto regas,
  Do estos faŝismo
  Abomeno de la homaro!
  La unua degelo,
  la entombigo de Stalin -
  Rus' ne estos Kaino,
  Kvankam ŝi estas vundita!
  Kaj la militistoj ĥore prenis ĝin kaj pepis:
  - Ne eltenu la humiligon de la slavoj,
  Ni ĉiuj estas por Ukrainio...
  Ni ne prenu pliajn insultojn
  Kain, ni estas en la lageto kun niaj kapoj!
  La knabinoj sur la ŝtormsoldatoj trafis la talibanojn kaj frakasas kaj mortigas ĉi tiujn Mujahideen.
  Ĉi tie ili flugas por draŝi spiritojn. Sed zinkaj ĉerkoj kun mortintaj rusaj soldatoj kaj oficiroj estas elprenitaj el Taĝikio.
  Unu el tiuj soldatoj restis sen kruro. Kaj li kantas malgaje, kun ĝojo kaj kun larmoj en la okuloj:
  - Iel ili veturis en la ĉerkon,
  Kaj la plej forta demonio
  Ĉio premita kaj algluita,
  Kaj forte ramis ĝin!
  Ankaŭ estas knabinoj sur tankoj. Tre interesa rusa aŭto "Urso". Ŝi estas tre peza tanko - pli ol cent tunoj - eksperimenta modelo. Kompreneble, ĝi ankaŭ havas specialan skipon de kvar knabinoj. Kaj ili ĉiuj havas nomojn komencantajn per E!
  Jen, ekzemple, Elizabeto premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj trafas la bunkron kun la talibano kaj muĝas:
  - Gloro al komunismo!
  Jekaterina, daŭre pafante de maŝinpafiloj, kaj premante la butonojn per sia skarlata cico, muĝas:
  - Kaj sen Zjuganov! Kun kalva kapo kaj ebria!
  Elena knaris, premante sian nudan kalkanon sur la pedalon:
  - Por vojaĝoj al la Hinda Oceano!
  Efrosinya ankaŭ pafis, ĉi-foje uzante sian ludeman langon kaj grincante:
  - Por venkoj en atakbataloj!
  Kaj la knabinoj ridas. Akvumi la talibanajn batalantojn per plumba pluvo. Kaj ili faras ĝin tre bone.
  Elizabeto, pafante al la malamiko, pensis. Ja se homo havas cerbon, li komprenas, ke ia religio estas fabelo kaj homa fantazio!
  Sed kial ĉiaj religioj disvastiĝis tra la tuta mondo? Kaj, multaj kontraŭe al la komuna prudento? Efektive, prenu la plej amasan religion: kristanismon. Kredi je Dio krucumita sur la kruco estas stulta kaj ridinda. Fakte, se vi kredas je la Biblio, tiam Dio fariĝas iel stranga kaj nekomprenebla.
  Tiam li dronas preskaŭ la tutan homaron per akvo - milionoj da homoj mortas, kaj nur ok homoj estas savitaj. Tiam, male, sur la kruco preĝas por la ekzekutistoj?
  Oni povas rimarki, ke la Dio de la Malnova Testamento estas tre kruela, sed en la Nova Testamento Kristo estas ege bonkora. Kaj ĉi tie estas okulfrapa kontraŭdiro. Efektive, se Jesuo estus Dio la Filo, li devus bruligi Sodomon kaj Gomoran. Sed estis plenkreskuloj, kaj infanoj, kaj virinoj. Ĉu tio ne estas kruela?
  Jes, kaj multaj aliaj ekzemploj de krueleco povas esti listigitaj dum tre longa tempo. Unu murdo de infanoj fare de Eliŝa io valoras.
  Do pensu pri tio, kion homoj kredas. Kaj la registaro ankaŭ trudas religion. Kaj nun ili batalas kun la religiaj fanatikuloj de la talibano.
  Sed ili avertis - ne ĝoju pro tio, ke Usono forlasas Afganion - nur pli malbone estos por Rusio.
  La talibano, iom ripozinte kaj profitante, ke la manoj de Rusio estas ligitaj per la milito kun Ukrainio, prenis kaj batis. Kaj tiam ĝi estis antaŭvidita al multaj. Kaj Rusio devis aboni. Kaj, kompreneble, kontraŭ sia volo - tro multaj rusaj soldatoj mortis en la bazo en Taĝikio. Do Vladimir Putin trovis sin implikita en ankoraŭ alia milito. Kaj la humoro, kompreneble, en la socio fariĝis multe pli malamika al la aktuala prezidanto. La amo de la homoj estas tre ŝanĝebla. Kaj la talibano kompreneble kalkulis ĉion ĝuste. Krome, Usono estas kontenta en ĉi tiu kazo - ili metis siajn malamikojn. Kaj ili komencis paroli pri Biden: saĝa maljunulo. Kiel, kiel lerte aranĝis ĉion.
  Fakte, aĝo kaj sporto, kaj saĝo ne estas malhelpo!
  Elizabeto denove pafas, kaj denove, kompreneble, kun siaj nudaj piedfingroj. Ĝi estas sufiĉe varma en la tanko eĉ vintre. Kaj somere estas vere varmege en Taĝikio.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Se longe, longe, longe,
  Batalu kontraŭ la talibano...
  Se ĝi estas longa, longa, longa
  Kuru malsupren en batalo!
  Eblas, eblas
  Kompreneble, ĝuste, ĝuste...
  Kvankam foje estas kiel
  Vi povas atingi Afrikon!
  Kaj en Afriko, prezoj estas tiel altaj,
  Kaj en Afriko, la mono estas tiom larĝa!
  Hipopotamoj perdis pezon
  Kaĉalotoj ŝrumpis...
  Kaj la homoj estas kiel papago,
  Iru rekte al la ĉielo!
  Jekaterina rimarkis kun rideto, premante la butonon de la stirstango de la tanko per sia skarlata cico:
  - Io malgranda en vi optimismo!
  Elizabeto kolere respondis:
  - Se la prezidanto estas morala kriplulo kaj fripono, kian do ĝojon povas havi liaj regatoj!
  Elena kapjesis.
  - Jes! Ili diras, ke impeta problemo estas la komenco! Sed ĝuste la troa sorto faris Putinon tro memfida!
  Elizabeto kapjesis sian bluan nuancan kapon.
  - Jes, mi ĉiam pensis, ke estas neeble doni tiom da bonŝanco al unu homo - li sidas sur blanka ĉevalo, en la senco li ekkredis, ke la maro estas al li ĝisgenue. Kaj tiam, kiel maljunulino, kiu volis fariĝi Dio, ŝi finiĝas kun nenio!
  Catherine konsentis kun tio:
  - Jes! Putin havis tro da bonŝanco, kaj ĉi tio dorlotis lin. Kiel la fortuno amis siatempe - Napoleono, Hitlero, Ivano la Terura, kaj tiam forturnis sin de ili.
  Efrosinya rimarkis:
  - Nikolao la 2-a estis tre malbonŝanca, sed samtempe bonkora kaj deca caro. Ekzemple, ĉu vi pensas, ke li estus bonŝanca almenaŭ iomete en la milito kun Japanio. Ekzemple, ĉu la admiralo Makarov mortis, kaj ĉio povus esti malsama . Kaj admiralo Makarov mortis pro serio da neverŝajnaj koincidoj. Ial, li ne ordonis minbalaadon de destrojeroj, kaj neniu el liaj subuloj donis tian ordon. Kaj la mino, plej verŝajne, estis rusa, kaj granda batalŝipo ne devus esti sinki de unu mino. Kaj eĉ en ĉi tiu kazo, admiralo Makarov povus esti savita, kiel, ekzemple, Kirill Romanov estis savita.
  Elizabeto konsentis:
  - Jes, iom da sorto al Nikolao la 2-a povus doni al Rusio multe pli ol multe da sorto al mezbona Vladimir Putin! Ekzemple, admiralo Makarov povus venki la japanojn surmare kun malmulte da sangoverŝado, kaj tiam la milito kun la samurajo ne estintus multe da ofero. Kaj se la cara Rusio estus gajninta la militon kun Japanio, tiam la unua mondmilito, plej verŝajne, ne estus okazinta. Do la aŭtoritato de la armeo de la imperio estus tro alta kaj la germanoj ne kuraĝus deklari militon!
  Elena kapjesis.
  - Eble! Kvankam Makarov sole ne elĉerpas la nombron da fiaskoj kaj malbonŝanco en la milito kun Japanio. Kvankam oni devas konfesi, ke la malamiko estis forta. Sed aliflanke, se la ŝirmita Oslyabi ne tiel rapide subakviĝus, eĉ dum la batalo de Tsuŝima, la eskadro povus tute trarompi ĝis Vladivostok! Kaj tiel la milito kun Japanio montriĝis tiel malsukcesa!
  Efrosinya rimarkis:
  - Sed la milito en la kvardek-kvina jaro kun Japanio estis surprize facila kaj sukcesa. Kvazaŭ Japanio mankis bonŝanco. Tamen, ve, la venko de Stalin kondukis al la komunistoj preni potencon super Ĉinio, kaj la aperon de tre forta kaj danĝera imperio, kiu preskaŭ atakis Sovetujon sub Breĵnev. Eĉ nun Ĉinio nur ŝajnigas sin amiko. Kaj li volas forhaki nian teron al la Uralo.
  Catherine kapjesis.
  - Jes! Se la japanoj estus venkitaj tiam, ekzistus Zheltorossia anstataŭ la nordo de Ĉinio, kaj ortodokseco estus veninta al la imperio sub la ĉielo. Kaj kio okazis kiel rezulto de la facila venko de Stalin super la japanoj. La naskiĝo de ateisma imperio, kaj potenca monstro ĉe la limoj kun Rusio!
  Elizabeto notis, elmontrante siajn dentojn:
  - Kredu do poste en la kristana Dio. Venko super Japanio donus novajn dekojn da milionoj da ortodoksaj kredantoj. Anstataŭe, agresema ateisma reĝimo ekregis en Rusio. Kaj tiam la sanga stalinisma reĝimo alportis ateismon al Ĉinio. Kaj aperis la kruela imperio de Mao. Mi vere ne komprenas, kion Dio volis!
  Elena rimarkis:
  - Aŭ tute ne ekzistas Dio! Aŭ Satano estas multe pli forta ol la Biblio diras pri ĝi, aŭ la planoj de la Ĉiopova estas nekompreneblaj por ni!
  Efrosinya rimarkis:
  "Kutime kruelaj reĝoj estas pli grandaj kaj prosperaj!" La sola escepto estis eble Aleksandro la Unua - la reĝo estis inteligenta, afabla, liberala, sinjoro kaj muŝo ne estas remburita. Kaj kune sukcesa!
  Elizabeto rimarkis:
  - Kaj Katarina la Dua ne estis konsiderata kiel kruela kaj malbona reganto, kaj ankaŭ estis tre sukcesa. Vere, ŝi estis malĉastino, kaj ĝenerale homo ne tute bona. Ŝi malpermesis al la kamparanoj plendi pri siaj mastroj. Estas eĉ strange, ke tiom da bonŝanco estis donita al tia malbona homo!
  Elena kapjesis.
  - Jes, kaj tiam kredu je la kristana Dio! Kiam - malbona kaj malnobla la plej sukcesa!
  Catherine kantis furioze:
  La mondo baziĝas sur perforto
  Vulkano de kolerego vipanta laŭ granda maniero ...
  Pli alta streĉiĝo,
  Vekiĝas kun doloro kaj timo
  Nur timo donos al ni amikojn,
  Nur doloro instigas vin labori,
  Ĉar mi volas pli kaj pli
  Hiperplasmo krevos en la homamason!
  Elizabeto diris ĝemante:
  - Jes, Ĝingis-Ĥano estis malĝentila pagano. Li sciis nek legi nek skribi, sed li kaptis duonon de la mondo. Kaj islamanoj kaj kristanoj perdis en batalo kun li. Kaj jen la demando: kie estis la Ĉiopova Dio en tiu tempo? Kaj kial la paganismo de la mongoloj venkis la monoteismon: islamo kaj kristanismo?
  Efrosinya komentis kun rideto:
  - Sammaniere, vi povas demandi: kie estis la Ĉiopova Dio, kiam Kaino mortigis Abelon? Kial li permesis la unuan fraticidan militon en la historio de la homaro?
  Elena ridis kaj resumis:
  - Jes, vi povas argumenti ad infinitum, sed vi neniam pruvos aŭ ke Dio ekzistas aŭ ke Li ne ekzistas?
  Catherine notis:
  - Koste de Jesuo Kristo, mi forte dubas pri tio. La malfeliĉaj, premitaj judoj povus bone preni fortan, talentan hipnotiganton - kiel Anatoly Kashpirovsky por la mesio kaj diigi. Se vi rigardas la statistikon de mirakloj de Anatoly Mikhailovich, tiam li estas pli malvarmeta ol Kristo!
  Efrosinya ridis kaj kantis:
  - Dio malpermesu al blinduloj malfermi la okulojn,
  Kaj rektigu viajn dorson ĝibajn...
  Jes Dio, esti Dio eĉ iomete,
  Sed oni ne povas esti iomete krucumita!
  Kaj la knabinoj denove prenis la talibanon. Premante la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, ili falĉis multajn muĝahidojn, kaj metis ilin laŭvorte en aroj. La barbaj talibanoj mortis sub maŝinpafado kaj eksplodemaj fragmentaj obusoj. Komenciĝis serioza amuzo, kun amasa ekstermado de religiaj fanatikuloj.
  Kaj jen Alenka kun sia bataliono de belaj knabinoj, kiuj malgraŭ la malvarmeta vintra vetero de Taĝikio atakas la talibanon nudpiede.
  Vere, ili estas en mallongaj jupoj, kaj Kevlar-kiraso kovras iliajn korpojn.
  Belulinoj kuras sur la atakon, kaj kantas:
  - La malbona talibano rampas sur la rokoj,
  Sed knabinoj estas la plej belaj...
  Batu lin per napalmo
  Ni festos sukceson!
  Kaj la knabinoj ekbrilos per perlaj dentoj.
  Kaj tiam Anyuta ĵetos pizon kun eksplodaĵoj al la Mujahideen per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi frakasos la talibanojn en malsamaj direktoj, kiel katidoj.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Gloro al la Patrujo, gloro,
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj de knabinoj en bikinoj
  Saluton rusa popolo!
  Ruĝhara Alla ankaŭ pafas al barbaj malamikoj, falĉas ilin kaj kantas:
  - Rus' ridis pri ĉi tiu talibano,
  En ĉiuj epokoj, tial ŝi kaj Rus'!
  Kaj la knabino ankaŭ prenos kaj ĵetos mortigan citronon al la Muĝahidinoj per siaj nudaj piedfingroj. Kaj disĵetu malamikojn en ĉiuj malsamaj direktoj.
  Kaj kiel li fajfas je la supro de siaj pulmoj.
  Pluraj dekoj da korvoj estis miregigitaj. Havante koratakon, ili falis sur la kapojn de razitaj talibanoj, kaj ili estis trapikitaj. Tiam la militisto pepis:
  - La afero estas tre polemika ĉe ni,
  Mi kredas, ke ĝi estos nur la plej alta klaso!
  Mi scias, ke la talibano venkos
  Ja super ni estas fiera kerubo!
  Maria, alia el la bikininoj, prenis ĝin kaj fajfis. Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis grandegan murdan forton al la malamiko, tre detrua donaco de morto. Ŝi pecetigis la talibanajn batalantojn, kaj gruntis siajn dentojn:
  - Estas grandega nebulo ĉirkaŭ Rusio,
  Kaj la talibana batalanto rapidas al la Patrujo!
  Olimpio estas vere knabina-heroo. Ŝi estas granda kaj samtempe ŝi havas helbrunan hararon. La militisto havas luksajn koksojn, kaj fortan gazetaron, kiu estas kovrita per ĉokoladaj kaheloj. Nu, kontraŭ tia knabino-besto, vere neniu povas rezisti.
  Kaj nun, per siaj potencaj, muskolaj, nudaj piedoj, ŝi levis tutan barelon da eksplodaĵoj kaj kiel ŝi ĵetus ĝin al la talibano. Kaj ĉi tiu barelo rapidis kun granda, mortiga rapideco. Kaj kiel ĝi frakasos en la Mujahideen, laŭvorte disŝirante ilin.
  La heroa militisto prenis ĝin en ĝojo kaj kantis:
  Kaj super Murov la ĉielo estas morna,
  La tagiĝo leviĝas...
  Ni estas kiel la filinoj de Ilja Muromets,
  Ili fanfaronis pri sia forto ne vane!
  Efektive, estas multe pli agrable batali kaj mortigi la talibanojn ol batali kun viaj ukrainaj fratoj. Ĉi tie mi pensas, ke iu ajn konsentos, ke estas peko mortigi fratojn. Kaj Vladimir Putin jam estas malkaŝe vokita en la rusaj trupoj - Vovka-Kain!
  Olimpio kantis kolere:
  Nu, kiom da fratoj vi povas mortigi,
  Post ĉio, homo, kredu min, naskiĝis por feliĉo ...
  La patrino ne lasas sian filon iri al la fronto,
  Kaj eĉ somere estas malbona vetero en la milito!
  Post tio, la bogatyr-knabino prenos ĝin kaj tiros aeron en siajn pulmojn kaj fajfos. Multaj centoj da korvoj tuj havas koratakon kaj svenas. Kaj iliaj akraj bekoj flugas malsupren kaj trapikas la kraniojn de la talibano premante la poziciojn de la rusaj trupoj.
  Olimpio, faligante la kornikojn per fajfoj kaj faligante ilin konsternite, prenis ĝin kaj pepis:
  Tio, tio, tio - hufoj frapas,
  Tio, tio, tio - la maŝinpafilo trafis!
  La talibana armeo estis frakasita al sia kapo,
  Kaj neniu rompos la armeon de knabinoj!
  Marusya ankaŭ pafas al la progresantaj talibanaj soldatoj. Montras sian humoron kaj la plej altan klason. Ŝia maŝinpafilo falĉas la Muĝahidinon en tutaj vicoj.
  La knabino ĵetas mortigan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj. Batas senkonscie amason da talibanaj batalantoj, kaj grincas:
  - Militaj Klasikaĵoj,
  Ĉi tiu knabino devus esti nudpieda...
  Filinoj kaj filoj
  Ni transformu ĉiujn en ludon!
  Militistoj kaj fakte beleco.
  Matryona, pafante al la talibano kaj ĵetante donacojn de detruo per siaj nudaj piedfingroj, pepis:
  - Gloro al la knabinoj en bikinoj,
  Ili batis la Mujahideen...
  La knabinoj havas nudajn tranĉilojn
  Atako tiel por vespermanĝo!
  Knabino kun maldika talio kaj luksaj koksoj pafas al la progresanta talibano. Li faras ĝin tre lerte kaj precize. Falĉas ilin kiel gazontondilo kaj kantas:
  - La knabino dancis la polkon,
  Sur la gazono je frua horo...
  Vosto maldekstren, vosto dekstren
  Jen la polko Karabas!
  Kaj nun la militisto denove ĵetos murdan donacon al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj. Kaj li demetos multe da talibanoj.
  Jen batalas Viktorio kaj Veroniko. Ambaŭ knabinoj estas tre bonegaj. Kaj ili pafas ege bone.
  Viktorio ĵetis donacon de neniigo per sia nuda kalkano de mortiga forto. Ŝi ŝiris multajn duŝmanojn kaj knaris:
  - Mono fandiĝas en la monujo,
  Ĉefurboj fandiĝas...
  Kaj en la rusa -
  Mono signifas manaon!
  Alia knabino premis la butonon per sia skarlata cico, kiu ŝaltis surdigan ultrasonon, kaj lasis ĝin flugi tra la aero. Kaj jam miloj da korvoj falis sur la razitajn kapojn de la talibano. Kaj ni pugnopu ilin.
  La ruĝhara knabino kantis:
  Mujahideen atakas Rusion
  Estas multaj el ili rapidantaj Afganion ...
  Por tiam avoj batalis en Afganio,
  Nun la timinda talibano levis sian glavon!
  
  Sed nudpiedaj knabinoj ne rezignas
  Ili montros nur la plej altan klason ...
  Kun la flotego de la talibano ili vigle batalas,
  Kaj ili frapas rekte en la okulon!
  Kaj la militisto kun siaj nudaj piedfingroj ĵetos donacon de neniigo kun mortiga forto. Kaj ĉiu ricevas ĝin de li.
  Alice kaj Angelica pafas ĉe la talibano per kaŝpafiloj. Kaj ili faras ĝin ege bone. Kaj ili faras tian precizan fajron.
  Alico prenis ĝin kaj kantis:
  Por la dushman estos ĉerko,
  Konservu sanon por...
  Knabinoj kuras nudaj vintre!
  Kaj rompu la dorson de la Mujahideen!
  Kaj la militistoj tuj prenis kaj montris siajn langojn!
  Kaj tiam Alico ekpafis, uzante la skarlatan cicon de sia brusto per premo de butono. Kaj batis dekduon da talibanoj.
  Alicio prenis ĝin kaj pepis, montrante la dentojn:
  - Por la patrujo kaj libereco ĝis la fino,
  Nudpiedaj knabinoj en bikinoj
  Vi estas tia heroo...
  Farante korojn bati unuvoĉe!
  Angelica konfirmis:
  - Frapu unuvoĉe! Ĉi tio estas bonega!
  . ĈAPITRO #2
  La milito inter la talibano kaj Rusio daŭris. Afganio estas granda loĝantaro, multaj junuloj estas malsataj, koleraj, agresemaj.
  Kaj ili batalas en Taĝikio, dum la manoj de Rusio estas ligitaj kun la milito en Ukrainio, kiun subtenas plejparto de la mondo.
  Kaj la talibano uzas ĝin.
  Sed tre nudpiedaj kaj belaj knabinoj batalas flanke de Rusio. Bataloj venas en ondoj.
  Natasha pafas ĉe la ribeluloj. Ili uzas la mortigan forton de drak-speca maŝinpafilo. Kaj ĵetas kuglojn al la talibano.
  Kaj ili falas premante la knabinon. Ĉi tie falos rusa helikoptero el improvizita kontraŭaviadila instalaĵo. La talibano pafis lin. Vere, la helikoptero ne estas knabinoj, sed viroj, kaj ili ne precipe bedaŭras.
  Kaj Nataŝa estas knabino kaj ankoraŭ nudpieda en bikino. Kaj kiam vi estas preskaŭ nuda, tiam neniu aparte retenos vin aŭ haltigos vin.
  Nataŝka ĵetis donacon de neniigo per siaj nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj de mortiga potenco. Ŝi disĵetis la talibanojn en malsamaj direktoj kaj kantis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  Estas vintro, vintro, vintro
  Komencis subite...
  Furioze balaante, balaante -
  Morgaû estos pli bone
  Morgaŭ, morgaŭ, morgaŭ!
  Kaj nun estas nova jaro!
  Ja neĝis en Taĝikio en la silvestro. Kaj nun rusaj knabinoj lasas nudajn, ĉizitajn piedsignojn en la neĝo, kaj ĝi aspektas tre bela.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis:
  Unu du tri -
  Forviŝu procesorojn!
  Kvar ok kvin
  Ni iru ludi!
  Kaj la knabino kun siaj nudaj piedfingroj lanĉos donacon de morto kun murda potenco.
  Zoja prenis ĝin kaj kantis, elmontrante la dentojn:
  Unu du tri kvar kvin,
  La kunikleto eliris promeni...
  Jen venas la knabino kuranta
  Mujahideen mortigas!
  Kaj Zoja prenis kaj montris sian longan langon.
  Sed la fajro estas gvidata de Augustine. Tia knabino, pli malvarmeta ol kiu ne ekzistas. Kaj skribaĉante kun mortiga aplomo. Falĉas la Muĝahidinon sen nenecesaj ceremonioj. Tiam li komencas kanti;
  Se la malantaŭo estas senutila -
  Milita ardo ne helpos ...
  Nu, se ne estas varmo,
  La malantaŭo iros al la malamiko por tagmanĝi!
  Kaj la ruĝhara Aŭgusteno kaj prenos kaj ĵetos la donacon de neniigo, kun siaj nudaj piedfingroj. Kaj fakte, tiom da duŝmanoj estos disŝiritaj, kio estas simple teruro.
  Aŭgusteno, kompreneble, ne maltrafis la okazon kanti:
  Mi estis nuda
  Saltis trans la kampon!
  Do saltis trans la kampon...
  Kunkantis Kulatskij!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj ŝiaj okuloj, kiuj brilas per safiroj, ekbrilos. Kaj ŝiaj okuloj estas belaj. Kaj la lingvo estas tre ludema. Kaj tiel lerta, kaj tiel groza. Nu, same kiel ĝi estas ia suka oranĝo.
  Svetlana ankaŭ batalas. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas donacojn de neniigo. Kiuj estas tiel mortigaj kaj detruaj.
  Kaj proksime, la talibano prenis kaj batis rusan tankon. Kaj la aŭto de la rusa armeo komencis disŝiri, la batalkompleto eksplodis. Kaj viroj denove mortas.
  Sed Svetlana ne bezonas malbonodorajn virojn. Ili devas esti torturitaj. Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis:
  Viroj, viroj, viroj
  Vi estas nur grandaj brutuloj
  Kiam knabinoj vin mortigas
  Ili purigas la teron!
  Efektive, la talibano estas bestoj.
  Iel ili kaptis belan skoltinon. Nu, por komenci, ili prenis ŝin kaj metis ŝin sur la rako. La artikoj estis torditaj el la manoj, kio estas tre dolora.
  Tiam la nudaj piedoj de la knabino estis pendigitaj per blokoj, kiuj katenis ŝiajn maleolojn. Kaj tiam ili prenis kaj ekbruligis fajron sub ŝia nuda kaj gracia kurbo de la plandumoj.
  La rusa knabino estis tre vundita. La talibano, antaŭ friti ŝiajn kalkanojn, prenis kaj ŝmiris ŝiajn piedojn per oleo. Kaj tiel la plando brulis malrapide, kaj ĝi estis terure dolora. Kaj la knabino ĝemis kaj muĝis. Kaj la talibano ankaŭ batis ŝin sur la dorso kaj flankoj per vipo. Tiam ili decidis intensigi la torturon. Ili elprenis ruĝvarman draton kaj ni batu la belulinon sur la dorso kaj brusto.
  Kaj kiel ĝi doloras. Precipe kiam la talibano komencis tordi la skarlatajn cicojn per ruĝe varmaj teniloj al la rusa knabino. Kaj ŝi tiom ploris.
  Kaj la ĉefa gvidanto de la talibana taĉmento estis simple freneza pro torturo. Kaj malkovris siajn orajn dentojn.
  La rusa knabino responde kraĉis. Tiam ili komencis rompi ŝiajn nudajn piedfingrojn. Kio estas tre dolora. Kaj la knabino svenis pro la terura, neeltenebla doloro.
  Sed la talibano daŭre torturis. Unue, ili alportis la knabinon al si verŝante sitelon da glaciakvo. Kaj tiam ili instalis sensilojn kaj elektrodojn sur ŝia korpo.
  Post tio, du knaboj komencis pedali la dinamon. La fluo daŭris kaj la knabino ekmoviĝis pro infera doloro. Kaj efektive kiam la korpo
  Elektraj malŝarĝoj pasas, estas timige, la vorto gregoj da ĉevaloj rapidas. Kaj vere, ĉiu knabino hurlos ĉi tie.
  Kaj la knaboj turnas la pedalojn, kaj la nuda knabino hurlas kiel sovaĝa lupo. Kaj ŝi multe suferas. Kaj la muĝado estas simple neeltenebla.
  Kaj krom la fluo, la talibano ankaŭ fritas la kalkanojn de la rusa knabino, kiuj jam estas kovritaj de grandaj veziketoj. Kaj ili ankaŭ batis sur la dorso per ruĝ-arda drato. Kaj ili frapas kun kolero kaj eltenemo.
  Kaj samtempe ili pliigis la farunon. Ili komencis streĉi la knabinon, kaj pendigi pli kaj pli da pezoj sur la bloko por ĝisfunde tordi ŝiajn artikojn.
  La ĉefa bandito de la talibano kantis:
  Kia doloro, kia doloro
  Estos matĉopoentaro: kvin - nulo!
  Nu, kion vi povas preni de la sovaĝuloj. Ili turmentis knabinojn tiajn tre kruele, sed ne aparte sofistikajn. Kvankam elektrodoj estis metitaj en la sinon de Venuso, kaj kiel post tio ili metus fluon.
  La talibano estas barbaroj. Jen ili, pro la mono, kiun ili ricevis por drogoj, ili aĉetis tutan armadon da tankoj el Ĉinio. Efektive, Ĉinio estas aliancano kaj amiko de Rusio kaliko.
  Kaj la talibano inundis per siaj tankoj sur la malamikon.
  Sed kontraŭ ili estas kvar rusaj knabinoj sur la T-95. Ili estas, kompreneble, nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Kaj kio?
  Elizabeto pafis al la Muĝahidino per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al la patrujo de elefantoj!
  Ekaterina ankaŭ palpumis, sur la talibano, uzante nudan, rondan kalkanon kaj demandis:
  - Kaj kio estas la patrujo de elefantoj?
  Elizabeto, elmontrante la dentojn, respondis:
  -Kompreneble, Rusio!
  Catherine ridis kaj respondis:
  - Kaj mi pensis Barato!
  Elena vangofrapis la duŝmanojn helpe de la skarlata cico de sia brusto, antaŭ tio ŝi demetis sian mamzonon kaj knaris:
  - Kaj mi pensis la naskiĝloko de elefantoj Afriko!
  Efrosinya premis la pedalojn per siaj nudaj, rondaj kalkanoj kaj kantis:
  - Malgrandaj infanoj,
  Neniel...
  Ne iru al Afriko promeni ....
  Ŝarkoj en Afriko, goriloj en Afriko
  Estas grandaj krokodiloj en Afriko!
  Kaj ĉiuj kvar nudpiedaj knabinoj, nudbrustaj, kun brilantaj skarlataj cicoj, kantis:
  Ili mordos vin
  Batu kaj ofendi....
  Ne iru infanojn al Afriko promeni!
  Fripono en Afriko
  Fiulo en Afriko
  Estas terura Barmaley en Afriko!
  Mordos vin
  Batu kaj ofendi...
  Ne iru infanojn al Afriko promeni,
  Koŝmaro en Afriko
  freneza fiulo,
  Barmaley subite aperis en ĝi!
  Li kuras ĉirkaŭ Afriko kaj manĝas infanojn!
  Jes infanoj! Jes infanoj!
  Ridado kun rido, sed kiam la talibano kaptis rusan knabon de dek kvar jarojn, ili prenis lin serioze. Unue senvestigis kaj surmetu la rakon.
  Tiam dushman en turbano kaj kun barbo komencis bruligi sian nudan, muskolfortan korpon de adoleskanto per varmega ferstango.
  Tiam, al la nuda brusto de la knabo, la Talib-ekzekutisto alportis stelon el ruĝ-arda fero kaj aplikis ĝin al ĝi.
  La knabo kriegis pro terura doloro kaj perdis la konscion. Tiam oni venigis la knabon. Kaj ili premis liajn nudajn, ankoraŭ preskaŭ infanajn krurojn en bloko. Kaj ili komencis pendigi pezojn sur hokoj en la bloko. Kaj ĝi multe doloris. La juna korpo de la knabo estis tre streĉita, kaj la knabo laŭvorte ĝemis.
  La rusa knabo daŭre estis torturita. Oleis la nudajn plandojn de la piedoj. Kaj tiam ili ekbruligis fajron sub ili.
  Kaj kiel la infano post tio sovaĝe kriis. Jes, ĝi estis ege dolora.
  La knabo daŭre kriis kaj estis batita per vipo de la talibano.
  Poste ili prenis la kapridon je la ripoj per hokoj. Kaj denove majuskle rezultis.
  Tiam la talibano kantis:
  Ni ekstermos ĉiujn nekredantojn,
  Ili estu adoleskantoj...
  Jen kerubo super ni,
  Ni veturigos ĉiujn al la tabuloj!
  Post tio, la knabo el Rusio estis rompita per ruĝ-ardaj pinĉiloj, ĉiuj piedfingroj sur siaj nudaj piedoj. Kaj la talibano faris tion malrapide por kaŭzi kiel eble plej multe da doloro al la bela knabo. Kaj tiam ili komencis rompi la ripojn de la juna militisto per blanke varmaj teniloj.
  Do ili rompis ilin por li, por ke la knabo ne havu e unu tutan ripon. Kaj la knabo mortis pro dolorŝoko.
  Antaŭ lia morto, la Mujahideen disbatis la adoleskanton kaj ovojn. Kaj ĝi estis tre dolora.
  Intertempe, Anastazio, uzante la Sorĉiston, atakis la talibanon de ŝtormsoldatoj. Ŝi uzis raketlanĉilojn. Ŝi premis la stirstangbutonojn per siaj nudaj piedfingroj kaj kantis:
  Pli kaj pli alta kaj pli alta
  La Fuhrer levis sian anasan nazon...
  Foje niaj tegmentoj estas forblovataj
  Tamen la talibano ne maturiĝis!
  Akulina Orlova ankaŭ frapas la malamikon. Li faras ĝin tre precize, kaj uzas sian skarlata cico por premi la butonon. Kaj rusa atakaviadilo eksplodas proksime. Kaj li estis kontenta pri la murda donaco de la talibano. Eble io farita en Ĉinio. Kaj tiel majuskle fikas.
  Akulina kantis:
  - Se viro tuj estas en ĉerko,
  Savante vivon al...
  Estu nudpiedaj knabinoj!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj ridos. Kompreneble, la kruroj de la knabino, malgraŭ la vintro, ne konas ŝuojn. Kaj ŝiaj kalkanoj estas rondaj kaj laŭvorte brilas. Ĉi tiu knabino estas nur mirinda.
  Kaj ŝiaj brustaj cicoj estas skarlataj, kaj brilas kiel kupoloj de preĝejoj. Jen batalanta knabino, por tiel diri.
  Jes, ŝi ne ŝatas virojn. Kvankam li feliĉas uzi sian langon por amuzo. Fakte, kiel agrable estas tuŝi viajn skarlatajn cicojn per la fragaj cicoj de alia knabino. Por ke ĝi estu bonega.
  Akulina prenis ĝin kaj kantis:
  Pri ĉi tiu nudpieda knabino
  Mi ne povis forgesi...
  Ŝajnis la ŝtonoj de la trotuaro,
  Ili turmentas la haŭton de teneraj kruroj!
  Kaj Akulina prenos ĝin kaj rulos siajn safirajn okulojn.
  Ĉi tie ŝi estas knabino de la plej alta nivelo kaj klaso.
  Kaj Margarita Magnitnaya ankaŭ estas piloto. Ambaŭ knabinoj tre ŝatas kuŝi unu kontraŭ la alia kaj tuŝi siajn cicojn brilantaj kiel rubenoj.
  Tamen ili ankaŭ ne neglektas virojn.
  Nu, intertempe, Margarita prenos kaj batos la Mujahideen kun granda mortiga forto.
  Poste li kantas:
  Ho kiaj kruroj
  Kiel bonaj estas...
  Ne timu bebo
  Skribu la telefonon!
  Kaj Margarita prenos ĝin kaj montros sian langon. Ŝi estas ekstreme batalema knabino.
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj sendas mortigajn donacojn de morto.
  Akulina Orlova ridante kantis:
  - Margarita, la fenestro estas malfermita,
  Margarita, ĉu vi memoras, kiel ĉio okazis!
  Anastasia Vedmakova kapjesis.
  - Jes virinoj! Ni povas fari ĉion kaj ni plene forviŝos la malamikojn!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore:
  Nia armeo estas forta
  Ŝi konservas la mondon...
  Lasu la talibanon veni
  Ilia knabino estas mortigita!
  Ekzemple, Fedor ankaŭ batalas. Ŝi uzas morteron por trafi la ribelulojn. Kaj se ĝi estos fikita, tiam ĝi ŝajnos al neniu iomete. Eĉ se la Talib havas longan barbon kaj razitan kapon.
  Fedora stampas siajn nudajn piedojn en la koto kaj kantas:
  Vidu la eklipso sur la ĉielo
  Terura simbolo de la surfo ...
  Nigraj flugiloj super la mondo
  Grego spaca hurlo!
  Kaj alia knabino, Sirafima, ĵetis murdan bombon per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝiris amason da talibanoj kaj diris:
  Talibano - la malbeno leviĝas
  Talibano - tuta morto...
  Talibanoj kaj mortintaj regimentoj!
  La talibanoj estas frenezaj gvidantoj!
  Talibano!
  Kaj Sirafika prenos en sian buŝon fajfilon, kaj kiel li blovos, ke la korvoj svenas kaj trapiku la kapojn de la Mujahideen per siaj bekoj.
  Knabinoj oni devas diri tiel bonegajn kaj belajn.
  Kaj nun vi povas vidi kiel la talibano ekbrulis la rusan municiponejon. Li komencis bruli kaj la obusoj krevis, kun mortiga forto. La talibanoj muĝas kaj ĝojas.
  Sed la knabinoj de la ĉielo marteladas ĉe la Mujahideen. Kaj vi povas vidi kiel Albina kaj Alvina aperis sur la ĉielo.
  Ambaŭ knabinoj estas nur mirindaj blonduloj. Kaj mirinde bela. Kaj kompreneble nudpiede kaj portante nur maldikajn kalsonojn.
  Ĉi tiuj estas virinoj - ni diru de la plej alta ordo. Kaj kion ili kapablas fari, ne ĉiuj kapablas ripeti.
  Kaj la militistoj, fakte, se ili komencas mortigi, vi ne povas malhelpi ilin.
  Albina pafis raketon de kolosa detrua potenco de la aviadilo. Kaj ŝi rompis la bunkron de la talibana armeo, post kio ŝi kantis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Kvankam la gamboj estas nudaj nudaj cicoj...
  Trempu la talibanon en la necesejo,
  Ni ne povas esti malfortaj!
  Alvina daŭre sendas donacojn de morto kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj. Kaj mortigu la Mujahideen, prenis ĝin kaj kantis:
  - Ni havas belajn knabinojn,
  Ili nur diras belecon...
  La voĉo de la komsomolaj sonorigiloj,
  Venas ŝtorma printempo!
  Kaj ambaŭ knabinoj prenos ĝin kaj kantos plene:
  Liberigu min al la Himalajo
  Lasu min foriri por ĉiam
  Aŭ alie mi venkos, aŭ alie mi bojos,
  Alie, mi manĝos iun!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj komencos krii. Kaj ĝi ŝajnas al ŝi tre malvarmeta kaj ĉarma. Kaj kiam oni krias - Kukolo - estas vere teruro.
  La knabinoj, dume, prenis supren kaj komencis pafi de pezaj pafiloj, kio faras impreson. Kaj ili pafas tiel bone.
  La knabino Vivola kantis, dentoj skuas kaj precize pafante al la malamikoj:
  - Mi estas la plej forta knabino en la mondo,
  Mi amas leki perfektecon en viroj...
  Soldatoj ne konas malvarmetan eteron,
  Kie la knabino forgesis suĉi iomete!
  Kaj la militisto ridos. Jes, belulinoj scias kiel strangoli duŝmanojn.
  Kaj por esti honesta, ili kapablas derompi la kornojn kaj la diablon kalva.
  Do provu grimpi kontraŭ tiaj belulinoj.
  Nicoletta ankaŭ piedbatas la talibanon. Ŝi estas tre batalema kaj agresema knabino. Kaj kiam li ridas, ŝajnas, ke ĉi tio estas la ridado de perforte freneza homo.
  Nicoletta nudas la dentojn kaj muĝas:
  Ni estas, ve, rabistoj,
  Rabistoj, rabistoj!
  Pif, bang kaj vi estas morta,
  La mortintoj, la mortintoj!
  Kaj la knabino lekos la aeron per sia lango. Kaj kiel agrable estas por alia knabino leki la skarlatan cicon de sia brusto. Kaj ŝi havas tiajn brilajn kaj brilantajn rubenojn.
  Nicoletta ridis kaj pepis:
  - Gloro al la spacaj piratoj!
  La knabinoj en aliaj lokoj ankaŭ kuris senbride. Kaj tiam raketoj trafis la poziciojn de la talibano. Aŭrora liberigis ŝin helpe de skarlataj brustcicoj, kiuj premis la butonojn.
  Kaj la raketoj flugis. Kaj la Mujahideen muĝas.
  Jen alia komsomola membro torturata. Senhezite, inter ŝiaj nudaj piedfingroj, ili enmetis vaton ŝmiritan per benzino. Kaj ili prenis ĝin sen pli da tempo kaj ekbruligis ĝin.
  Vata ekbrulis. Kaj la knabino kiel preni kaj muĝi. Kaj tiam li prenis ŝiajn mamojn kaj puŝis ruĝvarman bastonon rekte en la skarlatan cicon. Kaj la knabino estis laŭvorte elĉerpita de la doloro.
  Kaj la talibanoj ridas. Kompreneble, ankaŭ ili amas rompi siajn piedfingrojn. Unu el la Mujahideen eĉ prenis la nudan, rondan kalkanon de la knabino kaj bruligis ĝin per blanka fero pro la varmego. Kaj ĝi funkciis. La knabino prenos ĝin kaj krios pro sovaĝa hororo.
  Alicio vidis ĝin, tra la kaŝpafisto. Mi rigardis pli atente. Mi prenis ĝin kaj starigis ĝin, kaj kiel lupanet. Kaj la mortiga kuglo trafos la ekzekutiston ĝuste en la stomakon. Kaj li krios pro sovaĝa doloro, kaj kiel li tordiĝos. Kaj la knabino prenis ĝin kaj kantis:
  bonaj anĝeloj,
  Du blankaj flugiloj super la mondo
  Ie estas lando
  Kie Svarog mem fariĝis idolo!
  Angeliko ankaŭ pafis, kaj tre trafe, trafante la torturiston en la skroton. Ankaŭ li, kiel krii, de bone celita trafo. Tiel ricevis la ekzekutistoj.
  Kaj la knabinoj kantis:
  vi malsaĝaj ekzekutistoj,
  Kruela puno atendas...
  Ni havas multajn kandelojn
  Grandaj homoj atakas!
  Kaj la knabinoj komencis pafi furioze kaj precize. Kaj batis la talibanojn. Kontraŭ tiaj knabinoj, la diablo ne estus povinta rezisti.
  Alico kantas dum ŝi pafas al la malamiko:
  Via sorto estas en la ekvilibro
  Malamikoj plenaj de kuraĝo...
  Sed dank' al Dio estas amikoj,
  Sed dank' al Dio estas amikoj!
  Kaj dank' al Dio amikoj, estas glavoj!
  Kaj Angeliko, daŭre pafante kontraŭ la talibanoj, kaj mortigante ilin, pepis:
  - Kiam via amiko estas en la sango,
  Tretita ĝis la fino...
  Vi ne vokas amikon
  Neniu malkuraĝulo, neniu mensogulo!
  Post tio, la knabino prenis kaj ĵetis obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi frakasis la talibanojn. La distranĉitaj kapoj de la Mujahideen ruliĝis.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  Tage kaj nokte bombadis senĉese,
  Kompato sen honto...
  De la fakto, ke Putin estas stranga,
  Tuta lando mortas!
  Alico, pafante al la talibano, kaj pugnobatante ilin, prenis kaj notis, kraĉante polvon:
  - En ĉi tiu Rusio tia mirinda momento,
  Kio ne estas facile diveni - kiu estas la pajaco, kiu estas la prezidanto!
  La ruĝhara militisto ridis kaj komentis:
  - Tiel okazas - estas tre stulte havi spionon kiel prezidanton!
  Kaj ambaŭ knabinoj denove faligis fajrofluojn sur la talibanon. Kaj ili faris ĝin ege bone. Kaj iliaj pafoj trafis la Mujahideen.
  Kaj en alia loko, aliaj knabinoj batalis. Kaj, kompreneble, nudpiede, kaj preskaŭ nuda.
  Alyonka, ekzemple, pafis per bazuko kun skarlata brusta cico. Ŝi trapikis talibanan batalanton, kaj plurajn da liaj partneroj.
  Tiam ŝi pepis:
  - Nun ni revenis ĉe la parado,
  Kun bandito ni ne estas survoje
  En nudpiedaj knabinoj ni estas brigado,
  Ĉe ni, la lumo de Lada estas antaŭen!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj ĵetos donacon de neniigo per sia nuda kalkano. Kaj rompos la amason de la Mujahideen.
  La virinoj ĉi tie estas bonegaj. Olga ankaŭ pafas kontraŭ la talibano. La Mujahideen venas. Ili atakas en dikaj ĉenoj. Kaj la knabinoj falĉas ilin sen ceremonio.
  Olga pafis sian flampafilon uzante sian fragan cicon. Ŝi batis senkonscie multajn talibanojn, kaj kantis:
  - Animo, koro, donu,
  Ni estas nia sankta patrujo...
  Ni staras kaj venkas -
  Kaj ni ne bedaŭros la vivon!
  Kaj la knabino ĵetos donacon de neniigo al la Mujahideen per siaj nudaj piedfingroj de mortiga forto.
  Kaj kiel bonega ĝi estas por knabinoj. Kiel ili venkis la talibanojn.
  Veroniko ankaŭ batalas. La knabino uzas rubenajn brustajn cicojn dum pafado.
  Kaj la amaso de duŝmanoj rezulte de tio estas detruita. Kaj la militisto krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Mi povas strangoli la talibanon...
  Malsekaj dushmans en la necesejo,
  Ni faros ilin kiel ludo!
  Kaj Veroniko prenos ĝin kaj fikos ĝin...
  Militistino Anna kun ŝi. Kaj detruas la Mujahideen. Kompreneble la knabino en nur kalsoneto. Ĝi estas praktika. Kaj la kalsono estas tiel maldikaj kaj fakte nenion kaŝas.
  Warrior Anna pafas, falĉas kontraŭulojn. Ŝia hararo estas ruĝa, kaj la knabinoj mem estas simple la plej alta lumo de la kosmo.
  Kaj Anna, kun la nudaj piedfingroj, ĵetas la donacojn de la morto, kiuj frakasas la talibanon surloke.
  Militistoj krias ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Muĝahidoj furiozas, vergo,
  La malamiko de la regimento antaŭeniris ...
  Knabinoj portas scian venkon
  Ili renkontos la talibanojn kun malamikeco!
  
  La haŭto de porka haŭto estas ebria,
  La malamiko estos disbatita...
  Nudpiedaj knabinoj batalas
  Fortaj belulinoj pugno!
  Kaj la militisto prenos ĝin kaj draŝos ĝin, uzante la skarlatan brustcicon en batalo.
  Kaj ni nur diru - tre mojosa!
  Bela knabino - ruĝa koloro. Kaj ŝi amas virojn. Precipe la lango por labori kun tiuj pulsaj, jadaj bastonoj.
  Estas bonega gusto kaj ĝuo!
  Do Anna prenis ĝin kaj muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Oni ordonis eldetrui la vilaĝon al la tero,
  Salvoj de "Grad" detruas montojn...
  La Fuhrer kun kalva kapo blovis sur afganon,
  Kaj ni ĉesu paroli!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj ridos. Kaj ŝia rido estas kiel sonorilo.
  Knabinoj estas plenaj de ekscito. Ĉi tie ankaŭ Malvina batalas. Kompreneble, la knabino ne ĝenas uzi la skarlatan brustan cicon. Kaj samtempe ankaŭ la belulino kantas
  Sed ĉi tio okazis -
  Tion la soldato ne demandis!
  Malbona tribo renversiĝis,
  Multaj inferaj, malhelaj fortoj!
  
  Nigraj diabloj estas malprudentaj,
  Foriru el ĉi tiu marĉo!
  Jen ili havas ponardojn en siaj manoj -
  Hulantaj kantoj - ne najtingalo!
  
  La maŝinpafilo disbatis la infanterion
  La fumo de rompitaj pistujoj!
  Ili tuj demetis kompanion,
  La kiraso de la kirasisto ne helpis!
  
  La aro ne volas morti,
  Diable, kredu min, ne feriejo!
  Kaj la konkoj detruas la bunkrojn,
  Ilia arkianĝelo batas de supre!
  
  Demonoj tuj kun knaro en truoj,
  Ni bruligas ilin per napalmo kaj sulfuro!
  Eĉ la montoj fandiĝas
  Ekstermitaj ĉirkaŭe!
  
  Sed ne nur pensu
  Ke la malamiko estas kiel akvo!
  Giganta pinto de kresko,
  Reĝo de la Universo Satano!
  
  Jen la spiro de lia flamo,
  La kerubo tuj brulas!
  Kaj la standardo de Dio falis
  Sed ni kredas, ke ni venkos!
  
  Ni iom supreniris la monteton
  Kaj ni baptiĝu!
  ĝemis sur la pado,
  Saĝaj filoj de Dio!
  
  Kaj nun ni atakas
  Kriu hura, tondro ruliĝas!
  Kiom oni tamen aŭdas, patrino,
  Sed al la diablo kun la kajutoj - fiasko!
  
  
  UNU USSR INTER LUPOJ
  La malfunkcio okazis pro suna ekflamo, sekve de kiu la 22-an de junio 1941 estis malŝaltitaj Usono, Britio kaj ĝiaj kolonioj. Komence, tio ne precipe influis la kurson de la milito. La germanoj progresis en la sama maniero kiel en reala historio. La Fuhrer ankaŭ turniĝis suden, kaj Japanio prenis atendan pozicion ... Kaj denove, frosta vintro savis la Ruĝan Armeon de kompleta malvenko, kaj permesis al ĝi iri sur kontraŭofensivon proksime de Moskvo. Kaj Japanio, dume, kaptis tiujn havaĵojn en la Pacifika Oceano, kiuj antaŭe apartenis al Britio kaj Usono, kaj kiujn pliaj fortoj nun ne povis eniri.
  Sur la orienta fronto printempe kaj somerkomence, la germanoj gajnis serion da venkoj, kaj denove lanĉis ofensivon kontraŭ Stalingrado. Tamen, ĉi tie komenciĝis la diverĝo de la realo. La foresto de dua fronto permesis al la germanoj transdoni pli da soldatoj de Eŭropo, kaj de Libio, lasante nur la italajn garnizonojn tie.
  Kaj la ofensivo komenciĝis ne nur kontraŭ Stalingrado, sed ankaŭ kontraŭ Tiĥvin. Kaj nun ili estis komanditaj de Rommel, kiun la Fuhrer alte aprezis pro la malvenko de la britoj en Libio kaj la kapto de Tolbuk.
  La unuaj Tiger-tankoj ankaŭ partoprenis en la bataloj. Rommel lanĉis ofensivon dum la nokto kaj sukcesis surprizi la sovetiajn trupojn. La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke la germanoj havis avantaĝon en aviado, do ili ne malŝparis sian forton por batali kontraŭ la aliancanoj.
  Piloto Marsejlo rapide akiris raportojn en la orienta fronto. Reen en junio 1942, li superis la nombron da faligitaj aviadiloj en cent kvindek kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Sed tio estis nur la komenco de kariero.
  En la ĉielo, fakte, estis pli malfacile por la Ruĝa Armeo. Kaj la germanoj povis preni Tiĥvin, kaj poste plurajn pliajn urbojn kaj fortranĉi Leningradon per duobla ringo, denove blokante ĉi tiun urbon.
  La sovetia komando provis trarompi al Leningrado, kaj avanci en la centro. Sed ne estis sufiĉe da forto por atingi sukceson en ĉi tiuj areoj.
  La nura konsolo estis ke la nazioj estis blokitaj en Stalingrado, kio donis al ili ŝancon kolekti novajn rezervojn.
  Sed Leningrado restis blokita. Ĝis nun, Turkio kaj Japanio ne eniris la militon, kaj Sovetunio havis ŝancon ŝanĝi la tajdon de bataloj. En novembro 1942, sovetiaj soldatoj lanĉis ofensivon proksime de Rĵev kaj Stalingrado.
  Sub Rzhev, sukceso ne estis atingita. Sed proksime de Stalingrado, la ringo estis fermita. Sed kiel ĝi rezultis ĝustatempe. La Tria Regno havis multe pli da rezervoj, kaj Rommel lanĉis ofensivon direkte al Stalingrado de la nordo, kaj Mainstein de la sudo.
  La situacio estis plimalbonigita per la neatendita eniro de Japanio en la militon. La samurajo, malgraŭ estado limigita per la batalo en Ĉinio, atakis Vladivostok.
  Verŝajne Hirohito timis, ke la Tria Regno perdus kaj eniros la militon.
  Krome, Japanio havis sufiĉe da resursoj kaj infanterio por plenskalaj ofensivoj.
  La Ruĝa Armeo estis alpinglita malsupren, kaj Rommel sukcesis trarompi de la nordo ĝis Stalingrado. Mainstein estis provizore maldaŭrigita, sed ricevinte kromajn plifortikigojn kaj subtenon de Paulus, li kunligis kun la jam neblokitaj trupoj.
  Tiel ekestis alia ringo, en kiu troviĝis la sovetiaj trupoj.
  Post obstinaj bataloj, la plej granda parto de ili estis detruita kaj kaptita. Post tio, la germanoj kompletigis la kapton de Stalingrado. Kaj en marto 1943, Turkio ankaŭ eniris la militon. La situacio fariĝis eĉ pli komplika. En la aero, la germanoj konservis superecon. Marsejlo superis la kalkulrezulton de tricent faligitaj aviadiloj kaj iĝis la unua germano se temas pri ricevi duan Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun Kverkfolioj, Glavoj kaj Diamantoj.
  En majo, la germanoj lanĉis novan ofensivon, amase uzante novajn tankojn - "Tigro", "Pantero" kaj "Leono". Kaj ili progresis sukcese, kvankam la Ruĝa Armeo prenis potencan defendon. Sed la fortoj jam estis neegalaj, ĉar la sovetiaj trupoj batalis sur tri frontoj samtempe - Kontraŭ la Tria Regno, ĝiaj satelitoj, Japanio kaj ĝiaj kolonioj, kaj Turkio. La situacio estis plimalbonigita de la tuta milito deklarita de la nazioj, kiu kaŭzis pliiĝon de la produktado de armiloj plurfoje sen bombardado de la aliancanoj. Do la ŝancoj de Sovetunio rapide malpliiĝis!
  Vere, la Fritz progresis malrapide, ĉar antaŭ ili estis profunde defendo. Kaj la sovetiaj trupoj, havante sperton, batalis tre kuraĝe. Sed ili ankoraŭ perdis.
  Tamen ili batalis kun granda kuraĝo, kaj kelkaj militistoj montris la plej altan klason. Ĉi tie, ekzemple, la tankoskipo de Elizabeto sur la plej ordinara T-34-76 batalas kontraŭ la nazioj.
  Kaj la germanoj malrapide moviĝas al la sovetiaj trupoj, vicigitaj en kojno, aŭ porko. Antaŭe estas la plej peza kaj plej bone protektita tanko "Lev". Ĝi similas al la Pantero, nur multe pli granda kaj pezas naŭdek tunojn. La fronta kiraso de la kareno estas 150 mm kaj dekliva kiel la T-34, kaj la flankoj estas 82 mm kun deklivoj. La frunto de la turo estas ĝenerale tre bone protektita: 240 mm kun deklivoj, kaj la flankoj ankaŭ estas pli malfortaj ol 82 mm, kiel la kareno. Kaj potenca pafilo de 105 mm kun granda barela longo de 70 EL. Ĉi tio estas tanko kapabla bati de malproksime.
  Elizabeto movas la rapidumujon al la supro kun sia nuda piedo.
  Kaj la tridek kvar akiras rapidecon. Senutile pafi al la "Leono" de malproksime kaj vi devas proksimiĝi. Potenca germana maŝino sendas kuglon de mortiga forto. Li rapidas preter. La knabinoj en la tanko gaje ridas kaj movas siajn nudajn piedojn.
  Estas varme en la norda Kaŭkazo fine de majo, kaj belulinoj en bikinoj multe amuzas.
  Elena notas per fajfilo:
  - Nun la faŝisto grandiĝos en la kornoj!
  Jekaterina, skuante sian nudan, sunbrunigitan kruron, konsentas:
  - Ni certe batos lin!
  T-34-76 daŭre akcelas, sed la ekstervoja rapideco estas limigita. La "Leono" apenaŭ rampas, kaj la pli lertaj "Panteroj" kaj "Tigroj" malrapidiĝas por ne tiri antaŭen.
  Sed ĉi tiuj maŝinoj estas danĝeraj, precipe la Pantero, kapabla pafi dek kvin pafojn minuton. De ĉi tio vi povas atendi surprizon.
  Eŭfrazio, premante sian nudan kalkanon sur la gason, kriegas:
  - Ni batalu en virtuozaj manieroj!
  La pafilo de la tanko "Leono" havas gravan malavantaĝon, ĝi pafas nur kvin pafojn por minuto. Ĝenerale, ne la plej sukcesa modelo. Kiras-penetrado estas troa, kaj ne necesas bati de tro granda distanco. "Tigroj" kaj "Panteroj" trarompas de du kilometroj, de pli granda distanco estas preskaŭ neeble eniri poŝtelefonon kaj malgrandan tridek kvar. Ĉu do valoris ekipi la Leonon per tia potenca pafilo? Aliaj sovetiaj tankoj estas eĉ pli malpezaj, krom la KV-1S, sed ĉi tiu tanko ankaŭ ne havas avantaĝojn en defendo, kaj veturado estas nur pli malbona.
  Elizabeto turnas sian korpon kaj kriegas:
  - Mi enspiras per la brusto, la aero estas larĝa ondo,
  Ĝi brilas hele, la steltapiŝo estas senfina ...
  Sentoj ludas, nudpiedaj knabinoj vivas,
  Ludu sur la ĉielo, mi volas por ĉiam flugi al la suno!
  Ne estas facile trarompi la Lev-tankon, eĉ en la flankon. La flankoj de la gvattureto, kiel tiuj de la Pantero, estas deklivaj, kaj la supra parto de la flankoj de la kareno ankaŭ. En ĉi tiuj tankoj, la tipa "kato" formo jam estis adoptita, donante pli bonan protekton pro deklivoj. Ne kiel la "Tigro", preskaŭ kvadrata. Sed la "Tigro" estis evoluigita antaŭ la milito, kaj aspektis kiel KV-uniformo. Sed la "Tigro" -2, pli posta evoluo, ankaŭ estas en la formo de "kato", kaj baldaŭ ĉi tiu tanko iros en serion. "Leono" rompi en la tabulon ankaŭ estas preskaŭ neeble. Nur la malsupra parto de la kareno ne havas kirasan deklivon, sed ĝi estas kovrita de ruliloj. Tio estas, vi devas trarompi proksime kaj atingi ĝuste inter la vojoj.
  Do knabinoj havas malfacilan taskon. Krome, la tridek kvar en moviĝo tiel tremas, ke estas preskaŭ neeble pafi precize.
  Elizabeto demandis siajn amikojn:
  Ĉu ni povas venki la malamikon?
  Elena memfide respondis:
  - Kiam knabinoj ne havas ŝuojn, ili akiras tian sentemon per siaj nudaj piedoj, ke ili certe trafos la malamikon.
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Jes, la nudaj kalkanoj de la knabinoj estas garantio de venko!
  Kaj nun, evitante malvenkon, la tridek kvar glitas al la tabulo. La ĉefa afero ĉi tie estas eviti la Panther kaj Tiger-pafilojn. Ili estas rapidaj kaj precizaj. Kaj vi ankaŭ ne povas trarompi ĉi tiujn tankojn en la frunto.
  Elena pafas ĉe la germano uzante siajn nudajn piedfingrojn. Sed preterpasi la vojon moviĝante estas preskaŭ neeble. Sed la sketejo de la malamiko estas rompita, kaj la "Leono" ĉesas.
  Tridek kvar promenas preter li denove. Kaj sendas mortigan ĵetaĵon en la malsupran parton de la flanko.
  Catherine notas:
  - Nia kanono estas malmoderna - "Leono" vere ne povas esti prenita!
  Sed kiel en ĝeno, Elena trafis la flankan parton de la malamiko, kaj la "Leono" ekbrulis.
  La knabinoj ne malrapidiĝas, denove bastono antaŭen. Nun ili havas pli malfortan celon: "Pantero". Sufiĉas bati ŝin ĝuste flanke.
  Elizabeto notas:
  - Praktika kato!
  Catherine rimarkis ridante:
  - Sed ĝi apenaŭ rampas por ne eliri el la kovrilo de la "Leono".
  Kaj Elena pafis de malproksime al la Pantero, kiu montriĝis malproksime flanke kaj malfermis sian flankon. Ŝi havas maldikan - 40 milimetrojn, kaj ne gravas, ke ĝi estas klinita.
  La germana tanko eksplodas per bruego. Jes, la belulinoj estis akre fikitaj.
  Ili estas kun sia alloganta gracio de militemaj beluloj.
  Sed la obusoj fajfas dum ili preterpasas, preskaŭ tuŝante la kirason.
  Tridek kvar estas tre danĝera, kaj ŝi similas personon kiu saltas inter flutetoj.
  Elizabeto denove ekpafis per la nuda piedo kaj kantis:
  - Mi povas ĉion fari, ni trafos la Wehrmacht kun kapitulaco!
  Kompreneble, kun tiaj knabinoj, la diablo mem ne estas terura. Kvankam la nazia ofensivo estas agresema, kaj ili havas multajn tankojn ....
  Fortoj estas neegalaj. Kvankam la nombro da aŭtoj estas proksimume egala, la germanaj estas pli pezaj. Multaj sovetiaj tankoj estas malpezaj kaj ne tute batalpretaj kontraŭ la naziaj monstroj.
  Sed la skipo de Elizabeto faras mirindaĵojn kaj pafas alian "Panteron" sur la irado.
  Komsomolanoj batalas per pafiloj. Ili pafas precize. Ili kuras, fulmante nudpiede, rondaj kalkanoj. Kaj frapu la malamikon ĝuste sur la celon.
  Alenka ordonas kun pasio:
  - Ne rezignu knabinojn!
  Kaj nun la kanono kraĉas ĵetaĵon, ĝuste ĉe la T-4, trapikante ĉi tiun tankon. Sed ĉi tie, kompreneble, "Leono", ĝi ne estas tiel facile preni. Kaj ĉi tie vi devas provi.
  Anyuta indikas la aŭton helpe de ŝiaj nudaj piedfingroj kaj pafas ekzakte fin-al-finan, dirante:
  - Gloro al komunismo!
  Alla ankaŭ pafas tre precize kaj aldonas:
  - Gloro al heroeco!
  Vi nenion povas diri pri la batalantaj knabinoj ĉi tie - la plej alta klaso kaj aerakrobacio!
  Maria, enportante la ĵetaĵon en la pafilon, kantis:
  - Pli kaj pli alta kaj pli alta
  Serĉu la flugon de niaj birdoj...
  Kaj spiras en ĉiu helico,
  La trankvilo de niaj limoj!
  Marusya aldonis, pafante al la Fritz:
  - Certe ĝi estas....
  La amasheroeco de rusoj kaj ne nur rusaj homoj manifestiĝis en ĉio ...
  La mezuritaj, obtuzataj sonoj de la kukolo, kiel tintanta horloĝo, balais super la tranĉeoj. Maloftaj arboj, kun densa verda krono en ventoblovoj, kiel pioniroj en saluto, salutas lacajn soldatojn. Al iuj, ĉi tio eĉ povus ŝajni kiel ia averto - oni diras, vi iros al la venonta mondo!
  La bataliono sub la komando de Vladimir Miĥajlovskij, brutale batita en antaŭaj bataloj, precipe en la maja malvenko, nun estas haste replenigita per rekrutoj, prepariĝante por kovri unu el la plej danĝeraj areoj. Tri kilometrojn oriente, la akvoj de la Don rapidas laŭ la flamoj de milito.
  La plej multaj el la kanoj estis karbigitaj pro brulbomboj, la akvo fariĝis nigra pro fulgo. Kiel grandegaj alumetoj en funebra malhonoro, la amasoj de la ponto disfaligita de la eksplodondo staras sole, agante kiel subtenoj.
  Sur boatoj, lokaj pioniroj portas la donacojn de la kampoj, same kiel kestojn da municio por la heroaj sovetiaj soldatoj, pretaj okupiĝi pri mortbatalo kun la koleregaj naziaj hordoj.
  Do kvar el ili trenis longan skatolon al arbusto kovrita per lupberoj. Tie, singarde kamuflita kontraŭtanka pafilo kaŝatendis kiel mohikano en embusko. Tri soldatoj kaj la impeta-okula artileriisto Alesya operacias ĉe la pafilo. Knabino, tre svelta, sed ŝiaj manoj estas nervozaj pro lacega laboro. Li ankaŭ provas, kune kun la uloj, prepari kaptilon en kazo tanko aŭ "kirasa veturilo" de la nazia grego provas preteriri la naturan altaĵeton.
  La soldatoj, plejparte, estas ankoraŭ tute senbarbaj kaj ne pafitaj kontraŭ, junuloj, kiuj plenumis mallongigitan rekrutan kurson - unu kaj duonon monaton, krome, kompreneble, antaŭ-deviga trejnado bone establita en Sovetunio.
  Iuj militistoj jam havas sperton. Ili diferencas de junaj bestoj per porkinoj, akreco de movoj, iuj estas rebobinitaj. Precipe la unuokula Ivano, kiu aspektis kiel vera pirato, ellasis sian barbon. La titolo de flago, kaj jam kelkaj ordonoj ricevitaj en diversaj bataloj, aŭ pli ĝuste la unua proksime de Moskvo. Kiam, ŝajnis, ili faris la neeblan: ili haltigis la Fritz, kaj eĉ pelis la kontraŭulojn kelkcent kilometrojn, kiel hundbatistoj.
  Kiom da forlasitaj ekipaĵoj havis la Fritz. Eble ne tiom, kaj oni ofte renkontis tankojn, sed kirasajn trupveturilojn kun kanonoj kaj maŝinpafiloj, kiuj tiel dolore turmentis la sovetian infanterion en la somero kaj aŭtuno de 1941 - almenaŭ unu groŝon po dekduo!
  Sed kiam la frosto superis tridek gradojn, ĉiuj ĉi teŭtonaj monstroj perdis sian kapablon simple moviĝi... Benzino frostiĝis kaj graso frostiĝis.
  Bedaŭrinde, ili ne sukcesis fini la naziojn ĝis la fino. Parte pro la kulpo de la komando, kiu petis grandajn fortojn por sturmi la grandurbojn kie la germanaj unuoj estis kunpremitaj. Jes, kaj la degelo venis - estu malĝuste...
  Printempe Ivano ankaŭ gajnis duan ordon - li bonŝance mortigis generalon kaj plurajn oficirojn pro embusko. Tamen, la batalo estis nur parte sukcesa. Dum la postkuro, devaga fragmento trafis Ivan Krasnov en la vizaĝon, senigante lin je lia okulo. Ve, ĉi tio estas milito, ne porinfana filmo, kie la ĉeffiguro draŝas ĉiujn, kaj eĉ cent maŝinpafiloj ne povas bati lin.
  Kaj nun ili devas fari fizike malfacilan laboron: fosi tranĉeojn, ĉelojn kaj fosaĵkaptilojn.
  La pioniroj helpas ilin, dum la kampoj estas trankvilaj kaj la infanoj kaj knabinoj mem petegis helpi siajn pli maljunajn fratojn. Ili eĉ laboras tro fervore, penante fari pli, ne kalkulante forton. Tiel ŝvelis kaj ŝvelis la vejnoj sur la sunbrunaj, kalaj manoj kaj nudaj, kontuzitaj piedoj de la infanoj. Samtempe, ili ankoraŭ sukcesas kanti;
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo -
  Fajro, tendo kaj sonora klariono!
  Invado de malbenita faŝismo -
  Kiu atendas furiozan fiaskon!
  
  Kion ni perdis en ĉi tiuj bataloj?
  Kaj tiam en bataloj kun la malamiko akirita?
  Ni antaŭe estis nur infanoj de la mondo -
  Kaj nun la militistoj de la naskiĝlando!
  
  Sed Hitler faris paŝon al nia ĉefurbo,
  Faligis bombojn sen kalkuli la akvofalon!
  Kaj al mi la Patrujo estas eĉ pli bela ol la ĉielo -
  Nun venis la sanga sunsubiro!
  
  Ni respondos al agreso severe -
  Kvankam ili mem estas altaj, jes, ve, ili estas malgrandaj!
  Sed la glavo en la manoj de delikata adoleskanto -
  Pli fortaj ol la legioj de Satano!
  
  Lasu la tankojn rapidi lavangon post lavango,
  Kaj ni dividas la fusilon en tri!
  Lasu la policanon celi la dorson,
  Sed la Sankta Dio feroce punos ilin!
  
  Kion ni decidis? faru la laboron de paco
  Kaj por tio, ve, mi devis pafi!
  Trankvilo jam abomenas.
  Estas ankaŭ perforto!
  
  Kun la knabino ni kuras nudpiede kune -
  Kvankam neĝis, neĝblovo brulas kiel karbo!
  Sed ne timu, konu la infanojn -
  La faŝisto estos kuraĝe pelita en la ĉerkon per kuglo!
  
  Jen ili metis la malnoblan kompanion Fritz,
  Kaj la ceteraj malkuraĝuloj forkuras!
  Ni dispremas infanterion kiel falĉilon en batalo -
  Ni ne estas malhelpo al junaj someroj!
  
  Venka atingo, estos en majo,
  Nun la neĝoŝtormo estas pika, malmola neĝo!
  La knabo estas nudpieda, lia fratino estas nudpieda,
  En ĉifonoj, infanoj renkontis la glortempon!
  
  De kie venas ĉi tiuj fortoj?
  Eltenu doloron kaj malvarmon, tiun bezonon!
  Kiam amiko mezuris la fundon de la tombo,
  Kiam amiko ĝemas - mi mortos!
  
  Kristo benis nin pioniroj,
  Li diris: La Patrujo estas donita al vi de Dio!
  Ĉi tio estas la unua fido de ĉiuj,
  Sovetia, sankta lando!
  Estas malproksima bruado de proksimiĝantaj tankoj, kaj aviadiloj zumas en la ĉielo. Kaj la potencaj sieĝarmiloj jam muĝas. De trafoj de eksplodemaj konkoj, terpecoj kaj fandita gazono estas ĵetitaj alte en la ĉielon. Jen ŝi legas la batalon. Majoro Vladimir Miĥajlovskij tenas trofeobinoklo en siaj manoj, rigardante la alproksimiĝon de ŝtala faŝisma lavango. Ili provas peli la pionirojn malantaŭen, sed ili ne volas foriri kaj peti fusilojn en siaj manoj por batali.
  Ne estas sufiĉe da armiloj por ĉiuj, kvankam la lokaj infanoj alportis ĉasfusilojn kaj eĉ sportajn pafarkojn. Ĉiuj volas batali kuraĝe kaj venki. Kaj ne funkcios morti kun la lasta penso pri la Patrujo.
  Majoro Miĥajlovskij donas la ordon:
  - Ne malfermu fajron sen ordono!
  Efektive, ili havas nur du "kvardek kvin" por la tuta bataliono, kio signifas, ke la ŝanco estas lasi la Fritz pli proksime.
  Antaŭe, kiel kutimas inter la nazioj, la plej protektitaj aŭtoj; tankoj T-4 kaj memveturaj kanonoj "Ĉasisto". Ili devus fari lokon por pli malpezaj veturiloj kaj iomete postrestinta infanterio.
  Aŭtoj kaj motorcikloj de la nazioj de tempo al tempo malrapidiĝas pro timo antaŭeniri ....
  Sed la pioniro Julius Petrov pruvas, ke ili ne restis ĉi tie por nenio. Malmulta kontraŭtanka mino, ŝmirita per memfarita gluo, kaj sur la supro de la gazono kiu faras ĝin nevidebla helpe de drato, moviĝas inter la stumpetoj, ĝuste sub la T-4-raŭpo.
  La ŝtalaj platoj de la raŭpo kuŝas sur mortiga donaco. La eksplodo ne ŝajnas tro forta, sed la raŭpo estas forŝirita, kaj la nazia tanko komencas fumi kaj rondiras ĉirkaŭ la turo.
  Aliaj knaboj uzas similajn aparatojn. Ĉar la germana infanterio estas malkuraĝa, kaj la tankoj kaj memveturaj pafiloj estas sendefendaj antaŭe, tiam ili estos punitaj pro tio.
  La fama "Ĉasisto", kun malalta silueto kaj forta kiraso, aspektas kiel platigita testudo. Ĉi tiuj memveturaj pafiloj aperis sufiĉe lastatempe sur la sovetia-germana fronto. Pro bona veturado, kanono kiu povas penetri decan distancon kaj postvivebleco en batalo, la Ĉasisto tuj fariĝis parabolo en langoj.
  Sed liaj raŭpoj estas ankoraŭ ordinaraj, kvankam larĝaj ... Tamen, estas eĉ pli bone subfosi la fundon de la aŭto kaj igi ĝin kraĉi sian internon per rezervaj partoj.
  Jen ruinita "Ĉasisto", kiel pirata fregato kun rompita direktilo, glitas flanken kaj puŝas ĝin kontraŭ la T-4. Kaj ambaŭ ŝtalaj ĉerkoj sur raŭpoj komencas brili, kaj post kelkaj momentoj ili eksplodas pro detonanta municio.
  Jam deko da mezpezaj veturiloj haltis rompitaj kaj senhelpaj.
  Sed malantaŭ ili la resto de la vergo, precipe la multnombraj kirasaj. Ĉi tie la memvetura pafilo "Ĉasisto" aldonas rapidecon kaj ... Falas en kaŝvestitan kavon. Nur la raŭpoj elstaras de supre kaj senforte moviĝas.
  Pioniroj ĝojas. Ie en fositaj kavoj memfaritaj eksplodaĵoj. Ĝi estas farita en manfarita maniero. Kompreneble, pli malforta ol dinamito, sed por malŝalti la aŭtofundon sufiĉas.
  Fritz suferas gravajn perdojn, kirasaj trupveturiloj malsukcesas, kelkaj pasas tra danĝeraj zonoj, sed ili estas renkontitaj per ĵetado de obusoj kaj eksplodaĵoj.
  Ĉi tie, eĉ la rapidaj, junaj batalantoj konstruis malgrandajn katapultojn. Ili forĵetas specialan sakon da distilita lignospirito miksita kun pulvorelementoj.
  Se trafite, la pli maldika kiraso de la naziaj transportoj cedas, igante la skipojn flami kun bluaj flamoj. Frenezaj pro doloro, la Fritz krias korŝire kaj disiĝas kun vizaĝoj torditaj pro hororo.
  Kelkaj el ili eĉ forlasas sian ekipaĵon...
  La sola domaĝo estas, ke estas multe da malamikoj, kelkaj veturiloj, inundante ĉion per maŝinpafado, alproksimiĝas al la tranĉeoj.
  Kaj ili trovas erinacojn ... Alesya, dume, direktas kvardek kvin. Kompreneble, vi ne prenos la T-4 kaj la "Ĉasisto" fronte, sed vi povas provi la flankojn. Estas nenio por diri pri kirasaj trupveturiloj. Ĉiuj trarompos kaj faros plankojn per ruĝe varma metala kraĉa sango!
  Malgranda kalibro pafilo havas multajn avantaĝojn super granda unu - pafrapideco, facileco de kamuflaĵo. Kaj ili scias kiel elekti celojn.
  La nazioj kriegas, sovaĝe kiel hienoj. Kaj inter la sovetiaj uloj estas mortintoj kaj vunditoj. Estas precipe tragike kiam mortas junaj batalantoj, kiuj ĵus komencis vivi. Jen tre juna pionira knabino, apenaŭ levinte eksplodan pakaĵon, rapidas kun ĝi sub la spurojn de meza tanko T-3. Malbela skatolo kun longa, sed ŝajne maldika trunko saltas supren kaj deŝiras kvadratan turon de ĝi.
  Kaj la batalantoj denove ĵetas grenadojn, kaj maŝinpafiloj komencis najli la rampantajn motorciklojn. Kaj la kapoj de la naziaj soldatoj krevis kiel maturaj ĉerizoj faligitaj de hajlo.
  Kaj la benzinujoj de grandaj motorcikloj eksplodas, elĵetante fluojn de perforta fajro. Oni sentas, ke tumulto de inferaj genioj okazas. Jen kelkaj kirasaj trupveturiloj ankaŭ aliĝantaj al siaj malfeliĉaj kolegoj.
  Alesya indikanta la "Ĉasisto" celas la malsupran parton de la kareno. Estas malfacile atingi tien, sed ĉi tiu estas la sola ŝanco trarompi la senkompatan memveturan pafilon. Glata movo de la fingro, kaj poste turnu.
  La pafilo donas mildan regreson, kaj la faŝisma maŝino disiĝas en duono. Kaj la flago kun la svastiko falas en la sangan koton.
  Alesja flustras:
  - Justeco postulas oferon, bonfarajn donacojn, kaj la sukceson de justa oferofero!
  Turno, la pafisto ripozas nuda por pli bone senti la bioritmojn de la Tero, kaj la spiron de la herbo per siaj plandumoj kaj denove pafas, trafante la insidan T-3 ĉe la artiko.
  Videblas, ke preskaŭ ĉiuj mezaj tankoj de la nazia flotego jam estis forigitaj. Ĉi tie ĉi-lasta estis detruita de pionira knabo, malgraŭ la vundo, li puŝis barelon, kun miksaĵo de eksplodema karbido, karbopolvo, segpolvo kun malgranda kvanto da fosforo. La heroa infano ne plu havis la forton por puŝi la barelon post travundo, kaj lia kamarado Andrej, krucante sin dum la kurado, puŝis kvardek-tunan Ŝmel-atakan memveturan pafilon sub la radojn. Obsekiema kanono de 150-milimetra kalibro pafis supren, kaj restis levita. Kaj la animoj de la pioniroj, elflugante el siaj disŝiritaj korpoj, alkuris al feliĉa ĉiela regno, kie neniam estas perforto kaj doloro.
  La postvivantaj faŝismaj transportiloj, perdinte la subtenon de siaj pli pezaj kolegoj, komencis returni sin... La muĝado de la muziko de Wagner ĉesis, kaj komenciĝis ĝenerala flugo.
  Vladimir Miĥajlovskij, viŝante sangon de la frunto, diris:
  - Rusa militisto povas morti starante, sed li neniam vivos surgenue! Rusujo povas sangi, sed neniu sango sangos nian kuraĝon kaj lojalecon al la Patrujo!
  Kaj la pluvivantaj pioniroj tion konfirmas... Kvankam multaj el ili jam estis bruligitaj kaj vunditaj.
  Kaj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo, ili pretas konkuri kun la fanfamata Marsejlo, kiu jam gajnis pli ol kvarcent faligitajn aviadilojn, pro kiuj li ricevis la kvinan gradon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun ora. kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj.
  Sed la knabinoj estas klare celkonsciaj batali serioze. Jen ili estas en la sama bikino kaj nudpiedaj batalantaj. Kaj trapiku la aviadilojn de la Luftwaffe.
  Anastazio, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, celas la pafilon al la celo, terenbatas la faŝiston kaj diras:
  Nia fido estas granda
  Daŭros eterne!
  Kaj palpebrumas al sia kunulo. Akulina ankaŭ faligas la faŝiston, batas lin, tre precize uzante siajn nudajn krurojn kaj kriegojn:
  - Por la grandeco de la ideoj de komunismo!
  Kaj elmontras siajn perlajn dentojn. Tia knabino batalas kaj edukas.
  Kaj ekbrilas per liaj dentoj.
  Anastazio, malflugiganta alian germanan aviadilon, sur sia Yak-9, ofensive grincas:
  - Rusa aglo super la planedo,
  Disvastigante siajn flugilojn ekflugos...
  La malamiko estos alvokita al respondeco
  Estos venkita, rompita!
  Akulina volonte konfirmas tion terenbatante kontraŭulojn:
  - Estos rompita!
  Kvankam, kompreneble, ankaŭ inter la germanoj aperis belaj asknabinoj. Albina kaj Alvina batalas sur la plej nova ME-309. Tiaj batalantaj militistoj ŝtelis.
  Kaj ili faligas sovetiajn aviadilojn kun mirinda lerteco. La ME-309 estas tre potenca aviadilo armita per tri 30mm aerkanonoj kaj kvar maŝinpafiloj. Kontraŭ tia monstro, rusaj aŭtoj ne povas rezisti.
  Se ili pafas, ili pafas sen kompato.
  Albina, helpe de siaj nudaj piedfingroj, kantis aviadilkanonon ĉe la celo. Trafis la malamikon kaj knaris:
  - Por la venko de la Tria Regno!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Alvina ankaŭ draŝis la malamikon. Ŝi fortranĉis la sovetiajn Yak-9s kaj kukis:
  - Por la grandaj limoj de nia armeo!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  Bataloj, akirante fakturojn kaj Huffman. Li ankoraŭ ne estas unu el la grandaj asoj, sed li progresas rapide. Kaj vi ankaŭ povas diri la monstro de la infero.
  La germanoj, kvankam malrapide, kaj kun gravaj perdoj, moviĝas laŭ la Volga marbordo, alproksimiĝante al la Kaspia Maro.
  . ĈAPITRO #2
  La fortoj estis klare neegalaj. La faŝisma aviado estis precipe ĝena. Focke-Wulf eniris la fronton en nombregoj kaj liaj potencaj armiloj kaj rapideco iĝis problemo por la Ruĝa Armeo. Krome, ĉi tiu aŭto estis tro malfacile faligebla. Ŝi estas daŭrema kaj tre kirasa.
  La ME-309 ankaŭ montriĝis por malagrabla surprizo por la sovetiaj pilotoj kaj kun rapideco kaj armiloj. Kaj li preskaŭ pecetigis la sovetiajn unuojn.
  Bombitaj sovetiaj pozicioj kaj la nova bombaviadilo Yu-288, tre potenca maŝino. Portis kvar tunojn da bomboj sub normala ŝarĝo, kaj ses tunojn en la reŝarga versio. Kaj li akiris la sovetiajn unuojn juste.
  Rommel ankaŭ montris sian klason kiel komandanton, aliflanke, kiel Mainstein.
  Pli kaj pli proksime la germanoj alproksimiĝis al Astraĥano. Kaj, neatendite por la sovetia komando, la Fritz iris sur la ofensivon laŭ la Volgo en la direkto de Kamyshin. Ĝi estis aŭdaca sed potenca movo. Kaj dum estis malfacile haltigi ilin.
  Sed la defendo de la Ruĝa Armeo ankoraŭ estas forta... Post unu semajno la nazioj antaŭeniris kvindek kilometrojn kaj estis haltigitaj.
  Ili estis renkontitaj kun kontraŭatakoj, la sovetiaj unuoj ... .
  En la sama tempo, la japanoj provis evoluigi ofensivon kontraŭ Alma-Ata. Kaj tiam furiozaj bataloj estis en plena svingo.
  Knabinoj batalis egale kun viroj, kaj eble eĉ pli bone ol ili.
  Margarita Magnitnaya kaj Tatyana Bulatnaya - belaj knabinoj, pafitaj de maŝinpafiloj.
  Ili pafis samurajon kaj kantis:
  - Ni ne disigu la sonĝon
  La unua paŝo en la vivo estas...
  Vi denove vidas super la Tero,
  Kirlventoj de furiozaj atakoj!
  Margarita ĵetis murdan obuson per la nudaj piedfingroj, ŝiris la japanojn kaj kantis:
  - Neniu haltigos nin
  Neniu venkos nin...
  Ni enterigos la Germanan Armeon en la tero,
  Nia amikeco estas monolito!
  Tatyana, pafante al la malamiko, konsentis:
  - Vere monolito!
  La japanoj antaŭeniras sur Alma-Ata. Ili havas multajn soldatojn kaj diversajn rezervojn. Ĉi tiuj estas la batalantaj uloj. Sed la knabinoj falĉas ilin. Ili batalas senespere.
  Tatyana Bulatnaya ĵetis alian obuson, disŝiris la samurajon kaj kantis:
  - Por mia granda atingo!
  Kaj palpebrumajn okulojn, la koloron de safiro. Gaja knabino, diru nenion.
  Kaj Margarita, kun sia nuda kalkano, prenos kaj ĵetos donacon de morto, disŝirante japanajn soldatojn.
  Kaj kantu:
  - Ĉio miksiĝas, interplektiĝas, en ventego de suferaj problemoj!
  Kaj denove li ĵetas siajn nudajn piedfingrojn, citronon al la japanoj...
  Nuda ĝis la talio kaj nudpieda militisto Oksana rampas al ili kaj puŝas tra skatolo da obusoj, flustrante:
  - Estos mojosa knabinoj!
  Kaj ĉiuj tri militistoj kantis:
  - La samurajo flugis al la tero, sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Kaj la belulinoj batalas kun granda furiozo. Ili trairis fajron kaj akvon kaj kuprajn tubojn ne vane.
  Ĉi tie Oksana ĵetas obuson per sia nuda piedo, trafante la japanan Chikha malpezan tankon. Nu, tio estas bonega celo.
  Margarita, pafante al la malamiko, kantis:
  - Vi povas kredi je manko de fido! Vi povas fari la foreston de la kazo!
  Tatyana logike rimarkis:
  - Tio, kion vi diras, estas paradokso!
  Margarita ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj rimarkis logike:
  "Ĉu genio ne estas amiko de paradoksoj?"
  Tatyana turnis, falĉis la samurajon kaj konsentis:
  - Kompreneble, amiko!
  Kaj la militistoj prenis ĝin kaj ekridis ... Ili batalas knabinoj, kaj ili diras kion alian ... Ne vane Rusujo memoras kiel la knabinoj batalis!
  Oksana batalas ĉe la plej alta nivelo kompreneble. Kaj pafas de malsamaj punktoj, kaj la knabino turniĝas kiel pinto.
  Ĉi tiuj estas belecoj, ili nenion donos al neniu. Kaj ronĝi perfidon, kune kun la samurajo.
  Gvidas la fajron kaj Angela. La knabino ankaŭ estas agresema kaj ruĝhara. Militistoj preferas batali nudpiede kaj plenumi heroaĵojn de kolosaj proporcioj.
  Angela donas la vicon kaj diras ridante:
  - Ni kuraĝe iros en batalon,
  Por la potenco de la sovetianoj!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas murdan citronon.
  La bataloj daŭras kaj nun la alsturmo de la japanoj eksvalidiĝas ....
  Jam estas la fino de julio kvardek tri. La nazioj alproksimiĝis al la Volga Delto mem, kaj bataloj estis lanĉitaj sur ĝi.
  Elizabeto kaj ŝia skipo batalas urĝe. La unuaj Tiger-2-tankoj ankaŭ komencis alveni ĉe la fronto. Ili similas al "Pantero" kaj "Leono", sed io intere. Ankaŭ kun la anguloj de la racia kliniĝo de la kiraso kaj longtuba pafilo de 88 mm kalibro 71 EL. Pezu sesdek ok tunojn, kaj proksime al la tanko "Leono", laŭ kiraso, sed iom pli malgranda en grandeco.
  Grandaj tankoj, vi nenion diros.
  Elizabeto kaj la knabinoj ĉasas la germanojn. Ili trarompas la T-4 kaj krias:
  - Gloro al la ideoj de helaj jaroj,
  La krio de la pioniroj estu ĉiam preta!
  Ni diru, ke la militistoj estas unuaklasaj. Kaj ili ne nur glore batalas, sed ankaŭ kantas;
  La kuniĝo estas nedetruebla, la popoloj de la liberaj,
  Ne estis krudforto kaj timo kiuj amasiĝis ...
  Kaj la bonvolo de lumigitaj homoj,
  Kaj amikeco, lumo, racio kaj kuraĝo en sonĝoj!
  
  Gloro al nia libera Patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Ja por unueco - simpla homo!
  
  Tra la ŝtormoj la suno de progreso brilis por ni,
  Tra la ŝtormoj kaj ŝtormoj ni rapidis antaŭen ...
  Ni movas montojn, kvazaŭ sen pezo,
  La tuta mondo, radiante al komunismo, venas!
  
  Gloro al nia libera Patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Ja por unueco - simpla homo!
  
  La popoloj de la planedo estas kunigitaj kiel fratoj,
  Budhanaj, islamaj amikoj por ĉiam!
  Lasu la gloron de racio, grandan nomon,
  Ĉiuj nacioj de la mondo estas familio!
  
  Gloro al nia libera Patrujo,
  La potenco de kreado estas subteno por ĉiam!
  Laŭleĝa forto, la volo de la homoj,
  Ja por unueco - simpla homo!
  La knabinoj kantas bone, kaj eĉ pli bone ili batalas, kaj faras tiajn heroaĵojn. Kvankam historio estas skribita de la venkintoj kaj oni ne scias ĉu ili estos memoritaj se la milito estas perdita?
  Alenka kun siaj baterioj, kun teamo de knabinoj, provas reteni la malamikojn sur la Volga Delto. Kaj ŝi montras, pri kio belecoj kapablas principe.
  Kaj ili vere povas fari multon.
  Anyuta pafas per siaj nudaj piedoj kaj muĝas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Kaj tiel la tuta baterio prenis ĝin kaj kantis unuvoĉe, per plensonaj voĉoj;
  Ni batalas por pli bona destino
  Por faciligi la vivon de homoj...
  Kaj dispremu la malbenitan hordon
  Por ke estu malpli da malbonaj kontraŭuloj!
  
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Por la gloro de nia patrino Rusio...
  Homoj de Rus' kredas nevenkeblaj,
  Kaj faru ĉiujn sur la Tero pli belaj!
  
  Ni estas donitaj por batali por la Patrujo,
  Protektante la grandecon de la Patrujo ...
  Kaj foje la vivo estas nur filmo
  Kvankam ĝi devus esti reflekto de paradizo!
  
  Ĉiuj homoj bezonas atingi sonĝon,
  Racia kredu komunismo...
  Por ke estu pli da feliĉo sur la Tero,
  Kaj la fajroj de revankismo ne venis!
  
  Nia caro, la granda geniulo Pugaĉov,
  Li levis la kamparanojn al la sankta lukto ...
  Ajna komerco estos sur la ŝultro,
  Kaj amu la knabinon nudpieda knabo!
  
  Ni fariĝos eĉ pli fortaj ol la diablo
  Kiam ni ŝanĝas la horizontojn de scienco...
  Platigita sub la hufoj de la fiulo,
  Kvankam sango ŝprucas el ŝirita aorto!
  
  Jes, estas niaj ĝustaj amikoj,
  Ni povas feliĉigi la Patrujon...
  Homoj kredas ĉiujn unu familion,
  Granda radia Rusujo!
  
  Rigardu homojn kuraĝe en la horizonton,
  Ne lasu malbonajn nubojn kovri la ĉielon...
  Ni donos al la malamiko venkan poenton,
  Kaj vi estos, bonŝanca heroo en batalo!
  
  Mi ne konas la vorton malkuraĝulo
  Ni rusoj tute ne estas malsuperaj...
  Ni Svarog havas Blankan Jesuon,
  Kaj eterne ĝuos majon!
  
  Knabinoj kaj knaboj en ronda danco,
  Ni nudpiedaj knabinoj eniras...
  Por ni, finfine, la ĉiopova Dio Rod,
  Ne estu sencerba papaga knabo!
  
  Kaj Lenin inspiris nin batali,
  Saĝa Stalin benis la heroaĵon ...
  Potenca kerubo etendos siajn flugilojn,
  Kaj niaj muskoloj estas simple faritaj el ŝtalo!
  
  La majesto de la Patrujo estos en
  Ke ni estas tiaj militistoj kun Dio...
  Ĉi tie ni konfirmos la gloron per ŝtala glavo,
  Kiu ŝildo estis forĝita ĉe Svarog!
  
  Resume, estu fidela al la Sinjoro,
  Al la gloro de la plej radianta Rusio...
  Ni nur konas kavalirajn aglojn,
  Malantaŭ ni estas la Blanka Dio Kristo la Mesio!
  Ĉi tie, de preciza trafo de pafilo, la "Leono" lumiĝas. Jes, la nazioj ricevas ĝin specife sur la kornoj.
  Dum la bataloj daŭras, tiam la infanoj ne perdas tempon.
  Dasha kaj Vaska travagas la malantaŭon de la germanaj trupoj. Ili rigardas kiel la ekipaĵo moviĝas en kolumnoj. Motorcikloj rapidas, memveturaj pafiloj rampas. Ekzistas multaj soldatoj, inkluzive de la SS, kaj aliaj unuoj.
  Vaska rimarkis la movadon de "Ferdinand", potenca germana memvetura pafilo, detruanta tankojn.
  La knabo flustris al la knabino:
  - Ŝajnas, ke la Fritz movas pliajn fortojn norden de Stalingrado.
  Dasha rimarkis kun rideto:
  - Nia ĉiuokaze muelos ilin!
  Nemcev el la kamiono kolere krias al la uloj. Infanoj ekflugas kaj kuras, flagrante, grizaj pro polvo, nudaj, rondaj kalkanoj. Ili ankaŭ povas doni vicon por ili.
  La knabo kaj knabino kuris al la arbustoj kaj ensaltis. Dasha komentis kun entuziasmo:
  - Partizanoj povas ĉion fari!
  Vaska konsentis kun tio:
  - Kompreneble... Ni certe venkos!
  Daŝa kantis kun entuziasmo:
  - Atendante venkon! Atendante venkon! Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon, atendante venkon! Ni povos venki faŝismon!
  Vaska volonte konsentis pri tio kaj dispremis la raŭpon per la fingroj de la nudaj infanaj piedoj:
  - Ni povas! Ni naskiĝis por fari fabelon realiĝi!
  Dasha palpebrumis kaj notis:
  - Kaj kio? Mi pensas, ke ni realigos la fabelon, kaj la Wehrmacht fariĝos polvo!
  Kaj la infanoj kantis en ĥoro je la supro de siaj pulmoj;
  En la nomo de nia justa lando,
  Kion komunismo donos al la universo...
  Ni estos fidelaj al nia Patrujo,
  Ni pavimu la vojon al sukceso, kreemo!
  
  Putin regis Rusion kiel heroo
  Sed la aglo lasis ŝin en flugo...
  Big Fuhrer kompreneble hemoroidoj,
  Sed Stalin ankaŭ signifas nomon!
  
  Mi kredas, ke ni gajnos la Trian Reich
  Ne mirinde, ke Putin translokiĝis al Stalin...
  Super la mondo estas orflugila kerubo,
  Kaj Satano-Adolf nun estas freneza!
  
  La germanoj havas la tutan Eŭropon ĉe siaj fingroj,
  Kaj Afriko, kaj Azio, kaj la ŝtatoj...
  Kaj Adolf opinias, ke li estas mojosa
  Sed la Fuhrer estos punita!
  
  Por Hitler, Rusio estas kiel garbejo,
  Li volas fari sian propran...
  Sed estos, mi kredas ke komunismo estas paradizo,
  Germos fragoj, semante bedojn!
  
  Ne kredu, nia popolo tute ne estas malforta,
  Sed tro multaj Fritz kaptis ...
  Kaj la slavon vi tute ne konas sklavon,
  En la nomo de nia patrino Rusujo!
  
  Kaj Lenin inspiris nin al heroaĵo,
  Li montris al mi kiel fari aferojn...
  Ĉar Dio estas efektive unu,
  Sed en komunismo ni devas kuraĝe kredi!
  
  Ne, ne cedu antaŭ la rusa malamiko,
  Post ĉio, la Blanka Dio estas kun ni - la Kreinto de la universo ...
  Mi helpos tiujn patrujon en batalo,
  Esti en la sukceso de la vivo senŝanĝa!
  
  Kiom longe vi povas mortigi amatojn?
  Bedaŭrinde, la milito ne finiĝas...
  Tiel maldikiĝinta en la bataloj de nia armeo,
  Faru ion pri kio vi ne hontos!
  Jen bona kanto de junaj militistoj. Ili kantis ĝin, kaj denove moviĝis, rastante la polvon laŭ la pado per siaj nudaj, kalaj kalkanoj.
  La infanoj estis gajaj kaj ekstere kontentaj pri la vivo. Kvankam maldikaj, ŝiaj vizaĝoj estas sunbrunigitaj kiel ĉokolado, kaj ŝia hararo, male, estas hela. Bonegaj infanoj.
  Unu el la germanoj sur motorciklo vokis ilin ame. Kaj proponis ĉokoladon. Malsata Daŝa etendis la manojn, sed Vaska tiris ŝian manikon:
  - Ne humiligu vin!
  Saĝa knabino trovita
  - Ni pli bone unuigu la naziojn!
  Vaska, kiu mem estas haŭto kaj ostoj, ŝatis ĉi tiun ideon. Kaj li ankaŭ petis ĉokoladon.
  La hitlerano kapjesis kaj blovis per rompita rusa lingvo:
  - Kantu knabo!
  Vaska kapjesis kaj kantis kun granda inspiro;
   La partio kolektis la tutan Rusion,
  Protektas senfinajn kampojn...
  Post ĉio, homoj kredas tian forton
  Gloro al la sovetia lando!
  
  Stalin estas la plej alta premio,
  Stalino estas la flugo de saĝeco...
  Vi devas kuraĝe batali por li.
  Ĉiuj homoj sekvas Stalin!
  
  Ni ricevas jubilajn flugilojn,
  Ni havas grandan volon...
  Stalino estas la ĝojo de abundo,
  Gloro, granda lando!
  
  Stalino estas la plej granda en la universo,
  Stalin orflugila kerubo,
  Nia popolo kun senŝanĝa sorto,
  Kredu, eterne nevenkebla!
  
  Stalino donis savon al la homoj,
  La plej granda aglo en la mondo...
  Por nia patrujo kaj libereco,
  Li etendis siajn flugilojn super la teron!
  
  Ne estas pli alta ol la radianta Stalino,
  Li estas bonega kiel simple blanka Dio...
  Batalante kun ŝaŭmo kaj venkante,
  La Fuhrer baldaŭ estos pelita en ĉerkon!
  
  Donante honoron al nia patrujo,
  Konu ŝin pli bela por ne trovi...
  Ni baldaŭ vivos sub komunismo,
  Kaj ni ne havas alian vojon!
  
  Stalino estas la fiero de la tuta planedo,
  Stalina senlima komunismo...
  Liaj faroj estos kantitaj
  La faŝisto estas tute detruita!
  
  Stalin faris gloron al Rusio,
  Stalino levis ŝin super la steloj ...
  Li levis la imperion ĝis la rando,
  Stalino estas nur idealo!
  
  Stalino konkeras la universon
  Li havas bonegan stelfloton...
  Provoj estos por edifo
  Stalino kondukos al komunismo!
  
  Por Rusio, Stalino estas la suno,
  Ĝi brilas feroce en la mallumo...
  La voĉo de la knabino estas laŭta
  Ne ekzistas pli bela gvidanto sur la tero!
  
  Stalino estas la formado de Svarog,
  Stalino kreis la potencon de Rusio...
  Li trovas Rod ĉe la koro -
  La Plej Granda Majstro!
  
  Ne ekzistas gvidanto sur la tuta Tero pli bela,
  Stalino estas la plej granda el homoj...
  Ni kreu feliĉon en nia universo,
  La furioza fiulo estas detruita!
  
  Miaj filoj kaj komsomolanoj,
  Por la Patrujo, stariĝu kune en formado ...
  Post ĉio, vi knabinoj estas pli fortaj ol tigroj,
  Kara geniulo Stalino estas kun ni!
  
  Atingoj ne povas esti kalkulitaj,
  Ni flugu kiel sago...
  Nia radia Rusujo,
  La patrujo iras al komunismo!
  Daŝa kantis kune kun Vaska kaj la infanoj ricevis ĉion tiel sonoran kaj belan.
  Kaj ili ankoraŭ dancadis, piedpremante siajn sunbrunigitajn, senŝuajn infanojn, kaj jam marte tretis tra la neĝo, kun la nudaj piedoj.
  La germano, kiu ne vere komprenis la rusan, ŝatis la kanton, kaj li elprenis konservitan porkaĵon el sia sako kaj transdonis ĝin al la infanoj.
  Kaj kapjesis aprobe.
  - Zer Intesto!
  La knabo kaj knabino riverencis kaj ekiris. Ili aĝas nur dek unu jarojn, sed ili estas inteligentaj kaj havas fortan memoron. Kolektu precizajn informojn. Kaj iam la helhara Daria, eĉ en korbo, alportis minon al la germanoj. Ŝi estas saĝa knabino kaj bone scias ilian lingvon. Ili eĉ ne pensis, ke tia bela infano kun blankaj haroj kaj bluaj okuloj povas alporti morton.
  Kaj ĉi tio funkciis...
  Jen ili denove iras, gustumante germanajn ĉokoladojn, kaj ilia humoro estas gaja...
  Daria rimarkis ridetante:
  - Se ni venkos la naziojn, mi konstruos al mi trietaĝan domon, el marmoro kaj kun fontano!
  Vaska ridis.
  - Ĉu vi fariĝos burĝo?
  La knabino respondis:
  -Ne! Mi nur havos mian propran komunismon!
  Vaska ridis kaj kantis denove;
  Kiam la burĝoj iris al mia lando,
  Domoj estis bruligitaj, knabinoj estis tranĉitaj ...
  Ŝajnis, ke nuloj estis kalkulitaj,
  La knaboj havis la harojn razitaj ĝis nulo!
  
  La kuraĝa Kibalkiŝ prenis la fusilon,
  Kaj aliĝis al la Popola Armeo...
  Sed li donis planojn al la tuta Malkiŝ-Malbona Knabo,
  Kiu rezignis barelon por marmelado!
  
  Kaj jen mi pendas sur la rakoknabo,
  Ili turmentas min per vipo kaj pingloj...
  Responde, mi ridas en la vizaĝo, mi estas la ekzekutisto -
  Kaj mi kredas, ke la Patrujo fariĝos paradizo!
  
  Bestoj rostis miajn kalkanojn per fajro,
  La infano estis forte batita de la fluo ...
  Sed kredu min, faruno estas nenio,
  Por ke la ruĝaj burĝoj venkis!
  
  Ili rompas ostojn, la malbona metalo enfosis,
  Sur la rako, la ekzekutistoj ŝanceligas min...
  Sed mi kredas tion, sonĝis la knabo
  Kuri ĉirkaŭ Berlino en majo!
  
  Mi kredas, ke kamarado Lenin gvidos
  Senpage, Varsovio, Prago, Londono!
  Ni afiŝos la venkan poentaron baldaŭ
  Kaj super Berlino la ruĝa standardo fiere!
  
  Nun la kalkanoj de la infano ankoraŭ brulas,
  La plando, kiu preskaŭ ĉiam estas nudpieda ...
  Kaj la vipo forte trafis la dorson,
  Verŝajne panjo vi jam estas grizhara!
  
  Sed mi ne kapitulacos al ĉi tiuj ekzekutistoj,
  Mi ne petos kredon, konos kompaton...
  Lasu la kat skurĝi krutan de la ŝultro,
  Mi scias, ke Lenin donos, kredu la rekompencon!
  
  Kibalkiŝ ridis sub torturo,
  Ne malkaŝis sekretojn, mortas fiere...
  En la infero eterne tiel krias Malbona Knabo,
  Demonoj verŝas rezinon en lian gorĝon!
  
  Lenin estas kun ni, vi povas vidi eterne,
  Kaj flamo brulas en mia koro...
  Granda sonĝo realiĝis
  Estos ruĝa standardo sur la tuta planedo!
  Daria fajfis kaj frapis sian nudan piedon:
  - Bone! Ĉu vi mem komponis ĝin?
  Vaska kapjesis.
  - Jes! Lia rakonto faris grandegan impreson al mi!
  Daria kapjesis kaj rimarkis:
  - Ĉu vi memoras, kiel la policanoj kaptis vin kaj min kaj pelis nin nudpiede en la malvarmo tra la neĝo, kaj poste ili skurĝis nin, kaj metis maldikajn branĉetojn al niaj kalkanoj.
  Vaska volonte konfirmis:
  - Estis tiel.... Viaj kalkanoj doloras kaj viaj ŝultroj doloras kiam vi pendas sur la rako. Sed estis neniu indico kontraŭ ni kaj...
  Daria rimarkis kun suspiro:
  - Jes, sed la policanoj volis, ke ni frostiĝu. Sed kiam oni batis min je la kapo per botelo, mi kaptis fragmenton per la nuda piedo. Kaj tiam ŝi transdonis ĝin al siaj manoj. Tiam mi tranĉis la ŝnuron por mi kaj por vi.
  Vaska kapjesis.
  - Jes, estis... Terure tamen. Sed vi scias, en la malvarmo, la veziketoj de bruligitaj plandumoj ne doloras! Kaj kiam ni eliris poste, ĉio resaniĝis sur ni kiel ĉe hundoj!
  Daria volonte konfirmis:
  - Jes bone resanigas nin! Mi plenigis tiel malglatajn plandojn, ke mi ne timas promeni sur karboj!
  Vaska, pufante, diris:
  - Ankaŭ mi! Ni estas pioniroj, infanoj de komunismo!
  Daria konfirmis:
  Kaj ni certe venkos!
  La knabo kaj la knabino kantis:
  En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Kaj la ruĝa standardo, nia patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  . ĈAPITRO #3
  Komence de aŭgusto 1943, la germanoj tamen eliris, venkante la obstinan reziston de la sovetiaj trupoj al la Kaspia Maro. Ĉi tio ja estas bonega atingo por la Fritz. Kiu atingis la plej grandajn dividendojn. Nun Kaŭkazo estis fortranĉita per tero de la ĉefa kontinento.
  Sukcesis ankaŭ la turkoj, kiuj post obstinaj bataloj fine prenis Batumon kaj finis la ĉirkaŭadon de Erevano. Tiel, plene preminte la sovetiajn trupojn en Transkaŭkazo.
  La pozicio de Sovetunio fariĝis tre malfacila. Kaj Stalino ordonis lanĉi ofensivon en la nordo por trarompi la koridoron al la malsataj, mortantaj, sed ankoraŭ ne kapitulaciintaj Leningrado.
  La atako kontraŭ Tiĥvin komenciĝis. Signifaj fortoj estis ĵetitaj tien, kvankam la ĉefsidejo ne havis sufiĉe da rezervoj. La situacio estis malfaciligita pro la alveno de svedaj, supozeble volontulaj sekcioj al la fronto, kiuj plifortigis iliajn poziciojn.
  Jes, kaj la germanoj serioze fortigis ...
  La bataloj disvolviĝis de la deka de aŭgusto, la sovetiaj trupoj antaŭeniris dek kilometrojn en la unuaj tri tagoj de la batalo. Ĉi tie, la dek-kvara de aŭgusto, la germana Maus-tanko eniris la batalon por la unua fojo. Ne tre sukcesa evoluo pezanta cent okdek ok tunojn. Vere, la aŭton stiris serioza ŝipanaro, tre batalemaj naziaj knabinoj.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodito - kvin belulinoj de la Tria Regno kun la litero "A". Kaj kiel ili batalas sur la Maus kaj pafas de du pafiloj samtempe.
  Alt-eksplodemaj fragmentaj konkoj estas pafitaj de mallongtuba 75-mm kanono, kaj pli pezaj de 128-mm unu, montrante frapan potencon.
  Agnes pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj ĉizitaj kruroj. Ĝi trafas la sovetian aŭton, laŭvorte deŝirante sian turon kaj kriegas:
  - Mi estas spaca knabino!
  Adala sendas pafon kun terminejo kaj grincas:
  - Kaj mi estas acrobatic, disŝiru la tutan skipon!
  Kaj ankaŭ la knabino uzas nudajn piedfingrojn. Sovetiaj tridek kvar obusoj trafis la Maus, sed resaltas kiel pizoj. La aŭto estas bone protektita. Kaj oni ne povas facile bati ŝin. Konkoj flugas de ŝi kiel tenisaj pilkoj, kaj eĉ kun granda kalibro de tia monstro vi ne povas trarompi.
  Kaj la knabino estas pafita de kontraŭaviadila pafilo, ne lasante la malamikon alproksimiĝi.
  Ankaŭ Agata pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj grumblis:
  - Lasu mian glavon frapi, ni vipos la malamikojn!
  Adala agreseme konfirmis, pafante tre precize:
  Ni estas batalantoj de lumo kaj tero!
  Angelina draŝis per la nudaj piedfingroj, frakasis la sovetian tankon T-34-76 kaj kriis:
  - Por grandaj venkoj!
  Ankaŭ Afrodito trafis per ĵetaĵo, kiu estis peza kiel stako, disbatis la sovetian T-60, kaj grincis:
  - La sankta milito estos nia venko!
  Agnes draŝis, uzante sian nudan kalkanon, rompante la frontan kirason de la malamiko kaj, elsendis:
  - Imperia flago antaŭen - gloro al la falintaj herooj!
  Ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas sufiĉe malbonaj kaj murdemaj. Kaj ne vane vi ne povas preterpasi ilin. Dank' al siaj nudaj piedoj kaj korpaj bikinoj, ili pafas sen maltrafi. Kio signifas, ke ili ne povas esti batataj tiel facile.
  Terura "Muso", draŝita per mortiga armilo, kaj ne donis ŝancon al iu ajn.
  Inkluzive de la KV-serio.
  Sed se ekzistas germanaj virinoj, kiuj batalas tiel obstine kaj sukcese, tiam estas knabinoj de la sovetia nivelo - herooj.
  Jen, ekzemple, Natasha kun siaj partneroj. Ili nur havas modestan, memveturan pafilon-85, kiu ĵus alvenis ĉe la fronto. Kaj la knabinoj jam batas la naziojn per forto kaj ĉefa sur ĝi.
  Kompreneble, la belulinoj estas nudpiedaj kaj en bikinoj. Kaj ili plene dispremas la naziojn, kiel sledmartelo frapanta pecojn de vitro.
  Kaj ĉi tio estas tre memorinda kiam tiaj knabinoj pruvas la plej altan nivelon de agloflugo.
  Nataŝa pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj frakasas la Panteron, post kio ŝi krias:
  - Por la granda Patrujo!
  Kaj li montros sian langon!
  Zoya ankaŭ draŝas la malamikon. Batu lin tre forte. Rompos la kirason kaj blasmos:
  - Por la gloro de komunismo!
  Augustina ankaŭ forte batalas, kaj se ŝi premas la malamikon, ŝi faras ĝin tre ĝisfunde. Paŭzoj kaj muĝadoj:
  - Gloro al la komunista mondo!
  Dolbanet kaj Svetlana. Kaj tre trafe ankaŭ. Kun viaj nudaj piedfingroj. Disbatu la kirason de la malamiko kaj knari:
  - Por la grandeco de la komunisma mondo!
  Kaj montru lian langon...
  Ĉi tie la knabinoj, sentiĝante inspiritaj, kantis, komponante tuj survoje;
  Belulinoj atakas nudpiede
  Tiaj belaj knabinoj kuras...
  Se necesas bati la Fritz per pugno,
  Aŭ tranĉu lin per maŝinpafilo!
  
  Knabinoj ne havas dubojn
  Ili enterigos la mortintojn de la nazioj...
  Kaj ili forte batos lin de liaj piedoj,
  Kaj ie karnovoraj lupoj hurlas!
  
  Rusio estas vorto por soldatoj
  Kiam vi kredas, ke ĝi ne pliboniĝas...
  Kvankam foje malgaja vicigo,
  Kie malbona nigra Kaino triumfas!
  
  Ne kredu, komsomolaj membroj ne kuras,
  Kaj se ili kuras, tiam nur dum la atako ...
  Kaj ĉiuj nazioj tuj estos mortigitaj,
  Kaj la Fuhrer levos ĉion al la hakbloko!
  
  Rusio estas mia patrujo
  Ŝi estas radianta, simple bela...
  Kiu estas malkuraĝulo, eĉ ne valoras rublon,
  Kaj estas danĝere kvereli kun militisto!
  
  Sed sciu, ke ni venkos la naziojn,
  Neniu malbono regos sur la trono...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Kaj Dio Svarog kun grandeco en la krono!
  
  Kiu estas malkuraĝulo, kredu al mi, malforta sklavo,
  Lia destino estas unu - elteni insultojn ...
  Hodiaŭ seruristo, morgaŭ vi estas skipestro,
  Kaj vi mem povas bati la dorson de aliaj homoj!
  
  La knabinoj havas forton, nur vulkanon,
  Ŝi foje, kaj potence malkonstruas montojn ...
  Milito furiozas malbonan uraganon,
  Kaj la morto de la homa raso, sincere falĉas!
  
  Do mi diros al vi honeste kavaliroj,
  Ni estas fortaj kiam ni rusoj estas unuigitaj...
  Bezonas manĝeton por forko kaj tranĉilo
  Ni estas kavaliroj en bataloj nevenkeblaj!
  
  Kio estas nia fido al la Sinjoro Kristo,
  Kvankam Lada ankaŭ estas honorita ...
  Kamarado Stalin estas kiel patro por ni,
  Kaj la loko de komunismo estos paradizo!
  
  Tiu, kiu estis kiam li mortis, releviĝos,
  Kaj ni fariĝos pli belaj kaj pli saĝaj...
  Kaj kompreneble la viro estas tre fiera,
  Kvankam foje portas sensencaĵon!
  
  En amo, nia patrujo estas kiel stelo,
  Kredu min, ŝi neniam eliros...
  Granda sonĝo realiĝis
  Estos paco kaj feliĉo en la tuta universo!
  
  Mi amas Maria, mi respektas Ladan sankte,
  Svarog estas bela kaj Perun estas bonega ....
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  La sanktaj vizaĝoj de ikonoj estas al mi karaj!
  
  Kiam estos vera paradizo
  Ĝi realiĝos, kredu min, ĉiuj esperoj...
  Vi donas vian koron al la Patrujo,
  Ĉio estos bona, pli forta ol antaŭe!
  La knabinoj havis bonan batalon kaj bone kunmetis. Kio kun tiaj militistoj, neniu Hitlero estas terura por Rusio.
  Tamen, la sovetiaj trupoj, post dek tagoj da obstina batalado, tamen trarompis al Tiĥvin.
  La batalado disvolviĝis por la urbo mem. Fortoj kompreneble tre eĉ neegalaj.
  La germanoj kaptis aeran superecon kaj bombas senhalte. La situacio estas pligravigita de eksterlandaj dividoj, kiuj batalas flanke de la Germana Armeo. Precipe multaj italaj partoj.
  Ili provas forpuŝi la Ruĝan Armeon de Tiĥvin. Sed la rusaj trupoj forte batalas. Ĉi tio estas ilia sola, vera ŝanco savi la sieĝitan Leningradon, mortantan pro malsato. Manĝaĵo povas esti faligita tien nur per aero, sed la germanoj havas fortajn ĉasaviadilojn, kaj estas tre malfacile fari tion.
  Kaj en la dua duono de aŭgusto, la nazioj sturmis Astraĥanon. Kaj en ĉi tiu urbo sovetiaj knabinoj batalis kun granda heroeco kaj kuraĝo.
  Bataliono de nudpiedaj knabinoj kovras ĉi tiun heroan urbon.
  Alenka ĵetas obuson per sia nuda piedo, poste pafas eksplodon, falĉas la naziojn kaj eldiras:
  - Se virino estas volupta kiel kato, tiam ŝia edzo havas musojn en la kapo!
  Anyuta, pafante al la Fritz, kaj ankaŭ ĵetante obuson per sia nuda piedo, pepis:
  - La plej brilaj ideoj estas malgajaj de la ombropolitiko, kiam ili estas efektivigitaj!
  Alla, pafante al la Fritz, kaj ĵetante obuson, batante tankon per siaj nudaj fingroj, gruntis:
  - Virino estas ruza kiel vulpo, kaj ŝi eĉ regas leonon, se viro havas menson de koko!
  Maria, pafante el pafilo, kaj faligante la Fritz, grumblis:
  - Dio povas fari ĉion, nur superi virinon en petoj, Li estas senpova!
  Matryona, pafante al la malamiko, kaj ĵetante murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Virino, por ne esti englutita de viro kiel boao, devas havi kobropikon!
  Alenka, daŭrante pafi al la nazioj, sprite notis:
  - Homo povas esti kiel la Kreinto en ĉio, nur imitado kiel simio ne faras lin bela!
  Anyuta pafis al la malamiko, poste batis tankon per bone celita ĵeto de granato, kaj diris:
  - La homo povas superi la Ĉiopova Dion nur per memfido, kaj eĉ tiam se li estas intelekte kreita de Pitekanto!
  Alla, daŭre pafi tre precize ĉe la Fritz, eligis:
  - Virino ne volas esti kokido, sed ŝia ideala viro estas koko!
  Maria, pafante al la nazioj kaj per preciza ĵeto de sia nuda piedo, trafante la Panteron, notis:
  - Vulpovirino vere tenas lupan kastorojn!
  Marusya, ankaŭ eksplodante ĉe la nazioj kun eksplodo, kaj donante eksplodeman pakaĵon kun sia nuda kalkano, eldonis:
  - En la politiko estas kiel en arbaro, se vi formanĝas kverkon porkon, se leporo formanĝas vulpon, se azeno - tri feloj estos elverŝoj!
  Alenka, daŭrante pafadon, kaj duŝante la infanterion per fragmentaj citronoj, vyaknula:
  - Ju pli hela la virino, des pli ŝi estas vulpo!
  Anjuta ankaŭ pafis al la nazioj, falĉis ilin kaj ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Al grizaj homoj mankas griza materio en la cerbo, brilaj personecoj, grizaj en la kapo grandkvante!
  Alla, pafante al la malamiko, donante eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, sprite diris:
  - Griza viro estas soleca kiel lupo, kaj kiel leporo li ne havas ripozon!
  Maria falĉanta la Fritz, sprite rimarkis:
  - Se la politikisto estas granda vulpo, tiam la leona parto estas provizita al li!
  Marusja pafis de la ĵetgrenado, kaj ĵetis citronon per siaj nudaj piedfingroj, knaris:
  - La vulpo-politikisto forprenas de la balotanto-korvo la ŝancon rajdi kiel fromaĝo en butero!
  Alenka, daŭre pafante el armilo, kaj kun sia nuda kalkano venkiĝis al eksplodema pakaĵo, jelfis:
  - Estas malpli da steloj en la ĉielo ol interpretoj de la Sankta Skribo!
  Anyuta, pafante ĉe la nazioj, eldonis:
  - Ekzekutisto en ruĝa robo, pli justa, politikisto kun elokventeco!
  Alla, daŭre pafante, logike notis:
  - La ekzekutisto havas akran hakilon, la politikisto havas akran vorton, la unua blovas la kapon, la dua gutas sur la cerbon!
  Maria, daŭrante precize bati la Fritz, kaj ĵeti alian mortodonacon per siaj nudaj fingroj, notis:
  - Haki kapojn foje estas pli humane ol guti sur cerbon!
  Matrena, fortranĉante la naziojn, kaj ĵetante obuson per sia nuda kalkano, eldonis:
  - Se vi lasos politikistojn guti sur vian cerbon, vi ŝiros viajn harojn pro ĝeno!
  Alenka, pafante al la germana generalo kaj trarompante lin, diris minace:
  - La paroladoj de politikisto estas kiel akvo por cerbolavado!
  Anyuta, farante bone celitan pafadon al la malamiko, kaj lanĉante citronon per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Kio estas la plej granda Dio en politiko, kio kreas senleĝecon!
  Alla, pafante al la nazioj, kaj ĵetante eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, eldonis:
  - Politikisto ĉiam rigardas la balotanton kiel azenon kun vulpa rigardo por plugi!
  Maria, pafante al la malamiko, kaj kun la nudaj piedfingroj, ĵetante obuson de mortiga potenco, ekbalegis:
  - Virino amas elmontri sian malriĉan korpon por vesti sin pli riĉe!
  Marusya pafis longan eksplodon, tranĉante la vicon de Fritz kaj ronronante:
  - Nudpieda virino surmetas viron pli rapide, eĉ se li ne estas tute boto!
  Alenka, farante precizan fajron sur la nazioj, notis:
  - Kun nuda ina kalkano, estas pli facile ŝpini viron sur modaj botoj!
  Anyuta pafis de ĵetgrenado kaj elsendis:
  - Por akiri modajn ŝuojn, virino devas ĝuste "ŝui" viron!
  Alla, batante la naziojn per eksplodoj, kaj ĵetante grenadon al siaj nudaj piedfingroj, respondis:
  - Virino, kiu ne scias ĝustatempe nudi sian kruron, restos "ŝuita" por ĉiam!
  Maria, pafante al la malamiko, kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per sia ronda kalkano, elsendis:
  - Tro ofte, rigardante la nudajn inajn krurojn, viro riskas "ŝui" sin al la stato de vagabondo!
  Marusja, precize pafante al la malamiko, kaj donante obuson per sia nuda genuo, respondis:
  - Por ne resti por ĉiam nudpieda, necesas povi ĝustatempe deĵeti viajn ŝuojn!
  Alenka, daŭre pafante al la nazioj, kaj frapante la spiron el ili, sprite eligis:
  - Nuda piedo de knabino estas pli bona ol tola boto de invadinto!
  Anyuta, daŭrante pafi kun neestingebla precizeco, notis:
  - La plej forta kiraso ne rezistos, antaŭ delikata haŭto, ĉarmajn knabinajn plandojn!
  Alla, pafante al la germanaj invadantoj, eligis:
  - Virinoj tre lerte grimpas en la monujon de viro kun nudaj piedoj!
  Maria pafis al la nazioj, kun granda precizeco, kaj pugnobatante iliajn kapojn, notis:
  - La plej glueca parto de la virina korpo por oraj moneroj, nudaj piedoj kaj nudaj mamoj!
  Marusya, daŭrante pafi, sen kompato por la nazioj, eldonis:
  - Virino bezonas kelkfoje demeti siajn ŝuojn, por ne genuiĝi antaŭ bezono!
  Alenka, trafe skribaĉante la naziojn, kaj stakigante ilin en amasoj, logike notis:
  - Estas pli facile surgenui viron kun nuda piedo!
  Anyuta, pafante al la malamiko, agreseme rimarkis:
  - Nudpiede ĝustatempe, neniam nudpiede!
  Alla, pikante malamikojn kaj detranĉante kontraŭulojn, gruntis:
  - Por virino estas pli facile grimpi oran pinton kun nudaj piedoj!
  Maria ankaŭ draŝis la naziojn, kaj ronronis:
  - Vi estas viro de botoj, se vi ne ŝatas virinajn krurojn!
  Marusja, pafante al la nazioj, kaj ĵetante memfaritan pakaĵon kun eksplodaĵoj per siaj nudaj fingroj, de kiuj la Tigro turniĝis, grumblis:
  - Virino kun sveltaj kruroj igos viron kliniĝi en respekto!
  Alenka draŝis la naziojn, falĉis ilin kaj eldonis:
  - Nudaj piedfingroj estas pli lertaj ol manoj, kiam virino prenas monerojn el la poŝo de "ŝuita" viro!
  Anyuta detranĉis la Fritz kaj knaris:
  - La plej lerta estas virino, kiu puŝas viron sub la kalkanon, per la nuda piedo!
  Alla, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj ĵetante citronon per sia nuda kalkano, diris:
  - La vojon al la koro de homo estas pli facila por belulo piede tretebla!
  Maria frakasis germanan tankon, ĵetante obuson, grincis:
  - Nudaj piedoj de knabinoj, pli tenace kiam grimpas Evereston de vira koro!
  Matriona ankaŭ mortpafis kaj eldonis:
  - Demetinte la ŝuojn, estas pli facile por virino transiri la dezerton de vira indiferenteco!
  Alenka frakasis la malamikon per kaptita bazuko kaj knaris:
  - Vi estos muta kiel boto, vi trafos la kalkanon eĉ de nudpieda!
  Ankaŭ Aniuta turniĝis kaj knaris, nudigante la dentojn:
  - Nuda virina kruro igas viron fali en nudpieda infanaĝo!
  Ruĝhara Alla, falĉinte la naziojn, pepis:
  -Plej ofte ŝuitaj botoj falas en nudpieda infanaĝo!
  Maria vangofrapis la naziojn kaj knaris:
  - Se knabino havas belajn krurojn, tiam ŝi ne estas vagabo en la vivo!
  Matriona, pafante al la malamiko kaj detranĉante la naziojn, kiel garbojn da greno, bojis:
  - Nudpieda knabino estas pli bona ol ŝuita maljunulino, juna kato, pli amuza ol maljuna leono!
  Alenka, pafante al la nazioj, kaj ĵetante mortigajn donacojn de morto, eldonis:
  - Plej bone, virino ricevas premion kun nudaj mamoj, kaj modajn ŝuojn kun nudaj piedoj!
  Anŭuta ankaŭ batis la naziojn, falĉis ilin, kaj per siaj nudaj piedoj ĵetis grenadojn kaj knaris:
  - De la dornoj de vira indiferenteco, la plej bona maniero por protekti virinon estas nuda kalkano!
  Alla, pafante kontraŭ kontraŭulojn kaj fortranĉante ilin per aŭtomataj eksplodoj, notis:
  - La plej fortika kalkano por viro el nuda ina piedo!
  Maria, trafante kontraŭulojn, kaj trafante de ĵetgrenado, eldonis:
  - Nudpieda ina kalkanumo, la plej bruligita boto ŝuita per frakoj!
  Matryona, terenbatinte la naziojn, eldonis kun spriteco:
  - Vi ne povos ĝustatempe deĵeti viajn ŝuojn - vi fariĝos nudpieda!
  Alenka, skribante pri la nazioj, notis:
  -Se vi estas pensulo, tiam vi povas bone varmiĝi, nur vi mem!
  Anyuta logike notis, draŝante la malamikon, kaj ĵetante pakaĵon kun eksplodaĵoj per sia nuda piedo:
  - Estas bone havi klubon, estas malbone esti klubo!
  Alla, batante la naziojn, kaj donante obuson per sia nuda kalkano, jeligis:
  - Gisferaj pugnoj povas helpi vin pluvivi, sed kverka kapo kondukos al morto!
  Maria sufiĉe logike notis, falĉante la naziojn:
  - Kiam la reganto ne havas reĝon en la kapo, anarĥio regas en la lando, kaj ili vane vendas!
  Matryona, batante la naziojn racie, notis:
  - La krono ne estas por la kapo ol la ĉapelo!
  Alenka, disbatante la Fritz, logike notis:
  - Sur la kverka kapo kaj la krono malfortike sidas!
  Anyuta, tre precize pafante al la nazioj, eldonis:
  - Kiom ajn forta estas kverko, sed la materialo por la kapo el ĝi estas la plej fragila!
  Alla, vigle pafante al la malamiko, logike deduktis:
  - Kiu estas klubestro, li ekkaptas per klabo!
  Maria fikaj kontraŭuloj, eldonis:
  - La politikisto tenas monujon kaj bastonon en la manoj, nur lia mono estas ligna, kaj la bastono estas papero!
  Marusya logike notis, ĵetante citronon per sia nuda piedo:
  - Brila kapo, almenaŭ rilatas al grizaj haroj!
  Matrona, disbatante la naziojn, rimarkis:
  - Vi eble ne estas blondulino, sed estas bele esti hela animo, knabinoj povas venki la malbonulojn, por ke aliaj povu vivi feliĉe!
  Alenka, pafante al la nazioj, grincis:
  - Vi ne povas konstrui fortan defendon kontraŭ kverkoj nur sur stumpetoj!
  Anyuta, pafante, logike notis:
  - Se la politikisto ne estas pego, tiam li forigos la blatojn, ne nur el la balotstumpo!
  Alla agreseme deklaris, terenbatante la germanojn:
  - Kvankam la politikisto ne estas aglo, li konsideras balotantojn korvoj kaj pegoj!
  Maria, faligante la malamikojn, notis:
  - Se vi permesas al politikistoj forigi razojn de vi, tiam vi certe estas pego!
  Matrena, falĉante la naziojn, esprimis sin:
  - Politikisto kun balotantoj estas vulpo, sed kun si mem, hamstro estas hamstro!
  Marusja ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Saĝa politikisto estas kiel vulpo en kokejo, kaj stultulo estas kiel elefanto en porcelanbutiko!
  Alenka, disbatante la Fritz, eldonis:
  - La ordono estas metita en silento, la politikisto kreas malordon per parolado!
  Anyuta, disĵetinte la naziojn per granato, grincis:
  - Politikisto multe parolas, precipe kiam li volas fermi la buŝon!
  Alla agreseme notis, draŝante la naziojn:
  - Diskuti kun politikisto, ke batante akvon en pistujo, krom se vi rompas la langomuskolon, mensogas kun profito!
  Maria, disbatante la malamikojn, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - La politikisto estas miksaĵo de vulpo kaj lupo, sed li multe porkas!
  Matrena, pafante al la nazioj, grumblis:
  - Ju pli politikisto la vulpo, des pli li porkoj!
  Marusya, falĉante la Fritz, eldonis:
  - En la politiko ekzistas kontinua menaĝerio, lupoj, leporoj, kokidoj, koko kaj pegoj, nur vulpo estas ĉiam elektita kiel reĝo!
  Alenka, disbatante la naziojn, gruntis:
  - Diktatoro, kiu ŝajnigas sin leono, estas vera porko!
  Anyuta agreseme notis, terenbatante malamikojn per pafoj:
  - Politikisto prenos por leono nur se la balotanto estas perfekta azeno!
  Alla, batante la naziojn kiel polvon de tapiŝoj, donis:
  - Politikisto surmetas ŝafan felon, sed nur sangosoifo igas lin parenca al lupo, kaj solida virŝafo kun saĝeco!
  Maria, ĵetante obuson per la nuda piedo, pepis:
  - Pli bone estas, kiam la reganto estas lupo en ŝafa vesto, ol virŝafo en la aspekto de leono!
  Matryona, pafante al la malamiko, kun la precizeco de Robin Hood, eldonis:
  - Politikisto blekas pri paco kiel ŝafo, sed lupaj dentegoj klakanta militon!
  Marusya, pafante al la malamiko, kriis:
  - Politikisto por ricevi la voĉon de la balotantoj elverŝas kiel najtingalo, sed tenas ilin por pegoj!
  Alenka, pafante al la nazioj, eldonis:
  - Se la parolo de la politikisto ŝajnas al vi trilo de najtingalo, ne estu korvo ĉi-okaze!
  Anyuta sprite notis, terenbatante la naziojn:
  - Se politikisto kantas kiel najtingalo, tiam li konsideras vin taŭga ludo!
  Alla, faligante la naziojn, notis:
  - Ĉasado por balotantoj diferencas de arbarĉasado, ke la ĉasisto faras kiel eble plej multe da bruo!
  Maria, pafante al la malamiko, kriis:
  - Politikisto, male al poŝŝtelisto, kreas multe da bruo dum ŝtelado, kaj prenas flaton dum rabado!
  Matryona, pafante al la malamiko, gluguris:
  - Ankaŭ politikisto estas iusence dio, sed estas pli bone ne kredi je li!
  Maria konfirmis:
  - La politikisto ŝatas promesi la Lunon kiel balotanto, nur li forgesas aldoni, ke tie ne ekzistas vivo krom sablo!
  Alenka, fortranĉante kontraŭulojn, gruntis:
  - Ve ne estas de la menso, sed de la manko de praktika saĝeco!
  Anyuta, pafante al la malamiko, grincis:
  - Ĉiuj problemoj de la mondo estas ne de mono, sed de ilia foresto en la ĝusta kvanto!
  Alla, pafante al la malamiko, eligis:
  - Lingvo estas donata al politikisto por kaŝi siajn pensojn, sed ne kun kia elokventeco politikisto povas kaŝi sian grizan malnoblecon!
  Maria energie komentis dum ŝi pafis al la Fritz:
  - Se la fero iros al ĉenoj, ĝi ne restos por glavoj, se arĝento estas verŝita en paroladoj, tiam estos nenio por pagi salajron!
  Matryona, pafante al la malamiko, gruntis:
  - Ĉu politikisto havas doton por plenumi promesojn? Posedas, sed ne por nenio!
  Marusya, pafante ĉe la nazioj, notis:
  - La elefanto trudas grandan amason da merdo, kaj la politikisto-vulpo, eĉ pli grandan monton de parola diareo!
  Alenka sprite notis, disbatante la naziojn:
  - La politikisto verŝas abunde dolĉan mielon de paroladoj, dronante la balotantojn en parola diareo!
  Anyuta, pafante al kontraŭuloj, eldonis:
  - La dolĉa parolo de politikisto estas kiel miela fluo, nur vi naĝas laŭ ĝi en la rubon!
  Alla, pafante al la nazioj, notis:
  - Politikisto povas plenumi la promeson, nur por kredigi la balotanton je la neebla!
  Maria, gvidante tre precizan fajron, eligis:
  - Estas multaj politikistoj en la elektoj, sed estas neniu por elekti, kiu estas stumpeto, kiu estas ferdeko, kiu estas vulpo, kiu estas porko, kiu estas urso - nur unu afero restas de ĝeno - al. muĝi!
  Matryona pafis al la nazioj kaj rimarkis:
  - Politikisto, kiu ofte disŝiras sian gorĝon, vi devus ĝuste piedbati viajn orelojn!
  Marusya tranĉis la naziojn, diris:
  - Politikisto, male al najtingalo, neniam kantas por nenio, kaj havas vulpon-donon!
  Aljonka pepis, elmontrante la dentojn:
  - La politikisto volas fariĝi aglo, sed la balotanto ĉiam ne havas birdorajtojn!
  Anyuta kuis, pafante la germanojn per kaŝpafisto:
  - Kial vi estas sur la birdorajto, ĉar la menso de pego!
  Alla siblis kun la agreso de pitono:
  - La politikisto havas multajn diversajn kantojn, sed ĉiuj kun nur unu motivo: elektu min!
  Maria, fortranĉante la naziojn, gruntis:
  - La balotanto, kiel bulko, forlasas la leporon, lupon, urson, sed la politika vulpo lin formanĝas ĉiuokaze!
  Matrena notis, tranĉante la naziojn:
  - La politikisto kalkulos per dolĉaj paroloj je la intelekto de muŝo, je la trilo de najtingalo, je la konsidero de pego, sed lia porka esenco estas videbla por la okulo de akcipitro!
  Marusya, kontraŭbatalante la naziojn, aldonas kun rido:
  - Ankaŭ virino estas bona politikisto, kaj almenaŭ donas ŝancon, ke ŝi plenumos la promeson de fideleco kaj donos plezuron!
  Do la knabinoj heroe protektas la urbon, kaj donas grandan esperon.
  . ĈAPITRO #4
  En malfrua septembro kaj frua oktobro, la bataloj por Astraĥano daŭre estis daŭrantaj, kaj la nazioj moviĝis suden laŭ la marbordo de la Kaspia Maro. Ekzistis neforgesebla antaŭeniĝo de la nazioj ... En la sudo, la nazioj konkeris la grandurbon de Ordzhonikidze kaj daŭrigis sturmi Groznon.
  La sovetiaj militoj ankaŭ batalis heroe en ĉi tiu urbo.
  La bataliono de knabinoj, gvidata de Tamara, montris malesperan persistemon kaj kuraĝon.
  Tamara pafis eksplodon de mitralo, kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis obusojn, dirante:
  - Gloro al nia Patrujo Sovetunio!
  Anna, precize pafante al la nazioj, kaj ankaŭ ĵetante eksplodan pakaĵon per sia nuda kalkano, jelfis:
  - Gloro al heroeco!
  Akulina, pafante al la malamiko, kriis:
  - Por la Patrujo kaj honoro!
  Viktorio, pafante al la Fritz, kaj ĵetante obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj, grumblis:
  - Disbatu la Wehrmacht per heroeco!
  Olympias, sana knabino, donis linion al la malamikoj, batis senkonscie la Fritz kaj pardonis:
  - En la sankta milito, estos nia venko!
  Tamara, pafante al la nazioj, kaj denove ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - Soldato devas havi la forton de kverko, sed ne kverka kapo!
  La knabinoj pafis. Ĉirkaŭ la amaso da ruinoj, la ruinoj fumas. Eksplodo post eksplodo sekvas. Fumo leviĝas en la ĉielon. Ĉio ĉirkaŭe brulas.
  Detruo sur amasa skalo.
  Bela, nudpieda blondulino Anna, dum ŝi ĵetas grenadon, disŝirante la naziojn, babilas jene:
  - En ĉiu kverko estas kavaĵo, en ĉiu kverka kapo estas truo, el kiu elfluas cerboj!
  Akulina, pafante al la malamiko kaj ĵetante granaton per sia gracia, sunbrunigita, nuda piedo, grincis:
  - Se vi estas saĝa kiel kverko, tiam vi kliniĝos kiel tremolo!
  Viktorio, ĉi tiu ruĝhara knabino, ankaŭ kun nudaj, sunbrunigitaj, ĉizitaj kruroj, pepis:
  - Se vi ne havas vulpan ruzon, tiam tri haŭtoj eliros de vi!
  Olimpiada, sana, alta, granda, muskolforta blondulo, turnis sin, ĵetis grenadon per la nuda piedo kaj knaris:
  - Se vi estas muta kiel kverko, ili forŝiros vin kiel gluiĝema!
  Knabo rampis preter ili. Li ekbrilis kun nigraj kalkanoj, kaj ĵetis eksplodan pakaĵon al la nazioj. Tiam li knaris:
  - Juna soldato, pli bona ol kaduka generalo!
  Tamara denove turnis sin. Ŝi ĵetis obuson kun mortiga forto per sia nuda piedo kaj jeligis:
  - Por ĉiu sia nova kostumo, la politikisto tiras tri haŭtojn de la balotantoj!
  Akulina, pafante al la malamikoj, kaj agreseme rikanante, grumblis:
  - Vi estos saĝa kiel kverko, ili forŝiros ĝin kiel glueca kaj leporo!
  Anna, pafante al la malamiko, kaj ĵetante obusojn per sia nuda piedo subfosante tankojn, pepis:
  - Ruza vulpo eĉ eltiros tri haŭtojn de leono, se li estas virŝafo kun menso!
  Viktorio, pafante al la nazioj, kaj elĵetante murdan donacon kun sia nuda kalkano, eldonis:
  - Se vi ne volas fariĝi vulpo, vi ĝemos kiel malsata hundo!
  La Olimpikoj falĉis la Fritz. Tiam ŝi ĵetis obuson per la nuda piedo kaj pepis:
  - La politikisto estas vulpo, tiam li senintestigas balotantojn-kokidojn en la taglumo!
  La muĝado de la kanonado kreskas. Formidaj "Sturmtigers" iras en batalon. Ili pafas raketmovitajn bombojn. Kaj ili detruas tutajn konstruaĵojn, disbatante domojn tuj. Kaj ŝtormsoldatoj rondiras en la ĉielo. Ili pafas raketojn al sovetiaj pozicioj. Ili ĵetas bombojn. Jam videblas la Panther-2, maŝino pli progresinta ol la Panther, kun potenca 88-mm kanono.
  La germana veturilo havas pli mallarĝan kaj pli malgrandan gvattureton, same kiel karenon. Tia monstro, se ĝi draŝas, tiam draŝas. Kaj plej grave, ne tro peza, kun pli potenca motoro de 900 ĉevalfortoj.
  Tamara ĵetis obuson al Panther-2 per sia nuda piedo kaj kukis:
  - Vi estos stulta kiel stumpo, ili forŝiros ĝin kiel gluiĝemaj, ne nur ruzaj vulpoj, sed ankaŭ malkuraĝaj leporoj!
  Anna, pafante al la nazioj, kaj falĉante la kontraŭulojn, ĵetante citronojn per siaj nudaj piedoj, deduktis:
  - Eĉ aglo, ruza vulpo, povas elmontri malsekan kokidon!
  Akulina, fortranĉante la malamikojn, kaj pugnobatante ilin, per precizaj pafoj, eldonis:
  - Homo, sonĝanta pri la rolo de leono, ofte fariĝas azeno plugita de vulpo!
  Viktorio, detranĉante kontraŭulojn en eksplodoj, kaj ĵetante ion mortigan per siaj nudaj piedoj, jelfis:
  - Homo havas leonsimilajn ambiciojn, azenan obstinecon, mallertecon de urso, gracon de elefanto, sed lia vulpo ĉiam kapablas logi lin!
  La Olimpikoj donis turnon al la malamiko. Ŝi falĉis ĝin kiel gazontondilon kaj grumblis:
  - Vulpo de ruĝa koloro, politikisto de sanga kostumo!
  La intenseco de la batalo daŭre kreskis. La grandurbo estis draŝita fare de la nazioj de gaskanonoj, kiuj estis pli bonaj en potenco ol la Katyusha. Kaj estis tre malfacile rezisti la naziojn. Sed la bataliono de nudpiedaj, duonnudaj knabinoj batalis kun kolosa entuziasmo. Kaj la knabinoj preskaŭ ne mortis, la viroj ricevis pli.
  Tamara, pafante al la nazioj, kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, jelfis:
  - Virino venkas fortajn virojn, ludante je iliaj malfortoj, politikisto konvinkas malfortajn balotantojn, evidente troludante!
  Anna, detranĉante la malamikojn, kaj falĉante ilin per kugloj, samtempe donante eksplodeman pakaĵon per sia nuda kalkano, elsendis:
  - Virino estas la plej ruza politikisto, ŝi ne bezonas studi por esti vulpo, sed ŝi devas povi surmeti ŝuojn restante nudpieda!
  Akulina, fortranĉante kontraŭulojn per precizaj eksplodoj, kaj uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn bojis:
  - Ankaŭ virino amas junecon, sed la verdo de la dolaro estas al ŝi pli kara ol la verda aĝo de la patrono!
  Viktorio, tiu ruĝhara hundino, faris mortigan eksplodon, frapis la linion kaj knaris:
  - La verdaĵo de knabina juneco allogas verdajn monbiletojn de viroj, kiuj grasiĝis el dolaroj!
  Olimpio, pafante al la malamikoj, kaj ĵetante alian donacon per sia nuda piedo, ekkriis:
  - Ne persekutu la verdan dolaron, problemoj ankaŭ havas verdajn okulojn, kaj la ŝelo estas kriska!
  La batalo fariĝas pli kaj pli furioza. Mortigaj kugloj rapidas. Ili krevis kaj pecetigas la sovetiajn poziciojn, renversante la pafilojn de la baterioj. Kaj novaj aviadiloj rapidas, kaj atakpafiloj bruas. Polvaj nuboj leviĝas en la ĉielon.
  Tamara, senkompate pafante al la nazioj, prenis kaj disdonis perlon, antaŭ kiu ŝi ĵetis obuson per la nuda piedo:
  - Kredante je Dio, ne malleviĝu al la nivelo de besto: homo ne estas submetiĝema ŝafo, kaj ne fetora kapro!
  Anna, batalante kun la malamiko, kaj ĵetante donacojn de morto per siaj nudaj piedoj, notis:
  - Monaperiĝi per la kredo de homoj estas sama kiel verŝi sterkon sur oron, malfido ŝosos!
  Akulina, detruanta la Panteron, ofensive blovis:
  - Kredante dimanĉe, ne alvenu al sep vendredoj en la semajno!
  Viktorio, pafante tre precize al la nazioj, kaj ofensive falĉanta ilin, notis:
  - Kredo je la eterna infera flamo boligas la lakton de superstiĉo, el kiu la ŝaŭmo estas forigita, friponoj de religio!
  Olympias, la heroo, detranĉante la naziojn, kaj ĵetante obusojn de kolosa detrua potenco per siaj nudaj piedoj, notis:
  - Nur stumpetoj kaj kverkoj kredas je la infera ĝojfajro de eterna flamo, lasante sin senŝeligi kiel gluiĝeme!
  Tamara pafis el kaptita bazuko, ekbrilis siajn nudajn kalkanojn kaj pepis:
  - Kiel brilas la flamo de eterna infera fajro? La brileco de oraj moneroj en la poŝoj de friponoj el religio!
  Anna, pafante al la malamiko, kaj faligante la naziojn kun kolosa precizeco, eldonis:
  - Friponoj uzas Dion por plenigi siajn poŝojn, kaj estas trompitaj ne nur kun malplena kapo!
  Akulina donis turnon al la malamiko. Ŝi ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Friponoj el religio forŝiras tri felojn de ŝafoj, rompas la kornojn de kaproj, nur profito estas kara al ili, kaj fido estas por haka laboro!
  Viktorio ĵetis segpolvan bombon per sia nuda kalkano, eksplodigis la malamikon kaj knaris:
  - Honesta pastro estas kiel vegetara lupo, nur fido estas ĉiam honesta, kaj ĝia uzo estas egoisma!
  Olimpio krevigis la malamikon de maŝinpafilo. Ŝi falĉis la malamikon kaj donis amason da obusoj per sia nuda kalkano, kiu renversis la Lev-tankon. Tiam ŝi kriis:
  - Ajna religio estas fabelo, nur profitoj estas el tiu ĉi fantazio en vere fabelaj proporcioj!
  Jen kiel knabinoj kuraĝe batalas en la urbo Grozno. Kaj ili montras sin el la plej alta vidpunkto de braveco.
  Kaj la aliaj knabinoj defendas Astraĥanon kun sia tuta kuraĝo. Kaj ili ankaŭ montras la plej altan aerakrobatikon kaj forton.
  La knabinoj batalas tre bone.
  Alenka ĵetis obuson per sia nuda piedo, disŝiris la naziojn kaj kukis, elmontrante la dentojn:
  - Kiu permesas al vi pendigi nudelojn sur viajn orelojn, estos eterne malsato!
  Anyuta, falĉante la naziojn kun tio, konsentis:
  - Vi ne estos plena de nudeloj sur viaj oreloj!
  Alla pafis eksplodon al la nazioj, ĵetis mortigan obuson per sia nuda piedo kaj kriis:
  - Nudeloj sur la oreloj estas lastminuta naŭza plado!
  Maria sprite notis, nudigante siajn dentojn, kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Se ĉi tio estas Dio, neniu scias, sed ili konstante krucumas homon, kvazaŭ li estas la similaĵo de Kristo!
  Marusya, fikante la Fritz, prenis ĝin kaj jelpetis, agreseme ridetante:
  - Homo strebas regi la potencon de Dio, sed ĝis nun ricevas nur krucumon ne laŭ Dio!
  Matryona, donis turnon, falĉis la naziojn kaj perfidis, palpebrumante agreseme al ŝiaj amikoj:
  - La koro de homo strebas al bono, lia menso al profito, kaj lia stomako al glutemo, kaj fine trenante siajn piedojn en la kavon!
  Kaj furiozaj bataloj bruas en Astraĥano. La urbo ĉe la Volgo estas ŝlosila punkto de la sovetia defendo. Kaj ĉi tie tiaj bataloj freneze bolas. Kiel kaldrono bobelas.
  Kaj pezaj, mortigaj aviadiloj rapidas. Yu-288 estas tre potenca maŝino. Kaj ĵetas bombojn kun kolosa persistemo.
  Alenka krias, turnante al la nazioj, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo:
  - Se homo havas la inteligenton de gorilo, li plugos kiel ĉevalo kaj manĝos kiel hundo!
  Anyuta lanĉis murdan donacon de morto per sia nuda piedo, frakasis la naziojn kaj kriis:
  - Homo lasas sin meti sur kolumon, sed por plugi, oni devas bati lin per truda vipo!
  Alla lanĉis citronon kun sia nuda kalkano kaj gruntis:
  - La politikisto havas grandan poŝon, sed li estas nur sensignifa poŝŝtelisto!
  Maria, pafante al la kontraŭuloj, siblis:
  - Politikisto, kiu promesas al la voĉdonantoj la lunon el la ĉielo, veninte al la potenco, forlasas la lunan pejzaĝon, kaj plorante pro malsato ĉe la stelo!
  Matryona, surde ridante, komentis:
  - La diablo en ĉiu politiko kuraĝigas preni la lokon de la Ĉiopova Dio, nur la politikisto havas tre malmulte da talento!
  Marusya, pafante al la malamikoj, kaj memfide falĉanta ilin, notis:
  - Homo strebas fariĝi ĉiopova, sed lia morala progreso ne plibonigas ĝin!
  La knabinoj estas ŝajne humuraj ĝis la plej alta grado.
  Kaj la milito iras sur sternita vojo. Jetaviadiloj estas testitaj en la Tria Regno. Kaj ĉi tio ankaŭ estas sufiĉe serioza argumento en disputo kun Sovetunio.
  Hitler, kompreneble, ne estas tre kontenta. La milito daŭras, kaj Rusio obstine rezistas, kvankam ĝi ankaŭ cedas. Bataloj bolas, kvazaŭ en la buŝo de vulkano.
  Fino de oktobro. Kalmukio estas tute kaptita, kaj la nazioj antaŭeniras trans Dagestano.
  La sukcesoj de la nazioj, kvankam modestaj, sed konstantaj. La Nigra Mara Floto estas sur la rando de detruo.
  Jen tuta teamo sur la destrojero konsistas el knabinoj. Bela skipo por diri almenaŭ. La knabino estas en veŝtoj kaj kuras nudpiede, flagrante per rondaj kalkanoj.
  Alice, la komandanto de la destrojero, memfide ordonas ataki la faŝisman krozŝipon. Lanĉas torpedon kaj rimarkas:
  - En milito, kiel en bona teatro, la sekva ago estas neantaŭvidebla, larmoj certe verŝos!
  Andriana estas ŝia partnero, komandante tutan idaron de knabinoj. Ili kuris flagrante nudaj, rondaj kalkanoj, kaj knaris. Ili starigis minan aparaton.
  Andriana blekis:
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  Lumigu la vojon por komunismo!
  Veronika, pafis al la nazioj de kanono, ronronis:
  - En milito, kiel en filmo: la ago allogas, ĝi neniam enuiĝas, nur, ve, ĝi vere mortigas!
  Destrojero kun nudkruraj, sunbrunaj, sveltaj, tre belaj knabinoj saltas de flanko al flanko. Li estas ĵetita kiel plumo.
  Alico, frapante siajn ĉizitajn, nudajn piedojn, jelfis:
  - Se vi ne estas facilanima, la tero ripozos en paco en la milito!
  Andriana, precize pafante de kanono, notis:
  - Knabino, kiu povas batali, estas kavaliro!
  Alico korektis sin dum ŝi pafis:
  - Ne, ŝi estas heroo!
  Kaj la militistoj ekridis. Kaj montris langojn. Kaj la kruroj de la belulinoj, tiel graciaj, kaj spuroj de sango restas sur la ferdeko. Potencaj knabinoj.
  Kaj nudaj, iliaj kalkanoj estas tiel rondaj kaj graciaj.
  Alico rememoris, kiel ŝi estis kaptita, kaj la nazioj karesis ŝiajn plandumojn per maldika, ruĝe varma vipo. Jen vi estas preskaŭ nuda pendanta sur la rako. Viaj nudaj piedoj estas enŝovitaj en stokon. Kaj oni tiklas vin per ruĝvarmaj vergoj. Ĉi tie kaj al la skarlata cico, ruĝa fero estas kaŭterigita.
  Alicio estis torturita kaj torturita dum pluraj tagoj. Sed la knabino povis eskapi.
  Ŝi diris al la gardisto, ke ŝi konas la lokon sur la maro, kie oni ĵetis ujon da oro, kiu estis evakuita el Sebastopolo. La faŝisto enamiĝis al ĝi.
  Nu, Alico, malgraŭ la tuta torturo, konservis sian kuraĝon. Ili malĉenigis ŝin kaj, kun la manoj ligitaj, metis ŝin en boaton. Kaj kun siaj nudaj piedoj, iomete bruligitaj sur la rako, ŝi povis preni pistolon kaj pafi du faŝistojn. Poste ŝi malligis la ŝnurojn kaj fornaĝis. Ŝi lerte kontrolis ĝin. Kaj gajnis la respekton de la knabinoj.
  El la speciala fako oni provis kroĉiĝi al ŝi, sed Alico minacis la specialajn oficirojn aranĝi akcidenton, kaj ankaŭ pendigi ŝin sur hundino. Ili ektimis.
  Alice estas tre batalema knabino...
  Ŝi eĉ sprite deduktis:
  - La ekzekutisto amas hakilon el armilo, sed en batalo li havas mallertan lertecon!
  Andriana konsentis kun tio, batante siajn ĉizitajn krurojn:
  - Oni povas ankoraŭ kuiri supon el hakilo, sed tion, kion oni skribas per heroa plumo, oni ne povas tranĉi per ekzekutisto!
  Juliana estas tre bela knabino. Ŝi nur havas maldikan strian ŝtofon sur la brusto, kaj kalsonon. Sed ŝi estas tiel mirinda kaj bela. La gamboj de ĉiuj knabinoj sur la destrojero estas nudaj, kaj tre delogaj.
  Kiam la germanoj estas kaptitaj, ili estas devigitaj kisi la knabinojn ronde, nudajn kalkanojn. Kaj la kaptitoj obeeme faras tion. Kaj ili lekas la kalkanojn de la knabinoj, kaj kisas kun granda plezuro.
  Juliana kantis:
  - Ni ne estas malbonaj rabistoj,
  Ni ne volas mortigi...
  Sed nudaj kalkanoj doloras,
  Mi volas pugnobati ĉiujn en la vizaĝon!
  Knabinoj, kompreneble, kapablaj gustumi ajnan sukceson.
  Andriana, frapante siajn nudajn kalkanojn, elsendis:
  - Ho, novaj landlimoj, ne ridigu min!
  Alicio konsentis:
  - Senlimaj ŝancoj por tiuj, kiuj ne metas limojn por si mem!
  Veroniko vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn, tintis la nudajn kalkanojn kaj notis, elmontrante la dentojn:
  - La plej forta homo ne tiros neelteneblajn ambiciojn!
  Andriana komentis sprite, montrante la dentojn kaj pafante sian kanonon:
  - Homo estas malproksime de Dio, ĉar li ne malproksimiĝis de la makako en sia imitado de la naturo!
  Veroniko, disbatante la fluojn de la progresantaj nazioj per precizaj pafoj, gruntis:
  - Politikisto en ambicioj estas dio, laŭ la metodoj de sia vizaĝo, kaj uzante la rezultojn li estas tute porko!
  Sovetiaj knabinoj batalas bone. Sed estas, kompreneble, germanaj, kaj ankaŭ belulinoj en bikinoj kaj nudpiedaj.
  Ekzemple, Gerda estas malofta batalanto.
  Ŝi kaj ŝiaj partneroj sidiĝis sur la plej nova tanko "Panther" -2.
  La knabinoj pafas al la sovetiaj trupoj kaj muĝas.
  Ni estas malbonaj lupoj, ni retiriĝas, ne bona!
  Kaj ili palpebrumas la okulojn...
  Gerda helpe de la nudaj piedfingroj draŝis kontraŭ la rusaj soldatoj kaj plezure knaris:
  - Kiu ne estas lupo en la vivo, tri feloj estas mallevitaj de li, kiu ne estas vulpo en lia menso, li estas senintestigita kiel kokido!
  Charlotte ankaŭ trafis per preciza kuglo, trarompante sovetian tankon, disbatis la kirason kaj jelpetis:
  - La lupo ĉiam malsatas, la viro ĉiam estas malkontenta, kaj la politikisto ne povas diri eĉ vorton de vero!
  Christina, tre precize pafante al la malamiko, kaj trafante rusajn tankojn per mortiga kuglo, notis:
  - La vulpo havas valoran felon, sed la vulpo-certigoj de politikistoj nenion valoras!
  Magda prenis kaj direktis pafilon al la malamiko, per la nudaj piedfingroj, draŝis kaj gruntis:
  - Estas pli da lakto de kapro ol politikisto, kiu estas virŝafo kun menso!
  Gerda, daŭrante precize pafi al sovetiaj veturiloj, notis:
  - En la elektoj, politikistoj estas kiel inter pesto kaj ĥolero, kvankam politikistoj multe pli kontaĝas en sia skizofrenio!
  Charlotte batis la tridek kvar, kaj disŝirante la turon, diris:
  - La politikisto havas lupan nazon por profito, sed li mem estas preta porko por sentestigi!
  Christina lerte lanĉis la kuglon helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj eldonis:
  - Politikisto estas virŝafo, kiu rapidas al la leona trono, kaj kiam li atingas la supron, li fariĝas vulpo, kiu senintestigas kokajn balotantojn!
  Magda agreseme notis, sendante al la sovetia memvetura pafilo donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ili ne kredas politikistojn, sed ili voĉdonas, ili ne komprenas muzikon, sed ili volonte aŭskultas, ili ne manĝas nudelojn, sed ili volonte kroĉas al siaj oreloj!
  Kaj ilia "Pantero" -2 estas tre aktiva. Kaj la ĵetaĵo sendas tre precize.
  La germana maŝino disbatas ĉiujn sovetiajn tankojn tre memfide.
  Gerda pafas kaj kantas:
  - Unu, du, tri - rompu la konsilon!
  Charlotte pafas tre precize, batas kontraŭulojn kaj fajfas:
  - Ni estas la plej fortaj en la mondo!
  Kristina, pafante helpe de siaj nudaj piedfingroj, trarompante la tridek kvar, aldonis:
  - Malamikoj ĉiuj trempas en la necesejo!
  Magda eksplodis al la malamiko kaj ekbalegis:
  - La Patrujo ne kredas je larmoj!
  Gerda knaris:
  - Kaj la malbonajn oligarkojn ni donos en la cerbon!
  Charlotte sprite notis, trafante sovetian obuson per ŝelo:
  - Oro nur aspektas bele, fakte, ĉi tiu metalo, la homaro ĉiam suferis, ĝi fariĝis aroganta!
  Kristina, pafante al la malamiko, esprimis sin sprite:
  - Nudinte sian bruston, estas pli facile por virino deŝiri tri haŭtojn de viro!
  Magda, pafante ĉe kontraŭuloj, origine rimarkis:
  - Nudaj piedoj de knabinoj, metu virojn en galoŝojn!
  Kompreneble, la knabinoj sur la tanko estas graciaj. Kaj la pilotoj estas la plej bonegaj inter la Fritz.
  Albina kaj Alvina estas la plej timindaj asoj en la universo. Ĉi tie ili jam atingis la nombron de kvincent aviadiloj faligitaj ĉiu. Nur Marsejlo estas antaŭ ili. Al Li estis premiita la Grandkruco de la Fera Kruco por la 500-a aviadilo de la sovetia floto. Sed Albina kaj Alvina komencis batali multe pli poste, kaj tial ili baldaŭ venkos Marsejlon.
  Albina kaj Alvina por la 500-a aviadilo ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj nun ili batalas kun ruĝaj pilotoj.
  Albina premas la butonojn per la nudaj piedfingroj, faligas kvin sovetiajn aviadilojn samtempe kaj kriegas:
  - Se viro estas saĝaj botoj, tiam ĉiam sidu en galoŝo!
  Alvina, pafante al rusaj aviadiloj, kaj terenbatante ilin per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Nuda kruro de virino ĝustatempe metos ajnan boton en galoŝon!
  Albina, farante tre bone celitan fajron sur sovetiajn veturilojn, sprite respondis, montrante la dentojn:
  - Homo, kiu ofte rigardas nudajn, inajn krurojn, sidiĝu en galoŝo!
  Kaj ambaŭ knabinoj, faligante kelkajn pliajn Jakojn, grincis:
  - Nuda virina kruro, bone veturas sub la kalkano kaj perfekte sidas en galoŝo!
  Militistoj ĉi tie povas esti viditaj ĉe granda alteco.
  Sed se estas grandiozaj germanaj pilotoj, tiam estas ankaŭ belaj sovetiaj knabinoj-Komsomol-anoj.
  kiuj batalas kun granda vigleco. Kaj ili ankaŭ sukcese malflugigas la hordojn de la Tria Regno.
  Anastasia Vedmakova, prenis ĝin kaj helpe de siaj nudaj piedfingroj faligis la germanon kaj knaris:
  - Viro pretas turni sin por deŝiri la ŝuojn de knabino!
  Akulina Orlova, pafante al la nazioj, sprite notis:
  - Vi povas renversi ajnan boton per nuda ina kalkano!
  Anastazio ankaŭ frapis la Fritz kaj knaris:
  - La nuda piedo de virino renversos iun viron, eĉ se li estas la lasta boto!
  Akulina Orlova, frapis Focke-Wulf kaj siblis, nudigante siajn belajn dentojn;
  - Se vi volas renversi viron - demetu viajn ŝuojn, se vi volas meti lin en galoŝon, elmontru vian kalkanon!
  Kaj la knabinoj kantis unuvoĉe:
  Milito furiozas en la universo,
  Por disbati por mortigi sen kialo...
  Satano liberiĝis
  Kaj la morto venis kun li!
  
  Kaj kiu haltigos la fluon
  Sangaj kaj frenezaj riveroj...
  La lasera radio veturas en la templon,
  Kaj la ekbrilo malaperis viro!
  
  Kaj tia kaoso
  Inundis la universon...
  La malĝoja destino de la homaro
  Eltenu doloron, suferon!
  La knabinoj eble parte pravas. Milito ne estas feliĉo. Sed samtempe, distro.
  Du germanaj novicpilotoj, Eva kaj Gertrude, batalas kontraŭ Focke-Wulf-atakmodifoj. Ili atakas grundajn sovetiajn celojn de la aero.
  Eva, pafante kaj pafante raketon, rimarkas:
  - Kial infanaĝo estas nudpieda, ĉar nuda virina kruro igas virojn perdi la kapon, kvazaŭ ili estus knaboj!
  Gertrudo eksplodis per raketo, premante la pedalon per sia nuda kalkano kaj rompante la bunkron de la sovetia armeo kaj knaris:
  - La deziro vidi virinon nuda igas viron turni sin!
  Eva denove batis, batis la tridek kvar, disrompante la turojn kaj, sprite rimarkis:
  - Por senvestigi virinon, vi devas unue surmeti ŝiajn bonajn ŝuojn!
  Gertrude draŝis sian kontraŭulon uzante la nudan, rondan kalkanon de sia gracia piedo kaj rimarkis:
  - Senvestiĝinte ĝustatempe, komercistino forŝiros tri haŭtojn de viro!
  Eva pafis raketon al la sovetiaj bunkroj kaj jeligis:
  - Virino, kiu ĝustatempe nudiĝas, ne fariĝos nudpieda kaj ĝisfunde ŝuos viron!
  Gertrude, buĉinte la sovetiajn soldatojn, konfirmis:
  - Nudpieda virino metos boton sur viron, kaj metos lin en galoŝon, kaj renversos lin kaj faros lin la lasta nudpieda!
  Ĉi tie, kompreneble, la logiko de la knabinoj estas, ke vi ne povas argumenti kontraŭ ŝi. Kaj la knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Kaj ili amas belajn junulojn, kaj ĝenerale tiajn, ke ili estas nur bonegaj.
  Kaj se ili kantos, tiam cent viroj estos mortigitaj!
  Jen estas la knabinoj, ambaŭflanke indaj kaj tre belaj, por ke fakte viroj turniĝu de malproksime!
  . ĈAPITRO #5
  La urbo Grozno, tute ĉirkaŭita de naziaj trupoj, falis komence de novembro 1943. La bataliono kun la knabinoj krevis el la kaldrono kaj retiriĝis al Shali.
  Jam estis montoj, malglata tereno, kaj fariĝis pli oportune konservi la defendon. Germanaj tankoj pezis sufiĉe multe, precipe la Maus, kaj estis sufiĉe maloportune batali kontraŭ ili en la montoj. La T-3-tanko jam estis prenita el produktado, sed la modernigita versio de la T-4 daŭre estis produktita. Kvankam malaktuala morale. Sed li ankoraŭ povis batali kontraŭ la T-34-76. Kaj batali bone. Ĝia kanono estis eĉ pli potenca kaj havis pli altan buŝrapidecon ol la tridek kvar.
  Tamara kaj la knabinoj batalis en Shali. La knabinoj provis konservi ĉi tiun tre grandan montaran vilaĝon - vera urbo.
  La belulinoj tre kuraĝe batalis.
  Tamara ĵetis obuson per la nuda piedo, ekpafis kaj kukis:
  - Por la Patrujo de Sovetunio!
  Anna malfermis fajron sur la nazioj. La pli malpeza T-4 provis surgrimpi la deklivon. La knabino, ĵetante obuson per sia nuda piedo, elbatis la nazian maŝinon kaj knaris:
  - Por nia patrino Patrujo!
  Akulina, pafante al la Fritz kaj kun ŝia nuda kalkano, servante mortigan envolvitan en tavoleto, vyaknula:
  - Patrujo ĉiam estas sankta!
  Veroniko, pafante al la malamiko, kaj ĵetante citronojn per la nudaj piedfingroj, donis:
  - Por rusiaj gigantoj!
  Olympias, tiu ĉi giganta virino, ankaŭ ĵetis obuson al la nazioj per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Por komunismo!
  Tamara, farante bone celitan fajron al la nazioj, kaj fortranĉante ilin kiel razojn de arbo, eldonis:
  - Ju pli da kverkoj en la armeo, des pli forta nia defendo!
  Anna notis, elmontrante la dentojn kaj pafante al la nazioj kun kolosa precizeco kaj furiozo:
  - Mi detruos vin ĉiujn.
  Tanko "Leono", granda veturilo kun longa pafiltubo. Ĉi tie li havas la plej novan pafilon 105 mm, barellongon 100 EL. Kaj ĝi montriĝas esti tre longa pafilo. Kaj ĉi tiu trunko elstaras kun mortiga forto.
  Akulina pafas de bazuko al la nazioj, kaj kriegas:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Viktorio ankaŭ pafas kaj muĝas:
  - Gloro al la Herooj de Rusio!
  Olimpiada konfirmas pafante al la nazioj kaj ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj:
  - La plej granda gloro!
  La knabinoj, oni devas rimarki, estas fenomenaj, kaj tre belaj. Kaj ilia malvarmeto estas kolosa.
  Tamara, pafante al la malamiko, kaj elmontrante la dentojn, diras:
  - Por Rusio kaj libereco ĝis la fino!
  Anna, pafante al la malamiko, diras agreseme, ĵetante obuson per la nudaj piedfingroj:
  Ni igu niajn korojn bati unuvoĉe!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj.
  Ankaŭ Akulina donos turnon, kiel ŝi falĉos kontraŭulojn, kaj muĝos:
  - Por miaj venkoj tra la tegmento!
  Akulina Petrovskaja ne estas simpla knabino. Ŝi devis travivi multon. Aparte, ŝi estis kaptita ŝtelante kaj estis arestita. Ŝi ankaŭ trapasis infanan kolonion-junulojn. Nu, nenio, ŝi pluvivis. Nudpiede promenis tra la neĝblovoj, sed ŝi nur fariĝis pli sana kaj pli forta.
  Viktorio batalas kun furioza furiozo. Donis turnon al la malamiko. Fritz faligis falon. Tiam, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis obuson. La motorciklo renversiĝis.
  La knabino kukis:
  - Por potencaj limoj!
  Olympias batalas kun tre sovaĝa sento de kolerego. Ŝiaj batoj estas fortaj kaj frakasaj. Ŝi estas vere monstroknabino. Kaj tiel ĝi draŝas kontraŭulojn. Do la nazioj aktive ekstermas. Ne donas al ili la plej etan ŝancon.
  Olimpio muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al ĉi tiu spaca komunismo!
  Tamara, pafante al la nazioj, muĝas:
  - Gloro al la komunismo de Lenin!
  Anna pafas al kontraŭuloj kaj grincas:
  - Por USSR!
  Akulina, falĉante la malamikojn, kaj grumblante, kriegas:
  - Por la plej alta aerakrobato!
  Viktorio, pafante al la nazioj, eksaltis:
  - Por la plej fenomenaj venkoj!
  Olimpio, disbatante la nazian tankon, gruntis:
  - Por la komunismo de USSR!
  Ankaŭ Tamara pafas. Ĝi pafas tre precize, kovrante kontraŭulojn per precizaj eksplodoj. Ĝi falĉas kiel falĉilo kaj grincas:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Anna, pafante al la nazioj, kaj tranĉante ilin per precizaj strekoj de sia falĉilo, ekkrias:
  - Granda gloro al la herooj!
  Kaj ĵetas grenadojn kun nudaj piedfingroj. Jen avino.
  Akulina fortranĉante la Fritz, agreseme muĝas:
  - Por komunismo!
  Kaj svingas kun muskola korpo.
  Viktorio ankaŭ batas la naziojn. Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas murdajn donacojn al siaj kontraŭuloj kaj kriegas:
  - Por la grandeco de la mondo!
  Olimpio ankaŭ pafas kontraŭ malamikojn. Batas ilin kiel bastona lanugo kaj muĝas:
  - Gloro al la granda komunismo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetas obuson kun mortiga forto, disŝirante la malamikojn.
  Tiel la kvin prenis la malamikojn, kaj ni falĉu ilin, kaj ni ekstermu ilin kaj muelu ilin.
  La germanoj estis maldaŭrigitaj kaj plene blokitaj. Ĉi tie fariĝis malfacile, kaj ili kverelas.
  Jen la gasĵetistoj, kaj ili agas agreseme. Kaj detrui la sovetiajn poziciojn.
  Batoj kaj "Sturmtigr" de malproksime, sur la malamiko - la Ruĝa Armeo.
  La germanaj knabinoj montras kaj memmovajn kanonojn "Urso" kaj kiel ili trafis la malamikon per ĝi. Kaj ili estas vere kaj plene fikitaj. Kaj ŝelo pezanta unu kaj duonon da centonoj rompas sovetiajn tranĉeojn kaj bunkrojn.
  Militistino Frida muĝas:
  - Por nia plej granda Tria Regno!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Post tio, la faŝismaj knabinoj kun nudaj piedoj denove pafos.
  Kaj muŝoj muĝantaj kaj detruaj. Kaj dum ĝi eksplodas, tiam formiĝas tuta funelo kun tero bolanta pro la varmego.
  Jes, la germanoj akiras la sovetiajn trupojn ĝisfunde. Unu el la plej unuaj TA-152-aviadiloj flugas sur la ĉielo. Multcela maŝino, kiel la Focke-Wulf, sed pli progresinta, rapida, manovra kun potencaj armiloj kaj kirasoj. Ĝi povas esti uzata kaj kiel batalanto kaj kiel atakaviadilo.
  Por la sovetiaj trupoj, la aŭto, sincere, povas fariĝi granda problemo.
  Helga flugas TA-152 kaj atakas paron da sovetiaj tankoj kiuj provas proksimiĝi al Shali. La knabino bone pafas. Rompas la tegmenton de la turo de la unuaj tridek kvar kaj muĝas:
  - Mi estas militema belulino!
  Kaj tiam ĝi atakas la duan aŭton, kiu provas akceli. Sed ŝanĝi dentaĵojn ne estas tiel facila.
  TA-152 trapikas ĉi tiun viktimon per 37-mm kanono.
  Helga respondis kaj kantis:
  - Glitis, glitis min ien, glitis min!
  Kaj ŝi palpebrumis al si... Jen ŝi provas ataki la Yak-9. La germana knabino facile faligas lin premante la ellasilon per sia nuda piedo kaj memfide palpebrumas, dirante:
  - Mi estas vere bonega!
  Helga ŝajnas esti knabino kun granda aplomo. Kaj faras sangajn eksperimentojn kun malamikoj.
  Kaj se ĝi blovas, tiam ĝi ne ŝajnos iomete al iu ajn.
  Helga pafas al sovetiaj veturiloj kaj grincas:
  - Nu, kial, ne eblas vivi laŭ la menso!
  Kaj kun nudaj kalkanoj kiel bati la stirilon. Ĉi tio estas knabino - al ĉiuj knabinoj, knabino.
  Kaj se ĝi muĝas...
  Albina kaj Alvina en la ĉielo ankaŭ estas tre aktivaj kaj batalantaj militistoj.
  Kaj la knabinoj, la aviadiloj de Rusio, pensas, detruante, ke la vivo estas bona kaj ke la vivo estas bona.
  Kaj per nudaj piedfingroj ili direktas aviadilkanonojn al celoj. Sovetiaj aŭtoj ne pluvivos. Kaj la knabinoj batis ilin tiel. Ili ne donas al vi la plej etan ŝancon.
  Jes, estis batalantaj knabinoj,
  Jes, ili diras kion alian...
  Ili kuraĝe atakis Rusion,
  Laŭvorte Satano!
  Albina estas militisto en batalformacio kaj muĝas al si mem ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi estos bonega, mi ŝanĝiĝos! Superĉampiono!
  Kaj kun nuda kalkano, same kiel frapante la klavaron, kaj disŝirante kontraŭulojn en malgrandajn pecojn.
  Alvina, pafante kontraŭ kontraŭulojn, muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Kaj kiun ni trovos en la arbaro,
  Kaj kiun ni trovos en la arbaro...
  Ni ne ŝercos kun tio,
  ni disŝiros ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Kaj kun nuda kalkano, kiel li aldonos la malamikon al mortiga brakumo. Ĉi tio estas knabino - ĉiuj knabinoj estas la plej bonega knabino!
  Militisto de la plej batala hako. Kaj tiel batalema kaj agresema kiel pantero.
  Kaj la grandaj germanaj katoj atakas. Ŝtormo de Astraĥano. Kaj detruu grandkvante la domojn de sovetiaj soldatoj.
  Kaj ili mortas, sed ne rezignas. Tiaj bataloj furiozas.
  Gerda, kompreneble, estas ĉe la avangardo de la atako kaj preta batali. Do ŝi pafas, tre kiel ina Robin Hood en bikino. Kaj ĉi tio ĉio estas bonega virino.
  Kaj se li ankaŭ metas skarlatan cicon en la buŝon de la ulo.
  Ŝia "Pantero"-2 funkcias. Cetere, iomete malsama modifo de la tanko estis selita de knabinoj per 75 mm 100 EL-kanono. Ĝi estas punĉa, kaj pli rapida fajro. Jes, kaj la provizo de konkoj estas pli granda ol en la 88-mm-pafilo.
  Gerda pafas per la nudaj piedfingroj kaj krias:
  - Unu, du, tri... Ŝiru per napalmo!
  Ankaŭ Charlotte pafis post ŝi kaj kriis:
  - Kvar, ok, kvin - ni ludu rapide!
  Kristina draŝis, trarompante la sovetian tankon kaj pepis:
  - Ni kuraĝe iros en batalon, por la potenco de la nazioj ...
  Magda pafis per siaj nudaj piedoj kaj pepis agreseme:
  - Kaj ni mortigos ilin ĉiujn - ĉiujn komunistojn!
  La knabinoj agas al la ekstremo kaj freneze agresemaj. Kaj ilia "Pantero" -2 per preciza pafo renversas la sovetian obuson.
  La knabinoj ridas kaj kantas:
  - Gloro al nia mondo...
  Kaj Elizabeto sur la tridek kvar, siavice, faras sovaĝan atakon. Kaj per sia nuda kalkano premas la ellasilon. Kaj faligas la malamikon, kriante:
  - Estu komunismo!
  Catherine kun siaj nudaj piedfingroj sendas ĵetaĵon de mortiga forto, trapikas la malamikon, kaj grincas ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Por granda Rusujo!
  Elena pafis al la nazioj. La ŝelo trafis la frunton de la Pantero kaj reboĉis.
  La knabino bojis:
  - Komunismo estos kun ni!
  Eŭfrazio ankaŭ draŝis la malamikon uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn. Ŝi trapikis la T-4 kaj ekkriis:
  - Gloro al komunismo!
  Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj. Kaj kiel ili pafas, la konkoj flugas tre bele, kaj la tridek kvar mem moviĝas. Kaj provu, ekmoviĝu de tia aŭto. Ĉi tio estas ege malfacila.
  Sed la knabinoj eniras, kaj ili batalas en bikinoj kaj uzas nudajn piedojn. La militistoj estas mirindaj kaj mirindaj.
  Kaj se ili fikiĝos, tiam ĝi ne ŝajnos iomete al iu ajn. Kaj ili sendas konkojn kun sovaĝa furiozo.
  Elizabeto, helpe de siaj nudaj piedfingroj, pafante al la malamiko, kaj faligante la malamikojn, pepis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo! Gloro al nia Patrujo!
  Ekaterina ankaŭ pafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, trafante la Fritz kaj kriante:
  - Por la Patrujo kaj venko ĝis la fino!
  Elena, pafante kontraŭ kontraŭulojn, respondis agreseme, montrante siajn perlajn dentojn kaj palpebrumante per safiraj okuloj:
  - Nia spackomunismo estas fama!
  Eŭfrazio, pafante al la malamiko, trafante lin kun kolosa, fenomena precizeco, elsendis:
  - Por la Patrujo kaj Stalino - ĝojon!
  La knabinoj evidente gajas, kaj ĉiuj povas ...
  Decembro 1943 jam alvenis.
  Alenka kaj ŝia teamo ankaŭ batalas en Astraĥano kaj daŭre tenas tie. La heroino batalas.
  Alenka donas turnon, falĉas laŭ la vico de la nazioj, tiam ĵetas donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj muĝas:
  - Homo similas al gibono, nur, bedaŭrinde, pli ofte en intelekto ol en potenco!
  Anyuta, pafante al la malamiko, kaj fortranĉante la malamikojn, donis eksplodeman pakaĵon kun sia nuda kalkano kaj pepis:
  - La viro havas azenan obstinecon, la ambicion de leono, sed en la realeco li estas kapro!
  Alla, precize pafante al la Fritz, grincis:
  - Viro por virino estas kiel deklivo por bovino, oni ne povas malhavi ĝin, sed estas abomena alproksimiĝi!
  Maria, pafante al la nazioj, sprite respondis:
  - Kio estas komuna inter viro kaj necesejo en virina ĉambro - tio, ke virinoj nur blekas ĉe viroj!
  Marusya, fortranĉante la naziojn kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, vyaknula:
  - Virino estas ruza vulpo, kiu povas formanĝi ajnan leonon kiel kuniklo!
  Matryona, falĉante la naziojn, kaj kun la nudaj piedfingroj, forĵetinte la soldulojn, murmuris:
  - Virino bezonas viron kiel vipan knabon, se li ne batas viron, tiam ne estos vivo!
  Alenka, pafante al la Fritz, jelis:
  - Virino bezonas virojn kiel kornojn de porko, nur pelta mantelo donacita de viroj estas multekosta!
  Kaj la nudkrura teamo de knabinoj kiel ridi, montrante la dentojn kaj ĵetante grenadojn per siaj nudaj fingroj.
  Militistinoj kuregas. Ilia elemento por batali, ilia elemento por batali!
  Astraĥano, ŝajnas, ne rezignos. Koncerne knabinojn ĉi tie, vere batalas.
  La militfortoj de la Tria Regno estas kolosaj. La novaj tankaj dividoj estas tiel potencaj ĉi tie. La produktado de tankoj pliiĝas. Ne estas bombadoj, eblas liveri laboron el la italaj, francaj, belgaj kaj nederlandaj havaĵoj en Afriko.
  Kaj ankaŭ el Afriko por ĉerpi petrolon, volframon, multajn elementojn, inkluzive de uranio.
  Tio estas, novaj tankoj estas stampitaj. Aparte, la aspekto de la "Pantero" -2, pli bone protektita kaj pli forte armita, kun pli potenca motoro, havas konsiderindan efikon sur la kurso de la milito.
  Estas pli kaj pli da tankoj kaj aviadiloj. Laboro jam estas finita sur la Yu-488. La unua produktaviadilo de la Tria Regno kun kvar motoroj. Tre potenca kaj rapida. Ĝia kulminaĵo estas la relative malgranda flugila areo, tial la bombisto povas flugi kun rapideco de 700 kilometroj hore. Ĉi tio signifas, ke sovetiaj batalantoj certe ne atingos lin.
  Do Sovetunio faras novan problemon. La fortoj de la Ruĝa Armeo estas fakte malplenigitaj. Lernejanoj estas metitaj al la maŝinoj. Adoleskantoj ekde la aĝo de dek kvar jaroj jam batalas, preskaŭ oficiale. La knaboj, kompreneble, estas inteligentaj, kaj ĝenerale, bonaj batalantoj. En juna aĝo, estas eĉ pli facile kaŝi kaj grimpi arbon. Kaj militaj kapabloj estas majstritaj pli rapide. Adoleskantoj batalas same kiel plenkreskuloj, ili estas pli malfacile trafeblaj. Jes, kaj psikologie estas pli malfacile pafi al infanoj.
  La germanoj havas sufiĉe multajn inajn kaŝpafistojn, kaj tro junaj batalantoj estas maloportuna por iu ino pafi, hontas ...
  Jes, ili komencis voki en Sovetunio ekde la aĝo de dek kvar jaroj. Kaj ankaŭ metis sub armilojn kaj pensiulojn. Estis pli kaj pli da virinoj en la armeo. Precipe volonte akceptis la justan sekson en tankaj kaj aviadaj trupoj, kaj en kaŝpafistoj. Virinoj estas bonaj kaŝpafistoj. Kaj ĉar ili estas kutime pli malgrandaj ol viroj, estas pli oportune por ili batali en tankoj, kaj ankaŭ en aviado. Ofte ankaŭ adoleskantoj batalis en tankoj. Oni devas rimarki, ke knaboj kaj virinoj estas pli sentemaj kun sia haŭto, kaj iliaj aviadiloj kaj tankoj malpli verŝajne estas batitaj ol plenkreskaj viroj. Ne malbonaj adoleskantoj kaj en la rolo de kaŝpafisto. Knabo povas rampi en pli mallarĝan interspacon, alivesti sin aŭ surgrimpi arbon. Ofte en la armeo, batalantoj sub la aĝo de dek kvar komencis veni laŭlarĝe.
  Milito formanĝas homajn rimedojn. Kaj la teritorio fariĝas malpli kaj malpli sub la kontrolo de Sovetunio. Kaj ankoraŭ devas batali kontraŭ la multnombra infanterio de Japanio. Jes, kaj estas bonaj samuraj tankoj, kaj precipe memveturaj pafiloj. Ili ankaŭ aperis en serio kun meza tanko, komparebla en forto al la T-34, kaj eĉ pli fortaj en fronta kiraso.
  Do Japanio estas danĝere subtaksi. Kaj por la milito kun ĝi, soldatoj estas bezonataj.
  Stalino estas nervoza kaj pli kaj pli ofte furiozas. La 25-an de decembro 1943, ordono estis eligita ke familianoj de tiuj kiuj kapitulacis estus pafitaj, inkluzive de infanoj de la aĝo de dek du, kaj la pli junaj estus senditaj al laborkolonioj.
  Baraj taĉmentoj estis uzataj pli kaj pli ofte. Kaj ili pafis pli aktive, kaj uzis torturon.
  Stalino fariĝis simple neeltenebla. Beria estis la unua, kiu provis negoci apartan pacon kun la nazioj. Sed Hitler ne volis pacon. Li volis tute konkeri Sovetujon. Precipe dum la aliancanoj estas ekster lia kontrolo kaj ekstere de atingo.
  Reagaviadiloj estis evoluigitaj en la Tria Reich. Antaŭ ĉio, la ME-262, sed ĉi tiu batalanto bezonis pli fidindajn motorojn por ne tro ofte kraŝi.
  Kaj la Arado-bombaviadilo kaj la Yu-287-projekto ŝajnis promesplenaj.
  La plej nova TA-152 montriĝis bone en la praktiko, kiel pluruza maŝino kaj tre rapida. Ĝenerale, la germana militistaro estis ankoraŭ pli forta en la aero. Krome, la sovetiaj Jakoj kaj Laggies, pro la manko de aluminio, montriĝis pli pezaj kaj malpli manoveblaj ol la referencaj maŝinoj. Do la kvalito de sovetia aviado falis al kritika nivelo. La ME-309 kun sia potenca armilaro, eĉ konsiderante la problemojn kun manovro, bone traktis sovetiajn veturilojn, delokigante la ME-109. Kaj la TA-152 devus esti anstataŭiginta la Focke-Wulf.
  Do la germanoj estas pli-malpli hokeo... Sed laboro pri la tekniko estis farita.
  Ekzemple, la Lev-2 promesis esti la unua tanko kun nova aranĝoskemo. Metante la dissendon kaj motoron en unu blokon antaŭ la tanko, kaj movante la gvattureton al la malantaŭo, la germanoj ŝparis sur la kadŝafto kaj malaltigis la altecon de la veturilo. Kiel rezulto, "Leono" -2 montriĝis multe pli malpeza, kaj tial pli rapida.
  Konsiderante la malfacilaĵojn de la milito, la produktado de pezaj tankoj en Sovetunio preskaŭ ĉesis, en la serio preskaŭ ĉio estis unuigita laŭ la T-34-76. Do la nazioj, en la projekto krei novan ĉefan tankon, ne plu faros la flankan kirason tro dika. Kaj la "Leono" povis konveni en kvindek kvin tunoj, kun motoro de 1200 ĉevalfortoj. Tamen, la pezo de la Lev-2-tanko povus estinti plu reduktita reduktante la kalibron de la pafilo. La unua klare fariĝis superflua. Krome, la tridek kvar havis malaltkvalitan kirason, kaj eĉ 37-mm, malnoviĝinta germana kanono jam komencis penetri ilin.
  Stalino klare timis ... Kaj li ĵetis tondrojn kaj fulmojn ... Sed li nenion povis fari ...
  En la silvestro, la germanoj lanĉis atakon kontraŭ la ankoraŭ neokupita parto de Astraĥano, la Volga delto. La ĉeesto de multaj riverbaroj, la malfacila tereno, la proksimeco de la Kaspia Maro permesis al la Ruĝa Armeo streĉi la defendon de Astraĥano, kaj konservi ĝin eĉ pli bone ol Stalingrado. Krome, sovetiaj knabinoj montris senekzemplan heroecon.
  Kaj en Kaŭkazo, precipe vintre, estas tre malfacile moviĝi tra la montoj. Vere, la germanoj moviĝis laŭ la pli oportuna marbordo de la Kaspia Maro. Maĥaĉkala, iĝis la limo, kie la sovetiaj trupoj, kolektinte ĉiujn siajn fortojn en pugnon, provis maldaŭrigi la naziojn.
  Sed la municio, kiu estis liverita nur per maro, ne sufiĉis ...
  Tamara batalis senespere kun sia nudpieda bataliono de knabinoj.
  La militistoj obstine batalis kaj montris senekzemplan heroecon kaj grandan kuraĝon.
  Kaj preskaŭ nudaj batalis vintre kaj frosto.
  Tamara ĵetis obuson per la nuda piedo kaj ekbruis, falĉante kontraŭulojn kaj knaris:
  - Por USSR!
  Anna ankaŭ ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Por komunismo!
  Akulina faris bone celitan eksplodon, batis la malamikojn kaj kriis:
  - Por la grandeco de Rusujo!
  Viktorio frapis la malamikon, komencis falĉi la malamikon, detranĉante lian barbon kiel razilo kaj murmuris:
  - Sovetunio staros!
  Olympias, pafante al la malamiko, kaj ĵetante eksplodeman pakaĵon per ŝiaj nudaj piedfingroj, vyaknula:
  - Por la Patrujo kaj venko ĝis la fino!
  Jen kiel knabinoj batalas. Ili agas senespere kaj kun kolosa decidemo.
  Tamara, pafante, notis:
  - La diablo ne prenos ilin, kaj poste ni prenos ilin!
  La batalado ĉi tie estas brutala kaj samtempe konstruiva ....
  Anastasia Vedmakova batalas sur la ĉielo ... Ŝia vizaĝo eĉ tordas pro kolero, kaj ŝi krias:
  - Saluton la eraon de komunismo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li celas aviadilkanonon al la celo, kaj faligas malamikajn aviadilojn, post kio li kriegas:
  - Por laborsukcesoj!
  Akulina Orlova, faligante kontraŭulojn, memfide muĝas, elmontrante la dentojn:
  - Por tia granda komunismo, sur la tuta planedo!
  La piloto krias:
  Eĉ la infanoj konas nin!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li direktas la aviadilkanonon al la celo, kaj frakasas la malamikon, kaj grincas:
  - En la nomo de la epoko de komunismo!
  Ni alfrontu ĝin, la knabino estas terminanto kaj brulanta flamo. Neniu vulkano povas kompari kun ĝi.
  Akulina Orlova kantis:
  - Mi jam, kia tago, fido al Dio revas, mi estas tiel maldiligenta, mi ne volas preĝi!
  Kaj agreseme palpebrumis belulinoj.
  Jen la bataloj...
  Kaj la aviadiloj de la knabinoj estas malmodernaj. Kaj ĉi tio estas ilia solida minuso. Kaj ankaŭ peza kaj ne tre manovrebla ...
  Unu el la knaboj, kiuj batalis, estis pafita, kaj li ne havis tempon por salti eksteren per paraŝuto. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas lia kolosa heroaĵo.
  La knabinoj batalas en la aero kaj amuziĝas...
  Albina kaj Alvina batalas sur bonaj ME-309-batalantoj kaj, kompreneble, ili aktive gajnas poentarojn.
  Knabinoj estas tre fieraj pri sia sukceso...
  Albina faligis sovetian aviadilon helpe de eleganta nuda piedo kaj grincis:
  - Por niaj agloj!
  Alvina falĉis tri rusajn aŭtojn en unu eksplodo kaj kriis:
  - Por niaj falkoj!
  La knabinoj eklaboris fame... Sed ili ankaŭ ŝatas torturi rusajn soldatojn.
  Ĉi tie, knabo-piloto de dek kvar jaroj estis kaptita. Kaj la belecoj de infanaj rondaj kalkanoj estis frititaj por li. Kaj tiam ili komencis verŝi la nudajn per glacia akvo .... Poste bolanta akvo, kaj denove glacia akvo.
  Tiaj estas la batalantaj belulinoj ....
  Albina kantis:
  -Por niaj dentegoj, ungegoj, dentoj, pugnoj!
  Alvina kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Do ili volas bonan batalon!
  Kaj la knabinoj daŭre faris miraklojn per la nudaj piedfingroj kaj malflugis sovetiajn aviadilojn.
  Tamen ankaŭ rusaj pilotoj respondis al ili. Alice kaj Angela ĵus translokiĝis al la Yak-9. Kaj ni draŝu la germanojn kaj ankoraŭ kantu samtempe;
  Vi estas la enkarniĝo de kuraĝa lando,
  Kamarado Lenin kaj Kamarado Stalin...
  En Sovetunio, ĉiuj homoj estas vere egalaj,
  Kaj la pugnoj estas el fero kaj ŝtalo!
  
  Por Lenin, la besto Adolfo ne timas,
  Nun Vladimiro estas la gvidanto kamarado Stalin...
  Ni trafis la Fritz en la okulon ne en la brovon,
  Ĉiuj nazioj estis disŝiritaj tuj!
  
  Rusio estas mia patrujo
  Granda, senlima Patrujo...
  Ĉiuj nacioj estas unu familio,
  Ni baldaŭ vivos sub komunismo!
  
  Ni plifortigu nian landon
  Rusujo rapide fariĝi verda...
  Ni batos la faŝiston en la frunton, prefere,
  Kaj kredu min, nia potenco ne fariĝas ŝtono!
  
  Kaj Jesuo kiel ĉefo estas tre granda,
  Li estas nia Sinjoro, kaj la Blanka Dio de la Universo...
  Kaj la Fuhrer estos batata tre forte,
  Post ĉio, nia lerteco fariĝis senŝanĝa!
  
  Jes, pro nia Patrujo, sanktulo,
  Ni feroce batalos Fritz ...
  Knabino kuras nudpiede en la neĝo
  Ŝi volas batali en kolero!
  
  Jes, Stalino nun fariĝis la sovetia gvidanto,
  Tiel bonega, kuraĝa kaj lerta ...
  Ne tuŝu Rusion de komunismo,
  Kvankam la potenco de Lucifero estas kun vi!
  
  Ni povas akiri Hitleron, kredu min
  Kvankam dotita per demona potenco...
  Unu Hitlero estas preda besto,
  Kvankam konfesi la Fritz ne estas idiotoj!
  
  Resume, ni eniros berlinajn batalantojn,
  Tie Lenin, alinome Stalin, estos kun ni...
  Faŝistoj kiel hundidoj facile ŝiras,
  Kaj kredu, ke nia forto ne malpliiĝos!
  . ĈAPITRO #6
  La nova jaro 1944 venis ... Malgraŭ la tre malfacila situacio sur la frontoj, en Sovetunio estis laboroj por krei novan teknologion. Aparte, grandaj esperoj estis asociitaj kun la IS-2-tanko kaj ĝiaj potencaj armiloj. 122-milimetra kanono povus fariĝi potenca argumento en la milito kontraŭ la nazioj. Espero ankaŭ estis fiksita sur la T-34-85 per pli potenca pafilo, granda gvattureto, sed la sama kareno kaj aŭtofundo.
  La situacio estis pli malbona kun aviadiloj. La Yak-3 ne povus esti metita en produktadon pro manko de altkvalita duraluminio, kaj la LAGG-7, pro la nova motoro, ne povus esti lanĉita sen malkresko en produktado.
  Do Stalin decidis, ke provizore la ĉefa sovetia batalanto estis la Yak-9 kaj LAGG-5, kaj la atakaviadilo IL-2 estis facile fabrikebla kaj tenaca. Kaj en tankoj, laŭgrada transiro al la T-34-85 kaj IS-2.
  Kvankam por ke ne estu malkresko en produktado ...
  Kaj la fronto krevis ĉe la kudroj, la germanoj kaptis Kaŭkazon. Maĥaĉkala falis, kaj ili jam alproksimiĝis al la limoj de Azerbajĝano!
  Ĉi tie Tamara batalis kun la virina bataliono. Denove knabinoj en ĉifonoj el tunikoj kaj nudpiedaj batalis kun superaj malamikaj fortoj.
  Tamara pafis linion al la nazioj, tranĉante kelkajn el la malamikoj. Kaj tiam, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis obuson de mortiga forto, kaj pepis:
  - Gloro al USSR!
  Anna pafis al la nazioj tre precize. Kaj per siaj nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis grenadojn de mortiga forto, disŝirante kontraŭulojn.
  Tiam ŝi kriis:
  - Gloro al komunismo!
  Akulina, pafante al la malamiko, fortranĉis la faŝisman infanterion. Ŝi dehakis la Fritz, ĵetante obuson per siaj nudaj piedoj kaj knaris:
  - Por Rusujo, nia granda patrino!
  Viktorio, pafante al la malamiko, kaj ĵetante obusojn al li per sia nuda piedo, notis:
  - Por la granda Patrujo!
  Olimpio, ankaŭ pafante de maŝinpafilo, jelfis:
  - Gloro al la tempoj de granda komunismo!
  La inaj batalantoj estas mirindaj...
  Ili batalas, kiel devus esti por belulinoj ...
  Tamara, batalante, rememoris la komencon de la milito. Kiel ŝi devis eskapi de la germanaj trupoj. Ŝi tiam aŭdis la muĝan efikon de pafiloj. La knabino forlasis la kanonadon. Ŝia amiko Tatjana estis kaptita de la germanoj, kaj ili forprenis novajn ŝuojn, deŝiris juvelojn kaj orelringojn. Kaj ili pelis ŝin nudpiede en kaptitecon ... Tatjana estis filino de la sekretario de la regiona komitato, kaj ŝi ne ofte devis marŝi sen ŝuoj. Ĉi tio estas humiligo de fiero, iri nudpiede kiel malnobelo, kaj doloras pro delikataj plandoj. La knabino frapis la krurojn en la sangon kaj ĝemis je ĉiu paŝo.
  Tamara ankaŭ portis la novajn botojn al ŝi donitaj, kaj ŝi frotis la kalkanojn pro la longa promenado. Kaj ŝi demetis siajn ŝuojn, iris nudpiede. Ŝi estas knabino el la vilaĝo, kiu plenumis sian devon en Ukrainio. Ŝiaj kruroj en infanaĝo marŝis laŭ la montokrutoj. Kaj ĉi tio certe ne komparas kun la vojoj de la ebenaĵo. Vere, ŝiaj kaloj jam eliris de la plando, kaj ne estas tiom komforte marŝi. Sed la piedoj rapide denove malmoliĝis. Kaj ŝi apenaŭ suferis.
  Sed Tatjana baldaŭ faligis ŝiajn krurojn tiel, ke ŝi ne plu povis marŝi. La germanoj estus mortpafintaj ŝin, sed ili kompatis la belecon. Ili metis min sur ĉaron, sed kontraŭe ili kanti min. Tatjana havis agrablan voĉon, kaj kantis plurajn politike neŭtralajn kantojn al ili.
  Kio okazis al ŝi poste, Tamara ne sciis. Ŝi mem promenis tra la arbaro, palpis per la nudaj piedoj, tuberklojn, tuberojn, branĉetojn, kaj ŝi eĉ estis kontenta. Jen kiam oni marŝas laŭ la akraj ŝtonoj de la montoj, tiam eĉ kalaj plandoj, se oni marŝas longe, ĝi fariĝas akra kaj dolora. Kaj eĉ pli malagrabla promeni sur dornoj. Kiam ĉi tiuj gluiĝas en la plandojn, ĝi fariĝas multe pli dolora, eĉ por la malglataj plandoj de la knabino.
  Tamara en la kampanjo estis venkita de laceco kaj malsato. La knabino manĝis berojn, kaj tio ne sufiĉis. Kaj la germanoj rapide antaŭeniris. En la ukrainaj arbaroj, Tamara, kutimita vivi en la montaro, ne tre bone konis sian vojon. Mi perdiĝis, kaj finiĝis en la malantaŭo.
  Kaj nun, kiel ĉasita kato en la arbaro. Tiam la knabino kaptis la germanojn sur motorciklo. Ili haltigis la aŭton kun la infanĉaro por akiri akvon. Kaj Tamara ŝteliris al la maŝinpafilo, kaj kiel ĝi tranĉas de ĝi ĉe la malamiko. Kaj tranĉu necerte, sed precize. Kaj la nazioj falas kaj tordiĝas en agonio. Tamara finas ilin. Ŝi movis unu nudan kalkanon al la mentono, li falis. Kaj la knabino kaptis lin.
  Post tio, la belulino grimpis sur la motorciklon, kaj premante la pedalon per la nuda piedo, tiris for.
  Do moviĝi estas multe pli amuza ol promeni kaj nudpiede.
  Tamara kantis survoje:
  - Estas agrable, fratoj, estas agrable, estas agrable, fratoj vivi! Vi ne devas malĝoji kun nia atamano!
  Tiel estiĝis la batalkampo.
  Kaj nun ŝi batalas kontraŭ la nazioj kiel komsomola terminanto. Sed la fortoj estas neegalaj, kaj la bataliono de knabinoj estas devigita retiriĝi. Bataloj bolas ĉi tie, kiel akvo en giganta kaldrono super vulkano.
  Anna, pafante, kaj ĵetante obuson kun mortiga forto per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - En milito, ĉiuj rimedoj estas bonaj, escepte de memmortigaj!
  Akulina, pafante al la malamiko, terenbatante la naziojn, notis:
  - En ĉio ni estos la unuaj!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino donis la donacon de detruo.
  Viktorio, pafante al la nazioj, kaj faligante la malamikojn per aŭtomataj eksplodoj, jelfis:
  - Ne estos kompato por la malamikoj!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Olimpio ĵetis ŝiajn nudajn, ĉizitajn krurojn, pezan amason da obusoj kaj grincis:
  - Por la grandeco de la plej homa kortego en la mondo kaj komunismo!
  La militistoj estas vere gloraj ĉi tie, kaj ŝatas la spacan epokon.
  Ili batalas kun granda sovaĝeco.
  Sed la nazioj ankoraŭ progresas en Kaŭkazo. En februaro 1944, la germanoj kaj turkoj unuiĝis, tranĉante la sovetiajn soldatojn en du neegalajn partojn.
  La Fuhrer postulis fini Sovetujon. Astraĥano ankoraŭ eltenis. La nazioj, kiel ĉiam, estas en bataluniformo ... La unuaj ME-262 batalas en la aero. Oni devas rimarki, ke ili ne produktis sentojn. Al alta rapideco, ne estas tre oportune bati de 30 mm aviadilkanonoj. Jes, ĉi tio devas esti prenita serioze. La ME-262 ankaŭ havas kelkajn problemojn pro sia peza pezo. Kun manovreblo precipe.
  Pli sukcesa en la uzo de la TA-152, kiu enamiĝis al la pilotoj, kaj iĝis laborĉevalo. Fakte, aŭto kaj unua bombaviadilo, kaj ĉasaviadilo kaj atakaviadilo. Ekzistis eĉ ideoj por tute transdoni germanan aviadon al tiu ĉi aviadilo. Inter ĝiaj avantaĝoj, oni devas rimarki transviveblecon kaj rapidecon, kaj potencajn armilojn, taŭgajn por atakaviadilo kaj batalanto.
  Ankaŭ la ME-309, kiu estas modernigita, estas uzata pli kaj pli aktive. La ME-109 daŭre funkcias, kiu ne estas forigita pro ne reduktado de produktado. Eĉ nova modifo de la ME-109 "K" aperis kun pli potenca motoro, armita per kvin aerpafiloj samtempe. Vi ne povas venki maŝinon tiel facile.
  ME-309 ankaŭ ricevis pli potencan motoron kaj balais flugilojn. Tre danĝera aŭto. Sovetiaj pilotoj ankoraŭ flugas malnovajn aviadilojn, kaj ilia kvalito nur malpliiĝas. Ĝis nun, tamen, la Yak-9 ne estas tiel malbona, ĝi estas sufiĉe manovra kaj ĝi ne bezonas troan rapidon.
  Germanaj trupoj estas fortaj ... Estis disputoj pri la tanko T-34-85. Ĉu indas fari la turetan kirason pli dika? Post ĉio, en ĉi tiu kazo, la pezo pliiĝos. Kaj oni devas rimarki, ke la kvalito de sovetia kiraso falis. Alojaj elementoj mankas, kaj la kvalito de veldado aŭ fandado falis al kritika nivelo.
  Sed la knabinoj batalas kiel heroinoj...
  Tiam la tanko de Elizabeto estas rompita kaj la knabinoj foriras. Nudpiedaj kaj bikine vestitaj, ili kuras tra la neĝo, lasante graciajn piedsignojn.
  Catherine notis kun malbona rigardo:
  - Ni estas plene sufokitaj!
  Elena notis kun kolero:
  Sed ni ankoraŭ venkos!
  Elizabeto pafis pistolon, trafante germanan motorciklanton kaj murmuris:
  - Mi batis germanon! Kiel li taŭgas de mi!
  Eŭfrazio energie notis:
  - Tie ili finas sian vivon, kaj ne eskapas reen!
  Catherine estis agresema knabino, kaj kantis:
  - En nia furiozo, ni kantas la himnojn de la imperio!
  La knabinoj kuras por si mem, kaj iliaj nudaj rondaj kalkanoj ekbrilas.
  La knabo, vidante la knabinojn, timige demandis ilin:
  - Kaj de kie vi venis nudpieda?
  Elizabeto respondis:
  - Ni faru taktikan manovron!
  La knabo pepis:
  - Unu, du - malĝojo ne estas problemo,
  Vi neniam devus retiriĝi!
  Tenu viajn nazon kaj voston pli altaj per pipo,
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Catherine pepis, nudigante la dentojn:
  - Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Elena kriis:
  - Ne timu! Ni revenos....
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj kriis ĥore;
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  Militistoj estas pretaj ŝiri ajnan germanon ... Kaj nudpiede en la neĝo ili estas tiel seksecaj kaj belaj. Kiel belaj estas ĉi tiuj knabinoj, kiel florantaj kaj nevelkantaj rozoj.
  Nu, Hitler ne ŝercas, kaj ĉirkaŭ nia Patrujo, li turnas nubojn. Li enprofundigas la dentojn en la koron mem, kaj trinkas ŝian sangon!
  Kaj la knabinoj postlasas tre belajn spurojn. La germanoj sekvas ĉi tiujn spurojn kaj frapas sur la genuojn kaj fiksrigardas avide. Ĉi tiuj estas la sovaĝaj militistoj. Kaj la germanoj kisas la spurojn de knabinoj.
  Kaj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo. Du mirindaj knabinoj.
  Anastazio, malflugigante la naziojn kaj turnante sian aviadilon uzante siajn nudajn piedfingrojn, kantis:
  Ni batalos por pli hela morgaŭ!
  Akulina, detranĉante la vostojn de la nazioj, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pepis:
  - Ni kisu!
  Kaj la knabinoj denove draŝas la germanojn sen ia kompato aŭ ceremonio. Tiel saĝaj ili estas.
  Anastazio, denove turnis sian Yak-9 kaj, grincante, vyaknula:
  - Jen la nomo de komunismo!
  Akulina konsentis kun ĉi tio:
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos...
  Anastazio, terenbatinte la germanojn, gruntis:
  - Patrujo estas nia suno!
  Kaj tiaj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie, la plej alta sovetia klaso.
  Kaj la germanoj ricevas ĝin, tre malfacile. Kaj la armeaj operacioj disvolviĝas...
  En marto, la nazioj komencis sturmi Bakuon. Estas atako kontraŭ granda urbo plena de petrolo. La bataloj estas ferocaj.
  La germanoj senŝeligas Bakuon uzante pezan artilerion.
  Kaj bombita de ŝtormsoldatoj. Sed la bomboj ankaŭ estas faligitaj de la unuaj, plej novaj Yu-488, kiuj distingiĝas per kolosa potenco. Ĉi tiuj maŝinoj estas nur bestoj.
  Sur unu el ili, Gertrude, Eva, kaj Frida. Belaj knabinoj, havante bonegan vidon, ĵetas bombojn sur sovetiajn poziciojn. Kaj ili mortigas soldatojn de la Ruĝa Armeo kaj civilulojn.
  Bakuo brulas... Fumo leviĝas en kolonoj. Naftoputoj brulas, ĉio brulas.
  Gertrude diras kun rideto:
  - Dio amas Germanujon!
  Eva, premante sian nudan kalkanon sur la levilo kaj faligante bombojn, konsentas:
  - Kompreneble! Ni estas la elektita raso!
  Frida kantis agreseme:
  - Nia popolo estas la elektitoj de la ĉielo!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj. Ĉi tiuj estas la knabinoj ĉi tie kaj batalantaj, nur la formado de agresemo. Kaj batalpovo.
  Gertrude donis eksplodon de aerpafiloj, kaj pepis:
  - Por la grandeco de nia Patrujo!
  Eve, pafante kontraŭ kontraŭulojn, konfirmis:
  - Por kolosa grandeco!
  Knabinoj povas vidi rapide majstris la aviadilojn. Ĉi tiuj estas la batalantaj amatinoj.
  Kaj vi ne povas simple gajni ilin ĉe kartoj. Kaj ili draŝas malamikojn per sovaĝa frenezo.
  Frida notis:
  - Mi estas virino de grandaj revoj kaj beleco!
  Post tio, ŝi denove pafis de aviadilkanonoj, malflugigante sovetiajn batalantojn kiuj provis ataki la germanan monstron.
  Jes, kontraŭ la nazioj estas sento, ke ili ne povas rezisti.
  Bakuo estas sub atako.
  Tamara kaj ŝia bataliono batalas por ĉi tiu urbo. La knabinoj batalas senespere kaj montras senekzemplan heroecon.
  Tamara turnis, ĵetis grenadon per la nudaj piedfingroj, disĵetinte la germanojn kaj iliajn soldulojn, grincis:
  - Por mia senlima Patrujo!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj. Ŝi estas militisto de la plej alta nivelo, kiu ne havas egalulon.
  Kvankam, kompreneble, aliaj knabinoj ne estas malbonaj. Ni diru, ke ili tre bone batalas.
  Anna, ekzemple, prenis, kuŝigis la naziojn, kvazaŭ per rikolpo.
  Kaj pepis:
  - Por USSR!
  Kaj per sia nuda kalkano donis murdan donacon de morto.
  Akulina, pafante al la malamiko, grincis:
  - Por mia Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi neniigajn prezentojn, kiuj ekstermas ĉiujn en vico.
  Viktorio batalas kun malamikoj, agante malespere kaj decide. Batas kontraŭulojn en eksplodoj. Tiam, kun la nudaj piedfingroj, li ĵetas obusojn kun mortiga forto. Kaj krioj:
  - Por la ideoj de komunismo!
  La Olimpikoj ankaŭ batalas. Kaj ĉi tiu heroa knabino ĵetos tutan skatolon da eksplodaĵoj per siaj nudaj, muskolaj kruroj. Kaj la tanko "Leono" ruliĝos.
  La militisto ekkrias:
  - Sed Pasaran!
  Batalantaj knabinoj kaj tre belaj. Neniam rezignu kaj neniam rezignu. Ili havas la potencon de terminatoroj.
  Kaj la fortoj estas tre malegalecaj... Bakuo estas englutita de fajroj. Sovetiaj trupoj ne havas sufiĉe da municio. Kaj ĉi tio estas la ĉefa problemo.
  Multaj kapitulacas en malespero.
  Gerda kaj ŝia teamo devigas virajn sklavojn kisi iliajn nudajn plandojn. Tiuj obeeme faras ĝin, kaj lekas siajn kalkanojn.
  Tiam la knabinoj grimpas en la Panther-2 denove kaj pafas. Batante sovetiajn pafilojn...
  Preskaŭ la tuta Kaŭkazo jam estis kaptita. Sed Erevano ankoraŭ tenas. La urbo Poti heroe batalas - la lasta haveno, en kiu ankoraŭ tenas la restaĵoj de la Nigra Mara Floto.
  Kaj tie knabinoj de diversaj naciecoj batalas. Kaj batalas taĉmento de nudpiedaj Gulnazi. Bela kartvela virino, kaj ŝi havas teamon por knabino.
  Gulnazi ĵetas pakaĵon kun eksplodaĵoj per sia nuda piedo, disŝiras la naziojn kaj grincas:
  - Gloro al la grandeco de la monda komunismo!
  Tamila, ŝia partnero, ankaŭ ĵetas mortigan obuson per sia nuda piedo, disŝirante la turkojn kaj kriegas:
  - Por Patrujo!
  Masha estas knabino el Rusio, donas turnon kaj ĵetas eksplodan potencon per siaj nudaj piedfingroj, kaj rompas la naziojn, krias:
  - Gloro al la tempoj de la monda komunismo!
  Margarita ankaŭ donas bone celitan turnon. Ŝi falĉis la naziojn kaj sendis donacon de murda morto kun sia nuda kalkano, disbatante kontraŭulojn, kaj kriante:
  - Por nia venko!
  Jen kiel knabinoj batalas heroe. Kaj ili vere ne povas esti haltigitaj, kaj ili ne povas esti returnitaj. Ili estas simple inaj batalantoj kaj bonegaj. Kaj se ili batalas, tiam kiel herooj kaj superhomoj!
  Sed, ve, estas malfacile rezisti la naziojn kaj iliajn superajn fortojn. Sur la ĉielo, Albina kaj Alvina akiras memcertajn kontojn. Kaj tiom da aviadiloj estas terenbatitaj, ke estas klare neeble haltigi ilin.
  Albina, faligante alian sovetian aviadilon per la nudaj piedfingroj, kantis:
  - Ni ne povas esti venkitaj, la ĉasisto fariĝas ludo!
  Alvina, detranĉante siajn kontraŭulojn kaj vigle tordante sian kapon sur potencan kolo, pepis:
  - Gloro al la epoko de la nova arja ordo!
  Kaj ankaŭ donas nudan kalkanon ...
  La knabinoj jam pafis po pli ol kvincent aviadilojn kaj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ĉi tiuj estas nur nekredeblaj belaĵoj. Kaj se la malamikoj de la Tria Regno jam estas batitaj, tiam ĉi tiuj diabloj ne povas esti haltigitaj. Pli ol 500 faligitaj aviadiloj nur proksime de Marsejlo. Ĉi tiu fenomeno estas, kompreneble, supre. Hitler eĉ decidis aprobi la sesan gradon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ĝin ricevos tiu, kiu unue superos mil faligitajn aviadilojn. Kaj la rezulto estos simple fenomena.
  Albina detranĉis kvin sovetiajn aviadilojn samtempe per unu eksplodo de kalibroj de 30 mm kaj, premante la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj, kuĝis:
  - Gloro al nia forto!
  Alvina, falĉante sovetiajn aŭtojn, kaj detranĉante la malamikojn helpe de ŝiaj nudaj piedfingroj, vyaknula:
  - Granda gloro al heroeco!
  Kaj la militistoj palpebrumis unu al la alia!
  Ili batalas kiel ĉiam en bikino kaj nudpiede, kaj ĉi tio estas ilia forto. La knabinoj estas nur superviroj-inoj. Kvankam ili servas malbonan aferon. Kaj ili amas friti la kalkanojn de la kaptitaj pioniroj per fajrero. Jen la knabinoj ĝuste ĉi tie. Brutala sed bela.
  Albina iam diris:
  - En la mondo ne estas bonkoreco, ekzistas nur malforteco!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi faligis kelkajn bombojn sur sovetiajn poziciojn, batante tri pafilojn.
  Ĉi tiuj estas la militistoj, kiuj absolute neniun kompaton al neniu! Sed iliaj batoj simple premas.
  Alvina notis kun rido:
  - Ne estas loko por malfortuloj, sub la suno!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo.
  Militistoj kiuj montras neniun malforton kaj neniam rezignas. Ili estas vere ĉampionoj de ĉampionoj. Kvankam kun minussigno, ĉar ili servas malbonan forton.
  Sed samtempe amuza kaj ĉarma.
  Albina, elmontrante la dentojn kaj sendante mortigajn aerkonkojn al siaj kontraŭuloj, pepis:
  - La nazia vorto estas sankta - ni detruos por ĉiam!
  Alvina agreseme rimarkis, terenbatante kontraŭulojn:
  - Ni vere estas piratoj!
  Albina, fortranĉante la malamikojn, konfirmis:
  - Ĉio alia estas sonĝo!
  Kaj la militistoj fariĝis tiel disbatantaj kaj terenbatantaj ĉiujn, kiel gajnantaj hoke-diskojn per bastonoj.
  Alvina pepis dum ŝi disbatis la rusajn aviadilojn:
  - Ni batalas kontraŭ Hitleraj agloj!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  La militistoj ĉi tie, fakte, lasas la intestojn de la malamikoj. La Ruĝa Armeo ricevas kapitalon de ili.
  Batalantaj knabinoj tiel fervore batas rusajn trupojn.
  Sed Helga sur la TA-152 detruas la sovetiajn terarmeojn. Batas senkonscie SAU-85 kaj kriegas:
  - Por la grandeco de Germanujo kaj ŝiaj filoj kaj filinoj!
  Sed la batalado ankoraŭ daŭras por Astraĥano.
  Knabinoj kun la lasta forto por teni.
  Alenka ĵetas bombon kun eksplodaĵoj kun sia nuda piedo. Rompas la naziojn kaj kriegas:
  - Por sankta komunismo!
  Anyuta, pafante al la nazioj, kaj ankaŭ ĵetante obuson per siaj nudaj piedfingroj, kriegas:
  - Kaj savo por la lando!
  Alla, faligante kontraŭulojn, kaj falĉante ilin sen nenecesaj ceremonioj, kaj ĵetante granaton per sia nuda kalkano, knaris:
  - Tiel sonas nia gloro!
  Maria, detruanta la malamikojn, ĵetante mortodonacojn per la nudaj piedfingroj, muĝas:
  - Ni estas grandaj en nia gloro!
  Marusja, falĉante la progresantajn arabajn soldulojn en vicoj, kaj ĵetante obuson per sia nuda piedo, hurlas:
  - Por ŝanĝoj, por ke la prezoj falu tuj!
  Matrona, estingante la naziojn per maŝinpafilo, prenis ĝin kaj grincis:
  - Nia patrujo de Sovetunio! Estos disbatita sinjoro!
  La militistoj ĉi tie agas kun granda agresemo. Kaj ilia batalpremo estas kolosa.
  Ĝenerale, ili montras sian kolosan aerakrobatikon. Kaj vere nehaltigebla premo.
  Militistoj nudpiedaj, sed feliĉaj...
  En aprilo, post ĉio, la nazioj kaptis Bakuon. La manko de municio prenis sian paspagon. Samtempe ankaŭ Poti falis preskaŭ samtempe. Nur Erevano, situanta sur la montodeklivoj, eltenis. Sed li ankaŭ estis kondamnita. Tie finiĝis ankaŭ municio kaj manĝaĵo. Estas nur ke la turkoj ankoraŭ ne sturmis ĉi tiun urbon, kaj ili kolektas polvon por malsati.
  La knabinoj de la bataliono de Tamara parte malaperis inter la subtera, kaj parto, kune kun la komandanto, moviĝis laŭ la malantaŭo ĝis la fronto ... Ili volis trarompi sian propran.
  Kaŭkazo jam estas preskaŭ tute kaptita, sed la milito daŭras. Kvankam Sovetunio perdis sian plej grandan naftejon en tiu tempo. Sed la Ruĝa Armeo ne estas rompita en spirito. Kaj ankoraŭ estas petrolo en la Volga regiono, en Siberio kaj en multaj aliaj lokoj.
  Hitler ordonis fini la rusojn en Astraĥano antaŭ la 20-an de aprilo. Kaj la batalado disvolviĝis en kolosa skalo. Kaj la bombado akre intensiĝis.
  Sovetunio estis sub forta premo. La batalado daŭris por Alma-Ata, kiu estis sturmita fare de la japanoj. La urbo estis preskaŭ tute ĉirkaŭita.
  La samurajo, tuj kiam ĝi iom pli varmiĝis, provis disvolvi la ofensivon, kaj direkte al Magadan.
  Veronika batalis en Alma-Ata kaj rebatis la alsturmon de la samurajo kun sia bataliono de knabinoj.
  Kaj estas multaj el ili. La ĉinoj rekrutitaj per la kolapsmetodoj ankaŭ batalas.
  La japanoj ĵetas flavajn soldatojn en batalon... Ili antaŭeniras kaj laŭvorte ĵetas sovetiajn poziciojn kun siaj kadavroj.
  Veroniko brulas. Kaj li falĉas la ĉinojn kaj samurajon en vicoj. Ĵetas obusojn kun nudaj piedfingroj kaj knaroj:
  - Gloro al la rusa spirito!
  Marfa ankaŭ pafas, fortranĉas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Por nia Patrujo!
  Nataŝa, pafante al la japanaj kaj ĉinaj soldatoj rekrutitaj por la rolo de kanonfuraĝo, kriegas:
  - Por Granda Komunismo!
  Alina, pafante al la samurajo kaj la ĉinaj batalantoj, falĉante ilin kun granda pasio kaj donante la donacon de la morto per sia nuda kalkano, grincis:
  - Por la novaj limoj de komunismo!
  Veroniko pafas al la malamiko kun granda precizeco, kaj trarompas la kapojn de la ĉinoj, kaj samtempe kriegas:
  - Gloro al la sovetia lando!
  Kaj per sia nuda kruro ŝi sendas kolosan grenadan forton, kiu ŝiras ĉiujn malamikojn.
  Marfa, dehakante la malamikon, kaj ĵetante la donacon de la morto per siaj nudaj fingroj, kriegas:
  - Regu la epokon de komunismo!
  Nataŝka disŝiris, ĵetante eksplodan pakaĵon per sia nuda piedo, amason da ĉinoj, vyaknula:
  - Por la nova sovetia ordo!
  Alina, tre precize pafante al la malamiko, grincis:
  - Por la novaj limoj de komunismo, ni batalos!
  Kaj ŝia nuda kalkano venkiĝis al la bombo de detruo.
  Batalantaj knabinoj, kvazaŭ fajreroj verŝus el iliaj okuloj.
  Ne, japanoj ne povas konkeri tiajn homojn, eĉ kune kun ĉinaj trupoj. Kaj la samurajo bastono al sturmo.
  Kaj denove ili ĵetas kadavrojn ĉe ĉiuj alproksimiĝoj. Sed estas tro da ili, kaj la bataliono de nudpiedaj belulinoj devas retiriĝi.
  Kaj estas japanaj Ŝinoboknabinoj. Kaj estas tre malfacile batali kontraŭ ili.
  Ili estas tiel brilantaj, batalantaj kaj belaj. Kaj ili ĵetas siajn piedojn per la nudaj piedfingroj, donacojn de granda detrua potenco.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo tranĉas sovetiajn soldatojn per glavoj kaj kriegoj:
  - Por la epoko de la regado de la imperiestro!
  Ŝinoboknabino kun flavaj haroj kuras ventomuelejon, dispremas la rusan militistaron kaj grincas:
  - Gloro al la banzai-epoko!
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo uzis helikopterteknikon, detranĉis sovetian oficiron kaj kriis:
  - Ni ĉiam venkas!
  Ŝinoboknabino kun blanka hararo uzis papilian teknikon, tranĉis tri rusajn soldatojn kaj ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj. Ĝi eksplodis kaj renversis la tridek kvar.
  La militisto knaris:
  - Por la nova japana ordo!
  Tiaj knabinoj ĉi tie estas mirindaj kaj vere bonegaj... Kaj la Ruĝa Armeo en la Malproksima Oriento renkontis seriozan malamikon.
  Sed ĉi tie en la centro sovetiaj trupoj liveras subitan baton direkte al Rĵev.
  Ĉi tie la skipo de Elizabeto batalas unuafoje sur la nova IS-2-tanko. Maŝino kun kiu iuj esperoj estas asociitaj. Kutime estas kvin ŝipanoj en ĝi, sed ĉi tie la militistoj traktas kvar.
  Elizabeto pafas 122mm pafilon. Detrua kuglo flugas kun murda forto. Priskribas arkon, kaj trafas de longa distanco T-4.
  Elizabeto ekkrias:
  - Jen kion mi bone faris!
  Ekaterina, en respondo, ŝargas, uzas siajn nudajn piedfingrojn, kaj rimarkas kun ĝeno:
  - Kaj la pafilo ne tro rapide pafas!
  Elizabeto konsentis pri tio:
  - Tute ne perfekta tankdetruanto!
  Elena, kiu helpis per nudaj piedoj ŝarĝi la armilon, rimarkis:
  - Sed murdisto!
  Kaj tiam Catherine pafis. Kaj la ŝelo trafis la Panteron surŝipe de longa distanco. Jes, mortiga pafilo...
  Catherine notis:
  - Ni havas multe da energio kaj ekscito!
  Elena konsentis kun ĉi tio:
  - Multa! Gloro al Rusujo!
  Eŭfrazio ankaŭ notis:
  - La videbleco de ĉi tiu aŭto estas malfortaj knabinoj. Kiel vi pafas ĝin?
  Elena logike notis:
  - Kaj jen nia edukita okulo! Se ni batas, tiam ni batas!
  Kaj la militistoj kantis ĥore:
  - Ni ne timos kaj ĉiam batalos!
  . ĈAPITRO 7
  La 21an de aprilo Astraĥano daŭre estis parte sub sovetia kontrolo. La germano ne estis tute prenita de ĝi.
  La tereno ebligis bone defendi ĉi tie. Kaj la germanoj decidis ŝanĝi taktikojn. Anstataŭ atakoj, ili ŝanĝis al bombado kaj senŝeligado.
  Alenka kaj ŝia teamo kaŝis sin en bunkro kaj atendis eksteren la masivan senŝeligadon.
  La knabinoj estis nur ses el ili, ludante kartojn. Ili tenis la ferdekojn per siaj nudaj piedfingroj kaj diskutis.
  Anyuta diris kolere:
  - En Kaŭkazo, nur Erevano ne estis prenita. Ĉi tio estas nur nia lasta insulo en ĉi tiu regiono. Kio sekvas?
  Alenka logike sugestis:
  - Plej verŝajne ili iros al Moskvo. Jen ilia kredo!
  Alaho rimarkis kun suspiro:
  - La fortoj estas tre malegalecaj... Ni vere perdas la militon, kaj ni ne havas sufiĉe da soldatoj!
  Maria logike notis:
  - Kaj la nazioj perdas! Ili ne povas rezisti nin!
  Matrena esprimis sian opinion, ĵetante mapon per la nudaj piedfingroj:
  - Ni naskiĝis por venki, kaj ni certe venkos, mi scias!
  Marusya konsentis, batante sian kontraŭulon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kompreneble, ne estas dubo!
  Alenka ne estus tiel optimisma, ĵetante karton per sia nuda, sunbrunigita kruro:
  "Ni knabinoj eble devos vivi sub okupo, sed mi kredas, ke ni certe venkos!"
  Anyuta diris emfaze:
  - Vi povas batali per partiaj metodoj, kaj estos tre bele kiam vi batalos kun tia tre mojosa!
  Alaho agreseme notis:
  - Vi devus batali pli aktive!
  La knabinoj silentigis la konversacion. Poste ili transiris al alia temo.
  Marusya komentis kun ĝeno:
  - La nombro de kredantoj kreskas. Kontraŭ ĉiu logiko!
  Anna respondis al tio:
  Neniu ankoraŭ pruvis, ke ne ekzistas Dio. Kaj li ne povas pruvi la malon. Do ĉi tie vi povas argumenti ad infinitum.
  Elena konfirmis:
  - Kaj diskuti ĉi tie estas stulta kaj senutila!
  Alaho konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, ĉi tiu konversacio estas senutila. Cetere, se ekzistas Dio, tiam Li estas tia, ke estas pli bone por li ne esti!
  Matryona ridis kaj rimarkis:
  - Pli bone estas, ke tia Dio ne ekzistus! Ĝis tiam, ni kantu!
  Kaj la knabinoj kantis ĥore;
  Ni estas knabinoj, aliĝantaj al la Komsomolo,
  Ili faris ĵuron per fido esti la Patrujo ...
  Tiel ke furioza malvenko atendis la naziojn,
  Nu, kaj Rusio vivi sub komunismo!
  
  Ja Lenin estas kun ni, kvazaŭ metalo,
  El bronzo, kiu estas pli forta ol iu ajn ŝtalo...
  Mi revis turni la mondojn
  Kiel testamentis la granda geniulo Stalino!
  
  Ni faros la Patrujon pli malvarmeta
  Kaj ni levos la Patrujon super la steloj...
  Estu sukceso kun la komsomolaj membroj,
  Kvankam niaj piedoj estas nudaj!
  
  La faŝisto atakis mian patrujon,
  De la oriento senpripense grimpu samurajon ...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  Kaj mi kredas la kontraŭulon, ni disŝiros!
  
  Post ĉio, la fama Dio Svarog estas kun ni,
  Kiun komunismo, ŝerce, konstruos...
  La glora Vergo estas pli forta ol ĉio en la universo,
  Aldonos al konscio kaj volo!
  
  Ni kredas, ke ni neniam rezignos
  Ne surgenuigu la patrujon...
  Kamarado Stalin estas hela stelo,
  Kaj nia instruisto estas la saĝa geniulo Lenin!
  
  Ni faros nian patrujon,
  Pli bela kaj radianta sur la planedo...
  Kaj estos, sciu la mortigan pafilon,
  Lasu plenkreskulojn kaj infanojn amuziĝi!
  
  Brulu Svarog, ne brulu en via koro,
  Vi estas la patrono de ĉiuj glavoj de Rusio ...
  Ni konstruos baldaŭ, mi kredas fortan paradizon,
  Jesuo venos sankta misio!
  
  Ne fidu la bandamikojn de Hitler
  Ke ŝi venkos facile kaj minace ...
  Vi nur bezonas unu familion -
  Kaj kredu, ke ne estas tro malfrue por ami la Patrujon!
  
  Sinjoro Ĉiopova protektu nin ĉiujn,
  Levu la trikoloran flagon super la teron...
  Kaj la malbona predanto fariĝos ludo,
  Ni povos alfronti Satanon!
  
  Mi amas la Grandan Patrujon
  En la tuta universo ne estas pli bela vi
  Ni ne vendos Rusion por la rublo,
  Ni konstruu pacon kaj feliĉon en la universo!
  
  En la nomo de nia Patrujo, sonĝo,
  Granda Rusio leviĝos...
  Ĉio alia estas nur vantaĵo
  Kaj nova mesio estos kun ni!
  
  Ho mia ĉiopova Lada,
  Vi donos amon kaj pacon al la ruso...
  Mi turnas min al vi do mi preĝas,
  Kaj se necese, batu per fulmo!
  
  Maria Patrino de Dio de la Ĉielo,
  La universo donis Jesuon ...
  Pro vi leviĝis la granda Dio,
  Homoj ne perdis veran guston!
  
  Rimarku, ke la komsomolaj membroj estas
  La dioj de Rusio estas tre respektataj ...
  Ni estas la grandaj filoj de la Patrujo,
  La rusoj ĉiam venkas!
  
  Amikoj devas preĝi al la Patrujo,
  Perun, Yarilo, kaj Svarog estas potencaj ...
  Ni estos tre fortaj edzoj
  Kaj ni eĉ blovos la nubojn en la ĉielon!
  
  Nun la malamiko jam estis reĵetita el Moskvo,
  Vi multe vundis la faŝistojn...
  Ni estas fidelaj al Jesuo kaj Stalino,
  Estos sufiĉe da tankoj kun pafiloj!
  
  Ne, la malamiko ne povos bridi la rusojn,
  Ĉar niaj militistoj estas ĉiopovaj...
  Ekzamenoj, transdono, nur por kvin,
  Por ke ĉiu knabo estus tre forta!
  
  Kredu min, Stalingrado estos glora,
  Kaj ni gardos lin de la alsturmo...
  Venka kavalira vicigo venos,
  Kvankam la sango fluas senbride!
  
  Nudpiedaj knabinoj en la malvarmo
  Ili kuras, flagrante per siaj kalkanoj...
  Kaj ili batos la faŝistojn per pugno,
  Nesocieca Kain estos platigita!
  
  Ĉio estos, homoj bone scias
  Ni estas en la spaco, ni malfermos la konstelaciojn ...
  Ja estas peko dubi pri braveco,
  Kaj estos homo sur la trono de Dio!
  
  La scienco baldaŭ revivigos la mortintojn,
  Ni povos fariĝi pli junaj kaj pli belaj...
  Super ni estas orflugila kerubo,
  Al mia bela patrino Rusujo!
  La knabinoj bone kantis tutan poemon kaj daŭre kartludis per siaj nudaj piedoj...
  La 22-an de aprilo estis la naskiĝtago de Lenin. La knabinoj trinkis alkoholon diluitan per akvo kaj kafo kaj ronronis sub la spiro...
  La Ruĝa Armeo faris alian Rzhev-Sychevsk-operacion en la centro. La germanoj estis sur la defensivo kaj rebatis. La novaj sovetiaj tankoj T-34-85 kaj IS-2 batalis. La lasta aŭto ofte blokiĝis en la koto. Jes, kaj la kiraso de la "Tigro" -2 kaj pli pezaj "katoj" ne prenis sur la frunton. Ankaŭ "Pantero" -2 oni povis nur trapiki.
  La plej germana aŭto trapikis la sovetian de pli granda distanco.
  Hitlero estis ĝenerale kontenta pri la "Pantero" -2, kiu estas kontentige protektita, kaj bona veturado kaj armiloj. Sed li postulis krei tankon, kiu estus pli bone protektita, kaj samtempe veturi tolereble ...
  "Muso" en ĉi tiu kazo montris sin kiel malefika maŝino. La E-100 estis aktive evoluigita kiel parto de la E-serio. La loko de la motoro kaj dissendo laŭsupoze estis faritaj kune, kaj la turo estis pli mallarĝa kaj pli klinita, kiel la kareno. La dikeco de la kiraso restis komparebla al la Maus, same kiel la armilaro, sed la pezo devis esti reduktita al 130 tunoj pro la alteco. La motoro, male, devus esti pli forta je 1500 ĉevalfortoj, kaj la tanko havis kontentigan moviĝeblon.
  Ĝenerale, la "E" serio laŭsupoze estis nova generacio de tankoj. Kun pli malaltaj siluetoj, kun grandaj anguloj de racia deklivo, potencaj pafiloj kaj motoroj, densa aranĝo.
  Tamen, dum la germanoj jam havis bonajn aŭtojn. "Pantero" -2 anstataŭigis la antaŭan modelon. Estis ankaŭ nova "Tigro" -2 kun pli potenca motoro, mallarĝa turo. Pli bone protektita kaj pli malpeza.
  Do la nazioj ne sidis senmove.
  La 24-an de April, 1944, la unua germana jetbombaviadilo Arado frapis Moskvon kun mortodonaco. Li faligis bombon de granda alto kaj facile preterpasis la sovetiajn batalantojn.
  Hitler diris, ke nun Sovetunio ne havas ŝancon, kaj la fino de la Ruĝa Armeo baldaŭ estos.
  La 25-an de April komencis novan atakon kontraŭ Astraĥano. En la batalo partoprenis ankaŭ la unua termoviĝa maŝino: subtera tanko.
  Du germanaj knabinoj batalis sur ĝi: Mercedes kaj Dora. Militistoj provis subteran modelon, kiu moviĝis en la grundo.
  Dum sufiĉe malpeza tiel kun mallongtuba 75-milimetra kanono kaj kvar maŝinpafiloj.
  Knabinoj tiras aŭtojn sur la tero. La boriloj turniĝas, tranĉante la rokon. La movado estas sufiĉe malrapida sep kilometrojn hore, por veturiloj, subtere ĉi tio ne estas malbona.
  Mercedes premas nudajn piedfingrojn sur la unua stirstango en la germana armeo. Estas tre oportune funkcii kaj prononcas:
  - Jen nia germana scienco kiel sukcesis!
  Dora konsentis kun tio:
  - Jes, ni jam scias multon! Nia potenco estas tre granda!
  Ĝi ankaŭ kontrolas per stirstango. La knabinoj provas specialan maŝinon per radaro.
  Ĉi tie estas sovetia baterio antaŭen kaj vi povas plonĝi sub ĝi.
  Mercedes, elmontrante la dentojn, rimarkas:
  - Ni konstruos novan ordon!
  Kaj nun aperas la maŝino de la nazioj. Eksplodema fragmentiĝo-kuglo trafas sovetiajn pafilojn. Kaj frapas la soldatojn de la Ruĝa Armeo.
  Dora diras ridante:
  - Saluton grandan revanĉismon!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, li faras precizajn pafojn. Batas la malamikon kaj grincas:
  - Gloro al la nova sonĝo!
  Mercedes skribaĉas el maŝinpafiloj, kaj hurlante diras:
  - Por la epoko de grandaj revoj!
  La knabinoj ridas kaj aplaŭdas sin. Ĉi tiuj estas la agresemaj kaj tre lertaj militistoj ili estas.
  Dona agreseme rimarkas:
  - Estas multaj bonaj aferoj en la mondo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li premas la butonojn kaj denove pafas, al la sovetiaj pafistoj.
  Mercedes konfirmas ridetante:
  - Kaj ĝi estos eĉ pli bela!
  Kaj li ankaŭ pafas per la nudaj piedfingroj. Tiel pafas ĉi tiuj batalantaj knabinoj.
  Nu, kio estas alia aparato por milito...
  La atako de la nazioj sur Astraĥano kreskas ...
  Ĉiuj aliroj estis fortranĉitaj... Kaj la sovetiaj trupoj estis devigitaj cedi la 1-an de majo 1944, fininte la longan, heroan defendon de la urbo. Ĉi tiu fortikaĵo ankaŭ falis.
  La nazioj festis la falon de Astraĥano per artfajraĵo. Tamen la defendo ne estis vana. Kaj la Fritz bezonis iom da tempo por replenigi la soldatojn kaj eltiri rezervojn ...
  La Fuhrer planis antaŭeniri direkte al Saratov kaj plu laŭ la Volgo kun profunda pretervojo de Moskvo.
  Sed dum la germanoj regrupigis siajn fortojn, ili tiris rezervojn. Kaj la bataloj estis en la aero.
  Germana aviado provis plifirmigi sian superecon. Bataltestoj de la ME-262 malkaŝis la mankon de fidindeco de ĉi tiu maŝino, kaj ĝiaj oftaj akcidentoj, kaj ankaŭ problemojn kun manovra kapableco. Do dum ne estis ideoj pri la kompleta anstataŭigo de germanaj unuoj kun ĉi tiu aviadilo. TA-152, male, pruvis esti bonega maŝino por sia tempo kaj estis ĉiam pli enkondukita. ME-309 kaj ME-109 restis funkciantaj.
  La raketmovita ME-163 pruvis esti bona batalanto por batalo, sed tro malmulte da flugtempo igis ĝin preskaŭ neeble uzi ĝin en batalo.
  La bombaviadilo Arado rezultis esti pli sukcesa, kiu, pro sia alta rapido, estis preskaŭ neeble malflugebla per kontraŭaviadilaj kanonoj, kaj sovetiaj batalantoj ne povis atingi ĝin. La reaktivaj skoltoj estis sufiĉe bonaj. La germanoj ankaŭ evoluigis aliajn maŝinojn. Ekzemple, la XE-162, pli malpeza batalanto ol la ME-262, facile fabrikebla, malmultekosta kaj manovrebla por esti farita plejparte el ligno. Kaj aliaj batalantoj. Kaj la ME-1010 kaj TA-183 ... Kaj la pli altnivela kaj fidinda modifo de la ME-262 X. Kaj la Gotha senvostaj batalantoj, kaj multe pli.
  Tamen, ĝis nun la helicmovitaj germanaj batalantoj estis multe pli fortaj ol la sovetiaj maŝinoj. Kiuj falis en kvalito, kaj estis sufiĉe malfortaj en kaj motoroj kaj armiloj. Krome, la Yak-9 estis pli simpligita kaj nun nur unu 20-mm-aviadkanono estis metita sur ĝin, forlasante la maŝinpafilon. Ĉi tio reduktis la koston kaj simpligis produktadon kaj permesis redukti pezon.
  Tamen, la maŝinpafilo kontraŭ germanaj aviadiloj estas sufiĉe malforta. Ĝis nun, Sovetunio ne povis havigi produkti pli altnivelajn modelojn de aŭtoj kaj enirpermesiloj en rapido kaj armiloj antaŭ la nazioj. La pli alta pezo de la maŝinoj ankaŭ kreis problemojn kun manovra kapableco.
  Kaj la manko de fuelo reduktis la flugtrejnadon de la flugilhava personaro.
  Alvina kaj Albina, reginte la potencajn armilojn de la ME-309 je deca rapideco, ne volis alteriĝi sur la ME-262, kiu tro ofte kraŝis sin. Kaj en rapideco ili jam estas pli fortaj ol rusoj.
  Alvina, detranĉante la sovetian aŭton, notis:
  - Batali sur la ĉielo estas interese!
  Albina, helpe de nudaj piedoj, direktante la batalanton al la celo, kaj dispremante ĝin, konsentis:
  - Jes, ni esence estas la plej fortaj en la mondo!
  Kaj la knabinoj ridis kiel freneze.
  Majo montriĝis relative trankvila. La Ruĝa Armeo daŭre provis fortranĉi la Rzhev elstaranton.
  Elizaveta pafis de la IS-2 al siaj kontraŭuloj ... La sovetia aŭto havis bonan protekton nur en la supra parto de la frunto de la kareno. La frunto de la turo ne estas sufiĉe protektita. Kaj ĝi estas trapikita eĉ proksime de T-4-pafiloj. Tamen, la lasta tanko estis finfine nuligita en majo, kiel estis la Pantero kaj la regula Leono kaj Maus. Nun en la serio "Patera" -2 kaj "Tigro" -2 estas maksimume unuigitaj kaj kun similaj armiloj.
  Ĉi tiuj maŝinoj estas bone protektitaj sur la frunto, sufiĉe malfortaj sur la flankoj, kaj malsamas pli en pezo. Ilia veturado per novaj motoroj estas akceptebla por la militistaro. Sed ĉi tiuj tankoj ankaŭ estas provizoraj... La Panther-3 kaj Tiger-3 de la E-serio estas pretaj por anstataŭigi ilin. Kun pli densa aranĝo, kun la loko de la motoro kaj transdono en unu bloko kaj trans, kun malpeza, simpligita, kaj samtempe trairebla kaj facile riparebla aŭtofundo.
  Novaj maŝinoj devus esti pli bone protektitaj, sed sen grava pliigo de pezo.
  Koste de armiloj, ĉi tie ne estas unueco. La kiraso de sovetiaj tankoj ne estas tro dika, kaj de malbona kvalito. Kaj ne havas sencon meti grandan kalibron de armiloj. La 88mm kanono de la militistaro estas bona. Ŝi prenas tridek kvar de kvar kilometroj, kaj IS -2 de iom pli proksime. Do evoluo estas survoja...
  En Sovetunio, io devas esti respondita. Sed jen kio, ĝi ankoraŭ ne estas klara... Estas planoj krei la SU-100. Ĉi tiu memvetura pafilo estas simple efika, kaj kun penetra ago. Kun ŝi, kelkaj esperoj estas ligitaj, por la batalo kontraŭ la kreskantaj pezaj tankoj de la Tria Reich. Sed ĝi ankoraŭ devas esti farita, kiel la obusoj por tia monstro, kaj amasproduktado de la pafilo devus esti establita, kio en milittempaj kondiĉoj ne estas tro multe, ĝi estas reala.
  Sed la tankoskipo de Elizabeto batalas sur la T-34-85. Kaj knabinoj en nudaj piedoj kaj en bikinoj kuraĝe batalas.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj al la nazioj kaj trapikas la Panteron en la flankon, dirante:
  - Por granda komunismo!
  Kaj iliaj tridek kvar saltas kaj rapide turnas sin, pafante.
  Ankaŭ Jekaterina tre precize pafas al la malamiko. La malnoviĝinta T-4-tanko rompas ĝin en la flankon, kaj kriegas:
  - Gloro al la kavaliroj de USSR!
  Kaj denove palpebrumas al ŝiaj amikoj. Tia batalema knabino rezultis.
  Elena ankaŭ pafas ĉe la malamiko. Ĝi trapikas ĝin tre precize, ĉi-kaze rompante la sketejo Tiger-2 kaj muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Por sankta Rus'!
  Eŭfrazio precize pafas al la malamiko. Faras precizan pafon ĉe la flanko de la malamiko, trarompas la metalon kaj kriegas:
  - Por sankta komunismo!
  Kaj la knabinoj deplojas sian tankon memfide kaj devias de konkoj. Ne estas facile venki knabinojn.
  Ĉi tie, la plej nova kaj timinda "Leono" -2 aperis kontraŭ ili. Provu trarompi tian tankon, kaj li provas trafi la tridek kvar.
  Kaj pafas de malproksime.
  Elizabeto respondis ĉifante:
  - Vi ne prenos ĝin!
  Kaj sendas ĵetaĵon al la tanko "Lev" -2 de longa distanco. Ĝi trafas lin en la frunton.
  La hitleriano klakas.
  Tiam Catherine denove pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn al la malamiko, kaj ĉi-foje, la ĵetaĵo, priskribinte la arkon, ĵus trafis la faŝiston en la longa kanono.
  Catherine kuĝis:
  - Akra okulo, oblikvaj manoj, ĉi tio ne temas pri ni!
  La germano, perdinte sian trunkon, komencis rapide turni sin kaj foriri. "Leono" -2 estas la unua germana tanko, en kiu la transdono kaj motoro situas antaŭe en unu bloko, kaj la rapidumujo estas sur la motoro mem.
  Tio permesis al li redukti lian altecon, kaj redukti pezon, levante lian rapidecon signife. Kaj tiel "Lev" -2 foriris, kaj havis ŝancon rompi la distancon ...
  Elena, uzante siajn nudajn piedfingrojn, montris la pafilon, prenis ĝin kaj pafis al la malamiko. La ŝelo trafis la postaĵon de la kareno de la Leono, sed rikoltis for ... .
  Elena grumblis:
  - Damne, la distanco estas granda. Ni ne ricevos lin!
  Ekaterina gluglutis, montrante la dentojn:
  - "Leono", knabinoj, jen "Leono", kiel ni ne ofendiĝas! Baldaŭ konas vin amikoj, estos tre honta!
  Kaj ilia tanko trafis la T-3, ĉi tiu tanko nur turniĝis flanken, kaj ĝi povas esti trafita de longa distanco.
  Kaj la knabino pafis per la nudaj piedfingroj kaj kuis:
  - Gloro al la epoko de komunismo sur la tero!
  Eŭfrazio notis kun ĝeno, pafante al la malamiko, kaj uzante ŝiajn nudajn kalkanojn:
  - Nia Patrujo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Elizabeto pepis, elmontrante la dentojn kaj kantis, komponante tutan poemon dum ŝi iris:
  Ni ne estos venkitaj de Satano
  Mia patrujo estas la plej bela en la mondo,
  Gloro al bela lando....
  Plenkreskuloj kaj infanoj estos feliĉaj en ĝi!
  
  La konvaloj floru en ĝi,
  Kaj la keruboj ludas decan himnon...
  La Fuhrer venos kaput
  Rusoj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Komsomolanoj kuras nudpiede,
  Ili tretas sur la neĝo per siaj nudaj kalkanoj...
  Hitler vi nur aspektas mojosa
  Mi movos vin en tankon!
  
  Ĉu ni povas venki la naziojn
  Kiel ĉiam, ni estas nudpiedaj knabinoj...
  La plej timinda kavaliro estas nia urso,
  Li mortigos ĉiujn per maŝinpafilo!
  
  Ne, ni knabinoj jam estas tre mojosa,
  Ni laŭvorte disŝiras ĉiujn malamikojn...
  Niaj ungegoj, dentoj, pugnoj...
  Ni konstruos lokon en mirinda paradizo!
  
  Mi kredas, ke estos malvarmeta komunismo,
  La lando floras en ĝi, kredu la konsilon...
  Kaj malfeliĉa naziismo malaperos,
  Ili estos, mi kredas, heroaĵoj estas kantataj!
  
  Ĝi floros, mi kredas, ke la rando estas ŝtorma,
  De venko denove ni estas al venko ...
  Venku la japanan Nikolaon
  Samurajo respondos pri malnobleco!
  
  Ni ne lasos nin kliniĝi,
  Disbatu niajn malamikojn per unu bato...
  Lasu la ĉasiston iĝi ludon
  Ni disbatis la Wehrmacht pro bona kialo!
  
  
  Kredu, ke ni rezignu ne senprokraste,
  Rusoj ĉiam povis batali ...
  Ni akrigis niajn bajonetojn el ŝtalo,
  La Fuhrer fariĝos la bildo de bufono!
  
  Jen kio estas mia patrujo
  Rusa akordiono ludas en ĝi...
  Ĉiuj popoloj estas amika familio,
  Triumfas Habel, ne Kain!
  
  Baldaŭ ĝi estos en la gloro de Sovetunio,
  Kvankam nia malamiko estas kruela, perfida...
  Ni donos ekzemplon por braveco,
  La rusa spirito estos glorata en bataloj!
  . ĈAPITRO #8
  Majo 1944 pasis rapide... Albina kaj Alvina kolektis fakturojn per aviadiloj.
  Ili estas knabinoj, kiuj, kvazaŭ sur flugiloj de keruboj, rapidas.
  Albina malflugigas rusan aviadilon per siaj nudaj piedfingroj, kaj kriegas:
  - Por la Tria Regno!
  Alvina ankaŭ estas nudpieda kaj en bikino faligas sovetian aviadilon, disigas ĝin en pecojn kaj kriegas:
  - Por arja komunismo!
  Post tio, la knabinoj, uzante 37-mm-kanonon, komencis pafi al sovetiaj tankoj.
  Ili batas senkonscie la tridek kvar kaj krias:
  - Ni estas tiel bonegaj!
  Albina premas la pedalon per sia nuda, ronda kalkano kaj pepas:
  - La komunismo estu fama!
  Kaj trarompas la sovetian aŭton.
  Alvina ankaŭ precize pafas al la malamiko, batas lin senkonscie kaj kriegas, elmontrante la dentojn:
  - Nia vero estas en la pugno!
  Tiaj spritaj knabinoj... Kaj ili detruas sovetiajn regimentojn... Ekzemple, ili akiris la IS-2. Do ili atakis lin de la aero, kaj kiel ili najlis ĝin per aviadilpafilo. Ili trarompis la metalon, kaj bruligis la tankon. Kaj eksplodigi batalkompletojn.
  Albina pepis ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - La knabino amas mortigi! Jen la knabino!
  Alvina siblis, montrante siajn perlajn dentojn:
  - Gloro al nia Patrujo! Por komunismo!
  La knabinoj jam prenis la totalisman ekstermon de kontraŭuloj.
  Kaj la Ruĝa Armeo estis memfide frakasita.
  Kaj Gerda batalis sur la ŝipanaro de sia "Pantero" -2 kaj okupiĝis pri totala detruo.
  La knabino montris la kanonon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi terenbatis tridek kvar kaj muĝis:
  - Por la grandeco de komunismo laŭ la arja maniero!
  Charlotte ankaŭ pafis siajn nudajn piedfingrojn al la sovetia tanko, frakasis la kirason kaj kriis:
  - Por granda sukceso en la mondo!
  Fikita sen multe da ceremonio kaj Christina. Jes, ŝi tiel trafe faris, trabatis la soveton tridek kvar per sia nuda kalkano kaj jelpetis:
  - Por la grandaj landlimoj!
  Magda ankaŭ pafis ĵetaĵon en victurno kaj kukis:
  - Por la nova arja ordo!
  Tiam la knabinoj prenis ĝin kaj kantis unuvoĉe:
  - Ni ĉiuj estas skinhead ŝatantoj de libereco, ni batalas por nova ordo! Baldaŭ la popoloj fariĝos arjaj, ni batalas per fajro kaj glavo!
  La militistoj, mi devas diri, montriĝis tre batalemaj. Kaj se ili pafos la malamikon, tiam ĝis la fino.
  Sovetunio estas atakata de superaj fortoj. Japanio enpuŝas de la oriento.
  Du japanaj pilotoj, Toshiba kaj Toyota, atakas sovetiajn poziciojn de la aero.
  Ambaŭ japanaj virinoj estas tre belaj kaj nudpiedaj kaj en bikino.
  Toshiba faras aeraliron, trarompas la tegmenton de sovetia tanko kaj muĝas:
  - Mi estas monstro el japana infero!
  Toyota, premante la piedfingrojn de sia nuda piedo sur la pedalon, kaj detranĉante la malamikon, kriegas:
  - Por la grandeco de la ideoj de Japanio!
  Ĉi tiuj knabinoj estas mirindaj. Kaj ili disbatas la malamikojn tre aktive.
  Kaj Sovetunio vere perdas kontraŭ la samurajo. Kaj estas kompreneble kial. Kie rezisti tian fanatikecon kaj teknologion.
  Japanaj knabinoj ĉi tie sur lumo, sed lertaj tankoj trarompas kaj la Ruĝa Armeo estas specife draŝita.
  Tankaj unuoj ne estas ŝerco.
  Toshiba faligis bombojn sur la sovetiajn poziciojn de la aero, kaj paro da pafiloj flugis supren kaj pepis:
  - Por granda komunismo!
  Post tio ĝi ridos...
  Toyota en flugo notis:
  - Rusaj dioj estas strangaj. Ili adoras la krucumiton sur la kruco, kaj konsideras lin Dio. Eĉ iel ĝi fariĝas amuza!
  Toshiba ridis responde, rimarkante:
  - Kaj ni mem baldaŭ fariĝos dioj kaj daŭrigos la evoluon de nia Dieco!
  Kaj la knabinoj tre volonte ridi.
  Toyota ridis:
  - Nia forto estas en unueco!
  Toshiba agreseme konfirmis tion:
  - Nia forto, nia pugno!
  Kaj denove, de la ĉielo, ili faligos fluon da aviadilaj konkoj sur la malamikon, trarompante la tridek kvar.
  Ĉi tiuj batalas knabinoj kaj ili diras kion alian. Japanio formanĝos kaj bruligos ĉiujn.
  Kaj kiam pioniro estas torturita, ĝi montriĝas ege agresema.
  Precipe se la kalkanoj de la knabo estas frititaj. Ĉi tio estas la plej multe, ke nek estas superago...
  Kaj la knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj...
  Kaj sovetiaj knabinoj ankaŭ kuraĝe batalas kaj pafas kontraŭulojn. Kaj ili agas antaŭ horaro kaj ramado.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova estas tre aktivaj belulinoj sur la ĉielo.
  Kaj ili malflugigas la naziojn, kvankam tiuj aviadiloj estas pli fortaj.
  Anastazio premas la ellasilon per siaj nudaj piedfingroj kaj kantas:
  - Ne estas malbone esti forta, certe!
  Akulina premas la ellasilon per sia nuda kalkano kaj konfirmas:
  - Ni tre forte batos la naziojn!
  Kaj ambaŭ knabinoj kantis:
  - Forta, forta, tre malfacile batebla! Forta, forta, tre malfacile batebla!
  Post tio, la militistoj eklegis flugilhavajn aforismojn, kiuj galopis kiel ĉevaloj, aŭ pli ĝuste junaj virĉevaloj;
  Politikisto ofte ĉikanas por meti jugon al balotantoj!
  Koko politikisto dispremas balotantojn kiel kokidojn!
  La politikisto revas rajdi sur blankan ĉevalon por meti jugon al la balotanto!
  La vulpo estas malgranda kun dentegoj, kaj volante engluti ilin, ĝi ĝenerale kaŝas ilin!
  Politikisto, kiu multe parolas pri la homaro, estas tipa kanibalo!
  Kaj urso povas esti lulita per mieldolĉaj paroloj!
  Por alkoholulo, amara vodko estas pli dolĉa ol mielo!
  Tajloro mensogos kaj ne ruĝiĝos, politikisto "ruĝiĝos" kaj mensogos!
  Virino, deĵetinte siajn ŝuojn, surmetas viron, ĝis la nivelo de vagabondo!
  Se vi volas proksimiĝi al Dio, mallongigu vian avidecon!
  Eĉ en la ŝajna indiferenteco de la Ĉiopova kuŝas amo - finfine infanoj antaŭ ĉio volas eliri el la zorgo de siaj gepatroj!
  Dio prokrastas la punon de malbono por doni ŝancon al la pekulo!
  Talento kaj diligento kiel edzo kaj edzino naskas sukceson nur duope!
  Eĉ mielo estas amara - se vi dronas en ĝi!
  Trompo estas kiel vino kaj malsaniga kaj dolĉa kaj malfacile haltebla!
  Amo estas kiel fragmenta ĵetaĵo - ĝi rompas la koron, skuas la cerbon, eligas poŝojn, iras flanken!
  La homo estas iel egala al Dio - la Ĉiopova kreis la universon, kaj la homo naskis stultecon: ambaŭ estas senfinaj!
  Sukceso, kiu konstruas sur sango - atendas la sorton de pikporko. Ili manĝos siajn kunkamaradojn - la rezulto de kolero estas malĝoja!
  Kelkfoje la plej bona maniero konservi reputacion estas maŝo ĉirkaŭ via kolo! Ĉiuokaze, ne lasu ĝin fali!
  Vi ne povas longe kuŝi sub urso - ĝi disbatos vin!
  Foje edzino estas kiel mamuto anstataŭ kovrilo!
  Verkisto, kiu strebas rikolti monbiletojn - li ne semos bonon, eternan!
  Lando sen leĝo estas kiel korpo sen skeleto! Nur por ne osifiĝi - necesas elektoj!
  Se vi volas krei ĉefverkon - forgesu pri la kotizo!
  La plej lerta trompo estas kiam vi ne mensogas, sed neniu kredas vin!
  Kompreneble, malvenko promesas grandajn problemojn, sed ĉi tio estas nur reflekto de estonta venko!
  En batalo, ĝi alportas venkon - bravecon kaj bonan inteligentecon.
  Por venki, vi unue devas vidi kie!
  La skolto estas la forĝisto de venko!
  Ĉiu malsaĝulo povas kripligi - ne ĉiu inteligenta povas kuraci!
  Multaj malĝentilaj ekzekutistoj - malmultaj kuracistoj!
  Al kiuj estas kuracistoj, kaj al kiuj ekzekutistoj!
  Sen doloro ne estas kuraĝo - sen braveco ne estas venko!
  La ideoj de komunismo estas la limo de la idiotismo: se varmegaj kapoj kaj malvarmaj koroj entreprenas ilin efektivigi!
  Komunismo estas malpeza, sed tiuj, kiuj estas tro oleaj, estas bruligitaj!
  Se vi ne havas la paciencon, kantado helpas!
  La homoj estas kiel fero - ĝis ĝi malvarmiĝas, donu al ĝi la deziratan formon!
  Se vi volas populariĝi - uzu forton pli ofte!
  Taksado estas kiel infera herbo - ĝi kreskas kiam oni akvumas ĝin per larmoj kaj sango!
  La homoj estas kiel fiherboj - ju pli oni tretas, des pli alte ĝi etendiĝas!
  Unueco estas la ŝlosilo al venko!
  Disciplino estas ilo por venko! La menso ludas sur ĝi!
  Unueco, kuraĝo, sindonemo - la ŝlosiloj de venko, libereco, feliĉo! Sen disciplino ne ekzistas armeo, kaj sen armeo oni ne povas trovi liberecon!
  La laboro plifortigis nin, multobligita de la menso donos liberecon, kaj kune kun bonŝanco alportos feliĉon!
  La komandanto estas kiel la supro de piramido - devas esti nur unu, alie eĉ tia solida strukturo kolapsos!
  La nobelaro de la familio havas la saman rilaton al kuraĝo, kiel la longo de la haroj al la menso!
  Neniu braveco de la prapatroj helpos la malkuraĝulon!
  Klingo el la plej forta ŝtalo rustiĝas en la manoj de babilulo kaj malkuraĝulo!
  La plej terura armilo estas la Biblio en la manoj de kanajlo!
  La ĉefa riĉaĵo de homo: potenco, ĝi ankaŭ estas la ĉefa kaŭzo de ruiniĝo!
  La plej bona profesio estas prostituado, vi kombinas komercon kun plezuro kaj ĉiufoje nova partnero - neniu rutino!
  La genealogio de la heroo - vi povas fanfaroni dum jarcento, sed atingis la batalkampon - malkuraĝe rapidas al la malantaŭo!
  Botelo da vodko estas kiel granato - ĝi faligas vin, defrapas vian cerbon, dispremas viajn internaĵojn!
  Kiam la koro estas plena de kompato, ial la monujo estas malplena!
  Vere libera homo submetiĝas al tri aferoj - racio, amo, Dio!
  Amo estas kiel rozo - ĝi ne longe floras, sed doloras!
  Sklavo en sia animo estas submetita - al pasioj, volupto, servistoj de Dio!
  La sorto estas malfirma kiel sablo - nur diligento ĝin ligos per cemento!
  Taso da vino estas kiel oceano - se oni forportiĝas, oni perdas la teron sub viaj piedoj!
  Virinoj amas viran potencon, sed ne en la kazo kiam ili spertas ĝin por si mem!
  Amo estas kiel boato, se vi remas tro rapide ĝi renversiĝos kaj sinkos!
  En la ĝusta tempo, li prezentas artikolon - delogo de plenkreskuloj fare de gejunuloj!
  Vi ne povas meti mankatenojn al amo!
  Kio estas natura ne estas krima!
  Amo estas tenera sento, sed la plej dikaj katenoj ne tenos!
  Se ĉiuj leĝoj funkcius, la lando fariĝus malliberejo, kie oni varbas gardistojn el eksterlando!
  La principo de la neeviteblo de puno ne funkcias, ĉar vi ne povas aresti vin!
  Kuracistoj ne devas iri tra la obstaklokurejo. Post ĝi, manoj tremas, kaj la lango ŝanceliĝos kaj glaso da vodko, male al postebrio, ne helpos!
  Estas nenio pli laciga - longa senlaboreco!
  Scienca malkovro: konceptita progrese - enkorpigita agreseme!
  Ne pensloko por pripensado, sed loko de kvereloj kaj frenezo!
  Ĉiuj problemoj de la homaro venas de egoismo, prospero eblas nur per komunaj klopodoj!
  Homo sen teamo estas kiel ardaĵo, sen fajro - ĝi donas malmulte da lumo kaj rapide estingiĝas!
  Hejmlando varmiĝas - pli bone ol fajro!
  Kaj la besto estas pli bona en la grego!
  Logiko ne devas servi al instinktoj - la menso de volupto!
  Estos milito - estos heroaĵo!
  Muskoloj sen cerbo, tio estas manpleno da viando - sur kiu ploras pato!
  El la du duelantoj, unu estas malsaĝulo, la alia estas kanajlo!
  Ju pli alte flugas homo, des pli li estas malkontenta pri sia pozicio!
  Restita sola, la hundo sopiras la bastonon de la posedanto!
  Nur li havas flugilojn - kies menso ne kutimas rampi!
  Estas malbone kiam vi estas sola kiel snobo!
  Vi estas sola, kaj la malamikoj estas legio!
  Eĉ elefanto povas esti manĝata de cimo!
  Se la cimoj ne estas unu miliono!
  La gvidanto de la lando estu frato de homoj, ne frato!
  . Estas pli facile trovi sekan rokon en la oceano ol invento, kiu ne estis uzata por militaj celoj!
  Venko kiel virino - altiras per brilo, sed fortimigas je prezo!
  Fajra dio de milito kaj kiel aliaj dioj postulas atenton kaj oferon!
  Unu glavo, kiel pluvguto, falos kaj disiĝos, kaj kiam ili estos multaj, naskiĝos venko!
  Nur ne kantu - por paco!
  Mia koro estas malgaja - mia stomako estas malplena!
  Unue la bovlo, poste la pensoj!
  Venko valoras la honoron!
  Honoro estas relativa koncepto kaj devus esti aplikata ĉefe al viaj soldatoj!
  Kiu trinkas antaŭ la batalo - postebrio en la submondo!
  La pipoj silentas, ĉar la klingoj kantas - ŝtalo estas pli forta kaj pli laŭta ol kupro!
  Armeo sen komandantoj estas kiel grego da ŝafoj sen paŝtisto, se unu lupo ne manĝas, tiam ĝi timigos!
  Flugo estas pli malsaĝo ol malkuraĝo! Post ĉio, la plej multaj soldatoj mortas ne en batalo, sed dum la postkuro!
  Milito estas kiel domenludo, nur rompitaj ostoj ne plu estas kolektitaj - la tero tenas!
  Persekuto igas militiston ekzekutiston, malkuraĝulon bravan homon, humilan homon insolenton!
  Fantazio estas konkurso de absurdaĵo kaj absurdaĵo! Samtempe ne ekzistas pli scienca kaj logika ĝenro!
  En milito, kiel en opero - ĉiu kantas sian, nur instigisto povas esti spiono!
  Modernaj virinoj pardonas al viro ĉion - krom malriĉeco!
  Ĉu vi konas la diferencon inter spionoj kaj skoltoj?
  Mi scias! Ni havas nur skoltojn - eksterlandanoj havas solidajn spionojn!
  Kio estas pli bona kun malplena kapo aŭ malplena monujo? Kompreneble kun malplena kapo - ne tiom rimarkebla!
  La menso estas la plej bona kolektanto de riĉaĵoj!
  Menso kaj sorto: geedzoj enamiĝinte - nasku sukceson, riĉecon, pozicion, sed rapide disiĝas!
  Estas pli facile por fieraj viroj aŭskulti konsilojn, kiam ĝi estas donita de virino - krom se ĝi estas edzino!
  Saĝa edzino valoras riĉaĵon! Kaj entreprenema edzino povas procesi lin!
  Kiu aprezas personecon en persono, kaj kiu aprezas kontantmonon!
  Homaro povas esti detruita de du aferoj - komputiloj kaj komputikistoj. La unua atrofios la menson, la dua ne povos profiti de ĝi!
  Kamarado en la milito kaj granato!
  Ĝenerale, granato rakontanta ŝercojn estas kiel Faberge-ovo uzata por fendi nuksojn!
  Talento estas kiel animo: neeblas forpreni, sed ĝi povas esti detruita!
  Venĝo ne valoras honoron - la venĝo de deco!
  Envio estas la ĝermo de krimo, memintereso akvumas, mallaboreco nutras!
  Maldiligento estas la plej malbona el ĉiuj krimoj!
  Pli bone estas digne morti per glavo - ol vivi bovo pelata de vipo en budon!
  En milito, kuraĝo povas venki ruzon, sed ruzo neniam povas venki kuraĝon!
  Milito faras la vivon terura, kaj la morton inda kaj bela!
  Modesteco estas malofta kvalito por komandanto, sed tio faras ĝin eĉ pli valora!
  - Ŝakalo konsonas kun la vorto feko!
  La leono havas nur unu avantaĝon super la ŝakalo - la kapablon morti digne!
  Tekniko estas ekzekutisto de kuraĝo!
  - Sed ne estas vero! Fakte, ju pli alta estas la nivelo de teknologio, des pli da inteligenteco kaj eltrovemo necesas sur la batalkampo!
  Kie komenciĝas la interesoj de la Patrujo, finiĝas la persona bonfarto!
  Libereco devas esti kombinita kun disciplino. Anarkio estas la malo de libereco!
  Forta memoro estas la plej bona mentoro! Ĝenerale la libereco estas gajnita per glavo, sed nur per la helpo de la racio oni povas ĝin konservi!
  - Kiam forta militisto savas alian, por tio ne necesas speciala honoro!
  Post ĉio, kiam braveco brulos en via koro, vi levos vian ŝildon por defendo de la sklavoj!
  La malnobleco de bastardo ne estas preteksto por honesta, ĉar la ĉeesto de malpuraĵo ne pravigas malpuran!
  Amo neniam estas malmultekosta - precipe se vi pagas ne per via monujo, sed per via animo!
  La sola afero, kiu povas pravigi verŝitan sangon, estas se la larmoj ĉesos flui kiel rezulto!
  Tiuj, kiuj servas por mono, neniam povos egali en batalo kun tiuj, kiuj estas pelitaj de kuraĝa koro kaj la deziro al libereco!
  La larmoguto de infano estas danĝera ĉar ĝi iĝas furioza rivereto, kiu forlavas civilizaciojn!
  La pozicio de komandanto ne estas kroma lutado, sed plia respondeco kaj peza ŝarĝo!
  Oni ne scias, kio estas pli grava - nutri ĉiujn malsatojn aŭ viŝi larmon por unu infano!
  Oro estas pli mola ol ŝtalo, sed prefere batas la koron!
  Ne la armilo igas la soldaton forta, sed la armilo de la soldato!
  Knabinoj ŝajnas spritaj kun aforismoj de majstroj. Kaj se ili komencas detrui la malamikon, tiam li ne povas esti savita de ili.
  Fine de majo 1944 komenciĝis la nazia ofensivo direkte al Saratov.
  La Shturmlev partoprenis en la bataloj, maŝino sur la ĉasio de la iama Leono, kun eĉ pli potenca bomb-lanĉilo kun kalibro de 450 milimetroj, kiu laŭvorte dispremas kaj detruas ĉion, ŝirante kaj trarompante la kolosan forton de la funelo. .
  Kaj tia raketo tuj prenos tutan blokon kaj faligos ĝin.
  "Ŝturmlev" sub la kontrolo de teamo de germanaj knabinoj, pafas ĉe sovetiaj pozicioj.
  Jane palpebrumas al siaj amikoj, kaj frapante siajn nudajn piedojn, ŝi diras:
  - Ni plene balaas la malamikojn, kaj igas ilin tipaj ĉerkoj!
  Gringeta responde palpebrumas, premas la levilon per sia nuda piedo kaj kriegas:
  - Ni ludos kaj venkos malamikojn!
  Malanio notis:
  - Kontraŭ la Ŝturmlev-maŝino, ĉiuj sovetiaj fortikaĵoj estas senpova!
  Monica, trafante sian nudan kalkanon, konfirmis:
  - Ni vere naskiĝas por venki!
  Jane eligis:
  - La milito ne havas virinan vizaĝon, sed fizionomion, kiu allogas ekscit-serĉantojn!
  Gringeta, pafante al la sovetiaj unuoj per maŝinpafilo, eldonis:
  - Virino estas kolombo, kiu mordas en pego viron kiel milvo!
  Monica, pafante al rusaj soldatoj, notis:
  - Virino ĉiam havas sep vendredojn semajne, kaj sen dimanĉa donaco de geedza ŝuldo, ŝi ĉiam havas liberan tagon!
  Malanya, ridante, respondis:
  - Dio ne estas ĉiopova en ĉio, li estas senpova disputi virinon!
  Jane konsentis pri tio, pafante per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kvankam Dio estas ĉiopova, li ne kapablas fermi la buŝon de virino, kaj ĉesi la politikon!
  Gringeta logike rimarkis, pafante per sia nuda kalkano, premante:
  - Politikisto ne havas konsciencon, virino havas senton de proporcio, kaj virina politikisto havas ĉiujn sentojn sen mezuro!
  Monica, pafante al la sovetiaj soldatoj, kaj trafante ilin al morto, notis:
  - Virino estas floro, pika kiel rozo, sed ŝia dolĉa bonodoro allogas kaprojn kaj virabelojn!
  Malanya, batante la sovetiajn soldatojn kaj detruante la bunkrojn, grincis:
  - La balotanto falas en infanaĝon, voĉdonante por la malamindaj maljunaj kverkoj kun kavoj!
  La knabinoj montris sian spritecon, kaj veturis plu.
  Kaj de supre ankaŭ atakaviadiloj plonĝis. Kaj tiel la sovetiaj trupoj senprobleme draŝis.
  La germanoj fariĝis tiel malvarmetaj. Kaj ilia operacia lerteco pliboniĝis.
  Kaj tiel daŭris la sistemoj "Chess Horse", teletankoj regataj per radio.
  Kaj tio estis problemo por sovetiaj soldatoj. Kaj la nazioj batis la Ruĝan Armeon.
  Sed sovetiaj knabinoj ankaŭ tre kuraĝe batalis.
  La batalado disvolviĝis por Kamyshin. Ĉi tie denove Alenka estas en batalo.
  Kaj ŝia batita, sed ne kapitulacis bataliono.
  Alenka diris kun rideto:
  - En ajna milito, la vivo de soldato estas valora!
  Kaj kiel li ĵetas grenadon per la nudaj piedfingroj.
  Ĉi tiuj estas militistoj - la plej alta klaso ...
  Anyuta, pafante ĉe la nazioj, notis:
  - Oni povas igi rusan soldaton kolapsi kiel bevelita ŝtipo, sed ne surgenuiĝi, kaj skuigi kiel tremolo!
  Alla, pafante, kaj donante eksplodeman pakaĵon per sia nuda kalkano, grincis:
  - Se vi ne volas observi militan disciplinon, vi fleksos la dorson kiel kaptito!
  Maria, pafante kontraŭulojn, lanĉante murdan bumerangon per siaj nudaj piedfingroj, eldonis:
  - Estas multe da malpuraĵo en nia mondo, nur maloftaj princoj en ĝi!
  Matryona, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj fortranĉante ilin en eksplodoj, kaj poste ĵetante obuson per sia nuda piedo, notis:
  - La politikisto havas longan langon, sed por plenumi tion, kion li draŝis - liaj manoj estas mallongaj!
  Marusya, pafante al la malamiko, kaj falĉanta la vicojn da germanaj kaj eksterlandaj soldatoj, vyaknula:
  - La politikisto estas rapida promesi, malrapida plenumi, petas almozon, kaj pardonon pro trompo!
  La knabinoj estas bonaj kaj batalantaj. Sed la fortoj estas tre malegalecaj. Multa detruo.
  La germana tanko "Maus", kvankam ne tute seria, ankoraŭ trovas sur la frontoj. Kaj liaj kanonoj bruas kaj pafas. Kaj levi la detruon en la tranĉeoj nekredebla.
  Sed knabinoj pafas de kanonoj kontraŭ Muso. Kvankam la konkoj resaltas kiel pizoj. Sed la germanoj daŭre puŝas kaj puŝas.
  Kaj ili pafas tre precize.
  Komsomolaj knabinoj ĉirkaŭkuras, fulmante per siaj nudaj kalkanoj, kaj grincas:
  - Por la gloro de la patrujo de la sanktulo!
  Aldviolono, pafante al la germana infanterio, grincis:
  - Kiam virino ne havas sufiĉe da ŝuoj, ŝi metas viron sur nudajn piedojn!
  Kaj la knabino ridos kaj montros sian langon.
  Oni devas diri, ke militistoj estas amuzaj. Kaj se ili batis ilin, ili batis ilin morte.
  Viola kaj Margarita, preskaŭ nudaj en nur kalsoneto, batalas, alportante ĵetaĵojn kaj precize pafante. Kaj oni ne povas simple haltigi ilin.
  Margarita grincante diras:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Aldviolono agreseme konfirmas:
  - Granda gloro al la epoko de ŝanĝo!
  Oni devas rimarki, ke la militistoj montriĝis ekstreme agresemaj knabinoj.
  Veroniko ankaŭ alportas konkojn, fulmante ŝiajn nudajn, rondajn kalkanojn kaj kriegojn:
  - Gloro al Komunismo!
  Ĉi tio estas ilia batalkompreno. Kaj kiel furioze kaj furioze ili batalas.
  Kaj nudaj, sunbrunigitaj genuoj flagras.
  Tamara ankaŭ batalas. Ŝi eliris el Kaŭkazo kaptita de la nazioj kaj denove en la vicojn. Batalas kun la karnovora sento de sango. Bataloj kun kolosa agreso.
  Tamara ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj, ŝiras la naziojn kaj knaras:
  - Komunismo estos kun ni!
  Kaj donas bone celitan eksplodon de la maŝino ...
  Oni povas vidi la knabinojn fari kolosajn miraklojn. Kaj ili havas fajron, kiu minacas bruligi la universon.
  Veroniko, pafante, kantas:
  Estos interese, sendube
  Ĉio en la mondo disponigos horaron!
  Kaj palpebrumas per siaj safiraj okuloj.
  Tamara, pafante, muĝas:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat! Heroes of Rus' kolektas alarmon!
  Kaj donis turnon de la mitralo. Ŝi detranĉis la Fritz kaj knaris:
  - Virino estas ĉefe vulpo, kiu volas laso leonon, sed kutime azenoj falas en ŝian lazon!
  Viktorio, pafante kaj kun la nudaj piedfingroj, ĵetante alian mortodonacon, elsendis:
  - Virino estas kokido, kiu amas orajn ovojn, alportante sian portanton nur perdon!
  Kaj la knabinoj ekridis. Ili batalas tiel admirinde kun kolosa premo.
  Tamara notis pafante al eksterlandaj sekcioj:
  - Virino estas kokido, nur ŝi povas alporti orajn ovojn al tiu viro, kiu estas vera vulpo!
  Veroniko, pafante kaj nudigante la dentojn, aldonis:
  - Vera vulpo kaj koko igos vin demeti orajn ovojn!
  Margarita, pafante kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedoj, notis:
  - La ungegoj de la vulpo ne estas leonaj, sed ŝi deŝiros tri haŭtojn de la reĝo de la bestoj!
  Viola, elmontrante la dentojn agreseme, komentis:
  - Kiu ne estas vulpo kun sia menso ankaŭ ne estas leono!
  Militistoj vidiĝas kun grandaj ambicioj de batalanto. Kaj se ili komencos.
  Olimpio, pafante kaj prenante potencajn krurojn, levis tutan skatolon da eksplodaĵoj kaj lanĉis ĝin. La amaso de la nazioj disŝiriĝas, kaj la bela knabino muĝas:
  - Regu Sovetujon, kaj kantu kanton al Lucifero! Ni gajnos ĉiujn!
  Olimpio tamen ne forgesis, kaj, pafinte, elparolis:
  - Vulpovirino kapablas konvinki iun viron, ke li estas leono, reproduktanta kiel simpla azeno!
  Margarita, pafante, konsentis pri tio:
  - Ina leonino kun nur vulpa menso kaj lupa teno!
  Serafim notis, falĉante kontraŭulojn:
  - La leono ne estas tiu, kiu muĝas, sed tiu, kiu ŝiras multe da verdaĵo!
  Viola, farante bone celitan fajron al la malamiko, kaj falĉante lin, rimarkis:
  - Kiam politikisto ne estas vulpo, tiam oni deŝiras de li tri haŭtojn kaj surmetas lian kolumon!
  Viktorio, elmontrante la dentojn kaj palpebrumante, kaj tiam ĵetante mortodonacon per sia nuda piedo kun mortiga forto, elsendis:
  - Politikisto havas larĝan azenon por sidi sur du seĝoj, sed li havas animon nur per vortoj!
  Olimpio, venkinte al la barelo kun siaj nudaj, muskolaj kruroj kaj eksplodante la Lion-tankon, grumblis:
  - Tanko estas trapikita per urani-kerna kuglo, politikisto trarompas sen koro, sed kun ora monujo!
  . ĈAPITRO #9
  Kamyshin estis forlasita. Kaj komence de junio 1944, la batalo disvolviĝis por Saratov.
  Ĉi tie la bataloj estas tiel aktivaj. Kaj ankaŭ knabinoj, kiel ĉiam, en bataloj. Kaj tiaj belaj militistoj.
  Alenka batalas kaj falĉas kontraŭulojn per aŭtomataj eksplodoj, kaj tutaj rangoj.
  La knabino ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj kriegas:
  - Mia venko venas!
  Kaj denove pafas al la malamiko.
  Anyuta ankaŭ pafas al la malamiko. Ĝi faras ĝin precize kaj precize. Ŝiaj maŝinpafiloj estas tiel gajaj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas eksplodajn pakaĵojn de kolosa forto. Ili disŝiras la naziojn kaj la knabino grincas je la supro de siaj pulmoj.
  - Por komunismo!
  Alla, pafante al la malamiko kun kolosa precizeco, kaj falĉas la malamikojn, grincas:
  - Por la senlima Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino denove ĵetas granaton. Oni devas diri la batalon de la batalo.
  Kaj la ruĝharulino mem kaj en la sama pantaloneto. Kaj li pafas tiel precize kaj precize, kaj la Fritz kuŝas.
  Ankaŭ Maria tre precize pafas. Kaj ŝi estas tiel bela knabino, kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetas eksplodan pakaĵon, disŝirante siajn kontraŭulojn.
  Tiam li muĝas:
  - Regu la imperion de Sovetunio!
  Marusya ankaŭ pafas precize, trafas malamikojn kaj muĝas:
  - De la tajgo ĝis la britaj maroj, nia armeo estas la plej forta el ĉiuj!
  Kaj li ankaŭ pafas per sia nuda piedo.
  Poste, Matryona pafos mortigan kuglon al la malamiko. Kaj batis lin kun precizeco de cent procento. Nature nuda kalkano.
  Ĉi tiuj estas sovetiaj knabinoj, kiuj laboras, sed la germanaj ne malproksimiĝas.
  Christina, Magda, Margareta kaj Schella batalanta en la Pantero. La maŝino, kvankam ne ideala, sed kun rapidpafa, longdistanca pafilo, modere lerta, kaj bona fronta kiraso.
  Germanaj knabinoj estas nudpiedaj kaj en bikino, malgraŭ la somera varmo, aŭ pli ĝuste danke al ĝi.. Kaj ili faras manovreblan batalon.
  Jen Kristina faras pafon... La ŝelo trafas la T-34-76-gvattureton kaj trapikas ĝin. La sovetia tanko haltas knokaŭta.
  La knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia preno!
  Tiam Magda pafas. La belulino kun oraj haroj ankaŭ draŝis.
  Jes, do la turo estis deŝirita je la tridek kvar.
  La tigroknabinoj laŭvice pafas. Kaj tre trafe. Ĉi tie ili trafis alian sovetian tankon.
  Poste venis Margareta. Kaj trafis la memveturajn kanonojn SU-76. Lerte fikita. Kaj ŝi kantis:
  - Nia infera Germanujo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Kaj kiel montros la lango!
  Tiam ŝi pafis el la kanono de Ŝelo. Ĝi frapis la sovetian tankon KV-1S. Ankaŭ la knabino faris bonan laboron.
  Jes, la kvar militistoj en bikinoj batalas kaj ne timas la malvarmon. Post kiam la virinoj komencis batali, aferoj iris multe pli bone por la Tria Reich.
  Jen la pilotoj Albina kaj Alvina sur la ĉielo. Ambaŭ belulinoj en bikino kaj nudpiedaj. Ili batalas por si mem sur Focke-Wulfs. Kaj ĉi tiu aŭto estas tre serioza.
  Albina, pafante el aerkanonoj, diras:
  - Aktiva kroketo! Ne bedaŭras la vorton!
  Kaj kiel ŝi briligas brilan rideton! Kaj li malflugos du sovetiajn aviadilojn samtempe.
  Alvina ankaŭ tranĉis tri per aerkanonoj kaj pepis:
  - Mia eniro estos mortiga kaj obtuza!
  Tiam la knabino nudigis siajn dentojn kaj montris siajn dentojn! Ŝi estas ĉarmo mem, kaj plena de fenomena ĉarmo.
  Albina fortranĉas alian aviadilon Yak-9 kaj grincas:
  - Kial ni bezonas sovetiajn pilotojn?
  Alvina malflugas LAGG-5 kaj memfide diras:
  - Por ke ni germanoj gajnu kontojn!
  Mirinda paro da knabinoj. Kiel ili komencis kolekti premiojn por si mem. Vi ja ne povas argumenti kontraŭ tiaj belulinoj. Ili malflugigas aviadilojn kaj nudigas siajn dentojn.
  Kaj la ĉefa sekreto estas en la malvarmo, la knabinoj devas esti nudpiedaj kaj en bikino. Tiam venos la fakturoj.
  Kaj neniam vestu vin. Kaj skuu vian nudan bruston, kaj ĝi estos ĉiam alte estimita!
  Albina fortranĉis alian aviadilon de la Ruĝa Armeo kaj kantis:
  - En grandaj altecoj kaj stela pureco!
  Kaj ŝi palpebrumis, eksaltante kaj skuante la nudajn piedojn, muĝante:
  - En la maro ondo kaj furioza fajro! Kaj en furioza kaj furioza fajro!
  Kaj denove la knabino faligas la aviadilon kun energia alproksimiĝo.
  Kaj tiam Alvina atakas la malamikon. Li faras tion per turno, nudigas la dentojn kaj grincas:
  - Mi estos la superĉampiono de la mondo!
  Kaj denove la aŭto trafita de la knabino falas. Jes, la Ruĝa Armeo fariĝas sufiĉe malbona.
  Kaj Albina muĝas pro sovaĝa ekstazo:
  - Mi nun estas ekzekutisto, ne piloto!
  Malflugas alian sovetian aviadilon, kaj siblas:
  - Mi kliniĝas super la vido kaj la misiloj rapidas al la celo, estas alia kurado antaŭen!
  La militisto estas ekstreme agresema.
  Jen ambaŭ knabinoj atakantaj terajn celojn. Albina pugnobatas la tridek kvar kaj kriegas:
  - Ĉi tio estos la fino!
  Alvina trafas la SU-76 kaj flustras:
  - Por kompleta detruo!
  Kaj kiel li skuas la nudan piedon!
  La knabinoj batalas ĉi tie, kaj de la flanko de Sovetunio ankaŭ la knabinoj batalas, provante protekti Gurjev, kie ankaŭ la naziaj trupoj puŝas, kiel groco de skorpio.
  Alenka batalis por Guryev, kiu estis sturmita fare de la nazioj. La malespera belulino ĵetis granaton per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al Rus' kaj la denaska partio!
  Tiam Nataŝka lanĉis obuson per la nudaj piedfingroj kaj siblis:
  - Ni protektas la knabinon nudpiede!
  Post kiam Anŭuta ankaŭ per la fingroj de siaj nudaj kruroj sendis mortodonacon kaj blovis:
  - Estos mirinda bato!
  La ruĝhara Aŭgusteno prenis kaj sendis donacon de neniigo per sia nuda malsupra membro kaj grincis:
  - Montrante la radaron al la ĉielo!
  Kaj tiam la orhara Maria donis morton al la nazioj per siaj nudaj kruroj.
  Kaj ŝi kantis:
  - En Madagaskaro, en la dezerto kaj la Saharo! Ĉie estis, mi vidis blankan lumon!
  Kaj nun Marusja kun siaj nudaj plandoj ĵetos tutan aron kaj kantos:
  - En Finnlando, Grekio, kaj en Aŭstralio, Svedio, oni diros al vi, ke ne ekzistas pli belaj knabinoj!
  Jes, la ses knabinoj batalis tre bone. Sed la Fritz prenis Kursk ĉiuokaze ...
  Ne, ne rezisti tiajn superajn fortojn. La faŝistoj algluiĝas al si kaj al la vergo.
  Kaj kio influas la preparadon de monstroj.
  Adolf Hitler estis simple freneza: senti sin kiel vera despoto, al kiu ĉiuj obeas kaj tremas. Jes, se vi volas stalinismajn sukcesojn, tiam vi devas esti kiel Stalino, sen kompato kaj postulado de aliaj kaj de vi mem (ĝuste tiel pensis Iosif Vissarionoviĉ en ĉi tiu sinsekvo!). Nun la susuro estas deca kaj la aŭto ekmoviĝos. Ĝenerale, Germanio, konsiderante la satelitojn, havas grandegan avantaĝon super Sovetunio en la kvanto de industriaj ekipaĵoj, en sperta laborforto kaj en la nombro da inĝenieroj je ĉiuj niveloj. Ĉi tio estas fakto, sed la produktado de armiloj ankoraŭ ne estas egala! Germanio postrestis malantaŭ Sovetunio dum la milito, malgraŭ la tuta detruo en Rusio. Kaj de kio? Kompreneble, pro certa malordo, kiu regis en diversaj fakoj, kaj precipe en la milita industrio. Krome, negativan rolon ludis la manko de krudaĵoj, kaj ankaŭ la subtaksado de la potencialo de la malamiko. Precipe, en 1940, la produktado de armiloj en Germanio estis pli malalta ol en 1939 (se ni kalkulas la ŝafton, konsiderante municion), kaj tio malgraŭ la fakto, ke la milito jam daŭris, kaj la Tria Reich prenis kontrolon de grandaj teritorioj kun grandegaj rezervoj de produktadkapacito. Nu, kion ni povas diri pri la organizaj kapabloj de Hitler? Ne tro, tiam li ekbrilis, en la kampo de la milita industrio.
  La Führer deklaris en longa parolado:
  - En la afero pri kontrolado de aviado, urĝaj povoj estas donitaj al Sauer. Li atente kontrolos la kvanton da ekipaĵo produktita, kaj, ne malpli grave, la kvaliton. Krome, multaj el viaj amikoj Goering, kvankam ili iam estis bonaj asoj, ne kapablas gvidi laboron. Ne ĉiu bona soldato estas ankaŭ elstara generalo, do anstataŭ la pendigita Eriko, la teknika sfero estos gvidata de persono el inter profesiaj entreprenistoj, kiu kapablas reformi kaj re-ekipi la aviadajn fortojn. Finfine, Britio ne dormas, ĝi pliigas kaj la kvanton kaj kvaliton de siaj armitaj fortoj, kaj precipe la aviadon. Ni devas esti antaŭ la malamiko je du kapoj, je deko da paŝoj, alie ni tute perdos superecon super la malamiko. Kaj tial, kvalitaj paŝoj estas necesaj.
  Goering timeme kontraŭis:
  - Miaj amikoj, pruvitaj homoj, kiuj pruvis sian batalefikecon kaj profesiecon.
  La demona diktatoro furiozis:
  - Aŭ eble mi, laŭ via opinio, forgesis, kiu perdis la batalon por Britio? Aŭ kiu malsukcesis la kvarjaran planon por la disvolviĝo de la nacia ekonomio. Aŭ ĉu vi ankaŭ volas esti vipata, kaj eĉ publike. Do fermu vian buŝon kaj silentu ĝis ili palisumos vin!
  Goering eĉ eksidis kun timo. Ve, kun la Fuhrer oni ne trompadu. Tiam la bruo denove aŭdiĝis, alia ME-262-jeto ekflugis en la ĉielon. La aŭto estis masiva kaj havis eĉ du motorojn. La flugiloj estas iomete svingitaj, la batalanto mem aspektas sufiĉe minaca. Ĝiaj rapideckarakterizaĵoj, por 1941, estas ĝenerale decaj, kaj eĉ rekordaj laŭ mondaj normoj. Vere, la maŝino mem ankoraŭ ne estas tute fidinda kaj postulas sencimigon. La faŝisma diktatoro tamen jam donis la karakterizaĵojn de novaj, pli progresintaj batalantoj ... ME-262 pezas pli ol ses tunojn, kio estas ia troŝarĝo. Jetĉasilo devus esti malgranda, malmultekosta kaj facilmova. Ĉi-rilate, la ME-163 povus esti sufiĉe bona, sed ĝia raketmotoro estas tro devigita kaj funkcias nur ses minutojn (aŭ pli ĝuste, ĝi ankoraŭ funkcios!), kio signifas, ke la intervalo estas nur en radiuso de cent kilometroj. . Kiel blitz-stila bombisto aŭ kiel kovrilo-batalanto por armadatakoj kontraŭ Anglio, ĝi kompreneble estas ne bona.
  Sed la ME-262 povas porti tunon da bomboj, tio estas, tiom kiom la sovetia unualinia aviadilo Pe-2. Tio estas, bonega solvo por ambaŭ batalantaj svingoj kaj por subteni trupojn. Tamen, kial ne krei ĉasilon ME-163 Comet-stilan, sed sen raketmotoro, sed kun turbojetmotoro? Ili provis plibonigi la Kometon kaj ŝajnis esti alportinta la flugtempon al 15 minutoj (tio estas vico de ĝis 300 kilometroj), kio estas ĝenerale akceptebla por la Batalo de Britio. Vi ankoraŭ povas akiri Londonon el Normandio... Kvankam ne ĉio estas tiel evidenta, vi ankaŭ bezonas bombi kaj reiri, kaj dek kvin minutoj ne estis en tia deviga reĝimo. En la estonteco, raketoj kaj ĉasaviadiloj estis rekonitaj kiel sakstrato en aviado. Sed la dezajno de la "Kometo" estas tre interesa, pro ĝia malgranda grandeco kaj malpezeco, kio signifas malmultekostecon kaj manovreblon.
  Krome, ekzistas ankoraŭ tre promesplenaj batalantoj, kiuj ĝenerale pezas 800 kilogramojn, tiaj glisaviadiloj, ke ili povas esti uzataj en aerbataloj. Vere, pro la mallonga atingo, flugoj sur ili povas esti batalitaj nur en defendaj bataloj, aŭ liveritaj al Londono sur ... Transportoj, kaj tiam alkroĉitaj reen al la pilotoj. Jen kie vi devas pensi. En la reala historio, la glisaviadiloj ne havis tempon por fari militon, kaj ial la sovetiaj aviadaj generaloj ne kuraĝis provi ĉi tiun ideon en Koreio. Ĝenerale, ĝi ne estas malĝoja, sed dum la Korea milito, usona piloto estis la unua malfermi la konton pri venkoj. Do la jankioj ne estu subtaksitaj.
  Post kiam la flugo finiĝis, juna helhara knabino elsaltis el la kajuto kaj kuris plenrapide al la Fuhrer.
  Posedita nazia numero unu etendis sian manon al ŝi por kiso. Kio estas agrable, kiam la knabinoj amas vin, kaj la Fuhrer, ŝajnas, estas tute sincere idoligita de ĉiuj germanoj, aŭ pli ĝuste, preskaŭ ĉiuj krom kelkaj kaptitoj de koncentrejoj. La piloto diris kun entuziasmo:
  - Ĝi estas nur grandioza aviadilo, ĝi havas tian rapidecon kaj potencon. Ni ŝiru ĉiujn idojn kiel hejtkuseneton de surogato!
  La Fuhrer aprobis la impulson de la knabino:
  - Kompreneble, ni rompos ĝin, sed ... Sencirmigi la maŝinon devas esti farita pli rapida, kaj ĉi tio precipe validas por motoroj. Ĉi tie, kompreneble, necesas radikalaj rimedoj por plibonigi ilin, sed se la ĉefo-projektisto helpos!
  Ĉiuj bojis ĥore:
  - Gloro al la granda Fuhrer! La Providenco helpu nin!
  La himno de la Tria Reich komencis ludi kaj kolono de junaj batalantoj de la Hitlera Junularo pluiris. Knaboj de dek kvar ĝis dek sep jaroj iris sub la tamburon en speciala formacio. Kaj tiam estis la plej interesa afero: marŝis adoleskulinoj el la virina sindikato de Germanio. Ili estis en mallongaj jupoj, la nudaj, nudaj piedoj de la belulinoj altiris la okulojn de viroj. La knabinoj provis levi la krurojn pli alte, sed samtempe ili tiris la piedfingron, zorge metis la kalkanon. Distra spektaklo de belulinoj kun neriproĉeblaj figuroj... Vere, la vizaĝoj estis aliaj, kaj kelkaj el la junaj faŝistoj estis iom malĝentilaj, preskaŭ viraj, kaj krome ili tordis ilin. Precipe kiam ili kunigis siajn brovojn.
  Esteto Adolf notis:
  - Necesas, ke knaboj kaj knabinoj pli amase ricevu korpan trejnadon. Kaj mi scias, ke oni faras multon ĉi-okaze, precipe en Jungvolk, sed necesas inkluziveco kaj alpreno de spartaj metodoj. Kompreneble, krom kuraĝigi ŝtelon... Niaj junuloj kaj virinoj devus kreski kiel decaj kaj samtempe senkompataj homoj.
  La Ĉefkomandanto paŭzis. La generaloj silentis, verŝajne timante kontraŭdigi, sed ne volis konfirmi la evidentecon. La Fuhrer daŭrigis:
  - Milito ne estas ŝerco, sed senkompateco kontraŭ malamikoj devas esti kombinita kun reciproka helpo kaj sento de frateco al kamaradoj. Jen kion ni devas ensorbigi al ĉiuj... La nova superhomo estas senkompata al aliaj, sed eĉ pli granda mezuro li devas esti senkompata al si mem. Ĉar malsupereco devas unue esti ekstermita en via animo, kaj tiam la malforta, homa korpo leviĝos!
  Alia paŭzo... La generaloj kaj projektistoj subite komprenis kaj komencis vigle aplaŭdi. La Fuhrer ŝajnis kontenta:
  - Jam estas pli bone, sed nun mi ŝatus vidi imiton de aerbatalo. Tia timinda kaj tute detrua...
  Heinkel timeme demandis:
  - Kun viva municio aŭ obusoj, mia Fuhrer?
  Nazia numero unu kapjesis.
  - Kompreneble kun batalo. Krome, mi ŝatus konsideri la funkciadon de la elĵeta aparato. Ja vi laboras pri tio... - La Fuhrer skuis la pugnojn. - Kiam, finfine, ĝi estos preta kaj metita en amasproduktadon. Post ĉio, sperta piloto estas sperta piloto, kiu devas esti protektita por estontaj bataloj!
  La Fuhrer-terminator tamen decidis montri al la projektistoj pli modernan skemon de la elĵeta aparato. Ĉi tiu sistemo devus esti malpli maloportuna, pli simpla kaj pli malpeza. Ke la malmultekosta kaj jam regata de la germana industrio squib estas sufiĉe taŭga por tiu celo.
  Mi devis desegni la diagramon survoje, sed Hitler estis vere bona artisto, kaj li desegnis klare, rapide, la liniojn de la diagramoj kaj la turnoj estis egalaj kaj klaraj sen iuj reguloj kaj kompasoj. La terminator-popadanetoj opiniis, ke estas strange, kompreneble, ke la germanoj, havante, ĝenerale, tiom fortan kaj iagrade progresintan ideologion kiel nacisocialismo kaj totalisma sistemo, likis la militon al la rusoj. Eble tio estas pro tio, ke la rusaj soldatoj estis pli fortaj kaj pli eltenemaj ol la germanaj kaj lernis batali pli rapide.
  Ĝenerale, se vi rigardas la kurson de la milito entute, tiam jes, la rusoj, aŭ pli ĝuste la sovetia militistaro, lernis batali, kaj la germanoj kvazaŭ forgesis kiel... Ilia komando faris decidojn ĉe la nivelo de unuaklasanoj, kaj eble eĉ pli malalta se la unuaklasano havas sperton en farado de armeaj operacioj en realtempaj strategioj. Kaj ke foje infanoj de ses jaroj jam tiel lerte gvidas virtualajn armeojn, tiam ne estas peko por ili kaj Ĵukov kaj Majŝtejn lerni. Tamen iuj esploristoj konsideras kaj Zhukov kaj Mainstein mezbonaj. Ekzistas ankaŭ kontraŭdiroj koncerne la nombron de ekipaĵoj, precipe kaptitaj, francaj. La memoro de Hitler (bona memoro, precipe kiam li estis ankoraŭ sana!), sugestis, ke estis 3600 kaptitaj tankoj de la francoj, tre impona figuro... Kelkaj modeloj, kiel la SiS -35, estis superaj ol la T- 34 en ilia kiraso, kvankam nur en fronta kiraso . Do ĉi tiu tanko ankaŭ povas esti produktita en francaj fabrikoj, krom anstataŭante la 47-milimetran armilon per 75-milimetra longa barelo. Fakte, ĉi tio eble ne sufiĉas. Britio kaj Usono ĝenerale ĉiam taksis kirason plej multe en siaj tankoj. Ĉi tie, ekzemple, la kvardek-tuna Churchill havis rezervon de 152 - milimetroj kontraŭ 120 - por la peza tanko IS-2.
  La Fuhrer diris ion alian al la dizajnistoj:
  - Ni havas sufiĉe da ventotuneloj, do serĉu pli optimuman modelon de la aviadilo kaj kreu fluliniajn formojn, sen alporti ĝin al multekostaj provoj, kie niaj plej bonaj asoj ankaŭ pereas. Ekzemple, fluga flugila aviadilo modelo estas tre efika, precipe se la dikeco kaj angulo de kliniĝo povus esti ŝanĝitaj. Mi jam donis al vi la desegnon, do la senvosta estu preta. Ĝia laŭtaksa rapideco estos eĉ kun la motoro Yumo ĝis 1100 kilometroj hore. Do antaŭen, sed ne iru!
  Sekvis tagmanĝo en la libera aero, la servistinoj starigis tablojn kaj seĝojn. Bela... Sed kiajn reformojn en Nacisocialismo fari? Kiel minimumigi la nombron da malamikoj kaj amiki. Ĉi tie, ekzemple, ne ĉiuflanke altigu la germanan rason kaj eĉ eble ĉesos dividi popolojn en klasojn. Tamen, formale, la divido de nacioj en malsuperaj kaj arjaj ankoraŭ ne estis leĝigita. Ĉi tio simpligas aferojn.
  Bela knabino el inter la servistoj sidiĝis al la Fuhrer kaj metis sian manon sur ŝian nudan genuon. Kuŝita:
  - Ĉu vi pensas pri io, mia Fuhrer?
  La nazia diktatoro kaj samtempe virtuala ludanto ekis. Li rimarkis, ke li ne finis sian legoman supon kaj fruktan salaton. La Fuhrer kisis la knabinon sur la lipoj, sentante ŝian junecan, dolĉan odoron, kaj deklaris:
  - Vi veturos en la aŭtomobilo kun mi. Kaj vi ĉiuj eklaboru, la tempo por manĝi finiĝis.
  Kaj denove la ilaroj de la ŝtato, ne tute, tamen, bone oleita mekanismo komencis turniĝi. Sur la reveno, la Fuhrer amoris kun la belulo, kaj eĉ scivolis de kie li akiris tiom da energio kaj forto. Ja ili diris, ke la Fuhrer estas impotenta kaj, ĝenerale, supozeble handikapita, kiu estis malsana je sifiliso (mensogo) kaj kastrita (ĝenerale fikcio!).
  Tamen ne ĉio glate iras jam la 22-an de junio 1944, la milito kun Sovetunio daŭras de tri jaroj. Sed venko ne videblas, kaj Saratov ankoraŭ tenas. Stalino ordonis defendi ĉi tiun urbon je ajna prezo.
  Malgraŭ ĉiuj perdoj, la produktado de milita ekipaĵo estas sufiĉe alta. La novaj IS-2-tankoj pruvis esti sufiĉe efikaj. Eĉ sen trarompi individuajn germanajn veturilojn en la frunto, ili elbataligis ilin de sufiĉe longa distanco.
  Do la nazioj havis sufiĉe malfacilan tempon. Sed ili havis grandan avantaĝon. Jetaviadilo ME-262 jam multe batalis sur la ĉielo. Kaj li estas serioza kontraŭulo.
  TA-152, aliflanke, pruvis esti ĝenerale mirinda speco de armilo.
  Stalino dume okazigis ankaŭ interligan kunvenon en la tria datreveno de la komenco de la milito kaj komencis demandi al la militestroj, pri kio ili pensis kaj kiel plibonigi la situacion sur la frontoj.
  Ĵukov sugestis al la gvidanto:
  - Se ni nur defendos nin kaj batalos kontraŭ minacoj, tiam ni sendube perdos. Ni devas antaŭeniri!
  Stalino vigle kapjesis.
  - Konsentu! Sed kie!
  Marŝalo Ĵukov sugestis:
  - Ĝis Leningrado kapitulacos, ĝi devus esti liberigita!
  Marŝalo Vasilevskij konsentis:
  - Jes, mi pensas, ke ĝi estos la plej bona el la ebloj!
  Stalino levis la ŝultrojn kaj diris:
  - Se ni ree batos Tiĥvinon, tiam ili atendos nin tie, kaj ni blokiĝos aŭ falos en kaptilon!
  Marŝalo Ĵukov kapjesis konsente:
  - Ĝuste kamarado Stalin! Sed mi proponas, ke la finnaj trupoj en Petrozavodsk estu trafitaj. Ili ne estas tiel fortaj kaj ni povas surprizi la malamikon!
  Stalin respondis ridetante:
  - Logike kamarado Ĵukov. Do surpaŝu Petrozavodsk. Kaj alportu al ni venkon!
  Post tiuj ĉi vortoj eniris pluraj knabinoj en mallongaj blankaj jupoj kaj nudaj piedoj. Ili alportis botelojn da ruĝa vino kaj glasojn da sandviĉoj kaj nigra kaviaro. Stalin prenis tian sandviĉon kaj lavis malsupren, diris:
  - Do ni trinku por certigi, ke niaj kapabloj ĉiam koincidas kun niaj bezonoj.
  Voznesensky rimarkis:
  - La kvalito de la kiraso de niaj tankoj estas sufiĉe malalta. Kaj mi proponas fari la IS-2 kaj T-34-85 pli malpezaj, pli rapidaj kaj pli manoveblaj per reduktado de la kiraso. Ĉi tio donos al ni ŝparojn en metalo, kaj faros ĉi tiujn maŝinojn pli praktikaj.
  Stalino levis la ŝultrojn kaj diris:
  - Eble... Sed mi ne subtenas fari tankojn el lamenligno!
  Voznesenskij komentis kun serioza rigardo:
  - Sed eble estas bona ideo fari kelkajn el la tankoj preskaŭ tute el ligno. Vi povas kontroli kiel ĝi aspektos praktike!
  Ĵukov konsente kapjesis kaj ekparolis:
  - Tridek kvar povas esti pli malpezaj, ili estas ankoraŭ tro delikataj kaj pliiĝo de rapideco kaj manovebleco povus aldoni ilian transviveblecon. Krome, la rapidumujo pliboniĝis kaj ĉi tio kompensas la malkreskon de ergonomio pro la pliiĝo de pezo. Sed la malalta kvalito de ŝtalo, 90 milimetroj kontraŭ potencaj germanaj pafiloj, fariĝas nenio. Krome, la germanoj forigas la simplan Panther kaj T-4 de produktado, kaj en la Tria Regno, krom skoltaj tankoj, nur la Panther-2 kun 88-mm kanono fariĝos seria. Kaj niaj tankoj ne tiras kontraŭ ĝi de longa distanco. Kaj des pli necesas pliigi ilian rapidecon!
  Stalino kapjesis.
  - Liberigu parton de la T-34-85 kaj IS-2 kun nur kuglorezista protekto, kaj poste kontrolu kaj spuru kiel tio influos ilian batalefikecon. Kaj laboro sur la SU-100 devus esti akcelita. Eble ni forlasos tridek kvar kaj IS-2 en favoro de ĉi tiu memvetura pafilo ekskluzive.
  Marŝalo Vasilevskij rimarkis:
  - Estas interesa ideo. Sed la SU-100 povas trafi malamikojn surŝipe nur turniĝante tute ...
  Stalino grumblis:
  - Faru ĝin pli mallonga, por ke ĝi povu ĵeti kaj turniĝi pli rapide... Kaj prefere pli malaltan silueton. Sed ni bezonas ĉi tiun memveturan pafilon kiel aero!
  Ĵukov demandis:
  - Via ekscelenco... Saratov ankoraŭ tenas, sed baldaŭ falos. Necesus ellabori planon por la evakuado de Kuibyshev de tio, kio estis prenita de Moskvo. Kion vi persone pensas?
  Stalin respondis severe:
  - En Sverdlovsk, ŝajne, vi devos evakui. Sed ankoraŭ eblas labori en Moskvo. Ni havas ĉi tie tutan subteran urbon. Ni serioze kapablas teni ĝin.
  Vasilevskij grumblis:
  - Moskvo devas esti konservata je ajna prezo, same kiel Saratov!
  Stalino ordonis:
  - Kontraŭataku la germanojn en la interspaco inter Dono kaj Volgo. Ni devas deturni la fortojn. Saratov por teni kiom ajn, ĝis la lasta sangoguto. Uzu ĉiujn rimedojn, eĉ kamikaze.
  Ĵukov konfirmis:
  - Tiel estu, bonega!
  Stalin turnis sin al Jakovlev:
  - Nu, dezajnisto, iuj ideoj?
  La vickomisaro respondis ĝemante:
  - Necesus krei jetan aviadon, sed tio ankoraŭ ne estas realisma. Kaj Yak-3 postulas altkvalitan duraluminon, kiun ni ne havas!
  Stalino kapjesis.
  - Mi scias! Yak-9 devus esti en niaj vicoj. Kaj ĝi devus esti liberigita kiel eble plej multe! Kaj pliigi la produktadon de batalantoj.
  Jakovlev notis:
  - La germana TA-152 estas kaj atakaviadilo, frontlinia bombaviadilo kaj batalanto. Estus bone por ni krei similan mult-celan nivelmaŝinon!
  Stalin apogis la dizajniston:
  - Jen bona ideo, kamarado Jakovlev! Ekzemple, LAGG-7, se iomete plibonigita, povas esti konvertita en miksaĵon de kaj atakaviadilo kaj frontlinia batalanto!
  Jakovlev volonte konfirmis:
  - Kamarado Stalin eblas... Sed necesas tempo. Jes, kaj la aviadilo povas esti multekosta.
  La Ĉefkomandanto kolere pugnobatis la tablon kaj grumblis:
  - Faru ĝin pli malmultekosta! Kaj ĝenerale, kiom vi povas spekuli pri ĉi tiu temo. Ni bezonas universalan aviadilon por produkti nur ĝin. Kaj tio povus esti la eliro.
  Jakovlev rimarkis:
  - IL-2 estas sufiĉe simpla fabrikebla kaj ĝia skemo estis ellaborita. Dum vi ne demetas ĝin. Ĝi estas sufiĉe tena aviadilo, kvankam nuntempe ĝiaj flugaj trajtoj estas malmodernaj. Sed ne ekzistas malbono sen bono. Ni kapablas bombadi malamikajn veturilojn.
  Ĵdanov kolere notis:
  - Nia aviado devus esti la plej forta en la plej malgranda!
  Jakovlev kapjesis.
  -Devas! Sed nuntempe niaj pilotoj estas la plej bonaj en la mondo: Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova!
  Stalino konsente kapjesis.
  - Ĉi tiuj knabinoj ne havas egalulon kaj, por la sekvaj dudek kvin faligitaj malamikaj aviadiloj, mi atribuas al ili alian stelon de la heroo de Sovetunio!
  Ĵukov entuziasme sugestis:
  - Por tio vi devus trinki!
  Beria kantis kun ĝojo:
  - Ni, rememorante ĉion, juĝos la historio,
  Venos la vico de ŝia tribunalo...
  Kiel de plugilo ĝis atomaj armiloj,
  Li memfide gvidis la landon antaŭen!
  Dum la membroj de la armea konsilio interkonsiliĝis, la knabinoj batalis.
  Kaj helpe de nudaj piedfingroj ili faligas la naziojn kaj faras heroaĵojn, ĉi tiujn nudpiedajn belaĵojn.
  Kaj ili kantas:
  Ni kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  . ĈAPITRO #10
  Antaŭ la fino de junio, la germanoj fortranĉis Saratovon, kaj la 1-an de julio 1944, la enorma Sturmmaus estis uzita por la unua fojo. Tiu ĉi maŝino kun 650-milimetra raketmovita bombo lanĉis mortigan forton de raketoj, kiuj disfendis tutajn kvartalojn.
  La knabinoj, kiuj veturis ĉi tiun aŭton, portis nenion krom siaj kalsonoj kaj liberigis donacojn de ekstreme detrua morto.
  La nudkruraj knabinoj havis kalsonojn en ruĝa, nigra kaj blanka. Kaj ili alportis mortigajn donacojn de morto.
  Faina, kiu ordonis al ili, skuis la skarlatajn cicojn de siaj mamoj kaj kantis:
  - Gloro al la epoko de la kruckavaliroj!
  Ni atingos la finon de la universo!
  Kaj la militistoj ekkriis kaj saltis.
  Unu el ili, Margareta, rimarkis:
  - Ĉiopova Dio estas kun ni!
  Faina konsentis kun tio:
  - Kompreneble! Kaj la Tria Regno certe venkos!
  La knabino frapis sian nudan piedon kaj kantis:
  -Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj! Kiam ni estas kunigitaj, ni estas nevenkeblaj!
  Do la militistoj pafis kaj piedpremis kaj galopis per siaj nudaj piedoj. Militistoj de la plej alta klaso.
  Irma ankaŭ liveras ĵetaĵon ĉi tie per aŭtomata veturado kaj muĝas:
  - Granda venko atendas nin!
  La knabinoj, kompreneble, estas inter tiuj, kiuj neniam rezignas. Kaj ili dispremas la sovetiajn poziciojn kun grandega entuziasmo.
  Albina kaj Alvina, kiel ĉiam, estas supre, kaj montras siajn agresemajn sonorilojn kaj fajfilojn. Ili estas knabinoj, ni nur diru: super!
  Albina, faligante sovetian aŭton per siaj nudaj piedfingroj, diras:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Alvina, faligante alian celon per sia nuda kalkano, eksaltas kaj, ludante per siaj abdomenaj muskoloj, ekkrias:
  - Mi estas tia militisto, ke mi ĉion streĉis!
  Tiel la militistoj disiĝis.
  Gerda, kune kun Charlotte, decidis testi alian germanan novaĵon.
  Ĝis nun, nur la memveturaj pafiloj E-25 povas aperi, en sufiĉe granda nombro - ĝi estas sufiĉe simpla fabrikebla kaj malmultekosta. Kvankam ĉi tiu modelo estas unu el la unuaj. Ĉi tie en ĝi kuŝas du knabinoj en bikinoj. La aŭto estas malpli ol unu kaj duonon metrojn pli malalta kaj danke al tio ĝi estas tiel bone protektita kaj armita per relative malgranda pezo.
  Du knabinoj Charlotte kaj Gerda, kuŝantaj, pafis al la sovetiaj pafiloj. Antaŭ ili, diseriĝintaj aŭtoj, radiokontrolitaj, moviĝis kaj purigis minkampojn.
  Ruĝa Charlotte pafis sian kanonon. Ŝi superŝutis la sovetian pafilon, kaj skuis sian bruston, apenaŭ kovritan de maldika strio da ŝtofo. Kaj ŝi kukis:
  - Rabia fajro hiperplasmo!
  Kaj tiam ankaŭ Gerda vangofrapos ŝin, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Kaj pepas:
  - Mi estas tre bonega knabino kaj ne malbona...
  Memvetura pafilo movas sin. Kaj haltas de tempo al tempo. Ŝia alfronta kiraso estas tre dekliva, kaj tio donas bonan protekton. En sovetiaj pafiloj, obusoj estas sentemaj al rikoltoj. Kaj nenio minacas tian memveturan pafilon en la frunto. Ĉi tie ili ankoraŭ povas trarompi la flankon. Sed la knabinoj ne hastas. Efika memvetura pafilo rilate al kiraspenetrado superas la SU-100, kiu ankoraŭ estas disvolvita, kaj ankaŭ estas pli bone protektita, pli movebla kaj samtempe pli malpeza.
  Kaj la Ruĝa Armeo havas malmultajn sekigilojn, pli precize, ĝi estas ankoraŭ nur en la dezajnostadio. Esence, la tanko T-34-85, kiu ne estas sufiĉe potenca per pafilo, kaj la kiraso estas sufiĉe malforta. Kaj la germana memvetura pafilo E-25, cetere, estas pli malpeza, multe pli forta en kiraso kaj pafiloj.
  La knabinoj batalas... Tre belaj kaj junaj. Kaj iliaj memveturaj pafiloj bombas kaj ĵetas...
  Julio estas varmega, kaj la korpoj de la knabinoj en la ruĝ-arda aŭto brilas pro ŝvito. Ili ne povas rezigni kaj retiriĝi.
  Gerda notas:
  - La dioj de la Germana Armeo estas ŝajne fortaj,
  Sed ili ne helpas malfortulojn...
  Se la kaŭzo de Adolf estas vera -
  Kreu mondan potencon!
  Charlotte kantis entuziasme:
  - Jes, magio bezonas "Panteron" kaj "Tigron",
  Verŝi pli da sango malgraŭ ĉia sorto...
  Kaj ne necesas duboj kaj frenezaj ludoj,
  La tuta raso sur la Tero falu sur la genuojn!
  Sed ĉi tiuj estas germanaj knabinoj, kaj aliflanke, sovetiaj knabinoj batalas.
  Do la batalo estos la plej serioza. Natasha kaj Anyuta pafas de potenca ŝipkanono kaj grincas:
  - Estos nia flago super Berlino!
  Kaj nudis iliajn blankajn, perlajn dentojn. Kaj ne haltigu la knabinojn kun minoj.
  Du obusoj trafis la frontan kirason de la supra parto de la kareno ... Ili reboĉas. Ne, la IS-2 estas serioza aŭto kaj ne estas tiel facile preni ĝin.
  Sed la IS-1, kiu moviĝas dekstren de la knabinoj, ŝajnas, ricevita de altprema pafilo, trafis kaj haltis. Difektis la belecon.
  Alenka, ludante per siaj abdomenaj muskoloj, kantas:
  - Ĉio neebla estas ebla en nia mondo, Neŭtono malkovris, ke dufoje du faras kvar!
  La batalado daŭre daŭras senĉese. La sovetia kanono trafas la germanojn. Granda Marusya enigas konkojn en la postaĵon. Tia estas la vivo kaj destino de knabinoj. Kaj ili kantas:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj disbatas la malamikon, rusaj lupoj salutas la heroojn!
  Augustine skribaĉante de maŝinpafiloj, diras:
  - Sankta milito! Estos nia venko! Flago de Rusio antaŭen, gloro al la falintaj herooj!
  Kaj denove la mortiga kanono bruas, kaj sonas:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Rusaj lupoj dispremas la malamikon, vi scias, ke ili havas malvarmetan manon!
  Maria ĉi tiu knabino kun oraj haroj direktas la tankon kaj grincas:
  - Ni premu la faŝistojn!
  La germanoj havas malfacilan tempon, bataloj ankaŭ estas en plena svingo sur la ĉielo. Sed ĝis nun, la Yak-9 estas tro multe malsupera en rapideco kaj armilaro ol la germanaj markoj. La batalo estas neegala por poeto.
  Marsejlo, ĉi tiu mirinda aspiloto faris bonan karieron dum la militaj jaroj. Pli kiel mirinda kaj mirinda. Post atingado de cent kvindek aviadiloj ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Atinginte kvarcent faligitajn aviadilojn, li ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent aviadiloj li ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj, kaj post sepcent kvindek la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj atinginte mil aviadilojn, li ricevis la Grandkrucon de la Kavalira Kruco.
  La sola piloto estis kapabla de fari multajn aerajn venkojn. Kaj dum li ankoraŭ vivis. Marsejlo ĵus estis promociita al la rango de generalo. Sed li ankoraŭ flugis kiel ordinara piloto.
  Kiel oni diras, ĝi ne brulas en fajro kaj ĝi ne ekzistas en akvo . Dum la multjara milito Marsejlo akiris la instinkton de ĉasisto. Li iĝis superlegenda piloto, kaj tre populara.
  . Sed li ankaŭ havis fortan konkuranton - Agava kaj Albina kaj Alvina, kiuj ankaŭ superis la ciferon de mil faligitaj aŭtoj ĉiu. Kaj Agave tre rapide atingis Marsejlon. Sed ŝi estas ankoraŭ tre juna, kaj ankoraŭ ne perdis eĉ unu batalanton.
  La knabino premis la pedalojn per siaj nudaj, ĉizitaj kruroj, pafis eksplodon de aerpafiloj. Kaj nun kvar sovetiaj IL-2-veturiloj estis malflugigitaj.
  Agave ridas kaj diras:
  Iagrade, ni ĉiuj estas hundinoj! Sed mi havas nervojn de ŝtalo!
  Kaj denove la knabino turnas sin. Ĝi malflugigas sep sovetiajn aviadilojn en unu eksplodo - ses PE-2 kaj unu TU-3, kaj grincas:
  - Ĝenerale, se ne super, tiam hiper!
  Agave, kompreneble, estas hundino. Piloto de Lucifero. Tre bela miela blonda.
  Jen li donas alian eksplodon kaj malflugigas ok sovetiajn Yak-9-aviadilojn samtempe kaj grincas:
  - Mi estas la plej kreema kaj reaktiva!
  La knabino vere ne estas stulta. Ĉio estas ebla, kaj ĉio estas kapabla. Ne nomu ŝin privata.
  Kaj la kruroj estas tiel sunbrunaj, tiel graciaj...
  Sed Mirabela batalas kontraŭ ŝi... Dum longa tempo Pokryshkin estis la plej bona sovetia aso. Li kolektis kvin orajn stelojn de la heroo de Sovetunio, malflugante cent dudek sep aviadilojn. Sed poste li mortis. Tiam neniu povis bati lian rekordon. Krom Anastasia Vedmakova, kaj Akulina Orlova. Kaj nur lastatempe, Mirabela ankaŭ superis la Yak-9 T sur ĉifona unu, superis Kozhedub. Kaj faligante pli ol cent okdek aviadilojn, ŝi fariĝis sepfoja heroo de Sovetunio.
  Ĉi tiu estas la terminatora knabino! Tia ŝi haltigos galopantan ĉevalon, kaj eniros brulantan kabanon.
  Kaj eĉ pli malmola.
  Mirabela havis malfacilan sorton. Mi finiĝis en infana, laborkolonio. Nudpieda kaj surhavante grizan robon, ŝi hakis lignon kaj segis trunkojn. Ŝi estis tiel forta kaj sana. En severa frosto ŝi iris nudpiede, kaj en prizona piĵamo. Kaj almenaŭ unufoje ternus.
  Kompreneble tia fenomeno ankaŭ estis notita ĉe la frontoj. Dum longa tempo, Mirabela batalis en la infanterio, kaj tiam iĝis piloto. Mirabela ricevis sian unuan fajrobapton en la batalo apud Moskvo, kie ŝi iris tuj post la kolonio. Kaj tie li montris sin malvarmeta.
  Ŝi batalis nudpieda kaj preskaŭ nuda en la amara malvarmo, kiu laŭvorte paralizis la Wehrmacht. Tia malbenita, kaj nevenkebla knabino estis. Kaj ŝi sukcesis amase.
  Mirabela kredis je la baldaŭa venko de Sovetunio. Sed la tempo pasas. Estas pli kaj pli da viktimoj, sed venko ne venas. Kaj ĝi fariĝas vere timiga.
  Mirabela revas pri venkoj kaj atingoj. Ŝi havas sep stelojn de Sovetunio - ĉi tio estas pli ol iu ajn alia! Kaj damne, ŝi meritas siajn premiojn! Kaj portos la krucon de brakoj kaj pretere. Eĉ se Stalin estas poste mortigita, lia afero daŭre vivas!
  La knabino envenas kaj frostas... Ŝi faligas la plej novan germanan XE-162 kaj grincas:
  - Aerobatiko! Kaj diable nova skipo!
  Vere, ŝi estas bonega knabino. Vera kobro ankaŭ kapablas multon.
  Mirabela estas nova stelo....
  La batalado daŭras kelkajn tagojn, ĝis venas nova semajno kaj la 8-an de julio 1944 ... La sovetia IS-2 ricevis damaĝon al la ruliloj kaj trakoj - ĝi estas riparita. Jes, tia kruela kaj senkompata milito. Kaj kiom longe ĝi daŭros?
  Kaj nun Gerda preteriris Kniesel kaj Wittmann laŭ la nombro da detruitaj tankoj.
  Kiel ili povas eviti ĝin? Ili batalas nudpiede kaj en bikino. La knabinoj faris alian paŭzon, denove turmentante la sovetiajn infanojn. Kaj nun ili alproksimiĝis al la nombro de 300 detruitaj tankoj. Kaj ili povis kalkuli je senprecedenca rekompenco: la stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Jen la knabinoj!
  Gerda pafas al la sovetia aŭto. Deŝiras la turon kaj kriegas:
  - Mi estas malbenita afero!
  Kaj denove pafas. Penetras T-34-85. Kaj grincas:
  - Patrujo Germanio!
  La knabino skuas sin. Kaj ŝi estas tre aktiva ... Jes, ŝi havas tian strategian sinsekvon. Jam estas la mezo de julio 1944... La milito daŭras kaj plu... Ne volante ĉesi. La Ruĝa Armeo provas antaŭeniri en malsamaj lokoj. Sed sufiĉe singarde, ĉar restas malmultaj homaj rimedoj.
  Kaj Rusujo sangas.
  Ekzemple, Hans Feuer. La plej juna ricevanto de la Ordo de la Fera Kruco, Unua klaso. Kaj tiam li iĝis la plej juna premiita pro la kapto de sovetia generalo kun la Ordeno de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco.
  Jes, ĉi tio fakte estas sufiĉe bonega.
  Kaj la knaboj montras sin ege malvarmetaj.
  Hans Feuer estas malespera batalanto. La knabo batalas kiel giganto, en malvarma kaj varma vetero, en somero kaj vintro, portante nur pantalonon.
  Kun nudaj piedfingroj, la infano ĵetas grenadojn kaj iĝis legenda.
  Ĉi tio estas vere bonega!
  Hans famiĝis dum jarcentoj! Eĉ kiel kontraŭheroo!
  Kaj ĝenerale, tia nekredebla kaj streĉa milito okazas ĉi tie ... Ajna AI forvelkas.
  Agave estas reen sur la ĉielo kaj malflugigas sovetiajn aŭtojn. Ŝi estas ĉasisto kaj predanto. Batas la malamikon.
  La aŭtoj, kiujn ŝi trafis, falas. Kaj tiam la knabino pafas al la terarmeoj. Batas senkonscie la IS-2. Kaj li volas:
  - Mi estas la plej bona! Mi estas la knabino, kiu mortigas malamikojn!
  Kaj denove ĝi estas translokigita al aerceloj. Ĉi tio estas tankdestrojero kaj ĉiuj maŝinoj, kiuj flugas kaj pafas.
  Sed jen malgranda E-5-tanko. Maŝino pezanta sep tunojn. Pasante bataltestojn. Kaj ronĝas kaj ronĝas la malamikon.
  Kaj estas tempo por kanti - neniu haltigos nin, kaj neniu venkos!
  E-5 rapidas al si, kaj pafas movante. Kaj ne haltigu tian tankon. Kaj la obusoj rikoltas.
  Kaj interne de la maŝino sidas dekjara knabo, Friedrich, kaj grincas:
  - Kaj mi estos vera superbatalanto!
  Kaj denove, kiel li pafis... Kaj li trafas la centron mem de la turo. Kaj lia mortiga forto, kvankam eta kalibro, estas kolosa.
  Kaj sur la ĉielo, Helga batalas. Nudpieda knabino en bikino markas la fakturojn. Kaj ĝojas pri siaj mirindaj sukcesoj.
  Kun siaj nudaj piedfingroj, li montras al la sovetia aŭto kaj ekbruligas ĝin specife, kaj igas tutan batalkompleton kun konkoj eksplodi.
  Ĉi tio estas mojosa kaj freneza.
  Kaj Agave tiras antaŭen... Kaj ankaŭ batalas.
  Jam estas aŭgusto 1944... La Ruĝa Armeo nenie povis atingi sukceson. Sed ankaŭ la germanoj ne povas progresi signife. Formidaj subteraj tankoj iras en batalon. Sed ili estas pure taktikaj.
  La knabinoj balais subtere, senvivigis la baterion de sovetiaj pafiloj kaj revenis reen.
  En la sama tempo, ili kaptis paron da pioniroj. La knabinoj kiuj kaptis la knabojn estis senvestitaj kaj torturitaj. Ili batis la pionirojn per drato, poste rostis siajn nudajn kalkanojn per fajro. Tiam ili komencis rompi la piedfingrojn per ruĝe varmaj teniloj. La knaboj hurlis pro terura doloro. En la fino, la knabinoj forbrulis la stelojn sur siaj brustoj per ruĝe varma fero, kaj dispremis virajn perfektaĵojn per siaj botoj. La lastaj pioniroj finis kaj ili estis fleksitaj pro dolora ŝoko.
  La knabinoj, mallonge, montris ekstran klason. Sed denove, la germanoj atingis nenion signifan.
  Potencaj memveturaj pafiloj: "Sturmmaus", pafis al la sovetiaj pozicioj. Estis multe da detruo kaj detruo. Sed la sovetia atakaviadilo batis senkonscie unu el la veturiloj, kaj la Fritz revenis.
  Saratov daŭre rezistis en aŭgusto 1944. Vere, la germanoj povis kapti la urbon Uralsk en Kazaĥio kaj translokiĝis al Orenburg.
  Ĉi tie denove Albina kaj Alvina estas en la aero, sed unufoje sur eksperimenta fluga telero. Ili montras helpe de nudaj piedfingroj, premante la butonojn de la stirstango kaj faras ĝin ege lerte.
  Knabinoj, kompreneble, pruvas la plej altan aerakrobatikon. Ĉi tie ili tiris sian diskedon, kaj deko da sovetiaj flugmaŝinoj estis pafitaj.
  Albina pepas:
  - Furioza konstruteamo! Estos stelfalo!
  Kaj denove turnas sian aŭton. Kaj la knabinoj disbatas la Ruĝan Armeon. Cetere, majoro...
  Alvina ankaŭ faligas dekduon da sovetiaj aviadiloj kaj grincas:
  - Frenezaj knabinoj, kaj tute ne virgulinoj!
  Ĝuste pri la lasta. Ilia paro promenis kun la viroj. Kaj kio simple ne leviĝis. Knabinoj amis virojn - estas agrable por ili! Kaj precipe se oni laboras per la lango.
  Knabino de la plej alta rango... Ĉi tie oni turmentis pioniron... Unue, ili senvestigis lin, kaj verŝis kelkajn sitelojn da akvo en lian gorĝon. Tiam varmega fero estis alportita al la ŝvelinta stomako. Kaj kiel ili brulis! La pioniro kriis pro sovaĝa doloro... Ĝi odoris je brulo.
  Alvina batis lin flanke per ruĝ-arda drato. Kaj kiel vi volas ridi... Estas tre amuza.
  Tiam ŝi kantis:
  - Mi estas laca de turki la malantaŭon - Mi volas inciteti mian feliĉon!
  Kaj kiel li ridas! Kaj nudigis siajn perlajn dentojn! La knabino amas mortigi, jen la knabino!
  Kaj la kruroj de la knabino estas tute nudaj kaj graciaj. Ŝi amas promeni nudpiede sur karboj. Kaj peli la kaptitajn pionirojn. Ili tiom kriegas kiam iliaj kalkanoj estas frititaj. Eĉ Alvina estas tre amuza. Kaj ankaŭ Albina estas knabino, sincere - super! Kiel movi la malamikon kun kubuto al la mentono. Kaj knari:
  - Mi estas knabino de la plej alta klaso!
  Kaj nudis siajn perlajn dentojn. Kiuj ekbrilas kvazaŭ batitaj. La militisto estas mirinda! Ĝi povas esti io, kio ne povas esti dirita en fabelo, nek priskribita per plumo!
  Ambaŭ sovetiaj militistoj Jakoj, Laggi, Peonoj, Ilys estas terenbatitaj en la ĉielo. Beluloj estas aktivaj. En ili ne estas la plej eta dubo. Kaj tia sovaĝa kaj furioza beleco.
  La inaj militistoj kontrolas la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj kaj atakas rusajn aŭtojn. Dum ili dispremos, ili dispremos la batalantojn, kiel klabo sur kristalo. La knabinoj estas senkompataj kaj senkompataj. Ili havas la potencon de kolero kaj la flamon de pasio. Kaj la konfido por venki. Eĉ se la milito daŭras nur kun Sovetunio dum la kvara jaro. Sed li ne volas fini. Albina kaj Alvina estas ĉe la pinto de sia populareco. Kaj ili ne volas retiriĝi aŭ halti por momento. Kaj ili moviĝis al si kaj sxapas la malamikon.
  Albina, faligante sovetiajn aviadilojn, kriegas:
  - Mi estas laca ke la knabino ploras, mi preferus dronigi la bastŝuojn!
  Kaj kiel li ridetas, kaj briletas per perlaj dentoj. Kaj nun ŝi volas viron. Ŝi amas seksperforti virojn. Ĉi tio estas tre agrabla por ŝi. Ĉi tie li prenos kaj seksperfortos.
  Albina muĝas:
  Seksknabino estas sekso
  Por granda kanta progreso!
  Kaj la militisto ekridegos... Kaj ni ree mortigu ĉiujn niajn malamikojn. Ŝi havas multe da energio. Kaj plena muskola forto.
  Kaj Alvina kiel muĝi:
  - Ni frakasu la malamikon al la tumuloj!
  Kaj la militisto komencos ridi aktive! Kaj ŝi imagis kiel ŝiaj uloj piedpremis. Sed estas agrable diri almenaŭ.
  Septembro estas tuj ĉirkaŭ la angulo... La suno brilas ĉiam malpli. En la unua tago de aŭtuno rusaj knaboj kuras nudpiede sur la ĵus falinta neĝo en la nordaj regionoj de Rusio. Ili ridas al si mem, nudigas la vizaĝojn kaj montras al la germanoj figojn.
  Pioniroj kun ruĝaj kravatoj, kun mallongaj haroj, kelkaj eĉ ĝis nulo. Ili kuras saltante. Iliaj nudaj piedoj preskaŭ neniam estas malvarmaj. Tre malĝentila. La knabinoj ankaŭ kuras, ankaŭ sen ŝuoj. De rozkoloraj, rondaj kalkanoj brilas en la suno. Mirindaj sovetiaj knabinoj. Svelta, atletika, kutima fari malgrandajn aferojn.
  Kaj ĉiu rikantas kaj rikanas al siaj dentoj... La unua tago de aŭtuno estas vera ĝojo kaj soifo je lumo kaj kreado!
  Kaj en la ĉielo aerbatalo. Mirabela, ĉi tiu estas la numero unu sovetia piloto kiu malflugigas alian germanan aviadilon. Kaj kiel ĉiam en unu bikinino. Eterne juna kaj neniam forvelkanta. Tia estas la forto de ŝia animo.
  Mirabela tamen amas ankaŭ esti tuŝita de viroj. Ŝi tre ŝatas ĉi tion. Tial ŝi estas piloto ... Kiam la nuda, muskola korpo de knabino estas sulkigita de la manoj de viroj - tio estas vera ĝuo. Kaj bonega amuzo!
  Mirabela faligas alian nazian aŭton kaj siblas:
  - Mi estas kirasa hundino!
  La knabino eĉ trafas la regpanelon per siaj nudaj, rondaj kalkanoj. Ŝi estas belega. Kaj neimitebla.
  Mirabella estas tordita. Kaj Agave flugas al ŝi. Ĉi tie, finfine, du preskaŭ la plej produktivaj inaj militisto-pilotoj renkontis. Ili pafas unu al la alia de malantaŭe. Ili provas akiri ĝin de malproksime. Sed ĝi ne tro bone funkcias. Ambaŭ belulinoj flugas de la paflinio. Kaj ili nudis la dentojn agreseme. Nu, virinoj estas hundinoj. Ili fikse rigardas en la okulojn de la alia. Pli precize kapo al kapo kaj denove pafu. La germana ME-262 X ankoraŭ estas pli bone armita ol la Yak-9 T, kaj la sovetia veturilo estis malflugigita ...
  Sed Mirabela sukcesas elĵeti, perdante la aviadilon por la unua fojo en ŝia fluga kariero. La plej malbona afero estas, ke ŝi alvenis en malamika teritorio. Kaj tio estas malbona. Jes, tiaj estas la unikaj tordoj de la sorto. Kaj la 1-an de septembro 1944, jam la kvina jaro de la Dua Mondmilito, la mondo ŝanĝiĝas, sed la regado de la Fuhrer en la alternativa historia ludo restas.
  Saratov estas finfine forlasita fare de la sovetiaj soldatoj, kaj la Wehrmacht-armeo alproksimiĝas al Kuibyshev.
  Furiozaj bataloj ankaŭ okazas por Orenburg.
  Nudpieda Tamara batalas tie, ĵetante eksplodajn pakaĵojn al malamikoj, puŝante ilin per siaj nudaj kalkanoj kaj kriante:
  - Gloro al la lando de komunismo!
  Veroniko pafas al kontraŭuloj. Li ĵetas eksplodeman pakaĵon per la nudaj piedfingroj kaj krias:
  - Por la ideoj de komunismo!
  Viktorio, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj farante ĝin kiel Robin Hood en bikino, pepas, ĵetante bombojn al la malamiko per ŝiaj nudaj piedfingroj kaj hurlado:
  - Gloro al la tempoj de komunismo!
  Olja, pafante al la malamiko kaj falĉante ilin per rikoltilo, prenis ĝin kaj pepis:
  - Por la grandeco de la sovetia ŝtato kaj granda gloro!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li denove ĵetos eksplodan pakaĵon da kolosa, detrua potenco.
  Larisa, pafante al la nazioj, grincis:
  - Mia lando estas Rusujo, vi estas por ĉiam donita de Dio sub la blua ĉielo!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj...
  Agafya, pafante ĉe la nazioj, ronronis:
  - Orenburg neniam rezignos! Ni estos kontraŭ la malamikoj de la Patrujo!
  La knabinoj estas solidaj kaj intencas batali vere ĝis la lasta sangoguto.
  Orenburg ankoraŭ tenas. Sed la 3-an de septembro 1944 komenciĝis la atako kontraŭ Kuibyshev. Kaj Sovetunio, kompreneble, ne estas bona.
  Alenka pafas al la nazioj kaj kriegas:
  - Por la komunismo de la lando de la sovetianoj!
  Kaj denove, kun nuda piedo, li lanĉos obuson de detrua potenco.
  Anyuta pafas ĉe ŝiaj kontraŭuloj kaj kriegas:
  - Ni defendu Kuibyshev!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos eksplodan pakaĵon kun granda mortiga forto.
  Kaj disŝiru multajn malamikojn.
  Alla, pafante al la Fritz, pepas kaj skuas sian bruston:
  - Por la kosmaj altaĵoj de Polisio!
  Kaj kun nuda kalkano, granato venkiĝos al la detruo kaj totala morto de ĉiuj Fritz-agresantoj.
  Maria, pafante al la nazioj, kaj ĵetante potencon paralizantan la Fritz per sia nuda piedo, grincis:
  - Surŝipe!
  Kaj la knabino ridos plene!
  Marusja, pafante al la faŝismaj ĉenoj, kaj ĵetante ruinigantan obuson per la nudaj piedfingroj, pepis:
  - Gloro al komunismo kaj venkoj!
  Matrena komentis kun rideto, sendante alian mortigan eksplodon kaj falĉis la Fritz:
  - Patrujo estas sankta!
  Knabinoj batalas kiel herooj.
  La testo de la fluga telero estis nur komence sukcesa, kaj tiam ĝi malsukcesis.
  Do Albina kaj Alvina nun batalis denove en la ME-309, tre komforta veturilo por ilia stilo.
  La knabinoj pafis sur sovetiaj aviadiloj, kaj kriis:
  - Elstara parko, kaj elektronika spageto!
  Albina pafis bone celitan eksplodon al la malamiko, faligis sovetian aŭton, montrante per la nuda piedo kaj knaris:
  - Mia unua movo estos fatala al la malamiko!
  Alvina ankaŭ pafis al la malamiko. Ŝi plene tranĉis lin, kaj nudigante la dentojn donis:
  - Komunismo estas mia destino!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi trafis alian celon.
  La knabinoj ankoraŭ batalas en la malnova aŭto. Ŝraŭbbatalantoj ankoraŭ ne estis elproduktitaj. Plie, vi ankoraŭ bezonas alkutimiĝi al jetaj maŝinoj kaj disfaldi tutan infrastrukturon por ili. Kaj ĉi tio ne estas tiel facile fari.
  Albina, pafante al sovetiaj veturiloj, logike notis:
  - Mi kreos la epokon de komunismo kaj kondukos la imperion al la steloj!
  Kaj per sia nuda kalkano, li premas la pedalojn.
  Alvina, pafante al la rusaj veturiloj, trapugno ilin, grincis:
  - Nia celo estas arja komunismo!
  Kaj denove, la militisto uzis siajn nudajn piedfingrojn. Kaj ŝi agis tre rapide.
  Kiam ambaŭ knabinoj revenis, eluzinte la tutan batalkompleton, ili permesis al siaj korpoj esti lavitaj en la bano. Belaj uloj draŝis ilin per balailoj. Albina, varmiĝante, komentis:
  Ni ankoraŭ bezonas virojn!
  Alvin konsentis kun tio:
  - Nepre bezonata! Kvankam ĉi tie ni estas virinoj multe pli belaj!
  Albina ekridis kaj pepis:
  - Kial virino bezonas viron por havi iun por bati!
  La knabinoj, kompreneble, konsentas pri tio.
  Helga de TA-152 pafis al sovetiaj tankoj, kaj trapikis ilin, rikanante:
  - Gloro al Kaiser-komunismo!
  Kaj la knabino ridis.
  Agave estas sur la ĉielo por ĉasi sovetiajn aviadilojn. Ĉiam pli, la Yak-9 vidiĝas sur la ĉielo, kio estas la plej facile fabrikebla. Ĉi tiu maŝino, tamen, ne estas tiel malforta. En la T-modifo, ŝi estas armita per 37mm kanono kaj povas piki Fritz dolore.
  Agave trafas de malproksime sian ME-262 kaj kantas tra sia nazo:
  -Mi estas la plej saĝa en la mondo, mi mortigas malamikojn en la necesejo!
  Kaj palpebrumas al la ĉielo al siaj anĝeloj.
  Sed jen denove Mirabela estas en la aero. Ĉi tiu knabino, malgraŭ ĉiuj perdoj, ne senkuraĝiĝas.
  Kaj eĉ komencas kanti, komponante survoje;
  Mi aliĝis al Komsomolo, ludante
  bela sonĝa knabino...
  Mi pensis, ke la mondo estos eterna majo,
  Ĉiu tago estas la naskiĝo de printempo!
  
  Sed ial ĝi ne funkciis.
  Iel mi ne povas enamiĝi...
  Nu, diru al la uloj je mia kompato,
  La vivo estas tre daŭra pado!
  
  Subite la milito subite tondris,
  Kaj uragano rapidis al morto...
  Kaj miaj knabinoj forta korpo
  Vi povas esti batita tuj!
  
  Ne volas, kredu min, mi rezignas,
  Batalu por la Patrujo ĝis la fino...
  Ni portas obusojn en forta valizo,
  Stalino anstataŭis sian patron en la koroj!
  
  Militistoj estas bonegaj en Rusio.
  Ni povas protekti la mondan ordon...
  La steloj de la ĉielo akvumis la veluro,
  Kaj la ĉasisto fariĝis ludo!
  
  Mi estas nudpieda knabino batalanta
  Plena de delogo kaj amo...
  Will, mi konas lokon en ĉi tiu paradizo,
  Vi ne povas konstrui feliĉon sur sango!
  
  Militistoj de la granda Patrujo,
  Ni firme batalos proksime de Moskvo ...
  Kaj tiam la sonĝo sub komunismo
  Kontraŭ infero kun Satano!
  
  Kuraĝaj rusaj infanoj,
  Ke ili batalas honeste ĝis la fino...
  Ili batis de maŝinpafilo,
  Se necese, kun ora krono!
  
  Eĉ kuglo ne povas haltigi nin
  Jesuo la granda Dio releviĝis...
  La tagoj de la rabodrako pasis,
  Fariĝis eĉ pli hele de la ĉielo!
  
  Mi amas vin kara Lada,
  La supera Dio Svarog estos en gloro ...
  Ni devas batali por Rusio
  La plej bona Blanka Dio estas kun ni!
  
  Ne surgenuigu la rusojn
  Kredu nin, nia karno ne povas esti bridita ...
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni,
  Ĉi tiu ekzameno ankaŭ devas esti trapasita!
  
  La doloro de la Patrujo estas ankaŭ en nia koro,
  Ni kredas je ŝia grandeco...
  Ni vigle malfermas la pordon al la spaco,
  Estos tre dolĉa vivo!
  
  Nudpiedaj ni estas belaj knabinoj,
  Ni vigle kuras tra la neĝblovoj...
  Ni ne bezonas ĉi tiun amaran vodkon,
  La kerubo etendas siajn flugilojn!
  
  Por la Patrujo, ni knabinoj staros,
  Kaj ni respondos al la Fritz, neniu malbono,
  Infera Kain estos detruita,
  Kaj saluton al Kristo Savanto!
  
  Estos epoko - ĝi ne pliboniĝos,
  La mortintoj leviĝos por ĉiam...
  La universo fariĝos viva paradizo,
  La revo de ĉiuj homoj realiĝis!
  . ĈAPITRO #11
  Septembro 1944 pasis en furiozaj bataloj ... La Fritz povis ĉirkaŭi Kuibyshev kaj Orenburg kaj tial tiuj urboj estis kondamnitaj, sed malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj ili batalis.
  La knabinoj montris eksterordinaran fortikecon... Komence de oktobro, la nazioj ankoraŭ ne prenis Kuibyshev kaj atakis Penza. Kaj la bataloj komencis boli por ĉi tiu urbo.
  Natasha kaj ŝia teamo batalis tie.
  La knabino ĵetis obuson per sia nuda, gracia piedo kaj kukis:
  - Por la rusa spirito.
  Post tio, Zoya pafis de bazuko. Kaj batis la germanan tankon "Leono" -2.
  La germanoj malrapidigis la movadon iomete ... La Panteroj kaj T-4 estis forigitaj de servo. Sed dum ĉi tiuj maŝinoj ankoraŭ funkcias. Efektive, la Pantero estas bona tankdestrojero, kaj estas sufiĉe tolereble protektita en la frunto. Sed la tabuloj estas ŝia problemo. Tamen, la "Pantero" -2 estas protektita de la flankoj, ne tre bone. Sed la plej multaj el la pafiloj estas konservitaj.
  La disvolviĝo de la E-serio estas survoja ... La E-75-tanko promesas fariĝi nova generacia veturilo kun perfekte kovritaj flankoj. La germanoj profitas pri tio. La tasko estas akiri tankon, kiu ne estas tro peza, rapida kaj bone protektita. La unua provo de ĉi tiu speco estis la Muso, sed praktiko montris la troan pezon de ĉi tiu tanko. Anstataŭe, la E-100 jam estis prilaborita. Tiu tanko havis pli mallozan aranĝon kaj pli malaltan silueton. Ĝenerale ĝia pezo, kompare kun Muso, malpliiĝis al cent tridek - cent kvardek tunoj. La flankoj estis instalitaj laŭ raciaj anguloj. La dikeco de la flankoj, kune kun la ekranoj, atingis 210 mm. La armilaro estas la sama kiel tiu de la Maus, 128 mm kaj 75 mm pafilo kun mallonga barelo. La germanoj instalis pli potencan motoron de 1,500 ĉevalfortoj, kaj la tanko moviĝis je kvardek kilometroj je horo sur la aŭtovojo.
  Kio estas ĝenerale kontentiga. La E-100 tamen estas ankoraŭ tro peza tanko. Sed kun bonegaj armiloj kaj protekto.
  Ĝiaj batalaj kvalitoj povus esti ne malbonaj, sed la transportado de la tanko, kaj ĝia transportado restis problema. Vera sperto montris, ke tanko povas, por relative racia translokado laŭ vojoj kaj pontoj, pezi ne pli ol okdek tunojn.
  Do Hitler donis limon al la E-75 por renkonti ĉi tiun pezon, sed por krei fidindan maŝinon laŭ protekto. Kial oni decidis forlasi la 75-milimetran kanonon. Kaj faru la aranĝon kiel eble plej strikta: en unu bloko, la motoro kaj transdono trans kaj la rapidumujo sur la motoro. Tiam eble li ricevos tankon, protektitan de ĉiuj flankoj kaj ne tro pezan.
  Hitlero, ĝenerale, ne estis tute kontenta pri la germanaj maŝinoj. Kvankam la Lev-2 estis verŝajne pli progresinta, ĝia 105 mm kanono estis superflua por kontraŭbatalado de sovetiaj tankoj, kaj nesufiĉa por pafado al nekirasaj celoj. "Pantero" -2 ĝenerale povus konveni al la militistaro per armiloj kaj fronta protekto, sed la flanko ankoraŭ ne sufiĉis, sed la veturado estas kontentiga.
  La Fuhrer postulis krei tankon kiu povis konveni al la militistaro en ĉiuj rilatoj.
  Sed ĉi tio ne estas tiel facile atingi. Ĉu eblas kompakti la aranĝon al la maksimumo kaj malpezigi la ĉasion helpe de specialaj bogioj kaj risortoj, kaj elporti ion el la korpo. Kaj la ŝipanaro aranĝas la realan inklinon.
  Tia evoluo povus esti sufiĉe promesplena. La unua E-75-tanko, unuigita kun la E-50, povis pezi ne pli ol sepdek tunojn, kaj ĉi tio estas impona maŝino.
  Elizabeto, aliflanke, batalis sur la T-34-85-tanko kaj ne estis tute kontenta pri ĝia protekto. Delikata pro la manko de alojaj elementoj, la kiraso ne tro protektis la tankon.
  Elizabeto pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj muĝis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas spacvulpo.
  Jekaterina draŝis la malamikon, trafis la malamikon flanke kaj siblis, elmontrante la dentojn:
  - Por komunismo en USSR!
  Elena ankaŭ pafis tre aktive celante la malamikon, kaj batis lin per mortiga forto, kaj pro la fakto, ke ŝiaj kruroj estis nudaj, ŝi grakis:
  - Por la konstitucio de venko!
  Eŭfrazio pafis al la malamiko, precize uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn kaj kriante:
  - Ni estas fidelaj al Svarog kaj Stalin pro la grandeco de la lando!
  Tiaj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie. Ili havas la plej elstaran teamon.
  Kelkaj T-34-85-tankoj aperis kun protekto kontraŭ kugloj, kiuj signife reduktis ilian pezon. La rapideco kaj manovro de la maŝino pliiĝis. Sed nun ĝi povus esti prenita per kontraŭtanka fusilo, grandkalibra maŝinpafilo kaj multaj specoj de obusoj. Kaj aerpafiloj estas tute trapikitaj. Vere, tia tanko estas eĉ pli facile fabrikebla, pli malmultekosta kaj aldonas la rapidecon de movado.
  Nun, se knabinoj veturas ĉi tiun aŭton, ili neniel lasas ilin eniri ĝin.
  Elizabeto, rapida knabino de kolosa detrua elemento, logike notis:
  - Vi ne povas anstataŭigi bravecon per kiraso!
  Catherine konsentis kun tio:
  - Jes, ĝuste, do vi ne eklumiĝos!
  Kaj kiel vi ridas...
  Knabinoj de granda ĉarmo. Kaj se la malamikoj estas draŝitaj, tiam ili faras tion agreseme kaj ĝisfunde.
  Elena, post kiam ilia tanko eluzis la batalkompleton, kaj moviĝis for por replenigi provizojn, demandis siajn amikojn:
  - Tiel opinias la knabinoj, ĉu ni havas ŝancon venki la Trian Reich?
  Catherine memfide respondis:
  - Kiel diris Vasilij Terkin ... Ni venis por bati, ne por kalkuli!
  Elizabeto korektis:
  - Tiel diris Suvorov!
  Kaj la knabino, kun la nudaj piedfingroj, prenis kaj tordis pecon da gazeto en cigaredon. Ĝi estas amuza por ŝi.
  Eŭfrazio kantis, balancante sian korpon:
  - Mi estas spaca knabin-terministo,
  Ĝi estos tre dolora por la Fritz - kultivisto!
  Kaj kiel ridos la militisto!
  La knabinoj decidis ludi kartojn. Estas amuza. Kaj la perdantoj faras puŝojn kaj kaŭri.
  Elena dum la ludo rimarkis:
  - Sed serioze, ni ne havas verajn ŝancojn venki! Kaŭkazo falis kaj ni perdas!
  Catherine ĵetis karton per sia nuda piedo, batante la malamikon kaj knaris:
  - Sed ni havas sekretan armilon!
  La militisto ekridis kaj ĵetis karton ankaŭ per la nudaj piedfingroj.
  Elizabeto rimarkis ĝemante:
  - Al ni vere restas nur unu espero por nova sekreta armilo!
  Eŭfrazio ĝemis, ĵetante la karton per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj:
  - Jes, ni ne povas malhavi sekretan armilon!
  Kaj la knabinoj kantis unuvoĉe:
  - Nia glavo brulas per fajro, ni tranĉos la malamikojn! Ni estas la soldatoj de Sovetunio!
  Militistoj estas agorditaj kaj vere en batalo.
  Sed la fortoj estas tro neegalaj ... Meze de oktobro Kuibyshev tamen falis ...
  La germanoj povis kapti gravan defendobjekton. Sed la pluvoj malleviĝis... Estis espero por paŭzo kiel rezulto de aŭtuno.
  Tamen, batalado daŭris sur la ĉielo.
  Tri sovetiaj pilotoj: Mirabela, Anastazio, Akulina batalis kun sovaĝa entuziasmo.
  Mirabela, faligante nazion dumfluge, sur ŝia malmoderna, sed timinda Yak-9 T, kantis:
  - Estos epoko, la epoko de komunismo!
  Anastazio, premante la nudajn piedfingrojn sur la ellasilon, konfirmis, elmontrante la dentojn:
  - Mi flugos al la ĉielo kun kanto!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj.
  Akulina, disbatante alian germanon premante sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon, eldiris:
  - Por la gloro de Sovetunio!
  La knabinoj devas diri specife batalante.
  Mirabela pafis la faŝiston ME-262 el 37-milimetra kanono, tweetis:
  - Gloro al komunismo!
  Anastazio, fortranĉante la nazion per bone celita alproksimiĝo, kaj segante la malamikon, ekbalegis:
  - Gloro al la ruĝa universo!
  Akulina estas tre batalema knabino, frapis germanan aŭton kaj, fajfante, grumblis:
  - Por la komunismo de la lando de la sovetianoj!
  La militistoj devus esti konataj pro sia kolosa forteco.
  Albina, Alvina, Agave aliflanke akiras siajn kontojn. Kaj ankaŭ la knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Kiel amuze estas kiam la knabinoj estas preskaŭ nudaj kaj en aviadiloj.
  Albina kun la nudaj piedfingroj faligas eksplodon, plurajn sovetiajn aŭtojn samtempe kaj grincas:
  -Por la arja frateco!
  Alvina ankaŭ batalas kontraŭ la Ruĝa Armeo kaj faras ĝin kuraĝe. Kaj per la nudaj piedfingroj li direktas aerkanonojn, kaj dehakas sovetiajn aŭtojn, kriante:
  - Por brilaj ideoj!
  Agave ankaŭ malflugigas sovetiajn batalantojn kaj atakaviadilojn, laŭlitere dispremas ilin kaj muĝas:
  - Por la venko de la Tria Regno!
  Kaj la knabinoj ne ĝenas kaj submetas la malamikon al severa torturo. Precipe belaj knaboj.
  Albina, fritante la kalkanojn de la pioniro ĉe la paliso, iam notis:
  - Knaboj en fritita formo kaj kun pipro estas tiel bongustaj!
  Kaj kiel li ridas. Kaj montru lian langon!
  Alvina rimarkis tion, elmontrante la dentojn:
  - La knabo estas fritita en la forno, tre bongusta kun ajlo!
  Agave, helpe de ŝiaj nudaj piedfingroj, terenbatis kelkajn sovetiajn batalantojn kaj jelfis:
  - Ni estas spacaj sorikoj!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj. Ŝi estas knabino de malofta, batalema naturo.
  Albina, faligante aviadilojn per siaj nudaj, graciaj ĉizitaj kruroj, notis:
  - Vi ne povas kompreni Rusujon per via menso, kiel vi povas elekti regantojn kiel Stalin!
  Alvina agreseme notis, montrante siajn dentojn kaj pafante per la nudaj piedfingroj:
  - Kaj nia Hitler ne estas pli bona!
  Agave ridis, faligante sovetiajn aŭtojn per siaj nudaj piedfingroj kaj notis:
  - Adolfo kompreneble posedis! Sed samtempe, kiom jam sukcesis gajni ne estas mezurita!
  La knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj agresemaj.
  Kaj tiam ili iel rostis du knabojn ĉe la paliso vivantaj. Ĝuste tiel, ili estis trapikitaj sur ŝtala paliso, kaj ili komencis friti, kaj ili kriegis kaj tordiĝis. Tiam, kiam la knaboj ankoraŭ ne trankviliĝis, ĉiuj knabinoj de la eskadro ekkuris al la frititaj pioniroj, detranĉis de ili pecojn da viando kaj manĝis.
  Kaj ĝi estis tre bongusta, precipe se la ankoraŭ vivantaj knaboj estis pipritaj dum fritado.
  Agave, ekzemple, manĝis la femuron de la knabo kun granda plezuro. La knabinoj faris bonegan laboron tiam. Kaj de ambaŭ knaboj restis nur ostoj kaj frakcioj. La juna hepato estis precipe bongusta. Ŝiaj knabinoj manĝis kun granda plezuro.
  Kaj nun ili batalas en la ĉielo...
  Orenburgo falis fine de oktobro...
  La germanoj alproksimiĝis al Ufa. Jam estas sufiĉe malvarme kaj neĝas.
  Tamara kaj ŝia teamo sur la periferio de Ufa batalas kun la nazioj. La germana infanterio atakas de nigraj soldatoj, kiujn ili varbis en la francaj kaj belgaj kolonioj.
  Ili laŭvorte ĵetas kadavrojn ĉe ĉiuj alproksimiĝoj.
  Tamara turnas sin, kaj ĵetas obuson per la nuda piedo kaj grincas:
  - La epoko de komunismo estos fama dum jarcentoj, mi kredas, ke Stalino estos nia firma mano.
  Veronika, pafante, diras:
  - Ne rompu USSR!
  Kaj per sia nuda kalkano li ĵetas supren eksplodan pakaĵon.
  Anfisa, pafante al la nazioj kaj ĵetante alian mesaĝon de morto per siaj nudaj piedfingroj, notas:
  - La grandeco de komunismo estas ĉe ni!
  Viktorio, pafante al la malamiko, kaj falĉanta la naziojn, ĵetante obuson per siaj nudaj piedoj, grincas:
  - La granda Patrujo estu glorata!
  Olimpikoj brulas. Kaj tiam ĉi tiu knabino-heroo ĵetos tutan skatolon da eksplodaĵoj al la nazioj kaj muĝos:
  - Gloro al nia spaca Patrujo!
  Kaj la knabinoj ĉiuj krias unuvoĉe.
  - Por USSR! Estos pioniro!
  Militistoj de la Ruĝa Armeo batalanta ŝtelas. Kaj kiam neĝis, ili ankoraŭ batalas nudpiede kaj en bikino.
  Komence de novembro, la nazioj lanĉis atakon kontraŭ Uljanovsk. La urbo, en kiu Lenin naskiĝis kaj en kiu Stenka Razin estis grave vundita. Ĉi tiu estas la ĉefurbo limo de rusaj urboj.
  Alenka batalas kontraŭ la nazioj. Kaj li kantas al si, ĵetante grenadojn al la nazioj per siaj nudaj piedoj:
  - Gloro al Rusio, gloro...
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Divido en ruĝaj ĉemizoj,
  Saluton rusa popolo!
  Anyuta, pafante al la malamikoj, kaj falĉante ilin, kaj tiam lanĉante eksplodemajn pakaĵojn da segpolvo per siaj nudaj piedfingroj, vyaknula:
  - Por la komunismo de Stalin!
  Kaj ŝi turnis sin al tuta vico da nigraj militistoj, falĉita.
  Alla, pafante kontraŭ kontraŭulojn kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĵetante mortigan obuson, grincis:
  - Por denaska Rusio!
  Maria, pafante al la nazioj, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ĵetante donacojn de morto al la malamiko, klakis, notis:
  - Por kosma komunismo!
  Matryona, pafante ĉe la nazioj, kaj falĉanta la malamikon, eldonis:
  - Por ŝanĝoj en la batalo!
  Marusya, pikante la Fritz, kaj batante ilin al morto, prenis ĝin kaj agreseme blasfemis, viŝante ĝin en pulvoron:
  - Por la venko de la plej alta normo!
  Kaj per la nuda piedo ŝi ĵetis mortigan obuson.
  Ĉi tiuj knabinoj ĉi tie estas bonegaj kaj gajaj.
  Alenka, pafante kaj falĉante la malamikojn, kaj ĵetante obusojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - La grandeco de komunismo estu kun ni!
  Kaj la knabino prenis ĝin, kaj batis germanan tankon kun granda aplomo.
  Kaj jen alia modifo de la tanko Lev-2 kun 88-milimetra kanono. La turo estas pli mallarĝa, kaj la tanko estas pli malgranda, kaj pezas kvindek kvin tunojn, kaj la motoro estas 1200 ĉevalforto kiam akcelita. Rapida germana aŭto.
  Sed li ne ĝenas la militiston.
  Alla ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Por komunismo!
  Anyuta ĵetis la murdan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj la knabino fajfos. Kaj la germana tanko "Leono" -2 prenos kaj turniĝos, kaj la ruloj laŭvorte flugis.
  Maria, pafante al la nazioj, kantis:
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto...
  Kaj Lenin estas tiel juna -
  Kaj la juna oktobro estas antaŭen!
  Matriona, pafante al la malamiko kaj detranĉante la vicojn, ĵetis grenadon per la nuda piedo kaj pepis:
  - Gravas la unua paŝo en la vivo!
  Marusya, batante senkonscie la naziojn, grincis:
  - Vi denove vidas super la Tero, kirlventojn de furiozaj atakoj!
  Kaj tiaj estas la militistoj neflekseblaj.
  Sed tamen la fortoj estas neegalaj. Penza jam falis. Kaj la nazioj sturmas Saranskon.
  Nun ne tiom restas al la urbo Gorkij.
  La 7-an de novembro 1944, Stalin okazigis alian paradon en Moskvo. Eĉ se ĝi ne estas venko.
  La Fritz, aliflanke, pafis al Moskvo por la unua fojo per V-2 balistikaj misiloj. Kaj samtempe, la urbo estis bombita de reagaviadiloj, inkluzive de bombaviadiloj Arado. Ĉi tiu ago tre ŝokis ĉiujn. La V-2- misiloj flugis laŭ alta trajektorio kaj falis subite, eĉ la radaroj ne vidis ilin ĝuste.
  Estis multaj detruoj kaj malfeliĉoj. Sovetiaj soldatoj estis mortigitaj dum la parado.
  Stalin okazigis urĝan kunvenon en subtera bunkro, kiu povis elteni eĉ rektan trafon de atombombo.
  La ĉefo de la ĝenerala stabo, Vasilevsky, rimarkis kun maltrankvilo:
  - La germanoj havas novan armilon de granda detrua potenco. Kaj niaj radaroj ne vidis lin ...
  Stalino blekis, kolere frapante la kalkanojn:
  - Jen vi estas malsaĝuloj! Tia surprizo ne videblis!
  Marŝalo Vasilevsky notis:
  - Io estis kamarado Stalin ....
  Beria tuj diris:
  - Ĉi tiuj estas misiloj de klaso A-5. Ne maltrankviliĝu kamarado Stalin. Ili portas nur okcent kilogramojn da aminolone, kaj staras kiel bona jeta bombaviadilo. La germanoj pafis kelkajn dekduojn da misiloj, sed ĉi tiu dezajno ne eniris la serion, ĉar bombado per jetaviadiloj estas kaj pli malmultekosta kaj pli praktika.
  Stalino, trankviliĝinte, rimarkis:
  - Do ĝi ne estas efika armilo? Tre bona!
  Beria notis kun suspiro:
  - Sed jetbombaviadiloj, tio estas grava problemo. Kamarado Stalin devas batali ĉi tion!
  Marŝalo Ĵukov sugestis:
  - Eble ni prenos ĝin kaj ni mem faros raketojn. Mi volas diri ter-aeron. Kio, kontroli ilin per radio por malflugi aviadilojn!
  Voznesensky notis:
  - Necesas tempo por krei tiajn raketojn! Estas multe pli facile fari tre malmultekostajn aviadilojn el ligno, plenigi ilin per eksplodaĵoj kaj rami la malamikon. Tio estus kamikaza stilo!
  Stalino konsente kapjesis.
  - Jes, kamikazaj aviadiloj estu uzataj. Jen nia ŝanco, kvankam fakte tio nur plilongigas la agonion de nia Ruĝa Armeo.
  Vi devus trovi ion pli efikan!
  Jakovlev respondis ĝemante:
  -Kamarado Stalin laboras pri novaj aviadiloj. Sed nuntempe, ni koncentriĝas pri konservado de la maksimuma produktado de aŭtoj. Ĉiuj rezervoj estas uzataj kaj ni metas infanojn ekde la aĝo de dek jaroj al la maŝinoj. Plena mobilizado, kaj totala kaj supertotala.
  Stalino muĝis:
  - Necesas multe pli fari! Tio, kion vi faras, estas tro malmulte!
  Molotov diris ĝemante:
  - Kontakto kun la aliancanoj ne eblas. Ŝajnas, ke ni estas solaj. Provis intertrakti kun japanoj... Ili postulas teritorion ĝis Uralo, kio estas neakceptebla.
  Stalino grumblis:
  - Necesas vintre bati Japanujon, sed kio pri Leningrado?
  Ĵukov diris, elmontrante la dentojn:
  - La atako kontraŭ Petrozavodsk ne estis tiel sukcesa kiel atendite. Svedio eniris la militon flanke de la Tria Regno kaj ni devis trakti grandajn fortojn. Do ne eblis tuj disvolvi la ofensivon, kaj la malamiko, eltirinte partojn de la Wehrmacht, forpuŝis nian atakon. La grandurbo de Leningrado estas en la plena ringo de la blokado, kaj estas plene fiksita. Mi pensas, ke ĝis printempo pro la tuta malsato, la tuta loĝantaro formortos. Kaj la falo de Leningrado estos neevitebla.
  Estas preskaŭ neeble provizi ĝin per aero. La malamiko tute regas la ĉielon. La germanoj eĉ nun donas kavaliran krucon, nur por cent faligitaj aviadiloj.
  Stalino kolere grumblis:
  - Malsukcesa atako!
  Ĵukov kapjesis.
  - Multaj fervojoj estas rompitaj, kaj ni koncentris tro malmultajn fortojn. Kaj ni devas omaĝi al la finnoj kaj svedoj, ili persistas en defendo. Sed tio ne estas ĉio. La germanoj ankaŭ preteriris Murmanskon. Nun ĉi tiu urbo estas ĉirkaŭita. Ni ne scias kion fari!
  Stalino grumblis:
  - Malŝlosu!
  Ĵukov respondis:
  - Ne estas forto por tio! Kaj la malamiko povas kapti la tutan Karelian Duoninsulon!
  Stalino ordonis:
  - Tiru fortojn kaj liberigu! Vintre la germanoj ne estas tiel fortaj. Eblos premi ilin majuskle!
  Vasilevsky notis:
  - Necesas malhelpi profundajn trarompojn, kaj tie nia forto prenos la malamikojn!
  Stalino muĝis:
  Ni batalos por komunismo!
  Voznesensky liveris pli gajajn novaĵojn:
  - SU-100 jam estas enkorpigita, en metalo kaj preta por amasproduktado. Ĉasio bazita sur la T-34. Sufiĉe facile fabrikebla. La kuglo estas preskaŭ preta por la nova pafilo. Do la SU-100 jam aperos sur la frontoj. Morgaŭ la unua maŝino iros al la fronto!
  Stalino aprobe kapjesis.
  - Almenaŭ ĝi feliĉigis min! Sed la T-34-85 ankoraŭ ne estis forigita de produktado. Ne nur tio, faru la kirason pli maldika kaj reduktu la pezon al dudek tunoj. La bataloj montris, ke ĝi ne povas plimalboniĝi!
  Voznesensky notis:
  - Vi povas fari kirason el ligno! Ni produktas centojn da tiaj tankoj ĉiutage, eĉ pli ol la nazioj. Sed niaj veturiloj facile pafas Fritz eĉ per malpezaj kontraŭtankaj pafiloj.
  Ĵukov notis:
  - Estas Gerda. Ĉi tiu estas tiel bonega sinjorino! Ŝi elbatis multajn niajn tankojn kaj pafilojn.
  Stalino kapjesis.
  - Ni devas kapti ŝin, kaj friti ŝiajn nudajn kalkanojn. Dolore malvarmeta knabino!
  Ĵukov konsentis:
  - Vi devas kapti ĝin! Kaj ni detruos la naziojn!
  Beria kapjesis kaj gluglutis:
  Ni faru specialan operacion!
  Stalino notis kun suspiro:
  - Jen bonega ideo, sed ... Ni ankoraŭ bezonas ion fini!
  Beria muĝis:
  - Ni kaptu ilin ĉiujn!
  Stalino balancis la kapon.
  - Ne... Mortigi heroojn ne estas bone! Mi volas, ke Gerda estu venigata al mi! Ĉi tio urĝas!
  Beria notis:
  - Vivas?
  Stalino volonte konfirmis:
  - Kompreneble, mi vivas!
  Beria gluglutis, blovante la vangojn:
  - Ĉio neebla, eble mi certe scias!
  Pluraj knabinoj aperis en mallongaj jupoj kaj kun nudaj kruroj. Ili portis glasojn da vino kaj palpebrumis al la GKO-anoj.
  Ĵdanov notis:
  - Ni bezonas pli da knabinoj en la armeo! Ili riparos ĝin tie!
  Stalin deklaris:
  - Mi premias Anastazion, Mirabelon, Akulinan per la "Stelo de la Ordo de Gloro" per diamantoj! Gloro al Sovetunio!
  Ĉiuj kriis unuvoĉe:
  - Gloro al herooj!
  Kaj ili aplaŭdis per la manoj.
  Unu el la knabinoj riverencis kaj genuiĝis, kisante la botojn de Stalin.
  La Ĉefkomandanto verŝis vinon sur ŝin kaj muĝis:
  - Nia forto estas nia pugno!
  Beria pepis:
  Hitler estas malsaĝulo!
  Stalino obĵetis:
  - Ne malsaĝulo, sed la enkorpiĝo de trompo!
  Kaj ĉiuj denove aplaŭdis.
  . ĈAPITRO #12
  La urbo Uljanovsk estis tute ĉirkaŭita, sed ĝis nun tenis .... Jam estas la fino de novembro kaj neĝas pro frosto. La germanoj ne tre fervoras ataki, kaj ĝis nun ili pafas.
  En la aero, la vetero ne tre flugas. Sed la knabinoj ankoraŭ batalas kaj montras miraklojn de kuraĝo.
  Gerda kun ŝia skipo sur la Panther-2. Sed la tanko Panther-3 devus aperi baldaŭ kaj la militisto vere volas batali sur ĝi.
  Intertempe, ŝi pafas ĉe sovetiaj pozicioj.
  Per la nuda piedo, ŝi direktis la kanonon al la celo kaj pafis. Ŝi rompis la soveton tridek kvar kaj pepis:
  - Por sankta Prusio!
  Charlotte ankaŭ pafis de la kanono, trapikis la sovetian obuson kaj knaris:
  - Nia feliĉo por la epokoj!
  Kristina ankaŭ pafis, trafante la malamikon per siaj nudaj piedoj kaj kvakante:
  - Por tiaj uloj, kiuj estas indaj je ni!
  Magda ankaŭ tre precize pafis, pepante:
  - Por la Grandeco de la Imperio!
  Kaj sur la plej nova SU-100, la kvar el Elizabeto batalas.
  La knabinoj regis la novan memveturan pafilon kaj pafas.
  Elizabeto pafis per la nudaj piedfingroj kaj kantis;
  La faŝisma ekzekutisto elŝiras siajn ŝultrojn,
  Jen la rako, pinĉiloj, boriloj ĉe mano!
  Li volas kripligi la korpon de la animo,
  Sensignifa monstro, sed aspektanta mojosa!
  
  Li promesas monon, ŝipojn en la maro,
  Kion eĉ titolo povas doni!
  Vere metis vin sur la linion,
  Ja por li vi estas nur kadavro kaj ludo!
  
  Li volas scii pri nia komerco,
  Kio nova en la ĉeno de la malriĉuloj al kateno!
  Tial mi veturos malavare interkonsenti,
  Forgesi sian patron kaj eĉ sian patrinon!
  
  Sed ni firme servos la Patrujon,
  Ni ne povas esti rompitaj de la krueleco de la ekzekutisto!
  Branĉo fleksos pro ventoblovo,
  Kaj nudaj beboj ploras!
  
  Jes, mi perdis la unuan malfacilan raŭndon,
  Sed la Ĉiopova donos ŝancon rekuperi!
  Kaj tiam mi mem sendos la malamikon al la knokaŭto,
  Mia pugno firme makzelos la reptilion!
  
  Patrujo donas al mi tian forton
  Ke eblas venki la doloron de ĉia torturo!
  Kaj eliru el ĉi tiu senfunda tombo,
  Por ne esti formanĝita, kolera urso!
  
  Iom pli kaj savo estas proksima -
  Ni atingos venkon super la malamiko!
  Vivi sub la kovro de la lumo de komunismo,
  Por ke la Suno inundu la domon per oro!
  Kaj la knabinoj kantis kaj pafis el nova, mortiga kanono. Ili estas ekstreme timindaj militistoj.
  Elena rimarkis ridante:
  - Komunismo estos konstruita, ni kredas je ĝi!
  Catherine konsentis kun ĉi tiu deklaro:
  - Ni konstruu komunismon, kaj estos triumfo!
  Eŭfrazio prenis ĝin kaj gluglegis, pafante kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, kaj trafante la Panteron.
  Tiam la militisto knaris:
  - Ho, komunismo, komunismo! Sofismo estos forte disbatita!
  Kaj "Pantero", batita en la frunto kaj de malproksime.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj, kiujn vi ne povas rompi tiel facile.
  Nun venas decembro... La japanoj preskaŭ ĉesis batali en la kondiĉoj de malvarma vetero.
  Sed sur la ĉielo, malgraŭ la vintra vetero, ankoraŭ estas bataloj.
  Jen Toshiba kaj Toyota, du japanaj pilotoj batalantaj kiel senesperaj ŝtelistoj.
  Toshiba faligas sovetiajn aviadilojn per siaj nudaj piedfingroj, kaj ekkrias ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Toyota, batante rusan batalanton, kaj elmontrante siajn perlajn dentojn, memfide konfirmas:
  - Kaj estas virino hiper!
  Japanaj virinoj, kompreneble, estas batalantoj de kolosa startpotenco. La honoro de samurajo ne povas rezisti.
  Sed ĉiuokaze, la ĉielo ankoraŭ estas en plena svingo.
  Kaj surtere, kvar ninja knabinoj prenis la ekstermon de sovetiaj soldatoj.
  La blua ninja knabino faris muelejan akcepton, detranĉis plurajn rusajn batalantojn, kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis pizon da eksplodaĵoj de kolosa detrua potenco.
  Ŝi disŝiris ĝin kaj tweetis:
  - Saluton Japanio!
  La flava ninja knabino ankaŭ kantis la papilian teknikon per glavoj. Ŝi fortranĉis kelkajn rivalojn kaj kriis:
  - Por komunista venĝo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi devastan donacon de neniigo.
  Tiam li murmuras:
  - Por la grandeco de Japanio!
  La ruĝa ninja knabino okazigis helikopteran akcepton per glavoj. Kun nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis mortigan donacon de morto, kaj kriis:
  - Por mia amo!
  Kaj tiam ŝi rimarkis:
  - Kaj kie venĝas la komunisto?
  La flava Ŝinoboknabino, dehakante rusajn soldatojn, kaj denove ĵetante obuson per sia nuda kalkano, diris:
  - Kaj malgraŭ tio, ke estos supo kun kato!
  La blanka Ŝinoboknabino, hakante siajn rivalojn, kaj ĵetante donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Ni venkos por la ideoj de komunismo!
  Kaj ĉiuj kvar militistoj ĥore ridos kaj montros siajn perlajn dentojn.
  Decembro iris rapide... Post la sieĝo, la germanoj prenis kaj Ufa kaj Saransk. Sed Uljanovsk ankoraŭ eltenis en kompleta blokado.
  Stalino ordonis al la Novjaro teni je ajna kosto la urbon, kie Lenin naskiĝis.
  Tamen la germanoj, malgraŭ la frostoj, jam alproksimiĝis al Kazan. Do Sovetunio estis sur la rando de kompleta kolapso.
  Kion fari en Sovetunio ankoraŭ ne estis klara kaj ideoj.
  Stalin festis la Novjaron en Moskvo kaj en la bunkro. Lia rigardo estis morna, sed la deziro batali ne malfortiĝis.
  Hitler, dume, decidis aranĝi por si farson, en Libio, kie estas varme.
  Kaj tie li ĝuis la spektaklon de batalado de gladiatorknabinoj.
  Nenio multe okazis en la silvestro, krom la bombado de Moskvo.
  Kaj la ĵeto de la unua serio "Panther" -3. Ĉi tiu tanko havis la dikecon de la kiraso de la "Tigro" -2, sed kun grandaj deklivoj, kaj pezis nur kvardek kvin tunojn. Kaj ĝia alteco malpliiĝis je malpli ol du metroj. Potenca motoro de 1200 ĉevalfortoj situas en unu bloko kaj laŭlarĝe kun la transdono. La aŭto mem montriĝis perfekte armita kaj kun bonega optiko kaj hidraŭlika stabiligilo. Kaj en la mallarĝa gvattureto estis kanono de 88 mm en 100 EL, tre preciza kaj kiraspenetra.
  Gerda kaj ŝia teamo foriris en ĉi tiu aŭto. Perfekta kaj pli malpeza kurejo, perfekte kuris tra la neĝo. Ĉi tiu tanko estas perfekta entute. Kaj lia kiraso kun grandaj deklivoj perfekte protektas la frunton de la aŭto. La supra parto de la 150-milimetra kazo estas speciale forte protektita je angulo de 40 gradoj de la horizontalo. Kaj ĉi tio estas ĉirkaŭ 330 milimetroj da kiraso laŭ angulo de naŭdek gradoj. Ne unu sovetia kanono penetros la supron de la Panther-3-kareno. La fundo okupas trionon de la areo de la frunto de la korpo je 120 mm kaj laŭ la sama angulo, kaj ankaŭ preskaŭ nepenetrebla.
  La frunto de la turo estas 185 milimetrojn dika kaj laŭ angulo de 50 gradoj, ankaŭ nepenetrebla por sovetiaj pafiloj.
  Sed ĉi tie la flankoj estas pli malfortaj je 82 mm kun deklivoj, kaj ili povas esti prenitaj. Precipe la SU-100, nova sovetia memvetura pafilo rapide akiranta popularecon inter la trupoj pro sia facileco de produktado kaj kiraspenetra kanono.
  Gerda pafis la unuan pafon al la sovetiaj trupoj. Ŝi trapikis la IS-2-tankon kaj esprimis sin:
  - Ĉi tiu estas bona batalanto!
  Charlotte notis, pafante al la malamiko, kaj trarompante la sovetian maŝinon premante la butonon per sia nuda kalkano:
  - Ĉi tiu tekniko estas preskaŭ senmanka!
  Kristina, celante rapidan, aŭtomatan germanan kanonon per siaj nudaj piedfingroj, notis:
  - Surŝipa kiraso estas sufiĉe malforta! Ni havus pli potencan aŭton!
  Magda ankaŭ pafis, uzante sian nudan piedon, kaj kolere prenis ĝin kaj kriis:
  - Estus nur trojko, sed trojko petolas!
  Kaj la knabinoj ridis unuvoĉe ... La tanko estas vere bona, precipe ĝia veturado.
  Pasis bataltestoj kaj la aŭto E-100. Ŝi tamen estas peza. Sed bone protektita. Kaj ŝiaj pafiloj ne povas esti prenitaj tiel facile.
  Kaj ankaŭ en ĝi sidas germanaj knabinoj. Kaj malgraŭ la malvarma nudpieda kaj en bikino.
  Adala, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj trafante la malamikon, logike esprimis sin:
  Ni vivos sub komunismo!
  Kaj kun nuda kalkano, kiel premi ....
  Agata, pafante al sovetiaj pozicioj, trafante kontraŭulojn per la nudaj piedfingroj, grincis:
  - Kaj la grandeco de nia venko estos dum jarcentoj!
  Agnes ankaŭ pafis ŝrapnelon al la sovetia infanterio, kun la nuda piedo, kompreneble, kaj blekis:
  - Ne, ni ne cedos al la Fuhrer!
  La knabino sur la tanko, Athena, batis la malamikon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj jelpetis:
  - Por la Fuhrer, ne la Fuhrer!
  Agnes ridis kaj rimarkis:
  Ni estas tribo de superhomoj!
  Andriana, pafante al la sovetia baterio, kaj detruante malamikajn poziciojn, montris sian langon kaj eligis:
  - La grandeco de la germanoj rekonas la planedon!
  Kaj kun la nuda genuo, kvazaŭ li premus la malamikon.
  Agatha, gvidante la fajron, notis:
  - Ni disŝiros la drakon en pecojn...
  La E-75-tanko ankoraŭ ne estis preta. La Führer postulis ke la pezo estis sesdek kvin tunoj kaj la motoro 1500 ĉevalfortoj por alta moviĝeblo, kun flanka kiraso de almenaŭ 170 mm ĉe altaj deklivoj. Kaj necesis tempo.
  Sed dum la nazioj ĉiuokaze venkas ... En januaro, Uljanovsk finfine falis. Fritz komencis sturmi Gorkij kaj Kazan.
  Ĝis nun ili grimpis preter Moskvo.
  Stalino estis kolerega, sed nenio li povis fari. Fakte, kion vi faras ĉi tie, kompleta fiasko...
  Sed la knabinoj batalas sur la ĉielo kaj sur la tero ...
  Do la SU-100 de Nataŝka frakasis germanan atakaviadilon per aeratako. Ĝi rezultis sufiĉe mojosa. Kvankam ne tute inteligenta kaj eltrovema. Tamen, Natasha tute ne estas unuaklasanino, kaj kiel ŝi krevos.
  . Nun knabino montriĝis esti V jam familiara tanko T -34. Nur Iom amiko . Turo pli granda kaj _ ilo kalibro en 85 milimetroj anstataŭ 76. Ĉasio Parto iama .
  knabinoj turniĝis on loko . Ili kiel _ _ Kaj antaŭ , en unu bikino . A ĉi tie aŭto sovetia produktado . Manĝu Kaj konkoj on loko .
  Superviro Nataŝa Kun kontenta vido rikanis :
  - A Kie faŝistoj ?
  Aperis interne tanko bildo juna kontakto . knabo tweetis :
  - Jen Ĉi tio tanko , kiu aperis on frontoj dua mondo militoj V kvardek kvara jaro Kaj antaŭe nun ekde lokita on armita Ruĝa armeo . Al li kontraŭas , E -25. memvetura pafilo kun 88 mm kanono kaj 120 mm fronta kiraso . Bela batali !
  Vere V malproksima Kun granda laboro Povas konsideri germana memvetura pafilo . kaŭri , kun longa barelo . fremdulo knabinoj kiuj _ Do frue foriris frontoj Bonege Patriota militoj . Sed Superviro Nataŝa tuj sama notis :
  - Ŝi ni Eble akiri . Ĉe ŝia longeco en 71 EL .
  Zoja ĉi tie sama sugestis :
  - Devus iru V movado al _ Ne batis !
  Futuristo-Angelica V ĝeno rimarkis :
  - Jen diable ! Tuj sama glitis supera ni aŭto !
  Ilia juna kuratoro-oficiro kolere deklaris :
  - A Ĉi tio pli nenio ! E-75 estis volus pli pli malbona ! Vi volus lia nek sub unu angulo volus Ne trapikita . A Do kuraĝu !
  Superviro Nataŝa krucsignis sin Kaj siblis :
  - Kiel vera komunisto , i mi diras al vi - al infero !
  Futuristo-Angelica bojis , piedpremante nudpiede piedo :
  - Ni faru !
  sovetia aŭto iuj streĉa ekiris kaj _ zumis . trapiki germana V frunto nereala Kaj devus Envenu fritz V tabulo . Sed provu Ĉi tio fari ? Li de lia longbarela pafiloj Kiel fiku ... Restas nur kalkuli on rapido .
  Superviro Nataŝa koleriĝu . Ebenaĵo germane ACS Jes pli pli facila tridek kvar do ŝia superas V karakterizaĵoj . Jen Vi nevole vi freneziĝos .
  sovetia aŭto iras on proksimiĝo . Bone skatolo ilaron pli bone iama .
  Svetlana ripozas nuda kalkanoj Kaj tweets :
  - Fuhrer rapida Ni turniĝu !
  Futuristo-Angelica konfirmas kiel :
  - Hitlero Ni ni detruu !
  orharaj Zoja blekis :
  - Donu al li rapidu De erizipelo !
  EN ĉi tio momento peza kuglo tiu de Hitler pafiloj kontenta rekte V bazo turoj . Knabinoj levita Kaj suferis V elŝirita metalo .
  KAJ poste donu al mi sekundon Ĉiuj kvar montriĝis preskaŭ absolute nuda en kalsoneto kaj pendanta on rako . Sub nudpiede piedoj belaĵoj flamis fajro . Flamo lekis nuda , gracia plandumoj knabinoj .
  Superviro Nataŝa provis ektremas sed _ ŝia kruroj montriĝis esti firme krampitaj V kusenetoj , kaj Tre malsana etendite vejnoj . Ĉi tio estis klasika rack , kun tradicia tostado kalkanoj . A ĉe knabinoj kruroj Tre eĉ seksalloga , kaj fajrolekado _ _ plandumoj faras ilia pli pli alloga .
  Sed dolore belaĵoj . Ili provante liberiĝu . Sed kusenetoj Tre daŭra . A lin pli Kaj knabinoj estas valkirioj pendigi pezoj .
  Same inaj militistoj V mallonga jupoj , kun nudpiede piedoj , nudaj manojn , sed korpo kovrita arĝenteca ĉenpoŝto . Ili rastilo pokeroj fajroj , kaj vomi brakoj al _ kalkanoj rostita pli forta .
  Jen Kaj rako rezultas artikoj , kaj fajro fritoj fundo . A ĉi tie pli Kaj princo de la dinastio de reĝo Vilhelmo aperis . EN manoj ĉe augusto knaboj , la princo-demiurgo kiu interŝanĝis dua miliono dolaroj por pozicio en la SS vipo de pika drato . A pli Kaj ŝia Valkirioj varmigi de flamĵetilo .
  Princa Diaĵo palpebrumis kaj _ Kiel batis Superviro Nataŝa De muskola reen . Tamen knabino Kaj kuraĝa sed _ ŝia de kalkanoj antaŭe okcipito frapis tia doloro ke _ belega sovaĝe ekkriis .
  Poste batis knabo princo _ faligis on Zoja . Ta Kvankam Kaj premita firme dentoj , ne eltenis de krii . A on reen aperis sanga strioj Kaj brulvundoj .
  Barbarossa Jr. Kun grin diris :
  - Instruu vi pli bezonas !
  Poste batis falis De Futurista Angelica . KAJ ĉi tio juna virino Ne eltenis de krii . knabo ŝovis nudpiede de miaj infanoj kruro V fajro . Ekstraktita lerta fingroj ardo Kaj ĵetita ruĝharulo bestoj V vizaĝo . Ta kriis pli pli forta , doloras !
  Barbarossa Jr. Kun kontenta vido diris :
  - Sed Vi sama volis Kun Germanoj !
  Post pafis , kaj Svetlana . Kiel ke Ne premita makzelo sed _ Same kriegis . Ĉiuj sama vipo de varma , pika drato estis pli pli dolora , kiel flamo sub nudpiede piedoj . Tem super tio _ knabinoj jam kutimis por jaroj administri sen ŝuoj , kaj ilia plandumoj kruroj , tre elasta Kaj daŭra .
  Sed fajro Kaj ilia bakas . Valkirioj jam V manoj tenas kaj _ vipoj de ruĝe varma drato .
  Superviro Nataŝa en ĉiuj gorĝo kriis :
  - Jes Kio Ĉi tio ĉu tio ?!
  Barbarossa Jr. diras:
  - Demando de obstinaj sinjorinoj! Vi estas en kaptiteco kaj respondos pri ĉio!
  Nataŝa notis:
  Ni ne volas morti tiel! Venu, ni iru, kaj ni daŭre batalos!
  Barbarossa Jr grumblis:
  - Kial lasi vin iri?
  Angelica respondis:
  - Ni estas sorĉistinoj, kaj ni povas doni al la viro, kiu savos nin la plej valoran donacon el ĉiuj eblaj!
  Barbarossa Bock estis surprizita:
  - Jes, kaj kion vi donos al mi?
  Nataŝa memfide deklaris:
  - Ni faros vin eterna juneco, kaj vi neniam maljuniĝos!
  La knabeto kapjesis.
  - Jes, mi povas lasi vin! Sed kiel vi povas pruvi ĝin!
  Natasha deklaris:
  "Metu vian manon en la fajron kaj vi ne vundiĝos!" Vi vidos, ke ni povas elvoki!
  Barbarossa Jr. singarde metis sian manon en la fajron, rulumis kaj respondis ridete:
  - Jes vi povas! Nu, kia estas via libereco kontraŭ mia senmorteco!
  Kaj la knabinoj havas novan ŝancon. Kaj la milito daŭre daŭras ... En januaro, Gorkij kaj Kazan estis prenitaj.
  En frua februaro, la germanoj kaj finnoj kaj svedoj kaptis Karelion kaj daŭrigis sturmi Arĥangelskon. La situacio draste plimalboniĝis.
  Elizabeto estis translokigita al la SU-100 al ĉi tiu urbo.
  Ŝi batalis tie. Februaro kaj frosto. Sed la knabinoj ankoraŭ batalas nudpiede.
  La SU-100 pezas nur dek ok tunojn kun kuglorezista protekto. Ŝi estas vundebla, sed movebla. Kaj ŝi ne devas stari en embusko, ŝi devas moviĝi por ke ŝi ne estu batita.
  Kiam vi moviĝas, la tanko varmiĝas kaj la knabinoj en nudaj piedoj kaj en bikinoj ne estas tiel malvarmaj.
  Elizabeto, pafante al la nazioj, kantis:
  - Sed ili estas la kondiĉoj! Kaj jen estas merkredo! Tamen, la malvarmo estas bona por via sano! Malvarma vetero estas bona por nia sano!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel ŝargi la naziojn. Kaj T-4 ĉi tiu malgranda tanko estas rompita.
  Militistoj devus esti notitaj batalantoj de kolosa klaso.
  Ekaterina ankaŭ pafas per siaj nudaj piedoj kaj kriegas:
  - Komunismo esti!
  Elena, ankaŭ pafante al la malamiko, kaj pugnobatante lin, ridis surde:
  - Atendas nin freneza venko!
  Ephrasia pugnobatante la tankojn de la Wehrmacht, kun siaj nudaj kruroj, bluaj pro la malvarmo, respondis memfide:
  - Nenio haltos nin!
  Ĉi tiuj militistoj estas nur bonegaj!
  Sed, ve, ilia heroeco estas ege malgranda... Falis ankaŭ Arĥangelsko... Klare mankas sufiĉe da municio....
  La germanoj moviĝas al Moskvo de la malantaŭo. En marto, la bataloj disvolviĝis por Rjazan. La hordoj de Hitler fluas ĉirkaŭe de la oriento...
  Kelkaj urĝaj paŝoj estas necesaj.
  Moskvo ankoraŭ tenas kaj Stalin kunvenis sekurecan konsilion. La diskuto estis nervoza. Ne estis novaj ideoj.
  Nur Beria sugestis:
  "Eble ni vere devus oferti pacon al la Tria Regno laŭ ajnaj kondiĉoj, kondiĉe ke ili ne tuŝos nin!"
  Stalino kolere respondis:
  - Ĉi tio ne estas konstrua aliro kamarado Beria! Ni bezonas fortajn movojn!
  Marŝalo Vasilevskij respondis honeste:
  - Via ekscelenco ne havas rezervojn! Preskaŭ ĉiuj estis muelitaj en neegalaj bataloj. Aldone al la SU-100, ekzistas neniuj aliaj specoj de novaj armiloj en la serio. Vere, la IS-3 baldaŭ estos preta, sed ĉi tiu tanko estas malfacile fabrikebla, kaj estos malfacile lanĉi ĝin en serion en la nunaj kondiĉoj.
  Marŝalo Ĵukov kolere notis:
  - Se vi ne povas venki, tiam restas nur unu afero - morti digne!
  Stalino volis ion diri, sed nudpieda knabino en mallonga jupo aperis. Ekbrilante ŝiajn nudajn kalkanojn, ŝi alportis depeŝon.
  Stalino trarigardis ĝin kaj kolere muĝis:
  - Leningrado, nekapabla elteni malsaton kaj multaj monatoj da blokado falis! Nun nia dua urbo estis kaptita de la Fritz!
  Marŝalo Ĵukov etendis la manojn kaj notis:
  - Ho, la granda Stalino... Estas terure!
  Beria sugestis:
  - Eble honore al ĉi tiu pafo mil homoj?
  La Ĉefkomandanto kriis:
  - Silentu vi kalva idioto! Io devas esti farita!
  Sugestis Molotov, balbutante kaj nervoze karesante la nudajn genuojn de la knabinoj:
  - Ni proponu al la germanoj provizoran batalhalton, kaj nur tiam komencu pacan intertraktadon laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Stalino grakis:
  - Provu! Sed ne estos kapitulaco. Moskvo falos, ni faros gerilmiliton!
  Beria notis kun flata rideto:
  - Sed tio nur pligrandigos la amplekson de la homa sufero, kamarado Stalin. Eble...
  Stalino decide pugnobatis la tablon:
  - Ne! Lasu Molotov proponi intertraktadon! Kaj nenio alia, merdo ĝis la fino!
  La germanoj ĉirkaŭis Rjazan meze de marto. Spertante mankon de municio, la sovetiaj soldatoj faris sukceson de la grandurbo.
  Alenka kaj ŝia teamo kuras, nudpiede flagranta sur la printempa degelinta neĝo.
  La knabino pafas al la nazioj kaj kantas:
  - Gloro al nia spirito, gloro al la granda lando!
  Kaj per la nuda piedo li ĵetos murdan donacon de morto. Kaj disĵetu la naziojn en ĉiuj direktoj.
  Anyuta, pafante al kontraŭuloj, eldonis:
  - Kaj nia bato, sankta donaco, kaj kotizo!
  Ala ankaŭ kuras, pafas al la nazioj, ĵetas eksplodan pakaĵon da karbo per sia nuda piedo, kaj siblas:
  - Ni neniam rezignos!
  Kaj nun la scintila Maria, pafante al la nazioj, kaj plene falĉanta ilin, kaj grumblante per mienoj de siaj dentoj, kriegas:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj ŝia nuda kalkano elsendis ruinigan paketon da morto kaj dispremado.
  Marusya, pafante al la nazioj, sufiĉe logike notas:
  - Komunismo neniam forvelkos!
  Matryona, pafante al la malamiko kaj malpliigante la vicojn, sufiĉe logike kaj racie notas:
  - Kaj fido al la partio restos dum jarcentoj!
  Kaj nudaj piedfingroj ĵetos donacon de neniigo.
  La knabinoj eskapis de la ringo. Sed la situacio estas ankoraŭ streĉa.
  Kaj ili ne havas kien iri.
  La printempa degelo iom prokrastis la antaŭeniĝon de la germanoj. Krome, la nazioj unuiĝis kun Japanio, kaj daŭrigis la okupon de Mezazio.
  Tio ankaŭ distris ilin kaj aprilo pasis relative trankvile. Kaj en majo, la unua sovetia tanko IS-3 finfine estis liberigita. Kaj li povus esti transdonita al la parado de la Majtago.
  La maljuna kaj malfortigita Stalino rigardis ĉi tion, klinite. Lia mieno estis morte laca.
  IS-3, konsiderante la penecon en produktado, ankoraŭ ne povis fariĝi seria.
  Ĝia esenca diferenco de la du estis nur la formo de la turo. Ŝi estis kiel fluga telero, kaj ŝia frunto estis kiel beko de gruo. Kompreneble, la pliigita angulo de deklivo bone protektis la frontan parton, sed komplikis produktadon. Krome, la malsupra parto de la frunto estis vundebla, kaj se ĵetaĵo trafis tien, tiam ĝi ne plu repuŝiĝis.
  Stalino svingis la manon kaj malaperis en la bunkro, la sekva nazia atako komenciĝis. La TA-400 kaj Yu-287 kun invers-balaita flugilo partoprenis en la aviadilatakoj.
  Kaj denove ili pafis balistikajn misilojn gvidatajn de flugiloj en la radio.
  Kremlo ricevis gravan damaĝon.
  Stalino serioze pensis pri la flugo de ilia Moskvo.
  Meze de majo, kompletiginte la redistribuon de Mezazio, la nazioj lanĉis ofensivon kontraŭ Moskvo de la oriento kaj okcidento. Sekvis alia furioza batalo.
  Sovetiaj trupoj batalis heroe. Sed la fortoj estas tro neegalaj. La E-75 Tiger-3-tankoj ankaŭ aperis en la bataloj. Kaj amase "Pantero" -3. Tiaj bataloj, ni diru, estas eksterordinaraj.
  Antaŭ la fino de majo komence de junio, la nazioj kompletigis la preskaŭ kompletan ĉirkaŭadon de Moskvo.
  Stalino solene anoncis, ke li restos en la ĉefurbo kaj tie staros ĝismorte.
  Moskvo estis bombardita kaj bombardita. Ŝi estis ĉirkaŭita de tre potencaj defendlinioj, kiuj ne estas tiel facile venkeblaj. Grandegaj akcioj de municio kaj manĝaĵo estis koncentritaj en la ĉefurbo.
  Kaj Stalino en la subtera urbo estis relative sekura.
  Hitler la 22-an de junio 1945, kiam ekzakte kvar jaroj pasis ekde la komenco de la Granda Patriota Milito, ordonis ĉesigi la atakon kontraŭ la ĉefurbo, anstataŭe sisteme detrui ĝin per artilerio kaj aviadiloj. Kaj daŭre memfide bombi.
  Bazita ofensivo proponita al Siberio. Necesis preni Sverdlovsk kaj Chelyabinsk ĝis tiuj ĉi urboj kovris la neĝon... Fine de junio komence de julio ambaŭ ŝlosilaj urboj estis prenitaj post obstinaj bataloj... La germanoj moviĝis trans Siberion. Sovetiaj vilaĝoj falis unu post la alia.
  Ĉi tie la nazioj en septembro 1945 alproksimiĝis al Novosibirsk. Batalado ankaŭ ekis por tiu kompromiso.
  La Ruĝa Armeo batalis kune kun la lokaj milicoj. Tamara batalis ĉi tie kiel heroino.
  Estas la fino de septembro, neĝas kaj frostas. Kaj la bataliono de knabinoj batalas nudpiede kaj montras mirindan heroecon.
  Kaj la militistoj batalas kiel panteroj.
  Tamara turnis, ĵetis eksplodan pakaĵon da karbo per la nuda piedo kaj knaris:
  - Neniu haltigos nin! Neniu povas venki nin!
  Aliaj knabinoj senespere muĝas:
  - Ni mortos, sed ni ne kapitulacos!
  Kaj la batalo daŭras...
  Novosibirsko falis nur komence de novembro... La milito daŭris. Sovetunio ankoraŭ ne kapitulacis. Moskvo estis blokita kaj sub fajro.
  En la subtera urbo oni stokis strategian provizon de manĝaĵoj kaj municioj, tiel ke eblis elteni sufiĉe da tempo.
  La germanoj konstante bombardis kaj senŝeligis la grandurbon.
  Ekzistis ankaŭ nova peza tanko "Rat". Tiu ĉi maŝino pezis du mil tunojn kaj estis armita per pluraj pafiloj.
  Veturilo kun 400 mm kiraso estis utiligita kiel trarompa tanko ... Pasis batalteston ... .
  Sed algluiĝis sur erinacoj, kaj estis detruita fare de kamikazpiloto kiu ramis ŝin.
  Tamen, nova tanko "Rat" -2 aperis eĉ pli granda kaj peza ...
  Stalin festis la novjaron de 1946 en Moskvo, kiu ankoraŭ ne estis prenita. La granda gvidanto de Sovetunio kalkulis je miraklo. Moskvo fariĝis vera fortikaĵurbo.
  Manĝaĵoj povus daŭri pliajn du jarojn, kaj pro la malpliiĝo de la loĝantaro pro bombado kaj senŝeligado, pli longe. Sed la municio dependis de la rapideco kaj intenseco de la atakoj.
  Beria tamen rimarkis:
  - Eble kamarado Stalin konsentos kun Hitler pri nia libereco?
  La Ĉefkomandanto, rezolute deklaris, firme frapante la pugnon sur la tablon:
  - Mi ne parolas kun kanibaloj Lavrenty! Ĉu vi komprenas!
  Beria rimarkis kun suspiro:
  Ni esperu miraklon!
  Stalino rimarkis, kvakante:
  -Pacienco kaj iom da peno!
  . EPILOGO
  Nova 1946 okazis en lokaj bataloj. La germanoj kaj japanoj iom post iom konkeris ĉiujn ĉefajn urbojn. Verĥojansk estis la lasta falinta en aŭgusto. La germanoj havis novajn tankojn AG-50 en formo de piramido.
  Tamara kaj ŝia teamo batalis urĝe en Verĥojansk.
  La knabinoj, kiel ĉiam, estis nudpiedaj kaj en bikinoj.
  Ili staris ĝismorte. Kaj per siaj nudaj piedfingroj ili ĵetis eksplodajn pakaĵojn de mortiga forto.
  Kaj tiam, kiam la municio finiĝis, ili povis trairi kelojn kaj tunelojn en la tajgon.
  Ili estis pretaj preni armilojn kaj militi denove, eĉ se ĝi estis gerilmilito.
  Partizanaj zonoj ekestis en Sovetunio, kaj subtera milito disvolviĝis.
  La ĉefurbo ankoraŭ tenis, do Hitlero volis malsatigi ĝin kaj savi siajn soldatojn, el kiuj tro multaj jam mortis.
  Kaj la knabinoj, dume, ekstermis la naziojn kaj la japanojn, en diversaj manieroj kaj metodoj.
  Precipe Natasha kaj ŝia teamo.
  KAJ montriĝis esti denove V T -34-85. aŭton kompreneble _ sama , ne nova . KAJ por la fino de kvardek sesa de la jaro malaktuala .
  A Jen Kaj AG -50. Rememorigas malalta piramido Kun Tre longa barelo . Aŭto la tuta sesdek kvin tunoj . Dikeco kiraso co ĉiuj anguloj 250 mm sub klini . Por konkoj T -34 absolute nepenetrebla .
  Superviro Nataŝa V ĝeno siblis :
  - Ĉi tio Kiel tasko ! Prenu monto !
  Futuristo-Angelica ĉirkaŭrigardis . Nun Ili estis V lia tradicia bikino . KAJ io _ _ beleco venis on menso .
  A Svetlana premita on levilforto nudpiede kalkanoj Kaj veturis tanko . Ŝi siblis :
  - Manovro ! Nur manovro !
  AG -50 estas ekipita per potenca 105 mm kanono Kun longa trunko en 100 EL . Li kapabla batis on granda distancoj . Tem super , y tridek kvar Kun kvalito kiraso ne gravas . Unu batis Kaj fino .
  Svetlana komenciĝas svingi sovetia tanko . Jen malamiko ŝosoj . kuglo eĉ iom zorgoj kiraso . Sed Al feliĉe forglitas . A finfine potenco kolosa - uranio kerno .
  Superviro Nataŝa flustris ilia skarlata lipoj :
  - Sur ikonoj Kun malgajo denove vizaĝoj _ imperio naskiĝu !
  Futuristo-Angelica pafo uzante _ nudpiede fingroj kruroj . kuglo kontenta V ankoraŭ starante piramideca tanko . KAJ forglitis Kun kiraso V ricochet . Jam Tre ŝi oblikva Kaj cementitaj .
  germana tanko kompreneble _ la sama , nepenetrebla , kun ĉiuj anguloj eĉ Por IS -7. A jam Kie antaŭe lin T -34-85.
  Denove germana pafas ... Svetlana premita nuda kalkano on bremsoj . KAJ povus eskapi tanko de malvenko . Kvankam fatala donaco traglitis entute proksime de .
  Superviro Nataŝa V kolerego diris :
  - Jes Ni Kaj blokita !
  Futuristo-Angelica ridis . Ŝi malvarmete plukis Kun mi mem mamzono . elmontrita alta brusto Kun frago cicoj . Nudigis ŝiajn dentojn ilia perlo dentoj . KAJ tweetis :
  - Malkuraĝulo Ne ludas V hokeo !
  KAJ premita skarlata cico on ellasilon . Tia Jen ŝi aŭdaca Kaj brilanta ŝi-diablo . A Eble afabla , rusa anĝelo enkorpigi .
  kuglo elflugis de Ne tro multe longa muzelo . Preterpasis ... Kaj kontenta rekte V trunko germana aŭtoj AG . rebatis lia Ŝati bato biskvitoj .
  KAJ Ĉiuj kvar knabinoj ĥoro , bojis :
  - Unu , du - mi batis ! Fritz De kornoj Do donis !
  KAJ Kiel skui Ili ilia nudpiede kruroj . Jen Ĉi tio knabinoj ! A Kiam ĉe pafado uzi nuda kesto estas _ V cent unufoje pli efika .
  Superviro Nataŝa Kun rideti rimarkis :
  - Ĉi tio tanko Nun Por ni sekura . Sed Kiel lia detrui ?
  Zoja Kun rideti sugestis :
  - A V batalo vakero stilo , ni lia balau for !
  Svetlana akcelis movado lia tanko . Sed adversary , subite turnis sin Kaj rapidis en la kurado . Li akcelis mirinda fast : ĉiuj sama gasturbino motoro . KAJ estis klare pli rapide ol _ T -34-85.
  kvazaŭ elefanto forkuris de Pugoj . Ĉiuj volus nenio . Sed elefantoj scipovi movi eĉ Tre rapide .
  Superviro Nataŝa kolere movita De kiraso nudpiede piedo Kaj blekis :
  - Jen ! Nu Kiel tute egale _ Ni postrestis de faŝistoj !
  Zoja Kun malgajo V voĉo , kantis :
  - Ĉiuj impossible , ebla V nia la mondo !
  KAJ skuiĝis lia haroj , koloroj folio oro .
  Futuristo-Angelica Kun ĝojo kantis kaj _ liberigita alia ŝelo . Tio batis V kirasita severa Kaj rompis .
  - Iru Ĉu revoj senprecedenca ... Tekso Ĉu florkronoj malfrua ... muta estis Gerasim iam ! _ _ Nun Li ĵuras obscenaĵoj !
  Svetlana strikte rimarkis :
  - Sako mato riproĉi estas _ vulgara !
  Superviro Nataŝa volis ion _ _ _ diru sprita . Sed Jen aperis alia faŝisto tanko . On ĉi tio unufoje E -75. Same Bone protektata V frunto , sed multe pli malbona Kun tabuloj . Ĉu vere, tridek kvar lia Ĉiuj egalas Ne trapiki .
  On ĉi tio fojojn , Zoya forĵetis Kun mi mem mamzono . KAJ elmontrita skarlata cico .
  Prenis Kaj premita mamnutrado on ellasilon . pafilo laboris ...
  kuglo denove kontenta rekte V trunko masiva pafiloj . KAJ cent kvin milimetra pafilon eliris de konstruaĵo .
  KAJ ĉi tio germana rapidis en la kurado . Bone vojo eligo de konstruaĵo la plej protektata maŝinoj estas _ senŝeligi De trunkoj .
  Superviro Nataŝa superĝoja deklaris :
  - Jen vidu ! Ni ni venkas !
  A Jen Kaj tria tanko . On ĉi tio fojoj " reĝa" leono ." Ĉe lin weapon , bombisto kalibro en 450 milimetroj . Tia Se fiku , do malmultaj entute Ne ŝajnos .
  Superviro Nataŝa on ĉi tio unufoje decidis pafi sin mem . ekflugis mamzono . Kiu ĉe ŝia tute egale _ alta kaj _ elasta brusto . Freŝa kiel _ ĉe knabinoj . KAJ militisto Kiel prenos Kaj premas rubeno cico .
  kuglo elflugis ... Kaj " Reĝa leono " ricevis rekte V trunko . KAJ grandega aŭto Kiel eksplodi . Kio Kaj paro starante De randoj tankoj forflugis on iuj centoj metroj .
   Jes Kaj tridek kvar skuiĝis . Aŭto apenaŭ Ne ruliĝis kaj _ rezultis deŝirita de tero .
  Futuristo-Angelica eĉ batis ĉe surteriĝo frunto , kriante :
  - kvazaŭ ĉevaloj azenoj !
  KAJ minacis Fritz pugno .
  Superviro Nataŝa estis kontenta kaj _ rikanis perlo , tre granda dentoj :
  - Jen Ni donis De malamiko ! Kiel supozeble !
  Zoja kantis , kun ĝojo :
  - Amo Kaj morto ! Bone Kaj malbono ! Kio sankta Kio pekema ... A al mi scias Ĉiuj egalas !
  KAJ knabino movita nudpiede kruro De metalo .
  Poste malamiko E -100. Aŭto danĝera . KUN bomboĵetisto kaj 75 mm _ kanono Kun Tre longa barelo . Tia sturmo modifo , kaj kapabla plenumi rolo Kaj batalanto tankoj . A sepdek kvin milimetrojn pafiloj Por sovetia tanko tute sufiĉe .
   A trunko bombisto kovrita ĉapo .
  Superviro Nataŝa krucsignis sin ĉe helpo nudpiede kruroj , kaj tweetis :
  - Nu , ni lia bati ?
  Zoya , roko dentoj , konsentis _
  - Kompreneble ni faros !
  Futuristo - Angeliko skarlata cico premita on ellasilon . pafilo laboris . kraĉis murdema ŝargo . KAJ interrompis relative maldika sed _ sed longa trunko germana pafiloj .
  Svetlana entuziasme tweetis :
  - Bonege ! A Nun donu Fajro mi !
  KAJ militisto Same elmontrita mia torso . Ĉe ĉiuj kvaroj brusto on alteco . KAJ Tre eĉ bela , seksa , deloga . Do Kun tia knabinoj Mi volas fari amo . Nu kio _ Eble esti pli bone ilin ? Verŝajne nur _ alia knabinoj !
  KAJ Jen juna virino kaptis la momento kiam ĉapo komencis malfermita . KAJ uzante mia skarlata cico kiel _ liberigos kuglo De germana bombisto .
  A fritz Ne administris eĉ Kaj okulo palpebrumi ... kiel prenos Kaj eksplodas ... En Ĉiuj flankoj disĵetitaj fumante metalo .
  Svetlana frotis vi mem forta manoj Kaj knaris :
  - mi knabino aŭtentika drako !
  KAJ Kiel ridu ! KAJ prenu jes _ montros lango !
  Superviro Nataŝa prenis Kaj entuziasme kantis :
  - Patrioto ! sovetia patrioto ! Kiom da Fritz mortigita vi !
  Zoja kolektis kanto , kaj tremante nuda brusto , daŭrigis :
  - Patrioto ! Ruĝa patrioto ! KAJ on knabinoj Ĉiuj viaj sonĝoj !
  KAJ Same militisto Kiel prenos Kaj ridu laŭte ! KAJ uvulo montros ! KAJ grin dentoj - dentegoj !
  KAJ nudpiede kruroj movos levilo ...
  La knabinoj ĉi tie estas klare ĉe sia plej bona, kvankam ili havas malmodernan tankon. Kaj ili daŭre partias.
  Sed la 20-an de aprilo 1947 komenciĝis nova atako kontraŭ Moskvo. Ĝin partoprenis la japanoj, kaj la turkoj, kaj la tuta eksterlanda armeo.
  Hitler, finfine, elĉerpigis paciencon kaj li decidis fini Sovetujon. Kaj persone kun Stalino, ligante kun li la gerilmiliton, kiu ankoraŭ flamas sur la teritorio de Rusio.
  Kiel, se Moskvo falos, tiam la milito sendube finiĝos.
  Kaj decida, ĝenerala atako komenciĝis.
  La superpezaj tankoj "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 kaj aliaj ankaŭ atakis.
  Unue, la grandurbo estis pafita sur per balistikaj misiloj.
  Kaj la batalo, nevundeblaj diskedoj de la Tria Reich ankaŭ estis uzataj. Tia estas la armado.
  Alenka kaj ŝia teamo kuraĝe renkontis la germanojn kaj donis al ili batalon.
  Aljonka ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj, ekbrulis kaj muĝis:
  - Por la rusa spirito!
  Anyuta, pafante kontraŭ kontraŭulojn, kaj falĉante la vicojn da malamikoj, pepis per sia nuda kalkano, venkite al la pako de morto:
  - Por la grandeco de komunismo!
  Alla, pafante al la malamikoj de Sovetunio kaj ĵetante bombon per la nudaj piedfingroj, jelfis:
  - Por Patrino Rus' en komunismo!
  Maria, farante bone celitan fajron al la malamiko kaj memfide falĉante lin, notis, elmontrante la dentojn:
  - Rusio bezonas novan gvidanton!
  Matrena notis, pafante kaj memfide detruante kontraŭulojn, kaj kun siaj nudaj piedfingroj, donante alian donacon de morto:
  - Kompreneble, estas necese!
  Kaj de ŝia ĵeto, kiu falis en la vojon, koliziis du germanaj tankoj.
  Marusya, pafante al la nazioj, energie notis:
  - Ĉio estis en Sovetunio, sed la malamiko prenis la numeron!
  Kaj per sia nuda kalkano, kiel li lanĉos la murdeman kaj neforgeseblan!
  Alenka kuraĝigis siajn amikojn:
  - Ne rapidu enterigi Rus'! Ni ankaŭ havas aferojn por fari!
  Kaj per la piedfingroj de sia nuda piedo li ĵetos ruinigan donacon de neniigo.
  Anyuta, pafante al la nazioj, konsentis kun tio:
  - Ni feroce venkos la malamikojn, la rivero de la Patrujo ne sekiĝos!
  Kaj kun nuda, ronda kalkano, la knabino energie prenos kaj pereos al la malamiko.
  Alla, pafante al la nazioj, kaj liberigante pecon da eksplodaĵo de ŝnurĵetilo, tirante la ŝnuron per siaj nudaj piedfingroj, elsendis:
  - Estos nur superhomo - kiu anstataŭos Stalinon!
  Maria, pafante kun mirinda precizeco, kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, parolis:
  - Ĉio, kio ne ŝanĝiĝas, ĉio estas por pli bone!
  Matryona, terenbatante la Fritz per bone celitaj pafoj. Kaj tiam, difektinte la tankon per sia nuda piedo, ŝi notis:
  - Ni kun nia senŝanĝa kaj heroa volo!
  Marusja ĵetis tutan aron da obusoj per siaj nudaj piedoj. Do la memvetura pafilo de la nazioj turniĝis kaj grincis:
  - Mi estos la plej forta!
  Alla, batante la transportilon de la nazioj per ĵeto, grenadojn kun nuda kalkano, rimarkis, korektante:
  - Ne mi, sed ni! Ĉio estas pli forta!
  Alyonka kantis por altigi sian batalan humoron, komponante survoje. Kaj la ceteraj knabinoj, pafante al la nazioj, reprenis;
  Ni estas la knabinoj de la lando de Sovetunio,
  Kiu estas torĉo por la tuta mondo...
  Ni montru, konu la grandecon de ekzemplo,
  Jen kantataj heroaj agoj!
  
  La knabinoj naskiĝis sub la ruĝa flago,
  Kaj la nudpiedaj rapidas tra la frosto...
  Filinoj kaj filoj batalas por Rus',
  Foje la novedzino donas al la ulo rozon!
  
  Estos ruĝa flago super la universo,
  Brilu tiel hele kiel torĉo-flamo...
  Post ĉio, ni havas heroan svingon,
  Kaj nia standardo briletas kiel ruĝa sako!
  
  Ne kredu, la malbenita faŝisto ne pasos,
  Kaj la rusa spirito neniam malaperos...
  Venko malfermos senfinan konton,
  Ni salutu ĉiujn!
  
  Rusio estas mirinda lando
  Vi donis komunismon al la popoloj...
  Por ĉiam malavare donita de Dio,
  Por la Patrujo, por feliĉo kaj libereco!
  
  La malamiko ne povos venki la Patrujon,
  Kaj kiom ajn kruela li estis ruza...
  Nia nevenkebla rusa urso,
  La soldato de Rusio estas tiel fama pro sia venko!
  
  Bela sovetia lando
  La knabinoj en ĝi estas fieraj ke ili estas belaj ...
  Ŝi estas donita al ni por ĉiam per naskiĝo,
  Kaj ni estu justaj komsomolanoj!
  
  Ni batalas ĉe la periferio de Moskvo,
  Neĝoŝtormo de neĝblovoj, kaj la knabinoj estas nudpiedaj ...
  Ni ne donu la Patrujon al Satano,
  Ni eĉ precize pafas per falĉiloj!
  
  Do en kolerego la knabinoj estas fervoraj batali,
  Kaj ili ĵetas nudan eksplodpakaĵon kun la kalkano ...
  Li estas nur faŝisto ĉar li aspektas bonega,
  Fakte, nur malbona Kaino!
  
  Malamikoj ne povas venki knabinojn,
  Ili naskiĝis sub tia stelo...
  La nevenkebla monstro estas nia urso,
  Kiu faris la Patrujon edzinon!
  
  Ni rusaj knabinoj estas bonaj
  Ni ne timas torturon kaj froston...
  Kaj forpuŝu, kredu la atakon de la malbona hordo,
  La malamiko koleros pro la dozo!
  
  La malamiko povis repuŝi de Moskvo,
  Kvankam li havas multe da potenco...
  Ni knabinoj estas tiom fieraj pri ni mem
  Kontraŭuloj malaperas ĉiuj en la tombojn!
  
  Ne kredu, Rus' ne povas esti venkita de malamikoj,
  Ekde ĉiu kavaliro el vindotukoj ...
  La ĉasisto fariĝis predo,
  Kaj la kontraŭulo estas ankoraŭ infano!
  
  Sed la rusa spirito, kredu la grandan spiriton,
  En ĝi, vi scias, tiaj fortoj estas kaŝitaj ...
  Ĝi estos disbatita al la malamiko en lanugo,
  Post ĉio, kavaliroj estas nevenkeblaj en bataloj!
  
  Forigu viajn dubojn knabinoj
  Ni estas la plej kuraĝaj konataj en la mondo...
  Ni dejxetu la hordojn de Satano en inferon,
  Ni trempu la kontraŭulojn de ĉiuj en la necesejon!
  
  La sankta milito finiĝos
  Estos paco kaj mateno super la planedo...
  Ŝi estas eterne kun la suno scio donita,
  Por ĉiam flamigi someron!
  
  Kaj komunismo eterna en gloro,
  Kaj Lenin kaj la granda Stalino estas kun ni...
  En sanga filmo, nur nun estas faŝismo,
  Kaj nia volo kredo estas pli forta ol ŝtalo!
  
  Mia Rusio regas dum jarcentoj
  Kaj donis feliĉon al la tuta universo ....
  Bezonas ŝtalan pugnoforton
  Kaj lerteco, sed racia disverŝiĝo!
  
  
  
  SORĈISTINOJ KREANTE MIRINDARMOJN
  Gerda, Charlotte, Magda kaj Christina, kiuj estis provitaj de la Tigro tiutempe, ankaŭ evoluigis esperigan modelon: Panteroj -2. La knabinoj metis la motoron kaj transdonon en unu blokon - trans, kaj faris la turon mallarĝa kaj pli malgranda. Kaj la rapidumujo estis instalita sur la motoro mem. Kiel rezulto, la "Pantero" -2 rezultis esti silueto sub du metroj, kaj la nombro de ŝipanoj reduktiĝis al tri homoj. La dikeco de la kiraso de la frunto de la kareno pliiĝis al 120 mm sub grandaj deklivoj, kaj la flankoj al 82 mm sub deklivoj. Kaj la turoj estas ĝis 150 mm frunto kaj 82 mm flankoj, sub deklivoj. En la sama tempo, la tuta veturilo estis reduktita al 35 tunoj, kio ebligis trapasi kun motoro de 700 ĉevalfortoj kaj pliigis la rapidecon kaj manovreblon de la tanko. Samtempe, la patenteco de la aŭto ankaŭ pliboniĝis, kaj la ĉasio fariĝis pli malpeza kaj multe pli facile ripari kaj prizorgi. Estas ses ruliloj entute, kio estas praktika kaj oportuna. Hitler ŝatis "Panteron" -2 kaj eniris la serion de septembro kvardek-tri. La aŭto estas sukcesa, kun bona, kiraspenetra kaj rapidpafa pafilo. Ŝi laboris kaj moviĝis rapide, kun bonega ergonomio.
  Kaj plej grave, ĝi estis pli facile fabrikebla kaj postulis malpli da metalo. Kaj samtempe ĝi distingiĝis per kapitala pluvivebleco. Ne estas tiel facile trarompi tian aŭton kun grandaj deklivoj de kiraso.
  La sovetiaj trupoj ricevis gravan problemon. Krome, la germanoj, anstataŭ la programo Fau, investis en la evoluo de populara batalanto, kaj kreis la XE-162, simplan kaj malmultekostan fabriki kaj tre malpezan kaj manovreblan.
  Ĉi tiu maŝino rezultis esti disvolvita en pli favoraj kondiĉoj, kaj relative facila por funkcii. Kaj ne estas tiel facile por ŝi elteni.
  Mi trudis al la sovetiaj kaj aliancitaj trupoj, furiozaj, aerbatalojn. La batalanto pezis nur unu kaj duonon de tunoj kiam malplena kaj konsistis preskaŭ tute el ligno. Do la maŝino montriĝis ege efika.
  La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke germanaj knabinoj komencis aktive eniri la aviadajn unuojn.
  Albina kaj Alvina komencis aktive gajni, batalante, kiel regulo, nudpiede kaj en unu bikino. Kaj ĉi tiuj knabinoj ne povus esti terenbatitaj. Kaj ili mem tiel aktive fortranĉis la malamikon. Kaj kiel belaj estis ĉi tiuj blonduloj: nur veraj arjoj!
  Albina premas la ellasilon per gracia gambo kaj tranĉas kelkajn sovetiajn aviadilojn kaj kriegas:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Alvina premas la ellasilon per sia skarlata cico, kaj trafas tri sovetiajn aŭtojn kaj muĝas:
  - Gloro al nia Patrujo!
  Batalantaj knabinoj - vi ne povas diri, ke ili estas malfortaj. Ne, ili estas tre agresemaj kaj povas disŝiri ĉiujn.
  Rapida entute, ĉi tiu armeo. Kaj vintre la frontlinio stabiliĝis. Mainstein lanĉis kontraŭatakon, kaj sukcesis venki la sovetiajn soldatojn trans la Dnepro, kreante paron de grandaj vaporkaldronoj. La germanoj ankaŭ povis repuŝi la ofensivon proksime de Leningrado. Ĉi tie ili fidis je potenca defendlinio. Plie, post la malvenko en Ukrainio, Stalino forigis plurajn sekciojn de ĉi tiu direkto kaj permesis al la germanoj forpuŝi la atakojn. La fronto eltenis, kaj la germanoj povis teni vintre laŭ la tuta perimetro de la atako.
  Gerda propre batalis sur la "Pantero" -2, kune kun la knabinoj. Kaj malgraŭ la vintro, la belulinoj batalis nudpiede kaj en nur unu bikino.
  Gerda premis la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, batis la malamikon kaj knaris:
  - Gloro al nia imperio!
  Charlotte ankaŭ premis la levilon per siaj nudaj piedfingroj, malkonstruis la tridek kvaran turon kaj konfirmis kun agresemo:
  - Gloro al herooj!
  Kristina draŝis premante la butonon per sia skarlata cico kaj, frapante la sovetian maŝinon, grincis:
  - Kaj gloron al ni!
  Magda pafis eksplodon de kvar maŝinpafiloj, fortranĉis la sovetian infanterion helpe de siaj nudaj piedfingroj kaj eligis:
  - Eterna, venka gloro!
  Do la knabinoj estas malbonaj kaj nudaj, iliaj rondaj kalkanoj brilas.
  Kaj ĉe la alproksimiĝo de "Tigro" -2, ĉi tiu tanko, kun pezo de kvindek kvin tunoj, promesas havi protekton de 250 mm frunto, kaj flankoj de 170 mm.
  Tio kun 88-mm pafilo en 71 EL, tre deca aŭto.
  Kaj printempe, la germanoj jam antaŭeniras en Italio kaj memfide disbatas la aliancanojn.
  Ili prenas Napolon kaj invadas Sicilion.
  Kaj centoj da miloj da Aliancitaj soldatoj kapitulacas. Kaj frakasu ilin plene. La germanaj Panteroj estas nehalteblaj.
  Kaj la knabinoj igas la anglojn fali sur la genuojn kaj kisas iliajn nudajn, ĉizitajn krurojn, kaj lekas la rondajn kalkanojn de la belulinoj per la lango.
  En junio, la aliancanoj provas avanci surterigante soldatojn en Normandio. Sed ili suferspertas teruran malvenkon tie. Denove, centoj da miloj da kaptitoj, kaj multe da kaptitaj ekipaĵoj.
  Roosevelt ricevas koratakon kaj iĝas senkapabligita. Usono provas limigi tian malfacilan militon. Britio pripensas opciojn por repaciĝo kun la Fritz. La situacio estas plimalbonigita de pli potenca bombado de anglaj urboj per jetaviadiloj. Kaj britaj batalantoj ne povas atingi tiajn aviadilojn.
  Do Churchill komencas peti pacon. Sed la Fuhrer estas senĉesa. Li krevas de konscio pri sia propra forto.
  Sed la britoj ankoraŭ konsentas pri paco. Kaj ĉi tio maltrankviligas Stalinon, kiu proponas al la Fuhrer paŭzon. Hitler konsentas ĉesigi malamikecojn dum tri jaroj, kondiĉe ke ne estas partia sabotado, kaj la partioj restas ĉe siaj limoj, kaj Sovetunio vendos petrolon kaj panon al la germanoj.
  Stalino konsentis pri tio... Kaj la Fritz malligis la manojn.
  La unua striko, kompreneble, estas Ĝibraltaro. Konkerinte ĉi tiun fortikaĵon, vi povas translokigi soldatojn al Afriko sur la plej mallonga distanco. Kiam sturmis la fortikaĵon, la germanoj uzis la plej novajn sturmpafilojn MP-44, la knabinoj ankaŭ plibonigis ilin: ili faris ilin multe pli facilaj kaj pli fidindaj.
  Kaj Albina kaj Alvina batalis sur la ĉielo, la knabinoj, kiuj faris la germanajn aviadilojn multe pli praktikaj kaj rapidaj.
  Kaj ili disbatis la aliancanojn dekstren kaj maldekstren. Ĝibraltaro estus prenita sur la movado. Franco estis devigita konsenti pri la ultimato de Hitler. Ne lasu la naziojn okupi vian landon.
  La germanoj akcelis sur tankoj kaj krevis en la lokon de la malamiko.
  Post la falo de Ĝibraltaro, la Fritz envojaĝis Maroko. Kaj ili moviĝis, kaptinte teritoriojn. Fritz-tankoj moviĝis precipe en Alĝerio. "Pantero" -2 rapide glitas sur la sablo. Ĝi estis ĝisdatigita kun pli potenca motoro, kaj ĝi kuregis. La Panther-2 tute kontentigis la militistaron per sia frunta protekto, kaj la Tiger-2 estis ĝenerale mirinda tanko. La aliancanoj falis kvazaŭ terenbatitaj.
  Germanaj knabinoj batalis en la dezerto, kutime nudpiede kaj en bikinoj. Ili nur lubrikis la haŭton per speciala protekta kremo, por ke ĝi ne brulu.
  Tiam la beluloj de la kaptitaj angloj surgenuiĝas, kaj igas la kalkanojn de la knabino leki. Kaj ili ŝatas ĝin, precipe la afrikanoj, kiuj faras ĝin kun entuziasmo.
  La kvardek-kvina jaro estis tre sukcesa por la germanoj, ili kaptis la plej grandan parton de Afriko, la Mezoriento. Kaj en la unua duono de la kvardek-sesa jaro ili ankaŭ kaptis Baraton, kaj Birmon kaj la reston de Afriko. Kaj estis pli da problemoj kun la provizo de trupoj, la streĉado de komunikadoj, la tereno ol kun la rezisto de la britaj kaj amerikaj unuoj. Krome, la koloniaj trupoj ne estis tre pretaj batali. En teknologio, la germanoj havas superan avantaĝon en kvalito. Ekzemple, ME-262 X, kaj havas rapidon de ĝis 1200 kilometroj hore, kaj estas armita per kvin aviadilkanonoj . Kaj Usono kaj Britio, kvankam pli-malpli taŭgas por bataluzo, ne havas ĉasaviadilojn, kaj bombistojn eĉ pli.
  Plie, la germanoj havis diskotekojn, evoluigante, la rapidon de la ordo de kvar sono. Ili estis tute nevundeblaj al manpafiloj, dank'al la lamena jeto, kiu fluis ĉirkaŭ la aŭtoj. Sed pro tio ili mem ne povis pafi. Sed aliflanke, estis eble faligi bombon de alteco, kaj uzi ĝin en sciigo, kaj plej grave, rami malamikajn veturilojn terenbatante ilin per jetoj.
  Flugaj teleroj estas efikaj armiloj kun longa atingo kaj kapablas flugi de Eŭropo al Usono. Kaj ilin foje gvidis tre belaj knabinoj, kiuj preferis batali nudpiede kaj en bikino.
  Jen Gertrudo kaj Eva flugantaj. Ĉi tiuj estas du mirindaj belaĵoj. Ekzemple, nigra usonano estis kaptita. Ligita al ŝtipo. Kaj tiel plu lia vira perfekteco ili rajdis longe, ke la kaptito perdis la konscion, trolaboris.
  Kaj nun Gertrudo, kun la nudaj piedfingroj, prenis kaj celis la disketon al la celo, malkonstruante usonajn aviadilojn. Jen batalanta knabino.
  Kaj ankaŭ Eva helpe de siaj nudaj piedfingroj direktas aŭton al la malamiko kun mortiga forto.
  Kaj furioze ravas la malamikon, kaj la aŭtoj de Anglio kaj Usono falas.
  La alteriĝo de la germanoj planita por la fino de novembro. Unue, neniu atendas ĉi-momente. Fakte, la vetero ne estas tre bona kaj estas riske pluvivi. Sed en trankvilaj tagoj oni povas naĝi trans Manikon kaj surteriĝi. Krome, estas avantaĝoj en nokta surteriĝo, ĉar ĝi estas multe pli malfacile defendi nokte.
  La germanoj antaŭ tiu tempo tre multe mortigis la anglajn kaj amerikajn flotojn.
  Do la surteriĝo estis atendita senprobleme. Specialaj batalionoj de knabinoj laŭsupoze estis potenca frapforto, kiuj eĉ en la frosto de malfrua novembro estis nudpiedaj en nur unu bikino.
  La alteriĝo komenciĝis la 26-an de novembro 1946. En la datreveno de la elektoj al la Reichstag, post kiu Hitler ricevis la postenon de Reich Kanceliero.
  Estis neniu por haltigi la surteriĝon. Kaj en la ofensivo partoprenis grandaj amasoj da infanterio kaj eĉ la plej novaj piramidaj tankoj. Kiu ne povas esti penetrita de ajna angulo.
  La knabinoj kompreneble batalas ene de ili, kaj agas kuraĝe.
  Kaj kelkaj militistoj jam nudpiede rompas la glacirandon sur flakoj frostigitaj nokte. Kaj ili batalas tre forte. Kaj ili faras mirindajn miraklojn. Kaj kiam ili ĵetas obusojn per siaj nudaj piedfingroj kaj disŝiras la britojn, ĝi fariĝas ekstreme malvarmeta ...
  Gerda, aliflanke, batalas sur la piramida tanko Tiger-4 per kanono kaj bombolanĉilo, kaj tre kuraĝe. Sendas kuglo post kuglo, kaj disŝiras malamikojn.
  Agante ne lavante tiel ruliĝante, premante la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, la knabino muĝas:
  - Ni nudigas la dentojn aktive, ni ekstermas tre forte!
  Charlotte uzas skarlatan cicon dum pafado, premante ĝin sur la stirstangobutono kaj trafante la malamikon, pepis:
  - Nia universala konstruteamo!
  Lupanula per raketlanĉilo kaj Christina uzanta nudajn piedfingrojn. Ŝi frakasis multajn kontraŭulojn kaj gruntis:
  - Por la grandeco de la Tria Regno!
  Magda muĝis post ŝi. Ĉi-foje kun fraga cico. Ŝiris la malamikon kaj muĝis:
  - Por arja komunismo!
  Jen la knabinoj de la supernivelo! Kaj kiel la infanterio de la knabinoj kuras kun nudaj piedoj, ĵetante grenadojn survoje. Kaj kiel granda kaj mortiga ĝi estas.
  La knabinoj estas tiel batalantaj kaj belaj.
  Kaj ili disbatas la britajn dekstren kaj maldekstren. Ne estas surprize, ke kun tia ofensivo kaj surteriĝo de kaj Francio kaj Norvegio, Anglio eltenis nur dek tagojn. Ĉi tio estas bonega!
  La metropolo falis. Kaj la sekva etapo estas vojaĝo al Ameriko. En februaro, la germanoj, malgraŭ la vintro, faris surteriĝon en Islando: Operacio Ikaro, kaj kaptis ĉi tiun gravan teritorion.
  Kaj denove, nudpiedaj knabinoj de malsamaj SS-batalionoj partoprenis en la bataloj.
  Kaj ili sukcesis fulmigante siajn nudajn kalkanojn tra la neĝo.
  Stalino proponis al Hitler en marto 1947, komunan militon kontraŭ Usono. La Fuhrer konsentis pri tio, sed kondiĉe ke Sovetunio rericevu nur Alaskon, iel laŭleĝan teritorion. Kaj ne petos pli.
  Stalino konsentis pri tio... Kaj komenciĝis la invado de sovetiaj trupoj tra Alasko. Tiel rapida kaj brutala.
  Novaj sovetiaj tankoj moviĝis.
  La skipo de Elizabeto batalis sur la plej unua, eksperimenta kaj ne tute finita tanko T-54. Aprilo 1947. Ankoraŭ estas neĝo en Alasko, sed rusaj knabinoj batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj tiaj belaj knabinoj.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj al la malamiko. La usona Sherman trafas. Kaj elmontrante la dentojn, la militisto diras:
  - Gloro al la ideoj de granda komunismo!
  Ekaterina ankaŭ pafas uzante nudajn fingrojn de ĉizitaj kruroj kaj krioj:
  - Gloro al la venkaj rezultoj de nia armeo!
  Elena ankaŭ pafis, ĉi-foje uzante la skarlatan cicon de sia brusto, trafante la malamikon kun tre bonaj notoj kaj grumblis:
  - Gloro al novaj decidaj venkoj!
  Eŭfrazio, frapita kontraŭ la kontraŭuloj, uzante fragan cicon, kaj pugnobatante "Pershing" bojis:
  - Kaj ni venkos!
  Militistoj ŝajne disiĝis kiel sorikoj. Kaj tiel oni draŝas la usonanojn.
  Ĉi tie ĵetaĵo trafas la frunton de la tanko, sed tuj repuŝiĝas. Elizabeto muĝas kaj saltas:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Kaj li ankaŭ sendas ĵetaĵon responde, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tiu estas knabino, kiu estas en vera misio.
  Tiaj estas la belaĵoj de la batalado.
  Sovetiaj trupoj rezistis en Alasko. Kaj en majo alvenis la plej unua IS-7 enkorpigita en metalo.
  Kaj sur ĝi estas la tankoskipo de Alenka.
  Jen tia batalema knabino. Dum li pafis al la malamiko, li trafas lin ekstreme precize.
  Kaj la pafilo, kiom potenca: 130 mm. Ŝi pugnobatas la malamikon de longa distanco. Por la usonanoj, la ĉefa tanko daŭre estas la Sherman, kiu estas nur bona por gajni germanajn kaj sovetiajn tankajn asojn. Estas iomete pli bona Pershing, kun pli potenca pafilo ol la 90mm kalibro. Kaj la tre malgranda "Supershing", kies 90-milimetra kalibro pafilo kaj 73 EL-barela longo, kapablas kaŭzi danĝeran vundon al la sovetia IS-7-maŝino surŝipe kaj proksime. Usonaj pafiloj tute ne prenas piramidecajn germanajn tankojn de ĉiuj anguloj. IS-7 estas truita en la flankon. T-54 - "Supershing", povas preni proksime al la frunto, kaj surŝipe malproksime. Sed nuntempe Sovetunio havas la ĉefan tankon T-34-85, kiu ankoraŭ ne estis elprenita de produktado kaj batalas kontraŭ la usonanoj. Ĝi estas proksimume egala al la Sherman, kaj pli malforta ol la Pershing.
  Do la sovetiaj soldatoj havas malfacilan tempon. Kaj ili rigardas kun envio la solan, la plej unuan eksperimentan tankon IS-7.
  Ĉi tiu aŭto estas fiera kaj malvarmeta.
  La IS-2 kaj IS-3 ankaŭ batalas. La lasta maŝino en la frunto ne estas penetrita krom la "Supershing". Nu, la IS-3 ankaŭ povas esti trapikita en la malsupran parton de la kareno.
  La IS-2 estas iom malforta en la alfronta kiraso de la gvattureto.
  La knabinoj Natashka kaj ŝia teamo batalas sur ĉi tiu tanko. Batalantaj belulinoj. Kaj ili el la IS-2 donas frakasajn batojn, per mortigaj ĵetaĵoj.
  Nataŝka premis siajn piedojn per la nudaj piedfingroj kaj elĵetis la mortiginton, trarompante la usonanon kaj vyaknula:
  - Gloro al la ideoj de bona komunismo!
  Zoja premis sian skarlatan cicon kontraŭ la murdan levilon kaj jelfis:
  - Por arja paco kaj ordo!
  Aŭgusteno ankaŭ eksplodis per sia nuda kalkano, trafante la malamikon kaj bojis:
  - Por decidaj venkoj!
  Kaj fine, Svetlana elĵetas siajn krurojn helpe de siaj nudaj piedfingroj, tranĉas la malamikon kaj grincas:
  - Por granda forto!
  Militistoj de la Ruĝa Armeo avancis trans Alaskon. Somero venis kaj estis varme, kaj estis agrable por knabinoj en bikinoj kaj nudpiede sur tankoj. La germanoj, venkinte Gronlandon, alteriĝis en Kanado. Kaj de la sudo ili ekmoviĝis el Argentino. En Brazilo, ekzistis disigo en por-germanajn kaj por-amerikajn frakciojn. La germanoj, kun potenca bato de siaj pli batalpretaj sekcioj, decidis la aferon en sia favoro.
  La nazioj havis pli potencan kaj efikan atakkarabenon, kiu pafis de longa distanco kaj tre rapide. La jankioj suferspertis malvenkon post malvenko.
  Nova teamo de anglaj knabinoj, gvidata de Jane Armstrong, antaŭeniris de la sudo ... La militisto batalis en Brazilo en la somero ... La por-usonaj fortoj rezistis malvigle.
  Sed en Venezuelo, la inaj militistoj estis alfrontitaj de usonaj trupoj. Ili batalis sur la malmoderna "Panther" -2, kiu jam estis preskaŭ ĉesigita favore al piramidaj modeloj de ekipaĵo.
  Sed la britoj, eĉ sur ĉi tiu tanko, estis pli fortaj ol la usonanoj. Ili pafis de la pafilo al la Shermans, kiuj jam senespere malmodernaj, ili povis batali nur en egalaj kondiĉoj kun sovetiaj tridek kvar.
  Jane pafis per la nudaj piedfingroj de malproksime. Batu la malamikon kaj pepis:
  - Jen la grandeco de Britujo - ĝi ne velkos!
  Gringeta frakasis siajn ĉizitajn krurojn en la malamikon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi frakasis la Sherman kaj knaris:
  - Nia regno estos mojosa!
  Kaj ŝi montris sian langon!
  Tiam Monica ekpafis, trafis la malamikon ĝuste en la celon per siaj nudaj piedoj kaj kuĝis:
  - Por la savo de la animo!
  Kaj post ili lupanula kaj Malanya. Precize trafis la pli danĝeran Pershing, rompante ĝian karenon.
  Kompreneble, kun nudaj piedfingroj, ŝi kuis:
  - Gloro al la ideoj de la reĝaj fortoj!
  La knabinoj batalis tre agreseme kaj konstrue.
  Kaj en Kanado, elektitaj germanaj unuoj moviĝis. Gerda sur la tanko "Tigro" -4 piramide disbatis Ameriko kaj ĝiaj regadoj. Kaj ili rompis sub la disbataj batoj de la malamiko.
  Gerda pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj, batis la malamikon kaj kriis:
  - Por arja komunismo!
  Charlotte ankaŭ frapis, ĉi-foje per la skarlata cico de sia brusto, trapikis la usonan aŭton kaj gluglutis:
  - Por la grandeco de Germanujo!
  Kristina ankaŭ trafis la malamikon. Ŝi disbatis lian kirason, kun la helpo de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj, kiel ovoŝelo, kaj gluglegis:
  - Por niaj fenomenaj atingoj!
  Ankaŭ Magda bruis, disbatante la malamikon kiel argilon kaj muĝis:
  - Por tiaj rimedoj, kiujn ne eblas diri en fabelo, ne priskribi per plumo!
  Oni devas rimarki, ke la knabinoj estas ekstreme batalemaj kaj tre moveblaj. Estas vere amuze ankaŭ kun ili.
  Kaj tiam la ĉefaj urboj de Kanado falis: Kebekio kaj Toronto. Kaj la vivo fariĝis pli bona, Fritz kaj pli amuza...
  Hitler deklaris, ke Usono estos finita!
  Kun la disvolviĝo de la atombombo, Usono ne sukcesis. Videblas, ke sorto forturniĝis ĉi-kaze de Ameriko favore al la Wehrmacht. Do kio? Estas aliaj fundamentoj por venko kaj sukceso. Do estas tro frue por malesperi.
  Sed la Fritz kun siaj eksterlandaj regimentoj estas multe pli bonaj ol Usono kiel trupoj. Kaj ili kapablas multon detrui la malamikon.
  Ĉi tie Gerda, ekzemple, kaptis nigran batalanton. Kaj ili tiel turmentis lin, devigante lin amori, ke li faligis siajn hufojn. Kaj ĝi fakte estas sufiĉe mojosa.
  En la aŭtuno de kvardek sep, la Fritz eniris la teritorion de Usono mem. Sovetiaj trupoj daŭre batalis en Kanado.
  Alenka sur la IS-7 batalis kun tuta brigado de Shermans kaj Pershings. La Sherman ĉi tie estis de la Firefly-klaso, kun longtuba 76mm kanono, kio estas danĝera por la IS-7 dum pafado en la flankon. Do la knabinoj estis en serioza situacio. IS-7, pro ĉiuj siaj meritoj, havas kanonon kun limigita municio kaj ne tro rapida pafado.
  Jen Alenka pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj, batis la usonanon kaj knaris:
  - Sur mia vojo de milito!
  Anyuta siavice draŝis, helpe de skarlata cico, batis la Sherman kaj kriis:
  - Por la venko de USSR!
  Alla ankaŭ frapis helpe de nudaj piedfingroj. Ĝi trapikis la usonan aŭton kaj jeligis:
  - Por la ideoj de komunismo!
  Ankaŭ Maria pugnobatis helpe de fraga cico, frakasis la kontraŭulon kaj siblis:
  - Por la grandaj manuskriptoj de Lenin!
  Kaj Matrena cedis per sia nuda kalkano, dispreminte la kirason de la Sherman kaj knaris je la supro de siaj pulmoj:
  - Por miaj lumkavaliroj!
  Jen la kvin, jen la knabinoj - vi ne povas trovi pli malvarmetan! Kaj ili ĉiuj estas tiel junaj kaj freŝaj. Kaj la knabinoj odoras kiel mielo. Ne mirinde, ke la soldatoj kun tia plezuro lekas per la lango la sinon de Venuso. Kaj ili ankoraŭ lekas.
  Jes, la IS-7 venkiĝis reen por ke ĝi ne disŝiriĝu. Tial ĉi tio estas tanko, ĉiuj tankoj estas tanko.
  Eble krom la piramideca germano...
  Sed la plej multaj el la Sherman estis mortigitaj, kaj la ceteraj retiriĝas.
  Tiel tranĉis la sovetiaj knabinoj.
  Kaj sur la ĉielo, Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya draŝas la Fritz. Tiu Pokryshkin ne taŭgas por ĉi tiuj knabinoj. Kaj la belulinoj batalas nudpiede kaj en bikino. Kaj la skarlataj cicoj de la mamoj estas uzataj dum pafo, kio pliigas la batalefikecon de pafo.
  Sed li pli bone komprenas Albina kaj Alvin. La knabinoj sukcesis akiri ses gradojn de la Kavalira Kruco. La plej alta sesa klaso de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj estis aljuĝita al ili post kiam ili malflugigis pli ol mil aviadilojn ĉiu.
  Jen la knabinoj - knabinoj al ĉiuj knabinoj ...
  Sed kaj Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya kolektis ĉiu pli ol ducent aviadilojn. Kaj ili jam havis ok stelojn de la heroo de Sovetunio.
  Anastazio premis siajn nudajn piedfingrojn sur la pafbutonon de la aviadilkanono kaj terenbatis usonan aŭton, knariante:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Alenka Sokolovskaja frapis la malamikon helpe de la skarlata cico de ŝia brusto, terenbatis tri aviadilojn kaj bojis:
  - Kaj mi estas eĉ pli malvarmeta!
  Ĉi tiuj estas knabinoj, tiaj knabinoj!
  Kaj detruu Amerikon.
  Nu, kompreneble, Alvina kaj Albina faras ĝin eĉ pli amuza kaj mojosa.
  Alvina uzas skarlatajn cicojn dum pafado ...
  Kaj Albina frago...
  Kaj ambaŭ knabinoj tre ŝatas labori per la lango per jado, pulsaj bastonoj. Ili havas tian pasion kaj kredon de agresemo!
  Albina premis siajn nudajn piedfingrojn kaj pepis:
  - Kaj ili iras al la maron, kurantaj knabinoj!
  Alvina, pafante, konfirmis:
  - Malvarmeta elemento, mortiga elemento!
  Kaj nun la germanoj kaj la sovetianoj kaj la japanoj pliprofundiĝis en la usonan teritorion.
  La japanoj havas siajn proprajn batalantojn: Ŝinoboknabinoj. Tre kuraĝa kaj batalema.
  Jen blua Ŝinobo-knabino, kiel ŝi liberigas razklingon per siaj nudaj piedfingroj, detranĉante la kapojn de usonanoj kaj blasfemandoj:
  - Ili ne trairos!
  Kaj li tranĉas la muelejon per glavoj.
  Kaj la flava ninja knabino tenos veran adoranton kun glavoj. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos venenajn pinglojn, kaj lanĉos ilin per la mortigo de jankiaj trupoj, pugnobatante kontraŭulojn.
  Kaj hurlu je la supro de liaj pulmoj:
  - En tuta japana gloro!
  Kaj la knabino kun rufa hararo, kiel la oblikva muelejo tenos, kaj tranĉas la malamikojn.
  Kaj tiam li prenos ĝin per siaj nudaj piedfingroj kaj frapos ilin kaj disĵetos la jankiojn en malsamajn direktojn. Jen la beleco de batalo.
  Kaj muĝas:
  - Ni estas Ŝinoboj!
  Kaj tiam knabino kun blanka ninja hararo okazigos helikopteran akcepton per glavoj. Haki kontraŭulojn, dispremu ilin. Kaj el la skarlata cico ĝi batas per fulmo, muĝante:
  - Por la venko de Japanio!
  Nu, neniu povas rezisti tiajn ŝtelistojn! Jen la knabinoj, ĉiuj knabinoj knabinoj...
  Kaj ili estas tiel agresemaj.
  Sed ĉi tie la bataloj bruas kun kolosa intenseco. Aksaj fortoj moviĝas de nordo kaj sudo, laŭvorte premante Amerikon per gigantaj teniloj.
  Jen klipo de la iam glora lando, kiu ŝanceligas la imagon.
  Ĝis la fino de aŭtuno, la Fritz jam sufiĉe multe enŝoviĝis en la teritorion de Usono.
  Jen Gerda batalas en la tanko Tiger-4 kaj survoje memoras sian iaman,
  Ankaŭ tre gloraj heroaĵoj.
  Gerda estis iomete kovrita de sango, sed ŝi estis kontenta. Sed la humoro estis difektita de la terura fetoro eliĝanta el la tranĉita ventro de la ghoulo kaj la timo, ke aliaj cent, se ne pli, el la samaj estaĵoj venos kurante.
  Charlotte, dume, prenis sian obstinan kontraŭulon je la kapo kaj elfaris mortigan "duoblan Nelson" teknikon, tordante la kolon de la estaĵo. La fajra militisto ĉi tie montriĝis en la rolo de speco de patrino Tereza - laŭ kompato al la brutale batita demonio. Esprimite:
  - Mi estas bonkora, bonkora, kaj mia patrino estas bonkora - kiel saĝa strigo!
  Gerda maltrankviliĝis:
  - Ĉu vi ne komprenas?
  Charlotte estis surprizita.
  - Kion mi komprenu?
  "Ĉu dinosaŭroj aŭ hibridoj de ratoj kaj blatoj aŭdos?" Gerda kunpremis la lipojn.
  Charlotte ridis.
  "Mi ne atendis, ke vi estos tia stultulo!" Jes, ni mortigos almenaŭ mil el ili!
  - Oni batis vin sur la kapon per klabo!
  - Ne. Kredu min, la megagnomo povas aŭdi nin. - Tiam la knabino balbutis. "Se la Sultano de la Ganoj ne prenis lin, tio estas, ne vokis lin al la servo, tiam li ne povus tro malproksimiĝi de ni.
  Gerda demandis tre malforta konfido:
  "Kaj la aliaj nanoj, elfoj, nenihobitoj?"
  Charlotte rapide kun vira senkompateco estingis sian lastan esperon:
  - Aliaj, eble ili aŭdas, sed kion ili zorgas pri tio? Konas nur megagnomon Kiy-Dar.
  Gerda komencis viŝi sian sang-makulitan kruron sur grandega abunda folio. La folio nur ekstere ŝajnis mola, sed fakte ĝi estis pika. La nudpieda blondulo donis moralon:
  - Ne ĉio, kio briletas estas oro, sed ĉio, kio malbonodoras - ĉiam montriĝas aĉa! Estas tiom da malpuraĵo en la mondo, ke estas neeble kredi je la pureco de la kreinto, eĉ post kelkaj paŝoj sur la tero!
  En respondo, la Fajro-Diablo denove siblis kun aero en ŝia plasta pipo. Tiam la knabinoj longe aŭskultis la nokton. Sed la megagnomo Kiy-Dar ne aŭdis, aŭ eĉ ne povis aŭdi. Kaj evidente ne estis alia gnomo ĉi tie.
  Gerda kantis:
  - Se amiko subite montriĝus nek amiko nek malamiko, sed gnomo... Tio signifas, ke ni atendas frenezulejon!
  Charlotte interrompis sian amikon:
  - Nu, ĉu vi volas, ke ni estu kovrataj de legio da demo? Venu per viaj piedoj, kaj rapide!
  Denove, ili daŭrigis sian streĉan kuron, kvankam ambaŭ militistoj jam estis malsanaj pro laceco. Kelkfoje Gerda ekdormis survoje, en dolĉaj mallongaj momentoj ŝajnis, ke li kuŝas, ripozas (ia dormo en sonĝo - estas nur nekredeble freŝe!). Sed la vizioj disfalis kiel argilo, kiu falis teren - facile kaj sen peno, nur la korpo tremis nervoze. Kaj tiam ĉio rekomencis, kvazaŭ nevidebla pendolo svingus. Ĉirkaŭe estis ia duonrealo kaj duonrealo, mi devis ŝveli miajn palpebrojn, por ke ili, pezaj, ne fermiĝu. La nudaj piedoj de la knabinoj estis sovaĝe trapikitaj, sed ĉi tiu terura doloro ne permesis al ili tute forgesi kaj perdi sian realecon. Kaj la pejzaĝo iom post iom ŝanĝiĝis .... Altaj muroj klare montriĝis tra la mallumo ĉirkaŭe, la laca blonda militisto estis kvazaŭ en nigra ŝtona koridoro. Estis sonoj, la peza eĥo de lia kurado. Kaj estis io alia terura kaj senmova antaŭe. Io viva, ĝi, kvankam nevidebla, atendis la knabinojn, kaj ili kuris tien. Kompreneble ili ne volis fali en inferon, sed ili tamen kuris kiel ŝafoj postkurataj de tigro. Eĉ ne estas klare kial, ili komencis revi pri tiaj rubaĵoj, eble pro la ekstrema fizika fortostreĉo de la lastaj semajnoj de la milito en la dezerto de Afriko kaj la montoj de Azio ...
  Gerda flustris:
  - Kaj eĉ la ĉielo povas esti infero, ke oni longe ne devas naĝi al la infero!
  Io kaptis la manon de la knabino. La konscio repuŝiĝis al la militisto. Ŝi subite trovis sin staranta senmova. La tero milde deklivis antaŭen. Kaj estis malforta plaŭdo de akvo. Freŝeco kaj malsekeco enspiris en la elĉerpita vizaĝo de la knabino.
  Gerda ekkriis:
  - Ve, vi povas eĉ kuri al la ĉielo!
  - Viry! Charlotte suspiris pro sento. - La loko, kie la falintaj soldatoj de Granda Germanujo feliĉigas. - Ŝia sonora militista voĉo estis plena de vera ĝojo.
  Gerda ne kunhavis ĉi tiun optimismon:
  "Pli kiel la antaŭkampo de Virius.
  Charlotte diris entuziasme:
  - Kie estas kampo, tie estas kampo!
  Gerda rememoris la legendon, rememoris kiel, survoje al Reich-Saray, ili transiris malgrandan arĝentakvan riveron. De la alteco de la reĝa ĉevalo, la transiro ŝajnis facila kaj rapida amuza. La blonda militisto eĉ sentis sin kiel sultano, aŭ sultanino, kio, cetere, estas eĉ pli bona! Sed unu afero estas sidi sur giganta elita ĉevalo, kaj alia afero vojaĝi sur viaj propraj kruroj de diino. Mi scivolas, kiom profunda kaj perfida estas ĉi tiu rivero?
  Gerda ruze sed figure rimarkis:
  - Kaj la antaŭkampo estas mia!
  - Ĉu vi povas naĝi? La ruĝhara knabino turnis sin al ŝi.
  Gerda levis la ŝultrojn.
  - Kia stulta demando. Kie vi vidis reprezentanton de la elita SS-bataliono, kiu ne scipovis naĝi.
  Charlotte decide skuis siajn flamajn buklojn.
  - Forgesu la SS-eliton. Estas tute alia mondo aŭ eĉ senfina universo kun miriadoj da mondoj. Ne ĉio estas tia, kia ĝi estis ĉe ni!
  "Ĉu mi povas?" demandis al si Gerda, denove rigardante en la malplenon, kiu estis interne de la militisto.
  Charlotte murmuris:
  - Nu, rapide nasku! La tempo finiĝas!
  "Kompreneble mi devus povi naĝi!" la blonda militisto diris gaje, vidante la dubon sur la milda kaj samtempe timinda vizaĝo de sia amiko.
  Papilio grandeco de albatroso, kun blu-flavaj makulitaj flugiloj, flirtis siajn antenojn kiel signo de konfirmo, ke la nudkrura blondulino diras la veron.
  "Tion ankaŭ mi supozas, aŭ preskaŭ tiel," Charlotte respondis malfirme. - Kvankam vi konas la proverbon: la meleagro pensis kaj eniris en la supon, la korniko ne pensis kaj finiĝis en sonoralo! Ĉiukaze estas pli bone, se vi scias kiel, ĉar mi ne povas eligi vin. Kaj ni havas nur unu vojon - al la alia flanko.
  Gerda forte kunpremis siajn pugnojn.
  - Kompreneble, la malvarmeta naĝis!
  Charlotte avertis:
  "Ni eble havos problemojn kun la glavo!"
  Glamoraj militistoj alproksimiĝis al la rando mem de la bordo kaj paŝis en la nigran noktan akvon. Gerda sentis la premon de la akvo - la rivereto havis iometan fluon. La nudkrura blondulino genuiĝis kaj avide ebriiĝis, post kio ŝi ŝutis ĝin sur sian lacan, polvan vizaĝon. La dormemo tuj malaperis. La akvo estis malvarmeta kaj milda, mi volis kuŝi en ĝi kaj malstreĉi la dolorajn muskolojn de la ina korpo ...
  Gerda diris kun entuziasmo:
  - Kaj la minoj en la antaŭkampo estas nevideblaj!
  - Atendu minuton! Charlotte flustris.
  Gerda estis surprizita:
  - Kaj kio estas la kaptiloj ĉi tie denove?
  La fajra militisto trankviligis:
  - Ne, sed ... mi pensas, ke ni ankoraŭ havas ŝancon!
  La fajromilitisto denove kisis ŝian blankan plaston per siaj spongoj. Ŝi aŭskultis, atente ĉirkaŭrigardante.
  Gerda, siavice, malstreĉis, kaj ŝajnis nutri sin per dia energio el la akvo. Charlotte demandis ŝin:
  - Kaj vi vidas, estas malfacile por mi koncentriĝi en ĉi tiu loko.
  La nudkrura blondulo ankaŭ rigardis malantaŭen. Ŝajnis, ke baldaŭ estos lumo. La mallumo ĉesis esti pene nigra, ĉar lastatempe aperis malfirmaj breĉoj en ĝia nepenetreblo - ŝajnis, nur iom pli, kaj la kovrilo de la nokto falos. Do, la ĉasado komenciĝos tre baldaŭ. Bone, ke ili atingis la riveron. Gerda, kuntirinte la brovojn, atente rigardis: la akvo estis klare videbla ĉe ŝiaj kruroj, kiu frenezigis virojn, malklare - en la centro de la fluo. La alia flanko estis preskaŭ dronita en mallumo.
  La neĝblanka militisto rimarkis:
  - Se nur nun la manoj de viroj karesus niajn elĉerpitajn korpojn per vejnoj tramontrantaj pro streĉo. Kiel ni ĝuus ĝin? Ho suferanta karno de senkulpaj knabinoj. Mia sino de la diino Venuso, tiel volas amon, kaj feliĉon, kion deziras iu virino!
  Charlotte prenis sian pipon denove. Ĉi-foje al Gerd ŝajnis, ke, ĉu en la aero aŭ en la tero, io tremas responde. Kaj sur la nuda kalkano de la blonda militisto, io estis frotita per pikiloj kaj samtempe tiel tenera. Ŝi deklaris:
  - Jen ŝi estas la ĝojo de boao.
  - Ĉu vi aŭdis? La juna fajra diablo ekscitite kaptis ŝian manon. - Paŝoj de la megagnomo! Ho neĝblanka ino odoris? Kiy-Dar respondis. Charlotte kisis sian amikon sur la orelon. - Kredu min, nia venko estas proksima, Li estas ie ĉi tie!
  Gerda rimarkis:
  - Jes, proksime... Kiel la Luno por buĉo!
  Charlotte komencis blovi pli forte en sian fajfilon el magia plasto kreita de elfoj (tekno-magia tamen!), tiam premante sian orelon al la grundo. Ĉi-foje, la reciproka skuado de la grundo estis multe pli rimarkebla.
  Gerda komentis filozofie:
  - Estas tia signo, ke ju pli longe vi estas malbonŝanca komence, des pli sukcesa estos la fino!
  - Jes ... - La smeraldaj okuloj de la plej bela knabino gaje strabis, - li venis al la voko! Key-Dar!
  Gerda metis la fingron al siaj lipoj:
  - Jes, atentu. Eble ĝi tute ne estas tiu megagnomo, aŭ estaĵo de tute alia ordo!
  Ili frostiĝis, aŭskultante. La tremo de la tero fariĝis pli unuforma, peza. Ie proksime, inter la "insuloj" de arbustoj, grandega rolulo direktiĝis. Li estis kvazaŭ giganta feino, obeeme serĉanta majstron, eĉ se li estis la lasta senbarba junulo...
  Charlotte deklaris:
  - Vi verŝajne eĉ ne povas imagi la tutan potencon de megagnomoj. Ĉi tiuj estas tiel potencaj estaĵoj, ke eĉ infera fajro retiriĝas antaŭ ili!
  Gerda tuj kontraŭis:
  - Ne, kial mi ne povas imagi ... Se gnomo estas forta estaĵo, tiam megagnomo devus esti ordo de grandeco pli forta. Post ĉio, la vortoj mem mega, ĝi estas milionoble pli!
  Charlotte volonte, kiel knabino en rendevuo kun popstelulo, konsentis:
  Jes, vi pravas mia amiko! Ĝuste en miliono, ĉi tio estas tuta nevenkebla armeo!
  Gerda estis surprizita:
  "Kial vi ne vokis lin pli frue kaj lasis niajn amikojn morti?"
  Anstataŭ respondi, la juna kaj ruĝhara diablo denove kisis sian fajfilon, la aero eskapis kun eta siblado el la kurba cigaredingo. Kaj subite Charlotte frostiĝis en duonspiro, ŝiaj smeraldaj okuloj rondigitaj. La fajra lupo sidiĝis en la akvon, tuŝante la manon de Gerda. Mi tiom deziris, mi devis respondi al ŝi, kiam subite...
  La nudaj piedoj de la knabino subite brulis pro tiel akra doloro, ke ili tuj eksaltis kaj ... fine vekiĝis. Madeleine tenis klabon kun elektra drato ligita al ĝi. Veziko de elektra malŝarĝo aperis sur la rozkolora, eĉ iomete keratinigita pro kurado sur varma sablo kaj akraj montaraj ŝtonoj.
  La SS-kapitano grumblis:
  - Leviĝu kaj pretiĝu por surmeti vian vestan uniformon! Vi ne povas fanfaroni en unu bikino antaŭ feldmarŝalo! Rigardu, bebo, vi estos rekompencita, sed se vi elĵetos stultecon, tiam mi igos la Conan-radon turniĝi dum unu tago, kaj samtempe donos elektran ŝokon. - Madeleine ĉi tie faris teruran vizaĝon. - Kvankam ne, ne unu tagon, sed tutan semajnon, sen unu minuto da ripozo. Ni ankoraŭ havas tempon.
  La knabinoj rapide komencis kolektiĝi .... Kaj sur alia kontinento okazis ankaŭ interesaj eventoj, kaj similaj.
  Jes, kaj nun la batalo revenis, kaj la militistino Gerda, uzante siajn nudajn piedfingrojn, sendas ĵetaĵon de mortiga forto. La vrakulo Pershing haltis.
  Ĉi tie ŝteliras io pli granda kaj mallerta. La lasta usona disvolviĝo, memvetura pafilo kun kalibro de pafilo de 155 mm longa kaj dikeco de kiraso de 305 mm. Ĝi pezas cent dudek tunojn kaj tre malrapide moviĝas. Apenaŭ rampante...
  Gerda frakasis la Sherman per bone celita pafo kaj notis:
  - Iras al nia animo!
  Charlotte pafis uzante siajn nudajn piedfingrojn, frakasis la malamikon en ŝiriĝintajn metalpecojn kaj knaris:
  - Por honoro kaj Patrujo!
  Kristina konsternite rimarkis:
  - Ĉu vi povas enigi lin per bombisto?
  Magda memfide deklaris:
  - Lasu ĉi tion al mi!
  Kaj la knabino direktis kanonon al la malamiko, per siaj tenacaj piedfingroj, kaj draŝis.
  Kaj la usona monstro haltis kaj eksplodis.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj de la Tria Reich - bone farita!
  Vintro venis, kaj la IS-7 moviĝas tra la neĝo. Bataloj okazas en Ameriko. La belulinoj el Sovetunio furioze batalas.
  Alenka pafis al la Pershing per siaj nudaj piedfingroj kaj frakasis la kontraŭulon.
  Kaj ŝi kukis:
  - Gloro al rusa komunismo!
  Anyuta ankaŭ trafis per ŝelo. Ŝi aplikis la teknikon helpe de nudaj piedfingroj kaj kuis:
  - Mi diros Superman knabino!
  Alla ankaŭ prenis kaj pafis kaj trafis alian Patton-tankon. Kaj tiel mojosa.
  Kia legomo estas ĉi tiu plej nova Patton-tanko? Ĝi estas "Tropezo", nur kun pli potenca 810 ĉevalforta motoro kaj pli dekliva kiraso.
  Kia impona maŝino, kiu povas fariĝi problemo por la T-34-85. Sed la IS-7 batas ŝin kiel de malproksime. Kaj la sovetia tanko, ricevinte ĵetaĵon en la fronta kiraso, sendas ĝin en ŝoton. Jen batalveturilo. Kaj en respondo, li krevigas la amerikanon per unu svingo.
  Tiam Maria pafas, trafas la malamikon precize. Ĝi traboras lin kaj kriegas:
  - Nia armeo estas forta, ĝi protektas la mondon!
  Kaj li ankaŭ uzas nudajn piedfingrojn.
  Kaj tiam Marusya estos fikita. Kaj dispremu la kirason de la malamiko en pecetojn. Kun la helpo ĉi-kaze de nuda kalkano.
  Kaj muĝas:
  - Por la novaj reformoj de Stalin!
  Ŝi estas tia batalema belulino, kaj ŝi volas plaĉi al ĉiuj.
  Tiel funkcias la teamo sur la IS-7, kio estas malsana al la infero.
  Sed jen venas la knabinoj.
  Elizaveta batalas sur T-54. Kaj agas senespere. Tia agresema hundino.
  Kaj la knabinoj havas tre bonan aŭton. Kaj ili pafas el ĝi ege precize.
  Ekzemple, ili prenis kaj trafis "Supershing", kaj ili krias:
  - Nia sankta komunismo!
  Elizabeto celis la pafilon per siaj nudaj piedfingroj. Lupanula ĉe la celo kaj knaris:
  - Mia venko estos bonega!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Jekaterina draŝis helpe de skarlata cico kaj ekkriis:
  - Por niaj grandaj venkoj!
  Kaj kiel li ridas je la supro de siaj pulmoj.
  Kaj Elena, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, frapos la malamikon. Ŝi rompis la potencan kirason, disfendis la metalon kaj knaris:
  - Potenca nia nacio!
  Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj...
  - Hura!
  Kaj Eŭfrazio ankaŭ batas la malamikon, ĉi-foje per fraga cico. Disbatu la malamikon kaj blasfemu:
  - Por la grandeco de komunismo sur ĉiuj planedoj de la galaksio!
  Ĉi tiuj estas la plej belaj knabinoj en la mondo. Kaj estas nenio por haltigi aŭ bridi ilin.
  Ekaterina krias kaj skuas la bruston:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Kaj ŝiaj cicoj estas ĵetitaj per rubenoj ... Ŝi iam ŝovis ilin en la vizaĝon de nigrulo kaj devigis lin leki. Tiam ŝi lekis lian viran perfektecon per sia lango. Kia agrabla gusto.
  Kiel agrable estas por knabino - ne priskribi la pli grandan plezuron en la mondo.
  Tiel la knabinoj disbatas la malamikon. Kaj ili ĝuas siajn glorajn venkojn kaj kolosajn atingojn.
  Kaj Anastasia Vedmakova kaj Alenka Sokolovskaya estas ĝenerale mirindaj knabinoj. Ondoj de pasio kaj cunamo de volupto nur bolas en ili.
  Anastazio pafas sian skarlatan cicon al la malamiko, trafas la jankian aviadilon kaj krias ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Mi estas bela superhomo!
  Alenka Sokolovskaya, daŭre disbati la malamikon, helpe de fragaj cicoj kaj muĝadoj:
  - Kaj mi estas pli alta ol la knabino de ĉiuj en la mondo!
  Tiaj estas la batalantaj virinoj, kaj mi devas diri, ke ili ŝtelis iom pli! Neniu povas rezisti ilin.
  Eĉ Ameriko ... kaj ĉiu jam gajnis dek orajn stelojn de la heroo de Sovetunio ...
  Por tia fenomena atingo, ili ricevis specialan premion: la diamanta stelo de la heroo de Sovetunio. Tio en si mem estas tre honorinda kaj mojosa.
  Amuziĝu belulinoj!
  La plej bona, kompreneble, estas ankoraŭ venonta!
  Oleg Rybachenko faris alian operacion en Saud-Arabio.
  La cara armeo de Nikolao la 2-a vastigis rusan teritorion. Kune kun Oleg, la knabino Margarita Korshunova nun batalis. Ankaŭ mutaciulo - militisto kiu ricevis senmortecon.
  Nu, la eternaj infanoj alportis en obeemon ĉiujn ĉi tiujn bandojn de la Mujahideen. Kaj ili venkis ilin - devigante ilin ĵuri al la rusa caro.
  Samtempe, Oleg Rybachenko ne kontraŭas verki belan kaj iomete malsaman daŭrigon de la aventuroj de la knabinoj;
  Post la nova jaro, la germanoj kaj la koalicio progresis signife tra Usono. La amerikanoj, traktantaj pli teknologie progresintan malamikon, estis perdantaj.
  Ĝis la fino de marto la Germana Armeo alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj komencis sturmi la usonan ĉefurbon.
  La bataloj estis malegalecaj kaj estis evidente, ke la knabinoj venkis ĉi tie... Precipe la piramideca tanko, Gerda estas bona, kiel ŝiaj komponaĵoj.
  Gerda, dum la bombardado de la Blanka Domo, kiam ŝia tanko estis trafita per rekta fajro, ekdormis, kaj ŝi sonĝis tiel ...
  Ŝi vidis la partizanon Lara Miĥejko kaptitan de la nazioj. Knabino de dek kvar jaroj pafis reen de la nazioj. Du el ŝiaj kunuloj estis mortigitaj. Kaj ŝi mem kaŝis sin en la kabano.
  Avino volis pasigi ŝin kiel sian nepon, sed la nazioj ne kredis ŝin. Kaj oni prenis min... La serĉo estas komenciĝos.
  Kaj tiam Lara kaptis granaton, la nazioj falis. La knabino mense adiaŭis ĉi tiun lumon kaj forĵetis ĝin... Sed la granato ne eksplodis.
  Ne eblis eskapi heroe.
  Ili terenbatis Lara, trafis ŝin dufoje, kaj metis kontuzon sub ŝian okulon. Sed ili ne forte batis, ŝajne ili timis kripligi!
  Kiam ŝi estis alportita al la kabano por pridemandado, Lara kondutis senprudente.
  Rigardante kuraĝe en la okulojn de la SS-kolonelo, ŝi diris:
  - La Fritz detruos vin baldaŭ! Aŭdu la bruadon de pafiloj, morto venas de la Ruĝa Armeo!
  La kolonelo respondis:
  - Aŭdaca knabino, vi konatiĝos kun la vipo!
  Lara kuraĝe kriis:
  Doloro ne timigas min!
  La kolonelo ordonis:
  - Prenu ĉi tiun bastardon eksteren kun afiŝo: partiano kaj montru la tutan vilaĝon!
  La policisto rapide diris:
  - Neĝis sur la strato, kaj estas froste... Ĉu oni ne elkonduku la knabinon nudpiede, por ke ŝi malvarmigu sian ardoron!
  La SS-Kolonelo kapjesis konsente.
  - Prave! Estu kiel nudpiede en la frosto, eble rekonsciiĝu!
  La mantelo de Lara estis deŝirita, same kiel ŝia svetero. Restas nur en unu kotona robo. Ili demetis siajn malglatajn ŝuojn kaj nigrajn ŝtrumpojn. La knabino restis nudpieda en unu, malpeza robo.
  Ili pendigis plakon ĉirkaŭ ŝia kolo kun la surskribo: "Mi estas partizano". Kaj ligis liajn manojn de malantaŭe, ili elkondukis lin sur la portiko. La nudaj piedoj de la knabino sentiĝis malvarmaj kaj neĝaj.
  Lara ridetis. Ŝi estis vere embarasita pro la kontuzo sur ŝia vizaĝo, kiel ŝi aspektis. Kaj vi povas marŝi nudpiede en la neĝo. Ŝiaj plandumoj fariĝis tre malglataj dum la somero, pro multaj nudpiedaj transiroj. Ŝi surmetis siajn ŝuojn lastatempe, kaj ne estas la unua fojo, ke ŝi devas elteni malvarmon kaj malsaton.
  Lara iris mem kaj daŭre ridetis. La vento blovis, blovis ŝiajn kuproruĝajn harojn, kaj neĝo krakis sub ŝiaj nudaj piedoj.
  La knabino iradis kun tia rigardo, kiel princino sur la trono. Kaj postlasis elegantajn, malgrandajn piedsignojn, preskaŭ infanajn piedojn.
  Homoj rigardis ŝin kun simpatio.
  Unu el la avinoj en pelta mantelo murmuris:
  - Teruro! Ili kondukas la knabinon nudpiede!
  La vetero estis suna, kaj la malmoliĝintaj, kalaj plandoj de Lara apenaŭ suferis pro la malvarmo. Ŝi marŝis al si, kaj malkovris la dentojn.
  Ĉi tie ŝi estis bruligita per bato de vipo. La knabino kriis kaj mordis sian lipon.
  Ŝi estis trafita kelkajn pliajn fojojn per forto. Lara apenaŭ povis stari sur siaj piedoj, kaj kun peno de volo ŝi retenis sian krion.
  La obstina knabino estis sendita al speciala kabano, kie estis aparatoj por torturo.
  Ĉi tie ili metis ŝin sur rakon, kaj komencis bruligi ŝiajn kalkanojn per ruĝe varma fero ...
  Kaj du ekzekutistoj vipis Lara per vipoj. Komence, la knabino retenis siajn kriojn per titana peno, sed kiam larĝaj strioj da fero, ruĝaj pro la varmego, estis aplikitaj al la nudaj plandoj de la infano, ŝi kriegis kaj perdis la konscion. Ŝi estis alportita...
  Teruro...
  Gerda vekiĝis.... Damne, vi devas sonĝi pri tio, kiam ili estas sojle de venko, ilia tanko bombardas la Blankan Domon.
  Kaj tiam aperas tiaj aĉaj aferoj...
  Gerda pafis al la "Supershing" eliranta el la domo, traboris ĝin kaj kukis:
  - Paco, laboro kaj amo!
  Tiam ŝi elŝovis sian langon.
  Charlotte ankaŭ frapis la malamikon, uzante la nudajn fingrojn de siaj gamboj kaj jelpetis:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kristina ankaŭ pugnobatis, siblante per serpento kaj premante la stirstangbutonon per sia skarlata cico, pugnobatante tra la malamiko:
  - Ni estas superhomoj!
  Kaj Magda vangofrapos la malamikon, disbatos la tankon, eksplodigos la batalkompleton kaj eldonos:
  - Donu aerakrobatikon!
  Poste li palpebrumas al siaj partneroj. Jen knabino - konsideru la plej altklasan pafanton.
  La inaj militistoj detruas la jankiojn kaj gajnas poentarojn... Albina kaj Alvina jam gajnis po du mil faligitajn aŭtojn. Pro tio ili ricevis novan premion: la Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Tiel la knabinoj distingiĝis fariĝante asoj de la superklaso. Kaj neniu povis haltigi ilin kaj venki ilin.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya kaj Orlova ricevis ĉiun novan premion: la Ordeno de Gloro de la plej alta grado kun diamantoj, pri kiu ili tre ĝojis. Tiuj estas bonegaj knabinoj.
  Kaj la milito finiĝas... La usonanoj la 20-an de aprilo 1948 kapitulacas. Kaj alia rakonto pri la Dua Mondmilito renversiĝis.
  Ĉi-foje ĝi aspektas kiel periodo de longa paco. Sovetunio rericevis Alaskon kaj ĉiuj estis feliĉaj. Kaj la landoj de la amerika kontinento estis dividitaj de Japanio kaj la Tria Reich. Tiel finiĝis la provizora redistribuo de la mondo.
  La germanoj estas lacaj de la milito.
  Hitler permesis poligamion en la Tria Regno - ĝis kvar edzinoj ĉiu, kaj enkondukis drakonajn impostojn sur paroj kun neniuj infanoj aŭ malpli ol tri. Tio estis forta movo instigi populaciopolitikon.
  Krome, Hitler mem havis multajn infanojn akiritajn per artefarita fekundigo. Kaj inter ili estis necese elekti la heredonton de la trono.
  Ne estis malgajo, la Tria Regno digestis la konkeritajn kune kun Japanio.
  Sed la 5-an de marto 1953 Stalino mortis. Kaj Beria ekregis. Kial Beria? En la reala historio, li ankaŭ havis bonajn ŝancojn por la trono, sed akcidento malhelpis lin: ribelo en GDR, dum kies subpremado maturiĝis kontraŭintrigo kontraŭ Beria. Kaj ĉi tie la GDR, kompreneble, ne estas.
  Krome, Hitler ankaŭ volis ke la bone antaŭvidebla kaj konata Beria, kiu estis germanofilo, regu post Stalin. Kaj Stalino, kiam lia sano malboniĝis, faris testamenton favore al Beria.
  Do ĉio estis decidita favore al la estro de la sekreto kaj ne nur al la sekreta polico.
  Nu, Beria proponis al Hitler trakti Japanion ĝis ĝi akiris nukleajn armilojn.
  Vi neniam scias pri kio samurajo povas pensi.
  Beria kaj Hitler konsentis pri komuna milito kun Japanio, kaj la dividado de ĝia teritorio.
  La 20-an de aprilo 1954 komenciĝis komuna milito kontraŭ la vasta kolonia imperio de la samurajo.
  Kia nova paĝo estas turnita en la historio. Sovetiaj trupoj antaŭeniras al Japanio.
  Kaj ankaŭ la germanoj... Ĉi tie denove Gerda kaj Charlotte batalas en piramideca tanko. Ili havas du-loĝan aŭton pezan kvindek tunojn kaj kompaktan gasturbinmotoron de 2500 ĉevalfortoj. Vi povas imagi, kia rapida germana aŭto. Kaj la kiraso estas speciala, kun miksaĵo de plasto. Kaj tre forta nepenetrebla el ĉiuj anguloj. Pafilo de malgranda kalibro de 75 mm, sed kun tre alta muzelo rapideco de kugloj en altprema pafilo. Ĝi pliigis kiras-penetron. Kaj la stoko de obusoj kaj la rapideco de fajro estas grandaj. Kondukto estas alta.
  La tanko mem estas nur bonega ... Do Gerda scias pri kio batali.
  Sovetiaj aŭtoj estas pli malfortaj. La ĉefa tanko ankoraŭ estas la T-54, la aŭto ne estas malbona, relative malmultekosta, sed multe pli malalta ol la germano en ĉio. IS-7 ankoraŭ ne iĝis masiva. Li estis rimarkita de la IS-10, kiu ricevis 122-mm-kanonon, sed kun pli longa barelo kaj bona frunta kiraso, kun pli malfortaj flankoj. Sed ĉio ĉi konvenas al la pezo de kvindek tri tunoj, kio ne estas malbona.
  Gerda pafas sian Panther-6-tankon al la japanoj, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj premante la stirstangbutonojn, dum muĝado:
  - Gloro al la ideoj de la arja frateco!
  Charlotte premas la butonojn de la stirstango, kun sia skarlata cico, vico de sep maŝinpafiloj, kaj kriegas:
  - Nia feliĉo estas en la komunismo de la arja revo!
  Kaj la knabino denove ridas...
  Christina kaj Magda batalas sur alia piramida "Pantero"-6.
  Christina premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj trafas la malamikon el Japanio kaj muĝas:
  - Gratulon al mia koramiko!
  Magda ankaŭ malfermas fajron, kaj ridante surde, ŝi diras, premante la stirstangon butonon per sia rubena cico:
  - Gloro al niaj junuloj!
  Kaj kiel ili ridas je la supro de siaj pulmoj. Tiaj estas, sincere, mirindaj knabinoj en la ekscito de milito.
  Jes, por Japanio, ŝajnas, ke venis la juĝtago. Sed ĉio iras laŭ plano.
  Elizabeto kaj ŝia skipo batalas sur T-54-tanko, iom modernigita. Sed la diferenco estas malgranda. La pafilo fariĝis iom pli rapida, kaj la kuglo estas pli kirasa. Jen la diferenco.
  Kaj la motoro estas la sama dizelmotoro kun 520 ĉevalfortoj ... La japanoj uzas tankojn de sia propra dezajno kaj licencitajn germanajn. La aŭtoj ankaŭ estas ĝenerale bonaj. Precipe la Hirohito-3-maŝino, pezanta kvindek ok tunojn, kun 105 mm pafilo kun barellongo de 70 EL, supera al la T-54 en armilaro, kaj ne malsupera en kiraso kaj veturado, krom la potencorezervo.
  Ĉi tiu japana tanko estas problemo por Sovetunio. Sed estas ankaŭ pli malpezaj aŭtoj de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Estas pli facile trakti ilin.
  Elizabeto pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj trafas la samurajtankojn. Ŝi faras ĝin tre lerte, kaj kriegas:
  - Gloro al nia libera Patrujo!
  Jekaterina denove pafas, uzante skarlatan cicon, kaj frakasante japanan aŭton, kriegas:
  - Ĉar Dio donis Rus'!
  Elena ankaŭ draŝas la malamikon, frakasas la malamiktankon kun la helpo de sia nuda kalkano kaj muĝas:
  - Por la grandeco de la ideoj de komunismo!
  Eŭfrazio ankaŭ pafas kaj faras ĝin helpe de la fraga cico de sia elasta brusto, kaj krias:
  - Gloro al la venkoj de la supera komunismo!
  Do ili lerte movas sian tankon kaj evitas malvenkon. La Hirohito-3-tanko ankaŭ povas esti klasifikita kiel peza, sed ĝi estas sufiĉe masiva. Estas malfacile venki maŝinon kiel ĉi tiu.
  Kaj jen li iras al la knabinoj. La pafilo estas pli granda en kalibro kaj pli alta ol la muzelo-rapideco de la kuglo. La kiraso de la frunto de la turo de la japanoj estas eĉ pli dika ol la sovetia 240 mm, kaj la frunto de la kareno estas ankaŭ pli dika en la supra parto de 150 mm kaj 120 mm en la malsupra. Kaj la rapideco de la japanoj estas eĉ pli alta, la gasturbina motoro estas 1500 ĉevalfortoj. Jes, ĉi tiu tanko estas la plej bona en Japanio. Ne ŝercu kun li.
  Sed Elizabeto, kun la helpo de skarlata cico, sendas ĵetaĵon rekte al la pugo, kaj la japana tanko eksplodas, malsukcesante trafi la sovetian aŭton.
  Jekaterina pepis kaj kisis sian amikon sur sia nuda kalkano:
  Vi estas inteligenta Lisa!
  Elizabeto malkonsentis.
  - Mi estas nur geniulo!
  Kaj kiel li ridas je la supro de siaj pulmoj. Jen la knabino.
  Kaj ili multe hurlas... Ekaterina, ekzemple, memoras kvardek unu jarojn, kiel ŝi tiam forfluis. La ŝuoj rompiĝis post kelkaj tagoj, kaj mi devis piedpremi nudpiede. Kaj pro kutimo por urba knabino doloras, ĉiu tubero, ĉiu branĉeto, ĉiu tubero estas sentata. Kaj ŝi frapis la krurojn al la sango, kiam ĉiu paŝo eksplodas pro doloro.
  Ŝi neniam pensis, ke promeni nudpiede povus esti tiel dolora. Ne mirinde, ke Hugo simpatiis kun la nudpieda knabino Ŝranko. Se eĉ en somero tiaj knabinecaj kruroj, kia vintro.
  Catherine tamen rapide alkutimiĝis, la juna korpo adaptiĝas rapide, la vundita plando estas superkreskita de kaloj kaj krudiĝas. Kaj estis agrable promeni nudpiede. Jekaterina eĉ ne surmetis siajn ŝuojn ĝis la frosto trafis. Tamen, tiam iliaj kvar formiĝis kaj Eŭfrasinio instruis al ili la arton de sorĉistinoj. Kaj sorĉistinoj ofte kuras nudpiede en la neĝo por plilongigi sian junecon. Kaj resume, la knabinoj regis sekretajn sciojn, kaj aspektis dudekjaraj, kaj nudpiede kaj en bikino ne frostis en la malvarmo. Jen la belecoj. Kaj ne ekzistas pli malvarmetaj, krom, kompreneble, Alenka. Ŝi batalis sur la IS-10 en modifo kun plilongigita barelo. La tanko aperis en la serio sufiĉe lastatempe. Kaj ankoraŭ malofta. La IS-7 neniam estis enirita en granda serio. Ŝajne pro la alta kosto kaj malfacilaĵoj en produktado.
  Do la skipo de Alenka detruas ĉi tiujn japanojn kaj kantas al si kantojn.
  Flugu kiel fajroj bluaj noktoj
  Ni estas pioniraj infanoj de la laboristoj...
  La epoko de lumjaroj alproksimiĝas,
  La krio de la pioniroj estu ĉiam preta!
  Kiam la knabinoj eklaboris, vi ne povas rezisti ilin. Ĉi tio fakte estas perfekta kreaĵo de milito.
  La bataloj iras bone kaj Japanio perdas.
  Ĉi tie la sovetiaj soldatoj prenis sudan Saĥalenon en majo. Kaj ili agis kun ekstrema singardemo.
  Sed la batalionoj de sovetiaj knabinoj montras mirindan klason de batalado.
  El iliaj specoj de armiloj, kompreneble, AK komencis esti uzata. Pli malbona ol la germana, sed simpla kaj fidinda. Kaj falĉas kontraŭulojn, kvankam la celado al distanco estas pli malalta ol tiu de la germana atakkarabeno.
  Sovetiaj knabinoj de japanaj kaptitoj igas siajn nudajn, polvajn piedojn kisi, nudaj kalkanoj lekas. Ĉi tio estas ilia taktiko.
  Batalantaj militistoj, la plej alta klaso.
  En la somero de 1954, la germanoj plejparte malbaris Amerikon de japanaj soldatoj.
  Precipe bele batalis la bataliono de nudpiedaj knabinoj, gvidata de Margareta. La knabino estis disigita de la samurajo, kaj la kaptita junulo estis devigita kisi siajn kalkanojn kaj leki la sinon de Venuso.
  Gerda kaj ŝia teamo sur la Panthers-6 faris bonan laboron, kaj sendis multajn japanojn al la infero, kaj kelkajn al la ĉielo.
  Kvar Ŝinoboknabinoj batalis kun la sovetiaj trupoj kiuj antaŭeniris en Manĉurio.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo hakis per glavoj kaj kuris ventomuelejon, hakante sovetiajn soldatojn. Tiam ŝi ĵetis pizon kun eksplodaĵoj per la piedfingroj, renversante la sovetian T-54-tankon kaj bojis:
  - La plej bonega lando estas Japanio!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo ankaŭ tranĉos la malamikon per klingoj kaj donos bumerangon per sia nuda kalkano, kriante:
  - Por niaj venkoj de la samurajo!
  Ruĝhara ninja knabino efektivigos agreseman turnstablon per glavoj senprobleme, faligante sovetiajn soldatojn. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj lanĉos bombon. La tanko de Sovetunio estos disŝirita kaj la militisto grincos:
  - En la nomo de la ideoj de komunismo!
  La blankhara ninja knabino prenis kaj tranĉis la kontraŭulojn, kvazaŭ kurante ventumilon trans la kampon, detranĉante la rusajn soldatojn denove, kaj per siaj nudaj fingroj, kvazaŭ lanĉante mortigan, kiu disŝirus du tutajn sovetiajn tankojn.
  Kaj muĝas:
  - Por la grandeco de la lando!
  Knabinoj amas mortigi, kaj eĉ pli ili ŝatas seksperforti kaptitojn. Jes, tiel ke homoj perdis la konscion pro trostreĉo. Kaj tiel ŝatas ninjajn knabinojn. Saltante sur ligitajn virojn kaj samtempe vipante ilin per vipoj.
  Sed, malgraŭ la heroeco de la japanoj, ili perdas al pli bona kaj pli progresinta teknologio.
  Precipe en la superklasa ĉielo, asoj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya, kiuj dispremas japanojn kiel ventomuelejoj.
  Anastazio, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, fortranĉas ses japanajn aviadilojn samtempe en unu eksplodo kaj grincas:
  - Gloro al la ideoj de komunismo en Rus'!
  Akulina, premante la butonon per sia skarlata cico, detranĉis sep japanajn aviadilojn samtempe kaj muĝis:
  - Gloro al la Herooj de Rusio!
  Militistoj venĝas sur Japanio pro siaj antaŭaj plendoj. Kaj precipe por la malvenko en la milito de la tempoj de caro Nikolao la 2-a. Ne, ili neniam forgesos, kaj generacioj ne pardonos.
  Anastazio, premante sian rubenan cicon, donis alian eksplodon, malkonstruante japanajn aviadilojn kaj muĝante:
  - Gloro al la epoko de komunismo Beria!
  Akulina premis siajn piedojn per la nudaj piedfingroj, frapis la samurajajn aviadilojn kaj kukis:
  - Por grandaj venkoj!
  Kaj Albina kaj Alvina akiras rekordkontojn. Por tri mil faligitaj aviadiloj, ili ricevis la ordon: la Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kaj oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Albina, helpe de skarlata cico, donis turnon. Ŝi detranĉis dekduon da japanaj aviadiloj samtempe kaj kukis:
  - Por mia brusto!
  Kaj ŝi imagis sin en la brakoj de nigra militisto.
  Alvina piedbatis helpe de siaj nudaj piedfingroj, faligis dekduon da japanaj aviadiloj kaj knaris:
  - Por grandaj venkoj!
  Germanaj knabinoj estas tre batalantaj kaj belaj. Nigraj uloj tre ŝatas, kaj iliaj langoj ĉiam pretas poluri la ebonan perfektecon de viroj.
  Albina, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, denove trafis la samurajon kaj malflugigis iliajn aviadilojn.
  Kaj ŝi kukis:
  - Mi estas Superman!
  Alvina premis sian fragan cicon, falĉis amason da japanaj aviadiloj kaj knaris:
  - Mi estas spacvulpo!
  La knabino estas tre batalema kaj aktiva en sia hipersekseco.
  Veraj arjoj - nur bonega! Kaj ĝenerale tiaj belaĵoj de la plej alta klaso!
  Germanaj kaj sovetiaj trupoj, venkantaj la malamikon, progresas tra Ĉinio.
  Dum la atako kontraŭ Singapuro, la batalantoj de la aera dividado kaj la nudpieda knabina unuo "Barracuda" distingiĝis. La knabinoj, frapante siajn nudajn kalkanojn tra la flakoj de verŝanta tropika pluvo, penetris en la fortikigitajn poziciojn de la japanoj kaj trapikis ilin per bajonetoj.
  Tiaj estas la batalantaj beluloj.
  Japanio ektremis pro la frakasaj batoj de tia agresema teamo.
  En la aŭtuno de 1954, la plej granda parto de Ĉinio estis transprenita fare de la akspovoj. Kaj la situacio fariĝis multe pli komplika por la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Hitler rimarkis:
  - Du birdoj en unu kaverno ne povas interkonsenti!
  Kaj la militistoj Albina kaj Alvina pafis la kvaran mil aviadilojn. Japanio produktis malmultekostajn sed malkvalitajn aviadilojn en tre grandaj kvantoj, do estis tre oportune kolekti biletojn.
  Albina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, fortranĉis alian samurajon kaj knaris:
  - Jen nia bela mondo!
  Alvina, helpe de skarlata cico, terenbatis dekduon da japanaj aŭtoj kaj tweetis:
  - Gloro al la epoko de komunismo, en la tuta universo!
  Albina, ankaŭ uzante fragan cicon kaj terenbatis la samurajon, estis surprizita kaj jelpis:
  Ĉu vi parolas pri komunismo?
  Alvina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj detranĉante dekduon da japanaj aviadiloj, raportis:
  - La nova arja ordo estas komunismo!
  La knabinoj ridis... Por la kvara mil aviadiloj ili ricevis la Diamantan Stelon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Ke eĉ tre alta premio estas rekordo por belulinoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj por rigardi ....
  Tamen, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Sokolovskaya ne estas malsuperaj kaj superis la poentaron de kvincent faligitaj aviadiloj.
  Kaj ili ricevis novajn premiojn, kiuj estis tre altaj, kaj ili kolektis tutan kolekton da steloj por si.
  Anastazio celas sian armilon per siaj nudaj piedoj, kaj terenbatas la malamikon, tranĉante la malamikon kaj grincas:
  - Por komunismo sur la tuta planedo!
  Akulina, hakante la malamikon premante la skarlatan cicon, agreseme krias:
  Eĉ la infanoj konas nin!
  En vintro, Japanio perdis preskaŭ ĉiujn siajn koloniojn, kaj la batalado ŝanĝiĝis al la metropolo mem.
  La jaro 1955 venis, kiam la bataloj estas ŝtormaj kaj ne vidas finon nek randon.
  Japanio cedas, malrapide sed certe. Kaj iom post iom perdas la militon.
  Sed la samurajo batalas malespere kaj forte.
  Alyonka kaj ŝia skipo moviĝis al la IS-11 eksperimenta tanko. Ĉi tiu maŝino estas ekipita per 130 mm pafilo kaj havas solidajn spurojn sur la fundo.
  Alenka pafas per la nudaj piedfingroj, trapikas la malamikon kaj muĝas:
  - Gloro al komunismo kun nudaj kalkanoj de knabinoj!
  Aniuta ankaŭ pafis helpe de skarlata cico, premante naŭ el ili sur la ellasilon de maŝinpafiloj kaj jelpetis:
  - Ni knabinoj estas tre bonegaj!
  Alla ankaŭ pugnobatis per siaj nudaj piedfingroj, disbatante la malamikon kaj muĝis:
  - Nu, de la ŝraŭbo!
  Maria fikis, kun la helpo de nuda kalkano. Ŝi trapikis la malamikon tra kaj traen kaj kukis, elmontrante la dentojn:
  - Por novaj atingoj!
  Marusja pugnobatis helpe de fraga cico, ramante la malamikojn per mortiga teno kaj pepado:
  - Por la granda komunismo!
  Alenka denove pafis kaj muĝis:
  - Por ke la kolektiva biena prezidanto kaj cigana diktatoro Saŝka mortu!
  Kaj frapu sian nudan piedon sur la kirason.
  Tiel disiĝis la knabinoj, simple super. Ili estas ĝenerale mirindaj militistoj.
  Jen oni kantas unuvoĉe:
  Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Stalin vivas en mia koro
  Por ke ni ne sciu malĝojon...
  Malfermis la pordon al la spaco
  La steloj brilis super ni!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  Elizaveta ankaŭ batalas kun sia T-54-tanko, tia batalanta knabino-sorĉistino.
  Kaj belulinoj estas faligitaj de japanaj aŭtoj kun siaj nudaj piedoj.
  Elizabeto premis la stirstangan butonon per sia skarlata cico kaj pepis:
  - Gloro al la ideoj de sovetia komunismo!
  Kaj kiel ĉi tiu beleco ridos! Kaj brilas per perlaj dentoj.
  Jekaterina prenis ĝin kaj ankaŭ pafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - En la venko de la senmortaj ideoj de komunismo,
  Ni vidas la estontecon de nia lando...
  Elena vangofrapis sian kontraŭulon per rubena cico, elmontrante siajn dentojn, kriante:
  - Kaj la ruĝa standardo de nia patrujo,
  Ni ĉiam estos sindone fidelaj!
  Ephrasia frapis per sia nuda kalkano kaj siblis:
  - Gloro al la Patrujo, nia libera,
  Amikeco de popoloj, subteno por ĉiam!
  Kaj ĉiuj knabinoj, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kantis unuvoĉe:
  - La potenco de leĝo, la volo de la homoj,
  Ja por la unueco de simpla homo!
  Militistoj, mi devas diri, havas nekredeblan batalan agreson.
  Kaj jen Gerda batalas...
  Ŝia "Panther"-6 estas kiel supertanko, pecetigante la poziciojn de la samurajo.
  Gerda pafas kun skarlata cico, premante la stirstangbutonon kaj muĝas:
  - Por la arja mondo!
  Charlotte ankaŭ vangofrapos, helpe de siaj nudaj piedfingroj, ŝi disŝiros amason da japanoj kaj blasfemos:
  - Por la grandaj landlimoj!
  Kristina kaj Magda ankaŭ batalas. La knabinoj estas ekstreme batalantaj, kaj tre belaj, preskaŭ nudaj en bikinoj.
  Christina pafis per sia rubena cico, frakasis la japanan tankon Hirohito-4 kaj kukis:
  - Gloro al mia lando!
  Magda ankaŭ piedbatis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, frakasis la samurajan obuso kaj jelpetis:
  - Gloro al grandaj atingoj!
  Ĉi tiuj knabinoj estas altnivelaj!
  Tokio falis fine de marto. Kaj la 20-an de aprilo 1955 Japanio kapitulacis kaj tiel finis la grandan militon.
  La knabino Albina kaj Alvina superis kvin mil faligitajn aviadilojn. Kaj pro tio ili ricevis specialan premion: la Granda Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, diamantaj glavoj.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis. Ŝi nur kaŝis sin dum momento. Sed Hitler konkeris preskaŭ la tutan mondon.
  Beria ricevis reen sudan Saĥalenon, la Kuril-kreston, kaj Manĉurion, kune kun Port Arthur.
  Sovetunio fariĝis forta lando, kiu lekis siajn vundojn. Dum iom da tempo, Nazia Germanio konkeris aliajn landojn, subpremante ilian sensignifan reziston.
  La milito daŭris por detruo kaj mondregado. Sed alia tutmonda konfrontiĝo estis kreiĝanta.
  Dume, nuboj kolektiĝis super Sovetunio. Kaj en 1959, en la tago de sia sepdeka naskiĝtago, Adolf Hitler decidis ataki Sovetusion, kie regis Beria. Flanke de la Fuhrer estis preskaŭ la tuta mondo.
  Sed Sovetunio fariĝis forta, industria potenco. Do mi trovis falĉilon sur ŝtono.
  Ambaŭ landoj posedis nukleajn armilojn, sed Gerda kaj Albina povis krei generatoron en kiu radiado kovris la tutan planedon Tero, igante la uzon de ĉi tiu speco de detruo malebla.
  Kaj Hitler decidis kapti la lastan suverenan potencon en la mondo. La limo en la okcidento etendiĝis laŭ la Dnepro, kaj tiam Belorusio, kaj la baltaj ŝtatoj sub la germanoj. La nazioj povis konservi Krimeon malantaŭ si. Krom se Sovetunio luis bazon por la Nigra Mara Floto en Sebastopolo.
  Krom la resto de la teritorio, Rusio estis parto de Ĉinio - Manĉurio. Do la loĝantaro de Sovetunio, kie estis efektivigita tre aktiva politiko de kuraĝigo de la naskokvanto kaj la poligamio estis leĝigita de la komunista, ateisma reĝimo, jam superis la antaŭmilitajn ciferojn de 1941, malgraŭ teritoriaj perdoj, kaj ĉiujare estis aldonita je tri procentoj.
  Beria malpermesis kaj aborton kaj kontraŭkoncipilojn. Kaj enkondukis sovaĝajn impostojn sur familioj kun malpli ol kvar infanoj.
  Laŭ la plan- kaj bastonmetodoj, Sovetunio rapide disvolviĝis, kaj ĝia militforto pliiĝis.
  Hitler, sentante eblan minacon, fininte kolekti la mondon en ununuran Trian Reich, decidis komenci sian lastan militon sur ĉi tiu planedo.
  Kio estas la lasta milito? Estas nenio pli por konkeri sur la Tero. Antaŭ unu jaro, la germanoj flugis al la luno, kaj la epoko de spaca ekspansio estas malfermita. Sed ĉu Hitler vivos por vidi la periodon de Stelmilito kaj la konkero de la galaksioj? Malgraŭ sana vivstilo, vegetara dieto, regula ekzercado kaj mezurita fizika aktiveco, estis klare ke la Fuhrer maljuniĝis. Kalva makulo pli kaj pli trarompas sur la kapo, la haroj griziĝas, kaj la aspekto estas laca. Kvankam la Fuhrer provas kuraĝiĝi.
  Estu kiel ajn, vi devus plenumi vian lastan mision kaj konkeri Sovetujon. Kaj do, eĉ se la Fuhrer mortas, tiam li havas ĉirkaŭ mil filojn akiritajn per natura fekundigo. Kaj unu el ili estos rekonita kiel la plej bona, plej kapabla kaj prenos la tronon de la plej granda diktatoro en la historio de la planedo Tero.
  Ĉiukaze, prokrasto estas tro riska, kaj dum la nukleaj armiloj ne funkcias, Hitler ĵetis pli ol kvindek milionojn da soldatoj sur Sovetujon nur en la unua ŝtupo. Grandega nombro da tankoj, aviadiloj kaj flugdiskoj. Kaj ĉi tio estas kolosa forto.
  Sovetunio daŭre modernigis armilojn. Aperis la tanko T-64, pli peza kaj kun potenca pafilo de 125 mm, kapabla penetri per plumaj konkoj kaj piramidecaj germanaj veturiloj. Vere, la T-64 ĵus komencis eniri produktadon. La ĉeftanko daŭre estis la T-54, ne sufiĉe forta kontraŭ la germanaj modeloj. Ĉi tio ankaŭ estas unu el la kialoj, kial Hitler hastis kun agreso kontraŭ Rusio.
  La IS-11 ne kaptis... La IS-12 estis kreita per maŝino kun 203 mm kanono, sed montriĝis tro multekosta, peza kaj granda. La IS-15 estis kompromiso en la 152mm, longtuba pafilo. Ĉi tiu maŝino similis pligrandigitan T-64 kaj ankaŭ ĵus komencis produkti.
  La germana ĉefa tanko, la Panther-6, estis piramidforma, kaj ĝi estis iomete ĝisdatigita en la Panther-7, pliigante la kalibron de la pafilo al 88mm por produkti pli da detruo. Kaj la motoro, instalinte pli potencan 3000-ĉevalforton, donante enorman rapidecon kaj manovreblon konservante pezon de kvindek tunoj, kaj plibonigante la kvaliton de kiraso.
  Eĉ la plej nova sovetia T-64 estis rimarkeble pli malalta ol la germano en veturado kaj protekto de la flankoj, kaj ankaŭ la frunto. Sed la T-64 povis almenaŭ penetri la germanon, kvankam de mallonga distanco.
  Sur la ĉielo, la germanoj ankaŭ estis pli fortaj kaj la kvanto kaj kvalito de maŝinoj. Kaj ili ne sukcesis krei siajn proprajn diskotekojn en Sovetunio. Kaj la germanoj instalis varmoradiojn sur la Belontsi-diskoj - kiel laseroj, kaj povis fari pli efikan senŝeligadon.
  Kaj inter la nazioj, diskotekoj flugis kun rapido de dek sono. Kaj ĝi fakte estas grandega. Tia estas la armeo de la Tria Reich estas forta.
  Kaj ili havas subterajn tankojn. Kaj multaj aliaj bonegaj aferoj. Resume, Beria preskaŭ ne havas ŝancon.
  Sed la sovetiaj trupoj havas kolosan defendan potencon. Kaj la invado komenciĝis per aera ofensivo. La fortoj estas neegalaj kaj la germanoj dispremas la sovetiajn urbojn. Dek mil moviĝas tra Rusio kaj prenas Smolenskon.
   Nataŝa faris decidon:
  - Necesas devigi Hitler kaj lian bandon forigi la trupojn el Sovetunio, kaj liberigi la kaptitajn infanojn!
  Ludema Zoya konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble vi devas! Kaj savu viajn prapatrojn de faŝismo!
  Aŭgusteno komentis, frapante siajn nudajn piedojn:
  Ni faros ĝin sen ia dubo!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Ni havas ĉiujn rimedojn por ĉi tio!
  Tuj dirite ol farite, kaj la kvar inaj militistoj atakas la faŝismajn hordojn.
  Militistoj el la rusa jarcento de Dio kaj mutaciantaj sorĉistinoj denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Kompreneble, kvar knabinoj prenis la detruon de tankoj kaj aviadiloj de la Wehrmacht tre fame. De la komenco, ili dispremis ilin per siaj manoj kaj piedoj, estante kovritaj de fortokampo. Sed...
  Kvazaŭ el sub la tero aperis Oleg Rybachenko kaj la plej juna filino de Nataŝa Margarita Korshunova.
  Ili kaptis lumglavojn kaj ŝargis per nanobotoj. Ili komencis detrui la malamatajn faŝistojn. Do la kvar fariĝis seso.
  Nataŝa Korŝunova, klakante siajn nudajn, ĉizitajn piedojn, komentis:
  - Tiel estas? Nu, kia estas nia sorto, ni ne povas venki ĝin alie!
  La agresema orhara Zoya, daŭre disbatanta la germanojn, logike notis:
  - Ni faru ĝin pli rapide! Ni savu Sovetujon!
  Oleg Rybachenko, nudpieda knabo ne pli aĝa ol dek du, muĝis la naziojn per glavoj, kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo, kiu detranĉis samtempe tri faŝismajn aviadilojn!
  Margarita Korshunova, brilante per siaj nudaj kalkanoj, disbatante kontraŭulojn, kaj tankojn kaj infanteriojn, elmontris la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Nataŝa Korŝunova ankaŭ elĵetis la nudajn piedfingrojn, murde, kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj lumglavoj iris tra la muelejo sur la nazioj. Tiam la eksplodiloj tranĉis la tankojn, detranĉante la batojn. Ankaŭ la aviadiloj ricevis ĝin.
  La ruĝhara Aŭgusteno, tratranĉante la malamikojn, ekkriis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Malvarma Zoya, detranĉante blankajn, brunajn soldatojn kaj tankojn per aviadiloj, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj la tankoj kaj blankaj batalantoj falas, kaj la vostoj brulas de la aviadiloj.
  Svetlana Neĝulino tranĉas la mueliston, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per siaj nudaj piedoj, malflugas malamikajn aviadilojn kaj grincas:
  - Por Patrino Rusio estos homa spaca imperio, venku!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo, ĝi tranĉas ĉies kapojn kaj muzelojn, kaj samtempe tankturojn.
  La terminatorknabino Margarita ankaŭ detruas kontraŭulojn kaj aviadilojn kaj tankojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Kaj jen Natasha Korshunova en la ofensivo. Li tranĉas la naziojn por li mem kune kun tankoj, aviadiloj kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino malkonstruanta tankojn.
  Zoya Angelskaya sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - li malkonstruas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustine, detranĉante la naziojn per laserglavoj kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kune kun la tankoj, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi en la malamikon, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj! Dudekdua jarcento!
  Svetlana Neĝulino sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, kaj krioj:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis pinglojn per siaj nudaj fingroj, terenbatante tankojn kaj aviadilojn, gluglegis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Malmola knabino Margarita Korshunova iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas agreseme:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha Korshunova ankaŭ estas tre mojosa en la ofensivo.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo, faligas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya Angelskaya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj falas kaj falas, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Zoya knabino krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta, loko kun tankoj kaj aviadiloj.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj - aviadiloj kaj tankoj falas.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno, en la sovaĝa ekstazo de sonĝoj, sendas pulsaron kun sia nuda kalkano kaj muĝas:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj, kiuj malflugigas aviadilojn kaj trapikas la kirason de tankoj.
  Svetlana Neĝulino en batalo. Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana Neĝulino kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero. Kaj ĉio pli ruinigitaj tankoj kaj aviadiloj.
  Oleg Rybachenko en la ofensivo, ĉio akcelas. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma lernejanino, kaj totala terminatoro en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Ĉi tie Nataŝa Korŝunova akcelis la movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn je akcelita rapideco, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Natasha Korshunova estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya Angelskaya sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis eĉ ne cent naziojn kaj multajn tankojn per aviadiloj. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgustina, ludante per la muskoloj de la gazetaro kaj skuante la bruston per skarlataj cicoj, kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana Neĝulino ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj, kune kun rompitaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Karateinfano Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj, aro da rompitaj aŭtoj kun aviadiloj.
  La inventinto knabo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Infanmurdisto Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro de la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Nudpieda knabino Margarita ankaŭ estas en batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis. Kaj kun ili tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankoj, kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa Korshunova estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam estis mortigitaj kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa Korŝunova krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon! Ne prenu eĉ rublon!
  Kaj denove, la knabino faligos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya Angelskaya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn aŭ malflugigas aviadilon kun tanko. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana Neĝulino en moviĝo. Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo - faligante aviadilojn. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li jam havas sufiĉe da jaroj, ĉiuj estas en aventuroj kun Nataŝa kaj kompanio, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj. Kaj aviadiloj kaj tankoj.
  Brilante per nudaj, rondaj kalkanoj, Margarita Korshunova kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj kaj aviadiloj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Natasha Korshunova en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas, kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoja Angelskaya en sovaĝa movado. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Ĝi trarompas kontraŭulojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, kiel muĝado:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tranĉas viandon kaj metalon per aviadila duraluminio.
  Svetlana Neĝulino ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  La nudpieda bela, muskola knabo Oleg denove cent el la nazioj, portanta meteoron, fame fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn amason da aviadiloj en la ĉielo.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  La nudpieda knabino Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj li tratranĉas grandajn maldensejojn, inter tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha Korshunova estas eĉ pli furioza en la ofensivo. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa Korŝunova prenis ĝin kaj kantis:
  - Mia piedbato estas nudpieda blindiga!
  Kuri surloke estas komuna akordiga!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis malantaŭen, kaj la tankoj brulis, la aviadiloj flamis.
  Ŝi estas batalema belulino. Li batas sin tia bruna flotego.
  Zoja Angelskaya moviĝas, disbatante ĉiujn senescepte. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja Angelskaja prenis ĝin, skuis la skarlatajn cicojn de siaj plenaj mamoj kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa Korŝunova kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Nudpieda Aŭgusteno en moviĝo. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo! Kun ŝi, ŝi iris en batalon kun natura lumo, sen farbo.
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  La finita knabo Oleg Rybachenko gruntis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita Korshunova, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos mortigan, faligante aviadilojn.
  Natasha Korshunova en batalo ne estas malsupera al siaj kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj. Kaj la nazioj havas malfacilan tempon: aviadiloj kaj tankoj falas.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana Neĝulino, faligante la malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja Angelskaja grincis, ĵetante kudrilojn per la nudaj piedoj, kaj faligante tankojn kaj aviadilojn per siaj sunbrunaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Natasha Korshunova, tranĉante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko, preskaŭ nuda, bela, muskola knabo en pantaloneto sole, aspektas tre eleganta en batalo.
  La bela knabino Margarita, kun la nudaj piedfingroj, ĵetis la krurojn, pecon da antimaterio kaj kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetrita.
  La terminatora knabo Oleg, hakante brunajn soldatojn, glutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa Korshunova kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja Angelskaja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Nudpieda kaj fajra, Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana Neĝulino, kun sia nuda kalkano ĵetis globon da hiperplasmo, volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. La viando estas ŝirita, kaj la turoj de tankoj kaj la vostoj de aviadiloj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa Korŝunova flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko, bela, muskolforta knabo en pantaloneto, gluguris:
  - Ho, frue, donas al la kornoj protekton!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa Korŝunova hakis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La terminatora knabo kun nuda, ronda, infaneca kalkano, cedante al la pulsaro kaj detruanta la naziojn, kontraŭis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa Korshunova konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj per aviadiloj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Svetlana Neĝulino denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de tankoj kaj la vostojn de aviadiloj.
  Zoja Angelskaya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, estos bone,
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo. Kaj kiel brulas tankoj kaj brulas aviadiloj.
  Sed la nudpieda knabino en tuniko, Margarita Korshunova, kiel ŝi batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Nataŝa Korŝunova severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucetoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Cool knabo Oleg Rybachenko en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita Korshunova, disbatante la brunan armeon, kaj tratranĉante tankojn kaj aviadilajn vostojn, prenis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa Korŝunova prenis ĝin kaj hurlis, detranĉante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja Angelskaja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos asteriskon per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa Korŝunova prenis ĝin kaj ellasis ĝin, ŝokis fulmon de la skarlata cico kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoja Angelskaya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn per aviadiloj, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  La ruĝhara Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana Neĝulino estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, kaj ankaŭ aviadilojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Muskola, reliefigita infano en pantaloneto Oleg Rybachenko, faligante korvojn per fajfo, grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg Rybachenko muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Belega Margarita en moviĝo. Ĝi disŝiros al ĉiuj ventroj.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Brilante per siaj nudaj kalkanoj, Margarita Korshunova kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha Korshunova en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurglegis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide! Kaj la fino de la diktatoro!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya Angelskaya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj la ruĝharulo, brilanta per nudaj kalkanoj kaj rubenaj cicoj de la mamoj de Aŭgusteno, muĝis responde:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine, disbatante kontraŭulojn, siblis:
  - Ni dispremos ĉiujn perfidulojn en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana Neĝulino, disbatante la malamikojn, eldonis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Ruĝhara Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Kaj tiam la knabino, kvazaŭ el skarlata cico, batas per fulmo.
  Sendante donacojn de morto kun siaj nudaj kalkanoj, Oleg Rybachenko kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa Korshunova, detruante la brunajn militistojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Nudpieda, bela, knabo en pantaloneto Oleg Rybachenko, hakanta kontraŭulojn, eldonis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, batalanta metal-disbatanta knabino, kantis la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de tankoj, tranĉante:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron kun la nazioj tiam ...
  Ĉi tie Hitler kaj lia teamo falis sur la genuojn antaŭ la knabinoj kaj infanoj.
  Nataŝa Korŝunova antaŭ ĉio devigis la nazian numeron unu kisi ŝiajn nudajn piedojn.
  Tiam Hitler kaj lia tuta akompanantaro kisis ankaŭ la nudajn plandojn kaj kalkanojn de aliaj knabinoj. Kaj ili lekis siajn kalkanojn per siaj langoj. Kaj tre belan blondan knabon Oleg Rybachenko kisis la nudaj piedoj de la knabino.
  Post esti tre kontenta pri la humiligo de viraj parazitoj, Natashka ordonis:
  - Nun, dum ni ne mortigis vin ĉiujn, subskribu la ordonon por la kompleta kaj senkondiĉa kapitulaco de la Tria Regno al Sovetunio!
  Ĉio bonas, kio bone finiĝas. La Tria Regno kapitulacis kaj la potenca Wehrmacht estis senarmigita. Hitler kaj lia teamo iris al la kelkarceroj de Beria.
  La juĝo estis rapida sed justa. La 22-an de junio 1959, Hitler estis pendigita ĝuste sur la Ruĝa Placo!
  
  
  KUKOJ DE TRIA REĜO
  La diferenco kun reala historio okazis pro la fakto, ke Hitler ne haltigis la germanajn tankojn sub Duker, kaj centoj da miloj da timigitaj britoj estis kaptitaj. Kaj tiam la Führer faris viglan klopodon invadi Brition. Aparte, la tuta germana kaj okupita landoj aviadindustrio estis translokigita al tri-ŝanĝa reĝimo de operacio, kaj altiris eksterlandajn fortojn, kaj deklaris totalan militon, etendante labordeĵorojn, kaj metante virinojn kaj adoleskantoj al la maŝinoj.
  La aviada industrio funkciis plene, kaj aliaj okupataj landoj estis konektitaj al ĉi tiu planto. Pro kio, la produktado de aviado komencis kreski eksponente.
  Kiel rezulto, la germanoj povis gajni la aerbatalon por Britio kaj aranĝi amfibian alteriĝon. La terarmeoj de Anglio estis malfortaj, kaj la nazioj povis sukcesi ligante sian propran kaj la mararmeon de aliaj kaptitaj ŝtatoj al la alteriĝo.
  Britio estis transkurita en du semajnoj. La Londona garnizono falis preskaŭ sen batalo. Churchill fuĝis al Kanado. Sed tie oni akceptis lin tre malvarme. Perdantoj ne estas amataj ie ajn.
  Hitler igis la legitiman, por-germanan reganton la formala reĝo de Britio. Li okazigis senatelektojn, kie la partio de Mosley de lokaj nazioj venkis. Kaj la trupoj de lia Fuhrer rapide komencis kapti la britajn koloniojn. Kompreneble kun ilia plua digesto. Nu, kio pri Usono?
  Ameriko elektis resti neŭtrala. Sed ĝi ne estis tie. Japanio atakis Usonon en Peru Harbour. Kaj Germanio lanĉis invadon de Kanado, kiu dividiĝis en por-germanajn kaj por-amerikajn partojn.
  Hitler decidis ke estas pli racie kapti Amerikon nun, dum ĝia industrio ne estis reorganizita sur militbazo. Kaj kio pri Sovetunio? Atendus.
  La kalkulo de la Fuhrer, kiu komencis la militon kun Usono en decembro 1941, estis ĝenerale pravigita. La jankioj ne estis tute pretaj por batalo. Tamen, Germanio mem ankoraŭ ne plene inkludis sian potencon. La T-5-tanko eniris la serion, sed tio estis maŝino kun du pafiloj de 75 mm kaj 37 mm kun kvar maŝinpafiloj kaj dekliva kiraso, kaj ne Pantero. Estis ankaŭ T-6-veturilo kun 88-mm kanono, sed pli malpeza ol la Tigro, kaj kun pli maldika kiraso.
  Tamen, la germanoj estis ankoraŭ pli fortaj ol la amerikanoj, en tankoj kaj superaj en aviado, precipe en la kvalito de aviadiloj. La plej signifa estas la supereco de la pli sperta kaj sukcesa germana Ĉefa stabo en funkcia-taktika kapablo. La usonaj generaloj agis sufiĉe mezbona ĉi-rilate, kaj iliaj trupoj konstante falis en vaporkaldronojn kaj kapitulacis amase.
  La moralo de la usona armeo lasis nin malsupren. Kaj tiam la nigruloj prenis ĝin kaj ribelis. Io komenciĝis...
  Ameriko alfrontis la kolosan potencon de la Tria Regno kaj naĝis...
  La germanoj sufiĉe rapide antaŭeniris. Nur unu problemo estas la provizo, trans la oceano. Sed ŝajnas, ke la Fritz sukcese traktis ĉi tion. Kaj la bataloj estis en plena svingo kun kolosa forto, sed Germanio kaj Japanio preskaŭ ĉiam venkis.
  La 4-an de julio 1942, Vaŝingtono falis, kaj ok tagojn poste, Usono kapitulacis antaŭ la Tria Regno.
  Tiel finiĝis la unua parto de la dua mondmilito. Sed ekzistis ankoraŭ Sovetunio. Kaj Hitler mem ne povis senti sin trankvila.
  Sed Stalino konservis amikan neŭtralecon kaj provis gajni tempon kaj eviti militon ĉiakoste.
  Sovetunio tro plenumis la Trian Kvinjaran Planon, duobligante la ekonomion laŭ formalaj figuroj. En realeco, kompreneble, la rezulto estis pli malgranda, sed ankoraŭ signifa.
  Sovetunio produktis pli ol 2,000 tankojn en la unua duono de 1941. Kaj en la dua duono de 1941, pli ol tri mil kaj duono, kaj du mil kaj duono el ili estas la plej novaj KV-serioj. En aŭgusto aperis la unuaj KV-3 pezantaj sesdek ok tunojn. En septembro, la unua KV-5 pezanta cent tunojn kaj kun du pafiloj, kaj 170 mm frontal kiraso. Pliigita produktado kaj aviado. En la dua duono de 1942, Sovetunio produktis pli ol 4,000 tankojn, inkluzive de pli ol 3,000 el la plej novaj. Sed ankoraŭ ne sufiĉis. Stalino volis pliigi la nombron de sovetiaj tankoj al sesdek mil en cent dudek sekcioj, kaj tridek mekanizitaj korpoj. Kaj ĉi tio estas multe. Ĝis Sovetunio estis preta kompletigi ĉion ĉi. Krome, aŭtoj daŭre estis produktitaj en nemilita ekonomio, sed la produktado de tankoj estis pliiĝanta. En majo 1942 aperis versio de la tanko KV-4. Stalin aprobis la aŭton, la plej pezan el la proponoj, pezante 108 tunojn kaj kun 180 mm alfronta kiraso.
  En la dua duono de 1942, Sovetunio produktis pli ol kvin mil tankojn, inkluzive de pli ol kvar mil pezaj kaj mezaj. La nombro de sovetia aviado ĝis la fino en 1941 superis tridek mil aviadilojn. Kaj antaŭ la fino de 1942, ĝi pliiĝis al kvardek kvin mil. Tamen ne estis sufiĉe da pilotoj.
  Hitler havis bonan inteligentecon, kaj Sovetunio ne kaŝis la ĉeeston de novaj tankoj.
  Male, ili montris ĝin por timigado. Jam ĉe la parado la 1-an de majo 1941 estis montritaj la plej novaj sovetiaj tankoj T-34 kaj KV, kaj la germanaj generaloj estis speciale invititaj kaj eĉ donitaj la ĝeneralajn teknikajn karakterizaĵojn de siaj tankoj.
  Hitler ordigis la evoluon de maŝinoj por batali sovetiajn monstrojn. Nu, unue, kompreneble, "Tigro". Tiu tanko eniris la serion en pli malpeza versio, kaj sukcesis fari militon kun Ameriko. Sed la germanoj bezonis ion plian. Laboris pri la tankoj "Pantero", "Tigro" -2, "Leono", "Maus". Tankoj "Pantero", "Tigro" -2, "Leono", provis unuigi kiel eble plej, sub ununura normo. Por ke ili diferencas nur laŭ grandeco. La veturiloj havis deklivan kirason, precipe la fronton, kaj potencajn, longtubaj pafilojn. La plej malgranda Panther tanko jam pezis kvardek kvar tunojn. Kaj ĝi havis frontan kirason de la kareno: frunto de 80 mm kun deklivoj, flanko de 40 mm kun deklivoj, kaj frunto de turo de cent milimetroj kun eta deklivo, kaj flankoj de 40 mm. Kaj 75 mm kanono kun 70 EL barellongo. La Tiger-2-tanko havis 150 mm karenfrunton kun deklivoj, 82 mm flankoj, 185 mm gvatturetfrunto, kaj 82 mm deklivaj flankoj. Kaj la pafilo estas 88 mm kaj 71EL longa barelo, kun pezo de sesdek ok tunoj.
  Kaj la tanko "Leono" pezis naŭdek tunojn. La fronta kiraso de la kareno estas 150 mm kiel tiu de la Tiger-2, la flankoj estas 82 mm, la fronta kiraso de la turo estas 240 mm kun deklivoj, kaj la flankoj de la turo estas 82 mm. Kaj 105-milimetra kalibro pafilo kun longo de 70 EL. Tio estas la "Leono", la plej potenca tanko laŭ armilaro kaj pezo de ĉi tiu serio.
  Sed ankaŭ "Maus" survoje. Li havas du pafilojn samtempe: 128 mm kaj 75 mm, kaj multe pli dikan kirason en la 240 mm frunto, kaj 210 mm sur la flankoj kaj kareno kaj gvattureto. Tia, ke nenio estas trapikita el ajna angulo.
  Sovetunio aperis sur la KV-3, KV-4, kaj KV-5-tankoj kun 107-milimetra kalibro-pafilo kaj komenca kuglorapideco de 800 metroj je sekundo. "Maus" estis la nura tanko, kiun ĉi tiu pafilo ne povis penetri de ajna angulo kaj distanco. "Tigro" -2 kaj "Lev", ne faris sian vojon kun ĉi tiu pafilo en la frunto kaj T-34-76 de la plej masiva meza tanko de Sovetunio surŝipe.
  "Pantero" en ĉi tiu kazo, nur povis batali sukcese kun tridek kvar, kaj pli malpezaj KV serioj. Kvankam ĝi laŭsupoze fariĝis la plej masiva tanko.
  Por tiaj tankoj, potencaj motoroj devis esti faritaj. Kaj necesis tempo.
  En la unua duono de la kvardek-tria jaro, Sovetunio produktis pli ol ses mil tankojn, el kvin mil pezaj kaj mezaj KV kaj T-34. La germanoj, fidante je la rimedoj de grava parto de la mondo, stampis serion - la normon por la "granda kato" karenspeco. Kaj "Pantero", kaj "Tigro" -2, kaj "Leono", kaj eĉ "Muso", havis similecon en figuro kaj normo. Hitler ankaŭ ordigis la malnoviĝintajn T-4 kaj T-3 esti forigitaj de produktado, kaj la T-2 kaj T-1 esti modernigitaj kaj utiligitaj nur kiel gvattankoj.
  Sed la germanoj ne havis sufiĉe da tempo por produkti la plej novajn maŝinojn en sufiĉaj kvantoj por akiri superecon super Sovetunio en nombroj antaŭ junio 1943.
  Kaj Hitler volis havi nombran superecon en tankoj dum la atako. Kaj prokrastis la atakon. Tiam aŭtuno kaj vintro iĝis tro proksimaj, kaj la Fritz prokrastis la ofensivon ĝis la 15-an de majo 1944, ĝustatempe por la fino de la semado.
  En la dua duono de 1943, Sovetunio havis novan KV-6-tankon en la serio, dizajnita por kontraŭbatali la Maus, pezante 220 tunojn kaj 203 mm pafilojn kaj 107 mm.
  Stalino pliigis la daŭron de la labortago je alia horo ĝis 9 horoj, kaj provis plialtigi la produktadon de tankoj. Ili estis produktitaj en la dua duono de 1943 pli ol ok mil pecoj kaj sep mil pezaj kaj mezaj. Sed la germanoj, fidante je la fabrikoj de Ameriko kaj Eŭropo, nur "Panteroj", alportis produktadon en la dua duono de 1943 al du mil aŭtomobiloj monate, fine reginte la sistemon "granda kato". Ekde septembro, Panther-2 ankaŭ estis produktita. Ĉi tiu veturilo estis pli bone armita, kiel la Tiger-2, kun pli dika kiraso, kun iometa pliiĝo en pezo, kompensita per pli potenca 900-ĉevalforta motoro.
  En la unua duono de 1944, Sovetunio lanĉis la T-34-85 kun iomete pli forta gvatturetkiraso kaj potenca pafilo por iel kontraŭbatali la Panteron.
  Tankoj de la IS-serio ankoraŭ ne eniris en produktadon, do mi ne volis forigi ilin el la KV-serio. Krome, Sovetunio ne faris militojn, kaj ne estis informoj, ke la KV-tanko ne estis tre bona. Precipe veturefikeco.
  Sovetunio en la unua duono de 1944 ne povis pliigi la produktadon de tankoj, lasante ĝin je la nivelo de ok mil, sed la T-34-85 iris kun pli granda gvattureto kaj pli potenca pafilo. La nombro de aviadiloj atingis maksimume kvindek mil, sed la manko de pilotoj devigis ilin ĉesigi ilian kreskon por la momento. Kelkaj el la malnovaj maŝinoj estis, aliflanke, malmenditaj kaj anstataŭigitaj kun la plej novaj.
  Sed la germanoj havis jetmaŝinojn en la serio: precipe la ME-262 kaj la Arado-bombaviadilo. Jes, kaj helico-movitaj maŝinoj leviĝis: TA-152, ME-309, tre potencaj batalantoj laŭ armilaro kaj rapideco. Kaj la Yu-288 kaj Yu-488 estas tre solidaj kaj altrapidaj bombaviadiloj. Krom la B-29, kiu estis produktita en la fabrikoj de okupita Ameriko kaj la R-51-batalantoj per ok maŝinpafiloj kaj aerkobroj.
  Sur la ĉielo, la germanoj nun havis superecon kaj en nombro kaj en kvalito.
  En tankoj, ili ankaŭ preteriris Sovetujon kaj en kvanto kaj kvalito. La germanoj havis pli bone la sturmpafilon MP-44 ol la sovetiaj modeloj, kaj la ĝeneralan moveblecon de la armeo, ĝenerale, ĉiujn parametrojn, sen mencii la floton.
  Kaj tiam ni ne forgesu Japanion. Ŝia infanterio estas tre multnombra, kaj ekzistas multaj tankoj, kvankam la plej multaj estas malpezaj, ne kalkulante la aprobitan Panther, kaj aviado estas ĝenerale tre multnombra kaj forta, same kiel la floto.
  La Führer kolektis multajn eksterlandajn sekciojn kaj en la unua ŝtupo sole lanĉis dudek milionojn da soldatoj. Stalin, post mobilizado, ĝis nun kolektis ĉirkaŭ dek du milionojn. Ne plu: produktado kolapsos, kaj do tia ŝarĝo por la fisko. Kaj Japanio deplojis dek kvin el siaj propraj kaj koloniaj sekcioj en la unua ŝtupo de milionoj.
  Tia armeo de kolosa forto kolektiĝis ĉe la Fuhrer kaj Hirohito. Kaj kion oni povas kontraŭi al ili?
  Forta pluso por Sovetunio estas ĝiaj potencaj defendaj linioj. Proksime de la limo "Molotov Line", iom pli for la malnova "Stalin Line". Ĉi tie, kompreneble, la muroj estis konstruitaj de maro al maro, kvankam ne solidaj. Sed la trupoj klare ne sufiĉas por defendo. La Wehrmacht jam estas tre forta kaj havas multajn trupojn.
  Sed Sovetunio ankaŭ havas alian problemon. Ne tre trejnitaj trupoj defendos sin. Malmulto estis instruita por protekti la Ruĝan Armeon. Tamen, lastatempe oni pli atentis ĉi tion. Sed kun evidenta malfruo. Nur unu espero por rusa eltrovemo.
  Sed la fortoj estas tre neegalaj...
  La germanoj komencas la militon la 15-an de majo 1944 . Same kiel la vojoj sekiĝas, kaj semado finiĝas, kaj aŭtuno kaj vintro estas relative malproksime.
  La atako ne estis neatendita, la trupoj estis en garde. Sed estas simple tro multaj germanoj kaj iliaj aliancanoj. Krom la Tria Regno kun la okupataj teritorioj partoprenis en la milito kontraŭ Sovetunio Rumanio, Hungario, Slovakio, Kroatio, Bulgario, kompreneble, kompreneble kaj ofendita Finnlando. Svedio estis okupita de Operation Polusa Urso. Kompreneble, Italio ne povis maltrafi tian militon, kaj ĉi tiu loĝantaro estas sufiĉe granda, kaj krome ankaŭ kolonioj. Same kiel Hispanio, kaj Portugalio, kiu ankaŭ havis koloniojn. La germanoj ankaŭ okupis Svislandon kaj kreis marionetajn sekciojn en la Germana Armeo. Sed tio ne estas ĉio. En la kampanjo kontraŭ Sovetunio partoprenis: Brazilo, Argentino kaj aliaj el tiuj ŝtatoj, kiujn la germanoj ne okupis kaj ne enmetis en sia federacio.
  Do potenca armado kolektiĝis. Kaj Aŭstralio estis okupita.
  Do Stalino devis trakti superajn fortojn.
  Kaj tamen en Sovetunio funkcias la kvina kolumno. Multaj trupoj, precipe en Ukrainio, ne volas batali kaj kapitulaci sen batalo. Kaj la ĉeĉenoj komencas brui.
  Do Sovetunio batalis neegalan batalon ekde la komenco mem, kaj ĝia fronto estis trarompita.
  Kvankam la Ruĝa Armeo provis rezisti. Ekzistis ankaŭ amasheroeco kaj amaskapitulaco.
  Estu kiel ajn, post unu monato da batalado, la germanoj trarompis larĝan fronton al la Dnepro. La Ruĝa Armeo provis teni ĉi tiun naturan barieron je ajna kosto.
  Arkashka kaj Leshka estis en misio defendi Kyiv. La urbo havis tre oportunan lokon sur la montetoj, kaj estis tre forte fortikigita. Kaj la nazioj provis sturmi lin, pelante kolonian infanterion al sovetiaj pozicioj: de afrikanoj, araboj, indianoj. Kaj kompreneble uzante iliajn potencajn tankojn.
  Arkaŝka kaj Lyoshka batalis en pioniraj kravatoj, kaj estis gratitaj en pantaloneto, aspektante kiel knaboj de dek unu aŭ dek du jaroj.
  Kune kun ili batalis tuta taĉmento da pioniroj: knaboj kaj knabinoj. Ĉiuj sunbrunigitaj, gratitaj, jam malgrasigitaj pro manĝaĵo sur kartoj, kaj kompreneble nudpiede. Fakte, somero, junio, estas varma en Ukrainio, kaj neniu el la infanoj ŝiros malabundajn ŝuojn. Jes, kaj batalu nudpiede multe pli lerte.
  Arkaŝka kaj Lioŝka tenas ĵetilojn en la manoj, kaj de malproksime, ĉi tiuj knaboj, kvazaŭ ili batus la piedsoldatojn. Kaj la militistoj de la Tria Regno estas renversitaj kaj disŝiritaj.
  Arkaŝka kun la nudaj piedfingroj de infanaj kruroj, tuj kiam li liberigas fajran pulsaron, li tuj disŝiros du dekduojn da nazioj.
  La knabo kaj freŝbakita pioniro, la iama realeca grandioza akademiano, provoke prononcas:
  - Estas belega ... teorie!
  Leshka, blondhara knabo en pantaloneto kaj ruĝa kravato, nudaj kalkanoj, ĵetis supren eksplodan pakaĵon, disŝirante la faŝismajn trupojn, grincis:
  - Kaj preskaŭ tro belega!
  Kaj ambaŭ knaboj ridis. Kaj ankaŭ aliaj knaboj kaj knabinoj pafas kontraŭ la nazioj. Iuj el pafiloj kaj iuj el pistoloj, iuj eĉ uzas ŝnurĵetojn.
  Knabino kun ruĝa matrica kravato ankaŭ ĵetis pulsaron per sia nuda piedo, disŝirante la tankojn kaj pepis:
  - Ili ne trairos!
  Tankoj aperis malantaŭ la infanterio. Aparte, la potenca "Pantero" -2. Ŝi strebas trarompi unue.
  Arkaŝka klakis per la fingroj, kaj en ili aperis kruĉo da sapovezikoj. La knabo, sen pripensi dufoje, komencis lanĉi armilojn el hiperplasmo. Kaj tuta vico da irizecoj rapidis laŭlonge de la malamikaj tankoj.
  Arkaŝka, pafante al la malamiko, kuĝis:
  - La universo estas plena de fabelaj surprizoj,
  Ŝi estas magia kaj mirinda...
  Kaj estas tempo atingi la grandajn altaĵojn per via mano,
  Kaj se necese, ni batos ĝin per nuda piedo!
  Kaj la knabo ĉifoje klakis per la fingroj de siaj infanaj piedoj, kaj flugis pli alten, komencis blovi vezikojn da magia plasmo en la Fritz, per siaj manoj kaj piedoj.
  Kaj ĝi aspektis tre mojosa.
  Leshka ankaŭ akiris sapvezikojn, kaj krevigis tutajn fluojn de magia energio en la malamikon.
  Ambaŭ knaboj flosis en la aero. Aliaj infanoj tamen ankaŭ ne postrestis. Kaj ili ankaŭ kunligis siajn nudajn piedojn, ĵetante trabojn de plasmo kun ili, ŝirante kaj muĝante atakaviadiloj, kaj infanterio, kaj tankoj.
  Arkaŝka, plena de entuziasmo pri ekstermado de kontraŭuloj, kantis:
  - Lasera glavo,
  Volas tranĉi vin...
  Brilas kiel fajro de infero
  Laserradio...
  Sed vi ne pensas
  Kiel savi vian vivon
  Fidela al amo
  Vi estu ĝis la fino!
  Kaj la knabo, per siaj nudaj piedfingroj, ellasis hiperplasmajn vezikojn de kolosa detrua potenco.
  Arkaŝa forgesis, ke li estas fakte grandioza akademiano kaj hiperprofesoro, sed sentis sin kiel ludema knabo.
  Ĉi tie la hiperplasma veziko alteriĝis en la "Tigro" -2, kaj fandis la turon en likvan metalon. Kaj tiam ŝprucita en pecojn kaj alian tankon. Tero kaj metalo brulis. Ĉio aspektis amuza...
  Leshka vangofrapis siajn manojn, kaj nun la naziaj soldatoj turnis sin kaj komencis piki unu la alian... La knabo fajfis, kaj svenitaj korvoj falis sur la suprojn de la Fritz. Kaj ili trapikas la suprojn, kaj kaskojn kaj alian municion.
  Leshka ĝoje kantis:
  - Sed honeste,
  Mi gajnas ĉiujn, sen escepto!
  Arkaŝka ĵetis hiperplasman makulon per sia nuda kalkano, platigante la malamikojn kaj ekkriis:
  - Ne povas esti, ne povas esti!
  Lioŝka responde denove venkiĝis per siaj manoj kaj piedoj, kun vezikoj kaj elsendis:
  - Ni estas kiel dioj ĉi tie, kompreneble!
  La knaboj vere disbatis la malamikojn kaj ĝuis la ludon. Ĉi tie ili estas kiel Dioj-Kreantoj, ili povas ĉion fari.
  Arkaŝka palpebrumis...
  Kaj tiam aperis Hitler mem. Kvar knabinoj ĉirkaŭis lin. Kaj ni batu la Fuhrer per nudaj piedoj. Kaj tiam ili kaptis faŝisman numeron unu, per la fingroj de liaj nudaj malsupraj membroj, kaj disŝiris lin en kvar pecojn vivanta. Tio estas mojosa!
  Arkaŝka kantis ridante:
  - Kaj baldaŭ la Tria Regno falos,
  Kiam ni premas en la ludo
  En nia lando mortigi ne estas peko,
  Ĉio estos taksita!
  Kaj la knabo denove lanĉis siajn nudajn piedfingrojn de la kruroj, kun mortiga forto kaj detruo de la vezikoj.
  Kaj kiam ili eniras aviadilojn, ili ŝrumpas en grandeco kaj fariĝas papilioj kun flugiloj, kiuj brilas kiel oro.
  Leŝka, gustumante tion, rimarkis kun subrido:
  - Ĉi tio estas ege amuza!
  Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, la knabo denove liberigas makulon da murdema potenco.
  Arkaŝa, eksplodante per neniiga partiklo de ŝnurĵetilo, rimarkis ridante:
  - La plej mojosa estas kiam vi trafas la malamikon, kaj li ... turniĝas!
  Kaj la knabo prenos kaj plene hakos la malamikon.
  Kaj tiam la naziaj soldatoj komencis transformiĝi en dolĉaĵojn, fromaĝkukojn, kukojn kaj ĉokoladojn.
  La infanoj, estante malsataj pioniroj, ekkriis pro ĝojo.
  La germana tanko "Maus", subite kiel iĝi grandega kuko, kaj tiel bela, pentrita per rozoj kaj aliaj abundaj floroj.
  Arkaŝa diris kun rideto:
  - Beleco, beleco,
  Tanka rabaĵo por la kato!
  Kaj la knabo-akademiano kiel ridi. Kaj la kuko, en kiu la "Muso" fariĝis frakasita en pecojn, kiuj flugis supren al la infanoj sur orajn, fajne faritajn telerojn. Knaboj kaj knabinoj ĝoje saltis sur la regalon.
  Arkaŝa tamen kriis al ili:
  - Kial vi ne lavis viajn manojn?
  Kaj apud ĉiu pioniro kaj pioniro aperis arĝenta kruĉo kun bonodora akvo, bonodora sapo kaj lanuga mantuko. Bone edukitaj pioniroj komencis forlavi la malpuraĵon. Ili faris ĝin tre rapide kaj komencis manĝi. Faŝismaj aviadiloj, infanteriistoj, tankoj transformitaj en bongustaĵon flugis supren al la uloj mem.
  Kaj la tranĉiloj brilantaj per diamantoj tranĉis la kukojn en sukaj, bongustajn pecojn. Kaj la infanoj, lavinte la manojn kun ĝojo, manĝis la naziojn kun dolĉaĵoj kaj bombonoj.
  Arkaŝka komentis, ridante en siajn pugnojn:
  - Ĉi tio estas raciigo! Ni povas laŭvorte fari ion ajn!
  Kaj la knabo prenis ĝin per siaj nudaj fingroj kvazaŭ li klakus, kaj pro tio, germanaj ekipaĵoj kaj soldatoj denove fariĝas bongustaj pladoj. Kaj la infanoj ĝojas.
  Ĉiuj nazioj, kiuj sturmis Kievon, fariĝis manĝaĵoj. Sed ĉi tio kompreneble ne sufiĉas. Kaj la totala ofensivo de la Ruĝa Armeo daŭris.
  Arkaŝka kaj Leshka igis ĉiujn soldatojn de Sovetunio pioniroj. Kaj nun batalis nur infanoj: knaboj kaj knabinoj en ruĝaj kravatoj. Sed aliflanke, ili uzis ĵetilojn en batalo, kaj botelojn da sapvezikoj, liberigante ilin ĉe la nazioj.
  Kaj la nazioj fariĝis ĉiaspecaj manĝaĵoj: kukoj, tortoj, kukaĵoj, fromaĝkukoj, ĉokoladoj, glaciaĵo kun plenigaĵo.
  Kaj la junaj soldatoj de la Ruĝa Armeo manĝis tiel bongustan, lavinte la manojn kaj dankinte la superajn potencojn. La infanoj agis agreseme kaj celkonscie, komencante kampanjon kontraŭ Berlino.
  Sed la germana reagbombaviadilo Yu-287 iĝis plenigitaj ĉokoladbrikoj dumfluge. Tre bongusta cetere. Kaj la infanoj amas manĝi ilin. Nun ĉiuj soldatoj de la Ruĝa Armeo fariĝis uloj, kaj estis gajaj, konstante ridante. Kaj per la nudaj piedfingroj ili ĵetis ion senfine mortigan.
  Kaj ili detruis kontraŭulojn, pli precize, igante ilin bongustaj frandaĵoj. Kaj tio estas bonega. Kaj tiom da kukoj ekestis anstataŭ la tankoj. Ekbrilante kun nudaj kalkanoj, la militinfanoj saltis sur la frandaĵojn kaj formanĝis ilin avide. Ili faris ĝin kun granda entuziasmo.
  Kaj knaboj kaj knabinoj manĝis kukaĵojn de kremo kaj ĉokolado, kaj ankaŭ aliajn, tre bongustajn kaj apetitegajn manĝaĵojn. La trupoj el la legioj de la Wehrmacht transformiĝis en tre bongustajn aĵojn, kiujn la pioniroj formanĝis kun granda plezuro. Kaj la italoj, ekzemple, fariĝis bananoj, la rumanoj fariĝis ĉokoladkovritaj ananasoj, la hungaroj fariĝis mangoj. Kaj ĉio ĉi sovetiaj soldatoj, kiuj fariĝis infanoj, manĝis tre volonte kaj kun granda entuziasmo.
  Kaj ĉi tiuj ĝenerale estis bongustaj aferoj kaj bongustaĵoj. Knaboj kaj knabinoj liberigas vezikojn, kaj la malamikoj de Sovetunio iĝas malsama manĝaĵo.
  Kaj el la potenca tanko "Tigro" -3 rezultis tia grandioza kuko. Nu, nur aminda.
  Kaj la infanoj ridas kaj saltas. Kaj iliaj nudaj, rondaj kalkanoj fulmas. Oni povas tuj vidi, ke ĝi estas kiel likvaj pomoj.
  Kaj nun la nudpiedaj infanaj gardistoj alproksimiĝis al Berlino. Kaj kiel la infanoj fajfas. Tio tuj korvoj falis sur la Fritz kaj la bunkro tuj kolapsis.
  Kaj denove la venko de la sovetiaj trupoj, tiel mirinda, kvankam ĉiuj soldatoj fariĝis knaboj kaj knabinoj.
  Resume, Eŭropo estas liberigita, kaj la trupoj de Sovetunio konkeras Amerikon, Aŭstralion kaj Japanion.
  Arkaŝka kaj Leŝka, ĉi tiuj knaboj en la matrico, faris tian noblan kukon el Goering kaj kune kun la knabinoj manĝis ĝin kun plezuro. Kaj kiel mirinda kaj bongusta ĉio estas.
  Arkaŝka kaj Lioŝka manĝis pli da bananoj... Estas bone esti infanoj - multe pli bone ol plenkreskuloj.
  Arkaŝka kantis kun plezuro...
  Kaj mi volas, mi volas, mi volas denove
  Kuru sur tegmentoj, persekuti kolombojn...
  Incitetante Nataŝa, tirante ŝian plektaĵon,
  Rapidu ĉirkaŭ la korto per skotero!
  Kaj la knabo prenis kaj denove tre bongustajn aĵojn, li kreis el la armeo de la nazioj.
  Lioŝka notis, ĵetante murdajn donacojn per nudaj fingroj de nudaj infanaj tranĉiloj:
  Mi petas, ke neniu miru
  Se magio okazas...
  Se ĝi volas, se ĝi volas...
  Se ĝi volas, se ĝi volas...
  Se magio okazas!
  Nur ĉi tiuj donacoj estis faritaj el teruraj, ŝtalaj armadoj, tiaj apetitegaj kaj tre agrable odorantaj aferoj.
  Arkaŝka komentis kun dentogrinto:
  Kien iras infanaĝo?
  Kiel kiaj urboj...
  Kaj kie ni povas trovi rimedon,
  Por atingi tien denove!
  Lioŝka respondis kun plezuro:
  - Sed per la potenco de scienco,
  Vi povas returni sin...
  Senmortaj spiritoj,
  La fadeno de la vivo revenos!
  Kaj la eternaj infanoj kantis ĥore;
  Kaj vintre kaj somere atendas senprecedencaj mirakloj,
  Ĉu ni, ludante, ĉi tie kaj ĉi tie!
  Kaj tra la nudpiedaj flakoj, kaj laŭ la fundo de la rivereto,
  Denove ni estas infanoj - vi kaj mi!
  Kiel bone estas esti infano, precipe se vi estas la ĉiopova demiurga Dio!
  Ĉi tie finiĝas la rakonto...
  Kaj kiu aŭskultis la kukumon!
  
  MATA JAPANIA GAMBITO
  Japanio en la kvardek-tria jaro finfine atakis Sovetujon, kaj eĉ sukcesis atingi taktikan sukceson en agreso kontraŭ la eskadrokonstruaĵo en Vladivostok.
  La decido de Hirohito estis, unuavide, en tempo, kiam la usonanoj venkis la japanojn surmare, stulta kaj mallogika. Sed la samurajo komprenis, ke ilia nura ŝanco nun venki estis se Germanio venos al la savo. La atako koincidis kun la germana ofensivo sur la Kursk elstara. Kaj ĉi tio influis la kurson de la bataloj. Stalino forlasis la kontraŭofensivon. Kaj la germanoj povis retiri siajn trupojn al siaj originaj pozicioj.
  La japana terarmeo antaŭeniris en la Malproksima Oriento. La Ruĝa Armeo ricevis plifortikigojn de la Okcidenta fronto. Sed la batalado daŭris. La japanoj estis movitaj reen al Manĉurio. La germanoj dume replenigis siajn fortojn. Kaj ili forpuŝis la aliancan ofensivon en Sicilio. Ĉi tie helpis ilin la fakto, ke la sovetia armeo ne antaŭeniris, kaj transdoninte parton de la fortoj orienten, la germanoj kaŭzis kruegan malvenkon al la britoj kaj amerikanoj en Sicilio. Kaj la puĉo en Italio malsukcesis, la konspirantoj neniam formaligis ĝin. Kaj ĝi ankaŭ ŝparas energion.
  La germanoj samtempe disvolvis novan tankon "Pantero" -2. Tiu aŭto havis pli mallarĝan gvattureton kaj malaltan karensilueton, kiuj pliigis la kirason de la aŭto kaj eĉ reduktis ĝian pezon. La Panther-2, pli bone protektita kaj pli movebla, fariĝis sufiĉe efika tanko. Kaj tio permesis al la germanoj bone prepariĝi por forpuŝi la sovetian atakon kiu sekvis vintre. Sed la nazioj atendis tion.
  Kompreneble, la ĉefaj celoj de la ofensivo estas Orel kaj Kharkov. La tankoskipo de Gerda batalas sub Orel.
  La knabinoj estas tre belaj, kaj malgraŭ la vintro, ili batalas nudpiede kaj en bikino.
  Gerda, kun la nudaj piedfingroj, montris la kanonon Panther-2, en ĉi tiu aŭto ne nur la turo estas pli mallarĝa, sed kvar ŝipanoj.
  La blondulino pafis, pugnobatis la soveton tridek kvar kaj kukis:
  - Por la Germana Armeo!
  La sekva, helpe de nudaj piedfingroj, pafis Charlotte, trapikis la malamikon kaj knaris:
  - Por novaj atingoj!
  Tiam Kristina, tre batalema knabino de flavruĝa koloro, pafis per siaj nudaj piedoj. Kaj ankaŭ trafis la sovetian aŭton.
  Kaj tiam ankaŭ Magda trafis, montrante precizecon.
  Kaj ankaŭ nudaj piedfingroj. Kaj ĉi-foje ŝi trafis la KV-tankon, post kio ŝi pepis:
  - Ni batalas kun knabinoj, kaj ili estas tiel bonegaj!
  La atako de la sovetiaj trupoj estis forpuŝita, kaj la germanoj povis teni la fronton en la oriento. Vere, sovetiaj trupoj kojniĝis en Manĉurion. Kaj ili forte puŝis la japanojn.
  En la fonto de 1944, la Ruĝa Armeo denove provis avanci. Sed mi trovis solidan blokon. La aspekto de la germana reagaviadilo ME-262 en la serio faris alĝustigojn al la kurso de aerbataloj. La nova aŭto montriĝis rapida kaj tenaca. Nur ne sufiĉe fidinda.
  Plej bone, du sorĉistinoj Albina kaj Alvina batalis sur ĝi.
  Ili estas tiaj mirindaj belulinoj. Kaj sovetiaj maŝinoj draŝas, kvazaŭ per martelo aŭ sledmartelo.
  Albina, helpe de siaj nudaj piedfingroj, celis sian armilon al la celo,
  trafis la sovetiajn aviadilojn altrapide. Malflugigis tri aŭtojn de la Ruĝa Armeo kaj pepis:
  - Gloro al la arja revo!
  Alvina daŭre turniĝis, kaj pafis per la nudaj piedfingroj, detranĉante sovetiajn aŭtojn kaj knaris:
  - En la nomo de grandaj atingoj!
  Kaj denove la knabinoj detruas sovetiajn aŭtojn. Tiaj ili estas gajaj kun nudaj kalkanoj.
  Kaj ili aktive gajnas fakturojn por si mem, montrante, ke estas loko por nudpiedaj knabinoj ĉe la fronto.
  Kaj ili bruligas aviadilojn, kaj frakasas ilin per 30-milimetraj aviadilpafiloj. Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj ĉi tie. Kaj ankaŭ tre bela.
  Jen Albina premas la ellasilon per sia skarlata cico. Lupanet sur sovetiaj aviadiloj, pafu ilin kaj kuku:
  - La arja frateco estas kun ni!
  Alvina ankaŭ pafis al la rusa LAGG-5 per fraga cico, terenbatis lin kaj pepis:
  - La venonta jarcento estas nia!
  La knabinoj, kompreneble, rapide ekgvidis en la nombro da faligitaj aŭtoj. En la somero de 1944, la Ruĝa Armeo provis trarompi en la centro aranĝante Operation Bagration. Sed Mainstein faris tranĉan baton de la sudo, kaj tio rezultis esti katastrofo por la Ruĝa Armeo. La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke IS-2, kun kiu tiaj esperoj estis asociitaj, montriĝis malsukcesa tanko. Kaj la germanoj aperis "Pantero" -2 kun pli potenca 88-mm pafilo kaj motoro de 900 ĉevalforto. "Tigro" -2 ne eniris la serion. Li havis preskaŭ neniun avantaĝon en rezervado, kompare kun la "Panther" -2, sed estis multe pli peza, pli multekosta, kaj kun malbona veturefikeco. Do la "Reĝa Tigro" ne estis permesita en la serion, ĉar ekzistas modifo de la "Pantero" kun la sama armilo, sed multe pli malpeza kaj pli movebla.
  La bataloj montris ke la germana TA-152-evoluo de la Focke-Wulf estas tre bona, potence armita kaj kirasa, sed kun multe pli bonaj flugaj trajtoj.
  Kaj ili sufiĉe forte batis la Ruĝan Armeon. TA-152 montriĝis malagrabla surprizo por sovetia aviado. La manko de duralumino igis necese prokrasti la lanĉon de la pli progresintaj Yak-3 kaj LAGG-7, tiel ke germanaj aviadiloj havis superfortan superecon en rapideco kaj armilaro super sovetiaj.
  La situacio estis plimalbonigita per la preskaŭ kompleta ĉesigo de la bombado de la Tria Reich de aliancitaj aviadiloj. Usono decidis tute koncentriĝi sur Japanio por teni Sovetujon ekster Ĉinio, kaj Britio ne volis riski siajn aviadilojn sole.
  Tio kaŭzis signifan pliiĝon en la produktado de armiloj en la Tria Reich. Precipe la "Panther" -2, kiu diferencis de sia antaŭulo en pli granda fidindeco, rapideco, manovro kaj potenca motoro.
  "Pantero" -2 pruvis esti efika trarompa tanko. Ĝia alta rapideco, kune kun sia efika kanono, pli malalta silueto, kaj dika, dekliva flanka kiraso, igis ĝin aspekti preskaŭ kiel nimfo. Do la "Pantero" -2 pikis tre malsanan. Kaj ĝia modifo per pli potenca pafilo estis nur unu tuno pli peza, kaj tial konservis pli grandan moveblecon kaj bonegan frontan kirason.
  La sovetiaj trupoj estis venkitaj en la centro kaj trafis la vaporkaldronon. La germanoj alproksimiĝis al Moskvo. Nur sur la Mozhaisk defendlinio ili estis apenaŭ haltigitaj.
  Timigita Stalino ofertis al Hitler armisticon por periodo de tri jaroj. Promesante liveri petrolon kaj krudaĵojn al la Tria Regno preskaŭ por nenio, kaj ankaŭ resendi ĉiujn militkaptitojn.
  Hitler, maltrankvila ke Usono kaj Britio finus Japanion, kaj tiam alfrontus la Trian Reich, konsentis pri paŭzo. Li nur postulis, ke Stalino faru pacon kun Japanio. Stalino konsentis pri tio, sed kun reveno reen, la suda parto de Saĥaleno, antaŭe konkerita de la samurajo.
  Pri tio ili decidis... La limoj restis la samaj. Ke la Tria Regno, kiu retenis kontrolon de Ukrainio, Krimeo, Donbaso, la Taman Duoninsulo, estis ĝenerale bona. Ĝia limo estas laŭvorte kvindek kilometrojn de Moskvo, kaj Leningrado estas ankoraŭ blokita.
  Stalino promesis limigi la partian movadon en la okupataj regionoj de Sovetunio.
  Kaj la germanoj povis nun ricevi ukrainan panon, kaj Donbasan karbon.
  La germanoj ne havis sufiĉe da petrolo, sed tio kompensis por la produktado de sinteza fuelo.
  La Fuhrer unue volis konkeri Afrikon por havi krudaĵojn por la milito kaj Mezorienton kun petrolo. En la ĉielo okazis obstina milito. Anstataŭ la FAA-raketprogramo, la germanoj lanĉis la produktadon de reagaviadiloj. Precipe la Arado-bombaviadilo, kiu pruvis esti efika.
  Ne tro bona, tamen, montriĝis XE-162. La batalanto montriĝis malpeza, malmultekosta kaj facile fabrikebla, sed postulis tre kvalifikitaj pilotoj kontroli ĝin. La ME-163 estis iom pli bona, kvankam ĝi flugis nur dum ses minutoj, sed la germanoj sukcesis pliigi ĝian flugtempon al dek kvin, kaj pli-malpli, ĝi povis defendi germanan teritorion.
  Hitler unue renkontiĝis kun Franco denove kaj donis al li ultimaton: aŭ li lasis la germanajn trupojn iri al Ĝibraltaro, aŭ la Germana Armeo okupis Hispanion.
  Franco jesis tralasi la naziajn trupojn. Kaj ili tuj atakis Ĝibraltaron. La fortikaĵo tuj estis prenita. Kaj tiam la germanaj trupoj invadis Maroko. Estas pli facile translokigi trupojn laŭ la plej mallonga distanco, kaj la procezo de konkerado de Afriko komenciĝis.
  Jam dum la vintro de kvardek kvar kvardek kvin, pli ol kvardek divizioj estis translokigitaj al la nigra kontinento. Kaj ili kaptis Maroko, Alĝerion kaj eniris Tunizion. Tie disvolviĝis furiozaj bataloj kun la britoj kaj usonanoj.
  La nova germana memvetura pafilo E-25 ankaŭ partoprenis en la bataloj. Kun pafilo Panther-2 de 88 mm kaj 71 EL, alteco de unu kaj duono metroj, kaj du ŝipanoj kiuj situis inklinaj, ŝi estis bonega maŝino. Luma, movebla, kaj kio estas grava, dece protektita. La fronta kiraso estas 120 mm ĉe granda deklivo, kaj la flanka kiraso estas 82 mm, plus rulpremiloj. Kaj ĉi tio estas kun pezo de malpli ol tridek tunoj, kaj motoro de sepcent ĉevalforto, situanta trans kaj kune kun la transdono.
  Ĉi tiu memvetura pafilo montriĝis vera miraklo de tankokonstruado, kaj trapikis ĉiujn tankojn de la aliancanoj, kaj mem estis tute nevundebla en la frunto. Kaj ŝi turnis sin.
  La germanoj ankaŭ havis "Panther" -3, ĝi estis iomete pli peza ol la "Panther" -2, pezis kvindek tunojn, sed pli bone protektita. Kaj pli potenca pafilo de 88 mm kaj 100EL. Kaj la blovita motoro disponigis potencon ĝis 1200 ĉevalfortoj.
  "Pantero" -3 havis frontan kirason de la kareno de 150 mm ĉe deklivo de 45 gradoj, kaj frunto de la turo je 185 mm ĉe deklivo de 50 gradoj. Aliancitaj tankoj ne prenis ŝian fronton. Sed nur 82 mm povus esti penetritaj en la flankon sub deklivoj.
  Tamen, kaj la Sherman kaj la Churchill estis ankoraŭ sufiĉe malfortaj kontraŭ tia maŝino, ili eĉ povis preni ĝin surŝipe nur de mallonga distanco.
  La germanoj batis la britojn kaj amerikanojn piede, kaj dominis la aeron.
  La aviado de la faŝistoj rapide disvolviĝis. Jen venas la ME-262 X, kun svingitaj flugiloj, rapidecoj de 1200 kilometroj hore, kaj pli forte armita. Tre efika maŝino.
  Sur ĝi, Albina kaj Alvina gajnis al si novajn premiojn: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Ĉiu el ili superis kvincent faligitajn aviadilojn. La knabinoj povis antaŭeniri Huffman, kiu malflugis preskaŭ kvincent aviadilojn.
  Albina kaj Alvina tamen promesis al la Fuhrer ke ili alportos la poentaron al mil ĉiu. Hitler subskribis dekreton ke la kruco de la kavaliro kun glavoj kaj diamantoj estus donita por 250 faligitaj aviadiloj, kaj la kruco de la kavaliro kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj por 500 aviadiloj. 1000 aviadila Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun Platenaj Kverkfolioj, Glavoj kaj Diamantoj estos premiitaj. Kaj estos en ĝi eĉ cent diamantoj!
  Ĉi tio estas tia instigo por nudpiedaj knabinoj en bikinoj.
  Germanaj soldatoj envojaĝis Libion en marto 1945. Ili moviĝis sufiĉe rapide. En bataloj, la E-25 kaj E-10 montris bonegan veturan efikecon kaj efikecon de uzo. Kompreneble, pli pezaj maŝinoj ne estas tiel bonaj. La E-10 estis iom pli malbona por kontraŭbatalado de Churchill-tankoj, kiuj estas tre bone kirasaj, eĉ flanke.
  Sed kontraŭ la "Sherman" estas tre efika. Krome, ĉi tiu tanko estas alta kaj estas tre malfacile trafi malaltan celon.
  La germanoj avancis trans Afrikon kaj kaptis Libion. Eniris Egiptujon en aprilo. Kaj ni pluiris.
  Tiaj bataloj estis en plena svingo sur la nigra kontinento, kvazaŭ en kaldrono de infero.
  Hitlera Germanio montris ŝian malbonan ridon. Gerda batalis sur la "Pantero" -3. Kaj kun sia ŝipanaro ŝi detruis tankojn kaj kanonojn de la aliancanoj.
  Kaj ŝi kantis al si:
  - Ni disŝiros ĉiujn,
  Ĉi tio estas vivo, ĉi tio estas feliĉo...
  Kaj la knabino saltas, ludante per muskoloj kaj bicepsoj.
  La batalado bolas, kaj la nazioj pli kaj pli proksimiĝas, alproksimiĝas al la Suez-kanalo.
  Nu, ĉi tie ĝi estas blokita, kaj la germanoj gajnis alian gravan venkon.
  Egiptujo falis, kaj la Wehrmacht-soldatoj leviĝas supren laŭ Nilo. Ili iras al Sudano.
  Kaj aliaj partoj invadas Palestinon, kaj plu en Irakon, kaj Sirion, kaj Kuvajton. Eblas kapti la tutan Mezorienton.
  Dum la somero de la kvardek-kvina jaro, la Germana Armeo konkeris preskaŭ la tutan Mezorienton, kune kun Turkio.
  Granda venko. Kaj Hispanio kaj Portugalio eniris la militon kun la aliancanoj flanke de la Tria Regno. Kaj la germanoj nun moviĝas en sudan Afrikon. Ĉio estas logika kaj preciza.
  Grandega germana submara floto batalas en Atlantiko kaj Hinda Oceanoj. Kaj enprofundigas usonajn kaj britajn ŝipojn.
  Ameriko jam komencas ŝanceliĝi. Roosevelt estas morta, kaj Truman provas iel negoci kun Hitler.
  Churchill ankaŭ hezitas. La germanoj, dume, kolektas fortojn. Kaj nun iliaj trupoj invadas Iranon kaj iras al Barato. Aliaj partoj, kune kun la italoj, konkerinte Etiopion, kaj Sudano moviĝas pli suden.
  Ili estas malhelpitaj pli de la longeco de komunikadoj ol de la rezisto de la britaj kaj usonaj trupoj. Kaj la nazioj antaŭeniras, ne konante problemojn kaj kompaton.
  La aŭtuno de la kvardek-kvina jaro pasis por la germanoj kun novaj venkoj. Iliaj soldatoj eniris Hindion kaj prenis Delhion. Kaj plu kaj plu.
  Hitler proklamis:
  - Ni devas interligiĝi kun Japanio. Kaj nun la germanaj trupoj moviĝas pli kaj pli al la malamiko.
  Ĉi tiu estas demona Fuhrer, sed kion li povas fari! Vi povas vidi multon. Kaj la germanoj konkeris ĝis la fino de 1945 Hindion, kaj la plej grandan parton de Afriko. La nazioj ankaŭ havis novajn specojn de armiloj - diskotekoj, kiuj ne povus esti malflugigitaj per malgrandaj armiloj. Kaj la rapideco de la flugaj teleroj atingis kvar sonrapidecojn.
  Ili donis grandan avantaĝon en la aero. En la vintro de la kvardek-sesa jaro, Afriko estis preskaŭ tute kaptita kaj la germanoj atingis Sudafrikon, liberigante la burojn tie. Kaj ĉi tio estas granda venko.
  Kaj denove partoj de la nazioj moviĝas, ĉi-foje al Madagaskaro. Kaj en majo 1946 ili kompletigas la kapton de ĉi tiu insulo.
  Ĉi tie la germanoj aliĝis al la japanoj. Kaj transprenis la plej grandan parton de Azio.
  Sed la milito daŭre estas. Ni devas rompi la dorson de Britio. La emfazo estas sur submara militado kaj aera ofensivo. La germanoj havas submarŝipojn funkciigitajn per hidrogena peroksido, kaj estas boatoj funkciigitaj de unu persono - sufiĉe miniaturaj.
  La germanoj havas multajn aferojn. Kaj jetbombaviadiloj Yu-287, kaj ME-362, kaj Yu-688, kaj B-18, kaj fluganta flugilo. Kaj XE-477- jet-atakaj aviadiloj, kaj multe pli. Do ili premas Brition, kio estas terura.
  Kaj la FAA-raketoj, kompreneble, eniris seriojn. Pli malfrue ol en reala historio, sed pli potenca kaj perfekta. Aparte, kun flugiloj, kiuj havigis al ili pli grandan precizecon kaj radioregadon.
  La novaj raketoj V-2, kompreneble, estis evoluigitaj en pli bonaj kondiĉoj ol en realeco kaj ili laboris kun ili dum pli longa tempo.
  Do la efiko de ilia uzo montriĝis multe pli alta.
  Kaj ili komencis disrompi Brition kiel bomboj de infera potenco.
  Kaj ili disbatis sin tre brutale.
  La aeratako estis brutala. La bataloj montris, ke kontraŭ la germanaj diskoj, la aliancanoj ne havas kontraŭvenenon. Kaj ili estas simple fiulo.
  La germanoj premis Brition, sen la plej eta kompato. Kaj tiel estis aktive disbatita, ke laŭvorte blatoj flugis.
  Kaj la 26-an de novembro 1946 sekvis amfibia surteriĝo en la metropolo mem.
  Kaj ĝi montriĝis fatala por la britoj.
  Gerda partoprenis en la batalo sur la plej nova Panther-4-tanko. Ĉi tiu maŝino havis potencan 105 mm kanonon kun barela longo de 100 EL. Kaj la frontala kiraso de 250 mm kun deklivoj, kaj la flanka kiraso de 170 mm kun deklivoj, kaj la motoro de 1500 ĉevalfortoj, kiuj, kun la pezo de ĉi tiu maŝino de sesdek ok tunoj, provizis bonegan veturadon.
  "Pantero" -4 kun la pezo de "Tigro" -2, estis pli bone armita kaj kirasa, kaj multe pli rapida. Kaj gasturbina motoro estis instalita sur ĝi.
  Gerda batalis sur ĉi tiu tanko kun la britoj, kaj kantis al si:
  - La arja frateco ne timos!
  Kaj tiam la knabino premis la butonon de la stirstango per sia skarlata cico kaj kraĉis ĵetaĵon de mortiga forto. Kaj trarompis la frontan kirason de la Churchill.
  Tiam ŝi kriis:
  - Kosma koŝmaro - mortbato!
  Charlotte ankaŭ malfermis fajron per purpura cico, kaj detranĉis la anglan aŭton kaj knaris:
  - Por la arja ordo!
  Christina ankaŭ draŝis la britajn Leonajn trupojn uzante sian rubenon deĉevaliĝi kaj grincis:
  - Por la anĝela konstruteamo!
  Magda prenis kaj frapis la kontraŭulon uzante fragan cicon, terenbatis lin kaj pepis ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Por nia Patrujo!
  Do la knabinoj batalis. Kaj ili diras kio alia, ili estas tre bonegaj batalantoj.
  Tiel ili alvenis al Britio. Kaj sur la ĉielo, Albina kaj Alvina gajnas kontojn, ili jam superis mil faligitajn aviadilojn ĉiu kaj ricevis alian Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj denove ili malflugigis britajn kaj usonajn aviadilojn. Ĉi tiuj estas la batalantaj knabinoj.
  Albina, premante la butonon de la stirstango kun sia skarlata cico, sendas alian malamikaviadilon al la submondo. Kaj samtempe li krias:
  - Gloro al la Patrujo!
  Alvina ankaŭ faras precizan pafon per rubena cico, faligas novan anglan aŭton kaj muĝas:
  - En la nomo de komunismo!
  Kaj denove la knabinoj pafas iun. Kaj dispremu la malamikojn. Kaj tiaj batalantaj knabinoj.
  Sed jen kelkaj pliaj militistoj sur fluga telero. Tiaj estas la batalaj kaj agresemaj: Gertrude kaj Eva. Maŝino kiu ne povas esti malflugigita per kontraŭaviadilaj kanonoj kaj aviadilkanonoj. Knabinoj estas kiel karnomanĝuloj.
  Gertrude, uzante siajn nudajn piedfingrojn, premis la stirstangon butonon. La fluga telero akcelis kaj trafis plurajn anglajn aŭtojn.
  Gertrude knaris:
  - Agado-venko!
  Eva denove iris al la ofensivo. Ankaŭ, helpe de nudaj piedfingroj, ŝi premis la butonojn de la stirstango. Kaj denove ŝi trafis kelkajn anglajn aŭtojn, kaj pepis:
  - Kaj la pasiveco de la malvenko!
  Gertrude estas sur la atako denove. Jam helpe de skarlataj cicoj ŝi premis la butonojn de la stirstango. Ŝi ramis tri pliajn usonajn aŭtojn, kaj pepis:
  - Por la grandaj landlimoj!
  Eva estis agresema estaĵo. Kaj helpe de rubenaj cicoj, ŝi premis la butonojn de stirstango. Ŝi forĵetis kvar pliajn aŭtojn, du usonajn kaj du anglajn.
  Kaj ŝi kriis:
  - Por tio, ke ne estis limoj!
  Jen la knabinoj. Kaj nudaj, rondaj kalkanoj.
  La militistoj estas tre belaj. Eĉ se ili estas malbonaj.
  La knabino kapablas batali tre agreseme.
  Vi ne povas rezisti ĉi tiujn knabinojn. Kaj Britio estis venkita kaj kapitulacis post kelkaj tagoj.
  Tiel finiĝis la operacio: "Marleono". Kompleta venko...
  Sed ankoraŭ estas milito kun Usono antaŭen. Ĉe tiu punkto, Stalin ofertis al Hitler batali kun Ameriko kune. Estis bona ideo.
  Hitler diris, ke li nur povas doni Alaskon al Rusio, kaj dum la milito forigi la pagon de kompenso. Ankaŭ Stalino konsentis pri tio.
  Kaj en 1947, koalicia milito komenciĝis kontraŭ Ameriko kaj Kanado. Samtempe okazis surteriĝo en Aŭstralio, kiu estis okupita de la armeo de la Germana Armeo kaj Japanio.
  La germanoj antaŭ ĉio serĉis atingi Kanadon. Operacio Ikaro por kapti Islandon estis ilia unua paŝo. Kaj ŝi estis tiel sukcesa. Kaj poste al Gronlando. Kvankam estas severa klimato.
  Sed la Fritz moviĝis laŭ la marbordo, kaj pli okcidenten.
  La Fuhrer iel logike rimarkis: kie Germanujo finiĝas - nenie!
  Kaj ordonis movi en ĉiuj direktoj. Fritz komencis transdoni soldatojn al Argentino kaj Brazilo por meti premon sur Usonon de la sudo. La japanoj ankaŭ kolektis fortojn tie. En la sama tempo, Sovetunio lanĉis invadon tra Alasko. En la somero de 1947, la unuaj sovetiaj T-54-tankoj komencis alveni ĉe la fronto. Ili distingiĝis pro sia eta grandeco, malgranda silueto kaj bonaj armiloj.
  Sed dum la liberigo de la T-54 estis malalta. Esence, la T-34-85 batalis, kiu eĉ ne estis elprenita el produktado ankoraŭ. Pro la alta kosto kaj komplekseco de produktado, la IS-7 ne eniris la serion, kaj la IS-2 restis la ĉefa sovetia peza tanko. Kaj la IS-4 estis produktita en malgrandaj serioj pro oftaj paneoj kaj funkciaj problemoj. La IS-3 ankaŭ estis sufiĉe malfacile fabrikebla, ĝi ankaŭ estis produktita en malgrandaj aroj.
  Kvankam la IS-2 ne estis sufiĉe protektita en la frunto de la turo, ĝi havis bonajn manpafilojn: kvar maŝinpafiloj kaj 122-milimetra kanono igis ĝin bona trarompa tanko. Sed la plej populara estis la SU-100. Eĉ pli facile fabrikebla ol la T-34-85, kaj samtempe, per pli potencaj armiloj, ĝi povus krei palpeblajn problemojn por Usono. Precipe kiam la T-54 ankoraŭ ne estas plene majstrita por amasproduktado, kun ĉiuj avantaĝoj de ĉi tiu tanko.
  Elizabeto kun sia skipo, ekzemple, batalas sur ĉi tiu maŝino.
  Sovetiaj trupoj provas teni piedtenejon en Alasko. Somero estas relative malvarma.
  Elizabeto en bikino kaj nudaj piedfingroj indikas la pafilon.
  Kaj sendas grandan mortigan kuglon en la malamikon.
  Ŝia pafo estas sufiĉe preciza, kaj la amerika Sherman forflugis kun la gvattureto forŝirita.
  La T-54 estas mirinda tanko. La fronta kiraso de la turo estas eĉ 200 mm, kaj ĉi tio estas grava. Je angulo de 60 gradoj de la horizontalo. Kaj la flankoj estas 100 milimetroj. La frunto de la kareno estas pli malgranda je 100 mm, sed laŭ granda kliniĝo de 40 gradoj de la horizontalo, kaj la flankoj je 100 mm. Pafilo 100 mm kalibro 56 mm. Kaj ĉi tiu tuta ĉarmo pezas nur tridek ses tunojn, kun motoro de 520 ĉevalfortoj.
  Jes, tia tanko estis evoluigita dum longa tempo, kaj ne estas tiel facile regi ĝin.
  Sed la usonanoj havas nenion por kontraŭi lin. "Sherman", ĝi ne trarompos en la frunto kaj plene. Parenteze, por komparo, la T-54 estas pli alta ol la "Tigro" -2, kiu en la reala historio pezis sesdek ok tunojn, en la kiraso de la turo kaj la flankoj de la kareno. Nur la frunto de la kareno de la "Tigro" -2 estis pli dika, sed ĉi tio estis kompensita de la grandaj anguloj de deklivo de la sovetia tanko. La sovetia kanono estis nur iomete malsupera en kiraspenetrado ol la germana, kaj la kuglo estis de pli granda kalibro, kaj tial pli detrua. Kaj rimarku, ke la sovetia tanko estas preskaŭ duoble pli malpeza ol tigro.
  Ekaterina pafas laŭvice. En ĉi tiu kazo, la Pershing tanko. Ĉi tiu maŝino estas pli peza ol la Sherman, kun pli potenca pafilo de 90 mm. Kaj la frontala kiraso estas pli dika - 102 mm. Ĉi tiu maŝino, kvankam pli peza kaj pli potenca, ankaŭ ne penetras la frunton de la T-54. Kvankam ĝi superas la T-34-85.
  Sed ĝuste en Sovetunio ili fiksas siajn esperojn sur la nova tanko. La usona aŭto trarompas. Kvankam ĝi pezas kvardek du tunojn kaj estas pli peza ol la T-54. Kaj jen la nova usona aŭtomobilo.
  Ĉi tio estas "Supershing" - la pezo estas kvindek tunoj. La fronta kiraso estas 150 mm, kaj la pafilo estas 90 mm kalibro 73 EL. Nun ĉi tio estas pli serioza. Vere, la veturado de ĉi tiu aŭto estas negrava - la motoro estas nur 500 ĉevalfortoj.
  Sed ĉi tie vi devas moviĝi. Ĉar la kanono de la malamiko jam ne estas malsupera ol la sovetia rilate al kiras-penetrado, kaj la fronta kiraso ne plu estas tiom malbona.
  Vere, la malamiko faras nur kvar pafojn po minuto. Sovetia kanono estas preta pafi.
  Elena pafas al la malamiko kaj rimarkas:
  - Ĉi tio estas infera volupto!
  Kaj la knabino elŝovas sian langon. Kaj estas klare, ke ankaŭ "Supershing" miras. Kaj la T-54 evitas sian ĵetaĵon. Kaj ĝi faras ĝin tre rapide, kvankam la motoro ne estas tre potenca.
  La knabinoj denove pafas. Ĉi-foje, Efrasinya vangofrapis Kanadan faritan Churchill kaj pepis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo, mi mortigos ĉiujn malamikojn en la necesejo!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj.
  La knabinoj ĉi tie estas ankoraŭ belaj. Kaj tre sekseca. Kaj tiel ili saltas sur la virojn, kiujn ili kaptas. Nur veraj panteroj.
  Knabinoj precipe amas kaptitajn afrikanojn, kaj estas tiel agrable kun ili.
  Sed grandiozaj pilotoj batalas sur la ĉielo. En ĉi tiu kazo, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova. Tiaj knabinoj estas belaj, kurbaj, en unu bikino kaj nudpiedaj.
  Kaj ili batalas kun tuta eskadro de usonaj aviadiloj. Kaj ili faras ĝin tre kuraĝe.
  Anastazio premas la levilon per sia nuda kalkano, pafas, terenbatante usonan aŭton kaj grincas:
  - Por komunismo!
  Akulina ankaŭ estas tre preciza knabino en bikino, faras agreseman fajron, trafas la malamikon, fortranĉante la usonanon kaj flustras:
  - Por grandaj ŝanĝoj!
  Tiel oni draŝas usonanojn kaj surtere kaj en la aero.
  Kompreneble, la tankoskipo de Gerda jam batalas en Kanado.
  "Pantero" -4 ili havas pli altnivelan modifon. Preskaŭ ne estas tegmento en ĝi, kaj la anguloj de deklivo de la turo pligrandiĝas.
  Tio plibonigis protekton de kaj supraj batoj kaj la flankoj de la tanko. Do la germanoj batalas memfide.
  Gerda premis la stirstangan butonon per sia skarlata cico, pafis ĵetaĵon kaj pepis:
  - Ne malrapidu dum angulado!
  Charlotte ankaŭ premis la butonon de la pafado per sia purpura cico kaj ekkriis:
  Nur tiel vi lernos kiel venki!
  Kristina ankaŭ batis la stirstangon butonon per sia rubena cico, kaj blekis:
  - Nia estos nova venko!
  Magda ankaŭ frapas per fraga cico, dispremas la usonan tankon kaj bruegas:
  - Ĉiuj niaj venkoj estas bonegaj!
  Do la knabinoj koleriĝis. Ili havas belajn mamojn, cetere. Kaj mi vere volas leki la skarlatajn cicojn.
  Kutime knabinoj seksperfortas kaptitajn virojn, kion ili tre ŝatas.
  La knabinoj daŭre batalas.
  Alvina kaj Alvina faras miraklojn sur la ĉielo... Pro ilia konto, jam unu kaj duono mil aŭtoj faligitaj. Por tio, ili ricevis novan ordon, la tria Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Tiaj knabinoj estas abunde penditaj de premioj, kaj tre malvarmeta.
  Alvina terenbatis pliajn tri amerikajn aŭtojn uzante siajn nudajn piedfingrojn por pafado kaj kantis:
  - Kaj kurantaj knabinoj iras al la ĉielo!
  Albina, faligante kvar pliajn usonajn aviadilojn per siaj nudaj piedfingroj, kriegas:
  - Ni estas la elementoj de la vento! Ni estas la elemento de la vento!
  La antaŭeniĝo de la Fritz en tuta Kanado daŭris. Sur la ĉielo, flugantaj teleroj ravas usonanojn. Malamika rezisto estis fokusa. Toronto falis en septembro 1947. Kaj tio malfaciligis la situacion por la usonanoj.
  Gertrude kaj Eva flugis super New York en fluga telero. Ili terenbatis usonajn aviadilojn kaj kriis:
  - Estos tre mojosa! Ni venkos!
  Kaj skarlataj cicoj premis la butonojn de la stirstango. Kaj ili malflugigis usonajn aviadilojn...
  La milito iris favore al la Tria Regno... Sed la vetero plimalboniĝis. Kaj en novembro fariĝis malvarme en Kanado, kiun la nazioj preskaŭ tute kaptis, kaj neĝo falis.
  Sovetiaj trupoj preskaŭ tute okupis Alaskon, kaj ankaŭ eniris Kanadon.
  Elizaveta rajdis sur la T-54, kiu, ĝis nun, estis produktita en tre malgrandaj aroj. Plejparte batalis T-34-85, kiu montris ilian pasion kaj premon. Kaj samtempe, ĉi tiuj tankoj ne estis tradukitaj.
  Elizabeto, malgraŭ la malvarmo, estis nudpieda kaj en bikino, pafis al usona tanko kun skarlata cico kaj grincis:
  - Por grandaj atingoj!
  Kaj ŝi montris sian longan langon. Jen ŝi estas knabino, ĉiuj knabinoj - knabino!
  Ankaŭ Jekaterina, malgraŭ la frosto, estas nudpieda militisto kaj en bikino vangofrapis la malamikon. Ŝi trafis la usonan aŭton uzante la skarlatan cicon kaj knaris:
  - Surŝipe!
  Militistoj tre gaje ŝtelis. Kaj la cicoj sur iliaj ĉokoladaj mamoj estas kiel fragoj.
  Elena eksplodis en la malamikon. Ŝi trapikis ĝin kaj siblis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Jen la fino de la malamikoj de la kapitalo!
  Kaj tia militisto estas bonega klaso. Kaj tre batalema. Kaj Eŭfrazio, kvazaŭ martelante kontraŭ la malamiko. Kaj li prenos ĝin kaj falĉos ĝin.
  Kaj muĝas:
  - Spaca Eksplodo!
  Kaj ankaŭ sendu alian ĵetaĵon kun rubena cico.
  Do la knabinoj traktis la hordojn de Usono. La milito iras... Kaj jam venis la vintro. Preskaŭ la tuta Kanado estis kaptita, kaj batalado jam okazas ĉe la nordaj limoj de Usono.
  La usonanoj serĉas eliron. Truman ofertis pacon al Hitler je iuj kondiĉoj krom kapitulaco. La Fuhrer postulis: nur kapitulaco.
  La nura afero estas, ke Truman mem eble ne estas pafita.
  Usono daŭrigis la militon. La tanko T-93 iris en la serion, tre peza je naŭdek tri tunoj, aŭ pli ĝuste, ĝi estas eĉ memvetura pafilo, kun 155-mm pafilo. Sed almenaŭ ŝi kapablas penetri germanajn tankojn en la frunto. Kaj ŝi mem havas kirason de 305 milimetroj. La nura memvetura pafilo kapabla penetri la "Panther" -4 kaj super malamikaj tankoj en la frunto. Sed ankaŭ la nazioj havas surprizojn. "Tigro" -4 aperis, unuigita kun la "Pantero" -4, nur pli peza kaj pli dika kiraso kaj potenca pafilo.
  Ĉi tiu aŭto povus montri sin tre danĝera.
  Kaj ili ankaŭ evoluigas "Panther" -5, en pli progresinta, piramida modelo. Ĉi tiu tanko vere povas fariĝi ekstreme praktika.
  Venis la nova jaro 1948... La germanoj iom haltigis la ofensivon, pro streĉitaj komunikadoj. Fervojoj estis konstruitaj urĝe. Laboro estis en plena svingo.
  La usonanoj provis rebati atakon. Sed ili ne estis tre lertaj pri tio. Kvankam la Shermans estis produktitaj en grandegaj kvantoj, ili estis kiel viando al la buĉejo.
  "Pershings" ankaŭ ne estis cititaj. La usonanoj provis krei ion pli-malpli kapablan batali kontraŭ la germanoj. Sed ili ne tre bone agis.
  Sed en Sovetunio, eksperimenta tanko IS-7 estis metita sur la batalkampon. Alenka estis en ĝi kun sia ina skipo.
  Knabinoj estas kompreneble nudpiedaj kaj en bikinoj.
  La tanko estas tre potenca kun 130-mm-kanono, kiu laŭvorte deŝiras la kapojn de usonaj veturiloj.
  Anyuta pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj deŝiris la gvattureton de la Sherman, rimarkis:
  - Kaj nun ni militas kun la usonanoj...
  Ankaŭ Alenka pafis al la malamiko, uzante la nudajn piedfingrojn kaj konsentis:
  - Ni batalu! Kaj ĉi tio estas serioza!
  Alla vangofrapis la usonanon uzante sian skarlatan cicon kaj agreseme rimarkis:
  - Ne, estas mojose!
  Ankaŭ Maria eksplodis kontraŭ la malamiko unu post la alia, helpe de fraga cico, kaj jeligis:
  - Por komunismo!
  Marusya ankaŭ trafis la malamikon. Cetere, ŝi tre trafe notis, elmontrante la dentojn kaj svingante la nudan piedon:
  - Ĉi tio estas vera ŝtelo!
  Kaj kiel li ridas. Kaj montru perlajn dentojn.
  La IS-7-tanko kapablas kontraŭbatali la Panther-4. Vere, la germana tanko estas seria, kaj amasproduktita, kaj la IS-7, nur tri estis produktitaj ĝis nun. Sufiĉe malfacila tanko fabrikebla.
  Sed Vedmakova en la aviadilo, tiel incitante la usonanojn, kiel teruro. Kaj disbatas iliajn aviadilojn mortiga.
  Krome, la knabino uzas nudajn piedfingrojn. Kaj faligas aviadilojn kun granda agado.
  Anastazio krias:
  - Mi estas spacsorĉistino - Mi forviŝos ĉiujn!
  Kaj palpebrumas per siaj safiraj okuloj. Kaj ŝia grincado de dentoj estas tre agresema.
  Akulina Orlova ankaŭ batalas kun la freneza kolerego de kobro. Kaj faligas usonajn aviadilojn fame, kaj muĝas:
  - Gloro al vi, nia Hejmlando! Ĉi tio estos la familio Patrujo!
  Kaj li palpebrumas al sia kunulo, kvankam ŝi ne vidas ŝin!
  Ĉi tiuj estas la batalantoj ĉi tie kaj belaj knabinoj. Ilia potencialo estas simple mirinda. Kaj neniu armeo povas stari kontraŭ ili.
  Anastasia Vedmakov premas la butonon per sia skarlata cico. Faligas usonan aŭton kaj kriegas:
  - Gloro al la granda komunismo de la reĝoj!
  Kaj ŝi fariĝas amuza. Kvankam oni povas diri, ke Stalino iel estis caro.
  Akulina konsentis kun ĉi tio:
  - Komunismo estas la plej granda atingo de la reĝoj!
  Kaj ankaŭ li premos la butonon per rubena cico, kaj sendos aeran ĵetaĵon de mortiga forto.
  La knabinoj ĉi tie estas belaj laŭ aspekto kaj figuro. Kaj vintre ili batalas en nur unu bikino.
  En marto, la germanoj finfine okupis Kanadon kaj eniris Meksikon de la sudo, krampante Usonon per pinĉilo. Ĝis nun, la batalado estis furioza nur en suda direkto. Tie trarompis la japana-germana, kaj la tuta koalicia flotego. La meksika armeo formale batalis flanke de Usono, sed faris tion kontraŭvole. Multaj meksikanoj dizertis kaj kapitulacis sen batalo. Komence de aprilo, la japanoj eniris Meksikurbon.
  Inter iliaj samuraj trupoj elstaras kvar Ŝinoboknabinoj.
  Ili tranĉis malsupren per glavoj la usona infanterio, kiu provis kovri Meksikon.
  Ŝinoboknabino kun blua hararo kuris ventomuelejon. Ŝi disbatis la jankiajn soldatojn, kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis pizon kun eksplodaĵoj, kiu renversis la tutan tankon.
  Tiam la militisto ekparolis:
  - Banzai!
  Ŝinoboknabino kun flava hararo tenis ventumilan teknikon per glavoj. Ankaŭ tranĉis multajn usonajn soldatojn. Kaj ŝi ĵetis eksplodeman paketon da segpolvo per siaj nudaj piedfingroj. Kaj eĉ tri tankoj renversiĝis.
  Kaj la knabino kriis:
  - Nia plej alta aerakrobato!
  Kaj palpebrumis al ŝiaj amikoj...
  Ŝinoboknabino kun rufa hararo okazigis papilian ricevon per katanaj glavoj. Ŝi tranĉis multajn batalantojn kun nigra haŭto. Kaj ŝi ĵetis bombon per la nudaj piedfingroj. Demetis tri memveturajn pafilojn.
  Kaj kriis:
  - Mi ne estas kompatinda insekto - nur ninja testudo!
  Ŝinoboknabino kun blanka hararo tenis siajn glavojn, la furioza ricevo de libelo. Ili turniĝis kiel la klingoj de helikoptero. Kaj mortigis multajn soldatojn. Tiam ŝi ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, bumerangon. Kiu fortranĉis tri barelojn da usonaj tankoj.
  Kaj pepis:
  - Truman estu makululo!
  Do la japanaj knabinoj disiĝis kiel vera tornado de morto.
  Tia furioza batalo disvolviĝis kaj okazas super Meksiko.
  Kaj en majo 1948, la ofensivo de la nordo rekomencis. Germanaj, eksterlandaj kaj sovetiaj sekcioj komencis moviĝi trans la teritorion de Usono, venkante la ekstreme furiozan reziston de amerikaj trupoj kaj milicoj.
  La batalo daŭris... Gerda ankoraŭ batalis sur la "Pantero" -4. Ĝis nun, nur la T-93 kapablas kaŭzi problemojn al la usonanoj en la frunto al la germana maŝino, sur kiu ili instalis novan, pli potencan gasturbinmotoron de 1800 ĉevalfortoj, kaj faris la pafilon pli rapida pafado kaj, sen pliigante la muzelolongon, altigis la muzelo-rapidecon de la kuglo. Do la "Panther" -4 U kapablas penetri la T-93 en la frunto per la tuta kirasa dikeco de ĉi tiu memvetura pafilo, kiu estas freneze dika.
  Kaj nun la germana skipo batalas, kaj tute ne sen sukceso. Kaj pugnobatas kontraŭulojn.
  Gerda indikas sian kanonon per siaj nudaj piedfingroj kaj pafas al la amerikanoj. Ĝi trafas ilin trafe, kaj siblas:
  - Gloro al la arja frateco!
  Charlotte ankaŭ indikas sian mortigan armilon per siaj nudaj piedfingroj. Trarompas usonan tankon. Kaj krias:
  - Gloro al la ideoj de Nietzsche!
  Christina, kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj, ankaŭ trovas celon. Sendas ĵetaĵon kiu renversas la kanonon kaj muĝas:
  - Gloro al ideoj, kiuj vivas dum jarcentoj!
  Magda ankaŭ trafis la malamikon. Ŝi disbatis lian tankon, frakasis amason da infanterio kaj knaris:
  - Gloro al la arja majstro!
  Tiaj estas la batalantaj kaj tre seksaj knabinoj. Ili havas flamon de kolero kaj ŝtormon de pasio.
  Kaj ŝtalaj teniloj moviĝas ambaŭflanke. En la sudo, antaŭ la fino de majo, Meksiko estis konkerita, kaj progresintaj japanaj kaj amerikaj unuoj atingis la sudajn ŝtatojn de Usono.
  Ĉio iris preskaŭ laŭplane. En la somero de 1948, la batalado jam okazis tute sur la teritorio de Ameriko, krome, tamen, la surteriĝo de germanaj trupoj en Kubo.
  Ankaŭ tie estas tre varme.
  Inter tiuj batalantaj en Kubo estas la angla skipo de Jane Armstrong. Bela knabino batalas, kun la usonanoj. Kaj konkeras la insulon, kiun ial la bando de Fidel Castro nomis la insulo de libereco.
  La knabinoj rajdas sur la tanko Tiger-4, kiu havas tre potencan 128-milimetran kanonon, 100 EL-barellongon, kaj frontan kirasan dikecon de tricent milimetroj sub deklivoj, kaj flankan kirason de 250 mm sub deklivoj. Tia tanko ne estas tiel facile venki. Kaj li havas ok maŝinpafilojn.
  Jane Armstrong, pafante per siaj nudaj piedfingroj, rimarkas:
  - Ni diru nur, ke ĝi estas amuza!
  Gringeta ridis kaj respondis:
  - Jes, kiom da problemoj solviĝas per la gorĝo!
  Kaj ankaŭ pafis helpe de nudaj piedfingroj. Ĉi tie la knabinoj, kompreneble, estas nudpiedaj kaj en bikinoj. Tiel malvarmeta kaj temperamenta.
  Ĉi tie Malanya pafas laŭvice, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj kriegas:
  - Gloro al la brita krono!
  Sekvante ŝin, Monica, tre batalema belulino, gvidas la fajron. Kaj ankaŭ uzante nudajn piedfingrojn. Kaj agante tre temperamente kaj agreseme. La knabinoj ĉi tie scias multon pri milito, sekso, kaj amo por nigraj soldatoj kaj kaptitoj.
  Fakte, estas granda plezuro por afrikano kunpreni per la lipoj sian ĉokoladon, viran perfektecon kaj suĉi la buŝon de knabino. Kaj estas sufiĉe mojose fari tion.
  Knabinoj dispremas la usonanojn, kaj agas kun granda volemo kaj soifo je venko kaj dispremado de la malamiko. Ili estas ekstreme agresemaj individuoj.
  Kaj kun nudaj piedfingroj ili direktas la pafilojn.
  Do antaŭ la fino de julio, Kubo estis kaptita. Kaj ĝis la fino de aŭgusto, triono de Ameriko estas sub la kontrolo de koalicio de kontraŭ-usonaj ŝtatoj.
  Gerda parolis ĉi-okaze:
  - La boao strangolas la kuniklon!
  Jam estas septembro 1948... La germanoj iras al Vaŝingtono. Kvankam ĝi estas ankoraŭ malproksime, Filadelfio jam estas ĉirkaŭita. Kaj ili sturmas ŝin.
  "Pantero" -4 U pafas al domoj, rompas fenestrojn kaj malkonstruas murojn.
  Gerda diras ridante:
  Ni disŝiru ilin.
  Kaj kun nudaj piedfingroj li montras la trunkon...
  En oktobro, la germanoj prenis kelkajn grandurbojn, kaj alproksimiĝis al Vaŝingtono.
  La knabinoj de la Ruĝa Armeo ankaŭ batalis.
  T-54 estas en Ameriko. Ĝis nun, ĉi tiu tanko estas produktita en malgrandaj aroj, kaj ĉefe, la SU-100 estas produktita por la milito. La bataloj bolas kun granda intenseco.
  Elizabeto pafis al la amerikanoj per siaj nudaj piedfingroj kaj notis:
  - Kion ajn oni diru, sed ni venkas!
  Elena ankaŭ draŝis la jankiojn per siaj nudaj piedfingroj kaj rimarkis:
  - Kaj ni estas naskitaj por venki.
  La usonanoj havas novan Patton-tankon, ĝi devus anstataŭigi la Pershing. Signifa diferenco inter la aŭto estis la uzo de pli potenca motoro de 810 ĉevalfortoj, longforma pafilo de la "Supershing", kapabla trapiki sovetian tankon en la frunto.
  Tiu ĉi maŝino tamen ne fariĝis pli dika kiraso. Nur la angulo de racia kliniĝo pliiĝis.
  Sed ĉi tio ne sufiĉas por protekto. Vere, la sovetia T-34-85 ankoraŭ ne estas elproduktita, ĝi estos pli forta. Kaj ĝi trarompas tiajn tankojn de malproksime.
  Sed la T-54 superas ĝin.
  "Patton", mi devas diri, ĝi estos pli rapida. Sed ĉi tiu ĵus komencis iri en produktadon.
  La ĉefaj veturiloj daŭre estas Shermans. Estas neeble forigi ilin, malgraŭ tio, ke ili estas malmodernaj. Ĉar la produktado de aŭtoj falos tro.
  Antaŭ la fino de novembro, la germanoj alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj New York. La atako kontraŭ ĉi tiuj urboj komenciĝis.
  La usonanoj obstine ne volis transcedi ĉi tiujn ŝlosilajn punktojn de defendo kaj kolektis konsiderindajn fortojn. Ĝenerale la usonaj soldatoj batalis bone kaj kuraĝe. La infanterio estas bone trejnita kaj ekzistas multaj manpafiloj.
  Vere, la aviado de la Tria Regno estas multe pli forta. Jen du knabinoj Albina kaj Alvina superis la nombron de faligitaj aviadiloj en du mil kaj ricevis novan unikan premion: Diamanta Stelo, Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Ĉi tio estas nova speco de premio establita fare de la Fuhrer. Por superknabinoj!
  La bataloj daŭras dum la atako kontraŭ Vaŝingtono, elektitaj unuoj de la SS. Ili batalas kun granda pasio.
  Gerda, kiel ĉiam, estas antaŭ ĉiuj kaj batalas kiel diablo. Kaj de ŝiaj nudaj piedfingroj pafas mortiga ĵetaĵo. Kaj pugnobatas la aŭton de la usonanoj.
  Gerda agreseme rimarkas, skuaj dentoj:
  - Gloro al Germanujo, gloro!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, kuglo sendas mortigajn fortojn.
  Kaj tiam Charlotte premis sian skarlatan cicon, kaj tute precize batis la malamikon.
  Kaj ŝi ekkriis:
  - Gloro al la Nietzsche de la arja disverŝiĝo!
  Ŝi skuis siajn kuproruĝajn harojn. Tia mirinda knabino.
  Kristina ankaŭ pafis al la malamiko, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, kaj faris ĝin ege bone, trafante la precizan celon kaj jelpis:
  - Por la ideoj de la arja frateco.
  Plu lupanula kaj Magda - la terminatora knabino. Ŝi disbatis la malamikojn, uzante la rubenajn cicojn de plenaj mamoj kaj pepante:
  - Por ideoj de grandaj atingoj!
  Kaj la knabinoj kantis:
  Ni estas grandaj misioj
  Kaj reĝoj de grandaj reĝoj...
  La plej bela en la universo
  Kaj rubenoj ĉe la mamoj!
  Kaj la knabinoj unuanime montris sian langon. Tiaj ili batalas kaj fama ŝtelo.
  Vaŝingtono falis komence de decembro. Novjorko estas tre granda kaj daŭris ĝis la Novjaro.
  Kaj ankaŭ falis...
  Jen venas 1949. La usona armeo estis finita... Estas klare, ke tio estas agonio. Kaj la kapitulaco de la restaĵoj de fortoj ne estas malproksima. Kaj ĝuste la 30-an de januaro, Truman sciigis sian kapitulacon. Kaj estis en la datreveno de la alveno de Hitler al potenco. Do Usono falis...
  Sed la milito, kompreneble, ankoraŭ ne finiĝis. Kvankam estis provizora paŭzo.
  Ambaŭ flankoj bezonis iom da ripozo kaj leki siajn vundojn.
  Sed Hitler opiniis, ke Japanio estas tro forta. Kaj denove konsentis kun Stalin. La milito komenciĝis la 20-an de aprilo 1952.
  Stalino ankoraŭ vivas, sed ne tute sana. Hitler volas potencon super la mondo.
  La Pantero-5 aperis en la serio kiel la ĉeftanko. Ĝi havas specialan piramidan formon, kaj havas altan preman pafilon. Kaj ne tiom peza, nur kvindek tunoj, kaj du ŝipanoj. Gasturbinmotoro de 2000 ĉevalfortoj. Tio estas, la tanko laŭvorte flugas. Kaj lia barelo estas pli mallonga, sed la komenca rapideco de la ĵetaĵo eĉ pliiĝis.
  Ĉi tiu maŝino havas kirason de pliigita rezisto, kaj tial estas efika kontraŭ la japanoj.
  La knabinoj Gerda kaj Charlotte batalas sur la Panther-5 kontraŭ la japanoj. Kaj ili funkcias kun granda efikeco.
  Gerda, pafante al la malamiko, helpe de siaj nudaj piedfingroj, montras la pafilon kaj kantas:
  - Tiu, kiu estas senigita je koro kaj animo!
  Charlotte ankaŭ pafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj jelpetis:
  - Ne kalkulu je dormo!
  Kaj la knabinoj ridas al si mem. La Tria Regno atakas la samurajon. Kaj Sovetunio progresas en Ĉinio. La T-54 jam fariĝis seria tanko kaj estas vaste uzata en diversaj bataloj.
  Ĝi nun estas la skipo de Elizabeto. Japanaj tankoj, eble, ne estas tre bonaj. Vere, ili licencis "Panterojn" -3 per tre forta pafilo, kio estas danĝera eĉ por sovetia aŭto, sed iliaj sukcesoj estas limigitaj al tio.
  Elizabeto pafas al la samurajo per siaj nudaj piedfingroj kaj kriegoj:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Elena, pafante, ankaŭ prenas:
  - Gloro al herooj!
  Kaj tiam ŝi uzas la skarlatan cicon. Jen tia batala kralya. Kaj tre efika kaj vere ekstreme agresema.
  Ekaterina ankaŭ pafas, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj. Kaj samtempe ĝi ankaŭ muĝos:
  - Por la grandeco de la ideoj de komunismo!
  Ĉi tiu knabino estas mirinda.
  Kaj Eŭfrazio ankaŭ pafas, uzante rubenajn cicojn, kaj kapjesante, ŝi diras:
  - Por la sovetia sistemo!
  Kaj ĉiuj knabinoj, rompinte alian japanan aŭton, krias:
  - Ne staru en la vojo!
  Kio estas la premo sur la japanoj.
  Sed la IS-7-tanko ankaŭ moviĝas. Ĝi nun estas amasproduktita. Sovetunio povis rekonstrui je akcelita rapideco kaj ricevis Alaskon en sia posedo. Kaj tio estas bonega.
  Nun estas milito, kaj ĉio estas tiel interesa kaj fascina en ĉi tiu mondo.
  Alenka, pafante de potenca IS-7-kanono kaj disfaligante samurajtankon, pepas:
  - La estonteco de la mondo apartenas al komunismo!
  Kaj frapu sian nudan kalkanon sur la kirason.
  Anyuta ankaŭ pafis al la samurajo, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn kaj knaris:
  - Por la ideoj de nova komunista mondo.
  Alla vangofrapis sian kontraŭulon per sia skarlata cico. Kaj eldonis:
  - Por granda sonĝo kaj granda beleco!
  Kaj Maria pafis, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kaj ege precize:
  - Mi trafis la malamikon!
  Kaj fine, Marusya, kiel lupaneto, forblovos duonon de la kapo de la japanoj. Pli specife, turoj. Kaj kompreneble ŝia rubena cico funkcias.
  La knabinoj faris bonan laboron kaj pafis el la koro. Kaj nun ili havas kolosajn biletojn kaj keston plenan de premioj.
  Pilotoj Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova jam kolektis pli ol ducent faligitajn aviadilojn ĉiu. Kaj por tio ili jam havas ok orajn stelojn de la heroo. Estas tia regulo: por dudek kvin faligitaj aviadiloj: ili donas oran stelon.
  Anastazio malflugigas japanan aviadilon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kriegojn:
  - Por komunismo, komunismo, komunismo!
  Akulina ankaŭ terenbatas japanan aŭton, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn kaj pepadon:
  - Faŝismo estos frakasita!
  Ĉi tiuj knabinoj estas belaj pilotoj.
  Sed estas ankaŭ pli da belaĵoj. Albina kaj Alvina. Ili jam faligis pli ol tri mil aviadilojn. Kaj ili ricevis alian premion pro tio: la Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco kun oraj kverkaj folioj, glavoj kaj diamantoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kaj fame batalas.
  Albina faligas alian aŭton helpe de skarlata cico, kaj kriegas:
  - Gloro al la tempoj, kiam Friedrich Nietzsche venkas!
  Alvina detranĉas la sekvan aŭton per rubena cico kaj grincas:
  - Kaj ĉi tiu epoko venos, mi kredas!
  Ankaŭ Oleg Rybachenko batalas kontraŭ la japanoj.
  La terminatorknabo tranĉas ilin per glavoj kaj ĵetas etajn pizojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj kiam necese, li fajfas, pugnobatante la kapojn de la samurajo kaj iliajn tankojn, kun la helpo de svenantaj korvoj.
  Margareta faras same. Kaj nudaj piedoj ĵetas antimateriajn grenadojn...
  Oleg Rybachenko, disbatante la malamikojn de Rusio kun granda entuziasmo, kantis, komponante laŭvorte survoje;
  La sovetia lando estas fama,
  Kaj ĝiaj vastaĵoj, riveroj, montoj...
  Ŝi naskiĝis brave,
  Kaj ni nur parolu!
  
  Mi estas rusa pionira knabo,
  Tiel preta batali por la Patrujo...
  Mi montros al homoj ĉiujn ekzemplon,
  Ja ni ĉiam sciis batali dum jarcento!
  
  Pioniroj gloraj filoj,
  Sub la protekto de la Patrujo-Rusio...
  Kvankam la hordoj de Satano furiozas
  Ni humile demandis la Sinjoron!
  
  Ŝi estas la plej feliĉa
  Nia senlima Rusio...
  Kvankam la hordo rapidas al la tero, brue,
  Nia Svarog estas granda mesio!
  
  Ni konservu la universon
  Ne genuigu la rusojn...
  Vi trapasas la ekzamenojn por kvin,
  Stalino kaj la granda Lenin estas kun ni!
  
  Nia glora lando estos
  Tre baldaŭ por vivi sub komunismo...
  Vi estas por ĉiam denaska scio donita,
  Kaj ni estos en la jugo de la faŝismo!
  
  Kiel pomarboj floras en la Patrujo,
  Kaj ili etendis la kovrilon de tremolo ...
  Hitler baldaŭ estos kaput,
  Kaj la planedo estos nur paradizo!
  
  Mi volas servi la Patrujon
  Nia senlima konas Rusion...
  Turnu la ĉasiston en ludon,
  Kaj la knabinoj estos pli feliĉaj!
  
  Rajdu nudpiede en la malvarmo
  Ĉi tiuj brilokulaj knabinoj...
  Ili batos la faŝistojn per pugno,
  Kaj fajro de maŝinpafilo!
  
  Nia rusa kredo vivas,
  Brila Rusio sen limoj...
  Nia Sinjoro Supera konas Rod,
  Blanka Dio estas granda mesio!
  
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  Mi legis Lada kaj Svarog...
  Rusoj ne estos trenitaj for de la rublo,
  Estos sub la kovrilo de la Lumo de Dio!
  
  Ne, mi estas pioniro ne ateisto,
  Kvankam la Rusaj Dioj estas pli karaj al mi...
  Nur supren kaj ne sekundojn malsupren
  Por nia Patrino Rusio!
  
  Kion mi povas ludi, konkeri,
  Por eterneco, la kovrilo de Rus brilas ...
  Jes, Moskvo estas kompreneble la tria Romo,
  La malbona Kain estos detruita!
  
  Ekstere ni ĉiuj estas soldatoj de Kristo,
  Kaj kliniĝu antaŭ la Tero Svarog ...
  Jesuo estas kopio de la Patro por ni,
  Ni ĉiuj honeste promesas al Rod!
  
  Mi ne volas, ke viroj mortu
  Ni faru landon, kredu min pli riĉa...
  Kvankam ni estas atakitaj de malbona ŝtelisto,
  Ni povas bati lin reen!
  
  Militistoj bela Rus',
  La lando kiu regas la universon...
  Ni diras - la Ĉiopova savu nin,
  Esti afero de kreado!
  
  Okazas, la milito mortos,
  La homa raso leviĝos en majesto...
  Satano estos detruita
  Ni iros antaŭen kun potenca kanto!
  La Tria Regno daŭre atakis Japanion ... Konsiderindaj sukcesoj estis atingitaj en la bataloj.
  Kaj la Ruĝa Armeo ankaŭ atakas la samurajon. Nun la sovetiaj trupoj alproksimiĝas al Port Arthur. La skipo de Alenka batalas sur la IS-7. La knabinoj en ĝi estas tre belaj, en bikinoj kaj nudpiedaj. Tia sincere buŝakviga, simple aminda.
  Alenka pafas 130-mm pafilon, pugnobatante tra japana aŭto kaj grincas:
  - Gloro al la epoko de vera komunismo!
  Anyuta ankaŭ pafas kun la helpo de ŝiaj nudaj piedfingroj kaj kriegoj:
  - Por nia Stalino!
  Alla pafis post ŝi, uzante ŝiajn nudajn piedojn kaj knaris:
  - Por elstaraj atingoj!
  Tiam ankaŭ Maria pafis, premante la butonon per sia skarlata cico kaj bojante:
  - Por la grandeco de la epoko!
  Kaj al la fino, Marusya ankaŭ pafis ĵetaĵon, ĉi-kaze uzante la rubenajn cicojn de siaj grandiozaj mamoj por pafi.
  La knabino rememoris, kiel, en kaptiteco, la germanoj senvestigis ŝin al sia pantaloneto, kaj ridante pinĉis, prononcante.
  - Kia kesto! Ĝi estas nur melka madro kiel la plej solida bubalo!
  Kaj ĝi estas vere tre mojosa. Precipe en nur pantaloneto, kiam vi estas pelata tra la neĝo, kaj vi lasas nudajn, graciajn spurojn sur la neĝblovoj.
  Sed nun Sovetunio, kune kun la Tria Regno, detruas la samurajajn trupojn. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas multe pli agrabla ol defendi kontraŭ superaj malamikaj fortoj.
  Sed la germanaj skipoj sur la "Pantero" -5. Gerda kaj Charlotte en duloka aŭto pezanta kvindek tunojn, sed kun gasturbinmotoro de 2000 ĉevalfortoj. La rapideco de tia tanko atingas cent kilometrojn hore. Kaj ĝi estas tre timinda maŝino.
  Gerda pafas al la japanoj... La germanoj preskaŭ batis la samurajon el Usono, kaj nun ili liberigas Meksikon de ili.
  "Pantero" -5 estas piramida maŝino, kaj tre movebla kaj protektita de ĉiuj anguloj.
  Gerda pafas per la nudaj piedfingroj. Malflugas japanan tankon kaj grincas:
  - Miaj ideoj estas tre bonegaj!
  Tiam Charlotte pafas laŭvice, uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj kriante:
  - La plej bonaj trupoj en la mondo!
  Kaj ankaŭ la knabino grincas.
  Sed Christina kaj Magda ankaŭ batalas sur la Panther-5, supertanko kun altprema kanono kaj piramida formo.
  Christina pafas ĉi-foje premante sian skarlatan cicon sur la stirstangobutono kaj trafante la malamikon, kaj muĝas:
  - Eĉ Goebbels ne kriis pri tio!
  Magda pafis per rubena cico. Ŝi trapikis la malamikon, kaj pepis:
  - Por la belaj animoj de la trarompo!
  Kristina denove ekpafis per la nudaj piedfingroj, kaj murmuris:
  - Sciu, mi komencas kredi je Dio!
  Magda vangofrapis sian kontraŭulon, batante lin per mortiga forto kaj uzante sian nudan, rondan kalkanon, ŝi demandis:
  - Kaj kiel kredi ĝin?
  Kristina pafis al la japanoj per skarlata cico kaj respondis:
  - La Ĉiopova Dio kondukas Germanujon de venko al venko!
  Magda ankaŭ frapis sian kontraŭulon per rubena cico kaj knaris:
  - Al novaj spacaj altaĵoj!
  Entute, la knabinoj estas solidarecaj - ĉio moviĝas al komunismo de la arja tipo. Kaj kiel oni draŝas japanojn.
  Kaj sur la ĉielo batalas sovetiaj pilotoj: Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova.
  Anastazio, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, malflugigas alian japanan aviadilon kaj kriegas:
  - La ideoj de komunismo vivas!
  Akulina faligis la sekvan japanan aviadilon per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Kaj nia gloro estos granda!
  Post tio, Anastazio denove turnis la aŭton, kaj pafis alian japanan aviadilon helpe de skarlata brusta cico, kaj kukis kun tre kontenta rigardo:
  - Kaj la gloro de komunismo estas granda!
  Sekvante ŝin, Akulina eksplodis la japanan aviadilon helpe de rubena cico de sia brusto kaj rimarkis kun venka rigardo:
  - Kaj la gloro de superaj potencoj estas nemezurebla!
  La knabinoj ĉi tie estas tiaj mirindaj militistoj de la armeo de Sovetunio.
  La milito komenciĝis la 20-an de aprilo 1952, la naskiĝtago de Hitler. Post serio de sukcesoj, la germanoj forpelis la japanojn el Usono kaj Birmo en tri monatoj, kaj moviĝis orienten de Hindio kaj okcidenten de Ameriko. La bataloj estis ŝtormaj.
  Ĝis nun, la japanoj perdis kontraŭ la Tria Reich kaj ĝia koalicio, same kiel Sovetunio. Kaj ĉi tio estas serioza.
  Batalis kontraŭ Japanio kaj la Pacifika Floto. Ĝi havis destrojeron tripitan tute fare de knabinoj. Kiel belaj la knabinoj estas preskaŭ tute nudaj, nudpiedaj kaj en striitaj bikinoj en maristokostumoj. Ĉi tiuj estas tiaj mirindaj belaĵoj.
  Kaj ili ekbrilas dum la batalo per siaj nudaj, rondaj kalkanoj. Batalantaj militistoj, kaj tre petolemaj. Kaj lertaj kiel kunikletoj.
  Kaj nun Valentina ordonas al ili. Kaj ankaŭ la knabino estas preskaŭ nuda, kun nur mallarĝa strio de ŝtofo sur la brusto, kaj maldikaj kalsono. Kaj ŝi piedpremas siajn nudajn piedojn.
  Kaj kiel la knabinoj estas najlitaj per ĵetaĵo de mortiga forto, laŭ la japanoj. Do ilia detruanto disiĝos.
  Valentina kantas, plena de lumo kaj entuziasmo:
   Spartacus levis la heroaĵojn de la sklavoj,
  Forĵeti la jugon de malamataj princoj...
  Li transformis la malfeliĉulon en svarmon da agloj -
  La voko estas simpla - disigu viajn revojn!
  
  Elprenu la glavon luktante ĝin
  Kaj senkompate faligu malbonajn malamikojn ...
  Vi, feliĉe, malfermas la vojon kiel batalanto,
  La mortinto vivos eterne en granito!
  
  Ni ricevos ĝin de la ĉielo, nulo bezonas la lunon,
  Ni malfermos la vastaĵojn de Marso kiel pordegon,
  Kaj fame kredu je Venuso, mi venos...
  La tuta Lakta Vojo - sub la glavo iros al la heroo!
  
  Estas steloj sur la ĉielo kaj la okuloj de knabinoj -
  Safiroj, rubenoj briletas...
  Kaj miaj perfortaj pensoj flugas -
  Kiam nia prapatro batis Mamaia!
  
  La mortonto Chelubey ekkriis en la bildpilko -
  Tiu de Rus mortos sub la hufo de ventegoj ...
  Stranga krio freneza - mortigu ĉiujn:
  Tiu rido kaj sonoraj kantoj kvietiĝis!
  
  La respondo de Peresvet estas laŭte donita,
  Bato de lanco kaj la malamiko en koŝmara infero ...
  Ne atendos la militiston zindan -
  Ni venkos, vi kredas je ĝi!
  
  Insida roko - estas tagoj en la nuboj,
  Ne ĉiufoje sorto kaj trofeoj...
  Kaj niaj urboj estas fajro, lumoj,
  Ni povas vidi, ankaŭ, en la batalo ne maturiĝis!
  
  Sed konu la rusan lokon en triumfo
  Nia prapatro Cezaro, la timinda makedono...
  La planedoj baldaŭ iĝos paradizo
  Tre bongusta Poshekhonsky-fromaĝo kun teo!
  Jes, la batalantaj militistoj ĉi tie estas de la plej alta komsomola normo.
  Tiaj knabinoj estas la fiero de preskaŭ ajna armeo. Kaj ili dispremas japanojn per sovaĝa frenezo.
  Estas bone, kiam estas multaj knabinoj en la armeo, estas tiel bele. Kaj iliaj mamoj kaj kruroj kaj abs. Kaj la knabinoj havas tian glatan, sunbrunigitan haŭton. Ĉi tio estas la plej alta gusto kaj aromo. Ne knabinoj, sed konstelacioj de sonĝoj.
  Kaj Albina kaj Alvina batalas sur la ĉielo. Ĉi tiuj bonegaj militistoj estas veraj asoj de flugaj kapabloj.
  Albina regas la aviadilon, premas la stirstangbutonojn per siaj skarlataj cicoj, kaj grincas:
  - Gloro, gloro, gloro! Nia granda ŝtato!
  Alvina ankaŭ muĝas, kaj premas siajn rubenajn cicojn sur la stirstangbutonojn kaj muĝas:
  - Ni draŝos ĉiujn malamikojn!
  Kaj palpebrumas al siaj faligitaj malamikoj.
  Precipe la knabinoj torturis japanan knabon. Tiel bela kaj sunbrunigita. Ili rostis liajn kalkanojn. Tiam ili komencis enŝovi pinglojn kun papero en la korpon kaj ekbruligis ĝin. Poste ili alportis la torĉon sub la akselojn. Rompitaj piedfingroj sur infanaj piedoj.
  Sadismaj knabinoj faris bonegan laboron, torturante la knabon ĝis morto. Kaj tiam ili longe ridis kaj ridis.
  Kaj ankaŭ Eva kaj Gertrudo torturis, ĉi-foje japaninon. Ili fritis ŝin sur malrapida fajro. Ili komencis de la kalkanoj, kaj ĝis la kapo mem, rostitaj vivaj.
  Kaj nun ĉi tiuj knabinoj estas sur fluga telero. Kaj faligu kontraŭulojn per laminara jeto kaj varmegaj radioj.
  Eva premas siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonoj, kaj pafas dekduon da aviadiloj samtempe. Tiam li muĝas:
  - La ideo de revankismo estas fama!
  Gertrude korektas ŝin, ankaŭ sendante varmoradion kun ŝiaj nudaj piedoj kaj bruligante la samurajon:
  Ni jam venĝis! Nun ni atendas novajn limojn!
  Eva, uzante skarlatan cicon, premas sur la stirstangobutonon, kaj sendas murdan erupcion tra la aviadiloj de Japanio kaj grincas:
  - Por miaj montoj!
  Gertrude ankaŭ bekis la malamikon per sia rubena cico, kaj ĵetis kolosan potencon al la malamiko kaj kriis:
  - Por elstaraj atingoj!
  Kaj ĉi-foje ĝi kovris la teran celon.
  Japanio havas multajn aviadilojn, sed plejparte ili estas malmultekostaj, helico-movitaj kaj malmodernaj. Oni do ne povas rezisti la germanajn kaj sovetiajn.
  Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova kolektas siajn kontojn por la MiG-15. Kaj ili faras ĝin efike. Jen la knabinoj - ĉiu superis la ciferon de ducent kvindek faligitaj aviadiloj, kaj pro tio ili ricevis la dekan stelon de la heroo de Sovetunio.
  Anastasia Vedmakova eĉ muĝis:
  - Mi estas la enkorpiĝo de ekscito!
  Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi celis aviadilan pafilon, kaj detranĉis la samurajon.
  Akulina Orlova hurlis:
  - Kaj mi estas eĉ pli malvarmeta!
  Kaj faligis tri japanajn aviadilojn en eksplodo. Sed kiajn bonegajn MiG-ojn la militistoj havas.
  Ili tiel fritas la malamikon, kaj tiel ili draŝas lin. Ne povas rezisti tian potencon.
  Anastasia Vedmakova premis la butonon per sia skarlata cico, faligante kvar malamikajn aviadilojn per unu eksplodo, kaj kuĝis:
  - Mi estas batalema knabino!
  Akulina Orlova, kun rubena cico, aktivigis la ellasilon, detranĉis la malamikon kaj pepis:
  - Kaj mi ankoraŭ konfesas, ke la knabino estas pli malvarmeta!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo! Jen ili, mi devas diri, gravaj knabinoj.
  Kompreneble ili amas virojn. Precipe nigruloj. Kaj ĉi tio estas komprenebla, ilia perfekteco estas multe pli granda ol tiu de blankuloj. Kaj virinoj aprezas ĝin plej.
  Precipe rusaj, varmaj kaj temperamentaj virinoj, kiuj neniam havas sufiĉe da sekso.
  Anastazio faligis alian japanan aviadilon premante sian nudan kalkanon kaj kukis:
  Ĉi tio estas la sonĝo de ĉiu knabino!
  Akulina detranĉis la japanojn per sia umbiliko, kaj la gazetaro de la knabino estis reliefigita kaj gruntis:
  - Jes, la plej granda el revoj!
  Kaj ŝi imagis la grandan bonon de la nigra militisto, kaj lekis siajn lipojn pro kiom bone gustumis ĉi tiu ĉokolada trinkejo.
  Ĉi tiuj knabinoj estas nur mirindaj!
  En aŭgusto, la germanoj kaj sovetiaj trupoj povis finfine venki la japanojn sur la amerika kontinento. Ĉi tie la germanoj havas ĉiujn atutojn, kiel Sovetunio. Kaj Japanio havas provizproblemojn. Pli obstinaj bataloj okazas en Azio. Ekzistas ankaŭ kelkaj lokaj fortoj helpantaj al la samurajo.
  Kaj la germanoj devas batali kun la Ruĝa Armeo de Ĉinio. Kaj ĉi tio ankaŭ estas granda problemo.
  Sed nenio estas venkita de la obstina rezisto de la malamiko.
  Jane Armstrong kaj Gertrude batalas sur la Pantero kontraŭ la ĉinoj.
  Ili estas disbatitaj per maŝinpafiloj kaj trafitaj per ŝrapnelkonkoj ĉe la soldatoj de la Ĉiela Imperio. Kaj ili grincas al si mem:
  - Britujo regas la marojn!
  Jane premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, sendis mortigan kuglon kun pingloj kaj kuis:
  - Trans la limoj de batalo!
  Ankaŭ Gertrudo frapetis la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj kaj kuĝis:
  - Kaj ili diras pli!
  Kaj tiel la knabinoj specife alprenis ĉi tiujn ĉinojn. Kaj premu ilin senkompate.
  Jane premis sian skarlatan cicon kontraŭ la stirstangobutonon, kraĉis mortigan kuglon kaj kriis:
  - Sciu grandajn ŝanĝojn antaŭen!
  Gertrude ankaŭ premis sian nudan bruston per rubena cico sur la butonon de stirstango kaj ekkriis:
  - Estos la plej mojosa!
  La knabinoj preterpasis la ĉinojn kun la tuta rapideco de fanto.
  La batalado daŭris, kaj la alsturmo de la koalicio kreskis.
  Singapuro falis en septembro. Kaj la germanoj antaŭeniris al la kontinento.
  Sovetiaj trupoj, kiuj estas pli proksimaj al Japanio, eĉ provis alteriĝi en la metropolo. Sed surmare, la samurajo estas ankoraŭ tre fortaj. Kvankam la Tria Regno havas enorman atuton en la maniko: nukleaj submarŝipoj.
  Sed ĝis nun Japanio ne estis finita, kaj alkroĉiĝas al multaj el siaj insuloj.
  Elizaveta preskaŭ mortis kiam japanaj veturiloj estis puŝitaj sur sian T-54-tankon. Kelkaj el ili estas armitaj per 88mm kanono kun barela longo de 100EL, kaj povas penetri sovetiajn tankojn eĉ en la frunto. Kaj tre danĝera, mi devas konfesi.
  Elizabeto sendis ĵetaĵon en la japanan aŭton helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj kukis:
  - Mi estas knabino kun lupa aspekto!
  Elena ankaŭ sendis ĵetaĵon al la malamiko, premante sian skarlatan cicon sur la stirstangobutonon kaj kveante:
  - Mi estas bonega vulpino!
  Kaj la knabino ridis, kun malvarmeta maniero.
  Jekaterina prenis ĝin kaj prenis ĝin per fraga cico kaj ektiris la ellasilon kaj pepis:
  - Kaj mi estas komsomolano!
  Efrasinja piedbatis sian nudan kalkanon al la malamiko. Ŝi disbatis la tankon de Japanio kaj knaris:
  - Kaj mi estas bonega knabina batalanto!
  Militistoj estas tre bonegaj batalantoj. La ekstrema grado de batalemo.
  La knabinoj poste perdis la tankon, kaj la sovetiaj soldatoj estis ĵetitaj en la maron.
  Sed fine de oktobro, kiam la germanoj jam alteriĝis en Filipinio, kaj signife reduktis la japanan floton, sovetiaj trupoj denove surteriĝis, en unu el la insuloj.
  Elizabeto denove batalis ĉe la avangardo de malamika, agresema atako.
  La knabinoj havas malsaman T-54. Ĉi tiu tanko fariĝis la ĉefa sovetia, aliaj veturiloj estas produktitaj en ekstreme malgrandaj aroj. SU-100 tamen ankoraŭ ne estis nuligita. Ĉi tiu memvetura pafilo ankoraŭ batalas. Kaj la T-34-85 estis retirita de seria produktado antaŭ nur jaro. Do ĉi tiu maŝino ankoraŭ batalas kaj batalas.
  Kvankam, kompreneble, koncerne protekton kaj ne tre. Tamen, la ŝnuro de milito daŭras. Kaj ankaŭ la germanoj premas. Gerda batalas en Filipinio. Ŝia tanko "Panther"-5 estas tre bona. Precipe la piramida formo, kiu provizas lin per bonega protekto de ĉiuj anguloj.
  Gerda batalis kaj lanĉis obusojn helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj kantis:
  - La plej alta formo de komunismo! Jen nia mojosa naziismo!
  Kaj Charlotte, pafante helpe de siaj nudaj piedfingroj, kuis, elmontrante la dentojn:
  - Ni povas, ni ĉiuj estas knabinoj! Ĉi tio estas senpaga vivo!
  Tiaj belaĵoj, nur la grandiozeco de sonĝo.
  Kaj nun la japanoj kapitulacas. Ili genuiĝas antaŭ la knabinoj kaj kisas siajn nudajn, malmoliĝintajn, iomete polvajn kaj oleajn plandojn de siaj piedoj.
  La knabinoj estas tre feliĉaj pri ĝi. Kaj iliaj nudaj, rondaj kalkanoj estas superŝutitaj de kisoj.
  En novembro, Filipinio estis malplenigita je la japana ĉeesto. Kaj ĉio fariĝis pli paca kaj trankvila.
  Kristina kaj Magda ankaŭ batalis tie kaj disbatis la samurajon.
  Knabinoj uzis ne nur nudajn piedojn, sed ankaŭ skarlatajn cicojn.
  Christina pafis, uzis sian rubenan cicon kontraŭ la samurajo, kaj kriis:
  - Mia supera klaso!
  Magda ankaŭ draŝis, uzante mamojn kun fragaj cicoj, kaj muĝis:
  - La plej elstara aerobatiko!
  Ĉi tiuj estas la sorĉistinoj. Ĉiuj povas kaj scias.
  Sovetiaj trupoj, kune kun la germanoj, kompletigis la malvenkon de la japanoj en Ĉinio en decembro.
  Alenka batalas kun sia teamo sur la IS-7.
  La knabino helpe de siaj nudaj piedfingroj sendis kuglon en japanan aŭton kaj trapikis ĝin.
  La malamiko ne prenos la IS-7 fronte, sed ĝi povas preni ĝin surŝipe. Do vi devas esti singarda ĉi tie.
  Anyuta premis la butonon kun la skarlata cico de sia brusto. Ŝi sendis ĵetaĵon al la malamiko, dispremis la turon kaj kriis:
  - Estos supertranĉo por vi!
  Alla ankaŭ eksplodis kontraŭ la japanoj per pafilo, kaj uzante siajn nudajn piedfingrojn, ŝi kriis:
  - Kaj serioza knokaŭto!
  Ŝi batis la japanojn uzante la fragan brustcicon de Maria, pepante kaj eligante:
  - Ĉi tio estas tre bonega batalo!
  Kaj tiam ankaŭ Marusja pafis, ankaŭ uzante rubenkoloran cicon. Kaj ĝi rezultis malvarmeta.
  Sovetiaj trupoj provis avanci en Japanion. Tie ili venkis obstinan reziston.
  La knabinoj batalis kun la sovaĝa kriado de panteroj. La T-54-tanko tremis pro sukcesoj, sed daŭre avancis.
  Elena pafis per la nudaj piedfingroj kaj muĝis:
  - Estonta komunismo, ĝi estas,
  Kiam ne estas fino de la mondo!
  La germanoj kompletigis la kapton de la insuloj en la Pacifiko.
  La jaro 1953 venis...
  La germanaj knabinoj Albina kaj Alvina gajnis entute pli ol kvar mil aviadilojn ĉiu. Kaj ili ricevis novajn premiojn: la Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Jes, malavara rekompenco atendis la knabinojn. Kaj ili estas militistoj de la plej alta klaso.
  Albina, uzante la fingrojn de siaj nudaj piedoj, detranĉis kvin japanajn aŭtojn en unu eksplodo, sur sia ME-562 kaj pepis:
  - Nia sankta tero estas glorata!
  Alvina, uzante siajn nudajn fingrojn de graciaj kruroj sur sia maŝino TA-483, detranĉis ses japanajn disktelerojn en unu eksplodo kaj knaris:
  Kaj ni ĉiuj estas kiel unu familio!
  Tiaj militistoj montriĝis fieraj kaj nediskuteblaj en sia kolosa aŭtoritato.
  Ĉi tiuj estas la tortoj bakitaj de militistoj el ĉiuj fornoj. Kaj Japanio perdis la militon.
  Antaŭ la fino de januaro, sovetiaj soldatoj kompletigis la kapton de Hokajdo. La samurajo batalis tre kuraĝe. Kaj ankaŭ la lokaj milicoj.
  Fininte la malvenkon de la samurajo en Ĉinio, la skipo de Alenka kontraŭbatalas la japanojn en Tajvano. Ĉi tie la IS-7 foje blokiĝas, sed ne rezignas.
  Sed kontraŭ li rapidis licencita, ĵus eldonita "Tigro" -4. La pafiloj de ĉi tiu monstro estos pli potencaj, kaj la fronta kiraso estos tricent milimetroj kun pezo de cent tunoj.
  Ĉi tiuj tankoj havas malsamajn pezkategoriojn.
  Sed la knabinoj ne estas embarasitaj. Sen plia antaŭparolo, ili moviĝas pli proksimen al la malamiko. Kaj eviti pafojn. La japana monstro ne povas esti trapikita en la frunto. Kaj super la IS-7 en butting, li havas avantaĝon. Sed en veturado, la sovetia tanko estos pli forta. Kaj la junaj militistoj volas profiti de tio.
  Alenka grincas, montrante la pafilon per siaj nudaj piedoj:
  - Ni dispremos la malamikon en pulvoron!
  Kaj la facilmova Marusya lerte evitas la tankon de kuglo pafita per la longtuba kanono de la malamiko. Knabinoj agas agreseme kaj samtempe prudente.
  Jen Anyuta premas la butonon per sia skarlata cico. Kaj mortiga ĵetaĵo trafas la japanan aŭton flanke, kie la kiraso estas pli malforta.
  La militistoj ŝajnas esti ege kontentaj. Kaj ili batalas kun tiaj kapricoj.
  Jam estas februaro. Sovetiaj trupoj provas ataki la ĉefan japanan insulon, kie la ĉefurbo estas en Tokio. Kaj falpusxi sur la malmolaj blokoj de la samurajo. Kaj tiaj furiozaj bataloj ĉi tie...
  Elizabeto sur ŝia tanko suferas damaĝon kaj krias ĉe la pinto de ŝiaj pulmoj:
  - Ne retiriĝu kaj ne rezignu!
  La japanoj regis la produktadon de la "Tigro" -4, kaj ĉi tiu maŝino estas tre malagrabla por sovetiaj tankoj.
  Kvankam la T-54 povas trapiki sian ducent-milimetran kirason per sub-kalibra kuglo en la flankon.
  Sovetia maŝino, kvazaŭ en furioza ŝtormo.
  Sed Elena, per sia skarlata cico, premas la stirstangobutonon, kaj efike trapikas la malamikon.
  Tiam li muĝas:
  - La lando de komunismo estas fama!
  Kaj kiel post tio la knabino ridos kaj montros siajn dentojn. Kaj palpebrumu al liaj amikoj.
  Jes, ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj ne zorgas pri Tiger-4.
  Kaj jen la "Tigro" -5 germano en batalo. Ĝi estas ordonita fare de Margareta kaj Frieda.
  Ankaŭ duobla kaj piramideca. Nur la kalibro de la pafilo estas pli granda ol 128 mm, kaj la kiraso estas eĉ pli dika, kaj la motoro estas 3000 ĉevalforto, gasturbino. Nur la pezo de la tanko ne estas kvindek tunoj, sed sepdek kvin.
  Sed la aŭto estas rapida, kiel Panther-5, nur pli granda.
  Sed ne malpli lerta.
  Margareta, uzante siajn nudajn piedfingrojn, premas la stirstangbutonon, terenbatas japanan tankon kaj grincas:
  Ni estas supermilitistoj!
  Kaj elŝovas sian langon!
  Tiam Frida pafas. Ĝi ankaŭ sendas ĵetaĵon kun sia nuda kalkano, tre precize kaj grincas ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Mi estas Superman!
  Do la knabinoj ĉi tie estas supre... Kaj la germanaj kaj sovetiaj trupoj moviĝas al Tokio.
  La 5-an de marto 1953, baldaŭ antaŭ la kompleta venko super Japanio, Stalino mortas. Beria fariĝas la posteulo, kiu estas la unua deputito de la Ŝtata Defenda Komitato, kaj Molotov jam malhonoras. Ĉi tio estas pli-malpli klara por ĉiuj. Ĵukov ne kontestas tion, kaj Beria iĝas la ĉefkomandanto.
  Japanio jam perdis ĝis ĉi tiu tempo ĉiujn siajn eksterlandajn posedaĵojn, senespere provante konservi la ĉefurbon.
  Hitler kontente frotas la manojn, ŝajnas al li, ke la lasta serioza forto sur la vojo de la Tria Regno al mondregado estas falonta.
  Kaj kio pri Sovetunio? Ĝi povas esti ignorita.
  Tamen, se la Fuhrer estus vidinta, kiel sindoneme batalas la knabinoj el Rusio, lia humoro fariĝus multe pli negrava.
  Precipe kiam Elena sendas ĵetaĵon per la premo de butono kun sia skarlata cico.
  Sed nun estas aprilo 1953. Apenaŭ proksimume jaro pasis ekde la komenco de la milito kun Japanio, kaj la sovetianoj kun germanaj trupoj komencas sturmi la grandegan urbon: Tokio.
  La ĉefurbo de Japanio okupas pozicion en la montoj, kaj estas tute ne facile preni ĝin. Krome, la samurajo estas pretaj, ŝajnas, batali ĝis la fino.
  Gerda sur la "Pantero" -5 pafas la samurajon kaj, agreseme fleksante siajn muskolojn, grincas:
  - Nia grandeco estas, ke ne estis supo kun kato!
  Kaj kiel li denove pafas el kanono, premante la butonon per skarlata cico.
  Jen Charlotte, ŝi prenos ĝin kaj pafos precize kaj precize. Batu la malamikon kaj kontrolu la ŝildon:
  - Por la nova arja ordo!
  Kaj la knabinoj pafas per la nudaj piedfingroj.
  Gerda, pafante al la malamiko, notis:
  - Ni ĉiuj estas haŭtmuloj, ŝatantoj de libereco - ni batalas por nova ordo!
  Kaj la knabino denove premos siajn nudajn fingrojn de siaj ĉizitaj kruroj.
  Kaj palpebrumu al sia kunulo.
  Ŝi ankaŭ pafis responde, helpe de fraga cico kaj knaris:
  - Por la gloro de la Patrujo!
  Kaj la knabinoj kiel krii:
  - Patrujo estas nia patrino!
  Kaj denove, ni batalu senespere.
  Tokio ŝrumpas en ringon. Ĉio estas pli kaj pli densa.
  Albina kaj Alvina batalas sur la ĉielo. La knabinoj estas tiel kuraĝaj kaj heroaj. Batalu kun freneza furiozo sur la ĉielo.
  Albina premis sian skarlatan cicon sur la butonon, kaj terenbatis la malamikon per bone celita pafo. Tiam ŝi kontrolis:
  - Tio estas la kanto! Morta bato!
  Ankaŭ Alvina pafis kvazaŭ helpe de fraga cico, trafante la malamikon kaj agreseme eligante:
  - La estonteco ĉiam brilos por ni kiel hela stelo!
  Oni devas diri, ke la militistoj havas mirindan forton kaj belecon. Kaj se ili frakasas, ili frakasas...
  Ili volas kapti ĝis kvin mil aviadilojn kaj akiri alian superstelon. Sed atingi ĉi tion estas ege malfacila kaj la tempo finiĝas.
  La 30-an de April, koaliciaj trupoj komencis sturmi la Imperiestran Palacon. Ĝi estas grandega konstruaĵo, plena de mane elektitaj gardistoj. Kiuj batalas kiel fanatikuloj
  Inter ili estas kvar Ŝinoboknabinoj.
  Ili batalas kuraĝe, kovrante la alproksimiĝon al la imperiestro.
  Knabino kun blua hararo kuras ventomuelejon kun glavoj kaj kriegoj:
  - Por la grandeco de honoro kaj Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas pizon de morto.
  Knabino kun flava hararo, elfaras papilian teknikon, tranĉas kontraŭulojn, kaj ĵetas kudrilon el skarlata cico kiu trapikas sovetiajn soldatojn.
  Tiam li muĝas:
  - Jen la grandeco de la Ŝinobo!
  Knabino kun rufa hararo, tenanta sepio-ricevon, kaj kun la nudaj piedfingroj, ĵetas bumerangon, kiu forblovas la kapojn de deko da rusaj soldatoj kaj muĝas:
  - Por la grandeco de la imperio!
  Knabino kun blankaj haroj, ankaŭ agreseme ricevas helikopteron, kaj poste ŝargas elektran malŝarĝon de rubena cico, kiu mortigas multajn kontraŭulojn. Tiam ĝi muĝos:
  - Por niaj venkoj en la granda batalo!
  La knabinoj, kompreneble, estas kuraĝaj, kaj ne tiel simplaj, kvankam iliaj ĉizitaj, sunbrunigitaj kruroj kaj tute nudpiedaj.
  Mallonge, mortiginte plurajn milojn da sovetiaj soldatoj, ĉi tiuj knabinoj kapitulacis al la germanoj.
  Gerda igis la knabinojn kisi la nudajn plandojn de la piedoj al la blondulino, kion ili faris kun granda entuziasmo.
  Tiam la germanino diris:
  - En milito, kiel en milito,
  Knabinoj skrapas siajn kalkanojn en sia dormo!
  Albina kaj Alvina provis per sia tuta forto fini la japanojn en la aero kaj kapti ĝis kvin mil. Ili ne eliris el la aviadiloj kaj falis malsupren.
  La 2-an de majo 1953, la Tokia garnizono kapitulacis. Kaj sep tagojn poste, la 9-an de majo 1953, la restaĵoj de la japana armeo kapitulacis. Ĉi tie ŝajnas esti finita la milito.
  La 11-an de majo okazis la lasta grava batalo surmare, kiam taĉmento de japanaj aviadilŝipo provis klaki reen. Kaj tiel Albina kaj Alvina ankoraŭ atingis sian konton po kvin mil aviadiloj.
  Kaj ili ricevis premiojn: la Granda Diamanta Stelo de la Kavalira Kruco, la Fera Kruco, kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  . ĈAPITRO #1
  Dum iom da tempo, la germanoj konkeris kaj englutis la ceterajn satelitajn landojn. Sovetunio daŭre estis regata de Beria, kiu provis sekvi ekvilibran kaj singardan politikon por ne provoki Hitler.
  Beria povis plifirmigi potencon. Hitler permesis al Sovetunio preni la Kuril Kreston kaj Port Arthur. La germanoj ankaŭ iom movis la limon de la ĉefurbo de Sovetunio, Moskvo. Entute tamen dum kvindek kilometroj, sed eĉ tio estas agrabla, kontraŭ ĉinaj kaj japanaj kaj koreaj teroj rekaptitaj de la Ruĝa Armeo.
  Krome, koridoro al Leningrado estis trarompita per tero. La germanoj ankaŭ jesis resendi Arĥangelskon.
  Vere, la resto de la mondo postlasis. Kaj ili daŭre plenumis okupadon post okupado de aliaj teritorioj.
  Sed poste venis 1958...
  Hitler decidis, ke estas tempo kompletigi la firmiĝon de la mondo. Kaj la granda invado de Sovetunio komenciĝis la 20-an de aprilo. Kaj unu jaron antaŭe, la 20-an de aprilo 1957, la germanoj flugis al la luno.
  Jes, nun la Fuhrer decidis ĉesigi la Beria reĝimon. Kaj fine englutu Sovetujon kaj la tutan mondon kune kun ĝi.
  Kaj tiam la hordoj de la Germana Armeo invadis la teritorion de Sovetrusio.
  La fortoj estis, sincere, tre neegalaj. La Tria Regno havas la tutan mondon sub armiloj.
  Kion havas Beria? Multe malpli da loĝantaro kaj rimedoj. Klare la batalo estos neegala.
  Tamen, ekzistas ankaŭ sorĉistinoj kaj Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova. Ili estas pretaj batali kiel veraj leonoj. Jen denove speciala tago la 9-an de majo 1958. La malamiko trarompis la defendojn de Sovetunio, kaj moviĝas glutante ĝin kiel pitono.
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo de diversaj flankoj.
  Tiam Oleg kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino iĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, muĝis kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj falu takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La verkisto-knabo rememorigas sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino faligos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn sen escepto. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Natasha, faligante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetrita.
  Oleg, hakante brunajn soldatojn, gluglutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gluĝegis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko gorgolis:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj grincis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucaĵoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, detranĉante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos asteriskon per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi disŝiros al ĉiuj ventroj.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurglegis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ni dispremos ĉiujn perfidulojn en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Rybachenko, tranĉante kontraŭulojn, publikigis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  
  
  
  POR ALASKO KAJ POR Rus'
  Post kiam Pollando kaj Litovio aliĝis al Rusio en 1510, okazis periodo de paco. Sed en 1515, la rusa armeo komencis kampanjon kontraŭ Livonio por aneksi la terojn apartenantaj al la ordeno, kaj fine fortigi ĝin en la baltaj ŝtatoj.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Magnitnaya partoprenis en la ŝtormo de Rigo.
  Rusio havis grandegan armeon kun multaj pafiloj. Kaj ŝi gvidis intensan bombardadon de la urbo. La knabo kaj knabino, sen atendi la finon de la senŝeligado, rapidis al la sturmo.
  Oleg Ribaĉenko tranĉis per siaj glavoj, tranĉis maldensejon en la vicoj de la Livonians kaj blekis:
  - Gloro al la carismo!
  Post tio, la knabo ĵetis murdan seggranaton per siaj nudaj piedfingroj. Kaj kiel li disŝiris siajn kontraŭulojn.
  Margarita ankaŭ ĵetis murdan donacon de neniigo per sia nuda piedo, kaj disŝiris la kavalirojn. Tiam ŝi kukis:
  - Gloro al komunismo kaj la epoko de la carismo!
  Senmortaj infanoj, kiuj, vivinte multajn jarojn, ankoraŭ aspektis kiel dek du obstine kaj batalis kun furiozo. Kaj ili faligis la Livonojn kiel brasikon per hakiloj.
  Sed tiam la rusa armeo kun pafiloj montriĝis multe pli forta, kaj rapide konkeris Rigon.
  Nataŝa apenaŭ sukcesis daŭrigi la batalon, tuj kiam ŝi liberigis fulmon el siaj skarlataj cicoj, la livonia garnizono en Rigo kapitulacis. Aŭgustina, la ruĝhara hundino, apenaŭ havis tempon por ĵeti mortodonacon per la nudaj piedfingroj, kaj la Livonianoj jam malleviĝis.
  Rusio Vasilij la Tria havas teron preskaŭ ĝis Uralo, kaj la tuta Volga regiono, kaj Litovio kaj Pollando. Kaj la loĝantaro estas granda, kaj la teritorio. Do Livonio ne estas ilia rivalo.
  Krom se ŝi havas eĉ cent kvindek fortikaĵojn. Kaj necesas tempo por akiri ĉion.
  Derpt kaj Narva estis prenitaj sen iuj dungomurdistoj. Nur dum la atako kontraŭ Reval la ses helpis la rusajn trupojn.
  Kaj tiam, kiel ĉiam, ses militistoj hakis per glavoj, ĵetante mortigajn donacojn de morto per siaj nudaj piedoj, kaj fulmo estis sendita el la skarlataj cicoj de la knabino.
  Multaj urboj de Livonio kapitulacis sen batalo. Tia ĉi tie fokusa rezisto estis.
  Oleg Rybachenko komentis al Margarita kiam ili fuĝis trans ĉi tiun landon:
  - Niaj venkoj fariĝas monotonaj.
  La knabino respondis ridante:
  - Jes, tranĉu vin kaj detruu! Estas vere enuiga!
  Oleg Rybachenko reve diris:
  - Tio estus en la spaco!
  Kaj li tranĉis la muelejon per glavoj, tranĉante tri kavalirojn samtempe. Estis klare, ke la militoj okazas ĉi tie tiel, ke la rusoj povus sufiĉe bone elteni sen ili. La cara imperio preterpasis danĝeran punkton kaj akiris grandan forton. Kaj la rusoj, kune kun la poloj, entute reprezentis tian potencon, ke ili ne povus esti venkitaj tiel facile. Cetere, dum Eŭropo estas fragmenta, kaj nur Hispanio kaj Portugalio havas seriozajn koloniojn.
  Oleg Rybachenko tranĉis rapide. Rusio konkeris Livonion en ses monatoj kaj denove estis paŭzo.
  Senmortaj infanoj pluiris al alia misio.
  En ĝi, la vendo de Alasko ne okazis. Estis, kompreneble, logiko al tio. Caro Aleksandro la 2-a, vidante kiom da tero ili volas vendi, fajfis:
  - Jes, ĉi tiuj estas eĉ kvin landoj kiel Pollando! Ĉu ĝi ne estas tro dika?
  Kaj li diris, ke li ne donos tian grandan pecon por unu penco! Kaj protektos lin!
  Kio estas racia ... Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova partoprenis en la konstruado de rusa fortikaĵo en la sudo de Alasko. Kaj poste en batalo.
   Kompreneble, Oleg Rybachenko, kiel fidela servisto de la rusaj dioj, estis sendita al ĉi tiu fortikaĵo sur rusa teritorio, kun li la nudpieda knabino Margarita. Kune kun ŝi, la knabo devis partopreni en la bataloj por konservado de rusa teritorio.
  Knabo, nudpieda kaj en pantaloneto, kune kun knabino, atakis la britan baterion, kiu situis sur komandanta alteco super la fortikaĵo. Oleg jam havis konsiderindan sperton plenumi diversajn misiojn de la ĉiopovaj rusaj dioj en malsamaj universoj. Jes, tia estas la sorto de ĉi tiu knabo-geniulo. Kiel plenkreska verkisto, li volis iĝi senmorta.
  Kaj la Rusaj Demiurgaj Dioj igis lin senmorta, sed igis lin terminatorknabo kiu servas al ili kaj al la homoj de Patrino Rusio. Ĉi tio konvenas al la knabo por ĉiam.
  Li kroĉas la buŝon de unu angla gardostaranto kaj tratranĉas lian gorĝon. Ne la unuan fojon kaj ne en la unua misio li faras tion. De la komenco, dank' al la infana korpo, la eterna knabo perceptis ĉion ĉi kiel ludon, kaj tial ne sentis penton kaj ian malkomforton en sia animo.
  Por li fariĝis iel tiel nature, ke la knabo estis nur feliĉa pri sia venonta sukceso.
  Kiel en aliaj aferoj, la terminator knabino Margarita.
  Ĉi tie li simple deŝiris la kapon de alia gardostaranto. Konu niajn anglojn: Alasko estis kaj estos rusa!
  Oleg Rybachenko - ĉi tiu genia kaj plej fekunda verkisto en la CIS delonge indignas, ke Alasko estis vendita por denaro! Sed caro Aleksandro la 2-a ne estas tia en ĉi tiu universo! Ne, ĉi tiu monarĥo ne cedos eĉ unu colo da rusa tero!
  Gloro al Rusujo kaj rusaj caroj!
  La terminator-knabo piedbatis alian anglon en la dorso de la kapo per sia nuda kalkano. Rompis lian kolon. Tiam li kantis:
  - Alasko estos nia por ĉiam,
  Kie estas la rusa flago, tie brilas la suno!
  Granda sonĝo realiĝis
  Kaj la voĉo de la knabinoj estas tre sonora!
  Jes, estus bone, se la legendaj kvar sorĉistinoj, belaj kiel steloj, helpus nun. Ili estus granda helpo. Sed estas bone batali sole.
  Ĉi tie vi ekbruligas senfuman pulvoron kaj nitroglicerinon. Nun la tuta angla baterio flugos en la aeron.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Ne ekzistas pli bela Patrujo-Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ne ekzistas pli feliĉa lando en la universo,
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  La baterio eksplodas: kiel erupcio de kolosa vulkano. Plurcent angloj estis ĵetitaj supren tuj, kaj eksplodis en malgrandajn pecetojn.
  Post tio, la knabo, svingante du sabrojn, komencis haki la anglojn. En la sama tempo, la juna terminatorknabo krias kiel en la angla.
  La skotoj leviĝis! Ili volas ŝiri la reĝinon!
  Jen ĝi komenciĝis... Okazis pafado inter etnaj angloj kaj skotoj. Jes, tia sovaĝa kaj sovaĝa interpafado.
  Kaj ankaŭ la dehakado iris. La skotoj kaj la britoj baraktis unu la alian.
  Plurmil soldatoj sieĝantaj la fortikaĵon nun batalis kun la plej granda frenezo.
  Oleg Rybachenko kriis:
  - Tranĉu kaj mortigu! Pafu tiujn!
  Margarita Korshunova ankaŭ kriis:
  - Ni estas mortigitaj kaj buĉitaj! Pafu aliajn!
  La batalo daŭris grandskale. Oleg, dume, posedante neinfanan forton, kaptis plurajn barelojn da nitroglicerino en la boaton, kaj trankvile sendis ŝin al la plej granda angla batalŝipo.
  La finita knabo kriis:
  - Por Rus', donaco de neniigo!
  Kaj li forpuŝis la boaton per siaj nudaj, infanecaj kruroj, kiuj, akcelinte, frapis en la flankon de la armadelo. La britoj surŝipe pafis siajn pafilojn hazarde kaj al neniu utilo.
  Kaj jen la rezulto, kiel ramado. Kaj pluraj bareloj da nitroglicerino eksplodos. Krome, la senmorta infano montris ilin tiel precize, ke ĝi tute eksplodis.
  Kaj tia detruo sekvis. Kaj la ŝirmita prenis ĝin kaj komencis sinki senprobleme.
  Kaj la britoj surŝipe dronis. Dume, la knabo jam estas sur la krozŝipo. Li tranĉas la maristojn per sabroj, kaj ili mem, batante per nudaj piedoj, kuras al la stirejo.
  La terminatorknabo fame fortranĉas la maristojn kaj grincas:
  - Gloro al nia bela lando!
  Mirinda Rusujo sub saĝa caro!
  Alasko-malamikojn mi ne donos al vi!
  Disŝiriĝos en kolerego!
  Kaj tiam la infano ĵetis obuson kun nudaj piedoj kaj disŝiris la britojn.
  Poste li trarompis al la stirilo, kaj ni turnu la krozŝipon. Kaj du grandaj anglaj ŝipoj kiel kolizii. Kaj la kiraso sur ili krevos. Kaj lasu vin sinki kaj bruli samtempe.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Gloro al Rusujo, gloro!
  La krozŝipo antaŭeniras....
  caro Aleksandro la Granda,
  Malfermos konton por venkoj!
  Post tio, la terminatorknabo flugis al alia krozŝipo per unu salto. Kaj li ankaŭ komencis haki en ĝi maristojn. Kaj trarompu ĝis la stirilo.
  Kaj tie, nur turniĝu kaj puŝu la ŝipojn.
  La terminatorknabo eĉ kantis:
  - Nigra zono,
  Mi estas tre trankvila...
  Nigra zono -
  Neniu viro estas insulo!
  Nigra zono,
  Fulma senŝargiĝo -
  Ĉiuj britoj kuŝas mortaj!
  Kaj Oleg Rybachenko denove kunpuŝas la ŝipojn. Ĉi tiu knabo estas vere la plej bonega infano en la mondo!
  Kaj Margarita Korshunova faras la samon kun li. Ankaŭ puŝante ŝipojn.
  Kaj saltu denove, kaj sur alian krozŝipon. Jes, la mastrino de la maroj elpensis malbonan ideon - batali kun Rusio. Precipe kiam tia malmola kaj malespera knabo batalas.
  Oleg Rybachenko kaj tiam hakis multajn britojn kaj turnis sian ŝipon. Pli precize, kaptita mastodoto de la britoj. Kaj transdonis ĝin al la atako kontraŭ alia krozŝipo. Kaj per sovaĝa muĝado ramis la malamiko.
  Estis kvazaŭ du monstroj kuniĝis kaj alfrontis sovaĝan kostumon. Kaj tranĉu la nazojn unu al la alia. Tiam ili elprenis maran akvon kaj komencis sinki, sen ia ŝanco.
  Oleg Rybachenko kriis:
  - Gloro al Aleksandro II! Granda de reĝoj!
  Kaj denove, per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos bombon kun eksplodaĵoj. Kaj la tuta fregato, ricevinte truon, sinkas.
  Jes, la britoj kompreneble ne atendis ĉi tion. Ĉu ili pensis, ke ili renkontos tian sovaĝan aventuron?
  Oleg Rybachenko muĝis:
  - Gloro al la Granda Rusujo de la caroj!
  Margaret konfirmis:
  - Gloro al la Herooj de Cara Rusujo!
  Kaj denove la knabo prenos kaj kaptos la stirilon de la venonta krozŝipo. Kaj kun la helpo de nudaj, infanecaj kruroj, li turnos lin, kaj sxamos la malamikon. Du ŝipoj kune rompiĝas, kaj sufokiĝas pro mara vomaĵo!
  Terminator-knabo krias:
  - Por la gloro de la patrujo de la sanktulo!
  Kaj denove estas longsalto. Kaj flugu super la ondoj. Post tio, la knabo denove tranĉas per sabroj, trarompante ĝis la stirilo. Li estas tre batalema kaj agresema terminatorinfano.
  Disbatas la anglajn maristojn, kaj kantas:
  - Brilas per radianta stelo,
  Tra la malluma mallumo...
  Nia granda caro Aleksandro,
  Ne konas doloron, nek timon!
  
  Malamikoj retiriĝas antaŭ vi
  La homamaso ĝojas...
  Rusio akceptas vin -
  Potenca mano regas!
  Kaj Oleg Rybachenko detranĉis alian amason da britoj, kaj denove puŝis la ŝipojn grandskale, per siaj fruntoj.
  Ĉi tio vere estas terminatora knabo. Li aspektas proksimume dekdujara, nur unu kaj duonon metrojn alta, kvankam la muskoloj estas gisita ŝtalo kaj la reliefo estas kiel ĉokoladaj brikoj.
  Kaj se tia infano lupanet, tiam tute ne estos mielo.
  Kaj jen denove la knabo saltas de unu krozŝipo al alia. Kaj denove, sen plia traktado, li puŝas ilin fronte.
  Kaj krias al si:
  - Por la Rus de la Romanov!
  Vere knabo-verkisto en ŝoko. Li montros al ĉiuj sian plej altan klason. Kaj li tranĉos kaj dispremos ĉiujn, kiel giganto kun klabo.
  Jen alia salto, ĉi-foje sur armadelo.
  La sabroj de la knabo denove funkcias. Ili provas pafi al li, sed la kugloj ne trafas la senmortan knabon, kaj se ili trafas, ili resaltas.
  Estas bone esti eterna infano, vi estas ne nur juna, sed ankaŭ ili ne povas mortigi vin. Jen vi draŝas Brition.
  Vi kaptas la stirilon. Kaj nun vi jam turnas ĝin, kaj nun jam estas du tutaj batalŝipoj, kiel kolizii, kaj kraŝi. Kaj ili rompas metalon, kiu eĉ fajreroj flugas en ĉiuj direktoj.
  Oleg Rybachenko krias:
  - Por Rusujo, ke ĉiuj derompos la kornojn!
  Kaj kun nuda, knabeca kalkano li ĵetos mortigan donacon de morto. Rompos la mason de la britoj kaj la sekva fregato iras al la fundo.
  Nu, restas kvar pliaj krozŝipoj. Estas klare, ke la britoj ne sendos la tutan floton al la marbordoj de Alasko.
  Ĉi tie Oleg Rybachenko kaptas alian stirilon. Kaj de ĉie li ŝpinas ĝin sur la malamikon. Kaj nun ambaŭ krozŝipoj prenas kaj kolizias fruntojn.
  Estas sonorado, kaj la eksplodo de metalo. Kaj ambaŭ ŝipoj kun granda ĝojo komencas sinki.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Ĉe la vendejo "Beer-Water",
  Mensogas feliĉa viro...
  Li venis de la homoj
  Kaj eliris kaj falis en la neĝon!
  Nun vi devas detrui la lastajn krozŝipojn, kaj preni pli malgrandajn ŝipojn.
  Tiam la britoj surtere, post la morto de la floto, kapitulacos al la kompato de la venkinto.
  Kaj por Britio ĉi tio estos tia leciono, ke ili neniam forgesos ĝin. Kaj ili memoros ankaŭ Krimeon, kie ili pikis la kapon dum la regado de la Granda Patro Nikolao la Unua. Tamen Nikolao Paliĉ ne eniris en la historion kiel bonega, sed montriĝis fiasko. Sed lia nepo devas nun montri la gloron de rusaj armiloj.
  Kaj Oleg Rybachenko, tre mojosa kaj decidita terminaknabo, helpas lin en ĉi tio.
  Oleg kaptas alian stirilon, kaj puŝas ambaŭ britajn krozŝipojn unu kontraŭ la alian. Kaj li agas tre decide kaj malvarme.
  Tiam la knabo-verkisto ekkrias:
  - La ŝipoj iras al la fundo,
  Kun ankroj, veloj...
  Kaj tiam ili estos viaj
  Oraj kestoj!
  Oraj kestoj!
  Kaj alia salto, ĉar kvar batalŝipoj kaj dekduo da krozŝipoj estis detruitaj, tiam estas tempo detrui la fregatojn. Britio perdos multajn ŝipojn.
  Kaj tiam komprenu, kion signifas ataki Rusion.
  La Terminatoro-Knabo kantis:
  - Por la mirindaĵo kaj nia venko en la mondo!
  Kaj li selis la stirilon de la sekva fregato, kaj direktis la ŝipon al virŝafo, kaj per potenca bato, kiel eksplodo!
  Kaj ambaux vazoj estos prenitaj kaj rompitaj kaj disfenditaj en pecojn. Kaj ĝi estas bonega kaj tre mojosa.
  Oleg Rybachenko denove saltas, kaj saltas sur alian ŝipon. Kaj de tie li gvidas la procezon. Kaj denove turnas la ŝipon, kaj la fregatoj kolizias.
  Denove, la kriego de rompita metalo, potenca eksplodo, kaj la pluvivaj maristoj falas en la akvon.
  Oleg krias:
  - Por la sukceso de niaj armiloj!
  Kaj denove la kuraĝa knabo atakas. Nova fregato selita. Kaj sendita al la detruanto.
  Ŝipoj kolizias kaj eksplodas. La metalo rompiĝas kaj la fajro pafas supren en la aeron. Kaj homoj brulas vivaj.
  Ĉi tio estas la plej malbona koŝmaro iam ajn. Kaj la britoj brulas, kiel kradrostoj estas frititaj.
  Inter la mortintoj estis kajutknabo, knabo de ĉirkaŭ dek tri jaroj. Estas domaĝe, kompreneble, ke tia viro estis mortigita. Sed milito estas milito.
  La terminator-knabo kantis:
  - Estos kadavroj, multaj montoj! Patro Ĉernomor estas kun ni!
  Kaj la knabo denove ĵetis grenadon per sia nuda piedo, kiu mallevigis alian ŝipon.
  La genia knabo frapis la kapon de la brita admiralo, kiam lia kapo krevis kiel kukurbo trafita de amaso. Kaj la nuda kalkano ŝarĝis la grandegan nigrulon en la mentono. Kaj li transflugis kaj pafis dekduon da maristoj.
  Kaj tiam la knabo denove turnis la fregaton kaj ramis sian najbaron per ĝi. Agrese tweetis:
  - Mi estas granda stelo!
  Kaj denove la terminatora knabo estas sur la atako. Detrua kaj rapida. Ĝi buligas tutan vulkanon kaj erupcion de kolosa potenco. Ĉi tiu estas nevenkebla genia knabo.
  Kaj senkompate premas ĉiujn. Kaj nun la supervira knabo selas alian fregaton. Kaj sen multe da prokrasto detruas la kontraŭulon. Ĉi tiu knabo estas granda stelo.
  Oleg Rybachenko denove puŝis la du ŝipojn unu kontraŭ la alian, kaj kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Por granda komunismo!
  Usono ankoraŭ ne resaniĝis el la interna milito, kaj ili ne havas komunan limon kun Rusio. Do se vi devas barakti kun la jankioj, tiam poste.
  Kaj Britio havas kolonion de Kanado kaj Rusio havas komunan limon kun ĝi. Do necesas repuŝi la atakon de potenca Anglio.
  Sed jen alia paro da fregatoj koliziis. Baldaŭ restos nenio el la brita floto.
  Kaj surtere, vi ne tro atakas Alaskon. Ĉi tie komunikadoj por Britio estas streĉitaj.
  Oleg Rybachenko denove kunpuŝas la fregatojn kaj muĝas:
  - Pirato ne bezonas sciencon,
  Kaj estas klare kial...
  Ni havas krurojn kaj brakojn
  Kaj manoj...
  Kaj la kapo, ni bezonas nenion!
  Kaj la kapo de la knabo movos kiel angla maristo, ke li preterflugos, kaj faligos dekon da batalantoj.
  Oleg denove atakas .... Jen li denove puŝis la fregatojn unu kontraŭ la alian. Kaj ili rompas, brulas kaj sinkas.
  Oleg kriis:
  - Por la animo de Rusujo!
  Kaj nun la nuda, ronda kalkano de la knabo denove trovas sian celon. Li premas la kontraŭulon kaj muĝas:
  - Por la sankta Patrujo!
  Kaj per sia genuo, li frapos la malamikon en la stomakon. Ili prenis lin kaj la intestoj eliris el malantaŭ lia buŝo.
  Oleg Rybachenko kriis:
  - Por la grandeco de la Patrujo!
  Kaj li turnis la turnstablon en la aero, disŝirante la malamikojn en malgrandajn pecetojn per siaj nudaj piedoj.
  Jes, la knabo fame detruas ... Li mem facile eltenus malamikojn.
  Sed aperis kvar sorĉistinoj. Kaj ankaŭ belulinoj nudpiede kaj en bikino.
  Kaj ni premu la britojn. Ili saltas al si mem, ĵetas obusojn kun nudaj knabinecaj piedoj, kaj disŝiras Brition.
  Kaj jen Nataŝa - muskola knabino en bikino. Li prenos kaj ĵetos diskon per siaj nudaj piedfingroj... Pluraj anglaj maristoj estas fortranĉitaj, kaj la fregato turniĝas kaj ramas sian kolegon.
  Nataŝa krias:
  - Aleksandro la Tria superstelulo!
  Zoya ĉi tiu knabino kun ora hararo konfirmas:
  - Superstelulo kaj ankoraŭ tute ne maljuna!
  Aŭgusteno furioze disbatante la anglojn, ĉi tiu ruĝhara hundino cedis, nudigante la dentojn:
  - Komunismo estos kun ni!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino prenis kaj martelis la malamikon en la buŝon de la pafilo. Kaj la fregato prenis kaj disfendis.
  Svetlana ridis, pafis el pafilo, dispremis la malamikon, turniĝis, nudpiede la stirilon, bojis:
  - Reĝoj kun ni!
  La knabinoj tuj disiĝis, kaj tre agreseme detruis la floton. Nu, kiu povas rezisti. La fregatoj rapide elĉerpiĝis, kaj nun pli malgrandaj ŝipoj estis rompitaj anstataŭ ili.
  Nataŝa, detruanta Brition, kantis:
  - Rusio estas fama de jarcentoj kiel sanktulo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos bombon, kiu disfendis la brigantinon.
  Zoya, daŭrante disbati la malamikon, kriis:
  - Mi amas vin per mia tuta koro kaj animo!
  Kaj denove, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis pizon. Tiu venonta angla ŝipo disiĝis.
  Aŭgusteno ankaŭ prenis kaj klakbatis la malamikon. Ŝi disbatis la ŝipon, la ruĝhara hundino mallevis multajn kontraŭulojn el Britio. Kaj ŝi kontrolis:
  - Por Aleksandro la 2-a, kiu fariĝos granda reĝo!
  Svetlana volonte konsentis pri tio:
  - Ĝi certe faros!
  La nuda piedo de la blonda terminatoro trafis en la flankon de la brita ŝipo kun tia forto, ke la angla ŝipo rompiĝis en tri partojn.
  Ankaŭ Oleg Ribaĉenko, ĉi tiu nevenkebla knabo, tiel forte batis sian kontraŭulon, per sia nuda, ronda, infaneca kalkano, ke la brigantino krakis kaj preskaŭ tuj subiĝis.
  La terminator-knabo kantis:
  - Ni forbalaos la malamikon per unu bato,
  Ni konfirmu la gloron per ŝtala glavo...
  Ni disbatis la Wehrmacht pro bona kialo,
  La angloj ludantaj, ni rompos!
  Nataŝa palpebrumis kaj diris ridante:
  - Kaj kompreneble ni faros ĝin kun nudaj knabinecaj kruroj!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino, frakasinte, frakasis alian anglan ŝipon.
  Zoya, elmontrante la dentojn, agreseme eldiris:
  - Por komunismo en la reĝa enkarniĝo!
  Kaj la knabino prenis ĝin per siaj nudaj piedfingroj kaj ĵetis ion, kio fatale influas la malamikojn, laŭvorte balaante kaj ŝirante ilin.
  Augustine, disbatante la anglojn, prenis kaj elsendis:
  - Gloro al Kristo kaj la Familio!
  Post tio, ŝiaj nudaj piedoj ankaŭ ĵetis bombon, disŝirante alian submarŝipon.
  Kaj tiam la nuda kalkano disfendis la brigantinon per preciza bato. Kaj ŝi faris ĝin tre gracie.
  Svetlana ankaŭ estas en aktiva movado. Detruas malamikojn. Kaj kun sia nuda kalkano sendas alian brigantinon al la fundo.
  Kaj la knabino kun la nudaj piedfingroj denove kaj kun sovaĝa furiozo ĵetas granaton. Ŝi estas mirinda militisto.
  Jen Nataŝa en rapida atako, kaj tre agresema. Ŝi atakas malespere.
  Kaj la nova angla ŝipo sinkas kiam ĝi estas trafita de bombo ĵetita de la nudaj piedfingroj de la knabino.
  Nataŝa kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi estas superhoma!
  Zoja piedbatis la brigantinon en la nazon per sia nuda genuo. Kaj ĝi fendetiĝis en fendojn kaj komencis sinki.
  Oleg Rybachenko ankaŭ disfendis pli malgrandan britan ŝipon per sia nuda kalkano kaj grincis:
  - Por mia forto! Ĉiuj aspergis!
  Kaj la knabo estas denove en moviĝo kaj agresema atako.
  Aŭgusteno daŭre moviĝis kiel kobro, kiu pikas Brition, kaj eldis ĝoje:
  - Komunismo! Ĉi tio estas fiera vorto!
  Kaj la nudaj piedfingroj de tiu ĉi malespera knabino ĵetis alian donacon de detruo.
  Kaj la amaso de la angloj finiĝis en ĉerko, aŭ ĉe la fundo de la maro. Tamen, kia ĉerko se ili estus disŝiritaj?
  Kaj la ceteraj eĉ subakviĝis!
  Oleg Rybachenko kraĉis sur la brigantino en sovaĝa rido, kaj ĝi ekbrulis, kvazaŭ surverŝita per napalmo.
  La finita knabo kriis:
  - Por reĝa vodko!
  Kaj kiel li ridas, kaj donas nudan kalkanon sur la ŝipo de Britujo. Li fendetiĝos kaj bul-bul en la profundon de la maro.
  Svetlana ĵetis la bombon per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Kaj gajaj knabinoj iras al la maron...
  Kaj tranĉu malamikojn per sabroj.
  Oleg Rybachenko, disbatante la britojn, konfirmis:
  - Mara elemento! Mara elemento!
  Tiel disiĝis la militistoj. Kaj la knabo tiel batalas kun ili. Kaj ŝanceliĝema samtempe.
  Oleg Rybachenko pafante al la malamiko de la kanono de la britoj. Kaj mallevis alian ŝipon, li eligis:
  - Spaca sonĝo! Estu disbatita la malamiko!
  La knabinoj kaj la knabo disiĝis en kolosa furiozo. Kaj ili tranĉis la malamikon, sen maniero por Britio elteni tian premon.
  Oleg mallevis alian ŝipon, memoris, ke en unu el la paralelaj universoj, la nano decidis helpi la germanojn en la dezajno de la "Tigro" -2. Kaj ĉi tiu teknika genio sukcesis fari aŭton kun la dikeco de la kiraso kaj armiloj de la "Reĝa Tigro", pezanta nur tridek tunojn, kaj altecon de unu kaj duono metroj!
  Kaj kial li estas nano! Kaj estas bonega dezajnisto! Kompreneble, per tia maŝino, la germanoj povis venki la aliancanojn en Normandio en la somero de 1944, kaj en la aŭtuno ĉesigi la ofensivon de la Ruĝa Armeo kiu trarompis al Varsovio.
  Pli malbona estis, ke la gnomo ne nur dizajnis tankojn. XE-162 ankaŭ montriĝis tre sukcesa kaj malpeza, kaj malmultekosta, kaj facile administrebla. Kaj la bombaviadilo Yu-287 montriĝis superviro.
  Kaj tiam iliaj kvin devis interveni. Kaj tiel la milito daŭris ĝis la kvardek-sepa jaro.
  Kaj se ili ne estus kvin, la Fritz povus venki!
  Oleg Rybachenko tiam parolis severe kontraŭ la gnomoj:
  - Ili estas pli malbonaj ol elfoj!
  Ja estis tia elfa dungomurdisto. Li iĝis Luftwaffe-piloto, malflugigis pli ol sescent aviadilojn de la aŭtuno de kvardek-unu ĝis junio 1944, sur ambaŭ frontoj. Ricevis la Krucon de la Kavaliro de la Fera Kruco kun Arĝentaj Kverkfolioj, Glavoj kaj Diamantoj kiam la unua en la Luftwaffe malflugigis ducent aviadilojn. Plue, por tricent faligitaj aviadiloj li ricevis la Ordenon de la Germana Aglo kun diamantoj. Por kvarcent faligitaj aviadiloj, la unua Ordo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco, kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Por kvincent memorfaligitaj aviadiloj antaŭ la 20-an de aprilo 1944, la elfo ricevis la Grandkrucon de la Fera Kruco - la duan en la Tria Reich post Hermann Goering.
  Kaj por la 600-a aviadilo, al li estis premiita speciala premio: la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun platenaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. La glora kiel-elfo neniam estis pafita - magio agas kiel talismano de la dioj. Kaj li laboris sole kiel tuta aerkorpo.
  Sed tio havis neniun efikon al la kurso de la milito. Kaj la aliancanoj alteriĝis en Normandio. Kaj sufiĉe sukcese, malgraŭ la plej bonaj klopodoj de la elfo.
  Nu, tiam ĉi tiu reprezentanto de la popolo de sorĉistoj decidis ekiri la vojon de la Tria Reich. Cetere, kion li bezonas? Ĝis mil, aŭ io por alporti siajn kontojn? Kiu estos kun la malamiko!
  Oleg mallevis alian brigantinon kaj blekis:
  - Por la Patrujo, nia patrino!
  Jam kvin el ili mallevis preskaŭ ĉiujn ŝipojn. Sur la fina kordo, kvin ŝipoj estis puŝitaj kune tuj, kompletigante la malvenkon de la angla floto.
  Oleg Rybachenko kantis, elmontrante la dentojn:
  - Rusio estos fama dum jarcentoj,
  Baldaŭ okazos generacia ŝanĝo...
  En ĝojo, granda sonĝo
  Aleksandro estos, ne Lenin!
  La knabinoj ŝajnas esti feliĉaj. Sur la maro, Anglio estas venkita. Nun restas fini la batitan malamikon surtere.
  Kaj la kvin rapidis por dehaki la jam malorganizitan kaj duonrompitan malamikon.
  La knabinoj kaj la knabo disbatis la malamikon. Ili hakis ĝin per sabroj, kaj ĵetis grenadojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ĝi montriĝis ege mojosa.
  Nataŝa hakis kaj kantis, ŝiaj sabroj estas tiel rapidaj kaj dudek batoj sekundo. Jes, kun tia rapideco, neniu povas rezisti la sorĉistinojn. Jen kion signifas la potenco de la rusaj dioj!
  Oleg Rybachenko movis sian nudan kalkanon sur la kaskon kaj rompis la kolon de la brita generalo, diris:
  - Unu du tri kvar!
  Zoja ĵetis akran, akran diskon per siaj nudaj fingroj kaj diris ridante:
  - Pli larĝaj kruroj super brakoj!
  Augustine agis ekstreme agreseme. Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas rapidaj. Kaj kuproruĝaj haroj flirtas kiel batala, proleta standardo.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Mi estas sorĉistino kaj ne ekzistas pli bela profesio!
  Svetlana, tranĉante kontraŭulojn, konsentis:
  - Ne! Kaj mi ne pensas, ke ĝi faros!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetis ponardojn. Ili transflugis kaj fortranĉis du dekduojn da angloj.
  La ekstermado iris laŭplane. Kaj la knabinoj kaj la knabo agis kun evidenta furiozo. Kaj mirinda precizeco. Militistoj ege dispremitaj pro sovaĝa aplomo.
  Oleg Rybachenko duonigis alian generalon, kvazaŭ fajfante.
  Kaj dekduo da korvoj prenis ĝin kaj kolapsis pro koratako. Ĝi falis malsupren, kaj truis la kapon de duoncent anglaj batalantoj.
  Jen la batalo! La plej bonega el bataloj!
  La finita knabo blekis:
  - Mi estas granda militisto! Mi estas Schwarzenegger!
  Nataŝa akre grumblis kaj frapis sian nudan piedon:
  - Vi estas Rybanator!
  Oleg konsentis:
  - Mi estas Rybanator kiu vomas ĉiujn!
  
  PRINCINO KAJ LUCIFERO
  Unu kaprica kaj tre kaprica princino, kiam venis la tempo por edziĝi, deklaris, ke ŝi iros nur por iu, kiu povus, konstrui palacon el pura oro, altan mejlon... Do ŝi atendis, ke neniu povos fari ĉi tio, kaj ŝi konservus sian liberecon.
  Sed estas tre potenca reĝo, la sinjoro de la infero, Lucifero, kiu povus fari ĉi tion. Kaj la princino estis fabele bela, kaj ŝia hararo estis kiel orfolio, kaj ŝia nomo estis Marguerite. Kaj la nomo Margarita estas speciala potenco, kiun la Diablo tiom bezonas.
  Kaj Lucifero en la ekbrilo de okulo starigis grandegan palacon el pura oro, staranta unu mejlon for, kaj brilanta per diamantoj.
  Kiu faras la reĝon? Restas nur doni sian filinon en geedziĝo al la Diablo. La princino, kompreneble, malkonsentas. Aranĝis koleregon, diris tion neniam. Tiam la reĝo ordonis, ke la knabino estu ŝlosita en turo kaj surmetu panon kaj akvon, ĝis ŝi rekonsciiĝos.
  Ĉiuj juvelaĵoj estis forigitaj de Margarita, kaj helaj ŝtofoj kun robo, same kiel botoj broditaj per juveloj. Ŝia orhara kapo restis nekovrita, kaj manplenoj falis sur blankan robon el la plej kruda ŝtofo. La malgrandaj piedoj de la knabino estis nudaj, kaj estis malvarme promeni sur la ŝtona planko, precipe nokte, kiam la karcero malvarmiĝis.
  Lucifero ne povis preni ŝin perforte. Do estas reguloj de la universo, kiujn eĉ la Diablo estas devigata observi. Same kiel malgraŭ la tuta potenco, Satano ne kapablas subpremi la liberan volon de la homo.
  Necesis, ke la reĝidino donu al ŝi konsenton, kaj nur tiam eblos forpreni ŝian inferon.
  La knabino multe suferis pro subnutrado, kaj estis por ŝi malagrable dormi post la plumbedoj de la palaco sur pajlo. Nudaj piedoj glaciiĝis nokte, kelkfoje la ratoj timigis min. Krome, la reĝo minacis ke Margarita estus translokigita al la kelo. Kaj tie estas multe pli malvarme, kaj malseke, kaj la ratoj mordas, kaj la ĉeloj malbonodoras.
  Sed oni povas diri, ke Margarita estas bonŝanca. La knabo, la filo de la prizonestro, alportis al ŝi lakton kaj tortojn kun brasiko kaj viando. Kaj tiam mi povis eligi ŝin. Feliĉe, la princino ne estis ĉenita kaj kolumita. Jes, oni konstante rigardis ŝin, sed la knabo, al kiu ĉiuj fidis, verŝis dormeman infuzaĵon en la vinon. Kaj la gardisto ekdormis. Kaj li malfermis plurajn pordegojn per ŝtelitaj ŝlosiloj, kaj ili eliris.
  La teneraj piedoj de Margarita multe suferis pro la malmolaj ŝtonoj de la vojo. Ŝi ĝemis kaj ĝemis. Kaj anstataŭ kapuĉo ŝi portis nur simplan kamparanan robon. La knabo kutime kuris nudpiede en varma vetero kaj forgesis preni la ŝuojn de la knabino. Li mem kutimas al tio, la kalkanoj estas malmolaj, kiel la plandumoj de botoj.
  Kaj la princino vundis siajn krurojn en la sango. La knabo provis porti ĝin, sed rapide elĉerpiĝis. Poste li detranĉis la randojn de la robo de Margarita per tranĉilo kaj ĉirkaŭvolvis ŝiajn krurojn. Do ŝi suferis malpli. Sed la robo fariĝis pli mallonga kaj pli okulfrapa.
  Ŝi pasigis kelkajn tagojn en la arbustoj. La knabo alportis al ŝi manĝaĵon kaj akvon. Necesis, ke la rompitaj kruroj de la knabino resaniĝu. Kaj tiam ŝi lamis sur sian vojon.
  La princino, kompreneble, serĉis. Sed la knabo gvidis ŝin tra la arbaro kaj sekretaj padoj, sukcesante forpuŝi la persekutantojn de la vojo.
  La princino iom post iom alkutimiĝis al la ŝarĝoj. Ŝi multe malpeziĝis, sunbruniĝis kaj fariĝis osteca. Ŝiaj kruroj rapide malmoliĝis, kaj nun ŝi ne suferis nudpiede. Kaj ŝiaj haroj griziĝis. Kaj ŝi ne aspektas kiel princino, sed malpura almozulo. La knabo ankaŭ estis sufiĉe eluzita. Kaj ili ambaŭ atingis la kabanon sur kokaj kruroj, kie loĝis Baba Yaga.
  La knabeto diras:
  - Kabano, kabano, turnu vian antaŭon al mi, reen al la arbaro!
  Baba Yaga eliras el tie. Ankoraŭ tute ne maljuna, ŝi aspektas kiel virino ĉirkaŭ tridekjara en la floro de la vivo. Ŝi palpebrumis al la knabo kaj diris:
  - Kion vi faras kun la vaga knabino!
  Kaj la knabo respondis:
  - Vi nutrus nin, trinkigus al ni kaj enlitigus nin, kaj tiam vi estus farinta demandojn!
  Baba Yaga faris ĝuste tion. Mi lavis la gastojn en la bano, donis al ili novajn ĝisdatigojn. Kaj Margarita denove fariĝis skriba belulino.
  Baba Yaga fajfis kaj rimarkis:
  - Ĉu ne estas la sama bastardo, kiun Lucifero serĉas en la tuta mondo?
  La knabo kapjesis.
  - Jes, avinjo, ĝuste tio estas Margarita!
  Baba Yaga diris:
  - Estos malbone por vi, se Lucifero trovos vin. Vi knabaj diabloj por ĉiam kuiros en bolanta oleo, aŭ eĉ pli malbone!
  La knabo ridetante rimarkis:
  - Kaj mi pensis, kie kaj al kiu la Ĉiopova decidas bruligi!
  Baba Yaga ridetis kaj respondis:
  - Lucifero estas kiel ekzekutisto en la servo de la Ĉiopova! Neniu mortemulo povas venki lin!
  Margarita demandis per tremanta voĉo:
  - Ĉu vi povas rezigni?
  Baba Yaga balancis la kapon.
  - Estas tro malfrue por rezigni! Vi ne plu estos lia edzino... Vi estos por ĉiam sklavo en la infero, kaj la diablo vin turmentos!
  Margarita etendis la manojn kaj demandis:
  - Kion fari?
  Baba Yaga respondis flustre:
  - Estas nur unu maniero protekti vin kontraŭ Lucifero - fariĝi sanktuloj!
  Margarita, palpebrumante pro konfuzo, demandis:
  - Kaj jen kiel fariĝi sanktuloj?
  Baba Yaga serioze respondis:
  - Necesas kudri dek du ĉemizojn el urtikoj, por la dek du apostoloj. Krome, kudru per nudaj manoj sen gantoj, kaj knedu per nudaj piedoj. Kaj dum ĉi tiu tuta tempo silenti, ne dirante eĉ vorton. Kiam la lasta ĉemizo estos preta, vi fariĝos sanktulo, la potenco de Lucifero super vi finiĝos!
  Margarita forte suspiris kaj rimarkis:
  - Terura provo!
  La knabo surprizite demandis:
  - Ŭaŭ! Kiel mi povas eskapi de la infero?
  Baba ridetis kaj respondis:
  "Ankaŭ via infano devos suferi." Tamen vi ankaŭ povas ricevi la rekompencon, pri kiu ĉiuj revas!
  La knabo ridetis kaj demandis:
  - Jes, kaj kia rekompenco?
  Baba Yaga respondis:
  - Konsentu pasigi la unuajn cent jarojn en sklaveco en la ŝtonminejoj, sed tiam vi akiros senmortecon kaj eternan junecon!
  La knabo fajfis.
  - Cent jaroj en la ŝtonminejoj! Kaj mi ne mortos dum ĉi tiu tempo?
  Baba Yaga balancis la kapon.
  - Ne! Laboro en la ŝtonminejoj estas kiel purgatorio, kaj en purgatorio, kiel en infero kaj ĉielo, neniu mortas!
  La knabo levis la ŝultrojn kaj komentis:
  - Sur la fono de eterneco, cent jaroj en la minejoj ne estas tiom longa tempo!
  Baba Yaga diris:
  - Estas bone, ke vi estas infano! Kaj ĉiuj cent jaroj da sklava laboro sufiĉas por vi por eterne. Plenkreskulo devus plugi tutan milon por senmorteco!
  La knabo vigle kapjesis.
  - Konsentu! Pli bone cent jaroj en sklaveco ol eterneco en infero!
  Baba Yaga kapjesis.
  - Mi vendos al vi unu inferon por cent jaroj. Kaj vi laboros kun aliaj knaboj en la minejoj. Kaj vi estos eterna knabo, vi ricevos senmortan karnon, kontraŭ provizora sklaveco!
  La knabo riverencis kaj komentis filozofie:
  - Ne sonas tiel alloga, ĉar estas nenio pli konstanta ol provizora!
  Baba Yaga rikanis kaj notis:
  - Kaj la elekto estas malgranda, kaj en sklaveco, aŭ en infero por ĉiam! Ĉu vi pretas elteni pro senmorteco?
  La knabo vigle kapjesis kaj konfirmis:
  - Dio eltenis kaj ordonis al ni!
  Baba Yaga turnis sin al Margarita kaj respondis:
  - Mi kondukos vin al speciala loko, kie kreskas urtikoj. Eblos uzi ĉi tiun urtikon, kaj ankaŭ tiun, kiu kreskas en la tombejo, por kudri ĉemizojn por la apostoloj. Tie estas ŝtono, post kiam vi tuŝas ĝin, kaj dum vi kudras ĉemizojn, eĉ ne unu vorto devas eskapi de viaj lipoj, kaj vi ne faros eĉ unu demandon!
  Margarita demandis konfuzite:
  - Jen la problemo. Mi tute ne kapablas kudri! Mi estas princino, ne kudristino!
  Baba Yaga ridetis kaj respondis:
  - Bone do! Mi faros sorĉon por ke vi lernu kudri. Sed vi unue malrapide kudros, kaj nur poste ĉion, akcelante kaj akcelante! Kaj plej grave, silente, memoru, la estonteco de via animo dependas de ĝi.
  Margarita konfirmis per kapjeso:
  - Silente, tiel silente!
  La knabo diris kun rideto:
  - Silento estas oro!
  Baba Yaga kapjesis al la knabo kaj knabino:
  - Sekvu min!
  Unue, la sorto de la knabo estis decidita. La diablo, kiu aperis, palpis la muskolojn de la knabo, kaj ordonis malfermi la buŝon kaj komentis kontente:
  - Li estas malmola kaj forta! Estos sklavo en la ŝtonminejoj!
  Baba Yaga ricevis plurajn malgrandajn orajn monerojn kaj kaprice rimarkis:
  - Io ne sufiĉas!
  La diablo respondis kolere:
  -Multaj nun vendas infanojn en sklavecon. Mi jam donis al vi pli ol malnovan amikon...
  Baba Yaga komentis kun rideto:
  - Ĉi tiu estas malfacila knabo! Ĝi estas tre tenaca kaj laboros por vi eterne! Do vi povas doni pli!
  La diablo ridis kaj rimarkis:
  - Mi havas multajn ĉi tiujn eternajn knabojn, sed la mino ne estas el kaŭĉuko. Estas bone, ke ĝi ne sekiĝas, sed mi ne bezonas senliman nombron da sklavoj, do la butiko baldaŭ fermos!
  Baba Yaga respondis kolere:
  - Ve, ĉi tiuj kompatindaj knaboj, kiuj jam de jarcentoj laboras nudaj, nudpiede, kaj ricevas nur bastonojn, sed dormas sur ŝtonoj, kaj manĝas kiel sklavoj... Vi ne envios ilin.
  La diablo ridis kaj rimarkis:
  - Sed ili akiras liberecon en sonĝo!
  La knabo, la filo de la prizonestro, malĝojiĝis. Ili deŝiris liajn vestaĵojn, lasante nur naĝtrunkojn, kaj metis liajn manojn kaj piedojn en ĉenojn. Kio estas tre ĝena. Vi sonorigas viajn proprajn katenojn, kiuj frotas viajn manojn kaj maleolojn.
  La vorto eterne ankaŭ estis alarma. Se ne por cent jaroj, sed por ĉiam? Jes, cent jaroj estas tro longa. La knabo tion sentis precipe nun, kiam li estis devigita marŝi per ŝnuro, kaj la ĉenoj malhelpis lin surmeti la piedojn, kaj rapide frotis liajn maleolojn. Jen kiam oni ne povas fari plenan paŝon, kiel maloportune ĝi estas. La kruro akcelas, kaj vi sentas la ŝtalan ringon kiel haŭton de infano.
  La diablo demandis la knabon:
  - Kiel vi nomiĝas sklavo?
  La knabo respondis:
  - Serge...
  La diablo ridis kaj rimarkis:
  - Jen kio Serjoĵka ... Ŝajne, ili diris al vi, ke vi povas akiri liberecon en cent jaroj?
  La knabo konsente kapjesis.
  - Jes, ili diris, do ĉi tio estas trompo?
  La diablo ridis kaj rimarkis:
  - Ne, tute ne! Ĉi tio estas purgatorio kaj cent jaroj por sklavo estas la minimuma termino, sed... Se vi ne akceptas ofendojn. Kaj do por la plej eta jambo, la termino estas aldonita. Do la puno povas esti pli longa. Diabloj ofte provokas knabojn al malmodesteco, kaj aldonas templimojn al ili ...
  Serge murmuris:
  - Ho mia Dio...
  La diablo palpebrumis kaj notis:
  Sed vi ankoraŭ havas ŝancon. Poishachish, dudek jarcentojn, vi alkutimiĝas, kaj vi povas konduti senriproĉe. Jen kiam...
  La knabeto diris ekscitite:
  - Laŭ volo?
  La diablo ridis responde.
  - Ne al la armeo! Sed ĉi tio ne plu estas sklaveco kaj vi povas fari karieron! Jes, ekzistas distro, male al sklaveco! Knabinoj, etmanĝaĵoj, alkoholaĵo, kartoj kaj saĝtelefonoj!
  Serge maltrankviliĝis:
  - Kio estas saĝtelefonoj?
  La diablo ridis kaj rimarkis:
  Ĝis vi bezonos ĝin! Ne enviu vin knabo! Ho, ne enviu!
  Serĝo ŝancelis post la diablo en la ŝtonminejon. La penso forkuri estis en la cerbo de la infano, sed la hundo sekvis proksime. Tre granda, kiel leono, kaj kun dentegoj kiel sabroj brilantaj kiel diamantoj.
  Kompreneble, vi ne povas forkuri de ĉi tio. Kaj ĝi povas rompiĝi. Kaj nun vi iras al la infero.
  Margarita sekvis la sorĉistinon. Ŝi estis en ŝika robo, sed ŝi demetis siajn altkalkanumajn ŝuojn, ĉar ili estas malkomforte promeni sur ŝtona vojo. Kaj la princino estis nudpieda. Sed post kelkaj monatoj da vagado, ŝiaj nudaj plandumoj iĝis kalaj kaj ŝi preskaŭ ne sentis doloron sur la akraj ŝtonoj de la vojo.
  Margarita obeeme sekvis la sorĉistinon. Sed pensoj kuregis tra ŝia kapo. Aŭ eble vane ŝi malakceptis la amindumon de Lucifero? Li diris, ke li havas sepdek sep diamantajn palacojn en la submondo, kaj sepdek sep turojn en ĉiu palaco, kaj sepdek sep salonojn en ĉiu turo, kiel sepdek sep tronojn en ĉiu salono, sepdek sep tapiŝojn sur ĉiu trono, kaj sepdek sep belaj knabinoj sur ĉiu tapiŝo.aŭ junuloj kun delikata haŭto de sklavoj kun ornamaĵoj.
  Kaj ĉi tie ili alportas bongustajn manĝaĵojn kaj vinon. Kaj tiom da amuzado por Lucifero en la infero. Estas eĉ tiaj fenomenaj, kosmaj...
  La reĝidino paŝis sur akran ŝtonon per sia nuda kalkano. La maizo estis trapikita kaj la knabino, sentante doloron, anhelis.
  Baba Yaga avertis ŝin:
  - Provu reteni la kriojn! Alie, vi devos komenci kudri ĉemizojn de la komenco. Kaj estu kuraĝa.
  Ili transiris la rivereton. Margarita levis sian robon pli alte, kaj provis ne malsekigi sin, sed tamen la orlo estis inundita. Kaj Baba Yaga nur malrapide glitis super la akvo.
  Sur la alia flanko estis ŝtono, kaj densaj densaĵoj de urtikoj.
  Baba Yaga, agreseme ridetante, diris:
  - Ĉi tie vi devas meti vian manplaton per via dekstra mano kaj diri preĝon: "Patro nia." Post tio, vi ne diros eĉ unu vorton. Kaj vi kudros ĉemizojn. Ne estas tro malfrue por rifuzi, sed... Lucifero kaptos vin, nur estante muta, vi povas resti nevidebla por li kaj liaj anĝeloj.
  Margareta vigle kapjesis.
  - Mi konsentas!
  Kaj metinte sian dekstran manon sur ŝtonon, ŝi legis preĝon ...
  Tiam ŝi eklaboris. Kaj kiel la urtikoj bruligis ŝian manon. Tuj terura doloro kaj ŝoko. Kaj Margarita preskaŭ kriegis. Sed ŝi retenis sin, fermis la okulojn kaj komencis vomi kun sovaĝa forto. Kaj tiel doloris, kvazaŭ atombomboj eksplodus sur ŝiaj manoj. Kaj urtiko eniris la vizaĝon.
  Margarita tamen estis kuraĝa kiel roko. Kaj ŝi ŝiris sin kaj venkis la doloron. Eĉ se ŝi tremis pro doloro.
  Knedi urtikojn kun nudaj piedoj ne estas tiom timiga, ĉar ŝiaj piedoj estas tre malmoligitaj, sed ĝi ankoraŭ brulas, eĉ se ĝi estas malfortigita per kaloj. Poste vi faras fadenon. Nu, kudrado ne plu doloras, urtikoj eligis siajn pikantajn rubandojn.
  Nur la unua ĉemizo estas kudrita dum tre longa tempo. Kaj ne tuj eblas fari signifan progreson.
  La knabino suferis dum kudrado pli pro monotoneco ol pro brulado, kaj ploris.
  Ĉi tie, ŝajnas, ne estas ruze kudri ĉemizon, sed kiom da tumulto.
  Ankaŭ Serge estis malfeliĉa. Unue, li estis razita kalva. Sen sapo kun malvarma akvo, ĉi tiu proceduro estas malagrabla. Kaj kaj fizike kaj mense. Kun ĉiu tufo de la blonda hararo de la knabo, ero de lia animo kaj personeco ŝajnis forflugi. La knabon razis ŝi-diablo-virino kun kuproruĝa hararo, kun malgrandaj krispaj kruroj, en nigraj botoj kaj purpura kostumo.
  Ŝi ridis ... Sed ŝi preskaŭ ne tranĉis ŝin, kaj dankon pro tio. Serge opiniis, ke estas bone, ke li estas ankoraŭ infano, kaj ne necesas razi lian barbon. Kaj tio estus eĉ pli malagrabla kaj naŭza.
  Sed ĉi tio, kiel evidentiĝis, ankoraŭ estas floroj. Estis marko. Kiam ili metis signon de sklaveco sur nudan, infanecan ŝultron. Kaj varma fero, kompreneble.
  Sergeo tamen estis bonŝanca kaj malbonŝanca samtempe. La diablo kiu devus stigmatizi estis vokita al infero por raporto, kaj la knabo estis decidita ricevi pugnobaton poste. Unuflanke, ĝi estas malfruo en doloro. Aliflanke, la atendo de plia sufero.
  Tamen, antaŭ la laboro en la minejoj. Kaj estas malfacile. Ĉi tie laboris nur knaboj, ne pli aĝaj ol dek kvar jaroj - ŝajne, kompreneble. Fakte, estis eĉ plenkreskaj pekuloj, kiuj ricevis la korpojn de knaboj post morto. Ĉi tiu minoj ĉerpante oron kaj altvalorajn ŝtonojn estis purgatorio. Kvazaŭ en la elektronika strategio de iuj komputilaj ludoj, ĝi neniam elĉerpiĝis. Kaj la laboro estis diversa. Kelkaj el la knaboj laboris dum jarcentoj, kaj havis tiajn reliefajn muskolojn, kun profunda desegno, ke eĉ atletoj envius ilin.
  Estis lumo en la minejoj, do la lumo de la suno penetris en la grundon, kaj eĉ eblis sunbani. Tial, la knaboj estis tre brunaj, kiel araboj, sed preskaŭ ĉiuj kun blondaj haroj. Razite kutime enirante sklavecon, aŭ kiam la hararo fariĝis tro longa, tuŝante la ŝultrojn.
  La knaboj moviĝis rapide, ili jam alkutimiĝis al la ŝarĝoj, kaj Serge apenaŭ povis sekvi ilin. Necesis ŝarĝi, kaj dispremi ŝtonojn, kaj porti korbojn, kaj puŝi troleojn, kaj grimpi ŝtupojn. La laboro estis konstruita tiel, ke ĝi donu ŝarĝon al malsamaj muskolaj grupoj. Kiu estis racia. Kaj vi resaniĝas pli rapide.
  Sed estas ankoraŭ malfacile. Serge jam post unu horo da laboro kun pioĉo kaj puŝado de la ĉaro sentis sin tre laca. Sed la knabo kunpremis la dentojn. Estis multaj kontrolistoj - kaj viroj kaj inoj. Ili batas vin per vipo, se vi malrapidiĝis. Kaj ĝi doloras multe. Kiam Serge estis unuafoje batita, li kriegis kaj komencis labori pli rapide.
  Sed estas malfacile... Li ne kutimas al tiaj ŝarĝoj. Eĉ pli facile estas por kruroj, kiuj kutimas multe marŝi, sed la dorso kaj brakoj, kiuj ne tiom kutimas streĉi, doloras kaj senkuraĝiĝas. Krome, tre akraj vojoj. Post kelkaj horoj eĉ la kalaj piedoj de la knabo komencas bruli.
  Ili havas nur naĝtrunkojn kun numeroj el siaj vestaĵoj. Ciferoj povas ŝanĝiĝi. Ju pli proksime al libereco, des pli malgranda la nombro...
  Mi soifis... La diabloj donis akvon al la sklavoj survoja el ŝoveliloj, sed sufiĉe malofte. Korboj kun ŝtonoj, tre pezaj. Muskoloj ankoraŭ ne estas tiel malmoligitaj. Pli spertaj sklavoj estas facilaj, kaj ili ankaŭ ridetas. Iliaj dentoj estas fortaj, sen makuloj, ĉi tie, kiel donaco de superaj potencoj, eterna juneco, kiu kompensas sklavecon.
  Sed necesas tempo por ke la muskoloj kutimiĝu kaj plifortiĝu.
  Forto forlasis Serge... Fine la knabo eĉ perdis la konscion kaj falis. Li estis verŝita per malvarma akvo kaj batita per vipo. Feliĉe la labortago finiĝis. Serge marŝis antaŭen, kaj du knaboj kaptis lin je la brakoj. Kaj ili prenis ĝin.
  Unu el ili flustris:
  - Estas malfacile en la unuaj tagoj kaj semajnoj! Tiam vi partoprenos, kaj estos bone!
  Serge ne volis manĝi pro laco. Sed du knaboj laŭvorte ŝovis fruktokaĉon en lin. La manĝaĵo ne estis la plej malbona, sed la frukto estis iom amara, sed eblis manĝi ilin. La plej granda pluso de loka manĝaĵo estas ke la sklavoj ne eliris el bezono. De kio almenaŭ ne estis fetoro.
  Kaj dormis sur la rokoj. Sed dum la jarcentoj, la ŝtonoj estis eluzitaj de multaj infanaj korpoj, kaj estis tute akcepteble dormi sur ili. Kiel la sablo de strando.
  Kotkovriloj ne estas bezonataj, estas tre varme ĉi tie. Krome, ili varmigas multajn knabojn. La nudaj piedoj de la diablo rompis la truojn. Dek por ĉiu. Sed ili apenaŭ malhelpas dormon. Serioĵka estis tiel laca, ke li tuj ekdormis. Tamen, la korpo de la infano estas forta.
  Kaj en sonĝo, Serjoĵka sonĝis, ke li flugas, kvazaŭ ŝvebante super la tegmentoj. Ĝi estas tiel bela kaj tiel mirinda. Vi estas kiel birdo, aŭ tineo.
  Nur en sonĝo vi povas eskapi el kruela sklaveco.
  Vekiĝi matene kaj reen al malfacila laboro. Kaj denove, laboru per martelo, pioĉon sur ŝtonoj, poste ŝarĝu per ŝoveliloj en ĉarojn. Tiam vi puŝas ĉarojn kun aliaj uloj. Kaj tiam vi portas korbojn. Kaj denove vi forbatis la ŝtonojn per pioĉo, kaj poste per sledmartelo. Muskoloj sovaĝe doloras, kaj vi laŭvorte ĝemas pro doloro.
  Ŝajnas, ke vi estas falonta, sed dua vento malfermiĝas kaj vi moviĝas sur aŭtomata piloto. Kaj vi denove faru la laboron. La knaboj ricevas mallongan tagmanĝpaŭzon kaj sitelo da malvarma akvo estas verŝita sur ilin. Manĝaĵo fruktokaĉo. Trinku ĝin per simpla akvo. Sed mi ne volas iri al la necesejo. Almenaŭ ne estas sitelo en purgatorio, kaj ĉi tio estas granda pluso.
  Serge atendis kun faruno la finon, por ke la ŝtonoj, eluzitaj ĝis la sablo, falu kaj ekdormu. Mi ne volis manĝi, ĉar mi estis tiel laca.
  La tempo iras terure malrapide. Vi estas en prosterniĝo.
  Sed jen la paŭzo finfine. Vespermanĝo, kiun vi mem glutas kaj dormas.
  Kaj vi sonĝas... Ve, ĉi-foje estas kvazaŭ vi pendas sur rako kaj viaj artikoj estas torditaj. Kaj la diabloj batis per vipoj.
  Kaj la sekvan tagon, la troŝarĝita korpo ankoraŭ ne resaniĝis kaj ĝi terure doloras. Ĉiu vejno sonoras de sufero kaj turmento. Doloro estas ĉie, ne restas sangomakulo, ne vejno tuŝita de suferado de troŝarĝo.
  Kaj Serge denove laboras... La mondo jam ŝajnas al li nigra kaj blanka...
  La unua semajno estas la plej malfacila, kiam laceco akumuliĝas, kaj la muskoloj estas pretaj striki ... Sed tiam okazas frakturo kaj vi estas tirita.
  Kaj nun, finfine, la koloroj denove revenis en la okulojn. Kaj en sonĝo vi denove ekflugas, ŝvebante kiel birdo, super la tegmentoj.
  Sed ĉi tie Serge ne estis bonŝanca, tuj kiam la doloro en la troŝarĝitaj muskoloj malfortiĝis, kaj li eĉ komencis iomete interparoli kun aliaj malliberuloj de la purgatorio. Komencis rekoni ion.
  Sed tiam revenis la diablo, kiu faras pugnobaton. Kaj Serge estis trenita al li. Du diabloj tenis muskolfortan knabon. Serge provis konsoli sin: ke ĝuste nun li, almenaŭ, ne laboras. Kaj kiam vi estas tenataj de virinoj, kvankam kornoplenaj, sed juna laŭ aspekto kaj sperta, ĝi estas eĉ agrable.
  Vere, diabloj ne flirtas kun knaboj: ili timas punon.
  Kvankam kiam ili sentas vin, estas klare, ke ili ankaŭ havas intereson.
  Kiam Serge estis alportita en la forĝejon, ĝi iĝis vere timiga. La diablo aspektis tre granda, kaj kun grandaj kornoj. Li surhavis antaŭtukon.
  Kaj tiel li elprenis el la kameno emblemon en formo de rozo, per kiu estas markitaj la pekuloj de la purgatorio.
  La knabo pli forte kunpremis la dentojn... Li decidis, ke li ne krios. La diablo per akra movo metis ruĝvarman feron sur la ŝultron de la knabo. Serge sentis kvazaŭ li eksplodis pro doloro, kaj kriis... Li ekmoviĝis en la manoj de la diabloj, sed ili estis tre fortaj kaj retenis lin. La diablo gutis varman oleon sur la freŝan markon kaj grumblis:
  - Nun estos pli facile! Ĝi ne estas la plej malbona doloro en la mondo!
  Efektive, la doloro rapide kvietiĝis. La vizaĝo de Serge ĉesis esti karmezina pro sufero, kaj li denove spiris... La diabloj trenis lin el la forĝejo. La knabo eĉ pensis kun trankviliĝo, ke la plej malbona estas finita, kaj nun...
  Li estis trenita en la minojn, kaj muĝado ordonis:
  - Kaj nun laboru!
  Moviĝante, la marko ankoraŭ iomete doloris, kaj ĝi doloris. Sed ĝi estas tolerebla doloro. Muskoloj, kiuj ankoraŭ ne resaniĝis, doloris. Kaj Serge reiris al la laboro. Estas malfacile bati la ŝtonojn per sledmartelo, ĝi estas donita en la ŝultro, kie estas la marko. Kaj denove vi devas streĉi la tutan kuraĝon por ne ekplori. Kaj vi ankoraŭ havas antaŭ vi almenaŭ cent jarojn da sufero.
  Marguerite ankaŭ estis malfeliĉa. La sola afero, kiun ŝi povis decidi por si, estis ĉu hodiaŭ pluki urtikojn, aŭ prokrasti ĝin ĝis morgaŭ. Kaj silento estas pli facile elportebla, ĉar vi povas paroli nur kun vi mem.
  La plej malfacila afero estas pluki urtikojn, nur kun nudaj manoj. Vere, Margarita estis iom ruza. Ekzemple, ŝiaj kruroj estas malglataj, kaj ne doloras tiom multe kiel ŝiaj manoj pro urtikoj. Do unue piedpremu per nudaj piedoj, kaj tiam estos pli facile elekti la najlitan urtikon. Kaj tiam teksu la ĉemizon. Sed ĉi tio estas longa laboro... La tempo trenas, kvazaŭ fluanta guto post guto. Manĝaĵo ne gravas. Vi povas manĝi nur berojn, kaj ĉi tie, ŝajnas, ne estas vintro. Ho, kaj kaptu kelkajn fiŝojn. Jes, ne tro amuza.
  Oni eĉ ne povas kanti la kanton laŭte, ĝi estas timiga.
  Vi povas nur mense skribi:
  Mi naskiĝis princino en palaco
  Tri mil servistoj servis al mi...
  Sed rifuzis al la Diablo kronon,
  Ĉar diable ĝi ne estas donaco!
  
  Nu, kruela ulo Lucifero,
  Mi ne pardonis tian trompon...
  Li estas la sinjoro de diversaj sferoj,
  Kaj sendas ŝtormojn, uraganojn!
  
  Mi kuris nudpiede el la palaco,
  En kamparana vesto, fiera princino,
  Mi estis en malliberejo laŭ la volo de mia patro,
  Kaj sperta, sciu multe da streso!
  
  La sorĉistino donis al mi malbonajn konsilojn
  Vi kudris dekduon da ĉemizoj, knabino...
  Tiam la tuta mondo malfermos al vi
  Vi ne estos la plej sensignifa insekto!
  
  Nu, kio estas, kiel ĉiam,
  Mi jungis min al la maŝino por ne esti vidvino...
  Granda sonĝo realiĝis
  Sed la knabino devis kudri per urtikoj!
  
  Kaj ĉi tiu faruno bruligas viajn fingrojn,
  Post ĉio, urtikoj scias, kiel malbona fajro ...
  Sed dum la fratoj meritas honoron,
  Kisi la princon ĝuste sur la lipoj de la knabino!
  
  Kaj mi teksas ĉemizon, knaboj scias
  Por eviti la ruzojn de Lucifero...
  Kredi veran paradizon,
  Por ke la planedo aspektu kiel sfero!
  
  Kaj mi kredas, ke ĉi tiu hela tago venos
  Kiam ni liberiĝas, ŝercante, ni ĉiuj estas el infero...
  Venkoj malfermas senliman konton,
  Kaj estos tre granda rekompenco!
  
  Preĝis al Dio, la Sinjoro Kristo,
  Kaj verŝis multajn larmojn...
  Mi alportos al li pecon de mia koro,
  Kaj forĵetu la inferjugon de sur la piedestalo!
  
  Mallonge, Dio helpu homojn
  Mi kudros, mi kredas de la urtiko de la ĉemizo...
  Por ke ĉiuj povu revivigi,
  Post ĉio, homo ne estas mizera insekto!
  
  Kaj nun mi laboras kiel abelo,
  Paŝante urtikojn kun nudaj piedoj...
  Kaj mi kredas, ke baldaŭ estos varma fonto,
  La planedo fariĝos kiel eterna majo!
  Sed jen la unua ĉemizo estas finfine preta. Vi zorge faldu ĝin kaj prenu la duan. Kaj kvazaŭ la unua, plej malfacila paŝo jam estis farita.
  Margarita povas paroli nur en siaj sonĝoj kiam ŝi dormas. Kaj tie renkonti Serezha. Domaĝe, ke li estas ankoraŭ tro juna por esti ŝia princo. Kaj mi volas ion specialan kaj nekonatan...
  La knabo Serge ŝarĝis la ŝtonojn en la troleon per miksilo, kaj tiam li devis puŝi ĝin kune kun aliaj tomboj. La stigmo jam resaniĝis kaj ne malhelpas doloron. Estis nur rozo - simbolo de sklaveco, por eternaj infanoj.
  La doloro en la muskoloj fariĝis multe malpli. Kaj la muskoloj de la knabo plifortiĝis. Li ne plu estas tiel laca, kaj povas samnivele teni kun aliaj.
  Vi ankaŭ povas ekkoni viajn najbarojn. Ekzemple, helhara knabo de ĉirkaŭ dek tri jaroj laŭ aspekto, nur tre muskola Vitya. Li estis, rezultas, plenkreskulo, kaj por ne fali en inferan fajron, li konsentis pasigi mil jarojn en purgatorio. Fakte, kiam vi alkutimiĝas al la ŝarĝoj, vi ne suferas tiom, kiom kiam vi estas rostita en fajro. Fakte, se la korpoj de infanoj sufiĉe rapide kutimas labori kun ŝtonoj, tiam vi ne sentos vin pli bone sidante sur varma pato dum pli longa tempo.
  Kaj ĉi tie la knaboj, ekzemple, povas paroli. Estas, ekzemple, eta ĝojo aŭskulti la pasintecon, longan vivon de pekulo, kiu mortis profunda maljunulo, kaj sukcesis viziti la maron kiel kajutisto kaj pirato. Vere, li provis esti nobla rabisto kaj poste pentis. Kaj li donis iom el la mono al la eklezio. Pro kio li finiĝis en purgatorio. Formale, dum mil jaroj, plus ankaŭ por pekoj, eĉ tiuj, kiujn la pastroj ellasis.
  Vitya estas ĉi tie dum pli ol kvar jarcentoj. Li volas babili. Laboro fariĝis enuiga, kaj ĉi tio estas la sola elirejo de la rutina enuo de sklaveco. Nu, krom vidi sonĝon.
  Vi nur bezonas paroli trankvile, por ke la kontrolistoj ne aŭdu. Kaj tiam ili batos vin per vipo. La diabloj vere havas bonan orelon, sed ili ankaŭ iom kompatas la pekulojn, kaj permesas al ili babili. Kiam la korpo kutimas labori, la ĉefa turmento estas jam rutina enuo, ĉar fari la samon dum jarcentoj enuiĝas. Krom vidi nur la minon, en la plej bona kazo, vi estos translokigita al alia etaĝo aŭ nivelo.
  La plej multaj el la gardistoj estas diabloj, kaj li rajtas paroli, kondiĉe ke ĝi ne estas pli laŭta ol certa nivelo.
  Viktoro rakontis historion...
  Mi laboris de frua infanaĝo por la bienulo. Mia unua laboro estis prizorgado de ŝafoj, kaj mi havis pli maljunan knabinon kun mi por helpi gregon. Ĉio estis nenio komence. Ŝajnas, ke la laboro ne estas malfacila, vi estas relative bone nutrata. Vi povas eĉ legi libron. Nu, ne ekzistis saĝtelefonoj en mia tempo.
  Serge respondis kun suspiro:
  - Mi ŝatus ... tranĉi min en saĝtelefonon! Ili diras strangan aferon.
  Viktoro kapjesis kaj daŭrigis:
  - Mi estis ankoraŭ infano, kaj mi sentis min preskaŭ feliĉa. Cetere, la loka pastro havis multajn interesajn librojn. Kaj somero okupis la plej grandan parton de la jaro. Kaj la vintro estas tre mallonga, preskaŭ sen frosto.
  Vi kuras nudpiede sur la herbo, krevante berojn, spirante freŝan aeron kaj estante feliĉa. Kaj kelkaj infanoj laboras en minejoj, aŭ en fabrikoj, kaj ili fartas multe pli malbone.
  Sed iel la knabino ne povis eliri. Ŝi jam estis preskaŭ plenkreska, ŝajne ŝi havis rendevuon kun ulo. Mi iris sole varti la ŝafon. Kaj mi legis ege interesan libron pri knabo, kiu estis farita el ŝtipoj, kaj li fariĝis kajutisto por piratoj. Nu, la ŝafoj forkuris.
  Kaj tri el ili falis en intermonton kaj kripliĝis. Mi ne povis trovi kelkajn pliajn.
  Nu, la mastro ordonis, ke oni vipi min. Kaj mi neniam antaŭe estis batata. Do mi komencis rezisti. Kaj bedaŭrinde unu el la haidukoj havis tranĉilon en sia zono. Kaj mi kaptis ĝin kaj tranĉis ĝin. Li vundis serviston, sinjoron, kaj tio jam estas grava krima krimo. Mi estis ne nur vipita, sed sendita al la urbo. Ili estis metitaj en infanan malliberejon. Kaj mi devis dormi ne sur fojno, sed sur nudaj tabuloj. Kaj laboru forte dum dek du horoj sur la maŝino. Kaj ĉi tio estas malfacila laboro, krom studado. Ne unu minuton da libera tempo. Kaj skurĝita pro ĉiu eta afero. Nutru unu avenan farunon.
  Jes, kaj kelkaj uloj estas veraj krimuloj kaj aĉas unu la alian.
  Ŝajnas, ke ĝi ne povus plimalboniĝi. Sed la postulo pri varoj falis, kaj ili decidis translokigi kelkajn el la uloj, inkluzive de mi, al la minejoj. Estas kiel tiu en purgatorio, la fetoro en la minejoj estas terura. Do la bezono estas malpezigita ĝuste en la aditaĵoj, kaj la torĉoj fumas.
  Resume, oni denove razis nin kalvaj, kaj ĵetis nin en la minejon.
  Sed mia amiko kaj mi ekdormis en karbo kaj kaŝis sin en troleo. Kaj ili povis eliri.
  Kaj ĉar ili devis serĉi nin, ni kaŝis nin sur la ŝipo.
  Pli precize, en malsamaj ŝipoj.
  Serge rimarkis ridetante:
  - Enamiĝo!
  Vitka respondis:
  - Ne tiel simple! La kapitano ordonis, ke mi estu ĝisfunde skurĝita. Batu ĝis senkonscia. Kaj ne nur sur la dorso, sed ankaŭ kun bastonoj sur la kalkanoj. En la infana prizono oni kutime skurĝis nin milde, por ke ni povu plu labori. Kaj tiam ili ekvidis duonon ĝismorte, kaj forbatis la kalkanojn, ke ili estis ŝvelintaj. Feliĉe, ili ne ĵetis lin eksterŝipen, kaj la vundoj de la knabo rapide resaniĝas.
  Kiel mi pensis, ili ankoraŭ prenis min kiel kajuton. Sed estas malmulte da am-afero en ĉi tio. Ili ofte skurĝas, igas ilin fari la plej malfacilan kaj malpuran laboron. Kaj la maristoj, kaj la kuiristo, kaj aliaj monstroj batis.
  Tiam fariĝis eĉ pli malvarme, en la maro nin atakis piratoj. Kaj kaptita, kompreneble, kaptita. Nu, ili ne bezonas maristojn, kion vi povas preni de ili. Ĉio eksterŝipe. Sed laŭ kutimo, unu kaptita pirato estas prenita en lian kompanion. Nu, mi kuris kiel nuda kalkano en la mentonon Koku. Li flugis eksterŝipen.
  La piratoj ŝatis ĝin kaj ili prenis min sur sian ŝipon. Kvankam ili jam havis kajetan knabon. Ni unue ne interkonsentis kun li. Li estis pli maljuna kaj pli forta, kaj ofte trafis. Mi respondis kaj kverelis!
  Sed nun la tempo de enŝipiĝo, mi estis sufiĉe bonŝanca por savi lian vivon.
  Kaj ni amikiĝis.
  Ĝi estis interesa kaj romantika. Mi estis kaptita unufoje, kaj nur juna aĝo savis min de la pendumiloj. senditaj al plantejoj. Sed mi eskapis de tie, kaj denove aliĝis al la piratoj. Maljuniĝis kaj jam helpkapitano. Ni havis multajn batalojn kaj vundojn.
  Mi estis saĝa, preskaŭ ne trinkis, ne fumis, ŝparis monon. La tempo pasis, kaj la piratoj estis prenitaj serioze. Mi devis forlasi la maran fiŝfarmon, kaj okupiĝi pri pli paca komerco. Ĝenerale, mi vivis longan kaj sufiĉe feliĉan vivon, havis familion, infanojn, kaj fariĝis respektata homo.
  Kaj mia kapitano, ekzemple, estis rulita. La plej multaj el la piratoj finiĝis malbone. Kiu estas sur la pendumiloj, kiu trinkis sin, kiu mortis en malfacila laboro.
  Vitya palpebrumis al Serge kaj rimarkis...
  - Ni povas diri, ke nun ni estas bonŝancaj. Kaj tiam en la infero, kiam ĉiu ĉelo de la korpo brulas, kaj ne estas ŝanco, ke ĉi tiu doloro iam ĉesos multe pli malbona!
  Serge notis:
  Se vi pensas tiel, povus esti pli malbona! Kvankam ĉi tio memorigas pri dankemo al la huliganoj, kiuj nur rompis vian nazon, sed ankaŭ ne rompis vian makzelon!
  Vitya ridetis kaj rimarkis:
  - Mi estis maljuna... Mi scias, kio ĝi estas! Kaj kiam mi estas juna en korpo kaj sana, mi volas danki la Plejaltan Dion pro tio.
  Serge ridis kaj rimarkis:
  - Kaj mi ne estis maljuna! Kaj mi ne tute komprenas ĝin!
  Vitka kapjesis.
  - Eble... Vi komprenos, kvankam en purgatorio kaj en paradizo ili ne maljuniĝas!
  Serge logike rimarkis:
  - Do, sur la Tero tiusence, la plej malbona!
  Laboro, kompreneble, rapide enuiĝas... Sed se la knabo devas pasigi tre longan tempon en purgatorio, tiam Margarita povas kalkuli je pli rapida liberigo... La dua ĉemizo estis preta iom pli rapide ol la unua. La princino rememoris, ke en ŝia ne tro longa vivo, estis malagrablaj momentoj de studo. Precipe kiam vi skribas diktaĵojn.
  Kaj vi rigardas kun tia tenero, kiam malpliiĝas la kvanto de kio restas por skribi. Kaj sur la lastaj linioj nur manoj tremas.
  Margarita estis malkontenta pri tio, ke ŝi ankoraŭ devis studi. Sed estas eĉ pli malbone, se vi ankoraŭ laboras.
  La tria ĉemizo ne iras tiel malmola. La plej malfacila afero estas devigi vin pluki urtikojn, poste vi piedpremas ĝin, kaj bakas viajn kalkanojn tra la kaloj. Kaj tiam estas pli facile kiam vi ŝpinas.
  Margarita provis iri pli nudpiede sur la ŝtona vojo tiel ke la plandoj de ŝiaj piedoj fariĝis pli keratinigitaj kaj malglataj, kun kaloj. Vi tretas urtikojn por faciligi viajn manojn.
  Kaj multe pli bone por vi.
  Margarita eĉ mense zumis. Silente, kompreneble, sed vi povas, sen eldiro de vorto, movi viajn lipojn dum komponado;
  La princino amis por matenmanĝo,
  Bananoj, nuksoj, ĉokolado...
  Kaj kredis je pli hela morgaŭo
  Kia bonega rezulto!
  
  Volis preni la lokon de Dio
  Donante al ĉiuj feliĉon kaj morton...
  La knabino havas multajn dezirojn -
  Kaj vi devas elteni la kapricojn!
  
  Nun ŝi fariĝis sklavino
  Posedanto Lucifero...
  Kaj nudaj piedoj vangofrapas,
  El diversaj aliroj kaj sferoj!
  
  La inspektisto batas ŝin per vipo,
  Por matenmanĝo, restaĵoj de la tablo...
  Kaj se ili donos al la knabino ostojn,
  Tiam vi almenaŭ krias - kun bruego!
  
  Jes, la princino fariĝis ĉifona,
  Kvankam estis lastatempe diamanto...
  Ŝi fame batas per vipoj,
  Kaj vi ne devas trafi en la okulon!
  
  La knabino ĝemas pro ĉi tiu doloro,
  Ĝi bruligas metalon....
  La beleco revas pri libereco,
  Kaj la Diablo estas ŝia idealo!
  
  Sed kiel ĝi okazis
  Ke la princino nudiĝis...
  Kaj io tiel perforte ŝvebis,
  Jen la ŝtonoj sub la nuda piedo!
  
  Ne kredu al vi saĝaj homoj
  Princino ne rezignu kredu...
  Kaj ŝiaj anĝeloj juĝos,
  Feroca besto ne glutos!
  
  La princino kutimas batali
  Ne malbenu ŝian belecan sorton...
  Ŝi povas batali feroce
  Kaj li vidas la posedantojn en la ĉerko!
  
  La diabloj ne konas kompaton
  Kaj dolore turmentu kredu...
  Sed la knabino estas inda je premio,
  Se vi estas bela, ne stumpu!
  Jen la bruado,
  La batalo kun la malamiko finiĝis...
  La malbenitaj aĉuloj malaperis
  Kio se knabino kun ŝraŭbo!
  
  La beleco frapas
  Kun sia nuda, kupra piedo ...
  Kvankam la fajroj flamas
  Ne estu nuda princino!
  
  La tempo venos, mi kredas
  Ne estos homo, sciu la problemojn...
  Kaj ĉio tuj fariĝos oro,
  Lucifero denove iros al la infero!
  
  Kaj la knabino estos libera
  Mi kredas, ke mi trovos mian amaton...
  Liaj naciaj epopeoj,
  La poeto kantos en verso!
  Serge iom post iom okupiĝis pri la laboro. Liaj muskoloj fariĝis sekaj kaj tre reliefigitaj, kaj lia haŭto estis ĉokolado pro sunbruliĝo. La nudaj piedoj de la knabo, jam malmoliĝintaj, estis tute keratinigitaj, kaj ili sentime marŝis super akraj ŝtonoj, kaj eĉ kaloj estis agrablaj. La doloro en la korpo preskaŭ malaperis, la muskoloj adaptiĝis al la ŝarĝoj. Preskaŭ neniam turmentita kaj soifa dum laboro.
  Sed estas pli malfacile percepti la rutinon. Mi volas ion novan kaj ekscitan.
  La knaboj multe parolis unu kun la alia. Kiu ne estis tie. Estas malmultaj veraj knaboj, preskaŭ ĉiuj plenkreskuloj, kiuj ricevis junajn korpojn, kvazaŭ en kompenso por sklaveco. Kaj vi povas aŭdi multajn interesajn rakontojn de ili.
  Inkluzive de la kosmaj mondoj. Kie homoj flugas inter la steloj kaj havas ŝipojn de la grandeco de urboj. Kie manĝaĵo estas farita el segpolvo, aŭ eĉ el maldika aero, kaj disdonata senpage. Kie infanoj flugas tra la aero sen flugiloj. Do tio estas vera. Kaj multaj aliaj.
  Albert, laborante, fervore aŭskultis rakontojn, kaj la tempo flugis pli rapide.
  Kaj estis speciale interese aŭdi pri kosmaj bataloj. Ĝi estas ĝenerale mirinda. Kiam stelŝipoj elsendas buntajn mortradiojn.
  Kiel vi ŝatus vidi ĝin.
  Multaj aliaj mirindaj aferoj okazis en malsamaj mondoj. Kelkaj el ili atingis tian evoluon, ke ili venkis maljunecon, kaj ĉi tie la animoj venis kiel rezulto de perforta morto.
  Kaj kiom pli estis malsama kaj malsama.
  Albert havis mirindajn sonĝojn nokte. Tiel fabela kaj unika.
  Kun ĉielskrapantoj kaj palacoj, kun fontanoj etendantaj kilometrojn supren, kun moviĝantaj statuoj, kun temploj, sur kies oraj kupoloj povis enteni tuta urbo. Kaj multe pli.
  Kaj ĉi tio plifaciligis resti en purgatorio, kaj igis ĝin ne tiom infera.
  Ankaŭ Margarita laboris... Ŝi ankoraŭ havas pli facilan kaj mallongan vojon al libereco. Nun la kvara ĉemizo finiĝis. Se ni konsideras, ke ĉiu nova estas kudrita pli rapide ol la antaŭa, tiam pripensu la duonon de la vojo, ĝi jam estas kompletigita kaj vi povas ĝoji.
  Mense, la knabino eĉ komencis kanti, kompreneble, nur movante la lipojn;
  En la lando de miro, la princino regis,
  Ŝi havis grandegan, helan korton...
  La Sinjoro sekvis kun vigla intereso,
  Kaj ŝtorma konversacio okazis!
  
  Sed Satano sekvis ŝin,
  Mi volis komenci konversacion por la geedziĝo...
  Li montriĝis tre forta,
  Fakte, la verdikto!
  
  Kion devus fari knabino de reĝa kortego?
  Kien iri kaj kien iri...
  Iam falis, en la furioza batalo de Trojo,
  Vi eĉ ne scias kien iri!
  
  Belulo ekiris sur la vojon,
  Sed la kalkanoj de la ŝuoj rompiĝis...
  Ŝajnis, ke ĝi ne pasis longe,
  Ne povas kolekti konatajn punktojn!
  
  La princino kuris nudpiede,
  Faligante la nudajn kalkanojn ĉio en la sango ...
  La malpurulo forĵetis ŝin de la piedestalo,
  Sed ŝi kredas je la Sinjoro amo!
  
  Ŝi marŝas nudpiede sur la rokoj,
  Kaj frosta malvarma malnobla pluvo...
  La koro de la knabino postulas venĝon,
  Kaj la malvarma vento estigas tremon!
  
  Princino ŝi multe timis
  Kvankam de la reĝa potenco de ŝia karno ...
  Post ĉio, ĉio en la regno estas tiel aranĝita,
  Ŝajnas, ke la Sinjoro ŝin forgesis!
  
  Tiam la knabino fariĝis almozulo
  En ĉifonoj li portas akvon sur la monton...
  Kantas malgajajn kanzonojn por mono
  Kaj li kredas, ke li savos sian sonĝon!
  
  Ŝi volis trovi sin princo,
  Ŝi volis belan junulon...
  Sed ĉirkaŭ ŝiaj ridantaj vizaĝoj,
  Mi levos la Diinon sur piedestalo!
  
  La princino marŝas eĉ en la malvarmo
  Lasante gracian spuron en la neĝo...
  Ŝi portas rozon en sia koro,
  Kaj mi konservos ĝin en poemo!
  
  La nudaj piedoj de la knabino estas frostigitaj,
  Sed en sia pura koro ŝi havas fajron...
  Kaj la larmoj de la knabino fariĝis glacio,
  Ŝi estas tia granda, saĝa donaco!
  
  Ne, ne embarasu kurante kavalirojn,
  Dio ne lasos la knabinon morti...
  Nudpiedaj anĝeloj varmigos viajn piedojn,
  Kaj la morto ne algluiĝos al tiu knabino!
  
  La Ĉiopova montras la vojon de savo,
  Li donos al la knabino ĝojon kaj pacon ...
  Kaj foje vi volas venĝon
  Sed mi scias, ke la anĝeloj estos kun vi!
  
  Jen la knabino preterpasis la neĝblovojn,
  Brulanta neĝo degelis sub la radioj ...
  Kaj vi eĉ povas vidi la ĉielon malproksime,
  Sukceso venos al tiu modesta princino!
  
  Jen la knabino vidis la junulon,
  Kaj iliaj lipoj kunfandiĝis en kiso...
  Kaj la voĉo de la belulino estas tre sonora,
  Ŝi estas riĉa, kvankam tute nudpieda!
  
  Nu, ili finfine edziĝis
  Ili feliĉe havas infanojn...
  La pli maljuna filino nomiĝas Nastya,
  Kaj la vivo rapidas supren, kaj ne sekundon malsupren!
  Ĉi tie la vortoj de la reĝidino estis interrompitaj de la bojado de hundoj. Granda grupo da rajdantoj alproksimiĝis al ŝia ŝirmejo.
  Margarita elsaltis kaj riverencis. Kvarcent rajdantoj rajdis al ŝia loĝejo. La hundoj trankviliĝis kiam ili vidis la knabinon kaj ĉiuj trankviliĝis. Aperis ankaŭ la ĉefo, ĉi-kaze estis bela junulo kun krono. Li vidis knabinon... En malriĉa robo, sed kun oraj haroj, kun nudaj, ĉizitaj kruroj, svelta figuro.
  Kaj kiel ĉi tiu modesta vestaĵo iris al Margarita. Kiom ĝi emfazis la belecon de ŝia anĝela vizaĝo. Krome, la robo jam estis ŝirita, kaj nudaj kruroj estis tute videblaj. Kaj ili estas tiel belaj, muskolaj kaj sunbrunigitaj. Ne kiel la kortegaj sinjorinoj, aŭ maldikaj kiel alumetoj, aŭ ŝvelintaj de graso kiel kolbasoj.
  Ne, ili estis muskolaj, fortaj kruroj, kun tre esprimplena kaj reliefa formo. Kaj la piedoj de la knabino estas tre belaj. Ne malgranda, sed ankaŭ malgranda, nur sufiĉe por esti gracia, kun egalaj, ĉizitaj fingroj. Kaj la malglata plando eĉ igas la kalkanon pli gracia. La talio de Margarita estas maldika, kaj kahelita gazetaro brilas tra la ĉifonoj. Kio ankaŭ estas nekutima por kortegaj sinjorinoj.
  La juna reĝo estis ŝokita kaj ekkriis:
  - Mia amo! Vi estas bela!
  Margarita preskaŭ respondis, sed poste ŝi kaptis sin kaj bekis sian buŝon!
  La juna reĝo estis surprizita:
  - Silenta ... Jen la ĉarmo! Tiam mi certe edziĝos kun vi! Dum mia tuta vivo mi revis pri muta edzino!
  La kardinalo, rajdante apud la reĝo, malgaje rimarkis:
  - Kutime reĝoj edziĝas kun profito! Kial vi bezonas ĉi tiun almozulon!
  La juna reĝo ridetis kaj respondis:
  - Jen ĝi! Mi estas sufiĉe riĉa kaj sufiĉe potenca por edziĝi pro amo! Kaj tio estas mia volo! Ŝi estu mia fianĉino!
  Margarita riverencis kaj gestis por preni la urtikojn kaj ĉemizojn.
  La juna reĝo estis surprizita kaj demandis:
  - Kion vi volas? Se vi ne povas paroli, almenaŭ skribu!
  La kardinalo ridis.
  - Jes, ĉi tiu almozulo estas muta!
  Margareta forte skuis la kapon neante. La skribisto transdonis al ŝi la pergamenon. La knabino skribis:
  - Mi petas vin permesu al mi preni urtikojn kaj ĉemizojn, tio estas tre grava kaj de tio dependas la vivo de homoj al mi karaj!
  La juna reĝo eĉ pli larĝe ridetis kaj rimarkis:
  - Tio estas la edzino! Kaj silenta, kaj samtempe vi povas komuniki kun ŝi!
  Margarita estis metita sur sian ĉevalon, kaj ŝi rajdis kune kun la reĝo. Li estis bela, tre juna, sed samtempe larĝŝultra kaj forta. Margarita ĝojus edziniĝi kun tia viro, sed... Ĉu ŝi povos fini la ĉemizojn kaj forigi la potencon de Lucifero.
  Ĝi mallumigis ŝian koron. Aliflanke, ŝi havis tian bonŝancan ŝancon. Eble ŝi finfine povus manĝi ion alian ol berojn, pomojn kaj fiŝojn. Kaj ne estas facile kapti fiŝon. Kaj mi ankaŭ volas iom da pano.
  Margarita vere volis kanti laŭte, sed ŝi ne povis... Ve, ŝi havas malfacilan mision.
  Ŝi rigardis siajn nudajn piedojn... Tiam la reĝo ordonis:
  - Donu al ŝi botojn! Aŭ ŝuoj. Ne decas, ke edzino de reĝo estu nudpieda!
  La kardinalo rimarkis:
  - Via Moŝto ... Mi havas robon kaj ŝuojn por ĝuste tia okazo, se via Moŝto ŝatus amuziĝi kun unu el la knabinoj dum la ĉaso! Sed geedziĝi kun almozulo... Ĉi tio estas...
  La juna reĝo logike rimarkis:
  - Ŝi havas tian elegantan skribon, la manskribon de nobla sinjorino! Mi pensas, ke knabino eĉ povas esti princino plenumanta promeson antaŭ Dio! Tial mia decido estas neŝancelebla. Ni geedziĝu kiel eble plej baldaŭ.
  La kardinalo respondis kun suspiro:
  - Via reĝa volo estas la leĝo, sed .... Sentas mian koron, ni bedaŭros.
  Serge ankoraŭ laboris en purgatorio. Pli precize, li jam plene eniris la labortrakon. Liaj muskoloj plifortiĝis pro konstanta laborego kaj fariĝis kiel gisita ŝtalo. La knabo nun estas sia propra. Ili parolis mallaŭte, kaj eĉ se la diabloj permesis, ili kantis.
  Estas preskaŭ nenio nova en purgatorio, krom maloftaj novuloj. Ili estas kutime razitaj kalvaj kaj markitaj. Kaj estas tre malfacile por ili en la unuaj tagoj, ĝis la juna korpo alkutimiĝas al la streĉo. Plenkreskaj animoj ricevis la korpojn de knaboj, proksimume dek tri jarojn aĝaj. Ĉi tio estas tradicio. Oni povas vidi en ĉi tiu aĝo la plej fleksebla psiko kaj en tiaj korpoj, adoleskantoj rapide alkutimiĝas al kaptiteco kaj sklava laboro.
  Krome, la juna korpo influas la menson, kaj kiam la korpo alkutimiĝas al fizika aktiveco, la sklavoj ne tiom suferas. Kaj kiel infanoj ridetas kaj amuziĝas, de laboro. Nu infanoj, ili preskaŭ ĉiam estas en bonhumora, eĉ se en kaptiteco aŭ en malliberejo. Do Seriozha kaptis sin pensante, ke li apenaŭ suferas en sklaveco. Eble ĝi estas enuiga, sed mi parolis kun amikoj, kaj nun vi pli amuzas, kaj la tempo pasas pli rapide.
  Margarita ankaŭ ŝajnas esti trovinta feliĉon. Li dormas en luksa lito, manĝas la plej bongustajn manĝaĵojn, portas multekostajn vestaĵojn kaj juvelaĵojn.
  Foje li eĉ donas konsilojn al ministroj, skribe, kompreneble.
  La geedziĝo estis tre grandioza, kaj ankaŭ aliaj reĝoj venis al ĝi. Krom se la patro aperis. Kaj kiaj artfajraĵoj estis samtempe, kaj tiaj artfajraĵoj kaj festoj estis aranĝitaj.
  Kaj la homoj ĝojis, kaj ĉiuj amuziĝis.
  La sola afero, kiu difektis la humoron de Margarita, estis ke ŝi devis fini la ĉemizojn. Sen ĉi tio ŝi ne trovos pacon. La junulino kudris per ŝraŭboj, pli ofte nokte. Mi ne hastis, sed la laboro iris plu... Restis nun nur du ĉemizoj...
  Sed la provizo de urtikoj, kiujn Margarina antaŭe elektis, elĉerpiĝis kaj provizis. Kaj ŝi devis iri al la tombejo.
  La knabino iris en unu ĉemizo kaj nudpiede... Kalkulante je senbrueco.
  Sed la kardinalo ordonis sekvi ŝin. La knabino venis al la tombejo, kaj sorĉistinoj turniĝis ĉirkaŭe. Sed ili ne kuraĝis tuŝi la reĝidinon. Nur siblado kaj turnado...
  La knabino plukis urtikojn. Ŝi ne ŝajnis al ŝi tiom varma. Vere, la kruroj ne plu estas tiel malglataj, la kaloj iom moliĝis. Margarita kunpremis la dentojn per urtikoj kaj revenis.
  La skoltoj raportis tion al la kardinalo. Kaj li diris al la reĝo.
  En ĉi tiu tempo, la monarko jam estis laca de la silenta edzino. La noveco malaperis. Ŝi estis pli alloga en vesto de malriĉulo ol en punto. Kaj la reĝo decidis, ke li mem devos vidi ĉion.
  Margarita iom da tempo kudris la dekunuan ĉemizon. Kaj mi ne iris al la tombejo. Sed ŝi ne havis sufiĉe da urtikoj por la lasta dekdua ĉemizo. Ĝi estas tiel malĝoja. Kaj la ĵus alveninta juna reĝino devus denove iri al la tombejo.
  Kaj la reĝo jam atendis ĉi tion. Permesinte al la reĝino kolekti pli da urtikoj, ŝi estis permesita en la palacon... Kaj oni tuj arestis ŝin.
  Jen ŝi en unu ĉemizo kaj nudpieda aperis antaŭ la korteganoj. La kardinalo anoncis laŭte:
  - Estas sorĉistino! Ŝi nokte iris al la tombejo kaj ŝiris urtikojn!
  La korteganoj frostiĝis kaj fiksrigardis la reĝon. Li tenis siajn okulojn sur la bela knabino. Kiel alloga ŝi aspektas en unu blanka ĉemizo kaj nudpieda. Tio estus alia rigardo al tia beleco sub torturo.
  Kaj la reĝo anoncis:
  "Nia sankta kardinalo kontrolu, ke ŝi estas sorĉistino!"
  La kardinalo kapjesis kaj elprenis akran, longan kaj dikan kudrilon, rimarkante:
  - Ĝi estas lubrikita per speciala solvo de baziliska veneno. Se homo estas pikita, tiam li spertas teruran, neelteneblan doloron. Sed por sorĉistino, ĉi tio estas nur tiklo! Ni kontrolu ĝin!
  La publiko muĝis aprobe: "stulta virino povas krii."
  Kaj la princo de la preĝejo alproksimiĝis al Margarita. Ŝi paliĝis pro timo, la kudrilo kun la kranio aspektis tro sinistra. La kardinalo krude pikis la knabinon en la tibio. La doloro estis terura, sed la vizaĝo de Serge kaj aliaj infanoj ekbrilis antaŭ la okuloj de Margarita. Ne, ili ne povas esti perfiditaj. Kaj la knabino kunpremis la dentojn. La kardinalo denove batis per la kudrilo. Doloro trapikis la reĝinon per nova forto. La knabino eĉ pli kunpremis la dentojn. Estis kvazaŭ ŝi estus batita per sledmarteloj. Do ĉio estas infero.
  La kardinalo pikas kudrilon al ŝi kaj siblas:
  - Jes, vi krias! Kriu! Kie vi havas tiom da kuraĝo!
  Kaj post alia injekto, ondo de mallumo kovris Margarita.
  Margarita, post esti torturita, kuŝis senkonscia en kelkarcero. La juna reĝo kompatis la knabinon, kaj li ordonis:
  - Ĵetu al ŝi la kolektitajn urtikojn kaj ĉemizojn, ŝi finu kudri!
  Dek unu urtikaj ĉemizoj kaj pikanta brako estis ĵetitaj al la knabino. Margarita rekonsciiĝis kaj malfacile leviĝis. Ŝia vizaĝo estis pala. Kiam vi estas pikita per kudrilo trempita en baziliska veneno, ĝi estas simple neeltenebla torturo, kaj terura, nekomparebla doloro.
  La ekzekutisto diris kun rido:
  - Vi povas kudri viajn ĉemizojn, morgaŭ matene vi estos forbruligita!
  La knabino kapjesis kun intenca indiferento kaj tiris al si amason da urtikoj. Mi komencis inciteti ŝin. La ekzekutisto transdonis la kudrilon. Do la vivo ne estas tre komforta. Kaj vi devas trapasi la nokton. Restas malmulte da tempo.
  Kaj Margarita, forgesinte pri la doloro, laboris kun koncentriĝo. Ŝi laboris per ĉiuj fortoj, eĉ ne distrinte manĝante prizonpanon kaj trinkante akvon el kruĉo.
  Dume, Serge estis skurĝita. Ili decidis vipi la knabon pro troa babilado. Ili metis lin sur la rakon, kaj kvar diabloj batis lin per vipoj. Kaj tiam fajro estis alportita al la nudaj piedoj de la knabo. La orelringo kriegis.
  La doloro estis terura... Kaj plie, la diabloj ankaŭ diris al li, ke pliajn cent jarojn li aldoniĝis por resti en sklaveco de purgatorio.
  La knabo rimarkis, ke li estas en kaptilo. Kaj ke nun li riskas neniam eliri el sklaveco. Kaj ŝi ploris amare.
  Post vipado kaj torturo, la diabloj ŝmiris lin per ia magia oleo kaj la knabo, post duonhoro, preskaŭ resaniĝis. Tiam li estis sendita reen al laboro.
  Nun fariĝis multe pli malfacile labori, ĉar la konscio, ke vi estas en ĉi tiu infero por ĉiam disbatita. Kaj ĝi estas abomena kaj malĝoja. Unu konsolo estas, ke maljuneco ne minacas vin ĉi tie. Kaj tio estas malforta.
  Vitya, vidante la staton de Serge, flustris:
  - Ne timu! Ni certe elpensos ion!
  Orelringo notita:
  - En cent jarcentoj!
  Kaj la knaboj ridis kune. Kaj la diabloj komencis bati ilin per vipoj. Kaj kriegis histerie;
  - Laboru, laboru! Laboru!
  La infanoj klopodis kaj laboris. Multaj el ili estas en purgatorio dum jarcentoj, kaj kelkaj dum miloj da jaroj. Kaj kiel eskapi el la submondo? Nokte ili estas katenitaj. Kaj plej grave, homlupgardistoj. Kiuj havas absolutan flarsento, kaj samtempe supernaturan rapidecon kaj forton dekoble superajn ol ordinara lupo. Kaj estas preskaŭ pli da diablaj gardistoj ol junaj kaptitoj.
  Serge eĉ pripensis okazigi ribelon. Sed ĉu la knaboj povas manipuli pioĉojn? Kaj plej grave, kiom malproksimen ili iros de purgatorio?
  Sed ne doloris provi. Tamen, ili ne estos mortigitaj pro tio, kaj la cikatroj kaj brulvundoj resaniĝos. Ĉi tie ĉio resaniĝas rapide, kaj la muskoloj fariĝis fortaj kiel ŝtalo.
  Kaj la knabo decidis diskuti pri la ribelo dum la tempo destinita por dormo.
  Tamen, nokte en la akcioj, la knaboj renkontis la ideon sen multe da entuziasmo.
  La plej terura el ili, la knabo Macron, kiu estis en la purgatorio dum dek mil jaroj, respondis kun dubo:
  - Ĉu vi pensas, ke ni ne havis tumultojn? Vi estas la sola, kiu estas tiel inteligenta! Tial mi trenas de dek mil jaroj la jugon, kiu estis sufiĉe malsaĝa por partopreni en la ribelo. Ĉi tie, se ni leviĝos, batalmagio estos uzata, kaj ni simple, eĉ se ni miregigas per elektoj, la diabloj frostos. Kaj tiam atendos nin kruelaj torturoj, kaj plej grave, cent jarcentoj da purgatorio aldoniĝas por la ribelo! Ne, estas pli bone tiri la rimenon kaj ĝoji, ke vi havas eterne perfektan sanon, ke viaj dentoj ne doloras aŭ putriĝas, ke vi ne havas alergiojn kaj aliajn malsanojn, kaj ke vi ne estas senigita de la rajto. spiri kaj paroli kaj revi!
  Viktoro kapjesis konsente.
  - La magio de diabloj senigas nin je ŝancoj! Ĉi tiu loko havas preskaŭ milionon da jaroj, kaj se estus tiel facile ribeli en ĝi... Kaj foje niaj uloj liberiĝas. Ili estas senditaj al la armeo, donante al la fino belan uniformon! Do paciencu, eble vi finiĝos en la anĝela regimento, ellaborinte ĉiujn viajn pekojn en purgatorio.
  Serge levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Bone do! Mi ankoraŭ pensas pri ĉi tiu problemo! Ĝis tiam dormu! La mateno estas pli saĝa ol la vespero!
  Nu, la knabo, ĉiuokaze, dormis, en sia sana, sana dormo de forta, infana laboro.
  Sed Margarita ne fermis la okulojn la tutan nokton, laborante pri sia lasta ĉemizo. Kaj nun estis mateno, kaj la ekzekutistoj eniris ŝian ĉelon. La knabino nur kapjesis al ili, kaj daŭre trikis. Necesas esti ĝustatempe. Estas tiom malmulte da tempo. Ŝi estis nur en ĉemizo. La ekzekutisto eĉ detranĉis ŝiajn finaĵojn, por ke ili estu pli bone videblaj, belaj, kun la kruroj de la reĝino ankoraŭ ne sunbrunigitaj. Dum ŝi ankoraŭ estas reĝino, ĉar nur la Papo povis bredi ilin.
  Margarita estis elkondukita el la karcero kaj prenita supren laŭ la ŝtuparo. La ekzekutisto volis tondi sian hararon, sed la altranga lakeo kriis:
  - Lia Moŝto malpermesis difekti ŝiajn harojn!
  La ekzekutisto kapjesis.
  - Estas klare! Des pli bone, ĝi bele brulos!
  Tiuj ĉi vortoj eĉ pli palas Margarita, sed ŝi ne eligis eĉ unu sonon. Nur la vizaĝo de la reĝino fariĝis pli blanka, kaj ŝiaj okuloj pli helaj.
  Do ili prenis ŝin... Nudaj piedoj estas ĉenitaj... La knabino ankaŭ havas ĉenon ĉirkaŭ la kolo. Mirinda ora hararo malfiksas sur la ŝultroj. Travidebla ĉemizo preskaŭ ne kaŝas la ĉarmojn. Nudaj kruroj estas belaj kaj nudaj, Margarita provas meĥanike streĉi.
  Ŝi estas la formado mem de senkulpeco. Kaj tiel bela. Homoj zumas, knaboj fajfas, kaj ili fiksrigardas ŝin sen deturni de ŝi la okulojn.
  Kaj Margarita daŭre trikas sian ĉemizon. Iu mizera nag sur ĉaro portas ŝin, kaj ĉi tio donas al ŝi tempon. Margarita trikas kaj silente flustras preĝojn.
  Unu el la avinoj blekis:
  - Sorĉistino! Vidu kiel ŝi murmuras!
  Alia avino bojis:
  - Jes, ne preĝlibro en ŝiaj manoj!
  Kaj krias je la supro de miaj pulmoj:
  - Bruligi la sorĉistinon! Bruligi la sorĉistinon!
  En Margarita flugas putraj legomoj kaj putraj ovoj. Estro de la Gardisto krias:
  - Sufiĉe! Aŭ mi ordonos al la pafarkistoj pafi!
  Kaj la homamaso trankviliĝas!
  Fine, la ĉaro tiras supren al la eŝafodo. Margarita estas forigita de la vagono, ŝiaj nudaj, rondaj, rozkoloraj kalkanoj fulmas. Ŝi malrapide sed firme leviĝas al la eŝafodo. Komplikiĝis en faskoj da arbustaro, grandega ekzekutisto kun torĉo en la manoj. Ĉio estas preta.
  En speciala skatolo sidas la reĝo kun la nobeloj. Sur lia dekstra mano estas kardinalo. Ĉirkaŭe estas multaj gardistoj. La ekzekuta areo estas preta. Sen ĉesi triki, Margarita staris apud la fosto. La asistanto de la ekzekutisto , ankaŭ grandega viro en ruĝa robo, kaptis la knabinon je la ŝultroj kaj apogis ŝin al fosto.
  La horloĝo sur la turo komencis soni... Estis tempo por la ekzekuto... Du larmoj fluis sur la palaj vangoj de Margarita. Prefere, ŝia vivo finiĝis, kaj li mortos en la flamoj de fajro, kaj ĉi tio estas tiel dolora, kaj kune epopea.
  La kardinalo flustris en la orelon de la reĝo:
  - Estas tempo via moŝto! Estas tempo ekbruligi ĝin!
  La reĝo diris:
  - Heroldo laŭtlegis la akuzon kaj la verdikton de la preĝeja tribunalo!
  Alia prokrasto, kaj Margarita komencis triki eĉ pli intense.
  La heroldo legis malrapide, kaj la reĝino havis multajn punktojn de akuzo, inkluzive de adulto. Margarita, aŭdinte tion, malfermis la buŝon kaj volis respondi.
  Sed kun la tempo ŝi rememoris, ke ŝi devas silenti, kaj kun peno ŝi kunpremis la makzelojn kaj komencis eĉ pli rapide triki ĉemizon el urtikoj.
  Fine la legado finiĝis.
  Kaj la verdikto estis anoncita:
  - Forbruligu la reĝinon ĉe la brulego!
  La ekzekutisto, kiu estis laca de teni ŝaltitan torĉon en la dekstra mano, prenis vipon en la maldekstra mano kaj batis Margarita per ĝi sur ŝiajn nudajn krurojn. La knabino ektremis, sed diris nenion. Kvankam la bato estis forta, kaj krevis, la haŭto, sango enprofundiĝis.
  La kardinalo flustris al la reĝo:
  - Estas tempo doni la ordonon komenci la ekzekuton, Via Moŝto! Kaj la ekzekutisto kaj la publiko jam atendas!
  La reĝo severe respondis:
  - Jen via kortego, do vi redonu ĝin!
  La kardinalo kriis:
  - Forbruligu la ekzekutiston! Bruligi ŝin!
  La ekzekutisto unue alportis brulantan torĉon al la nudaj piedoj de Margarita, li vere volis, ke la muta virino kriu.
  La vizaĝo de la reĝino iĝis de pala al purpura pro doloro, ŝia makzelo kunpremiĝis tiel forte, ke sango gutis el la angulo de ŝia buŝo. Sed per superhoma peno ŝi retenis sian krion.
  La ekzekutisto rikanis. Liaj du helpantoj tordis la ĉenojn sur la knabino. Sed eĉ Margarita, ĉenita al stango, ne petis triki.
  Kaj tiam la ekzekutisto ekbrulis la arbetaĵon. Ĝi estis trempita per rezino kaj sulfuro, kaj la flamo rapide ekflamis, tuŝante la nudajn krurojn de la reĝino... La knabino paliĝis, ŝia purpura vizaĝo pro sufero fariĝis pli blanka ol kreto, ŝia kapo falis flanken, sed ŝiaj manoj. daŭre trikis. Kaj la flamoj pli kaj pli altiĝis.
  Kaj tiam aperis en la aero dek du perlkoloraj cignoj. Ili svingis la flugilojn kaj la flamoj estingiĝis. Margarita levis la kapon kaj flustris:
  - Ĝi estas farita!
  Kaj kun neatendita forto ŝi komencis ĵeti ĉemizojn al la cignoj. Kaj ili komencis fariĝi belaj junuloj kaj knaboj.
  Inter ili aperis la jam konata fizionomio de Serge. La knabo estis vestita en eleganta princa kostumo, en botoj kun spronoj. Kaj frapante la kalkanojn, li entuziasme diris:
  - Fine, mi estas libera kaj ne sklavo!
  Vitya ankaŭ estis apud li en ŝikaj vestaĵoj kaj komentis:
  - Kvincent jarojn mi ne portas pantalonon nek ŝuojn!
  Dek du knaboj estis liberigitaj el purgatorio. La ĉenoj ligantaj Margareta rompiĝis.
  La homamaso muĝis:
  - Ŝi estas sanktulo! Ŝi estas senkulpa!
  Margarita diris per tondra voĉo:
  - Nun mi povas paroli! La potenco de Lucifero super la planedo Tero finiĝis.
  Kaj belaj rozoj komencis flori ĝuste antaŭ niaj okuloj. Kaj la maljunuloj kaj maljunuloj kun maljunulinoj, iĝas belaj knaboj kaj knabinoj.
  Eĉ la maljuna kardinalo, transformita en knabon de ĉirkaŭ dek kvin jaroj, eksaltis kaj komentis:
  - Al la diablo kun malnovaj ulceroj! Nun mi povas kaj volas danci!
  Kaj fine, la homaro trovis ĝojon kaj feliĉon.
  
  HELPO POR LA KNABO-KIBALCHISH
  La dekdujara knabo estis en la clugoj de la burĝaro. Kaj la ĉefburĝo ordonis:
  - Faru ĉi tiun Malkiŝ-Kibalkiŝ la plej teruran turmenton, kiu ekzistas en la mondo.
  Kaj la knabo estis kondukita al la torturkelo. Pantalono kaj ĉemizo estis deŝiritaj. Tirita supren nuda sur la rako. La heroa knabo kunpremis la dentojn dum liaj brakoj estis torditaj ĉirkaŭ liaj ŝultroj kaj diris nenion.
  Kaj la ekzekutisto elportis sian vipon sur la knabon. La haŭto sur la dorso de la knabo krevis, kaj sango elverŝis. Malkiŝ-Kibalkiŝ spiradis peze, sed retenis siajn kriojn.
  La generalo vokis:
  - Fritu lian kalkanon!
  Kaj la ruĝvarma fero tuŝis la nudajn plandojn de la knabo. Malkiŝ-Kibalkiŝ ekkriis, sed mordis sian lipon. Ni devas elteni. Ĝi odoris je bruligita viando. La ekzekutisto bruligis la plandumojn per ruĝvarma fero, kaj la doloro venis en skuoj. Malkiŝ-Kibalkiŝ eltenis, kunpreminte la dentojn, sed obstine silente.
  Jen la ruĝvarma fero enŝoviĝis en alian, infanecan plandon de la knabo. Tiam la ekzekutistoj alportis al la brusto de la brava knabo striojn da fero arda , bruligis lin... Malkiŝ-Kibalkiŝ perdis la konscion pro la doloro-ŝoko. Li estis alportita al si verŝante sitelon da glaciakvo.
  Tiam la torturo daŭris. Ĉi-foje ili komencis bati la knabon per ruĝ-arda drato, kaj elektrodoj estis alfiksitaj al liaj brakoj, kruroj, vira perfekteco. Kaj ili ŝaltis la fluon... Malkiŝ-Kibalkiŝ hurlis pro sovaĝa doloro. Li estis misformita. Sed la knabo ankoraŭ nenion diris. Kvankam ili torturis lin sufiĉe brutale.
  Eĉ la fluo ne igis lin paroli. Trapasis la digno kaj kvina punkto malŝarĝoj. La knabo perdis la konscion, li denove rekonsciiĝis. Sed eĉ ĉi tio ne povis malligi la langon. Kaj la Ruĝa Armeo jam antaŭeniris kaj frakasis la burĝaron.
  Tiam Malchish-Kibalchish estis sendita tra la tempokanalo al alternativa historio de la Tria Reich en la keloj de la Gestapo.
  En la alterna historio, Marsejlo ne kraŝis sur la aviadilo. Li ne estis pafita, sed kraŝis hazarde. Kaj tiam la numero unu flugaso sukcesis pluvivi, kaj daŭre gajnis. Ŝajnis ke unu piloto, eĉ unu tiel elstara kiel Marsejlo, ne povis ŝanĝi la kurson de la historio. Sed tamen ĉi tiu bonega aso faligis aviadilon kun Montgomery - la plej bona angla komandanto. Kaj kiel rezulto, Rommel venkis la britajn trupojn en Egiptujo fine de aŭgusto, komence de septembro.
  La venko ebligis atingi la Suez-kanalon kaj bari la britan vojon al la maro. La aliancanoj tamen provis alteriĝi en Maroko, kaj avanci en Alĝerion. Kaj tie ankaŭ ili estis batitaj, kaj Rommel kaptis pli ol cent kvindek mil usonajn soldatojn. Post tia frakasa malvenko, ŝokita Roosevelt konsentis pri paŭzo. Churchill ankaŭ ne volis batali sen Ameriko.
  Kaj tiel la okcidenta fronto fermiĝis. Suferinte malvenkon ĉe Stalingrado, kaj parte reestigis la fronton post la kontraŭatako de Mainstein, la nazioj komencis prepari ofensivon sur la Kursk Ardenne.
  Aldone al la "Tigroj", "Ferdinandoj" kaj "Panteroj", ili ankaŭ havis "Leonon" tankojn. Tamen, Hitler insistis pri testado de la Muso. Tiu tanko estis tre skeptike taksita fare de armeaj ekspertoj.
  Marsejlo, alportante la nombron da faligitaj aviadiloj al tricent, estis re-premiita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Iĝante la unua militisto de la Tria Regno se temas pri havi du tiajn premiojn samtempe. Kaj nun Marsejlo batalis sur la orienta fronto. La rusoj nomis lin la nigra diablo. La aermilito daŭris.
  Hitler hezitis antaŭeniri. La foresto de Aliancita bombado permesis al la germanoj plenumi planojn por la produktado de "Panteroj" kaj "Tigroj", kaj eĉ lanĉi la "Leonon" serion, pezante naŭdek tunojn. Tiu tanko estis simila laŭ formo al la Pantero, sed pli granda kaj kun 105- milimetra kalibro 70 EL-pafilo. Ĉi tiu pafilo prenis sur sovetiajn tankojn de longa distanco, sed pafis nur kvin preterpasas je minuto. La avantaĝo de la "Leono" estis la klinita aranĝo de la kiraso, kaj precipe la flankoj, kiuj pliigis ĝian postviveblecon. Sed aliflanke, veturanta rendimento estis negrava, sub ajna kritiko.
  La aspekto de la "Muso" esence faris nenion por la germanoj. Sed Hitler volis testi lin, kaj denove prokrastis la ofensivon.
  Tiam la 1-an de aŭgusto 1943 sovetiaj trupoj rapidis en batalon mem. La nazioj atendis tion, kaj renkontis la malamikon kun fera defendo.
  Ili havis tempon por plifortiĝi. Krome, kromaj fortoj estis transdonitaj de Francio kaj Balkano, kiuj estis anstataŭigitaj per italoj kaj bulgaroj.
  La germanoj pliigis la produktadon de aviadiloj. ME-309 aperis ĉe la fronto. Alta rapideco kaj potenca armilaro: tri 30mm kalibroj aviadilpafiloj kaj kvar 14mm maŝinpafiloj.
  La nova aŭto estas ankoraŭ rapida ĝis 740 kilometroj, kaj tre danĝera. Vere, la pliigita pezo reduktis manovreblon, precipe horizontalan, sed potencaj armiloj ebligis malflugi sovetiajn aviadilojn ekde la unua alproksimiĝo.
  Kaj Focke-Wulf distingiĝis pro kaj la rapideco kaj potenco de armiloj. La germanoj ankaŭ havis la Yu-288, bombaviadilon kapabla je portado de kvar tunoj da bomboj en la normala versio, kaj nekredeblaj ses en la reŝarga versio. Tiel li disbatis la Ruĝan Armeon.
  La batalado fariĝis furioza. La germanoj rezistis, forpuŝante la atakojn de la sovetiaj unuoj. La Ruĝa Armeo rapidis al la malamiko kaj elĉerpiĝis.
  Ne eblis trarompi Mainstein en la sudo - la germanoj estis fortaj kaj pretaj. Kojnado estis formita nur en la orjola direkto. La germanoj batalis tre forte.
  La Pantero pruvis esti bonega defendtanko. En septembro, la Panther-2 komencis alveni, kun pli dika kiraso. Tamen ĉi tiu tanko ne pravigis sin. Pli peza, li estis pli malbona en defendo, tiel ke li perdis manovreblon. Vere, ĝi estas pli bone protektita. Precipe sur la frunto kaj parte sur la flanko. La avantaĝo de la "Pantero" -2 povas esti nomita pli granda angulo de deklivo de la kiraso, kiu pliigis la postviveblecon de la tanko, precipe en venonta batalo.
  La germanoj iel tenis la fronton ... Marsejlo alportis la nombron da faligitaj aviadiloj al kvincent, por kiu li estis premiita la novan Ordenon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Do Marsejlo leviĝis kiel aspiloto tre alte.
  Marsejlo fariĝis vera legendo de la ĉielo. Kaj li estis timita, kaj samtempe tre respektata. Inkluzive de la ruĝaj komandantoj. Kaj Stalino eĉ metis rekompencon sur lian kapon: miliono da orrubloj.
  La germanoj ne nur povis ĉesigi la ruĝan ofensivon, sed ili mem lanĉis kontraŭatakon kiam la sovetiaj trupoj elĉerpiĝis. Kaj kiel rezulto, ili trarompis la defendon, preterirante Kursk, fermis la kaldronon. Pli ol duonmiliono da sovetiaj soldatoj estis kaptitaj. La Ruĝa Armeo suferspertis gigantan malvenkon kaj estis drenita de sango. Sed la batalado daŭris ĝis malfrua aŭtuno. Kaj la germanoj povis nur alproksimiĝi al Voroneĵ.
  Rigardante la vintron, la nazioj estis singardaj de avancado, kaj sidiĝis en strikta defendo.
  Suferinte gravajn perdojn, Stalino fariĝis singarda. Li formis novajn sekciojn en la vintro, provis pliigi la produktadon de ekipaĵo. Sovetiaj generaloj kalkulis je la novaj tankoj T-34-85 kaj IS-2, kun pli potencaj pafiloj. Necesis rezisti la germanan feron.
  La nazioj ankoraŭ ne tute decidis pri la strategio de la milito. "Pantero" -2 postvivis la modernigon, ĝi havis pli mallarĝan turon, plifortigante la protekton, krome, 900-ĉevalforta motoro estis instalita, kiu signife pliigis la veturadon de la aŭto.
  "Tigro" -2 aperis en pli altnivela modifo kun motoro de 1000 ĉevalfortoj. Kaj ĉi tiu germana aŭtomobilo pli-malpli sukcese batalis sur la frontoj.
  Sed Leono ŝanĝiĝis plej. La nova tanko "Lev" -2, havis turon movita malantaŭen, kio ebligis instali la transdonon kaj motoron kune kaj antaŭ la tanko, signife reduktante ĝian altecon, ŝparante sur la krankoŝafto. "Leono" -2 kondensiĝis, kaj ĝia pezo falis al sepdek tunoj, kio, kun nova motoro de 1000 ĉevalfortoj, certigis bonan veturadon de la aŭto. Kaj la kiraso eĉ fariĝis eĉ pli dika laŭ la flankoj, atingante 120 mm. Signife aldonite, mi devas diri "Leono" -2.
  Sur la ĉielo, la germanoj en la serio ME-262 havas reaktivan kaj tenan veturilon, kun potencaj armiloj. Ankaŭ aperis XE-162 - aviadilo facile fabrikebla, malmultekosta, malpeza, manovebla, sed sufiĉe malfacile flugebla. Ĉi tiu aŭto ne estis destinita fariĝi popola batalanto. Sed kelkaj asoj moviĝis al ĝi. Ĉi tiu modelo rezultis esti speciale sukcesa por Huffman, kiu povis gajni raportojn pri ĝi tiel rapide ke li iĝis la dua post Marsejlo se temas pri superi la ciferon de kvincent faligitaj aviadiloj.
  La sovetiaj pilotoj nun estis plimultitaj fare de la germanoj. La apero de la Yak-3 estis prokrastita en la serio pro la manko de altkvalita duraluminio, la sama afero kun la LA-7, kiu ankoraŭ ne estis inkludita en la serio. La ĉefbatalanto estis la facile produktebla Yak-9, kiu perdis al la germanoj. Sukcesis la faŝisma aviadilo TA-152, evoluo de la Focke-Wulf, kiu turmentis sovetiajn aŭtojn kaj terenbatis ilin per amaso.
  La Ruĝa Armeo havis pli malfacilan tempon ... Ĉi tie la germanoj, uzante grandajn amasojn da tankoj, iris sur la ofensivon direkte al Stalingrado. La bataloj estis sangaj. En respondo, Stalin lanĉis ofensivon en la centro, sed ne povis trarompi la malamikon.
  La germanoj dominis la aeron, kaj povis bombi la sovetiajn soldatojn. Kaj la tankoj de la Ruĝa Armeo estis atakitaj per atakaviadiloj. Kaj ĝi daŭris en tre malfacilaj kondiĉoj, kiam ne estis helpo de la aliancanoj. Kaj la nazioj premis sin.
  La situacio estis malfaciligita per la eniro de Turkio en la militon. Unu el la otomanaj generaloj, subaĉetitaj de la germanoj, donis la ordon pafi kontraŭ la sovetiaj trupoj ĉe la limo kaj iri sur la ofensivon. Kaj tiel meti la gvidadon de Turkio antaŭ la fakto. Kiel rezulto, dua fronto malfermiĝis. Kaj granda milito disvolviĝis en Transkaŭkazio.
  Dum la bataloj sur la ĉielo, la bombaviadilo Arado montris grandan efikecon, kiun la rusaj pilotoj eĉ ne povis atingi. Kaj ĉi tio ankaŭ influis la kurson de la bataloj.
  La germanoj atingis Stalingradon kaj restis tie. Sed aliflanke, ili daŭre povis trarompi al la Kaspia Maro kaj fortranĉi Kaŭkazon per tero. Kaj ĉi tio certe estas sukceso.
  Stalino estis terure nervoza... Lia Ruĝa Armeo perdis la militon. Kaŭkazo estis sur la rando de perdo. Necesis forta decido, kaj la perfida diktatoro proponis pacon al Hitler. Krome, jesante prirezigni la tutan Kaŭkazon, kaj desegni limon laŭ la linio de Stalingrado, Astraĥano. Kaj plu laŭlonge de la limo jam konkerita de la germanoj, plus la pago de ĉiujara tributo - pano, kotono, oleo kaj aliaj krudaĵoj. Krome, Stalino petis forlasi Leningradon al Sovetunio kaj ĉesigi la blokadon kontraŭ grandaj teritorioj en Karelio kaj, krome, Murmansko.
  Hitler akceptis tiujn kondiĉojn, sed ankaŭ postulis Arĥangelskon, kaj la limon ĝis kaj inkluzive de Saratov, same kiel grandajn tributojn. Stalino konsentis pri tio. Kaj tiel la germanoj reakiris ĉiujn militkaptitojn kaj ricevis Bakuon kun grandegaj naftorezervoj.
  La milito en la oriento finiĝis objektive kun la venko de Germanio. Pri tio, kion Goebbels kriis.
  Sed en Sovetunio oni parolis pri la granda venko kaj saĝo de Stalino, kiu sukcesis konservi la sovetian ŝtaton en ekstreme malfacilaj kondiĉoj. Kiam li estis forlasita de la aliancanoj, kaj devis batali kun la tuta Eŭropo kaj duono de Afriko.
  Hitler nun alfrontis elekton: finfine fari pacon kun la Okcidento, kaj digesti la jam konsiderindajn, kolosajn konkerojn, ne malsuperajn al la imperio de Ĝingis-Ĥano, aŭ daŭrigi la militon kun Ameriko kaj Britio. Des pli necesas savi Japanion.
  La aliancanoj rifuzis la oferton de Hitler ĉesigi la militon kun Japanio kaj slutte pacon, postlasante kio jam estis kaptita. Do en 1945 la milito rekomencis kun renovigita vigleco.
  Hitler lanĉis ofensivon en tri direktoj. De Kaŭkazo ĝis Mezoriento, kaj poste al Irano kaj Hindio. De Egiptujo supren laŭ la rivero Nilo ĝis Sudano kaj pli sude. De la francaj havaĵoj en Kongo, kaj pli sude ĝis Sudafriko. Kaj estas multaj blankuloj de germana origino en Sudafriko, kiuj atendas liberigon. Kaj la germanaj trupoj moviĝas tien. La ĉefa problemo por Hitler estas, ke multaj naturaj obstakloj devas esti venkitaj. Kaj la britaj kaj usonaj trupoj de la Wehrmacht ne estas konkurantoj.
  Precipe en la kvardek-kvina jaro, germanaj projektistoj finfine faris sukcesan kaj perfektan E-50-tankon.
  Ĝia aŭtofundo montriĝis tre trairebla kaj sufiĉe malpeza, kaj malmultekosta fabrikebla kaj facila ripari. La dikeco de la kiraso estis kiel tiu de la "Tigro" -2, sed kun grandaj deklivoj de la kirasaj platoj, kiuj pliigis postviveblecon. La alteco de la tanko estis reduktita al du metroj pro la kompaktado de la aranĝa sistemo. Motoroj kaj dissendo situis kune kaj laŭlarĝe, kaj la rapidumujo sur la motoro mem. La E-50 estis armita per 88mm rapidpafa kanono kun 100 EL-barellongo, pafante dek du raŭndoas je minuto.
  Plej grave, la pezo de ĉi tiu tanko estis reduktita al kvardek sep tunoj, kio, kune kun motoro kun potenco de 1200 ĉevalfortoj, permesis al ĉi tiu maŝino laŭvorte flugi.
  Ĉiuj militistoj tuj ŝatis la E-50, kaj ili preferis ĝin ol la Panther-2. Tiu tanko daŭre daŭre estis ĝisdatigita kun la instalaĵo de 88 mm pafilo, sed estis nuligita en favoro de la pli efika E-50.
  La germanoj antaŭeniris en malsamaj direktoj. Kaj la loka loĝantaro subtenis ilin. La venkoj sekvis unu post la alia. La britoj kaj amerikanoj estis pli malfortaj en nombro kaj pli malbonaj en kvalito de soldatoj kaj tial senespere perdis.
  Dum la kvardek-kvina jaro, la Tria Regno prenis kontrolon de la tuta Afriko, Azio, inkluzive de Hindio kaj ĝis Birmo kaptita fare de la japanoj, kaj la Proksima Oriento.
  Kaj sur Britujo mem komenciĝis aera ofensivo. Germanaj reagaviadiloj venkis la britojn kaj amerikanojn ... Kaj en la somero de 1946, amfibia surteriĝo estis farita, kiu estis sukcesa kaj Britio falis.
  Kaj en la aŭtuno de 1946, Islando ankaŭ estis kaptita.
  La milito jam translokiĝis al Usono. Kaj ĝi montriĝis sufiĉe longa. La bezono movi trupojn trans la oceanon, kompreneble, kreis problemojn.
  Kaj Ameriko longe kaj forte rezistis. La milito kun Usono daŭris pliajn tri jarojn, ĝis Vaŝingtono estis prenita kaj Usono subskribis la kapitulacon.
  La unua fazo de la dua mondmilito finiĝis. Kaj vi ŝajnas ĝui la mondon.
  Sed Hitler atakis Japanion en 1955. Li volis forigi sian lastan seriozan geopolitikan konkuranton. Hitler atakis je sia naskiĝtago, la 20-an de aprilo. Kaj ĝi estis interesa decido. En Sovetunio, Nikita Ĥruŝĉov jam kaptis potencon plejparte. Kaj Nikitka proponis al Hitler batali kune.
  Hitler konsentis, sed nur kontraŭ Sovetunio povis nur kalkuli je la reveno de suda Saĥaleno, antaŭe kaptita de la japanoj kaj la Kuril-kresto, kaj ankaŭ pri eta redukto de tributo.
  Kaj tiam Sovetunio eniris la militon kun Japanio. Kaj ĉio denove ekflamis. Kaj kompreneble, en pli bona eldono por Rusio ol antaŭe. Kaj venkoj estis gajnitaj de la Ruĝa Armeo post longa periodo de malvenko kaj honto. Kaj fine, eblis raporti ion pli agrablan ol alian vangofrapon, aŭ venkitan divizion de la Ruĝa Armeo.
  Sed jen Japanio, kiu ne faris tiel bone en la dua mondmilito kiel Germanio. Kaj tre malsupera en la ekonomio kaj teknologio de armiloj, ĝi montriĝis venkita. Akcelis ĝian malvenkon, kaj la uzon de nukleaj armiloj fare de la nazioj, kun la detruo de la Lando de la Leviĝanta Suno. Do la stelo de la samurajo falis.
  Kaj la Tria Regno disbatis preskaŭ la tutan mondon sub si... Nur Sovetunio restis, kvankam en detranĉita formo.
  Kaj la 20-an de aprilo 1958 komenciĝis la lasta ofensivo de la Fuhrer. Li volis ĉesigi la lastan, gravan malhelpon al mondregado. Kaj ĉi tio estas serioza intenco.
  Nikita Ĥruŝĉov regas en Sovetunio. Kion preskaŭ ĉiuj konsideras ruĝnukulo kaj malpurulo, kiu eĉ ne staris proksime al Stalino. Kaj superhomo kaj monstro Hitlero.
  Kaj estas tre malmulte al Moskvo, kaj ĝiaj superaj fortoj de la Wehrmacht kaj piramidaj tankoj certe prenos ĝin. La proporcio estas tro neegala.
  Sed Hitler ankoraŭ vivas... Kaj la ses junaj militistoj decidis, ke ili devas fini lin.
  Kaj la 1-an de majo 1958, Oleg Rybachenko kaj lia teamo atakis la loĝejon de Hitler.
  Kaj denove, senmortaj infanoj tranĉis la naziojn per glavoj kaj fajfiloj el siaj nazotruoj kaj umbilikoj. Ili ĵetas grenadojn per siaj nudaj piedoj.
  Kaj la knabino el la skarlataj cicoj elsputis fulmojn. Kaj Hitler persone torturas Malkiŝ-Kibalkiŝ. La knabo estas samtempe streĉita sur la rako, malvarma akvo gutas sur la supro de la kapo, li estas batata per varma dratvipo sur la dorso, liaj kalkanoj estas frititaj per fajrero, kaj fluo estas trapasita tra la korpo. Tre brutala kombinaĵo de torturo. Kaj Hitler mem estas persone implikita en la torturo de Malkiŝ-Kibalkiŝ.
  Sed Oleg Rybachenko trarompas la kordonojn, kaj blovas sian kapon per magia glavo al la Fuhrer. Tiam li diras:
  - Gloro al komunismo!
  Margarita tranĉas la ekzekutistojn kaj grincas:
  - Gloro al la grandaj herooj!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li ĵetos segpolvan granaton de mortiga potenco, kiu disŝiros amason da Fritz.
  Kaj Oleg Rybachenko komencas kanti, skribante tutan poemon survoje;
  Estos epoko, epoko de komunismo,
  Ni levos la fieran rusan flagon...
  Ni rompu kredu hele faŝismon,
  Ni donos al Hitler nikelon!
  
  Nia kredo, kredu pli forte ol ŝtalo,
  Kaj sankta komunismo kondukas...
  Kaj por ni la granda gvidanto Stalin,
  Kaj ni kreskas kaj ne centimetron malsupren!
  
  Por la grandeco de la sankta Rusujo,
  Kion hordoj povas venki...
  Stalino estas nia granda misio,
  Kaj la rusa urso estas grandega!
  
  Ni estas la grandeco de la ĉiopova Vergo,
  Ĉu Fritz povas venki tuj...
  Por la Patrujo, feliĉo kaj libereco -
  La vivo estas delikata kiel silko Mi konas la fadenon!
  
  Ni ne kutimas, ni kredas timi,
  Nia forto, rusoj dum jarcentoj...
  Ni povas batali tre forte
  Estos hela patruja revo!
  
  De Moskvo ĝis Leningrado
  De tajgo ĝis sunaj maroj...
  Granda rekompenco atendas la batalantojn,
  Mia vasta Patrujo!
  
  Ni protektos vin kaj ekspansiiĝos
  Kaj ni levu la standardon super la tegmentojn...
  Por nia patrino Rusio,
  Kaj la malamiko ricevu shish!
  
  Batalu por la grandeco de la Patrujo,
  Kiel furioza, brulanta uragano...
  Ni kredas, ni ĉiam sciis batali,
  Ni iru kaj kredu la oceanon!
  
  Ni ĉiuj povas, mi certe scias
  Ni povos venki la Wehrmacht ĝuste ...
  Kaj kun mia senmakula honoro,
  Ni ĉesigu ĉi tiun tumulton!
  
  Ni havas kaj la Sunon kaj kvazarojn,
  La plej saĝa caro de Rusio...
  Ni forte batos
  Kaj tia ordono, vi saĝe regas!
  
  Ni pendigos Hitler ludante
  Ni venkos ĉiujn faŝistojn samtempe...
  Kaj la maja suno estos eterne
  Kaj super ni en oro estas kerubo!
  
  Knaboj, ni scias tiel impeta
  Ni dispremos, ajnan kredan hordon...
  Kaj la knabinoj estas nudpiedaj en la neĝo,
  Kaj ridu, en furioza neĝoŝtormo!
  
  Komunismo, kredu, ke la mondo estas bela,
  Ĝi estas bona por knabinoj nudaj en ĝi ...
  Estos paco kaj feliĉo sur la planedo...
  Kaj skribaĉante ĉizilon ĉe la knabo!
  
  Ni estas tiel bonegaj militistoj
  Ni venku la drakon...
  Eĉ se la Fritz ne estas stultaj,
  La urso ĉiuokaze ŝiros ilin ĉiujn!
  
  Ni ne timos Hitleron,
  La knabino metos nudan kalkanon en la nazon ...
  La Fuhrer simple fariĝos klaŭno,
  Kaj ĉefe, scii ne estas sufiĉe matura!
  
  Kaj la knabinoj estas nudpiedaj
  Ili amas neĝon, tiklas la kalkanojn...
  Kaj en la nomo de Patrino Rusio,
  Ni kapablas rompi la Fritz!
  
  Nu, kie vi estas aspirantaj faŝistoj,
  Vi volis preni Moskvon vintre...
  Kaj nun vi ĝemas pro doloro,
  La knabino rektigis siajn harojn!
  
  Nuda kalkano movita sur la nazo,
  La Führer vidiĝas esti mortinta tuj ...
  Post ĉio, la knabinoj estas nudpiedaj en la neĝblovoj,
  Kaj ili havas ŝtalon, amason da korpoj!
  
  Kaj la knabinoj postkuras la Fritz tiel,
  Ke tiuj ŝafoj kuras al la buĉado...
  Ili povas batali tiel feroce
  Vi povas tuj vidi Hitler-kaput!
  
  Ĉi tie la nazioj fame venkis
  Kaj ili eniris la venkitan Berlinon ...
  Kaj la nazioj klare likis la militon,
  Kaj ni nur konkeras la universon!
  
  Nu, resume, Soda Force estas kun ni,
  Ruso regos...
  La potenco de la Patrujo disbatis la Germanan Armeon,
  Kaj ĝi venis, sciu la epokon de komunismo!
  
  HELPU AL caro Aleksej la Plej Kvieta
  Ĉi-foje necesis helpi la rusan caron Aleksej Miĥajloviĉ dum malfacila rus-pola milito, kiam cara Rusio rekaptis Smolenskon kun proksimaj teroj kaj duono de Ukrainio, sed ne povis konservi la jam liberigitan Belorusion kaj la duan duonon de okcidenta Ukrainio. Jes, kaj Svedio ne povus esti venkita, malgraŭ privataj sukcesoj.
  Sed nun Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova forpuŝas la ofensivon de poloj sur Brest, ĵus prenitan de la rusa armeo. La pozicio de Rusio estas malfacila. Post la morto de Bohdan Khmelnytsky, la hetmanoj ŝanĝiĝas, kaj ili devas batali. Kaj tiam tre forta Svedio antaŭeniras de la nordo. Ŝi posedas kaj en la Baltaj Ŝtatoj kaj en Eŭropo. Kompreneble, Rusio havas tre malfacilan tempon.
  La poloj, repleniginte la trupojn koste de solduloj, provas rekapti Belorusion. Brest estas la unua urbo kiu staris en ilia vojo. En reala historio, la armeoj de la ŝtatkomunumo sukcesis preni ĝin.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova alvenis en la urbon. Nudpiedaj infanoj estis renkontitaj malafablaj. Vere, ambaŭ senmortaj militistoj aspektas dek du jarojn aĝaj laŭ la normoj de la dudekunua jarcento, kaj dum la deksepa jarcento ili estas adoleskantoj, kaj jam kapablas batali samkiel plenkreskuloj. Sed tute egale, nudaj piedoj en malvarma vetero, kaj Oleg nur en pantaloneto, kaj Margarita en tuniko inspiras suspekton, ke ili estas kompletaj ragamufoj. Krome, inoj malofte batalis en tiuj tagoj. Sed Margarita, responde, tranĉis la pomon en ok pecojn sur la muŝo. Kaj Oleg ĝenerale havas dek ses jarojn. Post tio, ili estis rigarditaj kun granda respekto. Kaj ili eĉ proponis surmeti maroko-botojn. Sed la senmortaj infanoj rifuzis.
  Ili ankoraŭ ne frostas, kaj nudpieda batalo estas multe pli lerta, kaj vi povas ĵeti pinglojn kaj memfaritajn obusojn el segpolvo per viaj nudaj piedfingroj. Do Brest akiris tre fidindan kaj batalparon. Estis froste matene kaj la infanoj lasis delikatajn malgrandajn spurojn. Tamen, malgraŭ la aŭtuno, kaj la malvarma postkuro, ili ne estis la solaj, kiuj elmontris siajn nudajn kalkanojn. Knaboj malpli ol dek kvin, kaj junaj virinoj, ankaŭ estis nudpiedaj. Nur tiuj, kiuj havis lipharojn kaj barbon kreskis, portis botojn aŭ bastŝuojn. Pli maljunaj virinoj ankaŭ preferis ŝuojn.
  El la infanoj, nur infanoj de noblaj personoj estis ŝuitaj, nur paro da homoj.
  Oleg kaj Margarita prenis lokon sur la muro kun aliaj adoleskantoj, plejparte knaboj, kaj nur kelkaj knabinoj. Sed knabinoj ankaŭ turnadis apud la vaporkaldronoj.
  Estis multaj infanoj en tiuj tagoj, kaj en milito ili, kiel regulo, helpis plenkreskulojn, precipe dum la sieĝo.
  Brest estis bone fortikigita, kun altaj kaj dikaj muroj. Sed la poloj havas tre grandan armeon, kaj solduloj estas rekrutitaj el la tuta Eŭropo, precipe multaj germanoj. Ne estas multaj rusaj trupoj en Brest - kelkaj iris suden - por pacigi la ribelajn hetmanojn en Ukrainio. Aliaj iris norden por reteni la svedojn. Kaj ankaŭ la Krimea Ĥano ensaltas de la sudo. Ankaŭ estas problemoj kun potenca Ĉinio en la Malproksima Oriento.
  Sed feliĉe, la loka loĝantaro estas flanke de Rusio. Multaj kolektiĝis por defendi lin. La infanoj estas preskaŭ ĉiuj lokaj. Belarusian knaboj estas preskaŭ ĉiuj helharaj kaj diketaj. Agrablaspekta, kiel kutime, necesas, ke infanoj senĉese ridetu kaj ridu. Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova estas infanoj nur en aspekto. Ili havas multajn jarojn. Kaj en la novaj korpoj ili jam pasigis decan tempon ankaŭ en la malnovaj. Kaj tial ili ne estas tiel gajaj kaj jubilaj kiel veraj infanoj. Sed por ne esti evidentaj, ili ankaŭ ridetas. Kvankam la humoro ne estas tre bona. La vetero estas malgaja, pluveta aĉa fajna pluvo.
  Infanoj konstante moviĝas por varmiĝi. Iuj estas nudpiedaj, sed en ŝafa felo, kio aspektas nenatura. Estas knaboj sur la muroj, knabinoj ĉirkaŭpikas kaj alportas brullignon, kelkaj tiras la kuglegojn al la kanonoj. La armiloj estas ĉi tie. Sed ili ankaŭ havas memfaritajn katapultojn. Oni preparis por ili potojn da rezino, kiujn oni ekbruligos dum la atako. La urbo estas bone preparita por defendo, kvankam la milico ne estas tre bone armita. Multaj kamparanoj el la ĉirkaŭaj vilaĝoj kunportis nur forkojn kaj falĉilojn.
  Ili sukcesis rikolti kaj redukti la rikolton, do ili ne malsatos. Kvankam la sieĝo povas daŭri.
  Oleg rimarkis kun suspiro:
  - Ŝajnas, ke mi donus ĉion por unu horo da ludado en la komputilo!
  Margarita demandis ridante:
  - Kaj ankaŭ senmorteco?
  La feldmarŝala knabo decide balancis la kapon.
  - Ne ekzistas senmorteco! Ĝi ne havas prezon!
  Margarita rimarkis kun suspiro:
  - Ne... Nu, kial ni batalos nun kaj fariĝos pli amuza.
  Ne estis facile paroli kun la lokaj knaboj. Tro malsamaj kultura nivelo kaj tempo kaj aĝo. Oleg estis lakona. Sed kiam oni proponis al li batali, li volonte konsentis.
  Ŝia kontraŭulo estis kaj pli maljuna kaj pli granda. Sed por senmorta infano, ĉi tio estas nur superkreskita bumpkin.
  Oleg eĉ ludis por la publiko, permesante al la malamiko svingi siajn pugnojn, dum li mem evitis, forirante en la lasta momento. Tiam, kiam la knabo-feldmarŝalo laciĝis pro tio, li simple ĵetis junulan altan viron sur sin. Li tamen kraŝis, eksaltis, kaj denove Oleg ĵetis lin, sed ĉi-foje pli forte. Nun la heroo malrapide leviĝis kaj ne tuj leviĝis. Sed la okuloj de la adoleskanto ekflamis pro kolero. Li kaptis palison en la manoj kaj kuris al Oleg. La feldmarŝala knabo batis lin en la mentonon per sia nuda kalkano. Laca de ludi ruzojn. Ĉi-foje la juna militisto longe svenis. Sed lia makzelo eltenis la brutalan baton kaj ne rompiĝis.
  Oleg riverencis kaj notis:
  - Mi diras al vi ulo - ja laca, ripozu!
  Kaj li ridis... Nun li sentis sin pli feliĉa, kaj la nuboj disiĝis.
  Kaj jen la poloj iras al la sturmo. La reĝo persone komandas la armeon. Kaj tiam cent mil batalantoj kolektiĝis, laŭ la normoj de la deksepa jarcento grandega armeo.
  Oleg Rybachenko pafas pafarkon. Ĝi trarompas polan oficiron, kaj tuj tiras pafarkon kaj pafas. Gvidas la fajron kaj Margarita Korshunova. Ŝi ankaŭ pafas tre precize. Kaj plej grave, senmortaj infanoj pafas tre rapide, ne donante al la malamiko ŝancon postvivi la atakon.
  Oleg Rybachenko, sendante sagon, kantas post la sago:
  Ni kuraĝe batalos por Rusio,
  Rusa kavaliro, li ne povas timi!
  La knabo ja estas leporhundo. Kaj li elektis specialan pafarkon por si, tia pafarko malofte estas tio, kion plenkreska heroo tiros per ambaŭ manoj. Kaj la infanoj lude pafas, kaj kompreneble trafas la polojn jam de du mejloj for. Kaj ili multe doloras. Tamen estas multe pli da solduloj, precipe germanoj, ol poloj.
  Oleg Rybachenko, pafante kontraŭ malamikoj, memoris historion. Kiel bone ĉi tiu milito komenciĝis por Rusio. Kaj antaŭ ĉio dankon al Bogdan Khmelnitsky. La rusoj venkis la polojn, kaj atingis la malnovan limon de Kievan Rus. Sed nun la fortoj de Rusio estas disigitaj, kaj estas ege grave konservi Belorusion kun malgranda nombro da soldatoj.
  Kaj tie ili traktos la ribelemajn hetmanojn, kaj turnos sin al Varsovio. Aŭ fini la svedojn. Kiuj estas fortaj.
  Oleg Rybachenko pafas... La poloj jam alkuris al la muro kaj starigas ŝtupetarojn. Devas tranĉi ilin per glavoj. Margareta kun li.
  Oleg krias:
  - Mi mem povas trakti ĝin! Kaj vi kuras tien, kie estas pli malfacile!
  La atako de la poloj estas severa. Kvankam la urbo estas bone fortikigita, kaj la lokaj belorusoj batalas kune kun la rusoj.
  La ĉefa afero estas, ke la malamiko estas pli granda en nombro, kontraŭ la milico kun falĉiloj kaj kornoj. Sed poste la altaj muroj kaj la heroeco de homoj.
  Oleg Rybachenko prizorgas la muelejon per glavoj, tranĉante kvin polojn kaj diras:
  - Por nia venko!
  Kaj la knabo ĵetas kudrilojn per la nudaj piedfingroj. Do deko da poloj prenis ĝin kaj mortis.
  La terminatorknabo daŭre tranĉas polojn kaj kantas:
  - Gloro al la ideoj de granda Rusio,
  Ni konkeros ludante la tutan mondon...
  Steloj kiel perloj aspergis kovrilon,
  Svarog estos mia idolo!
  Batalanta infano, kaj tre militema. Kaj se ĝi tranĉos, ĝi tranĉos ĝin kun senespera forto.
  Margarita ankaŭ estas bonega knabino. Ŝi ricevis senmortecon kaj nun plenumas ĝin. Kaj kun la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj, ĝi ĵetas tre mortigajn pinglojn. Kaj batas kontraŭulojn ĝismorte.
  Kaj tiom da knabo kaj knabino de malamikoj kuŝiĝis. Jen kion faras superhomoj.
  Oleg Rybachenko denove ĵetas pinglojn per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tiu armilo estas kompakta kaj tre efika. Vi povas fari multajn pinglojn, kaj granda sako sufiĉas por la tuta armeo. Ĝenerale, kompakta estas pli efika.
  En unu el la paralelaj universoj, la dizajnisto de la Tria Regno nur metis la motoron kaj dissendon kune kaj laŭlarĝe, kaj kiel rezulto de tio, la Pantero iĝis multe pli malalta en silueto, kaj plie mallarĝa, malgranda turo. Kaj ŝia kiraso kaj armilaro, kun motoro de 650 ĉevalfortoj, konvenas nur pezon de tridek tunoj kaj altecon de du metroj.
  Kaj ĉi tiu "Pantero" fariĝis granda hemoroido por la Ruĝa Armeo. Eĉ la Fritz povis venki sur la Kursk Bulge. Kaj la milito longe daŭris. Eĉ tro longa.
  Nur post la morto de Stalino en marto 1953, paca intertraktado finfine komenciĝis ... Sed la milito daŭris, kaptita kaj pozicia. Daŭris ĝis Hitler mortis en decembro 1957 ke paco estis finfine finita. Laŭ kiu la limo pasis laŭ la Dnepro, kaj Belorusio, la Baltaj Ŝtatoj, Dekstra Bordo Ukrainio, Moldavio, kaj parto de Karelio iĝis parto de la Tria Regno kaj ĝiaj satelitoj. Post la morto de Hitler, Schellenberg funkciigis, anstataŭigante Himmler, kaj Germanio komencis trakti pli moderan politikon. Tamen, la unupartia sistemo estis konservita, kiel estis la rolo de la germanoj kiel kerna nacio en Eŭropo, kaj parte en Afriko.
  Hitlero eniris en la historion kiel bonega, kvankam fiulo. En tiu universo, la alteriĝoforto de la falintaj ne iris. Estis nur dezajnisto pli talenta ol Porsche, kiu sukcesis malfermiĝi. Li estis en reala historio, sed li restis flanke. Sukcesinte, tamen, evoluigi bonegan E-50-tankon kun Tiger-2-kiraso kaj pli fortaj armiloj, pezante kvardek sep tunojn. Sed ĉi tiu aŭto neniam estis enkorpigita en metalo.
  Kaj tiam li estis instrukciita fari "Panteron". Kaj tia katastrofo aperis.
  Oleg Rybachenko tranĉas la polojn kaj igas ilin sanga ĥaoso. Kaj tranĉas la viandan salaton.
  En la sama tempo, la knabo kantas:
  - Gloro al Rusio por ĉiam kaj eterne,
  Ni batalos kuraĝe por la Patrujo ....
  Kaj ni ne bezonas stultajn superfluajn vortojn,
  Ni ne estas stultaj - falis kaj tordu!
  Margarita Korshunova en alia loko dehakas la polojn, kaj kantas kriante kaj nudigante la dentojn:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo ...
  Ni batalos por la Sankta Patrujo,
  Kaj mi scias, ke mi certe venkos!
  Senmortaj infanoj batalas tiel, ke neniu povas ilin haltigi, aŭ dispremi ilin.
  La poloj portas iom da damaĝo kaj amasoj da kadavroj kreskas. Kreski kiel montoj.
  Oleg Rybachenko batalas, kaj samtempe memoras...
  Ili plenumis unu interesan mision dum la tempo de Petro la Granda. Dum la milito kun la turkoj, iliaj ses disigis la armeon de la sultano. Kiel rezulto, Petro la Granda sukcesis aneksi al Rusio, parton de la teritorio, kaj eĉ Krimeon. Tio akcelis la disvolviĝon de Rusio, kaj multe ŝanĝiĝis. Precipe, Petro la Granda ne plu trinkis tiom multe, kaj vivis pli longe ol en la reala historio, sukcesis transdoni la tronon al sia nepo Petro la Dua. Li, siavice, ankaŭ ne kaptis variolon, kaj povis certigi la stabilan regadon de la Romanov-dinastio.
  Sen puĉoj kaj civilaj tumultoj, Rusio konkeris pli da teritorioj ol en la reala historio. Kaj antaŭ la fino de la dudeka jarcento komencis regi la tutan mondon. Do ĝi rezultis bonega.
  Oleg Rybachenko rimarkis, ke eĉ malgranda interveno povas multe ŝanĝi. Kaj nun la poloj suferis grandegajn perdojn kaj la sturmo estis forpuŝita. Sed kompreneble ĉi tio ne sufiĉas.
  Necesas pli forta solvo. Kaj Oleg sugestis, ke Margarita faru atakon kaj mortigu aŭ kaptu la polan reĝon.
  Margareta rimarkis:
  - Allogi estas pli bone ol mortigi!
  Oleg ne estas tute certa:
  - Pollando ne estas aŭtoritata lando. La poloj povas daŭrigi batali kun la kaptita reĝo, aŭ elekti novan!
  Margarita ridis kaj rimarkis:
  - Sed la lukto por la trono disigos ilin, kaj ludos en niajn manojn!
  Oleg konsentis:
  - Ĉiuokaze, estos al ni pli facile batali sen la reĝo!
  La knabino kapjesis.
  - Kaj la poloj estas pli malfacilaj!
  Kaj nun la senmortaj infanoj malsupreniris de la muro, kaj mi iros al la tendaro de solduloj kaj poloj. La armeo estas ankoraŭ grandega. En reala historio, li sukcesis rekapti la plej grandan parton de Belorusio. Kaj la ceteraj, tiam revenis sub packontrakto kun la poloj.
  La infanoj vidis dormantan tendaron, estingitajn aŭ ankoraŭ brulantajn fajrojn, multajn ĉevalojn sub gardo.
  Oleg Rybachenko ĵetis kudrilon kun nuda infana piedo, trarompinte la kapon de la gardostaranto kaj knaris:
  - Gloro al komunismo kaj carismo!
  Margarita ankaŭ ĵetis mortigan kudrilon, trapikis la malamikon kaj pepis:
  - Gloro al la grandeco de la epoko!
  Senmortaj infanoj moviĝis preterirante la malamikojn en la tendaro. Antaŭ ĉio, vi devas plenigi la reĝon kaj du hetmanojn, kaj tiam ĝi plifaciliĝos.
  La nudaj piedoj de infanoj silente paŝas kontraŭ kontraŭulojn. Jen la Tendo de la Granda Reĝo. Hetmano estas proksime. Kaj la knabo kaj la knabino ni faligu la soldulojn kaj polojn. Ili prenis ĝin tiel firme, kaj kun tia sovaĝa frenezo, kvazaŭ ili estus vere ŝargitaj por venko.
  La knabo kaj knabino hakis per siaj ambaŭ magiaj glavoj, kiuj tratranĉis la metalon kiel makulpapero, kaj plilongiĝis je dekoj da metroj. Kaj ili agis ege aktive, kvazaŭ detranĉante harojn per razilo.
  Margarita kun la nuda piedo ĵetis dekduon da maldikaj pingloj, kuŝigante siajn kontraŭulojn kaj pepis:
  - Kaj la flago brilos super la universo...
  Oleg Rybachenko, tratranĉante la polojn, agreseme aldonis:
  - Ne ekzistas sankta lando en la universo pli bela!
  Margarita denove ĵetis per la nuda piedo dekduon da maldikaj pingloj, pugnobatante siajn kontraŭulojn, kaj knaris:
  - Kaj se necese, ni denove mortos!
  La finita knabo, Oleg Rybachenko, tranĉante la malamikojn, rimarkis:
  - Li releviĝos en Rodnoverye, nia kredo!
  Kaj ili batalis kun la poloj, kaj la personaj gardistoj de la reĝo. La terminator-knabo estis tre efika. Kaj tiam la kaprido ĵetis segpolvan granaton per la nuda piedo kaj muĝis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj disŝiris multajn polojn kaj la reĝon de Pollando mem!
  La hetmano estis duonigita de Margarita Korshunova. La knabino pepis, montrante la dentojn:
  - Mi estos la absoluta ĉampiono de la mondo!
  Infanoj vere montras la plej altan kapablon en batalo. Tia batalo disvolviĝis.
  Oleg Rybachenko krias je la pinto de siaj pulmoj en la pola:
  - La germanoj mortigis la reĝon! Batu la Fritz!
  Margarita jam krias en la germana:
  - Poloj atakis nin, batu la polojn!
  Kaj la impeta knabino ankaŭ fervoras batali. Kaj tranĉas polojn. Kaj intertempe komenciĝis la bataleto. Germanoj, poloj kaj aliaj solduloj hakis kaj pafis unu la alian. Ĉi tie Margarita, kun nuda infana piedo, ĵetis bombon kaj ŝiris la germanan dukon. Ĉi tio eskaladis la situacion. Kaj la batalo daŭris pli kaj pli agreseme.
  Iris reciproka masakro, kaj ekstermado. Ili mortigis unu la alian, sen ia dubo, kaj kompate. Militistoj mortis.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Magnitnaya laboris per glavoj kvazaŭ ili svingus kiel adorantoj. Kaj tratranĉis la malamikojn de Rusio en granda nombro.
  Margarita ĵetis kudrilojn per la nuda piedo, frapis la polojn kaj ridetante deklaris:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Ankaŭ Oleg Rybachenko ĵetis pinglojn per siaj nudaj fingroj de infanaj kruroj, batis siajn kontraŭulojn kaj grincis:
  - Nu, de la ŝraŭbo!
  Kaj denove, la infanoj komencis disŝiri la polajn trupojn kaj soldulojn, tiel ke ili laŭvorte elflugis. Kaj la junaj militistoj pruvis la plej altajn aerakrobaciajn kaj batalkapablojn. Ili estas tiel vere bonegaj.
  Oleg Rybachenko, faligante la malamikojn de Rusio, kantis:
  - Kaj ili iras al la maron, gajuloj!
  Margarita denove ĵetis la pinglojn per la nuda piedo kaj knaris:
  - Mara elemento! Mara elemento!
  Militisto, kiel kutime, de la plej alta klaso, ŝi estas batalanto. Kaj ne haltigu ŝin ne venku.
  Oleg tranĉas la polan armeon, kaj subite li fajfas. Kaj miloj da korvoj svenis, pugnobatante la kraniojn de la poloj kaj solduloj.
  Ankaŭ Margarita prenis ĝin kaj fajfis, kaj ankaŭ faligis kornikojn sur la malamikojn. Ili ricevis koratakojn kaj falis kiel ĉevaloj frapitaj al morto.
  La knabino kukis:
  - Gloro al nia Patrujo Rusio!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis mortigan karbgranaton. Kaj kiel ĝi eksplodos, kaj frakasos multajn kontraŭulojn.
  Margarita kantis, elmontrante la dentojn:
  - Gloro al la kuraĝa Patrujo,
  Ni vivu sub komunismo!
  Kaj la knabino kuris ventomuelejon per siaj glavoj, tratranĉis amason da kontraŭuloj kaj knaris ĉe la supro de sia gorĝo:
  - Saluton sankta komunismo!
  Kaj ŝia nuda kalkano trafis la frunton de la germana duko, rompante la kranion de la kontraŭulo.
  Marguerite kukis:
  - Al la gloro de la Patrujo, libera dum jarcentoj!
  Kaj la knabino denove prenos ĝin kaj fajfos je la supro de siaj pulmoj... Kaj tutaj hordoj da korvoj falos sur la polojn.
  Kaj ili laŭvorte trapikas.
  Oleg Rybachenko aprobe kapjesis, tranĉante la polojn per siaj glavoj kiel muelejon:
  - Mi estas bonega mondĉampiono!
  Kaj tiam la nudaj piedfingroj de la knabo denove ĵetis karbon, disŝirante kontraŭulojn.
  La knabo ja estis tre impeta kaj malvarmeta. Kaj najlis la malamikojn de Rusujo sen ia kompato.
  Margarita, disbatante la malamikojn, grincis:
  - Glitis, glitis ien, glitis min!
  Kaj nun la knabino, kun la nudaj piedfingroj, ĵetos donacon de morto kun mortiga forto.
  Kaj disŝiru cent polojn. Kaj muĝas je la supro de liaj pulmoj:
  - Por sankta Rusujo!
  Kaj la kalkano de la nuda infano cedos al la donaco de pereo.
  Oleg Rybachenko daŭre batalis, kantis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo! Por vivo kaj libereco!
  Kaj per sia nuda kalkano la knabo venkiĝis al la donaco de neniigo...
  En tiu momento, rusaj soldatoj faris atakmision de Brest. Kaj ili atakis la jam sensangan kaj drogitan armeon de la poloj. Tiuj, kiuj ne povis elteni la disbatan baton, forkuris la rusaj soldatoj.
  Kaj tiam Nataŝa, Zoja, Aŭgusteno kaj Svetlana eniris la batalon, kaj ni dispremu la fremdan armeon.
  Tiel la sorĉistinoj prenis la polojn.
  Nataŝa atakis per siaj glavoj. Ŝi ĵetis obuson kun mortiga forto per sia nuda piedo, disŝirante la soldatojn. Tiam la knabino deŝiris sian mamzonon kaj de la skarlata cico, kiel mortiga fulmo, draŝis.
  Kaj muĝas:
  - Gloro al la Patrujo, sub komunismo!
  Zoya ankaŭ tranĉas agreseme. Li prenos ĝin kaj prizorgos la muelejon per glavoj. Tiam, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos eksplodan pakaĵon da morto el segpolvo. Kaj tiam li prenos frambocicojn dum li pafis. Kaj li detruos grandan amason da batalantoj.
  Kaj kiel ĝi grincas:
  - Gloro al la Patrujo komunismo!
  Augustine elfaris "fan" teknikon per glavoj, kaj fortranĉis multajn polojn. Tiam ŝi pafis fulmon el la rubena cico, rostante tutan batalionon da solduloj. Tiam, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis mortigan atakon al la malamiko.
  Kaj ŝi kukis:
  - Por miaj freŝaj venkoj!
  Svetlana ankaŭ tranĉas kontraŭulojn aŭdace. Kaj li kondukas batalteknikojn, inkluzive de testudo kun glavoj. Kaj tiam per sia nuda kalkano li cedos al eksplodema pakaĵo. Kaj tiam el la fragaj cicoj kiel liberigi kapitalan detruon. Kaj dispremu aron da poloj.
  Kaj muĝas:
  - Mia sankta komunismo!
  Militisto kiel vidite kun granda kruteco. Kaj li tranĉas la malamikojn kiel brullignon per hakilo. Mirinda beleco.
  Kvar knabinoj dehakis ĉi tiun armeon, kvazaŭ kultivisto malligis la teron.
  Oleg Rybachenko, batalante la polojn, memoris unu pli el la strategioj kaj alternativaj historioj.
  En ĝi, Napoleono Bonaparte rifuzis marŝi al Rusio. La kialo - Aleksandro la Unua, timante malvenkon, sendis riĉajn donacojn, promeson de eterna amikeco, kaj eĉ interkonsenton ne nur por plenumi la kontinentan blokadon, sed eĉ sendi al Francio grandan kvanton da pano, kanabo kaj butero senpage. .
  Napoleono, vidante, ke ne estas kialo por la invado, iom malseveriĝis. Krome, Aleksandro la Unua diris, ke li tute ne ĝenas, se Francio prenis Konstantinopolon. Napoleono estis bone kun tio.
  Bonaparte komencis kampanjon kontraŭ Turkio. Klare, ĉi tio ne estas rivalo por li. La francoj estis pli malhelpitaj de la tereno, la streĉado de komunikadoj kaj pedikoj ol la turkaj trupoj, precipe ĉar la rusa armeo sukcesis mueli preskaŭ ĉiujn batalpretajn unuojn.
  Napoleono eniris Konstantinopolon, aŭ la turkojn en Istanbulo. Kaj tiam li faris plurajn kampanjojn, konkerante la Otomanan Imperion. Inkluzive de re-okupado de Egiptujo. Kaj tiam daŭre moviĝi tra Nordafriko. Kaj en Mezoriento. Kaj tiel plu supren laŭ Nilo ĝis Sudano, kaj konkerante pli kaj pli da teritorio.
  Sed necesis tempo, kaj la kampanjo kontraŭ Rusio daŭre estis prokrastita kaj prokrastita.
  Ĝis Aleksandro la Unua mortis en 1825. La puĉo de la Decembrists estis la kialo de Napoleono por lanĉi invadon. Napoleono ne estis venenita per arseniko, kaj li estis ankoraŭ forta. Li jam havis tri filojn, kaj la dinastio fortiĝis.
  Rusio sub Nikolaev II ne estis preta por milito. Multaj komandantoj jam estas en la tombo. Kaj la homoj estas malkontenta pri aŭtokratio. Kaj la trupoj de Napoleono estas pli multnombraj.
  Kaj post pluraj malsukcesaj bataloj por Rusio, Napoleono prenis Moskvon kaj alproksimiĝis al Sankt-Peterburgo ...
  Kaj tiam Rusio estis savita de okupado, kompreneble, per la surteriĝo de la falintoj. Kaj Oleg Rybachenko, kune kun la knabinoj, estas tre kuraĝaj kaj fortaj sorĉistinoj.
  Napoleono estis batita, fuĝis el Rusio. Sed lia imperio ne kolapsis. Ekde ribelo de kamparanoj komenciĝis en Rusio, kaŭzita de la abolicio de Servuteco fare de Napoleono.
  Kaj dum li estis subpremita, ili ne iris al Eŭropo. Finfine, servuteco devis esti aboliciita en Rusio.
  Kio okazis poste, Oleg Rybachenko ne rigardis. Ĉiukaze, la venko estas gajnita.
  Kaj nun ili venkis la polojn kaj forpelis ilin de Brest. Granda venko!
  Sed ĉi tio ne sufiĉas. La ĉefa minaco venas de la svedoj. Kaj la rusaj trupoj nur sieĝos Rigon.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova kuras al la rusa armeo. Iliaj nudaj kalkanoj, dum ili flagras.
  Margarita rimarkis ridetante:
  - Vi kaj mi estas eternaj infanoj... Ĝi estas tiel romantika!
  Oleg konsentis kun ĉi tio:
  - Jes, tre romantika. Efektive, kiel knabo, mi tuj sentis en mi mem ondadon de energio kaj gajeco. Juna korpo, kaj eĉ superhomo. Kaj vi sentas, ke vi ne havas zorgojn kaj problemojn!
  Margarita saltis pli alte, frapis per sia nuda kalkano kaj notis:
  - Tio ne estas problemo!
  Oleg notis, kurante plu:
  - Jen kio estas bona kiam oni estas knabo en korpo. Vi povas eldiri ajnan ŝercon, ajnan vulgarecon, absolute ajnan stultecon, kaj ĉiuj nur ridos. Kaj neniu pensos, ke vi estas malsaĝulo.
  Margarita ridis kaj rimarkis:
  - Eble... Kvankam esti eterna knabino estas ĝena. Estas pli facile por knabo, sed ne por mi!
  Oleg ridis kaj notis:
  - Nu, nenio, ni estas senmortaj. Pli aŭ malpli frue ni vivos al la estonteco kaj lernos kiel ŝanĝi niajn korpojn tie!
  Margarita konsentis kun tio:
  - Ni lernu. Kaj viro povas fariĝi virino, kaj virino povas fariĝi viro!
  Oleg konfirmis:
  - Kaj ne estos problemoj kun seksaj minoritatoj!
  Survoje, la senmortaj infanoj renkontis svedan taĉmenton. La knabo kaj knabino hakis ilin sen multe da ceremonio. Estis ege facila.
  Kaj ili kuris plu.
  Senmortaj infanoj rapidas, fulmante siajn nudajn, rondajn kalkanojn. Kaj ili denove parolas.
  Terminator Boy diras:
  - Ĉi tie en la filmo "Highlander", estis ankaŭ epizodo kun akiro de senmorteco. Kaj certe estas mojose vivi kvincent jarojn. Iuj vivis pli longe...
  Margarita Magnitnaya notis kun rido:
  - Kaj kiel ĝi troŝarĝas la psikon? La memoro de multaj jarcentoj!
  Oleg Rybachenko ridis kaj rimarkis:
  - Superŝarĝoj ... Majuskle ja! Sed se vi estas en la korpo de infano, tiam vi perceptas ĉion multe pli facile!
  Margarita ridante notis:
  - Ĉi tie vi mortigas tiom da homoj, kaj vi perceptas tion kvazaŭ ĝi estus komputila ludo. Sentante neniun doloron, neniun ŝokon, neniun honton!
  Oleg ridis kaj rimarkis, ridante:
  - Jes ja, miaj nudaj, infanecaj piedoj vangofrapas sur sangoflakojn, kaj ĉi tio estas bona kaj amuza!
  La knabo rigardis la graciajn spurojn, kiujn lasis liaj belaj piedoj, la froston. Kaj oni devas rimarki, ke ĝi aspektas kiel ornamaĵo. Kaj li estas infano dum multaj jaroj. Kaj tio estas bonega. Bona humoro la tutan tempon. La korpo de Superman influas la humoron kaj pensmanieron de la eterna knabo.
  Oleg Ribaĉenko prenis kaj kantis, komponante survoje;
  La planedo rekonas la grandecon de Rusio,
  Kaj la malamikoj falos kune sur siajn genuojn...
  Ni facile konstruos la vastecon de la paradizo,
  Por la gloro de homoj kaj grandaj generacioj!
  
  Ke la Patrujo estu por ĉiam unuigita,
  Brilas kiel la suno super la mondo Rusio...
  Keruboj skurĝas per ŝtalo glavoj,
  Kaj caro Nikolao estas kiel granda mesio!
  
  Ni faros la Patrujon, kredu pli bela,
  Trikolora flagstango brilos super la mondo...
  Post ĉio, estas danĝere batali kun la rusoj,
  Kaj ĝi estos altestimata, kredu min, ne Kainon!
  
  Jen niaj glavoj, kiuj brilas kiel diamanto,
  Faŝistoj kaj aliaj estos hakitaj al morto dum ludado ...
  Kaj la blazonoj brilos per hela oro,
  Ĉiuj kune, kaj rusoj kaj belorusoj!
  
  En la nomo de la Patrujo, la senlima suno,
  Ĝiaj helaj traboj flugas super la mondo...
  Mi kredas, ke Rusio estos savita de la infero,
  Kaj Svarog fariĝos la plej granda idolo!
  
  Jen nia lando la plej granda en la mondo,
  Kaj ne ekzistas pli bela en la tuta mondo...
  En la nomo de senlima, potenca Rusio,
  Lasu la tutan generacion de rusa feliĉo!
  
  La malamiko ne scias, ke li estos batata,
  Ĝi estos disŝirita de rusaj bajonetoj...
  Ni baldaŭ malfermos sovaĝajn vidojn,
  Kaj la ĉielo kaj la tero estos en kuraĝa potenco!
  
  Nia dukapa aglo ŝvebas super la planedo,
  La tuta vojo montras al la gloro de la universo ...
  Ĉi tie sciu la heroecon en la kantitaj poemoj,
  La batalantoj estas senŝanĝaj en siaj bataloj!
  
  Ni havas kaj Maria kaj Lada en altestimo,
  Perun kaj Svarog, kaj la Sinjoro Jesuo...
  Kredu min, vi alportas savon al homoj...
  La monujo, kiu estis malplena, estos plena de benoj!
  
  En la nomo de Rusio, bela kara,
  Kie estas la perloj de neĝo, kristalaj smeraldoj...
  Kie niaj ukrainaj, tataroj kaj rusoj estas unuigitaj,
  Kaj la nervoj de la homoj estas kiel fandita ŝtalo!
  
  Resume, kiam ni faligas la drakprezidanton,
  La epoko de grandaj caroj venos en Rusio ...
  Kaj estos ordo, kredu tian gloran novan,
  Ĉiu, kiu estas kuraĝa pasero, estos aglo!
  . ĈAPITRO #1
  La atako kontraŭ Rigo estis de decida graveco por la tuta norda firmao. Natasha, Zoya, Augustina, kaj Svetlana aliĝis al Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova.
  Kaj ĝi estis tre impeta.
  Oleg Rybachenko, ne atentante la pafojn - ili ne trafas la senmortulojn, grimpis sur la muron. Eluzis la muelejon per glavoj.
  Li dehakis aron da svedoj, kaj poste per la nudaj fingroj de infanaj kruroj li ĵetis murdan donacon de morto.
  Disŝiris aron da kontraŭuloj kaj muĝis:
  - Gloro al la epoko de komunismo kun la reĝa krono!
  Post tio, la terminator-knabo prenos ĝin kaj fajfos. Kaj nuboj de korvoj falos super la kapojn de la militistoj de Skandinavio.
  Margarita Korshunova ankaŭ tranĉas malsupren la soldatojn de Svedio. Kaj li tenas turnstablon, fortranĉante la militistojn de Skandinavio. Kaj per sia nuda kalkano, la knabino sendas donacon de detruo, trafante la malamikon.
  Tiam li muĝas:
  - Gloro al la nova arja komunismo!
  Kaj la knabino prenos ĝin de la umbiliko dum ŝi ellasas fulmon... Do tuta aro da svedoj brulos.
  Tiam la infanoj fajfos ĥore, kaj miloj da korvoj falos sur la kapojn de la svedoj.
  Nataŝa, hakante kontraŭulojn kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, kuĝis:
  - Gloro al Granda Rusujo!
  Kaj el la skarlata cico kiel liberigi mortigan fulmon. Kaj tuta bataliono da svedoj brulos.
  Zoja, hakante malamikojn kaj ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj, siblis:
  - Por la grandeco de Rusujo!
  Kaj de la framba cico, kvazaŭ ĝi krevus per io tre mortiga. Kaj dispremu viajn kontraŭulojn.
  Augustina ankaŭ batalas, kun ekstrema grado da agresemo. Disbatas kontraŭulojn, kaj el la rubenaj cicoj sendas malŝarĝojn de mortiga fulmo. Kaj per sia nuda kalkano, li cedos al eksplodema pako da segpolvo, kiu disŝiras malamikojn.
  Tiam, kiel ĝi diras:
  - Por komunismo en la tuta universo!
  Kaj el la umbiliko veturas fulmo!
  Ĉi tio estas knabino - knabino por ĉiuj knabinoj!
  Svetlana ankaŭ batalas. Kaj tranĉas malamikojn per ambaŭ glavoj. Ili longiĝas kun ŝi, per unu bato ili falĉas dekojn da homoj. Kaj tiam la knabino, kun la nudaj piedfingroj, ĵetas alian, mortigan donacon de morto kaj disŝiras kontraŭulojn. Kaj kiel ŝiaj fragaj cicoj liberigos ion detruan kaj neimiteblan?
  Svetlana krias:
  - Por la arjaj ideoj de komunismo!
  Kaj de la umbiliko kiel liberigi tutan kaskadon de murdaj fulmoj. Ĉi tio estas knabino - ĉiuj knabinoj, knabino!
  Oleg Rybachenko daŭre batalas. La knabo hakas per glavoj, ĵetas diskojn per siaj nudaj piedfingroj kaj fajfas. Korvoj, ricevinte koratakojn, batas kontraŭulojn ĝisfunde, kaj ne donas la plej etan ŝancon de savo.
  Kaj la knabo kantas:
  - Mi amas viajn spacojn,
  Mi amas viajn arbarojn kaj montojn!
  Ĉielo kaj tero, kaj mia rolo!
  Margarita, hakante la svedojn, kaj ĵetante pakojn da morto per siaj nudaj piedoj, kaj tranĉante kontraŭulojn, blekis:
  - La suno brilas super la lando...
  Honorante...
  Vi havas naskiĝlandon -
  Ĉio en la mondo estas!
  Kaj denove la knabino fajfos, kaj la mortigaj donacoj de neniigo falos sur la malamikojn.
  Rigo, kompreneble, estis prenita facile. Ĝi ankaŭ estis sufiĉe mojosa. La urbo estis konkerita preskaŭ tuj.
  Kaj senpene venkis la cara Rusio de Aleksej Miĥajloviĉ. Sed la milito ankoraŭ ne finiĝis.
  Rusaj trupoj devas bati la svedojn el aliaj landoj. La rusoj prenis Derpt memstare, kaj sen la helpo de kunsoldatoj. Sed Revel estas multe pli serioza, kaj ĉi-kaze, la svedoj helpas lin per maro.
  Do la misio de la famaj ses ne finiĝis. Kaj ili iras al ŝtormo Revel.
  Oleg Rybachenko tranĉis la svedojn per glavoj. Samtempe liaj nudaj, infanecaj piedoj ĵetis donacojn de morto, detruante la malamikojn de Rusio. La malvarmeta knabo logike rimarkis:
  - Estas strange mortigi la svedojn. Bonaj homoj, kaj prospera lando!
  Margarita, hakante la militistojn de Skandinavio, kaj dissekcante la batalantojn, ĵetante diskojn per siaj nudaj piedoj, notis:
  - Jes, estas malbela agi tiel kun la svedoj. Iasence, ĉi tio rememorigas historiajn strategiojn. Estas du manieroj: batali, aŭ konstrui paradizon sur la tero. Depende de la elekto, vi ricevas misiojn. Kiel oni diras, en milita misio, konstrui paradizon estos pli malfacila!
  Oleg Rybachenko, tranĉis amason da svedoj per unu ondo de la longformaj glavoj, kaj negative balancis la kapon:
  - Tio estas alia maniero diri ĝin. Mi rimarkis, ke en la ludo "Kleopatro", en militaj misioj, kutime ne estas problemoj kun biero. Kaj en pacaj tempoj, hordeo nur povas esti transportita, kaj ĉi tio kreas problemojn.
  Margarita tenis diskteleron, detranĉante kontraŭulojn, kaj elmontrante la dentojn, ŝi kantis:
  - Riveroj, maroj, markoloj... Kiom da damaĝo ili kaŭzas!
  Oleg Rybachenko ĵetis eksplodeman sakon da segpolvo per la nudaj piedfingroj kaj kantis:
  Ne estas biero, kiu mortigas homojn! Akvo mortigas homojn!
  La terminatorknabo estas, fakte, gropa kiel knabo de bildstrio pri Conan.
  Kaj denove fajfas, faligante la kornikojn sur la svedojn.
  Nataŝa, hakante kontraŭulojn kaj nudigante la dentojn, tenante la muelejon, atakeme rikanis. Jen ŝi, kia gaja militisto. Kaj jen ŝiaj nudaj piedfingroj, kiam ili ĵetas eksplodan pakaĵon de mortiga forto, disŝirante la militistojn de Skandinavio en malgrandajn pecetojn.
  La knabino el la skarlataj cicoj sendos fulmon. Forbruligu kelkajn cent svedojn, kaj ronronu:
  - Estos epoko de la plej granda komunismo!
  Kaj tiam, kiel la lango montras. Ĉi tiu estas knabino, la plej alta klaso en ŝi.
  Zoya ankaŭ tranĉas malamikojn. Ne donas al ili ŝancon. Kaj papilio okazigas akcepton per glavoj. Fortranĉas kontraŭulojn, tranĉas tra dekoj da svedoj. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos eksplodan pakaĵon da segpolvo. Disŝiros la malamikojn, kaj pepos:
  - Gloro al la granda Rusujo de caroj kaj venkintoj!
  Kaj el la framba cico ĝi liberigos la donacon de morto kaj la pulsaron de detruo.
  Ĉi tie ankaŭ Augustine batalas - batalanta knabino de ekstra klaso. Jen ŝi prenos ĝin kaj lanĉos pizon kun eksplodaĵoj ĉe la malamiko per sia nuda kalkano. Disŝiru viajn malamikojn en pecetojn.
  Kaj tiam de la rubenaj cicoj kiel fulma malŝarĝo. Kaj forbruligu la malamikojn ĝis la tero.
  Kaj kriu je la supro de liaj pulmoj:
  - Gloro al la patrujo de komunismo!
  Svetlana ankaŭ batalas kun granda entuziasmo. Kaj tranĉas malamikojn kun sovaĝa frenezo kaj furiozo. Kaj per la nudaj piedfingroj, li ĵetas karbbombon, kiu disŝiras la amason da svedoj. Kaj tiam la fragaj cicoj liberigos fulmon. Kaj ili bruligos batalionon de skandinavaj batalantoj. Jen knabino, pura sorĉistino kaj terminanto.
  Svetlana kantis:
  - Mi estas la granda batalanto de la sep maroj,
  Kaj mi kantas mirinde - kiel najtingalo!
  Kaj ridu laŭte.
  Revel falis, kun bruego.
  Kaj la svedoj estis venkitaj. Sed por finfine akiri piedtenejon, ankaŭ necesas preni Narva kaj Vyborg.
  Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova kaj teamo de sorĉistinoj ŝtormas Narva.
  Kaj ili batalas kiel veraj herooj. Kvankam ili aspektas kiel infanoj. Kaj sorĉistinoj aspektas proksimume dudekjaraj, kvankam ili jam estas tiom maljunaj, ke homoj ne vivas tiom longe.
  Oleg Rybachenko tranĉis la svedojn sur la muro per sepia tekniko per glavoj. Tiam, per la nudaj piedfingroj, li ĵetis mortigan obuson, disŝirante la svedojn. Post tio, la knabo, laŭ tradicio, fajfos, faligante korvojn sur la kapon, al la soldatoj de Skandinavio.
  Oleg kantis:
  - Kaj bolanta mallumo flugis al la lando de malbonaj monstroj!
  Kaj la knabo denove elspezis la tutan muelejon per glavoj. Kaj tiel li dispremas kontraŭulojn, kaj laŭvorte ekstermas.
  Margarita ankaŭ estas hakita kiel giganto. La knabino plenrapide svingis siajn glavojn. Kaj per sia nuda kalkano li cedos al la donaco de morto. Kaj detruas la svedojn sen kompato aŭ dubo.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Ekzistos gaja komunismo, faŝismo tuj detruiĝos!
  Oleg Rybachenko faris samovaran akcepton, hakante la svedojn kaj notis:
  - Tuj detruis faŝismon!
  La batalo fariĝis pli kaj pli neregebla.
  Precipe kiam Nataŝa komencis ĵeti stelojn per siaj nudaj piedfingroj, ĉiu el kiuj detruis centojn da svedoj samtempe. Kaj jam se el la skarlataj cicoj ĝi krevas per fulmo, kaj bruligas la kontraŭulojn.
  La knabino kukis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo, mi mortigos ĉiujn malamikojn en la necesejo!
  Zoja, pafante al la malamiko, grincis:
  - Gloro al komunismo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi mortigan obuson, la plej detruan forton.
  Kaj ŝi estas bonega knabino. El la purpura cico lanĉas la plej sovaĝa kaj freneza fulmo.
  Aŭgusteno, hakante la svedojn kaj dissekcante la kontraŭulojn, ĝemis:
  - Por ŝanĝo por pli bona!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi mortigan eksplodan pakaĵon da segpolvo. Kaj disŝiru kontraŭulojn.
  Kaj post la rubenaj cicoj, kiel pereos la elfluo de detrua fulmo kaj neniigo.
  Svetlana, frakasante la malamikon per siaj glavoj, kaj venkite al obuso per sia nuda kalkano, kuis:
  - Por komunismo!
  Kaj el fraga cico ĝi liberigos tian murdan aferon, ke ĉiuj diabloj malsaniĝas.
  La knabinoj, mi devas diri, provis forte, kaj Narva falis...
  Kaj Vyborg ŝtormas, agresema teamo. Kiu kaj la maro ĝisgenue.
  Oleg Rybachenko, faligante la svedojn sur la urbomuro, memoris la AI, kie la germanaj tankoj de la E-serio batalis.
  La kurso de la historio iom ŝanĝiĝis tie, pro la fakto, ke Rommel ricevis plifortikigojn iom pli frue, kaj plenan potencon super la italaj kaj germanaj trupoj. Kaj li povis elfari disbatan baton al usonaj trupoj en Alĝerio. La malvenko de Usono estis kompleta, pli ol cent kvindek mil soldatoj estis kaptitaj. Roosevelt estis tiel ŝokita ke li tuj proponis al la nazioj paŭzon. Ili akceptis ĝin, kompreneble. Nu, Churchill, kompreneble, ne volis batali sen Ameriko kaj ankaŭ interrompis la fajron dum kelka tempo.
  La aliancanoj konsentis frostigi la militon, sed kun unu kondiĉo: la germanoj frostigas la finan solvon de la juda demando.
  Hitler, bezonanta novajn fortojn, estis preta promesi ion ajn.
  La milito en la Okcidento frostiĝis ... Kaj la nazioj denove prokrastis la ofensivon sur la Kursk Bulge por plene malsufiĉi ĉiujn tanksekciojn, kaj akiri la Leonon kaj Muson kaj Tigron -2 antaŭ la komenco de la ofensivo.
  La foresto de bombadoj en la okcidento, kaj la liverado de laboro el francaj, afrikaj havaĵoj, kune kun petrolo, ebligis signife pliigi la produktadon de armiloj.
  Sed la lastaj tankoj prenis tempon. Dum la Fritz turnis ilin, venis aŭgusto kaj Stalin komencis la ofensivon. La nazioj estis pretaj por tio. Ni koncentris signifajn fortojn en la direkto de Orjola kaj eĉ pli en Ĥarkov. Sukcesis fosi multajn tranĉeojn kaj fortikaĵojn.
  Krome, la Panteroj kaj Tigroj liberigis pli ol en la reala historio, kaj ili estas multe pli bonaj sur la defensiva ol sur la ofensivo. Precipe la Pantero, bonega tankdestrojero, pafante dek kvin pafojn minuton.
  Kaj pugnobatante tridek kvar el du kilometroj en la frunto. De tia "Pantero", ne kaŝu ...
  Krome, la germanoj pli-malpli sukcesis rekoni kaj akiri planojn por la ofensivo. Jes, principe, kiel la rusoj atakos kaj kie ĝi estas evidenta. Al Ĥarkovo kaj Belgorodo - por rekapti la Donbason, kaj sur la Orjola kornico.
  La nazioj alportis kromajn fortojn de Francio kaj Balkano, anstataŭigante ilin kun italaj kaj bulgaraj unuoj. Kaj ili povis kolekti sufiĉan nombron da sekcioj por preni kaj rebati en malloza defendo.
  Kaj en malfrua aŭtuno, ambaŭ "Maus", kaj "Leono", "Tigro" -2 finfine aperis ĉe la fronto. Kaj ankaŭ "Pantero" -2, tamen, simpligita, kun la sama pafilo, sed pli kirasa.
  Tamen, la novaj tankoj ne aparte montris sin en vintraj kondiĉoj. Precipe "Maus", kiu estas problemo por transporti, kaj transportado estas asociita kun grandaj malfacilaĵoj. Jes, "Leono", la aŭto ne estas tre bona. Krome, motoro de okcent ĉevalfortoj estas sufiĉe malforta por naŭdek tunoj. Kaj kun la "Tigro" -2 problemoj. Tankoj rompiĝas, kaj se ili veturas iom pli bone ol en reala historio, tio estas nur pro la fakto, ke ne mankas alojaj elementoj, kaj baŭksitaj kuŝejoj en Ukrainio povas esti uzataj.
  Cetere, "Tigro"-2, estante pli alta kvalito metalo, ne rompiĝis tiel ofte kiel en reala historio, kaj estis pli forta ol kiraso. Kaj li montris sin multe pli praktika ol la "Leono". Nomine, la pafilo ĉe la "Leono" estis pli potenca je 105 milimetroj, kontraŭ 88, kun proksimume la sama muzelo-rapideco. Sed praktike tio nenion donis al la germanoj. Do de longa distanco eniri en la sovetian tridek kvar estas ankoraŭ ne tre realisma. Jes, kaj la "Tigro" -2 malvenko de tri kilometroj kaj duono. Ne plu estas senco - vi ne atingos tien, precipe se la malamiko moviĝas.
  La tanko "Leono", pezanta naŭdek tunojn, sur la "Tigro" -2 havis neniujn avantaĝojn en rezervo, krom nur la frunto de la turo. Sed praktike, la 185 mm Tiger-2 sufiĉas, kaj la 240 mm Leono estas troo, pro kiu nur la turo turniĝas pli malrapide. Kaj la rapido kun preskaŭ identaj motoroj estas multe pli malalta, kaj estas pli da paneoj. Kaj la Musoj estas duoble pli pezaj ol la Leono, kaj postulas kupran transdonon, kaj nur pli bone en kiraso. La 128-milimetra pafilo de la Muso estas en praktiko eĉ pli malbona ol tiu de la Tiger-2. Jes, pli potenca, sed malpli rapideco de fajro kaj stoko de konkoj. Jes, ili trafas pli bone malproksime, sed estas pli malfacile trafi.
  La sola pluso de la "Muso" ne estas penetrado de la flankoj, sed ĝi povas esti detruita de la aero, kaj eĉ ramita per facilmova tridek kvar. Do "Maus" ne pravigis sin.
  Sed vintre, la germanoj povis eviti la kolapson de la frontoj. Aparte, la produktado de la Pantero altiĝis al sescent veturiloj monate, kaj ĉi tiu tanko ricevis pli potencajn motorojn kaj pli bonan ĉasion, kaj povis batali kontentige en la vintro. La T-4 ankaŭ kreskis, kiu en la modernigita versio eĉ superis la T-34-76, kaj povus esti bona helpo. Malpezaj memveturaj pafiloj de la Tria Reich estis fortaj. La germana aviadilo ricevis tre efikan 30 mm aviadilkanonon kaj transprenis la rusojn. Plej grave, nun la germanoj havas la tutan aviadon en la orienta fronto, kaj sen sperti problemojn kun la bombado, ili atingis Sovetujon en la produktado de aviadiloj. Kaj la armilaro kaj rapideco de la germanoj, eble, estos pli bonaj. Kaj asoj havas pli da sperto.
  Do la Ruĝa Armeo havis neniun avantaĝon sur la ĉielo, kaj la germanoj fortikiĝis surtere.
  Hitler agis pli singarde sur la defensivo. Kaj nun la nazioj povus pli-malpli elteni sin. La milito iĝis pli kiel la Unua Mondilito. Krome, se iu atakis, tiam la Ruĝa Armeo. Kaj Hitler provis konservi forton kaj formi novajn dividojn de eksterlandanoj kaj iamaj sovetiaj civitanoj.
  Krome, la Fuhrer estis tre esperema por mirakla armilo, kaj tial sindetenis de gravaj ofensivaj agoj por la momento. La germanoj laboris iom pli bonan inteligentecon. Tamen, ĝi estis pli facila por ili ol en reala historio. Ĉar Stalino estas sufiĉe obstina kaj postulis preni Orel kaj Kharkov. En reala historio, ili estis prenitaj reen en aŭgusto kaj komencis esti en aliaj direktoj. Kaj tiam la nazioj rezistis, kaj Stalino obstine postulis, ke la antaŭe planita estu plenumita.
  Tio igis ĝin pli facila por la germanoj defendi. La aglo fariĝis io kiel Rĵev. Kiam la sovetia komando obstine draŝis je unu momento. Kaj la germanoj, kiel la praktiko montris, kiam ili estas pretaj, ili povas venki la ofensivon. Krome, danke al paco en la okcidento, la Ruĝa Armeo havas malgrandan avantaĝon en forto. Kaj en la aero, denove la regado de la Luftwaffe. Kiu estas pli forta kaj en nombro kaj kvalito.
  La nova germana 30 mm kanono povis faligi sovetian aviadilon per unu trafo kaj pafis sescent pafojn je minuto. Kompreneble, kun tia potenco, ĝi ne estas facila por sovetia piloto. Kaj kvante supereco rapide pasis al la flanko de la germanoj.
  Kaj en tankoj, la nazioj estas pli fortaj en kvalito kaj potenco, kaj ne estas multe malsuperaj en kvanto. La produktado de tankoj rapide kreskas. Kaj la T-4 estas bona kaj en kvanto kaj kvalito, kaj estas teknologie progresinta, do ĉiuj ne forigas ĝin de produktado.
  Jes, la germanoj povis konservi, ĉi-foje la vintron. Ili evitis katastrofon. Inkluzive pro la obstina deziro de Stalin ataki en la sama loko.
  Krome, la ofensivo proksime de Leningrado ne estis sufiĉe provizita per fortoj, kaj la germanoj povis repuŝi ĝin. La Ruĝa Armeo ne sukcesis trarompi la centron.
  En la printempo la germanoj estis ankoraŭ sur la defensivo. Stalino vere kalkulis je novaj tankoj - IS-2, kaj T-34-85. Ili estis pli potencaj ol antaŭe. "Pantero" -2, ne tro malsama de la simpla "Pantero", kaj produktita en malgrandaj kvantoj. Sed sur ĉi tiu tanko estis instalitaj nova 88-milimetra kanono kaj pli potenca motoro de 900 ĉevalfortoj.
  Nun "Pantero" du, pezantaj kvindek tri tunojn, ricevis bonan veturadon, kaj tre decan frontan kirason. La nova mallarĝa gvattureto havis alfrontan dikecon de 150 mm. Kaj la frunto de la korpo estas 120 milimetroj. Ĝi estis pro la grandaj deklivoj de la littukoj, kompareblaj al la "Tigro" -2. La lasta tanko ankaŭ estis modernigita. Motoro de 1000 ĉevalfortoj estis instalita sur ĝi, kiu donis akcepteblan veturadon kaj pliigis fidindecon. "Pantero" -2, eĉ renomita "Pantero" -3. Sed la Leono postvivis la plej signifan modernigon. En ĝi, efektive, Porsche faris revolucian decidon. La motoro kaj dissendo estis metitaj en unu blokon antaŭ la tanko, kaj la gvattureto estis proponita al la malantaŭo.
  Kaj "Leono" -2 iĝis pli malalta en silueto, pro ŝparado sur la kadra ŝafto. La pezo de la aŭto estis rimarkeble reduktita. Anstataŭe de 105 mm kanono, 88 mm pafilo kun 100 EL-barellongo estis instalita. Kaj la turo mallarĝiĝis. Kaj la motoro fariĝis 1000 ĉevalfortoj. La fronta kiraso restis la sama: 150-milimetra kareno, sed kun granda deklivo. Sed la sidebreto pliiĝis je triono de 82 milimetroj al 125 ... Sed la pezo de la tanko, kontraŭe, malpliiĝis je dudek tunoj.
  Ĝi montriĝis bone protektita aŭto de la flankoj, kaj bonega aŭto de la frunto, kun deca veturado.
  Kaj ni disrompu ĉi tiun tankon sovetiajn aŭtojn ...
  Plie, jetgermanaj aviadiloj en la ĉielo. Antaŭ junio, pli ol mil ME-262 flugis sur la ĉielo. Pro la pli bona kvalito de la metalo, aŭtoj paneis multe malpli ofte ol en reala historio, ili montris siajn plej bonajn kvalitojn. Kaj rapideco, kaj potencaj armiloj kaj postvivebleco. Sovetunio povis lanĉi la Yak-3 nur en malgrandaj kvantoj pro la manko de duralumino kaj ankaŭ en malgrandaj kvantoj LA-7.
  La germanoj ĝis nun konservis kaj eĉ pliigis sian superecon en la aero. TA-152 montriĝis pli progresinta kaj sukcesa ol la pluruza aviadilo Focke-Wulf. Kaj la Yu-488 pruvis esti la plej bona kvarmotora helicbombisto en la mondo. Sed ekzistis ankaŭ jetmaŝinoj de la serio Arado.
  Jes, la Ruĝa Armeo ne estas enviinda.
  Sed nuntempe la germanoj ankoraŭ estas sur la defensivo. Hitler volas rekonstrui tankkonstruaĵon por la E-serio ... Kaj ĉi tie, kompreneble, antaŭ ĉio, ĉi tio estas la E-50-tanko. La Führer volas, ke ĉi tiu maŝino havu bonegan protekton de ĉiuj flankoj. Kaj la armiloj estas supre, kaj veturado rendimento. Kaj dum ne ekzistas tia tanko, ne havas sencon ataki.
  Do dum la Fritz estas sur la defensivo. En la somero, Stalino ordonis antaŭeniri en la direkto de Smolensk. Furioza batalado daŭris ĝis malfrua aŭtuno, la Ruĝa Armeo povis antaŭeniri nur dek kvin kilometrojn. Stalino estis kolerega. Provo antaŭeniri en la sudo en aŭgusto ankaŭ malsukcesis. Vintre, sovetiaj trupoj denove provis la germanojn por forto, sed ne sukcesis.
  Kaj en majo 1945, la nazioj finfine komencis ataki sin ... Sed ili ankaŭ ne atingis sukceson. Ili nur iomete kojniĝis en la poziciojn de la Ruĝa Armeo ...
  La epoko de pozicia milito de eluziĝo komenciĝis. Ĝis marto 1953, la frontlinio estis neaktiva. Sed post la morto de Stalin, la nazioj plifortiĝis kaj iris sur la ofensivon sur la suda flanko. La aresto de Beria, kaj la lukto por potenco, kondukis al la fakto, ke la nazioj povis kapti Kaŭkazon, la sukceso ankaŭ estis faciligita de la fakto, ke Turkio ankaŭ eniris la militon siaflanke.
  En 1954, la Germana Armeo provis antaŭeniri al Moskvo. Sed la Ruĝa Armeo, uzante reagaviadilojn kaj potencan defendon, povis forpuŝi la ofensivon. La sekvan jaron, 1955, la nazioj volis ataki denove kaj ĵetis ĉiujn siajn fortojn ... Sed denove, la Ruĝa Armeo repuŝis la ofensivon. Venis ankaŭ la jaro 1956. Kaj denove la nazia ofensivo sur Moskvo, repuŝita de la Ruĝa Armeo.
  Hitler obstine daŭrigis la militon. Sed la 1-an de majo 1957, en la aĝo de sesdek ok jaroj, la Fuhrer kraŝis dum flugado en aviadilo. Brutala katastrofo.
  La Tria Reich eliris el la milito ... . Usono kaj Britio, havante nukleajn armilojn, metis ambaŭ flankojn en intertraktadon.
  Finfine, paco estis subskribita. La germanoj akiris tion, kion ili sukcesis kapti... Kaj Sovetunio perdis multon... Ĥruŝĉov kaptis la potencon en Sovetunio post Stalin. Sed Ŝelepin ekpotenciĝis post li. Kaj profitante, ke en la Tria Regno komenciĝis enlanda milito, inkluzive kun la partopreno de la posteuloj de Hitler, Ŝelepin komencis venĝan batalon.
  Oleg Rybachenko kaj teamo de sorĉistinoj partoprenis en tio, sed tio estas alia rakonto. Kaj kompreneble la Tria Regno estis disbatita en pecetojn.
  Kiel Vyborg estis prenita ankaŭ ĉi tien ... Post kio sekvis la finbatalo kun la svedoj, en kiu ankaŭ ilia reĝo partoprenis.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova tranĉis per glavoj kaj ĵetis grenadojn per siaj nudaj piedoj.
  La knabo, preterpasante sian plej ŝatatan ventomuelejon per glavoj, gruntis:
  - Por komunismo sur la tuta planedo!
  La knabino ankaŭ faris papilion per glavoj kaj konfirmis:
  - Ke Lenin pravis, eĉ infanoj scias!
  Natasha kaj ŝia teamo faris same. Kaj ili uzis siajn nudajn, ĉizelitajn krurojn, kaj batis per fulmo el siaj skarlataj cicoj. Ili knabinoj estas tre batalantaj kaj ekstreme malvarmetaj.
  Nataŝa eĉ rimarkis:
  - En la infero, ĉiuj estas malbonaj ... Nur sen infero, ĝi estas enuiga!
  Kaj la knabino de la umbiliko sonas kiel pulso.
  Kaj tiam la tutaj ses kiel fajfi.
  Kaj miloj da korvoj falas sur la svedojn, pugnobatante iliajn kapojn kaj kaskojn.
  Sed Oleg Rybachenko ĵetis pecon da antimaterio per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tuta regimento de svedaj trupoj estis detruita, kune kun la reĝo, kompreneble.
  Alia sonora venko por rusaj armiloj.
  Kaj Svedio retiriĝis el la milito. Jes, la rusaj soldatoj pacigis la hetmanon. Nun vi povas iri al Varsovio. Kaj plu al Krakovo.
  Oleg Rybachenko kaj lia teamo, kompreneble, estas en la avangardo. Nun estas ŝanco, precipe kiam la reĝo estas mortigita, meti sur la tronon Aleksej Miĥajloviĉ de la rusa caro.
  Kaj la rusa armeo iras al si, venke marŝante.
  Oleg Rybachenko kantis je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la epoko de komunismo, kaj rusa carismo!
  Margareta kriis:
  - Gloro al heroeco!
  Kaj tiel la uloj iris sturmi Varsovion, kie la pola armeo rifuĝis malantaŭ la altaj muroj.
  Oleg Rybachenko hakis la polojn, kaj dispecigis ilin en disŝirita viandon. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetis grenadojn de mortiga forto.
  Samtempe la knabo kriis:
  - Gloro al la epoko de komunismo, gloro al ĉiuj herooj!
  Kaj kiel fajfos la terminatora knabo. Kaj denove la korvoj falos sur la kapojn de la poloj.
  Margarita, dissekcante kontraŭulojn per muelejo, kaj kun nudaj, infanecaj gamboj, ĵetante eksplodemajn paketojn da segpolvo, kaj rompante malamikojn. Kaj la militisto kriis:
  - Gloro al la epoko de la carismo! Kaj rusaj caroj de komunismo!
  Knabo kaj knabino sturmis Varsovion en tre batalema maniero.
  Kaj nun Nataŝa batalas per sia tuta freneza kaj furioza forto. Kaj ŝiaj skarlataj cicoj ŝprucas kaskadojn de fulmo.
  Kaj nudaj, ĉizitaj kruroj ĵetas grenadojn de kolosa forto el la karboj. Kaj la knabino muĝas:
  - Ho, komunismo, komunismo, komunismo!
  Kaj per sia nuda kalkano li cedos al la donaco de morto.
  Zoya ankaŭ batalas, kun nepriskribebla kolerego. Kaj kiel li prenos malvarmetan ventomuelejon. Kaj kun la nudaj piedfingroj de la kruroj de mortiga forto, li lanĉos obuson, disŝirante kontraŭulojn. Kaj tiam el la frambocicoj ĝi pereos per pulsaro, forbruligante la malamikon.
  Tuta regimento da poloj forbrulis el potenca donaco liberigita el la brusto.
  Kaj jen Aŭgusteno en furioza batalo. La knabino batalas kiel pantero. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas mortigan obuson. Kaj el la rubenaj cicoj lanĉas fulmo. Kaj batante la malamikojn. Kaj li bruligas tutajn bretojn tuj, surloke.
  Kaj tamen li kantas:
  - Gloro al Rusujo! Granda gloro!
  Kaj denove, de la umbiliko, ĝi ĝemas kiel pulsaro, kaj ĝi bruligos ĉiujn.
  Kaj jen batalado kaj Svetlana. Ŝi estas knabino de tre batalkalibro, kaj kun perfortaj ekestoj. Kaj nun li prenos kaj ĵetos murdan obuson per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj el fragaj cicoj kiel liberigi murdajn pulsarojn, kaskadan, kolosa potenco. Kaj muĝas:
  - Gloro al la Patrujo de komunismo kaj carismo!
  Kaj nun ankaŭ Varsovio falis... Rusaj trupoj okupas Pollandon kaj iras al Krakovo.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita partoprenas en la atako kontraŭ ĉi tiu urbo. Ĉi-foje ili jam estas sen Nataŝa. Teamo de sorĉistinoj estas en malsama misio. Tamen ĉi-foje ne daŭris longe por batali. Kaj tiel la senmortaj infanoj plantis la rusan flagon sur la centra turo. Tia impona venko.
  Kaj la infanoj kantis unuvoĉe:
  Kiu estas la plej saĝa en la mondo
  Granda caro Aleksej!
  Tiel, Rusio, kiu jam dece progresis en Siberion, prenis kaj konkeris la baltajn ŝtatojn kaj Pollandon.
  Nu, ĉi tiuj jam estas decaj kaptoj. Ne estis ribelo de Stenka Razin. Kaj cara Rusio ankaŭ batalis kun Turkio sub Aleksej Miĥajloviĉ.
  Kaj tiam Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova distingiĝis ... Ili batalis kun la tuta heroeco kaj bonega eltenemo.
  Kaj denove ili ĵetis grenadojn per la nudaj piedfingroj, kaj fajfis, faligante birdojn sur la kapojn de la turkoj. Kaj la knabo kaj la knabino montris siajn superpotencojn.
  Tiaj ili estis grandiozaj militistoj, ke la plej alta klaso kaj nur super.
  Turkio estis batita en Balkano, kaj cedis Krimeon kaj multajn aliajn landojn al Rusio.
  En la mezo de la batalado, Natasha denove alvenis, kaj ŝiaj sorĉistinoj. Kaj ili aranĝis tion por la turkoj. Tiel multaj el ili estis mortigitaj, kaj tiom multaj estis kriplaj.
  Nataŝa pafis fulmon el sia skarlata cico. Bruligis tutan turkan dividadon.
  Kaj tiam Zoja ankaŭ pafis pulsaron el purpura cico, kaj inundis kaj bruligis dekduon da turkaj ŝipoj samtempe.
  Augustina el rubenaj cicoj lupanula. Kaj turnis dekduon da ŝipoj de la Otomana Regno, inkluzive de la flagŝipo.
  Ankaŭ Svetlana el fragaj cicoj truitaj per detruaj elementoj. Detruis multajn kontraŭulojn. Kaj pepis:
  - Por la reĝa kaj plej granda imperio!
  Do Konstantinopolo estis prenita. La Otomana Regno kolapsis. Kaj nun Rusio povus konkeri ĝin sen la helpo de la falintoj.
  Jes, kaj Petro la Granda, la filo de Aleksej Miĥajloviĉ, ankaŭ bezonas doni, almenaŭ por fari ion.
  Oleg Rybachenko kaj lia teamo revenis kun granda triumfo.
  
  Darth Vader kaj la Tria Regno
  Darth Vader ŝvebis super brita teritorio en batala stelŝipo. Anglaj aviadiloj tuj falis sur lin. La batala stelŝipo renkontis ilin per laskanona fajro. Ĉi tio estas flagŝipo batalŝipo, impona potenco. Ĝiaj komputil-gviditaj pafiloj estis facile bruligitaj fare de la batalantoj kaj bombistoj de Britio. Kaj britaj kontraŭaviadilaj kanonoj kaj pafiloj de diversaj kalibroj ne povis penetri la alojitan kirason de la spaca batalŝipo. Post ĉio, ĉi tiu metalo estas kelkcent fojojn pli forta ol titanio. Kaj kiraso de ĉi tiu dikeco ne povas esti prenita eĉ per atombombo.
  Darth Vader ordonis, detruante ĉiujn proksimajn aviadilojn, ataki la registaran kvartalon de Londono.
  Churchill kaj lia tuta registaro estis mortigitaj per la fluo de la hiperplasma ondo. Ili ne havis ŝancon. Ne unu bunkro povus savi de ĉi tio.
  Parlamento ankaŭ pereis.
  Darth Vader grakis:
  "Estu farita la venĝo de la Sith!"
  Kaj li frapis sian mekanikan pugnon sur la panelon. La monstro frapis Brition. Disbatis la landon, nur ĉar ŝi kuraĝis rezisti.
  Plue, Darth Vader faligis neniigbombon en la oceanon, kiu levis grandan ondon kaj mallevis multajn ŝipojn de la Brita Mararmeo kiu gardis la marbordon de la invado de la nazioj.
  Kaj post tio, la stelŝipo ekrapidis kaj denove saltis en sian paralelan universon, daŭrigante ferocan militon kun la ribelantoj, kiuj klopodis disbati la despotismon de la spaca imperio.
  Kiu el ili pravas, la imperio aŭ la ribelantoj estas dubinda punkto. Eble unuigita regado super la galaksio estas pli bona ol kaoso. Sed la brutala krueleco de la imperio, kaj la servistoj de Palpatine, forturnis la korojn de ĉi tiu potenco.
  Kaj nun Britio estis senkapigita, kaj alia predanto, la Tria Reich, uzante la kaoson, surterigis trupojn kaj kaptis la Metropolon.
  Anglujo, ŝokita de la efiko de la spaca, ŝipa batalŝipo, ŝajne konfuzis ĝin kun la sekreta armilo de la Tria Reich, kapitulacis preskaŭ sen batalo. Ĝiaj kolonioj kaj regnoj rekonis la aŭtoritaton de Hitler.
  La Tria Regno ricevis kolosajn resursojn, floton kaj koloniajn soldatojn. Kaj grandegaj ŝancoj por milito, metante siajn marionetojn en Brition.
  Sed ĝis nun, Hitler ne iris al Sovetunio. Li ricevis en la persono de Kanado, kiu rekonis la aŭtoritaton de la Tria Reich, ponton sur la amerika kontinento kaj decidis kapti Usonon.
  Kial ne Sovetunio? Nu, Rusio jam estis pli-malpli preta por termilito kun granda armeo kaj multaj tankoj kaj aviadiloj. Ili estas pli ol dudek mil en la kvardeka jaro. Kaj Usono havas nur ĉirkaŭ kvincent tankojn. Kaj dum la granda milito ne estas preta. Sed kun ĝia ekonomia potencialo, prepari por milito estas nur demando de tempo.
  Kaj Hitler decidis ne doni tempon al Usono. Kaj uzante, interalie, kanadajn kaj britajn sekciojn, li atakis Usonon kune kun Japanio.
  Do Sovetunio ricevis provizoran malliberigon.
  Kvardekunua jaro estis la jaro de la milito kun Ameriko. La jankioj, kompreneble, ne estas pretaj, ili ne havas seriozajn tankojn. Sed sufiĉe multe da manpafiloj. Kaj granda loĝantaro, kaj sufiĉe granda floto.
  Sed la germanoj, superaj en tekniko kaj organizo, progresas. Ilia aviado estas pli alta en kvalito kaj sperto al la usonanoj. Kaj la usona komando ne taŭgas. Kaj li suferas malvenkon post malvenko. Kaj tamen la milito daŭris dum la tutaj kvardek-unuaj jaroj antaŭ ol Vaŝingtono falis en decembro.
  Kaj dum iom da tempo post tio, la agonio de Usono daŭris ĝis la kapitulaco la 20-an de aprilo 1942.
  Kiel rezulto, la Fuhrer decidis prokrasti la invadon de Sovetunio al la kvardek-tria jaro. Tiel, Stalino havis tempon prepari por milito.
  Io estis farita kiel en reala historio. En 1940, ok-hora labortago kaj septaga laborsemajno estis lanĉitaj. Same kiel drakoniaj mezuroj por malfrui labori.
  En la unua duono de la kvardek-unua, pli ol du mil tankoj estis produktitaj, kaj multe da aviadiloj. La liberigo de aviado kreskis kun kolosa rapideco, kiu eĉ ne havis sufiĉe da pilotoj. En la dua duono de la kvardek-unua jaro, en aŭgusto, la unua KV-3-tanko ruliĝis de la muntaĵo. Ĉi tiu maŝino estis armita per 107-mm-kanono kun komenca ĵetrapideco de 800 metroj je sekundo, oportuna por trakti grandajn tankojn. Sed la aŭto mem pezis sesdek ok tunojn kaj ĝia veturado estis malbona. Kaj la rapidumujo daŭre rompiĝis.
  Kaj en septembro falis la unua KV-5, kiu estis ĉiuj cent tunoj kaj estis armita per du pafiloj, kaj ĝia fronta kiraso estis 170 mm. Germanaj tankoj ne povis penetri tian maŝinon en tiu tempo.
  Entute, en la dua duono de la kvardek-unua jaro, ĉirkaŭ tri mil kaj duono el ĉiuj tankoj kaj preskaŭ du kaj duono mil el la plej novaj estis produktitaj. Sed tio ne sufiĉis por kompletigi ĉiujn sekciojn.
  Stalin ordonas pliigi la daŭron de la labortago ĝis naŭ horoj ĉiutage. Samtempe, la produktado de teknologio pliiĝas. Je la fino de la kvardek-unua jaro, Sovetunio jam havis pli ol tridek du mil aviadilojn, kaj malfacile eblas kunmeti pilotojn sur ili.
  En la unua duono de la kvardek-dua jaro, la produktado de ekipaĵoj kreskis eĉ pli, ĝis kvin mil tankoj en duonjaro, el kiuj pli ol tri kaj duono mil estas la lastaj. La KV-4 ankaŭ aperis en la plej peza modifo kun pezo de 108 tunoj kaj fronta kirasa dikeco de 180 mm. Krome, Sovetunio ne kaŝis la ĉeeston de la plej nova teknologio de la germanoj, tiel ke, verŝajne, la nazioj ne kuraĝus ataki.
  Sed la Fritz, male, intense evoluigis siajn proprajn pezajn sistemojn.
  Antaŭ ĉio, kompreneble, la Tiger-tanko. Tiu maŝino en pluraj versioj estis montrita al la Fuhrer dum lia naskiĝtago la 20-an de aprilo 1942.
  Ĉi tiu tanko povus pli-malpli batali kontraŭ la sovetiaj KV-serioveturiloj. Kvankam por pli pezaj opcioj ĝi estis nesufiĉa.
  Tial, en la Tria Reich, la Tiger-2 estis haste evoluigita per 88-mm kanono kaj barellongo de 71 EL, kaj specife por la batalo kontraŭ super-pezaj sovetiaj monstroj, la Leono, per 105-mm kanono kaj barellongo de 70 EL, kapabla de malproksime trapiki eĉ KV-5 kaj KV-4. Tiu ĉi tanko tamen bezonis novan motoron de almenaŭ mil ĉevalfortoj. Havi almenaŭ iom da movebleco.
  Ili ankaŭ kreis la Maus, kiu ŝajne apogis la tradicion de pezeguloj. En la sama tempo, la T-4 ankaŭ postvivis la modernigon.
  Sovet-Unio pliigis la produktadon de aŭtoj. Stalino ŝatis pli pezajn modelojn. Hitler ankaŭ postulis plifortigi la produktadon de "Panteroj". Sed ĉi tiu tanko ankoraŭ estis disvolvita, kaj por la milito kun Sovetunio, estis necese fidi la T-4 en modernigita versio. Per longtuba 75 mm 48 EL-kanono, tiu ĉi maŝino povis kontraŭbatali tridek kvar kaj eĉ KV-1 kaj KV-2, sed ne prenis pli pezan keveshki-on fronte. Sed ne ĉiuj tankoj povas esti venkitaj.
  La germana aviado estis ĉe sia plej bona. Kaj ili, uzante la kaptitajn fabrikojn, produktis ĝin en grandegaj kvantoj. Krome, Yu-188s aperis kaj estis produktitaj en grandaj kvantoj, kiuj havis la plej bonajn flugajn karakterizaĵojn kaj portis grandan bomboŝarĝon. Aldone al ili, amerikaj fabrikoj produktis kvarmotorajn B-17, kaj anglajn Lancaster. Kio estis tute timiga. La germanoj povis havi avantaĝon en aviado, kaj amerikanoj, britoj kaj aliaj eŭropanoj estis metitaj ĉe la kontroloj. Kvankam dek kvin mil aviadiloj estis produktitaj en Sovetunio en la kvardek-dua jaro, la germanoj, siavice, stampis tridek kvin mil dum ĉi tiu tempo. Kaj ili povis atingi Sovetunio en aviado. Devus notiĝi ke germanaj veturiloj ankaŭ estis pli potencaj en armilaro.
  En la unua duono de la kvardek-tria jaro, proksimume ok kaj duono mil el la plej novaj tankoj estis produktitaj en la Tria Regno. En Sovetunio estas ĉirkaŭ sep mil, el kiuj kvin kaj duono mil estas la lastaj - pezaj kaj mezaj. Krome, la Tria Reich produktis pliajn kvin mil memveturajn pafilojn, kontraŭ kvincent en Sovetunio.
  La produktado de aŭtoj en la Tria Reich povus estinti granda, sed necesis regi la ĉefan Panther-tankon kaj digesti ĝin. Plejparte, la T-4 estis produktita, kaj la Sherman. Sed Hitlero ne ŝatis la lastan tankon. La Führer deziris ke nur la plej malfruaj Panther- kaj Tiger tankoj estu produktitaj, kiuj postulis iom da kromtempo. En la estonteco, estis planite ŝanĝi al la Panther-2 kaj Tiger-2-tankoj kun 88-mm-pafiloj, kaj la Lev-2 kun pli densa aranĝa skemo ne estas tiel peza kaj pli bone protektita. "Musoj" antaŭ la komenco de la milito sukcesis liberigi nur dekduon. Kaj la Tria Regno ne estas tute preta.
  Sed Sovetunio ankaŭ spertis problemojn kun la serio KV, kiun Stalin tiom ŝatis. En la unua duono de la kvardek-tria jaro, la KV-6-tanko aperis en la serio. Ĝi pezis 250 tunojn, eĉ pli pezan ol la Maus, kaj havis du pafilojn 107 mm kaj 203 mm pliiĝis sur ĝi.
  Ĉi tiu aŭto, tamen, laŭ veturado kaj fidindeco estas tute nulo kaj malŝparas tempon sur ĝi por nenio. T-34-76 estis la plej masiva, sed KV de ĉiuj tipoj estis produktita eĉ pli. La KV-1, facile fabrikebla kaj kun dika kiraso, estis alloga por produktantoj. Kvankam, fakte, li estis pli malbona ol la tridek kvar.
  Tamen, laŭ la tuta nombro de tankoj, Sovetunio havis certan avantaĝon. En aviado, la germanoj povis preterpasi en la nombro da aviadiloj, precipe la plej novaj. En artilerio, la germanoj havis iom da supereco, sed ili havis tro multajn kaptitajn armilojn. En la infanterio, pro eksterlandaj dividoj, la supereco estas superforta, kaj la trupoj estas pli moveblaj. Estis multe da aŭtoj, kamionoj, motorcikloj. Ĉi tie en Usono estis nur neniuj problemoj por stampi.
  La nivelo de moviĝeblo de la infanterio de la Tria Reich estas kelkaj grandordoj pli alta ol la sovetia kaj multe pli en nombro. Sovetunio, principe, ne havis sufiĉajn homajn rimedojn por krei egalecon por la Tria Reich en la infanterio. Plus Japanio. Ĝi havas grandan populacion kaj koloniojn.
  La germana floto, kompreneble, estas pli forta ol la sovetia, precipe konsiderante la kaptitajn ŝipojn. Plie japana potenco.
  En la unua ŝtupo sole, Hitler planis ĵeti dudek milionojn da moveblaj infanteriistoj al Sovetunio. Sovetunio mobilizis ĉirkaŭ dek du milionojn kaj duonon, kaj kelkaj el ili estis kontraŭ Japanio kaj en la internaj distriktoj. Do la Tria Regno havas pli ol duoblan avantaĝon. Krome, la nazioj ankoraŭ povas mobilizi rezervojn, kaj Sovetunio, kompreneble, havos problemojn kun replenigo. En tankoj, la nombro en la Okcidento estas proksima. Sed en la plej novaj aŭtoj, la Fritz havas avantaĝon. La aviado de Japanio kaj la Tria Regno estas kaj pli forta kaj pli sperta. Kaj pli da rezervoj.
  La artilerio de Sovetunio estas sufiĉe forta, sed malsupera al la malamiko ... Plie, la germanoj havas superecon en memveturaj pafiloj.
  Entute, la proporcioj de fortoj estas tiaj, ke, se la milito estas konvene kondukita, Soveta Rusio povas nur plilongigi sian agonion. Se estas ŝanco, tiam reludu taktike. Sed la germanoj kaj japanoj havas pli da sperto pri operacia komando kaj lerteco.
  Iom da pluso por Stalin, ke la atako ne estis subita, kaj li sukcesis efektivigi ĝeneralan mobilizadon. Eĉ se ankoraŭ ne ĝis la fino, por ne ruinigi la produktadon. Krome, en du kromaj jaroj, ili sukcesis kompletigi la Molotov-linion de defendo, kaj restarigi la Stalin-linion. Iel ili prepariĝis por la defendo fosante fortikaĵojn. Sed aliflanke, la trupoj estas trejnitaj por defendi sin, ne tre. Kvankam lastatempe, konsiderante la forton de la Tria Regno, ili komencis instrui pli, por defendi sian propran, ol por bati la malamikon sur lia teritorio.
  En aviado, la parto de batalantoj ankaŭ estis pliigita. Precipe MIG-3, kaj Yak-1, kiuj pli kapablas batali kontraŭ bombistoj.
  Nun ni parolas pli pri defendo. La nazioj estas tro fortaj, kaj estas nereale superŝuti ilin per ĉapeloj. Jes, kaj la homoj ne estas tiel stultaj, ili komprenas kiom forta estas la Tria Reich, kune kun la japanoj.
  Ne estas humoro kiel en reala historio en la kvardek-unua jaro. Fosu tranĉeojn kaj fortikigu.
  La kalkulo baziĝas sur strikta defendo, kaj defendo. Oni devas rimarki, ke krom la trupoj de la Tria Regno ankaŭ germanaj satelitoj mobiliziĝis kontraŭ Sovetunio. Precipe Turkio, kiu revas pri venĝo por aliaj malvenkoj, kaj Hispanio kaj Portugalio. Kompreneble, Italio, kaj Rumanio, kaj Hungario, kaj Finnlando, kaj Slovenio. Kaj ankaŭ ĉi-kaze Jugoslavio, kiu falis sub la Trian Reich kaj ne devis esti konkerita. Grekio, Italio kaj la germanoj kaptis. Krome, Svedio estis konkerita, do ĝia erco estis valora por la Tria Regno. Nu, eksterlandaj dividoj en la Tria Reich, miksitaj kun la germanoj.
  Multaj el ili estas eksterlandaj soldatoj, kaj la komandantoj estas germanoj.
  Konsiderante la satelitojn, la supereco en infanterio jam en la unua ŝtupo fariĝis triobla.
  Bulgario ankaŭ partoprenas en la kampanjo kontraŭ Sovetunio, sed pli en la malantaŭo por la milito kun la partizanoj.
  La germanoj ankaŭ okupis Svislandon por forpreni ĝiajn rimedojn, precipe monon de deponejoj.
  Tiel kolosa koalicio estis kunvenita. Kaj ankaŭ Japanio, kun ĝiaj kolonioj. Ankaŭ forto. Vere, parto de la trupoj de la Lando de la Leviĝanta Suno ankoraŭ batalas en Ĉinio. La lando jam estis grandparte kaptita, sed ne konkerita.
  Ĉiukaze, la potenc-ekvilibro de Stalin estas multe pli malbona... Sed milito ne povas esti evitita.
  Hitler ne povas toleri komunisman imperion ĉe sia flanko. Estas nur unu dubo - ataki nun. Aŭ atendu alian jaron, ke jetaviadiloj aperos en la serio, "Panteroj" -2, amase "Tigroj" -2 kaj "Leono" -2. Jetaviadiloj estas ankoraŭ nur en la prova stadio, ili jam flugas. Sed nefinita. Necesas tempo por lanĉi ilin en serion, sed estas sufiĉe da rimedoj. Jes, kaj la pilotoj estu pretaj.
  La plej novaj tankoj ankaŭ estas ankoraŭ krudaj kun infanaj malsanoj. Do estas kialo prokrasti la militon por alia jaro. Krome, vi povas akiri avantaĝon dum ĉi tiu tempo en la nombro da tankoj.
  La kialo, kompreneble, estis ne ataki ankoraŭ unu jaron. Sed Hitler neniam estis tre pacienca.
  Sovetunio tro plenumis la trian kvinjaran planon, formale duobligante la ekonomion. Kaj en la kvara kvinjara plano mi volis denove duobligi produktadon. Kvankam, kompreneble, sovetiaj ekonomikistoj iom trompis pri la rapideco de ekonomia kresko.
  Sed la Tria Regno hastis.
  Kaj la 22-an de junio 1943 komenciĝis la Granda Patriota Milito. Ne plu subite, sed sur du frontoj por USSR kaj kontraŭ la rimedoj de preskaŭ la tuta mondo. Kaj Rusio havas nur unu aliancanon: Mongolio, kie estas eĉ ne miliono da homoj.
  La japanoj ĵus frapis Mongolion kaj donis sian unuan baton.
  La ungegoj de la samuraja tankoflotadoj moviĝis.
  La germanoj ankaŭ iris sur la ofensivon. Ni renkontis potencan defendon. Panteroj pruvis esti tro vundeblaj de la flankoj, kaj ofte krevis. T-4 ankaŭ ne estas tre bona ĉe la flankoj. Pli bone en la praktiko, la "Tigro" montris sin, kaj ne tro multnombra "Tigro" -2. Sed la "Leono", kun pezo de naŭdek tunoj, ofte rompiĝis, kvankam ĝi estis bone protektita, kaj kun potencaj armiloj.
  Sed sovetiaj KV-oj ofte rompiĝis, precipe pezaj. La T-34-76 ankaŭ ne estas ideala tanko, inkluzive de optiko. KV-2 por defendo kun ĝia obuso estis nebone konvenita.
  La batalado estis furioza. Eksterlandaj legioj ekde la komenco suferis enormajn perdojn. Sed en la aero, la germanoj kaj la japanoj kaptis la avantaĝon. Iliaj pilotoj havis pli da sperto, kaj la aviadiloj, eble, estis pli potencaj kaj pli perfektaj.
  Kaj ili venkis la Ruĝan Armeon...
  Kaj milito povas esti farita tre efike, se oni multe bombas. Kaj la Tria Reich havas multajn bombistojn.
  Sed la eksperimenta modelo de la Panther-2 ankaŭ partoprenas en la bataloj.
  Ŝi estas rulita en batalo. La maŝino ankoraŭ ne estas tute perfekta, sed kun potenca 88-milimetra kanono kun barela longo de 100 EL. Bona protekto por la frunto de la kareno: 100 mm laŭ angulo de kliniĝo de kvardek kvin gradoj. La flankoj de la kareno estas protektitaj la plej malbona el ĉiuj 60 milimetroj. Kaj la malantaŭo de la konstruaĵo estas 40, sed sur la deklivoj. Kaj la flankoj estas klinitaj kie eblas. Sed tamen, la protekto estas nesufiĉa, sed ĝi tenas kvardek kvin. Kaj la turo ankaŭ havas deklivajn flankojn. Ŝia frunto estas 120 mm laŭ angulo, kaj en granda masko la pafilo estas 150 mm.
  Kaj tri maŝinpafiloj. La pezo estas tro granda 55 tunoj, sed la motoro de 900 ĉevalfortoj kaj veturado estas kontentiga.
  Kvar knabinoj veturas en sia aŭto: Gerda, Charlotte, Christina, kaj Magda.
  Ili estas en bikinoj kaj nudpiedaj. Ke en tia varmego de la somero de la kvardek-tria jaro estas multe pli oportune.
  Kaj ili pafas al celoj... Malbonaj knabinoj kun moralaj kvalitoj, sed ili estas tiel belaj.
  Gerda pafas per la nudaj piedfingroj kaj diras:
  - La grandeco de la kosmo!
  Kaj trafas la sovetian kanonon.
  Tiam Charlotte pafas laŭvice. Kaj li ankaŭ uzas nudajn piedojn. Kaj ĝi trafas sovetian T-34-tankon. Ŝi ankaŭ frapis lin kaj kantis:
  -Mi estas ruza vulpo kaj mi scias multon pri la vivo!
  Jen sovetia KV-4 pufanta antaŭen, monstra aŭtomobilo. Sed la pafilo de la Panther-2 estas speciala, kun barela longo de 100 EL kaj ĝi estas terure kirasa. Kaj eĉ 180 mm da fronta kiraso povas penetri. Krome, KV-tankoj havas kirason sen anguloj de deklivo.
  Ĉi-foje, helpe de nudaj piedfingroj, Christina pafas. Kaj ĝi trafas sovetian tankon de malproksime. Estas danĝere lasi lin fermi per 107-milimetra kanono kaj longa barelo, ĝi eĉ povas trapiki la Panteron en la frunto.
  Mi eĉ provis pafi, sed Magda, premante la nudajn piedfingrojn sur la pedalojn, gracie movas la aŭton.
  Jes, estas knabinoj ĉi tie, kiuj ne lasos la malamikon spiri.
  Gerda denove pafas, premante per sia nuda kalkano kaj tre precize trafas la sovetian kanonon, kaj trafas la malamikon.
  Kaj li muĝas al si:
  - Gloro al la arja suno!
  Charlotte, pafante al la malamiko, kaj farante ĝin trafe, ripetas:
  - Gloro al nia festo!
  Christina, uzante siajn nudajn piedfingrojn dum pafado al la malamiko, rimarkas:
  - Arja komunismo sur la tuta planedo!
  Magda donis eksplodon de maŝinpafiloj helpe de nudaj kruroj. Ŝi falĉis amason da sovetiaj soldatoj, kaj kukis:
  - Por la plej grandaj malkovroj!
  La knabinoj certe ne estas inter la pozitivaj karakteroj. Ekzemple, hieraŭ pioniro estis torturita. Bela, blondhara knabo estis senigita je sia ĉemizo kaj pantaloneto, kaj ankaŭ sandaloj, kaj pendis sur provizora rako.
  Tiam, ili komencis bati la knabon per salikbranĉetoj. Kaj draŝis ĉiujn kvar belulinojn kun granda furiozo. Ili tranĉis la dorson de la knabo, kaj flankojn, kaj krurojn kaj stomakon per brusto. Do estis sango.
  Tiam la pioniro estis aspergita per sango sur la vundojn, el kiuj li kriegis kaj tordiĝis. Sed eĉ ĉi tio ne sufiĉis. La nudaj piedoj de la knaboj estis metitaj en ferdekon, kaj fajro estis ekbruligita. La flamo lekis la nudajn, rondajn kalkanojn de la knabo. Kaj ĝi bonodoris pro brulado. Pro la dolorŝoko, la knabo fojfoje perdis konscion, sed li rekonsciiĝis.
  Jes, la knabinoj ĝuis la procezon de torturo. Ili bruligis kvinpintan stelon sur la brusto de la pioniro.
  Tre kruelaj estaĵoj. Tiam ili komencis vipi per ruĝvarma drato, varmigante ĝin sur fajro. La knabo montriĝis ege tenacema. Kaj la knabinoj, kiam ili enuis per turmentado de la pioniro, banale metis lin sur amason da formikoj. Por ke la formikoj manĝu lin vivanta.
  Ĉi tiuj estas tre agresemaj estaĵoj...
  Kaj nun sovetiaj soldatoj estas mortigitaj...
  Gerda pafis al la sovetia memvetura pafilo uzante siajn nudajn piedfingrojn. Trafis la aŭton kaj knaris:
  - La diablo estas ĉi tie, la diablo estas tie!
  Charlotte ankaŭ trafis la sovetiajn soldatojn. Precize trafis la malamikon, rompis la obuso kaj konfirmis:
  - La vivo estas kiel sonĝo, ĝi estas mensogo!
  Kristina ankaŭ pafis per la nudaj fingroj de siaj graciaj kruroj kaj jelpetis:
  Sed la montoj ne mensogas!
  Magda ankaŭ skribaĉis per maŝinpafiloj helpe de nuda gambo kaj elsendis:
  Kaj la dioj neniam mensogas!
  La kvar laboris ĉi tie sur la Tero de la germana flanko.
  Sed de la sovetia flanko, ilia propra teamo batalas sur la KV-3, en ĉi tiu kazo, la ŝipanaro de Elizabeto.
  Ĉi tiu tanko havas unu kanonon, kaj ĉi tio iomete plibonigas ĝin. La aŭto pezas kiel germana "Tigro" -2, kaj la frontala kiraso estas 140 milimetroj. Sed sen anguloj de racia kliniĝo, sed kiel skatolo. Tial, la KV-3 ne estas same bone protektita kiel la germana "King Tiger".
  Sed lia pafilo ne estas malbona, kun ĝia helpo vi povas pafi al la germanoj.
  Kaj iliaj tankoj estas ĝuste tiaj.
  Elizabeto kaj la ceteraj knabinoj ankaŭ estas nudpiedaj kaj en bikino, kio estas praktika kaj komforta.
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la knabino celas 107-milimetran pafilon al la Pantero.
  Ĝi pafas... La tanko de Hitler, ricevinte pezan ĵetaĵon, eklumiĝas.
  Mortiga sovetia pafilo, vi ne povas diri, ke ĝi estas malforta.
  Elizabeto diras ridetante:
  - Kolosa komunismo!
  Ekaterina ankaŭ pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi estas knabino kiu estas distingita per eksplodema miksaĵo de perforto kaj beleco.
  Trafas la "Tigron" kaj diras:
  - Tio ja estas nia revo, estos beleco!
  Gvidas fajron uzante nudajn piedfingrojn kaj Elena. Ĝi trafas malpezan germanan memveturan pafilon "Ĉasisto", kaj grincas:
  - Gloro al la epoko de komunismo kaj Stalino!
  Kaj nun ankaŭ Eŭfrazio pafas kontraŭ la malamikon. Ĝi faras tion helpe de nudaj piedfingroj kaj tre precize. La "Tigro" -2 estis frapita, kiu estas preskaŭ neeble preni sur la frunto, kaj ĝia pafilo estas danĝera. Kaj la militisto diras:
  - Niaj malamikoj ne povas rompi nin...
  Ĉi tie vi povas vidi la "Leonon" antaŭen. Ĝia pafilo estas pli danĝera ol la "Tigro"-2, pro la pli granda kalibro. La fronta kiraso de la "Leono", proksimume komparebla en korpo al la "Reĝo Tigro", kaj la frunto de la turo estas eĉ pli protektita je 240 mm dika.
  La "Leono" estas iom pli bona kaj la protekto de la flankoj estas 100 milimetroj sub deklivoj. Ĉi tiu tanko entute povus esti sufiĉe bona, sed la pli malalta rapideco de la pafilo kaj ĝia granda pezo faras ĝin ne tro rapida. Kvankam la rapido kun motoro de 1000 ĉevaloj estas sufiĉe kontentiga.
  La KV-3-motoro havas potencon de 850 ĉevalfortoj. En ĉi tiu planedo, ĝi estas pli bona ol la malmoderna modelo Tiger-2.
  Elizabeto komprenas, ke la "Leono" ne povas esti trapikita en la frunto, kaj proponas al la knabinoj:
  - Ni proksimiĝu kaj surŝipiĝu!
  Efrazinya serioze rimarkis:
  - Li batos nin! Lia pafilo estas forta!
  Elena sugestis, piedpremante sian nudan kalkanon sur la metalon:
  - Aŭ eble provos forbati lian trunkon?
  Elizabeto dubis:
  - De tia distanco, tiel ekzakte trafi?
  Catherine ridis kaj rimarkis:
  Ĉio estas neebla...
  Elena sugestis:
  - Mi havas ideo!
  En tiu momento, la Leono pafis al ili. La ŝelo flugis nur du metrojn maldekstren kaj malstreĉis la grundon.
  Elena ridis kaj demetis sian mamzonon. Ŝia skarlata cico brilis en la malfortaj tanklumoj. Kian belan bruston havas la knabino. Kaj tiel la knabinoj celis la pafilon per siaj nudaj piedfingroj. La nudaj kruroj de la knabinoj enmetis la ĵetaĵon. Kaj tiam la fraga cico de la nuda brusto tiris la ellasilon.
  La ĵetaĵo eksplodis kaj...
  La knabinoj kriis refrene:
  - Tio estas sekso!
  Preciza malvenko en la barelo de la timinda tanko "Leono". Kaj la germano perdis sian fenomenan forton.
  Kaj la knabinoj ridas...
  La sekva pafo estis pafita de Jekaterina, kaj ankaŭ tre precize. Ŝia celo estis la T-4. La tanko estas malmoderna, sed tre masiva. Kvankam sufiĉe malforta, por trarompi la KV-3 - aŭton kun deca fronta protekto.
  La knabinoj kantis unuvoĉe:
  - Nia Patrujo estas forta - ĝi protektas la mondon!
  Tia ĉi tie disbatante ĉiujn militistojn. Ili enhavas la plej altan ordon kaj la esencon de solvado de la problemoj de Sovetunio.
  Germanaj knabinoj batalas sur la ĉielo. Albina kaj Alvina.
  Ili malflugigas sovetiajn aviadilojn. La knabinoj estas preskaŭ nudaj, en unu bikino kaj nudpiedaj. Aerkanonoj estas direktitaj al la malamiko.
  Albina faligas sovetian aŭton kaj grincas:
  - Estas ŝoko laŭ nia opinio!
  Alvina ankaŭ fortranĉas la sovetian jakon kaj aldonas:
  Por la gloro de nia imperio!
  Kaj la militistoj samtempe ankaŭ batalis kaj batalis kun la malamiko. Kaj ili amas torturi homojn.
  Ĉi tie la komsomola membro estis torturita. Nudigita kaj nuda knabino estis batita per vipo. Tiam la nudaj piedoj de la komsomolano estis bruligitaj per ruĝ-ardigita bastono. Kaj mi devas diri, ke ili ŝatis ĝin.
  Tiam ili rompis la piedfingrojn de la knabino. Kaj la plej ŝika el torturo, ekbruligis la sinon de Venuso per torĉo. Kaj la knabino perdis la konscion pro la dolorŝoko.
  Albina tamen ankaŭ ne trankviliĝis pri tio. Ŝi alportis la torĉon al la nuda brusto de la knabino. Kaj fritis ĝin. Tiam ŝi detranĉis kaj manĝis la molan viandon, ekkriante:
  - Kiel bongusta!
  Alvina fritis la alian cicon per flamo kaj rimarkis:
  - Jes, ĝi estas bonega!
  Kaj la germanaj knabinoj tre ŝatis ĝin.
  Sed ne ĉiuj estaĵoj estas tiaj. Ĉi tie Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova batalas sur la ĉielo kontraŭ germanaj vulturoj.
  Kaj ili montras sian lertecon kaj saĝon.
  Knabinoj, kompreneble, batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj alportu donacojn de morto al la malamiko.
  Kaj kantu al si;
  - Gloro al la lando de komunismo,
  Lenin inspiris nin batali...
  Rompita kresto konas faŝismon
  Ni konstruu novan mondon!
  Anastazio pafis al la malamiko, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis germanan aviadilon kaj kriis:
  - Por ruĝa komunismo!
  Akulina Orlova lerte trafis la malamikon, uzante siajn nudajn krurojn, detranĉis lin kaj bojis:
  - Por la venko de la rusa spirito!
  Kaj la knabinoj grumblis ĥore:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Ĉi tio estas tiel malfacila batalo okazanta ĉie en la fronto.
  La germanoj certe estas fortaj. Kaj ili moviĝas, kvankam malrapide, kun granda damaĝo.
  La knabinoj batalas en la infanterio ...
  Proksime de Grodno, Alenka kaj ŝia teamo renkontas la faŝismajn hordojn.
  Komsomola knabino en nur kalsoneto.
  Ĉi tie Alenka donas eksplodon de maŝinpafilo, fortranĉante la naziojn, kaj batante senkonscie tutan vicon da batalantoj.
  Tiam li diras:
  - Gloro al Rusujo!
  Anyuta ankaŭ pafas al la malamiko. Ĝi faras tion tre bone kaj klare. Kaj faligis la naziojn. Poste li ĵetas granaton per la nudaj piedfingroj, rompante la tankon de la nazioj kaj knaras:
  - Por sankta Rus'!
  Alaho ankaŭ pafas al la malamikoj. Ĝi faras ĝin tre bonorde. Kun nuda kalkano, li ĵetas supren donacon de morto, farante ĝin majstre. La ruĝhara Fritz batas kaj kriegas:
  -Por la epoko de komunismo!
  Maria ankaŭ pafas al la malamiko. Ĝi falĉas la naziojn, kio igas ĝin ekstreme agresema kaj grincas:
  - Por Rus', nia patrino!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, li denove ĵetos granaton. La germana tanko, ricevinte damaĝon, ruliĝas ... Kaj la batalkompleto estas ŝirita.
  Marusya, disbatante la naziojn. Kaj per siaj nudaj kalkanoj ŝi ĵetis tutan aron da obusoj, eldonis:
  - Por la granda Patrujo!
  Tiaj knabinoj ĉi tie, nur kolosaj batalantoj. Do ĉiuj estas ekstermitaj en vico.
  Jen la batalo kvin. Kaj kiom da faŝistoj pret. Kaj nigraj militistoj partoprenas en la ofensivo. Mi devas diri, ke ili estas ekstreme batalantaj uloj.
  Sed iliaj rusaj knabinoj falĉas sen ceremonio.
  Bela bataliono kiam la militistoj estas preskaŭ nudaj. Kaj tiel sunbrunigita, ĉokolado.
  Kaj sur la ĉielo vi povas vidi Yu-288 potencajn germanajn aŭtojn. Ili faligis bombojn sur sovetiajn poziciojn, disbatante la malamikon. Kaj ili agas kun granda dediĉo.
  Eva, faligante bombojn, premante sian nudan, rondan kalkanon sur la pedalon. Ĵetante donacojn al sovetiaj urboj, muĝas:
  - La Tria Regno estas nevenkebla!
  Agatha konsentis pri tio, elsputante donacojn de detruo:
  - Ni jam derompis ĉiujn niajn malamikojn!
  . ĈAPITRO #1
  Germanaj soldatoj daŭre povis kapti Brest kaj Grodnon, kaj fortranĉi la Bjalistokan elstaran. Ili antaŭeniris ĝis la Stalin Line proksime de Minsko.
  La batalado estis furioza. En la sudo, la nazioj ĉirkaŭis la sovetiajn soldatojn sur la Lvov-kornico.
  La Ruĝa Armeo retiriĝis al Ĵitomir kaj Vinnitsa. En la sudo, la rumanoj kaj germanoj alproksimiĝis al Odeso.
  Moldavio estis kaptita. En la sudo, la turkoj kaj germanoj kaptis Batumon kaj ĉirkaŭis Erevanon. Do ĉi tie la situacio estas malfacila. La japanoj okupis la plej grandan parton de Mongolio, kaj kojnis en Primorye. Ili regas la maron. Trupoj alteriĝis en Kamĉatko.
  Ĝenerale, Sovetunio devas kontraŭbatali kun superaj fortoj. Kaj la malamiko estas forta.
  La germanoj alproksimiĝis al Murmansko, sed estis maldaŭrigitaj tie. La finnoj ankaŭ estis bremsitaj, sed povis rekapti Vyborg. La situacio streĉiĝis.
  Entute, la faŝistoj ankoraŭ ne atingis superfortan plimulton kaj decidajn sukcesojn.
  Sed la eluziĝomilito ne aŭguris bone por Sovetunio. Preskaŭ la tuta mondo estis kontraŭ li. Ĉi tie Argentino, Brazilo, Venezuelo, deklaris militon kontraŭ Sovetunio. Same kiel Ĉilio kaj kelkaj pli malgrandaj landoj.
  Stalino estis kaptita...
  En aŭgusto, la germanoj ŝanĝis sian baton norden kaj sukcesis kapti preskaŭ la tutan Baltan Maron, krom Talino, kiu defendis sin heroe. Batalado disvolviĝis proksime de Narva. Plue, la nazioj renkontis la Pskovan defendlinion. Kaj tiam ili sukcesis preni Pskovon komence de septembro ... Minsko ankaŭ estis ĉirkaŭita, sed forte batalis en la blokado. La germanoj progresis malrapide sed certe.
  Vinnytsia falis ... Komence de oktobro, Zhytomyr estis prenota, kaj la germanoj atingis Dnepron. Ĝi montriĝis surtere, Odeso fortranĉis, sed ĝi ankoraŭ tenis.
  Antaŭ la fino de oktobro, la germanoj atingis la Berezinan kaj la Dnepron. Kievo estis sub atako. Okazis provizora paŭzo pro kotoglitoj... La japanoj ĉirkaŭis Vladivostokon kaj senespere provis preni ĝin.
  Vera milito disvolviĝis...
  La knabinoj batalis por Vladivostok. Malgraŭ tio, ke jam estas malfrua aŭtuno kaj pli malvarme, la militistoj batalas nudpiede kaj en bikinoj.
  Kaj ili montras sin tre malvarmetaj...
  Natasha estas ĝuste tie kaj ŝia heroeco estas mirinda.
  La knabino pafas al la japanoj de maŝinpafilo, kaj ĵetas obusojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Dum ŝi kantas:
  - La forto de nia malamiko ankoraŭ ne scias,
  Ili ne uzis sian tutan potencon...
  Beboj, virinoj estas atakitaj,
  Mi ĉiuokaze mortigos la ŝakalojn!
  Zoya ankaŭ ĵetas obuson kun sia nuda piedo. Turnas la japanan tankon kaj siblas agreseme:
  - Ni mortigos ĉiujn samurajon, kaj ni protektos Rusion!
  La knabino vere ĝenas, ke Japanio iam venkis Rusion. Ĉi tio verŝajne estas la plej hontinda el ĉiuj malvenkoj de la cara imperio. Sed kiel tio povus okazi?
  Zoya donas turnon, falĉis la vicon de samurajo kaj jelpis:
  - Ni ne cedos al la malamikoj!
  Augustine, pafante ĉe kontraŭuloj, kaj uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn por ĵeti diskojn, konsentis:
  - Ne! Mi neniam cedos!
  Kaj ŝia ruĝa kapo kapjesis, kaj ŝiaj haroj ŝajnis arda pro varmego.
  Sed en la ofensivo Svetlana. Ŝi estas tia batalema sinjorino. Pafas kontraŭ samurajon kun la precizeco de kaŝpafisto. Kaj frapas ilin kun nekredebla precizeco. Kaj tiam ŝia nuda piedo denove ĵetas mortigan obuson.
  La knabino krias:
  - Por Patrino Rus'!
  Kaj denove faras bone celitan pafon. Kaj la mortintaj kontraŭuloj falas.
  Jen la knabinoj, kiuj ne forlasos.
  Kaj jen Alico kaj Angeliko kune batalas kontraŭ la japanoj, kiuj alteriĝis en Kamĉatko.
  Jam neĝis kaj la knabinoj kuras nudpiede. Ili lasas graciajn, ĉizitajn spurojn. Tio estas tre bela. Kaj mi volas, rigardante tian ornamaĵon, tiri mian ekscititan perfektecon.
  Alico pafas al la malamiko, kaj pugnobatas flavajn vizaĝojn kaj kriegas:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin!
  Angelica prenis kaj ĵetis obuson per siaj nudaj piedfingroj, disŝiris amason da japanoj kaj knaris:
  - Por granda komunismo!
  La inaj militistoj montriĝis ege leporhundoj. Tiel ili detruas siajn malamikojn.
  Alico pafas el ĉiuj maŝinpafiloj. Kaj muĝas:
  - Komunismo! Komunismo! Al la tombo de la faŝismo!
  Angelica ankaŭ estas knabino al la ruĝa, leporhundo kaj malvarmeta. Drasxi tiujn japanojn sen malforteco kaj kompato.
  Kaj kriegas, ĵetante grenadojn per la nudaj piedfingroj:
  - Komunismo! Komunismo! Estos nova revankismo!
  Militistoj estas tre admiritaj pro sia kuraĝo ...
  Jam estas vintro... La germanoj iris en la defensivan. Ili ne rapidas, ĉar ili ne havas kie rapidi. Kaj Hitler eĉ ĝojas treni la militon. Li estas ankoraŭ relative juna, kaj kion fari post la kapto de Sovetunio? Ĉu eblas ataki Japanion?
  Ĉiukaze, la germanoj alprenis defendajn poziciojn. Kaj ili reflektas la provojn de la Ruĝa Armeo antaŭeniri. Kaj tenu la fronton.
  Stalino ne havas multe da forto, kaj li haltas. Kaj la germanoj estas pli-malpli pretaj por vintro. Ili havas sufiĉe da varmaj vestaĵoj.
  Kaj reflektu la sovaĝan atakon. Kaj ili batalas kiel kirasa forto de kolosa forto.
  En la kvardek-kvara jaro, la germanoj en la serio havas novajn reagaviadilojn - ŝtalvulturojn. Hitler fidas je ili. Precipe sur ME-262 kaj AR-180. Kaj ĉi tiuj estas tre fortaj maŝinoj. Kaj ili kapablas frakasi la Ruĝan Armeon.
  En amasproduktado "Panther" -2 kaj "Tiger" -2 kun pli potenca motoro de 1000 ĉevalfortoj. Sed la "Leono" -2 iĝis pli sukcesa perfekta modelo. En ĝi, la germanoj aplikis novigan ideon pri konstruado de tankoj - ili kunmetis la dissendon kaj motoron antaŭ la tanko, kaj la gvattureto estis movita reen. De tio, la aranĝo estis kompaktigita, kaj la alteco de la tanko malpliiĝis, pro ŝparaĵoj sur la kadŝakto. Interesa solvo estis la lokigo de la rapidumujo sur la motoro mem, kaj la transversa transdono. La kareno de la tanko "Lev" -2 fariĝis multe pli malalta, kaj la turo estas pli malgranda kaj pli mallarĝa. Redukti la altecon de la tanko ebligis redukti la pezon de la veturilo al kontentigaj 75 tunoj, kaj levi la dikecon de la flankoj ĝis 150 mm sub deklivoj, kaj la frunto de la turo ĝis 250 mm, la flankoj de la turo 160 mm sub deklivoj. La frunto de la kareno estis 200 mm dika ĉe la supro laŭ angulo de kliniĝo de 45 gradoj, kaj la fundo je 150 mm. Tiel, "Leono" -2 aperis kun tre bona nivelo de protekto. Kaj impona kontraŭtanko.
  Tiu ĉi maŝino kontentigis la germanan komandon. Kaj la trarompa tanko pruvis esti efika.
  La germanoj lanĉis ofensivon, en la centro, preterirante la Dnepron. Ili pafis kaj bombardis multe. Por la sukceso, multaj pafiloj estis koncentritaj, inkluzive de raketartilerio kaj gaslanĉiloj.
  La Führer ordonis: preni Moskvon per ŝtalaj teniloj. Samtempe ankaŭ japanoj ekpaŝis. Ili uzis aprobitajn Panterojn, kiuj estis pli-malpli tolereblaj tankoj.
  Estis iuj ŝanĝoj ankaŭ en Sovetunio. Aparte, la produktado de super-peza HF estis limigita. Anstataŭe, ili fidis je la T-34-85. Tio estas, la malnova tanko, sed kun pli granda gvattureto kaj pli forta pafilo. Nur la KV-3 ankoraŭ ne estis elprenita el produktado. Ĉi tiu tanko kun pafilo kiu trapikis kirason bone ankoraŭ estis bezonata. Sed estis ideo evoluigi IS por militaj operacioj kaj pli praktika kun pli mallarĝa gvattureto. Sed ĉi tiu tanko aperis iom pli malfrue ol en la reala historio. Dum venkado de la inercio de la HF. La IS-1 estis provizita per 85 mm pafilo kaj malmulta deviis de la T-34-85. Ĝi laŭsupoze igi la IS-2 pli potenca. Sed la armilaro de ĉi tiu tanko estis ankoraŭ 107-milimetra kanono. La nova tanko estis pli malpeza ol la KV-3 kaj pli kompakta kun 520 ĉevalforta motoro.
  Tamen, estis ideo instali pli potencan 122-mm-kanonon. Sed tio reduktis la pafrapidecon, kaj la provizon de konkoj. Sovetunio bezonis tankdestrojeron, ne trarompan tankon. La defenda karaktero de la milito diktis aliajn taskojn. Do la evoluo de la IS-3 daŭris. Por ĉi tiu maŝino oni preparis kanonon de la sama kalibro de 107 mm, sed kun pli longa barelo por altigi la komencan rapidecon de la kuglo ĝis mil metroj je sekundo.
  Do tankokonstruado nur parte ripetis la veran rakonton. Kaj la germanoj estis seniluziigitaj pri la Maus, kaj ankaŭ provis ne fari la aŭtojn tro pezaj.
  Estis planite fari la Panther-3 pli facile fabrikeblan, pli moveblan kaj pli bone protektitan ol la Panther-2, sen signifa pliiĝo de pezo.
  Kaj la "Lev" -2, ĝenerale, aranĝis militistojn, kaj ĝis nun oni ne planis modernigi ĝin precipe, krom instali pli potencan motoron kun superŝargilo.
  La bataloj montris ke la Fritz estas fortaj. Kaj ilia aviado premas. De la helic-movitaj aviadiloj, la TA-152 montriĝis por tre sukcesa modelo. La nova ME-309 ankaŭ ne estis malbona, kvankam ĉi tiu maŝino ne plenumis ĉiujn atendojn, sed ĝia potenca armilaro kaj alta rapideco estis kompreneble avantaĝo.
  La apero de la sovetia Yak-3 en la serio estis prokrastita pro la manko de altkvalita duraluminio. LAGG-5 jam estis malnoviĝinta dum sia apero. Kaj ĝi nur ĵus komencis disvolviĝi. Kaj la MIG-3 montriĝis malsukcesa modelo.
  Do estas nenio por kovri la germanojn en la ĉielo. Nur la IL-2 pruvis sin relative bona, sed ĉi tiu maŝino ankoraŭ suferis tro multajn perdojn kaj estis negrava en flugaj trajtoj. PE-2 ne tro pravigis sin kaj estis malfacile administrebla. Sur la ĉielo, kompreneble, Sovetunio havis problemojn. Kaj ĝis nun ili ne povis solvi. La Yak-1 iĝis la plej masiva batalanto, kiu estis simpligita en produktado kaj la motoro estis akcelita.
  Ĝis nun, la emfazo estis sur kvanto, kaj precipe ne antaŭ la disvolviĝo de novaj modeloj.
  Do sur la ĉielo la nazioj estas pli fortaj en kvanto kaj kvalito kaj bombas kie ili volas, kaj plie la japanoj estas senbridaj.
  La germanoj ankaŭ ricevis amerikajn B-29, pli progresintajn veturilojn per dek du maŝinpafiloj kaj alta rapideco. Kaj la Yu-488 ankaŭ estas pli progresinta, kaj je rapideco de 700 kilometroj hore. Ili estas pli rapidaj ol la usonaj pro la pli malgranda flugila areo, kaj ili portas multajn bombojn kaj la plej potencajn motorojn. Kaj estas ankaŭ la "Arado" jetbombaviadiloj, kiuj ne havas egalajn en rapideco kaj flugaj trajtoj.
  Do la germanoj prenis la ĉielon supren kaj moviĝis surtere. Smolensk jam falis kaj Sovetunio estas tre streĉita.
  Tiam Oleg Rybachenko helpis ilin kun sia teamo kaj surteriĝo de samideanoj.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, muĝis kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj falu takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La verkisto-knabo rememorigas sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Kaj en la kapo de la knabo formiĝis poemo, kaj li daŭre tranĉis la naziojn, skribante survoje;
  La grandeco de la Patrujo super la planedo,
  Kiu, kiel torĉolumo, brulas...
  Kaj heroaj faroj estas kantataj,
  Kaj nia amikeco estas solida monolito!
  
  Mia sankta tero estu glorata,
  Vi estas en ŝtormo de fulmotondroj kaj la flamo de venkoj ...
  Unu en la mondo, vi pensas tiel...
  Vi ne plu estas en ĉi tiu mondo!
  
  Ni konstruos komunismon se necese,
  Kaj tre baldaŭ ni flugos al Marso...
  Dispelu la hordojn de malnobla faŝismo -
  Kaj ĝi estos nur la plej alta klaso!
  
  La Patrujo brilas kaj suferas,
  Sed mi kredas, ke brila aĝo venos baldaŭ ...
  Venko estos en radianta majo,
  Kaj kuraĝe ni ekskursos!
  
  Ne ekzistas Patrujo pli bela ol Rusujo,
  Brilas kiel hela stelo...
  Ĉi tie la steloj irigaciis la ĉielon en veluro -
  Granda sonĝo realiĝis!
  
  Kiam ni kuniĝis kiel pioniroj,
  Mi ĵuris fidelan ĵuron...
  Por ke en la mondo ĉiuj estu viva ekzemplo,
  Ke la Patrujo estas bonega idealo!
  
  Rusujo, vi estas la lando de la sankta mondo,
  Kapabla konkeri la universon ...
  En la Nomo de la Genro de la hela idolo,
  Jes, la malnobla predanto fariĝos ludo!
  
  La lando de la Patrujo estas ŝtorma sanktulo,
  En ĝi Jesuo la Sankta Sinjoro ...
  Kaj la ora Lada Dipatrino -
  Donu junecon, feliĉon kaj amon!
  
  Ĉu vi amas Svagoron kun kuraĝa koro,
  Kiu donis al ni fortan glavon al la rusoj...
  Kaj Lada malfermos la pordon al la ĉielo,
  Por ke homo ne mortu tuj!
  
  Por ni venos tia granda paradizo,
  La universo floras kiel ŝtorma ĝardeno...
  Groco estas haltita, sovaĝa sovaĝa,
  Kaj la malamiko de Rusio estas ĵetita en inferon!
  
  Nia patrujo estas tia benkulo,
  Mi batalas por ŝia pioniro...
  Kun multe da amiko en la neĝo nudpiede,
  Sed la knabo kantis nur en la malvarmo!
  
  Ĉi tie la "Tigro" batis, ŝercante obusojn,
  Pantero viŝita kiel kaŭĉuka kreto...
  Mi pafas precize de maŝinpafilo,
  Mia aspekto estas juna kaj ĉiam akra!
  
  Neniu forlasos min, kredu min
  Ni rusaj virĉevaloj ne povas esti bremsitaj...
  Kaj la Blanka Dio regos sur la trono -
  Kaj venku la bravan armeon de Rusio!
  
  Ni faros nian landon pli bela
  Ŝi estas kiel la plej grandioza koloro en la mondo ...
  Servu la kavalirojn de sankta Rusio,
  Kaj la vero kaj sukceso estos sonĝoj!
  
  Sed la faŝistoj brutale antaŭeniras,
  Almenaŭ prenu Kalugan kaj Moskvon ...
  Ŝajnis, ke la malbona Kaino triumfis,
  Sed Dio diris: Mi alportos savon!
  
  Por la gloro de nia patrino Rusio,
  Estu paco, ordo, pureco...
  Kaj la nova reĝo fariĝos granda misio,
  Ni devas honori la slavan Kriston!
  
  En la nomo de la Suno kaj la stelo de Svarog,
  Ni protektos la rusan mondan ordon...
  Stela vojo atendas nin
  Kaj la orflugila keruba anĝelo!
  
  Estu baldaŭ feliĉo en la universo,
  Ni kunigu firme la Patrujon dum jarcentoj...
  Kaj la ĉielo kaj la tero estas en suvereneco,
  Kaj estos vera revo en Lada!
  
  Jes, mi estas pioniro, kune kun komsomola membro,
  Batalis por defendi tiun Moskvon...
  Kaj mi estas tiel saĝa knabo, kredu min,
  Ke eĉ "Leono" ludanta, mi frakasos!
  
  Knabinoj kuras nudpiede en la neĝo
  Kalkanoj ekbrilas la koloron de virĉenoj ...
  Vi estas mia patrino Lada, kiel sankta lumo,
  Kaj mi estas aglo ne kompatinda pasero!
  
  Do mi diras kuraĝe, agreseme -
  Dio ne estas kripla, kaj venos kun glavo...
  Kaj faru Rusion tre forta,
  Ni rompos la kontraŭulon en pecetojn!
  
  Ĉi tie Rusujo estas tre sankta,
  Do ĉi tio estas revo realiĝanta...
  En la nomo de nia soldatarmeo,
  La knabinoj estos de la plej alta beleco!
  
  Ni ne kliniĝos sub la kalkanon de naziismo,
  Kaj ni kuraĝe venkos la Wehrmacht ...
  Kaj kiom da cinikismo havis la malamiko,
  Sed ĉi tiun ekzamenon, ni sukcesos kvin!
  
  En Rusio estos spaco kaj kvazaroj,
  Ludante galaksiojn, ni konkeros...
  Ni batas, dispremante ĉiujn batojn -
  Kaj estos nova fajra mondo!
  
  Scienco revivigos ĉiujn, mi kredas la falinton,
  La mortinto ankaŭ scias, ke li vivos ...
  Ni kutimis batali en mal-al-mana batalo,
  Kaj nun detruu ĉiujn kun hiperplasmo!
  
  La universo erupcios kiel uragano
  Kaj la universo en feliĉo por ĉiam...
  Ni estos junaj kaj eterne ebriaj,
  Ajna sonĝo realiĝas!
  SKOBELEV SUPERGENERALISSIMO
  Ĉi tie, fakte, Miĥail Skobelev estis komandanto de granda talento, ne malsupera ol Suvorov. Kaj li malfermiĝis eĉ pli frue, fariĝante armegeneralo en la aĝo de tridek ses jaroj. Kaj tiel lia morto pro veneno kaŭzis la malkonvenan perdon de granda milita talento por Rusio. Sed ni diru, ke nur kato faligis glason da veneno per sia vosto. Kaj Skobelev pluvivis. Kiel evoluus lia kariero kaj la sorto de Rusio en la estonteco?
  Aleksandro la Tria plenumis politikon de ekspansio en Mezazio. Kompreneble, li ankaŭ volis fariĝi konkerinto, kiel lia patro Aleksandro la 2-a estis. Rusio, en kondiĉoj, kiam la genia Skobelev komandis siajn trupojn, agis multe pli decide. Kaj ne nur kaptis la sudon de Centra Azio, sed ankaŭ la nordon de Afganio loĝata de taĝikoj kaj uzbekoj.
  Britio provis piki ŝian kapon, sed estis venkita surtere.
  Timante perdi ĉion el Hindio, la britoj rapidis por slutte pacon kun Rusio, donante Afganion sub kontrolo.
  Skobelev ricevis la rangon de feldmarŝalo. Li leviĝis en rango kaj gloro. Sed dum kelka tempo ne estis milito. Miĥail Skobelev enuiĝis. Aleksandro la Tria suferis de akcidento kaj baldaŭ mortis. Nikolao la 2-a turnis sian vastiĝon al la Malproksima Oriento kaj Ĉinio. La militoj kun la ĉinoj estis tro facilaj.
  Sed la konflikto kun Japanio, kiu eksplodis, montriĝis kiel manao el la ĉielo por la jam mezaĝa Skobelev. Fine, li havis ŝancon pruvi sin.
  Surmare, la rusa floto unue agis malsukcese. Kaj post la morto de admiralo Makarov, la japanoj alterigis trupojn kaj blokis Port Arthur.
  Sed Skobelev agis rezolute kaj lerte, preteriris la japanojn, ĉirkaŭis iliajn trupojn kaj detruis ilin. Tiam li detruis la soldatojn proksime de Port Arthur.
  La rusa eskadro ne suferspertis nenecesajn perdojn. Kaj du japanaj batalŝipoj estis mallevitaj.
  Tiam la eskadro de Roĵdestvenskij venis post longa transiro. Skobelev, dume, tute kaptis Koreion. Kaj li venkis kaj detruis ĉiujn terarmeojn de Japanio.
  Rimarkinte, ke ankaŭ sur la maro la rusoj jam havis avantaĝon, la japanoj petis pacon.
  Sed Nikolao la 2-a decidis konkeri Japanion. Krome, ankaŭ admiralo Togo mortis, kaj Rusio surmare kaptis la avantaĝon. Sekvis amfibia surteriĝo. Kaj la genia Miĥail Skobelev, montrinte siajn plej bonajn kvalitojn, tute venkis la japanojn kaj kaptis la imperiestron de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Do cara Rusio forigis la minacon ĉe la rando de sia imperio kaj la eterna milito en la Malproksima Oriento. Kaj kompreneble ĉi tio estas granda pluso. Imperiestro Nikolao la 2-a ricevis novan titolon: Mikado de Japanio, kaj novajn temojn kaj terojn. Kaj Skobelev daŭrigis la militon en Ĉinio. La cara Rusio konkeris la Ĉielan Imperion.
  Rusio, antaŭ la venonta milito kun Germanio kaj Aŭstrio-Hungario en ne tro malproksima estonteco, bezonis novajn regatojn kaj loĝantarojn por varbi soldatojn. Ĉinio estas kaj teritorio kaj homaj rimedoj por la cara ŝtato. Kaj tiom da venkoj. Skobelev senpene venkis la ĉinojn kaj aneksis ilin al Rusio. Al Li estis premiita la titolo de Generalisimo por la unua fojo ekde la tempo de Suvorov. Kaj estis aljuĝita la unua Ordeno de Venko en la historio de Rusio, premio pli alta ol la Ordeno de Sankta Andreo la Unua Vokita. Principe, Skobelev estis sufiĉe juna por vivi por vidi la Unuan Mondmiliton. Budionny, ekzemple, vivis naŭdek jarojn, kaj marŝalo Sokolovsky ĝenerale pli ol cent jarojn.
  Kial ne? Kaj en 1914, Germanio frivole deklaris militon kontraŭ cara Rusio. Kaj malantaŭ ĝi estas Aŭstrio-Hungario kaj Turkio. Miĥail Skobelev denove montris sian genion. Aldone al grandega nombro da infanterio, ĉefe de la ĉinoj, Rusio ankaŭ havis multajn, malpezajn kaj malmultekostajn, facile fabrikeblajn tankojn, kaj la plej bonajn kaj plej multajn aviadilojn en la mondo.
  Precipe timindaj kvarmotoraj bombaviadiloj "Ilya Muromets" kaj "Svyatogor".
  Kaj tiel ili falis sur Germanujon kaj Aŭstrio-Hungarion. Sub la komando de la genia Miĥail Skobelev. Ili ne donis ŝancon kaj en du monatoj Berlino, Vieno kaj Istanbulo estis prenitaj.
  Miĥail Skobelev montriĝis la unua komandanto en la historio de la homaro, kiu ricevis la titolon: Supergeneralissimo, kaj la unua en la historio de Rusio ricevinta la Ordenon de Jesuo Kristo, pli alte ol Sankta Andreo la Unua Vokita.
  Tiel, Miĥail Skobelev iĝis la plej titolita komandanto en la historio de la planedo Tero, lia Serena Moŝto Princo kaj Duko. Kaj ĝi estas mirinda kaj malvarmeta. La persono montriĝis elstara.
  Rusio akiris potencon prenante la terojn de la germanoj laŭ la Oder, kaj la tutan Otomanan Regnon, kaj preskaŭ ĉion el Aŭstrio-Hungario.
  Tiel Miĥail Skobelev atingis grandan altecon. Kaj superis Napoleonon kaj Suvorov. En 1917, tiu ĉi plej granda geniulo mortis, kaj estis entombigita en speciala maŭzoleo, kiel faraono.
  La cara Rusio fariĝis granda imperio... Dum kelka tempo estis periodo de konstruado kaj stabileco. Sed la depresio de 1929 eksplodis. Kaj en januaro 1933, la cara armeo deklaris militon kontraŭ Usono kaj lanĉis invadon tra Alasko.
  Ameriko kaj Kanado estis en milito kun Rusio.
  Sed la rusaj trupoj estas pli organizitaj, multnombraj kaj ekipitaj per pli bonaj ekipaĵoj. Usono ne havis ŝancon. Kaj kune kun Kanado ili konkeris ĝin en ok monatoj.
  Nikolao la 2-a tiel aldonis al si la gloron kaj landon de Rusio.
  Tiam, Hitler aneksis Aŭstrion, kaj Mussolini konkeris Etiopion. Kaj ili komencis prepari invadon de Francio. La heredanto Alexei mortis en 1937. Kaj en 1938 Nikolao la 2-a mem mortis en la aĝo de sepdek jaroj. Kaj sur la trono estis la nepo de la reĝo, kiu estis eĉ ne sesjara.
  Ĉi tio kompreneble estas problemo por Rusio.
  Sed la pli juna frato de la caro, Miĥail Romanov, fariĝis la reganto, kiun la pli aĝa restarigis en la rajtoj de la regentejo.
  Nikolao la 2-a ĝenerale efektivigis multajn reformojn. Inkluzive de legitimi poligamion - la rajton havi kvar edzinojn. Kaj ĝi estis malvarmeta.
  Caro Mikaelo kaj Hitler en majo 1940 komencis militon kun Francio kaj Britio. Mussolini aliĝis al ili.
  Kompreneble, Francio, Belgio, Nederlando kaj Britio havis neniun ŝancon.
  Rusio konfiskis aliancitajn havaĵojn en la Pacifiko, Azio, Hindio, kaj la Proksima Oriento kaj multe de Afriko. La germanoj rapide konkeris Francion, Belgion kaj Holandon. Tiam, kune kun la rusa floto, ili alteriĝis en Britio kaj konkeris ĝin. Kaj ili sukcesis kapti ion en Afriko, kvankam iomete. Rusio gajnis la plej grandan parton. La italoj perdis la batalon en Afriko al la britoj, kaj gajnis preskaŭ nenion.
  Rusio fariĝis eĉ pli forta. Ŝia potenco fariĝis preskaŭ senlima. Sed Adolf Hitler ne volis toleri ĉi tion.
  Post kiam Miĥail mortis en 1949, Hitler atakis Rusion. Mussolini estis kun li, kaj la hispana reĝimo de Franco, kaj Portugalio.
  Sed la fortoj estis neegalaj. La nepo de caro Nikolao la 2-a, Vladimiro la 3-a, estis jam sufiĉe maljuna, kaj lerte ordonis.
  Hitler povis kalkuli nur je E-seriotankoj kaj diskedoj. Sed ĉi tio estas tre malforta potenco. Kaj Rusio havas superfortan avantaĝon en forto kaj kvalito.
  La germanoj perdis Afrikon tuj. Tiam la rusaj trupoj kaptis Italion. Iom poste, la atako kontraŭ Berlino kaj Vieno sekvis.
  Kaj la ofensivo kontraŭ Francio, kaj Hispanio kaj Portugalio. Ĉio iris preskaŭ en unu direkto. La rusa armeo estis multe pli granda kaj pli organizita ol la akspovoj. Kaj ŝia tekniko estis perfekta.
  Krome, la fanfaronitaj diskotekoj, kvankam formale nevundeblaj, ankaŭ ne povis pafi kontraŭ rusaj trupoj. Kaj tial ili estis relative facile pafeblaj.
  Do Hitler tute ne sukcesis. Kaj estis detruita. Provis eskapi al Argentino. Sed la rusaj trupoj ankaŭ tie atingis lin. Kaptita, Hitler, batita kaj pendigita ...
  Kelkajn jarojn poste, cara Rusio konkeris la reston de la mondo.
  Tiel, caro Vladimiro la 3-a establis la mondan hegemonion de Rusio.
  Homoj ĉesis malŝpari siajn fortojn batalante unu la alian. Jam en 1948, la unua rusa kosmonaŭto flugis en la ĉielon. Kaj en 1955, ili jam flugis al la luno. Kaj en 1963 al Marso. Venuso estis sub viro en 1964. Merkuro en jaro La lastaj homoj kiuj surteriĝis sur Plutonon estis en 1980, kiam astronaŭtoj paŝis sur ĝin.
  Kaj en 2020 komenciĝis la unua flugo de interstela ekspedicio al Siriuso, ĉirkaŭ kiu rondiris planedoj taŭgaj por homa loĝado.
  Tiel, hazarda faktoro en la historio: nur kata vosto, ŝanĝis la sorton de la homaro al multe pli feliĉa. Kaj Rusio precipe sukcesis pri tio.
  Oleg Rybachenko verkis ĉi-okaze tutan poemon;
  Estu fama la granda el landoj,
  Sankta, radianta Rusio...
  Vi ne iras homojn al trompo,
  caro Nikolao la granda mesio!
  
  Vi ne devas perfidi lin
  La reĝoj staras, kredu nin de Dio...
  La rusa armeo estas nevenkebla,
  En la nomo de la suna Svarog!
  
  Ni estas la pioniroj de la kavaliroj de la Tero,
  Knabinoj, nudpiedaj knaboj...
  En la nomo de la suno, fido kaj sonĝoj,
  Ke ni baldaŭ vivos sub komunismo!
  
  Reĝoj, kompreneble, ankaŭ povas venki,
  Sed dolĉe kredu, ke la knabinoj vipas...
  Kvankam la vivo estas delikata kiel silka fadeno,
  Nia kredo ne povas morti!
  
  La dolĉa rivero ŝprucas kiel ondo,
  Ŝi estas superkreskita de musko kiel veluro ...
  Ni estos en la lumo de la suno dum jarcentoj
  Kaj io estas perforte ŝirita de la remilo!
  
  Neniu povas venki la rusojn
  Ili estas fortaj kaj plenaj de kolero...
  Grandega muĝado, mamuto estas urso,
  Kiuj estas kondamnitaj kontraŭ ni entute!
  
  Ne kredu ke Rus' estas sankta por ĉiam,
  Kaj kun ŝi Blanka estas la plej saĝa Dio...
  Ĝi venos, kredu min, mono venos al ni baldaŭ,
  Kaj estos la Plej Ĉiopova Vergo!
  
  La malamiko ne konas nian forton,
  Ni kapablas venki fajrojn...
  Kaj ni venkos ĝin kiel monstro en penco,
  Ke la malamiko povas nur mortigi!
  
  La grandeco de la senlima sonĝo,
  Ŝi estas same bela kiel la suno...
  Animaj impulsoj de mirinda beleco,
  Ni ne nur vane funebru!
  
  Kiu estas kontraŭ ni, tiu estos forte batata,
  Rusio estas potenca pugno...
  La malamiko estas tute venkita,
  Kaj ricevis la fingrobazartikojn en nikelo!
  
  La rusoj estas plenaj de potenca potenco,
  Ili estas kiel plenflua rivero...
  Konsideru ĉiujn niajn kavalirojn kiel aglojn,
  Kaj sankta Rus' estas kun ni por ĉiam!
  
  Nu, la knabo ĉu vi batalos,
  En viaj manoj brilas la plej akra glavo...
  Kaj se vi bezonas rusajn krucojn,
  Kapabla bruligi ĉiujn malamikojn per napalmo!
  
  Ni havas forton, ni havas kaj konas lertecon
  Ĉiuj el ni kapablas fari kaj konekti...
  Nia ortodoksa caro kun la rusa Lada,
  Iu ajn estos frakasita de malbona ŝtelisto!
  
  Knabinoj amas batali kiel tigro
  Ili kuras nudpiede tra la neĝo...
  Ni ne bezonas kredi malnoblajn ludojn,
  Kaj estas pli bone bati la bastardojn per pugno!
  
  Estas multaj knabinoj en Rusio,
  Iliaj kalkanoj briletas - speguloj...
  Sed ni venĝos kontraŭ la malamiko,
  Kaj gloro estos kun ni eterne!
  
  Ni revas pri novaj venkoj,
  Venki malamikojn ŝerce ...
  Ni estas la plej grandaj agloj
  La hordoj ne povos konkeri nin!
  
  Kiel ĝi estos, mi kredas, ke ĝi estos bona baldaŭ,
  Kiam ni rompas la dorson de Hitler...
  Ne fariĝos pli malfacila por rusoj,
  Jen heroaĵo, sciu, ke ĝi estas glorata!
  
  Kiel bone estos vivi en Rusujo,
  En ĝi, la granda rusa caro Nikolao ...
  Kaj la predanto baldaŭ fariĝos ludo,
  Por ĉi tiu batalo kaj kuraĝo!
  
  Pasu mil generacioj
  Ni ne forgesos la heroaĵojn de la reĝo ...
  Venkoj malfermis senfinan konton,
  La skarlata tagiĝo brilas hele!
  
  Ke nia Rus' fariĝu tia lando,
  En kiu lumo kaj rusa tero...
  Kaj ni ricevas tiom multe de la Familio,
  Ĉiuj homoj estas amika familio!
  
  Svarog venos kaj revivigos la mortintojn,
  La malamikoj de Rus estos premitaj en virŝafkornon ...
  Kaj ni levos tre fortan ŝildon,
  Kaj ĉiuj havos mirindan vivon!
  
  AMERIKO ALERTE
  Ameriko ofte estas riproĉata pro tro indulgo de Hitler, kaj ne eniris la militon ĝis la nazioj mem anoncis ĝin. Jes, kaj la japanoj subite atakis. Sed tiam okazis, ke Usono prenis ĝin kaj eniris la militon mem. Anoncante tion la 20-an de aprilo 1941, kiel la naskiĝtago de Hitler. Kaj kio? Ĉu Obama ne eniris militon kun ISIS en reala historio sen atendi teroristajn atakojn kontraŭ Usono? Kaj Bush Jr. ĝenerale faris agreson kontraŭ Irako, atakante unue. Ĉiukaze, Hitler havis sufiĉe da pekoj por ke Usono deklari militon kontraŭ li. Jes, kaj Roosevelt, irinte al tria oficperiodo, sed estante en malbona sano, revis pri milita gloro. Resume, malsama kurso de historio. Ameriko unue eniris la militon kun la Tria Reich. Kaj kompreneble ĝi multe ŝanĝiĝis.
  Antaŭ ĉio, Hitler, batalante kun Jugoslavio, jam spertis heziton kun la Barbaroso-plano. Ĉu la atako kontraŭ Sovetunio estos tro malfrue, kaj ĉu la germanoj povos venki antaŭ vintro? Kaj eĉ pli la aŭtuna degelo?
  Due, ĉu ne estas danĝere malfermi duan fronton, havante ne nur Brition hurlante, sed ankaŭ la potencan Usonon en la malantaŭo? Kaj ĉi tio estas ne nur granda loĝantaro, sed ankaŭ la unua ekonomio en la mondo.
  Kaj ĉu Sovetunio vere estas tiel malforta? Aŭ eble la rusoj povos venki la Wehrmacht, kiel ili jam venkis Napoleonon.
  Dum la parado en Moskvo la 1-an de majo 1941, la germanaj reprezentantoj invititaj de Stalin vidis la novajn tankojn. Aparte, KV-2 kun 152-milimetraj pafiloj, monstra kalibro por tanko, T-34, spuritaj BT-oj, kaj multaj aviadiloj.
  Ili raportis tion al Hitler detale. Kaj tiu deziro ataki Sovetujon malfortiĝis. Cetere, havante evoluinta intuicio, Hitler sentis ke la totalisma Sovetunio, multe pli forta kaj danĝera kontraŭulo, ĝuste pro sia totalismo, ol okcidentaj demokratioj kaj precipe Usono.
  Do naskiĝis la ideo: se ni iros al Rusio, tiam kun la rimedoj de la britaj kolonioj, kaj subigante la industrian potencon de Ameriko.
  Ekzistis, kompreneble, la risko, ke Stalino atakos kaj batus en la malantaŭo. Sed Sovetunio kaj Germanio havas ne-agresan pakton, kaj Usono kaj Britio jam militas.
  Krome, Hitler, posedante bestan instinkton, antaŭvidis, ke Stalino ne atakos sen kialo. Kaj mi decidis - bati la malamikojn en partoj kaj ne malfermi duan fronton. Male, ĝi instigos Japanion mem malfermi novan strikon kontraŭ la malamiko.
  Hitler kaptis Kreton, kiel ĝi estis en reala historio. Kaj tiam li komencis translokigi soldatojn al Afriko, plifortigante Rommel. Kaj ĝi estis forta movo.
  Sed ne estas tro facile movi trupojn kiam la situacio estas surmare kaj oni premas vin el Malto.
  Sed en aŭgusto 1941, la nazioj venkis Malton, kaj alterigis soldatojn tie. Kaj ĝi estis bonega movo. Kaj sufiĉe efika.
  Tamen, ĝi ne tute funkciis. Kvankam estis atingoj. Rommel ricevis pliajn kvar kirasajn sekciojn, kaj tri motorizitajn. Kaj ekposedis Tolbuk.
  Kaj komencis granda progresado en Egiptujon. Ĝi evoluis tre forte kaj konsekvence.
  Post la kapto de Aleksandrio, kvar knabinoj el la ŝipanaro de Gerda rajdis en tanko kaj konversaciis.
  Gerda estas blondulino en bikino, la unua renkontis Magdan;
  - Se oni rigardas ĝin, estas malfacile kompreni kial tiom da homoj kredas je tia sovaĝa kaj kontraŭscienca libro kiel la Biblio.
  Magda ekkriis pro timo, tamburante per la nuda piedo sur la kiraso:
  - Kial kontraŭscienca?
  Gerda volonte klarigis:
  - Tial! Precipe, kreistoj tre ŝatas alkroĉiĝi al la frazo en la libro de Ijobo, ke Dio pendigis la Teron sur nenio. Kaj kiam en la sama libro de Ijob oni diras, ke la ĉielo havas malmolecon de spegulo, tiam vi ignoras ĉi tiun diron!
  Magda notis:
  - Ne! Ĉio dependas de la teksto kaj kunteksto de la citaĵo!
  Ruĝa Charlotte diris:
  - Tio estas la kunteksto, kaj la historia fono. Aparte, la originalo diras, ke Dio sigelis la Teron sur nenio. Kaj sigeli la esprimon similas fiksi ĝin. Do, la frazo sigeli signifas rigidan fiksadon sur la malpleno.
  Kristina aldonis:
  - Jes, kaj ĝenerale estas skribite en la Biblio, ke Dio starigis la Teron sur solidajn fundamentojn kaj ĝi ne skuiĝos por ĉiam.
  Gerda aldonis kun rideto:
  - Kaj la Biblio parolas pri la finoj de la Tero dek fojojn. Kaj ĉi tio ankaŭ estas figura esprimo.
  Magda skuis siajn orajn harojn kaj knaris:
  - Eble!
  Gerda kantis, elmontrante la dentojn:
  - Ĉio neebla estas ebla en nia mondo!
  Magda rimarkis, elmontrante la dentojn:
  - Ĉio kaj ĉio eblas!
  Gerda notis:
  - Ĝenerale, estas unu stulteco kiun la kristanoj inspiras, ke se Dio havas nenion komunan kun malbono sur la planedo Tero. Tamen, ĉi tio estas la sama, se la imperiestro diris, ke li havas nenion komunan kun rabo.
  Magda knaris:
  - Kiel estas tio?
  Charlotte atentigis:
  - Kaj do eterne torturi en infero estas kruela. Imagu, ke miliardoj da homoj estas turmentitaj en infera fajro kaj brulado. Bruli vivanta estas tre dolora.
  Magda konsentis.
  Jes, doloras, sed ili meritas ĝin!
  Gerda logike notis:
  - Ne estas sanktuloj! Kaj homo ne devas esti sanktulo! Ĉar integreco estas enuiga!
  Christina notis:
  - Jes, en la Revelacio de Johano estas skribite, ke malpurulo ne eniros Jerusalemon. Kaj kiu estas sen peko, kiu estas pura antaŭ Dio?
  Gerda notis:
  Por tio necesas la pekliberiga ofero de Jesuo Kristo.
  Magda ridis kaj rimarkis:
  - Jes, estas vero! Vi bone komprenis!
  Gerda logike aldonis:
  - Sed finfine homoj, krucuminte Kriston, nur pligrandigis siajn pekojn. Tio estas, homoj faris nur plian krimon krucigante la Filon de Dio. Kaj teorie, Dio ne pardonu ilin, sed ĝenerale, fine malbenu! Ĉu ne?
  Kristina aldonis:
  - Jes, kaj paradizo en kristanismo ne estas alloga. Ĉi tio fakte estas ora kaĝo. Se tute ne ekzistas peko, tiam tio signifas tiajn striktajn regulojn kaj disciplinon, ke la stalinisma Gulago sur ĉi tiu fono ŝajnos kiel sanatorio!
  Gerda ridetante kantis:
  - Kaj en nia sanatorio, nia propra dispensario, estas varme, malpeze, kaj muŝoj ne mordas!
  Charlotte notis kun rido:
  - Sed, fakte, la kriterioj por savo estas tre malklaraj. Neniu en kristanismo scias, kiu estos savita. Neniu povas esti certa pri savo. Kaj kiel ili estas savitaj - per faroj aŭ per fido? Ankaŭ ĉi tie estas disputoj, kaj multaj kontraŭdiroj.
  Magda respondis ne tro memfide:
  - Kredo! Kaj faroj estas la rezulto de fido!
  Gerda frapetis sian nudan piedon kaj komentis:
  - Ho bone! Sed oni diras, ke eĉ demonoj kredas kaj tremas!
  Charlotte rimarkis ridante:
  - Jes, ili kredas, kaj ili kliniĝis antaŭ Kristo. Do ni povas diri - Dio kaj Satano samtempe!
  Kristina aldonis ridante:
  Kiu mortigis pli da homoj en la Biblio? Dio aŭ Satano?
  Magda respondis ĝemante:
  - Tio estas dubinda punkto. Sed se ĝi estas translokigita al alia aviadilo: kiu savis pli da homoj?
  Kristina ridis kaj rimarkis:
  - Ne granda ĝojo ricevi, savon, pro sterila paradizo, en kiu ne estas peko!
  Magda notis:
  - Sed estas pli bone ol bruligi en eterna fajro. Imagu kiom ĝi doloras!
  Gerda konsentis pri tio:
  - Jes, ĝi multe doloras! Kaj estas malĝuste turmenti homojn tiel!
  Christina logike notis:
  - La doktrino de eternaj inferaj turmentoj estas sensencaĵo! Fakte, eĉ la plej malbonan malamikon, mi ne torturus eterne, se nur ĉar mi estus laca de ĝi kaj ne estus interesa!
  Charlotte diris kolere:
  - Kaj ĝenerale, kia religio, kiu instruas, ke ĉiuj homoj estas bestoj kaj kaproj aŭ ŝafoj! Jes, tia religio ne rajtas ekzisti!
  Gerda kolere notis, frapante la nudan piedon:
  - Mi eble estas kapro, sed neniam ŝafo!
  Magda ridis kaj rimarkis:
  "Ankaŭ mi ne ŝatas esti ŝafo!"
  Kristina fajfis.
  - Duonanima! Ĉiuj supre!
  Gerda frapetis sian nudan piedon kaj respondis:
  - Ĉiuj knabinoj al la supro!
  Kaj la knabinoj eniris en batalon kun la britoj. Ili komencis rompi ilin...
  Magda pafis kanonon, celante ĝin per la nuda piedo, frakasis la anglan kanonon kaj kukis:
  - Ne, mi ne estos submetiĝema ŝafo! Mi preferus esti bonega knabino!
  Charlotte notis kun rido:
  - Estas multaj absurdaĵoj en la Biblio. Krome, estas multe pli bone, ke nia mondo disvolvas plu, kaj ni flugas pli alte al la steloj, kondukante spacan ekspansion!
  La ruĝhara knabino premis sian nudan kalkanon sur la ellasilon, sendante alian ĵetaĵon.
  La germanoj povis venki la britajn kaj koloniajn trupojn en Egiptujo sen iuj problemoj. Ili faris ĝin malvarmeta kaj vigle. Ili nun havas multe pli da potenco ol antaŭe. Post tio, la talenta Rommel sukcesis kapti la naftejojn en Irako kaj Kuvajto tuj de la vesperto, malhelpante ilin esti detruitaj. Kaj la Suez-kanalo estis transirita en unu palpebrumo.
  La nazioj ricevis kaj petrolon kaj arabajn sekciojn. Tiam, sen fari longan paŭzon, ili kaptis Iranon kaj plu al Hindio.
  Japanio atakis la amerikanojn en Peru Harbour kaj atingis terglitan venkon tie. Krome, la samurajo povis mallevi la usonajn aviadilŝipojn.
  Hitler ne perdis tempon. Post dura ultimato de Franco, li jesis lasi la germanajn soldatojn iri al Ĝibraltaro. La atako estis sukcesa. La germanoj uzis pezan artilerion kaj Yu-87 atakaviadilojn. Kaj ili venkis Brition. Post tio, iliaj trupoj komencis alveni al Afriko ĉe la plej mallonga distanco sen iuj problemoj. Unue ili okupis Maroko. Otto Scoreli kaptis de Gaulle. Kaj poste ili venis al Niĝerio. En la vintro de kvardek unu kaj kvardek du, la germanoj okupis signifan parton de Afriko.
  Ili ankaŭ transprenis Hindion. Ili havas signifajn rimedojn sub kontrolo. La britoj estis pli malsuperaj ol la nazioj kaj en nombro kaj organizo, kaj en la batalspirito de la soldatoj. Tiuj cent kvindek divizioj, kiujn Hitler planis movi kontraŭ Sovetunio, iris al Afriko kaj Azio. Kaj ĝi montriĝis inteligenta movo.
  Do la nazioj povus ricevi fajnaĵojn, venkante multe pli malfortan reziston. Kaj la tereno ne estas malhelpo al la nazioj.
  En Britio, la germanoj vidis la ĉefan malamikon. Kaj stampitaj aviadiloj, kaj novaj specoj de armiloj. La produktado de ekipaĵo pliiĝis rapide, precipe kun la nomumo de la nova Reich Ministro por Armilaroj kaj Ammunition Speer. Ĉi tiu viro estis talenta kaj energia.
  La kvardek-dua jaro estis pasigita en la bombado de Britio kaj la aera kaj submara milito kun Usono. Japanio venkis ĉe Midvej. Ĉi-foje, la ŝanĝo en la tempo de la milito kondukis al la fakto, ke la sekretaj kodoj ne falis en la manojn de la usonanoj. Kaj la batalado iris multe pli sukcese por la samurajo.
  Ameriko ne tiel aktive bombadis la Trian Reich, kaj la nazioj tre rapide konstruis novajn fabrikojn kaj uzis la sklavforton de la kolonio.
  Afriko en la kvardek-dua jaro estis finfine kaptita de la nazioj.
  Kaj ĉi tio estas kaj krudaj materialoj kaj laboro.
  Timoj ke Stalin atakis de la oriento devigis la Fritz evoluigi novajn specojn de armiloj en tankkonstruaĵo. En la kvardek-dua jaro aperis sufiĉe sukcesa "Tigro". Sed en Afriko estas maloportune uzi ĝin. Kaj ankaŭ iom poste "Pantero".
  Stalino, kompreneble, pensis pri liberiga kampanjo kontraŭ Eŭropo. Precipe ĝis Britio falis. Sed la milito kun la finnoj igis la gvidanton malcerta. Kaj komence li volis kompletigi dudek novajn mekanizitajn korpusojn, kiuj postulis dek ses mil el la plej novaj tankoj. En la dua duono de la kvardek-unua jaro, pli ol du kaj duono mil el la plej novaj tankoj estis produktitaj.
  La serio ricevis KV-3 pezantan sesdek ok tunojn, kaj iom pli poste KV-5 pezantan cent tunojn. En la unua duono de la kvardek-dua jaro, pli ol tri mil novaj tankoj estis produktitaj. El ĉiuj KV-4-projektoj, Stalin elektis la plej pezan, pezante cent ok tunojn, kaj cent okdek centimetrojn dikan de kiraso sur la frunto.
  Sed tio ne sufiĉis por la gvidanto. Li ordonis la formadon de dudek mekanizitaj korpoj ekskluzive el la plej novaj mezaj kaj pezaj tankoj, kiuj jam postulis tridek du mil veturilojn. Kaj disigu la malnoviĝintajn en apartajn dividojn. La tutsumo de tanksekcioj estis determinita je cent dudek. Kvincent tankoj ĉiu. Kaj tiamaniere Stalino volis alporti la totalan nombron de tankoj de Sovetunio al sesdek mil. Kaj nur post tio oni povas riski vojaĝi al Eŭropo.
  Sed ankaŭ Hitler ne perdis tempon. Krom la "Pantero" kaj "Tigro", la "Leono" tanko aperis kun la Tria Reich, kiu ĝis tiam estis nur dezajna unu. En reala historio, la Lion-tanko estis malhelpita aperado per kaj la manko de resursoj kaj la peza bombado de la Tria Reich. Sed ĉi-foje, la germanoj havas pli bonajn rimedojn.
  Kaj la plej nova 105-milimetra kanono kun komenca ĵetrapideco de 1000 metroj sekundo estas tre bona por batali pezajn sovetiajn tankojn.
  Estis furioza aera batalo por Britio. Ĉi tie la germanoj produktis novajn aviadilojn en grandaj kaj ĉiam kreskantaj kvantoj. Sed iliaj pilotoj iĝis la ĉefa atuto. Ĉar ekzistis ne sufiĉe daj pilotoj, virinoj estis ĉiam pli altiritaj al la aerfloto. Precipe famiĝis la pilotoj Albina kaj Alvina, kiuj fariĝis enormaj asoj.
  La germanoj formis multajn eksterlandajn sekciojn. Iliaj soldatoj atingis la limojn de Birmo, kie ili interligis kun la japanoj, kaj la tuta Nigra Kontinento estis prenita sub kontrolo. Kaj ili konstruis fabrikojn kun akcelita rapideco.
  Multaj germanaj asoj akiris famon, sed Marsejlo fariĝis la plej bona. En junio 1942, li superis la poentaron de cent kvindek faligitaj aviadiloj, kaj ricevis la altan ornamadon de la Tria Reich: la Kavalira Kruco de la Diamanta Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Kaj duonjaron poste, li superis tricent faligitajn aŭtojn, pro kiuj li ricevis novan premion: la kavalira kruco de la ferkruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La germanoj rimarkinde aldonis forton. Iliaj trupoj batalis sukcesan submarŝipmiliton.
  La forto de la naziaj submarŝipoj kreskis, kaj en nombro kaj kvalito. Estis ankaŭ herooj. Rudel elstaris je atakaviado. Li mallevis la anglan batalŝipon Viktorio, por kiu li estis malavare premiita fare de la Fuhrer.
  Ankaŭ Stalino ne sidis senĝene. Sovetunio pliigis sian potencialon. La tria kvinjara plano estis tro plenumita. Kaj produktado duobliĝis. Stalino postulis en la Kvara Kvinjara Plano konservi la ritmon kaj duobligi produktadon.
  En la unua duono de la kvardek-tria jaro, Sovetunio produktis pli ol kvar kaj duono mil pezajn tankojn. Precipe pliigante la procenton de CV 4 kaj CV 5.
  La nazioj ankaŭ pliigis la produktadon de armiloj. Precipe "Tigro" -2 aperis antaŭtempe. Ĝi havis 88mm kanonon kiu, kun pli longa barelo, povis penetri sovetiajn KVojn de batalintervalo, sed la maŝino ne estis same peza kiel la Leono, kiu pezis naŭdek tunojn. Kaj kio estas esenca estas, ke lia pafilo estas pli rapida pafa kaj kun granda provizo da obusoj.
  La germanoj premis la britojn kaj amerikanojn en la aero. Post malvenkoj surmare, Usono malfortiĝis kaj ne povis bombi la Trian Reich en la malĝusta loko. Kaj tio permesis al la germanoj stampi armilojn pli rapide. Precipe aperis la "Maus". Sed ĝia grandega pezo de 188 tunoj malfaciligis bataluzon. Kvankam la defendo estis supre de ĉiuj anguloj.
  En la unua duono de kvardek tri, la germanoj pliigis la produktadon de submarŝipoj, kaj mallevis pli da ŝipoj ol Britio kaj Usono konstruis. Kaj tiel la Fuhrer decidis, ke venis la momento por surteriĝo sur Brition.
  Kaj en aŭgusto 1943, la surteriĝo okazis. Mainstein komandis ĝin. La nazioj estis fortaj, kaj ili havis tre fortajn tankojn. ME-309 batalis sur la ĉielo, kiu pruvis esti tre danĝera aviadilo. Li havas kaj rapidecon kaj armilaron ĉe sia plej bona: tri 30-milimetraj aviadilpafiloj kaj kvar maŝinpafiloj.
  La surteriĝo estis sukcesa. La amerikanoj faris malmulton por helpi la britojn. La situacio estis plimalbonigita per la fakto ke parto de Britio deziris aliancon kun la germanoj kontraŭ Rusio.
  Fritz alteriĝis de malsamaj indikoj, inkluzive de parto de iliaj soldatoj alvenis de Norvegio. Ankaŭ, la nazioj uzis subakvajn tankojn dum la surteriĝo, kaj ion tre malvarmeta.
  La perfido de kelkaj el la britaj generaloj ankaŭ helpis al la Tria Regno kapti la patrujon en semajno.
  Tiel Londono falis, kaj Churchill fuĝis al Kanado.
  En la dua duono de la kvardek-tria jaro, Sovetunio produktis pli ol kvin mil novajn tankojn.
  Sed la Tria Regno ankaŭ pliigis sian potencialon. La serio ricevis "Pantero" -2 kun pli potencaj armiloj kaj pli bone protektitaj. Estis ankaŭ multaj ordinaraj Panteroj.
  Hitler alfrontis dilemon: daŭrigi la militon kun Ameriko aŭ iri al Sovetunio? En decembro, ili aranĝis Operation Icarus kaj konkeris Islandon. Tiel, protektante sin kontraŭ usona bombado.
  Tamen Usono estas malproksime kaj apartigita de oceano. Ĉu vi estas proksima al Stalino? Sendi soldatojn trans la oceanon estas tro riska kaj teknike malfacila.
  Kaj Hitler decidas en la kvardek-kvara jaro, kune kun Japanio, ataki Sovetujon.
  Stalino ankaŭ prepariĝas por batalo. La labortago en Sovetunio pligrandiĝis al dek horoj. La produktado de novaj tankoj por la unua duono de la jaro atingas sep mil. Pli granda KV-6 ankaŭ aperis. Ĝia pezo atingis rekordon ducent dudek tunojn, kaj du pafilojn - unu kalibro de 203 mm.
  La T-34-85 ankaŭ aperis. Pli potenca vario de la tridek kvar.
  La germanoj ankaŭ ne sidas senmove. "Leono" -2 estis farita la plej moderna modifo. La turo estas movita reen, kaj la motoro kaj dissendo situas antaŭen kune kaj trans. La rapidumujo estas sur la motoro mem. Kaj ĉi tio kompaktis la aranĝon tiom multe, ke ebligis fari la kirason multe pli dika, precipe laŭ la flankoj, kun la sama pezo. Kaj la pafilo fariĝis pli rapida. La Tiger-2 ricevis pli potencan motoron kaj mallarĝan gvattureton, kio igis ĝin eĉ iomete pli malpeza kaj pli bone protektita, sed kun bona veturado. Kaj anstataŭ la Maus, la E-100 eniris la serion, pli malpeza, pli movebla kaj pli bone protektita tanko.
  La ĉeftanko de la Tria Reich estis la Panther-2 kun 88mm kanono. Ĉi tiu maŝino estis pli forta ol la plej masiva sovetia tridek kvar.
  Sed dum la nazioj estis malsuperaj en nombro al la tanko. Sed ili havas reagaviadilojn, kiujn Sovetunio ankoraŭ ne havas.
  La ĉefa afero por la Fuhrer estas superforta supereco en la infanterio. Ne eblas varbi tiom da soldatoj, kiom havis la Tria Reich en Sovetunio - ne estas sufiĉe da loĝantaro.
  Aviadiloj, ankaŭ, la Tria Reich stampis pli kaj ili estas eble pli bonaj.
  Kaj la pilotoj havas multe pli da milita sperto.
  Do la potenco ne estas egala. En aviado kaj infanterio, la Tria Regno havas la superecon. Plie la japana fronto.
  Stalin kolektis dek du milionojn da soldatoj, naŭ el ili ĉe la okcidenta fronto, la ceteraj kontraŭ Japanio. Hitler koncentris dudek ĉefe de eksterlandaj sekcioj kontraŭ Sovetunio. Konsiderante la malmodernajn modelojn, Sovetunio havis avantaĝon en tankoj. Sed se ni prenas pezajn kaj mezajn, tiam pro la rapida kresko de produktado, la germanoj jam atingis Sovetujon. Jes, kaj iliaj meznivelaj aŭtoj estis pli potencaj kaj pli pezaj.
  En artilerio, egaleco estas proksimuma, sed la pafiloj de Hitler havis pli grandan kalibron. Plus Japanio.
  En aviado, la germanoj havis nominalan egalecon de unu-kaj-duono fojojn. Sed realisme, eĉ pli, ĉar Sovetunio ne havis sufiĉe da pilotoj. Jes, kaj la Tria Regno havas pli da novaj aviadiloj, inkluzive de reagaviadiloj.
  La tuta potenco-ekvilibro ne estas favora al Sovetunio. Kaj Japanio pendas sur sia vosto.
  Vere, la germanoj havas multe da eksterlanda infanterio, sed pli da dungitaro kaj tiuj kun batalsperto. Same kiel la japanoj.
  Tamen la ĉefa problemo de la Ruĝa Armeo estas, ke ili ne estas sufiĉe trejnitaj por defendi sin. Vere, la fortikaĵlinio Molotov estis kompletigita. Tamen, estis avanco dum tri pliaj jaroj kompare kun reala historio. Kaj restarigis la linion de Stalin.
  Sed vi ankoraŭ devas povi ĝuste komandi en defendo. Stalin decidis defendi sin ĉiuokaze. Mi ne volis esti la agresanto. Sovetunio ŝajnas havi multajn pafilojn, ekzistas ankaŭ raketa artilerio, sed ankoraŭ ne ĉio estas tre taŭga por defendo.
  Piloto Marsejlo iĝis vivanta legendo. En reala rakonto, li hazarde kraŝis en la somero de kvardek du. Sed tiam la eventoj iomete ŝanĝiĝis kaj ĉi tiu akcidento ne okazis.
  Post kiam li alportis la poentaron al kvincent aviadiloj, al li estis premiita la Grandkruco de la Fera Kruco. Kaj estas honoro. Nun li fiksis siajn okulojn al Sovetunio.
  Hitler kolektis multe pli da sekcioj ol en la kvardek-unua jaro. Kaj li atendas transpreni. Sed Stalino, kompreneble, havas siajn proprajn atutojn. Ekzemple, estas multaj riveroj kaj defendlinioj.
  Kaj tiel la atako okazis la 22-an de junio 1941. Ĝi iris kun grandaj fortoj, kaj en ĉiuj tri direktoj. La nazioj vere esperis, ke ili dispremos Sovetujon antaŭ vintro, kun grandaj amasoj da infanterio.
  Komence, ili ja estis helpitaj de ilia sukceso. La Molotov-linio estis rompita. Sed la linio de Stalin estis iom pli firme tenita. La nazioj jam en la plej unuaj tagoj suferspertis gravajn perdojn en la infanterio.
  Tamen, iliaj tankoj ankaŭ ne estas idealaj. Ofte rompitaj, precipe pezaj. Sed la HF de la sovetia serio ankaŭ montris ilian nefidindecon. La praktiko de bataloj montris, ke monstroj estas granda ŝarĝo por milito.
  T-34-76 kaj T-34-85 montriĝis multe pli praktikaj. Kvankam iliaj pafiloj ne estas sufiĉe fortaj.
  La bataloj ankaŭ montris, ke sovetiaj komandantoj ne estas tre lertaj en defendo, sed lernas rapide.
  La unuaj herooj aperis. Jen la piloto Anastasia Vedmakova, kiu jam estis distingita dum la hispana kampanjo, kaj nun ŝi memfide gajnis poentarojn.
  Ŝi estis premiita heroa stelo por la unuaj dudek kvin faligitaj germanaj aviadiloj.
  La juna virino mem batalis en bikino kaj nudpieda, tial ŝi ankaŭ havis fenomenajn rezultojn.
  Anastazio batalis kune kun la juna Akulina Orlova, kaj ambaŭ knabinoj estas tre belaj kaj batalantaj.
  Anastazio terenbatis germanan aŭton premante la pedalon per sia nuda piedo, kaj pepis:
  - Gloro al la tempoj de komunismo! Ne, ne estos cinikismo inter la malamikoj!
  Akulina ankaŭ malflugigis germanan aviadilon uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj konsentis:
  - Komunismo estas bela, la vizaĝo de knabinoj estas danĝera!
  La knabinoj ĉi tie faris sian eblon kaj premis la malamikojn tre aktive. Kaj tiaj militemaj belecoj.
  La germanoj sukcesis malrapidiĝi nur sur la Dnepro. La japanoj povis kapti preskaŭ ĉion el Primorye kaj fortranĉi Vladivostok.
  La situacio estis streĉa. Fulmmilito malsukcesis. Kaj la Fuhrer decidis lanĉi aeran ofensivon, profitante superecon en aviado.
  Stalino, aliflanke, iris sur la defensivan. Sed la fortoj estis neegalaj. La germanoj premis pli kaj pli aktive. Kaj Turkio eniris la militon. Vintre, la nazioj komencis progresi en Mezazio. Kaj tie ili kaptis Turkmenion, Taĝikion kaj parton de Uzbekio. Stalin ĵetis pliajn fortojn tien. En la kvardek-kvina jaro, la germanoj akiris la E-50-tankon. Ĝi estis same peza kiel Panther-2, sed kun pli progresinta pafilo, malalta silueto kaj dika kiraso ĉe grandaj deklivoj. Kaj kiel rezulto, la maŝino funkciis tre bone.
  La germanoj lanĉis novan ofensivon ĉirkaŭ la Dnepro kaj prenis Smolenskon, blokis Leningradon kune kun la finnoj. Kaj somere ili eĉ alproksimiĝis al Moskvo, kie ili estis haltigitaj ĉe la Mozhaisk defendlinio. Tiam Hitler ordonis turni sin suden. Kaj la nazioj kaptis la Donbason, kaj multajn aliajn landojn.
  Sovetunio krevis je la kudroj. Lia laborforto malkreskis rapide en milito sur du frontoj.
  Stalino, sub ĉi tiuj kondiĉoj, konsciante la senesperecon de la situacio, ofertis pacon laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Hitler konsentis, kondiĉe ke li ricevis la baltajn ŝtatojn, Ukrainion, Belorusion, Kaŭkazon kaj plu la limon laŭ Volgo, terojn laŭ Moskvo, same kiel Karelio kaj Leningrado ĝis Astraĥano, kaj ĉion, kion la germanoj jam kaptis en Centra. Azio. Kaj tie ili jam eniris Kazaĥion.
  Japanio ankaŭ ricevis siajn pecojn en Siberio.
  Stalino konsentis pri tio, ĉar tio estis la sola ŝanco savi Sovetujon kaj konservi Moskvon.
  Plie, vi ankoraŭ devis pagi kompensojn al la Tria Regno dum naŭdek naŭ jaroj. Kaj tio estas tre humiliga. Kaj la orrezervoj de Sovetunio estis prenitaj al Germanio.
  Rusio multe perdis, sed povis almenaŭ parte pluvivi. Kaj Hitler, maltrankvila pri la projekto Makhkhent, decidis forigi Usonon.
  En decembro 1945, packontrakto estis subskribita kun Sovetunio. Kaj nun la nazioj turnis siajn vizaĝojn al Usono.
  . ĈAPITRO #1
  Ameriko vere provis krei atombombon, sed ŝia laboro estis malrapida. En la fonto de 1946, la nazioj komencis alteriĝi en Gronlando kaj Kubo.
  Kaj parto de iliaj fortoj estis translokigita al Argentino. En Kubo, la loka loĝantaro subtenis la germanajn trupojn kaj la alteriĝo estis sukcesa. La Fritz kaj la japanoj komencis streĉi la ringon. Ili moviĝis tra Latin-Ameriko. Brazilo eniris la militon flanke de la Tria Regno. La situacio plimalboniĝis.
  En la somero, la batalado turnis por Kanado, kie la Fritz provis krei ponton.
  Gerda kaj ŝia skipo batalis sur la E-50 en plibonigita versio. La aŭto pezis sesdek kvin tunojn. Ŝi havas 105 mm kalibropafilon kun 100 EL barellongo.
  La fronta kiraso estas 250 mm, kaj la flanka kiraso estas 170 mm. Ĉi tiu tanko havis motoron de 1500 ĉevalfortoj kaj bonegan veturadon.
  Do la usonanoj havas nenion por kontraŭi ĉi tion. La malmoderna, kvankam masiva, Sherman estis nur sufiĉe bona por la germanaj tankasoj por gajni fakturojn koste de ĝi. La Pershing estas iom pli bona, sed ĝia pafilo ankoraŭ estas sufiĉe malforta kontraŭ la plibonigita aranĝo de la E-50. Kaj nur "Supershing", ne tre masiva tanko, havis ŝancon enrompi la flankon kaj proksime de la tanko en kiu veturis Gerda kaj ŝia skipo.
  Knabino de la Tria Reich pafis per la nudaj piedfingroj sur la stirstangobutonon, trafante usonan tankon kaj kuke:
  - Mi havas superklasan knabinon!
  Charlotte ankaŭ pafis ĉe la amerikaj tankoj kaj konsentis:
  - Kaj vi estas hiper!
  Christina denove ekpafis per la nudaj piedfingroj al la jankia aŭto kaj grincis:
  - Jen la strategio de la granda ludo!
  Magda ankaŭ pafis helpe de siaj nudaj piedfingroj sur siajn graciajn piedojn kaj rimarkis:
  - Prefere, knabinoj parolu pri Dio!
  Gerda denove ekpafis uzante sian nudan kalkanon kaj komentis:
  - Se vi rigardas, ni ne bezonas la Biblion. Ni estas arjoj, ne judoj. Kaj ni ne kliniĝu al la nivelo de ŝafoj aŭ kaproj!
  Kristina vigle kapjesis, sendante alian ĵetaĵon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Kompreneble ne! Precipe en la Biblio, la ŝafido paŝtos la savitajn naciojn per fera vergo. Kion ni bezonas feliĉon?
  Magda respondis kolere:
  - Kaj kion vi volas en la gena fajro?
  Charlotte ridis kaj respondis, pafante al la usonanoj per siaj nudaj piedfingroj:
  - Vi povas pensi pri io pli terura ol fajro! Kaj ke la inkviziciistoj, kiuj bruligas sorĉistinojn ĉe la brulego, estas banale sadistoj!
  Magda decide deklaris, premante la butonon de la stirstango per sia nuda kalkano:
  - Estas tre kruela! Kaj ili ne havas fidon!
  Gerda frakasis la usonan kanonon, kaj notis:
  Kiu havas veran fidon?
  Magda respondis ĝemante:
  - Estas tre malmultaj tiaj homoj!
  Kaj denove pafis helpe de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj.
  Jes, la knabinoj ĉi tie kaj en la diskutoj estas fortaj. Kaj ili povas montri multon kaj palpebrumi per siaj safiraj okuloj.
  Kaj la milito estas komencita. Kaj estas bataloj en la ĉielo. Albina kaj Alvina kolektas fakturojn kaj multaj aviadiloj jam estas persone malflugigitaj.
  Kaj ilia agresemo ne konas limojn.
  Albina, uzante siajn nudajn piedfingrojn, sendis mortigan donacon de morto kaj pepis:
  Gloro al la amo de Kristo!
  Alvina, ankaŭ uzante siajn nudajn piedfingrojn, detranĉis la usonan aŭton kaj aldonis:
  - Kio estas aera kaj pura!
  Kaj la knabinoj denove donis turnon malflugigante usonajn aviadilojn.
  Sed ĉi tio estas milito kiel milito. Jam somere parto de Kanado estis kaptita. Kaj tiam pasis aŭtuno.
  La germanoj sturmis Toronton. Ili agas energie. Ili havos tankojn kaj maŝinpafilojn pli bonajn ol usonaj. Aperis ĉe la Fritz kaj Tiger-3. Maŝina evoluo de la E-75. Ankaŭ potenca: fronta kiraso de tricent milimetroj, flanka kiraso de ducent. Kaj la pafilo longas 128 mm kun barelo de 100 EL. Kaj tia tanko bone montris sin. Eĉ se ĝi estas tro da potenco.
  Fritz avancis kaj prenis urbon post urbo.
  Vintre, ili jam ekiris de la nordo al amerika teritorio. Kaj tie ili rompis la obstinan reziston de la jankioj.
  Usono ne havis ŝancon. Sed la atombombo ne funkciis.
  Ameriko estas bombita de pezaj TA-400. Eĉ pli potencaj TA-500 kiuj detruis malsaton kaj armeajn instalaĵojn.
  Antaŭ printempo, la germanoj jam kaptis Kanadon tute, kaj parton de Usono. Kaj dum la printempo mem, ili prenis Filadelfion, kaj multajn aliajn teritoriojn.
  Pli ol triono de Usono kaj Alasko estis kaptitaj. Kaj Meksiko ankaŭ estis konkerita de usonaj kaj japanaj trupoj.
  En la somero, la ofensivo de la nazioj daŭris. Kaj la ŝancoj de Usono fandiĝis ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  En aŭgusto, la nazioj komencis sturmi Novjorkon. En la bataloj partoprenis flugaj teleroj.
  Ĉi tie unu el ili batalis kontraŭ Eva kaj Agata. Du belaj knabinoj en bikinoj veturis potencan aŭton.
  Ŝi estis flugita ĉirkaŭe per lamena jeto kaj estis nevundebla al manpafiloj. Kaj la knabinoj mem uzis varmegajn radiojn dum pafado.
  Eve premis la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj, ŝprucante varmegajn radiojn, ekbruligante malamikojn kiel flamo kaj pepante:
  - Gloro al la Tria Regno!
  Agata, pafante per siaj nudaj piedfingroj, ankaŭ kuis ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Ni gajnu!
  La knabino estas ekstreme batalema kaj bela. Kaj kiel ĝi batas malamikojn per lasero.
  Kaj varmegaj radioj fandos alian usonan tankon.
  Kaj surtere, Gerda atakas. Ankaŭ batalanta knabino.
  Kaj nun ŝi kaj ŝia skipo jam estas en la centro mem. Kaj obusoj resaltas de la tanka gvattureto. Kaj la knabinoj mem trafos la jankiojn. Kaj ili disŝiros tutan nubon da homoj kaj agos kun la tuta agreso. Militistoj estas tiel viglaj kaj leporhundoj, kun nudaj ĉizitaj kruroj.
  Ili eĉ kantas, elmontrante la dentojn. Ĉi tiuj estas la batalaj belaĵoj de la Tria Regno. Kaj ili pafas sufiĉe bone. Kaj ili trapikas la malamikojn kiel kudrilojn per oleo tra kaj traen.
  Novjorko jam falis. Usono kapitulacas kaj iliaj trupoj kapitulacas.
  Tiel alia paĝo de historio estis turnita. Ŝajnas, ke estas venko... Sed post iom da tempo Hitler kaptas Latin-Amerikon.
  Kaj la 20-an de aprilo 1953, li komencas militon kun Japanio kaj ĝiaj kolonioj. La fortoj de la Tria Reich havas avantaĝon en teknologio.
  Kaj ili atakas per potencaj armiloj. Inkluzive de nevundeblaj flugaj teleroj.
  Albina kaj Alvina batalas sur disko-aviadilo. Ili batalas kun knabinoj, sed ili diras kion alian. Kaj kun nudaj piedfingroj ili premas la butonojn de la stirstango.
  Jen ili estas sur la ofensivo brulantaj japanaj trupoj.
  Varmoradioj flugas kiel tapiŝo. Kaj la knabinoj ridas al si mem. Kaj skuu iliajn mamojn per skarlataj cicoj.
  Albina eĉ kantis:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin!
  Kaj per sia nuda kalkano ŝi premis la butonojn de la stirstango, trafante kontraŭulojn. Ŝi estas tia knabino, naskita de lupino.
  Alvina ankaŭ premas la butonojn de la stirstango per siaj nudaj piedfingroj, kaj kriegas:
  - Por mia kosma potenco, ni forpelos la kolektivan bienan prezidanton al la tombo!
  Kaj palpebrumu al amiko!
  Jes, la militistoj estas tre lertaj kaj rapidaj kiel fulmo. Ili brulas.
  Albina celas per sia nuda piedo kaj pafas varmtrabon. Brulas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Por miaj grandaj venkoj!
  Jes, la knabinoj ĉi tie estas de la plej alta ŝtupo kaj klaso. Ili povas fari aferojn, kiujn aliaj ne povas. Kaj ili dispremas la japanojn, kun la freneza energio de lupoj.
  Sed ne nur la germanoj kaj alia eksterlanda armeo mortigas samurajon.
  Sovetunio, nun komandita de Beria, ankaŭ eniris la militon. Ĉi tie, cetere, Stalino, ĉagrenita pro la malvenko kun la Tria Reich, mortis pli frue en marto 1951. Kaj Beria sukcesis kapti la potencon. Kaj nun, eĉ plifortiĝinte, li estas en la sama teamo kun Hitler.
  Kaj ili atakas la samurajon kune.
  Kaj la skipo de Elizabeto batalas kontraŭ la japanoj en Primorye. La knabino estas tre batalema kaj aktiva.
  Ili, kompreneble, batalas nudpiede kaj en bikinoj. Kaj draŝu samurajon, kun entuziasmo.
  Dum ankoraŭ kantante;
  Kaj la batalo daŭras denove
  Kaj la koro estas maltrankvila en la brusto...
  Kaj Lenin estas tiel juna
  Kaj la juna oktobro estas antaŭen!
  Kaj nun Elizabeto pafas, uzante siajn nudajn piedfingrojn, de la pafilo de la tanko T-54 al japana aŭto kaj trapikas ŝin ĝismorte.
  Tiam ŝi kukis:
  - Gloro al la epoko de komunismo!
  Ekaterina ankaŭ draŝis la malamikon uzante siajn nudajn piedfingrojn. Ŝi trapikis la samurajtankon, kaj agreseme notis:
  - Ne ekzistas lando pli glora ol la nia!
  Elena pafis al la malamiko kaj kuĝis:
  - Estos epoko de komunismo sur la Tero!
  Eŭfrazio, ankaŭ uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, draŝis kaj pepis:
  "Morton al la malbona Prezidanto-Satano!"
  La militistoj ĉi tie devas esti diritaj pri la plej alta kaj batalklaso.
  Kaj sur la ĉielo, Anastasia Vedmakova kaj Akulina Orlova gajnas kontojn.
  Anastazio pafis japanan batalanton kaj kantis:
  - Kaj nudpiedaj knabinoj flugas en la ĉielo!
  Akulina, detranĉante la samurajon, helpe de nudaj kruroj, pepis:
  - Mirinda elemento! Mirinda elemento!
  Militistoj ludas kun la muskoloj de la gazetaro. Ili estas en perfekta ordo kaj kapablas venki la militon ŝerce.
  Anastazio, faligante alian aviadilon, prenis ĝin kaj kuĝis:
  - Estos malvarmeta kapto de malamikoj kaj ilia malvenko!
  Akulina konsentis kun tio, terenbatante la malamikon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Ni aranĝu totalan fiaskon!
  La japanoj estis premitaj...
  Ĉi tie, la sovetia tanko LP-10 estas implikita en la batalo, sur kiu la knabinoj de la ŝipanaro de Alenka batalas.
  Kaj ili batalas en granda aŭto per 130mm kanono.
  Alenka pafas per siaj nudaj piedfingroj kaj pepas:
  - Jen la gloro de komunismo!
  Anyuta ankaŭ draŝis ŝian kontraŭulon. Trafis la malamikon kaj knaris:
  - En la nomo de novaj ideoj!
  Kaj ankaŭ vangofrapis ŝian nudan kalkanon.
  Alla premis la stirstangan butonon kun skarlata cico. Ŝi frapis la samurajon kaj kriis:
  - Por la grandeco de la lando!
  Maria, pafante al la malamiko, grincis:
  - Por la unueco de rusoj tra la mondo!
  Kaj ŝi ankaŭ uzis fragan cicon por pafi.
  Kaj la olimpikoj trafos la malamikon. Frakasos multajn batalantojn kaj pepos:
  - Por Rus', la plej sankta en la mondo!
  Kaj ankaŭ kun nuda kalkano cedos al la malamiko.
  Oni devas diri, ke la knabinoj estas ege impetaj. Kaj ili havas kolosan fortecon.
  Kompreneble, Japanio ne povas rezisti tian premon.
  Krome, la Fritz ankaŭ uzis nukleajn armilojn. Kio montriĝis esti totala ŝoko.
  La milito finiĝis en ses monatoj.
  Sovetunio reakiris siajn antaŭe perditajn terojn, kaj la Tria Regno konkeris la samurajon kaj ĉiujn iliajn koloniojn.
  Kio denove estas mallonga paca paŭzo. La germanoj digestis havaĵojn. Kaj preparita por mondregado.
  La 20-an de aprilo 1957, Hitler ankaŭ atakis Sovetujon, en kiu Beria estis la reganto. Kaj lia atako montriĝis tre sanga.
  La fortoj estas, kompreneble, neegalaj. Kaj la limo ne estas malproksime de Moskvo.
  Sed Oleg Rybachenko kaj la paraŝutsoldatoj estas en loko kaj pretaj batali kontraŭ la nazioj.
  Kaj batalas kun sovaĝa furiozo.
  Kaj kune kun li, la eterna knabino Margarita Korshunova kaj teamo de sorĉistinoj.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, muĝis kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj falu takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Li komencas kanti tutan baladon, komponante ĝin rekte sur la irado;
  Gloro al Rusujo, vi estas sankta lando,
  En ĝi, ĉiu infano estas militisto de infanvartejo ...
  La knabino pafas - fiera nudpieda,
  Ja ŝi estas aglo, ne pasero!
  
  Dediĉu al la Patrujo - batala kuraĝa koro,
  Lasu la landon de konsilioj prosperi...
  Ni malfermu la pordon al spaco, infanoj,
  Kaj ni malfermos konton por la fidelaj venkoj!
  
  Lasu Rusion kreski, abunda, malvarmeta,
  Mi kredas, ke la epoko de komunismo venas...
  La knabino estas bela, svelta, nudpieda,
  Kaj ekflugu fame, rapida aviadilo!
  
  Ne ŝatas homojn, stultecon kaj vulgarecon,
  Promesu fidele servi la Sinjoron...
  Jes, foje esti kuraĝa estas tute ne facila,
  Por igi ankaŭ ĉasiston en ludon!
  
  Mi fariĝis verda knaba pioniro,
  Ĝuste, batalanto iris en inferon ...
  Florante lukse kiel la sunaj aceroj,
  Kaj Rod ĉiopova estas nia sankta Patro!
  
  Mi batalas kontraŭ faŝismo, nudpieda knabo
  Ruĝa, malloza kravato ligita al lia kolo ...
  Kaj la aceroj bruas tiel perforte, ke vi povas vidi ĝin,
  Kaj tial, Dio estas hela idealo!
  
  Stalin, nia kolora standardo estas kiel rozo,
  Ni batalas kun la Fritz, ĉiam kun kolerego ...
  Estos tre malvarmege, nudpiede pro la malvarmo,
  Kaj venos ŝtorma, grandioza printempo!
  
  Knabinoj beleco-Komsomol-membroj,
  Kiel fajraj floroj...
  La voĉo de sandaloj vokas,
  Estos ĝojo - feliĉo kaj revoj!
  
  Ne lasu la senkulpulon suferi
  Esti feliĉa por ĉiam...
  Estis tempo de antikveco bylina,
  Kaj nun estas juneco - vanteco!
  
  Ni ne lasu Hitlero leviĝi
  La plej bona Blanka Dio en la mondo estas kun ni...
  Rusoj ĉiam povis batali -
  Lasu la demonan Fuhrer morti!
  
  La potenco de Rusio estos, mi scias, eterna,
  Malamikoj ne povas reteni nin...
  Fritz estas tute malhoma,
  Kaj ili povas nur mortigi!
  
  Sed la pioniroj batalas kuraĝe,
  Knaboj, ni estas la filoj de la Patrujo...
  Kaj montru bravajn ekzemplojn
  Nia plej radianta lando!
  
  Komsomol kuraĝa, amas tre multe,
  La plej aŭdacaj batalantoj en floro ...
  Ke ankaŭ ni, infanoj, ruinigas...
  Por la plej kuraĝaj, konu la batalantojn!
  
  Levu la standardojn de la kavaliroj,
  Ni konservos la grandecon de la lando...
  Pioniro, estu malmola koro,
  Pro eterna printempo en Rus'!
  
  Komunismo povos teni
  Faros Rusion antaŭ ĉio...
  Ni batalos kontraŭ la malamiko ĝis la fino
  Gloro, fido kaj sukceso estas kun ni!
  
  Plej granda Patrino Rusio,
  Ni povas montri la mondan ordon...
  Homoj sur la Tero fariĝos pli feliĉaj
  Kaj ni ricevas, mi certe scias kvin!
  
  Neniu povas nin haltigi entute
  Niaj malamikoj ne povas venki nin...
  Bonkoreco regos sur la trono
  Kvankam tiu fadeno de vivo estas fragila!
  
  Mi batalas kuraĝe apud Moskvo,
  La plej kuraĝa pioniro de la mondo...
  Kvankam la Fuhrer estas en alianco kun Satano,
  Mi kredas, ke neniam estos problemoj!
  
  Estos malamikoj, mi kredas, ke estas forto,
  Kio dispremos iun, mi konas la armeon...
  Kaj mi konas Adolfon, la tombo atendas,
  Li povas vere, disŝiri!
  
  Komunismo estos tre mojosa
  Kaj nia sankta parado okazos...
  Kvankam la faŝistoj najlas tre stulte,
  Sed la rezulto estos reala!
  
  Ni neniam kapitulacos al la malamiko
  Ĉe ni, fido estas plena de kuraĝo ...
  Kvankam la malamiko simple koleras,
  Bele malbenita diablo-Satano!
  
  Ni amas, ni kredas nian Rusion,
  Tio kiel abunda rozo floras...
  Stalino ankaŭ estas kiel mesio
  Kaj venkoj malfermos bonegan konton!
  
  Ne, ni ne donos kompaton al la malamiko,
  Ni havas forton, kuraĝaj nun...
  Kavaliroj atendas premiojn,
  La malbona fiulo estos detruita!
  
  Kaj en la Nomo de Dio Jesuo,
  Ni venkos la faŝistojn...
  Ni posedas la kavaliran arton,
  Vi estas Rusujo kiel patrino!
  
  Kaj en la nomo de tiu universala gloro,
  Kio, kredu min, ĉirkaŭas nin...
  Ni levos la flagon de la sankta ŝtato,
  Por ke la fajro en la koro ne estingiĝu!
  
  KNABININOJ HISTORICAJ
  Ĉi tiuj knabinoj estas vere la kreintoj de historio. Ambaŭ belulinoj - Albina kaj Alvina estis malflugigitaj de amerikaj bombaviadiloj kiuj provis ataki japanajn aviadilŝipojn dum la Batalo de Midvej. Kaj poste ili mallevis usonajn ŝipojn. Post tio, Japanio povis kapti la Havajan Insularon kaj akiri piedtenejon en la Pacifiko.
  Sed la lando de la Leviĝanta Suno ankoraŭ ne atakis Sovetujon. Ŝi nur atakis Aŭstralion, kaj komencis kampanjon kontraŭ Hindio. Timante perdi tiun kolonion, Churchill movis kromajn fortojn tien, rifuzante transdoni plifortikigojn al Egiptujo.
  Operacio "Torĉo" kontraŭ Rommel neniam komenciĝis. Vere, la nazioj estis batitaj proksime de Stalingrado. Kaj ili ruliĝis reen. Tiam ĝi estis kiel en reala historio, la kontraŭatako de Mainstein kovrante la flankojn. Vere, ĉar la nazioj ne devis translokigi pliajn trupojn al Afriko, la kontraŭatako de Mainstein venkis en forto, kaj la nazioj povis preni Kursk antaŭ la printempa degelo, kaj kaŭzi pli da perdoj al la Ruĝa Armeo. Tiel, ekzistis neniu Kursk Bulge, kaj la fronto ebeniĝis.
  Krome, pro la malvenko de Japanio, la usonanoj efektive malŝaltis la bombadon de la Tria Reich, kaj la nazioj povis lanĉi serion de ne nur Panteroj kaj Tigroj, sed ankaŭ la Lion-tanko.
  La lasta aŭto tamen ne estis tre sukcesa, kvankam ĝi similis al la Pantero laŭ formo kaj estis bone protektita, sed la grandega pezo de naŭdek tunoj kaj nesufiĉa motoro malaltigis ĝian veturadon.
  Hitler planis venĝi por Stalingrado kaj denove alproksimiĝi al la urbo ĉe Volgo. Por tiu celo, du potencaj grupoj estis kreitaj en la regiono de Kursk kaj Rostov-sur-Dono. Tankoj kaj ekipaĵo estis alportitaj supren. Rommel daŭre sidis sur la malnova linio en Egiptujo sen ricevado de plifortikigoj. La tuta atento de la nazioj ŝanĝis al la orienta fronto. Sed Britio daŭre estis en milito kun Japanio, kaj ankaŭ ne transdonis plifortikigojn al Egiptujo, provante konservi Hindion.
  Do la nazioj, pleniginte la trupojn per totala mobilizado, kolektis signifajn fortojn.
  Stalino tre timis la ebla eniro en la militon de Japanio, kiu, kun la subteno de la loka loĝantaro, forpelis la britojn el Egiptio, li decidis por la momento teni sin al aktiva defendo.
  La germanoj havis pli da fortoj en la oriento ol en reala historio. Kaj pli da tankoj kaj aviadiloj estis liberigitaj. Pro la fakto, ke Usono ne bombardis, kaj Britio preskaŭ ne bombardis, la Fritz plenumis la planojn por tankoj, kaj povis ekipi la dividojn per Leonoj, Tigroj, Panteroj. Krome, la Ferdinand memvetura pafilo partoprenis en la batalo. Tamen, la ofensivo komenciĝis nur komence de julio. La sovetiaj soldatoj havis potencan defendlinion kaj estis pretaj forpuŝi atakon.
  La bataloj montris, ke la germana, nova teknologio estas ankoraŭ malseka. Pezaj tankoj ofte rompiĝis kaj postulis riparojn, la Focke-Wulf ne estis tre manovra, la lasta ME-309 ankaŭ ne montris sin tro bone, malgraŭ potenca armilaro. Seniluziigita kaj tanko "Leono". Kiu montriĝis neaktiva, kaj ĝia 105-milimetra kanono, kvankam longdistanca, potenca, sed kun pli malalta pafrapideco, kaj en la kondiĉoj de brulanta polvo, ĝia gamo kaj precizeco ne estas tiel gravaj.
  Pli bona ol aliaj pruvis "Tigro". Bone protektita de ĉiuj flankoj, per efika kanono, kaj kapabla rapide turniĝi, la tanko iĝis koŝmaro por la sovetiaj trupoj. Tamen, la "Leono" havis kelkajn plusojn. Ĝia flanka kiraso de 100 mm kaj dekliva, ebligis trarompi la defendojn de sovetiaj pafiloj, kaj igis la Panter-similan veturilon tre tena.
  Tamen, la germana ofensivo kiel tutaĵo formiĝis malrapide kaj kun gravaj perdoj. Sed la Fritz tamen trarompis la sovetiajn defendojn, kaj povis iri pli profunden.
  Vasilevsky konsilis Stalin retiri la Ruĝan Armeon preter la Dono, sed Stalin rifuzis. Kaj la sovetiaj trupoj provis kontraŭataki. En defendo, la Pantero pruvis esti bona tanko. Kaj venontaj bataloj disvolviĝis favore al la germanoj, kaj ne al la Ruĝa Armeo. La germanoj estas tre bonegaj batalantoj. Sed la bomboj estas ĵetataj sur la sovetiajn trupojn. Kaj ili uzas gaskanonojn.
  La germanoj suferspertis perdojn kaj ĉesis. Sed la sovetiaj trupoj kontraŭatakas, ne sukcesis konstrui sur la sukceso. Ili pendis en neegala batalo. La germanoj havas pli da rezervoj, kaj la Ruĝa Armeo ricevas preskaŭ neniujn Lend-Lease provizojn. Kio influas ĝian manovreblon kaj moveblecon. Kaj la nazioj atingis Voroneĵ kaj haltis. Ĉio estus bone, sed vintro estas antaŭen, kaj la sovetiaj trupoj havos pliajn ŝancojn. Tamen, la nazioj denove estis bonŝancaj. Turkio eniris la militon. Ĉi tie ankaŭ la britoj interbataligis ilin. Ili volis havi kialon por invadi aliajn teritoriojn. Krome, Churchill timis, ke la turkoj iros al Irako. Sed en ĉi tiu kazo, ĉi tio ne estis observita. Prefere, kontraŭe, miliono da otomanaj soldatoj trafis Bakuon. Pro tio, Stalino devis retiri siajn trupojn preter la Dono kaj stari sur la defensivo.
  La turkoj ĉirkaŭis Erevanon kaj povis preni Batumon. Sed poste ili estis haltigitaj. La vintro pasis relative trankvile. Sovetiaj soldatoj provis avanci proksime de Leningrado, sed la germanoj povis malkovri la planon de la Ruĝa Armeo kaj, tirante supren plifortikigojn, forpuŝis la alsturmon. Do ĉio estis pli-malpli la maniero.
  Eltenis la vintron, la germanoj komisiis novajn tankojn printempe: la Panther-2, la Tiger-2 kaj la Maus. Sovetunio ricevis la IS-2 kaj T-34-85. Unu el la germanaj evoluoj estis la ME-262. Ĉi tiu aviadilo estas altrapida, kun potencaj armiloj, sed ne tre manovebla, sed sufiĉe tena. Estas malfacile faligi aŭton, sed ĝi ofte kraŝis sin. La plej bona opcio montriĝis por la TA-152, kio estis evoluo de la Focke-Wulf. Kaj ĉi tiu aŭto estas sufiĉe sukcesa. Kaj rapideco kaj manovro estas pli bonaj kun potencaj kirasoj kaj armiloj. En Sovetunio, LA-7 kaj Yak-3 estis evoluigitaj. Sed la manko de altkvalita duralumino kondukis al la fakto, ke la Yak-3 ne eniris en amasproduktadon, kaj la Yak-9 restis. LA-7 ankaŭ, en vido de la pli malbona evoluo de la milito, restis ne-seria.
  Germanaj reagaviadiloj estis neperfektaj. Sed la bombaviadilo Arado montris sian efikecon. Kaj iel li agis malvarmeta.
  En la somero, la germanoj forpuŝis provon de la britoj avanci en Egiptujo. Rommel replenigis siajn fortojn, kaj ne nur sukcesis repuŝi la ofensivon, sed ankaŭ iris sur la kontraŭofensivon. Ludis rolon ke la longedaŭra milito kaj la nedecidemo de Churchill estis kritikitaj. Sed la ofensivo komenciĝis kiam Rommel estis ĵus preta kaj kaptis Egiptujon. Kaj poste Irako kaj Kuvajto.
  La nazioj okupis la Proksiman Orienton kaj forpuŝis la ofensivon de la sovetiaj trupoj en la centro. La situacio plimalboniĝis. Stalin, sentante ke aferoj povus plimalboniĝi, proponis paŭzon. Li timis ke la fortigita japana imperio trafos lin en la malantaŭo.
  Hitler, maltrankvila pri usonaj planoj konstrui atombombon, konsentis pri kvinjara pacrompo. Kaj la 1-an de novembro 1944 okazis paŭzo.
  Kaj la milito moviĝis al Okcidento. Atakoprovoj per krozmisiloj montris limigitan sukceson.
  Reagaviadiloj pruvis esti pli efikaj. La germanoj ankaŭ lanĉis ofensivon en sudan Afrikon. Kaj ili vere sukcesis. Kaj ili antaŭeniris kun bataloj. En la kvardek-kvina jaro, la nazioj pliigis la produktadon de aviadiloj kun jetmotoroj, kaj laŭvorte kunpremis Brition. Post la morto de Roosevelt, Truman komencis serĉi manierojn slutte pacon kun la japanoj kaj la Tria Reich. Sed Hitlero ne volis ĉi tion. Kaj tiel la germanoj en decembro 1945 faris neatenditan aŭdacan surteriĝon sur Brition kaj kaptis la patrujon en dek tagoj.
  La milito estis preskaŭ finita. Usono deklaris, ke ĝi estas preta por paco laŭ ajnaj kondiĉoj. Sed Hitler kaj Hirohito ne volis tiel facile fari pacon.
  La Fuhrer estis tre maltrankvila pri la laboro de la malamiko pri nukleaj armiloj. Kaj tiel Hitler kaj Stalin renkontis persone en Svedio. Kaj ili konsentis, ke ili batalos kune kontraŭ Usono. Ĉi tio kompreneble konvenis al ĉiuj. Kontraŭe, Hitler promesis al Sovetunio doni Alaskon.
  Granda, koalicia milito disvolviĝis kontraŭ Usono. La jankioj ne povis rezisti la novan serion de germanaj "E" tankoj, kaj la potencajn reagaviadilojn. Kaj la germana submara floto estas forta. Estas miniaturaj submarŝipoj kun unu ŝipano, kaj ne-hidrogenaj peroksidaj maŝinoj, kiuj detruas Amerikon.
  Kaj se la milito daŭris, Usono ĵus estis apartigita de oceano, kaj ekonomie potenca, kaj la loĝantaro estas sufiĉe granda.
  La Ruĝa Armeo avancis en Alaskon de Ĉukotko. La batalado estis furioza kaj sanga. La nombra supereco de la Ruĝa Armeo, kontraŭbatalis la usonan defendon, grandan kvanton da ekipaĵo. Sed la Ruĝa Armeo trarompis.
  La tankskipo de Elizabeto ankaŭ batalis en ĝi. Kompreneble, sorĉistinoj havas siajn proprajn armilojn: ili estas en bikinoj kaj nudpiedaj. Kaj ĝi estas ekstreme efika. Kaj sen ŝuoj, iliaj piedfingroj ne konas fraŭlinon.
  Elena, malferminte usonan tankon, kantis helpe de siaj nudaj piedoj:
  - Ne ludu la malsaĝulon Ameriko!
  Jekaterina ankaŭ draŝis la usonanon per siaj nudaj piedfingroj kaj jelpetis:
  - Baldaŭ donu Alaskon!
  Elizabeto bruegis, uzante siajn nudajn krurojn, al la malamiko kun murda terminejo kaj grumblis:
  - Kio estas Siberio, kio estas Alasko - du marbordoj!
  Eŭfrazio ankaŭ sendis neniigan kuglon, uzante ŝiajn nudajn kalkanojn, kaj grincis:
  - Urso estas la plej feroca besto!
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj kantis ĥore:
  - Urso estas la plej feroca besto!
  Alasko estis kaptita dum longa tempo, kun bataloj. Kaj finfine ŝi falis. Kaj en marto 1948, Ameriko estis finfine konkerita. Kaj ĝi estis vere mojosa.
  Dum kelka tempo regis paco. Sed la 20-an de aprilo 1955 la Fuhrer atakis Japanion. Kaj nova, furioza batalo komenciĝis. La germanoj alfrontis tre fortan malamikon. Sed Sovetunio, gvidata de Beria, prenis la flankon de Germanio. En rendimento, Beria atendis ricevi Mongolion, kaj sudan Saĥalenon kun la Kuriles. Kaj ĝenerale, lia kalkulo estis pravigita. Kvankam la samurajo forte batalis, sed la 9-an de majo 1956 post la atombombadoj falis la Lando de la Leviĝanta Suno.
  La paĝo de la historio denove turniĝis. Beria iĝis pli forta en Sovetunio. Li iom mildigis la politikon de subpremo kaj klopodis atingi resaniĝon per evoluigado de la ekonomio laŭplane.
  La 20-an de aprilo 1959, dum la sepdeka naskiĝtago de Hitler, okazis atenco kaj la granda diktatoro mortis.
  La morto de Hitler kaŭzis kolosan tumulton en la Tria Reich. La oficiala posteulo de Adolf, Göring jam mortis, pro morfinmisuzo kaj glutemo. Klare, drogoj ne kontribuas al longviveco. Nova oficiala posteulo ankoraŭ ne estis anoncita. Estis kredite ke unu el la multaj filoj de Adolf Hitler akirita per artefarita fekundigo prenus la tronon. Sed kiu ĝuste estas nekonata. Jes, kaj la filoj estas ankoraŭ neplenaĝuloj.
  La subita morto de la Fuhrer kondukis al lukto por potenco kaj vera civita milito.
  Kaj Beria, decidinte, ke lia plej bela horo venis, ordonis komenci liberigan kampanjon por redoni la antaŭe okupitajn teritoriojn de Sovetunio. Nu, kio ĉi-kaze, la perdinto de la tempoj de Stalin, komencis iĝi multe pli sukcesa reganto, kapabla superi Stalin, kiu fakte perdis la militon al Hitler.
  Sed, kompreneble, Oleg Rybachenko kaj kvin knabinoj helpas lin.
  La feldmarŝala knabo prizorgos muelejon kun longformaj glavoj. Kiel tranĉi ĉi tiujn naziojn. Kaj tiam li ĵetos donacon de neniigo per sia nuda, infaneca piedo de murda potenco. Disŝiros amason da faŝistoj kaj krios:
  - Gloro al la Soveta Imperio!
  Kaj tiam la knabo prenos kaj fajfos. Kaj amaso da korvoj falos sur la germanajn aviadilojn, batante ilin el la ĉielo.
  Margarita Korshunova ankaŭ kun glavoj, ĉar ŝi prenas kaj tranĉas. Detranĉu la amason da maŝinoj de la bruna imperio. Dispremi ilin al pecoj. Prenu ĝin kaj ekbruligis ĝin.
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj li ĵetos ion ege mortigan kaj detruan.
  Tiam la knabino kantos:
  - Kosma astra, norda vento!
  Kaj denove fajfas. Kaj amaso da korvoj falos sur la germanajn aviadilojn, ramante kaj pafmortigante ilin.
  Natasha, aliflanke, agas malvarmeta kontraŭ la nazioj. Unue, li prenos glavojn, kiuj plilongiĝas je dekoj da metroj, li tranĉos. Tiam la vico donos de la maŝinpafiloj kaj falĉas la linion. Kaj post tio, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos neniigan obuson el antimaterio, kaj detruos la tutan dividadon. Kaj el la skarlataj cicoj liberigos pulsarojn sur kontraŭuloj. Kaj fulmo trafas el la umbiliko, kiu bruligos du tutajn germanajn regimentojn.
  Kaj tiam el la sino de Venuso, kiel ĝi lanĉos ondon de magia cunamo kaj kantos;
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  Zoja ankaŭ prenos ĝin kaj trafos la malamikon de frambocicoj. Kaj tiam li tranĉas per glavoj. Kaj poste pafu el la maŝinpafiloj. Kaj tiam ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj estas ĵetitaj kiel murda donaco, disŝirante la Fritz. Kaj tiam de la umbiliko tuta kaskado de fulmoj, fritinte dividon de la nazioj, bruos.
  Kaj tiam la knabino el la groto de Venuso lanĉos tutan tornadon de detrua cunamo. Kaj ĝi estas mojosa!
  Zoja prenis ĝin kaj kantis:
  Iu konstruis sian takson sur sango,
  Li havas granitan ŝtonon en la brusto!
  Aŭgustina ankaŭ batalas kun perforta forto. Ŝi estas laŭlitere vulkano kiu erupcias kun rabia lafo. Kaj li tranĉas sin per glavoj. Kaj li pafas multajn ununurajn kartoĉojn el maŝinpafiloj. Kaj de rubenaj cicoj, kiel venkiĝi al la pulsaroj de morto. Kaj tiam de la umbiliko kun fulmo fandos tuta kolumno da tankoj.
  Kaj sub la kurteno de la sino de Venuso, detrua donaco, sen kompato liberigos.
  Kaj muĝas:
  - Gloro al la ideoj de komunismo, en nova maniero!
  Svetlana ankaŭ batalas sen modere. Kaj li tranĉas la germanajn trupojn per siaj magiaj trezoroj. Kaj de maŝinpafiloj sen paŭzo pafado. Kaj samtempe, io detrua prenos kaj lanĉos el fragaj cicoj. Kaj li ne forgesas elĵeti tutajn kaskadojn da fulmo el la umbiliko.
  Kaj konklude, tuj kiam li prenas ĝin el la sino de Venuso, li liberigas tutan akvofalon de brulanta magia plasmo.
  Kaj muĝas:
  - Ruĝa lando,
  Ruĝa lando!
  Kiu diros al mi
  Kiu montros!
  Kie ŝi estas! Kie ŝi estas!
  Oleg Rybachenko, vidante kun kia entuziasmo batalas la knabinoj, denove efektivigis la "tranĉilo" teknikon per glavoj, kaj fajfis kun entuziasmo ...
  Korvoj malflugigis germanajn aviadilojn per ramado.
  La knabo piedbatis neniigbombon per sia nuda kalkano, kiu tuj vaporigis du kirasajn sekciojn kun infanterio kaj muĝis;
  - Mi estas Superman!
  Margarita, kun la nudaj piedfingroj, ankaŭ ĵetis neniigbombon kaj proponis;
  - Kantu floron, ne hontu!
  Kaj la knaba feldmarŝalo kantis kun granda entuziasmo, komponante dum li iris;
  Granda Rusio estas fama,
  Nia radia lando...
  La steloj aspergis nigran veluron...
  Vi estas por ĉiam donita al ni de Kin!
  
  La plej granda sanktulo
  Vi ne trovos pli bonan en la universo...
  Ni faros la teron baldaŭ paradizo,
  Kaj ni ne havas alian vojon!
  
  Mi fariĝis knabo nun por ĉiam,
  Kaj la knabo estas senmorta giganto ...
  Vi povas batali bone por ĉiam
  Rusa Gepatro Sinjoro!
  
  Donis la ŝancon venki ludante,
  Donis la kapablon pli malvarmeta ol gepardo ...
  Ni igu nian planedon paradizo
  Nia vicigo estos tre gaja!
  
  Jen la grandeco de la sankta Rusujo,
  Ni konservos ordon...
  Svarog mem fariĝos bonega misio,
  Etendu viajn flugilojn, konu la kerubon!
  
  Patrujo belaj standardoj,
  Helruĝa kumino...
  Mi estas batal-hardita knabo
  Estos eterna tagiĝo de la Patrujo!
  
  Ne, la malamikoj de Rusio ne povas esti detruitaj,
  En ĝi loĝas la grandeco de la Eternulo...
  Ni donos la familion en la bataloj de la animo,
  Kaj ni malfermos gajnan konton!
  
  Gloro al nia patrujo Rusio,
  Nia popolo estos kiel giganto...
  Ni petis la Dion de la Familio, preĝante,
  Por ke la popolo estu ĉiam unuiĝinta!
  
  Kredu, ke ĉio estos bona en la mondo,
  Ni iĝos, ludante por venki...
  Por nia patrino Rusio,
  Ĉiuj ekzamenoj trapasos kvin!
  
  Estos granda paradizo sur la planedo,
  Estos ananasoj en Vorkuta...
  Feliĉaj plenkreskuloj kaj infanoj
  Neniu enuas sur la Tero!
  Feliĉaj plenkreskuloj kaj infanoj
  Neniu enuas sur la Tero!
  
  Kredu, estos epoko de komunismo,
  Ĉar Nikolao regas...
  La granda lumo de rusa carismo,
  Batalu por ĝi kaj staru por ĝi!
  
  Patrujo Rusio ĉirkaŭ la mondo,
  Indikas ĝojan Edenon...
  La Blanka Dio fariĝos, kredu idolo,
  Kaj belega mondo venos al ĉiuj!
  
  Ne malĝoju, maldolĉe plorantaj vidvinoj,
  La Sinjoro Ĉiopova revivigos ĉiujn...
  Kaj ni baldaŭ konstruos novan paradizon,
  Nia kredo estas solida monolito!
  
  Ni baldaŭ ĉiuj krevos en la ĉielon,
  Spaco submetiĝos, homoj scias...
  Por ĉiam super nia planedo la suno,
  Kaj Rusio estas la paradizo de la tuta universo!
  
  La betuloj ne kliniĝos sub la hakilo,
  La plej forta rusa spirito en la mondo...
  Jes, foje maldolĉaj larmoj falas,
  Necesas, ke la fido ne eliru!
  
  En la koro ni donas fortan varmon,
  Ne timu, infanoj scias la froston ...
  Se necese, flamu per fajro,
  Kaj bukedo el la plej grandiozaj rozoj!
  
  Vi kredas la popolon de Nikolao,
  Li kondukos vin al komunismo...
  Faros la Patrujon grandiozan paradizon,
  Ekvojaĝu geuloj!
  
  Por la reĝo ni estas gajaj kavaliroj,
  Ni amas batali per tanko kaj glavo ...
  Knabinoj kuras nudpiede en la malvarmo
  Ni frakasu la hordojn da reptilioj en pecetojn!
  
  Kredu niajn Patrujo-uloj
  Ĝi estas la ŝlosilo al sukceso kaj venkoj...
  Basurmanoj scias, ke venos venĝo,
  Ni festos nian sukceson!
  
  Ne estas pli bela Patrujo en la mondo,
  Kaj Rusio estas la plej bona el la landoj...
  Danĝere estas por la malamiko iri kontraŭ ni,
  Ni dispelos ĉiujn kiel simiojn!
  
  Mi estas knabo en kompanio de pioniroj,
  Mi falĉas ĉiujn faŝistojn kiel herbon...
  La knabo fariĝos, konas milionulo,
  Kaj mi dispremos iun ajn hordon!
  
  Estas diversaj landoj en la mondo, kredu min,
  Kaj Rusio estas pli bone ne trovi ...
  Kaj bananoj jam kreskas en Siberio,
  La plej bona certe estas antaŭen!
  
  Baldaŭ ni estos sur Marso, kredu min
  La knabinoj kuras nudpiede...
  En la universo, feliĉo fariĝos eterna,
  Ni antaŭeniru faŝismon per pugno!
  
  Kaj al la gloro de la forto de Nikolao,
  Kian tian potencon, ŝerce, akiris...
  Batalu, aŭdace en sovaĝa furiozo,
  En la hela lumo de la rusoj, nia aglo!
  
  Ni estos en Berlino kaj Parizo,
  Londono ankaŭ falos sub mi...
  Ni flugos pli alte kiel la agloj de la Suno,
  Komunismo venos kun senmorteco!
  
  La mortintoj leviĝos el scienco
  La eterneco ĉiam estos ĝoja...
  Ĉi tie aŭdiĝas la orgenaj sonoj,
  Do la revo realiĝis!
  Ĉi tie aŭdiĝas la orgenaj sonoj -
  Do la revo realiĝis!
  
  
  GERDA NE EL LA NEĜA REĜINO
  Gerda kaj ŝia teamo iel ŝanĝis la kurson de la Dua Mondmilito.
  La knabinoj partoprenis en la batalo de la armeo de Rommel en novembro 1941.
  Ili tiam estis en la loko mem kie la britoj en reala historio povis trarompi kaj devigis Rommel ĉesigi la blokadon de Tolbuk.
  Kaj jen Gerda senespere batalas sin. Jen venas la britaj tankoj. Estas ankoraŭ kvardek unu, sed la sorĉistinoj prenis Panteron de kvardek kvar kun pliigita municio. Ŝia pafilo estis nur perfekta por pafi kontraŭ ne tro grandaj tankoj de la kvardek-unua modelo. Kaj la germana pafilo pafis dek kvin pafojn po minuto.
  Kiu estis perfekta por detrui anglajn aŭtojn.
  En Afriko, kaj fine de novembro, estas sufiĉe varme, kaj knabinoj en bikinoj kaj nudpiedaj estas komfortaj en embusko.
  Ili havas pli ol cent ĵetaĵojn kaj pafas laŭvice.
  Gerda, uzante siajn nudajn piedfingrojn, sendis kuglon en la anglan aŭton. Ŝi faligis la turon kaj kuĝis:
  - Por la potenco de la Tria Regno!
  Ŝi batis post ŝi uzante siajn nudajn piedojn, kaj Charlotte grumblis:
  - Ni havos atingojn!
  Kaj jen kiel ankaŭ Kristina pafas, rompante la germanan turon kaj muĝante:
  - Por venko super malamikoj!
  Kaj ankaŭ, kompreneble, uzante nudajn piedfingrojn.
  Kaj tiam Magda forpuŝos de la pafilo, direktante ĝin per siaj nudaj piedoj. Kaj estas malfacile por la britoj.
  Tiam Gerda denove pafas al la anglaj tankoj. Batas la malamikon kaj diras:
  - Por sukceso kaj venko!
  Nature, la nudaj piedoj de la belulino montras la trunkon. Do vi ne maltrafos.
  Charlotte pafas poste. La ruĝhara knabino sendas mortigan kuglon en la centron mem de la gvattureto de angla tanko, kun siaj nudaj piedoj. Kaj kriegoj:
  - Por la venko de la arja komunismo!
  Tiam ankaŭ Kristina batalas. Ŝi estas tre agresema knabino. Kaj per la nudaj piedfingroj li direktas la postaĵon de la pafilo. Pafante al la malamiko, terenbatante la anglon. Rompitaj raŭpaj ruliloj moviĝas en ĉiuj direktoj.
  Kristina krias:
  - Gloro al la Patrujo!
  Magda batalas kun sovaĝa frenezo. Ŝi pafas al la malamiko. Trafas celon uzante nudajn piedfingrojn kaj krias:
  - Gloro al la ideoj de arja kulturo!
  Kaj kiel li ridas.
  Gerda, pafante per la nudaj piedoj al la angloj, demandis:
  - Kion vi opinias, knabinoj, ĉu Dio ekzistas?
  Charlotte, sendante ĵetaĵon helpe de sia nuda kalkano, respondis:
  - Mi ne scias pri la ĉiopova, sed certe estas pli altaj potencoj kaj ili vere helpas nin!
  Kristina ĵetis ĵetaĵon en la postaĵon per siaj nudaj piedoj, kaj kuĝis:
  - Nun ni venkas la britan leonon!
  Kaj same kiel ŝelo trapikis alian anglan tankon.
  Magda ankaŭ pafis al la malamiko sufiĉe precize. Uzante siajn nudajn piedfingrojn, ŝi pepis:
  - Gloro al la komunismo de la blankuloj!
  Gerda denove ekpafis per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al la lando, kie ĉiu ĉiam havas lokon por heroaĵo!
  Charlotte najlis la malamikon. Precize trafis la celon per nudaj kruroj. Ŝi venkis la anglon kaj konsentis:
  - Ni ĉiam havas lokon por heroaĵo!
  Christina draŝis sian kontraŭulon. Disbatis la malamikon. Ŝi frakasis multajn britajn aŭtojn kaj kukis:
  Ni batalos por la ideoj de Nietzsche!
  Kaj ŝi batis la kirason per sia nuda kalkano.
  Magda trafis la malamikon per ŝelo, uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, kaj dispremis lin en pecojn. Tiam ŝi pepis:
  - Ni kisu!
  Kaj kiel ŝi ridas.
  Jes, ĉi tiuj knabinoj enscenigis sangan ĉason por la britoj. Kaj tiom da tankoj estis batitaj.
  Entute por la tuta batalo - cent dudek pecoj, tute eluzinte ĉiujn obusojn.
  Kaj Britio ne povis ĉesigi la sieĝon de Tolbuk. Sed Rommel, batalinte kontraŭ la malamiko, tamen sukcesis, ricevinte, kvankam malgrandaj, sed ankoraŭ plifortikigojn de Eŭropo, preni Tolbuk. Tiam komenciĝis la atako kontraŭ Egiptujo. Ĝi estis sufiĉe sukcesa.
  Krome, denove Gerda kaj ŝia teamo sur la Pantero partoprenis en la decida batalo.
  Gerda denove pafis al la britoj helpe de siaj nudaj piedfingroj, rompante la tankon, kaj siblis:
  - Mi estas lupo!
  Charlotte ankaŭ pafis siajn nudajn piedojn kaj knaris:
  - Mi estas la plej granda militisto!
  Kristina montris la postaĵon per la fingroj de siaj nudaj piedoj. Pafite ĉe la britoj. Precize trafi kaj vyaknula:
  - Mi estas el la raso de blankaj lupoj!
  Magda ankaŭ pafis tre precize. Batu la malamikon. Kaj rompis la metalon, kverante:
  - Por la venko de la arja spirito!
  Kaj denove, kun nuda kalkano, ĝi trafas la kirason kiel bruego.
  La knabinoj ŝajnas esti kolektinta ekstreme fortan kaj batalan rason.
  Gerda pafas anglan tankon per siaj nudaj piedoj. Batas lin, malkonstruas la turon kaj krias:
  - Gloro al la ideoj de la arja frateco!
  Charlotte ankaŭ faras bone celitan pafon. Ĝi trapikas la malamikon per tre preciza trafo post premado per nuda kalkano. Post tio, la ruĝa vulpino ridetas kaj grincas:
  - Por la venko de la blanka frateco!
  Christina ankaŭ pafas tre precize uzante siajn nudajn piedfingrojn. Pugnobatas la malamikon kaj grumblas:
  - Por la ideoj de blanka komunismo!
  Kaj poste estas Magda, kiel vangofrapita. Kaj li faros ĝin tre precize kaj precize. Rompas la malamikon kaj kriegas:
  - Por arjaj ideoj!
  Kaj ankaŭ kun nudaj fingroj faros pinton al la celo.
  La britoj estas tute venkitaj en Egiptujo. Kun la subteno de la loka loĝantaro, la soldatoj de Rommel eniras Irakon kaj kaptas Kuvajton. Stalin sendas siajn trupojn por helpi la britojn, sed pro tio, Turkio eniras la militon.
  Kiel rezulto, la otomanaj soldatoj kaptis preskaŭ la tutan Kaŭkazon kune kun la germanoj.
  Kaj Rommel estas la unua eniri Bakuon. Kaj la sovetiaj trupoj de la ŝipanaro de Gerda batalis sur la Pantero. Kompreneble, ĉi tiuj knabinoj-sorĉistinoj ne povis malhavi.
  Gerda pafis al la sovetiaj tankoj per la nudaj piedfingroj kaj kantis:
  - Por nia nova mendo!
  Shallot ankaŭ pafis per siaj nudaj piedoj, trarompante la T-34-turon kaj kŭante:
  - Por la tuta sukceso de niaj armiloj!
  Kristina ankaŭ sendis, ege sukcese ĵetaĵon. Ŝi frakasis la sovetian aŭton kaj grincis:
  - Por ideoj de nova pensado!
  Magda ankaŭ lanĉis kuglon ĉe la sovetiaj soldatoj. Krome, uzante siajn nudajn piedfingrojn, ŝi faris tion tiel bone, ke ŝi trafis la turon dekstran pugon, kaj deŝiris ĝin.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Por venkaj decidoj!
  Bakuo falis, reen en 1942. Sed Japanio en ĉi tiu mondo estas batita sub Midway kaj perdas. Kaj Usono kaj Britio surteriĝas en Maroko. Kio estas sufiĉe danĝera. Sed Kaŭkazo estis perdita al Sovetunio. Kaj provoj antaŭeniri proksime de Rĵev kaj Sychov, same kiel rekapti Stalingradon, estas venkitaj, kaj estas reflektitaj fare de la Germana Armeo.
  Kaj tiam la sprita Rommel faras fortan kontraŭatakon al la usonaj kaj britaj trupoj en Alĝero.
  Kaj denove Gerda batalas kun siaj partneroj tie.
  Kompreneble, kie estas sorĉistinoj, estas venko.
  Gerda, kun la helpo de siaj nudaj piedfingroj, direktas la pafilon. Produktas bone celitan pafon. Ĝi trapikas la malamikturo, ĉi-kaze la American Grand-tanko.
  Kaj diras:
  - Gloro al la ideoj, kiuj kondukas al la supro!
  Charlotte ankaŭ pafis al la amerika tanko, uzante siajn nudajn piedfingrojn. Mi trapikis lian kirason, kaj donis:
  - Por grandiozaj pintoj!
  Christina ankaŭ draŝis sian kontraŭulon uzante siajn nudajn piedojn. Ŝi trapikis lian tankon, kaj pepis, elmontrante la dentojn:
  - La estonteco vere fariĝos nia!
  Magda precize pafis, direktante siajn nudajn krurojn al la malamiko, detranĉis la usonanon kaj knaris:
  - Tuta sukceso!
  Fakte, la britaj kaj usonaj trupoj estas konkrete venkitaj kaj detruitaj. Pli ol cent tridek mil Aliancitaj soldatoj estis kaptitaj. Granda venko.
  Sub tiuj kondiĉoj, Stalino ofertis pacon al la Tria Reich. Krome, post la malvenko en Maroko, Churchill faris same. Hitler konsentis, sed kondiĉe, ke Sovetunio ne nur redonus ĉion, kion la Tria Regno konkeris, sed ankaŭ pagus kompensojn. Stalino konsentis. La blokado estis ĉesigita de Leningrado, sed en rendimento Sovetunio donis Murmanskon kaj Karelion tute. Iomete tranĉis la randojn en la centro.
  Stalino entreprenis provizi la germanojn per greno kaj erco, same kiel limigi la partian movadon en la okupitaj teritorioj. Krome, Sovetunio ankaŭ cedis la havenon de Arĥangelsko kaj Astraĥano, kaj jesis anstataŭigi la militkaptitojn kun laboristoj en proporcio de unu al du. Estis tre malmultaj germanaj kaptitoj mem. Kaj Hitler turnis sian atenton al Britio.
  Liaj soldatoj, gviditaj fare de Mainstein, kaptis Iranon kaj Hindion. Kaj la ceteraj fortoj komencis kapti Afrikon.
  En la sama tempo, la aerbatalo daŭris. Ĉi tie la germanoj atendis ian seniluziiĝon. La ME-309 estis tre rapida kaj bonege armita, sed pruvis esti peza kaj malpli manovra, kiel la Focke-Wulf. Vere, kun la ĝustaj taktikoj, ĉi tiuj batalantoj restis tre efikaj.
  La jetmaŝino ME-262 ne tute pravigis sin. Sed jetbombaviadiloj, male, estas bonaj. La malamikaj batalantoj ne povas atingi ilin, kaj estas malfacile akiri de kontraŭaviadilaj kanonoj.
  La kapto de Afriko donis al la germanoj grandegajn resursojn, kaj ili lanĉis aerofensivon kontraŭ Britio.
  Sed ĉi tie Ameriko helpis kun sia aviado. Kaj ne ĉio funkciis por la germanoj.
  Kaj la FAA-raketoj tute ne pravigis sin. Ili nur kostas krome.
  Tamen, la germanoj ankoraŭ prepariĝis por alteriĝo en Britio. Kaj ili povis venki la britojn. Ili prenis ĝin kaj surteriĝis la 4-an de novembro 1944, dum la usona prezidant-elekto. Kaj neniu atendis, ke la nazioj kuraĝos piki la nazon sur la kontinento en la malvarma sezono.
  Kaj kompreneble, denove Gerda kaj la teamo estas ĉe la avangardo de la atako. Nur ĉi-foje la knabinoj estis en la plej moderna tanko Panther-2, kun pli forta protekto kaj perfekta pafilo.
  Kaj kiel kutime ili uzis nudajn piedojn kaj tenajn fingrojn.
  Gerda tamen pafis por ŝanĝi, premante sian skarlatan cicon sur la ellasilon kaj pepadis:
  - Por ŝanĝo kaj la flago de komunismo!
  Charlotte ankaŭ pafis siajn fragajn cicojn kaj kriis:
  - Arja Komunismo!
  Kristina ankaŭ pugnobatis, sed ĉi-foje helpe de siaj nudaj piedfingroj ŝi ekkriis:
  - Por sukceso en batalo!
  Magda ekpafis, premante per sia nuda kalkano, kaj eligis:
  - Por la arjaj ferioj de la mondo!
  La knabinoj helpis transpreni Brition. Kaj ili metis marioneton-reĝon sur la tronon.
  Kaj la milito daŭris. La nazioj ankaŭ transprenis Islandon. Usono provis rebati. Sed la germanoj jam havis sufiĉe fortan reagaviadilon. La novaj aviadiloj estas pli progresintaj, kaj la germanoj lernis batali sur ili. Kaj la nazia submara floto estas timinda. Precipe submarŝipoj sur hidrogena peroksido. Jen grava problemo.
  Usono ne sukcesis konstrui atombombon en 1945. Kaj la germanoj kaptis Gronlandon kaj komencis enflui en Kanadon. Stalino ankaŭ deklaris militon kontraŭ Usono. Por tio, Hitler promesis mildigi kompensojn kaj doni Alaskon kiel laŭleĝan sovetian teritorion. Mallonge, Ameriko estis atakita.
  La japanoj kaj germanoj avancis de la sudo, uzante pontojn en Brazilo kaj Argentino. La amerikanoj estis iom post iom premitaj. La nova serio de germanaj E-tankoj tute regis la batalkampon, kaj disbatis Usonon.
  En aŭgusto 1948, Usono estis kaptita kaj la restoj de iliaj soldatoj kapitulacis.
  Kaj la 20-an de aprilo 1955 la Tria Regno atakis Japanion... Samurajo, havante multajn koloniojn, rezistis preskaŭ du jarojn. Sovetunio, kiu estis regita en tiu tempo fare de Malenkov, batalis sur la flanko de la Tria Reich kaj reakiris sudan Saĥalinon kaj la Kuriles.
  Hitler verŝajne atakus Sovetujon. Sed la 20-an de aprilo 1958 li kraŝis sur aviadilo. Kaj en la aĝo de sesdek naŭ jaroj li interrompis la regadon. Post kiam la lukto por potenco komenciĝis en la Tria Reich. Kaj serioza, reala.
  En Sovetunio ankaŭ Malenkov estis faligita, kaj Ŝelepin ekpotenciĝis. La nova ŝtatestro, profitante la fakton, ke la Tria Regno flamas en interna milito, komencis rekapti la antaŭajn havaĵojn.
  Ĉi tie Oleg Rybachenko kaj liaj partneroj eniris la batalon ...
  La knabmarŝalo ĵetis obusojn per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante la naziojn, kaj kiel li kriis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo en USSR!
  La knabino Margarita ankaŭ hakis ĉe la muelejo per siaj glavoj. Detruis la faŝistojn. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos donacon de neniigo, disŝirante la Fritz.
  Kaj kiel kanti:
  - Gloro al la lando de komunismo!
  Kaj post tio, la senmortaj infanoj, kiel ili fajfas, ke la korvoj, kiuj falis en svenon, falos sur la Fritz. Kaj la junaj militistoj krios:
  - Gloro al la ideo de blanka pura komunismo!
  Natasha ankaŭ batalas kun granda kolerego. Ŝiaj nudaj piedoj ĵetas mortigan bumerangon de morto kiu laŭvorte falĉas la naziojn. Kaj fulmo elflugas el la skarlata cico.
  Kaj tuta bataliono de Fritz fritos.
  Knabino muĝas:
  - Por la potencaj flugiloj de Ŝelepin!
  Zoya ankaŭ estas sur la agresema ofensivo. Li dispremas la naziojn, ĵetante obusojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj tiam, kvazaŭ el framba cico, li prenos ĝin kaj trafos ĝin.
  Tiam li muĝas:
  - Por la plej bela komunismo!
  Augustina ankaŭ estas tre agresema en atako. Batalante faŝistojn. Kaj per rubenaj cicoj li sendas fulmojn al la malamikoj. Tiam li diras ridetante:
  - Gloro al la ideoj de komunismo! Kaj por ke Dio de kristanoj falu en inferon!
  Svetlana rimarkis kun kolera rigardo:
  - Ili transformis la mondon en frenezulejon!
  Kaj la knabinoj kun siaj nudaj piedoj ĵetis segpolvan bombon de mortiga potenco. Kaj tiam, kvazaŭ el fragaj cicoj, ĝi ŝargos, per io tute mortiga.
  Kaj kriu:
  - Por la grandeco de nia ŝtato!
  Nataŝa ekblovis skarlataj cicoj, kaj kukis:
  - Kaj en la nomo de universala gloro!
  Kaj denove li lanĉos la donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Zoja pafis el purpuraj cicoj. Forbruligis parton de la naziaj trupoj. Kaj eldonis:
  - Nia patrujo estas bonega, movu vian pugnon en la vizaĝon!
  Kaj kun siaj nudaj piedfingroj, la knabino lanĉis donacon de mortiga forto. Kaj disŝiris la malamikon.
  Kaj tiam de la umbiliko ĝi estos martelita de pulsaro. Kaj disŝiru kontraŭulojn.
  Augustine denove estas sur la agresema ofensivo. Fulmo lanĉos el rubenaj cicoj. Kiu venkos la naziojn, kaj iliaj tankoj kaj aviadiloj tranĉos.
  Kaj tiam de la umbiliko kiel ĝi trafos.
  Kaj muĝas:
  - Por la grandeco de la novaj rusaj kampoj!
  Kaj poste estas Svetlana, kvazaŭ ŝi frapas la malamikon el fragaj cicoj, kaj bruligas la tutan regimenton de malamikoj. Kaj tiam de la umbiliko, kiel martelo, ili ne estos martelado de ordinaraj pafiloj. Kaj disŝiru nubon da brunaj soldatoj. La knabino estas tre agresema.
  Kaj nudaj piedfingroj lanĉos detruan obuson.
  Kaj ŝi muĝis per sia tuta forto:
  - Por komunismo kaj venko!
  Do la kvar disiĝis, dispremante la germanojn, kvazaŭ batante ilin per fero. Kaj kie estas la Tria Regno por rezisti ĉi tie.
  Kaj la knabinoj prenis Berlinon, kaj alportis venkon kune kun Oleg Rybachenko al la tuta progresema homaro.
  
  LA FUHRER ESTAS PLI LEGA KAJ DANGERA OL KUTIME
  La Fuhrer provizis Mussolini per aktiva asistado dum la milito kun Grekio. Tuj kiam la italoj komencis perdi, germana aviado eniris la batalon, kaj la sekcioj pasis tra Jugoslavio. Tia demarŝo ebligis venki la grekojn, kaj la anglajn trupojn en Balkanio. Kaj la kapto de Kreto okazis multe pli frue kaj montriĝis pli sukcesa, kun malpli da perdoj.
  Kaj tiamaniere la nazioj povis distri la britojn de Libio, kaj ne permesis ke la italoj estu tie venkitaj. Kaj post iom da tempo, la nazioj kaptis Malton.
  Kontraŭ-Hitler-ribelo ne ekis en Jugoslavio. Kaj la germanoj povis eviti perdi tempon dum atakado de Sovetunio. Krome Rommel ne iris al Afriko ĉi-foje. Ĉar en Libio, la trupoj de Mussolini evitis malvenkon, kaj sidis en la fortikaĵoj, moviĝante iomete en Egiptujo.
  Rommel ĉi-foje batalis en la Orienta Floto. Hitler asignis kelkajn pliajn fortojn por la Barbaroso-plano, do li ne transdonis soldatojn al Afriko kaj ne okupis Jugoslavion. Krome, Jugoslavio mem asignis soldatojn por la milito kun Sovetunio. Kaj Grekio estis okupita de italaj kaj bulgaraj unuoj.
  La nazia ofensivo komenciĝis la 15-an de majo 1941. Ĝi evoluis sufiĉe sukcese. Proksime rilata al tiuj kun reala historio, sed iom pli rapide en la sudo, kie estis pli da fortoj, tia mirinda komandanto kiel Rommel montriĝis.
  Ekzistis proksimume cent sesdek germanaj sekcioj, dek pli ol en reala historio. Kaj aviado montriĝis pli forta.
  Sed la nazioj ankoraŭ devis turni sin suden. Ĉar la germanoj estis pli fortaj tie, la operacio iris pli rapide ol en reala historio.
  Decida atako kontraŭ Moskvo komenciĝis en malfrua julio kaj frua aŭgusto.
  Kaj la germanoj povis ĉirkaŭi la ĉefurbon, eĉ antaŭ la oktobra degelo.
  Stalino, kompreneble, fuĝis al Kuibyshev kaj provis organizi reziston tie. Moskvo estas ĉirkaŭita, kaj laŭ ordono de supre, nek ĝi nek Leningrado estis ordonitaj ne kapitulaci. La germanoj povis kapti Rjazan, kaj ĉirkaŭis Gorkij. Estis sovetiaj trupoj en la kaldrono.
  Ne estas facile preni grandegan ĉefurbon. En la sudo, la germanoj eniris Krimeon, kaj konkeris ĉiujn grandurbojn krom Sebastopolo. Rostov-na-Dono ankaŭ estis prenita, kaj Donbaso, Voroshilovgrad, Donets, kaj aliaj grandurboj estis kaptitaj sur la movado. La nazioj povis kapti Belgorodon kaj Kursk, atingante Voronezh. Tamen en la lasta urbo la batalado daŭris. La germanoj prenis ankaŭ Tiĥvinon kaj Voĥlovon, kaj tute blokis Leningradon - per duobla ringo.
  Vintre, la germanoj haltis. Sovetiaj trupoj provis rebati atakon. Sed ili atingis nur limigitan sukceson, forigante nur la blokadon de Gorkov.
  Sed aferoj plimalboniĝis en marto. Moskvo falis post longa sieĝo. Kaj baldaŭ, elĉerpita de malsato, Leningrado kapitulacis.
  La germanoj lanĉis novan ofensivon en du direktoj samtempe. Al Kazan, kaj al Kaŭkazo. Japanio ankaŭ eniris la militon. Usono ne enkondukis nafto-embargon kontraŭ la Lando de la Leviĝanta Suno, kaj la japanoj agis logike - ili ne riskis ataki Usonon sole, dum Germanio estis en milito kun Sovetunio.
  Kaj printempe, tuj kiam varmiĝis, ili atakis sin. La britoj kondutis sufiĉe pasive. Kaj en Afriko, la milito frostiĝis. Sed la germanoj en la oriento atingis novajn gravajn sukcesojn, prenante Gorkij, Kazan, Stalingradon post la ĉirkaŭbarado kaj alproksimiĝante al Astraĥano.
  Tiam Stalino, konsciante, ke la kazo estas senespera, petis pacon en ajnaj kondiĉoj, nur sen la vorto kapitulaco.
  Hitler konsentis ke la limo kurus laŭ la Volgo, kaj pli norde al Vologda. Plie Sovetunio pagos kompensojn. Vere, kontraŭe, Hitlero premis Japanion kaj ili konsentis preni nur Primorye, kaj Mongolion kaj parton de la Amur-lando, inkluzive de Ĥabarovsk.
  Sovetunio estis konservita en tre detranĉita formo. Sed tamen, ĝi pluvivis. Kaj la ĉefurbo estis translokita al Taŝkento.
  La unua fazo de la milito ŝajnas esti finita. Sed ankoraŭ estis milito antaŭen kun Britio, kiu estis ekonomie subtenita de Usono.
  Hitler unue transdonis la trupojn de Rommel al Afriko, kaj la soldatoj de Mainstein moviĝis de Kaŭkazo al la Proksima Oriento.
  La fortoj estis neegalaj. La anglaj trupoj estis malsuperaj en nombroj, bataltrejnado, kaj spirito, kelkaj el ili estis koloniaj unuoj de malalta batalkapablo.
  La germanoj avancis kaj rompis la reziston. Novaj tankoj eniris la serion - "Panteroj", "Tigroj", "Leonoj". Ili disbatis la britojn. La kapto de Afriko rezultis esti demando de tempo, kaj ne tro longa. Ameriko neniam eniris la militon. Britio estis atakita per surteriĝo en la somero de kvardek-tri. Kaj samtempe la premo de la bombado. Kaj kiel rezulto, ŝi falis du semajnojn post la komenco de Operation Sea Lion. Masivaj bombadoj ankaŭ kontribuis al la sukceso. La Luftwaffe rezultis tro multaj aviadiloj kaj ili eldetruis Brition al la grundo.
  Jes, kaj submarŝipoj tre kaptis la britojn. Sed ili klakis kaj rezistis. Kvankam deprimita. Kaj Churchill mem fuĝis al Kanado. Tamen, li baldaŭ estis transdonita al la germanoj. Kaj tiam oni pafmortigis ilin.
  Ameriko neniam eniris la militon. Sed Hitler komprenis, ke Usono ne devas esti lasita. Germanio konstruis floton kaj evoluigis longdistancan, strategian aviadon. La germanoj havis bataldiskojn. En decembro 1945, Japanio atakis la amerikanojn en Peru Harbour. Kaj tiam la Tria Regno kun la kolonioj trafis Usonon. Sovetunio ankaŭ eniris la militon. Hitler promesis al Stalin redukti kontribucion kaj translokigi parton de Alasko. Sed tia norda, ne la plej enspezigaj areoj de ĝi.
  Sed ankaŭ Stalino konsentis pri tio. Krome, la aŭtoritato de la diktatoro inter la homoj post tia frakasa malvenko estis malalta. Kaj ĉiam estis la minaco de konspiro.
  Kaj ne estis forto por batali la Trian Reich. Krome, la nazioj havis tre fortajn tankojn de la serio "E", kiuj ne havis egalulon sur la batalkampo.
  La seria E-50 kombinis kaj fortan armilaron kaj bonegan veturadon kun bona fronta protekto. Kaj la E-75 entute estis tute protektita.
  Tamen, la germanaj generaloj preferis la E-50, kiu estas pli malpeza kaj pli lerta kun malalta silueto, kaj ne tro granda.
  La milito kun Usono iris de la komenco mem por Ameriko malsukcese. Aŭ malproksimeco ĉe la oceano, granda armeo kaj signifa nombro da tankoj, donis al la jankioj ŝancon rezisti.
  La bataloj de la kvardek-sesa jaro montris la superecon de la E-50 sur la batalkampo; super la Sherman, tiuj tankoj estis ĝenerale batitaj senkonscie facile kaj simple de longa distanco.
  La germanoj transprenis Islandon. Tiam Gronlando kaj plifortigis la piedtenejon en Kanado. Iom post iom ili vastigis sian fronton. Samtempe estis antaŭeniĝo de la sudo. Usono forte batalis. La totala nombro de la armeo atingis dek kvin milionojn da homoj. La japanoj kaj germanoj estis devigitaj uzi koloniajn sekciojn. Sed iom post iom ili transprenis. La germana MP-44 mitraleto aŭ sturmpafilo estis senekzempla, kaj baldaŭ la pli progresintaj MP-54 kaj MP-64 aperis, pli malpezaj kaj pli efikaj kaj pli rapide pafantaj. Ameriko kapitulacis nur post la kapto de Novjorko kaj Vaŝingtono. Kaj ĝi okazis en aŭgusto 1947...
  Post tio finfine finiĝis la mondmilito... Sed ne longe. La 20-an de aprilo 1953, Hitler atakis Japanion. Tiel komenciĝis la milito inter la du imperioj.
  Sovetunio, kiu en tiu momento estis estrita de Beria, eniris la militon flanke de Germanio. Kaj li sukcesis repreni Primorye, la Amuran Regionon, sudan Saĥalenon kaj la Kulil-insulojn.
  Pli oni ne povus postuli. La nazioj batalis dum preskaŭ du jaroj, sed kompletigis la kapton de Japanio per atombombadoj. Kaj la 20-an de aprilo 1957 la Fuhrer atakis Sovetujon. Volante disbati la lastan sovetian imperion. Ĝi estu tiel severe detranĉita.
  Sed atendis lin malagrabla surprizo: tuta surteriĝo de murdistoj, kiuj defendis Sovetunio. Kion alian deziris faŝisto?
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove por la enenan fojon baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, muĝis kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj falu takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La verkisto-knabo rememorigas sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino faligos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn sen escepto. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Natasha, faligante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetrita.
  Oleg, hakante brunajn soldatojn, gluglutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gluĝegis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko gorgolis:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj grincis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucaĵoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, detranĉante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos asteriskon per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi disŝiros al ĉiuj ventroj.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurglegis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ni dispremos ĉiujn perfidulojn en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Rybachenko, tranĉante kontraŭulojn, publikigis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj ... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Ufa.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  
  SORĈISTINOJ EN LA ĈIELO
  Kaj ĉi tie en la ĉielo la germanaj pilotoj Albina kaj Alvina batalas kiel terminantoj.
  La knabinoj estas tiel malmolaj, kaj dispremante la samurajon.
  Albina forturnis sin. Faligis japanan aviadilon kaj knaris:
  - Por la grandeco de la plej terura monstro!
  Kaj premu la pedalon per sia nuda kalkano.
  Alvina, agreseme atakante la malamikon, pepis, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Por la ideoj de Nietzsche!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li direktos plumbofluon laŭ la japanaj flotegoj.
  Sorĉistinoj estas ekstreme bonegaj, kaj agresemaj. Ili kapablas per lerta mano ricevi la lunon el la ĉielo kaj fari elefanton el muŝo, sen palpebrumi.
  Precipe, kiel rezulto de mallonga interveno, ili povis fundamente ŝanĝi la kurson de la Dua Mondmilito. Jes, ĉi tio estas ĝuste la batalo de Midway.
  Ĉi tie, post kelkaj horoj, la sorto de la homaro estis decidita. Kaj du germanaj sorĉistinoj havis decidan influon sur la kurso de la bataloj.
  Ili malflugigis parton de la usonaj bombaviadiloj kaj ne permesis al la aviadilŝipoj de la lando de la Leviĝanta Suno sinki. Kaj la japanoj prenis kaj mallevis la usonajn ŝipojn mem.
  La rezulto estas venko. Tiam Japanio kaptis la Havajajn Insulojn kaj fortikigis en la Pacifiko. Kaj poste malfermis duan fronton en la Malproksima Oriento.
  Ĉi-foje, Sovetunio ne havis sufiĉe da forto por efektivigi la Stalingran operacion. Kaj kiel rezulto, la germanoj tamen fortikigis sin sur la Volgo. Kaj tiam, pleniginte la rezervojn per totala mobilizado, kaj pafinte la pezajn tankojn "Tigro" kaj "Pantero", en majo 1943 ili lanĉis ofensivon al la Kaspia Maro. Turkio ankaŭ eniris la militon. La trupoj de Hitler unue fortranĉis Kaŭkazon, kaj poste kaptis ĝin.
  Kiel rezulto, la situacio rimarkinde plimalboniĝis. La germanoj en la vintro de 1944 povis venki la britojn en Afriko. Kaj transprenu Mezorienton. Kaj en la printempo de kvardek kvar, ofensivo komenciĝis laŭ la Volgo kaj profunda deturniĝo de Moskvo.
  Jes, la situacio de Sovetunio fariĝis ege malfacila. Sub tiuj kondiĉoj, restis nur unu espero: ke la surteriĝo de la falintaj soldatoj savus la Ruĝan Armeon.
  Sed Oleg Rybachenko ne mortigis la germanojn ĉi-foje. Kaj li inspiris Hitleron per la ideo, ke paŭzo devus esti finita kun Sovetunio, kaj Usono devus esti venkita ĝis atombombo estis kreita tie.
  Post la kapto de Saratov, la Fuhrer finfine konsentis pri paŭzo por periodo de tri jaroj. La armeoj restis ĉe siaj iamaj limoj. Stalino promesis limigi la gerilmiliton en la okupataj teritorioj. Okazis parta interŝanĝo de militkaptitoj. Estas tute neeble, ĉar estis tro da sovetiaj sklavoj. Krome, komerco ankaŭ estis parte restarigita. Sovetunio ankaŭ promesis liveri certajn specojn de metaloj kaj panon al la Tria Regno senpage. Vere, en malgrandaj kvantoj, ĉar li mem estis almozulo.
  Kaj Hitler ŝanĝis al Usono kaj Britio. Liaj trupoj moviĝis jam en la aŭtuno de kvardek kvar al la Sudoriento kaj kaptis Hindion.
  Kaj en la vintro de kvardek kvar kaj kvardek kvin, ili kaptis la reston de Afriko.
  Alteriĝo en Britio sekvis en la somero de 1945. Ĉi tie la germanoj jam estis plene preparitaj, kaj iliaj reagaviadiloj transprenis la malamikon. La Fritz fariĝis tro forta. Uzante samtempe kaj subakvajn tankojn. Kaj novaj specoj de submarŝipoj, inkluzive de ununuraj kaj miniaturaj, tute batitaj, britaj kaj amerikaj flotoj.
  Kaj Britio falis. marioneta reĝo estis surtronigita. Kaj ĉio estis en ordo por la Tria Regno. Tiam la milito turnis sin al Usono.
  Pro la streĉado de komunikadoj, kaj la ekonomia potenco de Ameriko, la batalo daŭris. La germanoj unue aranĝis Operacion Ikaro, venkante Usonon en Islando. Kaj kaptante ĉi tiun insulon, tiel protektante sin kontraŭ aviadilaj atakoj.
  Tiam ili komencis moviĝi plu al Gronlando kaj tiam Kanado de la nordo.
  Kaj el Argentino, poste Brazilo, kiu aliĝis al la Tria Regno, kaj Venezuelo el la sudo. Estis antaŭeniĝo kun bataloj. Kaj ĉi tie ankaŭ Stalino volis aliĝi al la malvenko de Usono. Kontraŭ Alasko. Kiu estas la jura teritorio de Rusio.
  Hitler konsentis. Kaj antaŭ la fino de 1947, Ameriko estis invadita.
  La paco tamen ne daŭris tre longe. Post la morto de Stalin en marto 1953, Hitler decidis fini Sovetujon. Kaj komencis alian militon. La plej novaj piramidaj tankoj kaj nevundeblaj diskedoj kun laseraj armiloj estis uzitaj. Kaj Japanio antaŭeniris orienten. Sovetunio, malgraŭ la neegalaj fortoj kaj la teknologia supereco de la malamiko, eltenis preskaŭ unu jaron, sed pli pro la spacoj kaj la heroeco de la sovetia popolo.
  Hitler denove paŭzis, sed la 20-an de aprilo 1957 li tamen atakis Japanion. Kiel oni diras, du birdoj ne povas vivi en unu kaverno. Devas resti unu.
  La milito kun Japanio daŭris jaron kaj duonon, kaj finiĝis per sia kapto.
  Kaj la 20-an de aprilo 1959, dum la sepdeka naskiĝtago de Hitler, okazis tutmonda referendumo, kiu establis monarkion en la Tria Regno. Kaj nun unu el liaj multaj filoj, akiritaj per artefarita fekundigo, povis heredi la Fuhrer.
  Tiel estiĝis la terura imperio de la Tria Regno por la tuta mondo.
  Videblas ĉi tie jam en ĉi tiu universo estis planoj por la sorto de la homaro. Sed Hitler ankoraŭ mortis en 1963, ankaŭ en marto, kiel Stalin. Sed li montriĝis pli bonŝanca ol sia ekvivalento. Lia filo supreniris la tronon, kaj la Tria Regno jam komencis flugi al aliaj planedoj en la sunsistemo.
  Tiel estiĝis la imperio... Nigruloj kaj flavoj havis malpli da rajtoj ol blankuloj kaj ilia naskfrekvenco estis sub kontrolo, sed iom post iom disvolviĝante laŭ la plano, la imperio ekprosperis. La evoluo de scienco kaj progreso kondukis al prospero.
  Kaj en 2020 komenciĝis la unua flugo en la historio de la homaro al la stelo Siriuso, kie estis malkovritaj planedoj kondiĉe taŭgaj por homa vivo.
  
  NOVAJ AVENTUROJ DE ALISA SELEZNEVA
  Alisa Selezneva veturis per aerbiciklo. La aŭto estis kontrolita per aŭtomata piloto, sed ĝi povas ricevi vortajn komandojn. Reklinebla komforta seĝo, kiu povas esti lokita rekliniĝanta. Alice, tra la hologramo de la iPhone, tranĉis kun Pashka en spacan strategion.
  Antaŭe, Pashka lanĉis pezajn grandiozajn batalŝipojn, esperante kovri pli malgrandajn ŝipojn per ili. Alico provis vicigi siajn trupojn per lunarko kaj flankigi la stelŝipojn de Paŝka. Okazis interŝanĝo de batoj, kaj stelŝipoj estis disfenditaj kaj torturitaj. Kaj novaj ŝipoj estis konstruitaj sur kontrolitaj planedoj. Kompreneble, la pli grandaj estas pli malrapidaj kaj postulas pli da rimedoj kaj homaj batalantoj, kaj la pli malgrandaj estas pli rapidaj kaj malmultekostaj. Homoj ankaŭ estis produktitaj en inkubatoroj kaj ili estis io kiel armeo de klonoj kreskantaj kun akcelita rapideco. Kaj robotoj laboris en la minejoj, kiuj ankaŭ devis esti produktitaj. Plie, esplorado en akademioj: armea, ekonomia, konstruo kaj monfarejoj.
  Alico interkonsiliĝis parte kun ekonomia konsilisto, kaj parte kun armea. Kaj ŝi faris siajn proprajn decidojn. Paŝko provis labori pli memstare, kaj perdis sian avantaĝon.
  Stelŝipoj foje koliziis kun fortokampoj kaj knaris pro streĉiĝo, ĉio estis perfekte videbla en la hologramo.
  Subite, Alice estis malatentigita per la aspekto de Arkasha. Knabo proksimume dekdujara, aperanta en hologramo, kriis:
  - Saluton Alicio! Vi scias, kion ni faras!
  Alicio malestime snufis kaj respondis:
  - Kaj kio alia povas esti pli mirinda ol komputilaj ludoj?
  Arkaŝa memfide diris:
  - Niaj sciencistoj malkovris fermitajn ciklojn de tempo, kiuj iras nenien, kaj tio signifas, ke ilia pasinteco tute ne estas nia pasinteco!
  Alicio estis surprizita
  - Kiel estas tio?
  Arkaŝa ridetante klarigis:
  - Tio signifas, ke ili povas vojaĝi kaj havi aventurojn sen timo, ke interveno en la pasinteco ŝanĝos nian nunecon. Tio estas, iu ajn nia interveno sur nia mondo neniel influos!
  Paŝko estis la unua, kiu divenis:
  - Tio signifas, ke se ni vojaĝas al la pasinteco kaj ŝanĝas ion tie, tiam ĉi tio neniel influos nian mondon!
  Arkaŝa kapjesis, liaj ruĝharoj tremis:
  - Kiel ĝi estas!
  Paŝko agreseme sugestis:
  - Do ni kaptu la eksplodilojn kaj batu la naziojn.
  Arkaŝa levis la ŝultrojn kaj rimarkis:
  - Estas interesa ideo. Sed infanoj ne devas porti armilojn en la pasintecon, kaj eĉ pli militajn.
  Paŝko kun ruzo respondis:
  - Fari ion, kio ne devas esti farita, estas pli dolĉa ol eĉ glaciaĵo! Mia onklo estas kosmomaristo kaj li havas kelkajn ekstreme mortigajn armilojn en sia monŝranko!
  Arkaŝa etendis la manojn konfuzite kaj komentis:
  Sed mi ne volas mortigi homojn. Eĉ la germanoj.
  Paŝko grumblis:
  - Faŝistoj povas esti!
  Alico balancis la kapon kaj diris:
  - Ne, mi estas kontraŭ la mortigo de vivantaj homoj! Eble estas pli bone same kiel en bona bona filmo, ni savos iun en la pasinteco.
  Paŝao tuj sugestis:
  - Tio estas ideo! Kio se Johana de Arko estas liberigita?
  Alico kapjesis konsente.
  - Tio estus prava!
  Arkaŝa kantis entuziasme:
  - Kiu kredis, ke Zhanna estas bruligita, ne, ŝi kaŝis sin por momento!
  Mallaŭtigante la voĉon, la knabo aldonis:
  - Sekvu min! Mi estas ĉe la Instituto de Tempo!
  Alico knaris:
  - Marŝu por Arkaŝa!
  Oni aŭdis knari de la maŝino, kiu ŝajnigis ne kompreni:
  - Kiun el la miliardo de Arkaŝ sekvu?
  La knabino diris emfaze:
  - Por tiuj, kun kiuj mi ĵus parolis! Al la Instituto de Tempoj sur Karl Marx Street.
  Kaj la gravitobiciklo kun la programo de artefarita inteligenteco moviĝis, flirtante inter la domoj. Moskvo estonte faris neforviŝeblan impreson. Majestaj konstruaĵoj, kilometraj longaj, altiĝantaj fontanoj, multaj multkoloraj kolosaj grandecoj kaj diversaj formoj. Multaj el la konstruaĵoj estis simple kreskigitaj dividante specialajn bakteriojn kiuj estis kaj malmolaj kaj rezistemaj.
  Alico demandis Paŝkan, kiu ankaŭ flugis al Arkaŝa, kaj liaj blondaj haroj aspektis kiel tromatura leontodo.
  - Nu, kion vi opinias mia heroo?
  Paŝko grumblis:
  - Estos jam, kia aventuro! Kiel en reĝa kortego!
  Alicio pepis, montrante la dentojn:
  - Mi vidas, ke la kazo sukcesos, ĉe ni! Ĉio estos laŭvorte altklasa!
  La knabino kuregis preter la templo de Perun. Bela, grandega konstruaĵo en orumado kaj rubenoj, plena de grandiozeco kaj trankvila forto. Antaŭ ŝi, Perun mem en siaj manoj estas neestingebla torĉo, kun kilometro-longa fajrofluo. Infanoj estas portitaj, ili uzas individuajn flugilojn kaj aspektas tre kiel elfoj.
  La knabino kantis kun rido:
  - Somere, la suno brilas alte, alte... Somero estas malproksime de la lecionoj! Malproksime!
  Kaj en la estonteco estas speguloj sur la ĉielo, kaj preskaŭ ne estas nokto kaj eterna somero. Tial la ferioj por infanoj daŭras multe pli longe ol la studtagoj. Feliĉa mondo. Kaj infanoj nur volas amuziĝi.
  Paŝko eĉ kantis entuziasme:
  - Ĉu vi povas imagi la situacion?
  Ĉio, kio realiĝos, estas konata al ni anticipe...
  Kaj kial do duboj, malkvieto!
  Ĉio en la mondo disponigos horaron!
  Alicio entuziasme reprenis:
  Ni defias la ŝtormojn! Kial kaj kial? Estas neeble por iu ajn vivi en la mondo sen surprizoj!
  Arkaŝ ankaŭ prenis ĝin, tenante kontakton per hologramo:
  - Lasu bonŝancon-malsukcesojn! Kiel balanciĝi supren kaj malsupren! Nur tiamaniere, kaj ne alie, nur tiamaniere, kaj ne alie, Vivu la surprizo!
  Surprizo! Surprizo! Vivu surprizo!
  Jen la Instituto de Tempo. Ĝi estas gardata de pluraj batalrobotoj. Sed Alicio kaj Paŝka estas konataj. Ili jam multfoje vojaĝis. Inkluzive de fabeloj. Ĉi tio ankaŭ estas unu el la malfermaj branĉoj de la tempo. Estas kvazaŭ fantazio tie.
  Sed viziti la veran pasintecon estas eĉ pli interesa. Alicio, cetere, ankaŭ havas spacpremiojn, kiel savinte la legitiman imperiestrinon, kaj renversi la uzurpanton Zlotovlas. Ŝi neŭtraligis alian tiranon kiu volis kapti potencon super la planedo Tero, kaj eble la galaksio. Neŭtraligis spacpiratojn, helpis tri kapitanojn, kaj ĝenerale faris multajn aferojn. Inkluzive elpreni tutan regimenton de robotoj.
  Kaj kompreneble, Alicio kaj ŝiaj amikoj rajtas senprobleme eniri la plej fermitan instituton. Kiu estas gardata por ke muŝo ne preterflugu. Kio estas muŝo? Eĉ fotono!
  Alice kaj Paŝao preterpasas la kampon. Ordinaraj infanoj, ne tro grandaj, pli de averaĝa alteco dum dek du jaroj, tute ne estas akceliloj. Malpezaj kapoj, Paŝao, eble, ĝenerale, natura blonda, Alico estas helhara. Kelkfoje, kompreneble, ĝi estas pentrita. Ŝia hararanĝo foje brilas per ĉiuj koloroj de la ĉielarko. Sed nun ŝi estas en sia natura lumo.
  Alicio pepis:
  - Ni devas iri al la sektoro de paralelaj sakstrataj mondoj!
  La robotknabino, scintilante per oraj flugiloj, respondis:
  - Kara Alicio, ni ĉiam ĝojas vidi vin! Mi nur petas vin esti singarda. Multaj infanoj deziras vojaĝi al la reala pasinteco, sed tie, kaj vi povas morti tute realisme, samtempe ke vi povas reprodukti absolute ajnan pejzaĝon kaj ajnan tempon en la virtuala realaĵo de la Hiperreto, kaj via cerbo kaj korpo ne faros. rimarku la diferencon entute. Kaj en virtuala RPG, ili ne mortas aŭ kripliĝas!
  Alicio volis diri, sed Paŝka estis antaŭ ŝi:
  - Ni ne bezonas la iluzion de atingo! Ni volas fari verajn heroaĵojn!
  La robota knabino ŝanĝis sian lumon al pli blueca kaj respondis:
  - Bone do! Ni konas vian teamon delonge! Riskante vian kapon, vi ĉiam restas viva kaj venkas! Fortuno amas vin, kaj eble hiperfortuno, kaj estas espero, ke vi ĉiam sukcesos!
  Paŝao respondis ridetante:
  - Kiu ne riskas, li ne trinkas ĉampanon!
  Alicio logike rimarkis:
  - Sed estas daŭrigo de ĉi tiu diro. Kiu riskas ekstermezure, - kontentas per ĉifro sur la liteto!
  Paŝao ridis kaj notis:
  - Tio estas malnova diro! Homoj ne iras al malliberejo. Se ili faras gravajn krimojn, ili trairas programon de rehabilitado kaj reedukado!
  Alico knaris kaj rimarkis:
  - Ĉu vi volas, ke Paŝka estu sendita al laborkampo?
  La knabo decide grumblis:
  - Mi plej ŝatus eniri en veran militon! Domaĝe, ke antaŭe ne eblis!
  Efektive, estas strikte malpermesite enmiksiĝi en la pasinteco, ĉar tio povas ŝanĝi la estontecon ne por pli bone. Ekzemple, kiom ajn vi volas, ekzemple, reludi la Rusan-Japanan Militon, aŭ venki la germanojn reen en kvardek-unu, sed la estonteco ŝanĝiĝos tuj. Kaj ne estas fakto, ke anstataŭ komunismo kaj bela eterna somero, sur la Tero, pro enmiksiĝo, eĉ kun bonaj intencoj, venos la senespera mallumo de nuklea vintro.
  Sed en la mondoj de senelirejo, mem-enfermita pasinteco, vi povas fari kion ajn vi volas.
  Ruĝhara knabo kun inteligenta vizaĝo Arkaŝ renkontis la ulojn. Kiel evidentiĝis, la infano kunportis individuajn protektajn kampojn en aparatoj de la grandeco de alumetujo. Kaj Paŝko havis batalajn laserojn kun termokvarkaj baterioj. Krome, ĉi tio estas la plej nova evoluo, kiu povas esti ŝargita per simpla akvo. Kaj ĝi reproduktos termonuklean fandadon, paseman en termokvarkan fandadon.
  La infanoj, armitaj kaj protektitaj, moviĝis laŭ la taŭrobataloj, kie la movado multfoje akcelis. Poste ni translokiĝis al la kajuto kaj komencis pripensi informojn pri senelirejoj.
  En unu el ili, Paŝao atentigis, okazis malbona afero. Kaj ne nur en unu.
  Hitler tamen riskis alteriĝon en Britio en septembro 1940. Implikita en la surteriĝo de la komerca floto, eĉ ligitaj tramoj. Li transdonis ĉiujn aviadfabrikojn al tri-ŝanĝa reĝimo de operacio, kaj kiel rezulto, la Fritz sukcesis gajni aersuperecon. Resume, Britio falis en du semajnoj. Marionetreĝo estis instalita en Londono kaj por-germana registaro estis formita.
  Plue, la germanoj prenis Ĝibraltaron preskaŭ sen batalo kaj movis sian armeon trans Afrikon.
  La plej granda parto de la brita armeo kaj mararmeo rekonis la novan reĝon kaj la por-germanan registaron. La germanoj remis koloniojn en Afriko kaj Azio. Sed ĝis nun ili ne iris al Sovetunio. Ameriko estis ankoraŭ en la malantaŭo. Kaj en la kvardek-unua jaro en decembro, Japanio atakis Usonon. Kaj la Tria Regno deklaris militon la 11-an de decembro, kaj komencis premi Usonon. Komence, la amerikanoj suferspertis malvenkon post malvenko de Japanio. Tiam la germana submarŝipa floto komencis akiri ilin.
  Aviadilŝipoj estis konstruitaj, novaj specoj de armiloj estis kreitaj.
  Pro la malproksimeco de Usono ĉe la oceano, la germanoj ne povis tuj malfermi malamikecojn tie. Do dum la batalo daŭris sur la maro kaj oni konstruis ŝipojn. La Fritz ankaŭ evoluigis tankkonstruaĵon. La plej novaj maŝinoj: "Leono", "Tigro", "Pantero", "Maus" eniris servon.
  La plej grava afero estas, kompreneble, la disvolviĝo de jetaviado, kun kiu la Fritz alpinglas certajn esperojn.
  Alicio, rigardante ĉi tiun kurson de historio, notis:
  - Ili ne povas akiri Usonon tiel facile!
  Paŝko logike notis:
  - Tion mi scias. Sed se ili ankoraŭ turnos sin al Sovetunio?
  Arkaŝa la ruĝhara knabo sugestis:
  - Eble ni provokos la germanojn al...
  Alico nudigis siajn dentojn.
  Al kio vi volas provoki ilin? Kaj ĝis nun tiel bone...
  Paŝko ridis kaj rimarkis:
  - Oni diras, ke ne vekiĝu fame dum estas kviete... Sed aliflanke, forprenu la ŝtormon antaŭ la fajro, forprenu la problemon antaŭ la efiko!
  Arkasha ofertis sian propran version:
  - Ni elsigu informojn al Hitler, ke Usono faras atombombon, kaj tiel estas. Kaj li kuru trans la oceanon!
  Alicio flustris kun ĝojo:
  - Ĉi tio estas bonega ideo! Ni ataku la oficejon de Hitler!
  Paŝko blekis rime;
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos
  Faŝismo finiĝos...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  Arkasha notis:
  - Nu, la uloj flugis kiel fotono en la sunon!
  Kaj la infanoj kuris en la tempomaŝinon. Ili estas serioze armitaj - eksplodiloj, individuaj fortokampoj. Ili povas batali tutan armeon.
  Paŝko, premante la butonojn pri tempovojaĝado, muĝis:
  Ni ne estas kompatindaj insektoj,
  Super Ninja Turtles...
  Alicio prenis ĝin, ankaŭ premante la butonojn per siaj fingroj:
  - Ni portas la ŝelon kiel ĉemizoj, kaŝitaj talentoj!
  Kaj la uloj turniĝis en tempa kaj spaca kirlo. Ili ŝajnis esti nelonge en la erupcio de la Krakatoa vulkano. Kaj tiam ili estis movitaj al alia loko, ĵetitaj sur la kampon ...
  Estis zumado en la ĉielo, proksime de la flughaveno, aŭtoj leviĝis.
  Paŝka ĵetis rigardon al la kronometro kaj fajfis:
  - Jam kvardek ses jarojn!
  Arkaŝa, malice ridetante, komentis:
  - Kaj ni vetas, ke ne estas la kvardek-sesa jaro?
  Paŝko agreseme grumblis, frapante la plandojn de siaj lavitaj botoj:
  - Estas ĝuste la kvardek-sesa jaro!
  Arkaŝa oponis per trankvila tono:
  - Venu dek flugoj, ke ĉi tio ne estas la kvardek-sesa jaro!
  Jen Alico intervenis:
  - Estas vere, ke ĉi tio ne estas la kvardek-sesa jaro, sed mil naŭcent kvardek-sesa jaro!
  La knaboj ridis. Kaj Paŝko, ĉagrenite, piedbatis la fungon:
  - Diable pulsaro en mia nazo! Mi forgesis tian bagatelan ŝercon!
  Alico rimarkis ridetante:
  "Tio okazas foje kiam oni vojaĝas tra la tempo. La datoj ne kongruas. Do kio okazis ĉi tie, okazis!
  Arkasha kun malkontenta mieno rimarkis:
  - Jes, mi suspektis, ke ni povus moviĝi kien ni ne bezonas. Sed ĉi tie mi havas hiperplasman komputilon. Per ĝi, ni povas lerni multon, ŝalti la ondon kaj aŭskulti la novaĵojn!
  La knabo faris geston kaj ŝaltis la tutan radioaŭskultadon.
  Kiel evidentiĝis, la nazioj finfine atakis Usonon. Ili uzis la pliigitan transporton kaj armean floton. Kaj ili venkis la usonanojn kune kun la japanoj.
  La landoj de Latin-Ameriko subtenis la Trian Reich kaj Japanion, kaj de ilia flanko la nazioj lanĉis ofensivon de la sudo al Usono. Kaj tra Islando, kiu estis kaptita dum Operacio Ikaro, la germanoj kaj eksterlandaj sekcioj eniris Gronlandon, kaj tiam Kanadon. Komenciĝis la premado de Usono per pinĉiloj.
  La Fritz ricevis tre bonan tankon "Panther" -2. Pezanta kvardek sep tunojn, kun motoro de 900 ĉevalfortoj, kun 120 mm dekliva alfronta kiraso, kaj 150 mm gvatturetoj, kaj 88 mm 71 EL-kanono kiu trapikas amerikajn veturilojn de longa distanco. La malavantaĝo de la "Pantero" -2 estis la flanka kiraso de 60 milimetroj, kvankam sub la deklivoj. Sed ĉi tio estis kompensita de pli malalta silueto kaj bonega movebleco de la aŭto.
  "Panteroj" -2 disbatis la usonanojn, same kiel pli progresintajn "Tigrojn" -2, kaj poste "Tigrojn" -3.
  Ameriko kapitulacis sub serio de batoj. Kaj iĝis kolonio de la Tria Regno kaj Japanio.
  Sed Hitlero ĉiam nur ne sufiĉas kaj li prepariĝas ataki Sovetujon.
  Potencaj tankoj de la E-serio, raketartilerio kaj diskedoj, kiuj estas preskaŭ nevundeblaj al manpafiloj, kaj eĉ subteraj memveturaj pafiloj estas pretaj por la striko.
  Kolosa potenco celis Sovetujon, minacante ĉion dispremi kaj bruligi ĝin ĝis la grundo. Hitler, kompreneble, digestis Amerikon kaj prepariĝis por la kampanjo. Ankaŭ en Sovetunio ili ne sidis senokupe. Jam en aŭgusto 1941, la KV-3 aperis en seria produktado. Kaj en oktobro 1941, la KV-5 ankaŭ iris en produktadon. La novaj tankoj, kompreneble, ne estis idealaj, sed kun longtubaj 107-milimetraj kanonoj, kapablaj batali kaj trapiki Tigrojn kaj Panterojn. En 1942, la KV-4 aperis, en la plej peza modifo de 108 tunoj. Stalino amis potencajn tankojn. Tial la KV-6 entute pezis ducent tunojn. Kaj ili instalis 203 mm kanonon sur ĝi.
  Tamen pezaj KV-tankoj tro ofte rompiĝis kaj blokiĝis sur netraireblaj vojoj. Kiel rezulto, la KV-7 tute ne estis transportita per fervojo en ducent kvindek tunoj. Aliaj tankoj de la KV-familio provis faciligi ĝin, sed tamen ili ne estis tre bonaj.
  En 1945, ili provis fari la IS-1 kaj IS-2. La lasta tanko estis ekipita per 122mm kanono. Kaj en la printempo de 1946, la IS-3 aperis en la serio. La nova tanko fariĝis pli peza. Ĝenerale, ĉi tie la IS-serio pezis pli ol en reala historio. Kaj sur la IS-3 ili metis 130-mm-kanonon, faris la tankon pli potenca.
  Sovetunio estis pli malalta ol la Tria Reich en la nombro da infanterio kaj ĝenerala moviĝeblo de soldatoj, sed estis proksimume egala al tankoj. Sed en aviado, la Fritz estas pli fortaj kaj en nombro kaj kvalito - jetpotenco. Kun proksimuma egaleco de tankoj, la plej multaj el la sovetiaj veturiloj ne estas tre altkvalitaj. T-34-76 iĝis la plej masiva tanko. Ne batalante en la lastaj jaroj, Sovetunio nur en 1945 komencis produkti iomete pli potencan T-34-85, kiu ankaŭ cedis eĉ al la Panther -2 aŭ 3, kaj eĉ pli ne povis batali kun la pli potenca kaj moderna. E-50.
  Do atako kontraŭ Sovetunio estas planita por la 22-a de junio 1946. La nazioj estas fortaj, kaj ili havas multe da laborforto. Kaj poste estas Japanio.
  La samurajo produktis tankon proksimume komparebla al la T-34 en grandaj kvantoj, kaj ili havas multajn tiajn veturilojn. Pezaj mastodontoj ne estas tro produktitaj, sed ili estas kopiitaj el la germanaj.
  La ĉefa afero estas, ke Japanio havas multe da infanterio, inkluzive de ĉinoj. Kaj ili povas, tiukaze, ĵeti kadavrojn.
  Ankaŭ japana aviado estas forta, kaj estas jeto. Kaj surmare, la samurajo havas superfortan avantaĝon.
  Arkaŝa, aŭdinte ĉi tion, fajfis kaj gluĝegis:
  - Plena blokado!
  Paŝka grumblis, frapante per la piedoj:
  Ni malkovris la naciojn de la planedo,
  En spaco, la vojo al nekonataj mondoj,
  Heroaj faroj estas kantataj -
  Por forviŝi la cikatron de morto por ĉiam!
  Alice sufiĉe logike konkludis:
  - Necesas savi USSR! Kaj cetere urĝe, alie mortos dekoj da milionoj da sovetianoj!
  Paŝko agreseme sugestis:
  - Ni fotu Hitleron!
  Arkaŝa korektis:
  - Ne, estas pli bone forrabi kaj devigi nin forlasi la militon kontraŭ USSR!
  . ĈAPITRO #2
  Alico konsente kapjesis sian helblondan kapon.
  - Ĉi tio verŝajne estas la plej bona afero, pri kiu vi povas pensi! Kidnapu Hitler kaj savu Sovetujon!
  Paŝko tuj konkludis:
  - Ni iru tuj! Ĉesu grati vian kapon, ĉesu suĉi botelojn!
  La du knaboj kaj la knabino, fakte, havas individuajn protektajn fortokampojn kaj bataleksplodilojn. Kio do estas ĉi tiu Fuhrer por ili?
  Arkaŝa kantis:
  - Vi aŭdas la soldatojn, vi vidas la soldatojn -
  Homoj timas eksplodojn...
  Miloj da okuloj rigardantaj en la ĉielon
  Kaj ili daŭre diras ĝin!
  Alicio prenis entuziasme;
  La suno estu ĉiam
  Ĉiam estu ĉielo!
  Estu ĉiam patrino
  Mi estu ĉiam!
  Paŝka ŝaltis la elektronikan mapon. Projekcio de Berlino ekbrilis en la hologramo. La urbo rapide kreskis. Multaj sklavoj konstruis strukturojn. Aparte, nova imperia oficejo estis konstruita je akcelita rapideco.
  Ĝi estis, laŭ la plano de la arkitektoj, la plej granda palaco en la historio de la homaro, dek du etaĝoj alta, kaj areo de du kilometroj je du kilometroj.
  La grandioza konstruaĵo estis en plena svingo. Ne nur sklavoj laboris, sed ankaŭ multe da ekipaĵo, inkluzive de la plej moderna kaj potenca. La Tria Regno fortiĝis kapitale.
  Ĉi tie vi povas vidi la tankon "Maus" -3 pezanta kvincent tunojn. Ĝi estas, kompreneble, tro peza por bataluzo, kaj estas neeble transporti ĝin, sed pendas proksime de Berlino. Kaj imagu kirasojn de mil milimetroj, kiun nur povas penetri tre granda bombo.
  Paŝka rimarkis kun ruza rideto:
  - Niaj eksplodiloj tranĉos ĉi tiun monstron en sekundo! Ili havas batalpovon - ok atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon en unu minuto. Kaj ĉi tio estas en maldika trabo kun kvadrata milimetro!
  Alice klarigis:
  - Nu, ĝi estas en la maksimuma batalreĝimo! Kaj en ĉi tiu reĝimo, la eksplodiloj tro eluziĝas. Pli bone kun malpli intenseco, kaj ŝargado per akvo ebligos detrui milionan armeon.
  Arkaŝa fajfis:
  - Ŭaŭ! Nur bonega!
  Paŝka ŝaltis la gravitan direktilon kaj memfide deklaris:
  - Nun ni provos eltrovi Hitleron. Per voĉaj kaj radiosignaloj!
  Alico ridis kaj komentis dum ŝi turnis la eksplodilon en siaj manoj:
  - Estos petroselo kaj cepoj por Hitler!
  Hologramo elflugis el la armilo - bela knabino kun arĝentaj flugiloj kaj pepis:
  - Ĉu vi ŝatus enlitiĝorakonton fraŭlino?
  Alico ridis kaj respondis:
  - Ne! Jen la pakoj da glaciaĵo, mi ne rifuzus!
  La holograma knabino malĝoje respondis:
  - Ve, mi ne scias kiel sintezi glaciaĵon!
  Alico diris petule:
  - Ĉi tie vi nur scias kiel mortigi! Ne estas bone esti tiel unuflanka!
  La knabino indigne rimarkis:
  - Ne por mortigi, sed por protekti homojn kontraŭ danĝeroj kaj helpi ilin el problemoj! Vi estas ankoraŭ tro juna knabino kaj ne komprenas multon!
  Alico respondis kolere:
  "Ĝuste nun, la homaro devas esti savita de malfeliĉo. Aŭ almenaŭ grava parto de ĝi!
  La hologramo kapjesis kaj konfirmis:
  Ni ĉiam pretas savi la homaron! Kaj se vi bezonas helpon!
  Paŝko severe deklaris:
  - Mi ĵus enigis datumojn pri Hitler en la serĉilon. Ĉi tie la komputilo estas hiperplasma kun kolosa rapideco. Baldaŭ ni scios, kie kaŝiĝas tiu ĉi kanajlo!
  Alicio pepis pro ĝojo:
  - La insida fiulo-intrigoj,
  Sed nobla heroo estas pli forta...
  Kaj la fiulo estos venkita en batalo,
  Kaj bono ĉiam venkas!
  Paŝko prenis la kalkulojn, la programo mem serĉis la Fuhrer, analizante radiosignalojn.
  Arkaŝa kolere siblis:
  - Vi iros nenien! Hitler estas kiel pediko!
  Paŝao diris kun venka aero, levinte sian fingron:
  - Farita knaboj!
  Alico knaris, kaj rimarkis:
  - Tie li estas... En Orienta Prusio, en lupo!
  Paŝko malfeliĉe murmuris:
  - Damnu ĝin! Kiom iri tien!
  Arkaŝa memfide deklaris:
  - Niaj unuopaj kontraŭgravuloj dombatos post duonhoro! Kaj povus esti pli rapide se oni uzus interplanedajn zonojn!
  Paŝko grumblis kaj batis sian frunton:
  - Ni ne antaŭvidis ĝin!
  Alicio logike rimarkis:
  - Nia tuta ideo estas solida aventuro!
  Paŝao decide frapis sian genuon per la pugno:
  - Ni devas helpi USSR! Ni flugu!
  Kaj la triado de infanoj, kaŝiĝantaj malantaŭ kamuflaĵkampo, komencis ŝvebi super Germanio.
  Preskaŭ ne tuŝita de la bombado, la teritorio de la Tria Reich aspektis sufiĉe riĉa kaj bone prizorgita. Sklavaj knaboj balais la stratojn, sklavinoj lavis ilin per ĉifonoj. Ekzempla ordo regis ĉie. Estas multaj aŭtoj sur la stratoj, la plej prestiĝaj kaj inverse simplaj markoj. Plejparte, la fama dizelmotoro Volkswagen, sed ekzistas aliaj aŭtoj. Aparte, Mercedes, BMW, Renault, Pickup, Ford, Cadillac kaj aliaj. Germanio jam okupis preskaŭ la tutan mondon. Kaj alia speciala poŝtmarko: "Adolf Hitler". Ĉi tiu estas la plej prestiĝa aŭto, kaj distingiĝis per gutoforma formo, gasturbinmotoroj, granda rapido. Kompreneble, ĉi tio estas por la elito.
  Kaj ordinaraj laboristoj veturis Volkswagen-ojn. Multaj germanoj mem havis sklavojn. Kaj laborforto estis vendita ĉe aŭkcioj. Komprenas multajn nigrulojn, arabojn, indianojn kaj aliajn. Sed estas ankaŭ blankaj sklavoj.
  La Reich aspektis prospera, sed krematoriaj fornoj ie fumis. Judoj, aliflanke, estis detruitaj malrapide. Sciencistoj kun alteduko eĉ estis altiritaj por labori pri la sharashka. Ekzistis preskaŭ neniu gerilmilito en la okupitaj teritorioj.
  La prestiĝo kaj potenco de la Tria Regno estas tro grandaj, kaj la politiko de la invadantoj estas sufiĉe fleksebla. Engaĝi lokajn fortojn. Tria Reich speco de federacio bazita sur personaro de malĉefaj teritorioj. Imperio estas konstruita sur kaj la bastono kaj la karoto!
  Paŝka ŝaltis la komputilon dum la flugo kaj montris la bildon de la Lupokaverno sur la ekrano. La bunkro aspektis kiel vera palaco.
  Li estis ĉagrenita kaj kreskis en malsamaj direktoj. Ĉi tie estis unu el la ĉefsidejo de Hitler.
  Junio, frua somero kaj sufiĉe varma. Kaj estas malvarme en la marmora karcero. Sed vintre, Hitler kutime restas en Kipro, aŭ eĉ en Aleksandrio, kie lia nova loĝejo estas konstruita. Kaj jam estas pluraj da ili en Afriko, kaj estas en aliaj lokoj.
  Sed en la somero, la posedata Fuhrer preferas Orientan Prusion kaj la Lupkavernon.
  Estas klare, ke la Fuhrer ion diskutas kun sia menaĝerio. Paŝka ŝaltis la tradukon kaj pligrandigis la bildon.
  Adolf Hitler estas malalta, sed tre movebla viro kun malgrandaj lipharoj. Kiam li parolas, li ne staras senmove, sed gestikulas la tutan tempon kaj ĉirkaŭkuras.
  Nun li faras paroladon, svingante la piedojn;
  - Ni preskaŭ tute konkeris la mondon kune kun la japanoj. Restis nur bolŝevika Rusio! Kaj ĝi kompreneble devas esti rompita, disbatita kaj senarmigita! Bolŝevismo estas minaco por la tuta homaro. Ĉi tio estas totala kaj ebla danĝero por nia imperio! Ni devas disbati la komunistojn! Ni nun havas la plej bonan teknologion en la mondo. Kaj dekoj da milionoj da infanteriosoldatoj el diversaj landoj. Nia jetaviado estas senekzempla. Ni simple devas rompi la malamikon. Kion diros miaj generaloj?
  Guderian, la ĉefstrategiisto de la tanktrupoj, memcerte deklaris:
  - Nia ĉefa tanko E-50 certe estas pli forta ol la ĉefa sovetia veturilo T-34. Laŭ datumoj de inteligenteco, la malamiko havas pli ol cent mil tankojn en servo. Sed la plej multaj el ili estas malnoviĝintaj, eluzitaj aŭ malpezaj aŭtoj. La E-50 kapablas penetri la T-34-85 fronte de kvin kilometroj. Kaj la sovetia maŝino de nia monstro en la lasta modifo ne trarompos, eĉ surŝipe, pafante proksime. La tanko E-50-klaso "U" havas frontalan kirason de 170 mm, kaj frontalan de 250 mm, kaj neniu povas manipuli ĝin. Motoro de 1500 ĉevalfortoj provizas bonegan moveblecon eĉ kun pezo de sepdek tunoj kaj pafilo de 105 mm kaj barelo longo de 100 EL.
  Hitler interrompis sian tankstrategiiston:
  - Mi jam scias ĝin! La forto de la Tria Reich ne estas en teknologio, sed en spirito! Ni povas fari ion ajn, se ni ne timas. La rusoj ricevis la IS-3, kun danĝera armilo. Sed ni ankoraŭ ne timas lin. Ni havas ion por respondi la sovetian defion. Kaj ni certe venkos! Kial ni havas novajn specojn de armiloj. Tanko "Maus" -3 estas ankoraŭ floroj. Ni uzas novan elektromagnetan pafilon, kiu trarompos ajnan metalon, kaj montros la patrinon de la malamiko Kuzma!
  Estis mallonga paŭzo. Knabinoj eniris en mallongaj, blankaj jupoj kaj nudpiede. Ili estis sunbrunigitaj, sed klare eŭropaj laŭ aspekto. Nudaj bovidoj, kaj nudaj plandumoj parolis pri la statuso de sklavoj. Sed samtempe, la knabinoj havis blondajn harojn, kaj estis kurbaj kaj belaj. Ili estis devigitaj ekzerci kaj konservis dieton. Do ili aspektis kiel normoj de beleco kaj graco.
  Ĉar Hitler ne ŝatis alkoholon, ili servis koktelojn kaj sukon. La Fuhrer prenis al si oranĝon kaj kelkajn ĉokoladajn kukojn.
  Vigle maĉante la dolĉan mason kaj trinkante sukon, la sanga diktatoro ne ĉesis paroli;
  - Niaj novaj tankoj estas perfektaj. Ili estas nepenetreblaj por la malamiko kaj trarompas la malamikon mem de kolosa distanco. Precipe la Tiger-3 kun 285 mm alfronta kiraso kaj 128 mm 100 EL-kanono. Ĉi tio estas vere kolosa kaj mortiga potenco! Kiu, se ĝi draŝos, tiam ĝi trafos tiel, ke ĝi ne ŝajnos iomete al neniu! Eĉ la fanfaronita IS-3, kiu ĵus aperis en produktado inter la rusoj, ne fariĝos malamiko por ni!
  La menaĝerio levis siajn piedojn unuvoĉe:
  - Heil Fuhrer!
  La demona diktatoro daŭre parolis:
  -En la okupataj teritorioj devus regi brutala reĝimo. Ni devas puni la lokanojn pro la plej eta malobservo. Kial la polico devus esti implikita? Ni dividos Sovetujon en dudek, dudek kvin ŝtatojn. Ili eniros la federacion de la Tria Regno kun siaj marionetaj registaroj. Estos io kiel kolonioj. Sed niaj okupaciaj aŭtoritatoj staros super ili. Ni konstruos la plej grandan imperion de la mondo! Pli precize, la plej granda imperio de la mondo jam ekzistas. Sed vi devas meti alian blokon en ĝin!
  La menaĝerio denove murmuris sian aprobon. Hitler svingis la manojn kaj daŭrigis:
  - Ni aparte atentu la batalon kontraŭ la partizanoj. Por ĉiu mortigita germano, mortpafu cent lokajn loĝantojn, por ĉiu vundita kvindek. Kaj ĉi tio estas por la ordinara! Ni mortigos dekoble pli por oficiroj, kaj centoble pli da generaloj!
  Kaj denove, aplaŭdo, kaj ovacio.
  La Führer ŝajnis esti tre kontenta, kaj gluglutis:
  - Mi disŝiros ilin ĉiujn! Mi disŝiros ĉiujn! Niaj novaj armiloj estas Belonzi-diskoj, unikaj. Ĝi estas fluliniigita per lamena jeto kaj estas preskaŭ nevundebla. Flugantaj teleroj kapablas disŝiri kaj disŝiri preskaŭ ajnan malamikan defendon. Kaj ne aviadilo kapabla foriri de ili!
  La menaĝerio faris bruon, kriante:
  - Gloro al la Fuhrer! Ni detruos ĉiujn!
  Paŝka komentis, turnante sian fingron ĉe sia tempio:
  - Ĉi tiuj uloj meritas esti registritaj ĉe psikiatro!
  Alicio respondis al tio:
  - Pli malbone! Ĉi tiuj estas mense normalaj friponoj!
  Arkaŝa dubis:
  - Malbono estas mensa anomalio! En racia homo, la plej alta strebo al bono!
  Paŝko subite kantis responde:
  Detruo estas pasio
  Ne gravas kia potenco!
  Potenco ĉiam trinkis la sangon de iu alia!
  Hitler finis sian kukon. Kaj li elprenis vipon el sia zono. Sen pripensi dufoje, li prenis kaj vipis la knabinojn sur iliaj nudaj kruroj. Ili kriegis kaj falis sur la genuojn. Nazia numero unu grumblis:
  - Mi vundos vin sinjoroj! Pli precize, vi estas sklavoj - por ĉiam!
  Kaj denove, kiel ĝi bruos, kaj varmigos la belaĵojn per vipo sur la dorso.
  Paŝko kriis:
  - Bastardo! Kiel vi kuraĝas bati virinojn!
  Alico kapjesis agreseme.
  - Ni iras! Nun ni montru al la faŝistoj la patrinon de Kuzma!
  Triumviraro de uloj flugis supren al grandega bunkro, kun muroj de kolosa dikeco. La militinfanoj estis preskaŭ nevideblaj. Nur rapida movado kaŭzis certan turbulecon en la aero. Kaj el kio eblis vidi kvazaŭ ian kurbiĝon de la rompiĝanta aero.
  Estis gardistoj sur la muroj. Altaj, potencaj SS-uloj. Paŝko skuis sian eksplodilon kaj grumblis:
  - Nigra korvo antaŭ morto, atendante la viktimon je la noktomeza horo!
  Alico svingis sian eksplodilon kaj konfirmis:
  - Terpiratoj, venis por vi la horo de kalkulado!
  Arkaŝa, agreseme ridetante, siblis:
  - La Fuhrer estas 100% psiko!
  Kaj tiel la triopo de militistoj demetis sian alivestiĝon. Kaj kvazaŭ en virtuala ludo, ŝi moviĝis laŭ la koridoroj. Kaj iliaj blasteroj kantus venkkanton... Fluoj de energio elflugis el la bareloj kaj enterigis sin en la germanaj gardostarantoj. Ili reflekse malfermis fajron en respondo. La kugloj trafis la fortokampojn kaj resaltis.
  Sed Alico kaj ŝiaj kunuloj sentis skuon. La knabino kriis:
  - Ne, la damnitaj faŝistoj ne fleksos nian popolon!
  Kaj premu la blaster-butonon denove. Sed la radioj ne damaĝis la Fritz. Kvazaŭ ili estus simplaj lumradioj.
  Paŝko kolere kriis:
  - Kio estas blaster!
  Aperis hologramo de bela knabino kun flugiloj. Ŝi knaris:
  - Junaj kavaliroj, vi ŝajne volas damaĝi sentemajn estaĵojn?
  Paŝko agreseme muĝis:
  - Ni volas mortigi la naziojn! Donu al mi batalrangon!
  La hologramo respondis malvarme:
  - Amindaj infanoj! Ĉi tiuj estas inteligentaj plenkreskuloj! Kaj kiom ni povas vidi, vi estas malproksime de esti plenkreska, kio signifas, ke vi ne rajtas uzi militajn armilojn!
  Paŝko grumblis:
  - Jen alia! Ni devas savi Sovetujon!
  Alico knaris:
  - Bonvolu helpi nin mortigi la naziojn!
  Hologramo de bela knabo kun flugiloj de la eksplodilo de Alico aperis kaj knaris:
  - Trankviliĝu knabino! Vi ne povas mortigi homojn!
  Paŝko muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Ĉi tiuj ne estas homoj! Ili ne estas io por mortigi! Bruligi ilin vivaj ne sufiĉas!
  La holograma knabino de la elektronika blato de la eksplodilo knaris:
  - Atentu knabo! Vi havas klaran psikozon!
  Paŝko grumblis:
  - Silentu la polvosuĉilon!
  Alico gruntis, frapante sian piedon:
  - Kion ni faros?
  Paŝao sugestis:
  - Ni uzu la fortokampon kiel ŝafon!
  Arkaŝa kapjesis.
  - La energirezervo estas ĉi tie delonge, mi speciale reŝargis ilin!
  Paŝko knaris:
  - Ni iru al plena potenco!
  Alico pasis sian fingron sur la mini-skanilon kaj kantis:
  - Ĝi okazas! Ĝi okazas! Kio apartigas de sorto estas nur bagatelo!
  Paŝko kantis entuziasme:
  - Ni ne povas ne havi bonŝancon! Kun la dioj-demiurgoj ni estas survoje!
  Uloj, ĉar la eksplodilo ne funkcias, ili decidis uzi fortokampon. Ili ŝaltis ĝin al plena potenco kaj samtempe metis ĝin en pulsantan reĝimon. Pluraj faŝistoj estis trafitaj de nevidebla klabo, kaj estis reĵetitaj.
  Arkaŝka, kontente ridetante, diris:
  - Horo de sorto!
  Alicio konfirmis:
  - Estas tempo pafi!
  - Horo de sorto!
  Alico knaris:
  - Ni mortigos la malamikojn de la Patrujo!
  Kaj tiam la infanoj kuregis kiel virĉevaloj. Ili estas humoraj herooj. Kaj sur la atako.
  Paŝko siblis:
  - Sekvu nin antaŭen
  Kvankam estas miliono da malamikoj - la jackpot!
  Alico konfirmis ridante:
  - Ni metas krucojn en la ĉelojn kiel ĉiam!
  Arkasha ĉirpetis:
  - Ja forbalai la naziojn estas bonega ludo!
  Paŝko pepis per la dentoj:
  - Ni povas gajni pli en ĉi tiu eniro! La premio kreskis memoru!
  Kaj la infanoj ĥore muĝis:
  - Bonege jackpot!
  Kaj ilia ataka impulso estas vere bela! Kaj ili estas bonaj en la ofensivo.
  Jen ili moviĝas laŭ la koridoroj. Ili estas pafitaj per maŝinpafiloj. Sed infanoj ne respondas al provokoj. La fortokampo povas teni H-bombon, kiu havas iom da efiko al la kugloj.
  Alice rimarkis agreseme, montrante siajn dentojn:
  - Nia militforto!
  Paŝko, pafante, aŭ pli ĝuste puŝante la Fritz per nevidebla klabo, konfirmis:
  - Forto de menso kaj volforto!
  Arkasha notis:
  - Hitler estas subtera, en la profundo de la sepa etaĝo.
  Alice klarigis:
  - Kaj se estas inverse?
  Arkasha konfirmis:
  - Kompreneble, minus sep!
  Paŝao rimarkis ridetante:
  - Kiam oni konsideris en sonĝo vidi sin malsupreniranta tre malbona antaŭsigno!
  Alico kolere grumblis:
  - Kaj se vi kredas je signoj, vi povas resti kun via nazo!
  Arkaŝa, kiu pafis alian nazion kun fortokampo, iĝis scivolema:
  - Kaj de kie venis la diro - vi povas resti kun la nazo?
  Alico knaris:
  - Kie?
  Paŝko grumblis, terenbatante kelkajn germanojn per maŝinpafilo:
  - El kamelo!
  Alice pafis tri SS-ulojn kun fortokampo kaj gruntis:
  - Kion vi volas!
  Paŝka kriis, disbatante la naziojn per fortokampo:
  - Ĉokolado!
  Alico grincis, terenbatante alian Fritz per subtuba ĵetgrenado:
  - Por kiu?
  Paŝko forĵetis kvin SS-ulojn samtempe, grumblis:
  - Por via filo!
  Alico grincis, ĵetante la naziojn per fortokampo en komunan amason:
  Kiom mi sendu al li?
  Arkaŝa, batante la naziojn, grincis:
  - Pudov kvin!
  Paŝko, terenbatante la naziojn, kriis:
  - Pli bone ses!
  Alico, disbatante la Fritz, elsendis:
  - Vi ne povas manĝi plu!
  Arkasha konsentis kun ĉi tio:
  - Vi estas knabineto!
  Alico ŝaltis la fortokampon je plena potenco. Faŝistoj flugantaj renverse. La pordo estis rompita. Kaj malantaŭ ĝi staris la Gepardo-tanko. Ĝi ankaŭ estas tute nova aŭto. Malpeza, nur 40 metrojn alta. Sed lerta. Ŝi havis gasturbinmotoron de mil ĉevalfortoj, kaj ŝi mem pezis dek tunojn. Eble unu el la plej rapidaj aŭtoj, se ne la plej rapida en la mondo.
  La tanko sukcesis pafi sian 88mm kanonon. Alicio estis reĵetita per ĵetaĵo, sed la kampo mildigis la baton. Paŝko movis la faŝiston per nevidebla klabo. La elasta kampo reĵetis la malamikon, kaj li flugis, turniĝante en la aero.
  Alicio pepis:
  - Glitis, glitis sukcese! Ĝi prenis min!
  Paŝka responde kantis furioze:
  Kaj la batalo daŭras denove
  La hiperplasma fajro bolas...
  Kaj Lenin estas tiel juna -
  Batas per glavoj!
  Germana tanko kraŝis kontraŭ muron kaj eksplodis... Jes, la Fritz estis vere malbonŝancaj.
  Arkasha ĉirpetis:
  - Pro la juneco de la Patrujo,
  Vivo por la vero ne ŝparu...
  Ni estas uloj en ĉi tiu vivo,
  Nur kun la vero survoje!
  Kaj jen li denove atakas, kaj la knabo plenigis dekduon da faŝistoj per fortokampo.
  La infanoj ŝteliris al Hitler, pasante tra la koridoroj. Ili estas tiel batalemaj. Ne haltigu la triadon.
  Alicio knaris entuziasme:
  - Gloro al nia USSR! Ni estu ekzemplo por la infanoj!
  Paŝka kapjesis, lia fortokampo trafis la muron. Do eĉ la granito krakis. La terminatorknabo grumblis:
  - Ni premu ĉiujn! Ni sufoku!
  Arkaŝa, terenbatinte la naziojn, korektis:
  - Ne ĉiuj, sed nur la nazioj!
  Paŝko ridis kaj rimarkis:
  - Ni faras historion
  Barikadoj hodiaŭ, kremaciejoj morgaŭ...
  Alico disbatis la nazion per sovaĝa forto, kaj faligis lin kune kun la motorciklo, pepante:
  Ni konstruas novan mondon
  Kaj nei la pasintecon...
  Levante la tronon - ridinda vulgara!
  Arkaŝa, terenbatinte Fritz, klarigis:
  - Male, ni savas la homaron de minacoj! Fakte, kio povus esti pli malbona ol nazia sklaveco?
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  Vi pravas mia knabo! Tio estas terura!
  Arkaŝa estis ofendita:
  - Mi ne estas via knabo! Ni estas samuloj!
  Paŝko faligante dekduon da nazioj per unu svingo. El la tri estis frakasitaj sur la muro kiel mortaj muŝoj, li kantis:
  - Kiu estas pli forta ol kuraĝa knabo,
  Nombri la knabojn...
  Ni plenigas la faŝistojn batojn,
  Ni estas fidelaj al komunismo en ĉi tiu ĵuro!
  Alico premis la fortokampon sur la nazioj kaj knaris:
  - Gloro al la Patrujo, gloro! Nia hejmlando!
  Arkaŝa vigle konfirmis, disbatante la Fritz:
  - Ni kampadis! Kun komunismo antaŭen!
  Alico en la atako kontraŭ la nazioj, pepis:
  Animo, koro kaj donu,
  Ni estas nia sankta patrujo...
  Orflugila kerubo -
  Donu al ni feliĉon en la vivo!
  Kaj denove, la knabina militisto pafis alian celon. En ĉi tiu kazo, la memvetura pafilo E-5. Kaj renversis ĉi tiun malgrandan sed mordan aŭton.
  La infanoj pli kaj pli proksimiĝis al Hitler. Ili estis tiel fervoraj kaj malmolaj.
  Paŝko, agante kun fortokampoj, kiel bastonoj, notis:
  - Kiam venos la nova epoko, ĥolero malaperos!
  Arkaŝa notis ridante:
  - Kaj ĥolero jam delonge malaperis! Jen vi estas nur knabo, kiu ne sukcesis vidi ĝin!
  Kaj la ruĝhara knabo forĵetis la naziojn en tuta garbo.
  Paŝko ekkriis kolere:
  - Estos nova progreso!
  Kaj denove, kiel fortokampo, ĝi prenos kaj ŝargos.
  Alico furioze knaris:
  - Patrujo sankta sakramento,
  Ni konservos en la nomo de honoro,
  Kaj en la bataloj ni konservos unuecon -
  Ni estos kune kun Rusio por ĉiam!
  Arkasha konsentis kun ĉi tio:
  - Kune kun niaj prapatroj, en la nomo de la tuta homaro!
  Kaj denove li pafis faŝistan memveturan pafilon kun fortokampo!
  Jen jam la oficejo de Hitler mem survoje. Ŝajnas, ke la celo estas atingota. Paŝko reflekse elprenis eksplodilon kaj tuj ekbrilis hologramon. La knabino en formo de feino ĉirkaŭrigardis kaj kriis:
  - Kion vi faras ĉi tie?
  Paŝko respondis ridante:
  - Detruu la faŝisman ŝaŭmon!
  La hologramo siblis en sovaĝa furiozo.
  - Kio? Ĉu vi estas freneza? Vi vundas homojn.
  Alico, platiginte alian faŝiston per fortokampo, gruntis:
  - Ĉi tiuj ne estas homoj, sed pli malbonaj ol bestoj!
  La hologramo blekis, ŝanĝante koloron al ruĝa:
  - Vi infanoj estas frenezaj! Neplenaĝuloj estas frenezaj!
  Paŝko furioze grumblis responde:
  - Fermu, se vi ne povas helpi nin!
  La hologramo rimarkis:
  - Vi estas mensmalsana, kaj vi devas neŭtraligi!
  Paŝka volis esprimi sin multe pli forte kaj pli forte, ĉar la sono fiksiĝis en lian gorĝon. Kaj la korpo de la infano frostiĝis.
  Alicio kaj Arkaŝa ankaŭ sentis, ke ilia karno malvastiĝas kaj, kiel nevidebla, sed tenaca araneaĵo, ĉirkaŭvolvis ŝin.
  La militinfanoj ne povis movi aŭ fari sonon. Kaj la hologramo kriis:
  - Mi iom malŝaltas ilian konscion kaj devigas kampojn. Lasu plenkreskulojn ekscii kiel trakti mensmalsanajn infanojn.
  Alicio ne havis tempon palpebrumi, ĉar ŝia konscio tuj estingiĝis, plonĝante en mallumon.
  . ĈAPITRO #3
  Alisa Selezneva vekiĝis. Mi sentis malvarmon kaj malmolan sub mia dorso. La knabino malfacile fermis la okulojn. Kaj komence mi nenion vidis, estis tiel mallume.
  Proksime sonoris ĉenoj, kaj aŭdiĝis la voĉo de Paŝka:
  - Kontraŭpulsaro, ĉu ni estas en la kelo?
  La dekstra de Alico tintis. Aŭdiĝis la voĉo de Arkaŝa:
  - Ne malbona! Brakoj kaj kruroj en braceletoj!
  Ankaŭ Alicio sentis la krampojn sur ŝiaj maleoloj kaj manoj. Mi sentis ĝin. Jes, ĉi tiuj estas ĉenoj, kaj tre dikaj. Ĉiu ligilo estas same dika kiel la mano de plenkreskulo. Ŝiaj piedoj estas nudaj, kaj sur ŝia korpo estas io kiel piĵamo.
  Mi rememoris la kaptitecon de imperiestro Zlatovlas. Sed tie ili estis kuŝigitaj sur molajn litojn kaj ne metis katenojn. Kaj jen ili estas ligitaj. Damne, estas ĉeno ĉirkaŭ mia kolo.
  Paŝka ankaŭ memoris, notante:
  - Jes, Zlatovlas estis multe pli komforta!
  Alicio eksaltis:
  - Nu, procedu nin nun por ne eviti!
  Paŝko kuraĝe deklaris, tinktante siajn ĉenojn:
  Nu, mi ne diros al ili! Ili torturu min per blovo!
  Arkasha sugestis:
  - Plej verŝajne estos fluo! Kaj ĝi doloras multe!
  Alico serioze rimarkis:
  - Mi ne timas torturon! Mi timas, ke mi nur ploros kiel knabino en doloro!
  Paŝao respondis ridante:
  - Kaj vi estas knabino! La plej reala!
  Alico serioze respondis:
  Sed mi ne havas la kuraĝon! Kaj ankaŭ Paŝao!
  Arkasha sugestis:
  "Eble ni provus segi la ĉenojn?"
  Paŝko ridis kaj frapis la nudan piedon sur la ŝtonplankon:
  - Kiel? Ni ne havas dosieron, eĉ tranĉilon!
  Arkasha logike rimarkis:
  - Ni frotos unu ligilon de la ĉeno kontraŭ alian. Se ni ne tranĉos ĝin, tiam almenaŭ ni varmiĝos!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  - Jen, plej verŝajne kelkarcero kaj malvarmeta!
  La infanoj eklaboris. Alico frotis unu ligilon kontraŭ alian. Samtempe ŝi kunigis la plandojn, por ke ŝiaj piedoj ne estu tiel malvarmaj. Ŝi havis aventuron en la robo de Cindrulino nudpiede, tamen ne tro agrabla. Ĝenerale, Alice kaj la tri amikoj ŝajnas esti falinta el reala tempo. Ili restis lernejanoj de dek du jaroj kaj eternaj infanoj. Aliaj kreskis. Iu stranga fenomeno. Estas kvazaŭ ili kaj ne ili samtempe.
  Alico eĉ kantis:
  - Mi kaj ne mi - la bazo estas la sama! Ni subite komprenis!
  Paŝka konsentis kaj aldonis:
  - Konfliktoj inter homoj
  La malnova mondo estas plenigita
  Estas mi kaj ili bruligas fajrojn,
  Kaj ĉi tio estas serioza!
  Arkasha memfide subtenis Alice:
  - Ni kreis mondon sen militoj,
  Neniuj antikvaj konfliktoj...
  Nun amo regas
  Malamiko nur kun relikvo!
  Paŝko kolere rimarkis:
  - Jen la faŝistoj! Ili prenis ĉion kaj alportis nenion por manĝi!
  Alicio respondis ĝemante:
  - Iom da urtika supo, kaj malfreŝa pano estos.
  Arkasha sugestis:
  - Ni laboru kun la ĉeno nuntempe kaj zorge pripensu kion fari poste.
  Alicio trikis la brovojn kaj frotis pli forte. Eĉ la metalo ekbrilis en la mallumo.
  La knabino provis memori el libroj kiel eskapi el malliberejo. La ideoj estis malsamaj. Grafo Montekristo? Nu, kiu donos al ili tiom da jaroj por trarompi la koridoron. Krome, plej verŝajne la germanoj serĉos la ĉelojn. Krome, vi ankoraŭ bezonas forigi la ĉenojn.
  Agu pri la filmo: "Kion diris la mortinto?". Sed tie ĝi estas ĝenerale nereala. Estas neverŝajne, ke simpla virino estus fosinta tunelon tiel rapide. Kaj denove, kiu donos al ŝi tempon! Precipe ĉi tie betono, aŭ eĉ ferbetono.
  Alicio memoris kiel malsaĝe ŝi faris plurajn klonojn. Kaj ĉi tiuj modeloj montriĝis sufiĉe malbonaj. Tion faras la bioenergio de termokvarkaj piloj!
  Alico flustris:
  - Unu du tri! Rompi la klonon!
  Paŝko respondis sarkasme:
  - Kaj mi multe pli ŝatas vian klonon! Li amis min!
  Alice kantis responde:
  - Amo estas io
  Kio okazas ĉe plenkreskulo!
  Amo estas kio
  Kio estas pli dolĉa ol eskimo...
  Paŝko respondis:
  - Kaj en la vivo okazas, oni diras!
  Alico knaris:
  - Sed ĉi tio estas specifa, sekreto por la uloj!
  Kaj ridu... Fariĝis pli amuza. Nur malvarma. Precipe nudpiede, la piedoj de infanoj malvarmiĝas.
  Ĉi tie ne estas tre komforte. Estas bone, ke la indiĝenaj pigmeoj ne demetis ŝiajn ŝuojn sur la planedo Krina. Alie, Alicio frapus siajn krurojn en la sangon. La sperto promeni nudpiede kiel Cindrulino ne estis agrabla. Jes, kaj sur la insulo de la Rusta Feldmarŝalo, ŝi malfacilis. Miaj plandumoj jukis pro kurado sur la montaraj vojetoj.
  Cetere, filmo estis farita pri ŝiaj aventuroj. Kaj ili ŝanĝis partnerojn. Estis avo de antikvaj tempoj, sed rezultis Baba Yaga. Kaj estas eĉ pli bone tiel! Alicio tre ŝatis la filmon. Ĝi estis kaj pli amuza kaj pli amuza ol en la realo.
  Tiam ili komencis filmi filmojn en uragankvantoj.
  Jen la tempo por progreso. Ĉi tie, skribu rakonton por vi mem, kaj elŝutu ĝin ŝaltante la ekranadaptigan programon. Povas ekzisti malsamaj filmadaptigaj reĝimoj: laŭvorte, liberstilo, fantazia stilo, antipodo, bazita sur, en la stilo de Dumas, ktp.
  Alicio, ekzemple, prenis, elŝutis "La Kabano de Onklo Tom", tiam enkondukis sin en la nombron da heroinoj. Kaj kiel montras kelkaj Rus-Kundo-trukoj, la malbona majstro kaj liaj du kontrolistoj. Ili sveniĝis... Kaj Alico klakis per siaj dentoj:
  - Afriko estas terura, jes, jes, jes! Afriko estas danĝera! Jes! Jes! Jes! Venu infanoj - helpu Tomon!
  Kaj vi ankoraŭ povas alporti malbonulojn en la virtuala matrico de la HiperInterreto. Ĉi tie Alico, ekzemple, prenis Khan Batu, ĉar ŝi ĵetus ĝis la plej papavkapaj preĝejoj.
  Jes, tiam ili specife disiĝis kun Paŝao. Kaj ilia rapideco en la matrico estas pli kruta ol tiu de gepardo. Kaj kun ili estas Gromozeka. Li alportis eksplodigilojn, emisilojn, hiperplasman ĵetlanĉilon, kaj pli da Ĵedaj-stilaj lumglavoj. Nu, ni detruu la virtualajn mongolo-tatarojn.
  Ĉi tio estis la batalo.
  Gromozek en sia repertuaro. Kaj li draŝas ĉi tiujn tatarojn, kvazaŭ ili estus garboj, tia iluzio en la matrico. Kaj ĉio estas tiel natura. Alice eĉ nudfingroj metalaj randoj. Kaj tio en la matrico, ajnaj batalkapabloj povas esti demetitaj kaj uzataj de malsamaj korpoj. Vi povas havi plenkreskan korpon, kaj tuj levi kaj ĵeti tutan aviadilŝipon.
  Alicio frotis la ĉenojn pli vigle... La knabino provis konsoli sin, ke ŝi povas trompi la rustajn robotojn, ŝi povis, kaj trompi la naziojn ĉirkaŭ sia fingro.
  Tiel Paŝka konstatis, ke ne ekzistas kvaranteno, kaj li povis gvidi la kosmopiratojn. Vere, ili ne estis tiel simplaj, kaj ili portis tutan taĉmenton en la skatolo. Kaj iam, la aventuroj montriĝis kiel en amerika kinejo - malbono subite transprenas ... Sed tamen, bono venkas!
  Kaj ĉiam estas tiel en bonaj filmoj. Malbono kutime perdas, sed ne unufoje. Kaj la kontraŭheroo devus ricevi ŝancon!
  La paŝko sonoras per ĉenoj. Kiam vi frotas la ligilojn, ĝi varmiĝas, sed la piedoj sen ŝuoj malvarmiĝas plej rapide, kaj iliaj plandoj frotas kontraŭ la plando. Ili estas profunde subteraj, ĉi tie eĉ somere estas malvarme en la kelo.
  Alicio pensis, kiel estis por Edmond Dantes en subtera malliberejo? Tie estas froste malvarme, precipe vintre! Jes, ĝi estas iom ĝena. Kaj li pasigis tie dek kvar jarojn!
  Aŭ eble la nazioj volas igi ilin morti pro malvarmo kaj malsato?
  Tamen, fakte, dum la Fuhrer estis okupata. Li ne nuligos la atakon kontraŭ Sovetunio la 22-an de junio 1946. Kaj kiam li eksciis, ke la kaptitoj estas infanoj, li tute ekridis, kaj diris:
  - Lasu ilin sidi dum iom da tempo en la mallumo, en la karcero - rekonsciiĝu!
  Kaj denove li komencis doni ordonojn, preparante la invadon. Stalino, kompreneble, provis eviti militon. Preskaŭ la tuta mondo estas kontraŭ li, kaj preskaŭ ne estas ŝancoj venki. La germanoj havas multe pli da infanterio, kaj multe pli progresintajn tankojn. Eĉ konsiderante mobilizojn, la armeo de Stalin nombris ĉirkaŭ dek du milionojn da soldatoj. Kaj Hitler estas nur en la unua ŝtupo de tridek milionoj, plejparte eksterlandaj popolanoj. Sed la Ruĝa Armeo ankaŭ devas defendi la Malproksiman Orienton, kie pliaj dudek kvin milionoj da soldatoj en la unua ŝtupo estis deplojitaj fare de samurajo, mobilizante la konkeritajn popolojn kaj la ĉinojn.
  Do Sovetunio ne brilas. Kun proksimuma egaleco en tankoj, kun la Tria Reich, germanaj veturiloj estas pli pezaj kaj pli potencaj kaj pli novaj. Krome, parto de la sovetiaj tankoj ne havas edukitajn skipojn. En aviado, la Tria Regno estas multe pli forta kaj laŭ nombro kaj kvalito, kaj plie Japanio kun kolonioj. Ne, vi ne povas rezisti ĉi tion!
  Kaj Stalino, konsciante tion, provas ne reagi al provokoj, kvankam li mobilizis la armeon.
  Sed ĉu la Ruĝa Armeo pretas por defendo? Post ĉio, ŝi estis instruita ataki pli?
  Vere, la Molotov-linio estis plifortigita kaj ekipita tra la jaroj. Parte restarigita kaj la linio de Stalin. Kreis du ĉefajn defendliniojn. Ni povis pli-malpli plifortiĝi. Kaj nun ili pretas kare vendi siajn vivojn.
  Sed preskaŭ ne estas ŝanco venki. Kontraŭ tia potenco kaj loĝantaro ne estos sufiĉe da homaj rimedoj, kvankam sufiĉas krudaĵoj.
  Do dum Alice kaj la infanoj havas tempon. Sed, kompreneble, ĉi-foje funkcias kontraŭ ili. La ĉenoj estas tre dikaj, la metalo estas alojita, kaj malrapide segita. Kaj ne ĉiu dosiero povas preni ĝin.
  Kaj mi volas manĝi kaj trinki. Alicio rememoris, kiel ankaŭ ŝi malsatis sur la insulo de la rusta feldmarŝalo. Sed pli aŭ malpli frue ili estus trovintaj ŝin ĉiukaze. Kien robotoj irus en la spaca epoko? Ili ne povintus forte vagi. Sed la sento de malsato kaj soifo estis memorita.
  Kaj ĉu Alicio ne havas tro da aventuroj? Aliaj knaboj kaj knabinoj de la spaca epoko, la komunista komunumo kondukas multe pli pacan vivon kaj havas aventurojn nur en la hiperreta matrico. Ĉio vere eblas tie. Jen Paŝka, ekzemple, en la romano: "Kapitano Rip-Kapo eniris."
  Tie estas ĉia ŝajno, sed la iluzio de realeco estas kompleta. Estas kvazaŭ ĉio reala kiam vojaĝas en tempomaŝino. Tuta RPG de speco. Tia estas la ĝenro, kiam la ludo estas literatura verko kaj la iluzio de sensacio.
  Fakte, kial ili grimpis falsan tempon. Eniru la Hiperreton kaj detruu ĉi tiujn faŝistojn. Kaj ĉi tie vi povas morti vere. Kaj spertu senĉesan doloron.
  Alico estas, kompreneble, pli progresinta ol la meza infano de la frua dudekunua jarcento. Kiel ŝi impresis ĉiujn per sia scio pri ok lingvoj kaj longsalto de preskaŭ sep metroj! Ŝi estis pli juna tiam ol ŝi estas nun. Sed eĉ elefanto ne povas rompi ĉenojn de tia dikeco. Tiuj en luktosporto, kaj ŝi kaj Paŝko kun Arkaŝka estas nur specialistoj pri la matrico, alie ili ne aparte ŝatis ĝin. Do estas naive pensi, ke ili kuŝigos la SS-ulojn per siaj nudaj manoj.
  Alicio segis sin, kaj suspiris. Kiel, ekzemple, en sia pli frua infanaĝo, ŝi helpis venki spacpiratojn kaj savis tri kapitanojn. Sed ŝi estis ankoraŭ infano tiam. Sed eble se li volas. La nevidebla ĉapelo funkciis. Kaj kion ŝi ne vidis kaj ne spertis. Kaj estis tempovojaĝado, kaj piloloj kiam vi povas iri al la plej feliĉa momento de via vivo.
  Alicio kaj Paŝka kaj Arkaŝa komprenis, ke ili ne estas kiel ĉiuj aliaj. Kaj ke tiom da nekutimaj aventuroj kun normalaj infanoj ne okazas. Kaj ke ili ŝajnas esti blokitaj en tempobuklo. Ili ankoraŭ aspektas dekdujaraj en la lernejo, sed la mondo ŝanĝiĝas kaj kunuloj kreskas. Antaŭe, ekzemple, ili ne konis la eblecojn de la virtuala matrico. Kaj nun ŝi povas ludi absolute ĉion. Eĉ vi povas senti kiel Ĉiopova Dio kaj la Kreinto de la universo.
  En la komunisma mondo de hela estonteco, estas delonge akceptite, ke Dio estas pure homa invento. Kvankam neniu iam pruvis, ke ne ekzistas Supera Kreinto de la Universo. Kompreneble, kaj la Biblio kaj la Korano estas pure homaj, antikvaj ideoj pri la Supera Kreinto, homoj kiuj estis allogitaj de la antaŭjuĝoj de sia epoko. Kaj kompreneble, estas stulte, ke Dio, ekzemple, por ĉiam fritos pekulojn en la fajro. Sed jen, ekzemple, la ideo , ke nia Universo estis kreita de inteligentaj estaĵoj. Aŭ eble eĉ aparta persono, kiu havas ĉiopovon.
  Alicio multe legis, kaj sciis, ke eblas, ekzemple, transformi materion en energion, kaj energion en materion. La neniigo de unu gramo da materio donas la energion de du atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon, kaj la energio de du atombomboj povas krei gramon da reala materio mem.
  Sed el unu gramo da materio eblas, pure teorie, ĉerpi la energion por kvar milionoj da atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon per termokvarka sintezo. Kaj kun termopreonfandado, uzu la ok duilionojn da atombomboj faligitaj sur Hiroŝima energio.
  Jen ĉi tiu forto! Ĉi tio estas bonega!
  Do eblas krei vere materion kaj universojn. Ĉiukaze, estis teorie pruvite jam en la dudeka jarcento, ke eblas krei materion el materio kaj multobligi ĝin.
  Alice estis tiel brila kreinto en la matrico. Kompreneble ĉi tio estas iluzio. Sed estas tutaj arsenaloj en la ludoj de hiperfuturismo de la armiloj de la dioj-demiurgoj, inkluzive de aro de: Theoblasters, Hypertheoblasters, Hypernadtheoblasters kaj aliaj, tre mojosa arsenalo. Alico ankoraŭ ne havis tempon por provi ĉi tiun mirindan armilon. Sed li certe faros ĝin.
  Kvankam ne, la Hyperteoblaster ekpafis kaj la tuta virtuala universo estis transformita.
  Estas bone en la matrico, vi povas esti kiu ajn vi volas esti. Ekzemple, ŝi estis knabino kaj fariĝis knabo. Kaj inverse... Kaj eĉ pli malvarme fariĝas birdo, aŭ papilio, aŭ eĉ sepkapa drako! Kiel bonege! Kio estas en la mondo de la matrico. Ĉi tie, ekzemple, la plej malnova Super-sukceso - "Nu, vi atendu!".
  Ĉi tie vi povas fariĝi leporo kaj kiel bati lupon en la kapon per polica bastono.
  Kio pri lupo? Eble tigroj estas pli bonaj? Aŭ tigroratoj? La lasta besto estas malsama. Foje eĉ la grandeco de monto kreskas! Imagu tian dinosaŭron!
  Alicio ektremis... Ŝi rememoris, kiel ŝia patro grimpis en kaĝon kun tigroratoj kaj tiam ŝi ektimis pro li. Kaj vere, estas stulte mezuri vostojn per sento kiam skaniloj povas esti uzataj. Vojaĝi unuafoje estas timiga. Kvankam, Alico sukcesis multe. Kaj ŝi rememoris, kiel la drato fosis en ŝiajn nudajn maleolojn, kiam la robotoj trikis ŝin. Eĉ spuroj sur la haŭto restis, sed rapide malaperis. En la estonteco, vundoj kaj abrazioj, eĉ sen medikamento, resaniĝas multe pli rapide ol komence de la dudeka jarcento, lasante neniujn spurojn sur la haŭto.
  Do grataĵoj kaj vundoj ne doloras, kaj ŝi estas sana knabino, kaj teorie ŝi ne malvarmumu en la karcero. Sed malvarma. Kaj ekzistas ankaŭ korpo, kiu estas pli perfekta ol tiu de homoj de la dudeka jarcento. Kaj trinku ankaŭ... Kvankam soifo kiam estas malvarme ne tiom ĝenas.
  Alico suspiris kaj kantis:
  - Via sorto estas en la ekvilibro,
  Malamikoj estas plenaj de kuraĝo...
  Paŝko subtenis Alice;
  Sed, dank' al Dio, estas amikoj!
  Sed, dank' al Dio, estas amikoj!
  Kaj amikoj havas glavojn!
  Arkaŝa malgaje observis:
  - Eksplodiloj estas pli bonaj!
  Paŝko konsentis pri tio:
  - Verŝajne pli bone!
  Alico reve diris:
  - Hiperteoblaster ... Ĉi tio estas tia armilo! Armiloj de la Demiurgaj Dioj!
  Paŝko ridis kaj respondis:
  - Jes, ĝi estas impona! Post kiam vi plantas, sango fluas de la malamiko.
  Arkaŝa korektis:
  - Ne, estas transformoj!
  Paŝko memfide konfirmis:
  - Jes, transformoj! Kio estis pruvota!
  Alico memfide rimarkis:
  - Se tio ni trovas nin en tre malbona situacio!
  Paŝko ridis kaj rimarkis:
  "Mi preferus fritigi miajn kalkanojn ol sidi en la mallumo kaj sur ĉeno!"
  Alico ridis kaj rimarkis:
  - Doloras Paŝkan! Provu ĝin kiam vi estas en la matrico!
  Paŝao obstine grumblis:
  - Pli bone nature, al vere!
  Arkaŝa serioze rimarkis:
  - Ne risku! Ĉi tio vere doloras!
  Alico ŝerce kantis:
  Kia doloro, kia doloro! Rusio kontraŭ Germanio: kvin - nulo!
  Paŝko furioze grincis:
  - Kaj en kies favoro? Evidente ne nia!
  Alico rimarkis ridetante:
  - Sed nun ni atendas ŝanĝojn sen timo! Kaj en nia mondo, ni estis tro bonaj!
  Paŝko diris kolere:
  - Jes, torturo ne timigas min. Kaj la fakto, ke ni ne povas helpi al Sovetunio!
  Arkaŝa timeme rimarkis:
  Kio pri forto-majura?
  Paŝko elkoviĝis:
  - Kio?
  Arkaŝa ridis kaj diris:
  - Ĉi tio signifas, ke neatenditaj cirkonstancoj alportos al ni venkon kiel ĉiam!
  Paŝko kolere grumblis:
  - Trinku pli bone! Kaj ni frostos!
  Alicio pepis:
  - Denove, sango fluas kiel rivero ĉi tie,
  Faŝisto aspektas tiel bonega...
  Sed ne cedu al li
  Kaj ĵetu Hitleron en la mallumon!
  Paŝka kapjesis aprobe.
  - Ne malbona! Nia Patrujo ne forgesos vin Alicio! Precipe kiam oni prenas vin... por pendigi vin!
  Alicio pepis:
  - Ni malfermis la planedon al la nacioj,
  La vojo al spaco, al nekonataj mondoj...
  Heroaj faroj estas kantataj -
  Por ĉiam gardi la cikatron de morto!
  Paŝka rimarkis, daŭre frotante la ĉenojn:
  - Leviĝu malbeno markita,
  La tuta mondo de malsataj kaj sklavoj!
  Alico subtenis la knabon:
  Nia indigna menso bolas,
  Preta batali ĝismorte!
  Arkaŝa prenis la kanton;
  Ni detruos la tutan mondon de perforto,
  Malsupren kaj poste...
  Kaj la infanoj unuvoĉe daŭrigis, kantante:
  Ni konstruos novan, novan mondon,
  Kiu estis neniu, li fariĝos ĉio!
  Subite, hela lumo ekbrilis en la ĉelo. La spotlumoj blindigis la infanojn. Kaj deko da SS-uloj kun bastonoj eksplodis en la ĉelon. Ili kriis germane, kaj la ĉefo el ili saltis al Alicio kaj batis ŝiajn nudajn kalkanojn per kaŭĉuka bastono. La knabino ekkriis pro doloro. Kaj ŝi eksplodis:
  - Ne batu min, mi ne faros!
  La SS-Kolonelo blekis:
  - Ne morto por kanti internacia. Kaj estu tute silenta! Baldaŭ vi estos prenita por pridemandado kaj vi hurlos tie!
  Paŝko, frotante la okulojn, ekkriis:
  - Mi ne timas doloron!
  Kaj tiam la klabo de tre lerta SS-ulo estis forigita kaj la knabo estis sur sia nuda kalkano. Paŝko kriegis, sed poste li mordis sian lipon kaj elpremis ĝin.
  - Ne doloras min!
  Kaj ricevis ĝin sur la alia kalkano. Post tio, la SS-uloj estis saltontaj, batante la kaptitojn, kiam tondra voĉo sonis:
  - Foriru! Ĉi tiuj estas interesaj kaptitoj, kaj ili estos pridemanditaj de profesiuloj.
  La SS kontraŭvole forlasis la regionon. La lumoj estingiĝis, kaj la infanoj denove estis en plena mallumo.
  Paŝka fanfarone diris:
  - Kiam ili batas la kalkanojn per bastono, ĝi tute ne doloras!
  Alico respondis:
  - Mi ne dirus tion!
  Arkaŝa komentis kun malico:
  - Tamen ne juste!
  Alico grumblis:
  - Kio estas maljusta?
  Arkaŝa kuraĝe respondis:
  - Ke ili ne batis min, sed vi ricevis ĝin!
  Alico ridetis kaj rimarkis:
  - Vi povas demandi por vi mem!
  La knabino frotis sian kontuzitan kalkanon. La doloro pasis rapide. Kio estas unu bato, kvankam forta. Ĉi tie foje oni faris pli ol cent batojn per bambuaj bastonoj. Precipe tiel ofte punita en la oriento. Knaboj, kiuj miskondutis en la lernejo, estis batataj per bastonoj sur la nudaj kalkanoj, kaj nenio, neniu kripliĝis.
  Alicio eĉ sentis honton, ke ŝi kriis. Kaj kiel la pioniraj herooj konservis en la karceroj de la Gestapo?
  Kaj ŝi estis malhonorita. Ĉu ĉi tio indas je spaca aĝo knabino?
  Paŝka komentis kun la aero de luktisto:
  - Ni estu kuraĝaj, kaj sub torturo ni ne ellasos eĉ ĝemon!
  Arkaŝa kapjesis.
  - Provu Paŝaon. Kvankam kiam ili torturas kaj vi krias, estas pli facile!
  La blonda knabo furioze grumblis.
  - Kaj kiel Stenka Razin, kiu ridis en la vizaĝo de la ekzekutistoj. Ni devas esti kiel li!
  Alico ridis.
  - Ĉu vi jam memoras Malkiŝ-Kibalĥiŝ?
  Paŝko pepis:
  - Mi brulas de pasio por mia Patrujo,
  Nedivide, rapide arda...
  Mi amas la Sanktan Patrujon per mia tuta koro,
  Mi savos la forton de la spirito sub torturo!
  Alico knaris, frapante sian nudan piedon sur la betonan plankon:
  - Bone farite Paŝko! Vi povas kanti bone!
  Arkaŝa komentis kun sulkiĝo:
  - Doloros! Sed vi devas trapasi ĝin!
  Farvida Alico rimarkis:
  - Nu, torturo, kaj tiam!
  Paŝko diris kun patoso:
  - Mortu kun honoro!
  Kaj la knabo aldonis en heroa ekstazo;
  La rusa militisto ne timas morton,
  Ni ne timas morton sur la batalkampo ...
  Por la Patrujo mi kuraĝe batalos,
  Kaj eĉ morti venkos!
  Alicio konsentis kun ĉi tio:
  - Nia militisto ne timas la morton!
  Arkaŝa kapjesis kaj konfirmis:
  - Ni estas infanoj de la dudekdua jarcento nenion timas!
  Paŝka grumblis, frapante siajn ĉenojn:
  - Se ni trovos Hitleron! Se ni trovos Hitleron! Ni ne ŝercos kun li, ni disŝiros lin! Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Kaj tiam Paŝka fermis la okulojn, la serĉlumoj denove ekbrilis en la ĉelo, kaj sonis:
  - Ankoraŭ unu vorton pri la Fuhrer kaj ni ellasos larmigan gason. Ĝi ne mortigos vin, sed ĝi multe doloros!
  Alico flustris:
  - Paŝao ne estas necesa! Ni ne havos la forton por eskapi!
  La argumento montriĝis efika kaj la knaboj eksilentis. La lumo denove estingiĝis.
  Antaŭ la okuloj de la infanoj flagris. De mallumo al hela, kaj de hele al mallumo.
  Alicio memoris kiel, iam, la Fritz apud Berlino estis blindigitaj. Tio helpis venki la naziojn, kaj venki la plej potencan defendlinion.
  Teruraj "Tigroj" -2 enterigitaj en la tero kaj kovritaj per betono pafita al la sovetiaj trupoj. Kaj la kuraĝaj militistoj atakis. Kaj inkluzive de la famaj kvar knabinoj. Kaj kiel Alicio batalis, en la matrico. Ŝi estis kaŝpafisto kaj rompis la serĉlumojn de la nazioj. Jes, ŝi havis kelkajn aventurojn.
  Kvankam ĉi tio, kompreneble, estas nur iluzio. Sed Veselchak U estis vera pirato. Kiel brile oni ludis lin en la filmo "Gasto el la Estonteco" Innocent. Jes, ĝi estis ĉefverko.
  Alicio, ankaŭ skrapante la ĉenon, rememoris, kiel ŝi helpis Paŝkan sur la aventurplanedo. Ili volis fortranĉi lian kapon por savi la sorĉistinon, kaj Alico sciigis ke ŝi geedziĝas kun li. Jes, ĉi tiu mondo estis postiĝinta mezepoko. Tamen ĉu Paŝko vere estus fortranĉita al lia kapo? Aŭ ĉu ĝi ne estas la reala mondo finfine? Ne ĝuste matrico, sed surscenigita plenlonga filmo?
  Tamen, kosmopiratoj estas realaj, kaj ili tute ne povas mortigi virtuale, kaj se ili trafos de eksplodilo...
  Alicio pensis, kio okazos post morto? Ĉu homo iras en forgeson, kaj ĉio finiĝas? Aŭ eble ekzistas senmorta animo, kaj vi povas daŭre konservi vian identecon?
  Alico legis la Biblion, kompreneble, sed sincere, ŝi ne vere komprenis ĉi tiun libron. Fakte, ĝi preskaŭ nenion diras pri vivo post morto. Nur parabolo pri la riĉulo kaj la Lasero. Sed la ĉielo estas iel stranga tie, ke de ĝi videblas infero. Ĉu vi povas vidi la ĉielon de la infero? Jes, ne estas detaloj.
  Ĝenerale, kio estas la paradiza vivo en la dudek-dua jarcento? Ĉio estas senpaga, eĉ homoj prenas monon nur sur tiuj planedoj, kie ili ankoraŭ ekzistas. Kaj tiaj ludoj estas bonegaj kun kompleta iluzio de realeco.
  Ekzemple, Alice savis Milady de la mortopuno. Estis domaĝe por ĉi tiu juna virino, tiel inteligenta kaj klera. Dek viroj kontraŭ unu virino, tio estas troa. Kaj ĝi ne honoras ilin. Alicio ege indignis pro la konduto de Athos. Levu la manon al deksesjara knabino, preskaŭ infano. La kompatinda knabino, ŝi iĝis kolera kaj venĝema pro tio. Kaj kiel Dartagnan trompis Milady kaj trompis ŝin pri la smeraldo.
  Ĉi tio tute ne estas kavalireca ago. Kiu tute ne pentras ne pozitivan heroon. Jes, ĝenerale, la konduto de la kvar muskedistoj aspektas kiel perfido. Ili avertis la malamikon de Francio, Buckingham. Kaj tre valora agento de kardinalo Milady ricevis al la malamikoj de la britoj. Kaj Aramis, ŝajne, spionis Hispanion. Kaj estis hipokritulo kaj ekstere religiema kaj terura virinaĉo.
  Kompreneble, la Muskedistoj ankoraŭ estas birdoj. Kaj ami maljunulinon pro mono, kiel Porthos, estas abomena! Alicio eĉ grimacis. Ne plu estas ĉi tiuj muskedistoj sur bonaĵoj, ili ne tiras.
  Sed milady elvokas simpation. En unu el la filmoj, Lady Winter ankaŭ estis malliberigita, kie ŝi sidis en katenoj, kvazaŭ Alico nun estus. Malsata, frosta, sur la ŝtona planko, ŝiaj nudaj piedoj senkuraĝiĝis pro la malvarmo. Kaj aliloke ratoj kriis. Ĉi tie, almenaŭ ĉio estas sterila, kaj ne estas odoro de ratoj.
  Sed mi volas manĝi... Kiom longe ili sidas ĉi tie?
  Alicio subite sentis sin tre laca. Ŝi delonge ne dormis, kaj la infanoj en la estonteco ankoraŭ ne lernis fari sen dormo. Krome, kutime en sonĝo, koŝmaroj por infanoj de la epoko de komunismo ne povas esti forigitaj. Dormregulador, se tiu koŝmaro ŝanĝas al io agrabla. Kaj infanoj ne devas timi sonĝojn. Ili ĉiam estos por ili aŭ venka aventuro, aŭ facila, agrabla sonĝo.
  Sed nun Alico ekdormis, ne atentante la fakton, ke ŝi surhavis nur striitan prizonpiĵamon, kaj anstataŭ gravita lito, betonan plankon. Kaj ŝi revis pri io, kio disŝiros ŝian animon.
  . ĈAPITRO #4
  La sonĝo montriĝis hela en la temo, io inspirita de belaj filmoj pri la milito, kaj Alico mem ne plu estas tia knabino, sed plenkreska bela knabino.
  Ĉiuj estis en bona humoro - gajaj. Alproksimiĝas la fino de la milito, kio signifas, ke venos la fino de ĉiuj provoj, malĝojoj kaj problemoj!
  Ankoraŭ restanta en sonĝo kiel knabo, Paŝka deklaris:
  - La falo de Berlino estas la leviĝo de Moskvo! Kaj komunismo anstataŭos faŝismon en Eŭropo.
  Alicio volonte konfirmis:
  - Do verŝajne estos!
  La ĉefponto laŭ la Oder-marbordo estas superplena kun soldatoj. Ĝi estas ĉio truita kun tranĉeoj, tranĉeoj, bunkroj fositaj kaj eĉ bunkroj estas betonitaj. La malamiko foje pafas, li havas pezajn sieĝarmilojn, kaj ion pli novan.
  Alice estas amiko de la taĉmento de noktaj pilotoj flugantaj Natasha sur la U-2, rakonto pri ĉi tiu raketo. Ambaŭ knabinoj sidiĝis post fosado de tranĉeo, kaj maĉis maĉgumon provizitan de Usono. Estis jam meze de aprilo, kaj printempo en Germanio venas pli frue ol en centra Rusio aŭ Belorusio. Multaj grandaj majaj skaraboj, la piedpremita herbo, denove levas la kapon, trarompante en abunda koloro de la vojetoj. La aromo de printempo interrompas la multe pli malagrablajn odorojn de viraj piedtukoj kaj ŝvito, brulantaj de lastatempa senŝeligado, benzino kaj motoroleo. Nekutime granda nombro da tankoj kaj memveturaj pafiloj transiris de la alia flanko. Miloj da aŭtoj, el kiuj kelkaj estas fremdaj.
  La piloto dume diris:
  - Tiu ĉi raketo havas la grandecon de kvinetaĝa konstruaĵo kaj portas ses tunojn da aminolono. La plej terura armilo flugas dekoble pli rapide ol la Lagg-7 kun la plej granda motora akcelo! Li ne havas savon, kiam trafite en Londono, tutaj blokoj estas detruitaj!
  Alico iĝis scivolema:
  Ĉu ili provis pafi al ni?
  Nataŝa kapjesis.
  - Jes! Nun la nazioj ne povas akiri Londonon, do ili ŝanĝis al ni. Mi vidis, kiel la ĉielon ŝajnis tranĉita de ruĝvarma ponardo, grandeco de Everest. Tri hoteloj falis en la Oder, levante verajn cunamajn ondojn, kvar boatoj renversiĝis, du soldatoj dronis, kaj unu trafis la teron sur la kontraŭa flanko. Ĝi eksplodis tiel ke la gvattureto de la IS-2 estis forŝirita kaj kvar pliaj tankoj renversiĝis. Deko da soldatoj mortis, pli ol cent vundiĝis, kaj surloke formiĝis funelo... - Nataŝka rulis la okulojn kaj larĝe etendis la brakojn. - Ve, preskaŭ vera lago, vi povas kaŝi la Spasskaja Turon!
  Tiam unu el la soldatoj kaŭriĝintaj apude, kolere, kraĉis cigaredon kaj grumblis:
  - Ne konduku abomenon! Ili ne tiom timigas, ĉi tiuj FAU-2, nur nun vi atingas vian virinecan babiladon.
  Alico puŝis sian amikon sub la kubuton kaj flustris:
  - Ne faru tion! Kaj poste ili informos la specialan fakon, ĉar la alarmistoj estos premiitaj!
  Nataŝa kun sia nuda, svelta kruro frotis ĝin sur la tolon kaj, apenaŭ aŭdeble, deklaris:
  - Jes, jam ĉi tiuj specialaj oficiroj... Ni timas ilin, pli ol malamikaj asoj. Sed vi scias, ĉe la frontlinio, ĉi tiuj policratoj timas eniri. Vi povas akiri ĝin de via propra, la avantaĝo de kaptitaj armiloj sufiĉas!
  Alico kapjesis konsente.
  - Jes, ĉi tie ili povas atingi. Neniu ŝatas ilin, eĉ ne la generaloj. Aŭ pli ĝuste generaloj precipe. - La knabino paŭzis, kaj kraĉis la gumon, kiu fariĝis sengusta. Cigaredoj estis malamataj de ŝi, kaj maĉgumo metita sub Lend-Lease mankis. Ĝi ankoraŭ ne estas produktita en Sovetunio, estas multe pli gravaj aferoj. Alico daŭrigis. -
  - Kaj kion vi opinias, kiam niaj trupoj iras al la ofensivo. Mi pensis hieraŭ, ke estis tia forta ŝelo de nia flanko, sed ....
  Nataŝa memfide diris:
  - Morgaŭ, antaŭ tagiĝo. Intertempe ni manĝu kaj dormu, ĉar ni devos batali pli ol unu tagon!
  Elsa aperis. Ŝi portis antaŭtukon de kuiristo, kun iomete rondeta vizaĝo pro bona manĝaĵo. La knabino disdonis al ĉiuj porciojn da riĉa borŝto kaj kaĉo kun cepoj kaj viando. Ne sen, kompreneble, cent gramoj da alkoholo, kiun tamen la knabino Alico rifuzis favore al aliaj soldatoj.
  Aperis ankaŭ aliaj kaŝpafistoj, kiuj, por ne konduki la soldatojn en tenton, estis noktintaj kune. La tero jam varmiĝis, la knabinoj batadis nudpiede, kio, kompreneble, estis pli agrabla ol en malglataj armeo "kirzachs". Vere, kelkaj militistoj sukcesis akiri usonajn ombrajn ŝuojn, en kiuj la kruroj estas belaj, sed por ne ŝajni kiel sinjorinoj sur la fono de la ceteraj, ili ankaŭ demetis siajn ŝuojn. Antaŭ enlitiĝi, la knabinoj havis ne tro longan, sed tre rapidan kuron. Ili faris puŝojn kaj iris dormi ...
  Nataŝa kaj Alicio kisis por sonĝo kaj ekdormis, karesante kaj brakumante - amiko al amiko. Ili estis senkulpaj kaj puraj knabinoj, kiuj ne konis malpurajn pensojn. Estas amuze dormi en sonĝo. Vere, ĉi tiu sonĝo estas kiel unu momento.
  La ofensivo vere komenciĝis antaŭ sia glortempo, kun masiva artileriopreparo.
  La Andryushas speciale provis, ĉi tiu raketlanĉilo estis multe pli potenca kaj, plej grave, pli longdistanca ol la pli fama Katyusha, do estis multe pli racie uzi ĝin por pafi al kvadratoj kaj fortaj punktoj, kaj la obusoj estis pli potencaj. Kaj se ĝi estas pli potenca, tiam estas pli bone detrui plankojn kaj bunkrojn.
  Nokte, ŝajnas, ke petardoj ekflamas, ĉiu grandeco de ĉielskrapanto, ke ilia brulado forbruligas la okulojn, kaj la muĝado estas tia, ke la oreloj estas vaporitaj. Kvazaŭ en batala veturado, tamburbastonetoj batas sur la membranoj, kaj ĉio batas pliiĝante.
  Nataŝa flustris laŭte al la orelo de Alico:
  - Jen estas la fino de milita lerteco. Ĉio estas decidita de la batalo en distanco, sencela pafado al la kvadratoj ... Mi malamas ĝin!
  Alico tiam puŝis sian amikon per sia mano:
  - Ne parolu. Nun vi devus havi atakojn profunde en la malamikajn defendojn.
  Anstataŭ respondi, Nataŝka kuris al ŝi. Ŝi subite rememoris, ke jes - ili, kompreneble, devos ankoraŭ batali!
  Alicio ankaŭ kuris al la pozicioj de la germanaj trupoj, la sovetiaj tankoj jam antaŭeniris por ataki poziciojn. Inter ili estis eksterlandaj aŭtoj, Lend-Lease provizoj, aŭtoj el Britio, Usono kaj Kanado. Ĉi tie, ekzemple, la Churchill infanteria tanko. Li havas tre fortan frontan kirason, kio faras ĉi tiun aŭton serioza helpo en sukceso. Kontraŭ la fono de relative malforta kiraso de 100 milimetroj por la IS-2-gvattureto, la Churchill estas tenaca malgranda, precipe ĉar nitita rulita kiraso estas pli bona ol gisita. Veturado ne estas la plej bona, sed ne la plej malbona, por tanko pezanta kvardek kilogramojn. Sed ĝenerale, sovetiaj petrolŝipoj preferas la Challengers. Ili havas potencan pafilon kiu estas pli bona ol la T-34-85-pafilo, kun pli forta alfronta kiraso, kaj proksimume la sama veturanta efikeco.
  El la amerikaj tankoj, la Sherman 4-a estas speciale aprezata, ankaŭ kun deksep-futa "lanugo", kaj ĉi tiu alta tanko aspektas kiel kamelo. Alico kuras rapide, sed ne estas facile preterpasi tankojn, kvankam ĝi estas reala, sur rokado (traversa) ili estas nur dudek, maksimume dudek kvin kilometroj. Kaj la militisto-kaŝpafisto preterpasas la malantaŭajn IS-ojn, trarompajn tankojn, kies pafiloj, kvankam ne tiom ofte kiel ili volis, pafis al la movoj. Fakte, ĝi bruis, kaj fumo manĝis la naztruojn, kaj varmaj kartoĉujoj kaj fragmentoj bruligis la nekovritajn knabinetajn krurojn. Sed Alico ne pensis halti. Post ĉio, ŝia kredo estas, ke knabino ne devas perdi. Kaj perdi por cedi.
  Kaj ĉirkaŭ ĝi kaj fakte infero. Krome, pluraj T-34-tankoj jam estis eksplodigitaj de minoj. Kutime, kiam la artileria preparo estas forta, la plej multaj el la minoj de eksplodoj kaj la varmo eksplodas, sed bedaŭrinde ne ĉiuj. Ĉi tie temas pri milito kaj ofensivo. Estas neeble fari sen viktimoj. Kaj se eble, do nur en fabelo.
  Aliaj kaŝpafistaj knabinoj ankaŭ tiris sin supren. La antaŭa germana rando estas malbone detruita, ĝis eĉ pafoj ĉe la progresintaj tankoj estas aŭditaj, kaj kiel revenpafado. Plia bruado de ŝtormsoldatoj aŭdiĝis.
  La atakaviadilo estas grava elemento de la milito. Ekzemple, dum la ofensivo de la kvardek-unua jaro, la germanoj ne havis sufiĉe da bonaj atakaviadiloj. La biplano XE-123 estas senespere malmoderna, kaj estas malmultaj el ili, la Yu-87 ankaŭ ne estas nova, la Xe-129 ĵus estis produktata. Tio estas, la germanoj ne havis veran modernan atakaviadilon komence de la milito. Kvankam eĉ tio estis grava minaco.
  Alice ekzamenis centojn da sovetiaj veturiloj, plejparte Ilov kaj Peshek, kaj paron da pezaj kaptitaj Focken-Wulfs en atakmodifo.
  Kiel atakaviadilo, la germana F -190 estas bona ĉevalo. Rapida, potenca armilaro, kirasita per deca bomboŝarĝo. Eble eĉ pli bona ol Ila-2, ĉiukaze, pli rapida, pli potenca en armilaro, kaj pli en bomboŝarĝo, sen paroli pri la vido, komunikado, maŝinpafiloj. Vi ankaŭ povas noti la plonĝon Focken-Wulf, kaj ankaŭ facilecon de operacio.
  Sed kompreneble, ne kutimas paroli pri ĉi tio, se vi laŭdas la ekipaĵon de la malamiko, tiam vi simpatias kun la nazioj, kaj tiam la konkludo estas spiono! Kaj la punbataliono en ĉi tiu kazo ne estas la plej malbona rezulto. Kvankam, ekzemple, ili ne estas pafitaj tiel ofte kiel iuj homoj pensas. Armitaj homoj povas ribeli, la timo de la sovetia reĝimo malfortiĝis, tamen la aŭtoritato restis. Sed elektema ... Preskaŭ ĉiuj amas Stalinon, Zhukov nomiĝas buĉisto, sed ili respektas ... Specialistoj estas unuanime malamataj kiel dungitoj de SMERSH, kaj ne nur pro minacoj kaj kiel fervoraj amantoj de trofeoj.
  Sed la plej negativa karaktero estas Beria... Li estas riproĉata preskaŭ malkaŝe, kaj karikaturoj estas desegnitaj. Neamata persono...
  Alicio kuris al la unua linio de la tranĉeoj... Ŝi rimarkis, ke estas malmultaj germanaj ŝiritaj kadavroj. Ankaŭ rompitaj pafiloj... Kaj kio estas eĉ pli malbona, la tankoj enterigitaj en la tero estas nur lignaj kamufloj... Brr... La nazioj apenaŭ kovris la fronton per trupoj... Do la truko kun falsa artileria preparo ne estis tute sukcesa. La germanoj povis kompreni, ke oni nur palpas ilin. Alicio kolere murmuris:
  - Trompi estas bona, esti trompita estas malbona, sed la plej malbona estas konduki sin je la nazo!
  Ŝia alia amiko, jam en la kaŝpafisto, Angelica demandis surprizite:
  - Kaj kion vi diras?
  Alicio montris per siaj fingroj:
  - Vidu, kriis la kato veraj soldatoj, birdotimigiloj en ĉifonoj, lignaj kanonoj, tankoj el argilo. Ĉi tie oni svingis nin kiel vulpo kun vosto.
  Angeliko konsolis:
  - Ne ĉie. Ĉi tie, pli proksime al la centro, la nazioj estas blindigitaj de serĉlumoj. Ni simple ne havis sufiĉe da ili. Cetere, la ideon uzi serĉlumon prezentis Stalino mem.
  Alico piedbatis la ĉifitan germanan kaskon kaj diris:
  - Mi kredas! Sukceso en milito povas provizore blindigi vin, sed malsukceso plonĝas vin en mallumon por ĉiam!
  La neregebla Angeliko furioze grumblis:
  - Ne estas la plej bona ŝerco. Nur ne estas klare kien ni iras. Kaŝpafistoj kutime agas de malantaŭ embusko, kaj ne kuras okulkovritaj!
  Alicio konsentis:
  Kompreneble vi pravas, sed...
  La T-34-tanko renkontis teran minon preskaŭ proksime. Ĝi blovis forte, kaj tiom ke la knabinoj estis trafitaj de eksploda ondo. Li flugis renverse, pendante, per la kruroj. Alico batis la kapon sur la genuon de Angeliko, ŝi ekkriis pro doloro:
  - Nu, vi estas gisfera kapo, do vi povas rompi tason. Diablo!
  Alico ridis responde.
  - Ili batas tason por feliĉo, tason por handikapo! Kvankam se vi volas pendi de la armeo kaj ĉi tio estas feliĉo!
  Anĝeliko, ŝajne, vundis sian kruron, malfacile leviĝis, kaj Alico ricevis ĝin. Krom bato sur lia frunto, ankaŭ peco da ŝrapnelo alteriĝis en lian nudan piedon. Mi devis elpremi kaj svingi pro doloro. Kompreneble, en milito ĉiuj doloras, sed la venkintoj volas pli.
  Ambaŭ militistoj lamis kaj nun estis preterpasitaj de la armiloj de la soldatoj. Ili estis de malsamaj aĝoj kaj kulturaj niveloj. Iuj estas tre junaj junuloj, aliaj estas grizharaj, sulkitaj, sendentaj avoj. Do ankaŭ Paŝko kuris... Lerta knabo, ankoraŭ sufiĉe juna por kuri en batalon nudpiede kaj ne honti pri siaj nudaj infanaj kalkanoj, kvankam tri ordoj, nekalkulante medalojn, estas indikilo... Aŭ pli ĝuste, jam kvar, en la lasta operacio (en sonĝo, kvazaŭ vere vere estis!) Paŝka distingiĝis, sukcesis vundi la urbestron mem en la kruron kaj selis lin kaptito. Vere, dum la knabo ankoraŭ estas nur altranga serĝento - ne estas edukado por oficiro, kaj ili ne volas doni la titolon al tia senbarba idioto. Sed neniu dubas, ke milita kariero estas garantiita por li ... Eble li ankaŭ ricevos stelon.
  Kaj la militistoj nur hurlas pro ĉagreno .... Post ĉio, la batalo preterpasas ilin... Do lamu vin...
  Tamen, la dua linio jam estis pli saturita kun malamika infanterio, kaj ekzistis revenpafado. Sovetiaj tankoj iom malrapidiĝis pro la abundo de fosaĵoj, erinacoj kaj minkampoj. Kelkaj minkampoj estis faritaj el aminolon (skuado kaj varmorezistaj eksplodaĵoj) krevigita per radio aŭ dratoj. Perdoj kreskis.
  Alico malfermis fajron per sia fusilo, la celoj aperis, kaj ĝi eklumiĝis. La knabino rimarkis la plej etan movon de malamikaj soldatoj aŭ Faustnik-oj. Inter la kontraŭuloj estis multaj homoj en civilaj vestaĵoj. Ĉi tiuj estas la Volksturm-milicoj. Kelkaj en fajrouniformoj, aliaj en ĉifonoj. Multaj knaboj... Ĝenerale, ĉiuj adoleskantoj pli ol dek kvar estis mobilizitaj per la timinda dekreto de Hitler. Pli kaj pli muka. Ne necesas subtaksi tiajn batalantojn, la nivelo de bataltrejnado en la tendaroj de Jungvolk estas sufiĉe deca, kaj ili estas multe pli fanatikaj ol plenkreskuloj, trompitaj de nazia propagando.
  Ĉar estas klara manko de armiloj, multaj havas botelojn da karbopulvoro kaj alkoholo en siaj manoj, aŭ faustpatronojn.
  Ĉi tie la defendoj estas funde fositaj, estas multaj subteraj trairejoj, kaj eĉ ne unu artileria preparo subpremos ĉion. Sovetiaj IL-oj faligas multajn malgrandajn bombojn aŭ pafas de supre...
  Alico indulgas la plej malgrandajn germanojn, sed tamen efika. Ŝia fusilo estas aŭtomata germana "kaŝpafisto", vi povas pafi en ajna maniero ... Se nur estus ŝanco trafi, sed ŝi ne maltrafu.
  Angelica havas usonan Harvard, aŭ M-18. Aĵo sufiĉe taŭga por bataluzo, sed sovetiaj aŭ germanaj specimenoj ne estas tiel fidindaj. La sama knabino batas neniun gloron, kaj ŝi havas multan sperton. Alico en sonĝo havis informojn, kvazaŭ el la reala realo mem, kaj ĝi estis presita en ŝia memoro. Ŝi estas siberiano mem, kaj alvenis ĉe la fronto en oktobro 1941. Ne kiel kaŝpafisto, sed kiel volontulo. En novembro, ŝi partoprenis sabotadon. Kion vi faris? Jes, proksimume same kiel Zoja Kosmodemyanskaya, ekbruligis la kabanoj, kie germanaj soldatoj tranoktis.
  Kaj ironie, tio okazas, la sama afero estis kaptita, eĉ iom poste ol la sesa de decembro ...
  La germanoj skurĝis ŝin per kaŭĉukaj tuboj, kaj tiam, tia koincido, nudpiede kaj preskaŭ nuda, ili elkondukis ŝin en la malvarmon... Nur ĉi tie eliris la ŝtopilo... Anĝeliko, finfine, estas siberiano, kaj ŝi patro estis obsedita de la ideo fari sian filinon militisto. Ŝi estis moderigita de infanaĝo. Kaj kiam paro el la germanoj, kiuj gvidis ŝin, frostiĝis en ĉi tiu neĝoŝtormo, tiam ŝi kuris rekte tra la neĝblovoj ĝuste en sia mamzono kaj pantaloneto. Ŝiaj manoj estis ligitaj malantaŭ ŝia dorso, sed la ŝnuro, kiun ili ligis al ŝiaj pojnoj, estis tola. Dum la lukto, Angelica rompis la vazon, kaŝis vitropecon en sia pantaloneto, kaj tiam tranĉis la ŝnuron.
  La frosto estis severa, la graso sur la germanaj mitraletoj frostiĝis kaj ili, kojninte, ne povis forigi ĝin ...
  Do la dua Zoja Kosmodemyanskaya sukcesis foriri. Sed ne loĝu proksime de la Khanty-Mansiysk Okrug, kie Frostoj de kvindek gradoj estas oftaj, kaj eĉ pli. Se ŝi ne estus ricevinta tian plenan malmoliĝon al la malvarmo, ŝi certe glaciiĝus.
  Do ŝi ripetis la vojon de Zoja Kosmodemyanskaya, sed male al ŝi, ŝi pluvivis. Kaj ne malpli suferis. Unue, ŝi ne trovis sian grupon, ili foriris, tuj eksciante pri ŝia kapto. Nu, kial ne foriri de denaska siberiano. Ŝi vidas kaj odoras kiel vulpo. Mi egale kaptis ilin, sed restis en la malvarmo pli ol kvin horojn kaj duonon. Kiel ŝi dankis sian patron, kiun aliaj konsideris monstro aŭ, plej bone, ekscentra. Ne kutimigu ŝin al la malvarmo, kaj kuri nudpiede sur la densa siberia neĝo, por esti ŝia glacibloko. Kaj tiel eĉ la fingroj ne glaciiĝis, nur kelkaj horoj dolore doloris. La frosto estis malpli ol kvardek, kaj la vento pligrandigis la malvarmon.
  Angelica tiam kalkulis je medalo, sed tuj kiam ŝia rakonto iĝis konata, aresto sekvis. Tie, en la malliberejo de NKVL, Angelica denove estis submetita al malvarma torturo en glacia ĉelo, kaj, kompreneble, batadoj ...
  Savita per propeto de la diviziestro, kiu persone skribis al Zhukov, kaj li informis Stalin.
  Ŝi estis liberigita kaj sendita al la fronto por pekliberigi sian kulpon. Sed virinaj punfirmaoj tiam ne ekzistis. Nur batalu kaj iru al la infero.
  Angelica estis forta, tenaca, sed ne diferencis en fenomena armea talento. Ŝi estis vundita plurfoje, estis kaptita kelkajn fojojn, estis en la keloj kaj sciis torturojn, antaŭ kiuj la fantazio de mezepokaj inkviziciistoj forvelkas.
  Premioj preterpasis ŝin, sed ŝi ne plendis. Ŝi eniris kaŝpafistojn antaŭ ne longe. Same kiel ĝi jam disvolviĝis en la armeo, la opinio, ke inaj militistoj nepre estas bonaj kaŝpafistoj. Konsiderante, ke Angeliko ankaŭ vizitis la Stalingran inferon kaj batalis en la Kvina Armeo sub la pugno mem de Mainstein, kaj ĝenerale ŝi estis ĵetita dum pli ol tri jaroj de unu skrapaĵo al alia.
  La knabino lernis pluvivi, ricevinte dekduon da vundoj, ne perdis sian gracon kaj restis tre bela, kun fajre ruĝaj haroj, kiujn ŝi tamen komencis tre mallongigi post torturo per pendado ĉe siaj haroj.
  Nun ŝi ĝenis, ke ŝi lamis pro simpla kolizio kun amiko. Sed ĝi trafis eĉ pli forte. Jes, ŝi kelkfoje maltrafas, male al Alicio, sed ŝi jam gajnis almenaŭ kvin mendojn. Kaj do ekzistas nur unu medalo "Por Kuraĝo", sed ĉiu dua sovetia soldato havas tiajn medalojn. Uf, nu, Alico havas kapon, ĉar ŝi Angelica batalas bone kaj trejnis siajn genuojn por pugnobatoj ekde infanaĝo. Ŝia patro instruis ŝian mal-al-manan batalon.
  Ŝi ne havis denaskajn kapablojn por pafado, ŝi ne naskiĝis kaŝpafisto. Sed jen la man-al-mana, jes. Sed dum la milito, ŝi fariĝis tiel sperta, ke la nivelo de lerteco de la pafisto, ĝenerale, estas sufiĉe akceptebla. Kaj kiam ŝi furiozas kaj trafas sen celi, estas eĉ pli bone.
  La dua defendlinio ankaŭ estis trarompita, la tankoj malfruis, kaj la infanterio iris antaŭen.
  Neniu atentas apartajn flamantajn kamenojn. Ĉiuj volas esti en Berlino, ĉar ĉi tio estas ripozo kaj la fino de la milito. Kaj ĉiuj jam estas morte lacaj.
  Sed la tria linio estas la Seelow Heights. La ĉefa kaj plej forta linio de defendo de la Germana Armeo. Estas monteto kun kavernoj kaj komunikadoj. La infanterio estas renkontita per pistujo preterpasas, maŝinpafileksplodoj, eksplodemaj obusoj ...
  La soldatoj kuras por tempeto, sed la intenseco de la malamika fajro kreskas. Cetere, kontraŭpersonaj minoj eksplodas sub iliaj piedoj. Kontraŭaviadilaj kanonoj estas pafitaj, kaj aerkanonoj estas forigitaj de germanaj aviadiloj (ili ne havas fuelon, do konservu malabundan artilerion!).
  Militistoj falas tuj en multaj centoj, kovrante la vojon per kadavroj... Vi devas kuŝi, kalkulante je la subpremado de tiu ĉi defenda linio.
  Sovetiaj atakaviadiloj denove hurlas, kaj frontlinia aviado. Ĉi tie, krom peonoj, aperis ankaŭ pli pezaj Tu-3-oj. Ĉi tiuj veturiloj povas porti ĝis tri tunojn da provizoj, do estas espero por ili.
  Kaj nun la tankoj komencas leviĝi ...
  Alico flustras al Angeliko:
  -Ĝuste! Ni nun tuj trarompos la malamikon! Morgaŭ ni estos ĉe la Imperia Kancelario!
  La fajra militisto ne estas tiel plena de optimismo:
  - Io ŝajnas al mi tiel facila...
  Efektive, atakaviadiloj suferas perdojn. Luftfaust estas laŭ sia nomo. Aviadiloj brulas kiel kandeloj... Kaj timindaj kontraŭaviadilaj sistemoj pafas perfekte. Ĉi tie la batalantoj estas spertaj, elektitaj SS-batalantoj, la plej bonaj armiloj.
  Nek Alicio nek eĉ Nataŝa, kun sia tuta sperto, iam vidis tiom da aviadiloj faligitaj samtempe. Kompreneble, estas facile kredi je la realo de la submondo, sed ĉi tie ĝi estis eĉ pli malvarmeta.
  Alico filozofie rimarkis:
  - Morti estas malfacila. Sed flugi estas pli facila! Ho, mi ŝatus fariĝi piloto. Nu, ĉi tie por flugi, kaj batali en la ĉielo.
  Nataŝa diris decide:
  - Ne! Mi eĉ ne povas digesti vin! Resume, ne parolu, pafu!
  Alico obeis sian kunulon. Ŝi eĉ pli ofte pafis. Sed la celoj, kompreneble, ne aperis ofte. La germanoj sidis malantaŭ la kiraso en ŝirmejoj. Estis pli da pafado ĉe optiko. Kaj ĉi tio estas delikata laboro.
  Angeliko, siavice, komencis ŝmiri pli ofte, kaj tio pli nervozigis ŝin, malbenis:
  - Nu, Hitler - paliso en lia buŝo!
  Alico konsolis sian kunulon:
  - Jes, kien iras la Fuhrer. De la okcidento ni estas aliancanoj de la oriento. Ni memoru pli bone, almenaŭ ion bonan.
  Angelica provis memori. Ekzemple, unufoje ili estis senditaj por ricevi lingvon. Estis en julio proksime de Vyazma. Unue, li kaj lia kunulo rampis trans la frontlinion tra la marĉoj, poste mi moviĝos laŭ la vojo ...
  Tri policanoj iras al la kunveno... Kompreneble, ebriaj, pudoroj kaj multe da malbonaj ridoj. Nu, la du knabinoj en ĉintzaj vestoj ne vekis iliajn suspektojn. Kvankam, eble, vekiĝis malsama deziro. Ili proponis al la skoltoj veturon.
  Unu el ili kantas:
  - Mi havas sonĝon pri tiuj sur - ĉerko meze de la loĝejo. Mussolini - Satano - donis nur du lirojn!
  Tiam Angeliko proponis al la policisto:
  - Ĉu vi volas gajni pli ol liron, kaj do markas cent?
  La policisto elŝvebis, stultaj okuloj elŝvelis:
  - Ĉu vi scias kiel fari ĝin?
  Angelica kapjesis.
  - Kompreneble... Ja por ĉiu vera ruĝa komisaro estis promesitaj cent okupaciaj markoj.
  La policanoj tuj intervenis:
  - Kie estas la komisaro, donu lin ĉi tie!
  Angeliko sendis la policanojn al la abelujo, ĉar proksime estis apiejo. Nu, ankaŭ abelbredisto staris rigardante. La knabino silentigas la policanojn:
  - Jen li estas komisaro maskita, kaj en la abelujo li havas partizan kaŝejon.
  La policanoj, kompreneble, estis sufiĉe sensenta pro alkoholo, kaj ĉiuokaze ili grimpis al la abelujoj... Unu el ili estis la plej ebria el ili, kaj du al la abelbredisto.
  Estis amuze, kompreneble... Sed kial friponoj servas en la urba polico, tiel ili aĉetis en tiaj malmultekostaj aĵoj.
  Ili estis morditaj ĝis la ekstremo, iliaj vizaĝoj estis ŝvelintaj, iliaj nazoj strabis. Eĉ iliaj kapoj komencis kolizii kiel paro da ŝafoj. Sed Angeliko ĝojis ne nur pri tio. SS-uloj sur motorciklo ankaŭ aperis ĉe la bruo. Tiaj malprudentaj uloj faritaj el ŝtalo, kvankam rustaj.
  Ili estis pafitaj proksime, ĉar la nazioj ne atentis la knabinojn, ili nur ridis, fingromontrante al la policanoj, kiuj ruliĝis sur la herbo.
  Kaj ili kaptis unu lingvon... Sed ili ne povis transdoni ĝin al sia propra. Tiel okazis. La milito daŭras, kaj la premioj malaperis.
  Sovetiaj tankoj ekmoviĝis, ili moviĝis kun knaro. Jes, kaj la infanterio ricevis ordonon - atako!
  La soldatoj tuj leviĝis kaj alkuris la malamikon. Sed maŝinpafiloj kaj kontraŭaviadilaj kanonoj denove ekpafis, minoj eksplodis. La soldatoj de Sovetunio ne haltis, ili kuris, tankoj rampis inter ili.
  Kontraŭ tankoj, la germanoj uzis siajn 88-milimetrajn rapidpafajn pafilojn. Ili draŝis, provante ne lasi la tankojn moviĝi. Ili respondis truante en la bunkroj. Pezaj memveturaj pafiloj sekvis la tankojn, kaj atakaviadiloj kaj bombŝipoj laĉiĝis supren denove sur la ĉielo. Sur la pozicio de la malamiko kaj verŝita, metalo kaj fajro. Multaj miloj da tunoj da ŝtalo kaj flamo. Kiu balais ĉion kaj ĉion.
  Alico sarkasme flustris al Angeliko:
  - Ne, jen nia ŝanco! Vi vidas, la germanoj ne daŭras longe, eltenas tian ruliĝon. Ili ne havas kontraŭargumentojn. Ili mortos unufoje por ĉiam.
  La ruĝhara militisto ruze komentis:
  - Fortikeco dependas pli de homoj ol de metalo. Ĉu vi opinias, ke ili malpli premas nin en Stalingrado?
  Alico ridis responde, montrante la dentojn.
  - Sed ili ne havis tiajn monstrojn kiel nia Andrjuŝa. Kaj kion povas eĉ titano kontraŭ "Andryusha"?
  Angeliko severe strabis la okulojn, sed gaje kontraŭis:
  - Eĉ "Andryusha" estas senpova kontraŭ .... Aŭ pli ĝuste, se ĝi estas regata de malforta individuo. Do ne ĵetu pli da optimismo ol vi devus.
  Ĉi-foje, la vizaĝo de Alico ne estis ŝajnige severa.
  - Kaj kio estas ĉi tiuj sugestoj? Kiu estas malforta koro?
  Angelica respondis kolere:
  - Ĉu mi diris, ke vi estis? Kvankam mi markas tian perfortan reagon?
  Alicio ne respondis dum ŝia tasko estis pafi kaj serĉi celojn... Ĉi-lasta estas multe pli malfacila ol la unua.
  Alico memoris kiel ŝi faris sian unuan taskon. Simpla, venu al Minsko kaj transdonu torton kun paperpeco bakita en ĝi kun informoj. Kaj kiom da timo devis elteni. Ĉi tie kaj nun tia morna sento kun ĉi tiu kakofonio de muĝado kaj skuiĝo.
  Alicio subite ŝajnis senti ke ŝia fingro estas kojnita, kaj li demetis la fusilon. Ŝi silentis kaj komencis preĝi.
  Kaj la infanterio denove estis devigita kuŝi malalte, estis tro senkompata fajro. Estis jam vespero, pli proksime al la frontlinio tiris supren "Katyusha" kaj "Andryusha". Jes, kaj alia artilerio. Necesis pafi la poziciojn de la germanoj ...
  Alicio memoris kiel faŝisto postkuras ŝin ĉe la muelejo, kaj li logis lin en kaptilon, devigante lin paŝi en la buklon per sia boto. Do ĉi tiu dika bastardo kaptis ŝin, kaj aliflanke, kiel la sako da cemento faligita de Alico tiros la paleton. Jen kiel la milito rezultis en glaso da kefir.
  Kiel vi sukcesis faligi sakon da cemento tiel peza, ke la malamiko estis tirita al la plafono? Nur kun kurado en specialan truon en la subtegmento. Fritz gardis la muelejon, ĉi tie oni muelis grenon por la bezonoj de la nazia armeo. La tasko de la partizanoj estas ekbruligi ĉi tiun manĝilon. Sed la problemo estas, ke la alumetoj malsekiĝis, la partizanino pasigis la nokton en fojnamaso kaj kaptiĝis en la pluvo. Do mi decidis ŝteli la alumetojn de la germana gardisto. Tia amuza rakonto montriĝis, kiam li kuris post ŝi kaj kriis, kaj kiam li pendis, ĝi estis eĉ pli amuza.
  Kvazaŭ svingiĝinte sur balancilo, kaj tiam, kiam Alico tamen ekbrulis la muelejon... Kriu, ĝi estis...
  Nun ĝi staras, aŭ pli ĝuste, tia muĝado ŝvebas, ke oni eĉ ne aŭdas la kriojn. Sed Angeliko ne perdas optimismon:
  - Nu, kio vi estas acida, orhara feino. La kapitulaco de la malamiko estas proksima, kvankam niaj dentoj ankoraŭ krakos.
  La germanoj prenas tre altan difekton, sed iliaj bunkroj estas fortaj kaj forpuŝas la plej multajn el la konkoj, kaj la bomboj ofte defalas la celo. La nazioj ankaŭ havas verajn turojn kun dikaj ferbetonaj muroj, kiuj ne volas venkiĝi.
  Alico rigardas la sunon mortantan en la sunsubiro, la okulojn akvemaj, la knabino eluziĝas:
  - Kiom da homoj iras al la regno de ombroj ... Estas timige eĉ pensi pri tio.
  Alico profunde enspiris kaj preskaŭ ekploris. Kiam homo mortas vere, kaj ne en la matrico, ĝi estas terura.
  
  . ĈAPITRO #5
  Alico vekiĝis. Ŝi iom alkutimiĝis al la malvarmo, sed ŝi volis manĝi pli. Paŝko ĝemis, turniĝante kaj sonoregante per ĉenoj:
  - Mi dezirus, ke estu viandokuketoj, aŭ rostita ansero!
  Arkasha konfirmis:
  - Jes, kaj sinteza manĝaĵo, mi ne malestimus!
  Alico kolere rimarkis:
  - Kaj kiel la pioniroj malsatis en la keloj de la SS, kaj ne petis kompaton! Ne, ni ne kliniĝos kaj genuiĝos!
  Paŝka konsentis pri tio, frapis sian nudan piedon sur la betonon:
  Ni neniam leviĝos!
  Sed, malgraŭ la bravado, la humoro de la uloj restis malbona. Mi volis manĝi kaj trinki, kaj estis mallume. Ne kiel kaptito de la spaca imperiestro, sed eble pli malbona. Ne estas molaj litoj, kaj violoj sur la plafono. Jen la Tria Reich - senkompata imperio.
  Alicio denove komencis froti la alojŝtalan ĉenon. Ŝi cedis firme, kaj estis tre dika. Eĉ kolera mamuto ne rompos ĉi tiun. Jes, ili blokiĝis. Kaj pli da torturo atendas. Tio estas vere, ĉar ili komencas friti la kalkanojn, ĝi ne ŝajnos al ŝi tiel malmulte.
  Alicio provis froti pli forte. Estis forta deziro, sed jen iom da movo, la korpo varmiĝis kaj la malsato malakriĝis. Vi povas memori kiel Edmond Dantes skuis la stangojn por almenaŭ restarigi iom da forto al la muskoloj.
  Ankaŭ Alicio provis froti pli forte. Kaj ŝi faris ion. Dume, Hitler faris tre agreseman dialogon antaŭ la agreso kontraŭ Sovetunio.
  Goering memfide certigis la poseditan Fuhrer:
  - Stalin ne havas reagaviadilojn. Kaj ni povas fidi je totala aersupereco.
  Hitler kraĉis kaj bojis:
  - Jes, Stalino estis tro malfrue kun la modernigo de sia aviada ŝiparo, eĉ en Hispanio, nia Messerschmitt montris sian superecon sur la Il-16. Sed ĝi ankoraŭ estis la unua modelo de la Me-109 "A", nun ni havas superfortan superecon kiel aviadilo.
  Goering kapjesis.
  - La jeto Yu-487 baldaŭ estos preta por lanĉo, ĝi kapablas porti 23,5 tunojn, kaj nur donante al la aviadilo pli flulinian formon, la rapido de la aŭto pligrandiĝis je tricent tridek kilometroj granda! Fariĝinte la plej rapida flugilhava bombaviadilo en la mondo!
  Hitler kriis histerie responde:
  - Nur tricent tridek! Labora apro!
  Goebbels eniris la konversacion:
  - Novaj pli potencaj motoroj estos pretaj baldaŭ, kio signifas, ke la batalkvalitoj de la aviadilo kreskos eĉ pli.
  Hitler bojis:
  - Estas tempo rapidi, nova granda milito estas sur la nazo. Nia kontraŭulo, la rusa urso, estas tre forta, por ke vi ĉiuj ne pensu pri tio.
  Goebbels iomete klinis sian grandan kapon sur sia malgrasa kolo.
  - Mi persone timas la vastajn vastaĵojn de Rusio, kaj ĝiajn severajn vintrojn. Estas multaj arbaroj en ĉi tiu lando, kaj la komunistoj kun sia totalisma ideologio regas pli ol dudek jarojn, venenante la junularon per propagando.
  Hitler klakis:
  - Kaj kion vi volas diri!
  Goebbels logike rimarkis:
  - En la teritorioj liberigitaj de la bolŝevikoj, gerila milito estas neevitebla! La plej malfacila speco de milito.
  Guerin snufis.
  - Ni paralizos la volon de la rusoj per bombo-atakoj.
  La kobrosimila Himmler siblis:
  - Nu, ni havas specialajn Jagd-teamojn por batali kontraŭ la partizanoj. Por ĉiu germano mortigita, ni ekzekutos cent civilulojn. Tiam aŭ ĉiuj rusoj estos ekstermitaj, aŭ ni devigos ilin submetiĝi.
  Göring murmuris:
  - La rusoj havas nur unu elekton, ĉu morti starante aŭ vivi surgenue!
  Himmler konsentis kaj suferis rektan sensencaĵon:
  - Slavo estas fakte besto, transira etapo de simio al homo. Kaj la sinteno devus esti kiel laborbesto. En kazo de malobeo al la buĉado, en kazo de submetiĝo, laborego, vipo kaj magra manĝaĵo.
  Goebbels interrompis:
  - Se ni deklaras niajn celojn tiel sincere, ĝi kunvenigos la tutan popolon ĉirkaŭ la bolŝevikoj. Ni devas agi pli saĝe! Precipe promesi sendependecon al Ukrainio. Necesas starigi la slavojn kontraŭ la slavoj. Precipe ni havas en menso tian Banderon. Li povos kontraŭstari multajn Malgrandajn Rusojn kontraŭ la Grandaj Rusoj.
  Kaj plej grave, doni forton por la milito kontraŭ la komunistaj bandoj.
  Hitler respondis:
  - En milito, mensogoj estas kiel venenaj gasoj, sed pli ol unu spiralo ne savos! Kalumnio trapikas kirason pli bone ol ĵetaĵo, kaj forblovas kapojn pli bone ol ŝrapnelo! Jen via tasko, Goebbels, starigi unu sovetan popolon kontraŭ alia! Lasu la muzoj ŝarĝi la pafilojn!
  Goebbels respondis:
  - Ĉio estos farita kiel vi volas mian Fuhrer. Jen mia persona novigo, la kreado de specialaj propagandaj unuoj en la armeo. Eĉ en la Ruĝa Armeo ne ekzistas tia potenca arto de PR kiel ni! Kvankam ruĝa propagando estas multe pli totala kaj inkluziva ol en okcidentaj landoj!
  Göring grumblis:
  - Ĉu estas multe da senco en malplena babilado?
  Goebbels respondis:
  - Ne diru al mi! Kaj kiu malkonstruis la armeon de la aliancanoj. La britoj, francoj, belgoj, nederlandanoj havis pli da soldatoj, pafiloj, tankoj ol ni, kaj la rezisto estis multrilate minimuma, danke al nia informa influo.
  Göring respondis:
  - Jen la rapidaj batoj de niaj trupoj, ili forpuŝis la deziron de la malamiko skui la boaton! Kia propagando!
  Goebbels respondis:
  - Cent kvardek sep dividoj, okdek brigadoj, preskaŭ kvar milionoj da soldatoj kapitulacis. Kaj vi pensas, ke ĝi okazis sen nia influo! Dum duonjaro la du armeoj staris unu kontraŭ la alia kaj ne moviĝis, la pafiloj ne pafis, kaj ni propagandistoj senlace laboris.
  Goering:
  - Oni ne povas trapiki la kirason de tanko per via lango!
  Hitler interrompis la kverelon inter siaj subuloj:
  - Kompreneble, mi rekonas la meritojn de Goebbels. Lia aŭto bone funkciis! Vi ne povas trapiki la kirason de tanko per via lango, sed vi povas neŭtraligi la ŝipanaron! La francoj ne precipe provis batali. Tamen, la kialo estis la sango difektita de negroidoj. Nun pri komerco! Ĉu ni havas Goering sufiĉe da forto por disbati Sovetujon. Kiaj informoj raportas, sed Himmler.
  La okulvitrumita limako respondis:
  - Sovetunio daŭre formas kaj deplojas novajn sekciojn. Precipe tankuloj. Laŭ ĝisdatigitaj datumoj, la malamiko havas sesdek du tiajn dividojn. Fusiloj kaj kavaleriodivizioj ankaŭ estas formitaj. Stalino ŝajnas kunvenigi ŝokan pugnon.
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Do necesas antaŭvidi Stalinon! Faru fortan, kontraŭbaton! Skuu la konsiliojn al la tero. Mi decidis ataki USSR printempe, tuj kiam la vojoj sekiĝos. Miaj tankoj marŝos tra Rusio en venka marŝo! Ĉu ne!
  Himmler suspiris.
  - Bedaŭrinde, mia Fuhrer, la rusoj havas multe pli da tankoj ol ni. Laŭ malglataj taksoj, ilia nombro superas ducent dudek mil.
  Hitler fajfis:
  - Ŭaŭ! Kaj kial tiom da! Post ĉio, la sovetia sistemo estas malantaŭen!
  Himmler balancis la kapon.
  - Dum dekdu industriiĝo, Rusio faris grandegan paŝon, aŭ pli ĝuste salton antaŭen en la ekonomio. Centoj da fabrikoj, multaj domoj kaj fabrikoj estis konstruitaj. Post la komenca krizo la agrikulturo kreskis kaj la kolektivaj bienoj provizas pli kaj pli da nutraĵoj. Precipe la rusoj pligrandigas niajn provizojn de pano kaj viando, kaj ankaŭ de oleo. Siberio aktive disvolviĝas en Rusio, kaj novaj kuŝejoj estas malkovritaj tie. Sovetunio plifortiĝas ĉiujare, la nombro de la plej modernaj fabrikoj kreskas kun nekredebla rapideco. Eĉ la usonanoj estas ŝokitaj pro kiom rapide la rusoj konstruas siajn industriajn instalaĵojn. Ne, socialismo ne estas pli malbona ol kapitalismo.
  Hitler kapjesis.
  - Mi ankaŭ enkondukis elementojn de socialismo en la kapitalisma sistemo. Nun la burĝaro ne povas, kiel antaŭe, sorbi la plej grandan parton de la plusvaloro! La oligarko ricevas nur ses procentojn de la profito por persona konsumo - tio estas speco de salajro. Niaj laboristoj havas nekredeblajn privilegiojn. Ili povas vojaĝi tra Eŭropo preskaŭ senpage. Senlaboreco finiĝis unufoje por ĉiam! Nuntempe, ni mankas oleo kaj manĝaĵo. Ukrainio provizos al ni manĝaĵojn, Kaŭkazon per petrolo. Milionoj da bone trejnitaj kaj edukitaj rusoj, ukrainoj, belorusoj fariĝos nia preskaŭ libera laborforto. Nia sentera kamparanaro riĉiĝos, ĉiu germano ricevos bienon. Kaj estos rusoj...
  Himmler respondis kun muĝado:
  - Detruitaj!
  Hitler skuis sian fingron:
  - Ni ekstermos komence nur tiujn rusojn, kiuj estos ribelemaj al nia volo. Prudenta posedanto ne ekstermas tirbestojn. Prizorgi konkeritajn popolojn, kiel prizorgi dorlotbestojn. Sen kialo, ne batu, sed rompu ajnan malkontenton per forto. Aparte, kiaj estas la konsideroj de Rosenberg.
  Rosenberg, specialisto pri la orientaj landoj, respondis:
  - El ĉiuj slavoj, estas ĉe belorusoj ke la plej granda procento de blondaj kaj bluokulaj reprezentantoj de la etno estas. Ili, same kiel la Baltoj, havas la plej grandan miksaĵon de germana sango. Mi kredas, ke la plej puraj kaj talentaj belorusoj povas esti germanigitaj.
  Hitler balancis la kapon.
  - Belorusoj estas ege malkuraĝaj homoj! Ili estas malfortaj, nekapablaj batali. Kaj vera germano estas, antaŭ ĉio, militisto. Krome, tro multaj judoj loĝas en Belorusio. - Ĉi tie la Fuhrer suferis rasisman sensencaĵon. - Ĉi tiu tribo de hundinoj difektis kaj la sangon kaj la moralan bildon de la Belarusian. Ne, vi devas zorge kontroli ĉi tiujn homojn por la ĉeesto de Judas-sango. Ĉio koste de kiu, estas dubo, devus esti forigita. Plej bone estas ne malŝpari kuglojn sur ĉi tiuj idiotoj, bastarda ŝlimo, sed simple bruligi ilin, kiel faris la mezepoka Inkvizicio.
  Himmler respondis:
  - En Eŭropo, ni ne faris tion kun la judoj. Ili nur pelis ilin en la geton kaj kudris sur sespintaj steloj. Kaj tia brutala reprezalio kontraŭ judoj kaj duonrasoj forpuŝos de ni, multajn aliancanojn konkeritajn de ni kaj igitaj kolonioj de Usono kaj Britio. Post ĉio, la plimulto de okcidentaj oligarkoj kaj magnatoj estas judoj laŭ origino. Ĉu indas starigi la potencojn, kiuj estas kontraŭ vi!
  Hitler muĝis, frapis la piedojn kaj piedbatis la blondan ŝafhundon. La hundo kun la genealogia arbo de la reĝino hurlis kaj saltis malantaŭen kun krio. La Fuhrer alkuris Himmler kaj komencis skui lin, ŝprucigante salivon:
  - Ho, hundo! Porko, hundido, do vi staras por ĉi tiu malnobla, juda idaro, kiu kovris la tutan teron per feko!
  Himmler murmuris, la kapo tremante:
  - Ne, mia Fuhrer!
  Hitler piedbatis Goering en la azenon per sia boto:
  - Kial vi silentas porkoj!
  Goering kvakis, sufokiĝante:
  - La juda popolo estas nacio de banditoj!
  Hitler ekkriis:
  - Ĉi tio ne sufiĉas!
  Göring daŭrigis:
  - Infera ŝimo!
  Hitler vangofrapis Goering:
  - Mi vidas, ke vi ne kapablas je porkoj, eĉ ĝuste ĵuri! Nu, mi mem prizorgos la judojn. Kaj vi, Himmler, diru al mi, ĉu vi vundos la judojn!
  Himmler respondis mallonge:
  - Ordo estas ordono!
  Goebbels rimarkis:
  - La fakton, ke la plimulto de la oligarkoj de la Okcidento estas judoj, estas lerte uzata de nia propagando por instigi malamon inter malriĉuloj kontraŭ riĉuloj. Ja ni batalas kontraŭ monda cionismo, kio signifas por la feliĉo de ĉiuj plej malriĉaj tavoloj de la socio kaj de la mondo.
  Hitler subridis.
  - Por feliĉo! Tio estas bone dirita! Kiam la fera boto de la Tria Reich paŝas sur la gorĝon de la tuta mondo, ĉi tio estos feliĉo. Kiel ni diras, milito de liberigo por forĵeti la jugon de la bolŝevikoj kaj la riĉuloj de la popolo.
  Himmler rimarkis:
  - Nu, ni havas seriozajn kialojn por kredi, ke Stalino mem preparas liberigan kampanjon kontraŭ ni!
  Hitler reviviĝis:
  - Kiaj bazoj!
  Himmler respondis:
  - Eĉ la ĉarto de la Ruĝa Armeo diras, ke se la malamiko trudos al ni militon, tiam ni fariĝos la plej ofenda armeo en la mondo.
  Goebbels korektis:
  - Se ili trudas militon, tio estas propaganda ruzo! Estas multe pli logike bati unue, sen atendi, ke la amaso falos sur vin. Krome, la vorto - la plej ofenda en la mondo - estas aludo de mondregado.
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Mi scias! Eĉ en la rusa konstitucio estas skribite: USSR vastiĝos ĝis la lasta respubliko de la planedo eniros ĝin. Kial mi rifuzis alteriĝi en Britio. Jes, ĉar la rusoj okupis Moldavio, minacante forpreni rumanan petrolon. Se mi komencus surteriĝi, ili batus min en la dorson.
  Goebbels, grincante per maldika voĉo, komentis:
  - Ni prenis grandan riskon lanĉante ofensivon en Francio sen provizi taŭgan protekton de Oriento. Dek sekcioj de rekrutoj estas ekstreme malforta defendo kontraŭ la tankoj de Stalin. Precipe, nia inteligenteco akiris dokumenton, ke jam en 1939, Stalino promesis meti ĝis dek mil tankojn, ses mil aviadilojn, cent dudek infanteriodiviziojn sole kaj pli ol kvar milionojn da soldatoj. Kontraŭ tia potenco, niaj malfortaj fortoj ne povis rezisti. Se la bato estus donita en majo-junio 1940, ĝi estus mortiga!
  Hitler ektimis:
  - Mi mem timis tion! Sed la heroa rezisto de la finnoj terenbatis Stalinon. La sovetia armeo montris sian malfortecon! Kio estas Finnlando? Ĉiuj tri milionoj kaj duono da homoj, armeo kiu ne havas ununuran tankon, ĉiujn kvincent malpezajn kanonojn, kaj cent lamenlignajn aviadilojn. Kaj ili batalis kun la Ruĝa Urso, kiu havas pli da soldatoj ol la tuta loĝantaro de Finnlando. Kaj ili ne cedis, Stalino ne sukcesis engluti Finnlandon.
  Himmler ridis.
  - Arja sango!
  Goebbels rimarkis:
  - Sed la rusoj trarompis la Mannerheim-Linion, kaj per fronta atako. La perdoj estas grandegaj, sed mi aŭdis de la finnoj pri la uzo de nova potenca tanko KV-12, kun 252 mm obuso kaj IS-3 kun 130 mm kanono kaj longa barelo.
  Himmler kapjesis.
  - La rusoj havas tian tankon! Kaj ilia nombro pligrandiĝas. Ni ne scias precize kiom da estas, sed estas almenaŭ kelkaj centoj. Kaj eligo pliiĝas. En Ĥarkovo kaj Leningrado estas konstruitaj novaj laborejoj por la produktado de tankoj. Estas informoj, ke la konstruado de nova instalaĵo komenciĝis preter la Uralo. Vere, la produktado de radspuritaj tankoj BT-8 kaj BT-9 estis limigita, kaj anstataŭ ili aperis modelo de la tanko T-34-85. Ili diras, ke marŝalo Kulik trarompis ĉi tiun modelon.
  Hitler reviviĝis:
  - Desegnoj akiritaj!
  Himmler respondis:
  - Ne estas nur foto. Li ne estas tre impona. Simila al la franca S -35, ankaŭ oblikvita kiraso, nur iom pli malalta silueto. Vere, veturado-efikeco estas multe pli bona, la motoro estas 500-ĉevalforto, dizelo.
  Hitler subridis.
  - Zizy ne helpis la francojn!
  Himmler respondis:
  - Jen kiel diri, niaj pafiloj estis senpovaj kontraŭ sia kiraso. 56 mm frontal ne estas ŝerco. Krome, se la S -35 havas kanonon de nur 47 milimetroj, tiam la T-34 havas tre 76 миллиметровdecan. Precipe, la sovetia ĵetaĵo estas trioble pli peza ol tiu de nia T-3, kun rearmita 50mm pafilo.
  Hitler saltis al grandega kristala vazo, kaptis rozkoloran floron kaj komencis nervoze ĉifiĝi en siaj manoj. Li pikis sin sur dornon kaj hurlis:
  - Jen la pederastoj! Kial ili ne tranĉis la pikilojn?
  Aperis du sveltaj, belaj blondaj knabinoj en bluaj roboj. Ili komencis vigle tranĉi la dornojn per eta tondilo. Hitler metis la fingrojn en la buŝon, suĉis iom da sango kaj subite eksaltis batante la knabinon sur la elastan, rondan azenon. Ŝi ekkriis, la Fuhrer en cigana klaklango:
  - Sed ĉevalo!
  Himmler daŭrigis:
  - La tanko T-34 kapablas penetri de 76 mm kanono kaj komenca ĵetrapideco de 630 kilometroj 50 mm T-3 kiraso, je distanco de pli ol kilometro.
  La Führer, kaptante la knabinon je la haroj kaj tirante ŝin kiel ĉevalinon, grakis per voĉo de rusta pipo:
  - Mi jam legis ĉi tiun raporton! Sed finfine, la optiko de la T-34 estas tiel malforta, ke ĉi tiu tanko ne kapablas pafi de distanco superanta 500 kilogramojn ... uf, metroj. Ĉiukaze, kun ŝanco bati!
  Himmler volonte konsentis:
  - Jes, la optiko de la sovetianoj estas rimarkeble malantaŭe! Sed inteligenteco raportis, ke nova planto, uzante la plej modernajn teknologiojn, estas konstruita proksime de Kievo, por la produktado de optiko. Do post du-tri jaroj la rusoj fermos la breĉon.
  Hitler, volvinte la hararon de blonda belulino ĉirkaŭ sian manon, penante vundi ŝin, ĝemis:
  - Des pli da kialo por unue bati USSR! Ankoraŭ kelkaj jaroj kaj la konsilioj estos tiel fortaj, ke ni ne havos la plej etan ŝancon.
  Himmler konfirmis:
  - Krome, estas obstinaj, ĉiam kreskantaj onidiroj, ke Stalino volas unue ataki nin. Ĉiukaze, trupoj estas tiritaj supren al la limo, pli kaj pli da divizioj formiĝas. Eble la rusoj batos jam ĉi-jare.
  Goebbels respondis:
  "Ili havas multajn sekciojn, sed neniu havas plenan forton de dek naŭ mil viroj. Nova aviado ĵus komencis alveni en la okcidentaj distriktoj, sovetiaj pilotoj eĉ ne regis ĝin. Sed kio pri la pilotoj, la trejnado kaj edukado de la flugteamo ne finiĝis, multaj aviadiloj estas sen pilotoj. Ankaŭ ne estas sufiĉe trejnitaj tankaj skipoj, ne estas konsilioj ĉi-jare, ili ne pretas malfermi la fronton.
  Hitler ŝovis la vizaĝon de la bela knabino en abundan, rozarbeton. Ŝi ne kuraĝis rezisti, ĉar la vivanta Dio mem, la Fuhrer, ordonas al ŝi. Pikiloj trapikis ŝian molan vizaĝon, trapikante ŝian glatan haŭton. La knabino volis krii, sed morto estis legita en la glacia rigardo de Hitler, ŝi ŝajnis paralizita, kelkaj gutoj da sango falis sur la malsekan teron de la vazo.
  La Führer ŝatis ŝian humilecon, kaj denove, vangofrape ŝin sur la papo, Hitler liberigis la malfeliĉan serviston:
  - La hundino estas for! - Tiam plurfoje nervoze, tirinte la kapon, li diris: - Mirigi signifas venki! Komandanto avertante pri sia striko, ĉu idioto ĉu sanktulo, kio esence estas la sama afero! Sankteco estas la plej certa signo de degradado, kun la allogeco de la hela kolorigo de la muŝagariko!
  Goebbels aplaŭdis:
  - Kiaj saĝaj vortoj!
  Himmler respondis:
  - Konsiderante la grandegajn naturajn rimedojn de Sovetunio, la vastajn vastaĵojn kaj efikecon de la sovetia sistemo, ne estas konsilinde ke ni prokrastu la strikon. Kaj kiuj estas la alternativaj manieroj de ekspansio...
  Göring respondis:
  - Nu, ekzemple, Afriko! Mi proponas sendi kelkajn elektitajn sekciojn al la sudo por savi Italion de malvenko. Libio kaj Egiptio havas multe da petrolo, kaj Ekvatora Afriko eĉ pli. La brita regado de Sudafriko, kaj nia Namibio, estas plena de diamantoj kaj oro. Milionoj da produktivaj nigraj sklavoj. Jen ili estas niaj kolonioj, varmaj maroj.
  Hitler malbenis, pikante Goering en la stomakon per sia pugno:
  - Jes, vi nur timas rusajn bajonetojn.
  Göring respondis:
  - Mi timas la rusan vintron! Niaj karbaj benzinujoj simple frostiĝos. Hidrolizita karbo, je temperaturo de minus naŭ gradoj, putriĝas en nebruleblajn frakciojn. Kaj en aviado, ne sufiĉas lubrikado. Ni ne estas sufiĉe fortaj por preni Moskvon kun unu infanterio.
  Goebbels rimarkis:
  - Kaj ankaŭ la graso en mitraletoj kaj fusiloj frostas en severaj frostoj. Nur individuaj SS-unuoj kiuj batalis en Norvegio havas frostrezistan specialan grason.
  Hitler mansvingis:
  - Nenion, mi havas interkonsenton kun la malvarmo!
  La okuloj de Goering larĝiĝis.
  - Kiel estas tio?
  Anstataŭ Hitler, Himmler respondis:
  - Grupo de sorĉistoj kaj magiistoj evoluigis specialan, psikan armilon. Ĝi alportas nin al la astra kontakto de pli altaj spiritaj fortoj kaj permesas al ni turni nin al la reganto de ekzisto. Li promesis al ni varman kaj sekan vintron.
  Hitler subridis.
  - Lastan fojon, la magiistoj influis la batalkapablon de la britoj kaj francoj tiel, ke ili mortis perdinte sian batalspiriton. La sama okazos nun.
  Goebbels rimarkis:
  - Kalku je magio en la epoko de la atomo!
  Hitler piedbatis vazon (Goebbels ne volis esti batata, li estas tro malgranda kaj delikata homo, vi povas grave kripligi lin) La porcelano farita laŭ specialaj receptoj pluvivis, kaj la Fuhrer kaptis lian kruron kaj kriis:
  - Ho, doloras!
  Goebbels rapidis al la Fuhrer kaj komencis froti sian kruron:
  - Ho nia granda majstro! Mi ne atendis ĉi tion.
  Hitler subite ridis nervoze.
  - Jes, mi ludis vin muta kapo! Nun ni iru en ordo. Laboratoria esplorado establis la fakton de telepatio. Ĉu ne!
  Goebbels kapjesis.
  - Jes, do mia Fuhrer!
  Hitler frotis siajn manojn
  - Mi mem estas hipnotiganto! Do jen kion ĝi diras! Estas certaj pli altaj astralaj kaj mensaj fortoj. Magio ja estas realo. Kiel la transdono de pensoj malproksime.
  Goebbels respondis:
  - Ĉe mi estis tia kazo. La domo estis disfalonta, mi sentis mensan ordon kaj haste forlasis ĝin. La voĉo ŝajnis diri: foriru, estas danĝera! Kaj tri minutojn poste tio okazis.
  Hitler konfirmis:
  - Kaj tio okazis al mi dum la unua mondmilito. Mi ricevis la ordonon forlasi la tranĉeon antaŭ ol la bombo eksplodis.
  Goering konfirmis:
  - Kaj min gardis pli altaj potencoj. Vi antaŭe sidis ĉe la stirilo de aviadilo, kaj tiam iam la komando estis dekstre. Iom da talento! Vi foriras, la malamika aviadilo estas pafita, kaj vi vivas! Mi travivis la tutan militon sen gratvundeto, kaj faligis kvindek ok aviadilojn. Unu el la plej bonaj asoj en Germanio - mi estas!
  Hitler respondis:
  - Mi konas viajn meritojn Herman. Ĉu vi kredas aŭguristojn?
  - Unu el ili antaŭdiris, ke mia vivo estus en serioza danĝero, sed mi povos eskapi de la buklo!
  Hitler subridis.
  - Vi ne forlasos min! Se mi volas pendigi vin, mi pendigos vin sen ia prokrasto aŭ apelacio.
  Goering faris mallertan provon riverenci: lia stomako malhelpis. Li eĉ gruntis pro la streĉo:
  - Ho Fuhrer!
  Hitler singultis:
  - Resume, la plano de Barbaroso jam estas subskribita. Mi mendis fari kaj klasifiki nur naŭ ekzemplerojn. La bato de nia armeo devus esti kiel fulmo, ili scios pri ĝi nur kiam ĝi batos! Se estas iuj aliaj obĵetoj aŭ konsideroj.
  Goebbels timeme diris:
  - Vi devas peti la Papon anatemigi la bolŝevikojn. Mi pensas, ke Mussolini havos similan efikon.
  Hitler snufis.
  - Benedito estas tro malforta! Li ankoraŭ toleras la malfortmensan monarkon, kvankam jam estas tempo por establi respublikon kun la Duce.
  Göring respondis:
  "Mi delonge konsilas starigi akcidenton por la reĝo.
  Hitler snufis.
  - Mussolini ne aŭskultis miajn konsilojn, ne deklaris militon por ataki Malton. Pro tio, la britoj nun turmentas Italion. Malsaĝa pasto kun ilia limigita gvidanto. Virŝafoj pelataj de virŝafoj. Kun nombra supereco, la italoj suferas malvenkon post malvenko, kaj tamen ili ankoraŭ nomas sin posteuloj de Antikva Romo.
  Himmler bojis:
  - Korruptita sango!
  La Fuhrer muĝis:
  - Pli precize!
  Ekzekutisto numero unu ĝemis:
  - Antaŭe, la romianoj estis helharaj kaj bluokulaj, ĝis ili miksiĝis kun la maŭroj. Nigruloj fuŝis genetikon!
  Hitler kunpremis sian pugnon.
  - Ĝuste! Kompatindaj estaĵoj!
  Göring sugestis:
  - Eble, ni ordonu, Scoreli batos la reĝon, kaj anstataŭigos la Duce per pli juna kaj pli energia politikisto.
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Mi dubas, ke ĝi estas bona ideo! Estas malfacile trovi lupon inter ŝafoj. La germanoj estas nacio de gvidantoj kaj herooj. Ni estas sufiĉe kapablaj konstrui kaj enterigi ĉiujn. Ni disigu la ferbetonajn dorsojn. Sed ĝenerale, koste de Mussolini, pri Rusio ni parolos kun li poste. Mi ne inkludis lin en miaj planoj.
  Goering demandis:
  - Kaj kial?
  Hitler subridis.
  - Ĉi tio estas aĉulo, li malemigos min trafi Rusion. Li ĉiam estas malkuraĝulo al Mussolini. Kvazaŭ mi ne scias, kiel li marĉandis kun Britio kaj Francio, promesante malfermi duan fronton kontraŭ Germanio.
  Himmler ridetis.
  - Ni eĉ havas korespondadon! Niaj agentoj ŝtelis la originalojn kaj anstataŭigis ilin per kopioj. Ne zorgu, mia Fuhrer, Mussolini estas ĉirkaŭita de niaj agentoj kiel lupo kun flagoj.
  Hitler trankviliĝis:
  - Italujo havas kvardek ok milionojn da homoj, sen kalkuli la koloniojn. Ŝiaj trupoj estos tre utilaj al ni. Tamen, Francio, kune kun la kolonioj, havis populacion de pli ol ducent milionoj, pli ol Sovetunio, kaj diseriĝis kiel kartdomo. Cetere, kiom da homoj loĝas en la ruĝa imperio.
  Himmler respondis:
  - Formale 194 milionoj, sed laŭ iuj datumoj, la rezultoj de la censo estis supertaksitaj je ses milionoj, aŭ tri!
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - La rusoj havas avantaĝon en nombro, kaj de la malantaŭo, Britujo mankas al ni. Kune kun kolonioj kaj regadoj, ĝi havas okcent milionojn da loĝantoj. Ĝi estas nur ia monstro.
  Himmler respondis:
  - Grandaj kolonioj estas forto kaj malforto! Multaj araboj kaj hinduoj pretas subteni niajn trupojn.
  Hitler ridetis:
  - Ĝenerale mi ĉiam traktis Islamon kun multe pli da respekto ol kristanismo. La Instruo trafis vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren: idioteco. Ĝi igas homojn sklavojn. Nur stultaj slavoj povas esti kristanoj. Kaj fido al Alaho estas utila por militoj.
  Goebbels konsentis:
  - Estas multaj bonaj aferoj en Islamo! Ekzemple, poligamio!
  Hitler ridis:
  - Mi certe enkondukos poligamion!
  Mia edzino ne ĝenas! Ni germanoj devas loĝi la tutan terglobon. Kaj virinoj povas esti varbitaj el konkeritaj popoloj.
  Rosenberg konfirmis:
  - Estas tiom da belaj, helharaj, sveltaj virinoj en la Oriento.
  Hitler rimarkis:
  - Ne kompleta!
  Rosenberg respondis:
  - Fizike la slavoj estas tre fortaj. Ili kapablas naski multajn fortajn sanajn infanojn. Mi pensas, ke la plej belaj kaj plej inteligentaj el ili povas esti donataj kiel la pli junaj edzinoj de la SS, kaj eminentaj soldatoj de la Wehrmacht, por ke ili nasku infanojn kaj laboru ĉirkaŭ la domo.
  Hitler balancis la kapon, ne estis klare, kion li volas diri, jes aŭ ne. Tiam sonis obtuza voĉo:
  - Vi ankaŭ povas provi! Nur la fotoj de ĉi tiuj virinoj en la novaj pasportoj devas esti nudaj.
  Goebbels ridis.
  - Tre racia! Ni elektos virinojn, sen fizikaj difektoj! Paro de ĉiu estaĵo!
  Hitler respondis:
  - La plej elstaraj povas esti tri aŭ kvar! Ĉi tie, ekzemple, krom la fera kruco kun diamantoj, eldoni nudan bustigan slavon kun grandiozaj mamoj kaj larĝaj koksoj.
  Goebbels sugestis:
  - Kaj kio? Estos bonega! Mi ankaŭ amas altajn slavojn.
  Goering malklariĝis:
  - Estas ĉar vi estas malalta!
  Goebbels estis ofendita:
  - Napoleono kaj Nelson ankaŭ estis mallongaj. Ja, kiel oni diras: kaprido de la kapo ĝis la piedoj, besto de la kapo ĝis la piedoj!
  Göring snufis.
  - Tial al vi ne mankas eĉ unu jupo. Eta giganto de granda sekso - bonega Goebbels!
  - Ne, ke vi estas apro!
  Hitler interrompis la "bazaron":
  - La estonta milito kun Rusio sorbos ĉiujn niajn fortojn kaj rimedojn. Do por la striko mi intencas koncentri ĉirkaŭ cent kvindek sekciojn. Krome, signifaj nombroj estu asignitaj de niaj aliancanoj! Sed jen la problemo, estas ilia parolemeco!
  Himmler respondis:
  - La SS mallongigos lingvojn! Nur en la lasta monato ni kaptis preskaŭ kvincent spionojn!
  Hitler demandis:
  - Ĉu ĉiuj konfesis?
  - Plimulto! Ni estas grandaj dokoj en aferoj de torturo.
  - Necesas alporti la ciferon al milo. - Hitler mordis kelkajn rozpetalojn kaj maĉis. - Aresto kun familioj. Tortu infanojn antaŭ siaj gepatroj, torturas gepatrojn antaŭ siaj infanoj. Forgesu pri kompato, ni havas bonegan celon - mondregado kaj ĉiuj, kiuj malhelpas tion, devas esti detruitaj! Por la gloro de granda Germanujo!
  Himmler respondis:
  - Multaj el niaj esploristoj embarasas apliki kruelajn rimedojn kontraŭ virinoj kaj infanoj!
  Hitler frapis siajn piedojn, ŝprucante salivo:
  - Malfortuloj en koncentrejo! Al la malliberejo. Tiuj, kiuj servas en la SS, sciu: afabla estas perfidulo, mola estas perfidulo. Ĉiu germano devas fariĝi ŝtala maŝino de detruo. Ideale: la lando estu unu kontinua kazerno kaj malliberejo.
  La ĉirkaŭaĵo kriegis unuvoĉe:
  - Heil Hitler!
  Marŝalo Goering kantis:
  - Por bati pafilojn anstataŭ butero - ĉi tio estas diro ne fabelo! Jen tanko rampanta - ne furzu! La rakonto estas antaŭen!
  Ĉiuj ridis:
  - Ho jes Goering, ho jes aso! Botu kun svingo en la okulo!
  Hitler snufis.
  - Venu, Hermano, dancu!
  Goering prezentis la hipopotamdancon. Li estis tiel forportita, ke li provis grimpi sur la tablon. Sed li ne sukcesis kaj li flugis kun bruego, trenante sur paperpezilon, statueton de Napoleono, buston de Hitler kaj aron da dosierujoj. La busto de la Fuhrer estis disfendita de bato sur la kapo de apro. Estis sovaĝa kriado kaj sango elverŝis. Hitler ordonis:
  - Helpu lin!
  Pluraj knabinoj en bluaj uniformoj enflugis, ili kaptis Goering kaj komencis bandaĝi lian kapon.
  Goebbels snufis.
  - Vi ne povas havi kapdoloron! Ĝi estas osto!
  Himmler murmuris:
  - Ho, ĉi tio ne estas facila laboro, treni hipopotamo el la marĉo!
  Goering estis forportita, kaj Hitler, rigardante ĉiujn de sub la brovoj, bojis:
  - Foriru kretenojn, mi tedas pri vi!
  La akompanantaro elflugis el la vasta oficejo de la Fuhrer kure. Hitlero stariĝis kvarpiede kaj bojis post li:
  - Ve! Ve! Ve! Korvo! Mi vangofrapos vin per mopo!
  Li marŝis kvarpiede, gratante sian orelon per la piedo. Restinte sola, Hitler grimpis sur la tablon kaj pensis, komencis paroli kun si:
  - Mi estas ĉirkaŭata de kanajloj kaj kretenoj! Ili ĉiuj estas malkuraĝuloj! Malaltaj malnoblaj malkuraĝuloj al unu kaj insida sikofantoj. Ho Dio, kiaj kretenoj mi estas ĉirkaŭata! Konkeru la tutan Eŭropon, levu vian nacion de la genuoj, kaj finfine restu tute sola.
  Sed honeste, Li estas granda reganto Hitlero. En nur ok jaroj de regado, la lando, detruita de la krizo, estis ne nur restarigita, sed levita al senprecedenca alteco. Industrio pli ol triobliĝis, kaj konsiderante la konkeritajn, kvinfoje kaj duonon kompare kun 1932. En unu finna milito, la rusoj amorigis multe pli da soldatoj ol Hitler kaptis la tutan Eŭropon. Tia triumfo estas la rapideco de konkeroj, kiun Napoleono, Ĝingis-Ĥano, Aleksandro la Granda envius. Kaj tiam Afriko falis, parto de Azio, Aŭstralio, kaj eĉ Ameriko. Lia nomo resonas tra la mondo. Kaj estas nur unu homo, antaŭ kiu li - Adolfo estas respektata! Stalin estas filo de rusa nobelo Prĵevalskij kaj simpla kartvela kamparanino! Ne judo, sed tre kapabla, per ruzo kaj trompo, doni probablecon al iu judo. Stalino estas kompreneble malsaĝulo por lasi Hitler konkeri Brition kaj Afrikon, li kaŭzos pikon en la malantaŭo de la Tria Reich. Ĉiuokaze, Li - Hitlero estus aginta tie anstataŭ sia! Ve, Goering ne naskiĝis gvidanto, kaj ne komprenas elementajn aferojn. Li estas la Fuhrer, kaj tial nomumis Goering kiel sia posteulo, ĉar, pro la proksima menso de apro, li estas tute sekura kiel konspiranto. Ĉiam estas la danĝero, ke la posteulo, kiun vi anoncis, volos akceli la procezon kaj mortigi vin. Jen li estas Hitler nur kelkajn jarojn pli aĝa ol Goering. Male al apro, li ne fumas, ne trinkas, ne tro manĝas, observante sian pezon. Sed grasuloj vivas malpli. Estas neverŝajne, ke Goering povos, se forto majeuro ne okazos, postvivi la Fuhrer. Do ĉi tiu estas la posteulo, do por la probableco. Alia speco de Goebbels. En propagando, li estas simple aso, liaj servoj al la partio estas grandegaj. Sufiĉe klera, klera, kuraĝa, sed malforta! Ĉu la Fuhrer de granda nacio povas esti preskaŭ nano kaj kriplulo? Vere, Hitler mem estas ĉio 166 см, eĉ iomete sub mezumo kaj neniel heroo. Kiam li studis en vilaĝaj lernejoj, li estis kuraĝulo kaj estro. Sed en la gimnazio li estis batita kaj humiligita de pli fortaj studentoj. Kaj por knabo, kiu estis komence plenigita per la konscio pri sia ekskluziveco, ĝi estis tre dolora. Li ne estas malbona ekde infanaĝo, eĉ nun li foje timas la sangofluon kaj siajn abomenaĵojn. Ĝuste nun, antaŭ sia sekvantaro, li gvidis kiel la lasta stultulo. Kiel lin influis injekto de anfitaminoj. Same kiel la deziro kaŝi ostenta fanfaron, sian propran senhelpon kaj vundeblecon. Jes, li komprenis, ke li kondutas malbone, sed la diablo en lia kapo knaris. Estu tirano, dispremu ĉiujn kaj detruu! Estu kruela despoto! Vi estas la Fuhrer, vi estas Dio, vi devas moki ĉiujn. Kaj kio se vi kreos novan religion kaj vian propran Triunuon, kies kapo li povus fariĝi la Fuhrer. Kiel diri, scienco evoluas. kaj eble la sciencistoj de la Tria Regno kaj aliaj konkeritaj landoj povos almenaŭ igi lin senmorta. Ĉiukaze, la magiistoj promesis trovi pocion kiu restarigas junecon.
  . ĈAPITRO #6
  Tute elĉerpita pro muelado de la ĉenoj, malsata kaj laca Alico denove ekdormis. Ŝi estis tre soifa en la unua loko. La malsato retiriĝis. Ankaŭ Paŝko kaj Arkaŝka suferis, sed tenis. Dum la bando de Hitler ne estas al la infanoj. Jes, kaj esti en katenoj kaj en malvarma, malhela kelo, sen manĝaĵo kaj trinkaĵo, ankaŭ estas torturo. Sed almenaŭ en sonĝo oni povas vidi ion heroan.
  Kaj troviĝu malmulte da konsolo en ĉi tio;
  Nokte, sovetiaj tankoj kaj infanterio denove rapidis por sturmi la Zeelov Altaĵojn. Nokte, eksplodoj de minoj kaj konkoj aspektas precipe brilaj kaj timigaj. Multnombraj, iliaj tutaj miloj da vunditoj ĝemas kaj krias dum longa tempo. La Zeels mem ŝajnas sur la ĉielo, prilumitaj de la ekbriloj de kontraŭaviadilaj obusoj kaj amaso da spuriloj, incendiaj maŝinpafiloj jetoj, kiel io kiel la pordegoj de la kosma submondo, en kiuj la fortoj de universala malbono, neimageblaj en potenco. , estas koncentritaj.
  Multe da sango estas verŝita, multe, kaj la nudaj kruroj de la knabino fojfoje algluiĝas al la koaguliĝanta purpura likvaĵo. Ĝi estas timiga kaj naŭza.
  Angeliko metis la manon al la frunto kaj diris:
  - Jen okazas, kia paradizo male!
  Alisa Selezneva, kvazaŭ peze turnante la turnan mekanismon de la Eiffel-Turo, suspiris:
  - Paradizo estas la malo, sed infero, bedaŭrinde, ĉiam estas reala. Do li sekvas nin ĉirkaŭe!
  Anstataŭ respondi, Angeliko pafis al figuro, apenaŭ videbla en la lumo de la fajro, rampanta el la rompita muro de la pilolujo. Tamen, la sovetia infanterio daŭre estis renkontita per bone celita kaj densa fajro. La tankoj iris sur sukceson, provante grimpi supren laŭ la deklivo.
  Ĉi tie la ne tute sukcesa dezajno de la IS-2-tankoj tuŝis. Granda ŝarĝo sur la antaŭaj rulpremiloj kaŭzis radgliton kiam oni provis moviĝi al monteto. Tio igis la aŭtojn moviĝi en spiralo, flanken, kvazaŭ, kaj kelkaj pezaj tankoj simple ekhaltis. T-34-85, siavice, grimpis supren. El kiu la fumo miksiĝis kun polvo, igante la soldatojn kolere tusi. Multaj el ili falis ambaŭ pro kugloj, ŝrapneloj, kaj svenis pro neeltenebla brulado... Tamen ĉi-lasta efikis super la germanaj defendantoj.
  Ankaŭ la knabinoj ne staris senmove, sed farante mallongajn kurojn, supreniris. Iliaj nudaj piedoj ekbrilis ĉirkaŭ kalkanoj. Ili ankaŭ enspiris bruladon, kaj terurajn odorojn de kadukaj kadavroj, bruligitaj aŭtoj kaj la plej abomeninda sinteza fuelo.
  Supre, la sovetiaj T-34 estis en malagrabla surprizo ... Radiokontrolitaj nanaj aŭtoj "Chess Horse". Ili ramas sovetiajn tankojn, krevigante ilin per ili.
  La T-34-85, kune kun ĝiaj avantaĝoj, ankaŭ havas malavantaĝon - sufiĉe malforta kiraso de la frontala kiraso de la tanka kareno. Krome, la obusoj eksplodis, nur ia hororo.
  Alicio kaj Angeliko komencis tuŝi iliajn nudajn sunbrunigitajn krurojn multe pli rapide. Ili devas akiri pozicion por neŭtraligi la kamikazajn ĉevalojn.
  Alisa Selezneva ordonis:
  - Batu tiujn monstrojn sur la antenon...
  Angelika konfuzite ekkriis:
  Sed ĝi ne estas reala... Ili havas rapidecon de malpli ol cent kilometroj hore, kaj estas malgrandaj en grandeco, kaj nenio estas videbla en tia fumo.
  Alisa Selezneva kantis responde:
  - La ĉielo ne videblas en la peĉa fumo, sed la korpo kutimas al la infero! Sed la elekto de tia dzhigit dependas de vi, sub la lito aŭ batalu por la afero!
  Angeliko ekkoleris.
  - Dĵigit denove! Vi havas nur unu homon en via menso...
  Sed kolero aldonis precizecon al la militisto... Tamen la kaŝpafistoj iom malfrue alvenis, la plej multaj el la "Ŝakĉevaloj" jam sukcesis fari "forkon" manĝante sovetiajn tankojn kun skipoj, aŭ eksplodigante ilin, kio estas esence la sama afero.
  Tamen, la knabinoj sukcesis savi kelkajn aŭtojn. Ili estas rusaj militistoj! Kaj malvarmetaj rusaj virinoj!
  Ĉi tie, ekzemple, la nokto, kiam ĉio estas en la plej densa fumo, kaj sango disvastiĝas, kiam ne ekzistas alia loko ol en la submondo, la knabinoj ŝercis kaj pafis. Plie, Alisa Selezneva sukcesis forigi tri radiopafistojn de ĉi tiuj mortigaj novaĵmaŝinoj.
  Angelica saĝe diris:
  - Ne ekzistas maŝino ne konstruita de homoj, kaj ankaŭ ne ĉagrenita de ili!
  Selezneva, kiu en sonĝo estis komsomola membro, kuraĝe rimarkis:
  - Eblas krei teknikon pli fortan ol homoj, sed reprodukti pli perfektan homon estas preter la potenco de la Sinjoro Dio!
  Alico, batalanta, brilis per spriteco, same kiel tre forta voĉo blokanta la kanonadon, de artileriaj eksplodoj kaj simple monstra skuado de la atmosfero kaj grundo. Tamen, ĉi tio estas knabino, ŝi povus timi, sed ŝi ne povus timi? Kio estas la diferenco? Kaj en tio! Malkuraĝulo ne ludas hokeon! Kaj batalu sur la frontaj linioj. Post ĉio, kaŝpafisto kutime pafas malproksime de sekura kovrilo por si mem.
  La knabinoj decidis ŝanĝi sian lokon kaj helpi sian infanterion, jam alproksimiĝante al la supro. Ĉi tie, dum la kuro, Alicio estis vundita per fragmento en la bovido. Jes, kaj peco da ruĝeca metalo fiksiĝis en forta knabina muskolo. Alisa Selezneva falis kaj estis devigita, flankenmetite sian fusilon, eltiri ĉi tiun rustan, kurban feron. Kio, kompreneble, ne estis tre agrabla sperto.
  Kaj Angeliko preskaŭ perdis la okulon... Do, unuavide, sendanĝera kuglo-riĉo de grandkalibra maŝinpafilo povus rezulti esti mortiga por ŝi. Kaj estas nenio por ripari...
  Angelika hurlis:
  - Ho, vi miaj okuloj, ĉi tio ne estas el fabelo!
  Gravaj perdoj inter la tankoj, kaj la intensigita morterŝelado de la malamiko, denove devigis la infanteriistojn kuŝi.
  Alisa Seleznev fine elpremis peceton el sia muskola bovido kaj eligis ĝemon:
  - Jen frenezulo el nefinita gisfero! Vi ne iom kripligis min! Kaj nun kio...
  La knabino ĵetis sin flanken kaj stumblis sur amaso da pluraj kadavroj. Ho Dio, kiom da soldatoj mortis ĉi tie. Videblas, ke ili pafis de sturmpafiloj MN-44. Tre mortigaj bastardoj, ĉi tiuj sturmpafiloj kun meza kartoĉo kaj alta efika gamo por ĉi tiu tipo de armilo. Eble la plej bona sturmpafilo de la Dua Mondmilito, kiu, feliĉe, aperis sufiĉe malfrue, kiam la malvenko de la Wehrmacht jam fariĝis evidenta.
  Kaj la kadavroj, rompita kaj kripligita karno, el kiuj glitas ŝiaj mirindaj kruroj ... Estas malfacile fari paŝon sen treti la mortinton ...
  Kaj obstinaj korvoj jam kvakas, kiuj ne timas nek pafojn nek fragmentojn, pretajn festeni per kadavraĵo.
  Jes, kaj ne nur preta, sed jam sidiĝu kaj, sen ia hezito, formanĝu la restaĵojn de homoj, kiuj ankoraŭ ne malvarmiĝis.
  Alisa Selezneva ne povas elteni tian sakrilegon kaj, kvankam elspezi kuglojn por tia abomeno estas, sendube, troo, precipe kiam okazas batalo, sed... Emocioj premas la knabinon kaj ŝi pafas, terenbatante plurajn kornikojn samtempe per unu kuglo.
  En la sama tempo, Alice krias:
  - Bastardoj! Vulturoj, kadavromanĝantoj, kion vi faras!
  Angelica aliĝas al ŝi. Ni draŝu kornikojn... Kaj tiam finiĝis la jam sufiĉe eluzita provizo de kartoĉoj... Alisa Selezneva malbenis:
  - Ne! Nu, mi estas vera malsaĝulo! Do ŝi purigis la plumojn de la vulturoj.
  La ruĝhara militisto gratis sian nudan plandon malantaŭ la orelo kaj respondis:
  - Jes, ni scias kiel purigi, sed ne la vicojn de la nazioj ...
  Alice estis grave ofendita:
  - Jes! Mi jam estas Fritz, preskaŭ tuta regimento estis pereschelka aŭ eksplodis ... Ni pli bone akiru MN-44 kiel trofeojn. Ĉi tio estas bona afero, kaj en proksima batalo, pli malvarmeta ol aŭtomata fusilo!
  Angeliko, ekzamenante la plej proksiman surfacon, diris rime:
  Bona devus esti kun pafilo;
  Frapu kiel furioza ŝtalo!
  Por ke la sango fluu kiel akvofalo -
  Detruu inferon - mortigu la malbonulojn!
  Alisa Selezneva kapjesis sian oran kapon:
  - Tiel estas ĝuste ... Mortigu kaj ploru!
  La knabinoj rampis en la funelon de la rompita bunkro. Ĝi estis sufoka tie kaj la vunditaj germanoj ĝemis... Kia hororo ĝi estas, traserĉanta en la mallumo kaj pikante rompitajn, kvietantajn ostojn, pecetojn da haŭto, kaĉon el sango, liberigitajn intestojn kaj rompitajn marmorajn kahelojn, betonajn panpecetojn per viaj viaj. manoj kaj piedoj ...
  Alico, kompreneble, bone sciis la germanan, same kiel la sperta Angeliko. Unu el la soldatoj deliris, kaj la alia iom kohere kaj klare murmuris:
  - Anĝeloj de eterna stela infero; ŝajnas, ke ĉio en la universo estos detruita - necesas flugi en la ĉielon kun rapida girfalko - por protekti la animon kontraŭ morto!
  Alisa Selezneva demandis en bona germana:
  - Diru al la soldato, kie estas via ĉelo kun konservitaj maŝinpafiloj?
  La militisto ekmoviĝis kaj demandis surprizite:
  Ĉu vi estas nokta feino? Blua...
  Alico, kun la tono de pupa knabino, ŝerce respondis:
  - Ne, male al Malvina, mia hararo ne estas blua, sed kiel diri... Neĝbulo en la sunlumo...
  La germano diris nekredeme:
  - Tiam mi vidus ilin eĉ en la mallumo...
  - Por ke la rusoj pafu min aŭ seksperfortu min. Ne, vera arjo devas povi defendi sin! Alico feroce klakis.
  La germano leviĝis preskaŭ ĝis sia plena alteco kaj poste batis sian kapon sur la supron de la betona planko. Plore muĝis:
  - Nu, tiom doloras... Karesu min...
  Juĝante laŭ la voĉo kaj odoro (Alisa Selezneva en sonĝo, kiel vera sabotisto, lernis distingi odorojn, preskaŭ je la nivelo de sanghundo), li estis tre juna viro. Tia por ne bedaŭri... Alicio kompatis ĉiujn, eĉ se dum la batalo ŝi forgesis, ke ŝiaj viktimoj ankaŭ estas homoj, tiam laŭ sia libertempo ŝi eligis brulajn larmojn kaj kuris al la plej proksima templo por meti tien kandelon.
  La knabino metis sian manon sur lian kapon, kaj tiam tiris lin al si, kisante lin sur la lipoj:
  - Vi estas mia kara... Kredu min, ĉi tiu milito baldaŭ finiĝos, kaj ni vivos tiel bone...
  La junulo sufiĉe prudente kontraŭis:
  - Kiel ĝi povas baldaŭ finiĝi, se la malamiko estas ĉe la pordego de Berlino. Tiu ĉi masakro daŭros almenaŭ ankoraŭ kvin jarojn, ĝis ni prenos Moskvon kaj Londonon!
  Alisa Selezneva ĉi tie mem estis surprizita:
  - Kaj ĉu vi kredas, ke estas realisme venki en tia senprecedenca malfacila situacio?
  La junulo ne rezignis, kaj trovis argumentojn laŭvorte survoje:
  - Sed finfine la rusoj kredis je sia venko, kiam ni estis nur dudek kilometrojn de Moskvo kaj, por esti juste, ni sukcesis returni la tajdon de la milito. Kial do ni, heroe batalantaj ĉe la periferio de Berlino, ne povas kredi je nia senkondiĉa fina venko?
  Alico, kisante la ulon sur la gratita frunto, respondis:
  - Kaj tial .... Kiam ni staris ĉe la pordego de Moskvo, la rusoj ankoraŭ havis multajn milojn da kilometroj da teritorio malantaŭ si - Niĵnij Novgorod, Kazan, Sverdlovsk. Kaj poste Siberio ĝis Pacifika Oceano...
  La junulo interrompis:
  - Nu kaj tio kun ĉi tio!
  - Kaj tiam! La rusoj ankoraŭ havis ien por retiriĝi, kaj en nia situacio, la aliancitaj fortoj jam alproksimiĝas al Elbo. - Alico apenaŭ devigis sian voĉon portreti bedaŭron kaj tonon de angoro pro tiaj eventoj. - Estas terure, sed ni ne havas landon preter Berlino. Nenie retiriĝi!
  La knabino denove kisis la ulon kaj sentis, ke la manoj de la junulo komencas tre timeme karesi ŝian buston. Sed tiam subite trabo de lanterno, tranĉanta en la mallumo de rompita pilolujo, frapis, kaj la kolera voĉo de Angeliko interrompis la idilion:
  - Tion vi faras... Fakte, viraj konkerantoj devigante sin enamiĝi al konkeritaj virinoj estas iel tipa por milito. Sed por virino seksperforti viron...
  Alisa Selezneva grumblis al sia kunulo:
  - Vi estas nur vulgara "hamlo"! Mi nur volis konsoli ulon, kiu estas vere malfeliĉa. Imagu vin en lia loko, kiel vi sentus?
  Angelica grumblis:
  - Mi ne havas la plej etan deziron. Krome, kiam mia patrino estis forbruligita viva, nur ĉar ŝi ŝirmis vunditan soldaton, mi ne estis malpli malfeliĉa ol tiuj ĉi monstroj nun. Vi komprenas ĉi tiun venĝon! Kaj vi havas, ekzemple, la pensadon de mezepoka monaĥino.
  Alicio sentis honton kaj forpuŝis la tute frenezan germanan ulon. Tiam ŝi demandis pli trankvile:
  - Ĉu vi ricevis maŝinpafilojn?
  - Ĉu vi ne vidas blinda, jen kvar pecoj kaj sako da revuoj por ili! Angélica grumblis. "Do estas tempo por enŝipiĝo!"
  Alico demandis la junulon:
  - Ĉu vi batalos kun ni kontraŭ la germanoj?
  La junulo negative balancis la kapon.
  - Ne! Vi povas mortigi min...
  - Kun plezuro! - Angeliko pafis la ulon en la koron per pistolo sen averto. La kuglo trafis la pecon precize kaj fontano de skarlata sango ŝprucis el la brusto ...
  Alisa Selezneva grumblis kiel tigro kaj rapidis al sia kunulo. Komenciĝis serioza ina batalo. Angelica, kvankam ŝi havis grandajn kapablojn en mal-al-mana batalo, sed la blankhara rivalo montriĝis multe pli freneza. La pugnoj de Alico trafis ĝuste en la vizaĝon de la ruĝhara militisto. Ŝi respondis per siaj genuoj, kaj sango fluis el ŝia nazo. Ambaŭ knabinoj eĉ uzis siajn dentojn kaj butigis kapojn...
  Komence, la iniciato en densa batalo apartenis al kolerega Alico. Sed tiam Angeliko alkroĉiĝis al ĉevalo... Ambaŭ knabinoj plene batis unu la alian. Fine, laceco kaj doloro devigis ilin iom rekonsciiĝi kaj ili sidis vizaĝ-al-vizaĝe rigardante en ŝiajn okulojn... Alisa Selezneva pentis unue:
  - Kiel tute sovaĝa ŝi fariĝis en ĉi tiu milito... Jes, kompreneble, mi kompatas la ulon, sed ĉi tio tute ne estas kialo por mortigi sian kunulon.
  Angelica konsentis.
  - Kompreneble, ne kialo... Mi mem montriĝis stultulo, kaj porko, kiam mi pafis senarman viron. Sed ĉiuokaze ni ankoraŭ ne estas sufiĉe fortaj por revivigi la mortigitojn!
  Alicio skuis sian plekton, en kiun ŝi plektis siajn harojn antaŭ la batalo, ke ili ne perfidis ŝin per sia brilo en la mallumo. La knabino diris severe:
  - Do kio? Ni iru batali kontraŭ la malamikoj!
  Nun la knabinoj estis en plena akompanantaro... En la dorso estis kaŝpafilo, kaj mitraleto en ĉiu mano. Kaj ili iras, aŭ pli ĝuste kuras en batalon ...
  La nokta batalo por la unua kresto treniĝis, krome, la nazioj neatendite eĉ lanĉis kontraŭatakon. Potencaj tankoj kaj memveturaj pafiloj iris sur la ofensivon. "Ferdinand" modernigita, tio estas, kun pli potenca motoro de 800 ĉevalfortoj, "Jagdtiger" kaj "Royal Tiger", ekzistis nur ses pezaj veturiloj, po du, sed la Panther-perloj.
  Ĉar la sovetiaj tankoj postrestis, fragmentiĝokonkoj kaj maŝinpafileksplodoj falis sur la infanterion ...
  "Panteroj" kaj "Tigroj" estas tre danĝeraj veturiloj, ili tre rapide pafas per siaj duonaŭtomataj pafiloj, kaj havas kombinitan aron de municio. Sed nun Angeliko ricevis seriozajn armilojn: kaptitan faustpatronon. Ŝi ankaŭ sukcesis kaŝi ĝin en la ĉambro.
  La knabino komencis elekti sian celon... Alico volonte sugestis al ŝi:
  - Venu, "Reĝa Tigro", ĝi estas la plej multekosta kaj vi ricevos ordonon por ĝi.
  Angeliko svingis ĝin for.
  - Ho ne! La plej granda aŭto estas la Jagdtiger, kaj vi vidas ĝin ĉi tie modernigita kun 1060 ĉevalforta motoro. Per ĉi tiu motoro, pezanta 75 tunojn, la ŝtala monstro sukcesis grimpi la monton. Do, la ordono estos donita por li!
  Alisa Selezneva forte suspiris:
  - Kie vi provos ĝin? Ja li havas kirason ĉie, krom se vi pafas raŭpon?
  Angelica kapjesis ruze.
  - Kaj mi scias unu lertaĵon por ĉi tiu aŭto...
  Alicio estis nekredema.
  - Ja? Kia ruzo, ĉi tiu aŭto ne havas malpli ol 100 milimetrojn da kiraso.
  Anstataŭ respondi, Angelica rampis direkte al la malrapide antaŭenirantaj malamiktankoj. La knabino moviĝis kiel serpento...
  Pluraj sovetiaj T-34 malfermis fajron sur la malamiko. Sed pafi la Jagdtiger en la frunton estas vana ekzerco. Ja 250 milimetroj ne estas ŝerco! Sed li mem responde povas tiel planti ...
  Jam pafis al sovetia aŭto, sed maltrafita en la movado, kvankam ĵetaĵo pezanta tridek kilogramojn, kaj eĉ kiraspenetra, jam estas ...
  Angelica ankaŭ pafas, ŝi decidis ke la distanco sufiĉas. Surdiga eksplodo estas aŭdita kaj la giganta aŭto simple blovas dise. La knabino fajfas:
  - Kia beleco! Ĉi tiu ordo estas kvazaŭ el arbusto!
  Post tio, la militisto rampis reen... Kaj la ŝtormsoldatoj denove zumis en la ĉielo.
  Tamen estis respondo de la germanoj. Jen la famaj Xe-162 Salamandroj. Ili estas tre lertaj, kaj nur terure danĝeraj. Jes, 30-milimetraj aerkanonoj pafas kun mortiga forto danĝera eĉ por Ils ...
  Nun ĝi estas hundbatalo, kaj Alico provas faligi la Salamandron per pafoj de la tero. Kaj ĉar ĉi tiu aviadilo estas preskaŭ tute farita el ligno, tio estas sufiĉe reala.
  Malpeza aŭto havas kirason nur antaŭe. Kaj MH-44, ĉiu kvina kuglo kun fosforkapo por plibonigi celadon, precipe en la mallumo. Kaj tia speciala kapo eĉ povas ekbruligi benzinon.
  Angelica ankaŭ komprenas tion kaj malfermas fajron sur la Salamander-jetoj. Kvankam, kompreneble, nur elstara aso povas eniri tian altrapidan aŭton de la grundo.
  Alisa Selezneva kuraĝigis sian partneron:
  - Vi falis sen celi, tiam vi certe trafos. Kaj se vi pensas, streĉu, vi certe maltrafos.
  Angeliko ekpafis sur la Salamandroj, ŝi ruliĝis dum la pafo, ripozigis siajn nudajn, knabinetajn kalkanojn kaj murmuris:
  - Mi sopiris la unuan fojon, la duan fojon mi iomete batis ĝin... Kaj la trian fojon mi tiom sopiris, ke la disktelero kantis!
  Alisa Selezneva pafis la Salamandron, la malpeza germana batalanto flugis malsupren, postlasante voston kiel la trajno de novedzino. Vere, ĝi estis malpura trajno, kaj la knabino kantis al sia kunulo:
  - La muziko sonas, la tamburoj batas la gardiston - la hundino estas kondukata al la tombejo...
  Kaj alia Non-162 estis pafita de Alico, kaj Angelica ankaŭ komencis akiri ion... La perdoj de la sovetiaj Iloj estis grandaj. La malamiko estis tro rapida kaj manovra, la asoj de Sovetunio ne povis daŭrigi kun li.
  Tamen, kun la apero de la jakoj, ĝi pliboniĝis, sed antaŭ tiu tempo, signifa parto de la Iloj estis malflugigita kaj la sovetia infanterio, suferspertante gravajn perdojn, ĉesis ... Multo brulis kaj kraketadis de la varmego de la ruinigitaj tankoj, derompaĵoj kaj disrompitaj faŝismaj monstroj kuŝis ĉirkaŭe.
  Alico tranĉis alian jam sesan "Salamandron" kaj notis:
  - Kaj ankaŭ ili estas tenacaj brutoj, ne estas tiel facile faligi, malgraŭ tio, ke la lignaj estas kiel Pinokjo!
  - La arbo, la kunpremita parto rikoltos! Angelica sugestis. Ĉi tio estas parto de nia problemo...
  Alisa Selezneva ĝeme kantis:
  - Feliĉo estas nur ripozo, hela ekbrilo en la mallumo de problemoj!
  Angeliko tiam demandis sian amikon:
  - Komponu ion survoje kaj kantu. Kaj tiam io estas en tre negrava humoro, kaj multaj el niaj uloj mortis!
  Alisa Selezneva, kiu plej multe sentis sin terure laca, jam de pli ol tago batalas (kaj eĉ en sonĝo vi sentas mankon de forto kaj dormo, kaj malsato!), Ĝi eĉ komencis kanti:
  Malriĉeco, ve, estas al mi konata ĝis larmoj;
  Kiel malforma estas la vilaĝa domo!
  Eĉ la pajlo sur la tegmento estas putra,
  La neĝblovo estas severa sub la fenestro!
  
  Tiu tempo estis teruraj katastrofoj,
  Granda streĉo de rusaj fortoj!
  Mia gaja infanaĝo en sufero,
  Kiam la bluo frostas pro la malvarmo!
  
  Kurante nudpiede en la malvarmo;
  Ĝi brulas ĝis la osto!
  Sed kie mi povas trovi rozon de feliĉo,
  Kiel forĵeti malriĉan kaskadon de ĉenoj?!
  
  Mi ne konas feliĉon kaj pacon;
  Laboro ĉifiĝas tiel konata!
  Mi kovros la fenestron per ponardo,
  Kaj verando kun hakilo!
  
  Tio estas nur la vintro por ni pluvivi,
  Por ne kapti malvarmajn parencojn!
  Ĉerizoj floras en rubenoj printempe,
  Kaj kolektu mirtelan fadenon!
  
  Kaj nun la kruroj de knabinoj,
  De la malvarmo de la infero ili tiel brulas!
  Kiel malfacile estas esti por ĉiam nudpieda
  En la neĝo, metu ŝtipojn en vico!
  Sed nun venis printempo beleco,
  Neĝblanka veluro fluis!
  Kaj mi aŭdas sonoran voĉon,
  Ja jen kiel kantas la riveretoj!
  
  Jen la ĝardenkolora safiro en makuloj;
  Kaj somero verŝas rivereton al la vipo!
  Ah tilio ingveno en mielpiedoj -
  Ĝojo por birda rubo!
  
  Ni starigas lignan barilon
  La knabo venis al la savo!
  Kaj la sentoj iĝis strangaj
  Kaj kvazaŭ la suko de la animo fluus!
  
  Ĉi tie la pluvo verŝas, la pluvego estas laŭta;
  Kaŝas la knabinon perla larmo!
  Mi konstruos brikan domon -
  Mi prenos vin el la abismo de kolombo!
  
  Estis kajutisto, sciu, mi vidis landojn;
  Dezerta sablo, turkmenaj donacoj!
  Palacoj, moskeoj de Samarkando,
  Iuj homoj estas tiel afablaj!
  
  Mi konas ankaŭ eŭropajn landojn -
  Vojaĝis longan vojon sur la maro!
  Sed la arbaretoj de la rando estas pli proksime al la koro,
  Mi volas turni mian piĉugan al li!
  
  Li kisas min, karesas;
  Jam kapturna!
  Li promesas lokon en la ĉielo
  Kaj li estas bela kiel Satano!
  
  Ili ludis pli modestan geedziĝon;
  Nun mi loĝas en la urbo!
  Vortoj de amo ne estas sensencaĵo -
  La pliiĝo scio iris al bona!
  
  Sed kiam venas la dormemo,
  Kie estas la sonĝoj en la blua ĉielo...
  Mi revas pri mola pajlo
  Mia malnova kampara domo!
  . ĈAPITRO 7
  Fine, lumo ekbrulis en la ĉelo, kie sidis la infanoj. Li blindigis la junajn kaptitojn. La dikaj pordoj malfermiĝis, kaj viro en masko kaj blanka surtuto, akompanita de deko da militistoj, eniris la ĉambron.
  Ĝi memorigis Alicion pri ŝiaj antaŭaj aventuroj, Tom ankaŭ estis simila persono en blanka mantelo. Nur tiu havis nigran maskon sur la vizaĝo, kaj ĉi tiu havis ruĝan.
  Kvazaŭ por kompletigi la similecon, la kuracisto en la blanka palto siblis:
  - Nu, infanoj, bonvenon al la proceduroj!
  Paŝka kunpremis la pugnojn kaj grumblis:
  - Mi ne rezignos viva!
  La Doktoro kapjesis konsente.
  - Batu la knabojn iomete per bastonoj, kaj mi kunportas la knabinon!
  Alico kapjesis konsente.
  - Mi estas preta iri al la proceduro!
  La SS-uloj batis Paŝkan per bastonoj, la knabo hurlis, kaj ŝiaj nudaj kalkanoj estis trafitaj per kaŭĉuka bastono. Arkaŝa silentis, kaj ili trafis lin nur kelkajn fojojn hazarde.
  Ili forigis la kolumon kaj katenojn de Alicio, kaj alportis ŝiajn manojn reen, klakante malgrandajn sed fortajn mankatenojn, speciale faritajn por la infanoj de kaptitoj. Krome ili surmetis alian ne tiom masivan kolumon nian kaj kondukis ŝin sur ĉenon.
  La nudaj piedoj de la knabino ne estis katenitaj, ŝajne juĝante, ke ŝi ne iros ien kaj ankoraŭ estas ŝnuro. Kaj ili kondukis min laŭ la koridoroj.
  Alicio sentis sin humiligita sur la okullinio. Kaj en la sama tempo, estis sento de fiero en ŝi - timi la naziojn. Alicio pluiris, jen suprenirante, jen malsuprenirante la ŝtuparon. La betona pavimo tiklis la plandojn de la nudaj infanoj. Mi tre soifis, sed la sento de malsato estis jam sufokita.
  Finfine, Alice estis devigita leviĝi pli alte, kaj li eniris la registaran alon de la bunkro. Molaj, abundaj tapiŝoj agrable tiklis la malvarmigitajn krurojn de la knabino. Estas preskaŭ feliĉega sento marŝi sur ili.
  Fine, ŝi estis alportita en la oficejon. Grandega kaj alta plafono. La kuracisto restis kun ŝi, tenante ŝin je la ŝnuro, sed la gardistoj foriris. Viro kun okulvitroj sidis ĉe la tablo en la oficejo. Li tute ne aspektis timiga. Male, li similis al instruisto, inteligenta, seka vizaĝo, pura razita mentono, mallarĝaj ŝultroj kaj mallonga staturo. Li estas vestita en simpla tuniko, kaj nur fera kruco estas inter la premioj.
  Tamen, ĝi estis terura monstro, la ĉefa ekzekutisto de la Tria Regno, la kapo de la SS, kaj Reichsmarschall Himmler. Tiu, kiun oni timis tra la mondo ne malpli ol Hitler mem.
  Alicio sentis sin malkomforta kaj ektremis.
  Himmler diris kun rideto:
  - Forigu la mankatenojn de niaj gastoj!
  La kuracisto dube rimarkis:
  "Ŝi estas tre danĝera, via ekscelenco!"
  La ĉefa ekzekutisto de la Tria Regno kapjesis:
  - Eble, sed tamen sufiĉe infano! Demetu la mankatenojn kaj la kondukŝnuron!
  La kuracisto kontraŭvole obeis. Himmler verŝis el kruĉo en glason kaj donis ĝin al Alico.
  Lia voĉo estis emfaze milda:
  - Trinku mielon!
  La knabino knaris:
  - Kio estas ĉi tio?
  Himmler ridis.
  - Lakto! Kaj ne bovino, sed kapro. Ĝi estas tre helpema por infanoj!
  Alico kapjesis.
  - Dankegon!
  Kaj ŝi trinkis siajn lipojn en la glason. Kaj ŝi volis manĝi kaj trinki pli kaj pli. Kaj la lakto ŝajnis al la knabino fabele bongusta. Ŝi drenis lin al guto, kaj peteme rigardis Himmler.
  Li ŝajnigis esti surprizita.
  Ĉu vi estas malsata knabino?
  Alico kapjesis.
  - Ni ne rajtis manĝi kaj trinki dum pluraj tagoj!
  Himmler ridis.
  - Tiel estas? Jen la fiuloj!
  Alice notis:
  - Ne tiu vorto!
  Himmler komentis per kortuŝa tono:
  - Sed vi komprenas, Alicio, vi kripligis kelkajn centojn kaj mortigis du dekduojn da elektitaj SS-soldatoj. Vi meritas mortopunon pro tio! Sed en la Tria Regno, infanoj foje estas pendigitaj eĉ pro bagatela ŝtelo aŭ malobservo de elirmalpermeso.
  Alicio fajfis kaj tremis. La ĉefa ekzekutisto de la Tria Reich daŭrigis:
  - Kaj laŭ la leĝo ni rajtas apliki fizikan forton eĉ al infanoj. Do Alicio, se vi ne diros al ni la tutan veron, la ekzekutistoj transprenos por vi kaj viaj amikoj. Kaj ili estas tre kruelaj. Ĉu vi volas sperti por vi mem, kiam la vejnoj kaj vejnoj pasas nunajn malŝarĝojn?
  Alico paliĝis kaj honeste respondis:
  - Ne volas!
  Himmler, liaj okuloj fulmantaj, siblis:
  - Diru, kiu sendis vian grupon?
  Alico honeste respondis:
  - Neniu!
  Himmler furioze grumblis:
  - Vi mensogas! Nur plenkreskuloj povus doni tiajn armilojn al infanoj!
  Alico profunde enspiris kaj respondis:
  - Ni mem prenis ĉiujn ĉi tiujn armilojn, kaj moviĝis tra la tempomaŝino!
  Himmler elkoviĝis:
  - Kio?
  Alico konfirmis ridetante:
  - Tio estas la tempomaŝino! Ni estas el la estonteco!
  Estis dolora paŭzo. Himmler ŝajnis digesti tion. Kaj tiam rimarkis kun vulpa rideto:
  - Vi estas el la estonteco... Eble vi havas mirindan teknologion!
  Alico suspiris kaj honeste demandis:
  - Ĉu mi povas havi plian lakton?
  Himmler verŝis en glason kaj transdonis ĝin al Alicio denove. La knabino trinkis avide, kaj iom post iom trankviliĝis.
  La ĉefa ekzekutisto de la Tria Regno demandis:
  - Ĉu vi volas vivi?
  Alico respondis kun alloga sincereco:
  - Ĉiuj volas! Kaj precipe infanoj, ni havas ĉion antaŭ ni, kaj homoj povas vivi tre longan tempon en la dudek-dua jarcento.
  Himmler severe rimarkis:
  - Viaj krimoj estas bonegaj. Nur Adolf Hitler mem povas pardoni vin kaj nuligi la mortkondamnon. Vi mortigis kaj kripligis la plej bonajn soldatojn de la Tria Regno. Kaj ĉi tio estas tre malfacile pardonebla, krom difektita ekipaĵo!
  Alicio respondis ĝemante:
  - Milito estas milito!
  Himmler rimarkis:
  - Kaj laŭ la militleĝoj, morto atendas vin. Plie, vi estos brutale torturita antaŭ ĉi tio, batante informojn. Ĉu vi komprenas ĉi tion?
  Alico komentis, malfacile retenante sian menson:
  - Se vi kuŝas sur la Tero, tiam ĉi tio estas nur unufoje! Se ĉi tio estas destinita...
  Himmler respondis severe:
  "Eble mi devus starigi vin sur la rako, por ke vi komprenu?"
  Alico paliĝis... La perspektivo esti torturita ne plaĉis. Ŝi ne kutimas dolori. Kaj la ekzekutistoj de la Tria Regno scias turmenti terure. Kaj tamen, morto. Kio okazos se ŝi mortos?
  Kio atendas? Neekzisto? Aŭ ĉielo kiel infana martiro? Sed homoj de la fino de la dudekdua jarcento ne kredas je postmorta paradizo. Kvankam en kio estas, ia animo, ĝi ŝajnas esti jam pruvita. Ke ni, rezigninte la finojn, ne mortu definitive. Kaj ke estonte eblos redoni la animon al la korpo.
  Sed tio estas en la okazaĵo ke Alice mortas en sia propra tempo kaj loko. Kaj kiam ŝi pereas en la turmentkeloj de la gestapo, kaj ŝia spirito implikiĝas en la koridoro de la tempo? Ĝi estos absolute terura!
  La knabino efektive murmuris pro timo:
  - Ne torturu min kaj la infanojn. Ni ĉiuj diras tiel!
  Himmler diris per afabla tono:
  - Tio estas interese... De kioma horo vi venas?
  Alico honeste respondis sen kaŝi:
  - La fino de la dudek-dua jarcento. Kvankam iuj raportas novan epokon ekde la Granda Oktobra Revolucio.
  La ĉefekzekutisto sulkigis la brovojn.
  - Ĉu vi ne mensogas? Kion la komunistoj gajnis estonte?
  La knabino konsente kapjesis.
  Jes, ni povis venki. En la tuta mondo la ideoj de Lenin kaj Markso triumfis!
  Himmler sentis la emon frapi la malprudentan knabinon per sia tuta forto, sed retenis sin per la kutima peno de volo. Kaj per sufokita voĉo li diris:
  - Ĉi tio ne povas esti! Vi ne povas venki nin, kune kun Japanio ni havas la rimedojn de la tuta mondo!
  Alico decidis ne mensogi, precipe ĉar ŝi ne vere volis sperti torturon:
  - Mi estas el alia mondo! Ni havas vin atakis Sovetunion en la kvardek-unua jaro, ankoraŭ ne kompletigis la malvenkon de Britio. Vi ne sukcesis preni Moskvon en 1941, tiam Usono eniris la militon kaj finis vin en 1945!
  Himmler blekis, batante sian glason sur la tablon:
  - Vi mensogas!
  Alico respondis kun rideto:
  - Mi staras antaŭ vi kaj ĉi tio estas pruvo, ke mi diras la veron!
  Himmler severe rimarkis:
  - Vi gajnis? Kaj Usono kaj Britio batalis ĉe vi - kia sensencaĵo!
  La knabinoj kapjesis kun rideto.
  - Ŝajne ili opiniis, ke ĝi estas la plej bona... Ol kuŝi sub vi!
  Himmler leviĝis de sia seĝo, faris kelkajn paŝojn kaj deklaris:
  - Nu, kio... - En la manoj de la ĉefa ekzekutisto de la Tria Reich ekbrilis teleregilo. Li premis la butonon.
  Pluraj fortaj gardistoj eksplodis en la oficejon.
  Himmler deklaris:
  - Ŝi estas via doktoro Menge! Instigu ŝin diri la veron, sed ne vundu ŝin, ni eble ankoraŭ bezonos ilin!
  La viro en la blanka palto kaj ruĝa masko kapjesis.
  - Ni milde torturos, sed doloras!
  Alicio, tremante pro timo, ĝemis perfide:
  - Ne torturu min, mi ĉion rakontos al vi pri pli brila estonteco!
  La kuracisto grumblis:
  - Bezonas knabinon! La interesoj de la Tria Regno postulas!
  Alicio estis prenita kaj portita. La knabino rezistis. La torturĉambro estis tre proksima al tiu de Himmler. Videblas, ke la ĉefekzekutisto kelkfoje mem kontrolis la torturon.
  Alicio sidis sur seĝon kaj ŝiaj kruroj estis metitaj en krampojn. D-ro Menge rimarkis:
  - La brazilo estas sekura sed tre dolora metodo de torturo.
  Du knabinoj en ruĝaj maskoj kaj kaŭĉukaj gantoj elprenis antaŭpreparitan oleon kaj komencis dike ŝmiri la plandojn de Alico. Du pliaj alportis gason. Ĉi tie virinoj laboris kiel ekzekutistoj. Ili estis speciale uzataj kiam necesis torturi infanojn por ke la viktimo ne mortu. Virinoj emas esti pli singardaj kaj mildaj, sed kaŭzas pli da doloro.
  Alicio sentis, ke ŝiaj nudaj piedoj estas katenitaj. Ĝi doloris miajn maleolojn. Kaj la knabino sentis en si kreskantan timon. Poste ili alportis la tubojn kun gaso. Ĉi tie, oksigeno estis liverita tra la bluaj dratoj, gaso tra la ruĝaj. La brazilo estis ĉe alteco kaj la alteco de la flamo kaj la temperaturo estis reguligitaj.
  Estas klare ke la torturo estis atendita esti longa kaj kruela. La maskita virino rimarkis:
  - Ĝi estas ankoraŭ infano! Ĉu ni tute bruligu la haŭton sur la piedoj?
  Doktoro Menge kapjesis.
  - Ne! Ili tiom brulis, ke poste la haŭto de la piedoj superkreskus kaj la torturo povus esti ripetita! Ĉi tiu knabino scias multon kaj ni bezonas informojn de ŝi.
  La virino kapjesis kun rideto malantaŭ ruĝa masko.
  Ŝi ankoraŭ povas danci! Intertempe, ni donu al ĝi etan fajreron!
  La knabinoj turnis la kranojn. La malvarmaj piedoj de Alicio sentis agrablan varmon. Komence, la knabino pensis, ke ĝi tute ne doloras. Alicio rememoris Esmeraldan, kiel ili rompis ŝin per hispana boto. Sed ĉi tio ne estas la plej bona ekzemplo de kuraĝo. Ĝi rapide rompiĝis. Kaj jen kiel Zina Portnova tenis sin sub torturo.
  Nudaj, oleitaj plandumoj komencis bruli. Ne plu estas tiel agrable. Alicio ektiris. Malgranda flamo malrapide rostis la kalkanojn de la knabino. Ĉi tiu torturo estas sekura, sed altnivela kaj efika, ĉar la doloro estas longdaŭra kaj malrapide sed certe kreskas.
  Alico ekmovis siajn krurojn, sed la titanaj kusenetoj firme tenis ŝin.
  Doktoro Menge demandis al Alicio:
  - Diru al mi, kiu sendis vin!
  La knabino respondis honeste denove:
  - Ni mem! Plenkreskuloj eĉ ne scias pri tio!
  Doktoro Menge karnovore ridis.
  - Tiel estas? Ĉu vi pensas, ke ni kredos ĉi tiun beban paroladon?
  Alicio sufiĉe logike rimarkis:
  - Sed estas stulte sendi infanojn al tia respondeca tasko!
  Doktoro Menge kapjesis.
  - Jes, estas stulte, sed tial ni volas scii, kial ili faris tion!
  La flamo iom kreskis kaj iĝis pli varma. Alicio tre doloris kaj ĝemis. Tiam ŝi kunpremis la dentojn, sed larmoj fluis el infanaj okuloj. Estas terure. Torturo. Kaj la plandumoj estas tiel varmaj. La knabino, rememorante verkojn pri heroaj temoj, provis imagi ion alian. Ekzemple, pensu pri agrablaj aferoj. Ĉi tie precipe kiel bona ĝi estas en ŝia mondo. Ne ekzistas tia afero kiel agrikulturo. Manĝaĵo estas farita el bioplasmo kaj povas esti mendita per la Hypernet, kiu estas multe pli praktika. Antaŭe, cetere, robotkuiristoj estis tre oftaj. Sed nun estas pli facile.
  Bioplasma manĝaĵo, tre bongusta, sed ĝi ne ŝveligas la stomakon, kaj ne necesas purigi kaj lavi la telerojn. Do ĉio estas bonega! Alicio taksis progreson senkondiĉe.
  Kvankam, verŝajne, iu avino el la dudeka jarcento estus estinta ĝin eĉ pli.
  Alicio ekmoviĝis, ŝiaj kalkanoj brulis. Mi memoras Gerdan. Kiel ĉi tiu knabino, malsata kaj frosta, piedpremis laŭ la vojo de akraj ŝtonoj. Kaj ŝi havis multe da doloro, ŝiaj nudaj piedoj estis sangitaj. Kaj Gerda plu marŝis kaj promenis. Kaj eltenis suferon. Kaj vi povas vidi, ke ŝiaj nudaj plandumoj estis varmaj.
  Tiam Alico aŭdis la voĉon de doktoro Menge:
  - Diru, ke vi sendis?
  La knabino decidis silenti. Fakte, estas plej bone ne respondi. Cetere ŝi sentis, ke se ŝi malfermos la buŝon, ŝi krios je la supro de la pulmoj, pro la neeltenebla doloro en siaj bruligitaj piedoj. Ne, ŝi silentos. Kaj por pli facile memori Gerdan, unu el la rakontoj, kie tiu ĉi knabino montris eĉ pli grandan kuraĝon kaj heroecon.
  La kompatinda knabino forlasis la florantan ĝardenon kun eterna somero kaj marŝas laŭ la aŭtuna malvarma vojo.
  Tuj el la varmego, malvarmiga vento salutis ŝin.
  Ŝiaj nudaj piedoj tretas sur la roka kresto. Nudaj plandoj tamen jam fariĝis krudaj en la ĝardeno, kaj ili ne tiom doloras. Sed la vojo estas longa, la kruroj erarvagas, post kelkaj dekoj da mejloj, la plandumoj komencas brili kaj la bovidoj komencas dolori. La knabino petas almozon, por ke ili donu al ŝi almenaŭ iom da manĝaĵo kaj petu loĝejon por la nokto. Kiu nutras la infanon kaj kiu ne. Sed bonŝance: ili lasis min resti por la nokto. La knabino ekdormis en la fojno. Kaj dormas tre profunde, post longa vojaĝo. Sed matene vi devas denove, prenante pecon da pano kiel bonkoran gastiganton, ekvojaĝi. Kaj la kruroj ankoraŭ doloras post longa transiro, kaj estas malvarme promeni nudpiede.
  Kaj la nuda plando post dormo, ankoraŭ ne diverĝanta, dolore perceptas la pikojn de la ŝtonoj, kiuj punktis la vojon.
  Sed rapida veturado tenas la knabinon varma. Nudaj piedoj ruĝiĝas, kaj la plando gratita sur la pavimŝtonoj iom bakas. La knabino eltenas kaj venkas lacecon por eskapi de la ĝemado en siaj kruroj, zorge ekzamenas la ĉirkaŭaĵon. Ĝi moviĝas laŭ la vojoj de Germanio, en la direkto de Francio. Estas multaj interesaj aferoj por vidi en ĉi tiuj dense loĝataj teroj. Kelkfoje komencas pluveti belan aŭtunan pluvon. Gerda tre timas malvarmumi.
  Ili eĉ ne donos al ŝi frambojn nokte, kaj antibiotikoj aperos nur estonte.
  Ŝi portas nur malpezan someran robon.
  Kaj de la longa transiro, ĉiu vejno de ŝiaj elĉerpitaj, nudaj piedoj laŭvorte sonoras.
  Sed dum la sekva tranoktado, la kompatema gastigantino kompatis ŝin kaj donis al ŝi varman peltan koltukon por la vojo. Kaj Gerda denove iras la sekvantan tagon. La kruroj unue rigidiĝas, sed poste varmiĝas. Ili nur sonoras per ĉiu vejno. Estas dolorige marŝi tiel, sed la knabino sukcesas, ŝi havas celon, kaj ŝi certe atingos ĝin.
  Nur ne vere malsaniĝu.
  Kaj la kruroj fariĝas pli krudaj ĉiutage, superkreskitaj de kaloj. Estas malfacile iri tiel. Kelkfoje la knabino pasigis la nokton en fojnamaso, glaciiĝis nokte, poste leviĝis kun rompiĝantaj ostoj. Sed Gerda obstine pluiris, ŝia korpo varmiĝis kaj malpeziĝis. La knabino vivis per almozo. Ĝi helpis, kvankam ne regule, sed manĝi, konservi forton.
  Foje ŝi devis tranĉi lignon kaj porti akvon el la puto per ŝelo da pano.
  Muskoloj lace doloris ĉiutage, sed la doloro malfortiĝis. La korpo de la infano rapide adaptiĝis al la ŝarĝo, kaj nun la knabino marŝis mezume ĉirkaŭ sesdek mejlojn ĉiutage, kaj ne falis pro laco. Ŝiaj nudaj, faligitaj kruroj estis kovritaj de malmola krusto, kaj preskaŭ ne sentis la akrecon de la ŝtonoj kaj la malvarmon. La knabino marŝis, venkante suferon. Vintroj en Eŭropo estas mildaj. Malseka neĝo falis kelkfoje. Gerda lasis sur li nudajn spurojn, sen interrompi sian paŝon.
  Eĉ tiaj elegantaj, malgrandaj presaĵoj aspektis iel belaj sur blanka fono.
  Ŝi moviĝis kvazaŭ vundite kaj ĝis ŝi eniris la palacon helpe de korvo. Tie ŝi petis de la princino kaj la princo paron da ŝuoj kaj vagonon, por ke ŝi daŭre serĉu Kai. Sed la princino rimarkis ridante:
  - Vi jam kutimas promeni nudpiede! Kial vi bezonas ŝuojn? Ili nur pezos viajn krurojn! Pli bone iru kiel antaŭe kaj baldaŭ vi ĉirkaŭiros duonon de la mondo!
  La unua ministro rimarkis:
  - Plifortiĝu, se vi volas esti sana!
  Kaj Gerda devis ree piedpremi nudpiede, do ŝi ne renkontis simpation. Sed la vere nudaj piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj la haŭto sur la plandumoj fariĝis pli forta ol tiu de botoj. Kaj ŝi marŝis kun nefleksebla kuraĝo. Do ŝi promenis nudpiede tra Germanio kaj alvenis en Francio. Malseka neĝo kompaktiĝis sub la ĉizitaj infanaj piedoj.
  Kie estas ŝia frato Kai? Kiom ŝi pasis, kaj ĉiuj nek aŭdaj nek spiritoj. Kvankam, fakte, vi alkutimiĝas al la malvarmo, kaj ĝi ne estas tiom timiga, vi eĉ ne tusas vintre kaj en ĉifonoj. Kaj la haŭto sur nudaj piedoj fariĝis pli forta ol la plandoj de botoj.
  La knabino iris Parizon. Tie ŝi renkontis stratinfanojn. Tiel ĉifona kaj nudpieda kiel ŝi estas. La knabino manpremis ilin kaj interŝanĝis novaĵojn. Infanoj de ĉiuj landoj parolas internacian lingvon kaj komprenas unu la alian. Kaj Gerda rapide amikiĝis kun ili.
  Estas multe pli bone en grupo ol sole.
  Sed la infanoj malsatas, kaj la knabino, kune kun ili, trudeniras la garbejon de la mastro. Sed la polico aperas kun paro de edukitaj hundoj. Unu hundo preterpasas Gerdan kaj terenbatas ŝin. La policano metas katenojn sur la knabinon kaj prenas ŝin al malliberejo.
  Ŝi estis ĉenita kiel plenkreskulo.
  Kompatinda Gerda, tinktante per pezaj katenoj ĉagrenantaj ŝiajn krurojn, vagas en parizan malliberejon. Ili ankaŭ metis ilin en la Chatelet, en malvarman, malbonodora ĉelo, kie ambaŭ knabinetoj, kiuj estis kaptitaj ŝtelante, kaj pli maljunaj virinoj, sed preskaŭ ĉiuj el ili estas junaj, sidas kune.
  Kvankam kiam estas multaj kaptitoj, ĝi fariĝas pli varma kaj vi povas varmiĝi.
  Ili nutras vin abomenan vodkon kaj malfreŝan panon. Do vi povas pasigi pli ol unu jaron en nehomaj kondiĉoj.
  La knabino tamen ne rezignas kaj eĉ kantis kanton;
  Patrujo en mia koro - kordo ludas,
  Estos bone por ĉiuj en la mondo vivi...
  Kaj mi revas pri Rusio - sankta lando,
  Kie ridas feliĉaj infanoj!
  
  Nur en ĉi tiu lando la vivo foje ne estas mielo:
  Estas tempo por kruelaj provoj...
  Sed vintre ĝi kutime leviĝas -
  Kaj la knabinoj trilo muŝoj nigraokulaj!
  
  En ĉi tiu mondo, tumulo kreskas el glacio,
  Ĝi havas diamantan kristalan ornamaĵon!
  Patro Kristnasko estas la plej timindaj neĝblovoj de la Kagan-
  Eksterlandano proksima al la rusa animo!
  
  Gerda serĉis Kayan, nudpiede en la neĝo -
  Tretis la vastaĵojn de Rusio ...
  Kaj diru al la mallaborema - ke mi ne povas,
  Keruboj akvumis la sonĝon!
  
  Ni trovos ankaŭ belan Edenon en la tundro,
  Lasu bananojn maturiĝi ĉe la poluso...
  Estos tempo, kredu grandajn ŝanĝojn -
  Novaj landoj en la spaco atendas nin!
  
  Ni realigu la sanktan revon de homo
  Kun la plej pura impulso de piloto!
  Ridante en la ĉielon kun kanto, mi flugos per sago -
  Alteriĝo ne estas via zorgo!
  
  La terglobo subite fariĝis tre malgranda por ni...
  Jes, Gagarin venis kun mikroskopo...
  Kaj iu estas pli belaj ŝuoj "Adidas"
  Kaj la avida pelado en homamaso...
  
  Ne vendu vian patrujon por vestoj -
  Ne ruinigu Rusion por dolaroj,
  Mi amas Jesuon kun liphara gvidanto -
  Ĉar Li ankaŭ estas la Mesio!
  Tion signifas inspiro, kaj vi jam pensas pri la estonteco. Kaj vi vidas ĉi tiun estontecon kvazaŭ ĝi estus la nuntempo.
  La knabino amikiĝis kun aliaj kaptitoj, kaj fariĝis la animo de la kompanio, kaj jam pensis pri eskapo.
  Sed Gerda estas alvokita por pridemandado. Ili ŝmiras siajn kalkanojn per oleo, kaj portas ardantan brazon ĝis siaj nudaj piedoj. La knabino krias pro doloro kaj perdas konscion. Kaj ŝi estas devigita preni la kulpigon por la murdo de nobelo.
  
  La torturo daŭras kelkajn tagojn, la infano estas skurĝita, pendigita sur rako, sed Gerda montras nekredeblan kuraĝon. Nenio estas rekonita. Kaj poste mi aplikas al ĝi hispanajn botojn.
  Tiu torturo, kiu rompis Esmeraldan.
  Tabuloj premas la krurojn de infanoj, kaj la ekzekutisto veturas en kojnoj. Post la unuaj batoj, la knabino perdas konscion. Sed ili verŝas malvarman akvon sur ŝin, devigante ŝin rekonsciiĝi. Poste ili denove batis la tabulojn. La doloro estas simple terura. Gerda sibilas, kaj eliras kun sovaĝa krio.
  Sed li ankoraŭ ne volas tion konfesi.
  La ebria ekzekutisto ridetas.
  Li ĝuas torturi senkulpajn homojn.
  La demandanto ripetas la demandon:
  - Ĉu vi mortigis la vickomton de Jouzac?
  Ne, ŝi ne estas Esmeralda por konfesi.
  Gerda respondas kun ĝemo:
  - Ne!
  La knabino estas morte pala kaj gratita. Unu vango brulis per fajro.
  Enketisto krias:
  - Ekzekutisto, ankoraŭ unu kojno por ŝi! Pli dika!
  La senkompata besto obeas.
  Kaj denove sekvas bato, pro kiu la tuta korpo de la knabino ektremas. Larmoj fluas el la okuloj de Gerda, la heroino de Andersen estas tre vundita, sed ŝi ne konfesas.
  Ne, li ne eltenis tion, kvankam ŝi estas banale kripla.
  La demandanto krias:
  - Jes konfesu nin! Ĉi tiuj estas nur vortoj!
  Jes, mi ne volas esti kripla.
  Gerda subite trovas la forton por klare respondi:
  -Vortoj estas kiel vento, ŝpinante muelejon, kiu donas farunon al saĝuloj, kaj farunon al malsaĝuloj!
  La knabino respondis sprite.
  La pridemandanto krias:
  - Ankoraŭ du kojnoj!
  La ekzekutisto ridetas kun tre kontenta rigardo.
  Kaj denove la martelo flugas ... la ostoj, infanaj kruroj krakas, pro la doloro-ŝoko la infano denove perdas konscion. Gerda estas revivigita kun sitelo da glacimalvarma akvo el la kelo. Kaj ili daŭrigas la sofistikan kaj samtempe mallertan torturon. Ĉi tie en malvirto samtempe ili krampas, la fingroj de la manoj de la knabino. Premu la vizon. Gerda denove svenas. Ĉi-foje dum longa tempo. Eĉ sitelo da akvo ne povas revivigi ŝin.
  Ŝajne, la dolorŝoko superis la limojn de la korpo de la infano kaj la juna kaptito svenis.
  La knabino kuŝas sur torturoseĝo, pala kaj sanga.
  Vigla imago helpis Gerd malkonekti de realeco, kaj de la brulanta doloro en liaj vere varmaj kalkanoj.
  Sed tiam Himmler eniris la torturkelon. Kaj kun malmola rigardo li demandis:
  Ĉu vi parolis, krimulo?
  Doktoro Menge respondis ĝemante:
  - Silentu! Estas kiel preni akvon en vian buŝon! Eble provu fluon?
  Himmler rigardis la nudajn piedojn de Alico. La tutaj plandumoj estis kovritaj per purpuraj veziketoj. Kaj diris:
  - Nun sufiĉas! Ni donu al la knabino tempon por pensi! Intertempe, ĉu ni povas alfronti la knabojn?
  La ekzekutisto karnovore lekis ŝiajn lipojn.
  - Ĉu la knaboj estas belaj?
  Himmler ridis.
  - Ne malbona! Sed vi ankaŭ nur iomete fritu iliajn kalkanojn! Se ni tuj maltrafas la plenan programon, kaj ili ne parolas, tiam fariĝos pli malfacile dividi ilin.
  Gerda estis distrita de siaj pensoj kaj ĝemis. Kiel ŝiaj ĉantiĝintaj plandumoj brulas, terure. Sed ŝi trapasis ĝin kaj povis malŝalti.
  Himmler ordonis koncize:
  - Al ŝia kelo, kaj donu al la kaptitoj iom da manĝaĵo kaj trinkaĵo! Ni bezonas ilin vivantaj!
  Alicio estis denove katenita, inkluzive de la kruroj. Kaj ili laŭvorte portis min al la ĉelo. La doloro estis terura. Kaj kiam la kaŭĉuka klabo trafis la bruligitan plandon, la knabino hurlis, sed tuj mordis la lipon.
  Alicio eĉ flustris:
  - Unu - nulo en nia favoro!
  Alicio estis kondukita al la ĉelo, kie la serĉlumoj jam estis ŝaltitaj, kaj fariĝis iom pli varme. Paŝao kaj Arkasha estis prenitaj kaj trenitaj por esplordemandado kun antaŭjuĝo.
  Alico kuŝiĝis sur la betonon kaj levis siajn ĉantiĝintajn krurojn, por ke la sango elfluu el la bruligitaj plandumoj kaj ĝi ne tiom doloru. Estas terure, kompreneble, kiam viaj piedoj estas bruligataj sur brazilo, sed Alico pluvivis. Kaj ŝi povis montri la kuraĝon de la pioniro. Sed kio sekvas? Ili estos torturitaj longe kaj forte. Kaj ĝi doloros tiom multe...
  Alico kantis:
  - Kia doloro, kia doloro, Rusujo kontraŭ Germanujo: cent - nulo!
  La knabino imagis la tankon Panther-2 antaŭ siaj okuloj, kiel ĝi brulis, kovrita de la sovetia Katyusha. Kaj iom trankviliĝis. Kvankam la Pantero havas barelon tiel longan ke ĝi estas eĉ timiga rigardi. Ne, ĉi tio estas nenio kompare kun la "Tigro" -3. Ĝi verŝajne estos nomita la imperia tigro.
  Ili alportis ŝiajn prizonajn porciojn. Sengusta supo de urtiko kaj seka pano. Malsata Alicio tamen manĝis kun avideco ....
  Jen ili venigis la knabojn en la ĉelon. Paŝao havis kontuziĝojn kaj abraziojn sur sia vizaĝo. Ambaŭ knaboj bruligis, vezikigitajn plandojn de la brazo.
  Paŝka fanfarone rimarkis:
  - Mi tiom riproĉis ĉi tiujn germanojn!
  Alico ridis responde kaj rimarkis:
  - Ĵuri ne estas bona!
  Arkasha konsentis kun ĉi tio:
  - Prave! Mi nur silentis kaj pensis pri io alia. Do la torturo estas pli facile eltenebla! Kaj Paŝko kriis, kriis!
  La blonda knabo akre grumblis.
  - Silentu!
  Alice sugestis:
  - Ni silentu! Kaj se tia estas la sorto, tiam ni mortos sub torturo, kaj konservos nian dignon!
  Arkasha konsentis kun ĉi tio:
  "Ŝajnas, ke ni vere devas morti!" Pli bone estas morti silente!
  Paŝko respondis agreseme:
  - Ne atendu! Mi kovros ilin per la plej elekteblaj malbenoj en la universo.
  . ĈAPITRO #8
  Alicio, elĉerpita de torturo kaj emocioj, ekdormis. La knaboj ankaŭ estis kvietaj.
  Kvankam en sonĝo vi povas sonĝi pri io heroa, kiu povas esti konsolo, en kondiĉoj, kiam vi blokiĝis kaj estis kaptita.
  Kaj la sonĝoj estas tiel heroaj kaj vi batas la naziojn en ili, kaj tre efike kaj bele;
  Venkinte la unuan kreston de la Seelow Heights subite, la sovetiaj soldatoj provis konstrui sur sia sukceso dum la tago. Sed granda nombro da radiokontrolitaj minkampoj, same kiel densa fajro de maŝinpafiloj kaj rapidpafaj pafiloj, denove pelis la infanterion en la grundon. Kaj tro da tankoj estis eksplodigitaj.
  Tamen, la riparteamoj estis herooj ne pli malbonaj ol la batalunuoj kaj signifa parto de la veturiloj revenis al servo antaŭ la fino de la tago.
  Alisa Selezneva kaj Angelica neniam fermis la okulojn. Ili batalis, pafis, kriis ion...
  La nazioj ne estis malsaĝuloj, precipe, multaj el iliaj pafiloj tre sukcese sidis en la profundo, kaj tiam ili estis levitaj per fanto. Tiam ili draŝis...
  La plej ofta speco de pafilo estas, kompreneble, 88-milimetra kontraŭaviadila pafilo. Universala kanono por pafi al aviadiloj, tankoj, kaj infanterio. Nur ŝanĝu la obusojn... La vero estas iom ĝena, sed finfine oni uzas specialajn fantojn, provizitajn por tankoj kaj memveturaj pafiloj.
  Estas multaj adoleskantoj kaj virinoj inter la defendantoj. La homaj rimedoj de la Tria Reich estas elĉerpitaj, do vi devas rasti ĉiujn en vico. Eĉ dekjaraj knabbatalantoj ne estas maloftaj. Ja ankaŭ ili povas ĵeti botelon kun bruligebla miksaĵo kaj meti ĝin en embuskan infanteriston.
  Kutime ĉi tiuj knaboj kuras nudpiede kaj en pantaloneto, ĉar infanaj ŝuoj mankas, kaj nudaj piedoj estas multe pli lertaj.
  La defenda linio sur Seelach estas tre potenca, ili eĉ komencis konstrui ĝin eĉ antaŭ la komenco de la unua mondmilito, se la cara armeo estus ĵetita al Berlino. Jes, jam en la 18-a jarcento, sub Elizabeto, kiun nur antaŭtempa morto malhelpis, ke li nomiĝu Granda, la rusoj prenis Berlinon!
  Do la altecoj havas multajn subterajn komunikadojn, labirintojn de tranĉeoj kaj ŝirmejojn por kaŝpafistoj. Oni povas diri, ke ĝi estas speco de urbo.
  Malgraŭ tio, ke Adolf Hitler estas kutime meritigita je skizofrenia optimismo, seriozaj laboroj pri la fortigo de Berlino komenciĝis en la printempo de kvardek-tri. Kaj male al la Okcidenta, Atlantika Muro, eblis kompletigi ĝin ĝis la fino.
  Ĉiuj mortaj sektoroj estis elminitaj, aŭ preparitaj en napalmverŝado ...
  Alisa Selezneva kaj Anzhelika denove bruligis siajn nudajn, graciajn krurojn, kiam malbonaŭgura miksaĵo de sinteza benzino, sulfuro, fosforo elverŝis el la tero ...
  Kaj la kalkanoj de la knabino estis serioze bruligitaj vespere, ili estis kovritaj per grandaj veziketoj, fariĝis torturo paŝi.
  La knabinoj kapitulacis kaj nun pafis, kuŝantajn en embusko, precipe ĉar la sovetiaj trupoj preskaŭ ne progresis dum la tago. Tamen, kaŝpafistoj devus fari tion, kaj kiam la batalo estas en plena svingo, la celo certe estos trovita ... Kaj vi povas daŭrigi replenigi vian konton.
  La kuraĝa Alisa Selezneva, gratante la bruligitajn piedojn sur la metalo, grumblis:
  - Jes, Angelica kaj mi estas tre malsanaj kaj vunditaj. Sed kredu min, la memoroj de la soldatoj de la Ruĝa Armeo, kiuj estis forbruligitaj vivaj, kaŭzas multe da sufero al mi persone.
  La ruĝhara militisto nervoze klakis siajn perlajn dentojn:
  - Kaj kredu min, vidi ilin estas eĉ pli malbona, precipe tiuj, kiuj ne tuj mortis, sed estis karbigitaj... Milito diferencas de infero, nur per tio, ke en ĝi ne estas rutina torturo!
  Alisa Selezneva, pafinte faŝistan pafanton, kiu preterintence elrigardis el malantaŭ kovrilo per bone celita pafo, rimarkis:
  - Se ĉiuj estus niaj militistoj, kiel ni? Kvankam spriteco, kompreneble, estas pli facila ol pafado!
  Angeliko ne konsentis.
  - Estas por iu kiel! Persone, ambaŭ estas malfacilaj por mi... Cetere, kial ili nomis vin Alice?
  La orhara militisto respondis simple kvazaŭ konfese:
  - Sciu, mia patrino legis similan fabelon kiel infano... Bela fabelo, sed tre stulta. Post tio, ŝi decidis ke ŝia filino devus, kiel Alico, malkovri novan mondon, sed ne sur la tero, sed en la spaco. Konkeru la galaksion kaj plantu komunismon en la tuta universo, batalante kontraŭ faŝismaj diktatorecoj kaj sklavposedantoj. Vi komprenas...
  Angeliko pafis kaj maltrafis, ĉagrenite ŝi batis la stokon per la mentono:
  - Nu, jes! Kompreneble mi komprenas. Vi scias, vi mem revis atingi planedon, kie eĉ ĉe la polusoj estas eterna somero, kaj homoj ne konas malsanon kaj maljunecon. Ne ekzistas paradizo sur la Tero, kaj en la sama ĉiamverda Barato, estas varmo, alta humideco kaj nuboj de plej malbonaj insektoj!
  Alisa Selezneva ridis:
  - Sed estas Mowgli... - Tiam ŝi ŝanĝis sian tonon al pli serioza. - Mi pensas, ke baldaŭ Barato fariĝos sovetia.
  Angelica sufiĉe prudente dubis:
  - Ĉi tiu Nehru estas nur malfortulo. Li estas pacifisto kaj ne komunisto. Oportunistoj kaj naciistoj kiel li faras pli da malbono ol bono. Ni bezonas aliancanojn pli fortajn kaj pli sindonemajn al la ruĝa ideo por alporti komunismon kaj ĝian lumon en la mondon!
  Alisa Selezneva pafis kelkajn pliajn pafojn, ŝi vidis, ke la nazioj iom post iom malfortiĝas. Nur por eviti bati la infanojn. Ili estas tiel malfeliĉaj, maldikaj, nudpiedaj, blondaj kaŭzas nur simpation. Ilys denove aperis sur la ĉielo ... Ili ekflugis frue, kaj malantaŭ ili estis pli rapidaj "peonoj".
  Alisa Selezneva, frapante per siaj nudaj piedoj, ŝercis pri ĉi tiuj malgrandaj bomboportiloj:
  - Ankaŭ peonoj ne estas nuksoj - estontaj reĝinoj, vi faŝisto kuras!
  Angeliko diris morne:
  - Kun malfortaj aliancanoj, eĉ fortaj veturiloj estos neaktivaj!
  Alisa Selezneva sufiĉe prudente atentigis la nuancojn:
  - Sed ĉi tie, ekzemple, la rumana reĝo Miĥa. La monarko ĝenerale nur dorlotita junulo. Sed, tamen, li ricevis la plej altan ordon de Sovetunio - "Venko".
  Angelica grimacis acida.
  - Bedaŭrinde, ordonoj preterlasas min. Kvankam por la "Jagdtiger" kiel regulo ili donas la "Granda Patriota Milito" ne pli malalta ol la dua grado. Aŭ almenaŭ la "Ruĝa Standardo".
  Alisa Selezneva glate respondis:
  - Herooj estas indaj esti pendigitaj kun ordono, tiuj, kiuj ordonas ilin, por esti simple pendigitaj! Ĉar bona komandanto komencas la batalon nur kiam simple ne estas loko por heroa faro, pro la antaŭdestino de venko!
  Angelica konfirmis:
  - Jes, vi estas orhara majstro de paradoksoj... Sed tiam Stalin devas esti pendigita!
  Alico ridis.
  - Kompreneble vi faras! Multaj el niaj bonuloj mortis pro li. La trupoj komence de la milito situis en tute netaŭga maniero por defendo. Kaj la rezulto estas malvenko ĉe la komenco mem!
  Angeliko metis sian fingron en siajn skarlatajn lipojn:
  - Vi aspektas.... Atentu pri la merkato. Ja neniu ankoraŭ dissolvis specialajn fakojn.
  Alisa Selezneva vigliĝis:
  - Ho ho ho! Mi trovis ion por timigi - erinacon kun semolo! Kredu min, ni estas pli fortaj ol ĉiuj enekevedeŝnikoj kunigitaj. Precipe spirito!
  Angeliko estas denove heroa virino, kvazaŭ ŝi estus trafita sur la brako, ŝi maltrafis... Tamen jam estis mallume kaj ne estis videbleco, kaj la celoj estis tiel malgrandaj kaj neklaraj, kaj eĉ moveblaj. Nu, kion oni povas fari kontraŭ ili?
  Alisa Selezneva ankaŭ ne ofte pafis. En ĉi tiu sonĝo, ŝi ŝajnas havi amikon, la personecon de militisto, kiu batalis dum pli ol unu jaro, kaj kiu havas sian propran moralon kaj kutimojn. Kiel batali nudpiede estas kiel fieriĝi. Ŝi alkutimiĝis al tio, ke ŝi neniam ŝmiris dum la lasta jaro kaj ne volis malkaŝi la malgajajn statistikojn. Kaj tiam ĉi tio simple ne pafis blinde. Krome, inter la batalado tro ofte aperis "blovnazaj" batalantoj. Estis domaĝe por ilia plej afabla animo Alisa Selezneva.
  Kvankam, ekzemple, ŝajnas, ke Hitler diris: kompato en milito ne superu la limojn de ekonomia oportuneco! Ekonomia farebleco ne superu asketajn bezonojn!
  Tamen, ĉi-lasta, kiel la slogano; pafiloj anstataŭ butero, ne estis respektata en la plej bona maniero! Por la feliĉo de Sovetunio kaj la morto de la Tria Reich!
  Hitler klare havis mensajn problemojn. Pli pragmata reganto de la Tria Regno kreintus multe pli gravajn problemojn por Sovetunio, kaj povus esti gajninta aliancanojn al sia flanko.
  Alicio eĉ kantis entuziasme;
  Al la gloro de nia patrujo Rusio,
  Patrujo de la plej radia sanktulo...
  Kie la steloj akvumis la veluro de la ĉielo,
  Kun via pura netera amo!
  
  Ni estas la kavaliroj de la giganta potenco,
  Kiu konservas la universon!
  Nia Patrujo estu unuigita,
  Patrujo - vi ne disigos la monoliton!
  
  Ni lanĉis la unuan raketon
  Kaj flugis ĉirkaŭ la balono kun la astronaŭto ...
  Niaj heroaĵoj estas kantataj en poemoj,
  La Sinjoro donos al ni malavaran donacon!
  
  Kiam la faŝistoj atakis la landon,
  Ni ĉiuj prenis fusilojn kune...
  La komunistoj batalas kontraŭ la hordo -
  Kaj vi estas radia sago supren!
  
  Repuŝis la ŝtalajn hordojn de Moskvo,
  Sub Stalingrado disbatante la spinon!
  La rigardo de la knabino estis radie fiera,
  Ĝi alportas al ni proletan lumon!
  
  Ni estas la kavaliroj de la lando en la universo pli bone
  Pli radian Rusion vi ne trovos...
  Kvankam nuboj pendas super la lando,
  Ni ne povas devii de la glora vojo!
  
  Kiam ni prenis Berlinon - estas ĝojo,
  Tia feliĉo akiris soldaton ...
  Ni gustumis la dolĉecon de venko mielo,
  Al la vizaĝo de knabo kun ŝtala maŝinpafilo!
  
  Nun venis la pacaj semajnoj
  Kaj tra la kampoj de oro kurante sufero...
  Ni volis vivi eterne kaj en ĝojo,
  Ĉiopova Dio kun la Patrujo por ĉiam!
  Jes, la knabino ne nur bele pafis, sed ankaŭ kantis kiel vera primadono.
  La nokto de la deksesa ĝis la deksepa de aprilo falis, kaj masiva atako komenciĝis. Novaj rezervoj, inkluzive de tankoj, venis en ludon.
  Aparte, la plej nova T-44s... Ĉi tiu tanko estis tridek centimetrojn pli malalta ol la T-34-85, kaj havis pli potencan alfrontan kirason por kaj la gvattureto kaj la kareno. Multaj esperoj estis asociitaj kun ĉi tiu aŭto, sed ...
  Kelkaj el la tankoj ekhaltis survoje kaj ilia transdono malsukcesis... Ŝajne, la projektistoj kaj industriistoj ne povis adaptiĝi al ĝia transversa aranĝo kaj la rapidumujo simple malsukcesis, kiam li provis ŝanĝi dentaĵojn.(Tiu infana malsano estis karakteriza kaj por fruaj modifoj de la T-34-76).
  Nur tri el la dudek kvin plej novaj tankoj povis surgrimpi la Seelow Heights. Tamen ili malrapide moviĝis, la motoroj forte muĝis, kaj nigra, malbonodora fumo ŝprucis el la ellastuboj.
  Kaj novaj infanteriistoj kuris malantaŭe, kriante hur...
  La knabinoj ankoraŭ pafadis de kelka tempo, sed ne atentinte la gravajn damaĝojn, al la kamaradoj, kiuj senĉese falis sub mitralaj eksplodoj, la sovetiaj soldatoj grimpis sur la sekvan kreston, la militistoj alkuris post ili.
  Tamen, la nazioj estis ankoraŭ fortaj. Terura Non-162, Me-109 "K", kaj Fokken-Wulfs rapidis direkte al atakaviadiloj kaj flugilhavaj "peonoj".
  Inter ili, Focken-Wulf-buĉistoj, en atakmodifo, estas precipe danĝeraj. Kvar 37-milimetraj kalibrokanonoj samtempe pafas al kaj infanterio kaj tankoj.
  Unu el la sovetiaj Iloj eĉ iris rami pli pezan kaj pli armitan malamikan veturilon ... Ili koliziis kaj .... La germano estis pli bonŝanca, li sukcesis elĵeti, kaj en la IL-2 tute ne ekzistas tia aparato. .
  En ĉagreno, Alisa Selezneva kuŝigis la germanan piloton antaŭ ol li malfermis sian paraŝuton kaj esprimis sin elokvente:
  - Mi estas afabla! Bono en la domo estas tio, kion ili taksas, bona por la animo, kiun ili forpelas!
  Kaj kun la nudaj piedfingroj, la knabino ĵetis granaton, eksplodigante kelkajn faŝistajn batalantojn, kiuj provis proksimiĝi al ŝi.
  La knabinoj transdonis la fajron al la aviadiloj ... Sed la Focken-Wulf de la sturmo modifo ne eliras la grundon kun fusilo. Tre bone protektita, kaj la benzinujoj situas sub la kiraso ĉirkaŭ la kajuto. Danĝera afero...
  Eĉ ses aerpafiloj - ĉi tio estas granda kaj serioza forto, la plej potenca unu-loka batalanto laŭ armilaro de la Dua Mondmilito.
  Ne-162 ĉi-rilate estas la plej facila predo ... Sur la Me-109 "K" vi devas fari specialan halton. La plej nova amasmodifo de Messerschmit... Modifo kun ekskluzive kanonarmilaro, tri 30 mm pafiloj, kaj du 15 mm aerkanonoj. Potenca maŝino, stranga Yaku-9, kaj eĉ la plej bona Yak-3, funkcianta, kompreneble. Estis nur problemoj kun manovra kapableco, eĉ se la motoro estas la plej potenca ...
  Alisa Selezneva, kiel saĝa knabino de la dudek-dua jarcento, decidis esprimi sian vidpunkton:
  - La germanoj tro atentas tiajn indikilojn kiel kiraso kaj armilaro de aviadiloj. Ekzemple, ĉe Messerschmit, la pliiĝo en pafforto englutis la tutan pliigitan motorpotencon. Kaj kiel manovreblo plimalboniĝis.
  Angelika klakis:
  - Kaj vi faligas tiun ĉi malfortigitan manovreblon. Estas plej facile paroli la langon, vere batali ...
  Alisa Selezneva interrompis kun rankoro en sia voĉo:
  - Mi ne batalas! Sed vere, pensu pri kiom kostas la Me-109K kun kvin aerpafiloj? Kaj Focke-Wulf kun ses? Tio estas nur la "Salamandro" estas la optimuma kombinaĵo de veturilaj kostoj, fabrikebleco, pezo, manovro, rapideco kaj ankaŭ armiloj. Kvankam ĉi-rilate, kompreneble, li estas pli malbona ol Messerschmitt aŭ precipe Focken-Wulf.
  Angeliko malgaje rimarkis:
  - Vi tiel parolas, ĉar ĉi tiu birdo estas la nura afero, kiun ni sukcesas faligi. Alie...
  Alisa Selezneva grumblis:
  - Ne estu tiel stulta!
  Kaj la knabino denove lanĉos mortigan kaj detruan obuson per siaj nudaj piedfingroj.
  Faŝistoj disŝiritaj flugas.
  Ĉi tie Alico povas esti kontenta.
  La germanoj premas per siaj aviadiloj per tre potencaj armiloj kaj kirasoj, kaj la Ruĝa Armeo havas malfacilan tempon.
  Tamen, la sovetiaj Jakoj kaj Laggies sufiĉe sukcese eltenas la pli potencajn naziajn akcipitrojn ... Ili igas la kolombojn flami, eĉ kiam ili faras ...
  Kaj kvin Messerschmitt-pafiloj kaj ses Focken-Wulf-pafiloj ne helpos, la nazioj devas enterigi sian nazon en la teron.
  Sed la sovetiaj asoj suferas perdojn. Kaj la perdoj estas decaj, do venu ankaŭ por malpezigi vian premon. Kaj la nombro da virŝafoj pliiĝas. La sovetia militisto ne konas timon. Kaj por nenio, honoro kaj Patrujo estas pli karaj ol vivo!
  Alisa Selezneva komentis ĉi tion:
  - Virŝafoj certe estas signo de kuraĝo, sed signo de menso manĝi sen perdo!
  Angeliko ne konsentis.
  - Signo de inteligenteco .... Estas eĉ signo de genio venki sen perdo. Sed ĉi tio ne plu estas milito.
  Alisa Selezneva grumblis responde:
  - Por kio diable estas milito?
  Angelica estis tre lerta ĉi tie:
  - Sed kiel alie ni povas distingi kie estas la veraj viroj, kaj kie la maskloj eĉ ne atingas la virinojn!
  Alisa Selezneva tiam atentigis novan aron da aviadiloj kaj montris per la nuda piedo:
  - Rigardu la orelojn ... Kaj kun la emblemoj de noktaj sorĉistinoj ... Nataŝa verŝajne estas tie. Nun tia nazio rezistos al babilo!
  Angelica konsentis.
  - Nepre kontenta! Nur por ke ni ne bruliĝu!
  Noktaj bombistoj U-2, kiel ili estas ame nomitaj spikoj, kaj eĉ pli konata, kaj sufiĉe ofenda, la kromnomo maizo.
  Knabinaj pilotoj batalas kontraŭ ili. La aviadilo estas facile flugebla kaj facile flugebla. En aera batalo, ĝi ne estas tiel varma, do ĝi estas ĉefe uzata por strikoj nokte.
  Tie influas ĝia malalta bruo, malpezeco kaj manovro. Vere, estas mankoj, eblas faligi kontraŭaviadilan maŝinpafilon ... La aviadilo estas suicidbombisto.
  Sed ĉi tie la ĉielo jam estis purigita de moskitaj vulturoj, por ke pli vundebla maŝino povu funkcii.
  Alisa Selezneva flustras preĝon:
  - Sinjoro, savu la vivon de Nataŝa kaj aliaj knabinoj ... Ili estas tiel bonaj kaj amas vin tiom. Ne lasu la plej grandan kaj justan triumfon de universala malbono kaj malĝojo!
  Angeliko fortranĉis de ŝia ŝultro;
  - Peti de Dio ion estas ridinda. Post ĉio, ĉio en nia mondo estas antaŭdeterminita de li, do kia estas atendi, ke Li ŝanĝos ion!
  Alisa Selezneva prudente kontraŭis:
  - Kaj kial vi pensas, ke Li entute ekzistas ... Kaj se ekzistas, do tia kiel en la Biblio aŭ la Korano?
  Angeliko balancis la kapon.
  - Mi tute ne pensas... Ĉi tie vi verŝajne argumentas alie. Mi memoras tiun neĝblankan, kiun vi iam rakontis al mi teorion, novan rigardon al teologio, sed mi iel sukcesis forgesi ĝin?
  Alisa Selezneva svingis sian gracian nudan piedon kaj feliĉe rapidis rememorigi:
  - Vi certe legis pri la fama Noosfera teorio de Vernadskij, ĉu ne? Pri lia instruo, ke ĉiu el la pensoj, kiuj venas al la menso, estas materia kaj ne nur restas en formo de memoro en certaj partoj de la cerbo, sed ankaŭ registras en la submateria spaco kiel sur bendo?
  Angeliko volonte konfirmis:
  - Jes, mi konas tian instruon. Ĝi estas ĝenerale logika. Se vorto povas esti registrita sur bendo, kial do penso aŭ ago aŭ emocio ne povas esti presita en la sama maniero.
  Alisa Selezneva preskaŭ ricevis antaŭecon en la brusto kaj estis devigita salti maldekstren. Tiam respondu, obstina maŝinpafisto. Li eksilentis, kaj la orhara militisto daŭrigis sian prelegon:
  - Ĝuste... Sed vorto, aŭ eĉ frazo antaŭe dirita kaj poste registrita sur magnetofono, kaj laŭte ludata, povas surdigi aŭ instigi al ago. Same kiel la bildo de homo, reproduktita en moviĝo en filmo povas blindigi, timigi aŭ ŝanĝi karakteron ... Ĝenerale, turni la animon kaj eĉ resanigi la malsanon ...
  Angelica grumblis konsente:
  - Jes, ĝi povas!
  Alisa Selezneva aldonis:
  - Do... Estas speciala Universala Hipernoosfero. Ĝi havas kelkajn signifajn diferencojn de bendo, sed en ĝi la kredo, espero, preĝoj de homoj ankaŭ estas presitaj kiel miliardoj da miliardoj da kadroj de filmo. Se miliardoj da homoj kredis je io, tiam ĝi ne malaperas senspuro, ilia fido estas materia kaj amasigas kolosan kvanton da energio. Kaj ĉi tiu energio ankaŭ povas ŝpruci, influante la materian mondon. Tio estas, petu kaj vi estos donita ne estas malplena frazo. Estas tute eble, ke, en certaj kondiĉoj, preĝo kaŭzos fortan resonon en la Hipernoosfero kaj ĝia potenco helpos solvi la problemon sur la Tero... Do Dio ekzistas kaj li estas materia, reala kaj aktiva, sed li ne estas la Kreinto. de la Universo, sed prefere kreitaj de la homaro kaj ilia fido al Li!
  Angeliko tuj korektis:
  - Sed ĉi-kaze, ne necesas preĝi. Vi povas simple demandi... Cetere, kial ĝi estas necesa por Dio. Komunismo ankaŭ estas la plej forta kredo. Do, se vi petos ion de la popola volo de bolŝevismo, aŭ de Stalin, tiam tio plenumiĝos?
  Alisa Selezneva memfide diris centprocente:
  - Jes! Povas bone! Kaj ĝi estos plenumita, kaj venko!
  Angeliko pafis senprokraste kelkajn fojojn... La dua kresto de la Zeel Heights jam estis prenita. Sed ankoraŭ estis tria, la plej fortika, kie staris rezervoj kaj pugnoj el tankoj kaj memveturaj pafiloj. Ne estis facile eniri la sukceson ĉi tie ...
  Sovetiaj trupoj, elĉerpitaj de kruelaj bataloj, haltis matene... Tro da infanteriistoj estis mortigitaj, ruinigitaj tankoj bezonis riparojn... Tukoj estis velditaj al ili en la movo kaj denove ĵetitaj en batalon. Ĉio estis farita samtempe en deviga reĝimo, la riparistoj nur ĉirkaŭkuris, kvazaŭ iu plirapidigus la filmon. Aliflanke, sur la malnovaj bendoj, la kadroj simple moviĝis duoble pli rapide ol la veraj.
  Alisa Selezneva kaj Angelica mem ricevis alian malagrablan vundon, kaj estis devigitaj kuŝiĝi por kuŝiĝi. La knabinoj estis elĉerpitaj kaj volis dormi almenaŭ kelkajn horojn, sed la surdiga muĝado ne permesis al ili fari tion.
  Kaj la sovetia tanko kaj infanteria maso, kraŝis kiel ondo sur la surfo kaj malrapide trankviliĝis ... Necesis kolekti forton kaj denove skui la germanan defendon. Kiel aliaj ondoj sekvas unu ondon. La okuloj de la knabinoj estis kungluitaj, sed la strikta ordono de marŝalo Ĵukov daŭre pelis ilin kaj multajn aliajn ulojn al la atako.
  Kaj la militistoj ne plu havis la forton, kaj banale rampis kiel helikoj, nur iom pli rapide....
  Kaj tiam Alisa Selezneva decidis kanti por gajeco. Frapante ŝiajn nudajn plandojn, ŝi kantis:
  Ĉe la kristala spegulo de la lago;
  Mi glitas kiel hirundo!
  Mi ne glaciigis mian koron -
  Glora Rus' donis al vi!
  
  Kaj printempe la arboj estas verdaj;
  Kaj la juna printempo bolas de vivo!
  Tie ŝosoj kreskas renoviĝintaj,
  Tie susuras la smeraldaj folioj!
  
  Kiel belaj estas vi profundaj akvoj;
  La sunlumo estas reflektita!
  La grenoj sur la kampo estis plenigitaj per sukoj,
  Tagiĝo tinkturigis ilin per rubenoj!
  
  Esti senkulpa la Ĉefanĝeloj postulas;
  Tenu ĉiujn purajn antaŭ la geedziĝo!
  Kaj laboru, premu la piedojn en pantempojn,
  Ŝpinu la plej bonan fadenon el silko!
  
  Sed mi ne sentas min vokita
  En mia koro, hordo da diabloj!
  Kiel vivi tian vivon, malgaja;
  Estas pli bone iri al milito - mortigu malbonon tie!
  
  Jen antaŭ ni la vastaĵoj de transmaro;
  Sub la hufoj de sukeraj dezertoj!
  Ne estas malvarmeto, ke la malmortaj sub la pinoj,
  Rigardu, kion glutas la ghoulo!
  
  En la milito mi konis suferon
  Plenumante viajn mortintojn!
  Kaj kio estas la singultoj
  Plorado de la nudpiedaj orfoj!
  
  Sed aliflanke de la aventuro,
  Multe da risko, vi vivas la vivon!
  Ĉu la Ĉiopova donas pardonon?
  Jes, ni ne bezonas paradizon - kie vi estas pediko!
  
  Homo estas tia estaĵo
  Kio malsanigas lin trankvila paco!
  Tiam li konstruas sian universon,
  Fari ordon estas bonega!
  
  Kaj la Patrujo estas la Granda Patrino;
  Vi estas Rusujo, sankta lando!
  Kiel veluro viaj ŝtonetoj, ŝtonetoj,
  Sur kiu kuris la nudpieda!
  
  Sed venis la tempo, la esenco estas insida,
  Amo ŝteliris el embusko!
  Mi estis tentita, mi trovis min ulo,
  Jen tia korupta karno!
  
  Estu, kompreneble, li estas dediĉita al la Patrujo:
  Ne estus malnobla malfeliĉo!
  Sed tia estas la sorto de la homaro,
  Ke ni estas homoj, fakte brutoj!
  
  Li montriĝis spiono, senkompata,
  Li transdonis niajn planojn sen honoro!
  Sed ĉi tio ne estas infanaj petoloj,
  Se la kontraŭulo perfidis vin!
  
  Aferoj malboniĝis
  Jen nia divido en la kaldrono!
  Kaj la nazioj kaptitaj de plektaĵoj,
  Do mi fariĝis en sklaveco!
  
  Mi laboras nuda tage kaj nokte
  Mi sendas kaj dispremis ercon!
  Kaj vintre kaj somere mi estas nudpieda,
  Kaj mi kuras post la ĉarumo!
  
  La vipo min turmentas kaj ne kompatas,
  Kaj mi plene konis perforton!
  Ho, kia malŝparo ni fariĝis,
  La fiulo Satano nudas la dentojn!
  
  Vi neniam konsilas posteulojn,
  Ne iru perfidi la landon!
  Ne anstataŭigu la koron per monero,
  Nia Patrujo; Dio, Konscienco, Patrino!
  . ĈAPITRO #9
  Alico vekiĝis. En la estonta mondo, nokto estas malofta fenomeno, ĉar estas gigantaj reflektoroj, kaj preskaŭ ĉiam estas somero, krom individuaj vintraj parkoj, kie oni povas skii, gliti aŭ ludi neĝbulojn.
  Alicio kaj ŝiaj amikoj troviĝis en la mondo de la estonteco, kvazaŭ en aparta tempofluo, kiam ili ĉiam havas proksimume dek du jarojn, kaj ili spertas pli kaj pli da aventuroj. Kaj la mondo ŝanĝiĝas. Ekzemple, Alice ankaŭ memoras kiam estis vintroj, kaj tiam ili malaperis. Kiam homoj maljuniĝis, sed tiam rejuniĝo fariĝis simpla kaj ne multekosta procezo. La mondo ĉirkaŭ ŝi ŝanĝiĝis. Kaj estis aventuroj, kiam ili malhelpis la uzurpanton ekkapti la potencon sur la sama planedo helpe de kantkonkursoj. Vere, Alice ne estis la ĉeffiguro tie. Sed Angeliko elstaris ĉi tie, estante kidnapita. Jes, ŝia amiko en sonĝo estas sufiĉe plenkreskulo, sed fakte knabino. Kaj ŝiaj haroj estas tinkturfaritaj ĉiujn sep kolorojn de la ĉielarko. Aŭ pli ĝuste, ne tute nuancigita, sed modifita.
  Sed la ĉeffiguro montriĝis pli modesta knabino. Neniu pensis, ke ŝi estas tiel bonega kantisto.
  Alicio ankaŭ havis aliajn aventurojn. Kiel ŝi savis ŝin kiel Ĉeburaŝka, nur kun okulo kiel krabo sur la frunto de amiko. Ĉi tio estas speco de hejma besto, nur racia. Lia iomete fuĝanta diktatoro ne tranĉis kaj ne manĝis. Sed ĉio finiĝis feliĉe tiam.
  Kaj kiom da pliaj aventuroj havis Alicio - por ne kalkuli. Kaj kiel ŝi savis sciencistojn, kune kun Arkasha, sur Plutono, kie ili frostiĝis. Kaj multaj aliaj heroaĵoj, sen plibeligo kaj tre mojosa.
  Alice estas sufiĉe fama. Kaj ŝi havis aventurojn kiel la heroino de senfina komikso. Sed ŝi estas knabino, kompreneble, de kolosa flugo. Kaj diversaj mirakloj, kiam ŝi eĉ preskaŭ mortis, liberigante falintan tiranon de asteroido.
  Kaj kion alian Alico ne devis trairi. Sed ŝi ankoraŭ ne povis trakti la plej grandajn fiulojn en la homa historio nun. Jes, kaj kaptis, preskaŭ la tutan mondon. Nu, eble krom Sovetunio.
  Sed kiel stari kontraŭ la tuta mondo? Aŭ kontraŭ la tuta kapitalisma mondo?
  Paŝko, gratante siajn nudajn, veziketajn, infanajn kalkanojn, komentis:
  - Ni plene havis problemon Alico. Kaj la ĉefa afero estas, ke ĝi iel ne aspektas kiel niaj antaŭaj aventuroj!
  Arkaŝa komentis ĝemante:
  - Jes ... En la antaŭaj aventuroj, ĉio ne estis tiel serioza. Kaj ĉi tie ĉio estas... tro reala. Inkluzive de doloro kaj fajro!
  Alicio saĝe rimarkis:
  Ni havas aventurojn kiel plenkreskuloj. Ne por infanlibro, tio estas certa!
  Paŝko konsentis:
  - Ne por infano... Kaj oni ne povas rompi la ĉenojn. Jes, kaj trinku ilin. Jen la lumo estas ŝaltita, rimarku.
  Alicio palpebrumis al sia amiko.
  - Vi timas esti batata per bastonoj!
  Paŝko malestime snufis:
  - Ne vere. Mi ne pensas tiel!
  Arkaŝa ridis kaj rimarkis:
  - Kiam ili trafas la bruligitajn kalkanojn per bastono, ĝi multe doloras!
  Alice sugestis:
  - Kaj se...
  Arkaŝa flustris:
  - Kaj se?
  Alicio forte suspiris.
  - Nenio! Kiel ajn, ni estas kondamnitaj. La nazioj ne pardonos al ni la morton de siaj soldatoj, kaj eĉ de la elita gardista regimento. Se ni forkuros, pli aŭ malpli frue ni estos ekzekutitaj ĉiukaze!
  Paŝko malestime murmuris:
  - Jes, vi konsolis nin. Kaj kio restas!
  Alicio ne respondis tro memfide.
  - Inda morti! Kiel miloj da knaboj kaj knabinoj mortis antaŭ ni, turmentitaj ĝismorte en la keloj de la gestapo.
  Paŝko grumblis, tintante ĉenoj:
  - Donu ĝin al mi, simple liberigu ĝin, kaj mi disŝiros ilin en malgrandajn fragmentojn!
  Arkaŝa ridis...
  La infanoj nevole ektremis. La ĉelaj pordoj malfermiĝis. Sed ili nur alportis porciojn. Urtika supo kaj malfreŝa pano. Ordinara manĝaĵo por koncentrejo. Sed ĉiuokaze, la kaptitoj ne devas morti pro malsato. La juna organismo faris sian paspagon kaj la infanoj volonte manĝis. Iliaj fortaj, daŭraj dentoj de la estonteco, kie dentokadroj estis forgesitaj, facile ronĝita pano. Laborante per siaj makzeloj, Paŝko subite ŝercis:
  - Sed ni havas tegmenton super niaj kapoj kaj manĝaĵo estas senpaga. Do ni sufiĉe bone interkonsentis.
  Alicio memorigis al Paŝka:
  - Ankaŭ senpagaj proceduroj por varmigi la kalkanojn ...
  Paŝka ridis.
  - Kaj ankaŭ ĉi tio!
  Dume, Hitler kaj lia akompanantaro furiozis en la menaĝerio, pretaj kroĉiĝi al la gorĝo de Sovetunio.
  Hitler kliniĝis malantaŭen en sia seĝo kaj manĝis deserton: sakarinaj fruktokukoj. Aliaj plej proksimaj partneroj viciĝis. Inter ili, Bormann, pomadis kiel tute nova manekeno. Iomete super meza alteco kun plata, sunbrunigita vizaĝo, li aspektas tre kiel Mussolini. Vero estas tre ruza kaj deca organizanto. Apud li estas dika Goering, kiu ĵus revenis de la frontoj, aspektante kontenta, ĉar la germanoj estas preskaŭ ĉiuj venkaj. Rosenberg , kiun He - la Führer volas fari Ministron por la Orientaj Teritorioj, Sovetunio devis forhaki al la Uralo, plus Mezazion. Kaj kial ne doni ĉi tiun teritorion al la turkoj. La troa plifortigo de la Otomana Regno estas tro danĝera perspektivo por Germanio.
  La Malproksima Oriento estos kaptita de la japanoj! Hitler mem havis komplikajn sentojn por Japanio. Unuflanke, li admiris la japanojn kiel fortajn militistojn, kiuj venkis vastan Rusion, kiuj venkis la nombre superajn ĉinojn. Mi ŝatis ankaŭ la antisemitismo de la japanoj, kiuj laŭleĝe limigis la rajtojn de judoj, longe antaŭ ol Hitler ekregis.
  Kion mi ne ŝatis, estis japanoj mem: flavaj vizaĝoj, mallarĝaj okuloj, malalta staturo! Estas makakoj! Hitler mem subkonscie malŝatis azianoj. Tamen li bezonas Japanion, la plej industriigitan landon en Azio, kun cent milionoj da loĝantoj sen kolonioj - eĉ pli ol Germanio, se oni ne kalkulas la koloniajn havaĵojn! Kaj la japana mararmeo, la mastrino de la Pacifiko, estas mirinda. Necesas ĉiakoste konvinki Japanion malfermi duan fronton en la oriento, kaj fiksi tie la sovetiajn dividojn.
  Hitler pugnobatis la tablon, glaso da mangosuko verŝis sur la kostumon de la Fuhrer. Tio kaŭzis kolereksplodon. Hitler minacis la ĉielon:
  - Jes, kiel vi kuraĝas Dio, malpurigi min la granda Fuhrer! Kiu baldaŭ ordonos ĉion!
  Goebbels pompe respondis:
  - Dio estas la plej grava despoto sur la planedo!
  Hitler kapjesis.
  - Jen ĝi! Dio estas kruela, do ankaŭ ni povas esti kruelaj! Faŝismo mortigas milionojn por granda celo! Dio mortigas miliardojn, tute ĉiujn por kiu scias kio! Plej multaj el niaj viktimoj mortas rapide, kaj la plej multaj el la miliardoj, kiuj mortas pro maljuneco, suferas longe kaj terure suferas! La Eklezio instruas, ke la plej multaj homoj brulos eterne en la infero post la morto, sed se ni torturas homon, tio estas nur por informiĝi, kaj tio daŭras maksimume plurajn monatojn! Dio turmentas, sciante ĉion anticipe, miliardojn da miliardoj da jaroj! Jes, kaj por tiuj, kiuj estos savitaj, estas malmulte da ĝojo - eterna enuo en la sklaveco de la Sinjoro! La Eklezio instruas, ke Jesuo estas la Ĉiopova Dio, do Hitlero estas pli afabla ol Jesuo! Ĉu ne!
  Goebbels respondis:
  - Jes tio pravas! Kristanismo estas kaj "pacifika" kaj supermalmola! Li garantias turmenton en la vivo kaj fantomojn post morto!
  Hitler kapjesis.
  Kial ni havas tiom malmultajn belajn virinojn en Eŭropo! De tio, ke en la Mezepoko, ĉiu belulino estis konsiderata sorĉistino, bruligita kaj torturita! Kial estas tiom da pli belaj virinoj en Skandinavio? La katolika Inkvizicio ne tiom penetris tie. Ne estis tute malbone, se la SS prenis belajn blondajn virinojn el Skandinavio kiel duajn edzinojn kaj havis sanajn, altajn infanojn.
  Himmler rimarkis:
  - Sukcesaj eksperimentoj pri artefarita fekundigo de virinoj jam estas farataj! Ni uzas la semon de la plej elstaraj viroj!
  Hitler eksaltis de sia seĝo:
  - Jes, ĝi estas interese kaj estas rezultoj!
  Himmler kapjesis.
  - Kompreneble mia Fuhrer! La unua deko da beboj en provtubo naskiĝis! Ili pezas multe pli ol normalaj infanoj! Kaj mi pensas, ke ili estas pli fortaj. Mi tenis la bebojn en miaj brakoj kaj ili forte batalis.
  Hitler subridis.
  - Ĉi tio estas bona! Do ni povas plibonigi la rason! Ĉu vi povas porti bebojn ekster la utero?
  Himmler respondis:
  - Estas tre malfacile mia Fuhrer! Kelkaj evoluoj tamen estis faritaj, sed ĝi kostos tro multe! La malnova maniero estas multe pli bona!
  Hitler konsentis:
  - Kaj ĝuste tiel! Regu Germanion!
  Ribbentrop aldonis:
  - La plej genetike talentaj slavoj povus esti ankaŭ edzinoj de SS-soldatoj. Kaj havu infanojn!
  Hitler kapjesis.
  - Kaj estas vero!
  Himmler respondis:
  - Efektive, la slavoj estas afablaj parencoj por ni! La samaj caroj de Rusio havis pli da germana sango ol rusa!
  Hitler bojis:
  - Mi scias tion! Tial Rusio fariĝis tiom grandega! Germano kreskigis la primitivan popolon!
  Goebbels sugestis:
  - Necesas disvastigi fabelojn - kvazaŭ sub nia regado la rusoj vivos multe pli bone ol sub la bolŝevikoj!
  Rosenberg respondis:
  - Jes, ili bone vivas! En Sovetunio la salajroj altiĝas en la lastaj jaroj, kaj la prezoj malaltiĝas. Ekzemple, ĉiu familio havas radion, multaj belaj kaj grandaj domoj estis konstruitaj. Mi estis en Lvov. Sub la poloj, malpura provinca urbo, sed nun la stratoj estas same puraj kiel en Berlino. Kaj ĉie estas granda konstruejo, la lando similas formikejon. Ĉio moviĝas kaj ordo pliiĝis. Mi devas diri, ke sub la bolŝevikoj, forta disciplino, kreskas multaj florbedoj kaj floroj.
  Hitler interrompis kun sovaĝa kriado:
  - Ĉesu laŭdi la bolŝevikojn! La komunistoj atingis sukceson nur per perforto kaj amasaj ekzekutoj! Ĝenerale, sinjoroj, ĝis Rusio fariĝos nia kolonio, mi malpermesas al vi iri tien!
  Goebbels respondis:
  - Ni bezonas koni la armilojn de niaj malamikoj! Ja antaŭ ol sturmi la fortikaĵon, necesas studi ĉiujn ĝiajn malfortajn kaj fortajn punktojn! Por tio funkcias nia inteligenteco! La ĉefa celo...
  Hitler interrompis:
  - Mi scias! La rolo de inteligenteco en moderna militado ne povas esti subtaksata! Tamen, Goering unue rakontu pri siaj impresoj de la fronto!
  La Reich Marshal eksidis, sentante sin malsata kaj kolera. Ĉe la akcepto de Hitler oni kutime servas plantmanĝaĵojn kaj, en la plej bona kazo, kukojn. Sed viandaj kaj fiŝaj pladoj nur unufoje semajne! Göring komencis:
  - Ĝenerale, mi devas diri, ke niaj trupoj kuraĝe batalis!
  Hitler interrompis:
  - Demagogio! Parolu pli bone tuj pri la mankoj! Ke la Zenki elkoviĝis, la fortaj punktoj de nia armeo, ni mem scias!
  Goering gruntis:
  - La pafiloj sur niaj tankoj ne estas la plej malfortaj!
  Hitler fajfis:
  - Ho! Kaj la rusoj havas malmultajn pezajn tankojn!
  Himmler rimarkis:
  - Ne tiom malmulte, mia sinjoro!
  Hitler milde korektis:
  - Nur voku la Fuhrer!
  La ĉefa ekzekutisto de la Tria Regno riverencis:
  - Jes, mia Fuhrer!
  - Tio estas pli bona!
  Himmler murmuris konfuzite:
  - Laŭ niaj taksoj, Stalino jam havas pli ol unu kaj duonon da mil tankoj BT, T-26, A-30. T-34, kaj IS, KV, la preciza figuro ne povus esti kalkulita.
  Hitler subridis.
  - Ne tiom malmulte! Por tia stranga multo!
  - Entute pli ol ducent dudek mil tankoj! Laŭ pecetoj de diversaj dokumentoj, niaj homoj kalkulis, ke nur pli ol tridek mil T- 26 estis produktitaj . Ĉi tio estas preskaŭ duoble pli ol nia industrio produktis de 1934 ĝis 1944.
  Hitler demandis:
  Kiom ni liberigis?
  Himmler grumblis:
  - Nur iomete en la lastaj jaroj, pli ol ducent sep kaj duono mil! Ekde la 1-a de junio 1946 ni havas ducent kvin mil okcent sesdek sep tankojn en servo! Himmler respondis. - Sed tio ne kalkulas la trofeajn. Cetere, la rusoj havas multajn tankojn sen skipoj, ili estas stampitaj, sed mankas sufiĉe da homoj.
  Hitler demandis:
  - Kaj kiom da trofeoj!
  Himmler komencis listigi:
  - Franca kvarmil sescent, sen kalkuli la malnoviĝintan lumon Renno, angla kvin okcent kvindek, nederlanda ducent kvardek, belga tricent dudek!
  Hitler demandis:
  - Kial ne uzi ilin por ataki USSR? Kaj kie vi aspektas idiotoj!
  Göring respondis:
  - Mi pensas, ke en Afriko ni bezonas ĉion, inkluzive de petrolo, ĝi estas multe pli facile akiri ol en Rusio.
  Hitler kaptis Goering je la nazo:
  - Ĉu vi serioze pensas tiel!
  Goering grakis:
  - Nu, estas evidente! Nigruloj estas obeemaj, kaj rusoj estas obstinaj, kaj ne estas severa rusa vintro en Afriko. Kio estas por ni Rusujo, se estas eĉ pli riĉaj teroj, kies evoluo alportos ĉion.
  Rosenberg aldonis:
  - Kaj komunismo estas tro profunde enradikiĝinta en la menson de rusoj! Estos malfacile veteri ĝin!
  Hitler genuigis Goering en la stomako kaj piedbatis Rosenberg en la dorso. Komencis krii:
  - Idiotoj! Dikaj porkoj! Ĉu vi volas, ke la rusoj unue ataku nin kaj poentu!
  Göring respondis:
  - Jes, tiaj datumoj ne ekzistas!
  Hitler kriis:
  Kion diros Himmler?
  La Reichsfuehrer deklaris:
  - Laŭ informo de informo, la rusoj sekrete tiras grandajn fortojn al la landlimo.
  Hitler kriis:
  - Jen! Aŭdis!
  Göring respondis:
  - Ĉi tio povas esti la respondo al la koncentriĝo niaflanke! Stalino prepariĝas por forpuŝi la nazian minacon!
  La Fuhrer prenis kukon de la tablo kaj metis ĝin sur la vizaĝon de Goering:
  - Manĝu brutojn! Ĉiuj vidis kia porko! Ni provas inspiri la ideon, ke Stalino estas ŝafido.
  Goebbels rimarkis:
  - Stalino estas la plej insida tigro!
  Hitler vangofrapis siajn flankojn.
  - Jen ĝi! Kaj kiu diris, ke Stalino ne estas ekzekutisto! Tio nur generas malplenon kaj "fekon"!
  La akompanantaro de Hitler afable ridis:
  - Kaj ĝuste Adolfo!
  Hitler paŭcis:
  - Mi estas Wolff-Adolf! Kaj ne riproĉu min! Kaj nun Hermano, se vi volas, ke mi vin pardonu, dancu! Kvankam atendu, unue diru al mi, kion vi vidis en Beogrado, kiaj estas viaj impresoj?
  Göring respondis:
  - Kaj kiaj impresoj povas esti! Ruinoj kaj kadavroj! Unu el la serboj estis torturita, kaj li kriis: Stalino venos kaj venĝos kontraŭ vi! Estis tiom da hurloj kaj malbenoj!
  Hitler ĝojis:
  - Jes, ĝuste! Stalin venas! Jen kion atendas la malamikoj de Germanio. Pli bone estas antaŭvidi ol esti antaŭvidita, estas pli bone venki ol retiriĝi en timo! Kaj vi teksas apron, kiu scias kion!
  Goebbels aldonis:
  - Ne postulu la titolon de Napoleono se vi havas kontinuan Waterloon! Tamen en psikiatria malsanulejo estas sufiĉe da tiaj "malsaĝuloj"!
  Hitler eksaltis kaj surpaŝis la nudan, ĉizitan kruron de la servistino, ŝi ekkriis kaj retrosaltis pro timo:
  - Ho mia Fuhrer!
  Hitler grumblis:
  - Vere, mi estas pli alta ol Napoleono, miaj konkeroj estos nur superaj! Mi estas Hitler en salpetro!
  Bormann rimarkis:
  - Via inĝenia antaŭvidemo permesos al vi disbati la landon de la sovetianoj ĝustatempe. Ni faros ĝin Fuhrer!
  Göring rimarkis:
  Ne restas multe da tempo antaŭ vintro! Krome, ni ne havas longdistancan aviadon por subpremi fabrikojn en Uralo.
  Hitler bojis:
  Kial ili ne kreis ĝin?
  - Vi malpermesis pliigi militajn elspezojn!
  Hitler kaptis Goering je la oreloj:
  - Kaj vi estas porko!
  - Sed Mein Fuhrer!
  Hitler ridis:
  - Dum dudek kvin jaroj mi estas la Fuhrer! Kaj neniu pridubos mian aŭtoritaton! Mi ne disŝiros - ja mi naskiĝis por regi, sed ne rusta maŝino, sed tuta potenco! Aŭ pacon!
  Goebbels kantis:
  - Ombro, ombro, ombro, ombro de Adolf Hitler - hele flagras en la mallumo! La svastiko de Hitler sur lia stomako!
  Hitler interrompis:
  - Vi estas sindonema al mi Gebe! Nu, kion mi pensas, ĉiuj aprobas mian decidon: ataki USSR!
  Bormann respondis:
  - Svingiĝis tiel bey!
  Hitler aprobis:
  - Bone diris!
  Rosenberg rimarkis:
  - Stalino havas sufiĉe da teritorio, kial li bezonas niajn reloĝitajn landojn de Eŭropo. Krome, ni proponis ĝin al la kolonioj en Hindio.
  Hitler pikis lin en la bruston.
  - Malsaĝulo! Mi forgesis tion, kion diris Lenin, komunismo aŭ venkos en la tuta mondo aŭ malaperos! Aŭ la konstitucio de Rusio en la dudek-dua jaro, kie oni diras nigre kaj blanke: USSR vastiĝos ĝis la lasta respubliko de la mondo eniros ĝin!
  Laste.
  Rosenberg rimarkis:
  - Ĉi tio ne plu estas en la stalina konstitucio!
  Hitler respondis:
  - Dentegoj de lupo, el ŝafa haŭto ne obtuzaj! Ĉu vi vere pensas, ke la bolŝevikoj forlasis siajn pensojn pri mondregado.
  Rosenberg respondis:
  - Stalin estas realisto!
  Hitler fajfis:
  - Stalino estas la plej konsekvenca komunisto el ĉiuj, kiujn la historio konis! Li ne multe parolas, sed jes! Ĉu ne estas mirinde, ke en dek sep jaroj de industriiĝo la lando faris tian kolosan salton. Kriz-armea industrio estis kreita. Eĉ se Stalin ne atakos ĉi-jare, sekvos agreso poste. Kaj se ĝi ne sekvas, tiam estos pli kaj pli malfacile por ni venki ĉiujare. La komunisma sistemo estas efika, kaj ju pli frue ni finos ĝin, des pli bone!
  Goering gruntis:
  - Rapidu!
  Hitler ridetis:
  - Denove?
  La dika Reich Marshal murmuris:
  - Silentu, silentu, silentu!
  - Do silentu! Jen kreteno! Li volas malfortigi niajn fortojn, kiuj koncentriĝas kontraŭ Rusio!
  La Fuhrer muĝis.
  Göring murmuris:
  - Do mi volas, ke la nigruloj estu niaj sklavoj!
  Hitler kriis:
  - Vi mem estas sklavo de via stulteco! Ni devas fini la ruĝan plagon antaŭ ol ĝi disvastiĝos tra la mondo!
  Bormann siblis:
  - Vi vidas eklipso en la ĉielo, muĝado super via kapo! Kaj nubiĝanta en la kapo - aroj de kosma hurlado!
  Hitler ĵetas manplenon da mandarinoj al Bormann:
  - Ne hurlu!
  Bormann kriis:
  - Heil Hitler! - Kaj li komencis ronĝi mandarinojn kiel hundon.
  La Fuhrer ĉirkaŭrigardis ilin.
  - Estas tempo nomi la ĝustan daton de la atako kontraŭ Rusio.
  Idolo rimarkis:
  - Antaŭ la 15-a de junio, ni ankoraŭ ne havos tempon por tiri ĉiujn trupojn. Tial, la bato devas esti frapita sur la dekkvina!
  Goebbels sugestis:
  - La 22-an de junio estas pli bona.
  Hitler turnis sin kvazaŭ elektrokutita
  - Kial la 22-an de junio?
  La ĉefpropagandisto respondis:
  - Bonan tagon - la kapitulaco de Francio!
  Himmler rimarkis:
  - Mi parolis kun astrologoj kaj ili konfirmis, ke la somera solstico estas la plej bona tago por disbati la ruĝan urson! En ĉi tiu tago, la atakanto estos ĉe maksimuma forto!
  Hitler ĝojis:
  - Vi Hebe kaj Gima, kiel ne ĉiam estas tiel, koincidis en iliaj antaŭvidoj! Sed ne nur tio!
  Himmer demandis:
  - Kaj en kio?
  La Fuhrer, trinkante sukon kun gradoj, gustumante, respondis:
  - Ĉu vi aŭdis pri la profetaĵo pri la tombo de Tamerlano?
  Himmler respondis:
  - Mi ne memoras! Kvankam ŝajnas, ke tiu, kiu malfermas la tombon, suferos severan punon! Sed ĉi tiu ne estas la unua profetaĵo tiaspeca.
  Hitler triumfe ridis.
  - Jes, ne la unua! Sed oni diras, ke tiu, kiu kuraĝas perturbi la pacon de la reganto, estos forbalaita de granda milito.
  Himmler sulkigis la brovojn.
  - Kaj kio?
  Hitler elprenis paperon:
  - Legu la sovetian gazeton! La tombo de Tamerlano estis malfermita! La plej granda konkerinto, aŭ pli ĝuste, lia mumio estis forigita! Nun ni devas plenumi la profetaĵon kaj puni Stalinon per granda milito!
  Goebbels levis la manon.
  - Saluton al la saĝa Hitlero!
  Himmler rimarkis:
  - Superstiĉo estas forto por tiuj, kiuj ilin uzas, malforteco por tiuj, kiuj kredas je ili! Eble Stalino provokas nin!
  Hitler subridis.
  - Tion Stalino plej multe volas, por ke ni batu lin pli forte! Krome, estante komunisto kaj ateisto, li volas montri, ke ĉiuj antikvaj profetaĵoj estas superstiĉoj. Kaj li iras kontraŭ ili! Sed male, mi volas atingi venkon super Sovetunio helpe de pli altaj potencoj!
  Goebbels rimarkis:
  - Sovetunio por Germanujo estas ateisma valo! Jen Usono kun sia fanatika protestantismo...
  Hitler respondis:
  - Protestantoj estas ofenditaj katolikoj, kaj ortodoksaj katolikoj, sovaĝaj kun barboj! Ĉio ripozas sur la Papo!.
  Himmler murmuris:
  - Ne rapidu pri li!
  Hitler tiris fingron sur la tablotuko, la knabinoj preskaŭ forigis ĝin:
  - Jes, Otto estus fininta la kapon de Vatikano! Tamen, katolikoj povas esti uzataj por siaj propraj celoj. Kiom da ili!
  Goebbels intervenis:
  - Kiel korvo sur arboj!
  Hitler kunpremis sian pugnon.
  - El la protestantoj, la plej malnoblaj estas la Atestantoj de Jehovo kaj la Adventistoj de la Sepa Tago. La unuaj incitas kun sia pacismo, kaj la duaj kun la juda sabato. Putraj sektoj.
  Himmler kapjesis.
  - Al ilia koncentrejo!
  Hitler snufis.
  - Al la pendumiloj! Sepa-tagaj adventistoj imitas la judojn per sia sabato! Ĉi tio estas abomenaĵo! Kiu ne laboros sabatojn en malfacila laboro malliberejo, kaj kun persisto, sur la pendumiloj de subbotnikoj.
  Goebbels kapjesis.
  - Prave! Sed ĉi tio ne sufiĉas mia Fuhrer! Adventistoj de la Sepa Tago estu pendigitaj
  hoko por la ripoj! Morti malrapide kaj dolore!
  Hitler kriis:
  - Adventistoj de la Sepa Tago kaj Atestantoj de Jehovo devas esti ekstermitaj senescepte kune kun siaj familioj! Sekvu Himmler por ĉi tio! Devas esti detalaj statistikaj raportoj!
  La ĉefekzekutisto sugestis:
  -Eble iuj el la sektanoj volos ŝanĝi sian kredon! Ĉu ili devus ricevi ŝancon eskapi de fizika perforto?
  Hitler respondis:
  - Se ili estas germanoj, do jes! Ni anoncos, ke tiuj, kiuj ekstradicias la sektanon, ankaŭ ricevos rekompencon! Kvankam eble Vatikano nur aprobos tion!
  Goebbels resumis:
  - La psikosoj diferencas de la sanktuloj nur per tio, ke la unuaj estas enkadrigitaj per ikonoj, kaj la duaj en frenezulejo!
  La akompanantaro de Hitler ridis:
  - Bravo granda aforismo! Ŝajnas, ke - mensogo el ripetado fariĝas pli vera!
  Hitler finis sian sukon:
  - Ĉiuj estas lacaj de stultaj bazaroj, ni malstreĉu! Mi volas vidi bonan batalon.
  La muroj de la imperiestra oficejo disiĝis, kaj antaŭ la bando de la Fuhrer estis granda akvario kun travidebla kiraso. Estis hejtilo en la fundo de ĝi, ĝi reguligis la temperaturon de la akvo, kiu estis verŝita proksimume ĝisgenue.
  La rigardo de la Fuhrer eklumiĝis:
  - Nu nun, ŝajnas, ke ni vidos mirindan vidaĵon! Mi volas sangon! Kiel Nerono, mi revivigis la antikvan romian kutimon de gladiatora batalo dum festeno. Ĉi tio estas mirinda ĝojo!
  Goering estis la unua, kiu kriis:
  - La senfina saĝo de la Fuhrer brilu!
  Hitler respondis:
  - Nero estis ne nur imperiestro, sed kantisto, poeto, venkinto de Olimpiaj Ludoj. Ho, kiel grandioze estis ekbruligi Romon! Kiam mi kreas superarmilon kaj ankaŭ mi bruligas ĉi tiun abomenan urbon kaj konstruas novan for oriente! Kaj, kiel Nero, mi ankaŭ komponos!
  Hitler staris en pozo, krucis la brakojn kaj ekkriis kiel porko, tute sensencaĵo!
  Lasu la riverojn de sango
  Fluu sur la tero!
  Lasu ilin ĝemi pro doloro
  Fajroj ĉie!
  
  Lasu la mondon tremi
  Falu en inferon!
  Lasu la sunon estingi
  Kaj la ostoj en sufero krakas!
  
  Krueleco pliiĝos
  Al ĉiuj homoj de Khan!
  La Sinjoro baldaŭ mortos
  Satano venas!
  
  Ne estos kompato
  Puno venos al ĉiuj!
  Mi mortigos vin ĉiujn aĉulojn
  Bombu la aviadilon!
  
  Morto rikoltis
  Monto de kadavroj!
  Sed mi simple ne havas sufiĉe
  Kaoso regas!
  
  Resume, la planedo
  Mi forbrulos ĝis la tero!
  Amo ne plu ekzistas
  La hordo estas malantaŭ mi!
  Kiam Hitler finis la kanton per sibilo, la ĉirkaŭaĵo aplaŭdis. Goebbels diris:
  - Ni registris viajn poemojn! Ili apartenas al la homaro por ĉiam!
  Hitler sidiĝis sur seĝon:
  - Sufiĉe da stultaĵo! Nun mi volas ĝui bonan batalon!
  La administrantino kuris al la akvario kaj anoncis:
  - Kaj nun la gladiatora batalo!
  Hitler sugestis:
  - Kun armilo!
  La knabino konfirmis:
  - Kompreneble la granda Fuhrer! Kiel vi amas!
  Hitler kapjesis.
  - Enŝaltu la varmegon por ke la militistoj batalu pli rapide, ni ne havas multe da tempo!
  Du atletikaj knabinoj kun rektaj glavoj kaj ponardoj kuris en la arenon. Ili estis en la samaj bankostumoj, la forno jam estis ŝaltita, sed ĝi ankoraŭ ne varmiĝis, kaj la nudpiedaj belulinoj estis ankoraŭ kontentaj! La gladiatorknabinoj estis blondaj kaj atletikaj. Ili ŝprucis akvon. Du pliaj knabinoj sekvis ilin. Ili jam estis orientaj belulinoj, ankaŭ en la samaj bankostumoj, ridetante. Kiajn dentojn ili havas?
  Armiloj estas kurbaj cimitaroj, tridentoj kun mallongaj teniloj. Ili ankaŭ riverencis antaŭ la Fuhrer kaj lia bando!
  Hitler siblis:
  - Mirindaj divoj! Mi vidas, ke la batalo estos interesa!
  Goebbels fanfaronis:
  - Rigardu iliajn tatuojn, ili estas de krimuloj! La batalo estos furioza ĝis la morto, la knabino klarigis la regulojn!
  Hitler demandis:
  - Kiu venkos?
  Goebbels, ridetante, respondis:
  - Kiu estos pli forta! Ne estas antaŭkalkulita scenaro ĉi tie!
  Hitler malstreĉiĝis.
  - Des pli bone! Ĉi tio faros la batalon eĉ pli interesa! Kaj vi ne faros vetojn, sed stultulojn!
  Goebbels respondis:
  - Kaj kiu kuraĝas konkludi imposton malsaman ol la Fuhrer!
  Hitler kapjesis.
  - Kaj kio estas logike! Vi ĉiuj imitas min kaj krakas! Do ne utilas fari malferman veton! Sed mi metos ĝin sekrete, por ke vi ne sciu. Sammaniere, vi vetas, ĝi ne iras rimarkeble!
  La akompanantaro de Hitler konsentis. Göring hurlis:
  - Vi estas kiel ĉiam saĝa pri Fuhrer!
  Hitler subridis.
  Kiu dubus pri mia saĝo! Fuhrer signifas ĉefo, kaj la ĉefo el la traduko de la antikva germana signifas saĝa! Sed genio estas pli bona, kvankam la vorto genio estas tro malforta por esprimi admiron al mi!
  Goebbels sugestis:
  - La granda genio de ĉiuj tempoj kaj popoloj!
  Hitler ŝraŭbis sian vizaĝon.
  - Tiel oni nomas Stalin! Ne, elpensu ion pli potencan propagandan reĝon! Ĝis tiam, ni rigardu la batalon.
  La Fuhrer kaj lia akompanantaro faris sekretajn vetojn. Sonis alarmo. La knabinoj kirliĝis rapide, dancante per la kruroj.
  Tiam la blondulino provis pugnobati la brunulon en la stomakon. Ŝi estingis la pinton de la tridento, gratante sian nudan maleolon.
  La knabino ĵuris kaj ĵetis ponardon, sed maltrafis. Ŝi saltis en la akvon kaj kuris post li.
  La aliaj du knabinoj forte batalis! Ĝis nun, ili zorgis ne kaŭzi gravan damaĝon unu al la alia.
  Hitler kriis:
  - Pli energia hundino!
  La elektra forno sub la knabinoj rapide varmiĝis, nudaj piedoj ekbrulis.
  La knabinoj komencis tranĉi pli perforte, sango fluis. La mamzono de la blondulino eksplodis pro la bato, elmontrante ŝiajn mamojn. Do ŝi rebatis, trafante sian kontraŭulon en la ŝultro. Sango gutis en la akvon kaj disvastiĝis super ĝi. La blondulino sopiris ĵeton kun tridento en la stomako, sed tuj detranĉis la cicon per reciproka ĵeto. Ambaŭ knabinoj retiriĝis, sed la akvo pli kaj pli brulis, antaŭenpuŝante la belulinojn.
  Hitler muĝis:
  - Se ŝi! Kiam pli forta! Kaj vi hundino trafis la kapon per glavo!
  La interŝanĝo de batoj daŭris. La knabinoj jam komencis malfortiĝi pro multnombraj tranĉoj kaj vundoj. Nudaj piedoj ruĝiĝis pro varma akvo! La vaporo jam komencis altiĝi.
  Goebbels incitetis:
  - Jen la infero en la vivo!
  Hitler subridis.
  - Ĉi tio ne estas infero, sed Adik! Mi ankoraŭ ne faros tion por ili.
  Ĉi tie la nigrahara belulino maltrafis baton per ponardo en la stomako kaj genuiĝis. Sed la brula doloro de la bolanta akvo igis la knabinon eksalti.
  Hitler ridetis:
  - Mortu bela hundino!
  La letale vundita mongola belulino atakis kaj estis pikita en la okulon per glavo. Najbara blondulino estis trapikita en la karotida arterio en la kolo, ŝi ŝanceliĝis kaj kolapsis en la preskaŭ bolantan akvon.
  Hitler ridis:
  - Tio estas multe pli bone! Kaj ni finos la ceterajn!
  La furioza batalo daŭris. Ambaŭ knabinoj jam ŝanceliĝis pro nekredebla laceco kaj vundoj, sed ili ne povis fini unu la alian. Eĉ la malaminda radikala Goebbels sugestis:
  - Aŭ eble ni proklamos remizon!
  Hitler impete neis:
  - Eltiru oferton aŭ stultan aŭ malfortan!
  En tiu momento, la akvo bolis kaj aŭdiĝis terura knabina kriego. La belulinoj plurfoje saltis kaj fine, elĉerpitaj, kolapsis en bolantan akvon, bolante viva.
  Hitler ekstaris kaj komencis svingi la manojn, aplaŭdis:
  - Kiel mirinda ĝi estas! Mi amas la doloron kaj suferon de iu alia! Precipe se bela knabino suferas! Vere heroa rezulto!
  Goebbels respondis:
  - Sed neniu venkis! Domaĝe, ke mi vetis je blonduloj!
  Göring murmuris:
  - Kaj mi estas sur brunetoj, ili estas pli muskolaj!
  Hitler triumfe diris:
  - Vi ambaŭ azenoj! Mi nur vetas, ke ĉiuj kvar mortos kaj venkos! Do disvastigu vian monon! Sed ne malĝoju, ne multe restas ĝis la dudekdua de junio kaj baldaŭ komenciĝos nova vivo por ni ĉiuj!
  . ĈAPITRO #10
  Provante rekomenci la procezon de segado de ĉenoj, SS-uloj eksplodis en la ĉelon. Ili donis etan sed doloran baton al la plandumoj de la infanoj, kiuj komencis resaniĝi post rostado sur brazo. Kaj ili minacis bati lin pli forte. Tio estas, kiel Alico komprenis, ili daŭre estis rigardataj seninterrompe.
  Restis nur flustro. Tiam, kiam la junaj kaptitoj estis denove nutritaj, kaj eĉ aldonitaj al la urtika supo, milia kaĉo sur la akvo, iliaj kapoj fariĝis pezaj. Kaj Alico, bekante sian nazon, ekdormis.
  Sovetiaj soldatoj iris al la lasta, plej fortika linio de la Seelow Heights. Deprimaj, teruraj perdoj, la montetoj estas tiel densaj, kiel piano kun rompitaj klavoj, kovritaj de kadavroj. Tankoj, eĉ T-34, glitas en la sango kaj ne volas supreniri. Kaj la konkoj daŭre erupcias kaj erupcias, kvazaŭ vulkanoj kliniĝus kaj malfermis siajn ellastruojn.
  Lafo estas miksaĵo de flamo kaj plumbo, bomboj plenigitaj kun ĉiaj eksplodaĵoj, ĵetitaj al la sovetiaj flugantaj Salamander-flotadoj. Kaj kolizioj, jam la nazioj ne malŝatas ramadon. Tia amareco, ekestis bataloj.
  La inaj militistoj mem kuras al la atako, ili vidas kiel la pezaj maŝinpafiloj de la nazioj, kiel vermoj elrampas el siaj truoj kaj kraĉas mortiga. Kaj kiam tia peza kaj eksplodema kraĉado trafas, soldatoj disŝiritaj kaj kun ostoj frakasitaj al pecetoj flugas reen.
  La tankoj ekhaltis pli proksime al la supro, kaj la soldatoj suprenpuŝis la kirasajn trupveturilojn per miaj manoj. Samtempe aŭdiĝas muĝado, krioj de ĝojkrioj, kaj tremanta kunulo. Paro de kirasaj trupveturiloj, renkontinte minojn, eksplodas, kaj pecoj de korpoj forflugas en ĉiuj direktoj.
  Sed la soldatoj antaŭenpuŝas, jam pluraj duonrompitaj pilolujoj estas okupataj de la Ruĝa Armeo.
  La knabinoj multe pafas, ili denove estis vunditaj, sed forlasi sian postenon ne estas por ili. Ili nur sigelis la vundon per celofano kaj falis sur la fakton, ke la movado.
  Estis jam mallume, kaj kiam la videbleco plimalboniĝas, estas pli malfacile defendi ĝin. Eĉ se kelkaj el la malamikaj tankoj kaj memveturaj pafiloj entombigitaj en la grundo havas noktvidajn aparatojn.
  Sed ne estas penso pri retiriĝo ...
  Alisa Selezneva pikis sian kunulon en la ŝultron:
  - Rigardu, kion faras la Jagdtiger.
  - Li fosas sian propran tombon! Angelika klakis.
  La plej potenca tankdestrojero laŭ kiraspenetra potenco kaj protekto, la Yagdtigr, pafis sufiĉe precize ĉe blokitaj sovetiaj tridek kvar kaj kun potencaj Isa trunkoj. Lia preskaŭ tridek-kilograma kiraspenetra kuglo simple ŝiris for la gvatturetkorpon sen lasi al la skipoj ŝancon de supervivo. Estas ege malfacile detrui tian koloson, kaj eĉ entombigita en la tero, ŝprucita per sablosakoj.
  Alisa Selezneva flustris al sia amiko:
  - Mi provos rompi lian optikan vidon kaj noktan vidadon.
  Angelika ridis gaje.
  - Batu en la okulojn... Estas amuza! Kutime virinoj pafas per siaj okuloj, ne per siaj okuloj. Vi malkovris ion novan!
  Alisa Selezneva, metinte la pugon al siaj ŝultroj kaj apoginte siajn nudajn ĝisgenuajn krurojn sur la plugita tero per obusoj, prenis la malamikon per armila forto, flustris:
  - Se pasero estas proksima, ni fajrodetruos la kanonon! Se muŝo - frapu la muŝon, kaj la sagon al la psikiatria hospitalo!
  Angeliko, foriginte la Fritz per alia bone celita pafo, respondis:
  - Do la mojosa talento de cirka aktorino malaperas. Nur nun, kutime en nia lando oni sendas ilin al tendaro, ne al psikiatria hospitalo!
  Alisa Selezneva, rompante la vidon de la Jagdtiger per preciza trafo, lude kantis:
  - Sur la ruinoj de Berlino, Taras Bulba malsekigas sian filon! Kaj kial ni prenu Berlinon - la tuta mondo estas pli bona tuj!
  Angelica maltrafis pro rido, kaj alia "faŝisto" forglitis. La knabino batis sin sur la mentonon per la pugno.
  - Ne ĉe la fronto, ĉio estas malĝusta, ne estas tia amuza! Vi fumas sur malplena stomako, vi trinkas kun postebrio!
  Alisa Selezneva palpebrumis responde:
  - Sed mi ne trinkas kaj neniu verŝos ĝin en mian gorĝon. Estas multe pli da ĝojo ol lupolo, kiel povi moviĝi, kanti kaj danci!
  Angelica denove maltrafis, ŝia intuicio pafi por mortigi ne estis tiel amplekse evoluinta kiel tiu de Alico, kaj ridado estis ege malkonvena kiam estas tiom da mortintoj ĉirkaŭe, ke vi devas provi ne paŝi sur la kadavrojn. Kaj foje mi devis trakuri la restaĵojn de la korpoj...
  La ruĝhara siberia militisto diris:
  - Do mi komprenas, ke la milito havas nevirinecan vizaĝon, sed virinan malpaciencon en la deziro al kanibalismo!
  Alisa Selezneva ankaŭ frakasis la noktvidan aparaton, kaj esprimis ĝenon:
  - Mi ne ŝatas rompi bonaĵojn!
  Angelica malestime snufis.
  Kio estas bona pri ĉi tiu aparato? Mi iel rigardis en la trofeon ... Ĉio malklariĝas, kvazaŭ sana homo surmetus okulvitrojn, kaj kun verdeta nuanco.
  Alisa Selezneva prudente respondis:
  - Kvalito estas konata kompare. Ni eĉ ne havas tion!
  Angelica memfide diris:
  - Ne, jes! Kaj eĉ pli bone ol la Fritz... Sed la nazia Germanio restos nenion, iom pli ol kvardek kilometrojn ĝis Berlino. Kaj ni preterpasos ilin, kio ajn ĝi estas por ni, kaj la malamiko ne devas!
  Alisa Selezneva konfirmis:
  - Nu, kompreneble, ni iru! Pri tio mi estas tute certa! Sed nuntempe, ne damaĝus nin ŝanĝi la lokon de deplojo ...
  La knabinoj kuris, vangofrapante la kaskon kun siaj graciaj kruroj kovritaj de veziketoj kaj abrazioj, preskaŭ ĝis la genuoj, sed ankoraŭ belaj. Militistoj eĉ iagrade ĝuis ĉi tiun doloron, elmontrante kuraĝon nealirebla, eĉ por multaj viroj.
  La tria kresto estis ankoraŭ neokupita. Atakaviadiloj suferspertis perdojn, precipe de la Focken-Wulf - monstra aviadilo. La plej potenca unu-loka batalanto laŭ armilaro kaj kiraso, tiu laborĉevalo de la Dua Mondmilito, estis tre malagrabla por la Ils. Iu malforteco en manovra kapableco en batalo, ankaŭ kun ne tro manoveblaj atakaviadiloj, ne precipe influis, sed la forton de armiloj ...
  Kaj Jakoj kaj Lavoĉki postrestis...
  Alisa Selezneva, ekkomprenante ke Fokken-Wulf ne povus esti malflugigita de kaŝpafisto, batis senkonscie aŭ la Salamandrojn aŭ la Me-109. Estis ŝancoj...
  Angelica, aliflanke, pafis al grundaj celoj. Kun diversaj sukcesoj, sed kaŝpafistoj tute ne mankas, nur en la filmoj. Aŭ en malaltprofilaj agfilmoj. Alicio, eĉ se ŝi maltrafis, ĝi estis nerimarkebla. Ŝi ne volis perdi sian reputacion kiel terminanta militisto!
  Sed Angeliko ŝmiris pli kaj pli ofte. Ĉi tie tamen ne nur ŝia kulpo, nokto, fumo, fumoj, eĉ la aero vibras pro la varmego. Sed la siberia militisto ĉagreniĝis kaj ŝi kantis:
  - Alisa Selezneva, kredu mian vorton! Pafas kiel bovino, nazia frenezulejo!
  La orhara militisto ignoris la stultan ŝercon. Kvankam ŝi ĉikanis.
  La salamandroj enflugis kaj elflugis, male. Ili uzis sian superecon en rapideco kaj manovra kapableco, tial ili provis premi la rusajn asojn, kreante lokan superecon en fortoj sur unu aŭ alia sektoro de la fronto.
  Ne-162-oj, flirtante kiel papilioj, makulitaj verdaj kaj bluaj kakioj. Ili faris barelrulon, dekduon kaj duonon de tiuj ĉi belaj aŭtoj samtempe, poste glitis sur flugiloj kiel glitkurantoj.
  Alisa Selezneva klakis sian langon:
  - Ba! Ĝi estas nur mirinda! Sed glitkurantoj, ĉi tio nur savos vin de turmento!
  La papilioj efektive eniras la torĉon kaj falas!
  Dume, intertempe, Stalino de la nokto de 17 ĝis 18 donas la ordon:
  - Ĵukov malfacilas! Tial mi ordonas al la ŝoko-unuoj de la unua ukraina fronto turni sin norden kaj ataki Berlinon de la sudo!
  La komandantoj donas ordonojn, kaj la sinsekvaj soldatoj batalas senpensa.
  Alisa Selezneva, ekbruliginte alian Salamandron, forbatis terpecon per sia nuda kvinono, kaj parolis:
  - Ial tiu, kiu flugas, estas tiel facile pafebla!
  Angelica obĵetis elokvente:
  - Iun, kiu montriĝis pafita de simpla pavimo, la flugiloj estis dispremitaj de ŝtonoj jam flugantaj!
  Alisa Selezneva ridis:
  - Jes, jen dialektiko! La dialektiko de evoluo kaj filozofio... Kiel diras la francoj...
  Angelica interrompis sian kunulon:
  - Estis Kutuzov - li batis la francojn! Nun Stalino estas dio de ŝtalo!
  La knabinoj, post tiaj vortoj, denove ridis, vangofrapis unu la alian plandumon. Alicio, pafante pli kaj pli rapide, eĉ ŝia aŭtomata fusilo trovarmiĝis kaj bruligis ŝiajn fingrojn. Ĉi tie, ekzemple, ŝi eĉ havis la kapablon terenbati la preskaŭ nepenetreblan Focken-Wulf dum la turno. Angelica laŭdis:
  - Via okulo estas diamanto! Kiam la okulo estas diamanto, male al natura ŝtono, ĝi ĉiam estas ĉe mano kaj ne bezonas esti elfosita!
  Alisa Selezneva ŝerce notis alian aforismon:
  - Eĉ bovino bezonas pantalonon, se ili estas ĉe la forko de paŝtejo kaj akvujo! Virino aprezas vestojn sur si mem, viro aprezas ŝian foreston, kaj la impostisto aprezas la nombron da flikaĵoj, kiuj povas esti tranĉitaj de la robo de aliulo flikante la ŝtatbuĝeton!
  Estis provizora paŭzo sur la ĉielo, sed tiam subite, en la centro de la pozicioj, la antaŭenirantaj sovetiaj trupoj estis kvazaŭ eksplodo, kiel meteorito frakasita en la Teron. Centoj da infanteriistoj estis disŝiritaj, bruligitaj kaj ĵetitaj en malsamaj direktoj. Ili disiĝis, ŝajnas, ke ili ne estas homoj, sed tuta ondo de cunamo leviĝis el vivantaj, ĉifonaj kaj senvivaj korpoj.
  Angelica ekkriis super la bruo:
  - Ŭaŭ! Jen bato! Eĉ "Andryusha" ne trafas tiel!
  Alice sugestis:
  - Jen Strumtigr, kun sia bombisto. La plej potenca spurita atakpafilo!
  Angelika levis la manojn.
  - Jes, mi ne vidis ĉi tiun durra antaŭe! Verŝajne memveturaj pafiloj, kion vi bezonas!
  - Ni devas vidi ĉi tiujn memveturajn pafilojn kaj neŭtraligi ĝin! Alice deklaris. - Alie, ni havos bolon en la bano!
  Angelica ŝercis eksterloke:
  - Ni estos en bano: do bano por ruso estas feliĉo!
  Tia kaoso regis sur la batalkampo, ke Alisa Selezneva sukcesis fiksi, de kie venas la pafo, nur per dua salvo. Kaj ambaŭ trafis samtempe, "Sturmtiger". Do ĉi tiuj bomboj bruis, tiom da viktimoj...
  Angeliko, kiel Spinoza kaj Cicerono ruliĝis en unu, diris:
  - Pro arto, interpretistoj faras libervolajn oferojn, pro milita arto, aŭskultantoj estas devigitaj oferi! La publiko ĉiam volas bison kun ĉefverko de arto, restas neniu el la publiko, kiu volas ripeton kun ĉefverko de milita arto! Koncertoj de la majstro de arto, granda mono estas pagata por biletoj, kaj eĉ pli da mono estas pagata por eviti koncertojn de la majstro de batalarto!
  Alisa Selezneva interrompis sian amikon:
  - Venu, pro mia konto, ni pafu rekte en la kanalon de la larĝa muzelo de la kanono, tiam la bomboj en la propelenta ŝargo eksplodos!
  Angelica tordis sian fingron ĉe sia tempio:
  - Vi devas unue ŝanĝi la pozicion, ke la angulo estas pli rekta kaj piedpremu viajn krurojn!
  La militistoj kuris kun sia tuta lerteco, sed denove ili ne havis tempon. Stormtigers ŝajnas esti ricevinta kromajn aŭtomatajn dum reŝargado kaj ilia pafrapideco pliiĝis. Cetere, ne nur infanteriistoj, sed ankaŭ tankoj suferis de salvo, turoj estis deŝiritaj, kaj ŝtalo estis miksita kun flamoj en diabla sorĉistino-kaldrono.
  La knabinoj, ĝenitaj pro sia malrapideco, intence enpaŝis siajn nudajn, inajn piedojn en la fajron por puni sin per doloro!
  Angelica rimarkis:
  - Ni meritas ĝin!
  Alisa Selezneva, grimacante en agonio kaj dancante nudpiede sur la fajro, aldonis:
  - Kaj la malamikoj meritas eĉ pli malbonan!
  Angelica respondis:
  - Pli bone estas mortigi unu kanajlon ol malkovri cent, la lastaj kanajloj faras tion mem!
  Alisa Selezneva decide, kiel militisto de Lucifero, deklaris:
  - Kaj ĝuste tion ni faros!
  La knabinoj celis, dancante de la malgrandaj flamoj, doloro kaj brulvundoj permesante al ili koncentriĝi. Ja ĉi tio estas ilia patrujo, iliaj fratoj estas rusaj soldatoj, ili devas venki kaj fari la lastajn paŝojn al Berlino. Kiam venkas komunismo, viro neniam mortos per la manoj de alia viro!
  Mallaŭta ekflugo, specialaj kugloj de pliigita kiras-penetro elflugis el la trunkoj. Ĉi tie la ĉefa malfacilaĵo estis ne nur eniri la ventumilon. La nazioj ankaŭ ne estas malsaĝuloj kaj protektis la barelmalfermon per ĉapo kiel tekruĉokovrilo. Tial, necesis havi tempon por planti ĝin en tiu mallonga momento, kiam la ĉapo leviĝis en momento de la pafo. Tiam, kiel kugloj trapikantaj en miksaĵon de pluraj agresemaj likvaĵoj ...
  Ĝi eksplodis monstre, unue du eksplodoj samtempe, poste plurajn pliajn pro detonacio de deko da pliaj municiaj bomboj. Pluraj proksimaj pilolujoj, la Fritz estis detruitaj aŭ grave difektitaj, imponaj interspacoj estis faritaj en ili.
  La eksplodondo estis tiel forta, ke ĝi preskaŭ frapis ambaŭ militistojn sur iliaj dorsoj. En ĝojo, la knabinoj kriis:
  - Manĝu! Estas nur klaso!
  Kontenta voĉo aŭdiĝis de malantaŭe.
  - Mi vidis ĝin! Knabinoj, konsideru la Ordonon de Gloro de la unua grado en via poŝo ... Viro en la formo de NKVD-maĵoro resaniĝis. - Pli precize sur la brusto! Bone faritaj knabinoj! Tamen, ĉi tio ne estas ĉiuj viaj heroaĵoj!
  Alisa Selezneva paŭcis:
  - Ĉi tio estas nur la komenco!
  Angelika eksaltis.
  - Kaj plej grave bona komenco!
  Major aldonis:
  - Jen la komenco, kaj la fino en Berlino! Mi ne surprizus, se vi ankaŭ kaptus Hitler je la pilkoj. Post ĉio, vi estas knabinoj sur la nivelo de superhomo!
  La militistoj modeste respondis:
  - Ne, ni estas nur sovetiaj virinoj!
  La morto de la Sturmtigers kaj la ŝoko de la malvenko, ŝajnas, rompis la fortojn de la Fritz, la tria kresto jam estis venkita en la mateno de la dekoka. Soldatoj, aparte tankoj, elrampis sur pli ebenan terenon. La knabinoj eĉ devis puŝi tiajn pezajn maŝinojn!
  Angelica rimarkis:
  - Milito estas la plej hazardluda ludo, nur en ĝi la ŝtato perdas, malkiel pokero, tiun, kiu ne povas subigi sin al ekscito!
  Alisa Selezneva serioze aldonis:
  - Atako en milito estas kiel ĉevalvetkuro, nur la hipodromo havas multe pli da obstakloj kaj koruptaj ĵokeoj!
  Angelica respondis:
  - Ĉi tiu aforismo ne estas ĝusta! Ĉe ĉevalaj vetkuroj, vi povas subaĉeti ĵokeojn, dum la atako, la kuristo rimarkas, ke vivo ne estas vendota!
  La militistoj forkuris eĉ pli for... Kaj samtempe elmontrante siajn perlajn dentojn. Alisa Selezneva eĉ kantis:
  - Belulino, belulino, ni kondukas al la frenezulejo katon, lupinon, hundon, Petka la ĉikanon, simion, duontramon! Jen kompanio!
  Angelica kuris antaŭen al la tranĉeoj aldonis:
  - Firmao, kiun oni ne povas vendi sub la martelo!
  Alisa Selezneva kapjesis.
  - Jes! La CPSU manĝos nin!
  Angelika estis surprizita:
  - Kaj kio estas la CPSU? Mi ne konas ĉi tiun terminon!
  Alisa Selezneva klarigis en stranga maniero:
  - Ĉi tio tradukeblas kiel Komunista Partio de Sovetunio!
  Angeliko levis siajn kontuzitajn ŝultrojn.
  Sed tia nomo ankoraŭ ne ekzistas...
  Alisa Selezneva levis sian dekstran pugnon:
  - Kredu min, tiel estos! Nepre volos!
  Angelica ĵetis:
  - Estu sana!
  Alisa Selezneva subtenis seriozan ŝercon:
  - Mi certe faros!
  Sur la ebenaĵo, rezisto estis pli malforta, sed ankoraŭ obstina. La Ferdinandoj estis precipe ĝenaj, tiuj batalantaj memveturaj pafiloj, kiel grandegaj burdoj, eksplodis en sovetian ekipaĵon per siaj konkoj. Detrui la Ferdinand ne estas facila, ne vane ĉi tiu memvetura pafilo estas la plej masiva el la pezaj kaj estas dua en nombro nur post la Panzer-4.
  Angelica vidis embuskon Panzer en la arbustoj ... La aŭto estas nur dudek du tunoj kaj duona pezo, kaj ĝi havas Panther-kanonon. La malalta silueto faciligas kamufli kaj bati de malantaŭ embuskoj. Alicio ankaŭ komencis rampi al la Panzer ... Sukcesa aŭto, sed ĝia plena potencialo ne estis plene uzata, pro la stulteco de la germana komando. Ĝenerale, ĉi tio estas stranga fenomeno de la Dua Mondmilito. La sovetia armea komando en la kurso de malamikecoj rimarkinde pliboniĝis en la arto de milito, precipe sur la taktika nivelo. Kaj la germanoj, male, komencis administri la trupojn multe pli malbone ol en la komenco de la milito. Pro tio, eĉ la pligrandigita kvanto da ekipaĵo (en 1944 pli da tankoj kaj memveturaj pafiloj estis produktitaj en monato ol en la tuta 1940!), ne helpis ilin rezisti sovetiajn atakojn. Ekzemple, se ni prenas la produktadon de armiloj, tiam en la kvardek-tria kaj kvardek-kvara jaroj, la proporcioj en la proporcio de la produktado de ekipaĵo estis pli bonaj por la germanoj ol en la kvardek-unua kaj kvardek-dua jaroj. Sed la irado de malamikecoj ne fariĝis pli favora por la Tria Regno, sed prefere male!
  Knabinoj, ili ne limigis sin al la detruo de la optiko Panzer-4, ili ankaŭ eksplodigis la aŭton per kaptitaj akumulaj granatoj. Unue unu Panzer, kaj poste la sekva...
  Angelika ridis.
  - Tiel ni draŝas ĉi tiujn vipurojn!
  Alisa Selezneva, elmontrante siajn ponardsimilajn dentojn, konsentis:
  - Ni draŝas tiom, ke eĉ testuda ŝelo ne savos Panzer-4!
  Estis multaj adoleskantoj en la tranĉeoj, ŝajne alvokitaj sufiĉe lastatempe. Ekzistis eĉ tiaj blovaj knaboj, ke ili eĉ ne tiris adoleskantojn, ĉirkaŭ naŭ aŭ dek jarojn. Ili aspektis konfuzaj kaj timigitaj.
  Knabaj armiloj, senrepuŝa kalibro 20 mm. Malpeza, kaj proksime de ili vi povas friti la infanterion, aŭ mortigi la tankan raŭpon. Jen unu malgranda, helhara, enterigita en embusko, nur liaj nudaj kalkanoj elstaras. Multaj knaboj estas nudpiedaj, ne estis botoj de taŭga grandeco, kaj en Germanio meze de aprilo la vetero estas kiel en Rusio en varma majo. La knaboj de la Tria Reich tamen ne disiĝas, pro timo, kiel maljunaj germanaj milicoj ĉe la unua okazo, levante la piedojn ĝis la supro, aŭ fuĝante al Berlino.
  Nur la knaboj fermas la orelojn por iĝi surdaj pro la eksplodoj de konkoj, kaj la hurlado de la brulantaj donacoj "Andryush" kaj "Katyusha". Kaj tiel ili batalas ĝis la fino. Iuj eĉ trompas, enlasas la soldatojn de la Ruĝa Armeo, levante blankajn ĉifonojn pli proksime, kaj poste eksplodigas sin kune kun ili. Kuraĝaj infanoj narkotitaj de propagando, kaj multe pli kritikaj plenkreskuloj, precipe tiuj, kiuj bone memoras la tagojn antaŭ Hitler, kaj ne lasis sin tute cerbolavi.
  Tial, ju pli proksime al Berlino, des malpli da plenkreskuloj fuĝantaj al la malantaŭo fariĝas, kaj des pli ofte senbarbaj, sed kuraĝaj knabetoj batalas.
  Sed inter la batalantoj, germanaj knabinoj komencis moviĝi multe pli ofte. Hitler, laŭ sia kredito, konsideris la devon de la reganto protekti virinojn kaj ne lasi ilin iri al la fronto kiel kanonfuraĝo. Krome, la manko de viroj el demografia vidpunkto ne estas tiel terura, unu masklo povas fekundigi centojn da inoj. Sed virino bezonas naŭ monatojn por naski kaj aliajn du jarojn por resaniĝi.
  Alisa Selezneva, vidante, ke Angeliko pafas al la knaboj, batis la muzelon, ekkriante:
  - Ne mortigu infanojn! Ĉu vi komprenis la virinon aŭ la lupon?
  Angeliko feroce klakis kiel pantero:
  - Ĉu ili povas mortigi nin?
  Alisa Selezneva rimarkis:
  - Ĉi tiuj estas infanoj, ili ne komprenas... Krome estas diversaj niveloj de moralo. Faŝisma moralo estas baza, komunismo moralo estas sublima. Surbaze de ĉi tio, vi devas kompreni, ke ni ne povas, ne devas esti tiel malbonaj kiel nia kontraŭulo. Alie, kio estas la signifo, ke ni pretendas la rolon de bono en la batalo kontraŭ malbono.
  Angeliko volis turni aforismon responde, sed ŝia kapo estis malplena, kiel la monujo de festenulo. Kaj venis nenio, sprita kaj kaŭstika.
  Alisa Selezneva frapetis sian amikon sur la ŝultron:
  - Jen ĝi! Kvankam Stalin diris, ke ni respondus al la bato de la malamiko per triobla bato, li tute ne volis diri, ke oni respondu al malnobleco per triobla malnobleco. Kaj pri krueleco triobla krueleco! En ĉi tiu kazo, la principo de okulo por okulo ne estas nia principo!
  Angelica kolere sulkigis la brovojn kaj sufiĉe prudente rimarkis:
  - La maljunulo, disjxetu, ili havas multe pli fortan instinkton por travivi je ajna prezo. Do, ĉi tio estas tre polemika ideo... Tio estas, mi volis diri, ke ni baldaŭ havos neniun kontraŭ kiu pafi krom blovaj suĉuloj... Do, kion ni povas returni?
  Alisa Selezneva montris al Angeliko per sia montrofingro al la Okcidento:
  - Vidu, la Panteroj rampas, kredu min, ni ankoraŭ havos iun por batali kaj bati ĉi tie! Ĉu ne estas klare!
  Angeliko demandis sian amikon:
  - Ke miaj manoj tremas pro laco, kaj miaj kruroj ankaŭ... Eble vi kantos al mi ion amuzan?
  Alisa Selezneva respondis:
  - Jes, ankaŭ mi ne fermis la okulojn por la kvina tago! Por kanti, ĉu estas io por via viveco... El la malnova?
  Angeliko kolere ektiris la kapon kiel ĉevalino.
  - Ne! Damne ĝi estas malnova! Ni kantu pli bone, novan, amuzan, sovetiajn!
  Alisa Selezneva tordis sian vizaĝon:
  - Estos amuze, sed juĝu mem, kiel sovetia!
  Angelica, maltrafita, kolere pikis la fusilpugon kontraŭ ŝian vangon, murmurante:
  Ni ne bezonas kroman ekzaltiĝon! Ni bezonas, sincere, bele, kaj poezie...
  Alisa Selezneva kantis per sia grandioza, neimitebla voĉo, frapante la nudajn piedojn:
  Sovetia spirito en batalo ne falas,
  Ho ruĝa suno, printempaj radioj!
  Kvankam la Fuhrer estis ĉirkaŭita de ŝtona barilo,
  Nia martelo batas kiel tamburo en la mallumo!
  
  En la malantaŭo de la profundo niaj arbaretoj -
  Kaj la oraj grajnoj de mielo de indiĝenaj kampoj!
  Lasu la ruĝan flagon super la armeo laviĝi,
  Kaj aviadiloj havas flugilojn en la ĉielo de gruoj!
  
  La vojo de la Patrujo fariĝu pli alta;
  Ni levas komunismon super la planedo!
  Ni aŭdas la voĉon de cent mil fortaj nacioj,
  Ĉio estas levita kaj la kavaliro ne retiriĝas!
  
  Kredu, ne venos aŭtuno en la lando,
  Kaj ni ne frostos sub la neĝo!
  Estas pli bone ĉesi movadi knabinojn -
  Revenos, konu nian armeon kun glora venko!
  
  Berlino falos, ni vidos baldaŭ
  Kaj ni tute ne timas "Panterojn", "Tigrojn"!
  Estos frazoj por la Fritz,
  Nu, ricevu la premiojn, filoj de Rus'!
  
  Kaj nia lerteco estas kiel flamo,
  Faŝismo disiĝos en malbonodorajn cindron!
  Kaj la malmoleco estas kiel ŝtono,
  La kuglo bruas, disbatante - bang!
  
  La preĝojn de Satano, ne atentu,
  La Sinjoro decidis lasi ĝin esti la sola vojo!
  Ni purigu la Teron de naziismo,
  Post ĉio, la planedo tute ne estas taverno por la Fritz!
  
  Kompreneble ni multe pagis
  Niaj justaj maroj pereis!
  Nun Rusio estas en ruĝa potenco,
  Kaj ne plu revenos la trompo de Diablo!
  
  Ja la afero de komunismo estas sankta,
  Estas absoluta, senlima boneco en ĝi!
  Kaj laŭ la leĝoj de tre vera dualismo,
  Kapitalismo ne estas destinita flori!
  
  Por ke la malsato ne turmentu la naciojn,
  Kolektivaj bienoj devas esti plantitaj ĉie!
  Ĝi bezonas nur kvar jarojn
  La Ĉiopova metos firman kvinon por konstruado!
  
  Kaj tiam spaco - la korto de la universo,
  Balau ĝin bone, per potenca balailo!
  Ĉi tiu gloro estas forta nepereema -
  En kiu ĉiu persono estas granda heroo!
  
  Ne kriu vidvinojn pro soldatoj,
  Ja ne ekzistas neeblaj celoj por scienco!
  Ili estas rekompencitaj per la resurekto,
  Kaj ni sendos al vi bukedon de ni, el skarlataj rozoj!
  . ĈAPITRO #11
  Iria estas fama supervira knabino, kompreneble, amikiĝis kun Alice. Kaj mi konjektis, ke ŝi faras ion, kun siaj abomenaj knaboj. Eble li denove volas flugi al alia planedo? Aŭ en fabelaj tempoj, en la universo de homaj fantazioj?
  Iria ankoraŭ ne aparte maltrankviliĝis. Ŝi estis tre bela, kaj larĝaj ŝultroj kaj elstaraj muskoloj ne estas maloftaj ĉe teraj virinoj.
  Evoluintaj teknologioj ebligis sendi biofluojn tra la korpo, stimulante refleksan muskolajn kuntiriĝojn kaj ilian trejnadon, eĉ kiam vi ludas ion en la Hypernet-matrico.
  Diversaj ludoj, tute senpagaj, kaj imitante la realan realon en la virtuala maŝino, eble eĉ pli akraj ol en reala korpo.
  Mi devas diri, ke por la civilizacio de la dudek-dua jarcento ĝi montriĝis multe pli grava danĝero ol malsamaj kosmopiratoj kaj la mafio. Ĝi ja estas furoro por ludoj kaj aventuro. Kie vi estas ĉiuj, se vi volas, vi povas venki, kaj venki ajnan situacion. Inkluzive de Stelmilito.
  Iria, fakte, preskaŭ mem flugis en tian kirlakvon. Kiel ŝi ĝuis batali kontraŭ la hordoj de Palpatine aŭ grafo Dooku. Kaj precipe batali per lumglavoj.
  Sed ĉi tio, kompreneble, ne estas ĝuste tio, kion kosmoesploristo devas fari.
  Precipe kun Iria, la tempo iris alimaniere ol kun Alicio en eterna infanaĝo. Ĉi tie ŝi havas du filinojn: Angelina, Afrodito - ili jam estas sufiĉe plenkreskuloj. Grandaj, altaj knabinoj, kun ruliĝantaj buloj de muskolo sub sunbrunigita haŭto. Ili ankaŭ estas sportemaj kaj amas batali. Kaj ankoraŭ konkuras en luktosporto. Ĉi tio ankaŭ estas sufiĉe moda por modernaj, surteraj virinoj. Krome, la kontakto estas kompleta, kaj la kontuziĝoj kun frakturoj estas realaj. Sed, kompreneble, medicino fine de la dudek-dua jarcento kreskos eĉ tranĉitan kruron en duonhoro, kaj vi ne rimarkos la diferencon.
  Ne plu estas kripluloj aŭ malsanuloj sur la Tero.
  Iria flugas helpe de nanobotoj. Vi povas surmeti sneaksojn, sed bela kaj atletika knabino ŝatas labori nudpiede kaj ŝiaj piedfingroj de nudaj kruroj estas tre lertaj.
  Estas multaj miraklaj aferoj en Moskvo je la fino de la dudek-dua jarcento. Kremlo estis pligrandigita kaj videblas de multaj centoj da kilometroj for. Steloj estas grandegaj kaj termokvarkfuzio brulas en ili. Plie, brilanta kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko. La muroj ankaŭ havas riĉan gamon da koloroj kaj nuancoj kaj estas tre belaj kaj diversformaj. Ekzistas ankaŭ analogo de la Eiffel-Turo en la ĉefurbo - kvindek kilometrojn alta kaj brileta per oro kaj grandaj, artefarite kreskitaj, facetitaj diamantoj.
  Estas multaj fontanoj en la ĉefurbo. La plej granda el ili pafas ĝis kvardek jetojn, ĉiu tri montoj de Chomolungma alta. Krome, la koloroj de la fontanoj estas malsamaj kaj la nuancoj estas unikaj, helaj.
  Iria admiris ĉi tiun fabelan vidaĵon. La ĉefurbo estis konstruita kaj ĝisdatigita. Novaj konstruaĵoj aperis en ĝi, malnovaj estis malkonstruitaj aŭ transformitaj. Ĉio ŝanĝiĝis, eĉ la desegnaĵoj kaj la linioj de la broŝuroj.
  Kremlo ankaŭ estis modernigita. Ĝi aldonis novajn turojn kaj ŝanĝis malnovajn. Kaj laŭ grando ĝi rimarkinde kreskis, kion Iria forĵetis, dum pluraj jardekoj da vivo sur la planedo Tero. Ŝi mem ne estas loka, sed homa raso, kaj ŝia edzo estas Tadeusz. Kaj ili havas kvar filinojn. Maljunulo Wanda estas nekonata kie, nun esploristo en profunda spaco. Afrodito kaj Angelina rezultas en MMA kaj diversaj spektakloj. La kvara filino estas la sama aĝo kiel Alice, kaj daŭre estas en la lernejo.
  Tadeusz tamen volas filon. Kaj Iria promesis, ke ŝi faros. La sekso de la infano, kompreneble, povas esti kontrolita - kaj eĉ ne necesas porti ĝin mem. Estas ciberutero. Sed Iria volis havi filinojn. Krome, ŝi forte malŝatis Paŝkan. Kaj ŝi ne volis, ke la posteulo estu kiel li.
  Oni ankaŭ rimarku, ke konsiderante la fakton, ke la maljuneco estas finita, homoj, se ne mortigitaj de perforto, povus nun vivi preskaŭ senfine. Kiom precize ankoraŭ ne scias. Sed konsiderante ke scienco kaj medicino daŭre disvolviĝas, ĝi estas preskaŭ eterne.
  Do, eĉ konsiderante, ke homoj kapablas flugi al najbaraj galaksioj, la naskokvanto devus esti retenita. Do infanoj povas esti faritaj ne pli ol unufoje ĉiun dek jarojn. Ĉi tio kompreneble ne plaĉas al ĉiuj. Sed la universo jam estas sufiĉe dense loĝata, kaj estas tro da diversaj civilizacioj de vivoformoj por multiĝi sen limigoj.
  Jes, en la mondo de Alico, homoj estas malproksimaj de solaj en la universo. Kaj Star Wars estas konsiderata sovaĝeco. Krom se en ludoj de virtuala matrico tio eblas. Kaj estas interese! Iria mem ŝatis ĉi tion iam. Sed ne daŭros longe por perdi la kapon. Wanda preskaŭ perdis la menson, sed tamen ĉesis ĝustatempe, kaj okupiĝis pri pli serioza afero. Ekzemple, esploru la vastecon de la universo kaj aliaj galaksioj. Eble eĉ ne tiom loĝata.
  Kaj kie homoj povas vivi?
  Ankaŭ profesoro Seleznev ne perdas tempon. Precipe homoj ekloĝas en Jupitero. Gravito estas kolektita tie - fluoj de gravitonoj estas kolektitaj en specialaj generatoroj, kiuj donas energion. Kaj kiel rezulto, spirebla atmosfero regis sur la gravito de la planedo Tero.
  Urboj estas konstruataj. Jen la divido de baciloj-brikoj, plantoj kaj teknologio. Estas multaj malsamaj manieroj konstrui. Sed, kompreneble, ĉio estas farita rapide kaj firme. Sed neniam estas tro malfrue por ŝanĝi konstruaĵojn.
  Iria ŝaltis la hologramon de Jupitero. Karakterizaĵo por ĉi tiu planedo stilo. Amo por la masivo, kaj la formo de la piramido. Sed jen la plej nova templo de la kombinaĵo de la Dioj, tiel aeruma kaj bela, kvazaŭ farita el ŝveligebla ŝaŭmo kaj flosanta en la aero.
  La homaro estonte konsideras ĉiujn religiojn kiel fabelojn, kaj konstruas templojn al malsamaj dioj. Estas minaretoj, kaj budhismo, kaj ortodoksaj kun oraj kupoloj.
  Ortodokseco ŝanĝiĝis. La nombro de sanktuloj pligrandiĝis, al ili aldoniĝis eĉ Stalino, Ĵukov, Putin, Ivano la Terura, Petro la Granda kaj aliaj. Afiŝoj estis nuligitaj, same kiel multaj limigoj. Kaj plej grave, ili abolis la dogmon de la neeraripovo de la Biblio - farante ĝin filozofia libro, homa saĝo.
  Sed, kompreneble, multaj preĝis laŭ la malnova maniero, kvankam ĉe preĝejoj aperis diskotekoj, ludhaloj, saŭnoj, naĝejoj kaj tuta distra industrio.
  La islamanoj ankaŭ konsentis konsideri la Koranon, la saĝon de la antikvuloj, precipe ĉar ili iel ne vere volis preĝi kaj fasti kvin fojojn ĉiutage. Jes, kaj la vualo, postvivis sin mem. Progreso permesis al homoj ĉion. Kaj la homo iom post iom liberiĝis de superstiĉoj. Kaj la plilongigo de la vivo kaj rejuniĝo malpezigis la timon de morto. Homoj nun fariĝis kiel anĝeloj laŭ kapabloj. Jes, kaj renkontiĝis kun aliaj mondoj, kio ankaŭ kaŭzis la erozion de religioj. Kvankam budhismo, kun sia kredo je multaj inteligentaj mondoj, eĉ fariĝis pli populara. Kompreneble, sen tiaj ekstremoj kiel monaĥismo kaj asketismo.
  Homoj serĉis feliĉon. Kaj ili havis problemojn. Scienco donis multon. Inkluzive de la ŝanco fari ajnan sonĝon realaĵo.
  Iria, ekzemple, povus fariĝi la reganto de la universo kun kompleta iluzio de vera enkarniĝo. Aŭ triliono da universoj. Vere, virtuala ĉiopovo povus malinstigi la deziron fari ion realan kaj realan.
  Iria parolis kun Seleznev. Li aspektis proksimume dudekjara. Kompreneble, ĉi tio estas la efiko de rejuniĝo. Kaj Iria mem estas juna kaj freŝa.
  Profesoro Seleznev diris al ŝi:
  - Ĉio iras bonege! Eĉ iel enuiga, kio venas facile. Vi pensas ĉu kuri denove al la rando de la galaksio.
  Iria akre rimarkis:
  - Ne serĉu malfacilaĵojn, ili venos per si mem!
  Profesoro Seleznev notis:
  - Baldaŭ ni flugos al alia galaksio. Kiel fartas Alice?
  Iria diris severe:
  - Io estas ĝis... Ĝis mi povos kontakti ŝin!
  Seleznev sugestis:
  - Ne tumultu! Alice estas majstro ĉe eliri el senesperaj situacioj. Kaj kiel ĉiam, li gajnos konvinkan venkon!
  Titan Girl rimarkis:
  "Foje mia helpo ne estas superflua. Do se Alico ne kontaktos antaŭ la vespermanĝo, mi serĉos ŝin!
  Post tio, Iria ŝanĝis al Jupiter Stadium. Ekzistis konkuradoj en malsamaj ludoj. Ekzemple, virtualaj tankoj estis tranĉitaj. Ne de la dua mondmilito, sed fluganta, kaj sufiĉe futurisma, moderna. Kaj ili pafas unu la alian kaj evitas kaj perdas siajn vivojn kiam trafitaj.
  Tamen, ekzistas pli klasikaj bataloj. Sur lumglavoj, aŭ bataloj sen armiloj. Estas precipe interese kiam knaboj batalas kontraŭ knabinoj, aŭ kio estas eĉ pli malvarmeta, viro kontraŭ eksterterano. Ĉi tie, ekzemple, Angelina, blondulino batalas kun monstro: kiel araneo, nur dek du kruroj kun ungegoj, kaj kokokapo.
  Nu, ŝi estas sufiĉe supre.
  Jen knabino en bikino turniĝis kaj piedbatis sian bekon per la nuda piedo. La monstro tremas, kaj kio provas liberigi el sia buŝo.
  Angelina denove tenas la diskteleron, kaj batas siajn krurojn tiel bele. Ŝi estas knabino de aerakrobatiko. Movas for de la ungega ĵeto kaj denove batas.
  Bataloj sen reguloj en plena kontakto eĉ volis malpermesi pli ol unufoje, kiel malhomaj. Sed homoj volis liberecon. Inkluzive eniri la ringon en la vizaĝon.
  Anĝelino iomete hezitis kaj lasis sin grati. Sango eliris. Iriya pensis, ke eble ŝia filino intence starigis sin, por ke la batalo ne estu tro unuflanka. Malgraŭ ĉiuj tentoj de la matrico, realaj bataloj estas tre popularaj. Kaj homoj volas batali.
  Eĉ tradicia boksado ne mortis. Kvankam estas multaj partoprenantoj en biorobotoj, kaj aneroidaj robotoj. Sed ankaŭ homoj batalas en la ringo.
  Angelina prenas pafon kaj denove maltrafas. La publiko komencas brui.
  Aria rigardis alian projekcion. Klonoj de Capablanca kaj Alekhine ludas ŝakon. Ili ankoraŭ ne lernis kiel revivigi mortintojn, sed estas tute eble kloni homon el unu ĉelo kaj eĉ DNA-molekulo. Kaj ĝi estas farita. Ambaŭ klonoj estas junaj kaj ludas je fulmrapideco. Ŝako ankaŭ estas malsama. Kaj kun multaj figuroj ankaŭ.
  Iria iom rigardis ĉi tiun ludon. La rezulto estis remizo, al Capablanca restis nur kavaliro, kaj Aleĥine havis episkopon. Ili manpremis kaj denove sidiĝis ĉe la tabuloj.
  Iria fajfis kaj kantis:
  - Grandega diverskolora tabulo,
  Ŝiaj motoroj zumas...
  Armeoj moviĝas vivaj
  Kaj tankoj kaj batalŝipoj ...
  Post tio, ŝi ŝanĝis reen al la batalo de sia filino. Angelina, kiel vera artisto, ŝajnigis perdi. Ĉi tio estas io kiel luktado, kie la batalantoj estas kiel en Hollywood-filmo. Tiu venkas, tiam la dua. Sed iu certe venkos, kaj krome neatendite.
  Aŭ eĉ unu estas batita dek kvin raŭndoj. Kaj li subite subite lernis karateon. Kaj ni premu la malamikon en la lasta raŭndo. Ĝi estas eĉ amuza.
  Sed Angelina, kompreneble, arte falos, kaj la robotjuĝisto kalkulos, kaj poste leviĝos kaj venkos ...
  Ŝi, kompreneble, ne estas Wladimir Klitschko unu el la plej bonaj, kaj eble eĉ la plej bona pezegulo en historio en defenda tekniko. Cetere, vi povas rigardi la batalon de lia klono kun kopio de Muhammad Ali.
  Vladimiro laboris bone kun sia maldekstra mano kaj superis Ali ibn Abi Talib je punktoj.
  Iria tamen ne tre ŝatis klonbatalojn. Tio vere lernus revivigi la mortintojn. Tiam la imperiestrino, kiu estis mortigita fare de ŝia adoptita filo, estus reveninta. Kaj tiel vi povas komuniki kun ŝi nur en virtuala maŝino. Aŭ fari klonon? Sed la leĝo de ĉi tiu planedo malpermesas la klonadon de individuoj de la imperia familio.
  Jes, kaj sur la planedo Tero estas malpermesite fari klonojn de vivantaj homoj, kaj la mortintoj estas reguligitaj. Estas kompreneble kial. Alicio havis klonojn stampitaj, kaj ĝi estis de ĉi tio, tia rubaĵo.
  Irina turneis plurajn pliajn stadionojn. La standoj estas duone malplenaj, kaj estas multaj hologramoj. La infanoj batalas. Knaboj en pantaloneto, svingante la nudajn piedojn, kaj kolizias. Io kiel tajlanda boksado. Ne estas teknologio ĉi tie. Kaj estas ankaŭ teknologio - flugoj. Plenkreskuloj kaj infanoj jam batalas en la aero. Aŭ en vakuo, akvo, likva heliumo.
  Kaj kion infanoj simple ne faras en bataloj. Iria rigardas tion kaj saltas sin.
  Ŝi volis ion bongustan. La aŭtomato tuj ŝaltis hologramon kun menuo antaŭ ŝi. Iria mendis glaciaĵon kun marsaj fragoj, kaj fragojn el Venuso. Kaj ĝi estas sovaĝa ŝika. Kio estos almenaŭ iu donaco. Kaj aldone al la fama svisa ĉokolado.
  Estas komunismo sur la Tero, kaj formiĝis tutmonda komunumo de ŝtatoj. Ĉiuj landoj fariĝis konvencioj. Fakte, la homaro estas unu.
  Kaj progreso solvis la materiajn problemojn de homoj. Ĉio fariĝis troproduktita.
  Iria memoris sian plej ŝatatan strategion: Tera Rakonto. Tie vi komencas: kvin gorilsimilaj laboristoj en bestaj feloj, kaj certa kvanto da rimedoj. Kaj tiam vi konstruas, unue, komunuman centron por eligi novajn laboristojn. Kaj kompreneble, vi unue ricevas manĝaĵon, kaj poste ĉion alian. Kaj ĉio iras de simpla al kompleksa.
  La strategio estas longa sed interesa. Iria pozis kiel ŝi en la Hypernet Matrico. Tie ĉio estas tiel nature, ke la kapo fendetiĝas.
  Estas pli facile fari ion mem en pafisto aŭ en filmo. Ĉi tie, ekzemple, vi reproduktas la klasikaĵojn. La ŝranko estas batata de malbona mastrino, vi povas interveni tiel aŭ alian.
  Aŭ Iria en la romano "La viro, kiu ridas", prenis kaj ŝanĝis la finon. La blinda knabino vidis la lumon. La sinjoro pajaco reakiris sian antaŭan vizaĝon. La duelo ne okazis. Kaj Iria konvinkis la anglan parlamenton helpi la malriĉulojn. Kvankam ĉi tie vi devas esti singarda. Por ne disvolvi dependecon. Ĉi tie Conan Doyle, en unu el siaj romanoj, tre brile montris, al kio povas konduki senlima riĉeco. Kaj eĉ tre bona homo, en sia deziro feliĉigi ĉiujn, povas eĉ fari malbonon.
  Ve, ĉi tio okazas. Kvankam, kompreneble, tia riĉeco estas fabelo. Sed la rakonto estas tre bela.
  Kaj instrua samtempe. Kvankam eble ĉiuj problemoj de la planedo Tero estis el mono?
  Komunismo faris multe pli bone, inkluzive de homa moralo.
  Iria flugis pli alte... Ŝi rigardis al Kremlo. Kiel la steloj brilas. Kia grandega Kremlo. Kaj kio estas en ĝi. Kaj temploj kaj palacoj.
  Krome, la temploj estas sinkretaj de multaj religioj. Ankaŭ politike ĝusta. Ĉiuj kredoj devas esti reprezentitaj.
  Iria estis surprizita pri kiom foje nepacigeblaj homoj estis en religiaj disputoj.
  Ekzemple, de la sabato, aŭ la Triunuo, estis veraj religiaj militoj.
  Iria, kompreneble, komprenis, ke homoj en antikvaj tempoj konsideris tion grava. Sed, fakte, ĉu estas tiel fanatike batali por ekleziaj dogmoj?
  Kio pri kredo je la fino de la mondo? Homoj ne devas batali, sed stari.
  La heroa knabino kontaktis sian plej junan filinon. Tiu dolĉa, kaj kompreneble atletika knabino, kun multkolora hararanĝo. Ŝi palpebrumis al sia patrino kaj diris:
  - La lernejo iras bonege!
  Iria rimarkis kun rideto:
  - Ĉu la programo ne hazarde lernas por vi?
  La knabino ofendiĝis:
  - Kompreneble ne! Mia patrino kapablas, kaj mia patro estas profesoro!
  Iria notis:
  - Lernu kaj amuziĝu kun modereco. Kaj tiam vi fariĝos plenkreskulo ... Vi povas plezurigi la lageton de distro per via kapo!
  La knabino knaris:
  - Mi estas tre pulsara!
  Iria sciis propraokule kiel eniri la kirlon de distro. Ŝi mem estis en malfacila pozicio. Kaj preskaŭ falis de feliĉo.
  Sed, fakte, ne estas facile rampi el virtuala ludo. Kaj ne tro avida.
  Necesas multe da volforto por eliri el ĉi tiu naĝejo.
  Iriya flugis iom pli... La urbo Moskvo estas tiel mirinda kaj bela. Ĉi tie, ekzemple, kelkaj konstruaĵoj en formo de sciuroj kaj kunikletoj moviĝas kaj ludas piedpilkon. Estas interese vivi en tia domo, precipe por infanoj. Kaj malvarmeta al iu, kiu estas interne kun glavoj. Kiuj aŭ kun vosto aŭ piedoj, malgrandaj bestoj-konstruaĵoj vomos.
  Iria memoris unu tre antikvan filmon, de la 20-a jarcento. Tie, caro Ivano la Terura, moviĝante en tempomaŝino, rigardis Moskvon kaj diris:
  - Lepota!
  Sed ĝi estis la ĉefurbo, eĉ en la sesdekaj jaroj de la antaŭa jarcento. Kion li nun pensus? Mi prefere dirus!
  Estas tiom da mirindaĵoj en la ĉefurbo. Jen zoo flosanta sur la ĉielo, kun granda vario de eksterteraj bestoj.
  Iria jam estis tie. Estas kelkaj tre interesaj bestoj. Hibridoj, kiel elefanto kaj rozo, aŭ rinocero kun ŝarko kaj pavo. Jes, ĉi tiu besto havas kornon, naĝilojn kaj grandiozan voston. Unu el la plej belaj estas testudo de la grandeco de Tiger-2-tanko kun diamanta ŝelo. La ŝelo estas tiel brila.
  Ekzistas ankaŭ mamutoj kun dentegoj kiel tranĉitaj diamantoj. Kaj trunkoj kiel asteroj.
  Iria estis al zooj. Kaj la patro de Alico, kune kun la inĝeniero Zeleny, kolektis kolektojn sur malsamaj planedoj. Jen aparta indikilo, kiu ŝanĝas koloron depende de la humoro. Aŭ iuj amuzaj bestoj, kiuj enkorpigas homajn sonĝojn en hologramoj.
  Iria ekstaris. Vidi Moskvon el granda angulo. Jes, estis io por vidi. Jes, estas tiom da aviadiloj sur la ĉielo. Kaj ili ĉiuj estas tiel belaj kaj graciaj.
  Aeraŭtoj estas kutime fluliniaj. Sed ekzistas iuj en formo de florburĝonoj, dum aliaj estas kiel samovaroj. Kelkaj el ili eĉ aspektas kiel ŝuoj. Plie, pli ofte ĝi estas sneakers - la plej modaj vestoj. Estas aviadiloj en formo de antikvaj, velŝipoj. Kaj ĉi tio ankaŭ estas bela.
  Jen fregato flosas en la aero. Kaj sur la veloj, vera filmo estas montrata en koloraj bildoj. Estas ankaŭ filmoj el diversaj epokoj. Kelkaj nigraj kaj blankaj bildoj estas tre interesaj. Kaj vi povas rigardi ilin sen halto.
  Iria spektis verkon pri revolucia temo. Impresa! Kelkaj pentraĵoj povas esti tradukitaj en realecon kaj ŝanĝitaj. Aŭ pli ĝuste, ne iuj, sed ĉiuj. Krome, ajna bendo povas esti vidita kaj en nigra kaj blanka kaj en koloro. Kaj estas filmoj faritaj de la programo.
  Ĉi tio estas interesa. Vi skribas rakonton, kaj la komputilo ekranas ĝin. Aŭ eĉ la programo mem arbitre komponas. Ĝi povas esti pri iu ajn temo.
  Ĉiu povas fari siajn proprajn filmojn. Eble en virtuala maŝino vi povas eniri la laboron, kaj tie vi jam povas agi memstare. Ekzemple, konservu Ĉapajev aŭ Spartak. Helpu Emelyan Pugachev, aŭ Stenka Razin, venki. Vi povas gajni la militon kun Japanio, aŭ konkeri la tutan mondon, estante en la loko de Ivano la Terura.
  Estas multaj aferoj, kiujn vi povas fari aŭ ne fari. Tia interesa Hypernet-universo.
  Iriya, ekzemple, adoris la serion pri Arbuzik kaj Bebeshka. Ĉi tiuj knaboj estis ĉie. Kaj en la spaco, kaj aliaj planedoj, kaj elmontris la stelbandojn. La gravuloj de ĉi tiu fabelo pri infanaj herooj fariĝis tre modaj.
  Iria mem estis tre entuziasma pri tio. Akvomelono kaj Bebeshka - ĉi tiuj knaboj estis pentritaj en malsamaj manieroj. Kaj ili estis luditaj de malsamaj knaboj. Estas serio kie sub ĉi tiuj nomoj estis knabinoj aŭ elfoj. Do la malsamaj specoj de formoj kaj malsamaj karakteroj troveblas preskaŭ senfine.
  Iria miris pri ĉi tiu vario de ĝenroj kaj verkoj.
  Sed nun ŝi volas glaciaĵon. Kaj ŝi mendis porcion en la aerbudo. Ĉi tie la elekto estas tre riĉa. Iria elektis miksaĵon de Jupitera melono kaj bananoj de Merkuro kiel plenigaĵon, kaj ĉokoladplenigaĵon de Siriuso.
  Tiel pli ekzotikaj, kaj subtilaj aromoj de aliaj mondoj.
  Iriya komencis malrapide leki la glaciaĵon en ora glaso kovrita per malgrandaj diamantoj kun gusto. Krome, ŝi tenis lin per nudaj fingroj de siaj fortaj kaj lertaj kruroj.
  La terminatora knabino ĝuis kaj sentis maltrankvilon. Ne, Alico klare ne fartas bone.
  Eble la eterna knabino ekhavis problemojn? Iria provis kontakti Alicon denove. Silentu... Kaj aŭ blokante mesaĝojn.
  Iriya decidis ankoraŭ ne panikiĝi, sed fini sian glaciaĵon. Kaj kolektu viajn pensojn. Kiel trovi Alicon? Nu, en la dudek-dua jarcento, mikrofotiloj estas ĉie. Iuj havas eĉ grandecon de molekulo. Sed la sistemo estas demokratia kaj gvatado estas malpermesita. Jen kio kaŭzis la konflikton. Kiam, ekzemple, kosmopiratoj promenis ĉirkaŭ Moskvo, kaj eĉ grimpis en tempomaŝinon. Kvankam ili estis fiksitaj kaj neŭtraligitaj. Sed iom tro malfrue. Tiuj povus bati iun per eksplodilo. Krome, la roboto de Veiter estis rompita. Tamen poste ĝi estis restarigita.
  Jes, aferoj okazos estonte. Sed Alicio estis registrita ĉiuokaze, kaj se ili vidos ŝin kaj trovos ŝin.
  Iriya eĉ pensis, ke la knabino eble koleros kontraŭ ŝi - oni diras, ke vi ne forlasos, sed ŝi mem estas esence plenkreskulo, nur ŝi aspektas kiel infano. Kaj ni spertis kaj vidis tiom multe.
  Eterna infanaĝo kun aventuroj... Io ne tute racia klarigo.
  Kvankam kun moderna teknologio, maljunulo povas fariĝi vera korpo de dekjara knabo, kaj viro povas fariĝi vera knabino kapabla naski infanojn. Bioinĝenierado evoluis, kaj fariĝis preskaŭ ĉiopova.
  Eble ĝi ne estas miraklo, sed io tute konscia. Aŭ eble Alico, Paŝka kaj Arkaŝa ne volas kreski, kaj la realo obeas iliajn dezirojn?
  Kiel estis kun Peter Pan?
  Iriya finis sian glaciaĵon kaj redonis sian elegantan glason. Oro estas malmultekosta en la estonteco de la komunista paradizo. Unue, ĝi povas esti farita relative simple el plumbo. Due, sufiĉe multe da oro troviĝas en asteroidoj kaj la lunoj de Jupitero. Kaj diamantoj estas ĝenerale preskaŭ liberaj, ili eĉ povas esti sintezitaj per alumetuj-granda aparato el karbondioksido, aŭ simpla karbo, aŭ herbo.
  Tial estas tiom da diamantoj - karbono estas komuna elemento. Rubioj, topazoj, smeraldoj, safiroj - estas iom pli malfacile sintezi, aŭ minigi en asteroidoj. Cetere, sur iuj lunoj de Jupitero kaj Saturno, la surfaco estas tute farita el diamantaj ŝtonoj aŭ polvo.
  Diamantoj estas belaj, ne estas vortoj. Sed ilia troa havebleco senigas je valoro.
  Ĝuste, ankaŭ ajna manĝaĵo povas esti akirita per la Hypernet. Krome, ambaŭ naturaj kaj sinteza kaj bioplasmo. Ĉi-lasta povas esti formanĝita per tonoj, pro plezuro.
  Iria flugis kun la rapideco de 2-a Mondmilito helicĉasilo.
  Ekzemple, estas iom da plasto fluanta sur la stratoj. Ĝi ne estas tre populara, ĉar estas pli praktike vojaĝi per aero. Aŭ eĉ pli facile helpe de nul-kruciĝo. Krome, tiaj busoj estas inventitaj delonge. Sed flugi mem, kiel ĝi estis eĉ en antikvaj tempoj en sonĝo, estas multe pli alloga.
  Ĉi tie infanoj kuras tra la aero kiel muŝetoj. Ludi, petoladi, turni. Studado prenas tre malmulte da tempo. Kaj multaj homoj ekzamenas per la Hypernet kaj akiras scion.
  Aŭ vi povas simple lerni fremdan lingvon skribante ĝin sur la cerbo, kiel komputila malmola disko. Aŭ ajna alia informo.
  Do la infanoj havas multe da libera tempo. Ili amas malsamajn specojn de ludoj. Iuj eĉ preferas ludi la malnovmodan manieron, kiel komence de la dudekunua jarcento. Kvankam la plej moda, ĉi tio kompreneble estas la efiko de la realo kaj la virtuala matrico.
  Sed iuj homoj ne ĝenas, kaj kontrolas la stirstangon. Kaj uzu hologramojn, aŭ eĉ antikvan monitoron. Ĉi tio estas precipe moda en strategioj. Estas nur pli tradiciaj metodoj - ili permesas al vi fari decidojn pli rapide kaj doni ordonojn. Jes, kaj eventoj disvolviĝas pli rapide kaj la dinamiko estas pli alta.
  Sed se vi komandas la malnovmodan manieron en virtuala maŝino, tiam la strategio riskas daŭri monatojn.
  Iria ĵetis rigardon al la fluganta stadiono. Infanoj ludas hokeon tie. Nur ne multe pli, kun saltoj kaj tordoj. Kaj glacio ne estas farita el akvo, sed el solida hidrogeno.
  Jes, ĝi aspektas bonega. Infanoj nudigis la dentojn kaj saltas.
  Kaj estas pluraj hoke-diskoj, kaj ili daŭre ŝanĝas direktojn. Kaj saltu kiel saltantoj.
  Iria kantis:
  - Veraj viroj ludas hokeon, malkuraĝulo ne ludas hokeon! Malkuraĝulo ne ludas hokeon!
  Tiam la knabino akcelis la flugon. Ekzemple, la Palaco de Versajlo pendas en la aero, ĝuste la sama kiel tiu konstruita por Ludoviko la 14-a. Natura grandeco, kaj vi povas vidi ĝin de interne.
  Kvankam ne estas tro multaj, kiuj volas. Iria palpebrumis al la knabino kiu, piedpremante tra la aero, iris tien.
  Ŝi eĉ kantis:
  Ne rezignu, ne rezignu, ne rezignu! Se ĝi estas malfacila en ĉi tiu batalo, ne estu timema! Ridetu, ridetu, ridetu! Kredu, ĉio estos bona kaj en ordo!
  Jes, ĉi tio ja estas tre bona afero. Kaj vi turnas vin tra la aero kiel pilko.
  Iria ĉirkaŭiris la palacon. Ŝi sentis sin kiel spacprincino, kiu venkis la piratojn. Ho, Alicio, vi estas simple sperta pri ĉi tiu afero.
  Iria kantis, gustumante la vortojn:
  Ni estas aerpiratoj
  Ni amas vestiĝi...
  De salajro al salajro
  Ni amas gajni monon!
  Kaj la knabino faris mortan buklon en la aero... Ne, certe, ŝi estos aso. Iria flugis plu, kaj plialtigis la rapidecon.
  Samtempe, la penso pri Alico fariĝis pli kaj pli ĝena. Eble ĝi estas eĉ antaŭsento de problemo?
  Efektive, io devas esti farita. Iria pensis, ke ŝiaj filinoj povus esti utilaj. La intuicio de la ina terminatoro montris, ke ĉi-foje Alico fakte eniris ion seriozan. Kaj la piano en la arbustoj, ĝi ne brilas.
  Krome, Iria ne volis esti egoisma. Fakte, faru ĉion mem, kaj lasu viajn filinojn sen premio, kaj la ŝancon pruvi sin? Ĝi ne estas bela. Afrodito kaj Angelina meritas pli ol nur svingi siajn brakojn kaj krurojn en la ringo por la amuzo de la homamaso.
  Iria vokis interplanedan taksion. Ĝi estis preskaŭ senpaga.
  La robotŝoforo demandis la knabinon:
  - Kien vi volas iri bela?
  Iria deklaris:
  - Al la ĉefurbo de Jupitero! Kaj prefere pli rapide!
  La roboto respondis kun rideto:
  - Ni havas niajn proprajn regulojn! Ne povas esti tro rapida!
  Iria volis diri, ke ŝi pretas pagi por la urĝeco, sed ŝanĝis sian opinion. Fakte, estas stulte forki de kelkaj dekoj da minutoj. Precipe ĉar ne estas kialo por esti speciale maltrankvila pri Alico. Kvankam necesus kontakti Paŝaon.
  Iria sidiĝis sur seĝon. Ŝi ĵetis la maĉgumon en sian buŝon per la nudaj piedfingroj, kiun la maŝino kompleze donis al ŝi. Jes, estas bone sub la komunismo de brila estonteco, kaj oni iras senpage, kaj oni povas manĝi en taksio. Kaj samtempe la knabino kontaktis Paŝkan. Kompreneble, la konekto ne funkciis. Sed mesaĝo brilis en la nubo:
  - Li foriris por savi la pasintecon, pro la estonteco!
  Iria fajfis kaj diris laŭte:
  - Mi ankaŭ pensis, ke ne malutilus rigardi en la Instituton de Tempo. Alico ofte kunvenis kun siaj amikoj tie!
  Kaj la stelmilito ridis. Se jes, tiam la serĉareo mallarĝiĝas rimarkeble. Vi ne povas moviĝi nerimarkeble ĝustatempe, se jes, la aŭtomatigo spuros la epokon. Ĉu estu fabelaj tempoj, la pasinteco aŭ io alia.
  Vere, post la epizodo kun la kosmaj piratoj, kiuj serĉis la milafon en la pasinteco, la movadoj en la pasintecon de la planedo estis prenitaj sub strikta kontrolo, kaj infanoj certe ne estos permesitaj tie. Nur specialaj agentoj povas fari ion tie, sed tre zorgu ne ŝanĝi la estontecon. Ekzemple, la memoraĵoj de Hitler, kiuj estis bruligitaj en la fajro de la imperiestra oficejo, estas ĉerpeblaj, sed la Fuhrer mem, kvankam oni vere volas mortigi, ne estas necesa. Kaj oni neniam scias, kio okazos en hela komunista estonteco. Estas bone vivi en la dudek-dua jarcento. Ĉiukaze, ĉiu povas havi tion, pri kio li revas. Eĉ se la ulo ne havas amatinon, li povas mendi bioroboton preskaŭ senpage, kapabla fari ĉion kiel reala persono, kaj eĉ naski infanojn.
  Kaj en la Hypernet-matrico, vi povas havi tutan haremon, aŭ eĉ mil haremojn. Kvankam ĝi estas iluzio, ĝi estas nedistingebla de la reala.
  Iria kontaktis siajn filinojn kaj koncize diris en hologramo:
  - Mi baldaŭ estos tie!
  Afrodito demandis ridetante:
  - Ĉu mi sentas min malloke? Ĉu ĝi funkcios?
  Iria memfide respondis:
  - Volo!
  . ĈAPITRO #12
  Alisa Selezneva kaj ŝia teamo post tuta tago en malliberejo. Tre enuiga kaj rutina. Kiam eĉ ĉenoj ne povas esti tranĉitaj, ŝi falis en sonĝon. En sonĝo, almenaŭ vi havas iom da amuziĝo kaj konsolo, kaj ne tiel galimo.
  Male: ĉio iras heroe.
  Alisa Selezneva kaj Angelica batalis ĉe la periferio de Berlino. Fritz-rezisto malfortiĝis, sovetiaj tankoj de la unua ukraina fronto aperis de la suda flanko, venkinte la kampojn de la sojlo de la submondo. La kaŝpafistaj knabinoj, kiel kutime, kolektis malavaran rikolton per siaj fusiloj ruĝvarmaj el la pafejoj.
  Tamen, ili baldaŭ devis ŝanĝi armilojn, la bareloj de la fusiloj disformiĝis pro ofta uzo, la celado falis preskaŭ al nulo. Alisa Selezneva diris kun malgaja mieno, transdoninte sian pafilon al la riparistoj:
  - Servis kara ... Ŝi donis ĉion cent elcenton! Mi tamen kredas, ke la fino de la milito ne estas malproksima.
  Angelica sarkasme respondis al sia tro sentimentala amatino:
  - Jes, ne estas montoj sur nia vojo, la lastaj Seelov-altoj jam estas malantaŭ ni. Tiam estos nur montoj da kadavroj sur la stratoj de Berlino.
  En la naskiĝtago de Hitler la 20-an de aprilo, la nazioj faris, kiel la soldatoj de la Ruĝa Armeo jam esperis, la lastan kontraŭatakon. Unue, eksplodoj de potencaj V-2-raketoj tondris en la profunda malantaŭo. La knabinoj ne povis vidi kiom da perdoj la sovetiaj trupoj suferis pro ĉi tiuj donacoj kaj ĉu la rezervoj, kiuj alproksimiĝis, estis difektitaj.
  La nudpieda knabino Alisa Selezneva, sen multe da entuziasmo, sugestis:
  - Ni bruligu tankon por ĉiu raketo pafita de la nazioj. Ĉu vi ŝatas ĉi tiun oferton?
  Angelica ridis responde kaj montris grandajn dentojn:
  - Tre! Sed estas pli bone ne nur unu tanko, sed du aŭ tri!
  Ĉi tie, naziaj tankoj, inkluzive de la famaj e-100s, fakte rampis en la poziciojn de la sovetiaj trupoj. La lasta aŭto estis analogo de la pli frua evoluo de la Maus, sed male al la ne tiel sukcesa versio de Porsche, la novaj junaj kaj talentaj dizajnistoj uzis malsaman dissendon kaj motoraranĝon, similan al la loko en la sovetia T-44. tanko. Kiel rezulto, konservante la antaŭan armilaron de du kanonoj de 150-milimetra kalibro, aŭ 128-milimetro (tanko-destrojero versio!), Kaj 75-milimetra mallonga kanono pafilon pafante fragmentiĝo konkoj ĉe infanterio. Same, la antaŭa plej potenca kiraso kaj la kapo kaj kareno, kaj la flankoj kaj postaĵo estas almenaŭ 220 milimetroj, kaj la frunto estas 250 milimetroj (ĉe granda angulo de racia inklino), la pezo de la aŭto malpliiĝis de 188 al. ĉirkaŭ 100 tunoj, kaj la alteco malpliiĝis je preskaŭ unu kaj duono metroj. Samtempe, la rapideco pliiĝis de 18 ĝis 40 kilometroj laŭ la ĉasio.
  Do, la E-100, kiu aperis fine de la milito, estas sendube la ĉefo inter ĉiuj tankoj laŭ armilaro kaj kiraso, sed nun ĉi tiu vorto estas morta kataplasmo.
  Estas nur kvin el ĉi tiuj potencaj maŝinoj, du kun pafiloj de 150 milimetroj, kaj tri el 128... Ili aspektas iom kiel musoj, nur multe pli platigitaj ol la antaŭaj Musoj. Rigardante ilin faras vin malkomforta. Precipe kiam la kanonoj de la tankdestrojeroj komencas pafi al la kirasaj sovetiaj veturiloj, kiuj eliris de la infanterio.
  Jen la unuaj gravaj perdoj, deŝiritaj turoj, trapikitaj karenoj. Sovetiaj petrolŝipoj trafe respondas...
  Eĉ se la kiraso ne estas tuj trapikita trafante dekojn da konkoj, la hardita metala protekto ankoraŭ krevas kaj komencas piki. Estas certa reflekta limo.
  Sovetiaj petrolŝipoj estas spertaj kaj preskaŭ neniam maltrafas, tamen, eĉ breĉoj kaj donacoj preter la celo difektis la raŭpojn kovritajn per ekranoj.
  Ĉi tio estas speco de bildo de centoj da fulmoj, artfajraĵoj, per kiuj ludemaj infanoj ĵetas malbonan policanon. Kaj li, kiel klabo, svingas la muzelon de pafilo.
  Ĝi eĉ fariĝas pli amuza, malgraŭ la kamaradoj mortantaj ĝuste antaŭ viaj okuloj.
  Alisa Selezneva nur sukcesis trafi la periskopon de du E-100-tankoj. Sovetiaj petrolŝipoj faris la reston de la laboro por ili. Ili frakasis la grandegajn "erinacojn" lasante nur rompitajn raŭpojn, aŭ pli ĝuste el rompitaj ligiloj.
  Kaj denove sonas kuraĝe - hura!
  Sed tamen, vi devas antaŭeniri kun bataloj. Specialaj SS-unuoj eniris la batalon. Aparte, ili liberigas multajn murdhundojn en la atakon. Ili feroce krias, bojas tiel abomene kaj grave, ke Alisa Selezneva estis preta ĵuri, ke eĉ Cerbero, la trivizaĝa kolera hundo gardanta la enirejon al la antikva infero, ne estis tiom abomena.
  Sed nun ili devas mortigi ĉi tiujn hundo-sadistojn kiel eble plej rapide. Jen unu el la hibridoj de lupo kaj germana paŝtisto fosis siajn dentojn en sovetia soldato kaj tuj, ŝiaj inferaj dentegoj ŝiris la stomakon de rusa militisto. De tie elfalis la intestoj, kiujn tiu ĉi hundo vundis sur ridanta taso.
  Germanaj hundoj ne estas malpli ruzaj ol siaj posedantoj. Ili eĉ ne kuras en rekta linio, sed provas svingi de flanko al flanko por terenbati la vidilojn de fusiloj kaj mitraletoj. Alisa Selezneva eĉ ne iom embarasas pro tio, sed Angelica estas nervoza. La siberia knabino maltrafas, kaj pro tio malĝentile ĵuras. Kolere, li batas sin per sia pugno, sur sia sunbrunigita genuo kovrita per tuberoj de longa grimpado.
  Alisa Selezneva trankviligas sian amikon:
  - Ne zorgu! En pafado, nur trankvileco ne permesas al la fingroj malvarmiĝi, kaj la entuziasmo estingiĝas!
  Angelica aldonis:
  - La trankvileco de la komandanto ŝaltas la torĉon de triumfa fajro!
  Post tio, la siberia virino provas spiri pli egale kaj sendi kuglon post kuglo multe pli precize. Hundoj, tamen, ankaŭ ne estas cent, provu mortigi ilin. Tamen, multaj batalantoj mem skurĝas ilin per bajonetoj, alkuras ilin kaj krias:
  - Hura! Donu Varsovion, donu Berlinon! Batalanto-proleta libereco en la mondo!
  La fingroj de la knabinoj jam doloras pro laceco, ili tiomfoje tiris la ellasilon, eĉ la sango fluis el la ungoj. Alisa Selezneva, senprokraste pafante kaj grumblis:
  - Bang-bang ne trafis! La griza kunikleto trafis la polon!
  Angelika ridis.
  - La muŝo iris al la merkato kaj aĉetis samovaron! Montriĝis "Tigro", mi konfuzis "Mig"!
  Fine, la hunda atako blokiĝis... La sovetiaj trupoj pluiris.
  Nokte, la batalado estis eĉ pli intensa, la Ferdinandoj iris en batalon. Ili provis trarompi la fumŝirmilon. Kiel aro da lupoj en la nebulo. Kaj ili estis renkontitaj kiam maŝinpafiloj memveturaj pafiloj piediris tra la infanterio.
  Alisa Selezneva konfirmis:
  - Kontraŭpersona memvetura pafilo, ses maŝinpafiloj, kvar aerpafiloj. Jen nudisto-kotomaŝino.
  Angelica nervoze ridis.
  - Ne estas la plej bona ŝerco.
  Memveturaj pafiloj "Porcupine" kontraŭpersona, aspektis kiel histriko, kiu marŝis peza asfalta sketejo.
  Alisa Selezneva ankaŭ spuris la optikajn vidindaĵojn de ĉi tiu tipo de maŝino. La sovetiaj infanteriistoj estis tiel lacaj kaj konsternitaj, ke ili daŭre kuris, malgraŭ la monstra denseco de fajro. Ili ĵetis obusojn al la aŭtoj, dum aliaj eĉ trafis la buŝojn de aerkanonoj kaj maŝinpafiloj kun fusilpugoj.
  Sennombra nombro da soldatoj mortis, ili ricevis la "donacojn" de la dio Tartaro, sed ili mortis kun ĝojaj ridetoj sur la vizaĝoj. Ja ne en la antaŭurbo de Berlino, sed la fia maljunulino kun falĉilo kaj glacia spiro, la batalantoj perceptas molan liton kun pasia amatino!
  Posttagmeze jam en la antaŭurboj, tie sovetiaj tankoj estas renkontitaj de Faustnik-oj. Multaj adoleskantoj, armitaj per faustpatronoj, malgrasaj en la blokado, kaj eĉ mallongharaj knabinoj. Ili batalas kun tiu furioza furiozo, kiu troviĝas nur inter tiuj kondamnitaj al morto aŭ sklaveco. Eble estis ĉi tiu malespero kiu helpis defendi Moskvon siatempe!
  Alisa Selezneva, pafante kaj pafante, fajfis:
  - Disbatu ĉiujn kaj batu viajn malamikojn!
  Angelica diris:
  - Amikeco estas delikata, malamikeco estas forta, sed amikeco nur povas esti mildigata per dispremado de malamikeco!
  Alisa Selezneva volonte konsentis:
  - Ve, vi pli ol iam pravas! Sed malmoligu, estos! Moderigas la karakteron de arda entuziasmo, miksita kun malvarma kalkulo!
  Angeliko strabis la okulojn, kaj ĉi tie rampas malnova T-4-tanko, kovrita per ekranoj, ĝi direktas celitan fajron al la infanterio. La siberia virino prenas trofeon faustpatron. Li celas la aŭton, strabigas la dekstran okulon, murmuras:
  - Tankoj, vi estas miaj tankoj, tre stultaj knaboj sidas en ili!
  Alisa Selezneva vangofrapis siajn nudajn piedojn, unu kontraŭ la alian, ekbalbutis ne tute malloke:
  - Ni batalos furioze kun la malamiko - akridoj senlima mallumo! La ĉefurbo staros eterne, Moskvo brilos kiel la suno de la mondo!
  Angelica redaktas sian orharan amikon:
  - Senloke, ĉi tiu kanto, tute malloke! Ni jam proksimiĝas al Berlino, kaj vi kantas ĉion pri Moskvo! Eble vi volas trankvile, forgliti de la frontlinio?
  Alisa Selezneva duonkore rikanis:
  - Ni prenu Hitler-on kaptiton kaj poste ni devos iri al la ĉefurbo por la parado! Ni amuziĝos tie!
  Angelika kantis:
  - Estas agrable, fratoj, estas agrable, fratoj, vi ne devas malĝoji por vivi kun nia ĉefo!
  Alisa Selezneva klarigis, jam sen ironio:
  - Ne atamano, sed gvidanto!
  Angelica incitetis, eĉ pli sala:
  - Ne estas gvidanto, sed la Fuhrer!
  Alisa Selezneva, intence malagorde, kantis:
  - Ha, Fuhrer, nia Fuhrer, vi kapro Fuhrer,
  Kial vi grimpis en Ruslandon azenon!
  Vi ricevos de ni specife en penco -
  Vi renkontos fortan, soldatan pugnon!
  La 22-an de aprilo, la lasta malagrabla surprizo atendis la sovetiajn trupojn. Kvankam eble por futuristoj, ĝi estis bonega.
  La kaŝpafista brigado de la knabinoj estis translokigita malproksimen suden de Berlino, grandaj tankfortoj rapidis de la sudo. Ne gravis al la nazioj kun fuelo, iuj tankoj estis tiritaj ĝis la trarompa linio sur bubaloj aŭ eĉ uzis specialajn lignajn elektrocentralojn.
  Platformoj kun raŭpoj estis alkroĉitaj al la tankoj kaj brulligno estis ĵetita en la fajrokeston.
  Estis la tankoj kiuj antaŭenpuŝis por ataki. Sovetiaj artileriistoj alportis pafilojn sur kamionojn kaj deplojis ilin, metante ilin sur rektan fajron. Sub malamika fajro, ĝi estis ekstreme riska manovro.
  Tamen sovetiaj soldatoj alkutimiĝis al faŝismaj tankoj eĉ sur brulligno, sed tiam aperis IL-klaso atakaviadiloj kaj komencis bati de la aero.
  Kaj tiam, sur la horizontlinio, ekbrilis brilantaj punktoj, kiel fulgoroj. Ili aliris la sovetiajn aviadilojn tre rapide. Kvazaŭ ili estus falantaj meteoritoj, ili iris trans la ĉielon, kaj kiam ili alproksimiĝis, estis tre forta odoro de ozono...
  La hararo de Alisa Seleznev eĉ staris:
  - Uuh! Jen la tekniko, la unuan fojon mi vidas tian!
  Angeliko ankaŭ fajfis:
  - Jes, estas afero! Kiel du bovloj da supo larĝe falditaj!
  Alisa Selezneva flustris kun granda emocio:
  - Tio estas ĝuste interne de ilia princeps-plasmo! Kaj ĉi tiu substanco estas la plej agresema el ĉiuj!
  Angeliko klinis la kapon, ardantan kiel dekduo da torĉoj, al sia amiko kaj demandis:
  Kio estas princeps-plasmo? Bela vorto, kiel princino?
  Alisa Selezneva gruntis tra la dentoj:
  - Nun ĉi tiuj princinoj aranĝos por ni!
  Ja apenaŭ distingeblaj ondoj elflugis el siaj disketoj, ĉe kies tuŝo, Il kaj Jaki rompiĝis en la aero, kiel fluganta kartono, kiu falis sub la baton de akre eltondita alojŝtala klingo! Ili eĉ ne eksplodis, sed prefere disiĝis, kaj la nature distranĉitaj partoj falis malsupren, kraŝis en la teron kun la plej sovaĝa hurlado, kaj brulaĵo ekflamis tie supren. Aviadiloj estis dissekcitaj, kiam diskotekoj alproksimiĝis al ili, proksimume je distanco de tricent ĝis kvarcent metroj. Aliaj veturiloj malfermis fajron sendistinge. Estas kelkcent sovetiaj maŝinoj, kaj nur dekduo "flugantaj teleroj".
  Angeliko, mirigita kiel knabino, kiu sin trovas en terura fabelo, ekkriis:
  - Jes, ili eĉ ne havas inercion... Ili moviĝas kontraŭe al la leĝoj de la mekaniko!
  Alisa Selezneva palpebrumis.
  - Kaj tiel rapide samtempe... Mi ankoraŭ ne vidis ĉi tion!
  La rapideco de flugantaj objektoj, fakte, estis tri ĝis kvaroble pli alta ol la sonrapideco, kaj ili ne atentis la plej malgrandan atenton al la pafoj de maŝinpafiloj kaj aerkanonoj. Eĉ la peza modifo de la Lagga-7 kun 45-mm kontraŭtanka pafilo estis por ĉi tiuj monstroj de teknologio de senprecedenca funkcia principo, kiel milio, verŝanta de rompita beba sonilo sur la kirason de la "Reĝo Tigro". Sed la Laggy mem, troŝarĝitaj per kiraso, krevis, nur figuroj saltantaj kiel ŝakĉevaloj en la ĉeloj alproksimiĝis al ili.
  Kaj tiam la knabinoj unuafoje en la tuta milito vidis, kiel ekflugis la sentima aviado de la Ruĝa Armeo. Kaj ankaŭ pereis antaŭliniaj bombaviadiloj Pe-2, Tu-3, kiam al ili saltis briletaj, mortaj, okul-tranĉaj ekbrilaj diskedoj ...
  Angeliko subite movis sian amikon kun la piedo sur la malpura dorso:
  - Nu, vi malstreĉas!
  - Kaj kion vi piedfrapas! - Alisa Selezneva bojis responde.
  Angeliko saltis al ŝi kaj turnis sian fingron per rompita ungo, orharan Alisa Selezneva ĉe la templo:
  - Kial vi batas la okulojn, kaj ne frapas, ĉi tiujn kiel li?
  La orhara militisto sugestis:
  - La ĝusta nomo de tiaj aviadiloj estas diskotekoj!
  La ruĝhara Angeliko vigle kapjesis.
  - Jen ĝi! Pafi ilin super kaŝpafisto!
  Alisa Selezneva pafis, reŝargis kaj denove pafis. Tiam ŝi diris per enuigita voĉo:
  - Ne, ili estas absolute nepenetreblaj. Princeps-plasmo kreas lamenan jeton ĉirkaŭ ili, kiu forblovas ĉiujn materialajn rimedojn de detruo. Eĉ mil Andryusha raketlanĉiloj eĉ ne povas grati ilin.
  Angelika feroce klakis.
  - Alia princeps-plasmo! Kia substanco ĉi tio estas?
  Alisa Selezneva elspiris:
  - Ho, jen tia afero... Universoj ĉiaspecaj naskiĝas el princeps-plasmo, ne nur kiel la nia, sed multe pli eksterordinaraj kun miliardoj da dimensioj kaj tiaj formoj, ke estas neeble al homo imagi ilin!
  Angeliko mem pafis sian pafilon al la flugaj teleroj, kaj kiel malsata pantero, el kiu elŝiris grasan viandon, klakis:
  - Kaj vi ankaŭ povas konsenti pri tio, ke Hitler estas la kreinto de nia universo kaj ĉio, kio ekzistas. Vi devas dormi kun la uloj dum la paŭzo, kaj ne legi burĝan fikcion!
  Alisa Selezneva ofende gruntis kun sia gracia, kvankam malpura, nazo:
  - Mi ne legis pri princeps-plasmo en sciencfikcio, sed vidis ĝin en sonĝo. Ĉu vi komprenas la knabinon de fajro?
  Angelika ridis.
  - Kaj mi pensis, de tie vi havas tian fenomenan, unikan precizecon kiel tiu de Robin Hood? Montriĝas, ke vi atakis vian talenton en pafado!
  Alisa Selezneva serioze respondis:
  - La Aleŭtoj de Alasko serioze kredas, ke iliaj ŝamanoj kapablas vidi aĵon en sonĝo kaj realigi ĝin en realeco...
  La ruĝharulo interrompis sian kunulon:
  - Dum ni vidas nur en la realeco la koŝmara deliro de drogulo!
  Efektive, reĵetinte sovetian aviadon, la inferaj disko-aviadiloj eklaboris sur la tankoj de la Ruĝa Armeo haltintaj pro konfuzo.
  Tre kirasaj veturiloj tranĉis pli malrapide, sed multe pli ofte eksplodis, krevigante municion. La diskotekoj mem ŝvebis super ili kaj preskaŭ kuŝis sur sia flanko. Ĝi estis iom rememoriga pri la procezo ĉe la segejo, kiam ronda tranĉilo turniĝis, mordante en kverktabuloj kun peno. Nur ĉi-foje, anstataŭ tabuloj, sovetiaj kuraĝaj kaj kuraĝaj uloj mortis. Kaj la obusoj detonaciis kaj krevis, disĵetinte fragmentojn en ĉiuj direktoj.
  Alisa Selezneva pafis pliajn rapidajn pafojn kaj batis sian klavikon per iom granda peco el malproksime fluganta metalo. La bato estis tiel forta, ke ĝi rompis grandan oston, ĵetante la knabinon sur la dorson. Alisa Selezneva histerie ploregis pro miksaĵo de sovaĝa doloro kaj plej sovaĝa rankoro pro sia senpoveco.
  Angeliko eltiris fragmenton el la disŝirita vundo per siaj dentoj, ne atentante la fakton, ke ĝi estas varma kaj malbone bruligas ŝiajn lipojn. Tiam ŝi kisis sian amikon sur la vango, flustrinte:
  - Estas domaĝe por tia granda militisto kiel vi muĝi kun bona obsceneco!
  Alisa Selezneva respondis kun ĝemo:
  - Do mi ne ploras por mi mem. Nur rigardu - ĉu vi ne vidas, kiel niaj plej bonaj kaj plej bonaj uloj mortas?
  Angeliko, knarinte siajn perlajn lipojn pro impotenta kolero, respondis:
  - Mi vidas! Kompreneble mi vidas!
  Alisa Selezneva ĝemis responde, verŝante larmojn:
  Do ni ploru kune!
  Angeliko kolere, kiel ventumilo, skuis siajn flamantajn hararon, ŝajnis, ke la rigardo de la ruĝhara militisto povus bruligi truon eĉ en la bunkro de Adolf Hitler. Ŝi atakis per la vortoj:
  - Ne! Nur ne kun larmoj ni renkontos nian morton!
  Alisa Selezneva palpebrumis stulte per siaj safiraj okuloj.
  - Kaj kiel ni renkontos la malbonan maljunulinon kun la falĉilo?
  Angeliko elblovis sian bruston kaj diris patoso:
  - Ni kantu pli bonan kanton!
  Alisa Selezneva tuj, kiel dronanto, kiu vidis pajlon, konsentis:
  - Kompreneble, ni kantos! Morti tiel kun muziko!
  La knabinoj kantis per streĉita, histeria, sed plensona voĉo:
  Vere, sperta en la cindro;
  Sed kial mi vivas en sufero!
  Moralo estas fragilaj fundamentoj -
  Sodomo kun Gomora en realeco!
  
  Mia revo estis naĝi en la maro
  Malfermu konton por eksterlandaj landoj!
  La sireno vokas per minora tono -
  La senkompata sablo bakas!
  
  La kolono de la patrujo estas ŝprucita de la malamiko,
  Kiel la spiritoj el la infero disŝiras la ĉielon el la fumo!
  Por la Fritz, Rus' estas kiel brutpaŝtejo,
  Lasu Adolfo disŝiri pro la eksplodo de Katjuŝa!
  La spaco volas kolapsi en tubojn,
  Por ke homoj mortu en la abismo de sklaveco pro sopiro!
  Fariĝi la normo de malbonaj agoj,
  Por piedtreti bonajn verdajn ĝermojn!
  
  La Fuhrer jam ellaboris takson,
  Lia mamono estas senfunda kaj ne tute plena!
  Ĉi tie la edzinoj de la kaptito estas senvestitaj,
  Kaj peza ĝemo aŭdiĝas de la doloro!
  
  Sed ni estas plenaj, kredu min je virtoj,
  Ne renkontu la plej malgajan sunsubiron por la Patrujo!
  Nia soldato forpelos la naziojn,
  Ja la ruso estas riĉa je braveco kaj kuraĝo!
  
  Sed kial ni retiriĝas
  Sed kial estas tiel malfacile?
  Vi povas aŭdi la spiron de majo proksime,
  Brilu en la krono - lanugo!
  
  Batalanto estas kombinaĵo de kvalitoj -
  Ne nur kantu verson!
  Plena de beleco de malzorgemo,
  Konu ilian tendaron en poemoj!
  
  La Sinjoro, kiu suferas, estas ĉiovidanta -
  Pardonas homojn sensencaĵon kaj kapricon!
  Li kredas, ke bono venos al vi ĉiuj,
  Ne necesas koleri!
  
  Dio pardonu la pekojn de homoj,
  Post ĉio, Li kreis pekon por ĉi tio -
  Por strebi al la plej bona
  Por homo fari bonon!
  
  Senpeka sen libera volo
  Li havas elekton - ne kompreni!
  Kaj se peko - tiam vastiĝo;
  Ke graco fluu malavare!
  
  Sed sciu la soldatojn, unu servon -
  Servo al via Patrujo!
  Kaj laŭ Dio, severa ordono -
  La sindonemo de Rusio al jarcentoj - tagoj!
  
  Kiam vi servas la Patrujon,
  Tiam ne paradizo - vi trovos la mondon!
  Animoj ricevos korpon denove
  Malpuraĵo kaj mensogoj ne algluiĝos al ili!
  Dum la knabinoj kantis, la nevenkeblaj diskaviadiloj unue paliĝis, kaj poste tute fandiĝis en la aeron, kiel sukero en glaso da varma teo. Ĉi tio okazis tiel neatendite por la militistoj mem, ke ĝi ŝajnis perfekta miraklo. La knabinoj frostiĝis sur la genuoj kaj tiel staris en tranco dum duonhoro.
  Malgrandaj nuboj aperis sur la ĉielo kaj malvarmeta printempa pluvo timeme gutis. La knabinoj estis trempitaj ankoraŭ kvaronhoron, kaj poste ili subite akre skuis sin kaj eksaltis. Angeliko, la obstina siberiano ekkriis:
  - Sed ni tamen faris ĝin! Mi ne povas klarigi kio okazis, kiel ĝi okazis, sed ni certe faris ĝin!
  Alico, skuante akvon el siaj malsekaj haroj, sugestis:
  - Aŭ eble tute ne estis la nazioj, sed vere iaj marsanoj, aŭ eĉ el pli malproksima planedo? - La knabino komencis froti sian manplaton per sanga makulo lasita sur sia kakia speciala uniformo. - Tiam, kiam ili aŭdis nian kanton, ili sentis honton, ke ili helpas la naziojn mortigi bonajn, decajn homojn kaj ili turnis la vortojn de la legioj reen al sia stela imperio?
  Angelika ridis gaje.
  - Nu, vi kaj la inventinto Alisa Selezneva. Ĉu vi kredas je fabeloj pri bonaj kaj malbonaj eksterteranoj!
  La orhara knabino estis grave ofendita:
  - Ne kia mi estas, ne inventinto. La ekzisto de inteligentaj estaĵoj sur aliaj planedoj de nia universo estas tute scienca hipotezo. Prefere, male, multe pli nescienca supozo, ke homoj estas unikaj en la universo kaj ne ekzistas inteligenta vivo en aliaj mondoj! En ĉi tiu kazo, ĝi aspektas kiel la alteco de absurdaĵo!
  Angelica ne konsideris necesa argumenti:
  - Vi scias pli bone... Logiko diras, ke povas, kompreneble, esti aliaj loĝataj mondoj en la universo. Kaj civilizacioj estas multe pli fortaj kaj evoluintaj ol la homaj. Ĉi tio estas tute ebla, kaj eĉ povus esti konsiderata kiel farita, sed mi havas kelkajn dubojn pri tio. Kaj mi povas klarigi kial.
  Alisa Selezneva fariĝis tre scivolema:
  - Do diru al mi kial, vi ne kredas!
  Angeliko milde puŝis sian amikon flanken kaj diris:
  - Ni iru norden... Ĉi tie oni ne povas vidi la vivantojn, nek la niajn, nek la germanojn, kvazaŭ tiuj flugantaj teleroj detruis la siajn, neniigis ilin. Kaj survoje mi rakontos al vi miajn proprajn supozojn.
  Alisa Selezneva sekvis sian amikon, dum ŝiaj akraj okuloj vagis ĉirkaŭ la kampo. Ŝi devis vidi ĉion, monstrajn batalojn, milojn, dekojn da miloj da kadavroj samtempe (kaj nur antaŭ kelkaj tagoj), sed... Kutime, morto estas preskaŭ rutino. Sed tia ruiniĝo, kiam oni eĉ ne aŭdas la ĝemojn de la vunditoj, la kriojn de la mortantoj kaj la abomenan batadon de la flugiloj de la kornikoj, oni neniam vidis.
  Kelkaj rompitaj sovetiaj kaj germanaj tankoj, memveturaj pafiloj, sturmpafiloj, kirasaj trupveturiloj, kamionoj, mekanikaj aŭ ĉevalmovitaj pafiloj. Pecetoj de kruroj, brakoj, karbigitaj ostoj... Vera tombejo de homoj kaj maŝinoj. Kaj krom la bruo de ne ŝtorma, averaĝa printempa pluvo, neniuj sonoj.
  Nu, escepte de la plaŭdo de la sono de plaŭdoj, kiam la knabinoj batadis siajn gratitajn, vunditajn, kalaj, sed ankoraŭ graciajn kaj belajn, nudajn piedojn tra la flakoj.
  Strange, eĉ ne estis brulodoro, kvankam la rompita ekipaĵo fumis. Ĉio aspektis nekredeble terura. Estis tiel neelteneble preme, ke Alisa Selezneva estis la unua, kiu rompis la silenton:
  - Kial do vi ankoraŭ, kontraŭ ĉiu logiko, opinias, ke ĉi tiuj nifoj ne apartenas al eksterteraj civilizacioj?
  Angelica respondis sen multa ofendo:
  - Ĉar vere forta kosmoimperio, teorie, devus esti ĝuste totalisma, kaj tute ne demokratia!
  Alisa Selezneva fariĝis vigla, eĉ movis la orelojn:
  - Kial estas tio?
  Angeliko moke kantis:
  - Nu, kial estas neeble vivi laŭ la menso! Kial vi ne povas fidi iun ajn! Jes, ĉar ĉiu potenco strebas al sia propra plifortiĝo. Kion ni tute videble vidas en la ekzemplo de la soveta registaro, la nacisocialisto, kaj la tiel nomataj okcidentaj demokratioj. Kaj ĉi tiu plifortigo estas atingita, inkluzive per teknologiaj rimedoj.
  Alisa Selezneva, ĵetante ŝtoneton per sia nuda kalkano, estis tiam devigita konsenti:
  - Jes vi pravas. Kun la helpo de alta teknologio ankaŭ. Kvankam, ekzemple, la sovetia registaro, bedaŭrinde multe pli ofte preferas perforton, devigon kaj specialajn oficistojn!
  Angeliko, sen tro da entuziasmo, unue vangofrapis la piedon en flako, kaj poste kapjesis la malsekan kapon:
  - Jes tio pravas! La aŭtoritatoj estas senkompataj al sia popolo en la lukto por potenco, pli precize, por la konservado de sia potenco, kaj tial la nutriloj por la familio kaj justaj konatoj ...
  Alisa Selezneva fortranĉis filozofion:
  - Nu, kial vi deturnas la konversacion flanken!
  Angeliko kolere movis fragmenton de raŭpo per sia kruro, la doloro en ŝiaj nudaj fingroj, sufiĉe strange, nur trankviligis ŝin:
  - Do jen ĝi! Progresas evoluas kaj pligrandiĝas la despotismo de la aŭtoritatoj. Tio signifas, ke la tempo ne estas malproksima, kiam teknologiaj rimedoj permesos al ni kontroli ne nur niajn agojn, sed ĉiujn pensojn senescepte, de naskiĝo ĝis morto!
  Alisa Selezneva ektremis pro ĉi tiu sugesto:
  - Do, niaj posteuloj ne plu estos homoj en la vera senco de la vorto. Ili ŝajnas fariĝi kiel biorobotoj. Ekstere kiel ni, sed sen libereco de elekto?
  Angelica konfirmis:
  - Nu, jes! Nur tio estas... Civilizo je la evolunivelo kapabla flugi stelŝipojn inter galaksiaj planedsistemoj ankaŭ estos absolute totalisma. Ĝi enhavos ĉiujn pensojn, farojn, farojn kaj emociojn sub la strikta kontrolo de la ŝtata mekanismo. Nu, ĉi tiu mekanismo mem estas sencimigita kaj agordita por facile subpremi ajnan malkontenton.
  - Kaj la konkludo? Alisa Selezneva demandis.
  - Alia civilizacio jam senigita de volo kaj libereco de penso estos eĉ pli malbona ol faŝisma Germanujo. Se, por tiel diri, ĝiaj gvidantoj havas almenaŭ guton, la plej etan konsideron, tiam ili faros senduban decidon. Aŭ koloniigi la teron igante homojn zombiaj sklavoj, aŭ detruu ĝin dum ni estas malfortaj kaj povas prezenti minacon al ili. - Decide, kun fido al ŝia senkulpeco, diris Angeliko.
  Alisa Selezneva furioze batis metalpecon per la nuda piedo kaj kantis:
  Ŝajnas al la homaro
  La morto portas kronon...
  Fino de tempo en eterneco
  La terura fino venis!
  
  Sed kredu, homoj estas fortaj en fido,
  Ni ne kliniĝos sub la jugo...
  Kun kanto, amika, aŭdaca,
  Ni batalu kontraŭ la malamiko!
  . ĈAPITRO #13
  Alisa Selezneva ankoraŭ ne elpensis kiel eliri. Ili ne estis vokitaj, kaj ili ne estis torturitaj. Ĉi tio ŝajnis stranga al la knabino. Fakte, kial la faŝistoj de ili ne provas travivi ĉiujn informojn? Post ĉio, ili vere bezonas ĝin. Sed ŝajne la Fritz havis aliajn konsiderojn.
  Aŭ eble Adolf Hitler mem estis tro okupata. Efektive, la nazia numero unu estis en la varmego mem de sia instinkto kaj preteco ataki Sovetujon. Pli precize, la invado jam komenciĝis, la Rubikono transiros, kaj la nazioj frapis, la hordo ruliĝis.
  La ĉefstabejo de Wehrmacht ricevis bonan novaĵon pri la unuaj sukcesoj sur la sovetia-germana fronto! Hitler saltis kiel simio, saltis sur ronda seĝo, ekiris kiel supro.
  - Nu, kiel draŝas niaj kuraĝaj trupoj de sovetiaj porkoj!
  La faŝismaj lakeoj unuvoĉe bojis:
  - Heil Hitler!
  Al la Fuhrer estis montrita filmaĵo de la transiro de la Cimo, la ĵeto de subakvaj tankoj.
  Ĝi estis bele filmita sur kolora filmo, kun pruvo de fajroj. Kvazaŭ subakvaj monstroj elrampis el la rivero kaj ŝlimecaj akvofluoj fluus el ili.
  Se la subakvaj tankoj de la klaso T-8 ne estas tiel imponaj, tiam paro da pezaj kaptitaj francaj B-12 aspektas kiel monstroj el la submondo. Liaj tri bareloj da "Gorynych" kreas rektan minacon al la morta mondo. La germanoj iomete altgradis la kaptitan tankon, metis plian motoron, sistemon kun premopumpilo kapabla provizi movadon sub akvo. La malpezaj T-8 deĉenigis sian maŝinpafilon kaj aŭtomatan kanonpafadon sur la infanterio.
  La rusoj sur la aktoraro aspektis kompatindaj, duonvestitaj, konfuzitaj kaj forkuris de la batoj.
  Hitler sovaĝe ridis, montrante sian fingron:
  - Tio estas laciga! Do pisu rusojn!
  Göring respondis:
  - Mi precize kalkulis ĉion!
  Hitler lanĉis kristalan pokalon al Goering, kiu apenaŭ sukcesis eviti. Samtempe, li tuŝis la pleton kaj superverŝis sin per saŭco, per daktiloj (Göring, eĉ dum oficialaj raportoj, manĝis kiel porko).
  Hitler bojis:
  - Jen apro, ŝmirita kiel porko.
  Germana tanko veturis super ankoraŭ vivanta sovetia soldato. Ostoj krakitaj, rompitaj ripoj. La faŝisto ne nur ne sentis kompaton, sed male, li turnis siajn raŭpojn, penante ŝmiri la soldaton en sangan kukon. Estis klare, ke la rusoj ne estas pretaj, la milito kaptis ilin subite, falante kiel martelo!
  Goebbels rimarkis:
  - Nia speciala propagando bone funkcias! Ni montros bildojn pri la malvenko de la sovetia armeo.
  Hitler deklaris:
  - Ĉi tio ne sufiĉas!
  Goebbels demandis:
  - Kion alian fari?
  Hitler ridis malbone.
  - Bildu la Kremlon, super kiu flirtas la svastiko. Tiru SS-soldatojn proksime de la Spassky Pordegoj, kaj faligu tiajn bildojn al la retiriĝantaj kaj ĉirkaŭitaj sovetiaj trupoj. Ili rezignu pli bone.
  Goebbels elspiris:
  - Via saĝeco Fuhrer estas bonega!
  Hitler malestime snufis:
  - Mi mem povus pensi pri tio!
  Goebbels rulis la okulojn.
  - Ho kie, mi sensignifa!
  Idolo rimarkis:
  - Niaj trupoj batis subite, per ĉiuj fortoj. Aviado falis sur malamikajn flughavenojn. La rusoj ricevis bonan batadon en la unua tago de la milito.
  Mi pensas, ke la kapto de Moskvo estas demando de ses semajnoj.
  Hitler respondis:
  Moskvo estas kompreneble grava celo, sed ni ne devas forgesi Ukrainion kaj precipe Kaŭkazon. Sed por tranĉi en la sudo, vi devas rompi la malamikon en la centro. Kiel en japana kaleŝo, frapu la kapon por frapi la hepaton.
  Ribbentrop aldonis:
  - Japanio disvastigas trupojn en Manĉurio kaj Ĉinio! Ili estas pretaj enkonstrui en la Malproksima Oriento. Mi estis en Japanio, la ĉefkomandanto de la trupoj, admiralo Yamoto, estis kontraŭ la milito kun Usono. Ili kredas ke la ekspansio de Japanio devus esti la nordo kaj Siberio.
  Hitler konsentis:
  - Ameriko estas giganta monstro! Ne tiom en la milita sfero kiel en la ekonomio. Ĝis nun, la usonaj terarmeoj postrestas, sed ili rapide fermas ĉi tiun breĉon. Ni devas teni Usonon sur la ĉeno provizore - kion ni faras.
  Goebbels snufis.
  - Kaj en Ameriko ne estis Fuhrer! Nun vi estas ilia reganto!
  Hitler subtenis:
  - Certe! Finfine, kiu estas Roosevelt? Idioto! Jes, kriplulo! Nu, kiel vi povas gvidi la landon de rulseĝo!
  Goebbels intervenis:
  - Li ankoraŭ regus el la sitelo!
  Hitler kapjesis.
  Roosevelt havas meningiton! Li mortis antaŭ ol ni pafis lin.
  La filmo montris brulantan sovetian T-28-tankon. Ĝi fumis, du muzeloj tordis.
  La anoncisto sufokis pro ĝojo:
  - La moviĝo de nia kuraĝa armeo ne estas ĉesigita! La spino de la sovetia armea maŝino estas rompita. La granda genio kondukas nin de venko al venko! Heil Hitler! Zin Heil!
  Goebbels jubile diris:
  - Rusoj estas subhomoj! Nur rubejo de civilizacio. Malsuperaj slavoj, kun cerbo ne pli granda ol fingringo.
  Hitler muĝis:
  - Slavojn devas esti detruitaj je naŭdek procentoj! Krueleco, krueleco, kaj pli krueleco! Slavoj estas rukto de homaro.
  Goebbels memoris:
  - Antaŭ la invado, ni provizis ĉiun soldaton per poŝtkarto, tie diras! Ne indulgu la infanon, se ĝi estas rusa! Kaj pendumiloj kun knabino kaj paliso kun knabo palisumita sur ĝi estis fotitaj. Kaj sub la subskribo:
  - Tiel faru kun la rusoj!
  Rosenberg sugestis:
  - Ni deklaru la ukrainojn mongoloj!
  Hitler mordis la mikrofonon. Responde, li estis ŝokita, tiom ke liaj dentoj klakis. Faŝisma numero unu hurlis:
  - Ĉe la kapro! Kial li batas kiel hundino!
  Goebbels kantis:
  - Mi kredas, ke la nazioj estos savitaj!
  Hitler bojis:
  - Ve! Ve! Ve!
  La akompanantaro de la Fuhrer aplaŭdis:
  - Brila!
  Kontraŭvole, Hitler diris:
  - Kial krestoj estas mongoloj?
  Rosenberg respondis:
  - Por meti ilin sur la rusojn!
  Hitler milde lekis la mikrofonon, li denove estis trafita per elektra ŝoko sur la lango. La faŝisto ĝemis:
  - Wu-u-u! Mi venos al vi! Estos ku-ku! Korvo!
  La filmprojekciilo jam montris la unuan pendumilon. Estis pluraj virinoj pendantaj, kaj dekduo da infanoj. Ili estis nudaj, kun disŝiritaj korpoj - la ekzekutistoj faris sian laboron.
  La domoj ĉirkaŭe brulis. Estis montrite kiel faŝismaj soldatoj kun la manikoj kunvolvitaj starigas "novan ordon". Ili eltiris bebojn kaj ĵetis ilin en brulantajn domojn. Ili alkuris al virinoj, senvestis sin, detranĉis la mamojn, disŝiris la ventron. Samtempe ili provis abomenigi kiel eble plej multe. Unu el la virinoj estis segita duone per rusta segilo. Ŝi kriegis sovaĝe.
  Hitler kaj lia akompanantaro freneziĝis, kaj sovaĝe ridis:
  - Tiel vi subhomo!
  Goebbels mem, kiu aspektis kiel simio, kriis:
  - Rusaj mankhavaj makakoj. Mortigi ruson estas disbati ĝenan pedikon! Toto ili amuziĝos.
  Hitler kantis:
  - Sur la ruinoj de Kremlo! Ni konstruos tendarojn! Ni havos la Olimpikojn! Hee hee! Kaj ha ha ha!
  Himmler respondis:
  - Ni starigos plurajn grandegajn koncentrejojn sur la teritorio de Belorusio, ili forigos Rusion de homaj rubaĵoj!
  Hitler kriis:
  - Kapuĉo!
  Himmler demandis:
  - Sed mi opinias, ke eble ne indas tute ekstermi, kvankam mense handikapitajn, sed samtempe fortajn kaj sanajn slavojn. Kelkaj el ili devas esti savitaj por servi la germanajn sinjorojn!
  Hitler, nervoze ludante per la mikrofono, grumblis:
  - Nu, jes! Jes Jes Jes! Faris kanonon el feko! Ĉi tiu pafilo ne pafas, sed ĝi malbonodoras kiel elefanto!
  Goebbels respondis:
  - Kiel vere dia saĝo estas entenita en la versoj de Adolfo! Precipe en la scio pri artilerio!
  La medio muĝis unuvoĉe:
  - Heil Hitler!
  La Fuhrer, kiel malgranda infano, enŝovis sian fingron en lian nazon kaj blekis:
  - Bi-bi-bi! Batu! Ĉiujn, kiuj estas ruĝaj, ni mortigis! Nun suriru la aŭton! Bi-bi-bi-Bili!
  Goebbels kantis:
  - Do-re-mi-fa-sol-la-si! La kato eniris taksion! Kaj la katidoj kroĉiĝis kaj balais senpage!
  Hitler metis Goering sub la azenon, choux-kukaĵon. Li sidiĝis, kaŭzante amikemajn ridadojn de la medio.
  La Fuhrer kantis:
  - En la urboj trans la rivero! En urboj sen rivero! Malsaĝuloj vivas en paco! He he hee!
  La kadroj montris la detruitan Brest, pezaj armiloj kaptitaj de la francoj, kun kalibro de ĝis 400 milimetroj, estis trafitaj sur ĝi. Kaj multe da kadavroj, kiujn faŝismaj soldatoj senceremonie tretis kaj dispremis tankojn. Unu knabino estis ligita sur siaj piedoj al kamiono kaj trenita laŭ la strato. Sanga, ŝi kriegis kaj draŝis.
  Hitler ridis, montrante per siaj fingroj:
  - Ho, kiel mi amas, kiam oni turmentas virinojn! Ĉi tio estas la plej granda plezuro. Multe pli bone ol sekso!
  Göring murmuris:
  - Kompreneble, kiam estas neniu kun kiu kompari!
  Hitler ridetis:
  - Kion vi diris!
  Goering tuj trovis:
  - Neniu komparu tian geniulon kiel vi!
  Hitler paŭcis:
  - Ho jes! La Fuhrer estas tiel bonega kiel iu ajn! Mi estas super geniulo!
  La ĉirkaŭaĵo tuj kantis:
  "Vi povas ĉirkaŭiri duonon de la mondo kun torĉo, sed vi ne trovos pli saĝan Hitleron!" Lia potenca forto dispremos, Hitler venkos ĉiujn judojn en la arbustoj!
  Goebbels respondis:
  - Paroladoj de la Fuhrer devas esti disdonitaj inter la trupoj!
  Goering konfirmis:
  - Fabelaj paroladoj!
  Hitler interrompis la vortan sensencaĵon:
  - Unue, ni devas svingi la rusan urson! Kompreneble, ni detruos la slavojn, sed ...
  Goebbels demandis:
  - Kio sed!
  Hitler strabigis la okulojn:
  - Se vi volas venki, kuraĝigu perfidon! Vi bezonas parton de la rusoj - por ludi kontraŭ la rusoj. Precipe krei lokan policanon - policanoj! Por ke ili kaptu partizanojn kaj mem traktu la lokan loĝantaron.
  Rosenberg kriis:
  - Prave!
  Goebbels demandis:
  - Ĉi tio estas provizora rimedo!
  Hitler klakis:
  - Jes!
  Goebbels sugestis:
  - Tie povas, dum ni kaŝas la faktojn de nia krueleco!
  Hitler kriis:
  - Mi gruntis iomete, kaŝis miajn dentegojn, mi fariĝis bela almenaŭ kruce! Balau la judan ŝaŭmon!
  Goebbels respondis:
  - Jes, judoj! Jen kion ni faros...
  Hitler interrompis:
  Ni metu la rusojn sur la judojn! Ni enkondukos la praktikon de subaĉeto, se iu informas, ke li estas kaŝita judo aŭ komunisto, li ricevos rekompencon de la konfiskita posedaĵo de la viktimo.
  Goebbels riverencis:
  Kia nekredebla saĝo! Salomono mem estus strangolinta sin per envio, antaŭ via menso!
  Hitler snufis.
  - Kaj kio restas al li por esti judo!
  Rosenberg rimarkis:
  - Okazis la plej amasaj judaj pogromoj en Ukrainio!
  Hitler ĝojis:
  - Khokhols bone farita! Mi kreos el ili specialajn punajn brigadojn! Ili tranĉos milionojn!
  Brest falis, sed la fortikaĵo ankoraŭ staris. La malgranda garnizono renkontis la malamikon per forta fajro. La germanoj ekkuris, sed faŝisma propagando ne montris tion. Ŝi ne montris, kiel brulis la germanaj tankoj, kiel tordis la torditaj turoj. Kiel pioniroj kun botelo da benzino, ili ĵetis sin sub tankon kriante: Mi servas al Sovetunio! Aŭ eĉ pli bone, por la Patrujo, por Stalin!
  La popolo tute ne pensis submetiĝi al la faŝisma diktaturo, kaj kredo al komunismo nur plifortiĝis.
  Goering raportis la plej novajn datumojn de la afrika fronto:
  - Bedaŭrinde Mein Fuhrer Rommel ne sukcesis preni Tolbuk. Ĉi tio estas tro bone evoluinta fortikaĵo!
  Hitler subridis.
  - Kaj vi estas subevoluinta! Kion fari kun vi porko! Ni rigardos en la muzelon de via porko, kaj poste ni fritos vin kaj manĝos vin!
  Goering respondis:
  - Hwi! Hwi! Hwi!
  Hitler:
  - Ve ŭ ŭ ŭ !
  Goebbels mense tordis sian fingron ĉe sia tempio: kia malsaĝa Adolfo - klaŭno!
  Idolo rimarkis:
  - Rommel havas tro malmultajn tankojn, kaj tiujn kiuj estas tiel malpezaj kaj malfortaj! Ĝenerale, en la orienta fronto, la rusoj havas tankojn kun kalibro de 152 milimetroj. Ili estas kuglo pezanta kvindek du kilogramojn. Tia potenco kapablas miksi ĉion samtempe, ho Ĉefa Fuhrer.
  Hitler mordis sian langpinton, kaj sovaĝe hurlis: ili komencis ĵuri korŝire! Sed la germanaj malbenoj ne estas kiel la rusoj, ili rapide kvietiĝis.
  Goering moke proponis cigaredon. Hitler spite forturnis sin, obtuza sibilo:
  - Ne, mi ne bezonas cigaredojn! Mi uzas ilin nur por kaŭterigi la korpon de virinoj.
  Goering gruntis:
  - Venu nun, ni rezistu al virina kverelado!
  La okuloj de Goebbels lumis volupte:
  - Prave! Ni iru tuj!
  Hitler kriis al ili:
  - Silentu! Koncerne la 152 mm kanonon, la francaj S-2-tankoj ankaŭ havis 155 mm pafilojn.
  Idolo respondis:
  - La S-2 havas rapidecon de nur dek du kilometroj hore, kaj la KV-2, ĝis tridek kvin kilometroj.
  Hitler klakis:
  - Potencaj armiloj ne helpis la francojn, nek ili helpos la rusojn! Ĉar mi diris tiel!
  En la filmaĵo, la nazioj montris la batalon ĉe la limo kun Litovio. La sovetiaj trupoj estis surprizitaj. Germanaj tankoj simple pafis ilin per maŝinpafiloj. Parto de la faŝisma aviado jam sukcesis bombadi objektojn kaj senceremonie pafis grupon da blondaj infanoj. Vunditaj infanoj muĝis, la bildo kontraŭ la fono de la brilanta suno kaj abundaj herboj estas terura. Plue, ili montras kiel ili veturas duonvestitajn kaptitojn. La faŝistoj ne staras ĉe ceremonio, ili draŝas ilin per fusilpugoj, tiuj kiuj postrestas ordigas ilin per bajonetoj. Ĉi tie ankaŭ la ina parto estas allogita. La knabinoj estas senceremonie senvestitaj kaj kondukitaj nudaj, dum ili estas batitaj per vipo. La okuloj de Hitler avide lumiĝis, liaj manoj tremis:
  - Jen la vera gusto! grumblis Adolfo.
  Goebbels respondis:
  - Kaj se ĉiuj sklavoj en koncentrejoj estas ordonitaj labori nudaj en la varma sezono?
  Hitler hurlis:
  - Kaj kial nur en la varmo?
  Goebbels levis la ŝultrojn.
  - En frostoj ili mortos pro la malvarmo! Domaĝe Fuhrer!
  Hitler kapjesis.
  - Jes! Goebbels ĝis ni kreos multajn robotojn, ni bezonas sklavojn! Cetere, kiel pri lobotomigado de kaptitoj?
  Goebbels balancis la kapon.
  - Neniu Mina Fuhrer! En ĉi tiu kazo, ili fariĝos kompletaj idiotoj, kaj ili ne estos uzataj en produktado.
  Hitler kriis:
  - Kial necesas?
  Goebbels klarigis:
  - Ni devos fari aeratakon al Britio, kaj longtempe batali kun Usono. Ĉi tio postulos multajn aviadilojn kaj ŝipojn, kio signifas grandegan kvanton da sperta laboro!
  Hitler kapjesis.
  - Jes, dum ni ne bezonas idiotojn! Sed kiam mi submetiĝos al la tuta mondo, mi faros lobotomion por ĉiuj rusoj!
  Goering incitetis:
  - Li mem persone?
  Hitler respondis kolere:
  - Kaj ankaŭ vi porko! Cerba kirurgio!
  Goering forte suspiris.
  - Ĉu eblas operacii sur io, kio ne estas tie!
  Goebbels rimarkis:
  - Efika cerbolavado eblas nur se ili forestas! Kaj vendi konsciencon, se ĝi estas malmultekosta!
  Hitler frapetis Goering sur la vizaĝon:
  - Ho, dika porko! Kuŝu en la lito sur barelo! Rekompenco ne kuru, cerbolavu vin!
  Goering demandis:
  - Kaj kion fari?
  Hitler kaptis la Reichsmarschall je la orelo kaj tiris lin malsupren:
  - Reĝo de la kaproj, eniru sub la tablon!
  Goering grimpis raŭke, kaj Hitler komencis piedbati lin per la piedoj:
  - Bela tapiŝo rezultis, dika!
  Goebbels rimarkis:
  - Ne necesas lobotomio!
  Hitler rimarkis:
  - Ŝtona kapo malakrigas eĉ skalpelon!
  Idolo diris:
  - La datumoj de la unua tago de la batalado montris: A la kompletan nepreparon de la rusoj, B la totalan superecon de niaj trupoj. Sekve, ni trafis la Fuhrer ĝustatempe. Kaj ni piedbatos!
  Hitler piedbatis Goering denove:
  - Kaj vi dika brutaro, estis kontraŭ la milito!
  Göring murmuris:
  - La unua krespo estas ĉiam bulema!
  Hitler kriis:
  Nun kisu miajn botojn!
  Göring ĝemis:
  - Eble ne por ĉiuj!
  Hitler klinis sin kaj kaptis la Reich-Marŝalon je la haroj:
  - Kisu la hundinon, alie mi igos vin fari ion multe pli humiligan! Dum mi estas afabla!
  Goering komencis kisi la laludan boton. Hitler pikis lin en la nazon per pinto, juŝka fluis:
  - Tiel mi pli ŝatas vin!
  La Reich Marŝalo grakis:
  - Jes, mia Fuhrer!
  Goebbels sugestis:
  - Povas nomumi rekompencon por Stalin.
  Hitler snufis.
  - Ĉu ĉi tiu estas la ekstergeedza filo de judo Prĵevalskij? Ne, mi ne volas altigi neestaĵon! Komprenita!
  Goebbels respondis:
  - Sed antaŭ nelonge, vi, la granda Fuhrer, laŭdis Stalin, komparante lin kun kaŭkaza tigro!
  Hitler respondis:
  "Mi pensis, ke li estus saĝa kaj atakos min!" Sed Stalino montriĝis stultulo, enŝovinte preman baton en la stomakon! Kaj nun kial mi laŭdu lin! Jona.
  Goebbels rimarkis:
  - La milito ankoraŭ ne estas venkita!
  Hitler respondis ĵetante manplenon da vinberoj al Goebbels:
  - Kaj vi komencas!
  - Mi estas nur singarda!
  Hitler bojis:
  - Singardemo, la ĉefa eco de perfiduloj! Timo estas ĉiam egoisma, ĉar ĝi ekskludas sinoferon!
  Goebbels respondis:
  - Timo estas tia donaco, ke estas malfacile doni al la malamiko, sed facile konservi por vi mem!
  Hitler grumblis:
  - Akra lango, plej ofte kaŝas la obtuzecon de la cerbo!
  Goebbels rimarkis:
  - Stalino estas tre sprita! Li diris: Mi amas Hitleron kiel kamparano kolektivaj bienoj! Amuza!
  - Pli bone kiel hunda bastono!
  Hitler kraĉis sur Idol:
  - Banala!
  Idolo rimarkis:
  - Ne ĉiuj fortoj de Sovetunio koncentriĝas proksime de la landlimo. La rusoj havas grandegajn rezervojn kaj laborfortojn. Do ni ĵus, frapis la unuan baton, sur...
  Hitler interrompis:
  - Mi aŭdis ĉi tiujn fabelojn pri la unua kaj dua ŝtupoj.
  Goebbels sugestis:
  - Ni ofertu al ĉiuj rusaj soldatoj rekompencon, se ili eldonas komisaron en la armeo.
  Hitler saltis:
  - Ĝuste tion ni faros! Do kie estis la komisaroj, la ordonistoj atendas kun psikiatria hospitalo!
  Ĝis la vilaĝo, Bormann, silente, eniris interparolon:
  - En Brest, la SS konfiskis artajn trezorojn! Ili povas esti transdonitaj al vi de la Fuhrer!
  Hitler notis:
  - Kio estas mia, kondomo!
  Goebbels korektis:
  - Ne kondomo, sed la privilegio de la Fuhrer!
  Hitler, kaj post li la tuta akompanantaro komencis ridi, la Fuhrer eĉ falis de sia seĝo kaj piedbatis liajn krurojn:
  - Eeyore! Eeyore! Eeyore! Sama opinio!
  Bormann sugestis:
  - Povas meti kondomon sur la kapon de Goering!
  Hitler ridis:
  - Ne! Ŝi estas tro malgranda!
  Bormann respondis:
  - Sed pli ol la pinto de la lipharoj de Stalin?
  Hitler levis sian voĉon kaj kapjesis.
  - Ne malpli! Bone, lasu la knabinojn danci antaŭ ni.
  Knabinoj elkuris antaŭ Hitler kaj lia sekvantaro, skuante siajn nudajn krurojn. Hitler faris geston, la adjutanto puŝis vipon al li. La Fuhrer eksaltis kaj fariĝis belulinoj en siaj nudaj, nudaj piedoj:
  - Dancu pli varmaj hundinoj! Pli varma!
  La knabinoj kriis:
  - Gloro al Germanujo!
  Hitler korektis:
  - Ne Germanujo, sed la Fuhrer!
  La knabinoj ĵetis la krurojn supren:
  - Gloro al la Fuhrer!
  La longa vipo komencis bati pli forte! Hitlero iom post iom ekkoleris, svingante kaj frapante.
  - Mi estas la granda Hitlero! Mi alportas morton al la mondo!
  La suite kantis:
  - Zin Heil! Zin Heil!
  Hitler hurlis:
  - Kaj por ke la naskiĝlando ekfloru - Zin Heil, Zin Heil, Zin Heil! Ne la Fuhrer estas pli malvarmeta kaj pli bona!
  Sunbrunaj, sveltaj, muskolaj kruroj de knabinoj ekscitas la Fuhrer. Li batas pli kaj pli ofte kaj krias kiel porko. La knabinoj krias, rozkoloraj kalkanoj ekbrilas, la bato falis sur la fingrojn.
  Hitler respondis:
  - Kaj kiu estas la plej mojosa?
  Knabinoj respondas:
  - Kompreneble Fuhrer!
  Hitler kriis:
  - Kaj kiu havas pli bonan pumpadon?
  La knabinoj kriis:
  - Kompreneble Fuhrer!
  Hitler kriis:
  - Mi estas la granda Fuhrer!
  Bormann rimarkis:
  - Eble ni provos ludi kun la knabinoj, bone?
  Hitler siblis:
  - Mi permesas! Ni ĉiuj kaj vi Goering!
  La Reich Marŝalo gruntis:
  Dankon Fuhrer!
  La sekvantaro de Hitler eltiris bastonojn kaj komencis bati la knabinojn. Ili batis min ne nur per kaŭĉukaj bastonoj, sed ankaŭ per pugnoj kaj piedoj. Ili draŝis senkompate, kaj baldeli de kriado.
  Hitler ekskuiĝis pro ekstazo:
  - Mi venkos homojn! Mi venkos homojn! Kaj batu la sitelojn!
  Goebbels mem flirtemulo rimarkis:
  - Ĉiu povas igi virinon krii, sed nur vera sinjoro povas igi ŝin verŝi larmojn!
  Hitler, batante duonnudan knabinon, diris:
  - Kaj ni estas la kavaliroj de la Reich!
  Borman deklaris:
  - Neniu estas pli honesta ol la Fuhrer!
  Hitler konsentis:
  - Certe! Jen porko, tia besto!
  Göring respondis:
  - Mi estas dediĉita al vi Fuhrer!
  Hitler snufis.
  Kial vi tiel forte batas!
  Göring respondis:
  "Mi ne povas levi la manon kontraŭ virinon!"
  Hitler piedbatis Goering en la stomakon:
  - Malforta!
  Bormann incitetis:
  - Li estas tro dika! Trafi sinjorinon, minacas krevi per graso! Mi torturas mian edzinon ĉiutage!
  Göring respondis:
  - Sekso kun vi estas la plej granda torturo!
  Bormann estis ofendita:
  - Kaj kun vi porko!
  Göring rimarkis:
  - Apro estas la plej seksa besto, post la lupo.
  Hitler intervenis:
  - Vi ne estas apro, sed kalva azeno!
  Goering stariĝis kvarpiede.
  - Eeyore! Eeyore! Eeyore! Sama opinio!
  Hitler saltis sur la dorson de Goering kaj komencis instigi lin, kaj batis lin je la flankoj per la kalkanoj, muĝante:
  - Mi diras al vi, ke vi kriu aŭ mi ekvidos vin per spronoj!
  Bormann kaptis Goering je la nazo.
  - Vi evidente volas prunon!
  Hitler sugestis:
  - Ĉu ni povas devigi Goering-on kisi la piedojn de virinoj?
  Goering gruntis:
  - Mi konsentas, nur eliru mian Fuhrer!
  Hitler paŝis per la piedo la fingrojn de Goering, poste ekkriis kaj diris:
  - Estu-estu!
  Hitler respondis:
  - Ĉu vi ne volas esti la ĉevalo de la Fuhrer!
  Göring ĝemis:
  - Tro malfacila!
  Hitler pikis Goering per sia genuo:
  - Videblas, ke vi ne estas germana ĉevalo, sed rusa kapro! Do ni donos al vi bonan skuadon! Ĝuste!
  Göring respondis:
  - Nu, kial mein Fuhrer vi nur mokas min! Ke vi ne havas aliajn grandajn viktimojn!
  Hitler demandis:
  - Kiun mi estas por moki?
  - Sed super Bormann!
  Hitler murmuris:
  - Do jen la problemo, li ne estas tiel dika kiel vi! Ĝi signifas, ke torturi lin estas multe malpli amuza!
  Goering trovis:
  - Sed li estis en ruĝa malliberejo!
  La muzelo de Hitler tordis:
  - Kio? Ĉu li vere sidis!
  Borman gruntis:
  - Jes, estis tia afero Fuhrer!
  Hitler saltis de Goering kaj klakbatis sian vipon en Bormann. Li falis sur la genuojn sen atendi tion.
  - Pri la Fuhrer por kio!
  Hitler respondis:
  - Por ĉio bona! Via hundo estos malbona!
  Goering levis la ŝultrojn.
  - Necesas! Necesas! Ni devas kredi je mirakloj!
  Bormann respondis:
  - Jes, en la ruĝa malliberejo, mi restis dediĉita al faŝismo! Heil Hitler!
  La Fuhrer daŭre batis Bormann:
  - Neniu hundo! Mi brutale venĝos vin! Vi scios kaŝiĝi en ruĝaj malliberejoj!
  Bormann rampis kaj ĝemis kiel hundo, li estis senkompate skurĝita. Hitler draŝis sian plej proksiman partneron kun pasio.
  Goering, profitante la momenton, forrampis kaj kaŝis sin sub la tablo. Vi neniam scias, kio venas al la kapo de la demonposedata Fuhrer.
  Hitler tamen rimarkis tion kaj ĉesis bati Bormann:
  - Kaj kie vi estas Porketo.
  Goering respondis kun humuro:
  - Kiam la Fuhrer amuziĝas, iu devus regi la landon! Kaj mi estas via dekstra mano la plej granda.
  Hitler levis la manojn.
  - Jes! Mi estas la plej granda el la plej grandaj!
  Bormann aldonis:
  - Kaj tre forta! - La deputito de Hitler por la partio turnis sin kaj kuŝis sur la stomako. - Mi ĉiuj mortas!
  Hitler saltis:
  - Jen alia erinaco morta! Estas bone, mi gajigos lin nun.
  La Führer saltis Bormann sur sian dorson. Li kvakis sub li, kaj komencis tordiĝi kaj ĝemi:
  - Mi estas porko! Nur magra!
  - Ne, ne porko! Ni havas unu porkon Goring, kaj vi estas origita, kaj samtempe tre dika!
  Bormann respondis:
  - Ol la dika Fuhrer?
  - Obeza cerbo! - Hitler piedbatis sian deputiton en la kolon, poste sidiĝis sur li. - Jes, la dorso estas fleksebla!
  Bormann sugestis:
  - Ĉu vi volas, ke mi dancu ukrainan hopakon por vi?
  Hitler kriis:
  - Vi preferus ricevi kvinon! Bone, knabinoj, proksimiĝu kaj lasu lin kisi viajn piedojn.
  Borman kriis:
  - Kun granda feliĉo!
  La junaj, belaj, nudaj piedoj de la knabinoj estis en kontakto kun la fizionomio de Bormann, kaj li avide batis ilin. Hitler avide rigardis tion, poste montris la fingrojn en la okulojn de la Vic-Führer:
  - Nu, vi havas voluptajn okulojn!
  Borman murmuris:
  - Huliganoj senigas je vido!
  Hitler prenis cigaredon el la malantaŭa poŝo de Bormann. Goebbels kompleze proponis fajrigilon. La Fuhrer ekbruligis kaj komencis amuziĝin estingante cigaredojn de la nudaj kalkanoj de la knabinoj, devigante ilin krii. Hitler ŝajnis ĝui tian amuzon, li eĉ ekstaziĝis, kriante:
  - Mi estas bonega Fuhrer! Potenca kiel Dio! Mi volas mortigi, mi volas iri rekte al la ĉerko! Niaj virinoj naskiĝas por turmento! Ĉiuj homoj en la mondo estas stultaj bestoj!
  La cigaredo lasas veziketojn sur la teneraj piedoj de la knabinoj, kaj iom doloras ilin promeni, sed ili tamen dancas.
  Goebbels sugestis:
  - Kaj se vi ŝutos neĝon sur mian Fuhrer?
  Hitler estis surprizita:
  - Kiel estas somere?
  Goebbels rimarkis:
  - Vi povas fari neĝbulojn per fridujoj!
  Hitler hurlis:
  - Tio estas la skarpo de la Sinjoro! Kaj mi ne pensis pri tio antaŭe! Sed necesos iom da tempo, ĉu ne?
  Goebbels respondis:
  - Kompreneble, Mine Fuhrer, kaj elspezojn, sed ni re-ekipos la imperiestran oficejon, por ke ĉiumomente povu neĝi aŭ pluvi, aŭ inferon!
  Hitler batis Bormann sur la kapon per sia pugno:
  - Mi ne limigas vin en rimedoj, sed mi limigas en tempo! Ĝis dek tagoj poste ĉio estis farita!
  Bormann, Goebbels kaj la tuta sekvantaro unuvoĉe hurlis:
  - Mein Fuhrer estos prezentita!
  Hitler larmoj de Bormann:
  - Eble, estas pli agrable sidi sur dika Goering!
  . ĈAPITRO #14
  Alicio, pasiginte enuan tempon en la karcero, volonte falis en sonĝon. Almenaŭ estos io mirinda kaj unika. Kaj en sonĝo, vi povas ĝui ion heroan sen ornamo.
   Du amatinoj de la militisto kun sonoraj nomoj Alisa Selezneva kaj Angelica Koroleva fuĝis al Berlino senespere sieĝita de la Ruĝa Armeo, sed ankoraŭ ne prenitaj. Estas bone esti tute plenkreska knabino en sonĝo.
  Graciaj, sunbrunigitaj, muskolaj kaj nudaj kruroj de la knabinoj plaŭdis tra la varmaj flakoj varmigitaj de la aprila suno.
  La militistoj lavitaj en la pluvo estis belaj, kiel feinoj, kvankam terure gratitaj, vunditaj en bataloj, purpuraj kontuziĝoj sur senkulpaj vizaĝoj. Dum la batalo, preskaŭ ĉiuj vestaĵoj de la ŝikaj militistoj estis bruligitaj aŭ ŝiritaj, kaj ili kuris duonnudaj, kaj torĉoj el hararo: por Alisa Selezneva, kiel ora folio, por Angelica Koroleva, kiel la flamo de ŝprucanta vulkano Vezuvio, ili kovris siajn sveltajn dorsojn ruliĝante kiel gutoj de hidrargo.
  Malantaŭe estis kampo sternita de kadavroj kaj frakasitaj ekipaĵoj, ĉio truita per bomboj, krateroj kaj profundaj tranĉeaj vundoj forlasitaj de la efiko de nekonataj diskaviadiloj.
  Berlino mem, kiel korpo turmentita de nekuracebla malsano, elŝutis klabetojn de nigra, sed samtempe, kvazaŭ senviva fumo. Spiraloj faritaj el atomoj de bruligita materio kruciĝis kaj intersekciĝis en la ĉielo kun satana ornamaĵo.
  Angelica siberia spacmilitisto rimarkis:
  - Eĉ la naturo provas emfazi nian homan malfortecon kaj senpovecon antaŭ la elementoj!
  Alisa Selezneva, per forta bato, ŝprucis akvon sur la flako, kontraŭis:
  - Ni homoj estas dotitaj per la donaco krei nian propran realon. Post ĉio, la menso estas esence pli forta ol la muskoloj. Kio estas muskoloj? Nur proteinaj fibroj en kiuj elektromagnetaj fortoj interagas.
  Angeliko rigardis supren al la ĉielo. La fumventoj ŝajnis komenci miniaturan batalon inter si. Kvazaŭ la demonoj dividus potencon super la universo. La riveretoj koliziis, intersekciĝis, poste konsistigis specon de ornamaĵo, poste, male, malklariĝis en la spaco.
  Angeliko hazarde trapikis sian nudan piedon de la pinto de metala fragmento kaj, haltinte, ĝemis:
  "Diable, mi estas en profunda problemo!" Kiel akraj fragmentoj povas esti!
  Alisa Selezneva filozofie rimarkis:
  - La tuta mondo konsistas el kudriloj, nur al la vivantoj ĝi ŝajnas glata, pro la ŝuita konscio!
  Angelica aŭtomate levis sian fusilon kaj pafis la obstinan Fritz kiu minacis supren por renkonti ilin. La hitlerano kun rompita vizaĝo faligis sian fusilon el siaj manoj kaj ĝemis azeno. La siberia militisto incitetis:
  - Vi estus mojosa, sed fariĝus malbona! Jen kion alportas servi la Fuhrer!
  Alisa Selezneva ĵetis sin sur la teron sur la stomako kaj pafis celitan eksplodon. Tri nazioj glate ekloĝis sur la freŝa printempa herbo. Angelica sufiĉe prudente diris:
  - Ili volis rusan teron, do vi ricevis ĝin, kvankam en fiksita limo!
  Alisa Selezneva ruze ridis:
  - Regantoj, kiuj volas senlimajn spacojn, ricevas strikte laŭ la limo, monon por sia tombo! Tamen, bedaŭrinde, civitanoj estas entombigitaj ne malpli ofte!
  Angeliko diris tute serioze:
  - La morto estas malbona, sed la vivo sub la jugo estas eĉ pli malbona... Sed nun ni festas venkan festenon, ĉio funkcias kaj eĉ la nepenetrebla ĉefurbo de la Tria Regno - Berlino estas ĉe niaj piedoj!
  Alisa Selezneva diris kun laca tono:
  - Kaj kio estas la afero. Ĉu vi pensas, ke la germanoj faros ĉion por ni nun? Naiva knabino vi estas!
  Angelica sufiĉe prudente kontraŭis ĉi tion:
  - Se ni venkas nian ĉefan malamikon, tiam ĉi tio liberigos rimedojn por plua lukto! Vi mem devas kompreni ĉi tion.
  Alisa Selezneva, anstataŭ respondi, rigardis la tranĉean kampon kuŝantan antaŭ ŝi. Kiom da uloj, kaj sovetiaj kaj germanaj, trovis morton sur li? La mondo ne estas infero, sed certe ankaŭ ne ĉielo. Ĝi estas eble eĉ dominata de vastaj objektoj de la submondo. Post ĉio, ekleziaj ortodoksoj instruas, ke sensignifa malplimulto estas savita. Kaj la plimulto de homoj, pro la pekeco de sia naturo, estas kondamnitaj al turmento.
  Alisa Seleznev ĉiam estis iritita kaj malakceptita de tia postulato de la Sanktaj Skriboj. Vere tion la ortodoksuloj konsideras peko? Estas eĉ tute nature la deziro de ĉiu vivanta homo al kariero kaj supereco. Sed ĉu ĉi tio ne estas natura sekvo de la homa naturo? Kaj la neŝanĝebla leĝo de evoluo.
  Ĉi tie, ekzemple, se la Ruĝa Armeo estus gvidata de la instruoj de Kristo - ili batus vin sur la dekstran vangon, turnu vian maldekstren, kiel ĝi finiĝus por la tuta Sovetia Patrujo.
  La knabinoj trafis ne tute detruitan faŝistan pilolujon kaj estis devigitaj kuŝi sub celita fajro.
  Angeliko, frotante la herbon per siaj nudaj plandumoj, ĉar ŝia kalkano tre jukis, diris:
  - Kelkfoje oni devas suferi... Sed eĉ faruno fariĝas rutino, kio estas, fakte, la plej malbona afero!
  Alisa Selezneva ŝanĝis sian pozicion, per preciza pafo ŝi forblovis duonon de la kranio de la SS-ulo, kiu ordonis per bojanta tono kaj grumblis:
  - Faŝismo uzas ne-estetikajn metodojn: kvin kontraŭ unu. Kaj se estas malpli da ili, tiam ĝi retiriĝas!
  Angeliko diris malgaje:
  - Kion vi volas honestecon de la vulpo?
  Alisa Selezneva malgaje respondis:
  - Konsentu, ĉar vi volas kredi je io bela! Eĉ la honesteco de vulpo, aŭ la nobleco de lupo!
  La knabinoj estis devigitaj rampi al la pluvivaj pilolujoj kvarpiede. Antikva taktiko rampi kiel taĉmento, uzata de inaj militistoj en batalo. Kaj mi devas diri, ne sen sukceso.
  Angeliko demetis kvin Wehrmacht-soldatojn, kiuj provis rampi el la ŝirmejo per unu eksplodo, kaj diris ĝoje:
  - La rusa armeo, kiel ĉiam, venkas. Eĉ se la malamiko havas avantaĝon!
  Alisa Selezneva, liberigante frakasan eksplodon, ridis responde:
  - La nazioj neniam havos avantaĝon.
  Angelica apenaŭ havis tempon por deturni sian kapon pro la efiko de la akuzo. Eĉ fajra hararo estis fortranĉita, angula peceto. La ruĝhara militisto ekkriis:
  - Tondado ĉi tie estas senpaga, kvankam la necesejo estas multekosta por fari!
  Alisa Selezneva, ridante tra siaj larmoj, respondis al sia amiko:
  - Sciu, ĉi tio tute ne estas amuza... Ĝenerale, okaze de morto, ĉu estos daŭrigo, jen la demando?
  Angelica ŝajnigis esti surprizita:
  - Kaj kio estas, fakte, tumulto? Post ĉio, neekzisto, almenaŭ, ne enhavas doloron, lacecon aŭ spertojn. Do ĝi estas multe pli dolĉa ol nia vivo de kontinuaj provoj!
  Antaŭ ol respondi, Alisa Selezneva ekvidis la SS-ulo kun vizaĝo de mistulo kaj glate premante la ellasilon ĉesigis lian ĉapeladon. La militista knabino, skuante siajn ruĝajn buklojn, ridetis:
  - Sciu, ĉiuj senescepte preferas la vivon al la nenio. Tio signifas, ke eĉ en niaj propraj mensoj estas nepriskribebla ĉarmo!
  Alisa Selezneva ridis, kun evidenta peno:
  - Inkluzive vivi kaj suferi! - La ruĝhara militisto paŭzis kaj aldonis per pli trankvila voĉo sen angoro. "Sed ĉu eblas kompreni la lumon sen koni la ombron. Kaj feliĉo ne konas doloron. Ĉiu lumo estas konata per dualismo!
  Angelica konsentis nur parte:
  - Se vi tiel pensas, tiam ni devis esti venkitaj de la nazioj por vere kompreni la guston de venko. Ankaŭ, finfine, dualismo: perdita kaj venkita!
  Alisa Selezneva, viŝante la optikan vidon, ne povis ne konsenti:
  - Jes, kompreneble, certa dualismo ĉeestas en ĉio. Kiel speco, Diaĵo, estus senespere rutina sen la Diablo.
  Angeliko rapidis korekti sian amikon sen ĉeso de fajro:
  - Per si mem, la termino Diablo en la antikva greka signifas kalumnianton. Tio estas, provo estis farita en la Biblio prezenti opozicion al Dio en la plej malvirta maniero.
  Alisa Selezneva, batante la okulon de alia Fritz de kaŝpafisto, instigis sian amikon:
  - Ĉi tio estas nigra PR. Ĉu vi provas altigi vian takson malaltigante vian kontraŭulon?
  Angelica sufiĉe logike notis:
  - Kompreneble, ĉiu povanto uzas siajn proprajn administrajn rimedojn por misfamigi sian kontraŭulon. Estas certa ŝablono en tio, ne deziro fordoni potencon, kaj perdi privilegiojn per trogo. Tial, atendi en la Biblio objektivan difinon de la konfrontiĝo inter Dio kaj Satano estas almenaŭ naiva.
  Alisa Selezneva eĉ rulis siajn bluajn okulojn sur la frunton:
  - Kompreneble, oni ne povas postuli objektivecon de la aŭtoritatoj. Sed la demando estas kiu estas Satano. La plej perfekta anĝelo provanta doni pli da libereco al la kreado, aŭ... Tiu, kiu fariĝis patro de malbono kaj sufero?
  Angeliko malgaje suspiris.
  - Doloro kaj sufero fariĝis tiel naturaj por la homaro, ke mi havas gravajn dubojn, ke estis Lucifero, kiu naskis ilin... Ĉiukaze, sen la deziro de Ĉiopova Dio, estas neverŝajne, ke kreita estaĵo povus sukcesi almenaŭ . ..
  Alisa Selezneva, sendinte mortigan kuglon en la kurban ponton de la nazo de la faŝisto, li falis suben, tuj kovrita de sango. La militisto tuj konsentis:
  - Jes, ĉiuj malbonoj kaj problemoj atribuataj al la Diablo estas la sama kiel ofendita de la vipo kiu trafis, ol de tiu, kiu batis ĝin.
  Angeliko mem, trafante la malamikon per mallonga eksplodo, kaj ankaŭ plantis pugon sur la plej proksiman deforman vizaĝon, post kio ŝi aldonis:
  - La jena analogio estas pli taŭga ĉi tie: la posedanto ĉizis bastonon el ligno, batis la sklavon per ĝi, kaj tiam diras - la bastono estas absoluta malbono, kaj la posedanto estas absoluta bono!
  Alisa Selezneva preterintence turnis sin, kaj la rompita osto de la klaviko de la knabino kaŭzis teruran doloron al la inflamaj artikoj. La militisto iomete sulkigis sian frunton, sed ne kliniĝis al ĝemoj. Cetere ŝi, kvazaŭ ludante keglojn, batis tri faŝistojn. Unu el la nazioj faligis la cocked faustpatron, kiel rezulto, la lanĉilo funkciis.
  La fajra garbo ŝajnis bruli tra la betono, kaj splitoj el korpoj, ostoj, disŝirita viando flugis supren.
  Alisa Selezneva, ridante, mokante sin (vi ne pluvivos en milito sen humuro, aŭ almenaŭ ne konservos vian psikon en bona sano) kantis:
  - Kia doloro, bona doloro: matĉo kontraŭ la nazia Fritz; cent - nulo!
  Ambaŭ belaj knabinoj ridis laŭte, laŭte.... Kaj, ŝajne, la penetra ridado efikis al la timigitaj germanoj, ke la pafado de ilia flanko tuj malsekiĝis. La silento estis tiel subita kaj peza, ke ĝi trafis la militistojn sur la orelojn.
  Angelika ekkriis:
  - Nenio krias tiel penetrante pri perdoj kiel milita paŭzo!
  Alisa Selezneva aldonis:
  - La sonoj de la batalo estas surdigaj, sed vi fariĝas vere surda kiam vi ne rimarkas la finon de la kanonado!
  La nazioj forĵetis la blankajn ĉifonojn kaj komencis krii je la supro de siaj pulmoj:
  - Hitler kaput! Hitler kaput!
  La siberia militisto denove ne povis rezisti al aforismo:
  -La homoj traktas malbonan reganton kiel bieron, ili volas vidi ĝin malvarma kaj sur la tablo, sed ili pretas pagi por ĝi ne nur per paperpeco!
  Alisa Selezneva subtile rimarkis pri tio:
  - Kiam la reganto estas malbona, li estas bone citita en ŝercoj! Kaj kiam estas multaj ŝercoj, tiam la vivo fariĝas pli amuza! Kaj ridado plilongigas la vivon! Tio estas, kun senutilaj gvidantoj: la vivo estas kiel kontinua anekdoto: longa, gaja, terura, sed ĉiam volanta scii la daŭrigon!
  Angelica nervoze ridis.
  - Kaj mi ne sciis kial mezbonaj reĝoj kutime regas tiom longe!
  Preskaŭ cent kvindek germanoj kapitulacis. Inter ili estis almenaŭ tridek knaboj de dek ĝis dekses jaroj, la plej multaj en pantaloneto kaj nudpiede, kiuj sukcesis faligi siajn nudajn sunbrunigitajn genuojn en la tranĉeoj. Vidante belajn knabinojn apenaŭ kovritajn per ŝiritaj ĉifonoj, la knaboj ruĝiĝas kaj mallevas la kapon, sed samtempe ili daŭre rigardas la terure belajn militistojn.
  La nazioj demetas la armilojn konfuzite, eĉ ne venas al ili en la kapon, ke estas domaĝe konsideri duonon de la bataliono kapitulaci al du vunditaj, ankoraŭ tre junaj knabinoj. Kiel timigitaj kaj miregigitaj ili estas.
  Unu el la knaboj, nervoze gratante sian malpuran plandon sur la herbo, ŝajnis enŝovi spliton en lian nudan kalkanon, kaj diris en rompita rusa:
  - Onklinoj, ne sendu min al Siberio, tie ni frostigos niajn nazojn kaj krurojn:
  Angeliko diris kolere:
  - Ni sendos ĝin ĉiuokaze, kaj por ke viaj nudpiedaj piedoj ne rigidiĝu en la neĝo, ili batos vin ĉiuhore per bastonoj sur viaj piedoj.
  La knabo tremis pro timo, kaj ekploris kiel knabino. Alicio rapidis por konsoli la infanon:
  - Vi estas ankoraŭ tro malgranda. Verŝajne, vi resumiĝos sub la kategorio de civiluloj. Por la okazo, vi diros, ke vi ankoraŭ ne estas dekdujara, tiam ili certe ne kondukos vin al la tendaro.
  La knabo subite ĉesis muĝi kaj per pli malalta voĉo, penante imiti plenkreskulon, diris:
  Mi ne forlasos miajn kamaradojn! Aŭ ĉiuj estas liberaj aŭ kune en koncentrejo!
  La knabinoj miris pri la neatendita kuraĝo de la knabo, Angeliko venis kaj karesis lian kapon:
  - Bone farite, ĝi estos kreditita al vi ... Sed ne timu, la plej multaj el la kaptitaj germanoj laboros en la eŭropa parto de Rusio, restarigante tion, kio estis detruita, kaj por viaj infanoj estos bona manĝaĵo, pli bona ol viaj kartoj kaj filmoj estos montritaj.
  La kaptitaj knaboj estis vere maldikaj, kelkaj eĉ montris vangojn, kaj tri uloj nudaj ĝis la talio sub maldika haŭto montriĝis tra ĉiu ripo, kaj iliaj manoj fariĝis tiel maldikaj, ke estis mirinde, kiel ili tenis faustpatronojn en ili. Nutraĵoj en la Tria Reich eldonitaj per kartoj malpliiĝis en la lastaj monatoj tiom, ke la loĝantaro preskaŭ mortis pro malsato. Krome, estas printempo kiu estas tradicie la plej malabunda tempo de la jaro por produktoj.
  Alisa Selezneva kompatis ĉi tiujn ulojn, la infanojn de "superhomoj", kiuj nun aspektas kiel malriĉa, malsata nudpieda. Li, traserĉinte al siaj poŝoj, trovis en ili malgrandan usonan ĉokolad-trinkejon kaj konfuziĝis.
  La donaco ricevita sub Lend-Lease estis tro malgranda, kaj estis tridek du knaboj (la ceteraj estas multe pli aĝaj, en militistaj aŭ fajraj uniformoj, nerazitaj, tre malagrablaj, kurbigitaj, kio igas ilin aspekti kiel maljunuloj!), Tie ne sufiĉos ĉokolado por ĉiuj.
  Doni al unu kaj ofendi aliajn? Aŭ ĵeti lotojn? Ĉi-lasta kutime estas la eliro, sed ĉi-kaze ĝi povas ŝajni ridinda. Aŭ dividu ses kahelojn inter la plej malgrandaj batalantoj.
  Ĉi-lasta ŝajnis al Alisa Selezneva la plej justa kaj, elpreninte ĉokoladon, zorge forigante la envolvaĵon, dividis la tranĉaĵojn, transdoninte ilin al la plej malgrandaj kaj maldikaj germanaj uloj.
  La iamaj nazioj vere ŝajnas esti rompitaj. Neniu el ili rapidis, ne provis, saltis aŭ forprenis la armilon. Vere, kelkaj el ili murmuris ian malbenon tra la dentoj, sed tuj kiam la knabinoj faris paŝon en ilia direkto, la Fritz tuj silentis kaj premis la kapojn en iliajn ŝultrojn, kvazaŭ atendante baton.
  Alisa Selezneva eĉ ronkis kun nekarakteriza malestimo:
  - Necesas, ke superhomoj kriis. Kaj kie estas ilia nedetruebla arja spirito?
  Angeliko kaptis cigaredon de unu el la knaboj, kaj ĵetinte ĝin en la herbon, estingante ĝin per siaj fingroj de ĉizita, kvankam kovrita de abrazioj, kruroj, kriis:
  - Por iu, kiu fumas cigaredojn, konstruante sukceson en la vivo, tro ofte faru fumpaŭzon!
  Alisa Selezneva volonte konfirmis:
  - Jen kion mi konsentas kun Hitler, vera arja militisto ne devus: trinki, fumi kaj esti fidela!
  Post tiuj ĉi vortoj la mornaj knaboj, pretaj ĉiumomente ekplori, amike ekridis, kaj ĉio tuj iel plifaciliĝis por la animo.
  Kiam la militistoj transdonis la militkaptitojn al la plej proksima sovetia unuo, Anĵelika faris vestaĵon por Alisa Selezneva, fiksante specon de splindo sur rompita klaviko. La kampkuracisto tuj proponis, ke la militisto kuŝu sur brankardo kaj pasigu plurajn tagojn sola. La militisto malestime malakceptis tiun ĉi proponon, kvankam ŝi komprenis, ke, bedaŭrinde, estas multaj soldatoj en la Ruĝa Armeo, kiuj tuj kaptos lin. Ŝia voĉo estis severa, kiel tiu de instruistino riproĉanta neglekteman studenton:
  - Ĉu maltrafi la horojn de nia triumfo, la lastajn plej ĝojajn tagojn de la milito? Jes, ĉi tiu estas la plej kruela puno imagebla. Kaj ĉu vi ne volas senigi la Ruĝan Armeon je ĝia plej bona kaŝpafisto?
  La kuracisto paliĝis, lia maljuna vizaĝo obtuza, la signo de tribunalo aperis antaŭ liaj okuloj... Alisa Selezneva, vidante lian timon nur laŭte, kiel knabineto, ekridis kaj frapis la manon sur ŝian ŝultron:
  - Nu, ne faru tion! Mi mem malamas tiujn, kiuj skribas denuncojn pli ol Fritz. Do...
  Kaj la knabino, fajfante, foriris...
  La ringo ĉirkaŭ Berlino ankoraŭ ne estis sufiĉe densa, individuaj germanaj trupoj krevis el la vaporkaldronoj al la defendcentroj de sia ĉefurbo. La suda direkto estis fortranĉita, sed en la nordo, kie la ofensivo komenciĝis nur la 20-an de aprilo, kaj la transiro de la plenfluaj malsupraj partoj de la Oder estis prokrastita, la germanoj ankoraŭ havis kaŝpasejojn.
  La Fuhrer estis persvadita forlasi Berlinon, fuĝi norden, tiam rifuĝi en submarŝipo. La germana submarŝipa floto, kun ĉiuj siaj perdoj, estis ankoraŭ la plej granda en la mondo, kaj ekzistis pli da batalsubmarŝipoj ol ĉiuj aliaj flotoj en la mondo kune!
  Sed Hitlero estas tiel morale rompita pro sia propra politika kaj armea fiasko ke li decidis akcepti morton. La histeria diktatoro neniel estis nur ia nobelaro kaj ne estis malkuraĝulo, preta fari ion ajn pro prokrasto de renkontiĝo kun maljunulino, kies spiro estas pli malvarma ol likva nitrogeno, kaj kies teno estas neforgesebla.
  La knabinoj devis trovi sin en infero denove kaj renkontiĝi kun kontraŭataka tankkolono de la nordo.
  Aŭtoj iris sur la atakon, antaŭ tio spertaj militistoj ankoraŭ ne renkontis.
  Vidante ilin, aspektantaj kiel platigitaj feroj, aŭ eĉ pli precize renversitaj raŭpoj kun longa muzelo, Alisa Selezneva fajfis:
  - Alia produkto de malamika teknologio. Vere, post diskotekoj tranĉantaj pezajn tankojn per siaj nekonataj al ni lamenaj jetoj, ni ne povas esti surprizitaj de tia malbeleco.
  Tamen, tiuj ŝajne mallertaj tankoj moviĝis rapide laŭ la rokado, ili havis tre malaltan silueton.
  La peza Is-2 kun ĝojo kraĉis pezan kuglon. Malantaŭ li, aliaj sovetiaj veturiloj, kaj Isa kaj la plej masiva sovetia tanko T-34-85 nuntempe, malfermis fajron.
  Ĉi tie io tute eksterordinara okazis. La plej multaj el la konkoj, kompreneble, preterflugis la malgrandajn, tre lertajn veturilojn, eksplodante malantaŭ kaj flanke. Sed kelkaj trafoj ankaŭ ne efikis, antaŭ granda angulo de racia kliniĝo de la kiraso, la "donacoj" resaltis.
  Alisa Selezneva surprizite fajfis:
  - Nia Fritz ankoraŭ havas la ŝancon produkti cementajn kirasojn. Vidu kiel la malmolaj pintoj de la ĵetaĵoj resaltas.
  Angeliko montris al sia amiko la langon kaj palpebrumis:
  - Jen la E-10-tanko, kiu povus esti inda respondo al la T-34, se la nazioj enkurus iom pli frue, kiel cetere kun diskedoj kaj la H-162, ĉi tiuj specimenoj de malfrua mirakla armilo.
  La germanaj veturiloj alproksimiĝis, ilia 75 mm kanono kun podkabireny kuglo estis sufiĉe komparebla en penetrkapablo al la 85 mm T-34, kaj la nazioj, sen bremsi, pafis sian unuan salvon al la haltigitaj sovetiaj veturiloj. De la dek konkoj, ekzistis kvar sukcesoj, du trafis la IS-2-gvattureton, kaj unu pli trafis la T-34-karenon kaj gvattureton.
  La sovetia peza "martelisto" havis potencan pafilon de 122-mm kalibro, sed ĝi estis la fronta kiraso de la gvattureto - 100-milimetroj - tio estis la malforta punkto de ĉi tiu destrojera tanko. La kiraso de unu el ili tuj disfalis, kaj la alia iris en rikolton. La T-34-85 ankaŭ havis malfortan, alfrontan kirason de la kareno de nur 45 milimetroj, ĝi estis trakudrita kiel ŝvelaĵo, kaj eĉ la konkoj en la malsupra municio-rako krevigis. Tiu, kiu trafis la turon, estis pli bonŝanca, kompreneble, ĝi ankaŭ sinkis, bezonante gravan revizion, sed la ŝipanaro vivas.
  La sovetiaj petrolŝipoj respondis ke la T-34-85 estis pli rapida, la multe malpli rapida pafado Isa malfrue.
  El la dek germanaj tankoj, unu haltis, ŝajnas, ke li ricevis ĝin, sed jam en respondo estis kvin sukcesoj ...
  Alisa Selezneva fajfis eĉ pli laŭte:
  - Kio estas Angeliko?
  La ruĝhara militisto decidis montri sian erudicion kaj babilis;
  Laboro pri la kreado de la E-10 komenciĝis en 1943. Ĝi devis esti kiel eble plej unuigita kun la resto de la E-seriotankoj, estante kiel eble plej teknologie progresinta en produktado kaj ne postulante grandajn elspezojn de resursoj. La tankprojekto estis kreita fare de la Kloeker-Humboldt-Deutz firmao, kiu neniam evoluigis kirasajn veturilojn antaŭe.
  Alisa Selezneva ridis, per bone celita pafo ŝi frakasis la optikon, unu kaj la naziajn ŝtalajn ĉevalojn. Tamen, la nazioj antaŭigis la sovetianojn per nova salvo. Estis denove kvin trafoj, sed feliĉe sen detonacioj, sed fajro komenciĝis sur unu el la IS-oj.
  Angeliko mem pafis, sendis ĵetaĵon en la "lakton" kaj daŭre babilis;
  La dezajno de la E-10 estas ĝenerale simila al la dezajno de malpezaj germanaj Hetzer memveturaj pafiloj. Por ŝpari pezon, redukti la nombron da partoj kaj redukti la totalan altecon de la tanko, oni decidis ekskludi la gvattureton kiel tia. Kiel rezulto, la korpo de sufiĉe simpla formo ricevis forte klinitan supran frontan kirasan platon, en kiu 75-mm 7,5 cm PaK 39 kanono estis muntita (kiel sur la Hetzer).
  Alisa Selezneva grimacis en abomeno:
  - Jes, ĉi tio estas malpura memvetura pafilo, malpeza, malmultekosta kaj plej amasa bazita sur la ĉasio de la ĉeĥa tanko t -38, tiam ĝi ne estas tiel malalta.
  Angeliko plu iluminis;
  Kaŭĉukigitaj trakruloj estis ŝanceligitaj, kvar surŝipe kun diametro de 1000 mm ĉiu. Ilia suspendo konsistis el eksteraj brakoj alkroĉitaj al la korpo uzante lavilojn kiel risortojn. Helpe de hidraŭlika veturado, eblis ĝustigi la liberan altecon: ĝi variis ene de 200 mm. Tiel, la tuta alteco de la tanko estis en la intervalo de 1350-1550 mm.
  Alisa Selezneva, trafinte alian optikan vidon de kaŝpafisto, fajfis per skarlataj lipoj:
  - Ĉi tio estas mirinda ... Eble la dezajno estas pli bona ol la T-34 estos. Nur kiam ŝi aperis, la diablo jam frapis per korno, mortinta kataplasmo.
  Angeliko ruze grimacis, li malkontente kuntiris la lipon. Movilaj germanaj tankoj, tro rapide por trafi el distanco de kelkcent metroj, la celo estas la grandeco de la fundo de facetita glaso. La siberia militisto ŝmiris, ĝenita, pro la simple mita precizeco de sia amiko. Kiel Alisa Selezneva, je distanco de pli ol kvincent metroj de arbo, sen solida subteno, ŝi sukcesas trafi celon en moviĝo. Jen la plimulto de normalaj soldatoj en ŝia loko kaj la tanko mem ne trafos. Tamen, vi povas daŭrigi eduki vian partneron. Li scivoli, kiel la fajra militisto scias tiom multe. Kvankam ne sen kialo, rufa hararo estas konsiderata signo de ruzo. Ekzemple, inter la araboj, la Irbis-diablo ŝajnas ruĝa?
  Angeliko babilis sub la brako de sia amiko;
  Pro ĝia modesta grandeco, la norma aranĝo por germanaj tankoj kaj memveturaj pafiloj devis esti forlasita - nun la hidrodinamika transdono situis malantaŭe, apud la motoro. Ĉi tio simpligis ĝian malmuntadon kaj prizorgadon, kaj krome, ĝi permesis pliigi la spacon de la batala kupeo. La motorsekcio kaj malantaŭaj kirasaj platoj estis planitaj por esti tute forpreneblaj, tiel ke estus eble malmunti la motoron kaj transdonon kiel ununura unuo. Tio estas, ili adoptis la aranĝon de la T-34 - plagiistoj!
  Alisa Selezneva, trafante la optikan vidon, klarigis;
  - Kreive adoptita.
  Jam duono de la naziaj tankoj estis batitaj, kaj tri el tiuj, kiuj pluvivis pro la precizaj pafoj de Alisa Selezneva, estis preskaŭ blindaj. Tamen, du dekduoj sovetiaj tankoj ricevis grandan difekton, kaj tri estis nerehaveble detruitaj (unu IS, du T-34-85) kune kun siaj skipoj. Konsiderante, ke origine estis pli ol dekoble pli multaj sovetiaj aŭtoj: cent tri kontraŭ falĉilo, tiam ...
  Angeliko instruis sian amikon;
  Kiel la ĉefaj specoj de elektrocentralo, estis planite uzi Maybach HL 100 benzinmotorojn kun akvomalvarmigo kun kapacito de 400 ĉp. Kun. aŭ "Argus" aermalvarmigita kun kapablo de 350 litroj. Kun. La projekta rapideco de la E-10 estus 65-70 km/h dum veturado sur la ŝoseo.
  Ĉi tie ŝia profesora rezonado estis interrompita de laŭta kraŝo. Toli, unu el la germanaj artileriistoj sentis, ke kaŝpafistoj blindigas la optikon, aŭ eble li pafis pro kaprico, aŭ pli ĝuste, ke Pallada decidis torturi la militistojn direkte al la fino de la milito, sed ili kolapsis malsupren, kaj eĉ ricevis tranĉojn de ŝrapnelon. Kaj Alisa Selezneva estis tiel kortuŝita de peco de arbo sur sia kapo, ke ŝi simple svenis.
  Angeliko estis okupata dum kelkaj minutoj rastante rubon kaj eltiri kurban fragmenton el rozkolora, kaloza kalkano. Ĉi tie, kompreneble, estis io por komenci kaj ĝeni. La knabino riproĉis:
  - Ne, ĉiam estas tiel, se batalo, antaŭ disdono - vundoj al mi, ordonas - al Alisa Selezneva. Eble ŝi vere estas el la fabelo de Kerr?
  La ruĝhara Amazono frapis siajn okulojn kaj aldonis:
  - Tamen ŝajne necesos elfosi amatinon! Tiel estas ĉiam en komerco, oni serĉas trezoron, sed oni trovas kaŝpafiston, ĉi-lasta tamen ĵetas kuglon el la oro de la festo!
  La batalo, dume, venis al natura fino. La germanoj batis senkonscie ses pliajn aŭtojn, sed ili batis ilin kaj finis sin, kun ĉiuj malakceptoj. Cetere, la infanteriistoj, kiuj venis al la rekupero, ĵetis grenadojn al la lasta tanko.
  Dudek ses grave difektis kirasajn "ĉevalojn" de la Ruĝa Armeo, el kiuj kvar tute detruis gravan damaĝon, por spontanea atako. Eble ĉi tiu estis unu el la unuaj kaj, kompreneble, la lastaj kazoj de uzo de ĉi tiu nazia tanko.
  Angelica ŝercis:
  - La morto rapidas por vi, malfrue por via bopatrino, sed ĝustatempe por frivola percepto de la mondo!
  Gaja, sonora voĉo subtenis la ruĝharan virinon, kaj eksplodis en veran vicon da aforismoj:
  - Homoj ĉiam havas tempon por morti, sed en la vivo estas tuta tempopremo! Tamen, dum la milito, la ciferdisko estas pli rapida ol la Mig-helico kiam vi dormas, kaj pli malrapida ol heliko kiam vi fosas tranĉeon! Vi povas malfrui kun venĝo, vi povas rapidi kun la rekompenco, sed la sento de rutino venos neeviteble!
  Angelica turnis sin kaj montris al la knabo sian pugnon:
  - Vi Arkaŝka pli bone helpu purigi la ŝutitan amatinon!
  La blonda, buklahara knabo palpebrumis:
  - Mi ĉiam pretas helpi Alisan Seleznevan. Kiam mi iomete plenkreskos, mi certe edziĝos kun ŝi!
  Angelica severe rimarkis:
  - Vi ne havas dek kvar jarojn, kaj ŝi baldaŭ estos dek ok... Jes, la naŭan de majo! Kaj oni kutime supozas, ke viroj estas pli maljunaj ol bubalaj edzinoj.
  Arkaŝka fervore palpebrumis responde:
  - Mi estas bela, kaj germanaj knabinoj jam kisis min ... Mi trovos min riĉa kaj edziĝos ... Mi havas la Ordonon de Gloro de la tria grado, kaj la Ruĝan Standardon, ne kalkulante la medalojn .. Aŭ eble ili donos al la heroo oran stelon!
  Angelica, kiam temis pri premioj, tuj perdis sian humoron. Kompreneble, du ordoj, por la aĝo de Arkaŝka ĉi tio estas granda sukceso, kvankam ne rekorda. Kiu scias, eble ankaŭ ĉi tiu knabo fariĝos generalo. Tiel gaje kaj bonŝance pasis la infero, kaj nur malpezaj grataĵoj, kaj eĉ tiam ne el fragmentoj, sed el dornaj arbustoj. Precipe la genuoj de la pantalonoj fortranĉitaj por pantaloneto, kun nudaj, nervaj kruroj surprize puraj por kampaj kondiĉoj.
  La ruĝhara militisto esprimis sin:
  - Alisa Selezneva ricevos heroan stelon! Tiu certas! Eble vi, se vi kaptos Hitleron!
  Arkaŝka palpebrumis ruze:
  - Pli bone estas liberigi la reĝidinon ol kapti la tiranon!
  Alisa Selezneva jam sukcesis rekonsciiĝi kaj, forte terninte, ekmoviĝis. La knabo kaj knabino komencis rasti ĝin multe pli vigle. Angeliko eĉ kantis:
  - Ni ĉiuj estas partoprenantoj en la regato, remado, remado, remado por ni mem. Ĉasado, veluro kaj oro, vinoj de belaĵoj kaj tiuj de!
  Arkaŝka sulkigis sian vizaĝon kaj deklaris:
  - Ne, tio ne estas proletaj kantoj, sed la piratoj de sia "Trezorinsulo". Ni devas kanti ion pli taŭgan por ĉi tiu okazo!
  Angeliko kolere ĵetis:
  - Jen vi ne estas merkato, sed kantu!
  La knabo rulis la okulojn kaj komencis eligi sonojn. Tiam Alisa Selezneva, jam preskaŭ tute libera, aliĝis al li kaj komencis kunkanti;
  Berlino estas preskaŭ sub nia regado,
  Per binokloj ni vidas la malbenitan Reichstag...
  Mi esperas, ke baldaŭ estos paco kaj feliĉo;
  Kion mi priskribos en miaj poemoj!
  
  Rusio malfermis komunismon al la mondoj,
  Ŝi fariĝis familio por ĉiuj.
  Sed la Germana Armeo almetis al ni porkan muzelon,
  Kaj nun la sango ŝprucas el la vejnoj kiel fontano!
  
  Kion la Fuhrer forgesis ĉe ni hazarde,
  Mi volis akiri teron kaj sklavojn!
  Faŝismo iris kun tre longa kampanjo -
  Kaj jen vera koŝmaro, inferaj sonĝoj!
  
  Simpla knabo, nudpieda knabo,
  Lastatempe ligis ruĝan kravaton.
  Li volis mem konstrui la mondon sen Dio,
  Sed subite napalmo erupciis el la ĉielo!
  
  Mi devis kuri al la fronto, ni estis AWOL,
  Neniu volas preni tiajn junulojn!
  Sed la knabbatalanto en fusilo faris tion,
  La vojo de la patroj montriĝis inda!
  
  Batalis kie kaj ruzo kaj forto,
  Kaj malforteco ankaŭ estas amara, ve...
  Kamaradoj devis fosi tombojn
  Planante pinajn ĉerkojn en la frosto!
  
  Mi estas pioniro nun alkutimiĝinta al sufero,
  Li iris al rekono nudpiede, la neĝblovo krakis.
  Eble puno por nekredemo,
  Ke mi ne volis koni Jesuon!
  
  Sed kio estas la tri horoj de Golgota?
  Pli ol tri jaroj da milito pasis!
  En iu vilaĝo, vidvinoj ploras amare,
  Kiel la filoj pereis en la tombejo de la lando!
  
  Mi pluvivis, estis ŝelo-ŝokita, vundita de kuglo,
  Sed feliĉe li restis surpiede!
  Ni honeste resendis la ŝuldon al Germanio,
  Tiun faŝismon estas piedpremita de ni!
  
  Mi maturiĝis, sed ankoraŭ knabo,
  La lipharoj ne trarompis, sed jam titano!
  Jes, plenkreskulo, kaj eble eĉ tro multe,
  Ja la koro fariĝis malmola kiel metalo!
  
  Stelo de la Heroo plej alta premio -
  Stalino mem, kredu min, transdonis ĝin!
  Li diris: necesas preni ekzemplon de homoj kiel vi,
  La batalantoj forĝas la ŝlosilojn al la pordoj al Edeno!
  
  Sed nun demetu la kuraĝan fusilon,
  Prenu vin, pinĉilo, martelon kaj laboru!
  Konstruu velboaton kaj boaton el ligno
  Kaj kreu aviadilon por ke la birdo flugu supren!
  Je la lasta noto, la knabinoj kaj la knabo finis kanti, ili tiom forportiĝis, ke ili eĉ ekdancis. Frapante viajn manojn.
  Angelica interrompis la kanton kaj montris suden per sia fingro:
  - Tio estas Berlino, kiun ni ankoraŭ ne prenis. Kion diras kamaradoj pri ĉi tiu okazaĵo?
  Alisa Selezneva diris kun entuziasmo, denove kantante:
  Ni marŝas al Berlino
  Ni vidas komunismon!
  Savis la mondon de la pesto
  Kara kamarado Stalin!
  
  Mezurita en multaj manieroj,
  En senfina universo.
  La vojo estas vera al ni, la gvidanto malfermis -
  Specifante ĝin por ĉiam!
  Jam Arkaŝka pikis Alicion en la dorson per sia pugno:
  - Ni kuru al Berlino. Tie estas nia ripozo kaj paco.
  La orhara militisto montris al la rompitaj tankoj, apud kiuj jam turnadis la riparistoj. Ĉi tie unu el la difektitaj aŭtoj estis prenita en stupo kaj tirita per grandega traktoro.
  Alisa Selezneva neatendite sugestis:
  - Eble ni povas ripari niajn ulojn?
  Angeliko balancis la kapon.
  - Ne, pli de vi knabino kun ora hararo kaj mirinda beleco sur la batalkampo. Kuri...
  La knabinoj kaj la knabo fulmis trans la piedpremitan kaj bruligitan herbon per pikitaj kaj brutale gratitaj kalkanoj. Tamen, ne estas tempo por atenti doloron, precipe ĉar Focken-Wulf-atakaj modifoj denove aperis. Ĉi tiu maŝino estas armita per kvar aerpafiloj de 37 kaj 30 mm kalibro kun potenca kirasa protekto. La plej tenaca kaj potenca armilaro, ununura veturilo. Ili mem F -190, proksimume dudek, kaj dekduo He-162, tiuj evitemaj legendaj, jeto "Salamandroj".
  Alisa Selezneva ĉirkaŭis sian buŝon:
  - Br, mi pensis, ke la nazia aviado jam elĉerpiĝis?
  Angelica "konsolis" laŭ sia propra maniero:
  - Estas multaj subteraj flughavenoj en Berlino, do tie, ni ankoraŭ havas ŝancon renkonti diskotekojn. Kontraŭ la fono de la Focken-Wulf estas trogo kun flugiloj.
  Alisa Selezneva pafis brulkuglon al la pli vundebla sed rapida Salamandro. Maŝino kun iomete dorsa ŝaŭma flugilo flugis malsupren, lasante rozkoloran voston kiel kometo.
  La orhara militisto diris:
  - Tio estas nur la Fokken-Wulfs de la sturmpafilo modifo estas nevundeblaj. Se la batalantoj malfruas, ili povas plenigi la nian, en la unua tago!
  Arkaŝka incitetis Alisa Seleznevan responde:
  - Ne je la deka! Aŭ eĉ centono.
  La Militisto klakis.
  - Silentu aĉulo!
  Anstataŭ respondi, Arkaŝka eltiris larĝan zonon, kiu aspektis kiel malgranda raketo, kun fiksita tenilo, kaj fiere diris:
  - Jen la afero, kiun mi ricevis!
  Alisa Selezneva estis tre surprizita, eĉ dolore batante sin sur la ponton de sia nazo per la pugo. Diris kun hurlado:
  - Kia miraklo Yudo?
  . ĈAPITRO #15
  Alisa Selezneva kaj ŝia teamo estis ĉenitaj kaj suferis de malvola senlaboreco, ĉenoj sur siaj brakoj kaj gamboj, kaj malbonaj porcioj. Ne enviu ilin. Kaj plej grave, la sufero daŭras tiom longe. Alicio neniam antaŭe havis tian aferon, por vere suferi tiom da tempo. Kaj ĝi estas terura.
  Intertempe okazas eĉ pli teruraj kaj malagrablaj aferoj por Sovetunio.
  Von Bock faris raporton al Hitler, liaj porkaj okuloj brilis triumfe:
  - Minsko estis forlasita de la sovetiaj trupoj Mein Fuhrer, ni fermis la ĉirkaŭadon. Pli ol tricent mil sovetiaj soldatoj estis kaptitaj oriente de Bjalistoko. Grandaj rusaj trupoj ankaŭ estas ĉirkaŭitaj en la Brest-regiono! Niaj trupoj estas nevenkeblaj kaj rapide progresas! Parto de niaj fortoj, evoluantaj sukceson, jam atingis la riveron Berezina, kaj komencis ĝin devigi. La rusoj estas en paniko, ilia volo rezisti sub...
  Hitler interrompis von Bock:
  - Ĉu la pontoj trans la Berezina estis krevigitaj?
  Von Bock respondis:
  - Feliĉe, ne ekzistas mein führer!
  Hitler ridetis prefere:
  - Nu, ĉu la rusoj ne estas idiotoj!
  Von Bock konfirmis:
  - Kompreneble idiotoj mia Fuhrer!
  Hitler rimarkis:
  Ĉu la kaptitejoj estas pretaj?
  Himmler kapjesis.
  - Jes, surbaze de la sperto de okcidenta kompanio, ni supozas, ke estos pluraj milionoj da militkaptitoj. Do eĉ la konvojo estas preta! Mi vere ne volis deturni tro da energio al ĉi tiu rubo!
  Hitler respondis:
  - Oficiroj devas esti tenitaj aparte kaj sub peza gardado. Soldatoj sen oficiroj estas nur inerta amaso, precipe en la sovetia armeo, kie ĉiuj estas timigitaj de la subpremoj de Stalin kaj sentas sin kiel dentaĵoj.
  Himmler respondis:
  - Kaj ni konsideris ĝin! Armeo sen oficiroj estas kiel barilo sen tabuloj! Tamen multaj sovetiaj oficiroj povas bone kunlabori kun ni. Inter la rusoj, same kiel inter aliaj popoloj, estas multe da perfiduloj!
  Hitler respondis:
  - Jen, kalkulu ĉi tiujn kaj prenu ilin al la servo! Ili helpos la Trian Reich atingi sian plej altan celon - mondregado. La Tero devas havi unu germanan posedanton!
  La akompanantaro de la Fuhrer levis siajn piedojn ĝis la supro:
  - Heil Hitler!
  La Fuhrer daŭrigis:
  - Ĝenerale temas pri raciaj kaj humanaj celoj. Bestoj de la plej malalta ordo, kiuj estas la slavaj popoloj, devas esti pelitaj en budon! Kaj ni devus labori pri tio. Kaj tiel malmolaj kaj agresemaj kiel la trupoj de Tamerlano, ne sciante kompaton kaj kompaton.
  Goebbels timeme rimarkis:
  - Kompreneble, mia Fuhrer faros tion, sed nuntempe ni bezonas aliancanojn inter la devigitaj popoloj. Precipe ni preparis falsaĵon, ke ukrainoj, belorusoj kaj rusoj tute ne estas frataj popoloj. Precipe la rusoj estas mongoloida raso, konsistanta el la peĉenegoj, ĥazaroj kaj kumanoj, kaj la ukrainoj venas el la kaŭkaza grupo.
  Hitler bojis:
  - Ĝuste, en la mondo estas preskaŭ tricent milionoj da slavoj, kaj por ilin detrui, necesas kvereli! Mi supozas redukti la grandecon de la slava loĝantaro dekoble, lasante nur la plej fortajn kiel sklavojn.
  Goebbels ridetis.
  - Brila ideo, sed ĝi ankoraŭ ne indas publikigi!
  Hitler respondis:
  - Sed indas la fakto, ke la slavoj estas mense kaj fizike misaj. Ĉiu soldato devus scii kiuj la bestoj estas antaŭ li.
  Goebbels konsentis:
  - Sed tion ni publikigos nur en la germana. Niaj malamikoj devas esti instruitaj, ke ni respektas vian nacion kaj malestimas la ceterajn!
  Hitler kriis:
  - Intesto! Vi bone komprenis min, lamulo!
  Phot Bok demandis:
  - Ĉu mi ricevos pliajn plifortigojn?
  Hitler ridetis:
  - Por kio tio ĉi! Ja ĉe la fronto la malamiko estas rompita!
  Von Bock klarigis:
  - Jen ĝi ĉe la fronto! La rusoj havas grandajn fortojn en la sudo. Ili transdonas rezervojn de tie. Krome, la sovetianoj anoncis ĝeneralan mobilizadon, milionoj da nove mobilizitaj, ni ankoraŭ havas varmajn batalojn antaŭ ni. La malamiko estas forta.
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Kion diros Rudershtarm?
  Rudershtarm jam estis en siaj sepdekaj, sed li aspektis multe pli juna. Streĉita, svelta kun lipharoj, tipa pruso. Eĉ dum la unua mondmilito, Rudershtarm komandis korpuso, estis generalo, unu el la plej spertaj Wehrmacht-militistoj. Lerta komandanto, ne distingita per krueleco. La feldmarŝalo riverencis antaŭ la Fuhrer:
  - Ni sukcesis ĉirkaŭi la sovetiajn trupojn sur la Lvov-kornico kaj venki en la batalo de Rovno. La rusoj estas tre fortaj, ili havas grandan superecon ĉe sia flanko, precipe en tankoj. La perdoj de niaj trupoj estas tre palpeblaj.
  Hitler senpacience demandis:
  - Kiam Kievo estos prenita?
  Rudershtarm respondis:
  - Kyiv estas tre bone fortikigita, estas multaj fortikaĵoj ĉirkaŭ ĝi kaj la fama Stalin Line. Mi kredas, ke se ni ne sukcesas kapti ĝin en la movado, fronta atako ne estas konsilinda.
  Hitler kaptis bukedon elstarantan en vazo, kaj eĉ terenbatis ĝin. Li ĉifis la florojn kaj ĵetis ilin al Rudershtarm:
  - Vi estas hundo!
  La feldmarŝalo riverencis.
  - Mi estas la hundo de la suvereno!
  La Fuhrer daŭre kriegis:
  - Eble vi opinias, ke la kapto de Ukrainio estas malkonvena?
  Rudershtarm respondis:
  - Ne! Mi ne konsideras!
  Hitler kriis:
  - Kaj kiel fari ĝin sen preni Kyiv?
  Rudershtarm klarigis:
  - Ja ni ne prenis la Mangio-linion fronte, sed preteriris ĝin, do ne necesas bati la Stalin-linion per via kapo. Memoru, kiel via genio, la granda Fuhrer, alportis venkon super nombre supera malamiko.
  Hitler tuj malseveriĝis kiam li aŭdis la fanfaronadon:
  - Jes, estas vero!
  Rudershtarm kriis:
  - Heil Hitler!
  Ĉiuj aliĝis al li:
  - Zin Heil!
  La Fuhrer levis sian fingron:
  - BONE! Ĉi tio estas sufiĉe racia! Vi volas preteriri la Stalin-linion, sed kiel fono, aferoj estas en Belorusio.
  Von Bock klarigis:
  - La Stalina Linio estas praktike hakita. Tamen la rusoj mem senarmigis ĝin. Precipe, Slutsk, la ŝlosila urbo de malamika defendo, estis prenita la 26-an de junio, preskaŭ sen batalo. Ni kaptis grandegan kvanton da municio kaj ekipaĵo ĝuste en la urbo.
  Mi devas diri, ke la bunkroj en la vico estis eksplodigitaj de la rusoj mem, kio ege seniluziigis nin. Nu, rusaj idiotoj!
  Hitler levis sian glason da oranĝa suko kaj prenis kelkajn glutojn, poste diris instrue:
  - Ne subtaksu la rusojn! Jes, la slavoj estas bestoj, sed bestoj ankaŭ povas esti ruzaj kaj perfidaj. Precipe, kion diras studoj pri simioj, kaj dikulo estas mump?
  Göring respondis:
  - Konfirmu la teorion de Darwin!
  Hitler skuis sian fingron:
  - Jen ĝi! Mensa malsupereco tute ne kontraŭdiras bestan ruzon! Ni memoru, kiel ruzaj idiotoj foje povas esti, pro plia lutaĵo! Mi scias el persona sperto.
  Göring respondis:
  - Sed simioj povas esti kaj sindonemaj kaj tre obeemaj. Same kiel hundoj, ekzemple, la Germana Paŝtisto estas tre lojala, ilia nivelo de inteligenteco foje estas la envio de homo.
  Hitler fajfis:
  - Blonde al mi!
  La neĝblanka paŝtisto rapide saltis al Hitler. Ŝi timis kaj idoligis sian mastron, de kiu ĉiumomente oni povas atendi kaj batojn kaj karesojn. Hitler strabigis kaj demandis:
  - Kiom longe mi havas al Moskvo!
  La hundo bojis dufoje. Hitler kapjesis.
  - Prave! Kiu estas Goering?
  La hundo turniĝis kaj elŝovis sian pugon. Hitler ridis:
  - Prava azeno! Kaj kiu mi estas?
  La hundo kunmetis siajn antaŭajn piedojn kaj hurlis. Hitler eĉ pli laŭte ridis.
  - Ĝuste Dio! Nun kantu al mi la internacian!
  La hundo eksplodis tiel korŝiran bojadon, ke Hitler eksaltis:
  - Kiel tio! Vi portretis ĉion mirinde! Bone, kion Leib diros?
  La komandanto de Army Group North deklaris:
  - Ĉio iras laŭplane, mia Fuhrer, niaj trupoj jam estas en Rigo! Estas ŝanco regi Petron sur la movado.
  Hitler eksplodis:
  - Ĝuste, grandaj urboj devas esti ekmovitaj! Per unu eta puŝo!
  Kiu el ni ĉiuj estas la plej mojosa el la nazioj, estos pli bona. Nu, kial silentu, diru:
  La suite kriis:
  - Adolf Gitler!
  La Fuhrer aldonis:
  - Kaj mia plej saĝa hundo! Venu Goering bojo!
  Göring bojis:
  - Ve ŭ ŭ ŭ ! Hitler Supergrafo!
  La Fuhrer neatendite batis la hundon per vipo, kiu korŝire hurlis, resaltante kaj subite kunfaldis la piedojn kiel mortinto.
  Hitler subridis.
  - Kaj post tio, kiu ne diros, ke mi estas la Fuhrer - la vera Dio. Vidu kiel la mortintoj releviĝos!
  La vipo fajfas kaj la bato falas sur la hundon. Jes, eĉ sur la nazo. La kompatinda Blondio tuj eksaltis kaj korŝire bojis. Ŝia bojado tamen pli similis al krio de batita knabino. Estis tiom da histerio en li. Hitler ridis kaj liaj kornoj estis kolektitaj de la akompanantaro.
  - Gloro al la granda Fuhrer! Resurekto de hundoj!
  Hitler saltis sur la tablon, faligante la glasojn kaj kriis:
  - Mi estas lupo de libera tribo kaj mia nomo estas Mowgli Gumlupo! Kaj nun en plena svingo!
  Ĉiuj kriis unuvoĉe:
  - Zin Heil! Zin Heil! Zin Heil!
  La Fuhrer manĝis manĝeton sur la tablo, rompante kristalajn glasojn kaj verŝante sin per vino. Lia mantelo estis abomene malpura. Videblas, ke Hitler tranĉis sin, ĉar aŭdiĝis korŝira krio:
  - Ho ho ho! Mi vundis.
  Pluraj knabinoj en blankaj roboj enkuris, ili prenis Hitleron, verŝis sitelon da jodo sur lin kaj firme envolvis bandaĝon de la kapo ĝis la piedoj. Kiel rezulto, la Fuhrer iĝis egipta mumio. Nur unu buŝo estis libera. La medio vere spiris trankvile, fine la Fuhrer estis vindita kaj li fariĝis pli sekura.
  Hitler iom trankviliĝis kaj diris:
  - Nun estas multe pli bone! Laŭ mia kompreno, ni venkas ĉie, nur Rudershtarm havas kelkajn problemojn.
  La feldmarŝalo tiris sin.
  - Ho granda Fuhrer, la rusoj havas tro da trupoj, precipe tankoj! Ni ne povas trakti ilin!
  Hitler ruligis la okulojn.
  - Kiel ni ne povas! Kaj Goering?
  Goering eksaltis:
  - Mi estas la Fuhrer ĉi tie!
  Hitler bojis:
  - Ĉu vi povas manĝi la tankon!
  Göring respondis:
  - Se la Fuhrer ordonas, do jes!
  Hitler kriis:
  - Tanko en la studio!
  Bormann demandis:
  - Al la studio!
  Hitler korektis:
  - Al la tronĉambro!
  Bormann ekkriis unuvoĉe al la Fuhrer:
  - Tanko al la tronĉambro!
  Belaj knabinoj, ludante per siaj nudaj kruroj en mallongaj jupoj, alportis en la halon kukon majstre faritan en formo de tanko. La aŭto estis glazura kaj brila. En formo, ĝi estis preciza kopio de la T-34. Hitler ĝojis:
  Kia bonega tanko! Mi persone ŝatas ĝin! Kio estas la T-34-tanko, tre malvarmeta maŝino?
  Von Bock respondis:
  - Ne tiom timinda! Ni sukcese traktas ilin. Krom ĉi tiu tanko, la turo ...
  Hitler interrompis:
  - Mi scias, rotacias permane!
  Von Bock kapjesis.
  - Vi povas bati ĉi tiun tankon de la flanko!
  Hitler sugestis:
  - Ni bezonas pli potencan kontraŭtankan pafilon de 275 mm. Kial ĝi ankoraŭ ne estas kreita!
  Speer rimarkis:
  - Jam en la tridek-sesa jaro post la apero de la franca S -35, estis proponoj krei kontraŭtankan sepdek kvin, sed tiaj proponoj estis ignoritaj.
  Hitler demandis:
  - Per kiu?
  Speer, senkulpe ridetante, respondis:
  - Vi Fuhrer!
  Hitler ekmoviĝis, penante rompi la bandaĝojn, sed ili tenis lin tre firme. Tiam li hurlis:
  - Ho, hundino!
  Speer respondis:
  - Kio estas mia Fuhrer, sed la fakto restas, ke la armilo, kiun ni tiom bezonas, ne estas kreita.
  Hitler kriis:
  - Nu, ne necesas! Ni venkos la rusojn! Kiu donis la sankcion por la provo de la T-34? Paroli!
  Speer respondis:
  - Marŝalo Kulik.
  Hitler ŝercis:
  - Marŝalo Kulik estas ĉifona nulo!
  La ĉirkaŭaĵo aplaŭdis:
  - Kia eksterordinara profundo de nia Fuhrer!
  Hitler kapjesis, tio estis malfacila pro la bandaĝoj:
  - Jes, la grandeco kaj profundo de miaj pensoj estas nemezureblaj! Kaj por ke la naskiĝlando floris, nu, ripetu post mi...
  La ĉirkaŭaĵoj unuvoĉe kriis:
  - Zin Heil!
  Hitler ĝojis:
  - Nun mi estas feliĉa! Kaj nun la sekva. Aŭskultu min vi dika brutulo Goering kaj obeu.
  Goering batis sin sur la orelojn:
  - Mi metis la Fuhrer-lokilon!
  Hitler kriis:
  - Do aŭskultu min per ĉiuj viaj oreloj!
  - Jes, bonege!
  Hitler tusis, la knabinoj komencis bati lin sur la dorso per la manplatoj. Klariginte sian gorĝon, Hitler diris:
  - Nu, estas multe pli bone! Do vi vidas, ke Goering estas mirinda rusa tanko?
  Goering riverencis.
  - Jes, la plej granda!
  - Do manĝu ĝin!
  Goering rikanis.
  - Vi volas, ke mi manĝu ĝin!
  Hitler bojis:
  - Vi promesis engluti tankon por mi!
  Goering riverencis eĉ pli malalte:
  - Promesis la granda Fuhrer!
  - Do manĝu hundinon!
  Goering demandis:
  - Ĉu vi povas doni al mi tranĉilon kaj forkon!
  Hitler snufis.
  - Por kio?
  Goering estis ofendita:
  - Nu, mi ne estas porko!
  Hitler protestis:
  - Nur porko!
  Göring respondis:
  - Mi estas la portanto de la granda germana kulturo!
  Hitler imitis:
  - Vi malodora reprezentanto de abomena naturo!
  Goebbels ŝajnige kriis:
  - Ĉu vi vere volas, ke Herman englutu la tutan tankon samtempe?
  Hitler kapjesis.
  - La tuta kuko ĝis la osto!
  Goebbels ridis.
  - Nu, Hermano, ŝajnas, ke vi devos manĝi!
  Hitler korektis:
  - Ne vi, sed vi! Nu, manĝu pli rapide, hundino, ĝis mi ordonis, ke oni fritu vin en lardo! He-he-he!
  Goering rapidis plenumi la ordonon de la Fuhrer. Li falis sur la kukon kiel apro sur dekliva trogo:
  "Mi faros ion ajn por vi, mia Fuhrer.
  La cetero de la akompanantaro de Hitler ridis kaj komencis montri fingrojn al la manĝema Goering.
  - Tio estas laciga! Malbela malbeleco!
  Hitler kolere snufis tra siaj lipharoj kaj diris kun patoso:
  - Kiu ne amas la Fuhrer, ne aprezas la vivon! Ĉar nia vivo estas la servo de Granda Germanujo!
  La sekvantaro kapjesis kaj ree bojis la frazon, kiu ekigis la dentojn:
  - Heil Hitler! Heil Hitler! Heil Hitler!
  La Fuhrer malfacile svingis sian bandaĝitan piedon:
  - Zin Heil!
  Goering komencis formanĝi la tankon per siaj manoj. La glazura kaj krema kiraso krevis kaj la du nazioj malpuriĝis kiel porko. La tanko malfacile cedis, Goering ĉampis, abunde malpurigante sian muzelon. Ĉio aspektis pli ol komika. Ia idiota idioteco!
  Hitler tordis sian fingron ĉe sia tempio:
  - Laŭdinde provu Goering.
  Nazio du daŭre blovis kaj provis. Liaj okuletoj ŝveliĝis pro la kremo, kaj li mem fariĝis glitiga vermo, en blua, verda, rozkolora kaj flava. En justeco, oni devas rimarki, ke la kuko, kiun manĝis Goering, estis tre bongusta. La nazioj gordis sin, englutante grandegajn pecojn. Hitler eĉ serioze rimarkis:
  - Kiu multe manĝas, tiu havas trankvilan konsciencon, sed malpuran inteston! Nia propagando estu klistero.
  Goebbels respondis:
  - Kaj nia propagando estas klistero por cerboj!
  Hitler demandis:
  - Nu, demetu la bandaĝojn de mi, mi jam resaniĝis!
  La knabinoj rapidis por plenumi la ordonon de la Fuhrer. Ili rapide malvolvis la poseditan Adolfon.
  Bormann sugestis:
  - Ĉu povas fari bandaĝojn el betono?
  Hitler protestis:
  - Neniu herbo kaj pajlo! Tio estos multe pli malmultekosta!
  Bormann ekkriis:
  - Jes, la saĝo de la Fuhrer estas granda!
  Goebbels korektis:
  - Ne bonega, sed senfina!
  Borman respondis:
  - Ĝi brilu por ĉiam kaj eterne!
  Hitler kantis:
  - Morgaŭ mi denove ekrompos en batalon, sed mi scias certe, ke mi revenos! Eĉ post cent jarcentoj, por ĝojo de malsaĝuloj!
  Speer kriis:
  - Neniu povas kontraŭstari la volon de la Fuhrer.
  Goebbels sugestis:
  - Ni starigu monumenton al la Fuhrer en Brest. Granda statuo indikanta la polusan vulpon orienten.
  Hitler konsentis:
  - Mi estas faraono! Kiam ni prenos Moskvon, mi ordonos eksplodigi Kremlon kaj starigi piramidon trikilometran altan anstataux gxi. Mi fariĝos la plej granda el la faraonoj, kaj la tuta mondo krios, nu...
  La medio kriis:
  - Heil Hitler!
  La Fuhrer siblis:
  - Idiotoj! La tuta mondo krios haleluion al Hitler - la kreinto de la universo! Kaj kio estos palisumita kontraŭ ĉi tio!
  Ili ĉiuj diris unuvoĉe:
  - Ho granda kaj saĝa Adolfo! Ne riproĉu la Fuhrer!
  La stomako de Goering ŝveliĝis kaj li kriis:
  - Granda Fuhrer, lasu min foriri!
  Hitler bojis:
  - Ili ankoraŭ ne estis voritaj de la tanko!
  Göring ĝemis:
  "Nur iom pli kaj mi koleros!"
  Hitler ridis:
  - Do eĉ pli bone!
  Göring ĝemis en sia lasta klopodo:
  - Kaj vi snufos!
  La vizaĝo de Hitler tordis, la Fuhrer kriis:
  - Forigu tuj! Kion diable mi flaris.
  La knabinoj tuj enkuris, prenis Goering-on kaj trenis lin en la necesejon de la imperiestra oficejo, kun ora necesejo. Samtempe ĉarmaj belulinoj konfuzis la mugon kaj azenon de la du nazioj, trempante la kapojn en la sitelon.
  Hitler antaŭ tiu tempo trovis alian viktimon:
  - Himmler, kial viaj informoj pri la nombro de sovetiaj tankoj kaj aviadiloj montriĝis malprecizaj?
  La Reichfuehrer respondis:
  - Ĝenerale, ili montriĝis kiel ni, kaj ili nombris pli ol dudek mil tankojn, kaj pli ol dudek mil aviadilojn!
  Hitler bojis:
  - Kaj kial pli ol la nia! Kiu respondecas pri tio?
  Himmler kapjesis.
  - Reĝministro Stich!
  Hitler pugnobatis la plej proksiman knabinon en la bruston kaj kriis:
  - Kie estas Stich!
  Malalta diketa vireto elsaltis el malantaŭ kolono:
  - Estas mi Mein Fuhrer!
  Hitler ridis malestime.
  - Vi manĝis Rjaŝka Ŝtikh! Vi povas vidi la grason kune kun la feko manĝi. Cetere, ĉu vi scias, kiel oni kaptas krabojn?
  Stiĉ balancis la kapon.
  - Ne!
  - Sur la mortinta avino! La SS-uloj detranĉis ŝian kapon, tranĉis ŝian stomakon kaj ĵetas ĝin en la defluejon. Estas tre amuze, cetere, kial la plano formi tridek ses germanajn tankdiviziojn estis malsukcesigita. Kion vi parolas pri gopher!
  Stich respondis:
  - Ni plenumis la planon por la produktado de tankoj kaj aviadiloj. Ĉiukaze, tiu transdonita de Goering.
  Hitler koleris:
  Goering denove! Jes, mi pendigos ĝin baldaŭ! Neniu senhaŭtiĝo viva! Ne, mi metos vin en acidon!
  Goebbels sugestis:
  - Eble por komenci senigi lin je la kono de la Reich Marshal kaj kuratoro de la ekonomio?
  Hitler protestis:
  - Ne! Ĝi ne okazos! Kiun mi estas do por moki? Vi moviĝas kelkajn fojojn, kaj vi finiĝos kun Geb.
  Goebbels demandis:
  - Ĉu la medio vere bezonas nur por moki lin?
  Hitler bojis:
  "Por kio alia bonodoraj ratoj utilas!" Ĉiukaze, mi diris ĉion pri vi!
  Bormann sugestis:
  - Eble vi volas vidi la glaciveturon Main Fuhrer.
  Hitler demandis:
  - Kun sango?
  Bormann helpeme diris:
  - Kompreneble kun granda sango!
  La Fuhrer svingis la piedon:
  - En tiu kazo, komencu! Kvankam ne, unue fini la kukon. Vidu kiel Goering "kremzal" lin!
  Bormann demandis:
  - Permesu al la granda Adolfo fini lin per tranĉiloj kaj forkoj!
  Hitler denove demandis:
  - Por kio tio ĉi?
  Bormann klarigis:
  - Por ke ni ne infektiĝu kaj niaj stomakoj ne doloru! Ĉar malsana armeo estas duoble pli malforta. Kaj ni ankoraŭ bezonas venki Sovetujon.
  Hitler kapjesis.
  - Kiam mi aŭdas la vortojn Sovetunio, mia mano atingas la maŝinpafilon. Bone, prenu viajn kulerojn kaj forkojn, manĝu!
  La medio obeeme rapidis por plenumi la ordon, formanĝante la kukon. Ili slurdis laŭte kaj terure brue, koliziis fruntoj. Ĝi aspektis tre kiel luksa porkejo.
  Hitler pripensis. La tempo pasas kaj kiam Adolf iĝas maljuna kaj malforta, ĉi tiuj porkoj simple piedpremos lin. Necesos post la fino de la milito sendi ilin ĉiujn al koncentrejo, anstataŭigante ilin per fortuloj de la Hitlera Junularo, kiuj kutimas konsideri Lin Dio! Kaj ĝenerale, kial ne inventi medikamenton, aŭ ian radiadon, kiu faris la Fuhrer senmorta. Ĉu la scienco estas senpova antaŭ la atako de la tempo? Ĝi ne povas esti! Li Hitler legis en sia junaĝo diversajn studojn pri paranormalaj fortoj kaj okultaj fenomenoj. Aparte, la demonoj de infero povus restarigi junecon al la fidela servisto de Satano. Eĉ se ĝi signifis mortigi. Lia Hitlera koro ankaŭ ne estas ŝtono, ĝi nun estas drogita, li parolas sincerajn sensencaĵojn. Sed fakte, foje, precipe kiam la dopo malpliiĝas, li volas fari bonon. Kiu eniros en la mondan historion? Se Germanio gajnas tiam la plej granda el la plej grandaj regantoj. Historio estas skribita de la gajnintoj! Sed, en okazo de malvenko, li estos eterne malbenita, lia nomo timigos la infanojn. Prefere, plej verŝajne jam timigas! Kiel en mondo, kiu ankoraŭ ne estis konkerita de Germanio, malbonaj karikaturoj de la Fuhrer, prezentantaj lin kiel la plej grandan homon kiu iam vivis, pikas la menson en amuza maniero! Tamen, ni devas demandi Goebbels:
  - Ĉu la karikaturoj de Stalin estas pretaj?
  Goebbels, tromanĝante sin per kuko, respondis:
  - Ĝi certe estas bonega!
  - Kaj li estas sufiĉe humiligita!
  Goebbels kapjesis.
  - Se vi volas, ni montros al vi filmon. Ĝi nomiĝas Ruĝa Infero. Ĉiuj atestoj kaj hororoj de la lando de la sovetianoj estas kolektitaj tie.
  Hitler kapjesis.
  - Jen! Kaj oni devas montri min afabla kaj justa! Kvazaŭ mi alportas lumon kaj liberigon al la mondo. Jes, memoru en Sovetunio, ke ne ekzistas egaleco. Komunistoj estas la plej malbonaj ekspluatantoj. Ili elpremas la tutan sukon el siaj homoj. Ni devas montri filmojn pri kiom bone vivas niaj laboristoj, kiom kontentige, bela kaj bonorda. Ja ni germanoj estas en ordo. Vi devas montri feliĉajn, ridetantajn vizaĝojn. Kaj precipe zorgu, ke ĉiuj virinoj, kiuj falas en la kadron, estas junaj kaj belaj.
  Goebbels demandis:
  - Kaj montru al la infanoj!
  Hitler kapjesis.
  - Kompreneble, kaj kiel eble plej multe! Mi amas tiajn okulvitrojn, precipe kiam la kalkanoj de infanoj brulas.
  Goebbels korektis:
  - Sed ni montros nur feliĉajn kaj kontentajn infanojn, la plej bonan kaj ekzemplan Trian Reich!
  Hitler kapjesis.
  - Ĉio devus funkcii por trompo! Pli bone kredi ol granda mensogo, nur tre granda mensogo!
  Idolo demandis:
  - Kion faru soldatoj, se infano elŝovas sian langon aŭ nazon?
  Hitler bojis, freneza parolado:
  - Respondu per kuglo! Kaj eĉ se estas ŝanco kapti kaj pendi renverse! Tamen ne estas malbone krei specialajn fakojn el la infanoj de malsuperaj popoloj. Ekstermu bestojn per la manoj de bestoj!
  Himmler respondis:
  - Jam ekzistas similaj projektoj! Ni devigos infanojn informi pri siaj gepatroj, ni enkondukos stimulojn por informantoj. Iuj el la plej progresintaj eĉ povas kalkuli je germana civitaneco.
  Hitler snufis.
  - Ne plenrajte, donu germanan civitanecon! Tio estas abomenaĵo!
  Himmler korektis:
  - Ni ne donos, sed nur promesos!
  Hitler respondis:
  - Kuŝu modere, observante honoron, por ne kapti la vorton! Ja estas savanta mensogo, sed estas malplena mensogo.
  Himmler riverencis:
  - En ĉi tiu kazo, ĉi tio estas mensogo por la bono de Germanio.
  Hitler respondis:
  - En tiu kazo, mi konsentas! Nu, mi tedas de babilado pri ŝtataj aferoj, ni pli bone ĝuu la gladiatorbatalon!
  Bormann ordonis:
  - Malplenigu la vidon de la Fuhrer!
  Hitler korektis:
  - Granda Fuhrer!
  Bormann ekkriis eĉ pli laŭte:
  - Malplenigu la vidon de la granda Fuhrer!
  La muroj disiĝis, kaj grandega akvario aperis. Ĝia fundo estis kovrita per dika tavolo de frosto.
  Hitler kriis:
  - Ne multe da neĝo!
  Bormann rikanis.
  - Ni provis fari kiel eble plej multe, sed ni kulpas, ni ne havis tempon!
  Hitler svingis la manon.
  Ni vidu unue la spektaklon!
  Tri muskolfortaj, ne pli aĝaj ol dek kvin aŭ dek ses junaj viroj en pantaloneto kuris en la ringon. Evidentiĝis, ke ili ne estas tre komfortaj en la malvarmo. La sunbrunigita haŭto rapide ruĝiĝis.
  Hitler demandis:
  - Kaj la knabinoj?
  Bormann flustris:
  - Nun estos sinjoro!
  Knabinoj en bankostumoj saltis en la arenon! Estis kvar el ili, Bormann decidis doni al ili avantaĝon, do Hitler aludis, ke sklavino estas multe pli valora ol vira sklavo.
  La nudaj piedoj de la belulinoj lasis graciajn spurojn sur la frosto! La knabinoj suferis, iliaj nudaj kalkanoj estis ruĝaj.
  Bormann rimarkis:
  - Miksaj bataloj ĉiam estas interesaj! Virinoj kaj viroj estas pli bonaj ol nur viroj aŭ virinoj.
  Hitler kapjesis.
  - Prave! Mi amas miksi ĝenrojn! Nu, kiel ĉiam, la tarifoj estos sekretaj. Mi esperas, ke ili batalas bone.
  La knabinoj havis longajn glavojn kaj hakilojn en la manoj. La knaboj havas nur glavojn. Estis klara malegaleco. Unu el la knabinoj estis ruĝhara, la aliaj estis blondaj. Belaj, muskolaj, se juĝante laŭ la cikatroj pli spertaj gladiatoroj, ĉi tiuj grandaj sinjorinoj.
  Bormann instigis Hitler.
  - La ruĝhara SS-batalanto Elvira famiĝis pro bruligado de la katolika eklezio kune kun civiluloj. La preĝejo altiĝis, kaj estis necese puni ŝin. La ceteraj ankaŭ estas spertaj batalantoj, ili estas pli bonaj ol nur belaj junuloj.
  Hitler respondis:
  - Mirinda!
  La ruĝhara knabino, fakte, estis naŭdek metroj, malpli ol cent kilogramoj pezo sen guto da graso. Buloj de muskolo ruliĝis sur sunbrunigita haŭto. Hitler rigardis ŝin fervore. Ekde infanaĝo, malforta kaj malforta, li simple rifuzis antaŭ la ĉeesto de fortaj virinoj. Kiajn muskolojn havas la knabino, kiel ŝi aspektas kiel ideala arjano.
  Borman deklaris:
  - Kio! Mi ĝojas plaĉi al la Fuhrer!
  La SS-himno ludis kaj la gladiatoroj eniris la batalon. Komence, la junuloj malvigle batalis, ili ne volis mortigi la knabinojn, kaj la inoj, kiel spertaj lupoj, trenis la plezuron. Tiam la ruĝharulo ponardis la junulon en la ingvenon, devigante lin kliniĝi pro doloro, post kio ŝi kuris la pinton de la glavo laŭ la klaviko, farante grataĵon. La junulo klare provis paradi.
  Hitler, rigardis la batalon tra fortaj binokloj, liaj potencaj kruroj kaj luksaj koksoj de la ruĝhara vundita supren. Kaj la dorso, ondo pasas laŭ ĝi, kiel ondetoj sur la akvo, poste streĉiĝas, poste malstreĉiĝas la muskoloj. Ŝi ludis kun la kaptitoj, gratante ilin de tempo al tempo, sed ne hastis kaŭzi gravajn vundojn. Aliaj knabinoj ankaŭ kondutis ludeme, aŭ atakante, pugnobatante ulojn, aŭ irante sur la defensivan. La uloj kontraŭstarantaj ilin ne estis sufiĉe spertaj, havis preskaŭ neniun lertecon en komunikado per glavo, kaj tial ili ofte maltrafis. Nur unufoje la junulo batalanta dekstre disŝiris la mamzonon sur la brusto de blonda knabino. Cicoj elmontritaj. Hitler ĉe la vido de ĉi tiu grandiozeco hurlis:
  Kiel mojosa estas ĉi tiu batalo!
  La knabino, ruĝiĝanta pro ĝeno pro furiozo, elbatis la okulon de la knabo, poste ŝanceliĝis de la doloro kaj retiriĝis. Estis sufiĉe malvarme en la akvario, nudaj piedoj estis tre malvarme, la glacio brulis kiel ruĝe varma fero. La knabinoj ŝajne decidis, ke sufiĉas ludi publike kaj faris decidan ofensivon. La sangantaj junuloj kontraŭbatalis ege malvigle. Jen Elvira batis unu el la knaboj unue, unu, poste la alian okulon.
  Hitler proklamis:
  - Jen la veraj arjoj!
  Bormann sugestis:
  - Ĉu vi povas ŝalti la neĝbulon?
  Hitler mansvingis:
  - Ankoraŭ ne! Videbleco malpliiĝas! Ĝenerale, estas bona ideo, ke blondaj knabinoj batas knabojn. Kiuj estas ĉi tiuj uloj?
  Bormann respondis:
  - Rusoj! Ĵus kaptite el proksimaj vilaĝoj!
  Kial ili silentas!
  - Lingvoj paralizitaj!
  - Venontfoje, zorgu, ke ili parolu! Mi ŝatas aŭskulti fortan rusan maton!
  Elvira detranĉis unu el la uloj, la kapo de la aliaj du, sangante, falis sur la genuojn.
  - Mortigu ilin! Hitler kriis.
  . ĈAPITRO #16
  Veraj arjoj kapjesis kaj glavoj falis sur la kapojn de la uloj. Ili kriegis kaj falis. La gladiatoroj staris kun siaj nudaj, ruĝigitaj piedoj sur la kadavroj de la venkitaj uloj kaj eligis krion:
  - Heil Hitler!
  La Fuhrer rikanis:
  - Kio estas mirinda, eĉ mirinda! Murdo estas tio, kion vi bezonas! Ĝi sonas kiel serenado!
  Goebbels rimarkis:
  - Jes, belaj knabinoj, sed unu batalo ne sufiĉas.
  Bormann kapjesis.
  - Okazos alia batalo! Prefere, pluraj! Ni plene distros vin, ho granda Fuhrer!
  Hitler respondis:
  - Jes, estas bone distri min!
  Bormann kapjesis.
  - Kaj tre malfacila!
  Hitler protestis:
  - Sed ne tre! Mi amas oranĝojn kaj okulvitrojn!
  Goebbels sugestis:
  - Eble io pli diversa ol glavbataloj! Kaj tiam laca de ĉi tiu antikva tempo!
  Bormann respondis:
  - Nun vi vidos ion pli diversan!
  Goering estis trenita el la necesejo. La dika Reich Marshal ŝajnis esti sufiĉe aĉa, li estis verŝita per multekosta franca kolonio. La odoro de parfumo kaj feko blovis tra la halo.
  Hitler paŭcis:
  - Ne, estas abomena! Ni devas agi pli zorge! Resume, forigu lin el tie!
  Borman korektis:
  - Eble de ĉi tie!
  Hitler kapjesis.
  - Jes, kaj de ĉi tie!
  Goering estis prenita kaj trenita el la halo. Intertempe, la pejzaĝo ŝanĝiĝis en la glaciakvario. En la arenon eniris duonnuda knabino kun tridento kaj reto. Ŝi estis granda, alta, bruneta, klare de araba origino.
  Neĝbulo bruligis ŝiajn nudajn, malmoliĝintajn piedojn. Ŝajne, ŝi estis tre forta knabino, kiu estis multfoje trejnita. Enirante la ringon, ŝi profunde riverencis al Hitler kaj lia sekvantaro, parolante angle!
  - Estu glorata mia sinjoro!
  Hitler konsentis:
  - Jes, mi estas Adolfo, estas majstro de ĉiuj aferoj!
  Goebbels respondis:
  - La angla estas tre melodia!
  Hitler bojis:
  - Kiel rusta segilo sur kverko! Fek, ne lingvo! Ja ne vane la plej bonaj poetoj de ĉiuj tempoj kaj popoloj estis germanoj!
  Bormann kapjesis.
  - Jes, la plej alta nivelo de germana kulturo!
  Hitler kantis:
  - Pro kio famas rusa kulturo! Nu, ni diru, ke Stalino estas plurbraka dentego! Kaj kun Lenin malglata fakturo! Kaj veturi kun rikoltilo en la okulo!
  La suite aplaŭdis:
  - Prave Adolfo! Vi havas mirindan senton de ritmo!
  Hitler eĉ komencis danci:
  - Mi estas faŝisto! Mi estas superfaŝisto!
  La knabino sur la neĝa areno nervoze movis siajn nudajn, muskolfortajn krurojn. Estis tre malagrable por ŝi, alkutimiĝinta al pli varma klimato. La haŭto komencis bluiĝi, kaj tiam la belulino eksaltis.
  Hitler intervenis:
  - Tiel bakas la putino!
  Goebbels rimarkis:
  - Ĉi tio estas araba militisto, kaj do ne malĉastulino!
  Hitler fajfis:
  - Kaj laŭ mi eĉ pli malbonaj putinoj! Ĉu povas varmigi ŝiajn kalkanojn per ruĝe varma fero, sed Hebe?
  Bormann sugestis:
  - Ni sabligu ĝin iomete per vipo!
  Hitler protestis:
  Unue estu batalo! Kiu estas ŝia rivalo!
  Bormann flustris:
  - Li eliras!
  Hitler reviviĝis:
  - Li parolas!
  Bormann kapjesis.
  - Jes li!
  Hitler snufis:
  - Do ĝi estas masklo! Vi scias, ke mi estas feliĉa!
  Bormann ekkriis:
  - Heil Hitler!
  La Fuhrer kapjesis.
  - Prave!
  Berman aldonis:
  - Kaj sufiĉe granda!
  La muziko komencis soni, la kaĝo malfermiĝis kaj leono malrapide eniris la arenon. Sufiĉe granda besto kun nuditaj dentegoj.
  Hitler ĝojis:
  - Ĉi tio estas inda kontraŭulo!
  Bormann montris per sia fingro:
  - Vidu la Fuhrer, kian dikan kolhararon li havas!
  Hitler konsentis:
  - Jes, dika! Sed mi esperas, ke la knabino razis ŝin!
  La leono ankaŭ estis sufiĉe malvarma, liaj potencaj piedoj bakitaj de neĝo. La besto turnis sin kaj grumblis.
  Hitler subridis.
  - Li ne estas sur mi!
  Bormann respondis:
  - Ne la plej bonega! Eĉ muŝoj timas surteriĝi sur vin!
  Hitler konsentis:
  - Mi dispremos iun ajn kiel muŝon!
  Bormann ridis.
  - Ni dispremos, muŝoj!
  La knabino iomete moviĝis! La vido de timinda besto, kun nuda buŝo, inspiris al ŝi timon. La leono denove muĝis kaj komencis alproksimiĝi. Hitler frapis la fingrojn de Bormann sur lian frunton.
  - Kion ni faras vetas sinjoroj!
  Bormann demandis:
  - Kaj je kiu vi volas veti bonege?!
  Hitler hezitis kaj vangofrapis la manon de sia deputito sur la frunton:
  - Al la leono!
  La ĉirkaŭaĵo tuj heliĝis. Idolo deklaris:
  - Kaj ankaŭ mi sur leono!
  Rudershtarm obĵetis:
  - Kaj mi estas sur knabino!
  Himmler respondis:
  - Estas tre stulte veti al iu alia ol tiu ordonita de la Fuhrer!
  Hitler korektis:
  - Mi ne donis ordonojn! Faru senpagajn vetojn!
  Bormann konfirmis:
  - Honesta batalo, nenio estas antaŭaranĝita!
  Himmler raportis:
  - Kaj mi ne zorgas pri la leono, esti kun mia amata Fuhrer!
  Hitler levis la manon.
  - Zin Heil! Vetoj estas tute senpagaj!
  La leono dume alkuris al la knabino. Ŝi lerte gratis per tridento kaj saltis flanken.
  Hitler laŭdis:
  - Ŝi estas sufiĉe saĝa!
  Himmler sugestis:
  - Piprigu ĉi tiun virinon en la anuso!
  Hitler konsentis:
  - Jam estas tempo!
  La leono denove saltis kaj sukcesis deŝiri la lumbotukon de la knabino per sia piedo, elmontrante ŝiajn fortajn postaĵojn. La Fuhrer hurlis:
  - Tio estas tiel bone farita!
  La knabino lerte ĵetis la reton, kaj la leono implikiĝis en ĝi. La besto senespere provis malimpliki sin, sed ĝi pli kaj pli implikiĝis. Lia svingiĝo iĝis histeria.
  Hitler kriis:
  - Nu, vi estas lerta stultulo! Do la leono bezonas ĝin!
  La knabino el ĉio provis trapiki sian kontraŭulon per tridento. Sed la pinto ne estis sufiĉe akra por tratranĉi la dikan leonhaŭton. La besto nur ricevis gratojn kaj muĝis responde. La monstro eĉ provis moviĝi rampante, trenante reton malantaŭ si tra la neĝo.
  Hitler amuziĝis
  - Eĉ ne morton! Jen kiel mi komprenas la batalon!
  Himmler respondis:
  - Kuraĝa diablo!
  La Fuhrer konsentis:
  - Tre kuraĝa!
  Bormann sugestis:
  - Eble ĵetu al ŝi alian tridenton!
  Hitler demandis:
  - Kaj kio estas malbona?!
  Bormann kapjesis.
  - Stulta!
  Hitler mansvingis:
  - Ne! Mi amas rigardi la longedaŭran agonio de la viktimo!
  Bormann respondis:
  - Li suferu!
  La knabino daŭre saltis malantaŭen, kaj pikis la leonon, plantante tridenton. Ŝi devis moviĝi la tutan tempon, ĉar la malvarmo mordis ŝiajn nudajn kalkanojn. Kaj tamen, per kelkaj furiozaj atakoj, ŝi povis serioze hoki la leonon. Sufiĉe densa sango elverŝis:
  Hitler rimarkis:
  Jen mia amo por bestoj!
  Bormann ridis.
  - Eble ni povos ĉizi virinon!
  Hitler protestis:
  - Ne necesas!
  Bormann demandis sarkasme:
  - Kial?
  Ĉar ŝi estas kuraĝa!
  La knabino daŭre saltadis, ŝiaj kruroj jam bluiĝis pro la malvarmo, ŝia korpo ektremis.
  Himmler rimarkis:
  - Ekzempla ekzemplo de araba kulturo!
  Hitler demandis:
  - La araba?
  - Jes, mia sinjoro!
  Hitler diris grimacante:
  - Kaj mi ŝatas la arabojn! Ilia religio ne estas tiel muta kaj pacisma kiel kristanismo.
  Himmler konsentis:
  - Estas vere, ke ŝi promesas paradizon al la militisto de Alaho.
  Hitler fendis sian glason sur la tablo:
  - Kaj niaj kristanoj ne instruas, ke oni devas batali kaj batali por la Reich, por Germanujo!
  Himmler retropaŝis.
  Ili instruas nenion! Precipe stultaj Atestantoj de Jehovo. Ne sekto, sed solida geek de perfiduloj!
  Hitler konsentis:
  - Ni pendigos ilin!
  Himmler rimarkis:
  - Pendu iomete! Necesas esti palisigita!
  Hitler ĝojis:
  - Prave! Metu palison!
  Bormann respondis:
  - Ni preparos similan ordonon por la Atestantoj de Jehovo.
  Hitler konfirmis:
  - Kaj Adventistoj de la Sepa Tago! Tiu judaizing-sekto de Subbotniks devas esti forviŝita de la vizaĝo de la universo.
  Bormann rikanis.
  - Ni manĝigos la adventistojn per porkaĵo!
  Iom post iom, la movoj de la leono malrapidiĝis. La besto perdis pli kaj pli da sango, kaj ĝia kontraŭulo pli kaj pli suferis pro la malvarmo. Ŝi trafis la leonon en la okulon, batante la okulon per la pinto. Tiam ŝi denove gratis la korpon de la leono.
  Hitler rimarkis:
  La knabino suferas!
  Bormann demandis:
  - Helpu ŝin aŭ ne!
  Hitler respondis:
  - Vidu kiel rigidaj estas ŝiaj kruroj. Bruligi ŝiajn kalkanojn per varma fero. La bebo estos pli varma.
  Bormann estis ravita:
  - Venu, bruligu la kalkanojn de ĉi tiu hundino per io ruĝeca.
  Du grandegaj SS-uloj saltis en la akvarion. Ili svingis ruĝvarman feron kaj evidente provis friti la knabinon.
  Ŝi saltis malantaŭen, kaj la SS-ulo, maltrafinte, etendiĝis antaŭ ŝi. Tiam la konfuzita leono faris la lastan ĵeton kaj enŝovis sian denton en la ŝultron de la faŝisto. Li sovaĝe kriis dum li kontraŭbatalis.
  Hitler ĝojis:
  - Nu, mi tiom volis vidi disŝirita homa korpo!
  Borman deklaris:
  - Se vi volas Mein Fuhrer, ni disŝiros tiom kiom vi volas nun!
  Hitler mansvingis:
  - Mi volis vidi ĝuste tion, kio estis disŝirita de leono!
  Bormann ridis.
  - Via revo, faŝisto realiĝis!
  Hitler demandis:
  - Nur faŝisto!
  Bormann riverencis.
  - Pardonu nazian!
  La leono, dume, finis sian viktimon kaj denove kuris al la knabino. Intertempe, per lerta bato de tridento en la makzelo, ŝi batis senkonscie la duan nazion. Li ankoraŭ volis rosti ŝiajn krurojn. La bastardo falis senkonscia. La knabino alkuris al li kaj eltiris longan ponardon de sia zono:
  - Mi estas granda militisto! Mia nomo estas Achilia!
  Hitler kriis:
  - Bravo! Mi estas impresita!
  Bormann respondis:
  - Nian gaston vi sincere ŝatas!
  Hitler respondis:
  - Jes! Mi amas tiajn fortajn virinojn. Ŝi estas vera arjano.
  La knabino saltis al la leono, kaj finis lin per forta bato. La grandega kadavro eksilentis.
  Hitler kapjesis.
  - Bravo! Mirinda!
  Bormann respondis:
  - Eble vi volas inviti ŝin al la tablo!
  Hitler demandis:
  - Ĉu ŝi parolas la germanan?
  Bormann grimacis.
  - Ne, sed en la angla li spars senhezite.
  Hitler ridetis.
  - Nu, nu, mi konas ĉi tiun lingvon kiel denaskulo!
  Borman deklaris:
  - Mi ankaŭ pensas, ke vi bezonas koni la armilojn de viaj malamikoj.
  Hitler rimarkis:
  - Kiaj grandegaj teritorioj regataj de la britoj! Prefere, ili ankoraŭ regas! Ĉi tio estas granda nacio.
  Himmler respondis:
  "Vere, vi opinias ilin barbaroj!" Kaj se ili estus iom pli stultaj, estus pli bone por ni!
  Hitler kapjesis.
  - Por ni, jes, sed ne por kulturo! Granda okcidenta kulturo! Mi tre zorgas, ke okaze de disfalo de Britio, la indiĝenoj en la kolonioj levos la kapon kaj la regado de la blankulo finiĝos.
  Himmler respondis:
  - La germano anstataŭigos la anglon, jen ĉio!
  Borman deklaris:
  - Ni kredas je via genia Fuhrer!
  Hitler kapjesis.
  - Invitu la knabinon al la tablo!
  La militisto estis liberigita el la akvario. Ŝi ricevis lumbotukon kaj ŝi iris al la tablo. Hitler rektigis sian dorson, akimbo. Lia aspekto estis kiel tiu de reganto.
  Knabino en lumbotuko kaj kun maldika strio da ŝtofo sur la brusto venis al la tablo, enŝovis siajn abdominalojn. Ŝiaj kruroj estis tre ruĝaj pro la malvarmo, ŝi provis moviĝi kun gracio.
  Hitler ĝentile montris ŝin al sidloko apud li. La militisto sidiĝis. La Fuhrer demandis angle:
  - Kia estas via impreso pri Germanujo?
  La knabino respondis:
  - Ekzempla lando! Ĉio estas tre pura kaj ordigita.
  Hitler demandis:
  - El kiu urbo vi estas?
  La knabino fiere respondis rektiĝante:
  - Bagdado!
  - Kiel vi nomiĝas?
  La militisto paŭcis:
  - Mi estas Achilia!
  Hitler frapetis ŝin sur la ŝultron, la knabino ektremis. La Fuhrer klinis sin kaj kisis ŝin sur la vango.
  - Kara Achilia!
  La knabino kapjesis.
  - Jes, mi estas ĉarma kaj tenera!
  Hitler demandis:
  - Kie vi lernis batali tiel bone?
  La militisto respondis:
  - Kiam mi estis ankoraŭ knabino, oni vendis min al bordelo, kaj poste pro kulpo oni metis min en la arenon per glavo kontraŭ knabon. Sed la nekredebla okazis, mi mortigis lin kaj finiĝis en gladiatorlernejo. Virinoj ofte batalas tie, multaj post la batalo plenumas litajn devojn.
  Hitler kapjesis.
  - Virino estas kaj militisto kaj gardanto de la fajrujo! Germanino estas devigata fari kaj povi fari ĉion. Ĉu vi estas islama?
  La knabino kapjesis.
  - Jes! Sunitka!
  Hitler kapjesis.
  - Jen tiuj, kiuj krom la Korano rekonas ankaŭ la libron de la Suno, sufiĉe vastan tradicion!
  La knabino kapjesis.
  - Jes! Sed mi malofte preĝas kaj multe batalas! Verdire, mi havas grandajn dubojn pri ĉu Alaho aŭ Dio ekzistas.
  Hitler afable demandis:
  - Kial vi pensas tiel Achilia.
  La knabino respondis:
  - Mi legis la anglan tradukon de Nietzsche. Li havas profundajn pensojn, kiuj forte impresis min.
  Hitler respondis:
  - Granda parto de Friedrich Nietzsche estas ĝusta, sed liaj ideoj bezonas kreivan disvolviĝon. Mi donis al ili kompletecon kaj perfektecon.
  Achilia konsentis:
  - Multaj el miaj samlandanoj idoligas Hitleron. Ili kredas, ke li alportos liberigon al ĉiuj!
  Hitler bojis:
  - Ĝuste pripensu! Pli malvarmeta ol Adolfo, estas neniu en la mondo! Bone, sufiĉe da parolado, mi volas vidi novan bataladon de gladiatoroj.
  Bormann kapjesis.
  - La sekva batalo!
  Kvin batalantoj saltis en la arenon, du knabinoj, kaj tri knaboj ne pli aĝaj ol dek kvin. Ili estis kun glavoj kaj ŝildoj. Evidentiĝis, ke ĉi tiuj ankoraŭ estas nespertaj gladiatoroj, ĉar ili ne sentis sin aparte certaj. La neĝo bakis iliajn nudajn kalkanojn, la knabinoj kaj knaboj saltis supren kaj malsupren.
  Hitler ĝojis:
  - Kaj kiu estas ĉi tiu?
  Bormann snufis.
  - Du ĉeĥoj, kaj la knaboj estas poloj!
  Hitler bojis:
  - Mi esperas, ke la batalo estos interesa!
  Bormann kapjesis.
  - Kompreneble mia Fuhrer! Mi ne faras fekon!
  Hitler denove kisis Achilia:
  - Vi estas mirinda! Ofte spektis gladiatorbatalojn!
  La knabino respondis:
  - Bedaŭrinde ofte Fuhrer! Ĉi tio estas kruela vido.
  Hitler demandis:
  - Ĉu vi ankoraŭ volas vidi ĝin?
  Achilia kapjesis.
  - Se viroj batalas!
  Hitler respondis:
  - Tio estas nur tri viroj en via lando en sia aĝo jam geedziĝas, ĉu ne kara!
  La knabino respondis:
  - Certe! Mi konis la amon de la unua viro en la aĝo de naŭ jaroj.
  Hitler estis surprizita:
  - Kiel do plaĉis al vi?
  La knabino balancis la kapon.
  - Estis pli dolora ol agrable!
  Hitler rimarkis:
  - Mi estas tre klera kaj ĝentila kun virinoj. Hej Bormann diru al mi, kiu estas la plej seksa viro en Germanio?
  Bormann respondis:
  - Kompreneble vi estas mia Fuhrer!
  Hitler blovis:
  - Vera grandeco ne bezonas flatadon!
  Achilia elspiris:
  - Vi estas inda sultano de Eŭropo!
  Hitler respondis:
  - Oriento estas delikata afero!
  La malamiko eniris la arenon al la bruo kaj aplaŭdo de la nazia akompanantaro. Grandega denteg-tigro longan bone tri metrojn. Li grumblis siajn kontraŭulojn du knabinoj kaj knaboj timeme malantaŭeniris.
  Bormann demandis:
  - Nu, kiel bela?
  Hitler trinkis ĉampanon:
  - Tute ne malbone! Ĉu ĝi estas bengala tigro?
  Borman korektis:
  - Ussuri, donaco de Stalin!
  Hitler kapjesis.
  - Jes, mi memoras, ke Jozefo donis ĝin al mi antaŭ la milito! Tre solida besto! Tiel majesta kiel Azio mem.
  Borman konsentis:
  - Stalin, se li donas, li donas! Ĝi havas tri metrojn sen vosto, kaj kvar kaj duono metrojn kun vosto.
  Hitler mordis kukon kaj maĉis kaj respondis:
  - Mi esperas, ke li montros indan batalon!
  Bormann kapjesis.
  - Vi mem vidos!
  Tigro turnis sian vizaĝon kaj rigardis al Hitler. La Fuhrer demandis:
  Kial li ne komencas?
  Bormann klarigis:
  - Atendante signalon!
  - Do ni iru pli rapide!
  Sonis trumpeto kaj la grandega kadavro klakis la voston kontraŭ la femuroj. Kvin gladiatoroj, tremante pro la malvarmo kaj saltante sur rigidaj kruroj, provis konstrui defendon.
  Hitler notis:
  Kia kompatinda provo!
  Goebbels respondis:
  - La tigro estas Germanujo, ni batas la malamikon en partoj.
  La besto akre saltis, faligante blondan knabon. Falante sur lin, ŝi tranĉis lian stomakon. La aliaj gladiatoroj faris kelkajn malfortajn batojn kaj komencis disiĝi.
  Hitler snufis.
  - Ne estas vergo! Viva bastono!
  Goebbels respondis:
  - Kaj multaj ne havas cerbon! Ili devas kungluiĝi, alie la tigro disŝiros ilin.
  Kvazaŭ ĝustatempe kun liaj vortoj, la monstro, forlasante la ŝiriĝintan knabon, kuregis post la knabino. Ekstere grandega kaj mallerta, ĉi tiu besto moviĝis rapide, eĉ kun besta gracio. Kiel fulmsalto kaj la knabino estis pafita, la tigro rompis ŝian dorson kaj mordis ŝian kolon, sango brulis el ŝia buŝo.
  Hitler kriis:
  - Kaj vi estas tigro, bone farite!
  Achilia respondis:
  - Sincere, mi kompatas la infanojn! Ili estas ankoraŭ tre junaj, ŝajne unuafoje en la areno! Kaj alfrontu la severan realon!
  Hitler respondis:
  - La naturo estas kruela! Kial homo ne povas esti kruela pro pli alta celo - fari la homaron pli pura kaj pli bona!
  Achilia rimarkis:
  - Tio estas pli bona! Estas bone, kiam estas bona celo, sed eĉ pli bone se la rimedoj estas indaj!
  Traktinte la duan viktimon, la tigro kuris post la tria. Li ne tute formanĝis la mortintojn, sed simple elŝiris la plej bonajn pecojn. Tigroj, kiel homoj, estas malsamaj, sed ĝi estis murdinto!
  Hitler eĉ ŝercis:
  - Donaco al la ogro, de la ogro!
  Himmler demandis:
  - Kaj se ni kaptos Stalinon, kion fari kun li?
  Hitler respondis:
  - Mi decidos, unue kaptu! Tamen, Stalino eĉ povas fuĝi al Usono, tia rezulto ne povas esti ekskludita.
  Himmler rikanis.
  - Ju pli bone, ni konkeros Usonon samtempe.
  Hitler ridetis.
  - Jes, la konkero de Usono estas inda celo. Mi aŭdis, ke la "Usonanoj" serioze prenis la atombombon, kredante je ĉi tiu terura armilo!
  Himmler kapjesis.
  - Prave! Io kiel ĉi tiuj ratoj komenciĝis!
  Hitler pinĉis Achilia sur la brusto:
  - Ili povas nenion fari.
  Himmler demandis:
  - Kial?
  Hitler respondis per malparolo:
  - Plej multaj usonaj sciencistoj estas judoj, kaj ĉi tiu nacio ne kapablas konstrui kreemon.
  Himmler respondis:
  - Al la konstrua, jes, sed detrui...
  La tigro turmentis la trian viktimon iom pli longe, ronĝante la ostojn, elmontrante ilin. Hitler eĉ klakis sian langon kun plezuro:
  - Tio estas bela! - diris la rusa vorto Fuhrer.
  Himmler rimarkis:
  - Sango estas plezuro! Precipe se verŝado ne estas via propra!
  Hitler rimarkis:
  - Strange, sed en ĉiuj eŭropaj lingvoj, amo rimas kun sango! Estas sufiĉe strange, ĉu ne!
  Bormann opiniis:
  - Eble estas ĉar virgulinoj en sia geedziĝnokto verŝas sangofluojn.
  Hitler interrompis:
  - Kiaj riveretoj! Nur kelkaj gutoj! Vi idioto Borman!
  La deputito Fuhrer riverencis:
  - Idioto, se vi ŝatas!
  Hitler rimarkis:
  - Ĉiuj ĉi militoj kondukas al multaj viktimoj! Mi ne povas diri, ke ĝi ne funkcias por mi. Mi sentas certan kompaton kaj kompaton, precipe kiam la germanoj mortas. Kiom ni perdis en la unua semajno, kaj Idol.
  La armeestro respondis:
  - Plurmil, kiom ne precize kalkulis, sed ĝenerale, ne tiom! Rusoj detruis multajn milojn, dekojn da miloj. Centmiloj jam estis kaptitaj.
  Hitler rimarkis:
  - Bonan komencon de la milito! Ĉu ne!
  Idolo rimarkis:
  - Ni venkos ĉiujn rusojn! Tiuj ĉi hordoj de bolŝevikoj estos venkitaj!
  Hitler snufis.
  - Jen ĉio, kion vi pretas promesi! Kaj efektive fari ĝin! Sed bone, ĝis nun mi estas kontenta pri la unua semajno.
  Achilia diris:
  - Se vi volas, mi bonege helpos vin!
  Hitler ridis:
  - Kaj kiel vi povas helpi min?
  Achilia respondis:
  - Inspiru al ekspluatoj per via kareso!
  Hitler ĝojis:
  - Nu, tio estas alia afero! Cetere, kion vi opinias pri Stalin!
  La knabino respondis:
  - Granda reganto, preskaŭ egala al vi!
  La sekvantaro retiriĝis, timante furiozan ekeston de la kolerego de Hitler. Sed la Fuhrer subite ridetis:
  - Jes, Stalino estas granda reganto! Churchill kaj Roosevelt estas nur simioj kompare kun li! Tiaj simioj, malgrandaj kaj sendanĝeraj! Tamen, kion alian oni povas diri pri Stalin. La tuta Rusio idoligas lin, kaj ĉi tio multe valoras! Krome, li sukcesis krei grandegan armeon plenigante la limojn per tankoj kaj aviadiloj. Ĝi vere estas Ĝingis-Ĥano!
  Hitler paŭzis kaj komencis ŝtopi pecon da kremkuko en sin. Himmler rimarkis:
  - Ju pli forta la kontraŭulo, des pli honorinda la venko!
  Goebbels sugestis:
  - Eble aranĝi atencon kontraŭ Stalino?
  Hitler respondis:
  - Ankoraŭ ne indas, mi volas kapti lin viva!
  Himmler suspiris.
  - Stalin estas tre malfacile forigebla! Li fidas neniun! Eĉ Beria, kvankam la dua persono en la ŝtato.
  Hitler kapjesis.
  - Beria povas provi subaĉeti?
  Himmler respondis:
  - Vi povas preni ŝancon!
  Hitler bojis:
  - Prenu la riskon!
  Antaŭ tiu tempo, la tigro ronĝis la trian viktimon kaj rapidis al la kvara. La knabinoj kaj la knabo staris kune ŝultro al ŝultro.
  Hitler ridis:
  - Kiaj birdoj kunpremis! Nun ili estas disŝiritaj kiel katidoj!
  Bormann silentis:
  - Ĉio estos tre simpla! Kvankam se ne ĝuste tiam, eĉ pli bone!
  Himmler sugestis:
  - Se vi volas, ni povas provizi multajn viktimojn el la koncentrejo! Vi disbatos ilin ĉiujn!
  Hitler kapjesis.
  - Kompreneble ĉiuj!
  La tigro saltis sur paron provante disŝiri ilin. La junulo kaj la knabino faris reciprokan atakon, puŝitajn per glavoj. Ili sukcesis grati la tigron, sangaj strioj trakuris la muzelon. La besto en salto ĵetis ilin en malsamaj direktoj. La knaboj retiriĝis pro timo.
  Hitler bojis:
  - Malfortuloj! Mi havas tutan dekduon da tiaj leonidoj kaj ĉiuj restas la duaj! Ne tute por nenio, ke Hitler estas sinonimo de nevenkebla!
  Bormann ekkriis:
  - Via grandeco estas simple nemezurebla!
  Hitler frapis sian kapon en la glason:
  - Kaj kiu dubus pri la potenco de mia hipnoto!
  Himmler aldonis:
  - Kaj parola diareo!
  Hitler eksaltis
  - Kion vi diris!
  Himmler respondis:
  - Mi celis la vortan diareon de la judoj. Li eĉ komponis improvizion pri ili. Tre interesa Fuhrer.
  Hitler ridetis:
  - Ni legu!
  Himmler komencis:
  La juda popolo estas nacio de banditoj,
  Ke frato estas vendata por kupra penco!
  Bastula aro da parazitoj
  Disbatu ilin kiel mandavoŝon!
  Hitler respondis:
  - Poemoj estas sufiĉe mezbonaj! Do vi Himmler krevis.
  La Reichsfuehrer respondis:
  - Kompreneble, mi estas tre malproksime de vi bonega!
  Bormann rimarkis:
  - Ĉu indas diskuti pri la talentoj de aliaj homoj! Plej bone estas kalkuli la diamantojn"
  Hitler kriis:
  - Sonas racie!
  La Tigroj ŝiris la kvaran viktimon. La postvivanta knabino forkuris. Ŝi rigardis kun timo tian rabon. La tigro sincere manĝis viandon. Kiel ĉiuj predantoj, li provis ebriiĝi en rezervo. Tial, li turmentis la internojn de la ulo.
  Bormann morne diris:
  - Tiel estas en Pollando!
  Hitler snufis.
  - Kio degeneras ĉi tiuj poloj!
  Achilia demandis:
  - Kial la poloj?
  Hitler respondis:
  - Ĉar ili perdis militojn kontraŭ la rusoj! Kiaj malfortuloj vi devas esti por perdi batalojn kontraŭ la rusoj. Ĉi tiuj porkoj!
  Himmler konsentis:
  - Grandaj porkoj! Rusa degenerinta branĉo de la homaro!
  Idolo respondis:
  - Ili ankaŭ venkis Frederiko la Grandan!
  Himmler ridis.
  - Ho! Ĉi tiuj estas mensogoj!
  Hitler respondis:
  - Nur per perfido! En justa batalo, ili ne havis ŝancon! Ĉu mi ne estas Hitler la plej granda el generaloj!
  Bormann kriis:
  - Zin Heil!
  Hitler respondis:
  - Heil Hitler! Ne estas pli alta mi! Ne rigardu sube!
  La medio tuj komencis laŭdi la Fuhrer:
  - Jes, vi estas bonega kaj unika! Gloro al Adolfo!
  Hitler respondis:
  - La Granda Fuhrer estas tre kontenta! Super mi, ne rigardu malsupre! Mi buĉos ĉiujn kaprojn en la nombro dudek tri!
  Himmler demandis:
  - Kial ĝuste ĉi tiu nombro?
  Hitler respondis:
  - Nombro de la diablo! Kaj vi malsaĝulo ne komprenas!
  Himmler konsentis:
  - Kun mia malforta menso kompreneble!
  Hitler kriis:
  - Ke la rusoj, ke la judoj estas unu abomeno!
  Bormann rimarkis:
  - Ni devas trakti pli strikte kun la partizanoj.
  Hitler respondis:
  - Ni batalu! Mi garantias ĉi tiun grandan Adolfon!
  Bormann kantis:
  - Zin Heil!
  Hitler interrompis:
  - Vi zadolbal min Zin Hail! Ĉi tiu abomenaĵo turnigas mian kapon!
  Himmler ekkriis:
  - Heil Hitler!
  Ankaŭ ĉi tie la Fuhrer estis malkontenta:
  - Sincera sensencaĵo! Vi fripono ne povas pensi pri io pli bona?
  Himmler estis ofendita:
  - Pli bona malamiko de bona mein führer!
  Hitler konsentis:
  - Precipe se la bona feko!
  La tigro kuris al la sekva viktimo. La kvina knabino provis forpuŝi lin per siaj piedoj, sed ŝia stomako estis ŝirita malfermita. Belulino kriis:
  - Estas tro dolora por mi!
  Hitler subridis.
  - Jen ĝi estas la maŝino de morto!
  La knabino denove ektremis kaj eksilentis, flueto da sango elverŝiĝis el ŝia buŝo. Goebbels rimarkis:
  - Jen estas la sorto de tiuj, kiuj kontraŭas la Trian Reich!
  Hitler deklaris:
  - La tigro ricevos specialan premion, mi nutros al li la hepaton de Molotov. Ĝis tiam, ni daŭrigu la amuzon.
  Muziko sonis, kaj la faŝisma orgio daŭris!
  . ĈAPITRO 17
  Nur en sonĝo Alisa Selezneva finfine povis plonĝi en la mondon de heroeco.
  Kaj ke en ĉi tiu mondo estas multaj interesaj aferoj, kaj kio okazas en kosma skalo.
  Kaj vi dispremas la naziojn vere;
  Alisa Selezneva rigardis la raketon, alportitan al ŝi de Arkaŝa Sapoĵkov, zorge palpis la pinton kaj plurajn butonojn.
  La knabo klarigis al ŝi:
  - Ĝi estas radioregata misilo por malflugi aviadilojn. Vi povas kontroli ĝian flugon, kaj alproksimiĝante, ĝi jam indikas la varmegon.
  Angelika estis surprizita:
  - Kiel vi scias tion?
  La knabo eltiris de sia orelo paperon rulitan en tubon:
  - Jen la instrukcio.
  Ĝi ja estis skribita per malgrandaj latinaj literoj. Plena informkunveno pri la uzo de kontraŭaviadilaj armiloj. Alisa Selezneva interesiĝis pri:
  - Distanco ĝis tri kilometroj? Ne sufiĉas kontraŭ strategiaj bombistoj.
  Maksim ridis.
  - Sed por frontlinia aviado, ĝi estas ĝuste kaj infanteriisto povas porti ĝin. Imagu kian praktikan signifon havos ĉi tiu raketlanĉilo. Eĉ se ĉi tiu milito jam, bedaŭrinde, forbrulas.
  Angeliko vangofrapis la knabon sur la lipoj, li reflekse retiriĝis, sed li ankoraŭ estis hokita. Maksimka estis ofendita:
  - Kaj por kio ĝi estas?
  Angeliko nudigis siajn dentojn en preda maniero kaj respondis:
  - Vi diris, bedaŭrinde, la milito forbrulas. Ke vi havas malmulte da ĉagreno kaj larmoj. Malmultaj entombigitaj filoj?
  La knabo respondis kun rideto:
  Estas nenio pli enuiga ol la mondo -
  Kie paco kaj graco regas!
  Kiel abomena estas la trankvilo;
  Pli bone estas doni vian vivon en bataloj!
  Alisa Selezneva ŝatis ĉi tion:
  - Kia bela afero. Ne en la brovo, sed en la okulo! Sed ni provu la etaĵon sur la Focke-Wulf.
  Angelica respondis:
  - Ne! Tro malgranda celo. Eble ni atendos pli da rabaĵo!
  Alisa Selezneva rigardis al la ĉielo. Germanaj atakaviadiloj estis atakitaj fare de sovetiaj batalantoj. La fenomena kaŝpafisto junulino ŝanĝis al la Salamandroj, aŭ HE-162 - la plej bona amasa batalanto de la dua mondmilito. Malpezaj, tre facilmovaj aŭtoj, nur flugilhavaj musoj. Kelkaj el ili uzis raketojn kiel armilojn. Ankaŭ interesa armilo, tamen, pro ilia neregeblo, tiaj donacoj ne estis la plej amasa tipo ...
  Alisa Selezneva devis pafi al NE-162, pro iliaj elstaraj flugaj trajtoj, ili estas mortigaj por Yakov kaj Ilov. Precipe pafiloj de 30 mm kun detrua kuglo. Estas malfacile batali kontraŭ li. Kelkfoje vi nur devas iri al la virŝafo. Sed nun la kontraŭatako de la Fritz komencis estiĝi, kaj ili komencis ruliĝi reen ... .
  La Salamandroj provas inciti la jakojn kaj la butikistojn en ĉasi. Kaj ili sukcesas.
  Post ĉio, sovetiaj pilotoj estas konataj pro tio, ke ili preskaŭ neniam retiriĝas kaj ne evitas batalon.
  Sed precipe HE-162 suferas pro la senĉesa fajro de brulkugloj de Alice Selezneva. Ŝi estas tre preciza blonda kaŝpafisto. Eĉ ne unu fraŭlino. Kaj incendiaj kugloj trapikas la tankojn, malbone protektitaj vostoj de la Salamandro. Tiaj maŝinoj estas maltaŭgaj por protekto kontraŭ atakoj de la malantaŭa hemisfero. Tamen, la projektistoj konsideris, kaj cetere sufiĉe racie, ke elstaraj rapideckvalitoj (300 kilometroj hore pli altaj ol la Butikisto kaj Yak), kaj mirinda manovro faciligus al tia aŭto eskapi de atako de la vosto.
  Alisa Selezneva pafas pro kaprico. Elĵetas aŭtomatan fusilon, imagas ke la kuglo estas ŝia aerkiso, kiu devas esti transdonita al la piloto. Glate tiras la ellasilon. La tenilo de la kaptita fusilo estas pistolo, la malsupreniro estas glata. Kuglo-kiras-penetranta - incendiema.
  Jes, vi ne donos eksplodon de tia fusilo, sed la knabinoj ne bezonas ĝin. Kaŝpafisto ne pafas eksplodojn, li estas kirurgo, ne buĉisto.
  Kaj jen Alisa Selezneva "kisas" sian partneron, ĉi-kaze ĝi estas benzinujo, kaj la Salamandro ekflamas kiel kristnaska kuka kandelo.
  Sed Angeliko trafas tiel malfacilan celon kiel benzinujo, kiu rapidis kiel freneza leporo trans la ĉielon de la Salamandro ne ofte kaj ĵuras:
  - Nu, vi kaj la Pegazo vomitaj de Hitler! Nu, mi atingos vin!
  Alisa Selezneva konsilas sian partneron:
  - Jes, vi ne celas tiom longe. Ĉi tie estas tute nenio por akiri. Ilia rapideco estas preskaŭ egala al la rapideco de niaj kugloj elkraĉitaj per fusilo.
  Angelika klakis:
  - Kiel mi celas?
  Alisa Selezneva respondis ridetante:
  - Tute ne celu. Pafu senprokraste, kaj surmetu vian intuicion!
  Angeliko forsvingis ŝin per la nuda piedo.
  - Jes, nu, vi! Do vi neniam estas kaptita!
  Alisa Selezneva pensis pri kie la nazioj faris miskalkulon planante similan, similan al moskitoj, kaj same facile ekbruligi aŭtojn. Ĉu vi opinias, ke manovebleco por batalanto estas pli grava ol protekto?
  Principe tiel estas, sed surteran fajron oni ne konsideras. Kaj tiel la "Salamandro" havas nur 50 kilogramojn da kiraso kovranta la frontan parton. Por komparo, la kiraso Focke-Wulf konsistigas impresan parton de la ekfluga pezo - 250 kilogramoj, kaj eĉ pli en la ataka versio. Tamen, por la alta postvivebleco de la maŝino. Vi devas pagi kun relative pli malbona manovro (krom plonĝado de la flugilo!).
  Ĝenerale, la Salamandroj laŭsupoze flugas pli alte de la grundo pro sia vundebleco al maŝinpafado, sed ĉi-kaze ili provas protekti la atakaviadilon Focke-Wulf.
  Kial vi mem mortu, sed helpu kamaradon.
  Sed tuj kiam la alteco pliiĝis, kaj Alisa Selezneva forlasis la trafitan areon, sovetiaj batalantoj komencis suferi gravajn perdojn. Vere, grava parto de la germanaj pilotoj estas verdaj rekrutoj, sed estas ankaŭ pli spertaj asoj. Ili kaŭzas gravajn problemojn.
  Alisa Selezneva decidis:
  - Nu, kio? Ni transiru al alteriĝoceloj!
  Angelica sugestis:
  - Tiam ni devas pli aktive labori per niaj kruroj!
  Kaj denove ekbrilis graciaj knabinecaj kalkanoj. Tamen, Arkaŝka ne postrestis malantaŭ ili. La knabo volis batalon!
  Alisa Selezneva kuŝigis la SS-oficiron per preciza pafo, trafis ĝuste en la ponton de la nazo, devigante lin faligi la faustpatronon. La knabino rimarkas kaj vidas ĉion, nur la laceco estas sufiĉe forta, kaj la doloro de la vundo kaj frakturo de la klaviko subite plifortiĝis. Ve, mi ne volus kuŝi nun, kiam la ringo ĉirkaŭ Berlino jam fermiĝis, kaj la ĉefa krimulo de ĉiuj tempoj kaj popoloj, Adolf Hitler, estas sekure ŝlosita en sia kaverno.
  Nu, kiu volas maltrafi ĉi tion. Kaj kiu rifuzus persone amasigi la flagon sur la imperiestra oficejo. Alisa Selezneva estas ĝuste tio, kion ŝi volis.
  Kaj la malamiko daŭre kriis. Ĉi tie interesaj kojnoj iras en batalon. Ankaŭ, kiel la E-10, ili estas malgrandaj kaj platigitaj. Ĝi estas nur eĉ pli malalta silueto, kaj la aŭto mem estas pli mallarĝa. Kaj la armiloj estas ekskluzive mitraloj, sed por tio estas ses "pafistoj" samtempe. Kaj ili renkontas infanterion sufiĉe efike.
  La bevelitaj soldatoj falas kiel sekalo sub rikoltilon, sed ili eĉ ne pensas kuŝi, sed kuras antaŭen kaj eĉ ĵetas grenadojn. Ĝis ili atingas, sed la germanaj kojnoj moviĝas malantaŭen. Kaj la ŝtormsoldatoj malfrue atakas ilin.
  Alisa Selezneva sukcesis trafi kvar optikajn vidindaĵojn, kiuj tamen ne multe gravis. La nazioj malantaŭeniris, pafis, kaj la sovetia atakaviadilo renkontis la maltrankvilajn Salamandrojn.
  Kaj jen alia grandega tanko aperis. Iasence, li aspektis kiel la jam disvastigita "Maus". Aŭ pli ĝuste, du "Musoj" estis en perfekta funkciado, kaptitaj dum la bolonja ofensivo en Hungario, kaj tri pliaj nazioj sukcesis subfosi. Nevundeblaj maŝinoj memfide iris antaŭen. Konkoj kiel pizoj resaltis de ilia kiraso, kaj 128-milimetra kalibro pafilo kun komenca kuglorapideco de 960 metroj je sekundo detruis sovetiajn tankojn je granda distanco. Kun tiaj monstroj, vera venonta batalo estis plena. La plej malbona afero estas, ke la germana aŭto ne trarompis la flankon de la kareno aŭ gvattureto, kiel ekzemple sur la "Reĝa Tigro". Eĉ la malsupra parto de la kareno kaj preskaŭ ĉiuj spuroj estis kovritaj per dikaj ŝildoj faritaj el altkvalita ŝtalo.
  La spuroj mem estis ankaŭ en pluraj vicoj, larĝaj, tenacaj kun apartaj ĉaroj.
  Koŝmara kaj nepenetrebla maŝino, perfekte protektita de la flankoj kaj severa.
  Kiam benzino finiĝis, paro da skipoj kapitulacis, kaj tri montris heroecon, krevigante la pluvivajn konkojn kune kun ili.
  Tia ago kaŭzis kaj ĝenon kaj respekton. Kiel rezulto, la Maus akiris popularecon kun pezo de 188 tunoj, la plej granda kaj plej peza el tiuj tankoj kiuj estis konstruitaj en serioj.
  Tiu tanko estis simila en armilaro al la Maus, multe pli malalta, pli platigita, kaj la alfronta, flanka kaj severa kiraso havis multe pli grandan racian deklivon.
  Alisa Selezneva rimarkis, ke la tanko estas pli malpeza kaj pli rapida. Ŝajne ĝi estas bone kontrolita, kaj ĝi rapidas laŭ la rokado pli bone ol la IS-2.
  Sed cetere aperis IS-oj. Ili estas preterpasitaj per altrapida T-34-85. Do rektaj kaj ŝirantaj irisoj en batalon.
  Ŝajnas esti nur unu nazia tanko, kaj Alisa Selezneva celas ĝin. Vi devas rompi la amplekson. La tasko de tia distanco estas preskaŭ neebla, eĉ por tia fenomeno kiel blonda kaŝpafisto.
  Alisa Selezneva subite denove sentis doloron en la vundo, iom leviĝis, grumblante:
  - Tiel ni ĉiam havas problemojn. Doloro, kiel neinvitita gasto, ĉiam venas en la malĝusta tempo, sed ĝi neniam igas vin bedaŭri vian foriron.
  Sed tiam la blondulino ŝanĝis sian sorton. Mino pafita per raketa armilo rapidis tro proksimen al la militisto. Ŝi estis ĵetita alte supren, kaj pluraj malgrandaj fragmentoj trafis ŝian bruston kaj dekstran brakon. Kaj la korpo ĉesis obei la nevenkeblan inan kaŝpafiston.
  Sed la kapo restis klara kaj la militisto povis observi la kurson de la batalo.
  La ŝipanaro de la nazia tanko ŝajnis bone preparita, la unua "tridek kvar" estis trafita je distanco de preskaŭ kvar kilometroj. Preskaŭ tridek kilograma ŝelo laŭvorte deŝiris la gvattureton.
  Alisa Selezneva flustris:
  - Jen estas pugno! Kaj mi ne povas malŝalti ĝin.
  Angelica pafis kaj bonguste kraĉis flanken:
  - Denove mi trafis, kvankam la celo estas proksima!
  Alisa Selezneva forte konsilis:
  - Malstreĉiĝu, vi ne bezonas fortajn emociojn en pafado.
  Angeliko denove ekpafis, strabante la okulojn per la ruza strabado de tigrino, oponis:
  - En hokeo oni bezonas fortajn emociojn. Kaj ankaŭ en la murdokazo.
  Sovetiaj tankoj provis iri kun maksimuma rapideco, sed vi ne povas akceli pli rapide ol 30 kilometrojn sur roko. Kaj la germana tanko, plibonigita modifo de la Muso, staras senmove kaj pafas por preterpasi.
  Lia dua pafilo ankaŭ ne estas malforta 75 - milimetroj de la "Pantero" Jes, ĝi estas impona, sur la antaŭaj superpezaj maŝinoj, estis pli mallonga barellongo. Jen kiel la ilo funkciis. La T-34-85 havas sufiĉe malfortan korpon, nur 45 milimetrojn dikan. Do pafilo kun barela longo de 70 kapablas trapiki de longa distanco.
  Jen tridek kvar, ricevinte baton, veturis iom pli per inercio kaj haltis. Post tio, fumo eliris el ĝi, ludema, kiel serpento de fakiro ludanta sur pipo.
  Kaj la 128-mm pafilo ŝanĝis al pli peza, kaj do valora IS-2. Sur bato, eĉ tiaj grandegaj maŝinoj turniĝis kaj trapikis la turon.
  Sovetiaj tankoj provis respondi per pafado surmove. La ŝancoj trafi estis malaltaj, sed estas multaj aŭtoj, ĉiukaze, almenaŭ iu, kaj jes, vi ricevos. Kaj tio signifas Fritz.
  La plibonigita Muso, eĉ se obusoj trafis ĝin, memfide reboĉis de la dika kiraso. Sed se la monstro povus esti hokita, ĝi nur kaŭzis tremon.
  Alisa Selezneva ekploris, la nazia sidanta en la kajuto estis malsana kaŝpafisto. Verne, ambaŭ germanaj artileriistoj estis inter la plej bonaj el la plej bonaj. Ili estingis la malamikon tiel memfide ke pluraj IS-oj eĉ ĉesis, provante pafi la malamikon de senmova pozicio.
  Angeliko, anstataŭ trankviliĝi, male, pli kaj pli nervoziĝis. La pugo de la militisto ekmoviĝis, kaj la kugloj ofte trafis eĉ preter la kareno.
  La ruĝharulo flustris:
  - Kie vi estas Georgo la Venka, kaj kie estas la reĝino de la ĉielo Maria. Jes, helpu vin, finfine, al justa afero.
  Arkaŝka eksaltis eksterloke:
  - Do ja estas skribite sur la rimenoj de la germanoj: "Dio estas kun ni." Kaj ni, se ne ĉiuj, krom la pioniroj, havas la sloganon: ne ekzistas Dio super la homo, Dio estas homo mem!
  Alice aprobis ĉi tion:
  - Bona slogano. Kaj ankaŭ vivo! Efektive, la lasta afero estas ĝustatempe turni sin al la Ĉiopova, kiu per la buŝo de Kristo voĉigis la sloganon: "Ili trafis vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren". Eĉ ne estas klare, kiel la batalema imperiestro Konstantino povis akcepti kristanismon.
  Arkaŝka Sapoŝkov, saĝa knabo, frotis sian nudan kalkanon, ankaŭ bruligitan de la fajro, sur la herbon.
  - Multaj aferoj en la mondo estas neraciaj. Neklarigebla per logiko kaj simplaj homaj ideoj. Ekzemple, kial la aliancanoj Churchill kaj Roosevelt decidis helpi nin, kvankam, ekzemple, Hitler proponis al ili pacon kaj eĉ koalician militon kontraŭ Sovetunio. Sed ili decidis helpi la klasmalamikon, kvankam estas klare, ke post kiam la dorso de la faŝismo estos rompita, la dika dorso de okcidenta ĉefurbo estos sekva.
  Angeliko ekpafis, malbenis:
  - Kiel estos. Tio estas nur la "Muso" de ĉi tiu platigita oni devas frapi.
  Dum ili parolis, suferspertante palpeblajn perdojn, la "tridek kvar" trarompis al la proksima gamo de la batalo. Estis nur unu maŝino, kiu promesis esti mirakla armilo. Kaj kiel oni diras: oni ne estas militisto sur la kampo. Kaj kvankam la forte dekliva kiraso de la platigita Muso kun granda rando tenis trafojn de 85-mm-kanonoj, sed kiam estas tro da trafoj, deformado komenciĝas kaj fendetoj aperas.
  Tamen, en ĉi tiu plibonigita modifo de la Muso, la cementita rezervprincipo kaj, male al antaŭaj modeloj, granda angulo de racia inklino de dikaj folioj provizas grandan nombron da ŝokoj, kio pliigas la postviveblecon de la monstro.
  Sed ili superverŝas lin per kapitalaj obusoj, vi povas imagi, kion la germanaj petrolŝipoj sentas interne. Estas kvazaŭ vi metas vian kapon en tamburon kaj ili batas la veturadon sur ĝi. Sed ŝajne la pafistoj estas kompleksaj kaj daŭre pafas, kvankam ili jam maltrafas. Kaj ne estas facile por la Musa gvattureto turni, sed ... La tanko mem turniĝas sufiĉe rapide, kaj la pafiloj ŝanĝas la angulon de fajro.
  Sed la ĉefa celo estas la IS-2, dum la municio ankoraŭ ne elĉerpiĝis, la Fritz volas kolekti pli da "trofeoj".
  IS-oj staras, kaj eniri ilin estas pli facile. Sed ĝenerale, la nazia maŝino estas sufiĉe efika. La nombro da tankoj trafitaj de obusoj jam superis tridek. Tio estas, rekordo pri la nombro da detruitaj objektoj sur trakoj
  Alisa Selezneva kolere flustras:
  - Ĉi tio estas giganto. Unu kontraŭ pluraj regimentoj. Kaj iuj opinias, ke la germanoj estas malsaĝuloj.
  Angeliko laŭte kriis.
  - Kaj mi pensas!
  Alisa Selezneva, kies vido restis tiel akra kiel la ponardo de Tamerlano, rimarkis:
  - Ĉi tio estas "Maus" modifo "B", komence mi pensis, ke ĝi estas E-100, sed ne. Ĉi tio estas ĝuste la plibonigita modelo de la "Maus" kun pli malalta silueto kaj malpli pezo. Eble la germanoj daŭre ŝanĝis la aranĝon kaj iliaj malantaŭaj rulpremiloj iĝis gvidaj. 200 - milimetrojn laŭ racia angulo de deklivo, vi havas ŝancon trapiki nur 152 - milimetran kontraŭtankan pafilon la unuan fojon. Kaj tio estas proksime.
  La germana mastodonto daŭre grumblis kiel urso ĉasita de hundoj. Neniu sukcesis trarompi ĝin, kvankam truoj aperis en la raŭpaj ekranoj de la trafoj. "Maus" B montris ĉiujn avantaĝojn de potenca multflanka rezervo. Ne eblas venki lin, kvankam la senŝeligado intensiĝas.
  Angelica jam pluiras al inveteraj malbenoj, kiam subite la babordo de la germana giganto kolapsas. Kaj tiam pli da konkoj flugas en la truon ... Eĉ altkvalita kiraso, ŝajne noviga en teknologio, ne povis elteni kelkajn cent trafojn.
  Maus estis detruita, kaj tridek naŭ sovetiaj tankoj estis malflugigitaj, dek naŭ el ili estis detruitaj sen la ebleco de reakiro.
  Angelica diris:
  - La Sinjoro vomis ... Do starigu nin!
  Alisa Selezneva eldiris:
  - Kaj li ne atingis kvardek...
  Kaj kvazaŭ ĉagrenita, la T-34-85, el kiu la kuglo ŝajnis reboĉi, subite eksplodis! Eĉ la turo estis forŝirita, kaj portita per tornado dum kvindek metroj.
  Angelika malbenis.
  - Kvardek unu, ve unu! Uf! Jen la vicigo... Malbenita maŝino, ĝi mortigis tiom da niaj, sed se estus dekduo da ili...
  Alisa Selezneva esprimis sian esperon:
  - Restas nur iom... Kaj ĉi tiu faruno finiĝos, estos venko kaj venos surprizoj al la cellinio. - kriis la knabino. "Sed mi ne povas movi miajn brakojn aŭ krurojn.
  Angelica subite rememoris ion:
  - Kaj mi konas la siberian metodon de rapida resaniĝo. Estu iom pacienca kaj vi scias, leviĝu!
  Kaj la ruĝhara virino komencis intense masaĝi kaj froti sian amikon. Ŝiaj rekreskintaj ungoj memfide masaĝis ŝiajn kalkanojn, inter ŝiaj piedfingroj, poste paŝis super ŝiaj maleoloj. Alisa Selezneva ridetis reen:
  - Nu, vi tiklas min. Eble eĉ pli energia?
  Angelica diligente faris bonfaran masaĝon. Jen ŝi moviĝis malantaŭen, eĉ ŝiaj ungoj tuŝis la cicojn de la knabino. Ili tuj malmoliĝis kaj la knabino komencis peze spiri, kaj tiam komencis ĝemi.
  Duonhoro da voluptaj klopodoj, kaj Alisa Selezneva eksaltis... Splitoj elflugis el la vundoj, kaj la doloro fariĝis nur eta juko. La blonda knabino ekkriis:
  - Ŭaŭ! Mi ne pensis, ke virina kareso havas tian sanigan efikon!
  Angeliko ridetis.
  - Necesas ĝuste influi, precipe erogenajn zonojn. Tiam la korpo resaniĝas pli rapide kaj akiras forton. Cetere, vi verŝajne aŭdis la esprimon - amo estas pli forta ol magio.
  Alisa Selezneva palpebrumis responde:
  -Mi aŭdis! Sed mi ankoraŭ sentas min malforta!
  Angeliko forte suspiris.
  - Multa sango perdiĝis. Tro multe... Sed tiom multe, ni transiru.
  Post kelkaj paŝoj Alisa Selezneva paliĝis kaj ŝanceliĝis. Angeliko kaptis sian amikon sur ŝia dorso kaj portis ŝin. La knabino ne estis peza, la ruĝharulo estis pli granda ol la blondulo, sed estas unu afero por konsideri, kiel elĉerpitaj ili estis en la lasta, kaj la siberia malmoliĝo malsukcesas.
  Angeliko trenis sian amikon sur la dorso, sed ne kure, sed rapide. Jes, iam ŝi estis en la loko de Zoja Kosmodemyanskaya. Eĉ se ne en la realo, sed en la virtuala matrico de la Hiperreto, sed ĉi tio estas tute nerimarkebla diferenco. Kaj en decembro, la frosto estis pli malfacila. Sed ĉu vi povas kompari moskvanon kaj siberian virinon en eltenivo, en rezisto al malvarmo. Jes, eĉ se via patro volas fari infanon el superhomo, aŭ superhomo.
  La graso en la germanaj mitraletoj frostiĝis, kaj ili ne povis fari celitan fajron kontraŭ ĝi. Kaj nudaj piedoj estas malpezaj, eĉ en neĝblovoj, ne kiel botoj envolvitaj en kovriloj por izolado. Do, malgraŭ siaj manoj ligitaj malantaŭ ŝi, ŝi sukcesis eskapi kun fragmento de lampo rompita sur la kapo, sufiĉe dika ŝnuro. Ne la unuan fojon, mi devis ĝin tranĉi, la ŝnuro estis kiel laso, forta, precipe por veturigi militkaptitojn. Kaj poste kelkajn horojn tra la neĝblovoj en la malvarmo, preskaŭ nuda en nenio krom pantaloneto kaj ĉifono sur la brusto. Kaj post tio, eĉ se ŝi ternis, nur la kruroj estis iomete ravitaj, kiel post parko en bolanta akvo. Kaj poste post kelkaj horoj ili ĉesis dolori kaj eĉ iel la nudpieda Amazono fariĝis pli gaja kaj pli proksima al la naturo.
  Zoja Kosmodemyanskaya, kun nokta frosto de malpli ol kvardek, verŝajne tute ne povintus pluvivi ĝis mateno. Sed Angeliko kutimis al kvindek gradoj, kun forta neĝoŝtormo. Tio signifas malmoliĝon ekde infanaĝo, kaj kiom forta kaj adaptita al temperaturo streĉas la homa korpo povas esti. Post tio, la ruĝhara siberiano neniam plu surmetis siajn ŝuojn. Kvankam ili faris rimarkojn al ŝi, ŝi estis obstina, rilatante al la bezono protekti la ledon de ŝiaj botoj kiam ekzistas milito.
  Konsiderante kiajn belajn krurojn ŝi havis, kies formo tute ne malboniĝis eĉ kiam ŝrapnelo trafis, kaj ĉio resaniĝis pli bone ol sur hundo, la komandantoj rezignis. Alicio mem provis imiti ŝin, sed dum longa tempo ŝi ne povis elteni la severan froston - la belorusa blonda knabino ne havis la saman gradon de malmoliĝo.
  Tamen, mirindaj kaŝpafistoj pli ol kompensis ĉi tion.
  Angeliko marŝis kaj pensis, nu, kial estas tiel agrable tuŝi Alicion, sed tute ne estas deziro paroli kaj resti en vira socio. Eble ĉi tio ne estas normala? Alisa Selezneva mem ne forkuras virojn, kvankam ŝi kondutas dece. Eble pro alta moraleco.
  Sed Angeliko neniam kredis je Dio, kaj ne volis kredi je li. Efektive, kial la homo bezonas la Ĉiopova? Nek la Biblio nek la Korano promesas ĉielon sur la tero. Ĉio nur post la releviĝo el la mortintoj. Sed post ĉio, homo povas kalkuli je la resurekto el la mortintoj kaj je la potenco de komunisma scienco. Eĉ pli bone ĉi tie, ĉar sub komunismo ne estos Gulago, nek infero.
  La nazioj komencis kapitulaci... Multaj el ili komprenis la senesperecon de sia situacio. Precipe kiam la mirakla armilo ne savas. Berlino estas en senespera blokado.
  La knabinoj ne interesiĝas pri la kaptitoj kaj Angelica provas moviĝi pli rapide por eniri la batalzonon kaj batali tie.
  Sed ŝajne ĉi tie vi devos iri al Berlino mem, kaj la vojo ne estas facila, por elĉerpita knabino kun fianĉino kaj municio sur ŝiaj ŝultroj. Kia paŝo do paŝo.
  Cetere, Angeliko ne povis ne babili kun sia amikino. Kaj nur pri religio.
  La ruĝhara diablo demandis:
  - Sed kion vi opinias, ĉu la instruado de kristanoj kaj precipe ortodoksanoj pri religio povas esti konsiderata ĝusta? Aparte, estas ne klare kial Dio eĉ komencis eksperimenton kun la falo de Adamo kaj Eva. Se peko estas tiel abomena al Li, kial Li ne mordis ĝin en la burĝono? Finfine, kio estas la signifo lasi la kanceron de peko kreski? Kiu konsiderus kuraciston racia, se li permesus disvolviĝi al mortiga malsano.
  Alisa Selezneva diris kun rideto:
  - Kaj kio igas vin pensi, ke peko estas nur kancera tumoro? Eble ĉi tio estas, male, la natura stato de homo, kiu estas necesa por li ne malpli ol kuri por atleto. Kaj ĝenerale, se la parolo estas Dio, aŭ pli ĝuste la Kreinto de la universo, tiam ne indas kompreni lin per la prismo de mezepokaj ideoj. La personeco kaj karaktero de la Superulo devas esti akceptataj iom post iom!
  Angeliko fajfis.
  Kiel tio progresas?
  Alisa Selezneva volonte klarigis:
  - La kreinto de la universo, kiel homo, kiu donis vivon al la universo, kreis certan strukturon, devas havi elstarajn kaj moralajn kvalitojn. Kaj en la unua respondeco kaj progresema pensado.
  Angeliko, eltirinte sian kruron el la gazono, tiam konsentis:
  - Estas prave! Jes, fakte, ĝuste!
  Alisa Selezneva daŭrigis kun rideto:
  - Kaj kiu estas homo por Dio. Eĉ se vi prenas la Biblion, lia filo estas sia propra infano. Tio estas, fakte, ni estas la indiĝenaj infanoj de Dio - la Plej Alta kaj Ĉiopova Kreinto de la Universo!
  Angeliko kapjesis sian fajran kolhararon.
  - Kio estas sufiĉe, logika, kaj kio estas la diferenco de tradiciaj ekleziaj vidpunktoj?
  Alisa Selezneva volonte klarigis:
  - Kaj kio estas la celo de respondeca kaj saĝa gepatro? Por ke liaj infanoj ĉiam ludus en la sablokesto kaj petu "bubojn"?
  Angeliko ruze ridis:
  - Kompreneble ne! Neniu gepatro volas tion!
  Alisa Selezneva konsente kapjesis, kvankam iom larĝe pro sangoperdo:
  - Jen ĝi! Raciaj gepatroj volas, ke iliaj infanoj kresku kiel eble plej rapide, iĝu sendependaj, kaj prefere eĉ pli inteligentaj kaj pli fortaj ol ili mem. Kaj kompreneble, ili atingis pli ol la prapatroj!
  Angeliko fajfis tra ŝiaj naztruoj.
  - Ĝuste! Kiel interese. Kion do vi volas diri, ke la celo de Ĉiopova Dio estas, ke homoj mem fariĝu kiel li Ĉiopova?
  Alisa Selezneva konfirmis:
  - Jen ĝi! La celo de Dio la Patro estas, ke liaj filoj kaj filinoj - homoj akiris sendependecon kaj superis la Kreinton de la Universo mem. Kiel? Eble homoj mem lernos kiel krei Universojn, kaj verŝajne ili ankaŭ akiros tiajn superpotencojn, pri kiuj eĉ la plej aŭdaca kaj senbria homa fantazio ankoraŭ ne havas eĉ proksimuman ideon.
  Angeliko, marŝante kun krudigitaj kruroj, skulptita de lerta metiisto el hela bronzo super karboj kaj karbiĝinta herbo, sentis agrablan varmon en ŝiaj piedoj. Kaj gajiĝis:
  - Jes, estas eble por homoj fari tion, kion ilia imago ankoraŭ rezignas. Sed inter la posteuloj, kiuj sendube estas pli evoluintaj ol siaj prapatroj, bone povas ekesti tia ideo, ke ekzistas io eĉ pli malvarmeta ol la kreado de aliaj universoj. Sed tio, kion vi diras, estas kontraŭa al la Biblio aŭ al la Korano.
  Alisa Selezneva maldike subridis responde kaj logike deklaris:
  - Kiel diri? Post ĉio, ekzistas neniu preciza kompreno de la nura vera instruo de kaj la Biblio kaj la Korano. Estas centoj da kristanaj kaj dekoj da islamaj sektoj, diversaj fluoj. Same kiel diversaj interpretoj de la Biblio kaj la Korano. Precipe, la sunaistoj preĝas al Alaho, kaj la ŝijaistoj kredas, ke Alaho estas tro sankta kaj neatingebla, kaj proponas preĝojn al la universala menso kreita de la Ĉiopova. Iuj kristanoj kredas je la Triunuo, aliaj kredas, ke Dio estas Unu, kaj Jesuo estas la unuenaskito de la Kreo. Aŭ, ekzemple, la demandoj de la sabato, la senmorteco de la animo, kaj multaj aliaj. Cetere, estas fluoj en Islamo, ili kredas, ke laŭ la Korano, sabato estas sankta, kaj ne vendredo ...
  Angelica interrompis:
  - Prave! Kaj verŝajne vi volas diri, ke kaj la Korano kaj la Biblio ne estas la Revelacioj de la Ĉiopova, sed pure homaj ideoj pri la Kreinto, kiu elektis ŝiri Sian esencon de homoj?
  Alisa Selezneva rezolute kontraŭis:
  - Ne, ne vere! Kaj la Korano, kaj la Biblio, kaj la Vedaj, kaj la instruoj de la Budho kaj aliaj ĉiuj religioj sur la Tero estas revelacio de la Ĉiopova kaj venas de la Kreinto de la Universo. Post ĉio, la Kreinto de la Universo volas, ke homoj havu liberecon de elekto, tiel ke ekzistas malsamaj konkurantaj ideologioj kaj religiaj movadoj. Do estas la konkurenciva lukto, inkluzive sur la ideologia kaj religia fronto, kiu stimulas perfektecon kaj Hiperevolucion. Ĉar ĝi estas konkurenco je diversaj niveloj kiu estas la ĉefa instigo por progreso kaj plibonigo. Tio estas, kial la Ĉiopova Dio donis al homoj malsamajn kaj ofte kontraŭdirajn revelaciojn? Ĉar ke la vero naskiĝis en disputo, tiel ke ekzistis libereco de elekto, en kiu ĉiu pravas laŭ sia maniero.
  Angelica konfirmis kun responda rideto:
  - Nu, vi estas elementa ĉarmo... Estus bone ricevi religian instruon, kiam ĉiuj estas fidelaj, ĉiuj estas el la Kreinto de la Universo kaj neniu ofendiĝas. Sed tiam estiĝas tute logika demando - la Ĉiopova estas tiel afabla kaj amas homon, kial do estas tiom da malbono kaj sufero sur la Tero?
  Alisa Selezneva memfide respondis:
  - Jes, ĉar la lukto kaj venkado de malfacilaĵoj estas la bazo de progreso, hiperevoluo kaj plibonigo de homoj. Finfine, kio instigis la simio preni bastonon? Ke la bananoj pendis tro alte. Kaj la formorto de mamutoj devigis la homon disvolvi agrikulturon kaj brutobredadon. Nesufiĉe rapidaj kruroj instigis trejni ĉevalojn, kaj poste inventi biciklojn, motorciklojn, aŭtojn. Same kiel niaj KV kaj T-34-tankoj puŝis la naziojn al la aspekto de la "Pantero", "Tigro", "Maus". Ne povi flugi pro tro malforta kaj peza korpo ankaŭ iĝis instigo por la kreado de aviadiloj. Tio estas, la malfacilaĵoj, kiuj ekzistas en nia mondo, stimulas hiperevolucion, progreson, kaj finfine proksimigas nin al Ĉiopovo.
  Angeliko demandis surprizite:
  - Ĉu ankaŭ sufero instigas al progreso?
  Alisa Selezneva konfirmis:
  - Jes certa! Eble eĉ ne la sufero mem, sed la deziro eviti ilin. Unue, pluvombrelo kiel protekto kontraŭ la pluvo, kaj tiam totala klimatkontrolo. Aŭ, ekzemple, epidemioj stimulis la evoluon de medicino, precipe vakcinadoj. Mi esperas, ke kun la tempo eblos venki maljunecon - la ĉefan malfeliĉon de la homaro. Same kiel plenumi pli malnovajn sonĝojn.
  Angelica sugestis:
  - Resurekto de la mortintoj per la potenco de la komunista scienco.
  Alisa Selezneva frapetis sian kunulon sur la ŝultron:
  - Jen ĝi. Post ĉio, la Biblio estas skribita ĉi tie, iuj reviviĝos al vivo, aliaj al la resurekto de kondamno. Sed, unue, ĉiuj releviĝos, kaj due, la resurekto de kondamno ne estas eterna turmento en la infero, sed la reedukado de krimuloj, kiuj estonte fariĝos decaj kaj sublime noblaj homoj. Cetere, kaj la frazo de Kristo; mia Patro mem juĝas neniun, sed la tutan juĝon li transdonis al la Filo, ĝi estas interpretebla, ne facile - al la Filo, sed de la Filoj - tio estas, al la Ĉiopova Popolo de la Brila Estonteco mem. Tiel, kontinueco estas observita en Revelacio, kaj en ĉiu religio, ekzistas sia propra ero de vero kaj lumo.
  Angelica aldonis:
  - Kaj ankaŭ en komunismo?
  Alisa Selezneva, malfacile retenante sian ridon, respondis:
  - Kaj en komunismo unue! Tie estas komunismo, kiu metas la homon en la pozicion de Antropocentrismo. Kvankam Karl Marx eble subtaksis la eblecojn de scienca kaj teknologia progreso. Sed ĉiufoje havas siajn proprajn fantaziojn. Ju pli forta la homo, des pli li sonĝas!
  Angelica murmuris:
  - Ĉu vi scias, pri kio mi revas nun?
  Alisa Selezneva iĝis scivolema:
  - Kaj pri kio precize?
  La ruĝhara militisto ekkriis fervore, kvazaŭ sendante Budionjon por sturmi Perekopon:
  - Bonan manĝon!
  Alisa Selezneva konsentis kun eĉ pli fervoro:
  - Certe! Ĝuste ĉi tion ni volas! Manĝu eĉ elefanton!
  Angeliko haltis kaj elskuis sian dorsosakon. Estis kelkaj usonaj konservaĵoj, kaj ankaŭ rusa viandstriita lardo, cepoj, kvar malmolaj ovoj kaj, kompreneble, jam malfreŝa pano.
  Alisa Selezneva apenaŭ povis deteni sin, por ne salti sur sian manĝaĵon kiel malsata lupo. Angeliko ankaŭ estis retenita kaj el kvar ovoj ŝi donis tri al sia neĝblanka amiko:
  - Manĝu pli - resaniĝu pli rapide.
  Alisa Selezneva tiris la testikon reen:
  - Vi estas granda, vi bezonas pli!
  Angelica prudente kontraŭis:
  "Ju pli frue vi resaniĝos, des malpli mi devos porti vin. Do antaŭen belulino!
  Usona enlatigita manĝaĵo estis malfermita per speciale alfiksita ŝlosilo. Eĉ turniĝante, aŭdiĝis ŝajno de muziko. La viando gustumis je la maro kaj la odoro de jodo, sed estis klare, ke ĝi ne estas fiŝo. Io pli proksima al porkaĵo kun iom da ajlo kaj pizoj. Alice sugestis:
  - Verŝajne la karno de baleno. Li estas mamulo, kaj dika kiel porko. Sed la maro estas sentata.
  Angeliko malrapide maĉante viandon, respondis:
  - Kaj ankaŭ tio estas bona. Kvankam natura bovaĵo estas kutime preferita, ne ĉiuj en Ameriko havos tian monstron. Tamen... Verŝajne Truman turniĝos en sia tombo pli ol unufoje, kaj ankaŭ Roosevelt, bedaŭrante, ke li provizis niajn armeojn.
  Alisa Selezneva oscedis spite:
  - Kaj kial vi pensas, ke ni certe estos en milito kun Usono?
  Angelica metis sian fingron al siaj abundaj lipoj:
  - Estas tre eble. Du birdoj en unu kaverno ne povas interkonsenti.
  Alisa Selezneva korektis:
  - Birdoj ne loĝas en kavernoj. Ursoj en kavernoj. Kvankam Rusio estas urso, kaj Ameriko ...
  Angelika ridis kaj diris:
  - Grizulo! Kiu laŭte grumblas!
  Alisa Selezneva ekridis:
  - Mia eta grizulo... Sed serioze, estos damne malfacile akiri Usonon el eksterlande. Ili havas grandan populacion kaj multajn tankojn. Vi ne rompos la aglon tiel.
  Angeliko nudigis siajn timigajn sed belajn lupajn dentojn.
  - Ne zorgu, ni rompos ĝin! Kvankam ĉi tiu kiraso estas forta, por iu, kiu intencas mordi. Sed unu aferon ni subpremas min, mi volas ĉasi per fusilo...
  Alisa Selezneva interrompis:
  - Eble ni kantos ion patriotan. Kaj mia propra komponado. Kaj tiam ni iel malĝojas, kvazaŭ la milito ne plu estas ĉe la cellinio.
  Angeliko tusis kelkajn fojojn, penante klarigi la gorĝon kaj palpebrumante kelkajn fojojn, senhelpe etendinte la manojn:
  - Mi ne scias, blondulino ... Iel mi ne povas pensi pri io ajn. Ĉi tie vi estas tre saĝa, divenu. - Jen la ruĝhara virino kraĉis suke flanken. - Uf! Mi jam tute senkuraĝiĝas pro laco. Ne divenu, nur skribu.
  Alisa Selezneva ankaŭ oscedis kaj sugestis:
  - Eble kelkajn horojn da sana dormo?
  Angeliko sulkigis sian vizaĝon.
  - Dormu nun! Ĉi tio estas konsiderata perfido!
  Alisa Selezneva sufiĉe prudente kontraŭis:
  - Se mi eĉ iomete ne dormos, tiam mi komencos ŝmiri ĝin de tempo al tempo. Ĉi tio jam estas perfido, ne ekzistas nur la Patrujo, kaj sin mem!
  Angelica kapitulacis:
  - Bone, dormu, kaj mi kantos al vi lulkanton...
  La Fajra Diablo tusis kelkajn fojojn kaj volis kanti, kiam Arkaŝka estis antaŭ ŝi. La knabo per sonora voĉo komencis ludi gajan melodion;
  Ni protektos vin, mia kara lando,
  Sovetia soldato, ne eltenu la honton!
  La soldato de Rus' estas nevenkebla en bataloj,
  La Kruelulo prononcis juĝon pri la Reich!
  
  La lando de junaj konsilioj floras,
  Birdo ŝvebas super la mondo kun skarlata koloro!
  Vi estas mia kara patrujo,
  Mi estas preta, ke vi batalu ĝismorte!
  
  Kaj la batalanto estas inspirita de alta celo,
  Li levis obuson kaj iras al la tanko!
  Alia ekkriis - mi ne akceptas timon,
  Jeto tranĉis la ĉielaviadilon!
  
  Iam ni estis simplaj infanoj,
  Ili kuris nudpiede, tra la smeraldaj herboj!
  Nun la tero tremas
  Kaj la ĉielo estis kovrita de nebuleto de gisfero!
  
  Ni sidas antaŭ la batalo - juna paro,
  Ni devas batali kontraŭ la ŝtala hordo!
  Mi preĝas, ke nia lerteco ne malaperu,
  Por ne embarasi, stulteco-fikcio!
  
  Ni venkos, mi scias certe
  Ni promenos kun kanto en la vastaj herbejoj!
  Floru, estu por ĉiam plena, blanka rando,
  Por eduki noblajn idojn!
  
  Estis malfacile por ili, ili frostis kaj malsatis,
  Kaj la edzinoj ploregis pro la tombo!
  Sed komunismo malfermis sanktajn distancojn,
  Montris la vojon por Patrino Rusio!
  . ĈAPITRO 18
  Dum Alicio, Arkaŝa kaj Paŝka languis en la kelkarcero, la posedita Fuhrer denove kondutis kiel freneza tirano. Kaj Sovetunio, kiu estis submetita al agreso, estis tre streĉa.
   Hitler aranĝis alian orgion, okaze de la antaŭeniĝo de la germanaj unuoj al Dnepro. La nazioj decidis festi sian venontan piknikon, en la sino de la naturo en speciale malfermita tendaro.
  Hitler saltis sur la tablon kaj komencis fari paroladon:
  - Kiel flugilhavaj ĉevaloj, miaj aviadiloj rapidis, tratranĉante la sovetiajn hordojn. Granda Germanujo frakasas kaj venkas la Ruĝojn, ni dispremas la malfortigitajn slavojn. La proksimeco de venko inspiras la heroaĵojn, kiujn la plej kuraĝaj soldatoj de la mondo faras ĉiutage kaj horon! La rusoj fuĝas, forlasante sian ekipaĵon kaj la vunditojn, centojn da miloj da moskvanoj kapitulacas! Neniam antaŭe nia armeo antaŭeniris tiel rapide! La plej granda miljara Reich atendas venkon! Heil Germanio! Ni metu la komunistojn en la rubon!
  Estas paŭzo...
  Göring rompis la silenton:
  - Ni ĉiuj trinku al la plej granda Fuhrer!
  La sekvantaro bojis unuvoĉe:
  - Zin Heil!
  Hitler respondis:
  - Ĝenerale, sur la orienta fronto, la aviado de granda Germanujo faras bonegan laboron! Plej multaj el la sovetiaj aviadiloj estas subpremitaj! Jen la merito de mia deputito Goering. Mi proponas revenan rostpanon al la pilotoj.
  La nazioj bojis kaj trinkis ĉampanon unuvoĉe. Hitler mem trinkis rozan tinkturon. Ekstere, la Fuhrer aspektis gaja, li estis injektita per testosterono, de kiu la nazio sole sentis sin kiel juna virbovo.
  Himmler rimarkis:
  - Jes, la rezisto de la sovetaj trupoj malfortiĝas! Ni tute kapablas marŝi antaŭ Moskvo.
  Hitler kapjesis.
  - Jes bone! Mi rigardis la fotojn de Kremlo! Ĝi estas majesta fortikaĵo inda je Germanio. Mi ŝanĝis mian opinion pri turnado de la centro de Moskvo en grandegan lagon. Ni konstruos grandegan kvarmetran fervojon kaj duonon, kaj ni rekonstruos Moskvon mem kaj popoligos ĝin per germanoj. Mi proponas ŝanĝi la nomon! Precipe, kiel sonas Unio... La Fuhrer paŭzis.
  Goering finis:
  - Unio-Hitler!
  La Fuhrer eksaltis:
  - Prave! Unio Hitler! Ĉefurbo de Orienta Germanujo. La loko, kiu fariĝos Mekao por rusaj sklavoj!
  La suite kriis:
  - Heil Hitler!
  La Fuhrer sugestis:
  - Tio estas ĝuste kion fari kun la loĝantaro! Manĝi lin estas tro multekosta, se ĉiuj estas pafitaj, la kadavroj komencos malkomponiĝi kaj pesto komenciĝos!
  Himmler sugestis:
  - Ni forbruligos ĉiujn moskvojn vivantaj! En specialaj fornoj kaj ŝedoj!
  Hitler demandis:
  - Ĉu vi havas porteblajn fornojn?
  Himmler memfide respondis:
  - Eblas adapti iujn domojn kaj ŝedojn de vilaĝoj apud Moskvo por forbruligo. Ne estas malbona ideo. Poste ni aldonos sulfuron kaj salpetron por ekbruligi la bastardajn rusojn!
  Hitler kapjesis.
  - Kiam mi aŭdas la vorton rusa, mia mano atingas la revolveron! En ĉi tiu kazo, estas la nacio, kiu devas esti igita mizeraj sklavoj kaj tute malklasigita. Kion alian vi volas proponi al la Reichsfuehrer.
  Himmler respondis:
  - Mi enkondukis novigon en la tendaroj por judoj. Ili donas ŝnuron, najlon kaj seĝon, por ke la judo sin pendigu!
  Hitler ridis:
  - Prave! Sed se la likvaĵo rifuzas?
  Himmler ridis ruze.
  - En ĉi tiu kazo, ni malrapide dissolvos ĝin en acido, dum la tago, iom post iom trempante la tutan korpon en la solvon!
  Hitler subridis.
  - Kio estas racia! Kvankam ne estas multekoste ĉikani acidon, kiu estas tiel necesa en industrio, sur ili.
  Himmler respondis:
  - Acido kun solvita homaj organikoj, kie estas pli bone uzi en industrio, pro siaj unikaj propraĵoj.
  Hitler kapjesis.
  - Estas prave! Kaj ili ne provis kuiri sapon el homa graso. Ĝi estis praktika!
  Himmler respondis:
  - Per kio vi lavis viajn manojn, la granda, estis nur el homa graso. Kaj por vi, ni elektis la grason de junaj knabinoj kaj knaboj similaj al la arjoj. Ĉu estas diferenco kun bovino?
  Hitler respondis:
  - Grandega! Estas tiel agrable lavi tiel! Kaj la haŭto de la manoj moliĝas. Mi donis al Eva Braun gantojn el natura homa haŭto, cetere, ŝi tre ŝatis ĝin.
  Himmler servis rozkoloran glason:
  - Kiom pri trinkaĵo!
  Hitler ektiris.
  - Vinon?
  Himmler malestime snufis.
  - Kia vino? Pura sango!
  Hitler demandis:
  - Mi esperas, ke ne judoj!
  Himmler respondis:
  - Oferti al la Fuhrer la sangon de la judoj estas vulgara! Ĉi tiuj estas la plej bonaj atletoj de la Hitlera Junularo dekantas sian sangon. Trinku antaŭ ol malvarmiĝos!
  - Kiom da jaroj havas la knaboj? Hitler demandis.
  - Dek kvar!
  La faŝisto ĝojis:
  - Do ilia sango estas plena de testosterono kaj aliaj hormonoj.
  Himmler konfirmis:
  - Kaj la vitro mem estas ĉizita el peco de solida rubeno!
  Hitler estis amuza:
  - Rubeno estas sangoŝtono, kaj sango ruĝiĝas!
  Goering aldonis:
  - Ne tute por nenio ruĝa svastiko!
  Hitler interrompis:
  - Idioto! La svastiko estas nigra, nia flago estas ruĝa! Mi vidas, ke Herman ne komprenas multon!
  La Fuhrer rapide trinkis la ŝaŭmantan likvaĵon, kaj eĉ lekis la gutojn:
  - Ve, bone! Kion alian vi volas diri pri la Fuhrer?
  Himmler deklaris:
  - Vi estas la plej granda reganto de ĉiuj tempoj kaj popoloj!
  Hitler grimacis.
  - Imitu Stalinon!
  La ĉefekzekutisto de la Tria Reich gluguris:
  - Estas Stalin imitanta vin la plej granda!
  Hitler, sufiĉe strange, estis kontenta:
  - Jes, Stalino estas la plej granda plagiato. Li adoptis de ni la ruĝan koloron de la flago kaj la feston de la 7-a de novembro, same kiel la 1-an de majo. Marksismo estas nacisocialismo koruptita de judaj masonistoj! Do finfine!
  La sekvantaro unuvoĉe kriis:
  - Heil Hitler!
  Adolfo respondis:
  - Nu, tamen estas bone, ne sufiĉas! Nun mi volas vidi noblan spektaklon. Ni rigardu kaj saltu.
  Bormann respondis:
  - Kiel la poentaro de futbala matĉo!
  Hitler oscedis.
  - Mi estas indiferenta pri piedpilko!
  Bormann respondis:
  - Dependas de kia piedpilko. Unuflanke, knabinoj kun glavoj kaj ponardoj batalos, aliflanke, adoleskantoj kun hakiloj kaj rikoltilo. Samtempe, ili ankoraŭ veturos la pilkon trans la kampon. En kazo de trafado de golo, la teamo akiras unu plian batalanludanton en la rangojn!
  Hitler ridetis:
  - Kia piedpilko konvenas al mi sufiĉe bone! Ni faru super-semon! Eble ni metos Goering sur la pordegon.
  La Reich Marŝalo respondis:
  - En ĉi tiu kazo, ne eblos trafi eĉ unu golon! Mi fermos ĉiujn pordegojn per mia kadavro!
  Hitler subridis.
  - Kaj via ventro estos disŝirita per tranĉilo kaj vi fariĝos multe pli maldika!
  Himmler respondis:
  - Kaj kiel vi sidos sur mi, la granda Fuhrer!
  Hitler respondis:
  - Mi trovos alian kusenon!
  Bormann demandis:
  - Kuri la ludantojn?
  Hitler respondis:
  - Ankoraŭ ne! Mi volas unue vidi mian novan plej ŝatatan Achilia en batalo! Komprenita!
  Bormann respondis:
  - Mi antaŭvidis ĝin!
  Hitler ĝojis:
  - Kaj vi estas multe pli saĝa ol Hess.
  Bormann kapjesis.
  - Kadra evoluo!
  Hitler demandis:
  - La malamiko estas elektita por ŝi?
  Bormann respondis:
  - Jes, la granda Fuhrer!
  - Tiam ni vidu!
  La loko, kie la gladiatoroj batalis, estis barita per speciala kaĝo kaj kirasa vitro, por ke iu besto ne forfuĝu pretervole. Laŭ la randoj estis turoj kun maŝinpafistoj. La SS-soldatoj renkontiĝis kun sulkiĝo. Bormann montris al naŭ stakitaj ekranoj kaj fiere diris:
  - Ĉi tio estas nova! Ili montros pligrandigitajn, la plej interesajn fragmentojn de la bataloj.
  Hitler ridetis:
  - Ĉi tio estas mirinda! Mi amas larmojn kaj batalojn, ĉiuj timas min kiel fajron! Kiel venki - muĝante!
  La Fuhrer ne trovis plu vortojn, kaj mordis la rando de la vitro, aldonante:
  - Ve ŭ ŭ ŭ !
  Bormann respondis:
  - Vi estas bonega Fuhrer, brila kantisto!
  Hitler espereble demandis:
  - Pli bone ol Nerono?
  Bormann senspire respondis:
  - Ne komparu!
  Hitler muĝis:
  - Mi estas la plej forta, mi estas la plej bona! Morto al ĉiuj idiotaj kaj rusaj ĉukĉoj! Wof wof!
  Medio reprenita:
  - Ve ŭ ŭ ŭ !
  Hitler batis sian hundon Blondie:
  - Kial vi silentas hundino?
  La hundo kriegis. Hitler ŝprucis sukon sur ŝin. Ŝi turniĝis, lekante la gutetojn. La Fuhrer respondis:
  "Iam mi senhaŭtigos tiun hundon!"
  Bormann sugestis:
  - Ĉu ni povas fari ĝin ĝuste nun?
  Hitler protestis:
  - Trofrua! Mi ankoraŭ ne mokis ŝin! Do retenu Martin, viajn instinktojn! Cetere, via nomo estas Martin.
  Bormann respondis:
  Jes Martin!
  - Do vi ŝatas martinojn!
  La deputito Fuhrer riverencis:
  - Simple adoru!
  Hitler sugestis:
  - Botelon da martinio por mi!
  Adjutanto saltis al la Fuhrer kaj etendis botelon. Hitler ponardis Bormann sur la kapon. Li provis retrosalti de la lasta momento, la botelo iris trans lian orelon, trafante la ŝultron. Hitler malbenis:
  - Ĝi montriĝis ege stulta, ĉu vi ne pensas!
  Bormann respondis:
  - Kia ajn stulteco, eĉ pli stulta! Homo povas resti sur la sama nivelo de menso dum longa tempo, sed neniu kvanto de penado bremsas stultecon!
  Hitler kriis:
  - Estas bone esti inteligenta!
  Bormann respondis:
  - Pli bone ol esti stulta!
  Hitler rimarkis:
  -Menso sen peno ĉiam malpliiĝas, sed sen peno kreskas stulteco! Do ŝajnas, ke vi Bormann vaga!
  La deputito Fuhrer kantis:
  - Ŝajnas, ke ili ne estas mokaŝantoj kaj devus vivi! Ni prenus lundon kaj nuligus! Aŭ ĉu estas pli bone trinki vodkon kun rusoj kun lardo!
  Rosenberg korektis:
  - Ĥokholoj trinkas vodkon kun lardo! Kaj rusoj trinkas vodkon kun cepoj!
  Hitler interrompis:
  - Italoj trinkas vodkon kun cepoj! Rusoj trinkas vodkon kun pikloj, Belarusian kun bulbo!
  Bormann demandis:
  - Kaj kion trinkas la germanoj?
  Hitler respondis ridante:
  - Biero kun ŝnapo! Sed nun mi pensas, ke post la venko, necesas malpermesi fumadon en la Tria Regno, almenaŭ por veraj arjoj.
  Rosenberg demandis:
  - Kaj la rusoj?
  - Rusoj povas, ili mortu pli rapide!
  Rosenberg respondis:
  - Do montriĝas, ni donas al sklavoj pli da libereco ol al mastroj?
  Hitler klarigis:
  - Majstroj ĉiam havas pli da respondeco! Kaj respondeco limigas rajtojn, tia estas aksiomo.
  Bormann riverencis.
  - Kiel saĝa vi estas Fuhrer!
  Hitler interrompis:
  - Sufiĉe, mi volas vidi belan batalon! Ho Achilia, la stelo de mia koro!
  Bormann kriis en la mikrofonon:
  - Komencu!
  Korno eksonis kaj nigrahara, muskola knabino saltis en la arenon. Ŝi estis nur en naĝkalsono kaj maldika strio da ŝtofo kovris ŝiajn plenajn, fortajn mamojn. Ŝi faris disigon, faris kapan salton kaj frostiĝis en pitoreska pozo, tenante glavon kaj ponardon en siaj manoj! Bormann demandis Hitler:
  - Efike Mein Fuhrer?
  Hitler respondis:
  - Ŝi estas belega! Kaj kiu estas la kontraŭulo?
  - Nun vi vidos la grandan!
  Goering parolis:
  - Ŝia plej bona kontraŭulo estus apro, ĉu ne!
  Hitler ridis:
  - Kompreneble tiel, precipe, kiel vi!
  De la kontraŭa flanko, ŝarĝo veturis supren, la kaĝo malfermiĝis kaj elsaltis de tie ...
  Grandega aligatoro. Ĝia longo estis ne malpli ol sep metroj, ĝia potenca buŝo malfermiĝis.
  La knabino skuis sian pugnon al la estaĵo. Hitler rimarkis:
  - Tro forta kontraŭulo!
  Bormann respondis:
  - Laŭ movebleco, krokodiloj estas signife pli malaltaj ol leono, kaj en gladiatorbatalo, la ĉefa afero estas rapideco!
  Hitler rimarkis:
  - Same kiel en boksado! Vi faris la ĝustan aferon Bormann! Nun ŝi tordiĝos kiel kobro kaj venkos!
  Bormann levis la piedon.
  - Heil Hitler!
  La Fuhrer ekmovis.
  - Eble sufiĉas! Viaj krioj sonoras en miaj oreloj! Kaj nun ni vidu la kurson de la batalo!
  La knabino, turnante siajn brunajn krurojn, faris viglan dancon. Ŝi faris ĝin en speciala kaj bela maniero.
  Hitler kantis:
  - Sorĉistino, sorĉistino, sorĉistino! Diablo! Kaj de kie vi venis sorĉistino! Sorĉistino, sorĉistino, sorĉistino! Vi devas esti bela kaj mi estas kaptito de ĉi tiu beleco! Jen revo realiĝinta!
  Borman konsentis:
  - Ĉiu viro fariĝos kaptito de tia virino! Ili tiel bravaj kiel nia Fuhrer!
  Hitler kolere diris:
  - Kaj kie estas la batalo cetere! Ili ne komenciĝas!
  Bormann murmuris:
  - Malgranda problemo, perdo de erektiĝo!
  Hitler paŭcis:
  - Kion vi diris?
  Bormann resaniĝis:
  - Mi volis diri korekton! Ho mia granda Fuhrer!
  Hitler ĝojis:
  - Mi amas esti glorata! Post ĉio, por estimi la Fuhrer ne estas donita al ĉiuj! La Fuhrer estas osto, sed vino kreskas!
  La sekvantaro kapjesis sikofate:
  - Jes, la granda Mina Fuhrer!
  La knabino eksaltis kaj, farante kapriolon, saltis al la krokodilo. Ne tro pripensinte, ŝi pikis lin inter la okulojn per sia glavo kaj tuj resaltis. La monstro kuregis post ŝi, penante kapti ŝian delogan, nudan kruron.
  La krokodilo kuregis post ŝi, klare planante atingi ŝin. La knabino turnis sin kaj foriris. Al la krokodilo klare mankis rapideco. Hitler fajfis:
  - Krokodilo! Vi malsaĝulo!
  Li ŝajnis aŭdi la Fuhrer kaj jelkriis responde, larĝe malfermante la buŝon. La knabino metis sian glavon inter la dentoj kaj kriis:
  - Vi ne estas drako!
  La Fuhrer murmuris:
  - Ŝi estas ĉarma karulino! Ĉu ne Bormann!
  La deputito Fuhrer respondis:
  - Principe, vi povas pensi tiel! Ĝi havas oceanon de amo kaj maron de ĉarmo! La vera Circe!
  Hitler subridis.
  - Kaj kial estas tuta oceano de amo, kaj nur maroj de ĉarmo! Kio estas malfacile respondi la granda Fuhrer?
  Borman levis la ŝultrojn.
  - Amo estas pli grava ol ĉarmo!
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Vi opinias tiel!
  Bormann komencis klarigi:
  - Via fenomena ĉarmo, mia Fuhrer, inspiris la amon de tuta nacio! Aŭ pli ĝuste, multaj nacioj. Post ĉio, eĉ la japanoj adoras vin, kvankam vi konsentos, ke ĉi tio ne estas arja tipo.
  Hitler kapjesis.
  - Mi indignas, ke Japanio ankoraŭ ne malfermis duan fronton en la Malproksima Oriento. Mi pensis, ke ili volus aranĝi kontojn kun bastarda Rusio, asertante mondregadon!
  Bormann respondis:
  - Ankaŭ mi atendis ĉi tion! Sed japanoj...
  Hitler interrompis:
  - Malvast-okulaj makakoj!
  La sekvantaro de Hitler ridis:
  - Ĝuste, vi rimarkis!
  La knabino dume daŭre rapide moviĝis. Ŝiaj saltoj fariĝis pli kaj pli viglaj. Plurfoje ŝi eĉ flugis super la krokodilon, gratante lian ŝelon. Mortigi dikhaŭtan bruton estas nekredeble malfacila. Kaj la knabino daŭre provis bati lin, borante per la pinto ĉe la sama punkto, aŭ eĉ eligante sangofluon. En la sama tempo, Achilia klare laboris por publiko.
  - Nu, lacerto, mi sufiĉe premis vin!
  La estaĵo siblis responde kaj denove ŝargis, sed la varmsanga korpo estis pli rapida ol la malvarmsanga.
  La knabino kantis:
  - Dinosaŭrojn vi povas havi kun ni, ne en Afriko! Manĝu sandviĉojn por matenmanĝo, dinosaŭroj, dinosaŭroj!
  Hitler demandis Bormann:
  - Kion ŝi kantas!
  Anstataŭ Bormann, Himmler respondis:
  - Io pri dinosaŭroj!
  Hitler estis surprizita:
  - Kiel vi scias tion?
  Himmler klarigis:
  - Kiel estro de la specialaj servoj, mi lernis legi lipojn! Por mi ĝi ne estas tiel malfacila bonega!
  Hitler rimarkis:
  - Oni kredas, ke krokodiloj estas parencoj de dinosaŭroj, kaj ili estis mortigitaj de la proksimiĝanta luno.
  Borman konsentis:
  - Tre interesa teorio!
  Hitler protestis:
  - Eble, ĉi tio estas pli ol teorio! La luno estas tute formita post la eksplodo de la planedo Phaeton, kiel la plej granda fragmento, kaj flugas supren al la Tero. Fariĝu ŝia kunulo!
  Himmler respondis:
  - Ĝi kaŭzus katastrofon!
  Hitler kapjesis.
  - Kaj kaŭzis! Kial, ekzemple, dinosaŭroj malaperis! La plej logika klarigo estas pro la alproksimiĝo de la luno.
  Bormann aldonis:
  - Mi, ke ĉielaj korpoj havas ne nur la kapablon altiri, sed ankaŭ forpuŝi! Sufiĉe kredinda hipotezo!
  Hitler respondis:
  - Baldaŭ ni flugos al la luno kaj lernos multon! Mi taskigis Brown evoluigi potencan raketon kapabla lanĉi utilajn ŝarĝojn en senaeran spacon! Estus ŝike.
  Bormann rimarkis:
  - Tiaj evoluoj postulas grandegajn elspezojn, kio estas tro multekosta por militanta lando!
  Hitler pugnobatis Bormann en la ŝultron.
  - Milito estas teroj, subtero, magazenoj, sklavoj! Ni jam liberigis multajn germanojn de manlaboro; trudlaboristoj faras la laboron por ili. Kaj ĉi tio estas nur la komenco.
  Himmler rimarkis:
  - Jam nun en niaj laboratorioj oni faras eksperimentojn por krei idealan sklavon de la estonteco. Kiu manĝus herbon, estus obeema kiel aŭtomato, sed samtempe ne tiel stulta kiel homo, kiu estis lobotomigita! Kaj similaj evoluoj jam okazas:
  Hitler rimarkis:
  - Jes, lobotomio estas konata operacio, sed homo post ĝi estas tute stulta, kaj ne povas esti efika sklavo, kaj des pli soldato! Ĉu vi sukcesis trovi ion pli bonan?
  Himmler respondis:
  - Dum estas certaj teknikaj malfacilaĵoj! Precipe ni provis enkonduki iujn cimojn en la cerbon kaj transdoni ordonojn per radio, sed estis iuj problemoj pri tio.
  Hitler snufis.
  - Jes, vi havas eternajn problemojn!
  Himmler respondis:
  - Per si mem, malgranda radiocimo estas tro multekosta, la soldatoj fariĝas oro. Ekzistis ideoj por plibonigi la lobotomion. Eble eĉ ne tiom da kirurgio kiel kemia efiko al diversaj partoj de la cerbo. Estas jam kelkaj sukcesoj!
  Hitler reviviĝis:
  - Kaj pli precize?
  Himmler komencis klarigi:
  - En Haitio, sorĉistoj povas transformi homojn en zombiojn. Se vi miksas la venenon de fiŝoj kaj pluraj plantoj, tiam ĝi malŝaltas la partojn de la cerbo kaj la persono ĉesas senti sin kiel homo. Ne malpli ol kontraste al lobotomio, ĝi konservas la kapablon paroli, moviĝi kaj eĉ povas montri individuajn profesiajn kapablojn. Tio estas, perdinte la menson, li ne tute perdas sian profesiecon, sed iĝas ia hundo. Vi mem, la granda Fuhrer, scias, ke hundoj kun tuta menso estas obeemaj!
  Hitler kapjesis.
  - Kio estas interesa!
  Himmler daŭrigis:
  - Nia popolo iris al Haitio jam en 1937, kolektis iom da materialo. Jes, vere zombioj ne estas fikcio, ili ekzistas, sed estas problemoj. Unue, fiŝoj produktantaj unikan venenon estas tro maloftaj, kaj taŭga kombinaĵo de herboj ne estas facile trovebla, do estas tro malfacile meti zombian produktadon en amasfluon!
  Hitler snufis.
  - Ankaŭ tro da vortoj!
  Himmler resaniĝis:
  - Tiam ni decidis artefarite sintezi dopon por la cerbo! Dum la eksperimentoj estas farataj, ĝi estas malproksima de kompleta sukceso, sed estas jam iom da progreso!
  Ŝerpo rimarkis:
  - Pli promesplena estus la kreado de jetaviado. Pezaj bombistoj povis kaŭzi masivajn strikojn kontraŭ Usono, Britio kaj Rusio sen perdo.
  Hitler respondis:
  - Nu, ni tamen baldaŭ kaptos Rusion! Ĉiuj ŝiaj fabrikoj, plantoj, kampoj laboros por ni! Kaj koste de Britio, kiam ni prenos Moskvon, ŝi kapitulacos!
  Speer respondis:
  - Ne tiel facila! La britoj kaj usonanoj estas obstinaj. Krome, la rusoj havas grandegan militan potencialon. Ili, profitante la komand-administran sistemon, formos novajn rezervojn! Ni venkis nur parton de la rusaj trupoj, kaj ni devas esti pretaj por longedaŭra milito!
  La Fuhrer ekmovis.
  - Moskvo devas esti prenita ene de ses semajnoj! Jen mia absoluta ordo! Kaj ĝi sendube estos prenita, alie mi ne estas la unua nazia! Kaj longedaŭra milito estas katastrofa por ni. En ĉi tiu kazo, la rusoj havos tempon por mobiliziĝi! Kaj ni havos amba! Aŭ ĉu tion vi volas!
  Speer respondis:
  - Ameriko volas krei superpotencan armilon! Bastard Einstein konvinkis Roosevelt pri la bezono de tio. Nun la usonanoj aktive disvolviĝas, ili altiris almenaŭ dekduon da Nobel-premiitoj. Ĉi tio estas granda minaco por niaj urboj.
  Hitler prenis gluton da grapfruktosuko kaj rimarkis:
  - La kreado de atombombo estas kompreneble granda minaco por ni! Sed unue, oni ne scias, ĉu la bombo entute eksplodos, kaj due, la jankioj estas malkuraĝaj! Ili, pro sia fia demokratio, neniam kuraĝos apliki ĝin unue. Mi kredas je demokratio, aŭ pli ĝuste je la malforteco de demokratia registaro! Ili havas Fuhrer, Roosevelt estas idiota kriplulo, kaj li estas ĉirkaŭita de eĉ pli grandaj neecoj. Jen la sama Truman, kiu estas stulta! Kaj ĉiutage li falas surgenue antaŭ la baptista preĝdomo. Kaj aliaj tipoj! Kredu min, se ni ne konkeros Amerikon, ili baldaŭ havos nigran prezidanton!
  Himmler mansvingis:
  - Neniam en Ameriko!
  Hitler protestis:
  - Kial! Post ĉio, ili havas realan demokration kaj plimultan regadon. Kaj la nigruloj reproduktiĝas tre rapide. Ili estas nur nigraj ratoj! Kaj pli aŭ malpli frue venkos la plimulto en demokratia lando! Kredu min, ankoraŭ estos nigra prezidanto en Usono. Krom se, kompreneble, ni unue konkeros Usonon. Jen esence kion mi esperas. Nia pli perfekta sistemo de Nacisocialismo venkos kaj komunismon kaj kapitalismon!
  La knabino, dume, donis tutan serion da batoj al la krokodilo, eĉ vundante ŝiajn piedojn. La monstro, perdinte sufiĉe da sango, malrapidiĝis. Achilia mem ekŝvitis kaj komencis laciĝi, ŝia ĉokolada korpo brilis, el kiu la reliefo ŝajnis eĉ pli akra. Subite, ŝiaj movoj denove akcelis, kaj la knabino enŝovis la krokodilon rekte en la okulon. La besto mordis per sia buŝo, sed ĝia rapideco akre malpliiĝis pro sangoperdo. La knabino eĉ trafis sian nudan tibion en la buŝon:
  - Kia sapa glitiga bastardo!
  La krokodilo rampis iom pli, sango ŝprucis el rompita okulo. La knabino pikis sian nudan piedon sur akran ŝtono kaj ektremis pro doloro:
  - Do vi povas akiri damaĝon podlyuga!
  La nuda piedo de la knabino lasis sangan spuron. La monstro atingis ŝin, fingrumante per difektitaj piedoj.
  Achilia diris:
  - Kial vi rampas malbelan malbelon!
  La krokodilo languide malfermis la buŝon kaj provis engluti la knabinon. Estis kiel limako provanta hoki vepon. La knabino denove tranĉis sian langon per sia glavo.
  Ŝi faris kapsaltojn, piedbatante la krurojn.
  Hitler rimarkis:
  Sed ŝi ne povas venki lin!
  Himmler enigis:
  - Britujo estas plej bone komparata ne kun leono, sed kun krokodilo. Memoru kiel barono Munchausen!
  Hitler reviviĝis:
  - Jes, ĝi estas tre bela! Mi precipe ŝatis la flugon al la luno. Li faris ĝin, multe pli frue ol la franco Jules Verne. Kaj ĝi estas tre impona! Priskribo de trikruraj homoj sur la luno, tre evoluinta fantazio! Ne, Jules Verne, kompare kun Munchausen, estas nur patosa plagiato.
  Borman sugestis:
  - Jes, eĉ pafilon uzata! Kia primitivulo, sed iu ajn balisto diros, ke ili simple platigos la pasaĝerojn!
  Hitler kapjesis.
  - La estonteco estos por stelŝipoj! Unue primitiva, kaj poste pli kaj pli perfekta. Atomenergio malfermos la vojon al spaca ekspansio. Li permesos al la Tria Regno inkluzivi ĉiujn loĝatajn mondojn, por la gloro de Germanio.
  Bormann kapjesis.
  - Estu tiel!
  Himmler deklaris:
  - Kaj ke ekzistas grandaj perspektivoj en atomenergio, precipe rilate al spaca ekspansio. Ni laboros pri ĉi tiuj, laboros, kaj laboros denove! Kaj mi promesas al la Fuhrer nian stelan triumfon!
  Hitler ĝojis:
  - Estas bone, ke vi subtenas min en ĉi tio! Estas neniu en la mondo pli mojosa ol Hitler, kaj la germanoj devus ami lin, nur unu! Estas nur unu el li!
  Von Bock rimarkis:
  - Estas kelkaj problemoj!
  Hitler kompleze kapjesis.
  - Paroli!
  - Komunikado tro etendiĝis! Kaj la sovetiaj fervojoj havas alian mezurilon ol la germanaj. Ni havos gravajn provizoproblemojn! Bok diris.
  Hitler snufis.
  - Mi pensis pri tio! Sed ŝajnas al mi, ke ĉi tio povas esti ĝustigita per reverkado de la radoj ĉe la eliro de Eŭropo al Rusio.
  Phot Bock respondis:
  - Vere, sed kiom longe ĝi daŭros! Pensu timiga mia Fuhrer!
  Hitler respondis:
  - Se vi agas energie kaj uzas la laboron de kaptitoj, ne tiom. Ni administros! Dume, trinku vian vinon. Hodiaŭ mi estas afabla kaj mi permesas vin ĉiuj ebriiĝi.
  La sekvantaro unuvoĉe kriis:
  - Heil Hitler! Gloro al la bona Fuhrer!
  Göring sugestis:
  - Ni trinku al la plej altaj celoj de Germanio!
  Hitler interrompis:
  - Ĝi ĉiam funkcios! Mi havas alian proponon!
  Goering demandis:
  - Kio plej bonega!
  Hitler kapjesis.
  - Deko da la plej belaj knabinoj dancos sur nia tablo!
  Himmler respondis:
  - Mi nur kuiris la plej bonan el la plej bona!
  En la areno, dume, Achilia finfine finis la krokodilon. La amfibia monstro estas kvieta. La ĉeestantaro salutis tion per langvora aplaŭdo.
  - Bravo! Ĉio fariĝis tiel enuiga! Hitler kriis. - Ni lasu la futbalan teamon revivigi la pejzaĝon!
  Himmler konsentis:
  - Jes! En ĉi tiu kazo, estos multe pli da homa sango! Ankaŭ mi estas por ĝi! Venu, Bormann!
  La deputito Fuhrer respondis:
  - Nun estos!
  Hitler bojis:
  - Se estos malmultaj kadavroj, mi disŝiros vin, mi ordonos al vi ligi du tankojn kaj ili disiĝos!
  Bormann respondis:
  - Ne hezitu Fuhrer, mi faros ĉion senmanke!
  Mi rimarkis, ke la Fuhrer murmuris en la mikrofonon. La kadavro de krokodilo estis prenita sur hokoj kaj trenita el la ĉirkaŭita stadiono. Ili distranĉis ĝin kaj komencis friti ĝin sur fajro, ŝajne por nutri la malsatajn "pionirojn". Sonis nova, grandioza muziko, aŭdiĝis la kantado de la Hitlera Junularo. Du teamoj eniris la stadionon. Unue knaboj ne pli aĝaj ol dek kvin, poste knabinoj inter dek ok kaj dudek du.
  La knaboj estis armitaj per hakiloj kaj maĉetoj, la knabinoj per glavoj kaj ponardoj. Ĝenerale diversa teamo. Ili estas vestitaj same per kalsoneto, la knabinoj havas nudajn mamojn. La pilko ruliĝis en la arenon. Bormann parolis en la mikrofonon, kaj la voĉo estis elsendita tra la laŭtparoliloj.
  - Klarigu la regulojn! Vi povas fari ion ajn. Bati, disŝiri, disŝiri, tranĉi, nur por enigi la pilkon en la celon. En ĉi tiu kazo, unu plia ludanto estas forpelita en favoro de la teamo kiu gajnis la pilkon. Tiu teamo, vi aŭdas malsupera, kiu perdas pli ol dek du goloj estos pafita!
  Bruado balais tra la vicoj de knaboj kaj knabinoj. Hitler notis:
  - Sufiĉe justaj reguloj!
  Borman konsentis:
  - Ĝi ne fariĝas pli justa! Intertempe, mia strikta ordono, se tiu kaŝpafisto estos tenita per armila forto, la kampo estos stimulita.
  La korno eksonis kaj la ludo komenciĝis. Komence, junaj viroj kaj virinoj ne estis precipe fervoraj uzi armilojn. Ili nur pelis la pilkojn, kurante de flanko al flanko.
  Altklasa germana kaŝpafisto lanĉis avertan pafon, detranĉante hararon de la knabino. Tiu vizaĝo tordis pro timo kaj ŝi pikis la knabon en la stomakon per tranĉilo.
  Hitlero ĝoje diris:
  Nu, aferoj serioziĝas!
  Bormann aldonis:
  - Nun la mortintoj batalos!
  Hitler elpensis ideon:
  - Mortinta! Diru al Himmler, ĉu eblas fari zombion el ghoulo?
  La Reichsfuehrer respondis:
  - Se ĝi ankoraŭ ne malkomponiĝis, teorie eblas! Ni jam havis pensojn pri ĉi tiu temo, kaj originalajn pensojn! Sed per mi mem, mi ne scias kiel movi! Aŭ kiel en la rusa, mi ne scias!
  Hitler frapis sian fingron sur la nazon de la Reichführer:
  - Tio ne estas senkulpigo por vi! Vi ĝenerale seniluziigas min Himmler. Mi nomumis vin la ĉefo de la polico, la ĉefa SS-ulo de la imperio, kaj vi nur falĉas! Ne iros!
  Himmler respondis:
  - La homa cerbo ne tuj mortas! Multaj el ĝiaj fakoj, precipe primitivaj, malkomponiĝas multe pli malrapide ol tre organizitaj. Principe, la sorĉistoj pridemandis la mortintojn, kaj eĉ devigis ilin moviĝi. Ni ankaŭ faris similajn evoluojn, ne sen sukceso! Sed dum en amasproduktado, la ghouls ne povus esti registritaj!
  Hitler ŝprucis sukon en la vizaĝon de Himmler:
  - Ĝis estas praktika uzo, viaj vortoj estas malplena babilado! Ĝenerale, kelkaj frivolaj homoj ĉirkaŭas min. Nu, diru al Speer ĉu indas lanĉi la Me-810 en amasproduktadon.
  Speer respondis:
  - Mi pensas, ke ne!
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Kial?
  La ĉefarkitekto kaj kuratoro de industrio de la Tria Reich respondis:
  - La aviadilo estas nefinita! Ĝi havas tro da mankoj pro kiuj ĝi rompiĝos!
  Hitler etendis sian manon al Speer.
  - Bone farita! Almenaŭ unu persono diris al mi la veron! Mi premios al vi la Unuan Klason de Fera Kruco.
  Speer respondis:
  - Ne!
  Hitler estis ofendita:
  - Kial?
  - Mi ne meritis ĉi tion!
  Hitler bojis:
  "Cetere, via honesteco kaj modesteco meritas eĉ pli grandajn rekompencojn!" Donu al li feran krucon kun diamantoj! Kaj ne pensu kontraŭbatali, alie mi solvos vin en klorida acido!
  Speer riverencis.
  - La granda Fuhrer estas devigita konsenti!
  La batalo de la gladiatoroj, dume, akre reviviĝis. Multe pli da sango estis verŝita. Komence, la knaboj embarasiĝis antaŭ duonnudaj sinjorinoj, kaj poste ili disiĝis. Masakro komenciĝis. Unu knabo estis tranĉita malfermita en la stomako, kaj li dolore mortis. Alia knabino havis sian mamon fortranĉita kaj ŝi sangis. Ĝenerale regis ĉefurbo frenezulejo. Pluraj nudaj korpoj interplektiĝis kaj estis neeble distingi kion ili faras. Dentoj estis uzitaj, kaj sango estis verŝita. Maĉetoj estis makulitaj, ponardoj sangis. Fine, unu el la knabinoj, vundinte sian nudan piedon, gajnis la pilkon. Tuj, la SS-uloj pelis amatinon por helpi. La batalo fariĝis multe pli vigla. Hitler ridetis:
  Tamen, estas agrable rigardi nudajn virinojn! Haraj viroj estas abomenaj. Aŭskultu, Himmler, ĉu eblas igi la Trian Regnon konsisti el nur belaj, eterne junaj virinoj?
  La Reichsfuehrer respondis:
  - Scienco ne havas limojn, kaj farante eksperimentojn pri kaptitoj, ni esperas povi ŝanĝi sekson!
  Hitler espereble demandis:
  - Kaj la venko super maljuneco?
  Himmler respondis:
  - Ankaŭ, principe, eblas! Tiu sama testosterono rejunigas la korpon, sed ĉi tio estas nur la komenco. Eksperimentoj pri homa materialo donos multe pli grandan efikon ol studoj pri simioj!
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Ne estus malbone, almenaŭ fari min sola, unika kaj neripetebla, senmorta!
  Bormann respondis:
  - Kvankam ni ekstermos la tutan Eŭropon, ni ne lasos la Fuhrer morti!
  Hitler ridetis.
  - Dankon pro tio!
  La knaboj iĝis pli aktivaj en la gladiatorbatalo. Ili estis speciale elektitaj pli junaj ol la knabinoj por egaligi la ŝancojn. Krome, la Fuhrer ne ŝatis harplenajn virajn korpojn, kaj estis por li multe pli agrable rigardi la nudajn korpojn de belaj adoleskantoj. Kaj la kriterio por la elekto de gladiatoroj ankaŭ estis beleco. Nun ĉirkaŭe kuŝis mutilitaj kadavroj, iam belaj homoj, la vunditoj tordiĝis.
  Sango altiris sangon! Knabinoj kaj knaboj falis kaj falis, goloj estis trafitaj kaj gladiatoroj denove elkuris. Jen la knabo elfrapis la dentojn de la knabino, kaj venĝe ŝi detranĉis sian orelon. En malespera kolerego, ili baraktis kaj komencis ronĝi unu la alian. Hitler tre ŝatis ĝin:
  - Kaj kial ni ne aranĝu pli grandiozan piedpilkon. Aŭ eĉ hokeo, tio estas interesa!
  Borman promesis:
  - Post tri tagoj estos hokeo en ĉi tiu loko! Miaj homoj faros ĉion rapide!
  Hitler ĝojis:
  - Tio estas mojosa, ĝuu la sangan hokeon. Jes, kaj dum piedpilko, estus bone disĵeti karbojn sur la teron por bruligi tenerajn knabinetajn kalkanojn.
  Bormann respondis:
  - Do vi povas fari ĝin tuj! La kanonoj jam estas pretaj, restas nur ŝarĝi ilin per karboj!
  Hitler bojis:
  - Do faru ĝin pli rapide!
  Bormann komencis doni ordonojn, Himmler rimarkis:
  - Ĉi tio estas bona afero potenco!
  Hitler tuj atentis:
  - Pri kio vi parolas?
  Himmler klarigis:
  - Mi volas diri, potenco super sklavigitaj nacioj kaj popoloj. Ĝi donas al ni la ŝancon senti nian superecon. Ĉu tio ne estas bonega Fuhrer?
  Hitler konsentis:
  - Kompreneble tiel! Kaj mi gajnis multon, kiel, cetere, kaj vi! Tamen, kio estas potenco - honorinda sklaveco!
  Himmler respondis:
  "Foje ankaŭ al mi ŝajnas tiel, sed ĝi estas ankoraŭ honorinda, ne humiligita, kaj tio estas grandega diferenco!"
  Hitler respondis:
  - Jen vi strange pravas! Eĉ sklavoj havas pli da libera tempo ol mi! Eĉ nun, kvazaŭ amuziĝinte, pensas la Fuhrer!
  Bormann kriis:
  - Gloro al la saĝa Fuhrer!
  Hitler svingis la manon.
  - Se vi scius, kiel mi estas laca de ĉiuj ĉi laŭdoj! Kelkfoje vi volas esti kritika.
  Goering parolis:
  - Do finfine ne por tiu Fuhrer! Mi ne scias, kiel eblas kritiki la perfektecon mem, en via vizaĝo.
  Hitler protestis:
  - Ne ekzistas perfektaj homoj! La vivo estas kompleksa kaj multfaceta! Tion vi opinias, Goering, ĉar mi eraris ne lasante la britojn fini ĉe Dunkerko.
  La Reichsmarschall respondis:
  - Do finfine, mi eraris, mi donis al la britoj la ŝancon evakui! Ja mia aviado povus esti pli efika.
  Hitler ĝojis:
  - Vi diris kaj mi eraris! Do vi kulpigas la Fuhrer. Vi do opinias, ke li tute ne estas senerara.
  Himmler balbutis:
  - Mi tute ne diris tion!
  Hitler batis la Reichsmarschall sur la vangon:
  - Sur la tablon!
  Goering kontraŭvole provis grimpi supren, sed glitis kaj vundis sian vizaĝon, fluis juŝko:
  - Patrino! - diris la Reĝmarŝalo.
  Hitler malestime snufis:
  - Panjo ne savos vin! Nu, vi estas malrapidaj, helpu lin!
  La SS-uloj kaptis Goering-on kaj vigle ĵetis lin sur la tablon. Goering alflugis, rompante vitrajn pokalojn kaj faligante pletojn. Lia dika vizaĝo pikis en la kuiraĵon kaj la Reich Marŝalo kriis:
  - Ho ho ho! Ili elŝiras mian okulon!
  Hitler subridis.
  - Jen kion vi bezonas fripono! Nu, kial vi ne dancas la knabinon.
  Deko da sveltaj, muskolfortaj knabinoj en bankostumoj kuris trans la tablon. Ili saltis per siaj graciaj nudaj piedoj sur la tablon kaj samtempe ne forgesis piedbati Goering-on. Hitler klakis sian langon.
  - Tio estas tiel bona! Donu iom da varmo al tiu sterkskarabo!
  Himmler sugestis:
  - Pli kiel apro!
  Hitler bojis:
  - Kaj vi ankoraŭ grimpas kun konsilo! Eble vi volas esti tretita kune kun Goering! Li estas tute la bastardo!
  Himmler respondis:
  - Mi estas preta por io ajn plaĉi al la Fuhrer!
  Hitler kaptis la Reichsmarschall je la nazo, tiris lin malsupren, dispremante lian flarantan aparaton. Tiam li kriis:
  Ne kuraĝu rezisti, mi pafos vin!
  Himmler malstreĉis sian kolon, kaj Hitler volonte trempis lin en la salaton. En la sama tempo, la Fuhrer ridis:
  - Tiel mojose montriĝis! Mi nur pene marŝas!
  Tiam Hitler turnis sian atenton reen al la stadiono. Estis jam kelkaj dekoj da mortigitaj kaj kripligitaj. La poentaro atingis dekunu-dekunu! La Fuhrer estis kontenta:
  - Vere intensa batalo, oni ne intence povas imagi ĝin!
  Bormann respondis:
  - Kaj plej grave honeste! Ni tre lerte elektis du teamojn!
  Hitler demandis:
  - Kaj kiu estas ĉi tiu?
  Bormann respondis:
  - El diversaj landoj! Ni montris internaciecon ĉi tie! Estas rusoj, poloj, belgoj, nederlandanoj, francoj...
  Hitler interrompis:
  - Nur ne estas nigruloj!
  Bormann respondis:
  - Estos pliaj! La sekva numero en la programo estas nur nigruloj! Do vi povas esti trankvila mia Fuhrer!
  Hitler estis ravita kaj suferis sinceran deliron:
  - Nigruloj estas bonaj! Mi amas ĝin kiam nigruloj estas mortigitaj! Nigruloj estas parazitoj - iliaj azenoj estas plenaj de drogoj! Nigrulo estas pli malbona ol simio, estas homoj, ne bananoj!
  Himmler rimarkis:
  - Kaj tamen la nigruloj havas multe pli da obeemo ol la rusoj! Tion oni ne povas nei la granda Fuhrer.
  Hitler kapjesis.
  - Stulteco estas pli proksima al humileco! Viveco de menso al fiulo!
  Himmler konsentis:
  - Estas nenio por argumenti! Sed en orfejoj estas tute eble elekti la plej inteligentajn kaj fortajn infanojn, inkluzive de rusoj, kaj poste sendi ilin al germanaj familioj!
  Hitler respondis:
  - Konsentu! Nur nepre kun blondaj haroj kaj bluaj okuloj! Por la gloro de la Fuhrer!
  En la batalo de la gladiatoroj, finfine okazis turnopunkto, la sanganta knabino trafis la dekduan golon kaj tiam ŝi mem falis kunpremita en agonio, la knabo enŝovis maĉeton inter ŝiajn ŝultrojn. La kampo ĉio fariĝis ruĝbruna pro la abundo de verŝita sango, kaj la multaj sangaj spuroj de nudaj piedoj. Bormann solene anoncis:
  - La batalo finiĝis! Ni donas al la pluviva teamo vivon kaj kromajn porciojn.
  SS-uloj elsaltis sur la kampon. Ili malfermis fajron sur la knaboj, mortigante la knabojn tuj. Unu el ili vere sukcesis vundi SS-soldaton lanĉante maĉeton. Ĉiuj aliaj estis buĉitaj. La grave vunditaj knabinoj ankaŭ estis finitaj, kaj nur tiuj kiuj ricevis vundetojn estis resenditaj al la kazerno. Tiel finiĝis la dua batalo. Preskaŭ sen paŭzo komenciĝis la tria. Ĉi-foje Bormann ne trompis, dek nigruloj batalis kontraŭ dek blankuloj. Plenkreskaj viroj estis razitaj kalvaj kaj ŝmiris per oleo, armitaj per glavoj kaj ŝildoj. La nigruloj havis blankajn plumojn, la eŭropanoj bluaj. Hitler notis:
  - Kaj kio estos, ŝajnas, interesa batalo! Kiu diris, ke blankuloj nenion povas fari! Cetere, kial ni ne vetis. Mi forgesis, sed neniu rememorigis min!
  Bormann estis konfuzita:
  - La rezulto de la batalo ne estis rigita, kaj mi ne volis ofendi la Fuhrer! Tial mi ne memorigis vin, ili gvidis vin ...
  Hitler kaptis la botelon kaj per ĉiuj fortoj batis Bormann sur la kapon, muĝante per sovaĝa kriego:
  - Kaj ĉi tiu bruto min trompas!
  Intertempe eksonis la korno kaj koliziis la gladiatoroj, blankaj kaj nigraj! Estis kvazaŭ la tero turniĝas!
  . ĈAPITRO #19
  Alisa Selezneva apenaŭ povis atendi la nokton, kiam ŝi povis ekdormi. Kaj vidi en sonĝo ion vere brilan kaj interesan kaj heroan. Cetere, la revoj ĉi tie tiom similas al la realaj, kaj kiuj ne povas esti distingitaj de la realo.
  Tipo de matrico kun centprocenta ĉeesto de la korpo, kaj maksimuma realismo.
  Kaj la sonĝoj estas tiel mirindaj.
  La kuraĝaj militistoj jam atingis la periferion de Berlino, kiu estis sturmita de la Ruĝa Armeo. Unu el la antikvaj fortikaĵoj, plifortigita de modernaj fortikaĵoj, ankoraŭ forte batalis, la sovetiaj trupoj klopodis pli profundiĝi en la citadelurbon.
  Kaj la fumo ŝajnis fariĝi pli kaj pli feroca...
  Alisa Selezneva iom resaniĝis de siaj vundoj, sed ŝi ne kuris tre rapide, ankoraŭ estis malforteco en ŝiaj kruroj. Nur ke la radio informis, ke la sovetiaj kaj usonaj trupoj renkontiĝis sur la Elbo. Estis interfratiĝo inter la soldatoj.
  La milito, kruela, malvarmiga, estis jam ĉe la cellinio mem. Sed la proksima, tre proksima fino donis viglecon, naskis forton.
  La knabinoj grimpis sur la rompitan tegmenton kaj de tie komencis ĉasi la fortikaĵon.
  La muroj estis monstraj, faritaj kun la tuta zorgemo karakteriza por mezepokaj konstruistoj.
  Ekzistis multaj kontraŭaviadilaj kanonoj, maŝinpafiloj kaj morteroj. Eĉ iel renkontis Jagdtigers kovritajn sur pli maldike kirasaj flankoj kaj postaj per ŝtalbetonaj slaboj.
  Ne estas facile proksimiĝi, kvankam obstinaj Iloj aperis en la ĉielo. Ili ŝajne provis akiri tre kirasajn bunkrojn.
  Alisa Selezneva rimarkis:
  - Ĉi tiu fortikaĵo estas murigita, aĉulo!
  Angelica incitetis:
  - Ĝuste, ĝi estas blokita! Sed estas multe pli malbona por ni.
  Alisa Selezneva sugestis:
  - Eble pli proksime al la centro. Tie ni trovos multe pli da celoj.
  Angeliko tre lerte gratis siajn nudajn krurojn malantaŭ la orelo per graciaj faligitaj fingroj:
  "Unue, rompu la optikajn instrumentojn de la Jagdtigers, kaj poste ni translokiĝos al la centro, kaj estos granda ĉaso!"
  Iam neĝblanka kolombo, ĝi fariĝis nigra pro brulado kaj aspektis kiel korvo. Kaj sur la ĉielo, ardaĵoj de steloj timeme aperis tra la fulgo. Jen la mondo, sen la plej bona... Kvankam kio estas la plej bona?
  Alisa Selezneva rimarkis:
  - La plej bona afero en la mondo estas, ke oni neniam povas diri - ne povas esti pli malbona!
  Angelica, kiel vico el Arbakan, enmetis:
  - Kio estas malbona en la mondo, ĝuste en la milito, kaj post la venko ĝi ne pliboniĝas!
  La knabo Maksimka, kiu saltis al ili, kriis:
  - Pri kio vi parolas. La malamiko jam tranĉas niajn tankojn!
  Efektive, el la ellastruoj de longa kaj dika muzelo falis akumulaj konkoj. Ekzistis kvar Jagdtigers, tri maltrafitaj de longa distanco, kaj la kvara trafis la akcelan T-34-85 ĝuste en la maldekstra raŭpo. De la disprema bato de tridek kilograma kuglo, la ruliloj kaj spuroj estis deŝiritaj, kaj la aŭtomobilo mem preskaŭ renversiĝis.
  Angeliko laŭte fajfis.
  - Tio estas kraĉo. Nu, ĉu vi povas piki ilian optikon?
  Alisa Selezneva diris ne tute memfide:
  - Malforteco en la fingroj, manoj tremantaj ... Mi ne certas.
  Angelica malestime snufis.
  - Sed vi estas ankoraŭ sovetia viro! Ĉu vi scias, pri kio kapablas rusianoj?
  Alisa Selezneva, ĝenite, batis sin sur la mentonon per la fusila pugo:
  Ĉio krom stulteco!
  La neĝblanka militisto mallarĝigis sian dekstran okulon kaj komencis celi. Jagdtigers havis minacan aspekton - precipe la alfrontan kirason, la maskon de la pafilo, donante al ĝi similecon al la muzelo de porko. Sed iom pli alta distancmezurilo kaj periskopotubo. Tie vi devas planti ĝin!
  Alisa Selezneva provas koncentriĝi... Imagu kuglon kiel io kiel edziniĝinta filino. Kaj ŝia fianĉo je preskaŭ kilometra distanco estas optika vido. Kaj ĝi devas esti enkadrigita ...
  La Jagdtigers denove kraĉas, unu el la T-34-85 faligas la turon per preciza trafo... Kaj la kareno kun la aŭtofundo antaŭeniras per inercio. Fasmogorio!
  Alisa Selezneva flustras:
  - Nu, Dipatrino kaj Georgo, helpu vin trinki la rezinon el Gehena! - La knabino milde premas la ellasilon.
  Angelica malĝentile sidigas sian amikon kaj tiras ŝian ŝultron:
  - Pri kio vi parolas. Ĉu vi volas trinki la Virgulon Maria kun rezino?
  Alisa Selezneva forĵetas sian kalan manon, fortan kiel mano de forĝisto, kaj deklaras:
  - Tiel mi memoras gravedulinojn kun fendetaj ventroj, kaj bebojn pendigitaj de la umbilika ŝnuro, tiam mi volas ĉiujn sanktulojn... Pensu mem, se ili permesas tian kaoson, kiaj do sanktuloj ili estas!
  Angeliko gratis la ponton de sia nazo per la pugo de sia pugo kaj snufis - "malbona antaŭsigno":
  - Jes, mi scias tion delonge. Eĉ en la lernejo oni klarigis al ni, kial ne ekzistas Dio - se Dio permesas tian inferan mondon, kia do Li estas do?
  Alisa Selezneva responde ridis, la montrofingro sur ŝia dekstra mano ĝemis perfide. La knabino frostiĝis kaj provis kolekti siajn ĉevalajn pensojn. Fokuso sur pafado. Sed pensoj iris ien flanken, kaj eĉ malsupre...
  Alisa Selezneva prudente rimarkis:
  - Kaj kio estas nia libertempo sen milito? Vere enuiga! Pensi pri homoj kiel robotoj? Kaj ni estas gajaj kaj gajaj infanoj de la Ĉiopova ...
  - Kaj ne malbono! - Angeliko. - Nu, kial vi ne pafas?
  Alisa Selezneva palpebrumis stulte:
  - La fingro strikas... mi povas maltrafi...
  Angelica kantas ĉi tie:
  - Mi sopiris la unuan fojon, bedaŭris la duan fojon, kaj la trian fojon mi maltrafis, ke la onklo kantis!
  Alisa Selezneva daŭrigis la kanton:
  - La muziko sonas, la tamburoj batas - la gardostaranto Fritz estas kondukata al la tombejo!
  La kraĉado de la Jagdtigers estis de varia efikeco, sed kiam trafite, ili disfaligis ĉion en vico. T-34-85 ekpafis kaj trafis movante, eĉ sen pensi pri la celoj. Tamen provu, provu tian koloson. Unu vorto - nazia fakyu!
  La IS-2 jam ricevis sian "hotelon", la turo estas tordita ...
  Alisa Selezneva provas tiri la ellasilon, sed ŝia fingro ne volas fleksi. Krome, li estas ŝvelinta, kaj la knabino estas tiel muta.
  Sed ĉi tie Arkaŝka Sapoĵnikov, kiel ĉiam dezirante subteni sian amatinon en malfacilaj tempoj, komencis kanti tre laŭte:
  La mondo de la fabeloj povas esti malbona
  Post ĉio, magio ankaŭ estas duvizaĝa!
  Ĉio ŝajnas esti bona juna
  Mi volas la veron; vivi en honoro fame!
  
  Sed ie trolo teksas reton,
  Malica ghoulo metas kaptilojn!
  Ni iras longan promenadon
  Ili atendas ke ni estu provitaj, ne ludiloj!
  
  Eble la musko estas terure pika,
  Nu, lilio anstataŭ kaptilo!
  Sango ploregante larmojn el la nuboj,
  Anstataŭ luno de klingoj brilas korsaro!
  
  Sed mia amiko estas malpeza elfo,
  La bukloj de amiko brilas per oro!
  La feino diris - la knabo ne drivu,
  Kaj etendis tenerajn manojn!
  
  Dal elfa kamaradglavoleciono,
  Lunge, resalto, variaj pozoj!
  Por ke la trunko de vivo en malbono ne ŝrumpas,
  Vi donu al la sorĉistino du rozojn!
  
  La nana forĝisto forĝis sabron,
  Li diras al mi, ridetante kun rideto;
  Ĉu vi volas gloran finon en la batalo,
  Necesas amikiĝi kun fizika kulturo arde!
  
  Kunfandis kvardek fluojn en trejnado,
  Kaj fine, damaska ŝtalo fariĝis al mi obeema!
  Vi unue tranĉas el la arbo de nodoj,
  Nu, tiam vi fariĝos nobla militisto!
  
  Jen venas la batalo; kun la elfoj
  Troloj, kaj demoloj muĝas kun ili!
  Sed por mi la armeo estas familio,
  Kaj ne estas deziro eskapi en batalo!
  
  Mi memoras la movojn, la ĵetadon de la klingo,
  La malica demonio sufokita de karmeino!
  Ni donis al la estaĵoj fortan klingon,
  Ni konstruos mondon, puran kaj novan!
  La knabo kantis, kaj Alisa Selezneva ŝanĝis taktikon, kaj algluis la mezan, longan fingron de nuda kruro al la hundo de la kaŝpafilo ... Tiel, malfermante la plej novan metodon de pafado.
  La Jagdtigers rapide blindiĝis, kaj tiam unu el la lukoj malfermiĝis, razita kapo kun nigra makulo super ĝia dekstra okulo elstaris.
  Angeliko meĥanike puŝis siajn amikojn en la kruron por malhelpi ŝin pafi kaj pafis sin... Sed kolero montriĝis malriĉa helpanto, la kuglo saltis preter la dika kovrilo de la masivaj memveturaj pafiloj. La nazio komandis en malvarma sango, kaj la pafilo denove ekpafis kaj... Pliaj tridek kvar perdis sian gvattureton, fiere elstarantan super la kareno.
  Alisa Selezneva malsukcese, kiel pantero kun bruligita vosto, provis piedbati sian malbonan amikon per piedbato. Do ŝi forpuŝis sian atakon per klare fiksita bloko:
  - Kial vi estas blanka?
  - Kion vi faras? - Alisa Selezneva pafis fulmon el siaj safiraj okuloj. - Ni batalas por komuna afero, pro la savo kaj feliĉo de la tuta progresema homaro, kaj la fajra diablo ĵaluzas pri ŝia amiko, ke ŝi pli ekstermas la naziojn, kaj puŝas.
  Angeliko sentis honton kaj, ŝi tuj trovis:
  - Kaj mi faligis moskiton de viaj kruroj. Vi jam perdis tro multe da sango, kaj li ankoraŭ suĉas la bastardon!
  Alisa Selezneva korektis sian amikon per malbone kaŝita moko:
  - La moskito ne estas bastardo, li estas artropoda malklerulo!
  Angeliko, responde, montris sian langon al sia neĝblanka anĝelo - kantante:
  - Mi donas sciojn, estante en la espero... Ke magistro estos donita al malklerulo!
  Arkaŝka interrompis siajn amikojn kaj eĉ donis ruĝan vangofrapon, ŝi ŝajne ne atendis tian malmodestecon de la knabo, ke ŝi pardonis al ŝi:
  - Jes, vi pafas, kaj ĉagrenas, kiel virinoj en la merkato!
  Angeliko provis respondi, sed la juna skolto ankaŭ havis la reagon de serpentkaptisto kaj saltis reen. Sed la fajra diablo evidente ne volis pardoni kaj tuj kuregis post li. La knabo saltis super la tuberoj, sunbrunigita, kun ĝisgenua pantalono, nudaj piedoj. Angelica estas malantaŭ li.
  Alisa Selezneva ŝanĝis al la pafejo. Nu, kio se ŝia militisto bezonas uzi ŝiajn piedfingrojn kiel ilon. Post ĉio, ili estas tiel lertaj kaj flekseblaj, ili povas trakti ĝin ne pli malbone ol ŝiaj manoj.
  La razita kapo de la faŝisto estis disfendita de preciza kuglo inter la okuloj... Kompreneble, estas neeble celi per viaj piedoj, kiel homoj kutime faras. Ĉi tie estas prefere intuicio kaj ligo kun la tero, kiu donas la energion de resaniga vundo.
  Alisa Selezneva tiam pensis, ke eble post cent jaroj, kiam bone nutritaj posteuloj legos pri siaj aventuroj, multaj el ili pensos: "nudpiedaj malsaĝuloj". Ili kuras nudpiede, super dornoj, splitoj, rompitaj brikoj, ŝtonoj kaj fajroj... Eble ankaŭ diros la masoĥistaj perversuloj.
  Kaj ili ne rimarkas, ke la tero, eĉ germano per nuda plando, donas al ili vere magiajn potencojn, el kiuj vundoj resaniĝas surprize rapide, fabela energio fluas, kaj plej grave, tute alian percepton de la materia mondo. Nome, la percepto, kiu igis ŝin superhoma kaŝpafisto. Same kiel Angeliko, cetere, ĉi tie ŝi, kvankam ne senmalfacile, kaptis la knabon kaj tenas lin je brako. Kvankam Arkashka Sapozhkov ne plu estas tiel malgranda, kaj tre nerva, li estas natura fortikaĵo kune kun vivomalmoliĝo.
  Ankaŭ la knabo preskaŭ ne rekonas ŝuojn, kvankam en severa frosto de dudek gradoj li kaj Alisa Selezneva, eĉ pli ol unu kaj duono, maksimume du horoj, ankoraŭ ne povas stari en nudpieda reĝimo. Kaj tiam vi devas moviĝi, kaj embuski krurojn en la malvarmo rapide kaj tre dolore rigidiĝi .... Sed Angeliko pasigas la nokton, enterigita kun la kapo en la neĝo kaj samtempe en unu bankostumo, aŭ eĉ nur en kalsoneto. Kaj nenio, eĉ la haŭto ne bluiĝas, kvazaŭ ŝi estas la Neĝa Reĝino.
  Alisa Selezneva esperis, ke ŝi finfine povos atingi similan nivelon de malmoliĝo. Antaŭ la milito, ŝi vivis en familio ne malriĉa, ŝia patro estis la estro de la distrikta plenumkomitato, ŝia patrino estis inĝeniero-ekonomiisto.
  Ili ne havis tempon por evakui, kaj la gepatroj ŝajnis malaperi... La kamiono, sur kiu veturis Alisa Selezneva, preskaŭ renversiĝis de la eksplodondo, kaj la radoj estis tranĉitaj per ŝrapnelo.
  Do kune ili estis knaboj, tiam ŝi estis ankoraŭ nur pioniro, moviĝis memstare al la oriento.
  Sed tiam la knaboj lasis ilin malsupren, kiuj decidis batali sen plenkreskuloj ... Nu, la knabinoj estas malantaŭ ili.
  Kaj tiel ili alvenis en la zono de okupo ...
  La vivo de la knabinoj estis malfacila. Alisa Selezneva, lasita sola, devis multe labori... Kaj ĉi tio estas viva infero, kvankam... Feliĉe, la gepatroj ne tro difektis la knabinon, ŝi havis sperton pri fizika laboro, sed ne tiom elĉerpa.
  Kaj la laboristoj multe laboris, dum du trionoj de la tago... Kompreneble, en printempo, somero kaj aŭtuno, Alisa Selezneva, en ĉi tiu realaĵo kaj la virtuala maŝino de la Hypernet-matrico, lernis marŝi en kotona robo kaj nudpiede. , kiel, efektive, preskaŭ ĉiuj infanoj en la okupo. Eĉ la familioj de la policanoj kaj maljunuloj provis esti kiel eble plej modestaj.
  Alisa Selezneva, tamen, kiel konscia ekde la komenco, serĉis ligojn kun la metroo kaj provis plenumi tiun aŭ alian taskon.
  Kiel knabino, kun neĝblanka hararo kaj anĝela vizaĝo, ŝi estis ideale taŭga por la rolo de mesaĝisto aŭ skolto. Ŝi havas bonegan memoron, ŝi scias la germanan kaj la anglan, kiuj eĉ resaltas de ŝiaj dentoj, kaj vi vidas tia, ke neniu pensos, ke la knabino alportas morton al la Fritz.
  Alisa Selezneva piedpremis siajn etulojn, malmoliĝintajn pro longa marŝado laŭ dekoj da vojoj, kaj rimarkis ĉion... Sed ŝi ne haltis tie. Ŝi volis mortigi ĉi tiujn ŝaŭmon, precipe post kiam ŝi estis plene vipita, konfuzante kun ŝtelisto.
  Do kial ne alporti kelkajn eksplodaĵojn en la korbon?
  Kiel skoltino, ŝi iam povis kopii la "Reĝan Tigron", kiu alvenis en Minsko reen en decembro 1943 ... Tio estis kiam la knabino preskaŭ frostiĝis, do estis en severa frosto nur en bastŝuoj sur ŝiaj nudaj piedoj, la hundoj de la punistoj plukis en ĉifonitan ŝaffelan mantelon, sed ... Ĉiuokaze, ŝi eĉ ne ternis, kvankam ŝi tremis, post la decembra nokto ĝi estis forta.
  Kaj la kariero de kaŝpafisto estis bonega komenco... En mallonga tempo, ŝi iĝis gvidanto inter batalantoj. Kaj ĝi estis ne nur fenomena precizeco, sed ankaŭ ĉasa instinkto.
  Vere, Alisa Selezneva kategorie rifuzis mortigi adoleskantojn kaj virinojn ... Eble tial ili ne hastis fari el ŝi heroinon!
  Sed nun ĉiuj, kiuj provis elŝovi la kapon el la luko por montri al la okulo, estis aĝaj kaj harditaj faŝistoj. Kaj ne kompatu ilin...
  Sed la riĉaĵo de Angeliko decidis venĝi ŝian envion, kaj fragmentiĝokuglo eksplodis. Arkaŝka eĉ ne estis gratita, sed la fajra militisto, terenbatinte, ne estis malbone tranĉita. Pluraj fragmentoj trapikis lian bruston, trafis liajn brakojn, krurojn, kaj eĉ eta tranĉo al lia tempio.
  En la brusto kaj ŝultroj, ĝi doloris grave, sed Angeliko ĉiukaze leviĝis kaj iris provante resti rekta. Samtempe, kaj malbenante:
  - Jen la fiuloj! Hitleranoj, kiuj ne konas senton de proporcio! Aŭ baza honto!
  Nevundita, krom kontuziĝoj dum falado de la eksplodondo, Arkaŝka sarkasme notis:
  - Kaj koste de honto, ĝuste - kovru vin!
  La knabo moke palpebrumis. Angeliko estis fakte preskaŭ nuda, ŝia uniformo estis deŝirita kaj tranĉita, kaj sango gutis el ŝi. La korpo estis videbla en sia tuta beleco. Tre muskolaj, sed ankaŭ inaj samtempe, la muskoloj estas kiel drato, la vejnoj kaj tendenoj agas tre akre, kaj ŝajnas, ke ĉi tio estas gisita ŝtala statuo de la Amazono. Vimigite samtempe fare de la dio de milito Areso.
  Alisa Selezneva fajfis:
  - Ŭaŭ! Nu, vi ricevis ĝin!
  Angeliko indulge ridetis.
  - Mi havas tre fortan karnon! Kio estas morto por germano, estas bonega por ruso! Do ne timu "Neĝulino", ĝi nur koleros min, sed ne forĵetos min!
  Alisa Selezneva rimarkis:
  - Nia infanterio kaj ŝtalo, tanka kavalerio jam enpenetris en la fortikaĵon. Nun, kion, ĉi tie ni ĉasas aŭ en la urbo?
  Angelica subite turnis sin al la knabo:
  - Kaj kion diros Arkaŝka?
  La juna skolto, skuante siajn blondajn frangojn kaj premante sian sunbrunan pugnon per elstaraj fingroartikoj, decideme diris:
  - Kompreneble, al Berlino, alie Hitlero estos kaptita sen ni! La fiŝkaptisto serĉas lokojn, kiuj ne estas la plej alireblaj, sed la plej profitaj!
  Alisa Selezneva demetis alian Fritz elstarantan el la turo, kiu postvivis la senŝeligon kaj frotante la tranĉon, sed jam preskaŭ fermitan plandon, deklaris:
  - Kaj kio? Ne havas sencon elkovigi ovojn proksime de la glaĉero ... Vi devas trovi pli varman lokon!
  Arkaŝka fervore kantis:
  Patrujo animo, dediĉu koron -
  Bruligi vian tutan korpon en batalo sen spuro!
  Digno kaj honoro, konservado, mortas;
  La mondo antaŭen - nun la batalo furiozas!
  Angeliko frapetis la nudan ŝultron de la knabo per kaloza mano. Arkaŝka streĉis sian gazetaron, montrante la kahelojn. Evidentiĝis, ke plipeziĝinte, la knabo baldaŭ fariĝos forta kaj bela junulo.
  Alisa Selezneva sugestis:
  - Vi ne estas kaŝpafisto, Arkaŝka, eble vi iom malproksimiĝos de ni... Ĉar vi estas skolto, faru skolton!
  La knabo ofendiĝis:
  - Ĉu vi pensas, ke mi estas alfabeta ŝarĝo?
  Angelica interrompis la kverelon:
  - Arkaŝka kuros antaŭ ni. Kaj ni sekvas lin tiel, kiel anseroj en strekoj.
  La finita knabo tuj konsentis:
  - Ĝi venas! Kuranta marŝo...
  En la urbo mem, la batalado estis obstina. Kelkaj el la stratoj estis larĝaj. T-34-85, IS, kaj memveturaj pafiloj de ĉiuj specoj moviĝis laŭ ili. Aparte, la SU-100. Ĉi tiu memvetura pafilo aspektas kiel tridek kvar, sed kun pli potenca pafilo. Ĝi estis konsiderita la plej bona tankdestrojero, nur aperis relative malfrue, kiam la milito jam forbrulis, kaj ne havis tempon havi signifan efikon al la kurso de bataloj.
  Sed flanke de la nazioj aperis tanko, kiu, se ĝi estus ĝustatempe metita en militan produktadon, sendube longe prokrastus la malvenkon de la Tria Regno.
  Tamen, iu el vi, rigardante la patosa vidaĵo kiu estas la nuna demokratia Eŭropo, verŝajne pensos, sed sub la nazioj, gejoj kaj "nigruloj" ne estus donitaj libereco!
  Kaj jen la tanko E-25, malgranda, platigita kiel testudo kun longa Panther-muzelo. Li pafas de ĉi tiu pafilo al la T-34, trarompante la karenon de distanco de 2 kilometroj. Klare pruvante la avantaĝon de alta komenca rapido de sub-kalibra ĵetaĵo, kaj la loko de la rapidumujo rekte sur la motoro, kaj la ŝipanaro en kuŝanta pozicio ...
  T-34-85-obusoj estas enmetitaj en la frontan kirason kun dikeco de 150 milimetroj laŭ granda angulo de racia inklino kaj ... ricochet.
  Por tridek tunoj da pezo, la tanko estas dece protektita kaj vi ne povas preni ĝin, senprudente.
  Alisa Selezneva, grimpinte sur la tegmenton de detruita domo, rigardas kiel du E-25 eniris la batalon kun kolono de sovetiaj T-34-85. La aŭtoj de la germanoj estis lertaj, manoveblaj kaj elsaltis rapide. La fronta kiraso estas ja nepenetrebla ... Jes, la flankoj estas ankoraŭ bonaj 100 - milimetroj kaj je angulo de kvardek gradoj de la horizontalo. "Pantero" kun tiaj datumoj en 1943 estus nevenkebla. Kaj proksime de Kursko, la sovetianoj devus retiriĝi ...
  Sed la E-25 ne devis, feliĉe, fariĝi la plej bona tanko de la Dua Mondmilito. Kaj du aŭtoj, ne tiom fortaj por halti kvindek.
  La SU-100 provas celi la kirasajn aŭtojn de la Fritz, sed la nazioj svingas siajn veturilojn de flanko al flanko. Rapidaj Brutuloj: 700 ĉevalfortoj por 30 tunoj da pezo, donas decan rapidecon, precipe sur la ŝoseo. Estas dek du dentaĵoj en skatolo muntita rekte sur la motoro, ne kalkulante la inversajn, kio permesas al la aŭto eliri en kazo de minaco.
  Estas ankaŭ nur kvar SU-100, ili pafas, unu trafo... Sed la resalto, la cementita kiraso havas tre grandan angulon, kaj la dikeco estas deca... La Fritz-aŭtoj pafas responde, sed ili ricevas ĝin.
  Alisa Selezneva, kies dekstra montrofingro jam malproksimiĝis, denove rompas la optikon. La neĝblanka junulino elmontras la dentojn kaj minacas per sia pugno:
  - Jen ĝi estos por vi!
  Angelica gardas super la batalkampo. Ses T-34-85 estis trafitaj en la kareno, sed ekzistas ŝanco ke la veturiloj revenos al servo. La kalibro kuglo estas malgranda, kun dikaj muroj, kaj ne estas tiel detrua. Vere, detonacio okazis en unu el la aŭtoj, kaj ĝi komencis vomi.
  SAU-122 ankaŭ ricevis ĝian parton, ĝi estis trapikita kaj ĝi estas fajro ...
  Alisa Selezneva trafis kaj, en la dua, malice ridetante...
  - Tiel ili nun estas blindaj!
  La ruĝhara diablo dubis:
  - Ho, ĉu? Ĉu vi kredas je ilia blindeco!
  - Mi ne mankas! Neĝulino klakis.
  Jes, kaj ankaŭ ili ŝajnas! Angelica ŝovis la fingrojn en la direkto de la aŭtoj.
  Efektive, la E-25 daŭre pafis, ĉiujn kvin sekundojn, pafante ĵetaĵon el siaj duonaŭtomataj kanonoj.
  Samtempe ili malofte ŝmiris ĝin, ili mem ricevis ĝin, sed ili tenis la baton... Ŝajne la kiraso estis altkvalita. Do la SU-100 eniris la trupojn ... Kurbiĝis ...
  Alisa Selezneva estis grave surprizita:
  - Ĉu vere mi mankis... Tio estas mallerta, aŭ tiel vundoj min influas.
  Neĝulino denove pafis kaj rigardis la rezultojn de la pafado per akraj okuloj. Angelica ankaŭ pafis al iliaj okuloj ... Sed ne, ĝi ne bezonis.
  Alisa Selezneva flustris preĝon:
  - Kuglo, kuglo estu preciza, ni estas por la Afero, por Kristo!
  Ne, ĝi ne mankas, estas nur ke la optiko estas protektita de tro dika kaj altkvalita kirasita vitro. Neĝulino sufiĉe baldaŭ komprenis tion ... Kaj la spuroj de la germanaj miraklaj tankoj estis krevigitaj per obusoj. Do la ĉarniroj diseriĝis sur la tuta asfalto. Oni eĉ povus diri - absurda! La tankoj estas senmovigitaj, kaj teorie necesus ĉirkaŭiri, sed la varmigitaj sovetiaj veturiloj moviĝas plu, superverŝante ilin per konkoj ...
  Kiam estas multaj trafoj, tio estas multaj malpezaj batoj en gantoj al la kapo. De la unua fojo ĝi ne tranĉas, sed poste ĝi iom post iom amasiĝas, kaj ekzistas tia afero kiel teknika knokaŭto.
  Tiel estas la kiraso, ĝi disiĝas de serio de trafoj kaj diseriĝas ... Tial la tendenco de superpezaj veturiloj ne venkis en monda tankokonstruado. Kvankam, ŝajnas, ke vi povas fari la protekton de la plej alta klaso.
  Tamen, Britio en la Churchill-tanko prenis la vojon de plifortigo de la kiraso, eĉ en damaĝo de armilaro. Nur la Challenger estis harmonia maŝino en proporcio (fajro-kiraso-manovro). Sed ĉi-rilate, tankoj ĉiam estis novigaj. Kvankam laŭ konsisto, la E-25 restis nesuperita dum la Dua Mondmilito.
  Sed ĝi jam estis "entombigita". Alisa Selezneva kaj Anzhelika ŝanĝis celojn, kaj eklaboris pri infanterio, kanonoj kaj Faustniks.
  Nun la militistoj batalis rekte en Berlino mem. Estis multaj, multaj knabaj batalantoj. Kaj ke plenkreskuloj estis batitaj jam en antaŭaj bataloj, kaj nun ĉiuj maskloj estis mobilizitaj, ekde la aĝo de dek jaroj, aŭ eĉ pli junaj.
  Ankaŭ la knabinoj batalis, kvankam ne amase. Tamen Hitler, kia monstro li estis, ne estis subtenanto de sendado de virinoj al la fronto, konsiderante la militon esti pure vira afero. Tamen, kiam temas pri defendi la ĉefurbon, povas esti esceptoj al la reguloj.
  Alisa Selezneva principe evitis pafi kontraŭ knaboj sub dek ses jaroj. Kvankam kelkaj el la elblovita Fritz sufiĉe lerte havis faustpatronojn.
  Estis multaj perdoj inter sovetiaj tankoj, kaj multe da infanterio. Aliaj domoj preskaŭ estis superŝutitaj per kadavroj. Estas multaj maŝinpafiloj en Berlino, kaj MP-44 sturmpafiloj ankaŭ efike funkcias. Bareloj kaj senrepuŝoj batas.
  Konduku efikan fajron kaj sovetiajn trupojn. Ĉi tie denove la Elis-atako. Ruliĝantaj atakaviadiloj, kaj forta fajro de kontraŭaviadilaj kanonoj kaj maŝinpafiloj.
  Sovetiaj trupoj sen paŭzo provas venki la fortikaĵojn per unu ĵeto. Sed la defendo estas konstruita forta. Ĉi tie la konstruaĵo estas prenita, ruĝa flago fiere flugas super ĝi... Kaj subite, kiam ĝi eksplodas, la muroj disfalas, dispremante diversajn batalantojn.
  Alisa Selezneva peze sulkigas la brovojn:
  - Teraj minoj estas kontrolataj per radio. Ekzistas ankaŭ minkampoj kiujn ministoj ne povas vidi.
  Angeliko, pafante ofte kaj nervoze, grimacante pro la doloro en siaj multnombraj vundoj, kolere glutante, konsentis:
  - Jes, la Fritz kreis problemojn. Precipe por tankkolonoj... Ĉi tie, ŝajne, la stratoj devos esti forte verŝitaj per plumbo kaj sango!
  Alisa Selezneva, pafita de iu maljunulo. Li faligis la faustpatronon, la armilo flugis malsupren, kaj trafo ĝi eksplodis, levante amason da polvo. Malantaŭ li kraŝis, skuante la piedojn en bastaj ŝuoj (!) Kaj la avo mem. Lia kariero finiĝis. Kaj se juĝante laŭ la feraj krucoj, la kariero estis glora, estis eĉ kavalira kruco de la ferkruco. Estas eĉ strange, ke tia kavaliro elektis Faustpatronon kiel armilon, per kiu fortaj knaboj plej ofte estas armitaj.
  Anĝeliko ne spertis specialajn antaŭjuĝojn kaj pafis la junan Faŭstiston, elmontritan de malantaŭ la muro, en sia nuda piedo. La knabo falis, lia osto rompiĝis kaj li laŭte ĝemis. La ruĝhara diablo, finis en la dorso de la kapo, rimarkante:
  - Kompato en milito, male al publika knabino, kostas pli, sed ne povas doni kontenton!
  Alisa Selezneva respondis:
  - Nur homo kun vere altigita spirito ne hezitas montri kompaton al la falintoj!
  Angelica malestime snufis.
  - Jen vi denove Neĝulino skuas per la lango. Ĉu vi ne povas diri ion pli saĝan?
  Alisa Selezneva diris severe:
  - Ĉu vere brave estas mortigi malfeliĉan infanon?
  Angeliko snufis kun eĉ pli granda malestimo.
  "Ĉu vi mem ne estis murda infano?" Kaj nun vi estas ankoraŭ negrava knabino, ne kisita de viro. Do ne ekbrulu la sakŝalmojn, sed prefere pafu! Ofte kaj bone. Kaj ne kompatu la blovintojn, ili eĉ ne kompatas vin aŭ niajn soldatojn!
  Alisa Selezneva, anstataŭ respondi, ŝanĝis sian pozicion... En granda, kvankam sufiĉe detruita urbo, kaŝpafisto havas vastaĵon, multajn celojn, multajn viktimojn.
  Kaj estas multe da nudpiedaj knaboj, kaptitaj de patriota impulso protekti Berlinon. Kaj foje ili ne estas tre bone armitaj, pafiloj, faustoj, molotovaj kokteloj, sed ili batalas senespere. Tamen jam videblas aroj da knaboj - ligitaj de sovetiaj soldatoj.
  Sed jen unu el la knaboj en ŝirita tuniko, levis la manojn supren kaj, kvazaŭ, iris por kapitulaci. Lia pala, malgrasa vizaĝo, kun sangaj pisaĝoj kaj enprofundiĝintaj vangoj, estis severa kaj plena de malespero.
  Sovetiaj soldatoj etendis al li la manojn... La knabo ion tiris kaj tuj eksplodis per muĝado! Fragmentoj flugis malproksimen, kaj pecoj da sanga viando.
  Alisa Selezneva pensis al si, kion fine flustris la germana infano? Preĝo al patrino, Dio aŭ infera monstro Adolf Hitler? Pri kio li sonĝis en la lastaj sekundoj? Kion vi memoris?
  Angeliko diris morne:
  - Ĉi tio dekutimigos nin de la malbona kutimo kapti junajn bestojn. Vidu kiel ili komprenas korinklinon! Ni devas ekstermi la tutan germanan nacion!
  Alisa Selezneva rezolute kontraŭis:
  - Ne! Ĝi ne pravas! La germanoj estas granda kaj tre talenta nacio. Kaj se inter ili estas degeneruloj... - Neĝulino, vidante ke ŝia kunulo prenas knabinon kun fusilo per armila forto, pikis ŝin en la flankon. Ĉu vi ne kuraĝas mortigi infanon! Ŝi estas bona.
  Anĝeliko sovaĝe, kiel malsata kaj vundita (kaj ŝi vere estas vundita!) klakis pantero. Ŝia rigardo fariĝis pikanta pro malamo.
  - Ĉu vi ne vidas, ĝi estas infano, kiu pafas al niaj soldatoj!
  Alisa Selezneva rezolute kontraŭis, enŝovante la kanon de sia pafilo inter siajn rondajn kaj plenajn knabinecajn mamojn:
  "Do pafu min!" Ĉar mi agus anstataŭ ŝi tute same, defendante la ĉefurbon de mia Patrujo!
  Angelika malbenis.
  - Bovida tenereco! Sed tial vi ne kompatis la maljunulon, kun la kavalira kruco, kiel multaj aliaj?
  Alisa Selezneva respondis senhezite:
  Ĉar ĉi tio estas milito! - Kaj antaŭ Angeliko, ŝi aldonis. - Kaj la milito havas siajn proprajn regulojn - la kavaliroj ne mortigas infanojn! Ĉi tiu regulo estas sankte observita en ĉiuj romantikaj verkoj!
  La fajrodiablo bojis responde:
  - Ne riparu vin! Pafu pli bone ĉe maljunuloj. Vi ne ŝatas senilecon!
  Alisa Selezneva volonte kapjesis:
  - Neniu konsideras ĝardeniston, kiu fortranĉas malnovajn, kadukajn pafojn monstron. Sed detrui la junajn ŝosojn estas zapadlo!
  Ŝanĝoj okazis en la bildo de la batalo, "Salamandroj" aperis sur la ĉielo kiel moskitoj sur fajro. Ili atakis la sovetiajn ILojn kun sia tuta furiozo, pafante de 30-milimetraj kanonoj. Sovetiaj pilotoj prenis la batalon.
  Alisa Selezneva ŝanĝis siajn prioritatojn kaj ŝanĝis la pafadon al flugmaŝinoj. Ĝenerale, aviadilo, eĉ se ĝi estas same monobloka kiel la HE-162, estas multekosta aŭto, kaj ĝia detruo estas pli valora ol infanteriisto aŭ eĉ SS-oficiro.
  Vere, ĉi tie estis klare, ke la nivelo de trejnado de germanaj pilotoj estis negrava. Verŝajne, komencantoj, kiuj vere ne scias kiel stiri kaj pafi, batalas. Tamen, nesperta personaro estis diluita per pluraj spertaj asoj, kiuj kaŭzis grandan problemon.
  Precipe kiam oni pafas al malalt-manoveblaj Ilamoj. Kaj la batalanta kovrilo estis tre malfrua. Krom se ekzistis ankaŭ PE-2, kiujn ili provis uzi sur la taktika nivelo.
  Alisa Selezneva, faligante kelkajn novulojn, koncentris sian fajron sur spertaj asoj. Gravis: bati kiel eble plej multajn vulturojn, ne lasi ilin orfigi rusajn infanojn.
  Samtempe la neĝblanka anĝelo spertis tiel fortan spiritan altiĝon, ke ŝi kantis plene;
  Kio estas servo al la Patrujo?
  Estas laboro kiu donas al ni ĝojon!
  Ni ĉerpas ĝojon - inspiron,
  Ni ne zorgas pri la naŭa ondo da ŝtormoj!
  
  Por la Patrujo, la koro forte batas,
  Ĉiuj devas batali por ŝi!
  Kaj tiam venos mirinda fabelo,
  Kie en amo estas nur unu leporo - leono!
  
  Sed ne leono subite fariĝis malkuraĝa leporo,
  Nur levis la kuraĝon oblikva!
  Ni ne devas suferi, suferi,
  Nuboj for - ekbrilu ora radio!
  
  Ni knabinoj impetas militistojn,
  Ni batalos, saluton al la patrujo!
  Ja ni havas tian spiriton kaj forton,
  Kiajn psalmojn kantas la Ĉefanĝeloj!
  
  Ĉi tiu kanto temas pri braveco pri honoro,
  Pri sankta amo, ne karna!
  Ni estos kun Dio por ĉiam kune,
  Demono for kun senespera sopiro!
  
  Por mi, Kristo la Granda Militisto,
  Li estas por justeco, bonkoreco!
  Jes, ni verŝis multe da sango
  Mi bedaŭras pro la falintaj dumvive, kiujn mi ne relegos!
  
  Sed ni ne bezonas kalkuli perdojn,
  La Sinjoro Ĉiopova revivigos ĉiujn!
  Donos sindoneman, lian rekompencon,
  Plifortigu nian forton, glavon kaj ŝildon!
  
  La kuraĝulo estas efektive senmorta,
  Ĝi enhavas la kernon de ĉi tiu vivo!
  Bonŝanco venos al ni, kredu je ĝi,
  Rompu la kontraŭulon kun kolero!
  
  La mondo estas foje kiel infero,
  Neniu ordono, konscienco, amo!
  Amaraj, velkaj ĉerizoj,
  La tuta ekvilibro - la mallumo de minusoj, nuloj!
  
  Sed feliĉo venos sur la Teron baldaŭ,
  Homo estas la kreinto de sia propra destino!
  Estos vivo kaj morto en potenca potenco,
  Ni faru tion, kion la prauloj ne povis!
  Alisa Selezneva, sen ia troigo, faris historion, elfrapis markojn, kiel ŝmirmaŝinon per kudromaŝino per pafoj, de la plej potencaj Luftwaffe batalantoj, kaj la ceteraj germanaj pilotoj, perdinte la restaĵojn de sia batala spirito, retiriĝis pro timo. .
  Solaj en ĉi tiu momento, la knabinoj denove atakis. Al ili ŝteliris du altaj SS-uloj kaj paro da fortaj knaboj de la Hitlera Junularo kaj... Anstataŭ profiti la troan entuziasmon de la militistoj pafi al aerceloj por pafi kaŝpafistojn el embusko, ili decidis preni ilin vivantaj. . Aŭ eble la fabela beleco, kiu fariĝis eĉ pli erotika pro la vundoj kaj laceco de la knabinoj, instigis ilian deziron uzi la kaptitojn por siaj propraj celoj.
  Ĉiukaze, pugo bato al la dorso de la kapo malfunkciigis Alicion, kiu estis en reala stato de tranco, dum longa tempo, tiam la Fritz rapidis al la alta Angeliko.
  Tamen, la fajra diablo, eĉ estante grave vundita, restis la plej danĝera kontraŭulo. Ŝi reflekse renkontis la grandegan SS-ulo kun vipa bato al la ingveno. Li singultis, lia buŝo larĝe malfermita, bavo elverŝis kaj ĉi tiu kadavro flugus de la tegmento. Jes, kiel ĝi trafas en brikojn...
  Angeliko, evitinte la pafon de alia faŝisto, batis lin per sia kubuto en la malsupran dekstran punkton de la mentono, laŭ angulo al la centro. Kiam vi pugnobatas tiel, eĉ milda bato povas bati batalanton kun granda teksturo. Kaj Angeliko trafis profesie, kun tordado de la korpo kaj tordado de la ŝultro.
  La makzelo krakis, la nazio falis en profundan, preskaŭ mortigan knokaŭton. Du knaboj de la Hitlera Junularo kun kverkaj glanaj makuloj malfermis la buŝon, elspirinte:
  - Ho, Rush-heroo!
  Tiam ili alkuris al ŝi, svingante ministojn per ŝoveliloj. Post du gigantoj, adoleskantoj, kiuj aspektis ne pli aĝaj ol dek kvar aŭ dek kvin, ne ŝajnis timigaj. Vere, kverkaj glanoj sur la kolumoj diris, ke tio estas elita aŭ komanda stabo. Se Angelica estus regula soldato, ĉi tiuj knaboj estus minaco. Sed por siberia virino malmoligita de ruĝeca fero kaj plumbo, tio estas semoj.
  Angeliko faris trompan movon, kaj amiko turnis sian tibion kiel ventumilon kaj hokis la knabon, li flugis renverse, fulmante sportbotojn sur pikiloj el aloja ŝtalo. Ili klare ne estas lokaj nudpiedaj. Sed alia knabo provis bati ŝin per la piedo, sed evidente ne sukcese, ĉar li mem forflugis, dolore frakasante sian dorson. Angelica resumis:
  - Jen la tekniko de Rush-hero!
  . ĈAPITRO 20
  Alisa Selezneva forte suspiris. Kiom longe vi povas sidi sur ĉeno kiel tia hundo. Kiam ŝi kaj la knabo provis mueli la ĉenojn denove, la SS-uloj denove eksplodis. Kaj ili komencis bati la infanojn per kaŭĉukaj bastonoj sur la nudaj kalkanoj. Ili forte batis lin kaj, ĉi-foje, plene forbatis la plandojn. Alicio sentis, ke kaŭĉuka bastono estas malaltigita sur nuda, ronda kalkano de infano. Kaj ĉio eksplodas ĉirkaŭ ŝia doloro. Bato al la kalkano estas aplikata de la tuta svingo, kaj la nudaj piedoj estas fiksitaj en speciala aparato. Kaj Alicio sentas la sangon puŝi de la plando ĝis la dorso de la kapo.
  Kaj kiel ĝi eksplodas, kiel vulkano, kiu pulsas en la vejnoj.
  Paŝka estis fiksita, sed post alia bato li ekkriis. Batu profesiulojn.
  La plandoj de infanoj ŝveliĝas kaj bluiĝas. Tiam, iam, sango komencas ŝpruci.
  Kaj fine, en la nudaj, ŝvelintaj, sangaj piedoj de infanoj, ili alportas fajron al la torĉoj.
  Kaj post tio, pro la dolorŝoko, la knaboj kaj la knabino perdas konscion.
  Ili ne estis rekonsciigitaj, sed simple forlasitaj. Ĝis nun, la demonposeditaj faŝistoj ne estas laŭ ili.
  Krome, la fantazio de la monstroj ne sufiĉas. Kaj la kaptitaj aferoj el la estonteco, la Fritz provas studi, sed ili ne tre sukcesas.
  Tamen, verŝajne la gvidado de la Tria Regno kredas, ke ili povas gajni la Duan Mondmiliton sen seriozaj armiloj de la estonteco.
  Kion ili havas kolosan memfidon.
  Adolf Hitler, saltante kiel freneza leporo, estis kaptanta novaĵon de la orienta fronto, rapide movante la orelojn. Altnivelaj germanaj trupoj jam atingis Dnepron. Uzante la avantaĝon en moviĝeblo, la nazioj memfide avancis en la centra direkto. En la nordo, la aferoj ankaŭ iris bone, ili sukcesis kapti Rigon surmove, preskaŭ sen batalo. En la sudo, ankaŭ, grandaj fortoj de sovetiaj soldatoj estis ĉirkaŭitaj. Tankkolonoj trarompiĝis al Ĵitomir.
  Ĝenerale, la komenco de la milito iris preskaŭ laŭplane, do eblis denove ludi ruzojn. Kiam la faŝismaj gvidantoj kolektiĝis. Borman ofertis prezenti alian spektaklon.
  - Ho, mia plej granda Fuhrer!
  Hitler kriis:
  - Pri kio vi murmuras!
  La muzelo de Bormann estis ekstreme malakra kaj flava, sufiĉe rememoriga pri ĉina masko:
  - Kiel ĉiam, ni kantas laŭdojn al la Granda Fuhrer!
  Hitler klakis la fingrojn de sia ekvivalento ses sur la nazon:
  - Kantu iomete, rigardu la malsaĝulon!
  La Fuhrer ĵetis la kukon de la tablo, paŝis sur ĝin per sia boto kaj minace grumblis:
  - Glata kalva hundo!
  Bormann ĵetis sin kvarpiede kaj ĝemis:
  - La hundo mordas, nur el la vivo de porko! Nur el la vivo, el la vivo de porko, hundo povas mordi!
  Hitler gruntis:
  - Ne, vi ne havas trompan rigardon, viaj okuloj ne mensogas! Ili vere diras, ke Bormann estas stulta bufono!
  La deputito Fuhrer gruntis, lekante la kremon per la lango:
  - Mi mu-mu! Mi ne komprenas! Li tiom amas la kremon!
  Hitler metis sian boton en la vizaĝon de Bormann, la ŝtrumpeto trafis ĝuste en la nazo, kiu krevis kiel tromatura tomato. La Fuhrer moke demandis:
  - Nu, ĉu vi ŝatas klubkapon?
  Bormann ĝemis:
  - Ho granda Fuhrer, kverko estas simbolo de saĝo!
  Hitler malestime snufis kaj portis la plej frenezajn sensencaĵojn:
  - La rusoj! Eble, jes, al kio ĝi estas malsupera nacio. Ĝenerale la slavoj venis eĉ ne de simio, sed azeno kun urso!
  Speer rimarkis:
  - Niaj sciencistoj ĵus disvolviĝis kun la ursa genaro kaj ĝia transplantado en vivantajn organismojn.
  Hitler akre turnis sin, renversante okulvitrojn al Generalo Idolo. Li subite eksaltis kaj poste denove sidiĝis.
  - Ku-ku! Mia Fuhrer!
  Hitler siblis:
  - Kaj kia estas la rezulto!
  Speer ridetis.
  - Transplantado de la hipofizo de urso pliigis la fizikan forton de la kaptito, aŭ pli ĝuste de la kaptito, trifoje.
  Hitler kriis korŝire:
  "Vi vidas, kion mia plej granda genio elpensis!" Dank' al mia saĝo, la soldatoj de la Tria Regno fariĝos absolute nevenkeblaj! Nu, kial vi gapas, kial ili ne laŭdas nin!
  La akompanantaro de la Fuhrer unuvoĉe bojis:
  - Heil Hitler! Heil Hitler! Zind Heil!
  Nazia numero unu sidis sur la ŝultroj de Bormann, ĉar li estas forta ulo.
  - Mi estas la plej granda el la Fuhrers! Mia genio superbrilas la sunon, la stelojn kaj la lunon per sia lumo. Cetere, estis mi, kiu konstruis la Lunon, kaj estos skribite sur ĝi, farita en Germanio! Heil!
  Bormann kriis:
  - Jam skribita! Tendaroj floras sur la ruinoj de Kremlo, ne ekzistas pli bonaj Olimpikoj hi-he-hee kaj ha-ha!
  Hitler kriis:
  - Nu, leviĝu ĉevalo! Prefere, malforta apro!
  Bormann provis ekstari sur siaj rigidaj genuoj. Hitler eltiris diamantkapan pinglon el sia poŝo kaj enŝovis sian deputiton en la azenon. Bormann muĝis kaj eksaltis, levante la Fuhrer:
  - Ho granda Adolfo!
  Goering, kiu ĉiam estis konata pro sia "profunda pensado", sugestis:
  - La vorto granda estas tro banala.
  Hitler turnis sin akre.
  - Kion vi diris?
  La dika Reich Marshal balbutante respondis:
  - La plej granda el la Fuhrers, la supergeniulo de ĉiuj tempoj kaj popoloj, devas esti io pli alta ol nur bonega! Devas esti io speciala kaj unika en ĝi! Tia kio!
  Hitler lanĉis Goering kun ĉampano en la kapo, Goering, inhibiciita kaj sufiĉe ebria, ne havis tempon por devojiĝi kaj ricevis donacon en la frunto. La dika Reichsmarschall surloke kolapsis, liberigante sangofluon el sia buŝo. La Fuhrer ĝoje kantis:
  - Forta bato - Adolf ĉiopova!
  Bormann, daŭre kriante kaj batis la femurojn, fajfis ion:
  - Kiki-riki! Ku-ku-ku! Mi batos vin per sprono!
  Hitler rulumis iom pli, forpuŝis plurajn florvazojn de la tablo kaj grakis:
  - La ĉevaloj estas plenaj, ili batas per la hufoj, kaj la rusojn mi batas per la pugno!
  Himmler timeme intervenis:
  - Ho granda Adolfo. Tio estas nur pri la kulakoj, mi proponas veti pri la estonta strukturo de la imperio.
  Hitler kaptis la randon de la tablo per hokitaj fingroj. Lia ratvizaĝo tordis.
  - Kion vi diras, ke pugnoj estas pli fortaj ol tankoj?
  Himmler tuj korektis sin:
  - Vidu, granda Führer, post kolektivigo parto de la prospera kamparano perdis sian enspezon. Ĉi tio estas ebla bazo por malkontento. Ĝuste tion ni volas uzi por batali kontraŭ la komunisma subtera!
  Hitler gruntis, grincante la dentojn.
  - Vi parolas kun la subtera!
  Himmler kapjesis.
  - Jes, subtere!
  Hitler muĝis kaj pugnobatis la tablon, renversante la salaton:
  - Ne, ne estos subtera!
  Himmler estis surprizita:
  - Kiel fartas mia Fuhrer?
  Sufokiĝante, Hitler diris:
  - Kaj tiel! Tre simpla! Mi ordonos la masakron de la tuta slava loĝantaro. Ne estos stulteco kaj sofismo. Malsuperaj subhomaj slavoj devas esti forviŝitaj de sur la tero!
  Himmler ekmovis.
  - Kaj la ĉeĥoj!?
  Hitler ekridis, lia rido estis kiel tiu de perforte freneza viro:
  - Ĉeĥoj estas parazitoj! Popoj plenaj de drogoj! Se vi renkontos ĉeĥon - tuj mortigu la bastardon! - La Fuhrer tusis, sufokiĝante per salivo, poste ŝvelante la okulojn stulte, daŭrigis. - Ĝenerale, mi esprimis mian vidpunkton. Ŝi estas strikta kaj neŝanĝebla. Kvankam estas iuj ĝustigoj. Kiel ĉeĥoj laboras!
  Himmler levis siajn mallarĝajn ŝultrojn.
  - La plano estas plenumita!
  Hitler bojis:
  - Planoj, kiujn vi plenumas kaj superas, sed ni donas al vi malgrandajn planojn. Kion aldonu la ĉeĥoj al la normo!
  Himmler tiris sin al la linio:
  - Jes sinjoro!
  Speer (la nura unu el la akompanantaro de la Fuhrer kiu ne estis kreteno) rimarkis:
  - Sed estis vi, la granda reganto, kiu fortranĉis la antaŭplanitajn setlejajn petojn por la produktado de armiloj. Precipe mankis la tankoj, ĉirkaŭ dudek du kaj duono mil de la celo.
  Hitler sibilis:
  - Kaj la ĉeĥoj plukis ĝin!
  Speer malvarme kontraŭis:
  - Ne ĉi-foje! Ili eĉ troplenumis sian planon por tankoj t -338. Fakte, la paneo okazis je...
  Hitler moke strabis.
  - Vi muelos la sensencaĵon poste, mi informiĝis, ke flanke de la rusoj batalas tanko kun 252-mm-kanono.
  Idolo kapjesis.
  - Jes, bonege, jen la fama KV-12.
  Hitler subite trankviliĝis:
  - Tiu ĉi tanko ricevis la nomon de tia malsaĝulo kiel Klim Voroshilov. Ĉi tio signifas, ke ĉi tiu armilo ne estos timiga por ni!
  Speer respondis:
  - Tia obuso estas tre danĝera en la ofensivo. Ekzemple, mara grenadŝelo pezanta ducent kvindek du kilogramojn kapablas forte kunpremi pilolujojn kaj tranĉeajn liniojn. Ĉi tiu tanko estas ofensiva milito.
  Hitlero mansvingis for, tenante glason da senalkohola portovino, siringaj jetoj preterflugis la ŝerpojn.
  - Kia terura afero!
  La ministro balancis la kapon.
  - Ne stulta!
  Hitler kunpremis la pugnojn, krakis ostoj:
  - Nu, bone! Ne metu min en ĉerkon. La francoj ankaŭ havis C-2-monstron, per 155mm pafilo. Do kio? Ĉu ĝi vere helpis ilin?
  Speer levis la manojn.
  - Francio havis nur tridek el tiuj tankoj. Krome, ilia rapideco estas nur 12 километровunu horo. Kio estas pli ridinda ol minaca.
  Idolo alĝustigis sian ĉapon kaj pepis:
  - Akompani la infanterion estas sufiĉe deca rapideco!
  Speer kapjesis.
  - Sed ne por moderna militado, kiam rapidaj manovroj estas postulataj kaj la rapideco de movado de trupoj draste pliiĝis.
  Hitler, jam tute trankviligita, diris:
  - Logike! Ne tute por nenio, ke Stalino havis tiom da malpezaj tankoj. Kvankam la BT-oj estas malforte kirasaj, sed la rapideco ...
  Speer aldonis:
  - La tanko KV-12 superas la S-2 ne nur en rapideco, sed ankaŭ en kirasa dikeco de 175 mm kontraŭ 45, kaj ĉi tio estas signifa. Se nia 50-milimetra kanono povus preni la S-2, tiam ĉi tiu tanko estas nevundebla al pafiloj de ĉi tiu kalibro. Ni prenu ĝin, atentu - la franca tanko pezas 70 tunojn, kaj la sovetia 152.
  Hitler malaltigis sian voĉon al flustro:
  - Kaj kial do?
  Speer, imitante Hitleron, respondis same trankvile:
  - Pro la plibonigita dezajno.
  Hitler balancis la kapon.
  - Ha ha ha! Montriĝas, ke la primitivaj rusoj kreis armilojn multe pli fortajn ol la francoj. Tamen, la lasta nacio de negroidoj, sed ne samgrade!
  Speer rimarkis:
  Estas pluraj kialoj por tiaj konfliktoj. Sed mi devas diri, ke la kondiĉoj por la disvolviĝo de la scienco estas multe pli favoraj en USSR ol en Francio kaj eĉ en Usono. Jes, estas fakto!
  Hitler saltis de la dorso de Bormann kaj senpolvigis sin. Li ŝatis aŭskulti Speer. Post ĉio, iam, ĉi tiu junulo konstruis en sep tagoj, gigantan konstruaĵon de la imperiestra oficejo. Kaj ili diris, ke ĝi estas neebla. Krome, Sherp estas unu el la malmultaj, kiuj ne timis diri al Hitler la veron. Sufiĉe alta, juna ministro, ne dika kiel Goering, ne malalta kiel Goebbels, kaj lia vizaĝo estas tiel vira, arja, kaj ne degenerinta kiel tiu de Bormann. Hess, kvankam blua, estas multe pli bela.
  La Führer diris kompleze:
  - Kaj jen kial: la kavernkonsilioj fartas pli bone?
  Speer respondis ridetante:
  - La plimulto el ni kaj, krome, la granda plimulto de la junuloj, revas fariĝi terposedantoj kaj bankistoj, kaj ili revas fariĝi sciencistoj. Diru al mi, mia Fuhrer, kiam vi estis en la lernejo, estis multaj, kiuj volis ronĝi la graniton de la scienco.
  Hitler malestime snufis:
  - Ne! Ĉiuj volis varman lokon de oficialulo, kie vi povas varmigi vian azenon per subaĉetaĵoj, aŭ komenci vian propran komercon. Neniu volis fariĝi sciencistoj!
  Speer skuis sian fingron:
  - Jen ĝi! Ne ekzistas privata proprieto en Sovetunio. Do, se vi estas inteligenta, tiam...
  Bormann sugestis:
  - Kaj kio se ni malpermesas privatan proprieton. Eniru komunismon.
  La akompanantaro de la Fuhrer unuvoĉe ridis. Ĝis la vilaĝo, Goebbels, kiu silentis, sugestis:
  - Ni konsideros ĉiujn posedaĵojn en la lando kiel la personan privilegion de la Fuhrer.
  Hitler sulkigis la brovojn.
  - Kion vi diris?
  Goebbels respondis:
  - Prerogativo!
  Nazia numero unu skuis sian fingron:
  - Kaj ĝi ŝajnis al mi kondomo! Kia bonega ulo vi estas! Bavara virbovo, karno de la karno de la germana lando.
  Goebbels riverencis:
  - Mi tre flatas pri bonega!
  Hitler montris sian pugnon:
  - Ĝenerale, interesa propono, sed ne ĝustatempa. Dum milito okazas, ni ne devas dividi nian nacion per dividado de posedaĵoj. Sovetunio perdis dek du milionojn en la interna milito. Tio estas sesoble pli ol sur la frontoj de la unua mondmilito. Ni ne devas ripeti tian eraron. Tial mi ankoraŭ ne tuŝos la oligarĥojn, sed kiam la tuta mondo falos antaŭ niajn piedojn...
  Speer suspiris.
  - Ameriko estos tre malfacile digestebla post la venko. Ĝi estas forta, precipe ekonomie. La plej riĉa lando en la mondo, kun granda floto.
  Himmler gruntis:
  - Kaj ĉiuj "Shermans" kaj "Grants" produktitaj el tankoj!
  Speer respondis:
  - Jam pli ol tridek unu mil. Usono disvolvas pli altnivelan Bismarck, ĉi tiu tanko superas ĉiujn niajn modelojn laŭ siaj parametroj. Ĝi havas 175mm kanonon kaj 275mm deklivan alfrontan kirason. Koncerne ĝiajn parametrojn, ĉi tiu maŝino eĉ superas la AG-50, escepte de rapideco kaj potenco-rezervo.
  Himmler respondis:
  - Nia inteligenteco ne havas tiajn informojn. Ŝajnas, ke vi komponas Sherpa. Nu, la ministro estis jap.
  Speer respondis kun rideto:
  - Ne, mi ricevis ĉi tiun informon de niaj usonaj komercistoj amikoj. Ili estas fidindaj uloj kaj malamas siajn judajn konkurantojn.
  Hitler kapjesis.
  - Jes mi scias! La plej multaj el la usonaj oligarkoj estas aŭ judoj aŭ dependaj de judoj, sed ekzistas malplimulto, kiu volas mallevi siajn kontraŭulojn. Ili helpas nin. Laŭ mia scio, Krup ricevis informojn pri la Cromwell-tanko unu jaron antaŭ ol aperis la unuaj specimenoj de ĉi tiu maŝino. Laŭ siaj kirasaj kvalitoj, ĉi tiu tanko estas komparebla nur al ... - Hitler faris teatran paŭzon kaj finiĝis abrupte. - Azeno, dudak!
  Speer kunpremis la pugnojn.
  - Ministro Shtikh faris nenion por enkonduki iam la produktadon de 88-milimetra kalibro armiloj kapablaj penetri kaj Kromvelo kaj Matilda kaj KV. Aparte, la projekto de la tanko T-16 kun potencaj armiloj restis en la prova stadio. La prototipo estis kreita, sed la projekto ne estis lanĉita.
  Hitler ektiris.
  - Estas afero de tempo! Ne ĉagreniĝu kamarado! Tamen mi ankoraŭ ne volas krei superpezajn tankojn.
  - Kial? Speer demandis.
  Hitler ridetis:
  - Vi vidas, mia knabo, estas tia problemo. Unue, ĉi tiuj tankoj estas tro multekostaj. Nu, jes, ŝparu sur la armeo, kion hejti la fornon per la muro de via ligna domo! Sed ĉi tio estas nur parto de mia konsidero.
  Speer estis surprizita:
  - Kaj kio estas la tuto?
  Hitler, mallarĝigante la okulojn, respondis:
  - Kaj en tio! Mi ne volas, ke ĉiuj diru, ke Hitler venkis nur pro supera teknologio. Male, mi volas venki la malamikon per pli malgrandaj fortoj, montrante la avantaĝojn de la arja spirito kaj korpo. Gravas la viro mem, la vera arjo. Heil Hitler!
  La ĉirkaŭaĵoj unuvoĉe kriis:
  - Zin Heil!
  La Fuhrer respondis:
  - Kaj la tanko mem estas tre bona. Nur la muzelo devas esti plilongigita por pliigi la mortigan forton kaj timigi la malamikon. Se la milito daŭras, la rusoj provos la plenan potencon de nia teknologio!
  La nazioj unuvoĉe kriis:
  - La gloro de la Fuhrer, kiu leviĝis super ĉiuj imperiestroj, ŝvebu super la steloj!
  Hitler batis la kukon per siaj pugnoj kaj hurlis:
  - Ĉesu grati vian kapon. Nu, venu Bormann promesis amuziĝon.
  La nazio ĝemis dufoje:
  - Nun estos granda Fuhrer.
  Bormann faris mallertan provon forviŝi la kremon. Li paŝis sur la ŝuŝnurojn per la piedfingroj kaj kraŝis, trarompante la abundan tapiŝon kuŝitan rekte sur la tero per sia nazo. Hitler subridis.
  - Nu, vi estas ŝerco!
  Bormann kantis:
  - La pajaco ne estas tute vana en ĉiuj regnoj, kaŭzis ridon ĉiam! Esti kun truo en la kapo estas utila, mi muĝas kiel azeno ĝis la mateno!
  Hitler movis sian genuon al la flanko de Bormann, elŝovis la langon kaj denove ridis. Ridado sen kialo estas signo de malsaĝulo!
  Speer timeme alparolis la Fuhrer:
  - Ni devas pliigi la liberigon de municio. Ni havas pruvojn, ke la rusoj formas novajn rezervojn!
  Hitler siblis:
  - Kiam mi aŭdas - rezervoj, ĝi nervozigas min! Venu, nazia numero unu estas por sango!
  Bormann, sibilante, kriis:
  - Unua agado! La mortpuno!
  Hitler pikis per fingro la stomakon de Bormann.
  - La morto estas la bazo de ĉio! Murdo levas la individuon. Mi estas la Fuhrer, la formado de morto, infero kaj malvirtoj.
  Bormann denove kantis:
  - Mi kredas, ke sen vi estos malbone por mi, kaj neniu mildigos ilian suferon, sed kredu, ke koko en la zono neniam povos "furzi" por almozo!
  La akompanantaro de la Fuhrer denove ridis. Bormann faris signon, premis klavon. Cent grandegaj tuboj, plifortigitaj per specialaj elektraj instalaĵoj, elĵetis akvofalon da sonoj. Estis kiel muĝado de lavango de tigroj.
  Hitler rimarkis:
  - Mia seksa fantazio, en unu nokto seksperforti mil tigrojn kaj leonojn!
  La akompanantaro ekkriis unuvoĉe:
  - Vi estas pli alta kaj pli malvarmeta ol la tuta Fuhrer!
  Hitler blovis sian bruston, skuante siajn medalojn:
  - Tamen, estante kvinjara knabo, mi seksperfortis mamuton!
  Post ĉi tiuj vortoj, la akompanantaro de Hitler, la gloraj generaloj kliniĝis flanken, teruro estis desegnita sur iliaj tordaj vizaĝoj. Ankoraŭ tia seksa giganta Fuhrer!
  Bormann kolapsis sur la ventro kaj ĝemis:
  - Indulgu nin Apolono!
  Hitler ridetis:
  - Monda Organizaĵo pri Sano?
  Bormann batis sian frunton kontraŭ la tapiŝon:
  - Mi volis diri Zeŭson!
  Hitler ekkriis korŝire kaj piedbatis Bormann en la azenon per sia boto:
  - Malmultaj! Komparu min kun greka dio! Mi mortigos, mi pikos, mi disŝiros mian buŝon, mi elpiros palpebrumulojn, mi tranĉos ilin en rubandojn!
  La Fuhrer subite trankviliĝis:
  - Nu, nun ni ekzekutu! Ĝuu la agrablan spektaklon! Cetere, kiu estas ekzekutita?
  Bormann ruze strabigis la okulojn.
  - Unu ĉarma diva!
  Hitler lekis siajn lipojn:
  - Blonda!?
  Bormann kapjesis.
  - Jes, kaj komunikoficisto! Ni nun estos kune, korvo de orgasmo!
  Kaj denove, ridado, ĝenerale, la tuta Hitler-ĉefstabejo similis aron da kretenoj kaj bubunoj. Nur kelkaj bestoj. Hitler kriis:
  - Ĉiuj silentu, kiam la Fuhrer rigardas!
  La abomena prezentado komenciĝis.
  Aŭdiĝis bruego de ĉenoj. La knabino estis kondukita en la ĉambron. Ŝi estis kovrita per litkovriloj, kaj en tre malglataj lignaj ŝuoj.
  Oni povas vidi, ke ŝi devis senvestiĝi dum la agado.
  Hitler ridetis. Knabinoj en mallongaj jupoj, fulmante per siaj nudaj kalkanoj, komencis alporti hosojn kun gasbruliloj por bruligi la karnon de la kaptito.
  En la sama tempo, la rako ankaŭ estis kunvolvita, kun multaj leviloj kaj torturaparatoj.
  Ili estis senvestigontaj la sklavon, kiam sonis la alarmo.
  Eĉ la ruĝaj lumoj estis ŝaltitaj.
  Adolf Hitler ĵetis la kapon kaj muĝis:
  - Kio alia estas ĉi tio?
  Bormann, kun tordita vizaĝo, tremante pro timo, respondis:
  - Atako kontraŭ la Imperia Kancelario, bonega!
  La Führer skuiĝis pro timo kaj ĝemis:
  - Kiel estas tio? Denove!
  Bormann prenis la radion. Kaj tie ili korŝire kriegis. Estis paniko.
  Hitler muĝis je la supro de siaj pulmoj, trafante Hermann Goering en la azenon per sia tuta forto:
  - Bastardoj! Nu, kial mi ne ordonis, ke ĉi tiuj rabiaj infanoj estu solvitaj en acido!
  Bormann ŝaltis la televidan bildon. Kvar statuetoj en batalkostumoj atakis tutan SS-armeon, kaj moviĝis super la kadavroj.
  De iliaj batallaseroj, tankoj eksplodis, aviadiloj brulis, pezaj memveturaj pafiloj renversiĝis.
  Adolf Hitler gakis, frotante la manojn.
  - Bonege! Jen estas batalo en miniaturo! Ni batalos kaj venkos!
  Bormann volonte konsentis:
  - Spektaklo, kiu estas necesa pri la plej granda el la plej granda!
  Hitler kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas sangavida, mi estas senkompata,
  Mi estas malbona rabisto, pli malvarmeta ol Barmaley!
  Kaj mi ne bezonas! Marmelado, sen ĉokolado!
  Mi manĝos la etulojn! Jes, tre malgranda!
  Lasu la tre junajn infanojn!
  Jes infanoj!
  Bormann konsentis kun tio:
  - Englutu la plej grandan el la plej grandaj!
  Hitler muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas Adolf la kruela sadisto,
  Super la mondo pendis senespera mallumo!
  Kaj la knabinoj venis. Pli precize, ne estas tute klare, kiaj knabinoj. Fortokampo brilis ĉirkaŭ ili. Sed la militistoj mem estas nur en bikinoj.
  Kaj kun nudaj piedfingroj ili ĵetis koagulaĵojn de energio. Kiu laŭvorte disŝiris la naziojn.
  Kaj en iliaj manoj, poste eksplodiloj, poste lumglavoj. Krome, la armilo kapablas plilongiĝi kaj trafi tre forte.
  Samtempe, la belulinoj, sen pripensi dufoje, uzis sian umbilikon por sendi fulmojn.
  Tio estis, tio estis la batalo. Kaj kontraŭ ili, eĉ du selektemaj sekurecaj dividoj de Hitler kun tankoj kaj aviadiloj. Kaj mirinda potenco.
  La Fuhrer ĝemis:
  - Ĉi tio estas vere bonega! Tia batalo, en fabelo diri, ne priskribi per plumo!
  Bormann notis kun timo:
  - Ĝi povas alporti al ni detruon, granda el la plej granda!
  Adolf Hitler muĝis:
  - Tian vetkuron en tri mortoj, Eŭropo mortos!
  La knabinoj foje kovris sin per batalkostumoj kaj lanĉis malgrandajn, sed tre potencajn raketojn, kiuj disŝiris du aŭ tri naziajn batalionojn samtempe.
  La Fuhrer grakis:
  - Ĉi tio estas infero! Malbona rezulto!
  Speer diris malvarme:
  - Mi jam nomis plifortikigojn mia Fuhrer! Eble vi prefere evakuu al sekura loko?
  Hitler respondis histerie:
  - Ne! La tuta Unua SS-Armeo nun iros kontraŭ ili. Ĉu miaj agloj ne povas elteni? Ne, mi ne foriros kaj mi ne forlasos mian loĝejon!
  Goering kapjesis.
  - Vi kaj mi estas la granda Fuhrer!
  Goebbels konfirmis:
  - Se necese, ni mortos kune!
  Yodol konfirmis:
  Aŭ ni povas venki kune!
  Kaj Himmler entuziasme diris:
  - Sen vi, ho granda vivo ne havas signifon!
  Hitler korektis, iomete moliĝante:
  - Ne bonega, sed la plej granda! Vi ne tro fervoras laŭdante min!
  Speer rimarkis neatendite aŭdace:
  - Politikisto, kiu amas dolĉajn flatojn, havas la inteligenton de muŝo!
  La Fuhrer kriis:
  - Kion vi celas?
  Speer trankvile rimarkis:
  - Saĝaj regantoj ne kredas flatulojn!
  Hitler malakre rimarkis:
  - Mi povus meti vin sur palison por ĉi tio!
  La Imperiestra Ministro ridis.
  - La originala maniero fermi vian gorĝon!
  La Fuhrer komentis iom pli trankvile:
  Sed mi ne faros, kaj vi scias kial?
  - Kial?
  Hitler diris kun patoso:
  - Ĉar ĉiu reganto bezonas pajacon, kiu povas diri la veron!
  Goebbels kuraĝe rimarkis:
  Ĉi tiu ulo estas tro saĝa por esti malsaĝulo! Ni kantu ion, Via Moŝto!
  Hitler agreseme kriis:
  - Sufiĉe da vi novuloj por kanti! Urso paŝis sur ĝian voston!
  . ĈAPITRO 21
  Kaj Alisa Selezneva dume rigardis la daŭrigon de interesa sonĝo;
  Kaptante la germanajn knabojn, ligante ilin firme per ŝtupetaro konstruita en la muron, Angelica aranĝis improvizan pridemandadon por ili. Nome ŝi deŝiris siajn botojn, ekbruligis memfaritan torĉon kaj komencis friti la kalkanojn de la adoleskaj nazioj.
  Ili montriĝis neatendite obstinaj. Ili ekmoviĝis, ĝemis, malsukcese provis rompi la ŝnurojn, kiuj gluiĝis al iliaj maleoloj, sed ne volis doni informojn. Kaj la rozkoloraj kalkanoj, laŭ la germanaj puraj knaboj, jam komencis kovriĝi, unue per malgrandaj, kaj poste per ĉiam pli grandaj, pala purpuraj veziketoj. La doloro sur la nervaj finaĵoj de la plandumo estis terura, sed la junaj batalantoj de la Hitlera Junularo tenis pro fiero kaj kuraĝo. Ili montris ke ili ne estis elektitaj por nenio kiel komandantoj super siaj kunuloj. Forte kunpremitaj makzeloj, sangantaj pro morditaj lipoj, kaj ŝvito el iliaj tempioj kaj vangoj montris kiom ili vere doloras. Spirado fariĝis peza, ventroj kolapsis, sed aŭdiĝis nur malaltaj, sufokitaj ĝemoj. La knaboj retenis siajn laŭtajn kriojn kun peno de volo.
  Angelica sentis ĝenon:
  - Hitleraj aĉuloj... Nu, se vi nenion diros, mi forbrulos vian dignon kaj lasos vin por ĉiam kiel eŭnukoj.
  Kaj la fajra diablo komencis detiri la pantalonon de la knaboj. Tiam Angeliko sentis fortan pikon inter siaj skapoloj, kaj la malvarman, neatendite firman voĉon de Alisa Selezneva, kiu rekonsciiĝis:
  - Ĉu vi ne kuraĝas turmenti la knaban hundinon! Ĉu vi ne komprenas kiom malalta kaj malbona ĝi estas!
  Angelika severe respondis:
  - Mizerikordo en milito estas tiel eksterloka kiel blanka mantelo en minejo! - Tiam la ruĝharulo provis elfrapi la armilon de Alisa Selezneva. Sed ŝi grumblis.
  - Kaj ne pensu! Mi havas absolutan reagon, se mi trafos oston, vi restos lama por la tuta vivo. Ni malligu la knabojn...
  Angelica respondis:
  - Kaj vi volas ŝajne sub la tribunalo. Liberigu kaptitojn dum malamikecoj. Jes, ĉi tio estas mortiga artikolo!
  Alisa Selezneva ĉi tie mem konstatis, ke ŝi iris tro malproksimen. Ŝi svingis la manon malestime.
  - Jes, kaj kion ili faros kaj kiom malproksimen ili forkuros kun tiaj kruroj kaj bruligitaj piedoj... Nu, vi estas la monstro Angeliko.
  La fajra kaj bela diablo levis la ŝultrojn.
  - Nu, estas finite... Vi nun diros, ke ni ne kliniĝu al la nivelo de faŝistaj banditoj. Kion porti blankajn gantojn...
  Alisa Selezneva interrompis:
  - Nu, diru al mi, ruĝhara demono, almenaŭ en unu libro aŭ filmo pri la civila aŭ la Granda Patriota Milito, vi vidis, ke la Ruĝuloj torturis siajn malamikojn, aŭ ke ili estas monstroj.
  Angelica provis forigi ĝin.
  - Jes, por kio ĝi estas...
  Alisa Selezneva rikanis:
  - Kaj krome... Eĉ oficiale, nia partio ne aprobas la uzadon de torturo kaj torturo rilate al militkaptitoj. Kaj eĉ pli por infanoj. Vi Angeliko malobservas la bildon de la sovetia, nobla militisto-leono per tiaj agoj. Kaj ĉi tio estas malhonoro por nia tuta Ruĝa Armeo.
  Angelica ne volis konfesi, ke ŝi eraris, kaj li sugestis:
  - Ĉar ni ne povis akiri informojn, estas pli bone... Ni rapidu pli proksimen al la centro, al la imperiestra oficejo. Eble ni kaptos pli grandajn predojn tie....
  Alisa Selezneva vangofrapis la pavimŝtonojn per sia piedeto, pepante:
  - Ĉu vi atendas preni, plene, Hitler mem?
  Angeliko vigle levis siajn larĝajn ŝultrojn.
  - Ĉio neebla estas ebla, kvankam malfacila... Ekzemple, verŝajne multaj pensis, precipe en Okcidento, ke Sovetunio perdis, la germanoj eniris la antaŭurbojn de Krasnaja Polyana, kaj la sovetia armeo en Berlino estis fantazia. Sed nun ni estas en Berlino. Kaj ĉi tio estas realo!
  Alisa Selezneva konfirmis:
  - Jes, la plej reala el realaĵoj! Kaj tial, iru antaŭen. En speciala registara sektoro.
  La nazioj batalis kun la furiozo de la kondamnitoj. Multnombraj milicoj, aŭ jam diseriĝantaj maljunuloj, aŭ junuloj blovantaj la nazon en pantaloneto kaj nudaj kalkanoj, inkluzive de tonditaj knabinoj kun pli maljunaj virinoj.
  Kelkaj el la milicoj estis armitaj per ĉasfusiloj, kaj la infanoj estis armitaj per molotovaj kokteloj kaj metiaj eksplodaĵoj.
  Mi devas diri, ke ĉi tiuj lastaj, precipe plenigitaj per pingloj, najloj kaj aliaj metalaj "ŝeloj" estis danĝeraj. La infanteriistoj ricevis gravajn kaj tre dolorajn vundojn.
  En urba batalo, eĉ unuaklasa infano povus ŝteliri nerimarkite kaj faligi sakon en la dikon de la progresantaj soldatoj.
  Ĉi tie, malgrasaj bazlernejaj studentoj, ili eĉ elpensis ion similan al malpeza katapulto kaj, kaŝante sin malantaŭ la ruinoj, ĵetas atakojn kontraŭ la antaŭenirantaj infanteriistoj de la Ruĝa Armeo.
  Alisa Selezneva ne permesas al Angeliko pafi ĉe ili, kaj batalo kaj kverelo ekestas inter la militistoj. Fine, kompromisa solvo - kapti, ligi.
  Vere, dum la knabinoj kuris al ĉi tiu agresema "muŝeto", ili sukcesis liberigi kvin pliajn pakaĵojn, vundante dekduon da sovetiaj soldatoj.
  La knabinoj, foririnte de antaŭaj vundoj, estas rapidaj kaj ili havas malpezan sed fortan reton en sia tornistro. Kaptitaj ŝercoj, inter ili kelkaj knabinoj eksedziĝis ... En la germana, ili vokas panjon kaj paĉjon, kaj ili ĵuras, ke ili ne plu faros tion.
  Sed unu el la knaboj sukcesis foriri kaj faras vizaĝojn al ili de malproksime. Anĝeliko tamen pafis... La kuglo defrapis la modan ĉapon de la tombo per viziero, devigante lin haste forkuri, flagretante, malgranda, griza pro polvo kaj fulgaj kalkanoj.
  Alisa Selezneva, por trankviligi la kaptitojn, elprenis naturajn ĉokoladojn el Usono kaj disdonis kahelojn, karesante la timigitajn infanojn sur la kapon. Ŝi ankaŭ parolis la germanan:
  - Ne timu! Vi havos sovetian potencon, kaj ĉiutage ĉokoladoj, kukoj, oranĝoj, kondensita lakto, ananasoj kun tetrao... Ni kondukos vin al la kinejo, al la cirko kun elefantoj...
  Angeliko puŝis ŝin krude.
  - Ĉesu karesi la malsaĝajn bastardojn. Jen soldato, aŭ pli ĝuste oficiro-kapitano, pro ili li perdis la okulojn, li estis batita per kudriloj, ke el la pakaĵoj ĵetitaj de ili disiĝis la eksplodo. Kaj vi donas al ili ĉokoladojn kaj promesas bananojn kun ananasoj .... Jes, vipu ilin per urtikoj pro tio sen ia kompato!
  Alisa Selezneva forte suspiris kaj maldolĉe ploris:
  - Ho, Dio, kion ĝuste faras al ni la malbenita milito... Ni pravas, ni fariĝas pli malbonaj ol la plej sovaĝaj bestoj!
  Angelica konsentis.
  - Jes, pli malbone... Sed paciencu ankoraŭ kelkajn tagojn, ni mortigos la restaĵojn de la menaĝerio kaj ĝi fariĝos multe pli bona.
  Alisa Selezneva krucsignis sin kaj flustris:
  - Dio malpermesu al la blinduloj malfermi la okulojn kaj rektigi la dorson al la ĝibuloj! Jes, Dio estu Dio, eĉ iomete, sed vi ne povas esti iomete krucumita!
  La batalo okazis sur la surfaco, sur la ĉielo, kaj subtere.
  Aparte, sur la ĉielo, sovetiaj Ils renkontis Me-163-raketĉasaviadilojn. La unua versio de la mondo de senvosta aviadilo, kiu estis amase uzita en realaj bataloperacioj.
  En Sovetunio tamen ekzistis ankaŭ varianto proponita de Kalinin, ŝraŭbo senvosta, sed nur eksperimenta specimeno estis liberigita; trapasis la teston. Ili preparis nulan serion, sed Kalinin estis arestita, kaj li mortis sub torturo en la keloj de la Lubyanka. Kaj ĉi tiu projekto, kiel malamiko de la popolo, estis prenita kaj fermita.
  Do Stalino vere estas ekzekutisto kaj buĉisto...
  Sed ankaŭ granda ŝtatisto samtempe! Post li regis la pigmeoj...
  Kaj jen la misilo ME-163, kromnomita "Kometo". Danĝeraj aŭtoj, malgrandaj sed tre rapidaj, tiam ducent kilometroj hore disiĝas. Kaj iliaj armiloj ne estas kiel tiuj de la Salamandro, sed raketoj.
  Ĝenerale, la uzo de ĉi-lasta estas plene pravigita. "Kometo" ne havas tro da flugtempo. La unuaj modifoj estas ses minutoj, kaj la lastaj dek kvin ...
  Raketokonkoj estas bonaj por sia frapa efiko, kio estas tre grava, konsiderante la postviveblecon de sovetiaj Ils en batalo. Kaj kompreneble, la rapideco de la Kometoj malhelpas ilin efike uzi aliajn armilojn ol jetajn. Sed estas tre malfacile detrui ilin mem.
  Precipe pilotoj situas kuŝantaj, kio faras la transversan areon de la maŝino nekonsiderinda.
  Raketmotoro, du tipoj. Unu frua laboris pri hidrogena peroksido, la dua, poste kaj perfekta, pri karbogranulado ... .
  Jen la timigaj monstroj, aŭ pli ĝuste monstroj... Senvostaj, kaj lertaj...
  Alisa Selezneva celas ilin kaj fajfas:
  - Sed ni faras raketojn kaj blokis la Jenisejon. Kaj en la kampo de granda baleto, ni estas antaŭ la ceteraj!
  La trankvilo revenis al la knabino, ŝi povas, kiel kutime, tio estas, pafi senmanke. Angelica ne postrestis malantaŭ ŝi kaj ankaŭ kunkantas. Kaj sprite:
  - Pli bone morta ol viva, damnita Fuhrer - blua! Disŝiru lin en reto de infera pasio!
  Alisa Selezneva aprobas sian amikon:
  - Jes, vi estas nia Raŝa! Nia potenco de poluso al poluso!
  Se trafite per raketmotoroj, "Kometoj" kutime eksplodas alfabete. Ili ne fumas, ili ne lasas vostojn post si, ili nur furzas! Jes, ĝi estas iom amuza, sed...
  Angelica incitetas sian amikon:
  - Alico el la frenezulejo, bela bovino ... Bela bovino, Alico el la frenezulejo!
  La neĝblanka militisto adekvate respondis:
  - Inciteti aliajn, kiel la posedantoj de obtuza menso, kaj portantoj de sento de akra propra malsupereco!
  Angelica aldonis:
  - Akraj langoj, malkiel ponardo, pikas, eĉ tra ĉeno de stulteco!
  Alisa Selezneva palpebrumis:
  - La fabelo bone rakontas, la realo estas malbone ekzekutita!
  Sed ĝuste en la realo, la neĝblanka militisto povis pafi al veturiloj, kiuj estis iomete malsuperaj en rapideco ol la kuglo mem. Angelica ne faras. Estis io por timigi la ruĝharan demoninon.
  La "Kometoj" mem tre aspektis kiel abeloj, do ili rapidis kaj tratranĉis preskaŭ kun la rapido de la sono, la aero kreis la impreson de zumado.
  Jes, kaj la pikoj estis tre efikaj. Devigis fojon post fojo ekbruligi Ilya, kaj atakaviadiloj rompas. Plie, la renversoj kaj efikoj de la sengastiganto ne estis malbonaj.
  Jakoj en kovrilo, foje trapikis per eksplodoj de "Kometoj", kaj foje ramis ilin.
  Ĉi tie, ekzemple, la Yak-3 enpuŝos en la ME-163 kaj oni rapidos kune, ŝprucante fragmentojn malproksimen en ĉiuj direktoj.
  Alisa Selezneva aprobas:
  - Estas ili vulturoj. Tie! Eĉ pli malmola!
  Aera batalo estas tre interesa. Estas malfacile batali kontraŭ malamiko, kiu havas tian grandegan avantaĝon en rapideco. La sovetiaj asoj ankaŭ devas pafi laŭkaprice, eĉ ne kalkulante je sukceso, sed ...
  Sperto montras, ke ĉi tia intuicia kaj ofta pafado povas esti sufiĉe efika. Kiel dum la Batalo de Kursk, kiam la T-34, sendepende de perdoj, ne havante glatan veturon, ili pafis kanonojn en movado, akcelante al la maksimumo. Kaj tamen ili ricevis multe pli potence armitajn kaj protektitajn tigrojn.
  Angelica ankaŭ foje sukcesas eniri en la "Kometon" tiam ŝi nur ĝojas kiel infano, ŝia sorto. Kaj saltante, skuas aŭtomatan fusilon super la kapo. Poste alia pafo... Pafite! Kiel krakaĵo kreviĝis en la ĉielo! Kaj tiel ĝi diseriĝis en fragmentojn malproksime disĵetitajn en la ĉielo.
  Sed la nazioj ankoraŭ ne trankviliĝis, aperis pli kaj pli da novaj batalantoj. Jen la ME-262 de la plej nova modifo, muĝanta, dumotora, kaj kvin kanonoj de 30 mm kvar (plia 37 mm longtuba pafilo estas instalita sur la nazo). Ĉi tiu maŝino ankaŭ provas trafi tankojn. Aspektas kiel sturmo. Provu ĉi tiun kuraĝon. Ne maŝino, sed kvinvizaĝa monstro de infero.
  Angelica grumblis:
  - Tio estas ĉiuj vergdemonoj el infero. Nu, kiam Hitlero havas ĝin, li finfine elĉerpiĝas. Oni jam povas vidi la imperian oficejon per binokloj, sed ili ankoraŭ ne rezignas. Kaj inverse, kiel cunamondoj, la tuta vergo kaj vergo!
  Alisa Selezneva incitetis:
  - Jes, ne ... La branĉetoj havas nenion por fari kun ĝi, aŭ la faŝistoj de siaj soldatoj, ili nur veturigas ilin. Ĝusta merkatgrimpado!
  Alisa Selezneva provis akiri danĝeran atakmodifon ME-262. Ĉi tiu aŭto estas vere monstro. Jen alia fundo, kiel ĝi devus esti, en maŝinoj uzataj por frapoj kontraŭ teraj celoj, ĝi estas fidinde kovrita. Kie trovi malfortan punkton en ĝi?
  Oni esperas kapti la monstron ĉe la elirejo de la pinto. Poste trafu en vertikalan junton, lanternon ...
  Sed ĉi tie io alportas la korpon, malfortecon, monstran lacecon pro sangoperdo kaj manko de dormo. Mi eĉ ne havas la forton por levi la kapon. Kaj eĉ la hararo briletas pro superhoma streĉiĝo...
  Angeliko, por subteni sian amikon, eĉ kun forto kantis:
  La pluvo trans la ĉielo disĵetis stelfragmentojn,
  Ili preparis pintan palison por faŝismo!
  Tankoj "Tigroj" estas nur rubo - malpura pulbazaro,
  La Germana Armeo atendas tuj furiozan fiaskon!
  La Germana Armeo atendas tuj furiozan fiaskon!
  
  Nia kamarado Stalin estas la gvidanto - la potenco de milionoj,
  Li havas pugnon, granitan maŝinpafilon en la mano!
  Ni povos venki - rati el Sodomo,
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  Nia forto estas monolito - feliĉe sur la Tero!
  
  Nia partio ne havas pli gravajn aferojn por fari,
  Kiel savi la popolon, la Patrujo bona!
  Goebbels demona al la infero kun sensencaĵo,
  Kaj la venko estos, kredu min, por spite al ĉiuj diabloj!
  Kaj la venko estos, kredu min, por spite al ĉiuj diabloj!
  
  Sciu, ke la rusa beleco estas fama pro sia potenco,
  Ŝi havas pezan blondan plektaĵon!
  Kaj en bataloj kun la nazioj, la junulo famiĝos,
  Reviviĝos, leviĝinte, la Luma lando!
  Reviviĝos, leviĝinte, la Luma lando!
  
  Ne lasu Hitler - muzeli al la rusoj,
  La liphara viro opinias, ke li estas malvarmeta Dio!
  Ni marŝos laŭ la Berlina strato,
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  Ne, tiu, kiu estas pura en animo, ne fariĝos sklavo!
  
  Nia standardo estas ruĝa, la koloro de furioza sango,
  Nun la suno brilas sur la Reichstag!
  Ne ekzistas pli malavara donaco por niaj karaj infanoj,
  Se la koro estas aŭdaca kaj premata de timo!
  Se la koro estas aŭdaca kaj premata de timo!
  La kanto gajigis la knabinojn, kaj Alisa Selezneva komencis pafi pli ofte... Efektive, ĉe la elirejo de la pinto, ŝi kaptis la timindan ME-262 per preciza pafo al la lanterno... Kaj li faligis. Kiel akrobato kiu estis trafita en la kruroj per ŝnuro kaj sur la muŝo. Kaj estas tiel bele fari kapriolaĵojn en la aero, kaj eĉ postlasi kelkajn fumvostojn ...
  Angelica aplaŭdis per la manoj.
  - Bravo! Ŝoko estas nia maniero!
  Alisa Selezneva eĉ ridis responde:
  - Miriga pafilo al la endogena zono estas ankaŭ en rusa Hyperfuck!
  La knabinoj ridis kaj ŝanĝis sian pozicion. Estas agrable vangofrapi la malglatajn plandojn sur la gruzon. Kaj ĝi vere estas nia!
  Denove, kiel en pafejo, nur la celoj estas tro rapidaj. Ĉi tie ili rapidas, eĉ kajtoj ne povas fari tion. Kaj ankaŭ "Salamandroj" estis kunligitaj. Nu, Fritz. Angelica grumblas:
  - Ĉio en la mondo finiĝas, krom homa idioteco kaj besta konkuro!
  Alisa Selezneva, pafante per klara voĉo, aldonis:
  - La vivo tre similas al ringo, la fino de sufero estas videbla, sed oni neniam povas senti ĝin!
  Sed ĉi tie la militistoj montriĝis, eble, tro grandaj pesimistoj. Post kiam la I-9 sukcesis rami la ME-262 kun la bildo de drako sur la fuzelaĝo, la alsturmo de la Luftwaffe malfortiĝis ... La nazioj iomete retiriĝis ...
  Angeliko kaptis la tanon per siaj fingroj kaj nervoze deŝiris ĉiujn liajn piedojn per unu mano, kaj diris:
  - Tiel estas ĉe la faŝismo... Ni deŝiras ĉiun membron, kaj tiam!
  Alisa Selezneva, muĝante, kantis:
  - Terure malproksime - multe pli for, sed pli bone, por ke iam por ĉiam!
  Arkaŝka Sapoĵkov denove alkuris al ili. La knabo montris al la knabinoj aŭtomatan mitraleton sur ĉarniroj kaj el optiko:
  - Ĉi tio estas neniiga maŝino. Rigardu, vi povas pafi de ĝi ĝuste ĉirkaŭ la angulo. Bela armilo por urba batalo. Kaj ankaŭ....
  Alisa Selezneva malestime, tiel ke polvo eĉ leviĝis el ŝia glata frunto, ronkis:
  "Mi jam vidis ĝin... Kion alian vi povas proponi al ni, Grandmajstro?"
  La knabo kapjesis.
  - Estas io malvarmeta ĉi tie. Fakte, ĉi tiu maŝinpafilo povas pafi en speciala reĝimo ...
  Angelica fariĝis terure scivolema:
  - Kaj en kiu alia maniero?
  La knabo klarigis:
  - Du kugloj en vico. Tio estas, la kapablo penetri bone protektitajn celojn kaj korpokirason signife pliiĝos! Ĉu ĝi estas nekomprenebla?
  Angeliko estis vigla kaj ĝustatempe. Ŝi pafis, devigante germanan infanon kun faustpatrono lavi sin per sango. La malgajninto estis reĵetita, kaj la armilo, konstruita laŭ bezkat-principo, flugis al la garaĝbudo. Tie ĝi eksplodis, trarompante la ardezon per eksploda ondo kaj disĵetinte kahelojn el rompita ardezo ĉiudirekten, kiel kolera bebo ludiloj.
  Alisa Selezneva ne havis tempon rimarki, kiun ŝia partnero trafis kaj nur notis:
  - Bone pugnobatita. Vi, kiel kaŝpafisto, daŭre aldonu kaj aldonas!
  Angeliko ruze respondis, kaptante per la nudaj piedoj cigaredstupon ĵetitan de betona slabo kaj etendante ĝin al Maksimka:
  - Nu, kompreneble, mi devas aldoni! Ke ni trejnas por nenio. Kvankam ĉi tio ne estas trejnado, sed mortiga konkurso.
  La knabo sulkigis la brovojn ĉe tio.
  - Kaj kial vi pikas al mi ĉi tiun fakon... Ĉu vi pensas, ke mi fumos post la germanaj buŝoj.
  Angeliko indulge ridetis.
  - Sed jen ili prenas cigaredstumojn, ĝuste antaŭ niaj okuloj...
  Arkaŝka eĉ pli grimacis:
  - Do estas domaĝe, ke ili reprenas... Kaj ĝenerale, cigaredoj estas naŭzaj, kiujn ne indas preni en la manojn de pioniro. Sapoĵkov Jr. malaltigis sian voĉon al flustro. - Kiel maljunuloj, ili proponis al mi preni kelkajn pufojn, oni diras, montru, ke vi ne estas knabeto, sed viro. Tie mi jam de la unua estis malsana. Sed ĉu la korpo malakceptos la utilan... Kaj la fakto, ke dum la milito multaj eĉ virinoj kaj knaboj komencis fumi, estas fakte tragedio de nia popolo.
  Angelica grimacis responde.
  - Nu, vi ne devas, nur legu moralecon dum la batalo... Kaj vi ankaŭ bezonas scii kion fumi. Tabako estas el Usono, kaj tia fiherbo kreskas el Siberio, kiu rejunigas la korpon, kaj enkondukas militiston en staton de tia bataltranco, ke li demetos mil kvin.
  Alisa Selezneva ne kredis:
  - Verŝu Angelikon. Ĝenerale, farmakologio donas nur provizoran efikon de kreskanta forto, tiam venas venĝo.
  Angelica malkonsentis:
  - Rigardante kion kaj kiel apliki. Kaj estas ankaŭ kromefikoj por penicilino kaj aspirino kaj alia farmakologio. Tamen, eĉ nedeca aŭ malekvilibra konsumo de fruktoj kaj legomoj povas esti tre malutila. Do... Se saĝe, tiam ankaŭ arseniko profitos!
  Arkaŝka ekridis kaj montris al ili sian maldikan, rozkoloran langon:
  - Estas amuze, se oni konsideras, ke plej ofte oni traktas kun arseniko... - La knabo subite movis la brovojn. - Nu, nun, estos necese transdoni al specialistoj specimenon de la plej novaj armiloj. Ni daŭrigu ĉasi.
  Kaj la knabeto forkuris de ili. Angelica komentis dum ŝi frotis la barelon de sia kaŝpafilo:
  - La plej bona dopado en la milito, freŝaj impresoj de banala sukceso!
  Alisa Selezneva konsentis:
  - Banaleco ĉiam estas originala en la maniero, kiel ĝi eliras al ni flanken!
  La militistoj pikis siajn fruntojn unu al la alia kaj denove en batalon ...
  Sovetia aviado denove regis la aeron. Sed Elamo ankoraŭ ne havis plenan liberecon agi. Luftfaust, la timinda armilo de la tago por malalt-flugaj celoj, foje krakiĝis dolore kun plurflankaj fulmoj.
  Alisa Selezneva bone sciis, ke la Luftfaust estas simpla sed efika armilo je distanco de ĝis 500-600 metroj. Nur kontraŭataka aviadilo, tipa de la Orienta Fronto, ĉar en la Okcidento aviadiloj preferis flugi pli alte.
  Tamen, la aliancanoj ankaŭ havis atakmodelojn. Unu tia atakaso sukcesis trafi la Tiger-tankon de la fama militisto Wittmann per preciza misiltrafo.
  Alisa Selezneva precize pafis al tiaj batalantoj. Kutime la Luftfausts disdonis pli spertajn soldatojn, ĉar eniri atakaviadilon estas pli malfacila ol tanko. La aviadilo flugas rapide, kaj tankoj en urbaj kondiĉoj, precipe kiam la stratoj estas kovritaj de barikadoj, apenaŭ moviĝas.
  Kaj jen la germanaj tankoj, ili klopodas kontraŭi ion. Nur ĉi tiuj ne plu estas Mauses, sed la plej antikva tanko de la Dua Mondmilito el tiuj, kiuj ankoraŭ restis en servo kun la T-4.
  Lia lasta, kaj ĉi-kaze ne la plej bona modifo. Kvankam kutime postaj varioj de teknologio estas pli bonaj ol iliaj antaŭuloj, sed ne ĉi-kaze. Kvankam, kompreneble, en 1943, la T-4 superis la T-34-76 en ĉiuj ĝiaj indikiloj, kaj eĉ havante malpli da pezo. Verŝajne de la mezaj tankoj, la germana T-4 en 1943 (krom la Pantero kiel maŝino de ĉi tiu tipo, ĉar ĝi pezis pli ol kvardek tunojn!), Estis la plej bona en la mondo. Kaj ĝi havas bonegan ergonomion.
  La apero de la modifo Ausf.J sur la muntaj linioj ekde junio 1944 estis asociita kun la deziro redukti la koston kaj simpligi la produktadon de la tanko kiel eble plej multe antaŭ la malboniĝanta strategia pozicio de Germanio. La nura sed signifa ŝanĝo kiu distingis la unuan Ausf.J de la plej malfrua Ausf.H estis la elimino de la elektra gvatturettraverso kaj la rilata helpkarburila motoro kun generatoro. Ankaŭ stulta, nun turnu la turon permane, kio signife reduktas la batalefikecon de la maŝino. Baldaŭ post la lanĉo de la nova modifo, la pistolaj havenoj en la postaĵo kaj flankoj de la gvattureto estis eliminitaj, kiuj estis senutilaj pro la ekranoj, kaj la dezajno de aliaj lukoj ankaŭ estis simpligita. Ekde julio, anstataŭ la likvidita helpmotoro, ili komencis instali plian benzinujon kun kapacito de 200 litroj, sed la batalo kontraŭ ĝiaj makuloj kaj kapricoj daŭris ĝis septembro 1944. Krome, la 12-mm-tegmento de la kareno komencis esti plifortigita per veldado de pliaj 16-mm folioj. Ĉiuj postaj ŝanĝoj estis direktitaj kontraŭ plue simpligi la dezajnon, la plej rimarkinda inter ili estante la rezigno de la zimerittegaĵo en septembro kaj la redukto de la nombro da portantrulpremiloj al tri per flanko en decembro 1944. La produktado de Ausf.J modiftankoj daŭris preskaŭ ĝis la fino mem de la milito, ĝis marto 1945, sed la malrapidiĝo en produktado pro la malfortiĝo de la germana industrio kaj malfacilaĵoj en la liverado de krudmaterialoj kondukis al tio, ke nur 1758. tankoj de ĉi tiu transformo estis produktitaj.
  Kaj tamen, la T-4 estas sufiĉe danĝera, ĉefe pro la malforteco de la kiraso de la frunto de la kareno; entute, 45 milimetroj, tre malgrandaj laŭ la normoj de 1945, jen kion trapikas la faustpatrono.
  Sovetiaj veturiloj respondas al germana fajro, kaj multe pli amase. Kaj estas pli da ili kaj la petrolŝipoj estas pli spertaj. Sed ankoraŭ estas perdoj, ruinigitaj sovetiaj tankoj.
  Alisa Selezneva pafis, rompis la teleskopon kaj forte grumblis:
  - Bona okulo estas plej bona, ĝi ebligas al vi eviti esti verkita en la armeon de mortintoj!
  Angelica logike aldonis:
  - Bone celita instrukcio ne permesos al vi maltrafi la vojon kondukantan ĝuste al la celo!
  Jam senĉese komencis malheliĝi, sed la batalo ne trankviliĝis... Tondronuboj aperis de la okcidento, ili antaŭeniris kiel sennombra hordo de Ĝingis-Ĥano. Denove la nuboj sulkiĝas ĉirkaŭ la ĉielo, kaj komence ĝi akiras mortinton, poste iĝas malhelpurpura nuanco.
  Fulmoj tamen malofte ekbrilas, kaj la pluvo mem verŝis nur dum la unuaj dek minutoj dum longa tempo, kaj poste cedis lokon al teda ŝvelado.
  Estas agrable ŝveŝi tra flakoj kun faligitaj kaj bruligitaj kruroj de knabino, vi povas kanti ion...
  Jen kelkaj detruitaj konstruaĵoj postlasitaj de la ŝtorma Berlino, tiuj regimentoj kiuj batalis kune kun la militistoj. Kaj estas tiom da kadavroj kaj vunditoj... Verŝajne ĉiuj tendoj estas plenaj de ili.
  La germanoj obstine batalas kaj eĉ provas ataki sub la kovro de la nokto. Kaj junaj soldatoj kun faustpatronoj malantaŭ la ŝultroj, profitante malbonan videblecon: nokte, pluvo proksimiĝas al sovetiaj tankoj kaj, proksime, sufiĉe precize metas ŝarĝojn.
  Multaj sovetiaj tankoj estis batitaj, sed la riparteamoj klopodas kun forto. Tamburistoj laboras, kuiras rompitajn karenojn, raŭpojn kaj turojn tuj survoje. Ili provas. Kaj el la rezervoj en la marŝanta replenigo, pli kaj pli da novaj veturiloj kaj infanteriaj formacioj venas supren.
  Sed atakaviadiloj, suferinte gravajn perdojn, iom reduktis ilian premon. Kaj kio, kiom vi povas premu tiel. Kaj la vetero ne estas somero.
  Alisa Selezneva kaj Angelica devis pafi senprokraste multajn fojojn. Pafu pli kaj pli da novaj batalantoj, forpuŝu kontraŭatakojn.
  Iam ĝi eĉ venis al la SS-hundoj, kiuj ankaŭ alkuris la knabinojn en hordo, kaj la militistoj devis vigle grimpi la malglatan muron por eskapi la morton.
  Alisa Selezneva, ĵetante obuson per siaj nudaj fingroj, tiam rimarkis:
  - Kaj tamen, kvankam ili ridas pri ni, de tempo al tempo ili mokas nin, ke ni, oni diras, estas malsaĝuloj batalantaj nudpiede la tutan tempon, sed se ni ne uzus niajn longajn, lertajn piedfingrojn, la infero estus grimpinta. supren la efektive egan surfacon. En ĉi tiu kazo, la moralo estas...
  Angelica, ofte pafante al la koleraj hundoj, interrompis:
  - Kiel bovo ne bezonas pantalonon, tiu ĉi fablo ne bezonas moralon! Do, sen nenecesa moralo, kaj filozofio... Kaj plej grave, pafu kiel tamburrulo dum la sturmo!
  Alisa Selezneva ridetis kaj aldonis frekvencon al la pafejoj.
  La hundoj estis buĉitaj, sed devis restadi por replenigi la municioŝarĝon de fusilkartoĉoj.
  Floriĝis... La suno eliris, sed neniu admiris la belecon. Ĉiuj estis sufiĉe elĉerpitaj. Krome, la kadavroj en la urbo komencis putriĝi, kaj tio estas abomena.
  La knabinoj estis terure malsataj, sed peco de kadavra fetoro simple ne grimpis en la gorĝon.
  Kaj de tio ili krampis la stomakojn, laciĝis.
  La tago estis varma kaj eĉ vapora. Kaj la perdoj ne malpliiĝis ... Precipe aperis alia bandura, kvazaŭ "Sturmtigr", sed pli granda ... Io farita surbaze de la larĝa ĉasio de la "Muso".
  Nu, tipa tekniko: la aŭtofundo de tanko, por memveturaj pafiloj. Kiel, ekzemple, la ĉasio T-34, ili donis la bazon al tuta familio de memveturaj pafiloj, SU-76, SU-85, SU-100. Estas eĉ surprize, ke tiom da kalibroj taŭgas sur la ĉasio de unu tanko.
  Kaj por la Pantero, la Jagdpanther estis kreita per 88 mm pafilo.
  Alisa Selezneva memoris la Jagdpanthers de bataloj reen en Orienta Prusio. La aŭto havis frontalan kirason de 100 milimetroj, kaj postaĵon kaj flankojn de 80 milimetroj. Pro la tre granda angulo de deklivo de la kirasaj platoj de 40 gradoj de la horizontalo, tio sufiĉis por reboĉi la obusojn de sovetiaj tankoj, eĉ kun sorto kaj la IS-2. Kaj kune kun bona veturado, ĝi igis la memveturan pafilon tre danĝera kontraŭulo.
  Sed ĉi tiu aŭto, ŝajnas, estis sekreta. Alicio eĉ ne estis avertita pri tio, kion ŝi povus alfronti. Nu, eĉ ŝi ne estas precipe la sovetiaj trupoj. Sed jen la aŭto sur la "ĉasio de la Muso". Eble ĝi estas "Yagdmaus"? Relative malalta por tia koloso, tre peze kirasa, kun preskaŭ tute kovritaj spuroj.
  Armilaro ankaŭ estas duobla. Unu pafilo estas bomb-lanĉilo preskaŭ simila al la "Sturmtiger", nur la kalibro estas eĉ pli granda 410 anstataŭ 380. Angelica flustris al sia amiko:
  - Verŝajne, posta raketlanĉilo, forta laŭ detrua potenco? Do ĉu ne?
  Alisa Selezneva rimarkis:
  - Kaj eble pli rapida fajro, longdistanca kaj preciza. Vi vidas, ke la muzelo estas iomete pli longa kovrita per ĉapo. Danĝera aŭto, ve, ni havos problemojn en ĝi. Kvankam, en milito oni ankoraŭ povas eviti ...
  Angelica interrompis sian amikon, pikante ŝian ŝultron per la pugno:
  - Kaj la dua pafilo ankaŭ ne estas sen intereso. Vidu kiom longa ĝi estas.
  Alisa Selezneva ekbrilis ĉi tie per siaj dentoj:
  - Sed la kalibro estas 88 - milimetroj, sed ne 71, sed 100. Moŝta pafilo, kiel tankdetruanto, estas bona. Estas klare, ke ĉi tiu memvetura pafilo ankaŭ havas atakpafilon por trarompi defendajn liniojn, kaj por batali malamikajn tankojn. Krome, la memveturaj pafiloj mem havas tre densan aranĝon, do la batala kupeo estas granda, sed forte platigita.
  La knabino interrompis la interparolon, do la bombaviadilo Jagdmaus, kovrita per ĉapo, komencis deflankiĝi de vertikala pozicio. Ŝajnas, ke la aŭto estis eksplodonta, kun sia tuta malbona potenco.
  Alisa Selezneva metis specialan kiras-penetran kartoĉon kun flamiĝema ŝargo en la saltpafilon, esperante trafi kaj kaŭzi la bombon eksplodi. Dume, longtuba ĉaspafilo pafis, trafante sovetian tridek kvar kiu eskapis antaŭ la aliaj.
  Angelica pafis sin, provante bati la optikon, sed la longa distanco de la frakcia celo kaj la daŭra movado de la Jagdmaus malhelpis ŝin precize trafi. La ruĝhara diablo severe ĵuris:
  - Damnu ĝin! Mi sopiras, mi denove sopiras!
  Alisa Selezneva ne konsolis ŝin per ĉio ĝis la punkto:
  - Sciu, foje Apolono maltrafis.
  Angeliko pikis la blondan militiston.
  - Vi ne maltrafas ĝin! Kaj tiam vi havas vizion. Ne, evidente ne Artemiso!
  La ĉapo sur la Jagdmaus komencis malrapide malfermiĝi. Kaj la koloso mem laŭvorte vigliĝis. Alisa Selezneva komencis spiri pli profunde, kaj mallarĝigis la maldekstran okulon kaj glate premis la startbutonon.
  Ŝi, kiel kutime, sentis la movon de la kuglo, spaco kaj ĉiu kuba metro da aero super la herbo. Kaj ne nur ĉi tio. Al la blondulino ŝajnis, ke en la profundo de la tero lafo bolas kaj bobelas el la submondo, kaj tiel inferaj demonoj jam volvis la animojn de malbonaj pekuloj sur la fajran forkegon.
  La kuglo ne povis preterflugi ... Sed ... Tera mino de 500 kilogramoj ekflamis el larĝa buŝo kaj, kiel aerekspreso, mi estis ŝirita laŭ la flanko de la strato malorda de akumulitaj sovetiaj tankoj ... .
  Ŝajnis, ke mil fulmoj trafis unu lokon, kaj tiam sekvis tia terura muĝado... La militistoj aŭtomate malfermis la buŝon por krevi la timpanojn. La eksplodondo trapasis ilin, kaj eĉ ŝovis tornistron kun provizoj de Angelica. La ruĝhara militisto kraĉas polvon el ŝia buŝo. Plurfoje, bone tusante, ŝi savoure ĵuris:
  - Virŝafo povas leviĝi super lupo kiel vulpo!
  Alisa Selezneva bele aldonis:
  - Kristo estas la sola ŝafido, en kiu la leporo akiras leonajn trajtojn en la lupmondo!
  Angeliko ekstaris, eksaltante per unu skuo kaj rigardis tra la polvo: "Yagdmaus" aspektis tre gaje. Li elĵetis sian parton de furioza malamo, akumulis forton por alia malpura truko.
  La ruĝharulo interesiĝis:
  - Kion vi mankis?
  Alisa Selezneva memfide kaj kategorie respondis:
  - Kompreneble ne!
  Angeliko grimacis.
  Sed la monstro estas sendifekta. Kaj ĝi ankoraŭ pafas! Nun kiel fike!
  Alisa Selezneva konsolis:
  - La bombisto ne estas tre rapida. Ni provu akiri ĝin... Eble ni rompos la optikon? Eblas, ke la kuglo trafis la tro malmolan frontalan parton.
  Angelica ne aparte dividis ĉi tiun optimismon:
  - Ĉu vi memoras, kiel ni suferis kun la optiko de "Maus" kaj E-25. Ne estos tiel facile por ni preni ĉi tiujn monstrojn.
  Alisa Selezneva frotis la dorson de la pugo sur sian frunton, kun impona lastatempe plenigita bato. La blonda militisto sentis sin malplena. Tiom da noktoj ŝi ne dormis kaj batalis, ŝi estis malsata, vundita, laca ĝis elĉerpiĝo.
  Antaŭ ŝi aperis vizioj;
  Rajdu la rajdanton de la apokalipso. Kvar samtempe kaj monstre timigaj. Eĉ la ĉevaloj havas kapojn kiel hibrido de ratoj kaj krokodiloj. Kvankam la ĉevaloj rapidas tra la ĉielo, la aero ekbrilas kaj tremas pro la batoj de la plej pezaj hufoj. Kiel monstra ĝi aspektas kiel fajreroj batantaj el la malpleno.
  Ĉi tie unu el la rajdantoj sur pala ĉevalo saltas supren al la Spasskaja Turo, kaj frapas ĝin per sia grandega Larĝglavo, tiel longe kiel du Aŭrora krozŝipo. La turo disiĝas kaj infera muĝado trafas la orelojn ....
  Alisa Selezneva rekonsciiĝas, "Sturmmaus" denove kraĉis sian "donacon". Angeliko, skuante la polvon de siaj fajraj haroj, komentis:
  - Kaj ĝi estas multe pli rapida ol la antaŭaj modeloj. - Interkaptante la stultan rigardon de la blonda militisto, ŝi aldonis. - Mi volas diri la pafrapidecon de ĉi tiu modelo, kvankam pli granda bombaviadilo ol antaŭe, pli alta ol ĝi estis sur la Sturmtiger. Do ni havas avinajn problemojn. Nu, do kiel preni ĝin kun ruzo.
  Alisa Selezneva mekanike frotis la tempiojn, la kapo multe doloris. Kaj mi ne povis eltrovi la melon-ĉapelon. Angeliko, konsciante, ke vi nenion povas ricevi de sia amiko, kriis plene:
  - Arkadio! Hej, kuru ĉi tien Arkaŝka!
  Alico flustris:
  - Kial vi bezonas lin? Kion vi pensas, li... - La knabino eksilentis, nur vulgareco grimpis en ŝian kapon.
  Angeliko rapide kaj sen celi, pafante, certigis:
  - Vi, kompreneble, estas sep interspacoj en la frunto, sed Arkaŝka Sapoĵkov estas pli eltrovema. Li eltrovos kiel neŭtraligi ducent tunojn da batalmaso.
  Alisa Selezneva skrapis la harojn per la mano... Ŝi provis koncentriĝi, reakiri koncentriĝon... Vidoj naĝis antaŭ ŝiaj okuloj....
  Alisa Selezneva, la blonda kaŝpafisto, sentis sin plonĝi malsupren, kvazaŭ ŝi falus en inkrezinon, ŝiaj okuloj eĉ komencis formanĝi. Stranga dikeco premis ŝian korpon , iom rememorigante la hidrargon, sur kiu naĝis Sokolovskaja, sed ĝi estis multe pli terura, kaj la karno platiĝis. Tiam la marŝala knabino vere sentis terure, kaj subite nun ŝi neniam vidus la stelojn, nekonataj ekzekutistoj akiris potencon super la alia mondo. Estas skrapanta sono, kiel hundo gratante sur stako, nur multe pli aĉa kaj pli laŭta, ĝi mordas en la orelojn, tordante ilin. En la membranojn mordas ruĝvarma bastono, sur la lango estas sento de sango, kaj verŝado de rezino. Tiam buŝo eliras el la mallumo kun dentoj brilantaj kiel lafo de vulkano. Alisa Selezneva (ne el Mirlando!) neniam vidis tian abomenan vizaĝon de monstro, la rolulojn de hororaj filmoj aŭ la ikonecajn vetkurojn de inogalaktoj, kontraŭ ĝia fono ili estis nur patosa parodio de koŝmaro. Tiam aperis aliaj eĉ pli teruraj makzeloj, iuj estis grandegaj kiel la planedo Jupitero, kaj aliaj estis malgrandaj kiel tre malvirtaj bestoj, de la plej nepenseblaj formoj kaj aspekto, inkluzive de hibridoj de bestoj kaj torturaj aparatoj. Jen ili estas kun siaj kurbaj venenaj dentoj kroĉitaj al ŝia karno. Dum sia tuta vivo jam sufiĉe longa, kaj, krome, senlime eventoplena, la blonda militisto neniam spertis tian doloron. La ĉefa afero estas, ke estis neeble trovi analogon de sentoj. Ĝi estas kaj brulanta flamo kaj koroda acido, samtempe frosta glacio kaj obtuza tranĉsegilo ...
  Surdiga muĝado interrompas ŝiajn koŝmarojn. La realo estas malbona, sed ne tiagrade. Mia buŝo fariĝis seka. Alisa Selezneva flustris:
  - Trinku... guton da akvo!
  Angeliko donis al sia amiko flakon kun miksaĵo de suko de pomo kaj betulo. Vere, kiu jam sukcesis vagi ... Amiko prenas kelkajn konvulsiajn glutojn kaj flustras:
  - En la infero, estas nur unu avantaĝo super la ĉielo, ne estas timo de ekzilo!
  Angelica konsentis.
  - En la kristana paradizo, la plej malagrabla afero estas, ke vi ne volas deziri ion pli bonan!
  Alisa Selezneva negative skuis la kapon:
  - Mi ne pensas tiel! En la kristana paradizo, ni estos turmentitaj de nerezistebla deziro peki!
  . ĈAPITRO 22
  Iria Gai vere ne perdis tempon. Ŝiaj du filinoj, Angelina kaj Afrodito, jesis flugi tuj. Kompreneble, ĉiuj havis armilon.
  Krome, ili ankaŭ kaptis solidan arsenalon el la rezervoj de esploristoj.
  Tamen, ankoraŭ Wanda alvenis ĝustatempe. Ŝi sukcesis reveni de la ekspedicio. Kaj ŝi ankaŭ kaptis aron da nanobotoj. Kaj ĉi tio estas tre efika, kaj sufiĉe deca armilo.
  Wanda tinkturigis siajn harojn, sub la trikolora flago de Rusio de la dudekunua jarcento. Ŝi fariĝis tiom pli bela. Kaj ŝi jam havas siajn proprajn infanojn.
  Iria tamen decidis, ke la domo estas sur kvar anguloj, kaj kvarteto da bone armitaj knabinoj de la dudek-dua jarcento sufiĉus por ajna batalo.
  Nur kvar estas la plej harmonia taĉmento. Kaj vi ne devas preni vian plej junan filinon. Kaj tiam ĝi rompos lignon.
  Upsilon ne plu bezonas. Tro parolema tiu ĉi triokula estaĵo, kun giganta malhumileco. Jes, li savis Alicion pli ol unu fojon, kaj foje li povis esti utila, sed ĉi-kaze ĉio estis tro serioza por riski kaj bestojn kaj infanojn. En la sama maniero, Alexei Terentyev ne devus esti prenita. Kaj tial tri infanoj perdiĝis, kaj estas pli bone, ke kvar plenkreskaj batalantoj zorgu pri ili.
  La knabinoj flugis super Moskvo. La ĉefurbo de la planedo Tero, ĝi estas ĉarmo. Estas temploj tiaj. Estas precipe interese kiam estas naŭdek naŭ kupoloj, kaj ĉiu havas unikan bildon de gemoj.
  Iria opiniis, ke estas bone, ke la fino de la mondo ne okazas kaj la homaro sukcesis eviti morton. Tiam komenciĝis la vera tagiĝo. Kiam progreso iris kiel eksploda ondo, ĝi fariĝis pli bona kaj pli bela.
  Nun la granda plimulto de homoj estas feliĉaj. Kaj ial, Alico estis sufiĉe bonŝanca por konstante eniri en malsamajn aventurojn kaj rakontojn eĉ en la trankvila epoko de komunismo. Kiuj ne estas tro realaj en tiaj nombroj por ordinaraj infanoj, eĉ la dudek-dua jarcento.
  Iria, Afrodito, Angelina, Wanda alvenis al la Instituto de Tempo en plena kiraso. Kompreneble, eblas kontroli la movojn de Alico - ĉi tio estas fiksita.
  Wanda des pli eniris la datumbazon. Jes, Alicio, Paŝka, Arkaŝa, fakte, iris al la sektoro de senelirejoj provizoraj branĉoj. Kie vi povas fari tion, kion vi volas, kaj ĝi ne influos la nunecon.
  Vi povis vidi kiel ĉi tiuj infanoj moviĝis. Kaj krome, iom da tempo jam pasis, kiel ili estas en la pasinteco en la somero de 1946. Kio, kompreneble, estas granda maltrankvilo por Iria.
  Fakte, infanoj dum ĉi tiu tempo povas bone morti. Sed estu kiel ajn, vi devas moviĝi ĝustatempe.
  Sed estas neeble alveni antaŭ aŭ samtempe kun Alico kaj la knaboj.
  Ĉi tiuj estas la fizikaj leĝoj de la universo. Do mi devis fari ĝin iom pli malfrue ol la infana teamo.
  Siatempe en Germanio, la kvar militistoj kaŝis sin malantaŭ kamuflaĵkampo kaj kaŝaŭskultis la aeron. La informoj estis filtritaj de la komputilo.
  La Tria Regno jam atakis Sovetujon kaj rapide antaŭeniras. Kaj ĝi sentas, ke ne ekzistas ŝanco de savo.
  Aliflanke, Alice kaj la resto de la teamo preskaŭ mortigis Hitleron, kaj, strange, daŭre estas vivantaj.
  Videblas, ke la nazioj preparas ion altnivelan por ili. Sed la bona novaĵo estas, ke ankoraŭ neniuj infanoj estis ekzekutitaj. Do, ankoraŭ estas espero.
  Iria faris decidon:
  - Necesas devigi Hitler kaj lian bandon forigi la trupojn el Sovetunio, kaj lasi la infanojn foriri!
  Angelina konsentis kun ĉi tio:
  - Kompreneble vi devas! Kaj savu viajn prapatrojn de faŝismo!
  Afrodito notis, frapante siajn nudajn piedojn:
  Ni faros ĝin sen ia dubo!
  Wanda volonte konfirmis:
  - Ni havas ĉiujn rimedojn por ĉi tio!
  Tuj dirite ol farite, kaj la kvar inaj militistoj atakas la faŝismajn hordojn.
  Militistoj de la dudek-dua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Kompreneble, kvar knabinoj prenis la detruon de tankoj kaj aviadiloj de la Wehrmacht tre fame. De la komenco, ili dispremis ilin per siaj manoj kaj piedoj, estante kovritaj de fortokampo. Sed...
  Kvazaŭ el sub la tero aperis Aleksej Terentev kaj la plej juna filino Mirabela Gai.
  Ili kaptis lumglavojn kaj ŝargis per nanobotoj. Ili komencis detrui la malamatajn faŝistojn. Do la kvar fariĝis seso.
  Iria Guy notis:
  - Tiel estas? Nu, kia estas nia sorto, ni ne povas venki ĝin alie!
  Angelina Guy, daŭrante disbati la germanojn, logike notis:
  - Ni faru ĝin pli rapide! Ni savu Sovetujon!
  Aleksey Terentev muĝis, tranĉante la naziojn per glavoj, kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo, kiu detranĉis samtempe tri faŝismajn aviadilojn!
  Mirabela, disbatante kontraŭulojn, kaj tankojn kaj infanteriojn, nudigis la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Iria Gai ankaŭ ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj lumglavoj iris tra la muelejo sur la nazioj. Tiam la eksplodiloj tranĉis la tankojn, detranĉante la batojn. Ankaŭ la aviadiloj ricevis ĝin.
  Angelina, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Afrodito, detranĉante blankajn, brunajn soldatojn kaj tankojn per aviadiloj, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj la tankoj kaj blankaj batalantoj falas, kaj la vostoj brulas de la aviadiloj.
  Wanda Guy tranĉas la mueliston, ŝiaj glavoj kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per siaj nudaj piedoj, malflugas malamikajn aviadilojn kaj grincas:
  - Por Patrino Rusio estos homa spaca imperio, venku!
  Alexei Terentev avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo, ĝi tranĉas ĉies kapojn kaj muzelojn, kaj samtempe tankturojn.
  Mirabela ankaŭ detruas kontraŭulojn kaj aviadilojn kaj tankojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Kaj jen Iria Gai en la ofensivo. Li tranĉas la naziojn por li mem kune kun tankoj, aviadiloj kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino malkonstruanta tankojn.
  Angelina sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj li ĵetas mortigajn kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj - li malkonstruas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Afrodito, detranĉante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kune kun la tankoj, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi en la malamikon, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj! Dudekdua jarcento!
  Wanda Guy sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, kaj krioj:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Aleksej Terentev eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis pinglojn per siaj nudaj fingroj, terenbatante tankojn kaj aviadilojn, gluglegis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Mirabela iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Mirabela grincas agreseme:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Iriya Gai ankaŭ estas tre mojosa en la ofensivo.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo, faligas tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Angelina sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj falas kaj falas, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Angelina krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta, loko kun tankoj kaj aviadiloj.
  Afrodito sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj - aviadiloj kaj tankoj falas.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Afrodito en sovaĝa ekstazo muĝas:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj, kiuj malflugigas aviadilojn kaj trapikas la kirason de tankoj.
  Wanda Guy en batalo. Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Wanda Guy kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero. Kaj ĉio pli ruinigitaj tankoj kaj aviadiloj.
  Alexey en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Mirabela estas ŝtorma lernejanino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Ĉi tie Iria Gai akcelis la movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn je akcelita rapideco, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Angelina sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Afrodito estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis eĉ ne cent naziojn kaj multajn tankojn per aviadiloj. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Afrodito kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Wanda Guy ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj, kune kun rompitaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Alexey Terentev revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj, aro da rompitaj aŭtoj kun aviadiloj.
  La inventinto knabo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Aleksej Terentev grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro de la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Mirabela ankaŭ estas en batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis. Kaj kun ili tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankoj, kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Iria Guy estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam estis mortigitaj kune kun tankoj kaj aviadiloj.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Iria Guy krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino faligos multajn naziojn per glavoj.
  Angelina moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn aŭ malflugigas aviadilon kun tanko. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Afrodito progresas kaj dispremas siajn kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Wanda Guy en movado. Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo - faligante aviadilojn. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Aleksej Terentev saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li jam estas sufiĉe maljuna, ĉio en aventuroj kun Alico kaj kompanio, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Aleksej Terentiev kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj. Kaj aviadiloj kaj tankoj.
  Mirabela kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj kaj aviadiloj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Iria Guy en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas, kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Angelina en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Ĝi trarompas kontraŭulojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, kiel muĝado:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro Afrodito iris en la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tranĉas viandon kaj metalon per aviadila duraluminio.
  Wanda Guy ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Aleksej denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn amason da aviadiloj en la ĉielo.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Mirabela faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj li tratranĉas grandajn maldensejojn, inter tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Iria Gai estas eĉ pli kolerega en la ofensivo. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Iria Gai prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis malantaŭen, kaj la tankoj brulis, la aviadiloj flamis.
  Ŝi estas batalema belulino. Li batas sin tia bruna flotego.
  Angelina moviĝas, disbatante ĉiujn sen escepto. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Angelina prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Iria Guy kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Afrodito en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo! Kun ŝi, ŝi iris en batalon kun natura lumo, sen farbo.
  Afrodito prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Aleksej Terentev gruntis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Mirabela, ĵetante ponardon per la nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Afrodito volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos mortigan, faligante aviadilojn.
  Wanda Guy en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj. Kaj la nazioj havas malfacilan tempon: aviadiloj kaj tankoj falas.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Afrodito, liberigante klingon per sia nuda piedo, detranĉante la gvattureton de la tanko, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Wanda Guy, tranĉante la malamikojn kaj malkonstruante la aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Angelina knaris, ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedoj, kaj faligante tankojn kaj aviadilojn per siaj sunbrunaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Iria Gai, faligante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Aleksey Terentev aspektas tre eleganta en batalo.
  Mirabella kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetrita.
  Aleksey, dehakante la brunajn soldatojn, gugris:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Mirabela siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Iria Gai kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Angelina aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Afrodito, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gorĝlis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Wanda Guy volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. La viando estas ŝirita, kaj la turoj de tankoj kaj la vostoj de aviadiloj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Iria Guy flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Aleksej Terentev murmuris:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Iria Gai tranĉis la naziojn kaj kriis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Iria Guy konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj per aviadiloj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Iria Guy denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de tankoj kaj la vostojn de aviadiloj.
  Angelina estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Afrodito en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, estos bone,
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo. Kaj kiel brulas tankoj kaj brulas aviadiloj.
  Sed Wanda Guy kiel batali. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Iriya Gai severe rimarkis kiam metalaj ŝprucedoj flugis de ŝia nuda piedo, kiu fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Alexei Terentev en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Mirabela, disbatante la brunan armeon, kaj tratranĉante tankojn kaj aviadilajn vostojn, prenis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Iria Gai prenis ĝin kaj hurlis, tranĉante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Angelina disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos asteriskon per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Iria Gai prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Angelina, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn per aviadiloj, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Afrodito ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Wanda Guy estas tre kolerega en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, kaj aviadilojn ankaŭ, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Aleksej Terentev grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Aleksej muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Mirabella en moviĝo. Ĝi disŝiros al ĉiuj ventroj.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Mirabela kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Iria Guy en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurglegis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide! Kaj la fino de la diktatoro!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Angelina ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Afrodito muĝis responde:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Afrodito, disbatanta kontraŭulojn, siblis:
  - Ni dispremos ĉiujn perfidulojn en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Wanda Guy, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Afrodito konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Aleksej kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Afrodito, ŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, tuj detruante tankojn kaj aviadilojn, elsendis:
  - Mallonge! Mallonge!
  Iria Guy, detruanta la brunajn militistojn, kune kun tankoj kaj aviadiloj, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Aleksey Terentev, tranĉante kontraŭulojn, eldonis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Mirabela, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirasojn de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron kun la nazioj tiam ...
  Ĉi tie Hitler kaj lia teamo falis sur la genuojn antaŭ la knabinoj kaj infanoj.
  Iriya Gai igis nazian numeron unu kisi ŝiajn nudajn piedojn en la unua loko.
  Tiam Hitler kaj lia tuta akompanantaro kisis ankaŭ la nudajn plandojn kaj kalkanojn de aliaj knabinoj. Kaj Aleksej Terentev kisis la nudaj piedoj de la knabino.
  Post kiam Iria ordonis:
  - Nun, dum ni ne mortigis vin ĉiujn, subskribu la ordonon por la kompleta kaj senkondiĉa kapitulaco de la Tria Regno al Sovetunio!
  . EPILOGO
  Ĉio bonas, kio bone finiĝas. La Tria Regno kapitulacis kaj la potenca Wehrmacht estis senarmigita. Hitler kaj lia teamo iris al la kelkarceroj de Stalin.
  Kaj Alisa, Pashka kaj Arkady Sapozhkov estis liberigitaj, kaj eĉ ricevis premiojn por la ora stelo de la heroo de Sovetunio, pro kuraĝo. Kompreneble, por fortaj, plibonigitaj organismoj de la estonteco, ĉiuj torturoj kaj aliaj malfacilaĵoj estas nenio.
  La teamo de Iria Gai ricevis oran stelon de la Heroo de Sovetunio, kaj diamantan ordon "Venko". Ĉiuj estis feliĉaj kaj ĝojis.
  Alicio, Paŝka kaj Arkaŝka satiĝis post malsato en la kelkarcero.
  Kaj jam hejme siatempe, Alico ekdormis. Kaj finfine finis rigardi ŝian mirindan, fabelan kaj heroan sonĝon.
  La nazioj estis elĉerpitaj, en stulta malespero, Hitler ordigis la Berlinan metroon esti inundita. Sed tiu ĉi idiota paŝo nur faciligis al la sovetia armeo efektivigi la atakon, ĉar la germanaj trupoj plejparte perdis la eblecon de kaŝita subtera manovro.
  Alisa Selezneva, kaj ŝia fajra amiko, aliaj sovetiaj soldatoj sentas la neeviteblan proksimecon de la fino de la Tria Reich, forgesis la lacecon, kiu estis anstataŭigita per febra ekscito. La germanoj siavice, precipe tiuj, kiuj estas pli maljunaj, ĉiam pli levis la piedojn korŝire kriante - Hitler estas kaput.
  Sufiĉe strange, kaj eble eĉ tute nature, estis la junulo, kiu batalis plej obstine. La knaboj, edukitaj post kiam Hitler ekregis, batalis plej fanatike. Ili, ne volante kapitulaci, ĉiam pli krevigis sin kaj la soldatoj alproksimiĝis al ili kun eksplodaĵoj. Do la knaboj batalis, ne ŝparante sin.
  Kaj la imperiestra oficejo iom post iom alproksimiĝis... La naŭa speciala sektoro de Berlino, kie troviĝas registaraj oficejoj.
  Alisa Selezneva, kuŝigante sian sekvan kontraŭulon, akre grumblis:
  - Kaj la faŝistoj malgrandiĝas... Eble ili jam elĉerpis sian fuzon de novaj produktoj?
  Angelica malkonsentis:
  - Ne la nazioj ŝrumpas, sed ni kreskas. Estas diferenco. Ni ne militas kontraŭ kunikloj, tio estas certa.
  Alisa Selezneva estis malsukcese trafita per la eksplodondo. Kaj denove ŝi sentis, kiel ŝia bela korpo perfide rifuzas obei. La knabino etendiĝis sur rompitaj ŝtonoj kaj okroŝka, provis orientiĝi.
  Anĝeliko ankaŭ varmiĝis en sia brusto. Ŝi falis, malfacile ekstaris abunde, tusante sangon. La Militisto esprimis ŝiajn pensojn:
  - Kaj la nazioj estas tre bravaj, ili strebas plenigi herbejon kaj restaĵojn de korpoj!
  Alisa Selezneva silentis en sia aminda kapo, rememoroj pri diversaj specoj de nazia teknologio ekbrilis.
  Komence de 2-a Mondmilito, la tanktrupoj de la III Reich estis armitaj per malpezaj tankoj Pz Kpfw I, Pz Kpfw II, ĉeĥaj tankoj Pz Kpfw 35 (t), Pz Kpfw 38 (t), mezaj tankoj Pz Kpfw III kaj Pz Kpfw IV, diversaj memveturaj pafiloj kaj kirasaj trupveturiloj.
  La blonda militisto rimarkis la malfortan nivelon de ekipaĵo de la panzvale kun tankoj. Eble eĉ tro malforta ... Hitler batalis kun la tuta mondo, havante nur ses dividojn de malpezaj veturiloj.
  La armilaro de la tankoj konsistis ĉefe el malgrand-kalibraj kanonoj kaj maŝinpafiloj, kiuj ebligis al ili krei zonon de fajro proksime, kio estis necesa por venki kaj malmoraligi la laborforton de la malamiko, kaj la alta rapideco de la tankoj. estis la ĉefa faktoro en rapida kaj profunda trarompo profunde en la teritorion de la malamiko.
  Alisa Selezneva rezolute ĵuris al si. En ŝia bela kapo ekbrilis: "Kaj tion oni nomas rapideco?". Jes, ili komparus la veturadon de la aŭtoj de Hitler kun la galanta sovetia BT!
  La sperto de militaj operacioj en Pollando kaj Okcidenteŭropo malkaŝis la malaltajn batalkvalitojn de la germanaj mallongaj kanonoj 37- kaj 50-mm, kies obusoj en la plej multaj batalkolizioj ne povis penetri la kirason de francaj pezaj tankoj. Ĉi-rilate, pli potenca 50-mm pafilo estis instalita sur la Pz Kpfw III-tanko en 1940. Ankaŭ montriĝis, ke la kirasa protekto kaj potenco-rezervo de la germanaj tankoj estis nesufiĉaj.
  Alisa Selezneva ĉi tie konsentis: "pli ol nesufiĉa!".
  Preparante por atako kontraŭ Sovetunio, la III Reich serĉis kvante pliigi sian tankfloton. Vere, li provis tre malforte, cedante al Sovetunio kvar fojojn. Gravan rolon en ĝia pliiĝo ludis ĉeĥaj fabrikoj kaptitaj de Germanio, kiuj en la unua duono de 1941 produktis kvinonon de la tankoj, kiuj eniris servon kun la germana armeo. En la 1-a de junio 1941, la armetrupoj de Germanio kaj ĝiaj satelitoj havis 4,198 tankojn kaj 377 atakkanonojn. (Kaj Sovetunio havas pli ol dudek kvin mil kvincent da ili.) Por la operacio estis destinitaj 3712 tankoj kaj memveturaj kanonoj, el kiuj estis 2348 mezaj tankoj Pz Kpfw III kune kun ĉeĥa t -38 kaj Pz Kpfw IV. - 438. Ili ne influis antaŭ la atako kontraŭ Sovetunio mankojn en la organiza kaj teknika ekipaĵo de la tankaj trupoj de la III Reich aperis post perfortaj kolizioj kun la novaj sovetiaj tankoj T-34 kaj KV. Kaj ne nur kun ili, kies veturiloj antaŭ la komenco de la milito en la Ruĝa Armeo estis malmultaj, sed ne malmultaj (KV-tankoj - 604 veturiloj, kaj kune kun la T-34 nur en la okcidentaj distriktoj 1470). Dum la unuaj monatoj da sangaj bataloj, unuoj de germanaj malpezaj tankoj Pz Kpfw I kaj Pz Kpfw II rapide perdis sian stabon. Fine de 1941, la produktado de ĉiuj malpezaj tankoj, kiuj ne plenumis la postulojn por kontraŭbatali novajn sovetiajn tankojn, estis ĉesigita en Germanio. La nereveneblaj perdoj de germanaj tankoj de junio ĝis novembro 1941 sumiĝis al 2251 ekzempleroj, el kiuj 348 estis Pz Kpfw IV mezaj tankoj. En tiu tempo Pz Kpfw IV estis la plej bonaj germanaj tankoj. Tamen, ilia flanka kaj severa kiraso estis penetrita ne nur per la pafiloj de la novaj sovetiaj T-34 kaj KV-tankoj, sed ankaŭ per la pafiloj de la T-26 kaj BT malpezaj tankoj, same kiel 45-mm sovetiaj kontraŭtankoj. pafiloj (la tielnomitaj "pigoj"). Nur 76-milimetra kalibro kontraŭtanka pafilo povis penetri la frunton de la T-4.
  Alisa Selezneva notis: "Adolf Hitler ne estas tiel malvarmeta viziulo!"
  La apero de T-34-tankoj en bataloj postulis fundamentan ŝanĝon en la dezajno de germanaj tankoj, same kiel ilian taktikan uzon. Se pli frue la ĉeftasko de la Wehrmacht-tankaj unuoj estis subpremi malamikan infanterion kaj artilerion, nun la ĉefa tasko estis venki malamiktankojn je maksimuma distanco. Por fari tion, oni supozis re-ekipi mezajn tankojn per 75-mm longaj kanonoj.
  Alisa Selezneva rimarkis ĉi tie: "Ĝi alportis al ni certan problemon."
  Malgraŭ la modernigo de la mezaj tankoj Pz Kpfw III kaj Pz Kpfw IV, celantaj pliigi sian pafforton kaj kirasan protekton, ili daŭre cedis al la novaj sovetiaj tankoj laŭ la ĉefaj indikiloj. Kvankam, ekzemple, longtuba pafilo de 75 mm kalibro, jam en tankoj kiuj eniris servon en marto 1942, estis pli alta en penetra potenco al la Zis-34, kiu estis ekipita per la T-34. Kaj la nova kalibro de 48 el, kaj eĉ kun sub-kalibraj konkoj, faris sian avantaĝon en fronta kolizio tiel palpebla, ke ĝuste en la aŭtuno de 1942, sovetiaj komandantoj ricevis instrukciojn por eviti venontajn batalojn kun germanaj mekanikaj monstroj. Ĉi tie la germanoj havis problemon kun la T-3. Pro la pli malgranda kuro de la turo, estis malfacile meti longtuban, kontraŭtankan pafilon sur ĝin. Do mi devis aŭ limigi min al kalibro de 50 milimetroj, kvankam kun barela longo de 60 El, aŭ mallongtuba pafilo de kalibro de 75 milimetroj. Ne malbone por pafi fragmentiĝon kaj eksplodemajn obusojn. Eble tial la tanko Pz Kpfw III, kiu formis la bazon de tankunuoj en 1940-1942, ne plu estis produktita ekde junio 1943, kaj diversaj modeloj de specialaj tankoj kaj memveturaj pafiloj estis kreitaj sur ĝia bazo. La meza tanko Pz Kpfw IV, kiu estis plurfoje ĝisdatigita, restis en produktado ĝis la fino de la milito.
  Alisa Selezneva eĉ ŝercis pri tio: "modernigo estas kiel degenero!"
  La realaĵoj de batalaj tankkolizioj sur la orienta fronto en la unuaj monatoj de la milito igis la nazian gvidadon krei novajn specojn de kirasaj veturiloj kaj, antaŭ ĉio, pezajn tankojn kun sufiĉa kirasa protekto kaj granda pafilpotencialo. En aŭgusto 1942, amasproduktado de la peza tanko Pz Kpfw VI "Tigro" komenciĝis, armita per 88-mm kanono (origine ĝi estis kreita kiel kontraŭaviadila pafilo). De aŭgusto 1942 ĝis aŭgusto 1944, 1354 Tigroj estis produktitaj, kaj plie 5 Porsche-tankoj uzitaj por trejnadceloj.
  Alisa Selezneva ruze deklaris: "Kaj la tigro montriĝis morta ... Tute morta!"
  En novembro 1942, nova, pli manovrebla Pz Kpfw V "Panther" tanko estis kreita per 75-mm longtuba pafilo, kiu laŭsupoze kompensis la mankojn de la "Tigro" tanko. Laŭ diversaj kriterioj, ĝi povas esti atribuita al kaj mezaj kaj pezaj tankoj. Por pliigi la fidindecon de la kirasa protekto de la tanko, germanaj spertuloj pruntis la formon de la kareno de la sovetia T-34-tanko. Kvankam la dekliva aranĝo de la kiraso jam estas konata de la Makabeoj de la Unua Mondilito. Entute 5967 Pz Kpfw V "Panther" tankoj estis produktitaj. Surbaze de la Pz Kpfw V "Panther" tanko, la Jagdpanther tankdestrojero (88-mm kanono, 392 ekzempleroj) kaj la Bergepanther ARV (339 ekzempleroj) estis produktitaj.
  La amiko de Angeliko pafis reen... La ĉieaj "Salamandroj" aperis sur la ĉielo. Tiuj ĉi pulmoj, preskaŭ tute faritaj el ligno kaj ŝaŭmo de la maŝino, eksplodis kiel demonoj el la lafo kiu kovris la fajran inferon.
  Sed Alisa Selezneva eĉ ne povis moviĝi ankoraŭ, pro kio ŝiaj teneraj lipoj nur flustris malbenojn.
  La lasta peza tanko estis liberigita en januaro 1944, eĉ pli peza tanko Pz Kpfw VI B Konigstiger ("Tiger-2" aŭ "King Tiger", 68 tunoj). En ĝi, la germanaj projektistoj volis kombini la manovreblon de la Pantero kun la pafforto de la Tigro. Por la unua fojo, Pz Kpfw VI B partoprenis en la batalo sur la ponto Sandomierz en aŭgusto 1944. Antaŭ tiu tempo, la sovetiaj trupoj ricevis pezan tankon IS-2, ekipitan per 122-mm kanono, kiu superis la King Tigron. en ĉiuj aspektoj.
  Alisa Selezneva legis la lastan frazon en kampanja broŝuro. Sed honeste, ĝi ne estis tute vera. Ekzemple, en la fronta kiraso de la turo, la "Reĝa Tigro" havis 180 milimetrojn, kontraŭ 100 por la sovetia IS-2-tanko.
  Preskaŭ duoble la diferenco. Kaj la germana 88-milimetra kalibro-pafilo havis pli altan komencan rapidecon de la frapa hotelo kaj pli bonan kiras-penetran ĵetaĵon. Kaj plie 3,5-oble pli alta rapideco de fajro.
  Entute, dum la jaroj de la Dua Mondmilito, Germanio produktis preskaŭ 27 mil tankojn.
  Relative malgranda kvanto, Sovetunio produktis dum ĉi tiu periodo, de septembro 1, 1939 ĝis majo 1945, preskaŭ cent mil veturilojn, el kiuj nur T-34 62 mil. Kaj estas ĉirkaŭ 13 mil pezaj tankoj. Jen la potenco. La mirindaĵo estas, ke la germanoj tiel akre falis kaj eĉ la ekonomia potencialo de la tuta Eŭropo ne helpis ilin. Vere, la Fritz ankaŭ havis memveturajn pafilojn.
  Post la malvenko proksime de Kursk, la faŝisma germana armeo ŝanĝis al strategia defendo, kio kaŭzis akran pliiĝon en la produktado de memveturaj pafiloj. Krome, la produktado de tankoj postulis, laŭ la teknologio, pli da tempo por ilia fabrikado. En 1943, la produktado de diversaj specoj de memveturaj pafiloj estis egala en nombro al la produktado de tankoj. En aŭgusto 1944, la produktado de tankoj sumiĝis al 865 ekzempleroj, kio estis la plej alta cifero dum ĉiuj jaroj de la milito. La liberigo de memveturaj artileriinstalaĵoj antaŭ la fino de 1944 superis 1000 monate. La totala produktado de tankoj kaj memveturaj pafiloj en Germanio atingis sian maksimumon en la lastaj monatoj de 1944 - ĝis 1800 veturiloj monate.
  Alisa Selezneva notis: "La reala totala produktado de kirasaj veturiloj en la Tria Regno disvolviĝis nur kiam la milito estis finfine perdita!"
  Kaj kion vi prenos, se ĝi estas nur morta kataplasmo!
  Depende de la batalcelo, memveturaj pafiloj estis dividitaj en tankodestrojeroj, kontraŭtankaj memveturaj pafiloj, sturmpafiloj, memveturaj batalkanonoj kaj memveturaj kontraŭaviadilaj kanonoj.
  Alisa Selezneva ponardis sian kontraŭulon per la vorto: "disiĝo de infanoj en la ĝardeno".
  La ĉefa rolo komencis ludi memveturajn kanonojn - tankdetruantoj.
  Angelica ĵus frapis ĝuste ĉi tiun!
  En preparo por la somera kampanjo de 1943, la nazia komando dependis de novaj pezaj tankoj kaj memveturaj pafiloj, inkluzive de la Ferdinand tankdestrojero (Pz Jäg "Ferdinand"), foje nomita "Elefant" (Elefant - elefanto). "Elefanto" ("Ferdinando") estis kreita por kontraŭbatali sovetiajn tankojn T-34 kaj KV. Ĝi havis mason de 65,5 tunoj kaj estis armita per 88-mm longtuba pafilo el 71, kies originala versio estis origine kreita por armi aerdefendajn unuojn. Tiam, fine de la kvardek-unua jaro, aperis plibonigita versio kun multe pli alta muzelo-rapideco kapabla penetri 193 milimetrojn da kiraso je distanco de 1000 metroj. Antaŭ la komenco de la Batalo de Kursk, 90 Pz Jäg "Ferdinand" tankdestrojeroj estis produktitaj.
  La aŭto estis la plej danĝera, provu preni unu. Nur la postaj memveturaj pafiloj - 152, povis penetri 200 mm alfrontan kirason, sed eĉ tiam Ferdinando ricevis ĝin de multe pli granda distanco.
  Dum 1944, tankdestrojero kun 75-mm Jagdpanzer IV (Pz Jag IV) kanono estis produktita surbaze de la Pz Kpfw IV-tanko. La Jagdpanzer IV tankdestrojero estis plibonigita versio de la StuG III, plenumis la samajn funkciojn ĉe la fronto kaj iom post iom anstataŭigis la StuG III en la armeo. Totalo de 769 Jagdpanzer IV tankdestrojeroj estis produktita.
  Alisa Selezneva ĵuris en bongusta tatara maniero...
  Ekde aŭgusto 1944, du malsamaj tankkonstruaj entreprenoj (Fomag kaj Nibelungenwerke) samtempe produktis plibonigitajn versiojn de la Jagdpanzer IV tankdestrojero per plilongigita 75-mm pafilo PaK 42 L/70:
  Pz IV / 70 (V) - 930 ekzempleroj (fabrikisto - Fomag), Pz IV / 70 (A) - 278 ekzempleroj (fabrikisto - Nibelungenwerke).
  Angelica estis ĵetita malantaŭen bone dek metrojn per la eksplodo de la forĝita faustpatrono. La fajra diablo luktis por leviĝi. Kaj Alisa Selezneva daŭre pensis...
  Lige kun la kreskanta produktado de sovetiaj tankoj kaj memveturaj pafiloj en la tankfortoj de la III Reich, estis necese krei relative malmultekostan kaj, tiel, amasproduktitan tankdestrojeron. Por tiu celo oni decidis uzi la bazon de la ĉeĥa tanko Pz Kpfw 38 (t). Tiu tankdestrojero estis nomita "Getzer" - Jagdpanzer 38 (t) "Hetzer" ("provokanto"). Ĝi havis 75 mm longan pafilon kaj 60 mm frontan kirason kun totala pezo de 6,38 tunoj (ne malbonaj proporcioj por tiel malgranda pezo!). Produktado estis aranĝita de aprilo 1944 ĝis majo 1945. Totalo de 2584 memveturaj pafiloj estis produktita.
  Alisa Selezneva mense krucsignis sin: "feliĉe, iomete."
  Surbaze de la tanko Pz Kpfw V "Panther" de januaro 1944 ĝis marto 1945, estis produktita la tankdestrojero Jagdpanther pezanta 46 tunojn, sur kiu estis instalita nova 88-mm longtuba pafilo. Totalo de 392 Jagdpanther tankdestrojeroj estis konstruita. La Jagdpanther estis konsiderita la plej bona germana memvetura pafilo.
  Ĉar la blonda militisto jam batalis kun ŝi, estis laŭmode diri, ke ĉi tiu memmovita pafilo ne estas malbona. Kvankam ŝi verŝajne malhavas kirasan protekton.
  Ekde julio 1944, surbaze de la "Reĝaj Tigroj", estis produktitaj tankdestrojeroj "Jagdtiger" (Jagdtiger) pezantaj 70 tunojn kun speciale farita 128-mm pafilo. La skipo konsistis el 6 homoj (kvar servis la pafilon). 77 Jagdtiger tankdestrojeroj estis produktitaj. "Royal Tiger" kaj "Jagdtiger" pro ilia granda batalmaso havis malbonan manovreblon. Ili estis la plej pezaj kirasaj veturiloj iam uzitaj en batalo.
  Alisa Selezneva flustris:
  - Jagdtiger estas monstro de monstroj. Provu trakti ĝin. En venonta batalo kontraŭ li, neniu el niaj banduras havas ŝancon.
  Angelika kolere ekkriis:
  - Sed nun tia sepio rapidas, ke la Jagdtiger estas malforta kontraŭ ĝi! Tiuj, kiuj asertas, ke entute 5 120 tankdestrojeroj estis produktitaj, ne mensogas.
  Alisa Selezneva denove plonĝis en la historion de malamika teknologio;
  Kontraŭtankaj memveturaj pafiloj unue estis kreitaj surbaze de lumo, kaj tiam mezaj tankoj. Esence, ili estis armitaj per 75-, 76- kaj 88-mm pafiloj. Tamen, la unuaj kontraŭtankaj memveturaj pafiloj estis 47 mm PaK (t) pafiloj pliiĝis sur la ĉasio de la Pz Kpfw IB malpeza tanko inter marto 1940 kaj februaron 1941. Totalo de 202 tiaj kontraŭtankaj memveturaj pafiloj estis ekipita.
  Alisa Selezneva ridis: "Jen la nanoj inter la batalaŭtoj!".
  Por kontraŭbatali sovetiajn mezajn kaj pezajn tankojn, estis necese plifortigi kontraŭtankan artilerion, igante ĝin pli granda kalibro kaj memvetura. Estis decidite uzi la ĉasion de la Pz Kpfw 38(t) tanko, kiu antaŭ la fino de 1941 jam estis malmoderna kiel bataltanko kaj havis malaltan rapidecon por gvattanko. Ĝi estis provizita per kaptita rusa 76.2 mm kanono, transformita al fajro de la germana PaK 40 kontraŭtanka pafilo. ) Marder. Entute, 363 tankdestrojeroj "Marder" (Marder - marto) estis kolektitaj de aprilo 1942 ĝis aprilo 1943.
  Angelica senespere provis rampi al la parapeto. Ŝi jam perdis sufiĉe da sango, kaj paleco brilis tra ŝia ĉokolada sunbruno.
  En la fonto de 1942, estis decidite instali 75-mm PaK 40/3 kontraŭtankan pafilon sur la ĉasio de la Pz Kpfw 38 (t) tanko. Tiu ĉi kontraŭtanka memvetura pafilo, nomita "Marder III" - Pz Jäg 38 (t) mit 7,5cm PaK 40/3 (Marder III), estis produktita de novembro 1942 ĝis majo 1944. 1393 veturiloj estis produktitaj (175 ekzempleroj). estis konvertitaj de tankoj).
  Alisa Selezneva jam mem estas timiga, laca, eĉ mense fosanta en tian fekaĵon, sed ŝi ne havis forton por halti.
  Surbaze de la malpeza tanko Pz Kpfw II, estis decidite produkti 75-mm kontraŭtankan memveturan pafilon "Marder II" kun PaK 40/2-pafilo. Inter junio 1942 kaj marto 1944, 651 veturiloj estis produktitaj. En la printempo de 1943, antaŭ la somera ofensivo (Operacio Citadel), 201 kontraŭtankaj memveturaj pafiloj kun kaptita rusa 76,2-mm pafilo PaK 36 (r) - LaS 762 estis pafitaj surbaze de la Pz Kpfw II Ausf. D malpeza tanko.
  Angelika forte grumblis al sia amiko:
  - Nu, ĝi estas malfiksita. Ni eniru la batalon pli rapide. Kia kanapo... Kiel oni diras de tia.
  Alisa Selezneva klakis:
  - Ankoraŭ kelkaj minutoj, kaj mi rekomencos, detruos la malamikojn de Sovetunio. Do ne paniku..
  La blonda militisto malsukcese provis kolekti siajn pensojn.
  Ankaŭ, antaŭ la somera ofensivo sur la Kursk Bulge, 88-mm kontraŭtankaj memveturaj kanonoj Nashorn (Nashorn - rinocero), poste renomita Hornisse (Hornisse - ojo), komencis esti produktitaj. La Pz Kpfw III/IV-ĉasio (kiel la 150-mm Hummel memveturaj pafiloj) enhavis novan 88-mm PaK 43/1 L/71 kontraŭtankan pafilon. La memveturaj pafiloj membrigis servon kun pezaj batalbatalionoj. Totalo de 494 veturiloj estis produktita inter februaro 1943 kaj marton 1945. Malmulto de kontraŭtankaj memveturaj pafiloj bazitaj sur kirasaj trupveturiloj ankaŭ estis produktita. Ĉiuj malpezaj kontraŭtankaj memveturaj pafiloj havis kabanojn malfermitaj ĉe la pinto. Entute, dum la jaroj de 2-a Mondmilito, Germanio produktis pli ol 3,700 kontraŭtankaj memveturaj pafiloj.
  Alisa Selezneva finis siajn pensojn, levis la krurojn kaj tuj eksaltis. En ŝiaj okuloj eklumis la lumoj de rabanta pantero:
  Ni komencu rikolti!
  La kugloj de la terminatora knabino flugis en la muzelojn de la SS-uloj, distorditaj de bestaj ridoj. Alisa Selezneva preskaŭ pafis eksplodojn kaj diris:
  - Fas! Ŝafhundo... Fas!
  Elektitaj faŝistoj, eĉ ne vidante, sed sentante en sia intesto, kiel terure maldikiĝantaj iliaj vicoj, falis sur la ventro teren. Entombigita en la betono, aŭ pli ĝuste eĉ faris patosa provo tuneli. Nu, same kiel porkoj...
  Angelica notis:
  - Mi tuŝas viajn lipojn kaj sentas la malvarmon... Nu, ni bravaj infanoj.
  Masiva konstruaĵo de la imperia oficejo kun dikaj muroj. Malgraŭ la bombadoj, ĝi ne estis tro detruita. Ĝi estas la ĉefa centro de la malbono, kiu venis al la sankta sovetia lando. Alisa Selezneva jam vidas la kupolon de tiu ĉi konstruaĵo. Jes, ĉi tio estas terura afero... Ĉi tie vi rapidas tien kaj frapas, aŭ eĉ pli bone, allogas Hitleron.
  Angeliko turnis la kapon al sia blonda amiko, la fajra diablo havis terure kontuzitan vizaĝon. Ambaŭ okuloj naĝis kun nigraj okuloj, la nazo estas platigita kaj kontuzita, kaj profundaj grataĵoj. Ŝajnas, ke la knabino estis nur brutale batita, krome, sen scii la plej malgrandan kompaton.
  Alisa Selezneva kuraĝigis sian partneron:
  - Kontuzo kaj abrazio estas la dekoracio de viro, kuraĝa militisto estas multe pli malvarmeta ol iu ajn el la viroj ...
  Angelica konsentis.
  - Jes, estos pli malvarme... Survoje al la imperiestra oficejo, estas Hitlera tanko "Rato", preskaŭ preta nur sen kurejo. Se ĝi estas detruita, tiam ni povos komenci sturmi la konstruaĵon mem. Kaj tie vi povas treni Hitleron, sur ŝnuro...
  Alisa Selezneva sprite respondis:
  - Monujo, monujo, sur ŝnuro... Ĝi pendas sur la rando de la brilanta abismo. Kaj la ghoulo kaŝiĝis en la flanko kaj tenas la ŝnuron nevidebla.
  Angelika mallarĝigis la okulojn kaj diris:
  - La Krasa tanko estas armita per du 280-milimetraj kanonoj, kaj du pliaj 128-milimetroj, plus dek unu kontraŭaviadilaj kanonoj kaj dudek du maŝinpafiloj. La dikeco de la kiraso estas 400 milimetroj. La tuta pezo de la teknologia monstro estas ĉirkaŭ du mil tunoj. Resume, ĉi tio estas granda problemo por ni. Jen kia estaĵo estis asignita por gardi la imperian oficejon.
  Aliska Selezneva tuŝis rubon per siaj nudaj piedoj, tiel farante polvofontanon. Estis amuza kaj eble bonega. Tiam la blondulino diris:
  - Ĉiu povas perdi justan aferon, sed ne estas gajnantoj en maljustaj agoj!
  Angelica konsentis.
  - Vi povas trompi la sorton, sed vi ne povas trompi la atendojn de fatalaj decidoj!
  Alisa Selezneva, konsciante, ke la kaskado de spriteco povas tro longe treni, bojis:
  - Sufiĉas... Mia propono estas, ni eniru la tankon kaj mortigu ĉiujn tie!
  Angelica tuj konsentis:
  - Rimarkite! Kompreneble, ni mortigos kaj disiĝos!
  La knabinoj rapidis al la Rat-tanko enterigita en betono. La tasko ne estis facila. Sed la militistoj sufiĉe prudente kalkulis je sorto, kiu helpas la foiron.
  Do ili falis sur la ventron kaj rampis kiel glamozaj raŭpoj. Samtempe, la knabinoj estis rapidaj kaj lertaj. Alico havis planon en sia kapo. La germanoj, kompreneble, ne estas malsaĝuloj, kaj ĉiuj aliroj al superpeza tanko estas pafitaj per maŝinpafiloj. Krome, ĉiu sekcio estis pafita. Sed ekzistas ankaŭ kloaksistemo... Kaj per ĝi estas tute eble penetri en la uteron de tanko enterigita kaj verŝajne havanta subteran rilaton kun la imperia kancelario.
  Jen du militistoj, venkante abomenon, prenis ĝin kaj tuj plonĝis en la lukon. Kvankam estas malagrabla tiel, vunditaj knabinoj rampas tra polvaj tuboj plenaj de araneoj, ratoj, blatoj kaj fetoro. Sed ili povas fidi je surprizo.
  La ratoj provis plurfoje mordi la knabinojn sur siaj doloraj nudaj piedoj. Sed ili revenis. Angelica kaj la lerta Alisa Selezneva tranĉis ĉi tiujn estaĵojn per ponardoj. Ratsango estas tiel malbonodora, ke la inaj militistoj tenas sian naŭzon for, nur dank'al sia fera temperado.
  Kaj ili rampas plu, malvarma metalo pasas tra la stomako. Iom tremante... Ho, sed ĝi haltigas la knabinojn.
  Alisa Selezneva eĉ ŝercas:
  - Estas eliro el iu labirinto, sed ne el tiu, kiu konsistas el la komplikaj cirkloj de malsaĝulo!
  Angelica aldonas:
  - Vi povas konfuzi nur tiujn, kiuj estas konfuzitaj en la elekto de la vojo!
  La knabinoj finfine sukcesis eliri kaj la kloaksistemon. Antaŭe estas nur krado, kaj malantaŭ ĝi estas ventumilo. Alice pafas al la unuo, la grandegaj helicklingoj frostiĝas.
  Preskaŭ nudaj militistoj premas inter ili. Tiam Angeliko metas siajn longajn fingrojn en la seruron. Ŝiaj superkreskintaj ungoj estas tre fortaj, kaj la mekanismo de ŝtala estreñimiento cedas kun knara knaro. La fajra diablo muĝas:
  - Estas rusoj, ili estas submetitaj al la grandaj, sed ili neniam cedas al sensignifeco!
  Alisa Selezneva, per preciza pafo de la dampilo, trafante la gardostaranton, kiu ŝovis la muzelon, aldonas:
  - Oni obeas al la indaj ne en la bastardo, kaj sekvi la kompason ne estas humiligo!
  Angelica grumblis brutale responde:
  - Nu, de la ŝraŭbo!
  La knabinoj moviĝis kiel kobroj tra domo plena de mungotoj. Ili estis en la ventro de giganta tanko. Ili pafis por mortigi, ŝprucante la sangon de Hitler sur la kirasajn platojn. La nazioj provis respondi al ili, sed malfruis. Do obusoj flugis en ilin, deŝirante membrojn ...
  Alisa Selezneva kantis:
  - Kalva ebria Fuhrer kuŝiĝis sur la dratojn ... Ĉi tio ne estas spillikin por Hitler .... publikigu!
  Angelica aldonis:
  -Uuu! Kaj li kriis, stulta, stulta Adik!
  La obusoj krevas kaj iliaj fragmentoj frapas sur la kiraso kiel beba sonilo de infano de Kingkongo ... Kiel mojose estas bati ĉiujn tiel ... Kaj venas tuta malvenko.
  Angelika kantas kune:
  - La bando de Hitler estas juĝita, kaj ni kuiros supon kun Adolf!
  Alisa Selezneva responde:
  - Ne, ne estas juĝo!
  Sub la graciaj, erotikaj, kortuŝe nudaj piedoj de la militisto, sango premas, kaj ili postlasas spurojn de la filinoj de Marso. Ili ne povas esti haltigitaj, ili estas bonegaj sovetiaj knabinoj kun nudaj torsoj kaj grandiozaj mamoj, kiel la diinoj de la antikveco.
  Ĉiuj tri kupeoj de grandega duetaĝa tanko estas kovritaj de mortintoj. La tumulto de la nazioj ne tuj rimarkis, ke ili estas atakitaj de malsupre, kaj tial la terminatoraj knabinoj senprobleme saltis sur la duan etaĝon. Krome, preskaŭ tute nudaj kaj fabele belaj estis konfuzitaj kun multekostaj prostituitinoj el la haremo de la plej altaj rangoj de la SS.
  Nu, la knabinoj donis al ili Hyperfuck! Resume, pli ol kvindek germanoj estis falĉita, kaj la "Rato" estis kaptita de la sovetiaj trupoj. La sola domaĝo estas, ke anstataŭ la kurejo, ĉi tiu promesplena aŭto estis enterigita en ŝtalbetono. Vi ne povas turni ĝin kontraŭ la nazioj.
  Alisa Selezneva ekzamenis la kaptitan koloson, kaj sugestis:
  - Nu, kio... Ni estas malsaĝuloj, ne kunportis ruĝan flagon?
  Angelique kolere murmuris:
  - Kaj tiel la dorsosakoj estas plenplenaj. Jes, kaj ne estas nia funkcio ŝarĝi flagojn sur la kaptitaj konstruaĵoj. Ni estas kaŝpafistoj. Nia tasko estas mortigi, ne ĵeti kornarojn!
  Alisa Selezneva komencis palpumi per siaj manoj:
  - Ĉu ni povas trovi almenaŭ iom da ruĝa ĉifono?
  Angelica subite ektiris la kapon:
  - Ne!
  Alisa Selezneva indignis:
  - Kial estas tio?
  Angelika respondis logike:
  - Ĉar ĝi estas supertanko, kvankam grava, sed ĝenerale duaranga celo. La Imperia Kancelario estas pli grava...
  Alisa Selezneva gratis sian nudan kruron malantaŭ la orelo per sangaj gluiĝemaj fingroj, montrante virtuozan lertecon:
  - Kaj ĉi tio ankoraŭ estas .... Kompreneble pli grava.... Sed!
  Angelika tiris la kubuton de sia blonda amiko.
  - Do ni kuru pli rapide, kaptu Hitleron. Ĝi estos multe pli malvarmeta!
  Alisa Selezneva kantis:
  - Kaj kiom da afidoj estis ... Unu estas pli malvarmeta ol la alia! Brikoj en iliaj muzeloj, estos multe pli bone!
  Angeliko, anstataŭ respondi, komencis malsupreniri al la unua etaĝo. Sekvis ŝin Alisa Selezneva, mielblonda, ŝia hararo purpure nigra pro polvo, malpuraĵo kaj sango. Ili estis ankoraŭ fabele belaj, sed samtempe timigaj ĝis la ekstremo. Do tiuj ĉi militistoj kuris malsupren, poste plonĝis en la subteran pasejon al la bunkro.
  Masiva, titana pordo staris en ilia vojo. La knabinoj, vidante ŝian nevenkeblecon, plantis la eksplodaĵojn eltiritajn el la municio en la apudan muron. Ili forkuris, ŝaltis la elektron tra la dratoj.
  Ĝi eksplodis, diserigante la miksaĵon de tero kaj betono. Ĝi leviĝis kaj tiam la polvo falis. Alisa Selezneva grumblis:
  - Jen nia subskriba rusa movo!
  Angelica konsentis.
  - Kompreneble, movu! Eĉ ne krono, sed reĝa!
  La knabinoj ensaltis, kuris kaj stumblis sur krado, malantaŭ kiu estis ventoligoj. Angeliko malfermis la kradon post dek sekundoj, unue plonĝis, kaj Alico sekvis ŝin.
  Male al la kloakoj, estis pli agrable rampi tra la ventoligaj ŝaktoj, estis multe da polvo, sed ne estis ratoj aŭ malbonodora fekaĵo. Kaj la knabinoj rampis super ili kiel hindaj vipuroj sur ŝnuro de la fama rakonto de Conan Doyle "Kolorita Rubando". Kiom da fojoj Alico stumblis kun sia gratita vizaĝo, kaj la tranĉo, bruligita, sed samtempe rapide resaniĝanta, malmoliĝintaj piedoj de la fajra militisto.
  Angeliko ronronis kiam ŝiaj malmolaj kalkanoj tiklis la hararon de Alisa Selezneva gluiĝemaj pro sango.
  La knabinoj ĉiuj rampis, malsupreniris malsupre. La imperiestra oficejo iris ses etaĝojn subteran, kaj sur la sepa etaĝo estis magazeno kun municio kaj fuelo. Kaj iom flanke... Angeliko, kiel vera infano de la naturo, perfekte sentis per sia intesto, ke ekzistas sekreta subtera flughaveno. Kaj la siberiano flustris al Alicio:
  - Ne pafu! Ne faru tro da bruo ĉi tie!
  La blonda militisto konfuzite levis la ŝultrojn kaj movis sian fingron laŭ la piedo de la ruĝhara amiko, malglata pro multnombraj tranĉoj, brulvundoj kaj kaloj:
  - Kaj kial ni alvenis ĉi tien, kiel ne pafi kaj mortigi?
  Angelica logike sugestis:
  "Estas miloj da elektitaj SS-soldatoj en ĉi tiu grandega konstruaĵo, kaj ni du neniel povas mortigi ilin. Sed necesas kapti Hitleron kaj per tio ĉesigi la Duan Mondmiliton unufoje por ĉiam.
  Alisa Selezneva fajfis per plensona voĉo:
  - Ĉarma ... Prenu Hitler-on kaptiton! Mirinda.
  Angelica faris tre akcepteblan punkton:
  - Tre baldaŭ la Fuhrer kuros el Berlino. Mi pensas eĉ en la sekvaj horoj. Post ĉio, li estas esence rato, ne sen kialo nomita la plej granda tanko de la Tria Reich. Kaj ni li kaj...
  Alisa Selezneva ridetis:
  - Kompreneble.... Vi pravas... Sed...
  La fajra diablo ruze sugestis:
  - Enpenetru la flughavenon kaj tie estos atendado de la fuĝinto Fuhrer.
  Alisa Selezneva kapjesis.
  - Kompreneble, devas esti ventolaj ŝaktoj en ĉi tiu putujo.
  La knabinoj tamen estis devigitaj serĉi blinde. Provu ĝin, determini kiu flanko estas tiel brutale sekreta objekto en Berlino kiel subtera flughaveno, kaj eĉ kun la plej bonega aviadilo.
  Alisa Selezneva, kiel vera filino de fajro, por malfermi siajn alimondajn ĉakrojn, komencis kanti:
  Nuboj flugis de la sangosuĉuloj,
  Infero erupciis el la Tero ne malproksime!
  La sonora serpento rampas sur la panzvalo,
  Nuboj lumiĝis per sango!
  
  La ondoj flamas, plaŭdiĝas kiel infera ŝtormo,
  Kaj li renkontos armeon de la plej kuraĝaj kuraĝuloj!
  Ni protektos belajn belajn virinojn
  Ni estos indaj je la heroaĵoj de niaj patroj!
  
  Mia lando, kiel dolore vi ĝemis,
  La kontraŭulo lasis cent vundojn de spuroj!
  Sed ni ĵetos faŝismon tuj de la piedestalo,
  La pesto de impetaj jaroj ne estos longa!
  
  Kaj la morto jam blankiĝas malantaŭ la nuboj,
  Sed niaj pensoj estas disŝiritaj al la ĉielo!
  Ni polvigu la famajn fiulojn,
  Kaj disŝiru ĝin, konu la Wehrmacht duone!
  
  Ni ne konas pacon kaj maljunecon putron,
  Ni estas la infanoj de nia sankta Patrujo!
  Ĉio brila batalis kun la nazioj,
  Pafu ni potencaj ĉi tiujn radikojn!
  
  Kaj kio eksplodis per la forto de malbona bombo,
  Kio estas por ni ĉi tiu tondro?
  La batalantoj de Rus' kapablas multon,
  Kaj la supro fariĝos la malsupro por la Fuhrer!
  
  Infero infero ekflamis,
  Rampis laŭ la rokado kun rabanta muzelo "Tigro"!
  Kaj la tuta laceco forflugis de ni en momento,
  Estas tempo por amuzaj ludoj!
  
  Granato ĉe la mano, kaj mortiga ĵeto,
  Jen la "Tigro" en la muzelo firme ricevita!
  Kaj Hitler en la kaldrono en la Tartaro-kaldronejo,
  Por ne malkaŝi la rusan mondon!
  
  Berlino tremas pro perfortaj salvoj,
  Jen ruĝa flago flugas super la Reichstag!
  Kaj la suno flamis super la Patrujo,
  Post ĉio, la Tria Reich estas ĵetita en polvon kaj cindron!
  La kanto inspiris la knabinojn kaj ili estas plenaj de ĝojo, senpene malfermante la stangojn unu post alia, fine eliris al la lasta adoranto. Kaj malantaŭ ĝi estas la subtera, bone lumigita flughaveno mem.
  Angelica unue klinis sin kaj ekkriis surprizite:
  - Ŭaŭ! Ŭaŭ...
  Alisa Selezneva ankaŭ vidis tion:
  - Ordinara disketo kiel tiuj, kun kiuj ni jam devis batali... Kiel ĝi trafis vin.
  La ruĝhara diablo respondis senkulpe:
  Jes, almenaŭ laŭ grandeco. Krome, ĉu vi ne vidas, ke ĝi estas multe pli alta ol la malnovaj militmaŝinoj. Temoj estis kiel du teleroj kunmetitaj, kaj ĉi tio pli similas al abundega Kristnaska kuko.
  Alisa Selezneva ruze ridetis kaj palpebrumis al sia amiko:
  - Des pli bone. Ni kaptos ne nur la Fuhrer, kiu nun estas, sincere, neniu, sed ankaŭ aviadilo! Eble ankoraŭ eblos flugi kapantaŭen al Marso!
  Angelika ridis.
  - Flugu enen... Ĝi estas simbola!
  La knabinoj venkis la lastan obstaklon kaj frostiĝis proksime de la diskaviadilo. Ili komencis kuŝi, atendante la malamikon, kiel tigroj en embusko. Alisa Selezneva eĉ komencis paroli pri abstraktaj temoj.
  Ĉar la libroj de la Biblio estis skribitaj en antikvaj kaj malsamaj epokoj fare de personoj de malsama nacia spirito kaj socia statuso, ĝi reflektas vidpunktojn kiuj neniel estas, milde, en harmonio kun scienca scio, morala kaj religia (jes, kaj religiaj) kredoj de niaj samtempuloj. Ni ne tuŝu nun sciencajn problemojn. Nekompreneblas, ke se la Sinjoro Dio estus diktinta, ekzemple, la instruojn de Koperniko aŭ la teorion de Einstein aŭ Mendel, la "sanktaj homoj de Dio" (profetoj) ne estus kapablaj skribe transdoni tiujn sciencajn verojn al analfabetoj. Judaj paŝtistoj, kiuj vivis antaŭ pli ol 3,5 mil jaroj.
  Alisa Selezneva malestime snufis:
  - Kio pri Einstein? Ĉu li estas superhomo? Lia burĝa teorio de relativeco estos refutita kun eksplodo de la komunista scienco!
  Tamen estas bedaŭrinde, ke en la tempo, kiam la Biblio estis verkita kaj redaktita, la scienca scio de la grekoj, ĉinoj, hinduoj, persoj superis la sciojn de la aŭtoroj kaj redaktantoj de bibliaj libroj. La Sinjoro Dio ankoraŭ instruas al Bibliaj adorantoj, ke la ĉielo estas kristala kupolo,7 'la firmamento de la ĉielo' DEK4 (Genezo 1:7), al kiu la ĉielaj korpoj estas alkroĉitaj (Genezo 1:16-17); super ĉi tiu firmamento estas provizejoj de pluvo, ventoj, neĝo kaj hajlo (Ijob, 38:22; Psalmo, 32:7; 134:7; Jeremia, 10:13); en la firmamento estas loĝejo (trono, domo, templo, oficejo, paradizo) de Dio kaj lia ĉirkaŭaĵo (anĝeloj, satano, sanktuloj). La tero, laŭ la instruoj de la aŭtoroj de bibliaj libroj, estas tiel firme starigita sur kolonoj, ke ĝi ne povas moviĝi de sia loko (Psalmo 95:10) ... La aŭtoroj de ĉiuj libroj de la Malnova kaj Nova Testamentoj estas profunde konvinkite, ke homo - kaj la Sinjoro Dio mem - pensas kun la koro ( Genezo 6:15; 8:21; 27:41; Eliro 28:3; 31:6; 35:10; 35;35; 36:2; 36:8; Readmono 29:4; 1 Samuelo 27:1; Ijob 9:4; 17:4,11; 39:36; Psalmo 4:5; 14:2; 18:15; Proverboj 17:23; Eklezio 2 :1-3; Jesaja 10:7; 33:18; 49:21; Jeremia 7:31; ... Mateo 9:4; 15:18-19; Marko 2:6-8; Luko 2:19,35; ; Romanoj 10: 10-11;...). Surbaze de la biblia instruo pri la koro en Rusio dum la 19-a kaj komenco de la 20-a jarcentoj intense disvolviĝis la "filozofio de kardocentrismo", kiu parolis pri la koro - la ujo de la homa animo, pri la kompreno de la vero - per sia propra. koro kaj pri aliaj koraj bibliaj studoj. Sed eĉ la rekta studento de Pitagoro Filolao (6-a jarcento a.K.) en la traktaĵo "Pri la Naturo" konstatis, ke homo havas la plej gravajn organojn: la cerbo kiel sidejo de la menso, pensoj; la koro estas la sidejo de la "sentema animo" kaj la genitalaj organoj estas por reproduktado.8 Mi ne parolas pri Seĉenov, en kies eldonaĵo "Refleksoj de la Cerbo" oni fidinde konstatis sur la scienca kaj eksperimenta nivelo, ke homo. pensas per cerbo, kaj ne per la koro. Kaj ekde la tempo de la kortransplantado, ĉiuj montris al la mondo, ke la koro estas unu el la plej simplaj organoj de la homa korpo, ke ĝi estas nur speco de pumpilo, kiu per muskola streĉiĝo ensuĉas kaj elĵetas fluidon, sangon. La koro kaj ĝiaj individuaj difektoj estas anstataŭigeblaj - kaj jam estas anstataŭigataj! - mekanika artefarita pumpilo aŭ valvo; la anstataŭigo de la koro neniel kondukas al la anstataŭigo de la "animo", la personeco de homo.
  Angeliko flustris al Alisa Seleznev:
  - Aŭskultu, ili venas!
  Efektive, senbrue, la pordoj malfermiĝis, kaj aperis pluraj grandaj, tre ŝarĝitaj ĉaroj, eskortitaj de SS-soldatoj el la speciala Regimento de la Imperia Vivo-Gardistoj.
  Ili komencis ŝargi kio estis valora en la ventron de fluga telero. Pesado okazis antaŭ ŝarĝo. Germano en blanka mantelo kaj malhelaj okulvitroj zorge notis la datumojn.
  - Oro dek kaj duono tunoj, plateno ses kvarcent kilogramoj. Netranĉitaj diamantoj estas du tunoj, sescent dudek kilogramoj, kaj aliaj kvin mil karatoj. Juvelaĵoj tri tunoj okcent tridek unu kilogramoj, sep mil karatoj.
  Kaj ankaŭ smeraldoj, rubenoj, topazoj...
  Alisa Selezneva estis distrita, pensante en la direkto de religio kaj kial en ateisma maniero nekutima por ŝi. Aŭ eble stranga: Alico kutimas gajni sin, ne fidi je Dio.
  La verkistoj de la Biblio dotas sian Dion per mirinda nescio pri la plej sekularaj aferoj. Tiel, ilia Dio deklaras ke la vesperto estas birdo kaj ne mamulo (Levitiko 11:13-19; Readmono 14:11-14); leporo estas remaĉulo, kiu ne havas fendajn hufojn (Levitiko, 11:4; Readmono, 14.7); supozeble estas flugantaj birdoj kaj insektoj kiuj havas kvar krurojn (Levitiko, 11:23), kaj la serpento nutras sin per polvo (Genezo, 3:14); ke Dio, 'batalanta por la Izraelidoj, ĵetis grandegajn ŝtonojn de la ĉielo' sur la soldatojn de la loka loĝantaro, kaj por supre, 'haltis la Sunon super Gibeon, kaj la Lunon super la valo de Ajalon ĝis la judoj venĝis. sur iliaj malamikoj' (Josuo, 10: 10-14); ke la Suno, en sia movo trans la firmamento, povas ne nur halti, sed ankaŭ komenci sian movon en la kontraŭa direkto - oriente (2 Reĝoj, 20:11; Jesaja 38:8) ...
  Angeliko subite kaptis Alisa Seleznjovan per siaj nudaj, fortaj kruretoj je la nazo kaj tiris, minace trikante la brovojn, flustrinte:
  - Venu, sekvu min, kuŝu sub la ĉaroj kaj tie...
  La blonda militisto unuvoĉe kapjesis.
  - Mi komprenis! Nun.
  Nudaj, preskaŭ nigraj pro polvo, knabinoj trempitaj en oleo rampis ĝis la fundo de la ĉaro. La nazioj, eĉ el la SS-elito, aspektis sufiĉe trompitaj de la malvenko, kiu ĵus estis transdonita de la Ruĝa Armeo. Tial ili ne rimarkis la disvastigajn kaj speciale trejnitajn knabinojn por rampi silente.
  La nazo de Alisa Selezneva doloris, premita de la ŝtalaj fingroj de la siberia militisto. Ŝi verŝajne eĉ faris prunon por ĝi. Ve, aĉa, eĉ la plej aĉa el aĉa!
  Unufoje sub la ĉaroj, la knabinoj disigis siajn krurojn kaj brakojn, leviĝis, ripozis kontraŭ la facetaj randoj kaj ŝvebis. La ĉaroj iris rekte en la ventron de la aparato ... .
  En la holdo subite montriĝis tre malvarme, kaj duonmallumo regis. Nudaj kaj varmaj knabinoj preskaŭ tuj ektremis. Angeliko, kiel la plej kutimita al malmoliĝo, elsendis:
  - Minus tridek aŭ eĉ iom pli malalte... Ne mortiga!
  Alisa Selezneva komentis kun kolero:
  "Se ni restos ĉi tie tro longe, ni ne povos teni nudaj..."
  Angelica interrompis:
  - Mi travivos! Mi havas pli bonan malvarman toleremon ol fokoj. Malsato kaj soifo prefere mortigus siberian virinon ol tian malvarmumon.
  Alisa Selezneva grumblis:
  - Kaj mi ne volas meti rekordojn por postvivado. Ni eliru el la kargejo, en la loĝejojn. Kaj tiam subite ni vere flugos al Marso, kio signifas, ke ĝi estos en la holdo ĝis minus 150 ... Mi pensas, ke ĉi tiu knabino ne povas elteni ĝin pli malvarmeta ol foko.
  Angelica kolere snufis.
  - Se ne estas aero, tiam eble mi ne toleros! Kaj do mortu!
  Alisa Selezneva eliris el la ĉaro, sufiĉe strange, sed la veziketoj ankoraŭ sur ŝiaj kalkanoj tre kontentigis la frostkovritan metalan surfacon. La militisto preskaŭ tuj trovis la ĝustan pordon. Angeliko sekvis ŝin. La Fajra Diablo-Knabino diris:
  - La pordo malfermiĝas per kodo. Vi devas atente aŭskulti...
  Alisa Selezneva kapjesis.
  - Mi scias! Kiam la relajso estas aktivigita kie la kodigo estas fiksita, tre trankvila klako aŭdiĝas. La specifaĵoj de mekanikaj seruroj!
  Angeliko kapjesis kaj metis sian ĉizitan orelon al la kiraso. Alisa Selezneva komencis turniĝi. Unu nombro kongruis. Ankaŭ la dua .. Literoj ... ciferoj denove. Kaj nun la plej malfacilaj ĉinaj signoj, el kiuj estas tutaj miloj. Mi devis turni min. Alisa Selezneva eĉ rimarkis:
  - Ŝajnas al mi, ke la germanoj devus havi pli simplan kaj pli rapidan rezervan sistemon...
  Angelica konsentis.
  - Ĝi devus, sed verŝajne nur de interne...
  La knabinoj eniris la vivantajn kupeojn .... Kiel atendite, ili estis tre lukse meblitaj, kun pentraĵoj de grandaj artistoj. Ĉiuj scias, ke Hitler kolektas tiajn maloftaĵojn, sed la fakto, ke tia miraklo estos pendigita sur la muroj de kosmoŝipo ... Ĉi tio ĝenerale estas la kruteco de la kruteco!
  La knabino malfermis la serurojn, kaj poste fermis ilin malantaŭ ili. La loĝejoj konsistis el tri etaĝoj kun altaj plafonoj. Plie, estas kelo kun magazeno, same kiel la supro, kie estas la kontrolcentro kaj pilotoj.
  La knabinoj ne havis tempon por inspekti ĉion sole, signalo sonis, kaj ŝarĝado komenciĝis. Ŝajnas, ke Hitler kaj lia akompanantaro serioze intencas ekvoji ...
  La gardistoj kaj sekvantaro alvenis... Elstaraj membroj de la faŝisma menaĝerio. La unua, lamante, pene iras Goebbels. Malgranda, aĉa, flaveca, kun simia vizaĝo. Se tia persono enirus en rasan sekcion aŭ specialan SS-unuon por purigi la nacion de malsuperaj individuoj, tio estus forigita unue.
  Sed lia edzino Margareta estas bela, svelta kaj kurba virino, kvankam ŝi naskis sep infanojn. Ŝi aspektas kapabla kaj multe pli juna ol sia aĝo. Vi povus pensi, ke la problemoj de la disfalanta Tria Regno tute ne timigas ŝin, kaj la malvenkoj de la Germana Armeo ne ĝenas ŝin. Sed la sovetiaj trupoj jam trarompis al la Imperia Kancelario kaj sturmis la Reichstag ... Ŝi havas ses infanojn kun si, pala kaj konfuzita. Kvin knabinoj kaj knabo, vestitaj somere kaj iel tro simple sur la fono de la robo pendis kun diamantoj de la edzino de Goebbels.
  Tiam Bormann sekvas ĉi tiun paron. Grasa tipo kun larĝa buĉista vizaĝo. Tipa krimulo, densa, larĝŝultra, preskaŭ kvadrata tipo... En la mano li tenas grandan kaj pezan valizon, por fideleco, ankoraŭ ĉenitan al la pojno.
  Sinjoro Ribbentrop kun monoklo, pompa kiel meleagro sur la brusto, la Ordeno de la Aglo kun diamantoj. Kun riĉe vestita edzino...
  Plue, Hitler mem gratas ... La Fuhrer de la iam Granda Germanio estas terure nervoza, sed provas resti rekta kaj aspekti fiera. Kun li, lia nura edziĝinta edzino, Eva Braun. Sufiĉe strange, sed la unua damo de la Tria Regno havas la aspekton de tipa kamparanino, kvankam ŝi estas bone konstruita, sed ŝia vizaĝo ... kiel tiu de la plej ordinara kolektiva rusa virino. Vere, sufiĉe bela... Kaj tro modeste vestita, por la edzino de iu, kiu ĝis antaŭ nelonge regis duonon de la mondo! Kun ili estas gardistoj kaj la persona piloto de la Fuhrer.
  Hitler faras finan paroladon. Neinteresita:
  - Vane la bolŝevikoj kaj liaj baptopatroj de la monda cionismo kredas, ke ili venkis! Ni havas la neatingeblajn sekretojn de la bazo kaj la plej lastan superarmilon. Milito inter Sovetunio kaj la koalicio de aliancanoj estas neevitebla! Kaj ni, estante en nia sekreta kaverno, ĉion faros por ekbruligi ĝin kiel eble plej baldaŭ. Kaj kiam la mondo sangos, niaj kuraĝaj trupoj uzos la miraklan armilon. Fininte la mizerajn restaĵojn de la malamiko detruitaj en la reciproka milito. Kaj tiam renaskiĝos la nova Kvara Monda Regno, gvidata de la senmorta Fuhrer Adolf Hitler!
  La parolo montriĝis maltipa por la jam, eble, la iama reganto de Germanujo - mallonga, sed, ĝenerale, ĉio estis dirita en ĝi!
  Hitler iris al siaj ĉambroj, kaj lia persona piloto kaj kun li tri pliaj asistantoj en speciala skarlato al la pilotata kupeo. Survoje, al ili aliĝis kvina tipo, en grandaj malhelaj okulvitroj kovrantaj la plankon de la vizaĝo kaj ganto, kun walkie-talkie fiksita al lia orelo.
  Alisa Selezneva kalkulis:
  - Estas kvin homoj en la kontrola kaj pilota kupeo. La persona gardisto de Hitler dek unu batalantoj. Tiam lia sekvantaro, virinoj kaj eĉ malgrandaj infanoj de Goebbels - nu, ili ne povas esti konsiderataj. Entute estas dudek unu viroj, tri virinoj... Kontraŭ la du plej malmolaj inaj militistoj de Sovetunio... Plie, la elemento de surprizo estas ĉe nia flanko. Tio estas...
  Angelica resumis ĝin:
  - Vi devas komenci la batalon nur kiam ĝi jam estas gajnita! Sed rifuzi batali jam similas perdi!
  Alisa Selezneva aldonis mallaŭte:
  - Vi povas perdi nur en unu kazo, kiam venko eblas nur hazarde!
  La nazia pakaĵo troviĝis en la loĝejo de sufiĉe vasta aviadilo, kun diametro de ĉirkaŭ cent metroj, kun kelkaj ĉambroj, kiuj permesis al la gvidantoj de la Tria Reich senti sin sufiĉe komfortaj.
  Angelica elpensis sian planon:
  - Kiam la diskaviadilo ekflugas, ni kaptas la pilotojn, kaj tiam ni surteriĝos ĉi tiun aviadilon ... En la loko de niaj trupoj!
  Alisa Selezneva konsentis sen disputo kun ĉi tiu propono:
  - Jes, plej bone, prenu ilin varmaj!
  La disketo komenciĝis tre glate, la knabinoj nur havis tempon senti etan premon de la aparato, kiu deŝiris la ferbetonan surfacon. Pordoj kiel tiuj, kiuj estus instalitaj super raketsiloj fine de la dudeka jarcento, malfermiĝis kun iometa ĝemado. Kaj la aviadilo komencis akiri altecon ...
  Ambaŭ militistoj flustris unuvoĉe:
  - Estas tempo!
  La knabinoj supreniris piedpintoj... Tiam ili subite trafis la ulon, kiu estis en nigraj okulvitroj kaj kun anteno. Angeliko reflekse puŝis sian tibion en lian ingvenon. La efiko estis tiel forta ke ĝi ĵetis la temon supren. Tiam liaj okulvitroj forflugis kaj... Terura kvarokula fizionomio aperis antaŭ la knabinoj, la fremdulo eltiris okpafan pistolon el sia zono. Alisa Selezneva aŭtomate pafis koksan pafon de sia silenta kaŝpafilo. La ekstertera estaĵo denove ekmoviĝis, kaj preskaŭ falis, Angeliko sukcesis kapti ŝin. Flav-oranĝaj cerboj elverŝis el la kapo, kun sango de simila koloro.
  Alisa Selezneva diris:
  - Veneraj Marsanoj!
  Angelica montris al la ok-barela "bandura":
  - Ĉi tio jam estas via parto Alisa Selezneva ... Nu, kiel?
  La blonda militisto ordonis:
  Ni prenos la reston!
  La atako kontraŭ la pilotoj estis sukcesa, sed Angelica ankoraŭ pafis unu el la plej fervoraj. Post tio, kune kun Alisa Selezneva, ili kontaktiĝis kun la tero ...
  Ili ĵus diris en la radio:
  - Super la imperiestra oficejo estis ĵetita blanka flago, ili komencis kapitulaci.
  Dum Angelica rakontis al ili gravajn novaĵojn kaj petis alteriĝolokon, Alisa Selezneva alprenis pozicion en la koridoro, preta forpuŝi la atakon de la korpogardistoj de Hitler. Ĝis nun, tamen, neniu aperis. La sonrezistaj muroj kaŝis la signojn de lukto, kaj la blonda militisto komprenis el la vibro, ke la diskaviadilo jam malsupreniras. La knabino esprimis:
  - Pli valora ol venka fino, nur la komenco de nevenkebleco!
  
  SE SKOBELEV BATALUS SUB NIKOLAS LA UNUA?
  Ekzemple, kial la rusoj ne gajnis la Krimean Militon en 1853-1856?
  Ĉi tio estas vere interesa kaj nekomprenebla. Post ĉio, estis malfacile por la aliancanoj fari armeajn operaciojn en Krimeo. Unu provizo valoras ion, trans multaj maroj. Ĉi tie kulpas Menŝikov. Estis li kiu, kun siaj mezbonaj agoj, enkadrigis la superajn rusajn trupojn por malvenko. Kaj eĉ la heroa defendo de Sebastopolo ne helpis. Kvankam la britoj, francoj, turkoj kaj sardinioj estis elĉerpitaj. Ĝenerale tio estas la unua milito klare perdita de Rusio en kvarono de jarmilo. Antaŭ tio, post la Tempo de Problemoj, Rusio ne perdis grandskalajn militojn, sed nur individuaj bataloj kaj kompanioj foje finiĝis en fiasko.
  Kaj tiam tia malvenko. Malfeliĉa bato al prestiĝo.
  Sed se la rusa armeo, ekzemple, estus komandita de Skobelev? Supozu, ke tia granda komandanto estus bonŝanca naskiĝi pli frue... Tiam la historio estus irinta tute alie!
  Ĉi tie la rusoj unue venkas la britojn, kaj poste la francojn en Krimeo. Tiam ankaŭ la turkoj kaj la sardinioj estas venkitaj. En Anglio kreskas kontraŭmilita movado. La turkoj perdas la Kars-fortikaĵon kaj perdas la militon en Transkaŭkazio. En Francio, grandega Maidan krevas kontraŭ Napoleon III, kiu estas apenaŭ subpremita. Sed Francio estas malfortigita; la revolucio brulas en ĝi.
  Nikolao la Unua ne tro avidas konkeri, kaj post serio da venkoj finas favoran pacon kun Turkio. Rusio aneksas okcidentan Armenion, Karson, Erzerum, Tanrog kaj eĉ ricevas parton de Jerusalemo.
  La Otomana Regno malfortiĝas eĉ pli, sed ĝis nun ĝi estas konservita. Rusio ankaŭ ricevas parton de Rumanio. En Eŭropo dume ŝanĝiĝas. Fortigo de la Aŭstra imperio. La milito kun la Sardinia regno kondukas al la venko de la aŭstroj. Napoleono la Tria volis eniri la militon, sed Nikolao la unua minacis ke li helpos Aŭstrion. Kiel rezulto, la Aŭstra Imperio disetendiĝis, absorbante la tutan nordon de Italio.
  Nikolao la Unua ankaŭ aneksis terojn en Ĉinio, kaj sen milito, vastigante la limojn en la Oriento. Rifuzis apogi la jankiojn en la batalo kontraŭ la suduloj.
  Kaj ĉi tio kondukis al iuj ŝanĝoj en la historio. La trupoj sub la komando de generalo Lee povis venki la nordulojn en decida batalo kaj preni Vaŝingtonon. Kiel rezulto, la nordo baldaŭ ĉesigis la militon, kaj rekonis la konfederacion kiel sendependa. Do Usono restis dividita.
  Nikolao la 1-a vivis relative longan vivon laŭ caraj normoj. Sub li, la aŭtoritato de Rusio estis plu fortigita, kaj la limoj disetendiĝis. Sed la caro mortis en 1864. Aleksandro la 2-a supreniris la tronon. Kaj la lando ankoraŭ estas regata de servuto. Por ne ĝeni la terposedantojn, Aleksandro ne nuligas servuton. Sed la nombro da servutuloj malrapide sed certe malpliiĝas.
  Vastiĝante en Mezazion. La rusoj atingas Afganion. Nova milito ekas kun Turkio, kiu finiĝas kun la kapto de Konstantinopolo. Antaŭe batita Anglio denove volas eniri la militon, sed ĝi rezultas esti batita. Kaj Aŭstrio ricevas sian propran terpecon - Bosnio kaj Hercegovino.
  Rusio kaj Aŭstrio en strategia alianco. La germana provo venki la aŭstrojn finiĝis en la malvenko de Prusio. La sudgermanaj teroj estis ceditaj al la Habsburga imperio. Aŭstrio ŝveliĝis, sed iĝis eĉ pli malantaŭa.
  Aleksandro la 2-a sinmortigis en Turkio, kiu malaperis de la mondmapo. Egiptujo estis okupita de la britoj. La Rusa Imperio ankaŭ konkeris Iranon kaj Irakon. Sed Britio akiris Hindion kaj Pakistanon. Baldaŭ, dum la militoj, Mezoriento fariĝis rusa. En Francio, Napoleono la 3-a estis faligita, kaj la milito de ĉi tiu lando kun Aŭstrio komenciĝis. Britio estis venkita fare de la rusoj kaj ne enmiksiĝis en la ekspansio de la krono.
  Ĉar ekzistis neniu forigo de servuto, ekzistis neniu movado de Narodnaja Volya. Aleksandro la 2-a vivis longan vivon. Li ne vendis Alaskon, konkeris kelkajn terojn en la sudo, kaj eĉ iris al la Hinda Oceano kaj Ruĝa Maro.
  Sub li, Rusio fariĝis grandega, eble la plej granda potenco en la mondo.
  Rusio inkludis terojn de Egiptujo ĝis Hindio, pli precize la Induson. Pakistano parte restis kun Anglio, sed Britio estis devigita jesi tiri la limon laŭ la Induso. Saud-Arabio, Irano, Sirio, Afganio kaj aliaj landoj fariĝis rusaj provincoj.
  Aleksandro la 2-a vivis ĝis la dudeka jarcento, korektinte preskaŭ tridek ok jarojn. En 1901, Aleksandro la Tria ricevis potencon. Sed se lia patro meritis la kromnomon bonege, tiam lia filo ricevis marlaŭrojn. La milito kun Japanio estis serioza provo por Rusio. Male al reala historio, servuto daŭre estis en efiko en Rusio. Kaj ĉi tio igis la situacion kun la lando pli stabila.
  Sed la Transsiberia Fervojo jam estas konstruita, kaj eblas provizi la trupojn.
  La rusa armeo, havante nombran superecon kaj pli da sperto en bataloj, rapide venkis la japanojn surtere. Sed sur la maro, Rusio tiel sukcese agis. Krome, admiralo Makarov mortis, kaj sen li ĉio misfunkciis.
  La eskadro de Rozhdestvensky alvenis de la Balta Maro, sed laŭ la maniero ĝi estis atakita kaj malbone pinĉita fare de la japanoj.
  La milito kun Japanio, malsame ol la reala historio, daŭris, kvankam rusaj trupoj surtere okupis la tutan Korea Duoninsulon. Aleksandro la Tria estis kolera. Kaj sendis en junio 1905 novajn ŝipojn al la Japana Maro. Nur la sekvan jaron, iel, la rusa floto akiris la superecon kaj komencis venki. Japanio, malgraŭ la helpo de Britio, finfine elĉerpiĝis. Perdita Tajvano kaj la tuta Kuril-kresto. Kaj tiel, paco favora al Rusio estis subskribita.
  Sed la milito montris, ke la cara armeo suferas de multaj ulceroj. Kaj ke multmaniere ĝi bezonas reformojn.
  Aleksandro la Tria ne eniris katastrofon proksime de Ĥarkov, kaj vivis pli longe ol en reala historio, eĉ ĝis 1912. Sub li, Rusio inkludis Manĉurion, Mongolion, Koreion, la Kurilajn Insulojn kaj Tajvanon. Aleksandro mem estis moknomita la Paciganto. Tamen oni ne scias kial.
  La milito kun Japanio estis sufiĉe malfacila. Sed aliflanke, la mararmeo evoluis tre forte.
  Nikolao la 2-a iĝis la nova caro. Ĝenerale, la monarko estas sen specialaj kapabloj kaj mallaŭta. Sed ne tiel stulta kiel multaj pensis.
  Aŭstrio iom malfortiĝis pro ĉi tiu punkto. Kaj Germanio plifortiĝis. En 1916, Germanio atakis Aŭstrion kaj kaŭzis plurajn malvenkojn al ĝi. Tiam Rusio eniris la militon. Pli ol okdek sekcioj estis ĵetitaj en la ofensivon. La nombre supera rusa armeo venkis la prusojn. Rusio disetendiĝis eĉ pli desegnante linion laŭ la Oder.
  Aŭstrio ankaŭ pliigis sian teritorion tranĉante malsupren sur la germanoj. Germanio estis humiligita kaj forigita al la kategorio de negravaj potencoj. Sed leviĝis Francio, kiu plifortigis siajn koloniojn en Afriko.
  La cara reĝimo pli kaj pli volis Baraton kaj aliajn landojn. Anglio iĝis la ĉefa obstaklo al rusa hegemonio.
  Caro Nikolao la 2-a proponis strategian aliancon al Aŭstrio. Kaj tiu ĉi propono estis akceptita.
  Usono restis dividita en du partojn, kaj ĝis nun ne ludis decidan rolon en la mondo.
  Sed en 1920, finfine, la kontraŭdiroj inter Britio kaj Rusio atingis kritikan punkton. Precipe post la agresemaj deklaroj de la nova ministro pri defendo de la imperio, Churchill, kontraŭ Rusio. Aŭdiĝis vortoj, ke servuto ankoraŭ ne estis abolita en la aŭtokrata lando kaj sklaveco ekzistis.
  Sed ĉi tie, kies bovino muĝus, kaj la angla silentus. Estu kiel ajn, diplomatiaj rilatoj estis interrompitaj, kaj Britio deklaris militon al Rusio. Aŭstrio siavice atakis Francion. Komenciĝis interŝanĝo de batoj.
  Komence, la britoj ne estis bonŝancaj. La rusoj rapide konkeris Hindion, kie la plej multaj el la sepoj iris al la flanko de Rusio, same kiel Birmo. Krome, rusaj trupoj atingis Singapuron, sed ili ne povis preni ĉi tiun fortikaĵon en moviĝo.
  La aŭstroj estis blokitaj en bataloj kun Francio. La bataloj estis sangaj, sed la frontlinio estis neaktiva. Detranĉita Germanio post ioma hezito aliĝis al Aŭstrio en junio 1921... La francoj cedis iomete, retiriĝis al Parizo. Nur la translokigo de britaj soldatoj savis ilin de neevitebla katastrofo ...
  Sed aliflanke, Rusio, profitante la distradon de la plej bonaj anglaj trupoj, trarompis en Egiptujo. La milito en Afriko tamen montriĝis longedaŭra pro la longeco de komunikadoj. Kvankam la rusoj plejparte venkis. Pasis ankaŭ la jaro 1921. La sekva alvenis. En majo, post furioza atako, Singapuro finfine falis. La rusa armeo malligis siajn manojn. En Afriko, la britoj ankaŭ estis memfide premataj.
  Francio apenaŭ povis elteni la premon. Kaj en Usono denove eksplodis milito inter la nordo kaj la sudo. Okazis malfacila interŝanĝo de batoj. En la aŭtuno, rusaj soldatoj atingis Maroko kaj forpelis la francojn de tie.
  Kaj en la vintro de 1922-1923, rus-aŭstraj trupoj lanĉis ofensivon, okupante Parizon kaj preskaŭ la tutan kontinentan Francion. Do Britio perdis sian ĉefan aliancanon, kaj la rezulto de la milito jam estis antaŭvidita.
  Sed la batalo daŭris longe.
  Bataletoj de eluziĝo okazis surmare. En Afriko, la rusoj kaj aŭstroj kaptis pli kaj pli novajn koloniojn. Sudafriko falis en novembro 1923 kaj Mozambiko en decembro. Nova jaro 1924 estis markita de la surteriĝo de rusaj trupoj en Aŭstralio. Kaj somere, post amasaj bombadoj, fine okazis amfibia surteriĝo en Britio. La batalado daŭris pliajn du monatojn, kaj Anglio estis disbatita ...
  Kaj paco finfine venis... Nur en Usono la milito inter nordo kaj sudo ankoraŭ daŭris. La usonanoj batalis ĝis 1929, kiam finfine Ameriko kuniĝis sub la regado de la nordo.
  Rusio sub Nikolao la 2-a iĝis eĉ pli granda - plurfoje pli granda ol Aŭstrio, kiu venis dua laŭ teritorio. La lasta potenco, pliigis ĝiajn koloniojn, kaj inkludis duonon de Francio. Rusio ricevis la nordon de Francio, igante ĝin ŝia provinco. Germanujo ankaŭ ricevis malgrandan pecon. Britio perdis ĉiujn siajn koloniojn.
  Kanado cedis duonon de sia teritorio al Rusio, sed akiris sendependecon. Kaj la cara imperio faris Aŭstralion, Hindujon, Hind-ĉinion, kaj ĝenerale ĉion, kio estis angla kaj franca, ĝia provinco.
  La plej malfeliĉa caro en la historio de Rusio, ricevis la kromnomon de la Plej granda, eĉ dum sia vivo. Tia estas la ironio de la sorto!
  En 1933, Nikolao la 2-a kraŝis en aviadilo en la aĝo de sesdek kvin jaroj. La trono estis sukcedita fare de Alexei II.
  Ĉar Aleksandro la Tria vivis pli longe, alia princino fariĝis la princino, kaj la heredanto naskiĝis sana. Kaj li supreniris sur la tronon en bona sano en la aĝo de dudek naŭ jaroj.
  Komence, la regado estis paca, krom la milito en Ĉinio. Diversaj grupoj provis forpeli Rusion de la teritorio de la Ĉiela Imperio. Rusio iom post iom prenis kontrolon de tiuj teroj. Kaj post pluraj jaroj da milito, ĝi finfine enradikiĝis en Ĉinio.
  En 1941, milito eksplodis inter Aŭstrio kaj Germanujo... La aŭstroj, malgraŭ sia nombra supereco, komencis suferi malvenkon post malvenko. La germanoj alproksimiĝis al Vieno.
  Sed tiam Rusio eniris la militon, kaj la rusa armeo prenis Berlinon kun la helpo de pezaj tankoj. Resume, Germanio estis dividita, forviŝita de la mapo de Eŭropo. Ekzistis ankoraŭ suverenaj landoj en Eŭropo - ekzemple Svislando, Hispanio, Portugalio, sed ili rekonis sin kiel vasalojn de Rusio kaj Aŭstrio.
  Ĉi tiu situacio povus daŭri longe. Sed Usono plifortiĝis kaj proponis al Aŭstrio militan aliancon kontraŭ Rusio.
  Helpe de intrigoj, la usonanoj sukcesis kunmeti tutan kontraŭrusan koalicion. Inkluzive de Svedio, Norvegio, Danio, Hispanio, Portugalio, Kanado. Nu, krom ili, ankaŭ ofendis Japanion. La landoj de Latin-Ameriko ĝis nun restis neŭtralaj, sed estis pretaj ataki Rusion se la koalicio sukcesos.
  Tiel, la antaŭkondiĉoj por la Dua Mondmilito estis kreitaj. Kiu komenciĝis la 9-an de majo 1945...
  
  
  RANGER KNABINOJ VS Drako
  . PROLOGO
  Post kiam la amerikanoj forlasis Afganion, rusaj aviadiloj atakis la teroristojn, apogante lokajn fortojn de la aero. En la sama tempo, elektitaj trupoj de la specialaj fortoj komencis ĉasi la gvidantojn de la aktivuloj.
  Du ĉarmaj knabinoj, Margarita kaj Anastazio, batalas neegalan batalon en la gorĝo. La belulinoj estas altaj, tre fortaj kaj muskolaj, en protektaj kameleonaj pluvmanteloj. Ĉi tiu alivestiĝo igas la batalantojn nevideblaj, danke al komputila grafiko.
  Sed ambaŭ fraŭlinoj ne estis disciplinitaj. Rampinte en la montoj dum dekoj da mejloj kaj stumblante sur bando, ili malfermis fajron, ne volante kunhavigi kun iu ajn. Iliaj rapidpafaj maŝinpafiloj, kun urani-kernaj kugloj, estas veraj portantoj de morto. Militistoj, saltante en la neĝo, batis la Mujahideen.
  Margarita pafis de sia grenadĵetilo, pulsaro ekbrilis, batante dekduon da banditoj. Kelkaj gutoj da sango eĉ atingis la travideblan kirason de la kasko.
  La knabinoj havas la plej modernajn armilojn. Komputila gvidado.
  Ili, du altaj karulinoj, valoras tutan regimenton. Militistoj sendas atendovicojn, terenbatante la Mujahideen en vicoj.
  La tero brulas kaj sangoŝprucas. Muĝahidoj senespere graŭlas. La knabinoj finfine hokiĝis. Ne terura por ilia kiraso, sed la kameleona mantelo estas malorda. Tamen, la aparato de komputila nevidebleco estas tro delikata, kaj praktike ĝi ne estas tiel bona kaj multekosta.
  Estis tro multaj batalantoj.
  Margareta sugestis:
  - Ĉu ni alvoku plifortikigojn?
  Anastazio balancis la kapon.
  - Ni faru ĝin mem!
  La knabinoj, en kaskoj kaj batalkostumoj, daŭre batalis. Ili uzis kuglojn malgrandajn, sed tre densajn, kun eksplodaĵoj. Sed tamen, la municioŝarĝo finiĝis. Kaj la militistoj daŭre venis.
  La knabinoj komencis foriri. Sed jam estis tro malfrue. Ili finiĝis en vera infera truo. Centoj da Mujahideen grimpis de ĉiuj flankoj.
  Margaret murmuris:
  Ni estas sen municio kaj grenadoj. Nun restas nur manbatalo!
  Anastazio ridetis kaj rimarkis:
  - Kune, kontraŭ mil! Restas nur unu!
  Margarita kapjesis konsente kaj salutis:
  - Jes, ni vokas fajron sur ni mem!
  Anastazio kriegis, forbrosante la polvon, ŝi estis denove trafita de grandkalibra fusilo. - Verŝajne, estos kontuzo, - pensis la knabino.
  Ŝi ĉirkaŭrigardis kaj kriis:
  - Estas breĉo! Ni ensaltu, eble ni travivos la senŝeligadon!
  Margarita elsendis en la radion:
  - Ĉirkaŭ ni estas pli ol mil banditoj! Sur la placo 54-85-83 donu maron de fajro!
  La knabino estis trafita denove de deko da eksplodoj samtempe, denove terenbatante. Tra la kiraso, la muskola korpo sentas la batojn. Ili ankaŭ trafis Anastazion.
  Ambaŭ knabinoj rampis kvarpiede al mallarĝa breĉo en la montara granita faŭlto. Unue Anastazio trapremis, glitante en la profundon, poste Margarita. Pezaj obusoj kaj rusaj artileriaketoj jam falis de supre.
  Granda fragmento trafis la kaskon, rompante la karbonfibron. En la dorso de la kapo, kvazaŭ trafita de klabo. La konsternita knabino malfacile glitis tra la breĉo kaj komencis fali malsupren en profundan, senesperan abismon!
  . ĈAPITRO #1
  La knabinoj vekiĝis, malfacile ekleviĝis. En siaj manoj ili tenis la jam senutilajn sturmpafilojn Petro la Granda -2, kiuj havas dek pafreĝimojn, sed nuntempe estas senutilaj pro manko de kartoĉoj kaj obusoj por miniaturaj grenadĵetiloj.
  Margarita unue ĉirkaŭrigardis. Ili estis en urbo, en stranga urbo, jen unu antikva gotika domo, la alia, moderna nubskrapulo rapidas en la ĉielon. La knabino demetis sian kaskon por pli bone vidi la urbon. La vento blovis en mian vizaĝon. Sufiĉe varma, dudek kvin gradoj. Vi povas vidi la sunon sur la ĉielo tra la oranĝaj nuboj. Ĝi estas tamen io ne tute normala. Kiel seslatero.
  Anastazio ankaŭ demetis sian kaskon. Ŝi rektigis siajn kuproruĝajn harojn. Ambaŭ knabinoj havas tre belajn, junajn, freŝajn vizaĝojn. Blonda kaj ruĝharulo, kaj alta kaj larĝŝultra.
  Evidentiĝis, ke la stratoj estis vicitaj per konstruaĵoj, miksaĵo de moderna kaj antikva. Jen malproksime ĉevalo galopas kaj trenas vagonon kun fojno. Kaj tiam ultramoderna aŭto kun sonoriloj kaj fajfiloj rapidas de la flanko.
  Vere, estas malmultaj homoj sur la stratoj de la urbo. Kaj kelkaj palaj ombroj balanciĝas en malsamaj lokoj.
  Anastazio demandis, kun iom da hezito:
  - Ĉu tio estas la lumo?
  Margarita levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Mi sentas la doloron pro la kontuziĝoj, kiuj plenigis min per kugloj. Kaj al mi tute ne ŝajnas, ke restis nur la animo.
  La knabino tuŝis la nuan kapon kaj murmuris:
  - La bulo restas. Ne, ni havas nian propran malnovan karnon.
  Anastazio kantis eksterloke:
  - Vi parolis, mia animo, sed pensis nur pri la korpo, mia senkulpa korpo!
  La militistoj ridis. Al ili, sur brila tabulo kun radoj, taksiis knabo. Tute homa, en pantaloneto kaj ĉemizo kun hela bildo de drako, pentrita vizaĝo kaj koloraj sneakers.
  Alproksimiĝinte al la knabinoj, la adoleskanto demandis:
  - Ve, kian mojosa vestaĵo vi havas! Verŝajne el viandmuelilo?
  Margarita ridetis kaj respondis:
  - Nu, ne de la feriejo!
  Anastazio skuis sian fajran hararon kaj deklaris:
  - Milito vekas la apetiton!
  La knabo rulumis sur la tabulo ĉirkaŭ ili kaj demandis:
  - Ĉu vi batalos kontraŭ drako?
  Margaret surprizite levis la brovojn.
  - Kio?
  La knabo subridis, lia pentrita vizaĝo ektremis. Ĝi ankaŭ havis drakon pentritan sur ĝi:
  - Ĉiuj homoj en nia urbo volas kontraŭbatali lin. Estas tia kutimo.
  Anastazio ridis kaj respondis:
  - Mi estas trejnita pri luktosporto ekde la aĝo de du jaroj, kaj mi povas batali kun via drako. Mi simple ne komprenas ĝin, ĉu tio estas via kutimo?
  La knabo respondis:
  - Vi estas el alia mondo, kaj povas esti danĝera! Do filtrilo atendas vin!
  Kaj rekuris sur la tabulon. La knabinoj reflekse levis siajn pafilojn. Sed ankoraŭ estis nenio por pafi.
  Marguerite rimarkis kun rideto:
  Jes, ĝi ne aspektas kiel ĉielo. Kvankam, la diabloj ne estas videblaj!
  Anastazio racie rimarkis:
  Ni estas en alia mondo nun. Sed la knabo parolas, ŝajnas, en la rusa.
  Ĉi tio estas stranga!
  Margareta sugestis:
  - Ni promenu tra la urbo. Eble ni vidos ion interesan.
  Ambaŭ belulinoj rapide moviĝis laŭ la strato. Ankaŭ la pavimo estis miksita: fandita bazalto, freŝa asfalto kaj pavimŝtonoj de la Mezepoko.
  Pinkitaj botoj vangofrapis la pavimŝtonojn. La batalkostumoj havis termoreguligon, sed de la sukceso ĝi fuŝiĝis. Do estis iom varmege, precipe kiam oni marŝas rapide.
  Tamen la knabinoj ne kuraĝis demeti siajn kostumojn. Sub la kiraso ili havas nur bikinojn: maldikaj mamzonoj kaj kalsonoj, kaj en ĉi tiu formo estas domaĝe promeni ĉirkaŭ la urbo.
  Margarita ekzamenis la urbon per akraj okuloj, la koloro de safiro. Ŝiaj haroj estis iomete oraj kaj buklaj. Ŝi havas belan vizaĝon, eĉ tre, nur anĝelon. La rufa hararo kaj smeraldaj okuloj de Anastazio donas al ŝia beleco diablan nuancon. Ambaŭ knabinoj okupiĝis pri luktosporto ekde la aĝo de du jaroj, kaj estis mondĉampionoj en miksaj sportoj. Krome, ilia genetiko estis plibonigita, igante la paro la plej timinda en la rusaj specialaj fortoj. La knabinoj havis, malgraŭ sia juneco, multajn premiojn kaj la titolon de kapitano.
  Kompreneble, ili ne tro timis ian drakon. Vere, ĉi tiu monstro kun sep kapoj estis prezentita sur la muroj de nubskrapuloj kaj antikvaj konstruaĵoj. Ĝi aspektis minaca. Krome, la knabinoj ne havas armilojn, kaj vi ne povas faligi tian giganton per unu karateo.
  Fantomo glitis preter la knabinoj. Pala, diafana. Li flustris mallaŭte:
  - Ne fidu al iu ajn!
  Margarita rime respondis:
  - Fidu sed kontrolu!
  La knabinoj ekpaŝis. Ne, ĝi vere ne aspektas kiel la alia mondo. Ju pli ili iris, des pli ili ŝvebas en batalkostumo dizajnita por bataloperacioj en malvarmaj kondiĉoj. En Afganio, estas malvarme en la montoj vintre, proksimume kiel en la temperita zono de Rusio. Kaj somere, male, estas varmege. Estas eĉ surprize, kiel lokaj knaboj kuras nudpiede sur akraj, varmaj ŝtonoj la tutan tagon. Kiel veraj kameloj.
  Tamen la knabinoj mem, kun plezuro, sen ŝuoj sur la montaj deklivoj, amis kuri. Ili havas fortajn krurojn, ili rompas stakon da brikoj.
  Ili marŝis, kaj la knaboj komencis sekvi ilin. Oni povas vidi, ke la infanoj estis altiritaj de sia beleco kaj la fakto, ke la militistoj estis tute novaj. La uloj ĉi tie estis kun mini-bendregistriloj, kun poŝtelefonoj, kelkaj havis iPhonojn.
  Sufiĉe moderna vestita, en sneakers.
  Sed iuj, male, en ĉifonoj, en vestaĵoj kiel sakŝtofo, nudpiedaj aŭ en lignaj ŝuoj kaj tenis bastonojn kaj forkojn en la manoj.
  Pli kaj pli da knaboj venis. La vento blovis, kaj la kuproruĝaj haroj de Anastazio komencis simili al la proleta standardo, per kiu ili iris por sturmi la vintran palacon.
  Knabinoj ankaŭ aperis. Nur ili ĉiuj estis en malriĉaj, ŝiritaj roboj, kun polvokovritaj, nudaj piedoj, tenantaj en la manoj serpilojn, kiuj ĝenerale aspektis ridinde por granda urbo. Vere, unu malbone vestita maldika knabino havis tute modernan magnetofonon pendantan sur ŝia ŝultro. La rikoltilo aspektis des pli ridinde en la manoj.
  Strange, sed vi ne povas vidi ion plenkreskuloj. Kvazaŭ ĉi tio estas ia infana mondo, krome, elpensita de la direktoro dum alta.
  Vere, tuj kiam la knabinoj volis demandi, nubo ekbrilis, kaj tri gardistoj aperis. Jes, ĝi ĝenerale estas tipoj:
  En kaskoj, kirasoj, kun halebardoj - nu, tipa mezepoko, kaj malantaŭ ili la plej novaj maŝinpafiloj kun optika vido.
  La plej granda el ili kun griziĝinta barbo bruis:
  - Kiuj estas ili? Ĉu estas dokumentoj?
  La knabino kun oraj haroj respondis:
  - Kapitano Margarita, Heroo de la Rusa Federacio, Suvorov Special Forces Group!
  Knabino kun kuprokoloraj haroj lerte frapis:
  - Kapitano Anastazio, Heroo de la Rusa Federacio, Kutuzov specialforta grupo.
  Kaj ambaŭ militistoj etendis dokumentojn. Ili, kompreneble, kunportis ksivajn, oni neniam scias kio. Kaŝita, tamen, en la kalkanoj de batalkostumo.
  La gardisto rigardis la dokumentojn kaj morne rimarkis:
  - Vi estas regulaj dungomurdistoj kaj militistoj. Ĉu vi volas batali kontraŭ drako?
  Margarita honeste respondis:
  - Nia profesio estas batali, sed se ni povas pace solvi la aferon, tiam ne ĝenas nin!
  Anastazio aldonis:
  - Por batali, necesas kompreni!
  La altranga gardisto kapjesis.
  - Bone. Sed tiuj, kiuj eniris nian urbon, estas eblaj spionoj. Ili estas senditaj al malfacila laboro kiel malobservis la leĝon enirante la teritorion de la grandurbo sen permeso. Kaj vi ankoraŭ havas armilon!
  La gardisto montris al la maŝinpafiloj kaj grumblis:
  - Mallonge! Se vi ne volas batali, iru al la ŝtonminejoj, al eterna sklaveco, ĉar en nia urbo la tempo alie fluas, kaj se vi ne estas mortigita, vi trenos kaj tranĉos ŝtonojn dum miloj da jaroj!
  Anastazio sulkigis la brovojn.
  - Eterneco en la ŝtonminejoj? Tiam estas pli bone batali!
  Margareta forte suspiris.
  - Ni ne havas elekton.
  La gardisto ridetis kaj bruis:
  "Do vi konfirmas, ke vi defias la drakon?"
  La gardistaj knabinoj ekkriis ĥore:
  - Jes!
  Ĉi tie ĉirkaŭ la knabinoj turniĝis. Knaboj kaj knabinoj kun sovaĝaj krioj komencis disiĝi. Aperis fantomoj, sovaĝaj timigaj fantomoj. La knabinoj meĥanike tiris la ellasilon de siaj maŝinpafiloj, sed nur klakoj aŭdiĝis. Kaj estas neverŝajne, ke kuglo haltigos fantomon.
  Tiam la militistoj estis kaptitaj de ventego, kaj turnadis ilin en buntaj ekbriloj.
  Margarita kaj Anastazio sentis, ke iliaj korpoj ŝajnis esti inunditaj de varma metalo, terure.
  Sed ĝi daŭris nur kelkajn sekundojn. Tiam, la knabinoj denove sentis solidan teron sub siaj piedoj. Kaj bruego de multaj gorĝoj.
  Margarita levis la kapon kaj ekkriis:
  - Ne gravas!
  Anastazio konfirmis:
  - Jes, ĝi estas spektaklo!
  La knabinoj estis en la centro de grandega stadiono. Sur ĝia fono, Luzhniki ŝajnis kiel infana sablokesto. La standoj estas pentritaj en ĉiuj koloroj de la ĉielarko, estas multe da homoj sur ili. Estas multaj infanoj, kaj ankaŭ diversaj, de modernaj kaj eĉ penditaj per juveloj, ĝis ragamufoj. Ekzistas ankaŭ plenkreskuloj, kvankam estas malpli da ili, kaj ursoj, aŭ homoj kun porkmuzeloj.
  Ankaŭ estas grasaj musoj en homaj vestaĵoj. Ĝenerale, la homamaso estas diversa. Ĉi tie la knabinoj ankaŭ ekzamenis krokodilojn en smokingoj. Jes, ĝi estas interese, kompreneble.
  Ĝenerale, ekzistas multe pli malsamaj dupiedaj bestoj ol ordinaraj plenkreskuloj.
  Vere, estas pli ol duono de la publiko ĉi tie, kiel la knabinoj taksis okule. Dekmiloj! Kaj iuj ankaŭ estas malsamaj. En ĉifonoj kaj luksaj vestaĵoj, pentritaj kaj malpuraj. Kelkaj kun agrikulturaj iloj. Kaj iu havas tekkomputilojn kaj iPhonojn. Aŭ eble poŝtelefono en unu mano, sarkilo en la alia.
  Ĝenerale, la loko estas tre stranga.
  Anastazio fajfis kaj rimarkis:
  - Jen, se vi taksas per okulo, vi ne konvenos al cent mil individuoj. Kaj kiam ili alvenis ĉi tien?
  Margarita konsentis kun tio:
  Jes, ĝi estas mistero! Aŭ ili atendis nin anticipe, aŭ ili scias pretigi post kelkaj sekundoj.
  La knabino faris kelkajn paŝojn sur la gruzo de la stadiono. Estis stangoj, kaj horizontalaj stangoj, kaj ringoj. Ja en la malproksimo. La areo estas grandega, pli ol Luzhniki, kvin fojojn. Kaj poste, kompreneble, estis kie konkuri. La loko mem estas brua.
  Kaj multaj grandegaj drakoflagoj. Krome, la besto ĉiam estas malsama en koloro, kaj en formo de flugiloj, kaj jungilaro. Estas nur sep kapoj la tutan tempon, sed la kronoj sur ili estas malsamaj en ĉiuj bildoj, kaj neniam ripetas.
  Kaj fariĝis eĉ pli varma. La knabinoj ŝvitis en CFRP-batalkostumoj.
  Aŭdiĝis minaca sed sonora voĉo:
  - La Imperiestrino de la urbo de la Granda Drako, Angeliko la Granda, bonvenigas tiujn, kiuj iras al sia morto!
  Kvazaŭ per magio, aperis grandega afiŝtabulo. Sur ĝi estis bildo de la imperiestrino. Kontraŭe al atendoj, ŝi estis tre juna knabino kun hararanĝo de la koloro de ĉiuj partoj de la spektro kaj brilanta, kiel pluraj sunoj kunligitaj, grandega, lilioforma krono.
  Margarita respondis konfuzite:
  - Kaj ni ankaŭ bonvenigas vin.
  La imperiestrino anoncis:
  - Ambaŭ militistoj estas kuraĝaj kaj volas batali kontraŭ nia majstro. Sed ĉi tio estas freneza kuraĝo, ĉar neniu povas venki nian drakon!
  Anastazio kuraĝe respondis:
  - Ne estas nevenkeblaj batalantoj!
  Angelica kapjesis.
  - Bone! Vi povas vidi mem. Vi venis kun armiloj por mortigi, kaj nun pagu por ĝi!
  Kaj la grandaj okuloj de la Imperiestrino ekbrilis sep kolorojn samtempe.
  Spertaj knabinoj eĉ iĝis timigaj. Ĉio ĉi tie estas dolore nenatura. Kaj la okuloj kaj la publiko.
  Margarina flustris al sia kunulo:
  - Estas tiom da infanoj ĉi tie. Kaj la imperiestrino aspektas tiel juna, kaj kelkaj karikaturaj estaĵoj. Ne paco, sed delirium tremens!
  Anastazio respondis:
  - Eble ĉi tio estas moderna infero?
  Margarita volis respondi, sed ŝi ne rajtis. Signalo sonis, kaj cunamondo ondetis tra la ĉielo. Super la stadiono aperis grandega ombro.
  Margarita fajfis:
  - Ĝi komenciĝas!
  Anastazio eksaltis:
  - Sed ne por ni.
  En sekundo, la ombro fariĝis monstro. Nekutime granda, timiga besto ŝvebis super la stadiono. Liaj flugiloj kovris preskaŭ la tutan ĉielon. Kaj la kapoj... Ĉiu el ili havis buŝon, en kiu taŭgus la flughaveno Vnukovo. Kaj la dentoj estas longaj kiel dekkvinetaĝa konstruaĵo.
  Margarita karesis la maŝinpafilon kaj, kaŝante la timon altiĝantan al ŝia malsupra ventro, murmuris:
  - Kaj per kio ili manĝas tiajn gigantojn?
  Anastazio, kies dentoj klakdancis pro nerva krizo, diris, penante konservi sian trankvilon:
  - Ju pli granda la kabineto, des pli laŭte ĝi falas!
  La gregoj turnis sin al sia direkto. La okuloj de la drako estas grandegaj, teruraj, brilantaj, kiel la buŝo de vulkano el kiu lafo erupcias. Tre timiga besto, grandeco de asteroido kaj nekredebla malico skribita sur sep inferaj muzeloj.
  La infanoj ekkriis pro timo kaj komencis forkuri. Timo estis spertita de kaj plenkreskuloj kaj diversaj specoj de bestoj. Kvankam la drako ne devis minaci ilin. Sed tia monstro, kompreneble, tremigos la heroon.
  Kaj la knabinoj staris preskaŭ sendefendaj. Iliaj armiloj estas maŝinpafiloj sen kartoĉoj kaj bajonetaj tranĉiloj sur ili.
  Nu, kompreneble, la knabinoj per siaj kapabloj kaj bajonetoj sole detruus multajn malamikojn. Sed tia giganto, eble, povas esti prenita nur kun nuklea ŝargo. Kaj tio ne estas certa.
  La knabinoj vere volis forkuri, sed ili restis surloke per titana peno de volo.
  Margareta kuraĝe diris:
  Pli bone morti sur viaj piedoj ol vivi sur viaj genuoj!
  Flamoj erupciis el la fagoj de la kolosa drako. Sep jetoj elflugis samtempe, el ĉiu kapo de malsama koloro. De ruĝa ĝis purpura, kaj ili konsentis pri la knabinoj.
  La militistoj sentis senfine teruran kaj intensan doloron. Estis kvazaŭ alttensia kurento trapasus la korpon. Kaj tiam la konscio velkis.
  . ĈAPITRO #2
  Margareta vekiĝis. Ŝia korpo doloris, ĉiu osto doloris, kvazaŭ usona masiva tanko "Ambrams" estus preterpasinta. La knabino pene eksidis. Ŝi rigardis sin. Ŝi estis preskaŭ nuda, portanta nur bikinon. Korpo kun tre elstaraj muskoloj, ne guto da graso. Ŝiaj abdominaloj estas kiel ĉokoladaj brikoj, ŝia haŭto estas sunbrunigita kaj maldika, kaj la muskoloj en ŝiaj brakoj kaj kruroj estas kiel faskoj de drato.
  Kruroj, brakoj kaj kolo estas ĉenitaj. La knabino provis la ĉenon por forto. Ĉiu ligilo estas pli dika ol la dikfingro de grandulo, kaj la metalo estas kiel aloja ŝtalo. Ĉi tie eĉ la elefanto ne rompiĝos. La ĉelo estas sufiĉe vasta, la fenestroj estas altaj, malgrandaj kaj kun kradoj. Malplena kameno en la muro. Sed estas sufiĉe varme, ne necesas varmigi, la vetero estas somero. Sur amaso da pajlo en ĉenoj kuŝas muskola Anastazio, ankaŭ en bikino. Tamen ĝi eĉ konvenas al ili. La reliefaj muskoloj estas tre belaj kaj aspektas kiel kiraso.
  Margarita moviĝis al sia amiko. La ĉeno ĉirkaŭ ŝia kolo streĉiĝis kaj premis la fortan, fortan kolon de la knabino. Margarita povis atingi nur la nudajn piedojn de sia kunulo. Ŝi kuris sian ungon laŭ sia nuda, risorta kalkano.
  Anastazio ridis kaj rapide ekstaris, ekkriante:
  - Nu, mi havis koŝmaron!
  Margarita respondis kun malĝojo en sia voĉo:
  - Ne estas sonĝo! Kaj la koŝmaro daŭras.
  La knabinoj leviĝis. Pro la ĉenoj, ili ne povis fari eĉ tri paŝojn en la ĉelon. Estis klare, ke estas ĉenoj por kvin homoj. Katenoj estas pretaj por manoj, piedoj kaj kolo.
  Tamen ĉi tio ne estas la plej grava afero. Sur la pli malproksima muro pendis pinĉiloj, hokoj, boriloj, vipoj, vipobatoj kaj aliaj atributoj de torturistoj. Vi ankaŭ povas vidi aparaton por bredado. La plafono en la kamero estas alta, tiel ke la viktimo povas esti levita supren per siaj renversitaj brakoj kaj malaltigita akre.
  Anastazio demandis sian kunulon:
  - Ĉu Margarita iam torturis vin?
  La knabino kun oraj haroj honeste respondis:
  - Ne! Mi ne estis kaptita.
  Anastazio ridis.
  - Ankaŭ mi! Imagu, ke torturo estas io por trejni kuraĝon kaj ĝi estos pli facila.
  Margarita logike rimarkis:
  - Ni ne estis torturitaj, sed ni kutimis sperti doloron pro batoj de frua infanaĝo. Kaj tio signifas, ke ni eltenos ĝin! La ĉefa afero estas ne plori kaj ne ĝemi.
  Anastazio, iom pala pro ekscito, kantis:
  Mi ne ploros kaj mi ne krios! Mi eĉ ne krios! Dio punos malamikojn! Dio punos malamikojn! Eĉ se mi pardonos!
  Sed knabinoj ne multe amuzas. Estas malagrable esti en torturĉambro. Kaj la ratoj grincas, sed ili timas alproksimiĝi al la muskolaj militistoj.
  Kaj jes, mi volas manĝi kaj trinki. Kaj ne estas prizonuloj. La knabinoj silentis, ĉiu memorante sian propran. Kaj heroaĵoj, kaj batalado. Kompreneble, la perspektivo de torturo ne estis tre kuraĝiga. Jen ruĝa fero, kiel ĝi fosas en nudan, rondan kalkanon. Kiel en la filmo oni turmentis la markizinon tiel. Ŝi tiom kriegis. La ĉefa afero, kompreneble, estas nek ĝemo nek krio. Tio estas bona teorie, sed kiel praktike?
  Margarita komentis, frapante sian nudan piedon:
  - Eble voki iun? Kaj tio estas timiga!
  Anastazio respondis:
  - Ne povas atendi pendi sur la rako?
  Margarita respondis logike:
  - Se ni estos torturitaj, estas tamen neevitebla. Kaj se ne, tiam torturante vin mem. Mi ne trinkis de unu tago kaj mia gorĝo estas seka!
  Anastazio diris prudente:
  - Kial torturi nin? Kiajn informojn ili povas ricevi de ni?
  Margareta respondis:
  - Ni scias multajn aferojn, sed ĉi tio estas tute alia mondo. Rigardu, tiom da tempo pasis, kaj ne malheliĝas. Ni ne estas ĉe la poluso.
  Anastazio rimarkis kun rideto:
  - Aŭ eble nia torturo de malsato kaj soifo? Ni ne donos plezuron al la ekzekutistoj.
  La knabinoj sidis iom, silente. Tiam ili komencis, sonoregante per ĉenoj, fari ekzercojn. Sed post fizikaj ekzercoj, mi volis eĉ pli manĝi kaj trinki.
  Margareta memoris:
  - Eble ni provos rememori, kion oni instruis al ni. Kaj liberigu la krurojn kaj brakojn de la katenoj. Manoj, ĝi estas ĝenerale simpla.
  Anastazio murmuris malfeliĉe:
  - Kaj la kapo? Ĉi tio, vi vidas, estas multe pli malfacila! Kaj la brosoj facile glitos el la katenoj!
  Margarita eltiris sian manon el la braceletoj, kaj poste enŝovis ĝin denove. Ŝi gratis la ŝtonojn per sia nuda piedo. Mi volis trinki pli kaj pli. Bone, malsato, sed soifo?
  La knabinoj sidis pluajn horojn. La malliberejo estis trankvila. La muroj estis ŝajne tro dikaj, kaj ne enlasis sonojn. Nur la venteto zumis tra la mallarĝa fenestro. Musoj kaj ratoj grincis de tempo al tempo. La malsato estis iom obtuza, sed la soifo estis turmenta. Krome, la knabinoj vaporigis multe da akvo dum la transiro, la batalo kaj aliaj aferoj.
  Margarita demandis Anastazion konfuzite:
  - Nu? Ĉu ni sidiĝos tiel? Ĉu ni povas krii?
  Ruĝa konsentis.
  - Ili almenaŭ torturu! Ĉi tio estas iu distro! Krome, estas interese, kiel vi sentas, kiam la fajro lekas la nudajn plandojn de viaj piedoj!
  Kaj la militistoj kiel krii. Ili kriegis je la supro de siaj pulmoj. Ĝi eĉ doloris, ĉar mia gorĝo estis seka. Sed la kriado ne ĉesis. Do ili muĝis duonhoron.
  Fine la pordoj knaris kaj aperis urso en homa uniformo, du gardistoj kaj knabino en simpla kamparana vesto.
  La urso grumblis:
  - Kial vi krias?
  Anastazio kriis:
  - Ni volas manĝi! Ni estu kaptitoj, sed oni devas nutri nin!
  La urso ordonis al la knabino seke:
  - Alportu panon kaj akvon!
  La kalkanoj de la servistino, grizaj pro la prizona polvo, ekbrilis. Ŝi silente kuris, sekvante ordonojn.
  Urso en uniformo, pluraj mendoj kaj medaloj pendis sur lia brusto, diris gracie:
  - Por provo de agreso, venanta kun armilo, la intenco konkeri la urbon kaj mortigi nian ĉefan protektanton de la drako, vi ricevas kruelan mortpunon. Kaj antaŭ tio, deviga torturo por ke vi malkaŝu viajn planojn kaj ĉiujn komplicojn. Tio estas, ĉu vi komprenas la knabinojn, ke ĝuste nun ili pendigos vin nudaj sur rako, rompos vin per ruĝ-ardaj pinĉiloj, bruligos vin per fajro, vipos vin per pikdrato!?
  Margarita kaj Anastazio paliĝis, iliaj koroj kuregis pro timo. Sed volante kaŝi sian teruron, la knabinoj ekkriis refrene:
  - Torturo ne haltigos nin! Torturo ne venkos nin!
  La urso afable ridetis.
  "Vi ne ofte vidas tian kuraĝon, precipe inter homaj inoj. Sed kiam la ruĝvarma fero kaŭterigas la bruston, neniu el la knabinoj povis reteni la kriojn. - Jen la urso en uniformo mallaŭtis la voĉon kaj diris, preskaŭ insinue. "Sed nia eterne juna imperiestrino, kiu regis mil jarojn kaj tri jarojn, povas savi vin de torturo kaj eĉ doni liberecon se..."
  La knabinoj streĉiĝis kaj flustris:
  - Kaj se?
  La urso muĝis:
  - Vi montros la vojon al via mondo, de kie venis vi neinvititaj gastoj.
  Margareta levis la manojn.
  - Sed ĉi tio estas neebla! Estas por ni mistero, kiel ni finiĝis en ĉi tiu stranga mondo, en kiu estas multaj infanoj, bestoj kaj ne ekzistas nokto!
  La urso ridis kaj respondis:
  - Ni havas multajn infanojn, ĉar plenkreskuloj multiĝas tro rapide. Kaj ĉi tiu mondo estas en fermita spaco, kaj estos tro da homoj en ĝi, se ĉiuj estas plenkreskuloj. Ne ekzistas maljunaĝo, kaj vi povas vivi eterne. Ĝis la loko sub la suno finiĝos por ĉiuj.
  Anastazio rimarkis kun malica rideto:
  Mi bedaŭras, sed mi ne povas helpi.
  La urso muĝis:
  - Resume, aŭ vi montros, kiel vi eniris ĉi tien, aŭ vi estos turmentita dum tre longa kaj dolora tempo. Ĉi tie estas tre bonaj ekzekutistoj, vi suferos sen perdi la konscion. Mi donas al vi ankoraŭ dudek kvar horojn por pensi, kaj tiam ĝi komenciĝos. Ĝis tiam, kuraĝiĝu! La manĝaĵo estas modesta, sed vi ne mortos pro malsato.
  Knabino kun blanka hararo kaj sunbrunigita haŭto alportis panon kaj kruĉon da akvo. Margarita pensis, ke iel ŝi similas al Gerda, estis strange, ke tia senkulpa, bonvizaĝa infano servas al la ekzekutistoj.
  La urso vokis:
  - Kaj vi moviĝas pli rapide, alie bastono marŝos laŭ viaj nudaj kalkanoj!
  La knabino respondis per riverenco.
  - Paŝoj estas krutaj!
  La urso bojis:
  - Marŝu al la kuirejo!
  La knabino forkuris, kaj la prizonestroj sekvis ŝin. Tre dika, kirasa pordo klakis.
  Margarita kaj Anastazio rapidis al la porcioj kaj kruĉo da akvo, preskaŭ renversita.
  La orhara knabino sugestis:
  - Ni trinkos laŭvice, la kruĉo estas granda!
  Anastazio konfirmis:
  - Panon en duono!
  La pano ankoraŭ estis varma kaj freŝa. La knabinoj rompis ĝin, kaj tiam Margarita ekkriis:
  - Rigardu, papero!
  La knabina gardisto prenis ĝin per la piedfingroj kaj ĵetis ĝin en ŝian manon.
  Malfaldita. Anastazio murmuris:
  - Kio estas skribita tie?
  Ĝi estis skribaĉita per infana manskribo: se vi volas liberecon, voku gvidiston. Trifoje dirante: - La konduktoro estas fonto de scio.
  Margarita legis ĉi tion kaj respondis:
  Jes, ĉi tiu estas nia ŝanco.
  Anastazio rimarkis:
  - La knabino skribis.
  Margarita respondis logike:
  Ŝi eble estas pli maljuna ol vi kaj mi kune. Ni voku la konduktoron kaj vidu!
  Anastazio sugestis:
  - Ni unue finu la panon kaj trinku la akvon!
  La knabinoj rapide maĉis la panon kaj trinkis freŝan akvon. Kompreneble, modesta porcio, sed soifo kaj malsato retiriĝis, forto pliiĝis.
  Tiam Margarita diris trifoje: - Gvidilo estas fonto de scio!
  Antaŭ ili aperis viro en nigra mantelo, ĉapelo, botoj kaj kun ruĝa vipo en la mano. Kiel li trapasis la dikaj muroj de la karcero estas mistero.
  Tamen, Anastazio estis ravita kaj eĉ falis sur la genuojn:
  - Forigu nin de ĉi tie, ni faros ĉion por vi!
  La gvidisto, etendante la vizaĝon, kovritan per malhela masko, kantvoĉe demandis:
  - Kaj kion povas fari du duonnudaj kaptitoj en katenoj?
  La knabinoj respondis ĥore:
  - Ĉiuj! Ĉu ni ne estas belaj?
  La nigra viro balancis la kapon.
  - Mi ne havas karnon, mi estas indiferenta pri viaj beleco kaj korpoj! Se vi volas helpi vin, vi respondos miajn demandojn!
  Margarita volonte respondis:
  - Ĉio krom la perfido de la patrujo.
  Anastazio rimarkis:
  Ĉu ni vere estas indiferentaj al homoj kiel ni?
  La konduktoro kapjesis kaj demandis:
  - Kion vi volas scii?
  Margareta respondis:
  - Kiel eliri el la karcero kaj reveni al nia mondo.
  La konduktoro ridis.
  - Ne eblas atingi alian mondon de ĉi tie dum la drako vivas!
  Anastazio antaŭis sian amikon per demando:
  - Kaj kiel venki la drakon?
  La nigre viro respondis malvarme:
  - Sed divenu tri enigmojn, kaj mi diros al vi kiel!
  Margaret ridis.
  - Puzloj? Nu, estas eĉ interese, ne preni ĉion per kruda forto!
  La konduktoro murmuris:
  - Kio estas pli dolĉa ol mielo?
  Anastazio eksaltis:
  - Sakarino!
  La nigra viro balancis la kapon.
  - Malĝuste!
  Margarita mallaŭte respondis:
  - Sonĝo!
  La konduktoro konsente kapjesis.
  - Prave. Divenis.
  Poste li flugis kaj demandis, per graciiga tono:
  Kiom da gutoj estas en la maro?
  Anastazio provis klarigi:
  - En kiu maro?
  La gvidisto etendis sian maskitan buŝon, ridetante:
  - En iu ajn!
  Anastazio ruligis la okulojn.
  - Kiel en iu ajn, en la maroj ĉiuj gutoj estas malsamaj!
  Margarita rapidis respondi:
  - Unu guto, nur tre granda!
  La direktisto konfirmis:
  - Kaj estas prave.
  Kaj denove li rulumis kaj gluglutis:
  - Kiom da steloj estas sur la ĉielo?
  Anastazio eksaltis:
  - Senfineco!
  La konduktoro skuis sian nigran kapon.
  - Malĝuste, kaj ili havas numeron!
  Margarita respondis ridetante:
  - Estas tiom da steloj sur la ĉielo, kiom virino havas ĵurojn!
  La konduktoro ridis kaj salutis:
  - Bone farita! Mi aprezas senton de humuro. Ĝuste, ĉi tio estas saĝa demando. Nu, mi donos al vi la respondon.
  Anastazio rimarkis:
  - Estus pli bone, se ili farus demandojn en pli alta matematiko, mi klakas taskojn kiel nuksojn!
  Margarita metis la fingron al siaj lipoj:
  - Ne intervenu, li diru al vi kiel venki la drakon.
  La konduktoro respondis ridante:
  - La drako ne povas esti venkita eĉ ĵetante hidrogenan bombon sur ĝin. Ĝia karno povas ŝanĝi grandecon kaj estas nepenetrebla al iu ajn armilo, eĉ kosmaj hiperlaseroj. Sed se vi detruos la sep pecetojn de la animo de la plej potenca monstro en la universo, li malaperos. Kaj tiam vi revenos, la kaptitoj estos liberigitaj, kaj ĉi tiu mondo denove fariĝos parto de ununura universo.
  Estis paŭzo. Margarita demandis ridetante:
  - Tio estas bona, sed kie estas la fragmentoj de la drako animo?
  La konduktoro respondis per susura voĉo:
  - Sep eroj por trovi. Memmuntita tablotuko, promenbotoj, nevidebla ĉapelo, trezorga glavo, scianta spegulo, memgvidita guslio, fluganta tapiŝo. Ili enhavas la animon de drako!
  Anastazio faris klarigantan demandon:
  - Ĉu ĝi estu detruita?
  La konduktoro balancis la kapon.
  - Ne! Devigu vin servi. Nur tiam peco de la drako animo malaperos. Se vi povas igi ĉiujn sep el ĉi tiuj magiaj aĵoj servi vin, tiam venos la fino de la drako, kaj vi revenos al via mondo.
  Margarita kompleze demandis:
  Kie vi povas trovi ĉi tiujn magiajn objektojn?
  La konduktoro denove etendis la maskon ridetante:
  - Kaj por tio, jam alia demando, vi bezonas solvi novajn enigmojn.
  Margareta svingis la manon.
  - Venu, divenu!
  La konduktoro laŭte kantas:
  - Kial hundo bojas, kial moskito flugas, kie akvo staras en kolono, kion homoj ne portas al la domo, ke ĉiuj en la mondo estas pli amuza, ke ĝi estas pli bela ol cent rubloj!
  Margarita ridis kaj respondis, ankaŭ rime:
  - Malsata hundo laŭte bojas, moskito flugas en la aero, kie glaso estas akvo en kolono, ili ne portas kribrilon en la domon, kun kanto en la vivo estas pli amuza, ducent - cent rubloj mejloj!
  Anastazio ekkriis kun admiro:
  - Ŭaŭ! Vi estas Margot, same kiel Puŝkin en bikino!
  La konduktoro kapjesis.
  Vi respondis bone, bone farite. Por tio mi diros al vi. Vi povas trovi erojn en la urbo de fabeloj. Li, ĉi tiu urbo de la drako, estas multe pli kompleksa, kaj enhavas multajn dimensiojn. Magiaj aĵoj en malsamaj lokoj, sed ili povas esti sentitaj se vi trovas magoplasman miniaturan serĉilon komputilon, kiam alproksimiĝante al magia objekto, ĝi reliefigos ĝin sur la ekrano, kaj ju pli ĝi proksimiĝas, des pli hele ĝi brilos. Tiel vi povas trovi ĉiujn artefaktojn. Kiel vi povas igi ilin servi vin? Nu, la knabinoj estas inteligentaj, mi pensas, eltrovu!
  Margarita volis klarigi:
  - Kie mi povas trovi serĉilon?
  La konduktoro denove maskis rideton:
  - Profesoro Mariarty. Li mem ne donos ĝin al vi por nenio, sed dependas de vi, kiel vi ricevas ĉi tiun objekton. Kaj trovi profesoron ne estas tiel malfacila, li estas famulo en ĉi tiu urbo!
  Margarita, mallaŭtigante la voĉon, demandis:
  - Ĉu vi povas eligi nin el la karcero? Aŭ denove diveni enigmojn?
  La konduktoro balancis la kapon.
  - Sufiĉe da enigmoj! Mi povas elkonduki vin, sed mi ne faros! Gerda helpos vin!
  Anastazio estis surprizita:
  - Gerda?
  La nigra viro kapjesis.
  Jes, tio estas Gerda! Knabino de la reala mondo kiu iris serĉi Kai. Nur anstataŭ la kastelo de la neĝa reĝino, perdiĝanta en neĝoŝtormo kaj neĝblovoj, ŝi alvenis en ĉi tiu drakurbo. Kaj dum pli ol tricent jaroj, servistino en malliberejo. Ŝi studis ĉion funde, kaj helpos eskapi. Ĉi tie, multaj ŝatus forigi la despotismon de la drako.
  Margaret kapjesis kun rideto.
  - Dankegon. Vi multe helpis nin.
  La konduktoro vigle kapjesis.
  - Kaj ankaŭ mi! Kiam ili respondas enigmojn ĝuste, ĝi donas kroman energion. Tamen ni respondu la lastan dekan demandon.
  Margaret kapjesis konsente.
  - Mi estas preta.
  La konduktoro murmuris kiel rivereto:
  - Tion vi ne perdis, tiam vi havas, ĉu ne?
  Margarita respondis logike:
  - Se ĝi estis antaŭ la perdo, tio estas!
  La direktisto daŭrigis:
  - Kaj kion vi perdis, tio ne estas tie?
  Margarita respondis malklare:
  - Eble!
  La konduktoro ekkriis:
  - Kion homo konstante perdas, sed li ankoraŭ havas ĝin?
  Margarita estis antaŭ Anastazio, balbetante:
  - Kapo!
  La gvidisto skuis la aeron per ruĝa vipo:
  - Prave! Kaj nun, adiaŭ.
  Kaj malaperis en la aeron kiel sukero en bolanta akvo.
  Margarita knaris kaj tintis sian ĉenon:
  - Damnu ĝin! Tia estas la rakonto. La drako, same kiel Woland de Mort, dividis sian animon en partojn, kaj li ne povas esti prenita kun termonuklea ŝargo.
  Anastazio notis:
  - Kaj nun ni povas kalkuli nur je knabino, kiu jam aĝas pli ol tricent jarojn. Jes, Gerda akiris senmortecon en la infero!
  Marguerite levis la ŝultrojn. Mi imagis knabinon promenantan laŭ ŝtonaj vojoj. Kiel ŝiaj faligitaj plandumoj brulas, ŝiaj laboremaj bovidoj doloras, ŝia stomako grincas pro malsato, kaj ŝia korpo tremas pro la malvarmo. Jes, ŝi havas malfacilan vivon. Kaj tiam, en la amara malvarmo, marŝu nudpiede tra la neĝo por atingi la lokon, kie via sorto servas al la ekzekutistoj.
  Jes, Gerda, kompreneble, ankaŭ deziris ŝanĝojn en sia sorto. Krome, en ĉi tiu urbo, multaj ekloĝis multe pli bone.
  Margarita kantis kun patoso:
  - Ŝanĝu, postulu niajn korojn! Ŝanĝu, postulu niajn okulojn! En niaj ridoj kaj niaj larmoj kaj batantaj vejnoj! Ŝanĝo, ni atendas ŝanĝon!
  La knabinoj dancis iomete, tintante per siaj ĉenoj. Poste ili sidiĝis. La atendado estis neeltenebla. Margarita eĉ komencis segi la kolĉenon ligilon post ligilo.
  Anastazio konsentis:
  Ni ataku ilin! Tiajn ursojn ni faligos je deko!
  Sed la metalo ne cedis al frotado. Ĝi estis iu magia fero pli forta ol titanio. Ŝajne, la kaptitoj estis prenitaj serioze.
  Margareta rimarkis:
  - Se ni estus en normala malliberejo, ni rapide tranĉus la ligilojn per niaj fortoj!
  Anastazio kontraŭvole respondis:
  - Neniu forto - vi bezonas la menson.
  En la kastelo estis sonoro. Maldika ĝemo. La knabineto malfacile malfermis pezan, ne malpli ol arshin dikan, forĝitan ŝtalpordon. Ŝi forglitis tenante aron da ŝlosiloj. Ŝi kuris al la ĉenitaj militistoj, flustrinte:
  - Mi simple ne trovis ĝin el miaj manoj, sed el miaj kolo kaj kruroj, mi petas!
  Margaret ridis.
  - Mane kaj ne!
  La knabinoj rapide kaj profesie malfermis siajn kolumojn kaj liberigis siajn manojn. Poste ili forigis la ĉenojn de nudaj, graciaj kruroj.
  Gerda kapjesis kun rideto.
  - Bonege! Mi elkondukos vin. La gardistoj estas ebriaj, kaj ĉiuj kutimas al tio, ke la sorĉita ĉeno ne povas esti malfermita sen la ĉarmitaj ŝlosiloj. Kaj en la urbo... Ankaŭ tie multaj homoj volas, ke la vojo al aliaj mondoj estu malfermita, kaj la fera kurteno disfalu.
  Militistoj moviĝis post la knabino. Margarita rimarkis, ke Gerda zorge surpaŝis la piedfingrojn, kaj ŝiaj kalkanoj bluiĝis kaj ŝveliĝis.
  - Ĉu vi estis batita? - demandis la knabino kun ora hararo.
  Gerda respondis indiferente:
  - Preskaŭ ĉiuj batas min sur la kalkanoj per bastonoj. Mi jam de tricent jaroj alkutimiĝis kaj ne atentu!
  La blonda knabino ridetis. Margarita pensis, ke kiam oni havas pli ol tricent jarojn, oni povas revi nur pri tiaj sanaj, egalaj kaj blankaj dentoj!
  Anastazio demandis Gerda flustre:
  - Kaj kiam vi promenis nudpiede en la neĝo, ĉu estis malvarme?
  La knabino respondis kun suspiro:
  - Kalkanoj neĝo brulas kiel fajrero. Tamen mi jam kutimis. Ŝi tretis duonon de Eŭropo printempe, somere kaj aŭtune, kaj jam estis nudpieda en la neĝo. Sed iel mi ne multe rimarkis la malvarmon. Kompreneble, kiel en fabelo, mi ne renkontis parolantan korvon, kaj neniu komencis doni oran kaleŝon. Mi ĵus promenis de Kopenhago al Parizo kaj tie eniris la Katedralon de la Dipatrino. Kaj ŝi deziris esti proksime de Kai. Kaj moviĝis en la mezon de ŝtormo. Se eĉ en Francujo oni povas promeni nudpiede kaj en leĝera robo sur malfiksa kaj degelanta neĝo, tiam en la amara frosto de la Arkto, mi frostiĝis dum la kurado. Kaj, verŝajne, ŝi vere frostiĝis, trafante la venontan mondon.
  Ili tri zorge malsupreniris la ŝtuparon, surpaŝante piedpintojn. Kaj la knabino kaj ambaŭ knabinoj de la elitaj specialaj fortoj moviĝis silente. Kaj Gerda estis apenaŭ aŭdebla, sed la oreloj de la knabinoj estas akraj kaj supre. Sed Gerda tre volis paroli.
  - Post forta malvarmo, mi finiĝis en varma urbo, kie ne estas nokto, la suno ĉiam brilas, kaj ne estas vintro. Komence mi pensis, ke ĝi estas ĉielo. Sed tiam la gardistoj arestis min. Akuzite de vagabondeco, kontraŭleĝa eniro en la grandurbon, kaj metita en malliberejon. Kaj en la karcero mem, kie estas malvarme, malseke, akvo fluas el la muroj kaj ratoj rampas. Tie estis ankoraŭ dek knabinoj.
  Tie ni sidis kaj dormetis peze en malsekeco kaj malvarmo, kaj poste oni kondukis nin al laboro en la metiejoj. Mi provis esti obeema kaj neniam kverelis, neniam ĉikanita. Jaroj da laborego pasis. Mi restis infano, sopiris, suferis. Malgraŭ la malsekeco kaj malvarmo de la karcero, mi eĉ ne kaptis fluan nazon. Kaj mi surpriziĝis, ke mi ne kreskas kaj kreskas.
  Ŝajne, la prizonestroj ŝatis mian obeemon, kaj ili proponis al mi plenumi mian mandaton, laborante en la kuirejo. Nun mi dormis sur pajlo, kaj ne sur nudaj malsekaj ŝtonoj, kaj komencis havi sonĝojn, kaj ne daŭrajn koŝmarojn. Sed ŝi laboris ne malpli.
  Kaj tiel ĉi tie pasis pli ol tricent jaroj. Ili ne lasas min ekster la malliberejo. Kaj ili neniam donis al mi aliron al la urbo, kvankam mi estas ĉi tie delonge.
  Margarita demandis surprizite:
  - Kaj kial?
  Gerda respondis ĝemante:
  - Ĉar mia mandato ne finiĝis! Ili donis vivprizonon, ĉi tie la leĝoj estas drakoniaj. Ĉu homoj ne maljuniĝas, kaj multaj malsanoj ne ekzistas. Kaj la besto venas el malsamaj mondoj. Ili simple ne havas vojon reen. Tiel longe kiel la drako vivos. Do ekzistas nur ekstera unueco kaj amo al la drako. Multaj, precipe novuloj, vere volas, ke tiu ĉi tirano pereu!
  Margarita demandis al Gerda:
  - Kaj kial multaj infanoj estas en modernaj vestoj, aŭ riĉaj, dum aliaj kuras almozuloj.
  La knabino volonte respondis:
  - Almozuloj kaj nudpiedaj estas malliberuloj, kiuj plenumas sian punon ekster la malliberejo. Tiuj, kiuj ne ricevis liberecon, estas malpermesitaj porti ŝuojn kaj ajnajn inteligentajn aferojn. Se li restas iom antaŭ sia liberigo, tiam vi povas akiri iPhone aŭ magnetofonon. Sed ĝi povas daŭri iom dum jarcentoj. La kaptitoj laboras, kaj sufiĉe multe. Tiuj, kiuj kuras la stratojn ankoraŭ laŭ preferaj kondiĉoj, kaj ili ricevas liberan tagon.
  Kaj tiel subtere estas fabrikoj, laborejoj, kaj eĉ forcejoj, kie oni kultivas legomojn.
  Estas multe pli da infansklavoj ol liberaj homoj. Plenkreskuloj estas ĉiuj liberaj, kaj bestoj kaj homoj. Tiuj bestoj kiuj estas kaptitoj, la drako iĝas homaj infanoj.
  Gerda silentis. Ili preterpasis alian kradon, kiun ili zorge malfermis. Ni estis en la korto. La malliberejo estas tre granda, same alta kiel la Ostankino-Turo. Kaj areo pli granda ol la usona Pentagono. Kaj ĉirkaŭe estas ankaŭ muro alta kiel centetaĝa konstruaĵo, kaj drato super ĝi.
  La knabino ruze ridetis kaj respondis:
  "Mi ne povas trairi ĉi tie memstare, sed kun via helpo..."
  - Kiel? La knabinoj unuvoĉe ekkriis.
  Gerda klarigis:
  "Sklavoj kaj kaptitoj estas nur homaj infanoj. La drako igas plenkreskulojn kaj bestojn en homajn infanojn. Neniu vidis vin plene, nur en kostumoj. Eble vi povas ŝajnigi vin kiel liberuloj de la urbo. Diru, ekzemple, ke la feinoj de la amo plaĉis ankaŭ al la prizonestroj. Ili kredos, ke vi estas tre fabele bela, kaj samtempe preskaŭ nuda!
  Margarita kompateme demandis:
  - Kaj vi?
  Gerda forte suspiris kaj respondis:
  - Mi atendos iom pli en sklaveco. La gvidisto, mi esperas, diris al vi kiel trakti la drakon, kaj vi, estante forta kaj saĝa, sukcesos. Vi povas forlasi min.
  Anastazio demandis:
  - Kaj kio, ĉiuj kaptitoj kaj sklavoj ĉi tie estas infanoj? Ĉu la drako vere estas tiel sadisma?
  Gerda respondis kun furiozo:
  "Ĝuste, tial vi mortigos lin!"
  Margarita logike rimarkis:
  - Se ni forkuros, tiam la gardistoj eble divenos, ke tio estas via laboro. Do estas pli bone foriri kun ni, kaj vi devas kaŝi vin en la urbo!
  Gerda negative skuis sian blondan, buklan kapon.
  - Mi ne povas kaŝi min en la urbo. Ĉiuj sklavoj estas tro klare videblaj! Kaj vi, turniĝinte en knabinojn, estus vidata de drako en ajna momento. Kaj do, vi havas ŝancon pasi nerimarkita, sed mi ne!
  Anastazio murmuris:
  - Vi estos ekzekutita pro forkuro.
  Gerda forte suspiris kaj respondis:
  - Ĉiuokaze, ili unue torturos vin. Por gravaj krimoj, kaj estas tre grava krimo helpi danĝeran kaptiton eskapi, ĉiuokaze, tre longa torturo estas ŝuldata. Ili ĉiuokaze ne tuj ekzekutos min, sed vi detruos la drakon, kaj mi akiros liberecon!
  Anastazio dubis:
  - La malliberejo malaperos, kaj la ekzekutistoj pereos?
  Gerda respondis kun konvinkiĝo:
  - La koroj de homoj fariĝos pli afablaj. Kaj ili ne konservos eternajn infanojn en sklaveco. Mi kredas je ŝanĝo.
  Margaret konfirmis:
  - Ĉu vi memoras, kiel en la filmo la princo diris: - Mortigante vin, mi finos vin, kaj malbono malaperos kun vi!
  Anastazio konfirmis:
  - Kaj se mi mortos, tiam venos alia princo, kaj alia princo, kaj vi nenion povas fari!
  . ĈAPITRO #3
  La knabinoj adiaŭis la knabinon sur la frunto, deziris al ŝi bonan sorton, kaj fiere elŝovante la bruston, iris al la pordego.
  Anastazio flustris:
  - La ĉefa memorinda: aroganteco estas la dua feliĉo.
  Margarita ridis kaj respondis:
  - Sed vi ankaŭ bezonas scii la mezuron.
  Altaj, muskolfortaj knabinoj marŝis kun siaj fieraj kapoj supren. Ili eluzis konfidon kaj trankvilon. Plejparto de la gardistoj estis bestoj: aproj, ursoj, lupoj, krokodiloj. Ili rigardis la knabinojn per karnovoraj okuloj. Do, mirinde belaj militistoj, vi povas nenion diri, kaj tre elstaraj muskoloj. La gardistoj palpebrumis al la belulinoj. Unu el ili, juna viro en la tridekjaraj jaroj, gorĝis:
  - Servu min rapide, mi bone pagos al vi.
  Margarita negative balancis la kapon.
  - Ne estas tempo!
  Anastazio forpuŝis per sia kubuto:
  - Por hodiaŭ la limo estas elĉerpita!
  Kaj la knabinoj pluiris. La pordegoj malfermiĝis. Tiam unu el la gardistoj demandis surprizite:
  - Kial vi estas nudpieda? Sklavoj aŭ kondamnitoj iras sen ŝuoj!
  Margarita honeste respondis:
  - Ni ŝatas ĝin tiel!
  Kaj skuis ŝiajn koksojn. Post tio, la knabinoj iris sur la levponton. Sur la heksagono, eĉ se ĝi estis nuba, la suno varmigis la metalon, kaj nudpiede, iom malglata pro aktiva luktosporto, ĝi estis agrabla por virinaj piedoj.
  Fantomoj flugis super ilin. Ili turnas sin kaj ion murmuras. La knabinoj ekpaŝis.
  Margarita, eksaltante, komentis:
  - Ni unue trovu la profesoron. Kio estas kelkaj ideoj?
  Anastazio ĉi-foje estis pli logika ol ŝia amiko:
  - Ni devus trovi kelkajn sandalojn. Kvankam estas varma klimato, sed nudpiede, eĉ liberaj infanoj ne iras. Ni altiras atenton.
  Margaret ridis.
  - Bikino ne altiras?
  Anastazio forte suspiris kaj rimarkis:
  - Jes, ni estas tro kaptivaj.
  La knabinoj iom malrapidiĝis. Margarita pripensis. Ili ne havas monon por aĉeti vestaĵojn. Ne estas facile gajni monon rapide, estas abundo da sklavoj kaj kaptitoj. Restas nur ŝteli, aŭ forpreni de iu. Kaj ĉi tio estas krimo. Tamen, ĉu ili, kiuj mortigis tiom da homoj, devus generi sentojn?
  La orhara knabino decide diris:
  - Ni prenu kelkajn vestojn!
  Anastazio ĉagrenite rimarkis:
  - Kaj en bikino kaj nudpiede estas pli agrable, ĝi tiklas la nudan plandon. Kiel masaĝo.
  La militistoj iris plu, preterpasis la ponton, kaj pli kaj pli kaj pli for de la malliberejo. La knaboj denove ekrigardis ilin. Kaj liberaj kaj kaptitoj. Jes, ili altiras atenton.
  Margarita kaj Anastazio abrupte rapidis kaj saltis en la enirejon de la ĉielskrapanto. Rapidis supren laŭ la ŝtuparo. Eliru. Kaj rapide trovis taŭgan loĝejon.
  Per longa ungo de sia montrofingro, Margarita malfermis la pordon. La kastelo estas sufiĉe simpla, kaj silente eniris la loĝejon. Mi palpis la abundan tapiŝon per miaj nudaj piedoj. Anastazio kuris post ŝi. La knabinoj agis tre rapide kaj profesie. Unue ili trovis la monŝrankon kaj komencis malfermi ĝin. Nu, ĝi estas sufiĉe simpla, vi nur bezonas havi tre akran orelon. Kiam vi diskas la deziratan numeron, vi aŭdas tre trankvilan, apenaŭ percepteblan klakon. Do vi povas marki la deziratan kombinaĵon per sono. Kaj la monŝranko estas malfermita.
  Kaj estas pluraj branĉoj. La knabinoj ne estas senkaŭze la elito de la specialaj fortoj, ili ne eraris. La apartamento estas riĉa. Estas en la monŝranko kaj juvelaĵoj, kaj oro, kaj paperpecoj. Sur grandaj monbiletoj, la bildo de drako, sur malgranda mono - imperiestrintinaj knabinoj, estas sufiĉe amuza.
  Tamen, kompreneble, mono necesas. Sed la ĉefa afero estas vestiĝi. Kaj tiam estas multaj knaboj, ial pli ol knabinoj, kaj eĉ laŭ siaj jaroj, pli ol plenkreskuloj, ili ankoraŭ estas knaboj en menso. Ili amas rigardi belecon.
  Ĉi tiu apartamento estas de plenkreskuloj, ĉu laŭ flare, ĉu laŭ alia maniero, tion rimarkis Margarita de la pordo. La knabinoj surmetis ŝuojn, ĝinzon, T-ĉemizojn, laŭmodajn ĉapojn, duonvizaĝajn malhelajn okulvitrojn kaj prenis siajn harojn. Do ili ne plu estas tro allogaj. Multaj virinoj ĉi tie portas malhelajn okulvitrojn. Eble ĉar en plenkreskaj korpoj, la aĝo de virinoj estas pli rimarkebla, kaj malgrandaj sulkoj jam estas videblaj.
  Kvankam ĉi tie ne estas pli maljunaj homoj. Sed ĉiuj volas esti knabinoj. Plenkreskulo-aspektantaj homoj ŝajnas esti la plej riĉaj ĉi tie, la elito. Jen kia granda apartamento, tiom da ĉambroj - tuta sektoro. Sed la posedantoj ne estas tre inteligentaj, ĉar ili ne kaŝis la monŝrankon en izolita loko. Ĉu eble estas malmultaj ŝtelistoj? Konsiderante kiom facile estas iri al malliberejo kaj esti tie por la vivo, vi povas kompreni kiel ŝtelistoj riskas, ne ĉiuj decidos ŝteli.
  Krome, eble tiuj, kiuj estas liberaj kaj, sen labori, bone vivas!
  Margarita komentis kun ĝeno:
  - Domaĝe, ke ni ne eksciis ĉion de Gerda.
  Anastazio sugestis:
  - Estas iPhonoj, kaj estas komputiloj. Ĉi tie en la Interreto kaj eksciu kiel serĉi Profesoron Mariarti.
  La knabinoj, kompreneble, ankaŭ alportis siajn iPhonojn. Kvankam, kompreneble, estis risko, ke ili estus kalkulitaj en Interreto.
  Margarita tajpis en la serĉilon Mariarti. Kaj urbomapo. Ve, ĉi tio estas tuta metropolo, eĉ estas grandegaj parkoj ĉi tie. Eble ili serĉu artefaktojn, pensis Margarita. Sed, efektive, la profesoro havas tutan palacon. Jes, famulo. Persono proksima al la imperiestro!
  Anastazio komentis kun malkontenta mieno:
  - Damne, la ŝuoj estas streĉaj, ne mia grandeco!
  Margaret kapjesis.
  - Jes, ni havas belajn krurojn, sed sufiĉe grandajn! Sed ni iru al la profesoro!
  Anastazio grimacis kaj sugestis:
  - Estas metroo, ni alvenos! Ĉi tiu urbo estas dudek kvinoble pli granda ol Moskvo!
  Margarita ridetis kaj, elmontrante la dentojn, komentis:
  Sed, estas nenio ekster ĝi! Estas klare, ke eĉ tia teritorio povas esti translokigita kun senjara loĝantaro!
  Anastazio ridis.
  Tial ĉi tie estas tiom da infanoj. Kaj ĉiu povas fariĝi infano!
  Margareta rimarkis:
  - Kaj ankaŭ sklavo, aŭ kaptito!
  La knabinoj alproksimiĝis al la enirejo de la metrostacio. Estis gardistoj kun halebardoj kaj maŝinpafiloj kun teleskopaj vidindaĵoj. Ili rigardis la knabinojn, ili metis la ĵetonojn, kiujn ili prenis el la monŝranko. Poste, senprobleme, ili malsupreniris.
  La rulŝtuparo rememorigis la Moskvan metroon, sed ĝi estis multe pli larĝa kaj pli longa, la metroo mem estis nekompareble pli profunda. Sufiĉe eleganta, kaj kun plurkoloraj desegnaĵoj. Kaj ankaŭ drako, portretoj de la imperiestrino.
  Estas, kompreneble, pli malvarme sube ol supre. Ĉe la stacidomo mem, almozuloj nudpiedaj knaboj kaj knabinoj frotis marmoron. Ili havis numerojn sur siaj roboj. Oni povas vidi, ke ĉi tiuj estas veraj kaptitoj-sklavoj. Formale, ŝajnas ne ekzisti sklaveco ĉi tie, sed estas pli da kaptitoj ol liberaj.
  La knabinoj decidis rigardi kiel la kaptitoj laboras subtere. Kaj ili sidis en flanka branĉo, direktante al la laborejoj. Tamen, en la kondiĉoj de altnivelaj teknologioj, baldaŭ aŭ malfrue estas troproduktado. Do infansklavoj, se estas nenio por produkti, faru ion alian. La koridoroj de la subtera urbo estas konstruataj, balaitaj al senfineco, lavitaj.
  Iuj eĉ ludas memfaritajn ludojn, aŭ kaŝe kaŝas iPhone-ojn.
  La knabinoj promenis tra la butikoj. Knaboj kaj knabinoj, de dek ĝis dek tri jaroj, laboris. Ne estis vidataj maljunuloj aŭ pli junaj. Kvazaŭ infanoj naskiĝas ĉi tie tuj grandaj. Kvankam, kiu scias.
  Anastazio rimarkis:
  - Kelkaj el ili estis plenkreskuloj, infanaĝon vi ne envios en malliberejo!
  En la karcero, la knaboj kaj knabinoj portis robojn, pantalonetojn kaj mallongajn jupojn. Devigaj nombroj. Kelkaj knaboj kaj knabinoj havas siajn kapojn razitaj.
  Margarita serĉis informojn en la loka Interreto: malgrandaj malobservantoj estas razitaj kalvaj. Ili estas batataj per vipoj pli ofte, kaj ili ricevas malpli da tempo por dormi.
  Infankaptitoj laboris pri maŝiniloj, transportiloj, minoj kaj en subteraj kampoj kun artefarita lumigado. Ankaŭ en parkoj. Ili ne estis vipitaj tro ofte. Por deliktoj de vipado, aŭ torturo. Tia malgaja konkludo dum jarcentoj. La drako regis dum pli ol tri mil jaroj. Antaŭ li estis kaj maljuneco kaj natura morteco.
  Potenca magio donis al homoj la ŝancon gvidi agrablan ekzistadon, nur naŭ el dek fariĝis kaptitoj kaj sklavoj. Tia estas la malegaleco.
  Por fariĝi sklavo, eĉ ne necesas ion fari, foje oni arestis ilin kaj donis ĝismortan punon por nenio!
  Unu konsolo: se ili ne mortigos vin, vi ne mortos! Kaj kaptitoj havas siajn proprajn momentojn de ripozo, ludoj. Precipe se vi konsentas kun la kontrolistoj. Nur por koncedoj al sklavoj kaj ili estas severe punitaj.
  Resume, despotismo, sen elektoj kaj sen demokratio. De kvincent jaroj regas imperiestrino, kiu aspektas kiel juna knabino, antaŭ ol ĝi estis imperiestro, kiu ne ŝatis la drakon kaj estis manĝata viva!
  Jes, timiga mondo!
  Anastazio donis al magra knabino en robo kaj razita kapo pecon da sukeraĵo trovita en ŝia sako. Ŝi riverencis kaj denove komencis tranĉi ŝtonojn. Ŝiaj sunbrunigitaj brakoj kaj kruroj estis kovritaj de abrazioj kaj kontuziĝoj, kun freŝaj vipomarkoj. Kaj ankoraŭ en ĉenoj. Kion oni diris pri la punreĝimo de aresto. Ĉi tio estas laboro dudek horojn tage, kaj nur sur pano kaj akvo. Malriĉa knabino. Ĉar ŝi estis ravita per ĉokolada bombono, ŝiaj okuloj eklumiĝis.
  Margarita komentis kun ioma surprizo:
  - Ili laboras subtere, kaj ĉiuj estas sunbrunigitaj?
  Anastazio sugestis:
  - Eble ekzistas tia suno, ke transviola trapenetras la grundon kaj ŝtonojn!
  Margarita kantis kun rideto;
  Ekstertera planedo, fremda tero
  Kaj kian homon vi forgesis en ĉi tiu mondo?
  Vi ne povas tiel facile eliri el ĉi tiu infero -
  Ne balau la polvon en la apartamento!
  Anastazio sugestis:
  - Ni rapidu. Pli bone estas liberigi milionojn ol konsoli unu post la alia.
  Margareta notis:
  - Sed ĉu Dostojevskij ne diris, ke ĉiuj trezoroj de la mondo ne valoras eĉ unu amara larmo de infano!
  Anastazio notis:
  - Tio estas vera, sed... Estas dekoj da milionoj da infankaptitoj, kaj kredu min, oni ne povas viŝi la nazon de ĉiuj!
  Margarita suspiris kaj respondis:
  - La reĝo ne pensu pri ĉiuj! La reĝo devas pensi pri la grava!
  Post tio, ambaŭ knabinoj aldonis rapidecon. Kaj ili komencis moviĝi ĉirkaŭ la metrostacioj. Ĝi estis iom kiel Moskvo, la stacioj mem estis multe pli luksaj kaj buntaj, kaj la vagonoj brilis per oro. Kaj diamantoj ekbrilis sur la plafono kaj tegmentoj.
  Tia sovaĝa kontrasto inter la lukso de la metroo, kaj la terura sorto de la malfeliĉaj, malliberigitaj infanoj.
  Margarita kolere siblis:
  - Leviĝu malbenita marko!
  Anastazio subtenis sian amikon:
  - La tuta mondo de malsatoj kaj sklavoj!
  Kaj ambaŭ knabinoj finis en ĥoro:
  - Boligas nian menson indigne! Preta batali ĝismorte!
  Jen la stacidomo, apud kiu estas la palaco de profesoro Mariarti.
  La knabino eliris el la metroo. Lami iomete de ŝuoj, kiuj evidente ne estis la ĝusta grandeco.
  Margareta rimarkis:
  - La universo ne estas perfekta. Ĉu estas Dio en ĝi?
  Anastazio severe rimarkis:
  - Nu, la diablo certe estas tie!
  Proksime de la rulŝtuparo staris iaj bestoj, kiuj aspektis pli kiel orkoj, nur iliaj vizaĝoj estis eĉ pli koleraj kaj ferocaj.
  La knabinoj tamen palpebrumis al la gardistoj kaj montris siajn kartojn. Ili komencis supreniri la rulŝtuparon.
  Margareta notis:
  - Kaj ĉi tiu metroo estas ankoraŭ pli bona ol Moskvo!
  Anastazio konfirmis:
  - Kaj multe pli profunde!
  La knabinoj supreniris. Pasis, senprobleme, preter la gardistoj. Estis ankaŭ pluraj militistoj kun halebardoj kaj maŝinpafiloj kun optikaj vidindaĵoj.
  Ĝuste ĉe la enirejo de la metroo staris granda tanko, forte aspektanta kiel germana "Maus" de la dua mondmilito. Ankaŭ kun du pafiltuboj kaj grandegaj.
  Anastazio knaris:
  - Tio estas aŭto!
  Margareta notis:
  - Ĉi tio transformos la tutan asfalton en gruzon.
  Paro da fantomoj preterpasis la knabinojn. Kaj poste alia, purpura. Ĝi alparolis la knabinojn:
  - Vi verŝajne volas vidi profesoron Mariarty?
  Anastazio ŝajnigis esti surprizita:
  - Kiel vi divenis?
  Fantomo, kiu aspektas kiel ombro, diris:
  - Ĉiuj volas vidi lin! Ĉiukaze, mi suspektas, ke vi pensas detrui la drakon?
  Margaret sulkigis la brovojn.
  - Kial vi pensas tiel? Ni ne estas sklavoj!
  La fantomo rimarkis:
  Ni fantomoj povas senti ĝin. Precipe kiam antaŭ kelkmil jaroj mi estis loĝanto de ĉi tiu urbo. Ŝi vivis en tiuj tagoj, kiam tute ne estis drako.
  Praktika Anastazio demandis:
  - Kaj kiel atingi profesoron Mariarty?
  La fantomo respondis:
  - Nur iru al la pordego! Divenu tri enigmojn, pagu monon kaj vi rajtos vidi lin. Aŭ alia opcio, iru de la malantaŭa pordo. Tie estas fantoma kato. Divenu liajn tri enigmojn ĝuste kaj vi ne devos pagi ion ajn. Poste li kondukos vin al la magazeno de la profesoro kaj, tie vi prenos tion, kion vi volas.
  Margarita logike rimarkis:
  - La dua opcio estas multe pli bona ol la unua.
  La ombrofantomo diris:
  - Sed la fantoma kato mortigos vin se vi ne ricevos respondon al viaj enigmoj. Do...
  Anastazio rikanis:
  Kio se ni mortigos lin?
  La fantomo avertis:
  "Li estas fantomo, kaj eĉ drako ne povas mortigi lin." Do vi prenas grandan riskon.
  Margareta rimarkis:
  - Kiu malmulte riskas, tiu ne trinkas ĉampanon, kiu prenas tro multe, kaj tute kontentas per ĉifro sur la liteto.
  Anastazio praktike sugestis:
  - Do konduku nin rapide.
  La fantomo kukis:
  - Respondi la demandon.
  Margareta murmuris:
  - Ni!
  La ombro gluglutis:
  - Ke ekzistas nur ombro, sed ne ombro!
  Margarita rapide respondis:
  - La pasinteco, ĝi estas kvazaŭ ombro, sed ĝi tute ne estas ombro.
  La fantomo kapjesis konsente.
  - Mi prenos vin. Malantaŭ mi.
  La knabinoj moviĝis. Anastazio deĵetis la malamatajn ŝuojn, kiuj frotas ŝiajn tute ne tenerajn piedojn, sekvis Margarita. Nun la knabinoj estis nudpiedaj kaj ĝuis la liberecon de siaj piedoj.
  La palaco de profesoro Mariarty estis grandega, rememoriga pri la kastelo de la Bremen Urbaj Muzikistoj, nur multe pli granda kaj pli ornamita. La fantomo kondukis la knabinojn al anguleto kaj vokis:
  - Ni iru tra la subtera pasejo.
  La knabinoj komencis sekvi ŝin. Preterpasinte la ŝtupojn kondukantajn malsupren, fariĝis pli malhele. Ili palpis la ŝtonetojn sub siaj nudaj piedoj. Kaj la malvarmeto de la karcero.
  Anastazio kantis:
  - Supre, supro, piedpremu hufoj...
  Margaret aldonis ridante:
  - Ta-ta-ta, batu la mitralon!
  Kaj ambaŭ knabinoj kuniĝis en refreno:
  La drakarmeo estas tute venkita,
  Kaj neniu mortigos nin belajn knabinojn!
  Tiam la militistoj aldonis paŝon. Necesis sufiĉe longa tempo por iri. Kaj la surfaco fariĝis pli kaj pli pika. Sed ĉu la knabinoj de la specialaj fortoj ĉesos ĉi tion? Ili iris de rapida marŝado al kurado.
  La fantomo knaris, demandante:
  - Kio estas via profesio?
  La knabinoj respondis ĥore:
  - Milito!
  Shadow suspiris kaj diris:
  - Kiel ĉiam perforto kaj perforto!
  Margarita kantis responde, skuante siajn orajn harojn:
  - Perforto tenas la mondon! Vulkano de kolero batas grandmaniere!
  Anastazio, la ruĝhara besto, subtenis sian partneron:
  - La streĉiĝo de la superaj fortoj scias ambaŭ kun doloro kaj timo!
  Shadow respondis:
  - Mi ne pensas. Vi devas esti afabla.
  Margarita ĝeme kantis:
  - Ne estas facile esti bonkora, kredu min!
  Anastazio prenis:
  - Bonvolemo ne dependas de kresko!
  Kaj la knabinoj aldonis ĥore:
  - Kaj nur bonkoreco dependas de forto. Estas malfacile, se vi estas malforta kaj malforta!
  Tiam estis paŭzo, kaj dum momento la knabinoj kuris silente. Ignorante la akrajn ŝtonojn fosantajn en la nudaj, knabinecaj plandumoj. Ĝis, finfine, ili kuris en la kelon de la Palaco Mariarti.
  Kandeloj brulis, gasaj jetoj brilis. Vi povis vidi ombrojn flagrantaj.
  La fantomo siblis:
  - Nu, nun ni vidos lin.
  El la muro aperis ombro kiel hologramo. Aperis kata vizaĝo. Granda kaj diafana. Tiam eliris piedo kun ungegoj. La okuloj de la kato brilis kiel smeraldoj. Kaj la ungegoj estas akraj, kiel fragmentoj de diamantoj brilas. Jen li tute malaperis. Tiel alta kiel sana elefanto, nur pli longaj, kaj la dentegoj longas bone du metrojn.
  La knabinoj tamen ne embarasiĝis kaj, kunpremante la pugnojn, deklaris:
  Ni estas pretaj kaj pretaj batali!
  La fantoma kato siblis kun knaro:
  - Kion vi volas, belulinoj?
  Margarita honeste respondis:
  - La peceto de serĉilo de profesoro Mariarty.
  La kato miaŭis mallaŭte kaj respondis:
  - Ĉi tio, kompreneble, eblas, sed... Ĉu vi konas la kondiĉojn?
  La knabinoj unuvoĉe kapjesis.
  - Certe.
  La fantoma kato kantis, movante la piedojn:
  - Do aŭskultu la enigmon. Kio estas pli malmultekosta ol duona peco, pli multekosta ol ora peco?
  Marguerite ridetis kaj respondis:
  - Por vorto de mensogulo vi ne donos denaron, sed honesta ĵuro estas pli multekosta ol ora peco!
  La fantoma kato kapjesis kaj notis:
  - Vi estas fortaj knabinoj, kaj mi vidas spertajn batalantojn. Sed vi ne povis foriri de mi. Mi ronĝus viajn ostojn kiel nubon da termitoj. Do atentu, vi ne povas erari.
  Anastazio rimarkis:
  - Ni batalis. Kaj tie, kugloj kaj fragmentoj ne pardonas erarojn.
  La fantoma kato ronronis:
  - Kaj la dua estas simpla demando. Kien Barbara metas sian nazon?
  Margareta ridis.
  - Ŭaŭ! Estas malfacile elpensi amuzan!
  Anastazio rimarkis:
  - Nu, ni respondos kun humuro!
  Kaj la ruĝhara knabino diris:
  - Ĉar la nazo de la scivolema Varvara estis deŝirita ĉe la merkato, tio signifas, ke ŝi fiksis ĝin ĝuste kun la abeloj en la kavaĵon!
  La fantoma kato kapjesis kaj notis:
  - Ĉi tio povas esti kalkulita kiel respondo! Nun aŭskultu la trian enigmon.
  Kaj la fantoma kato kantis:
  - Kaj je la tria mi demandos: kion pikis Lefty?
  Margarita, ridetante, respondis rime:
  - Kion Lefty estis pikita enen, li ricevis nenion!
  La fantoma kato suspiris kaj ronronis:
  - Bone faritaj knabinoj! Kaj pro tio mi ne mortigos vin kaj kondukos vin al la laboratorio de profesoro Mariarty. Nur tie vi devas mem trovi la serĉilon peceton.
  Anastazio kantis:
  - Kiu serĉas ĉiam trovos!
  Margaret aldonis:
  - Kion vi ne perdis, tiam vi havas!
  La fantoma kato diris ruze:
  - Kaj se vi ne perdis viajn kornojn, ĉu vi havas ilin?
  La knabinoj unuvoĉe ekkriis:
  - Certe! Ni estas viglaj.
  La fantoma kato svingis la voston.
  - Sekvu min.
  La knabinoj, neaŭdeble paŝante nudpiede, iris post la fantomo. Pordoj survoje malfermiĝis per si mem. Margareta flustris:
  - Ĝi estas aŭtomata.
  Anastazio notis:
  - Jes, estas nenio speciala.
  La fantoma kato ronronis:
  - Mi estas ĉi tie delonge, eĉ kiam profesoro Mariarti ne estis en vido. Post ĉio, li ankaŭ estas eksterterano kaj dungomurdisto ĉi tie, same kiel vi.
  Margareta rimarkis:
  Ni ne venis al la urbo memvole.
  La fantoma kato kapjesis.
  - Ĉio ĉi tie ne estas propravole. Kaj la fantomo ridis. Kaj iom el mia menso!
  Anastazio notis:
  - Estas kiel en fabelo, pri Alico en Mirlando. Ankaŭ tie la kato diris, ke ĉio estas freneza!
  La fantoma kato svingis sian grandan muzelon:
  - Tooting. Ĉu vi povas trovi serĉilon peceton en la laboratorio de Profesoro Mariarty? Ŝi estas tre granda!
  Margarita respondis kolere:
  - Iu perdas, kaj iu trovas.
  La laboratorio de la profesoro, fakte, montriĝis grandega, kaj konsistis el pluraj ĉambroj kovritaj de diversaj aĵoj, komputiloj, flakonoj kaj rezervaj partoj, kaj aliaj "konsumvaroj".
  Knabinoj tamen havis specialajn serĉkapablojn. Kaj unue ili faris simplan aparaton, kiu reagis al mikroelektroniko.
  Tiam Margarita proponis:
  - Ni devas serĉi blaton kun radaro, kompakta sed potenca.
  Anastazio konsentis kun tio:
  - Jes, vi devus.
  La knabinoj komencis agordi la aparaton. Ili agis lerte kaj energie. Margarita deklaris:
  Ni povas trovi ajnan kudrilon en fojnamaso.
  La knabinoj, alĝustiginte la aparaton, komencis malrapide marŝi tra la salonoj. Ĝi grincis, sed ĝi ne estis blato, sed labortabla komputilo. Margarita kaj Anastazio iom pli promenis tra la salonoj. La knabinoj komencis nervoziĝi.
  Fine, la aparato funkciis, kaj la militistoj renkontis monŝrankon enigitan en kirasa muro.
  Margarita fajfis:
  Nu, tio estis atendinda ekde la komenco. Tia valora afero estas konservita en monŝranko, malantaŭ la kiraso.
  Anastazio furioze frapis sian nudan kalkanon en la kirason. Kaj sentis metalon pli forta ol titanio. Kvankam ĉi tiu knabino povis rompi betonajn slabojn.
  Margarita trankviligis ŝin:
  - Ni malfermu ĝin nun.
  Anastazio bojis:
  - Ĉu vi konas la kombinaĵon?
  Margareta memoris:
  - Per la sono, vi povas determini ĉu ĝi estas nombro kaj litero aŭ ne.
  Anastazio kapjesis.
  - Jes mi scias. Sed sen speciala aparato, tia ankoraŭ aŭdebla klako, sur kongrua nombro kaj litero, eble ne estas aŭdata.
  Margarita konsolis:
  - Estas aparato ĉi tie. Kaj mia aŭdo estas perfekta.
  La knabinoj vere prenis la aparaton kun aŭdiloj kaj komencis malrapide turni la tenilon de la monŝranko.
  Necesis tajpi vorton en la latina, kaj sep ciferojn. La knabinoj iom tumultis, sed la monŝranko estis malfermita.
  Ene estis aparato simila al poŝtelefono kun anteno kaj ekrano, same kiel pluraj buĉoj da mono.
  Margarita volis preni nur la aparaton, sed la ruĝhara Anastazio estis obstina:
  - Ne! Ĝi ankoraŭ ne estas konata, eble loka mono utilos al ni. Do estas pli bone preni ilin.
  Margareta respondis:
  Sed tio estus ŝtelo. Kio ni estas, ursidoj?
  Anastazio logike rimarkis:
  - Kaj ni prenas la aparaton peceto-serĉilon sen demandi. Kaj ĉu ĝi vere influas la terminon, ili ŝtelis unu blaton malfermante la monŝrankon, aŭ kelkajn pliajn pakojn da loka mono.
  Margarita pensis kelkajn sekundojn kaj kapjesis:
  - BONE. Persvadita. Brem ĉiuj.
  Kaj la knabinoj enŝovis dekon da dikaj pakaĵoj per grandaj kaj helaj monbiletoj en siajn zonojn. Vi eble ankoraŭ bezonas monon, vi neniam scias.
  - Kien vi iras, kolomboj!
  La militistoj, kiuj estis tuj rapidi tra la ĉambroj denove al la koridoro kaj eliri la vojon ili venis, vidis viron.
  Li estis alta, longbraka, kun granda kapo kaj alta frunto. Li portis profesoran ĉapon sur la kapo. Inteligenteco brilis en la grizaj, profundaj okuloj, la nazo estis akvila kaj rabema, kaj la mentono estis fortvola.
  En liaj manoj estis sestuba pistolo. Li estis sufiĉe malproksime, ke timinda armilo povus esti frapita el lia mano. Kaj la profesoro sciis pafi, ŝajne, trafe.
  Anastazio murmuris:
  - Kara Mariarty, ni povas konsenti kun vi, ĉu ne?
  La profesoro kolere siblis:
  - Mi ne parolas kun la mortintoj!
  . ĈAPITRO #4
  La knabinoj larĝe ridetis. Margareta ridetis kaj flustris:
  - Vi estas tiel inteligenta kaj ĉarma homo, ĉu vi ne ŝatas nin?
  Mariarty diris severe:
  - Vi estas pecoj de dresita viando, ne virinoj. Kaj restu kie vi estas, ne alproksimiĝu! Mi avertas vin, mi pafas sen maltrafo.
  Anastazio komentis ofendite:
  - Ĉu reliefitaj muskoloj ne ornamas virinon?
  Mariarty blekis:
  - Kompreneble ne! Virino devus esti delikata kaj gracia!
  Margarita respondis ridetante:
  - Sed mi povas facile protekti mian koramikon.
  Mariarty seke ordonis:
  - Surgenuiĝu, kaj manon malantaŭ la kolo.
  Anastazio knaris:
  - Sed miaj kruroj estas kovritaj de sango.
  - Kie? Mariarty ŝvelis la okulojn. Lia rigardo falis sur la graciajn, nudajn piedojn de la ruĝhara belulino.
  Profitante la momenton, alia knabino, Margarita, lanĉis per la nuda piedo pezan ŝlosilon al la profesoro. Li reflekse reagis per pafado. Sed iom tro malfrue, kaj la metalo trafis lin sur la pojnon. La pafilo ekflugis.
  La profesoro kuris post li, sed Margarita saltis post li. Kaj Anastazio estis antaŭen, ĵetante ion pezan, similan al saĝtelefono. La bato alteriĝis sur la vizaĝon de Mariarty. Li malrapidiĝis kaj haltis. Margarita movis sian tibio trans lian tempion. Mariarty kliniĝis malantaŭen. La bato de ĉi tiu nuda, gracia, fraŭlina piedo rompis kverkajn ŝtipojn. Videblas ĉi-foje, ja, la orhara knabino ne kalkulis. Kaj la profesoro longe svenis.
  Kaj la knabinoj ne komencis disputi, sed kuregis por fuĝi laŭ la malnova vojo. Anastazio tamen sukcesis kapti sestuban pistolon por la okazo.
  Do ili kuris tra la ĉambroj en la direkto de la kelo. Kaj ekbrilis iliaj rozkoloraj kalkanoj.
  La knabinoj haltis nur kiam ili estis ĉe la loko mem, kie ilin renkontis fantoma kato. Ĉi-foje estis maljuna, konata fantomo.
  Ĝi siblis:
  - Ĉu vi havas serĉilon peceton?
  La knabinoj respondis ĥore:
  - Jes!
  La fantomo gluglutis:
  - Knabinoj! De ĉi tie vi povas iri al fabelo kie artefaktoj estas kolektitaj. Enŝaltu la ĉerpitan serĉilon peceton.
  Margarita ŝaltis lin. La ombrofantomo rimarkis:
  - Funkcias bonege. Profesoro, mi esperas, ne tuj malkovros la perdon?
  Margaret ridis.
  - Mi piedbatis lin per mia dekstra flanko kruro tiel ke li, almenaŭ, ricevis severan cerbokomocion!
  La fantomo grumblis:
  - Se vi ne mortigis lin, li venĝos kontraŭ vi. Ĉi tio estas terura homo!
  Anastazio ekkriis:
  - Ni rapide eniru la fabelon! Ni devas reveni al nia mondo kiel eble plej baldaŭ. Alie, niaj gepatroj, ricevinte la novaĵon pri nia morto, freneziĝos pro ĉagreno!
  La fantomo rigardis la mapon kaj respondis:
  - Sekvu min.
  Kaj ĝi flosis. La knabinoj kuris post li. Ni turnis nin en la koridoron kaj denove ekkuris. Estas akraj ŝtonetoj sub nudaj piedoj, tamen por inaj specialfortaj soldatoj tio tute ne estas timiga. La knabinoj kuris sufiĉe longe, plurajn horojn.
  Ĝis, finfine, ili estis ĉe la pordego. Tie, ĉe la enirejo, staris tri potencaj herooj.
  Ili krucis glavojn, barante la vojon, kaj murmuris:
  - Eniro al la fabelo nur por mono!
  Margarita elprenis pakon da monbiletoj kaj etendis milonon kun la bildo de drako:
  - Sufiĉas por vi?
  La herooj kapjesis.
  - Vi jam satiĝis, sed ŝi estas mil!
  Anastazio ankaŭ ĵetis fakturon kaj rimarkis:
  - Mi pensis, ke vi petos de ni denove solvi enigmojn.
  Altaj, potencaj, uloj preskaŭ same altaj kiel kverkoj, logike respondis:
  - Kio estas enigmoj? Vi ne povas sterni ilin sur pano.
  La orumitaj pordegoj malfermiĝis kaj la knabinoj eniris la arbaron. Post horoj da kurado sur akraj rokoj, eĉ iliaj malmoliĝintaj piedoj brulis kaj jukis. Do promeni sur la herbo estis feliĉo.
  La arbaro estis abunda, rememoriga pri la subtropikoj, nur la floroj kreskis tre grandaj kaj helaj sur la arboj. Papilioj kun multkoloraj flugiloj kaj arĝentaj libeloj flugis, ili estis okulfrapaj laŭ grando.
  La fantomo restis ekster la pordego.
  Margarita legis al si:
  - Memmuntita tablotuko, promenbotoj, nevidebla ĉapelo, trezorga glavo, scianta spegulo, memgvidita guslio, fluganta tapiŝo. Jen kiom da eroj.
  Anastazio rigardis en la aparaton, skuis siajn ruĝajn buklojn kaj diris:
  - Antaŭe, nur memmuntita tablotuko.
  La knabinoj nevole ekpaŝis. Ili vidis duetaĝan, ŝtonan domon. Estis vico ĉe la enirejo. La knabinoj proksimiĝis kaj ĉirkaŭrigardis. Homoj pagis monon kaj aĉetis manĝaĵon. Estis multaj infanoj, maldikaj, nudpiedaj, ĉifonaj. Ili larmoplene demandis:
  - Donu al ni ion por manĝi, mi petas. Almenaŭ iomete.
  Responde aŭdiĝis muĝo:
  - Foriru, mizeraj almozuloj!
  Margarita kaj Anastazio decideme alproksimiĝis al la vendotablo. La tablotuko estis videbla, sufiĉe granda kaj eleganta. De tempo al tempo aperis sur ĝi pli kaj pli da novaj pladoj, kiujn tiam viro en cilindro kaj kun granda ventro vendis kontraŭ mono. Jam estis pluraj sakoj da moneroj en la angulo de la ĉambro.
  Margarita diris kolere:
  - Hontu vin lasi viajn infanojn malsati, kiam vi mem ricevas manĝaĵon por nenio.
  Anastazio kunpremis la pugnojn.
  - Mi povas tordi vian makzelon.
  La viro en la cilindra ĉapelo ridetis ruze kaj komentis:
  Vi ne povas preni magiajn objektojn perforte. Kaj kio estas mia, estas mia.
  La infanoj en la homamaso kriis:
  - Ne vere! Vi povas gajni tablotukon de li.
  La viro en la cilindra ĉapelo kapjesis konsente.
  - Certe! Se vi havas ion por ludi.
  La knabinoj elprenis taĉmentojn da mono kaj diris:
  - Miliono da kreditkartoj - ni vetas!
  La viro en la cilindra ĉapelo aldonis:
  - Kaj serĉilo blato!
  La gardistaj knabinoj rigardis unu la alian, palpebrumis unu al la alia:
  - Ni konsentas!
  La viro en la cilindra ĉapelo zumis:
  - Tiam pokero.
  Margaret kapjesis.
  - Ni konsentas.
  La knabinoj ne dubis, ke la burĝoj en cilindra ĉapelo trompos. Estas sen diri. Sed kontraŭ oficiroj de la elitaj specialaj fortoj, ajna trompo estas senutila. Male, estas pli bone kiam via kontraŭulo estas fripono. Ĝuste nun li ĵetas manon, kiu batas preskaŭ ĉiun alian manon - kvar asojn. Sed estas unu kombinaĵo, kiu batas ĝuste kvar asojn, sed perdas kontraŭ iuj el la aliaj.
  Kaj Margarita lerte prenis la kartojn.
  La viro en la cilindra ĉapelo forĵetis, kun venka rigardo, la kvar plej altajn kartojn. Li rikanis atendante la plezuron de venko.
  Subite, mortiga reciproka kombinaĵo elfalis.
  Ambaŭ knabinoj respondis ĥore:
  - Nia tablotuko.
  La viro en la cilindra ĉapelo paliĝis kaj gluglutis:
  - Vi trompis.
  Margarita bojis:
  - Kaj ankaŭ vi!
  La viro en la cilindra ĉapelo eltiris pistolon, sed Anastazio faris rapidan paŝon kaj piedbatis lin rekte en la ingvenon. Bato, kiu rompas kvin brikojn, ĵetis la komerciston kaj li falis senvive!
  La knabinoj kriis reen:
  - Nun, infanoj povas manĝi kaj preni ĉion senpage!
  Kaj la militistoj komencis ĵeti en la homamason arĝentajn kaj kuprajn monerojn kolektitajn de la avida riĉulo. Kaj ili faris tion kun granda entuziasmo.
  Kaj la infanoj kuris el la kvartalo. Ĉi tie estis multe pli da infanoj ol plenkreskuloj.
  Margarita eĉ rimarkis:
  - Ankaŭ, verŝajne, transformita?
  Anastazio kapjesis konsente.
  - Genero de drako. Kvankam, kompreneble, esti infano estas ankoraŭ pli bona ol esti maljunulo.
  Margarita komentis espereble:
  "Eble sklaveco finiĝos, sed senmorteco restos?"
  La infanoj kuris ankoraŭ kelkajn horojn. Ili, se la plej delikataj pladoj, ricevis monon. Fine, kiam la uloj el la ĉirkaŭaj lokoj estis pli-malpli kontentaj, kaj la tuta mono estis disdonita, la knabinoj daŭrigis.
  Ili ankaŭ kaptis tablotukon.
  Anastazio rimarkis:
  - Ni iras pluen, baldaŭ ni renkontos boto-promenantojn.
  La knabinoj promenis kaj ĝuis la paŝojn laŭ la somera vojo.
  Ĉio estis kvazaŭ idilio. Kvankam post kelkaj horoj da rapida paŝo denove komencis renkonti la almozulon vestitaj, maldikaj infanoj kaj kelkaj riĉe vestitaj junaj plenkreskuloj. En aspekto, tamen, pli aĝaj ol tridek jaroj ne videblas.
  Margareta avertis:
  - Botoj-promenantoj tre proksime!
  La knabinoj vidis viron kun sako rapidi tra la aero. Homoj kaj infanoj kriis ĉirkaŭe:
  - Haltu la ŝteliston!
  La viro forflugis. Sed Anastazio en la laboratorio, ĉiaokaze, sukcesis kapti longan pecon da maldika drato. Kaj ĵetis memfaritan lazon.
  La viro perdis rapidecon, unu el liaj botoj forflugis. La knabinoj prenis lin kaj kuris al la ŝtelisto:
  - Nu, ĉu vi manĝis ĝin? Ĉu vi donos al ni viajn mirindaĵojn?
  La viro gluglutis:
  - Promenaj botoj ne estas forporteblaj. Vi povas aŭ interŝanĝi ilin aŭ gajni!
  Margarita, kuntirinte la brovojn, diris:
  - Nu, ni ludu.
  La ŝtelisto ridetante demandis:
  - Kaj kion vi metos sur la linion?
  Anastazio murmuris:
  - Memmuntita tablotuko!
  La unubotulo kapjesis.
  - Konsentu! Ĉu vi estos forĵetebla malsaĝulo? Mi mem gajnis la boto-marŝantojn en ĉi tiu ludo.
  Margaret kapjesis.
  - Ni konsentas.
  La ŝtelisto estis sperta fraŭdo, sed la knabinoj en la elitaj specialaj fortoj estas bone trejnitaj kaj, ĝenerale, ili estas la plej bonaj militistoj en la ŝtato. Do trompi, ne trompi ne helpos!
  Kaj do Margarita kontraŭbatalis, kaj pendigis ŝultrojn al la ŝtelisto.
  Li ruĝiĝis kaj rimarkis:
  - Trompi?
  Margarita honeste respondis:
  - Same kiel vi.
  La ŝtelisto demetis sian duan boton kaj kapjesis:
  - Nun ili estas viaj.
  Margarita kaj Anastazio surmetis unu boton je la dekstra piedo, la alian maldekstren, kaj ekflugis.
  La knabinoj ŝvebis super la fearbaro kaj vidis la vilaĝojn, same kiel la domojn de la granda urbo ĉirkaŭanta la fabelon. Urbo de la drako, urbo de ombroj.
  Anastazio diris kun rideto:
  - La sekva artefakto estas ĉapo de nevidebleco. Ĉi tie, tamen, ni povas havi problemojn.
  Margareta rimarkis:
  - Ĝia posedanto estas nevidebla?
  Anastazio respondis:
  Sed ni, mi pensas, povos rimarki. Ni havas akran vidon, kaj estas ankaŭ mapo.
  Margarita kantis:
  - Mi povas ĉion fari, mi povas ĉion fari, ĉar la kapo ne estas ŝtono!
  Ĉi tie la knabinoj zorge rigardis la mapon, la artefakto pli kaj pli proksimiĝas.
  Anastazio flustris:
  - Ni bezonas ruzon!
  La militistoj alteriĝis kaj staris. Ili ŝajnigis paroli.
  Kaj ili rigardis el la angulo de la okuloj. Ĉi tie vi povas vidi, ke iu paŝas sur la herbon. Vere, la piedsignoj estas iel malgrandaj kaj nudpiedaj. Kvazaŭ ĝi estas knabo.
  Ĉi tie estas klare, ke juna, nevidebla ŝtelisto ekŝtelis memmuntitan tablotukon.
  Margarita lerte kaptis lin je la mano. Kaj Anastazio lerte trovis sian kapon kaj deŝiris sian ĉapelon. Antaŭ ili estis blonda, ruĝeca knabo ĉirkaŭ dekdujara. Lerta kaj lerta.
  Margaret grumblis:
  - Havas ŝteliston. Nun ni ĉizos vin.
  La knabo petegis:
  - Ne batu min, mi estas bona. Mi nur volis manĝi.
  Anastazio rimarkis:
  - Vi aspektas plena, kaj kun ĉi tiu nevidebla ĉapo, vi neniam malsatos.
  La knabo respondis kun suspiro:
  "Vi ne povas ŝteli multon de malriĉulo, sed riĉuloj havas hundojn kurantajn ĉirkaŭ la korto. Kaj ĝenerale, ŝtelante, vi ne riĉiĝos.
  Margarita indignis:
  - Vi volis rabi nin. Tial ni forte batos vin, aŭ vi donos al ni la ĉapon de nevidebleco.
  La knabo negative balancis la kapon.
  - Se vi forprenas la ĉapelon perforte, aŭ per minaco de perforto, ĝi ne servos al vi! Tio estas se vi ludas kun mi.
  Margaret kapjesis.
  - Kompreneble, eblas. Kion vi volas: marŝutojn, aŭ memmuntitan tablotukon?
  La knabo gluglutis:
  - Ĉu vi ne povas fari ambaŭ?
  La knabinoj respondis ĥore:
  - Tro dika. Bato sur bato.
  La knabo kapjesis.
  - Bone, do la tablotuko estas memmuntita, kaj la elekto de la ludo dependas de mi!
  La infano frapis sian nudan piedon, evidente, en la eterna, fabela somero, li ne volis surmeti ŝuojn kaj ŝteli ŝuojn. La knabeto diris:
  - Ĉu vi estos en pugnoj? Mi elektas la onklinon kun oraj haroj, ĉar ruĝharuloj estas tro ruzaj.
  Margaret kapjesis.
  - Ĉiuj preferas ludi kun mielblondulino, timante vulpkoloron.
  La knabo kunpremis la pugnojn kaj ektremis, Margarita staris antaŭ li. La ludo estas ekstreme simpla. Aŭ puto estas farita mane, aŭ tondilo, aŭ papero, aŭ ŝtono. Multe dependas de la respondo. La knabo faris puton, sufiĉe avantaĝan formon, dronante kaj tondilon kaj ŝtonon. Sed la knabino sukcesis fari paperon kovrantan la puton.
  La knabo rulis la okulojn kaj forte suspiris.
  - Via prenis. Nun vi havas ĉapelon.
  Anastazio surmetis ĝin kaj tuj malaperis. Margaret konfirmis:
  - Verkoj.
  Anastazio reaperis, glitis arĝentan moneron al la ĉagrenita knabo kaj promesis:
  - Baldaŭ neniu el la infanoj en ĉi tiu loko malsatos.
  La knabo provis la moneron sur sia dento kaj kapjesis.
  - Mi aĉetos iom da zingibra pano. Kaj mi deziras, ke vi rapide kolektu artefaktojn kaj forigu la drakon.
  La knabinoj kapjesis konsente.
  - Ni faru ĝin.
  Kaj ili iris, aŭ pli ĝuste, flugis, surmetante boton, pluen.
  Anastazio notis:
  - Poste ni havas glavon-kasiston. Povas havi problemojn.
  Margarita konsentis kun tio:
  "Do vi ne povas simple preni ĝin?" Sed ni ankaŭ ne estas simplaj.
  La knabinoj kuregis sur promenbotoj. Ombroj flagris sub ili, arboj balanciĝis. Multaj infanoj, kun kelkaj plenkreskuloj, svarmis malsupre. Ĝi estis io pli arkaika versio de la grandurbo, kun unuetaĝaj, plejparte lignaj kabanoj sternitaj inter arboj.
  Estis ankaŭ kampoj, kie laboris infanoj, pelataj de kelkaj bestoj en uniformoj. De tempo al tempo aŭdiĝis muĝado.
  Sed ĉi tie estas loko de dezerto. Estis multe da hakitaj korpoj. Dukrura, grandega tipo paŝis antaŭ homoj, kiuj falis sur la genuojn antaŭ li. Tiuj amasigis sian simplan bonon.
  La monstro muĝis:
  - Mi mortigos ĉiujn! Mi tranĉos ĉiujn!
  Kaj ŝajne, li vere tranĉis iun. Kaj la glavo, poste rapidis tra la aero, poste revenis al la ungegaj piedoj.
  Margareta sugestis:
  - Mi malsupreniros al li sola kaj proponos ludi sur la memkunigebla tablotuko. Vi surmetas ĉapon de nevidebleco kaj estas en embusko.
  Anastazio kapjesis kaj rimarkis:
  - Ruĝharuloj kutime ĉiam pli timas.
  La belulino transdonis la duan botopromeniston al la mielblondulino.
  Kaj kun la nudaj piedfingroj la knabino klinis kupran moneron. Ĉi tie vi povas vidi, ke papera mono tute ne estas citita kiel en la pli moderna urboparto.
  Margarita ridetis, rektigis siajn buklajn harojn brilantajn per ora folio, ŝi estas nur aminda, kaj kuris al la monstro. La knabino havas atletikan figuron kaj altajn mamojn, maldikan talion, luksajn koksojn.
  La monstro, vidante la belulinon, tuj rikanis kaj grakis:
  - Mi mortigos vin, se vi ne obeos min!
  Margarita ridis kaj respondis:
  - Vi estas tiel bonega viro. Tiaj haroj kaj grandiozaj dentegoj. Ĉiu virino fierus esti via sklavo!
  La monstro pufiĝis kaj muĝis:
  - Mi! Supera Sinjoro, mi estas! Mi estas la plej saĝa en la mondo!
  Margareta sugestis:
  - Ni ludu. Mi metos memmuntan tablotukon kontraŭ vian trezoran glavon.
  La monstro muĝis agreseme.
  "Mi ordonos al mia glavo distranĉi vin!" Kaj mi senriske prenos la memmuntan tablotukon.
  Margarita logike rimarkis:
  "Sed se vi ekposedos la tablotukon perforte, vi ne povos uzi ĝin. Vi konas la regulojn.
  La monstro klakis kaj respondis:
  - Nu, vi surŝnuros ankaŭ botojn-promenantojn, kaj vian liberecon, iĝante, okaze de perdo, mia obeema sklavo.
  Margarita sulkigis la brovojn kaj demandis denove:
  - Ĉu ne tro?
  La monstro muĝis:
  - Ne, ĝuste!
  Margarita kapjesis, ora ondo pasis super ŝiaj ŝultroj:
  - Tiam mi konsentas. Risko estas nobla kaŭzo.
  Monstro memorigis:
  - La elekto de la ludo estas mia. Mi proponas ostojn.
  Margarita ridetis kaj respondis:
  - Simpla sed justa ludo. Lasu la sorton decidi.
  Sed, kompreneble, la knabino komprenis, ke ĉi tiu predanto trompus. Sed post ĉio, ŝi kaj Anastazio estas la plej fortaj kaj plej inteligentaj specialfortaj soldatoj en la mondo. Kaj la knabinoj, kompreneble, konas diversajn lertaĵojn kaj lertaĵojn en ludoj.
  Por la unua fojo, kaj la monstro kaj Margarita ricevis po dek du poentoj - du por ses!
  La monstro grumblis kaj ili ĵetis denove. Ĉi-foje, Margarita ruliĝis nur tri. Kiel feliĉa estis la besto, kriante:
  Vi estos mia sklavo por eterne! Ho, kian korpon vi havas!
  Kaj ĵetis ĝin sen rigardi.
  Margarita diris malvarme:
  - Mia glavo-kasisto!
  La okuloj de la monstro larĝiĝis pro nekredemo. Li fakte ardis du ekzemplerojn. Kiel tio. Kaj li pensis, ke denove estos dek du! Tamen, Anastazio en la nevidebla ĉapo ne perdis tempon, kaj ĝi rezultis plej male.
  La monstro kriis al la trezorglavo:
  - Mortigu ŝin!
  La glavo daŭre pendis kaj turniĝis en la aero. La posedanto ŝanĝiĝis kaj, kompreneble, nun li nur obeos la novan, belan, orharan mastrinon.
  La monstro estis ĵetita al Margarita, kvankam la knabino estis tre alta, li estis ankoraŭ multe pli alta ol ŝi kaj trioble pli peza. Sed la orhara belulino piedbatis en la ingvenon. Malfacile, kun la potenco rompi ŝtipojn. La monstro flugis supren, kaj Anastazio firme aplikis ĝin al la dorso de la kapo. La brutulo svenis.
  Margareta ordonis:
  - Gardisto, sekvu min!
  La glavo flugis en la malfermitan manplaton de la atleto.
  Anastazio sugestis:
  "Eble vi ordonos dehaki la kapon de ĉi tiu besto?"
  Margareta skuis la kapon, ridetante.
  - Kaj kial, homoj kaj, precipe, eternaj infanoj ĉiuokaze disŝiros lin.
  Anastazio rimarkis:
  - Sed ni provu la glavon! Ĉu li aŭskultas nin?
  Margarita noble obĵetis:
  - Ne estas bone mortigi la malamikon, kiam li estas senkonscia kaj ni tute ne estas danĝeraj. Ni ne estas malbonaj.
  Anastazio kolere rimarkis:
  - Ankaŭ la Ĵedajoj estis same noblaj, kaj kio okazis al ili!
  Margarita logike rimarkis:
  - La falo de Anakin komenciĝis kiam li mortigis ĉiujn, kaj senarmajn kaj infanojn. La malluma flanko de la forto malfermis la vojon al lia koro.
  Anastazio kapjesis konsente.
  - Eble vi pravas. Donu al mi la duan boton, ni flugu.
  Kaj la ruĝhara belulino skuis sian nudan, sunbrunigitan kruron.
  La knabinoj surmetis siajn botojn kaj forkuris denove.
  Anastazio diris kun rideto:
  - Kvar - nulo, la knabinaj gardistoj kondukas kontraŭ la drako.
  Margarita pepis ridetante:
  - La sekva celo ne estas facila, scianta spegulo atendas nin.
  Anastazio rimarkis kun dubo:
  - Nun multe pli malfacile estos por ni venki.
  Margareta ridetis.
  - Sed ni estas la militistoj de la plej elitaj specialaj fortoj!
  Anastazio kapjesis.
  - Kaj jen.
  Necesis sufiĉe longe por flugi. Sed jen la celo. Sufiĉe granda, mezepoka urbo. Estas tribunalo. En la centro mem sidas knabino kun nigra hararo, iom kiel cigano, kaj administras la kortegon kaj la veron! Akirante, kompreneble, bonan monon. Kaj demandante la spegulon:
  - Lumu mian spegulon, diru al mi la tutan veron! Kies bovino estas sur la verando, kiu estas la lupo, kaj kiu estas la ŝafo?
  Kaj la spegulo donis respondojn.
  Margarita kaj Anastazio amikiĝis kun la ciganino, kiu levis al ili siajn brunajn okulojn kaj respondis:
  - Mi scias kial vi venis. Vi volas gajni spegulon de mi.
  Anastazio memfide respondis:
  - Ne nur ni volas, sed ankaŭ ni venkos.
  La juna, ŝajne ciganino kapjesis:
  - Bone! Sed vi scias, ke la rajto elekti la ludon estas mia?
  Margaret konfirmis:
  Jes, tiuj estas la reguloj. Alie, ĉiuj artefaktoj estus kolektitaj de unu persono antaŭ longa tempo.
  La juna ciganino ridis kaj sugestis:
  - Do tiel. Vi metas memmuntan tablotukon, promenajn botojn, nevideblan ĉapelon, kasiston glavon, kaj mi estas nur unu scianta spegulo.
  Margaret kapjesis konsente.
  - Iras. Ni pretas preni la riskon.
  La cigano etendis la manon.
  - Rimarkis.
  La Gardisto Knabino aplaŭdis per la manoj.
  - Rimarkis.
  La knabino denove ridis kaj etendis la manon en la ŝrankon. Ŝiaj perlornamitaj ŝuoj ekbrilis. La nigrahara sorĉistino elprenis tabulon kaj diris:
  - Ni ludu damludon. La tabulo, cetere, estas magia, kaj ĝia mastrino ĉiam venkas.
  Anastazio rimarkis:
  - En unu fabelo estis tiaj damludoj. Ĉi tio estas maljusta.
  Cigano rememorigis min:
  - La elekto de la ludo estas mia. Kaj estas nenie por retiriĝi.
  Margarita respondis logike:
  - Gruzdev nomis sin eniri la korpon. Ni ludu.
  La knabino kapjesis.
  - Vi estas blonda, do ludu blanke. Mi amas nigran.
  Margarita kantis:
  - Mi pentras miajn lipojn per ŝupoluro, mi amas nigran. La knabino fariĝis tre forta, vi donos al mi bukedon.
  Anastazio estis surprizita pro la trankvilo de Margarita.
  Nu, bone, kvankam ŝi estas ĝena blondulino, ŝi tute ne estas stulta. Kaj tia granda intelektulo.
  Margaret faris movon. Ŝi konis la teorion de damludo. Ĉi tio estas, antaŭ ĉio, kompreneble, lukto por la centro, sed tiel, ke ni mem ne falu sub la kombino. La ciganino ne konis la teorion, sed ŝi memfide kaj rapide ludis.
  Ŝi kredis, ke ŝi venkos. Ĉe iu punkto, Margarita kaptis la iniciaton. La cigano kliniĝis malantaŭen kaj ĉesis marŝi. Nun la damludoj moviĝis per si mem.
  Margarita maltrafis malfacilan kombinaĵon, perdis plurajn damludojn kaj trovis sin en malfacila pozicio. La cigano ridis kaj frotis la manojn.
  -Se vi volas regajni, tiam metu vian kaj viajn amikojn liberecon sur la linion.
  Margareta respondis:
  - La ludo ankoraŭ ne finiĝis.
  Sed ŝajnis, ke la situacio jam estas senespera. Restis al Margarita la lasta kontrolisto, kiun, ŝajne, la magia tabulo esperis konservi en la ŝranko. Kaj en la lasta momento, kiam ŝajnas, ke ne ekzistas eskapo, la blanka damludo de Margarita ĉirkaŭiris kaj terenbatis ĉiujn nigrajn blatojn.
  La bruna vizaĝo de la cigano paliĝis, kaj ŝi murmuris:
  - Ne povas esti.
  Margarita kantis responde:
  Ĉio, kio estas neebla, estas ebla en ĉi tiu mondo! Ne necesas pensi absolute, ke duoble du estas kvar!
  La ciganino grincis kaj kriis:
  - Sed ĉi tio estas neebla! Magiaj damludoj, vi ne povas venki ilin!
  Margarita deklaris:
  - Sed mi faris ĝin!
  Gypsy sugestis:
  - Malkaŝu la sekreton kaj mi donos al vi sakon da oro.
  Margaret grimacis.
  - Estas malfacile porti ĝin. Pli bone, donu al mi ĉi tiujn damludojn.
  La ciganino ĉagrenite svingis la pugnon en la aero:
  - Bone, prenu! Kaj kio estas la sekreto?
  Margarita elprenis arĝentan moneron kun bildo de drako el sub la tabulo kaj klarigis:
  - Magio estas sentema al arĝento, kaj ĉi tiu monero ankaŭ estas ŝargita per drakoĉarmoj, mi sentis ĝin, kaj ĉiaokaze, savis ĝin. Iomete ŝanĝis la magion kaj mi venkis!
  La cigano murmuris:
  - Damnu ĝin! Ĉu vi volas du sakojn da oro por tia monero?
  Margarita negative balancis la kapon.
  "Tiaj momentoj estas tro maloftaj. El dekduo da sakoj da arĝento kaj kupro oni trovis nur unu, kaj ĝi ankoraŭ estos utila. Tamen, se vi volas, ni ne povas preni viajn damludojn.
  La cigano svingis la manon.
  - Ne, mi jam diris, ke mi donas ĝin al vi. La trajno foriris. Mi esperas, ke la oro, kiun mi ŝparis, sufiĉos al mi dum jarcentoj. Kaj piedbati la azenon de la drako. Li manĝis homojn.
  La knabinoj kaptis la kvinan artefakton, kaj Anastazio kantis:
  - Tia doloro, tia doloro, knabinoj kontraŭ la drako: kvin - nulo!
  . ĈAPITRO #5
  La militistoj forlasis la urbon. Anastazio proponis manĝi manĝi en la sino de la naturo kaj la eterna fabela somero. Feliĉe, ili havas tablotukon-samobranka. Kaj samtempe rigardu ĝiajn fabelajn eblecojn.
  La knabinoj elektis por si lokon ĉe la rando de la arbaro, sidiĝis sur falinta kverko kaj malvolvis la tablotukon por memkunmeti.
  Margarita mendis elefantan trunkon kun spicoj, kaj ankaŭ serpentajn kotletojn kaj ĝirafon rostaĵon. Anastazio ankaŭ mendis abundegan, cignan viandon, zebro rostaĵon kaj puffiŝon - malvarmetan japanan bongustaĵon.
  La knabinoj ankaŭ mendis bonan vinon de ducent jaroj de maljuniĝo. Kaj ĉiuj manĝis belajn orajn manĝilaĵojn kovritajn per malgrandaj diamantoj.
  La knabinoj manĝis kun plezuro kaj lavis malsupren per transmaraj vinoj.
  Anastazio demandis:
  - Kio do estas en la horaro nun?
  Margareta respondis:
  - Gusli-samogudy.
  Anastazio ridis.
  - Jes, ili povas igi nin danci ĝis la dua alveno!
  Margarita kompleze demandis:
  - Ĉu okazos dua veno?
  Anastazio sincere respondis:
  - Mi esperas, ke ne! Anstataŭ la ora kaĝo de kristana paradizo, estus pli bone havi kosman komunismon.
  Margaret konfirmis:
  - Jes, mi legas similajn utopiojn. Kaj ĉio fariĝis bonega.
  Anastazio manĝis abundegajn pladojn kaj rimarkis:
  - Estos ferioj sur nia strato.
  Margarita diris kun rideto:
  - Kaj ni ĉiam havas feriojn. Ni iras de venko al venko.
  La knabinoj estis kontentaj kaj, sentante pezecon en la ventro, dormis. Kaj kiom longe vi estas sur viaj piedoj. Ili dormis tamen en la sentema dormo de sovaĝa besto. Kapro rampis laŭ la nuda piedo de Margarita, tiklante ŝian nudan, rondan kalkanon. Sed la knabino eĉ ne reagis - ĝi estas sekura.
  Margarita revis pri la milito en Afganio. Kiam, ŝajnas, vi estas forta kaj venkas, sed la malamiko ricevas pli kaj pli novajn fortojn. Kaj la bataloj bolas. Kaj rusaj uloj mortas en ĉi tiu fatala lando.
  Kaj iliaj knabinoj jam estas funebrataj. Eĉ la titolo de herooj verŝajne estis aljuĝita postmorte. Ĝi estas honorinda, sed malĝoja. Belulinoj mortis en neegala batalo.
  Margareta suspiris.
  Dum kelkaj horoj dormis, la knabinoj vekiĝis ĝustatempe, granda, taŭrogranda, griza sabrodenta lupo jam ŝteliris sur ilin.
  Tamen, Margarita muĝis, kaj la glavo-kasisto facile dispecigis la pezan kadavron de la besto.
  Nur amaso da ostoj, sango kaj viando restis sur la herbo. Kiu estis tuj atakita de ĉiaj vulturoj. Bekante la karnon.
  Anastazio rimarkis:
  - Ni senmalfacile dormas, estas vero, jes, sed kun kia malfacileco ni vekiĝas poste!
  Margareta ridis.
  - Jes, sed vi ne povas manĝi nin tiel facile. Kaj la lupo specife ricevis.
  Anastazio eksaltis, turnis la diskteleron kaj kantis:
  - Vi ricevos de ni specife en penco, vi trafos fortan, soldatpugnon!
  Post tio, la knabinoj faris ekzercojn kaj demetis sur piedbotojn. Rapidis al vi mem.
  Margareta rimarkis:
  - Verŝajne, ni jam estas konsiderataj mortaj kaj, eble, eĉ atribuitaj la steloj de la heroo de Rusio.
  Anastazio resumis ridante:
  - Des pli bone. Ni estos nun en la halo de famo. Kaj ĉiuj elkoviĝos kiam ni revenos!
  Margarita, ĉirkaŭrigardante la arbaron kaj multajn domojn, flirtante ombrojn, notis:
  - Sed ni havas ŝancon ne reveni.
  Anastazio konfirmis:
  - Jes mi havas. Sed ni venos, la tuta diablo pro ĉagreno!
  La knabinoj kantis unuvoĉe:
  - La drako ne haltigos nin, la drako ne venkos nin! Bonegaj knabinoj ekstermos la malamikon! Bonegaj knabinoj - saluton al la herooj!
  Kaj la militistoj eksaltis kaj faris mortan buklon en la aero.
  Anastazio rigardis la aparaton kaj respondis:
  - Kaj nun ni proksimiĝas al la gusli-samogudoj. Sesa raŭndo de batalo.
  La knabinoj estis super granda, blankŝtona urbo. Rapidis tra la kvadratoj. La kupoloj de preĝejoj fariĝis oraj, kvankam sen krucoj, sed kun drakokapoj. Tia interesa urbo, kiel antikva Kyiv. Sed en la centro de la palaco staras. Kaj granda amaso da homoj, bojaroj kaj gardistoj, dancas.
  Junulo, senbarba adoleskanto en multekostaj vestaĵoj, staras en la centro kaj ĉiuj kliniĝas al li. Kaj eĉ kiso en marokaj botoj.
  Kaj la gusli-samogudoj pendas en la aero kaj de tempo al tempo ili komencas ludi, devigante ilin ekdanci.
  Margarita kaj Anastazio ankaŭ sentis svingojn, sed subpremis ĝin per volostreno.
  La junulo, vidante la belajn knabinojn, palpebrumis al ili kaj diris:
  - Ĉu vi volas danci, sandaloj?
  Margarita grumblis responde:
  - Ni volas ludi per via harpo!
  La junulo ridetis kaj respondis:
  - Kaj kio kontraŭe?
  Anastazio ridis.
  - Vi povas vidi mem, tutan aron: mem-muntanta tablotuko, promenbotoj, nevidebla ĉapelo, kasisto-glavo, scianta spegulo! Vi vidas, ĝis kvin magiaj eroj kontraŭ unu!
  La adoleskanto lude respondis:
  - De belulinoj kiel vi, kiso sufiĉus, sed ... mi akceptas la ludon! Lasu la orharan knabinon ludi.
  Margaret kapjesis.
  - Jes, kiam vi havas harojn la koloron de la suno, ĉiuj volas ludi kun vi!
  Anastazio intervenis:
  - Kaj mi estas ruĝa vulpo, ankoraŭ konsideru belecon.
  La junulo estis sufiĉe alta kaj bela, eble li, fakte, aĝas pli ol unu jarcenton. Kaj li sentas kiom danĝeraj knabinoj estas. Ne sen kialo, finfine, kvin artefaktoj jam estis kolektitaj.
  Do li grumblis:
  - La elekto de la ludo estas mia. Kio pri domeno?
  Margaret kapjesis.
  - Domeno? Bonege, ĝi iros.
  La junulo tre lerte faris interkonsenton. Liaj fingroj estas rapidaj kaj rapidaj. Margarita tuj rimarkis, ke ŝi alfrontas profesian friponon. Sed ŝi tute ne embarasiĝis.
  Ŝi sciis venki la plej famajn friponojn. Krome, ĝi ne estas tiel malfacila. Postulas nur certan manan lertecon. Kaj la rapideco de reago, sed la knabinoj ne ofendiĝas pro tio.
  Koncerne la lertaĵojn de fraŭdo per domenoj, tiam la knabinoj mem instruos iun ajn ulo, kaj la plej sperta fraŭdo estos alportita al pura akvo.
  La ludo iris kapo al kapo. Ĝis, fine, Margarita elĵetis:
  - Fiŝo!
  La junulo grumblis pro timo kaj rulis la okulojn.
  - Damnu ĝin! Mi ludas domenon dum mil jaroj, sed mi neniam vidis tiajn ludantojn.
  Margarita ridetis kaj rimarkis:
  Vi ne aspektas pli ol dek ses.
  La junulo respondis:
  "Ĉi tie estas knaboj, kiuj havas trimil jarojn, sed ili aspektas dek. Vi ŝajnas esti dungomurdistoj?
  Margarita korektis:
  - Prefere, trafoj.
  La junulo demandis:
  - Ĉu vi povas vidi fortajn magiistojn?
  Anastazio bojis:
  - Elito, elito!
  La knabo suspiris kaj demandis:
  - Via prenis, prenu la harpon, sed almenaŭ kisu min adiaŭ!
  Anastazio knaris:
  - Kaj vi ankaŭ ni.
  La knabinoj kun plezuro kisis la belan junulon, ili ŝatis. Kaj tiam ili prenis la harpon. Kiel konsolo, Anastazio mendis tri botelojn da brila ĉampano de la tablotuko por la malgajninto.
  La junulo neatendite proponis aranĝi festenon por ĉiuj por la tuta mondo!
  La knabinoj volonte konsentis.
  La tablotuko estis metita sur longan tablon, kaj ĝi kreskis. Ĝi montriĝis plena de diversaj riĉaj pladoj.
  Homoj komencis festeni, kaj sen ia devigo ili komencis danci.
  Ankaŭ la knabinoj manĝis iomete.
  Anastazio rimarkis:
  - Estas bone fari bonon.
  Margareta konsentis:
  - Estas agrable por vi kaj homoj.
  Anastazio suspiris kaj rememoris:
  - Kaj en pasinta vivo, vi kaj mi nur mortigis.
  Margareta memoris:
  - Malbonaj knaboj.
  Anastazio logike notis:
  - Malbona, bona estas relativa koncepto. Ĉiu havas sian propran moralon kaj kredon.
  Margareta sugestis:
  - Post reveno, ni forlasos la armeon.
  Anastazio ridetis kaj respondis:
  - Konsiderante, ke ni jam batalis en Sirio, ni havas sufiĉe da sperto por ke subkoloneloj retiriĝu. Vi ankaŭ povas komenci militon.
  Margaret kapjesis kun rideto.
  - Jes, sed vi ne povas diri, ke vi jam gajnis pension. Ni aspektas dudek.
  Anastazio memoris:
  Ni plibonigis genetikon. Eksperimentoj estis faritaj kun DNA.
  Margareta notis:
  - Kaj ni fariĝis pli bonaj kaj, plej grave, pli junaj.
  Anastazio komentis kun iom da dubo:
  Kion ni faros se ni retiriĝos?
  Margareta sugestis:
  Ni skribos fabelojn kaj sciencfikcion.
  Anastazio rimarkis kun dubo:
  - La tempoj estas malbonaj. Vi ne multe gajnos per fabeloj.
  Margarita memfide diris:
  Sed vi famiĝos.
  Anastazio kantis:
  - Kiu helpas homojn, tiu perdas tempon. Kiam oni skribas fabelojn, oni ne povas famiĝi.
  Margarita memfide obĵetis:
  - Mi pensas, ke eblas.
  La knabinoj manĝis, kaj iom nudpiede dancis. Merita la aprobo de la publiko.
  Poste ni denove ekiris.
  Anastazio notis:
  - Ses - nulo estas bona poentaro, sed ni bezonas venkan, sepan hoke-diskon.
  Margareta konkludis:
  - La lasta artefakto restis. Tapiŝo-aviadilo.
  Anastazio memoris:
  - La lasta batalo, ĝi estas la plej malfacila.
  Margarita konsentis kun tio:
  - Io neatendita atendos nin je la fino. Sed ni estas pretaj por io ajn.
  Anastazio bojis:
  Kaj ni certe venkos.
  La knabinoj surmetis, unu sur la dekstra kruro, la alia maldekstre, promenbotojn kaj demetis. La proksimeco de la celo inspiris ilin.
  Ili estis bone nutrataj, gajaj, sataj. Kaj ili eĉ kantis:
  Post ĉio, de la tajgo ĝis la britaj maroj,
  Knabinoj de Specialaj Fortoj estas la plej fortaj!
  Granda drako, ni disŝiros ĝin,
  Ni tranĉos ĝin per glavo, ni disŝiros ĝin!
  La hela standardo de la Patrujo brilas,
  Ni estas milionoj, eĉ nun kune!
  La knabinoj flugis kaj flugis. Arbaroj, kampoj, riveroj balais sub ili.
  Poste venis la dezerto, apud kiu estis oazoj. Kaj denove riveroj.
  Anastazio, rigardante la serĉilon peceton, komentis kun zorgo:
  - Io malproksime estas fluganta tapiŝo.
  Margareta notis:
  - La lasta artefakto kaj la plej malproksima.
  La knabinoj tamen iom kuraĝiĝis, kiam la altaj montoj reaperis. Ili flugis tiel dum multaj horoj. Malsata.
  Alteriĝis. Ni manĝis kaj trinkis el memkolektita tablotuko. Ni dormetis dum kelkaj horoj. Sed estis malvarme en la montoj.
  Malsataj lupoj provis ataki ilin, sed la trezorglavo detranĉis kelkajn dekduojn da predantoj, kaj la ceteraj ĉiuj fuĝis.
  Post tio, la knabinoj denove surmetis botojn-promenantoj. Kaj ili rapidis tien, kien la serĉilo-peceto montris ilin.
  Margarita diris:
  - En nia mondo ne ekzistas ordo, kaj kompreneble ĝi ne estas dolĉa.
  Anastazio aldonis:
  - Kaj kompreneble ĝi estas sensencaĵo, estas akvo en la vendejo.
  La knabinoj ridis. Kaj ili komencis kanti al si mem.
  Denove rapidis. Ni provis rapidigi botojn rapidaj marŝantoj.
  Margareta rimarkis:
  - Mi revenos kaj skribos fabelon pri nia vojaĝo. Eble ĝi estos bonega sukceso.
  Anastazio respondis, tute logike:
  - Jes, vi ne povas diveni. Kio, ekzemple, estas speciala pri Harry Potter?
  Margarita ridis kaj rimarkis:
  - Kio estas speciala pri Kolobok?
  Kaj la knabinoj ridis kune.
  Sed poste, fine, denove la dezerto, kaj poste post ĝi, fine, ekestis grandega, bela, orienta urbo. Duonnudaj, sunbrunigitaj, sed plejparte helharaj infanoj, kaj ĉirkaŭ dekoble pli malgrandaj ol junaj plenkreskuloj, kuris ĉirkaŭ ĝi.
  La urbo estis kiel arabo, sed la loĝantaro estis plejparte helhara. Tre granda, proksimume, kiel moderna Moskvo sur la areo.
  Multaj knaboj en lumbotukoj, sunbrunigitaj kaj muskolaj, kun blankaj kapoj, ĉirkaŭkuras en la suno. Kelkaj el ili laboras, turnas muelŝtonojn.
  Margareta rimarkis:
  - Knaboj, kiuj vivis kelkajn mil jarojn kaj muelantaj la pavimon per siaj nudaj kalkanoj, estas amuze.
  Anastazio respondis:
  Sed estas pli bone ol esti maljuna.
  Inter la infanoj estis pli da knaboj ol da knabinoj, sed ĉe plenkreskuloj, male, estis pli da knabinoj. Ili estis, kiel regulo, en ŝiritaj tunikoj kaj, kiel infanoj, estis nudpiedaj. La blondaj haroj de virinoj kaj nekovritaj kapoj igis la urbon aspekti pli kiel posedo de la tempo de Antikva Romo ol la mezepoka oriento.
  Eble tiel aspektis Oriento en la tempo de Aleksandro la Granda, kaj antaŭ la enpenetro de la helena kulturo.
  Sed amaso amasiĝis en la centro mem de la urbo. Kaj tie sidis viro en verda turbano ornamita per smeraldoj. La knabinoj surprizite fajfis.
  Ĉi tiu estas la unua maljunulo, kiu estis kaptita en ĉi tiu universo, kie neniu pli ol tridekjara rigardis. Li havis longan, grizan barbon kaj ĉikan haŭton, luksan orientan juvelitan robon, multekostajn ŝuojn kun diamantaj bukoj.
  La dentoj tamen, kiam li ridetis, estis eburaj kaj grandaj, sed eble falsaj. Ŝi ankaŭ havas rubenajn orelringojn sur siaj oreloj kaj ringojn sur siaj fingroj.
  Ĉirkaŭ li estis pluraj inaj servistoj. Malgraŭ la varmego, ili estis kovritaj per kovriloj, en ŝuoj kaj kun la vizaĝoj firme kovritaj per vualo. Male al aliaj virinoj, kiuj estis nur en ŝiritaj tunikoj, sur nuda korpo, nudpiedaj, kiel sklavino, preskaŭ ekskluzive blondaj.
  La saĝulo ludis ŝakon sur tridek tabuloj samtempe. Ĝi estis ludita kun de loĝantoj kiuj aspektis kiel infanoj, plejparte knaboj, kaj virinoj, kaj plenkreskuloj en sandaloj, pantaloneto, kaj sufiĉe modernaj ĉapoj. Ricevinte maton, ili retiriĝis kaj lasis orajn kaj arĝentajn monerojn.
  Aliaj prenis ilian lokon kaj ankaŭ ludis. La maljunulo moviĝis sur seĝo kun radoj, lin puŝis du knabinoj en vualoj, kaj li faris movon per bastono. Du pliaj knabinoj, firme kovritaj per litkovriloj, blovis la maljunulon per ventumiloj. La ceteraj kolektis la gajnojn en sakoj. Kestoj kun riĉaĵoj ankaŭ estis garditaj fare de knabinoj en burko. Tamen, eble ĉi tiuj estas junaj viroj, ĉar ili ne videblas sub nigraj litkovriloj, kvankam nigraj plektaĵoj elstaras.
  Kaj jen la fluga tapiŝo, fermita en kaĝo, kaj sur ĝi estas ankaŭ albina tigro, gardanta.
  La knabinoj alflugis al la saĝulo. Li rigardis ilin per klaraj, nigraj okuloj kaj bruis:
  - Mi scias, ke vi volas mian magian tapiŝon.
  Margaret diris emfaze:
  - Ĉu vi pretas ludi kun ni? Ses magiaj aferoj kontraŭ unu.
  La saĝulo ridetis kaj respondis:
  - Kaj pli da magiaj damludoj sur la linio. Sep kontraŭ unu.
  Anastazio klakis:
  - Nu, ruza vulpo.
  Knabo kun viptranĉita dorso kriis:
  Ĉi tiu estas reĝo Salomono. Plej bone ne fuŝi kun li.
  Salomono grumblis:
  - Pliaj cent batoj al la tombo.
  Knabinoj en vualoj prenis la knabon, etendis lin sur la kaprojn kaj komencis skurĝi.
  Margarita trankvile respondis:
  - Reĝo Salomono? Des pli bone. Will, fine, inda kontraŭulo.
  Anastazio kapjesis.
  - La plej forta monstro en iu ajn ludo ĉe la fino.
  Reĝo Salomono kapjesis.
  - Estas bone, ke vi komprenas tion. Mi vidas, ke ankaŭ vi estas forta, ĉar vi kolektis tiom da magiaĵoj. Ne estos magio, neniu trompo! Ni nur ludu ŝakon.
  Margareta demandis:
  - Kun mi?
  Salomono svingis sian bastonon.
  Vi ambaŭ ludas. Ĝi ne helpos vin. Mi ĉiam, en kvin mil jaroj, nur venkis.
  Anastazio fajfis:
  - Ŭaŭ! Jen la ludanto.
  Salomono malavare deklaris:
  - Sed vi povas rifuzi.
  La knabinoj balancis la kapon per helaj haroj kaj diris:
  -Ne! Ni batalos nur ĝis la fino. Ni prenas la batalon.
  Reĝo Salomono kapjesis.
  - Bone! Mia plej ŝatata tabulo. Kaj la resto atendu, nun mi ludos la plej gravan ludon en mia vivo. Kaj mia koloro estas blanka.
  La knabinoj sidiĝis antaŭ grandega tabulo. Grandaj figuroj ornamitaj per valoraj ŝtonoj, kaĝoj el oro kaj plateno. La maljunulo, ŝajnas, posedis pli ol dekduon da fortoj, se li facile movis la figurojn, ĉiu pezante poed, per bastono.
  La knabinoj tamen ne estis embarasitaj. Ankaŭ ili, en siaj ne tiom mallongaj vivoj, neniam perdis. Sed tamen kvin mil jaroj da sperto kaj kelkaj venkoj, eĉ sen remizoj, inspiris respekton.
  Kaj la knabinoj gapis al la nigra tabulo. Neniu trompo, neniu magio, neniu fraŭdo - nur unu intelekto! La lukto de pensoj kaj mensoj.
  La maljunulo rikanis kaj ludis: D2-D4.
  La knabinoj flustris. Kiel evidentiĝis, ludi kune estas nur pli malbona. Margarita deziris la Hindan Defendon de la King, dum Anastazio deziris D7-D5, duonfermitan malfermaĵon. Margarita komencis konvinki:
  - La Hinda Defendo de la Reĝo estas pli bona, ĝi estas fleksebla kun multaj strategiaj ideoj. Kaj ĉi tio estas preskaŭ paralela ludo kun unumova handikapo!
  Anastazio respondis:
  - Tio estas nur la centro, kiun ni ne rezignas, sed ni trudos figurludon. Kaj niaj kapoj kalkulas eblojn multe pli rapide ol maljunulo kun kvin mil jaroj da sperto!
  La knabinoj ne povis konsenti. Argumentoj estis donitaj. Margareta sugestis:
  Lasu unu el ni ludi. Ni ĵetu moneron.
  Anastazio knaris:
  - Ĉu moneron? Mi estas pli inteligenta en ŝako. Vi estas tro honesta blondulo!
  Margarita respondis kun malico:
  "Kaj mi ne estas malsupera ol vi en io ajn!" Kaj ni ludis ŝakon kun vi. Kaj mi venkis per unu poento!
  Anastazio grumblis:
  - Bonŝance! Ni estas pli fortaj kaj pli inteligentaj ol ĉiuj homoj en la mondo.
  Reĝo Salomono murmuris:
  - Ĉu vi iros?
  Margaret kapjesis.
  - Ĵetu moneron. La drako elfalos, mi ludos. Imperiestrino - Anastazio.
  La ruĝharulo kapjesis.
  - Ĝi venas! Unu menso estas bona, unu kaj duono estas pli malbona.
  Margarita ĵetis moneron. Ŝi eksaltis kaj falis, eksaltis kaj pendis sur la rando.
  Anastazio malbenis:
  - Damnu ĝin! Nu, problemoj.
  Marguerite siblis:
  - Jes, malbonŝanco. Kaj kiel esti nun?
  Anastazio sugestis:
  - Ĉu ni ludu pugnon?
  Margareta negative skuis la kapon.
  - Okazos remizo, kun nia reago. Lasu min ludi pli bone. Mi ludis la plej multajn el la ludoj, kaj komencis ludi, kaj mi finis.
  Anastazio respondis:
  - A kial vi ĉiuj? Ankaŭ mi volas. Nur ĉar vi ludis tro multe, la lasta devus esti finita de mi.
  Margareta sugestis:
  - Reĝo Salomono elektu sian rivalon. Kiun el ni vi preferas?
  La maljunulo respondis kun malbona rideto:
  - Vi ambaŭ estas bonaj kaj indaj. Se vi ne povas konsenti pri la kurso, tiam faru ilin laŭvice.
  Anastazio sulkigis la brovojn kaj rimarkis:
  - Do ni perdos. Pensoj estas malsamaj, kaj ideoj estas malsamaj!
  Margarita suspiris kaj respondis:
  - Bone, ĉar mi ludis la lastan fojon, ili estas pli malaltaj ol Anastazio. Eble ne vane homoj pli timas la ruzon de ruĝharuloj kaj konsideras blondulojn stultaj.
  Anastazio kapjesis.
  - Tio estas saĝa decido. Kaj mi ludas D7-D5. Ni batalu mian vojon.
  Margarita retiriĝis. Ne kverelis. Krome, paralela evoluo ne estas pli malbona kaj postulas kalkulludon. La Hinda Defendo de la King ankaŭ havas siajn malavantaĝojn. Inkluzive de limigita nombro da kampoj kie la ludo estas en progreso. Kaj teorie, ja, necesas doni al la maljunulo pli da kalkula laboro.
  Kompreneble, Salomono kutimis malfortaj kontraŭuloj, kiuj ne havis ideon pri teorio kaj normaj lertaĵoj, kombinaĵoj. Kaj ĉi tiu sperto de batado en unu pordego estas pli negativa ol pozitiva.
  Sed la knabinoj preskaŭ ne ludis kontraŭ fortaj kontraŭuloj, escepte, kompreneble, de komputiloj. Tio, kompreneble, estas, ke kontraŭuloj estas pli fortaj ol grandmajstroj kaj ne fuŝas, kaj ne faras krudajn erarojn! Sed denove, la knabinoj ne havas tiom da praktiko. Ili estas tro okupataj farante aliajn aferojn.
  Kaj milito, kaj preparo, kaj trejnado de kadetoj. La tutan tempon en zorgoj, vi ne multe ludos.
  Kaj en ŝako sen trompo, estas tiel facile por la spetsnaza elito ne venki. Ĉiukaze, la knabinoj facile batis la oficirojn kaj generalojn, ne donante ŝancon. Kaj ĉi tie la ludanto estis vere mondklasa.
  Anastazio ludis tre zorge, posedante absolutan memoron, ŝi sciis la teorion parkere. Kaj mi vidis, ke la maljunulo, kompreneble, ludas maloftajn variaĵojn. Tamen, post kelkaj movoj, Salomono proponis oferi peonon.
  Anastazio malakceptis la viktimon por ne rezigni la iniciaton. Kaj post kelkaj movoj ŝi proponis sin. Salomono akceptis la oferon kun rido. Malmola interŝanĝo de batoj komenciĝis. Tre malfacila pozicio ekestis. Videblas, ke ankaŭ la maljunulo longe pensas. Kaj mi ne estas tute certa pri mi mem.
  Anastazio oferis pecon por la atako. Kaj iris al la ofensivo.
  Okazis malfacila interŝanĝo de batoj, kun egala ludo. Reĝo Salomono ŝvitis. Ĉi tie Anastazio donacis alian figuron. Kaj premas la reĝon Salomono. Tamen, ne estas tiel facile mato.
  Estas komplikaĵoj. Kaj Salomono jam aldonis kroman interŝanĝon al du pecoj kaj peono.
  Kaj estas nenio speciala por mato, ne estas sufiĉe da ruĝhara besto de figuroj. Tiam Anastazio ĵetas la reĝon en la atakon.
  Ĉi tie Salomono mem komencas ludi por mato. Estas dura, agresema batalo.
  Margareta flustras:
  - Ĉeloj, kiel cirkloj antaŭ la okuloj,
  Mi konfuzas reĝojn kun asoj.
  Kaj mi konfuzas la duoblon kun la malfermaĵo!
  Kaj la knabino diras al Anastazio:
  - Movu la figurojn per viaj piedoj, tio helpos.
  Efektive, kiam la ruĝharulo kaptis la ĉevalon per la nudaj piedfingroj, ŝia kapo subite klariĝis. Salomono forigis la lastan frugon de Nigro. Kaj ŝi vidis devigitan kombinaĵon en dek kvar movoj. Nur por ĉi tio, oni devas rezigni la reĝinon!
  Kaj Anastazio faris novan decidan movon, movante la reĝinon sub la atako de la peono. Se Salomono rifuzas la donacon, li ricevos maton en sep movoj.
  La maljunulo paliĝis kaj forigis la reĝinon. grumblis:
  - Nu, la besto!
  Anastazio ridetis. Tiam ĉio iris haste. La reĝo de la reĝo Salomono draŝis sub la batoj.
  Margarita vidis la neeviteblan pariĝon kaj kantis:
  - Kaj la fanfama, fifama Fischer, ne sukcesis akiri egalecon en batalo!
  Anastazio movis la figurojn per siaj nudaj piedfingroj. Salomono forte pensis, sed ne trovis eliron. Kaj li malfacile trenis la reĝon. Kaj li prenis baton post bato.
  Anastazio siblis:
  - Peonoj ne aspektas kiel homoj, peonoj estas peonoj!
  Kaj denove ŝi faris movon per sia nuda, muskola, sunbrunigita kruro. Pli kaj pli proksime al la celo.
  Salomono pensis, gratis sian frunton, sed laŭ lia merito ankoraŭ ne eltiris la paŭzojn tro longajn. Kaj nun ŝajnas sufiĉe. Anastazio jam prenis peonon en la nudaj piedfingroj por mato, kiam subite la ĉielo mallumiĝis, kaj bildo de giganta sepkapa drako aperis antaŭ ili.
  Surdiga, tondra voĉo eksonis:
  - Ĉesu, malfeliĉa! Ĉu vi volas, ke mi faru vin imperiestrino?
  Anastazio rikanis, tenante la peonon, kiu estas pli malpeza kaj pli malgranda ol la ceteraj pecoj, per siaj nudaj piedfingroj:
  - Esti via marioneto? Kiel granda estas la ĝojo!
  Dragon rimarkis:
  - Se vi mortigos min, vi revenos al via mondo. Mondo, kie regas kruela maljuneco. Ĉu vi vere volas fariĝi sendenta, kurba, sulkiĝinta maljunulino? Kaj ĉi tie vi havas eternan vivon kaj absolutan potencon super miliardoj da subjektoj!
  Margareta rimarkis:
  - Sur la promeso, kiel sur seĝo!
  Anastazio malestime snufis:
  - Nu, eble Margarita kaj mi neniam maljuniĝos. Ni havas perfektan genetikon. Kaj maljuniĝo ne estas parto de la DNA-programo. Kaj se ekzistas eterna juneco, do kio alia necesas? Pli aŭ malpli frue ni regos la planedon Tero. Kaj ĉi tio estas pli interesa ol la trono sub via kontrolo.
  Unu el la knaboj vokis:
  - Ne fidu la drakon! Li perfidos vin aŭ mortigos vin en ajna oportuna momento!
  La drako grumblis:
  "Malbona knabo, vi iros al sovaĝa infero."
  Margarita diris al sia amiko:
  - Faru movon. Tiam ni parolos.
  La drako, grandeco de kvindek aviadilŝipoj, blekis:
  - Ne faru tion, estos tro malfrue! Mi donos al vi potencon super la universo.
  Anastazio metis peonon antaŭen sur la placon kaj diris ridetante:
  - Jam farita. Kun vi, reĝo Salomono!
  La drako subite malaperis, milionoj da multkoloraj vezikoj aperis sur la ĉielo anstataŭe. La infanoj ĝoje kriis, kaj ankaŭ la plenkreskuloj.
  Subite sunbrunigita, muskolforta knabo, en nur lumbotuko, falis sur la tabulon. Klininte sian helan kapon, la knabo genuiĝis kaj diris:
  - Dankon!
  Lia muskola, klinita dorso estis kovrita de resanigitaj spuroj de multnombraj malvirtoj, akraj ŝultroj elstaris.
  Anastazio demandis surprizite:
  - Kiu vi estas?
  La knabo ridetis kaj respondis:
  - Tiu, kiu estis drako!
  La Gardisto-Knabino fajfis.
  - La drako, kiu tenis miliardojn da homoj en timo, estis knabo?
  La knabo respondis, riverencante:
  - Mi estis sklavo en Babilono, konstruis digon, ricevis vipojn kaj multe laboris, kiel aliaj sklavoj. Sed tiam la ŝtelistoj prirabis la tombon nokte, kaj mi hazarde ekdormis, elĉerpita de malfacila laboro en la sabloj, kaj la kontrolistoj ne rimarkis, ke mi ne estis kun aliaj sklavoj en la tendaro. Unu el la rabistoj paŝis sur min, mi kaptis lin per miaj manoj kaj terenbatis lin. Li malbenis min, nomante min drako. En tiu momento, li portis amuleton de la tombo. La malbeno estis plenumita, kaj antaŭ pli ol tri mil jaroj, mi fariĝis vera drako. Do absurda akcidento igis la sklavan knabon la mastro de la tuta mondo.
  Anastazio demandis:
  Kial vi ne faris la mondon pli justa loko?
  La eksa sklavino respondis ĝemante:
  "Ĉar en la karno de drako, ĝi ne estis tute mi mem. Mi havis malbonan spiriton. Nun mi estas surgenue kaj mi petas vian pardonon.
  Margarita kaj Anastazio ekkriis en refrenkoruso:
  - Ni pardonas vin! Vi ankoraŭ estas infano, kaj ni kredas, ke vi kreskos por esti vera persono.
  La knabo rektiĝis kaj svingis la manon.
  - Dankon!
  Kaj en tiu momento, fajra uragano kaptis la knabinojn. Kaj ili kirliĝis en fajra oceano.
  La urbo de ombroj estis tre malsupre kaj rapide, rapide malpliiĝis.
  . EPILOGO
  La knabinoj vekiĝis, blokitaj en gorĝo. Iliaj kamuflaj kostumoj estis disŝiritaj. Restas nur unu bikino. Anastazio kaj Margarita estis ĉe la fundo mem de la gorĝo, kie regis nokto. Estas malvarme kaj malagrable esti, preskaŭ nuda, alte en la montoj de Afganio.
  Margarita fajfis kaj ekkriis:
  - Nu, mi vidis sonĝon.
  Anastazio murmuris:
  - Kaj ankaŭ mi. Drako, infanoj miljaraj, promenaj botoj kaj metroo kun sklavoj. Teruro!
  Margarita estis surprizita:
  "Jes, la drako, kiu fariĝis sklavo?"
  Anastazio konfirmis:
  - Jes, en knabo en lumbotuko kaj kun tranĉita dorso.
  Margarita kapjesis kaj rimarkis:
  - La saman sonĝon ne povas sonĝi du malsamaj homoj! Ĉi tio okazis al ni reale.
  Anastazio rimarkis:
  - Tiel estas? Do ni liberigis la tutan mondon kun miliardoj da vivantaj estaĵoj el despotismo?
  Margaret kapjesis konsente.
  - Ŝajnas.
  Anastazio grumblis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Margaret konfirmis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj ambaŭ knabinoj, ripozinte kontraŭ la malglataj, ŝtonaj muroj, komencis eliri per la fingroj kaj la piedfingroj. Kvankam la muroj estas glitigaj kaj kovritaj de frosto, por la plej bonaj batalantoj de la elitaj specialaj fortoj de Rusio, ĉi tio ne estas tiom granda problemo! Kvankam necesis longa tempo por grimpi.
  Anastazio rimarkis:
  Kio pri profesoro Mariarty?
  Margareta rimarkis:
  -Se ni ne mortigis lin, tiam mi pensas, ke ĝi povus esti problemo por urbo pli malbona ol drako!
  Anastazio ridis.
  - Nu, vi faris bonegan laboron. Vi kaj mi rompis pavimojn per niaj manoj kaj piedoj.
  Margaret konfirmis:
  - Jes, niaj batoj estas mortigaj.
  La knabinoj ĝoje kantis:
  - Kiu kutimas batali por venko,
  Venkoj, kredu min ĉiam!
  Kiu estas gaja, li ridas,
  Kiu volas, li atingos
  Plenumis, kredu al mi, revo!
  La knabinoj atingis la surfacon. Ĉie estis kadavroj, kaj amaso da krateroj el konkoj, raketoj kaj bomboj.
  La knabinoj ekkuris, por ke iliaj nudaj piedoj ne estu tiel malvarmaj. Ili kuris kaj ridis.
  Anastazio rimarkis:
  - Neniuj armiloj, nenio, preskaŭ nuda.
  Margareta respondis:
  Ni mem estas armiloj.
  La knabinoj tordis en kapriola kaskado. Kaj ili kantis:
  - La batoj estas fortaj, kaj ni estas atletikaj. Tiaj estas la knabinoj.
  Kaj ili ekpaŝis.
  La knabinoj kuris je la rapida rapideco de kurĉevaloj dum kelkaj horoj, kiam fine aperis ĉe la horizonto la konturo de turo.
  Anastazio kapjesis.
  - Jen nia bazo.
  Margarita ridis.
  - Mi scivolas, kiel ili renkontos la reviviĝintajn mortintojn?
  Kaj ambaŭ belulinoj surde, histerie, kvazaŭ perforte frenezaj, ridis.
  
  
  
  
  
  FRENEZAJ TURNIĜOJ EN LA HISTORIO DE LA DUA MONDA MILITO
  Sur la unua tankoskipo de Gerda kun mortiga, kaj tre penetra kanono de 88 mm kalibro kaj barela longo de 100 EL, kaj aliflanke, IS-2 kun 122 mm kanono kaj kalibro de 48 EL. Pli longa barelo kontraŭ pli granda kuglo.
  La germana pafilo tamen estas pli praktika, sen vortoj. Kaj pli rapida pafo. Sed sur la IS-2 sidas knabinoj sorĉistinoj, kiuj estas tre batalemaj. Kaj ili kuraĝe atakas la malamikon de malproksime. Elizabeto pafas. Sed Gerda ne maltrafas kaj ŝanĝas sian tankon. Kaj batas reen. Sed la tanko de Elizabeto jam estas iom falĉita. Kaj preterpasas la ŝelo de la germana kanono.
  Ambaŭ tankoj komencas alproksimiĝi...
  Gerda vangofrapas la nudajn piedojn sur la kirason. "Pantero" -2 naskiĝis en doloro, do Hitlero prezentis troajn postulojn. Sed en 1945 aperis tute kontentiga tanko, kiu estas pli bone protektita kaj bone armita, kun pezo de kvindek tunoj kaj pli potenca motoro de 850 ĉevalfortoj.
  Kaj ĉe la alproksimiĝo, la Panther-3 estas pli movebla kun motoro de 1200 ĉevalfortoj kaj pli bone protektita, precipe por la flankoj.
  Gerda denove ekpafis kaj siblis:
  - Neniu haltigos nin!
  Elizabeto ekpafis kaj pepis:
  - Neniu povas venki nin!
  Ambaŭ tankskipoj de knabinoj estas indaj unu je la alia, sed ili ne povas eniri. Ili ŝajnas paroli. Ĝenerale, ĉi tiu mondo estas speciala. Nur Rommel ne paŭzis post la kapitulaco de la brita garnizono en Tolbuk kaj venkis Brition en Egiptujo. La germanoj ankaŭ povis kapti kaj Irakon kaj Kuvajton per petrolo. Kaj tiam Rommel frakasis la usonan surteriĝon en Maroko. Pli ol 100,000 usonanoj estis kaptitaj. Vere, la nazioj ankoraŭ estis venkitaj ĉe Stalingrado, sed tiu ĉi milito eblis nur parte renversita. La Fritz povis stabiligi la frontlinion sur la linioj de Rostov-sur-Dono, Kursk, ktp.
  La Aliancita alteriĝoprovo en Normandio finiĝis en ankoraŭ alia katastrofo por Britio kaj Usono. Kaj ili efektive eliris el la milito. Kaj nun la nazioj provas ataki Kaŭkazon.
  Elizabeto, pafante al la malamiko, kantis:
  - Ĉiuj en nia lando estas amikemaj... Trawl-la!
  Jekaterina pafis per siaj nudaj fingroj kaj trafis la germanan memveturan pafilon, kantante kune:
  - Kaj Kamĉatko kaj Kaŭkazo - Tral-la!
  Lupanula uzante nudan kalkanon kaj Elenan, truante tra pli frua modelo Panther kaj kantante:
  - Ni ne vivas por milito! Amikecaj homoj estas fortaj!
  Kaj la tuta tankskipo kuniĝis en refreno, kantante:
  - Ni ne vivas por milito! Amikecaj homoj estas fortaj!
  Ĉi tio estas tiel bela batalo...
  Andriana imagis ion alian. Ankaŭ de ĉi tiu serio kaj simila konstruado de alternativaj historioj. La plej moda en la momento de la ĝenro.
  Entute - la aliancanoj decidis efektivigi surteriĝon en Sicilio reen en junio. Unuflanke, estas logike: ne lasi la germanojn prepariĝi por forpuŝi la minacon. Sed aliflanke... La surteriĝo okazis preskaŭ kiel en reala historio. Estas malmultaj germanaj trupoj, la italoj ne volas batali kaj kapitulaci.
  
  Intertempe, la Fritz fortigis siajn soldatojn en la suda direkto. De kiu trenis la batalo en Sicilio.
  Stalino longe eltenis, sed fine li ne povis elteni. Efektive, kolektinte kiel eble plej multajn fortojn, kiom da somera tempo povas esti malŝparita, kio estas oportuna por la progresigo de tankoj?
  La ofensivo komenciĝis la 1an de aŭgusto. Verŝajne, por faciligi la kalkulon de la tagoj de la operacio, la gvidanto elektis tian daton. La 1-an de aŭgusto komenciĝis la unua mondmilito. Sed Stalino ŝajne ne vidis sinistrajn asociojn en tio, kaj ordonis disbati la germanojn per ĉiuj fortoj.
  Gravaj miskalkuloj tuj estis faritaj en la ofensivo. Unue, la batoj estis liveritaj sur larĝa fronto. Kaj sur la Orlovsky, kaj sur la Kharkov kaj Smolensk direktoj. Tio estas, la fortoj estis disipitaj.
  Vere, la germanoj ankaŭ estis devigitaj disigi siajn rezervojn. Sed la Ruĝa Armeo renkontis potencan, profunde gradigitan defendon de la malamiko. Precipe forta en la Ĥarkova direkto.
  Mainstein ĝuste divenis la forton kaj direkton de la sovetiaj sukcesoj kaj sukcesis forpuŝi la ofensivon. Mobel, la komandanto de la armea centra grupo, retiriĝis dek ĝis dek kvin kilometrojn, sed entute ankaŭ repuŝis la atakon de superaj sovetiaj fortoj.
  Evoluinta laŭ inĝenieristiko, la defendo, kune kun potencaj tankoj, permesis al la germanoj ĉesigi la sovetian ofensivon kaj eĉ konservi Orel.
  La pasiveco de la aliancanoj en la Okcidento ankaŭ havis negativan efikon al la kurso de la milito.
  Atendante puĉon en Italio kaj volante redukti iliajn perdojn, ili fakte limigis sian ofensivon en Sicilio. Sed ne okazis puĉo. Komence ili timis, ke la germanoj havas liberan manon, kaj tiam ili tute timis, ke kaoso regos sen Mussolini.
  La sovetiaj trupoj sukcesis fortranĉi parton de la Orjola kornico, sed, bedaŭrinde, la urbo Orel mem ne povis esti prenita. Stalino estis kolera kaj postulis disvolvi la ofensivon je ajna kosto.
  Tamen, la Ruĝa Armeo suferspertis enormajn perdojn kaj enŝtopiĝis en poziciaj bataloj. Multaj ruzaj kaptiloj kaj minkampoj neniam funkciis. Kaj la germanoj, kiel jam okazis pli frue dum la operacio Rzhev-Sychov, povis teni sin al la antaŭpreparita defendlinio. Kaj ili ne permesis al la moveblaj sovetiaj tankunuoj eksplodi en la operacian spacon.
  Perdinte pli ol 1 400 mil da mortigitoj kaj vunditoj en monato kaj duono de sovaĝa batalado, la sovetiaj trupoj preskaŭ ne progresis. La perdoj de la germanoj estis plurfoje malpli, sed ankoraŭ palpeblaj 300-350 mil mortigitoj kaj vunditoj. Krome, Hitler decidis forpeli la aliancanojn el Sicilio, tial grandaj rezervoj estis senditaj al Okcidento malprofite de la orienta direkto.
  Meze de septembro, Stalino suspendis la ofensivon. Sovetiaj trupoj estas drenitaj de sango, sed iliaj nombroj ankoraŭ povas esti replenigitaj. Ĝi jam okazis multfoje. Tamen, Jozefo volis testi la grundon por aparta paco.
  Pere de la Vickomisaro pri Eksterlandaj Aferoj, Litvinov, la proponoj de la sovetia flanko estis transdonitaj.
  Stalin ofertis al Germanio nul-opcion, sen aneksoj kaj kompensoj, kun la restarigo de iamaj ekonomiaj rilatoj.
  Hitler sufiĉe prudente rimarkis, ke la germanoj ankoraŭ kontrolas preskaŭ la tutan Ukrainion kaj Krimeon, Belorusion, la baltajn ŝtatojn, Smolensk, Pskovon kaj parton de la Leningradaj regionoj.
  Krom la finnoj... Kaj tiu propono de Stalin postulas, ke la germanoj libervole rezignu kelkajn teritoriajn akirojn.
  Kaj ne nur kompreneble la germanoj, sed ankaŭ iliaj aliancanoj. Kamarado Stalin ne estas bona!
  Sed Hitler konsentis komenci intertraktadojn. Kaj sur la sovetia-germana fronto, paŭzo estis efektive deklarita. Eĉ se ĝi ne estas formala.
  Hitler havis la bonan prudenton treni la intertraktadojn kaj tiel gajni tempon. Stalino ankaŭ kalkulis je la replenigo de siaj soldatoj, kaj eble je la intensigo de la milito en la Okcidento.
  Hitler donu al la burĝaro bonan batadon!
  Efektive, en oktobro, la germanoj, kune kun la italoj, lanĉis masivan ofensivon en Sicilio. Granda nombro da germanaj aviadiloj deplojitaj de la orienta fronto partoprenis en la bataloj. Tio ankaŭ kontribuis al la sukceso de la atako.
  Krome, montriĝis, ke la germanaj trupoj, kiuj estis senŝeligitaj en la oriento, estis multe pli fortaj kaj pli batalpretaj ol la dorlotaj usonanoj kaj britoj. La batalo por Sicilio finiĝis kun la kompleta malvenko de la aliancanoj. Kaj tuj estigis novan registaran krizon en Britio.
  Nu, Roosevelt diris, ke Usono ne entreprenus grandskalajn ofensivajn agojn en Eŭropo - la ĉefa afero estas savi usonajn soldatojn. Krome, la perdoj estis rekordo por la tuta dua mondmilito. La jankioj sole perdis preskaŭ kvarcent mil kaptitojn.
  En Anglio, reĝo Georgo ekzercis sian rajton senpovigi Churchill. Lian lokon prenis ankaŭ konservativulo, sed kun multe pli porgermana orientiĝo.
  Kaj la nova ĉefministro ankaŭ proponis komenci sekretajn intertraktadojn kun la efektiva limigo de malamikecoj. La usonanoj donis al Hitler nur unu kondiĉon - limigi la programon de ekstermado de la judoj.
  La Fuhrer, persvadinte la akompanantaron, iom sulkiĝis kaj konsentis pri tio. Krome, estas malfacile por la germanoj ataki Afrikon. La Aliancita floto dominas la marojn. Krome, Franco ankaŭ ne volas lasi la germanajn trupojn iri al Ĝibraltaro.
  Do, estas nenie por la germanoj antaŭeniri en la okcidento, kaj ne ekzistas kialo por la aliancanoj verŝi kadavrojn super la eŭropa kontinento.
  La naturo mem protektis la germanajn trupojn sur la kontinento kaj la aliancanojn trans la maroj kaj oceanoj. Kaj Usono estas nur tro feliĉa malligi siajn manojn kun Japanio.
  Dum kelka tempo estis tia trankvilo. Intertraktadoj kun la aliancanoj ankaŭ ne iris tro glate. Hitler jesis rezigni postulojn je afrikaj kolonioj, sed postulis ke Libio kaj Somalio estu resenditaj al Italio.
  Nu, la britoj, kaŝe, estis pretaj dividi francajn posedaĵojn kun Usono en Afriko. Kaj ankaŭ en Pacifika Oceano kaj Azio, japanoj. Ne estas deziro liberigi Francion.
  Baldaŭ la paŭzo formiĝis de neoficiala ĝis tute oficiala. Estas multe pli profite por Britio kaj Usono forpreni siajn koloniajn havaĵojn el Holando kaj Francio ol liberigi ilin de la nazioj. Nu, Hitlero estis sugestita: iru orienten. Samtempe ni dividos sovetian Rusion.
  Sed Stalino kolektis grandegan forton. En la soveta armeo aperis: T-34-85 kaj IS-2.
  En aviado, tamen, la germanoj povis akiri iun kvalitan superecon. Novaj malvolaj motoroj estis instalitaj sur la Focke-Wulf, akcelante aŭtojn pli ol 700 kilometrojn je horo. Pli potenca kaj progresinta ME-309, TA-152 aperis en amasproduktado.
  Ĝenerale, la germanoj, dank'al la ĉesigo de la bombado de Germanio, totala mobilizado kaj la konstruado de novaj aviadilfabrikoj, sukcesis antaŭi Sovetunio en kvantaj terminoj de aviada produktado. Krome, la plej novaj Yak-3 kaj LA-7 ankoraŭ ne eniris amasproduktadon. Kaj la ĉesigo de provizoj de duralumino kaj aliaj krudaĵoj sub Lend-Lease de la Okcidento plimalbonigis la kondiĉojn por la produktado de sovetiaj aviadiloj.
  En majo 1944, malamikecoj rekomencis kun renoviĝinta vigleco, kun la nazia aera ofensivo. Ankaŭ en tankoj la germanoj havas avantaĝon. Ĝi estu kvalita prefere ol kvanta. T-4 kaj T-3 estas el produktado - sed "Panther" -2 kaj "Tiger" -2 estas en la serio. La germanoj zorge sondis la sovetian fronton. Ĝis Stalino lanĉis potencan ofensivon en la centro la 22-an de junio. Operacio Bagration. Kvankam la germanoj ŝajnis esti forte fortikigitaj, la partizanoj lanĉis veran fervojmiliton en la malantaŭo
  Sovetiaj trupoj avancis de tridek ĝis sesdek kilometrojn en profundo en unu monato. Sed ni rimarkas, ke ili tute ĉesis - enŝlosiĝi en poziciaj bataloj. Mainstein ankaŭ lanĉis ofensivon ĉirkaŭ Kursk de la sudo. Ĉi-foje la germanoj uzis siajn novajn tankojn pli efike. En bataloj tia monstro kiel "Maus" ricevis sian bapton. Ĉiukaze, en seka vetero kaj en somero, la Maus montriĝis esti tre bona trarompa tanko. Kaj plej grave kun tre fidinda protekto. La germanoj sukcesis preteriri Kursk kaj krei grandan kaldronon. Kaj ĝuste en ĉi tiu kaldrono troviĝis dekkvinjara ulo el nia tempo. En la unua ondo de imago, severa armea ĉiutaga vivo estas priskribita sufiĉe detale. Ŝajnas, ke la knabo estis iomete vundita, sed eliris el la kaldrono. Ricevis medalon por braveco. En la unua libro, la ago estis interrompita en septembro 1944. La germanoj antaŭeniras al Voroneĵ. En la centro de la bataloj okazas proksime de Smolensk kaj kun diversa sukceso. En la dua, antaŭaj militaj agoj estas mallonge priskribitaj. La germanoj iris al la Dona Rivero kaj estis maldaŭrigitaj laŭ ĝia marbordo. Dum la milito, la trupoj de Franco denove komencis batali flanke de la nazioj. La germanoj ankaŭ signife pliigis la nombron da eksterlandaj sekcioj, precipe franca, nederlanda, belga. Vintro pasis obstinajn poziciajn batalojn. La frontlinio en la centro estas relative stabila, kaj Moskvo ne estas proksima, sed ankaŭ ne malproksime. Leningrado sub blokado. La situacio similas al la unua mondmilito kun relative stabilaj, malrapidaj frontoj. La nazioj, estas vere, plifortigas sian aeran ofensivon, profitante la fakton, ke ilia ĝenerala industria potencialo superas tiun de la sovetianoj almenaŭ tri ĝis trifoje kaj duonon.
  La ĉeffokuso estas sur jetbombaviadiloj, aparte la TA-400.
  Samtempe, Germanio deplojas la plej novajn tankojn de la E-serio. La protagonisto post la vintraj bataloj, kiuj ial ne estas priskribitaj en la dua libro, estas sendita al oficiraj kursoj. La unua duono de la libro estis prenita de studoj, pluraj germanaj aviadilaj atakoj kaj la unua romantika amo - la heroo estis jam deksesjara.
  En aŭgusto, la situacio por Sovetunio iĝis pli komplika: Turkio, Portugalio, oficiale Hispanio, kaj eĉ Svedio, kiu rememoris siajn aĝajn plendojn, eniris la militon.
  La germanoj faris la ĉefan ofensivon en Kaŭkazo, kie la heroo, kiu ricevis la rangon de leŭtenanto, iris batali.
  Kaj nature, la plej grava batalo denove disvolviĝis apud Stalingrado kaj en Stalingrado mem.
  Andriana mem estas en makula tuniko super sia nuda korpo, en mallonga pantalono, kaj nudpieda. Bela kaj kurba knabino, kun fortaj koksoj, maldika talio, mallonga hararo sub duonskatolo. La vizaĝo estas tre esprimplena, kun vireca mentono, bluaj okuloj larĝe dise. Helbrunaj haroj griziĝis pro polvo, alta brusto, malmola aspekto. Kapitano Andriana, kompreneble, batalas en sonĝo dum pli ol du jaroj, kaj malgraŭ sia juneco, ŝi vidis multon. La kruroj de la knabino estas kovritaj de tranĉoj kaj kontuzoj. Knabino estas pli lerta movi nudpiede ol malglataj kaj mallertaj botoj.
  La nuda plando sentas la plej etan vibradon de la grundo, avertas pri la proksimeco de mino, kaj la patrino tero mem aldonas eltenemon. Unuflanke, la piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj ili ne timis varman metalon, aŭ la akrajn rubaĵojn de la ruinoj, sed aliflanke, ili ne perdis sentemon kaj flekseblecon, avertante per la muĝado de la movado de tankoj.
  Dolĉa Andriana tenas obuson kun eksplodpakaĵo ligita al ĝi. Necesas rampi al la timinda germana tanko "Leono", akvumante la stratojn per mitraloj.
  Mirabela rampas apud ŝi. Ankaŭ nudpiede, do ĉiuj knabinoj de la bataliono montriĝis el botoj, imitante sian komandanton. Ŝiaj polvaj plandumoj akriĝas kiam la knabino rampas kvarpiede. La flavaj haroj de Mirabela estas malordaj kaj longaj... Iom friziĝintaj. La knabino mem estas svelta, maldika, eta staturo. Ŝi eĉ povas esti konfuzita kun knabino, kun mallarĝaj ŝultroj kaj ŝajne granda kapo.
  Sed Mirabela jam spertis multon. Ŝi sukcesis viziti kaj faŝisman kaptitecon, travivinte kruelajn torturojn, kaj minojn, de kie, per ia nekomprenebla miraklo, ŝi sukcesis eskapi. Sed rigardante ŝian infanecan, teneran vizaĝon, oni neniam povas diri, ke ŝi estis batita per kaŭĉukaj bastonoj sur la kalkanoj, fluo trapasis ŝian korpon.
  Mirabela pafas... Soldato de la Tria Regno, ĉi-kaze arabo, falas senvive, lia muzelo levas sablon kaj rubon.
  Andriana glitas aron da obusoj sub amaso da rubo. Nun naŭdek-tuna "Leono" rampos ĉi tien kaj eksplodigos ĝin. La bluaj okuloj de la knabino briletas kiel safiroj sur ŝia vizaĝo, brunetaj pro sunbruliĝo kaj polvo.
  Sperto sugestas, ke bone protektita tanko nun ŝanĝos pozicion. "Leono" havas 100 mm flankan kirason, kaj eĉ laŭ angulo. Tridek kvar ne povas trarompi ĝin, nur pezaj Keveŝoj havas ŝancon. Sed raŭpoj estas la celo. La ĉefa afero estas senigi la aŭton de movebleco ...
  Svetlana pafas eksplodon el mitralo... Soldato, neniu scias, kian naciecon, falas. La germanoj, konkerinte la plej grandan parton de la Orienta Hemisfero, amas arjan sangon kaj ĵetas koloniajn trupojn en batalon: araboj, afrikanoj, indianoj, diversaj azianoj kaj eŭropanoj. Pliiĝis ankaŭ la nombro de poloj - kiuj de la lulilo kutimas malami la bolŝevikan Rusion. Ĉi tie batalas ukrainaj naciistoj, kaj Don-kozakoj, kaj ĉeĉenoj, kaj la tuta kaŭkaza Ĥaganato. Hitlero levis tutan internacian.
  Multaj malamikoj...
  Svetlana lerte evitas la maŝinpafadon. La kuglo preskaŭ fendetiĝis, nigriĝis pro polvo, ronda, knabineca kalkano. La bela kapitano eĉ sentis tiklon pro kiom proksime preterflugis grandkalibra donaco. La knabino krucsignis sin, flustrinte:
  Eĉ kuglo ne haltigos nin!
  Mirabela repafas... Alia knabino Angeliko - tre ruĝhara, super meza alteco, kaj muskolforta, malgraŭ la magraj porcioj. Ankaŭ tre bela knabino, kun luksaj koksoj, kuntirita talio, ne inaj larĝaj ŝultroj, kaj altaj mamoj.
  Angelica batalas en nur ŝia pantaloneto, la tuniko estas ŝirita al pecetoj, kaj diseriĝas al polvo, kaj novaj uniformoj ne estas liveritaj trans la Volgo. Dio malpermesu transdoni pli da municio, kaj guton da manĝaĵo, por la elĉerpitaj sovetiaj trupoj.
  Do Angeliko estas preskaŭ nuda, ŝiaj kruroj estas gratitaj, precipe ŝiaj genuoj. Peco da ŝrapnelo trafis la plandon de la dekstra piedo, kaj doloras, estas malfacile marŝi.
  Ruĝhara, polva, preskaŭ nuda Angeliko tordas sian belan, sed samtempe malmolan vizaĝon. La knabino, pafante, diras:
  - La Sinjoro, Moskvo kaj Stalino estas super ni!
  Kaj ŝi fortranĉas la atakantajn naziojn, ŝi mem apenaŭ havante tempon por retroiri.
  La ruinoj kaj mallarĝaj stratoj malfaciligas la terurajn germanajn tankojn turniĝi. Jen preskaŭ ducent tunoj "Musoj" kaj ili tute ne povas pasi ...
  Kiel Svetlana atendis, "Lev" veturis iomete, kaj enterigis sin en amaso da rubo. Okazis eksplodo. La raŭpo krevis, kelkaj difektitaj ruliloj forflugis.
  La vundita tanko haltis kaj obuso elflugis el sia barelo...
  Ie bruis en la malproksimo, lasante la ruinojn. Blonda Svetlana, kiel serpento siblis:
  - Tio estas mia kalkulo! Malfermis konton...
  Knabin-kapitano Andriana denove estas devigita rampi for. La germanoj kaj iliaj satelitoj ne povas uzi sian teknikan superecon en la rubo. Pro la faŭlto de la obstina Hitlero, la hordoj de la Tria Regno estis blokitaj en poziciaj bataloj en sufiĉe granda kaj bone fortika grandurbo.
  Mirabela ĵetas obuson. Devigante ilin fari kapriolon kontraŭ faligitaj germanoj aŭ araboj, turnante sin. Unu el la naziaj militistoj deŝiras lian manon, kaj pendas sur ĝi, anglan horloĝon kun kompaso.
  Mirabela diras kun rideto:
  - Kion la kompaso montras al vi - la vojon al infero!
  Kaj bela knabino forskuas pecon da aliĝanta ceramikaĵo el sia polva kalkano.
  Anĝeliko depolvigas ankaŭ, kun siaj firmaj, plenaj mamoj. La cicoj estas preskaŭ nigraj pro malpuraĵo kaj jukoj. Kaj provu lavi. Denove vi devas trui kiam la germanaj mitraletoj skribaĉas. Kaj rampi en plastunski maniero.
  La bataliono de knabinoj tenas iliajn poziciojn, kvankam ekzistas senŝeligado. Kaj ili disŝiras pezajn obusojn, kaj bomboj falas de la ĉielo... Sed nenio rompos la kuraĝon de sovetiaj heroinoj.
  Jen Svetlana vidas kiel la Pantero rampas. Nu, ĉi tiu tanko ne plu estas tiom timiga.
  Vi povas trui ĝin en la flankon. La knabino ternis, kraĉis la polvon, kiu grimpis en ŝian elegantan buŝon. Ŝi prenis obuson en la manon, pezigitan per eksplodpakaĵo. Vi devas ŝteliri nerimarkite. Sed estas tiom da fumo ĉirkaŭe.
  Angeliko komencis rampi supren, ripozante sur la defluejo per la nudaj piedfingroj kaj kubutoj. Ŝi estis kiel kato persekutanta muson. La knabino rememoris la militon el tiu terura somero de la kvardek-unua jaro, kiam la Wehrmacht perfide invadis la vastaĵojn de Sovetunio. Ĉu nek la knabino, preskaŭ la knabino timis? Unue jes, sed poste oni alkutimiĝas. Kaj vi jam perceptas la konstantajn eksplodojn de konkoj kiel ordinaran bruon.
  Kaj nun ĝi eksplodis tre proksime. La knabino vangofrapis sur sian stomakon. Fragmentoj rapidas de supre kiel aro da sovaĝaj abeloj. Angeliko flustras kun fenditaj lipoj:
  - En la nomo de justeco, Sinjoro!
  La knabino akcelas sian rampadon kaj ĵetas obuson kun eksplodema pakaĵo alkroĉita. La nuno flugas en arko. Eksplodo estas aŭdita, la pli maldika flanka kiraso de la Pantero pruntas sin. La germana tanko komencas bruli, la batalkompleto detonacias.
  Svetlana flustras kun rideto:
  Dankon Sinjoro Jesuo! Mi kredas nur al vi! Mi preĝas al vi sola!
  Rompas la panteron. Forŝirita, longa trunko estas enterigita en rubo. La alfronta kiraso, dekroĉita de la flanka kiraso, similas ŝovon.
  Svetlana, kies okuloj, sur vizaĝo bruna pro polvo kaj sunbruliĝo, briletas per maizfloroj, diras:
  - Ju pli da kverkoj havas la malamiko, des pli forta nia defendo!
  Angelica estas tre sekseca, en sia nigra kalsoneto, kaj nuda, polva, forta korpo. La knabino estas tre saĝa. Ŝi povas ĵeti pecetojn de vitro per siaj nudaj piedfingroj.
  Nun ŝi ĵetis akran objekton per sia gracia, polvokovrita kruro. Kaj fiksiĝis, ĝuste en la gorĝon de faŝisto. Bela Angeliko balbutis:
  - Kaj mi estas seksa simbolo, kaj simbolo de morto!
  La knabino, post kio ŝi denove rampis, pafante. Gvidis fajron kaj Svetlana.
  La beleta kapitano, nudpieda Andrian, detranĉinte la faŝiston, pepis:
  - La vivo estas ĉeno, kaj la malgrandaj aferoj en ĝi estas la ligiloj ...
  Mirabela ekpafis, tranĉis la kapon de la Fritz kaj aldonis:
  - Ne eblas ne doni gravecon al la ligilo!
  Svetlana, denove precize pafante, grakis:
  - Sed vi ne povas iri en cikloj sur bagateloj...
  Mirabela pafis precize kaj aldonis:
  Alie, la ĉeno envolvos vin!
  Alia knabino Olimpiada, ankaŭ tre bela, kune kun la pioniro Serioĵka, preparis minon sur drato. Ili du puŝis ŝin... La insida bugo rampis en la raŭpon de la "Tigro"-2. Kaj kiel eksplodos tiu ĉi longtuba germana aŭto.
  La blonda knabo Sergej ekkriis:
  - Nia Rusujo, vi havas sitelon!
  Kaj li apenaŭ havis tempon por salti malantaŭen, fulmante, kun nigraj, faligitaj kalkanoj, de la falanta tegmento.
  Olimpio karesis la kolon de la knabo kaj diris:
  - Vi estas tre saĝa!
  La pioniro faris sian vojon al la fronto kaj aliĝis al la virina bataliono. La knabo ankaŭ estas tre kreema. Ekzemple, li faris aviadilojn por malflugi faŝismajn atakaviadilojn. Kiam la Focke-Wulfs, aŭ TA-152s, leviĝas, nekredeble surdiga muĝado aŭdiĝas.
  La germanoj strikas kun la akompano de Wagner-simfonio. Tia majesta melodio.
  Olimpio diras kun ĝeno:
  - Ili ankoraŭ klopodas timigi nin!
  La pionira knabo kantis kun patoso:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  La morto ne prenos nin sub la stela ĉielo!
  Ĉar la sankta Rus' forte batalos,
  Mi ŝarĝis la potencan maŝinpafilon!
  Olympias, alta, muskolforta knabino, kun larĝaj koksoj kaj ŝultroj, estas tipa kamparanino. Vestoj estis disŝiritaj dum la batalado en ĉifonojn, fortaj kruroj estas nudaj, hararo estas teksita en du plektaĵojn kaj forte polvigitaj.
  Seryozhka aĝas nur dek unu jarojn, maldika pro subnutrado, gratita kaj malpura knabo, en nenio krom pantaloneto. La nature blankaj haroj de la knabo griziĝis, kaj la ripoj montras tra maldika, sunbrunigita kaj malpura haŭto. Kruroj terure terenbatitaj, kaj en brulvundoj, kontuziĝoj, kun veziketoj. Vere, la sorto konservis la infanon de gravaj vundoj.
  En lia fono, la Olimpikoj ŝajnas grandaj kaj dikaj, kvankam la knabino tute ne estas dika, sed kun forta, trejnita viando sur la ostoj. Cetere, la malsato ŝajnis tute ne influi ŝian kortegan kaj grandan figuron.
  La knabino pafas de peza kontraŭtanka fusilo. Germanaj aŭtoj ne povas trapiki en la frunto, sed estas ŝanco en la spuroj.
  Kaj la forta "Leono", ricevinte pezan eksplodaĵon en la aŭtofundo, komencis blovi fumon kiel peza fumanto.
  Serioĵka kantis kun malico:
  - Fetora Fritz sen pripenso, ekbruligis cigaredon ĉe la enirejo! Kompreneble, li havis grandajn problemojn!
  Olimpio, flagrante kun muskolaj, sunbrunigitaj bovidoj, batis klakdancon per siaj nudaj, belaj kruroj. La knabino kantis:
  - Sanktaj rusaj vizaĝoj flagras de la ikono ... Dio gardu vin trempi almenaŭ mil Fritz! Kaj se iu zumas pli ol faŝistoj, neniu, kredu min, kondamnos vin pro tio!
  Poste ŝi reŝargis la kontraŭtankan fusilon kaj denove pafis. La germana transportilo denove eligis fumon.
  La knabina bataliono kaŭzis signifan difekton al la Fritz. Sed li ankaŭ suferis perdojn. Ĉi tie unu knabino estis disŝirita en duonon, kaj ŝia vizaĝo fariĝis tiel, malgraŭ la polvo, pala.
  Plejparto de Stalingrado jam estis kaptita de la nazioj, sed kio restas el la urbo ne volas cedi kaj kapitulaci.
  Svetlana, dume, provas trarompi la "Tigron". Potenca germana aŭto, ricevis obuson en la flanko, sed ne pereis. Turniĝas por pafi kanonon. La knabino devas tuneli en la teron, kaj rubon, por ne esti disbatita de la eksplodondo liberigita de la nuntempo.
  Svetlana flustras mallaŭte:
  - Panjo, paĉjo, mi bedaŭras!
  Mirabela ĵetis obuson al la Tigro, kiu eksplodis sur ŝian frunton. La knabino siblis:
  - Pri tio, ke la lumo instruas vintre printempe... Mi ripetas senescepte, ke Hitler estas pesto bastardo!
  Angeliko, rompinte la vidon de la nazioj, kaj verŝante akvon sur ilin per eksplodo, streĉis:
  - En la ĉerko, mi nun vidis la Fuhrer! Kaj ŝi piedbatis la malriĉulon rekte en la okulon!
  La ruĝhara knabino efektive ĵetis obuson al la tanko per siaj nudaj fingroj. Ĝi trafis la barelon... Sekvis eksplodo kaj la muzelo de la "Tigro" estis difektita.
  La malkuraĝa germano prenis ĝin kaj retiriĝis.
  Svetlana snufis tra siaj naztruoj:
  - Nia, via ne cedos!
  Mirabela faligis hitleran soldulon per kuglo kaj kantis:
  - Kaj la fiulo ne ŝercas! Manojn kaj piedojn, li tordas la rusajn ŝnurojn! Li enprofundigas la dentojn en la koron mem... Li trinkas la patrujon ĝis la fundo!
  Svetlana ridis kaj bojis:
  - Sovaĝe krias la Fuhrer, sin ŝiras!
  Mirabela ekpafis kaj aldonis:
  - Nu, mortpufoj, ridoj!
  Eĉ pli danĝera "Shtumrtiger" aperis. Ĝi detruas tutajn konstruaĵojn kaj bunkrojn. Krome, ĝi ne alproksimiĝas al la pozicioj de la sovetiaj trupoj. La aŭto estas konservita sub kovro fare de germanaj maŝinpafistoj.
  Svetlana vidas, ke proksimiĝi al la pozicioj de la Fritz estas nereala. Sed en la ĉielo Focke-Wulfs. Unu el ĉi tiuj maŝinoj flugas pli proksime al la sovetiaj pozicioj. La knabinoj malfermas fajron sur ŝi.
  Angelica ĵetas obuson, kaj furioze diras:
  - En profunda morto - ne ekzistas pardono!
  Post tio, la knabino donas turnon de la mitralo. Reiru rapide. Relative nova germana tanko "Pantero" -2 kun malgranda gvattureto kaj pli malalta silueto rapide veturas supren.
  Pluraj knabinoj ĵetas obusojn al la germana aŭto. Ŝi, ricevinte la donacojn, frostiĝas kaj ne povas turni sin.
  Angelica fajfis, siblante:
  - Jen nova atako! Ni disŝiros ŝian buŝon!
  La Panther-2 grumblis kaj pafis sian pli potencan armilon.
  La fajra kolono disfendis la aeron, kaj tuj varmigis kaj elektrolizis la atmosferon.
  Angelica ridis, la konkoj flugis preter la duonnuda knabino. La senhonta ruĝharulo skuis la koksojn kaj diris:
  - Kaj Neŭtono venkis la malamikojn, forĵetis la jugon de la trono! Fritz li dekretis sian Neŭtonan leĝon!
  Stalingrado estis tute englutita en incendioj, kiam langoj de fajro ŝajnis leki la ĉielon kaj kraketas purpurajn, oranĝajn kaj skarlatajn fajrerojn! Kaj ĉiu fajrero estas kiel fantomo eskapanta el infera kastelo.
  Svetlana, terenbatinte germanan batalanton, ekbrilis siajn bluajn okulojn, kantis:
  - Kion vi ploras malbona maljunulino? Kredu min, nur psikiatria hospitalo ploras pro vi!
  Mirabela kantis per ĉanto, pafante al la nazioj:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo kaj bati la Fritz sur la kapon! Aranĝu kataplasmon por la Fuhrer, kaj sendu kuglojn de maŝinpafilo!
  La knabino sovaĝe ridis kaj ruliĝis de la stomako al la dorso. Mi faris biciklon kun kruroj. Obuso flugis supren. La fluganta Focke-Wulf, ricevinte ŝrapnelon sub la ventro, vigle ŝvebis pli alte. Videblas, ke akraj fragmentoj vundis lin. La faŝisma estaĵo ekbrulis, kaj komencis perdi pecojn de rompitaj flugiloj.
  Svetlana, vidante, kiel Fokke perdas altecon, grakis:
  - Tio estas semaforo! Hakilo pendas surŝipe!
  La germana aviadilo eksplodis, disĵetante derompaĵojn en ĉiujn malproksimajn angulojn de la ĉielo. Kaj kien iris la faŝisma aso. Faris mian lastan turnon. La ekzekutisto iris al cindro, ne la piloto!
  Mirabela ternis, disŝutante polvon kaj diris:
  - Esti aŭ ne esti? Ne estas demando!
  Angeliko denove ĵetis glaseton per la piedo, tiel ke, trafante la okulon, ĝi eliris al Fritz, tra la dorso de la kapo:
  - Mi estas tanka armeo! Kaj vi devas esti traktita!
  La germanoj kaj iliaj satelitoj provis antaŭeniri, ĵetante obusojn antaŭ ili. Tiaj taktikoj kontraŭ knabinoj ne funkciis. Ĉi tie Seryozhka deplojis katapulton, kaj kiel ĝi trafas la malamikon en respondo.
  La pionira knabo blekis:
  - Patro Kristnasko ŝiras la buŝon de Hitler!
  La ŝarĝo de la katapulto, trapikiĝanta en la amason da nazioj, igis ilin disiĝi, kaj samtempe ruliĝi en la aero. Fritz falis, kaj rompis sur la rubo de la muroj.
  Tanko "Tigro" -2, perdinte sian ekvilibron, koliziis kun la "Leono". Ho, Leva, kie estas via timinda nomo?
  Svetlana ridetis kaj respondis:
  - Nu, bone farite Serioĵka!
  La knabo agreseme grumblis.
  - Pioniro estas ĉiam preta!
  La knabino responde skuis sian nudan piedon.
  La knabino-kapitano denove komencis najli. Kaj Olimpio tiklis la mallarĝan piedon de Serjoĵka, kiel forte li havas ĝin! Ne mirinde, ke la knabo ne timas kuri tra la fajroj.
  Mirabela per ĉanto diris:
  -Juneco estas bona - maljuneco estas malbona!
  Angelica, ĉi tiu gaja ruĝharulo, konsentis:
  Estas nenio pli malbona ol maljuneco! Ĉi tio ja estas la plej abomena stato el ĉiuj eblaj!
  Kaj la knabino saltis per puĉo. Ŝi imagis por momento naŭzajn avinojn. Ne, ne komparu, maljunulino kun knabino. Kaj kia beleco, en sveltaj korpoj.
  Angeliko prenis ĝin kaj kantis:
  - Fluu post jaro, jarojn en karavano,
  Maljunulino frotas hennaon en mortero...
  Kaj kio pri mia svelta figuro,
  Mi ne komprenas, kiel iris la juneco!
  Svetlana ekbrilis per la okuloj, faligis la germanon per bato en la ingveno kaj rimarkis:
  - Ne! Tamen en milito estas tia ĉarmo - resti por ĉiam juna! Ĉiam ebria!
  Olympias metis novan ŝargon en la katapulton. Ĉi tio estas io kiel bona pistujo. La knabino siblis:
  - Ne pasu, sed pasu!
  Serioĵka ŝovis sian maldikan sed facilmovan piedon kaj bojis:
  - Fritz vizaĝo!
  Kaj granato, kune kun eksplodpakaĵo, flugis en plena svingo en la poziciojn de la nazioj.
  Jes, Stalingrado ne estis donita al ili. De la tria monato ekde la fino de junio, la sturmo daŭras, sed la urbo ne povis preni ĉion. Sur aliaj sektoroj de la fronto, la nazioj atingis sukceson, sed ne sur ĉi tiu.
  Svetlana pafis sian pistolon kaj grumblis:
  - Ĉio estas neebla, hazarde eblas... Ne necesas tre kompliki la universon!
  Kaj trafis la benzinujon de motorciklo. La maŝino eksplodis, kaj fajraj ventegoj lumigis la fuman pejzaĝon. Kaj la germano estis disŝirita de fajra piedo.
  La knabina kapitano Andriana kriis:
  - Mi amas mortigi malbonon! Kaj ĉi tio estas la plej alta bono!
  Mirabela draŝis la germanojn per eksplodo kaj siblis:
  - Ni ludu histrikon!
  Angeliko malfermis fajron, pli precize. Kelkaj nigruloj restis kuŝantaj sur lanckovritaj ruboj:
  - Mortigu la malamikon! - flustris la knabino.
  Mirabela lude kantis:
  - Pentrinte Hitler per lipruĝo, Mainstein per harspray, mi trenos vin en kaptitecon de la princino, la fidela hundo vin ronĝos!
  Svetlana, pafante, siblis:
  - Venu vespere, Adolf, pendigu vin... Ĉesu trompi vian kapon! Venu vespere, flugu kiel girfalko - por forte bati la naziojn!
  Mirabela diris furioze, deprenante la kaskon de la kapo de la ŝtormsoldato:
  - Ni povas! Kaj ni faros!
  La knabinoj de la bataliono "Lenin" haltigis la antaŭeniĝon de la eksterlandaj trupoj. Fritz antaŭeniris, laŭvorte ĵetante kadavrojn en la spacon. Ankaŭ ne helpis la tanko "Lev", kun kiu estis fiksitaj esperoj. Jen modifo de la maŝino per 150 mm pafilo.
  Angelica forfrapas ŝtonon algluitan al ŝia nuda cico. La knabino havas tiel belajn kaj plenajn mamojn. La knabino ĵetas obuson per la piedo. La kruro estas pli forta ol la brako, kaj la ĵeto iras plu.
  "Leono" ricevis breĉon en la raŭpo, kaj haltis. Pafite el lia potenca buŝo. Bruu kaj kolapso.
  Angeliko, kraĉante, diras:
  - La rusa militisto ne ĝemas pro doloro!
  Kaj la knabino denove pafas. Kaj li faras ĝin ege bone. La faŝisto klinita el la turo retrofalas.
  Ruĝhara, preskaŭ nuda knabino diras:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis rompi la rusojn! Kiu kuraĝas, li atakas en batalo, ni feroce venkos la malamikojn!
  Kaj Angeliko ruliĝas la muskolojn de la gazetaro, kiujn ŝi tre reliefigis.
  Ho, kiel belaj estas la knabinoj! Mi ne volas, ke iu el ili mortu.
  Stalenida kuris... Tre bela knabino, kun lanugaj, blankaj haroj. Ŝi iel sukcesas ŝmiri ilin per ia pocio, por ke ili ne malpuriĝu.
  La knabino estas tre bela, kun la figuro de Venuso, nur pli tona kaj reliefigita. Vestoj sur ŝi, nur mamzonon kaj kalsonon. Ĉio alia jam disŝiriĝis. Sed kiel graciaj estas la kruroj! Ĉi tio ne estas knabino, sed sigelo de perfekteco, krono de beleco.
  Ŝi moviĝas laŭ speciala maniero, kiel sciuro. Nudaj piedoj kaj flagrado, kaj kalkanoj, surprize restas puraj. Stalenida pafas, kaj la faŝisto ricevas ulceron en la brusto.
  La knabino diras:
  - Lojaleco al la patrujo estas la plej alta vorto!
  Angelica rimarkis ridante:
  - Demetu vian mamzonon kaj restu kiel mi en pantaloneto!
  Steelenida negative balancis la kapon.
  - Ĉi tio ne taŭgas!
  Angeliko skuis la koksojn, pafis trafe kaj kantis:
  - Io komsomolano fariĝis nekutima! Promeni nudbruste tiel estas tre maldeca!
  Steelenida ridis kaj rimarkis:
  - Kial alporti ĝojon al la Fritz, rigardu nian belecon!
  Angeliko decide respondis:
  - Nia beleco estas mortiga!
  La ŝtalknabino ridis kaj pafis al la TA-200. La nazia aŭto ekbrulis. Kaj la bela blondulino ekkriis:
  - Morto al malbono!
  Angelika ridis.
  - Kaj la vivo estas bona!
  Steelenida, vidante, ke la germano falas, grumblis:
  - Ĉi tio estas la plej alta valoro! Ne kredu la naziojn, ke vi gajnis!
  Angelica kantas:
  - Atendante venkon! Venko atendas... Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon! Atendante venkon! Ni povos venki la naziojn!
  Bela knabino, kaj ŝiaj nudaj mamoj tremas. Bona kun nuda torso en la varmego, kiu estas plifortigita de la fajro.
  Svetlana nun aspektis multe pli decidita. Ŝi pafis al la Fritz per mitraleto, kaj bojis:
  - Mi kastros vin!
  Kaj efektive la nazioj ricevis mortigajn donacojn kaj ĉerkojn! Kaj la knabino montris al ili figuron, ni konstruu nudajn piedfingrojn. Kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto. Kaj tra la fingroj de la malsuperaj ekstremaĵoj.
  La knabina kapitano Andriana estas tre saĝa. Kaj brilanta. Kaj tute ne kruela. Ankaŭ ŝi foje kompatas la soldatojn de la malamiko, kiuj eble havas infanojn, kiuj ploros pro siaj mortintaj patroj.
  Svetlana tamen forpelas de si tiajn pensojn, do vi volas ekplori de ili. Sed ne estis la rusoj, kiuj venis al la germanoj por rabi kaj mortigi. Ne, ĉi tiuj estas la germanoj kaj tuta agresema aro da eksterlandanoj el la tuta mondo enpenetris en la rusajn vastaĵojn.
  Svetlana krucsignis sin kaj pafis al la Fritz, kiu klopodis trankvile proksimiĝi al la pozicioj de la rusoj... La okulo kaj cerbo de la viro, kiuj estis batitaj per kuglo, elfluis.
  La knabino-kapitano ridetis kaj diris, sprite:
  - Rekte okulo al okulo, kapo al kapo!
  Svetlana precize pafis, kaj trafis motorciklon per kromĉaro. La aŭto komencis disŝiri, kaj la maŝinpafilo forflugis, ruliĝis plurfoje. Tiam ĝia muzelo sinkis en la rubon.
  La knabino frotis sian nudan, polvan plandon sur la rubon. Kaj ŝi denove celis. Ŝia gaja, juna vizaĝo ridetis prefere rikanita. La knabino kantis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros, ke rusa bonodora pano estu nomata vorto vadejo!
  Mirabela faris tre precizan pafon, el kiu la Focke-Wulf ekflamis, kaj pepis:
  Por kanajlo, kompreneble, la elekto estas klara,
  Por dolaroj, li estas preta perfidi la de Rus ...
  Sed la rusa viro estas tiel bela
  Ke li estas preta doni sian vivon por la Patrujo!
  La knabino, kapturniĝis kaj montris al la nazioj la figon, kaj ruliĝis, kaj la kugloj ne tuŝis la belulinon.
  Aperis Angeliko, ĉi tiu belulino, preskaŭ nuda, kaj malpura kiel diablo, tuj ĵetis grenadon kun du kruroj. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kion mi havas estas... Fritz en akra flanko!
  Olimpio korektis Angelikon:
  - Akra, en la flanko, kaj ne en la akra flanko!
  La knabino ridis kaj skuis siajn akvomelonajn mamojn, kaj lanĉis obuson uzante obuson kun eksplodpakaĵo. La "Tigro" estis trafita ĉe la muzelo, kaj ĉi tiu kurba artaĵo evitis.
  Post tio, la nazia estaĵo retiriĝis. Ŝi komencis rampi kiel testudo kaptita en fajro.
  Svetlana kantis, gaje palpebrumante:
  - Kaj la "Tigro" retiriĝas kaj la germanoj kaŝas sin!
  La Junulino-Bataliono manovris sub atako, aviadilatakoj kaj pezaj pafiloj. Ĉi tie la jetbombaviadiloj trafis, rompitaj, ruĝvarmaj krutoj leviĝis en la ĉielon. Kaj la ŝtonoj brulis. Feliĉe, neniu el la knabinoj mortis, sed viroj iris al la alia mondo - kiuj ne tiom bedaŭras! Kaj la animoj flugas - unuj al la ĉielo, kaj aliaj al la infero! Kie diabloj kun forkegoj jam atendas tiujn, kiuj ne kredis je Jesuo.
  Angelica estas la plej seksa el la militistoj en kolerego: nu, ĉu la nazioj de sia "Sturmtiger" vere povas pafi al la pozicioj de la sovetiaj trupoj kaj mortigi la ruĝajn militistojn?
  Kaj la knabino kaptis grenadon per la nudaj piedoj kaj turniĝis en kaskadoj de kaprioloj. Kaj turniĝantaj pli kaj pli rapide. Kaj tiam, per sia tuta forto, ŝi ĵetis la donacon de morto en la larĝan muzelon de la Ŝtormtigro. La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la belulino ekbrilis, kaj la granato flugis en la larĝan muzelon. Kaj la potenca maŝino unue sufokis, kaj poste rapidis. Du "Reĝaj Tigroj" kiuj staris sur la flankoj de la "Sturmtiger" estis ĵetitaj supren kaj disigitaj en malsamaj direktoj. La ruliloj estis deŝiritaj de ili, kaj ili falis malsupren, flugante kiel rompita kolĉeno de la reĝino.
  La eksplodondo ĵetis Angelikon, kaj la knabino flugis renverse. Kaj ŝi estis renversita, skuita kaj ĵetita. Sed la belulino tamen alteriĝis, akraj rubaĵoj kaj dispremitaj ŝtonoj fosis en ŝiajn nudajn plandojn. La knabino suferis, kaj eĉ tra la kaloza piedo, la pinto trapikis.
  Sed Angeliko trovis la forton por ekstari kaj krii:
  - Vi faŝistoj estos en la cindro!
  Svetlana kaj aliaj knabinoj estis ĵetitaj supren de eksploda ondo, kaj eĉ iomete dispremitaj. Sed neniu el la belaj militistoj mortis. La knabinoj renkontiĝis kun uragano kaj bone celita fajro. Subpremante la naziojn kiuj elsaltis kaj aliajn agresemajn insektojn sieĝantajn Sovetujon.
  Mirabela kantis kun granda entuziasmo:
  - Kaj kiam la trumpeto de la Sinjoro kondukos nin al batalo, ni amikiĝos kun la Komsomolo! Kaj laux la volo de la Eternulo mi estos cxe la cxiela nomata voko!
  Angeliko, forskuante la polvon de siaj sangaj plandumoj, kantis:
  - Lenin, partio, Komsomolo! Ni sendas la Fuhrer al frenezulejo!
  La knabinoj komencis surdige ridi, kaj Serjoĵka diris kun alarmo kaj ĝeno:
  - Kaj mia katapulto, ne tiom preciza - kiel tiuj nudaj kaj fortaj kruroj de Angeliko!
  Olimpio, ludante per siaj brakmuskoloj, diris:
  - Tio estas en ordo! Vi ankoraŭ pensas. Io pli malvarmeta!
  
  ALIANĈOJ DISIGIĜIS
  Komence ĉio estis kiel en la realo. Nur la germana aviado pli aktive akiris la Ruĝan Armeon. Rommel estis flanke, kaj Hitler estis iom frivola pri la milito en unu fronto. Kaj la situacio ripetiĝis kvazaŭ en la realo. Nur de Rostov-sur-Dono ne eblis bati la germanojn, do montriĝis pliaj pluraj Wehrmacht-sekcioj.
  La germanoj tamen suferspertis malvenkon proksime de Moskvo. Kaj tiam preskaŭ kiel en reala historio. Tiam kontraŭatakoj. Preskaŭ kiel la vera.
  Ĝis la nazioj blokiĝis proksime de Stalingrado.
  Ĉi tie, tamen, estis iuj diferencoj. Precipe, estis pli bone por la Fritz kun aviado: la okcidenta fronto ne distris. En Kaŭkazo, la nazioj estis pli fortaj kaj prenis Grozny kaj Ordzhonikidze, sed daŭre estis maldaŭrigitaj en la montoj.
  Ili atingis iom pli en Stalingrado, ili povis kapti preskaŭ la tutan urbon. Sed Turkio ne eniris la militon, danke al la agadoj de sovetia inteligenteco.
  Kaj tiel la sovetiaj trupoj efektivigis la Stalingran operacion. Kreis kaldronon. Kaj vintre ili povis venki Mainstein kaj devigis la Sesan Armeon kapitulaci.
  Ĝis nun ĉio diferencis iomete de la ĉefa historia linio. Kaj nur la kontraŭatako de Mainstein montriĝis pli forta, do la germanoj ne malŝparis siajn fortojn por Afriko. Kaj la nazioj sukcesis ne nur rekapti Ĥarkovon kaj Belgorodon, sed ankaŭ Kurskon.
  En la kvardek-tria jaro, estis funkcia paŭzo. La germanoj, deklaris totalan militon, amasigis forton, la rusoj ankaŭ resaniĝis post grandegaj perdoj. La germanoj, kompreneble, sentiĝante pli trankvilaj, lanĉis kaj "Leonon" kaj "Maus" en la serion.
  Sed la novaj tankoj montriĝis eĉ pli malbonaj ol la Panteroj kaj Tigroj. La peza "Leono" havis pafilon malsupera en pafrapideco al la "Tigro" kanono, aliflanke, pli potenca. Sed kial? Tamen, estas malfacile bati la T-34-76 de longa distanco. La "Leono" pezanta naŭdek tunojn, fakte montriĝis malpli efike armita ol la "Tigro", kun pezo de kvindek kvin tunoj. La nura avantaĝo de la "Leono" super la "Tigro" estis la pli dika kiraso de la flankoj, severa kaj frunto. "Leono" tridek kvar, ne povis trarompi de ajna angulo.
  Sed ĉi tio estis kompensita de la granda pezo, alta kosto kaj malbona veturado de la tanko, malalta rapido. Tio estas, la aŭto montriĝis pli multekosta, fakte pli malbone armita, kun formale pli potenca armilo, kaj je malalta rapido, kun oftaj paneoj. Nur la nevundebleco de la flankoj por sovetiaj 76-mm-kanonoj parte kompensis tion.
  "Maus" estis eĉ pli malbona. Pli peza, pli multekosta, kun troa kiraso kaj flanko, kaj postaĵo kaj frunto, kun tro potenca unu pafilo, kaj ne tute klara alt-eksplodema fragmentiĝo mallongtubo.
  Ne estas klare kial la Muso estis kreita.
  Kiel normŝanĝa tanko, ĝi estas tre malrapida, peza, multekosta; la Tigro kaj Pantero estis pli taŭgaj por defendo. Jes, "Muso" sendube havis protekton plej bone. Eĉ la flankoj estas 185 milimetroj. Sed transporti tian tankon estas turmento.
  Male al la reala historio, la germanaj projekto tankoj: "Maus" kaj "Lion" eniris la serion, sed la ludo ne valoris la kandelon. Kiam la sovetia armeo tamen iris sur la ofensivon, tio iĝis evidenta. Hitler prokrastis ofensivon en la sudo direkte al Kaŭkazo por longa tempo. Ne ekzistis Kursk Bulge, ĉar la germanoj prenis la kurson en marto. La Ruĝa Armeo fortranĉis la Rĵevskij kornicon, kaj iĝis malfacile antaŭeniri Moskvon. La germanoj ne sciis kien iri. La frontlinio iel ebeniĝis. Ne estis tiaj grandaj kornicoj en unu direkto aŭ alia.
  Kaj la nazioj, kompreneble, havas problemojn. Nu, kien vi iras? Hitler klinis al nova ofensivo en Kaŭkazo. Sed li konstante prokrastis la atakon. Atendante sufiĉan nombron da "Tigroj", "Panteroj", "Leonoj", iom poste "Musoj", kaj "Tigro" -2. La lasta tanko, cetere, montriĝis multmaniere simila al la "Leono". Kaj egala, en fronta kiraso, kun pli efika pafilo. Nur la flanka kaj malantaŭa kiraso estas dek ok milimetrojn pli maldika, sed ankaŭ nepenetrebla pro la deklivo, por la T-34-76.
  La germanoj povis fari la tankon pli malpeza kaj pli rapida ol la Leono, kaj iom pli malmultekosta. Kaj la "Leono" tuj estis en malavantaĝo.
  La menaĝerio en Germanio montriĝis nobla: "Ferdinandoj", "Leonoj", "Tigro", "Tigro" -2, "Pantero", "Maus". Kaj ankaŭ memveturaj pafiloj - "Bumblebee", "Rhino", "Ĉasisto", "Yagdpanther", kaj tiel plu ... Dika menaĝerio. Kaj Sovetunio estas ĉefe T-34-76, sed en tre grandaj kvantoj.
  Kaj la batalo komenciĝis ... En septembro, sovetiaj tankoj avancis.
  Tiam ni iomete enŝtopiĝis en defendo. Sed en la aŭtuno, kiam la pluvoj verŝis malsupren kaj netrafikebleco estis establita. Kaj precipe vintre ... Ĉi tie "Muso" kaj "Leono", kaj "Ferdinand" tute ne estas luantoj.
  La germanoj estis venkitaj, kaj estis ĵetitaj reen al la Dnepro. Poste kaj por Dnepro. Bataloj montris klaran fiaskon en la vintro de grandaj katoj. Kaj kvankam la produktado de tankoj de la Tria Reich pliiĝis signife, kaj estis pli ol en la reala historio: "Leonoj" kaj "Musoj" ne pravigis sin, kaj sorbis rimedojn.
  Aferoj estis iom pli bonaj en aviado. Focke-Wulf tamen ne plenumis atendojn, same kiel la plej nova ME-309. La lasta aŭto estas rapida, kun potencaj armiloj, sed pli malbona manovro. Denove, germana rapideco, armilaro, kaj alta kosto, kolapsis al malpezeco, manovreblo kaj amaskaraktero.
  Kvankam la ME-309 havis tri aerkanonojn kaj kvar maŝinpafilojn. Kaj Focke-Wulf havas ses aerpafilojn ĝenerale. La germanoj estis iom pli bonaj kun la nombro da veturiloj: feliĉe, la aliancanoj ne bombardis kaj ne distris de la orienta fronto.
  Do en la ĉielo ĝis Sovetunio kaptis regadon, sed la damaĝo estis kaŭzita justa kvanto.
  Tamen en la kvardek-kvara jaro aperis jeto ME-262. Ili havas grandegan avantaĝon en rapideco. Kaj neatingebla. Potenca armilaro, kaj solida kiraso provizanta pluviveblon.
  Vere, en bataloj, jetaj monstroj ne montris sin tro timindaj, sed ankaŭ estas malfacile faligi ilin. Sed ili ofte rompiĝas.
  Dum la printempo, meze de junio, Sovetunio replenigis sin per novaj T-34-95 kaj IS-2-tankoj. La germanoj havis nur "Panteron" -2. La nova veturilo estis armita per 88-milimetra kalibrokanono, iom pli bona kiraso, kaj konservis relative bonan veturadon.
  De la helic-movitaj aviadiloj, la pli sukcesa TA-152, evoluo de la Focke-Wulf, kaj la XE-277, pli fidinda, altrapida plonĝbombaviadilo, devus esti notitaj.
  La frontlinio antaŭ la somero de 1944 estis proksimume la sama kiel ĉe la fino de decembro 1943. La germanoj estis batitaj en la centro kaj Leningrado en la vintro. Kaj printempe ili venkis ĝin en Krimeo.
  Sed la somero ankoraŭ havis siajn problemojn. La nazioj fariĝis pli fortaj ekde kiam ili ricevis pli altnivelan maŝinpafilon, kaj ĉi tio estas vere grava problemo. Ankaŭ ne estis belorusa balkono - la Germana Armeo ne retiriĝis suden tiom kiom en la reala historio. Kaj plej grave, la germanoj aldonis la nombron da tankoj. Kaj la Panteroj, la pli-malpli sukcesa Tiger-2, kaj la bonaj memveturaj pafiloj Jagdpanther, kaj la modernigita T-4, kaj la forta Panther-2 estis produktitaj en grandegaj kvantoj. La relative malpezaj 25-tunaj memveturaj pafiloj "Panzer" -4 kun pafilo de la "Pantero" kaj serioza frunta kiraso ankaŭ estis produktitaj en grandegaj kvantoj. 80 mm da fronta kiraso je 45-grada angulo estas seriozaj.
  Kaj la germanoj havis sufiĉe da brulaĵo: oleo venis el Libio, kaj Niĝerio kaj Kamerunio. Kaj ĉi tio estas vere serioza. Kaj estas multaj eksterlandaj sekcioj, kaj la Vlasovidoj aperis. Tio estas, fortoj estas pli esencaj ol reala historio. La malsukcesaj "Leono" kaj "Maus" estis nuligitaj, kaj la "Panther" -2 iĝis la plej bona tanko de la Dua Mondmilito. Plie, en amasproduktado, kaj kun bona veturado.
  Guderian iĝis la estro de la ĝenerala stabo de la germanoj, kaj la kvalito de bataldecidoj rimarkeble pliboniĝis.
  Stalin ordigis la ĉefan atakon en la sudo. Rekte de la Kieva ponto. Sed ĉi tie ne eblis trompi la germanojn, ili atendis tion. Se en la reala historio, la bato estis somere en Belorusio, kaj subite, tiam en la alternativo, en Ukrainio, ĝi estas antaŭvidebla.
  Germanaj trupoj, ricevinte la plej novan sturmpafilon MP-44 kaj multajn maŝinpafilojn, iĝis multe pli fortaj en defendo. Jes, kaj Guderian ne povus esti trompita. "Panzer" -4, "Jagdpanther", simple "Panther" kaj "Panther" -2, montriĝis esti kaj masivaj kaj sukcesaj rimedoj por batali tankojn. Precipe somere kiam la vetero estas bela kaj seka. Kaj la tigrofamilio ne estas tiel malbona.
  Post serio da malvenkoj, pluraj germanoj povis ekiri en la somero.
  Kaj lerte defendinte sin, ili retiriĝis nur tridek ĝis kvardek kilometrojn, haltigante la antaŭeniĝon de la sovetiaj trupoj.
  Kiel ĝi rezultis, la T-34-85 ne estis tro supera ol sia antaŭulo. Iom pli potenca kanono, malpli rapida fajro, havas pli malgrandan provizon de konkoj. Kaj la turo fariĝis pli granda kaj pli facile trafi. Sed la kiraso kreskis ankoraŭ ne sufiĉe. "Panteroj", ili trapikas ĝin. "Panther" -2 kaj "Jagdpanther", eĉ pli. Sed la armilaro de la T-34-85 estas nesufiĉa kontraŭ germanaj veturiloj. Eĉ por "Panzer" -4 ne sufiĉas por trapiki la frunton. Kaj la germanoj estas pli fortaj. La IS-2 ne estas tiel masiva, kaj ankaŭ kun multaj mankoj, inkluzive de la manko de protekto por la frunto de la turo kaj pinta, rebot-sentema ĵetaĵo.
  La germanoj povis teni en la somero. Kaj Stalino obstine veturis al la ofensivo. La sovetiaj soldatoj suferspertis gravajn perdojn. La provo devigi la Dnepron kaj kapti Kirovograd malsukcesis. Kaj tiam la germanoj rezistis, uzante novan ekipaĵon, kaj la manovran kapablon de la trupoj kaj potencajn fortikaĵojn. La somero pasis en ferocaj bataloj. Sovetiaj trupoj fine de aŭgusto provis antaŭeniri en la centron.
  Ni koncentris grandegan densecon de artilerio sur la trarompa ejo. Sed ... La germanoj forlasis la unuajn du defendliniojn kaj fortikigis sin sur la tria, kaj denove rezistis. La taktiko fari la trian linion la plej forta, al kiu la konkoj ne atingis, pravigis sin.
  En septembro ankaŭ malsukcesis la ofensivo en la baltaj ŝtatoj. Fritz dum la vetero - Estis pli-malpli, povis ankoraŭ teni. Sed la Ruĝa Armeo suferis palpeblan damaĝon.
  Sed nun venis la profunda aŭtuno, kaj estas frostoj. Denove obstinaj bataloj, la sukcesoj de la sovetia armeo en la sudo. Antaŭ la fino de marto, post pluraj sukcesaj operacioj, ili prenis kaj iris al la limoj de Rumanio. Vere, ili ankaŭ perdis multon.
  Kaj estis paŭzo jam en la kvardek-kvina jaro. Antaŭ tiu tempo, la germanoj jam majstris reagaviadilojn, levante la kvaliton kaj efikecon de siaj aviadiloj. Kaj aersupereco pasis al la Luftwaffe. Hitler havis ankaŭ tankojn de la serio E. Precipe la E-25, bona aŭto kun fronta kiraso de 120 mm je kliniĝa angulo de 45 gradoj, 80 mm flanka kiraso, 88 mm kanono kaj pezo de tridek tunoj, kun motoro de 700 -ĉevala potenco.
  Jes, la E-25 fariĝis la plej bona memvetura pafilo kaj tankdestrojero en la mondo. Superante la sovetian SU-100, precipe en fronta kiraso, kaj aliaj veturiloj.
  Sovetunio havis nur la IS-3, pli bone protektitan frunton de la turo, sed pli kompleksan kaj multekostan tankon por fabriki.
  La germanoj ankaŭ havis sukcesan E-100. Ĉi tiu maŝino havis la armilaron kaj protekton de la Muso, kun multe pli malalta pezo, kaj pli bonan veturadon.
  La nazioj akiris la plej bonajn tankojn kaj la plej bonajn aviadilojn. Kaj maŝinpafiloj ... Do en la somero, kiam la sovetia armeo prepariĝis ataki en la centro, ili mem batis de la flanko de Moldavio, kaj Norda Ukrainio. Kaj ili komencis kunpremi la fronton.
  La germanoj iĝis pli fortaj kaj havis multajn eksterlandajn kaj miksitajn sekciojn. Sovetunio estis elĉerpita en multaj rilatoj. Malrapide sed certe la fronto ŝrumpis, kaj la sovetiaj trupoj falis en la kaldronon, sed la plimulto el ili ankoraŭ eskapis. La germanoj uzis ofensivajn taktikojn dum la nokto, uzante infraruĝajn aparatojn kaj optikajn vidindaĵojn.
  La Ruĝa Armeo unuafoje post longa tempo perdis signifan parton de la teritorio kaj kliniĝis malantaŭen. Jen kiel la milito turniĝis.
  Kaj jen la kvardek-kvina jaro!
  Sed la germanoj ankaŭ ne evoluigis sukceson, kaj enŝtopiĝis dum provado trarompi al Zhitomir. Sovetiaj soldatoj tenis la fronton en aliaj indikoj ankaŭ. Kaj en aŭtuno kaj vintro, ofensivo estis lanĉita en la centro, kiu kaŭzis la malvenkon de la germanoj en Belorusio, kaj la eliro de la Ruĝa Armeo al la Vistulo.
  Antaŭ tiu tempo, antaŭ la fonto de 1946, la germanoj finfine elĉerpigis vaporon. Eĉ la nova E-50 tanko, supera en sia
  + La karakterizaĵoj de "Pantero" -2 ne povis helpi la Fritz.
  En la somero, sovetiaj soldatoj fortranĉis kaj liberigis la plej grandan parton de la Balta Maro. Kaj ili fine povis atingi Orientan Prusion. Sed ili restis tie. Kaj denove ĝis malfrua aŭtuno.
  En malvarma vetero, la bato sekvis direkte al Rumanio. Kaj finfine, la nazioj kolapsis en Balkano vintre. Kiel rezulto, komence de aprilo 1947, la frontlinio estis je la nivelo de la fino de 1944 en la reala historio de Rusio.
  La varma sezono alvenis. La germanoj kalkulis je la E-50, E-75, la pli progresinta E-100, kaj la Reĝa Leono. Ankaŭ evoluoj en jetaviado. Sed tio ne helpis ilin. Sovetunio akiris la T-54, kaj la IS-7, tankon kapablan kontraŭbatali la germanajn mastodontojn.
  Hitlero estis en paniko... Precipe la germanoj volis fidi siajn nevundeblajn diskedojn. Sed ĉi tiu multekosta maŝino ne havis sufiĉe da reala efikeco en bataloj.
  Fine de majo, konstruinte forton, la Ruĝa Armeo faris potencan baton en la centro.
  La germanoj kiel tutaĵo atendis la ofensivon kaj preparis fortan defendlinion, tirante supren rezervojn. Tamen, la posedata Fuhrer lokis multajn tankojn de la Tria Reich tro proksime al la frontlinio. Kaj ili estis atakitaj de sovetia artilerio.
  La germanoj ricevis gigantan malvenkon kiel rezulto. Kaj la sovetiaj tankoj povis atingi la Oder. Tia estas la situacio. Kiam la rusoj jam alproksimiĝis al Berlino.
  La germanoj provis rezisti iom da tempo. Ili lanĉis kontraŭatakojn, rapidis de Silezio, provis rami la sovetian defendon en Hungario.
  Ili eĉ sukcesis repuŝi la sovetiajn trupojn. Sed ĉio montriĝis senutila. La Ruĝa Armeo, post furioza batalado, atingis la pli malaltan Oder antaŭ la fino de julio. Aferoj estis iom pli malbonaj en Hungario. La batalado estis rememoriga pri la kvardek-kvina jaro en reala historio, sed la germanoj havis multe pli da fuelo kaj municio. Eĉ post perdado de Rumanio, ili uzis la petrolon de Libio, kaj Niĝerio kaj Kamerunio. Kaj ili atakis multe pli energie ... La unuaj piramidecaj tankoj aperis, distingitaj per bonega protekto ...
  La nazioj trarompis Budapeŝton, sed ili ne povis preni la urbon mem. La sovetarmeo rezistis kaj lanĉis kontraŭatakon kun flankopriraportado. Moviĝis de la sudo kaj de la nordo, en ĉirkaŭo. Furiozaj bataloj disvolviĝis.
  La nazioj batalis obstine, sed komence de aŭgusto ili finiĝis en kaldrono. La obstina malemo de Hitler retiri soldatojn ludis negativan rolon. Antaŭ la fino de aŭgusto, la Ruĝa Armeo liberigis Vienon. Pal kaj Koenigsberg. Kaptitaj sovetiaj soldatoj kaj Bratislavo.
  En septembro, ĉio estis preta por la ŝtormo de Berlino. Sed Stalino hezitis. La Ruĝa Armeo batalis pli bone ekstervoje vintre kaj malfrua aŭtuno. Do ŝtormu la urbon aŭ atendu.
  Septembro estis pasigita en bataloj en la oriento de Jugoslavio, kaj sur la Grekaj Insuloj. Stalin finis la Fritz en Balkano. Kaj fine, la dekkvina de oktobro, komenciĝis la Berlina operacio.
  Sovetiaj soldatoj uzis serĉlumojn, kaj povis malorganizi la defendojn de la malamiko. Je la kosto de gravaj perdoj, la Ruĝa Armeo venkis la Seelow Heights. Kaj Berlino estis ĉirkaŭita. Hitler fuĝis al Bonn, kaj la grandurbo estis lasita por defendi von Bock. Sovetiaj soldatoj sturmis la grandurbon, sed antaŭ la 7-an de novembro ili ne povis preni ĝin. Berlino falis nur la 12-an de novembro... La sovetiaj trupoj suferis grandajn perdojn kaj haltis. Sed la ofensivo komenciĝis en la sudo, la Ruĝa Armeo eniris la nordon de Italio, okupante la Venecian regionon.
  Venis decembro... Sovetiaj trupoj lanĉis ofensivon kontraŭ Prago, fine liberigis Ĉeĥoslovakion.
  La nazioj jam elĉerpiĝis. Nur piramidaj tankoj restis sia lasta atuto. Krom bonega protekto de ĉiuj anguloj, ili ankaŭ disponigis bonan veturadon.
  Dank' al ili, la nazioj povis fine de januaro, komence de februaro forpuŝi la provojn de la sovetiaj trupoj devigi Elbon. Sed la sovetiaj trupoj iris sur la ofensivon direkte al Munkeno, kaj eniris la sudon de Germanio. Kaj februaro kaj marto pasis en tre obstinaj bataloj. Munkeno, Bavario, kaj iuj aliaj teroj estis sub la kontrolo de Sovetunio. Aprilo estis iom pli kvieta. Sed meze de la monato, la Ruĝa Armeo translokiĝis al Romo. La batalado daŭris pli ol du monatojn, kaj la ĉefurbo de Italio falis.
  En majo, ofensivo komenciĝis sur la plej grava industria regiono de Germanio en la Ruhr. La germanoj rezistis tre malespere. La piramideca tanko montris sian superecon sur la batalkampo. Ĉi tiu aŭto ja estas la plej bona, kaj eĉ la T-54 cedis al ili, kaj la IS-7 ne montris superecon. Sed ne nur aviado gajnas militojn. Kaj fine, fine de julio kaj komenco de aŭgusto 1948, Ruhr estis sub la kontrolo de la Ruĝa Armeo. En septembro, Hamburgo falis, kaj sovetiaj soldatoj alteriĝis en Sicilio. La restaĵoj de la naziaj trupoj retiriĝis preter Rejno. Sed en Francio, Belgio kaj Nederlando, eksplodis kontraŭfaŝisma ribelo. Kaj la eksterlandaj sekcioj ribelis. En oktobro kaj novembro, la nazioj estis bagatele finitaj. Ĝis la 12-a de decembro la mizeraj restaĵoj de la naziaj trupoj ne kapitulacis. Hitler mem provis eskapi, sed la submarŝipo, sur kiu kaŝis la iama diktatoro, estis malkovrita la 17-an de decembro 1948 en la ondoj de Atlantiko kaj mallevita. Tiel estis metita la lasta grasa punkto en la Dua Mondmilito.
  
  PRINCO EN KATIVO
  Kvazaŭ li estus princo, kiu estis kaptita. Kaj atendante lian kruelan torturon.
  Kaj vi mem sidas sur ĉeno, viaj manoj kaj piedoj estas katenitaj. Nudaj piedoj senkuraĝiĝis, oni forprenis botojn, kaj estis malvarme kaj malseke en la ĉelo. Kaj la ratoj grincas kaj nutras vin nur unufoje tage per pano kaj akvo.
  Ĉe la unua pridemandado, kiam la knabo-princo estis tirita supren sur la rako, la ĉefprinco komencis krii al la princo:
  - Mi volis fariĝi pli alta ol ni ĉiuj, kapti la tronon!
  Oleg kraĉis sur la princon de supre kaj trankvile diris:
  - Mi estas pli alta ol vi idioto!
  La princo furioziĝis, komencis bati la knabon per fera vergo sur la nudaj piedoj.
  La kripla princo elpremis sin el si, ne perfidi farunon:
  - Vi estas malbela ŝakalo. Vi prenas panon de la ekzekutistoj. Jam bavas.
  Kiam la senkonscia knabo estis alportita al si elverŝante kuvon da glaciakvo, li unue demandis:
  - Bojaro ne mortis?
  Post tio, ili tiris lin supren denove kaj retiriĝis per vipo. Vere, ĉi-foje el saliko.
  La princo estis tre fiera pri si, sed liaj kontuzitaj kruroj multe doloris, kaj pluraj fingroj de la infanaj membroj estis rompitaj.
  Tiam li estis torturita per akvo. La ekzekutisto devigis lin malfermi la buŝon kaj enmetis funelon. Tiam malvarma akvo estis verŝita en ĝin. La princo ne pensis, ke tio estos tiel dolora kaj malagrabla. Ĉiuj internoj estas ŝvelintaj, krevostaj. La vero estis haltigita, kaj Oleg forte vomis. Tiam ili denove edukis lin, denove batis lin per vipo kaj bruligis liajn nudajn kalkanojn per maldika branĉeto.
  Poste ili provis hokojn kaj pikis per pingloj en la nervajn gangliojn. Poste, la kalkanoj denove estis frititaj per brazilo. Li metis la feron al sia brusto, etendis ĝin sur la rako. Levita kaj skuita trifoje. Kaj denove vipis.
  Ili torturis la knabon duone ĝismorte. Sed ili atingis nenion. De konstanta malvirto kaj torturo, la doloro kaptis la tutan estaĵon kaj obtuzes.
  La lastan fojon, kiam Oleg estis turmentita per akvo, la haroj sur lia blonda kapo estis razitaj. Ĝi ankaŭ estas brutala torturo. Unuflanke, ili gutas sur la krono de la kapo, kaj aliflanke, la brasero fritas la kalkanojn. Ankaŭ estas bone, ke la fluo ankoraŭ ne estis elpensita. Sed ili estis turmentitaj, sed tre longe.
  Sed ili atingis nenion. Post tio, la torturo ĉesis provizore. Ekzekuti infanon, eĉ en la Mezepoko, estis konsiderata io tro kruela. Kaj torturo, laŭ kutimo, ankaŭ havis limon, kaj oni ne povas torturi la viktimon ĝismorte. Do la princo sidis en la karcero por la momento, kaj ĉio katenita. Malgraŭ tio, li provis moviĝi kaj restarigi sian forton, kaj lia juna, forta korpo rapide resanigis vundojn, tranĉojn, ulcerojn, kontuziĝojn, eĉ koroditajn de salo. Ĉe la junuloj, finfine, ĉio resaniĝas kiel ĉe hundo.
  Krome, la filino de la prizonestro ankaŭ iomete nutris la princon. Ŝi portis pomojn, kuiritajn ovojn, kolbasojn, frititajn krurojn. flustris:
  - Akumuli forton, venos libereco!
  Kaj la princo manĝis, ŝparis fortojn, skuis la ĉenojn, por ke la korpo ne fariĝu pigra kaj naĝis kun graso. Kaj pli kaj pli da energio kolektiĝis en ĝi. Kaj li ne volis morti. Kaj eĉ komencis arkivi ĉenojn. Kiel? Tre simpla, vidu ligilon sur ligilo. Ĉi tio ne estas malbona ideo. Ju pli la ekzekutistoj forgesis lin, kaj la prizonestroj alportis manĝaĵon nur unufoje ĉiutage. La knabino ne havis ŝlosilojn, sed ŝi pasigis manĝaĵon tra la fenestro per speciala fiŝkano.
  Oleg kredis, ke li baldaŭ forkuros. Kaj efektive la ligiloj de la ĉenoj estis segitaj. Kaj tiel la princo kaptis la momenton, kiam la prizonestroj malfermis la pordon por alporti kuvon kun akvo kaj malfreŝa pano. Ni porciigu tiel, ke la princo ne scias malsati, sed por ke li ne havu la forton.
  Kaj la knabo estas kiel prizonisto. Kaj kuru... Kaj la knabino promesis konduki lin preter la gardistoj... La nuda knabo surĵetis la vestojn de malaltranga servisto, kiun la knabino alportis. Ordinaraj laborvestoj. Nur sen ŝuoj, por ke estu malpli da bruo. Tamen la vetero estis ankoraŭ varma, kaj multaj knaboj kaj precipe knabinoj en la servo malhavis ŝuojn. Kaj la haroj de la princo jam estas en la industrio. Lia vizaĝo ne estis mutilita de torturo, kaj la cikatroj sur lia korpo estis apenaŭ rimarkeblaj, la vezikoj de la plandumoj deŝeliĝis, do li ne multe elstaris. Ordinara, tamen, tre bela knabo, kun malpeza bob-hararanĝo.
  Oleg eliris kun la knabino ekster la kastelo. Nu, la knabino sufiĉe logike rimarkis, ke ili serĉos la fuĝintojn, kaj estas tempo forlasi ĉi tiun landon, ekvoji eksterlande. Kaj estas pli bone fari tion aĉetante bonajn ĉevalojn kaj riĉan salajron.
  Oleg honeste respondis:
  - Kie mi povas akiri la monon? Ŝteli iun?
  La knabino respondis kun rideto:
  - Kaj en la familia trezorejo?
  Oleg tiam divenis, ke, verŝajne, ne hazarde lia fuĝo iris tiel suspektinde facile. Kaj ke la knabino ne nutris lin pro la boneco de sia animo. Jes, ĝi estas inteligenta. Eniru fidon, kaj malkovru la sekreton. Ĉiuokaze, li estas princo, homo de la plej aŭgusta sango, kio signifas, ke li ne estas tiel simpla.
  La knabo flustre respondis:
  - Sciu, la familia trezorejo tute ne troviĝas en la urbo. Ni ne estas tiel naivaj por konservi la valorojn de la imperio tie. Ni devas forlasi la ĉefurbon.
  La knabino konsentis
  - Estas pli sekure en la arbaro!
  Kaj ili preteriris la urbon antaŭpostenon kaj iris tra la loĝlokoj kaj moviĝis plu en la montojn. Komence, la princo ŝatis promeni nudpiede, sed precipe ekster la urbo, la vojo estis malglata de ŝtonoj. Kaj la jam nekonataj plandumoj ekflamis. La filino de la prizonestro estas pli malriĉa, kaj pli kutima al ŝi. Sed ankaŭ estas malagrabla, ŝi kutimas promeni pli sur urbaj, glataj kaheloj. Kiam ni eniris la arbaron fariĝis iom pli facila. Sed ankoraŭ nudpiede ne estas facila, ĉiu tubero, ĉiu branĉeto, tubero estas sentata. Sed la princo eltenis la brazilon kaj eltenas la plandojn faligitajn sur ŝtonoj. La knabino kunportis manĝaĵon, do sufiĉas por la unua fojo. Nokte jam estas malvarme - somero trapasis la supron de la kapo. Do la knabo kaj knabino dormis brakume.
  Sed tiel ili iom post iom malproksimiĝis de la ĉefurbo kaj profundiĝis en arbarojn kaj montojn.
  La probableco, ke ili estos trovitaj de serĉgrupoj, malpliiĝis, sed aperis alia minaco - sovaĝaj lupoj!
  La senarmaj knabo kaj knabino eĉ devis grimpi sur arbon kaj forpeli la lupojn per konusoj.
  Tiam la princo decidis proksimiĝi iom al la loĝejo. La kalkulo baziĝis sur la fakto, ke malriĉaj, maldikaj, malpuraj infanoj ne estus suspektitaj esti forkurinta filo de reĝoj.
  Cetere, la knabino sciis ĵongli kaj iom instruis kapablan princon. Kaj ili pasis por kompatindaj cirkistoj.
  Ĝenerale, la kalkulo estis pravigita. Oni serĉis la princon, kaj la rajdistoj galopis, sed estas multaj malriĉaj orfoj, kaj inter ili paro perdiĝis. Krome, la infanoj ne lavis intence, kaj estis malpuraj. Ne estis fotoj tiam. Kaj provu la portretojn, malkovru la posteulon de timindaj reĝoj.
  La princo kaj la knabino kantis survoje, foje ili laboris. Hakita lignon, portis akvon. Kaj translokiĝis suden, kie estas pli varme. Iliaj nudaj piedoj rapide malmoliĝis, kaj alkutimiĝis al la malvarmo kaj streĉo. Do ili iom post iom transiris la limon. Kaj transloĝiĝis tra la montoj al Italio. Unuflanke, tie estas sufiĉe varme, oni povas vivi en la sudo eĉ vintre. Sed oni devas iri tra la montoj, jam aŭtune, kiam estas tiel malvarme. Kaj la vojoj estas ŝtonaj.
  La princo kaj la knabino estis nature fortaj kaj ne malvarmumis. Ili marŝis kaj promenis. Oleg eĉ pensis, ke lia amatino estas kiel Gerda - hardita, forta, sindonema. Eble li eĉ suspektis ŝin por nenio? Kaj se ŝi estas honesta knabino? Sed ĉiukaze, Dio savas la monŝrankon.
  Sed nun ili atingis la plej altajn montojn. Kaj mi devis marŝi nudpiede en la neĝo. Eĉ la plandoj de infanoj, malmoligitaj kiel haŭto de botoj, estas tre doloraj kaj malagrablaj. Precipe se vi iras tra la neĝblovoj dum longa tempo. Ĝi fariĝas vera torturo. La nudaj piedoj de la infanoj estas komence same ruĝaj kiel la piedoj de anseroj. Tiam ili komencas bluiĝi, kaj nur rapideco ŝparas. Infanoj iras senĉese kun siaj lastaj fortoj. Kuriĝu amiko kaj ne ĉesu. Kvankam la kruroj estas brutale doloraj pro malvarmo kaj laceco. Sed ĉi tie la montopinto estas venkita. Iom pli da peno, la neĝo finiĝas, la infanoj laŭvorte flugas en fojnamason. Estas varme kaj vi povas dormi tie.
  Kaj estas pli facile iri plu. Aŭtuno ĵus komenciĝis, kaj ju pli malalte la princo kaj la knabino malsupreniras, des pli varmiĝas. Do ili eniris la vilaĝon, kantis, ricevis manĝaĵon. Kaj ni moviĝis pli suden.
  Nun iliaj malmoligitaj kruroj estas laŭvorte feliĉaj. Jen ili estas sur la ebenaĵo, kie estas ankoraŭ varma.
  La princo komprenis, ke ili ne mortos pro malsato. Kaj en Italio ili estas relative sekuraj. Vi povas iri pli suden, forkurante de la vintro, aŭ vi povas ekloĝi, kaj ĉi tie kiel servisto. Sed la princo decidis atingi Napolon. Tie la regno estas riĉa, kaj plej grave, ili tie ne konas lin. Kaj li, kune kun la knabino, ekloĝos en la korto. Feliĉe, ili regas la italan.
  Knabo kaj knabino piede, kaj kun nudaj piedoj piedpremis al Napolo. Tie, knabprinco, kiu lertas kun glavo kaj pafarko, aliĝis al unu el la kavaliroj kiel varleto, sed tio estas alia historio.
  . ĈAPITRO #5
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  SAMURAJA Atako EN 1941
  Jen, ekzemple, kiel la Dua Mondmilito povus disvolviĝi - malfermi la samurajfronton en la Malproksima Oriento jam en julio 1941!
  Jen alternativa versio jam la 22-an de junio 1941, Hirohito anoncas ĝeneralan mobilizadon en Japanio. Japanio ne estas tro forta ekonomie, sed havas 100 milionojn da loĝantoj, nur en la metropolo, sen kalkulado de la koloniaj posedaĵoj, kaj altnivela de antaŭ-deviga trejnado. Ŝi povas konstrui terarmeojn sufiĉe proporciajn al la Tria Regno en la infanterio. Tial Hitlero kalkulis je ĉi tiu fronto.
  Kvankam la plej gravaj sukcesoj en la plej unuaj monatoj de la milito donis al la germanoj la iluzion ke ili mem povis administri. Sed la germanoj ne bezonis la Malproksiman Orienton! Ili jam konkeris terojn plurajn fojojn pli grandajn ol la teritorio de Germanio en 1937, antaŭ la Anschluss de Aŭstrio.
  Resume, la milito disvolviĝis ĝis la 22-a de julio 1941, kiel en la reala historio, kaj ĝuste unu monaton post la germana agreso, ni kompletigos la mobilizadon, alportante la grandecon de la armeo al 7 milionoj da homoj - proporcie al la grandeco de la Wehrmacht kaj la forto de nia grupo en Manĉurio al 4 milionoj - la lando de la Leviĝanta Suno atakis Sovetujon.
  La milito komenciĝis sen provoko, tuj laŭ la stilo de Hitler mem. Sed estis kialo: ne la setlado de landlimoj kun Mongolio. Kaj la ĉefa bato estis farita de la samurajo en Mongolio. Kelkaj el la sovetiaj soldatoj jam estis transdonitaj al la Okcidento, kaj daŭre estis transdonitaj. Kaj ili devis urĝe deploji reen.
  Stalino trovis sin en tre malfacila situacio. La malamiko jam kaptis Smolensk, kaj estas proksima al Moskvo, kaj la rezervoj estis bezonataj en la oriento ...
  Sub tiuj kondiĉoj, la Ĉefkomandanto decidis retiri la soldatojn preter la Dnepro kaj plifirmigi la defendojn en la centro, kaj la soldatoj en Mongolio estis fortigitaj kun rezervoj por malhelpi la japanojn rompi la sovetian fronton.
  Kaj li decidis kapitulaci Kyiv ... Sed tia movo havis siajn malavantaĝojn. Nun Hitler ne plu povis malŝpari tempon kaj energion turniĝante suden, sed daŭrigi sian ofensivon en la centro. Kaj el la Malproksima Oriento, elektitaj kaj plensangaj, dungitaro-sekcioj ne plu estis translokigitaj. Kaj parto de la vaksa replenigo devis esti sendita al la multnombraj kaj kuraĝaj samuraj trupoj.
  Estas multe da japana infanterio. Estas malforteco en tankoj, memveturaj pafiloj kaj veturiloj, sed aliflanke, la terarmeoj estas bone trejnitaj kaj kuraĝaj kiel samurajo! La ofensivo ne povis esti ĉesigita tuj, kaj nur helpe de kontraŭatakoj. La tankaj fortoj de Sovetunio tratranĉis la malamikon, sed ili mem suferis gravan damaĝon.
  Surmare, Japanio dominis, blokante sovetiajn havenojn. En la aero, la samurajo ankaŭ havas avantaĝon. La okcidenta fronto prenis multe da forto, krome, la kvalito de la aviado de Japanio estas sufiĉe egala. Kaj la Nulo batalanto estas la plej manovra en la mondo. Do la samurajo povus bone dispremi en la ĉielo. Tio parte kompensis por la malforto en la tankoj.
  Krome, la japanoj ne timis ligi sin per grenadoj por kuri sub la sovetian aŭton, kaŭzante gravan damaĝon.
  Ulanbatoro estis kaptita fare de la samurajo, sed tiam ili povis teni reen kie kaj kie puŝi reen. Sed la germana ofensivo kontraŭ Moskvo en aŭgusto montriĝis tro danĝera. La germanoj povis preteriri la ĉefurbon de Sovetunio de la nordo kaj sudo kaj krei kaldronon.
  La defendo de Moskvo ankoraŭ ne firmiĝis, kaj la rezervoj disiĝis, kaj ankoraŭ ne estas vintro.
  Stalin, kompreneble, fuĝis al Kuibyshev. Li ne restis en la ringo. Sed Molotov, kune kun Ĵukov, gvidis la defendon. Ne estas tiel facile preni per ŝtormo tian grandan urbon, kaj eĉ kune kun centoj da miloj da milicoj.
  La germanoj, farante singardajn batalojn ĉe la periferio de la ĉefurbo de Rusio, samtempe provis disvolvi ofensivon en la sudo kaj al Leningrado. La urbo Lenin estis sub blokado, kaj en la sudo la Fritz jam etendis komunikadojn por atingi Stalingradon. Sed la nazioj prenis Voroneĵ kaj avancis al Ĥarkov kaj Rostov. La batalado daŭris ĝis Vintro. Moskvo restis en blokado, malsato komenciĝis en ĝi. Kaj la germanoj blokiĝis proksime de Sebastopolo.
  La Ruĝa Armeo ne havis la forton por lanĉi kontraŭofensivon. Sed la nepreteco de la nazioj por la vintro influis ilian batalkapablon. Provo malbloki Moskvon estis preskaŭ kronita per sukceso, sed la manko de municio, kaj granda interspaco en la frontoj, malhelpis sukceson.
  La ĉefurbo, elportante teruran malsaton kaj senigon, eltenis ĝis majo ... Hitler ne sukcesis fini la militon en 1941, sed la ofensivo daŭris en 1942. Usono kondutis pasive kaj ne enmiksiĝis en la militon. Britio atingis limigitan sukceson en Libio kaj venis sub fortan kontraŭatakon de Rommel.
  La germanoj ĉi-foje sukcesis pri la ofensivo en Kaŭkazo. La perdo de la batalspirito de la Ruĝa Armeo post la kapto de Moskvo kaj la ronĝanta Leningrado, kaj la nova ofensivo de la japanoj, kiuj rapide lernis, jam kopiis la T-34-tankon, ankaŭ influis. Kaj la frontlinio estis pli proksima al la Baku-oleo ol en la reala historio. Kaj kompreneble, post la falo de Moskvo, Turkio eniris la militon flanke de la Tria Reich.
  Stalino obstine rifuzis fari pacon. Molotov mortis kune kun Ĵukov en Moskvo. Beria estis subtenanto de interkonsento kun la nazioj je ajna kosto. Li venenis la jam malsanan Stalinon kaj prenis lian lokon.
  Sed fari pacon ne estis facila. Hitler volis rusajn terojn ĝis la Uralo. Kaj la japanoj ne havas malpli da ambicio.
  Britio batalis sen Usono ... Ili povis, profitante ke la nazioj tro neglektis Afrikon en oktobro kaj novembron, venki la naziojn apud El Aman. Sed ĝi montriĝis por ilia lasta venko.
  Kolerega, Hitler ordigis la translokigon de grandaj fortoj al la kontinento. Ricevinte nombran superecon super la britoj, Rommel venkis Montgomery kaj denove eniris Egiptujon, kaj tiam kaptis ĝin.
  Post la morto de Stalin, la orienta fronto falis en kompletan malordon. Al Beria mankis aŭtoritato, kaj la frontkomandantoj ĉiam pli postulis sendependecon por ili mem.
  Churchill, konsciante ke nun, fakte, la Tria Reich kun satelitoj kaj Japanio povus fali sur lin, provis fari pacon. Sed Germanio akre streĉis la postulojn.
  En la vintro de kvardek-tria, la germanoj eniris Irakon, kaptis Kuvajton, kaj tiam la tutan Mezorienton. Hitler jam planis kapti ĉiujn britajn havaĵojn en Afriko. Li ne volis plu.
  Samtempe, en februaro, kiel en reala historio, totala milito estis deklarita. Necesis multaj novaj dividoj, kaj ankaŭ por la okupo. Eĉ konsiderante la fakton, ke lokaj legioj kaj policbatalionoj kaj garnizonoj estis formitaj.
  En la kvardek-tria jaro, la germanoj daŭrigis sian ofensivon kontraŭ la Ruĝa Armeo. Ili sukcesis kapti Kazanon, kaj poste atingi Sverdlovsk. Sed vintro kaptis Germanion en Siberio.
  Sed la nazioj iom post iom ekregis Afrikon. Ili estis malhelpitaj per naturaj malhelpoj, vastaj distancoj, kaj manko de vojoj. Sed Britio perdis la militon. Inkluzive subakve. Lupoj iom post iom dronigis preskaŭ ĉiujn anglajn ŝipojn.
  1944 estis kritika jaro por Anglio. Submara militado, tiam balistikaj misilatakoj. Perdo de la lastaj kolonioj en Afriko kaj Hindio. La kapitulaco de Beria kaj la daŭrigo de la gerilmilito sub la ordonrajto pri Rokossovsky.
  Kaj kompreneble la atendan politikon de Usono. La pozicioj de la izolistoj nur intensiĝis, post venkoj tenantaj la Akson. Vere kial grimpi en la militon, se vi ne tuŝas?
  Kaj la malamiko, male, estas tre forta... Ĉiukaze venkis egoisma pragmatismo. Eble ne tro inteligenta. Vere, la usonanoj, ĉiaokaze, disvolvis atombombon. Sed strange, la foresto de milito malrapidigis la procezon de ĝia kreado, kaj ne rapidigis ĝin. Kvankam ŝajnis, ke devus esti inverse: ja estas multe pli da monrimedoj kaj senpagaj rimedoj.
  Tamen, en la kondiĉoj de paco, la usona ekonomio funkciis pli malbone ol dum la milito, kaj kio estas signifa, la financado de la projekto en Manhatano montriĝis grave tranĉita. Do estis sufiĉe da pacaj programoj. Jes, kaj Roosevelt iris tro maldekstren kaj komencis efektivigi sanreformon kaj multajn ruinigajn sociajn programojn.
  Aŭ eble vane ... Britio estis ĝis la limo mem de malvenko ...
  En 1945, fine, okazis la surteriĝo kaj la kapto de la metropolo... Sed la Dua Mondmilito ne finiĝis tie. Hitler, en la ravo de venko, kaj kontrolante preskaŭ ĉiujn rimedojn de la malnova mondo kune kun Japanio , decidis: Usono estas danĝera konkuranto kaj ili devas esti venkitaj.
  Do ne eblis sidi eksterlande!
  La plano de la Fuhrer zorgis pri implikiĝo en la milito kontraŭ Usono kaj latin-amerikaj ŝtatoj. Sed dum la milito daŭris kun la lasta Regado de Britio - Kanado. Estis al Kanado ke la registaro de Churchill, kiu konsideris sin la kapo de Britio, estis evakuita.
  Nu, Anglio estis metita sur la tronon, ĝenerale, tute legitima, antaŭe faldita monarko. Nur li fakte iĝis marioneto, sub la kontrolo de la Gauleiter nomumita fare de la Fuhrer.
  La pasiveco de Ameriko permesis al la Tria Regno, venkinte kaj okupinte Kanadon, krei grandan piedtenejon en la Nova Mondo.
  Truman provis sian plej bonan por eviti militon kun la potenca koalicio de faŝismaj ŝtatoj. Cetere, se Usono ne kuraĝis batali kontraŭ la aksaj potencoj eĉ kiam Sovetunio kaj Britio eltenis, tiam nun, des pli, ne estis la plej malgranda kialo.
  Ankaŭ Hitlero ne hastis. Necesis digesti novajn, tre vastajn havaĵojn, por formi, sub la komando de la germanoj, policajn kaj ŝokajn sekciojn konsistantajn el eksterlandanoj.
  Nur por kontroli la okupatajn teritoriojn necesas novaj milionoj da soldatoj.
  Preskaŭ ĉiuj laboristoj estis dungitaj en la armeon, krom tiuj kiuj ne povus esti anstataŭigitaj per eksterlandanoj. Ankaŭ, ĉiuj viraj inspektistoj aliĝis al la Germana Armeo kaj al la SS. Germanaj virinoj kaj adoleskantoj estis metitaj en pagendaĵon de eksterlandanoj. Jes, kaj la Germana Armeo mem estis prenita por servi ekde la aĝo de dek kvar. Pluraj helpsekcioj estis kreitaj. Inaj pilotoj kaj inaj kaŝpafistoj jam nombris en la dekoj de miloj.
  La tuta konstrubataliono, ŝoforoj kaj aliaj Ĥivoj iĝis eksterlandaj. Kaj ili estis formitaj unue sub la patroneco de la SS, kaj poste la Wehrmacht-korpoj kaj legioj de eksterlandanoj de ĉiuj strioj. Inkluzive eĉ nigruloj ne malestimis uzi kiel kanonfuraĝon.
  En 1946, la invado de Kanado komenciĝis. Antaŭ tiu tempo, la nazioj jam produktis grandajn arojn de novgeneraciaj "E" tankoj kaj reagaviadiloj.
  Aperis en amasproduktado kaj balistikaj misiloj, kaj nekredeble altrapidaj, manoveblaj diskedoj.
  Same kiel efikaj noktvidaj aparatoj, kaj eĉ io simila al la unuaj termikaj bildiloj de la mondo - kvankam ankoraŭ maloportunaj armiloj.
  Tio estas, Kanado, kiun Usono, timante indignigi la germanojn, praktike ne helpis, nenion povis kontraŭstari.
  Nur la geografia pozicio de la lando - trans la oceano, ebligis treni la agonio dum kelkaj monatoj, anstataŭ la tradicia fulmmilito. Sed kompreneble, la Tria Reich ne sufiĉas.
  Post la kapto de Kebekio kaj Toronto, same kiel ĉio alia, Hitler donis la ordonon konstrui fortojn por ataki Usonon. Li volis ripeti la fulmmiliton karakterizan de Francio kaj parte de Sovetunio.
  La nazioj preparis baton, kaj ili fosis en Ameriko.
  La 1-an de majo 1947 komenciĝis Operacio Granda Aglo. La germanoj provis fari alian paŝon al mondregado. Sed la amerikanoj povis krei sufiĉe potencan kaj profunde gradigitan defendlinion en mallonga tempo. Kaj ilia popolo estis plena de deziro batali por la sendependeco de la lando por malhelpi totalan kaj humiligan sklavecon.
  Fulmmilito malsukcesis. La batalado prenis longedaŭran kaj furiozan karakteron. Sed la nazioj, kvankam malrapide, sed progresis. Dum la unua monato da batalado, ili trarompis averaĝe de kvindek ĝis cent kvindek kilometroj, trarompante la frontlinion de defendo.
  La usonanoj estis bonegaj ĉe pafado, kaj ili havas sufiĉe grandan loĝantaron, krome, ili estas bone armitaj kaj trejnitaj por uzi armilojn de infanaĝo. Do la atendo, ke Usono tuj rompiĝos, ne realiĝis.
  Vere, la Pershing-tanko, kaj eĉ pli la malmoderna Sherman, ne estis tiritaj kontraŭ la ĉefa piramida tanko de la Tria Reich E-50. La Pershing, pezanta 42 tunojn, havis 90-milimetran kalibrokanonon kun muzelrapideco de 810 metroj je sekundo, kaj frontan kirason de 102 milimetroj. Kaj la germana mastodoto E-50, kun pezo de 65 tunoj, havis pafilon de 105 milimetroj kun komenca ĵetrapideco de 1300 metroj je sekundo, kaj frontan kirason de 250 milimetroj, kaj flankan kaj postan kirason de 200 milimetroj. Krome, la piramida formo de la tanko disponigis altan nivelon de racia deklivo de la kiraso, kiam oni pafis de ajna angulo. Tiel, "Pershing" havis neniun ŝancon trarompi la E-50 eĉ dum pafado plene.
  Kompreneble, la plej masiva usona Sherman-tanko havas eĉ pli malfortajn armilojn. Kaj la 76 mm Sherman-pafilo, eĉ la E-25 ne estas danĝera de ajna angulo, kaj la E-10 povas nur penetri la flankon.
  Nu, la E-50 estas la plej masiva germana tanko, ĝi trarompas la Pershing kaj Sherman de kvin kilometroj kun garantio.
  La E-25 estas iomete pli malforta en armilaro ol la 88-mm pafilo, sed ĝi ankaŭ prenas la Sherman de tri kaj duona kilometroj, kaj la Pershing de proksimume tri.
  Ekzistas, aliflanke, pli peza modifo de la Sherman kun 152 mm kiraso. Sed ĝi havas malbonan transkampan kapablon, pezas 38 tunojn, kaj ankoraŭ la E-50 prenas de kvar kilometroj kun garantio, kaj la E-50 de unu kaj duono ĝis du kilometroj.
  El la ne-seriaj amerikaj veturiloj, nur la T-93 povas fari almenaŭ iun ŝajnon de venonta batalo kaj batado kun la germanoj. Ĉi tiu maŝino havas 305 mm alfrontan kirason kaj 155 mm pafilon. Sed por veturi tankon de 93 tunoj .... Jes, kaj kia tanko ĝi estas, se ĝi ne havas turniĝantan gvattureton. Prefere, la T-93 memvetura pafilo, kun nula veturado agado. Motoro de 800 ĉevalfortoj klare ne sufiĉas por tia pezo.
  La germana E-50 havas 1200-ĉevalfortan motoron kaj ĝia gvattureto faras plenan rotacion en 9 sekundoj!
  Sed la T-93 ne estas seria ... Estas seria memvetura pafilo kun 155 mm longtuba pafilo nomita "Big Tom". Ŝi povas trarompi la germanojn sur la E-50, sed ŝi mem estas tro vundebla kontraŭ faŝisma fajro.
  Do en la kampo de tankkonstruado, la Wehrmacht estas kapo kaj ŝultroj super la Pentagono. En aviado, Usono ankaŭ postrestis en kvalito, sed ili havas kvanton, kiel tankoj. Sed la Tria Reich kun Japanio, havante tiajn grandegajn rimedojn, povas alpreni nombron.
  Por iuj specoj de armiloj, Usono ne havas egalan kontraŭulon. Ekzemple, balistikaj misiloj. Ili nun estas progresintaj kaj povas flugi milojn da kilometroj kaj porti ĝis ok tunojn da eksplodaĵoj. Inkluzive de nukleaj armiloj.
  En la Tria Regno jam kreiĝis kaj funkcias pluraj nukleaj reaktoroj. Ne malproksime kaj la kreado de bombo.
  Parte, la malvarma sinteno de Hitler bremsis la nuklean programon. Sed la usonanoj ne malproksimiĝis. Krome, nur unu tia reaktoro nuntempe funkcias en Usono, kaj ekzistas eĉ ses el la Tria Regno kaj kvar pli estas konstruataj. Do la nazioj havas multe pli da ŝancoj ŝanĝi al amasproduktado de nukleaj armiloj.
  Kaj la balistikaj misiloj de la Wehrmacht jam lernis kiel direkti sufiĉe precize. Por tio, specialaj flugiloj kaj gasaj jetoj estas uzataj.
  Sed la plej danĝera armilo, kies naturo estas envolvita en mistero, estis la disketoj de la Tria Regno. En 1947, la rapido jam estis 8-10 fojojn la rapido de sono. Kaj plej grave, ĉi tiuj helaj flugaj teleroj estas absolute nevundeblaj al ĉiuj specoj de malgrandaj brakoj.
  Do vi ne povas trarompi ilin. Ĉi tio signifas, ke tia armilo havas nerezisteblan moralan efikon al iu ajn armeo.
  La lamena jeto terenbatas kuglojn kaj kuglojn, forblovas partiklofluojn, kaj dum la flugo la fluga telero estas nevundebla.
  Sed la komenca provo rompi la malamikon per ŝtormo malsukcesis. La germanoj kaj japanoj suferspertis gravajn perdojn kaj prirezignis la antaŭeniĝon. Sed la ofensivo komenciĝis en la sudo. Forta batalado disvolviĝis super la Istmo de Panamo kaj pli norde al Nikaragvo. La japanoj antaŭeniris de la sudo, kaj koalicio de latin-amerikaj diktatorecoj. Sed iliaj armeoj estos pli malfortaj en kvalito. Kvankam ili estas grandaj en nombro. Samurajo uzas la ĉinojn kiel kanonfuraĝon.
  Estas multaj militistoj en la Ĉiela Imperio kaj ili estas nekutime kuraĝaj. Kvankam ili ne batalas tro multe, ili estas efikaj.
  En aŭgusto 1947, la batalo moviĝis al Kostariko kaj disvolviĝis en suda Meksiko.
  Tiam la kvar knabinoj militistoj decidis labori per glavoj. Pli precize, en ĉi tiu alternativa universo, la demiurgaj dioj akceptis la ordonon por ili. Kaj nun Zoja, Viktorio, Nadeĵda kaj Elena - la kvarteto de terminantoj situas apud la japana-ĉinaj trupoj.
  Meksiko estas dividita. Parto iris post Usono, kaj parto aliĝis al la akspotencoj. La ĉefa spino de la fortoj kontraŭstarantaj la koalicion de diktatoraj reĝimoj estas la usonanoj. La usona pozicio similas strategian pinĉon de la nordo kaj sudo. Se Meksiko falos, tiam Ameriko estos tute izolita.
  Estas provizora paŭzo en la nordo, escepte de Alasko, kiu estas atakata de la nazioj. La plej granda parto de tiu ĉi teritorio, iam aĉetita de la cara Rusio, jam estis kaptita de la nazioj kaj iliaj eksterlandaj legioj.
  Estas klare, ke Alasko estas en kompleta izoliteco, kaj estas preskaŭ neeble konservi ĝin. Sed la usonanoj batalas heroe kaj ne volas transcedi sian Patrujon. Krome, la nazioj traktas siajn kaptitojn tre kruele.
  Kaj en la sudo, la alteco de la batalado - la japanoj kaj aliaj kiel ili, provas kapti kiel eble plej multe da teritorio. Kaj la militistoj, laŭ la ordono de la Rusaj Demiurgaj Dioj, decidis iomete helpi Usonon.
  Jen ili vagas laŭ la alta meksika vojo. Do la tasko savi Usonon ne estas fiksita por ili, sed ili simple bezonas treni la militon, la kvar militistoj povas admiri la naturon, kaj ĉi tiu... babilado iras inter ili.
  Elena la Saĝa, saltante per siaj nudaj kalkanoj, sur akrajn ŝtonojn, demandis al la detruanto Viktorio:
  - Kaj kia armilo estas ĉi tiu... Kun tia terura nomo - la Hiperteonuklea Bombo?
  La filino de Ĉernobogo trapike fajfis tra la nazotruoj kaj ĉirkaŭrigardis. Evidentiĝis, ke la Ruĝa Diablo mem ektimis. Kaj ŝi apenaŭ aŭdeble respondis:
  - Ĉi tio estas tia afero... Kio povas igi tutajn universojn la plej teruran submondon, neniigi miliardojn da galaksioj samtempe, kaj eĉ krei krutan danĝeron por la Demiurgaj Dioj!
  Elena la Saĝa ripetis admire:
  - Hiperteonuklea bombo estas fenomena suprakosma forto!
  Kaj post tio la knabino, la filino de Svarog, eksaltis, reproduktis trioblan kapriolon. Ŝiaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj kun graciaj muskoloj turniĝis en la aero. Nadeĵda ĵetis plurajn ŝtonetojn samtempe per siaj longaj graciaj fingroj. Elena denove turniĝis, prenante la batojn per siaj rondaj kalkanoj. La ŝtonetoj kuregis kiel kugloj en la kapojn de la samuraja gvattaĉmento. Sep japanoj: tute ne malbonaj, sed prefere eĉ amuzaj, estis venkitaj subspire. Iliaj pecetoj krakis kaj iliaj medaj kaskoj deformiĝis.
  Viktorio fajfis, kaj montriĝis klare malfeliĉa:
  - Vi frapis ilin... Kaj mi estas la vera murdinto!
  Elena skuis siajn bluajn harojn kaj kukis,
  - Ĉernobogo ne estas murdinto, sed ... Strikta edukisto!
  Viktorio volis respondi, dum ondo da rememoroj trakuris ŝin... Pli precize, vizio. Hiperteonukleaj armiloj... Kiel tia bombo flamis... Je la rapideco de duiliono al duiliono da potenco de lumo, hiperteondoj pasis... Kaj tiuj en la universo, kiuj estis neniigitaj, povas esti konsiderataj bonŝancaj. Seksmilionoj da steloj, kaj stelaj mondoj samtempe, kurbiĝis pro doloro. La lumaĵoj kaj planedoj fariĝis pli malbelaj ol la kapoj de la teruraj ŝajtanoj mem, kaj la plej monstraj insektoj kaj ratoj imageblaj disiĝis trans ili, turmentante vivantajn homojn kaj raciajn estaĵojn.
  Kaj tiam la tuta universo montriĝis hiperplasma infero, devigante ĉiun ĉelon, ĉiun partiklon de la korpo de vivanta organismo suferi kaj suferi. Vera submondo de universalaj proporcioj en kubo.
  Kaj tiam ĝi produktis tiajn aferojn kun planedoj kaj steloj .... El la memoro, eĉ la senkompata Viktorio ekkriis pro timo ... El ŝiaj palaj lipoj flugis:
  - Hiperteonuklea armilo, ĉi tiu armilo estas Finjuĝo!
  Ankaŭ la filino de Belobog, Zoja, sentis: ion ekstreme kruelan kaj malvarman, kvazaŭ ŝi estus sur la rando de la abismo de nigra truo. Ŝi ankaŭ vidis kiel bestoj, kontraŭ kiuj ratoj, sufiĉe belaj estaĵoj, ronĝas homan karnon, kaj kiel dentegoj-tentakloj fosas en la cerbon.
  Zoja paliĝis, kaj balbutante, timeme sugestis:
  - Ni metu tabuon pri ĉio parollingva pri Hiperteonukleaj armiloj!
  Tiam iu diablo tiris per la lango Viktorio'n, la senkompatan filinon de Ĉernobog:
  - Mi havas alian strangan aferon Hipernadoteonuklea armilo!
  Post tiuj ĉi vortoj, la fajra diablo tre paliĝis, kaj ŝiaj membroj kliniĝis. La knabino kun ruĝruĝa hararo kolapsis, kaj ŝiaj nudaj piedoj pendis en la aero. La rondaj, rozkoloraj kalkanoj de Viktorio subite ampokiĝis en momento, kaj la odoro de bruligita viando ŝvebis tra la aero.
  Ankaŭ la ceteraj militistoj eksaltis, la akraj ŝtonetoj de la roka kresto, sur kiuj sentime paŝis iliaj nudaj knabinecaj piedoj, subite fariĝis miloble pli varmaj ol flamantaj karboj. La plandumoj estis bruligitaj kaj la knabinoj, kiel kunikletoj, vigle eksaltis, penante levi la korpon pli alte.
  Ĝi vere doloras al malnobla malpura truko tra la tuta korpo. Viktorio rompis nediritan tabuon: sen mencii vane tian: Hipernadoteonukleajn armilojn. Vere, unu Hypernadtheonuclear-bombo kapablas detrui kaj iĝi la plej monstraj el monstraj koŝmaroj, ne nur universojn, sed hiperuniversojn, kaj eĉ minaci la ekziston de ne nur la Demiurgaj Dioj, sed ankaŭ la Nadbogs.
  Tre multe - pli terura ol la plej terura armilo. Ne senkaŭze el lia prononco, la knabinoj-superviroj eksaltis, kvazaŭ skalitaj de hiperplasmo.
  Sed ili ne estis la solaj tuŝitaj. Kiel hurlis tuta japana-ĉina regimento, aŭ pli ĝuste tri regimentoj kun tankoj kaj memveturaj pafiloj! Flavaj, mallarĝ-okulaj soldatoj estis ĵetitaj perforte per gravioplasmo, kaj malgrandaj, kest-similaj samurajtankoj estis preskaŭ blanke varmaj. La soldatoj en ili estis frititaj vivaj, al kia senkompata morto ilin trafis.
  Kaj la ceteraj japanoj kaj ĉinoj havis karbigitajn krurojn kune kun botoj, kaj ĉio brulis ĝis la kolo. Kaj ili ankoraŭ ne mortis, sed forte suferis pro monstra, absolute neeltenebla doloro. Ĉi tiuj uloj estas tiel malbonŝancaj. Ili spertis la sekvojn de uzado de diversaj niveloj de teonukleo, kaj estis terurigitaj de la sekvoj! Montriĝis, ke tio tute ne estas ... Sed ĝi estas nur nekompareble pli malgranda ol la nazo de la Gugul, kiu fakte estas
  Hiper-Nuklea Armilo!
  Dek kvin mil ĉinaj kaj japanaj soldatoj tuj mortis, aŭ dolorege agonis ankoraŭ kelkajn minutojn. Kaj la knabinoj, kies kalkanoj estis malbone bruligitaj, alkuris al la plej proksima rivereto.
  Sed anstataŭ malvarma akvo, bolanta akvo atendis iliajn ruĝiĝintajn kaj kovritajn per malgrandaj kaj mezaj vezikigitaj kruroj. Kaj la bolanta akvo proksime de la rivereto estas nekutime kruta, kiun ordinara akvo ne havas. Do, krom siaj kruroj, la knabinoj ankaŭ skaldis siajn preskaŭ nudajn mamojn kaj siajn luksajn, fortajn femurojn.
  Eĉ la ŝtonoj fandiĝis kaj frakasiĝis, la aviadilo tremis.
  La kvar komencis danci kaj galopis pli abrupte ol la sovaĝuloj el la tribo Tumba-Yumba. Kaj tial la knabinoj estis vunditaj.
  Viktorio, anstataŭ krii, prenis ĝin kaj kantis plene;
  Doloro ne timigas, kredu ĝin
  Ĉar la Patrujo estas en niaj koroj!
  Ni kuras sur varma rubando
  Aŭ en la neĝo - malvarma bombono!
  
  Ne rompu la knabinojn, kredu la feron,
  En ili loĝas la entuziasmo de la granda Stalin...
  Sur la vintraj vojoj, neĝe blankaj,
  Iru nudpiede por promeni!
  
  Ni batalas por la Patrujo fervore,
  Ni kredas, ke ni povas venki!
  Preter la insulo en la kanalo de Buyan,
  Ne rompu, ni havas puran fadenon de vivo!
  
  Mi servis fervore - Ĉernobogo,
  Li ne estas malbona, sed nur tre strikta ...
  Kaj al Li mi dediĉas odon,
  Ĉar li estas la Senmorta Dio!
  
  Sub la gvidado de Belobog homoj
  Ili faras bonajn agojn!
  Kaj ni estos niaj propraj juĝistoj
  De preĝejoj ĝis la plej proksima vilaĝo!
  
  Ĉio estas bela, se Lada estas kun ni,
  Donas puran aeron kaj amon!
  Veles kun potencaj kornoj iras,
  Malavaran sangon verŝas en batalo!
  
  Svarog mem, potenca militisto ankaŭ,
  Pafilisto kun la kromnomo Hermeso...
  Viro inda je rekono
  Por li, la Blanka Dio releviĝis!
  
  Kaj aŭdiĝas la kriado de Perun,
  Donas sian fortan, imponan voĉon ...
  Tremu, aĉuloj,
  La granda vetkuro rekompencos vin pro malbono!
  
  Ni ricevos rekompencon en la ĉielo
  Neniu estas egala al vi,
  Lasu foje ne estas dolĉeco kun malamikoj
  Ni renkontos ĝoje grandan tagiĝon!
  
  Ni estos bone en la universo,
  Ni konkeros ĉiujn kvazarojn samtempe ...
  Kaj granda neputreca gloro,
  Kuraĝa kerubo lumigos nin!
  
  Ĉiopova Dio nia Gepatro-
  Ordonita por defendi la Patrujon,
  Ni envolvu nin en Liajn brakojn...
  Estis plebejo, kaj nun en la ĉielo - Sciu!
  Kaj la sekvoj de la vortoj senzorge eldiritaj de Viktorio disvastiĝis centojn da kilometroj, iom post iom malfortiĝantaj dum ili malproksimiĝis de la epicentro.
  Precipe, kie la soldatoj tuj estis mortigitaj, kie ili estis skalitaj, kaj je granda distanco, ili simple fandis siajn kalkanojn. Tiuj, kiuj estis nudpiedaj, suferis, kvazaŭ iliaj kalkanoj estus bakitaj per ruĝe varma fero. Severa difekto, eĉ je distanco de mil mejloj, ricevis tanktrakojn. Multaj aviadiloj en la aero perdis kontrolon kaj kraŝis, kaj tiuj kiuj staris deprimite ĉe la flughavenoj banale rompiĝis.
  La flugiloj estis aparte delikataj. Ili estas shmyak, kaj shmyak...
  Ankaŭ usonaj trupoj suferis. Precipe multaj B-29-bombaviadiloj - "super-fortikaĵoj" malfunkciis. Kompreneble, ĉi tio estas grava bato al la batalkapablo de la usona armeo. Krome, la knabinoj estis nur en malgranda, japana malantaŭo.
  Tiel, de la komenco mem, la celo bremsi la invadon de la "Granda Flava Armeo" de la sudo estis vokita en demandon. La knabinoj ektremis pro doloro, kaj dancis, kvazaŭ implikitaj en reto de fulmo.
  La filino de la Belobog, Zoya, provis eltrovi kiel forigi ĉi tiun kokonon kaj liberigi la knabinojn de ĝi?
  Belobog estas ĉio bona kaj hela, kio estas en la universo. Por la produkto de la Plejalta Dio de la Dioj de la Gepatro, la Familio - ĝi estas en du ĉefaj fundamentaj hipostazoj: lumo kaj mallumo, bono kaj malbono! Krome, ĉi tiu divido ne estas absoluta. Kaj Belobog kaj liaj servistoj uzas perforton kaj punas la kulpulon. Kaj Chernobog malavare rekompencas siajn sindonemajn servistojn kaj kapablas persone, aŭ kun la helpo de siaj sekvantoj, resanigi malsanojn, konstrui kaj krei.
  Multaj Demiurgaj Dioj portas parton de kaj bono kaj malbono. Krome, la koncepto de bono estas kondiĉa - relativa. Kiel la malbono mem... Ekzemple, se homo kuras al abismo, kaj vi forpuŝis lin kaj rompis lian brakon: kion vi faris al li? Kaj malbono kaj bono en unu botelo aŭ malbono en la nomo de bono!
  Ĉi-rilate, la Hiperuniverso estas sufiĉe simpla kaj kompleksa samtempe. La Unu Ĉiopova Dio ankaŭ estas la Nomo - Li estas la Familio, la Gepatro, la Plejalta. Hinduoj adoris Rod kiel la Supera aŭ Vichy. Tiam ili tamen aldonis: Brama - simbolanta Belobog, kaj Ŝivao - proksime al Ĉernobog.
  Sed ĉi tie Nadkoschey - la kreado de Chernobog estas vere vera malbono simila al la hindua Kali. Kaj estis lia karnovora genio kiu kondukis al la kreado de la Hiperteonuklea armilo ... Kaj ĉi tiu armilo jam estis uzata kaj operaciita.
  Kaj tia afero kiel la Hipernadteonuklea posedaĵo de Neniigo estas tute tabua! Vi laŭte ekbalbutas unufoje, kaj vi kaj aliaj ricevos ĝin, je la kornoj!
  Kaj se nur per la kornoj!
  Zoja flustris mallaŭte al Elena la Saĝa:
  - Ni bezonas Hipermagian Eligilon!
  La plej teknika el la militistoj palpebrumis al ŝia amiko kaj bojis:
  - Lasu la Hipermagia Emisor labori!
  Kaj poste lude aldonis, gustumante la vortojn:
  - Kaj ankaŭ la Hiperteomagia Elsendilo!
  Post tio okazis miraklo - la fadenoj de la reto falis malsupren, la roka kresto tintis, kaj fragmentoj de ŝtonoj falis malsupren.
  La superviraj knabinoj forigis la vestojn de la morto kaj ridis penetrante ... Ĝi montriĝis tre mojosa!
  Daŭrigota...
  
  TRUMP KONTRAŭ KORONAVIRUSO
  KONOTACIO
  Usona prezidanto Donald Trump mortis pro koronavirus. Kaj la ĉiopova Diino de la Dioj Emmanuel sendis lin al la universo ene de la koronavirus-reĝo. Tie li transloĝiĝis en la korpon de la granda gvidanto kaj estonta profeto de nova mondreligio. Donald Trump kolektas armeon, memfide batalas por la trono kaj kreas novan religion.
  . PROLOGO
  Donald Trump, kiel junulo, estis nun devigita genuiĝi antaŭ la Ĉiopova Patrino de la Dioj, Emmanuel. Kaj kisu la nudajn piedojn de ĉi tiu belulino. Kio, cetere, estas pli plezuro ol humiligo.
  Juna Trump kisis eterne junan knabinon kun hararanĝo, kiu brilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko, kaj diris:
  - Mi ĝojas servi vin eterne Diino de la Dioj!
  Emmanuelle kapjesis kaj kaptis la junularan prezidanton je la nazo per siaj nudaj fingroj, kaj tiris, grumblante:
  - Estu mia sklavo! Kaj tiam la homaro havos ŝancon por savo! La unua artefakto estas muso, vi ricevis ĝin! La dua estas taŭro! Kaj vi devas sperti aventurojn en alia mondo... Kien mia solenaskita Filo de Sphero Katastrofoj sendos vin.
  La juna Donaldo respondis kun malgaja rideto:
  - Do kio? Mi estas preta!
  Estis blonda knabo en pantaloneto. Li ŝajnis malsupreniri tra la aero sur nevidebla ŝtupetaro. Je ĉiu paŝo, sub la nudaj piedoj de la knabo-demiurgo, ĝi bruis, kvazaŭ per giganta sledmartelo ili batus feron.
  Donald Trump ektimis. Sendanĝera knabo, kiu aspektis proksimume dektrijara, estis Satano Mem kaj la Patro de Universala Malbono. Sed li aspektis pli ludema kaj senĝena ol kolera.
  La Diabla Knabo subite aperis apud Trump kaj kaptis lian mentonon per la nudaj piedfingroj kaj ĵetis lin en la aeron.
  La juna prezidanto turniĝis en la etoso kiel pinto.
  Kaj Sfero Katastrofov ridis kaj respondis:
  - Mi estas la Patro de malbono, kaj Satano mem!
  Kaj la knabo saltis kiel pilko sur la surfacon de la planedo, kiu kreskis en grandeco. Kaj Trump daŭre turniĝis. Li estis ĵetita kiel plumo en la aero.
  Ĝi aspektis tre amuza. Kvankam la eksprezidanto de Usono ne ridas.
  Jes, ĉi tio estas tre ekstravaganca maniero batali por mondregado, kiam vi estas ĉirkaŭita de aeraj ondoj, kiu estas juna Diablo. Kvankam eble la Sfero-Katastrofoj estas pli malnovaj ol la suno.
  Subite, la spino de Donald Trump ĉesis. Kaj li trovis sin sur pli malmola surfaco. La knabino-demiurgo kriis al sia Filo-Satano.
  - Nu, trankvile, ne kripligu la unuan, sed la prezidanton.
  La diino, ĵetante rigardon al la planedo, de kiu revenis la animo de usona prezidanto kaj doktoro Donald Trump. Ŝi fiksis en sia mult-hiperteoplasma kapo diversajn movojn. Ŝi klakis per la nudaj piedfingroj, transformiĝo okazis, flotetoj hirtaj de ŝtalaj pikiloj. Kiom da fulmoj, mortoj kaj sangaj fontanoj estas elĵetitaj de aro da hienoj, kiuj eskapas el la ruĝvarmaj hipertitaniaj ĉeloj de Hadeso - grandegaj kaj flamantaj pro energio. La Kreinto de la mondoj kaj la Donanto de la Diablo de ĉiuj kreaĵoj, la ĉiopova petolistino Sfero Katastrophova, kun plezuro klakis sian langon, kiu elflugis el ŝia buŝo, longa kiel vipo kaj brilanta per rubenoj:
  - Ĉi-foje, vi sukcesis ludi la ludon favore al via veto en la sankta batalo kontraŭ la Koronavirus. Antaŭ tio, la ŝancoj de Usono kaj la tuta homaro venki la Koronaviruson nur malpliiĝis. - La Kreinto Knabino malfale, kvazaŭ la diino Kali, malkontenta pri la ofero, rikanis - Mi precipe ŝatis, kiel vi faris heroaĵon en karno de knabo - vi trapasis fajron kaj akvon kaj kuprajn tubojn! La blindige bela Diino knabino frapis sian nudan piedon kaj daŭrigu. - Vi ne timis grenadojn rakontantajn ŝercojn. Kia kuraĝo necesas por tio? - La diino lumigis ŝian kapon kiel brile brilanta krono kunmetita de la plej belaj steloj. Sed kun tre naiva rido de la knabino, per ruza tono, ŝi demandis la ĉiopovan kunulon kaj la Filon de Satano la junulon. - Eble la Plej Granda Sfero de Katastrofoj devos doti la miliardulan prezidanton per ne forta forto?
  La demiurgknabo ridis.
  Ni ne enmiksiĝas en la kurson de la historio. Sed la homoj mem, kun nia helpo, povas ĉion transformi. Do la situacio estas sub kontrolo.
  La knabo-kreinto, verŝajne, jam, multaj kvinilionoj da universoj kaj multaj leĝoj de la universo, reviziis la Diablon, kiu faras la vivon pli interesa kaj timiga, ŝanĝis la pejzaĝon, kaj ili finiĝis en la tundro kun profundaj neĝblovoj kuŝantaj.
  D kaj la diino en zibelmanteloj sur luksa sledo, kaj la demiurgknabo kaj la Diablo kuregis nudpiede kaj en pantaloneto tra la neĝo. Cetere, se juĝante laŭ kiom rapide liaj kruroj ruĝiĝis, la infano Sfero estis vere malvarma. Kelkaj pliaj tre belaj knabinoj en bikinoj ŝajne decidis kunhavi maratonon kun la infera diaĵo, flagrante per graciaj nudaj, knabinecaj kalkanoj.
  La kreinto rimarkis:
  - La eterna knabo Satano neniam kreskos. Li ĉiam malavare donas ŝancon al sia kontraŭulo.
  La knabdemiurgo Sfero, ridetante kiel tigro, aldonis:
  - Kaj mi ĉiam plenumas mian vorton... La vorto de Lucifero estas la leĝo, kaj mi, kiel Prometeo, estas la lumportanto!
  La neĝo estis anstataŭigita per ruĝaj karboj, tra kiuj kuregis nudpieda tombo. Fajra polvo leviĝis kun ĉiu paŝo, kiun li faris. Infanaj piedoj, ruĝaj pro bona frosto, nigritaj pro fulgo kaj kovritaj per malgrandaj veziketoj. Sphero Katastrofov sulkis la okulojn, doloro estis legita en ili, kaj ridetis kun la buŝo plena de brilantaj dentoj.
  La surprizita junulo Donald Trump demandis, tute ne komprenante la signifon de ĉi tiu mem-torturo:
  - Kaj kial li fritas la kalkanojn?
  La diino ridis kiam stelŝipo aperis sur la ĉielo, diskoforma batalŝipo duono de la grandeco de Novjorko. Kaj en la manoj de la demiurga knabino estis dudek kvin kanono kun tordita hologramo. Tiam ŝi respondis jene:
  - Forto de volo mem trejnas! Kaj plej grave, ĉio estas honesta - homa karno... La doloro estas la plej natura.
  Post tio, la militisto-demiurgo draŝis de plurtuba ĉaspafilo.
  Ĉiu muzelo pafis trabon de sia propra lumo, nuanco kaj agordo. Survoje, ĉi tiuj riveretoj en kelkaj lokoj de la longo akiris brilon al brilo, en aliaj, male, ili malklariĝis.
  Kaj kiam ĝi trafis la ŝipan ŝiparon... Unue, la koloso kun diametro de cent kilometroj sulkiĝis kaj misformiĝis, kaj tiam ĝi eksplodis!
  Supernovao ekflamis en la orbito de planedo tiel simila al tiu de la tero... Graviondoj kaj hiperplasma cunamo trafis la surfacon de la loĝata subluno.
  Jen kiam lafo verŝas de supre, de kiu ĉielskrapantoj, grandegaj por multaj centoj da etaĝoj, tuj fandiĝas, iĝante fotonoj. Ili eligas maldikajn grincojn, multajn milionojn da tuj bruligitaj indiĝenoj de la planedo Tuk. Ili eĉ sukcesis timi ŝin, kaj la dolorsignalo ne havas tempon atingi la cerbon. Estas nur ke la karna plasmo tuj iris en artfajraĵon. Sfero Katastrofov ankaŭ flugis tien kune kun la terminatora knabino.
  Donald Trump, kvankam ne sanktulo mem, tamen ne povis rezisti legi la moralon:
  - Nu, ĉu vi ne hontas? Vi detruis la tutan planedon, pro kaprico!
  Responde, la paro respondis unuvoĉe, tiel ke la kvazaŭ-kristala vakuo krakis, disiĝis en multajn fragmentojn:
  - Nur la planedo! - Kaj surdiga ridado responde. - Rigardu kiel ni kreas grandajn universojn kaj ludas tie!
  La knabino-demiurgo, kune kun Katastrofov, la knabo-diaĵo kaj la Diablo, tuj moviĝis: ili montris al Donald Trump novan universon, kiun ili ĵus sukcesis fuŝi.
  De la flanko de la diino Emmanuel, kiel kukoj el la forno, elsaltis nur miliardoj kaj bilionoj da diversaj specoj de steloj, kun nur unu trajto: diversaj specoj de aŭtoj kaj kamionoj kun flugiloj de vivantaj estaĵoj kaj papilioj kun fromaĝkukaj radoj.
  Sfero Katastrofov, aliflanke, elĵetis bestojn kun vostoj kaj flugiloj de diversaj specoj, inkluzive de avangardaj aviadiloj.
  Multaj duilionoj da steloj kaj planedoj rondirantaj ĉirkaŭ ili en kompleksaj orbitoj eliris el la vakuo, same rapide kaj riĉe kvazaŭ ili estus desegnitaj per komputilo. Kaj ĝi eĉ aspektis theoquasar!
  Enorma same granda kiel la Krabo-Nebulozo, la Diino-Knabino rapide turniĝis, kvazaŭ pli malgrandaj knabinoj estus apartigitaj de ŝi per falanta guto.
  Kiel bele fariĝis, milionoj da knabinoj sen iaj pistujoj kaj panikloj kuregis tra la vakuo kaj laŭte ridis, entuziasme kriante.
  Ne vane la knabo Sphero Catastrophes la Diablo fariĝis iom pli maljuna, kaj ankaŭ dividiĝis en hordon de adoleskantoj kaj estaĵoj de netera origino. Ili miksiĝis kun la knabinoj. Ili saltis en la aŭtojn kaj eliris. Kalejdoskopo de la plej sovaĝaj kaj riĉaj koloroj estas simple neklarigebla.
  Sed tiam Donald Trump (kiu denove fariĝis eĉ pli forta junulo kun bela aspekto!), Kaptita je la mano, kiu fariĝis lia kresko, unu el la enkarniĝoj de la diino-demiurgo. Post tio, ili pliiĝis por momento kaj alvenis proksime de la stelo de la korpo de luksa Cadillac, kaj skarlata hibrida aglo.
  Ĉiuj knabinoj, kiujn la diaĵo multobligis, diferencis unu de la alia, sed la karulo, kiu estas proksime de Donald Trump, estas tre eleganta. Ledaj botoj kun longaj kalkanoj, diamantaj agrafoj, kaj la hararo estas ĝenerale bonega.
  Emmanuelle (tiel petis sin nomi la kreinto de la universoj, faris geston... Deko da planedoj en formo de infanaj aŭtoj kun papilioflugiloj haltis. La diino palpebrumis al ili (oni diras, ke la kreaĵo rigardu!), Kaj tirante la Usonan Prezidenton, i avide kisis la rastilon de la reganto de Ameriko, kiu fariis juna bela viro.Kaj palpebrumis al siaj regatoj:
  - Riparu min tiel!
  Kaj nudaj mamoj kun facetaj rubenoj de cicoj eliris el leda jako brilantan per ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Donald Trump estis konsternita, kiel juna virgulino, kaj ruĝiĝis:
  - La infanoj rigardas vin!
  La demiurga diino ekridis, rimarkante logike:
  - Ĉu vere gravas aĝo? Mi kreis universojn jam en la infanaĝo, kaj mia Filo Sfero Katastrofoj eĉ pli frue... Kaj kion vi prenos de la eterna Diablo-junulo. Li estas tiel mojosa! Hiper!
  Sphero Katastrofov tuj aperis proksime, ruze palpebrumis, rimarkante:
  - Mi amas ŝoki tiujn, kiuj havas sanktan edukadon! Ni demiurgoj do elpensis moralon - por ke estu io por malobservi!
  La juna viro-demiurgo-Diablo, sidanta sur la stirrado-stirstango de la aŭtostelulo (la ceteraj geedzoj finiĝis sur seĝoj malantaŭ li!), akre ektiris. Kaj tuj saltis en la alirantan vojon. Krome, ne estas du aviadiloj kiel en homaj aŭtoj kaj eĉ ne tri kiel aviado, sed ĝis sepdek kvar kunpremitaj dimensioj. La spiro de Donald Trump kaptiĝis kaj liaj okuloj eliĝis.
  Tia estas la vetkuro, ĝi ne povas esti esprimita per vortoj. Jes, la kolonelo devis viziti la kosmonaŭtan trejnadcentron. Tie estas altiro. La seĝo turniĝas ĉirkaŭ la akso, la seĝo mem estas turnata en vertikala ebeno, kaj la aparato ankoraŭ estas en sistemo kiel parizrado, kaj la rado mem moviĝas ankaŭ en oka figuro, kaj siavice la surfaco altiĝas en ondoj.
  Donald Trump sentis sin malvarmeta eĉ kun tia provo ... Sed sur la fono de ĉi tiu reprezentado de la demiurgoj-diabloj, ĉi tiu kosma altiro - eĉ alegorioj ne troveblas. Pri kiel kompari infanan ĵetilon kaj hidrogenan bombon?
  Kaj tiel, antaŭ niaj okuloj, ĉiuj ĉi tiuj kvinilionoj da steloj kun miliardo da dimensioj flagras! Eĉ la cerbaj ĉeloj, ĉiu individue kaj ĉiuj kune, rezultas en la plej fundamenta maniero.
  Kvazaŭ granda lavado okazas, sed la neŭronoj de la cerbo kaj mjelo suferas.
  Sed la dioj ŝatas ĉi tion, ili ridas kaj muĝas. Emmanuelle la demiurgo eĉ komencis regi la holografian projekcion per siaj piedfingroj... Kaj la plej grava afero komenciĝis: "Star Wars" - la unua epizodo!
  Ĉi tie Emmanuel demiurgo forlasis la kosmoŝipon, kaj apud Donald Trump aperis plibonigita modifo de sia edzino Zoe, kiu konis ŝin ekde sia studenta juneco.
  Nun estis lia edzino, kiu estis pentrita en la sep koloroj de la spektro kaj muĝis kiel bubalo-Amazono en atako. Kaj vi mem estas ĉe la stirilo... Steloj! Ve - kosma lumaĵo kun diametro kvinoble pli granda ol la Suno, jen lia atakanta stelŝipo en kiu - la prezidanto-rajdanto. Kaj apud li estas knabino, kiu havas nur malproksiman similecon kun sia edzino, kaj estas tiel terure bela. Jes, kaj la karaktero estas tute fremda.
  Sed batalŝipo elflugas renkonte al ili - grandega oranĝruĝa urso kun sagoformaj flugiloj, el kiu estas batita sopor de ultrareaktivaj fotonoj. Nu, la spektaklo - iuj dentegoj-trunkoj valoras ion. Ili estas kvazaŭ kurbaj kaj divorcitaj en ĥaosajn rompitajn pinglojn. Ĉi tiu ŝirmita, kiu ne estas malsupera laŭ grandeco ol Siriuso, prenos ĝin kaj kiel ĝi turniĝos... Kaj ĝi krevos de siaj dentegoj kun hipernuklea malŝarĝo.
  Donald Trump aŭtomate turnis sian stelŝipon, evitante mortigan hokon per klabo en kiu ŝargo ekvivalenta al kvintiliono da bomboj faligitaj sur Hiroŝimon estis kaŝita. La kolonelo respondis al la kontraŭulo!
  Grandaj fendoj trairis la likvkristalan kirason de la urso. Ili tranĉas kiel interkrutejoj en la oranĝan surfacon de metalo pli ol milionoble pli forta ol titanio. Kia kolosa potenco estas kaŝita en hiperplasmo aŭ ĝia eĉ pli perfekta vario de princeps-teoplasmo kapabla movi stelojn kaj estingi kvazarojn. Sed nur la sesa, sepa, kaj tiel plu, la stato de la materio.
  Tuta oceano de hiperplasmo povas esti akirita de iu ajn molekulo. Teorie (dum tio ne estas disponebla por homoj) unu elementa partiklo reproduktos la tutan grandegan universon kun miliardoj da miliardoj da galaksioj en ĉiu kun duilionoj da steloj - la universo. Aŭ detruu! Tiaj estas la kvazaŭ-diaj aŭ super-diaj eblecoj de teohiperplasmo.
  Kaj tiam la urso komencas brili. La bilionoj da eksterteranoj surŝipe kaj eĉ pli da batalrobotoj altigas la polvon, klare provante savi siajn senvalorajn vivojn. Sed ili faras ĝin tre malbone. Ili nur kolizias kun siaj fruntoj, flankoj, trunkoj, sed kelkdek banan- kaj skorpio-hibridoj flugas en la ventoligan ŝakton.
  Tie, vivaj formoj proksime interplektiĝas kun cibernetikaj. De kio venas la vera miksado kaj kaĉo-malash. Jen unu virbovo kun la korpo de melongeno muĝanta ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - He, vi estas mia superpafilo! Venĝu la prematan demonon!
  Kaj kun senespera peno, la melongena taŭro forpuŝas la roboton penetritan per antenoj per sia korno. Tiu, jam difektita de gravioplasma radiado, muĝas ĉe la pecetoj de viando de sia puŝilo.
  Muĝado de agonio respondis, sekvita de eksplodo traŝirante la ventoladon. De kio venas verŝado, diversaj specoj de kaheloj ene de la stelŝipo ... Post kio la urso prenos ĝin kaj eksplodos.
  Tuj kiam Donald Trump sukcesis forpreni sian stelŝipon de la batoj. Sed de la urso estis nur kruroj kaj kruroj... Kaj tiam sur la fragmentoj, kiuj disĵetis, ektimis anseroj-ĉerizoj, kaj de tie ili sendis timigitajn ruĝharulojn, fajrerojn de paniko.
  Donaldo mem notis en la grafikaĵo:
  - La konto estas malfermita kaj ĝis nun ĝi estas en nia favoro!
  Kaj la militisto-demiurgo kaj la Diablo Sfero ekzercas komandas de sia flanko.
  Baterio de ultradinamitaj kanonoj - glitas tra la fleksebla kolapso vibranta en kinespaco, la soldato estas premita malsupren de la malfortigita forto de inercio. Nur du batalantoj en formo de belaj knabinoj komencas rikani kaj sendi sunajn kunikletojn-ridojn. Ili ŝajnas esti netuŝitaj de hipergravitaj ondoj.
  Belaj knabinoj, nur tro malmodeste pentritaj: kun hararoj en formo de samovaro kun fontanoj ĉe la sepkolora kaj ventomuelejo kun flamĵetiloj ĉe la naŭkolora diva.
  Kaj kiel ili kolizias kun siaj kapoj - alfabeta postebrio! La samovaro kaj la ventomuelejo ambaŭ kolizias kaj vera batalo komenciĝis inter ili. Balaantaj frapinterŝanĝoj, karbigitaj haroj kaj parfumo flugas denove!
  Kaj la kuirilaro estas tre serioza malmuntado. Komence, eĉ la kanonoj tordis, kaj tiam la risorto elĵetita, kun ruliĝanta tremo de la gravioplasmo, ĝi fuŝiĝis - spontanea movo. La muĝado de ultra-reaktivaj sistemoj: la baterio denove malfermas fajron nur nun en diametre malsama punkto en la spaco.
  Kaj de ĉi tio ekflamos la vakua malpleno - kiel libroŝranko trempita en napalmo, paro da parsekoj alte kaj larĝe. Kaj la flamo mem estas kiel la langoj de drako kun kapricoj de ŝafidaj bukloj.
  Donald Trump, vidante tion, eĉ markis sin:
  - Patrino de Dio...
  Sphero Katastrofov, dividita en plurajn partojn, ordonas minace:
  - Senŝeligi, aŭ pli ĝuste najlon kun mallarĝa hipertrabo, ŝanĝu la pafilojn al la koncentrita ramrod-reĝimo.
  La demiurga knabino Emmanuel parolis ridante:
  - Mallarĝa hipertrabo, kiel vegetara lupo gorĝita de ĉokolada leporo!
  Ĉar la plej bonegaj komputiloj en la universo estas malfunkciigitaj, ĉi tiu gvidado devas esti farita permane. Reguli la fluon de la batalsubstanco en ĉi tiu kazo - hiperkinezio helpe de mantamburo. Sed fari tion eĉ ne estas facila, ĝi ŝparas la fakton, ke ĉi tiu forto majoro ankaŭ estas antaŭvidita en la trejna programo por la soldatoj de la Fiera Supera Imperio.
  Sphero Katastrofov, dividinte en mil partojn, sendis rideton per dentegoj kaj diris:
  - La bezono de invento estas ruza, sed la reĝo ne estas simpla, ĉar li ne demamigis la amason de konsidero!
  Knaboj kaj knabinoj traktas ĉi tiun problemon en aŭtomata reĝimo. Kaj reprezentantoj de la homa raso, kontraste al alimonduloj, perfekte bone eltenas. Jen tuta idaro da bestoj, kiuj samtempe ludas la rolon de steloj kaj kosmoŝipoj diseriĝas en flamajn makulojn. Tiuj, siavice, forbruligas tiujn, kiuj ŝajnas sufiĉe etaj sur la fono de galaksiaj lumaĵoj - malgrandaj vazoj.
  Tamen, ilia grandeco ankaŭ estas relativa koncepto: maŝino ne pli granda ol la Yak-3 povas subakvigi tutan teran kontinenton sub akvon. Kaj per nur unu gluteto! Kaj tiam la interŝanĝo de batoj estas tia, ke Lucas, pro malespero, ke lia fantazio, senpova imagi tiaĵon, metos kuglon en lian kapon.
  Sphero la Diablo-demiurgo kaptas misilboaton sur vido, pafo kun iometa antaŭeco. Aŭdiĝas la plej maldika grincado de la detruita vakuo, ŝajnas, ke la vosto de la rato estas tretita. Plurkolora veziko tuj ŝveliĝas - la boato rompiĝas en pecojn. Juĝante laŭ la potenco de la eksplodo, ekzistas detonacio de municio. La makulo de lumo estas transformita en makulon, kaj tio en hiperplasman kalmaron, la energio de la magia gravioplasmo fame disvastigas la aŭton. Magoleth ankaŭ estas detruita, la preciza pafo en ĉi tiu kazo estis reproduktita fare de la demiurgknabino.
  Emmanuelle la Diino de Diinoj kantis:
  - En la universo, la potenco de la ĉiopova estas nia universala hiperfiko!
  Flugiloj, sur kiuj vi povas meti pli ol unu metropolon, forflugas aparte, samtempe turniĝantaj en vakuo de flamantaj lanugoj super varmaj vostaj eroj. Kaj li tordas, nu, nur bela naĝanto rastas en papilio.
  La malamika brigantino en formo de baskulkamiono kun vespertoflugiloj (nur terure pentritaj!) ricevas plian damaĝon, sed respondas per masivaj salvoj. Tra la fendo penetras rivereto, forĵetante la demiurgan knabinon, elmontrante orajn mamojn kun cinabraj, lumineskaj cicoj.
  La diablo-knabo Sfero, kiu kreas kaj forbruligas la universon, krias pro ĝojo:
  - Vi vidas, kiel hiperkvazar! Nigra vakuo! Ne hontas!
  Emmanuelle la demiurgo enkorpigita apud li, vangofrapis la ĉiopovan ulon sur lian genuon kovritan per ledo el magoplasto:
  - Princeps-kvasar! Zapulsar elipso! Levu la kavaliran mason pli alte!
  La larmoforma brigantino haris salvoj. Spikaj rosogutoj de hiperplasmo ŝpruciĝis ĉie en la batalspaco.
  Cool Sphero fajfis laŭte:
  - Donu fotonon, en la disfalon de la abismo!
  Fregato aperis de la flanko, samtempe la najbara baterio ektimis. Ŝajnas, ke la uloj estis malbonŝancaj, ili trafis pezan raketon aŭ vibrokampon forviŝantan la plej daŭran metalon en pulvoron.
  La Demiurgo Diablo-Knabo provis turni la platformon por postvivi tian alsturmon. Sed finfine, la kontraŭuloj estas altklasaj profesiuloj, kiuj diplomiĝis preskaŭ en la sama lernejo. Aŭ pli ĝuste, li estas la Kreinto de la universoj, li donis al siaj infanoj sufiĉe altajn ŝancojn, ke ili povus batali. Kaj li prenis kaj limigis siajn kapablojn! La kreinto, kiu decidis fiere nomi Emmanuel, ankaŭ ne estas skamisto en la Kreado de Civilizoj!
  Estas same kiel preni kaj najli ... Ĝi ne ŝajnos sufiĉe, eĉ se potenco estas kaŝita en preskaŭ senfina spaco!
  Sed ĉi tie Sfero la Diablo kaj lia kunulo en ĉiopovo denove senvestiĝis en enkarniĝojn. Ambaŭ saltis al la pafilo kaj turniĝis turnante ĝin.
  Detruite de preciza hoko - tempropreonkanono. Ĝi estis frakasita kiel kristala vazo el falo, en amason da brilantaj partoj, donante ombrojn de majesta ĉielarko. La knabino-demiurgo kaj la Kreinto-knabo-Diablo, same kiel la ceteraj individuoj servantaj la instrumenton, estis forĵetitaj, kvazaŭ per bato per batilo. Ili kraŝis en la kirason kun kolosa akcelo, iomete difektis ĝin, kaj sin forte platiĝis, tremante pro ŝoko kun siaj tre elastaj kaj fortaj korpoj.
  Tiam ili komencis senŝeligi la pezan tegaĵon, donante normalan formon al siaj belaj figuroj, reliefigitaj kiel statuoj de antikvaj dioj.
  Nu, same kiel en komikso, kiam Superman rompas plurajn vadojn per sia kapo kiam li falas kaj, turnante sin al la publiko, diras:
  - Infanoj ne prenu ekzemplon de mi! - Kaj blovante la vangojn kiel ventron de bufo, li aldonas. - Akiru vian superpotencon unue!
  La grandioza Diablo-Sfero sentis malvarmon en la malsupra ventro. La denseco de la hiperplasmaj erupcioj de la malamiko intensiĝis, ŝajnas ke freŝaj fortoj estis tiritaj en la batalon. La stelbestoj muĝis - eĉ se eksplodante, krak-elefantoj la grandeco de la diametro de la orbito de Merkuro. Ĝi blovos tiel ... Ekzemple, la ultra-batalŝipo mem estas la grandeco de deca kvazaro (unu el tiuj varioj de ĉielaj korpoj, kiuj falas el la stereotipo!), Kaj la formo de masiva ponardo kovrita de emisiantoj elsendis tutan riĉan ornamaĵon de hiperplasmaj jetoj. Kurba, tordita-en-forma hibrido de nesta pupo kaj akordiono, la substanco falis sur la krozŝipon en la formo de tre flulinia Fiat kun libelflugiloj de la Fiera Super-Imperio. Aliaj ĉiam kreskantaj torentoj de neniigo disbatis la kvar larmoformajn artileriajn platformojn.
  La dekstra kruro de Sfero Katastrofov forvaporiĝis ĝisgenue, kaj la demiurgo-diabla knabo, sen atendi ke ĝi kresku en natura maniero, tuj pligrandigis sian membron.
  Julio Cezaro, malgraŭ sia tuta talento, estis perdanta la batalon, nombra supereco kun proksimuma egaleco de teknologioj, estis ĉe la flanko de la malamiko. Kvankam en pasinta vivo la granda komandanto devis batali kontraŭ superaj malamikaj fortoj ne por la unua fojo. Sed jen spaca batalo kun tre altnivelaj kontraŭuloj. La nura afero por fari en tia malfacila situacio nuntempe estis retiriĝi, evitante ĉirkaŭiĝadon.
  Kaj tiam fidu la fakton, ke, persekutante lerte retirantajn trupojn, la malamiko mem rompos la tavolon de bone taŭgaj fortokampoj, kaj tiam eblos trafi la breĉon!
  Sphero Katastrofov senhonte aŭskultis per princeps-konekto la ordonojn donitajn al kinez-robotoj. Ili sonis senlima optimismo, soifo je frua venko.
  La knabo Demiurgo-Diablo eĉ kantis:
  - En ĉi tiu krio estas soifo je ŝtormo, la potenco de kolero, flamo de pasio... Kaj la birdoj aŭdas la konfidon je venko en ĉi tiu krio!
  Sledmartelo trafis proksiman drednaŭton - ŝprucetoj de magoplamza pluvis. Kaj bruis alia salvo - de termopreonaj raketoj. Tuta aro da kosmoŝipoj platiĝis kaj hiperplasmo ŝprucis kiel infano renversita trogo da fajroakvo.
  Hiperfregato en formo de leono kun ekranoplanaj klingoj - Julio Cezaro ricevis plurajn damaĝojn kaj ĝia ultraluma rapido malpliiĝis. Eĉ la granda komandanto murmuris:
  - Mi venis, mi vidis... mi ne venkis!
  Satano Sfero sentis furiozon, la potenco, kiun li kreis, ŝajnas perdi, vi devas detrui kiel eble plej multajn malamikojn. Ho, ĉi tiuj tigroj kun klingoj, ili komencas preteriri la Mercedes de la flankoj. Nur premu per pinĉiloj! La knabo-demiurgo-Diablo estas kolerega. - Li eĉ ne pensas kunfandi la batalon!
  Tio estas, li havas elekton aŭ venki aŭ morti. Kvankam estas evidente ke la detruo de pluraj muggles (eĉ se ili estas la grandeco de stelo!); ŝanĝos preskaŭ nenion, sed ĉi tio estas preskaŭ la senekzempla heroeco de individuaj individuoj, kiu formiĝas en rivereton, kiu dispremas ajnan obstaklon. La knabo-demiurgo-Diablo, uzante la memoron de la portanto, sed fakte de sia propra kreaĵo (Kiel li sukcesas stampi personecojn kaj aferojn tiel kompleksajn en strukturo estas aparta demando!) rapide memoris en kio li estis pelita en multnombra trejnado. kunsidoj. Necesas, ke vi ne estas rimarkita, restu en la ĝeneralaj vicoj de robotoj. Do estas multe pli malfacile atingi tie, sed la probablo de ekspozicio estas multe pli malalta. Sed aliflanke, ĉu li havas la rajton eksidi en ĉi tiu kritika momento?
  La militisto-Satano Sfero, kiu decidis riski, estis bonŝanca ĝis nun, li sukcesis, ne altiri atenton al si, neniigi kvar militmaŝinojn kaj helpe de fulmo liberigita el la umbiliko.
  - Estos betulkaĉo por etuloj! Prefere, theoprinceps-plasmo!
  Flugantaj robotoj kraĉas mortigajn hotelojn kiel spurajn maŝinpafilojn (ĉiu kun la energio de mil miliardoj da atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon!), Ili provis preteriri la asteroidon, ili estis renkontitaj per salvoj de specialaj pafiloj. Kelkaj el la pafiloj estis sen bareloj kaj ŝajnis esti miksitaj kun la tegaĵo de la asteroido. Ĉi tie la knabo Sfero devis esti singarda.
  Li ekmoviĝis, for de la rando, malproksimiĝanta de la neniigaj batoj. Ĉi tie vi devas observi sinkronecon por ne kolizii kun viaj kolegoj, kaj samtempe pafi. Robotoj estas robotoj, ili ne rimarkas, ke ili estas uzataj kiel homaj ŝildoj. La knabo-kreinto-Diablo provis bati tiel, ke la kvazaŭ magia gravioplasmo erupciis per la movmetodo. Tio estas, ĝi foriris en arko, kaj kliniĝis ne nur supren, sed ankaŭ flanken, kaj ankoraŭ ŝanceliĝis de flanko al flanko, kiel aŭstralia bumerango. Krom la Magoletoj, Steep Sfero komencis elekti siajn celojn kaj pli grasajn, pli prestiĝajn. Aparte, la gravito-magia kruda boato. Vi ankaŭ povas pafi malsupren se vi estas bonŝanca.
  Sed tiam lia sorto finiĝis. La fortokampo de la pli granda celo eltenis la trafon, kaj la gvatsistemo kalkulis ke la salvo estis lanĉita de la robotflugfolioj. La kruda boato tuj turniĝis, signalo estis sendita en la dikon de la batalveturiloj:
  - Kial la malamiko trapasis vian baron?
  La robotoj respondis:
  - Neniuj entrudiĝoj detektitaj!
  La potenca maŝino muĝis, pli laŭte, tiel ke la timpanoj estis iomete premitaj:
  - En ĉi tiu kazo, purigu la surfacon de la asteroido, penetru en la fendojn.
  Taĉmento de robotoj rapidis en la kraterojn pugnobatitajn en la surfacon. La gaja Sfero devis turni sin en tiu ĉi situacio kaj moviĝi malantaŭ la ceteraj aŭtoj. Vere, ĉi tio estis avantaĝo, vi povas detrui robotojn uzante la kurbojn de la koridoroj.
  Nu, la maŝino ne estas homo, sed ĝi ankaŭ kostas monon, kaj estas uzata kiel batalunuo.
  Precipe se vi prenas kiel la Kreinto de la universoj kaj Satano decidis pafi el ĉiuj superpafiloj! Kaj kio pri bagateloj kaj sekvi la regulojn? Estas pli bone rekrei ilin tuj!
  La diablo Sphero eĉ rimarkis:
  - Denove, mi agis ne politike ĝuste - diris la lupo-vegetarano, krevigante la ĉokoladan leporon!
  Plurcent stelŝipoj eksplodis samtempe! Kaj ĉi tiuj petardoj elĵetis flamantan hiperplasmon... Tio turniĝis kiel spiralo, laŭ kiu skoteroj kun torĉoj alkuras.
  Ankaŭ Emmanuelle-demiurge ridis, grandiĝis kaj prenis per la fingroj la nudajn piedojn de la flugilhava jaguaro - ĵetis lin.
  Alia giganta knabino prenis ĉi tiun beston per siaj graciaj fingroj responde kaj kantis:
  - Bolanta mallumo pendis super la malfeliĉa universo - stelaj monstroj! La okupanto malamas sian hakilon - akrigi ĝin kaj dispremi vian kapon!
  Tuta aro da frenezaj knabinoj enscenigis ĉi tiun piedpilkon je nekredebla skalo. Vera interŝanĝo de svingoj kaj frakasaj batoj komenciĝis.
  Diablo Sfero ankaŭ aliĝis al tiu ĉi "Olimpiado", la knabo-demiurgo-Diablo komencis ĵeti aŭtojn alten, kaj la knabinoj nur prenis ĝin.
  Sed kiam aperis eksterteranoj kun vostoj en formo de spiketoj, kaj ili komencis gladi Toyota per cikonia flugiloj kiel tenisaj rakedoj ... Ĝi ĝenerale iris preter!
  Kaj se ankoraŭ estis limoj al io bona, kaj ĉi-kaze, la malsaĝulo montriĝis kapitalo. Nur imagu, ke la spiketoj ĉerpas veran muzon, kaj mi elĵetas baskulkamionojn, kaj fremdajn aŭtojn de diversaj profiloj. Kaj ili fosis... Ne lacertoj, sed io eĉ pli malvarmeta, nazo kiel elefanta trunko, sed kun kamomilo ĉe la fino, kaj okuloj - eĉ ok el ili en formo de rozburĝonoj, nur makulitaj. Samtempe, ili ankoraŭ kantas, ion nekompreneblan, sed melodian. Nu, kompreneble, la knabinoj estas multe pli belaj rigardeblaj. Precipe. Estas ĉi tie tiaj knabinoj, kaj eĉ pentritaj, ke eĉ hipioj sufokos pro envio.
  Kaj ili ankaŭ bezonas ŝanĝi siajn formojn. Nur iliaj mirindaj korpoj flagras, farbitaj laŭ ordono per feltpintoj!
  La knabino-demiurgo-Diablo invite kantis:
  - Kaj en niaj ĉambroj estas komisaroj!
  Sfero Katastrofov finis kanti la romancon:
  - Sed ni rapide forpelos ilin: estas necesejo en la necesejo!
  Kaj kaj Dio la Kreinto kaj la Detruanto ni turnu nin jam en la turbula lageto.
  La tegmento de Donald Trump jam estas tute deŝirita de ĝiaj ĉarniroj kaj li hurlos:
  - Ĉiuj manoj sur la ferdeko!
  La granda Sphero, en sia grandioza batalkostumo, estis apud la miliardula prezidanto kaj komprenis ĉion:
  - Nu, mi vidas, onklo vi vere velis! Eble vi preferus rigardi, ion pli agrablan por via gusto?
  La demiurga knabino Emmanuelle, en juvelita bikino, tiris Donald Trump al si kaj kisis lin avide, sugestis:
  - Kaj ke li volas la militon pli proksime, li rigardu la realon.
  Kiujn vi ŝatas pli da knaboj kaj knabinoj?
  Donald Trump kolere skuis la kapon.
  - Kompreneble knabinoj! Por kiu vi min prenas!
  La diino frapis siajn lipojn kaj diris:
  - Pli kaj pli kiel knabinoj - eĉ virinoj!
  . ĈAPITRO #1
  Donald Trump, kiel kunikleto, saltis ĉirkaŭ la malsamaj mondoj kreitaj de Sphero Catastrophes. Kaj liaj saltoj estis la plej pretendaj kaj nekredeblaj.
  Ĝuste nun, Donald Trump prenis la veran ekstermadon de Koronovirusoj enkarniĝintaj en homaj formoj.
  Sfero Katastrofov deklaris;
  - Por ke la epidemio ne falĉas homojn tiom, haku la koronovirusojn per magiaj glavoj. Kaj la grandiozaj heroinoj de stelmilitoj povas fari tion por vi!
  Donald Trump entuziasme respondis;
  Mi ĝojas servi la homaron!
  Donald Trump kaj Ahsoka Tana, armitaj per lumglavoj, alteriĝis sur Monto Supera. Estis la alteco de la sturmo. Koronavirusoj ĵetis preskaŭ ĉiujn siajn disponeblajn fortojn en la atakon. La nigra silueto nun estis la Prezidanto de Usono kiu estas en kiraso. Ambaŭ liaj manoj tenis lumglavojn. La potenca militisto prizorgis la muelejon, kaj dekduo da koronavirusaj militistoj falis tranĉitaj en la novembran koton.
  Ahsoka Tano saltis kaj turniĝis, dehakante la koronavirusojn kaj fajfis:
  - Daŭrigu ĝin!
  La Padawan-knabino estis agresema kaj ekstreme batalema.
  Donald Trump denove tranĉis kaj muĝis:
  - Por la granda spaco kaj usona mondo!
  Disŝiritaj fragmentoj de homaj korpoj disiĝis en ĉiuj direktoj.
  Ahsoka Tano ankaŭ tranĉis per siaj glavoj, tranĉis siajn kontraŭulojn, kaj tiam per sia nuda knabineca piedo ĵetis etan antimaterian pizon.
  Ĝi rapidis kun surdiga forto, kaj disŝiris tutan batalionon da militistoj de la lando de la Infera Suno de la Koronavirus.
  Kaj knaris:
  - Por la kosma, usona menso!
  Sfero Katastrofov aprobe kapjesis:
  - Tiel vi hakas koŝmarajn bacilojn, savu la homaron!
  Donald Trump reproduktis papilion per glavoj, tratranĉante koronavirusojn kaj gruntis:
  - Por la grandaj atingoj de la Usona Imperio!
  Post tio, la lumglavo de la nigra kirasa Prezidanto de Usono ŝvebis en la aero. Li klakis per la fingroj, kaj tuj cent koronavirusaj soldatoj kaptis siajn gorĝojn kaj komencis sufoki en la nevidebla maŝo de la malluma flanko de la forto.
  Ahsoka denove ĵetis etan pizon kun antimaterio per sia nuda piedo, kaj per ĝi ŝi disŝiris tutan regimenton da koronovirusoj.
  Oni devas rimarki, ke unu gramo da antimaterio estas la potenco de detruo de du atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon. Kaj pizoj la grandeco de papavsemo krevas kiel vakubombo.
  Kaj Ahsoka havas tutan sakon da ili.
  Jen la nuda kalkano de la knabino dum ŝi ĵetas alian donacon de detruo, kaj fajra brilo ekflamas, ĉirkaŭprenante kaj bruligante multajn centojn da koronavirusoj samtempe.
  Donald Trump denove klakas per la fingroj, kaj jam duonmilo da koronavirusaj soldatoj komencas tordiĝi, premitaj de la maŝoj de sovaĝa, malhela forto.
  Ahsoka Tano, kun la nudaj piedfingroj, elĵetis alian parton de la afero kaj knaris:
  - Por la superregado de bono!
  Donald Trump denove prizorgis la muelejon per siaj glavoj, liaj lumglavoj etendiĝis cent metrojn, dehakante la amason da koronavirusoj atakantaj Monton Superan kaj bojis:
  - Ne al la malluma flanko de la forto!
  Ahsoka Tano denove ĵetis etan pizon da antimaterio per sia nuda kalkano. Ŝi ŝiris kaj bruligis tutan taĉmenton da japanaj batalantoj, kaj kriis, nudigante la dentojn:
  - Por la Grandeco de nia imperio de severa boneco!
  Donald Trump denove prizorgis la ventomuelejon per siaj plilongigitaj glavoj, kaj pafis fajron el sia buŝo. Ducent koronavirusoj ekbrulis samtempe.
  Usona Nigra Militisto Donald blekis:
  - La vizaĝoj de la talibano ŝvelas,
  Denove naskiĝas imperio!
  La potenco de lumo ne savas
  La knabino estas nudpieda kun mi!
  Ahsoka Tano ankaŭ prizorgis la ventomuelejon per siaj glavoj, kaj per siaj nudaj fingroj de graciaj gamboj, ŝi ĵetis donacon de antimaterio. Brulis multajn koronavirusojn kaj grincis:
  Neniu povas nin haltigi, nenio povas venki nin!
  Kaj denove, la nuda kalkano de la knabino ĵetos pilkon de neniigo. Kaj tiom da koronavirusaj batalantoj brulos. Almenaŭ tuta regimento.
  La knabino pepis:
  - Japanio kaj Rusio kaj Usono! - nova misio!
  La nigra militisto kaj prezidanto de Usono denove strangolas milojn da samurajo kun malhela potenco. La kugloj ne trafas paron da fortkovritaj batalantoj. Kaj intertempe ili ekstermas la militistojn de la imperio de la infera koronavirus-suno per glavoj kaj aliaj aparatoj.
  Ĉi tie denove, Donald Trump prizorgas muelejon, detranĉis tiom da japana viando samtempe kaj grumblis:
  - Por usona imperiestro Abraham Lincoln!
  Ahsoka ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj de knabinecaj piedoj kaj pepis:
  - Por George Washington!
  Usona Nigra Militisto Donaldo respondis kolere:
  - Vaŝingtono nur meritas esti mia filo!
  Ahsoka prizorgis alian muelejon, tranĉis la amason da koronavirusoj kaj respondis:
  - Kaj kiu estas inda? Ni ĉiuj estas malvirtaj laŭ sia maniero!
  Donald Trump tranĉis per siaj glavoj, kaj denove klakis siajn gantajn fingrojn, klakante la kolojn de la trupoj de la Leviĝanta Sun-Imperio, kaj muĝis kiel tigro:
  - Mi ne estas nur kanajlo, mi estas granda kanajlo!
  Ahsoka denove tranĉis per siaj glavoj kaj grincis.
  - La forto estu kun ni!
  Kaj la nuda, ronda kalkano de la knabino donis alian pizon de detruo.
  Koronavirusoj laŭvorte falis en vicoj. Iliaj kapabloj malpliiĝis kun katastrofa rapideco. Ne estis la plej saĝa ideo ŝtormi, kolektinte la tutan forton de la monto Alta, kiam estas du tiaj superbatalantoj. Nudpiede tre bela kaj batalema Ahsoka kaj nigra usona militisto en nepenetrebla kiraso.
  Do Donald Trump ĵetis pizon de morto per siaj gantitaj fingroj, disŝirante koronavirusajn soldatojn.
  Tiuj pluvis de la batoj de la nigra militisto de Usono, kvazaŭ terenbatitaj. Sed tria batalanto aliĝis al ili. Nu, kompreneble, Princino Leia. Ĉarma knabino en bikino-sklavo kaj kun glavoj.
  Ĉi tie ŝi ĵetis pizon de morto per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante ĝin en malgrandajn, ŝiriĝintajn sangajn fragmentojn de koronavirusoj. Kaj ŝi kantis ridante:
  - Kaj la malamika grego flugis al la tero,
  Sub la premo de forto kaj glavoj!
  Du lumglavoj fulmis en la manoj de Princino Leia, kaj ili plilongiĝis por tranĉi la koronavirusajn batalantojn atakantajn Altmonton.
  Tranĉu ilin en brasikon.
  Leia elmontris siajn dentojn kaj kukis:
  - Gloro al la ideoj de spackomunismo!
  Kaj la nuda kalkano de princino en bikino estas kiel ĵetado, io ekstreme mortiga kaj detrua.
  Brilo eksplodis, kaj la amaso da samurajo tuj estis bruligita kaj karbigita.
  Ahsoka Tano ankaŭ tranĉis per siaj glavoj, farante sovaĝan kaj rapidan ventomuelejon. Forigu la mallumon de koronavirusoj. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj de graciaj piedoj lanĉis alian pizon de detruo. Multaj malamikoj estis forbruligitaj.
  La Padawan-knabino jelfis.
  - Por belaj knaboj!
  Kaj ŝia nuda kalkano lasis pizon de tuta neniigo. Kaj tiom da koronavirusoj estis detruitaj samtempe.
  La nigra militisto de Usono etendis siajn malpezajn, ruĝajn glavojn je tricent metroj, dehakante koronavirusojn. Ĉi tio estas tre efika tekniko. Kiom da batalantoj de la Infera Infekta Suna Imperio mortis kaj estis tranĉitaj.
  Donald Trump muĝis, liberigante pulsaron de kolosa, detrua forto el malantaŭ sia buŝo:
  - Neniu kuraĝas kontraŭstari la volon de la Usona Imperio!
  Princino Leia, kun siaj nudaj piedfingroj, lanĉis diskon, kiu tranĉis dekojn da koronavirusoj, grincis:
  - Neniu iam!
  Ahsoka Tano prizorgis ventomuelejon per siaj glavoj, detranĉante la koronavirusajn batalantojn, kaj per sia nuda, knabina kalkano donis la donacon de detruo, grincante:
  - Gloro al cara Rusio kaj prezidenta Usono!
  Donald Trump klakis siajn fingrojn, rompante la kolojn de mil koronavirusaj soldatoj samtempe kun la energio de la malluma forto, grumblis:
  - Gloro al la Imperio!
  Ahsoka Tano denove tranĉis per siaj glavoj kaj knaris:
  Kaj gloron al ni!
  Sed tiam aperis tria knabino, kvara militisto. En ĉi tiu kazo, la nepino de la imperiestro Princino Rei! Ŝi ankaŭ estas nudpieda kaj en bikino. Fakte, ĉiuj tri knabinoj uzas siajn krurojn sufiĉe aktive en batalo, kaj ŝuoj nur malhelpas. Kaj se viaj piedoj estas nudaj, tiam bikino estas sufiĉe taŭga. Krome, ĝi helpas uzi magian potencon pli efike.
  Princino Rey prenis ĝin kaj pafis pulsaron per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante la koronavirusajn soldatojn en pecetojn.
  Tiam ŝi ŝpinis siajn glavojn, tranĉante la armeon de koronavirusoj en ŝiriĝintajn pecojn da viando. Kaj ŝiaj malpezaj bastonoj estas tiel longaj kaj tranĉantaj ajnan metalon.
  Princino Rey blekis:
  - Por imperio, kiu ne havas nomon!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino cedis al la mortiga forto de pizo kun infera antimaterio.
  Ahsoka Tano knaris, nudigante sian vizaĝon agreseme.
  - Nia usona imperio estas justa!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj de la knabino komencos la detruon de la diabla donaco.
  Princino Leia, ĉi tiu bela militisto en bikino, prenis kaj frakasis la malamikon, preterpasante la ventomuelejon, kaj grincis:
  - Por la grandeco de la senlima usona imperio!
  Kaj la nuda, ronda, rozkolora kalkano de bela knabino ĵetis donacon de mortiga potenco, de kiu du regimentoj de la koronavirus-armeo iris tuj al la infero.
  La nigra reganto de Usono, klakante siajn fingrojn kaj animon de koronavirusoj, sufiĉe logike rimarkis:
  - Ne ekzistas pli granda kuraĝo ol venki indan kontraŭulon!
  Kaj la glavoj de Donald Trump turniĝis, kaj tranĉis tiom da kapoj de koronavirusoj, ke ili jam komencis sperti timon.
  Princino Rey turnis siajn glavojn, etendis ilin al granda distanco, tranĉante siajn kontraŭulojn.
  Kaj tiam ŝiaj nudaj fingroj de graciaj kruroj ĵetis ion ege mortigan kaj detruan samtempe kvin pizojn. Kaj ili elsendis tornadon, vere, donante neniun ŝancon de savo. Tiam la knabino grumblis agreseme:
  - Por plenumoj de la plej alta ordo!
  Princino Leia ankaŭ donis al la malamiko donacon de kompleta detruo per sia nuda kalkano. Tiam la knabino tranĉis oblikve, kaj super la kapoj per glavoj kaj knaris:
  - Por estonta forto!
  Ahsoka ne staris dum ceremonio. Nuda piedo ĵetis pli grandan pizon. Ŝi ŝiris tri regimentojn de la koronavirus-armeo. Bruligis nubon da koronavirusoj, kaj tranĉis ilin per glavoj. Krome, la knabino ankaŭ kraĉis ekstreme mortigan pulsaron el malantaŭ sia buŝo.
  Kaj kraĉis fajran donacon:
  - Por la reĝaj ĉambroj!
  Princino Rey estas sur la atako denove, kaj ŝiaj glavoj tranĉitaj kun terura kaj mortiga forto. Kaj nudaj piedoj ĵetis dekduon da pizoj. Laŭvorte tuta regimento de koronavirusaj trupoj estis bruligita.
  Donald Trump finfine klakis la fingrojn de ambaŭ manoj. Miloj da korvoj falis sur la kapojn de koronavirusaj soldatoj, pugnobatante iliajn kapojn. La nigra reganto de Usono diris kun kontenta rigardo:
  Ŝajnas, ke ni haltigis ilin! Gloro al la usona spaca imperio.
  La atako de koronavirusoj sur Monto Vysochennaya finfine sekiĝis. Kvar batalantoj kun superpotencoj kaj tri knabinoj enkarnigitaj de la Diablo-Sfero el Stelmilito mortigis pli ol cent mil soldatojn kaj oficirojn de la Koronavirus-infera suna imperio. Multaj tranĉitaj kaj bruligitaj kadavroj disŝutis ĉiujn alirojn al Monto Vysochennaya.
  Donald Trump diris kontente, malŝaltante siajn lumglavojn kaj kaŝante ilin en sia zono:
  - Ni faris bonegan laboron! Nun la koronavirus-imperio ne tuj povos kolekti novajn fortojn por la atako!
  Ahsoka Tano logike rimarkis:
  - Koronavirusoj ankoraŭ havas multajn trupojn, ankoraŭ estas potenca aro da baciloj!
  Princino Leia konsentis kun tio:
  - Certe! La plej grava afero estas la floto! Dum la koronavirusa imperio havos la avantaĝon surmare, ĝi batalos!
  Princino Rey sugestis:
  - Do ni ataku la malamikon surmare! Ni ankaŭ havas glavojn, kaj ni povas ŝvebi super la akvo!
  Donald Trump konsentis kun ĉi tio:
  - Prave! Ni ataku la malamikan floton! Ni devas plenumi la mision ĝis la fino!
  Ahsoka Tano ridis kaj lekis ŝiajn lipojn feliĉe.
  - Mi amas sinkantajn boatojn!
  La kvar militistoj aliris la aeron. Ili turnis sin de Vysochennaya Monto kaj flugis al la maro. La koronaviruseskadro de Bin Laden alproksimiĝis al Port Washington.
  Potenca floto, dek du batalŝipoj, multaj krozŝipoj kaj destrojeroj.
  La floto de la Koronavirusa Imperio, multnombra kaj bone ekipita tiutempe, jam estis rimarkeble supera al la amerika eskadro en Port Washington. Vere, la armeo de Abraham Lincoln rapidis el Atlantiko. Kaj se ĉi tiu citadelo rezistus ĝis sia alproksimiĝo, tiam la aferoj de la koronavirusoj ne estus tiel rozaj. Tamen eĉ nun ili havas problemojn.
  Precipe kiam la kvar super cool militistoj flugis super la marsurfaco. La nudaj, rondaj kalkanoj de la knabinoj brilis kiel la brilo de la luno.
  Ahsoka eĉ kantis kun ĝojo:
  - Mara surfo, mara surfo,
  Ne foriru, restu ĉe mi!
  Princino Leia, skuante siajn nudajn, knabinetajn krurojn dumfluge, daŭrigis:
  - Marmoleo! Mara moleo!
  Estas tempo adiaŭi krie!
  Princino Rey volonte subtenis:
  - Kaj feliĉo jam estas, kiu jaro,
  Iru al kosmovojaĝo!
  Jen la unuaj armadeloj de koronavirusoj antaŭen. Donald Trump svingis siajn glavojn, laseraj radioj etendiĝis, kaj tranĉis la unuajn du ŝipojn. Ili disiĝis kaj komencis sinki.
  La nigra reganto de Usono diris kun rido:
  - Ni dispremos vin!
  Princino Leia prenis kaj ankaŭ tranĉis la koronavirusajn ŝipojn, dividante ilin en duono.
  Tiam la knabino ĵetis pizon de neniigo, kiu disŝiris la krozŝipon kaj knaris:
  - Por la venka parado!
  Ahsoka Tano ankaŭ klakbatis en la malamikon per ŝiaj nudaj piedfingroj, kaj frakasis la armadelon. Kaj tiam ŝi frapis siajn lumglavojn tra la koronavirusaj armadoj.
  Kaj pepis:
  - Por aerakrobatiko!
  Kaj Princino Reĝo prenis kaj kiel ŝi tranĉas malamikojn. Ankaŭ sub ŝiaj batoj, ŝipoj estas tranĉitaj kiel butero per tranĉilo.
  La nepino de Palpatine prenis kaj ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj, eksplodante koronavirusajn vazojn, kaj kantis:
  - La ŝipoj iras al la fundo,
  Kun ankroj, veloj...
  Kaj tiam via estos -
  Oraj kestoj!
  Oraj kestoj!
  Ahsoka Tano, tratranĉante la koronavirusojn per ununura svingo de sia lumglavo, daŭrigis la ĉanton:
  - La ŝipoj estas rompitaj,
  Kestoj estas malfermitaj!
  Pluvas smeraldoj kaj rubenoj!
  Kaj la knabino ankaŭ ĵetis pizon da antimaterio per siaj nudaj piedfingroj.
  Princino Leia ankaŭ tranĉis per siaj lumglavoj, tranĉante la ŝipojn al pecetoj.
  Kaj daŭre kantis;
  Se vi volas esti riĉa
  Se vi volas esti feliĉa...
  Restu Donald kun ni
  Vi estos nia reĝo!
  Vi estos nia reĝo!
  Kaj la nuda piedo de la knabino denove ĵetas la produkton de tuta neniigo, tratranĉante la ŝipon.
  Koronavirusoj provas pafi sur la kvar, sed vane. Iliaj kugloj sopiras la nigran sinjoron kaj la tri superknabinojn.
  Donald Trump klakis per siaj fingroj kaj jen pluraj detruantoj, la lando de la leviĝanta suno tordis en virŝafkornon kaj komencis sinki.
  Donald Trump muĝis:
  - Rusa militisto ne ĝemas pro doloro,
  Kaj ĝi neniam enprofundiĝos en akvon!
  Princino Leia ankaŭ tranĉis per siaj glavoj kaj, dronante la koronavirusojn, logike rimarkis:
  - Nia devizo estas kvar vortoj:
  Vi dronas vin - dronigu alian!
  Ahsoka Tano estas reen en furioza batalo. Kaj ŝi prenis ĝin kaj tranĉis ĝin, ŝiaj glavoj traboritaj, plilongiĝantaj centojn da metroj, tranĉante tra krozŝipoj kaj batalŝipoj. Koronavirusoj falis kaj dronis.
  La knabino pepis:
  - Ni mortigos ĉiujn! Kaj ni rompu ĝin!
  Princino Rei ankaŭ estas en la atako tiel rapida kaj nevenkebla. Ĉi tie ŝia armilo fariĝis pli timinda kaj akre tranĉita ĉe la ŝipoj de la lando de la Infera Infekta Suno. Kaj tiam la nudaj piedfingroj, kiuj frapis per sia graco kaj sekseco, ĵetis donacojn de neniigo, kiuj disŝiris amason da ŝipoj en malgrandajn fragmentojn.
  La militisto kriis:
  - Gloro al la spaca komunismo!
  Donald Trump denove klakis per la fingroj. Li tordis plurajn ŝipojn de Japanio en virŝafkornon kaj bojis:
  - Granda gloro al heroeco!
  Ahsoka Tano turnis siajn lumglavojn kiel la klingojn de helikoptero. Ŝi distranĉis la batalŝipon, sur kiu la admiralo de la lando de la infera kontaĝa Sun Bin Laden estis duone. Tiam, per la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis pizon, kiu disŝiris la krozŝipon kaj grumblis:
  - Gloro al la Patrujo, ke ĉiuj spacaj mondoj estos metitaj sub la kalkanon de la titana boto de la usona imperio!
  Kaj ŝia nuda, ronda kalkano de la knabino ĵetos neniigon super la bacilojn.
  Princino Leia ankaŭ, kiel rulumi la diablan ŝpinilon per glavoj. Malfermos la ŝipojn, tranĉos la metalon. Tiam ŝia nuda, ĉizita kruro de la knabino ĵetos mortigan, kaj ne hazardan donacon de morto. Koronavirusaj ŝipoj denove sinkas.
  La princino knaris:
  - Por la supera potenco de la usona imperio!
  Kaj princino Reĝo, daŭre tranĉante sen ia kompato, la ŝipoj de la lando de la infera infekta Suno kaj ĵetante per siaj nudaj piedoj donacojn de neniigo, kantis;
  Estas multaj malsamaj pordoj en la spaco,
  Kolera hiperplasmo furiozas torentoj!
  Scio donis multajn ŝlosilojn,
  Ni estis homoj, sed nun ni estas dioj!
  
  Sur stelŝipoj - rapidantaj tra la ondoj,
  Kvarkoj ŝaŭmas en etervorticoj!
  ke mi transdonos al mia idaro,
  Infanoj de alia, ŝtorma mondo!
  
  La vakuo estas varma, varmigas la korojn,
  La steloj ĉirkaŭe estas kiel vizaĝoj de amantoj!
  Ni servas al progreso - ne estas fino,
  Kaj la aceroj milde susuras sur la Tero!
  
  Kie ni paŝas, tie la mondo floras,
  La tondroj de bataloj estas la muziko de la vivo!
  Ni kuraĝe ekiru novan vojaĝon,
  Sankta servu la eternan Patrujon!
  
  Estu oferoj - la kosmo estas severa,
  Multaj diversaj specioj kaj rasoj!
  Tro vasta abismo de mondoj
  Vespere, amikon, kaj matene li perfidos!
  
  Sed por la Patrujo, ne ekzistas baroj,
  Ĉiu scias: hela spirito estas potenco!
  Geheno kaj infero ne timigos,
  Ne malliberigu kaj mort-tombon!
  
  Nur karno povas esti neniigita
  Nu, la animo fidele servas la Patrujon!
  Problemoj kaj malĝojoj - venku ĉion,
  Ni devas - pli streĉi la zonon!
  
  Ĉi tie ili venkis la malamikojn,
  Ni estas la homaro - la umbiliko de la universo!
  Abomenaĵo enŝovos - ĝi renkontos baton,
  Ni ne konvenas: mildeco, malĝojo kaj singulto!
  
  En la spaco por ni, fariĝis kiel korto,
  Rapida flugo inter la steloj, kiel promeno!
  Kvankam la ĉiela tapiŝo estas senlima,
  Ni povas redesegni ĝin - ne ŝerco!
  Donald Trump prenis kaj klakis siajn fingrojn denove, disbatante la telerojn.
  Sed Ahsoka Tana liberigis fajroĵetojn el sia lango, bruligante la koronavirusojn sen la plej eta kompato.
  La knabino pepis:
  - Donald Trump, Donald Trump,
  Vi estas mia idolo!
  Ni kune konkeru la mondon!
  Vi estas la granda usona emocio!
  Kaj la nudaj piedfingroj de graciaj kruroj lanĉos ion simple diable murdan.
  Sed Princino Reĝo, sen plia antaŭparolo, prenis kaj elmontris la skarlatan cicon de sub la bikino. Kaj kiel ŝi lanĉis fulmon sur koronavirusoj. Kaj tuj du armadeloj tuj eksplodis, kaj fandiĝis.
  Princino Leia ĵetis la mortpizon kun sovaĝa furiozo kaj knaris je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la senlima spaco kaj Usono!
  Kaj ankaŭ el la fraga cico eliĝis mortiga fulmo. Kaj la floto de la lando de la infera infekta Suno malsaniĝas.
  Kaj Ahsoka Tano lanĉis pulsaron el sia rubena cico. Kaj frakasis multajn ŝipojn.
  La grandaj ŝipoj de la iam potenca floto de la Koronavirusa Imperio jam estis enprofundigitaj. Restas nur premi la plej malgrandajn. Jam la detruantoj ekfluis. Kaj ili ne havis, eble, veran ŝancon de savo.
  Donald Trump kaj tri superknabinoj flugis post la samurajo kaj finis la lastajn ŝipojn. La nudaj piedoj de la belulinoj ĵetis tre malgrandajn, sed portantajn antimaterion, pizojn grandecon de papavo. Sed multaj koronavirusoj mortis.
  Ĉiu papavsemo kun neniigo detruis du aŭ tri japanajn ŝipojn.
  Donald Trump kaj lia teamo estas la realaj, ekstreme mortigaj mortmaŝinoj.
  La nigra reganto de Usono eĉ filozofie notis:
  - Nefinita malamiko estas kiel netraktita malsano - atendu komplikaĵojn!
  Samtempe, por fari ĝin pli amuza, kaj pli ludema humoro okazus, ili kantis per belaj voĉoj;
  Estu feliĉo por ĉiuj homoj por ĉiam,
  Karesante la stelojn, amuziĝinte petolante kaj ridante!
  Nur senesperaj kripluloj estas malĝojaj,
  Fakte, la viro estas la princo de ĉiuj!
  
  Mi ne serĉis la princon en la ŝtormaj akvoj,
  Ja por mi rekono estas tranĉi malamikojn per glavo!
  Kaj eĉ en sonĝoj - malbona batalo por sonĝi,
  Bela estas milito, eĉ terura - bruligu la hordon per fajro!
  
  Jen la stelŝipo falis, brulanta en la nebulo,
  Pecetoj da gemoj disĵetitaj en la montoj!
  Kaj la rokoj fariĝis kiel la plumaro de papago,
  Kiam ĝi estas bela, la doloro kaj timo malaperas!
  
  Nun mi dancas kvazaŭ mi estas cigano
  Nudaj piedoj estas kovritaj de sango!
  Sciu, ke la kanonado estas la plej bona gurdo,
  Disbati ĉiujn estas pasia amo mem!
  
  Perforto estas la fundo ne konas la kirlakvon,
  Akra kudrilo enŝovita en la koron!
  Kaj sur aliaj planedoj homoj ĝemas,
  La sorto donis al ili tian "premion"!
  
  Mi batalas de krepusko ĝis tagiĝo
  Kaj eĉ la Diablo mem surpriziĝis!
  En poemoj la braveco de ĉi tiu fraŭlino estas kantata,
  Kaj mi legis ŝian pasion sur la lipoj!
  
  Jes, venĝo tute ne konas limojn kaj mezurojn,
  Se la mondo ofendis - ne serĉu malsaĝulon!
  La lando de la Patrujo estas pli bona ol loko en paradizo,
  Cemento estas ideo, homoj estas brikoj!
  
  Kaj en la animo, la vundo kruele doloras,
  Mia koramiko mortis - defendante la randon!
  Kaj la Patrujo estas tretita, tretita,
  Mi estas en kateno, iru por venĝi!
  
  En alia universo, estas eĉ tri sunoj,
  La planedo estas abunda, sed la aero estas seka!
  Kaj al la infero kun la tuta saĝo, scienco,
  Mia hiperlasero - rezignis kaj eliris!
  
  Sed mia celo estas savi la mesion de problemoj,
  Trovu la ŝlosilon, kiu premas morton!
  La spaco estis akvumita de la larmoj de la falintaj,
  Mi ne longe kredas - elteni la disfalon de la lando!
  Jen la lastaj ŝipoj enprofundigitaj. Glora venko por Donald Trump kaj liaj tri grandaj inaj militistoj. Sed la kazo ankoraŭ ne finiĝis. La ankoraŭ granda koronavirus-armeo alfrontas usonan generalon Arnold Schwarzenegger.
  Konsiderante kiom inteligenta kaj forta estas ĉi tiu mirinda komandanto, estas pli bone detrui la koronavirusan armeon ankaŭ ĉi tie.
  Donald Trump kaj la tri Terminatoraj Knabinoj flugas uzante kontraŭ-gravojn al la pozicioj de la armeo de la granda imperio. Estas pli ol unu miliono ducent dudek mil koronavirusaj soldatoj. Kaj ĉiuj batalantoj estas tre batalantaj kaj asertemaj.
  Donald Trump estis la unua, kiu atakis flugante al la koronavirusoj. Liaj glavoj akre plilongiĝis, kaj tranĉis tutan linion.
  Ahsoka Tano ankaŭ tranĉis kun ŝia mortiga manovro. Kaj disvastigis multajn koronavirusojn. Kaj tiam ŝiaj nudaj fingroj de graciaj kruroj ĵetis donacon de kompleta neniigo.
  Kaj tiom da koronavirusoj estis frititaj samtempe.
  La knabino knaris:
  - Por la granda komunismo de la spaca imperio!
  Princino Leia ankaŭ ĵetis pizon de morto al la malamiko. Ŝi ŝiris multajn koronavirusojn kaj grincis:
  - Por la grandeco de la lando!
  Kaj ŝiaj glavoj, plilongiĝantaj, tranĉis koronavirusojn.
  Koronavirusoj provis pafi pafilojn kaj kanonojn al la kuraĝaj kvar. Sed Donald Trump kaj lia teamo ne prenis kuglojn. Kaj la konkoj preterflugis.
  Princino Rey, tratranĉante la malamikojn, grincis:
  - Agloj kuras por la granda lando, kosma spaco!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj, li lanĉos ion, kio ne donos al la malamiko la plej etan kompaton.
  La nigra reganto de Usono tre vigle svingis siajn glavojn. Li tratranĉis amason da malamikoj, kaj grumblis:
  - Mallumo falis sur la urbon,
  Nuboj kaŝas sin en la ombroj...
  Rivelante akran martelon el ŝtalo,
  Satano promenas sur la stratoj!
  Kaj ĉi tie denove, kiel fulmo, Donald Trump liberigas la energion de forto el siaj fingroj. Kaj kiel faligitaj kaj brulantaj vivaj koronavirusoj falas.
  Ahsoka Tano, tranĉanta kontraŭulojn, notis:
  - Vane ili decidis batali kun ni!
  Kaj la knabino ĵetis la mortigan donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Princino Leia logike rimarkis:
  - Kaj ili ne havas elekton!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj de la belulino estas ĵetitaj, io malgranda, sed tre mortiga.
  La knabinoj agis kiel gigantaj titanoj. Kaj ili eĉ pepis je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la granda Sith-floto kaj Usono!
  Kaj denove ĉiuj tri knabinoj ĵetis donacojn de detruo per nudaj, ĉizitaj, tenacaj fingroj. Militistoj estas tre impetaj. Kaj tiel ili tranĉis per laserglavoj.
  Princino Rey estis trafita de fulmo de sia skarlata cico, kaj amaso da koronavirusoj forbrulis.
  De multaj el ili restis nur botoj.
  La tri knabinoj estas tre ferocaj militistoj. Kiuj ŝatas batali ekskluzive nudpiede kaj en bikino. Kaj iliaj nudaj piedoj ĵetas ege detrue per siaj fingroj.
  La knabinoj estas tre belaj kaj batalema karaktero. Kaj ili amas bonan batalon.
  Princino Leia eĉ emociis. Kaj denove ŝi ĵetis donacon de detruo per sia nuda piedo, disŝirante la koronavirusojn.
  Tiam ŝi pafis fulmon el la rubena cico, kiu bruligis amason da koronavirusoj. Kaj tiam ŝi kantis;
  Pentrita spaco nigra malgaja lumo,
  Kaj ŝajnas, ke la steloj malfortiĝis en siaj orbitoj!
  Mi volas amon, responde mi aŭdas - ne,
  La koroj de amantoj estas rompitaj en pecetojn!
  
  Mi petas vin, mia princo, venu al mi,
  Mi ploris oceanojn de larmoj pro malĝojo!
  Rompi ĉiujn ĉenojn de antaŭjuĝo,
  Mi volas, ke vi diru al la homoj la veron!
  
  Amo estas pli grava ol devo kaj kronoj,
  Se necesas por vi - mi perfidos la patrujon!
  Kaj mi metos mian amaton sur la tronon,
  Ja mia princo estas al mi pli kara ol la vivo!
  Ŝi kantis belan kanton, kaj daŭre ĵetis per siaj nudaj piedfingroj, ion, kio alportas neeviteblan morton al koronavirusoj.
  Princino Rey, svingante siajn glavojn tra ventomuelejo de centoj da metroj, rimarkis:
  - Nu vi manĝas! Sed ĉiuokaze, la Patrujo ne bezonas esti ŝanĝita!
  Ahsoka Tano konfirmis kiam ŝi pafis murdintan multkoloran fulmon de sia umbiliko.
  - Ne necesas ŝanĝi la Patrujon!
  Princino Leia konsentis kun tio:
  - Ĝi estas bonega! Kaj eĉ mojosa!
  Donald Trump tranĉis la koronavirusojn per tekniko de "granda drako" kaj muĝis:
  - Vi belaj estas nur bonegaj!
  Kaj la nigra reganto de Usono, emociiĝinta, kantis:
  
  La bruo de mirinda pasio en la bordoj,
  Riveroj, kie la sango estas ŝtorma fluo!
  Faligos stelon de steloj en la nuboj,
  Fajregante per mirinda signo!
  
  Vi estas kiel diino por mi
  Kun animo brulanta en la mallumo!
  Pli forta ol la vivo amante vin
  Mi lumigis mian mondon per revo!
  
  Vi ne estas pli bela en la mondo
  universala idealo!
  Mi mortos en batalo en la koloro de jaroj,
  Mi renkontis mian rokon!
  
  Amu neestingeblan lumon
  Kaj la brilo de viaj okuloj!
  Belo venis saluton
  Mi ne dormas en la larmoj de la nokto!
  Superviraj knabinoj estas tre bonegaj kaj ekstreme batalantaj belulinoj. Ilia ekstrema uzo de forto foje atingas la formojn de la groteskaĵo.
  Ahsoka Tano denove kraĉis la vortojn el sia skarlata cico en peco de hiperplasmo. Mi bruligis multajn koronavirusojn, kaj ili karbiĝis, kvazaŭ ili estus el ŝafidaj broketoj.
  La knabino lekis siajn plenajn lipojn kaj knaris:
  - Por la plej granda el la usona komunismo, la plej agresema spaco en la usona universo!
  La militisto kiu estis sorĉistino - Princino Leia, kun knaro, tranĉis per lumglavoj kontraŭ la japanoj, kaj tenis bubalon:
  - Sekso vi ne brilas knaboj-virusoj!
  Princino Rea agreseme rimarkis, ĵetante pecon da antimaterio per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj kaj knaris:
  - Ne estas bone senigi tiujn grandajn virusajn knabojn je sekso! Sed ĝi estas tre mojosa!
  Ahsoka Tano, fortranĉante la koranavirusojn, volonte konsentis:
  - Ege mojosa! Kaj al koliko!
  Princino Rei logike rimarkis kun siaj dentoj nuditaj kaj perla rideto:
  - Gloro por progresi en Usono!
  Kaj ŝi tranĉis per glavoj, kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉis alian aron de brutala neniigo.
  Donald Trump unue tenis la machaon per glavoj, kaj poste eksplodigis ĝin per potenca fulmo. Li estas simple la plej altklasa militisto kapabla bruligi ĉion. Kaj nur fajroŝrankoj forflugas koronavirusojn.
  La brutulo en nigra kostumo blekis:
  - Mia senlima grandeco, la belega batado estu fama!
  Kaj denove glavoj flugas, hakante ĉiujn kaj blovante purajn kapojn kaj kraniojn.
  Princino Rey, disbatanta kontraŭulojn, kaj ŝiaj cicoj brilantaj kiel rubenoj, aktive elsendis pulsarojn, kaj ĉiuj koronavirusoj estis plene bruligitaj.
  La terminatora knabino, elmontrante la dentojn, racie notis, ĵetante koncentriĝon de antimaterio per sia nuda, tre sekseca kruro:
  -Por Ameriko - Rusujo! Donaldo estas nia Misia Batalanto!
  La nigra reganto de Usono korektis la knabinon:
  - Por la grandeco, antaŭ ĉio, de la usona spaca imperio! Kaj la malkresko de Rusio povas esti haltigita nur per nova surteriĝo de murdistoj gviditaj de Donald Trump!
  Princino Leia, tranĉante la koronavirusojn kaj lasante ilin sen brakoj kaj kruroj, konsentis:
  - Jes, niaj paraŝutsoldatoj savas la Caron de Usono Abraham Lincoln! Gloro al ĉi tiu monarĥo!
  Donald Trump volonte konsentis pri tio, hakante la kontraŭulojn de la Usona Imperio kiel brasikon:
  -Gloro al la bona reĝo kaj prezidanto de Usono!
  Kaj ĉi tie denove, fulmoj de potenco trabrulas kaj tre mortigaj bruligas koronavirusojn.
  Princino Rey, detruante la malamikojn, sufiĉe racie notis:
  -Nia caro Lincoln, faros Amerikon antaŭ ĉio!
  Kaj la lertaj piedfingroj de nuda piedo, kvazaŭ ili prenus kaj lanĉus ion mortigan ĉe la malamiko sen ia, la plej eta kompato.
  Princino Leia, hakante kontraŭulojn en malgrandajn pecojn, kaj pruvante neflekseblan karakteron, terminatoran knabinon, kaj ĵetante donacojn de morto per tiel belaj, sunbrunigitaj kaj ĉizitaj kruroj, ke koronavirusoj facile perdis siajn korpojn. Kaj kapoj ankaŭ. Jes, ne estis la plej bona ideo, kiun ili devis ataki Usonon. Kiam la kvar mem, kaj Donald Trump ĉe ilia kapo, prenis sian ekstermadon sen pliaj antaŭjuĝoj. Kaj ĉi tio estas batalanto de la plej agresema amplekso. Sed liaj partneroj estas eble eĉ pli malvarmetaj kaj timigaj. Kaj se ili tranĉos, tiam ili ne donos kompaton, principe, al neniu. Kaj senkompataj donacoj de morto flugos el nudaj, graciaj kruroj.
  Princino Rey, kiam alia donaco, kiun ŝi ĵetis, trafis la koronavirusan generalon, bojis:
  -La usona spaca imperio neniam ruliĝos!
  Kaj denove, donaco de la plej forta morto kaj morto de tuta nivelo forflugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Princino Leia, forbalaante la malamikojn kiel balailo, kaj farante el ili kotletojn, kaj la tagiĝo kun fulmoj de potenco elsendita el fragaj cicoj, komentis:
  - Mi kredas, ke ne ekzistas infero!
  Donald Trump sendis alian cunamondon, kiu kovris la koronaviruson, diris:
  - Nia mondo estas infero... Sed interese!
  Ahsoka Tano ĵetis la mirinde mortigan donacon de neniigo per sia nuda piedo kaj knaris:
  - Ne, la plej interesa afero estas, ke ni ne vane vivas!
  Donald Trump volonte konsentis pri tio, turnante la ventomuelejon per siaj ĉiam plilongiĝantaj glavoj:
  - Kompreneble, nia vivo estas donita pro kialo! Gloro al la Patrujo de Spaca Komunismo kaj Kapitalismo Usono!
  Kaj jen kiel la fulmo de potenco bruligos multajn milojn da koronavirusoj samtempe. Kaj ili lasos nek radikon nek branĉon.
  Princino Leia, faligante la aliajn batalantojn de la Infera Infekta Suna Imperio, sufiĉe logike rimarkis:
  - La mondo estas plena de malpuraĵo!
  Kaj ŝia nuda, ĉizita piedo ĵetis denove, ion kiu spitas kalkulon.
  Donald Trump forblovis la kapojn de koronavirusoj, kaj samtempe ne forgesis ŝerci:
  - Politikisto estas kiel biero, bona nur kiam malvarme kaj sur la tablo!
  Princino Rey, detranĉante la koronavirusajn batalantojn, konsentis pri tio:
  - La politikisto estas dolĉa kun paroladoj, sed la amara postgusto de ili tute ne estas biero!
  Princino Leia, fininte kelkajn batalionojn da inferaj baciloj per unu svingo, rimarkis:
  - Politikisto eliras la veron el sia buŝo nur kiam li misprezentas sin!
  Ahsoka Tana, tratranĉinte multajn koronavirusojn, konsentis pri tio. Ĵetante alian pizon de detruo, kaj disŝirante la koronavirusojn, la knabinoj elsendis:
  - La politikisto krucumas la balotanton plene por almenaŭ iomete fermiĝi kun la Diaĵo!
  Donald Trump, finante la forton de la lastaj koronavirusaj soldatoj per fulmo, publikigis:
  - Politikisto Dio nur en unu afero, en elpensado de ekskuzoj, kial liaj kampanjopromesoj estis tiel diable malsukcesis!
  Princino Leia, fininte per la lasta fulmo de sia rubena cico, la fina bataliono de la koronavirus-armeo pepis:
  -En la rimedoj por atingi Diajn altaĵojn, la politikisto estas Satano mem!
  Ĉi tie Sfero Katastrofov interrompis ilian idilion. Donald Trump estis sur la plej alta monto en la universo, solidaj diamantoj brilis ĉirkaŭe.
  La juna diablo agreseme nudigis la dentojn kaj frapis siajn lipojn per infanaj lipoj kaj diris:
  - Vi bone ludis la malfermaĵon! Kaj se vi fariĝos sultano, vi ricevos duan artefakton, el la magia oro de taŭro! Jen via fondita misio!
  Donald Trump kontraŭvole riverencis kaj respondis:
  - Mi estas preta Ĉiopova Satano!
  La demiurgknabo kaj la kreinto de multaj universoj frapis sian nudan piedon, kaj ĝi bruis kvazaŭ miliardo da hidrogenbomboj tuj eksplodis.
  Donald Trump estis rulita kaj malkomponita en milionon da dimensioj kaj tuj kunvenis, sed jam en la universo, kiu estas ene de la Imperiestro de Koronavirusoj.
  
  LA LASTA ĈANCIO DE LA TRIA REĜO
  Laŭ kelkaj fontoj, Stalin forĵetis la lastan proponon por aparta paco al Hitler en septembro 1943. Tion faris la deputito de Molotov Litvinov dum vizito al Norvegio. Gravaj perdoj de Sovetunio dum la Batalo de Kursk, precipe en tankoj, nedecidemo de la aliancanoj. La rapida malvenko de Italio, kiu provis forĵeti faŝismon, iom faligis la bataleman tonon de Stalino.
  La Ĉefkomandanto komencis timi ke la rusoj mortsangus en longedaŭra milito kun hitlerismo. Kaj mi decidis provi tuj eliri el la milito.
  Ĉi tio ne estis la unua tia propono. En la kvardek-unua jaro, pere de la bulgara ambasadoro, ili transdonis al Hitler la deziron al dua Brest-Litovska traktato. Stalin faris pli teritoriajn koncedojn, sed Hitler komprenis, ke Koba nur ludis por tempo.
  En januaro 1942, propono por aparta paco denove sekvis. Germanio eniris la militon kun Usono kaj perdis la batalon por Moskvo. Sed Hitler ankoraŭ kredis je venĝo, kaj Stalino ankaŭ volis, ke la germanoj retiriĝu tro malproksimen okcidenten. Ambaŭ flankoj estis tro malproksime por fari pacon.
  La ripeta propono de Stalin ĉe la fino de aŭgusto 1942 sugestis pli signifajn koncedojn de la germanoj. Koba eĉ konsentis tute rezigni Ukrainion, Belorusion kaj la baltajn ŝtatojn. Sed la nazioj antaŭeniris tiam, kaj Stalino ne volis rezigni pri la fadenaĵo - la Kaŭkazo kaj Baku-oleo.
  Post la kontraŭatako de Stalingrado kaj Mainstein, la Ĉefkomandanto denove ofertis pacon al Germanio. Sed la teritoriaj koncedoj de Stalin estis pure simbolaj. Hitler kredis, ke somere li gajnos novajn venkojn, kaj denove li povos dikti siajn kondiĉojn.
  Sed lia kalkulo ne realiĝis, tamen la perdoj de la sovetiaj trupoj, precipe en tankoj, montriĝis multe pli grandaj ol la germanaj.
  Nun, tamen, ambaŭ flankoj estas pli proksime ol iam al interkonsento. La Tria Regno estas alpinglita en Italio, la atakprovo malsukcesis. La fronto de la germanoj ĉe la maldekstra bordo de Ukrainio estas disfalonta. Defendplano por Dnepro jam estis preparita. Sed Hitlero ankoraŭ obstine ne volas retiri trupojn preter la akvobaro.
  La propono al Stalin estas jam la lasta. Opcio nulo - mondo sen aneksoj kaj kompensoj. Interŝanĝo de militkaptitoj - ĉio por ĉiuj. Malfacila demando pri la eksportita rusa popolo al Germanio. Ĉiuj revenas aŭ nur laŭplaĉe. Sed se laŭvole, la germanoj trompos.
  Kompreneble tia aparta paco ŝajnas al Hitler neprofita. Germanaj soldatoj daŭre tenas Smolensk, la plej grandan parton de Ukrainio, kaj eĉ Novorossiysk kun la Taman Duoninsulo, dum la germanoj kontrolas Krimeon kaj siaj soldatoj sieĝas Leningradon.
  Sed la strategia pozicio de la Tria Regno estas preskaŭ senespera. La aliancanoj jam venkis la ofensivan spiriton el Japanio. Kaj ili kreis ampleksan piedtenejon en suda Italio. Venontjare okazos alteriĝo en la nordo de Francio, aŭ eble en Balkanio. Ĉiukaze, la germanoj estas premataj. Masivaj bombadoj detruas la armeajn fabrikojn de la Tria Regno.
  Vere, la produktado de armiloj ankoraŭ pliiĝas. Sed la kvalito de la metalo malpliiĝas.
  Kaj plej grave, la rusoj jam progresas en la sudo kaj centro. Kalkuloj, ke post la sanga batalo sur la Kurska Ardeno, sekvus funkcia paŭzo, ne realiĝis. La rusoj daŭrigis sian antaŭeniĝon preskaŭ tuj. Kaj ĉiutage ili antaŭeniris sur larĝa fronto. Kaj proksime de Taganrog kaj en la Donbaso, kaj la supraj etoj de la Dnepro.
  La rapideco de progresado estas sufiĉe rapida, eĉ se estas rekordoj, sed... La plej naŭza afero estas, ke la germanoj ne havas perspektivojn. Ili ne havas tempon por formi rezervojn, partizanoj furiozas en la malantaŭo, kaj la iama aliancano, Bandera kaj aliaj, disiĝas aŭ transiras al la flanko de la bolŝevikoj.
  Tial, malgraŭ tio, ke la germanoj devintus retiriĝi malproksimen okcidenten, preskaŭ la generaloj kaj ministroj parolis favore al akcepto de paco. Goering kaj Himmler ankaŭ subtenis la ideon liberigi la manojn de la Oriento. Sufiĉe strange, Bormann, kiu estis konsiderita saĝa pragmatisto kaj Goebbels, parolis kontraŭ ĝi.
  La propaganda ministro kredis, ke Stalino ne ofertis pacon el bona vivo, kaj baldaŭ la bolŝevikoj elĉerpiĝos, kaj Germanio perdos grandajn terojn en la oriento kaj laborforton por nenio.
  Speer, responde al tio, atentigis, ke la orientaj landoj, precipe en Belorusio, estas plenaj de partizanoj. Krome, Stalino promesis restarigi ekonomiajn rilatojn kun la Tria Regno.
  Hitler hezitis. En reala historio, li poste malaprobis la proponon de Stalin, dirante laŭlitere la sekvantan.
  - Nun ne estas la tempo postuli pacon - nia armeo perdas. Ni devas atingi decidajn sukcesojn sur la frontoj!
  Mainstein demandis la Fuhrer:
  - Kaj se ni atingos decidan sukceson, tiam ni faros pacon?
  - Ne, do ni devas atingi eĉ pli decidan sukceson! Batu dum la fero estas varma!
  En reala historio, la lasta reala ŝanco en 2-a Mondmilito por la Tria Reich forglitis.
  Sed en la alternativo, Mainstein uzis sufiĉe konvinkan argumenton de Hitler.
  - Ni forlasos mian Fuhrer por reveni!
  Adolfo miris, demandante:
  - Sed kiel?
  - Ni venkos Okcidenton, ricevos rimedojn en Afriko, kaj poste turnos sin al oriento kaj, kune kun Japanio, ni finos Stalinon! - Finis Mainstein.
  Tiu argumento havis nerezisteblan efikon, kaj Hitler akceptis la proponojn de Stalin por aparta paco.
  Kvin milionoj da soldatoj de la Tria Regno, ne kalkulante la policajn fortojn, komencis forlasi la orientan fronton. La 15-an de septembro 1943 estis establita paŭzo, kaj tiam komenciĝis la retiro de germanaj trupoj, kiu devus estinti kompletigita antaŭ la nova jaro.
  La decido pri paco inter la Tria Regno kaj Sovetunio kaŭzis veran ŝokon en la Okcidento. Montriĝis, ke la stalinisma pugno, kiu distris la plej multajn el la surteraj unuoj, estis ekster la ludo.
  Kaj nun la kapitalistoj devis, denove barakti unu kun la alia. Kaj Hitler unue komencis translokigi trupojn al Italio.
  La britaj kaj amerikaj pilotoj estis la unuaj se temas pri senti la plifortigon de la germanoj. Grandega nombro da spertaj asoj enflugis de la orienta fronto. Krome, la plej produktivaj germanaj pilotoj batalis kontraŭ la Ruĝa Armeo kaj la falkoj de Stalin. Montriĝis, ke as-agloj same bone batalas kontraŭ la britoj.
  Aliancitaj aviadperdoj multfoje pliiĝis. La germana aerfloto kreskis pli ol dufoje samtempe, kaj eĉ pli laŭ kvalito.
  Sed la ĉefa afero, kiun la aliancanoj alfrontis, estis, kompreneble, la terarmeoj de la Germana Armeo. Ili estis malmoligitaj per fajro kaj glavo, batalante la Ruĝan Armeon. Britio, kaj eĉ pli Usono, ne havis eĉ centonon de la sperto, kiun havis la Germana Armeo.
  Jes, la germanaj "Tigroj" kaj "Panteroj" estis signife superaj en sia potenco al la "Shermans" kaj "Churchills". La situacio estis plue plimalbonigita per la fakto ke la plej novaj Shermans, la M 4, ankoraŭ ne eniris amasproduktadon, dum la Panteroj kaj Tigroj jam estis stampitaj kun potenco kaj ĉefa.
  La germana kontraŭofensivo komenciĝis la 17an de oktobro. Kiel ĝi rezultis, surtere la Germana Armeo havis superfortan superecon. Vere, malfirma egaleco estis establita en la aero.
  La perdoj de la aliancanoj estis multe pli grandaj ol tiuj de la Luftwaffe. Mainstein formis paron de vaporkaldronoj kun decida bato, kaŭzante severan malvenkon al la aliancitaj unuoj.
  Anglo-amerikanaj soldatoj moviĝis direkte al la marbordo, sub la kovron de longdistancaj marameaj kanonoj. Pli ol 240,000 okcidentanoj kaj pli ol 120,000 italoj estis kaptitaj. Tio estis la unua grava venko de la nazioj en la okcidento ekde la ofensivo de Rommel. Tamen, pro la premo de la aliancanoj kaj ilia granda floto, estas malfacile avanci al Sicilio.
  Grandadmiralo Dennits ricevis la taskon de batado senkonscie malamikŝipoj kaj akirado de domineco sur maro. La produktado de submarŝipoj pliiĝis al kvardek monate, pli progresintaj komencis esti produktitaj, fluliniaj kiel ŝarkoj, aŭ balenoj, kaj ankaŭ funkciigitaj per hidrogena peroksido.
  La germana submara floto fariĝis la plej multnombra kaj kvalite la plej bona en la mondo.
  La ŝlosila punkto de la batalo por Sicilio devis esti la atako kontraŭ Ĝibraltaro.
  Krome, la nazioj planis ligi Turkion al la konflikto. Antaŭeniri kune kun la otomanoj sur Palestinon kaj Sirio, kaj plu al la Suetost Kanalo. La turkoj ne estas kontraŭ la ekspansio, sed ili timas la britojn kaj usonanojn.
  La 8-an de marto 1944, germanaj aviadiloj lanĉis surprizatakon sur Malto. La malamiko ne atendis, ke la germanoj riskus, eĉ antaŭ la kapto de Sicilio, efektivigi tian aŭdacan surteriĝon. Sed ne vane la Fritz malmoliĝis en la oriento kaj lernis tie malhonestecon. Ŝajnis, ke la fortikaĵo sur la insulo estas nepenetrebla, sed ĝi falis post kelkaj horoj. Pli ol tridek kvin mil britoj, dek mil usonanoj estis kaptitaj. Grandegaj trofeoj estis kaptitaj.
  La sukceso de la germanoj ankaŭ havis moralan signifon. Turkio permesis al germanaj soldatoj iri tra sia teritorio al Palestino kaj plu al la Suet-kanalo.
  Generalissimo Franco daŭre hezitis, li vere volis vastigi la vastaĵojn de Hispanio kaj akiri koloniojn, sed li timis malvenkon. Salazar kunlaboris pli kaj pli aktive kun la Tria Regno. Kaj Brazilo, vidante, ke la ŝancoj konkeri Eŭropon malpliiĝas, kaj ke plej verŝajne oni devos lavi ĝin per sango, hastis retiriĝi el la milito kun Germanujo.
  En majo, la germana ofensivo komenciĝis sur Palestino. Ĝi estis ordonita fare de la fama Feldmarŝalo von Bock.
  Hitler decidis ŝanĝi sian koleron al kompato, kaj lasi tian spertan feldmarŝalon rebonigi sin. Aliflanke, ĝis nun estis relativa trankvilo. La aliancanoj suferspertis gravajn perdojn surmare, sed ĝis nun tenis Sicilion. Sed la ĉefa batalo estis turniĝi al la nordo de Francio. En junio 1944, la alteriĝo estis planita. Pro la altaj kostoj de la mondmilito, kaj ankaŭ pro la fakto, ke la Atlantika Muro daŭre plifortiĝis, la aliancanoj estis devigitaj rapidi.
  Krome, la nazioj en amasproduktado aperis Me-262. La aviadilo ankoraŭ ne estas pli teknike fidinda, sed ĝi estas tre rapida, kun forta armilaro kaj distingita per transvivebleco.
  Okcidento ne havis kompareblan maŝinon, kaj la germanoj, kiuj tiom fortiĝis en aerbataloj, povis bone fini la aersuperecon de la malamiko.
  En la nordo de Francio, ekzistis proksimume cent dudek tute batalpretaj sekcioj, de kiuj dudek unu estis kirasaj. Granda nombro da Tigroj kaj Panteroj. Krome, la serioj jam aperis kaj "Pantero" -2 kaj la fama "Reĝa Tigro".
  Do, male al la reala rakonto, la ŝancoj de la aliancanoj montriĝis multe pli malgrandaj. Devus notiĝi ke, ĉiaokaze, ekzistis daŭre signifaj fortoj de la Fritz en Holando kaj Belgio. Krome, la agado de la luppakoj de Dennik kaŭzis grandegan damaĝon al la aliancita floto.
  Kaj aviado ne dormis. Aparte, radiokontrolitaj bomboj estas tre efikaj por marameaj celoj.
  Sed la balistikaj misiloj V-2 ne tro pravigis sin. Sed ili estis produktitaj malpli ol en reala historio. La fakto estas, ke kun la pilotoj, precipe post la interŝanĝo kun rusaj kaptitoj en la Luftwaffe, ĝi fariĝis pli facila. Kaj aperis sufiĉe raciaj - ĉu tiuj ĉi blindaj virabeloj estas bezonataj? Krome, la iama malamiko Stalino subite iĝis amiko kaj eĉ decidis helpi la germanojn.
  Kaj kio plej mankas al Germanio? La liberigo de aviado en la Tria Reich superis cent aviadilojn tage, kaj mankas spertaj asoj. Do la volontuloj aliĝu al la batalo.
  Inter tiuj, kiuj estis libervole-devige senditaj por batali kontraŭ la damnitaj kapitalistoj, Koĵedub, kiu baldaŭ iĝis legenda, ankaŭ estis listigita.
  La surteriĝo en Normandio, malgraŭ tio, ke en la unuaj tagoj ŝajnis, ke la aliancanoj sukcesis, povis krei tri pontojn, finfine finiĝis en la plej granda malvenko de la Okcidento en la historio de la Dua Mondmilito.
  Preskaŭ samtempe, la germanoj ankaŭ kaptis la Suet-kanalon, transdonante la arterion al Britio. Kaj en Skandinavio okazis Operacio Polusa Urso - Svedio estis okupita preskaŭ sen perdo en du semajnoj.
  Post kiam la germanoj enscenigis provokon, Franco finfine eniris la militon, flanke de la Tria Regno. Fine de 1944, la nazioj kaptis Ĝibraltaron dum tritaga atako.
  Post kiam la ofensivo komenciĝis en Afriko. 1945 estis la jaro de la rapida deplojo de la germana reagaviadilo. La batalado en Afriko estis furioza. La amerikanoj transdonis grandajn terarmeojn al la nigra kontinento, aliflanke, ili devis treni soldatojn kaj provizojn trans la tuta Atlantiko.
  Estas kvazaŭ krotalo etendiĝanta...
  La germanoj sukcesis konkeri Sicilion ankaŭ. La batalo por Afriko komenciĝis, aŭ pli ĝuste daŭris. La nazioj uzis multajn submarŝipflotojn kaj pli oportunan lokon por la atako sur la nigra kontinento.
  La amerikanoj ne interkonsentis tro bone en bataloj kun Japanio. La alteriĝo en Filipinio finiĝis en kompleta fiasko.
  La batalŝipoj de la Lando de la Leviĝanta Suno - inkluzive de la giganto Yamato - finfine montris sin kaj mallevis la ŝipojn kun la amerika alteriĝo. Gravaj perdoj akre bremsis la antaŭeniĝon de Nimitz kaj Mankurt trans la Pacifikon.
  La germanoj iom post iom ebenigis la batalon sur la ĉielo. ME-262 kaj HE-162, tiam ME-1010, kaj TA-138. Tiuj ĉasaviadiloj disponigis kvalitan superecon super okcidenta kvanto.
  Post la morto de Roosevelt, la pozicio de izolistoj en Usono akre pliiĝis. Ili postulis pacon kun la Tria Regno, kaj militon ekskluzive kontraŭ Japanio.
  Dulles provis tra Svislando palpi por aparta paco kun Germanio. Sed tiam aperis problemo - Hitler mem ne volis fini la militon. La germanoj, kvankam malrapide, sed antaŭeniris tra Maroko kaj Egiptujo. Ili jam sukcesis transpreni Irakon, kio signifas akiri aliron al petrolo. Kuvajto estas falonta. Kien Anglujo do iros? Kaj la submara ŝiparo de la nazioj pli kaj pli fortiĝas. Kaj jetbombaviadiloj jam ricevas Londonon kaj la tutan ĉirkaŭaĵon, sen mencii la V-2.
  Hitler ne volis pacon, li kalkulis je pli.
  Sed la usonanoj havis fortan atuton en sia poŝo.
  Ĉar la japanoj retenis kontrolon de la plej multaj el siaj komunikadoj, la unua provo faligi atombombon sur Hiroŝimo malsukcesis. Samurajbatalantoj kaptis B-29 kiu moviĝis sen kovro. Kaj la maŝino mem kaj la atombombo surŝipe pereis. La venonta bato al Hiroŝimo sekvis la 19-an de aŭgusto. Ĉi-foje, la amerikanoj povis disponigi kovron kaj atakon per pli da bombistoj. La bato ne estis tro pura, la bombo eksplodis dek kilometrojn de la urbo, sed la efiko estis ankoraŭ impona.
  Nun montriĝis, ke Usono havas nuklean bastonon de grandega potenco, kio signifas, ke Germanio kaj ĝiaj aliancanoj riskas tre malmolaj antaŭ kapitulaco.
  Sed tiam eniris tria faktoro. Longe, sidante en embusko, lekante la vundojn kaŭzitajn de la dua mondmilito, Stalino proponis unuafoje en la historio okazigi personan renkontiĝon kun Hitler. Adolf Hitler tuj konsentis. Krome, la Fuhrer de la Tria Regno eĉ konsentis veni al Moskvo por tio, sub la personaj sekurecgarantioj de Stalin.
  La renkontiĝo okazis la 2-an de septembro 1945. La sepa jaro de la Dua Mondmilito komenciĝis. En reala historio, ĝi ĵus finiĝis en ĉi tiu momento. Kaj nun ĝi estas ĉe sia pinto. La germanoj jam batis la britojn el Kuvajto, okcidenta Irano, Irako, kune kun la turkoj el Egiptio kaj batalis en Libio, Sudano, sur la Araba Duoninsulo. Kaj ankaŭ la bataloj estis en plena svingo en Maroko, kaj ĉe la periferio de Alĝerio.
  Ĝenerale, la iniciato estis ĉe la flanko de la germanoj, sed la aliancanoj batalis forte. La kresko de la submara floto de la Tria Regno estis kompensita per la konstruado de pli kaj pli novaj ŝipoj kaj pli altnivelaj metodoj de protekto kontraŭ lupaj pakoj.
  Britio estis bombardita, raketo atakita. En respondo, ili bombis la teritorion de la Tria Reich. La germanoj pliigis la produktadon de armiloj, precipe reagaviadiloj. Ili formis eksterlandajn sekciojn, kaj sekciojn de miksita kunmetaĵo. Ili uzis sklavan laboron kaj inventis novajn specojn de armiloj.
  Aparte, diskotekoj montriĝis ne nur ekstreme altrapida speco de armilo, sed ankaŭ kapabla akiri altecon en la stratosfero. Kaj tio igis ilin danĝeraj kaj nevundeblaj altsituaj bombaviadiloj.
  La TA-400 ankaŭ iĝis senekzempla maŝino, superante la B-29 en ĉiuj rilatoj. Sed la plej kapabla, kompreneble, estas la BD-18 - flugila aviadilo. Li kapablas bombi usonan teritorion kaj reveni al Germanio. La flugdistanco de la jetmaŝino estas ĝis 20 mil kilometroj.
  Sed ĝi ankoraŭ estas testata. Sed jam estas pli malgrandaj senvostaj en la serio.
  La germanoj kiel aviado antaŭ la aliancanoj. Tankoj de la serio "E" ankaŭ estas multe pli fortaj ol la usonaj "Shermans" kaj "Pershings". En realeco, eĉ la germana "Pantero" -2 ankoraŭ ne havas indan kontraŭulon. Sed la "Pantero" - la dua veturilo en seria produktado - estas la ĉefa germana tanko. Nur la anglaj memveturaj pafiloj "Tortila" povas konkuri kun ĝi. Sed tia maŝino pezas - 80 tunojn. Do dum la nazioj batis la malamikon kun kvalito. Sed en respondo, la malamiko uzas kvanton. La germanoj kaj iliaj aliancanoj ĉiuokaze venkas... Sed la faktoro de la atombombo kaj la uzado de la 19-a de aŭgusto 1945 maltrankviligas Stalin. Japanio povis ĉesigi la antaŭeniĝon de la britoj kaj amerikanoj, sed ĝis nun, estante malbone batita surmare, ĝi ne povas antaŭeniri.
  La ĉefo de ĉiuj tempoj kaj popoloj komprenis. Ne utilas plu sidi, kaj vi povas trovi vin en la pozicio de stulta simio - kiu sidas sur palmarbo kaj atendas ... ĝis la bananoj defalas. Kio estas pli stulta ol atendi, ke la bananoj falos, kiam oni jam sidas sur ili?
  Stalino ridetis al Hitler. La Fuhrer aspektis laca sed gaja. Ambaŭ diktatoroj estas proksimume samaj, iomete sub meza alteco. Ambaŭ lipharoj. Sed la lipharoj de Stalin estas pli grandaj, kun grizaj haroj, tiu de Hitler estas tre malgranda kaj iom amuza. Bangs donas junecan aspekton al la germana tirano. Jes, li estas dek jarojn pli juna ol Jozef Vissarionoviĉ.
  Stalino salutis, tuj prenis la virbovon je la kornoj:
  - Ni estas pretaj militi kontraŭ mondkapitalismo kaj cionismo!
  Hitler logike demandis:
  - Je kiaj kondiĉoj?
  La ĉefo de ĉiuj tempoj kaj popoloj respondis kun sia tipa paradema honesteco:
  - Kiu kaptos ion, tiu estos!
  Hitler rigardis al Stalin. Post la konkludo de la paco, al la gvidanto estis premiita la Ordo de Venko kaj la dua stelo de la heroo de Sovetunio. Estas logike, ke Sovetunio deklaris sin la venkinto. Krome, al Stalino estis premiita la titolo de Generalisimo. Sed li ne portis uniformon. Eble ne nur pro modesteco. Perdinte dudek milionojn da homoj, la granda gvidanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, sukcesis alporti la grandiozan batalon al egaleco.
  Homoj eble ne komprenas. En Sovetunio, la nombro de malkontentaj kun la reĝimo pliiĝis.
  Kaj plej grave, la timo preskaŭ malaperis. Post tia milito, la NKVD iĝis multe malpli timema. Jes, kaj revenis el kaptiteco multe da homoj, kiuj malamas la sovetan registaron kaj... Aŭdis sufiĉe da kontraŭsovetia propagando.
  Sed Stalino komprenis la plej gravan aferon: se vi donos al Usono tempon, ili plivastigos la produktadon de nukleaj armiloj surflue, kaj post Germanio ili eldetruos Sovetujon al la tero.
  Kaj la opcio de paco kun la Tria Reich ankaŭ eblas. Kaj poste la milito de la koalicio de kapitalismaj predantoj kontraŭ Sovetunio. Ĉiukaze, ni devas redoni la landon al la Dua Mondmilito. Helpu Hitler en venkado de Usono kaj la kolonia Brita Imperio.
  Kaj tiam ni vidos! Neniam estas tro malfrue por uzi Operacion Tondroŝtormo por liberigi Eŭropon.
  Cetere, Usono kaj Britio senespere provis puŝi Stalinon al venĝa milito. Sed ili estis tro avidaj, kaj proponis malmulte. La gvidanto postulis, ke Usono tuj, sen ajnaj antaŭkondiĉoj, translokigu Alaskon kaj la Havajajn Insulojn.
  Sed la usonanoj kaj la britoj, eĉ en Eŭropo, preskaŭ ne volis doni ion ajn. Kaj al la diablo kun ili tian aliancon?
  Por tio, kion ili ne pagas, ĝi valoras nenion, sed pro tio, ke ĝi valoras nenion, vi devas pagi la plej grandan parton!
  Ili ne volis aliancon kun Stalino kontraŭ Hitler, estos inverse. Krome, ambaŭ iliaj imperioj estas totalismaj kaj ili havas unu komunan aferon - malamon al okcidenta demokratio kaj liberalismo.
  Hitler respondis kun ne tute tipa koncizeco kaj raciismo:
  - Justa! Estas tempo por fini traktaton kaj komenci komunajn militajn operaciojn!
  Stalino, kun larĝa tigra rideto, liaj nenature grandaj dentoj, respondis:
  - Mi jam donis la ordon! Kaj la kontrakto estas preta!
  La Fuhrer rikanis kaj manpremis kaj respondis:
  - La mendo estas pli grava ol la kontrakto!
  Fortaj terarmeoj de Sovetunio eniris Iranon kaj de la batalo komencis moviĝi direkte al Hindio. Kaj samtempe kun la komenco de vintro, grandaj fortoj moviĝis al Alasko. Kompreneble, la apero de sovetiaj aviadiloj sur la ĉielo, kaj ŝipoj kaj submarŝipoj en la maro aldonis problemojn al la aliancanoj.
  Multaj sovetiaj asoj jam batalis flanke de la Tria Regno. Du el ili jam ricevis kavalirajn krucojn. La unua aljuĝita tian ordon estis Kozhedub. Li havis raporton pri 123 britaj kaj amerikaj aviadiloj detruitaj. Rekordo inter sovetiaj volontuloj.
  Sed la plej bona rezulto por Huffman estis la 19-an de aŭgusto, ĝuste en la tago de la bombado de Hiroŝimo, ŝi malkonstruis la kvarcentan aviadilon, tiel fiksante la trian rekordon. Pro tio, al li estis premiita la Ordeno de la Germana Aglo kun diamantoj, kaj eĉ pli frue, por 350 aviadiloj, la kvinan gradon de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj, kaj diamantoj.
  Hindio estis kovrita fare de relative malgrandaj britaj batalionoj, kaj la sepoj de la koloniaj soldatoj iris inte al la flanko de la Ruĝa Armeo. Pli perforta batalado ekbolis en Irano. Tie, Britio kaj Usono havas multe pli da fortoj. Sed la nombra supereco, same kiel la valorega sperto de la dua mondmilito, efikis, kaj post du monatoj kaj duono la tuta Irano estis tute liberigita.
  Furioza batalado daŭre furiozis en Birmo.
  Sed ĝenerale, antaŭ la nova jaro, Hindio, Pakistano, Irano, la Proksima Oriento kaj la tuta tera Azio estis sub la kontrolo de Sovetunio kaj la Tria Regno.
  Post tio, surtere, sovetiaj trupoj eniris Afrikon. Krome, vera batalo por Alasko disvolviĝis vintre.
  La usonanoj ankoraŭ timis lanĉi nukleajn atakojn kontraŭ Sovetunio kaj provis trui Japanion. Sed el la tri atombomboj, antaŭ la fino de la jaro ili povis faligi nur unu sur Nagasakon.
  Truman histerie postulis pliigon de la nombro da nukleaj eksplodiloj kaj plibonigitajn rimedojn de ilia livero.
  La germanoj, avancante en Afriko, planis surteriĝon en Britio.
  La jaro 1946 estis markita de la ĝenerala sukceso de la koalicio de diktatoraj potencoj. Afriko dum la jaro venis sub la kompletan kontrolon de la koalicio, sed la aliancanoj sukcesis forpuŝi la alteriĝon en Britio.
  Usono ĵetis atombombon sur Vladivostok kaj kvin pli sur Japanio. Unu por Chukotka. Kaj tri en la teritorio kontrolita de la Tria Regno. Inter la germanoj, la nivelo de jetaviadiloj kaj la aerdefenda sistemo kreskis tiel, ke el tri sukcesoj - du por Francio kaj unu por Norvegio - Germanio mem ne povis esti hokita.
  Sed ĝis nun la nazioj ne havis la atombombon por respondi. Oni ne parolis pri paco. La milito montriĝis nun sen kompromiso - por kompleta neniigo.
  
  
  IVAN LA TERURA KAJ IOM BONĈON
  Tie, la diverĝo de reala historio komenciĝis en la Batalo de Chashniki. Male al kio okazis, en ŝia rakonto Petro Ŝujskij ne estis venkita, sed li mem venkis la armeon de la hetmano. Sed tio estis la unua grava fiasko de la rusaj soldatoj en la Livonia Milito. Sed tiam Petro Ŝujskij montris vigladon, starigis armeajn antaŭpostenojn kaj, havante nombran superecon, venkis Litovion.
  Kiel rezulto, la rusoj retenis la iniciaton. Ili prenis plurajn pliajn grandurbojn en Livonio, kaj entreprenis kampanjon kontraŭ Vilna. La ĉefurbo de Litovio falis.
  Timigitaj poloj proponis pacon al Rusio. Caro Ivano la Terura prenis kontrolon de la plej granda parto de Livonio, inkluzive de Rigo. Kaj ankaŭ Polotsk, kaj la ĉirkaŭaj landoj, ĝis la Berezina.
  La Rusa Imperio fortiĝis. Oprichnina ne devis esti prezentita. Caro Ivano la Terura komencis sian korsaron, kaj eĉ komencis konstrui urbon ĉe la enfluejo de la Neva.
  Tiel ekestis Ivanvograd. La reĝo ne movis la ĉefurbon tien, sed li fortikigis la havenon. Krome, la rusoj avancis en Siberio, konkerante novajn terojn kaj konstruante urbojn.
  Kaj kiam reĝo Sigismondo mortis, Ivano la Terura avancis al la trono de la Komunumo.
  La aŭtoritato de caro Ivan Vasilyevich montriĝis eĉ pli alta ol en reala historio, kaj li iĝis la reĝo de Pollando kaj la Grandduko de Litovio.
  Tiel, la plej granda ŝtato ekaperis, superante la grandecon de la Otomana Regno, kaj la populacio kaj forto de la granda kolonia hispano.
  Caro Ivano la Terura pasigis alian malgrandan militon kun Svedio, gajnis la Elekton. Tiam ŝi komencis grandan militon kun Turkio. Efektive, la krimeaj tataroj estis tro ĝenaj. Kuru post kurado.
  La rusa armeo faris sukcesan kampanjon. Rekaptis Azov. Kaj tiam printempe ŝi venkis Perekopon. Rompita en Krimeon. frapis la tatarojn.
  Ĥano fuĝis al Turkio. Sed la Otomana Regno estis ankoraŭ plena de forto. La nova sultano Murat, kolektis grandegan armeon kaj moviĝis al Rusio.
  Tamen, li estis venkita kaj apenaŭ eskapis.
  La turkoj devis fari pacon, cedi Krimeon al Rusio.
  Ivano la Terura mortis en 1589, ĉe la pinto de sia famo kaj sukceso. La tronon heredis lia nepo, filo de la filo de Ivan, sepjara. La majoratulo de Ivano la Terura mem mortis pro venerea malsano. Ivano la kvina fariĝis reĝo. Oficiale, la reganto montriĝis por Skopin-Shuisky guberniestro kaj partnero de la reĝo. Ne tro kompreneble rezultis forta dinastio.
  Sed la ŝtato fortiĝis. Estis nur malgranda milito kun la svedoj, kiu finiĝis per la venko de la rusaj trupoj. Same kiel vojaĝoj al Siberio.
  Sed kiam Ivano la kvina eniris plenaĝecon, li devis alfronti problemojn. Tri jaroj en vico estis rikoltoj malsukcesoj. Kaj ĝi kaŭzis malsaton. Poste pli da problemoj... Sed la lando pluvivis. Ivano la kvina regis sufiĉe saĝe. Reformis la armeon kaj administracion. Kreitaj tabuloj.
  Malfermis plurajn universitatojn. Subpremis la ribelon de la nobelaro. Tiam li aneksis Orientan Prusion al Rusio.
  Plue, la nova reĝo de Svedio, Gustavus Adolf, provis preni venĝon por la antaŭa malvenko de sia lando. Sed la milito finiĝis kun la konkero de Svedio.
  Danio, kune kun Norvegio, provis konservi amikecajn rilatojn kun Rusio. Kaj Germanio restis fragmenta. Kaj disŝirita de militoj.
  Francio rapide akiris potencon, Hispanio kaj Turkio ĝin perdis.
  Ivano la kvina post la konkero de Svedio, turnante la rigardon orienten. La rusoj entreprenis plurajn kampanjojn kontraŭ Irano kaj Mezazio.
  Teroj estis konkeritaj, ĝis Hindio. Tiam mortis Ivano la kvina, kaj Vasilij la kvara fariĝis reĝo.
  La agresema politiko daŭris. La rusoj iris orienten kaj konkeris Hindion. Kaj tiam okazis kolizio kun Manĉura Ĉinio. La milito daŭris pli ol dudek jarojn. Sed finfine Ĉinio estis venkita. Komence de la dekoka jarcento, cara Rusio fariĝis la plej granda potenco en la mondo, enirante Hindoĉinion kaj Alaskon, kaj limante Germanion en la okcidento. Konkerinte parton de la tero el Turkio. Francio kaj Aŭstrio provis meti la Otomanan Regnon kontraŭ Rusio. La nova caro Petro la Granda, sed ne de la Romanov-dinastio, sed Riurekevich, entreprenis kampanjon kontraŭ Turkio kaj kaptis Konstantinopolon. Post tio, la rusoj penetris en Afrikon. Kaj konkeris Egiptujon. Aŭstrio, post pluraj taktikaj sukcesoj, estis venkita. Rusaj trupoj prenis Vienon. Kaj ili ankaŭ aneksis Balkanion al siaj teroj.
  La limoj etendiĝis al Italio. Kaj en Afriko, la rusoj iom post iom atingis Maroko kaj konkeris ĉi tiujn landojn. Petro la 2-a komencis konstrui novan ĉefurbon ĉe la mediteranea marbordo. Kaj ĝi montriĝis vera juvelo de arkitekturo. En la sama tempo, la rusoj avancis en la Niĝeria buklo, konkerante Afrikon. En la mezo de la dekoka jarcento, okazis milito kontraŭ Turkio kaj Francio. Kiel rezulto, ĉio el Germanio estis inkludita en Rusio.
  Kaj la rusoj samtempe loĝigis parton de Ameriko kaj Kanado. Okazis kolosa terkapto. Iom poste, ankaŭ Francio falis.
  Britio provis sidiĝi sur la insulo. Hispanio, englutita en agitado, ankaŭ transiris al la flanko de Rusio, iĝante parto de ĝi.
  Komence de la deknaŭa jarcento, Rusio tute kontrolis Afrikon, preskaŭ tute Ameriko, kaptis Aŭstralion, kaj aliajn aziajn terojn. Nur Anglio, limigita de la Kontinento, restis ankoraŭ sendependa.
  Rusaj caroj eltenis ĝin. Samtempe la homaro daŭre rapide disvolviĝis. Kaj tiel flugoj en la kosmon okazis cent jarojn pli frue. Kaj la nova kosmonaŭto tute ne estis Gagarin. Kaj kiu nomiĝas Ivano.
  La Rusa Imperio flugis al Marso reen en 1885. Kaj en 1914 okazis la lasta milito en la historio de la planedo Tero, kiu finiĝis per la konkero de Britio. Post tio, Rusio finfine ŝanĝis al spaca ekspansio. En 1930, la unua flugo al la stelo Alpha Centauri komenciĝis. Kaj ĝi daŭris dek kvin jarojn antaŭ ol atingi la stelon.
  Ili flugis ĉirkaŭ ŝi kaj returnis sin. La unua flugo daŭris tridek jarojn, sed la scienco disvolviĝis. Ĉi tie aperis kaj superluma rapido kaj termokvarkaj motoroj.
  En Rusio mem, la nobelaro jam malaperis, kaj la caro estis anstataŭigita per la Prezidanto de la planedo Tero. Kaj kiel rezulto, ĉio draste ŝanĝiĝis. Kaj homoj komencis ekloĝi en la galaksio.
  
  VASILY LA TRIA KAJ LA ALTERRIĜO POPADANTSEV
  Estas multaj malsamaj universoj kie rusaj dungomurdistoj iras.
  En unu el ili, Vasilij la Tria, aŭ pli ĝuste lia frato Dmitrij Ivanoviĉ, alproksimiĝis al Kazan en 1506. En majo, granda batalo okazis dum la ŝtormo de la grandurbo.
  En ĉi tiu momento, la tatara kavalerio moviĝis al la malantaŭo de la rusaj trupoj. Nu, kion signifas, ke Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova devos batali.
  En la sama tempo, kaj kvar sorĉistinoj en komerco.
  Laŭ la volo de la rusaj dioj, la tutaj ses el la falintoj prenis kaj moviĝis, starante antaŭ tridek mil rajdistoj de la kazana hordo.
  La unua atakis Oleg Rybachenko. La knabo svingis siajn longformajn glavojn, tenis papilion, kaj dekoj da tataraj rajdantoj estis tuj fortranĉitaj.
  Tiam la eterna infano ĵetis grenadon kun nudaj piedoj kaj kantis:
  - Provante plekti la mondon,
  Reto de infera pasio...
  Leprulo kranio kaj vampiro
  Kun nesatigebla palato!
  Kaj la knabo fajfos kaj korvoj falos sur la razitajn suprojn de la tataroj.
  Margarita ankaŭ estas en moviĝo leporhundo kaj malvarmeta. Ĉi tie li prenos kelkajn pizojn kun eksplodaĵoj per la nudaj piedfingroj. Tiam li rulos muelejon kun glavoj kaj dehakos amason da tataroj, kaj hurlados:
  - Mi estas superknabino! Kaj granda miraklo en la imperio!
  Kaj jen kiel fajfos la belulino. Kaj kiel la birdoj faligitaj de ondo de fajfado falos sur la tatarojn.
  Natasha ankaŭ estas agresema knabino. Unue, libelo elfaras teknikon per longformaj glavoj, tranĉante multajn tatarojn kune kun ĉevaloj. Poste li ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj. Tiam la mamzono estos deĵetita, kaj de la skarlata cico ĝi estos kiel pulsaro, bruligante la tatarajn regimentojn. Kaj tiam de la umbiliko lanĉos mortiga fulmo.
  Kaj bruligu la kazanan hordon. Kaj post la plej mojosa eniro. La kalsoneto de la knabino krevas de la sino de Venuso, ĉar magia tornado rapidas por disbati la nomadojn.
  Nataŝa kriis:
  - Gloro al Rusujo Vasilij la Tria!
  Zoya ankaŭ estas sur la leporhundo-atako. Eluzis la muelejon per glavoj, hakante kontraŭulojn en sangan viandon. Tiam, kun nudaj piedoj, ŝi ĵetis obuson de la plej mortiga potenco en la mondo. Ĝi estis farita el segpolvo kaj trempita en pocio, do du tataraj eskadroj alflugis samtempe. Kaj tiam sovaĝa pulsaro elflugas el la frambocicoj, kaj fritas ĉiujn.
  Kaj kiel fulmo el la umbiliko prenos kaj batos. Kaj ĝi bruligos la viandon ĝis la osto.
  Kaj tiam la kalsoneto de la knabino krevis kaj el la groto de Venuso, fajra ondo de detruo iros.
  Zoya tweetis:
  - Amo kaj morto, bono kaj malbono! Kio estas sankta, kio estas peka - ĝi ne estas destinita kompreni!
  Augustine estas reen en la batalo kiel besto. Ŝiaj kuproruĝaj haroj, en la vento, kiel standardo sur la Potemkin. La knabino atakas, kondukas muelejon kaj fortranĉas multajn malamikojn. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetas nekredeblan donacon de morto. Tuta tatara kavaleria regimento ekflugas en la aeron. Kaj tiam fulmoj de mortiga forto flugas el rubenaj cicoj. Ili tranĉas kaj rostas la malamikojn vivantaj.
  Kaj tiam pulsaroj erupcias el la umbiliko kun senfina potenco. Kaj bruligu malamikojn kiel verajn muŝojn.
  Kaj kiam, el la sino de Venuso, ĝi ekbruligas per io fajra. Kaj li bruligos la tatarajn rajdistojn sen la plej eta kompato.
  Aŭgustina kantis, disbatante la kazanajn tatarojn:
  - Rus' ridis kaj ploris kaj kantis! En ĉiuj epokoj, tial ŝi kaj Rus'!
  Svetlana ankaŭ estas dura kaj nevenkebla sur la ofensivo. Do ĉi tiuj tataroj estas draŝataj. Ĉi tie ŝi efektivigis machaon-ŝokteknikon. Kaj la glavoj plilongiĝis, la kazanaj rajdantoj estis fortranĉitaj. Tiam la knabino prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis bombon de kolosa detrua potenco. Ŝi ŝiris la tatarajn batalantojn, kaj grincis:
  - Gloro al la animo kaj al la Patrujo! Ni vivu sub komunismo!
  Kaj el fragaj cicoj kiel lanĉi pulsaron de detruo. Li transflugos kaj la tatarajn rajdantojn tuj kaj brulos.
  Svetlana knaris:
  - Rus' vi estas bonega!
  Kaj poste io tre detrua, kaj mortiga, kvazaŭ de la umbiliko.
  Sed la plej grava donaco estas kiam kalsonoj krevas kaj tiam magia cunamo flugas el la Groto de Venuso. Ĉi tio estas ĝenerale bonega, kaj la knabinoj montris sian plej altan klason.
  Oleg Rybachenko, dehakante la tatarojn kaj ĵetante segpolvajn grenadojn al la armeo de nomadoj, denove fajfis.
  Kaj la korvoj falis sur la razitajn suprojn de la tataroj. Kaj la nudaj piedoj de la knabo ĵetis mortportantajn donacojn de morto. Detruante tutajn regimentojn de malamikoj.
  Oleg Rybachenko, sentinte plena de entuziasmo, eklevis kaj kantis;
  Patrujo bela Rusio,
  En ĝi, Vasilij estas tre saĝa reĝo ...
  Fariĝos, mi kredas ke baldaŭ li estas la mesio,
  Ĉi tiu Ortodoksa Suvereno!
  
  Vi Vasilij ricevis subtenon,
  De la potencaj Rusaj Dioj sciu...
  La malamiko fariĝos fajroŝranko,
  Mi ne povas trovi la ĝustajn vortojn!
  
  Vi venkis la tatarojn kaj la polojn,
  La plej granda reĝo en la mondo...
  Ni volas bonan batalon, kredu min
  Vi batalas kavaliron kaj kuraĝas!
  
  caro Vasilij la montoj ne estas baro,
  Se necese, la Germana Armeo disbatos ...
  Granda rekompenco atendas
  Subteno de la patrujo - glavo kaj ŝildo!
  
  Vi servas al timinda monarko,
  Ke la granda genio de diversaj landoj...
  Verŝante vodkon en blankan glason,
  Ne trompiĝu!
  
  Venku viajn malamikojn
  Caro Vasilij estas la lumo de la reĝoj ...
  Petu Svarog pri pardono
  Por niaj frenezaj infanoj!
  
  Ni venkos, mi kredas por Rusio,
  Super la montoj mia lando flugos!
  Jesuo kun pli alta misio
  Ke la malamikoj de la Patrujo dispremos!
  
  Ni batalis kuraĝe por la reĝo,
  Ĉar la lumo de Dio estas monarko...
  Kaj la malamiko ŝerce ŝiris,
  Forpelita en frenezan timon!
  
  Do la Patrujo fariĝu pli bela,
  Kaj Vasilij konkeros la teron...
  Li estas tia granda caro de Rusio,
  Liaj koroj estas kiel monolito!
  
  Ni venkos, mi firme kredas je ĝi,
  Nia plej granda rusa popolo...
  Iluminante la ĉefan ideon,
  Ĉiuj malamikoj de la Patrujo disŝiros!
  Ĉe la finaj vortoj, la lasta el la tridek mil tataraj rajdantoj estis tranĉitaj. Tiel finiĝis la unua parto de la batalo. Rusaj trupoj gviditaj fare de Dmitrij Ivanoviĉ Rurikoviĉ venkis la tatarojn kaj prenis Kazanon.
  Sed ĝi ne finiĝis tie. Post tia konvinka venko, la rusa armeo decidis moviĝi plu laŭ la Volgo.
  Kaj nun la rusaj regimentoj malsupreniras al la elfluejo de la granda rivero. Antaŭ ili estas batalo inter la Nogaja hordo kaj la Astraĥana Ĥanlando.
  Ke la ses grandaj militistoj denove eniras la batalon, kun la tataraj kaj Nogaj armeoj.
  Kiel kutime, ili tranĉas regimentojn de nomadoj per glavoj, ĵetas grenadojn kaj pizojn kun antimaterio per siaj nudaj piedfingroj. Kaj samtempe ankaŭ knabinoj prenas ĝin, el skarlataj cicoj ili batas per fulmo kaj pulsaroj. Kaj kiel ili martelas ekster la vojon per laseraj radioj! Kio estas simple bonega kaj mojosa!
  Kaj tiam la tornado ondoj el la sino...
  Sed ne nur ili batalas. Do Gerda decidis helpi la rusojn kun sia skipo de sorĉistinoj. Ĉi tiuj sorĉistinoj estas brilaj projektistoj. Aparte, ili faris la "Tigro" -2 pezante nur tridek kvin tunojn, konservante la saman dikecon de kiraso, armilaro kaj motoro. Samtempe, la protekto de la tanko montriĝis eĉ pli bona, danke al la grandaj anguloj de la racia kliniĝo de la kiraso kaj la malalta silueto de 1,7 metroj.
  Sorĉistinoj faris tian maŝinon. Kaj sufiĉe simpla fabrikebla kaj fidinda. "Tigro" -2 kun tiel malalta pezo fariĝis nur finaĵo por ĉiuj tankarmeoj. Ŝia kanono detruante eksterlandajn tankojn kaj infanterion.
  Eĉ pli danĝera estis la batalanto XE-162, kiu estis farita de Albina kaj Alvina - ĉi tiuj asaj knabinoj. Kiel rezulto, la dua mondmilito iris alimaniere. Kaj la Tria Reich komencis venki sur la frontoj. Ankaŭ aperis la "Tigro" -3 kreita de Gerda kaj ŝia teamo. Tiu tanko pezis 60 tunojn, havis frontan kirason de 250 mm, flankan kirason de 170 mm, kaj kanonon de 105 mm, 100 EL longa kaj ses maŝinpafiloj.
  Jen la germanaj knabinoj sur tia tanko kaj saltis al la tataroj. Ĉio mendo laŭ ordono. La knabinoj kontrolas la aŭton per stirstangoj.
  Jen Gerda estas premata per la fingroj de nudaj piedoj sur la butonon, kaj la kuglo elflugas el la kanono kun granda mortiga forto. Kaj disŝiras la tatarojn.
  Charlotte pafas poste. Ankaŭ mortiga knabino. Kaj uzas nudajn piedfingrojn. Kaj denove la tataroj ricevas ĝin.
  Sed Christina skribaĉas el maŝinpafiloj. Knabino kun kupro-ora hararo, ankaŭ kun nudaj fingroj de graciaj kruroj, premas la butonojn de la stirstango kaj premas la malamikojn kaj malamikojn de Rusio. Tia batalema knabino ĉi tie.
  Kristina krias:
  - Gloro al la Patrujo de la Caroj!
  Kaj Magda kondukas senkompatan fajron, detranĉas la tatarajn regimentojn kaj ne nur per la nudaj piedfingroj, sed ankaŭ per la skarlataj cicoj premas la butonojn de la stirstango, kaj muĝas:
  - Gloro al la nova komunismo!
  La kvar alfrontis la tatarojn tre vigle. Kaj aktive fikis ilin.
  Kaj Albina kaj Alvina, kune kun fluga telero, detruis ĉi tiun armadon.
  Ili, premante la nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn, sendis radiojn de morto al la malamiko. Kaj ili laŭvorte elpafis la malamikojn.
  Albina premis la levilon per sia rubena cico kaj knaris:
  - Ĉi tio estas tre mojosa! Sed sendu la trabon pli larĝe!
  Alvina premis la malamikon per fraga cico, agreseme rimarkis, bruligante kontraŭulojn:
  - Estas pli larĝaj! Ni disŝiros ilin al feko!
  Kaj la knabinoj prenos ĝin kaj krios:
  - Gloro al la malvarmeta Patrujo!
  Do la astraĥanoj kaj nogaj tataroj estis mortigitaj tre rapide.
  Kaj tiam la atako kontraŭ Astraĥano mem. Jen kiel unu venko tiras aliajn kune kun ĝi.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova, kune kun ĉi tiu grandduko, translokiĝis al Astraĥano.
  Knabo kaj knabino sturmis ĉi tiun grandan urbon. Ili batalis, denove alvenante la rusan armeon tra la koridoro de tempo.
  Kaj denove ili tranĉis sin, kaj ĵetis la bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. Ĉi tie aferoj fariĝis multe pli facilaj. Kaj la armeon komandis Vasilij la Tria mem. Kaj lia potenco estis granda. Alvenis ankaŭ la trupoj de la Granda Duklando de Litovio, pli precize la regimento de la princoj de Glinskij, kiuj volis interedziĝi kun la rusa caro Vasilij la Tria, kaj tial venigis la litovojn tien. Ili ĉiuj sturmis ĉi tiun urbon kune.
  Ĉi tie ne estis tiel facila, ĉar la turka sultano sendis konsiderindan armeon, serĉante vastigi siajn havaĵojn. Sed la armeo de la Granda Duklando de Moskvo estas plena de batalentuziasmo.
  Kaj la terminatorinfanoj sin tranĉis kaj ĵetis bumerangojn, diskojn, stelojn. Oleg Rybachenko eĉ ĵetis paron da obusoj.
  Per siaj nudaj piedoj, la infanoj ankaŭ ĵetis akrajn stelojn, kaj maldikajn, sed kapablajn tranĉi plurajn gorĝojn samtempe, diskojn.
  Kaj iliaj kruroj estas vere la formado de lerteco, kaj rapida kaj tre sovaĝa forto.
  Kaj kiel knabino ĵetas bumerangon per siaj nudaj fingroj, tiam la malamikoj de la sankta Moskva Rus' tute ne estos mielo!
  Terminatorinfanoj kriis unuvoĉe:
  - Gloro al Vasilij la Tria, la plej granda el la rusaj caroj!
  Kaj kiel ili fajfas... Kaj la korvoj falas sur la tatarajn kapojn, pugnobatante la suprojn.
  Kaj tiam Nataŝa kaj ŝia teamo batalas. Kiel kutime, kun glavoj kaj skarlataj brustcicoj. Kaj plie, Aŭgusteno uzis magian flamĵetilon, kiu tute fariĝis verdikto por la nomada imperio.
  Kaj denove granda venko por la rusa regno.
  Bazilo la Tria estis kronita kun la titolo de reĝo, kaj estis oficiale rekonita kiel imperiestro. Lia imperio fariĝis grandega. Rusoj ankaŭ komencis penetri en Siberion. Kaj la Krimea Ĥanlando eĉ rekonis sin kiel vasalon de Rusio.
  
  Astraĥano falis kaj rekonis Vasily III kiel ĝia caro. Kaj ĝi estis glora kaj sonora venko. Post tio, la knabinoj translokiĝis al alia loko.
  Ĉi tie jam estis 1508. Vasily III prezentis sian kandidatecon por la trono de la Grandduko de Litovio.
  La aŭtoritato de Rusio en tiu tempo estis tiel alta ke la plej multaj el la litovoj volis rekoni Vasilij la Tria kiel sian reganton. Sed estis unu plia defianto, kiu ankaŭ havis ĉiun ŝancon por la trono.
  Estis lia armeo kaj sin ke Oleg Rybachenko kaj lia teamo devus esti mortiginta.
  Oleg Rybachenko atakis, kurante pli rapide ol gepardo. Liaj akraj glavoj tranĉis amason da litovoj kaj poloj. Kaj post tio, la knabo ĵetis grenadon per siaj nudaj piedfingroj, kaj disŝiris la armeon de la konkuranto Vasilij la Tria.
  La senmorta knabo kantis:
  - Gloro al Rus' en ĉi tiu vivo! Ni regos sub komunismo!
  Kaj tiam kiel liberigi fulmojn el la umbiliko sur la litovaj partoj, kaj disŝiri ilin.
  Kaj fajfi. Korvoj falas kaj litovaj suproj trapikas.
  La knabino hakis la ventomuelejon per siaj glavoj. Tiam ŝi prenis ĝin kaj per la nudaj piedoj ĵetis tutan bombon da segpolvo, disŝiris batalionon da solduloj.
  Kaj tiam li prenos ĝin de la umbiliko kaj ellasos la fulmon, kaj bruligos ĉiujn malamikojn.
  Ankaŭ Margarita fajfos, kaj la korvo frapos.
  Kaj kukante:
  - Gloro al nia libera Patrujo!
  Jes, senmortaj infanoj draŝas malamikojn laŭbezone.
  Sed sorĉistinoj ankaŭ ne estas malfortaj. Kaj el skarlataj cicoj ili sendas fulmojn, kaj kun nudaj piedoj ili ĵetas mortofarojn. Kaj ĝenerale ili disiĝis ne eta ŝerco. Kaj el la umbilikoj flugas tiaj sovaĝaj fulmoj, kaj la malamikoj de Rusujo fariĝas cindro.
  Sed la knabino, sen pripensi dufoje, prenis ĝin kaj sendis tornadon el la sino de Venuso, ke ŝiaj naĝkostumoj krevis. Kaj ĝi estas mojosa!
  Tiam ĉiuj kvar knabinoj demetis sian kalsonon, liberigis agreseman fluon de magia cunamo el la groto de plezuro, finante la Litvinojn.
  Kiel rezulto, la restaĵoj de la litova armeo forbrulis.
  Kaj nun Vasilij la Tria povus fariĝi la Grandduko de Litovio. Tamen ili ankoraŭ estas floroj. Ankoraŭ ekzistas Pollando, kiu ne estas konkerita. Nu, plifortiĝinte en 1512, grandega rusa armeo translokiĝis al Varsovio kaj Krakovo.
  En la decida batalo, Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova, kune kun kvar knabinoj, denove estas en batalo. Kaj ili, kiel ĉiam, tranĉas malamikojn per longformaj glavoj. Ili ĵetas grenadojn per siaj nudaj piedoj. Kaj skarlataj cicoj elsputas fulmojn. Kaj nun, sen pripensi dufoje, pulsaroj ĵetas de la umbilikoj. Kaj tamen, kompreneble, la sino de Venuso por belulinoj funkcias centprocente.
  Kaj kiam ĉiuj tuj fajfas, tiam en tiu momento multaj miloj da korvoj svenas kaj kuŝas sur la suproj de la poloj kaj soldulaj trupoj.
  Sed ne nur ili batas la polojn.
  Kvin rusaj komsomolaj knabinoj alvenis sur la IS-7.
  Kaj ankaŭ ili ni draŝu polojn.
  Tuj ekpafis ok maŝinpafiloj, kaj kiel ili falĉis la soldatojn de Pollando. Kaj jen Anyuta premis la levilon per siaj skarlataj cicoj.
  Kaj ŝi kuis je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la potenca sovetia kaj stalina patrujo!
  Alenka, la ŝipanestro, ekpafis, premante sian frambocicon sur la stirstangobutonon, al la poloj kaj grumblis:
  - Gloro al la Patrujo de la sanktulo!
  Aŭrora, tiu ruĝhara diablo frapis per rubenaj cicoj. Kaj kriis:
  - Gloro al la Patrujo de amo!
  Kaj ŝiris multajn polojn.
  Ankaŭ Maria tiel draŝas la malamikojn. Kiel rompi ilin en pecojn. Kaj maŝinpafiloj estingas kontraŭulojn el Pollando.
  Knabino muĝas:
  - Gloro al la nova komunismo!
  Kaj ŝiaj fragaj cicoj en ago, elsendante ŝargojn.
  Kaj la olimpikoj de poloj draŝas. Kaj li uzas fragajn cicojn, kio estas tre, tre efika.
  Jen la ekstermado de la poloj.
  Tiel, la paraŝutsoldatoj de la falintaj soldatoj laboras kolektive. Kaj preskaŭ ĉiuj knabinoj, nur unu senmorta knabo Oleg Rybachenko.
  Sed ĉi tiu kaprido fajfas tiel, ke la korvoj, falante, faligas la polojn je miloj.
  La batalo pasis en unu spiro. Varsovio estis prenita kun svingo. Kaj tiam la rusaj soldatoj prenis ankaŭ Krakovon ... Tiel, la kunveno de la slavoj daŭris.
  En 1514, Vasilij la Tria prenis, kaj Orientan Prusion. Ĉi tie Oleg Rybachenko batalis nur kune kun Margarita Korshunova. La malamiko estas multe pli malforta, kaj vi ne bezonas multe da helpo. Ĉu tio estas nur la fortikaĵo-urbo de Koenigsberg por preni. Ĉi tie, ĉi tiu paro de terminatorinfanoj faris bonegan laboron.
  Kaj denove, glavoj estis uzitaj, kaj obusoj estis ĵetitaj kun nudaj piedoj.
  Kaj Rusio forprenis de la germanoj, kiuj estis venkitaj ĉiujn landojn ĝis la Oder.
  Vere, en 1516 granda germana armeo, benita de la Papo, translokiĝis al Rus.
  Nu do. En paralela universo, knabinoj nun havas la ŝancon labori. Cetere kolektiĝis granda armeo - ducent mil soldatoj el la tuta Eŭropo. Unu ruso ne povas elteni ĉi tion. Sed kial ekzistas fremdaj ratioj?
  Kompreneble, por ke la rusaj terminatoraj militistoj kaj sorĉistoj kaj sorĉistinoj havu la materialon, sur kiu ili plenumas siajn heroajn agojn.
  Kaj estas bonege kiam estas loko en la mondo por heroaĵo.
  Oleg Rybachenko, ĉiukaze, ne maltrafis ĝin.
  Kompreneble, terminatorinfanoj Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova partoprenis en la bataloj.
  Per siaj nudaj, infanecaj piedoj ili ĵetis ĉion akran kaj trapikan tiel fervore, ke la Livoniaj trupoj multege mortis.
  Krome, infanoj ankaŭ pafas precize el kanonoj kaj tiel precize.
  Oleg la terminatorknabo pafis, kaj ĵetis mortigan donacon per siaj nudaj piedoj.
  Disigis kontraŭulojn kaj grincis:
  Mi estas detruo enkarnigita!
  Kaj la knabo ridos kaj muĝos:
  - Mi estas filo de granda reviviĝo!
  Margarita, ĉi tiu malmola knabino, ankaŭ lanĉos mortiginton per siaj nudaj piedfingroj, kaj grincos:
  - Mi estas filino de la grandaj diinoj de neniigo!
  Kaj denove la infanoj ridas kaj nudigis la dentojn. Kaj tiam do flugu supren al la fortikaĵo. Kaj tiel ĉiuj estos dehakitaj. Ili ne havas glavojn, ili nur havas helicojn. Kaj ili ekstermas la germanojn, la francojn kaj aliajn soldatojn de la soldularmeo sen kompato.
  La knabo kaj knabino estas ĉiuj nudpiedaj, eĉ en la neĝo. Kaj ili senmortaj infanoj eĉ ŝatas ĉi tion!
  Kial ne? Kial ŝuoj por tiuj infanoj, kiuj havas korpojn pli rapide ol iu ajn besto, kaj kompreneble ili ne povas pardoni aŭ malsaniĝi.
  Natasha ankaŭ batalas kun la sovaĝa kolerego de tigrino. Kaj per glavoj li prizorgos muelejon, kaj per nudaj piedoj li lanĉos mortodonacon. Kaj el la skarlataj cicoj li prenos fulmojn kaj batojn.
  Solduloj prenos kaj rostos vivaj
  Sed la umbiliko sendas verajn kaj nekompreneble brulantajn radiojn de morto.
  Kaj konklude, tornado de morto elverŝas el la sino de Venuso.
  Knabino muĝas:
  - Gloro al la Patrujo de neflekseblaj reĝoj!
  Zoya ankaŭ estas en agresema batalo, kaj tiel ŝi draŝas malamikojn per glavoj. Estas kiel detranĉi ilin per rikoltilo. Kaj kun nudaj piedfingroj li sendas donacojn de neniigo. Kaj de la umbiliko ĝi batas per fulmo. Kaj nun ŝiaj fragaj cicoj elverŝas kiel pulsaroj.
  Kaj kiel la sino de Venuso elĵetos butikon de detruo kaj morto.
  Militisto krias:
  - Gloro al la rusaj caroj!
  Augustina ankaŭ batalas kiel terminatoro. Do, el la rubena cico, la knabino pafos ion brulantan. Sed la umbilika fulmo liberigos frititajn soldulojn. Kaj nudaj piedfingroj pereos al potencaj pulsaroj de flamo.
  Kaj el la sino de Afrodito elflugos cunamo de detruo kaj brulanta magio.
  Aŭgusteno kantis:
  - Mi estas ruĝhara, malvarmeta kaj nudpieda en la neĝo!
  Svetlana ankaŭ estis kolerega. Kaj denove, ni unue uzu la glavojn de la muelejo. Kaj tiam nudaj piedoj donaco de kompleta detruo. Kaj tuta regimento de germanaj solduloj flugis supren de la eksplodo de neniiga bombo. Kaj tiam de la umbiliko, kiel fulmo, mortiga nenie.
  Sed el la sino de Venuso elverŝos tornado de la plej sovaĝa neniigo. Kaj li forviŝos kelkajn regimentojn en karbigitajn karbojn, kiuj estas miksitaj kun ostoj.
  Ĉi tio estas tre perforta reproduktado de la energio de la mondo.
  Jes, la ses aktive laboris.
  Oleg Rybachenko fajfas pli kaj pli laŭte. Kaj la korvoj kaj aliaj vulturoj daŭre pluvas sur la soldulojn. Unu trinkejo plenigas kvin aŭ ses batalantojn.
  Jen la diabla brigado sendita de la rusaj dioj.
  Oleg Rybachenko kantis;
  Stelofalo, kaj la muĝado de fulmo.
  Tondroŝtormoj selas ĉevalojn
  Sed super la tero kviete verŝas paco
  Monaĥejoj.
  
  Kaj super la grizaj nuboj
  Blua falko alteco.
  Jen, sub la kovro de la ĉielo
  Ni naskiĝis.
  
  La spuro de cervo estas lekita de frosto,
  Postkurante predon la tutan tagon
  Sed tenas la malvarmon en kontrolo
  Vilaĝa fumo.
  
  Neĝoŝtormoj neĝoŝtormo
  Filino de blankdenta vintro.
  Ĉi tie en la neĝo
  Ni kreskis.
  
   Ni estas akrigitaj de la semo de la hordo,
   Ni estas premataj de la jugo de la malfidela,
   Sed en niaj vejnoj bolas
   Ĉielo de la slavoj.
  
   Kaj de la Chudsky-bordoj
   Al la glacia Kolyma.
   Ĉio ĉi estas nia tero!
   Ĉio ĉi estas ni!
  
  Hakiloj estas forĝitaj super la monteto,
  Tranĉi sovaĝajn kapojn
  Sed la homoj mem sonoras per ĉenmaŝto,
  rusa parolado.
  
  Kaj de la bosko ĝis la steloj
  La Blanka Armeo leviĝas.
  Ĉi tie sur la indiĝena flanko
  Ni devas morti!
  Ne, Oleg Rybachenko ne tre ŝatis tiajn kantojn. Sed aliflanke, la grandega armeo de solduloj, papaj trupoj el la tuta Eŭropo estis preskaŭ tute venkita. Kaj ili kuras por savi de la neforgesebla surteriĝo de trafoj.
  Kaj mi prenos la knabinojn kaj tuj liberigos gasojn de la kvina punkto kaj dekoj da miloj da kontraŭuloj de Rusio mortis pro ĉi tiu veneno.
  Kaj la rusaj regimentoj pluiris. Jen ili jam sturmas Berlinon. Kaj tie estas la imperiestro de Germanujo mem kun granda armeo.
  La plej malfacila afero estas, ke Natasha kaj ŝia teamo intence malfruis, kaj la senmortaj infanoj devas batali sole. Sed tio faras ĝin eĉ pli interesa.
  Oleg kaj Margarita rapide kuris, kaj suprenfluginte la muron, ili faris muelejojn, dehakante kvin aŭ ses germanajn, dungis batalantojn.
  Tiam ili komencis tranĉi kontraŭulojn, kaj lanĉi, terenbatante dekduon da kavaliroj kaj militistoj.
  Kaj ili falis kaj kolapsis.
  Knabo kaj knabino batalis kiel titanoj. Ili distingiĝis pro sia lerteco, kaj la glavoj faris dek kvin svingojn en sekundo. Kaj tiel ili faligis la malamikon. Kaj infanoj kaj armiloj estis specialaj: glavoj kaj sabroj samtempe kaj ili hakis preskaŭ ajnan metalon kaj karnon.
  Oleg tenis grandan papilion, detranĉis dekduon da kontraŭuloj samtempe kaj muĝis:
  - Mi estas granda skotero!
  Kaj denove la knabo en furioza atako.
  Kaj jen la knabino ĵetas granaton per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Nia Patrujo estas glora, denaska-fidela, ortodoksa! Kaj ni povos venki ĉiujn germanojn, kaj esti Berlino sub Rusio!
  Kaj denove la junaj, senmortaj militistoj atakas. Kaj ili batalas kun furioza frenezo. Ili havas sovaĝan kaskadon de ideoj kaj freneza energio.
  Juna paro sur la atako. Kaj germanaj kaj soldatsoldatoj falas sub siaj batoj. Kaj la batalantoj, kiuj ricevis senmortecon kaj ellaboras sian eternan vivon, estas tre amuzaj.
  Oleg, fortranĉante la germanan soldulon, muĝis:
  - Cent, post cent, regimento post regimento! Rusaj kavaliroj tranĉis per glavo! Mi kredas, ke venko venos baldaŭ! Ni malfermas gloran konton!
  Margarita ĵetis per la nudaj piedfingroj akre lanitan diskon kaj kantis:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat!
  Ankaŭ Oleg Ribaĉenko, ĉi tiu eterna knabo, ĵetis diskon per sia nuda, infaneca, sed tre forta piedo kaj kantis:
  - Defendanto de la Patrujo! Perunov soldato!
  Margarita, daŭre hakante, kantis:
  - Kolovrat! Evpatij Kolovrat!
  La knabo, faligante la malamikojn, siblis:
  - La herooj de Ruso kolektas en alarmo!
  Tiel batalas heroaj infanoj - grandaj herooj! Ili havas pasion kaj forton, por tuta legio.
  Aŭ eble dek legioj! Rigardante ilin, la ceteraj soldatoj kuraĝiĝis, kaj komencis vipi super la muroj de Berlino.
  Oleg, tranĉante la germanojn, muĝis:
  - Por caro Vasilij III!
  Kaj kiel li ĵetos akre svingitan diskon, kiel li fortranĉos dekon da kontraŭuloj de Rus'.
  Kaj denove li ŝpinos la papilion, kaj malantaŭ ĝi la muelejon. Haki dekduon samtempe. Kaj tiam la knabo prenos ĝin, kaj per sia nuda kalkano movos la dukon en la mentonon.
  Li flugos, kaj falos rekte en la kaldrono de bolanta gudro.
  Oleg Rybachenko kriis:
  - Nu, al la diablo kun vi!
  Margarita prenis bumerangon per la nudaj piedfingroj, detranĉis kvin germanajn soldulojn kaj muĝis:
  - Gloro al la patrujo de caro Vasilij!
  Oleg Rybachenko entuziasme konfirmis:
  - Saluton sanktan Rusion!
  Margarita, faligante la germanojn, siblis:
  - Ĉi tio ankoraŭ ne estas Rusio, sed Moskvio!
  Signifa parto de la muro jam estis kaptita de rusaj soldatoj. Ili jam infiltras la urbon mem.
  Grandduko Vasilij trovis sin iom en la ombro pro sia granda filo Ivano la Terura.
  Sed en la reala historio, Berlino ne submetiĝis al li. Kaj nun la infanoj reverkas kaj aldonas tion, kion la rusaj prapatroj ne sukcesis fari.
  Oleg Rybachenko tranĉis kvar kapojn per unu bato. La knabo tiam ĵetis bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. Li faligis sep pliajn batalantojn kaj kriis:
  - Iel ili veturis en la ĉerkon, kaj la plej potencan demon,
  Li volis mordi mian kolon, sed li montriĝis kiel ludo!
  Kaj la juna militisto malsaniĝos pro tio...
  Margarita turnis la ŝraŭbon kaj knaris:
  - Mi estas kobro preta por salti!
  Kaj denove li lanĉos mortigan bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. La knabino, certe, estas kiel la plej mojosa diino.
  La plej granda parto de Berlino jam estis kaptita. Kuraĝaj infanoj sturmas la palacon de la Supera Imperiestro de Germanio. Ili estas plenaj de kolero kaj sovaĝa ekscito. Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova estas terminatorinfanoj. Kaj ĉiu el iliaj svingoj, kaj ili tre ofte mansvingas - jen novaj kadavroj!
  Oleg Rybachenko, batalado, rimarkis:
  - Sed ĉi tiu batalo povas multe ŝanĝiĝi!
  Margareta konsentis:
  - Josif Stalin konkeris Berlinon nur en la dudeka jarcento! Kaj nun lia malproksima prapatro Dmitrij Ivanoviĉ konkeros ŝin!
  La knabo ĵetis bumerangon per siaj nudaj piedfingroj. Li tranĉis la gorĝojn de kvin germanoj kaj bojis:
  - Por granda Rus' kaj la ĉielo de la slavoj!
  Margarita memfide konfirmis:
  - Por la Plej Granda Imperio!
  Kaj la knabino ankaŭ ĵetis akre klinitan klingon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi tranĉis multajn kavalirojn kaj simplajn militistojn, kaj hakis kiujn. Ŝi estas tia militema beleco.
  Tio estas vere bonega Margareta. Por la senmorteco, ŝi jesis iĝi knabino, forlasante sian plenkreskan korpon, kaj esti vendita en sklavecon. Sed tiam ŝi akiris tian superhoman forton! Kaj kredu min, kompreneble, ĝi estas bonega ankaŭ por ŝi!
  La knabino batalas kaj la knabo batalas kaj la malamikoj falas. Ili estas rompitaj kaj malfortigitaj.
  Do la kuraĝaj infanoj rompas en la tronĉambron, kie troviĝas la Supera Germana Imperiestro.
  Li provas foriri, sed la knabo ĵetas asteriskon per sia nuda piedo kaj rompas la malantaŭon de la kapo de la imperiestro. La rompita falas kaj mortas...
  Tiam la infangardistoj ekstermas la ceterajn germanojn. Tamen, ĉi-lasta, perdis sian majstron, faligas siajn armilojn kaj kapitulacas.
  Jen kie Berlino falis.
  Ĝis la Elbo, nun la urboj fariĝis rusaj. Tamen ĉi tio ne estas la fino.
  La rusa armeo pretas pluiri... Sed tio estos alia historio. Tamen, dum Vasilij la Tria decidis ne iri pli okcidenten, sed konkeri Livonion, kiu pendas en la rusa ariergardo kaj iĝas danĝera kaj agresema.
  
  
  Darth Vader kaj la glavo de la samurajo
  Sed se Darth Vader kaj Ahsoka Tana, lia partnero estus dum la milito inter Rusio kaj Japanio! Tie ili estas bezonataj!
  Darth Vader kaj Ahsoka Tana, armitaj per lumglavoj, alteriĝis sur Monton Alta. Estis la alteco de la sturmo. La japanoj ĵetis preskaŭ ĉiujn siajn disponeblajn fortojn en la atakon. La nigra sinjoro estis en kiraso. Ambaŭ liaj manoj tenis lumglavojn. La potenca militisto prizorgis la ventomuelejon, kaj dekduo da samurajaj militistoj falis tranĉitaj en la novembran koton.
  Ahsoka Tano saltis kaj turniĝis, hakante la japanojn kaj fajfis:
  - Daŭrigu ĝin!
  La Padawan-knabino estis agresema kaj ekstreme batalema.
  Darth Vader denove tranĉis kaj muĝis:
  - Por la granda spaca mondo!
  Disŝiritaj fragmentoj de homaj korpoj disiĝis en ĉiuj direktoj.
  Ahsoka Tano ankaŭ tranĉis per siaj glavoj, tranĉis siajn kontraŭulojn, kaj tiam per sia nuda knabineca piedo ĵetis etan antimaterian pizon.
  Alkuris kun surdiga forto, kaj disŝiris tutan batalionon da militistoj de la lando de la Leviĝanta Suno.
  Kaj knaris:
  - Por la kosma menso!
  Darth Vader reproduktis papilion per siaj glavoj, tranĉante la samurajon kaj gruntis:
  - Por la grandaj atingoj de la imperio!
  Tiam la lumglavo de la nigra sinjoro pendis en la aero. Li klakis per la fingroj, kaj tuj cent japanaj soldatoj kaptis iliajn gorĝojn kaj komencis sufoki en la nevidebla maŝo de la malluma flanko de la forto.
  Ahsoka denove ĵetis malgrandegan antimateria pizon per sia nuda piedo, kaj disŝiris tutan regimenton de samurajo per ĝi.
  Oni devas rimarki, ke unu gramo da antimaterio estas la potenco de detruo de du atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon. Kaj pizoj la grandeco de papavsemo krevas kiel vakubombo.
  Kaj Ahsoka havas tutan sakon da ili.
  Jen la nuda kalkano de la knabino dum ŝi ĵetas alian donacon de detruo, kaj fajra brilo ekflamas, englutante kaj bruligante multajn centojn da samurajoj samtempe.
  Darth Vader denove klakas per la fingroj, kaj jam duonmil japanaj soldatoj komencas tordiĝi, premitaj de la maŝoj de sovaĝa, malhela forto.
  Ahsoka Tano, kun la nudaj piedfingroj, elĵetis alian parton de la afero kaj knaris:
  - Por la superregado de bono!
  Darth Vader denove prizorgis la ventomuelejon per siaj glavoj, liaj lumglavoj etendiĝis cent metrojn, hakante la amason de japanoj atakantaj Altmonton kaj bojis:
  - Ne al la malluma flanko de la forto!
  Ahsoka Tano denove ĵetis etan pizon da antimaterio per sia nuda kalkano. Ŝi ŝiris kaj bruligis tutan taĉmenton da japanaj batalantoj, kaj kriis, nudigante la dentojn:
  - Por la Grandeco de nia imperio de severa boneco!
  Darth Vader denove prizorgis la ventomuelejon per siaj plilongigitaj glavoj, kaj blovis fajron el sia buŝo. Ducent samurajo ekbrulis tuj.
  La Nigra Sinjoro muĝis:
  - La Ĵedajoj havas ŝvelintajn vizaĝojn,
  Denove naskiĝas imperio!
  La potenco de lumo ne savas
  Vi mortas Jedi!
  Ahsoka Tano ankaŭ prizorgis la ventomuelejon per siaj glavoj, kaj per siaj nudaj fingroj de graciaj gamboj, ŝi ĵetis donacon de antimaterio. Brulis multe da japanoj kaj knaris:
  Neniu povas nin haltigi, nenio povas venki nin!
  Kaj denove, la nuda kalkano de la knabino ĵetos pilkon de neniigo. Kaj tiom da japanaj batalantoj brulos. Almenaŭ tuta regimento.
  La knabino pepis:
  - Japanio kaj Rusio - nova misio!
  La nigra sinjoro denove strangolas milojn da samurajo kun malhela potenco. La kugloj ne trafas paron da fortkovritaj batalantoj. Kaj intertempe ili detruas la militistojn de la imperio de la leviĝanta suno per glavoj kaj aliaj aparatoj.
  Ĉi tie denove Darth Vader kondukas muelejon, detranĉis tiom da japana viando samtempe kaj grumblis:
  - Por imperiestro Palpatine!
  Ahsoka ĵetis la donacon de morto per siaj nudaj fingroj de knabinecaj piedoj kaj pepis:
  - Por Luke Skywalker!
  La nigra sinjoro respondis kolere:
  - Luko ne estas inda esti mia filo!
  Ahsoka tenis alian muelejon, detranĉis la amason da japanoj kaj respondis:
  - Kaj kiu estas inda? Ni ĉiuj estas malvirtaj laŭ sia maniero!
  Darth Vader tranĉis siajn glavojn kaj denove klakis la fingrojn, klakante la kolojn de la trupoj de la Leviĝanta Suno Imperio, kaj muĝis kiel tigro:
  - Mi ne estas nur kanajlo, mi estas granda kanajlo!
  Ahsoka denove tranĉis per siaj glavoj kaj grincis.
  - La forto estu kun ni!
  Kaj la nuda, ronda kalkano de la knabino donis alian pizon de detruo.
  La japanoj falis laŭvorte en vicoj. Iliaj kapabloj malpliiĝis kun katastrofa rapideco. Ne estis la plej saĝa ideo ŝtormi, kolektinte la tutan forton de la monto Alta, kiam estas du tiaj superbatalantoj. Nudpieda, tre bela kaj batala Ahsoka kaj la nigra sinjoro en nepenetrebla kiraso.
  Do Darth Vader ĵetis pizon de morto per siaj gantitaj fingroj, disŝirante japanajn soldatojn.
  Ili pluvis de la batoj de la nigra sinjoro, kvazaŭ terenbatitaj. Sed tria batalanto aliĝis al ili. Nu, kompreneble, Princino Leia. Ĉarma knabino en bikino-sklavo kaj kun glavoj.
  Do ŝi ĵetis pizon de morto per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante ĝin en malgrandajn, ŝiriĝintajn sangajn fragmentojn de la samurajo. Kaj ŝi kantis ridante:
  - Kaj la malamika grego flugis al la tero,
  Sub la premo de forto kaj glavoj!
  En la manoj de princino Leia, du lumglavoj fulmis, kaj ili plilongiĝis, tranĉante la japanajn batalantojn atakantajn Monton Alta.
  Tranĉu ilin en brasikon.
  Leia elmontris siajn dentojn kaj kukis:
  - Gloro al la ideoj de spackomunismo!
  Kaj la nuda kalkano de princino en bikino estas kiel ĵetado, io ekstreme mortiga kaj detrua.
  Brilo eksplodis, kaj la amaso da samurajo tuj estis bruligita kaj karbigita.
  Ahsoka Tano ankaŭ tranĉis per siaj glavoj, farante sovaĝan kaj rapidan ventomuelejon. Fortranĉu la mallumon de la japanoj. Tiam ŝiaj nudaj piedfingroj de graciaj piedoj lanĉis alian pizon de detruo. Multaj malamikoj estis forbruligitaj.
  La Padawan-knabino jelfis.
  - Por belaj knaboj!
  Kaj ŝia nuda kalkano lasis pizon de tuta neniigo. Kaj tiom da japanoj estis detruitaj samtempe.
  La Nigra Sinjoro etendis siajn lumglavojn, ruĝajn glavojn, tricent metrojn, hakante la japanojn. Ĉi tio estas tre efika tekniko. Kiom da batalantoj de la Imperio de la Leviĝanta Suno mortis kaj estis tranĉitaj.
  Darth Vader muĝis, liberigante pulsaron de kolosa, detrua forto el malantaŭ sia buŝo:
  - Neniu kuraĝas kontraŭstari la volon de la imperio!
  Princino Leia, kun siaj nudaj piedfingroj, lanĉis la diskon, kiu tranĉis dekojn da samurajoj, grincis:
  - Neniu iam!
  Ahsoka Tano prizorgis ventomuelejon per siaj glavoj, dehakante la japanajn batalantojn, kaj per sia nuda, knabineca kalkano donis la donacon de detruo, grincante:
  - Gloro al cara Rusujo!
  Darth Vader klakis per la fingroj, rompante la kolojn de mil japanaj soldatoj samtempe kun la energio de la malluma forto, grumblis:
  - Gloro al la Imperio!
  Ahsoka Tano denove tranĉis per siaj glavoj kaj knaris:
  Kaj gloron al ni!
  Sed tiam aperis tria knabino, kvara militisto. En ĉi tiu kazo, la nepino de la imperiestro Princino Rei! Ŝi ankaŭ estas nudpieda kaj en bikino. Fakte, ĉiuj tri knabinoj uzas siajn krurojn sufiĉe aktive en batalo, kaj ŝuoj nur malhelpas. Kaj se viaj piedoj estas nudaj, tiam bikino estas sufiĉe taŭga. Krome, ĝi helpas uzi magian potencon pli efike.
  Princino Rei prenis ĝin kaj pafis pulsaron per siaj nudaj piedfingroj, disŝirante la japanajn soldatojn.
  Tiam ŝi ŝpinis siajn glavojn, tranĉante la armeon de samurajo en ŝiriĝintajn pecojn da viando. Kaj ŝiaj malpezaj bastonoj estas tiel longaj kaj tranĉantaj ajnan metalon.
  Princino Rey blekis:
  - Por imperio, kiu ne havas nomon!
  Kaj la nuda kalkano de la knabino cedis al la mortiga forto de pizo kun infera antimaterio.
  Ahsoka Tano knaris, nudigante sian vizaĝon agreseme.
  - Nia imperio estas justa!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj de la knabino komencos la detruon de la diabla donaco.
  Princino Leia, ĉi tiu bela militisto en bikino, prenis kaj frakasis la malamikon, preterpasante la ventomuelejon, kaj grincis:
  - Por la grandeco de la senlima imperio!
  Kaj la nuda, ronda, rozkolora kalkano de bela knabino ĵetis donacon de mortiga potenco, el kiu du regimentoj de la samuraja armeo tuj iris en inferon.
  La nigra sinjoro, klakante la fingrojn kaj la animon de la japanoj, tute logike rimarkis:
  - Ne ekzistas pli granda kuraĝo ol venki indan kontraŭulon!
  Kaj la glavoj de Darth Vader turniĝis, kaj tranĉis tiom da samurajkapoj, ke ili jam komencis sperti timon.
  Princino Rey turnis siajn glavojn, etendis ilin al granda distanco, tranĉante siajn kontraŭulojn.
  Kaj tiam ŝiaj nudaj fingroj de graciaj kruroj ĵetis ion ege mortigan kaj detruan samtempe kvin pizojn. Kaj ili elsendis tornadon, vere, donante neniun ŝancon de savo. Tiam la knabino grumblis agreseme:
  - Por plenumoj de la plej alta ordo!
  Princino Leia ankaŭ donis al la malamiko donacon de kompleta detruo per sia nuda kalkano. Tiam la knabino tranĉis oblikve, kaj super la kapoj per glavoj kaj knaris:
  - Por estonta forto!
  Ahsoka ne staris dum ceremonio. Nuda piedo ĵetis pli grandan pizon. Ŝiris tri regimentojn de la japana armeo. Ŝi bruligis nubon de samurajo, kaj tranĉis ilin per glavoj. Krome, la knabino ankaŭ kraĉis ekstreme mortigan pulsaron el malantaŭ sia buŝo.
  Kaj kraĉis fajran donacon:
  - Por la reĝaj ĉambroj!
  Princino Rey estas sur la atako denove, kaj ŝiaj glavoj tranĉitaj kun terura kaj mortiga forto. Kaj nudaj piedoj ĵetis dekduon da pizoj. Laŭvorte bruligis tuta regimento de samurajaj trupoj.
  Darth Vader finfine klakis la fingrojn de ambaŭ manoj. Miloj da korvoj falis sur la kapojn de la japanaj soldatoj, trarompante la suprojn de iliaj kapoj. La nigra sinjoro diris kun kontenta rigardo:
  Ŝajnas, ke ni haltigis ilin! Gloro al la spaca imperio
  La atako de la japanoj sur la monto Vysokaya finfine sekiĝis. Kvar batalantoj kun superpotencoj de Stelmilito mortigis pli ol cent mil soldatojn kaj oficirojn de la Imperio de la Leviĝanta Suno. Amaso da tranĉitaj kaj bruligitaj kadavroj disŝutis ĉiujn alirojn al la Alta Monto.
  Darth Vader diris kontente, kiam li malŝaltis siajn lumglavojn kaj metis ilin en sian zonon:
  - Ni faris bonegan laboron! Nun Japanio ne tuj povos kolekti novajn fortojn por la sturmo!
  Ahsoka Tano logike rimarkis:
  - La samurajo havas ankoraŭ multe da trupoj, ankoraŭ estas potenca floto!
  Princino Leia konsentis kun tio:
  - Certe! La plej grava afero estas la floto! Dum Japanio havos la avantaĝon surmare, ŝi batalos!
  Princino Rey sugestis:
  - Do ni ataku la malamikon surmare! Ni ankaŭ havas glavojn, kaj ni povas ŝvebi super la akvo!
  Darth Vader konsentis kun ĉi tio:
  - Prave! Ni ataku la malamikan floton! Ni devas plenumi la mision ĝis la fino!
  Ahsoka Tano ridis kaj lekis ŝiajn lipojn feliĉe.
  - Mi amas sinkantajn boatojn!
  La kvar militistoj aliris la aeron. Ili turnis sin de la Alta Monto kaj flugis al la maro. Ĝuste ĝustatempe por Port Arthur, la eskadro de Togolando alproksimiĝis.
  Potenca floto, dek du batalŝipoj, multaj krozŝipoj kaj destrojeroj.
  La japana floto, multnombra kaj bone ekipita en tiu tempo, jam estis videble supera al la rusa eskadro en Port Arthur. Vere, la armeo de Roĵdestvenskij rapidis el Baltiko. Kaj se ĉi tiu citadelo estus elteninta ĝis sia alproksimiĝo, tiam la aferoj de la samurajo ne estus tiel rozaj. Tamen eĉ nun ili havas problemojn.
  Precipe kiam la kvar super cool militistoj flugis super la marsurfaco.
  Ahsoka eĉ kantis kun ĝojo:
  - Mara surfo, mara surfo,
  Ne foriru, restu ĉe mi!
  Princino Leia, skuante siajn nudajn, knabinetajn krurojn dumfluge, daŭrigis:
  - Marmoleo! Mara moleo!
  Estas tempo adiaŭi krie!
  Princino Rey volonte subtenis:
  - Kaj feliĉo jam estas, kiu jaro,
  Iru al kosmovojaĝo!
  Jen la unuaj armadeloj antaŭen. Darth Vader svingis siajn glavojn, laseraj radioj plilongiĝis kaj tranĉis la unuajn du ŝipojn. Ili disiĝis kaj komencis sinki.
  La nigra sinjoro diris kun rido:
  - Ni dispremos vin!
  Princino Leia ankaŭ tranĉis la japanajn ŝipojn, dividante ilin en duono.
  Tiam la knabino ĵetis pizon de neniigo, kiu disŝiris la krozŝipon kaj knaris:
  - Por la venka parado!
  Ahsoka Tano ankaŭ klakbatis en la malamikon per ŝiaj nudaj piedfingroj, kaj frakasis la armadelon. Kaj tiam ŝi tranĉis per siaj lumglavoj, tratranĉante la japanajn flotegojn.
  Kaj pepis:
  - Por aerakrobatiko!
  Kaj Princino Reĝo prenis kaj kiel ŝi tranĉas malamikojn. Ankaŭ sub ŝiaj batoj, ŝipoj estas tranĉitaj kiel butero per tranĉilo.
  La nepino de Palpatine prenis kaj ĵetis pizon per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigante japanajn pladojn, kaj kantis:
  - La ŝipoj iras al la fundo,
  Kun ankroj, veloj...
  Kaj tiam ili estos viaj
  Oraj kestoj!
  Oraj kestoj!
  Ahsoka Tano, tratranĉante la japanojn per sia lumglavo per unu svingo, daŭrigis la ĉanton:
  - La ŝipoj estas rompitaj,
  Kestoj estas malfermitaj!
  Pluvas smeraldoj kaj rubenoj!
  Kaj la knabino ankaŭ ĵetis pizon da antimaterio per siaj nudaj piedfingroj.
  Princino Leia ankaŭ tranĉis per siaj lumglavoj, tranĉante la ŝipojn al pecetoj.
  Kaj daŭre kantis;
  Se vi volas esti riĉa
  Se vi volas esti feliĉa...
  Restu Vader kun ni
  Vi estos nia reĝo!
  Vi estos nia reĝo!
  Kaj la nuda piedo de la knabino denove ĵetas la produkton de tuta neniigo, tratranĉante la ŝipon.
  La japanoj provas pafi sur la kvar, sed vane. Iliaj kugloj sopiras la nigran sinjoron kaj la tri superknabinojn.
  Darth Vader klakis per siaj fingroj kaj nun pluraj destrojeroj, la lando de la leviĝanta suno tordis en virŝafkornon kaj komencis sinki.
  Darth Vader muĝis:
  - Rusa militisto ne ĝemas pro doloro,
  Kaj ĝi neniam enprofundiĝos en akvon!
  Princino Leia ankaŭ tranĉis per glavoj kaj dronigis la japanojn, logike rimarkis:
  - Nia devizo estas kvar vortoj:
  Dronigu vin - dronigu alian!
  Ahsoka Tano estas reen en furioza batalo. Kaj ŝi prenis ĝin kaj tranĉis ĝin, ŝiaj glavoj traboritaj, plilongiĝantaj centojn da metroj, tranĉante tra krozŝipoj kaj batalŝipoj. La japanoj falis kaj dronis.
  La knabino pepis:
  - Ni mortigos ĉiujn! Kaj ni rompu ĝin!
  Princino Rei ankaŭ estas en la atako tiel rapida kaj nevenkebla. Ĉi tie ŝia armilo fariĝis pli timinda kaj akre tranĉita kontraŭ la ŝipoj de la lando de la Leviĝanta Suno. Kaj tiam la nudaj piedfingroj, kiuj frapis per sia graco kaj sekseco, ĵetis donacojn de neniigo, kiuj disŝiris la mason de la ŝipo en malgrandajn fragmentojn.
  La militisto kriis:
  - Gloro al la spaca komunismo!
  Darth Vader denove klakis per la fingroj. Li tordis plurajn ŝipojn de Japanio en virŝafkornon kaj bojis:
  - Granda gloro al heroeco!
  Ahsoka Tano turnis siajn lumglavojn kiel la klingojn de helikoptero. Ŝi tranĉis la batalŝipon sur kiu la admiralo de la lando de la Leviĝanta Suno Togo estis duone. Tiam, per la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis pizon, kiu disŝiris la krozŝipon kaj grumblis:
  - Gloro al la Patrujo, ke ĉiuj spacaj mondoj estos metitaj sub la kalkanon de la titana boto de la imperio!
  
  Princino Leia ankaŭ, kiel rulumi la diablan ŝpinilon per glavoj. Malfermos la ŝipojn, tranĉos la metalon. Tiam ŝia nuda, ĉizita kruro de la knabino ĵetos mortigan, kaj ne hazardan donacon de morto. La japanaj ŝipoj denove sinkas.
  La princino knaris:
  - Por la supera potenco de la imperio!
  Kaj Princino Reĝo, daŭre tranĉante senkompate, la ŝipojn de la lando de la Leviĝanta Suno kaj ĵetis donacojn de neniigo per siaj nudaj piedoj, kantis;
  Estas multaj malsamaj pordoj en la spaco,
  Kolera hiperplasmo furiozas torentoj!
  Scio donis multajn ŝlosilojn,
  Ni estis homoj, sed nun ni estas dioj!
  
  Sur stelŝipoj - rapidantaj tra la ondoj,
  Kvarkoj ŝaŭmas en etervorticoj!
  ke mi transdonos al mia idaro,
  Infanoj de alia, ŝtorma mondo!
  
  La vakuo estas varma, varmigas la korojn,
  La steloj ĉirkaŭe estas kiel vizaĝoj de amantoj!
  Ni servas al progreso - ne estas fino,
  Kaj la aceroj milde susuras sur la Tero!
  
  Kie ni paŝas, tie la mondo floras,
  La tondroj de bataloj estas la muziko de la vivo!
  Ni kuraĝe ekiru novan vojaĝon,
  Sankta servu la eternan Patrujon!
  
  Estu oferoj - la kosmo estas severa,
  Multaj diversaj specioj kaj rasoj!
  Tro vasta abismo de mondoj
  Vespere, amikon, kaj matene li perfidos!
  
  Sed por la Patrujo, ne ekzistas baroj,
  Ĉiu scias: hela spirito estas potenco!
  Geheno kaj infero ne timigos,
  Ne malliberigu kaj mort-tombon!
  
  Nur karno povas esti neniigita
  Nu, la animo fidele servas la Patrujon!
  Problemoj kaj malĝojoj - venku ĉion,
  Ni devas - pli streĉi la zonon!
  
  Ĉi tie ili venkis la malamikojn,
  Ni estas la homaro - la umbiliko de la universo!
  Abomenaĵo enŝovos - ĝi renkontos baton,
  Ni ne konvenas: mildeco, malĝojo kaj singulto!
  
  En la spaco por ni, fariĝis kiel korto,
  Rapida flugo inter la steloj, kiel promeno!
  Kvankam la ĉiela tapiŝo estas senlima,
  Ni povas redesegni ĝin - ne ŝerco!
  Darth Vader prenis ĝin kaj klakis siajn fingrojn denove, disbatante la telerojn.
  Sed Ahsoka Tana eligis fajroĵetojn el sia lango, bruligante la japanojn sen la plej eta kompato.
  La knabino pepis:
  - Darth Vader, Darth Vader,
  Vi estas mia idolo!
  Ni kune konkeru la mondon!
  Kaj la nudaj piedfingroj de graciaj kruroj lanĉos ion simple diable murdan.
  Sed Princino Reĝo, sen plia antaŭparolo, prenis kaj elmontris la skarlatan cicon de sub la bikino. Kaj kiel ŝi lanĉis fulmon sur la samurajon. Kaj tuj du armadeloj tuj eksplodis, kaj fandiĝis.
  Princino Leia ĵetis la mortpizon kun sovaĝa furiozo kaj knaris je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la senlima spaco!
  Kaj ankaŭ el la fraga cico eliĝis mortiga fulmo. Kaj la floto de la lando de la Leviĝanta Suno malsaniĝas.
  Kaj Ahsoka Tano lanĉis pulsaron el sia rubena cico. Kaj frakasis multajn ŝipojn.
  La grandaj ŝipoj de la iam potenca japana floto jam estis mallevitaj. Restas nur premi la plej malgrandajn. Jam la detruantoj ekfluis. Kaj ili ne havis, eble, veran ŝancon de savo.
  Darth Vader kaj tri superknabinoj flugis post la samurajo kaj finis la lastajn ŝipojn. La nudaj piedoj de la belulinoj ĵetis tre malgrandajn, sed portantajn antimaterion, pizojn grandecon de papavo. Sed multaj japanoj mortis.
  Ĉiu papavsemo kun neniigo detruis du aŭ tri japanajn ŝipojn.
  Darth Vader kaj lia teamo estas la realaj, ekstreme mortigaj mortmaŝinoj.
  La Nigra Sinjoro eĉ filozofie notis:
  - Nefinita malamiko estas kiel netraktita malsano - atendu komplikaĵojn!
  Samtempe, por fari ĝin pli amuza, kaj pli ludema humoro okazus, ili kantis per belaj voĉoj;
  Estu feliĉo por ĉiuj homoj por ĉiam,
  Karesante la stelojn, amuziĝinte petolante kaj ridante!
  Nur senesperaj kripluloj estas malĝojaj,
  Fakte, la viro estas la princo de ĉiuj!
  
  Mi ne serĉis la princon en la ŝtormaj akvoj,
  Ja por mi rekono estas tranĉi malamikojn per glavo!
  Kaj eĉ en sonĝoj - malbona batalo por sonĝi,
  Bela estas milito, eĉ terura - bruligu la hordon per fajro!
  
  Jen la stelŝipo falis, brulanta en la nebulo,
  Pecetoj da gemoj disĵetitaj en la montoj!
  Kaj la rokoj fariĝis kiel la plumaro de papago,
  Kiam ĝi estas bela, la doloro kaj timo malaperas!
  
  Nun mi dancas kvazaŭ mi estas cigano
  Nudaj piedoj estas kovritaj de sango!
  Sciu, ke la kanonado estas la plej bona gurdo,
  Disbati ĉiujn estas pasia amo mem!
  
  Perforto estas la fundo ne konas la kirlakvon,
  Akra kudrilo enŝovita en la koron!
  Kaj sur aliaj planedoj homoj ĝemas,
  La sorto donis al ili tian "premion"!
  
  Mi batalas de krepusko ĝis tagiĝo
  Kaj eĉ la Diablo mem surpriziĝis!
  En poemoj la braveco de ĉi tiu fraŭlino estas kantata,
  Kaj mi legis ŝian pasion sur la lipoj!
  
  Jes, venĝo tute ne konas limojn kaj mezurojn,
  Se la mondo ofendis - ne serĉu malsaĝulon!
  La lando de la Patrujo estas pli bona ol loko en paradizo,
  Cemento estas ideo, homoj estas brikoj!
  
  Kaj en la animo, la vundo kruele doloras,
  Mia koramiko mortis - defendante la randon!
  Kaj la Patrujo estas tretita, tretita,
  Mi estas en kateno, iru por venĝi!
  
  En alia universo, estas eĉ tri sunoj,
  La planedo estas abunda, sed la aero estas seka!
  Kaj al la infero kun la tuta saĝo, scienco,
  Mia hiperlasero - rezignis kaj eliris!
  
  Sed mia celo estas savi la mesion de problemoj,
  Trovu la ŝlosilon, kiu premas morton!
  La spaco estis akvumita de la larmoj de la falintaj,
  Mi ne longe kredas - elteni la disfalon de la lando!
  Jen la lastaj ŝipoj enprofundigitaj. Glora venko por Darth Vader kaj liaj tri grandaj militistoj. Sed la kazo ankoraŭ ne finiĝis. La ankoraŭ granda japana armeo alfrontas la rusan generalon Kuropatkin.
  Konsiderante kiom mezbona estas ĉi tiu malfeliĉa komandanto, estas pli bone detrui la samurajan armeon ankaŭ ĉi tie.
  Darth Vader kaj la tri Terminator Girls flugas uzante antigravojn al la pozicioj de la armeo de la granda imperio. Tie estas pli ol ducent dudek mil japanaj soldatoj. Kaj ĉiuj batalantoj estas tre batalantaj kaj asertemaj.
  Darth Vader unue atakis, flugante supren la samurajon. Liaj glavoj akre plilongiĝis, kaj tranĉis tutan linion.
  Ahsoka Tano ankaŭ tranĉis kun ŝia mortiga manovro. Kaj frakasis multajn japanojn. Kaj tiam ŝiaj nudaj fingroj de graciaj kruroj ĵetis donacon de kompleta neniigo.
  Kaj tiom da samurajo fritis samtempe.
  La knabino knaris:
  - Por la granda komunismo de la spaca imperio!
  Princino Leia ankaŭ ĵetis pizon de morto al la malamiko. Ŝi ŝiris multajn samurajon kaj knaris:
  - Por la grandeco de la lando!
  Kaj ŝiaj glavoj, plilongiĝantaj, tranĉis la japanojn.
  La samurajo provis pafi siajn fusilojn kaj kanonojn al la kuraĝaj kvar. Sed Darth Vader kaj lia teamo ne prenis kuglojn. Kaj la konkoj preterflugis.
  Princino Rey, tratranĉante la malamikojn, grincis:
  - Agloj kuras por la granda lando, kosma spaco!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj, li lanĉos ion, kio ne donos al la malamiko la plej etan kompaton.
  La nigra sinjoro svingis siajn glavojn tre vigle. Li tratranĉis amason da malamikoj, kaj grumblis:
  - Mallumo falis sur la urbon,
  En la ombro, la nuboj kaŝas hejme ...
  Rivelante akran martelon el ŝtalo,
  Satano promenas sur la stratoj!
  Kaj ĉi tie denove, kiel fulmo, Darth Vader liberigos de siaj fingroj. Kaj kiel la faligitaj kaj brulantaj vivaj japanoj falas.
  Ahsoka Tano, tranĉanta kontraŭulojn, notis:
  - Vane ili decidis batali kun ni!
  Kaj la knabino ĵetis la mortigan donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj.
  Princino Leia logike rimarkis:
  - Kaj ili ne havas elekton!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj de la belulino estas ĵetitaj, io malgranda, sed tre mortiga.
  La knabinoj agis kiel gigantaj titanoj. Kaj ili eĉ pepis je la supro de siaj pulmoj:
  "Gloro al la granda Sith-floto!"
  Kaj denove ĉiuj tri knabinoj ĵetis donacojn de detruo per nudaj, ĉizitaj, tenacaj fingroj. Militistoj estas tre impetaj. Kaj tiel ili tranĉis per laserglavoj.
  Princino Rei de skarlata cico estis frapita per fulmo, kaj amaso da samurajo forbrulis.
  De multaj el ili restis nur botoj.
  La tri knabinoj estas tre ferocaj militistoj. Kiuj amas batali ekskluzive nudpiede kaj en bikino. Kaj iliaj nudaj piedoj ĵetas ege detrue per siaj fingroj.
  La knabinoj estas tre belaj kaj batalema karaktero. Kaj ili amas bonan batalon.
  Princino Leia eĉ emociis. Kaj denove ŝi ĵetis donacon de detruo per sia nuda piedo, disŝirante la japanojn.
  Tiam, el la rubena cico, ŝi pafis fulmojn, kiuj bruligis multajn samurajon. Kaj tiam ŝi kantis;
  Pentrita spaco nigra malgaja lumo,
  Kaj ŝajnas, ke la steloj malfortiĝis en siaj orbitoj!
  Mi volas amon, responde mi aŭdas - ne,
  La koroj de amantoj estas rompitaj en pecetojn!
  
  Mi petas vin, mia princo, venu al mi,
  Mi ploris oceanojn de larmoj pro malĝojo!
  Rompi ĉiujn ĉenojn de antaŭjuĝo,
  Mi volas, ke vi diru al la homoj la veron!
  
  Amo estas pli grava ol devo kaj kronoj,
  Se necesas por vi - mi perfidos la patrujon!
  Kaj mi metos mian amaton sur la tronon,
  Ja mia princo estas al mi pli kara ol la vivo!
  Ŝi kantis belan kanton, kaj daŭre ĵetis per siaj nudaj piedfingroj, ion kiu alportas neeviteblan morton al la samurajo.
  Princino Rey, svingante siajn glavojn tra ventomuelejo de centoj da metroj, rimarkis:
  - Nu vi manĝas! Sed ĉiuokaze, la Patrujo ne bezonas esti ŝanĝita!
  Ahsoka Tano konfirmis kiam ŝi pafis mortigan fulmon de sia umbiliko.
  - Ne necesas ŝanĝi la Patrujon!
  Princino Leia konsentis kun tio:
  - Ĝi estas bonega! Kaj eĉ mojosa!
  Darth Vader tranĉis la samurajon per tekniko de "granda drako" kaj muĝis:
  - Vi belaj estas nur bonegaj!
  Kaj la nigra sinjoro, emociiĝinta, kantis:
  
  La bruo de mirinda pasio en la bordoj,
  Riveroj, kie la sango estas ŝtorma fluo!
  Faligos stelon de steloj en la nuboj,
  Fajregante per mirinda signo!
  
  Vi estas kiel diino por mi
  Kun animo brulanta en la mallumo!
  Pli forta ol la vivo amante vin
  Mi lumigis mian mondon per revo!
  
  Vi ne estas pli bela en la mondo
  universala idealo!
  Mi mortos en batalo en la koloro de jaroj,
  Mi renkontis mian rokon!
  
  Amu neestingeblan lumon
  Kaj la brilo de viaj okuloj!
  Belo venis saluton
  Mi ne dormas en la larmoj de la nokto!
  Superviraj knabinoj estas tre bonegaj kaj ekstreme batalantaj belulinoj. Ilia ekstrema uzo de forto foje atingas la formojn de la groteskaĵo.
  Ahsoka Tano denove kraĉis la vortojn el sia skarlata cico en peco de hiperplasmo. Ŝi bruligis multe da japanoj, kaj ili estis karbigitaj, kvazaŭ ili estus el ŝafidaj broketoj.
  La knabino lekis siajn plenajn lipojn kaj knaris:
  - Por la plej granda komunismo de la plej agresema kosmo en la universo!
  La militisto, kiu estis sorĉistino, Princino Leia, kun knaro, tranĉis siajn lumglavojn kontraŭ la japanoj, kaj tenis la bubalon:
  - Sekso vi ne brilas knaboj!
  Princino Rea agreseme rimarkis, ĵetante pecon da antimaterio per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj kaj knaris:
  - Ne estas bone senigi ĉi tiujn grandajn knabojn je sekso! Sed ĝi estas tre mojosa!
  Ahsoka Tano, fortranĉante la japanojn, volonte konsentis:
  - Ege mojosa! Kaj al koliko!
  Princino Rei logike rimarkis kun siaj dentoj nuditaj kaj perla rideto:
  - Gloro al progreso!
  Kaj ŝi tranĉis per glavoj, kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉis alian aron de brutala neniigo.
  Darth Vader unue tenis la machaon-teknikon per glavoj, kaj tiam krevigis ĝin per fortfulmo. Li estas simple la plej altklasa militisto kapabla bruligi ĉion. Kaj nur fajroŝrankoj forflugas de la japanoj.
  La brutulo en nigra kostumo blekis:
  - Mia senlima grandeco, la belega batado estu fama!
  Kaj denove glavoj flugas, hakante ĉiujn kaj blovante purajn kapojn kaj kraniojn.
  Princino Rei, disbatanta kontraŭulojn, kaj ŝiaj cicoj brilantaj kiel rubenoj, aktive elsendis pulsarojn, kaj ĉiuj samurajoj estis plene bruligitaj.
  La terminatora knabino, elmontrante la dentojn, racie notis, ĵetante koncentriĝon de antimaterio per sia nuda, tre sekseca kruro:
  -Por la grandeco de Rusujo! Vader estas nia Misia Batalanto!
  La Nigra Sinjoro korektis la knabinon:
  - Por la grandeco en la unua loko de la spaca imperio! Kaj la malkreskon de Rusio povas haltigi nur per nova surteriĝo de murdistoj!
  Princino Leia, tranĉante la japanojn kaj lasante ilin sen brakoj kaj kruroj, konsentis:
  - Jes, nia surteriĝo savas la caron Nikolao la 2-a! Gloro al ĉi tiu monarĥo!
  Darth Vader volonte konsentis pri tio, hakante la kontraŭulojn de la Rusa Imperio kiel brasikon:
  - Gloro al la bona reĝo!
  Kaj ĉi tie denove la fulmoj de potenco forbrulas kaj tre mortiga bruligas la samurajon.
  Princino Rey, detruante la malamikojn, sufiĉe racie notis:
  -Nia caro Nikolao, faros Rusion antaŭ ĉio!
  Kaj la lertaj piedfingroj de nuda piedo, kvazaŭ ili prenus kaj lanĉus ion mortigan ĉe la malamiko sen ia, la plej eta kompato.
  Princino Leia, hakante kontraŭulojn en malgrandajn pecojn, kaj montrante neflekseblan karakteron, terminatoran knabinon, kaj ĵetante donacojn de morto per tiel belaj, sunbrunigitaj kaj ĉizitaj kruroj ke la japanoj facile perdis siajn korpojn. Kaj kapoj ankaŭ. Jes, ne estis la plej bona ideo, kiun ili havis por ataki Rusion. Kiam Darth Vader mem prenis ilian ekstermadon sen plia prokrasto kaj antaŭjuĝo. Kaj ĉi tio estas batalanto de la plej agresema amplekso. Sed liaj partneroj estas eble eĉ pli malvarmetaj kaj timigaj. Kaj se ili tranĉos, tiam ili ne donos kompaton, principe, al neniu. Kaj senkompataj donacoj de morto flugos el nudaj, graciaj kruroj.
  Princino Rei, kiam alia donaco ĵetita de ŝi trafis la japanan generalon, bojis:
  -La spaca imperio neniam ruliĝos!
  Kaj denove, donaco de la plej forta morto kaj morto de tuta nivelo forflugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Princino Leia, forbalaante la malamikojn kiel balailo, kaj farante el ili kotletojn, kaj la tagiĝo kun fulmoj de potenco elsendita el fragaj cicoj, komentis:
  - Mi kredas, ke ne ekzistas infero!
  Darth Vader, sendante alian cunamondon kiu kovris la samurajon, notis:
  - Nia mondo estas infero... Sed interese!
  Ahsoka Tano ĵetis la mirinde mortigan donacon de neniigo per sia nuda piedo kaj knaris:
  - Ne, la plej interesa afero estas, ke ni ne vane vivas!
  Darth Vader volonte konsentis pri tio, turnante la ventomuelejon per siaj ĉiam plilongiĝantaj glavoj:
  - Kompreneble, nia vivo estas donita pro kialo! Gloro al la Patrujo de Spaca Komunismo!
  Kaj jen kiel la fulmo de potenco bruligos multajn milojn da japanoj samtempe. Kaj ili lasos nek radikon nek branĉon.
  Princino Leia, faligante la aliajn batalantojn de la Leviĝanta Suno-Imperio, sufiĉe logike notis:
  - La mondo estas plena de malpuraĵo!
  Kaj ŝia nuda, ĉizita piedo ĵetis denove, ion kiu spitas kalkulon.
  Darth Vader forblovis la kapojn de la samurajo, kaj samtempe ne forgesis ŝerci:
  - Politikisto estas kiel biero, bona nur kiam malvarme kaj sur la tablo!
  Princino Rei, faligante la japanajn batalantojn, konsentis kun tio:
  - La politikisto estas dolĉa kun paroladoj, sed la amara postgusto de ili tute ne estas biero!
  Princino Leia, fininte kelkajn batalionojn per unu svingo, komentis:
  - Politikisto eliras la veron el sia buŝo nur kiam li misprezentas sin!
  Ahsoka Tana, tratranĉinte multajn japanojn, konsentis kun tio. Ĵetante alian pizon de detruo, kaj disŝirante la japanojn, la knabinoj diris:
  - La politikisto krucumas la balotanton plene por almenaŭ iomete fermiĝi kun la Diaĵo!
  Darth Vader, finante la forton de la lastaj japanaj soldatoj per fulmo, eldonis:
  - Politikisto Dio nur en unu afero, en elpensado de ekskuzoj, kial liaj kampanjopromesoj estis tiel diable malsukcesis!
  Princino Leia, fininte per la lasta fulmo de sia rubena cico, la fina bataliono de la japana armeo pepis:
  -En la rimedoj por atingi Diajn altaĵojn, la politikisto estas Satano mem!
  NE ESTU TSUSHIMA
  Ĉi-foje necesis batali kontraŭ la japanoj surmare. La famaj ses prenis la ekstermon de la eskadro en la Tsushima Markolo. Ĵus antaŭ la alveno de la rusa eskadro de Roĵdestvenskij;
  La tanko iris en la akvon. De la flankoj aperis ŝraŭboj, kiuj regis la maŝinon. Jen la unua celo: japana destrojero. Nataŝa premis la butonojn de stirstango per maldikaj fingroj de siaj nudaj piedoj.
  Kaj la kuglo kun mortiga forto trafis la fundon mem de la ŝipo. Detruis la kirason.
  La destrojero ricevis alian ŝelon. Margarita denove premis per la piedfingro de sia nuda piedo.
  Kaj nun japanoj dronas.
  Augustine ridis.
  - Ni dronu laŭvice! Mitraloj sub akvo ne estas tre efikaj!
  Kaj la knabino premis la stirstangon per la skarlata cico de sia brusto, ĉi-foje sendante ĵetaĵon en la fundon de la detruanto.
  Svetlana respondis ridetante:
  - Nu, ni havas sinjorinojn!
  Nataŝa denove sendis ŝelon kun la nudaj piedfingroj kaj kriis:
  - En la nomo de Rus', estu venko!
  Augustine kraĉis la konkojn. Ŝi tranĉis la fundon de la ŝipo de la lando de la Leviĝanta Suno kaj rimarkis:
  - Tamen la reĝa potenco en Rusio ne estis tiel malbona, kiel asertis la propagando.
  Svetlana konsentis pri tio kaj volonte parolis, precipe ĉar ŝi tamen havis nenion por fari.
  - Sub la caro Nikolao la 2-a, Rusio enkondukis la oran normon de mono. La valuto de la imperio fariĝis la plej solida kaj stabila en la mondo. Ankaŭ la prezoj praktike ne kreskis. Kaj sub la caro Nikolao, la salajro atingis tridek sep rublojn monate. Fakte, Rusio fariĝis unu el la ĉefaj landoj en la mondo laŭ vivnivelo. Industria produktado fariĝis la kvara en la mondo.
  Augustine uzis siajn rubenajn cicojn por pafi al la japanoj. Mallevis la krozŝipon ĉi-foje, ŝi kantis:
  Ni estas la plej fortaj en la mondo
  Ni trempos ĉiujn malamikojn en la necesejo.
  La patrujo ne kredas je larmoj,
  Kaj ni donos la malbonajn oligarkojn en la cerbon!
  Kaj la knabino ridis. Kaj ŝiaj dentoj ekbrilis kiel perloj!
  La knaba generalo sugestis:
  - Ĉar la milito kun Japanio finiĝos per venko, la ekonomia kresko de Rusio estos eĉ pli granda! Kaj la cara imperio fariĝos la plej riĉa lando!
  Augustine, uzante siajn nudajn piedfingrojn, mallevis alian destrojeron kaj siblis:
  Ni ĉiam estis riĉaj! Ne sufiĉas mendo!
  Nataŝa, uzante siajn skarlatajn cicojn, trafis la armadelon de la Lando de la Leviĝanta Suno kaj rimarkis:
  - Ni neniel estis malsuperaj ol la germanoj en la unua mondmilito. Sed pro la kvina kolumno, ili maltrafis la venkon!
  Augustine, kun siaj nudaj piedfingroj, ankaŭ sendis alian ĵetaĵon en la ventron de la armadelo kaj deklaris:
  - Certe! La kvina kolumno kulpas pri ĉio. Dum la unua mondmilito, la germanoj eĉ ne povis alproksimiĝi al Minsk kaj estis batitaj en Galegio. Kaj sub Stalino, ili jam vidis la Kremlon per binokloj. Kion ĝi diras?
  Nataŝa, kun la helpo de siaj skarlataj cicoj, pafis alian ŝelon ĉe la fundo de la armadelo kaj gruntis:
  - Perfido! Ni maltrafis tian venkon!
  Margarita ankaŭ konsideris necesa memorigi:
  - Se ne estus la perfido, tiam ni ricevus la posedon de Konstantinopolo kaj Malgranda Azio, kaj ankaŭ aliron al Mediteranea Maro. Kaj ni tiom perdis pro perfido kaj la kvina kolumno!
  Augustine lanĉis alian ĵetaĵon kun siaj rubenaj cicoj:
  - Jes, jen la kvina kolumno! Kiom da ĝeno pro ŝi! La Rusa Imperio estas unika formacio, kiu povus ekspansiiĝi al la limoj de la tuta mondo kaj fari la homaron unu!
  Nataŝa agreseme gruntis:
  - Certe! Mi povus kaj estus farinta ion ajn! Kaj estu homaro unuigita kaj nevenkebla!
  La knabino sendis alian ĵetaĵon helpe de skarlataj cicoj, post kio la ŝirmita fine fendetiĝis. Kaj japanoj dronis.
  Svetlana ankaŭ pafis fragajn cicojn, kaj rimarkis kun zorgo en sia voĉo:
  - Rigardu, kio nun okazas en la mondo? Rusio kaj Usono estas sur la rando de milito. Kaj Ĉinio estas troloĝata kaj totalisma. Ne estas ordo kaj prospero en la mondo!
  Kun la helpo de siaj skarlataj cicoj, Nataŝa sendis novan kuglon en la japanajn ŝipojn, ĉi-foje en krozŝipon, kaj konsentis:
  - Ne estas ordo en la mondo! Ni bezonas unuecan administradon!
  Augustine pafis ĵetaĵon helpe de fragaj cicoj kaj kapjesis konsente:
  - Kaj la cara imperio povus fariĝi tia registaro! La aŭtokratio de Rusio estas la garantianto de monda stabileco kaj prospero!
  Kaj la knabino sendis alian konkon, uzante siajn nudajn piedfingrojn, fine disfendis la krozŝipon.
  La japanoj klare timiĝis. Ili pafis sendistinge, ne komprenante, kiu dronigas ilin.
  Oni devas rimarki, ke surtere Japanio ne havis grandan avantaĝon en nombro. Kaj eĉ en reala historio, ĝi perdis multe pli da mortigitaj kaj vunditaj ol Rusio.
  Sed surmare, la ŝipoj de la Lando de la Leviĝanta Suno, produktitaj en Britio kaj Usono, estis iomete pli bonaj ol rusa, plejparte enlanda produktado.
  Sed eĉ ĉi tie la kvalita supereco de la japanoj estas tute sensignifa. Kaj la rusoj pafas, eble, pli precize.
  Nataŝa, pafante helpe de siaj nudaj piedfingroj, kaj mallevis alian destrojeron, komentis ĝenite:
  - Ĉi tie, efektive, ankaŭ Rusio venkis pli fortajn kontraŭulojn. Kiel Napoleono!
  Augustine, helpe de rubena cico, sendis ĵetaĵon en kirasan krozŝipon, aldonis:
  - Ho jes! Napoleono estis geniulo! Kaj li estis pli forta, sed ni venkis lin!
  Margarita forte suspiris, sendis ĵetaĵon per la nudaj piedfingroj kaj grumblis:
  - Perdu al la japanoj. Ĉi tio estas tiel ĝena kaj embarasa!
  Augustine, pafante rubenajn cicojn, konsentis pri tio:
  - Tre ĝena! Ve, pro tio finiĝis la epoko de la Romanov-dinastio. La epoko estas glora, heroa, kun konkeroj kaj venkoj. Kaj kvankam ni ne havis propran Ĝingis-Ĥanon, ni leviĝas ekde la tempo de Ivan Kalita.
  Kaj la knabino sendis alian, nudajn piedfingrojn, tre mortigan kuglon. Kaj la kirasa krozŝipo rompiĝis en du partojn.
  Nataŝa daŭre uzis la skarlatajn cicojn, kaj per unu ŝelo ŝi mallevis alian detruanton. Kaj la samurajo havas multajn destrojerojn.
  La militisto demandis la ulojn:
  - Sed mi scivolas, kial en la historio de la mondo, neniu el la imperioj atingis absolutan potencon?
  Kun siaj rubenaj cicoj, Aŭgusteno denove sendis ĵetaĵon en la ventron de alia detruanto kaj deklaris:
  - Jes, vere, kial? Ĉiuj falis. Kaj la Persa Imperio, kaj Aleksandro la Granda, kaj la Romano. Kial neniu unuigis la homaron?
  Nataŝa ĝene frapis sian gracian nudan piedon. Mallevis alian ŝipon kaj diris:
  - Jen ĝi! Ĝingis-Ĥano kreis imperion kiu povis disbati la tutan mondon sub li. Sed post lia morto, la filoj kaj nepoj enscenigis konflikton kaj disŝiris la imperion. Nur cara Rusujo, kun sia unueca sistemo, estis tia lando, ke ĝi povis ekzisti dum multaj jarcentoj kaj vastiĝi ĝis ĝi englutis la tutan terglobon!
  La okuloj de Augustine ekbrilis kaj ŝi deklaris, enprofundigante alian detruanton per siaj rubenaj cicoj:
  - Gloro al la granda imperio de caro Nikolao! Ni ne donos povon al la nelegitimaj bolŝevikoj kaj al la provizora registaro!
  Nataŝa, ankaŭ kun skarlataj cicoj, sendis ŝelon en la ŝipon. Ŝi dronigis la japanojn kaj kantis:
  - Dio gardu la reĝon
  Forta suvereno
  Regu por gloro
  Gloro al ni!
  Reĝu pro timo de malamikoj -
  Ortodoksa Reĝo!
  Regu por gloro
  Gloro al ni!
  La knabinoj ŝajnas esti vere ŝaltitaj. Do ili disbatis la samurajon, vi admiros. Kaj Oleg Rybachenko veturis sian mortigan, subakvan tankon. Ĝenerale, ĉi tio estas bonega armilo, kiun li havas. Li dronas sin la tutan floton de Japanio. Sed ĉi tio estas granda potenco.
  Dek du, nur grandaj kirasaj ŝipoj, dekduoj da pli malgrandaj, inkluzive de krozŝipoj. Iuj destrojeroj pli ol sesdek. Necesas tempo por detrui ĉion.
  Nataŝa helpe de siaj nudaj piedfingroj, finante la sekvan ŝipon, demandis Oleg:
  - Ĉu vi pensas, ke ekzistas Dio?
  La knaba generalo ridetis kaj respondis:
  - En kiu senco?
  Nataŝa sendis novan ĵetaĵon kun siaj skarlataj cicoj, finante la destrojeron, kaj notis:
  - Jes, ekzistas multaj versioj de religioj! Estas kaj paganoj kaj monoteismaj! Jen kiam vi ekpensis pri tio. Kaj vi dubas, ĉu ekzistas Dio, kiam estas tia malordo en la instruoj!
  Augustina, helpe de la skarlataj cicoj de sia brusto, disfendis alian detruanton kaj, ridante, rimarkis:
  - Jes, ĉi-rilate estas malfacile kredi je la Biblio. Por ke Dio sola kondutu tiel. Kaj eĉ faris dorlotbestojn!
  Nataŝa draŝis per la nudaj piedfingroj kaj kapjesis konsente:
  - Jen ĝi. Ĉu kredi, ke iu popolo estas la popolo de Dio? Ĉi tio estas klare malinda je pli alta menso!
  Post tio, la knabino komencis droni grandan tunan batalŝipon helpe de skarlataj cicoj. La militisto laboris.
  Sed Margarita, uzante siajn nudajn piedfingrojn, esprimis sian opinion:
  - Ankoraŭ estas nekompreneble, kiel eblas, ke amanta Dio tiom malbeligas virinojn!
  Nataŝa estis surprizita:
  - Kiel ĝi malbeligas?
  Margarita pafis siajn nudajn piedfingrojn kaj respondis honeste:
  - Jes, igas ilin maljunulinoj! Kaj kio povus esti pli abomena ol maljunulino!
  Augustine, uzante siajn skarlatajn cicojn, pafis obuson en la ventron de la krozŝipo kaj deklaris:
  - Sur la tero ial promenas tre malnoblaj maljunulinoj, kio estas kaj stulta kaj terure malbela!
  Nataŝa balancis la kapon, premis la nudajn piedfingrojn sur la piedoj kaj apogis:
  - Kaj malsimpatia! Kaj ĝi ne estas estetika!
  La militista knabino ridis kaj palpebrumis al sia kunulo. Kiel, ŝi estas tiel mojosa kaj agresema.
  Svetlana bekis per fraga cico kaj serioze rimarkis:
  - Fakte la maljuneco estas tre malbona. Ĝi faras homojn malbelaj, malfortaj, vundeblaj. Sed ĝi havas, el la vidpunkto de la evoluo, kelkajn plusojn!
  Augustine estis surprizita. Batante helpe de nudaj piedfingroj, alia detruanto demandis:
  - Kaj kio povas esti la plusoj en ĉi tiu naŭza stato?
  Oleg Rybachenko serioze respondis:
  - Stimulas la disvolviĝon de scienco kaj inteligenteco. Se homo ne spertus laciĝon, tiam li ne bezonus inventi aŭton. Same, la malforteco de ungegoj kaj dentegoj kondukis al la invento de la tranĉilo. Malvarmaj tempoj kaj glaciejaj instruis ekbruligi fajron. Malsanoj stimulis la disvolviĝon de medicino. - La profesoro rigardis kiel lerte Juliana sendis alian japanan ŝipon al la fundo, kaj daŭrigis. - Multmaniere homaj malfortoj stimulis sciencon. Ni ne sciis flugi, sed ni kreis aviadilojn. Kaj tio estas progreso!
  Nataŝa, helpe de siaj nudaj piedfingroj, sendis alian ĵetaĵon kaj notis:
  - Progreso. Sed tamen, kiam vi rigardas la maljunulinon, ĝi fariĝas tiel abomena. Ĉu vere ne eblas fari sen homa malbeleco?
  Aŭgusteno, pafante per siaj skarlataj cicoj, konsentis pri tio:
  - Junuloj povas ankaŭ inventi aviadilon. Kial plenigi la malbenitan maljunecon! Estas terure kaj abomena!
  Margarita kantis eksterloke:
  - Mi ne disiĝos kun la Komsomolo! Mi estos por ĉiam juna!
  Kaj la knabino, dum ŝi movis sian pugnon sur la metalon.
  Dume, alia batalŝipo sinkis.
  La submara tanko daŭre mallevis la japanan floton. Admiralo Togo mem finiĝis en la akvo, kaj estis devigita eskapi sur boato. Japanio havis grandan floton, sed estis alfrontita kun principe nova armilo. Kaj nun ŝi estis tute venkita.
  Aŭgusteno, helpe de rubenaj cicoj, daŭre enprofundigis la ŝipojn de Japanio, elmontrante siajn dentojn, kiujn ŝi havas tre grandajn kaj akrajn, sugestis:
  - Tion mi pensas. Kompreneble, devas esti estetiko de korpoj. Kaj estas neeble ke virinoj malbeliĝu, kun malforta haŭto kaj fleksitaj korpoj.
  Nataŝa, helpe de siaj nudaj piedfingroj, lanĉinte alian destrojeron al la fundo, tre volonte konsentis pri tio:
  - Kompreneble! Jen pri kio la scienco laboras!
  Ambaŭ militistoj montriĝis tre gajaj. Post ĉio, ili sukcese dronigas la malamikan floton.
  Agresemaj knabinoj kapablas grandajn heroaĵojn.
  Margarita, uzante siajn nudajn piedfingrojn dum pafado, dume esprimis sian opinion:
  - Ankaŭ religioj estiĝis pro la malforteco de la homo. Se la homo estus pli forta, tiam ne ekzistus religioj. Kaj kompreneble, morto kaj timo de morto kondukas al tio, ke homo serĉas konsolon!
  Augustine pafis per rubenaj cicoj, memorigis:
  - Mi partoprenis en seanco, kaj mi vidis ion mirindan. Do estas spiritoj!
  Nataŝa, uzante siajn nudajn piedfingrojn, kun ruza voĉo, komentis:
  - Nenio mirinda estas en la ekzisto de spiritoj! Post ĉio, ni flugas en sonĝo. Do, ekzistas animo, kaj kiel memoro pri flugado!
  La knaba generalo konsente kapjesis.
  Jes, estas animo! Ĉi-rilate, la persono estas unika! Kaj nun ni povas amuziĝi!
  La japana floto fandiĝis. La subakva tanko ludis la rolon de murdinto. Oleg estis iom malĝoja. Li, unue, montriĝis esti ekstra. Kaj due, kio ĝenas, oni ne povas vidi ĉion tre bone kiam oni estas sub akvo. Ĝenerale, koste de Dio, Oleg forte dubis. Fakte, kial, post kiam la rusoj adoptis kristanismon, pluvegis sur ilin diversaj problemoj. Kaj la mongol-tatara invado, kaj antaŭ tio, la feŭda fragmentiĝo de la princoj. Militoj inter rusaj homoj.
  Jen kiam, finfine, de la tempo de Ivan Kalita, komenciĝis la reviviĝo de Rusio,
  Moskovio plifortiĝis. Ĝis, ekzemple, sub Ivano la Tria, ĝi finfine fariĝis ununura, centralizita ŝtato. Kaj forĵetis la tataran jugon.
  Jes, kompreneble, Rusio leviĝis. Ĝis mi stumblis pro Japanio.
  Tio markis la finon de la historio de la monarkio kaj la Romanov-dinastio.
  Tamen, la monarkio estas for, sed aŭtoritatismo restas.
  Oleg Rybachenko milde karesis la dorson de Aŭgusteno. La knabino prefere ronronis. Ŝi ŝajnis ĝui ĝin.
  La knaba genio logike rimarkis:
  - Estas nenio malbona pri tio, ke viro amas knabinon, kaj knabino amas viron, ne. Ĉi tio estas sufiĉe natura. Sed samtempe homoj devas observi dececon.
  Aŭgusteno, pafante siajn rubenajn cicojn, kontraŭis malĝoje:
  Ni ne legu moralon. Mi ne ŝatas ĉi tion!
  La genia knabo subridis.
  - Kaj kiu amas! Sed vi devas alfronti la veron. Homoj, ĉi-rilate, estas rimarkeble malsamaj de bestoj!
  Margaret kapjesis konsente.
  - Jes, estas granda interspaco inter ni!
  Aŭgusteno respondis sarkasme:
  - Kaj vi scias, inter vi kaj la simio, mi ne rimarkas multe da diferenco!
  Oleg ridis. Augustina, helpe de rubenaj cicoj, mallevis, dume, la lastan el la dek du kirasaj ŝipoj de Japanio. Post tio, la knabino rimarkis:
  - Ni preskaŭ finis kun la malamika floto!
  Oleg Rybachenko malice ridis:
  - Jes, vi estas bonaj laboristoj! Kaj fakte, ili kapablas multon! Ĝenerale, mi amas inajn militistojn - ĝi estas tiel sekseca!
  Nataŝa tordis sian korpon kaj kantis:
  - Mi ŝajnas sekseca, mi estas kiel procesoro! Kaj mi moviĝas kiel roboto - sona agresanto!
  Tiam la knaba generalo karesis Aŭgustinon iom pli kuraĝe. La knabino premis la butonojn de la stirstango per longaj fingroj de siaj nudaj piedoj kaj aspektis ĉarme.
  Kiel graciaj estas ŝiaj movoj.
  Imago altiris Oleg princinon nudpiede irantan al la eŝafodo. Ĉi tio estas tiel romantika. Kaj la princino estas tiel ruĝa. Ĉiuj juvelaĵoj kaj multekosta robo estis forigitaj de ŝi. Ili lasis nur sakŝtofon. Sed la prizona robo ekas la ĉarmon de dolĉa, agrabla, freŝa, kiel roza vizaĝo eĉ pli. Kaj fajraj haroj. Kiel bela estas la princino iranta al la ekzekuto.
  Kaj tie supre dronas miloj da homoj. Ŝipoj disiĝas, la elementoj furiozas.
  Kaj Japanio suferas kolosan, unikan malvenkon. Do la samurajo devas, ŝajne, penti pri siaj pekoj.
  Oleg Rybachenko pensis, je kio kredas japanoj? Kio estas ilia religio? Ili estas paganoj. Sed ili venkis Ortodoksan Rusion. Post tio, pripensu, kies Dio estas pli forta!
  Kaj la mongoloj estis paganoj, sed kiom da teritorioj ili kaptis.
  Oleg demandis Augustinon:
  - Diru, belulino, kiel vi ŝatas Rodnoverie?
  La knabino ridetis larĝe kaj, enprofundigante alian detruon, respondis:
  - Tre bona religio! Estas tiaj belaj rakontoj!
  Oleg kompleze demandis:
  - Ĉu vi pensas fabelojn? Aŭ eble, fakte, ĉiuj ĉi tiuj Rusaj Dioj ekzistas?
  Augustina levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Eble kaj elfoj kaj gnomoj ekzistas! Ĉio eblas en nia mondo. Kaj estas malfacile diri kio efektive ekzistas kaj kio ne!
  Oleg Rybachenko logike rimarkis:
  - Iagrade, ĉio en nia mondo ekzistas. Ĉiuj niaj pensoj, sonĝoj, deziroj, kion ni postlasas. Ĉi tie mi havas tre interesan teorion pri la Hipernoosfero, en kiu ekzistas absolute ĉio, kio iam estis inventita de homoj. Tio estas, estas penso por ĉiam. Kaj ŝi restas en iuj aliaj, paralelaj mondoj.
  Margarita sarkasme demandis:
  - Kaj kio pri, ekzemple, pli klasika divido: en la ĉielon kaj la inferon?
  La knaba generalo malgaje komentis:
  - Ĉi tio plej verŝajne estas primitiva ideo de la antikvuloj pri venĝo post morto. Fakte, plej verŝajne, ĉio estas iom pli komplika!
  Nataŝa ekkriis pro ĝojo, inundante unu el la lastaj japanaj ŝipoj per siaj skarlataj cicoj:
  - Malbenita kaj antikva,
  La malamiko denove ĵuras
  frotu min
  Muelu en pulvoron.
  Sed la anĝelo ne dormas
  Kaj ĉio funkcios. Kaj ĉio finiĝos bone!
  La knabinoj finis la malamikan floton. La knabo-generalo akcelis la tankon, postkurante la samurajon. Jes, ili faris bonan laboron ĉi tie. Estas interese, kiel oni povas korekti la historion. La cara Rusio estis potenca lando, kiu altiĝis. Kvankam ne ĉiuj homoj vivis bone.
  Sed la lando leviĝis. La labortago estis mallongigita. Estas novaj ferioj. Loka aŭtonomio estis kreita. Pliigitaj salajroj ĉe stabilaj prezoj. Lernejoj estis malfermitaj. Sub caro Nikolao la 2-a, elspezoj por edukado pliiĝis pli ol ses fojojn. Bazinstruado iĝis deviga.
  Jes, ne ĉio ŝanĝiĝis al pli bone sufiĉe rapide, sed kiom multe la lando perdis pro la revolucio kaj interna milito. Kiom da inteligentaj homoj mortis kaj forlasis sian patrujon? Kaj nun, en ĉi tiu parto de la universo, estas ŝanco malhelpi tion.
  La tanko, flulinia, naĝis rapide kaj silente sub akvo. Kaj nun la lasta detruanto de la Lando de la Leviĝanta Suno estas mallevita.
  Nataŝa diris kun ĝojo:
  - Tiel juna mi estas!
  Augustine korektis la knabinon, precizigante:
  - Kio ĉi tie ni ĉiuj bonaj samideanoj! Batalu kiel leoninoj!
  Oleg ĉagrenite rimarkis:
  - Nenio speciala! Ni nur havis pli bonan teknologion!
  Augustine ridis kaj respondis:
  - Sed ni mem pafis kanonojn!
  Nataŝa subtenis sian amikon:
  - Kaj ankaŭ ni gvidis nin! Kaj ĝi estas akra okulo...
  Oleg intervenis:
  - Deklivaj manoj!
  Nataŝa ridis kaj respondis:
  - Kaj vi estas ĉarma knabo!
  Oleg honeste deklaris:
  - Mi kompatas la japanojn. Ili faras bonegajn bildstriojn. Mi precipe ŝatas hentaion!
  Augustine ridis kaj svingis la piedon en la aero.
  - Hentajo estas bonega! Eĉ tre mojosa!
  Nataŝa, kun rideto de knabino, kiu gustumis marmeladon, sugestis:
  - Kaj ni, eble eĉ piedbati la azenon de la nazioj!
  Oleg Rybachenko kapjesis kun rideto:
  - Bona ideo. Sed ni unue finigu la japanajn terarmeojn. Ni helpu la militon finiĝi pli rapide. Do tiu faŝismo ne aperas en ĉi tiu universo.
  La knabinoj respondis unuvoĉe:
  - Kaj ĝi ne aperos, kaj Ĉinio estos nia!
  Post kiam la japana floto estis mallevita, la T-195-supertanko venis al la surfaco.
  Kaj kun granda ĝojo kantis Oleg Ribaĉenko;
  La slavoj devas konkeri la mondon,
  Sed kun la koro, ne kun nuklea milito!
  Pura kaj kompatema Rus' Rato,
  Leviĝu kiel nevenkebla lando!
  
  Ni alportas helan lumon al ortodokseco,
  Gloraj venkoj sub la vizaĝo de Dio!
  Mi batalas kontraŭ kruela malamiko nokte, tage -
  Niaj faroj estu kantitaj
  
  Okazis al mia sankta Patrujo,
  Spertu teruran suferon!
  Kaj eĉ larmoj verŝas el la okuloj,
  Kiam tiaj malbonaj provoj!
  
  La Ĉiopova malavare disdonas donacojn,
  Rusio fariĝis potenca kaj bela!
  Enverguro ni strebas flugi,
  La sunsubiro de la ĉielo lumigis la volbon per fadeno el sateno!
  
  Kaj la kruco de la planedo montras la vojon,
  Al savo, Jesuo elaĉeto!
  Estas vere, ke ni rusoj ne povas malŝalti ĝin,
  Ne estu en la subluna juĝo!
  
  La hejmlando prosperis grandioze -
  Ŝi sen facetoj en la lukso de kverkaj arbaroj ...
  Kaj kristala, perla, glora glacio
  Signo de la senĉesa gloro de Dio!
  
  Sopiro al la verda kavaliro ne estas videbla,
  Ŝi estas maŝo nur por malfortuloj...
  Gardu tiujn, kiuj estas senatenta ŝtelisto,
  Ili nur serĉas protekton de la ŝtato!
  
  Estos bonege, ĉiuj estos bone,
  Kaj venos la perfekta tempo...
  Sed sciu la sama kavaliro solida unu afero,
  Kion perdos la sangavida Kaino!
  
  Sed la Ĉiopova, ĉio en la radioj, venos -
  Kaj la ĉielo estos brile hela...
  Tiam Rod vokas la resurektintojn,
  Ŝargu karburaĵon per raketo Lada!
  
  La planedoj estos niaj por ĉiam
  Saturno, Jupitero, Marso, la varmo de Venuso...
  La junuloj de la jaro ne timos,
  Ĉar niaj avoj ne maljuniĝas!
  
  Tiam ĉio fariĝos kiel paradizo sur la Tero,
  Tia loko estas Kristo la Sinjoro mem!
  Ne ĵetu la vortojn de la kavaliro en la venton,
  Kaj la malamikoj de la Patrujo jam estas venkitaj!
  
  
  DEK-KVARA JARO DE MILITO!
  Denove la knabo estis translokigita al 1954. La nazioj enpenetris en Saratovon, sed restis tie. Parto de la faŝismaj trupoj ankoraŭ provis antaŭeniri al Kuibyshev. Jam estas aŭtuno, falas flavaj folioj. Taĉmento de pioniroj: knaboj kaj knabinoj, staris sur la vojon de la nazioj.
  La infanoj estas maldikaj, la knaboj havas mallongajn harojn, la knabinoj havas porkojn. Malgraŭ la aŭtuna malvarmeto, ili estas malpeze vestitaj, kaj ĉiuj estas nudpiedaj. Ili fosas por si pliajn tranĉeojn, starigas erinacojn, preparas kaptilojn. Malgraŭ tio, ke ili estas duonmalsataj, ekstere gajaj kaj eĉ kantas al si mem.
  Ni estas la pioniroj de la filoj de Stalin,
  Ni amas batali por nia patrujo...
  Ni estas fidelaj al la testamentoj de Lenin al niaj koroj,
  Kvankam en la milito, ni kuiras malplenan kaĉon!
  
  Ni batalas por mia lando
  Ĉiuj knaboj kaj nudpiedaj knabinoj...
  Rusio ne estos disigita de la rublo,
  Estu tre sonora la ridado de la uloj!
  
  Nu, la tanko, farita el ŝtalo "Tigro",
  Nur peco da varma metalo...
  Ni forbruligos ĝin tuj,
  Por ke la Patrujo floru eterne!
  
  Ni faros la Patrujon de ĉiuj pli dolĉa,
  La salto iros kun la revo de komunismo...
  Kaj la fiulo estos cindro frakasita,
  Ni forĵetu la kadavron, malkomponitan de faŝismo!
  
  Ni estas infanoj, sed kalkulu aglojn kiel animojn,
  Sub la bomboj, kredu min, ni estas timemaj...
  Patrujo malprudentaj filoj,
  Ni ŝaŭmu la Fritz, mi forte kredas je la kolo!
  
  Stalingrado estis plena de heroeco,
  En kiu altklaso estis montrita ...
  Ni kredas, ke la Fuhrer-gad mortos baldaŭ,
  Kaj ni vidos komunismon malproksime!
  
  Nia Leningrado neniam kapitulacos,
  Kvankam dum jaroj ĝi frostas en la blokado ...
  Granda sankta tero
  Estu plene, konu la paradon!
  
  Rusio estas la naskiĝloko de la dioj,
  Jesuo benas nin por batalo...
  Ni kredos indaj je patroj,
  Por ke la malamata Kaino ne transprenu!
  
  Jes, la malamiko eniris la Patrujon profunde,
  Vintre, ni infanoj kuras nudpiede...
  Sed Fritz estos venkita ĉiuokaze,
  Ni finu la vojaĝon en ruinigita Berlino!
  
  Kaj tiam Dio relevos la perditajn,
  Por la larmoj de niaj antaŭaj generacioj...
  Stalin, la ĉefo, ame benas nin,
  Kaj la radianta gvidanto Lenin kondukos vin al la paradizo!
  Knaboj kaj knabinoj kantis kaj laboris kun granda energio. Kvankam la manĝaĵo ne gravas. Sed la rivero Volgo estas proksime, kaj oni povas kapti fiŝojn. Precipe reproduktiĝis multe da anariko, kiu manĝas kadavrojn. Infanoj feliĉas krevi siajn orelojn. Aŭtuno estas bona: multe da pomoj kaj vitaminoj. Vintre estos multe pli malbona. La neĝblovoj bruligos la nudajn kalkanojn de infanoj, kiam la kruroj ruĝiĝos kiel korvaj piedoj. Kaj la lutado estas tranĉita.
  La knabino Masha kaj la knabo Petja fosas truon. La pioniro demandas la knabon:
  - Ĉu vi pensas, ke Petenka rezistos?
  La knabo, premante sian nudan, faligitan piedon sur la ŝovelilon, memfide diris:
  - Aŭ ni rezistos aŭ ni pereos... La tria ne estas donita!
  La knabino forte suspiris kaj diris:
  - Mi naskiĝis kaj jam estis milito. Neniam konis pacajn tagojn!
  La knabo profunde enspiris kaj respondis:
  - Pacaj tagoj... Se mi nur povus ekscii, kian guston havas ĉokolado.
  Petka lekis siajn lipojn. Lia vizaĝo estis maldika, blonda hararo elstaranta en mallonga bobo. Ili tranĉis lin kiel kondamniton sub skribmaŝino, kaj nun ili lasis lin iom kreski. Tamen la knabo ŝajnis gaja ekstere kaj multe ridetis. Liaj dentoj estis grandaj kaj sanaspektaj. Simplaj manĝaĵoj, abundo da legomoj kaj fiŝoj, estas bonaj por la sano. Konstante laborante en la freŝa aero, la infanoj evoluigis eltenemon en si mem.
  Kaj la ŝoveliloj movis energie, mezure...
  Kaj estis bruo sur la ĉielo... Rapidaj, reagaviadiloj de la Fritz aperis.
  Ĝis nun, la Luftwaffe ne povis mortigi en la aero. Krome, la nazioj havas tro da homaj kaj materiaj rimedoj. Jes, kaj la kvalito de la aviadilo estas pli forta.
  Jen la impona ME-62 kun sep aerkanonoj. Ĉi tio kaj la MIG-15 ne povas esti alireblaj. Provu ĝin, manipulu la pafforton, la germanan akcipitron.
  Kaj la rapideco kaj la rezervo de la germana mastodoto estas pli altaj. Kaj la nazioj uzas certan taktikon al nur rusaj ŝancoj pro horizontala manovro. La germanoj havas potencajn aviadilojn. Kaj Xe-362 ankaŭ estas ege manovebla.
  La pioniroj kuŝiĝis en la tranĉeoj, do ili malfermis fajron sur ilin de supre. Unu el la knaboj estis trakudrita, kaj tordiĝis pro agonio. Estis terura vidaĵo.
  Maŝa elŝovis la kapon per ruĝaj vostoj el la tranĉeo kaj kantis:
  - Ili mortigas nin, ni mortigas... Kiom ofte ĝi ne koincidas!
  Pluraj bomboj pezantaj duontonon falis. Batalo eksplodis en la ĉielo. Domina en la liberigo de la MIG-15 baraktis kun la nazioj. La germana ME-462, danke al potencaj kirasoj kaj armiloj, povas ludi la rolon de atakaviadilo.
  Kaj samtempe tre tenace, kaj malfacile faligi la maŝinon.
  Tuj kiam la germanoj ĉesis senŝeligi, la pioniroj elsaltis denove kaj eklaboris.
  Ili svingis siajn ŝovelilojn sufiĉe vigle. Mallume pro sunbruna koto, la knaboj kaj knabinoj ne konis laciĝon. Sed sur la ĉielo, la MiG-15 ramis multe pli pezan germanan aŭton.
  Fritz fariĝis pli singarda. Ili provas manovri. Kelkaj sovetiaj aviadiloj estas faritaj laŭ simpligita skemo, kaj estas uzitaj kiel kamikazoj. Apenaŭ edukitaj knaboj ofte sidas en ili por iri al sia morto. Kaj ĉi tiu amasheroeco ŝokas la naziojn.
  Kaj la pioniroj kantas kaj laboras forte ... Petya, kiu sukcesis viziti la frontlinion, diras:
  - Nun la tankoj iros, kaj ni batalos!
  Maŝa kapjesis kaj ridetis.
  - Jes, ili iros... Sed ĉi tio estos la lasta kampanjo por ili!
  Tamen, certe estas iom da timo. Ja, piramidaj maŝinoj, kion ajn oni diru, estas ankoraŭ pli progresintaj. Kaj ili estas tre malfacile venkeblaj. Krome, malgrandaj, sed en grandaj nombroj, ruliloj faras la spurojn malpli vundeblaj.
  Sed pioniroj ĉiam pretas batali. Kaj nenio haltigas ilin... Jen komenciĝas la senŝeligado. Longdistancaj germanaj pafiloj de granda kalibro testas sovetian teritorion pri forto. Kaj multe da detruo, krevigitaj tranĉeoj.
  La infanoj devas kaŝi sin en la fendoj... atendi la monstran artilerian preparon.
  Maŝa apogis sin sur Petja kaj flustris:
  - Nia partio protektos nin! Kaj avo Lenin ĉiam estas ĉe sia posteno!
  La knabo konfirmis:
  - Stalino mortis, sed lia laboro plu vivas! Kiu frapus Hitleron!
  Estas bona ideo bati la Fuhrer, sed Hitler ankoraŭ vivas. Kaj renkontas oktobron, en sia kaverno en Kipro. Estas varme kaj amuze tie. Estas gladiatorbataloj.
  Kaj la knaboj kaj knabinoj frostas... La malvarma pluvo alportita de la nordo pluvetis. Kaj ili estas preskaŭ nudaj. Ege malagrabla, eĉ klakanta dentoj.
  Petka malespere saltas el la tranĉeo, kaj daŭre fosas, dirante:
  Mi naskiĝis senespera, kaj mi mortos senespera! Se mi rompas mian kapon, mi ligos ŝafidon!
  Maŝa elsaltis post li, fulmante per siaj knabinecaj kalkanoj, grizaj pro polvo. Aliaj pioniroj eksaltis, energie laborante per ŝoveliloj. Kaj ne atentante la senŝeligadon. Lasu la faŝistojn pafi, vi ne timigos ilin.
  Jam estas la dek-kvara jaro de la Granda Patriota Milito, kaj la nazioj estas blokitaj en la bataloj por Saratov. Provo avanci al Moskvo ankaŭ estis malsukcesa. La germanoj trarompis tridek aŭ kvardek kilometrojn en la centro, venkis kelkajn defendliniojn, kaj denove estis haltigitaj. Leningrado estas firme tenita en blokado. Kaj ĝi ne taŭgas.
  Eĉ diskotekoj ne multe helpas, malgraŭ sia tuta rapideco kaj nevundebleco.
  La nazioj povis preni Rĵevon, sed ili haltis sur ĉi tiu linio. Kaj trafis striktan defendon. En la sama tempo, la situacio estis malfaciligita per la malvenko de Japanio, kiu suferspertis gravan damaĝon dum blovegado de Alma-Ata. Forte samurajo pasis ĉi tie.
  Sed ili mobilizas la ĉinojn en sian armeon. Rusio ankaŭ estas senfine elĉerpita, kaj ne povas konstrui sur sia sukceso. Tia estas la interŝanĝo de batoj.
  Kaj la tanko jam celas la pionirojn... La plej pezaj moviĝas unue: la AG-200 estas piramideca, kun du bomboĵetiloj, kaj kirasa dikeco de 550 mm, ĉe forta deklivo kaj tre malmola surfaco. Tian tankon oni ne povas rompi. Ajna ŝargo rikoltos de la kiraso.
  Sed la pioniroj ne havas timon, la kuraĝaj infanoj preparis surprizojn por la raŭpoj de ĉi tiu mastodoto. AG-100 kaj AG-50 moviĝas malantaŭ li.
  Junaj militistoj maskis minojn kaj memfaritajn eksplodaĵojn. Eblas, ekzemple, el miksaĵo de putrita herbo kaj sterko fari sufiĉe potenca
  bomboj.
  Kaj la pioniroj maskis ilin per herbo. La armilo estas sen ŝelo, kaj tial metal-detektantaj malgrandaj radiokontrolitaj tankoj ne vidas tion.
  Maŝa flustras:
  - Por la gloro de la patrujo de la sanktulo ...
  Petro konfirmas:
  - Devus funkcii!
  La infanoj ridetas, ili estas sunbrunaj, malpuraj vizaĝoj, sed blondaj, sunblankigitaj haroj.
  Jen la unua germana tanko kvazaŭ stumblis sur la pugno de la pugno. Bombo eksplodas sub li. Rompitaj ruliloj flugas en malsamaj direktoj, kaj aliaj metaloj, kaj rompitaj. Terura E-200 skuiĝis kaj ĝi haltis. Ricevis porciojn de rusaj infanoj. Pafite en malespero de bomboĵetistoj... Ekestis fontoj de eksplodoj. Do la dua tanko renkontis bombojn el putriĝinta herbo kaj sterko. Kaj ĉi tiu roko skuiĝis. La germanoj haltis, la tria tanko eksplodis... Sed mastodontoj pezas po tricent tunoj, kaj estas dezajnitaj por rezisti trafojn de batalŝipkanonoj, forpuŝante obusojn en rikolton.
  Kaj tiam iliaj ŝercoj, konstruinte minojn el silo kaj bovinkukoj, haltigis ilin.
  La kvara peza tanko estis krevigita. La nazioj haltis kaj malfermis fajron. Knaboj kaj knabinoj krevigis la bombojn uzante simplan draton kun elektra sparko.
  La pioniroj, vidante, ke la Fritz malrapidiĝas, unuvoĉe kriis:
  - Adolf estas malbona! Mi ricevis ĝin en miaj pantalonoj!
  Kaj ridado montranta langojn. La knabinoj ridas, ili ankaŭ okupiĝas pri tio. La AG-200 denove moviĝis, kaj la kvina supertanko eksplodis. Kaj malgrandaj nanaj aŭtoj, la grandeco de hundo, ĉirkaŭkuris. Ili provas trovi minojn. La infanoj pafis sur ili per pafiloj. La nazioj ĉesas. Kelkaj el iliaj aŭtoj ekbrulis. Pli malpezaj tankoj provas trarompi, akirante rapidecon.
  Sed denove ili estas renkontitaj per minoj, kaj potencaj eksplodoj, renversantaj modernajn tankojn. La germanoj damaĝas. Ĉi tiu estas la dua dekduo krevigita. Kaj ili provas pafi al la pioniroj.
  Unu knabino estis trafita de fragmento en la ronda kalkano. Ŝi jekriis kaj kriis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros la rusojn, bonodoran panon, nomatan vorto vadejo!
  La knabino ne donis farunon, kvankam la plando de la gracia kruro estis tranĉita, sango verŝis. Ve, ĉi tio estas milito. Aliaj pioniroj ankaŭ estis vunditaj. Kaj dum senŝeligado, ĉi tio estas neevitebla. Kaj la knabo Murat estis tute disŝirita en duono.
  La tankoj de Hitler komencis faligi hokojn por treni difektitajn veturilojn.
  Kaj la infanterio atakis. Estas multaj soldatoj el Afriko, same kiel indianoj kaj araboj rekrutitaj per atakoj. Knaboj kaj knabinoj estas armitaj per la samaj pafiloj kaj obusoj. Tro akra manko de municio por doni al ĉiuj AK.
  Nur dekduo el la plej trejnitaj kaj spertaj Kalash-knaboj havas. Kaj ili pafas al la faŝismaj solduloj.
  La fremda armeo moviĝas en organizita homamaso kaj suferas kolosajn perdojn. Infanoj estas bonaj pafistoj. Kaj pioniraj knabinoj ne estas malsuperaj ol pioniraj knaboj.
  Koloraj regimentoj rekrutitaj per atakoj falas. La germanoj tute ne kompatas ilin. Laŭ la nazioj, Azio kaj Afriko jam havas tro da homoj. Do viroj devus esti batitaj en buĉejoj, kaj virinoj devus esti pli belaj por fari siajn edzinojn.
  Petka pafis kaj diris:
  - La spirito de la rusa kavaliro!
  Maŝa forigis sian kontraŭulon kaj pepis:
  - Estu kun ni!
  La ursa knabo-pioniro draŝis kaj muĝis:
  - Por la Patrujo!
  La knabino Olya najlis per pafilo, rompante la kapon de la faŝisto, pepante:
  - Por Stalin!
  Petja denove pafis kaj batis la arabon en la stomakon, siblis:
  - Por Molotov!
  Jes, nuntempe, la forpasinta Stalino estis anstataŭigita per Molotov. Beria jam estis pafita kiel provante kapti la tronon. Molotov pli-malpli konvenis al ĉiuj. Sed la potencoj de la GKO-prezidanto estis limigitaj. Ia diktatoro iĝis kolektiva, anstataŭ la stalina aŭtokratio. Kaj Vasilevskij fariĝis ĉefkomandanto. Kiu finfine kondukis al la erozio de aŭtoritatismo.
  Do Masha aldonis:
  - Por Vasilevskij!
  Kaj la batalo daŭris... La infanterio, konsistanta el fremduloj, pli kaj pli proksimiĝis. La infanoj portis pli kaj pli da perdoj. La situacio fariĝis kritika.
  Petka ĵetis obuson, kaj li mem ricevis tanĝantan vundon sur sia flanko per kuglo.
  La knabo siblis:
  - Ne! Mi ankoraŭ ne rezignos!
  Sed la flanko doloris... kaj sangis. Skarlata likvaĵo fluis laŭ lia ĉifona kaj malpura T-ĉemizo.
  Maŝa siblis:
  - Ni venĝos kontraŭ vi faŝistoj!
  La knabino ĵetis obuson per la nuda piedo, kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto.
  Eksplodo aŭdiĝis, kaj la krioj de mortintaj eksterlandanoj.
  La infanterio hezitis. Sed en la malantaŭo estis kirasaj aŭtoj kun maŝinpafiloj, pretaj malfermi fajron memstare.
  Oleg ankaŭ ĵetis obuson kaj kriis:
  - Sed Pasaran!
  La malamiko hezitis. En tiu momento maŝinpafiloj trafis la malamikon. Ili komencis falĉi la malamikon.
  La infanoj rigardis malantaŭen. Pluraj dekoj de nudkruraj komsomolaj knabinoj tiris supren mitralojn kaj pafis. Ili pafis al la solduloj. La malligo de la knabino nerimarkeble ŝteliris. La komsomolanoj estis junaj, sveltaj kaj belaj, ili trafis la naziojn tre trafe. La batitaj faŝistoj rapidis al la kalkanoj.
  
  LA KURAĜO DE LA FILO DE STENKA RAZIN
  Knabo de proksimume dek tri estis arestita kune kun sia patro. Maljunulo estas kompreneble bonkonata ribelanto, kiu verŝis sangofluojn. Sed la filo estas ankoraŭ infano. Kiu lin demandu.
  Sed la asistanto de Kornil rigardis la iaman armean atamanon alie. Kaj li proponis pridemandi la knabon kun pasio - kaj subite li scias, kie estas la trezoroj de lia patro.
  La filo de Stenka Razin estis alportita al la torturkelo. La knabo provis rigardi rekte kaj teni sin fiere. Kvankam interne estis timiga. Torturaj instrumentoj estas pendigitaj, la kameno flamas. Ekzekutistoj en ruĝaj kaskoj.
  Samosa iris al la knabo, etendis la manon, skuis sian kolumon kaj demandis minace:
  - Diru al mi kie la tyatka kaŝis la trezorojn, lasu lin iri libera. Ne - ni torturos!
  Griŝka, la filo de Stenka Razin, kuraĝe respondis:
  - Mi nenion diros al vi! Kaj eĉ pli por vi!
  Samosa bojis:
  - Tortu la tombon!
  Kaj li persone tiris la kolumon, deŝirante la kaftanon de la knabo. Griŝka estis senvestita kaj trenita sur la rako. La knabo senespere provis piedbati reen. Sed spertaj ekzekutistoj kun bato al la kolo senmovigis Griŝkan. Tiam ili fiksis liajn manojn malantaŭen kaj komencis levi lin je la ŝnuro. La knabo grincis la dentojn. La ekzekutisto kaptis la knabon je la torso kaj skuis lin, tordante liajn artikojn. Griŝka spiris peze, sed retenis krion.
  La diakono, diktante al la skribistoj, malklariĝis:
  - Diru al la ŝtelisto, kie via bopatro kaŝis la trezorojn.
  La knabo respondis kun malestimo en sia voĉo:
  "Eĉ se mi scius, mi ne dirus!
  Samosa ordonis al la ekzekutisto:
  - Golfeto! Dek frapoj zorge!
  La ekzekutisto konstante batis. La korpo de Griŝka tremis. Je la deka bato, la torturisto frostiĝis. Kaj rigardis Samosa. Dum la ekzekuto, la knabo silentis, mordante la lipon.
  Dyak, malklara:
  - Diru ŝtelisto, kie la tyatka kaŝis la trezorojn?
  Griŝka kriis:
  - Mi ne diros!
  Samosa grumblis:
  - Kvin batoj sen ŝparado!
  La ekzekutisto faligis sur la knabon baton per balancilo, skuante lian tutan korpon. Griŝka kriegis, sed mordis sian lipon. Sekvis dua bato. Ankaŭ aŭdaca kaj forta. Griŝka daŭre silentis. Kaj denove la tria bato, sango gutis el la tranĉita haŭto.
  Samosa sulkigis la brovojn pro la maniero kiel la knabo estis vipata. Kompreneble, la filo eble ne scias, kie Stenka kaŝis la trezoron. Kaj eĉ, eble, veraj trezoroj. Sed oni devas pridemandi la knabon. Kaj elŝarbu sekretojn de li.
  Post la kvina bato, la sango gutis aktive.
  La diakono ripetis la demandon. Griŝka silentis.
  Samosa ordonis:
  - Bruligi lian kalkanon.
  La ekzekutisto elprenis pecon da ruĝe varma fero kaj alportis ĝin al la nudaj plandoj de la knabo. Li ektremis, tordis kaj.... perdis la konscion.
  Adala pensis, ke estus bona ideo lasi Petron trairi ĉi tion, por ke li ne mortigu la senarmajn kaj la maljunulojn. Petro ne faris bone. Kaj kia li estus en vera, kontakta batalo? Ĉu vi ne estus timema?
  La filo de Stenka Razin Griŝka, cetere, sciis, kie estas kaŝita unu el la trezoroj de lia patro, sed silentis. Li estis alportita al si verŝante sitelon da glaciakvo. Tiam Samosa ordonis:
  - Kaŭterigu la duan kalkanon per fero!
  Ĉi-foje la knabo ne sveniĝis, li provis ekmoviĝi, sed la nudaj piedoj de Griŝka kaptiĝis en la bloko.
  Samosa siblis:
  - Pliaj kvin vipobatoj, ne zorge!
  Post la kvina bato, la hela kapo de la knabo skuiĝis, kaj Griŝka perdis la konscion.
  Sperta komizo en la torturkomerco konsilis:
  - Lasu lin! La infano ankoraŭ kliniĝas malantaŭen!
  Samosa diris severe:
  - Prenu la hundidon! Viŝu ĝin per vodko kaj metu ĝin sur la liton... Lasu ĝin! Morgaŭ ni daŭrigos la torturon!
  Grishka estis forigita de la rako kaj la tranĉoj estis frotitaj per miksaĵo de alkoholo kaj akvo. La knabo ektremis: vodko brulas. Tiam Griŝka ricevis varman buljonon kaj ŝlosis en varmigita ĉelo. Sed ĉiaokaze, ili ĉenis la knabon je la kolo per ĉeno kaj lasis lin dormi. La knabo dormis sur la stomako, la lito estis mola. Torturitaj de la ekzekutistoj, la viktimoj ofte mortas, kaj Samosa volis scii kie Stenka kaŝis siajn trezorojn.
  Lasinte Griŝkan iri kaj dormi, la sekvan tagon la knabo estis denove trenita al la torturoĉambro. Ili denove metis ĝin sur la rakon. La jam streĉitaj artikoj de Griŝka fariĝis pli doloraj. Pezoj estis pendigitaj ĉe la piedoj de la knaboj. Pli streĉi la muskolojn. Tiam la ekzekutisto, ridetante, alportis ruĝvarman feron kaj metis ĝin al la brusto de Griŝka. La knabo kunpremis la dentojn pro terura doloro.
  Samosa blekis:
  - Parolu ŝtelisto!
  Ĝi odoris je brulado. La odoro de rostita viando intensiĝis. La okuloj de Griŝka strabiĝis pro la ŝoko de doloro, kaj la knabo denove perdis la konscion. La ekzekutisto prenis la feron de sia brusto kaj diris:
  - Forta knabo...
  Samosa grumblis:
  - Necesas ĝin fendi... Brazilo ĝis la piedoj!
  La ekzekutisto ŝmiris la plandojn de la knabo per oleo kaj malproksime bruligis brazon. Jam bruligitaj kalkanoj estis tre doloraj. La knabo spiradis peze. Li faligis miksaĵon de ŝvito kaj sango, grincis la dentojn, sed restis silenta. Kvankam ĝi kostis al li kare. La klopodoj estis senesperaj.
  Samosa furioze grumblis:
  - Vi parolos! Hej, ŝultro bejo!
  La ekzekutisto deĉenigis batojn sur Griŝka. Je la deka takto, la kapo de la knabo languide ĵetis kaj kolapsis. La knabo ne tuj rekonsciiĝis, eĉ post kiam sitelo da akvo estis verŝita sur lin. Samos trafis Griŝkan en la vizaĝon kaj ordonis:
  - Pli da bato!
  Duko rimarkis:
  - La nuda mortos ....
  Samosa grumblis:
  - Feĉo! Forigu lin de la rako! Daŭrigu morgaŭ!
  Griŝka denove estis forigita de la torturo kaj portita al la ĉambro. La knabo baraktis kaj ektremis. Mi falis en pezan, deliran dormon. Tiam li vekiĝis kaj ploris. Sed tuj kiam la prizonestro aperis, li eksilentis kaj rigardis lin kolere. Li ĵetis panon kun kvaso al la kaprido. La knabo ne havis ŝancon eskapi, precipe ĉar li estis ĉenita de la kolo.
  La sekvan tagon, Griŝka estis torturita iomete alimaniere. Ili levis min supren en la plafonon, levante la manojn sur la rako, kaj poste lasis min iri. Tia sovaĝa doloro
  ĉesas spiri. La knabo estis levita trifoje ĝis li perdis konscion.
  Post tio, la ekzekutisto denove batis per vipo, kaj bruligis la stomakon per ruĝvarma fero. Plene torturinte la knabon, li estis liberigita kaj portita al la ĉelo. La ekzekutistoj ne sukcesis ion ajn.
  La sekvan tagon, Griŝka estis tirita supren sur rako, brazilo estis ekbruligita sub liaj nudaj piedoj, kaj ruĝe varma drato estis trafita sur liaj dorso kaj gluteo. La knabo plurfoje perdis la konscion dum la torturo, sed rekonsciiĝis. Ĝis la ekzekutistoj mem laciĝis, ĉesigante la torturon.
  La sekvan tagon, la knabo estis etendita, kaj la ekzekutisto komencis rompi la piedfingrojn per ruĝe varmaj teniloj, kaj ankaŭ dispremi liajn ripojn. Griŝka kriegis plurfoje, sed la postuloj ion diri estis responditaj per muĝado.
  Kaj denove li ricevis vipon.
  Du semajnoj pasis. La infana korpo de Griŝka jam estas elĉerpita de torturo. Doloro estas ĉie. Neniu sango restis, neniu vejno netuŝita de doloro. Komence, kiam ili batis lin kaj bruligis lin, li volis rapidi kaj sufoki la eksplodojn en sia korpo. Sed kiam la doloro englutis la tutan esencon, ĝi malfortiĝis.
  Samosa mem vidis, ke la ŝancoj de Griŝka elfrapi ion malaperis antaŭ liaj okuloj. La ekzekutistoj provis novan rimedon. Ni trovis farunon. La hararo de Griŝka estis razita, kaj malvarma akvo komencis guti sur la pinto de lia kapo. Torturo estas brutala kaj efika. Post kelkaj horoj, oni sentas, ke bomboj eksplodas en la cerbo. Griŝka estis preskaŭ blinda kaj surda. Li ne plu aŭdis la vortojn eldiritajn de la ekzekutisto kaj Samosa.
  Ili rezignis, denove trenitaj sur la rako. Ne konsciante, ke ia doloro por la knabo estis nur konsolo - distrante de pli terura ulcero en la cerbo.
  De la fajro kaj okulharoj brilis en la okuloj.
  Griŝka rekonsciiĝis kaj povis vidi la ekzekutistojn. Ĉi tie la torturisto metas pezojn sur la blokon, en kiu la kruroj de la knabo estis krampitaj. La doloro en la brakoj kaj ŝultroj plimalboniĝas, sed ĝi distras de la infero en la cerbo.
  Samosa muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj. Li estas ruĝhara, kun barbo:
  - Diru al la hundido, kie la patro kaŝis trezorojn!
  Griŝa balancas la kapon. Responde, bato skuanta la korpon sekvas, ili forte batas. Alia ekzekutisto, sub la nudaj piedoj de la knabo, varmiĝas sur la rako. Timiga, sed ne tiom timiga.
  Jen Kornila, la baptopatro de Stenka Razin kaj iama armeestro. Aĝa, kun griza barbo. En lia rigardo estas eĉ ŝajno de simpatio por torturita infano. Proksime staras bojaro en kastora ĉapelo. Li estas klare varma en la torturĉambro. Kaj sur la vizaĝo de klara intereso pri la torturo de la knabo. La torturo daŭras. Griŝka subite eksentis forton en si kaj kantis:
  Vi estas Razin mia reĝo kaj patro,
  Levis la homojn kontraŭ la jugo ...
  Mi kredas, ke sufero finiĝos
  Estos bojaroj, nur vipoj kaj figo!
  
  La kamparano, la laboristo estas nun sub la jugo,
  La simplan proleton dispremas la bojaroj...
  Sed mi kredas, ke ni forbalaos ĉiujn sangosuĉulojn,
  Ni kantu mil ariojn al nia Patrujo!
  
  Ja en ĉiu korto ĝemas la viktimo de la bojaroj,
  Ĉie estas palisoj kaj rako ...
  Ili estas eĉ pli malbonaj, konsideru la malfidelulojn,
  Torturo, stultulo en turmento!
  
  Sed Razin travivis batalojn,
  Ĉiuj necesaj manoj kaj vojoj...
  Kun venko venis nia libera kozako,
  Por ŝiri ĉiujn bojarajn pastrojn!
  
  Ne, vi scias, dubas, kredu nin,
  Post ĉio, ni estas por la homoj, sendube ...
  Nun venas la horo de kompreno,
  Por la gloro de aliaj generacioj...
  
  Vi estas Razin de libereco kaj honoro - la gvidanto,
  Promenis tra nia Rusio...
  Mi volas, ke vi fariĝu nia suvereno,
  Kaj pli bone ol la universala mesio!
  
  Jes, do kredu justecon
  Ĉiam estos lumradio...
  Kaj estos besto disŝirita de despoto,
  Ni atendu la tagiĝon!
  
  La batalo estas sub Simbirsk - la lukto,
  Ni estas furiozaj perfortaj militistoj scias!
  Kaj mi kredas, ke la sorto fariĝos venkinto,
  Mi petas vin, ke vi donu al la stangoj cerbon!
  
  Kvankam Razin mortis heroe en batalo,
  Sed en la eterneco lia sankta vizaĝo...
  Post ĉio, li estas sendube kavaliro, rajdisto,
  Kaj estos, vi kredas la Kremlo en momento prenita!
  
  Ĉesu sklavecon kaj la jugon de la bojaroj,
  Kaj la suno leviĝos super la planedo...
  Sufero, trompo por ĉiam malaperos,
  Kaj Razin estas kantata en poemoj!
  Dum la knabo kantis, ĉiuj, kaj la ekzekutistoj kaj la "spektantaro", frostiĝis, aŭskultis. Sed ĉe la lastaj vortoj, Samosa eksplodis kaj kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Golfeto! Mortigu lin!
  La ekzekutisto deĉenigis furiozajn batojn sur la knabon. Jam perdinte la konscion, Griŝka flustris:
  - La popolo de Rusio estos libera!
  La sangoplena knabo estis levita de la rako kaj forportita. Samosa viŝis la ŝviton de sia frunto kaj siblis:
  - Sufiĉe! Sufiĉe de ni! Kvaronigi la bastardon kaj fini!
  Cornila diris malcerte:
  - Ĉu estas ĝuste kvaronigi infanon? Jes, eĉ publike? Eble strangolu lin en la ĉelo?
  Samosa grumblis, batante la kalkanojn sur la plankon.
  - Ne! Ekzekutu! Kaj publike - per kvaronigo!
  La bojaro konfirmis, kunpremante la pugnon:
  - Estu tiel! Mi aprobas la mortkondamnon!
  Samosa malbone ridetis.
  - Ili kvaronigas Griŝkan! Ni elportos la tutan Razin-semon!
  Ĉi tie Adala estis distrita. Ŝi estas devigita doni la komandon pafi. Kaj Toronto estas trafita de dudek-tuna bombraketo. Alportas morton kaj teruron. Adala sekvas la fajran voston per sia konfuzita rigardo.
  Ho, mi dezirus, ke ŝi estus piloto. Kiel mirinda kaj romantika. Jen tia piloto-raikisto.
  La ĉielo estas tre malvarmeta.. La knabino klinis la kapon kaj komencis memori almenaŭ ion bonan. Sed nenio venis al la menso. Krom la rakonto pri la filo de Stenka Razin.
  La knabo kuŝis sur la lito, kaj tordis en sia dormo, delirante. Estas malfacile dormi kiam via tuta korpo estas vundita, kaj la ulceroj ankaŭ estas korodataj de salo kaj vodko. La lastaj dek kvin tagoj estis turmento. Torturo nokte kaj peza deliro tage.
  La knabo revis pri sia patro. Potenca kaj forta Stepan kuraĝigis sian filon:
  - Tenu, infano! La homoj rememoros vin, kiel vi akceptis la morton!
  Griŝka en deliro respondis:
  - Kaj kio atendas min morto?
  Stepan memfide deklaris:
  - Nia estonteco estas nebula. Kaj oni ne scias, kio estas antaŭen. Sed viaj lastaj momentoj en la vivo estos la plej gravaj. Ne hezitu! Ŝparu kuraĝon!
  Griŝka respondis ne tute memfide:
  - Mi estos firma... Sed vi estas paĉjo... Ĉu nia justa afero mortis?
  Stepan deklaris per tondra voĉo:
  - Nu, mi ne! Ili povas ekzekuti min, sed venos alia Razin, kaj post li alia Razin, kaj niaj malamikoj nenion povos fari per tio ĉi! Estos novaj jarcentoj, estos ŝanĝo de generacioj... Sed Lenin, la ŝtorma sinjoro, venos por Razin!
  Grishka, ankaŭ akirante konfidon, diris:
  - Mi kredas, ke vi revenos!
  La knabo vekiĝis. La korpo stulte doloris kaj la haŭto estis kruda. Ĉe la pordo aŭdiĝis sonoro kaj la ekzekutisto eniris la ĉelon.
  La granda turmentisto diris per kortuŝa tono:
  - Saluton Griŝka!
  La knabo, sentante subite la forton en si, respondis:
  - La ekzekutisto ne fartas bone, do vi mortas!
  La turmentisto bonkore kapjesis.
  - Kaj vi estas kuraĝa hundido. Mi vidis kaj turmentis diversajn... Sed vi vidis neniun kiel vi! Tiel malgranda, sed vera siliko!
  Griŝka respondis modeste:
  - Mi havas la spiriton de mia patro!
  La ekzekutisto sugestis kun rido:
  Ni faru interkonsenton...
  La knabo tintis la ĉenon, kaj trovis la forton por ellitiĝi kaj eksidi. Griŝka demandis kun intereso:
  - Kia interkonsento?
  La ekzekutisto flustre sugestis:
  - Venu, vi diru al mi, kie estas la trezoro de via patro, kaj mi... mi demetos la kolumon kaj elportos vin en sako.
  Griŝka momenton hezitis. Efektive, kio se vi trompas la ekzekutiston. Diru al li malveran lokon, kaj kaptu mem la momenton kaj forkuru. Ĉu savi vian vivon kaj lasi viajn malamikojn kun nazo? La tento estis granda. Sed la knabo rememoris sian patron. Ruza kaj trompo por aĉeti vian vivon? Ne, li devas morti digne sur la eŝafodo!
  Griŝka skuis sian razitan kapon, kovritan de kontuzoj kaj tuberoj:
  - Ne!
  La torturisto ridis kaj rimarkis:
  - Morgaŭ vi estos ekzekutita! Tio estas certe... Ne plu estos torturo, kaj ne estas aliaj pretaj por ekzekuto!
  Griŝka ektremis, sed kuraĝe respondis:
  - Nu, ili ekzekutos... Ni ĉiuj estas mortemuloj!
  La ekzekutisto aldonis kun rido:
  "Vi ne nur estos senkapigita!" Kaj ĵetu ĝin sur la radon! Ili detranĉis unue la brakojn, poste la krurojn, kaj nur poste la kapon. Ĉu vi volas ĉi tion?
  La knabo ektremis, fariĝis pli pala kaj murmuris:
  - Ĉar la sorto estas tia... Mi nur provos akcepti la morton digne!
  La ekzekutisto ridis kaj rimarkis:
  - Via patro jam estis kondukita al Moskvo. Tie oni ankoraŭ turmentas vin pli abrupte. Kaj tiam la rado kun kvaronado ankaŭ atendas. Kaj vi... Domaĝe, ke ili estas ekzekutitaj! Vi estas forta knabo, kaj estus bone torturi vin pli!
  Griŝka respondis severe:
  - En la alia mondo, vi estos torturita!
  La ekzekutisto forlasis la ĉelon. Kaj Griŝka turniĝis kaj batis sian mentonon per la pugno. Ĝi cedis al doloro en la streĉitaj vejnoj sur la rako. Eble vane li estas tiel? Necesis montri prudenton kaj trompi la ekzekutiston. Kaj antaŭen, atendante lin...
  La knabo apenaŭ leviĝis kaj rigardis sian manon kovritan de pisugi kaj brulvundoj? Ĉu ŝi estos fortranĉita? Griŝka rigardis lian kruron. Ankaŭ ĉiuj batitaj, la plandumoj estas bruligitaj, la fingroj estas rompitaj. Sed li verŝajne povos grimpi la eŝafodon tute egale. Kaj ili detranĉos liajn krurojn kaj brakojn kaj fine lian kapon. Kaj tiam la animo flugos al la ĉielo ...
  Li estas ankoraŭ infano, kaj ne havis tempon por peki. Trapasis la provon de fajro kaj vipo. Plej verŝajne, antaŭe atendas meritita paradizo, aŭ en la plej malbona kazo, mallonga restado en purgatorio. Mi scivolas, ĉu ili invitos pastron al konfeso? Tamen ne plu gravas. Griŝka ne sentis pekojn malantaŭ si kaj ne timis nun la neeviteblan renkontiĝon kun Dio. Kaj estas bona en paradizo, mirinda ĝardeno, kie estas eterna somero, kaj anĝeloj ludas harpojn. Kial ne merititan lokon por knabo, kiu eltenis la plej severan torturon?
  Estas pli bone ol pendi sur rako, kiam via haŭto estas disŝirita de vipo kaj viaj fingroj estas rompitaj per ruĝe varma fero. Tie vi por ĉiam restos knabo, kaj vi estos por ĉiam juna kaj sana.
  Oni frapis sur la pordon. Aperis knabino kun pleto, kaj du gardistoj, same kiel Samosa. La monstro ridis kaj diris:
  - Por la lasta fojo en via vivo, manĝu bonan hundidon! Cornila estas malavara! Kaj tie ili dehakos viajn brakojn kaj krurojn!
  Griŝka respondis severe:
  - Kaj vi estos punita... Ne sur la Tero, sed en la ĉielo!
  Samosa grumblis:
  - Hundido! Ni vidu, kiel vi krias sur la rado!
  Griŝka kuraĝe diris:
  - Morto foje donas senmortecon, kaj perfido forgeso!
  Samosa kolere frapis la pordon kaj foriris. Nur la ekzekutisto restis. Griŝka preskaŭ afable kapjesis al li:
  - Jen la festoj, kiujn ni festas! Kaj vi ne volas morti!
  La ekzekutisto kun ruza rigardo demandis la knabon:
  - Ĉu vi pensis pri via animo?
  Griŝka honeste respondis:
  - Mi ne sentas pekojn malantaŭ mi por penti.
  La ekzekutisto kapjesis je tio.
  - Nu, ĝoju kalva. Havu glason da vino samtempe. Verŝajne la unua en via vivo.
  Griŝka komencis manĝi la anseron. Post la mallibereja kaĉo, la manĝaĵo ŝajnis ege bongusta. Estis iom dolorige por la knabo maĉi, sed la viando ŝajnis dolĉa. Kaj englutis aktive.
  La ekzekutisto rimarkis:
  - Se ne via baptopatro Kornila, tiajn festenojn vi ne estus ricevinta.
  Griŝka demandis kun serioza rigardo:
  - Kion li volas?
  La torturisto honeste respondis:
  - Akiru la trezoron de Stepan. Alie li ne moviĝus.
  Griŝka respondis per indiferenta tono:
  - Lasu la trezorojn kuŝi en la tero. Kaj servu estontajn ribelojn!
  La ekzekutisto diris admire:
  - Nu, vi kaj aglo! Vera militisto! Nu, mi deziras al vi sukceson!
  Kaj la torturisto forlasis la knabon. Griŝka sentis sin peza post manĝo kaj trinkado de glaso da forta vino. Liaj okuloj fermiĝis kaj la knabo ekdormis. Li sonĝis pri bataloj, kaj diversaj specoj de okazaĵoj. Kvazaŭ li estas fabelkavaliro, kiu tranĉas milojn da batalantoj.
  Mangas dekstren - la straton, la vojon maldekstren!
  Kaj tiam li rajdas drakon. Kiel heroo de fabelo...
  La sekvan matenon Grushka estis vekita. La knabo la unuan fojon bone dormis kaj sentis sin pli gaja. La ekzekutistoj prenis lin. Surmetu vunditan korpon, sakaĵon. Kaj ili prenis lin kaj kondukis lin al ekzekuto. Griŝka vidis farbon en la tagiĝo, kaj akrajn lancojn.
  La knabo marŝis en la glandoj, kio estis malkomforta. Ili elkondukis lin en la korton. La nudaj, kriplaj piedoj de la knabo malfacile paŝis sur la pavimŝtonojn. Sed Griŝka, kunpreminte la dentojn, eltenis ĝin kaj provis stari rekte. Kvankam ĉiu paŝo de la bruligitaj piedoj estis donita kun doloro. Kaj tiel li eliris al la placo.
  Homoj vidis la knabon. Razita, ĵus kovrita de abrazioj kaj kontuziĝoj, kun nudaj, bruligitaj piedoj, malgrasaj.
  Grishka inspiris kompaton prefere ol malamon. Multaj, precipe la virinoj, ĝemis en simpatio.
  La knabo palpebrumis al ili kaj diris:
  - Kiel, kie estas nia, ne malaperis!
  Kaj pluiris. Ne estis aparta timo. Griŝka estis certa, ke li ne meritas inferon. Kaj la ĉielo estas multe pli bona ol la surtera, kruela ekzistado.
  La loko de ekzekuto estis ĉirkaŭita de elektitaj, Moskvaj pafarkistoj. Multaj gardistoj kaj hejmaj kozakoj. Ŝajnis, ke ili tute ne ekzekutas infanon, sed ŝtatkrimulon de kosmaj proporcioj.
  La knabo malfirme, ŝanceliĝante, grimpis sur la ŝtuparon, paŝante kun bruligitaj piedoj, sur kverktabuloj.
  Sur la hakbloko briletis grandega, akrigita hakilo. Masiva ekzekutisto en ruĝa robo ĉirkaŭiris. Estis ankaŭ rado destinita por kvaronigi.
  Griŝka krucsignis sin. Estas vere dolorige movi viajn brakojn.
  La heroldo komencis legi la akuzon:
  - Tiu ĉi filo de Stenka Razin Griŝka estas kulpa: pri enhavado de trezoroj, organizado de taĉmentoj de ribelantoj, pri ekzekutoj kaj raboj de bojaroj, pri perforto kontraŭ virino, ktp. Tial, li estas kondamnita al kvaronado sur la rado kaj eterna anatemo. Estu plenumita la frazo.
  Griŝka ektremis, sed restis senmove kaj tenante rekte. La diakono siblis:
  - Nu, ĉu la ŝtelisto pretas penti antaŭ la popolo?
  Griŝka pensis. Jes, li havas ion pri kio penti. La knabo riverencis kaj diris:
  - Pardonu la Don kozakojn. Mi estas kulpa antaŭ vi, ke mi ne liberigis vin de la jugo de la bojaroj.
  Samosa kriis malespere:
  - Baldaŭ ekzekutu lin!
  La helpantoj de la ekzekutisto alkuris al la knabo. Griŝka, venkante la doloron en siaj manoj, deŝiris sian propran saktukon. Ulceroj kaj vundoj kaŭzitaj de la ekzekutistoj estis malfermitaj antaŭ la homoj. Tiam la manoj de Griŝka estis torditaj kaj ĵetitaj sur la radon.
  La ekzekutisto levis hakilon super la knabon. "Ĝi estas komenconta," pensis Griŝka.
  Sed en tiu momento eksonis la korno kaj la heroldo anoncis:
  - Reĝa kompato! Konsiderante la infanaĝon de Gregorio, la mortopuno estas anstataŭigita per vendo en sklavecon! Estu tiel!
  La knabo estis levita de la eŝafodo kaj respondis en la ĉambron. Nova vivo komenciĝis por Griŝka.
  
  FATS KAJ LIA BANDO HELPU HITLER
  Estas multaj universoj, kaj ĉiam okazas io en ili.
  Jen alia vario de la reala rakonto. Ĉi-foje, Toon Fat Belly kaj lia teamo moviĝis de la Hipernoosfero de fikciaj mondoj al unu el la paralelaj universoj de la Dua Mondmilito.
  Kaj kompreneble la fiulo kato decidis helpi Adolf Hitler. Kaj kun li lia tuta fia teamo.
  Grasa Ventro, Mepps, Mole, Wart, Sopatka - tre buntaj kvin bildstrioj.
  Nu, iliaj kapabloj estas tre seriozaj. Unue, ili kidnapis Churchill mem. Kaj tiu Tolstopuz estas nur genia fiulo. Kaj li sukcesis fari aŭdacan operacion. Des pli ruza, dika kato rimarkis, ke la ĉefministro de Britio amas sandviĉojn. Kaj se jes, do... En Churchill, glutante la pakaĵon, li malpliiĝis, kaj la teamo de Grasa Ventro kaŝis lin en flarbakujo.
  Kaj liverita al la Fuhrer .... Sub la minaco de reprezalio, Churchill estis devigita slutte pacon kaj doni parton de la kolonioj al la Tria Regno.
  La Fuhrer kiel rezulto evitis la aerbatalon por Anglio kaj gravajn perdojn en aviado.
  Lia armeo dum la atako kontraŭ Sovetunio estis pli forta, precipe aviado. Tiel multe kiel 5,000 pliaj aviadiloj estis asignitaj por la Barbarossa plano, kaj 1,500 pliaj tankoj. Kaj infanterio por duonmiliono da germanoj kaj alia duonmiliono da italoj, kiuj ne bezonas batali en Afriko.
  Nun la situacio de Sovetunio eĉ plimalboniĝis. La malamiko estas multe pli forta ol antaŭe. Krome, Tolstopuz kaj lia bando helpis la germanojn iomete. La Fritz lanĉis la T-5-tankon en amasproduktadon, per du kanonoj kaj kvar maŝinpafiloj. Li havis pli potencan motoron, kaj flulinian gvattureton. Granda problemo por sovetiaj aŭtoj, tia mastodoto. Kaj la Ruĝa Armeo ne estas preta por defendo nek en reala historio nek en alternativa historio. Krome, ne ekzistas mapoj de ĝia teritorio. Ĉiuj pensoj temas nur pri la ofensivo. Kaj ili ne scias kiel defendi sin.
  Kaj Fat Belly kaj lia teamo detruis la tutan rilaton. Ĉi tiu estas la malbona bando.
  Do la batalado iris eĉ pli malbona por la Ruĝa Armeo ol en la reala historio. Kaj la Fritz komencis trarompi pli rapide. Kaj la plano "Barbarossa" estis tro plenumita. La Ruĝa Armeo tute kolapsas.
  Kaj nun la naziaj hordoj proksimiĝas al Moskvo. Ĉi tie necesas, ke la nazia armeo renkontis obstina rezisto.
  Sed jen la signoj de la ses batalantoj eniras la batalon. Unu espero por Oleg, Margarita, Natasha, Zoja, Augustina, Svetlana. Ili kapablas ĉesi kaj venki malamikojn tuj, igante ilin cindron.
  Tia sovaĝa kaj bela teamo de knabinoj kolektiĝis. Kaj kontraŭ ili Tostopuz kaj lia bando. Nu, ĝi ne estas timiga...
  Kaj la nazioj jam fluas ĉirkaŭ Moskvo de diversaj flankoj.
  Tiam Oleg kaj la knabinoj denove eniris la batalon, helpante al Rusio, aŭ pli ĝuste al Sovetunio.
  Tiam la nudpieda knabino Margarita aliĝis al ili. Ankaŭ plenkreska verkistino iĝis knabino de ĉirkaŭ dekdu jaroj kontraŭ senmorteco kaj plenumas mision.
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove baraktis kun la nazioj de la dudeka.
  Estas tro da soldatoj en la faŝisma bruna imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn per glavoj, muĝis kaj infanterio kaj tankoj:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, nudigante la dentojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disiĝis de la nuda piedo de la knabino, trafante la naziojn kaj iliajn aviadilojn kaj tankojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la faŝistojn en la muelejo.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de la naziaj soldatoj kaj aviadiloj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Augustine, faligante blankajn soldatojn kaj tankojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj falu takni kaj blankaj batalantoj.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La nazioj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la nazioj. Terminator knabo hakanta brunajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno, ili ŝiras trunkojn kaj malflugas aviadilojn.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La nazioj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de faŝismaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li faligas la naziojn kune kun la tankoj, kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu vidis la gorĝojn de la nazioj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Hakante brunajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj - malflugu tankojn kaj aviadilojn.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Augustina, faligante la naziojn kaj ekstermante la brunajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉos al la malamiko, ion, kio mortigos elefanton, kaj eĉ pli tankon.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Tranĉoj, tranĉado de la nazioj. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn, detruante tankojn kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn naziojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto, tankoj kaj aviadiloj brulas.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas brunajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la nazioj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de naziaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la brunaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la nazioj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Augustine sur la ofensivo. Disbatas brunajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra la faŝismaj trupoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭgusteno muĝas en sovaĝa ekstazo:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la nudpieda knabino estas pli kaj pli da kolero.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la naziojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn - disŝirante tankojn kaj aviadilojn.
  La juna militisto grincas:
  - La freneza imperio disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj cent nazioj kaj dek tankoj estos ĵetitaj supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj li prizorgos la muelejon per glavoj - la bareloj da tankoj flugas en malsamaj direktoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la brunajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la naziojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Li ne pensas halti kaj malrapidigi, kaj tankoj kaj aviadiloj erarvagas.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandon kaj metalan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj, same kiel rompitaj tankoj kaj faligitaj aviadiloj.
  Augustine estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent naziojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent nazioj kaj dekduo da tankoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭgusteno kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la naziojn. Kaj la amaso da brunaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj li antaŭeniras, svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. La mortintaj nazioj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La verkisto-knabo rememorigas sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj firma "Adidas"!
  Vere bonega spektaklo montriĝis bonega. Kaj kiom da nazioj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la brunajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas cinamon kaj ŝtalajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj estas hakitaj ĉe la nazioj. La amaso da brunaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da nazioj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ŝi havas ĉiujn siajn partnerojn - ekzekutistojn!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino faligos multajn naziojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn brunajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn naziojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Augustine progresas kaj dispremas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj la ruĝharulo estas tiel... Haroj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn kaj tankturojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove, mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, kiuj trafis infanterion kaj aviadilojn.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  Nudpieda knabo elsendas amason da pingloj, faligas tankojn kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon de pingloj al la nazioj kaj iliaj tankoj, daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil nazioj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la bruna, infera imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da nazioj mortas kaj aviadiloj falas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakos la naziojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj li efektivigas sovaĝan muelejon per glavoj, forbalaante tankojn. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro de Aŭgusteno iris sur la ofensivon. Ĉi tiu virino estas koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj estas en ago kaj tratranĉas viandon kaj metalon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Tuj kiam ili hakas, do la amaso da kadavroj estas disŝutita, kaj aviadiloj kaj tankoj falas.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove cento el la nazioj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn brunajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Do draŝante la naziojn. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la bruna armeo ruliĝis reen kaj la tankoj brulis.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn sen escepto. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas siajn gorĝojn kaj faras ĉerkojn, igas tankojn kaj aviadilojn eksplodi.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj li trafos multajn batalantojn, detranĉante turojn de tankoj.
  Augustine en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭgusteno prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per sia nuda piedo, derompante la tankan gvattureton, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Augustine volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino, sed fini kun tia sorĉistino en flamoj.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Augustine, liberigante klingon per sia nuda piedo, fortranĉante la tankgvattureton, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, hakante malamikojn kaj malkonstruante aviadilojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Natasha, faligante la naziojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkajn cent kapojn de la nazioj kaj tankoj, grincis:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetrita.
  Oleg, hakante brunajn soldatojn, gluglutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, dehakis multajn naziojn kaj tankturojn.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn kaj aviadilojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭgusteno, svingante la krurojn kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gluĝegis:
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, disbatante la naziojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. Viando estas ŝirita kaj tankturoj estas disfaligitaj.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Disŝiris kontraŭulojn kaj flugilhavajn vulturojn, kaj eligis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko gorgolis:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa tranĉis la naziojn kaj grincis:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis kudrilojn al la malamiko per siaj nudaj piedfingroj, eksplodigis amason da tankoj kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn, disfaligante la turojn de la tankoj.
  Zoya estas tre rapida bebo. Ĉi tie ŝi lanĉis tutan barelon ĉe la nazioj. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Augustine en batalo ankaŭ ne estas malforta. Do draŝante la naziojn. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ĝi estos utila
  Estos torto en la aŭtuno!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la nazioj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo flugis metalaj ŝprucaĵoj, kiuj fandis la kraniojn kaj turojn de tankoj:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Sekcioj en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj prenis la naziojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la naziojn. Li batas ilin senkompate, tratranĉas la tankojn kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la brunan armeon kaj tratranĉante la tankojn, levis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, detranĉante la brunajn batalantojn kune kun la tankoj:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja disŝiris la naziojn, grincis:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj ankaŭ li prenos kaj liberigos asteriskon per la nuda piedo kaj finos multajn faŝistojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoya, ankaŭ detruanta la naziojn kaj iliajn tankojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭgusteno ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj ŝi mortigis multajn naziojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj nun li frapos la kapon al la nazia generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana estas tre furioza en la ofensivo, precipe terenbatante tankojn, ŝi grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ĉar ŝi trarompas ĉiun, la aviadiloj kolapsas. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la nazioj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi disŝiros al ĉiuj ventroj.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estis mortigita de ĉiaj malamikoj, elbatis kaj tankojn kaj aviadilojn.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurglegis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la nazioj estas kiel najloj. Kaj ĝi frakasos multajn mastodontojn kaj flugilhavajn, inferajn maŝinojn.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon ĉe la nazioj!
  Kaj Aŭgusteno blekis reen:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la bruna imperio, same kiel iliaj tankoj kaj aviadiloj.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi. Kiel la turoj de tankoj estas deŝiritaj kaj la flugiloj de faŝismaj aviadiloj.
  Augustine siblis:
  - Ni dispremos ĉiujn perfidulojn en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Augustine konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo! Kaj tiom da tankoj kaj aviadiloj eksplodis en malgrandajn pecetojn samtempe.
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Augustine, disŝirante la naziojn per siaj nudaj manoj, hakante ilin per glavoj, kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, detruante tankojn kaj aviadilojn tuj, elsendis:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa, detruante la brunajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Rybachenko, tranĉante kontraŭulojn, publikigis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo. Li fortranĉis kaj la gvatturetojn de la tankoj kaj la vostojn de la aviadilo.
  Margarita, faligante la militistojn de la bruna imperio kaj la kirason de la tankoj, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  Ili faris bonan laboron tiam kun la nazioj... Kaj sovetia Rusio venkis la brunan imperion dum la ŝtormo de Moskvo.
  La milito ankoraŭ ne finiĝis, sed Sovetunio jam havis ŝancon venki la naziojn mem. Do la ses denove devis interrompi la ekzekuton de sia bonega kaj malvarmeta misio.
  
  HISTORIO DE LA SUBJUVENA HOMODO.
  Sed ĉiukaze tio estas pli bona por Rusio ol la batalo de Midway perdita de Usono. Kvankam estas malsamaj nuancoj. Nu, nur la scenaro de pesimismo.
  Oleg Rybachenko revis pri alia eblo. Japanio ne malfermas duan fronton kontraŭ Sovetunio, kaj Germanio perdas ĉe Stalingrado. Pliaj eventoj disvolviĝas, kiel en reala historio, nur ne estas surteriĝo de usonanoj en Maroko.
  Hitler sukcesas teni en Afriko, sed la Führer ankoraŭ konsideras la orientan fronton kiel la ĉefan, kaj la okcidentan kiel malĉefa. Kaj komenciĝas la ofensivo sur la Kursk Bulge. Kompare kun la reala historio, la nazioj, pro la malfortiĝo de la bombado fare de Usono, havas du ĝis tricent pliajn tankojn, sed tio ne estas en decida maniero por renversi la tajdon de la milito. Aviadiloj rezultis esti pli ol milo ĝenerale. Ĉar Ameriko preskaŭ ne bombadis la Trian Reich.
  Pli da germanoj kaj pezaj tankoj "Panteroj" kaj "Tigroj". Sed la sovetia komando atendis la ofensivon kaj fidinde fosis en la teron. Komence, la germanoj tamen trarompis la linion de sovetia defendo kaj povis kojni en poziciojn. Krome, ili atingis grandan sukceson. Ni antaŭeniris kvin ĝis dek kilometrojn pli profunde, devigante la Ruĝan Armeon eluzi ĉiujn siajn rezervojn por forpuŝi la atakon.
  Sed tamen, la Fritz elĉerpigis vaporon kaj estis devigitaj ĉesi. Kaj tiam ili venis sub sovetian kontraŭatakon. Sed la Ruĝa Armeo moviĝis iom pli malrapide, ĉar la malamiko montriĝis teknike pli forta. Precipe malfavore ŝanĝiĝis en aviado. Sed Focke-Wulf ne montris sin tro minace. Kvankam estis kalkuloj por ĝiaj plej potencaj armiloj. Ĝenerale, la bataloj okazis: preskaŭ kiel en reala historio, sed kun malfruo de du aŭ tri semajnoj.
  La perdoj de la sovetiaj trupoj montriĝis por grandaj, kaj la antaŭeniĝo estis pli malrapida. Sed tamen la nazioj forlasis Orel, Belgorod kaj Ĥarkov. Eĉ se el la lasta urbo nur la 18-an de septembro. En la estonteco, la antaŭeniĝo de la sovetiaj soldatoj restis malrapida. La germanoj estis iom pli fortaj en tankoj kaj aviadiloj, alkroĉiĝante al defendaj linioj. Kaj ili cedis ege kontraŭvole.
  Montgomery ankaŭ estis blokita en bataloj kun Rommel kaj ne povis trarompi la germanan defendlinion. Fritz ankoraŭ venkiĝis. Kiam venis aŭtuno kun pluvegoj, kaj poste vintro, fariĝis pli facile por la Ruĝa Armeo antaŭeniri. Kievo estis prenita en januaro, du monatojn kaj duono poste. Sed la Dnepro estis ankoraŭ venkita, kvankam pli malrapide ol en la realeco.
  La Ruĝa Armeo lernis bati la naziojn kaj la kapablo de komando pliiĝis rimarkeble. La soldatoj mem, ricevinte batalsperton, batalis pli bone. La vero kaj la nazioj plifortiĝis. La nombro da pezaj tankoj pliiĝis. La plej bona sturmpafilo MP-44 de la mondo aperis en amasproduktado.
  Iom pli frue ol en la reala historio, la Tiger-2 aperis sur la frontoj, kaj eĉ danke al la malpliiĝo de usona bombada aktiveco, la Muso eniris la serion.
  Tamen, baldaŭ evidentiĝis, ke tia superpeza tanko, kvankam ĝi povis batali, estis en realeco hemoroidoj. Tamen, "Maus" montris bonegan protekton de ĉiuj anguloj, kaj potencan armilaron de 128-milimetra kanono. Tamen, la batalado montris ke la IS-2 daŭre havis ŝancon trapiki la "Maus" en la flankon de proksime, kiel la SU-152.
  La malbona veturado de la superpeza tanko kreis multajn problemojn por la Fritz. Ĝi estis pli malbona kun la "Pantero" -2, kiu estis prokrastita dum iom da tempo kun amasproduktado. "Maus" iĝis la heroo de multaj ŝercoj.
  Sovetiaj soldatoj ne havis tempon atingi la limon kun Rumanio antaŭ marto. Kaj iom malpli progresinta en Ukrainio en la centro. Leningrado eĉ dum restis en blokado. Provo en marto kaj aprilo liberigi ĝin malsukcesis. Parte pro la disvastiĝo de fortoj. En la somero, la sovetia komando, plifortikiginte siajn fortojn kun IS-2 kaj T-34-85-tankoj, skizis Operacion Bagration.
  Sed ankoraŭ ne estis granda balkono, ĉar progreso en Ukrainio ne estis tiom signifa. Kaj ankoraŭ daŭri la blokon de Leningrado. Britio daŭre estas pasiva, nur provante la forton de Rommel en Afriko. Kaj antaŭ junio, la nazioj jam produktis mil el la plej novaj batalantoj ME-262. Alteriĝo en Normandio ne minacas ilin - Usono ne taŭgas, kaj Britio sola ne povas decidi pri tia aŭdaca paŝo.
  La germanoj, kompreneble, en la centro havas pli densan defendon ol en la reala historio. Ili ĝenerale havas pli da trupoj en la oriento, do nur Afriko estas konservita en la okcidento.
  Kaj pli da aviado kaj aliaj trupoj. Sovetunio ankaŭ ne staras senmove, sed ankoraŭ ne ekzistas jetaviado, kaj helicaj aviadiloj, kompreneble, estas pli malaltaj ol tiaj maŝinoj. Sed la germanaj aviadiloj ankoraŭ ne estis plene mastrataj de la skipoj, do ili ankoraŭ ne estas tro timigaj. Krome, ekzistas grava argumento por striko en la centro - la ĉeesto de evoluinta partia movado en Belorusio.
  La Wehrmacht havas fortajn trupojn, sed ankaŭ la sovetiaj ne estas malfortaj. Estas pli malfacile, tamen, ol en reala historio atingi surprizatakojn. Do Rumanio situas je pli granda distanco de la sovetia fronto.
  La ofensivo komenciĝis la 25-an de junio 1944. Ĝi disvolviĝis kun obstinaj bataloj. Ni devis venki tre densan defendon. La germanoj estas ankoraŭ fortaj, kaj ili havas multajn tankojn.
  La "Tigro"-2 montriĝis aparte serioza rivalo, kiu preskaŭ ne estis venkita de sovetiaj pafiloj en la frunto, kaj de potenca pafilo. Sed la sovetiaj trupoj batalis lerte, kaj sukcesis atingi taktikan surprizon, precipe dum atakado de la Polesie-regiono.
  Sovetiaj trupoj avancis pli malrapide ol en reala historio. La malamiko estis pli forta. Sed tamen ili pluiris. Kaj ili faris kaldronojn. Post kiam ĉirkaŭitaj, la nazioj batalis obstine, sed ili estis rompitaj.
  Sovetiaj trupoj devis iri iom pli longe ol en la reala historio. Estis pli facile por la germanoj manovri rezervojn. Fine de aŭgusto, la bataloj disvolviĝis por Minsko.
  La germanoj sukcesis alkroĉiĝi al granda urbo, kaj rezistis pli obstine.
  Estis pli malbone kun aviado. Germanaj reagaviadiloj daŭre kaŭzis certan problemon. La TA-152 montriĝis sufiĉe danĝera, ĉi tiu timinda batalanto, kun multaj aerpafiloj. Kaj tre rapide... Sed la germanoj ne povis kapti la aeran superecon. Kvankam sovetia aviado havis multe pli malfacilan tempon. Kaj la perdoj estas pli palpeblaj.
  Ekzistis funkcia paŭzo en la ofensivo. Fritz provis regrupiĝi. Aŭtune fine aperis sur la frontoj la longe atendita "Pantero" -2, preskaŭ ne malsupera en armilaro kaj kiraso ol la "Tigro" -2, sed multe pli movebla.
  La sovetia komando faris operacion en la sudo de Ukrainio. Sukcesis fortranĉi Odeson. Kaj tiam prenu ĝin. Vintre la aferoj iris pli bone, kaj eblis atingi la landlimon kun Rumanio. La ofensivo rekomencis en la centro. Ĝi iris iom malrapide. La germanoj havis multajn tankojn kaj memveturajn pafilojn. La problemo estis la "Jagdpanther" kaj "Panther" -2, kiuj estis pli bonaj ol sovetiaj aŭtoj. Potenca 88mm kun bonega ĵetaĵo kaj longa barelo trapikis ĉiujn sovetiajn veturilojn de longa distanco, ne ekskludante la IS-2. La germanaj aŭtoj mem estas malfacile penetreblaj en la frunto.
  Minsko estis prenita, kaj sovetiaj soldatoj atingis la Cimon. Sed grandaj perdoj devigis ĉesi.
  Plimalboniĝis en la aero. ME-262 iĝis pli fidinda, kaj la produktado de ĉi tiu maŝino pliiĝis. Sed ĉi tiu batalanto ne havas egalulon. Pli progresinta HE-162 ankaŭ aperis. Tiu ĉi maŝino, facile fabrikebla, malpeza, malmultekosta, tre manovebla, fariĝis granda problemo por sovetia aviado.
  En marto, la germanoj sub la ordonrajto pri Mainstein provis ofensivon de Galegio. Ili uzis fortan movon: ataki nokte, kaj uzi noktajn viziajn aparatojn. La nazioj trarompis la sovetiajn defendojn, kaj eĉ organizis kaldronon en kiu fermiĝis pluraj sovetaj armeoj.
  Ĉi tiu venko kaj la fakto ke la Fritz povis ĉirkaŭi la sovetiajn unuojn kiuj transiris la limon kun Rumanio faris impreson. La nazioj kiel tutaĵo ankoraŭ ne lasis la Ruĝan Armeon en Eŭropon, kaj daŭre tenis la baltajn ŝtatojn. Kvankam vintre, sovetiaj trupoj finfine ĉesigis la blokadon de Leningrado.
  En aprilo, batalado ekis en Pollando. La E-25 ludis grandan rolon en la bataloj, la novaj memveturaj pafiloj estis similaj en armilaro al la Jagdpanther, sed estis pli malpezaj kaj pli moveblaj, kun malalta silueto. La germanoj, pro pli bonaj armiloj, povis venki en tia batalo. Krome, sovetiaj konkoj postrestis malantaŭ la germanaj.
  La gravaj perdoj de la Ruĝa Armeo kaj la fakto ke la Fritz eltenis imponis Stalin. Britio faris preskaŭ nenion. Usono, aliflanke, permesis al ĝia multnombra floto esti batita en partoj, kaj suferspertis enormajn perdojn, ne povis forpeli la japanojn de la Havajaj Insuloj.
  En majo 1945, Stalin proponis paŭzon al Hitler kaj elpensis la ideon komenci pacnegocadojn. La Fuhrer akceptis la proponon de paŭzo, sed la pacaj intertraktadoj montriĝis senfruktaj ekde la komenco mem.
  Hitler deziris teritoriajn akirojn, kaj ne volis nul opcion. Sed la nazioj komencis translokigi trupojn al Afriko. La novaj germanaj tankoj de la E-serio superis okcidentajn modelojn en kiraso kaj armilaro. Kaj la ofensivo komenciĝis kontraŭ la libia Montgomery-grupo. La britoj venis sub atakon de superaj, batal-harditaj fortoj en la oriento, kaj komencis fuĝi. Rommel, efektiviginte ĉirkaŭvojon, plantis signifan forton de la britoj en la kaldrono. En junio, Libio estis kaptita.
  Kaj en julio, la germanoj kaptis Egiptujon. Evoluigante sukceson, la nazioj, kun la subteno de la loka loĝantaro, konkeris Irakon kaj Kuvajton, kaj baldaŭ la Proksiman Orienton. Plue en septembro, la ofensivo komenciĝis en Sudano. kiu evoluis sufiĉe sukcese. La germanoj havis superecon en la kvalito de armiloj. Aparte sukcesaj estis la tankoj de nova generacio - la serio E. Kaj la britaj trupoj ne ricevis tian kruelan lernejon kiel la nazioj sur la orienta fronto.
  Fine de kvardek kvin, komence de kvardek ses, la tuta Afriko estis kaptita de la nazioj. Kaj Britio estis malfortigita de la nazia submara milito. Kaj preskaŭ tute blokita. La germanoj, aliflanke, premis la britojn uzante jetbombistojn, kaj la plej lastajn armilojn, disko-aviadilojn.
  La alteriĝoj sekvis en aŭgusto 1946, kaj Britio falis post dudek tagoj da batalado. Do la plej granda imperio kapitulacis. Hitler tiam turnis sian rigardon al Sovetunio. Li volis ebenigi kun Stalin. Kio pri Usono? Grimpi trans la oceanon ŝajnis nepromesplena kaj riska.
  La atako kontraŭ Sovetunio komenciĝis la 15-an de majo 1947 . La ĉefa nazia tanko estis la E-50, kiu estis pli bona ol sovetiaj veturiloj en armilaro kaj kiraso. Stalin estis armita per nur IS-3s, malgranda nombro da IS-4s, ankoraŭ ne seria modelo de la IS-7, kaj nur ĵus formiĝis, sed ankoraŭ ne seria T-54. La ĉefa tankskribotablo: T-34-85.
  La aŭto, kompreneble, estas forta, sed malsupera al la E-50 je kelkaj grandordoj. Kaj en armiloj kaj en kiraso. Nur la IS-4 estis proksima en kirasprotekto al la E-50, sed malsupera en kiras-penetraj pafiloj. Tiel, Sovetunio, kiel rezultis, estis teknike ne tute preta. Ekzistas neniu seria ĉasaviadilo, kaj la germanoj jam havas la ME-362, NE-262, TA-183, ME-1010, kaj aliajn veturilojn en servo. Inkluzive de la enorma TA-500, kaj eĉ la TA-600.
  Nu, provu rezisti tian potencon. Tamen, la sovetiaj trupoj ankaŭ sufiĉe multe fosis, kreante defendon en profundo. Kiuj devis esti konstante trarompitaj - linio post linio. Kaj la rezisto de la Ruĝa Armeo, hardita en bataloj, estis heroa, kaj kostis al la nazioj la antaŭeniĝon de kolosaj perdoj. Dum unu monato da batalado, la nazioj povis atingi nur la nivelon de Baranovichi, Smolevichi.
  Sovetiaj trupoj konstante kontraŭatakis la naziojn. Bato al la centro ne sukcesis disbati la sovetiajn trupojn. Kvankam la nazioj kaptis superregadon en la ĉielo.
  Komence de julio, la nazioj lanĉis ofensivon en Ukrainio. Potenca bato de kirasaj pinĉiloj de malsamaj flankoj kaŭzis la ĉirkaŭbaradon de signifaj sovettrupoj. Sed ankaŭ la germanoj suferis signifan damaĝon. En la sama tempo, parto de la Ruĝa Armeo povis eskapi de la vaporkaldrono. Tamen, la Fritz avancis al Zhytomyr kaj kaptis Vinnitsa. Odeso denove estis ĉirkaŭita.
  La nazioj provis evoluigi sukceson, sed estis maldaŭrigitaj. Sovetiaj trupoj aktive kontraŭatakis, sed ne povis fari truon en la ŝtalaj kojnoj de la Germana Armeo. En aŭtuno, la germanoj povis avanci denove direkte al la centro kaj alproksimiĝi al Minsko. La pozicio de la sovetiaj trupoj estis malfacila. La Luftwaffe kaptis aersuperecon, kaj ekzistis nenio por kontraŭbatali tion.
  En la vintro de 1947 kaj 1948, la nazioj estis sur la defensivo. Jam la Ruĝa Armeo provis antaŭeniri, sed iel sen serioza sukceso. La germanaj tankoj de la serio estis adaptitaj por bataloperacioj en la vintro, krome, la Wehrmacht ĝenerale sukcesis adaptiĝi al la klimato.
  En la printempo de kvardek ok, la nombro da novaj sovetiaj T-54-tankoj pliiĝis. Vere, la germanoj ankaŭ havis novajn piramidajn tankojn AG-50. Ili diferencis pro tio, ke ili havis la formon de longforma piramido, potencan kirason el ĉiuj anguloj, kaj grandajn deklivon de la kiraso. La nova nazia tanko estas tre malfacile batebla, eĉ en la flanko kaj postaĵo.
  Sed la T-54 estas multe pli bone protektita ol la T-85. Sed la nazioj, interalie, varbis koloniajn trupojn el afrikanoj kaj araboj, plenigis siajn fortojn per eŭropanoj, inkluzive de britoj. Franco kaj Salazar pliigis la nombron da volontulunuoj senditaj al la soveti-germana fronto. La Mussolini-registaro ankaŭ deplojis signifajn fortojn. Ĉiukaze, la Germana Armeo akiris superecon en nombroj. La ofensivo lanĉita en majo estis en la sudo. La germanoj povis devigi la Dnepron, kaj ĉirkaŭiri Kyiv. Dum la tanko T-54 estis produktita en malgrandaj kvantoj, same kiel reagaviadiloj, do la sovetiaj trupoj devis kontentiĝi kun tridek kvar. Kaj la lasta tanko jam estis malaktuala kaj morale kaj realisme kaj teknologie.
  Parto de la sovetiaj trupoj denove estis ĉirkaŭita. La nazioj atakis ankaŭ en la centro. Antaŭ aŭtuno, la nazioj eliris en la centron al Dnepro. Sovetiaj trupoj en la sudo estis fortranĉitaj per tero en Krimeo, en Kyiv, kaj perdis parton de la maldektra bordo Ukrainio. Odeso falis. La situacio plimalboniĝis ĝis la limo.
  La nazioj prenis Poltavon en la malfrua aŭtuno kaj estis maldaŭrigitaj. Nova vintro venis. La nazioj ne kuraĝis ataki en la malvarmo. Kaj la Ruĝa Armeo iris en siajn proprajn revoluciojn. Post obstina batalado, la nazioj estis forpelitaj el Poltavo kaj la Ĥersona regiono. Sed tiam la sovetiaj trupoj denove estis haltigitaj. La malamiko konservis sian avantaĝon en la aero, ĉar la MIG-15 ĵus komencis ekaperi. Jes, kaj ĉi tiu batalanto estis pli malalta ol la plej bonaj germanaj modeloj. En la fonto, la nazioj, uzante piramidajn tankojn, trarompis denove kaj dum la somero sukcesis kapti la Donbason.
  La situacio estis precipe malfaciligita pro la superforta supereco de la nazioj en la infanterio. Ili prirezignis multajn koloniajn sekciojn. Utiligante homajn rimedojn. La supereco de la nazioj en la aero ankaŭ havis negativan efikon. Sovetiaj urboj falis unu post la alia.
  Post la falo de Donbaso, la nazioj avancis en la centro ankaŭ. Ni alproksimiĝis al Smolensk. Ili eĉ ĉirkaŭis la urbon. Sed Smolensk eltenis ankoraŭ kvar monatojn.
  Venis la jaro 1950... Vintre la Ruĝa Armeo iom puŝis la germanojn suden, rekaptante Belgorodon, Voroŝilovgrad, kaj alproksimiĝante al Ĥarkovo. Printempe, tamen, la germanoj denove replenigis la trupojn per afrikanoj kaj araboj atakitaj. Kaj denove ili antaŭeniris en la profundon de sovetiaj pozicioj. En bataloj, montriĝis, ke la germana piramida tanko estas perfekta formo kaj la T-54 ne estas rivalo al ĝi. Ankaŭ, eĉ la IS-7 estis malsupera, laŭ la totalo de batalkarakterizaĵoj. Por kontraŭbatali la germanajn piramidajn tankojn, la IS-10 estis kreita. Tiu ĉi maŝino estis armita per 203 mm kanono kaj pezis cent tunojn.
  Sed en kondiĉoj, kiam germana aviado daŭre regis la aeron, tiaj tankoj estas preskaŭ neeble movigeblaj per fervojo. Kaj montriĝis, ke IS-10 ne estas vivo. En la somero, la nazioj povis trarompi al Voronezh. Kaj en la aŭtuno disvolvi ofensivon en la direkto de Stalingrado. Sed ili ne sukcesis preni la legendan urbon mem. En la sama tempo, la nazioj denove blokis Leningradon. Sed ĝi kostis al ili grandegajn perdojn. Precipe en la indiĝena infanterio. Sed nun venis vintro. Kaj la Ruĝa Armeo denove antaŭeniras. Vere, la germanoj ne estis tute ĉirkaŭitaj, sed ili estis devigitaj eliri el la Dono. Kaj ili foriris rompitaj kaj ronĝitaj. Vintre la Ruĝa Armeo provis antaŭeniri en la centro, sed avancis nur dek kvin kilometrojn. Kaj tiel venis 1951.
  Ĝenerale ĉi tie la disketoj montriĝis ne tre efikaj armiloj. Ili kapablas rami sovetiajn aviadilojn, sed ne estas same efikaj kontraŭ grundaj celoj. Sed rapide. En la somero de 1951, la nazia armeo denove avancis al Moskvo. La batalado estis tre obstina. La sovetia komando lanĉis serion de pezaj tankoj IS-11, kun 203-mm kanono, sed malforta flanka kiraso, kiu reduktis la pezon de la veturilo. Tia armilo povus penetri piramidan strukturon, sed la sovetia maŝino mem estas tro vundebla. Kaj la T-54 ne trarompis la germanajn piramidojn de ajna angulo.
  La germanoj havis avantaĝon en kiraso, kaj iom post iom avancis proksime de Moskvo. Antaŭ septembro, nur cent kilometroj restis al la ĉefurbo.
  Sovetiaj trupoj retiriĝis kun perdoj, sed ankaŭ la germanoj perdis multon. Sekvis la atakoj kontraŭ Stalingrado. La preskaŭ tute detruita urbo estis sub la nazioj. La germanoj ankaŭ konkeris la grandurbojn de Grozno kaj Ordzhonikidze en Kaŭkazo. Kaj ili kreis danĝeran situacion.
  Sed en oktobro, la nazioj estis elĉerpitaj, kaj estis devigitaj suspendi la ofensivon. Vintre, la Ruĝa Armeo iris sur la ofensivon. Sed ŝi povis nur iomete puŝi la naziojn. Vere, la nazioj estis forpelitaj el Grozno, kaj parto de Stalingrado estis rekaptita. En la centro, sovetiaj trupoj antaŭeniris nur tridek kilometrojn kaj haltis. 1952 venis. Kaj Hitler kaj Stalin estis tre obstinaj. Krome, se Stalino estis preta por kompromiso, tiam Hitler klare ne.
  Sed la homaj rimedoj de Rusio finiĝis. Kaj la nazioj jam formis naŭdek procentojn de la Wehrmacht el eksterlandanoj. Vere, Stalino estas pli malbona, li formas trupojn el la loĝantaro de Sovetunio, kaj la Tria Reich varbas el landoj de Hindio ĝis Sudafriko. Kompreneble, la indianoj, precipe vintre, ne estas gravaj militistoj, sed estas multaj el ili. Krome, ankoraŭ ne eblis krei maŝinon pli altan ol la germanaj piramidaj tankoj. Kaj en aviado, la malamiko estas ankoraŭ multe pli forta. Ĉe la Fritz, la ME-426 jam eniris servon, kaj la flugaj teleroj akcelas al ok sonrapidecoj.
  En la printempo, la nazioj avancis en la sudo kaj en la centro. Ili sukcesis preni Groznon denove kaj forpeli la sovetiajn trupojn el Stalingrado. Tiam germanaj tankoj, kun la plej nova ceramika kiraso kaj dinamika protekto, povis preteriri Moskvon kaj ĉirkaŭi ĝin.
  Evoluigante sukceson, en la sudo, la nazioj atingis Astraĥanon, kaj iris al la Kaspia Maro. Turkio ankaŭ eniris la militon flanke de Germanio.
  Moskvo fine de aŭgusto estis en kompleta blokado. Aŭtuno alportis neniun helpon. Elĉerpita Rusio jam ne havis sufiĉajn plifortikigojn por gravaj ofensivaj operacioj. La nazioj prenis Rjazan, forlasante Moskvon en blokado. Pala kaj Astraĥano kaj Tbiliso.
  Vintre, la sovetia T-65-tanko aperis ĉe la fronto kun pli potenca 125-milimetra kalibro pafilo kaj granda longo. Sed ĉi tiu maŝino estis tro peniga kaj estis produktita nur en malgrandaj aroj, kaj ĝia motoro estas iom malforta. La T-54 daŭre dominis. La situacio daŭre plimalboniĝis. La germanoj povis kapti kaj Tiĥvin kaj Volkhov. Kaj en februaro, kune kun la turkoj, ili komencis sturmi Bakuon. La urbo falis la 1-an de marto 1953 .
  Kaj la 5-an de marto 1953 Stalino mortis. La sekvan tagon, malsata, kaj igante Moskvon ruinojn, kapitulacis. Beria iĝis la posteulo de Stalin. La pozicio de Sovetunio, kiu perdis Moskvon, Kaŭkazon, kaj la 10-an de marto, la urbon Gorkij, iĝis senespera.
  La 1-an de April, 1953, Beria kaj la GKO sciigis ilian kapitulacon. Ve, ŝajnas, ke ne estis ŝanco. Kaj la kondiĉoj de kapitulaco, almenaŭ, ebligis savi la haŭtojn. Vere, pluraj generaloj ne obeis, sed ili estis arestitaj kaj amuzitaj pro "perfido".
  Beria mem estis nomumita guberniestro de la RFSFR, speco de marioneta aŭtonomio. La nazioj okupis la teritorion de Sovetunio kaj dividis ĝin en komisariojn.
  Ankoraŭ estis Usono, kiu finis, kvankam malfacile, Japanion, kaj instalis sian marionetregistaron en Ĉinio. Sed la germanoj estis tro lacaj de la milito. Jes, Usono jam havis atombombon. Kaj kaptinte terojn de Atlantiko ĝis Pacifika Oceano, de Sudafriko ĝis Hindio, ili trankviliĝis. Jam estas sufiĉe da tero por esti regata de multaj generacioj da germanoj.
  Hitler leĝigis poligamion en la Tria Reich, enkondukis grandegajn impostojn sur malgrandaj kaj seninfanaj familioj, kaj eĉ rekompencojn por kromaj edzinoj kaj infanoj. Eblis edziĝi al eksterlandaj virinoj, kaj eĉ komenci haremojn.
  Geedziĝoj kun indianoj, araboj, slavoj kaj mulatoj estis permesitaj. Estis neeble edziĝi nur kun puraj nigrulinoj, judoj, ciganoj. Aktive evoluinta genetika selektado. Kiel artefarita fekundigo kun la spermo de la plej talentaj viroj. Do poste ovotransplantado.
  La Tria Regno, antaŭ ol Usono lanĉis sateliton dum la milito, kaj tiam la arja paro flugis ĉirkaŭ la planedo Tero, sur kosmoŝipo.
  Du blokoj formiĝis en la mondo: Unu estas la Tria Reich kun koloniaj posedaĵoj kaj aliancanoj, la alia estas Usono, koloniaj posedaĵoj kaj aliancanoj.
  Ameriko sukcesis ligi Ĉinion al si, kaj kaptis la konkerojn de Japanio, ĝis Birmo kaj Bangladeŝo. Kanado, Meksiko kaj preskaŭ ĉiuj landoj de Latin-Ameriko, krom Argentino, kie Germanio starigis siajn bazojn, moviĝis sub la patroneco de Usono.
  La mondo montriĝis dupolusa eĉ pli granda ol dum la konfrontiĝo inter Sovetunio kaj Usono. Ne plu estis landoj de ne-aliligo. Ĉiuj estis devigitaj esti aŭ por Germanio aŭ por Ameriko. Kaj komenciĝis la vetarmado kun la Malvarma Milito.
  La Tria Regno estis iom pli sukcesa, ĉar ĝi havis pli da rimedoj. Sed tamen neniu havis decidan superecon. Kaj la mondo balanciĝis en delikata ekvilibro.
  Hitler mortis reen en majo 1957, en la aĝo de sesdek ok. Li havis pli ol cent filojn, akiritajn per artefarita elekto, sed neniun difinitan heredonton. Goering, ĉi tiu drogulo kaj manĝema, mortis, Himmler falis en malhonoro kaj estis pafita. Bormann estis forigita. Kaj Schellenberg iĝis la posteulo. La estro de la sekreta polico havis multe da potenco, sed estis malvolonta fordoni ĝin.
  Resume, la diktaturo de la estro de la SS estis establita. Sed ne longe. Baldaŭ Schellenberg mortis, kaj Kleiman transprenis. Ĉi-lasta montriĝis fanatika admiranto de Hitler, kaj transdonis potencon al unu el la filoj de la konkeranta diktatoro.
  Kaj la Fuhrer-dinastio estis establita. En la Tria Reĥo regis totalismo, en Usono detranĉita demokratio, ĝis nun kun regado de du partioj, alterna potenco. Formala demokratio ankaŭ estis establita inter la aliancanoj de Ameriko. La aliancanoj de Germanio iom post iom iĝis nacisocialismaj kaj faŝistoj.
  Okazis tia evoluo de la du sistemoj en konkurado kaj la spaca vetkuro. Kaj relative stabila, paca ekzisto.
  Iom post iom, Usono estis perdanta en kosma ekspansio ... Beria vivis longe, ĝis naŭdek jaroj, poste li transdonis la postenon de guberniestro al sia nepo. Iom post iom, rusoj kaj aliaj popoloj akiris germanan civitanecon kaj egalajn rajtojn kun la germanoj, sed vivis en unupartia, totalisma ŝtato, kaj kun ununura eduka sistemo.
  La ekonomio evoluis parte laŭ plano, parte en la merkatelemento. Ĝi estis sufiĉe efika. La strikta germana ordo, la abundo de krudaĵoj, la amaso da vojoj konstruitaj ebligis al industrio kaj agrikulturo rapide kreski.
  Disciplino regis. Cigaredoj estas sub strikta malpermeso, kaj estas ne vendataj, nur biero el alkoholo. Krimo estas tre malalta, por ne kompari kun la usonano. Ĉiuj familioj havas televidilon, aŭton, propran apartamenton. Ne estas almozuloj, nek senhejmuloj, nek senhejmuloj. Preskaŭ neniuj droguloj - strikta kontrolo. Ĉiuj infanoj iras al lernejo. Ĉiuj havas laboron, kaj tiuj, kiuj ne volas labori, estas senditaj al koncentrejo. Medicino multe evoluis, inkluzive per eksperimentoj sur homoj.
  Infana morteco estas malalta, sed handikapitaj beboj estas mortigitaj. Ĉiuj kune de generaloj ĝis helplaboristoj faras ekzercojn matene kaj antaŭ enlitiĝo. Multaj stadionoj kaj sportinstalaĵoj. Lecionoj pri fizika edukado en lernejoj - ĉiutage. La naskokvanto estas alta, sed sub kontrolo. Fizika kaj mensmalsana reproduktado estas malpermesita.
  Genetikaj eksperimentoj en altestimo. Estas ministerio por eŭgeniko, kiu plibonigas la homan rason.
  La personkulto de Hitler, kaj ĉie liaj monumentoj kaj portretoj. Infanoj de la infanvartejo estas instruitaj la valorojn de Nacisocialismo. Severa cenzuro en la gazetaro, sed multaj buntaj filmoj kun specialaj efektoj estas filmitaj.
  Erotiko estas prezentita tre aktive kaj en filmoj kaj en revuoj. Prostituado estas leĝigita kaj reguligita. Altaj impostoj sur fraŭloj. Estas principo: ĉiu estaĵo duope! Samseksemo estas strikte malpermesita. Edzeca fideleco ne estas absoluta. Estas lecionoj pri eros en lernejoj. Sed ankaŭ ke ĉio estis deca kaj bela. Deviga sekundara edukado.
  En Usono, kompreneble, estas pli da kaoso, kaj krimo kaj aliaj aferoj. Eĉ pli en aliaj landoj. Iom post iom, Usono perdas la konkuradon en spaco, teknologio kaj ekonomio.
  Kontraŭ-usona sento pliiĝas en Ĉinio. Estas disiĝi kaj aliĝi al la Tria Regno. Tia malstabila mondo, ĉe la rando de nuklea milito.
  Sed tamen, oni ne povas diri, ke ĝi estas ekskluzive distopia. La rigida germana ordo sukcesis solvi multajn el la problemoj de la homaro, kaj la planekonomio kaj scienca administrado solvis multajn el la problemoj karakterizaj de la elementoj de la merkato. Ne tute socialismo, sed tre simila, kiam monopoloj kaj oligarkoj estas sub la strikta kontrolo de totalisma ŝtato kaj kundividas kun la popolo.
  Iom post iom glatiĝas la vivnivelo de la ĉirkaŭaĵoj kaj popoloj, kaj pli kaj pli granda nombro da homoj ricevas germanan civitanecon. Kompreneble blankuloj kaj etne germanecaj popoloj havas avantaĝojn. Slavoj estas rekonitaj kiel etne proksimaj. Iom post iom, la gerilmilito estingiĝis, kaj tiam estis krea laboro. Kaj loka aŭtonomio kaj kunlaboro kun Beria kaj la NKVD-unuoj ludis rolon ĉi tie.
  Kaj en la profundo de la scienco de la Tria Reich, serĉado de armiloj kapablaj neŭtraligi nuklean reagon por establi planedan hegemonion. Faru la mondon ununura posedanto. Usono estas multe malantaŭe en konvenciaj armiloj.
  
  SE LA ALIANCAJ ALTERIĜIS EN FRANCIO EN 1943.
  Estas unu plia punkto: estas kutime riproĉi Usonon kaj Okcidenton. Precipe pro tio, ke ili tro longe prokrastis la malfermon de dua fronto. Sed kio povus okazi antaŭe. Kaj en reala historio, ili preskaŭ ĵetis la aliancanojn en la maron. Kio se vi imagas ion ne tute bagatela.
  La aliancanoj entreprenas alteriĝon en Normandio en 1943. Kvin tagojn antaŭ la Kursk Ardeno.
  Nature, Hitler devis forlasi tian planon "Citadelo" kaj defendi Francio'n. La aliancanoj, malgraŭ gravaj perdoj de la germana submara floto, povis krei rimarkindajn pontojn. Hitler retiris parton de siaj fortoj de la orienta fronto, ĉar Stalino preferis atendi kaj donis fortan baton al la flanko kaj malantaŭo de la aliancita armeo. La kazo finiĝis kun la malvenko de la usonaj kaj britaj armeoj, pli ol duonmiliono da soldatoj estis kaptitaj. Multaj ekipaĵoj estis kaptitaj.
  Stalin komencis la ofensivon nur la 10an de septembro. Ne la plej bona dato. La pluvegoj kaj frostoj ankoraŭ ne komenciĝis, sed la germanoj jam malligis la manojn en la Okcidento. Krome, la Ruĝa Armeo antaŭeniris sur tro larĝa fronto. Kaj en la centro, kaj kontraŭ Ĥarkov, kaj kontraŭ Orel. Sed tamen, komence, la sovetiaj trupoj sukcesis. Sed tiam la germanoj organizis kontraŭatakojn.
  "Tigroj" kaj "Panteroj" estis superaj en batalpotenco al sovetiaj tankoj, kaj atingis grandajn rezultojn dum pafado. La Ruĝa Armeo daŭre povis rekapti Orel kaj Belgorodon antaŭ malfrua aŭtuno. Sed la Fritz konservis Ĥarkovon. Ili havis liberajn fortojn ol en reala historio, precipe ĉar la aliancanoj rifuzis alteriĝi en Sicilio, kaj la puĉo kun la demisiigo de Mussolini ne okazis. Kaj ĉi tio, konsiderante la sukceson en Francio, aldonis dudek ĝis tridek sekciojn. Plie, eĉ prirezignante la ofensivon sur la Kursk Ardena Ardeno, la germanoj retenis pli da infanterio kaj tankoj, kaj selektis SS-sekciojn. Unu "Ferdinand", preskaŭ duono estis perdita sur minoj en reala historio.
  Kaj ĉi tie ĉi tiuj memveturaj pafiloj montriĝis nerompitaj, kaj montris sin bonege en defendo. Jes, kaj "Pantero" en defendo estas tre forta. Sur la ofensivon, la malforto de la flanka kiraso kaŭzis gravajn perdojn eĉ de kvardek kvin. Jes, kaj la Panteroj rompiĝis en la ofensivo multe pli ofte ol sidante senmove en embusko.
  La germanoj eltenis ĝis januaro. Ili forpuŝis la atakojn de la sovetiaj trupoj, preskaŭ sen retiriĝi. Ili sukcesis forpuŝi la ofensivon proksime de Leningrado. Estas tre potenca defendo, kaj evoluintaj instalaĵoj. En reala historio, ekzistis tro malmultaj fortoj forlasitaj proksime de Leningrado. Sed en la alternativo, la Fritz povis eviti tiajn grandajn perdojn kiel en realeco. Krome, post la fiasko de la surteriĝo en Francio, okazis grava politika krizo en Usono.
  Roosevelt, sub premo de la respublikanoj, ordigis la bombadon de la Tria Reich esti limigita kaj temigi ekskluzive Japanion. Ĉi tio kondukis al la fakto, ke la produktado de armiloj en Germanio estis multe pli alta ol en reala historio. La nova sturmpafilo MP-44 membrigis la soldatojn pli frue, kiel la Tiger-2 kaj Panther-2, kaj la ME-262 ekaperis pli frue, kiu ne estis konvertita en Blitzbromer. Ekde la problemo de surteriĝo en Francio perdis sian gravecon.
  Kaj kio estas ME-262? Vera monstro kun kvar 30mm aerkanonoj kaj forta kiraso. Do la aviadilo estas tre malfacile malflugebla. En reala historio, sovetiaj pilotoj malflugigis nur tri el tiuj aviadiloj. Unu pro Kozhedub. Entute, la germanoj perdis nur dudek tiajn veturilojn en bataloj.
  
  Sed vintre, la Ruĝa Armeo ankoraŭ batalas pli bone ol en somero, kaj germanaj tankoj estas pli malfacile translokeblaj. Sovetiaj soldatoj avancis en Ukrainio, kaj prenis Ĥarkovon. Ni trarompis al Poltavo. Kaj antaŭ marto, post furioza batalo, ili atingis Dnepron. Sed ĝi kostis grandegan perdon. La germanoj, repleniginte per tankoj kaj ricevinte reagaviadilojn, ĉesigis la ofensivon. En aprilo, sovetiaj trupoj premis sur la Leningrada direkto kaj en la centro, sed ne povis atingi signifan sukceson. Ni moviĝis de dek kvin ĝis dudek kilometroj. Komence de junio, kiam la vojoj finfine sekiĝis, ili komencis antaŭeniri sur la teritorion de Ukrainio, provante formi kaldronon. En bataloj, la Panteroj -2, kaj la Tigroj -2, same kiel la plej nova evoluo de la Leono, montris sin esti tre fortaj.
  La lasta aŭto rezultis sufiĉe sukcesa, do pli densa aranĝo ebligis redukti pezon, kun grava rezervo.
  Sovetunio tamen havis la IS-2, kaj la T-34-85, kiuj ankaŭ estas sufiĉe fortaj. Sed iomete la sovetiaj unuoj venkiĝis. La bataloj montris, ke la "Pantero" -2 estas sufiĉe riĉa tanko - bone protektita, precipe en la frunto, kaj bone armita. "Leono" montriĝis multe pli sukcesa ol "Tigro" -2. Sed la lasta tanko ne plenumis atendojn. Ĝi montriĝis tro peza kaj ofte rompiĝis.
  Sovetiaj soldatoj, post pluraj semajnoj da batalado, estis devigitaj moviĝi foren de la Dnepro, sed evitis ĉirkaŭbaradon. La germanoj sukcesis je tro alta kosto. La Ruĝa Armeo fariĝis malsama. La trupoj akiris batalsperton, kaj montriĝis tre persistaj, kaj la komando estis lerta. Do la nazioj ne sukcesis atingi decidan sukceson. Kvankam ili rekaptis Poltavon.
  Aŭtune la fronto malmulte ŝanĝiĝis. La Ruĝa Armeo estis pli defensiva. Kolektis forton kaj prepariĝis por la ofensivo.
  La situacio tamen estis problema. La nazioj havas reagaviadilojn en amasproduktado. Aldonita kaj XE-162, kaj "Arado", kaj ME-163, kaj io alia. Krome aperis la tankoj E-10 kaj E-25, malpezaj sed danĝeraj. Kaj la plibonigita "Leono", kaj pli progresinta modifo de la "Pantero" -2. En kvalitaj terminoj, la nazioj montriĝis pli fortaj armiloj. Jes, ili havas grandan nombron da trupoj. Adoleskantoj ankaŭ estis redaktitaj en la armeon, kaj eksterlandaj sekcioj estis formitaj de refoje Eŭropo, kaj la Khivs. Ekzistis ankaŭ multaj lokapolicaj unuoj.
  Ĝis nun, supereco en homaj rimedoj restis flanke de la Germana Armeo kaj la Tria Regno. Kaj la germanoj kolektis fortojn ne malsuperajn al la Ruĝa Armeo. Kaj en la produktado de armiloj, la Tria Reich superis Rusion kun kvalita avantaĝo. Do vintre, la Ruĝa Armeo lanĉis ofensivon en la centro, ne tro kalkulante je sukceso. La defendo de la nazioj estas escepte potenca, kaj estas pli da rezervoj ol iam ajn.
  Sed tamen sovetiaj trupoj trarompis la defendojn kaj venis norden de Smolensk. Tiam ili atingis la Dnepron, kie ili estis haltigitaj de la freŝaj rezervoj de la Germana Armeo. En marto, la germanoj strikis de la sudo, kaj povis restarigi la situacion. Sub ĉi tiuj kondiĉoj, Stalino proponis paŭzon en aprilo. Ĉar Japanio perdis la militon kontraŭ Usono, Hitler decidis helpi sian aliancanon kaj akceptis la proponon de paŭzo. Sed ĉi tio estas alia milito.
  Fritz havis escepte potencan submarŝipfloton. Kaj lanĉis veran ĉason por britaj kaj amerikaj ŝipoj.
  En la sama tempo, la Fritz lanĉis ofensivon en Afriko. La unua bato estas tra Ĝibraltaro kaj Maroko.
  La Fuhrer propre renkontiĝis kun Franco kaj skizis la perspektivojn. Kiel, Germanio bezonas Afrikon, kaj la plej mallonga vojo estas nur tra la markolo. La manoj de la Tria Reich nun estas malligitaj, tankoj, submarŝipoj, kaj aviado estas la plej bona en la mondo. Hispanio okupos aferon de unu semajno. Do ĉu vi ŝatas aŭ ne, vi devos lasi la germanojn trairi. Kaj Ĝibraltaro estas la ŝlosilo de Afriko, kiun oni ne povas preteriri.
  Do elektu. Aŭ vi lasas la trupojn trairi aŭ ni kaptas vin! Franco, konsciante, ke ne ekzistas elekto, elektis la plej malgrandan el malbonoj: la trairejon de trupoj. Kaj la nazioj tuj prenis Ĝibraltaron, kaj poste surteriĝis en Maroko. Ĝenerale, la bataloj en Mediteraneo estas de ŝlosila graveco. La Fuhrer, ne ligita kun la milito kun Sovetunio, venkis la britojn en Malto, post kio li ricevis la ŝancon alterigi soldatojn en Tunizio.
  Sed tio montris ke la Fritz eksplodis malbone, ne dispremante la britojn en Malto reen en la kvardeka jaro. Perdis tiom da tempo. Sed ili povis rekuperi en la kvardek-kvina.
  La proksimuma vicigo de fortoj montris, ke Usono kaj Britio ne tenas la nordon de Afriko. La germanoj, havante pli oportunajn komunikadojn, kaj pli bonajn armilojn, iom post iom kaptas teritoriojn. Oni devas rimarki, ke en la reala historio, la Fritz estis malhelpitaj de la obstineco de Franco, la eraro de Hitler kun Ĝibraltaro. Subtakso de la graveco de la mediteranea sektoro de la fronto, kaj la preparado de milito kun Sovetunio.
  Oni notu ankaŭ, ke tiutempe la britaj tankoj estis superaj al la germanaj en rezervo. Sed antaŭ la kvardek-kvina jaro, jam, sendube, la Panther -2 montriĝis pli forta en armilaro kaj kiras-penetrado. Kaj la modifita "Leono", eĉ pli. Pluraj dekoj de miloj da britoj estis kaptitaj. Maroko falis. Tiam la germanaj trupoj batalis tra Alĝerio, kaj aliĝis al la alteriĝotrupo en Tunizio.
  Plue, la germanaj soldatoj preterpasis Libion, kaj krevis en Egiptujon. Pli ol tridek britaj kaj amerikaj sekcioj estis detruitaj. Transiris la Suez-kanalon, la germanoj rapidis al la Proksima Oriento. Kaptite Irakon kaj Kuvajton.
  La sukcesoj de la nazioj alarmis la usonanojn. Truman provis negoci kun Germanio pri la dividado de influkampoj. Churchill ankaŭ emis kompromisi, kaj en la sama tempo provis testi la akvojn por impliki Stalin en la militon.
  Sed la ĉefo konservis signifoplenan silenton. Ne, unuflanke, Stalino komprenis, ke ne estas en lia intereso atendi ĝis la Tria Regno intensiĝos kaj venkis la aliancanojn. Sed aliflanke, mi ne volis treni kaŝtanojn el la fajro. Kaj ĝenerale, Stalino ofte spertis nedecidecon, kiam li mem devus esti frapinta, sed estas duboj pri sukceso. Kiel, ekzemple, Stalino ne kuraĝis ataki Jugoslavion kaj renversi Titon en reala historio. Kaj ĉi tie, finfine, la plej potenca armeo en la mondo de la Tria Reich, kun la plej bonaj tankoj, aviadiloj, maŝinpafiloj.
  Estas malfacile por Stalin fari decidon. Kaj la lando estas tro laca de la milito.
  Hitler lanĉis ofensivon en sudan Afrikon. Estis germana diasporo kaj buroj. Ni devas liberigi ilin. En la vintro de 1946, la germanoj atingis Sudafrikon kaj venkis la britojn tie.
  Usono spertis internan krizon. Iliaj soldatoj surtere estis batitaj fare de la germanoj. Kaj la forto de la Tria Reich kreskis: la tankoj de la serio E-50 montris sian disbatantan potencon. Kaj ĉiuj estis venkitaj, ĉar la usonaj "Pershings" kaj precipe la "Shermans" ne estas iliaj rivaloj.
  La kreado de la atombombo malrapidiĝis. Kaj ĝis nun ĝi estas tre malproksima de modelo taŭga por bataluzo. Ankaŭ en la Tria Regno oni pli parolis pri atomkarburaĵa motoro ol pri bombo.
  Sed ankaŭ estas malfacile por la germanoj akiri Amerikon, tuta oceano disigas ilin, kaj la flotoj de la britoj kaj Usono estas tre grandaj, kaj ili ne povas esti batitaj per sole submarŝipoj.
  La Fuhrer estis alfrontita kun dilemo: kien direkti siajn hordojn. Kaj kiel venki akvobarojn. Dum la nazioj decidis ataki Hindion. Ĉi tiu ideo estas ĝenerale logika. Sed ĉi tie jam necesas, ke Rusio retiru siajn trupojn el Irano.
  Hitler kaj Stalin komencis intertraktadojn. La gvidanto de Sovetunio esprimis intereson pri la angla heredo. La Fuhrer invitis Rusion por eniri la militon kun Britio kaj Usono. Stalino rifuzis. La nazioj havis siajn manojn mankatenis. Britio daŭre estis nesubirebla aviadilŝipo.
  La milito moviĝis al la fazo de aero kaj maro. La germanoj evoluigis reagaviadilojn. Pli potence armitaj kaj altrapidaj XE-262, kaj ME-2010, kaj ME-362, same kiel TA-500 kaj VO-18 bombaviadiloj en senvosta modifo aperis en la serio. Kaj submarŝipoj, sur hidrogena peroksido, atingante rapidojn de 35 nodoj hore.
  La kvardek-sesa jaro pasis en reciprokaj injektoj. La germanoj ankoraŭ ne decidis alteriĝi en Britio. Stalino ne donis enirpermesilon al Hindio. Japanio perdis Filipinion, kaj multaj insuloj tamen tenis havaĵojn en Ĉinio. Kaj ankoraŭ retenis la atakon de usona aviado. Post la apero de ĉasaviadiloj en la lando de la leviĝanta suno, la samurajo fariĝis iom pli facila.
  Usono mem ankoraŭ ne kreis sufiĉe efikan ĉasaviadilon kaj estis perdinta kontraŭ la germanoj sur la ĉielo.
  Krome, Germanio aperis en serio de diskoj, kiuj ne havas egalon.
  Ili provis treni Stalinon en unu aŭ alian direkton, sed Koba restis neŭtrala. Hitler, sub certaj kondiĉoj, ne estus kontraŭ la mondo. Krome, Germanio ricevis Mezorienton kaj Afrikon. Ŝi jam havas pli da konkeroj ol Ĝingis-Ĥano. Sed Usono ankoraŭ ne volis pacon. Kaj Britio, kiu perdis tiom da kolonioj, des pli.
  En majo 1947, la germanoj decidis alteriĝi en la metropolo. Ili vere kalkulis je sia supereco en tankoj, kaj, provizore, la plej bona aviado en la mondo.
  Kaj por submarŝipoj. Sed la surteriĝo mem devis esti prokrastita por alia monato, pro kelkaj problemoj. Uzante la rimedojn de Afriko kaj la Proksima Oriento, Germanio povis produkti tiom da jetoj ke ili kaptis aersuperecon.
  Usono, kies kvalito de teknologio estas multe pli malbona, ne povis elteni ĉi tion. Kaj la germanoj povis alteriĝi kaj teni lin. En la bataloj, montriĝis, ke la "Churchill" estis senespere malmoderna, kaj ne povis penetri germanajn tankojn eĉ en la flankon. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas problemo. Ĝenerale, la amerikanoj kaj la britoj ne havis sufiĉe fortan kontraŭtankan pafilon por batali la "E" serion kaj kaŭzi damaĝon al la pezaj tankoj de la Tria Reich. La britoj ne sukcesis ĉi tie.
  Deksep-funta pafilo pruvis esti la limo, sed ĝi ne estis sufiĉe, kaj la tridek du-funta ne iris en produktadon. Kaj jes, ĝi ne sufiĉis.
  La germanoj povis ĉirkaŭi Londonon en tri semajnoj da batalado. Kaj por eviti nenecesajn viktimojn, la garnizono kapitulacis.
  Churchill fuĝis al Kanado, kaj de tie li promesis daŭrigi la reziston. Sed tio ne plu estis la kazo. Hitler instalis sian pupreĝon en Britio kaj registaron gviditan fare de Mosley.
  Parto de la angla floto kapitulacis. Kelkaj estis kaptitaj fare de la amerikanoj. La milito daŭris. La germanoj kaptis Irlandon kaj komencis prepari salton sur Islandon. La fama Operacio Ikaro okazis en novembro 1947 kaj estis neatendita por Usono. Neniu pensis, ke la nazioj riskos ĝin en kondiĉoj de frosto, ŝtormoj kaj glacimontoj.
  Sed ili povis fari operacion kaj kapti la insulon. Kaj tie oni metis flagon kun svastiko. Ameriko ektimis post tio. Kaj denove ili ofertis al Germanio pacon. Ili eĉ promesis cedi ion al Japanio.
  Hitler, timante la kreskantan potencon de Sovetunio, konsentis pri packontrakto. Kaj inkluzive de koncedoj al Japanio.
  Plue, en 1948, faŝisma Germanio komencis prepariĝi por orienta kampanjo. Sovetunio aperis en la T-54-serio, kaj la IS-4, kaj la IS-7. Tio estas tre deca aŭto.
  Sed dum la E-50 serio retenis avantaĝon en kiraso super la T-54 kaj armiloj, kaj estis komparebla al la IS-7. Sed la lasta tanko ne estis masiva. Do la Fritz ĝis nun sukcesis havi avantaĝon kiel tankoj. Ilia pli peza E-75 montriĝis por ekstreme potenca en armilaro kaj kanonletaleco. La ĉefa afero estas, ke la germanoj, rekrutante trupojn el Eŭropo kaj Afriko, havis avantaĝon en nombro.
  Kaj la Fritz havas pli bonan aviadon. La MIG-15 nur ĵus estis provita.
  Do la Fritz iris sur la ofensivon la 10-an de junio, kaj rapidis al Moskvo. Sed la densa defendo de la sovetiaj trupoj montriĝis ege evoluinta. La nazioj povis antaŭeniri nur 100 kilometrojn en du monatoj da batalado. Kaj ili ĉesis, suferinte grandegajn perdojn.
  Tiam la nazioj moviĝis suden. Ili trapenetris al Ĥarkovo, kaptis la plej grandan parton de la Donbaso, sed denove estis maldaŭrigitaj. Pli precize, ili elĉerpiĝis.
  La Ruĝa Armeo havas tre potencajn defendajn liniojn. Dum la jaroj de la armistico, tranĉeoj kaj bunkroj estis fositaj. Multaj kontraŭtankaj erinacoj, kaj minoj. Provu ĝin, trapenetru. La nazioj progresis, sed multe perdis. Kaj ili devis halti. Venis malfrua aŭtuno kaj vintro. Jam la sovetia armeo provis antaŭeniri, sed la germanoj estas pretaj por vintro kaj tenas la linion. La frontlinio estis neaktiva. Nur dekdu aŭ du avancis la Ruĝan Armeon.
  La venontan jaron, la germanoj ne antaŭeniris de tero, sed provis evoluigi aerpremon. Ĝis nun, iliaj jetbombistoj estis supre. Sed ankaŭ sovetiaj batalantoj pliboniĝis. Ĉe la fino de la jaro, surfacalaeraj misiloj ankaŭ estis kreitaj ... .
  Vintre la Ruĝa Armeo provis antaŭeniri, sed nur kojnis kelkajn kilometrojn.
  En majo de la kvindeka jaro, la germanoj provis progresi sin. Sed ili ne sukcesis. Eĉ la nova piramida tanko ne helpis. Ni antaŭeniris ĉirkaŭ kvindek kilometrojn, kaj haltis. Aerpremo ankaŭ havis neniun efikon. La atakoj daŭris ĝis malfrua aŭtuno. Sed nenio okazis.
  Vintre, la Ruĝa Armeo premis, sed ankaŭ sen rezulto. Tia estas la viskoza milito. 1951 ankaŭ pasis en reciprokaj atakoj. La germanoj antaŭeniris nur dudek kilometrojn dum la printempo kaj somero. La frontlinio pli kaj pli frostiĝis. Kaj la milito iĝis senmova. Sed la situacio en la sekva 1952 subite fariĝis pli komplika. Venkinte hezitojn kaj subfosante fortojn, Japanio eniris la militon.
  La malfermo de dua fronto fare de Japanio en 1952 malfaciligis la pozicion de Sovetunio. Samurajaj trupoj estas pli malfortaj en tankoj kaj memveturaj pafiloj, sed ankaŭ havas reagaviadilojn, kaj tre fanatikan infanterion.
  La Ruĝa Armeo devis batali sur du frontoj.
  Oleg Rybachenko eĉ komponis:
  Problemo alproksimiĝis al mia Rus',
  De la oriento senpripense grimpu samurajon ...
  Mi amas Jesuon kaj Stalinon
  Kvankam kolero kelkfoje rompas la koron!
  La germanoj ekspluatis la momenton ke parto de la Ruĝa Armeo estis distrita kaj lanĉis gravan ofensivon en la sudo. En aŭgusto 1952, ili, kiel antaŭ dek jaroj, sukcesis trarompi al Stalingrado. La Stalingrada epopeo numero du komenciĝis. Kaj denove la nazioj blokiĝis en bataloj, dronis en sia propra sango. Kaj la perdoj de la nazia koalicio estis enormaj. La batalado daŭris ĝis profunda vintro.
  Sovetunio ne havis la forton por ripeti la kontraŭatakon: la japana faktoro influis, sed la nazioj povis preni nur okdek procentojn de Stalingrado kaj haltis.
  Vintre la Ruĝa Armeo pinĉis la germanojn iomete en la centro, sed entute estis paŭzo. Stalin mortis en marto 1953. Molotov iĝis la posteulo. Beria tro timis. Jes, kaj la personeco estas abomena. En majo, la nazioj havis piramidajn tankojn ĉe la fronto. La nova armilo estas tre forta kaj danĝera, nepenetrebla de ĉiuj anguloj. Provu trakti ĉi tion.
  La germanoj, laŭ la ordono de la obstina Hitlero, daŭrigis la atakon kontraŭ Stalingrado. Ili uzis kaj diskotekojn kaj subterajn tankojn. Ili sukcesis finfine kapti la grandurbon en du monatoj da batalado. Kaj tiam la nazioj translokiĝis al Astraĥano. Progresis sufiĉe sukcese. La japanoj, ĉirkaŭinte Vladivostokon, provis trarompi Mongolion. La bataloj estis en plena svingo terura, kaj la japanoj povis kojni.
  Molotov deklaris, ke li batalus ĝis la fino. Sed la situacio de Sovetunio restis ege malfacila. La nova T-55-tanko ne estis sufiĉe por trakti la piramidajn maŝinojn de la Fritz. Ve, ne estis sufiĉe da forto por vere renversi la tajdon de la milito. La jaro 1953 finiĝis, en kondiĉoj kiam la germanoj fortranĉis Kaŭkazon, Turkio eniris la militon, kaj Japanio estis ŝirita pro ĉio.
  Forto.
  Bakuo falis en februaro, kaj la situacio en Sovetunio plimalboniĝis je grandordo. En majo 1954, la tuta Kaŭkazo estis sub la faŝistoj. La Ruĝa Armeo jam estis oficiale konskriptita ekde la aĝo de dek du kaj okdek-jaruloj. Estis ankaŭ multaj virinoj. La lando mankis rimedoj.
  La Germana Armeo ankaŭ maldensiĝis. Preskaŭ naŭdek procentoj de ĝi estas eksterlandanoj. La batalpreteco de la germanaj unuoj malpliiĝis je grandordo. Sed diskotekoj fariĝis multe pli danĝeraj. Kaj piramidaj tankoj estas ĝenerale la limo de perfekteco. De kia angulo ne pafas, la obusoj reboĉas.
  La knabo imagis tankan skipon en piramideca tanko. Junion 1954, naziaj trupoj antaŭeniras sur Saratov. Ili provas eniri Moskvon el la profunda malantaŭo. Nur pensu, dek tri jaroj pasis ekde la komenco de la Granda Patriota Milito.
  Kia teruro kaj sufero de ĉiuj nacioj. Kaj de dek tri jaroj batalas la famaj kvar: Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda. La knabinoj tute ne maljuniĝis. Same juna kaj freŝa kiel ĉiam.
  Tanko kun dekliva kiraso kaj malalta. Pli perfekta, ĝi havas nur du ŝipanojn situantajn kuŝantajn.
  Gerda kaj Charlotte celas 105mm altpreman pafilon kun pli mallonga muzelo. La muzelo estas pli mallonga, sed la komenca rapideco estos pli alta ĝis 1700 metroj je sekundo.
  Kaj urania kerno en la kuglo. Kaj la knabinoj ridas. La tanko T-55 ankoraŭ ne estas tro masiva. La ĉefa estas, kompreneble, la T-54, maŝino kun fronta kiraso de la turo, 200 mm. Bela kaŭra aŭto.
  Gerda ridetas kaj celas la pafilon. Ŝi havas piramidan maŝinon. Ĝi estas ducent kvindek milimetroj da forte dekliva alojŝtalo, kaze hardita kiraso. Kaj centmilimetra T-54 ne povas penetri germanan aŭton.
  La knabino, ne maljuniĝanta Charlotte, premas sian nudan piedon sur la stirstango, kaj la germana tanko akcelas. Nur kvindek kvin tunoj da pezo, kun gasturbinmotoro de 1800 ĉevalfortoj, kaj kiraso de ĉiuj anguloj de 250 mm laŭ grandaj anguloj de racia inklino. Kaj sovetiaj tankoj ne havas ŝancon trarompi ĝin. Kaj la germana aŭto mem estas tre facilmova kaj trairebla.
  Gerda rimarkas kun suspiro:
  - Fine, niaj projektistoj kreis perfektan aŭton, kaj relative malgrandan pezon.
  Charlotte rimarkis kun suspiro:
  "Mi bedaŭras, ke ĝi okazis tro malfrue!" Ni povus trempi Usonon, se ni havus tian aŭton pli frue!
  La blonda knabino kun rideto de perloj diris:
  - Pli bone malfrue ol neniam! La pulsado de la koro kaj vejnoj postulas, fine, fini la Duan Mondmiliton, kiu komenciĝis antaŭ preskaŭ dek kvin jaroj. Ni meritas pacon!
  La ruĝa diablo konfirmis:
  Jes, ni meritas pacon! Kaj ni venkos!
  Gerda suspiris kaj rimarkis kun intereso:
  - Sed la mondo estas bona... Kaj kio pri Usono?
  Charlotte, larĝe kaj brile ridetante, kantis:
  - Lando Ameriko, de la alia flanko, vi ŝajnas ĉielo kaj aspektas bone! Sed kredu la Trian Reich, vi estas pli malvarmeta kaj pli forta!
  Gerda pafis al la T-54 kaj, trarompinte la sovetian tankon, pepis:
  - Mi estas saĝa - saĝa, mi estas saĝa - saĝa, sed tute ne strigo!
  La germana kanono trapikis la sovetiajn tankojn de granda distanco. Pli danĝera estis la peza IS-11. Ĉi tiu aŭto havas 203-milimetran kanonon, ĝi havis ŝancon trarompi la germanon. Vere, por tia potenco, mi devis pagi por la pezo de tanko de cent tunoj. Konsiderante, ke la germana reagaviadilo konservis kvalitan avantaĝon super la sovetia, tiaj maŝinoj estas simple suicidbombistoj.
  Ne malbona kaj modernigita IS-7. Ĉi tiu maŝino pliigis la dikecon de la frontala kiraso, kaj la pezo pliiĝis al 78 tunoj. Sed por tia pliiĝo, la aŭto perdis sian veturadon, kaj la ŝarĝo sur la antaŭaj ruloj pliiĝis. Kaj la pafilo ne sufiĉas kontraŭ la piramidaj germanaj tankoj.
  Ĉi tie Gerda pafis al la IS-7, ĵus kaptis la momenton, kiam la sovetia tanko turniĝis flanken. Li havas multe pli maldikan kirason tie. Kaj ramis ŝelon kun urania kerno en la aŭton de la Ruĝa Armeo.
  La blonda terminanto rimarkis:
  - Urso ne lertas!
  Charlotte rimarkis:
  - Sed mordante. Kugloj de tridek kilogramoj povas esti danĝeraj.
  Gerda ridis.
  - Sed li feliĉas pendi sur la rando, mortpikita pro danĝera!
  La knabinoj ridis, frapis alian T-54. Kaj Charlotte aldonis rapidecon, ĉar minaco aperis, malofta sed danĝera IS-11 aperis. Vere, lia pafilo ne estas tro rapida kaj ne sufiĉe preciza, sed mortiga. Kvankam kiu scias, eble ia superhomo sidas malantaŭ li. Kaj la dikeco de la frontala kiraso estas 350 mm. Vi ne povas ricevi ĉi tion de malproksime. Necesas proksimiĝi.
  Charlotte komentis kun ĝeno:
  - La rusoj kreis pezan maŝinon, kiu, kompreneble, estas pli malbona ol nia tanko, sed ne malsupera en potenco. Vere, multe pli peza ol nia aŭto.
  Gerda aldonis:
  - Kaj ne tiom movebla!
  La blonda terminatoro pafis, pafis alian T-54. Aŭtoj ĝenerale ne estas ankoraŭ danĝeraj por la germanoj. La germanoj distingis siajn pafilojn kun pli malgranda kalibro, sed kun pli alta buŝrapideco.
  Charlotte komentis kun iom da ĝeno:
  - Mi estas laca de batali! Se vi iros al Moskvo laŭ la Volgo, tiam kelkaj mil mejloj estos!
  Gerda korektis sian kunulon:
  - Estos iom malpli, sed tamen deca!
  Charlotte batis alian T-54 kaj, ridetante, rimarkis:
  - Sed longa vojo estas pli facila ol mallonga!
  La knabinoj ne perdis sian optimismon. Kaj ili daŭre batalis kaj venkis!
  Do la IS-11 pafis al ili... Sed la kuglo preterflugis. Kun tia kalibro, ĝi estas danĝera.
  Gerda ridante kantis:
  - La arbaro de vulpoj, kaj kontraŭ la germanoj Isa!
  Charlotte ridis kaj pepis:
  - Milito furiozas en la universo,
  Disbati, mortigi sen kialo...
  Satano estas ekster la ĉeno
  Kaj la morto venis kun li!
  La knabinoj ridis kaj pafis al la IS-11. La ŝelo pikis la sovetian aŭton kaj gratis la frontan kirason. Sed la nuntempo ne povis penetri 350 mm, kaj eĉ je kliniĝo de 30 gradoj de la vertikalo.
  Gerda malbenis:
  - Fortaj, la rusoj... Eble venas de la flanko?
  Charlotte notis:
  - La flankoj de la rusa tanko estas nur cent milimetroj, sed estas riske iri tiel proksime.
  Gerda ridis kaj rimarkis: ni militas jam dek tri jarojn. Kaj ĝis nun, eĉ ne unu grava vundo!
  Charlotte ridis kaj flustris:
  - Rigardu, ne moku ĝin!
  Gerda ridis kaj kuis:
  - Ho, iam, ĉagreno ne estas problemo! Ho, tempo, kvazaŭ la mallumo de mono! Ĉiuj estos forportitaj de la bastryuk, sed nuntempe - marŝu por nun!
  La knabinoj moviĝis pli proksimen al la timinda sovetia tanko. La IS-11 estis preskaŭ la nura veturilo kapabla je kontraŭbatalado de la plej novaj germanaj tankoj.
  Sed okazis evoluo. Se la nazioj en la kvardek-tria jaro, ili havis tankojn pli pezaj kaj, eble, pli potencaj ol la sovetiaj, sed kun pli malbona veturado rendimento. Nun gasturbinmotoroj donis al la Fritz avantaĝon en veturado de rendimento, kaj sovetia tankokonstruaĵo trapasis pliiĝon en la maso de tankoj.
  La IS-11 iĝis maŝino, kiu povis trafi piramidan tankon, kvankam kun alta probablo de reboĉo, sed ... Ĝia movebleco montriĝis malalta.
  La germana piramida tanko havis la nomon AG-50, en honoro de Hitler. La Fuhrer estas laca de la fakto ke aŭtoj estas nomitaj la nomoj de bestoj. Kaj li decidis montri sian personeckulton en tankoj. La pli peza modelo AG-75 havis motoron de 2000 ĉevalfortoj, kaj kun pezo de okdek tunoj, kiraso de 350 mm, kaj 128 mm kalibropafilo, ankaŭ de alta premo, kaj nature pli kiras-penetra. Sed la AG-75 ne estis same masiva kiel la AG-50, kiu iĝis la ĉefa.
  Gerda kaj Charlotte estis pli proksimen al la sovetia, tre tena maŝino.
  Kaj survoje ili pafis al pli malgrandaj celoj. Ĉi tie, precipe, la SU-152, tre danĝera maŝino, kun longforma muzelo. Povus kaŭzi problemojn.
  Kaj Gerda eliminis ŝin per preciza trafo. Kaj pepis:
  - Mi estas vere knabino kaj superhomo en unu botelo!
  La Warrior estas vere bonega...
  Kristina kaj Magda batalis sur la sama tanko kaj faris bonegan laboron.
  Magda, kun iom da ĉagreno en sia voĉo, komentis:
  - Eh, ni mortigas... Kiel la filoj de Satano!
  Kristina eĉ spite oscedis:
  - Ho, jes ... mi estas tute laca pro tio! Ĉio ĉi murdo kaj perforto!
  Magda pafis la T-54 kaj malgaje kuis, ekkriis:
  - Jen ĉio, kion ni havas... Al venko, kvankam malfacile! Honoro venos al la batalantoj... Kun medalo ne gisfero!
  Kristina malestime snufis.
  - Bone, vere... Ni povas fari multon! Kaj sincere, ĝi jam metas orelojn, de pafo! Ĉio ĉi estas terure enuiga!
  Magda respondis:
  - Necesos, kiam la milito estos finita, trinki ĉampanon por paco!
  Kristina ĉirpetis:
  - Diru al mi, kio estas la mondo, ili respondos al vi! Suno kaj vento!
  Kaj en tiu tempo, Gerda, kune kun Charlotte, iris en la flankon de sovetia tanko kaj draŝis. La IS-11 estis letale pafvundita kaj komencis detonacii. Li estis laŭvorte disŝirita. Fragmentoj kaj multe da metalrubo flugis el la sovetia tanko.
  Magda ridetante kantis:
  - Denove, super riveroj de sango minacis problemoj, eksplodis aroganta malamikeco... El fajroj de sango, larmoj kaj ĉagreno ĝemas nia kara lando!
  Gerda ekkriis en la radio:
  - Nu, ne faru tion! Ni havas grandan rabaĵon! Malmultaj homoj kapablas konkuri kun tia tanko!
  Tuta batalo disvolviĝis sur la ĉielo. MIG-15 batalis kun germana moskito. Aldone al li batalis la pli malpeza batalanto Yak-32 kaj IL-18. Germanaj aviadiloj, aliflanke, estis superaj ol sovetiaj en rapideco kaj armilaro.
  En la ĉielo, kaj fakte, vera malordo okazis. ME-482-oj batalas kiel bestoj, disŝirante ĉiujn. Laŭvorte ramas siajn kontraŭulojn. Sed la MIG-15 ankaŭ ne estas maltrafita. Ĝi ankaŭ eniras la vostojn, kaj pluvas kun aerkonkoj. Do la batalo disvolviĝis supre.
  Kristina prenis ĝin kaj kantis:
  - Aviadiloj estas bonaj, vaporŝipoj estas bonaj, maŝinpafiloj estas pli bonaj!
  Magda ruze palpebrumis al sia kunulo kaj pepis:
  - Simpla, tamen.
  Kaj la knabino sendis ĵetaĵon, premante siajn nudajn fingrojn sur la stirstangobutonon.
  Ĉi tiu paro estas banale belega. Kaj pruvas la plej altan nivelon de batala spirito.
  Christina, turnante la tankon, kantas:
  - Kantu kanton, kiel okazis, kantis la taĉmento, kaj mi kantos ĝin mallaŭte! Kaj ni denove estas junaj, kaj pretaj por heroaĵo, kaj ni povas trakti ajnan komercon!
  Magda dehakis alian T-54, kaj pepis:
  - Laserradio trafis la tempion, kaj viro fulmrapide malaperis!
  La militistoj ekkriis ĥore:
  - Mi ne volas koni la estaĵon, kiu bruligos ĉi tiun ĉielon! Ĉio, kion mi aŭdas, estas marŝi, marŝi, maldekstre!
  Sovetiaj tankoj sufokiĝis en sia kontraŭatako. Kaj la nazioj trarompis al la baterioj. Signifa parto de la pafiloj estas malmodernaj 76-mm pafiloj, tute sendanĝeraj por la germanoj.
  Kristina muĝis:
  - Ni forbruligos ĉiujn malamikojn, kaj la potencon de la konsilio ... Ni forviŝos ĝin en feko, al ĉi tiu kanto!
  Magda konfirmis kun granda fervoro:
  - Kompreneble, ni forviŝos ĝin!
  Kaj la blonda terminatoro vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn, unu kontraŭ la alia. Kaj tiam ŝi pafis sovetian pafilon per obuso kaj kantis:
  - Pafu, pafu, sendu malamikojn ne al la ĉielo!
  Kaj la militisto denove ekridis... La knabinoj multe amuziĝis.
  Kristina ĵetis ĉokoladan bombonon en sian buŝon kun rideto kaj pepis:
  - En nia lando ĉio estas kiel sur la luno!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe ekridis.
  La sovetia defendo cedis. Ambaŭ flankoj estis ekstreme elĉerpitaj. Estas tuta aro da knaboj sur la vojo de la militistoj. Infanoj batalis nudpiede, duone nudaj. Tamen somero estas varma. La knaboj ne volis rezigni kaj mortis heroe. Ili montris mirindan rezistecon.
  Unu el lertaĵoj de la knaboj estis ĵeti aron da obusoj sub faŝisma tanko. Ĝi multe helpis.
  Christina memoris kiel kaptita knabo estis torturita en la SS. Dektrijara knabo estis bruligita per blovo, kaj rompita per tenilo, li havis ĉiujn piedfingrojn. La knabo mallaŭte ĝemis, sed diris nenion. Nek la ruĝvarma drato, nek la flamo de la blovtorĉo, nek la teruraj brulvundoj sur la tuta korpo de la infano devigis la junan kavaliron paroli.
  La kaptito estis torturita ĝismorte... Kristina mem partoprenis en la torturo. Ŝi trakuris flamlangon sur la korpon de la pioniro, serĉante sentemajn lokojn. Jes, la ruĝaj infanoj havas rakojn. Ĝi estas nur mirinda.
  La knabo mortis torturita, sen diri ion ajn. Kristina eĉ havis senton de kompato en sia animo. La blankkapa knabo povus esti ornamaĵo de la arja nacio. Ĝenerale, la slavoj havas belajn infanojn, kaj estas domaĝe mortigi ilin.
  Cristina flustris bedaŭrinde:
  - Sed aliflanke, en tiaj okazoj... Tiom da problemoj kaj zorgoj, ho Dio gardu!
  Magda kantis responde:
  - Ne estas malbone havi tri edzinojn! Multe pli bone aliflanke!
  Kaj la knabinoj vangofrapis siajn nudajn piedojn, unu kontraŭ la aliaj plandoj. Eĉ la kaloj kovrantaj la piedojn sonoris.
  Sovetiaj baterioj estis subpremitaj. Ili estis bombaditaj per obusoj kaj raketoj. Muĝis "Sturmtigr" -4 farita surbaze de tankoj E, kaj kun bombistoj. Raketoj bombadis sovetiajn poziciojn. La nazioj jam sciis lanĉi satelitojn en la kosmon, kaj de tie transdonis informojn pri eventoj sur la Tero.
  Kompreneble, la Ruĝa Armeo havis malfacilan tempon. Leningrado estas sub blokado, kaj ne estas ŝanco malfermi la ŝtalan kolumon. Kaj la knabinoj estas sufiĉe gajaj kaj feliĉaj. Ili pasis la sekvan linion de sovetia defendo en profundo.
  La Ruĝa Armeo, malrapide retiriĝante, venkiĝis al la nazioj. La nevundeblaj naziaj diskaviadiloj turnadis sur la ĉielo. Ili atakis sovetiajn veturilojn.
  Gerda eĉ kantis:
  - Kvazaŭ ligita per kablo, kaj kie ĝi estas maldika, ĝi tie rompiĝas... Ne restos loko por laktosuĉuloj!
  Kaj la militistoj daŭre premis, pruvante sian fenomenan talenton.
  Fajra Charlotte siblis:
  - Bang! Bu-bum!
  Kaj la militistoj daŭre moviĝis sur piramidecaj tankoj. La nazioj jam prenis Kamiŝin kaj alproksimiĝis al Saratov. La frontlinio pli kaj pli ruliĝis reen orienten.
  Germana teknologio, kaj la mensoj de la tuta Eŭropo faris ion pli perfektan. Kaj diskotekoj ĝenerale estas tekniko, kiu ne havas egalulon.
  Gerda, pafante la rusan bunkron, rimarkis:
  - Malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj, ni ankoraŭ venkas! Kaj Dio benu nin kaj bonŝancon!
  Charlotte konsentis kun sia partnero:
  - Bonŝanco kaj sorto estas tre gravaj... Kvankam, kiel diris Friedrich: bonŝanca unufoje, bonŝanca dufoje... Kiom vi povas tenti sinjorojn - kie estas la lerteco!
  Gerda frakasis la memveturan pafilon SU-122 kaj rimarkis:
  - Parolu pri Dio pli bone kun Magda! Ŝi amas ĝin!
  Charlotte pepis kun rideto:
  - Kaj ni estas nur sorĉistinoj! Alportante lumon al homoj! Kaj ne estas pli bona voko!
  Gerda rigardis al la spegulo kaj respondis:
  - Sur mia vizaĝo ne estas eĉ unu sulko aŭ reto, mi ankoraŭ aspektas kiel knabino! Kaj sana vagono!
  Charlotte volonte konfirmis:
  "Tion signifas esti sorĉistino!"
  Gerda fulmis siajn okulojn agreseme kaj komentis:
  - Mi estas sorĉistino... Kaj mi malamas inkviziciistojn! Mi sendus ilin ĉiujn al tia infero, kie ili spertus ĉiujn turmentojn, kiujn la sorĉistinoj estis submetitaj.
  Charlotte pafis obuson al la sovetia obuso kaj siblis:
  - La Inkvizicio estas ekzekutistoj! Ili estas disŝiritaj!
  Gerda saĝe diris:
  - Sorĉĉasistoj ofte memservadis sin, kaj ili pli zorgis pri profito ol vera fido. Ĝi estas tuta koŝmaro!
  La knabinoj vangofrapis unu piedon sur la alian. Kaj ili pepis unuvoĉe:
  - Vi ne povas vivi sen trompado! Vi povas vivi tre longe!
  Post tio, ilia tanko komencis frakasi alian sovetian baterion. Jam estis sufiĉe mallume, kaj la militistoj ŝaltis la noktan vidan aparaton.
  Gerda estis speciala knabino. Pasita, fajro, akvo kaj kupraj tuboj. La militisto frakasis sovetiajn pafilojn, kaj eĉ ne indulgis la knabojn, el kiuj estis multaj en la sovetiaj unuoj.
  Estis ankaŭ knabinoj, kiuj alportis konkojn kaj estis flegistinoj. La milito katastrofe konsumis homajn rimedojn. Multaj sovetiaj urboj estis okupitaj, multaj estis detruitaj de bombadoj. TA-600, Kaj senvostaj B-28, kune kun diskotekoj, bombis eksteren laŭvorte la tutan sovetian spacon.
  La plej multaj el la fabrikoj en Rusio subteriĝis. La nazioj premis en ĉiuj direktoj.
  Do ili iris sur la ofensivon, kaj suden de Leningrado. Moviĝante al Tikhvin.
  La militistoj estis iom lacaj kaj ekdormis ĝuste en la tanko...
  Gerda, havis sonĝon, ion koŝmaran kaj amuzan.
  Estis ĉiaj monstroj, kaj la similaĵo de demonoj.
  Ĉi tie ankaŭ la besto estas rapida, kaj se Gerda ne estus havinta superhoman reagon, li estus disŝirita.
  La besto saltis kaj, mankante, trafis la spegulan floron. Unu el la speguloj krevis, fragmentoj elfalis. Kaj la pantero mem estis gratita.
  Gerda transsaltis la beston kaj kaptis unu el la fragmentoj. La floro estis akra, kiel vitro.
  La besto denove alkuris al Gerda. Ŝi neatendite agis kiel Tarzan en la libro. Li prenis ĝin kaj galopis antaŭen, alkroĉiĝante al la torso de la makula pantero. Estis lukto. La knabina generalo tenis la lanon per tenaj fingroj kaj kruro. Kaj samtempe batis per fragmento sur la korpon. La pantero turnis la kapon, sed Gerda mordis ŝin per siaj fortaj, grandaj kaj blankaj dentoj sur la kolo.
  La fortaj makzeloj de la knabino trapikis la felon, kaj sango verŝis sur ŝiajn dentojn. Gerda englutis la ruĝan likvaĵon. Tio donis al li ekstran forton, kaj li movis la spegulpeceton pli forte. Kaj ŝajnas, ke ĝi trafis sian celon. Sango ŝprucis en fonto de sovaĝa forto, kaj la piedoj de la besto kliniĝis.
  Dum ĝi falis, la pantero draŝis senespere en siaj mortoj. Ŝi estis mortanta, furioze malmuntante la ŝelon de arboj.
  Gerda saltis en ĝin, kaj arkigis la talion. Ŝi ĵetis rigardon al la postvivantaj speguloj.
  Amuza nuda knabino en la sango - vera sovaĝulo. Kaj la haroj fariĝis eĉ pli helaj - la olimpika torĉo. Ne, ŝi konvenas al nudeco, al la muskoloj mem, bonegaj vestaĵoj. Sed tamen, pro deco, ĉu ŝi povas iomete kaŝi siajn ĉarmojn?
  La pantero eksilentis, kaj Gerda alkuris al ŝi. Ŝi komencis detranĉi la haŭton kun splito en la mano. La haŭto de la pantero estas forta kaj malfacile fleksebla. Tiam el ĉi tio vi povas konstrui al vi ion kiel kalsonon kaj mamzonon. Gerda iom moviĝis. Mi volis manĝi kaj ŝi kuraĝis manĝi tiujn fruktojn, kiuj estis voritaj de simioj kun pavovostoj kaj kornaj kanguruoj.
  Lokaj fruktoj distingiĝis per sia freŝa kaj dolĉa gusto, agrabla aromo. Ambaŭ similaj kaj ne similaj al teraj - ekzotikaj. Sed tre bongusta. Gerda satiĝis kaj ŝia ventro estis rondigita per abs. Tiam estis sento de pezeco. Kaj mi volis dormi.
  Sed endormiĝi en la ĝangalo estas danĝera. Alia pantero eble estos pli bonŝanca. Kaj granda libelo kun kapo de krokodilo alflugis al tiu ĉi ... kaj komencis maĉi viandon.
  Jes, vi devas teni viajn okulojn senŝeligitaj. Gerda iomete pendis sur la liano. Mi pensis, kial ne fari botojn por vi mem? Sed en la ĝangalo, la nudaj piedfingroj de la piedoj de knabinoj estas bonegaj por grimpi. Jes, kaj en ĉi tiu varmego sen ŝuoj multe pli belaj. Eĉ en mamzono ne estas tre komforta, vi sentas vin tute nuda en ĉi tiu Saharo multe pli bone.
  Gerda balanciĝis sur la liano, turnis la kapon, forpelante dormon kaj desaltante, kuris. Kiel bonege estas kuri tiel, tratranĉante la aeron per via brusto.
  La ĝangalo tute ne estas timiga. Nur unu afero maltrankviligas. Se ne ekzistas inteligenta vivo sur ĉi tiu planedo, kiel do entute forlasi ĝin?
  Ne estas realisme konstrui stelŝipon sole, eĉ en fantazia verko.
  Gerda, mi rememoris romanon pri dungomurdisto en la Ŝtonepoko. Sed almenaŭ li ne estis nuda, sed kunportis tutan kamionon da utilaj aferoj. Kaj li tamen sukcesis fariĝi knabino. Kio estas tute freneza. Ĝenerale, la temo akiri viron en virinon, kvankam ankoraŭ ne eluzita, sed jam renkontis.
  Kaj malofte iu bonŝancis esti en tia mirinda beleco. Ĝenerale, kiel virino havas avantaĝon super viro? Estas pli facile por ŝi trovi sekskunulon. Ĉar estas multe pli facile treni viron en liton ol knabinon.
  La knabineto-generalo saltis en la kurado kaj turnis sepoblan kapan salton en la aero. Ŝi surteriĝis nudpiede sur la dornojn. Vere akraj impresoj.
  Gerda ĉifis la krurojn, kaj ridante ŝi diris:
  - En la mondo de lumo kaj aŭtomatigo - estos, estos romantikuloj!
  Post tio, la knabineto-generalo denove kuris... La kruroj estis trapikitaj, sed ne ĝis sango, do ĝi ne estas timiga. Kaj vi povas salti kaj ridi.
  Jes, virinoj estas misteraj estaĵoj. Ĉi tie vi povas, ekzemple, rememori "La Majstro kaj Margarita". Kio mankis al virino kun sia edzo? Ŝajnas, ke ŝi havis ĉion... Kaj ŝi iris post la verkisto, kiu malfacile regis la historion de Jesuo Kristo, kiu distordas la Evangelion.
  Ne eblas skribi pri Jesuo pli bone ol tio, kio estas farita en la Nova Testamento. Kaj ĉi tiu majstro tute ne estas majstro, sed majstro. Trompis la sanktan ...
  Kaj indas skui nuda pro tio, kaj fleksi la genuon al mil krimuloj kaj murdintoj?
  Sed Margarita ŝajne trovis ion specialan en tiu ĉi majstro, kaj ne povis vivi sen li.
  Ĉi tio estas vere romantika amo!
  Gerda kuris kaj sentis kiel fortika estas ŝia korpo. Bone, do do. Kiam ŝi estis homa, ŝi ne traktis ankaŭ streĉon. Kvankam ŝi ne estis malfortulo, ŝi montriĝis pli forta ol la ordinara homo. Kaj nun ŝi...
  La sentema orelo de Gerda subite kaptis la bruon. Kaj ne tute ordinara, kvankam estas multaj diversaj sonoj en la arbaro.
  Sed ŝajnis, ke konvojo da aŭtoj veturas, kaj ne grego da mamutoj vagantaj.
  Gerda aŭskultis... La bruo estis ie antaŭe kaj pliproksimiĝis. La knabineto-generalo turnis la kapon al la kvar lumuloj kaj flustris:
  - Eh! Estis, ne estis!
  Kaj la belulino rapidis por kuri en la direkto, kie aŭdiĝis la sonoj de civilizacio.
  Ne, ŝi ne estas Gerda Robinsono Kruso, por ke, estante sur dezerta insulo, ŝi timu homan spuron. Ne, la generalo renkontos civilizacion, kia ajn ĝi estas.
  Ĉi tie mi memoris unu amuzan allogaĵon. Sur fermita tendo estas metita surskribo - pagu poŝtmarkon kaj vi vidos la plej danĝeran beston sur la tero. La persono pagis, malfermis la pordon kaj ... trovis sin antaŭ spegulo.
  Kompreneble, nudaj primatoj estas la plej danĝeraj estaĵoj sur la Tero. Vi ne povas argumenti kontraŭ ĉi tio.
  La arboj ĉirkaŭ Gerda komencis rapide maldensiĝi, kaj nun antaŭ la knabino estis maldensejo... Kaj ĉe ĝia fino, iaj mekanikaj monstroj vere moviĝis. Ekstere, ili similis piramidojn, sur malgrandaj, sed solidaj raŭpoj kovrantaj la fundon, kaj kvar muzeloj elstarantaj en malsamaj direktoj.
  Gerda, kun rideto sur la sukcenaj, knabinecaj lipoj, fajfis:
  - Ŭaŭ! Nu, tankoj!
  De la sovetiaj maŝinoj en batalo, la knabino-generalo devis havi kun la "Reĝa Stalin". La tanko distingiĝis pro sia solida pezo, kaj potenca, longtuba pafilo de 300 milimetroj - kiu trafis longan distancon. Estas preskaŭ neeble trarompi ĉi tiun aŭton en la frunto.
  Gerda mem pafis al la optikaj vidindaĵoj de tiu ĉi plej granda tanko. Kaj eniri la optikon ne estas tiel facila. Sed "Reĝa Stalino" blindiĝis. Por pliigi la forton de la fronta kiraso de la turo, la germanoj ne uzis rigardan fendeton, sed uzis periskopan tubon, kiel tiuj sur submarŝipoj. Kiel rezulto, sperta kaŝpafisto povis blindigi tankon kun preciza trafo.
  Reĝa Stalino ankaŭ estis memorita ĉar tiuj maŝinoj ankaŭ havis longajn muzelojn - eĉ kvar elstarantajn en malsamaj direktoj. Vere, la piramida formo estas nekutima por tankokonstruado. Malgraŭ tio, ke estas ŝi, kiu estas la plej racia.
  Gerda kuŝiĝis kaj atente rigardis. La aŭtoj veturis fermitaj, neniu sidis sur la kiraso. Kiaj estaĵoj tie estas neeble kompreni. Eble tiaj monstroj kiuj kontraŭ ilia fono kaj blato viro.
  Cars perley, pri la rapideco de galopanta ĉevalo. Estis spuro malantaŭ ili. Ili alproksimiĝis al la loko, kie Gerda kuŝis, kaj estas preterpasontaj ŝin.
  Ni devas decidi...
  La knabin-generalo saltis el la palmarbo, kaj svingante la brakojn kriis iom stulte:
  - Mi venis en paco!
  
  
  haltu sur la bremsoj
  La ruzaj okcidentaj aliancanoj, precipe Churchill, estis maltrankvilaj post Stalingrado ĉu Rusio fariĝos tro forta kaj Germanio tro malforta. Kaj ke la bolŝevikoj povas veni al Eŭropo, kio estas katastrofa scenaro por la kapitalistoj.
  Resume, estis neesprimita interkonsento. Ekde marto 1943, la aliancanoj, dum formale daŭrigante la militon, fakte limigis ĉiujn malamikecojn, inkluzive de la bombado de armeaj instalaĵoj. Interŝanĝe, la nazioj bremsis la programon de la fina solvo de la juda demando, ĉesigante ankaŭ la detruon de ĉi tiu popolo. Krome, la nazioj jesis retiri germanajn kaj italajn soldatojn el Afriko. La interŝanĝo de armeaj kaptitoj ankaŭ estis supozita - ĉio por ĉiuj.
  Mallonge, la aliancanoj perfidis Sovetujon. Ili atendis ke la Tria Regno kaj Rusio neniigos unu la alian en totala milito. Kaj Usono kaj Britio nur profitos el tio.
  La nazioj liberigis siajn manojn en la Okcidento kaj komencis kolekti fortojn por ofensivo sur la Kursk elstara. Danke al la mezuroj de totala mobilizado kaj la ĉeso de bombado, la liberigo de armiloj de la Tria Reich pliiĝis. Ĉiuj novaj "Tigroj", "Panteroj" estis translokigitaj al la fronto, kaj "Ferdinands" decidis liberigi iom pli. Tamen, la Fuhrer hezitis ataki la Kursk Ardenson. Li ankaŭ volis testi la Muson en batalo, kiun la germanoj rapide disvolvis.
  Kvankam la veturiloj kontentigaj laŭ la testrezultoj okazis iom pli frue ol en reala historio - la avantaĝo de la bombado ne enmiksiĝis, sed la giganta tanko ankoraŭ ne estis preta por seria uzo antaŭ julio kaj la skipoj ne regis ĝin. .
  Do la Fuhrer denove prokrastis la ofensivon. Jes, kaj "Panteroj", "Tigroj" kaj precipe "Ferdinandoj", estis ankoraŭ nefidindaj aŭtoj kaj ofte malsukcesis.
  Perdante en pacienco, Stalin lanĉis la ofensivon unue. La Ruĝa Armeo avancis en la Orjol kaj Kharkov indikoj. Sed la nazioj havis signife pli da fortoj, transdonante soldatojn de Afriko kaj Eŭropo, kaj liberigante pli da tankoj kaj aviadiloj.
  Preninte potencan defendon, la nazioj forpuŝis la atakojn de la sovetiaj trupoj. Kaj la "Tigro" kaj precipe la "Pantero" pruvis esti tre efikaj veturiloj en defendo. Precipe bone kiam vi defendas "Panteron". Ŝia kanono rapide pafas - dek kvin pafojn por minuto. Kaj precizaj kaj kiras-penetraj.
  Kaj kiam vi defendas vin, la malforteco de la flanka kiraso ne estas tiel rimarkebla kiel en la ofensivo, kie la Pantero kaj kvardek kvin prenos.
  Jen kvar germanaj knabinoj - unu el la unuaj inaj batalteamoj de la Tria Regno batalas kun sovetiaj veturiloj. Kaj tre sukcesa akiri kontojn.
  La sekreto de la knabinoj kaj precipe de la komandanto de la tanko Gerda estas ke ili batalas nudpiede kaj en bikino. Pafante samtempe el embusko kaj siavice.
  Gerda premis la ellasilon per la nudaj piedfingroj kaj sendis kuglon en la sovetian aŭton. Deŝiris la turon kaj knaris:
  - Gloro al la aglo de la morto!
  Charlotte, ĉi tiu tre agresema kaj batalema militisto, ankaŭ sendis ĵetaĵon al la celo kun siaj nudaj piedfingroj, trafante la tridek kvar. Kaj kriis:
  - Gloro al niaj grandaj faroj!
  Kristina, knabino kun ruĝa, ora hararo, ankaŭ draŝis sovetiajn aŭtojn uzante siajn nudajn piedfingrojn kaj knaris:
  - Por la venko de severa justeco!
  Magda, tiu ĉi mielblondulino, senhezite, prenis ĝin kaj per la lertaj fingroj de siaj nudaj kruroj sendis alian mortodonacon, trarompante la KV-tankon kaj kriante:
  - Por la triumfo de volo!
  Do la germanaj knabinoj vere laboris per siaj malsuperaj, do allogaj membroj tre aktive. Kaj la ofensivo de la sovetiaj trupoj en la direkto de Orjola estis forpuŝita. Same kiel ankaŭ en Belgorodo.
  Krome, la Fritz mem faris fortajn kontraŭatakojn, kaj povis preteriri la sovetiajn soldatojn sur la Kursk-kornico. Montriĝis ankaŭ, ke germana aviado estas tre forta. La foresto de okcidenta fronto permesis al la nazioj liberigi preskaŭ duonon de la aerarmeo. Kaj pliigi la produktadon de aviadiloj.
  Kaj Focke-Wulf tute ne estas malbona. Ĝia potenca armilaro ebligis fortranĉi sovetiajn aviadilojn de la plej unua alproksimiĝo, kaj ĝia alta rapideco plonĝis for se pli manoveblaj jakoj eniris la voston.
  Du germanaj pilotoj Helga kaj Gertrud sur la Focke-Wulf komencis rapide akiri dudekopon kaj rezultojn.
  Samtempe, ili ankaŭ uzis proprietan sekreton: batali en la sama bikino kaj nudpiede.
  Helga deplojis sian batalbatalanton. Mi turnis, helpe de nudaj piedfingroj de seksaj kruroj, faligante kelkajn sovetiajn aviadilojn kaj grumblis:
  - Mi estas la lupino de la ĉielo!
  Gertrudo ankaŭ detranĉis kelkajn aviadilojn, kun la helpo de siaj nudaj, lertaj kruroj, kaj knaris:
  - Ni estas la finintoj de la infero!
  Mallonge, la Ruĝa Armeo suferspertis gigantan malvenkon. Vintre tamen Stalino provis venĝi. Sed la Fritz estis ruzaj kaj viglaj. Kvankam, kompreneble, ili havis kelkajn problemojn. Sed ĉi tie la lumo "Pantero" helpis la naziojn bonege. Tiu ĉi tanko pezis nur dudek ses tunojn, kun la sama motoro de sescent kvindek ĉevalfortoj. Kaj ĉi tio havigis al li bonan veturadon en vintraj kondiĉoj. Kaj la pafilo bone traktis sovetiajn veturilojn.
  La Panther-2 ne tute pravigis sin. Ŝi estis pli bone protektita de la flankoj, sed pli peza kaj malpli movebla. Sed la Jagdpanther pruvis esti sufiĉe efika maŝino. Potence armita, ne malbone precipe en la frunto protektita, kaj relative movebla.
  En vintro, la Ruĝa Armeo ne atingis signifan sukceson ie ajn. Sed post longa paŭzo, Stalino esperis ŝanĝi la tajdon de la milito. Precipe sovetiaj generaloj esperis novajn tankojn IS-2 kaj T-34-85. Krome, la nazioj ĝis nun havis nur la "Tigro" -2, tankon kun potencaj armiloj kaj kirasoj, sed tro peza kaj ofte rompiĝanta. Pli progresinta serio "E" daŭre estis evoluigita. En aviado, esperoj estis fiksitaj sur la Yak-3 kaj LA-7. Sed la germanoj ne staris senmovaj. Ili ricevis ME-262 kaj TA-152 tre efikajn kaj rapidajn batalantojn kun potencaj armiloj.
  Ĝenerale, la nova germana aviadilo 30-milimetra kanono ne havis egalan. Kaj la asoj de Hitler memfide gajnis siajn biletojn. Antaŭ majo 1944, Helga kaj Gertrude ĉiu superis tricent faligitajn sovetiajn aviadilojn kaj merite ricevis premiojn: Kavaliraj Krucoj de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Do la knabinoj, kiuj ĉiam batalis nudpiede kaj en bikinoj, fariĝis fenomenoj kaj mondrekorduloj.
  En la somero, laŭ la ordoj de Stalin, Operacio Bagration komenciĝis kun potenca bato en la centro. Sovetiaj generaloj esperis je sukceso kaj masiva asistado de la partizanoj, precipe en Belorusio. Sed Rommel kaj Mainstein superruzis ilin. Kiam la sovetiaj trupoj trarompis en la centro kaj prenis Smolensk, la nazioj liveris fortajn batojn de la flankoj. Mainstein atakis de la sudo, kaj Rommel de la nordo. Kaj pluraj kaldronoj formiĝis. La Ruĝa Armeo suferspertis gigantan malvenkon. Kaj la faŝismaj hordoj, ĉirkaŭinte kaj detruinte ĉirkaŭ du milionojn da soldatoj de la Ruĝa Armeo, kuregis al Moskvo.
  Precipe en la bataloj distingiĝis la tankoskipo de Gerda. Batalante sur ordinara Pantero, la knabinoj iĝis la unuaj, kiuj superis la poentaron de ducent detruitaj tankoj. Kaj poste tricent! Por kiu Gerda iĝis la unua tankŝipkomandanto en la historio de la Tria Regno, aljuĝita la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  Kaj Helga kaj Gertrudo superis la nombron de faligitaj aviadiloj je kvincent pecoj. Kaj ili ricevis novajn premiojn: Kavaliraj Krucoj de la Fera Kruco kun Oraj Kverkaj Folioj, Glavoj kaj Diamantoj.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj, nudpiedaj kaj malmolaj, fariĝis veraj koŝmaroj por sovetiaj pilotoj. Ambaŭ ĉi tiu paro komponis kantojn. Kaj ili laŭvorte disbatis ĉiujn obstaklojn kaj pruvis sian neflekseblan kaj neimiteblan potencon.
  La militistoj moviĝis de la Focke-Wulf al la TA-152 kaj jam faris mirindajn miraklojn de heroeco sur ĝi. Kaj ĉi tiu maŝino estas eĉ pli perfekta kaj efika.
  Nova modifo de la Panther-2 kun 88-mm kanono ankaŭ partoprenis en la germana kontraŭatako. Ĉi tiu tanko montriĝis sufiĉe peza, kaj la nova motoro ne estis preta. Ĝi ankaŭ batalis ĉirkaŭ ducent Musojn. Ĉi tiu tanko ne estas tre bona, sed subtenis la infanterion, kaj estis sufiĉe efika.
  Do granda breĉo estis farita en la centro de la fronto, la Fritz havis ĉiujn ŝancojn preni Moskvon tuj.
  Kaj la rusaj dioj kaj hipercivilizacio denove vokis la ses al heroaĵoj por savi Sovetujon de la kompleta malvenko. Ĉi-foje, Oleg Rybachenko, kune kun teamo de la eterna knabino Margarita Korshunova kaj kvar sorĉistinoj, batalis kontraŭ la nazioj sur la pozicio de la Volokolamsk-ŝoseo.
  Tie, unu sovetia regimento batalis kontraŭ tridek naziaj sekcioj. En reala historio, nur kun la helpo de potenca aviada floto eblis subpremi rusajn poziciojn.
  La knabinoj kaj la knabo, armitaj per magiaj sabroj, renkontis la naziojn per ĵetoj de multaj forĵeteblaj pingloj kun siaj nudaj piedoj.
  Tiuj, flugante, trafis la naziojn ĝismorte.
  La knabo Oleg Rybachenko prenis kaj hakis la atakantajn naziojn per glavoj. Kaj tiam li ĵetis pinglojn kun nudaj infanecaj kruroj...
  Deko da pugnobatitaj faŝistoj ekloĝis sur la herbo.
  La finita knabo kriis:
  - Kvazaro!
  Kaj kiel li fajfas je la supro de siaj pulmoj. La korvoj, kiuj ekflugis al la batalkampo, komencis sveni. Frapado de faŝismaj kranioj per siaj bekoj dum ili falas kaj malflugas aviadilojn.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Gloro al caro Aleksandro!
  Margarita ankaŭ tranĉas la naziojn per magiaj sabroj kaj iliaj tankoj, kiuj provas ataki la poziciojn de la rusaj trupoj.
  Knabino kun bukla, ora hararo krias:
  - Gloro al la granda Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, la eterna infano ĵetas kudrilojn, kiuj morte batas la faŝistajn soldatojn.
  Kaj tiam fajfos la belulino... Kaj la kornikoj, mirigitaj de la najtingala knabino, falis sur la naziojn. Kaj unu vulturo prenos ĝin kaj martelos ĝin. Tuj, kvin soldatoj de la imperio de la Infera Suno de Hitler kaj paro da tankoj estis superfortitaj de la falo de unu granda birdo.
  Natasha ankaŭ estas tre aktiva en batalpotencialo. Kaj tiel ŝi prizorgis muelejon kun glavoj, dehakis dekduon da nazioj kaj tri tankojn. Kaj tiam ŝi ĵetis dekon da pingloj per la nudaj piedfingroj, kuŝigante amason da faŝistoj. Kaj post tio, ŝi prenis ĝin de la skarlata cico dum ŝi lanĉas fulmon. Tuj duoncent nazioj estis rostitaj vivaj. Jen la knabino. Kaj ankaŭ la tankoj fandiĝas.
  Kaj muĝas:
  - Por Rusujo grandaj caroj!
  Kaj Zoja prenis ilin kaj ankaŭ akre tranĉis ilin per glavoj, plilongigante ilin kaj tranĉante ilin. Pecetigis multajn naziojn kaj tankojn. Kaj per la nuda piedo ŝi lanĉis la diskon. Ĝi preterflugis, detranĉante pli ol dekduon da kapoj.
  Kaj la militistoj aldonis pulsaron el la framba cico. renversante amason da faŝismaj soldatoj kaj tankoj.
  Tiam ŝi kriis:
  - Grandaj ideoj por Rusio!
  Augustine ankaŭ batalas kun mirinda heroeco. Ĉi tiu ruĝhara vulpino estas nur terminatoro de terminatoroj.
  Li rulos la muelejon per glavoj. Kaj poste papilio kun rapida svingo. Kaj tiam li prenos ĝin per la nudaj piedfingroj kaj ĵetos bumerangon kun diamantaj klingoj kaj tranĉos tankojn.
  Ĝi preterflugos kaj revenos. Sed jam kelkaj dekduoj da kapoj tranĉitaj puraj. Kaj tiam el la rubenaj cicoj la knabino liberigos fulmon. Kiu ekbrulos, kaj bruligos grandan amason de la nazioj kune kun la tankoj.
  Kaj la ruĝhara diablo kiel krii:
  - Se vi havas kafon, vi havos kakaon kaj teon!
  Svetlana elsendis sian langon. Ankaŭ efektivigis kombinaĵon de glavoj. Ŝi tratranĉis multajn faŝistojn kaj tankojn. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, li liberigis pizon kun potenca eksplodaĵo. Kaj cent nazioj tuj disŝiriĝis.
  La fragaj cicoj militisto ellasis fulmojn. Ŝi bruligis multajn faŝistojn, disvastigante la odoron de frititaj kebaboj.
  Kaj hurlis:
  - Samurajo, samurajo -
  Batali ruso ne estas ĉielo!
  Jes, ses soldatoj prenis la naziojn de la tempoj de Stalin kaj la Fuhrer, plene detruante ilin kune kun tankoj.
  Oleg Rybachenko faris pafarkon per siaj sabroj, faligante la faŝistajn soldatojn. Kaj tiam per nuda, knabeca kruro li ĵetos akrajn kaj akrajn pinglojn, mortigante kontraŭulojn kaj tankojn.
  Kaj denove, kiel la najtingalo la rabisto fajfas. Kaj tutaj flokoj de miregigitaj korvoj falos sur la naziajn trupojn.
  La finita knabo knaris:
  - Knabeto trovis flamĵetilon,
  Jes, vi faŝistoj, ho ve, nenia sorto!
  Margarita ankaŭ faligis la naziojn malespere. Sed samtempe ŝi ĵetis maldikajn diskojn per la nudaj piedoj. Ili fortranĉis la kapojn de la soldatoj de la lando de la infera suno de Hitler kaj la trunkojn de tankoj.
  La knabino fajfis samtempe, kaj kriis:
  - Por sankta Rus'!
  Kaj la korvoj falis, draŝante la naziojn kiel hajlo kaj la amaso da tankoj brulis.
  Ne nur la eternaj infanoj kaj la kvar sorĉistinoj batalis. La rusa Ruĝa Armeo-regimento kontraŭ tridek naziaj sekcioj montris neflekseblan eltenemon.
  Nataŝa, dume, prenis, hakis la muelejon per glavoj. Disbatitaj malamikaj militistoj. Kaj tiam kun nudaj piedoj ŝi lanĉis alian bumerangon. Ŝi tranĉis la gorĝojn de la nazioj kaj la trunkojn de la tankoj.
  Kaj el la skarlata cico ekflamis pulsaro, kantante:
  - Gloro al la plej granda Rusujo!
  Zoya ankaŭ ne donis ŝancon al ŝiaj kontraŭuloj. Ŝi hakis, de tempo al tempo, plilongigante glavojn kaj soldatojn kaj tankojn. Kaj tiam, kun la nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis venenajn pinglojn. Kaj post ŝiaj purpuraj cicoj elsputis tutajn kaskadojn da fulmo, kiuj fandis germanajn mastodontojn.
  La militisto kantis:
  - Rus' estas nia lando!
  Mi ĉiam estos fidela al ŝi!
  Kaj kiel pulsaro pafas el la umbiliko de la knabino. Jes, dispremu la naziojn en ŝiriĝintajn haŭtopecetojn. Kaj tiam li prenos la tankojn.
  Aŭgustina ankaŭ ne donas ŝancon al la faŝistoj. La kuproruĝaj haroj de la terminatora knabino flirtas en la vento kiel proleta standardo.
  Kaj nudaj, ĉizitaj kruroj ĵetas tre mortigajn donacojn de morto. Kio ne donas ŝancon nek al la soldatoj nek al la tankoj de la Wehrmacht.
  Samtempe, la militisto elĵetas brulantajn pecojn de magia plasmo fandanta metalo el rubenaj cicoj. Kaj ne forgesu muĝi:
  - Gloro al la Patrujo - vivi sub komunismo!
  Kaj tiam de sia ronda umbiliko, kiel fulmo.
  Svetlana ankaŭ estas en la batalo. Ŝi estas ekstreme mojosa knabino. Kaj ankaŭ draŝas la naziojn per glavoj. Kaj nudajn, graciajn krurojn mi ĵetas tutajn ponardojn de morto. Ke ili fortranĉis la kapojn de la nazioj kaj fortranĉis la turojn de pezaj kaj mezaj veturiloj.
  Kaj el la fragaj cicoj ĝi ankoraŭ eligos koronan senŝargiĝon. Kaj ĉi tio estas vere pli ol mortiga, precipe por tankoj kaj aviadiloj.
  Kaj la militisto ankaŭ de la umbiliko pereos al la donaco de neniigo.
  Kaj kantu:
  - Gloro al la granda Rus'! Dio povas savi nin!
  Kaj rusaj soldatoj pafas al la nazioj de la fama Mosin-fusilo. Paro da maŝinpafiloj ankaŭ funkcias. La pafiloj pafas. Unu el la unuaj rusaj jetaj pistujoj de pliigita potenco "Andryusha" ankaŭ funkcias.
  La soldatoj de la sovetia armeo estis bone preparitaj. Ili trafas precize kaj estas tre disciplinitaj.
  Oleg Rybachenko, faligante la naziojn, kaj infanterion kaj tankojn kaj eĉ aviadilojn, pensis: kiel nia popolo sukcesis perdi kontraŭ la nazioj en ĉi tiu alternativa realo?
  Ĝi estas tute hontinda! Sed la rusoj estas pli bonaj. Tiel slavaj soldatoj trapikas malgrandajn, blankajn kaj nigrajn soldatojn per bajonetoj kaj eksplodigas tankojn per grenadoj. Restas nur iom por gajni. Kaj la reĝa armeo estas tre heroa. Jen unu rusino, kun nuda stomako, mitrala knabino pafanta al la germanaj trupoj. En mallonga jupo kaj nudpieda ĉi tiu knabino, sed ŝi sendas kuglojn trafe.
  Kaj Oleg Rybachenko tranĉas per glavoj. Kaj tiam li ankaŭ ĵetos bumerangon kun nudaj infanaj kruroj, fortranĉante la malamikon kaj tankojn. Kaj kiam la knabo fajfas...
  Kaj denove, kiel la korvoj falos sur la naziojn. La nazioj ne havas ŝancon post tio. Kaj atakaj aviadiloj ankaŭ.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu eterna knabo grincis:
  - Gloro al mia kosma Patrujo!
  Margarita, ĉi tiu eterna knabino ankaŭ estas varma en batalo. Kaj li tranĉas per sabroj, tre fame. Kaj kiel fajfas, ke aro da korvoj trafas de supre kaj trarompas la kapojn de la nazioj, kaj tra la lukoj de la turoj de faŝismaj tankoj. Kaj kun nudaj, infanecaj piedoj li ĵetas bumerangojn, por ke la militistoj de la lando de la infera faŝisma suno falu en dekoj.
  Marguerite kukis:
  - Mia kara Rusujo - amika familio de popoloj!
  Nataŝa tranĉis la naziojn per glavoj. Ŝi pikis tutan aron da pingloj per siaj nudaj fingroj. Ili prenis kaj truis la naziojn kaj eksplodigis dekduon da tankoj. La knabino, tamen, ne forgesis lanĉi koronan senŝargiĝon el siaj skarlataj cicoj.
  Kaj kiel fulmo estos elĵetita el la umbiliko kun mortiga rezulto, precipe por tankoj kaj aviadiloj.
  La knabino knaris:
  - Mi estos tiel bonega!
  Zoya ankaŭ batalas en sovaĝa batalo. Kaj ŝiaj glavoj brilas kiel furioza fulmotondro, fluoj de fajraj fajreroj verŝas kaj tranĉas la tankojn kiel butero per varma tranĉilo. Kaj la nudaj piedoj de la terminatora knabino ĵetas pinglojn kiuj punktas la naziojn kiel erinaco.
  Kaj mortigaj pulsaroj de neniigo elflugas el purpuraj cicoj kaj aviadiloj kaj tankoj forbrulas de ili. La militisto estas tre batalema laŭ aspekto kaj faro.
  Beleco tranĉas la naziojn, aviadilojn kaj memveturajn pafilojn, ne donante al ili kompaton.
  Kaj la batalanta knabino krias:
  - Gloro al la Patrujo!
  Aŭgusteno en batalo ne konas pacon, kaj furioza kolerego bruas kun ŝi. Kaj li tranĉas la malamikojn kiel brasikojn per sabroj. Kaj ŝiaj okuloj brulas kiel smeraldoj. Kaj nudaj piedoj, kiel helicklingoj, elĵetas mesaĝojn de neniigo, kiuj disŝiras tankaviadilojn.
  Kaj rubenkoloraj cicoj sendas tiajn fluojn de magia plasmo al la nazioj, ke nenio povas kontraŭstari ĝin.
  Sed kiam fluo de magia fulmo elflugas el la umbiliko de Aŭgusteno. Kaj li frakasos tutan amason da malamikoj kune kun tankoj.
  La knabino kriegis je la supro de siaj pulmoj.
  - Gloro al la Ĉiopova Dio Vergo!
  Svetlana batalas kontraŭ sovaĝa homamaso. Kaj la knabino kiel bati per papilio. Kaj kun nudaj piedoj, kiel lanĉi novan bumerangon, kiu fortranĉis la turojn de la aŭtoj. Hiperklasa militisto kaj natura blondulo.
  Kaj kiel cunamo de makuloj de magio liberigos el fraga cico. Kaj ŝi prenis ĝin kaj frakasis la malamikon, kvazaŭ la glacio frakasiĝis sub la batoj de la glavo. Kaj de la umbiliko ŝi estis krevigita per korona senŝargiĝo. La amaso da tankoj degelis, multaj aviadiloj forbrulis.
  Svetlana ĉirpetis:
  - La knabino amas mortigi,
  Jen la knabino!
  Oleg Rybachenko batalas kiel vera titano. La terminator-knabo estas tia malespera batalanto. Kaj kun nudaj infanecaj piedoj li liberigos plurajn diskojn, kiuj tranĉas malamikojn, la metalo de la tankoj estas kiel ruĝe varma kudrilo de glacio.
  Kaj kiel karatefano kuras ventomuelejon.
  Kaj se li prenas ĝin kaj fajfas je la supro de siaj pulmoj. Ke tuta amaso da korvoj kaj prenos kaj falos. Kaj ramas la kapojn de la naziaj batalantoj.
  Kaj tiam ĝi kraĉos el la pipo... Kaj ĝi deŝiris la viran perfektecon de tuta cent faŝistoj kaj tankoj kun aviadiloj. Tiuj de doloro ŝoko prenis kaj okochurilas.
  La malgranda verkisto kriis:
  - Por komunismo en Rusujo!
  Margarita, en sovaĝa kolerego, kraĉos al la nazioj, kaj fluoj de magia plasmo flugis el ŝia buŝo. Kaj ili formanĝis la naziojn ĝis la skeletoj. Kaj la tankoj degelis, kaj la aviadiloj implikiĝis en la fajra reto.
  La Warrior estas knabino kun ora hararo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas pikajn kaj mortigajn aĵojn tiel ke nur pecoj de ŝirita viando forflugas de la nazioj, kaj kofrojn el tankoj.
  Kaj la knabinoj ankaŭ serioze disiĝis...
  Ili eĉ demetis sian kalsonon. Post tio, la detruo de la nazioj iris multe pli efike.
  Nataŝa faris kaskadon da batoj sur blankaj kaj nigraj soldatoj. Kaj nun ŝiaj nudaj piedoj ĵetos plurajn grenadojn, kaj disŝiros tutan batalionon da nazioj kaj grandan amason da tankoj. Kaj tiam el la skarlataj cicoj li liberigos ondon, kiu alportas detruon al la nazioj, kiel kaskado de cunamaj trupoj, kaj al infanterio kaj tankoj kun aviadiloj.
  Kaj el la umbiliko ekflugus mortiga fulmo kiel flugo, kaj bruligus la nazian kohorton, kaj el ili restis nur karbigitaj kadavroj kaj kun ili tri dekduoj da tankoj.
  Kaj fine, kvazaŭ el la sino de Venuso, elflugos bela knabino, murda pulsaro, kiu, grandiĝante, prenis ĝin, ruliĝis kaj bruligis tutan regimenton da nazioj kaj cent tankojn, inkluzive de pluraj. Musoj, tuj.
  La militisto muĝis:
  - Por granda komunismo!
  Zoya prenis kaj efektivigis kombinaĵon, akre plilongiĝantan per glavoj, detranĉante la turojn de la tankoj. Kaj la ekstere juna militisto prenis ĝin kaj lanĉis ĝin per diskoj, miksitaj kun pizbombo. Kaj ŝiros multajn japanojn. Kaj tiam el la frambocicoj ĝi prenos sin kaj liberigos novan fluon de fulmo. Kaj rompu la malamikojn en pecetojn per malgrandaj pecetoj. Kaj nenio restas de la tankoj.
  Kaj poste de la umbiliko, kvazaŭ trafita de laseraj radioj. Kaj la amasoj de la nazioj estos fortranĉitaj. Kaj tankoj ĝenerale perdas turojn, rompitaj ruliloj forflugas de ili.
  Kaj konklude, kiel el la groto de Venuso, militisto kun haroj la koloro de ora folio elĵetos frenezan fluon de energio. Kaj ĝi forportos la naziajn gardistojn kaj multajn tankojn kaj aviadilojn kaj memveturajn pafilojn. Ĉi tiuj estas malmolaj batalantoj.
  La militisto kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la komunismo de Stalin kaj caro Aleksandro la 3-a!
  Kaj jen Augustine en batalo, freneza kiel agresema kaj nevenkebla kobro. Kaj ŝiaj fajraj haroj, ŝi brilas kiel pura oro.
  Kaj li realigos kombinaĵon kun glavoj, el kiu la idaro de la naziaj batalionoj estis fortranĉita ĉe la radiko kaj grandega nombro da tute novaj, brilantaj metalaj aŭtoj.
  Kaj tiam nudaj piedfingroj lanĉis tiajn klingojn, ke ili pecetigis la naziojn en viandan salaton kaj detranĉis la trunkojn de memveturaj pafiloj kaj la vostojn de atakaviadiloj.
  Kaj el la rubenaj cicoj, tuta fluo de mortiga fulmo flugos kaj rompos la naziojn.
  Nu, kiam makulo de la plasmo de magio elflugas kaj bruligas tutan faŝistan regimenton kaj multajn tankojn al ili, krom la aviadiloj, kompreneble.
  Kaj kiam tuta peceto da energio ŝprucis el la sino de Venuso, malvarmeta, ruĝhara knabino, tiam kelkmil nazioj tuj prenis ĝin kaj, disvastigante la apetitan odoron de tuta grego da mamutoj frititaj en pato, prenis ĝin kaj fariĝis ŝiŝkebaboj kun krusto. Kaj kelkaj cent tankoj prenis kaj fandiĝis.
  La militisto muĝos:
  - Aleksandro la Tria - la plej bona el la reĝoj!
  Svetlana estas tre agresema knabino. Kaj faris kombinaĵon per ŝiaj longaj glavoj. Kaj tranĉu la malamikojn, kvazaŭ ŝi tranĉus la kolbason en maldikajn tranĉaĵojn. Kaj tiam per la nudaj piedfingroj ŝi lanĉis mortbombon. Ĝi ŝiris la malamikojn kiel kaskado de morto, nur la raŭpoj disiĝis.
  Kaj tiam el la fragaj cicoj ĝi eligos fluon de detruo de serioza kvanto. Kaj disvastigante la naziojn kaj iliajn tankojn kaj aviadilojn kaj aliajn ekipaĵojn.
  Kaj kiel fulmo elfluas el la umbiliko kaj frakasas la naziojn, sen vera kompato, kaj ankaŭ nereala.
  Sed la groto de Venuso elĵetas la plej mortigan. Ĉi tio estas vere la murdinto de la murdintoj, kiel Hiper-Nuklea armilo!
  Kaj kiel ĉi tiu sovaĝa cunamo de magio trabalaos kaj viŝos en cindron multajn milojn da nazioj kaj centojn da tankoj. Kaj memveturaj pafiloj, kaj aviadiloj kaj sturmpafiloj.
  La knabino murmuris:
  - Mi estas la mondĉampiono!
  Oleg Rybachenko konsentis kun ĉi tio:
  - Superĉampiono!
  La knabo efektivigis trioblan ventomuelejon kun sabroj. Kaj tiam li ĵetis reuzeblan obuson per sia nuda piedo. Kaj tiel ĝi rompis la batalionon de la armeo de la lando de la infera hitlerina suno kaj tankoj kaj memveturaj kanonoj kaj ĉiaj aviado.
  La karatefano fajfas kiel fajfilo ... Sufiĉe akumulita nubo de korvoj kaj vulturoj prenis kaj falis sur la naziojn.
  Kaj sur la kapo, kaj ni disŝiru la malamikojn, kaj ankaŭ eksplodigu aviadilojn kaj memveturajn pafilojn.
  Oleg eĉ memoris, kiel en unu mondo trolo helpis Hitler venki Sovetujon. Ŝi parolis al la germanaj soldatoj, kaj ili fariĝis nevundeblaj. La nazioj transprenis la tutan mondon. Kaj ni konstruu ĉiujn tie... Kaj komenciĝis la projekto pri verdiĝo de Afriko kaj flugado al la luno. Kaj la Fritz en 1953 la 20-an de aprilo fakte alteriĝis tie. Jen la trolo...
  Ili tiam prenis Hitler de ĉi tiu mondo la 20-an de aprilo 1957 kaj kidnapis lin, kaj igis lin sklavo, devigante lin turni la radon. Kion volis la Fuhrer? Mi pensis, rusaj knabinoj, ili nur piedbatos lin en la kornojn? Aŭ lasu ilin transpreni la mondon?
  Oleg Rybachenko efektivigis alian kombinaĵon de kvinobla muelejo. Li tranĉis la naziojn, grandegan nombron da tankoj, memveturajn pafilojn kaj atakaviadilojn. Li fajfis terenbati la naziojn, kaj knaris:
  - caro Aleksandro la Tria - perfekteco mem!
  Margarita prenis kaj tenis trioblan aglon per siaj sabroj, kaj tranĉis cent naziojn kaj dekduon da tankoj en brasikojn.
  Kaj kun nudaj piedoj, la knabino eligis bombon, kiu frakasus la faŝistajn soldatojn kaj du dekduojn da tankoj ĉi tie.
  Kaj nun la knabo kaj la knabino fajfas kune. Kaj tiom da korvoj falas de la ĉielo, kaj per akraj bekoj, ili trarompos la kapojn de ĉiuj ĉi tiuj naziaj regimentoj kaj trarompos la lukojn de tankoj.
  La ses laboris tiel aktive, ke ĉiuj tridek tri dividoj de la lando de la infera Hitlerita Suno estis detruitaj. Ili estis mortigitaj fare de rusaj militistoj kaj la eterna senmorta knabo.
  Tiel, la minaco de Moskvo estis retirita. Kaj tio, kompreneble, estas bonega.
  Kvankam la milito ankoraŭ daŭris. Sed la ŝancoj estis jam kvindek kvindek.
  
  TURKIO ATAKIS USSR
  Ekzemple, germanaj agentoj ankoraŭ sukcesis tiri Turkion en la militon kontraŭ Sovetunio. Unu el la generaloj ordonis malfermi fajron sur la limtrupoj. Kaj li metis la gvidadon antaŭ la fakto de milito kun Sovetunio.
  La turka armeo estis sufiĉe multnombra, atinginte milionon dum la mobilizado. Kvankam la kvalito estas pli malforta, sed ne multe ...
  Stalino devis forlasi la ofensivon proksime de Stalingrado kaj savi la Transkaŭkazon. Antaŭ la fino de decembro, la germanoj finfine prenis la grandurbon sur la Volgo, kaj fortikigis sin tie. La ofensivo de la sovetiaj soldatoj en la Rĵev-direkto estis forpuŝita fare de la germanoj. Kaj ili tenis la fronton vintre.
  La milito kun Turkio konsumis la rezervojn kiuj estis uzitaj en reala historio proksime de Stalingrado.
  Hitler ankoraŭ havis la senton deklari totalan militon, kaj replenigi la armeon per novaj rezervoj kaj pliigi la produktadon de armiloj.
  En Afriko, Rommel komence estis batita, sed tiam, ricevinte plifortikigojn, li povis teni siajn poziciojn por fari fortan kontraŭatakon kontraŭ la amerikanoj.
  La germanoj povis transdoni kelkajn pliajn soldatojn al Afriko, kaj rezistis en Tunizio. En vintro, bataloj estis en plena svingo tie same varmaj kiel printempe. Sed la pli favora kurso de la batalado en la oriento permesis al la germanoj en Mediteranea Maro uzi pli da fortoj. Kaj la Stalingrada grupo ne devis esti provizita.
  Rommel sukcesis repuŝi ĉiujn progresojn de la britoj kaj amerikanoj, kaŭzante grandegan damaĝon al ili. Fine de majo okazis provizora paŭzo kaj trankvilo en Afriko.
  La germanoj en junio 1943, uzante la novajn tankojn "Tigro" kaj "Pantero" provis ataki Astraĥanon. La Ruĝa Armeo estis preta por tio. Sed tamen, la nazioj povis antaŭeniri kvindek kilometrojn antaŭ ol ili estis haltigitaj.
  La "Tigro" pruvis esti efika maŝino, la "Pantero" montriĝis esti iom pli malbona. Precipe en protektado de la flankoj de la tanko. Jes, kaj germanaj aŭtoj rompiĝis tro ofte. Tamen, la nazioj, evitinte la Stalingradan katastrofon, havis pli da fortoj, kaj kvankam ili ne povis trarompi la sovetian defendon, ili tenis la fronton. La sovetiaj trupoj provis antaŭeniri, sed la "Pantero", "Tigro", "Ferdinand" montris sin tre bonaj tankoj en defendo.
  Kaj baldaŭ estis ankaŭ "Maus". La maŝino tamen estas peza, malfacile transportebla kaj operaciebla, sed tenaca kaj kun fortaj armiloj. "Maus", tamen, montris ke la 150-milimetra pafilo estis superfortita kaj ne sufiĉe rapida. Kvankam la "Maus" en defendaj bataloj estas sinteno, kiel la "Tigro" -2, ĝi ricevis konstantajn paneojn. Ankaŭ aperis la Panther-2, pli peza veturilo, sed pli bone protektita.
  La aliancanoj agis sufiĉe pasive kontraŭ la Tria Regno. Profitante ke en la vintro de 1943-1944 la Ruĝa Armeo ne povis atingi signifan sukceson, inkluzive dank' al la bona laboro de germana inteligenteco, en majo 1944 la nazioj sturmis Ĝibraltaron kaj komencis antaŭeniri en Afriko.
  Ili kaptis Maroko kaj komencis avanci en Alĝerio. Germanaj pezaj tankoj disbatis la aliancanojn kaj dominis la batalkampon. La Panteroj estis aparte liveritaj, kiuj estis ŝiritaj kiel bestoj. En la somero, la Ruĝa Armeo provis avanci en la centro, sed ĝia alsturmo denove estis forpuŝita. La germanoj kreis potencan defendlinion.
  En la vintro de 1944-1945, la Ruĝa Armeo denove avancis en la centro. La Fritz tenis la linion. Antaŭ tiu tempo, ili lanĉis grandskalan produktadon de ME-262 kaj konfiskis aersuperecon. Venkoj en Afriko kaŭzis la kapton de Egiptujo kaj la establado de kontrolo de Mediteranea Maro.
  Kaj post la morto de Roosevelt, Truman anoncis paŭzon. Grave malsana Churchill konsentis. Krome, la germanoj jam kaptis Mezorienton kaj ili havis pli altnivelan serion de E-tankoj - kun kompakta aranĝo, kun malalta silueto kaj potencaj motoroj. Do estis malfacile batali. Jes, kaj reagaviadiloj de la nazioj blokiĝis. Hitler agis iom pli saĝe kaj investis en jetaviadiloj kune kun FAA-misiloj, kiuj donis multe pli grandan kaj pli efikan revenon. Vere, por kio utilas balistikaj misiloj? La ludo ne valoris la kandelon, sed ne estas precizeco. Sed jetbombaviadiloj turmentas Brition, kaj ili ne donas ŝancon eskapi. Iliaj aliancitaj batalantoj ne povas atingi. Kaj la grandaj plonĝbombistoj ricevas la britojn kaj amerikanojn.
  Resume, ili proponis paŭzon kaj interŝanĝon de kaptitoj, kaj la restarigo de komerco. Hitler konsentis. Li volis rapide meti la premon sur Sovetujon. En junio 1945, nova germana ofensivo komenciĝis en Kaŭkazo. Kaj bato, kaj de la sudo kaj de la nordo, kaj kune kun la turkoj. Novaj E-25-tankoj, kiuj ankaŭ estis nomitaj "Panther" -3, partoprenis en la bataloj. La germanoj kompaktis la aranĝon, metante la motoron kaj dissendon kune kaj laŭlarĝe, kiu reduktis la altecon de la tanko al malpli ol 1.7 metroj. La pafilo estis instalita pli potenca en 88 mm en 71 EL. La kirasa deklivo de la Panther-3 estis pliigita. La tanko havis 100 mm karenfronton, 60 mm flankon kaj malantaŭon, 120 mm gvatturetojn ĉe granda deklivo, kaj pezon de nur tridek tunoj. Kiu, kun 700-ĉevalforta motoro, disponigis decan moviĝeblon. Kaj survoje estis pli altnivela motoro kun superŝargilo, akcelanta ĝis 1000 ĉevalfortoj. Sed dum ĉi tiu motoro ne estas preta. "Pantero" -3 estis tre sukcesa tanko. Kaj perfekte protektita flanke, nerimarkebla, lerta, per detrua kanono, estante pli malpeza kaj pli malmultekosta fabrikebla.
  La sovetiaj trupoj ne povis teni Kaŭkazon eĉ fine de 1945, la nazioj tute kaptis ĝin.
  Kaj printempe de 1946 ili komencis antaŭeniri Moskvon kaj Saratovon. La Fritz ricevis la E-50, similan al la E-25 en aranĝo, sed per pli granda pafilo kaj pli dika kiraso. La tanko atingis 65 tunojn en pezo, pli proksime al la "Tigro" -2, sed havis multe pli fortan kirason, precipe la flankojn. La dikeco de la frontala kiraso atingis 250 mm, la flankoj 170 mm, la pafilo 105 mm en 100 EL. Ĉi tiu tanko havis altecon de malpli ol du metroj, kaj motoron de 1250 ĉevalfortoj. La maŝino montris sian efikecon en bataloj. Sovetunio ricevis la IS-3 kaj IS-4. Sed la T-54 ankoraŭ ne sukcesis eniri la serion. Do mi devis batali kun malnovaj pakaĵoj. Jes, kaj la IS-4 estis kruda kaj neperfekta tanko. Kaj la IS-3 estas sufiĉe malfacile fabrikebla, do la IS-2 ankoraŭ estis produktita. Kaj la T-34-85 restis la plej masiva maŝino. Kvankam ŝia pafilo jam estas tute senpova kontraŭ la E-50 kaj pli pezaj veturiloj, kaj nur kapablas batali kontraŭ la Panther-3, kiu estis populara ĉe la germana militistaro. Kvankam Hitler ordonis retiriĝi de produktado ĉiujn veturilojn, kiuj estas pli malpezaj ol kvindek tunoj, krom sciigtankoj.
  Kaj tiel ĉi tiuj monstroj iris al Moskvo. Ili estas fortaj kaj estas multaj. Kaj la nazioj ankaŭ metis nigrulojn al la maŝinoj. Do ĝi fariĝis ege muta por Sovetunio.
  Sed la knabinoj de la dungomurdistoj estas tute pretaj batali kaj venki. Kaj Oleg Rybachenko mem subite komprenis, ke tio estas nur fantazio. Sed fakte, la nazioj sturmas Moskvon kaj ĉi tiu atako devas esti forpuŝita. Tiel la teamo kaj ses batalantoj alteriĝis por kontraŭbatali la Fritz.
  Oleg Rybachenko, kiel ĉiam, estas antaŭ ĉiuj kaj sur blanka ĉevalo. Sed ne ĉio estas tiel simpla. Ĉi tie jam diras la lokaj dioj - ne grimpu.
  Tamen la uloj iom hakis per glavoj, sed la knabinoj liberigis pulsarojn el skarlataj cicoj, fulmojn el siaj umbilikoj. Ili ĵetis mortigajn obusojn kaj pecojn da antimaterio per siaj nudaj piedfingroj. Kaj ĉe la fino, la knabinoj el la utero de Venuso elĵetis tornadon de magia energio.
  Poste ili revenis... La germana ofensivo kontraŭ Moskvo enliiĝis. Sed ili ankoraŭ prenis Saratovon. Kaj ili eĉ povis atingi Kuibyshev. En la lasta urbo eksplodis batalado, kiu daŭris ĝis vintro.
  Fine, jam en januaro 1947, la nazioj kaptis ĉi tiun urbon.
  Estis provizora trankvilo. Ambaŭ flankoj suferspertis gravajn perdojn. Krome, gerila milito okazis en la teritorioj okupitaj de la nazioj.
  Por kontraŭbatali la partizanojn, soldatoj estis formitaj de lokaj fortoj. Estis ia memregado. Kaj marionetaj registaroj.
  La germanoj samtempe modernigis kaj aviadon. Ili ankaŭ lanĉis diskotekojn, kiujn estis preskaŭ maleble faligi pro la laminara jeto. En la somero de 1947, la nazioj lanĉis ofensivon en la centro. Ili sukcesis finfine fortranĉi kaj ĉirkaŭi Leningradon per duobla ringo. Sed Moskvo ne sukcesis preni denove.
  Denove Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova. Ĉi tiuj eternaj knabo kaj knabino pafis al la nazioj per siaj maŝinpafiloj kun fiksaj kartoĉoj, kaj ĵetis eroj da antimaterio per siaj nudaj piedoj.
  Kaj samtempe ili fajfis, frapante korvojn sur la kapojn de la Fritz.
  Jes, kaj kvar knabinoj: Nataŝa, Zoja, Aŭgustina, Svetlana ankaŭ laboris.
  Fajraj, tre brulantaj pulsaroj estis liberigitaj el la skarlataj cicoj. Kaj iliaj nudaj, graciaj kruroj ĵetis mortigajn pizojn kun antimaterio. Kaj la umbilikoj sendis fulmojn, kiuj fritis la naziojn. Kaj kiam la sino venkiĝis al la ondoj de magia tornado, tiam entute estis morto.
  Sed, ve, la ses laboris nur por limigita tempo. Sed ĝi estas tre fruktodona por forpuŝi la faŝisman atakon.
  La vintro pasis. Leningrado falis ... En la somero de 1948, akumulinte forton, la nazioj rapidis al nova sturmo. Ili ĵetis ĉiujn siajn rezervojn en batalon.
  Sed denove, la ses atendas ilin kaj plene ekstermas ilin.
  Oleg Rybachenko kaj la knabinoj tiam donis gravan batalon al la nazioj. Kaj ili uzis fortan magion. Knabinoj eĉ el la sino de Venuso elĵetis fluojn de magia energio kaj cunamo de magio. Kaj ili batis la naziojn kiel keglojn per pilko.
  Oleg Rybachenko ne nur hakis naziajn tankojn per glavoj, sed ankaŭ fajfis. Kaj la korvoj ramis la germanajn aviadilojn. Ili eldetruis ilin al la tero.
  Ankaŭ Margarita Korshunova, kiel ŝi prenas ĝin, sed ŝi prizorgos la muelejon per glavoj, fortranĉante la naziojn. Kaj tiam kun nudaj piedoj li prenos kaj lanĉos potencan pulsaron.
  Kaj detruas la Fritz kiel rammetodo. Kaj kiel la knabino fajfas, kaj la korvoj falis sur la naziajn aviadilojn.
  La knabino kriis:
  - Por komunismo en la tuta mondo!
  Natasha ankaŭ estas en la atako kontraŭ la nazioj. Kaj nun ŝiaj glavoj estos prenitaj kaj tranĉitaj oblikve. Kaj nun ŝiaj nudaj piedoj lanĉos ion mortigan, kiu disŝiras malamikajn veturilojn.
  Post tio, la knabino el la skarlataj cicoj liberigos varmajn, murdemajn pulsarojn. Kaj ili frakasos en la faŝismajn hordojn. Kaj la knabino ankaŭ de la umbiliko ekbrilas ĉe la nazioj kun fulmo. Kaj ili vere fritos ĉiujn, faros rostokradon.
  Sed eĉ pli malvarmeta kiam fluo de energio erupcias el la sino de Venuso. Kaj forbalau la grandan amason da nazioj.
  Ĉi tiu estas la sinjorino kun blua hararo. Kaj muĝas:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj denove, liberigante donacon de detruo el la skarlata cico, ŝi aldonis:
  Kiu havas grandan ventron, tiu mortos de malsato!
  Zoya ankaŭ hakis kiel brasikaj kontraŭuloj. Ŝi detranĉis ilin tre facile, kvazaŭ ŝi forprenus razojn. Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis neniigbombon. Kaj disbatis la malamikojn.
  Kaj tiam de la frambocicoj ĝi bruas: de dekstre sur la tankoj, de maldekstre sur la aviadiloj! Kaj tre efike disbati kontraŭulojn.
  Kaj poste de la ronda umbiliko kun serio da fulmoj. Kaj bruligu la naziojn, igante ilin kraketadoj.
  Kaj tiam, el la groto de Venuso, tuta tornado de neniiga energio ekflugos kaj elflugos.
  La knabino kriis sprite:
  - Altfluga birdo, ĝi ne levas la nazon, ĝi ne ŝvebas en la nuboj!
  Augustine estas rekte implikita en la batalo. Ne knabino, sed simple tigrino. Kaj laŭvorte ŝiras malamikojn per ungegoj. Kaj li tranĉas, ne donante ŝancon per glavoj.
  Kaj nun ŝiaj nudaj piedoj lanĉas ekstreme mortigan donacon de neniigo. Disŝirante kontraŭulojn en malgrandajn makulaĵojn. Kaj senigante la plej etan ŝancon de savo.
  Sed el la rubenaj cicoj, fulmo elflugas, laŭvorte bruligante kontraŭulojn kiel papero.
  Kaj pulsaro estas ĵetita el la umbiliko. Kaj kiel ĝi tratranĉas la tankojn de Hitler. Kaj malkonstruu iliajn turojn.
  Kaj el la sino de Venuso erupcias alia fluo de magia plasmo. Kaj se li bruligos ĝin, tiam ĝi ne ŝajnos sufiĉa al la nazioj.
  Kaj la militisto diras al si:
  - Kiu volas fariĝi leono, ne havante lupon, restos kun birdorajto!
  Svetlana denove moviĝas. Tranĉas metalon per glavoj. Kaj per siaj nudaj piedfingroj, li lanĉas mortigajn obusojn. Rompas kaj bruligas la Fritz.
  Samtempe, la knabino ne forgesas sendi fulmojn el fragaj cicoj.
  Sed de la umbiliko ĝi erupcios, detruos, kaj degelos metalon.
  Sed el la groto de Venuso ekflugos kaj elflugos lasera radio, kiu prenos ĉiujn kaj tranĉos ilin.
  Kaj poste grumblas:
  - Birdrajtoj plej ofte havas en menso azenojn, kaj ŝafon en karaktero!
  Oleg Rybachenko daŭre batalis tre memfide, pruvante la forton de titano. Jen li tranĉas la naziojn per glavoj. Kaj tiam, kun la nudaj piedfingroj de infanaj piedoj, li lanĉos pli ol murdan obuson. Rompos la mason de la nazioj.
  Post tio, la kaprido fajfos, kaj la timigitaj vulturoj kaj korvoj, kvazaŭ ili estus sur faŝistaj trupoj, prenos kaj kuŝos ĉirkaŭe. Kaj ili komencis malkonstrui aviadilojn sen kompato.
  Oleg Rybachenko sprite rimarkis:
  - La senflugilo kun cerbo de kokido!
  Margarita Korshunova daŭre ŝpinis la disktelerojn per siaj glavoj. Ŝi senhezite tranĉis la naziojn. Kaj samtempe, kun nudaj infanaj piedoj, ŝi ĵetis donacojn de detruo. Kaj ŝiris kiel amaso da tavoleto.
  Kaj kiel ĝi fajfos, kaj la korvo falos sur la germanajn trupojn. Ĉiuj ili estos lavataj en pulvoron. Kaj kiam la nazioj estis sub la batoj de birdoj, ili estis pli ol streĉaj - ili dispremis ilin.
  Kaj Margarita diras:
  - Ne ŝajnigu esti aglo kun kokidcerbo kaj birdorajto!
  Nataŝka eksaltos kaj tranĉos per glavoj. Tranĉos la naziojn en brasikon. Ĵetu donacon de neniigo per nuda piedo. Li detruos multe da Fritz kaj grinos ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Se vi estas malseka kokido de naturo, vi sekiĝos de malsato!
  Kaj el la skarlataj cicoj liberigos mortigan elfluon de fluo. Forigu multajn faŝistojn. Kaj tiam de la umbiliko moviĝos kiel pulsaro. Kaj ĉiuj kontraŭuloj estos disŝiritaj.
  Kaj nun, el la sino de Venuso, erupcios cunama rivereto, kiu bruligas ĉiujn per infera plasmo.
  Jen la knabino.
  Kaj Zoya, en la sovaĝa ofensivo, batas ĉiujn sen nenecesaj paŭzoj. Kaj tranĉu en la plej malgrandajn pecojn. Lasante laŭvorte karbigitajn pecojn. Kaj kiel per nuda piedo io nekredeble detrua estos ĵetita. Kaj tiam io, kio alportas la plej imponan morton, kaj totalan morton, elflugos el la purpuraj cicoj.
  Kaj tiam tia sovaĝa elsaltos el la umbiliko, kaj ŝiros la magian plasmon kiel tigro.
  Kaj konklude, el la groto de Venuso, donaco kiu alportas realan morton al la nazioj sen ŝanco.
  Tiam la knabino kriis:
  - Vi ne povas demeti orajn ovojn kun kokida cerbo!
  Augustine fortranĉis la turojn de la naziaj tankoj per glavoj. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, ŝi lanĉis donacon de morto. Sed iliaj rubenaj cicoj de la knabino flugis fajrajn fulmojn. Kaj ili bruligis aron da faŝistoj.
  Kaj tiam tuta tornado de detruo flugos el la umbiliko.
  Sed el la sino de Venuso elflugas detruo, kiu alportas kompletan venkon, kaj detruon.
  Augustine saĝe rimarkis:
  - Koko ankoraŭ povas demeti orajn ovojn, sed la karaktero de kokido nur ĉasas vin!
  Svetlana ankaŭ estas varma en batalo. Kiel li tranĉas la naziojn per glavoj kaj frakasas ilin en acidan brasikon. Kaj per siaj nudaj piedfingroj li sendos donacon de detruo. Frakasu malamikojn en polvon.
  Kaj mortigaj fulmoj elflugos el fragaj cicoj. Bruligi la naziojn en pecojn. Kaj ĉi tie la umbiliko sendos ondon de totalisma ekstermado de la nazioj.
  Kaj konklude, veziko da magia plasmo flugos el la groto de Venuso, kiu fandos ĉiujn malamikojn samtempe. Kaj la tankoj fumos, kaj la obusoj en ili eksplodos.
  Kaj Svetlana kiel muĝi:
  - Kial vi ĉiuj estas en la nuboj, ĉar la cerbo de kokido!
  Oleg Rybachenko batalas kun pli kaj pli da frenezo. Li prenos kaj tranĉos malamikojn. Ili ĉiuj diseriĝos kaj tranĉos en malgrandajn pecojn.
  Kaj tiam per la nuda piedo li ĵetos obuson kaj disŝiros ĝin.
  Post kiam la knabo denove fajfis kaj faligis multajn aviadilojn.
  Tiam li esprimis la ideon:
  - Eĉ se vi havas la forton de urso, sed kun kokida cerbo vi restos azeno!
  Margarita Magnitnaja tranĉis per siaj glavoj per sia tuta forto. Tiam, per la nuda piedo, la knabino ĵetis la murdan donacon de la morto. Ŝi ŝiris la naziojn en pecojn da ostoj kaj haŭto. Kaj tiam kiel li fajfas, tiu amaso da korvoj falos sur la Fritz.
  Tiam Margarita kriis:
  - Se vi havas kokidan cerbon, tiam post renkontiĝo kun la vulpo, plumoj flugos!
  Natasha batalas ekstreme aktive kun la Fritz. Kaj nun ŝiaj nudaj piedoj ĵetas ion diable murdan. Kaj glavoj dehakis turojn.
  Kaj tiam fulmo estos hakita de la umbiliko ...
  Kaj la skarlataj cicoj liberigos mortigajn pulsarojn. Kaj tiam la knabino prenos ĝin kaj eligos fajran tornadon el la sino de Venuso. Kaj dividu la kontraŭulojn en pecojn.
  Tiam la knabino pepis:
  - Por fari hakilon el porko, vi devas havi tenon de lupo, kaj vulpa eltrovemo!
  Zoja prenis la ventomuelejon per siaj glavoj. Ŝi tratranĉis ĉiujn aŭtojn, kaj la sketejoj disiĝis en ĉiuj direktoj. Kaj tiam la nudaj piedoj de la terminatora knabino lanĉis bombojn, neniigojn. Kaj tiuj flugantaj komencis disŝiri la malamikojn.
  Sed frambocicoj prenos kaj eligos fulmon de detruo. Kaj tiam lasera radio flugos el la umbiliko.
  Kaj jen la groto de Venuso elĵetos fluon de malmola tornado kiu premas la faŝismajn trupojn.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Plej verŝajne vi iros por rostita vulpo kun kokida cerbo!
  Ankaŭ Aŭgusteno nun batalas, do ŝi havas ĝin kiel vekhorloĝo. Kaj li tranĉas la naziojn sen kompato kaj bedaŭro. Ĵetas obusojn kun nudaj piedoj, disŝiras kontraŭulojn.
  Kaj el la rubenaj cicoj flugas kaskadan fulmon. Sed de la umbiliko, io absolute mortiga estos martelita. Kaj disŝiru la naziojn. Kaj jen magia tornado de morto kaj detruo elflugos el la groto de Venuso.
  Tiam la knabino bojos:
  - Se la karaktero estas kiel tiu de malseka kokido, vi sekigos vin sen mono sur la strato!
  Svetlana ankaŭ batalas tre tromeme. Kaj li tranĉas per glavoj kaj ĵetas mortigajn donacojn de morto per nudaj piedoj. Kaj tiam li prenos ĝin kaj el la fragaj cicoj elsputos kaskadon da vezikoj da magia plasmo.
  Kaj tiam de la umbiliko batas unu fulmo post alia.
  Sed el la groto de Venuso, kiel verŝos uragano de tuta detruo kaj kompleta neniigo.
  Svetlana kriis:
  - Kokidaj cerboj faras senflugilojn, kokida karaktero sendas al la pluko!
  Resume, la nazioj finfine elĉerpiĝis kaj mallaŭtiĝis. Sed la Ruĝa Armeo ne havis la forton por ataki.
  Precipe en la aero, la Fritz konservis totalan dominecon. 1949 estis pasigita en milito en la atmosfero, kaj malgrandaj bataletoj surtere. La apero en la serio MIG-15 ne povis ŝanĝi la kurson de la milito. Do la germanoj havas sian propran respondon: ME-2010 kaj ME-462. Kiu retenis superecon en armilaro kaj rapideco super sovetiaj veturiloj. Sed Sovetunio jam havis T-54 kaj IS-7 en la serio. La lasta tanko montriĝis sufiĉe timinda kaj la Ruĝa Armeo ne permesis al la Fritz antaŭeniri.
  Venis ankaŭ la jaro 1950. La germanoj provis progresi malvigle, la sovetiaj trupoj kontraŭbatalis. Ĝi estis kvazaŭ boksistoj blokitaj en vinkiloj.
  Neniu akiris avantaĝon ĉi-jare kaj ne povis vere antaŭeniri.
  Sed jen ni estas en 1951... Hitler provas renversi la tajdon de la milito. La germanoj lanĉas serion de novaj piramidaj tankoj. Tiuj veturiloj pliigis pluviveblon kiam pafite de ĉiuj anguloj.
  Sed estas problemoj kun la ĉasio. La pli malpeza IS-10 aperis en Sovetunio, sed ĝis nun ne estis gravaj ŝanĝoj. Kaj ĉi tiu jaro pasis.
  La jaro 1952 venis. La fronto restis neaktiva. Sovetiaj kaj germanaj trupoj pikis unu la alian. Kaj ili blokiĝis.
  Sed poste venis 1953. En marto, Stalino mortis, kaj... La nazioj, profitante la konfuzon, kiu venis pro la lukto por potenco, iris al la ofensivo.
  Kaj denove la batalantaj ses devis batali kontraŭ la naziaj hordoj.
  Oleg Rybachenko grumblis kaj tranĉis per glavoj kun turnoj kaj detruo. Kaj li prenis la krurojn de la nudaj infanoj kaj lanĉis obuson. Disŝiris multajn naziojn. Kaj tiam kiel fajfi. Kaj aro da korvoj dispremos nubon de aviadiloj de la Luftwaffe.
  La knabo blekis:
  - Kiu estas kokido en la duŝo, tiu vulpa manĝo en kabano!
  Oleg eĉ iom tedis haki kaj ĵeti obusojn al la Fritz per siaj nudaj piedoj. La knabo ripetis la aforismon:
  - Se vi volas vivi kiel blankulo, estu almenaŭ iom ruĝa en ruzo!
  Margarita Magnitnaya ĵetis murdan sopon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj. Ŝiris multajn naziajn soldatojn. Kaj tiam ŝi faris eksplodon de la umbiliko per lasero.
  Kaj post tio ŝi prenis ĝin, fajfis kaj detruis aron da aviadiloj.
  Kaj ŝi kontrolis:
  - Veraj blankuloj ne aspektas palaj kiam ili malsukcesas!
  Tiam la knabino denove ĵetis la donacon de neniigo per siaj nudaj piedfingroj, pepante:
  - Se vi estas kokido kun cerbo, vi iros al la buljono por vulpo kun faroj!
  Nataŝa liberigis pulsaron de detruo de sia skarlata cico kaj jelpetis:
  - Estu birdo de agla flugo, sed ne havu kokoflugon!
  Zoya agreseme rimarkis, ankaŭ faligante donacon de kompleta detruo de sia purpura cico:
  - Kiu multe kokas sen manĝi kaĉon - li krios ĉe la sitelo!
  Augustine faligis sian neniigpulsaron de sia rubena cico kaj murmuris:
  - Se politikisto multe kokas, balotantoj tiam hurlas kiel lupoj!
  Svetlana ŝprucis fulmon per fraga cico kaj siblis:
  - Politikisto, kiu multe bojas, sed malmulte provas, alportos la homojn al hunda vivo!
  Oleg Rybachenko tranĉis, ŝpinante siajn glavojn. Li ĵetis obuson per sia nuda, infaneca piedo kaj notis:
  - Politikistoj ludas petolojn kiel infanoj, sed iliaj ruzoj estas same malnovaj kiel politiko mem!
  Tiam la knabo fajfis, demetante korvojn kiel sablo de sia ĝinzo, kaj denove ronronis:
  - Politikisto estas korvo sonĝanta pri la trono de aglo, nur ĝia beko ne kreskis!
  Margarita racie notis, ankaŭ ĵetante mesaĝon de detruo per sia nuda piedo:
  - La politikisto volas la leonan tronon, sed la menso ofte estas nur senkorna bovino!
  Nataŝa ellasis fulmon el sia umbiliko kaj bojis:
  - Leono ne estu ŝafo, sed almenaŭ vulpeto ne vundos lin, por ne fini en azenoj!
  Zoya prenis ĝin kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis mortodonacon. Tiam ŝi kraĉis pulsaron kun purpuraj cicoj kaj ekkriis:
  - Eĉ se vi estas leono, sed kun kokidcerbo vi estas garantiita hunda vivo!
  Augustina batis siajn rubenajn cicojn per fulmo de morto kaj knaris:
  - Kiu multe bojas al la luno, la vivo subigas lin en hundejon!
  Svetlana tenis diskteleron. Tiam ŝi donis elfluon de fragaj cicoj kaj kriis:
  - Se politikisto promesas al vi torton sur la ĉielo, tiam li konsideras la balotanton pego!
  Oleg Rybachenko, fajfante la korvojn, racie notis:
  - Se vi havas lignan kapon, tiam vi certe donos kverkon!
  Margarita, denove buĉante la malamikojn, eligis:
  - Se vi estas kapo kiel kverko, ili forŝiros ĝin kiel glueca!
  Nataŝa sprite rimarkis, liberigante potencan mortodonacon de skarlata cico kaj detruante la Fritz:
  - Por balotantoj de kverkoj, la politikisto estas kompleta tilio!
  Zoya, hakante la naziojn, kaj sendante mortoradiojn de purpuraj cicoj, notis:
  - Se vi estas muta kiel felta boto, vi ĉiam estos ŝuita!
  Augustine sprite notis, sendante pereon el siaj rubenaj cicoj:
  - Nenio malhelpas ĉiutage, krevanta rostaĵon kiel kokida menso!
  Svetlana blovis el fragaj cicoj kaj eligis:
  - Se vi havas kokinmemoron, vi forgesos kiel ŝvebi kiel aglo!
  Oleg ĵetis la nudan piedon de tomboy donaco de detruo kaj grincis:
  - Kokido ne estas birdo - kokido menso ne estas menso!
  Margarita kun sia nuda piedo lanĉis ion, kio ne lasus ŝin morti sen doloro. Tiam ŝi fajfis, batante la Fritz per korvoj kaj knaris:
  - Voĉdonanto kun kokida cerbo elektas kokojn por prezidanto!
  Nataŝa el la skarlata cico blovis varme kaj tre brulanta kaj eligis:
  - Politikisto, kiu multe kokas, allogas nur tiujn, kiuj havas kokinajn cerbojn!
  Zoja, pafante al la malamikoj, el siaj frabaj cicoj, komentis:
  - Kiu estis delogita de la vulpa parolo de politikisto, kokido kun menso, kaj ŝafo kun karaktero!
  Augustine, batante per brulantaj pulsaroj el rubenaj cicoj, rimarkis:
  - Por politikisto lingvo estas kaj glavo kaj vipo kaj ŝlosilo, sed li unue metas la balotanton sub ŝlosilon!
  Svetlana frapis per fulmo el fraga cico. Ŝi disbatis multajn aviadilojn kaj tankojn, eldonante:
  - Kokida lanugo estas mola, sed sur kiaj malmolaj litoj dormas tiuj kun kokidcerbo!
  Oleg Rybachenko konsentis, denove fajfante:
  - La milda naturo de la reganto ofte kondukas al malmola falo de la ŝtato!
  Margarita, finante, fajfante kaj sendante kornikojn sur la kapojn, finpretigante la lastajn faŝistojn, aldonis:
  - Kun kokida cerbo, kaj la karaktero de kokido, ĝi fariĝos kiel porkaĵo!
  
  ROMMEL EN 1959 - SUPER!
  Maljuna, grizhara Rommel ekzamenas la mapon de la frontoj. 2-a de septembro 1959 Kaj la milito ankoraŭ daŭras, kaj Moskvo ne estas prenita. Ne plu ekzistas Stalino, kaj formale la ĉefa prezidanto de la GKO estas Molotov. Sed li estas nur la unua inter egaluloj. La postenoj de Stalin estas dividitaj, kaj la Supera Komandanto Zhukov. Kaj estas kontraŭ li ke Rommel batalas. Kvankam ekzistas ankaŭ la Ministro de Defendo Vasilevsky. Kaj la partion gvidas Nikita Ĥruŝĉov. Kaj la estro de la registaro, Malenkov. Ekzistas ankaŭ la Prezidanto de la Prezidantaro de la Supera Soveto, Sovetunio, kaj la formala ŝtatestro, Bulgarin.
  Jes, miksita kompanio kolektiĝis kontraŭ Rommel. Kaj ĝi devas esti rompita. Sed Sovetunio ne cedas. Kaj la Tria Regno estas elĉerpita, kiel Rusio.
  Sed paco ne povas esti farita. Rommel volas teritoriajn akirojn. La sovetia registaro obstine insistas pri la nula opcio.
  Usono nun estas en krizo, ili ne iras ien. Kaj Britio estas enŝlimigita en koloniaj militoj. Do ne estas fino al la rando de la Dua Mondmilito.
  Kaj ŝia dudekunua jaro jam komenciĝis.
  Certaj esperoj estis asociitaj kun la Leopard-familio. Sed ĉi tiu tanko ne pravigis sin. Alia opcio estis la evoluo de la RE-50-tanko. La esenco de la nova ideo estas krei piramidan maŝinon, preskaŭ nepenetreblan de ajna angulo. Ĉi tio povus esti bona trovaĵo. Estis kun la familio de piramidecaj REoj ke Rommel fiksis sian esperon por venko super Sovetunio.
  Sed la malnovaj tankoj ankoraŭ batalas.
  Sed ili havas bonajn batalantojn.
  La skipo de Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - kvar knabinoj, unue provis sin sur la T-3 dum la atako kontraŭ Pollando en 1939. La germana aŭto estis ankoraŭ sufiĉe malforta tiam. La knabinoj pafis pli al la infanterio, kaj uzis tri maŝinpafilojn.
  Gerda, pafante al la poloj, kaj falĉinte ilian infanterion kaj kavalerion, kuis:
  - Mi estas militisto kun mil diabloj en la kapo!
  Pafante, Charlotte rimarkis:
  Ĉio estas interesa, sed...
  Gerda ĵetis obuson al la poloj per la nuda piedo kaj knaris:
  - Kio sed?
  La ruĝharulo respondis:
  - Sed nun ni fariĝis sorĉistinoj, kaj kion ĉi tio donas al ni?
  Gerda, blonda knabino, brue falĉis la polojn kaj logike respondis:
  "Nun ili ne mortigos nin tiel facile!"
  Kristina ankaŭ batis la polojn per maŝinpafilo kaj rimarkis:
  - Ĉu ni konservos eternan junecon?
  Magda, kondukante la aŭton memfide, respondis:
  - Kompreneble jes! Mi kontrolis! Ŝi kaŭzis vundon al si, kaj li malaperis sen spuro!
  Gerda, dehakante la polojn volonte, konfirmis:
  - Ĝuste! Nun ni ne estas nur homoj, sed fariĝis superhomoj!
  Charlotte, dehakante la polojn, kriis:
  - Mi estas Superman!
  Kaj denove, kun la nuda piedo, ŝi ĵetis murdan obuson. Jes, la knabino disiĝis kaj evidente ne plu ŝercis.
  Christina, fortranĉante la polojn, notis:
  - La patrujo estas tre bona!
  Kaj la nudaj piedfingroj de la kruroj de bela orruĝa knabino lanĉis citronon.
  Ankaŭ Magda turniĝis, dehakis la polojn kaj knaris:
  - Mi estas tipa ĉampiono!
  Kaj ankaŭ, kun nuda piedo, li ĵetos grenadon, kiu mortigas kaj detruas ĉion.
  La kvar en Pollando kuraĝe batalis, kaj eĉ prenis Varsovion. Sed ĉi tio ne sufiĉis.
  Post Francio, Gerda kaj Charlotte iris al Afriko en la trupoj de Rommel.
  Firmao de knabinoj de la speciala SS-bataliono "Tigers-Barracudas" flugis per transportaviadilo Me-323 al Tunizio. La inaj militistoj estis ĉiuj kvazaŭ alumeto, junaj kaj ankoraŭ ne edziĝintaj. Plejparte altaj atletikaj blonduloj, la koloro de la germana nacio, ĝiaj sango kaj suko.
  Du knabinoj, mielblondulino kaj fajra ruĝharulo, elstaras inter aliaj militistoj, kiuj, cetere, ankaŭ estas indaj je la podio kun sia beleco kaj seriozo en siaj okuloj. Se ĉiuj aliaj militistoj estus inter la relative spertaj batalantoj, kiuj sukcesis flari pulvon en Francio kaj Balkanio. Sed ne en tia maniero, ke tro, pro la pasemo de malamikecoj kaj manko de deziro, sendu la knabinojn en la denson.
  Ili jam batalis, tiuj du estis tre junaj, en aspekto, preskaŭ knabinoj, la plej lastaj anstataŭi tiujn, kiuj estis mortigitaj dum la aviadila atako. Kompreneble, ili ankaŭ estis trejnitaj kun tuta germana pedanteco, sed ili estis ankoraŭ tiel senkulpaj ĉar ili aspektis kvazaŭ apenaŭ deksesjara. Veraj rozoj forlasitaj en la dezerto. Sed samtempe ili batalas preskaŭ du jarojn.
  La fajra ruĝa "barracuda tigrino" demandis sian blondan amikon:
  - Estas multe da nigruloj en la Brita Armeo. Ili estas tre malĝentilaj kaj kruelaj, sed imagu Gerd, kio okazos se oni kaptos vin kaj komenciĝos torturo?
  La mielblondulino trankvile respondis:
  - Mi provos ne esti kaptita de Charlotte, sed se estas ankoraŭ la volo de la Sinjoro, mi nenion donos al la malamikoj!
  La ruĝhara Charlotte flustris:
  - Estas onidiroj, ke baldaŭ komenciĝos granda milito en la oriento kun Rusio. Kaj trupoj jam estas tiritaj supren, koncentrante fortojn. Ne mirinde, ke tiom da infanterio estis verkita en la armeon, la knabinoj diras, ke preskaŭ ne restas viroj en la vilaĝoj!
  Gerda konsentis kun suspiro:
  - Jes, tio estus timiga! Por fari militon kun la rusoj: kruelaj kaj fanatikaj, kun iliaj senfinaj vastaĵoj kaj severaj vintroj... Estos io terura!
  La ruĝharulo respondis:
  - La rusoj ne povis venki eĉ la etan finnan armeon, kaj ni venkis la plej grandajn malamikajn fortojn! La tuta Eŭropo jam estas sub ni, kaj Rommel dispremas la britojn en Afriko. Kial vi pensas, ke vi perdos?
  Gerda kontraŭvole respondis:
  - La rusoj havas grandan loĝantaron kaj vastajn vastaĵojn. Ili sorbos tro da trupoj! Kaj se ni ne havas tempon por preni la ĉefurbon de Rusio antaŭ vintro, tiam niaj soldatoj simple frostos, kaj la ekipaĵo ĉagreniĝos kaj blokiĝos en neĝblovoj, ĝi estos elementa terura!
  Charlotte forte skuis la kapon.
  - Ho, ne parolu pri tiaj aĉaj aferoj, ni pli bone kantu ian romancon. Pri amo...
  Gerda senkulpe ridetis kaj konsentis:
  - Kompreneble, ni kantos plej bone!
  La Barracuda Tigres-knabinoj kantis, per siaj klaraj, kristalaj voĉoj:
  Perla, tremanta hararanĝo,
  Mi estas maltrankvila, mia brusto tremas!
  Mi estas knabino kiel timema betulo,
  Mi timas movi kaj spiri!
  
  Kaj kion flustras la freŝa vento en vian orelon?
  Sablo krakas sub la piedoj nudpiede...
  Kaj ne estas pli feliĉa mi sur la planedo,
  Kiam mi marŝas kun vi en la arbaron!
  
  Malkaŝu al mi grandan sekreton, amata,
  Kiel vi sukcesis sorĉi la koron!
  Sed via vizaĝo estas tiel malĝoja?
  La plej maldika fadeno de sulkoj trairis la frunton!
  
  La junulo respondas al mi kun angoro;
  Milito disigos vin por longa tempo!
  Por trovi al ni lokon en la arbaroj de paradizo,
  Satano devas esti venkita en infero!
  
  Responde, svelta betulo kapjesis,
  Vi estas pli ol amiko por mi!
  Kvankam la rezulto de la batalo povas esti larmoplena,
  Sed Dio Jesuo la paŝtisto estas kun ni!
  
  Ni dispelu la inferon de demonoj - malbonaj ombroj,
  Por ke la arbaretoj floru verdaj!
  Karesu miajn sunbrunigitajn genuojn
  Tenu min forte karulino!
  
  Kaj li respondis kiel junulino en ŝerco:
  Li diris al la sono de etendiĝantaj branĉoj;
  - Ĉu vi atendos min unu jaron, kolombo?
  La tento de varmaj gruoj estas forta!
  
  Responde, mi diris al li tiel strikte,
  - Mi ne estos civilulo ĉe la maŝina stando!
  Kaj mi ŝatas la militan vojon,
  Mi volas batali, venki la malbonulojn!
  
  Mi venis al la afero - tranĉis branĉojn, plektaĵojn,
  Ili donis al mi novan maŝinon kun disko!
  Kvankam la herbo ploras kiel perloj de roso,
  Kial senkulpeco - fariĝis kiel soldato!
  
  Tiam, ke la Patrujo estas al mi pli kara ol ĉiuj,
  Patrujo super la steloj brulas en la animo!
  Ne estas la interno tio barĝi sur la lito,
  Kaj tranoktu kun fusilo en kabano!
  
  Venko venos, mi firme kredas je ĝi,
  Ja nia afero ĉiam pravas!
  Nu, ridetu pli ĝoje infanoj,
  Bona sorto atendas nin, kredu min!
  La tuta familio kantis kune kun ili, dum la knabinoj balancis la kapon kaj aplaŭdis la manojn. Sed tiam ilia idilio estis interrompita, sireno hurlis kaj anglaj aviadiloj aperis sur la ĉielo! Fajrokraĉuloj provis ataki la liverkaravanon. ME-109 de la eskorto kuraĝe kuris al ili. Fajreruĝa Charlotte eĉ saltis de ĝojo:
  - Jen komenciĝas la batalo en la aero! Estos mojose!
  Gerda ekscitite konfirmis:
  - Nun niaj, ili cedos!
  Estis dek ok anglaj Spitfires, kaj dek kvin germanaj Messers, ne multe da diferenco. Mitralaj eksplodoj kaj aviadilkanonoj estis martelitaj. Charlotte ridis kaj montris per sia fingro:
  - Rigardu, kiel niaj draŝas ilin! Beleco!
  Gerda filozofie diris:
  - En batalo venkos ne la plej forta, sed la plej malbona por provoki ĝin, sed ne por mem eniri ĝin!
  - Milito estas konkurso, kie ĉiuj estas malkvalifikitaj eĉ antaŭ la komenco! Apogis Charlotte.
  Li el la anglaj "Spitfires" jam ekbrulis, kaj komencis fali, post li ekfalis la germana... La batalo ekflamis kun eĉ pli granda feroco. La britaj aviadiloj havis maŝinpafilojn, dum la germanoj havis kanonojn, iuj 20 mm havis unu pecon, aliaj havis eĉ tri 20 mm pafilojn, sed ekzistis nur du tiaj maŝinoj ... Rapideco-karakterizaĵoj kaj manovro estas preskaŭ same, eble eĉ por ME -109 eĉ la pezo estas pli malgranda kaj ĝi faras turnojn pli rapide. Sed la britoj ankaŭ ne estas tiel simplaj, do tri el iliaj batalantoj alkuris al la transporto, ne atentante la kovrilan fajron. La knabinoj interne kriegis:
  - Venu, infanoj, ne maltrafu ĝin! Devigita fajro pli!
  Charlotte krias:
  - Furr! Furr!
  Me-323 estas grandega transporto kapabla porti ĝis 200 soldatojn, ĝi havas ses maŝinpafilojn de defendaj armiloj. Ili estas aranĝitaj en "erinaco-" sistemo kaj komencas skribaĉi ... Batalantoj pafas, kaj grandkalibraj kugloj trapikas la haŭton kaj trapikas la tegaĵon. Militistknabinoj saltas reen, kriante kiel porkoj:
  - Havu subevoluintajn leonidojn.
  Unu el la knabinoj estas hokita kaj konvulsiiĝas. Knabin-kuracisto saltas al ŝi kaj tuj deklaras:
  - Ĝi trablovis! - Kaj faras al ŝi vestaĵon. Ŝi trankviliĝas kaj provas reteni siajn ĝemojn.
  Sed tiam la Messerschmitt eniras la malantaŭon de la angla batalanto, precizaj pafoj kaj ĝi ekbrulas kaj falas. Knabinoj muĝas:
  - Mirinda! Ĉi tiu estas nia ulo!
  En ĉi tiu momento, la maŝinpafisto kovranta la fuzelaĝon (kaj ĉi tiu estas viro) falas trapikita de kuglo rekte tra. Gerda rapidas kiel fulmo, kroĉiĝas al la drato kaj falas, ŝiaj botoj forflugas. Juna knabino flagranta kun nudaj, rozkoloraj kalkanoj en paro da saltoj tra la faligitaj korpoj, saltas al la maŝinpafilo kaj premas la ellasilon. Plumbo estas kraĉata el la barelo kaj la Fajrokraĉulo perdas kontrolon, komencas fali en vosto.
  La lupaj knabinoj krias pro ĝojo kaj kantas:
  - Puck! Lavujo! Germanio kontraŭ Britio du - nulo!
  Gerda tamen ne havis tempon por pafi la duan batalanton, ĝi estis detruita de germanaj pilotoj. Aerbataloj estas pasemaj, kaj perdinte pli ol duonon de la batalantoj, la britoj fuĝis. La poentaro estis 11 kontraŭ 3 en favoro de la germanoj. La knabinoj ekkriis responde, tiel ĝoje kaj manpremis unu la alian. Ili ankaŭ laŭdis Gerdan, kiu ne perdis la kapon kaj registris la unuan faligitan aviadilon, ŝian viktimon, kiel sian valoraĵon! La knabino ruĝiĝis pro granda ekscito kaj murmuris:
  - Jes, mi ne memoris min mem! Ĉu estis io tia? Tute nepensebla! Mi estas en tranco...
  Charlotte murmuris kun malkontenta rideto:
  - Sed mi ne povas pardoni min pro prokrastoj. Do nur prenis la bremsojn!
  Firmaestro Madeleine konsolis Charlotte:
  - Estas ankoraŭ tiom da bataloj antaŭen! Tio estas Afriko!
  Charlotte ridis kaj ŝercis:
  - Infanetoj por nenio en la mondo, infanoj ne promeni al Afriko! Afriko havas ŝarkojn, Afriko havas gorilojn, kaj Afriko havas grandajn krokodilojn! Sed la Granda Reich; diris al ni - ne drivu!
  Ĉiuj knabinoj unuvoĉe ridis. Kiel bonega ĝi estis...
  La ĉefurbo de Tunizio, ankaŭ portas la nomon, Tunizio, ĝi enhavas la ĉefan bazon de la nazioj en Afriko. La ĉefa aliancano de Germanio: Mussolini eniris la Duan Mondmiliton nur la 17-an de junio, kvin tagojn antaŭ la kapitulaco de Francio. Li volis "gajni", aŭ pli ĝuste piedbati, jam venkitan malamikon por akiri konsiderindajn teritoriajn gajnojn. Nu, se Germanio malsukcesos, malfermu mem la duan sudan fronton kontraŭ la Tria Regno! La itala armeo agis, ne tre sukcese, kaj malgraŭ la superforta nombra supereco, povis antaŭeniri nur kelkajn kilometrojn koste de grandegaj perdoj. Sed do Mussolini ne aparte sukcese eniris la militon. En la estonteco, la italoj batalis ekstreme malsukcese. Bits en Grekio, malgraŭ sia nombra supereco, en Etiopio, havante preskaŭ kvinoble pli da fortoj ol la britoj, kaj en Libio, perdinte preskaŭ la tutan teritorion kun naftoputoj kiuj jam komencis disvolviĝi. Sed Rommel, juna generalo kiu aliĝis al la NSDAP antaŭ ol Hitler ekregis, lanĉis potencan kontraŭatakon kontraŭ la britoj. Krome, li lanĉis ofensivon eĉ antaŭ la translokigo de la ĉeftrupoj, havante nur dek tankojn kaj kvindek kamionojn alivestitajn kiel tanko. Kun rapida ĵeto, la plej bona brita generalo Kolenkor estis kaptita, kaj preskaŭ ĉio el Libio revenis al la kontrolo de la nazioj. Tamen, la bone fortikigita fortikaĵo de Tolbuk, tiel mezbone kapitulacita de la italoj, ankoraŭ tenas! Rommel havas nur ducent tankojn, ĉiuj T-1 kaj T-2, tio estas malpezaj, kaj aliaj ducent italaj estas ĝenerale maŝinpafiloj tanketoj pezaj 2,7 tunoj. Kompreneble, kun tiaj fortoj estas malfacile batali kun Matildas: havante frontan kirason de 78 mm kaj 70 mm Cromwell. Dum la fronto provizore stabiliĝas, ambaŭ flankoj konstruas forton...
  La SS-kompanioj alteriĝis en la flughavenon kaj tuj estis blovigitaj en la varman afrikan aeron. Ankoraŭ somero, junio kaj Afriko! La knabinoj tamen provis fiksi sin kaj ne montri, ke ili estas varmaj. Kaj tiam Madeleine ordonis:
  Ni faru marŝon tra la dezerto! Kaj samtempe ni provos sunkremojn, vi saltos en naĝkostumoj!
  La knabinoj grimacis pro malkontento: ili denove estas eksperimentitaj. Kvankam, kompreneble, en bankostumo en tia varmego ĝi estas multe pli agrabla ol uniformo, kaj eĉ kuglorezistaj veŝtoj, kiujn oni povas ankaŭ devige porti.
  La knabinoj rapide ŝanĝiĝis en la bankostumojn, pentritajn en la koloro de la dezerto, kaj komencis ŝmiri sin per protekta kremo, kiu, cetere, ankaŭ devus helpi ilin pli rapide sunbruni. Gerda helpis ŝmiri Charlotte, kaj tiun Gerda. La ruĝharulo rimarkis:
  - Ĉi tiuj estas la sama Tunizio, ĉe la rando de la slumoj, nur en la centro de kvindek ŝtonaj domoj kaj deko da moskeoj. Mi legis fabelojn kaj atendis vidi grandiozajn palacojn kun fontano kaj ĝardenoj inter la araboj!
  Gerda respondis ĝemante:
  - Ve, se en nia mondo estis kiel en fabelo! Ve, nia mondo estas senkompata, maljusta, insida! La karno ĝemas kaj suferas en agonio!
  Charlotte daŭrigis:
  - Sed la viro estas saĝa, glora progreso! Kvankam ŝajnas, ke la Sinjoro lin forgesis!
  Lasitaj solaj en siaj bankostumoj, kaj iomete lavitaj en malvarmeta akvo antaŭ ol apliki la kremon, la belaj knabinoj spertis iom da malpeziĝo. Se en la aviadilo mem, ankoraŭ ne estis tiel varme, tiam ĉe la flughaveno kaj la urbo estas nur infero. Vere, aliaj barakudaj tigrinoj jam batalis en Grekujo, kie estas varme en aprilo, sed tamen ne kiel en Afriko somere.
  Post la duŝo, la knabinoj estis en ledaj pantofloj, sed Madeleine ordonis:
  - Prenu alian kremon kaj bone lubriku la plandojn! Vi marŝos tra la dezerto nudpiede! Kion vi palpebrumas - vi komprenas, do daŭrigu.
  La knabinoj ŝmiris sin per graciaj piedoj de nudaj, knabinecaj kruroj, sen multe da entuziasmo. Post ĉio, la sablo de Saharo estas preskaŭ varma pato. Vere, ĉi tie ĝi ankoraŭ estas proksime al la marbordo, kaj herbejoj superkreskitaj de herboj ofte falas. Sed kuri kun nudaj plandoj sur ŝtonoj, gruzo, sablo, kiuj varmigis la afrikan Sunon? Ĉi tio estas ĝenerale sovaĝa!
  Tamen, la knabinoj ne estas tiel fraŭlinoj, la elita trejnadprogramo inkluzivas malvolajn marŝadojn por knabinoj de la Virina Germana Unio, kaj ankaŭ ofte nudpiede, kaj sur malglata tereno. Por ke la militistoj ne diskutu! Ĝenerale, por faŝisma Germanio, la naturo de la avido al diversaj eksperimentoj. Hitler estas fervora admiranto de la teorio de Nietzsche pri la superhomo, aŭ viro de la estonteco. Li devas esti pli forta, pli rapida, pli inteligenta kaj pli kruela ol la moderna homo. Vera germana soldato devas esti: forta, rapida, hardita - ĉar li estas Arjano! Sed arjaj virinoj, kiuj naskas heroojn, devas mem esti herooj, kaj forto devas esti nutrita! Tial la plej bone trejnitaj knabinoj estas intense trejnitaj, harditaj, edukitaj! Do iliaj afablaj, genetike talentaj belulinoj, devas travivi ekstreman malmoliĝon en la afrikaj dezertoj: pruvi, ke la arja kaj la arja povas trakti ĉiujn provojn, kaj ne la baron, kiun ili ne povas preni - la nevenkebla kaj kuraĝa soldato de la Tria Regno. !
  Kaj nun la firmao, forlasante la armean tendaron, kuras laŭ la mallarĝaj, ŝtonaj fiŝkanoj de Tunizio.
  La nudaj kalkanoj de la knabino pikas la nigrajn, akrajn ŝtonetojn de la vojo, kaj kruele bakas. Sed la lubrikaĵo ja iomete mildigas la brulvundojn, kaj kiam vi kuras rapide, ĝi ne tiom bakas, kvankam la suno pasis post tagmezo kaj la temperaturo estas maksimuma. Tamen malpuraj arabaj infanoj fariĝas pli malgrandaj, kun nigraj kalkanumoj, sen ia kremo, kaj eĉ ne sulkiĝas. Ŝajnas, ke ili havas kalojn sur siaj plandumoj. Ĉe preskaŭ nudaj knabinoj en bankostumoj, kaj kun evoluintaj muskolaj korpoj, aspektas arabaj viroj; iliaj buŝoj gapas, kaj la virinoj moviĝas pli rapide al la flankoj, envolvante sin eĉ pli firme en nigra vualo.
  Kaj la knabinoj kuras tenante maŝinpafilojn sur sia ŝultro kaj ĉiu tornistro kun provizoj kaj obusoj. Kaj ĉi tio estas entute dudek kilogramoj ... Eĉ se ni konsideras, ke la knabinoj estis kolektitaj fizike fortaj, kaj trejnas en spartanaj kondiĉoj dum pli ol jaro, tiam ĉi tio ankoraŭ estas pezo, precipe se la varmego estas. super kvindek gradoj en la ombro, kaj necesas venki la maratonan distancon.
  Gerda kuras, penante kiel eble plej ĝuste spiri, por ke ŝi havu sufiĉe da fortoj por pli longa tempo. Kvankam ŝi ne vivis tiom multe, ŝiaj lastaj ok jaroj estis pasigitaj en speciala lernejo por infanoj de la genetika elito. Sed ĉi tio ne signifas, ke ili vivis en komfortaj kondiĉoj. Male, vekiĝi je la kvina matene, ŝprucigi per glacia duŝo, malmolaj ekzercoj, horo da kurado kaj poste kelkaj horoj da laboro. Poste studu, antaŭ tagmanĝo, trejnadon denove, inkluzive de batalbatalo. Milita trejnado, studo, trejnado, ĝis la deka, post kio la lumoj estingiĝas. Vere, ili bone nutris, sed ili ne donis viandon, legomojn, fruktojn, fiŝojn, dolĉaĵojn kaj dolĉaĵojn, nur por la naskiĝtago de la Fuhrer, Kristnasko kaj la 1-a de majo. Preskaŭ ne ekzistas libera tempo, ĉio estas strikte reguligita... El ili estis trejnitaj homoj de la estonteco, kiuj laŭsupoze regis la Teron. Himmler mem, estro de la SS, konservis tian programon sub kontrolo.
  Ĉi tie la knabinoj interrompis siajn memorojn ... Nun ili pafas al la sovetiaj pozicioj sur la tanko Leopard-100. Kaj, kompreneble, nudpiede kaj nur en bikino - do batalu kontraŭ sorĉistinoj, kiuj tute ne maljuniĝis dum dudek jaroj, kaj ankoraŭ estas junaj kaj freŝaj kiel printempaj lekantoj.
  Ĉi tiu maŝino estas speciala - kun jetbombisto, kaj longtuba kontraŭtanka pafilo.
  Gerda pafis kaj knaris:
  - Gloro al la Patrujo!
  Charlotte premis per la nudaj piedoj la stirstangobutonojn. Ŝi frakasis alian sovetian T-54-tankon, ili ankoraŭ ne estis prenitaj el produktado.
  Tiam ŝi kontrolis:
  Dankon Rommel!
  Christina, ankaŭ batalanta en la Leopardo 100, premis la butonojn per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Magda, pafante de maŝinpafiloj, rimarkis:
  - Kaj gloron al ni barakudaj knabinoj!
  Jes, ili estis militistoj de la plej mojosa aerobatiko.
  Gerda denove premis la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj, frakasis la sovetian pafilon (malbona sorĉistino, kvankam bela!), Kaj vyaknula:
  - Mi mortigos ĉiujn!
  Kaj denove antaŭ ŝi, kvazaŭ estus hieraŭ, rememoroj ekbrilis;
  Jam estis kovrita distanco de kvindek aŭ eĉ iom pli da kilometroj, kolosa ŝarĝo en tia varmego kaj kun ŝarĝo, por tiaj knabinetoj. Gerda, Charlotte ne plu sentis iliajn korpojn, ili kuris kiel somnambuloj, sentante ion disŝirante iliajn muskolojn, kaj obtuzan doloron en la kapo. Sed jen venas la ordono:
  - Saltu paŝon! Sufiĉe por la unua fojo!
  La knabinoj malrapidiĝas kaj marŝas jam rapide. Kalkanoj komencas juki, eĉ pli. Gerda flustris al Charlotte:
  - De infero al purgatorio!
  Amatino malkonsentis.
  - De la purgatorio al la ĉielo!
  La ŝtona grundo finiĝis kaj la nudaj, elĉerpitaj piedoj de la knabinoj paŝas sur la mola, smeralda herbo. Gerda ekkriis:
  - Kaj kiel feliĉe, post turmentado de pikŝtonoj kaj la brulantaj sabloj de la dezerto, promeni kiel velura natura tapiŝo!
  Ĉi-foje Charlotte volonte konsentis.
  - Kompreneble, ĝi vere estas paradizo! Post tiel severa marŝado! Sed mi pensas, ke ĝi estos eĉ pli malfacila.
  Kiam la knabinoj finfine atingis la ludejon, Madeleine haltigis ilin kaj ordonis, ke ili kuŝu sur la dorso. Malglate palpis la piedojn de la dek plej bonaj militistoj kaj diris kun evidenta kontento:
  - Amindaj! Kaj la haŭto ne senŝeliĝas, kaj ne estas veziketoj sur la plando. Kaj eĉ la kalkanoj ne estis polvaj, ili restis rozkoloraj, kvazaŭ oni ĵus eliris el la bano! - Alta Madeleine, paŭzis, kaj amiko kun la rapideco de fulmo ĵetis ponardon. La klingo ekbrilis kiel suna kunikleto lanugita el spegulo de lernejano, kaj la pinto najlis grandan, nigran skorpion. La voĉo de la SS-oficiro fariĝis pli malglata, kaj la belaj trajtoj de la vizaĝo de la knabino fariĝis pli malmolaj. - Morgaŭ ni kuros de mateno ĝis vespero. Kial vi tordas vizaĝojn - ĉu vi estas arjoj aŭ ne? Se jes, tiam ni devas rezisti, tiujn, kiuj falas, ni pafos surloke! Kalkulu la unuan, la duan.
  Tiam estis sonĝo, kaj poste vekiĝo, kaj denove vi kuras.
  Gerda vekiĝis, abrupte eksaltante, la knabinoj rapide viciĝis. Ni lavis, brosis la dentojn kaj denove lubrikis per protektaj kremoj kun deviga marŝo tra la dezerto. Do ili estas nudpiedaj en siaj naĝkostumoj kaj rapidis tra la sabla infero.
  Arabaj infanoj surprizite montris al ili la fingrojn kaj fajfis:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda ĉirkaŭrigardis kaj sopire rigardis la malproksimiĝantajn palmarbojn, post kio ŝi flustris al Charlotte:
  - Denove en la infero!
  La ruĝhara divo respondis ridetante:
  - Ĉiuj homoj estas pekuloj, kaj la submondo estas la natura stato de pekuloj!
  Gerda palpebrumis reen.
  - Homo ne povas ne peki!
  Charlotte kapjesis sian fajran hararon kaj komencis klarigi dum ŝi kuris:
  - Mi konsentas! Eĉ milfoje konsentas! Ĝenerale, peko estas relativa, kaj pure homa koncepto. Ekzemple, se ni prenas la moralon de la antikva mondo, tiam en ĝi, estis bone, ke ĝi profitigis kaj la personon mem kaj lian tribspecon. Ekzemple, adulto estis konsiderata beno, ne peko!
  Gerda volonte konsentis:
  - Prave! La Fuhrer mem opinias, ke estas plej bone por virino gravediĝi de militheroo ol de ŝi, for de ĉiam kuraĝa edzo. Precipe se la edzo ankaŭ havas signojn de malutila, malpura sango.
  Madeleine kriis al la knabinoj:
  - Savu vian spiron knabinoj, ĉi-foje ni kuras ĝis elĉerpiĝo!
  Gerda ridetis reen.
  Vi povas esti laca, sed vi ne povas esti elĉerpita.
  Dum duonhoro la knabinoj kuris silente, kaj tiam Charlotte flustris:
  -Ĉu vi scias, kian strangan sonĝon mi havis amatinon?
  Gerda estis surprizita:
  - Jes, ankaŭ mi konfesas! Kaj kio?
  Charlotte, ridetante, respondis:
  - Nenio! Tia sonĝo, ke mi estis militisto en la armeo de la granda barbaro Atila. Kaj ni batalis kontraŭ vaksoj de antikva Romo. Kaj ĉio estis tiel bela kaj kruela samtempe...
  Gerda ridis responde.
  - Sciu, ankaŭ mi sonĝis pri tio! Iom surpriza koincido. Mi vidis vin en mia sonĝo!
  Charlotte palpebrumis reen.
  - Kaj mi vi! Vi batalis bone, kvankam la mallarĝokula kaj flavvizaĝa militisto preskaŭ mortigis vin!
  Ĉi-foje Gerda ne estis iomete surprizita, ŝi estis surprizita:
  - Ne povas esti! Do ne okazas, ke du homoj vidas la saman sonĝon samtempe?
  Charlotte respondis:
  - Se la gripo estas kolektive malsana, tiam la sonĝo povas esti la sama. Jen kiel ĝi iras! Mi aŭdis, ke en la Thule-societo estas specialaj mediumoj, kiuj prenas pocion kaj enspiras herbajn tinkturojn, kaj poste plonĝas en viziojn! Kaj ili tute sukcesas esti profetoj!
  Gerda, transsaltante la pavimon, konsentis:
  - Certe! Principe, la donaco de profetado ne postulas supernaturajn povojn, povas esti simple tute materiaj, kaj tamen nesolvitaj fizikaj leĝoj en la naturo. Sed kio estas la celo de ĉi tiu sonĝo?
  Charlotte levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Ne scias! Eble la Tria Reich venkos Brition kaj Usonon malantaŭ la Leono aŭ... Ĉi tie vi povas longe diveni!
  Gerda estis dironta ion, kiam subite ŝia orelo kaptis la ankoraŭ aŭdeblan bruon de motoroj. Malgraŭ la distanco, estis evidente, ke la motoroj de la aviadiloj estas bruaj, kaj ke ili signife alproksimiĝas... Madeleine ordonis:
  - Kio estas la etapo de la ekzerco numero du: masko.
  La knabinoj haltis, el siaj dorsosakoj elprenis kamuflajn mantelojn, pentritajn laŭ la koloro de la dezerto. Tiam ili komencis rapide enfosi, dum de supre ĝi ne estis rimarkebla, kio estis kontraŭnatura. Ĉi tie Gerda dankis la sorton, ke ili havas kaj armilojn kaj ministojn ŝovelilojn. Alie, la knabinoj en la dezerto povus esti facila predo por britaj atakaviadiloj aŭ plonĝbombistoj. Charlotte, skrapante la sablon per siaj nudaj piedoj, diris:
  - Ŝajnas, ke ni devos flari pulvon, eĉ en Tunizio... La vojoj de la Sinjoro estas neesploreblaj!
  Gerda kun ruza rigardo kontraŭis:
  - Manko de preciza scio ĉiam estas malbona, kun unu escepto, kiam temas pri la planoj de la Ĉiopova!
  
  ROMEL KOLERIS
  Rommel ricevis akutpotencojn kaj pli grandan aŭtonomion en Francio antaŭ la Aliancitaj alteriĝoj en junio 1944. Tio permesis al li lerte forigi kvindek ok germanajn sekciojn, inkluzive de dek tanko kaj kvin SS-sekcioj.
  Kaj la aliancanoj estis brutale venkitaj, perdante pli ol milionon da soldatoj kaj oficiroj sole kiel kaptitoj. Krome, la nazioj kaptis grandan amason da ekipaĵo.
  Sed plej grave, Hitler kaj lia sekvantaro alvenis en Francion por festi la plej grandan venkon. Ĉi tie ili estis, kvazaŭ "hazarde", kovritaj per Aliancita aviadila atako. Hitler, Himmler, Bormann kaj Goering mortis. Kaj Goebbels rapidis ĵuri fidelecon al la nova Fuhrer kaj Ĉefkomandanto Rommel.
  La aliancanoj haste jesis deklari paŭzon kun la Tria Regno dum kvin jaroj, frostigante la situacion kaj teritoriojn por la momento. Kaj ankaŭ forlasante la sudon de Italio kaj Sicilio.
  Sekvis interŝanĝo de militkaptitoj - ĉio por ĉiuj! Kiu signife fortigis la germanajn kaj precipe italajn trupojn.
  Vere, sur la orienta fronto, la Ruĝa Armeo faris sukcesan operacion "Bagration", trarompante al la Neman. Sed Rommel, kaŭzante neatenditan baton sur la suda flanko, en kontraŭaj direktoj de Moldavio kaj Okcidenta Ukrainio, formis tie grandan kaldronon de sovetaj armeoj.
  Stalino nervoziĝis kaj komencis ĵeti trupojn suden. Kiel rezulto, la germanoj povis eviti kompletan malvenkon, kaj tenis al la limoj de Pollando. Kvankam la Ruĝa Armeo povis liberigi preskaŭ tute Belorusion kaj parte Litovion.
  La liberigo de tankoj kaj aviadiloj en la Tria Reich estis konstante pliiĝanta, precipe post la ĉesigo de la bombado de la aliancanoj.
  Kaj la "Pantero" ankoraŭ estis pli alta ol la T-34-85 en fronta kiraso kaj kirasa trapikado, same kiel la pafrapideco de la pafilo. La "Pantero" havis pli kaj stokojn de konkoj kaj, pli precize, optiko.
  Do la germanaj tankoj estas fortaj kaj ilia nombro pliiĝis. Kaj "Pantero" fariĝis grava problemo, precipe ĉar ĝia nombro draste kreskis. Kaj la Jagdpanther montriĝis eĉ pli timinda, ĝi estis pli facile fabrikebla, sed pli potence armita kaj pli bone protektita, precipe en la frunto.
  "Jagdpanther" fariĝis granda problemo por la Ruĝa Armeo. Ĝenerale, liberiĝinte en la okcidento, la germanoj haste kolektis fortojn. Rommel metis kaj la francojn kaj la polojn sub armiloj. La pola armeo aperis, kaj la francaj unuoj.
  Kaj la germana maŝinpafilo estis la plej bona MP-44 en la mondo, kaj la aviadilo TA-152 fariĝis la plej bona universala armilo. Multe pli perfekta ol la Focke-Wulf.
  Rommel promesis revivigi la ŝtatkomunumon. Kaj tio inspiris la polojn batali por la Germana Armeo. Kaj la francoj batalis, uzante la kolosan potencialon, ĉefe homan. La nazioj ankaŭ povis konservi Rumanion kaj Hungarion sub sia kontrolo kaj fortigi la pozicion de Mussolini en Italio - formante novajn sekciojn.
  La bataloj montris, ke kun lerta uzo, la "Tigro" -2 tute ne estas malbona tanko. Aparte, ĝi estas tre tenaca kaj trafas de longa distanco.
  La germanoj stabiligis la fronton en aŭtuno. Kaj vintre, la batalado rekomencis kun renovigita vigleco. Ĉi-foje la Ruĝa Armeo trafis en la centro. Memveturaj kanonoj E-10 kaj E-25, kaj la unua sovetia SU-100 estis provitaj en bataloj. La sovetia aŭto ne estis malbona, kaj la germanaj aŭtomobiloj kun malalta silueto estis sufiĉe efikaj kaj lertaj.
  Rommel fortranĉis la sovetiajn soldatojn kiuj trarompis kun flankatako kaj formis paron de grandaj vaporkaldronoj. Ĝenerale, la nova komandanto de la Tria Regno divenis sovetiajn manovrojn kaj sukcesis preni efikajn kontraŭrimedojn.
  Precipe en Pollando, la vojoj estis pli bonaj, kaj germanaj tankoj, eĉ vintre, agis pli efike ol en la vasteco de Sovetunio. Kaj nun la Fritz havis multe da ili.
  Fritz reagaviadiloj ankaŭ havis efikon. ME-262s estas tenacaj maŝinoj, kaj XE-162s estas la plej rapidaj kaj plej manoveblaj. Kaj la sovetiaj aviadiloj eĉ ne povis atingi la bombaviadilon Arado. Ankaŭ problemo. Kaj en la sudo, la germanoj repuŝis la sovetian ofensivon, formante kaldronojn.
  Rommel logis la Ruĝan Armeon en kaptilojn, kaj uzis grandan nombron da tankoj, kaj la Pantero estis sufiĉe efika kiam uzite ĝuste.
  Stalino muĝis pro kolero, sed montriĝis batata. La germanoj mobilizis siajn fortojn. Kaj anstataŭ liberigi senutilajn misilojn kiel la FAA, ili fidis je reagaviadiloj. Kaj nun la Ruĝa Armeo ricevis ĝin kaj sur la ĉielo kaj sur la tero ĝisfunde.
  En majo 1945, uzante pli progresintan modifon de la E-25 memvetura pafilo, kun fronta kirasa dikeco de 120 mm kaj flanka kiraso de 82 mm per 88 mm pafilo, la germanoj komencis antaŭeniri en Ukrainio.
  Rommel traktis pli flekseblan okuppolitikon, deklarante Ukrainion sendependa ŝtato sub la aŭspicioj de la Tria Reich kaj instigante Bandera. Marioneta registaro de Belorusio ankaŭ estis kreita. La germanoj nun nomis la slavojn arjoj kaj estis ruzaj.
  Por la Ruĝa Armeo, la situacio estis plimalbonigita per la ĉesigo de provizoj sub Lend-Lease, kaj rikolto fiasko en Sovetunio. Jes, kaj Stalino de tempo al tempo enmiksiĝis en la komandon kaj kontrolon de la trupoj, kaj ĉi tio havis negativan karakteron.
  Se Stalin jam bone konis strategiajn aferojn, tiam li estis sufiĉe malforta en operaciaj aferoj, kaj li praktike ne komprenis taktikojn. Sed samtempe, li ne vere volis aŭskulti la konsilojn de profesiuloj.
  Kaj la germanoj sub la komando de la genia komandanto Rommel gajnis unu venkon post alia.
  La Fritz kaptis la tutan Dekstran Bordon de Ukrainio kaj Kyiv en la somero. Kaj ankaŭ Belorusio estis kaptita de potenca bato. Io devis esti farita por savi USSR!
  Kaj tiam ŝi aperis Sailor Moon kun sia nudpieda en bikinteamo.
  Kaj la knabinoj de la japana animeo renkontis la naziojn, kiuj, venkinte la Ruĝan Armeon en Belorusio, jam translokiĝis al Smolensk.
  La knabinoj estis ĉe la rando mem de la atako, kaj batalis tre malespere.
  Iliaj nudaj piedoj ĵetis grenadojn, kaj fulmo elflugis el iliaj umbilikoj. Kaj la glavoj, plilongiĝantaj, dehakis faŝistajn aviadilojn. Kaj tiam la militistoj de Cejlona Luno prenis ĝin kaj kiel ili fajfas. Faligitaj korvoj falos sur la naziojn. Kaj kelkaj el la plumitaj birdoj falis sur la faŝistajn jetvulturojn. Kaj prenis kaj faligis ilin.
  Ceylon Moon agreseme rikanis.
  - Kion Fritz ne estas donata al vi Smolensk?
  Alia blua knabino kuĝis:
  - Kaj ni rememoros Stalingradon!
  La tria flava knabino grincis:
  - Kaj Sebastopolo!
  Kaj la kvara bojis:
  - Kaj ankaŭ Leningrado!
  Kaj la tuta bataliono de nudpiedaj en bikino beleco kiel liberigi fulmon de siaj umbilikoj. Kaj kiel ĝi frapos amason da faŝistoj ĝismorte.
  Ŝajnis, ke kun tia potenco, la venko de la Ruĝa Armeo estis neevitebla. Sed...
  Demono aperis al la knabinoj de la japana animeo kaj diris:
  - Kaj la rusoj ne volas disbati la Kurilajn insulojn!
  La inaj militistoj el Japanio kriis pro frustriĝo:
  - Kiel ili ne volas puŝi la insulojn? Ni estas trompitaj!
  Kaj fulmantaj nudpiedaj, rondaj kalkanoj malaperis de la fronto.
  Sed ili jam sukcesis kaŭzi gravan damaĝon al la nazioj, kaj ĉesigis la ofensivon.
  Vintre, la germanoj nur defendis sin. Ili havis tre sukcesan XE-162 sur la ĉielo, ili tenis firme. Surtere, la memvetura pafilo E-25 pli-malpli disponigis protekton. Kiel aliaj tankoj. La "Tigro" -2 estis modernigita, ricevis pli potencan motoron de 1000 ĉevalfortoj, kaj perfektan dissendon.
  La sovetiaj T-54s ankoraŭ ne estis pretaj, kaj la IS-4 havis multajn neperfektaĵojn. Kaj ĉi tio negative influis la batalkapablon de la Ruĝa Armeo.
  En la fonto de 1946, la nazioj provis antaŭeniri. Sed iliaj soldatoj estis blokitaj en la progresintaj sovetiaj defendoj. La milito pli kaj pli komencis simili al la unua mondmilito, kiam la defendo estas pli forta ol la atako, kaj la frontlinio estas neaktiva. Somere ankaŭ la germanoj provis antaŭeniri, sed sen sukceso. Kaj en aŭtuno kaj vintro, la Ruĝa Armeo jam antaŭeniris, kaj ankaŭ blokiĝis en la germana densa defendo. Krome, la Fritz jam adaptiĝis por batali vintre, kaj ilia ekipaĵo ne tiom "flosis" en la malvarmo. Kaj la tanko de la serio "E" -50 pruvis esti sukcesa kaj sufiĉe efika maŝino.
  Vere, la aŭto pezis preskaŭ 65 tunojn, sed ĉi tio estis kompensita per potenca motoro, ankaŭ tre efikaj pafiloj de 88 mm en 100EL, kiras-penetraj, precizaj, rapidaj pafaj.
  La T-54 ankoraŭ ne eniris la serion, kaj la germanoj ankoraŭ havis avantaĝon en la kvalito de ekipaĵo. Kaj en la aero, ilia avantaĝo pliiĝis.
  Huffman ricevis, post kvarcent faligitaj aviadiloj, la Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun Ora Kverko-Folioj, Glavoj kaj Diamanto. Post la 500-a aviadilo, la Ordeno de la Germana Aglo kun diamantoj.
  La kvardek-sepa jaro pasis en reciprokaj injektoj. Rommel agis singarde, provante konstrui forton kaj Stalin. Kaj fine, la kvardek-oka jaro. La Ruĝa Armeo provis antaŭeniri printempe. Sed ŝi ne povis trarompi la densan defendon de la germanoj en la centro. En aŭtuno, la germanoj faris nur malgrandan operacion, ebenigante la fronton en la nordo.
  Kvardek-naŭa jaro, sovetiaj trupoj baze provis ataki. La germanoj sidis en strikta defendo. La Ruĝa Armeo T-54 jam en la serio, kiel la IS-7, ankaŭ havis la MIG-15. La germanoj havas pli progresintan ME-362, kaj HE-262, kaj ME-2010, same kiel TA-283.
  Okazis interŝanĝo de batoj. E-50 fariĝis pli progresinta. Ĝia pezo estis reduktita al kvindek tunoj, ĝia alteco ankaŭ estis reduktita, kaj la defendo de la frunto de la turo estis plifortigita. La E-75 ankaŭ kondensiĝis kaj ĝia pezo malpliiĝis al kontentiga kaj eniris la serion.
  La E-100 neniam eniris la serion, tiel ke ĝia peza pezo kreis tro multajn problemojn por la militistaro.
  La germanoj tenis la fronton, kaj nun 1950 de ĉi tiu malbenita milito komenciĝis.
  Rommel ofertis pacon al Stalin. Sed kompreneble, postulante forlasi la Trian Reich tiujn terojn, kiujn la germanoj jam konkeris. Stalino konsentis pri paco nur ene de la limoj de 1941. Sed Rommel ne povis konsenti pri tio. Ĉar montriĝis, ke milionoj da germanoj vane mortis.
  La jaro 1950 pasis en la provoj de la Ruĝa Armeo trarompi la fronton. La germanoj estis sur la defensivo.
  Rommel metis kelkajn esperojn sur diskotekoj. Ili ekis jam en 1945, sed montriĝis malraciaj por bataluzo. Sed en 1951, la unuaj maŝinoj aperis kun rapido de kvar sonaj, kaj danke al la fluo ĉirkaŭ la laminara jeto, ili estis praktike nevundeblaj al malgrandaj brakoj.
  En 1951, la Ruĝa Armeo daŭre atakis la naziojn. Sed ŝiaj provoj estis senefikaj. La frontlinio restis stabila.
  Rommel tamen ricevis informojn pri la uzo de diskedoj. Ili ne povis esti pafitaj, sed ili mem ne pafis, sed nur povis rami aercelojn. Kiu tamen, konsiderante ilian rapidecon, jam ne estas malbona en si mem. Sed ĝi ne povis doni aersuperecon super la MIG-15.
  Disketoj estis multekostaj kaj malfacile fabrikeblaj, kaj ekzistis malmultaj el ili.
  La jaro 1952 ankaŭ pasis en interŝanĝo de batoj, kaj kiam la Ruĝa Armeo provis premi, sed ĝi ne sukcesis, la defendo de la Fritz estis forta.
  Krome, la germanoj uzis fremdulojn en la milito. Kaj ili ordonis tute lerte.
  Stalin mortis en marto 1953. Kaj tio tuj kaŭzis malkonkordon en la partia gvidado, ĉar ne estis oficiala posteulo.
  Vi devas dividi afiŝojn. Do Molotov iĝis Prezidanto de la GKO, Malenkov iĝis Prezidanto de la Konsilio de Ministroj, Nikita Ĥruŝĉov iĝis Unua Sekretario de la Centra Komitato de la CPSU, Ĵukov iĝis Supera Komandanto, kaj Vasilevsky iĝis Ministro de Defendo.
  Beria baldaŭ estis arestita kaj pafita.
  Sed ĉi tiu aresto kaŭzis ian konfuzon en la internaj trupoj. Kaj Rommel donis disbatan baton, tranĉante la Ruĝan Armeon.
  La germanoj povis kapti Smolensk en 1953, kaj la sovetiaj soldatoj tenis la teritorion ĝis Rĵev, la grandurbo mem. Fritz ankaŭ sukcesis bloki Leningradon denove, kaj en la sudo kapti Ukrainion kaj Krimeon, blokante Sebastopolon, kaj atingante la Donon mem. Estis laŭ la Don ke sovetiaj soldatoj maldaŭrigis la naziojn.
  Vintre, la germanoj finfine elĉerpiĝis. Molotov, prezidanto de la GKO, sciigis ke la milito iros ĝis la fino.
  En 1954, la armeo de Rommel avancis sur Moskvon, sed ĉiuj provoj de la Fritz trarompi estis repuŝitaj.
  Ili ne sukcesis kapti Leningradon per ŝtormo.
  !955, la nazioj denove atakis. Ili provis preni Stalingradon, sed ili estis batitaj tie kaj retiriĝis preter la Dono. Ankaŭ la provo preni Moskvon malsukcesis. La atako kontraŭ Leningrado ankaŭ estis malsukcesa. La perdoj de la nazioj estis tre grandaj.
  Kaj en 1956, la Tria Regno denove iris sur la defensivon. Kaj jam la Ruĝa Armeo provis ataki la regimentojn de Rommel. Sed ankaŭ mankis al ŝi forto. La perdoj ankaŭ estis grandegaj. Kaj en 1956 la frontlinio ne moviĝis.
  En 1957, la germanoj akiris novajn tankojn "Leopardo", kaj Sovetunio en la serio T-55. Ĉi tiu maŝino havis pli potencan pafilon en 107 mm kalibro. Pli progresinta IS-12 ankaŭ aperis. IS-10 estis ĝisdatigita.
  La germana "Leopardo" estis pli progresinta maŝino de la nova generacio, sed ankoraŭ nefinita. ME-562-batalantoj ankaŭ aperis. Kun pli potencaj armiloj ol antaŭe kaj alta rapideco. Same kiel la malpeza XE-462. Ankaŭ tre deca batalanto, kaj malpeza. En Sovetunio, ili ĝis nun trapasis la modernigon de la MIG-15, sen forigi la plej masivan sovetian aviadilon en la historio de aviado de seria produktado. La milito daŭris.
  Jam komenciĝis la jaro 1958... Terure, kiom da homoj daŭras suferoj.
  Rommel, ĝenerale, konsentas pri paco, sed kun la reteno de ĉio konkerita fare de la germanoj. Molotov kaj lia teamo ne konsentas pri tio.
  Trovis falĉilon sur ŝtono. Kaj la perdoj kreskas.
  La Ruĝa Armeo provas antaŭeniri, sed ne povas trarompi la densajn defendojn. En aŭtuno, la germanoj provas preni Leningradon denove, sed iliaj atakoj estas repuŝitaj.
  Jam 1959 rapidas kiel lupo. Jes, la tempo en la milito fluas en gutoj, sed ĝi pasas nerimarkita kaj estas nenio por memori. Jam Rommel maljuniĝis. Kaj Molotov havas multajn jarojn kiel la sovetia gvidado. Sed la milito ankoraŭ daŭras.
  La Ruĝa Armeo daŭre uzas la MIG-15, sed daŭre modernigas ĝin. Pli progresintaj misiloj kaj kontraŭaviadilaj sistemoj ankaŭ aperis. Kaj plej grave, la satelito jam povis lanĉi en malaltan orbiton de la Tero. Sovetunio jam havis balistikajn misilojn kapablajn trafi Berlinon. Tamen, kiel la germanoj.
  La atombombo ne estis evoluigita ĉar Usono ne kredis je sia realeco kaj ne volis malŝpari monon.
  Kaj la Tria Reich kaj Sovetunio ne estis ĝis tiom multekostaj projektoj.
  Ĉi tio okazis jam en 1959, kaj la mondo ankoraŭ ne havas nukleajn armilojn. Britio estas blokita en koloniaj militoj, malespera konservi sian imperion, kaj en Usono, petrolo kaj gasmonopoloj bremsas la disvolviĝon de nuklea energio.
  Okazis, ke la mondo ankoraŭ estas sen atombombo. Kvankam eble estis ŝia aspekto, kiu povus fini ĉi tiun malbenitan, inferan militon. En kiu jam mortis multaj dekoj da milionoj da homoj.
  En aliaj frontoj, Usono kaj Britio estis en milito kun Japanio. En 1946, Usono surterigis trupojn en la Lando de la Leviĝanta Suno, sed la samurajo ĵetis ilin en la maron.
  Japanio daŭre bombadis kaj bombadis. Sed ŝi rifuzis kapitulaci.
  En 1950, Usono denove alteriĝis, ĉi-foje pli bone preparita kaj uzante multe pli grandan nombron da ŝipoj, kaj aviadiloj kaj aliaj fortoj.
  Japanio rezistis ankoraŭ unu jaron kaj duonon. Tokio estis unu el la lastaj falantaj, kaj la imperiestro faris sin hara-kiri. Sed eĉ post tio, paco ne venis. La japanoj enscenigis veran gerilan militon por la okupantoj de la usonanoj.
  Ĉio ĉi malfortigis Amerikon kaj Brition kaj ili ne intervenis en la milito inter Sovetunio kaj la Tria Regno. Rommel ankoraŭ havas la rimedojn de la tuta Eŭropo. Kaj konsiderante la okupatajn teritoriojn en Rusio, estas multe pli da homaj rimedoj. Vere, furioza gerilmilito okazas kontraŭ la nazioj. Kaj eĉ pli ruza kaj fleksebla politiko en la okupitaj teritorioj ne helpas la Fritz akiri piedtenejon tie kaj subpremi la partizanojn.
  La 1-an de septembro 1959 pasis ĝuste dudek jaroj ekde la komenco de la dua mondmilito. La Ruĝa Armeo antaŭeniris en la Leningrada direkto. La germanoj denove provis preni Moskvon.
  Kiom longe vi povas batali? Estas nur koŝmaro.
  Ĉiukaze, bataliono de sovetiaj knabinoj sidas en la tranĉeo. Kaj reflektas la sekvan atakon de la Germana Armeo.
  Nataŝka Sokolovskaja pafas de AK, kaj diras ĝenite:
  - Nu, kiom longe ĉi tiu akrido kaŭros?
  Zoya logike respondas pafante de ĵetgrenado kaj rompante la raŭpon de germana aŭto:
  - Verŝajne, al la lasta soldato!
  Augustine, pafante ĉe la nazioj, notis:
  - Tia koŝmaro ne povas daŭri eterne!
  Kaj la ruĝhara knabino kun la nuda piedo ĵetis tre mortigan obuson, disŝirante la naziojn en malgrandajn pecetojn. Tiam ŝi rimarkis kun rideto:
  - Ne, ni vere bezonas mortigi ilin ĉiujn!
  Ankaŭ Svetlana per sia nuda, ĉizita piedo lanĉis murdan citronon. Ŝi disŝiris la Fritz kaj notis:
  - Eble ni mortigos ... Se ni ne fleksos nin!
  Kvar inaj militistoj batalas en bikinoj. Ili aspektas kiel junaj kaj tre belaj knabinoj. Sed ili ekzistas delonge. Ili batalas ekde la kvardek-unua jaro, kaj ili jam plene lacaj de ĉi tiu milito. Kaj antaŭ tio ili jam batalis en Hispanujo. Ili ankaŭ estis premiitaj.
  Kaj nun jam de tiom da jaroj - pli ol dek ok jarojn ili faras malegalecan lukton kontraŭ faŝismo. Kaj ŝajnas, ke neniam estos fino al ĉi tiu rando.
  Nataŝka rememoris, kiel knabino, dum la unua mondmilito, ŝi portis pakaĵon al bataliono de la cara armeo.
  Ŝajnas, ke ŝiaj nudaj piedoj jam kutimas al ĉio. Kaj se vi marŝas kvindek verstojn en tago, viaj bovidoj doloras, kaj viaj plandoj, kvankam kalaj, komencas juki kaj dolori.
  Krome vi malsatas. Nur akvo el la rivereto kaj beroj. Sed nenio en la somero. Sed provu marŝi nudpiede en la neĝo dum longa tempo. Kiam la fingroj fariĝas ruĝaj kaj bluaj pro la malvarmo. Kaj nur konstanta movo kaj la kutimo moderigi ekde infanaĝo savas de frosto.
  Nataŝa ankaŭ memoris carasmajn tempojn. Estis io bona pri ili. Aparte, la cara rublo estintus stabila valuto kaj prezoj sub la benita caro Nikolao la 2-a ne kreskis. Ĉiukaze, antaŭ la milito kun la germanoj. Kaj ĉi tiu stabileco helpis al la kamparanoj amasigi monon por tiu aŭ alia aĉeto. Kaj vi povus aĉeti preskaŭ ĉion kredite. Do ankoraŭ ne estas fakto, ke ĝi fariĝis tiel bona sub sovetia regado.
  Augustine ĵetis la mortigan donacon de morto per sia nuda piedo. Ŝi disŝiris ilin amason da germanoj kaj iliaj dungitaj soldatoj kaj diris kun ĝeno:
  - Ĉiuj murdoj kaj murdoj! Kaj la animo postulas ion alian!
  Augustine partoprenis en la defendo de Port Arthur. Jen tia batalema knabino ŝi estas. Kaj la knabino estas eterna. Por konservi junecon, sorĉistinoj ne surmetas ŝuojn en iu ajn, la plej severa frosto. Kaj ĉi tio estas ilia universala regulo.
  Kaj kiam vi estas nudpieda, nek kuglo nek maljuneco prenas vin. Kaj vi mem draŝas kontraŭulojn kiel garbojn da greno.
  Ŝi rememoris tiun batalon kun la japanoj. Alia knabino, preskaŭ infano, pafas, celante fusilon al la samurajo per maldikaj sed fortaj manoj.
  Kaj la japanoj daŭre grimpas kaj grimpas, plenigante ĉiujn alirojn per kadavroj. Boreiko, bone farita. Li hakis samurajon per sabroj de ambaŭ manoj, kiel la legenda Ilja Muromets.
  Tuta monto da kadavroj kreskis ĉirkaŭ li. La japanoj ankoraŭ vundis lin per bajonetoj kaj forĵetis lin. Sed Boreyko pluvivis. Post reveno de kaptiteco, li batalis kun la germanoj en la Unumondo-Milito. Kaj tiam la spuroj de la urso estas perditaj. Nun, se li vivas, li jam estas sufiĉe maljuna. Kaj Aŭgusteno ne bezonas jarojn. Ĝis nun ŝi aspektas kiel muskolforta kaj alta knabino. Kaj eĉ ricevinte vundon, ŝia haŭto resaniĝas sen cikatroj kaj ajnaj spuroj.
  Aŭgusteno rememoris, kiel ŝi pelis japanojn en la stomakon per sia bajoneto. Kaj li tiel kriegis. Kaj ŝi estas ruĝhara kaj juna, sed jam forta kaj sufiĉe alta, ĉar ŝi ŝarĝos amikon de samurajo kun nuda kalkano en la mentono. Li prenis ĝin kaj kolapsis, kaj falis tiel malsukcese, ke la japana bajoneto trapikis lian dorson.
  Augustine tiam pafis al la japanoj sen maltrafi. Sed estis tro da ili. Kaj ili venkis la rusojn.
  Augustine eĉ estis kaptita. Ŝi komencis esti pridemandita. Brazo estis alportita al iliaj nudaj piedoj, post oleado de iliaj kalaj piedoj.
  Augustine povis reteni siajn kriojn. Ŝi imagis sin kiel la Domservistinon de Orleano kiu nur ridas kaj ridetas sub torturo. Augustine estis pendigita sur rako kaj batita per vipo. Sed ŝi nur ridis responde.
  En la fino, la samurajo lasis ŝin sola kaj eĉ forigis la ĉenon kiel signo de respekto por ŝia kuraĝo. Kaj Aŭgusteno profitis de tio, kaj mortigis du gardistojn, fuĝis.
  Tiam ŝi batalis en la armeo de Kuropatkin. Mi vere atendis gajni.
  Sed Kuropatkin, kvazaŭ intence, volis perdi. La samurajo perdis duoble pli multajn mortigitojn ol la cara armeo, sed finfine la rusoj estis venkitaj. Ve, kia milito estis - la rusoj batalis kuraĝe, montrante sin kiel la plej bonaj soldatoj en la mondo, kun la plej malbona ordono!
  Augustina denove ĵetis obuson al la nazioj per la nudaj piedfingroj kaj muĝis:
  - Bonŝancon ĉe ni!
  Zoya diris:
  - Sciu redoni!
  La orhara knabino ankaŭ ĵetis citronon per sia gracia, nuda piedo, ronronante:
  - Gloro al la Patrujo!
  Zoya ankaŭ vidis multajn aferojn. Kie ajn ŝi batalis. Batalis kun la japanoj kaj en la civita milito. Ŝi renkontis Aŭgustinon tie. Kaj lernis multon. Tie, Nataŝa kaj Svetlana aliĝis al ili. Do aperis la legendaj kvar. Kaj la Ruĝa Armeo plejparte dankas al ili, kaj ĝi komencis venki.
  Zoja denove ĵetis obuson per sia nuda piedo. Mi trafis la Leopardon, kaj li renkontis sian kolegon.
  La knabino kun la oraj haroj pepis:
  - Mia Patrujo estu en granda gloro!
  Kaj ŝi montris al la Fritz sian langon. Ĝenerale, Zoja miris pri kiom da problemoj havis Rusio. Ĉio komenciĝis kun la milito kiam Japanio atakis Rusion.
  Post tio, Rus' sturmis. Zoya ne atingis Port Arthur, sed batalis en la armeo de Kuropatkin. En la unua grava batalo, la rusoj forpuŝis ĉiujn japanajn atakojn kaj kaŭzis gravajn perdojn al ili. Sed tiam la samurajo komencis preteriri la caran armeon, kaj Kuropatkin retiriĝis.
  Sed kiel vi ne memoras Aleksandr Suvorov, kiu mem atakis la malamikojn. Suvorov konsideris atakon pli forta ol defendo. Kuropatkin montriĝis neadekvata por komando. Kaj Zoja montris kuraĝon, kaj persone mortigis japanojn per pafilo kaj ponardis per bajoneto.
  Sed precipe multajn samurajon ŝi povis mortigi per maŝinpafilo. Tio estis tiel bonega. Kaj ŝi falĉis ilin kiel falĉilon.
  Zoja denove ĵetis obuson per sia nuda, gracia piedo kaj kantis:
  - Gloro al mia Patrujo! La patrino amas siajn infanojn!
  Svetlana estas la plej maljuna el ili. Natura blondulo kun neĝblanka hararo. Ŝi ankaŭ partoprenis la Krimea Militon kaj defendis Sebastopolon. Jen kiom longe ĝi estis!
  Tiam ŝi estis ankoraŭ preskaŭ knabino, nudpieda en ŝirita robo, ŝi batalis kun superaj malamikaj fortoj. Svetlana kaj la plej unua el la kvar iĝis sorĉistino. Kaj ĝi multe helpis ŝin en la batalo. La britoj, francoj, turkoj grimpis al la sturmo. Kaj li pafis al ili per primitiva fusilo kaj batis. Kaj poste ponardita per bajonetoj. Kaj ŝi mortigis siajn malamikojn. Kaj per la nudaj piedfingroj ŝi ĵetis memfaritajn bombojn. En tiu milito, la rusoj povis teni Sebastopolon dum preskaŭ tuta jaro kaj elĉerpis la aliancanojn tiel multe ke ili ĉesigis la militon.
  Sed Rusio tiam cedis la Danuban Delton. Kaj por la unua fojo post longa tempo, ĝi montriĝis esti la perdanta flanko.
  Kaj tiam ili vendis Alaskon. Al Svetlana ŝajnis, ke la fino de la mondo entute venas.
  Sed jaroj pasis. La rusoj venkis la turkojn kaj reprenis la Danuban Delton. Denove batalis Svetlana, belega, nudpieda blondulo. Kaj estas bone esti sorĉistino - nek kugloj, nek maljuneco, nek malsanoj prenas vin. Kaj vi gajnas vin lude. Kaj nur flirtas sur flugiloj.
  Svetlana denove ĵetis obuson per la nuda piedo kaj muĝis:
  - Estos novaj jarcentoj,
  Nia volo fariĝis pli forta...
  Ŝiris la malsaĝulon
  Saluton kamarado Stalin!
  Sed nun Stalino estas for. La plej grava Molotov. Kvankam li ne estas tia diktatoro kiel Stalin. Kaj la ĉefkomandanto Ĵukov. Kaj Rommel ankoraŭ estas tiu komandanto. Sed li ankoraŭ ne kapablas trarompi la Ruĝan Armeon!
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis mortigan obuson per la nuda piedo kaj pepis:
  - Ni donos nian animon, koron, ni donos al nia Sankta Patrujo! Ni staros kaj venkos, kaj ni ne ŝparos niajn vivojn!
  La militistoj batalas. Ne, hodiaŭ la hordoj de Rommel ne trarompos siajn defendojn. Ili batalos senespere kaj venkos. Kaj granda Rus' estos glorata.
  Zoja pepis, ĵetante citronon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Brila suno de espero
  Leviĝante super la lando denove...
  La venkoj de Rus kiel antaŭe
  La akcipitroj de Wehrmacht batas!
  Nataŝa saĝe rimarkis:
  - Vi estas bela kiel ĉiam knabino kun oraj haroj!
  Zoja profunde enspiris. Mi rememoris, kiel mi iris al rekono kontraŭ la japanoj. Kaj prenis la pafilon. Kaj ni draŝu samurajon el ĝi.
  Ili falĉis ilin en sovaĝa frenezo. Mi tiam multe fuŝis. Kaj tamen ŝi estis kaptita.
  Ŝia amatino estis tirita supren sur rako, kaj ŝiaj kalkanoj estis bruligitaj per ruĝe varma fero. Sed Zoja kuraĝe tenis sin kaj ne ĝemis aŭ kriegis. Kaj eĉ la blanko de la varmdrato sur la dorso ne igis ŝin paroli.
  Post estado torturita, Zoya estis katenita kaj prenita al Tokio. Sed la militisto povis eskapi. Ŝi diris al la oficiro, ke ŝi supozeble sciis, kie Kuropatkin, retiriĝante, kaŝis la rusan armean trezorejon. Nu, li aĉetis ĝin. Por ne dividi kun iu ajn, li prenis Zojan en mankatenoj kaj ĉenoj en la arbaron. La knabino ne estas tiel simpla. Ŝi kaptis la momenton, kaj frapis la oficiron en la mentonon per sia nuda, ronda kalkano kaj dehakis ĝin. Tiam ŝi prenis la ŝlosilojn kaj malfermis la mankatenojn, fuĝis.
  Avideco ne kondukas al bono, kaj Zoya daŭre mortigis la japanojn.
  Sed nun la nazioj estas klare elĉerpitaj. La kvar knabinoj-sorĉistinoj faris ilin sufiĉe maloftaj. Tiel multaj tankoj batas. Kaj tiam ŝi komencis terenbati la atakaviadilon.
  La knabinoj kantis unuvoĉe:
  - Rusa aglo super la planedo,
  Flugiloj, disvastiĝi, ekflugi...
  Nu, insida kontraŭulo,
  Estos venkita, rompita!
  
  HITLER NE ATAKIS EN 1941.
  Rommel ricevis ne unu tankdivizion, sed kvar, kaj du motorizitajn. La germanoj, ne ligitaj per la planoj de Hitler batali kontraŭ Sovetunio, subpremis la britan aviadbazon en Malto. Kaj tiel ili povis provizi sian grupon senprobleme. Kaj Jugoslavio kaj Grekio estis venkitaj eĉ pli rapide ol en la reala historio. La Fritz ankaŭ konkeris la insulon Kreto, ankaŭ kun malpli da perdoj ol en reala historio, tiel ke ili preparis la operacion pli singarde kaj implikis pli da aviadiloj en la atako kontraŭ Kreto. Tiel, sufiĉe konvinka venko estis gajnita.
  La ofensivo de Rommel estis eĉ pli sukcesa. La germanoj lasis Tolbuk ĉirkaŭita, kaj daŭrigis sian atakon kontraŭ Egiptujo, kie la britoj ne povis kontraŭbatali ion ajn al ili. Rommel havis kvar fojojn pli multajn fortojn kiel en reala historio kaj aktiva aerhelpo. Britio, kompare kun reala historio, povus aldoni preskaŭ nenion, ĉar ŝiaj komunikadoj estas tro streĉitaj.
  Jes, kaj la genio de Rommel estas evidenta! Venkinte la britojn en Egiptujo, la germanoj eniris Irakon, kie eksplodis kontraŭbrita ribelo kaj eniris la Proksiman Orienton. La sukceso de Rommel en Egiptujo influis Franco'n ankaŭ. La hispana diktatoro lasis la germanajn trupojn iri al Ĝibraltaro. La atako daŭris du tagojn kaj finiĝis kun la falo de la fortikaĵo.
  En la sama tempo, la germanoj transdonis signifajn fortojn al Ekvatora Afriko. Kaj Germanio plifortigis sian submarŝipan ŝiparon. Ameriko, aliflanke, ne kuraĝis trudi sankciojn kontraŭ Japanio kaj, timante eblan konflikton kun Germanio, faris koncedojn: ĝi reduktis asistadon al Britio kaj malfrostigis germanajn havaĵojn.
  Evidentiĝis, ke la usonanoj ĉiakoste provis eviti militon en du frontoj kun Japanio kaj la Tria Regno. La situacio en Britio mem iĝis pli komplika. Plifortiĝis la pozicioj de la pacpartio, kio riproĉis Churchill, ke li ne konsentas pri interkonsento kun Germanio en julio de la kvardeka jaro, kiam la imperio ne suferus teritoriajn perdojn. Kaj nun?
  Hitler lanĉis ofensivon en Afriko, moviĝante laŭ Nilo al Sudano, kaj tra francaj havaĵoj plu en Sudafrikon. Samtempe, la Fritz, ricevinte multajn rimedojn, intensigis sian aeratakon kontraŭ Britio.
  Antaŭ majo 1942: Germanio konkeris preskaŭ ĉiujn afrikajn havaĵojn de Britio kaj eniris Sudafrikon. Kaj Madagaskaro falis en junio 1942.
  Britio mem estis sub la premo de la bombado. La germanoj, uzante grandan laborforton en la okupitaj teritorioj, akre pliigis la produktadon de bombistoj kaj atakaviadiloj. La kulminaĵo de la tekniko estis Do-217 kaj Yu-188. Ili laŭvorte batis la sangon el Britio. Usono iom post iom reduktis helpon, kaj jam flirtis kun la germanoj.
  En aŭgusto 1942, la germanoj alteriĝis en Britio. La batalado daŭris proksimume tri semajnojn kaj finiĝis kun la kapitulaco de la plej granda imperio. Tiel finiĝis la unua fazo de la dua mondmilito. Sed tio ne sufiĉis por la Fuhrer. La germanoj volis disbati Sovetujon.
  Por tiu celo aperis tuta aro da tankoj: "Pantero", "Tigro", "Leono" kaj "Maus". Ili estis produktitaj fare de la tuta Eŭropo kaptita fare de la Fuhrer, kaj preskaŭ ĉio el Afriko, krom la posedo de Italio, Portugalio kaj Hispanio. Kaj grava parto de Azio - inkluzive de Hindio, kiu estis sub la germanoj. Do la Fritz produktis multajn milojn da tankoj.
  Sed Stalin, ĝis la somero de 1943, sukcesis formi kaj ekipi dudek novajn tankojn, produktinte por tiu celo: dek ses kaj duono mil el la plej novaj KV kaj T-34-tankoj. Krome, Sovetunio ankaŭ preparis potencan aerfloton! En du jaroj, Sovetunio produktis ĉirkaŭ dudek mil tankojn, el kiuj dek kvin mil estis la lastaj, kaj alportis la nombron de la tankofloto al kvardek kvin mil, formis cent dudek mekanizitajn dividojn. La nombro da aviadiloj atingis kvindek mil - inkluzive de la plej nova aviadilo.
  Vere, la germanoj havis Yu-288, ME-309, kiu superis la sovetiajn en batalkvalitoj. Sovetunio ankaŭ havis tankojn: KV-4, kaj KV-5 pezantaj pli ol cent tunoj. Tiel, estis io por renkonti la menaĝerio.
  Sed la nazioj havis grandegan armeon, rekrutante eksterlandajn sekciojn por ĝi, kaj koloniajn trupojn. Krome, la Fuhrer ankaŭ mobilizis satelitojn: precipe, krom tiuj, kiuj estis en reala historio, Sovetunio malkaŝe eniris la militon: Hispanio, Portugalio, Turkio, Svedio. Ĉi-lasta lando tiel aĉetis sian suverenecon. Ne restas eĉ unu lando en Eŭropo, kiu ne estis okupita de la nazioj, aŭ ne fariĝis ilia satelito.
  Fritz ankaŭ okupis Svislandon.
  Kaj la SS kreis multajn eksterlandajn sekciojn. Kaj en la kutimaj partoj, la Germana Armeo varbis Khiva de eksterlandanoj. Preskaŭ ĉiuj viroj estis redaktitaj en la germanan armeon mem. Krome, poligamio estis enkondukita per leĝo en la Tria Reich - por asimili la okupatajn teritoriojn kiel eble plej baldaŭ.
  La nombro de la Germana Armeo estis alportita ĝis sescent sekcioj, kaj dudek milionoj da soldatoj kaj oficiroj, de kiuj duono estis eksterlandanoj.
  Sovetunio, post mobilizado, deplojis dek du milionojn da soldatoj kaj oficiroj. Sed la minaco de japana atako restis reala. Kvar milionoj da samurajo ekloĝis en Manĉurio, preta venĝi Khalkhin Gol.
  Krome, ĉirkaŭ du milionoj da soldatoj estis senditaj al la unua ŝtupo per satelitoj. Tiel, la Germana Armeo asignis preskaŭ dek kvin milionojn da soldatoj, du milionojn da satelitoj, por la milito kun Sovetunio. Sovetrusio en sia eŭropa parto kontraŭbatalis ilin per ok milionoj. Ne kalkulante la trupojn en la Malproksima Oriento kaj la internaj distriktoj.
  Tiel, Hitlero super Stalin havis duoblan superecon en infanterio, kun pli da moviĝeblo de fortoj.
  Sed en tankoj estis proksimuma egaleco. Krome, en la plej nova, la avantaĝo estas eĉ ĉe la flanko de Stalino, ĉar la Panteroj, Tigroj, Leonoj, Musoj ĵus iris en amasproduktadon. Vere, la germana T-4, la plej masiva tanko, post modernigo ne estis malbona kaj eĉ superis la plej masivan novan USSR-tankon, la T-34, en kiras-penetraj pafiloj, ne malsupera en fronta kiraso. Kaj la Pantero estis tute pli alta ol la KV-1 kaj T-34, sed estis pli malalta ol la KV-3 en tankbatalo kaj, kompreneble, al pli pezaj sovetiaj tankoj. La germana tanko "Lev" havis pafilojn superajn al la sovetia Keveshki, kun muzelo-rapideco de 1000 metroj je sekundo, kaj la fronta kiraso de la germana tanko estas iom pli maldika ol tiu de la KV-4, sed pli dika ol la KV-3. kaj proksimume egala al la KV-5. "Maus" la plej peza kaj plej protektita germana tanko, havis fortan frontalan kaj flankan kirason, sed malbonan veturadon kaj havis du pafilojn, kiel la sovetiaj KV-4 kaj KV-5, superante ilin en pezo. Sed "Maus" ne estas tro masiva, nur lastatempe rezignis la tankan serion.
  En aviado disvolviĝis la Tria Regno: sepdek mil aviadiloj kontraŭ kvindek mil sovetiaj. Kaj la germanoj havas pli da batalsperto, kaj la plej novaj aviadiloj jam estas decaj. ME-309 estas pli bona ol sovetiaj veturiloj en armilaro kaj rapideco. La Yu-288 estas pli bona ol la PE-8 laŭ flugaj karakterizaĵoj, kun proksimume egala bomboŝarĝo. Kaj survoje estas la senekzempla Yu-488.
  Kaj ankaŭ estas multe da artilerio ambaŭflanke de la pafiloj. Sed Sovetunio havas raketlanĉilojn. Ilia alternativo estas germanaj gaslanĉiloj kaj jetplatformoj. Krome, la germanoj sukcesis pri la disvolviĝo de balistikaj misiloj. Sed ĝi estas ankoraŭ neperfekta armilo armee.
  Ĝenerale, la germanoj ankaŭ havas avantaĝon en artilerio, sed ne tro multe. Sed ili havas multajn pafilojn de grandaj kalibroj. Ambaŭ armeoj estas plenaj de maŝinpafiloj. La nova germana sturmpafilo MP-44 eble estas la plej bona en la mondo, sed nur lastatempe eniris la armeon. Aliaj mitraletoj, kie pli malbonaj, kie pli bonaj ol sovetiaj. La Mauser-fusilo pafas pli precize ol la Mosin, sed pli malbone en mal-al-mana batalo.
  La nivelo de ekipaĵo kun aŭtoj kaj motorcikloj inter la germanoj estas ĉirkaŭ kvaroble pli alta ol la sovetia. Do ĉi tie ili estas plimultitaj.
  Trupa kvalito? Nu, la Fritz havos pli da batalsperto - ili kaptis duonon de la mondo. Tamen eksterlandaj trupoj estas, kompreneble, pli malbonaj ol la germanaj. Kaj ilia granda nombro reduktas la kvaliton de la armeo. Nature pli malbona en la militfortoj de la satelitoj. Nur finnoj kaj hungaroj montras decan nivelon. La resto estos pli malalta, inkluzive de italoj, rumanoj kaj turkoj.
  Vere, la japanoj estas bonaj kaj tre persistaj militistoj, kun iom da malforteco de sia tanka floto.
  La kalkulo de fortoj montras, ke la germanoj kaj ilia pako estas pli fortaj ol Sovetunio. Kompare kun la realo de la kvardek-unua jaro, tiam Stalino intensiĝis, sed preskaŭ ne aldonis al la loĝantaro kaj ne konkeris fremdajn teritoriojn. Hitlero ankaŭ intensigis, kaj plej grave, li tute malligis siajn manojn kaj konkeris multajn eksterlandajn teritoriojn. Do la nazioj pli efike uzis la du jarojn de la prokrasto de la milito kaj povis aldoni pli. Se Stalin havis kvaroble pli da tankoj en la kvardek-unua jaro, kun la kvalita supereco de la plej novaj, kaj proksimaj indikiloj de malnoviĝintaj, tiam en la kvardek-tria jaro jam estas egaleco. Kaj proksimume proksimaj indikiloj en kvalito, en ĉeesto de nepenetreblaj "Musoj". En aviado, Stalin ankaŭ havis kvaroble pli multajn aviadilojn. Vere, la procento de novaj aŭtoj inter la Fritz estas multe pli alta kaj ili estis eble pli fortaj en kvalito. Nun la germanoj ekgvidis en nombro, sed kio pri kvalito? Ĉi tie estas malfacile kalkuli, sed la plej novaj germanaj aŭtoj estas pli fortaj ol la sovetiaj, la ceteraj estas proksimaj en siaj parametroj. Krome, la Krauts havas reagaviadilojn survoje.
  En la infanterio, la germanoj en la kvardek-unua jaro havis tridek procentojn pli. Sed ĉi tio estas ĉar Stalino ne anoncis mobilizadon, kaj konsiderante la trupojn de la germanaj satelitoj, eĉ unu kaj duonon pli. Nun, eĉ konsiderante la mobilizadon de la Ruĝa Armeo, Sovetunio havas duoble malpli da fortoj. La germanoj havis la avantaĝon en movebleco en la pasinteco, ili ankoraŭ havas ĝin, kaj almenaŭ ĝi ne malpliiĝis.
  En artilerio kaj morteroj, Sovetunio havis proksimume duoblan avantaĝon, kun kvalita komponento kiu estis malfacile kalkulebla. Nun, eble, iom pli da bareloj en la Wehrmacht. Sed denove estas malfacile kalkuli la kvalitajn trajtojn.
  Sed ĉiukaze, eĉ ĉi tie la potenc-ekvilibro ŝanĝiĝis favore al la Fritz. Tiamaniere, Hitler povis profiti la plej grandan parton de la dujara prokrasto.
  Vere, estas malgranda nuanco: la Ruĝa Armeo estas pli bone preta forpuŝi atakon de la Fritz kaj surpriza atako ne funkcios. Jes, kaj multaj defendaj linioj ĉe la limo de Sovetunio jam finiĝis.
  Sed samtempe oni devas diri, ke ili estis starigitaj tro proksime de la landlimo. Kaj ĉi tio estas grava malavantaĝo. Sed la rusa armeo estas mobilizita kaj preta por batalo.
  Ĉi tio donas kelkajn avantaĝojn kompare kun la kvardek-unua jaro. La milito komenciĝis la 22-an de junio 1943 . Kial ĝuste en ĉi tiu dato? Ĉar ĉi tiu estas la tago de la kapitulaco de Francio, kio signifas bonŝancan daton. Ĉiukaze, la Fuhrer kredis je ĝi. La germanoj iris sur la ofensivon ĉie en la spaco kaj la batalo komencis boli.
  Sovetiaj trupoj situis sur la kornicoj, sed Stalino ne kuraĝis lanĉi preventan strikon kontraŭ la nazioj. Anstataŭe, la sovetiaj soldatoj blokiĝis en la batalado. Komence, la Fritz povis penetri la defensivajn ordojn de la sovetiaj soldatoj. Krome, taktika miskalkulo ankaŭ influis: la Ruĝaj generaloj ne atendis, ke la malamiko tuj kaj per sia tuta forto kolapsos. Kaj ili kredis, laŭ la sperto de la unua mondmilito, ke unue estos landlimaj, taktikaj bataletoj.
  Sed la malamiko tuj ĵetis en batalon ĉiujn siajn rezervojn kaj fortojn. Kaj la Fritz sukcesis trarompi la defendon. En la unuaj tagoj ekestis la kaldronoj Lvov kaj Bjalistoka. Tamen la Ruĝa Armeo rezistis obstine kaj heroe. Minsko falis tri tagojn poste ol en 1941. Sed iom post iom la nazioj pli kaj pli progresis. La bataloj estis en plena svingo. Sed la manko de sperto inter multaj komandantoj, same kiel nesufiĉa bataltrejnado en defendkondiĉoj, havis efikon. La malamiko efektive estis eĉ pli forta ol antaŭe, kaj la sovetiaj generaloj ne estis psikologie pretaj por tia milito.
  Kaj provu, rekonstruu la menson. Precipe sub la totalisma stalinisma sistemo.
  Fritz antaŭeniris kaj prenis, ĉirkaŭante urbon post urbo. Japanio hezitis aliĝi al la milito aŭ ne aliĝi. Sed la kodo de Bushido postulis bati pli rapide, por ne gajni reputacion kiel kadavromanĝantoj.
  Ankaŭ la turkaj trupoj, kiuj kune kun la germanoj tuj kaptis Batumon kaj ĉirkaŭis Erevanon, prezentis grandan danĝeron. Kaj germanaj bombistoj ekbrulis naftoputojn en Bakuo. Kaj mankis fuelo en la sovetia armeo.
  Post monato kaj duono da batalado, la nazioj eniris Smolenskon, kaj eniris la batalon por Kyiv. Tiam Hitler ordonis ke trupoj estu deplojitaj en la sudon por fortranĉi la ukrainan grupiĝon. La germanoj fermis, kiel en reala historio, kaldronon en Kyiv. Kaj la 1-an de septembro, venkante heziton, Japanio eniris la batalon.
  Fariĝis eĉ pli malfacile rebati.
  La nazioj lanĉis atakon kontraŭ Moskvo en oktobro. Sed veterkondiĉoj - koto kaj neĝo malhelpis ilin preni la urbon rekte. Sed la Ruĝa Armeo ankaŭ ne povis lanĉi kontraŭofensivon. Tro multe da energio estis elspezita por antaŭaj bataloj. Leningrado trovis sin en kompleta blokado. Kaj estis preskaŭ neeble konservi la urbon.
  La nazioj ankaŭ avancis en la sudo: kaptante Kharkov, Voroshilov grad kaj Kursk. Sebastopolo estis blokita en Krimeo. Preskaŭ katastrofa situacio disvolviĝis. La japanoj, siavice, preskaŭ ĉirkaŭis Vladivostokon, kaj blokis la liveradon de sovetiaj varoj al la usonaj merkatoj.
  Venis vintro, kaj provizora paŭzo en la menaĝerio. La germanoj ne havas kie rapidi. Kaj la sovetiaj trupoj plurfoje en diversaj lokoj lanĉis kontraŭofensivon, sed nenie ili atingis gravan sukceson. En majo 1944, la Fritz denove lanĉis ofensivon kontraŭ kaj Moskvo kaj Kaŭkazo. Ili mobilizis novajn afrikajn sekciojn kaj ignoris perlperdojn en diversaj direktoj.
  Estis tre malfacile teni la pozicion. Japanio kaj Tajlando premis de la oriento, estis katastrofa manko de rezervoj por kontraŭbatali de ĉiuj flankoj.
  Krome, la usonanoj volis partopreni en la milito. Roosevelt jam demisiis pro sanaj kialoj, kaj la nova usona prezidanto jam rigardis Siberion.
  Ĉiukaze, la amerikanoj vendis M4 Shermans per pli potencaj pafiloj al la japanoj, kaj permesis al ili plifortigi sian tankfloton. Dum kvar monatoj obstinaj bataloj por Moskvo daŭris. Fine, fine de septembro, la germanoj finis la ĉirkaŭadon de la sovetia ĉefurbo. Antaŭ tiu tempo, la nazioj ankaŭ atingis la Kaspian Maron, la Volgon, Astraĥanon, kaj estis tiritaj en la batalojn por Stalingrado. La urbo Stalino mem ankoraŭ eltenis, sed ... Kaŭkazo montriĝis fortranĉita de la sovetiaj trupoj per tero. Kaj lia situacio estas proksima al katastrofa.
  
  Stalin, post la ĉirkaŭbarado de Moskvo, movis sian ĉefsidejon al Kuibyshev. Sed la distanco al la frontlinio estas ankoraŭ malgranda. La novaj germanaj aviadiloj TA-400 kaj Yu-488 laŭvorte boras la ĉielon super Rusio. Responde, Sovetunio ricevis ĉasaviadilojn Yak-3 kaj LA-7, sed la nazioj jam lanĉis serion da reagaviadiloj, kiujn sovetiaj helic-movitaj aviadiloj ne povis elteni. Moskvo, estante en la ringo, obstine rezistis.
  Komence, la germanoj ne sturmis la grandurbon - kalkulante je frua kapitulaco de la garnizono. Sed Moskvo, malgraŭ la malsato kaj malvarmo, ne rezignis, kaj ankaŭ Leningrado montris eltenemon. La germanoj bombis tiujn urbojn, pafis, kaj iom post iom premis la kolon de la buklo. En decembro 1944, akumulinte forton, Stalino provis malfermi la kolon kaj trarompi la koridoron al Moskvo. La unuaj sovetiaj T-44-tankoj partoprenis en la bataloj, kiuj ne estis malsuperaj al la Panteroj. Vere, la germanoj jam havis "Panteroj" -2 en amasproduktado kaj "Leono" -2 aperis kun pli densa aranĝo kaj pli malpeza.
  La Ruĝa Armeo povis antaŭeniri cent kilometrojn al Moskvo, sed ĉesis. La germana reagaviadilo jam tro forte premis ĝin. Tiam la germanoj restarigis la frontlinion kaj en januaro ili prenis Stalingradon. En februaro 1945, post furioza batalado kaj terura malsato, la restaĵoj de la Leningrada garnizono kapitulacis. Moskvo trovis sin en senespera pozicio. Fine de marto, la germanoj lanĉis ofensivon kontraŭ Kuibyshev.
  En aprilo falis la tria ĉefurbo de Sovetunio, kaj Stalino mem estis devigita translokiĝi al Sverdlovsk. En majo, post obstina batalo, la ĉefurbo de Rusio, Moskvo, estis prenita. La nazioj festis sian venkon. Sed ankoraŭ estis frue. Stalin deklaris:
  La rusoj ne rezignas!
  Kaj li anoncis, ke li batalos ĝis la kompleta venko super la faŝismo. En junio la germanoj prenis Kazan, kaj en julio Orenburg. La ofensivo de la nazioj daŭris. La Ruĝa Armeo ne tute perdis sian batalan spiriton, sed la nombro de tiuj, kiuj kapitulacis, konstante kreskis. Ŝanĝis pli kaj pli novaj generaloj. En septembro 1945 ankaŭ Sverdlovsk falis. Stalino evakuis al Novosibirsko. Kaj de tie li provis organizi reziston.
  Malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj, en la kvardek-sesa jaro, la IS-4-tanko, la lasta sovetia veturilo, eniris amasproduktadon. Vintre, la germanoj ne kuraĝis iri al Siberio, kaj la Ruĝa Armeo parte restarigis sian batalkapablon.
  Krom la IS-4 aperis la unuaj, eĉ se ne tre sukcesaj, T-54-maŝinoj. Sed reagaviadiloj postrestis. Kaj la germanoj jam havis diskotekojn en servo. Kiuj, ne nur havis altajn flugajn trajtojn, sed ankaŭ estis preskaŭ nevundeblaj veturiloj por manpafiloj.
  Krome, sovetiaj tankoj nun estis kontraŭbatalitaj per germanaj veturiloj de la "E" serio. Tiuj novgeneraciaj tankoj havis elstaran efikecon. La plej masiva estis la germana E-50 kun gasturbina motoro de mil kvincent ĉevalfortoj. La plej nova maŝino havis 105 mm kanonon kun barellongo de 100 EL kaj pafrapideco de dek pafoj je minuto. La pezo de la tanko estis 65 tunoj, kaj la frontala kiraso estis 250 mm. La germana pafilo estis pli alta ol la IS-4 en kiraspenetrado kaj pafrapideco, sed malsupera al la grandeco de la kuglo. La fronta kiraso estas proksimume la sama, sed la germana tanko havas pli altan nivelon de racia platinklino.
  La bataloj ankaŭ montris la plej bonan veturadon de la germano, kaj ke la ŝtalo de la Fritz estas pli forta.
  Sed la IS-4 ankaŭ estis la pinto de sovetia tankokonstruaĵo. Ekzistis malmultaj T-54-tankoj produktitaj, kaj ili ne havis signifan efikon al la kurso de la bataloj.
  En la somero, post obstina batalado, la nazioj kaptis Novorossiysk kaj unuiĝis kun la japanoj. Stalin kaj lia akompanantaro kaŝis sin en la arbaro. Sed Beria, ne volante elmontri sin, venenis la Superan Komandanton kaj anoncis sian kapitulacon. Ĝi okazis ĝuste la 7-an de novembro 1946. Tiel finiĝis la Granda Patriota Milito kaj estis mallonga paŭzo en la Dua Mondmilito.
  Beria ricevis de Hitler la statuson de guberniestro en detranĉita aŭtonomio. Kaj la Tria Regno kaj Japanio dividis la Orientan Hemisferon inter si, prenante samtempe al Aŭstralio. Kelkaj teroj en Siberio estis konfiskitaj fare de Usono.
  Sed la situacio restis ege streĉa. Ameriko restis la plej forta laŭ ekonomiaj esprimoj, kvankam la Tria Reich estis antaŭ ĝi. Sed en Usono en la kvardek-sepa jaro, en aŭgusto, atombombo estis provita. Nukleaj armiloj aperis iom poste, pro tio, ke Ameriko longe ne eniris la militon, kaj la financado de la atomprojekto estis klare nesufiĉa. Monaton pli frue, atomtesto okazis en la Tria Reich. Hitler, konvinkita pri la detrua potenco, kiun tiu ĉi armilo posedas, decidis: necesas disbati la nuklean Usonon antaŭ ol estos tro malfrue!
  Alie, ĝenerale, ajna milito fariĝos neebla. Kaj en septembro 1947, Germanio, kune kun Japanio, lanĉis ofensivon kontraŭ Ameriko.
  Unue, la ofensivo iris al Chukotka, poste al Alasko. Kaj la batalo eksplodis. La germanoj uzis la plej malfruan piramidan tankon, kun du ŝipanoj kaj pezanta sesdek ok tunojn. Tia maŝino estas preskaŭ nevundebla, kiam oni pafas en la frunto - tricent milimetrojn da kiraso ĉe granda racia deklivo, kaj en la flanko kaj postaĵo - ducent kvindek milimetroj, ankaŭ kun piramida deklivo. Tia aŭto montriĝis nepenetrebla de usonaj pafiloj el ĉiuj anguloj. Estas klare, ke la 90-milimetraj armiloj de la Pershing kaj eĉ la plej nova Paton estas senpovaj kontraŭ tia kiraso. Kaj ĝis nun Usono ne havis la plej bonajn kalibrojn.
  Do la germanoj akiris maŝinon nevundebla al kontraŭtankaj armiloj. Kiun, nur kanonoj de tre grandaj kalibroj povis penetri, kaj tiam kun alta probableco de resalto.
  Kaj la precizeco de grandgrandaj pafiloj estas malalta. Kio kompreneble estas granda malavantaĝo. Do la germanoj metis en produktadon tre, danĝeran maŝinon, moknomitan la imperiestra tigro.
  La amerikanoj ankaŭ estis malsuperaj al la Fritz en aviado, ĉar iliaj reagaviadiloj havis malbonan manovran kapablon kaj ĵus aperis en malgrandaj aroj. Kie ili povas rezisti la germanajn flotegojn. Kaj ŝraŭbuloj tute ne estas konkurantoj de la Tria Regno!
  Usono havas grandan floton, sed ankaŭ Germanio kaj Japanio havas imponan, precipe subakvajn. Kaj plej grave, germanaj submarŝipoj estas kelkaj ordoj de grandeco pli bonaj ol usonaj. Kaj en terminoj de armilaro, kiu estas en terminoj de veturado rendimento.
  Sed la plej danĝeraj estas diskotekoj. Maŝinoj kapablaj je ramado kaj aviadiloj kaj mararmeo. Vere realaj dioj de milito. Kaj estas ege malfacile rezisti ilin. Pli precize, ĝi estas neebla.
  Tamen, la batalado daŭris. Antaŭeniri tra Alasko signifas etendi komunikadojn ĝis la limo. Kaj kompliki la provizon de trupoj. Tamen, ene de tri monatoj Alasko estis okupita. Tiam la ofensivo komenciĝis en Kanado. 1948 pasis en interŝanĝo de batoj. La germanoj marŝis al la usona limo, sed renkontis obstinan reziston. La amerikanoj montris sin esti bonaj militistoj, kaj eĉ kun granda nombro da Paton-tankoj.
  Krome, fine de la kvardek-oka jaro aperis nova peza usona Lincoln-tanko kun pli potenca 120-milimetra kalibro-pafilo kaj komenca ĵetrapideco de 1050 metroj sekundo. Tia pafilo proksime povus ankaŭ penetri germanan tankon, se la kuglo trafas el bona angulo kaj ne repuŝiĝas. La germanoj, tamen, havis tankon "Reĝa Leono" pezon de cent tunoj kaj havanta dikecon de kiraso de kvarcent milimetroj kaj pafiloj de 128 milimetroj 100 EL aŭ 210 milimetroj, krevigante ĉiujn de la surfaco de la tero.
  Tiu aŭto estis evoluo de la E-100. La diskotekoj iĝis pli kaj pli aktivaj. Ilia rapideco atingis dek sonondojn, kio jam egalas al tri kilometroj kaj duono sekundo. Ne ĉiu ŝipanaro eltenos tian ŝarĝon.
  La germanoj kaptis aerdominecon. La usonanoj nenion povis kontraŭstari al ili. Vere, en Usono komence de la kvardek-naŭa jaro, nova tanko "Washington" estis liberigita. La veturilo pezis ducent tunojn kaj estis armita per 155 mm kontraŭtanka pafilo. Sed la grandega pezo kaj malbona veturada rendimento faras ĝin malmulte utila en la praktiko.
  Pli danĝera estis la atombombo. Sed la nazioj preskaŭ tuj kaptis Islandon, kaj Usono ne povis akiri la teritorion de Germanio. Krome, la germanaj ĉasaviadiloj ME-362 kaj ME-1010 kaj TA-283 kaj Gotha estis superaj al la amerikaj modeloj je tuta grandordo en ĉiuj rilatoj.
  Kaj diskotekoj ĝenerale estas tute alia nivelo de armiloj. Kaj, kompreneble, estis nenio por kontraŭstari al la germanoj kun kvalito. Antaŭ mez 1949, la germanoj kaj japanoj kaptis pli ol duonon de Usono kaj la tutan Kanadon. Plurfoje la usonanoj tamen ĵetis atombombojn, sed ricevis venĝan strikon de Germanio. Post tio ambaŭ flankoj silente finis interkonsenton: ne interŝanĝi nukleajn strikojn.
  Sed Usono ankoraŭ estas ĉe la rando de katastrofo. Filadelfio falis en julio 1949. La germanoj alproksimiĝis al Vaŝingtono kaj Novjorko. En ĉi tiuj cirkonstancoj, la komuna prudento regis. Kaj la 6-an de aŭgusto 1949 Ameriko kapitulacis. Tiel, la Dua Mondmilito finfine finiĝis.
  La hegemonio de la Tria Regno, same kiel Japanio kaj la satelitaj landoj de Germanio, estis establita en la mondo.
  La imperio montriĝis diversforma, ekzistis multaj lokaj marionetaj registaroj. Ĝi estas kvazaŭ federacio. Sed la mondo estis malstabila. Hitler havis nemezureblajn apetitojn. Kaj la 20-an de aprilo 1953, Nazia Germanio donis disbatan baton al Japanio, amase uzante nukleajn armilojn.
  Ĝi jam odoris je frenezo. Sed Hitlero perfidis sian ĉefan aliancanon. Kaj li pikis lin en la dorson kiel rabisto. Li volis absolutan potencon super la mondo. Kaj liaj manoj jukis. Tiel komenciĝis nova milito. Germanio tamen estis multe pli forta, sed la japana imperio estas tre vasta. Do la batalado daŭris ankoraŭ kvar monatojn. Kaj ĉi tio tamen ne estas tiom.
  Japanio estis detruita. Ĉiuj aliaj landoj de la mondo estis devigitaj aliĝi al la unu-valuta areo, kaj konsenti pri la integriga projekto laŭ Hitler. Tio estas, rezigni suverenecon kaj valuton, sed konservi memregadon iel.
  Tiel, ununura mondimperio estis kreita. Kiam ĝi estis prezentita la slogano - unu planedo, unu ŝtato. Vere, Hitler ankoraŭ ricevis punon. Lia aviadilo kraŝis la 9-an de majo 1956, kaj en la aĝo de sesdek sep, la regado de la Fuhrer estis interrompita. Ĝi montriĝis glora kaj sanga. Neniam ekzistis tia fiulo en la historio de la homaro.
  La sola tirano, kiu sukcesis certigi la kreadon de la imperio de la Tria Reich tutmonde.
  La Fuhrer eĉ sukcesis establi novan religion, kie la svastiko dominis anstataŭ la kruco, produkti plurcent posteulojn per artefarita fekundigo kaj leĝigi poligamion.
  Germanio sukcesis disvastigi kaj plifortiĝi. Sed, kompreneble, suferis gravan damaĝon. La posteulo de la Fuhrer unue devas esti Hermann Göring. Sed drogmanio subfosis la sanon de naziaj du kaj li estis forigita.
  Himmler estis alia ebla figuro. La potenco de la kapo de la SS estis ege granda. Sed ĝuste tio timigis Hitleron, do la relative malmulte konata Wolf Stefan fariĝis la oficiala posteulo, kiu anstataŭis Bormann, kiu malhonoris.
  Sed estis la malalta famo de Wolf Stefan, kiu kondukis al tio, ke ĉi tiu kandidato ŝajnis malforta. Kaj okazis puĉo kiel rezulto de kiu Himmler ekkaptis la potencon.
  La kapo de la SS formale restis la reganto, kaj unu el la filoj de Hitler laŭsupoze ricevis potencon. Sed ĉar la posteulo ne estis decidita, Himmler sukcesis vere uzurpi potencon.
  Kaj ondo de teruro deĉenigita de la estro de la sekreta polico balais la mondon. Vere, ne ĉio estas tiel klara. Reen en 1950, la unua viro flugis en la kosmon. Kaj en 1960, homoj alteriĝis sur la lunon. Plie, ekspansio en spacon pligrandiĝis. En 1971, astronaŭtoj alvenis sur Marso. Tiel, nova spaca epoko komenciĝis, la homaro sub strikta kontrolo.
  
  NINJA VS USONO KAJ RUSIO
  . ĈAPITRO #1
  Post la malvenko de la usona bazo en Aŭstralio, la Ŝinobo iĝis pli aktiva. Ameriko alfrontas fenomenajn batalantojn, kiuj havas nenion por rebati. Kaj pezaj bombistoj kaj aviadilŝipoj estas senpovaj kontraŭ la armeo de nevideblaj superhomoj. Ĉi tio estas granda problemo, kiun la ŝtatoj kaj Britio alfrontas. Fire Tiger, kune kun malglataj batalantoj, atakis la usonan bazon en Peru Harbour. Kune kun li, la nevenkebla ina batalanto, Azumi, ankaŭ partoprenis la atakon. Ĉarma, ruĝhara japana virino. Azumi estas tre bela, kun larĝaj ŝultroj, altaj mamoj, fortaj koksoj. Ŝiaj kruroj estas nudaj la tutan tempon, kaj en la varmo kaj en la malvarmo, sed tre belaj, ĉizitaj kaj graciaj. La piedfingroj estas longaj kaj prensaj.
  Azumi tre ŝatas uzi ŝiajn nudajn piedojn por ĵeti diskojn. Terura virino, fajra tigrino - kaj pasia en la lito. Ninja-knabinoj estas tradicie nudpiedaj, trejnitaj de infanaĝo kaj ne malpli danĝeraj ol viroj.
  La usonanoj tuj sentis ĝin. Dum imitado de delfenoj, Ŝinoboj tuŝas subakve. Ili uzis por minado aviadilŝipojn kaj batalŝipojn, specialan eksplodaĵon, kiu estas miloble pli potenca ol TNT. Naĝante sub la ventro mem de la ŝipo, ili fariĝis malgranda pilko kun magneto, proksimume de la grandeco de juglando.
  Ŝinobo naĝas preskaŭ silente. Ili ne povas esti trovitaj subakve. Eluzeblaj ombroj. Tiam ili kuŝis eksplodaĵoj de grandega potenco, sed kompaktaj.
  Kaj tiam venas la atako sur la bazo. Gardostarantoj estas forigitaj en frakcio de sekundo. Flugas elfluemaj akre kalitaj diskoj. Kaj tranĉis gorĝojn kaj kolojn. Usonaj soldatoj mortas antaŭ ol ili eĉ krias. Tiam denove la flugo de la nevidebla. Knabinoj ĵetas ludojn per siaj nudaj fingroj. Iliaj kruroj estas nekutime lertaj.
  La bazo estas sub atako de ĉiuj flankoj. Aviadiloj eksplodas, grandega, bolanta flamo ekflamas. Kaj la tuta retejo estas tuj kovrita de ĝi. Centoj da aŭtoj samtempe komencas disŝiri. Estis kvazaŭ giganta artfajraĵo estigis. Kaj samtempe funkciis la ŝaltado en karburilaj motoroj.
  Kaj ĉio siblas, bruas, eksplodas tuj... Fajraj gejseroj estas portataj alte en la ĉielon. Aŭdiĝas la ruliĝoj de la diabla tondro... Ĉio estas tuj, iel tuj miksita. Kaj la tero ŝajnas eliri el orbito, kaj nova suno aperas. Sed ne paca, sed armea, kaj infera. Homoj brulas, aŭtoj brulas, kaj ili eksplodas. Kaj la ninja knabinoj malproksime ĵetas eksplodajn pizojn per siaj nudaj fingroj de graciaj kruroj. Sed ĉi tio estas vere demona influo. Kaj paŭzoj aŭdiĝas, estas pandemonio. Pluraj aviadiloj ankoraŭ sukcesis disiĝi de la betona strio, sed ili kraŝis sur la surfacon kaj komencis ŝiri. Plena de morto, doloro kaj detruo.
  Miloj da amerikaj kaj britaj soldatoj mortis en la plej unuaj minutoj de la batalo. Kaj la batalo mem ne similis al batalo, sed al tuta ekstermado. Kaj pluvis, kaj pluvis sur amerikaj pozicioj, morto kaj cindro ...
  Krozŝipoj kaj batalŝipoj ankaŭ estis disŝiritaj, aviadilŝipoj estis dividitaj en duono. Tuta, absolute senkompata morto ankaŭ ludis sur la maro. Ŝi ĉiuj, kiuj falis en ŝian varman brakumon, forbrulis, forviŝis en pulvoron.
  Varmaj, ruĝaj langoj lekis aviadilojn, fandis metalon, absolute ĉio brulis. Eĉ ŝtono...
  Ninja enscenigis veran, fajran kirlon, aŭ pli ĝuste ne kirlventon, sed uraganon! Aŭ eĉ tornado. Kiu postlasas nur karbigitajn skeletojn kaj cindron.
  Azumi estas tre bela virino, sed mortiga. Ŝi ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj, kaj trafas la kontraŭulojn de Japanio. Kiu povas rezisti la Ŝinobon?
  Kaj kiam krozŝipoj kaj batalŝipoj eksplodas, ŝtalo kaj titanio rompiĝas. La fajrotigro estas feliĉa. Ĉio iras laŭ lia plano. Jen falas la bevelita vico de usonaj soldatoj.
  Azumi apogas ŝian partneron. Kaj semas morton.
  Tamen, la juna virino notas:
  - La rusoj forte batis la germanojn ĉe Stalingrado. Se ni ne helpos, niaj aliancanoj perdos!
  La belulino ĵetis tri pinglojn per sia nuda piedo, ili trapikis la kolojn de naŭ soldatoj de la usona armeo penantaj eskapi el la infero. Sur la surfaco de la oceano, urĝe provante eviti esti tiritaj en la kirlakvon, amerikaj maristoj svarmas.
  La Ŝinobo finis ilin tranĉante per du glavoj samtempe kaj ĵetante diskojn. Japanaj virinoj estis tre aktivaj: sveltaj kaj fortaj. Kaj ili uzis siajn nudajn piedojn por pafi.
  Yamato memfide respondis:
  - Ni batos ankaŭ Rusujon! Khalkhin Gol estos venĝita!
  Kaj la super Ŝinobo kuris sian manon tra la aero, cunamo ondo pasis. Ĝi leviĝis kiel ventego de uragano, kaj englutis la maristojn flirtantaj sur la surfaco kun avida buŝo.
  B-29-bombaviadilo rondiris super la Ŝinoboj. Azumi prenis la ŝnuron de la miniatura arbalesto per siaj nudaj piedoj. Liberigis danĝerajn eksplodaĵojn. La aŭto estis laŭvorte disŝirita ... La fragmentoj disĵetitaj kiel benzinujoj kun eksplodaĵoj. Kaj pafis plurajn batalantojn. Azumi ridis, frotis sian nudan, gracian piedon sur la herbon kaj kukis:
  - Mi estas bonega knabino kaj bonega!
  La fajrotigro prenis ĝin kaj siblis:
  - Vere bonega! Ni ankaŭ ŝmiros ĉi tiujn rusojn, kiel la usonanojn!
  Azumi ridis kaj nudigis siajn dentegojn...
  La Ŝinoboj finis la lastajn aviadilojn kaj moviĝis de la insulo. Vi devas frakasi la ceterajn bazojn. Usonanoj longe memoros ĉi tiun tagon. Ili bedaŭros, ke ili trudis naftoblokadon kontraŭ la Lando de la Leviĝanta Suno, kiu devigis la japanojn batali. Kaj subite montriĝis, ke kvankam Japanio estas dekoble malsupera al Ameriko rilate ekonomion, ĝi havas tiom mirindajn specialajn fortojn, ke nenio kontraŭstaras!
  La Ŝinoboj atakis alian aviad-kompanian formacion. Ili flugis supren sur virabeloj de la aero kaj faligis malgrandajn sed mortigajn bombojn. La hoteloj de la infero, kiuj flugis en la tubojn kaj fornojn de ŝipoj.
  Kaj ili eksplodigis ĉiujn vazojn en vico. La detruo daŭris kun uraganrapideco. Kaj la sinkigo de aviadilŝipo-grupo kovrita de krozŝipoj kaj batalŝipoj. Kaj ili estis kovritaj de inferaj pizoj de morto. Kiu, kudrita kiraso, ŝiris metalon.
  Fajroj furiozis super la maro, kaj ĉio fumis. Akra fumo leviĝis en la aeron kaj turniĝis kiel nigraj volvaĵoj de kobroj, eligante venenajn dentojn pretajn ronĝi tra la atmosfero.
  Kaj ĉio ĉi dancis, arkiĝis, trinkis en la aeron... La Ŝinoboj elsendis eksplodaĵojn, kaj lasante nerompita la plej altnivelan kaj modernan aviadilŝipon, atakis sian ŝipanaron. Tiam oni uzis katanajn glavojn, kaj ninjaj knabinoj ĵetis pinglojn per siaj nudaj fingroj. Kaj ili faris tion tiel majstre, ke unu kudrilo mortigis tri aŭ kvar homojn samtempe.
  La knabinoj atakis kaj kantis:
  - Ni ne estas mizeraj insektoj, superninja - ni tranĉas plakojn! Eksplicitaj talentoj - iru por ĝi!
  Kaj ili vere moviĝis kiel la kresto de ondo. Azumi tranĉis la admiralon per ŝia glavo, tranĉante ĝin en dek du pecojn per tri svingoj. Sango abunde ŝprucis, inundante la ferdekon. Azumi tweetis:
  - Vi estos en ĉerko! Mi tranĉos vin!
  Kaj mortigis alian admiralon. Kaj ŝi elmontris la dentojn tiel. Ŝinoboj ne timis pafojn. Kugloj flugis de ili. Ili ne konis malfortecon, lacecon kaj kompaton. Ili estis kiel birdoj sur flugiloj, aŭ eĉ jetmotoroj.
  Azumi vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn, lasante graciajn piedsignojn sur la ferdeko. Ŝi estas mirinda militisto. Sed ankaŭ la aliaj knabinoj estas bonegaj.
  La aviadilŝipo estas kaptita kaj, deplojita, estas prenita al japanaj havenoj. Ili ankaŭ bezonas feron.
  Estas ege malfacile rezisti la armeon de samurajo kaj Ŝinobo. Ili estas superhomoj. Kaj ilia premo estas nerezistebla.
  Kaj denove sukcesoj kaj kaptoj sekvas. Ninja kondutas kiel evitemaj marrabistoj. Paniko en Ameriko. Ne estas maniero rezisti la nevideblan.
  Post ĉio, ĉi tio estas tia speciala trupo, ke kaj aviado kaj artilerio eĉ ne rimarkas la alproksimiĝon de kuraĝaj militistoj. Kiuj pendas kiel nigraj nuboj, kaj svingas siajn glavojn, ĵetas diskojn flugantajn kilometrojn kaj trapikante ajnan metalon.
  Ninja ne estas la sama kiel en la Mezepoko. Li havas la plej novan teknologion ĉe siaj fingroj. Kaj li dispremas ĉiujn, kiuj malhelpas lian vojon.
  Kaj estas paŭzo sur la sovetia-germana fronto. La germanoj preparas ofensivon sur la Kursk Bulge. Ne la plej saĝa ideo ataki antaŭfortikigitajn poziciojn, kun la malamiko plimultita. Sed Germanio havas malmulte da elekto.
  La germanoj estis venkitaj en Afriko, kaj ili estas devigitaj serĉi venkojn sur aliaj frontoj.
  La sukcesoj de la japanoj, aliflanke, reduktis la intensecon de aviadilaj atakoj kontraŭ la arme-industriaj instalaĵoj de la Tria Reich. Ĉi tio kaŭzis pliiĝon en la produktado de armiloj kompare kun reala historio. Antaŭ la Batalo de Kursk, la Fritz havas pli da "Panteroj" kaj "Tigroj", same kiel aviadilojn. Kiu kreas certan problemon.
  Sed tamen la Ruĝa Armeo estas pli forta. Hirohito demandas tute akcepteblan demandon:
  - Ĉu ni helpos la aliancanon de Germanio?
  La plej granda parto de la japana militistaro parolis en favoro de malfermado de dua fronto. Vere, kun la partopreno de ninja. Ameriko perdis ĉiujn siajn aviadilŝipojn kaj grandajn surfacajn ŝipojn. Iĝis maleble fari ofensivajn operaciojn en la Pacifiko. Kaj la manoj de Japanio estas malligitaj. Krome, la Ŝinoboj mem kaperis kvar aviadilŝipojn sen difekto. Kaj ili detruis multajn aviadilojn. Pluraj grandaj ŝipoj ankaŭ estis kaptitaj. Ĝenerale, la kompanio montriĝis sukcesa.
  Aŭ pli ĝuste serio de kompanioj. Kiuj, estis markitaj de brilaj sukcesoj. Ameriko estas ekster la milito. Pli precize, ŝi proponis paŭzon, laŭ ajnaj kondiĉoj.
  Japanio postulis: ĉesigi la bombadon de la Tria Regno, kaj helpon de Sovetunio. Usono ankaŭ devis influi Brition por fini la malamikecojn tiamaniere. La britoj konsentis kun peko en duono. La aliancanoj konsentis pri paŭzo kun la Tria Regno kaj interŝanĝo de kaptitoj.
  Hitler denove prokrastis la ofensivon sur la Kursk elstara. Li decidis unue kolekti pli da fortoj kaj tankoj de la okcidenta fronto. Kaj fortigu viajn trupojn.
  Sed tiam, la 15-an de julio, Stalino ordonis atakon kontraŭ Orel kaj Belgorodo.
  La Ŝinobo, dume, ankaŭ ŝtelis amerikajn transportojn kun novaj Sherman-tankoj. Kaj Azumi, kune kun la knabinoj, povis elĵeti multe pli aŭdacan operacion. Ŝi ŝtelis de britaj fabrikoj tricent kvindek el la plej bonaj britaj tankoj "Churchill", kun plifortigita kiraso, kaj transportis ilin al Germanio. La angloj estis mortantaj sub la glavoj de la knabinoj. Krome, la belulinoj tre precize ĵetis akrajn pinglojn per siaj nudaj fingroj, mortigante la batalantojn. Kaj kion diri? La britoj estis ŝokitaj.
  La knabinoj el Japanio krome trenis du veturilojn kun benzino. Kio estas la plej bona donaco por la Tria Reich.
  Tial la Ruĝa Armeo ekde la komenco renkontis obstinan reziston.
  En defendaj bataloj, "Ferdinand" pruvis esti preskaŭ tre bonega tankdestrojero. Kaj kiel la "Tigro" kaj "Pantero". La lasta aŭto, kvankam ĝi ofte paneis, ne estis tiel signifa en defendaj bataloj.
  Azumi, dume, alvenis ĉe la fronto. Kaj ŝi persone batalis kontraŭ la rusoj en la plej danĝera orjola direkto. Tiam sovetiaj tridek kvar iris en batalon.
  La japanino, kune kun sia partnero, elprenis pecojn da eksplodaĵoj etaj kiel hordea grajno. Kaj ili komencis uzi siajn knabinetajn, lertajn fingrojn por ĵeti ĉi tiujn grajnojn al la tankoj. Sovetiaj aŭtoj eksplodis kaj ruliĝis kun surda muĝado.
  Azumi kriis:
  - Banzai!
  Ŝia nudpieda kunulo grumblis:
  - Ni transformos la planedon en paradizon!
  Kaj ŝi ĵetis etan granaton ... sovetiaj aŭtoj eksplodis. Ekzistis bruego kaj fajreroj flugis dum la du tridek kvar koliziis en la aero. Kaj tiam kiel la batalkompleto eksplodas. Kaj la aŭtoj diseriĝos kiel nigraj perloj.
  Azumi denove lanĉis kelkajn etajn grajnojn, per siaj ĉizitaj, nudaj fingroj, kaj pepis:
  - Mi alportas morton!
  Ŝia nudkrura amiko jelfis, ankaŭ ĵetante mortigajn donacojn:
  - Resume - banzai!
  Ambaŭ belulinoj ekridis. Kaj denove, kun nudaj piedoj, ni ĵetu ĉi tiujn grajnojn kun akumulaj eksplodaĵoj. Kaj tute detruante ĉion. Jen deko da pli granda HF ruliĝis. Kaj deŝiritaj raŭpoj, rompitaj ruliloj turniĝis de supre. Kaj ruliĝas sin, rompante. Pafante la sovetiajn soldatojn irantajn sur la atakon.
  Kaj ambaŭ Ŝinoboknabinoj ridas. Ĉi tie ankaŭ estas uzataj akraj malgrandaj pingloj, kiujn nudpiedaj knabinoj kuras per siaj kruroj. Kaj la atako de la sovetiaj trupoj forfluas. La rusaj trupoj, suferinte signifan difekton, haltas kaj frostiĝas.
  Kaj la nudkruraj banditoj ridas... Ili ridas kiel panteroj!
  . ĈAPITRO #2
  Azumi, fajra kaj muskola ninja knabino, kune kun sia dekstra mano Agouti, blonda militisto, forpuŝis la rusan atakon en la plej danĝera areo. Pli ol cent sovetiaj tankoj estis bruligitaj de du belaj Ŝinoboj, uzante nudajn, graciajn krurojn. Kaj nun ili parolis kun junuloj de la Hitlera Junularo. Ili admiris la heroaĵojn de japanaj virinoj. Ĝi vere estas bonega!
  Helhara junulo kun elstaraj muskoloj rimarkis:
  - Mi neniam vidis ion similan! Por ke la du knabinoj kune aranĝu tian viandmuelilon!
  Azumi arkigis ŝian dorson. Ambaŭ japanaj knabinoj estis en la sama bikino, tre muskolaj kaj kurbaj. Kaj kiajn delogajn krurojn ili havas - buloj de muskoloj ruliĝas sub la bronza haŭto. Ĉi tio estas vere la perfekteco mem de la ina formo kaj forto.
  Azumi, ridetante kiel pantero, diris:
  Ni estas Ŝinoboj kaj tio diras ĉion!
  Alia junulo, brunhara, singarde demandis:
  - Kial vi estas tiel blonda?
  Agouti ridis kaj respondis:
  - Kaj mia patro estis germano! Konsentu, ĝi konvenas al mi!
  La junuloj larĝe ridetis. Azumi eĉ pli ridetis. La rusoj provis ataki la Terminator-knabinojn de la aero. Timinda IL-2 rapidis.
  La knabinoj prenis la graciajn, ĉizitajn krurojn de la ventumilo per siaj nudaj fingroj. Kaj ili komencis ĵeti specialajn, etajn kudrilojn. Kaj la siltoj laŭvorte disfalis en la aero. Kaj disŝirita en pecetojn. Aŭ flamigita, superkreskita de fajraj plumoj.
  Azumi svingis sian nudan, ĉizitan kruron, tenante ventumilon per siaj fingroj, terenbatis kaskadon da sovetiaj atakaviadiloj kaj ridis:
  - Regu Japanion, la maroj estos viaj!
  Agouti ankaŭ skuiĝis, tenante ventumilon tiel luksan kiel la vosto de pavo per siaj nudaj fingroj. De tie pluvis etaj pingloj. Kaj kvazaŭ miloj da kontraŭaviadilaj kanonoj tuj pafis al sovetiaj veturiloj. La siltoj lumiĝis kiel fajra vojo en la ĉielo.
  Azumi, ĉi tiu ruĝhara japana belulo, donis ventumilon per sia nuda kalkano, kaj siblis:
  - Mi estas kobro!
  Dek sovetiaj aviadiloj ekflugis tuj. Iliaj vostoj kaj nazoj defalis. Motoroj eksplodis, radoj frakasiĝis. Kaj ĉio brulis, kvazaŭ mil kandeloj estus lumigitaj samtempe.
  La helhara belulino Agouti kiel siblas, kaj kiel vi svingas vian nudan piedon, eligante etajn sagojn kiel ventumilo, kaj pepas:
  - Mi vidas la sunon... Kaj mildan venton!
  Mortigaj Ninja Girls. Kaj ĉarma. Ili havas tiel mildajn vizaĝojn, kiel florojn... Sed iliaj mentonoj estas kuraĝaj. La bikino estas tiel malkaŝa, nur mallarĝa strio sur la brusto, iomete kovranta la cicojn. Kaj maldikaj kalsonetoj ne kaŝas la ĉarmojn. Kiel allogaj japanaj virinoj, kaj kian akran muskolajn reliefojn ili havas. Malofte vi trovas tian knabinon. Gazetaro kun kaheloj.
  Malgraŭ la ekstera freŝeco, la knabinoj ne estas tiel junaj kiel ili aspektas. Ĉi tiuj estas la plej bonaj Ŝinoboj kun terura sperto. Kaj ili trapasis tiajn provojn. Iliaj nudaj piedoj kuris sur varma lafo, erupcia vulkano. Kaj lasis graciajn spurojn, ĉarmajn membrojn.
  Militistoj la perfekteco mem de neniigo. En la sama tempo, ili servas nigran, malbonan celon, mortigante soldatojn de la Ruĝa Armeo.
  Knabinoj ĵetas nadlojn kun la helpo de adorantoj. Eksplodante kaj Yaks, batalantoj, relative simpla dezajno. Kaj la fama PE-2. Ĉi-lasta maŝino estas sufiĉe malfacile administrebla kaj ne ĉiuj pilotoj kapablas regi ĝin.
  Kaj la knabinoj, tenante ventumilojn per siaj tre belaj kaj graciaj kruroj, ventolas sovetiajn aviadilojn.
  Azumi, frapante ŝiajn lipojn, kaj svingante sian nudan, ĉizitan kruron, agreseme diras:
  "Mi estas la vera rozo de detruo!"
  Agouti lanĉis etajn, trempitajn pinglojn de pocio el ventumilo tenata de tiaj belaj kaj ĉizitaj kruroj. Brilante pro beleco kaj malbenita tento. Kaj li diras, malkonstruante sovetiajn aviadilojn, kiel moskitojn kaptitajn sub flamĵetilo:
  - Japana Ŝinobo - sur la genuoj de la sovaĝuloj!
  Kaj la knabinoj, kiuj estas jam multe da jaroj, sed la freŝeco estas nemalfortiĝanta, kantis:
  - Malamikoj de la Patrujo, mi forbalaos la teron!
  Kaj nun la lastaj sovetiaj aviadiloj brulas sur la ĉielo... La atako estas forpuŝita!
  Nun la knabinoj sidas kun la knaboj kaj konversacias. Azumi etendas al ili siajn nudajn, muskolfortajn krurojn kaj ofertas:
  Nun donu al mi masaĝon!
  Agouti subtenis ĉi tiun ideon. La blonda terminatoro etendis siajn graciajn, ĉizitajn membrojn kaj pepis:
  - Streĉiĝu! Kun manoj kaj pli da energio!
  La junuloj komencis knedi la muskolfortan kaj fortan korpon de la knabino. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas agrabla por belulinoj.
  Sed ĉiuj bonaj aferoj finiĝas. Denove la sovetia artilerio malfermas fajron. Kaj novaj tankaj rezervoj estas en la atako. Fortoj estas ĵetitaj en batalon, do ĉi tiu sektoro de la fronto estas ŝlosilo por trarompi la defendon.
  Sed la Ŝinoboknabinoj, kiel ĉiam, estas atentaj. Kaj denove ili ĵetas eksplodaĵojn per siaj nudaj piedoj. Kaj ili kantas...
  Azumi ĵetis peceton de la Bonega Potenca Neniigilo, kantis:
  - Kaj ili iras al la maron...
  Agouti ĵetis eksplodaĵojn kun pagendaĵo, kaj potencan neniigilon. Ŝi forbalais du dekduojn da sovetiaj tankoj, kaj pepis:
  - La knabinoj impetas...
  Azumi, daŭre ĵetis per siaj nudaj fingroj, tion, kion alportas kuraĝo, daŭre kantis:
  - Mara elemento!
  Agouti sendis pilkojn la grandecon de hordea grajno, kaj svingante la nudajn piedojn, pepis:
  - El infera elemento!
  Malantaŭ la knabinoj kaŝatendis "Pantero". La aŭto atendis sian celon. Ĝia muzelo estas longa kaj rabema.
  Agouti piedbatis eksplodaĵojn per sia nuda kalkano kaj palpebrumis al la knaboj en la tanko. Ŝi krevigis plurajn sovetiajn aŭtojn, kukante:
  - Kaj ĝi estas bonega!
  Azumi elĵetis kelkajn hordeajn grajnojn per siaj nudaj plandumoj. Ŝi eksplodigis sovetiajn tankojn kaj siblis:
  - Kaj ĝi estas hiper!
  La knabinoj daŭre ĵetis mortigajn kaj detruajn donacojn al la malamiko. Militistoj montris la plej altan klason de neniigo. Elis reaperis sur la ĉielo. Tiu ĉi plej masiva aviadilo de la Dua Mondmilito serĉis solvi armeajn problemojn.
  Sed Azumi denove prenis la ventumilon en ŝiaj nudaj fingroj. Ŝi mansvingis... Kaj la sovetiaj aŭtoj komencis disŝiri en granda distanco. Kaj ne nur ŝiri, sed ankaŭ ruliĝi, kolizii unu kun la alia.
  La nudpieda Azumi pepis:
  - Ni balaos ĉion en la sablon!
  Agouti ankaŭ ekiris... Ŝi svingis siajn nudajn krurojn tiel energie, ke sunradioj ekiris de ŝiaj nudaj kalkanoj...
  Kaj la rusaj pilotoj ricevis ĝin, nur por nuksoj.
  La blonda terminanto kantis:
  - Ninja - aerakrobatiko! En la ĉerko de la sovetia ŝipanaro!
  La militistoj estis nekutime gajaj kaj fortaj.
  Azumi klakis ŝiajn fingrojn. Kaj ŝi havis spegulon en la manplato. Belulino ĵetis lin sur la piedojn. Nudaj fingroj forte tenis la tenilon.
  Kaj kiel Azumi liberigos brilantan kunikleton. Kiel la ŝtala alojo estas ekbruligita, kaj duraluminio kun ligno.
  Kaj sovetiaj aviadiloj brulas... Dekoj da ili estas bruligitaj samtempe. Iliaj flugiloj kaj vostoj foriĝas. Kaj iuj tordas kaj tordas en virŝafkornon.
  Kaj la ruĝhara diablo tenas per la nudaj piedfingroj ĉe siaj piedoj tian malgrandan, sed tre timigan spegulon. Kaj ne estas eskapo de ĝi. Kaj ĝi povas laŭvorte bruligi ŝtalon kun titanio. Kaj disfalu kaj renversu ĉion, dispremu ĝin en kukon.
  Azumi ĝoje nudas siajn dentojn, kaj kun la helpo de ŝiaj nudaj piedoj, sunradioj, diras:
  - La plej alta nivelo de la animo!
  Agutio kiu daŭre uzas ŝian tradician ventumilon kun nudaj, kurbaj kruroj. Sed ankaŭ tre efike bruligante sovetiajn aviadilojn, li kukas:
  - Nu, Stalin dancu!
  Kaj la knabinoj estas tre kontentaj pri sia ŝerco, ridado ... Sovetia aviado suferas grandegajn perdojn, sed senespere provas trarompi. Tamen ĉi tio ne funkcias kontraŭ tigroknabinoj. Ili estas dolore brilantaj, kaj la plej malvarmetaj el la malvarmetaj belulinoj. Ili malflugigas ĉiujn sovetiajn aŭtojn. Unu estas spegulo, la alia estas ventumilo.
  Plie, la spegulo kiu tenas la nudajn, ĉizitajn, sunbrunigitajn krurojn de Azumi estas eĉ pli efika.
  Sovetiaj pilotoj mortas. Multaj el ili estas sufiĉe junaj. Estas ankaŭ junuloj, kiuj nur, ĵus komencis trarompi la antenojn, kaj knabinoj. Vere, ĉi tiuj lastaj estas malmultaj. Kaj ili plejparte flugas la U-2. Ĉi tiu maŝino estas speciale efika por batali nokte.
  Sovetiaj aŭtoj brulas kiel tineoj en torĉo. Kaj Azumi, skuante sian nudan kruron, muĝas:
  - Mi estas Ŝinobo kaj ne ekzistas pli bela profesio!
  Ĉi tiu ruĝhara sorĉistino posedas multajn sekretojn. Ŝiaj haroj tre brulas, kiel flamo. Bela knabino, kaj danĝera tentatino. Ŝi partoprenis en la Rusa-Japana Milito. Japanio ne havis ŝancon kontraŭ cara Rusio. La rusoj ankaŭ estas pli multaj kaj havis la sperton de multaj jarcentoj da milito.
  Kaj Japanio lastatempe preterpasis siajn limojn. Do kiel ŝi povus venki?
  Sed... La ninja faktoro ŝanĝis ĉion... Pluraj nudpiedaj knabinoj deĉenigis magion sur la rusaj trupoj batalantaj apud Mukend. Kaj la supera cara armeo, jam superante la japanojn, estis trafita de kudrilo.
  Rusaj soldatoj falis rompitaj, centoj kaj miloj. Tiam Azumi uzis la magian spegulon. De ĝia varmego, la kanonoj estis ŝiritaj, kaj rusaj soldatoj estis bruligitaj vivaj. Ĝi estis sovaĝa, perforta fajro. Kun kiu nenio povis elteni, kaj rezisti. Detonaciaj batalkompletoj. La baterioj estis detruitaj, ĉio brulis preskaŭ tuj ....
  Ninjas fariĝis vera plago por la rusa armeo. Ili venkis uzante kapablojn odorantajn al magio.
  Tiam Azumi enkondukis Kuropatkin en sovaĝan timon, ke li eĉ komencis balbuti. Sed ŝi ne mortigis lin. Kaj ĝi estis iagrade insida movo. Ankaŭ la ninja knabinoj mem kaptis la trezorejon de la rusa armeo - plurajn sakojn da oro. Ĉi tio, kompreneble, estas agrabla surprizo.
  Krom magiaj speguloj kaj ventumiloj, ankaŭ nudkruraj belulinoj laboris per glavoj. Ili persone hakis al morto multajn rusajn soldatojn. Kaj ili montris la potencon de la Ŝinobo.
  Agouti tiam famiĝis surmare. Ŝi ankaŭ propre mortigis la posteulon de admiralo Makarov, fortranĉante sian kapon per glavo. Kaj eĉ ĵetante ĝin per nudaj piedfingroj.
  Makarov mem estis krevigita fare de ŝia partnero kaj edzo Fire Tiger. Jes, Ŝinoboj havas magion kaj ne povas maljuniĝi. Kiel ili estas enviataj, verŝajne, de aliaj mortontoj.
  La potenco de la Ŝinobo estas mirinda. Kaj se ili ne konkeris la reston de la mondo, tio estas nur ĉar ili malofte enmiksiĝas en la vivojn de nuraj mortontoj. Sed ili ne povis ne interveni en la militon kun Rusio. La rusa urso estis tro granda kaj forta. Japanio estis kondamnita de la komenco perdi. Cetere, la rusoj estas tre lertaj en militaj aferoj.
  Sed la superhoma forto de la Ŝinobo draste ŝanĝis la potenc-ekvilibron.
  Nudkruraj militistaj knabinoj kaptis ŝipojn de la rusoj. Ili provizis siajn telerojn. Ili ankaŭ estis venkitaj surtere. Kaj prenu brilan venkon en Tsushima! Kaj ĉi tie ĝi ne estis sen Azumi.
  Ŝi propre kun siaj partneroj mallevis tri el la plej novaj rusaj batalŝipoj. Montris aerakrobatikon.
  Tio estas la potenco de la Ŝinobo! Krome, knabinoj pli verŝajne iras en misio ol viroj. Kiu povas kompari kun ina forto kaj diablaj potencoj de delogo?
  Nun la militistoj bruligis multajn sovetiajn aviadilojn. Ili disfendis la tankojn kaj prenis supren la infanterion. Sovetiaj soldatoj estas sur la atako. Kaj sur ili de la spegulo.
  Azumi karnovore lekas ŝiajn lipojn. Ŝi estas bonega malbenita afero. Kaj sendas helpe de nudaj piedfingroj - neniigajn kunikletojn.
  Samtempe la japana virino pepas:
  - Ni bruligos ilin ĉiujn! Satano estas nia mastro!
  Post tio, ĝi elsendas novan mortigan brilegon kiu misformas la surfacon kaj igas rusajn soldatojn cindro.
  Agouti ankaŭ pafas ofensive, ventolante eksplodaĵojn. Sed samtempe, la militisto ĵetas specialajn pilkojn per sia nuda kalkano.
  Ili flugas kaj pafas dekojn da soldatoj, trarompante siajn brustojn kaj rompante siajn dorsojn.
  La blonda terminanto ekkrias:
  - Ŝtoneto sur la ŝirmita! Ĝi estas tre mojosa!
  La atako de la rusaj trupoj sufokiĝas... Pli kaj pli ŝutitaj de kadavroj kaj rompitaj sovetiaj ekipaĵoj.
  . ĈAPITRO #3
  La atako kontraŭ Orel en la plej danĝera sektoro estis suspendita. Sed la sovetiaj trupoj kriis ĉe la fronto de la ĉirkaŭvojo. Aferoj estis pli bonaj por la germanoj en la direkto Belgorod-Ĥarkov. Tie ili havis pli da fortoj, kaj precipe tankojn. Mainstein lerte manovris. Li uzis la lastajn "Tigrojn", "Panterojn", "Ferdinandojn", kiuj estas sufiĉe efikaj en defendaj bataloj. Kaj eble supera al sovetiaj aŭtoj. La "Tigro", precipe, ne faris sian vojon kun tridek kvar en la frunto, kaj ĝia tabulo estis prenita de malproksime ne pli ol tricent metrojn.
  "Pantero" ankaŭ ne trarompis en la frunto, sed prenis tridek kvar el du kilometroj. Vere, estante pli malforta en flanka kiraso. "Ferdinand" povis ĝenerale trapiki sovetiajn veturilojn je distanco de ĝis kvar kilometroj. Kaj la frontala kiraso estas 200 mm.
  En la sudo, la nazioj eltenis. Sed sur la Oryol-ejo ili komencis venkiĝi.
  Ninja-knabinoj rapidis por kapti la naziojn. Ili estis tre leporhundoj kaj malvarmetas ĉi tiujn belaĵojn. Kaj kiam iliaj nudaj piedoj komencis svingi ventumilon kaj eligis sunradiojn per spegulo. Kaj la progresantaj sovetiaj tankoj falis sub la nadloj kaj radioj. Aŭtoj ĵetis supren kaj renversiĝis. Fandita metalo. Kaj belaj knabinoj: ruĝharulo kaj blondulo montris la nazon kaj rikanis.
  Militistoj agis tre energie. Ili svingis kaj nudigis la dentojn. Kaj ĉiaj malgrandaj pingloj flugas. kiuj detruas la malamikon.
  Tridek kvar turniĝas, ruliloj derompas ilin kaj ruliĝas memstare. Kelkaj tankoj estas tranĉitaj. Kaj fandita metalo fluas el ili.
  Azumi svingas nudan piedon per ventumilo, ĵetas ĝin supren. Ĉi-foje, estas Agouti kiu ricevas sunradiojn. Kaj ili disŝiras rusajn tankojn.
  Ambaŭ inaj Ŝinobomilitistoj aspektas tiel malvarmetaj kaj mortigaj. Kaj preskaŭ nuda. Ili draŝas rusajn tankojn. Jen aperis kaj Eli. Kaj tiam la kalkanoj estas lanĉitaj, lanĉante kukojn kun eksplodaĵoj, kiuj skuas la spacon kaj disŝiras sovetiajn aviadilojn. Ili deŝiras siajn nazojn kaj tordas siajn flugilojn.
  La nazioj muĝas, svingante la manojn:
  - Rusa Ŝvejno!
  La Ŝinoboknabinoj ridas responde. Sendante nudajn, sunbrunigitajn krurojn, donacojn de morto.
  Belaj militistoj, la hararo de Azumi estas tiel ruĝa, ke ŝajnas, ke la standardo de naziismo flirtas en la vento. Kaj la militistoj draŝas la sovetiajn soldatojn. Kaj tiel ili uzis novan armilon. Ili komencis blovi vezikojn uzante siajn nudajn, graciajn krurojn.
  Kaj eliris travideblaj, brilantaj buloj. Ili eĉ povus bruligi titanion.
  Kaj ili falis sur sovetiajn aŭtojn, eksplodante kaj detruante ilin.
  Azumi, tiu ĉi ruĝhara diablo, moknomis la fajran tigrinon, ĵetante vezikojn per siaj nudaj fingroj, kantis:
  Sed esti honesta...
  Agouti, uzante spegulon, kiun ŝiaj nudaj kruroj turniĝis, pepante kiel pasero, diris:
  - Mi gajnas ĉiujn balotojn!
  Azumi, liberigante dekduon da vezikoj el siaj nudaj, ĉizitaj fingroj, kiuj brilis per perlamo, elsendis:
  - Kaj ni venkos Stalinon!
  Agouti elsendis sunradiojn uzante ŝiajn nudajn piedfingrojn, ekbruligante kelkajn dekduojn da sovetiaj aviadiloj, dirante:
  - Kaj ĉi tio estas ĝusta, kompreneble!
  Azumi ridis. Ŝi eksaltis, tordante plurajn kapriolojn en la aero kaj blovante vezikojn per siaj nudaj piedoj. Samtempe, kantante, per sia bruanta kaj samtempe sonora voĉo:
  "Sed la imperiestro donos al ni ordonon..."
  Agouti kiel krii je la supro de siaj pulmoj, eligante brilajn pilkojn el siaj nudaj piedoj, blindigante sovetiajn soldatojn:
  - Banzai en la okulo!
  Azumi ofensive konfirmis, dent-dentegoj ŝtoniĝas, kaj terenbatante sovetiajn atakaviadilojn kaj frontajn bombaviadilojn:
  - Ni ludu histrikon!
  Militistoj daŭre ŝercis, kaj indulgiĝis pri mortodonacoj. Ili estas tiel brilantaj, ke estas neeble diri en fabelo aŭ priskribi per plumo! Kaj la korpoj de la ninja knabinoj estas tiel muskolaj, la haŭto estas bronza, kaj brilas kiel oleita.
  Agouti prenos ĝin kaj siblos, ĵetos kelkajn sunradiojn, kaj muĝos:
  - Mi finos vin per ŝupoluro...
  Azumi vigle fajfis, ŝmiris, svingis siajn nudajn krurojn, kaj sendante vezikojn. Kaj ŝi gluis sovetiajn aŭtojn en pilkojn kiuj brulis. Kaj flamoj altiĝis, ŝajne pretaj por leki la stelojn tra la stratosfero.
  Agouti, siavice, elsendis sunradiojn kaj kantis, brilante per siaj nudaj kalkanoj:
  - Super la malfeliĉa planedo pendis...
  Azumi daŭrigis kun granda entuziasmo, uzante nudajn, ĉizitajn krurojn kaj vezikojn:
  - Stelmonstroj plenaj de mallumo!
  Agouti, kies nudaj kalkanoj sendis spegulajn reflektojn, pepis dum ŝi malflugis sovetiajn aviadilojn kaj flosigis tankojn kun lumradioj:
  - La okupanto malamas sian hakilon...
  Azumi, kun granda entuziasmo, lanĉas en la aervezikojn odorantajn pro varmego kaj brulanta napalmo. Kaj ĉi tiuj vezikoj, pafitaj sovetiaj tankoj, infanterio, aviadiloj, donis:
  - Akrigu kaj haku la kapon!
  Agouti, kun la entuziasmo de vera Ŝinobo, eldonante mortradiojn kaj neniigajn skrapumilojn per siaj nudaj piedoj, kriis:
  - Li estas viro, tamen ne peono...
  Azumi, fulmante ŝiajn nudajn, rondajn, rozkolorajn kalkanojn, kaj bobelantajn vezikojn de ili, pepis:
  - Kaj ne eterne iru sub la jugo...
  Agouti kantis kun granda entuziasmo, dum ŝiaj sunradioj, reflektitaj de ŝiaj nudaj plandumoj, pafis sur tankoj, aviadiloj kaj infanteriistoj. Mi faras ŝiŝkebabojn de rusaj soldatoj.
  Kaj la knabino energie kantis:
  - Transformas malbonajn malamikojn en fajrobrikojn...
  Azumi, elsendante sunbrilon per siaj nudaj, tre graciaj plandumoj, kaj vezikojn odorantajn per ĉiuj koloroj de la ĉielarko, pepis, en la voĉo de ina najtingalo:
  - Fariĝu la nova reganto de la mondoj!
  Post tio ambaŭ belulinoj turniĝis en la aero kaj kantis:
  Kion diri, kion diri
  Tiel fariĝas Ŝinoboj...
  Tiu amo mortigi la malfortulojn,
  Mortigite, nur fajfi!
  Azumi siblis kun granda plezuro, multkoloraj, frizitaj, kaj tre mortigaj vezikoj flugantaj el ŝiaj nudaj, rondaj kalkanoj. Kiu malflugis aviadilojn, kaj disrompis ĉion kun granda intenseco. Kiel produkto de la submondo.
  Kaj kia beleco kaj graco estis la kruroj de ĉi tiuj princinoj de la infero! Io tute neimagebla. Ĉi tiuj estas la knabinoj, pri kiuj ili parolas - ili faras malamikojn senescepte al infero. Kaj se iu ne kliniĝos antaŭ ili, tiam li restos sen kapo. Post ĉio, ĉi tiu paro distingiĝis dum la Rusa-Japana Milito. En ĉiuj kvar bataloj kun Kuropatkin, la japanoj venkis ekskluzive kun la helpo de Ŝinoboj.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj montris sin, kun la helpo de mortiga magio. Kaj ili komencis tian neniigon, ke estas neeble diri en fabelo, ne priskribi per plumo.
  Sed precipe valoras la atako sur Monto Alta, en Port Arthur. Tie la knabinoj povis fari tion, kio estis preter la potenco de la tuta armeo de generalo Noga. Ili kuregis sur la monton.
  Nur ni du, preskaŭ nudaj, en la sama bikino. Kaj ili estis ĉirkaŭitaj de kirlventoj de balonoj. Tiuj estas bonegaj knabinoj. Rusaj kugloj forflugis de la pilkoj. Mitraloj kaj pafiloj eksilentis. Estis vera, laŭvorta malvenko de la samuraja armeo. Kaj la militistoj montris neflekseblan spiriton.
  Ni alvenis al la tranĉeoj kaj komencis haki rusajn soldatojn. Iliaj glavoj ĉiuj ekbrilis kaj frapis kiel fulmo. Ĉi tiuj estis tiaj knabinoj, ke ili tute ne havis egalulon.
  Ninjas marŝis tra la tranĉeoj. Kaj la glavoj duonigis la rusajn soldatojn. Azumi fortranĉis kvin per unu bato kaj kantis:
  - Ni krias banzai...
  Agouti, ĉi tiu blondulino kun nudaj graciaj kruroj, tranĉis sep per unu bato kaj jeligis:
  - Ni regajnos la Kurileojn!
  Azumi daŭre tranĉas ĉiun. Kaj per unu bato ŝi malkonstruis ok rusajn soldatojn samtempe, ŝi ekkriis:
  - Ni transprenos la tutan teron je noktomezo!
  Agouti daŭre detruas kaj ekstermas. Unu bato, kaj tuj naŭ rusaj soldatoj estis duonigitaj, ŝi pepis:
  - Ni montros nian forton al niaj najbaroj!
  La knabinoj montris sin. Preskaŭ nuda, sunbrunigita, muskola. Tre bela kaj forta. La soldatoj eĉ timas pafi al ili, aŭ kompatas ilin. Kaj ĉies glavoj estas dehakitaj sen ceremonio. Kaj fariĝi sanga malordo.
  Azumi pepas kaj muĝas:
  - Banzai! Mi estas Superman Girl!
  Agouti eksplodas kiel vezikoj de nudaj kalkanoj, laŭ la rusa linio. Kaj falĉas muĝante:
  - Kaj neniu problemo!
  La inaj militistoj forte marŝis laŭ la Alta Monto. Kaj ili kaptis ĉi tiun ŝlosilan punkton. La japanoj komencis domini Port Arthur. La rusa eskadro provis trarompi. Sed ĝi ne estis tie. La knabinoj ĉe la maro renkontis la rusojn kaj ni dronu. Kaj donu premon.
  Azumi, sendante rusan batalŝipon al la prapatroj, kantis, trafante la metalon per sia nuda kalkano:
  - Mallonge...
  Agouti subtenis ŝian partneron. Laborante kun nudaj piedoj, kaj sendante vezikojn tra rusaj ŝipoj. Kaj la vezikoj de tuta neniigo, la japana Ŝinobo, prenis kaj siblis:
  - Mallonge...
  Kaj ambaŭ murdintaj knabinoj kiel blasfemi:
  - Silentu!
  Kaj tiel ili donis vezikojn kun nudaj kalkanoj, siblis kaj kriegis je la supro de siaj pulmoj, muĝante:
  - Silentu! Jen el la halo...
  Sendinte trabojn trans la rusajn ŝipojn kun nudaj piedoj, kiuj vaporigis metalon, ili kriis:
  - Ĉiuj el la ĉambro!
  Kaj tia sovaĝa ridado responde... Mallonge, la rusa floto de la ĥano. Kaj Japanio gajnis mirindan venkon, kontraŭ lando kiu havas pli da soldatoj ol aliaj armeoj en la mondo.
  Azumi nuntempe pecetigas la sovetian militistaron kiu trarompis. Ĝi forbruligis tankojn kaj sendis trabojn al malamikaj aviadiloj. Pruvita infera premo kaj nefleksebla volo. Kaj ŝiaj nudaj kalkanoj, tiel rondaj kaj allogaj, sendis vezikojn, kiuj brilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko.
  Azumi prenis ĝin kaj kantis:
  - Post ĉio, ninja magio ne estas ŝerco!
  Agouti kun kolosa premo, vomis per siaj nudaj kalkanoj, plurajn briletajn, sunplenajn kunikletojn kaj elsendis:
  - Post ĉio, ninja magio ne estas ŝerco!
  Kaj ambaŭ belulinoj cedos, kun kolosa muĝado:
  - Vi ne povas ŝerci kun ni Ŝinoboj!
  Kaj la ninja knabinoj pliigis la intensecon de la senŝeligado. Brulis centoj da sovetiaj tankoj, eksplodis granda nombro da rusaj aviadiloj. Ĉio prenis la karakteron de ĥaoso.
  Azumi pepis pro ĝojo, vangofrapis ŝiajn nudajn piedojn dum ŝi suprenflugis en la aeron, pepante:
  - Vi ne ŝercas kun Ŝinoboj!
  Agouti, svingante siajn nudajn membrojn, kaj ĵetante radiojn de neniigo per siaj tranĉilfingroj, knaris:
  - Ili ŝlimigas la akvon kun ni!
  La sovetiaj trupoj havis pli kaj pli malfacila. Preskaŭ ĉiuj sovetiaj tankoj kaj aviadiloj estis detruitaj. Kaj la militistoj prenis la piedsoldatojn. La ekstermado estis pliiĝanta. Sed nur virgulinoj partoprenis en la batalo. Sed tiuj ninja knabinoj!
  . ĈAPITRO #4
  La ofensivo de la sovetiaj trupoj finfine malfunkciis, kaj la rusaj trupoj ĉesis. La milito tiel turnis alian paĝon markitan per la fiasko de Operaco Rumyantsev. La germanoj ricevis ripozon, kaj provis tiri supren pliajn fortojn. La nova tanko "Leono" ankaŭ komencis alveni ĉe la fronto. Por kio en reala historio, la panzvale ne havis sufiĉe da rimedoj. Sed nun estas pli facile por la germanoj, ĉar ne ekzistas okcidenta fronto: Usono kaj Britio, suferinte malvenkon de la Ŝinoboj, malhonore retiriĝis el la milito.
  Kaj vi povas lanĉi ion en la serion reale, kiam ne estis Ŝinoboj - estis neniu.
  La tanko "Leono" estas tre timinda: la pezo estas naŭdek tunoj, la fronta kiraso estas 150 mm, la flankoj kaj la frunto estas 110 ĉiu, kaj la pafilo estas 105 mm 70 EL. Krome, la kiraso kliniĝas kaj sur la frunto kaj sur la flankoj, kiel tiu de la "Pantero". Aŭto, kiun la tridek kvar ne povos trarompi. Kaj la pafilo estas ĝenerale la plej potenca el la kontraŭtankaj modeloj. Kaj kiel malzorge. La veturkvalito estas pli malbona, sed la 1000 ĉevalforta motoro faras bone.
  Kaj la "Leono" montris sin en batalo. Kaj en la tanko mem, ina skipo batalas. Ĝi estas tre mojosa kaj sekseca!
  Ho, knabinoj, kiel belaj vi estas. Kaj en la milito aspektu avantaĝe.
  Sur la tanko "Leono", kuna kvar veturoj, la unuaj inaj petrolŝipoj en la historio de la Tria Reich. Gerda estas ŝipestro, Charlotte estas artileriisto, Christina estas maŝinpafisto, Magda estas ŝoforo. Kaj ĉiuj kvar knabinoj foriris por batali nudpiede kaj en unu bikino.
  Kaj kion ili provas la novan tankon "Leono". Belaj knabinoj veturas aŭton. Ĉi tio estas ilia unua batalo. Tri sovetiaj tankoj T-34-76 antaŭeniras. Aŭtoj, certe: lertaj.
  Sed por la "Leono", tute sekura. Se la "Tigro" ankoraŭ povas trapiki la flankon, kaj eĉ pli la "Pantero", tiam la "Leono" tridek kvar neniel trapikos.
  Gerda ridas kaj kapjesas al la ruĝhara Charlotte:
  - Pafu kontraŭ la malamikon!
  La fajra diablo agreseme muĝis:
  - Mi dispremos ilin ĉiujn!
  Kaj ripozas nudaj kalkanoj en la metalo. Necesas koncentriĝi. Kiam en bikino, vi sentas la aŭton multe pli bone. Estas bone, kiam la korpo estas preskaŭ nuda. Kaj la varmo estas multe pli bela. Kaj via haŭto estas sunbrunigita, brila pro ŝvito. Charlotte pafas la unuan pafon. La fajro malfermiĝas de granda distanco, ĉar ŝia kanono estas mortiga. Sed jen vi iras, provu ĝin.
  La kuglo flugas per fajfilo. Tratranĉante la aeron ... Charlotte ĵuris ĝuon - maltrafis.
  Gerda estas blonda. Tre muskola, bela, sunbrunigita. Nervoze frotas sian nudan, gracian kruron kontraŭ la varmigita kiraso, kaj pepas:
  - Akra okulo - oblikvaj manoj!
  Charlotte furioze grumblas:
  - Mi estas la germanaj specialtrupoj!
  Kaj la ruĝhara diablo denove pafas. Ĉi-foje la kuglo glitas tre proksime al la malgranda turo de la tridek kvar.
  Kristina ankaŭ estas ruĝharulo. Nur se la hararo de Charlotte estas ruĝ-kupra, tiam tiu de Kristina estas flav-kupra. Ŝi ankaŭ estas tre bela kaj kurba. Pafisto de maŝinpafilo. Sed dum la sovetia infanterio ne videblas, kaj vi ne povas pafi. Kaj la "Leono" havas eĉ kvar maŝinpafilojn sur ĉarniroj, kaj la kvina estas parigita kun la barelo.
  Christine metis siajn manojn sur la nudajn plandojn de Charlotte kaj proponis:
  - Lasu min masaĝi!
  Charlotte siblis suspektinde.
  - Por kio tio ĉi?
  Kristina respondis ridetante:
  - Por igi vin pli preciza! Energio fluos tra la piedoj!
  Charlotte kontraŭvole konsentis.
  - Ni!
  La pafilo de la tanko "Lev" havas klaran malavantaĝon - pli malaltan pafrapidecon. Nur kvin pafoj por minuto. Tial necesas malfermi fajron de pli granda distanco. Provu ĝin - batu ĝin!
  Sed Charlotte koncentriĝis. Christina masaĝas ŝiajn malmolajn sed kurbajn plandojn. La kuproruĝa ŝi-diablo larĝe ridetas. Kaj faras alian pafon...
  La ŝelo trafas la centron mem de la sovetia tankgvattureto. Kaj ŝiras ĝin de la korpo. La metalo estas frakasita kaj disŝirita. Kaj batalkompletoj estas ŝiritaj.
  Gerda diras kun ĝojo, lekante siajn plenajn, skarlatajn lipojn:
  - Ili donis al Stalino la kornojn!
  Charlotte ŝtopanta novan kuglon, pasie diras:
  - Je liaj kornoj, kaj inter li!
  Kristina, frapante la nudajn piedojn kontraŭ la kirasan muron, laŭte pepas:
  - Mi venis el Zanzibaro, mia patrujo estas Saharo!
  Charlotte ĝoje diras:
  - Tri kaj plu miaj piedoj. Eble mi eniros!
  Kristina ridetis kaj pepis:
  - Ho, tiaj kruroj, mi ĝojas masaĝi!
  Magda respondis ĝemante:
  - Kaj mia laboro estas la plej seninteresa! Nia tanko staras, kaj la rusoj mem iras al ĝi!
  Gerda, konsolante, pepis:
  - Vi ankoraŭ dispremas ilin!
  Magda diris dubeme:
  - Ne estas bone disbati homojn!
  Charlotte furioze kriis kaj siblis:
  - Malamiko estas malamiko! Kaj li ne kompatos!
  La fajra diablo sentis, kiel mi masaĝas ŝiajn nudajn piedojn. Charlotte kiel ridi kaj doni preskaŭ nudajn mamojn en la medio. Poste pafis...
  La ŝelo preskaŭ tuŝis la malgrandan turon de la tridek kvar kaj tamen preterflugis. Kaj la sovetiaj tankoj repafis. Kaj aldonis rapidon, ĝis la limo.
  Gerda komentis kun maltrankvilo:
  - Ĉi tiuj frenezaj rusoj povas iri por virŝafo! Ni devus bone zorgi pri ili!
  Charlotte siblis ĝenite kaj pepis:
  - Se mi venontfoje maltrafos, do batu min en la vizaĝon!
  Kristina kukis:
  - Guten morgen, Guten do! Trafi en la vizaĝon, tiel kaj tiel!
  Magda, kun dentgrinco kiel perloj, rimarkis:
  - Trafi aŭ ne bati - ĉio estas laŭ la volo de Dio!
  Gerda ridis kaj bojis:
  - Bone, fajro!
  Charlotte forte kunpremis siajn dentojn. Ŝi tremis pro kolero. Kaj provis koncentriĝi. Kristina komencis masaĝi la plandojn pli kaj pli intense.
  La fajrodiablo ekpafis. Kaj rikanis pli forte. La ŝelo trafis la karenon ĉi-foje. La sovetia aŭto haltis kaj eligis fumon. Charlotte bojis:
  - Mi estas Robin Hood!
  Gerda konfirmis ridetante:
  - Jes, estas bone!
  Magda pepis:
  - Kruela, sed necesa!
  Christina tiklis la nudan kalkanon de Charlotte kaj knaris:
  - Ĝi estas ĉefverko! Pafado Ĉefverko!
  Gerda diris kun rideto:
  Sed restas nur unu!
  Charlotte siblis venene:
  - Mi enterigos ĝin varme!
  La arja knabino celis. Kaj pafis, milde premante la pafilbutonon. La sovetia aŭto ekmoviĝis kaj daŭre alproksimiĝis. Videblas, ke la pafilo "Leono" ne estis tre donita.
  Charlotte malbenis, nudigante siajn dentegojn.
  - Trogranda! Do ni ne povas rompi ĝin!
  Gerda korektis sian kunulon:
  - Vi volis diri, ne eniru!
  La ruĝhara hundino ekmoviĝis kaj siblis:
  Kion ajn ŝi volis diri, ŝi diris...
  Kaj ŝi komencis resaniĝi denove. Ankaŭ la sovetia aŭto pafis, kaj rapidis alproksimiĝi, riskante rompi la rapidumujon. Je tridek kvara, la skatolo ofte rompiĝis kiam vi disvolvas altan rapidecon. Ĉi tio iom malplivalorigis la potencon de la motoro.
  Sed tute egale, la aŭtoj estas lertaj kaj estas malfacile eniri malgrandan turon. Nudpiedaj germanaj militistoj denove celas la lertan sovetian tankon. La knabinoj ankaŭ estas bonŝancaj, ke pro la laboro de la Ŝinoboj, multaj sovetiaj tankoj estas perditaj, kaj nur tri tridek kvar iras kontraŭ la mallerta "Leono".
  Se la KV-serio estus kontraŭ la germanoj, estus pli facile por ili. Sed ŝajne ne la sorto. Charlotte ŝanĝas sian ŝafton kaj ridetas kiam Christina masaĝas siajn kalkanojn. Knabinoj multe kuras nudpiede. Kaj la haŭto sur la piedoj estas malglata, elasta, sed ĉi tio tute ne igas la plandon perdi sian allogecon. Christina masaĝas ŝin, kaj ridetante, ŝi diras:
  - Nudaj piedoj kuras laŭ la pado!
  Charlotte trankviliĝas. La sovetia tanko pli kaj pli proksimiĝas. Kaj estas pli facile eniri ĝin. Kvankam la 88-milimetra pafilo de la "Tigro" estas multe pli bona, kaj eĉ pli la 75-milimetra pafilo de la "Pantero". Por esti honesta, "Pantero" estis pli bona por knabinoj ol "Leono". Ŝi estas pli movebla kaj pli rapida. Kio pri Leono? Krom kiraso, ĉio estas pli malbona ol tiu de la Pantero. Kaj eĉ pli potenca pafilo ne estas tre praktika. Nu, kaj se la "Leono" povos trarompi la tridek kvar el distanco de pli ol kvin kilometroj? Kaj eniru, provu en facilmova, kaj relative malgranda sovetia tanko! La pafrapideco estas trioble pli malalta ol la Panther.
  Charlotte flustras agreseme, koncentriĝante. Kaj pafas, celante la korpon. Tie estas iom pli facile ol en la turo, kiu estas malgranda kaj angula. La kuglo flugas for el la muzelo kaj trafas la trakon. La efiko estas forta, rompante plurajn rulpremilojn samtempe. La sovetia maŝino, ricevinte en la stomakon, haltas, kaj ankoraŭ ne perdante la kapablon pafi, pafas al germana tanko. Kaj ĝi trafas la deklivan frunton de la "Leono". Ĝi bruis iomete interne. La dekliva kaj dika kiraso rikoltis. Oni devas rimarki, ke la "Leono", pli progresinta ol la "Tigro", en ĝi la kiraso estis instalita laŭ angulo, kiel en la "Reĝa Tigro". Sed tio igis la tankon iom pli multekosta kaj pli malfacile fabrikebla. Ĝis nun, "Tigro" -2 estas nur testata. Kaj la "Leono", kiu estis evoluigita de la francoj, aperis en la serio pli frue.
  Sed la ideo mem armi tankon per tia potenca kanono kaj fari ĝin pezi naŭdek tunojn estas malbona. La tridek kvar ne trapiku lin el ajna angulo, sed ĝi povas virŝafi. Kaj ĉi tio, kompreneble, estas faktoro, kiu faras la Leonon ne la plej bona tanko en la praktiko. Sed tre multekosta kaj malfacile transportebla.
  Charlotte, plendante ke la pafilo ne tro rapide pafas, sendas finan obuson en la frunton de la sovetia maŝino. Ĉar la tridek kvar ĉesis, nun estas multe pli facile eniri ĝin. Kaj la fajra diablo kudras la kirason. La turo estas frakasita en pecojn, kiel tomato sub hakilo.
  Gerda ridis kaj, skuante la nudan piedon, komentis:
  - Kiel ĉiam, ĝi estas bonega!
  Magda pepis entuziasme:
  - Ĉio neebla... Iam okazas!
  Charlotte diris tre kontenta:
  - Poentu tri nulon en nia favoro! Por la unua batalo, konsentu ne malbone ... Kvankam la pafilo vere ne estas optimuma!
  Christina ridis kaj rimarkis:
  - La vido estas sufiĉe preciza... Sed ĉi tie multe dependas de la precizeco de la batalanto.
  Magda demandis maltrankvile:
  - Ni profundiĝos en la sovetian defendon... Aŭ atendu ĝin!
  Gerda, frotante siajn nudajn, rozkolorajn plandojn, diris dubeme:
  - Se ni piedpremos tiel sole, nia tanko estos tute detruita. Pli bone masku ĝin!
  Magda racie rimarkis:
  - Estas malfacile maski tian koloson!
  Charlotte konsentis kun ĉi tio:
  - Jes ... Ho, pli bone estus "Pantero", nur kun pli malalta silueto. Kaj tiam aperis besto. Potenca sed mallerta!
  Kristina elgrimpis el la luko kaj komentis:
  - Jes, niaj tankoj estas ankoraŭ malproksime de perfektaj ... Sed kiel oni diras - la komenco estas la plej malbona el problemoj!
  La knabinoj kun plezuro elgrimpis el la ruĝvarma tanko, kaj komencis ŝraŭbi ĝin per herbo kaj branĉoj. Kaj fakte, ili ne faris tion tre konvinke. Kaj minaca sovetia Ilys aperis sur la ĉielo...
  Gerda kolere rimarkis:
  - Ĉi tiu "Leono", povas esti facila predo por atakaviadiloj!
  Charlotte ridis kaj montris al la ĉielo.
  - Kaj tie flugas la plej nova ME-309. Nun li montros al la sovetianoj per siaj 30-mm kanonoj.
  Magda kolere frapis sian nudan piedon:
  - Ni estas furiozaj diabloj! Kaj naskita por venki!
  . ĈAPITRO #5
  
  Post kiam la Ruĝa Armeo finfine elĉerpiĝis, la nazioj mem iris al la ofensivo. La nazioj komencis antaŭeniri direkte al Kursk, provante formi kaldronon kun kontraŭatakoj de la nordo kaj sudo. Tamen, ili devis venki tre potencan defendon. La Ruĝa Armeo prepariĝis dum pluraj monatoj por forpuŝi la ofensivon. Kaj ŝi povis plifortiĝi.
  Sed tiam Japanio prenis kaj malfermis duan fronton en la Malproksima Oriento. Kompreneble, la samurajo ne povis ne interveni, postulis ilia honoro.
  Kvankam la minaco de japana agreso estis reala, tra subaĉeto kaj ŝtatperfido, Mikado-agentoj persvadis la Vladivostok-komandon ne meti la soldatojn sur plenan alarmon. Kaj kiel rezulto, la glavo de Damoklo jam estis alportita, kaj ili festenas en la restoracio.
  Majoro Vinogradova kaptis la junan oficiron je la haroj, ŝi estis kapo pli alta ol li kaj klare pli forta:
  - Kia naivulo kaj ebriulo! Kial vi havas tian dissolvitan teamon! Ĉi tiu ulo aspektas pli kiel kajutknabo ol oficiro. Eble por komenco, blovu ĝin bone, por ke ĉiuj lupolo eliru.
  Dubinin estis embarasita:
  - Ĉi tiu estas Paŝao Ŝoigu. Li estis sendita al kursoj rekte de la Suvorov Lernejo, laŭ mallongigita programo. Li estas ankoraŭ sufiĉe knabo, post du monatoj lia naskiĝtago estas deksesjara.
  Vinogradova grimacis malagrable:
  - Ŭaŭ! Dekkvinjara kaj jam oficiro! Tion faras milito! Kaj mi ne sciis, ke laktoj jam ricevis plenrajtajn titolojn.
  Dubinin levis la ŝultrojn.
  - En milito, infanoj kreskas frue! Krome, okazis al li rakonto, kiel li skribis la plej bonan rakonton pri la defendo de Moskvo, kaj Zhukov rimarkis tion kaj konsilis al li translokigi la knabon de kadetoj al oficiroj.
  Vinogradova fariĝis pli afabla ĉe ĉi tiuj vortoj:
  - Bone! Ke li ne estas stulta. - Ŝi minacis kiel lernejano studis per la fingro. - Ĝenerale, ne malbone, sed ne plu drinkado! Mi flaras ĝin, kaj mia nazo estas kiel hundo, tuj sub la tribunalo! - Forta virino, matura, sed ne perdita atleta harmonio kaj freŝeco, pikis per la fingro al la kolonelo. "Efektive, vi pagos por ĉi tio. Jam mezaĝa viro, sed kondutas.
  Dubinin kolere tusis:
  "Efektive, mi estas tridek trijara, sed mi jam estis vundita sep fojojn, do mi ŝajnas maljuna...
  Vinogradova volis diri ion responde, kiam subite monstra muĝado rompis la antaŭtagiĝan silenton. Estis kvazaŭ pezaj ŝtonegoj falus de la ĉielo, la fenestrovitro tuj krevis. Pecetoj da hajloj batadis sur la tablon kaj eĉ alteriĝis en la manojn kaj vizaĝojn de ebriaj oficiroj. Vinogradova kriis kiel komandanto:
  - Ĉiuj tuj eksteren.
  Dubinin kriis responde, tiom ke li preskaŭ ŝiris siajn voĉkordojn:
  - Ĉi tiuj estas konkoj de dek du kaj dek ok coloj! La japanaj batalŝipoj de la plej granda tunaro ŝajnas esti sur la ĉaso, kio signifas.
  Vinogradova, ĝenite, trafis la muron per sia boto. De piko kun sagaca, cetere, trofeoboto, la kahelo krakis:
  - Komencis, sed ne kiel ni planis! Tute ne! Damne, ni devas tuj preni la eskadron al la maro kaj mallevi la floton de la lando de mallarĝokulaj simioj.
  Falante kvarpiede, la kapitano de la unua rango (Alie kolonelo) murmuris:
  - Estas armiloj nur sur mia destrojero kaj sur paro da malgrandaj trogoj. Ni eĉ ne havas respondon.
  Vinogradova montris pezan pugnon:
  - Nu, vi kaj azenoj! La ina militisto kun blua hararo kiel cunamo furioza muĝis. - Sed vi devus havi marbordan artilerion! Post ĉio, ne ĉiuj estis senditaj al la okcidenta fronto, same kiel aviado. Ja de jaroj oni parolas pri tio, ke Japanio povas eniri la militon ĉiumomente.
  Jam sufiĉe vundita Dubinin, li volis diri, sed denove ĝi bruis, fragmentoj pluvis. La sireno vekriis, avertante pri la alveno de aviadiloj. Dubinin, tre malfacile, leviĝis kaj kriis, blokante la bruadon de Vinogradova:
  - Ni havas aviadon, kaj marbordaj kuirilaroj, eĉ se ne en kompleta aro, disponeblas. Ni respondu!
  La piloto grumblis dum ŝi kuris tra la stratoj:
  - Mi nur kurus al mia batalanto kaj mi plantos ĉi tiujn japojn, ĝi ne ŝajnos sufiĉe. Ili ankoraŭ pagos por Tsushima, kaj Muduen.
  Ŝoigu, kiu detranĉis duonon de sia orelo, konsentis:
  - Jes, ili pagos! Jes, eĉ kun procento!
  Estis eksplodoj kaj la malfrua pepado de kontraŭaviadilaj kanonoj. Ĝenerale, la plej granda parto de la aerdefendo de Vladivostok estis elprenita reen en la kvardek-unua jaro, por plifortigi la defendon de Moskvo, do la multoblaj punktoj de la moskitokolonio de la lando de la Leviĝanta Suno ŝajnis ne multe atenti. al tia "bruo". Japanaj plonĝ-bombaviadiloj faligis printempajn "donacojn" kun penetra krio. La bato estis kaŭzita kaj al la grandurbo kaj al la floto. La japanaj aviadiloj ne estas tro grandaj, sed facilmovaj, sed la batalŝipoj, male, estas pezaj. La plej granda el ili estas eĉ malvasta en la oceano, la longo estas tricent metroj, kaj la pafiloj estas 460 milimetroj.Ĝis la usonanoj sukcesis enprofundigi iun el ĉi tiuj belaĵoj, kaj la postvivantoj, kune kun la krozŝipoj, detruis la marbordon. Ĝi forte similis al la fia atako de la Lando de la Leviĝanta Suno la 27-an de januaro 1904. Nur tiam mankis aviado.
  Dubinin sentis, ke li sufokiĝas pro kurado. Li ne estas superhomo, sed simpla viro kun malsanaj pulmoj, kaptita en malfacila situacio. Kaj Viktorio ne multe preterpasis lin. Mi scivolas, kiom aĝa ŝi estas, ŝi apenaŭ aspektas pli ol tridekjara, ŝiaj mamoj estas grandaj, kaj ŝiaj ŝultroj estas larĝaj kiel de viro.
  Vinogradova subite turnis sin kaj svingis la manon:
  - Ne kuru maljunulo, sekvu min! - Ŝi kriis kun tia forto, ke la sonondo ĵus trafis ŝiajn orelojn. - Eligu la destrojeron sur maron kiel eble plej baldaŭ.
  Eksplodoj bruis proksime, derompaĵoj falis, unu el ili falis rekte sur Vinogradova, kaj ŝi mekanike kaptis ĝin per la manoj. La terminatora knabino sentis sin kiel golulo, kiu sukcese gajnis penalon, la fragmento estis ronda, varma kaj aspektis kiel pilko. Angeliko subite sentis ion likvaĵon flui laŭ ŝiaj brakoj. La knabino rigardis la fragmenton, kaj tiam eĉ ŝia fera militisto, malmoligita de trijara milito (Kune kun la hispanoj), naŭzo venis ĝis ŝia gorĝo. Ŝi havis kapon de bebo en siaj manoj. Kompatinda knabino (ĉi tio videblas el la mallongaj vostoj, kun elpikitaj okuloj. Vinogradova zorge metis la kapon sur la fendan asfalton kaj krucsignis sin:
  - Vi ne havis tempon por peki, por ne vivi! Tamen ne ekzistas pekulo pli granda ol Dio, tial ne ekzistas pli granda peko ol indiferenteco pri la sufero de infanoj.
  Denove, muĝado, kaj fragmentoj, oni trafis la knabinon en la boto, gratante la haŭton. Vinogradova jam volis turni sin kaj rapidi kiel eble plej rapide al la startleno, kie ŝia MIG pacience atendis la agreseman gastiganton, sed...
  Akra kiel ponardklingo, la rigardo de la militisto ekvidis neelteneblan grimacon de doloro sur la vizaĝo de la unuaranga kapitano Vasilĉikov, kiam lia supra parto de la forŝirita korpo flugis supren de la eksplodondo. La knabino mem apenaŭ evitis la fragmenton. Kvankam kia knabino ŝi estas, por la unua fojo ŝi prenis armilojn en civila vivo. Ŝi jam siatempe, iel kaptis ŝian vangon, eĉ dum la internacia batalo en Hispanio. Kiel rezulto, profunda cikatro restis, kiu, dum longa tempo, difektis ŝian aspekton. Plie la aresto kaj sendado de la kolonelo al koncentrejo. Vere, estis en Siberio ĉe arbohakejo, ke ŝi estis prezentita al unu tre forta sorĉisto, kiu, per helpo de ungventoj kaj alvoko de spiritoj, sukcesis resanigi, kvazaŭ li neniam estus, ĉi tiun vundon kaj plurajn aliajn. Cikatroj ricevitaj dum la bataloj kun la Blankaj Ĉeĥoj, la trupoj de Kolĉak, Denikin, Wrangel. Kaj ŝi instruis al ŝi multon, do Vinogradova, ŝajnas, apartenis al la elektita speco de homoj.
  Ŝi ricevis la ŝancon foriri antaŭ horaro uzante inajn ĉarmojn, do ŝi estis amnestio malgraŭ la malfacila artikolo. La afero, kompreneble, estas ne tiom persvadi la homon, sed certigi, ke la festo-organizanto ne eksciu pri tio. Kaj estas tiom da skamantoj de ĉiuj strioj, ke snitch, sur snitch kaj snitch, pelas ilin. Do vi ne vere akcelos se via kariero estas kara al vi.
  Ĉi tio signifas, ke Japanio havas grandan avantaĝon en infanterio, aviado, kaj eĉ en tankoj. Nu, en tankoj, niaflanke ĝi estas kompensita per kvalita supereco, kaj la resto estas multe pli malbona. Kvankam se vi prenas manpafilojn, Japanio ankaŭ postrestas en la nombro da maŝinpafiloj, plejparte ĝi havas pafilojn. Tamen, la Malproksim-Orientaj sekcioj estas nebone ekipitaj per mitraletoj. Ne estas sufiĉe da maŝinoj por ĉiuj. Do ... Laŭ kvalito, ne estas supereco en la infanterio, prefere, eĉ pli malbone, ĉiuj plej bonaj oficiroj estas translokigitaj al la sovetia fronto, ĉi tie la plej malbonaj trupoj estas, kiel regulo, ne pafitaj, havante minimumon. de milita trejnado. Tio signifas, ke la milito komenciĝas, en ekstreme malfavora situacio por Sovetunio. Kaj sufiĉe da nove formitaj rezervoj estos ĵetitaj orienten...
  Vinogradova subite pikis en la fajron. La bombita urba hospitalo brulis. La bildo estas vere apokalipsa, kaj virinoj, infanoj kaj maljunuloj brulas vivaj. Jen la bebo falis rekte en la fajron, kaj ĉirkaŭe estis terura muĝado kaj ĝemoj.
  Vinogradova sentis la trumpetojn de la arkianĝeloj en la kapo kaj ĵetis sin en la flamojn. Fajraj langoj lekis la nudajn manojn kaj malfermitan vizaĝon de la knabino, sed la piloto moviĝis tiel rapide, ke ŝi sukcesis kapti la infanon, eltiri lin el la brakumo de detruo.
  La knabino elsaltis, sentante nur etan jukon sur la haŭto, ĵetis rigardon al la bebo. Ve, estis tro malfrue, la knabo sufokiĝis, tirante flamojn en la pulmojn, brulvundoj sur la ronda vizaĝo. Tiaj ŝiriĝintaj veziketoj sur la haŭto estas pli molaj ol lekantburĝonoj. Vinogradova kriis:
  - Jen estas homa kaoso!
  Ŝi trafis amason da rubo per sia boto, post kio ŝi rapidis por helpi kiu alia povus esti savita. Estis kvazaŭ kobro dancanta inter gasbruliloj, la knabino ŝanceliĝis tre bizare kaj dancis. Ŝi estis bruligita, ŝiaj botoj degeliĝis, ŝia tuniko karbiĝis, sed ŝi daŭre batalis obstine por ĉiu larmo de infano, por ĉiu bato de malgranda koro, por ĉiu delikata vivo, sed tiel necesa por la lando! La botoj disfalis, kaj nun la knabino dancis tra la kirlventoj de flamoj, ŝiaj nudaj, ĉarmaj, kruroj. Ŝi estis martirino, sed ne nur monaĥino turmentanta sin per fastoj kaj vipo, kio ne profitas nek al Dio nek al homoj, martirbatalanto savanta specifajn vivojn. La kruroj de la militista knabino estis kovritaj per tavolo de malgrandaj veziketoj, sed ili moviĝis eĉ pli rapide kaj pli precize pro doloro.
  La kapitano de la medicina servo, elprenis grandajn botojn el sia sako, kriis al ŝi:
  - Prenu ilin, rapide surmetu ilin! Vi dancas sur la flamo, do vi fariĝos kriplulo.
  Batalisto kun la rango de majoro tuj respondis:
  - Pli bone estas iĝi kriplulo korpe ol esti frenezulo morale! Eĉ ne sekundo por vi mem, ĉio por la fronto, ĉio por venko!
  La kapitano de la medicina servo respondis:
  - Ĉi tiu estas vera sovetia viro!
  Vinogradova, piedpreminte la flamon, malbenis:
  - Kaj kion vi staras, savu homojn!
  La kapitano suspiris.
  - Mi havas protezojn, anstataŭ krurojn!
  Vinogradova, eltirinte alian knabinon kun duonbrulita vizaĝo kaj senkonscia, furioze kriis:
  Kiel kruela estas Dio!
  La kapitano levis la ŝultrojn.
  Ne kulpas Dio, sed homoj!
  Vinogradova tre prudente kaj memfide kontraŭis:
  - Tio estas la sama afero, kiel diri - ne la gepatroj kulpas, sed la infanoj!
  La kapitano volis ion diri, sed la fumnuboj eniris lian gorĝon, kaj li kolere tusis.
  . ĈAPITRO #6
  La bombadoj trankviliĝis, sed la senŝeligado daŭris. La kanonoj de la ŝipo havas decan provizon de obusoj, tamen, la fajro nun estis direktita pli al la senarmigitaj sovetiaj ŝipoj. Yamamoto komprenis, ke regado sur la maro transdonos la iniciaton en ĉi tiu milito al Japanio por longa tempo. Kaj por konstrui ŝipojn, la procezo estas multekosta kaj longa, kvankam, ekzemple, submarŝipoj, eble, estas pli facile stampeblaj. Ĉi tio kompreneble ankaŭ devas esti konsiderata, sed gravas rompi la strukturon. Admiralo Yamamoto, la plej potenca viro de Japanio post imperiestro Hirohito, sentis sin kiel dio. Vera dio, do la religio de la lando de la Leviĝanta Suno instruis, ke la plej bona maniero al diigo estas milita lerteco! Kaj nun la granda komandanto povis arbitre turmenti kaj difekti la spacon ĉirkaŭ li. Super Vladivostoko estas dikaj, nigraj fumnuboj dum multaj kilometroj; tio estas naftostokaj instalaĵoj kaj fueldeponejoj brulantaj. Centojn, milojn da homoj brulas, diable, nu, post tio, kiel vi ne povas senti vin kiel dio, kiu venĝis al la rusoj dum jarcentoj da humiligo, granda popolo estas devigita kunpremiĝi en serio da insuloj tiel etaj kompare kun la vastaĵoj de Rusio. Nun la rusa floto sinkas, kaj male al Peru Harbor, ili ne forlasos eĉ unu ŝipon.
  Dum la Batalo de Khalkhin Gol, Yamamoto proponis liveri similan baton al Vladivostok, por kiu detala plano estis desegnita. Sed Hitler neatendite faris pacon kun Stalin. Ĝenerale , stultulo Hitlero, komencis la masakron de la judoj kaj tiel metis kontraŭ si kaj Pollandon kaj la landojn de la Okcidento. Kaj kial li bezonis ĝin? Ĉu vi volas akiri judajn riĉaĵojn? Sed pli bone estis unue fariĝi mondpotenco, venkante Sovetujon, kaj eble poste aliajn landojn. Okcidento estas pli facile gajnebla pro tio, ke ĝia pensmaniero multe malpli karakterizas per fanatikeco kaj emo al sindono. Ĉu estas almenaŭ unu kazo konata de usonaj pilotoj ramas? Vere, estis kelkaj kolizioj, sed ĉi tio plej verŝajne estas akcidento. Rusoj estas fanatikaj, kio estas stranga, ĉar la ortodoksa kredo ne aprobas memmortigon, kaj tute ne konsideras, ke oni povas gajni vojon al paradizo per heroaĵoj. Ĝenerale, la instruo de Kristo estas ege stulta kaj nepraktika. Li Yamamoto legis la Biblion kaj miris pri la stulteco de homoj konsideri tian pacifistan Dion. Ekzemple, li instruas: ili batas vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren, ili petas unu ĉemizon - donu du, amu vian malamikon! Nur mensmalsana persono povas konsideri Kriston Dion. Tia religio estas bona nur por sklavoj, kunligitaj vasaloj. Kaj la tuta Eŭropo kaj duono de la mondo devis kredi. Vere, la instruoj de Jesuo, malgraŭ tio, ke ĝi malakceptas la principon de la Malnova Testamento, okulo por okulo, kaj instruas vin ami viajn malamikojn, ne malhelpis la britojn konkeri trionon de la tuta planedo, kreante la plej vasta imperio en la historio de la homaro. Kaj ĉi tio estas malgraŭ la religieco de Britio, kie Dio estas menciita eĉ en la nacia himno. Strange, usonaj prezidantoj ĵuras je la Biblio, sed tamen bombadis japanajn urbojn per napalmbomboj, bruligante milojn da virinoj kaj infanoj vivantaj. Krome, civiluloj estis mortigitaj, ne hazarde, sed intence, tio estis taktiko de terurado de la civila loĝantaro: subfosi homajn kaj ekonomiajn rimedojn. Sed japanoj ankoraŭ ne bombardis Usonon. Sed ili faros! Kaj ili ankaŭ atribuas specialan kruelecon al la samurajo. Post ĉio, li Yamamoto, se dezirite, povus trarompi bombistojn al usonaj urboj, precipe post la malvenko de la jankia floto proksime de Peru Harbour. Jes eŭropanoj estas moralaj bastardoj. Ili havas perversan komprenon, fidon, instruadon kaj nefaradon! Ne tiel en Japanio! Kion ni estas instruitaj estas tio, kion ni faras. Ne ekzistas tia afero, kiel Dio diras turni la alian vangon, tamen liaj servistoj intence mortigis infanetojn. Jes, ĝenerale, la kredo, ke Dio estas Unu kaj Ĉiopova, ne povas esti vera. Se li estus sola, tiam kompreneble li zorgus, ke homoj adoru lin ĝuste, en fido kaj vero, kaj havu ununuran doktrinon. Kaj tiel ĉiu preĝas kiel li volas, kion li volas. Kaj la mondo estas tro malbela kaj malĝusta por esti kreita de ununura Ĉiopova Dio. Ja ĉiu respondeca reganto unue strebas al ordo kaj justeco. Li volas, ke la forta, saĝa, nobla, honesta estu unuavice, kaj la ceteraj aŭ korektu sin, kreskas fizike kaj spirite, aŭ... Tamen, se Dio estas Ĉiopova kaj Kreinto de la universo, tiam li ne farus; krei korpaj kaj mensaj idiotoj. Finfine, kial la imperiestro foje estas devigita elteni la malfortojn de homoj kiel donita? Ĉar ne ekzistas alia elirejo, li ne povas en unu palpebrumo turni monstraĵojn en belajn virojn kaj malkuraĝulojn en aŭdacajn. Sed se mi povus, mi tuj farus ĝin! Ve, mi devas akcepti kio estas kaj trakti la homan materialon, kiun mi ricevis kiel donita. Sed de kiu li ricevis ĝin estas alia demando. Jes, kaj la imperiestro mem havas malfortojn: li estas nur homo - li maljuniĝas, malsanas, kadukiĝas. Strange, dia imperiestro ofte vivas malpli ol ordinara servisto, havas malpli armilkapablojn ol la plej multaj generaloj kaj multaj soldatoj. Nu, kio estas en ĝi de la Ĉiopova Dio. Sed blanka ne estas pli bona! En la tuta historio de Eŭropo, ne estis pli terura kaj sukcesa konkerinto ol Hitlero. Jes, li estas vere simbolo de la milita lerteco de blankuloj! Kaj, tamen, la plej granda komandanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, eĉ ne povis fini la gimnazion, akiri sekundaran edukadon, kiu estas deviga en Japanio!
  Krome, Hitler ne estis akceptita en la armeon, pro saneckialoj. Strange, ĉi tiu fervorulo de la kulto de la forto, la leono de milito, montriĝis tiel fizike malforta, ke eĉ en Germanujo, kie estas armea posteno ĉe ĉiu posteno, li ne estis alvokita kiel soldato. Kiom degradita estas Eŭropo.
  Tamen, Stalino, alia el la plej elstaraj politikistoj de nia tempo, ankaŭ ne havis sekundaran edukadon, li estis nugeto. Kaj interese, li ankaŭ ne estis redaktita en la armeon, pro sanaj kialoj. Interese, koincidoj, du malicaj malamikoj ne havis sekundaran edukadon, ne estis alvokitaj por militservo pro sanaj kialoj, havis patrojn de ebriuloj, kaj la paĉjo de Hitler ankaŭ laboris komence kiel ŝuisto!
  Jen tia koincido, stranga, malbonaŭgura. La dekstra mano de Goering Hitler ne estas tia. Li estas de familio de aristokratoj, la prapatro de Goering estis la deputito de la fakta reganto de Germanio, Bismarck. Goering estas komercisto, oligarko, aristokrato kaj pragmatisto. Ili ankaŭ vidas ĝin ebla por ili anstataŭigi la poseditan Fuhrer. Ankaŭ Ameriko kaj Britio, kvankam sekrete, volas fini kun Rusio, sendepende de la reganta reĝimo, sed ili volas fini kun la komunistoj, kiuj neas la koncepton mem de privata proprieto, tiom ke ili eĉ blinde okulon antaŭ la troa plifortiĝo. de Germanujo.
  Tamen Germanujo estas geopolitika konkuranto, sed konkuranto kadre de la kapitalismaj kaj aristokrataj reguloj de la ludo, kaj la bolŝevika Rusio estas absolute fremda kaj malamika. Estas eĉ surprize, ke ekde la kvardek-unua Churchill mem proponis al Stalin helpon, ĉi kun sia tuta kontraŭkomunisma, tradicia, angla malamo al Rusio. Ja Germanujo sub la ruĝuloj estas militĉevalo jungita al la sovetia ĉaro, kaj Sovetunio sub la brunoj estas eterna partia zono. Ja la fanatikaj bolŝevikoj ne repaciĝos, kaj kondukos longedaŭran gerilan militon, kiu tiom elĉerpos la Trian Reich, ke ĉiuj revoj pri plua ekspansio malaperos kiel ĉielarko post fulmotondro! Rusujo sub Germanujo, pli bone ol Germanujo sub Rusujo! Komprenante tion, estas klare kial Usono kaj Britio serĉas eliron el la milito.
  Yamamoto estas pragmatisto, li militis kun Usono kaj Britio. Sed tiuj du imperioj mem provokis Japanion trudante embargon pri liverado de naftaj produktoj. Post ĉio, la lando de la Leviĝanta Suno ne havas siajn proprajn putojn, kaj multajn aliajn krudaĵojn. La japanoj intertraktadis, la usonanoj finis pli kaj pli humiligajn postulojn.
  Kaj samtempe, la jankioj, provokante la militon, tute ne zorgis alporti la armeon kaj mararmeon por batali la pretecon. La tento montriĝis tro granda, des pli estis ekbrilo de espero, ke Moskvo estas falonta kaj Germanio, kaj ŝiaj aliancanoj venos al la savo. Krome, estis espero, ke Usono, estante ankoraŭ relative demokrata lando, tre dependa de la publika opinio, se la milito daŭrus, ne volus verŝi sangon sur aliulajn insulojn. Efektive, kial ordinara usonano surstrate ricevus zinkajn ĉerkojn kun siaj parencoj, se ni ne parolas pri protektado de la teritorio de Usono mem, kaj eĉ pagus sufiĉe grandajn militajn impostojn! Eble tial perdis cara Rusio, havante pli da soldatoj, sed la rusa popolo ne konsideris Manĉurion sia teritorio, kaj ne volis pagi per sango kaj ŝvito por abstraktaj interesoj. Ve, Hitler ne prenis Moskvon, parte pro la nepreteco por la severa Vintro, kaj parte pro la fanatikeco karakteriza de la bolŝevikoj. Tamen, ne nur la bolŝevikoj, la rusa popolo estas inklina al sindono por grandaj celoj. Post ĉio, la unua aerŝafo estis farita de la rusa ulo Messer. Estas eĉ surprize, ke li faris tion ne pro la houris de la paradizo, sed pro la Patrujo. Kvankam ... Messer estas parte malsaĝulo, ja li estas mastro de aerakrobatiko, inventisto, dezajnisto, kaj kompreneble vivanta alportus multe pli da utilo al la Patrujo. Eble la jankioj ne tiom eraras, reproduktante la principon: la ĉefa afero en batalo estas postvivi! Ja la mortintoj ne plu povas mortigi!
  Admiralo Naumo rimarkis:
  - Ni jam eluzis pli ol du trionojn de la municio. La pafiloj estas tre varmaj, oni verŝas ilin kun siteloj da akvo!
  Yamamoto faris krucon kun la fingro en la aero kaj diris per mallaŭta, iomete raŭka voĉo:
  - Mi pensas, ke la pafiloj eltenos la lastan trionon de la obusoj. Kvankam ne, frapu ĝis naŭdek kvin procentoj.
  Admiralo Naumo levis la ŝultrojn kaj viŝis ŝviton de la frunto.
  - Ĉu indas doni ĉion plej bonan en la unua tago?
  Yamamoto kunpremis siajn pugnojn.
  - Kostoj! Kompreneble ĝi valoras! Ni surprizis la rusojn, kiel estis en 1904, la germanojn en 1941, sed Stalino severe punos la komandon kaj tio ne plu okazos. Do necesas uzi la fakton, ke la drako vosto endormiĝis. Efektive, mi komprenas Stalin, la milito kun Germanio absorbis lian atenton ĝis tia grado, ke li ĉesis prizorgi la Malproksiman Orienton. Kaj lia akompanantaro sen gvidanto timas preni la iniciaton. Ĉi tie ni maltrafis nian baton. Same kiel la usonanoj. Al ĉiuj estis evidente, ke la afero estas preparita, la nuboj kolektiĝas, baldaux batos tondro, sed...
  Naumo tuŝis la tenilon de la samuraja glavo pendanta sur sia zono, aŭ kiel ĝi ankaŭ estas ofte nomita katana:
  - Rusoj ĉiam agas malfrue! La milito ne estos tro longa kaj ni atingos Uralon.
  Yamamoto levis la okulojn al la ĉielo.
  "La dioj helpu nin en ĉi tio, sed mi ne pensas!" Ili lernas rapide, Khalkhin Gol montris, ke la nivelo de rusoj estas pli alta ol dum la milito de 1904-1905. Krome mi rakontos al vi sekreton. Nia sekreta agento en Vladivostok iomete helpis, ke la sufiĉe potenca marborda artilerio ne havis obusojn, kaj la aviadilo ne ekis ĝustatempe. Jen la sekreta milito.
  Naumo estis surprizita:
  - Kaj kien rigardis SMERSH kaj la NKVD?
  Yamamoto subridis, skuante la fingrojn.
  "La plej malbonaj kadroj de Rusio servas ĉi tie en la Malproksima Oriento, tiuj, kiuj timas morti sur la sovetia-germana fronto, strebas al Vladivostok. Tial ĉi tie estas multe pli facile trovi perfidulon aŭ malsaĝulon ĉe la supro, same kiel memservan personon. Kaj la NKVD tiom kutimas malkaŝi imagajn konspirojn, ke ĝi ne plu rimarkas verajn perfidulojn. Do estas tute eble labori. Cetere, se pluraj generaloj iris al la flanko de la germanoj, malgraŭ la fakto, ke iliaj familioj, parencoj kaj amikoj estas minacataj de ekzekuto pro tio, tiam estas tute eble subaĉeti iun de la supro. Aŭ uzu ĝin en la mallumo, kio estas eĉ pli bona. Do ni faris multe da laboro. Ni japanoj estas ĝenerale karakterizitaj de ĝisfundeco en pensado pri militaj operacioj, kaj konsiderante ĉiujn malgrandajn aferojn.
  Naumo frotis la tenilon de sia katana.
  - Prave! Sed la honto de Khalkhin Gol elvokas senton de amareco kaj fortan ĝenon! Kiel ni povus...
  Yamamoto konsolis:
  - Estis pli da manĉuroj ol japanoj, kaj ĝenerale estas neeble venki la tutan tempon. Mi devas rimarki, ke tamen ne la plej bonaj unuoj batalis ĉe nia flanko, kaj la rusoj havis grandan avantaĝon en aviado kaj tankoj.
  Naumo duontiris sian katanon.
  - Ni ne estas pravigitaj! Samurajo neniam referencos al obtuza klingo kaj laca ĉevalo, multaj malamikoj kaj malforta armilo!
  Yamamoto korektis:
  - Samurajo kompreneble ne, sed viro bedaŭrinde jes! Homoj emas fari erarojn!
  Yamamoto estis distrita kaj kriis ion en la pipojn, kaj poste daŭrigis:
  - Samurajo neniam vere fleksos! Li iras al virŝafo kaj kontraŭ la fluo.
  . ĈAPITRO 7
  Naumo kapjesis.
  - Vere! Sed ni batalis kontraŭ Usono kaj la Brita Leono.
  Yamamoto frapis la stirejon per sia fingro.
  - Jes! Vere, sed Usono estis trafita en la dentoj, Britio perdis siajn koloniojn, kaj Germanio havis problemojn. Ni volis retiri kiel eble plej multajn fortojn el la Okcidento de Rusio por faciligi la ofensivon de la Germana Armeo. La bato estis planita por majo, antaŭ la tempo la vojoj sekiĝis, sed la amerikanoj malhelpis.
  Naumo tiris sian katanan kaj tranĉis ĝin en la aero:
  - Morto al Usono! Ili ĉiam malhelpas Japanion.
  Yamamoto ruze ridetis.
  - Ne ĉiam, kompreneble, ekzemple, kiam ni unue batalis kun Rusio, la jankioj multe helpis nin per pruntoj, kaj ankaŭ per armilprovizo. Pli ol duono de nia floto estis farita per la mono de Usono kaj Britio, kaj ĉe siaj propraj ŝipkonstruejoj. Do Ameriko ne ĉiam estas malbona, sed ne ĉi-kaze.
  Naumo demandis surprizite:
  - Kaj kial?
  Yamamoto konsentis klarigi:
  - Aro da longdistancaj bombaviadiloj trapenetris Tokion, kaj donis insidan baton al la ĉefurbo, uzante napalmbombojn. Centoj da lignaj domoj forbrulis, kaj la imperiestro ordonis je ajna kosto movi la zonon de kontrolo for de la ĉefurbo. Kaj antaŭ ĉio, kapti la batalkomplekson de amerikaj bazoj sur la Midway-insularo, plej proksima al la japanaj skeletoj. Kaj ni sukcesis!
  Nauma svingis sian glavon en la aero:
  Ni ankoraŭ venkis!
  Yamamoto interrompis:
  - Ankaŭ inter la blankuloj estas inteligentaj! Ne mirinde, ke la Imperiestro en sia oficejo, metis buston de Napoleono. Sed estis alia cezaro, li diris: estas pli malfacile konservi la venkitojn ol venki. En ĉi tiu kazo, ĉi tio validas por ni unue. Nauma reproduktis la figuron ok per la glavo:
  Mi komprenas per mia menso, sed per mia koro!
  Yamamoto ekstaris kaj frapis sian kolegon sur la ŝultron.
  - Jes, vi ne ĉagreniĝu, ĉi-kaze ni foriras por reveni. Ni venkos Sovetujon kaj denove ĵetos Usonon kaj la britojn, sed jam kune kun la germanoj kaj pasto.
  Admiralo Nauma, kun preskaŭ nerimarkebla movo, kaŝis la katanan en sia ingo kaj, lizante, flustris:
  - La estonteco estas bona, sed la nuno estas pli bona! Aŭdu sur aviadilŝipoj, la tuta provizo de bomboj estas eluzita, kaj sur ...
  Yamamoto mallonge ordonis:
  - Venu sur la ferdeko kaj rigardu ĉirkaŭen, post duonhoro ni turniĝos kaj foriros al nia plej proksima bazo.
  Nauma fajfis tra sia nazo:
  - Aŭskultu la komandanton!
  La admiralo elsaltis, tenante la pordon por ke ĝi ne frapu. Antaŭ ol liaj paŝoj estingiĝis, ombro elglitis el la pordo, ŝi marŝis piedpinte kaj deĵetis la kovrilon.
  Post la japana atako sur la Malproksima Oriento, la potenc-ekvilibro ŝanĝiĝis. Stalino estis devigita retir parton de la rezervoj pretaj por translokigo kaj sendi ilin al la oriento. Ĉi tiu decido estas deviga kaj danĝera.
  La germanoj progresis iomete sur la flankoj. Sed la rezisto de la sovetiaj trupoj restis viskoza. Mainstein en la sudo sukcesis preni Proĥorovka kaj moviĝi pli norden. Estis minaco de trarompo. Kaj preskaŭ ne restas rezervoj...
  La lastaj fortoj estis ĵetitaj en batalon.
  Kaj denove, ambaŭ japanaj knabinoj Azumi kaj Aguti rapidis en batalon. La inaj militistoj salutis la sovetiajn tankojn svingante siajn ventumilojn kaj blovante vezikojn. Kaj ili agis brile, kiel kobroj pretaj salti kaj bati.
  Azumi estis en plena ŝarĝo - malvarmeta ruĝhara virino. Germanaj "Panteroj" moviĝis malantaŭ ŝi. Movilaj tankoj kun longaj bareloj. Nur ili ne havis tempon por pafi: la ninja knabinoj estis antaŭen.
  La nudkruraj militistoj eligis donacojn de morto, kaj multe ridis. Ili estas vere viglaj kaj amuzaj. Kaj ankaŭ tre bonegaj.
  Azumi liberigis plurajn vezikojn brilantajn per ĉiuj koloroj de la ĉielarko, kaj pepis:
  - Mi estas sonĝa militisto!
  Kaj kelkaj tankoj eksplodis kaj kolapsis. Kaj multaj malkonstruis la turon. Ĉe aliaj sovetiaj maŝinoj, ruliloj degelis kaj metalo brulis. Tre kiel koŝmaro. Nur vezikoj kaj sunaj kunikletoj, kiuj flugis de la nudaj piedoj de la knabinoj, estas realaj.
  Agouti pepis kun aplomo dum ŝi bruligis rusajn tankojn:
  - Mi estas knabino - super!
  Kaj denove, ĉio estis ekbruligita kaj detruita. Nur totala neniigo. Kun detruo kaj sen kreado. Sed malhonoro!
  Azumi, siavice, rompante rusajn aŭtojn, kantas:
  - Mi estas japano ... Do la knabino estas hiper!
  Kaj denove la knabinoj faris veran malordon. Ili estas tiel ferocaj kaj malmoligitaj. Kaj iliaj nudaj piedoj estas simple evitemaj kaj mortigaj! Kaj ili frapas kiel laseraj radioj.
  Nu, la japanaj virinoj batalas en ĉi tiu areo. Kaj aliflanke, Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda elektis sin.
  Ĉi tiuj knabinoj lasas neniun. Nun ili moviĝis al la Pantero, ĉar la Lev-tanko estis detruita per sovetiaj atakaviadiloj. Kaj ni detruu ĉiujn.
  Charlotte celis sian kanonon kaj pafis tridek kvar, frakasante la sovetian aŭton kaj bojante:
  - Tio estas tanko! Ĉiuj tankoj tanko!
  La militistoj estis tre precizaj pafoj. Charlotte, de pli proksima distanco, majstris la pli rapidpafan pafilon de la Pantero. Kaj ricevis. Ĝenerale, por germanaj virinoj tio estas aerakrobato. Kaj ili volas elstari.
  Sovetiaj tridek kvar por la fronta kiraso de germana tanko estas tute sekuraj. Kaj la germanoj pafas ilin kaj ridas.
  En la venonta batalo, la sovetia maŝino havas nenion por kapti kontraŭ la germana. Sed fakte tridek kvar proksimiĝas. Kaj sen problemoj ram se tio. Aŭ ili serĉas enrompi la estraron. Agante kun la tuta aŭdaco.
  Charlotte batis la tridek kvar kaj kantis:
  - Leono estas kriplulo en pensado, tigro estas fonto de ĉiaj problemoj... Kaj estas nenio pli abrupte ol la "Pantero" en la mondo!
  Sovetiaj tankoj, ĉiukaze, sentis la potencon de sovetiaj knabinoj.
  Kaj la militistoj estas vere bonegaj. Ili havas sovaĝan potencon.
  Precipe Ŝinoboj. Ili amas kraŝi...
  Kaj kiam ili prenis glavojn... Neniu povas rezisti ĉi tie! Ĉiu metalo estos rompita! Kaj ni detruu la Ŝinobon. Kaj tranĉi ŝtalon. Ninja-knabinoj draŝas sovetian ekipaĵon. Kaj tranĉis malproksime kaj per glavoj.
  Azumi ridetas kaj krias ion... Estas tiom da kolero en ĉi tiu ruĝharulo. Kaj samtempe graco.
  La knabino ja estas kiel eterna diino. Ŝi ankaŭ partoprenis la kapton de admiralo Rozhdestvensky. Metante kuglopunkton sur Tsushima. Tiam Japanio venkis caran Rusion, kvankam malmultaj kredis je tio.
  La Mikado neniam estus preninta la decidon ataki la rusan imperion se ne estus la Ŝinobo. Kun tiaj militistoj, vi povas venki ajnan koloson. Kaj ili venkis! Ŝinoboj sciis kiel fari ĉi tion... Ŝinobo-teknikoj estas unikaj, kaj magio estas ĉiopova. Nur la kutimo ne enmiksiĝi en la mondajn aferojn permesis al la mondo vivi memstare. Kaj tiel la Ŝinobo regus la tutan planedon.
  Aŭ eble ili estus rapidintaj al aliaj mondoj! Tia estas la superhoma forto de Ŝinobo! Ĉi tiuj estas militistoj de la plej alta nivelo kaj superklaso!
  Ambaŭ knabinoj prenis Port Arthur. Sed la Ŝinobo batalis limigitan militon. Se ili tuj grimpus sur tiun ĉi fortikaĵon, tiam la citadelo falus. Kaj la milito kun la rusoj ĉesos. Sed la Ŝinobo donis la ŝancon al ordinaraj japanaj trupoj pruvi sin. Kaj ili atingis, ke la armeoj gajnis gloron por si mem.
  Kaj Kondratenko ankaŭ finis la Ŝinobon, forpuŝante la lastan volon de Port Arthur rezisti. Kaj la ceteraj rusaj generaloj kapitulacis. Kaj la nepenetrebla fortikaĵo falis. Kaj Rusio perdis la militon, havante nombran superecon. La cara imperio malofte perdis militojn. Ekde la tempo de Ivan Kalita, Moskvio preskaŭ ĉiam plivastiĝis. Kaj kun preskaŭ ĉiu regno aldonita teritorio. Sed tiam okazis... Por la unua fojo, la teroj estis perditaj. Kaj caro Nikolao la 2-a estis la lasta de la familio Romanov sur la trono.
  Poste venis la provizora registaro kaj la bolŝevikoj.
  Azumi pensis, kio estus okazinta se la Ŝinobo tiam ne estus interveninta? Plej verŝajne, Rusio estus venkinta la japanojn surtere. Ŝi havas pli da soldatoj, kaj la rusoj estas, eble, pli malvarmetaj militistoj ol la japanoj. Tiam mi estus venkinta la maron.
  Mi devis rezigni la Kurilajn Insulojn, kaj kun ili ĉiujn konkerojn en Azio, inkluzive de Tajvano. La rusoj ne kaptintus Japanion mem, sed ili firme premus ĝin!
  Rusio ĉi-kaze kontrolus kaj la nordon de Ĉinio kaj Koreion. Fariĝinte la plej granda imperio de la mondo. La multnombra cara armeo - la plej granda en la mondo, povis disbati la germanojn en la dek-kvara.
  Dum 1-a Mondmilito, ambaŭ knabinoj helpis kapti germanajn fortikejojn en la Pacifiko. La resto de la Ŝinobo ne enmiksiĝis. Kaj tio sufiĉis. Tamen, la unua mondmilito por Japanio montriĝis ne peza! Eblis kapti ne tro multe, sed sen multe da risko. La Lando de la Leviĝanta Suno estis inter la gajnintoj. Kvankam multaj diris: necesis iri por alianco kun Germanio - ili estus preninta pli.
  Dum 2-a Mondmilito, ekzistis neniu alia elirejo krom kapti la koloniojn de Britio kaj Usono.
  Azumi alproksimiĝis al la juna sovetia soldato. Li estis trafita per eksplodema ondo, sed estis preskaŭ ne vundita. Japana Ŝinobo ŝovis sian nudan piedon en lian vizaĝon kaj kriis:
  - Kisu!
  Li obeeme kisis la rozkolorajn, preskaŭ senpolvajn plandojn de la eterna knabino.
  La ruĝhara belulino kontente kukis:
  - Ĉi tio estas bonega! Nun ni leku mian kalkanon...
  La junulo komencis movi sian langon. La ledo sur la plando de la japanino bongustis, kaj odoris je floroj kaj kampherboj. Ĝenerale, ninja virinoj estas tre belaj kaj sportemaj. Azumi estas ruĝhara, kaj alta kaj granda por japana virino. Tre figuro, kaj ŝiaj muskoloj estas kiel tiuj de atleto. Sed samtempe tre sekseca knabino.
  Kaj kiu povas kompari kun ĉi tio?
  La junulo kisis ŝiajn nudajn piedojn, kaj estis tre ekscitita. Azumi ŝaltis sin. Kaj ŝi volis pli kaj pli, ĝui. Tiam la japanino etendis la krurojn kaj sidiĝis ĝuste sur la vizaĝon de la juna kaptito. Ni devas ŝargi niajn kuirilarojn. Kaj suĉu la tutan energion de forta, bela junulo.
  . ĈAPITRO #8
  Germanaj tankoj preteriris Kursk, kaj kreis kaldronon. Ĉi-foje, danke al la helpo de la Ŝinobo, Operacio Citadel estis sukceso. La Ruĝa Armeo estis ĉirkaŭita. Sed ŝi ne intencis rezigni. Stalino hezitis. Unuflanke, la gvidanto ne volis doni la teritorion al la nazioj. Aliflanke, la ĉirkaŭitaj trupoj estis minacitaj kun reala morto. Kaj ne nur pro malsato, sed ankaŭ pro rapida konsumo de municioj.
  Jes, kaj la moralo iom malpliiĝis, ĉar la ŝancoj gajni la militon komencis degeli. Stalin ne volis rezigni Kurskon kaj permesi al la Fritz ebenigi la fronton.
  Sed evidente ne estis sufiĉe da rezervoj por liberigi la ĉirkaŭitajn. Japanio, havanta multajn infanteriojn, trarompis la sovetian fronton, kaj rapidis al Primorye. La atako kontraŭ Mongolio ankaŭ komenciĝis. Stalino transdonis kromajn rezervojn por la batalo kun la samurajo. Preta defendi la orientajn limojn.
  Nova germana tanko "Tiger"-2 ankaŭ aperis ĉe la fronto. La maŝino similas al la "Leono", sed dudek du tunojn pli malpeza. Kun simila fruntkiraso, iomete pli malgrandaj flankoj kaj postaĵo, sed per 88 mm pafilo. Sur la "Tigro" -2, motoro de 1000 ĉevalfortoj de la "Leono" estis provizita, kio ebligis atingi kontentigan veturan rendimenton de la nova germana modelo.
  Tiel, la Fritz ricevis bonan tankdestrojeron. En la praktiko, pli bona ol la "Leono", iom pli malpeza kaj plej grave pli movebla.
  Stalino, timigita de ĉi tiu evoluo, ne kontraŭas oferti pacon al la Fuhrer, aŭ almenaŭ paŭzon. Post iom da hezito, Hitler konsentis, sed proponis la jenajn kondiĉojn: la revenon de ĉiuj kaptitoj, la pagon de kompenso, la liverado de pano, metaloj kaj oleo al la Tria Regno senpage. Nu, kaj ankaŭ la ĉesigo de gerilo en la okupataj teritorioj.
  Stalin rapide konsentis. Kaj kion li devis fari?
  Kaj la germanoj profitis la ripozon por malfermi duan fronton kontraŭ Britio kaj kapti ĉiujn ĝiajn koloniojn.
  Firmao de knabinoj de speciala SS-bataliono "lupo" flugis per transportaviadilo Me-323 al Tunizio. La inaj militistoj estis ĉiuj kvazaŭ alumeto, junaj kaj ankoraŭ ne edziĝintaj. Plejparte altaj atletikaj blonduloj, la koloro de la germana nacio, ĝiaj sango kaj suko.
  Du knabinoj, mielblondulino kaj fajra ruĝharulo, elstaras inter aliaj militistoj, kiuj, cetere, ankaŭ estas indaj je la podio kun sia beleco kaj seriozo en siaj okuloj. Se ĉiuj aliaj militistoj estus inter la relative spertaj batalantoj, kiuj sukcesis flari pulvon en Francio kaj Balkanio. Sed ne en tia maniero, ke tro, pro la pasemo de malamikecoj kaj manko de deziro, sendu la knabinojn en la denson. Ili jam batalis, tiuj du estis tre junaj, preskaŭ knabinoj, la plej lastaj anstataŭi tiujn, kiuj estis mortigitaj dum la aviadila atako. Kompreneble, ili ankaŭ estis trejnitaj kun tuta germana pedanteco, sed ili estis ankoraŭ tiel senkulpaj, finfine, ili estis apenaŭ dek ses jaroj. Veraj rozoj forlasitaj en la dezerto.
  La arda ruĝa "lupo" demandis sian blondan amikon:
  - Estas multe da nigruloj en la Brita Armeo. Ili estas tre malĝentilaj kaj kruelaj, sed imagu Gertrudon, kio okazos se oni kaptos vin kaj komenciĝos torturo?
  La mielblondulino trankvile respondis:
  - Mi provos ne fali en la kaptitecon de Schell, sed se estas la volo de la Sinjoro, mi nenion donos al la malamikoj!
  La ruĝhara Ŝela flustris:
  - Estas onidiroj, ke granda milito en la oriento kun Rusujo balda rekomencos. Kaj trupoj jam estas tiritaj supren, koncentrante fortojn. Ne mirinde, ke tiom da infanterio estis verkita en la armeon, la knabinoj diras, ke preskaŭ ne restas viroj en la vilaĝoj!
  Gertrudo konsentis kun suspiro.
  - Jes, tio estus timiga! Por fari militon kun la rusoj: kruelaj kaj fanatikaj, kun iliaj senfinaj vastaĵoj kaj severaj vintroj... Estos io terura!
  La ruĝharulo respondis:
  - La rusoj ne povis venki eĉ la etan finnan armeon, kaj ni venkis la plej grandajn malamikajn fortojn! La tuta Eŭropo jam estas sub ni, kaj Rommel dispremas la britojn en Afriko. Kial vi pensas, ke vi perdos?
  Gertrudo respondis kontraŭvole:
  - La rusoj havas grandan loĝantaron kaj vastajn vastaĵojn. Ili sorbos tro da trupoj! Kaj se ni ne havas tempon por preni la ĉefurbon de Rusio antaŭ vintro, tiam niaj soldatoj simple frostos, kaj la ekipaĵo ĉagreniĝos kaj blokiĝos en neĝblovoj, ĝi estos elementa terura!
  La fajra Ŝelo forte skuis la kapon.
  - Ho, ne parolu pri tiaj aĉaj aferoj, ni pli bone kantu ian romancon. Pri amo...
  Gertrudo, senkulpe ridetante, konsentis:
  - Kompreneble, ni kantos plej bone!
  La knabinoj de la "Lupino" kantis, per siaj klaraj, kristalaj voĉoj:
  Perla, tremanta hararanĝo,
  Mi estas maltrankvila, mia brusto tremas!
  Mi estas knabino kiel timema betulo,
  Mi timas movi kaj spiri!
  
  Kaj kion flustras la freŝa vento en vian orelon?
  Sablo krakas sub la piedoj nudpiede...
  Kaj ne estas pli feliĉa mi sur la planedo,
  Kiam mi marŝas kun vi en la arbaron!
  
  Malkaŝu al mi grandan sekreton, amata,
  Kiel vi sukcesis sorĉi la koron!
  Sed via vizaĝo estas tiel malĝoja?
  La plej maldika fadeno de sulkoj trairis la frunton!
  
  La junulo respondas al mi kun angoro;
  Milito disigos vin por longa tempo!
  Por trovi al ni lokon en la arbaroj de paradizo,
  Satano devas esti venkita en infero!
  
  Responde, svelta betulo kapjesis,
  Vi estas pli ol amiko por mi!
  Kvankam la rezulto de la batalo povas esti larmoplena,
  Sed Dio Jesuo la paŝtisto estas kun ni!
  
  Ni dispelu la inferon de demonoj - malbonaj ombroj,
  Por ke la arbaretoj floru verdaj!
  Karesu miajn sunbrunigitajn genuojn
  Tenu min forte karulino!
  
  Kaj li respondis kiel junulino en ŝerco:
  Li diris al la sono de etendiĝantaj branĉoj;
  - Ĉu vi atendos min unu jaron, kolombo?
  La tento de varmaj gruoj estas forta!
  
  Responde, mi diris al li tiel strikte,
  - Mi ne estos civilulo ĉe la maŝina stando!
  Kaj mi ŝatas la militan vojon,
  Mi volas batali, venki la malbonulojn!
  
  Mi venis al la afero - tranĉis branĉojn, plektaĵojn,
  Ili donis al mi novan maŝinon kun disko!
  Kvankam la herbo ploras kiel perloj de roso,
  Kial senkulpeco - fariĝis kiel soldato!
  
  Tiam, ke la Patrujo estas al mi pli kara ol ĉiuj,
  Patrujo super la steloj brulas en la animo!
  Ne estas la interno tio barĝi sur la lito,
  Kaj tranoktu kun fusilo en kabano!
  
  Venko venos, mi firme kredas je ĝi,
  Ja nia afero ĉiam pravas!
  Nu, ridetu pli ĝoje infanoj,
  Bona sorto atendas nin, kredu min!
  La tuta familio kantis kune kun ili, dum la knabinoj balancis la kapon kaj aplaŭdis la manojn. Sed tiam ilia idilio estis interrompita, sireno hurlis kaj anglaj aviadiloj aperis sur la ĉielo! Fajrokraĉuloj provis ataki la liverkaravanon. ME-109 de la eskorto kuraĝe kuris al ili. La fajra ruĝhara Ŝela eĉ eksaltis de ĝojo:
  - Jen komenciĝas la batalo en la aero! Estos mojose!
  Gertrude ekscitite konfirmis:
  - Nun niaj, ili cedos!
  Estis dek ok anglaj Spitfires, kaj dek kvin germanaj Messers, ne multe da diferenco. Mitralaj eksplodoj kaj aviadilkanonoj estis martelitaj. Shelley ridis kaj montris per sia fingro:
  - Rigardu, kiel niaj draŝas ilin! Beleco!
  Gertrude filozofie diris:
  - En batalo venkos ne la plej forta, sed la plej malbona por provoki ĝin, sed ne por mem eniri ĝin!
  - Milito estas konkurso, kie ĉiuj estas malkvalifikitaj eĉ antaŭ la komenco! Shelly subtenis.
  Li el la anglaj "Spitfires" jam ekbrulis, kaj komencis fali, post li ekfalis la germana... La batalo ekflamis kun eĉ pli granda feroco. La britaj aviadiloj havis maŝinpafilojn, dum la germanoj havis kanonojn, iuj 20 mm havis unu pecon, aliaj havis eĉ tri 20 mm pafilojn, sed ekzistis nur du tiaj maŝinoj ... Rapideco-karakterizaĵoj kaj manovro estas preskaŭ same, eble eĉ por ME -109 eĉ la pezo estas pli malgranda kaj ĝi faras turnojn pli rapide. Sed la britoj ankaŭ ne estas tiel simplaj, do tri el iliaj batalantoj alkuris al la transporto, ne atentante la kovrilan fajron. La knabinoj interne kriegis:
  - Venu, infanoj, ne maltrafu ĝin! Devigita fajro pli!
  Fiery Shella kiel krii:
  - Furr! Furr!
  Me-323 estas grandega transporto kapabla porti ĝis 200 soldatojn, ĝi havas ses maŝinpafilojn de defendaj armiloj. Ili estas aranĝitaj en "erinaco-" sistemo kaj komencas skribaĉi ... Batalantoj pafas, kaj grandkalibraj kugloj trapikas la haŭton kaj trapikas la tegaĵon. Militistknabinoj saltas reen, kriante kiel porkoj:
  - La hundino havas idojn.
  Unu el la knabinoj estas hokita kaj konvulsiiĝas. Knabin-kuracisto saltas al ŝi kaj tuj deklaras:
  - Ĝi trablovis! - Kaj faras al ŝi vestaĵon. Ŝi trankviliĝas kaj provas reteni siajn ĝemojn.
  Sed tiam la Messerschmitt eniras la malantaŭon de la angla batalanto, precizaj pafoj kaj ĝi ekbrulas kaj falas. Knabinoj muĝas:
  - Mirinda! Ĉi tiu estas nia ulo!
  En ĉi tiu momento, la maŝinpafisto kovranta la fuzelaĝon (kaj ĉi tiu estas viro) falas trapikita de kuglo rekte tra. Gertrudo rapidas kiel fulmo, alkroĉiĝas al la drato kaj falas, ŝiaj botoj forflugas. Juna knabino, fulmante siajn nudajn, rozkolorajn kalkanojn per paro da saltoj super la faligitaj korpoj, saltas al la maŝinpafilo kaj premas la ellasilon. Plumbo estas kraĉata el la barelo kaj la Fajrokraĉulo perdas kontrolon, komencas fali en vosto.
  La lupaj knabinoj krias pro ĝojo kaj kantas:
  - Puck! Lavujo! Germanio kontraŭ Britio du - nulo!
  Gertrude tamen ne havis tempon por pafi la duan batalanton, ĝi estis detruita de germanaj pilotoj. Aerbataloj estas pasemaj, kaj perdinte pli ol duonon de la batalantoj, la britoj fuĝis. La poentaro estis 11 kontraŭ 3 en favoro de la germanoj. La knabinoj ekkriis responde, tiel ĝoje kaj manpremis unu la alian. Ili ankaŭ laŭdis Gerdan, kiu ne perdis la kapon kaj registris la unuan faligitan aviadilon, ŝian viktimon, kiel sian valoraĵon! La knabino ruĝiĝis pro granda ekscito kaj murmuris:
  - Jes, mi ne memoris min mem! Ĉu estis io tia? Tute nepensebla! Mi estas en tranco...
  Shelley murmuris kun malkontenta rideto:
  - Sed mi ne povas pardoni min pro prokrastoj. Do nur prenis la bremsojn!
  Firmakomandanto Mercedes konsolis Shella:
  - Estas ankoraŭ tiom da bataloj antaŭen! Tio estas Afriko!
  Shelley ridis kaj ŝercis:
  - Infanetoj por nenio en la mondo, infanoj ne promeni al Afriko! Afriko havas ŝarkojn, Afriko havas gorilojn, kaj Afriko havas grandajn krokodilojn! Sed la Granda Reich; diris al ni - ne drivu!
  Ĉiuj knabinoj unuvoĉe ridis. Kiel bonega ĝi estis...
  . ĈAPITRO #9
  La ĉefurbo de Tunizio, ankaŭ portas la nomon, Tunizio, ĝi enhavas la ĉefan bazon de la nazioj en Afriko. La ĉefa aliancano de Germanio: Mussolini eniris la Duan Mondmiliton nur la 17-an de junio, kvin tagojn antaŭ la kapitulaco de Francio. Li volis "gajni", aŭ pli ĝuste piedbati, jam venkitan malamikon por akiri konsiderindajn teritoriajn gajnojn. Nu, se Germanio malsukcesos, malfermu mem la duan sudan fronton kontraŭ la Tria Regno! La itala armeo agis, ne tre sukcese, kaj malgraŭ la superforta nombra supereco, povis antaŭeniri nur kelkajn kilometrojn koste de grandegaj perdoj. Sed do Mussolini ne aparte sukcese eniris la militon. En la estonteco, la italoj batalis ekstreme malsukcese. Bits en Grekio, malgraŭ sia nombra supereco, en Etiopio, havante preskaŭ kvinoble pli da fortoj ol la britoj, kaj en Libio, perdinte preskaŭ la tutan teritorion kun naftoputoj kiuj jam komencis disvolviĝi. Sed Rommel, juna generalo kiu aliĝis al la NSDAP antaŭ ol Hitler ekregis, lanĉis potencan kontraŭatakon kontraŭ la britoj. Krome, li lanĉis ofensivon eĉ antaŭ la translokigo de la ĉeftrupoj, havante nur dek tankojn kaj kvindek kamionojn alivestitajn kiel tanko. Kun rapida ĵeto, la plej bona brita generalo Kolenkor estis kaptita, kaj preskaŭ ĉio el Libio revenis al la kontrolo de la nazioj. Tamen, la bone fortikigita fortikaĵo de Tolbuk, tiel mezbone kapitulacita de la italoj, ankoraŭ tenas! Rommel havas nur ducent tankojn, ĉiuj T-1 kaj T-2, tio estas malpezaj, kaj aliaj ducent italaj estas ĝenerale maŝinpafiloj tanketoj pezaj 2,7 tunoj. Kompreneble, kun tiaj fortoj estas malfacile batali kun Matildas: havante frontan kirason de 78 mm kaj 70 mm Cromwell. Dum la fronto provizore stabiliĝas, ambaŭ flankoj konstruas forton...
  La SS-kompanioj alteriĝis en la flughavenon kaj tuj estis blovigitaj en la varman afrikan aeron. Ankoraŭ somero, junio kaj Afriko! La knabinoj tamen provis fiksi sin kaj ne montri, ke ili estas varmaj. Kaj tiam Mercedes ordonis:
  Ni faru marŝon tra la dezerto! Kaj samtempe ni provos sunkremojn, vi saltos en naĝkostumoj!
  La knabinoj grimacis pro malkontento: ili denove estas eksperimentitaj. Kvankam, kompreneble, en bankostumo en tia varmego ĝi estas multe pli agrabla ol uniformo, kaj eĉ kuglorezistaj veŝtoj, kiujn oni povas ankaŭ devige porti.
  La knabinoj rapide ŝanĝiĝis en la bankostumojn, pentritajn en la koloro de la dezerto, kaj komencis ŝmiri sin per protekta kremo, kiu, cetere, ankaŭ devus helpi ilin pli rapide sunbruni. Gertrude helpis ŝmiri Shelle, kaj tiun Gertrude. La ruĝharulo rimarkis:
  - Ĉi tiuj estas la sama Tunizio, ĉe la rando de la slumoj, nur en la centro de kvindek ŝtonaj domoj kaj deko da moskeoj. Mi legis fabelojn kaj atendis vidi grandiozajn palacojn kun fontano kaj ĝardenoj inter la araboj!
  Gertrudo respondis ĝemante:
  - Ve, se en nia mondo estis kiel en fabelo! Ve, nia mondo estas senkompata, maljusta, insida! La karno ĝemas kaj suferas en agonio!
  Shelley daŭrigis:
  - Sed la viro estas saĝa, glora progreso! Kvankam ŝajnas, ke la Sinjoro lin forgesis!
  Lasitaj solaj en siaj bankostumoj, kaj iomete lavitaj en malvarmeta akvo antaŭ ol apliki la kremon, la belaj knabinoj spertis iom da malpeziĝo. Se en la aviadilo mem, ankoraŭ ne estis tiel varme, tiam ĉe la flughaveno kaj la urbo estas nur infero. Vere, aliaj lupoj jam batalis en Grekio, kie estas varme en aprilo, sed tamen ne kiel en Afriko somere.
  Post la duŝo, la knabinoj estis en ledaj pantofloj, sed Mercedes ordonis:
  - Prenu alian kremon kaj bone lubriku la plandojn! Vi marŝos tra la dezerto nudpiede! Kion vi palpebrumas - vi komprenas, do daŭrigu.
  La knabinoj ŝmiris sin per graciaj piedoj de nudaj, knabinecaj kruroj, sen multe da entuziasmo. Post ĉio, la sablo de Saharo estas preskaŭ varma pato. Vere, ĉi tie ĝi ankoraŭ estas proksime al la marbordo, kaj herbejoj superkreskitaj de herboj ofte falas. Sed kuri kun nudaj plandoj sur ŝtonoj, gruzo, sablo, kiuj varmigis la afrikan Sunon? Ĉi tio estas ĝenerale sovaĝa!
  Tamen, la knabinoj ne estas tiel fraŭlinoj, la elita trejnadprogramo inkluzivas malvolajn marŝadojn por knabinoj de la Virina Germana Unio, kaj ankaŭ ofte nudpiede, kaj sur malglata tereno. Por ke la militistoj ne diskutu! Ĝenerale, por faŝisma Germanio, la naturo de la avido al diversaj eksperimentoj. Hitler estas fervora admiranto de la teorio de Nietzsche pri la superhomo, aŭ viro de la estonteco. Li devas esti pli forta, pli rapida, pli inteligenta kaj pli kruela ol la moderna homo. Vera germana soldato devas esti: forta, rapida, hardita - ĉar li estas Arjano! Sed arjaj virinoj, kiuj naskas heroojn, devas mem esti herooj, kaj forto devas esti nutrita! Tial la plej bone trejnitaj knabinoj estas intense trejnitaj, harditaj, edukitaj! Do iliaj afablaj, genetike talentaj belulinoj, devas travivi ekstreman malmoliĝon en la afrikaj dezertoj: pruvi, ke la arja kaj la arja povas trakti ĉiujn provojn, kaj ne la baron, kiun ili ne povas preni - la nevenkebla kaj kuraĝa soldato de la Tria Regno. !
  Kaj nun la firmao, forlasante la armean tendaron, kuras laŭ la mallarĝaj, ŝtonaj fiŝkanoj de Tunizio.
  La nudaj kalkanoj de la knabino pikas la nigrajn, akrajn ŝtonetojn de la vojo, kaj kruele bakas. Sed la lubrikaĵo ja iomete mildigas la brulvundojn, kaj kiam vi kuras rapide, ĝi ne tiom bakas, kvankam la suno pasis post tagmezo kaj la temperaturo estas maksimuma. Tamen malpuraj arabaj infanoj fariĝas pli malgrandaj, kun nigraj kalkanumoj, sen ia kremo, kaj eĉ ne sulkiĝas. Ŝajnas, ke ili havas kalojn sur siaj plandumoj. Ĉe preskaŭ nudaj knabinoj en bankostumoj, kaj kun evoluintaj muskolaj korpoj, aspektas arabaj viroj; iliaj buŝoj gapas, kaj la virinoj moviĝas pli rapide al la flankoj, envolvante sin eĉ pli firme en nigra vualo.
  Kaj la knabinoj kuras tenante maŝinpafilojn sur sia ŝultro kaj ĉiu tornistro kun provizoj kaj obusoj. Kaj ĉi tio estas entute dudek kilogramoj ... Eĉ se ni konsideras, ke la knabinoj estis kolektitaj fizike fortaj, kaj trejnas en spartanaj kondiĉoj dum pli ol jaro, tiam ĉi tio ankoraŭ estas pezo, precipe se la varmego estas. super kvindek gradoj en la ombro, kaj necesas venki la maratonan distancon.
  Gertrudo kuras, penante spiri kiel eble plej ĝuste, por ke ŝi havu sufiĉe da forto por pli longa tempo. Kvankam ŝi ne vivis tiom multe, ŝiaj lastaj ok jaroj estis pasigitaj en speciala lernejo por infanoj de la genetika elito. Sed ĉi tio ne signifas, ke ili vivis en komfortaj kondiĉoj. Male, vekiĝi je la kvina matene, ŝprucigi per glacia duŝo, malmolaj ekzercoj, horo da kurado kaj poste kelkaj horoj da laboro. Poste studu, antaŭ tagmanĝo, trejnadon denove, inkluzive de batalbatalo. Milita trejnado, studo, trejnado, ĝis la deka, post kio la lumoj estingiĝas. Vere, ili bone nutris, sed ili ne donis viandon, legomojn, fruktojn, fiŝojn, dolĉaĵojn kaj dolĉaĵojn, nur por la naskiĝtago de la Fuhrer, Kristnasko kaj la 1-a de majo. Preskaŭ ne ekzistas libera tempo, ĉio estas strikte reguligita... Homoj de la estonteco, kiuj devis regi la Teron, estis preparitaj el ili. Himmler mem, estro de la SS, konservis tian programon sub kontrolo.
  Kion pensis Gertrude pri la nazioj kaj Hitler? Jen kion ili instruis, ke Hitler estas la plej granda genio de ĉiuj tempoj kaj popoloj, nevenkebla komandanto kaj estonta reganto de la Tero. Kaj same kiel la unua arja Jesuo Kristo, la vikario de la Plejalta Dio ordonis konkeri ĉi tiun kaj aliajn kosmajn mondojn!
  Efektive, Germanio venkis, kaj la fido al la Fuhrer plifortiĝis! Sed nun ŝi efektive militas. Ili kuras, la knabinoj bruniĝas pro graso tra la dezerto, iliaj nudaj piedoj estas bakitaj de miksaĵo de sablo kaj gruzo, kaj kreskanta laceco jam komencas sentiĝi; doloro en la bovidoj, dorso kaj seka buŝo. Sed ŝi estas vera arjo, kaj neniam rompiĝos! Prefere lasu ŝian koron rompi, ol ŝi rezignas. Jes, kaj ne la unuan fojon Gertrudo, ĉi tie por kuri. Mi memoras, ke ili faris malvolan marŝon tra la montoj. Nudpieda, la knabino Gertrudo kun mitraleto sur la ŝultro kuris laŭ la akraj ŝtonoj de la pasejo, tute tranĉante ŝiajn plandojn tiel, ke sangaj piedsignoj restis sur la ŝtonoj, sed iris al la fino. Kion do ŝi rezignos nun? Ne! Kaj denove ne! Li batalos ĝis la fino ĝis li iros la distancon. Vere, li neniam kuris en tia varmego, sed ... Necesis komenci per io por trapasi la provon ĝis la fino kaj kredi je la estonta Venko! Kaj ne Germanujo: ŝi ne dubas pri tio, sed venkojn super si mem!
  Jam plifaciliĝas, kaj dua vento malfermiĝas en la trejnitaj pulmoj... La suno jam kliniĝas al la sunsubiro kaj la sufoka varmo retiriĝas. Malrapide, preskaŭ nerimarkeble, sed retiriĝante!
  Ankaŭ la ruĝhara Ŝela suferas, sed tenas sin. Ŝi kaj Gertrudo estis malnovaj amikoj, eĉ la litoj en la kazerno de la knabinoj staris apud ili. Ili ofte interbatalas. Du amikoj senigitaj je infanaĝo kaj frue maturiĝis. Tamen, finfine, la vivo estas lukto, eterna lukto. Kaj eble la plej granda tragedio por la homaro kaj por ĉiu individuo estos kiam estas nenio por batali!
  Schella unue vidis Hitler ĉe amaskunveno; kiam ŝi estis nur kvinjara. Tiam li ankoraŭ ne estis la Fuhrer de Granda Germanio, sed nur unu el la opoziciaj politikistoj. Sed io speciala sentiĝis en: la nepriskribebla karismo de tiu ĉi gvidanto, kun eta liphararo! Pri kio precize la estonta Fuhrer parolis, Schella ne memoris. Adolf Hitler tre emocie parolis, vigle svingante la pugnojn, ofte elparolante la vortojn: Granda Germanujo, braveco, honoro, kavalireco, forto, digno! Kaj la tuta homamaso nur grumblis pro nepriskribebla ĝojo. Kaj kio estis la aplaŭdo. Kaj eĉ tiam, Shelley komprenis, ke Dio enkarniĝis antaŭ ŝi!
  Ŝi tiel bone memoras tiun tagon! Ŝiaj gepatroj adoris la Fuhrer, longe antaŭ ol Hitler ekregis. Ili aliĝis al la partio fine de la dudekaj jaroj, kiam la ŝancoj de la nazioj ekpotenci ŝajnis iluziaj, kaj la nazioj gajnis du aŭ tri procentojn de la voĉoj! Nu, nu, la Fuhrer jam estis la Fuhrer kaj vera gvidanto tiam! Sed necesis severa krizo, kiu skuis al la tero ĉiujn fundamentojn de la socio, por ke Germanio trovu en ĝi sian gvidanton. La knabino kreskis en la severaj kondiĉoj de elita kazerno, kie ŝi pasigis ok jarojn, sed ŝi neniam malamis la Fuhrer en sia animo.
  Eĉ kiam ŝi kaj aliaj amikoj de la krueluloj estis skurĝitaj per larĝaj (por ne tranĉi la haŭton!) Zonoj, aŭ senditaj al punĉelo, kie ili devis puŝi la radon antaŭ si. La puno elpensita en la SS ankaŭ estas kompleksa. Vi turnas la radojn, kaj sensiloj estas algluitaj al via korpo, el kiu fluas fluo. Ju pli rapide vi turnas ĝin, des pli malforta la elektro trafas, kaj kiam vi malrapidiĝas, ĝi batas pli forte. Ia miksaĵo de puno por miskonduto kaj fizika trejnado. Ili estis moderigitaj kaj trejnitaj en la Stilo de antikva Sparto, kiu estis admirita fare de Hitler, kaj lia ĉefpolicano, kaj la ekzekutisto de la Tria Reich, Himmler!
  Kiel diris la Fuhrer: "Germana knabo devas elteni batojn kaj alkutimiĝi al krueleco de infanaĝo!". Nu, Himmler etendis similan tezon al knabinoj! Do li amis citi Nietzsche - kruelecon, kruelecon, kaj denove kruelecon cementanta la nacion!
  Jam estis kovrita distanco de kvindek aŭ eĉ iom pli da kilometroj, kolosa ŝarĝo en tia varmego kaj kun ŝarĝo, por tiaj knabinetoj. Gertrude, Schella ne plu sentis iliajn korpojn, ili kuris kiel somnambuloj, sentante ion disŝirante iliajn muskolojn, kaj obtuzan doloron en la kapo. Sed jen venas la ordono:
  - Saltu paŝon! Sufiĉe por la unua fojo!
  La knabinoj malrapidiĝas kaj marŝas jam rapide. Kalkanoj komencas juki, eĉ pli. Gertrude flustris al Shelley:
  - De infero al purgatorio!
  Amatino malkonsentis.
  - De la purgatorio al la ĉielo!
  La ŝtona grundo finiĝis kaj la nudaj, elĉerpitaj piedoj de la knabinoj paŝas sur la mola, smeralda herbo. Gertrude ekkriis:
  - Kaj kiel feliĉe, post turmentado de pikŝtonoj kaj la brulantaj sabloj de la dezerto, promeni kiel velura natura tapiŝo!
  Ĉi-foje, Schella volonte konsentis.
  - Kompreneble, ĝi vere estas paradizo! Post tiel severa marŝado! Sed mi pensas, ke ĝi estos eĉ pli malfacila.
  Kiam la knabinoj finfine atingis la ludejon, Mercedes haltigis ilin kaj ordonis, ke ili kuŝu sur la dorso. Malglate palpis la piedojn de la dek plej bonaj militistoj kaj diris kun evidenta kontento:
  - Amindaj! Kaj la haŭto ne senŝeliĝas, kaj ne estas veziketoj sur la plando. Kaj eĉ la kalkanoj ne estis polvaj, ili restis rozkoloraj, kvazaŭ oni ĵus eliris el la bano! - Mercedes kreskis, paŭzis, kaj amiko ĵetis ponardon kun fulmorapido. La klingo ekbrilis kiel suna kunikleto lanugita el spegulo de lernejano, kaj la pinto najlis grandan, nigran skorpion. La voĉo de la SS-oficiro fariĝis pli malglata, kaj la belaj trajtoj de la vizaĝo de la knabino fariĝis pli malmolaj. - Morgaŭ ni kuros de mateno ĝis vespero. Kial vi tordas vizaĝojn - ĉu vi estas arjoj aŭ ne? Se jes, tiam ni devas rezisti, tiujn, kiuj falas, ni pafos surloke! Kalkulu la unuan, la duan.
  Post la kalkulo, la knabinoj ankaŭ estis devigitaj fari push-ups kaj abs, kaj tiam kompate senditaj al lito. Tiel longe kiel vi povas malstreĉiĝi.
  . ĈAPITRO #10
  Gertrudo sonĝis, ke ŝi estas militisto en la armeo de Atilla (Laŭ la nova instruo pri historio en la Tria Regno, Atilla estas germanino!). Jen ili iras al Romo, grandega armeo de barbaroj. Kaj la ĉefa spino de ĉi tiu germana armeo konsistas el belaj knabinoj kaj atletike konstruitaj junaj infanoj. De proksimume egalaj nombroj, ili marŝas ŝultro al ŝultro. Krom la infanterio, ekzistas ankaŭ la kavalerio, kaj kelkaj el la batalantoj estas en kavalira kiraso, dum aliaj, inkluzive de atletikaj knabinoj, estas nudaj ĝis la talio! Kaj ĉi tiu armeo moviĝas kiel lafo de vulkano. La tamburistoj batas, ĉi tiuj jam estas tre malgrandaj knaboj en pantaloneto kaj la formo de Kinder Yugen, tio estas juniora branĉo, Hitlera Junularo. Kaj ankaŭ klarionoj ludas, flagoj kun la bildo de drakoj kaj diversaj bestoj, birdoj kaj eĉ reptilioj flirtas! La tamburetoj ridetas kaj ilia tamburado fariĝas pli ofta.
  Sed lancoj kaj centuriae, la romia armeo, aperis antaŭe. Kio okazos, kion ili barbaroj kaj samtempe la portantoj de la plej alta arja kulturo revas tiom longe. Donu batalon al ĉi tiuj netaŭgaj kaj maldiligentaj italoj kaj tiam la Antikva Romo falos!
  Atila, grandega kaj heroe konstruita, kiel titano revivigita de antikva greka statuo, ordonas:
  - Ataku miajn kuraĝajn filojn kaj filinojn!
  Knabinoj kaj knaboj rapidas al la malamiko: la tamburrulado atingas sian plej altan punkton. Gertrudo kuras, antaŭ kaj sur la flankoj de siaj nudaj, herbverdaj kalkanoj de knabinoj preterpasas. Do la giganto Atilla mem spronas sian fajroruĝan ĉevalon. Potencaj hufoj tiel forte batas la teron, ke ĝi ektremas.
  La romiaj trupoj, sen ŝanĝi sian paŝon, iras renkonte al ili. Jen ambaŭ armeoj kaj ili kolizias per forto... Vera bela batalo komenciĝas. Gerda, forbatinte kelkajn atakojn de barba legiano (kaj ŝi vere malŝatas barbon!), lerte enigis sian klingon en lian stomakon. La bruto falis, kaj la militisto ekkriis:
  - Viroj naskiĝas por perdi, krom se kompreneble ili estas germanaj viroj!
  La knabino rapidas al la sekva kontraŭulo. Li, profitante la avantaĝon en alteco kaj pezo, provas premi Gertrude. La knabino eĉ surpriziĝis pri kiom rapide la batalado disiĝis en apartajn insulojn, kaj la ordo de la legioj kolapsis. Tamen, ĉi tio estas eĉ al ŝia avantaĝo, ŝi estas malgranda, kio signifas ke ŝi estas facilmova. Elfaras la "sciurvoston" teknikon kaj ... la glavklingo tranĉas la kolon de la giganto. Gerda ridas.
  - Dika, alcista kolo estas kutime karakteriza por homoj, kiuj ne estas brilaj, kun subtila menso!
  Tamen, ŝia potenca rivalo, ankoraŭ en agonio, svingis plurajn fojojn, provante akiri la aŭdacan venkinton. Gertrudo finis lin, kaj poste kuris al la tria, tiam ŝi rimarkis, ke dudek metrojn for de ŝi, nudpieda Ŝela tuj batalas kun du batalantoj. La ruĝhara amiko estas forte premata. Gertrude estas malatentigita kaj ricevas akran punkton sur la vango, sango gutas de la tranĉita strio. La knabino ridetas responde:
  Ne, vi ne eliros tiel facile! Virino povas perdi kontraŭ viro en ĉio krom la kapablo kompati! Nur la lasta, mi ne uzos ĝin!
  Kolerega, Gertrude iris sur la ofensivon. Ŝia nigra kontraŭulo (ĝi estis larĝŝultra maŭro) malrapide retiriĝis..
  Ĉi tio estas tiel bela batalo. Sed ĉi tio estas tia bagatelo... Nur sonĝo. Sed la Ŝinoboknabinoj plenumas la plej gravan taskon: ili sturmas Ĝibraltaron.
  Ĉi tio estas ŝlosila fortikaĵo. Kaj ĝia kapto permesos al la Tria Regno transdoni signifajn fortojn al Afriko laŭ la plej mallonga vojo! Azumi saltas kune kun ŝia amiko Agouti. La knabinoj estas pafitaj de angla artilerio. Belulinoj ĵetas konkojn per siaj nudaj kalkanoj. Ili ludas specon de ping-pongo! Kaj tion sendis al ili la artilerio de Britio - ĝi flugas reen!
  Azumi reĵetis la kuglon kun ŝiaj nudaj plandumoj kaj pepis:
  - Mi atendas la viktimon je la noktomeza horo!
  Agouti, responde, skuante siajn neĝkolorajn harojn, kuis:
  - La malamiko promesas senmortecon! Kaj trenis nin en inferon!
  Kaj ambaŭ knabinoj, nudkruraj kaj mortigaj, tuj saltos... Nu, kiu povas stari kontraŭ ili?
  Azumi prenis ventumilon en ŝiaj nudaj piedfingroj kaj ĵetis la pinglojn de la ventumilo al la britaj muroj... Kaj ĝi funkciis. Tiom da paŭzoj kaj konfuzo. Kaj la muroj brulas, kaj la tranĉeoj estas detruitaj, kaj la tranĉeoj estas forviŝitaj. Kaj Agouti, ĉi tiu blonda terminatoro lanĉas vezikojn uzante ŝiajn nudajn fingrojn. Kaj ili ĉiuj dispremas. Ĉio estas ŝirita kaj dispremita.
  Azumi fame resaltas ŝian kuproruĝan hararon, eligante varmecon. Kaj ĉio lumiĝas ĉe la fronto...
  La knabinoj kantis unuvoĉe:
  La batalanto ĉiam estas sana
  La batalanto estas preta por io ajn!
  Kaj ne ĉesu
  Kaj ne ŝanĝu krurojn!
  
  Niaj vizaĝoj brilas
  Kontraŭuloj kuras!
  Kaj denove ili montras siajn dentojn en arda rideto. Kaj skuu iliajn luksajn koksojn. Ili vere estas terminatoraj knabinoj. Kaj la britoj retiriĝas antaŭ ili ...
  Ĝibraltaro sub atako, infera Ŝinobomagio. Togolando antaŭ io rezisti, kaj kio estas bagatela, ne havas egalon. Ĉi tio estas la ina Ŝinobo, pri kio revas la malamikoj de Japanio en koŝmaroj.
  Azumi kantis kun svingo, hakante:
  - Beleco! Beleco! Mi tranĉos la katon per mia glavo!
  Kaj kiel li skuas siajn fajrajn harojn. Kaj kiel ĉio ĉirkaŭ ŝi flamas, kaj disvolviĝas, en perforta flamo. Kaj ruĝaj langoj leviĝas ĝis la supro, kaj skarlataj plumoj floras. La fajro estas tiel freneza kaj furioza. Nek metalo nek ŝtono povas elteni tian varmon.
  Azumi frapante siajn nudajn piedojn sur la sablon igas ĝin degeli kaj iĝi vitro!
  Ĉi tiu fajra knabino estas tiel agresema. Kaj tre bela, seksalloga, kaj preskaŭ nuda. Kaj tio faras ŝin diable alloga. Kaj tre ikoneca kaj karisma figuro. Kaj Ĝibraltaro kolapsas sub la batoj de Ŝinobomagio. Kaj la ruinoj diseriĝas, anglaj soldatoj iĝas skeletoj. Estas totala masakro. Nur la knabinoj mem tranĉis la kontraŭulojn per nevideblaj glavoj. Kaj ilia beleco en agresemo estas mirinda!
  Azumi svingas sian rufan hararon dum ŝi pepas.
  - Sanga sporto kaj mia rekordo!
  La knabinoj aranĝis faladon por paro, svingante la glavojn. Kaj brilantaj per blankdentaj kaj ebur-perlaj ridetoj. Kaj sendante eksplodojn de detruo. Kiu forbalas ĉiujn barojn. Kaj la nigraj soldatoj de Britio estas englobitaj de flamoj. Kaj aliaj batalantoj kune kun ili.
  Fajroj tra la citadelo. Bildo de danĝera morto! Kaj la knabinoj iras kaj semas detruon sen iaj najloj aŭ prokrastoj.
  Germanaj tankoj moviĝas malantaŭ la belulinoj. La malnoviĝintaj T-4s, kiuj en sia modernigita versio, daŭre povas batali, kaj eĉ superi la Shermans. Pli potencaj "Panteroj", kiuj montras aerakrobatikon kiam ili estas engaĝitaj en venonta batalo. Iom arkaika laŭ formo, sed timinda "Tigro", kaj inverse, sufiĉe moderna, sed tro peza "Leono". La lasta tanko tre ŝatis Hitleron, kaj ĝia produktado pliiĝis. La germanoj moviĝis post la Ŝinobo kaj suferspertis preskaŭ neniujn perdojn.
  Kaj la knabinoj forkuris al la citadelo, iliaj nudaj piedoj paŝis sur la flamon, kaj brilis, eĉ ekbrilis.
  Belaj militistoj kaj alportantaj morton en tutaj pakoj ... Aŭ eĉ la detruo de tuta neniigo!
  La pluvivaj britoj levis siajn manojn unisone. Brita aviado estis aktive malflugigita. Ŝi ne havis la plej etan ŝancon kontraŭ la Ŝinobo. Kaj la vezikoj venis el la nudaj piedoj de la knabinoj, kaj ĉiuj miris pri ilia fenomena potenco.
  La militistoj marŝis kaj flugis, ne donis haltojn kaj ripozon al la anglaj trupoj.
  Tra kaj fajro kaj akvo, inaj Ŝinoboj pasis, blovante sunradiojn. Kaj ridantaj tankoj moviĝis kune kun ili. Kelkaj germanaj aŭtoj montriĝis pentritaj, kaj tio igis ilin aspekti multe pli timigaj.
  Sed la militistoj, preterpasinte la flamon, kaj aktive skuante siajn nudajn, graciajn krurojn, transiris al la marsurfaco. Ili marŝis rekte sur la akvo kaj fajfis kantojn. Tiaj estas la brilantaj kaj belegaj knabinoj.
  Azumi, saltante sur la ŝafidoj de la ondoj, kaj elsendante vezikojn per siaj nudaj fingroj, kiuj mallevis anglajn batalŝipojn kaj armadelojn, kantis plensone:
  - La imperiestro renaskiĝos, la imperio renaskiĝos!
  La blonda terminatoro ellasis sunradiojn kaj rapidis al la aviadilŝipo. Saltu al li kaj tranĉu kiel glavo. De la potenca maŝino, nur fragmentoj forflugis. Kaj dekoj da aviadiloj tuj falis en la maron, irizecaj ŝafidoj. Kaj disiĝis kun siblado kaj gluglado.
  Agouti prenos ĝin kaj pepas:
  - Mi estas pasero kaj samtempe aglo! Cool batalanto trovis grandecon!
  Kaj la blonda terminatoro elsaltas kaj saltas, kaj tratranĉas la akvon per sabroj. Kaj la mara surfaco bolos. Kaj la cunamo leviĝos . Kaj ĉio disfendiĝos en pecojn, kaj ŝpinos en fajra ventego. Kaj ĝi saltos kaj turniĝos.
  Azumi, tordante ŝian fajran hararon, pepis:
  - La morto marŝas sur la ondoj, estos por vi tre muta!
  Kaj kiel li ĵetas pilkon per sia nuda piedo, kaj kiel li fritas kaj eksplodigas anglan krozŝipon ...
  Agouti prenis la detruon, fandis ĝin per sunradioj, kaj siblis:
  - Fajroŝtormo! Estos pli da psiko!
  Azumi pepis, elmontrante ŝiajn dentojn, kaj kaptante uraganon trans la oceano per sia nuda kalkano:
  - Super la steloj - ekflugas torpedo! La hejmplanedo estos pli malvarmeta!
  La fajra terminatora knabino hurlas kaj hurlas... Kaj tiam ŝi prenas ĝin kaj saltas, falas per nudaj piedoj... Ŝi levas ondon!
  Agouti ĉi tiu blonda terminatoro kriis:
  - Mi estas mortiga belulino! Kiel flamĵetilo trafis ĉielskrapanto!
  Kaj ambaŭ knabinoj kuregis trans la maron. Kaj de la britaj aviadiloj restis nur cindro.
  Kaj la britaj kaptitoj jam estis konstruitaj. Kvar militistoj: Gerda, Charlotte, Christina, kaj Magda estas ĝuste tie. Kaj ili ni surgenuigu la soldatojn, kiuj estis kaptitaj, kaj igu ilin kisi la piedojn de la knabino. La viraj kaptitoj rampis. Ili kisis Gerdan sur lia polva kalkano kaj plando, kaj poste sur liaj nudaj piedfingroj. Tiam la kaptito ŝteliris sur la ŝelo al Charlotte.
  Kaj ankaŭ ŝi kisis siajn nudajn piedojn, iomete polvajn kaj ŝmiritajn per maŝinoleo. Plue, la anglo devis fari la samon por Kristina. Konklude, Magda, knabino kun oraj haroj, montris sian kalkanon kaj ĉizitajn fingrojn.
  Kaj unu kaptito movis aliajn. Kaj ankaŭ en pantaloneto, kaj ankaŭ kisis la nudajn, polvokovritajn piedojn de la knabinoj. Arjaj militistoj intence trempis siajn piedojn en maŝinoleo por igi ilin pli malpuraj kaj odori kiel benzino. La homoj ne tiom ĝoju kisi ilin, kaj la sablo krakas sur iliaj lipoj.
  Kaj Gerda jubilee diras:
  - Mi estas blonda kaj sendas malbonan morton!
  Charlotte daŭrigas kun granda aplomo:
  - Por ke la Reich vivu, via Churchill devas morti!
  Kristina, ŝovante siajn nudajn, malpurajn piedojn en la vizaĝon de la kaptito, siblis:
  - Nu, kial - la vivo nenion instruas al vi!
  Magda agreseme daŭrigis, premante la nazon de la anglo per siaj nudaj fingroj:
  - Kial, kial, kial!
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj kiel ridi... Kaj nudi siajn grandajn dentojn! Kaj ni muĝu...
  Ilia "Pantero" estas sufiĉe preta por batalo. Tordiĝas per sia longa kaj forta muzelo. Kvankam la barelo de la tanko ne estas dika. Kaj li jam pendigis sur ĝi kelkajn anglajn oficirojn.
  Kaj kio? Kondutu malbone!
  Gerda prenis ĝin kaj kriis:
  - Ni pendigos ĉiujn... Kaj kie estas via Churchill!
  Charlotte konfirmis:
  - Ĝibraltaro, duobla frapo!
  . ĈAPITRO #11
  La falo de Ĝibraltaro permesis al la nazioj transdoni soldatojn al Maroko ĉe la plej mallonga distanco. Trankvilo regis sur la sovetia-germana fronto. Stalino konsentis pri paŭzo kaj ŝparis siajn fortojn. La emfazo estis sur la evoluo de novaj specoj de armiloj. Antaŭ ĉio, tankoj de la familio IS, kaj T-34-85. Same kiel aviadiloj LA-7 kaj Yak-3. Ili devis anstataŭigi la antaŭajn, malpli perfektajn.
  Tamen nun la germanoj havas liberan manon, kaj la okazo ekkaptis ĉion eblan. Unue, kompreneble, Afriko. La grandega nigra kontinento, kun kolosaj naturaj kaj homaj rimedoj, alvokis la naziojn. Kaj la Fritz, kompreneble, tre volis kapti lin.
  En la sama tempo, ankaŭ novaj ekipaĵoj estis evoluigitaj en la Tria Reich - precipe, la E-seriotankoj, kiuj laŭsupoze estis la plej bonaj en la mondo. Do estis konkurso de mensoj kaj teknikaj novigoj. Germanio ankaŭ kalkulis je reagaviadiloj. Kiu povus multe ŝanĝiĝi en la aerbatalo. Precipe konsiderante la postrestiĝon en ĉi tiu numero de Usono kaj Britio.
  Ĉi-rilate, la germana submara floto estis tre forta. Kaj kaŭzis pikantajn mordojn al la malamiko. Krome, antaŭ tio, Britio estis tre forte promesita de Ŝinoboj. Kaj kion oni povas fari kontraŭ ĉi tiuj militistoj?
  La britoj mem ne sciis tion. Kaj pli kaj pli da konusoj el la Tria Regno ricevis. Ekzistis agresema antaŭenigo de la produktado de armiloj.
  La germanoj povis lanĉi la "Panteron" -2, veran maŝinbeston, en la serion! Ĉi tiu dezajno estas bona. Kaj veturanta rendimento, kaj armiloj, kaj kiraso. Samtempe, la pezo tute ne estas malpermesa. Nur kvindek tunoj, kun la kiraso kaj armiloj de la "Tigro" -2. Kompreneble, bona afero.
  La plej unua aŭto de ĉi tiu tipo ricevis por testi la skipon de Gerda. Kaj ke knabinoj ĉiam devus salti antaŭen. Ili vere amas ĝin ankaŭ. Kaj tutaj armeoj allogas per sia beleco. Ja por tio estas la knabinoj, tiel ke la uloj aplaŭdis kaj admiris.
  Dum "Pantero" -2, vojaĝas tra Maroko. Jen la trupoj de la francoj de Gaulle. Estas baterio antaŭe kaj Charlotte malfermas fajron.
  Neĝblanka Gerda pepas:
  - Ondoj kaj sablo - Stalino en la templo!
  Christina korektas sian partneron:
  - Prefere, eĉ Churchill!
  Gerda pepas, puŝante la postaĵon de la pafilo per la nuda piedo:
  - Se Churchill estas ŝakalo, tiam Stalino estas tigro!
  La knabinoj pafas al la baterio. La fronta kiraso de la "Pantero" perfekte tenas la baton, sed la francaj pafiloj silentas. Paro pli da pafoj kaj blanka flago estas ĵetita. La soldatoj de De Gaulle kapitulacas. Kaj ili estas pelitaj al la tendaro.
  La inaj militistoj ekbruligas la Panteron denove kaj rajdas, zumante kaj resaltante.
  Gerda kantas entuziasme:
  - Ho, varmego, varmegu, ne varmigu min!
  Charlotte respondas pafante sian kanonon kaj muĝante:
  - Mi sidos sur blankhara ĉevalo!
  Kristina ridis, la tanko turnis la gvattureton. Kaj pafis al la Sherman. La usona aŭto sinkis, kaj ekflamis kiel kandelo. La knabinoj ridas kaj montras sian langon, kriante:
  - Sherman, Sherman, kie vi estis!
  Kaj frapante siajn nudajn plandojn, unu kontraŭ la alian, ili muĝas:
  - Mi trinkis vodkon malantaŭ la monto!
  Kaj belaj knabinoj - ĉio fariĝas pli riĉa kaj malvarmeta kun ili. Kaj ili havas muskolajn korpojn. Estas varme en la tanko kaj la knabinoj brilas pro ŝvito.
  Kristina, karesante sian grandiozan buston, diras:
  - Ĉi tie mi ne komprenas unu aferon... Kiel ni, la plej alta arja nacio, povus dormi tra la rusoj apud Stalingrado!
  Magda kantis responde:
  - Foliigante malnovan kajeron... de la ekzekutita generalo... Mi tre klopodis kompreni, kiel vi povus doni vin por esti disŝirita de vandaloj!
  Kaj la knabinoj vangofrapos unu la alian. Ili estas tre leporhundaj belulinoj.
  Gerda prenis ĝin kaj kantis kun ĝojo:
  - Mia sorto ne bedaŭras la bonon...
  Estu kun sorto, kio signifas esti bonkora!
  Kaj la militistoj vangofrapis unu kruron kontraŭ la alia. Belegaj knabinoj. Kaj kun kvalito-marko.
  Kaj dispremu la malamikojn de ĉiuj senescepte. Jen venas Churchill. Maŝino kun 152 mm alfronta kiraso. Kaj li estis trapikita. La anglo povis fari nenion. Charlotte kiel premi siajn nudajn fingrojn sur la ellasilon, kaj kiel rami la malamikon. Eĉ dika frunto ne helpis.
  La ruĝhara knabino kantis:
  - Finko, Finko kaj nigra kaviaro ... Dinka, Dinka, vi prenis soldaton!
  Kaj la inaj militistoj ridas kaj flustras agresemajn vortojn. Kaj kiu povas rezisti ilin eĉ en sonĝoj?
  Gerda elmontras la dentojn kaj palpebrumas. Ŝi vere volas, ke muskolforta junulo estu apud ŝi, kaj sentu, karesu, karesu. Finfine
  Ĝi estas tiel dolĉa. Kaj precipe kiam vi estas masaĝita.
  Sed, ve, ŝi sonĝis. Vi devas batali kaj mortigi.
  Sed ŝi ne estas nur terminatora knabino, sed ankaŭ persono. Ŝi ankaŭ volas homon.
  Gerda demandis al Charlotte:
  - Kion vi pensas, se ekzistas Dio, kiel do rilati al adulto?
  La fajra diablo memfide respondis:
  - Mi pensas prefere pozitive ol negative!
  Gerda ridis kaj petis klarigon:
  - Kial vi pensas tiel? Kio pri la Biblio?
  Charlotte memfide deklaris:
  - Nia Dio estas la Fuhrer, ne la Biblio! Kaj virino devus naski pli da infanoj por la Fuhrer kaj Germanujo!
  Kristina volonte konsentis pri tio:
  - Kaj vi povas sen geedziĝo!
  Magda, ridante, kantis, frapante per la nudaj piedoj:
  - Kaj principe, laŭleĝa geedziĝo,
  Ni bezonas, por tio, ni bezonas por tio...
  Por virino ami
  Ne pli ol unu! Ne pli ol unu!
  Gerda tordis sian belan vizaĝon. Kaj ŝi kriis:
  "Sed mi ŝatus havi plurajn edzojn. Estus tiel bonega! Viroj estas bonaj kiam ili estas malsamaj!
  Charlotte volonte konsentis pri tio:
  - Jes, viroj devus esti malsamaj! Unu venas! Kaj mi volas rajdi tian aŭ alian junulon!
  Kristina ridis kaj kantis:
  - Al kio, al kio... Mi tiom volas fratojn! Sur viro, sur viro, sur vivanta rajdo!
  Magda ridis kaj pepis:
  - Ne vivanta, sed mojosa!
  Gerda konfirmis:
  - Viro kun pafilo! Bone, ni ĉiuj gajnas!
  Kristina kantis responde, skuante siajn plenajn kaj belajn mamojn:
  Ni volas esti honestaj kun vi! Ni ne plu rigardas virojn!
  Charlotte, tiu fajra diablo responde ridetis kaj siblis:
  - Kial tiel radikala? Vi povas vidi, kaj eĉ rajdi, sur pulsanta, jadstango! Ne necesas iri al ekstremoj!
  Gerda konfirmis similan paŝon:
  - Kompreneble ne! Ĉiuj ekstremoj konverĝas, sed ĝi nur plimalbonigas al ni!
  Charlotte avertis:
  - Antaŭe estas du Ŝermanoj.
  Gerda nur ridis responde, rimarkante:
  - Sensencaĵo! Ili estas tute sekuraj por ni!
  La fajra diablo singarde obĵetis:
  - Tiel oni diras! Troa memfido nur doloras!
  Christina tweetis reen:
  - Ne nur glavo, ne nur vipo...
  Sed la krono bezonas tankon...
  Post ĉio, sen la "Pantero" du minutoj...
  Magda entuziasme prenis:
  - Ne sidu sur la trono!
  Gerda daŭre pepadis entuziasme responde:
  - "Pantero" estas timinda en ĉio ...
  La fajra diablo konfirmis per kantado:
  - Kaj lerte kreitaj...
  Cristina, kantante kun aplomo kaj vangofrapante la piedojn, daŭrigis:
  - Kaj ni iras al la sankta batalo!
  Magda entuziasme daŭrigis, fininte pli kaj pli:
  - Do ke Vanjo estas malplena!
  Kaj la militistoj kantis ĥore, frapante siajn nudajn, tre delogajn kaj graciajn krurojn:
  La tanko ne estas sen kialo en ĉiuj regnoj,
  Ĉiam respektata...
  Tanko povas esti utila en batalo,
  Kaj en batalo li estas Satano mem!
  
  La tanko ne estas sen kialo en ĉiuj regnoj,
  Ĉiam respektata...
  Tanko povas esti utila en batalo,
  Kaj en batalo li estas Satano mem!
  Gerda, post kio ŝi daŭre kantis, plialtigante la rapidon:
  - La dezajnisto, malbenante la tankon - damaĝas siajn soldatojn ...
  Charlotte konfirmis tion. Ŝi pafis, trarompante la "Sherman" kaj kantis kun la premo de malvarmeta diva:
  - Ja se la "Tigro" estas neeltenebla, tiam venos venĝo!
  Magda pepis, balanciĝante, ramis:
  - Kelkfoje la tanko estas rubmetalo...
  Kristina kantis kun forto:
  - Kaj foje alportas!
  Gerda aldonis per svingo kaj tordo:
  - Sed ni aranĝos, konos la ricevon...
  Charlotte kriis kun freneza furiozo:
  - Sur la tanko ni veturos por viziti!
  Kaj la fajra diablo batis senkonscie la duan Ŝermanon. Tiam ŝi kriis.
  Kaj la britoj jam kapitulacis... La milito iris en unu direkto. Kiel montriĝis, germanaj tankoj estas ordo de grandeco pli bonaj ol anglaj. La "Churchill" havas sufiĉe malfortajn armilojn, kaj ĉi tio estas ĝia plej grava malavantaĝo. Kaj la Sherman estas malforta en kaj armiloj kaj kiraso.
  La trupoj de Hitler tiel aranĝis promenadon por si. Sed ili ŝuldas sian sukceson al Ŝinoboj. Kaj kontraŭ tia forto... Prenu Ŝinobon por la Tria Regno, tiam li ankaŭ ne rezistus. Kaj ili draŝas la anglojn.
  Azumi kaj Agouti decidis kapti la plej bonan el la britaj batalŝipoj sendifektaj. Kaj ili moviĝis laŭ la kirasa ferdeko, svingante per siaj glavoj. La knabinoj laboris tre energie, ridante.
  - Ni estas gajaj knabinoj, kiel diabloj en la maro!
  Kaj ili hakis, po dek homoj. Kaj kiel ili hakis... Kun la tuta graco de la diinoj. Kaj ankaŭ la glavoj flagris kiel helico. Kaj dehakis la viandon kaj disŝiris la ostojn. Vera metalo, kiu semas morton, kaj kaoson kaj detruon.
  Azumi tratranĉis dekduon da soldatoj per ununura svingo, kaj siblis:
  - La brileto de ponardo kaj oro estas pli interesa, kredu min!
  Blonda Terminator Agouti tweetis:
  - Ninja cool metas unu grandan ludon! Ninja cool metas unu grandan ludon! La nudpiedaj militistoj unuvoĉe pepis. - Kaj ĉi tiu ludo odoras de morto!
  Kaj la batalanta paro prenis ĝin, kaj siblis, turniĝante per sia torso:
  - Ne, mi ne mortigos faŝiston, ne, mi ne mortigos lin!
  Flirtante per nudaj, muskolaj kruroj, la paro kantis:
  - Nur sekso! Mi afiŝos ĝin! Lito!
  Kaj la militistoj denove ridos. Sed ilia ridado batalas, kaj la timpanoj de la soldatoj de la koalicio kontraŭstaranta la knabinojn laŭvorte krevis. Pli precize, la batalŝipteamo mortas. Kaj belulinoj ne prenas kaptitojn! Ne estas en iliaj kutimoj pardoni kaj indulgi iun!
  Azumi entuziasme kantis, fleksante ŝiajn muskolojn:
  - Mi estas sangavida... Mi estas senkompata! Mi estas malbona ninja superhomo!
  Agouti, fininte la lastajn batalantojn, finis:
  - Kaj ni ne havas problemojn!
  . ĈAPITRO #12
  La afrika kampanjo de la Tria Reich estas verŝajne la plej granda el ĉiuj aventuroj. Sed ĝis nun sukcesa, kaj sufiĉe alloga. Kaj Hitler mem estas ankoraŭ tipo. Abomeninda personeco, kaj la plej granda krimulo de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Tamen, en la oriento, la germanoj atingis konkerojn, kaptis Kursk, same kiel Voroshilovgrad kaj Krasnodon. Ĉio el Ukrainio kaj parto de la Kuban estis sub la kontrolo de la Germana Armeo. Kaj nuntempe, la nazioj konkeras Afrikon. Tio estas, la Fuhrer tute ne estas malsaĝulo. Kaj la gajninto de multaj, eĉ kun la helpo de Ŝinobo.
  Tamen, nur du knabinoj helpis Germanion, kaj la Tria Reich estas forta en si mem.
  Speer faris raporton al la Führer, feliĉe dirante:
  - Tanko "Panther"-2 pruvis esti tre sukcesa. Ni povis kompaktigi ĝian aranĝon kaj, danke al tio, la maŝino havas frontan kirason de 150 milimetroj ĉe granda deklivo, je kvardek kvin gradoj, kaj 82 milimetrojn da flankoj, pezanta nur kvindek tunojn, kaj motoron de 1000 ĉevalfortoj. . Ĉi tiu tanko en sia movebleco superas preskaŭ ĉiujn veturilojn de la kontraŭgermana koalicio. Kaj ankaŭ ne havas egalan en fronta protekto kaj armiloj. Ĝia transterena kapablo estas sufiĉe kontentiga, kaj ĝi rapidas tra la dezerto kiel ekspreso.
  Eĉ pli promesplena estas la serio E. Tie maŝinoj povas esti nevundeblaj kaj potencaj en armilaro.
  La Fuhrer kolere glutis:
  Kion diros Sauer?
  La aviadkuratoro memfide deklaris:
  - Seria produktado de la plej bona el la plej bonaj reagaviadiloj ME-262 estas lanĉita. Ĝi havas ne nur altan rapidon, sed ankaŭ kvar 30mm aerkanonojn, same kiel raketojn.
  La Fuhrer acide demandis:
  - Kio pri HE-162?
  Sauer memfide deklaris:
  - Ankaŭ ĝia produktado vastiĝas! Pli precize, dum la kontrolsistemo estas finpretigita. Sed la batalanto havos la plej bonajn flugajn trajtojn en la mondo, kaj estos tre malpeza kaj manovrebla.
  Himmler ankaŭ volis estingi la vorton, sed li renkontis malvarmon.
  Hitler forsendis la estron de la sekreta polico kvazaŭ li estus ĝena muŝo:
  - Ni komencu la konkurson! Kaj pri nia supereco, mi jam aŭdis!
  Unue, la knabinoj kuris en la arenon. Tri ĉiuflanke. La unuaj knabinoj en ruĝaj lumbotukoj kaj mallarĝaj strioj de ŝtofo sur la brusto. Ili tenis mallongajn, rektajn glavojn en siaj manoj kaj malgrandan rektangulan ŝildon en sia maldekstra mano. La belulinoj ne plu havis vestojn kaj kirasojn, ili rastis la gruzon per nudaj, graciaj piedoj.
  La duaj knabinoj estis en bluaj lumbotukoj, kun strio da ŝtofo apenaŭ kovranta iliajn plenajn mamojn. En la manoj, mallongaj kurbaj sabroj, kaj malgranda ronda ŝildo kovras la maldekstran manon. Ankaŭ la knabinoj estas belaj.
  Mi konas la amon de la Fuhrer por nuduloj, knabinoj kun minimuma vesto, kaj evoluintaj koksoj.
  Hitler amas kiam knabinoj batalas, kaj gladiatoroj estas elektitaj laŭ lia gusto.
  La Fuhrer faras sian veton sekrete. Por fari tion, li uzas specialan stirstangon. Komputiloj jam estas konstruitaj en la Tria Regno. Kiam oni metas sciencistojn el la tuta mondo en koncentrejon, ili laboras multe pli energie. Ili jam kreis la unuan koloran televidilon, kaj eĉ kun grandega ekrano. Li montras, sidante en la standoj, deproksima foto de la knabinoj. Hitler mem rigardas tra speciala aparato en la ringon por ke ĝi estu pli bone vidita.
  La knabinoj estas sunbrunigitaj, kaj por doni pli grandan ĉarmon al la figuroj kaj vizaĝoj, iomete nuancitaj. Necesas observi la estetikon de gladiatora batalo.
  La heroldo anoncas:
  - Teamo de ruĝaj papavoj kontraŭ bluaj maizfloroj!
  La knabinoj estas ĉiuj blondaj, sed nur unu estas natura, la ceteraj estas nuancitaj. La komando sonas, la batalo komenciĝas.
  La knabinoj kolizias kune kaj komencas haki. Fajreroj flugas el glavoj. Sur la kolora ekrano de la ekrano, kiu pendas super la germana Koloseo, estas montritaj la plej ŝlosilaj momentoj.
  La Fuhrer komencas fari paroladon:
  - La sperto de militaj operacioj montris, ke virinoj kapablas batali ne pli malbone ol viroj! Sed ni devas protekti la plej bonajn reprezentantojn de la germana nacio kontraŭ morto sur la batalkampo. Tial virinoj ne estis uzataj, almenaŭ amase, en la Tria Reich!
  Unu el la knabinoj en la blua lumbotuko estis vundita. Ŝi genuiĝis kaj apenaŭ kontraŭbatalis la atakon de la militisto ruĝe. Tamen la knabino subite riverencis kaj proponis stari vundita. Ŝi ekstaris kaj staris malfirme sur siaj muskolaj kruroj.
  Pluraj grandaj maŭroj sekvis la batalon. Ili komencis peli la knabinojn per lancoj kaj ekbruligitaj torĉoj - oni diras, batalu! La torĉo pikis la koran knabinon en la dorson. Ŝia mamzono krevis, kaj veziketoj formiĝis sur ŝia muskola dorso. La knabino kriegis kaj senespere rapidis al la nefinita kontraŭulo. Kelkaj fortaj batoj kaj la kapo de la reprezentanto de la teamo de maizfloroj forruliĝis.
  La knabino, venkinte sian partneron, kiel krii:
  - Vivu la vivo!
  Tiam ŝi rapidis al la helpo de sia kunulo. Estas neeble rezisti al du koleraj knabinoj. Kaj la dua, vundita, falas. Trankvila. Sed la maŭro alportas torĉon al la nuda, virgulino piedo. La knabino krias kaj denove eksaltas. Ricevas alian vundon, ŝanceliĝas kaj falas.
  Kaj denove, nigra militisto alportas torĉon al siaj nudaj piedoj. La knabino skuiĝas, sed ne plu kapablas leviĝi. Ŝi estas en agonio.
  La Fuhrer rigardas la scenon kun ekscito. Li ŝatas ĝin kiam la kalkanoj de la knabinoj estas frititaj. Jen venas la fina bato. La belulino eksilentis.
  La homamaso ĝojas, entuziasmaj ekkrioj aŭdiĝas.
  Nun la knabinoj saltas sur sian viktimon en triope. Kompreneble, estas neeble rezisti tian atakon. La knabino provas retiriĝi, sed la maŭroj bruligas ŝin per fajro. Ŝi rapidas antaŭen, kaj tuj stumblas sur du glavoj kiuj traboras ŝian bruston. Kaj la tria trafas la stomakon. La knabino falas kaj, sangante, mortas. Kaj la maŭroj ne maltrafas la okazon bruligi ŝiajn rondajn kalkanojn. Abomena kaj kruela. La odoro de kancelita, mola knabineca viando disvastiĝas tra la areno.
  Hitler klakas la dentojn kontente kaj diras:
  - Mia veto estas gajnita! Bone faritaj knabinoj, alportu al ili la kukon!
  Himmler sincere ĝemas:
  - Domaĝe, kiam reprezentantoj de tia justa sekso mortas. Vere, ĉiuj ses belulinoj estas duonrasoj kun miksaĵo de juda, kaj unu kaj cigana sango! Ĉi tiuj ne estas tiel kompatindaj!
  Hitler, grimacante, rimarkis:
  - Puraj judaj virinoj malofte estas belaj. Kvankam estas esceptoj! Kompreneble, estas domaĝe, kiam ĉio estetika pereas. Sed pro arto, kial ne. Kaj nun eble estos...
  Kvin nigraj militistoj estis alportitaj en la arenon. Ili estis tre muskolaj kaj oleitaj. Portante nenion krom lumbotukoj kaj sandaloj, tenante glavojn kaj ponardojn. Grandigaj reprezentantoj de la afrika popolo.
  La ĉinoj estis elkondukitaj renkonte al ili. Ankaŭ alta, kvankam iom pli malalta, kaj muskola. Ankaŭ en la samaj lumbotukoj kaj sandaloj, kun glavoj en la dekstraj manoj kaj ponardoj en la maldekstra. Nun ili devis amuzi la Fuhrer.
  Hitlero ne ŝatis kiam viroj batalas, kaj tial eĉ ne faris veton. Min distris konversacio kun Speer.
  "Ĉu estas vere, mia ministro, ke disko-aviadiloj estas tute nevundeblaj al pafado de etarmiloj?"
  La Reich Ministro pri Armilaroj kaj Municio respondis gaje:
  - Dum moviĝado, aerfluoj kreas lamenan jeton, kiu forblovas ĉiujn kuglojn kaj obusojn kaj, efektive, igas la Belonzi-diskon nevundebla al iuj etaj armiloj. Sed estas dum la movo kaj flugo de la disko.
  Hitler strabigis kaj rimarkis:
  - Schauberger promesis, ke helpe de tia aparato ni flugos al Marso kaj al aliaj planedoj! Ĝi estas grandioza! La Tria Regno disvolviĝos ĝis ĝi inkluzivas ĉiujn loĝatajn mondojn de la universo! Kaj ankaŭ la neloĝataj!
  Speer komentis kun rideto:
  - Eble, mia Fuhrer! Krome, niaj sciencistoj jam kreis reaktoron kiu uzas nuklean energion. La demando pri kreado de bombo jam estas demando pri periodo ne pli ol unu jaro!
  La Fuhrer, paŭdante, rimarkis:
  Ni ne bezonas atombombon! Ŝi estas tro malpura! Ni bezonas nukleajn aviadilojn kaj submarŝipojn. Kaj estonte, malvarma termonuklea fandado! Tio permesos al ni flugi trans la galaksion!
  Speer respondis entuziasme:
  - Vi estas tiel saĝa, Fuhrer!
  Furioza batalo komenciĝis inter la du taĉmentoj de gladiatoroj. La spektaklo certe estas fascina. Cetere, nigruloj kaj flavoj ne hezitis uzi siajn dentojn. Kaj la sango verŝis preskaŭ tuj.
  Hitler rigardis tiun ĉi masakron, sed pensis pri io alia. Li ne estis tre bonŝanca en infanaĝo, pli precize, en siaj adoleskaj jaroj. Kiam la estonta Fuhrer estis infano, li estis gvidanto kaj ribelestro en sia vilaĝo.
  Sed unufoje en la urba gimnazio, lia malprudenta, aroganta, sed fizike malforta, estis rapide metita en lian lokon. Ili batis Hitler kun la tuta klaso, kaj preskaŭ kripligis lin. Tial, la Führer forlasis la gimnazion, prirezignante oficialan karieron. Kaj sincere, li eĉ ne havis koron por tio. La laboro de oficisto, kun la movo de paperoj, ŝajnis tro teda.
  Kaj la Fuhrer ne ŝatis sidi senmove, li estis superŝutita de energio. Kaj mi volis desegni.
  Malgraŭ la ĉeesto de evidentaj kapabloj, Hitler ne estis akceptita en la artakademion. Ne ĉar la desegnaĵoj estas malbonaj, sed pro la longa lango. Eĉ tiam, Adolfo ne kaŝis sian prononcitan antipation kontraŭ la judoj. Jen li malsukcesis. Domaĝe, kiom da dekoj da milionoj da homoj restis, estus vivantaj se Hitler fariĝus paca artisto.
  Sed kio... Adolfo vivis iom da tempo per la patra pensio, kaj tiam tute troviĝis sen vivteno, lunlumante kiel desegnaĵoj. Kaj legante malsaman literaturon, precipe okultan.
  Posedante fortan memoron, Hitlero baldaŭ akiris konsiderindan erudicion. Kaj malgraŭ tio, ke li ne havis sekundaran edukadon. Tamen, Stalin ankaŭ ne diplomiĝis ĉe seminario.
  Ĝis la milito, Hitler estis forpelito kaj marĝena. Kaj dum la unua mondmilito li ne faris karieron, tamen restis kaporalo, ricevinte eĉ kvar ordonojn.
  Nur en politiko la Fuhrer trovis sian alvokiĝon. Kaj li montris rimarkindajn organizajn kaj oratorajn kapablojn. De la komenco mem, Hitler akiris popularecon kaj fortigis la partion. Kaj li mem baldaŭ akiris konsiderindan potencon en la organizo. Sed la Munkena puĉo finiĝis en fiasko. Kaj Hitler finiĝis en malliberejo. En interŝanĝo por frua liberigo, la Fuhrer estis devigita fakte forlasi la opozicion kaj iri al repaciĝo kun la aŭtoritatoj.
  Tio, komence, reduktis la popularecon de la Fuhrer, sed la partio daŭre kreskis ĉiuokaze. Ĝis 1928, ĝia nombro superis cent kvindek mil homojn, kio estas sufiĉe estiminda laŭ la normoj de Germanio. Sed la perspektivoj pri potenco estas neklaraj. Kolektis nur 2,8 procentojn en la parlamentaj elektoj.
  Sed tiam la Granda Depresio trafis. La homoj seniluziiĝis pri la malnovaj partioj kaj volis ion novan.
  Hitler ludis je la humiligo de la germana popolo per la Versajlaj restriktoj, promesis ormontojn al la laboristoj, kaj ŝajnigis sin maldekstrulo. Kaj li sukcesis konvinki la malriĉulojn, ke li estas ruĝa, kaj la riĉulojn, ke li pravas! La ruĝa koloro de la flago delogis multajn. Kiel la alvoko: kamarado en la partio!
  Ĝenerale, post venado al potenco, la politiko de Hitler estis maldekstrema. Impostoj al la oligarkoj estis akre altigitaj, kaj la laboristoj ricevis multajn privilegiojn. Kvankam la daŭro de laboro pliiĝis.
  La rangigo de la Fuhrer pliiĝis en jaro. Jam en la trideka jaro, en la fruaj elektoj al la Reichstag, li kolektis 18 procentojn de la voĉoj, prenante la duan lokon. Tiam li sukcesis ne perdi la akiritan kapitalon, sed prefere pligrandigi. Sed la Fuhrer ne venkis en la prezidant-elekto. Sed li atingis sukceson en la Reichstag, prenante unuan lokon. Tiam Hitler por la unua fojo kaj proponis la postenon de Kanceliero. La Fuhrer postulis krizpotencojn por si mem kaj estos rifuzita.
  Kiel rezulto, la Reichstag estis dissolvita kaj novaj elektoj estis okazigitaj. Se Hitler atendis aldoni eĉ pli, li miskalkulis. Homoj estas lacaj de nazia propagando. Kaj la ekscesoj de la ŝtormsoldatoj ne aldonis al la populareco de la nazioj.
  . ĈAPITRO #13
  Du milionoj da voĉoj estis perditaj, kaj la komunistoj aldonis signife. Ekzistis ŝanco ke, kuniĝante kun la socialdemokratoj, ili formus maldekstran registaron. Sed la komunistoj ne volis kompromisojn, la oligarkoj ankoraŭ ne volis la alvenon de la maldekstro. La Fuhrer ricevis la postenon de Reich Kanceliero. Kaj krizaj potencoj estis prokrastitaj ĝis pli bonaj tempoj.
  Tiam novaj elektoj kun la uzo de administraj rimedoj, kaj kun la forbruligo de la Reichstag. Ankaŭ ne estis kompleta venko, sed la nazioj kolektis kvardek kvar procentojn de la voĉoj, kiuj kune kun la dekstraj aliancanoj donis plimulton. Tiam ili arestis la komunistojn, alproprigante la voĉojn por si.
  Ili povis persvadi la socialdemokratojn kaj la prezidanton, la Fuhrer ricevis krizpotencojn. Tiam novaj sukcesoj - la eliro de Germanio el la krizo, la kreado de la Germana Armeo, la reveno de la rego super Rejnlando.
  Hitler agis tre prudente, ludante je la timo de la okcidentaj landoj antaŭ komunismo.
  La Fuhrer promesis ĉesigi la ruĝan danĝeron, kaj uzi la Germanan Armeon por marŝi sur Rusion. Krome, la aliancanoj ricevos ĝin. Efektive , Hitler volis konkeri la rusajn terojn kaj vastigi la imperion en la oriento. Kaj preparite por ĉi tio. Kontraŭ-Kominter-pakto estis subskribita kun Italio kaj Japanio. Tiu ĉi Unio estas direktita kontraŭ Sovetunio. Tiam Germanio, unue provokis puĉon en Aŭstrio, kaj poste efektivigis la Anschluss. Naŭdek naŭ procentoj de tiuj, kiuj voĉdonis por aliĝo al Germanio, estis kalkulitaj en la referendumo. En realeco tamen malpli, sed tamen la granda plimulto.
  Granda venko! Sed Hitlero volis pli! Vere, la Tria Reich ankoraŭ ne estis preta por milito, kaj estis necese altigi la potencialon per absorbado de neŭtralaj landoj. Ĉeĥoslovakio estis sekva. Ĉio iris bone. Kvankam Germanio preskaŭ eniris antaŭtempan militon.
  La pozicio de Sovetunio aspektis precipe danĝera. Ĝenerale, Stalin ne estis fidinda partnero. Nur en Sovetrusio la oficiala gazetaro kondamnis la Anschluss de Aŭstrio. Kaj estis Sovetunio kiu proponis helpon al Ĉeĥoslovakio. Tamen, volante plifortigi vin antaŭ ĉio!
  Sed la Okcidento fine cedis. Krome, Hitler sugestis ke la milito kun Rusio ne estas malproksima, kaj la Tria Reich dividus teritoriojn kun ili. Pollando kaj Hungario ankaŭ helpis al Germanio. Montriĝis, ke la milito kun la Tria Regno estus serioza. Kaj la ekonomio kreskis sub la nazioj, same kiel la loĝantaro. La milito promesis esti malfacila.
  En Munkeno, Hitler ricevis tion, kion li volis. La Sudetoj restis kun Germanio - Hungario kaj Pollando ricevis la terojn. Ŝajnus, ke vi povas iri orienten. La Fuhrer negocis komunan militon inter Pollando, Hungario, Germanio, Italio kaj Rumanio kun Japanio kontraŭ Sovetunio. Francio kaj Britio ankaŭ povus helpi.
  Sed polaj judoj intervenis. La Nokto de la Kristalaj Tranĉiloj kolerigis la cionistojn. Kaj Pollando, kie ĉi tiuj homoj regis la ĉefajn fluojn de financo, leviĝis. Krome, Britio, Francio kaj Usono kontraŭbatalis Germanion. Jes, kaj Hitler mem kondutis tro arogante. Li okupis kaj Ĉeĥion kaj Klaipeda. Do la pozicio de la Okcidento ŝanĝiĝis.
  Dum la Fuhrer pensis, la batalo finiĝis. Kvin ĉinoj kaj kvar nigruloj kuŝis hakitaj. Nur unu afrikano apenaŭ povis teni kvarpiede kaj ankaŭ estis vundita.
  La batalo finiĝis! Pli kiel masakro!
  Hitler malvarme ordonis:
  - Forportu lin! Kaj ni havu novan feston!
  La mortintoj estis metitaj sur hokojn. Kaj trenita. Post tio, knaboj de dek kvar aŭ dek tri jaroj estis pelitaj en la arenon. Ekzistis sep el ili en ĉiu teamo. Unu estas en flava pantaloneto, la alia estas en verda. Kaj ankaŭ per glavoj kaj ponardoj.
  Por fari ĝin pli amuza, la maŭroj komencis disĵeti karbojn sur la gruzon. La uloj provis paŝi singarde, sed ili estis puŝitaj per lancopintoj en la dorson. Unu el la adoleskantoj per la nuda piedo tretis sur la karbon kaj kriegis. Ili batis lin per vipo.
  La menaĝerio denove vetis. La knaboj apartenis al la blanka raso. Muskola, kaj se juĝi laŭ la spuroj de batado, batita per vipoj pli ol unufoje. Hitler komentis indiferente:
  - Knaboj estas la malplej valora varo! Ili ne bedaŭras!
  La klariono sonis, kaj denove la uloj baraktis en furioza batalo. La Fuhrer rigardis tion pli indiferente. Kaj denove li rememoris sian jam sufiĉe eventoplenan vivon.
  Post kiam rilatoj kun Pollando iĝis komplikaj, Stalin sugestis ke la Okcidento kreu koalicion kontraŭ Germanio. En ĉi tiu kazo, la Tria Reich povus esti ekstreme malfacila. Hitler mem provis persvadi la polojn por iom da tempo. En tiu momento, la rilatoj inter Sovetunio kaj Japanio komplikiĝis ĝis la limo kaj, en Manĉurio, komenciĝis limigita milito.
  Hitler klinis la ideon helpi japanojn. Sed kontraŭgermanaj sentoj regis en Pollando. Krome, estis pli ol du milionoj da judoj en ĉi tiu lando, kaj ili havis grandegan influon. Jes, kaj la Okcidento instigis la polojn kontraŭ Germanujo, promesante kaj helpon kaj la vastiĝon de tero al la Oder.
  La decido fini ne-agresan pakton kun Sovetunio ne estis facila por Hitler. Sed jam evidentiĝis, ke Japanio perdas, kaj estis elironta el la milito, kaj ne eblos intertrakti kun la poloj. Krome, la Fuhrer ricevis informojn pri la intertraktadoj inter Sovetunio kaj Okcidento. La datumoj montris, ke Rusio povus ĵeti naŭ ĝis dek mil tankojn. Estas nur 3 000 da ili en la tuta Germanio. Stalino montriĝis pli forta ol la Fritz pensis.
  Do la kontrakto estis subskribita. Tiam la Fuhrer, ne senhezite, decidis ataki Pollandon. Ekzistis grandega risko ke la Germana Armeo ne estus kontentigita en la okcidento, kaj Germanio perdus la Ruhr. Sed intuicio diris al mi, ke la aliancanoj verŝajne ne riskos gravan ofensivon. La kalkulo estis pravigita. Pollando, kiel Hitler atendis, estis rapide venkita kaj ĉiuj disputoj finiĝis.
  Kaj en la okcidento, francoj kaj britoj vojaĝis ĉirkaŭ tridek kilometrojn kaj haltis.
  Ĉi tie Hitler unuafoje hezitis kaj eniris intertraktadon kun la francoj kaj britoj. Estis danĝere batali kontraŭ tia koalicio, havante "neŭtralan" Stalin en la malantaŭo. Okcidento tamen indignis pro la milito de Rusio kontraŭ Finnlando kaj ankaŭ volis malligi siajn manojn. La Fuhrer negocis, sed ne volis koncedi kun Pollando. Jes, kaj pri la iamaj havaĵoj en Francio, estiĝis malkonsentoj.
  En la fino, metapsikistoj kaj sorĉistoj antaŭdiris venkon en la Okcidento por li, kaj la germanoj elstaris en Norvegio. Tiam estis sukcesoj post sukcesoj. Mainstein proponis brilan planon, kiun li estis la Fuhrer kaj aprezis. Kelkaj ideoj, ekzemple, uzi plenigitajn bestojn dum la surteriĝo, apartenis al li persone al Hitler. He Fuhrer posedis multajn kapablojn. Monato kaj duono, kaj nur tridek mil mortintoj, kaj la germanoj regas Eŭropon.
  Napoleono mem neniam revis pri tia triumfo!
  Tiam, tamen, Britio ne rezignis. Ĉi tie la Fuhrer mem kulpas! Estis necese meti pli da premo sur la militindustrion kaj devigi produkti pli da aviadiloj. Kaj ne necesis rapidi kun la bombado de urboj kaj civiluloj.
  Sed nenio, ne ĉio estas Shrovetide por la kato. La malvenkoj de Mussolini devigis lin turni lian rigardon al la sudo. Rommel iĝis speco de Napoleono kiu alportis Egiptujon al Eŭropo. Balkano estis sub la kompleta kontrolo de la Germana Armeo.
  Kaj tiam komenciĝis la plej grava kaj terura afero - la milito kun la sovetia imperio.
  La Fuhrer eĉ ne suspektis, kiom forta estis Stalino. La unuaj tagoj montris, ke Sovetunio havis multajn milojn da tankoj, inkluzive de la plej novaj KV kaj T-34. Kaj la rusoj havas multe pli da aviadiloj ol la germanoj. Vere, se la Luftwaffe-aviado estas pli alta kvalito, tiam en tankoj ... Germanio ne havas decan tankon. Do la batalo ne estas egala.
  Tamen, la sovetia komando ne agis plej bone. La Germana Armeo kreis multajn vaporkaldronojn, kaj frakasis Rusion. Eĉ se ĝi estas pli malrapida ol mi ŝatus fari ĝin laŭplane. Antaŭ decembro, preskaŭ kvar milionoj da kaptitoj estis prenitaj sole. Kaj la regula sovetia armeo estis detruita!
  Tamen, la vintro montriĝis por ekstreme severa kaj malhelpis la Fritz preni Moskvon. Granda tragedio por la potenca Wehrmacht. Kaj tre sukcesa kurso de la milito prenis kaj erarvagis.
  La Fuhrer iom distriĝis de malfeliĉaj pensoj, kaj atentigis la arenon. Du knabinoj batalis tie nun.
  Unu kun glavo kaj ponardo, la alia tenis tridenton kaj reton. Ambaŭ belulinoj estas preskaŭ nudaj, nur kun mallarĝa strio de ŝtofo sur la koksoj, kaj nudpiede.
  Jen militisto kun reto ĵetanta ĝin. La ina gladiatoro evitas. Kaj li fajfas per sia glavo responde. Preskaŭ trafas kontraŭulon. Ŝi foriras kaj, svingante tridenton, provas trarompi la reton. Sed militisto kun glavo baras ŝian vojon. Ŝi ekstaris kaj skuis sian armilon. Fiere ĵetis ŝian kapon. Ambaŭ belulinoj koliziis. Tridento kontraŭ glavo.
  La knabino kun la glavo evitis kaj trafis la pinton en la ŝultro de la kontraŭulo. Ŝi siavice trafis la tridenton sur la femuro. Strio da ŝtofo krevis, kaj la kontraŭulo kun glavoj restis tute nuda.
  La knabinoj disiĝis kaj komencis salti. Unu en lumbotuko, la alia tute nuda. Kaj sub la nudaj piedoj de la knabinoj falis karboj.
  La Fuhrer ridis - li ŝatis. Krome, la knabinoj estas tiel muskolaj kaj sukaj. Kiel vi volas fari barbekuon kun ili, kaj vori kun gusto. Glutante bongustan viandon. Ho kiaj belaj knabinoj. Kaj se vi ankaŭ metas ruĝvarman feron al la nuda kalkano... Por odori rostokadon. Kaj gustumu homan viandon sub mango-suko...
  La Fuhrer rikanis. Sed malbonaj memoroj venis al la menso. Unue, pri tio, ke la germanoj suferis terurajn damaĝojn vintre. Tiam la milito ŝajnis turni sin venke. Eblis venki la rusojn en Krimeo, proksime de Ĥarkov, kaj Leningrado. Sed aliflanke, Japanio perdis la batalon de Midway, kaj denove ĝi iĝis muta. La probablo malfermi duan fronton forte malpliiĝis.
  La naziaj hordoj atingis Grozny, Ordzhonikidze, preskaŭ prenis Stalingradon. Sed ili estis rompitaj. Ni falis, ĝenerale, en evidenta kaptilo. La Fuhrer ofte riproĉis al si, ke li starigis sin tiel stulte.
  Kaj li ne aŭskultis nek la inteligentecon nek sian intuicion sugestante, ke grandega batado estis kreiĝanta. Stalingrado estas granda vangofrapo persone al la Fuhrer kaj lia geniulo. Kaj Mainstein ne sukcesis savi Paulus.
  Ĝenerale, necesas konfidi la atakon kontraŭ Stalingrado al Majŝtejno, kiu jam havas sukcesan sperton pri kaptado de Sebastopolo. Kaj Paŭlo montriĝis trompisto. Li eĉ ne havis la kuraĝon memmortigi. Evidenta malkuraĝulo!
  En la areno, oni komencis instigi la knabinojn per ŝaltitaj torĉoj, pikante siajn nudajn dorsojn. La militistoj denove konverĝis kaj ŝprucis de ili, kaj sango estis tre abunda.
  Militisto kun tridento eĉ detranĉis ŝian bruston per skarlata cico. Ŝi hurlis kaj pikis per tri akraj pintoj ĝuste en la stomako. La knabino tordiĝis kaj ĝemis, blovante sangajn vezikojn. Ambaŭ militistoj estis grave vunditaj.
  Kaj ili sangis...
  La Fuhrer opiniis ke la germanaj trupoj proksime de Stalingrado ankaŭ sangas tiel.
  Kaj li volis hurli kaj boji... Hitler eĉ komencis kirli. Li eĉ sibilis.
  Kaj komencis muĝi kiel elefanto;
  Domoj brulas kaj la tero brulas
  Kaj baldaŭ vi estos mia princino!
  Mi deŝiros viajn vestaĵojn, mi ĵetos vin en la liton
  Kaj tiam mi konstruos kastelon el la ostoj!
  
  La popolo ricevos mil batojn,
  Mi meblos la ĉefurbon per pendumiloj!
  Mi persekutos vin kiel kolombojn
  Mi sklavigos kaj la knabon kaj la knabinon!
  
  Vi estos forte vundita sub mi,
  La ekzekutisto estas mia fidela gardisto, amiko, subteno!
  Mi estas la plej forta, mi estas la plej mojosa,
  Mi kovros vin per malĝojo kaj honto!
  Efektive, ĉi tio estas vere la sensencaĵo de frenezulo ...
  Ambaŭ knabinoj estis tiel vunditaj ke, ne povante elteni ĝin, amasiĝis kaj komencis tordiĝi en konvulsioj.
  Maŭraj servistoj bruligis siajn nudajn kalkanojn kaj muĝis.
  La Führer gluglutis:
  - Tia doloro! Tia doloro!
  Bormann siblis kun tre kontenta rigardo:
  - Germanujo kontraŭ la mondo: cent - nulo!
  
  . ĈAPITRO #14
  Gertrudo, vidante, ke ŝia kontraŭulo, ne tute retiriĝante, staris konstante, subite saltis, frapante lin per la nuda piedo sub la genuo. Kaj kiam la maŭro komencis fali, la rando de la glavo pasis lin inter la bronzaj platoj kaj ripoj. La nudkrura Ŝela ankaŭ komencis multe pli vigle svingi siajn glavojn. La knabinoj ekkriis kiel porkoj samtempe. Kvankam iliaj glavoj moviĝis alimaniere, ekzistis daŭre sento de sinkroneco. Gertrudo baraktis grandan romian militiston, kies kasko montriĝis ornamita per pavoplumoj. Ĉi-foje ŝi fakte havis tre spertan kaj fortan kontraŭulon. Oraj strioj ankaŭ parolis pri la memo de sperto kaj merito. Batinte plurajn atakojn de la helhara knabino, la brutulo, ŝajne la nobla nobelo iris en la ofensivon. Gertrude retropaŝis kaj fajfis:
  - Vi ne estas italo!
  La terura patricio respondis:
  - Kaj vi estas nur nudpieda malĉastulino! Kiom vi opinias, ke vi povas daŭri kontraŭ antikva romia klingo?
  Gertrude respondis:
  - Mi ne scias kontraŭ la klingo, sed vi estas barba kaj havas nenion por rezisti!
  Tamen, malgraŭ la tuta optimismo radiata de la nudkrura Gertrudo, la knabino devis retiriĝi. La romianoj alportis freŝajn rezervojn en batalon, knabinoj kaj knaboj estis pli kaj pli ofte vunditaj aŭ falis mortpikitaj. La pafarknaboj tamen provis pafi super siaj kapoj, frakasante taŭgajn kohortojn.
  La nudkrura Ŝela, dume, zorge kuŝigis alian kontraŭulon, kaj detranĉis la manon de alia. La militisto kantis:
  - Nuklea glavo volas tranĉi vin! Ĝi brulas kiel infera fajro, lasera radio! Sed ne pensu pri kiel savi vian vivon, estu fidela al amo, estu fidela ĝis la fino!
  Gertrude estis surprizita:
  - Kaj vi kantas kiel vera sciencisto!
  Ruĝhara Ŝela kantis en la raporto:
  - Estas bonege kiam estas pilotoj en fiziko, ili antaŭeniras sian sciencon! Sed la ĉefaj aferoj estas solvitaj en la vicoj, en la vicoj, en la vicoj!
  Gertrude konfirmis, intervenante:
  - Estas agrable vivi inter la fajro kaj fumo! Kaj aŭdu la maŝinpafilon pepi! Konduku nin Fuhrer en batalon nevenkebla! Antaŭen, antaŭen, antaŭen!
  Nudpieda Shella apogis:
  - Kiam obusoj krevas tage kaj nokte, rangoj kaj ordonoj iras pli rapide! Lasu ĝin furioze muĝi super la mondo - milito, milito, milito!
  Gertrude estis inspirita de la pulsa energio en sia atletika korpo. Kaj la rapideco subite fariĝis kiel la batado de flugiloj de libelo. Kaj tiam la militisto de Antikva Romo maltrafis pikon de la pinto en la nazo. Kaj li estis distrita, kaj la militisto Gertrudo tranĉis sian tendenon dekstre de li:
  - Ĉu vi ne kuraĝas esti malĝentila al la sinjorino!
  La brutulo, kun pavoplumoj, kunpreminte sian malsupran lipon, respondis frustrite:
  - Estis nur ŝerco! Post ĉio, ĝi estis nur ŝerco!
  Gertrudo moke, tranĉante sian malfortiĝantan manon, respondis:
  - Ne ŝercu kun la lupo!
  Kaj kiam la roma heroo falis sur la genuojn, la militisto batis lin en la mentono per sia genuo. Shella-ruĝharulo aprobita:
  - Ĉi tio estas tute laŭ nia stilo de la SS!
  Gertrudo ĉi tie ricevis punkton en la ŝultro, kaj anhelis:
  - Nu, stultuloj!
  Fiery Shella konsilis:
  - Faru muelejon! Kaj akrigi viajn glavojn!
  Tiam la pafarkistoj de la romianoj eniris en ludon, ili estis pezaj en kiraso, kaj iliaj pafiloj estis de homa alteco. Kompreneble, sagoj longaj je unu metro kaj duono, tro danĝera armilo kontraŭ duonnudaj knabinoj kaj knaboj. Atila ŝajne ekkomprenis, ke ne eblas atendi pli longe; ĵetis en la atakon la kavalerion, kiun li persone gvidis en batalon.
  Ĉi tiu giganto rotaciis du glavojn samtempe, ĉiu tiel longa kiel kavalira turnirlanco!
  Gertrudo ridetis kaj palpebrumis.
  - Jen finfine venas nia belulo!
  La nudpieda Ŝela ridis.
  - Vi devas bati forte kaj plej grave ĝustatempe! En la momento, kiam la efiko de ĉi tio estos maksimuma!
  Kaj grandaj sagoj ĉiuj pluvis malsupren de supre. Knabinoj kaj knaboj lerte saltis flanken, kaj eĉ kriegis:
  - Ĉi tio estos nia maniero! Vi povas foriri de kuglo, sed kio pri sago.
  Sed iuj homoj ankoraŭ estis trafitaj de sagoj. Krome, ne nur reprezentantoj de la germanaj regimentoj de Atila mortis, sed ankaŭ, kaj en grandaj kvantoj, pro la donacoj de siaj propraj romiaj soldatoj. Tamen, la rajdantoj de la barbaroj, preterirante siajn vicojn, falis sur la malamikan infanterion. Nu, Atila mem aspektis simple ŝika.
  Gertrude piedbatis la gluiĝeman kavaliron flanken:
  - Ne piedu, ne vian!
  Sandalo Ŝela balancis la kapon.
  - Kaj la uloj ĉi tie ne estas malbonaj, kvankam ne kiel la niaj! Al niaj arjaj falkoj!
  Gertrude, tranĉante per romia glavo, konsentis:
  - Kompreneble, ne paro! Kredu, ke la germana potenco de Romo ne kongruas! Ni premu kiel pediko kaj la mano ne ŝanceliĝos!
  Shella konfirmis:
  - Jes, eĉ se la glavo ne estas el feko!
  La knabinoj vigle aldonis, tordante la breton per siaj glavoj kaj kantante:
  Ni batalas por justa afero! Ne estas kompromisoj kun la bajoneto de la infero! La suno ne estos kovrita de nuboj! La tagiĝo ne baldaŭ kovros la mallumon!
  Finfine, Atilla mem trarompis al la pafarkistoj de Romo. Tamen, juĝante laŭ la grandeco, tiuj arkoj estis klare faritaj en Britio. Batalanta Gertrudo rememoris la historion. Sub Eduardo la Tria, moknomita la Granda de la britoj, estis la pafarkistoj kiuj fariĝis la ĉefa branĉo de la armeo... Kaj kelkaj el ili estis muntitaj sur ĉevalo! La superaj fortoj de la francoj estis senkompate batitaj. Ĝenerale, kaj en Jungfoling kaj la Unio de Germanaj Knabinoj, malamo ne estis bonvena ... La britoj estis rekonitaj kiel danĝera malamiko, kiu konkeris pli da tero ol ajna alia nacio en la tuta historio de la planedo Tero!
  Sed nun la rajdistoj de la barbaroj dispremis la arkpafistojn, tranĉante ilin per potencaj batoj al la tendaro mem. Gertrude, aliflanke, alfrontis malamikon de Ĉinio. Li ne estis tro alta, sed li fame tordis siajn krurojn, ŝuitajn per spronoj per botoj:
  - La germanoj estas parazitoj - ili certe estos batitaj! - Li muĝis.
  Gertrude respondis per ponardo:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis faligi la germanojn! Kiu kuraĝas ataki en batalo, la malamikoj estos perforte batitaj!
  Shelley prenis:
  - Impura malfeliĉo ne trafos la planedon! Kaj vane la malamiko ĵetis siajn fortojn en la kampanjon! Ni povos venki la malamikon en terura batalo! Mallumo diseriĝos en polvo - venos la tempo por lumo!
  Gertrude denove mansvingis kun eĉ pli granda energio, resumante:
  - La vorto ne estas pasero, sed vortemo igas ĝin korniko!
  Shelley tenis:
  - Kiam la lango malprofundiĝas, bulo en la gorĝo estas bakita el faruno!
  Gertrudis per potenca, eĉ iel nevirineca forta bato de la glavo, detranĉis la kapon de la batalanto, kiu saltis maldekstren, kaj poste denove baraktis kun la ĉinoj. La blonda militisto furioze kaj laŭte kriis:
  - Vi ne prenos ĝin!
  La ĉina militisto respondis:
  - Kaj vi ne bezonas preni, vi jam ĉiuj estas antaŭ mi.
  Gertrudo ridis responde.
  - La kubuto estas proksima, sed vi ne mordos!
  Tiam la pinto de la glavo gratis la knabinon kiel kobro, tratranĉante la kirasplaton kaj elmontrante ŝian bruston: grandioza kaj kun purpuraj cicoj. La ĉinoj malĝoje muĝis:
  "Nun vi devas nur preĝi!" Kiun preĝejon vi preferas: katolikan aŭ evangelian?
  Gertrudo respondis kolere:
  - La eklezio diferencas de prostituitino per tio, ke feliĉo ĉiam prokrastas por poste!
  La ĉinoj nudigis siajn kurbajn dentojn.
  - Kaj tiu humuro ne ŝanĝis vin! Ho, knabino, kiel mi bedaŭras kripligi tian belecon kiel la via!
  Gertrudo nudigis siajn dentojn.
  - Mi ne bedaŭras! Ĝenerale, estas domaĝe por la abelo, kaj la abelo estas sur la arbo, kaj la arbo estas en la arbaro! Kie estas la arbaro - sur la nazo!
  La ĉinoj grumblis responde:
  Germanio havas multajn malamikojn!
  Gertrude lerte respondis:
  - Multaj kuiristoj - difektu la kaĉon!
  Post alia ĵeto de la mallarĝokula militisto, sur la brusto de la knabino restis sanga strio. Gertrudo anhelis kaj retropaŝis. La ĉinoj grumblis:
  - Tion vi ricevas!
  La knabino trankvile respondis:
  - Kiu ne eniras la cerbon, li neniam fariĝos pli saĝa! Cerboj estas kiel monujo, vi devas ricevi por plenigi ilin!
  La ĉinoj klakis:
  - Nu, vi amas sofismon! La unuan fojon mi vidas tian kleran kaj erudician knabinon. Vi scias, eble vi prefere aliĝu al la armeo de la Granda Romo. En nia lando, ĉiu persono, sendepende de nacieco, povas preni la plej altan pozicion sub la imperiestro!
  Gertrude respondis:
  Pli bone morti ol perfidi!
  La mallarĝokula militisto rimarkis:
  - Ĉi tio ne estas racia, rigardu, ke nia kavalerio iras en batalon... Kaj kiam vi estos kaptita, vi laŭvorte hurlos sur la rako pro doloro!
  Gertrudo trankvile respondis:
  "Estas pli bone bati unufoje trankvile ol krii korŝire cent fojojn!"
  Sed ve, ŝajnas, ke la ĉinoj pravas, miloj da romiaj rajdistoj, gvidataj de la imperiestro mem (lia kiraso ŝajnas kovrita de krusto el diamantoj, rubenoj kaj smeraldoj!), Kuru al la barbara armeo. Tamen, la rajdantoj de Atila jam sukcesis mortigi la plimulton de la malamikaj pafarkistoj, la knaboj de la barbara armeo mem komencis intense sendi sagojn en la malamikajn vicojn. Senespere tranĉante nudpiede Ŝela gajigis sian kunulon:
  Ne rezignu Gertrude! Ne cedu al liaj promesoj! Pli bone kuniĝu kaj decide venku!
  Atilo, kune kun liaj militistoj, tranĉis en la romian sistemon. Liaj gigantaj glavoj skuis la sangan miksilon kiel helicklingoj. Kaj la brutulo mem, iris antaŭen, penante enrompi la imperiestron.
  Gertrude rimarkis filozofie:
  - Se vi volas fariĝi paŝtisto de la grego, ne estu ŝafo!
  Fiery Shella konsentis:
  -Ĉiu virŝafo volas fariĝi paŝtisto dum la lupo estas malproksime kaj la fusilo estas proksime!
  Jen Gertrudo ricevis alian vundon en la stomako. La knabino denove retropaŝis. Ŝia nuda piedo subite staris sur la pinto de elstara ponardo, kaj Gertrudo knaris:
  - Ho ho ho! Kiel dolora!
  La nudpieda Schella mem jam ricevis plurajn vundojn kaj kliniĝis malantaŭen. La militisto kriis:
  - Zorgu pri via forto, la romianoj ne eltenos longan batalon!
  Sed la barbaroj vere malfacilis. Pli kaj pli da taĉmentoj de la romianoj eniris la batalon. Ĉevalistoj en ora kiraso rapidis en furiozan batalon. Standardoj kun lupaj kapoj flirtis super ili. Kaj antaŭen alkuris la heroo, eble eĉ pli granda ol Atila. En la sama tempo, la romianoj eĉ provis kovri la barbaran armeon de la flankoj, lanĉante du potencajn regimentojn per lancoj kaj bronzaj kirasoj ĉirkaŭ la ĉefa batalkampo. Gertrude pledis:
  - Ni mankas fortoj, ni estas perdontaj!
  Shella sugestis:
  - Kaj vi kantas responde! La kanto helpas nin konstrui kaj vivi! Sub la tamburo sub la ruĝa standardo en kampanjo! Kaj tiu, kiu iras tra la vivo kun kanto; li neniam malaperas ie ajn!
  Ambaŭ knabinoj kantis ĥore, kaj, malgraŭ la vundoj de sia voĉo; estis kiel trumpeto:
  Estas tia voko de soldatoj,
  Ĉi tio ne estas profesio, ne titolo!
  Kvankam foje cent funtoj aŭtomata,
  Ne, ne marŝo, la karno estas torturo-turmento!
  
  Sed ni iras, antaŭpaŝante,
  Ĉar ni servas la Patrujon!
  Kredu, la malbona malamiko estos venkita,
  Por amuziĝi en la vivo!
  
  Ni estis instruitaj de la lulilo preskaŭ
  Batalu por la Patrujo kun kuraĝo!
  Kutime estis glavoj faritaj el ŝtalo
  Kaj nun RPG en forta tornistro!
  
  Ni ne retiriĝos, eĉ ne paŝon malantaŭen
  Kvankam la korpoj kuŝis la tombon!
  Ni falĉas vicon da kontraŭuloj,
  La Ĉiopova donu al ni forton!
  
  Tankoj stangon, aviadiloj flugas,
  Bomboj falas kaj konkoj krevas!
  Ne prenu nin por aĉaj hundidoj
  La soldatoj malmoliĝis!
  
  Tiu kamarado mortis kiel heroo,
  Ne metu ion sub la krucon!
  Ofte homoj ludas kun la sorto
  Sed amo estos pli forta - kredu min!
  
  Kvankam en batalo, kie ili forte najlas,
  Ni rememoru niajn glorajn prapatrojn!
  Ĉar ni iris al Romo dum longa tempo,
  Kial ne manĝi restaĵojn en sklaveco!
  
  Ni ne devis riverenci por bati,
  Ne genuigu nian mondon!
  Ni estas gurfalkoj - ni mem venkis la ludon,
  Reprezentantoj de ĉiuj generacioj!
  
  Jen peno kaj ĵeto,
  Ni jam vidas la malamikon, fajne tremante!
  La kuglo preskaŭ trafis la tempion,
  Mallumiĝis en la okuloj de nia Suno!
  
  Sed ni atakis,
  Ni dispremas la malnoblajn bajonetojn per la pugo!
  Ni bruligu la Fritz, se necese per fajro,
  Nia batalanto fariĝis sen prezo - nur trezoro!
  . ĈAPITRO #15
  Tuj kiam la knabino finis kanti, la ĉefa heroo de la roma armeo en ora kiraso falis de la bato de Atila. Kaj la inspirita knabino faligis la ĉinojn eĉ pli frue, kaj nun ŝi atakis la reprezentanton de la infanteria komandanto. Ŝi eniris en batalon kun vera, unuokula giganto kaj eĉ komencis puŝi lin, svingante sian glavon:
  - Vi monstro ne traktos nin! Ĉar ni estas germanoj!
  La brutulo malĝentile respondis:
  - Germanoj-piproj! Nacio de kripluloj!
  Gertrude estis grave kolera:
  - Ne! Ni germanoj estas apriore nacio de grandaj militistoj. La nacio, kiu kutimas venki kaj havas neniun al kiu kliniĝi!
  La giganto tordis sian lipon kaj tuj ricevis la randon de la glavo en la gorĝo. Fontano grumblis el bova kolo... Li ŝanceliĝis, kaj tuj ricevis pikon sub la koro... Gertrudo ekkriis:
  - Heroismo ne havas aĝon!
  Nudpieda Ŝela kuraĝigis sian amikon:
  - Ĝuste, premu ilin pli forte kara... La premo estos eĉ pli rapida!
  En ĉi tiu momento, unu el la nudpiedaj pafarknaboj terenbatis la romian imperiestron per bone celita pafo. Kaj necesis plaĉi la sagon rekte en la okulon!
  Gertrudo, ridetante, kantis:
  - Ŭaŭ! Ne en la brovo, sed en la okulo!
  La fajra Ŝela turnis sian fingron ĉe sia tempio:
  - Kaj kio! Pli bone bati unufoje ol malbeni cent! Nu, nun la malamiko kuros!
  Gertrude tranĉis alian militiston kaj konfirmis:
  - La malamiko tremos pro timo kaj forkuros!
  Efektive, la vicoj de la romianoj hezitis kaj komencis venkiĝi. Ĝenerale, kiam la armeo ekflugas, ĝi estas timige. Eĉ se ĝi estas tia disciplinita armeo kiel Antikva Romo. Ne mirinde, finfine, Ĝingis-Ĥano, se unu dekduo fuĝis, li ordonis la ekzekuton de tuta cent... Kvankam la fidindeco de la lasta ordo estas pridubita, ĉu tio estas invento de historiistoj. Eĉ en Romo, ĉiu dekono estis ekzekutita dum la flugo. Flirtante per nudaj kruroj, la knabinoj kaj knaboj kuregis por persekuti la malamikon. Kaj la kornoj ludis...
  Gertrudo vekiĝis, abrupte eksaltante, la knabinoj rapide viciĝis. Ni lavis, brosis la dentojn kaj denove lubrikis per protektaj kremoj kun deviga marŝo tra la dezerto. Do ili estas nudpiedaj en siaj naĝkostumoj kaj rapidis tra la sabla infero.
  Arabaj infanoj surprizite montris al ili la fingrojn kaj fajfis:
  - Deutsche Akbar!
  Gertrudo ĉirkaŭrigardis kaj sopire rigardis la malproksimiĝantajn palmarbojn, post kio ŝi flustris al Ŝela kun siaj nudaj kruroj:
  - Denove en la infero!
  La ruĝhara divo respondis ridetante:
  - Ĉiuj homoj estas pekuloj, kaj la submondo estas la natura stato de pekuloj!
  Gertrudo palpebrumis reen.
  - Homo ne povas ne peki!
  Nudpieda Ŝela kapjesis sian fajran hararon kaj komencis klarigi dum ŝi kuris:
  - Mi konsentas! Eĉ milfoje konsentas! Ĝenerale, peko estas relativa, kaj pure homa koncepto. Ekzemple, se ni prenas la moralon de la antikva mondo, tiam en ĝi, estis bone, ke ĝi profitigis kaj la personon mem kaj lian tribspecon. Ekzemple, adulto estis konsiderata beno, ne peko!
  Gertrude volonte konsentis:
  - Prave! La Fuhrer mem opinias, ke estas plej bone por virino gravediĝi de militheroo ol de ŝi, for de ĉiam kuraĝa edzo. Precipe se la edzo ankaŭ havas signojn de malutila, malpura sango.
  Mercedes kriis al la knabinoj:
  - Savu vian spiron knabinoj, ĉi-foje ni kuras ĝis elĉerpiĝo!
  Gertrudo ridetis reen.
  Vi povas esti laca, sed vi ne povas esti elĉerpita.
  Dum duonhoro la knabinoj kuris silente, kaj tiam la fajra Ŝela flustris:
  -Ĉu vi scias, kian strangan sonĝon mi havis amatinon?
  Gertrude estis surprizita:
  - Jes, ankaŭ mi konfesas! Kaj kio?
  Fajra Ŝela, ridetante, respondis:
  - Nenio! Tia sonĝo, ke mi estis militisto en la armeo de la granda barbaro Atila. Kaj ni batalis kontraŭ vaksoj de antikva Romo. Kaj ĉio estis tiel bela kaj kruela samtempe...
  Gertrudo ridis responde.
  - Sciu, ankaŭ mi sonĝis pri tio! Iom surpriza koincido. Mi vidis vin en mia sonĝo!
  La nudkrura Ŝelo palpebrumis reen.
  - Kaj mi vi! Vi batalis bone, kvankam la mallarĝokula kaj flavvizaĝa militisto preskaŭ mortigis vin!
  Gertrude, ĉi-foje serioze, estis surprizita:
  - Ne povas esti! Do ne okazas, ke du homoj vidas la saman sonĝon samtempe?
  Fiery Shella obĵetis:
  - Se la gripo estas kolektive malsana, tiam la sonĝo povas esti la sama. Jen kiel ĝi iras! Mi aŭdis, ke en la Thule-societo estas specialaj mediumoj, kiuj prenas pocion kaj enspiras herbajn tinkturojn, kaj poste plonĝas en viziojn! Kaj ili tute sukcesas esti profetoj!
  Gertrudo, saltante super la pavimo, konsentis:
  - Certe! Principe, la donaco de profetado ne postulas supernaturajn povojn, povas esti simple tute materiaj, kaj tamen nesolvitaj fizikaj leĝoj en la naturo. Sed kio estas la celo de ĉi tiu sonĝo?
  La fajra Ŝela levis la ŝultrojn kaj respondis:
  - Ne scias! Eble la Tria Reich venkos Brition kaj Usonon malantaŭ la Leono aŭ... Ĉi tie vi povas longe diveni!
  Gertrudo estis dironta ion, kiam subite ŝia orelo kaptis la ankoraŭ aŭdeblan bruon de motoroj. Malgraŭ la distanco, estis evidente, ke la motoroj de la aviadiloj estis bruaj, kaj ke ili signife alproksimiĝas ... La potenca Mercedes ordonis:
  - Kio estas la etapo de la ekzerco numero du: masko.
  La knabinoj haltis, el siaj dorsosakoj elprenis kamuflajn mantelojn, pentritajn laŭ la koloro de la dezerto. Tiam ili komencis rapide enfosi, dum de supre ĝi ne estis rimarkebla, kio estis kontraŭnatura. Ĉi tie Gertrudo dankis la sorton, ke ili havas kaj armilojn kaj ministojn ŝovelilojn. Alie, la knabinoj en la dezerto povus esti facila predo por britaj atakaviadiloj aŭ plonĝbombistoj. La fajra Ŝela, skrapante la sablon per sia nuda piedo, diris:
  - Ŝajnas, ke ni devos flari pulvon, eĉ en Tunizio... La vojoj de la Sinjoro estas neesploreblaj!
  Gertrude diris ruze:
  - Manko de preciza scio ĉiam estas malbona, kun unu escepto, kiam temas pri la planoj de la Ĉiopova!
  Du dekduoj da anglaj aviadiloj flugis super la alivestitajn knabinojn, ili verŝajne nenion rimarkis, kaj ili jam komencis dissolviĝi malantaŭ la horizonto, kiam subite aŭdiĝis novaj suspektindaj sonoj. Mercedes ordonis:
  Ĉiuj kuŝu kaj ne moviĝu!
  La knabinoj frostiĝis, ili atendis ion. Kaj tiam el post la duno aperis malpezaj transportiloj kaj kamionoj. Juĝante laŭ la dezajno, angla kaj amerika produktado. Ili malrapide moviĝis al la ĉefurbo de Tunizio. Mercedes estis iomete surprizita. Ŝi kredis, ke la frontlinio ankoraŭ estas malproksime, kio signifas, ke la britoj ankoraŭ ne havus tempon por aperi. Aŭ pli ĝuste, ili ne devus aperi. Kaj tiam estas tuta kolumno. Kvankam, eble, malpli ol bataliono... Kiuj ili estas, ia batalgrupo, preterpasante la dezertojn neniel daŭran fronton, volas traserĉi la malantaŭon. Ĝi ŝajnas esti logika, kvankam kun teknologio ili estas facile ekvideblaj en la dezerto. Ĉiukaze, vi devas transdoni al via propra en la radio, sed ne malfermu fajron. Cetere, ili estas nur cent, kaj estas pli ol tricent angloj!
  Gertrude flustris al Shelley per siaj nudaj piedoj:
  - Ili estas angloj! Jen la unua fojo, kiam mi vidas ilin de proksime!
  La ruĝhara amiko, ankaŭ sufiĉe nervoza, respondis:
  - Nenio speciala! Kaj estas tiom da nigruloj inter ili!
  Efektive, almenaŭ duono de la britoj estis nigruloj. Kaj la kolono moviĝis malrapide, kaj la nigruloj ankoraŭ ion hurlis... Ili pli kaj pli proksimiĝas...
  Tiam la nervoj de unu el la knabinoj ne povis elteni ĝin, kaj ŝi trafis per mitraleto. En la sama sekundo, la ceteraj militistoj ekpafis, kaj Mercedes malfrue bojis:
  - Pli!
  Kelkaj dekoj da angloj estis falĉita tuj, unu el la kamionoj ekbrulis. La resto de la britoj malfermis fajron sendistinge. Mercedes, kaptinte la momenton, kriis:
  - Ĵetu ofensivajn obusojn kune!
  Knabinoj de la elita SS-bataliono "Lupoj" ĵetas obusojn malproksimen kaj precize. Kaj ke ili estas trejnitaj ekde infanaĝo, kaj ili ankaŭ trapasis specialan teknikon. Jen kiam vi trejnas kun fluo, iom da prokrasto kun la ĵeto kaj vi kun malŝarĝo. Gertrude kaj la nudkrura Shelley ĵetis siajn donacojn. Kaj la britoj estas kaprioligitaj kaj renversitaj... Estas amuza. Ili pafas hazarde, kaj la nigruloj ankoraŭ krias en nekomprenebla lingvo. Jen kelkaj fiuloj...
  Kaj Gertrudo pafas kaj ĵetas, samtempe kantante:
  - En la lernantoj de la SS estas koŝmaro! Unu salto - unu bato! Ni estas lupoj - nia metodo estas simpla! Ni ne ŝatas tiri la katon je la vosto!
  Fire Shella ankaŭ grumblas en respondo. La kugloj pafitaj de ŝi frakasas en fragmentojn de la kranio. Kaj ili elpikas la okulojn. Jen unu timigita nigrulo, kiel li bajonetos sian blondan partneron en la flanko. Li kraĉos sangon responde. Nudpieda Shella kantas kune:
  - Anĝeloj de stela morna infero! Ŝajnas, ke ĉio en la universo estos detruita! Necesas flugi en la ĉielon kun rapida falko! Por protekti kontraŭ la morto de la animo!
  La britoj agas neorganizite, la plimulto el ili estas koloniaj soldatoj: nigruloj kaj indianoj, araboj. Ili aŭ falas, frostiĝante, aŭ, male, akre saltas kaj ekrapidas kiel frenezaj leporoj. Tamen, la knabinoj pafas precize, kaj la granatoj, kvankam la fragmentoj ne flugas malproksime, sed dense! Nun restas malmultaj malamikoj. Mercedes krias angle, ŝia voĉo estas tiel surde laŭta, ke oni eĉ ne bezonas buŝpecon:
  - Kapitulacu kaj ni ŝparos viajn vivojn! En kaptiteco vi havos bonan manĝaĵon, vinon kaj sekson!
  Ĝi funkciis tuj kaj ĉar ili jam rezignas ... Manoj supren kaj ...
  Kvindek kaptitoj estis kolektitaj, el kiuj duono estis pafvunditaj. Madeleine ordonis:
  - Mortigu la vunditojn!
  "Lupoj" sen ceremonio pafis kuglojn en la templojn de tiuj, kiuj ne povis stari sur siaj piedoj, kaj la ceteraj estis ŝarĝitaj en aŭtojn kaj veturitaj al la plej proksima bazo.
  Post la varma sablo de la dezerto, estas tre agrable por la nudaj kruroj de Gertrude senti molan kaŭĉukon. Ŝi eĉ ĝoje ĝemas... Usonaj kamionoj estas tre komfortaj kaj ne tremas dum la vojaĝo. Gajninte la knabinoj estas gajaj. Charlotte demandis al Gerda:
  - Kiom vi mortigis?
  La knabino konfuzite levis la ŝultrojn.
  - Ĉu ne scias? Mi ne estis la sola, kiu pafis... Sed mi multe pensas!
  Nudpieda Schella kalkulis:
  - Ni estas cent, mortigitaj ĉirkaŭ tricent, kio signifas tri po frato, tio estas, po fratino! Impona komenco de la milito!
  Gertrudo svingis la manon malestime.
  - Ne gravas al mi! La ĉefa afero estas, ke eĉ ne unu amatino mortis. Kvankam tio kompreneble estas statistiko, tricent malamikoj estis detruitaj, kaj ĉe nia flanko nur du lup-militistoj estis iomete vunditaj. Mi eĉ scivolas, kiel ni ankoraŭ ne tute kaptis Afrikon, kun tiaj militistoj.
  Nudkrura Ŝela tuj difektis la humoron:
  - Do finfine, ni perdis kontraŭ ĉi tiuj malfeliĉaj militistoj en la dekoka!
  Gertrudo kolere skuis sian blondan kapon, kvazaŭ ŝprucita per novjara neĝo:
  - Estas pro perfido! Sed fakte, ni estis pli proksime ol iam al venko, kaj ĝi estis evidente por ĉiuj, kiuj ne estas blindaj! Ve, ni estis interrompitaj!
  . ĈAPITRO #16
  La fajra Ŝela konsentis, lerte gratante siajn nudajn piedojn malantaŭ la maldekstra orelo per la fingroj:
  - Jes, perfido, sabotado, mezboneco de la militistaro.... Sed ni ankoraŭ rompis la rusojn, devigante ilin kapitulaci en la dekoka jaro! Ho, estus bone promeni tra la vastaĵoj de Rusio, tie estas malvarme, sed ĉi tie estas varme!
  Gertrudo gaje ridis.
  - Sed en Rusujo estas tiel severaj frostoj... Sed kiam mi nudpiede kuris tra la neĝo en la montoj, mi scias, kia faruno ĝi estas.
  Nudkrura Ŝela nudigis siajn dentojn:
  - La malgranda Gertrudo kuras nudpiede tra la brulanta neĝo... Ĝi estas simbola kiel en fabelo... Rakontoj de pura, ankoraŭ infaneca kaj tute ne egoisma...
  Gertrudo fervore palpebrumis al sia amiko.
  - Estas kvazaŭ ni havas al la Fuhrer?
  Fiery Shella konfirmis:
  - Preskaŭ! Ni nur rajdas, ne kuras nudpiede sur varma dezerta sablo. Jes, eĉ post la venko.
  La ligita negro murmuris germane:
  - Teruraj anĝeloj, mi estas preta servi vin! Vi estas diino, mi estas via sklavo!
  La ruĝhara Ŝelo karesis la brunan, buklan hararon de la nigra kaptito per sia iomete malglata piedo.
  - Vi nigruloj estas nature sklavoj! Ĉi tio, kompreneble, estas bona unuflanke, iu devas multe labori de tagiĝo ĝis krepusko, fari malgravajn laborojn... Sed sklavo laŭ sia naturo, malnobla naturo estas perfidulo kaj li ne povas fidi armilojn. Ni germanoj, siavice, estas la plej klera kaj alte organizita nacio sur la Tero. Granda nacio de militistoj, kaj ne vane germanaj solduloj servis en ĉiuj eŭropaj armeoj kaj eĉ en Rusio, kaj plej ofte en komandpozicioj!
  Gertrude sovaĝe klakis:
  - Jes, vi servos al ni kiel sklavon. Ni havas specialajn menaĝojn por nigruloj. Kaj vi restas kun...
  Fiery Shella sugestis:
  Li kisu niajn piedojn. Post ĉio, estos agrable por ni, kaj Niĝero humiligos sin.
  Gertrudo vigle skuis la kapon.
  "Mi ne scias kiel vi fartas, sed estas naŭze se la pura haŭto de la arja tuŝas la lipojn de la malbonodora Niĝero." Do...
  La nudpieda Ŝela malkonsentis:
  - Ne vere! Male, mi estus ŝatinta ĝin. Nu rigardu...
  La fajra ruĝhara belulino puŝis sian krureton en la nigrulon. Li entuziasme komencis kisi la longajn, glatajn, ĉizitajn fingrojn de la diino. Kaj la knabino responde nur milde ridetis, dikaj lipoj de nigrulo tiklas sunbrunigitan haŭton. Jen la lingvo de la kaptito marŝis laŭ la elasta, iomete polva piedo de la knabino. Tamen, estas agrable kiam oni humiligas fortan, preskaŭ dumetran viron.
  Gertrude estis surprizita:
  - Estas strange, sed kio pri vi, ĉu ne abomena?
  La fajra Ŝela ridetis:
  - Ne vere! Kial mi devus esti naŭzita?
  Gertrudo preferis silenti: kial ŝi enmiksiĝi en la aferojn de sia amiko. Fakte, ili estis edukitaj, ke germana virino estu ne nur militisto, sed ankaŭ amanta, milda edzino kaj sana patrino. Sed ŝi mem ankoraŭ ne pensis pri la uloj, eble pro peza korpa peno, aŭ simple ankoraŭ ne trovis sian kunulon. Tamen, la nudpieda Ŝela ŝajnas esti laca de ĝi. Ŝi batis la negron per sia maleolo sur la nazo, tiel ke la juŝko fluis kaj sugestis al Gertrude:
  - Ĉu ni povas kanti?
  Gertrude kapjesis.
  - Kompreneble ni kantos! Alie ĝi fariĝas malĝoja!
  La knabinoj kantis, kaj iliaj koramikinoj kuniĝis unuanime, tiel ke la kanto fluis kiel akvofalo:
  Ni iras kun bela etulo el la densejo,
  Tenante neteran malĝojon!
  Kaj la malvarmo, brula malvarmigo,
  Trapikita rompita motivo!
  
  Nudaj piedoj en la neĝo
  Venas blankaj knabinetoj!
  Muĝante kiel lupoj, neĝoŝtormoj estas malbonaj,
  Malkonstruante arojn da pichug-birdoj!
  
  Sed la knabino ne konas timon
  Ŝi estas batalanto de potencaj fortoj!
  La ĉemizo apenaŭ kovris la karnon,
  Ni certe venkos!
  
  Nia militisto estas la plej sperta,
  Ne fleksu lin per sledmartelo!
  Ĉi tie la aceroj milde moviĝas,
  Neĝflokoj falas!
  
  Ne estas nia kutimo timi,
  Ĉu vi ne kuraĝas tremi pro la malvarmo!
  La malamiko estas dika kun bova kolo,
  Ĝi estas glueca, aĉa kiel gluo!
  
  Tia estas la forto de la homoj
  Kion faris la sankta rito!
  Kredo kaj naturo estas por ni,
  La rezulto estos venka!
  
  Kristo inspiras la Patrujon,
  Diru al ni batali ĝis la fino!
  Por fari la planedon paradizo
  Ĉiuj koroj estos kuraĝaj!
  
  Homoj estos feliĉaj baldaŭ
  La vivo foje estu peza kruco!
  Brutalaj mortigaj kugloj
  Sed tiu, kiu falis, jam releviĝis!
  
  La scienco donas al ni senmortecon
  Kaj la menso de la falintoj revenos al la vicoj!
  Sed se ni timas, vi kredas
  La malamiko tuj fuŝos la poentaron!
  
  Do preĝu al Dio
  Ne necesas fuŝi, maldiligento for!
  Juĝisto ĉiopova estas tre strikta,
  Almenaŭ ĝi povas helpi foje!
  
  Patrujo estas al mi pli kara ol io ajn,
  Sankta, saĝa lando!
  Tenu nian gvidanton pli forta ol la bridoj,
  Flora Patrujo naskiĝas!
  La knabinoj de la elita SS-bataliono "Lupoj" bele kantis, kaj la vortoj estis sinceraj. Ĝenerale estis stereotipo, ke SS-ulo signifas ekzekutiston! Sed ne estas. Ekzistis, kompreneble, specialaj punaj unuoj, plej ofte kiel parto de sekurecsekcioj, kiuj aranĝis specialajn operaciojn, sed la plej multaj el la SS-sekcioj estis simple la elitaj gardistoj de la Germana Armeo. Ĝenerale, oni devas diri, ke la ruĝa, totalisma propagando ne estas la plej fidinda fonto de informoj pri la Dua Mondmilito. Post ĉio, estas klare, ke la komunistaj gvidantoj de Agitprop ne povis ne esti nepartiaj kaj objektive kovri eventojn. Do, estas fidinde malfacile juĝi kie estis la vera vero, pri la abomenaĵoj de la nazioj, kaj kie estas fikcio. Ĉiukaze tiuj, kiuj serioze okupiĝas pri historia esploro, estas devigitaj konfesi, ke ne ĉiu SS-soldato estas ekzekutisto kaj monstro. Krome, antaŭ la atako kontraŭ Sovetunio; la nazioj entute en la okupataj teritorioj kondutis tolereme, okcidentaj fontoj ne indikas iujn amasajn kruelaĵojn kaj masakrojn.
  Kaj nun la knabinoj helpis la kaptitojn eliri el la aŭtoj; ili amike frapetis la larĝajn ŝultrojn de la timemaj viroj. Post tio, la knabinoj estis invititaj refreŝigi sin ...
  La vespermanĝo estis modesta, sed aliflanke, zebro estis pafita en la dezerto kaj ĉiu knabino ricevis ŝishkebabon kuiritan en la araba. Ĝenerale, la araboj, almenaŭ ekstere, estis amikaj kaj tiuj, kiuj sciis la germanan, eĉ provis ŝerci, aŭ milde karesi la krurojn de la knabinoj.
  Gertrudo forpuŝis la alkroĉitan arabon kaj deklaris:
  - Mi ne estas por vi!
  La nudpieda Schella sekvis eblemon:
  - Akiru al vi haremon!
  Gertrude ridetis kaj sugestis:
  - Sed diru al mi, trankvila Ŝela, kion vi farus, se vi fariĝus edzino de la Sultano?
  La ruĝhara amiko rimarkis dubeme:
  - Ĉi tio fakte estas polemika feliĉo ... Kvankam dependas de la edzino de kiu sultano. Se la granda Otomana Imperio estus en sia apogeo, tiam... Eĉ estus tre bone... Mi reformus la turkan armeon, plibonigus armilojn... Kaj verŝajne unue mi turnus la okulojn orienten.
  Gertrude konsentis:
  - Prave! Sed jen domaĝo por Turkio, ke eĉ en sia glortempo ĝi ne povis konkeri Iranon. Ĉi tio estis sufiĉe reala, precipe ĉar la persa armeo estis postiĝinta. Mi scivolas, la granda Fuhrer, kian decidon li faros, konkeri Turkion, aŭ ankoraŭ inkluzivi en sia koalicio, ĵetante oston al la otomanoj, inkluzive de kelkaj el la ne tre valoraj landoj de Irano?
  La fajra Ŝela konfuze levis la ŝultrojn.
  - Ne scias! Fakte, lastatempe estas onidiroj, ke ni denove iros al Sovetunio... Oni diras, ke ni vere bezonas rusajn riĉaĵojn kaj grasajn terojn de Ukrainio!
  Gertrudo prenis tason da teo per la fingroj de sia nuda piedo kaj sufiĉe lerte levis ĝin al sia mentono, verŝante la brunan likvaĵon en sin. Samtempe la knabino sukcesis paroli:
  - Estas tre riĉaj, grasaj teroj en Ukrainio. Sub saĝa germana gvidado, kaj kun nia alta agrikultura kulturo, ili produktos rekordajn rikoltojn. Kaj tiam ni havas panon, ĝi estos pli malmultekosta ol akvo. Kaj la ukrainoj mem profitos el tio, ĉar la sovetia registaro simple prirabas ilin, devigante ilin malsati!
  Flama Ŝela kapjesis.
  - Ni instruos al ĉi tiuj slavoj nian grandan germanan kulturon! Ni lumigu ilin!
  Ĉi tie la konversacio estis interrompita de malĝentilaj krioj, la ripoztempo finiĝis.
  Sed post la vespermanĝo, la knabinoj denove estis vicigitaj kaj devigitaj fari malvolan marŝon tra la dezerto. Manĝinte, estis malfacile kuri kaj la knabinoj eĉ iomete ĝemis, ĝis, tamen, iliaj korpoj varmiĝis. Kaj tiel ili forkuris kiel jerboj.
  Dume, SS Colonel Dess sekrete sendis novan ĉifrnoton al la britoj. Tial ŝajnis al Dess perfidi la Trian Reich riske eniri la Gestapon. Estas mono, deca salajro, plus milita rabaĵo, kio alia necesas... Sed estas homoj, kiuj havas naturan posedaĵon, avidon al perfido. Perfidante, ili nur kaptas la zumon, kaj freneziĝas kvazaŭ pro fiherbo. Kaj nun Dess skribaĉis al la britaj datumoj pri la translokigo de novaj trupoj kaj la apero de pliaj aviadiloj. Kaj ankaŭ kion li sciis pri la tempo de la alveno de la germanaj trupoj. Kompreneble, ankaŭ li foje sentis honton, ke liaj kamaradoj mortas pro lia kulpo, kaj li timis ebla malkovro ... Sed eble estas tro malfrue por li retiriĝi, krom se la Tria Reich perdas, tiam .. Lastatempe estis konstantaj onidiroj pri la baldaŭa operacio sur oriento. Kaj ne nur onidiroj, trupoj estis translokigitaj al Pollando kaj Rumanio, precipe tankoj. Kvankam la prestiĝo de la rusa armeo ne estis precipe alta, ĝi estis la bato de la cara rusa armeo kiu rompis la fulmmiliton en 1914. Krome, sovetiaj volontuloj batalis bone en Hispanio, aŭ tanka pugnofrapo en Manĉurio. La verŝajneco ke la Germana Armeo enŝlosiĝus tie kaj ne havus tempon antaŭ vintro estis tre alta. Kaj ke Britio kaj Usono kune havos tempon por deploji fortojn. Tamen, Sovetunio eble ne eltenas ĝis vintro, precipe se la atako kontraŭ ĝi estas subita, kaj la rusoj ne havas tempon por preni rimedojn por forpuŝi agreson. Jes, kaj Japanio helpos...
  . ĈAPITRO 17
  Disdoninte la sekretojn, Dess ekbruligis cigaredon, elprenante usonajn cigaredojn el la pako. Kvankam ne estis lia sekreta konto en svisa banko, kiu ricevis bonordan sumon, li jam estas malriĉa. Aparte, unu el la ŝejkoj kaŝis kaŝejon da oro kaj ŝtonetoj. Araba informanto donis al ili unu kaj la servistojn de tiu ĉi ŝejko, kiuj povis scii, ke lia estro havas kaŝitajn trezorojn. Kio ne malutilus demandi al la malliberulo pli detale, kion kaj kiel, se kompreneble li scias.
  Kaj Dess iris al la torturoĉambro, al li baldaŭ aliĝis araba informanto. Dess ruze palpebrumis al li.
  - Kion ni havas indikon.
  La SS-kazemato estis riĉe ekipita. Ekzistis eĉ dinamo por elektraj ŝokoj. Kaj tiam ili venigis la kaptiton. Dess eligis fajfon de seniluziiĝo, kiam li vidis lin: ordinara araba knabo, apenaŭ pli aĝa ol dek kvar. Malhelhaŭta, maldika, sed provanta aspekti rekte kaj ne perfidi timon. Tamen, scivolemaj knaboj, kiel regulo, povas scii multon preteraŭdante la sekretojn de plenkreskuloj. Dess, sentante mankas tempo, ordonis:
  - Sur la rako de la araba knabo!
  La iom ĉifona kostumo de la servisto rapide estis deŝirita de la knabo. Kaj ĝuste tiel, nudaj, ili tiris min supren sur la rako. La braceletoj fermiĝis sur la manoj de la knabo, kaj ili komencis etendi la manojn de malantaŭe. La araba infano komencis kliniĝi, liaj nudaj piedoj estis krampitaj en la stokojn kun la ŝarĝo. La knabo ĝemis, la artikoj tordis en liaj ŝultroj, la knabo peze spiras. Dess malĝentile demandis:
  - Kiel nomiĝas via hundido?
  La tradukinto ripetis en la araba.
  - Ali! - elpremis la knabo per tremanta voĉo.
  Dess diris pli ame:
  - Diru al mi, kie via mastro kaŝis la trezorojn. Se vi diras, ke vi ricevos altan rekompencon, ni mem faros vin ŝejko. Kaj ne, ni torturos ĝis vi fordonos la spiriton.
  La knabo balbutis:
  - Mi scias nenion!
  Dass iroze ridetis.
  - Mi ne kredas! Kia knabo kun tia ruza taso, sed nenion sciis. Nu, kion vi donos al ni plezuron.
  Grandega SS-ulo forigis ledan vipon de la muro, intermetitan per steloj. Speciale ĉeestanta kuracisto en blanka mantelo kaj antaŭtuko alproksimiĝis al la knabo kaj metis lian manon sur la dekstran flankon de lia brusto. Li aŭskultis la pulson kaj ridetante diris:
  - Li havas rimarkinde sanan koron. Kapabla elteni multe, sed tre pacienca. Ĝi povas esti malmola nukso.
  Dass moke ridis.
  - Des pli bone... Kvankam oni devas labori.
  La ekzekutisto de la SS kaj partatempa perfidulo donis fortan baton al la nervoza dorso de dekaĝula arabo. Aperis sanga strio, la knabo peze anhelis, lia vizaĝo tordita, sed li subpremis la eskapintan ĝemon. Dess trafis denove, li rikanis aĉa kaj karnovore rikanis. Fakte, torturo donas plezuron al multaj ... Eble ĝi ankaŭ estas ligita kun la besta instinkto, la deziro montri sian superecon, ke vi estas super la persono, kaj la viktimo estas feko. Eĉ Friedrich Nietzsche kredis, ke la superhomo de la estonta "feliĉa" mondo estus multe pli kruela kaj rilate al aliaj kaj al si mem. Dess ne estis tre gaja laŭ krueleco al li mem, sed al aliaj ...
  Sekvis batoj, post batoj, la malgrasa sed nervoza dorso de la knabo fariĝis sanga malordo, poste la vipo komencis marŝi laŭ liaj kruroj. Al la merito de Ali, almenaŭ ĉe la fino li komencis mallaŭte ĝemi, sed sukcesis reteni siajn laŭtajn kriojn. Dass ĉesigis la batadon kaj moke demandis:
  - Ĉu vi ŝatas la germanan banejon?
  La batita knabo ĝemis:
  - Ne!
  La SS-Kolonelo, per la plej dolĉa tono, demandis:
  - Se vi volas fordoni sekreton, faru ĝin nun. Alie, ni mutilos, kaj vi ne plu povos servi en la SS.
  Ali trovis la kuraĝon respondi:
  - Mi nenion diros al vi! Mi ĵuris en la nomo de Alaho!
  Dess rikanis kiel vulpo.
  - Kion ni daŭrigu! Vi plaĉos al ni. Kion vi ŝatus apliki nun?
  La sadisma kuracisto sugestis:
  - La brasero! Ĉi tiu torturo ankaŭ estas bona ĉar ĝi povas esti uzata kombine kun aliaj.
  Dass malbone ridis.
  - Kompreneble, la brasero! Nun ni milde fritus la kalkanojn.
  La SS-Kolonelo ne malestimis, kaj li mem komencis ŝmiri per palma oleo, tamen, jam putriĝintaj per oleo, la plandoj de la knaboj, krudiĝis, sed antaŭ la torturo lavitaj de la dungosoldatoj de la torturisto el polvo. La kuracisto aprobe kapjesis.
  - Do la piedoj ne tuj brulos, kaj la torturita "ĉiela plezuro" ni povas longe streĉi!
  Post tio, du arabaj asistantoj efektivigis brazilon ekipitan per aŭtomata kontrolo, metante ĝin ĉirkaŭ duonmetron de la nudaj piedoj de bruneta bela knabo. Post tio, Dess propre komencis ekbruligi la fajron.
  Flamaj langoj sovaĝe kuris super la karbobriketoj. La knabo sibilis, komencis skui la kapon konvulsie...
  SS-kolonelo Dess moke diris:
  - Nu, knabo... Se vi volas mildigi vian situacion, diru al ni, kie estas kaŝitaj la trezoroj de la ŝejko. Ni ne restos en ŝuldo, vi mem fariĝos nobla ŝejko.
  Ali konvulsie ekmoviĝis. Estas multaj nervofinaĵoj sur nudaj kalkanoj, kaj fajro estas severa doloro. En la aero, la odoro de brulado estas pli kaj pli forta. La knabo ĉiam pli sibilis, ŝvito kaj larmoj fluis sur liaj vangoj:
  - Mi ne scias... mi ne scias...
  Dass klakis la fingrojn en la aero.
  - Ne mensogu, mi vidas tra la mensogo! Precipe ĉar vi mem diris, ke vi ne faros. Ni torturas vin ĝis morto kaj...
  Ali entiris kaj etendis sian magran, sed kun iom reliefa ventro. Li provis reteni siajn kriojn por ne montri, ke li doloras, sed la perfidema korpo ne volis elteni. Larmoj fluis el liaj okuloj nevole, kaj la araba knabo hontis, ke li ploras kiel knabino. Sed, ve, ne estas en lia povo ĉesigi larmojn kaj ĝemojn, kvankam flueto da sango fluas el konvulsie mordita lipo. Dass, dume, intensigi la doloron; prenis la pinĉilojn kun varmaj finaĵoj kaj kaptis la maldikan ripon de la knabo. Li zorge premis siajn fortajn piedojn, kaj komencis tordi. Ali ĝemis multe pli laŭte, la doloro estis neeltenebla, el lia gorĝo eskapis:
  - Ne necesas! Bonvolu ne!
  Dess iel malrekte, rikanis en azia maniero kaj demandis:
  - Ĉu vi? Nun vi diras.
  La knaboj balancis la kapon, kaj ĝemis, kraĉis sangon:
  - Ne! Mi ne diros!
  Dess subite denove parolis, mallaŭte kaj kompleze:
  - Nu, kial vi mortus tiel juna. Por kio? Rigardu, kiel bela estas la vivo, kiel agrable spiri freŝan aeron kaj ami knabinojn. Kaj via malbeligita kadavro kuŝos en la rubo kaj la ostoj estos tiritaj de ŝakaloj.
  - Sed la animo falos en Jilgan! - Ali elpremis el si.
  La Kolonelo ridis malbone.
  - Ne! Ni envolvos vian kadavron per porkaj feloj kaj la infera infero atendos vin kiel malpurulo!
  Jen la knaboj vere ekploris:
  - Ne necesas! Bonvolu ne!
  Dess timige grumblis:
  - Paroli...
  Ali respondis kun ĝemo:
  - Vi ne povas klarigi ĝin tiel facile. Mi devas mem montri al vi, ĉi tiun lokon.
  La Kolonelo sulkigis sian larĝan, sed neniel malaltan frunton. Eble la knabo volas nur aĉeti tempon kaj provi kuri. En ĉi tiu kazo, ili nur distriĝos de aliaj, eĉ se ne tiom profitaj, kazoj. Sed aliflanke... Dess blekis:
  - Bone! Forprenu lin de la rako, sed ĉenu lian kruron, kaj ankaŭ blokon ĉirkaŭ lia kolo, por ke li ne forkuru! Kontrolu ĉi tiun hundidon por pedikoj!
  Kiam la knabo estis liberigita de la rako, li denove ĝemis. Necerte li stariĝis, kaj anhelis, la haŭto de lia piedo montriĝis bruligita. Tamen, Ali faris sian eblon por resti rekta, kaj eĉ administris martiran rideton. La kolonelo subite nevole sentis respekton al la juna arabo: li tenas sin, volas montri, ke li estas viro. Kio povas, post kiam la trezoroj estas en liaj manoj, varbi la knabon? Post ĉio, li ankoraŭ ne havos vojon reen al sia propra. La parencoj de Ŝejko ne pardonos la serviston de la donitaj trezoroj, kaj nur la preskaŭ ĉiopova SS povas protekti la knabon kontraŭ venĝo.
  Malgraŭ la ŝajna malkapablo de la kaptito eskapi, la knaboj ĉenis ĉenon kun pilko al la nuda, duonbruligita kruro, kaj ankaŭ fiksis la kapon kaj manojn en bloko. Post tio, Kolonelo, decidante kunporti nur kelkajn SS-malbonulojn, tamen, bonegajn armilojn uzantajn, kaj arabajn portistojn, se estus multe da trezoroj. Tiam, kompreneble, ili forigos ilin, sed nuntempe ili promesas montojn da oro ...
  Nu, intertempe, la knabinoj finis, kiam tute mallumiĝis, sian venontan marŝon. Nudkrura, sunbrunigita Shella instigis Gertrude:
  - Lernado estas malfacile facila en batalo!
  Gertrude respondis:
  - Estas malfacile vivi en lernado - estas facile morti en batalo!
  Fininte la kuron ĝis la fino, la elĉerpitaj knabinoj premis sin iom pli, poste lavis kaj enlitiĝis. Nu, kiom vi povas tordi vin ĝis la limo! Gertrude, revis pri tre drama komponaĵo...
  Komence, la knabino vidis la malamikon, en sia sonĝo ŝi kvazaŭ rigardis grandegan spacon tuj.
  La armeo forlasis la urbon. La trupoj viciĝis en rektangulo, kiu, dum ili moviĝis, aspektis pli kaj pli kiel rato. Kiel kutime, tiaj bestoj havas la plej abomenan muzelon! Antaŭe estas la melosaŭroj, kaj kvin tiranosaŭroj, sekvataj de kavalerio, kameloj, kun kirasaj kavaliroj, kavalerio kun pli malpezaj batalantoj. Plia infanterio, malpeza, en leda kiraso, ĵetlancĵetoj, kaj peza en bronza kiraso. Estis ankaŭ la plej multaj pafarkistoj. Bfarkoj estas malsamaj, malgrandaj estas nigraj, kaj grandaj estas flave pentritaj. Kelkaj el la soldatoj estas armitaj per lancoj kaj vicigitaj kiel falango. Ĝenerale, sufiĉe granda armeo laŭ la normoj de la Mezepoko. Dinosaŭroj muĝas kaj inspiras timon. En moviĝo, ĝi similas al kotofluo, neforgesebla, eble nur ne tiel rapida. Trumpetoj bruas, tamburoj batas. Malantaŭe, ĉevaloj kaj bovoj trenas katapultojn kaj balistojn. Tiuj lastaj tamen ne estas tre adaptitaj al la kampbatalo. Ekster la urbomuro, fumo leviĝas en la ĉielon, forĝas laboron, forĝas katenojn por sklavoj. Ĉe la vosto mem de la trupoj estas ekzekutistoj en nigraj roboj, pretaj submeti la ribelulojn al kruela torturo. La pinĉiloj jam varmiĝis, la boriloj varmiĝis.
  Kaj kio estas antaŭ ili: duonnudaj, hazarde armitaj sklavoj, inter kiuj estas multaj maldikaj adoleskantoj, kun akraj skapoloj kaj nigraj kalkanoj, terenbatitaj sur ŝtonoj. Nu, pri kia armeo da kokidoj por ridi. Gertrudo mem estas duonnuda kaj nudpieda, sed tute ne embarasas:
  - Morto estas relativa koncepto en tempo, vivo estas absoluta signifo!
  Sed strange, adoleskantoj kaj aliaj sklavoj, renkontinte grandan armeon, ne disiĝis. Male, sagetoj kaj ŝtonoj flugis al la dinosaŭroj. Antaŭ ĉio, ili provis bati la rajdantojn sidantajn sur la monstroj.
  Kaj jen alia fajra partnero Ŝela, juĝante laŭ la diamanta jungilaro sur ĉevalo, nobla persono. Ja ŝi vidis, kiel proksimiĝas trupoj, pli multnombraj ol atendis la saĝa militisto, sed ŝi ne spertis panikajn sentojn.
  - Kaj ili estas memfidaj! Ili atendas, ke ili torturos nin. Kion vi diras al tiu Falkobeko.
  - Surprizo preta! Kiom ajn primitivaj dinosaŭroj estas, pli ol ducent el ili, ekfluginte, disbatos la tutan armeon! - La junulo, pentrita kiel indiano, kun ruĝaj kaj flavaj plumoj, rikanis.
  La duko de Eleron, akompanata de pluraj koloneloj, ĉiuj en oro kaj juveloj, galopis meze de la kavalerio:
  - Nu, jen iom pli kaj la malamiko estos disbatita, kio estis neevitebla. Jen la reĝino, cent militistoj seksperfortos ŝin, kaj tiam se ŝi vivos, mi faros tion al ŝi!
  . ĈAPITRO 18
  Nu, jen fantazio rifuzis al la aroganta duko. Kion li farus kun la reĝino, mi volis esti pli malmola, por ke posteuloj ektremus eĉ jarcentojn poste, sed ne estis sufiĉe da ideoj.
  Dinosaŭroj jam rapidis al la rapide fluantaj sklavoj. Kaptis la malplej lerta. Paro da tro aŭdacaj knaboj saltis sur ilin, grimpis sur la buŝon, metis lancon en la dentojn. Sed, ne povante teni la ŝelon, ili forflugis kaj estis kruele piedpremitaj.
  La beko de Falko laŭte fajfis, kaj tiam, konsciante, ke ili ne komprenas, surde muĝis:
  - Nun estas tempo!
  Estis bruo kaj vezikoj flugis al la dinosaŭroj. Ili estis tre grandaj, buntaj, spegulsimilaj laŭ aspekto, sed, falante en la muzelojn de dinosaŭroj, ili ekflamis per ardanta flamo.
  La artifiko elpensita de Falconbeak kaj Neĝulino la Terminatoro estis tre simpla. La kutimaj estas nur grandaj bobelbloviloj, kiel tiuj, al kiuj infanoj indulgiĝas. Nur anstataŭ saposolvo, simpla sed efika eksplodema miksaĵo. La pilkoj mem estis ŝveligitaj de malpeza venteto, kiu estis reproduktita helpe de sorĉo. Male al homfarita uragano, ĝi ne postulis tro da energio. Do la armiloj de la infanoj montriĝis tre efikaj kontraŭ la monstroj rapidantaj antaŭen. Ĝi aspektis sensacia, vezikoj brilantaj kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko falas en nudigitajn muzelojn. La efiko estas kiel de napalmbombo, la ĉefa afero estas, ke la gaso ene iritas la nazofaringo de estaĵoj, kaŭzante panikan senton de timo. Jes, kaj la flamo precipe brulas, eltirante la bestan animon. La monstroj, englutitaj de fajro, fariĝis pogranda flugo. Ĉio estis tiel terura kaj nekutima.
  La nudkrura Schella blovis kornon plifortigitan per resonanca plateno:
  - Ordo de atako!
  La ribela kavalerio, kiu jam fariĝis sufiĉe multnombra, rapidis por persekuti la ŝanceliĝantan armeon. Pafarkistoj ankaŭ aliĝis al la batalo. Ŝajnis, ke neelĉerpeblaj pinĉiloj ŝrumpas, prepariĝante por dispremi per kraketo la similaĵon de rato teksita el soldatoj.
  Antaŭen, kiel kutime, tratranĉante la aeron, nudkrura Ŝela alkuris. Ŝi surmetis maldikan, sed tre fortan ĉenon de nana laboro. Tamen, la konturoj de ŝia deloga korpo tute ne estis kaŝitaj, male, ĉiu linio estis videbla: de la brusto ĝis la koksoj. Samtempe, la krono brilis multe pli hele ol kapablas veraj diamantoj.
  - Saryn sur kiĉka! - kriis la knabino, imitante Stenka Razin. Ŝi memoris unu romanon el la kategorio de etgazeta fikcio, preskaŭ malpermesita en la Tria Reich, kie la legenda atamano batalis kun floto de stelŝipoj. Ĝi estis forto kaj samtempe kavalireco. Jes, kaj la intrigo estas tre interesa, en kiu estis princinoj, kaj la infera demono Skelentor, kiu allogis la ĉefan fonton de universala energio...
  Je ĉi tiu punkto, Gertrudo pensis pri kiel ŝi mem kondutus en la loko de la gvidanto de la ribelantoj. Precipe estante en kaptiteco kaj sub torturo. En ĉi tiu kazo, ŝi konservintus kuraĝon, honoron, ne ŝanceliĝis en la manoj de la ekzekutistoj. Post ĉio, la atamano faris malicajn ŝercojn sur la rako, pruvante neflekseblan volon kaj kozakan senton de humuro.
  - Mi kredas, ke mi ne ŝanceliĝos! - diris al si la lupoknabino.
  Dinosaŭroj atakis sian propran kavalerion. Ili disŝiris, tretis, renversis kamelojn, ĉevalojn kaj aliajn batalantojn. Paniko ankaŭ kaptis la kavalerion, disvastiĝante al la infanterio. Imagu, kia estas freneza dinosaŭro. Kadavro pezanta plurajn elefantojn, kun metro-longaj dentoj, kaj kun ungegaj piedoj, disŝiras ĉiujn en vico. La armeo preskaŭ tuj transformiĝis en timigitan homamason, kiu estas disŝirita de sklavoj kaj soldatoj kiuj transiris al la flanko de la legitima reĝino.
  La nudkrura Ŝela persone gvidis la dehakadon kaj persekuton. Pluraj rajdantoj atakis ŝin kaj tuj estis finitaj. Duko Eleron, kun elektita taĉmento de gardistoj, provis ĉesigi la furiozan torenton. La impeta Ŝela falis sur lin. Rotaciante ambaŭ glavojn samtempe, la militisto senĉese tranĉis la gardistojn, lasante neniun ŝancon.
  Koboldo sur kamelo ŝarĝita per kiraso provis rezisti ŝin.
  Nudkrura Ŝela, rave ridetante, komentis:
  "Kaj vi pensas, ke alteco superas lertecon?"
  - La elefanto tretas la formikon! - grumblis la pelta giganto.
  - Kaj pasas antaŭ la muso! Grandaj homoj havas grandajn maltrafojn! - Post pluraj rapidaj batoj, la knabino trovis breĉon en la viziero kaj trafis la malamikon.
  - Ne longe ludis muzikon! Mi trafis tra la viziero! Kaj la malbono prenis la serviston en lian inferon! - La militisto elŝovis sian langon.
  La fajra Ŝela ŝatis la ŝercon, precipe la rimon kaj vortludon. Kaj se jes, tiam la dehakado iris pli amuza. Neĝulino la Terminatoro faligis Molotov-koktelojn de la aero, aldonante la paniko.
  - Estas nur la komenco! Ho ho ho! - diris la feinmilitisto.
  La nudkrura Ŝela trapenetris al duko Eleron. Togolando estis ĉirkaŭita de gardistoj: kvar koboldoj sur okkruraj kameloj kapablaj porti amason da monstroj kun relativa facileco.
  La duko donis ordonojn al generalo Chichihu.
  - Provu kolekti pugnon de kelkaj el la malpli valoraj trupoj por prokrasti la ribelantojn, kaj rapide retiriĝu al la pordego mem.
  "Do ni devos enŝlosi nin en la urbo?" - Kun evidenta ĝeno demandis la generalo.
  - Verŝajne jes! Neniu afero via! La duko klakis.
  - Estis domaĝe antaŭ kiu! Kelkaj ragamufoj amasas nin! La generalo eligis flueton da oranĝa flamo el sia buŝo.
  - Ve, kio estas ĉi tio! - Subite timigita jeligis la Duko.
  La fajra Ŝela per sovaĝa salto tranĉis la koboldon kaj du pliajn soldatojn. Tri brutuloj alkuris ŝin.
  Eleron kriis:
  - Mortigu la hundinon!
  Sago pafita fare de Gertrude (ŝi ankaŭ batalis malespere kaj provis daŭrigi kun sia amiko) terenbatis unu el la atakantoj. Alia monstro estis finita de la fajra Ŝela.
  - Pardonu, bela, mi estis la unua, ĉar la viro.
  La pluviva koboldo siblis:
  - Homoj estas parazitoj! Estos koboldetoj!
  La knabino, responde, piedbatis sian genuon sub la genuon, kaj enŝovis la kapon en la brutaligitan fizionomion.
  - Kiom pri rompita nazo.
  De la terura bato de la belulino, la kapo de la monstro skuiĝis, kaj la monstro falis de la kamelo. Nudpieda, Schella povis bati, tiel ke ŝiaj batoj paralizis grandajn bestojn de la grandeco de elefantoj. Por fari tion, vi devas elekti la deziratan punkton, kaj bati la kodon per akra angulo, kiam la kartilagoj de la nazo eniras la fruntan lobon de la cerbo.
  Mi martelas la veron en viajn kapojn! - kriis la knabino.
  Duko Eleron provis pafi la knabinon per venenita ponardo per risorto.
  La nudkrura Ŝela kaptis la flugon de la klingo kaj terenbatis ĝin per sia glavo. Metalo, en kontakto kun metalo, forflugis. La knabino saltis de la selo, transflugis kaj malsuprenportis la klingon sur la kaskon.
  - Akiru kapitaliston!
  De la cerbokomocio, la kasko frakasiĝis, kune kun la kapo. Kio restis de la princo deflugis de lia ĉevalo. La sandalo de Ŝelo elŝovis la langon, ĝi estis longe rozkolora kaj montris ĝin al ĉiuj.
  - Kion vi estas tiel turmentata, eble vi ricevos.
  La morto de la princo rompis la moralon de la armeo. La soldatoj aŭ fuĝis aŭ kapitulacis amase. La ŝoko estis tro granda. Nur solduloj kaj nobelaro provis organizi ŝajnon de rezisto. Sed tiaj fokusoj rapide estingiĝis.
  La nudkrura Ŝela kuraĝigis la trupojn, eĉ preskaŭ senarmajn adoleskantoj, kuraĝe alkuris kaj, eble, eĉ devis esti retenita. La knabino terenbatis kelkajn dekojn da batalantoj, sed estis neniu por mortigi plu.
  Ili ne havis tempon por fermi la pordegon, krome, iuj el la urbanoj ribelis, komenciĝis rubejo.
  Barono de Kaprikorno, eksciinte pri la ribelo en la urbo, kreskigita de sklavoj, postulis:
  - Ekzekutu ĉiujn sklavojn, enkonduku amasajn ekzekutojn.
  Tamen, Neĝulino la Terminatoro, aliflanke, montriĝis por pli lerta, disigante la gardistojn per fajra rivereto, kaj starigis la normon de la reĝino rekte sur la turo.
  - Kion vi volas, ke ni liberaligu. Aŭ eble eĉ rezignis.
  La ribelemaj civitanoj, multaj sklavoj trarompis al la palaco de la guberniestro. La fajra Ŝela eksplodis en la pordegon, ŝi batis kaj dispremis ĉiujn en vico.
  Gertrudo ricevis kelkajn grataĵojn, sed nur koleriĝis pro tio, jen lia glavo, faligis la trolan kaporalon, poste ŝi rapide grimpis supren.
  La militisto, saltante per la piedo, plantis koboldon en la bruston, li forflugis de la muro, stumblante sur lancoj fositaj en la pavimŝtonoj.
  - Mi scivolas, kion vi gustumas grason!
  Ŝiaj glavoj denove trovis abundan manĝaĵon, interbatiĝante kun la gardistoj. Sed la plej granda parto de la garnizono ofertis neniun reziston. Nur la palaco kun elektitaj unuoj, plejparte soldulsoldatoj, montriĝis pli malfacila nukso por fendi. Falconclaw mem atakis la kovrilon. La nudkrura Ŝela, dume, laŭvorte flugis pli alte, renkontante Kaprikornon vizaĝon kontraŭ vizaĝo. Nur deko da homoj restis ĉirkaŭ la barono, afero por batalisto de du aŭ tri sekundoj. Tiam li renkontis nobelon.
  Fakte, ne estis batalo, la militisto tuŝis la ŝultron de la barono per sia fingro kaj paralizis lin.
  - Vi povas fidi je la kompato de la Reĝino. Tamen la popola kortumo ne konas kompaton!
  Ulo, kiu aspektis kiel faŭno, saltis sur ŝin.
  - Kiun beston vi volas ricevi en la cerbon? - La militisto malbenis.
  Kvankam li moviĝis pli rapide ol normala homo, la fajrosimila Ŝela haltigis la atakon, kaj frapis reen la malbelan kapon per bato:
  Kaj poste estas la faŭno. La tuta universo estas plena de ĉi tiuj estaĵoj. Aŭ eble alia speco de koboldo.
  La militisto translokiĝis al la palaco, sed ne havis tempon, la ribelantoj kaj la urbanoj traktis la garnizonon antaŭ ol ĉi tiu diva alvenis.
  Gertrudo sukcesis fini nur du pliajn bastardojn. Ŝi turniĝis ĉirkaŭ sia akso, filozofie dirante:
  - Vi ne povas venki ĉiujn sen venki vin - vi ne povas venki vin sen lerni de ĉiuj!
  La guberniestro havis tempon ponardi antaŭ ol la militisto intervenis. Tamen tio malpezigis la ĝenadon de la tribunalo, kaj la eminentulo, ŝajnas, estis justa bastardo, se la urbanoj mem traktis lin. La dika korpo estis hakita en brasikon, lasante neniun tutan membron.
  La knabino riproĉis la tro fervorajn ribelantojn.
  - Memoru, la ĉefa afero estas la kapablo vivi laŭ justaj leĝoj. Estas tempo por alporti ordon al la homoj.
  En la urbo, la kadavroj estis rapide forigitaj, ili ne estis multaj, kaj la stratoj estis balaitaj, la arboj estis tranĉitaj. Lokaj aŭtoritatoj estis elektitaj, inkluzive de inter la antaŭaj sklavoj. Tamen, sklavoj konsistigis la plimulton de la loĝantaro, ili registris ĉiujn en vico, ĉefe el inter la malriĉuloj.
  Lenastala estis la unua kiu prenis la homojn al la ĵuro. La juna reĝino fariĝis pli malhela, la paleco de enfermiĝo malaperis, ŝultroj kaj koksoj plilarĝiĝis, pure lavitaj haroj brilis perle blankaj. Ŝi estis tre bela kaj virineca, ne manka de bona forto. Pastroj kun fervoro kondukis la homojn al la ĵuro. Sed estis klare, ke la ministroj de la nigra kulto ne estis feliĉaj: la reĝino estis tre justa, ŝi malpermesis homajn oferojn, kaj reduktis la eklezian imposton. Kaj nun homoj elstaras sur la paliso, precipe ofte ili oferas senkulpajn bebojn, precipe knabojn. Viro en infero devus esti antaŭe.
  Okaze de la nigra ĵuro, la pastro sugestis:
  - Ni buĉu dekduon da knaboj, kaj ses knabinojn!
  Lenastala diris malĝentile:
  - Ne ekzistas pli bona ol vi! Al la fajro de sadisto!
  La pastro estis prenita kaj portita al la antaŭligita brulligno kaj branĉoj. Gertrude, dume, viŝis sian klingon kaj staris apud la nudpieda Shelley, demandante surprizite:
  - Strange, sed por kio komenciĝas ĉi tiu ribelo.
  Ŝia kunulo respondis kun rido:
  - Redoni la ĝustan tronon al la reĝino. Lena fariĝis legitima heredantino, kaj uzurpanto sidas sur la trono.
  Gertrude ankoraŭ dubis:
  - Ne ofte okazas, ke la legitimaj heredantoj de la trono, turnis sin al la mafio por helpo.
  La fajra Ŝela tute logike diris:
  - Amikeco kun la mafio ne humiligas, se ĝi kondukas al la altaĵoj de potenco! Nu, ĉi-kaze, ĝi povus esti la lasta ŝanco de la reĝino.
  . ĈAPITRO #19
  Gertrudo, per la pinto de sia glavo, gratis sian nudan, knabinecan kalkanon. La fajra Ŝela, male, surmetis siajn ŝuojn kaj nun portis sandalojn ornamitaj per perloj. Ŝi subite kaptis la ludeman knabon je la mano. La knabo ŝajne volis eltiri monujon el la zono de la militisto. Forta Ŝela levis la knabon sur etendita muskola brako. Tamen, la infano aspektis proksimume dekjara, ne pli, kaj li ekploris:
  - Ho, onklinoj ne! Mi estas pli tiel...
  Gertrude interrompis severe:
  - Mi scias - mi ne faros! Sufiĉe, tamen, la ŝtelisto ankoraŭ devas esti punita, alie li alkutimiĝos al nerespondeco! Kion vi konsilas kara Ŝela?
  La militisto tordis ŝian vizaĝon.
  - Mi pensas, ke batado sufiĉos! Ne mutilu infanon detranĉante manon.
  Gertrude konsentis:
  - Ni transdonu ĝin al la gardistoj kaj ili skurĝu lin!
  La knabeto subite komencis larmoplene demandi:
  - Ne, estas pli bone konduki min al via varleto.
  Riĉa Ŝela snufis malestime:
  - Ŝtelisto en varletoj... Kia stultulo mi estas! Jes, vi estas ankoraŭ malgranda, por ke vi povu porti mian arsenalon, vi simple falas. Do..." La knabino vokis. - Ŝi estas gardisto, vi devas puni la ŝteliston...
  Gertrudo subite ridis.
  - Do ne estas gardisto, ŝi fuĝis... Ni devos konduki la knabon al la reĝino, por ke ŝi juĝu!
  La fajra Ŝela balancis la kapon negative.
  - Ne necesas distri la reĝinon pri tia bagatelo kiel provo de banala ŝtelo. Krome, Lenastala estas tro afabla, ŝi verŝajne ordonos, ke oni liberigu lin. Do estus pli bone, se ni punu lin surloke. Mi pensas, nur malfiksi ĝin per branĉeto sur la kalkanoj...
  Gertrude malkonsentis.
  - Ne! En ĉi tiu kazo, estos malfacile por li marŝi, kaj eĉ se ni rompas lin ĝis sango, li kaptos la infekton. Pli bone estas simple vipi malbonajn infanojn kiel kutime!
  Ruĝhara Ŝela gratis sian kapon kaj kapjesis:
  - Estu tiel!
  Dum la batado, la knabo ekkriis, kaj Gertrudo fermis sian buŝon, por ke li ne estu aŭdata. Sed ankoraŭ amaso da scivolemuloj kolektiĝis. Ili proponis kiel vipi ŝteliston. Post tio, ili donis al li piedbaton en la batita azeno, liberigante lin sur ĉiuj kvar flankoj. Tiam la knabinoj iris al la plej proksima taverno. Sed ili tuj renkontis problemon, ĝi montriĝis troloĝata, pro tio, ke multaj ribelantoj jam sukcesis akiri monon kaj hastis ĝin malaltigi.
  Gertrude rimarkis:
  - Larĝaj gorĝoj, karakteriza por mallarĝa perspektivo!
  La humura Shella aldonis:
  - Kiu unue estas la plenigo de la stomako, en la lasta estas la purigado de la konscienco!
  La knabinoj turnis sin kaj decidis simple promeni laŭ la strato. Ĝuste tiam, tri koboldoj kun bastonoj kaj unu grandnaza trolo kun hoka glavo elsaltis el la strateto. La lerta Ŝelo lerte evitis la svingon de la kverko, puŝis la klingon sub la stomakon de la harplena, abomene fetora estaĵo. Ŝi eĉ ne malrapidiĝis, deŝovante la militiston de siaj piedoj. Per lerta bato, Gerda detranĉis kaj la klabon kaj la kapon:
  - Kaptis tiun pecon!
  Fajra Ŝela eltiris sian glavon malfacile kaj grumblis:
  - Por esti precize! Perdinte la kapon, vi gajnos nenion krom kapdoloro!
  Post tio, la militisto tranĉis la estaĵon, laŭ la korpo, preskaŭ tranĉante ĝin en duono. Kaj Gertrudo volis kuŝigi la trian koboldon, sed tiam la trolo transiris la klingon kun ŝi. Li ŝajnas ne esti tro granda, proksimume de la grandeco de averaĝa homo, nur iom pli dika, sed rapida kiel diable.
  Gertrudo eĉ eldiris frazon el sentimentala romano:
  - Vigla kaj rapida, vi fariĝos ministro!
  La trolo mallaŭte respondis:
  - Kun honoro kaj glavo, vi fariĝos vagabondo! Kaj vi, finfine, saltas nudpieda knabino, kiel kunikleto, kaj vi finiĝos en kaptilo.
  Gertrude ekbalegis denove:
  - Se vi ne povos forigi la koron de la leporo, vi hurlos kiel lupo, el hunda vivo!
  La koboldo provis ekspluati la fakton ke la militisto luktis por deteni la atakojn de la trolo, kaj provis alproksimiĝi de la flanko. Sed la fajra Ŝela estis atentema. Rapida kiel ina gepardo, ŝi laŭvorte hakis la aĉan, odoran estaĵon. Tiam la militisto palpebrumis al Gertrude:
  - Nun ĉio estas justa!
  La trolo ridis.
  - Kial nobelaro estas tiel malofta inter homoj, ĉar ili ne havas malnoblecon - savŝnuro en la kirlego de evoluo!
  Gertrude lerte respondis:
  - Malnobleco, kvankam savŝnuro en la lukto por postvivado, sed ronĝita de la vermoj de malfido generitaj de ĝi!
  La trolo respondis atakante eĉ pli brutale:
  - Elokventeco kutime floras kiam, kiam la ebleco de fizika protekto forvelkas!
  Gertrudo, responde, provis kapti la malamikon mem en la venonta movado, sed la estaĵo de mallumo atakis en tre diversa maniero. Krome ĝi eĉ donis la impreson, ke ĝi intence ludas kun la knabino, eĉ moke gratante la militiston sur la nazo kelkajn fojojn. La knabino furioziĝis, kaj tuj ricevis tre severan injekton en la brusto, rezulte de kiu sango elverŝis. Gertrudo provis salti super la trolo, sed la trolo iomete tranĉis ŝian sunbrunan haŭton sur ŝia ventro. Kaj provante piedbati en la ingvenon, li dolore frapis sian glavon sur siaj nudaj fingroj.
  - Se vi volas vivi, amoru kun mi! - La frenezulo ronronis. - Vi tamen ne havas ŝancon!
  Gertrude klakis.
  - Neniu ŝanco! Kaj nun ni vidos ĉi tion!
  La belega nudpieda blonda militisto laŭte kantis:
  La ekzekutisto diris: ne estas feliĉaj tagoj videblaj,
  Vi estos persekutata kaj fremdulo!
  Sed la armeo de liberemaj batalantoj,
  Traktu la sennombran hordon!
  
  Fantoma vizaĝo de morto: eterna vaganta kunulo,
  Sed ni ankaŭ ne bezonas dorm-pacon!
  Kiu en maldiligento estas ĉie ekzilo,
  Kiel malfacile estas havi sonĝon!
  
  Kaj kia sonĝo - etera amo,
  La vojo al ĝi foje estas falsa!
  Paŭlo estas malmola, tiam malnoble ne kalumniu,
  Kelkfoje senzorga miskalkulo estas kruela!
  
  Tiam la jaroj trankviliĝos en momento de juneco,
  Kaj la batalo bruos kiel festeno!
  Ĉi tie la vento turnas la ventegojn cirkuli,
  Kiel pasie, furioze ĝi verŝis malsupren!
  
  Kredu, plugebla tero estos spikata,
  Ili kreskos oran panon, ili bruligos ĝin!
  Nu, el la ikonoj de la sanktuloj brilantaj vizaĝoj,
  Ili donos gracon por ĉi tiu laboro!
  
  Sed kiel ventego - Seroko el la dezerto,
  Terura milito venis sur la Teron!
  Infanoj kuras kun nudaj piedoj,
  Kvankam jam neĝis - vintro regas!
  
  Malamikoj transformis domojn en ruinojn,
  Kaj iu malĝojas - perditaj infanoj!
  Pendu pezojn ĉirkaŭ la kolo de homoj,
  La danco de senkoraj ekzekutistoj brulas!
  
  La homoj ne povas esprimi ĉagrenon, tiel streĉe,
  Neniu ŝirmejo, neniu manĝaĵo, neniu varma lito!
  Fajfas kiel kobro, kolera neĝoŝtormo sur la kampo,
  Kie, vero, nobleco - al la diablo kun mensogo!
  
  Venos hela tago - glora horo de venko,
  La Aglo de la Patrujo flugos supren super la rokojn!
  La heroaĵoj de la soldatoj estu kantitaj,
  Ni havas akran glavon kaj fortan ŝildon!
  Ĉe la lasta silabo de la militisto, la malbela trolo kolapsis, kaj la tranĉita kapo forflugis bone dudek metrojn. Blindiganta fasko da flamoj subite volontulis el ĝi, kaj nur manpleno da cindro restis anstataŭ la malbela kapo.
  Ve, la agrabla sonĝo de Gertrudo montriĝis mallonga. Ellitiĝi denove kaj ekzercado. Tamen, la knabinoj ne pensis pri komplekso pri tio. Ili eĉ laboris kun speciala entuziasmo. Madeleine, dume, decidis iom diversigi la fizikan aktivecon kaj la knabinoj estis jungitaj al specialaj ĉaroj, sur kiuj staris la tankoj. La komandanto de la SS-kompanio diris ĝoje:
  - Ĉi tie knabinoj, ni ŝparos malabundan fuelon, kaj ni trejnados vin. Nova speco de ŝarĝo, kun aplikata valoro!
  Kiam knabinoj en bankostumoj tiras tankojn, kaj eĉ ŝvitas sub la brulanta suno, estas malvarmeta vidaĵo. Sed la knabinoj devas ripozi siajn nudajn piedojn sur la sablo kaj akraj ŝtonoj. Stariĝu kaj ne rezignu....
  Gertrudo malfacile retenis sian spiron, komentis filozofie:
  - Ĉi tio, kompreneble, estas ĉarma, sed... Tiel ni nun similas al la sklavoj de Antikva Egiptio. Ni ankaŭ trenas la plej pezan ŝarĝon, sed almenaŭ ili ne batas nin per vipo!
  Nudkrura Shella konsentis:
  - Kompreneble, ili ne batas, sed tio ne plifaciligas ĝin! Kvankam ne - ĝi estas nur taŭgeco kombinita kun halterlevo!
  Gertrude provis turni la konversacion al alia temo:
  - Kion vi pensas, se Aleksandro la Granda ne estus mortinta en tiel juna aĝo, li estus kaptinta Romon, kaj poste la tutan mondon?
  Nudpieda Schella respondis post paŭzo, forskuante sian ŝviton:
  - Estas malfacile diri... Ja li planis kampanjon kontraŭ la obstinaj araboj... Sed, kompreneble, li havis ŝancon! Kvankam ni devus ĝoji, ke li ne sukcesis!
  - Kial?! - Surprizis Gertrudo, alĝustigante la rimenon frotante ŝian ŝultron.
  La fajra Ŝela, ridetante en la dentoj, respondis:
  - Ĉar Hitler en ĉi tiu kazo, estus tro malfacile superi lin. Kaj tiel plu pasos du mil jaroj kaj la demando pri kiu estis la plej bona kaj plej granda komandanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj estos sekvata de senduba respondo - la Fuhrer de Germanujo!
  Gertrudo pli forte kisis la rimenon:
  - Jes, Adolf Hitler jam superis Napoleonon... Ĉi tio fariĝos precipe evidenta: kiam ni prenos Egiptujon, tiu Napoleono malsukcesis! Kaj tie, ĝis Barato .... Sed la ĉefa afero, kompreneble, estas la surteriĝo en Britio ...
  La nudkrura Ŝela firme konfirmis:
  - Kion Napoleono ne sukcesis: eniru Londonon, la Germana Armeo faros sub la gvidado de Adolf Hitler! Estas nur interese, ĉu ni komencos alian venĝan invadon de Rusio, antaŭ aŭ post?
  Gertrudo diris dubeme:
  - Mi pensas, ke estas pli bone post... Napoleono cetere ruinigis la tutan armeon en Rusujo. Sed ni ne estas francoj. Ranoj ne estas tre kapablaj militistoj!
  La potenca blondulo, tirante la rimenon per ili, eniris interparolon. Ŝia voĉo ŝajnis tre mallaŭta, kiel tiu de viro, kvankam la figuro estis ina kaj alloga:
  - Jes, la francoj estas iom malkuraĝaj, sed ilia tekniko neniel estas malbona. Mi vidis kiel la Ziz-35 senpune trapikis la kirason de la germanaj T-4. Mi eĉ sentis honton pri nia ekipaĵo... Ankaŭ la "Matildas" de la britoj. Granato povas rompi iliajn raŭpojn, sed trarompi la kirason ... 88-milimetraj pafiloj prenis ĝin, sed ni havas tre malmultajn el ili. Restas nur trafi la spurojn kaj senmovigi ... Ĝenerale, la britoj ankaŭ estas fortaj en aviado ...
  Gertrudo ektremis ĉi tie, kaj malgraŭ la varmego, ŝi sentis malvarmon:
  - Do ili povas trovi nin en la dezerto kaj ĵeti bombojn al la tankoj!
  La blonda virino-heroo konsolis:
  - Nur plonĝbombistoj kun spertaj asoj povas vere eniri la tankon. Do la probableco ke ni falpusxis sur ilin estas malalta. Krome mi kredas je nia sorto.
  . ĈAPITRO 20
  Estis dolora paŭzo. Dekduo da lupknabinoj estis jungitaj al ĉiu ĉaro kun tanko. Ili moviĝis en du etaj kolonoj, tiaj sunbrunaj, muskolfortaj knabinoj... Kiel bela ĝi estis... Kaj la dunoj ŝajnis rozkoloraj en la koloro de la suno. Mirinda pejzaĝo....
  Ne tre malproksime de la knabinoj, SS Kolonelo Dess, kun deko da arabaj ŝoforoj kaj du grandaj brutuloj, moviĝis tra la dezerto. Oni ekbruligis la piedojn de la knabo-gvidisto kaj oni kompate lin metis sur azenon. Kolonelo Dass kun abomeno sulkigis la brovojn, pro la manko de akvo, la nomadaj veturantoj estis nelavitaj kaj malbone odoris. Kaj la tago montriĝis varma, eĉ laŭ la normoj de la afrika marbordo, ĉar la vento alportis la inferan spiron el Saharo. Do mi devis ŝviti. Kaj la vojo ŝajnis esti longa. Dess sentis sin kiel kompleta idioto. Li povas perdi kelkajn tagojn pro knabo, kiu kuŝas el tri skatoloj. Kaj li ankaŭ ricevos disciplinan sankcion, ĉar li forestis... Vere, la germanaj trupoj ne planas ataki en la venontaj tagoj, kaj eĉ ĉi tie, ĉe la limo kun Libio kaj Tunizio, estas sufiĉe profunda malantaŭo. Nu, oni ĉiam povas pensi pri kialo de foresto... Sed ĝi estas ankoraŭ vetludo, kaj... Ne, avideco estas pli forta ol la argumentoj de racio.
  Dess rajdas en la ombro sur kamelo, trinkante malalt-alkoholan daton araka. Kvankam ĝi povus esti pli forta trinkaĵo ol ŝnapo, ĝi estas memmortiga en ĉi tiu varmego. La pejzaĝo ĉirkaŭe estas neinteresa kaj pluraj monatoj da servo jam fariĝis enuiga. Dess provas imagi kiom da trezoro povas havi ŝejko... Tunizio situas apud Alĝerio, kaj piratoj ofte kaŝis trezoron tie. Nu, piratoj, aŭ pli ĝuste korsaro en la servo de la turka sultano, estis ofte la ŝejkoj mem. Krome, ekzistas orminejoj en Tunizio, kaj smeraldoj estis elminitaj. Vere, kun la alveno de la francoj, la eltiro de smeraldoj estingiĝis... Kial? Pro la angla monopolo, malvolo malaltigi la prezon de hindaj smeraldoj, kio devigis la evoluon esti frostigita en la francaj kolonioj. Kaj oron estis plejparte elminita en facilaj lokoj, kaj ili estis tro maldiligentaj por fosi profundajn minojn ... Dess opiniis ke, finfine, la francoj estas verŝajne la plej maldiligenta kaj plej frivola nacio en Eŭropo. Kvankam oni ne povas diri, ke ĉi tiuj estas malbonaj militistoj... Napoleono Bonaparte, ekzemple, konkeris Eŭropon, kaj tion oni ne povas atingi per senutilaj soldatoj.
  Kaj vere, kion Napoleono havis sprita? Simpla taktiko, rapida transiro, bato per ĉiuj viaj fortoj, preterpaso de la flankoj kaj provoj iri al la malantaŭo ... Se Frederiko la Granda disvolvis la plej novajn kaj plej efikajn linearajn taktikojn, tiam Napoleono simple imitis Aleksandron la Grandan. .. Jes, tiaj taktikoj alportis sukceson, sed aranĝu kiuj iuj rapide moviĝantaj trupoj de Makedonio aŭ Napoleono estus embuskitaj, aŭ ili estus disbatitaj kaj mortigitaj dum la marŝo. En la fino, ĉe Waterloo, Blucher kaj Wellington kaptis Bonaparte sur sia riska manovro. Estas kiel mallonga pugnobato renkonti larĝ-svingiĝantan boksiston. Kaj Napoleono estis batita... Rusaj trupoj, cetere, ne venkis Bonaparte en batalo, sed prenis kun la helpo de la ĝenerala frosto, epidemioj kaj partizanoj.
  Kion li pensas pri Hitler? Komence, kompreneble, estis pensoj, ke la Führer estas nur kaporalo kaj parvenuo, filo de iama ŝuisto... Li preferis la maljunan Hindenburgon en la prezidant-elektoj, kvankam li komprenis, ke okdekjara viro. simple ne povis fizike elteni la devojn de diktatoro! Sed al mi ne plaĉis almozulo Hitler - li venis de malsupro! Sed tiam, kiam Adolfo estis nomumita Reich Kanceliero, li ankoraŭ donis sian voĉon al la nacisocialistoj, ĉar ekzistis neniu alia solida dekstra forto maldekstre. Jes, la ŝtormsoldatoj, fakte, la tuta armeo impresis lin. Sed estis dubo, ke Hitler konservos la potencon, precipe dum krizo, terura depresio, ke Germanio ne tute disfalos.
  Sed Hitlero, ekde la komenco mem, klopodis restarigi ordon, malpermesante la komunistojn, kaj poste aliajn partiojn. Disigis la sindikatojn, anstataŭigante ilin per laborfronto. Li fariĝis vera diktatoro, kun unupartia sistemo. Kaj altigis la ekonomion, reekipigis la armeon. Sed tamen Dess ne konsentis kun ĉio, kion faris la Fuhrer. Ekzemple, kial tiom grandaj rimedoj estu elspezitaj por la programo: "Laboru per Ĝojo!" kaj preni laboristojn en ferio, al Norvegio, Francio, kaj eĉ la Kanariaj Insuloj. Ĉu ne estus pli bone konstrui kelkajn kromajn tankfabrikojn aŭ aviadilproduktadentreprenojn kun ĉi tiuj financoj? Aŭ prenu la Volkswagen-projekton, popolan aŭton - kiom da tankoj povus esti konstruitaj ... Ĝenerale, Hitler provis sidi sur du seĝoj, altigi la vivnivelon kaj modernigi la armeon. Tamen, se vi postkuras du leporojn, vi kaptos neniun.
  Dess estis parenca al la ĉefekonomiisto de la Tria Regno, Stach, kaj estis bone konscia pri la ĝeneralaj karakterizaĵoj de la germana ekonomio. Germanio eniris la militon kun Pollando, havante municion por nur tri semajnoj (!) de intensaj malamikecoj. Tiam la aliancanoj batus, restus fajroŝrankoj el la Tria Reich. Hitler komencis la ofensivon kontraŭ Francio, cedante kaj en tankoj kaj pafiloj, personaro kaj aviadiloj! Sed li venkis la ranojn eĉ sen ektimi. Tiam la atako kontraŭ Anglio ... Ĉi tie Hitler miskalkulis, estis necese fini Brition sub Ducker, kaj tiam reen en julio, uzante la ŝipojn de la germana komerca floto (kaj ĝi ne estis malgranda), tertrupoj sur la insuloj. Tiam li fariĝus la mastro de la situacio. Sed la Fuhrer ne kuraĝis, eble timante, ke la britaj ŝipoj de la linio enprofundigos transportojn kun trupoj ... Sed la fundo estas, ke en tiu momento estis tia paniko kaj konfuzo en Britio, kaj la observado de la maro estis ĝuste. malorganizita, ke estis tre granda ŝanco, kiel tempoj por rapida surpriza surteriĝo. Nu, surtere Anglujo havis nenion kontraŭ kio. Kvalite almenaŭ... Sed Hitler perdis tempon, kaj en septembro Churchill eldiris historian frazon: La pozicio de Hitler estas brila kaj... senespera. Post tio, Dess mem iris al brita inteligenteco. Kvankam la Fuhrer perdis la batalon por Anglio, la proporcio de perdoj estis proksimume unu kontraŭ unu, kaj se ni supozas, ke ĉirkaŭ dudek kvin procentoj estis aviadiloj malflugigitaj de kontraŭaviadila artilerio, tiam la germanaj asoj estis eĉ pli bonaj ol la anglaj. . Jes, kaj la aviadiloj ne estas pli malbonaj, eble eĉ la ME-109 (F) kaj pli bonaj ol la leona grego. Ĉiukaze, en Afriko la ekvilibro de potenco kaj perdoj en la aero estas eĉ pli favora ol en Britio. La jaro 1940, kiu komenciĝis tiel brile, alportis fine multajn elreviĝojn. Ni perdis multajn fortajn asojn kaj aviadilojn, kaj eĉ la aliancano de Mussolini, estis honte batita en Grekio. Sed li havis tiel grandan avantaĝon en forto. Kaj tiam en la komenco de la jaro estis fuŝe, Italio perdis Etiopon, Somalion, la plej grandan parton de Libio, kaj krome, en ĉiuj bataloj, la britoj estis signife (plurfoje!) plimultitaj. Centmiloj da pasto estis kaptitaj. Nu, kiel ne kredi je la baldaŭa kolapso de la Tria Regno, precipe kontraŭ la fono de kreskanta helpo al la malamikoj de Germanio de Usono. Sed poste, denove, la pesilo svingiĝis al la Tria Reich. Rommel venkis la britojn kaj kaptis Kollencourt, tiam Jugoslavion, Grekio falis en du semajnoj, sekvita fare de la insulo Kreto. Dess eĉ estis feliĉa por la germanoj, sed ankaŭ estis timo de malkovro. Tamen nun alia zorgo estas ĉu la germanoj atakos Sovetujon. Ŝtaĉ diris, ke Hitler jam principe faris decidon, sed la finaj datoj ankoraŭ ne estas klaraj. Plej ofte nomata la 22-a de junio, la dato de la kapitulaco de Francio ...
  Estas neverŝajne, ke Germanio eltenos la militon, sur du frontoj, krom se, kompreneble, ĝi finiĝos en la kvardek-unua kaj antaŭ vintro... Kaj vintre, la germanoj tute ne estas pretaj batali... Sed se Stalino kapitulacas, do... Tamen, eĉ se ili ne havas tempon Se la germanoj prenos Moskvon, tiam la rusoj verŝajne ne povos krei teknike sufiĉe potencan grupiĝon. Jen kiom da armiloj ili liberigis dum la unua mondmilito? Kompare kun Germanio, ĝi estas tute nula! Do, estas neverŝajne, ke la rusoj surprizos nin per io alia ol grandaj amasoj da infanterio.
  Kio alia povas esti? Plej verŝajne, la milito daŭros kelkajn pliajn jarojn kaj finiĝos per remizo. Britio neniam povos kolekti tiom da trupoj por venki la grandiozajn kaj bone trejnitajn unuojn de la Germana Armeo, kaj Germanio verŝajne ne povos subpremi la nepenetreblajn insulojn per aviadiloj kaj floto, kaj Usono estos limigita al ekonomia helpo. . Post ĉio, la usona laiko ne komprenos kial la jankioj devas morti, pro ia Eŭropo. Nu, la rusa popolo estas obstina, ili partios, la milito daŭras, sed ili ne havos sufiĉe da fortoj por fari decidan ofensivon. Plej verŝajne, Britio ne povos teni Nord-Afrikon... Resume, la plej verŝajna rezulto estas la Tria Reich, granda imperio, sed ne monda, sed tie...
  Ĝuste tion Dess volis: la malvenko de Britio kaj la kapto de la insuloj estas plena de malkovro (kvankam la sekreta servo eble havos tempon por detrui la dosierkabineton kaj ĉiujn pruvojn, sed tiam kiel bonŝance!). Kompreneble, mi ne volis deziri, ke la Tria Regno perdu, tio estas, sian patrujon kun la reĝimo, kio sufiĉe bone konvenis al la SS-ulo. Remizo estis la plej bona!
  Malgranda karavano rampas laŭ la sablo. Unu el la arabaj veturantoj kantis funebran kanton. Samtempe ofte memorante Alaho. Dess tiam pensis, kial islamanoj konsideras ĝuste kaj bone por si prononci la nomon de Alaho kiel eble plej ofte? Ĉi tie en kristanismo, male - ne vane memoru la nomon de Dio! Ĉi tie la judoj eĉ forgesis la veran nomon de sia Dio - finfine Jehovo estas posta formo de prononco... Ĝenerale, Dess ne ŝatis la Biblion kaj la malfortan Kriston, li eĉ surpriziĝis, kiel la militemaj romanoj, la grandaj imperio kun kulto de forto povus akcepti tian baze pacifistan doktrinon? Eĉ se la pacifismo de kristanismo ne malhelpis la militkondukadon, sed la bazon mem de la doktrino... Amu vian malamikon - devus esti forĵetinta la romian eliton, kaj ne nur la eliton.
  Sed kristanismo enradikiĝis, kaj eĉ la disfalo de la Romia Imperio ne influis ĝin: ankaŭ la barbaroj akceptis tiun ĉi doktrinon, malgraŭ ĝia tuta malnatureco. Kvankam, kompreneble, ili ne aparte sekvis lin. Ekzemple, pacifismo ne malhelpis la ekziston de batalemaj ordoj. Precipe la trampilistoj, kiuj cetere ankaŭ uzis la svastikon kaj konsideris monon sia Dio! Do oni diras unu aferon kaj faras alian! Hitler ĉi-rilate estis multe pli konsekvenca! Kion li diras, li faras! Sen hipokritaj deklaroj, pri amo al la proksimulo!
  Tamen estas mirinde, ke la eklezia sistemo, konstruita sur trompo kaj mensogo, daŭris tiom da jarcentoj! Kaj eĉ progreso nur iomete sukcesis skui ĝiajn fundamentojn.
  Ie malproksime aŭdiĝis bruo de motoroj; se juĝante laŭ la tono - estis la aviadiloj. Dess, aliflanke, atendis ke ĉar ili surmetus kabojn, la britoj konfuzus ilin kun araboj kaj ne malfermus fajron. Granda korpogardisto, Hans, montris kontraŭtankan fusilon, el kiu, cetere, eblas, foje, pafi batalanton (kvankam ne senmalfacile, rilate al batado!).
  Sed la aviadiloj ne aperis, ili preterflugis... Post kio la araboj denove ekkantis funebre... Dess pafis sian pistolon, tiel ke la orelo de la bruna viro kaptis. La arabo kolapsis pro timo. Kaj la SS-Kolonelo malbenis:
  - Ĉesu hurli ŝakalojn! Silente, rave, sed pli rapide!
  La nomadaj ŝoforoj prenis sian malfeliĉan partneron kaj daŭrigis sian vojon. Kvankam iliaj vizaĝoj fariĝis pli nubaj, neniu kuraĝis grumbli... La SS-Kolonelo karesis la kanon de pistolo (farita cetere laŭ speciala ordono!), kia bonega argumento... Ĉiukaze!
  Mi scivolas, ĉu la rusoj atakas ilin unue, ĉu la germanoj povos elteni similan atakon de la azia armeo? En la Unua Mondmilito, la rusoj suferis grandajn perdojn, en la plej multaj kazoj ili agis ekstreme stulte, sed ankoraŭ katenis la grandajn fortojn de Kaiser Germanio ... Kaj tiam, eĉ sub Brusilov, ili donis al la aŭstroj lumon laŭ la drenilo ... .. Do, la milito por ili ne estas tute malbona kato... Kaj se vi memoras la sepjarulon... Eĉ Frederiko la Granda cedis al la armeo de basta Rusio! Ne, la rusojn oni neniel subtaksu, la totalisma komunisma reĝimo eĉ plifortigis ilin! Stalino altigis la nivelon de disciplino de la sovetiaj trupoj, industria produktado kaj provizo. Forte premita korupto, kio signifas, ke nun ne estas la tempo de Nikolao la 2-a! Sovetunio do estas tre danĝera malamiko, eble eĉ mortiga, precipe se ĝi unue batas!
  . ĈAPITRO 21
  En moderna militado, la faktoro de surprizo estas de granda graveco, kiel, efektive, dum la militoj de antikveco. Kio se ni perdos, do, male al la unua mondmilito, ne estos venĝo! La venkaj landoj ne plu permesos tion fari .... Kvankam se komenciĝos frotado inter Sovetunio kaj Okcidento, ĉar ekspansio ne estas malpli karakteriza por komunismo ol faŝismo, tiam ĝi estos... Nova germana civilizacio ekfloros. sur la kadavroj de donitaj kapitalistoj kaj orientaj komisaroj. Kiu estas kontraŭ ni, tiu ankoraŭ estos kun ni! Kaj eble estos granda kontraŭbolŝevika koalicio!
  Hans, silenta ĝis la vilaĝo, subite demandis la kolonelon:
  "Eble haltu kaj denove pridemandi la dependan knabon?"
  Dess skuis sian koleran kapon negative.
  - Ne havas sencon! Li diros nenion novan.
  - Tiam eble ni tagmanĝos, en mia stomako, neĝoŝtormo hurlas?
  La SS-Kolonelo estis surprizita:
  Kion vi volas manĝi en ĉi tiu varmego?
  Hans kapjesis.
  - Mi volas manĝi ĉiam!
  Dess rigardis la sunon, ĝi jam transiris la zeniton, estis ja pasinta la kvara kaj estis tempo halti. La araboj manĝis aparte kolektitaj en rondo, la tri el la nazioj ne malestimis viandon kaj bieron. Do ili sonoris, Dess eĉ por mallonga tempo forgesis sin en sonĝo ....
  Kaj mi vidis ion frenezan... Kelkaj insektoj, unue malgrandaj, kaj poste kreskantaj kaj fariĝantaj pli kaj pli timigaj... Kaj iliaj makzeloj estas ĝenerale monstraj, tia plena misformiĝo! La kolonelo sentis sin sufoki, ektiris konvulsie kaj vekiĝis. Ne, ĉio estis trankvila, du feraj SS-soldatoj atentaj, kaj poste denove survoje.
  Gertrudo kaj la nudpieda Schella estis en la plej malfacila laboro la tutan tagon, kaj poste ekdormis kiel mortintoj kaj plonĝis en ilian mondon.
  Estis grandega hologramo kun stadiono kie modernaj gladiatorbataloj okazis. La stadiono estis grandega kun multaj milionoj da homoj. La diverskolora maro furiozis. Okazis batalo inter la ina gladiatoro Gertrude kaj duonsenta estaĵo de la ligo de mallumaj mondoj, la polva nebulozo.
  Gertrudo eliris la unua. Ŝi estis vigla, fleksebla knabino, kun neĝblank-perla hararanĝo. La militisto faris trioblan kapriolon, tordante ĉirkaŭ la areno. Laŭ kutimo ŝi portis nur maldikan mamzonon kaj kalsonon, specife por ke la armilo ne estu kaŝita. Kaj tial ŝi duonnuda devis batali per nur unu lumglavo. Tamen, tiaj armiloj ankaŭ estas sufiĉe efikaj. La kondiĉoj de la batalo ne estas la plej komfortaj, duonradioaktivaj ŝtonoj brilas sub la graciaj nudaj piedoj de la knabino. Ŝi, kompreneble, ridetas, penante ne perfidi la doloron.
  Gertrude estas superfortita kun energio, ŝi denove saltas kaj faras kvinoblan kapriolon.
  - Tio estas mi!
  Kaj ŝia maltrankvila amiko, nudpieda Ŝela, klarigas al sia koramiko:
  - Antaŭ la batalo, ĉi tiu knabino estis zorge skanita, ne devus esti unu blato aŭ io elektronika en ŝi. Ili ankaŭ kontrolas la junulinon por la ĉeesto de la magio de alies. Tio estas, gladiatoro povas fidi aŭ nur je sia korpo, aŭ je akra menso. Tamen, Gertrudo neniam estis malsaĝulo kaj naivulo.
  Kion mi dubis? - demandis aspektante kiel Apolono junulo.
  - Ne! Sed kvinobla kapriolo, sen elektroniko, estas indikilo de bona taŭgeco. Tial, ĉiuj estas en timo, ĉu viaj gimnastikistoj povus fari ion tian? La nudkrura Ŝelo palpebrumis ruze.
  - Tri povus, kvin ne! Jes, kaj ŝi saltis tre alte kun mallonga kuro! - La juna heroo etendis siajn brakojn pli larĝe.
  - Tia estas la potenco! La potenco de la Tria Regno kaj en aliaj mondoj.
  Dume oni faris vetojn. Dum blinda ĝis la apero de la malamiko. Gertrude ŝajnas estinti konata kaj amata sendepende de raso aŭ specio.
  La gladiatorknabino alkuris kaj unue faris sesoblan kapriolon, kaj poste sepoblan. Poste ŝi riverencis al la publiko. Ŝiaj muskoloj balanciĝis kiel ondetoj de la maro, ĝenerale, la knabino aspektis impona: tipa Amazono. Tamen, estas pli facile terenbati stelon per ŝtono ol trovi malbelan knabinon en la Granda Spaca Imperio Germanio.
  - Estas virinoj en niaj vilaĝoj: al kiuj amo kaj honoro, ili haltigos galopantan ĉevalon, eniros brulantan kabanon. - kantis la Fajra Ŝelo.
  La vasta plimulto de neraportitaj vetoj estis en favoro de Gertrude. Vere, la plimulto de la publiko atendis, ke ŝia kontraŭulo aperos.
  Kaj atendis. La gigantaj pordegoj disiĝis, kaj forta kadavro komencis elrampi sur la platformon. Ĝi estis vera dinosaŭro, kiel raptoro, nur ĝi havis pli da tentakloj
  
  UNUE STALIN POSTE NERO LA TOTALITARO
  Okazis, ke Stalino sukcesis sklavigi la tutan terglobon. Ĉi tiu alternativa evoluo de la monda historio estis la rezulto de ŝanĝado de malgranda kvanto da ŝanco en unu temo.
  Kiam la rilatoj inter Jugoslavio kaj la Tria Regno eskaladis ĝis la limo en aprilo, kaj tiam komenciĝis vera milito, kaj la agreso de la Germana Armeo, Stalino faris akcepteblan decidon. Nome, li helpis Jugoslavion, kiu en tiu ĉi tempo jam sukcesis fini amikectraktaton kun Sovetrusio.
  La 6-an de April, 1941, post masiva bombado de gravaj grandurboj, fervojkruciĝoj kaj flughavenoj, Germanio kaj Hungario invadas Jugoslavion. Samtempe, italaj trupoj, subtenataj de la germanoj, faras alian ofensivon en Grekio. Ĝis la 8-a de aprilo la armitaj fortoj de Jugoslavio estas dividitaj en plurajn partojn kaj fakte ĉesas ekzisti entute. La 9-an de April, germanaj trupoj, trapasinte jugoslavan teritorion, eniras Grekion kaj konkeras Tesaloniko, devigante la kapitulacon de la greka Orient Makedona armeo. La 10-an de April, la germanoj konkeras Zagrebon.
  La 11-an de aprilo Sovet-Unio deklaras militon sur Germanio, kaj ĝiaj trupoj transiras la limon de la Tria Regno.
  La taktika surprizo atingita de la sovetiaj trupoj kaj la signifa supereco en tankoj kaj aviadiloj estas sentitaj de la unuaj tagoj de la ofensivo.
  Komence, la germanoj ne vere kredis je la realeco de la ofensivo. Kaj tiam montriĝis, ke la Ruĝa Armeo tre bone batalas.
  Kaj la germanoj ne scias kiel defendi sin ĝuste. Kaj ili tute ne estas adaptitaj al defenda milito.
  Kaj la sovetiaj tankoj KV-2 kaj T-34 ja estas la plej bonaj en la mondo. Eble la "tridek kvar" havas malbonan videblecon, sufiĉe malfortan optikon, kaj en la plej unuaj modeloj, la turo rotacias permane, sed ili ne havas kontraŭulon en armilaro kaj kiraso.
  Sed plej grave, la nazioj ne havis mapojn, kaj la rusoj kaptis la pontojn ne detruitaj, kaj la ĉefaj magazenoj kun municio kaj brulaĵo estis proksime de la limo.
  Nur ĉe la rivero Oder mem, la germanoj, transdoninte signifajn fortojn el Francio kaj mobilizinte ĉiujn fortojn, povis ĉesigi la ofensivon de la sovetia armeo.
  Sed antaŭ tiu tempo, ilia situacio fariĝis preskaŭ senespera: Rumanio kaj Hungario estis perditaj en la unua monato, Bulgario transiris al la flanko de Sovetunio, la germanoj estis venkitaj en Jugoslavio. Perdis kontrolon de Slovenio kaj Ĉeĥoslovakio.
  Sed Berlino ne sukcesis kapti tuj. La germanoj tenis la urbon dum preskaŭ tri pliaj monatoj, kiujn ili prenis nur en aŭgusto. Germanio mem ŝanceliĝis en agonio por alia monato, kaj la perdo de la Ruhr kapitulacis la 25an de septembro.
  Sovetunio sukcesis atingi Manikon, Churchill tamen sukcesis alteriĝi en Normandio, sed la Ruĝa Armeo unue eniris Parizon.
  Kaj tiam montriĝis, ke ankoraŭ nenio finiĝis.
  Tiam dum longa tempo la britoj pravigis sin, kaj argumentis kiu malfermis fajron unue.
  Sed historio estas skribita de la gajnintoj. Stalin venkis la britojn surtere, kaj, kune kun Japanio, komencis militon kontraŭ la Brita Leono kaj Usono.
  Komence, Anglio, kaj eĉ pli Ameriko, ŝajnis nepenetreblaj trans la maroj kaj oceanoj, kovritaj de ilia grandega mararmeo. Sed Japanio frakasis la usonan flotemon peco post peco. Unua malmola bato: Peru Harbour, sekvita de pli disbataj pugnobatoj.
  La japanoj venkis tiel rapide, ke Stalino apenaŭ havis tempon alporti soldatojn en Hindion kaj Bangladeŝon, kie la Ruĝa Armeo estis salutita kun granda jubilado.
  La malvenko de Ameriko kaj la submara milito komencita fare de Sovetunio subfosis la potencon de Britio. Fidante je la resursoj de la tuta Eŭropo, kaj tiam Afriko, kun la plej granda parto de Azio, Stalino lanĉis gravan aeratakon kontraŭ Britio.
  Miloj, dekmiloj da sovetiaj bombistoj ebenigis anglajn urbojn en polvon. Tio daŭris ĝis la floto estis batita senkonscie.
  La 7-an de novembro 1942 komenciĝis la surteriĝo en la metropolo. Britio daŭris nur kelkajn semajnojn.
  En 1943, invado okazis tra Alasko, kaj la japanoj kaptis la Istmon de Panamo.
  La milito kun Usono ricevis longedaŭran kaj amaran karakteron. Ĉiu paŝo estis donita kun granda malfacileco.
  Novjorko kaj Vaŝingtono falis en 1946. La usonanoj tamen sukcesis fine lauxte klaki la pordon - uzante nukleajn armilojn. Sed ili bruligis nur kelkajn sovetiajn sekciojn, kelkcent milojn da propraj civitanoj.
  La fino de la Dua Mondmilito falis la 5-an de septembro 1946. Kvar jarojn poste, Stalino estis devigita venki Japanion, kiu minacis akiri nukleajn armilojn.
  La milito daŭris pliajn kvin monatojn, kaj Sovetunio establis sian finan dominecon en la mondo.
  Iosif Vissarionovich sukcesis inkludi ĉiujn landojn de la mondo en Sovetunio. La Plej granda Gvidanto de Ĉiuj tempoj kaj popoloj vivis ĝis 1971. En reala historio, Stalino estis venenita. Ĉi tie li pasigis la tronon al sia nepo Aleksandro Stalin. Kompreneble, multe da sango estis verŝita, kaj la Moloĥo de subpremo funkciis seninterrompe. Sub Aleksandro Vasiljeviĉ komenciĝis iu liberaligo. Sed ne longe.
  Sovetunio sukcese regis spacon. La homaro estas unuigita kaj strebas al aliaj mondoj. La astronaŭto jam metis piedon sur Marson, Venuso, Merkuro, surteriĝis sur la satelito de Jupitero. Veraj urboj estas konstruitaj sur la luno.
  Dum la reveno de la astronaŭto el Plutono okazis atenco kontraŭ Aleksandro Stalin. En la momento de venado al potenco, li estis nur tridekjara. Antaŭ la tempo de la atenco, nur sepdek kvardek jarojn, ĉar Salomono havis sukcesan regadon.
  Sur la Tero, malsato finiĝis, terorismo preskaŭ finiĝis, ne estas militoj, kaj eĉ malliberejoj estas duone malplenaj kaj aspektas pli kiel skoltaj tendaroj ol krimaj zonoj. Drogodependeco preskaŭ malaperis, alkoholo ne estas tre populara, kvankam ĝi ne estas malpermesita, same kiel tabako, kiu perdis popularecon. Solida legopovo, senpaga edukado kaj medicino.
  Kaj eĉ en la temo de la vivlongigo, oni jam progresis.
  Nu, ĝi ne odoras kiel vera demokratio. La elektoj, sincere, estas fikciaj, en la plej bona kazo konkurso de du aŭ tri antaŭkonsentitaj kontrolitaj kandidatoj.
  Dum longa tempo, kaj Stalin kaj Aleksandro mem estis elektitaj sen alternativo. Sed lastatempe aperis ankaŭ poŝaj opoziciuloj. Sed tamen, la nepo de la ĉefo memfide prenis naŭdek naŭ procentojn kun ĉevalvosto.
  Do la atenco, kiu okazis en 2011, estas sensencaĵo. Kaj ĝi estis sukceso.
  Aleksandro postlasis neniujn filojn, kaj la estro de la ĉiopova planeda sekureco, Nero ibn Totalitarian, kaptis potencon. La nomo Nero estas reala, sed la totalisma pseŭdonimo.
  La sama vorto totalismo ne estis malpura vorto. Sovetunio, kunigita sur la tuta planedo, estis konsiderata ekzemplo de pozitiva ŝtato, kiu regas ĉion kaj ĉiujn. La ideologio estas komunisma, kvankam ne ĉio restas de Markso, sed ĝi evoluas laŭplane. Mono tamen ankoraŭ ne estas nuligita, do la popolo ankoraŭ ne maturiĝis.
  Religio formale estis ateismo kun la kulto de gvidantoj, sed ... Kun miksaĵo de la mito. Ekzemple, ili jam kredis je la ekzisto de la animo, kaj iuj supernaturaj fortoj. Kvankam ĝi jam alproksimiĝis al miksaĵo de paganismo.
  Kaj Stalin estas bonega idolo.
  Nerono ĝenerale ne detruis la kulton de siaj antaŭuloj, sed verŝis sangofluojn, plifortigante sian potencon.
  Masivaj subpremoj ĉe la pinto estis akompanitaj per purigoj ĉe la fundo. Krome, la planedo Tero jam estis minacata per reloĝigo. La naskokvanto estas alta, kaj la mortokvanto estas multe pli malalta ol en la realeco.
  Kaj Nerono enkondukis kriman respondecon ekde la aĝo de kvin jaroj, kaj la malvirtan praktikon malliberigi infanojn, ĉu je ununura denunco, ĉu ĝenerale - laŭplane. Kaj ankaŭ plenkreskuloj, kompreneble. Centoj da milionoj da homoj tra la Tero finiĝis en tendaroj, kaj dekoj da milionoj estis pafitaj. Cetere, la sadisma Totalisma pravigis tion per la bezono ŝpareme elspezi la rimedojn de la planedo. Flugoj al la steloj ĝis nun restis fantazio, kaj la disvolviĝo de la sunsistemo estas ege multekosta entrepreno.
  Kaj la kaptitoj kontentiĝis pri malmulte, ili bezonas multe malpli da rimedoj, kaj la GULAG de planeda skalo produktas multon de ĉio.
  Kaj, kompreneble, la ĉefa afero estas la maniero konkeri aliajn mondojn. Sed dum la maŝino de subpremo funkcias - kiel Moloch.
  LA INFERA EFIKO DE MAINSTEIN
  La komando de la fama trarompo de decembro 1944 en Anderrach estis konfidita al Mainstein. Hitler decidis resendi la malhonoron de sia plej talenta kaj tre sperta feldmarŝalo en ofensivaj operacioj.
  Kaj Model estis konfidita kun la komando de la Vistula Armeo-Grupo en la centro de la germana defendo sur la orienta fronto. Ŝajnis ke ĝi ne gravus, sed...
  Jen la opinio de la usona ĵurnalisto Ralph Irgensoll. Kiel li priskribas la trarompon;
  La germanoj ŝajnis havi ĉion - surprizon, rapidecon, pafforton kaj altan moralon. Rigardante la mapon matene de la 17-a de decembro, ŝajnis neeble haltigi ilin - ili trarompis nian defendlinion sur fronto de kvindek mejloj kaj verŝis en ĉi tiun breĉon kiel akvon en blovitan digon. Kaj de ili, laŭ ĉiuj vojoj kondukantaj al la okcidento, la usonanoj kuris kapantaŭen!
  Tio estas, estas klare, ke fiasko tute ne estis antaŭdeterminita, kaj la nazioj havis ĉiujn ŝancojn de sukceso.
  Mainstein sukcesis, uzante la taktikojn de koncentritaj strikoj, kapti Bastogne sur la movado. Sukceson faciligis trompo, jam provita pli ol unu fojon de Mainstein ĉe la orienta fronto. La germanoj atakis sub amerikaj flagoj, kaj la jankioj konfuzis la naziojn kun siaj propraj retiriĝantaj soldatoj. La germanoj uzis malmulton da okcidentstilaj kaptitaj veturiloj, kaj bagatele pentris super la svastikoj kun blankaj steloj.
  La kapto de Bastogne, kiu estis kovrita fare de la 101-a Aerdivizio, kondukis al la fakto ke la nazioj povis atingi la Mozan Riveron, eĉ antaŭ horaro kaj okupi pontojn kiuj ne estis krevigitaj. Kaj tiam, ne detruitaj magazenoj en Lieĝo kaj Namuro estis kaptitaj. Tie la nazioj trovis por si grandegajn stokojn de fuelo kaj municio.
  La Reĝaj Tigroj distingiĝis en la bataloj, kaj malbona vetero kontribuis al la fakto ke la Aliancita aviado estis ekster la ludo. La 23-an de decembro, Antverpeno estis kaptita, grandaj Aliancitaj fortoj estis ĉirkaŭitaj. Kaj la 25-an de decembro, antaŭ Kristnasko, la germanoj kaptis la ĉefurbon de Belgio - Bruselo. Por la unua fojo ekde 1941, la nazioj povis fanfaroni pri preni la ĉefurbon.
  La ofensivo, senprecedenca laŭ sia amplekso, ĝia freneza rapideco kaj la abundo de kaptitaj trofeoj, same kiel multaj dek mil militkaptitoj, skuis la aliancanojn al la tero. Ŝajnis, ke miraklo okazas. La germanoj, aliflanke, sentis sin gajaj, kaj pli kaj pli da usonanoj kaj britoj kapitulacis.
  Sub tiuj kondiĉoj, Wilson Churchill proponis neatenditan movon: armisticon por periodo de cent tagoj. Roosevelt jam estis grave malsana, kaj diris, ke la generaloj decidu ĉi tiun aferon. Ne estis unueco inter la komandantoj.
  Sed la minaco de kompleta katastrofo, kaj grandegaj perdoj, puŝis la amerikajn generalojn subteni paŭzon de januaro 1, 1945. Nun la vorto restis ĉe Hitler.
  La Fuhrer, post raportado pri la plej grandaj sukcesoj en la Okcidento, ekviviĝis. Li reakiris viglecon, kaj li laŭvorte rejuniĝis. Kaj komence li akceptis la proponon kun malamikeco.
  - Kiel vi povas ĉesigi tian brilan ofensivon, kiam ni estas pli proksime ol iam al kompleta venko!
  Tamen, la generalo sufiĉe racie klarigis al la Fuhrer, ke la usonanoj havas loĝantaron preskaŭ egala al Sovetunio, kaj armeo de dek tri milionoj, kaj Britio, kune kun koloniaj trupoj kaj regadoj, eĉ pli. Por ke eĉ konsiderante la moralon de la malamiko, la aliancanoj rapide ekveturos kaj iros sur la kontraŭofensivon. Jes, kaj laŭ la lastaj datumoj, la rusoj preparas potencan baton en la centro kaj Orienta Prusio. Tiam la Fuhrer proponis paŭzon por jaro, kaj kun kompleta interŝanĝo de militkaptitoj.
  Konsiderante kiom da kaptitoj la Fritz kaptis, estas tute klare, ke Churchill kaj la usonaj oligarkoj ne kverelis. Krome, germanaj militkaptitoj replenigos la Germanan Armeon kaj ne permesos al Stalino kapti Eŭropon en unu jaro.
  Kaj kie la aliancanoj rapidas? Ameriko baldaŭ faros atombomban provon, vi povas venki Japanion - malligante viajn manojn. Kaj samtempe eĉ pli sangas la Tria Reich kaj Sovetunio. Kaj tiam prenu ilin varmaj...
  Do Churchill mem faris la decidon, kaj Roosevelt, estante malsana kaj mola korpo, ne kontraŭis.
  Kaj la nazioj tuj decidis translokigi la 6-an SS Panzer Army kaj dek ses el la plej plensangaj sekcioj al la orienta fronto. Estas neeble tute kaŝi la koncentriĝon de sovetiaj trupoj sur la pontoj sur la Vistulo, kaj Model sukcesis plifortigi la defendon. Krome, ĉi tiu leono de defendo deturnis rezervojn de sub la artileria preparado de la sovetiaj trupoj, kaj ĉefe fortigis la duan kaj trian defendliniojn.
  Li ankaŭ sukcesis konvinki Hitler transdoni parton de la fortoj al kaj Hungario kaj Slovakio. La Fuhrer decidis ke se ofensivo ne estis atendita en Italio, tiam parto de la soldatoj povus esti forigita de tie.
  Stalino subite trovis sin vizaĝ-al-vizaĝe kun la Germana Armeo, kiu ankoraŭ regis signifan parton de Eŭropo kaj ... hezitis. La situacio ŝanĝiĝis draste, Jozefo volis trakti ĝin unue.
  La ofensivo en la centro estis planita por 20 januaro. En reala historio, ĝi komenciĝis 8 tagojn pli frue, kaj en ne tre favoraj veterkondiĉoj.
  Tamen, Churchill nun ne petis Stalin ataki, kaj la kutime singarda sovetia estro de la Ŝtata Defenda Komitato sentis iun konfuzon. Kompreneble, la plej logika decido estis lanĉi ofensivon kiel eble plej rapide por malhelpi la germanojn plifortigi siajn defendojn, koste de unuoj translokigitaj el Okcidento. Sed unu el la mankoj de Stalin estis nedecidemo antaŭ akra ŝanĝo en la situacio kaj neklaraj pozicioj.
  La gvidanto, ekzemple, ne kuraĝis bati Hitleron unue en 1941. Stalino ne kuraĝis preni Berlinon reen en februaro 1945, kvankam pro la manko de fuelo kaj municio, germana kontraŭatako de Pomerio apenaŭ estus efika. La Ĉefkomandanto ankaŭ ne kuraĝis lanĉi rektan armean invadon de Jugoslavio, kontraŭ la malamata Tito, aneksi teritoriojn en Irano, aŭ planti komunisman reĝimon en Finnlando.
  Stalino en ekstera politiko ĉiam estas pli retenita ol en enlanda. Li ne havas pli da malhumileco antaŭ eksterlandanoj, multe da timo, kaj eĉ kian respekton. Do, male al la logiko, la ĉefo vere hezitis, kaj decidis prokrasti la ofensivon en la centro por la momento.
  La nombro da germanaj trupoj de la Armeo-Grupo "Vistulo" rapide pliiĝis. En monato, la infanterio duobliĝis de 800 mil ĝis 1650, en tankoj kaj memveturaj kanonoj de 1136 ĝis 3870 veturiloj, en artilerio de 4103 ĝis 8000 mil, kaj aviado de 270 ĝis 2100 aviadiloj.
  Tiel, la germanoj povis fari la superecon de la sovetiaj trupoj en fortoj ne tiel katastrofa kiel antaŭe. Krome, Model konstruis pli realigeblan defendon.
  Germanio, post la ĉeso de la bombado, pliigis la produktadon de ekipaĵo. Precipe ĉasaviadiloj ME-262. La lasta aŭto fariĝis pli kaj pli teknike fidinda, kaj ĝia pezo malpliiĝis. La NE-162, la plej bona batalanto en la mondo laŭ siaj flugaj trajtoj, ankaŭ montris grandan promeson.
  Kaj la jeta bombaviadilo Arado pliiĝis en nombro, kaj ĝiaj novaj modifoj aperis. Iom post iom, la germana aviado ekhavis kvalitan superecon super la sovetia. Dum sovetiaj aviadildizajnistoj estas ankoraŭ tre malproksime de la aspekto de plenrajta jetaviadilo. Memoru, ke la MIG-15 komencis flugi nur en 1948, kaj ekproduktis en 1949. Kaj ĉi tio estis en paca tempo kaj kun la helpo de germanaj projektistoj kaj evoluoj.
  Konsiderante la rapidan kreskon en la produktado de jetaj monstroj, la supereco de Sovetunio en la aero estis pridubita.
  Estis iom pli bone en tankkonstruado, sed la nazioj povis meti en amasproduktadon la memveturajn kanonojn E-25, kiuj havis sufiĉe decan kirason kun 88-mm kanono kaj kun malalta silueto kaj pezo. La ebleco de apero de maŝinoj de la E-serio povus transdoni al la germanoj kaj en tankokonstruado superecon en kvalito.
  Tamen, la Pantero daŭre retenis superecon en venonta batalo super la T-35-85, ĉefe pro pli kiras-penetra pafilo, kaj la Panzer-4 havis alfrontan kirason kaj armilaron, kun malalta silueto, sufiĉe kontentiga. La kanono de la Pantero traktis ĉiujn sovetiajn tankojn, 80 milimetroj da kiraso laŭ angulo de kliniĝo de 45 gradoj disponigis kontentigan protekton. Kun altkvalita kiraso, tio donis al la germanoj superecon en batado super la T-34-85.
  Kaj pro tio, ke la malamikecoj en Okcidento ĉesis, la kapitalistoj komencis liveri alojajn elementojn, kio signifas, ke la kvalito de la rezervado komencis pliboniĝi.
  Kaj la jam evoluintaj Lev-tankoj kaj la pli progresinta kaj kompakta Panther-2 estas survoje. Ilia Fritz provas lanĉi en serio. Montriĝis, ke la Germana Armeo povus havi tempon por korekti kelkajn el siaj malfortoj kaj atingi avantaĝon.
  Stalino, post serio de kunvenoj, ordonis la atakon la 5-an de februaro. La prokrasto ne plu havis sencon.
  Tamen, la germanoj jam sukcesis konstrui densan defendon kaj havis sufiĉe da forto por elteni la atakon per lerta defendo. Furioza batalado daŭris dum pli ol monato. Sovetiaj trupoj povis antaŭeniri de 15 ĝis 30 kilometrojn sen trarompi la frontlinion. La ŝtonmuro ne ŝanceliĝis.
  Meze de marto, la germanoj jam lanĉis ofensivon direkte al Budapeŝto. Ili sukcesis atingi kelkajn taktikajn sukcesojn, kaj eĉ kreis plurajn vaporkaldronojn. La uzo de noktvidaj aparatoj, kaj la ofensivo en la mallumo, montriĝis efika.
  La sovetiaj soldatoj estis devigitaj eliri el la ĉirkaŭbarado kun batalo kaj retiriĝi malantaŭ la Danubo.
  Tamen, malgraŭ la taktika sukceso, la Fritz ne ricevis novajn strategiajn, sovetiajn rezervojn por evoluigi ofensivon sur Budapeŝto. Vere, la nazioj ebenigis la fronton kaj povis plibonigi siajn defendajn kapablojn.
  Ankaŭ la aliancanoj ankoraŭ ne estis tre bonŝancaj kun Japanio. La alteriĝo en Filipinio finiĝis en fiasko. La japanaj batalŝipoj, gviditaj fare de la giganto Yamato, povis kapti kaj detrui la alteriĝoŝipon kaj plurajn krozŝipojn.
  Do la antaŭeniĝo de Usono kaj Britio en la Pacifiko malrapidiĝis. Tamen, la Lando de la Leviĝanta Suno ne plu havis la forton por ataki sin.
  Sed la milito ankoraŭ daŭris, kaj ne estis odoro de fulmmilito.
  Kaj Stalino provis disigi la naziojn por la momento. Pro la interŝanĝo de militkaptitoj, la Fritz replenigis sian aerfloton kun spertaj pilotoj, kaj daŭre fortigis reagaviadilojn. Kaj la tanko Panther-2 finfine eniris en amasproduktadon kaj montriĝis tute sukcesa maŝino, superante ĉiujn sovetiajn markojn en batalkvalitoj. Samtempe, la predantoj havas bonegan motoron de 900 ĉevalfortoj, kaj reĝan tigropafilon kapablan penetri 158 mm kirason je distanco de 1500 metroj, kun 150 mm klinita fronta kiraso.
  La Lev-tanko estis ĝenerale noviga marko - la gvattureto estis movita reen, kaj la motoro kaj dissendo estis lokitaj kune en unu bloko, kaj la rapidumujo estis sur la motoro mem. Tiel, la familio Lvov montriĝis havi kompaktan aranĝon kaj bonegan rilatumon: kiraso, armilaro, pezo.
  La nazioj, kvankam malfrue, sukcesis dizajni bonajn, sukcesajn tankojn kapablajn superi sovetiajn markojn.
  La 15-an de aprilo, kolektinte 2,5 milionojn da soldatoj kaj multajn tankojn, marŝalo Ĵukov lanĉis ofensivon. Li estis kontraŭbatalita fare de la sama Mobel. Mainstein ricevis diamantojn al la kruco de la kavaliro por sukceso en la Andders, kaj iĝis la dua Reichsmarschall post Goering.
  Kaj al li Hitler konfidis komandon de la suda sektoro de la fronto. La bato de Ĵukov estis forta, sed Model retiris soldatojn de la frontlinio de defendo kaj sukcesis ĉesigi la sovetian antaŭeniĝon sur la dua linio.
  Wehrmacht antaŭ tiu tempo iĝis pli forta. La germanoj plifortigis sin koste de multaj liberigitaj militkaptitoj, armis sin per la bonega mitraleto MP-44, kies produktado konstante pliiĝis.
  La produktado de tankoj kaj memveturaj pafiloj kreskis ... Sed plej grave, la moralo de la germanaj trupoj kreskis, ili estis pretaj batali ĝis la fino.
  Koste de grandegaj perdoj, ĝis la 22-an de aprilo, Zhukov ankoraŭ sukcesis fendi la defendlinion en la centro, sed la eliro de la batitaj sovetiaj trupoj en la operacian spacon ne ebligis preteriri Varsovion. La suda kirasa grupo de la malamiko lanĉis fortan kontraŭatakon kaj la 26-an de aprilo, signifaj fortoj de la Ruĝa Armeo estis ĉirkaŭitaj.
  Delikata ekvilibro estis establita en la aero, sed la germanaj jetbombaviadiloj, pro sia rapideco, povis bombi kun praktika senpuneco - interrompante la provizon. Krome, la Fritz uzis radiokontrolitajn raketbombojn, kiuj falis tre precize kaj detruis transirejojn.
  Stalino, en kolerego, malpermesis la retiron de la sovetiaj trupoj kiuj estis ĉirkaŭitaj. Tamen, rapide konsumante municion kaj fuelon, la heroaj sovetiaj trupoj ne povis elteni tro longe.
  Komence de majo, la plej multaj el la sovetiaj soldatoj en la poŝo estis likviditaj: parte detruitaj, kaj parte kaptitaj. La ofensivo sub la komando de Ĵukov finiĝis en grava armea katastrofo, kiu devigis la sovetiajn soldatojn retiriĝi preter la Vistulo.
  Tamen, Stalino montris obstinecon kaj ordonis konservi la pontojn ĉiakoste.
  La Tria Regno en la Okcidento kontrolis Nederlandon, same kiel la francojn - Elsarz kaj Loreno, kune kun Luksemburgio. Tiel, la Fritz ankoraŭ havas sufiĉe da rimedoj por pliigi la produktadon de armiloj en foresto de bombado. Precipe facila kaj malmultekosta HE-162.
  Do la avantaĝo en la aero iom post iom pasis al la nazioj. La plej produktiva germana aso, Huffman, ricevis la rangon de majoro la 8-an de majo kaj, kune kun li, HE-162.
  Kiel ĝi baldaŭ rezultis, la nova aŭto estis ideale konvenita al la stilo de Huffman: ataki la malamikon proksime. Ŝi havas tre bonan manovreblon kaj rapidecon.
  Kaj la plej produktiva aso de la Dua Mondmilito daŭre gajnis. Nu, Mainstein lanĉis ofensivon en Hungario. La germanoj denove uzis la taktikojn de noktostrikoj, kaj manovroj dum la nokto, same kiel jetbombaviadiloj.
  Sed ili moviĝis relative malrapide kaj suferis gravajn perdojn. La sovetia armeo ne plu estis tia, kia ĝi antaŭe estis. La soldatoj akiris batalsperton, kaj rezistis, urĝe montrante eltenemon kaj amasheroecon en defendo. Kaj la komando de la Ruĝa Armeo agis sufiĉe rapide kaj alportis rezervojn en batalon preskaŭ ĝustatempe.
  Koste de grandaj perdoj, la germanoj antaŭeniris cent kilometrojn, kaj antaŭ ol iom atingi Budapeŝton, ili haltis. Krome, la sovetia komando provis kontraŭataki. Sed ne tre sukcesa ĝis nun.
  La germanaj memveturaj pafiloj e-25 pruvis esti bonegaj en defendo. La malalta silueto kaj forta fronta kiraso ebligis montri superecon sur la batalkampo, inkluzive sur la SU-100.
  La varma somero de 1945 venis. Ambaŭ flankoj en antaŭaj bataloj estis peze sangitaj. Hitler estis devigita suspendi la ofensivon en Hungario. Stalino siavice provis teni la pontojn. Granda batalo bolis en la aero.
  La 2-an de julio 1945, Huffman malflugigis sian 400-an aviadilon, por kiu al li estis premiita la Ora Kverko-Folioj al la Kruco de la Kavaliro. Do iĝante, tiel, la dua piloto ricevanta tian ordon. Unue
  Ĝi montriĝis por la legenda Rudel.
  Inter la sovetiaj asoj, Kozhedub memfide prenis la unuan lokon, kiu la 19-an de aŭgusto ricevis la trian stelon de la heroo de Sovetunio por 75 faligitaj malamikaj aviadiloj. Kaj ĉi tio malgraŭ tio, ke kvalita supereco pli kaj pli pasis al la Luftwaffe.
  Iom post iom, la germanoj limigis la produktadon de ŝraŭbmaŝinoj, anstataŭigante ilin per jetaj. La aŭtuno de 1945 kaj la plej nova modelo ME-262 kun svingitaj flugiloj kaj rapidoj ĝis 1100 kilometroj hore aperis.
  Somero pasis en atakoj kaj bataletoj. En aŭgusto, la sovetianoj provis trarompi la germanajn poziciojn en Orienta Prusio. La batalado daŭris ĉirkaŭ unu monaton, sed ne eblis venki la plej potencan germanan defendon.
  La germanoj, siavice, ne devigis la ofensivon. Ili pliigis la nombron da novaj Panther-2 kaj Lev-tankoj, provis kapti totalan aersuperecon.
  Sovet-Unio perdis provizojn sub Lend-Lease kaj tio negative influis armean produktadon. La decido teni pontojn sur la Vistulo tro multe kostis la Ruĝan Armeon. Kaj ĝi ne pravigis sin.
  Kaj la germanoj ankaŭ aperis diskotekoj...
  Stalino, post iom da hezito, tamen decidis antaŭeniri en Hungarion. Estas pli komforte tie. Sed ĝenerale, oni devas konfesi, ĝi ĉiam pli similis al la unua mondmilito. Kiam la linioj iĝis senmovaj, kaj la atakanta flanko perdis multe pli ol tiu sidanta sur la defensivo.
  Kaj la sovetia komando trovis la fortajn formaciojn de la Fritz. La batalado daŭris ĝis malfrua aŭtuno. Stalino ĉi-foje postulis ofensivon, kaj decidajn sukcesojn.
  Sed la fortoj ne sufiĉis, aŭ pli ĝuste la malamiko ne estis pli malforta. La germanoj finfine kaptis la iniciaton en la aero pro jetaviadiloj kaj uzis la plej novajn, tre efikajn memveturajn pafilojn kaj tankojn en defendo. Kaj por kontraŭstari, eblis nur amasa heroeco de la sovetiaj soldatoj.
  La T-44-tanko montriĝis tro kruda kaj nefidinda por esti amasproduktita, do la T-34-85 restis la ĉefa veturilo.
  Malgranda aro produktis IS-3. Sed ĉi tiu aŭto, malgraŭ la bonega fronta protekto, ne estis tre efika, precipe rilate al veturado.
  Sovetiaj trupoj ankaŭ provis antaŭeniri en Orienta Prusio kaj sur Vistulo, sed nenie ili povis trarompi la fronton de la malamiko. Kaj la germanoj mem estis limigitaj al aktiva defendo.
  Hitler estis malbonfarta, kaj la faktaj devoj de la ĉefkomandanto estis plenumitaj fare de la kapo de la SS, Himmler. Kaj ĉi tiu okulvitrumita ekzekutisto distingiĝis per singardemo. Goering ankaŭ pro la misuzo de malsaĝeco, tute malkomponiĝis. Do Himmler povis kapti preskaŭ senliman potencon.
  Sed la estro de la SS atendis, kaj kalkulis je novaj specoj de armiloj. Fritz jam sukcesis ekfunkciigi nuklean reaktoron, korektante eraron per grafito, krome, la nova generacio de aviadiloj, diskotekoj, montriĝis tre sukcese. Do ĉi tiu frenezulo kalkulis je mirakla armilo, kaj preferis konservi forton.
  Krome, estas neverŝajne ke la aliancanoj rekomencos malamikecojn kontraŭ la Tria Reich. Post la fiasko de la alteriĝoj en Filipinio, denove la amerikanoj revenis al singardaj taktikoj, elpremante la japanojn el la insuloj. Ili tiam moviĝis trans la Pacifikon, sed ekstreme malrapide. Ne mirinde la taktikoj de Nimitz estis moknomitaj: de palmarbo al palmarbo.
  Nukleaj armiloj trapasis la provon, sed ĝis nun Japanio mem verŝajne estas malfacile akirebla. En septembro 1945, la amerikanoj provis, sed renkontis embuskon kaj perdis ambaŭ atombombojn. Do dum Hiroŝimo kaj Nagasako staras.
  Kaj la japanoj, akirinte sperton, uzas siajn batalŝipojn pli sukcese, devigante Usonon kaj Brition ekzerci maksimuman singardemon. Tiel, Truman, kiu anstataŭigis Roosevelt, ankoraŭ ne ricevis atutojn en siaj manoj por meti premon sur Sovetunio kaj la Tria Reich.
  Meze de novembro 1945, la Ruĝa Armeo suspendis la ofensivon, la batalado fariĝis aera fazo kaj malgrand-skala senŝeligado.
  Por Stalin, iĝis evidente ke la batalado atingis pozician blokiĝon. Kaj la plej bona eliro el ĉi tio estas la konkludo de la mondo. Sed ... Himmler kaj Hitler volis almenaŭ kelkajn teritoriajn akirojn de Sovetunio kaj ankoraŭ kredis je mirakla armilo.
  Do en januaro 1946, Stalin decidis denove provi rompi la dorson de faŝismo.
  En januaro 1946, la granda ofensivo de la Ruĝa Armeo komenciĝis. La germanoj estis bone armitaj, sed ilia laborforto estis rompita. Sed Sovetunio estis grave elĉerpita kaj detruita de la milito.
  La denseco de artileria preparado en la ĉefa sekcio de la sukceso pliiĝis al kvincent bareloj por kilometro. Vere, la nazioj kutime konstruas defendon en profundo kaj iliaj ĉefaj fortoj situas malproksime de la frontlinio.
  Krome, la sovetia komando gvidis la ofensivon en dek unu malsamaj lokoj. La taktikoj de la fama Brusilovsky-sukceso estis uzataj, kiam ili trafis ambaŭ sur larĝa fronto kaj samtempe koncentriĝis en la areo de la ĉefa trarompo.
  Hitler estis grave malsana kaj Himmler daŭre adheris al defensivaj taktikoj. Sed la germanoj jam sukcesis lanĉi kelkajn fortajn novajn erojn en amasproduktadon. Precipe, la pli progresinta E-50, tute plentaŭga tanko de la nova generacio, kaj pluraj modifoj de la fundamente nova Lion-tanko.
  Konsiderante ke la T-34-85 restis la ĉefa sovetia tanko, la sovetiaj trupoj devis alfronti la kvalitan superecon de la malamiko. Plie, la reagaviadilo de la Germana Armeo. La TA-400, la sesmotora, plej potenca bombaviadilo en la mondo kun atingo de pli ol 8 000 kilometroj, jam aperis. Kaj la ME-262 en la "X" modifo, kapabla atingi rapidojn preskaŭ duoble ol de sovetiaj jakoj.
  Trapasis tre kuraĝigajn testojn kaj disketojn. Krome, la novaj maŝinoj ne nur rompis la rapidecon de kvar, kvinoble la sonrapideco, sed ankaŭ, kio estas grava, danke al la laminara jeto, montriĝis praktike nevundeblaj kontraŭ malgrandaj armiloj.
  Dum la movo de la disketo, aerfluoj povis porti kuglojn kaj obusojn, kaj la disketo trapasis la plej densan kontraŭaviadilan fajron sen esti difektita.
  Vere, la sama lamena jeto ne permesis al la germana maŝino pafi reen. Maksimume, eblis malŝalti la fluon por mallonga tempo kaj faligi bombojn.
  Sed ĉiukaze, la disketo estas fundamente nova armilo, kiu havas fortan influon sur la psiko de la progresanta soldato.
  Stalin nomis la operacion tre snobe: "Vladimir Lenin". Jam estis operacioj "Rumyantsev", "Kutuzov", "Suvorov", sed pli malvarmetaj ol Vladimir Iljiĉ kaj fakte estas neniu kaj nenio! Do bonŝancon al la Ruĝa Armeo, kaj estas tempo frakasi la Fritz.
  La nazioj prepariĝis kolose por la defendo, kaj kiam la ofensivo komenciĝis la 15-an de januaro, ili renkontis ĝin plene armita.
  La nazioj sukcesis forpuŝi la sovetian ofensivon en ĉiuj dek unu helpaj direktoj, kaj nur en la areo de la ĉefa sukceso, sovetiaj trupoj enpenetris en la nazian defendlinion.
  Stalino tamen decidis kaŭzi la ĉefan baton en Hungario. En Orienta Prusio, la germanoj havas tro fortan defendon. En Kroatio, la tereno ne estas tre bona por la ofensivo - montoj, transirejoj. En Pollando necesas trudi la Vistulon, kaj jes, estas multe da montaraj baroj.
  Estis ankaŭ Slovakio. La dua plej potenca bato estis donita tie, kaj kalkuloj ankaŭ estis faritaj por sukceso. Sed la Fritz kolektis tro da tankoj kaj sukcesis ĝustigi la situacion per kontraŭatako.
  Sed en Hungario, la sovetiaj trupoj iris en trarompon! Stalino estis tre kontenta. Lia revo duonigi la Trian Reich ŝajnis proksima al esti realigita.
  Sovetiaj trupoj kovris pli ol cent kilometrojn en la unuaj dek tagoj, kaj tio inspiris optimismon.
  La ruza Mainstein, tamen, ne hastis ŝtopi la breĉon faritan de la Ruĝa Armeo, sed prefere atendis kaj akumulis fortojn sur la flankoj. Li rememoris la ofensivon de la sovetiaj trupoj apud Ĥarkovo kaj Ĥarkovo, kiam ankaŭ la rusoj unue venkis kaj progresis, kaj poste ili estis majstre fortranĉitaj per subfrapado.
  Kaj tiam la nazioj konceptis similan kaptilon. Spertaj marŝaloj Ĵukov kaj Vasilevskij montris al Stalin la eblecon de tia flanksabotado, sed la laca Ĉefkomandanto donis decidan rifuzon regrupigi la trupojn. Stalino ne volis ellasi la sortbirdon el siaj manoj kaj postulis, ke la urbo Vieno estu kiel eble plej rapide kaptita kaj ĉesigi la naziismon.
  La 5-an de februaro, kiam la sovetiaj trupoj jam antaŭeniris pli ol 250 kilometrojn kaj jam alproksimiĝis al Vieno, la kontraŭatako de tataro estis lanĉita - la "Buŝo de Tigro".
  Potencaj germanaj tankaj kojnoj premis la flankojn de la sovetiaj trupoj. Kaj laŭvorte en tri tagoj ili ĉesigis sovetiajn komunikadojn.
  Stalino estis kolerega kaj malpermesis la retiron de soldatoj, postulante liberigon. La bataloj estis en plena svingo. Por la unua fojo, la germanoj amase uzis siajn nevundeblajn diskedojn, same kiel diskoformajn helikopterojn evoluigitajn fare de Kurt Tank.
  La reagaviadiloj de la nazioj, inkluzive de atakaviadiloj, plene dominis la aeron. Kaj tio malfaciligis por la sovetiaj trupoj manovri kaj kontraŭataki.
  Provoj trarompi la ĉirkaŭadon estis malsukcesaj. La sovetia grupiĝo estis dissekcita, kvankam individuaj taĉmentoj daŭre batalis eĉ antaŭ la komenco de marto.
  Sed la nazioj, bedaŭrinde, ŝanĝis la potenc-ekvilibron kaj povis unue ĉirkaŭi kaj poste rekapti Budapeŝton. Kaj tiel reakiri la plej grandan parton de Hungario.
  Kiel rezulto, kornico estis formita ...
  Kaj sur la japana fronto, la aliancanoj finfine alteriĝis en Filipinio. La Lando de la Leviĝanta Suno elĉerpiĝis, kaj eĉ individuaj taktikaj sukcesoj ne povis kaŭzi turnopunkton.
  La britoj kaj amerikanoj, akumulinte forton, forpelis la japanojn de Birmo, kaj lanĉis ofensivon kontraŭ Hindoĉinio. En terbataloj, britaj kaj amerikaj tankoj plimultis ol japanaj malpezaj tankoj, kaj la aliancanoj avancis, kvankam malrapide, sed sufiĉe egale. Samurajaj kontraŭatakoj ne povis kaŭzi signifan difekton
  Kaj nur sufokita en sango. Tiel Japanio iom post iom malfortiĝis.
  Kaj en aprilo 1946, la Yamato krozŝipo estis mallevita. Kio estis grava simbola paŝo...
  Sed ĝis nun Usono kaj Britio ne malligis siajn manojn. Kaj la atombombo ne estis lanĉita. Sed nukleaj arsenaloj malrapide sed certe repleniĝas!
  Do, Onklo Sam eble ne hastas. Krome, dum kaj Sovetunio kaj Germanio estas malproksimaj de paco.
  Efektive, post la sukcesoj en Hungario, Hitler, malsana je Parkinson, rimarkeble vigliĝis, kaj postulis atakon kontraŭ la pozicioj de la sovetiaj trupoj.
  Mainstein frapis neatenditan baton por la sovetia komando direkte al Rumanio. La Fritz sukcesis atingi la Nigran Maron antaŭ la fino de majo.
  La sovetia komando ankaŭ alvenis ĉe perdo. Stalino suferis apopleksion, sed fidante neniun, li rifuzis doni aŭtoritaton al unu el siaj deputitoj. Pro tio, la kontrolo de la sovetiaj soldatoj estis interrompita, kaj la nazioj povis kapti Rumanion, kaj fortranĉi la sovetiajn soldatojn kiuj batalis en Balkano.
  Reĝo Miĥa kaj lia sekvantaro rapidis por ĵuri fidelecon al la Tria Regno denove. Kaj la nazioj, kiuj jam ricevis petrolon de la aliancanoj, ricevis kontrolon de la rumanaj kampoj.
  La germanoj perdis iom da tempo en la bataloj por Balkano, la Fuhrer ne volis lasi grandajn sovettrupojn en sia malantaŭo kaj estis fervora puni Titon kaj la perfidulojn de Bulgario.
  Somero pasis en bataloj en Balkano. Kaj en la aŭtuno, Stalino jam retiriĝis kaj provis kontraŭataki. La germanoj kelkloke forlasis la sovetian landlimon kaj eniris Moldavio, sed ĝis nun la teritorio de Sovetunio restis neatingebla por ili.
  Kaj la usonanoj finfine uzis nukleajn armilojn kontraŭ Japanio. Sed ne en aŭgusto 1945, sed en septembro 1946. Antaŭ tiu tempo, la aliancano jam alproksimiĝis al Singapuro, kaj liberigis la plej grandan parton de Hindoĉinio. La Lando de la Leviĝanta Suno perdis multajn insulojn, kaj la aliancanoj jam planis ofensivon kontraŭ Okinavo.
  Profitante de la malfortiĝanta armea potenco de Japanio, du atombomboj falis sur Hiroŝimon kaj unu sur Nagasakon. Kvin pliaj atombomboj estis detruitaj fare de ĉasaviadiloj de la Lando de Samurajo kaj Ninja. Sed la efiko estis mirinda. Kvankam Japanio ne kapitulacis post tio. Sed ĝi faris impreson sur ĉiuj landoj de la mondo.
  Aŭtuno pasis kun diversa sukceso, sed la frontlinio tre malmulte ŝanĝiĝis.
  La germanoj finis siajn kontraŭulojn en Balkano, kaj daŭre plifortikigis la kirasajn pugnojn. Piramidaj tankoj iĝis tre efikaj, kiuj disponigis bonegan protekton kaj altnivelan de racia kirasa deklivo de ĉiuj anguloj.
  La evoluo de inda anstataŭaĵo por la T-54-tanko estis prokrastita, kaj la sovetia T-34-85 daŭre estis laborĉevalo, kvankam tio estis evidente malmoderna de ĉiuj. Nek la armiloj kaj kirasoj de la tridek kvar povis konkuri kun sovetiaj veturiloj.
  Kaj en jetaviado, la nazioj ankoraŭ havas monopolon. Do Stalino jam konsentas pri paco, la nazioj ankoraŭ ne.
  Vintre, kontraŭe al tradicio, la Germana Armeo subite iris sur la ofensivon. La Ruĝa Armeo batalis heroe. Baraj taĉmentoj eĉ estis uzitaj, kaj severaj iniciatoj estis prenitaj kontraŭ la komandantoj de la retiriĝantaj unuoj kaj kontraŭ la soldatoj mem.
  Sed la supereco de la Fritz en la aero, kaj la plej bona kvalito de la trarompaj tankoj tuŝitaj. Krome, nevundeblaj diskedoj havis pezan kaj deprimigan efikon al sovetiaj soldatoj. Ili - flugaj teleroj - ŝajnis esti demonaj armiloj kontraŭ kiuj ne ekzistas rimedoj kaj kontraŭrimedoj.
  La sovetiaj soldatoj estis devigitaj forlasi Pollandon kaj retiriĝi al la Neman. La nazioj sukcesis ĉirkaŭi Lvovon. La urbo en kompleta blokado daŭris pli ol kvar monatojn. Ankaŭ Bjalistoko estis kaptita, la germanaj hordoj eniris Litovion. La situacio estis plimalbonigita per la eniro de Svedio kaj Finnlando en la militon flanke de la Tria Regno.
  Printempe de 1947 okazis provizora paŭzo. Ambaŭ flankoj suferspertis gravajn perdojn. Stalin nuligis sian propran ordon malpermesantan infanojn sub la aĝo de dek ses de partoprenado en bataloj, kaj ankaŭ pliigis la nombron da la unuoj de virinoj.
  La germanoj ankaŭ aliĝis al la vicoj de kaj adoleskantoj kaj knabinoj, kaj eksterlandanoj. Nun ili ree regas preskaŭ la tutan Eŭropon.
  Dume, antaŭ majo 1947, la amerikanoj tamen devigis Japanion kapitulaci. Sed por tio ili devis kapti Okinavon, Singapuron kaj faligi dekduon da atombomboj pliaj.
  Do la manoj de la aliancanoj finfine malliĝis. Kaj nun estas la tempo komenci pacan intertraktadon.
  Sed la kondiĉoj de Usono kaj Britio, kompreneble, postulis kaj Stalin kaj Hitler fari politikajn ŝanĝojn en siaj landoj. Ambaŭ diktatoroj ne volis iri por ĉi tio. Krome, la Fuhrer ordonis ke la ofensivo komenciĝu denove ĉe la fino de majo.
  La germanoj nun komencis uzi striktaktikojn sur malsamaj sektoroj de la fronto, kaj en miksitaj kombinaĵoj. Ĉi tio donis certajn rezultojn.
  Usono, provizore, preferis ne enmiksiĝi kun la germanoj.
  La nazioj kaptis Chisinau en junio, alproksimiĝis al Minsko en julio, kaptis Vilnius en aŭgusto kaj sieĝis Rigo. Aŭtuno pasis tre dinamike. Rigo daŭre eltenis, sed komence de oktobro, la nazioj kaptis Minskon kaj Ĵitomiron. Kaj fine de novembro sovetiaj trupoj retiriĝis al Berezina. Kaj la nazioj iris al la Dnepro kaj la urbo Kyiv.
  La teknologia avantaĝo de la Tria Regno influis, precipe en la aero. Jetaviadiloj kaj diskaviadiloj regis, kaj ili ankoraŭ ne trovis pageblan antidoton.
  En la kampo de tankkonstruado, la T-54 ĵus komencis eniri la fronton, kaj la T-35-85 restis la plej masiva tanko. La IS-4-tanko montriĝis ne tute sukcesa, kaj ĝi estis zorge produktita nur en malgrandaj aroj.
  Germanaj maŝinpafiloj estis pli bonaj ol sovetiaj. Krome, la Kalaŝnikov ankoraŭ ne estis evoluigita, kaj la precizeco de fajro de la AK ne estas en ordo.
  La sukcesoj de la nazioj kondukis al tio, ke Usono komencis postuli la dividon de Sovetunio.
  Eĉ sekretaj intertraktadoj komenciĝis pri la malfermo de dua fronto fare de Usono en la Malproksima Oriento.
  Sed tiaj ideoj, kun la tuta tento, povus trafi kontraŭ la kontraŭstaro de la publika opinio en Usono. Kaj Sovetunio ankoraŭ tenis. Sed la usonanoj klare ne volis ĉesigi la militon kaj malfermi fronton en la okcidento.
  1948 komenciĝis kun la provoj de Stalin ŝanĝi la tajdon de la milito. Produktado de la nova T-54-tanko pliiĝis, kvankam la pli peza germana "E"-50-piramida tanko restis pli forta. Kelkaj esperoj ankaŭ estis asociitaj kun la IS-7. Sed la aŭto, pro ĉiuj siaj meritoj, precipe potenca frontala kiraso, montriĝis teknike nefidinda. La granda pezo de proksimume sepdek tunoj postulis motoron de almenaŭ mil ĉevalfortoj. Kaj tia mastodoto ankoraŭ bezonis esti sencimigita kaj sencimigita.
  Estas simila problemo kun la T-54 - 520 ĉevalforta dizelmotoro trudis pezlimon. Kaj je tridek ses tunoj da pezo, vi ne ricevos avantaĝon super la piramideca 65-tuna germana E-50.
  La unua produkta ĉasaviadilo MIG-15 estis sukcese provita. Sed ĝi ankaŭ prenis tempon por sia amasproduktado. Sed iom post iom, novaj specoj de armiloj aperis en Sovetunio kaj la sovetia popolo daŭre batalis kontraŭ la teknologiaj monstroj de la Tria Reich.
  La jaro 1948 trovis Sovetujon en alarma pozicio. La germanoj atingis la Rigan linion, laŭ la Dvina Rivero, tiam preskaŭ ĝis la Dnepro, kaj laŭ la Berezina Rivero. Ili kaptis preskaŭ la tutan dekstran bordon Ukrainion krom Kyiv.
  La tuta Eŭropo ankoraŭ batalis flanke de Germanio. Krome, kaj Franco, la estro de Hispanio, kaj Salazar, la diktatoro de Portugalio, eniĝis en senkaŝa milito kontraŭ Rusio. Kaj ankaŭ la finnoj malfermis sian fronton, kaj Svedio sendis volontulojn.
  Sed la situacio estis precipe komplikita pro la eniro de Turkio en la militon. Nun alia fronto malfermiĝis en Transkaŭkazio. Krome, la usonanoj kaj la britoj helpas kaj liveras la Germanan Armeon ekonomie - esperante sangigi kaj Eŭropon kaj Sovetujon.
  La kalkulo tamen baziĝas sur la fakto, ke la sovetiaj trupoj komencis ricevi novajn ekipaĵojn. Kompreneble, la T-54 pezanta 36 tunojn ne povas esti tiel potenca en armilaro kaj kiraso kiel la germana E-50 pezanta 65 tunojn, sed ... Jam la sovetia maŝino ne tiom senespere perdas kontraŭ la germanoj kiel la T-34- 85. Pezo kreskis je nur kvar tunoj. Sed la sovetiaj projektistoj densigis la aranĝon ĝis la limo kaj la tanko fariĝis duonmetron pli malalta. Tio permesis al ni redukti la nombron de rezervitaj sidlokoj. Krome, la nombro da ŝipanoj estis reduktita de kvin ĝis kvar. Kaj ĉi tio ankaŭ ebligis redukti la grandecon de la ĉambro en la tanko. Tiel, la fronta kiraso de la gvattureto pliiĝis al 200 mm de 90, la kareno al 100 mm de 45, la flankoj kaj malantaŭo al 100 mm de 45. Kaj la pafilo de 85 mm fariĝis 100 mm, kun komenca ĵetrapideco de 893. metroj je sekundo. Vere, la germana 105-milimetro kun komenca ĵetrapideco de 1300 metroj je sekundo konservis sian superecon.
  Sed la germana piramida tanko estas precipe forta - ĉar ĝi ne havas tegmenton, kaj la kiraso havas raciajn angulojn de kliniĝo de ĉiuj flankoj. Kaj kaze hardita ŝtalo rikoltas el ĉiuj anguloj. La frunto de germana tanko estas 250 mm, kaj la flankoj estas po 200 mm.
  Tamen eĉ 100mm kanono ne sufiĉas por trarompi la germanojn, kiujn kaj IS-2 kaj IS-3 ne prenis. Do la T-54 montriĝis iomete pli malbona en veturado, sed sen decida avantaĝo sur la batalkampo. Do eĉ en 1948, la T-34-85 daŭre estis la plej masiva tanko. Kvankam la produktado de T-54 de monato al monato iom post iom pliiĝis.
  Principe, sovetiaj projektistoj alfrontis nesolveblan dilemon. La pezo de 36 tunoj ne sufiĉas por superi la germanan tankon de 65 tunoj. Sed mi ne volis plimalbonigi veturefikecon kaj manovreblon. Kaj Sovetunio ne havis alian fidindan motoron en amasproduktado krom dizelmotoro de 520 ĉevalfortoj. Aliaj opcioj ne estis tre sukcesaj, kaj estas riske enlasi ilin en la serion. Ekzemple, la IS-4 en ĝi, kun pezo de 60 tunoj, havas pli-malpli decan kirason, sed la motoro estas nefidinda kaj la aŭto estis produktita nur en malgrandaj aroj, ne sufiĉe por ŝanĝi la kurson de la milito.
  Do, la T-54 iĝis kompromiso inter moviĝeblo kaj efikeco.
  Kelkaj esperoj estis asociitaj kun la evoluo de la IS-7. La pezolimo estis pliigita al 70 tunoj kaj la plej bonaj dizajnistoj estis implikitaj. Kaj la motoro estis planita por esti konvertita de mara dizelmotoro al 1050 ĉevalfortoj. Tiam ĉi tiu aŭto povus konkuri kun la E-50, kiu havas motoron de 1200 ĉevalfortoj.
  Sed la tanko neniam povis iri en la serion - nur la motoro ne estis tre fidinda, ĝia fajnagordado postulis tro da tempo. Kvankam pafilo de 130 milimetroj kaj muzelo-rapideco de 900 metroj je sekundo povis penetri la E-50 en la pli maldikan malantaŭon de la kiraso, aŭ eĉ havis ŝancon rami la frontalan kirason almenaŭ proksime. Kvankam nominale kiraspenetrado ŝajnis manki. Kaj la IS-7-kiraso mem, precipe la frontal, estas tre bona. Sed la flankoj kaj postaĵo estas rimarkeble pli malbonaj ol la germana piramida dezajno.
  Sed la IS-7 ne estas seria. En la aero, iuj esperoj estas asociitaj kun la MIG-15. La nova batalanto havas bonajn flugajn trajtojn. Sed ĝi ankaŭ havis multajn mankojn.
  Dum la ŝtataj provoj, la elektrocentralo, armilaro kaj sistemoj de la aviadilo funkciis fidinde, tamen, malgraŭ la laboro farita, la efikeco de la aleronoj estis ankoraŭ nesufiĉa, kaj la kontrolo estis malfacila. Bremsaj klapoj, unuflanke, pliigis la manovreblon de la aviadilo, sed aliflanke, kiam ili estis malfermitaj, ekestis forta ĵetefiko, kiu malhelpis celon al la celo. Oni ankaŭ rimarkis, ke la aviadilo ne havis ŝtatidentigsendilon, radaron kaj ekipaĵon por blinda surteriĝo. Sed malgraŭ la identigitaj mankoj, "S-3" estis rekomendita kiel referenco por amasproduktado.
  Germanaj batalantoj daŭre retenis kvalitan superecon super sovetiaj aviadiloj.
  Sed la probabloj pliiĝas. Kaj la armilaro estas unu 37-mm kanono, kaj du 23-mm, sufiĉe taŭga. Kvankam la ME-362 estas armita kaj pli potenca, ĝi estas dumotora veturilo. Sed kun HE-262 ĝi estas sufiĉe komparebla.
  Kvankam ekipitaj germanaj aviadiloj estas pli bonaj kaj multe pli facile flugeblaj.
  Jes, la produktado de reagaviadiloj en la Tria Reich estas delonge sencimigita. La unuaj aŭtoj flugis, reen en 1939. Sed ĝis nun, la amasproduktado de la MIG-15 ankaŭ estas nur, nur malvolviĝa.
  Vintre, sovetiaj trupoj ne povis atingi signifan sukceson, kaj en majo la nazioj iris sur la ofensivon. La ĉefa bato estis liverita en la centro. La tuta Fuhrer esperis kapti Moskvon. Krome, en la sudo, sovetiaj soldatoj povis uzi la Dnepron kiel naturan akvobarieron.
  Kaj tenu defendajn liniojn en la sudo.
  Diskaviadiloj iĝis danĝera armilo de la Fritz. Ili jam povis ĵeti bombojn kaj negviditajn raketojn, kaj ili mem estis fermitaj per lamenaj jetoj.
  Estis nenio por kontraŭi tian atakon. Plie, la rapideco de flugaj teleroj estas 7-8 fojojn pli alta ol la sonrapideco, kaj la fluga gamo estas ie ajn en la lando.
  Kaj ĉi tio ebligis liveri misilatakojn kontraŭ rusaj fabrikoj malproksimaj de la fronto.
  La totala nombro de armiloj produktitaj en Sovetunio estas proksimume cent tankoj tage kaj cent kvindek aviadiloj tage. Kaj ĝi estis sur la pinto kaj cent kvindek ducent.
  Sed estas limigiloj en amasproduktado, kaj ofte ne estas sufiĉe trejnitaj skipoj.
  La Tria Regno ankaŭ skrapas la lastajn rezervojn. Preskaŭ ĉiuj laboristoj kaj kamparanoj estas redaktitaj en la armeon. Ili estis anstataŭigitaj per eksterlandaj gastlaboristoj kaj kontrolistoj de inter virinoj kaj adoleskantoj. En la sama maniero, virinoj iĝis gardistoj en koncentrejoj, aŭ eniris la oficejojn de oficialuloj.
  La armeo estis alvokita oficiale ekde la aĝo de dek kvar, kaj ofte volontuloj estis prenitaj eĉ pli frue. Kaj ĝis sesdek kvin oficiale, sed volontuloj kaj pli aĝaj. Aperis tutaj regimentoj de inaj pilotoj kaj inaj kaŝpafistoj. Kaj multaj eksterlandaj sekcioj, same kiel miksitaj unuoj. Eĉ la polaj legioj, kiel alternativo - la Pola Armeo.
  Fritz elĉerpiĝis, sed helpo de la Okcidento intensiĝis. Esence, la aliancanoj nutris la naziojn per manĝaĵo kaj krudmaterialoj, kaj ankaŭ liveris ekipaĵon por armeaj fabrikoj. Ĉar la tekniko de la nazioj estis jam multe pli bona ol la okcidenta. Kaj la piramida tanko estas speco de perfekta formo de maŝino, kiu en sia pureco - la aranĝo de kiraso laŭ raciaj anguloj, ne povas esti superita.
  Alia el la danĝeraj specoj de armiloj de la Tria Reich estis bombistoj. Almenaŭ ili ne estis pli malsuperaj ol la sovetia raketa artilerio, sur la "Sturmtigers" kaj "Sturmlions" ili fariĝis amasa lavango de sukceso.
  Kaj krome la TA-400 kaj TA-500, kune kun senvostaj bombistoj, semis la teruron de detruo en la sovetia malantaŭo. Kaj ĉi tio jam influis la produktadon de armiloj. Multaj fabrikoj iĝis subteraj, kio reduktis sian produktivecon kaj pliigis la koston de produktado de ekipaĵo.
  La nazioj, lanĉinte ofensivon la 5-an de majo, povis trarompi la frontlinion. Sed la sovetia komando jam lernis kiel konstrui solidan defendon profunde. Retiriĝinte cent kaj duonon da kilometroj, sovetiaj trupoj en Belorusio fortikigis sin ĉe la Dnepro. Kaj Rigo estis finfine fortranĉita surtere, el la ĉefa sovetia grupiĝo.
  La germanoj provis konstrui sur sia sukceso, sed suferspertis signifajn perdojn. Sovetiaj trupoj firme staris laŭ la Dnepro linio. Somero pasis obstinajn poziciajn batalojn. En septembro tamen la faŝistoj, post multaj monatoj da sieĝo, finfine sukcesis preni Rigon. Iliaj hordoj sieĝis Talinon, kaj la sovetiaj soldatoj devis retiriĝi al Narva kaj la antaŭaj linioj de la Stalin-linio, starigita eĉ antaŭ la redistribuo de 1939.
  Ĝis nun, ne eblis decide kapti la iniciaton, kaj la produktado de la jeto MIGA en 1948 restis malgranda. Sed la Fritz, malgraŭ la teknika avantaĝo, nenion atingis. Sur la dekstra bordo de Ukrainio, Kievo daŭre heroe tenis. Kaj la provo surterigi trupojn en Krimeo finiĝis en peza malvenko por la nazioj.
  Vere, en la maro de submarŝipoj, la nazioj estis klare pli fortaj. En amasproduktado, submarŝipoj kiuj aspektas kiel orcinoj estas funkciigitaj far hidrogena peroksido. Ili atingas rapidojn de ĝis 35 nodoj hore, kio estas tre deca por surfaca floto. Krome, nukleaj submarŝipoj jam aktive disvolviĝas.
  La avantaĝo de ĉi tiu tipo de armilo estas evidenta. Kaj en la Tria Reich mem, pluraj nukleaj reaktoroj jam funkcias kaj akiri atombastonon ne estas malproksime. Sed en Sovetunio okazas aktivaj evoluoj pri ĉi tiu temo. Kvankam la malfacilaĵoj de milita tempo bremsas la disvolviĝon de tia programo.
  La germanoj povis kapti la baltajn ŝtatojn en 1948, alproksimiĝi al Pskovo, kaj Belorusio atingi Dnepron, okupante Vitebskon kaj Orŝa. Sed tie ilia sukceso estis limigita. Kievo restis neatingebla piedtenejo. Vere, la sovetiaj trupoj ankoraŭ ne atingis signifan turnopunkton en la milito.
  Sed poste venis 1949.
  Sovetiaj ĉasaviadiloj MIG-15, LA-15, Yak-23 iĝis amasproduktitaj maŝinoj kaj finfine komencis esti amasproduktitaj. Tiel, pruvante ke la monopolo de la nazioj en la aero venis al fino.
  Kaj tiel la bombado detruis la sovetian teron. Vere, la nazioj ne staris senmove. TA-383 fariĝis la unua batalanto en la mondo signife superi la rapidon de sono - proksimume dufoje.
  Sed la teknologia avantaĝo de la nazioj en la aero ĉesis esti superforta. Vere, la Yak-23, malpeza kaj manovra maŝino, kiel la LA-15, ne fariĝis amasbatalantoj. Antaŭ ĉio, pro ĝiaj pli malfortaj armiloj. Kaj la germanoj preferis aviadilojn de la klaso ME-362 kun kvin 37-mm kaj kvar 30-mm aerkanonoj.
  Ĉi tiu maŝino estas tre tenaca kaj ĝi vere prenis kalibron de almenaŭ 37 mm. Sen mencii, ke la TA-400, TA-500 kaj la plej nova TA-600 estas tre tenacaj kaj tre protektitaj jetmotoraj veturiloj. La Yu-488 jam estis nuligita, sed la Yu-487 aperis, tre potenca jetbombisto.
  Sed sovetiaj projektistoj ankaŭ ne dormetis, la evoluo de teknologio estis pliiĝanta.
  Dum la MiG-15 iris en amasproduktadon, ĝia plia plibonigo daŭris. Por forigi la mankojn identigitajn sur la prototipa S-3-aviadilo, la tria seria MiG-15 n-ro 101003 estis sendita de la fabriko n-ro 1 al la Mikoyan Design Bureau, kie li ricevis la kodon "SV".
  Kompreneble, la rezulto de la bataloj estis plejparte decidita en la projektburooj, kaj ne nur sur la batalkampoj.
  La sekvaj ŝanĝoj estis faritaj al la dezajno de la seria MiG-15: la NS-23-pafiloj estis anstataŭigitaj per NR-23-pafiloj, vibro estis eliminita dum pafo de la N-37D-pafilo, ligaj retractiloj estis plibonigitaj, la forto de la aviadilo. strukturo estis pliigita, kaj tondilo estis instalita sur la maldekstra alerono. Nu, en la flugilo estis instalita kontraŭfluta ŝarĝo, estis instalita hidraŭlika akcelilo B-7, uzis GS-3000 generatoro-startilo, nova skusorbilo por la naza surteriĝo estis instalita, kaj la ASP-1. vido estis anstataŭigita per ASP-3N.
  
  La 13-an de junio 1949 komenciĝis ŝtataj provoj de la MiG-15 SV, sed la 10-an de aŭgusto ili estis interrompitaj pro la nesufiĉa rigideco de la instalado de la HP-23-pafiloj. La aviadilo estis resendita al la Dezajno-Agentejo por revizio, kaj la 19-an de oktobro, la SV denove estis sendita por ŝtattestoj, kvankam la armilaro neniam estis kompletigita. La ĉefaj klopodoj de la dizajnistoj estis koncentritaj al plibonigo de la uzado kaj la kapablo ekfunkciigi la motoron en la aero.
  Sed ne la tuta laboro de la projektistoj sukcesis, kaj multe ne sukcesis.
  Nur malgranda parto de la plibonigoj testitaj sur la MiG-15 "SV" estis aplikita al produktaviadiloj kun la RD-45F-motoro. Inter ili estis la nova ASP-3N-vidilo, la PS-2-panelo, plibonigita motora startsistemo kaj alerona hidraŭlika akcelilo. La ceteraj novigoj aperis en la serio jam sur la MiG-15bis, ekipita per la VK-1-motoro.
  En la vintro de 1949, la sovetia komando lanĉis ofensivon en la centro. Kaj kvankam lia sukceso estis sensignifa, la perdoj estis grandegaj, kaj la germanoj tenis la linion, sed la kalkulo de la elĉerpiĝo de Sovetunio ne realiĝis. Vere, sieĝita Talino ja falis en februaro. La Ruĝa Armeo ankoraŭ estas forta.
  Kaj la printempo pasis en interŝanĝo de batoj ... En la somero, la nazioj ĵetis ĉiujn siajn fortojn en la atakon kontraŭ Kyiv. Koste de kolosaj perdoj kaj masiva senŝeligado, ili daŭre prenis la grandurbon. Dum la sturmo unuafoje la nazioj uzis supergrandajn tankojn: "Monstro" kaj "Rato". Ilia kapablo trarompi fortajn kaj realigitajn defendliniojn pruvis esti relative kontentiga.
  Fronte al la "Monstro", oni provis ankaŭ la plej grandajn bombaviadilojn de la mondo, ĵetante obusojn pezantajn ĝis 10 tunojn. Kaj ili montris la tutan danĝeron de tiaj armiloj dum trarompo.
  Sed la germanoj jam elĉerpis sian ofendan potencialon. Kaj ilia militmaŝino estis elĉerpita. La 1-an de septembro 1949 markis dek jarojn ekde la komenco de 2-a Mondmilito. Kaj estis kialo por esti terurigita. Germanio kaj Eŭropo senhomiĝis.
  Sovetunio tamen ankaŭ. Ilia generacio de viroj de armea aĝo forlasis maksimumon de tri ĝis kvar procentoj. La armeo estis plena de senbarbaj knaboj, grizharaj maljunuloj kaj virinoj. La Ruĝa Armeo ankaŭ suferspertis kolosajn perdojn kaj iĝis elĉerpita.
  Sed la industrio, eĉ se per forto, daŭre funkciis, kaj la perdoj de germana aviado pliiĝis. Kontraŭaviadilaj misiloj ankaŭ aperis en la arsenalo de Sovetunio.
  En la aŭtuno, la sovetianoj jam testis la germanojn pri forto. Bedaŭrinde, la germana piramida tanko daŭre estis la plej bona veturilo de la Dua Mondmilito. Krome, la germanoj surŝmiris ĝin pli altnivelan turbo-generatoran motoron kun potenco de 1500-1600 ĉevalfortoj kaj la germana aŭto plibonigis sian veturan efikecon, sukcese batalante kaj aŭtunajn kotglitojn kaj vintrajn neĝblovojn. Jes, kaj la manko de paleto, pliigis ĝian patemon. Do dum la nazioj ne perdas la ŝancon fari kontraŭatakojn.
  La 7-an de novembro 1949, kaj en Sovetunio kaj Germanio, ironie en la sama tago, nukleaj armiloj estis provitaj. Nun la nuklea monopolo de Usono finfine finiĝis. Sed la milito ankoraŭ daŭras... Stalino jam grave malsanas, kaj ankaŭ Hitler malsanas. Sed ambaŭ diktatoroj estos obstinaj.
  La faŝistoj ankoraŭ havas danĝeran kaj nesolvitan atuton: diskotekoj, kiuj pliboniĝas kaj iĝas pli danĝeraj. Kaj unu el la dizajnaj evoluoj estis la ideo ekipi "flugantajn telerojn" per nukleaj pumpitaj laseroj.
  Hitler daŭre kredis je miraklarmiloj kaj la kapabloj de siaj soldatoj. Sed la frontlinio iĝis neaktiva, kvazaŭ en la unua mondmilito. Vintraj atakoj de la Ruĝa Armeo estis malsukcesaj.Sed aliflanke, ofensivo estis lanĉita kontraŭ Turkio en Transkaŭkazo. La pli malfortaj otomanaj trupoj venkiĝis sub la batoj. La rusoj kaptis Kars, Erzerum, kaj kelkajn aliajn grandurbojn.
  Sed la interveno de Britio, kiu minacis militi kun Usono kune kun la sovetianoj, same kiel la alveno de grandaj plifortikigoj de la Germana Armeo, haltigis la sovetian antaŭeniĝon.
  Sed ĉiukaze: la Ruĝa Armeo ankoraŭ estas forta. Kaj trans la oceano kreskas kontraŭsovetia histerio. Unu el la ideoj estas la ideo starigi la por-usonan Ĉinion sur Sovetunio. Ĉiang Kai-ŝek tute ne kontraŭas vastigi siajn limojn koste de Rusio.
  Vere, la ĉina armeo ne estas tre batalpreta, sed ĝi estas ege multnombra.
  Vere, Mao Zedong daŭre militas, eĉ se li estas multe premata lastatempe. Sed la usonanoj promesas plifortigi helpon kontraŭ Mao, kaj eĉ alporti siajn proprajn soldatojn.
  La popolo de Ameriko ne volas batali kontraŭ Sovetunio, sed la usonanoj estas sufiĉe kapablaj subpremi la barbaran Mao'n. Kaj la ĉinaj registaraj trupoj estos kiel kanonfaraĝo por ili.
  Tiel, nova, danĝera minaco minacis super Sovetunio en la sekvaj 1950. Stalin sciis pri tio kaj provis malhelpi ĝin. En la sama tempo, ili denove provis negoci pacon kun la Tria Reich.
  Sed Hitlero estis kontraŭ ajna paco en kiu la germanoj ne atingis la Uralon.
  Jes, kaj la aliancanoj premas Germanion kaj ĝiajn satelitojn, postulante la daŭrigon de la milito ĝis venka fino. Ili mem volis akiri siajn proprajn koloniojn en Rusio.
  Do, ĝi ne funkciis. Kvankam Stalino estis preta doni multon - eĉ Donbaso kaj Krimeo.
  La maljuna ĉefkomandanto tamen ne estis tro ĉagrenita:
  - Ni rusoj venkis ĉiujn! Ni gajnu ĉi-foje!
  Sed nuntempe la situacio estas tre malfacila. En junio 1950, la marioneta ĉina reĝimo, armita de Usono kaj Britio, malfermis novan fronton.
  Milionoj da flavaj soldatoj transiris la sovetian limon en la Malproksima Oriento kaj invadis Mongolion.
  La batalo de la titanoj ekflamis kun nova, furioza forto ...
  
  BATALO DE VLADIMIR KLICHKO KAJ VLADIMIR ZELENSKY
  Kaj la knabo-Kreinto ĵetis Vladimir Zelenskijn, ĵetante nudan infanan piedon en la ringon. La boksistadiono tuj kreskis sur la loko de la multkoloraj densejoj de la vitejo. Kaj laŭ ordono de la infana Dio-Kreinto aperis la standoj, kaj kun ili la bruo kaj bruo. Multaj reprezentantoj de aliaj mondoj, specioj de oranĝaj skorpioj ĝis neter-radioaktivaj meduzoj.
  Ili fajfis, sibilis, kriis, piedpremis, kvakis kaj eĉ ŝprucis fajron kaj plasmon! Vera kakofonio kaj Volodymyr Zelenskyy sentis, ke li estas laŭvorte batata sur la oreloj.
  Supre de la ringo, tamen, travidebla tegaĵo malsupreniris, aspektante kiel akvario. Ĝi firme kovris tute bagatela boksejo, kaj fermis ĉiujn sonojn.
  Rejunigita kaj fortigita Vladimir Zelenskij sentis sin tre memfida. Li rektigis siajn larĝajn ŝultrojn kaj fiere levis sian grandan kapon.
  Nu, kio se la monto ne iris al Mohamedo, do... La Prezidanto de Ukrainio vidis sian kontraŭulon, kiu ŝajnis al li dolore konata. Karakteriza mallonga hararo kun nigraj haroj, feroca aspekto ... Ĉu vere Vitalik Klitschko?
  Ne, ĉi tiu havas iomete pli mallarĝan vizaĝon, kaj ĝi ŝajnas pli juna boksisto. Nu, jes, Vladimir Vladimiroviĉ (tiel stranga koincido en la nomo kaj patronomo kun la prezidento de Rusio!) Kliĉko - en sia propra persono! Nu, kion li trovis Vladimir Aleksandroviĉ sur la rando de ponardo. Tamen ne estas timo. Cetere, la plenkreska prezidento de Ukrainio estas almenaŭ kvin ĝis sep centimetrojn pli alta ol Vladimiro kaj dudek ĝis tridek kilogramojn pli peza.
  La rolo de la arbitraciisto en la ringo estas plenumita de nudkrura, sunbrunigita al la koloro de ĉokolada glazuro, muskola kaj alta mielblondo.
  Ŝi havas belan vizaĝon, sed fortan kolon, li estas preskaŭ nuda, tiom kiom ŝi havas malmultan bikinon - malpli ol figarbo. Vladimir Zelenskij nevole rigardis la arbitraciiston kaj maltrafis la unuan baton de Vladimiro. Ŝajne estis strangaj reguloj, la batalo komenciĝis sen gongo.
  La knabino faris geston, oni diras, daŭrigu. La bato de Wladimir Klitschko estis forta, sed per la maldekstro, krome, li batis grandan ulon, kaj ne estis sufiĉe da potenco por faligi la monstron Zelensky.
  Vladimir Aleksandroviĉ kunpremis la pugnojn, la muskoloj ŝveliĝis en pilkojn. Li aspektis multe pli pumpita, kaj aspektis pli kiel profesia korpotrejnisto ol Wladimir Klitschko, sed ... Sinjoro humuristo Zelensky okupiĝis pri ĵudo en sia infanaĝo, kaj en siaj maturaj jaroj li tute ne estis amiko de sporto. Kaj montriĝis por li tre malfacile kompreni la teknikon de duelo en la ringo.
  Volodimir Zelenskij faris evidentajn erarojn: li kunpremis sian pugnon per sia tuta forto, trafis per streĉita mano laŭlonge de la tuta trajektorio, el kiu liaj batoj montriĝis puŝantaj kaj ne portis la detruan forton, kiu preskaŭ unu kaj duono da centimoj da alta. -kvalita muskola maso povus doni.
  Vladimir Zelenskij trovis en paralela mondo novan, belan, plenblovitan korpon, sed tute ne batalartajn kapablojn. Do pli malgranda, kvankam ankaŭ sufiĉe granda kontraŭulo, klare superis lin.
  Wladimir Klitschko funkciis kiel numero du, igante la giganton Zelensky maltrafi, aŭ blokante. Tamen, la batoj de peza kaj forta atleto, eĉ se li ne scias kiel bati profesie, estas sufiĉe rimarkindaj. Tial Vladimiro preferis moviĝi, aŭ meti elastajn blokojn.
  Alie, vi certe ricevos knokaŭton de tia virbovo, kia fariĝis la eksprezidanto de Ukrainio.
  Samtempe, la iama mondĉampiono konstante pikis Vladimir Zelenskij per sia maldekstra, obseda kaj rapida piko. Tradicie, li ne investis en stampiloj en siaj unuaj raŭndoj, sed la maldekstra mano de Klitschko estas rapida kaj elasta.
  La duelo estis okazigita laŭ propraj reguloj. La unua raŭndo evidente treniĝis, pli ol la preskribitaj tri minutoj, kaj ŝajnis, ke tute ne estas ĉirkaŭvojoj kaj paŭzoj, kiel luktado, kiam sekvis unuminuta paŭzo.
  Vladimir Zelenskij ne estas tro laca, lia korpo estas en bonega formo, Klitschko ĵus varmiĝis.
  Memorante, ke Vladimir Vladimiroviĉ estis moknomita: "vitra makzelo", la potenca Zelenskij senespere provis kapti la malamikon per unu bato. Vladimiro, responde, ŝajne decidinte, ke sufiĉas ludi kato kaj muso, ŝargis la heroon Zelenskij per sia maldekstra mano kun sia flanko en la mentono.
  Vladimir Aleksejeviĉ eksentis skuadon, kaj sukcesis respondi, trafante Kliĉkon en la bruston. Vladimiro ŝanceliĝis, li apenaŭ staris sur la piedoj por ne fali en frapadon. Timo speguliĝis en la okuloj de Kliĉko. Vere ne-teknika kontraŭulo montriĝis firma, kiel la Poluso Vakh iam, li forte batas.
  Responde, Klitschko retropaŝis kaj tenis duon. Havis Vladimir Zelenskij en la mentono. Sed la prezidanto de Ukrainio estas tre forta en korpo kaj kapo. Kaj li iras al Vladimiro, kiel germana tanko "Reĝo Tigro", aŭ kuraĝa rusa soldato, ne atentante batojn.
  Wladimir Klitschko retropaŝas kaj ĵetas pikojn kaj duojn. Kun protekto, Vladimir Zelensky, kiu havas tre malklaran ideon pri boksado, ne zorgas. Sed aliflanke, kun la kapablo preni baton, eltenivon kaj bestan forton, ĉio estas en ordo. En universo kun kontraŭfluo de tempo, la eksa ukraina prezidento akuzis. Kaj kiu faligos tian virbovon. Eĉ tiu, kiu estis ĉampiono entute dek du jarojn, klare cedas - antaŭ monolita muro.
  Vladimir foriras. Li nun denove laboras kun la piko. Sed rompi la nazon, malgraŭ la trafo, li malsukcesas. Kaj la batalo daŭras. La klariono ne bruas, kvazaŭ tiuj estas bataloj sen reguloj, ne limigitaj en tempo. Kaj por Klitschko tiaj regularoj estas ege malfavoraj.
  La potenca Zelensky batas multe kaj ofte, sed ŝajnas ne senti sin laca, kaj Vladimiro devas senĉese retiriĝi, moviĝi ĉirkaŭ la ringo, mildigi la batojn de 145-kilograma muskola maso kun korpaj deklivoj. Kaj kiel vi povos resaniĝi? La alta ritmo de la batalo estas tre laciga, sen paŭzoj inter ĉirkaŭvojoj.
  Wladimir Klitschko denove investas en dekstra mano. Sed la mentono de Volodimir Zelenskij estas ne pli ol unu colo for. Kaj tio vere incitas la punistojn. Kiam la kapo de via ekvivalento estas pli forta ol titanio.
  Vladimir denove provas trafi per duo kaj la bato pasas. Sed kio estas la afero? Spiri en Klitschko fariĝas pli kaj pli malfacila. La batalo okazas je ĉiam malpliiĝanta rapideco, kaj la iama mondĉampiono laŭvorte paŝas sur siajn kalkanojn.
  Vladimir Vladimiroviĉ kontraŭ Vladimir Aleksandroviĉ - kiel simbole kaj dramece ĉio aspektas. Epopea batalo laŭ sia propra maniero. Io, pri kio kaj poetoj kaj dramistoj povas bone kanti.
  Volodymyr Zelenskyy ankaŭ sentas la unuajn signojn de laceco, sed ankoraŭ relative malpezaj. Sed lia kontraŭulo evidente estas laca, brilas pro ŝvito, kaj plej grave, li preskaŭ ĉesis ĵeti la maldekstran pikon. Pro tio, la iniciato estas iom post iom transdonita al Vladimir Aleksandroviĉ. De tempo al tempo vi povas kulpigi lin pro malbona tekniko, sed la korpo estas grandioza. Kaj la batoj venas en serio.
  Vladimiro fermas per bloko kaj pasas hazarde, en la brovon... La eksa mondĉampiono jam havis tranĉon. Sango aperis, kaj kune kun la vido de ruĝa likvaĵo, la heroo Zelenskij akiris sovaĝan konfidon al si mem. Kaj plialtigis la premon.
  Kiam vi trafas per serio, kvankam mallerte, sed senlace, tiam almenaŭ kelkaj batoj, kaj ĝi pasos.
  Kaj Wladimir Klitschko, pli kaj pli laca, defendis sin pli kaj pli malbone kaj metis blokojn. Kaj de tempo al tempo ili ricevos donacon en la kapo. Kaj la malamiko estas potenca kaj forte batas, kiel klabo. Se la giganto Zelenskij havus pli da sperto, kaj se li estus trejnita por bati ĝuste, Wladimir Klitschko jam ruliĝus en profunda knokaŭto. Sed Vladimir Zelenskij draŝis puŝadon, kaj el tio, la malamiko, eĉ pretersaltante erarojn, ne falis, sed nur ŝanceliĝis. Sed tamen, la batalo daŭris, Kliĉko estis perdanta forton, neniu estis anoncanta paŭzon, kaj la venko de la heroo Zelenskij estis nun nur demando de tempo.
  En malespero, Vladimir neatendite injektis maltipan skuon en la hepaton de la giganto Zelenskij. La eksprezidanto de Ukrainio sentis sin malagrable, kvazaŭ ŝtipo trafis lian torson. Kaj iom malrapidiĝis.
  Vladimir tuj investis en duo en la mentono, kvankam, verŝajne, estus pli racie daŭre bati sur la hepato.
  Vladimir Zelenskij stoike eltenis la baton kaj mem rapidis al la atako. Klitschko provis malproksimiĝi, sed la rapideco falis pro laceco, kaj la iama mondĉampiono estis sub hajlo de batoj. Kiam vi forte batas, la bloko rompas kaj la gantoj forflugas. Vladimiro sangis ne nur de sia brovo, sed ankaŭ de sia nazo. Li senespere pendis sur Vladimir Aleksandroviĉ, provante tiri lin en la batalon.
  La potenca Zelensky forskuis Klitschkon en kolerego, devigante lin kolapsi sur la plankon, tro granda por profesia boksejo. Kaj tiam, kiam Vladimiro provis ekstari, sekvis frakasa piedbato al la vizaĝo. Vladimir Aleksandroviĉ sufiĉe bone sciis ludi piedpilkon, kaj tial li sukcesis movi sian piedon multe pli profesie ol per siaj manoj. Kaj, kompreneble, pli forta.
  Sanga ĉapo elflugis el la buŝo de Wladimir Klitschko, kaj la iama mondĉampiono falis, larĝe etendis la brakojn kaj eksilentis...
  Korno eksonis, kaj solena voĉo anoncis:
  - La venkon gajnis... Wladimir Klitschko, pro malkvalifiko de la kontraŭulo, pro kontraŭleĝa striko!
  
  
  
  ROMMEL PREPARIS LA Kaptilon
  Alia punkto de forkiĝo: la batalo kontraŭ la armeo de Rommel en Libio. Ĉi-foje, la kaptilo funkciis, la hindua divido sinkis sub la batoj de germanaj tankoj, kaj la britoj estis en la kaldrono. La batalo finiĝis kun la kompleta malvenko de la armeo de la Leona Imperio. Ĉi tio ne influis la Moskvan kontraŭofensivon. Sed aliflanke, la reputacio de Rommel kiel nevenkebla komandanto kreskis videble. Kaj en Britio, la optimismo falis.
  Kaj en januaro, la trupoj de Rommel sturmis Tolbuk. Dum la atako, la germanoj uzis fumŝirmilon kaj povis redukti perdojn. Antaŭeniĝo en Egiptujon sekvis en februaro. Utiligante la konfuzon de la britoj, Rommel batis ilin en partoj. Kaj tio okazis sur la fono de japanaj sukcesoj, kaj relativaj fiaskoj sur la sovetia-germana fronto. En marto, Rommel okupis Aleksandrion, kaj la germanoj marŝis venke direkte al la Suez-kanalo.
  Churchill, sur la fono de malvenkoj de Germanio kaj Japanio, spertis severan psikologian streson, kaj komence de aprilo li havis apopleksion. La fiasko de tia brila kaj forta politikisto havis negativan efikon sur la kurso de malamikecoj.
  Rommel daŭre venkis, kun la aktiva subteno de la loka loĝantaro, envojaĝante Irakon. Tie la britoj estis atakitaj fare de la Mujahideen mem. Rommel triumfe eniris Bagdadon. En Irako, la Kalifujo de Bagdado estis proklamita, hurlante flanke de Germanio.
  La situacio estis plimalbonigita de la malvenko de la sovetiaj trupoj en la orienta fronto. La malvenko de la Ruĝa Armeo, kaj en Krimeo, kaj proksime de Ĥarkov, kaj proksime de Rĵev, kaj iom poste, proksime de Leningrado.
  Sed plej grave, Rommel sukcesis regi la tutan Mezorienton per naftoplatformoj. Kaj montriĝis malfacile por Sovetunio respondi ĉi tion. Por supre, Usono perdis la batalon de Midway al Japanio kaj finfine perdis la iniciaton en la batalo kun la Lando de la Leviĝanta Suno.
  Estis vera minaco malfermi duan fronton el Japanio. Kaj sur la batalkampoj, la sorto ankoraŭ ne perfidis la germanojn. Rommel, repleniginte siajn soldatojn per araboj, kune kun Turkio, atakis la sovetian Transkaŭkazon. Kaj ĉi tio draste pligravigis la situacion.
  Superaj german-turkaj trupoj trarompis la fronton. Kvin tagojn kaj noktojn okazis bataloj por Batumo. En tri tagoj, Erevano estis ĉirkaŭita. La germanoj, turkoj kaj araboj profundiĝis. La sovetia komando provis plifortigi la transkaŭkazan direkton, sed la kovrilo de Stalingrado malfortiĝis, kiun la germanoj profitis. La nazioj konkeris la urbon preskaŭ tute kaj tuj.
  La sovetiaj trupoj tamen provis kontraŭataki... Sed ili ne havis sufiĉe da forto. Kaj la germanoj alportis pli kaj pli novajn rezervojn en batalon. Plej grave, Japanio malfermis duan fronton, kaj devis esti deturnita al ĝi. Tamen, la bataloj por Stalingrado estis iom prokrastitaj, kaj ĉefe pro la heroeco de la sovetiaj soldatoj.
  Sed tiam la urbo falis, kaj en oktobro la Fritz atingis la Volgon sur larĝa fronto.
  Eĉ la ordono: "ne unu paŝon malantaŭen" ne helpis. Estis katastrofa manko de rezervoj. Usono perdis la Havajan Insularon kaj fakte limigis Lend-Lease-provizojn, Britio, sen Churchill, praktike ne faris militon kun la germanoj. Japanio premis kun sia multnombra, fanatika kaj bone trejnita infanterio.
  La situacio estis plimalbonigita per malkonsentoj ene de la sovetia partigvidado. Molotov estis eliminita, sed Beria ankaŭ ne estis en favoro por longe. La germanoj atingis la Kaspian Maron en novembro kaj komencis antaŭeniri laŭ la marbordo. Estis malfacile haltigi ilian lavangon. La sovetia komando estis ŝirita en tri frontoj, kaj Usono kaj Britio fakte forlasis la ludon.
  En decembro, la germanoj kaj turkoj kaj araboj unuiĝis en Kaŭkazo. Kaj fakte, ili prenis kontrolon de ĉi tiu plej riĉa regiono. Stalino proklamis totalan militon.
  En januaro, la bataloj disvolviĝis por la Bakuaj putoj ... .
  Oleg Rybachenko sonĝis, ke li, estante knabino, pafas reen de kaŝpafilo. Preskaŭ ne restas vestaĵoj sur la belulino, sed pro la fakto, ke la putoj en Bakuo brulas, estas varmege ĉirkaŭe, kaj eĉ neĝo fandiĝas.
  Terura nebulo ekiĝas, kaj ĉio fluas ĉirkaŭe, el kiu eĉ akvo siblas, kaj vaporo leviĝas.
  Oleg Rybachenko kaj la partnero de Akulina, kroĉitaj al la tero, pafas al la Fritz kaj Araboj. Bakuo jam prenis preskaŭ ĉion, sed la rusa spirito estas forta, kaj nenio povas rompi ĝin. Kaŝpafisto, ne maltrafu. Kaj nun tuta amaso da kadavroj kreskis. Du belulinoj pafantaj pafiloj.
  La knabino de Oleg ekscitiĝas pro tio, kaj ŝi komencas, frapante sian nudan piedon, kanti:
  - Bela...
  Akulina, farante bone celitan pafon, daŭrigas:
  - Vivu...
  Oleg Rybachenko denove pafas, mortigante la arabon kaj kantante:
  - Inter...
  Akulina pafas kuglon kaj daŭrigas:
  - Fajro!
  Oleg Rybachenko momente prenas:
  - Kaj fumu!
  Akulina denove pafas, daŭrante kanti:
  - Kaj aŭskultu...
  Oleg Rybachenko lerte klakas la ŝutron, liberigante donacon, diras:
  - Kiel!
  Akulina fortranĉis la germanon kaj daŭrigas:
  - Mitralo!
  Oleg Rybachenko denove sendas kuglon kaj fajfas:
  - Plumbo!
  Akulina kraĉis kuglon al la germanoj kaj daŭrigis:
  - Ni!
  Oleg Rybachenko, doninte al la faŝisto malavaran donacon, eldonis:
  - La prezidanto!
  Akulina sendis mortigan donacon kaj grumblis:
  - Nevenkebla!
  Oleg Rybachenko, denove frapante, daŭrigis:
  - Antaŭen!
  Akulina apogis la trairejon:
  - Antaŭen!
  Oleg Rybachenko denove ekpafis kaj grumblis:
  - Kiam!
  Akulina pasie batis la nazion, ĵetis obuson per sia nuda piedo kaj daŭrigis:
  - Konkoj!
  Oleg Rybachenko sendis kuglon kaj kiel li fajfis:
  - Ripozu en paco!
  Akulina precize pafis kaj bojis:
  - Feliĉa!
  Oleg Rybachenko, eksplodante de kaŝpafilo, daŭrigis:
  - Kaj nokte!
  Akulina laŭte pepis dum ŝi pafis:
  - Rapidu...
  Oleg Rybachenko, pafinte, entuziasme aldonis:
  - Ili venas!
  Akulina denove pafis kaj fajfis:
  - Mentono!
  Oleg Rybachenko, draŝante de kaŝpafilo, daŭrigis:
  - Kaj ordonoj!
  Akulina, pafante, siblis brileme:
  - Lasu...
  Oleg Rybachenko, pafante kuglon, surde grumblis:
  - Supre!
  Akulina kraĉis la mortportiston, kaj diris:
  - Pacon!
  Oleg Rybachenko denove najlis kaj grumblis:
  - Furioza!
  Akulina faris unu pafon, terenbatante du Fritz samtempe, pepis:
  - Subbrui!
  Oleg Rybachenko surdige kriis pafante:
  - Milito!
  La knabino, helpe de nuda ĉizita kruro, duobligis la pafon, ripetis:
  - Milito!
  Oleg Rybachenko, ŝanĝante la klipo, fajro denove, trarompante la kapon de la faŝisto, kantante:
  - Forvelkanta...
  La knabino, trafe, sprite pafante kun brilanta rideto eligis:
  - Axelbant....
  Oleg Rybachenko faris frapon per kuglo kaj daŭrigis:
  - De...
  Akulina pafis, precize eldonita:
  - Paca!
  La knabino-ĝeneralverkisto pafis kaj grumblis:
  - Vivo!
  Akulina pala, aldonis:
  - Mensogas...
  Oleg Rybachenko, ĵetante kuglon kiel katapulton, kaj ĵetante obuson per knabina piedo, daŭrigis:
  - Forvelkanta...
  Akulina tranĉis la Fritz kaj pepis:
  - Brilu...
  Oleg Rybachenko, lerte ĵetinte kuglon super kovrilon kaj terenbati germanon en kirasa trupveturilo, daŭrigis:
  - Standardoj!
  Akulina denove ekpafis, kaj kukis:
  - Kaj tiu...
  Oleg Rybachenko, pafinte ĝoje, blekis:
  - Monda Organizaĵo pri Sano!
  La kaŝpafista knabino, forpelante la fumon per siaj nudaj piedoj, kaj denove enŝovante la kuglon en la gorĝon de la faŝisto, bojis:
  - Parolas!
  
  FABELOA BATALO DE LA SPACEPOKO
  Malgraŭ la tuta ŝoko, Anfisa rimarkis, ke ĉi tiu tuta militisma fasmagorio verŝajne estas regata de ununura centro. Ĉi tio pruvas la direkto de la bato, kaj la evidenta konsistenco en la agadoj de la giganta grandeco de la estaĵoj.
  La militisto komprenis: eblas malŝalti la kontrolcentron de ĉi tiu tuta fantazia armeo kaj tiam... Eble ĉio ĉesos!
  Sed jen kiel fari tion, se vi ne apartenas al vi mem, kaj la tegmento, flirtante kiel plumo, estas tute neregebla.
  Ial trapasis mian kapon tute netaŭga kanto en ĉi tiu situacio:
  - La rabema Bagheera nun havas amatinon. Sendube psikiatria hospitalo ploras por ŝi! Ŝi estas eksterlandano, kaj ŝteliras proksime! Ŝi estas ksiwa simio - Anfiska!
  Kaj la pejzaĝo malsupre, daŭra detruo, ruinoj kreskantaj samtempe, kaj multaj krateroj de la falo de koagulaĵoj de magia energio.
  Kaj eĉ la ruinoj, kvazaŭ vivantaj, ĝemas kaj tremas. Kaj ĉi tio estas timiga.
  Anfisa ĵetis rigardon al la ĉielo, esperante, ke almenaŭ tie ŝi trovos konsolon kaj subtenon.
  Sed kia abomeno? Eĉ la suno ŝanĝiĝis. Ĝi komencis aspekti kiel purpura nano, el kiu elfluas koronariaj elfluoj segantaj pupiloj de la okuloj.
  Anfisa denove krucsignis sin, ŝi jam vere timis: kiu povus difekti, malbeligi la Sunon? Ĉu tio eĉ eblas, eĉ se ni supozas, ke magio ekzistas en realeco? Eĉ reĝo Sulejmano en sia tuta gloro ne povas fari tion!
  Aŭ ĉu ĝi estas iluzio? Kiel fartas ĉiuj ĉi estaĵoj?
  Korvo-drako kun sanga plumaro ĵetis supren kvardek kvin tunojn tankon.
  La aŭto tordis plurajn fojojn antaŭ eksplodi. La ŝirita turo flugis preter la flirtanta tegmento de Anfisa. Eĉ la fluo de la vento skuis la knabinon, preskaŭ ĵetante ŝin malsupren.
  La militisto tiris sin supren kaj regrimpis kun la peno de titano. Unu el la botoj falis de la ĉizitaj kruroj de la belulino. Falante sufiĉe ordinaraj, armeaj ŝuoj fariĝis alia monstro.
  Precipe el ĝi sur la piedfingro elkreskis leona kapo kun kornoj, kaj el la truo aperis tulippetaloj. Krabaj ungoj kaj vespertoflugiloj estas mulditaj sur la flankoj, kvazaŭ en bildstrio kun plastilinaj karakteroj.
  Anfisa elspiris de si mem:
  - Ĉiuj dormu! Ĉiopova Dio povas krei ĉion, sed eĉ li ne kapablas enkorpigi ĉiujn homajn fantaziojn kaj sensencaĵojn!
  La motiviga boto, kiu subite pliiĝis al la grandeco de trietaĝa konstruaĵo, diris:
  - Homo povas fari ajnan sensencaĵon realaĵo, sed nur realistoj povas realigi sonĝon!
  Anfisa krucsignis sin, flustrinte:
  - Kia diable kun la hararo de Borisovna!
  La boto respondis:
  - Grandulo povas esti kalva, sed nur sendento estas sendenta!
  Anfisa apenaŭ povis rezisti la deziron lanĉi al li sian duan boton: ne ekzistas dua tia abstruza interparolanto, kiun ŝi ne povis elteni. Por distri sin de ĉi tiu ludo sur la cerbaj cirkuladoj almenaŭ por momento, la knabino kantis kanton komponitan por la festo de la 9-a de majo. Ŝajnas, ke antaŭ nelonge oni festis ĉi tiun feston, tiel kruele piedpremita de la kiiva ĥunto.
  La blonda belulino plenvoĉe kantis;
  Sur la linio ni ĵuris,
  Vere, por servi la Sanktan Patrujon!
  Komunismo donis la lumon de la Suno,
  Ora kanto svingas fadenon!
  
  Komsomolaj membroj ne cedos al uloj,
  Kaj kiam la tondro de milito bruis...
  La knabinoj tuŝis siajn manojn
  Ili nun estas ĉe la maŝino!
  
  Kaj aliaj estas nudpiedaj malantaŭ la plugilo,
  Liveri bonodoran panon...
  Estas tro malfacile batali malsate
  Do nia laboro estu kvin!
  
  Tiuj, kiuj estas pli malvarmetaj - decidis la knabinoj
  La milito ne estas virina rido, finfine...
  Kaj la junuloj aliĝis al la taĉmentoj,
  Por ke la Fritz ne kriu al la kaptitoj!
  
  Gigantoj batalis por Moskvo,
  Faŝismo trafis en la inteston!
  Ni estas unuigitaj kun la Rusa Patrujo,
  Spirito, kredu min, la batalo ne estas perdita!
  
  Stalingrado, kie sango fluis en rivereto,
  Kie kandeloj brulis hejme...
  Fariĝis granda mejloŝtono - turnopunkto,
  Rektigu viajn ŝultrojn mia lando!
  
  Tankoj "Tigroj" ne estas malhelpo por la kuraĝaj,
  La turo "Pantero" defalis!
  La ŝtupo kun "Katyushas" alvenis,
  Disŝiru naziismon, ni disfalas!
  
  Pioniroj ankaŭ estas en ĉi tiu batalo,
  La partiano kuraĝe eksplodigis la ponton...
  Fritz ricevis kiel hundojn
  Kaj la premo de sonĝbatalantoj pliiĝis!
  
  Jen Berlino la lasta baro,
  Kiom da tranĉeoj fosis la malnobla bastardo!
  Mi pafas precize per maŝinpafilo,
  Ni dispremas la germanojn kiel mizerajn pedikojn!
  
  Super la Reichstag standardo de koloro - la Suno,
  Hitler estas kiel rato - kadavraĵo estas morta!
  Nia koro batas kiel tamburo
  Kaj blovu la kornon de venko!
  
  Travivis malĝojon kaj malĝojon
  Ili travivis la tutan militon sen kompato ...
  La aromo de abunda siringo en majo,
  Ni, kisante, renkontis printempon!
  Oleg Rybachenko venis al si pro konfuzo, pro tio, ke li estis batita en la vizaĝo per manplatoj. La elfa knabino vekiĝis rapide kaj sentis sin eŭforia. Antaŭ Oleg Rybachenko staris konata elfo, kaj alia knabino kun diamanta florkrono sur la kapo. Ŝi estis tiel bela, ke la iama verkisto eĉ iĝis muta pro miro. Tiaj haroj laŭvorte brilas kiel steloj.
  Oleg Rybachenko demandis mirigite:
  - Kiu vi estas?
  La knabino respondis ridante:
  - Mi estas la plej aĝa super la lokaj elfoj. Aŭ kiel ili nomas min - rigardante.
  Oleg Rybachenko diris mirigite:
  - Vi estas tiel bela, ĉu vi vere estas centmiljara?
  La elfa knabino respondis ridante:
  "Jes, eĉ pli... Dank'al la posedo de forta magio, mi povis trompi morton. Do mia vivo ankoraŭ povas esti tre longa.
  Oleg Ribaĉenko piedpremis sian nudan knabinecan piedon kaj fajfis... La knabino aspektis tiel juna kaj freŝa. Ĝuste kiel nove florinta floro. Do mi volis kunveni kun ŝi kaj kunulo. Kaj amoru, kun pasio, preskaŭ seninterrompe. Kun tia radia beleco.
  Ŝi kaptis lian okulon kaj flustris:
  - Ĉu vi havas animon de viro?
  Oleg Rybachenko honeste respondis:
  "Mi estis granda militisto en mia iama vivo!"
  La elfa knabino ridetis kaj kukris:
  - Mi volonte akceptos viajn brakumojn... Sed mi vidas, ke vi volas demandi al mi ion?
  Oleg Rybachenko agreseme kapjesis:
  - Ĝuste... Mia demando estas kial la kolorelfoj el la paralela universo ĉesis ricevi semojn?
  La elfa knabino, tiu ĉi radianta rigardanto, pensis momenton kaj poste respondis:
  - La sorĉisto Kaspar volas ekstermi vian familion. Plej verŝajne, estis li, kiu faris ion, por ke viaj reprezentantoj ne povu reproduktiĝi!
  Oleg Rybachenko iĝis scivolema, kaj li alproksimiĝis al la spektanto kaj demandis:
  - Kio precize? Kiel malhelpi ĉi tion?
  La elfa knabino eksaltis kaj iomete turniĝis. Ŝiaj nudaj kruroj turniĝis tra la aero, skribis oran figuron ok. Tiam la knabino respondis:
  - Mi ne vere konas min... Se mi povus, la elfoj forigus tiun ĉi sorĉiston antaŭ longe. Sed... Vi ŝajnas esti la elektita kaj kapabla venki ĉi tiun monstron per nia helpo!
  Oleg Rybachenko vigliĝis kaj ŝveligis sian bruston, dirante:
  - Kiel? Mi estas preta por io ajn!
  La knabino iomete tordis siajn koksojn kaj ne tuj respondis... Ŝi flustris:
  "Ni devas unue fari iom da amo." Ĝi donos forton al mi kaj al vi...
  Oleg Rybachenko plezure frapis siajn lipojn, kaj saltis al la belulino, kisis ŝin sur la brusto, dirante:
  - Ĉi tio estas la plej saĝa afero!
  La knabino klinis sin al li, kaj virinaj korpoj interplektiĝis en volupta ekstazo. Kaj ĝi fariĝis tiel bonega. Delikataj karesoj, kaj ŝtorma fluo de orgasmo. Kaj furiozaj ŝtormoj, kvazaŭ ĵetante vin sur la plej supran kreston de la ondo. Kaj jen vi glitas laŭ ĉi tiuj krutoj, skribante rondojn kaj tordaĵojn. Poste li denove skuas vin, kaj ĵetas vin kvazaŭ vi estas pinglopilko. Kaj oni sentas, en la dikeco de la akvoj, vulkanoj de amo erupcias, kaj kirlventoj de volupteco. Kaj la knabinoj kaptis fabelan feliĉon. Kaj plezuro ŝvebanta super la monto Everesto.
  Ĝi estas tiel bongusta, kaj tia sennombra kaskado de reciprokaj orgasmoj.
  Multaj horoj daŭris senfina feliĉo, sed finfine ĝi finiĝis. La knabinoj disiĝis, kaj dolĉa vaporo venis de ili. Malgraŭ la daŭro de la maratono, Oleg Rybachenko sentis sin vigla kaj plena de forto kun vigleco.
  Neniam li spertis tiom da plezuro samtempe. Kaj li estis en la sepa ĉielo kun feliĉo.
  Kaj la rigardanta knabino diris:
  "Nun mi diros al vi mian nomon!" Ĉi tio donos al la militisto nemezureblan forton.
  Oleg Rybachenko vigle kapjesis:
  - Konsentu! Mi sentas min kapabla movi montojn!
  Elfa knabino, kiu dum pli ol cent mil jaroj diris:
  - Mi nomiĝas Elfamunuel!
  Oleg Ribaĉenko frapis sian nudan, ĉizitan knabinan piedon kaj sincere respondis:
  - Mirinda kaj bela nomo!
  La rigardanta knabino demandis:
  - Kaj vi kiel nobla estaĵo?
  Stormtrooper knabino-verkisto urbo respondis:
  - Mi estas Johann-Oleg Rybachenko!
  Elfamunuel entuziasme respondis:
  - Bonega nomo! Ni nun estas konataj! Kaj nun ni havas la potencon rezisti Kaspar!
  Oleg Rybachenko forte kurbiĝis, ludante per fortaj, knabinecaj muskoloj:
  - Mi povas ĉion fari! Kaj ankaŭ gajnu!
  Elfamunuel respondis per strabado de siaj smerald-safiraj okuloj:
  "Nun estas la tempo batali kontraŭ Kaspar. Ĝis ĉi tiu ruza besto elpensis ian ruzon responde. - La knabino prenis je la mano Oleg Ribaĉenkon kaj kriis al la elfo kaj la hobita knabino. - Mi prenas ĝin! Ni devas batali kontraŭ la monstro, kaj vi restu kie vi estas.
  La hobita knabino timeme komentis:
  - Tamen, tiu ĉi sorĉisto havas grandan forton... Oni ne scias, ĉu vi povas elteni lin entute?
  Elfamunuel kunpremis siajn grandnukecajn pugnojn kaj diris decide:
  - Ni havas nur unu elekton - aŭ venki aŭ morti! Ne estas tria!
  Oleg Rybachenko notis ne malpli emfaze:
  - Centfoje mi rigardis la vizaĝon de la morto - eĉ nun mi ne timos!
  La hobita knabino eĉ grincis:
  - Ne cent, sed multe pli!
  Elfamunuel kondukis la nudkruran knabinon de Oleg malantaŭ si. Ŝi estis proksime de la spegulo, kaj rezolute paŝis en ĝian surfacon. Malantaŭ ŝi moviĝis kaj la knabino-ŝtormo. La sento estis kiel paŝi en akvon - varma kaj tikla nuda plando, knabineca, ĉizita kruroj. Oleg Rybachenko denove volis karesi sian senteman virinan korpon, sed, ve, oni devas sekvi la rigardanton.
  Estas bone esti knabino finfine, vi ricevas tiom da plezuro - vi ne povas kompari ĝin kun viro.
  Ili iris sur io tiel glitiga kiel la surfaco de meduzo. Oleg Rybachenko vidis surprizan nombron da steloj en la koridoro. Estis kvazaŭ ili estus en iu loko kie astronaŭtoj promenas en la kosma spaco. Kaj la steloj estas multkoloraj kaj tiel helaj... Jen paro da ili disiĝis de la surfaco kaj forflugis.
  Elfamunuel flustris al Oleg Rybachenko:
  - Pretiĝu por ĉio, kara knabino!
  La iama kuraĝa militisto de la Literatura Regno, kuraĝe respondis:
  - Timo estas malforteco - kiu ektimas, tiu jam estas venkita!
  Ilia paro flugis... Kiel Peter Pan, kaj lanugaj hararoj de knabinoj flirtis tra la aero. Sed tiam sangoruĝa luno aperis antaŭe.
  Elfamunuel pepis la knabinon Oleg en la orelon:
  - Jen la regno de la sorĉisto Kaspar!
  Surprizite flustris Oleg Rybachenko kaj tiris la kapon en siajn ŝultrojn:
  - Aspektas sinistra!
  Elfamunuel gajigis la ŝtormsoldan knabinon:
  - Ni devas plonĝi en la plej nigran krateron! Tiam ni trovos nin en labirinto, kiu venos al la kaverno de Kaspar!
  Oleg Rybachenko, kiel pioniro, metis la manon al la kapo kaj diris:
  - Ĉiam preta!
  Ilia paro komencis malsupreniri, celante la buŝon de la kratero. Tiam la knabinoj sentis la suĉajn fluojn de aero sub siaj piedoj. Kaj kiam vi estas interne...
  Elfamunuel instigis Oleg Rybachenko:
  "Nun ni trapasas veran obstaklokurejon. Sed la sanga sorĉisto mem estos antaŭen...
  La ŝtormsoldatino estis antaŭenironta, kiam ŝi subite sentis, ke sovaĝa teruro trafis ŝin. Kvazaŭ io terura, glacia polpo ligas membrojn.
  Elfamunuel, kaptante necertan humoron, flustris al ŝi aŭ eble al li:
  - Ne estu timema partnero! Ĝi estas nur magia elektroniko.
  - Kaj de kie vi ekhavis la ideon, ke mi estas timema! - Johann-Oleg Ribaĉenko estis kuraĝa, sed liaj dentoj perfide klakis.
  - Ĉi tio estas speciala radiado, ĝi inspiras nin per timo! Ŝajnas, ke ni forgesis, ke ili ne estas verdaj komencantoj, sed spertaj militistoj! - La kunulo milde karesis la knabin-ŝtormtrooper-verkiston sur la nudan bruston per rubenaj cicoj. La okuloj ekbrulis.
  - Mi batalis ne nur dum dudek kvin horoj tage, sed trejniĝis por mortigi mian tutan vivon!
  Nevole konfesis Oleg Rybachenko. Tamen, estis fiero en liaj vortoj.
  . Komence, el ĉiuj armiloj, ili sukcesis elvoki nur malgrandan, solidan laserponardon. Pli precize, ĝi estis elvokita de Elfamunuel. Ve, ĉi tie ŝia magia potenco estas ekstreme limigita.
  Tiu ĉi ponardo eĉ ne aspektis aparte serioza.
  La vero estis malpeza kaj povus esti iomete plilongigita. La unua kontraŭulo aspektis kiel pika heliko, kun beko elstaranta el la ŝelo. La originala vojo, iris sur glitiga en kelkaj lokoj, rotacianta surfaco. Tial la knabino-ŝtormtrooper-verkisto Oleg, deflankiĝinte de la atako de la malamiko, preskaŭ falis.
  Lia amiko batis la skarabon, tranĉante ĝin en du partojn, la pecoj defalis.
  - Laboru per ponardo! Elfamunuel kriis. Ili ne estas tiel timigaj kiel ili ŝajnas esti.
  - Mi rimarkis ĝin! - diris la knabino-ŝtormo-verkisto. - Kvankam io stranga, okazas kun la korpo. Burĝono io nervaj finaĵoj frostiĝis!
  La blonda militisto Elfamunuel kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Vi vidos bey! Tio estas la tuta "malfrostigo"!
  Virtualaj monstroj, kelkaj homsimilaj, aliaj kun multaj tentakloj, atakis ilin. Ĉi-foje, la militisto Johann estis en la garde. La kontraŭfrapo skuis la plej proksiman malamikon. La sekva persono, kiun ŝi kuŝigis, estis hermafrodita viro. Tia frenezaĵo, kaj cetere, tute ne estas domaĝe. Sed la bildo de kalmaro kun glavoj preskaŭ forblovis la kapon de la knabino-ŝtorma-verkisto Oleg.
  Post hokiĝado per glavo, la ina korpo komencis ĝemi kaj dolori.
  - Tio estas abomena, li tuŝis min! - kolere malbenis Oleg Ribaĉenko. - Mi ne pensis, ke mi estas tiel mallerta.
  - Ĉu vi iam batalis kontraŭ virtualaj monstroj? - demandis Elfamunuel.
  Superas de speco de homoj, kaj nun knabino rapidis respondi kun la ironio karakteriza de altnivelaj demiurgaj verkistoj:
  - Kun ananassimio! Ŝi postkuris min kaj mi preskaŭ mortis. Kvankam estas iuj ekscentruloj kiuj diras ke ĉiuj simioj estas afablaj kaj amas homojn ĉar ili estas ŝiaj fratoj.
  La blonda militisto rigardante la elfojn diris juĝe:
  "Niaj kontraŭuloj estas nek bonaj nek malbonaj. Ili estas same indiferentaj kiel la maro, sur kiu naĝas piratoj.
  - Pli kiel vakuo. La maro estas varma kaj milda. - Stormtrooper-verkistino knabino trafis miksaĵon de banano kaj tigro saltanta al li, per misiloj anstataŭ dentegoj. - Mi estas sur ĉi tiuj obstaklokurejoj, ŝtopis nigran truon sur mian kapon. Ili ne estu tiel absurdaj. Vere, nun io ne bona okazas kun la korpo.
  Elfamunuel konsentis kun tio:
  - Verdire, ankaŭ mi estas stulta kaj vakuo!
  La ŝtormtrupo-verkista knabino kaj la aspektanta knabino daŭre moviĝis. Komence, la monstroj ne estis precipe rapidaj, kio faciligis la taskon. Tamen, de Johann-Oleg kaj Elfamunuel estis iomete hokitaj per senŝargiĝoj. Plimalboniĝis ĉar la monstroj komencis kraĉi fajron. La ŝvelanta ventro de Rybachenko brulis, kaj li aŭ ŝi sentis veran doloron.
  - Miaj intestoj turniĝas! - diris la knabino-ŝtormo-verkisto.
  - Kaj ne estas facile por mi! La blonda knabino montris al sia dekstra, elmontrita brusto. Ŝi gutis sangon. Ili denove kraĉis sur Oleg Rybachenkon, la knabino-ŝtorm-verkistino malfruis, ŝia ŝultro estis trapikita, evidente rompis ŝiajn ostojn. Kaj kiam la ostoj de simpla persono estas rompitaj, ĝi doloras tiom multe, vi povas esti superfortita de ŝoko. Kvankam Oleg, el nobela familio de polaj kaj rusaj baronoj, ne estis ordinara homo, li nun sentis sin malloke. Li sentis specialajn, ekstreme malutilajn ondojn, kiuj paralizis liajn kapablojn.
  - MI sentas malbone! - Johann-Oleg malŝaltis. La blonda knabino profesie frotis sian belan vizaĝon.
  - Ne plonĝu en nigran truon, mia kara kavalirjunulino.
  La konscio revenis, sed kun ĝi la doloro. Johann-Oleg ĝemis, ŝia knabino estis sufokita de malforteco:
  - Mi ne iros denove.
  Elfamunuel kolere grumblis:
  - Ne timiĝu! Ĉi tie estas unuahelpilo.
  Ja la obstaklokurejo estis kiel komputila ludo. Estas pliaj vivoj kaj kio estas esenca estas la energio, kiu kaŭzas tujan regeneradon. Jes, estis malfacile, sed spertaj knabinoj lernis survoje. Ili ankoraŭ havis ion por lerni kun sia tuta vasta milita sperto.
  - La ĉefa afero estas ne retiriĝi kaj ne rezigni! Elfamunuel diris. Ŝi ankaŭ estis ekster sia elemento, farante erarojn de tempo al tempo, ricevante dolorajn batojn. Tiam la paro alkutimiĝis kaj komencis agi multe pli harmonie.
  En la venonta stadio, ili devis salti sur fungojn flosantajn en la aero, eviti flugajn tranĉilojn, kaj rampi super pikdrato.
  La batalo fariĝis pli kaj pli severa, kaj la kontraŭuloj moviĝis pli kaj pli rapide. Vere, eblis uzi kaptitajn armilojn, ankaŭ virtualajn, sed en iliaj propraĵoj sufiĉe similaj al realaj portantoj de morto.
  Oleg Rybachenko, kiu rekonsciiĝis precipe, testis plurbarelan vibran ĵetilon! Li kreis malgrandajn fendojn en la spaco. Vere, post tri pafoj ĝi disfalis, sed falĉis plurajn vicojn da kontraŭuloj.
  - Ne malbone! - diris la knabino-ŝtormsoldato-verkistino.
  - Provu akiri bobelan plasman pafilon! - konsilis Elfamunuel.- Ĝi estos multe pli efika.
  La eksa piloto kaj superpotenca sciencfikcia verkisto vigliĝis kaj palpebrumis.
  - Ankaŭ tio ne estas malbona ideo. Kaj kie li?
  La blonda militisto volonte sugestis:
  - Jen tia malgranda pipo, kiu similas al pionira korno. Blovu en ĝin, kaj vi vidos rapidan flugon, hiperplasman kaskadon.
  La ŝtormtrupo-verkistino apenaŭ evitis la salvon, rampis iom laŭ la ĉizita surfaco, kaptita de la klariono. Pafo.
  La vezikoj falis en sinua linio, singarde saltante, la estaĵoj, kiujn ili trafis, eksplodis - disĵetitaj kiel festa konfeto.
  - Kio! Ĝi ne estas tro malbona! Elfamunuel diris. - Nur batu ĝin pli malalte por ke malpli da vezikoj flugu en la ĉielon.
  La knabino-ŝtormsoldato-verkistino muĝis, prenante ŝian manon sub la viziero:
  - Mi provas mian plejeblon!
  Elfamunuel aldonis:
  - Provu ne surpriziĝi!
  La sorĉistino ankaŭ prenis fortan armilon kaj uzis ĝin, montrante neflekseblan potencon.
  La batalo fariĝis pli kaj pli interesa. Jen ili batalas sur planedo, kie akvo verŝas sub iliajn piedojn en rivereto, kaj tiam terure glitiga likva heliumo fluas, kaj potencaj laseroj estas pafitaj de supre kaj malsupre, neniigaj grenadoj estas ŝiritaj.
  La knabino-ŝtormsoldato-verkisto repafis, tuj per ambaŭ manoj kaj eĉ dancis bretzelon.
  Ŝi estis kaptita plurajn fojojn, detranĉante sian maldekstran kruron. Dankon al mia kunulo helpis min atingi la unuahelpilon. La kruro de la bela knabino, en kiu Oleg Rybachenko enkorpigis, kreskis.
  La belulino diris entuziasme:
  - Vi estas mojosa Elfamunuel.
  La blonda militisto malestime snufis.
  - Kaj vi estas malfortulo, sinjoro Johann-Oleg. Infanoj eltenas tian sovaĝan doloron, kaj vi ĝemis!
  La knabino-ŝtormsoldato-verkistino ne estis ŝi mem, io tordis ŝian nudpiedan belecon:
  - Momente mi perceptas, ĉio estas multe pli akra!
  Kuŝante alian vicon da monstroj, Elfamunuel rikanis kaj diris:
  - Ĉiuokaze estu pacienca!
  La knabino-ŝtormo-verkistino havas tutan jarcenton, eĉ tiom malpli, kio estas bagatelo kompare kun ŝia kunulo, suspiris, fariĝis nekredeble malfacile paroli:
  - Venu, mi estas viro!
  - Tio estas la viro! Dum momento iliaj lipoj kuniĝis. Belulino Oleg Rybachenko sentis la mieldolĉecon de juna ina kiso.
  La verkistino grincis:
  - Diino!
  - Lucifero! - Senforte respondis la fraŭlina elfo.
  Ili tiam eniris ĉiaman atmosferon kun fortaj ventoj. Aŭ ĝi blovas antaŭe, aŭ inverse, ĝi premas en la dorso. Jes, kaj la malamikoj konstante ŝanĝiĝas, aŭ ili flugas kiel vespoj, aŭ inverse ili rampas kiel venenaj serpentoj, aŭ ili saltas kiel kunikletoj.
  Sed batali konstante, samtempe, salti de unu platformo al alia, kaj eĉ kapti artefaritajn muŝojn kaj lacertojn per la kruroj, flugante el kaptiloj kun ilia helpo. Iuj specimenoj, precipe hibridoj de papilioj kaj floroj, estas mirinde belaj. Kaj la miksaĵo de libelo kaj tulipo brilas, kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko kun ebriiga odoro... Kvazaro! Nudigitaj buŝoj klakas malantaŭe kiel elektronikaj muskaptiloj, metro-longaj dentoj fajreras per fulmaj senŝargiĝoj.
  Estas ankaŭ pli grandaj kvinmetraj, kaj eĉ dekmetraj dentegoj. Lerta Oleg Rybachenko sukcesis pretergliti ilin. Unu el la monstroj, hibrido de tanko kaj skorpio, eksplodis per muĝado, disĵetante brulantajn bombonojn:
  - Ni ne estas fotitaj! Kvarkoj ne estas kaptitaj! - Kantis la kuraĝa, eĉ se timema, iama aso-militisto kaj granda verkisto.
  Denove, la ŝtormsoldatino prenas difekton de la neniigflamlumoj. Kaj la elfa knabino nun estas eĉ pli malbona, ŝia kruro estis deŝirita denove. Sed ŝi lerte saltas sur unu membron, ne pensante pri retiriĝo. Tamen, estas nenie iri.
  - Ni havas unu manieron, aŭ pluvivi aŭ morti! - diris Elfamunuel kun iom banala patoso.
  Stormtrooper Girl Writer konfirmis:
  - Kaj nur kune! La nigra truo estas pli hela kiam en la glacia etero: paro da brulantaj koroj flamas!
  Koste de nekredeblaj klopodoj, nehoma streso, ili sukcesis trapasi ĉi tion, kvankam ne restis loĝloko sur la korpo.
  La sekva etapo estas la dezerto: kun brutale suĉanta verdan sablon, estas neeble stari senmove dum sekundo, viaj kruroj blokiĝas, kaj vi ankoraŭ devas pafi kaj piki. Ĉi tie, batalantoj en maskoj, kelkaj en kiraso, batalas kontraŭ ili. Batalantoj de malsamaj tipoj, estas homoj, kaj hibridoj de skorpio kun kakto, cimo kaj ŝlosilo!
  Flugantaj gravioletoj, de kiuj vi ne povas kaŝi aŭ kaŝi, laseraj radioj disĵetos la sablon. Je kontakto kun la korpo: infera doloro, la internoj ŝajnis esti elpremitaj de sketejo, kaj plenigitaj per varma oleo. Tetraletoj plonĝas, faligante bombojn en formo de abomenaj kranioj el multaj brulantaj okulkavoj, kaj ŝprucante radiojn, kiuj estas frenezaj en sia soifo je detruo!
  Militisto de Dio, Oleg Rybachenko, tamen, ne estas perdita. Ŝi estas ĉi tiu ŝtormsolda knabino elfaranta specon de danco, pasante inter la riveretoj.
  Elfamunuel eĉ incitetis:
  - Kompatinda whist: flugiloj ŝvebas apud vi!
  La knabino-ŝtormo-verkisto prenis:
  - Komandanto, niaj regimentoj viciĝis!
  Kune, ŝtormsoldato-verkista knabino kaj blondaspekta knabino trafis per tondilo, uzante la "akvofalan jeton" teknikon, metante la malamikojn en abundaj pakoj. Tiom da diversaj estaĵoj, disiĝis, dispremis aŭ ekbrilis.
  Ĉi tio estas mirinda groteska - ne sen komedio, precipe kiam la tetraleto en formo de milvo kaj hakilo fariĝis falanta flueto post trafo: raŭpoj oraj kun turkisaj makuloj:
  - Kiam vi pafas, staru sur la piedfingroj, la movebleco estos pli granda. - instigis Elfamunuel.
  Oleg Rybachenko, ĉi tiu knabino-ŝtormtrooper-verkisto aŭtomate rimarkis:
  - Malpli stabileco.
  La blondulino kun brila hararo, kontraŭis ĉi tion:
  - Kiel diri, dinamiko estas ĉiam pli forta ol statiko!
  Apoge al siaj vortoj, la knabino detranĉis rapidantan strukturon per trabo, simila al ladskatolo kun bareloj. Ŝi disrompiĝis kaj falis, disrompiĝante. Jam dumfluge, pecoj de venkita celo fariĝis aro da purpuraj hibridoj: burdoj kaj ĉimpanzoj.
  Ĉi tiuj strangaj estaĵoj batalis unu kun la alia: iĝas pli malgrandaj ĉiumomente, dissolviĝas en la atmosfero de batala virtuala maŝino:
  - Nu, kiel? Kvazaro? - demandis Elfamunuel, movante la brovojn.
  - Tre mojosa, plej grave deca! - La knabino Oleg Ribaĉenko rimarkis. - Estas agrable vivi inter laseroj kaj plasmo! Kaj aŭdu la planedon eksplodi!
  La ĉefknabino ridis.
  - Kaj spertu orgasmojn en batalo kun mi! Kaj promenu kaj petolu laŭ via koro! Kion mi aprezas estas la sento de humuro ĉe viroj.
  Militisto Oleg Rybachenko estas nun senpene: li detruis la sekvan donacon. Ĝi aspektis kiel ŝtipo kovrita per ŝtalo. Ĝi ne eksplodis tuj, ĝi prenis kelkajn pliajn ŝargojn. Siavice, la radioj elirantaj el la ungegaj hokoj rompis la manon de la glora junulo.
  - Jen la abismo! - ŝi kriis kun ĝeno, knabino-ŝtormsoldato-verkistino. - Vi devas pensi pri tio.
  Elfamunuel, kvazaŭ mokinde, kriis:
  - Pri kio vi parolas?
  - Batu min en la vizaĝon per briko. - Unu mano ne funkcias. - notis Oleg Ribaĉenko. - Ho, kie estas mia knabina superkarno!
  Elfamunuel konsolis ŝin kiel eble plej bone:
  - Ne maltrankviliĝu, baldaŭ estos pli regeneriĝantaj vivokorpoj.
  
  SPAC-TURNIĜOJ
  La batalanto moviĝis tre rapide. La kolorelfo kaj partatempa vampiro amis ludi sur komputilaj magiaj simuliloj kaj sentis sin kiel fiŝo en akvo. Kaj la batala ekscito forgesigis min, ke, male al la cibernetika "pafisto", ĉi tie oni povas sperti veran elkarniĝon. Ĉi tie ŝia aŭto atakis malamikan flugfolion, la malamika kosmoŝipo prenis la flugilojn kaj ekflamis per hela flamo, post kio ĝi diseriĝis.
  - La unua frukto jam estas tie! elspiri, Elroza diris kun admiro. Ŝia kapo komencis turniĝi - ŝi plenumis sian unuan taskon, kio signifas, ke ŝi kapablas batali kaj venki ne nur en la virtuala maŝino de la sorĉisto.
  Salvoj de magograviokanonoj, sorĉkanonoj, implikis la pozicion, konfuzante Grobork-stelŝipojn, igante ilin diseriĝi en fotonojn aŭ elementalojn. Eĉ pluraj sekurecaj fantomoj malmaterialiĝis samtempe. La ĉerkaj orkoj ŝajnas ja falis sub la sensensenca distribuo de mortigaj donacoj. Vere, iliaj gravitkanonoj kaj gama-maŝinpafiloj baldaŭ ekfunkciis responde, kosmodispremiloj huŭis, abunde miksitaj kun malnoviĝintaj magolaseroj trovitaj nur sur malnovaj ŝipoj. Miloj da raketoj kaj dekmiloj da konkoj trapikis la ŝipojn aŭ fantomojn de la kolororkoj. Magoplasmaj burĝonoj, makuloj, vizaĝoj de ĝenioj, okaj kaj trianguloj turniĝis samtempe. Kaosaj moviĝantaj bidoj de energio forflugis de ili. Kompreneble, io preterpasis, same kiel arkanaj kontraŭmisiloj, same kiel salvoj de hiperkvark-fortigitaj magiaj radioj. Io estis reflektita de fortokampoj kaj rimedoj de spaca ciberdefendo, ankaŭ magomatricoj.
  Ŝiaj trafoj sur ŝi faris spegulon, multkolorajn ondojn, tordante la spacon, farante la vakuan ringon. Ĉi tiu speco de protekto montriĝis tre varma kaj movebla, simila al likvaj ondoj, kiuj lavis super la korpoj de stelŝipoj. Sed almenaŭ triono de la "gastoj" atingis la celon. Pasante kiel pugnopugno tra la surda protekto de la magomatrico.
  Cent kaj poste miloj da blindigaj fajrogloboj ekbrilis tra la spaco samtempe, kiuj tiam disvastiĝis en brile purpuraj, oranĝaj kaj verdaj petaloj. Fragmentoj de la rompitaj konstruaĵoj de diversaj stacioj kaj stelŝipoj disĵetitaj en bizara kalejdoskopo, ŝajnis, ke iu disĵetis vitropecojn tra la spaco. Kaj tiam li turnas la kalejdoskopan tubon, igante ilin miksi. Elementoj de mezaj kaj grandaj stelŝipoj, turniĝantaj, brulis, kaj daŭre dispremis kaj eksplodis, disĵetinte ĉiujn direktojn. Eĉ la derompaĵoj eksplodis kaj eksplodis, kvazaŭ ili estus plenigitaj per bareloj da benzino, kiuj siavice estis miksitaj kun fosforo kaj sulfuro.
  Ok Grobork-stelŝipoj tuj koliziis, unu el ili estis batalŝipo kun ŝipanaro de multaj miloj surŝipe. Ne sen la helpo de atakado de magio, termokvarkaj raketoj eksplodis, supernovao ekbrilis, disĵetante aliajn ŝipojn en forajn kaj malsamajn direktojn. Du flugantaj brigantinoj trafis la drednaŭton kaj terenbatis la turojn kaj hederon de la Groborkoj.
  Jen kelkaj kantiĝintaj bestoj batalantaj senespere por la rajto elsalti sur modulan savboaton. Unu el la riparbazoj komencis disfali, du stelŝipoj, kiuj ankoraŭ ne estis finkonstruitaj, kolapsis en akordionon, disbatante riparrobotojn kaj laborpersonaron konsistantan el koboldoj, katobehemotoj kaj certa nombro da rasoj konkeritaj de groboorks.
  Elroza daŭre batalis. Ŝi estis atakita, kvazaŭ kaptante papilion per pinĉilo, du batalantoj samtempe. La vampira knabino plonĝis inter ili, glitante flanken kiel ŝtiptranĉilo. Sep magiaj laseroj kun elsendiloj trafas samtempe. Per flamanta balailo, ili forbalais la aŭton, kiu drivis kaose dekstren. Elroza reproduktis la tribarelteknikon, kaj trafis la voston de la ŝipo kiu provis gliti de maldekstre. Magoplasmo ŝprucis, la malamika batalanto flugis renverse kiel cigaredstupo kraĉita el sia buŝo, postlasante mallarĝan fumplumon.
  - Kiel tio! Dancu hopak! - diris la vampira knabino.
  Ŝia venonta viktimo estis dika, minacaspekta duloka atakaviadilo. Elroza, uzante sian pli bonan manovreblon, preterglitis siajn dek du armilojn, kvankam la radioj de magiaj laseroj dancis preskaŭ apud ŝia travidebla kiraso. La knabino eĉ sentis la teruran varmegon elirantan el la vakua brulanta hiperplasmo. Speciala sorĉisto-skanilo riparas malfortajn punktojn en la magomatrix-protekto de la atakaviadilo. (Elroza eĉ imagis, kiel funkcias tia maŝino, rapidante kaj bruligante tutajn blokojn de grandaj urboj!) Ĉi tie la knabino ĵus aperas ĉe la krucvojo kaj metas donacon en la kudron. Radioj trapikas la generatoron kaj la maŝino eksplodas. Vere, la piloto sukcesas elsalti. Ve, ĉi tio ŝajnas esti ina ratrozo, sufiĉe dolĉa blanka muso kun sep florpetaloj ĉirkaŭ la talio, kolo kaj tre malgrandaj sur la vosta kvasto. Post ĉio, en travidebla kosmovesto, florkorpo estas tre klare videbla. Estas domaĝe mortigi tian amatinon. Elroza svingas la piedon kaj forflugas:
  - Mi esperas, ke ni renkontiĝos denove! - Kaj afable aldonas. - Ĉiu renkontiĝo en la milito estas kiel rendevuo kun amato, vi ne povas forgesi, estas neeble malfruiĝi kaj eskapi tre malice!
  Boatoj, kontraŭdetruaj, magomeroj - batalŝipoj de pliigita potenco, kun mega-akcelilo surŝipe, movis plej rapide. Ili pafis kiel uraganoj, kraĉante embolojn de magoplasmo kaj antimaterio. La agado de la sorĉistoj pliiĝis, en la vakuo kun ĉiam pli granda rapideco, komplikaj bretzeloj, polpoj konsistantaj el buloj kaj pluredroj rondiris. Kaj la hazardludknabinoj kuregis sur glitiloj, svingante klabojn en formo de sabroj kaj batalhakiloj de la skandinavaj dioj.
  Kelkfoje fantomoj koliziis unu kun la alia, kaj ĉi tiu batalo en la kosmo rememoris pri mezepokaj bataloj, kie kavaliroj konverĝis inter si kaj tranĉis per malvarmaj armiloj. Kaj la skarlata sango disĵetis tra la vakuo, poste ruliĝis en bulojn, kaj tiel flosis tra la brilanta malpleno. La distranĉitaj manoj kaj ĉarmaj kruroj de la fantomaj knabinoj flosis en la spaco dum kelkaj pliaj minutoj, nur por degeli senspuro, kiel kadavroj en virtualaj maŝinoj.
  Tiam la spacaj venĝantoj glitis tra la formado de malamikaj stelŝipoj kaj iris en arko, ĉirkaŭirante la areon de la batalo por eniri la duan cirklon. Parto de la kosmoŝipoj preterglitis kiel fantomo, tuj malaperante laŭ parabolo tuj kiam pezaj hiperkvarkaj raketoj aperis. La strikplatformoj faris kontraŭmanovron, antaŭenirante fine-al-finajn, homplenajn ŝipojn, kie ili komencis ŝpruci gigantajn fontanojn de neniigo de ĉiuj sistemoj. Estas kvazaŭ miloj da balenoj leviĝis el la fundo de la oceano, provante forbruligi la ĝenajn ŝipojn de marĉasistoj per siaj riveretoj. La raketportistoj eniris la malpliigitan formadon de la groboork-stelŝipoj, rememorigaj pri falinta ŝaŭmo, faligitaj falĉiloj, kaj sendis "donacojn" sen multe da risko ricevi kontraŭe.
  Kvarcent okdek altgradigitaj kaj altgradigitaj, tekno-sorĉado-infuzitaj kontraŭ-sorĉistoj komencis rondiri la malamikfronton en kontraŭhorloĝa direkto, en la stilo de Aleksandro la Granda. Ĉi tiuj plej novaj stelŝipoj estas la beleco kaj fiero de la kolorelfa floto. Altrapida, tre manovra, armita per dekoka-generaciaj misiloj, tio estas, mag-gravita akcelado kaj, kun freneza sorĉado, modernigitaj torpedoj kaj artileriaj sistemoj. Nekutimaj specoj de armiloj, kiuj estis prilaboritaj kun la helpo de magia malmoliĝo, la plej bonaj sorĉistoj de la imperio. Ili estas, kompreneble, kapablaj elteni la plej potencajn malamikŝipojn. Perfekta plurnivela protektosistemo, pluraj specoj de sorĉistoj laboris ĉi tie, permesis al ili pluvivi sub amasa fajro, kompreneble, ĝis certa limo.
  Elroza mem sentis tiun ĉi limon: ŝi forĵetis siajn donacojn, montrante certan singardemon, pluraj kolorelfaj batalantoj duope batalis kun ŝi. Ĉi tie ekbrilis hologramo de knabino kun naŭkolora hararanĝo, donante kulminaĵojn en la ultraviola gamo. Ŝi ridetis sian dolĉan vizaĝon kaj diris:
  - Eble ni provos bredi la malamikon sur skotero?
  - Kaj kiel estas? - demandis, konfuzis Elroza.
  - Nun vi vidos! La blindiga belulino palpebrumis. - Ĉu vi ŝatas balancon?
  - Nur kelkaj dekduoj da lecionoj! "Laŭ la normoj de kolorelfoj, kiuj estas obseditaj de arta graco kaj tre malmulte.
  Ŝia kunulo, elmontrante la dentojn, sugestis:
  - Do ni reproduktu la sompramé-teknikon.
  Kune kaj vere detrui pli interesa. Ĉi tie estas kvazaŭ vi estas punisto, kiu trafas knokaŭtojn en ambaŭ manoj, esperante simple rompi la malamikon. Frapu malsupren per firmega kaskado de pugnobatoj. Eksplodoj aŭdiĝas, batalantoj diseriĝas kiel kartdomoj. Kaj jen multe pli granda celo: boato. Videblas, kiel ili du batis la voston dum sufiĉe longa tempo antaŭ ol ili sukcesis ekbruligi la reaktoron.
  Plurfoje ili eĉ estis trafitaj per aerpafiloj de la sistemo "Ezh", kiu kovris la voston kaj malhelpis ilin alproksimiĝi al la aviadilo. Militisto Elroza turnis sin al la feino:
  - Mi estas laca de tiu ĉi eta herba pafado. Mi volas pli fortan armilon, kiel hiperkvarkan bombon.
  La feino riproĉe balancis la kapon.
  - Ĝi estas tro dika, vi povas porti nur unu ŝargon samtempe.
  Elroza pensis momenton, kaj tiam ekkomprenis al ŝi:
  - Do faru ĝin reuzebla per magio. Kiel, ekzemple, reuzebla eksplodaĵkartoĉo en bildstrioj. - La vampira elfo ne povis rezisti infanecan ŝercon. Aŭ ĉu vi estas malforta!
  La feino, kiu estis vundita ĝis la rapida, estis ofendita:
  - Kompreneble, mi povas fari ĝin, sed ĉu ĝi estos justa?
  Elroza tre logike kaj trafe eldonis:
  - Ruzaĵo kaj kalkulo: kiel geedzoj naskas venkon - honesteco estas la tria ekstra!
  Feino konsentis.
  - Bone, mi ricevis ĝin! Akiru reuzeblan termokvarkan raketon.
  Elroza, krome, armita ĝis la dentoj per sorĉoj, komencis ataki eĉ pli persiste. Nun sufiĉe granda fregato fariĝis ŝia viktimo. Fakte, estas riske ataki solidan ŝipon kun ŝipanaro de mil kvincent batalantoj kun ordinara batalanto. Eĉ sen kalkuli la batalrobotojn, la soldatoj estas ŝipo, sed hiperkvarka misilo estas dek kvin miliardoj da bomboj ĵetitaj sur Hiroŝimo. Ŝi kapablas disŝiri kosmoŝipon kun kaj matricprotekto kaj fortokampoj.
  Grobo-orkoj montriĝis esti mastroj de milito, ili estas karakterizitaj per la instinkto de predantoj, kiuj grimpis la ŝtupojn de evoluado de amuza idioto nestigita kontraŭ la rando de arboj, specio kiu asertas esti super-civilizacio. Jam potencaj tipoj, sed la diferenco inter koloraj elfoj, neniu estas respektata. Kaj ili akiris la subtenon de egalaj aliancanoj de la bero-hobitoj. Kaj la berhobitoj kutimis de la momento de naskiĝo moviĝi tra la vakuo, kaj la spaco ne ŝajnis al la Groborks ilia natura medio, tamen, la trupoj de la bastardaj mastodontoj estis bonege trejnitaj. Berhobitoj eĉ reproduktiĝas portataj de la kosma fluo de loko al loko, kiel trompa foje povas esti la aspekto de estaĵoj, kiuj ne havas ideon pri pariĝo.
  Sed ili ankaŭ havas fortajn kontraŭulojn. La samaj gepardoj-kobroj trejnis sur specialaj magiaj virtualaj maŝinoj, kaj ili estis nutritaj per speciala drogo, kiu malŝaltas la senton de timo, kio permesas al ili memori ajnajn agojn kaj ordonojn. Nu, trolaj jaguaroj estas ĝenerale distingitaj per alta inteligenteco, sed groboorks, ne fidante tiajn forĝitajn estaĵojn kiel ili, konservis ĉi tiun specion en la flugiloj. Ĝenerale, ĝi estis diversa armeo de granda imperio, strebanta kapti la universon. Kies ideologio estis la deziro al magia kaj sorĉado, seksa regado. Tamen, ili ne povis doni tujan repuŝon.
  Elroza ekspluatis tion klakbatante termokvarkan ŝargon en mezklasajn ŝipojn. Ĉi tie la detruanto ekbrulis kaj fendetiĝis, post kiam ĝi estis kovrita, falante sub la ŝokondo, la brigantino. Vere, la knabino devis manovri. Plurfoje la radioj bruligis la korpon, nur perfekta protekto savis, sed la temperaturo altiĝis, eĉ la nazo de la knabino senŝeliĝis.
  - Jes, mi estas nur fritita! - murmuris la knabino. - Ĉu eblas plifortigi la protekton, kiel en komputilaj ludoj, translokiĝi al la magia dio-reĝimo!
  La feinestro respondis al ŝi:
  - Kompreneble vi povas, sed ĉi-kaze ĝi ne estos interese. Kaj tiel la risko kaj liberigo de adrenalino en la sangon. Ju pli manovro. Uzu la Teknikon de Buklo de Stela Kunikleto!
  - Provos!
  Kelkajn altvalorajn minutojn da konfuzo kaj paniko pagis la larmoj de tiuj familioj, kiuj kolere muĝas pro la mortintoj.
  Elroza demandis kun tremo en la voĉo:
  - Ke ili ne kredas je renkontiĝo en pli bona mondo.
  Feino klarigis:
  - La larmoj estis des pli amaraj, ĉar la progresintaj grobo-orkoj, kiel kelkaj tro progresintaj kolorelfoj, montriĝis preskaŭ senescepte ateistoj, ili ne kredis je la paradizo. La Altnivela Magiisto ridis dum ŝi elbatis fajreron el sia maldekstra okulo. - Vere, spiritismo estas ege moda, multaj komunikis kun siaj spiritoj ĝis ili falis en interdimensiajn truojn elstarantajn en la areo de kolapsoj. Tie ili moviĝis ien, strikte, de kie ne estis reveno. Kompreneble, morto ne estas la fino, sed en la karno estas klare esti pli bona ol en la spirito. Cetere, en ĉi tiu kolapso, nova bela mondo aŭ infero ankoraŭ ne estis konata!
  Elroza ridis.
  - Eble! Mi adoptis magolismon spite al la plimulto de magoslavaj samlandanoj. Kvankam la senkulpa virgulino aŭdis, ke la pli aĝa frato-patriarko estas la Antikristo.
  La fekomandanto ridis.
  - Ĉiu raso havas sian propran religion, sed la komuna trajto de ĉiuj dioj estas la ĉeesto de trajtoj karakterizaj de la raso, kiu konfesas ilin.
  La vampira elfo eldonis, perlo:
  - Do mi konfesos ilin per la plej potenca misilŝira nekredemo.
  Kaj Elroza daŭre kolektis abundan rikolton. Ŝi disbatis ĉiujn en vico, ĉar la raketo povis esti reproduktita senlime da fojoj kaj forbalai dekduon da batalantoj samtempe.
  Homoj antaŭeniris, amasigante la malamikojn, devigante ilin retiriĝi. Tamen la ŝoko rapide pasis, kaj la malbonhumora raso de groboorkoj komencis furioze respondi. Ilia komandanto, la spaca supermarŝalo, terure kvakis, svingante sian mutaciultrunkon:
  - Mi ŝprucos ĝin en fotonojn, muelos ĝin en kvarkojn, akrigos ĝin en nigrajn truojn, tranĉos ĝin en supertuton! - Kaj plantis ĉiuj pli kaj pli koleraj. - Plonĝu tuj malakran nazon, la plej forta armilo sur ili! Uzu Necromancer Warlocks!
  Destrojeroj moviĝantaj en ekstera formacio ĵetis ujojn kun celveturantaj minoj kaj malfermis fajron sur boatoj kaj kontraŭ-sorĉistoj. La krozŝipoj, farinte manovron, pafis la unuajn salvojn de raketlanĉiloj, celante magosoiders kaj strikplatformoj. Kaj la aviadilŝipoj malfermis siajn ventrojn, el kiuj elflugis tutaj aroj da nekromantaj sorĉistoj. Tiuj ŝajne malgrandaj, sed supermanoveblaj stelŝipoj, sen inercia maso, kapablas akceli al superlumaj rapidecoj eĉ en ordinara tridimensia spaco. Kio estas la afero, kaj ĉi tio estas neebla por ordinaraj korpoj - gravito platiĝas. La neniigmoduloj sterniĝis per pikoj kaj komencis elkraĉi la donacojn de neniigo. Ili vere aspektis kiel burdoj, kaj ne nur simplaj, sed freneze posedataj de etaj subspiritoj. Tamen, kun la helpo de nekromancistoj, la pli malaltaj spiritoj kontrolis tiujn maŝinojn.
  Johann vekiĝis el tiu forta premo de iluzioj. Li neniam antaŭe vidis tian fluon. La kosmoŝipo alteriĝis sur alian planedon. Eĉ la forto de gravito estas malsama, kaj ĝi estis sentita. Per pli da gravito ol antaŭe.
  
  EBLA TURNO DE LA DURA MILITO
  Kaj tiel la germanoj kaptis Kaŭkazon fine de la kvardek-tria jaro. Vintre, ili limigis sin al defendo, sed evoluigis ofensivon en Afriko kaj Irano.
  Stalino, kompreneble, ne sidis senlabore. La sovetianoj entreprenis ofensivan operacion proksime de Leningrado, kaj en la regiono de Voroneĵ.
  Duobla trafo, maltrafis la markon. Proksime de Leningrado, la Fritz uzis la "Panther" -2 kaj ĉasaviadilojn. En la direkto de Voroneĵ, la rusoj jam lanĉis la IS-2. Kiel evidentiĝis, la nova tanko ne estas tute perfekta.
  Komence, la Ruĝa Armeo sukcesis en la trarompo Voronezh, sed tiam la germanoj lanĉis fortan kontraŭatakon de la suda flanko, kaj kreis tutan vaporkaldronon por sovetiaj veturiloj. Samtempe unuafoje la nazioj uzis ankaŭ la memveturajn pafilojn E-10, malpezajn, malaltajn, rapidajn kaj manoveblajn kun relative forta kiraso.
  Post la malvenko de la sovetiaj trupoj, apud Voroneĵ, okazis funkcia paŭzo. Stalino komencis agi pli singarde, kaj la germanoj ŝanĝis al Afriko kaj Irano.
  Hitler provis tute kapti la nigran kontinenton por liberigi siajn manojn kaj akiri pliajn rimedojn. Krome, la Fritz volis helpi Japanion, por kiu la batalado ne iris tro bone.
  Gravan rolon ludis la germana submara ŝiparo, kies nombro konstante pligrandiĝis. Novaj hidrogenperoksidaj submarŝipoj montris sian totalan superecon super ŝipoj de similaj klasoj. La germanoj ankaŭ havis torpedojn sugestiajn pri sono kaj varmo.
  Tiel, la Aliancita floto komencis suferi grandegan difekton. Meze de junio, la germanoj konkeris Sudafrikon, kaj Madagaskaron en julio, finfine konkerante la tutan nigran kontinenton.
  Vere, la 22-an de junio, Stalino denove komencis progresi en la direkto Rzhev-Sychovsky, amase uzante la plej novan teknologion. La nova tanko T-34-85, pli malalta ol la Panther-2 en armilaro kaj kiraso, tamen superis la antaŭajn tridek kvar modelojn.
  La germanoj sidis en solida defendlinio kaj forpuŝis la ofensivon, fidante je reagaviadiloj, novaj maŝinpafiloj kaj maŝinpafiloj, same kiel gaslanĉiloj. La ofensivo mem ne estis taktike subita, kaj tial ĝi montriĝis pli facile forpuŝebla. Sed ankoraŭ, en du semajnoj da batalado, sovetiaj soldatoj kojniĝis en la poziciojn de la Fritz.
  Kaj la germanoj havas tro da fortoj deturnitaj al la afrika teatro de operacioj. Sed novaj dividoj de la francoj, portugaloj, hispanoj kaj eĉ svedoj partoprenis en la bataloj. En Svedio, la nacisocialistoj venkis en la senatelektoj, kaj paro da volontulsekcioj iris al la fronto.
  Krome, la Ruĝa Armeo, post la perdo de Kaŭkazo, spertis mankon de fuelo kaj, kiel rezulto, ne estis tiel batalpreta.
  Du semajnojn poste, Stalin ĉesigis la ofensivon kaj neatendite proponis al Hitler pacnegocadojn. Antaŭ tiu tempo, iĝis evidente ke la Fritz estis ronde tute malligi siajn manojn en Afriko, kaj povus ataki Sovetujon per sia tuta forto.
  La Fuhrer konsentis pri paŭzo kun Stalin. Ja ni ankoraŭ bezonas helpi Japanion, sed kion povas fari Sovetunio dum ĉi tiu tempo?
  La germanoj en aŭgusto 1944 lanĉis ofensivon en Irano kaj Hindio. Monaton poste, germanaj tankoj alvenis en Delhio, aliĝante al la japanoj. Kaj monaton poste, la tuta Hindio estis sub germana kontrolo.
  La Fuhrer donis la ordon prepariĝi por alteriĝo en Britio. La bombado de Anglio, inkluzive de balistikaj misiloj, intensiĝis videble.
  Japanio sukcesis neatendite atingi gravan venkon en novembro 1944, kun la helpo de germanaj artileriistoj, kaptante amerikan surteriĝoprovon en Filipinio. Ĉi tie, por la unua fojo, la timindaj batalŝipoj de la lando de la Leviĝanta Suno povis montri sin en plena gloro.
  La malvenko de la usonanoj estis malfacila. Kaj kun la subteno de la germana submara floto, Japanio lanĉis kontraŭofensivon en la Pacifiko.
  Stalino kaj Hitler, dume, estis intertraktantaj. Ne eblis interkonsenti pri persona renkontiĝo de la du diktatoroj. Sed ekde la komenco estis klare, ke ambaŭ flankoj estis tro fieraj. Stalino ne volis rezigni Leningradon, Hitler ne volis rezigni la urbon de Petro.
  Kaj la Fritz volis lasi Kaŭkazon tute al si, kaj Stalin insistis pri komuna administrado.
  Sed ambaŭ flankoj ankoraŭ ne moviĝis al malamikecoj. Hitler planis transpreni Brition kaj liberigi siajn manojn. Stalin, aliflanke, ligis siajn esperojn kun novaj evoluoj en tankoj kaj aviado. Sed la nova T-44-maŝino montriĝis ne sufiĉe fidinda kaj postulis teknikan rafinadon, kaj sovetiaj helic-movitaj aviadiloj senespere postrestis malantaŭ germanaj reagaviadiloj.
  Vintre, la germanoj, kune kun la japanoj, puŝis kelkajn amerikanojn en la Pacifiko kaj kaŭzis kolosan difekton al la jankioj per submarŝipoj.
  En marto 1945, la germanoj intensigis sian bombadon de Britio, uzante akre pliigitan nombron da jetoj. Kiel evidentiĝis, bombisto ankoraŭ estas pli bona ol balistika misilo, ĉar ĉi-lasta estas tro multekosta kaj ne sufiĉe preciza.
  Ankaŭ la nazia submara ŝiparo montriĝis pli kaj pli. Malesperaj venki la germanojn per aviadiloj, la aliancanoj ankaŭ komencis sondi la intertraktadprocezon. Kaj samtempe ili provis persvadi Stalinon remalfermi la fronton.
  Sed la estro de ĉiuj tempoj kaj popoloj atendis. Li ne volis denove porti la kaŝtanojn el la fajro. Krome, la kreado de siaj propraj reagaviadiloj estis prokrastita, kaj la disvolviĝo de nova T-54-tanko promesis preni tro da tempo. Jes, la nazioj sukcesis krei marionetajn registarojn el lokaj perfiduloj en la okupataj teritorioj.
  Do la sovetia armeo devis batali kontraŭ milionoj da siaj iamaj civitanoj. Kaj tio ne estas tro bonega.
  Jes, kaj Japanio, tiukaze, aludis, ke se Stalin malobservos la paŭzon, ŝi malfermos fronton en la Malproksima Oriento.
  Do la germanoj povis prepariĝi por amfibia surteriĝo en Britio sen enmiksiĝo. Vere, estis certaj malfacilaĵoj: multaj ne nur anglaj, sed ankaŭ usonaj teraj trupoj troviĝis en la metropolo. Ĝis nun, Usono batalis ĉefe surmare, kaj povis havigi plifortigi soldatojn en Anglio mem.
  Ĉi tio kaŭzis malfacilaĵojn. Krome, la aliancanoj, malsuperaj en aviada kvalito, havis tro da aviadiloj - kompensante la teknologian avantaĝon en kvanto.
  Tial, Oleg Rybachenko, krom strikoj kontraŭ terceloj, ankaŭ ĉasis malamikajn aviadilojn.
  Ĉi tie la knabina mirinfana atakaviadilo prezentis sin ĉe la kontroloj de la aviadilo. Ĉi tie ĝi estas la jeto ME-262, la plej nova modifo kun svingitaj flugiloj. Kaj je granda rapideco atakas kaj aerajn kaj terajn celojn.
  Nudpieda belulino Oleg Rybachenko en sia knabineca korpo, lerte traktas batalanton. Malfermas fajron por mortigi per nudaj piedoj. Kaj anglaj aviadiloj lumas, pugnobatitaj usonanoj falas.
  Kaj dekstre de la bela Oleg, la knabino Arabella. Kiu ankaŭ estas bonega aspiloto. Kaj li kondukas, lanĉante aviadajn konkojn kiel ventumilo, kiel flugilhava Valkirio.
  Oleg Rybachenko montras al ŝi sian pugnon, vangofrapas ŝian nudan, ĉizitan knabinecan kruron, kaj krias:
  - Daŭrigu ĝin!
  La knabino entuziasme respondas, montrante sian pugnon responde:
  - Estas do konservi!
  Kvarmotora bombaviadilo ekas direkte al Oleg Rybachenko. La Terminatoro-Piloto batas lin senkonscie per 30mm aerkanonoj, ekkriante.
  - Pli bone estas plenigi unu mamuton ol cent ratojn, pli bone estas mortigi unu heroon ol mil malkuraĝulojn!
  Arabella respondas per pafado de trafikcirklo en la "barelo-" tekniko kaj ekkrias:
  - Du vivantaj amikoj estas bonaj, kvar mortintaj malamikoj, eĉ pli bone!
  Kaj el ŝiaj trafoj eksplodas, kiel vico vicigita - aviadiloj!
  Oleg Rybachenko nudas siajn neĝblankajn dentojn en knabineca rideto. Kaj denove pafas...
  Li volas kanti ke estas militanta.
  Mi estas Supervira Kreinto de la Universo,
  Mi decidis, ke mi regos dum aĝoj!
  Kaj multe sub la kalkano de miaj estaĵoj,
  En realeco, ĉiuj konas la sonĝon!
  
  Bele kreu kaj teksu riĉe
  Ĉu mi povas radii tapiŝojn...
  Kiu estas ribelema malmola venĝo -
  La infanoj de Satano iros al la infero!
  
  Kaj la infanoj amas min per sia tuta koro,
  Prenu ĉion, kion li volas, al la umbiliko!
  Nur unu premio estas prezentita fare de la juĝistoj,
  Kiu havas la ĝustan menson!
  
  Mi amas konstrui halojn en la spaco,
  Masoj en la universa objekto ....
  Sed kiel kaprica, Dioj scias,
  Estas bagatelo por ili interrompi la fadenon de via vivo!
  
  Estos donaco, kaj alpendaĵo por li,
  Por ke stulta homo ne rampu...
  Estas bagatelo krei kaj mi ne interesiĝas
  Ankaŭ la ĝenerala sekretario fariĝu tomato!
  
  Mi teksas reton de konstelacioj,
  Kapabla faligi kvazaron de la etfingro ...
  Mi ne bezonas kandelon, dekonaĵon -
  Mi mem malavare rekompencos la personon!
  
  Senmorteco estos, kaj en bela robo,
  La novedzino venos al vi en eterno...
  Vi estos kiel la reĝo de la granda nobelaro,
  Kaj sen interrompo, ĉiela konto en la arbustoj!
  
  Haremoj kaj seroj estas bagateloj,
  La realo petu nur al Dio...
  Sed homoj devas fari sian propran feliĉon,
  Kaj ne kriu, nur: Sinjoro savu!
  Kun ĉiu vorto, iu falis krevigita aŭ pafita. Kaj la bela Arabella, skuante siajn nudajn krurojn, alkuris kun li kaj ludis per siaj nudaj fingroj, premante la ellasilon de la aerpafiloj. Kaj ankaŭ ricevante...
  Do ili pafis batalkompletojn kaj flugas reen.
  Arabella demandas al Oleg, nudpieda belulo kun grandiozaj mamoj kaj luksaj koksoj:
  - Vi estas ĉarma knabino... Mi ĉiam volis esti kiel vi!
  La ŝtormsoldato-mirindulo-knabino volonte respondas:
  Kaj mi dezirus, ke mi povus esti same kiel vi! Kvankam...
  Tiam Oleg Rybachenko komprenis, ke li parolas sensencaĵon. Kaj ĝenerale, kiel viro strebas esti kiel virino?
  Arabella tamen ne perdis la kapon kaj eldonis senmortan aforismon:
  - Pli bone esti virino ol virino!
  Oleg Rybachenko konsentis:
  - Ne ĉiuj en pantalono estas viro, ne ĉiuj en jupo estas virino!
  Arabella kapjesis kaj rimarkis:
  - Estas pli facile delogi cent virinojn ol doni unu allogan sonĝon!
  Jam en la flughaveno ambaŭ knabinoj brakumis kaj kisis - kiel ĉarmaj ili estas. Ili iom karesis unu la alian, frotis siajn skarlatajn cicojn, kunfandiĝis kun lipoj helaj kiel rozpetaloj. Kiel agrable estas karesi la korpon de virino.
  Sed ne estas tempo por premi precipe - ni devas rapidi al nova flugo. Kaj denove kaŭzi disbatajn aviadilajn atakojn al Anglio. Ĝis la Brita Leono estas finfine venkita!
  Ĉi tie, krom aerceloj, la plej ŝatata laboro de Oleg Rybachenko estas la detruo de tankoj. Ataku ilin de la aero. Aparte tenta celo por la Tortila estas maŝino, kiu pezas okdek tunojn! Vere monstro - monstro por ĉiuj monstroj!
  Tamen, la germanoj jam havas serian E-100 en servo, io kiel la Maus, sed kun pli densa aranĝo, pli malalta silueto kaj pli malpeza. La nova maŝino jam povis disvolvi sufiĉan rapidecon por batalo.
  Ĝenerale, Oleg Rybachenko mense imagis la novajn tankojn de la serio "E", pretaj por majo 1945. Kun la aranĝo de la rapidumujo sur la motoro mem: kaŭri, kun longaj trunkoj.
  La plej masiva maŝino "E" -50 estas komparebla en pezo kaj armilaro al la "Pantero" -2, sed multe pli malalta en silueto, kaj pli dika, precipe ĉe la flankoj kun dekliva kiraso. Kaj "Sherman" kaj "Churchill" kaj "Pershing" estas malproksime de ĉi tiu germana maŝino en siaj taktikaj kaj batalaj trajtoj.
  Kaj kiam ŝi aperos sur la batalkampo, ŝi simple ne estos egala!
  Kaj ili jam estas pretaj kaj "E" -50 kaj "E" -75. La dua maŝino kun 128 mm pafilo estas simple miraklo de tankkonstruado. Kiel malica, ke eĉ "Tortilo" ne ŝajnos sufiĉe.
  Kaj nun la nudpieda militisto Oleg Rybachenko jam estas en la tanko, kune kun la ŝipanaro de bela knabino. En timinda, "E" -100 adaptita movi eĉ sub akvo. Jen kaleŝo kun elfoj, Oleg Rybachenko estas la kvina en ĝi , kaj kvar knabinoj kun pintaj oreloj plonĝas en la dikecon de Atlantiko. Kaj ĝi flosas tie, tranĉante la marsurfacon, ĝi estas submarŝipo sur trakoj.
  Vi devas transiri la Kanalon ĉe la plej mallarĝa punkto. Saltu al la marbordo, faru senŝeligadon kaj revenu reen.
  Eh, la germana genio sciis krei ĉefverkojn de milita penso. Ekzemple, termovaj tankoj. La demokrata formo de registaro pruvis esti neefika por Germanio. Kia krizo ekestis en la lastaj jaroj? Do ĉiaspecaj teroristoj kaj elmigrintoj ĉirkaŭvagis! Kaj kiu kulpas? Antaŭ ĉio, la malforteco de la aŭtoritatoj!
  Sed nun ilia aŭto kun du pafiloj saltas el la profundo de la maro.
  Oleg Rybachenko, uzante la nudajn fingrojn de siaj malsupraj knabinecaj membroj, pafas fragmentajn konkojn al la pafiloj de la angla marborda baterio. La anglo estas ĵetita pli alte kaj renversita.
  Ĉi tio estas vere tute ŝika!
  Ial, rusa kanto ekbrilis tra la kapo de Oleg Rybachenko:
  - Morta jaro, vi ne povas kredi min - mil naŭcent naŭdek naŭ! La diablo turnos kun oraj kornoj, tri naŭojn renverse!
  Kaj tiam, en la persono de la naziaj trupoj, la diabloj eniris anglan grundon. Jen oranĝa elfo kiel lupaneto de peza 128-milimetra pafilo.
  Kaj la eksplodo de tridek kilograma ĵetaĵo levis malamikan bunkron ĝis la infera ĉielo.
  Helpe de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj, Oleg Rybachenko pafas el sia mallonga kanono, kaj rigardas la knabinojn. Kiel belaj ili estas en siaj malpuraj bikinoj. Ne knabino, sed simple miraklo de la naturo. Vi do volas amori kun ili... Ne, Karlo Markso ankoraŭ ne tute pravas. Ĉi tie en ĝi estas ina naturo, kaj la karno de ĉarma knabino, sed ĝi ankoraŭ tiras inojn. Al iliaj sakecaj, brilaj korpoj.
  Li estas kamparano en la koro, kaj tial li restos kamparano por ĉiam, kiom ajn tentoj alkondukus lin senkompata sorto.
  Kaj jen, en la duondorma promenado kaj sonĝado, estas tiel agrable... Vi imagas en via fekunda imago la venkon de la Tria Regno...
  Ĝi ankoraŭ ne estas definitiva, sed ĝi atingas!
  Ĉi tie vi pafas al la baterioj, kaj knabino kun blua hararo verŝas akvon el maŝinpafilo, ekstermante la anglajn infanteriistojn. Mortigitaj nigruloj falas, ili elverŝas same, kiel blankuloj, skarlata sango. Milito estas la natura stato de homo...
  Aŭ, kiel diris unu filozofo: estas pli malfacile batali ol spiri, sed multe pli nature!
  Kurioze, knabinoj tre ŝatas uzi siajn longajn, graciajn piedfingrojn dum pafado. Nu, ne gravas, kia koloro estas la kato, kondiĉe ke ĝi kaptas musojn. Tiel estas koncerne knabinojn - ne gravas kiuj partoj de la korpo, kondiĉe ke ili estas belaj.
  Jen elfa militisto kun preciza pafo deŝiris relative malgrandan turon "Churchill".
  Ne, Oleg Rybachenko nepre havis deziron komponi kanton, kaj la sturmtrooper mirinfano gvidis la silabon;
  Mi sonĝis de la lulilo fariĝi hardita soldato,
  Flugu aviadilojn kaj pafu...
  Aŭ eble kajutknabo kaj granda pirato,
  Kvankam sur la maro vi estas nur ŝtelisto!
  
  Mi volis esti en militaj aferoj - al mi knabo,
  La plej potenca rekono por havi...
  Vi devas lerni batali ne el libro,
  Alie vi iĝos stulta kiel urso!
  
  Mi legis en mia infanaĝo pri impetaj korsaroj,
  Pri enŝipiĝo kaj akraj saltoj...
  Kvankam vi povas fariĝi viktimo de la komisaroj,
  Sed malkuraĝo, la knabo estas el liaj manoj!
  
  Kion vi volas, vi ĉiam atingos
  Ajna komerco ĉiam kverelas...
  Kaj ankaŭ la suno brilas super la pirato,
  Kaj se la ŝtormo ankaŭ ne estas problemo!
  
  Jes, ankaŭ la pendumiloj minacas,
  La kruela ekzekutisto demetas la eŝafodon...
  Kaj la rabisto ne trovos lokon en la paradizo,
  Infero atendas lin en la submondo!
  
  Kiam ili kaptis min al Jesuo
  Senespere mi faris peton...
  Mi cedis, mi pentas al la malnobla tento,
  Serĉataj knabinoj, buntaj aŭtoj...
  
  Dio respondis: ke ne ekzistas pardono por vi,
  Kaj nur Satano atendas...
  La ekzekutisto tuj senprokraste batis,
  Kaj la kapo ruliĝis de la hakbloko!
  
  Kaj mi estas en infero, sed sciu, ke mi ne suferas,
  Vi ankaŭ povas trinki vodkon kun diabloj ...
  Kaj nun mi englutas tiun likvoron bonguste,
  Kiu estas lavita per kuko kaj ludo!
  
  Jes, ĉi tiu loko estas nur da piratoj,
  Estas diabloj - idoj kun bruego ...
  Tia estis la venĝo ĉi tie,
  Ĉampano, vino, rostokrado matene!
  
  Mi petoladis en infero dum kvincent jarcentoj,
  Sed jen venas la Granda Jesuo...
  Kaj finis inferon sen iuj interjekcioj,
  Estis en la submondo en feliĉo - nun malplena!
  En la infero mi nun multe suferas,
  Jes, estas tro malfrue por penti en infero...
  Mi volis vestiĝi elegante kun sinjorino,
  Mi ne sciis, ke mi estos hodiaŭ en la infero!
  
  Do leciono al aliaj piratoj
  Vivu honeste, vi estos celoj...
  Kvankam, ve, la salajro estas malalta,
  Kiel ni povas liberiĝi de la bezono de ĉenoj?
  Bona kanto kaj bonega batalo... Ili malŝarĝis sian batalkompleton kaj revenas. La elfoj unuvoĉe ekkriis:
  - La forto estu kun ni!
  Denove, bonega, moderna tanko iras al maron. Kaj malprofunda profundo, ne malhelpo al aŭto, kiu funkcias per hidrogena peroksido.
  Pri la disvolviĝo de la atombombo, Germanio iom postrestis, sed la peza akvoreaktoro jam estis lanĉita. Krome, parafin-bazita moderigaĵo ankaŭ estis akirita.
  Kaj jen Hitler mem... La posedita Fuhrer promenas ĉirkaŭ sia oficejo. Ŝajnas, ke li decidis iomete petoliĝi.
  Hitler pugnobatis la tablon, glaso da mangosuko verŝis sur la kostumon de la Fuhrer. Tio kaŭzis kolereksplodon. Hitler minacis la ĉielon:
  - Jes, kiel vi kuraĝas Dio, malpurigi min la granda Fuhrer! Kiu baldaŭ ordonos ĉion!
  Goebbels pompe respondis:
  - Dio estas la plej grava despoto sur la planedo!
  Hitler kapjesis.
  - Jen ĝi! Dio estas kruela, do ankaŭ ni povas esti kruelaj! Faŝismo mortigas je milionoj, dekoj da milionoj por granda celo! Dio mortigas miliardojn, tute ĉiujn por kiu scias kio! Plej multaj el niaj viktimoj mortas rapide, kaj la plej multaj el la miliardoj, kiuj mortas pro maljuneco, suferas longe kaj terure suferas! La Eklezio instruas, ke la plej multaj homoj brulos eterne en la infero post la morto, sed se ni torturas homon, tio estas nur por informiĝi, kaj tio daŭras maksimume plurajn monatojn!
  Dio turmentas, sciante ĉion anticipe, miliardojn da miliardoj da jaroj! Jes, kaj por tiuj, kiuj estas savitaj, estas malmulte da ĝojo - eterna enuo en la sklaveco de la Sinjoro! La Eklezio instruas, ke Jesuo estas la Ĉiopova Dio, kio signifas, ke Hitler estas pli afabla ol Jesuo! Ĉu ne!
  Goebbels respondis:
  - Jes tio pravas! Kristanismo estas kaj "pacifika" kaj supermalmola! Li garantias turmenton en la vivo kaj fantomojn post morto!
  Hitler kapjesis.
  - Ni havas Eŭropon, kial estas tiom malmultaj belaj virinoj! De tio, ke en la Mezepoko, ĉiu belulino estis konsiderata sorĉistino, bruligita kaj torturita! Kial estas tiom da pli belaj virinoj en Skandinavio? La katolika Inkvizicio ne tiom penetris tie. Ne estus malbone, se la SS prenus belajn blondajn virinojn el Skandinavio kiel duajn edzinojn kaj naskus sanajn, altajn infanojn.
  Himmler rimarkis:
  - Sukcesaj eksperimentoj pri artefarita fekundigo de virinoj jam estas farataj! Ni uzas la semon de la plej elstaraj viroj!
  Hitler eksaltis de sia seĝo:
  - Jes, ĝi estas interese kaj estas rezultoj!
  Himmler kapjesis.
  - Kompreneble mia Fuhrer! La unua deko da beboj en provtubo naskiĝis! Ili pezas multe pli ol normalaj infanoj! Kaj mi pensas, ke ili estas pli fortaj. Mi tenis la bebojn en miaj brakoj kaj ili forte batalis.
  Hitler subridis.
  - Ĉi tio estas bona! Do ni povas plibonigi la rason! Ĉu vi povas porti bebojn ekster la utero?
  Himmler respondis:
  - Estas tre malfacile mia Fuhrer! Kelkaj evoluoj tamen estis faritaj, sed ĝi kostos tro multe! La malnova maniero estas multe pli bona!
  Hitler konsentis:
  - Kaj ĝuste tiel! Regu Germanion!
  Ribbentrop aldonis:
  - La plej genetike talentaj slavoj povus esti ankaŭ edzinoj de SS-soldatoj. Kaj havu infanojn!
  Hitler kapjesis.
  - Kaj estas vero!
  Himmler respondis:
  - Efektive, la slavoj estas afablaj parencoj por ni! La samaj caroj de Rusio havis pli da germana sango ol rusa!
  Hitler bojis:
  - Mi scias tion! Tial Rusio fariĝis tiom grandega! Germano kreskigis la primitivan popolon!
  Goebbels sugestis:
  - Necesas disvastigi fabelojn - kvazaŭ sub nia regado la rusoj vivos multe pli bone ol sub la bolŝevikoj!
  La Fuhrer anhelis pro surprizo kaj ronkis:
  Kial ĉi tio ne estas farita nun?
  Goebbels entuziasme respondis:
  - Granda gvidanto estas farata! Ni laboras kun lingvoj tiom kiom ni faras bombistojn en Britio. Ili verŝis multe da aferoj el sia propagando sur la rusojn, kaj sur la britojn kaj usonanojn!
  La Fuhrer kontente ridetis kaj, karesante sian stomakon, diris:
  - Mensugu modere, observante honoron, por ne kapti la vorton... Ja estas savanta mensogo, sed estas malplena mensogo!
  Post kio la Führer komencis denove marŝi, eldirante unu el siaj kutimaj monologoj:
  - Kiam mi ekregis en la tridek-tria jaro, ne estis granda Germanujo. Ĝi estis turmentita, detruita, humiligita lando. La lando, en kiu la produktado malpliiĝis je duono, havis dek milionojn da senlaboruloj.
  La ŝtato, detranĉita post la rezultoj de la unua mondmilito, perdis ĉiujn koloniojn kaj signifan parton de la teritorio. Kiam mi ekregis: neniu kredis, ke grandaj atingoj atendas nin antaŭen. Sed jen malgranda lando, detranĉita de militoj, komencis disvolviĝi kaj venki. Unue, mi okupis la demilitarigitan zonon. Tiam Aŭstrio, vidante nian prosperon, libervole aliĝis al ni.
  Tiam la Okcidento ektimis pro nia kreskanta potenco kaj iris al Munkeno - donante ĝin al Sudetio. Post la dua mondmilito komenciĝis. Preskaŭ la tuta mondo estis kontraŭ ni kaj ne unu fidinda aliancano. Ĉar Mussolini estis nur malkuraĝa ĉifono.
  Sed en tri semajnoj Pollando estis disbatita. Sed la aliancanoj ne kuraĝis ataki. Tiam Danio kaj Norvegio falis. Post tio, en monato kaj duono, ni mirakle konkeris Francion, Belgion kaj Holandon, venkis la britojn sub Dyuker.
  Sed la milito ne finiĝis tie, kvankam ni vere kalkulis je ĝi! Mi devis trafi Jugoslavion kaj Grekion, eniri Afrikon. Mi ne volis tion, sed dek mil stalinismaj tankoj amasiĝis ĉe nia orienta limo. Ni devis komenci militon kontraŭ la plej potenca kaj ankaŭ totalisma, kiel ni, imperio sur la planedo.
  Ĝi ne estis destinita gajni rapidan venkon, sed post pluraj jaroj da milito ni povis malfunkciigi la rusan urson, kaptinte la plej gravajn kaj riĉajn regionojn de Rusio.
  Ni konkeris Afrikon kaj duonon de Azio, kune kun Barato. Kiel rezulto de la militoj, imperio formiĝis duoble pli granda ol tiu de Ĝingis-Ĥano, kvaroble pli granda ol tiu de makedona, kvinoble pli granda ol la Romia Imperio dum la regado de Trojan.
  Ni atingis multon... Sed la milito ankoraŭ ne finiĝis! Moskvo estas neskuebla. Kion necesas preni. Ankoraŭ ne konkerita de Londono. Sed plej grave - Ameriko! Ĉi tiu estas nia plej potenca kaj danĝera malamiko. Ĝia ekonomia potenco estas mirinda, sed ĝia spirito estas sufiĉe malforta! Sed ni plifortiĝas ĉiumonate. Milionoj da sklavoj forte laboras por ni, produktante pli kaj pli da armiloj. Ni lanĉis multajn novajn specojn de armiloj en produktadon. Reagaviadiloj, balistikaj misiloj, subteraj tankoj, kaj unikaj diskedoj laŭ flugaj trajtoj.
  Neniam antaŭe en la historio de la homaro ekzistis tia forta kaj teknologie ekipita armeo kiel la nia. Kaj nun ni alproksimiĝis al la sankta celo - mondregado!
  La Fuhrer haltis kaj krucis la brakojn super la brusto, post kio li finis. -
  Kaj nia venko estas la tempo de la venontaj monatoj aŭ eĉ semajnoj.
  
  KNABINO-ŜARKO
  Ekzamenoj ĉe MSU pasis. Snezhana Koroleva, ĉarma natura blondulino, demetis siajn altkalkanumajn ŝuojn kaj nudpiede kuris laŭ la varma asfalto.
  Ŝi estas simpla vilaĝa knabino, kaj tre ŝatis tuŝi malmolajn surfacojn per siaj nudaj plandumoj. Kaj ŝi tute ne zorgas pri tio, ke ili rigardas ŝin, kiel iom freneze, kaj samtempe admiras.
  Snezhana estas tre bela, ŝia hararo estas iom bukla kaj iom ora, kaj ŝia vizaĝo, male, estas sunbrunigita, kun vira mentono kaj esprimplena profilo. Kvankam ŝi naskiĝis en la vilaĝo, ŝi havas elstaran aspekton, kvazaŭ ŝi vere estus princino. Ŝi havas multajn admirantojn, sed Snezhana havas praktikan vilaĝan menson.
  Ŝi volas edziĝi kun oligarĥo! Kaj ŝi sonĝas pri tio. Ŝi estas tiel juna kaj belega.
  Domaĝe, ke miliarduloj, eĉ en Moskvo, ne kuŝas surstrate. Sed Miŝka sekvis ŝin. Bela junulo, atletika, muskolforta. Knabinoj frenezas pri li. Sed enamiĝis al ŝi. Kaj kial ŝi bezonas ĉi tiun almozulon? Nu, lasu ne almozulo, sed do, meza kamparano.
  La urso tenas florojn en la manoj: blankaj rozoj. Ili tiel bone odoras. Kaj iru al ŝiaj haroj.
  La junulo alkuris al ŝi kaj, etendante la rozojn, ronronis:
  - Mia imago estis frapita,
  Via bildo aperis antaŭ mi.
  Vi trapikis min kiel fulmo -
  Kun sia netera beleco!
  Snezhana ridis, klakis la fingrojn sur la nazon de la junulo:
  - Ĉu vi imitas Puŝkinon? Sed tio ne estas la afero!
  La junulo surprizite demandis:
  - Kaj kio estas la ĉefa afero?
  Snezhana respondis ridante:
  - Mono! Ĉi tio estas la plej grava afero!
  La urso respondis ĝemante:
  - Nu, mi diplomiĝos ĉe Moskva Ŝtata Universitato kaj malfermos mian propran entreprenon. Mi ankoraŭ gajnas bonan monon, ekzemple, mi inventas skriptojn kaj ludojn!
  La knabino ridis kaj frapis sian nudan piedon.
  - Mi scias! Vi ankaŭ verkas fikcion por revuoj. Ĉio estas tiel malgranda afero!
  La junulo logike rimarkis:
  - Kial havi tro da mono? Ni havas vojaĝon al Eŭropo, foje oni povas iri al restoracio. Ni estas junaj, sanaj, belaj - ni havos mirindajn infanojn!
  Snezhana negative balancis la kapon.
  - Ne! Beleco estas donaco de la dioj! Kaj ĝi devas esti praktike uzata! Mi edziĝos nur kun iu kun valoro de almenaŭ miliardo da dolaroj!
  La junulo kviete demandis:
  - Sen amo?
  Snezhana diris severe:
  - Amo ne ekzistas! Estas nur la malpura volupto de viroj kaj inoj!
  Miŝka balancis la kapon.
  - Ne! Mi amas vin, kaj nur vin! Mi ne povas vivi sen vi!
  La knabino ridis kaj respondis kuraĝe:
  - Gajnu miliardon da dolaroj, kaj poste kalkulu je reciprokeco, alie... Floroj, tamen, nenio, sed mi preferas skarlaton, la koloron de sango!
  La junulo forte suspiris kaj kantis:
  - Ne ekzistas falsa amo,
  La steloj sur la ĉielo brilas per rubenoj.
  Vi rompas la katenojn de honto -
  Estu profundaj fortaj sentoj!
  Snezhana ridis kaj respondis:
  - Nu, komponu. Efektive, vi povas promeni kun mi. Vi estas inteligenta dum viaj dek ok jaroj. Diru al mi, kiajn rakontojn vi prezentis por la konkurso?
  Miŝka eĉ pli forte suspiris kaj respondis:
  - Estas malfacile por mi koncentriĝi. Mi pensas pri vi la tutan tempon. Pri viaj belaj haroj, kaj via... La junulo rigardis malsupren kaj demandis ame:
  - Vi ne timas paŝi sur fragmenton, kaj la plandoj malpuriĝas!
  Snezhana severe respondis:
  - Mi ne estas tia fraŭlino. En la vilaĝo, mi nudpiede marŝis de frosto al frosto, laŭ akra pado, ŝtonetoj, ŝvelaĵoj. Kaj vi estas urba. Vi ne havas veran kuraĝon!
  Urso rimarkis:
  - Nudpiede konvenas al vi, kaj tamen promeni tra la stratoj de la urbo tiel .... Tro ekstravaganca!
  Snezhana ridetis, kiajn grandajn perlajn dentojn ŝi havis. Multe pli blanka ol sunbrunigita, ĉokolada haŭto. Mishka eĉ surpriziĝis, ke naturaj blonduloj povas iĝi tiel sunbrunigitaj kiel arabo. Eble estas ĉar ŝi estas eksterdoma ekde infanaĝo.
  La knabino kontraŭvole surmetis siajn ŝuojn, kaj tuj fariĝis pli alta ol Miĥail. Snezhana estas alta knabino. Tio eĉ iom konfuzas ŝin kaj kaŭzas senton de ĝeno - ne ĉiuj volas tiel grandan edzinon. Krome, multaj miliarduloj estas malgrandaj en staturo.
  Snezhana sonĝis pri mono. Miliardoj da dolaroj signis al ŝia imago. Kaj mi ankaŭ volis potencon. Doni ordonojn kaj regi la mondon. Aŭ faru viajn proprajn filmojn. Tio ankaŭ estus tentanta. Io speciala por voĉo kaj unika.
  Vi ne sentas vin komforta en altaj kalkanumoj. Fakte, kial, ĝis la neĝo falis, tiel bela knabino bezonis ŝuojn? Sed en Moskvo estas vere stulta tiel...
  Snezhana demandis la junulon:
  - Ĉu vi amas min?
  Miŝa respondis kun fervoro:
  Per mia tuta koro kaj animo!
  La knabino ridis kaj demandis:
  - Poste skribu rakonton, en kiu Rusio venkus Japanion sub Nikolao la 2-a.
  La urso respondis ĝemante:
  - Mi jam havis ĝin. Okazis eĉ tema konkurso pri tiu ĉi temo!
  Snezhana ridetis kaj sugestis:
  - Nu, do aĉetu al mi glaciaĵon!
  La muso kapjesis.
  - Kun plezuro, sed kio?
  Snezhana diris, elmontrante siajn dentojn:
  - Ĉokoladkovritaj fragoj!
  La junulo kuris al la budo kaj aĉetis du porciojn en glasoj el orita papero.
  Miĥail transdonis la glason al Snezhana. La knabino prenis ĝin en la manojn kaj malrapide lekis ĝin per sia rozkolora, ĉarma lango. Post tio ŝi kukis:
  - Jes, estas bone! Glaciaĵo estas ĉarma! Kiam vi manĝas ĝin, en via animo floras neforgesuoj!
  Miŝa kapjesis kaj rimarkis:
  - Kun vi almenaŭ al la Arkta Oceano!
  La knabino silentis. Ŝiaj pensoj nun temis pri io alia. La knabino mem provis gajni monon kaj skribis mirindan rakonton pri ulo en la Dua Mondmilito. Pli precize, proksimume du samideanoj - knabo kaj knabino. Ili provis averti pri la atako, sed neniu kredis ilin. Kaj ili finiĝis en malliberejo. Kaj la 22-an de junio 1941 komenciĝis la Granda Patriota Milito ĉiuokaze. La kurso de la historio ne povus esti ŝanĝita.
  La rakonto de Snezhana kolektis certan nombron da ŝatoj kaj vidoj, sed la knabino ne ricevis monon por ĝi. Kiu ege seniluziigis la komercan verkiston.
  Snezhana legis Miŝkan. Ĉi tiu junulo tajpis survoje en inteligenta telefono. Kaj li faris ĝin sukcese. Fakte, mono estas facile elspezebla. Kaj estas malfacile akiri ilin. Snezhana eĉ pensis pri iri al la panelo. Kun ŝia aspekto, ĝi promesis grandan monon. Sed mi ne volis perdi mian virgecon, tiam la ŝanco edziĝi kun miliardulo falis akre. Ial, oligarkoj amas virgulinojn. Jes, jen la horaro. Snezhana volis grandan monon. Nur nun ŝi ne havas specifan planon pri kiel seli miliardulon. Oligarkoj ne konatiĝas per interreto. Sed estas tiom da uloj. Kaj ĉiuj estas tiel malsamaj. Kaj la korpo tiel volas karesojn kaj pasiojn.
  Necesis multe da peno por Snezhana por ne perdi sian virgecon. Sed ŝi tenis sin. Kvankam mi revis pri tio nokte!
  La belulino demandis al Miŝka:
  - Ĉu estas malfacile por vi viroj sen knabinoj?
  La junulo honeste respondis:
  - Tre malfacile!
  Snezhana ektremis kaj respondis:
  - Kaj mi volas havi miliardan edzon! Bonvolu helpi min!
  La urso fajfis, balancante la kapon.
  - Mi tute enamiĝis al vi! Kaj mi ne donos ĝin al neniu, precipe al potventra oligarĥo!
  Snezhana palpebrumis kaj diris ruze:
  "Kaj mi faros vin mia amanto!" Vi amos kaj karesos min!
  La junulo ridis kaj respondis:
  - Oni devas serĉi oligarĥojn, kie ili troviĝas! Eble en la plej multekosta restoracio en Moskvo!
  Snezhana elmontris siajn dentojn kaj agreseme postulis:
  - Konduku min tien!
  Urso rimarkis:
  - Ne estas eĉ unu plado por malpli ol mil dolaroj!
  Snezhana lude notis:
  - Des pli bone, almenaŭ mi provos ekzotikaĵojn. Ĉu vi ne havas mil dolarojn?
  La junulo volonte respondis:
  - Por vi ekzistas, sed por ni du bezonas du.
  Snezhana decide deklaris:
  - Jes, mi iros sola! Kaj tiel estos pli bone!
  La urso embarasiĝis kaj diris nenion. La knabino, dume, finis sian glaciaĵon. Ŝi ĵetis la malplenan glason en la urnon. Kaj fajfis. Ŝi havas ludantan etoson.
  La urso, male, iĝis malĝoja. Sonĝoj pri geedziĝo kun Snezhana montriĝis iluzio. Jes, li ne havas bonŝancon kun ŝi. Sed, enamiĝinte kun la knabino ĝis la oreloj.
  La junulo kantis kun malĝojo:
  - Vi ne estas anĝelo, sed por mi, sed por mi vi fariĝis sanktulo.
  Snezhana interrompis la junulon:
  - La vorto "sanktulo" iritas min! Tuj sentis en li hipokritecon kaj hipokritecon! Ĝenerale, kiel diras la saĝuloj: se politikisto intense krucas sin, tiam lia mano serĉas vian monujon! - La knabino batis la kalkanojn kaj ekridis, kantante. - Monujo, monujo, sur ŝnuro. Ĉe la brilanta abismo pendanta sur la rando! Kaj la sorto kaŝatenas ĉirkaŭ la angulo en la flanko, kaj la nevidebla ŝnuro tenas!
  La knabino vidis alian ulon. Jen venas Slava. Ankaŭ bela junulo. Ĉi tie li povas bati la premion.
  Snezhana murmuris Miŝka:
  - Do vi donas al mi mil dolarojn?
  La junulo hezitis. Kaj Snezhana eksaltis kaj kuris al Slavka. La junulo ankaŭ portis en la manoj florbukedon, nur ĉi-foje ili estis skarlataj. Snezhana alkuris al li kaj bruetis:
  - Saluton Slavik! Ĉu vi povas konduki min al la restoracio Imperiestro?
  La junulo kapjesis konsente.
  - Certe!
  Smeralda ringo brilis sur lia mano. La patro de Slavik estas milionulo, kaj li ĉiam havas monon. Vere, ŝi amas malfermi siajn manojn tro multe, sed Snezhana batis la infanojn. Ŝi, knabino, estas tre fizike forta, kaj okupiĝis pri luktosporto. Vere, preferante nekontaktan karateon, timante, ke iu difektos ŝian senriproĉan belecon.
  Sed kaj forto kaj streĉado estas plej bone. Kaj li povas movi sian pugnon, kaj sian kruron.
  Slavka kriis al Miŝka:
  - Foriru de ĉi tie!
  Urso kunpremis siajn pugnojn.
  - Malaltigu vian tonon!
  Snezhana elmontris siajn dentojn kaj murmuris:
  - Jes, Miŝka, iru, tiam mi alvokos vin!
  Slavka sulkigis la brovojn kaj siblis:
  - Kiel vi vokas?
  La granda knabino grumblis.
  - Kaj vi ne provas esti ĵaluza pri mi! Kun kiu mi volas, mi renkontas kun tio! Kaj vi Miŝka iru, via tempo finiĝis!
  La junulo retropaŝis ĝemante. Snezhana palpebrumis al Slavka. Li ankaŭ estas bela juna viro, ruĝhara kaj ĝuas grandan sukceson kun knabinoj. Kaj enamiĝis kape al ŝi. Parulio estas pli riĉa, kaj ĝi povas esti melkita. Sed li, tamen, povas dormi kun alia - ĉi tiuj viroj estas viroj.
  Slavka diris:
  Mi skribis poezion por vi!
  Snezhana ridis kaj respondis:
  - Poezio? Io allogis vin ĉiujn al la kantoteksto!
  Parulio kapjesis kaj kantis;
  Amo estas danĝera, bela vojo,
  Ĉiu, kiu eniris, scias ĉi tion...
  Vi ne povas eskapi de ĝi, vi ne povas forsalti -
  Othello strangolis Desdemona!
  Snezhana ridis kaj rimarkis:
  - Amuza! Mi ŝatus aŭdi ion interesan. Kaj manĝu samtempe!
  Slavka rimarkis dube:
  - Por la restoracio "Imperiestro", vi estas tro modeste vestita, ho plej grandioza!
  Snezhana decide deklaris:
  - Do vestu min!
  Slavka kapjesis al sia amato:
  - Iris! Tie, ĉirkaŭ la angulo, atendas mia ŝoforo kun la aŭto!
  Snezhana respondis ridante:
  - Jen miraklo de mirakloj, via sescenta "Mercedes"!
  Slavka korektis:
  - Jam la okcenta! Ĝenerale, ni havas mirindajn markojn!
  Snezhana eksaltis kaj turnis la diskteleron en la aero, kantante:
  - Knabinoj estas malsamaj - flava, blanka, ruĝa. Sed ĉiuj volas la samon - sur ŝika aŭto!
  Mercedes ne estas tre ŝatata aŭto por granda, kurba knabino Snezhana. Tio estus Cadillac, aŭ io eĉ pli granda. Ili sidiĝis, la ŝoforo estis nigra afrikano, kaj fervore palpebrumis al la posedanto.
  La knabino survoje demandis:
  - Ĉu vi provis iun komercon?
  Slavka donis al ŝi multekostan, palmbieron kaj gluglis:
  - Provis. Precipe pri vendo de komputilaj ludoj eblas tre riĉiĝi!
  Snezhana konsentis kun tio:
  - Postulo kreas provizon! Miŝka skribas ĉiujn rakontojn, sed kiu bezonas ilin?
  Slavka kapjesis konsente:
  - Vi neniam scias kiu. Nun ne estas la tempo por libroj. Ludoj kaj filmoj nun dominas! Kaj komputila grafiko!
  Snezhana trinketis palmbieron faritan el kokosoj. Ĝi estas bongusta kaj agrabla. Ne tiu malmultekosta ŝaŭmo. Snezhana ne ŝatis bieron, ŝi timis grasiĝi. Ŝi estas tiel forta. Ie sur tiu rando, li ekvilibrigas, ke la dieto ne estas superflua. Estas multe da Snezhana, sed ŝi trejnas multe. Ŝi havas gazetalojn kaj muskoldraton.
  Slavka provas ŝalti cigaredon, sed Snezhana sulkigas la brovojn kaj grumblas pro malkontento:
  - Kial vi bezonas ĉi tiun fakon! Vi ruinigas vian sanon!
  La junulo estingas sian cigaron kaj rimarkas:
  - Vi, laŭ mi, iom plipeziĝis! Ĉu vi iras al taŭgeco?
  Snezhana klakis:
  Mi ne havas grason, mi havas muskolon! Sed vi, Slavka, ne malutilus pumpi. La urso batus vin eksteren, kaj vi ĉikanas lin!
  Slavka malestime snufis:
  - Urso verkisto kaj botanikisto!
  Snezhana respondis:
  - Ne, liaj muskoloj estas multe pli grandaj kaj pli elstaraj ol viaj! Vi estas iom magra!
  Slavka serioze respondis:
  - Ĝi estas el la naturo! Mi manĝas multe. Ĝenerale, mi ne ŝatas, ke vi rendevuas kun Mishka, kaj Volodya, kaj Sasha. Ne decas al knabino marŝi kun malsamaj uloj!
  Snezhana grimacis kaj respondis:
  - Ili ĉiuj estas belaj junuloj, kaj iom da mono estas trovita. Nur ĉe mi ili kondutas dece! Jen vi, ankaŭ vi povas renkonti min.
  Slavka severe rimarkis:
  - Damnu ĝin. Nu, ĉu mi povas almenaŭ karesi vian kruron?
  Snezhana firme respondis:
  - Se vi kondukos min al restoracio, do estu, mi permesos!
  Ili du iris al modbutiko. Parulio estas iomete pli mallonga ol Mishka kaj rimarkeble pli maldika. Sur la fono de Snezhana, li ĝenerale aspektas malgranda, la knabino estas larĝa en la ŝultroj, kaj kia grandeco estas ŝia brusto. Parulio rimarkas tion, kaj la tutan tempon provas etendiĝi kaj stari sur ŝiaj piedfingroj.
  Snezhana, male, komencas kliniĝi. Por knabino, ŝi estas sufiĉe alta, kaj ŝi ne ŝatas ĝin. Ne ĉiuj viroj ŝatas grandajn knabinojn, precipe miliardulojn. Vere, la hela beleco kompensas ĝin, ne estas fino al la infanoj.
  Sed foje Snezhana komencas kompleksa.
  Fakte, ŝi jam estas sperta knabino. Ŝi sukcesis eniri specialan lernejon en la aĝo de dek du por rompi la nazon de unu knabo kaj eltranĉi la okulon de alia. Pasigis preskaŭ jaron tie. Nu, tie estis nenio aparte terura. Krom se la knabinoj estas tro nervozaj, ekzistas multaj vidbendaj kameraoj. Sed la manĝaĵo estis bona, kaj por senpretenda vilaĝa knabino, sidado estas normala. Kaj estas komputilejo en speciala lernejo, kaj naĝejo, kaj oni ekskursas vin, kaj nur du horojn tage da okupacia terapio. Hejme, Snezhana laboris multe pli.
  Ŝia familio ricevis grandajn ŝuldojn, kaj la infanoj, kontraŭ ĉiuj leĝoj, devis fari tion, kiel en la cara tempo.
  Snezhana servis tempon kaj eĉ fanfaronis ĝin. Ŝatas, mi estas tiel mojosa. Ŝi estis kapabla knabino kaj eniris Moskvan Ŝtatan Universitaton sen blasfemo. Ŝi distingiĝis per absoluta memoro, kaj Snezhana, leginte la lernolibron unufoje, respondis senhezite.
  Sed samtempe tre kapabla knabino ne ŝatis studi. Mi preterlasis prelegojn, kaj ĝenerale provis viziti la universitaton kiel eble plej malmulte.
  Lastatempe Snezhana interesiĝis pri komputilaj ludoj. Kaj kio? Mi prenis la iPhone kaj ludis, eĉ dum naĝado.
  Slavka mem elektis siajn vestojn. La junulo eltiris monon de la karto, elektante modan, multekostan, belan.
  Snezhana admiris sin en la spegulo. Ŝi distingiĝis per la beleco de militisto. Muskola korpo, mallarĝa talio kaj luksaj koksoj kun alta busto. Eble tro larĝaj ŝultroj kaj forta kolo - tipa Amazono.
  Vizaĝo kun neriproĉeblaj trajtoj, kiel statuo de antikva greka diino. Verŝajne, la skulptistoj de Hellas Artemis, aŭ Ateno, prezentintus tion.
  Snezhana suspiris. Ve, multaj viroj amas fragilajn kaj malgrandajn virinojn. Ŝi ankaŭ havas la belecon de militisto.
  Kaj ne estas tiel facile trovi al ŝi balrobon, kiu bone konvenas!
  Sed ĉi tie, iel, ili ankoraŭ vestis ŝin.
  Kaj Slavka eĉ alportis al ŝi kolĉenon el artefaritaj diamantoj. Damne, avida, povus esti el veraj ŝtonoj!
  Snezhana iomete admiris sin. Do, ŝi aspektas eĉ pli kiel princino de la Mezepoko. Ĉu la vizaĝo estas tro bruna.
  Slavka rimarkis:
  - Iom pli blanka vizaĝo vi ne vundus! Kaj tiam bruneta, kiel aziano!
  Snezhana respondis:
  - Mi havas arjajn trajtojn. Kaj mi neniam uzis kosmetikaĵojn kaj mi ne komencos!
  Slavka respondis ĝemante:
  - BONE. Vi scias pli bone.
  Snezhana estis aspergita per multekosta parfumo, kaj ŝi, tiel eleganta kaj luksa, moviĝis post Slavka. Li ankaŭ ŝanĝiĝis en smokingon kun bantkravato kaj surmetis cilindran ĉapelon. Tamen, tiamaniere li ŝajnis al ŝi malpli estiminda - knabo en sinjoro kostumo.
  Malrapide, ili forlasis la ĉambron kaj eniris belan aŭton.
  Slavka logike memoris:
  - La plej riĉa publiko en la restoracio estos multe pli malfrue, dum la tago ili havas komercon. Eble dum ni iom amuzas?
  Snezhana respondis per necerta tono:
  - Ni rajdu ĉirkaŭ Moskvo!
  Kaj ŝaltis la iPhone. Ŝi ne povis atendi ludi. Jen ja progreso: vi elŝutas ajnajn ludojn el la Interreto kaj tranĉas vin mem. Vere, estas danĝero. Streĉas pli malbone ol alkoholo.
  Snezhana nur ludas sian plej ŝatatan: ŝi estas reĝino, kiu konkeras aliajn ŝtatojn. Kompreneble, ni devas konstrui armeon, altigi la ekonomion, ktp. Kaj ĉi tio postulas monon kaj rimedojn. Sed dank' al Miŝka - li proponis la kodon de la trompisto. Kaj nun ŝi volvis rimedojn por si, kaj ni stampu la trupojn kaj transdonu ilin al aliaj jarcentoj.
  Ekzemple, ili batalas kontraŭ vi per pafiloj surĉevalaj kaj arkaikaj kanonoj. Kaj vi bombas ilin per atombomboj kaj grandegaj tankoj. Sen duboj kaj argumentoj.
  Snezhana ne ŝatas streĉi precipe. Ĵetas sur la armeon de la deksesa jarcento la flotegon de la dudekunua. Kaj ĝuas la batadon. Kion alian ŝi bezonas? Ŝi estas sinjorino de la plej alta sporta kategorio.
  Snezhana demetis siajn ŝuojn kaj demandis al Slavka:
  - Masaĝu miajn piedojn, sed ne kuraĝu meti viajn manojn super la genuojn, mi batos vin!
  Slavka jam falis sub la varman manon de Snezhana. Ŝi havas la forton de heroo.
  Kaj modeste masaĝas ŝiajn plandojn.
  La knabino ludas sin. Mi surmetis specialajn virtualajn okulvitrojn. Tiel pli bonaj bataloj estas videblaj.
  Iluzio de plena ĉeesto kaj miloj da unuoj. Kaj viaj trupoj antaŭeniras. Ĉi tie, atombomboj estas ĵetitaj sur malamikajn poziciojn. Kiam oni falas, miloj da militistoj estas karbigitaj samtempe. Estas ankaŭ interesa kemia armilo. Ĝi ankaŭ fumas kaj leviĝas, tiaj demonoj dancas.
  Snezhana rompas la malamikon. La fortoj estas neegalaj, kvankam ŝi ankoraŭ sukcesis perdi kelkajn tankojn kaj plurajn helikopteroj. Kaj prenas la ĉefurbon per ŝtormo. Jen alia ŝtato kaptita.
  Snezhana kantis kun plezuro:
  - Mi estas unu el tiuj reĝinoj, kiuj amas ĝojon kaj ridon, nur kun ordinara pajaco, kisi estas peko!
  Kaj li denove ludas. Alia potenco por konkeri. Kaj ĉi tie denove, kiel atombomboj krevas.
  Kaj instalu laserojn sur batalantoj.
  Slava dume masaĝas la malmolajn plandojn de la knabino. Videblas, ke ŝi okupiĝas pri luktosporto, kaj rompis brikojn per sia nuda kalkano. Slavka opiniis, ke tia edzino povas kripligi sian edzon. Uh, kaj batas sin.
  Sed la junulo tre ŝatis Snezhana. Ŝi igas vin senti vin sekura. Tia virino ne ofendos sian edzon!
  Slavka pensis, kaj se Snezhana estas hipnotigita? Ĝenerale, hipnoto estas tia mistero, ke li ĉiam estis altirita al ĝi. Potenco super la mondo - tion mi ŝatus!
  Kiel en unu filmo: kie brila, sed iomete freneza sciencisto, provis subigi la mondon, donante ordonojn helpe de pensondoj.
  Kompreneble, estis herooj, kiuj malhelpis lin. Sed Slavka ŝatus lerni kiel subigi ĉiujn en vico.
  Kaj fariĝu la monda imperiestro! Kaj kio pri Snezhana - kiom ŝi pensas pri si mem!
  Snezhana daŭre ludis por la momento. Ŝi transprenis kelkajn pliajn landojn. Uzante vian teknikan superecon. Kaj poste, batalis sur la maro. Kio ankaŭ estas vere mojosa.
  Batalŝipoj kun atomaj armiloj kontraŭ velŝipoj. Kaj de malproksime venas la batado. Ŝipoj sinkas, brulas centoj.
  Subite Snezhana sentis malĝojon. Mi memoris la malvenkon de la japanoj sub Nikolao la 2-a. Kaj jes, la humoro estas for. Do ni perdis.
  Kaj la knabino decide paŭzis la ludon kaj ŝaltis la serĉon de historiaj strategioj en Interreto.
  Nu, nun ŝi ĉion riparos. Jen, ekzemple, la Rusa-Japana Milito de 1904-1905.
  Parulio iomete distris ŝin kisante ŝian nudan, rozkoloran kalkanon. Snezhana skuis sian fingron:
  - Atentu vi aĉulo! Kaj tiam mi faros ĝin!
  Kaj la knabino lerte kaptis la nazon de Slavka per la nudaj piedfingroj. La junulo ĝemis:
  - Ho, doloras! Lasu!
  Snezhana ridis:
  - Nu, vi estas fraŭlino! Eh, ne tiuj viroj iris nun!
  Slavka konsentis kun tio:
  - Jes, ne tiuj!
  La knabino ellasis la nazon de la junulo kaj etendis sin de malantae. Ŝi estis feliĉa kaj gaja!
  Sugestita:
  - Ni mordu!
  Parulio, konante la gustojn de Snezhana, mendis: kremkukojn en ĉokolado kaj laktoskuadon kun kokosoj kaj ananasoj.
  La knabino estis feliĉa manĝi. Snezhana amis bonan manĝaĵon.
  Belulino tamen rimarkis:
  - Mi scivolas, ĉu manĝaĵo estas farita el karbondioksido?
  Slava ridis kaj respondis:
  - Estas mirinda!
  Snezhana logike rimarkis:
  -Kaj iPhonoj estas mirindaj, kaj ni tre bone uzas ilin!
  Slavka respondis ne tro volonte:
  - Progreso, vi scias. Progreso!
  Snezhana reve diris:
  - Ĉu ni flugos al aliaj planedoj?
  Slavka decideme deklaris:
  - Ĝis la fino de la universo!
  Snezhana ridis kaj notis:
  - Jes, ke la lumo de la instruado, vintre kaj printempo, mi ripetas, senescepte, ĉiujn malbonajn spiritojn de la arbaro!
  Slavik konfirmis:
  - Sprita. Kion vi ne ŝatas pri nia mondo nun?
  Snezhana honeste respondis:
  - Maljunulinoj! Nur terure, kiel malbelaj estas maljunulinoj!
  Slavik konsentis kun tio:
  - Jes, malbela. Kvankam, iuj sepdekaj ankoraŭ aspektas wow!
  Snezhana ekbrilis per siaj dentoj:
  - Kiu, ekzemple?
  Slavik volonte respondis:
  - Sofia Rotaru!
  Snezhana ridis kaj rimarkis logike:
  - Estas plastika kirurgio! Estus mojose aspekti nature je dudek je okdek!
  Slavik konsentis:
  - Jes bonega. La senmorteco estas, ĝenerale, mirinda afero.Iafoje oni ekpensas pri maljuneco kaj oni ektimas!
  Snezhana knaris kaj siblis:
  - Ni ne parolu pri malgajaj aferoj. Ni pensu pli bone, ĉi tie, ekzemple, ĉu eblas fari filmon?
  Slavik respondis ĝemante:
  - Estas multekoste fari bonan filmon!
  Snezhana sugestis:
  - Eble ne tro multekosta. Ekzemple, pri la virina malliberejo. Kiel la fakto, ke la knabino estis seksperfortita de miliardulo, kaj poste, por ke ŝi silentu, li metis ŝin malantaŭ kradojn!
  Slavik logike rimarkis:
  - Ne estas nova temo. Tamen ĝi vere ne kostas tiom multe! Ĉu vi pensis pri aktorado en filmoj?
  Snezhana honeste respondis:
  - Ankoraŭ ne, sed kio?
  Slavik logike rimarkis:
  - Vi havas tian aspekton ... Ludu malsamajn reĝinojn kaj militajn princinojn. Samtempe mi gajnus monon! Vi tiom amas monon!
  Snezhana kapjesis konsente.
  - Pli ol infanoj! Bona ideo, devos provi!
  La knabino prezentis sin kiel militema princino. Aŭ la ĉefo de la barbaroj. Kiel ŝi ĵetas ponardon per la nudaj piedfingroj kaj alpinglas la nigran dukon al la tabulo. Jes ĝi estas bela. Kaj aliaj roloj.
  Slavik sugestis:
  - Eble ni povas preni prunton kaj fari filmon? Iu malmultekosta. Ĉi tie, ekzemple, temas pri amo. Romantika rilato.
  Snezhana ridis kaj respondis:
  - Kompreneble ni faros! Ĝi povas esti farita senpage!
  La knabino denove ludis strategion. Ĉi-foje historia: Rusio kontraŭ Japanio. Tamen, Snezhana iel malsukcese komencis la militon, kaj komencis malpurigi unu batalon post alia. Rebobenita reen. Estus bone konekti la trompkodon, sed kio estas la problemo - ŝi ne konas ĝin, por ĉi tiu ludo. Kaj honeste, venki la japanojn ne funkcias.
  La knabino tamen povas esti ruza. Aŭ uzu la malfermon de la akademio. Sed se vi plibonigas la trupojn, ĝi postulas rimedojn, kio signifas, ke malpli da infanterio estos stampita. Do la rus-japana milito ne iras sen la arto de komando kaj kontrolo.
  Snezhana ankaŭ ne estas tre sperta en ludoj. Por la unua fojo ŝi ludis per komputilo en speciala lernejo; ŝia familio ne indulgis ŝin pri tio. Ĝenerale, la knabino eĉ amuziĝis, ke ĝi rezultis pli bona por ŝi en infana malliberejo ol en la sovaĝejo. Sed tempoj, kompreneble, estas humanaj. Sed Snezhana mem laboris de frua infanaĝo, vivis en bezono, kaj ŝia amo al mono estas sufiĉe komprenebla.
  Kaj ankaŭ ludoj. Ŝajnas, ke mi ne sufiĉe ludis kiel infano. Sed la ludoj estas ĉiuj malsamaj kaj tiel buntaj. Vi konektas okulvitrojn al la iPhone, konektas al la Interreto kaj vi estas kiel en fabelo.
  Okulvitroj donas tridimensian bildon de la ludo, kaj miniaturaj aŭdiloj sonas. Kaj vi povas eĉ ludi kion ajn vi volas dum prelegoj.
  Tio vere progresas!
  Kaj nun Snezhana volas gajni marbatalon, kaj ŝi bezonas nenion alian... Kaj la ŝipoj estas videblaj laŭ koloro, laŭ volumeno, kaj fumo, kaj ŝeleksplodoj, kaj maristoj ĉirkaŭkuras. Bonega komputila grafiko. La batalo povas esti rigardita kaj de la distanco kaj de la alproksimiĝo. Vi donas ordonojn, indikas la direkton de fajro aŭ frapas per sago. Vi povas, kompreneble, uzi militan konsiliston, sed ĉi tio ne estas tute la sama. Kaj la konsilisto ne ordonas en la plej bona maniero. Ili ne povas venki krom se ili metas la ludon sur la plej malsupran malfacilecnivelon.
  Snezhana, post pluraj fiaskoj, faris ĝin. Tre facila nivelo, kaj jam uzante la sperton de la ludo, ni iru. Do ŝi sukcesis iomete diversigi la ludon, kaj finfine venki la japanojn.
  Ŝi ankoraŭ estas bonega knabino. Kaj kontraŭ ŝi tiajn fortojn. Ke ŝi ne cedas al malamikoj. Snezhana, almenaŭ, tiel opinias, kvankam en tre facila nivelo ŝi venkas malfacile. La ludo ankoraŭ estas ludo. Kaj estas mortiga batalo.
  La knabino rearanĝas la ŝipojn, kaj kun malespero premas la kobron kaptitan en kaptilo. Kaj iras sur la ofensivon. Donacu kaj gajnu. Kaj denove donacu. Jen kie temas pri virŝafoj. La japanoj perdas. Ĉar je tre facila nivelo, iliaj ŝipoj estas tro delikataj kaj vundeblaj. Ili trarompas ilin ĝisfunde. Rusaj konkoj trapikas ambaŭ flankojn samtempe. Kaj pli malalta precizeco.
  Surtere, la sama afero, kaj vi povas ĝui la sukceson. Kvankam eĉ ĉi tie oni devas ŝviti por venki.
  Snezhana, elmontrante la dentojn, rimarkis:
  - Estas diversaj aferoj en la historio de la mondo... Sed mi venkas!
  La knabino, post kelkaj venkoj surmare kaj tero, surteriĝis en Japanio mem, kaj ĝuis la ludon kaj venkojn iomete sur fremda teritorio. Ĝi komencis rezulti fari pli optimumajn decidojn kaj fari ĉirkaŭvojajn manovrojn.
  Snezhana eĉ kuraĝiĝis. Kaj ŝi komencis salti sur sia seĝo. Kaj kantu kun kolero:
  - Malamikoj estas venkitaj de la potenca "Varangian", samurajo ne donos kompaton!
  Slavka ne estas tiel fervora pri ludoj kiel Snezhana. Fakte, de frua infanaĝo, li simple ne ludis. Kaj li ne havas kompleksojn pri ĉi tio. Kion oni devas fari estas tio, kion oni devas fari!
  Tamen, Slava ne kontraŭas amuziĝi. Ju pli, kiom vi povas masaĝi la plandojn de la knabino.
  La junulo ankaŭ surmetis okulvitrojn por si... Kaj ĉi-foje la distraĵo estas kosma.
  Kaj tre interese... Multaj knabinoj en bikinoj batalas kaj suriras kosmoŝipon.
  Inter la knabinoj de la heroino: Natasha, Zoya, Aurora, Maria. La famaj kvar estas la filinoj de la dioj. Ili batalas en spaco uzante magion kaj avangardan teknologion. Ili hakas orkojn en la koridoroj de la batalŝipo kaj tratranĉas la enirtankojn. Ili moviĝas por si mem, kaj venkas la malamikon kun ridetoj kaj brilaj ridoj. De la perlaj dentoj de virtualaj knabinoj, sunradioj forflugas, frapante diversajn estaĵojn.
  Slava agis, ĝuante la ludon kaj la belecon de la korpoj de knabinoj ...
  Ĉu stelŝipoj sturmas sin? Jes, tiaj knabinoj eltrovos la diablon posttagmeze per fajro!
  Spacaj bataloj ĉiam estas ekscitaj kaj allogas klientojn. Vi povas gajni multe da mono en la videoluda industrio. Precipe kiam magio kaj teknologio estas miksitaj. Kaj kiam estas multaj belaj knabinoj en la ludo. Ĉi tio estas la plej bona gusto iam ajn!
  Slava ludis, kaj la knabinoj ĵetis bumerangojn per la nudaj piedfingroj, kiuj turniĝis kaj disŝiris la malamikojn. La inaj militistoj batas la orkojn per salto, kaj rompas siajn nudigitajn buŝojn.
  Gloro siblis pro kolero:
  Neniu haltigos nin, neniu venkos nin! Malbonaj knabinoj disbatas la malamikon! Malbonaj knabinoj - saluton al la herooj!
  Jen unu batalŝipo kaptita, kaj la militistoj saltas al la sekva. Nudaj, rondaj kalkanoj de multnombraj knabinoj preterpasas. Ili ĉiuj estas tiel malsamaj kaj tamen mirindaj.
  Ĝenerale, la postulo pri ludoj pliiĝis rimarkeble kiam ili komencis lanĉi seriojn kun knabinoj en bikinoj. Viroj, precipe adoleskantoj, ŝatas ĝin se knabinoj kun minimumo de vestaĵoj ... Precipe se estas multaj militistoj kaj de malsamaj flankoj.
  Sentante malsata, Slavka ĉesis ludi... Kaj li mendis paron da hamburgeroj kaj shish kebaboj.
  Glutema Snezhana ankaŭ estis distrita. Kaj ŝi uzis siajn akrajn dentojn. Ŝi komencis ŝiri freŝan viandon kaj fajfi:
  - Mia Dolĉa kaj Tena Besto! Mi tiom amas vin - kredu min! Mia Dolĉa kaj Tena Besto!
  La knabino ĝuis la sukan viandon, ŝiris ĝin kaj manĝis ĝin. Slavka notis kun amo:
  - Vi estas tiel ĉarma tigrino!
  Snezhana konfirmis:
  - Mi estas monstro de la infero!
  Kaj lekis la arĝentan broketon. Ŝi amis manĝi, kaj povis engluti multe. Ne mirinde, ke ĝi havas tiom da energio kaj forto. Sed samtempe, la knabino distingiĝis per graco kaj rapidaj movoj. Ŝi jam havis nigran kaj ruĝan zonon en nekontakta karateo, kaj ŝi frakasis pezajn tabulojn. Povus disfendi ĝis tri brikojn. Ŝi havas la forton de tirĉevalo. Eĉ Snezhana lastatempe koncertis kelkajn fojojn en la programo strongman, inter virinoj, kaj ricevis iom da mono.
  Ĝenerale, Snezhana ŝparis por si ... Ŝi ankaŭ povus aperi ĉe la restoracio de la imperiestro je sia propra elspezo, sed kiel ŝi povus ne uzi siajn multajn adorantojn. Ĝenerale bonas trakti junajn virojn. Vi povas ŝpini ilin por mono kaj sen enlitiĝi. Pli maljunaj viroj estas pli praktikaj kaj vi ne povas melki ilin dum tiom da tempo sen komerci en la korpo!
  Multaj knabinoj agas tiel. Uloj estas melkitaj kaj delogitaj kun amo, sed ili ne hastas amori. Kvankam, kompreneble, vi volas.
  Snezhana apenaŭ retenas sin. Ŝia juna, tre forta korpo tiom avidas amon. Mi eĉ devas preni pilolojn por malaltigi la eksciton. Ne, nur tiuj sinjorinoj, kiuj ludas la kortuŝa, ricevas grandan monon!
  Tio vidiĝas en la filmoj kaj en la romanoj. Incitetu ulojn kaj ili alportos al vi ĉion sur arĝenta plado.
  Snezhana petis pli da barbekuo:
  - Donu al mi pli!
  Slavka rimarkis kun zorgo:
  - Kiom vi pezas?
  Snezhana honeste respondis:
  - Naŭdek kilogramoj!
  Slava fajfis:
  - Ŭaŭ! Jes, vi estas tiel dika!
  Snezhana estis ofendita:
  - Vi vidis min en bikino! Eĉ ne guto da graso, mi havas nur muskolojn!
  Slavka trankvile rimarkis:
  - Mi devas fari dieton!
  Snezhana kantis responde:
  - Ni kelkfoje malĝojas pro sentoj,
  Sed la opinio de la homoj jam delonge estas konata ...
  Kiu estas granda - artaĵo,
  Kaj devas esti multe da bono!
  Slavka mendis pli da ŝiŝkebabo sur sia poŝtelefono. Poste ili trinkis multekostan trinkaĵon, kaj Snezhana manĝis ŝiŝkebabon kaj lavis ĝin per ruĝa likvaĵo.
  La knabino hurais kaj kantis:
  - Fajra akvo
  Plenigu vian glason...
  Kune kun Satano
  Ni trinku al metalo!
  Slavka demandis Snezhana ridetante:
  - Ĉu vi ne timas Dion?
  La knabino decideme respondis:
  - Ne!
  Slava ridis.
  - Kaj kial?
  Snezhana serioze respondis:
  - Mi ne timas fabelajn rolulojn! Ĉu vi timas Koshchei aŭ Baba Yaga?
  Slavka racie rimarkis:
  - Nu, nur la plej malgrandaj infanoj kredas je Koshchei aŭ Baba Jaga, sed tre multaj, eĉ tre altnivelaj personoj, kredas je Dio!
  Snezhana cinike rimarkis:
  - Politikistoj estas pretendantoj! Por ili, religio estas aŭ komerco aŭ flirtado kun la elektantaro. Sub la sovetia reĝimo oni eldonis bonajn librojn, en kiuj la Biblio estis delonge elmontrita!
  Parulio kapjesis konsente kaj konfirmis:
  - Faru komercon! Ĉiuj volas enspezi kaj vi ne povas argumenti kontraŭ tio! Tia estas la homa naturo!
  Snezhana furioze kantis, fragmenton el la kanto de Karabas:
  - Sed se nur por ekpreni ĉion al via granda ĝojo! Sed se nur por ekpreni ĉion al via granda ĝojo! Al mia granda ĝojo!
  Slavka ankaŭ serioze memorigis:
  - Sed, fakte, estas absolute neniu pruvo, ke Dio ne ekzistas!
  Snezhana decide deklaris:
  - Kaj ateistoj havas nenion por pruvi! La ŝarĝo de la pruvo estu sur la kredantoj!
  Kaj la knabino denove komencis manĝi grasan viandon. Karna beleco. Estas tiom da graciaj kaj sovaĝaj aferoj en ĝi - nur la budoj.
  Slavka modeste rimarkis:
  - En la mondo, kompreneble, estas malmulte da justeco kaj sorto ofte favoras malbonon!
  Snezhana konsentis kun tio:
  - La plej sukcesa reganto estas Ĝingis-Ĥano. Sed li estas ankoraŭ besto! Kaj li ne plenumis sian vorton!
  Slava konfirmis:
  - Kaj li rajdis en la moskeon sur ĉevalo! Jes, tio estas forta bato al iu ajn religio!
  Snezhana tweetis:
  - La tero ĝemis sub la kalkano de Ĝingis-Ĥano, ne ekzistas en la mondo pli kuraĝa ruso Ivano!
  Kaj la knabino, kvazaŭ ridante per siaj nudaj piedoj, tre lerte tordis arĝentan broketon en okciferon, denove montrante sian elstaran forton.
  Parulio, rigardante tion, sentis sin nervoza. Kiam tia potenca knabino estas apud vi, vi nevole embarasas kaj timas ricevi liĉon de ŝi!
  Snezhana rimarkis kun aplomo:
  - Ĉio, kio ekzistas en la mondo, dependas de la ĉielaj altaĵoj! Sed nia sukceso, sed nia sukceso dependas nur de ni!
  Slavka respondis:
  - Ne, multe en nia mondo dependas de bagatela sorto! Kiu estas miliardulo kun mezbonaj kapabloj, kiu estas geniulo mortanta en malriĉeco!
  Snezhana eksaltis:
  - Van Gogh!
  Slava konfirmis:
  - Jen ĝi!
  La knabino demandis dube:
  Ĉu vi pensas, ke ekzistas antaŭdestino?
  Slavka levis la ŝultrojn.
  - Eble!
  Belulino sulkigis la brovojn kaj demandis denove:
  - Ĉu tio signifas, ke ekzistas Dio?
  Slavka respondis, balancante la kapon:
  - Unu el mia duono kredas je ĝi, sed la alia ne... Sed eble ĉiuj niaj vivscenaroj ne estas pentritaj de ni!
  Snezhana kantis kun aplomo:
  Imagu ĉi tiun situacion
  Kio realiĝos, ni scias antaŭe...
  Kaj kial do duboj, zorgoj,
  Ĉio en la mondo provizos - la horaron!
  La knabino arkigis sian dorson kaj daŭre kantis la sukceson de la infana filmo:
  Kaj ni defias la ŝtormojn
  De ĉi tio kaj tio...
  Vivante en la mondo sen surprizoj -
  Neeble por iu ajn!
  Bonŝancon, malsukceson,
  Sur balancilo - supren kaj malsupren,
  Nur tiamaniere, kaj ne alie!
  Nur tiamaniere, kaj ne alie!
  Vivu surprizo!
  Surprizo! Surprizo!
  Vivu surprizo!
  Slavka sincere rimarkis:
  Vi havas tiel belan kaj fortan voĉon. Eble, se vi volas monon, vi iras al la scenejo?
  Snezhana respondis kun suspiro:
  - Mi ne aŭdas!
  Slava estis surprizita:
  - Ja? Se ne estus por aŭdado, vi ne tiel bone kantus!
  La knabino ridis kaj murmuris:
  - Jes, mi bone aŭdas! Sed iel ne funkciis fariĝi kantisto. Kvankam, eble, se mi diplomiĝos en Moskva Ŝtata Universitato, mi provos iri al la teatra lernejo!
  Slavka rimarkis, mallaŭtigante sian voĉon:
  - Vi havas multajn talentojn!
  Snezhana respondis, sulkante la brovojn:
  - Ĉi tie por ludi komputilajn ludojn, mi bedaŭrinde ne scias kiom bone! Kontraŭ la normala nivelo, mi senĉese forblovas la strategion de la komputilo!
  Slavka diris:
  - Uzu la friponan kodon!
  La knabino kaprice rimarkis, denove tordante la kurban brodaĵon per siaj nudaj piedfingroj:
  - Mi ne konas ĉiujn kodojn, bedaŭrinde!
  Slavka rikanis kaj proponis:
  - Serĉu en Interreto trompkodojn. Nur tajpu la serĉilon trompkodojn kaj la nomon de la ludo!
  Snezhana diris serioze:
  -Mi provos!
  Kaj la knabino denove surmetis virtualajn okulvitrojn, grimpis en Interreton. Kio ne estas en la reto. Kaj ĉiuj povas rigardi kaj ludi. Vi nur bezonas scii kiel uzi serĉilon. Kaj vi ne povas trovi ĉion. Kaj do ĉio internacia kaj glora disponeblas.
  La knabino komencis serĉi la trompkodon por la ludcivilizo. Ŝi estis sata de la japana firmao. Kaj jen tia ludo: historia civilizacio. Vi komencas elektante: la Moskva princlando, Mongolio, Manĉurio, Romo, Egiptujo kaj tiel plu... Kaj tiam ĝis vi konkeros la mondon, vi ludas por vi mem. Ĉi tie Snezhana neniel povis kolekti la necesan monon. La strategio estas kompleksa. Ĉi tie, oraj putoj ne kuŝas sub la piedoj, ili ankoraŭ devas esti konkeritaj. Kaj la ĉefa fonto de enspezo komence estas impostoj, same kiel komerco.
  Sed vi altigos impostojn, la loĝantaro malpliiĝos, krimo pliiĝos, kaj mono estos ŝtelita el la trezorejo. Kaj se vi faras malmulton, mankos mono. Inkluzive de la armeo, kio signifas, ke la najbaroj atakos.
  Ĝenerale, la strategio ĉi tie estas tre kompleksa, kaj la malamikoj de epidemioj, la polico de krimo, arkitektoj, de la kolapso de konstruaĵoj. Kaj akademioj, kaj universitatoj, kaj lernejoj de skribistoj, kaj bibliotekoj. Kaj kiom pli da distro. Kaj konkero samtempe.
  Mia kapo krakas pro la amaso da elŝutoj. Kaj ekzistas ankaŭ la publika opinio de la urbo, kaj la nivelo de prospero. Ju pli granda estas la nivelo de prospero, des pli vi kolektas impostojn. Kaj por la nivelo de prospero necesas tiom da diversaj varoj kaj industrioj.
  Jes, ĉi tie vi ne povas fari sen trompa kodo. Krome, estas ankaŭ pago kun rimedoj por progreso kaj transiro al la sekvaj jarcentoj. Ĉi tio estas kompleksa strategio, Snezhana provis ludi, ŝi ekflugas al la princlando de Moskvo dum la tempo de Ivan Kalita. Vi komencas kun minimumo de rimedoj kaj kvin malfacilaj laboristoj. Vi konstruas domojn kaj vi allogas enmigrintojn. Kaj vastigu vian imperion. Vi povas ludi ĉi tiun strategion dum tagoj. Kiel kompleksa ĝi estas. Kaj ekspansiiĝante. Kun malsamaj domoj kaj mapoj de la mondo.
  Sed komerco ankaŭ estas delikata afero. Vi devas pagi por sendo, por malfermi la vojon. Kaj ju pli for, des pli malfacilas ludi kaj des pli multekosta la komerco, kaj des malpli profito!
  Kutime la knabino rompiĝis rapide, ne havante tempon por disvolviĝi, kaj mortis sub la batoj de la nomadoj en la unua atako, ne povante krei armeon.
  Snezhana trovis la kodon de la trompisto kaj elŝutis ĝin por si... Ŝaltis la minimuman rapidon. La mono estis en la konto. Kaj nun estas pli facile, aĉeti manĝaĵojn kaj stampi laboristojn hejme. Altiri enmigrintojn. Ĉio estos tre mojosa!
  Snezhana komencis konstrui vojojn kaj konstrui novan Moskvon, kaj poste barakojn kun trupoj. Pafarkistoj, lancistoj, ĝisdatigitaj muskedistoj. Ĉio povas esti farita sufiĉe rapide.
  Estas tro da ebloj ĉi tie. Estas ege malfacile konservi trakon de ĉio.
  Snezhana tamen ne nur amas batali, sed ankaŭ administri kaj plibonigi la vivnivelon de homoj. Jen ekzemplo, por plibonigi agrikulturon. Sin lino, sekalo, tritiko, hordeo, pizoj, kukurboj. Kaptu fiŝojn, produktas viandon kaj pli.
  Amuzi la homojn per muzikistoj, budoj, ĵonglistoj, dancistoj, senetludantoj kaj zooj. Fari, resume, ion similan al la reala vivo en la lando. Kie devus esti kaj kadavrodeponejoj kaj dentistoj. Kaj musketoj, kaj grincadoj, kanonoj kaj aliaj partoj. Kie pladoj estas faritaj el argilo kaj biero estas farita. Kaj multaj multaj aliaj!
  Kaj, kompreneble, kiam lando kreskas, oni faras konkerojn. Kaj Snezhana sukcesas ĉi-rilate. Komence per aneksado de najbaraj urboj. La knabino estas lerta.
  Denove la fripona kodo komenciĝas. Ĝenerale, ĝi estas malfacila nur komence, poste estas pli facile ludi. Trupoj nur bezonas povi administri. Tamen vi povas preni la numeron. Vi ĵetas sur la sturmo... Kaj vi ĵetas kadavrojn al la malamiko. Sed la muro estas subfosita kaj la urbo estas prenita.
  Snezhana estis forportita de la ludo, kaj kontraŭvole interrompis kiam Slavka tuŝis ŝian kruron kaj diris:
  Ni iras al la restoracio! Surmetu viajn ŝuojn!
  Snezhana liberiĝis de la strategio kontraŭvole. Ŝi ĵus konstruis katedralon, kaj ŝi ankoraŭ volis elstari kaj ekmoviĝi.
  Jes, vi povas konkeri la tutan mondon, eĉ en la ludo. Nu, bone, pri kio ŝi sonĝis.
  La miliardulo estu kaptita - ĉi tio estas la ĉefa afero!
  Kaj la ludoj povas atendi!
  Restoracio "Imperiestro" eĉ de ekstere mirigita kun ĝia lukso. Vera baroka palaco. Tre abunda kaj brila. Ĉe la enirejo estas gardistoj kun purrasaj hundoj. Potencaj uloj en kuglorezistaj veŝtoj kaj walkie-talkioj gardas.
  Snezhana aspektis iom ĉifita, kvankam luksa. Precipe ŝia figuro, tro atletika por sinjorino. Tamen la aspekto de la knabino estas tre aroganta.
  Slavka verŝajne jam sciis. La grandega sekureca gardisto eĉ eligis sarkasman ŝercon pri la tro granda knabino, kiu fariĝis amatino kaj maldika, aspektanta kiel adoleskanto Slavik. Li respondis tute amike:
  - Jen mia tegmento kaj protekto!
  Poste ili grimpis la marmoran ŝtuparon. Tia estas la batalema, kaj timinda paro. Precipe la knabino kun la safiraj okuloj. Jen beleco, kiu kaptas la okulon.
  La restoraciotabloj estas faritaj el multekosta santalo, multe da speguloj. Akvarioj kun orfiŝoj, belaj dancantaj knabinoj, kaj eĉ batalantoj sen reguloj. Vi povas sidi kaj amuziĝi, boksaj bataloj, ambaŭ viroj kaj virinoj. Admiru diversajn fiŝojn kaj marestaĵojn. Estis eĉ kaĝo kun tigro, kaj bela knabino en bikino dancanta kun predanto.
  Slavka sidiĝis ĉe aparta tablo kaj faris sian unuan mendon. Servitaj knabinoj en mallongaj jupoj, kun duonmalfermaj mamoj, luksaj roboj kaj altaj kalkanumoj. Nature tre bela, kvankam kun troa kvanto da kosmetikaĵoj.
  Ekbrilis la simileco de hologramo kun menuo. La elekto, kompreneble, estas kolosa - la okuloj larĝas. Snezhana tamen preskaŭ tuj diris:
  - Elefanta trunko kun spicoj, serpentaj kolbasoj kaj ŝarkaj fileoj! Jes, kaj eĉ ĝirafaj kotletoj! Kaj la plej multekosta vino, kun ducent jaroj da maljuniĝo!
  Slavka balancis la kapon.
  - Ŭaŭ! Ĉi tio malplenigos la elektronikan karton, ĝi flugos en min de mia patro!
  Snezhana ridis kaj respondis:
  - Kaj viro foje pro virinoj pripensos sorton! Ĉu vi ne estas viro? La voĉo de la knabino fariĝis plorema. "Nu, mi tiom revis provi elefantan trunkon, precipe kiam mi legas Plutonion.
  Slavka estis surprizita:
  - Kion alian vi legas?
  Snezhana honeste respondis:
  - Kiam en speciala lernejo mi estis senigita je vizito al komputila klaso pro vangofrapo de knabino sur la dorso de la kapo, mi legis ĝin pro enuo. Kaj vi scias, ankaŭ legado havas sian propran ĉarmon!
  Slava fajfis:
  - Ĉu vi estis en speciala lernejo?
  Snezhana kapjesis.
  - Jes, preskaŭ unu jaron... Mi kripligis kelkajn knabojn!
  Slavka demandis surprizite:
  - Kaj por kio?
  Snezhana volonte respondis:
  - Ili ridis, ke mi nudpiede venis al la lernejo! Kaj ĝenerale, iel eĉ la vilaĝanoj ne ŝatis min. Nia familio estis tro malriĉa. Mi estis la sola en la klaso, kiu ne havis saĝtelefonon aŭ eĉ bagatelan poŝtelefonon. Ŝi marŝis nudpiede ĝis la neĝo falis, kaj foje en la neĝo. Kaj ĝenerale, diablo, eĉ por la vilaĝo, mi estis tro... kampara!
  Slavka kapjesis konsente:
  - Bone! Mi donos al vi ĉion, kion vi petos!
  Snezhana aldonis:
  - Kaj kangurua lango en banana saŭco!
  Parulio frapis la ordon kun peza suspiro. Dek du kaj duono mil dolaroj forflugis de ŝia konto. Jes, kara etulo, ĉi tiu Snezhana.
  La knabino prenis manĝilaron el ora folio kaj tre bela laboro. Forko en unu mano kaj tranĉilo en la alia. La mendo venis rapide...
  La trunko de la elefanto estis spicita kaj apetite odoris. Serpentaj kolbasoj miksitaj kun fruktoj, plenigita ŝarka fileo kaj ĝirafaj kotletoj.
  Iom poste, kanguruaj langoj aperis en la aspiko. Sufiĉaj manĝaĵoj por dekduo da plenkreskuloj. Precipe la longa trunko de elefanto. Sed por Snezhana ne ekzistas antaŭjuĝoj. Ŝi komencis manĝi per sia tuta energio. Kaj ŝi eĉ ronronis kun plezuro:
  - Aminda elefanto!
  Efektive, la gusto de trunko trempita en spicoj estas unika. Snezhana gustumis ĝin. Slavka sidis morna kaj kun timo pensis, en kio ĉi-vespere flugos lin. Jes, la knabino estas avida.
  Fininte duonon de la trunko, Snezhana komencis manĝi pli malrapide, kaj gustumante ĝin komencis trinki el kristala vitra vino de ducent jaroj de maljuniĝo kaj nekutime bongusta. Estas pli bone ne rapidi, uzi kaj trapasi la langon.
  La knabino demandis al Slava:
  - Ĉu vi legis "Plutonio"?
  La junulo respondis kun malĝojo en sia voĉo:
  - Ne! Nur en Interreto mi legis komentarion, ke temas pri vojaĝo al la interna parto de la Tero. Sed mi ne havis tempon por legi ĝin!
  Snezhana murmuris:
  - Mi ŝatis la libron. Vere, la fino estas malbona. Sed ĝenerale, ĉu eble vere estas malpleno en la centro de la Tero?
  Slavka respondis dube:
  - Vi trovos malplenon. Nun ili povas fari ĝin!
  Snezhana ridis kaj ŝovis pecon da viando en ŝian buŝon. Maĉis kaj sugestis:
  - Kaj ni filmu pri "Plutonio", kaj nova mondo!
  Slavka notis kun dubo:
  - Filmo pri la nova mondo bezonas grandan buĝeton!
  Snezhana ridis kaj notis:
  - Kaj se vi uzas komputilan grafikon?
  Slavka dubis:
  - Se ĉio estus tiel simpla, milionoj da dolaroj ne estus elspezitaj por furoraĵoj.
  Snezhana manĝis ĝirafon kotleton. Ŝajnis al ŝi, ke ĝi estas pli bona ol porkaĵo, aŭ almenaŭ pli multekosta. Ne tiel grasa, sed suka. La knabino lekis siajn lipojn kaj diris:
  - Kaj se oni faras filmon pri kanibaloj... ĝi estis kaj malmultekosta kaj gaja!
  Slavka rimarkis ridetante:
  - Ĉi tie en Ameriko, kial filmoj pri seriaj murdistoj kaj maniuloj estas tiel popularaj?
  Snezhana kapjesis konsente.
  - Ĝuste tial?
  Slavka klarigis:
  - La buĝeto de tiaj filmoj estas sufiĉe malgranda, sed estas certaj kotizoj. Malmultekosta kaj gaja!
  Snezhana rikanis kaj snufis:
  - Kio pri vampirmaniulo? Ĉefrolado kun mi!
  Slavka rimarkis ridetante:
  - Estas io en ĉi tiu ideo... Vi povas provi! Eble kun tia bunta sinjorino kiel vi estos konsiderindaj kotizoj!
  Snezhana rimarkis:
  - Jen, ekzemple, la filmo "Baŝka", tre malalta buĝeto, sed dank' al Valuev, kiajn kotizojn li kolektis!
  Parulio derompis kelkajn serpentkolbasojn. Ĝi estas multekosta, kaj gustas kiel kokido, krom ke la spicoj donas specialan guston. Ekzotika. Ho, knabinoj estas multekostaj nuntempe. Kaj la reĝaj estis servutuloj, multe pli malmultekostaj ĉe ili kaj pli facilaj!
  Snezhana, vidante, ke Slavka silentas, komencis zorge ekzameni la salonon. Kie ŝi povas trovi klienton, kiu ne estas en la lasta loko en la revuo Forbes. Dum en la salono plejparte junuloj. Nu estas klare. La maljunuloj ne havas sufiĉe da tempo kaj energio por pendi en restoracioj. Tamen junuloj ankaŭ povas esti riĉaj. Sed Snezhana nur volis pli maljunan klienton. Prefere kliniĝi, kaj lasis ŝin riĉa vidvino. Kaj poste kun la junuloj por tro longe suferi.
  La knabino imagis kiel ŝi, ekzemple, faras filmojn. Kiel la Armagedono de Lucifero.
  Estas grandiozaj spacbataloj, kaj grandegaj stelmondoj. La produkto de granda fantazio. Ho tiuj stelmilitoj. Tiaj tentaj epizodoj. Kaj mi volas pafi ion propran. Kaj estas dezirinda pli seksa kaj sincera. Kaj ĝenerale, fariĝi... Ne ĝuste la prezidanto, sed la neformala reĝino de Rusio. Por ke ŝi havu veran potencon, sed ne respondu pri nenio! Kaj faru ĝin laŭ via maniero. Ekzemple, por spekti erotikon ĉirkaŭ la horloĝo kaj sur ĉiuj kanaloj.
  Tiel ke ĝenerale moroj estis liberaj, kaj libereco en ĉio! Kaj ke la prezidanto estu mokita kaj konsiderata pajaco. Kaj por kio, kiam la prezidanto estas kiel reĝo. Ne estu reĝo - nur ŝi faru reĝino. Kaj ĉiuj preĝas por ŝi, kaj kisas ŝiajn nudajn piedojn. Pli precize, ne la kruroj, sed la spuroj de ŝiaj nudaj plandumoj, kaj falas sur iliajn vizaĝojn.
  Kaj ŝi estas kiel diaĵo, la dua Budho en bikino! Snezhana imagis tion al si.
  Milionoj da homoj el la tuta mondo genuiĝas kaj kliniĝas antaŭ ŝi.
  Ekzistis eĉ sento de supereco.
  Sed kie trovi miliardulon, kiu donus al ŝi monton da oro? Homoj estas avidaj je mono. Kiam ŝia tempo venos. Kaj ŝi etendos siajn flugilojn tra la mondo. Kiam venos ŝia viro? Ne nepre bela, sed fabele riĉa - miliardulo!
  La knabino denove prenis serpentajn kolbasojn, gustumis ilin kun plezuro.
  Jes, por forigi ion pli malvarman ol "Avataro". Tiel ke estis specialaj efektoj kaj io tiel bela.
  Snezhana subite rimarkis du-metrajn ulojn enirantajn en la restoraciohalon. Kvar samtempe. Kaj kun ili grizhara maljunulo en malhelaj okulvitroj, kaj dekstre juna knabino.
  Snezhana eĉ flustris kun tremo en sia voĉo:
  - Se nur ne la edzino!
  La knabino tamen estas tro modeste vestita por la edzino de miliardulo. Tre verŝajne estas la sekretario. Kaj la miliardulo Snezhana ne dubis, ke la maljunulo aspektis sepdek aŭ sepdek kvin jarojn aĝa, li havis ringojn sur la fingroj kun veraj diamantoj grandeco de juglando. Li mem estas vestita, kompreneble, per frako, kaj ora ĉeno pendas de rubena koro.
  Ĉi tiu estas la viro de ŝiaj sonĝoj!
  Ŝi nur deziris ĝuste ĉi tion por si: maljuna, riĉa, kaj prefere ankaŭ morte malsana!
  Snezhana ridetis, Slavka, rimarkinte la ŝanĝon en ŝia humoro, demandis:
  Ĉu vi memoras ion feliĉan?
  La knabino ĝoje respondis:
  - Jes! Mi memoris, ke vi devas gajni grandan monon!
  Slavka plene konsentis kun tio:
  "Mono neniam doloras!
  Snezhana prudente rimarkis:
  - Ne eblas vivi sen mono en la mondo, ne! En ili la suno de majo, kiel diris la poeto!
  Slavka demandis la belulinon:
  - Nu, kion vi faros?
  Snezhana flustris al la junulo:
  - Imagu, ke ni ne konas unu la alian! Mi vidis la predon, kaj mi ordonas, ke vi ne ĝenu min!
  La junulo tuj divenis:
  - Mi vidis ĉi tiun miliardulon!
  Snezhana notis kun kolero:
  Se vi provos haltigi min, mi mortigos vin!
  Slavka respondis indiferente:
  - Ĝi ne timigas min! Tuj kiam mi konos lin! Jen Aron Rabinoviĉ, okdek naŭjara, kiu ĵus enterigis sian kvinan edzinon! Kiel ĉi tiu?
  Snezhana volonte konfirmis:
  - Jen tia tempo!
  Slavka palpebrumis kaj respondis:
  - Antaŭen, edziĝu kun li! Tiam, konduku vian humoron en komaton!
  La knabino ridis pri tio kaj sincere respondis:
  - Mi certe veturos ĝin!
  Kaj ŝanceliĝante, kun luksaj koksoj, Snezhana iris al la miliardulo. Ŝi estis bonega. Kiel la vera Sinjorino Universo. Kaj samtempe sana virino, kiel bovino.
  La korpogardistoj de la miliardulo stariĝis kontraŭ ŝi. La knabino haltis kaj knaris:
  - Pardonu....
  Aron Rabinoviĉ diris raŭke:
  - Lasu la knabinon foriri! Lasu lin sidi ĉe mia tablo!
  Kaj sidiĝis kun la sekretario. La gardistoj restis starantaj. Unu knabino estas pli delikata kaj eta unuflanke, kaj la alia aliflanke. Sed estas neverŝajne, ke iu konsideros sanan kaj grandan Snezhana miniaturo. Ŝi estas tipa kaj sana vilaĝa virino.
  Aaron demandis ŝin:
  - Kiu vi estas?
  Ŝi ŝveligis sian buston kaj diris:
  - Mi estas Snezhana!
  La miliardulo, kun rideto, evidente artefarita, la origino de la dentoj - tre grandaj, kiel ĉevalo, diris:
  - Mi estas Aaron! Kaj vi havas bonegan nomon! Ĉu vi volas vinon?
  Snezhana fiere respondis:
  Kion trinkis Napoleono?
  Aaron kapjesis.
  - Estu tiel! La plej bonaj vinoj estas pretaj por mia alveno! Ĉi tie vi trinkos la plej bonan!
  Snezhana ridis kaj notis:
  - La plej bonajn bondezirojn? Estas amuza!
  Aron konfirmis, riverencante al la belulino:
  - Jes, mi havas ĉion plej bonan!
  Snezhana prenis ĝin kaj kantis:
  - Ĉio neebla estas ebla en nia mondo, kvankam oni devas singarde vivi, kvazaŭ en pafejo!
  La kelneroj komencis alporti novajn frandajn pladojn. Inkluzive de maloftaj bestoj.
  Snezhana komencis manĝi denove, kaj tordi sian oran forkon per siaj nudaj piedoj. Ŝi estas knabino nur la formado de sana forto.
  Aaron ŝatis ĝin kaj li ekkriis:
  - Nu, vi estas nur bela kaj ĉarma!
  Snezhana ridis kaj respondis:
  - Mia kolosa potencialo ĉiam estos postulata!
  La junulino verŝis en kristalan, diamante kovritan glason da vino, kiun Napoleon Bonaparte ŝatis trinki. Snezhana kun plezuro trinkis, gustumante la agrablan likvaĵon.
  Jes, ŝi nun sidas kun vera miliardulo. Tiu, kiu ĉiam estas sonĝo. Maljuna, riĉa, Dio gardu, ke li ankoraŭ estus senespere malsana!
  Aron rigardis Snezhana kaj notis:
  - Vi havas tiel belajn krurojn, kaj tre lertajn fingrojn! Vi estas tiel seksa kaj ekzotika!
  La knabino konsentis pri tio.
  - Mi estas tre sekseca, precipe kiam mi piedbatas miajn krurojn! Ĝi estas en ĉiu vejno de mia korpo!
  Aron konsentis, rigardante la belulinon:
  Vi estas la pleneco de saĝo kaj la krono de beleco!
  Snezhana metis sian nudan piedon sub la nazon de la miliardulo. Kaj li feliĉe kisis ŝin. Li kisis la molan haŭton de la knabino.
  Snezhana eĉ freneziĝis. La knabino ridis kaj rimarkis:
  - Kaj ankaŭ vi, nenio! Feroca junulo!
  Kaj la predanto ridis.
  Parulio dume, por ne bruli pro ĵaluzo, draŝis la klavaron de la iPhono, eligante alian ĉefverkon.
  Gerda Kronshtein estis implikita en la laboro pri la kreado de Panther-2. Bonkonata kaj tre bela militisto kun tri partneroj: Charlotte, Christina kaj Magda. La knabino kunmetis la motoron kaj transdonon , trans kaj antaŭ la tanko, tiel konservante bonan kontroleblecon de la aŭto, kaj reduktante ĝian altecon al du metroj. Kiel rezulto, la "Pantero" -2 rezultis kun la kiraso de la "Tigro" -2 nur kun grandaj deklivoj de la kirasaj platoj, ĝiaj armiloj, sed pezantaj nur kvardek kvin tunojn. Ĉi tio ebligis lanĉi la Panther -2 en amasproduktadon en la aŭtuno de kvardek tri, antaŭ ol la nova elektrocentralo estis preta.
  Krome, pro manko de 88 mm 71 EL-kanonoj, la Panther-2 ankaŭ estis produktita per 75 mm kanono, pezanta nur 42 tunojn, kun malalta silueto kaj forta kiraso. Tiel, la germanoj havis perfekte protektitan tankon. La frunto de la kareno situis je angulo de 40 gradoj de la horizontalo kaj ĝia supra parto de 150 mm ne estis penetrita de ajna kontraŭtanka armilo, kaj la malsupra parto de 120 mm ankaŭ. La frunto de la turo je 185 milimetroj estis je 50 gradoj kaj estis sufiĉe malalta kaj mallarĝa, ĝi ankaŭ ne trarompis ion ajn.
  Vere, la kiraso de la flankoj estas 82 mm - kvankam iom malforta sub deklivoj. Sed aliflanke, la aŭtoj estas sufiĉe moveblaj, kaj bone protektitaj, kaj la turo faris plenan turniĝon en dek sekundoj! Tio estas, la knabinoj faris tankon, kiu preskaŭ konvenis al la militistaro. Krom se vi aldonas iom da flanko, sed ... Ĉi tie vi povas meti 90-mm-kirasajn platojn sur la kampon. Kaj ĝi certe estas "Pantero", vi ne povas preni ĝin de ajna angulo.
  La nova tanko montris pluviveblon kaj efikecon en bataloj. Jam dum la kontraŭatako proksime de Zhytomyr, la Fritz povis doni al la "Pantero" -2 duan naskiĝon.
  Ĉi tiu maŝino pruvis esti efika, kaj relative movebla. Precipe kiam la 900 ĉevalforta motoro estis preta por ĝi. La tankoskipo de Gerda partoprenis en la bataloj.
  Malgraŭ la frosto, kvar germanaj knabinoj batalis nudpiede kaj en bikinoj.
  Gerda pafis sian 88mm kanonon. Ŝi trapikis la frontan kirason de la sovetia tanko de malproksime, kaj siblis:
  - La kobro estu preta por salti!
  Tiam Charlotte ekpafis. Dispremita tridek kvar. Deŝiris ŝian turon kaj pepis:
  - Gloro al la Patrujo.
  Tiam Kristina pafis tre precize. Trafis sovetian tankon. Kaj pepis:
  - Por neniigo de malamikoj!
  Tiam ŝi ekpafis, helpate de la nudaj piedoj de Magda. Ŝi trafis la sovetian aŭton kaj kantis:
  - Nudpieda sonĝo! Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  La kvar batalis tre efike. Kaj en la unua batalo ŝi batis eksteren pli ol tridek sovetiajn tankojn. Militistoj estas tre fervoraj batalantoj, kiuj povas esti konsiderataj superviroj.
  Gerda tiel draŝis la sovetiajn tankojn, ke ŝi eĉ muĝis:
  - Mi estas lupino kun ŝtalaj dentoj!
  La germana kontraŭatako estis forta. Kaj la novaj tankoj ludis rolon.
  Krome, la Fritz forigis pli da fortoj de Francio, do estas klare, ke ne estos surteriĝo vintre.
  Kiel rezulto, ili sukcesis rekapti Kyiv kaj eĉ krei paron da vaporkaldronoj, fortranĉante sovetiajn soldatojn de la Dnepro.
  La situacio estis plimalbonigita per la fakto ke la aliancano suspendis la ofensivon en Italio, timante gravajn perdojn, kaj ne sturmis Napolon. Kiu ankaŭ permesis al la Fritz asigni multe pli signifajn fortojn por la kontraŭatako.
  Kiel rezulto, la sovetiaj soldatoj suferspertis gravan malvenkon, kaj la germanoj fortikigis sin malantaŭ la Dnepro.
  La vintro pasis relative trankvile. Sovetiaj trupoj provis antaŭeniri proksime de Leningrado, sed ili jam atendis tie. Kaj ili povis forpuŝi la atakon.
  En la fonto, la aliancanoj iris sur la ofensivon en Italio. Sed ilin renkontis potenca kontraŭatako de la malamiko. Kaj fine frapita, el la kontinento.
  La apero en la serio ME-262 grave ŝanĝis la ekvilibron de potenco.
  Ĉi tiu maŝino distingiĝis per alta rapideco pli ol 900 kilometroj hore, potencaj armiloj kaj postvivebleco, do ĝi havis fortan kirason. La relative granda pezo reduktis la manovreblon de la veturilo, sed aliflanke, ĝia rapideco permesis al ĝi eskapi okaze de vostatako, kaj potencaj armiloj ebligis pafi la malamikon en unu kuro.
  Antaŭ junio 1944, ekzistis jam pli ol mil tiaj batalantoj en servo, kaj ili pruvis esti veraj bestoj. Ili turmentis usonajn kaj britajn aviadilojn en la aero kiel panteroj de gazeloj.
  La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke Stalino, sur la fono de militaj laboroj, tre malsaniĝis kaj perdis sian decidemon. La Ruĝa Armeo iris sur la defensivon, kio permesis al la germanoj transdoni pli da fortoj al Francio.
  Kaj eblis atendi la ofensivon de la aliancanoj kaj la surteriĝon de trupoj nur en Normandio kaj Port de Calais. Kaj la plej inteligenta Rommel, kiu ricevis krizpotencojn de Hitler, preparis insidan kaptilon por sia aliancano.
  Krome, sur la ĉielo aperis la multcela aviadilo TA-152, plia evoluo de la Focke-Wulf. Ĉi tiu maŝino ankaŭ estis pli bona en flugaj trajtoj: pli rapida kaj pli manovra ol la Focke-Wulf, kaj samtempe peze armita kaj bone protektita. Ŝi laŭvorte turmentis la aliancanojn en la ĉielo.
  Ankaŭ aperis la memvetura pafilo E-10. Ankaŭ ĉi tie Gerda kaj ŝia teamo provis. La aŭto montriĝis nur 1,1 metrojn alta, pezi dek tunojn kun 400-ĉevalforta motoro, kaj fronta kirasa dikeco de 82 milimetroj ĉe tre granda deklivo. En la frunto, tia maŝino eĉ povus reflekti la IS-2-kuglon. Jes, kaj provu, eniru tian diablon por du ŝipanoj.
  La eta grandeco de la memvetura pafilo, ĝia malalta videbleco, alta rapideco, kaj manovra kapableco igis la aŭton tre efika. Kaj samtempe, ĝi estis simpla kaj malmultekosta fabriki.
  Kaj la ŝipanoj troviĝis en ĝi kuŝantaj.
  En Normandio, la aliancanoj falis en kaptilon preparitan fare de Rommel. Ili ricevis frapantan malvenkon. Pli ol miliono da soldatoj kaj oficiroj estis kaptitaj sole. Plena knokaŭto.
  Tiam Churchill eksiĝis. Kaj Roosevelt havis koratakon kaj malsaniĝis.
  Post tio, la aliancanoj, kiuj estis ĉiam pli forigitaj fare de la germana submarŝipa floto, finis armisticon kun la Fritz. Kaj Stalino nur en septembro komencis malfruan ofensivon en la centro. Sed la Fritz jam atendis tion.
  Ili havis grandan forton deplojita.
  Kaj eĉ la veto pri IS-2 ne pravigis sin: ĉar Panther-2 fariĝis pli manovebla kaj pli rapida post instalo de motoro de 900 ĉevalfortoj. Kaj 90-mm ekranoj aperis sur ĝi, kiuj reflektis ajnajn konkojn de sovetiaj tankoj.
  Kompreneble, la memveturaj pafiloj E-10 estas tre bonaj. Ŝi havas ĉion supre, kaj rapide turniĝas. Anstataŭante ĉiufoje la plej protektitan frontan parton. Kaj la flankoj estas 52 mm, plus ruloj. Sed vi povas pendi en la kampo kaj 90-mm ekrano. Kaj tiam vi ne povas simple preni ĝin.
  Kaj kompreneble, Gerda kaj ŝia tankoskipo sur la Panther-2 partoprenas en forpuŝado de la ofensivo de la Ruĝa Armeo.
  Jen la varmaj knabinoj.
  Batalu kiel ĉiam nudpiede kaj en bikino. Ĉi tio estas ilia vizitkarto.
  Jen Gerda, helpe de siaj nudaj piedfingroj, sendis kuglon. Ŝi frakasis la T-34 de longa distanco kaj kantis:
  - Mi estas granda lupo!
  Jen duonnuda vulpino!
  Charlotte pafas poste, la knabino ankaŭ estas nudpieda kaj tre malvarmeta. Malflugas sovetian aŭton per bone celita trafo kaj grincado:
  - Gloro al mia militeco!
  Jen kie Christina eniras en ludon.
  Poste, kun nudaj piedfingroj, li premas la levilon kaj denove liberigas la kuglon. Batu la malamikon. Rompis la kirason de sovetia memvetura pafilo.
  Kaj tiam Magda sidiĝis ĉe la vido. La knabino estas tre forta kaj bela. Kaj ankaŭ li kun nudaj piedoj montros sian trunkon kaj draŝon. Ĉi-foje ĝi detruos la frontan kirason de la IS-2.
  Kaj ke ĝi estas nur 100 milimetroj kaj sen kliniĝo laŭ raciaj anguloj.
  La knabinoj kuras sovaĝe ĉi tie. Kaj ili ne donas devenon al la stalinismaj agloj. La atako de la sovetiaj trupoj blokiĝis.
  Rompinte la SU-85, Gerda sprite rimarkis:
  - Nia armeo estas forta, ĝi konkeras la mondon!
  Kaj kun nudaj piedoj dum li premas la butonojn de la stirstango.
  Sed nun la Fritz mem progresas, sed ankaŭ la sovetiaj trupoj estas sur forta defendo. La germanoj antaŭeniris tridek ĝis kvardek kilometrojn kaj haltis. Okazis interŝanĝo de novaj batoj. Maso da sango verŝis. En januaro, la Ruĝa Armeo avancis en la centro sed ne avancis.
  En marto 1945, la Fritz lanĉis ofensivon de la centro ĝis la sudo, preterirante la fortojn malantaŭ la Dnepro.
  Kaj ĉi tie la Fritz iom sukcesis. Ili kolektis multajn ekipaĵojn, precipe tankojn de la serio E. Precipe, la E-50 montriĝis tre sukcesa. Kun pafilo de 105 mm kaj barelo longo de 100 EL, kun alteco de malpli ol du metroj, kaj fronta kiraso de 250 mm kaj flankoj de 170 mm, sub raciaj deklivoj. La tanko estas monstro, sed samtempe, danke al la genio de Gerda, la pezo de la aŭto ne superis sesdek tunojn, kaj la motoro estis instalita per gasa turbino de 1500 ĉevalfortoj.
  Kaj en la ofensivo, estis la skipo de Gerda kiu provis la unuan el la plej novaj maŝinoj.
  Kompreneble, la Panther-2 ankoraŭ estas la ĉefa tanko de la Tria Reich, kaj ekzistas multaj tiaj maŝinoj. Kaj ili rompas en la sovetiajn defendojn.
  Gerda estas fiera kaj dura knabino, sufiĉe sovaĝa ofensiva. Ankaŭ kvar el ili estas nudpiedaj kaj en bikino.
  Bela militisto, ĝenerale bonega, sed tre fia, ĉar ŝi volas mortigi sovetian popolon.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi trafis la IS-2-tankon de malproksime, trarompante la sovetian aŭton.
  Tiam la belulino grakis:
  - Pro mia kolero!
  Charlotte pafis plu de longa distanco. Kaj ankaŭ uzante nudajn piedojn. Frapis la sovetian tridek kvar. Deŝiris ŝian turon, kaj kriis:
  - Mi estas la plej terura el la germanaj knabinoj!
  Kaj kiel ĉi tiu ruĝhara vulpino prenos kaj montros sian langon.
  Tiam Kristina batis per ŝelo. La knabino estas tre batalema. Kaj ankaŭ nudpiede. Trafite de obuso en sovetia memvetura pafilo. Batu la malamikon. Kaj ŝi kantis:
  - Mi estas la plej timiga en la mondo
  Mi pisas ĉiujn homojn kiel paŭzostreko,
  Kaj por tiuj, kiuj ne volas vivi en paco,
  Ni faras ilin hara-kiri!
  Magda, tiu ĉi belulo kun oraj haroj, atakis ankaŭ. Ŝi kraŝis la plej novan SU-100-aŭton, kaj gluglutis, vulpino:
  - Ni prenos la malamikojn kaj forviŝos ilin en pulvoron!
  Kaj kompreneble tiu ĉi germano pafas per la nudaj piedfingroj.
  Jes, la kvar estas tre agresemaj kaj batalemaj. Tiu ĉi ne povas esti haltigita tiel facile.
  La nazioj trarompis la fronton kaj povis eniri la malantaŭon de la sovetiaj soldatoj.
  La Ruĝa Armeo forlasis la maldekstran bordon de Ukrainio kaj Donbaso. Tiam, dum la aŭtunaj bataloj, la Ruĝa Armeo estis tute devigita retiriĝi preter la Dono. Tie, kun granda malfacileco, la defendlinio estis stabiligita.
  La plej masiva sovetia mastodoto, kontraste al reala historio, estis la SU-100.
  Ĉi tiu memvetura pafilo estas sufiĉe efika kaj facile fabrikebla. Kaj ŝia pafilo povus esti kreinta almenaŭ kelkajn problemojn por germanaj tankoj.
  Do la nazioj ne sukcesis disvolvi sukceson. La vintro de 1945 pasis konstante. Tiam printempo.
  En majo 1946, la nazioj translokiĝis al Moskvo. Tio estis malespera provo fini la militon kiel eble plej baldaŭ. Japanio, dume, estis sub nukleaj atakoj de la usona armeo. Sep atombomboj jam estis ĵetitaj, kaj ĉiuj estis konvinkitaj, kiom seriozaj estas ĉi tiuj nukleaj armiloj. Do Hitlero hastis fini la militon en la oriento kiel eble plej baldaŭ.
  Estas klare, ke post la okupado de Japanio ankaŭ Usono alfrontos Germanion. Do la 15-an de majo komenciĝis la decida ofensivo kontraŭ Moskvo.
  Kaj kompreneble la germanoj ĵetis Gerdan kaj ŝian ŝipanaron al la ofensivo. Tamen, la Fritz estis en malagrabla surprizo.
  Do, krom la germanaj kvar, la sovetiaj kvar eniris la batalon.
  Natasha, Zoya, Augustina, kaj Svetlana sidis sur la unua IS-7-tanko en la historio de Sovetunio, kaj prepariĝis por batalo.
  Ĉi tiuj knabinoj estis nudpiedaj kaj en bikinoj, ankaŭ tre belaj kaj seksecaj!
  Kaj ĉi tiu kvar prenis la ekstermon de germanaj veturiloj, eĉ la timindaj E-50-oj.
  Nataŝa pafis la unuan pafon, uzante siajn nudajn piedfingrojn, la knabino entuziasme ekkriis:
  - Por USSR!
  Kaj ŝia ŝelo trapikis germanan tankon.
  Poste, Zoya intervenis. Knabino kun ora hararo, ŝi lanĉis novan kuglon helpe de nuda piedo. Disbatis la faŝisman mastodonton.
  Tiam la knabino kriis:
  - Por Stalin!
  Kaj kiel ridos la belulino, per sia tuta gorĝo.
  Tiam la bone celita Augustine prenis kaj pafis. Ŝi estas ĉi tiu ruĝhara militisto, kiel fajro sur la malamiko. Deŝiru la turon de la "Pantero" -2 kaj kuku:
  - Gloro al Rusujo!
  Kaj montru lian langon.
  Sed kun la helpo de nudaj piedfingroj, kiel Svetlana vangofrapos. La knabino estas tre mojosa kaj bela. Ŝi frakasis la kirason de la E-50 kaj kuĝis:
  - Por miaj atingoj kaj Sovetunio!
  La knabinoj ŝajnas esti tre bonegaj, kaj havas senton de humuro. Ili tre vigle draŝas tiujn faŝistojn. Do estas klare, ke malamikoj ne povas rezisti la IS-7.
  Nataŝa, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis al sia kontraŭulo. Ŝi frakasis ĝin per ŝiritaj fragmentoj de Fritz kaj knaris:
  - Por Granda Rusujo!
  Zoya ankaŭ estas inteligenta knabino. Ŝi prenis ĝin kaj trafis la malamikon tre precize. Ŝi disbatis la E-50-turon, kaj ĉirpetis:
  - Por Soveta Rusujo!
  Kaj ŝi faris tion, kompreneble, per la nudaj piedfingroj.
  Tiam Augustine pafis, ŝi trafis la naziojn. Kaj tiam per la nuda piedo ŝi sendis alian, mortigan ĵetaĵon.
  Tiam ŝi pepis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Plu batalis, Svetlana. Ŝi estis afabla kaj bela knabino. Ŝi celis la armilon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi pafis, kaj frakasis la faŝiston, kaj kantis:
  - Kaj la unua degelo, en sonĝo, mi vidas Stalinon, kaj mia Denaska Rus' estas kovrita de kadavroj!
  La knabinoj ĉi tie batalis kun granda persistemo. Kaj ili estis ekstreme agresemaj.
  Helpe de siaj nudaj piedfingroj, Nataŝa pafis al la nazioj kaj kriis:
  - Por la grandeco de komunismo!
  Zoya ankaŭ trafis la malamikon, frakasis la Fritz uzante ŝiajn nudajn piedojn kaj knaris, elmontrante siajn dentojn:
  - Por la Granda Stalino!
  Aŭgusteno pafis al la malamiko, trapikis la tankon de la E-serio, ŝi uzis ankaŭ la nudajn piedfingrojn, ekkriante:
  - Por la Plej Granda Rus'!
  Svetlana, daŭre pafante, notis, premis, kun sia nuda kalkano, sur la ellasilon, kiu funkciis, aŭtomate:
  - Por la venko de USSR!
  La knabino batalis ĉe la lancopinto de la atako de la malamiko tre obstine. La germanoj ankaŭ estis sufiĉe elĉerpitaj antaŭ ĉi tiu punkto. Unuvorte, ilia ofensivo kontraŭ Moskvo mallaŭtiĝis.
  Ili perdis multajn centojn da miloj da soldatoj kaj tankoj. Tamen, la Ruĝa Armeo ankaŭ estis elĉerpita. Ambaŭ flankoj estis ekstreme elĉerpitaj. Kaj en la malfrua aŭtuno de 1946, pacaj intertraktadoj komenciĝis.
  Usono proponis varianton: ĉiu konservas tion, kion li sukcesis kapti.
  Hitler, timante atombombon kaj sub premo de laca medio, konsentis. Stalino, laca de la milito, esprimis ankaŭ deziron al tiaspeca kompromiso.
  Ambaŭ landoj estis elĉerpitaj kaj lacaj... Sed Stalino ankoraŭ sukcesis marĉandi por si kelkajn dekojn da kilometroj en la centro, kie la germanoj formis danĝerajn kojnojn. Sed la Fritz retenis iliajn konkerojn en la sudo laŭ la Dona Rivero, kaj en la nordo laŭ Leningrado.
  Interŝanĝo okazis. Rusio pugnobatis koridoron al Leningrado, kontraŭ kelkaj teritorioj en Karelio por la finnoj.
  Pri tio oni decidis, ambaŭ flankoj. Krome, Hitler estis devigita nuligi antisemitajn leĝojn kaj doni limigitan aŭtonomion al la okupitaj teritorioj. Kaj kompense okazis la restarigo de ekonomiaj ligoj. Sed ene de la Tria Reich kontraŭdiroj daŭre akumuliĝis.
  Post kiam Hitler mortis en novembro 1956, potencrivaleco ekis en la Tria Reich kaj civita milito ekis. Sub Ĥruŝĉov, Sovetunio resendis la antaŭe perditajn terojn, restarigis la antaŭajn limojn, kaj la faŝisma imperio kolapsis.
  Tiel, ĝenerale, la historio de AI finiĝis. Kiel vi povas vidi, faŝismo ne enradikiĝis en la mondo, kaj Sovetunio eĉ daŭris pli longe ol en la reala historio. Nikita Ĥruŝĉov estis en povo pli longe, ĉar li iĝis popola heroo kiu resendis la terojn antaŭe perditajn al Stalin. Kaj li sukcesis efektivigi reformojn, starigante la postenon de popolelektita prezidanto de Sovetunio. Kaj post Nikita, ne Breĵnev sukcesis, sed Ŝelepin, kaj aferoj iris multe pli bone en Sovetunio ol en reala historio. Kaj li fariĝis potenca kaj forta superpotenco. Sed Ĉinio restis kapitalisma kaj disiĝis sub por-usona regado. La nordaj partoj de la Ĉiela Imperio iĝis parto de Sovetunio, kaj multe ŝanĝiĝis.
  Sed ĉi tio jam postulas apartan rakonton ...
  Parulio fuŝis ĝin per iPhono, kaj la knabino kaj la miliardulo daŭrigis la konversacion. Evidentiĝis, ke la maljunulo plaĉas al la vilaĝa simplisto.
  Snezhana metis la nudajn piedojn sur la tablon kaj manĝis kun ili sen superflua antaŭjuĝo.
  Aaron demandis ŝin:
  - Ĉu vi ĉiam havas tian apetiton?
  Snezhana eĉ kantis responde, prunteprenante de Vysotsky:
  - Kaj en la bufedo por aliaj fermita,
  La kuiristo trankviligis: ne estu timema ...
  Vi kun tia mirinda apetito -
  Vi tuj englutos ĉiujn liajn ĉevalojn!
  Aaron subtenis la ludeman tonon de la knabino kaj kukis:
  Jes, vi sidiĝas antaŭ malproksima vojo,
  Kaj prenu dorsosakon kun manĝaĵo...
  Mi vidas, ke via knabo estas genia,
  Sed manĝu, manĝi ne estas malsaĝulo!
  Snezhana, kantante kaj ludante kiel ŝtala drato kun vejnoj, eligis:
  - Por ŝi, vi estas ŝtalo muskoloj,
  Fortaj dorsaj muskoloj...
  Ho, ĉizita, pentrita,
  Lignaj elefantoj!
  Post tio, Aaron denove kisis la knabinon ĉe la nuda, ronda kalkano. Ŝi kuis pro ĝojo.
  Jes, estis idilio.
  Snezhana rimarkis kun rideto:
  - Mi ŝatus roli en filmoj!
  Aaron, kun rideto de eburaj dentoj, demandis:
  - Kaj en kiu specife? Kiun rolon vi ŝatus?
  Snezhana sugestis:
  - Nu, ni diru, ke mi estas knabino el la dudekunua jarcento, falis en la tempon de Spartacus, kaj helpis la ribelemajn sklavojn venki la romanojn!
  Aaron palpebrumis al la knabino kaj entuziasme respondis:
  - Kaj kio? La intrigo estas vere mirinda! Mi ŝatas ĝin - povas alporti grandegan profiton!
  Snezhana palpebrumis kaj notis:
  - Vi estas bonega sponsoro!
  Aaron ridetis kaj respondis al tio:
  - Mi zorgas unue pri profito. Filmo pri Spartacus estos multekosta se vi faras kromaĵojn de realaj homoj. Sed ĉi-kaze estos komputila grafiko kaj nur kelkaj artistoj.
  La knabino kapjesis kaj diris:
  - Kaj Spartak estos blondulo kaj korpotrejnisto!
  Aron balancis la kapon.
  - Ne! Ĉar vi mem estas blonda, la dua ĉeffiguro devus havi nigrajn harojn por kontrasto!
  Snezhana ridis kaj poste sugestis:
  - Kaj se Spartak estas knabo?
  Aaron ridis kaj rimarkis:
  - Estas amuza... Sed ne nature! Montriĝas, ke la sklavoj obeis la infanon?
  La knabino sufiĉe racie rimarkis:
  - Kaj tio povas esti farita kiel parodio de Spartacus! Kaj estos sufiĉe amuza!
  Aaron ridetis kaj frapis sian oran forkon sur la tablon:
  - Ĉu vi pensas tiel?
  Snezhana vigle kapjesis.
  - Jes! Plie, ŝparoj sur la kotizo de la ĉefrolulo! La knabo kostos iom!
  Aaron balancis la kapon.
  - Mi efektive volis, ke vi kaj Spartak havu seksajn scenojn!
  Snezhana respondis ridante:
  - Mi ne ĝenas brakumi bonan viron! Sed tiam la filmo estos malpermesita rigardi infanojn. Do estas pli bone fari bildon sen sekso, sed pli amuza!
  Aaron kapjesis konsente kaj frapetis la knabinon sur la ŝultron. Samtempe, pruvante ke, malgraŭ sia aĝo, li ne perdis moveblecon:
  - Jes tio pravas! Mi iel ne pensis! Ni faru komedion! Intertempe, eble vi kantos!
  Snezhana respondis kun ruza rideto:
  - Mi kantos, sed nur se vi donos al mi ringon kun diamanto rekompence!
  La miliardulo ridis kaj rimarkis:
  - Kaj vi estas komercistino!
  Snezhana kapjesis konsente.
  - La vivo instruas esti kiel eble plej pragmata!
  
  JUNA PRINCO ESTAS DEVIGITA ESTI EDZO
  La knabo princo Oleg veturis en orumita kaleŝo. Malgraŭ la klara, suna tago, la knabo Oleg estis tre malĝoja en sia animo. Li estis edziĝinta al maljuna, malbela reĝo, kun tre malbona humoro. Alie, la kruela tirana avino minacis konkeri ilian relative malgrandan regnon. Kaj kia estas por knabeto, preskaŭ infano... Terure!
  Kaj eĉ la grandioza, somera naturo tute ne plaĉis. Knabino subite aperis survoje. Tre bela, kun oraj haroj, sed nudaj, polvaj piedoj en sakŝtofo, kiu malfermiĝas super la genuoj. Sed eĉ en ĉifonoj ŝi estis bela, kun anĝela vizaĝo, kaj sur la kapo lerte teksita florkrono. La princo ĝentile demandis la ĉambriston:
  - Haltu la kaleŝon, mi petas. Mi soifas kaj lasas ĉi tiun knabinon ĉerpi puran akvon el la rivereto.
  La ĉambristo dubis:
  - Bonegan vinon ni havas, princo... Kaj ĉu ĉi tio ne estas abomena ĉifona ĉifono?
  La knabo Oleg kontraŭis, negative balancante la kapon:
  - Ne! Ŝi estas mirinda kaj lasu ŝin alporti al mi tason!
  La knabino riverencis, akceptis la oran pokalon el la manoj de la princo kaj, grize ekbrilante pro polvo, kuris al la rivereto per siaj rondaj kalkanoj.
  La ĉambristo dube balancis la kapon.
  - Ŝi prenos valorajn aferojn. Kiel vi povas fidi nudpiedajn ragamufojn?
  La princo respondis indiferente:
  - Lasu al ŝi almenaŭ iom da memoro pri mi!
  La maljuna servisto volis aldoni ion alian, sed aperis knabino. Ŝi marŝis rapide, sed gracie, ne verŝante eĉ guton el la plenigita kaliko ĝis la rando.
  La princo saltis el la kaleŝo. En altaj kalkanumoj, modaj marokaj botoj, la knabo estis la sama alteco kiel la nudpieda knabino. Li prenis pokalon el ŝiaj belaj, sunbrunaj, sed kalaj manoj.
  La akvo ŝajnis malvarma, eĉ malvastigis miajn dentojn. La princoj prenis du glutojn, poste elverŝis la likvaĵon el la pokalo. Li turnis sian vizaĝon al la knabino kaj flustris:
  - Tiel malvarme, varmigu miajn lipojn per kiso!
  Princo Oleg estis ankoraŭ senbarba knabo, kun bela vizaĝo. Li jam havis la sperton de kisado de kompaninoj, sed neniam li renkontis tiajn sukajn kaj dolĉajn lipojn. La ebria knabo metis sian manon sur la ŝultron de la knabino kaj diris:
  - Ĉiuj! Mi prenas vin kiel edzinon! Kaj ne plu parolu!
  La ĉambristo provis kontraŭi:
  - Vi estas fianĉino kun reĝino Katarina. Ŝi tre koleros, se la princo ne venos!
  La knabo decide balancis la kapon.
  - Mi rifuzas la tronon, honorojn, privilegiojn kaj riĉecon! Mi estos tiel simpla kamparano kiel ŝi, kaj iros por plugilo!
  La princo decideme forĵetis siajn maroko-botojn kun diamantaj spronoj, multekostan kamizolon kun ĉapelo. Kaj nudpiede en unu ĉemizo, la knabo iris kun la knabino en la profundon de la arbaro.
  Estas bone promeni sur mola herbo, tiel, sen streĉaj ŝuoj, forĵetante ĉiujn konvenciojn. Vi sentas vin libera. La knabo eĉ demetis sian ĉemizon, kaj la vento blovis sur lian nudan torson.
  La knabino proponis naĝi ... Ili plonĝis en la akvon, petolis ...
  Poste ili iris al la vilaĝo... La knabino montriĝis orfo, kaj la princo vere devis stari malantaŭ la plugilo.
  La enamiĝo de la unuaj horoj estis anstataŭigita per laborrutino. Kion la knabo, nekutimita labori, ne tre ŝatis. La realo ne estis tiel romantika. Kaj la princo jam pensis eliri el sufero.
  Sed estis gardisto. Ili serĉis la forkurintan knabon Oleg kaj ĉirkaŭis la vilaĝon.
  Do ili estis kaptitaj, kaj kunligitaj kun la knabino per lasooj al ĉevalvostoj.
  Kaj instigante per vipoj, ili veturis en la domajnon de la reĝino. Kaj tie, jam sur la rako, la princo kaj lia knabino estis brutale torturitaj. Post torturo jam sur la eŝafodo, la elĉerpitaj adoleskantoj kisis. Infanaĝo finiĝis...
  La pastro senpasie transiris ilin. La knabo kaj knabino klinis la kapon sur la hakbloko.
  Iliaj nudaj piedoj, vezikigitaj pro brulvundoj, elstaris tre kortuŝe. La princo kaj la knabino faris la signon de la kruco tre malfacile. Iliaj brakoj estas torditaj sur la rako, kaj ili doloras grave. Forte dolorantaj tendenoj. La knabo estis levita al la supro kaj la ŝnuro estis akre mallevita malsupren. Kaj la ostoj estis eltiritaj el la klavikoj. La tuta dorso de la knabo kaj knabino estas tranĉita. Ili estis brutale skurĝitaj unue per vipo, poste per ruĝ-ardigita drato sur la kameno.
  Oni eĉ ne faris al ili demandojn - torturo estis ia puno.
  Kaj nun la malfeliĉaj adoleskantoj rigardis morton - kvazaŭ liberiĝon de turmento. La bruligita haŭto estis tre dolora, kaj ne estis eĉ unu sango, eĉ ne vejno, kiu ne estis tuŝita de doloro. Eĉ fari kelkajn paŝojn al la eŝafodo, sur kruroj bruligitaj ĉe la brulego, estis simila al heroaĵo.
  La ekzekutisto estis grandega kaj larĝŝultra. Liaj brakoj estas same dikaj kiel femuro de dikulo. Necesas vere forto por fortranĉi kapon per unu bato. Kaj la princoj, laŭ la kutimo, humane detranĉis siajn kapojn sur la hakbloko. Kaj tiam la kat levis hakilon kun grandega klingo super la kapo kaj frostiĝis dum sekundo, celante kiel senkapigi la aŭgustan personon.
  La malfeliĉa knabo, surgenue, kovrita de kontuzoj, kontuziĝoj, brulvundoj - malriĉa infano dekkvarjara. Sed eĉ en ĉi tiu formo, li ankoraŭ konservis certan oferan apelacion. Kaj la anĝela vizaĝo restis netuŝita de ruĝe varma fero, aŭ pika vipo.
  Knara, aĉa malnova voĉo eksonis:
  - Kompatinda infano... Ĉu vi volas vivi?
  Princo Oleg forte suspiris. La juna korpo doloris tiom multe, ke mi volis fari nenion krom esti batita kaj iri al alia mondo. Kiom vi povas suferi. Ne ĉiuj komprenos, kion signifas tuŝi varman feron al delikata haŭto. Aŭ kiam vipo skuas vian tutan korpon aŭ maŝino tordante la artikojn sur speciala maŝino.
  La princo senfine ĝemis:
  - Jes, iel ne tre!
  La knara voĉo daŭrigis kun troiga kareso:
  - Kara infano... Mi tre bedaŭras, ke mi devis mutili vin... Sed la cikatroj resaniĝos... Fariĝu mia edzo, kaj mi donos al vi vivon kaj eĉ metos vin apud la tronon!
  La princo volis balanci la kapon, sed la knabino kuis:
  - Vi devas vivi, mi ne volas, ke mia amo mortu!
  La knabo profunde enspiris kaj demandis:
  - Ĉu mia amatino estos ŝparita?
  Estis peza paŭzo. La homoj estis simpatiaj al la bela, elĉerpita subkreskaĵo. Estis krioj:
  - Kompatu ilin! Estu vivo!
  - Lasu la infanojn vivi!
  La maljuna reĝino hezitis. Ŝi estis en ombro kaj ŝia vizaĝo estis kaŝita per nigra vualo. Laŭ onidiroj, ŝi ankoraŭ aspektis bona por sia aĝo. La figuro, ĉiukaze, estas svelta, kaj malgraŭ naŭdekjara, rekta. Kvankam, kompreneble, dekkvarjara knabo eĉ naŭzas pensi pri tia edzino.
  Post mallonga paŭzo, la reĝino diris:
  "Mi donos vivon al ĉi tiu malnobelo. Sed kondiĉe, ke ŝi devas forlasi la regnon!
  La knabino trovis la forton por leviĝi de la genuoj, kaj eĉ preskaŭ sen grimaco, rektigis la talion, tranĉitan per vipoj kaj ĉenoj:
  "Mi ne volas aĉeti mian vivon je ĉi tiu prezo!"
  La Reĝino ekridis kaj komentis:
  - Vi ankoraŭ ne ricevis neripareblan damaĝon al la sano. La sorĉistoj preparos pocion, kiu resanigos ĉiujn viajn cikatrojn. Mi estus trovinta alian, noblan edzon kun tia beleco... Sed vi estas malsagxulo! Kaj tial, la ekzekutisto ekzekutu vin, sed unue detranĉu viajn brakojn kaj krurojn!
  La princo senespere muĝis:
  - Ne! Mi neniam estos via edzo... Pli bone, se ili ankaŭ kvaronigas min kun ŝi!
  La reĝino subite ŝanĝis sian voĉon. Li fariĝis ne tiel knara, sed pli sonora kaj provoka:
  - Stulta knabo... Kial vi bezonas ĉi tiun kompatindan ruĝnukulon? Vi regos kun mi vastan imperion. Multaj milionoj da homoj obeos vin en la plej granda lando de la planedo. Vi havos ĉion - absolute ĉion, kion vi volas!
  La princo eldiris la sekreton:
  - Kaj dividi liton kun maljunulino!
  La voĉo de la reĝino fariĝis eĉ pli laŭta, kaj ŝi respondis ridante:
  - Kun la maljunulino? Jes, vi vidis min!
  La Reĝino elpaŝis el la ombro. Ŝi estis en nigra, modesta robo, kies nura dekoracio estis nur ĉeno el grandaj diamantoj. Kaj kun decidemo ŝi deĵetis sian vualon. La homamaso anhelis pro surprizo.
  Antaŭ ili aperis vizaĝo de virino ne pli ol tridekjara, kun forta mentono kaj bela vira vizaĝo. Toncnigra hararo, neniuj signoj de griza hararo, knabineca figuro... Jes, ŝi ne aspektas kiel maljunulino. Prefere, ĝi estas juna sorĉistino, kun esprimplena vizaĝo, kun perfektaj, regulaj trajtoj, sed malbonaj okuloj. Ĉi tiu estas virino el tiuj, kiuj estas naskita por ordoni. Kaj ili kapablas movi montojn per unu vorto!
  La princo, ne atendante tion, estis surprizita. Kaj de kie venis la onidiroj pri la malbela reĝino, kiu regis dum sepdek jaroj.
  La knabo estis embarasita kaj ruĝiĝis... Kaj la reĝino ridetis kun perlaj dentoj kaj diris insinue:
  - Fariĝu mia edzo kaj vi povos vivi, malkiel nuraj mortontoj, dum multaj jarcentoj!
  La princo hezitis. Li estis adoleskanto, li tre volis vivi. La morto vere ne ŝajnis plu tiom tenta. Krome, ĉiuj cikatroj kaj ulceroj resaniĝas. Kaj ŝi denove fariĝos bela kaj forta. Kaj la lito devos esti dividita kun bela, kvankam pli maljuna, sed sperta virino enamiĝinta.
  Kion do fari? Sed li ne povas perfidi sian nudpiedan kamparanino. La princo diris emfaze:
  - Ŝparu Aljonuŝkan, kaj mi estos via edzo! Alie, kial mi bezonas tian vivon!
  La nigrahara sorĉistino hezitis. Ŝi estis kaptita de besta volupto, la duonnuda batita knabo ŝajnis tre deloga. Kaj lia fortikeco sub torturo nur aldonis al lia allogo. Sed ĵaluzo... Ŝi ne toleros rivalon.
  La reĝino diris severe:
  - Aŭ dolora morto, aŭ ekzilo! Ne estas tria!
  La knabino ekmovis pro la doloro en siaj bruligitaj kalkanoj. Kaj ŝi diris kun rideto:
  - Por ke mia amato vivu kaj estu feliĉa, mi konsentas forlasi la regnon!
  La reĝino ridetis, malkaŝante perfekte blankajn, sed tro grandajn dentojn. Ŝi karesis en la voĉo:
  - Nu... Lubriku ĉi tiujn infanojn per eliksiro, kiu resanigas vundojn, kaj apartigu ilin, por ke ili neniam revidu unu la alian! Kaj poste frotu la princon per incenso, kaj metis lin en mian liton!
  La knabo turnis sin al sia estonta edzino:
  - Ĉu ni povas kisi adiaŭ?
  La reĝino respondis severe:
  - Ne pli ol unu minuton, kaj ĉi tio estos via lasta kiso!
  La junulo kaj la knabino kunigis siajn lipojn. Kaj ili trinkis reciproke la kapecan odoron. Kiel mirinde estas kisi kare amatan homon.
  La reĝino grimacis, farante ŝian belan, fortvolan vizaĝon preskaŭ malbela. Kaj ŝi diris severe:
  - La minuto finiĝis! Kunhavigu ilin!
  Kvar potencaj ekzekutisthelpantoj malfacile deŝiris du karajn adoleskantoj. Ve, la princo kaj la almozulo disiĝis por ĉiam.
  Aŭ almenaŭ, tiel volis la despota reĝino. La princo estis respondita al la palaco. Tie oni zorge lavis lin kaj ŝmiris per saniga eliksiro.
  Ulceroj kaj vundoj komencis resaniĝi tuj antaŭ niaj okuloj. Ili sekiĝis post kelkaj minutoj. Kaj post kelkaj horoj restis nur apenaŭ videblaj cikatroj. Post tio oni denove traktis la knabon, ĉi-foje per alia pocio, kaj post iom da tempo la plej etaj markoj malaperis.
  La knabino ankaŭ estis reestigita post estado torturita. Ili kisis la lastan fojon, kaj disiĝis, svingante unu la alian per la manoj.
  Tiam la princo estis denove lavita kaj sanktoleita. La nuda knabo estis kovrita, kiel juna kromvirino per travidebla vualo, kaj, sub la eskorto de atletike konstruitaj knabinoj, oni kondukis ilin al la lukse meblita dormoĉambro de la reĝino.
  La reganto estis preskaŭ nuda, nur maldikaj kalsonetoj kovris ŝiajn luksajn koksojn. Ŝi havas atletikan, tonigan figuron, evoluitan, elastan bruston, maldikan talion kaj fortajn luksajn koksojn. Alloga virino, matura sed montranta neniujn signojn de forvelkado. Forta kaj ina samtempe.
  La princo tamen spertis nenion krom malamon al la malmola reganto. Ŝi ne nur detruis lian amon, sed ankaŭ humiligis lin antaŭ ĉiuj. Kaj la knabo sentis sin kiel juna kromvirino, kiun oni alportis al la malamata despoto. Aŭ vira sklavo.
  Mi devas diri, ke, interalie, la reĝino estas ja kruela tirano: ŝi faris konstantajn militojn, aranĝis kruelan ekzekutojn, kaj torturo estis sisteme uzata, eĉ kontraŭ infanoj. Despota regado: vera, kun la konstanta ekspansio de la imperio!
  La princo forte suspiris, kiam la vualo estis deŝirita de li, kaj ruĝiĝis sub la karnovora rigardo de la reganto de duono de la mondo.
  
  
  BATALOJ AKTIVOJ DE LA AKVOVOJ
  Tiu ĉi batalo montriĝis glora dum la turnopunkto de la unua mondmilito. La gardistaj knabinoj kaj la knaba generalo detruis pli ol 170 mil infanteriistojn kaj kavaleriojn, pli ol mil ducent pafilojn kaj multajn maŝinpafilojn de la malamiko, pli ol kvarcent aviadilojn. Kolosa difekto estis kaŭzita sur la plej bonaj partoj de Aŭstrio-Hungario kaj Germanio. Estis malsukcesigita turnopunkto, kiu decidis la rezulton de la milita kampanjo de 1915 kaj, kiel baldaŭ evidentiĝis, la tuta cara, rusa imperio. La plej vundebla loko en la konstruado de la rusa armea strukturo montriĝis fidinde kovrita, kaj la kojno estis detruita.
  Ĉio ĉi signife ŝanĝis la potenc-ekvilibron sur la frontoj. Kvankam unuavide la malkresko kompare kun la tuta nombro de germanaj kaj aŭstraj trupoj ne estas tro signifa. Sed ĝi ĵus falis sur tiun lokon, disfalante, kiu kolapsis la tutan defendon de la cara armeo. Efektive, eĉ post kiam Germanio kaj Aŭstrio-Hungario koncentris duonon de siaj fortoj kontraŭ Rusio, Nikolao la 2-a havis signifan nombran superecon en infanterio kaj kavalerio, kun proksima proporcio de artilerio kaj maŝinpafiloj.
  Sed aviado ankoraŭ ne ludis gravan rolon. Ĉiukaze, la cara armeo povis teni siajn poziciojn. Cetere, la ĉefa dorno en Przemysl jam estas prenita kaj la manoj de la cara armeo estas malligitaj.
  La germanoj kaj aŭstroj estis ŝokitaj per la uzo de tia potenca armilo kiel tanko. Ekzistis signifa falo en laboretoso inter iliaj rangoj. Kaj diversaj specoj de onidiroj reduktis la batalkapablon de precipe la aŭstraj trupoj.
  Meze de majo, la cara armeo lanĉis novan ofensivon en Karpatoj. La rusaj trupoj estis inspiritaj de onidiroj pri la helpo de diaj fortoj, dum la germanoj kaj aŭstroj, male, estis en stato de paniko. La bato de la rusa armeo, kiu ricevis signifan replenigon, montriĝis efika ĉi-foje.
  Aŭstraj trupoj, konsistantaj el slavoj, kapitulacis amase, fuĝis aŭ eĉ ekpafis kontraŭ germanaj formacioj. Kaj la germanaj trupoj mem en la suda sektoro estis rimarkeble malsuperaj en la nombro de la rusa armeo. Kaj sen aŭstra subteno, ili de tempo al tempo falis en ĉirkaŭadon kaj estis devigitaj batali en malfavoraj kondiĉoj por si mem.
  La defendo de la malorganizitaj kaj demoralizitaj aŭstroj estis trarompita, la rusaj trupoj finfine frapis la aŭstrojn el la enirpermesiloj kaj fakte kaptis Krakovon tuj. Kune kun tio, estis multaj kaptitaj ne nur aŭstraj, sed ankaŭ germanaj kaptitoj.
  Rusaj trupoj povis descendi de Karpatoj kaj eniri la teritorion de Hungario. La situacio en la sudo estis katastrofa. La aŭstra armeo disfalis antaŭ niaj okuloj, kaj la germanaj trupoj estis tro plimultitaj de Rusio por proponi signifan reziston.
  Por ŝpari la situacion, la germanoj estis devigitaj prirezigni la planitan ofensivon de Orienta Prusio inter la Bug kaj la Vistulo, same kiel fortranĉi la Varsovian kornicon.
  Tamen, por fiksi la rezervojn, la prusoj provis avanci en la direkto de Kurlando, sen koncentri grandajn fortojn.
  Tiu ofensivo ne estis kronita kun sukceso, kaj nur kaŭzis signifajn germanajn perdojn.
  Sed la germanoj urĝe transdonis signifajn fortojn al la sudo, urĝe provante kovri la interspacojn tie.
  La krizo en la provizado de rusaj trupoj estis parte kompensita de granda nombro da kaptitaj trofeoj kaj municioj, kiuj ebligis konservi la batalefikecon de la cara armeunuoj.
  Fine de junio, rusaj trupoj, profitante la malfortiĝon de la germanaj pozicioj en la centro, lanĉis ofensivon direkte al Poznano. La ĉefaj germanaj trupoj situis en la bone fortika orienta Prusio mem, kaj relative malforta kaj likva linio de germanaj formacioj formiĝis en la centro. Krome, la situacio por la germanoj estis plimalbonigita per la komenco de gravaj ofensivaj operacioj sur la Okcidenta fronto, kie la Fritz devis teni siajn poziciojn. Kaj ne eblis pafi pliajn partojn por la oriento.
  Trarompo en la centro kreis minacon, rusaj trupoj rapidis al Berlino. La germanoj devis urĝe retir siajn fortojn de Orienta Prusio, denove rapidante ĉirkaŭe en la sudo en la centron.
  Rusaj trupoj sub la energia komando de Brusilov povis ĉirkaŭi Budapeŝton. Provo kontraŭataki la germanajn soldatojn estis malsukcesa. La plej talentaj el la cara generaloj sukcesis trudi batalon al la prusoj, devigante ilin batali laŭ kondiĉoj ne favoraj por si. Alportante trupojn en batalon popoce.
  Kiel rezulto, la germanoj estis nekapablaj organizi danĝerajn kontraŭatakojn, kaj batalis en malfavoraj kondiĉoj por ili mem. Kaj la manko de municio estis kompensita per trofeoj.
  Urĝe kontraŭatakante kaj signife malfortigante la okcidentan grupiĝon, la germanoj daŭre povis stabiligi la situacion en la centro. Kaj eĉ rekapti kelkajn kaptitajn germanajn urbojn. Tamen, la cara armeo tenis Poznanon. Krome, rusaj trupoj povis krevi en Orientan Prusion, gajninte kelkajn venkojn tie.
  Venigis en agado grandajn fortojn, la germanoj lanĉis kontraŭofensivon en la sudo por trankviligi la blokadon de Budapeŝto. Parto de la germanaj trupoj, aliflanke, montriĝis por deturnita fare de la italaj, same kiel la bulgaraj kaj serbaj frontoj.
  La bulgaroj racie rezonis ke la Entento estis pli forta, kio signifas ke ekzistis neniu signifo en irado al milito sur la flanko de la Centraj Potencoj. Krome, rusaj diplomatoj promesis resendi la turkajn terojn antaŭe perditajn al Bulgario.
  La komuna ofensivo de la bulgaroj kaj serboj montriĝis por tiel danĝera ke la germanoj estis devigitaj transdoni nekredeblaj kvar trupojn en la sudon.
  Pro tio, la kontraŭatako por malŝlosi Budapeŝton perdis en forto. En la daŭro de ekstreme furiozaj bataloj, la germanoj, koste de kolosaj perdoj, antaŭeniris dudek ĝis dudek kvin kilometrojn kaj elĉerpiĝis. En septembro, la rusaj trupoj ricevis kromajn plifortikigojn kaj lanĉis kontraŭofensivon. La situacio por Germanio estis plimalbonigita per la eniro de Rumanio en la militon, kio permesis al ili, kune kun la rusoj, lanĉi sukcesan ofensivon kontraŭ Bukovino. Kaj la 25-an de septembro komenciĝis en Okcidento la granda ofensivo de francoj kaj britoj.
  Komence de septembro, la Entento preparis novan tre grandskalan ofensivon, kies tasko estis liberigi la nordon de Francio.
  Feliĉe, dank'al la sukcesoj de la rusaj trupoj, la germanaj trupoj malfortiĝis. Do nun, male al la maja sukceso, estis gravaj ŝancoj de sukceso.
  La ofensivo komenciĝis la 25-an de septembro kaj okazis samtempe en du sektoroj, starantaj 120 km unu de la alia - sur la 35 km fronto en Champagne (oriente de Reims) kaj sur la 20 km fronto en Artois apud Arras. Tie ekestis la legenda "Tria Batalo de Artois". Se sukcese, la trupoj antaŭenirantaj de du flankoj devis fermiĝi en 80-100 km ĉe la limo de Francio (proksime de Mons), kio kondukus al la liberigo de Pikardio. Kompare kun la printempa ofensivo en Artois, la skalo estis pliigita: 67 infanterio- kaj kavaleriodivizioj estis implikitaj en la ofensivo, ĝis 2600 pafiloj; pli ol 5 milionoj da obusoj estis lanĉitaj dum la operacio. La anglo-francaj trupoj uzis la novajn ofensivajn taktikojn en pluraj "ondoj".
  La malfortigitaj germanaj trupoj ne povis elteni la sukceson, kaj ilia fronto estis trarompita ene de kelkaj tagoj.
  Tio kaŭzis veran panikon en la germana Ĉefa stabo. Provoj liberigi la blokadon de Budapeŝto estis nuligitaj. Sur la orienta sektoro de la fronto, la germanoj finfine ŝanĝis al strategia defendo.
  Brusilov, dume, lanĉis surprizofensivon en la sudo por ligi supren kun la serboj kaj bulgaroj.
  La Aliancitaj fortoj sukcesis kiel jes, kaj planis fermiĝi ĉe Mons. Kaj kreu kaldronon en Pikardio. Kaj ĉi tio estas sendube granda sukceso.
  La germanoj, aliflanke, alportis en la batalon parton de la fortoj transdonitaj de la oriento, kaj la lastatempe formitaj rezervoj, tiel suspendante la plian ofensivon de la aliancanoj.
  Sed tamen, la iniciato en Germanio finfine perdiĝis, kaj rusaj trupoj atingis la limojn de Serbio, tiel kreante novan kaldronon. Kaj igante la pozicion de Aŭstrio kritika.
  En Germanio, la disigo en la elito intensiĝis. La minaco de malvenko en la milito iĝis pli kaj pli evidenta. Rusaj trupoj, malgraŭ la aŭtunaj pluvoj, kaj eble pro ili, kaŭzis novan frapantan malvenkon al la germanoj kaj fortranĉis Orientan Prusion de la teritorio de la cetera Germanio.
  Kaj en decembro, Budapeŝto falis, tiel liberigante signifajn fortojn de la cara armeo por pliaj ofensivaj operacioj.
  La turkaj trupoj ankaŭ suferspertis malvenkojn, la perdon de Erzurum, Tanrog. Tiel, maltrankviliga situacio disvolviĝis por ĉi tiu aliancano de Germanio.
  La komenco de la venonta jaro por la germanoj estis markita per la falo de Koenigsberg kaj nova rusa ofensivo al la Oder.
  Kaj en marto, la ofensivo de Brusilov komenciĝis direkte al Vieno. La germanoj flirtis dum iom da tempo. Sed en majo, Vieno falis, kaj la rusa armeo atingis la Oder.
  Aliancitaj trupoj atingis Bruselon kaj ĉirkaŭis la belgan ĉefurbon.
  La 25-an de majo, la Imperiestro de Germanio sciigis sian kapitulacon. Plia milito por la germanoj iĝis sensignifa. Precipe ĉar Usono eniris la militon en aprilo. Tiel kondamnante la Duan Reich al totala kolapso.
  Kaj kial post tio la germanoj ankoraŭ rezistas? Post ĉio, oni povas diri, ke la situacio estas tute senespera.
  Semajnon poste, Turkio kapitulacis. Cetere, rusaj trupoj jam sturmis Istanbulon kaj okupis preskaŭ la tutan Malgrandan Azion.
  Tiel finiĝis la unua mondmilito. Rusio, Francio, Britio kaj Italio povis vastigi siajn havaĵojn. Bulgario kaj Serbio ankaŭ disetendiĝis. Ĉi-lasta ricevis por si kaj la plej grandan parton de Bosnio kaj Hercegovino. Bulgario reakiris la antaŭe konkeritajn terojn de Turkio. Krome, la serboj ankaŭ resendis al la bulgaroj tiun pecon kiun ili prenis dum la Balkana Milito de 1913. Serbio povis fari tion tiel ĝi signife vastigis sian teritorion preter la lumo de la aŭstroj.
  La Otomana Regno malaperis de la politika mapo de la mondo. Ĝi estis dividita de Rusio, Francio kaj Britio. La rusa caro ricevis ankaŭ Galicion , Bukovinon , Krakovan regionon , Slovenio , parton de Hungario kaj Ĉeĥio .
  Krome Rusio ricevis Poznan, Klaipeda kun la regiono, parton de Orienta Prusio kaj Danzig.
  De la Otomana Regno, la rusoj ricevis Konstantinopolon, Malgrandan Azion kaj la Bosporon kaj Dardanelojn. Francio Sirio, Anglio Irako kaj Palestino.
  La Proksima Oriento ankaŭ estis dividita en influsferojn. Tiel, la cara imperio de Nikolao la 2-a vastigis siajn limojn. La persona aŭtoritato de la reĝo, kiu en la reala historio montriĝis perdanto, ankaŭ kreskis. Kaj sekve de nek la februara, nek eĉ la oktobra revolucio.
  Do la armea kvarteto povis ŝanĝi la potenc-ekvilibron, kaj tiel malhelpi multajn el la malagrablaj sekvoj de la revolucio. Tamen, ilia rita misio ankoraŭ ne finiĝis. Post ĉio, la historio de la cara imperio daŭris.
  Unue, la rusa armeo partoprenis en la milito en Afganio. Anglio invadis de la sudo, kaj la reĝaj trupoj de la nordo. En kampbataloj, rusaj trupoj prenis supren. Ili okupis Kabulon, Heraton kaj la nordon kun la centro de Afganio. Anglio ricevis Kandaharon kaj la sudon de la lando. Tiel, la islama lando estis dividita.
  Dum kelka tempo okazis gerila ĝihado, sed fine ĝi finiĝis per la malvenko de la islamistoj kaj plifortiĝo de la influo de Rusio sur la sudaj limoj.
  Venis la tempo por la fina divido de sendependaj teritorioj en la mondo. Precipe la Mezoriento. La kialo de la eniro de britaj, rusaj kaj francaj soldatoj estis la ribelo de la Vahabis, kaj la pogromoj de kristanaj vilaĝoj.
  Kampanjo komenciĝis konkeri la arabajn terojn mem. Ĝi daŭris kelkajn jarojn, ĝis ĝi finiĝis kun la fina enkorpiĝo en la imperiojn de la Saud-Duoninsulo. Kvankam la linioj montriĝis rifantaj, ĝi estas sufiĉe diskutebla. Sed cara Rusio denove vastigis siajn limojn.
  Iom poste, en 1926, ribelo eksplodis en Irano. La lasta sendependa islama ŝtato provis forpeli fremdulojn el sia teritorio.
  Rusio kaj Britio dividis Iranon, tiel establante komunan limon. Tiel, provizora stabileco formiĝis en la rusaj vastaĵoj.
  Post la konkludo de venka paco: Rusio akiris kelkajn industriajn regionojn de Pollando, Galegio, Slovakio, Ĉeĥio, kaj otomanaj teroj, vastigante sian potencialon. Dum dek du jaroj oni observas industrian kreskon en la mondo. Kaj la plej ŝtorma en la imperio de Nikolao la 2-a. Averaĝe, la ekonomio kreskis je 9.8 procentoj ĉiujare. La cara Rusio prenis la duan lokon en la mondo post Usono, preterpasante Germanion, Brition, kaj proksimume egalan Francion.
  La meza salajro en cara Rusio atingis 50 rublojn, dum la prezo de botelo da vodko estis 25 kopekoj. Kaj por kvar rubloj oni povus aĉeti bovinon. Por 185 rubloj vi povas aĉeti, kaj kredite bonan aŭton. La maksimuma labortago estis reduktita al 10,5 horoj. Nova ferio aperis la 25-an de majo. En ĉiuj antaŭferiaj tagoj, kaj antaŭ la semajnfino, la daŭro de la maksimuma labortago ne povis superi 9 horojn.
  Edukado kaj medicino fariĝis pli kaj pli alireblaj. Kvankam la servoj de kuracistoj restis pagitaj, ili estis subvenciataj, krome multaj kuracistoj, precipe zemstvoj, laboris senpage. Multe pli estis farita. Aparte, stipendioj estis lanĉitaj por la plej kapablaj kamparanfanoj ĉe la institutoj kaj ili estis sendevigitaj de instrukotizoj. Aperis infanĝardenoj, la morteco inter la kreskanta generacio malpliiĝis.
  La naskfrekvenco en la cara imperio daŭre estis alta, sed morteco, ĉefe pro malvarmumoj, malpliiĝis. Farmakologio evoluis. Natura loĝantarkresko pliiĝis de 1.7 procentoj averaĝe en la antaŭmilitaj jaroj ĝis 2.8 procentoj.
  La asimilado de la periferio daŭris. Nikolao la 2-a eĉ decidis pri senprecedenca paŝo, li permesis al la rusaj princoj havi alian eksterlandan edzinon en civila geedziĝo. Por tiel ligi la novan islaman periferion pli forte al la rusaj antikvaj princaj familioj.
  Signife pliigis la grandecon de la armeo. Entute en cara Rusio nun estis mil regimentoj kaj tri milionoj da soldatoj konstante. Ĉi tiu estas la plej granda terarmeo en la mondo. En la sama tempo, granda mararmeo estis konstruita.
  Cara Rusio antaŭ 1929 jam havis 14 procentojn de la monda ekonomia potencialo, kaj daŭre disvolviĝis konstante.
  La Ŝtata Dumao, post la dissolvo ekde la komenco de la milito, neniam estis kunvenita. La elektoj estis nuligitaj, kaj la caro-patro persone ricevis la rajton eldoni leĝojn.
  Ĝenerale, cara Rusio restis potenca, aŭtoritatema potenco.
  Sed tiam eksplodis la krizo de 1929, kiu fariĝis tutmonda granda depresio. La recesio trafis ĉiujn landojn. Ameriko kaj Germanio plej suferis.
  Sed en cara Rusio, la sekvoj de la krizo estis pli malfortaj. Unue, agrikulturo ankoraŭ ludis tre gravan rolon. Due, la ekonomio en la cara aŭtoritatema imperio estis pli centralizita kaj administrita. Tio kondukis al la fakto, ke multaj krizaj fenomenoj povus esti subpremitaj per reĝaj dekretoj. Jes, kaj la lando estis grandega, kun tricent milionoj da loĝantoj sur unu kontinento.
  Kaj tio iom mildigis la manifestiĝojn de la kolapso kaj kapitalismajn kverelojn en ĝi. Kaj granda parto de la ekonomio funkciis por si mem.
  Tamen, krizo ekestis ankaŭ en Rusio. Kontraŭ-monarĥismaj sentoj intensiĝis.
  Antaŭ tiu tempo, Lenin jam retiriĝis de aktiva revolucia agado. Li renkontis Kimrion kaj komencis verki mirindajn verkojn kun li. Li gajnis bonan monon kaj faris nomon por si mem.
  Do Lenino havis sufiĉe da mono, rekono kaj famo. Li estis bonega skribante ĉiajn fabelojn, de kosmaj operoj ĝis sincere naivaj kaj infanecaj. Krome, Vladimir Iljiĉ distingiĝis pro sia grandega fekundeco. Kaj, kompreneble, eskapinte vundi Kaplan, tiu inteligenta viro kun kalveco vivis multe pli longe.
  Trockij ricevis postenon ĉe la Ministerio de Eksterlandaj Aferoj, sukcesis altiĝi al la rango de Privata Konsilanto.
  Sed Stalino, male, iĝis pli radikala kaj revenis al la taktiko de individua teruro antaŭe malakceptita de la bolŝevikoj. Kaj unu el la ideoj de Koba estis la ideo forigi la monarkon.
  Krome, la heredonto de la trono estas grave malsana kaj verŝajne ne estos plentaŭga reĝo.
  En decembro 1931, milito ekis inter Rusio kaj Japanio. La kialo estis la samuraj invado de Ĉinio kaj la kreado de la Manĉura Imperio. Krome, Nikolao la 2-a vere volis venĝi pro la antaŭa malvenko en la Rusa-Japana Milito.
  La batalado komenciĝis kun la antaŭeniĝo de la rusaj trupoj surtere. Kaj la heroo de la unua mondmilito, Kolchak, estis nomumita por komandi la Pacifikan eskadron.
  Japanio havis iun superecon en la nombro da ŝipoj. Sed la rusa eskadro agis sufiĉe lerte kaj energie. Post pluraj bataletoj, la potenc-ekvilibro iĝis pli proksima al egaleco. Kaj granda eskadro iris al la helpo de la Balta Maro. Jes, kaj la Nigra Mara Floto ne dormis.
  Usono kaj Britio estas tro blokitaj en siaj propraj internaj problemoj por doni gravan helpon al la japanoj. Post pluraj furiozaj terbataloj, la rusa armeo forpelis la samurajon el Manĉurio kaj blokis Port Arthur.
  En terbataloj, la avantaĝo de la rusa, cara armeo en tankoj kaj aviadiloj influis.
  Eĉ la unuaj batalhelikopteroj de la mondo, evoluigitaj de la genia Sikorsky kaj aliaj projektistoj, partoprenis en la bataloj.
  Jes, kaj la batalefikeco de la infanterio kreskis, multaj oficiroj ricevis bonegan trejnadon kaj trapasis kruelan lernejon sur la frontoj de la mondmilito.
  Ĉiukaze, ĝi jam estis alia, rusa armeo. En majo, sub la ordonrajto pri Denikin, la atako sur Port Arthur komenciĝis. Por la unua fojo en la monda historio, centoj da rusaj tankoj estis amase uzitaj en ĝi.
  Kaj ĝuste ĉe la apogeo de la sturmo venis la funebra novaĵo el Petrogrado. Car-pastro Nikolao la 2-a estis mortigita. Tiel Stalino, kune kun Sannikov, faris teruran abomenaĵon.
  Alexei II iĝis la nova monarko. Sed la malsana heredanto ne longe regis. Vere, li sukcesis esti kronita kaj mortis en januaro 1932, lasante neniujn virajn idojn.
  Kirill Romanov estis deklarita la nova caro, ĉar la pli maljuna frato Miĥail perdis ĉiun legitimecon pro sia neegala geedziĝo.
  Sed Kirill ankaŭ korektis, ne longe mortante post ses monatoj, translokigante sian tronon al sia filo Vladimiro. La nova heredanto estis ankoraŭ neplenaĝulo kaj la vicregistaro ricevis realan potencon.
  Sed tio ne influis la kurson de la milito kun Japanio. Port Arthur estis prenita. La samurajfloto suferspertis enorman difekton de la agoj de aviado. Rusaj tankoj estas senekzemplaj, kaj ili havas nenion por kontraŭi.
  En julio, la japanoj estis finfine forpelitaj el Koreio, kaj la haveno de Pusan estis prenita de unu atako.
  Tiel, la Lando de la Leviĝanta Suno perdis siajn terposedaĵojn en norda Ĉinio. Kaj en aŭgusto, la balta eskadro alvenis, finfine sekurigante la superecon de Rusio sur maro.
  Post du gravaj marbataloj, Japanio perdis la plej multajn el siaj ŝipoj kaj jurpersekutis pro paco.
  Malsana Aleksej konsentis... La rusoj revenis Port Arthur, Sudan Saĥalenon, prenis la Kuril-kreston, kaj metis sian propran registaron en Koreio. Manĉurio kaj Mongolio finfine eniris la sferon de rusa influo.
  En 1933, Rusio inkludis Manĉurion kaj Mongolion en sian kunmetaĵon kiel provincoj. Kaj en 1935, Koreio ankaŭ fariĝis parto de la cara imperio. Tiel, Zheltorossia estis formita. Io pri kio oni revis fine de la deknaŭa jarcento.
  Vladimiro la Tria estas plena de ambiciaj ambicioj. Kaj Hitler ekregis en Germanujo. Kiu ankaŭ revas pri venĝo. Antaŭ tiu tempo, Britio estis malfortigita, sed ĝiaj kolonioj estis tro grandaj. Kaj ne malutilus vivteni sin. Cetere la rilatoj inter Rusio kaj Anglio estas ege streĉaj. Kaj Francio ne plu estas aliancano.
  La milito en Hispanio iĝis la katalizilo por la konfrontiĝo. Italio, Rusio, Germanio helpis al Franco, dum Britio kaj Francio helpis al la maldekstra koalicio.
  Do la partoprenantoj batalis ne malkaŝe, sed kiel volontuloj, la milito daŭris ĝis 1939. Krome, la Fuhrer sukcesis efektivigi la Anschluss kaj reakiri la terojn loĝatajn de la germanoj. Precipe la Sudetoj. Kaj Ĉeĥio mem fariĝis rusa provinco.
  Italio, Germanio kaj Rusio formis sian propran koalicion. La reĝimo de Mussolini konkeris Etiopion kaj revis pri novaj konkeroj.
  Kaj en majo 1940 eksplodis la dua mondmilito: Francio, Britio, Belgio, Nederlando unuflanke, kaj Rusio, Germanio, Italio aliflanke.
  Hispanio, elĉerpita de la interna milito, restis neŭtrala por la momento. Sed Japanio, malgraŭ longdaŭraj historiaj plendoj, prenis kaj atakis Anglion.
  Ĉi tio montriĝis serioza helpo por Rusio. Tie, kiel en la Malproksima Oriento, la pozicioj estas protektataj, kaj en la okcidento la aferoj iris eĉ neatendite bone.
  La rusa armeo faris sian ĉefan ofensivon en Hindio, Pakistano, suda Irano kaj Afriko.
  La germanoj, neatendite, danke al la brila plano de Mainstein, sukcesis venki Francion, Belgion kaj Holandon en monato kaj duono.
  Ĝi rezultis esti la plej granda sukceso. Kaj ankaŭ neatendita. Inkluzive por cara Rusio.
  Sed la provo de surteriĝo en aŭgusto finiĝis en fiasko. La germanoj perdis ĉirkaŭ kvindek soldatojn mortigitajn kaj ĉirkaŭ dek mil kaptitojn. Sed ne eblis tuj kapti Brition.
  Sed la rusa armeo okupis Baraton, sudan Iranon kaj Pakistanon sen multe da rezisto. Tiam ŝi moviĝis al Hindoĉinio, kie la japanoj jam surterigis siajn trupojn.
  Kaj vintre, la rusa armeo, kune kun la italoj, okupis Egiptujon kaj moviĝis tra Afriko. La milito iris facila kaj simpla. La koloniaj trupoj de la Brita Imperio nenion povis kontraŭstari al la rusa armeo. Ili povis fari nenion, kaj ĝenerale ne volis. Do la lokaj indiĝenoj por la interesoj de aliaj morti en la bastardo.
  Ankaŭ Germanio ne dormis. La Fritz prenis Ĝibraltaron per ŝtormo kaj envojaĝis Maroko. La batalado tie estis en plena svingo de meza intenseco. Neniu kontraŭstari.
  Jes, kaj Roosevelt estis ege pasiva. Li tre timis novan militon, kaj eĉ kun tia potenca koalicio. Ĝenerale, Anglio havis nenion por konservi siajn koloniojn. Se io rezistis la antaŭeniĝon, do la afrika ĝangalo, dezerta sablo kaj disvastiĝantaj komunikadoj.
  En April 1941, rusaj kaj japanaj trupoj alteriĝis en Aŭstralio.
  Britio ankoraŭ rezistis ĝis la 25-an de junio 1941, nova, ĉi-foje multe pli sukcesa, amfibia surteriĝo okazis sur la teritorio de Anglio mem.
  Du semajnoj da malfacila batalado. Londono falis kaj la milito preskaŭ finiĝis. Sed... Churchill eskapas al Kanado kaj anoncas la daŭrigon de la milito.
  Japanio atakas Amerikon en Peru Harbour en decembro 1941. Nova fazo de la Dua Mondmilito komenciĝas.
  La cara imperio rememoras Alaskon, kiun la usonanoj fraŭde akiris kontraŭ centonoj, kaj la 12-an de decembro aliĝas al la milito deklarita de Usono al Japanio. La 15-an de decembro kaj Germanio kaj Italio deklaris militon kontraŭ Usono. Kaj la 17-an de decembro, la marioneta reĝimo de reĝo Dua en Anglio ankaŭ formale komencis malamikecojn kontraŭ Kanado kaj Ameriko.
  Tiel, grandega koalicio montriĝis kontraŭ Usono kaj Kanado. La 22-an de decembro, Hispanio deklaris militon al Ameriko. La 25-an de decembro nur Brazilo kuraĝis preni la flankon de Usono. La ceteraj latin-amerikaj landoj elektis resti timeme neŭtralaj.
  Kion alian ili povus fari. La rusa armeo, kompreneble, lanĉis ofensivon tra Alasko. Kaj ĝenerale estas nenio por kontraŭi ĉi tion. La rusa kirasa floto estas tro forta kaj la usona estas malforta.
  Sed Usono rapide fermas la breĉon. Jam en 1941, preskaŭ tri mil memveturaj kanonoj kaj tankoj estis produktitaj de la usona industrio. Kaj en la dua kvarono de 1942, la produktado de tankoj jam atingas mil pecojn monate. Post komencaj sukcesoj, dum kiuj rusaj kaj germanaj trupoj okupis la tutan Alaskon, la antaŭeniĝo iom malrapidiĝis kaj amerika rezisto iĝis pli forta.
  En la kvara kvarono de 1942, la produktado de tankoj kaj memveturaj kanonoj en Usono atingis du mil kaj duonon monate, kaj ducent aviadilojn tage. Tiel, Usono superis caran Rusion en la produktado de tankoj kaj aviadiloj kaj alproksimiĝis en la produktado de artilerio.
  En Germanio, nur ĉirkaŭ sescent tankoj kaj memveturaj pafiloj estis produktitaj monate, en Britio kaj Italio, kun Hispanio, proksimume la sama. Estas ĉirkaŭ tricent aŭtoj en Japanio. Kaj aviado estas ĉirkaŭ ducent entute. Ĝis nun, la koalicio estis en la gvido laŭ la kvanto de armiloj produktitaj, sed ni ankoraŭ devas batali trans la oceano.
  La komunumo de diktatoroj havis signifajn avantaĝojn en la nombro da infanterio kaj la nombro da armea personaro.
  Usono ankoraŭ perdis la batalon. Antaŭ la fino de 1942, Kanado estis perdita je tri kvaronoj kaj la batalado proponita al Usono mem.
  En la unua trimonato de 1943, la produktado de tankoj kaj memveturaj kanonoj en Usono superis tri mil ekzemplerojn, kaj 260 aviadilojn tage. Sed parte, la manko de edukitaj skipoj reduktis la efikon de la kreskanta produktado de armiloj. La trupoj de la koalicio de diktatoroj kaptis Toronton, kaj fine de aprilo Kebekio. En majo kaj junio, furioza batalado okazis en la norda Usono.
  Perdoj ambaŭflanke estus grandegaj. Sed la koalicio havis enorman laborforton, kaj kontrolis multe pli da teritorio ol Usono.
  Tial, malgraŭ la stabiligo de la fronto, la pozicio de Usono restis ege malfacila.
  En la tria kvarono de 1943, la produktado de tankoj kaj memveturaj pafiloj en Usono atingis kvar mil monate, kaj 350 aviadilojn ĉiutage. Sed ĉi tiuj jam estis limigaj ciferoj. Senutile estas plu pliigi la produktadon de armiloj, ĉar tankaj kaj aviadilaj skipoj ne havas tempon por prepariĝi.
  La frontlinio iomete ŝanĝiĝis en la dua duono de 1943. Sed la bataloj estis ege furiozaj, multaj setlejoj ŝanĝis manojn dekfoje. Vere, la koalicio entute moviĝis suden dum kvindek ĝis sesdek kilometroj.
  Kaj la sekvan jaron de batalo, ne atentante la vintron. La rusa armeo kaj Germanio produktis novajn specojn de tankoj, per pli fortaj pafiloj kaj potenca kiraso. Usono respondis al tio per la "Sherman" - 4 M. Sed ĉi tiu veturilo ankoraŭ estis pli malalta ol la ĉefa tanko de la koalicio "Urso". La rusa veturilo estis unuigita kun la germana kaj akiris 107 mm kanonon, kun muzelo rapideco de 890 metroj. Tiel, la "Urso" trafis la "Shermans" je longa distanco dum restante nepenetrebla por la amerika aŭto. La dua rusa tanko "Volk" iom post iom elproduktiĝis. Kvankam ĝia veturada efikeco estis impona.
  Kaj en la aero, kvalita supereco estis flanke de la koalicio. Kaj la usonanoj ne plu povis preni unu kvanton. Kaj la nombro ankaŭ estas flanke de la potencoj de la Orienta Hemisfero.
  En la somero de 1944, la amerikanoj retiriĝis iomete. Iliaj fortoj malkreskis en tiu longedaŭra eluziĝomilito. Kaj la malamiko mobilizis pli kaj pli da korpoj. Formante ilin el indianoj kaj ĉinoj. Antaŭ la fino de 1944, la pozicio de Ameriko plimalboniĝis denove, la koalicio avancis pliajn du cent kilometrojn.
  1945 estis markita de la retiriĝo de Brazilo el la koalicio, kiu rapidis forlasi Usonon. Sed Usono deklaris militon kontraŭ Argentino, Ĉilio kaj Portugalio.
  En la unua duono de 1945, la frontlinio restis neaktiva, kvankam la bataloj estis distingitaj per malofta sangoverŝado. Sed tiam Usono sinkis en la dua duono. La homaj kaj materialaj rimedoj de Usono estas tro elĉerpitaj por daŭrigi plian reziston. Pala Filadelfio, Ĉikago. En decembro, Novjorko kaj Vaŝingtono estis ĉirkaŭitaj. Kaj en januaro, post la falo de la usona ĉefurbo, Usono finfine malkuraĝiĝis kaj kapitulacis.
  
  LA AVENTUROJ DE INFANOJ OLEG RYBACHENKO
  La aventuro de la eterna infano Oleg Rybachenko en la aro de universoj de la Sfero-hiperfano estas tiel amuza, ke ili devus esti konsiderataj aparte.
  -Ah! - la knabo kriis. La pingloj senkompate pikis lin, tamen la elasta haŭto bone tenis la baton. Tamen, la dornoj estis kvazaŭ ŝarĝitaj sur streĉa fonto, pafitaj en nuboj, kaj Oleg Rybachenko sufiĉe malbona. La knabo laŭte ĵuris kaj malfacile eliris kaj avide mordante la kaptilon. Pisuki restis sur la korpo.
  La komputilo en la braceleto ĝentile instigis la knabon:
  -Estas danĝere, iliaj kudriloj trabrulas, se vi estas kuraĝa kavaliro en simpla korpo, vi mortos.
  Oleg Rybachenko forbatis la brulantan pilkon per la piedo, furiozo ekflamis en li. La knabo kunpremis la pugnojn kaj kuris. Ne, la juna militisto eĉ ne pensis forkuri, li kuris al sia hiperkostumo. Nudaj, rondaj kalkanoj ekbrilis tre rapide, la knabo povis sufiĉe sukcese konkuri kun la olimpika ĉampiono. Tamen, ĉi tiu rapideco ne sufiĉis por ke li kuru pli rapide, li komencis resalti. Ĉiu salto estas kiel kanguruo - lia rapideco kreskis.
  La knabo grumblis kiel tigrido:
  -Tenu brutulo, dek du ĉapitroj kaj ĉiuj malplenaj.
  La fluganta knabino nudigis siajn dentojn, montrante siajn dentojn. Tiam ŝi ellasis gravitan ondon, ebenigante la vojon antaŭ la knabo. Oleg Rybachenko ĝoje vangofrapis siajn nudajn, infanajn piedojn sur la varmigitan surfacon. Alkurinte kaj rapide vestita per nepenetrebla kiraso, la kavalira knabo akiris la rapidecon de raketo.
  La terminatorknabo atakis furioze, provante platigi la drakon. Nevidebla, sed de ĉi tiu eĉ pli terura pugno estis preta fali sur la fremdan reptilion. Sed ia nekonata forto haltigis lin.
  Oleg Rybachenko tremis pro streĉo, li streĉis ĝis la limo, sed lia grandega viktimo, kvazaŭ nenio estus okazinta, maĉis la reston de la kuko.
  La knabo estis preta krii pro malespero:
  -Tio estas la diablo. Ĉu li kapablas elmontri la ekranon.
  -Ne! Estis mi, kiu protektis lin. - La knabino skuis siajn orajn harojn kaj sendis el perlaj dentoj, reflektante ĉiujn kolorojn de la ĉielarko, stelkunikletojn. Mi ne lasos vin detrui ĝin.
  Oleg Rybachenko provis grumbli, kiel eble plej feroce:
  -Li estas monstro.
  La anjonknabino ekstaris kun siaj mamoj por protekti la mastodoton:
  -Ne! Kaj denove ne! Li estas sendanĝera knabo. Krome, rigardu kiel granda ĝi estas, tio signifas, ke ĝi aperis sufiĉe lastatempe.
  La knabkavaliro estis tre surprizita:
  -Kaj kio ili estas ankoraŭ malgrandaj?
  Eterne juna anjono konfirmis:
  -Kompreneble, ĝi iom post iom malpliiĝos.
  Oleg Rybachenko, ĝenite, forte batis sin sur la frunton. Kvazaŭ de bato per sledmartelo sur silicio, fajreroj dense pluvis.
  Ho, mi forgesis kie mi estas. Bone, mi ne mortigos lin.
  La potenca demiurga knabino diris akordige:
  - Tiam trankviliĝu kaj malstreĉu.
  La knabo mallevis la manojn kaj malaktivigis la kampon. Tiam li ridetis.
  - Li estas bela. Jes! Mi preskaŭ forgesis. Kio estas via nomo.
  La knabino respondis malamike:
  -Kaj vi bezonas ĝin.
  -Nature. - Mi estas Oleg Rybachenko kaj ĉiuj scias ĝin.
  La fraŭlino mildigis sian voĉon.
  - Nu, nomu min Aura Charlie.
  La knabo etendis la manon al la knabino.
  - Orra estas bona nomo. - Ni estu amikoj.
  Ŝi dubis:
  -Kion vi serioze?
  La knaba esploristo, kun la varmego de fajro en la vento, diris:
  - Serioze nenie!
  Charlie ĝoje ekkriis:
  -Kompreneble, anjonoj ne mensogas. Kaj se ni proksimiĝos, estos eterne, ĝis estingiĝos ĉiuj steloj en ĉiuj universoj... Kaj ili ne povas ĉiuj estingi, ĉar ĉiam pli da lumaĵoj estas konstante lumigitaj!
  Oleg Rybachenko havis kelkajn dubojn:
  - Nu, mi ne scias, knabinoj malofte faras fidelajn amikojn.
  Orra, al tiaj duboj, rezolute kaj kun evidenta rankoro en la voĉo kontraŭis:
  - Mi ne estas knabino, sed jam batita anjono. Tamen, ne maltrankviliĝu, mi ankoraŭ ne havis tempon sufiĉe da vivo. Nu, hiperplasma heroo, ĉu ni ankoraŭ amuziĝos aŭ iros al la urbo?
  La knabo iom levis sin de la surfaco kaj snufis kun intenca malestimo:
  -Kaj kio estas tie? Kvankam mi memoris - la nova edzo de scienco, evoluigis ion tian, ke la vorto ĉokolado en plateno.
  Charlie diris per tre serioza tono:
  - Jen li povas helpi nin - krome, mi rakontos al vi sekreton, serioza minaco minacas super nia frateco.
  Oleg eksaltis kiel bruligita kato:
  -Kiu?
  Anionka tute home metis sian montran fingron al siaj lipoj kaj komentis:
  "Eble estas pli bone por vi ankoraŭ ne paroli."
  La petulema knabo iom ekkoleris:
  - Kial silenti, estas pli bone diri tuj. Kaj tiam mi lernas de aliaj. Ĉu ekzistas sekretoj, al kiuj mankas ŝlosiloj?
  Orra metis sian duan fingron al siaj lipoj kaj flustris:
  Nu, ne ĉiuj scias ĉi tion. Kaj kiu scias, li ne rimarkas la danĝeron.
  Oleg Rybachenko serioze ŝvelis kaj minace grumblis:
  -Cetere, estas pli bone scii anticipe ol kaŝi sin malantaŭ la nebulo de nescio. - Kaj tiam la infano eligis indan aforismon. - Vi povas kaŝi vin malantaŭ la nebulo de nescio, sed vi ne povas kaŝi!
  Orra reĵetis siajn harojn per milda movo, kaj ĝi teksiĝis en malgrandajn vostojn.
  - Nu, ĝenerale, mi rakontos al vi sekreton. Ŝi spite metis sian trian fingron al siaj oreloj. Kaj ŝia hararo, laŭ mensa ordono, akiris la koloron de verdflava kaki:
  - En nia universo la tempo ne ĉiam fluas en la kontraŭa direkto. En sia strukturo, la universo similas plurfoje konkavan kaj torditan prismon rompitan en riveretojn. Tio estas, malsamaj leĝoj regas en diversaj galaksioj.
  -Kompreneble ĝi estas mirinda. - Oleg Ribaĉenko intence ĉirkaŭis la okulojn. Sed ĉu tio estas minaco?
  La knabino ŝanĝis la koloron de kaki en siaj haroj, fariĝante flava en oranĝan kaj verdan en bluan. Kaj ŝi daŭrigis per kompleza tono:
  -Auxskultu plu. Raso de fluor-spirantaj skaraboj aperis en la Gong-galaksio. Ĉi tiuj koŝmaraj estaĵoj transprenis multajn galaksiojn kaj kreis sian grandegan kaj agreseman imperion. La nura afero, kiu malhelpas ilin bati nin, estas la timo, ke, invadante en inversa tempo, ili kaŭzos neripareblan damaĝon al sia korpo.
  - Kaj tio tre eĉ povas esti. - Interrompis Oleg Ribaĉenko kaj sprite elsendis. - Milito estas dolĉa kiel mielo, kiel sukera melaso, kaj ĝi malsanigas vin kiel postebrio!
  Charlie tute ne subtenis la ludeman kaj ĝojan humoron de la knabo, kiu ŝajnis nur esti inspirita al heroaĵoj per ebla militludo. Ŝi parolis per tre serioza tono:
  -Do tiuj ĉi skaraboj estas tre kruelaj, barbare ekspluatas aliajn popolojn kaj rasojn. Teknologie, artropodoj estas tre evoluintaj kaj milito kun ili estas plena de teruraj sekvoj por ni. Tamen, ne nur ili. Ekzistas ankaŭ raso de sulfurspirantaj raŭpoj, ankaŭ ne sukero, sed krom ili grandioza pirata frateco, sen paroli pri multaj pli malgrandaj mondoj regataj de barbaraj reĝimoj. - La knabino montris siajn fingrojn supren kaj ŝia ungo lumiĝis per flamo, kvazaŭ de benzina fajrilo. - Je pli granda distanco estas pli - agresemaj aŭ simple neperfektaj ŝtatoj. Tio estas, nia universo ne estas tre bona kaj perfekta, kaj estas multaj malamikoj ĉirkaŭe.
  La knabkavaliro blovis kaj, prezentante sin kiel Aleksandro la Granda, diris:
  -Kaj kiel vi reagas al ĝi? - Jen Oleg Ribaĉenko denove ekbrilis kun eksterordinara spriteco. - La silento estas ora, nur tiuj, kiuj kutimas silenti, donas orajn monerojn al babilantoj, sen paroli!
  Orra Charlie kun patoso kaj, gracie, kiel danco de papilio, gestante, komencis fari parolon:
  -Kion vi opinias, sufiĉe lastatempe la konsilio de pli aĝaj fratoj decidis formi sian propran grandan armeon, sed ĝis nun la procezo iras tro malrapide. Post ĉio, niaj unuoj estas formitaj el volontuloj. Ekzistas ankaŭ la Savarmeo - ĝi estas multnombra, sed ĝia kredo estas helpi la malfortulojn, kaj ne batali per multmiliona, aŭ eĉ multe miliarda aro da injektoj - tiel nomas sin la skaraboj mem. Sincere, injektoj estas mortigaj, ili povas kaŭzi alergiojn. - Orra, etendis la naskiĝon duonmetron en rido, ŝi ŝajnis tre kontenta pri sia vortludo.
  La kavalira knabo tute sincere diris ion ege polemikan, sed parte vera:
  - Nu, vi scias - milito estas la plej interesa kaj ekscita afero en la universo.
  La voĉo de Charlie iĝis pli strikta, kaj grandega, radia rideto tuj falis de ŝia vizaĝo:
  -Se temas pri la ludo, ĝi povas interesi ankoraŭ knabeton, sed fakte temas pri sango, larmoj, krevigitaj mondoj, kriplaj planedoj. Mi iam estis en universo, kie oni uzis superbombojn. Estis terura vidaĵo. Tutaj galaksioj estas detruitaj, nubaj nuboj de bilionoj da eksploditaj steloj. - Nun la okuloj de la anionknabino kreskis ĝis la grandeco de luko en la tanko. Kaj ĉi tiuj Zenki ekbrilis kiel spotlumoj tra kalejdoskopo. - Malmultaj el tiuj, kiuj pluvivis, diris, ke tiaj potencaj ŝargoj estis uzataj, la ĉefaj en la procezo de kunfandiĝo de ultra-mini-partikloj - la indiĝenoj nomis ilin tsuvaronoj. Tio estas, tiaj abismoj de la mikrokosmo eksplodis, ke necesis ducent kvardek dimensioj por uzi. Tia reago estas sextilionoble pli potenca ol nuklea. Unu atomo, aŭ pli ĝuste elementa partiklo de tia bombo, kapablas ŝpruci multkilometran titanan rokon en fotonojn.
  -Ŭaŭ! - La surprizo de Oleg Rybachenko absolute ne estis falsa. - Mi esperas, ke vi montros al mi ĉi tiun universon.
  Orra ŝanĝis la formon de siaj grandaj okuloj de ronda al triangula, kaj diris kvazaŭ sur violono:
  - Mia knabo, la hororoj kiujn mi vidis estas malfacile priskribi per vortoj. Tremigas min, ke pensantaj estaĵoj povus iri ĝis esti tiel kruelaj. Cetere, ĝi estas absolute sensenca, ĉar post tia eliĝo ne restas gajnantoj aŭ malgajnintoj.
  Oleg Rybachenko murmuris kun timema espero:
  -Sed mi esperas, ke ne ĉio estas morta - io pluvivis. Ne estas absoluta malpleno en la naturo, nur homa stulteco ruinigas la menson, centprocente!
  La knabino ŝanĝis la triangulojn en seslaterojn kaj sen ia malmodesteco kuĝis:
  -Eble, sed mi ne havis la kuraĝon ekscii. Tamen kelkaj steloj brulis, sed ili povus esti krevigitaj, kaj mi distingis la lumon, kiu atingis nin malfrue.
  Oleg Rybachenko ĝojis pri la ŝanco montri sian erudicion.
  - Kaj mi scias, ke fotonoj moviĝas kun rapido de tricent mil kilometroj sekundo. Tio signifas, ke ili kovras distancon de mil parsekoj dum du mil sescent jaroj. kaj dek mil en dudek ses mil jaroj. miliono por du...
  Aurra reduktis la grandecon de siaj okuloj kaj alprenis pli homan aspekton. Akordige diris:
  -Mi ankaŭ scias tion. Ĉu vi havas dekuman sistemon?
  La knabo, iama pioniro, volonte konfirmis, eksaltante kiel loĉo en pato:
  Jes, kaj ĝi estas nature - laŭ la nombro da fingroj. Tio estas nur notoj en la lernejo surmetitaj de dek du poentoj.
  Charlie ridis kaj knaris kun moskito:
  "Estu kiel ajn, mi provis eliri el tie kiel eble plej rapide. Kiel ultrafotono, en hiperlasero!
  La esplorista knabo rimarkis kun sulkiĝo:
  -Tio estas senutila.
  Kaj Oleg Rybachenko denove sentis sin inspirita, donante:
  - Ne la morto estas terura, sed la perdo de senmorteco! Ne la karno gravas, sed en la lumo de la animo!
  Anionknabino kun tute normala, homa rideto respondis:
  - Nenion, mi ĵetos vin tien, vi mem vidos. Nuntempe, mi volis diri al vi. Ni ricevis informojn, ke la injektoj faras novan potencan armilon kaj kiam ili estos pretaj, ili atakos nin. Iliaj plej grandaj monopoloj bezonas pliajn profitojn, kaj milito estas ora pluvo en ŝvelintajn poŝojn.
  - Monopoloj kaj korporacioj. - Oleg Rybachenko surmetis ege inteligentan aspekton. - Ili komercas per sango, vendante armilojn, municion, municion, ludante en la borso, ĉar kotizoj aŭ falas kiam ili estas venkitaj, aŭ, male, altiĝas kiam iliaj trupoj transprenas.
  Orra, kiu ŝajne havis konsiderindan sperton kun junuloj, estis iom surprizita:
  - Vi ne estas stulta, de kie vi prenis tion?
  La esploristo honeste respondis:
  - Mi ŝatas legi seriozajn librojn kaj laŭvorte gluti ilin. Estas facile iri tra la vivo kun kapo plena de scio, kaj la malpleno en la kapo nur faciligas la monujon!
  Oleg Rybachenko, vidante, ke la anjonknabino volas, ke li parolu pli, rimarkis:
  - Jen ni havas en la soveta imperio, nur kelkajn idolojn, sed ne ekzistas Dio! Kaj kio estas alloga pri ateismo: malpleno estas la plej kondescendenta mentoro, vakuo estas la plej nerespondeca patro!
  Kaj mi aldonis iom pli por spico:
  - Ateisto, elfrapante el sub la piedoj la fundamenton de la kredo, ne rimarkas, ke lia gorĝo estas en senkompata maŝo de Dia forto majoro!
  -Kaj vi havas la kapablon rapide asimili informojn kaj sprite aspergi aforismojn. Aurra surterigis sian fortokampon en la sablon, piedbatante nubon de oranĝa kaj purpura polvo. - Kaj nun ni iru prefere flugis.
  Oleg Rybachenko pliigis sian altecon, sentante, ke lia nova korpo kapablas streĉiĝi. La infano tre volis ludi Peter Pan.
  - Bone, sed unue mi faros ankoraŭ unu rondon.
  Etendante la brakojn, la knabo turniĝis kaj komencis tranĉi en la aeron plenan de eterna printempo.
  Orra, rigardante la knabon pirueti, sprite enmetis sin:
  - Kio estas alloga pri ateismo - malpleno ne povas batadi infanojn-petolulojn!
  Sed tiam intervenis la Ĉiopova, Ĉieestanta kaj Ĉioscia Sphero Creator Boy. Li senpene tiris Oleg Rybachenkon el siaj mondoj kaj ili finiĝis sur grandega, flugilhava drako. Fluoj de ĝenata aero lavis la vizaĝojn de la knaboj. Kaj la flugiloj de la drako konsistis el longaj rigliloj, kaj naŭ vizaĝoj el nuksoj.
  Sphero, laŭ mensa ordo, kreis riveron de veziko fanta, devigante ĝin flosi tra la aero, kaj li mem komencis ĉasi flosantajn estaĵojn. Oleg Rybachenko ankaŭ pafis de magia telepatia impulso. La knaboj amuziĝis ĉasante. Batalŝipoj eksplodis, kaj grandegaj kaĉalotoj kun dentegoj-Everestoj. La rivero mem fariĝis senfina oceano, kaj oni vere povis konfuzi kie ĝi estas supren aŭ malsupren. Siringoj, ruĝaj, flavaj, smeraldaj bobelaj riveretoj ŝprucis. Sphero ridis kaj draŝis per diversaj futurismaj armiloj. Kaj al la muziko subite aperis literoj kun vizaĝoj kaj armiloj. Ili rapidis trans la ĉielon, fame faldante en bizarajn kaj ampleksajn aforismojn;
  Saĝaj vortoj estas bonaj - bonaj faroj estas pli bonaj!
  La vivo estas ĉiam brila, kaj la morto estas mezbona!
  Scienco ne estas ĉio, la plej altnivelaj armiloj postulas lertajn manojn kaj flekseblan menson! Spirito venkas materion!
  Ĉiu momento ĉesas esti rava, tuj kiam ĝi frostas, frostiĝas kiel glaciflosaĵo!
  Movado estas vera feliĉo!
  Patrujo estas la plej altvalora afero, kiun homo havas, sen ĝi la vivo ne havas signifon!
  Homo sen patrujo estas kiel korpo sen animo!
  Religio estas la konsolo de la malfortuloj - ajnaj malfeliĉoj ŝajnas sensignifaj, se ili estas provizoraj!
  Se la tekniko estas la gardanĝelo, tiam la batala spirito estas la dio de milito!
  Estas pli facile preni la oceanon per kulero ol diskuti kun ateisto!
  Komputilo kiel knabino amas junan kaj obstinan!
  La morto diferencas de la amato, ke ili ĉiam provas prokrasti la renkontiĝon kun ŝi!
  La morto diferencas de la amato, ke ĝi ĉiam venas en la malĝusta tempo, sed neniu riproĉas al ŝi pro tio ke ŝi malfruis!
  Kiu ŝparas pri sekureco - rompiĝu ĉe entombigo!
  Bone nutrita armeo estas la ŝlosilo al prospero!
  En milito, bona preparo estas kiel aero al la pulmoj, malbona miksaĵo de gasoj kripligas kaj mortigas!
  Kiam homo artefarite donas al si imponan aspekton, tio estas certa signo de spirita malforteco.
  Terura lupo en vesto de ŝafo, ne ŝafo en vesto de lupo!
  Por homo, estas nenio pli grava ol milita arto - ĝi estas sinonimo de inda ekzistado! La morto de tigro estas pli bona ol la vivo de hundo!
  Morto en milito estas pravigita nur kiam la malamiko aĉetas ĝin je troa prezo, kaj doni donacojn al la malamiko egalas al perfido.
  La rekonita malamiko estas preskaŭ venkita, vi nur bezonas ne lasi la ŝancojn mem foriri!
  La kadavro de malamiko estas multekosta, sed vivanta ankoraŭ kostos pli!
  Stealth-kvalita gajninto!
  Ĝenerale, la vivo sen malfacilaĵoj estas kiel supo sen spicado, multe - amara, ne - ne grimpas en la gorĝon!
  Viroj devus almenaŭ unufoje en sia vivo mortigi kaj savi iun! Kaj se la unua estas bonŝanca, tiam la dua estas nemalhavebla provo de kuraĝo!
  La komputilo estas pli bona ol la atombombo, ĝi estas la plej certa maniero por konkeri la naciojn kaj igi ilin labori por la venkinto! Cetere mi ne timas tentojn! Ĉiu kredo do valoras ion, se ĝi scias defendi sin!
  En juneco, la sango fluas pli rapide, kaj la "poto" kuiras pli varme!
  Malrapida azeno, pli malbona ol porko, ankaŭ malbonodoras, sed ne donas viandon!
  Aŭtomata fajro kaj muĝado de ŝelo - plej bone forpuŝu bonan memoron!
  Kredo sen pruvo: ke falko, sen flugiloj, povas grati, sed ne lasos ĝin ŝvebi!
  Religia diskuto estas la plej senfrukta - ĉar ambaŭ diskutado havas neniun ideon pri la temo, pri kiu ili diskutas!
  En la kuro inter scienca kaj teknologia progreso kaj moralo, ĉi-lasta estas kondamnita esti eksterulo! Kvankam la homaro riskas fali en la abismon inter scienco kaj moralo!
  Kiu ŝparas per scienco, tiu prirabas sian idaron, kaj kiu rabos siajn posteulojn, tiu restos por ĉiam almozulo!
  Per rabado de posteuloj, vi povas fari kapitalon, sed vi ne povas riĉiĝi!
  ! Politiko estas malpura komerco farita en puraj kostumoj!
  Vero ĉiam estas multflanka, sed eraro estas unuforma!
  Beleco estas dialektika koncepto - nur malbeleco estas universala!
  Modernaj armiloj, male al vino, amas junecon!
  Ŝparu la malamikon, kion sidi sur ponardo - ŝtalo ne konas la senton de empatio!
  La plej bona armilo estas eltrovemo, ne postulas kostojn, sed estas multekosta!
  Kiam la nombro da kadavroj estas pli ol unu, ili fariĝas de tragedio al ekstraĵo!
  Murdo estas kiel perdi vian virgecon unuafoje kaj ĝi doloras, poste kun ĉiu nova ago pli kaj pli da plezuro!
  Tiu skolto estas malbona, kiu ne povas antaŭvidi eliron en kazo de malsukceso!
  En iu ajn alia areo, eraro povas kosti vivon, sanon, kaj nur trompante vin en religio, vi riskas perdi senmortecon!
  La besto havas dentegojn, la viro havas pafilon, la besto dependas de la muskoloj, kaj la viro de la menso! Provas obtuzajn dentojn, sed akrigi la menson - tial la menso estas senmorta, progreso, kiel eternmova maŝino, kondukos al prospero!
  Eĉ la plej teruraj novaĵoj de ripetado fariĝas ordinara!
  Kiam agento laboras por du inteligentecoj, kontraktante infanon provantan ŝtopi du cicojn en lian buŝon, li riskas ŝiri sian buŝon!
  Movado estas la pluvo, sub kiu kreskas la floroj de la sano, kaj la sarkilo elradikiganta la herbojn de la malsano!
  La blinduloj de blinduloj ne vidas la okulon - ili iras kien ili volas!
  Ne povas elkonduki blindulojn - kara fidela transirejo!
  Vida vojaĝanto ne tiru - helpu la blindulojn!
  Homo facile rompas, malfacile subigas, kaj tre malofte atingas amon el la naturo!
  En kartoj, sorto venas al hela kapo, lertaj fingroj kaj trankvila koro!
  Ĝenerale, krimo ne estas ĉokolado, fuŝinte dolĉan vivon, vi ne faros, sed vi certe ricevos obezecon de la koro!
  Manko de forto povas kompensi troon de inteligenteco, sed neniu troo de forto povas kompensi mankon de inteligenteco!
  Talento povas anstataŭigi mankon de edukado, sed neniu kvanto de edukado povas anstataŭigi mankon de talento!
  Diamanto estas gemo sen polurado, sed neniu polurado transformos karbon en diamanton!
  La morto de iu alia estas amuza, sed de via propra morto via koro krevas kaj via animo iras al viaj kalkanoj!
  Mono gluiĝas al sangaj manoj kaj glitigaj animoj kiel malpuraĵo!
  El ĉiuj formoj de fanatikeco, religia estas la plej malracia kaj egoisma, do direktita ĉefe por atingi personan senmortecon!
  Amo diferencas de seksperforto nur en la formo de pago - pago en speco por la lasta ago!
  Pli bone estas perdi en justeco ol gajni en peko!
  La perdo de virtulo estas gajno en la ĉielo, la gajno de pekulo estas ŝtelo de la animo!
  Neante Dion, la komunistoj metis senracian ŝarĝon sur la ŝultrojn de la homo! Volante preni la lokon de la Ĉiopova, la homo ne povis elteni la doloron de Golgota kaj la tentojn de la diablo!
  Ne posedante la potencon de Jesuo, homoj, anstataŭ konstrui regnon de bono kaj justeco, kolapsis en lageton de malvirto!
  Sennombraj trezoroj en la animo de homo, nur se vi komencos rabi ilin, rapide elĉerpiĝos sen alporti riĉaĵon!
  Ĉiu seksa ago, la juvelo, kiun vi dividas por du kaj eĉ unu ŝtelisto, ŝtelos ĝin el via koro!
  Ĉiu homo havas ion komunan kun primato, estas bone se ĝi estas potenco, sed pli ofte inteligenteco!
  Estus amuze, se ĝi ne estus vera!
  Bedaŭrinde, ni havas pli da vivantaj ŝercoj ol decaj viroj kaj honestaj politikistoj!
  Kiu vendas sian animon, ĉiam restas en perdo - li donas la senmortan por la mortonto!
  Venko super forta kontraŭulo kutime kostas pli, sed vi ne fordonos ĝin por nenio!
  Murdo ne povas pravigi memintereson kaj profiton - nur honoro, libereco kaj Patrujo estas rekomendantoj de perforto!
  Bona devus esti kun pafilo,
  Frapu kiel furioza ŝtalo!
  Sangi kiel akvofalo
  Malbono ne indulgu ĉiujn mortigojn!
  El ĉiuj artaĵoj, estas militaj ĉefverkoj, kiuj estas plej firme fiksitaj en la memoro de homoj kaj kaŭzas la plej multajn larmojn!
  - Pentraĵo skribita en sango: pli hela ol oleo kaj multe pli malrapide paliĝas!
  Deca homo metas justecon - super familiaj kaj amikaj rilatoj! La leĝo por malamikoj kaj amikoj estu la sama kiel edzo al edzino!
  La ĉeesto de malsamaj leĝoj igas justecon prostituitino!
  Forta kontraŭulo, moderigas la korpon kaj volon, igas vin pli forta - malforta koruptas la animon kaj malfortigas la korpon, igas vin pli malforta!
  Do la malfacila vojo donas multe pli facilan venkon!
  La manoj de soldato ricevas por pafi, kaj la cerboj por ĉesi ĝustatempe!
  Mortigi malsaĝulon: estas same kiel piki per kudrilo, pafi saĝan - kion bati per kuglo!
  La naturo estas la patrino de homo, kaj la patrino de granda inventinto ne povas esti kompleta malsaĝulo! Kvankam al ŝi mankas praktika eltrovemo!
  La kuglo estas la plej efika eduka metodo en la traktado kun junuloj, same kiel kun maljunuloj!
  Nur la efikeco de la efiko falas! Ofte la kredindeco falos, kaj se vi alvenos tien, vi devos alporti zombiojn!
  Religio malaltigas fieran homon al la nivelo de besto - donante elekton inter ŝafo kaj kapro!
  Pli bone estas doni vian haŭton al homoj kiel ŝafo ol sibli eterne kiel serpento!
  Ĝenerale, la koncepto labori kun la kapo provizas ne nur laŭvortan interpreton, eĉ se temas pri luktosporto!
  Se vi volas riĉiĝi - baptiĝu kiel judo, se vi volas bankroti, prenu prunton de judo!
  Plumbo helpas digeston, precipe se la pilolo estas en formo de kartoĉo!
  Oficisto, kiu ne akceptas subaĉetaĵojn, estas kiel virga prostituitino!
  Kutime, por savi unu, vi devas mortigi la alian! Ĉi tio sendube estas kruela leĝo, sed ĝi restarigas la naturan ekvilibron de specioj!
  Ne ekzistas en la mondo pli bona batalanto - ol rusa soldato, kaj pli granda tirano - ol rusa generalo!
  Troa lukso estas signo de frivoleco, frivoleco estas antaŭsigno de baldaŭa ruiniĝo!
  Saĝaj vortoj el la lipoj de bastardo estas kiel fonto el rubamaso!
  Vi havas avantaĝon en longeco, sed mi havas en menso!
  Kelkfoje oni povas mortigi, sed oni neniam povas forpreni esperon!
  En milito, mankas sekundo - vi povas perdi eternecon!
  Ordinara turo estas kompatinda inter nubskrapuloj, sed majesta inter kabanoj!
  Homo submetiĝas al forto, respektas kruelecon, malestimas mildecon kaj ne aprezas bonkorecon!
  Sekso estas la plej bona kuraco por ĉiuj mensaj malsanoj, sed bedaŭrinde multekosta kaj malfacile trovebla!
  Kiu ne amas sekson, ne amas la vivon, kaj ne estimas la ĝojojn de la karno!
  Poezio havas komunan kun vino, ke ĝia valoro kreskas kun la tempo, sed eĉ jarcentoj ne permesas, ke la linioj putru kaj la fajreroj estingiĝu!
  Soldato estas kiel komputilo - li kalkulas unu-nul, kaj militisto estas amiko-malamiko!
  Homo diferencas de la besto en homaranismo, kaj la kapablo agi kontraŭe al instinktoj!
  De perforto kontraŭ virino aperas foje sanaj infanoj, kaj de perforto kontraŭ naturo nur monstroj!
  Se la patrino estas kruela, ankaŭ la infanoj estas kruelaj! Kia estas la naturo de ŝia idaro - viro!
  Amikeco estas serĉata de la fortulo, nutraĵo de la riĉulo, kaj sindonemo estas montrata al la sentimaj!
  Ataki estas la plej bona maniero neŭtraligi la nombran avantaĝon de la malamiko - igi ilin kontraŭbatali estas kiel dehaki duonon de la brakoj!
  .Por virino, amo estas plezuro kaj enspezo, por viroj, plezuro kaj elspezo!
  Elpensi novan armilon por malmoralulo estas kiel segi la krurojn de seĝo, kiam ŝnuro balais super la kolon!
  Kaj ĉi tiuj frazoj kaj individuaj leteroj batalis unu la alian. Imagu G kaj X-skermado per hibrida violono kaj rapiro. Aŭ A kaj B ĵetas grenadojn unu al la alia. Mi kaj M ekmovis hibridon de samovaro kaj ŝovelilo, kaj Ŝĉ kaj Ŝ-aviadiloj kun supraj gruoj trans la vastaĵojn de sapoŝaŭmo. Kaj kiam la slogano subite ekmoviĝas kiel bruanta, dentegopitono? La literoj kaj batalis kaj samtempe ludis sur la balalajka-kapronoj pimitaj per najloj. Kaj la grandegaj knabinoj kreitaj de Sfero, prenis ilin per siaj nudaj, graciaj fingroj, ĵetis ilin pli alten al la nuboj de vatona bombono.
  
  NE PAROLU PRI PAFOLO
  Tiam iu diablo tiris per la lango Viktorio'n, la senkompatan filinon de Ĉernobog:
  - Mi havas alian strangan aferon Hipernadoteonuklea armilo!
  Post tiuj ĉi vortoj, la fajra diablo tre paliĝis, kaj ŝiaj membroj kliniĝis. La knabino kun ruĝruĝa hararo kolapsis, kaj ŝiaj nudaj piedoj pendis en la aero. La rondaj, rozkoloraj kalkanoj de Viktorio subite ampokiĝis en momento, kaj la odoro de bruligita viando ŝvebis tra la aero.
  Ankaŭ la ceteraj militistoj eksaltis, la akraj ŝtonetoj de la roka kresto, sur kiuj sentime paŝis iliaj nudaj piedoj, subite fariĝis miloble pli varmaj ol brulantaj karboj. La plandumoj estis bruligitaj kaj la knabinoj, kiel kunikletoj, vigle eksaltis, penante levi la korpon pli alte.
  Ĝi vere doloras al malnobla malpura truko tra la tuta korpo. Viktorio rompis nediritan tabuon: sen mencii vane tian: Hipernadoteonukleajn armilojn. Vere, unu Hypernadtheonuclear-bombo kapablas detrui kaj iĝi la plej monstraj el monstraj koŝmaroj, ne nur universojn, sed hiperuniversojn, kaj eĉ minaci la ekziston de ne nur la Demiurgaj Dioj, sed ankaŭ la Nadbogs.
  Tre timiga, pli timiga ol timiga armilo. Ne senkaŭze el lia prononco, la knabinoj-superviroj eksaltis, kvazaŭ skalitaj de hiperplasmo.
  Sed ili ne estis la solaj tuŝitaj. Kiel hurlis tuta japana-ĉina regimento, aŭ pli ĝuste tri regimentoj kun tankoj kaj memveturaj pafiloj! Flavaj, mallarĝ-okulaj soldatoj estis ĵetitaj perforte per gravioplasmo, kaj malgrandaj, kest-similaj samurajtankoj estis preskaŭ blanke varmaj. La soldatoj en ili estis frititaj vivaj, al kia senkompata morto ilin trafis.
  Kaj la ceteraj japanoj kaj ĉinoj havis karbigitajn krurojn kune kun botoj, kaj ĉio brulis ĝis la kolo. Kaj ili ankoraŭ ne mortis, sed forte suferis pro monstra, absolute neeltenebla doloro. Ĉi tiuj uloj estas tiel malbonŝancaj. Ili spertis la sekvojn de uzado de diversaj niveloj de teonukleo, kaj estis terurigitaj de la sekvoj! Montriĝis, ke tio tute ne estas ... Sed ĝi estas nur nekompareble pli malgranda ol la nazo de la Gugul, kiu fakte estas
  Hiper-Nuklea Armilo!
  Dek kvin mil ĉinaj kaj japanaj soldatoj tuj mortis, aŭ dolorege agonis dum kelkaj pliaj minutoj. Kaj la knabinoj, kies kalkanoj estis malbone bruligitaj, alkuris al la plej proksima rivereto.
  Sed anstataŭ malvarma akvo, bolanta akvo atendis iliajn ruĝiĝintajn kaj kovritajn per malgrandaj kaj mezaj vezikigitaj kruroj. Kaj la bolanta akvo proksime de la rivereto estas nekutime kruta, kiun ordinara akvo ne havas. Do, krom la kruroj, ankaŭ la knabinoj skaldis siajn preskaŭ nudajn mamojn.
  La kvar komencis danci kaj galopis pli abrupte ol la sovaĝuloj el la tribo Tumba-Yumba. Kaj tial la knabinoj estis vunditaj.
  Zoja eĉ kantis kun entuziasmo;
  Kreinto de la Universo, vi estas kruela,
  Tiel diris la lipoj de milionoj!
  Kaj eĉ pro teruro, la templo griziĝis -
  Kiam mankas kalkuloj de problemoj - legioj!
  
  Kiam venos maljuneco, malbona morto,
  Kiam estas milito, tornado skuas la teron!
  Kiam vi nur volas morti
  Ĉar ne estas varmo sub la mondo de la Suno!
  
  Kiam infano ploras - maro de larmoj,
  Kiam estas tutaj aroj da malsanoj!
  Unu demando - pro kio Kristo suferis,
  Kaj kial ridas nur kometoj?
  
  Kio en ĉi tiu mondo fariĝis kial -
  Ĉu ni malsatas, glaciiĝas kaj suferas?
  Kaj kial merdo rampas supren,
  Sed kial Kain sukcesas?!
  
  Kial ni bezonas la velkon de maljunulinoj,
  Kial la fiherboj punktas la legomĝardenojn!
  Kaj kial ni ĝojas aŭdi -
  Nur promesoj de rondaj dancoj?!
  
  La Sinjoro respondis, ankaŭ malĝoja,
  Kvazaŭ ne konante pli bonan sorton...
  Ho homo de Mia amo estas infano...
  Kiun mi volis ensorbigi en la paradizo!
  
  Sed vi ne scias - la infano estas stulta,
  Unu en vi estas nur eta penso!
  Ke la graco de la lumo malfortiĝas al tio,
  Por ke vi ne dormu kiel urso vintre!
  
  Ja por eksciti vin homoj -
  Mi sendas provojn de malĝojo!
  Por vespermanĝi grasan ludon,
  Necesas kuraĝo, ruzo kaj diligento!
  
  Nu, vi estus kiel Adamo en tiu paradizo,
  Sencele marŝis, ŝanceliĝante kiel fantomo!
  Sed vi lernis la vorton - mi amas,
  Komunikante kun la malpura spirito Satano!
  
  Vi komprenas, estas lukto en ĉi tiu mondo,
  Kaj samtempe sukceso kaj venero!
  Tial, la severa sorto de homoj,
  Kaj vi devas elteni, ve, suferon!
  
  Sed kiam vi atingis vian celon,
  Sukcesis rompi barojn kaj katenojn ...
  Por realigi viajn revojn
  Vi volas novajn batalojn!
  
  Do komprenu, sinjoro viro,
  Ja eĉ mi foje sentas min tiel insulta!
  Tio, vivante en feliĉo dum jarcento -
  Homoj estas kiel apro kaj mi hontas pri li!
  
  Tial, nova lumo en la lukto -
  Bataloj estos en eterneco senlimaj ...
  Sed vi trovos konsolon en la preĝo,
  Dio ĉiam ĉirkaŭprenos la malfeliĉulojn tenere!
  Kaj la sekvoj de la vortoj senzorge eldiritaj de Viktorio disvastiĝis centojn da kilometroj, iom post iom malfortiĝantaj dum ili malproksimiĝis de la epicentro.
  Precipe, kie la soldatoj tuj estis mortigitaj, kie ili estis skalitaj, kaj je granda distanco, ili simple fandis siajn kalkanojn. Tiuj, kiuj estis nudpiedaj, suferis, kvazaŭ iliaj kalkanoj estus bakitaj per ruĝe varma fero. Severa difekto, eĉ je distanco de mil mejloj, ricevis tanktrakojn. Multaj aviadiloj en la aero perdis kontrolon kaj kraŝis, kaj tiuj kiuj staris deprimite ĉe la flughavenoj banale rompiĝis.
  La flugiloj estis aparte delikataj. Ili estas shmyak, kaj shmyak...
  Ankaŭ usonaj trupoj suferis. Precipe multaj B-29-bombaviadiloj - "super-fortikaĵoj" malfunkciis. Kompreneble, ĉi tio estas grava bato al la batalkapablo de la usona armeo. Krome, la knabinoj estis nur en malgranda, japana malantaŭo.
  Tiel, de la komenco mem, la celo bremsi la invadon de la "Granda Flava Armeo" de la sudo estis vokita en demandon. La knabinoj ektremis pro doloro, kaj dancis, kvazaŭ implikitaj en reto de fulmo.
  La filino de la Belobog, Zoya, provis eltrovi kiel forigi ĉi tiun kokonon kaj liberigi la knabinojn de ĝi?
  Belobog estas ĉio bona kaj hela, kio estas en la universo. Por la produkto de la Plejalta Dio de la Dioj de la Gepatro, la Familio - ĝi estas en du ĉefaj fundamentaj hipostazoj: lumo kaj mallumo, bono kaj malbono! Krome, ĉi tiu divido ne estas absoluta. Kaj Belobog kaj liaj servistoj uzas perforton kaj punas la kulpulon. Kaj Chernobog malavare rekompencas siajn sindonemajn servistojn kaj kapablas persone, aŭ kun la helpo de siaj sekvantoj, resanigi malsanojn, konstrui kaj krei.
  Multaj Demiurgaj Dioj portas parton de kaj bono kaj malbono. Krome, la koncepto de bono estas kondiĉa - relativa. Kiel la malbono mem... Ekzemple, se homo kuras al abismo, kaj vi forpuŝis lin kaj rompis lian brakon: kion vi faris al li? Kaj malbono kaj bono en unu botelo aŭ malbono en la nomo de bono!
  Ĉi-rilate, la Hiperuniverso estas sufiĉe simpla kaj kompleksa samtempe. La Unu Ĉiopova Dio ankaŭ estas la Nomo - Li estas la Familio, la Gepatro, la Plejalta. Hinduoj adoris Rod kiel la Supera aŭ Vichy. Tiam ili tamen aldonis: Brama - simbolanta Belobog, kaj Ŝivao - proksime al Ĉernobog.
  Sed ĉi tie Nadkoschey - la kreado de Chernobog estas vere vera malbono simila al la hindua Kali. Kaj estis lia karnovora genio kiu kondukis al la kreado de la Hiperteonuklea armilo ... Kaj ĉi tiu armilo jam estis uzata kaj operaciita.
  Kaj tia afero kiel la Hipernadteonuklea posedaĵo de Neniigo estas tute tabua! Vi laŭte ekbalbutas unufoje, kaj vi kaj aliaj ricevos ĝin, je la kornoj!
  Kaj se nur per la kornoj!
  Zoja flustris mallaŭte al Elena la Saĝa:
  - Ni bezonas Hipermagian Eligilon!
  La plej teknika el la militistoj palpebrumis al ŝia amiko kaj bojis:
  - Lasu la Hipermagia Emisor labori!
  Kaj poste lude aldonis, gustumante la vortojn:
  - Kaj ankaŭ la Hiperteomagia Elsendilo!
  Post tio okazis miraklo - la fadenoj de la reto falis malsupren, la roka kresto tintis, kaj fragmentoj de ŝtonoj falis malsupren.
  La superviraj knabinoj forigis la vestojn de la morto kaj ridis penetrante ... Ĝi montriĝis tre mojosa!
  
  STEL MILITO TIPO
  Artos Vaderos, la Grandioza, alproksimiĝas al Pasoka kun peza, mekanika paŝo. Dekstre kaj maldekstra mano de la nigra sinjoro, saltante kiel panteroj, moviĝas militistoj el la skarlata gardisto. Pasoka Toronto ekstaris sur la piedfingroj kaj staras senmove. Kiel rezulto de la modifoj, reprezentanto de la Thorogut-raso perdis ŝiajn procesojn sur ŝia kapo, akiris homajn trajtojn, lasante nur ŝian haŭton multkolora kiel tiu de Kaa boao konstrictor.
  Ahsoka, tre bela knabino laŭ homaj normoj, kun idealaj proporcioj de sia figuro, preskaŭ nuda knabino, nur muskolaj femuroj estas kovritaj per kakia zono. Dekstre kaj maldekstre de ŝi estas ĝemelinfanoj: knabo kaj knabino. Infanoj de Stalkiller Mallofet estas ege kapablaj, kvankam ili estas ankoraŭ malgrandaj kaj ankoraŭ ne atingis la tagiĝon de majstrado.
  Ĉiukaze, la belaj militistoj de la Skarlata Imperia Gvardio karnovore ridetas. La Skarlata Imperia Gardisto ankaŭ estas konata kiel la Ordo de la Malhela Ĵedajo. Ili uzas fortteknikojn kaj havas grandajn kapablojn. Preskaŭ ĉiuj membroj de ĉi tiu imperia ordo estas junaj kaj belaj virinoj: ŝajne imperiestro Palpatine kredas, ke inoj estos pli lojalaj al li, kaj ne tiom kiom viroj klopodos preni la reĝan lokon!
  Antaŭ tiu tempo, la galaksio jam estas tute malplenigita de la ribelantoj. La hititoj estas detruitaj, la mondoj kiuj antaŭe konservis sian sendependecon estas subigitaj. Kaj la dua eĉ pli potenca "Mortstelo" estas finita.
  Kaj imperiestro Parparatin nur ĝojos trovi kialon por ekmovigi la plej detruan maŝinon. Estas ja tre forta malamiko en la najbara galaksio: Rozostan. Imperio konsistanta el unu - por ĉiam junaj, belaj knabinoj. Ili estas naskitaj militistoj kiuj estas trejnitaj por batali eĉ kiam la embrioj estas elkovitaj en specialaj, cibernetikaj koviloj. Kaj tiam ili batalas de infanaĝo, trairas obstaklokurojn, batalas inter si kaj aliaj sekularaj homoj.
  En ilia imperio de stelitaj Amazonoj, ekzistas neniu civila loĝantaro. Ĉiuj militistoj de naskiĝo ĝis morto estas parto de ununura armeo. Ĉiuj militistoj de naskiĝo ĝis morto kun nombroj kaj armeaj pozicioj kaj rangoj.
  Vere, komandpozicioj estas determinitaj sur konkurenciva bazo, kiel rezulto de testado, same kiel specifaj meritoj sur la batalkampo aŭ la scienca fronto. Du imperiestrinoj ankaŭ estas determinitaj kiel rezulto de tre malfacilaj, plurnivelaj ekzamenoj. Kaj ĉiujare estas novaj konkursoj, do por resti la imperiestrino dum pluraj periodoj, vi vere bezonas havi ekstreme elstarajn kapablojn.
  Sed ekzistas unu limigilo kaj regulo: imperiestrinoj devas esti de du partioj: "Nur" kaj "Patriotoj". La unuaj estas pli afablaj kaj pacaj, la duaj pli agresemaj kaj militemaj. Do la knabinoj, reprezentantaj en sia imperio, ununuran armeon, kaj integran militmaŝinon - ankaŭ estas dividitaj en du partiojn proksimume egalajn en grandeco.
  Kaj ne ekzistas unueco inter ili: la "patriotoj" estas favoraj tuj invadi la najbaran galaksion por malhelpi la Malbonan Imperion plifortiĝi. Sed la "justuloj" kredas, ke esti agresanto estas malmorala, kaj oni ne povas unue komenci grandskalan spacan militon.
  Tamen, la rigideco de la Sith-regado ankaŭ povas persvadi la "juston" pri la bezono fari liberigan militon kontraŭ la krima reĝimo. Ne estas unueco, sed Rozostan intense prepariĝas por la milito. La spaca floto de la Amazonoj, en kiu ĉiu vivanta militisto, kaj eĉ knabinetoj estas konsiderataj junaj soldatoj, multe superas la eskadrojn de la imperio kaj la nombron kaj kvaliton de armiloj.
  En la okazaĵo de milito, Palpatine havas neniun ŝancon venki. Kaj vi povas nur kalkuli je manifestiĝoj de forto, kaj novaj armiloj.
  Kvankam estas klare, ke la nova "Mortstelo" ne estas panaceo kontraŭ la Amazonoj. Krome, iliaj stelŝipoj estas multe pli rapidaj ol la imperiaj kaj povas inundi en tiuj lokoj kie ne ekzistas tia teknologia monstro.
  Do restas fidi nur sur la potenco de la temo de la flanko de forto. Krome, la knabinoj, genetike modifinte siajn korpojn, fariĝis militistoj kapablaj batali pli abrupte ol la Ĵedajo kaj la Skarlata Gvardio, sed iel, malantaŭ la tekniko kaj fizika perfekteco, ili lanĉis la disvolviĝon de manifestiĝoj de forto.
  Kaj Darth Vader scias ĉi tion. Kaj li estas malpli interesita pri kontraŭbatalado de sia iama studento Pasoka Tano. Krome, Finakin, perdinte gravan parton de sia korpo, duonigis siajn fenomenajn kapablojn, kaj lia hospitalo, kontraŭe, postvivinte la bioinĝenieran modifon, aldonis multfoje. Do senkaŝa batalo kun ŝi estas memmortigo.
  Kaj infanoj, kiuj aspektas kvazaŭ nur ses-sepjaraĝaj, havas energion... Ili havas en si tion, kion oni nomas Teomagio. Eĉ se ĉi tiu Teomagio estas ankoraŭ en sia infanaĝo. Sed ĝi povas doni tian potencon al tiu, kiu regis ĝin, ke ĝi neniam estis sonĝita de iu Sith aŭ Jedi en la historio.
  Magohlorianoj, eĉ en pli malgrandaj kvantoj, estas en la ĉeloj de eĉ ordinaraj homoj, sed teokloranoj ... Ili estas tre maloftaj, eĉ en malmultaj kvantoj, sed se ili povas multiĝi, tiam ... Ilia portanto fariĝas la simileco de la Ĉiopova Dio. , precipe se okazas naskiĝo de la teokloranoj , hiperteokloranoj.
  Tiam absolute ĉio estos submetita kaj alirebla por li ... aŭ preskaŭ ĉio!
  Artos Vader legis multajn interesajn aferojn en la nigra biblioteko. Pasoka Tana estis, kiel Finakin mem, koncipita artefarite de Magohlorians. Kaj ĉi tio malfermis la vojon al la generacio, en ili mikro-estaĵoj de multe pli alta nivelo.
  Sed, ve, Dart ne sukcesis disvolvi ĉi tion en si mem, sed Pasoka moviĝis al pli alta nivelo de evoluo.
  La nigra sinjoro faris geston al siaj subuloj militistoj: oni diras, montru sindetenon. Kaj li iomete riverencis al Pasoka.
  Ŝi riverencis, kaj ŝiaj infanoj riverencis. Ankaŭ idoj similaj al la patrino, homa en aspekto kaj multkolora, kaj eĉ depende de la humoro, ŝanĝanta la koloron de la haŭto. Tamen, se ili deziras, ili povas facile, kiel kameleonoj, kunfandiĝi kun la tereno kaj fariĝi preskaŭ nevideblaj.
  La renkontiĝo okazis en la ĝangalo. Kaj sen atestantoj - triope! Darth Vader daŭre estas formale la dua persono en la spaca imperio. Vere, la nigra sinjoro sentas ke la Sith Lord konsideras Finakin esti malpli kaj malpli necesa por. Li tenas Luke Skyrocker kaj Princinon Leia, kiu denove estis kaptita fare de la Imperiestroj post la purigado de Tatlin.
  Kaj plej grave, la imperiestro havas sian propran paron da infanoj: knabo kaj knabino, la sama diablo Pasoki Tano. Kaj la infanoj de la imperiestro estas pli aĝaj ol ĉi tiuj, verŝante tian fenomenan potencon kaj kapablojn, ke la nigra sinjoro povas nur revi pri tia afero.
  Do, la rakonto de Artos la Grandioza, kiu eskapis la morton kaj disfalon de la spaca imperio, povas finiĝi per perfida malŝarĝo de fulmo en la malantaŭo.
  La sentema Pasoka kaptis la pensojn de sia iama mentoro kaj diris mallaŭte:
  - Mi ne perfidos vin... - Tiam ŝi aldonis pli laŭte kaj firme. Kaj mi lasos neniun mortigi vin!
  Artos la Grandioza unuafoje en multaj tempoj montris almenaŭ ian afablajn, homajn sentojn:
  - Dankon!
  Ahsoka Tano rigardis sian mentoron kaj flustris:
  - Vi scias... Ne ĉio estas ankoraŭ perdita... Eĉ tute ne!
  La nigra sinjoro diris per malgaja tono:
  - Mi persone perdis tro multe. Ladvu, via korpo, la kapablo reproduktiĝi... Kaj eĉ la perspektivo akiri absolutan potencon super la galaksio ne estas tro konsola!
  Pasoka ĵetis akran folion per siaj nudaj fingroj al rat-skorpio (Ĉi tio estas hibrido de ronĝulo kaj artropodo-parazito, tre aĉa kaj timiga en aspekto!), La estaĵo estis trapikita tra kaj tra.
  La terminatora knabino, starante dekstre, svingis sian glavon kaj tratranĉis la karnovoran insekton.
  La Militisto respondis senspire:
  - Vi povas redoni la korpon... Se la spirito ne estas morta!
  Artos la Grandioza kaptis en ŝiaj vortoj ion pli ol bravadon. Pli malfacile spiri en la bruligitaj pulmoj kaj, sufokiĝante, la malhela sinth demandis:
  - Redonu la korpon...
  Pasoka gaje palpebrumis kaj pepis:
  - Jes, ĝi estas vera.... Kaj ne nur korpo, sed kun ĉiuj magoĥloranoj!
  La du belulinoj de Purpura Gvardio terure ekmoviĝis. La plej potenca el la Malhela Ĵedaja Ordo, Mirra siblis malbonaŭgure:
  - Estas kaptilo, mia sinjoro!
  La knabo, kiu jam havis sperton pri komando de piratŝipo, svingis sian glavon kaj kunpremis la dentojn:
  - Mia patrino estas la personigo de honesteco kaj bonkoreco!
  Mirra faris paŝon al la malprudenta knabo, sed la nigra sinjoro haltigis ŝin kaj kapjesis al la skarlataj militistoj:
  - Ĉi tio estas bonega ŝanco por ni ĉiuj!
  Mirra, kiu ne sekvis la ordonon de Palpatine kaj ne mortigis Luke Skywalker, mem sentis, ke la Sith-Imperiestro jam markis ŝin per trajto - lasi ŝin malŝpari. Kaj do ŝi kapsignis al sia amiko Lasso.
  - Aŭskultu la sinjoron! Ĝi bezonas laboron!
  Pasoka frapetis la nudan piedon de Arto la Grandioza sur la nigran kirason, kuke:
  - Vi aspektas mirinda kiel duonciborgo... Sed fariĝante denove homo, vi estos eĉ pli bela!
  
  
  CARO LA GRANDA NIKOLAS II
  La frato de caro Nikolao la 2-a, Mikaelo, kontraste al la reala rakonto, agis decide. La Imperia Gardisto malfermis fajron sur la ribelantoj kiuj provis sturmi la Vintran Palacon. Tiam la kozakoj, afable traktitaj de la suvereno, kaj noblaj regimentoj eniris la batalon.
  Plurcent ribelantoj estis mortigitaj, dum aliaj fuĝis. La polico aktive kaptis la ribelantojn kaj iliajn gvidantojn. Reprezentantoj de la Ŝtata Dumao, princaj familioj, komercistoj kaj membroj de la financa elito rapidis ĵuri fidelecon al caro Nikolao, kaj ĵuris lojalecon. Dum la batalo, pli ol sescent ribelantoj estis mortigitaj, kaj unu kaj duono milo estis vunditaj. La gardistoj perdis dudek homojn mortintojn, la kozakoj pliajn kvindek.
  Grava kolizio, sed la aŭtokratio rezistis. La konspirantoj ĉe la supro ne havis eĉ unu opinion, nek unu gvidanton. Kaj ĝenerale, multaj el ili kredis, ke estis neeble ŝanĝi la formon de registaro dum la milito.
  Estas multaj malkontenta kun caro Nikolao la 2-a, sed estas malfacile proponi alternativon al la imperia reĝimo. Des pli, la riĉuloj serioze timas, ke la respublikana registara formo montriĝos tro malforta kaj loza por protekti la kapitalistojn kontraŭ la malsata kaj ribelema proletaro, kaj la terposedantojn kontraŭ la kamparanoj.
  Kaj per si mem, la popolo ne aranĝos seriozan revolucion. La bolŝevikoj estas ankoraŭ tro malfortaj kaj malmultaj, la socialistoj-revoluciaj plejparte opinias, ke la revolucio estas bona, sed estas pli bone venki la mondmiliton unue.
  Resume, estis tumulto kaj la tuta afero eliris! Oni ripetis ia ŝajno de sanga resurekto... Kaj silento!
  Nikolao la 2-a premiis sian fraton por sia decidemo kun la Ordo de Georgo de la unua grado, kaj promociis lin al la rango de generalo-en-ĉefo, nomumante Miĥail por komandi la okcidentan fronton. Kaj la suda kaj rumana frontoj estis subigitaj al Brusilov.
  La nombro de la rusa armeo kreskis al preskaŭ dek milionoj da homoj, kaj ĝia bontenado estis peza ŝarĝo por la imperio. Devintus veni.
  Tuj kiam la vojoj sekiĝis, la cara armeo batis en Galegio. Nombra supereco estis flanke de la rusaj trupoj. La aŭstroj malfortiĝis en laboretoso, kaj la regimentoj, konsistantaj el slavoj, masive dizertis aŭ kapitulacis. Ekzistis ne sufiĉe da germanaj unuoj por enhavi la malamikon.
  Por supre, Usono eniris la militon kontraŭ la Centraj Potencoj en aprilo. Kaj tiel la rezulto de la konflikto jam estis antaŭvidita konkludo. La germanoj provis pliigi siajn fortojn en la Okcidento por venki la aliancanojn kaj estis nekapablaj disponigi signifan asistadon al Aŭstrio-Hungario.
  Rusaj trupoj okupis Lvovon, kaj kelkajn urbojn en Galegio. Eĉ pluraj malgrandaj vaporkaldronoj formiĝis. La aŭstra, ĉifona, rompita fronto kolapsis tro rapide, tiel ke la germanoj devis moviĝi okcidenten al surda defendo, kaj ĵeti soldatojn en la interspacojn kiuj formiĝis.
  Evoluigante sukceson, la ruso alproksimiĝis al Przemysl, kaj eĉ ĉirkaŭis la grandurbon. Sed provizproblemoj, kaj la enkonduko de pli batalpretaj germanaj unuoj en la batalon, bremsis la antaŭeniĝon. Aliflanke, la Rumana Fronto iris sur la ofensivon, kaj post iom da tempo la Okcidenta Fronto. Ĉi-lasta alfrontis malfacilan taskon: trarompi la potencajn, profunde gradigitajn germanajn defendojn.
  La caro frato Miĥail ne konsideris ĝin hontinda, li lernus de Brusilov kaj uzis similajn taktikojn. Li komencis prepari ofensivon en dek du malsamaj lokoj samtempe, tiel ke la germanoj ne povis determini la direkton de la ĉefa atako. Krome ili aktive uzis fumkurtenon kaj ofensivon nokte.
  Rusaj soldatoj en la sudo liberigis Bukareŝton, kaj la atako en la centro finiĝis kun sukcesoj sude de Vilno.
  La germanoj devis plifortikigi sian sudan flankon denove. Sub la minaco de ĉirkaŭbarado estis la germanaj soldatoj blokantaj Rigon. Sub tiuj kondiĉoj, la imperiestro faris malfacilan decidon forlasi la baltajn ŝtatojn kaj retir soldatojn al la prusa defenda linio.
  Ĝi ne funkciis, la aferoj de la aliancanoj kaj Turkio. La rusoj kaj la britoj antaŭeniris en Malgranda Azio, la francoj disbatiĝis en Sirio kaj Palestino. La otomanoj malfortiĝis, kaj ilia falo ne estis malproksima. Krome, la bulgaroj ŝanĝiĝis. Rimarkinte, ke la prusoj jam perdis la militon, kaj la rusaj trupoj, liberiginte la plej grandan parton de Rumanio, atingis la landlimon, la slava reĝo deklaris militon kontraŭ Aŭstrio, Turkio kaj Germanio.
  Kompreneble, tio aldonis kapdoloron al la germanoj. Ili jam ne povis teni la frontlinion en la Oriento kaj estis devigitaj retiriĝi al la Vistulo. Atendante, ke natura akvobaro prokrastos la rusajn trupojn.
  La aliancano en la okcidento atingis nur partajn sukcesojn, kvankam tankoj jam estis pli aktive uzitaj. Sed dum Germanio tenis la fronton, kvankam ĝi estis devigita iom malantaŭen. La suda sekcio prenis multe da fortostreĉo.
  Nu, en aŭtuno kaj vintro, cara Rusio ŝanĝis la pezon de la batalado al la Otomana Regno.
  La atako kontraŭ Konstantinopolo, kaj de tero kaj de la maro, finiĝis en la triumfo de rusaj armiloj. Turkio falis, kaj kun ĝi Rusio ricevis grandajn teritoriojn, Cargradon kaj la markolojn kun aliro al Mediteranea Maro.
  Vere, ne eblis fini la militojn en 1917, sed la spiron de venko estis jam sentita de ĉiuj, en multe pli granda mezuro ol en 1916.
  La vintro pasis en Rusio kun malgrandaj strikoj kaj protestoj, sed ne okazis seriozaj kolizioj, malgraŭ la militaj malfacilaĵoj. Krom se la rublo tro depreziĝis, sed estas antaŭtempe paroli pri malsato.
  Tamen, estas tempo por fini la militon, kaj ĉiuj komprenis tion. Brusilov, kiu estis promociita al feldmarŝalo, proponis liveri la ĉefan baton en la sudo, kie la malamiko estas pli malforta, kaj tiam turni sin norden.
  La germanoj jam havis siajn unuajn tankojn. Sed ilia nombro estas tro malgranda por havi signifan efikon al la kurso de la milito. Rusio ankaŭ havas siajn proprajn veturilojn, precipe la tankojn de Mendeleev. Sed denove, la cara industrio ankoraŭ ne povas fari serian produktadon.
  Sed la amasproduktado de tankoj estis establita de la britoj, usonanoj kaj francoj. Tio signifas, ke aperis nova, potenca rimedo por trarompi la defendon, kiu devus trarompi la germanajn poziciojn.
  La aliancanoj ankaŭ volas fini la ruinigan militon kiel eble plej baldaŭ. Kaj ekde la fino de marto komenciĝis siaflanke provoj trarompi la germanan defendon profunde.
  La ofensivo de la rusaj trupoj komenciĝis tuj kiam la vojoj sekiĝis en la sudo. Rusaj trupoj, post antaŭaj venkoj, vigliĝis, kaj la aŭstroj apenaŭ tenis. Budapeŝto montriĝis ĉirkaŭita jam komence de majo. Tiam la movado estis skizita direkte al Vieno kaj preterirante la Vistulan Riveron.
  La italoj ankaŭ iris sur la ofensivon. Eĉ Japanio sendis ekspedician trupon al Eŭropo. La germanoj premis de ĉiuj flankoj.
  Kiam la rusaj trupoj jam alproksimiĝis al Vieno, Aŭstrio-Hungario kapitulacis. La lasta aliancano de Germanio finfine falis. En la Okcidento, uzante la taktikon de strikoj sur malsamaj partoj de la fronto, la aliancanoj malrapide sed certe progresis. Kaj la rusaj trupoj iris de la sudo al la malantaŭo de la germana fronto kovrante la Vistulon.
  Sub tiuj kondiĉoj, kanceliero Wilhelm, ekkomprenante la kompletan, senesperan situacion de Germanio, sciigis la ĉesigon de ĉiuj malamikecoj la 22-an de junio 1918. Fakte, la germanoj kapitulacis.
  Aŭstrio-Hungario ĉesis ekzisti. Rusio ricevis Galegion, la Krakovon, Bukovinca, parton de orienta Slovenio kaj Hungarion. Rumanio Transsilvanio. De Aŭstrio-Hungario estis nur malgranda Aŭstrio, kaj tre limigita Hungario. Ĉeĥoslovakio aperis sub la aŭspicioj de Rusio.
  La cara imperio ricevis de Germanio Klaipeda, Poznan kaj aliron al la maroj, fortranĉante Orientan Prusion de la metropolo mem tra Danzig.
  Germanio devis redoni al Danio kaj Francio antaŭe konkerita reen en la 19-a jarcento. Ŝi estis kondamnita pagi grandegajn kompensojn ĉiujare, kaj limigis la armean potencialon al cent mil homoj.
  Kaj kompreneble, kiel en reala historio, la demilitarigita zono.
  Carista Rusio vastigis siajn havaĵojn en la sudo ankaŭ. La Otomana Regno, kiel la aŭstra ŝtato, ĉesis ekzisti. Britio prenis Irakon, Francion, Sirion kaj, kune kun la britoj, Palestinon. Rusio ricevis Armenion, Malgrandan Azion kaj Konstantinopolon.
  La Proksima Oriento kaj Irano ankaŭ estis dividitaj en influsferojn. Tiel, cara Rusio atingis signifajn materialajn akirojn.
  Sed la milito kostis la vivon de pli ol du milionoj kaj duono da soldatoj, sen kalkulado de la mortinta civila loĝantaro, grandegaj elspezoj. Financoj falis en malordon, kaj la lando ŝuldiĝis.
  Vere, la aliancanoj kundescendente konsentis forigi la interezojn de pruntoj, sed tamen la ŝuldo montriĝis sufiĉe granda - ĉirkaŭ dek miliardoj da orrubloj.
  Sed eblis naciigi entreprenojn antaŭe posedatajn de la germanoj.
  La politika situacio en cara Rusio stabiliĝis, kaj la aŭtoritato de la imperiestro kreskis.
  Nikolao la 2-a ekspluatis tion nuligante sian propran manifeston pri la Ŝtata Dumao. La aŭtokratio denove estis restarigita, kaj la leĝdona povo pasis plene al la caro.
  Tio estigis nur timemajn protestojn. La lando estis tro laca de la milito, kaj ne volis novajn malordojn.
  Kaj la ekonomio komencis rapidan, postmilitan resaniĝon! Averaĝe, kresko estis ĉirkaŭ naŭ procentoj jare kaj estis pli alta ol en Usono.
  Novaj progresintaj branĉoj de industrio estis kreitaj, mekanika inĝenierado formiĝis. Salajroj altiĝis.
  La daŭro de la labortago estis reduktita de la leĝo de la reĝo de 11,5 horoj ĝis 10,5 horoj. Antaŭferioj kaj antaŭ semajnfinoj ĝis la 9-a. Ankaŭ, la labortago estis reduktita al naŭ horoj, se almenaŭ parto de ĝi falis nokte.
  Post la interŝanĝo de mono, la tuta orbalanco de la rublo estis restarigita. Ĝis 1929, la salajro de laboristo atingis 50 rublojn monate, dum la prezo de vodko estis 25 kopekoj po botelo. Tio estas 200 boteloj monate. Kaj se vi prenas ĝin en ora ekvivalento, tio estas eĉ 37 gramoj da pura oro.
  La lando venis en la dua loko, dua nur post Usono laŭ industria produktado. La perspektivoj por la imperio aspektis tre rozaj, sed .... trafis depresio, granda depresio.
  La kolapso trafis la tutan mondon kaj ankaŭ Rusion. La vero ĉefe faligis Germanion kaj Usonon. Sed ankaŭ cara Rusio estis tro dependa de ekstera pruntepreno kaj tial ne povis eviti renversiĝojn kaj recesion.
  La Bolŝevika Partio en la dudekaj jaroj estis en krizo. Lenin fakte malproksimiĝis de la praktika, revolucia lukto mergante sin en teorion... kaj verkante fantaziajn verkojn.
  Vladimir Iljiĉ renkontis en Britio kaj Herbert Wales, sentis en si guston por sciencfikcio. Precipe el la plumo de Vladimir Iljiĉ eliris granda, futurisma romano: "Komunismo - vojo de feliĉo"! Kaj kelkaj aliaj verkoj. Lenin jam gajnis bonan monon per mirindaj verkoj.
  La bolŝevikoj dividiĝis en trockistojn kaj stalinistojn. Stalino decidis reveni al la taktikoj de individua teruro karakterizaj de la Popola Volo. Trockij prenis pli moderan pozicion.
  La Socialrevoluciuloj daŭre estas aktivaj, kvankam ekzistis neniuj altprofilaj politikaj atencoj en la dudekaj. La pozicioj de la respublikanoj kaj kadetoj iom post iom fortiĝis. Efektive, absoluta monarkio ŝajnis al ĉiuj malmoderna restaĵo. Do ree komenciĝis tumulto, strikoj, manifestacioj, kaj la reĝa trono ŝanceliĝis.
  Multo povus esti memorita al la monarko ...
  La registaro de Nikolao la 2-a trovis eliron... en la milito! Krome, la generaloj estis fervoraj je venĝo por la malvenko de Japanio. Kaj estas komprenebla...
  Post 1-a Mondmilito, Carista Rusio okazigis plurajn malgrandajn kampanjojn. En Mezoriento, kie ili kaj iliaj aliancanoj kompletigis la araban mondon. En Afganio .... Tie, la milito okazis kune kun Britio. Rusio transprenis la nordajn regionojn de Afganio loĝitaj plejparte fare de uzbekoj kaj taĝikoj, same kiel Herato. La britoj, post brutalaj militoj, tamen subigis la sudon. Memregistaro restis en la centro de Afganio.
  Irano ankoraŭ konservis la ŝajnon de suvereneco, sed ĝia dividado ankaŭ estis ne malproksime.
  Sed la ĉefa kolizio de interesoj falis sur Japanion. Krome, en 1931, la japanoj kreis marionetregistaron en Manĉurio, kaj lanĉis ofensivon en Ĉinio.
  Tio estis la kialo de nova milito.
  Antaŭ tiu tempo, la rusa armeo sukcesis ĝisdatigi sian tankfloton kaj krei tre fortan aviadon. En la aero, Japanio estis rimarkeble malsupera, kaj la tera armeo de Rusio estas multe pli multnombra kaj, eble, batalpreta.
  La Pacifika Floto estis ordonita fare de la legenda admiralo Kolchak. La Komandanto de la Ordeno de Sankta Andreo la Unua-Vokita Brusilov jam mortis en tiu tempo, sed liaj kapablaj studentoj restis.
  De la komenco mem, la milito estis malsukcesa por Japanio. Rusaj generaloj: Denikin, Wrangel, Kaleidin sub la ĝenerala komando de la caro frato Miĥail Romanov - agis energie kaj lerte. La sperto de la unua mondmilito efikis, eraroj en la konflikto de 1904-1905 estis konsiderataj.
  La malpezaj tankoj de Proĥorov ankaŭ montriĝis sufiĉe bonaj, kiuj estas simple neanstataŭeblaj en manovra milito. Ĉiukaze, ĝi jam estis alia rusa armeo, kaj tute alia milito.
  Tamen, eĉ dum la unua batalo kun la samurajo, se anstataŭ Kuropatkin pli talenta kaj decida komandanto, la rezulto de la milito kompreneble estus tute alia.
  Ĉiukaze, post du monatoj, Port Arthur estis sieĝita de rusaj trupoj, kaj la japanoj estis batitaj. Du monatojn poste, la tuta Koreio estis liberigita, kaj la citadelurbo estis prenita per ŝtormo.
  Surmare, bataloj ankaŭ estis en plena svingo kun ŝanĝiĝanta sukceso. Ĝis proksimiĝis eskadroj el Balta kaj Nigra Maro. La Lando de la Leviĝanta Suno estis tute venkita, kaj ili eĉ surterigis trupojn sur Hokajdo. Japanio estis devigita subskribi humiligan pacon por si. Redonu Manĉurion, Port Arthur, kelkajn posedaĵojn konkeritajn de la germanoj, sudan Saĥalenon kaj la Kuril-kreston. Kaj samtempe pagi kompenson, bonordan sumon - miliardo da orrubloj.
  La venko provizore fortigis la pozicion de la Aŭtokratio, kaj tiam la Granda Depresio kolapsis al rapidaj ekonomiaj supreniroj.
  En Germanio, kiel en la reala historio, Hitler venis al la potenco, sed li ne rajtis tro vagi. Aparte, provo reestigi universalan devigan militservon alfrontis furiozan reziston de Rusio kaj Francio. Kvankam malgrandaj koncedoj laŭ armea potencialo estis faritaj. La grandeco de la armeo estis permesita pliiĝi de cent mil ĝis ducent kvindek. Krome, Hitler resendis kontrolon de la demilitarigita zono al Germanio.
  Kaj dinastiaj problemoj estis krevantaj por la cara Rusio. Mortis la tronheredanto, la caroviĉ Aleksej... La frato de la caro Miĥail Romanov estis senigita je la rajto heredi. Kaj la vera heredanto estis Kiril Vladimirovich Romanov. Sed ĉi tiu tipo estas enŝlimigita en ebrio kaj diboĉo. Tute degradita...
  Kiu do sukcedos caron Nikolao la 2-a? La frato de la caro Mikaelo, post la venko super Japanio, ricevis la rangon de generalisimo kaj estis tre populara. Li iĝis la unua membro de la reĝa familio en la historio de Imperia Rusio se temas pri ricevi tian altan rangon. Kaj multaj volis vidi lin sur la reĝa trono.
  Vere, Nikolao la 2-a mem - nedrinkulo, sen malbonaj kutimoj, faranta regula gimnastiko, estis ankoraŭ sufiĉe forta kaj ŝajnis, ke lia regado estos la plej longa en la rusa historio. Sed Stalino konceptis la plej grandiozan atencon ekde la tempo de Aleksandro la 2-a. Kvankam ŝajnis, kio estas la signifo?
  Ĉiukaze, 1937 montriĝis por malbonaŭgura jaro. Caro Nikolao la 2-a estis mortigita, kaj kune kun li, ankaŭ du ministroj mortis, same kiel tri dekduo korteganoj, kaj parto de la Vintra Palaco kolapsis.
  La teroristoj uzis la kloaksistemon por minado kaj plantis pli ol tunon da aminolon.
  Tiel, agresema hazardo intervenis en la kurso de la historio. Tiel finiĝis la regado de caro Nikolao la 2-a. La monarko kiu ne iĝis moknomita, granda aŭ timinda. Tiuj, kiuj ne amis la imperiestron, nomis lin sanga, ĉar multe da sango estis verŝita en lia regno. Kiu traktis kun respekto - la Konkerinto. Do la nombro da teroj sub li, en Rus', pligrandiĝis. Ekzistis eĉ granda provinco en Ĉinio: Zheltorossia.
  Kaj la tuta regno daŭris 43 jarojn. Pli longaj reguloj nur, kaj nominale Ivano la Terura. Sed konsiderante ke li prenis la tronon por tri jaroj, la fakta oficperiodo estis pli mallonga.
  Kaj la legitima heredanto, Kirill Vladimirovich Romanov, tamen supreniris la tronon. Li regis por mallonga tempo - ĉirkaŭ unu jaro, sed sukcesis iom influi la kurson de la historio. Aparte, li permesis al Adolf Hitler efektivigi la Anschluss de Aŭstrio. Supoze aludante al la rajto de la popoloj al memdeterminado kaj, ili diras, estos pli da ordo. Konsentite al la Anschluss de Aŭstrio kaj Mussolini.
  Tiel Germanio vastiĝis kaj ĝia loĝantaro superis okdek milionojn. Sen mencii, ke Hitler kuraĝigis fekundecon. Sub Adolf Besnovaty, ĝi kreskis unu kaj duono fojojn.
  En Hispanio eksplodis enlanda milito, sed ĝi finiĝis multe pli rapide, ĉar ne ekzistis Sovetunio, kiu helpis la maldekstran koalicion en Madrido.
  Sed Franco iĝis aliancano de la Fuhrer. Kaj la nova caro Vladimiro la Tria alfrontis Brition.
  La situacio ja estas konfuza. Puzlo plena de la Dua Mondmilito. Kaj nova raŭndo de konfrontiĝo. Irano ne estas dividita, kaj ĉi tiu fakte estas la lasta islama lando, formale sendependa. Kaj Rusio havas opiniojn pri ĝi, kaj Britio. Aferoj estas tre komplikaj en Mezoriento. La teritorioj de Rusio, Francio, Britio estas miksitaj kaj ne facile administreblaj.
  Anglujo ekonomie malfruiĝas pli kaj pli malantaŭ kaj Rusio kaj Germanio, kiu akiras potencon. Kaj la plej grandaj kolonioj estas ankoraŭ britaj. Sed la potenco de la leona krono malfortiĝas, Kanado estas preskaŭ sendependa. Sudafriko ankaŭ estas regado, kiel Aŭstralio. En Barato, la brita pozicio malfortiĝas. Kompreneble, estas deziro puŝi la leonon.
  Hitler provas ludi sur du frontoj. Aŭ ricevu la subtenon de Francio, Britio, Italio kaj Japanio. Al ĉiuj kune amasiĝu sur caran Rusion kaj dividu ĝiajn vastajn posedaĵojn.
  Aŭ serĉu teritoriajn akirojn en Okcidento, sed jam en alianco kun Rusio.
  Hitler estas malnobla kaj senprincipa homo, kaj, ĝenerale, li ne zorgas kun kiu fini koalicion, kondiĉe ke ĝi estas utila al li.
  La nova juna caro Vladimir ankaŭ revas eniri la historion kiel granda konkerinto kaj volas preni la koloniojn el Britio kaj Francio. Fakte, estas nenio por preni de la germanoj. Do la koalicio kun Germanio estas sufiĉe logika.
  Italio kaptis Etiopion kaj ankaŭ volas novajn heroaĵojn. Mussolini estas ege ambicia. Li ne zorgas, kien li iras orienten aŭ okcidenten. Sed en Francujo ne estas granda deziro inter la homoj batali. Tie regas pacismo, kaj la registaro estas elektita. Do ne necesas akiri tian fortan aliancanon. Kaj cara Rusio, kun sia tradicie alta naskokvanto kaj senĉese malpliiĝanta mortokvanto, estas tre forta kontraŭulo. La loĝantaro de cara Rusio kreskas je ĉirkaŭ tri procentoj jare. Infana morteco malpliiĝis, sed ĝis nun la modo por grandaj familioj ne pasis, kaj eĉ la familioj de laboristoj estas fekundaj. Konsiderante teritoriajn akirojn, inkluzive en dense loĝata Ĉinio, kaj maldense loĝata Mongolio, kaj en Eŭropo kaj Turkio, la loĝantaro de cara Rusio en 1940 superis 400 milionojn kompare kun 1913, kiam ĝi estis 180 milionoj. Kaj ĉi tio estas kontinenta potenco... Britio kaj Francio en la patrujoj mem havas malpli ol 50 milionojn, krom pli da kolonioj. Sed la koloniaj trupoj estas malfortaj je moralo kaj havas malmulte da batalkapablo. Do la terarmeoj de la Okcidento estas multe pli malfortaj.
  La Fuhrer elektas aliancon kun Rusio kontraŭ la Okcidento.
  En 1939, Ĉeĥoslovakio estis dividita. Germanio ankaŭ inkludis la Sudetojn. La germanoj fortigis la armeon, formis tankkolumnojn. La cara Rusio ankaŭ ne staris senmove, havante kvin milionojn pactempan armeon kaj kvincent personardividojn.
  En cara Rusio, pezaj tankoj kaj strategia aviado, inkluzive de aviadiloj kun ok motoroj, estas delonge en produktado. Francio havas nur ĉirkaŭ tridek pezajn tankojn, kaj tiuj estas malnoviĝintaj. Britio ne havas pezajn maŝinojn. Nu, ankaŭ Germanujo, neniu pli peza ol dudek tunoj. Usono havas iom pli ol kvarcent tankojn.
  Hitler decidis ke ĝi ne indas tiri kaj batis la 15-an de majo 1940. Tuj kiam la vetero estas favora kaj ĉio estas preta. Aŭ pli-malpli farita.
  Carista Rusio lanĉis ofensivon kontraŭ Hindio kaj aliaj koloniaj havaĵoj. La bato de la rusa armeo falis sur malbone defenditajn poziciojn. La trupoj konsistantaj el la etnaj britoj kaj francoj mem estas relative malmultaj, kaj la koloniaj unuoj ne tro pretas morti pro ideo aŭ imperio fremda al ili. Fakte, kiuj estas la britoj por ili? Ekspluatantoj, sklavistoj, rabistoj aŭ malfideluloj. Estas neverŝajne ke la rusoj estas multe pli malbonaj ol ili, por morti pro la imperio de la Leono aŭ la Koko.
  Do la caraj trupoj antaŭeniras, venkante malviglan, fokusan reziston. Sed la germanoj povis venki la francajn, britajn, belgajn kaj nederlandajn trupojn en monato kaj duono.
  Tiel, Churchill perdis la subtenon de siaj ĉefaj aliancanoj. La atendo ke Usono eniros la militon ne realiĝis. Roosevelt ĝenerale ne estis distingita per la decidemo de Stenka Razin. Kaj tiam tiaj fortoj irus kontraŭ Usono.
  Rusaj trupoj avancis tra Afriko kaj Azio en marŝoj, pli da problemoj venis de la tereno kaj streĉis komunikadojn ol de malamikaj trupoj. La manko de vojoj, precipe en Afriko, ankaŭ influis. Sed la senpretenda rusa soldato heroe kaj stoike venkas ĉiujn malfacilaĵojn.
  La germanoj povas nur malfacile translokigi soldatojn al Afriko. La antaŭeniĝo al Ĝibraltaro estis prokrastita de la obstina rezisto de Franco. Kaj ili devis transdoni fortojn per maro. La rusoj trapenetris al Afriko, tra Egiptujo, kaj estas multe pli facile por ili. Italio ankaŭ kaptas ĉion, kion ĝi povas kapti, kaj en ĉi tiu afero, Mussolini havas boaconstrictor-tenon.
  La surteriĝo sur la metropolo mem en 1940 ne okazis. En la aerbatalo, ĉefe pro la pasiveco de Rusio, Britio eltenis. Sed mi devas diri, ke la saĝa caro Vladimir Kiriloviĉ ne volis, ke Britio kapitulacu antaŭtempe, sed tute racie li kaptos ĉiujn ŝiajn aziajn kaj afrikajn koloniojn.
  Kien iras Britio? Ja ŝi ne havas rezervojn, sen kolonioj kaj krudaĵoj - la falo estas demando de tempo.
  En la vintro kaj en marto 1941, rusaj trupoj finfine atingis Sudafrikon kaj venkis la lastan afrikan Regadon. Provo de la britoj sidi eksteren en Madagaskaro ankaŭ malsukcesis, kaj en majo 1941, amfibia alteriĝo estis aranĝita kun posta venko.
  Japanio agis en la milito flanke de Rusio, kaj sukcesis ekpreni ion en la Pacifika Oceano. La somero de 1941 estis la periodo de grava aeratako sur la brita patrujo.
  Rusaj kaj germanaj aviadiloj gladis Londonon kaj aliajn urbojn de la Brita Imperio. Kaj la 8-an de novembro, en la tago de la datreveno de la Munkena puĉo, finfine okazis la surteriĝo.
  La batalado daŭris dek ses tagojn kaj finiĝis en venko por la rusaj kaj germanaj trupoj.
  Ĉi tio, fakte, finis la Duan Mondmiliton. Ĝi montriĝis malpli sanga kaj longa ol en reala historio. Kaj tre rimarkinde fortigis kaj vastigis rusajn havaĵojn. Precipe en Afriko kaj Azio.
  Sekvis relative paca periodo. Rusio kaj Germanio digestis siajn proprajn teritoriajn gajnojn. La Tria Regno inkludis en sia konsisto: Belgio, Nederlando, preskaŭ duono de Francio, same kiel Maroko, parto de Alĝerio kaj la centraj havaĵoj. Vere, pro la pozicio de Franco kaj ia nedecidemo de Hitler, la germanoj ne havis tempon por antaŭeniri en la ekvatorajn posedaĵojn de Francio, kaj ili iris al la rusaj trupoj.
  Tamen, Germanio daŭre ricevis bonan pecon de afrika tero, superante sian propran teritorion en areo. La tera areo de la Tria Reich, konsiderante eŭropajn akirojn, pli ol triobliĝis. Kaj se ni kalkulas el la landlimoj ekde 1937, konsiderante Aŭstrion, Sudetojn kaj Ĉeĥion antaŭ la protektorato, tiam kvaroble.
  Do la germanoj entute havis sufiĉe por digesti kaj majstri kaj asimili. Rusio des pli vastigis siajn koloniajn havaĵojn, kaj apenaŭ povis regi ĉion ĉi.
  Kaj Italio ricevis multon: ekzemple, plejparto de Sudano, Somalio, Ugando, kaj iuj aliaj akiroj, precipe Tunizio.
  Tiel, la redistribuo de la mondo finiĝis por la momento. Sed kiel oni diras, kun la tempo, ambicioj komencas manifestiĝi.
  Usono ne komencis serioze labori pri la nuklea projekto. Ankaŭ en faŝisma Germanio kaj Rusio la sinteno montriĝis mojosa. Japanio ankoraŭ ne estas sufiĉe evoluinta por tiri ĝin, kaj Britio kaj Francio fariĝis vasalaj landoj de la Tria Regno kaj Rusio.
  Do la apero de nukleaj armiloj montriĝis prokrastita dum iom da tempo.
  Sed progreso, kompreneble, estas neforgesebla. Fizikistoj laboras, teorio disvolviĝas, same kiel laboratoriaj eksperimentoj. Sed la nuklea projekto bezonas la volon de la ŝtato. La cara Rusio havas zorgojn preter sia kapo kaj la kostoj de komunikado kun la vastiĝo de sia teritorio. Kaj Hitler ial havis rankoron kontraŭ tiaj ideoj de nuklea programo kaj kredis, ke la atomprojekto nur sorbos grandegajn monsumojn por nenio.
  Krome, la rusaj terarmeoj kaj aviado estis la plej fortaj kaj plej multaj en la mondo, kaj ankaŭ la floto, precipe de ekonomia kresko, tiris supren.
  Caraj generaloj kaj marŝaloj preferis evoluigi tankkonstruaĵon, konstrui aviadilojn, aviadilŝipojn kaj batalŝipojn. Kaj kial ili bezonas kelkajn fabelojn - pri atombomboj? Tio estas, kaj germanoj kaj rusoj estis indiferentaj pri ĉi tiu problemo.
  Krome, estis sufiĉe sufiĉe da krudaj rimedoj por ne zorgi pri energiportantoj ĉiukaze en proksima estonteco.
  Do, malgraŭ la tuta malvarmeto de la Pentagono kaj la Blanka Domo, la iniciato nevole pasis al Usono. Kaj la punkto ĉi tie ne estas nur en la timo, ke la rusoj aŭ germanoj iros plu kaj premos la Novan Mondon, sed ankaŭ en la ekonomio.
  Perdinte la ŝancon ricevi petrolon el Azio, Afriko, Mezoriento, Usono ankoraŭ havis siajn putojn en Teksaso, Florido, kaj komencis disvolviĝi en Alasko.
  Sed la usona loĝantaro kreskis. En Rusio, enmigrado ne enmiksiĝis, kaj la populacio daŭre pliiĝis rapide. Nigruloj kaj araboj rajtis precipe volonte foriri al Usono.
  La usona ekonomio ankaŭ kreskis, pli kaj pli da aŭtoj fariĝis.
  Kaj la serĉo komenciĝis por nuklea fuelo kaj atomreakcio kiu povis disponigi kolosan energion.
  Dek jaroj pasis ekde la fino de la dua mondmilito. La Hitlera Germanio havis novan armilon: diskedoj kapablaj ne nur flugi rapidege, sed ankaŭ praktike resti nevundeblaj kontraŭ malgrandaj armiloj.
  Krome, la germanoj sukcesis lanĉi artefaritan sateliton super orbito, kaj plej grave, en junio 1951, la unuan homon en la kosmon.
  La cara Rusio iom malfruas, kaj plene progresis nur en aŭgusto de ĉi tiu jaro. En faŝisma Italio en la sama jaro okazis ŝanĝoj. Benedito Mussolini, defianto por la titolo de Julio Cezaro, mortis. Ĝenerale, la itala diktatoro sukcesis regi. Konsiderante la konkerojn en Afriko, inkluzive de Etiopio, la teritorio kontrolita de Italio kreskis preskaŭ trifoje kaj duono dum lia regado. Krome, Benedito en Eŭropo sukcesis forhaki parton de Francio kune kun Toulon.
  Sed ili ne lasis lin iri al Albanio kaj Grekio - ĉi tiuj estas teritorioj inkluzivitaj en la influkampo de la Rusa Imperio.
  Benedito, kompreneble, povus esti nomata granda kaj konkerinto, kvankam la itala armeo ne tro brilis per siaj heroaĵoj. Sed lia filo kaj heredanto konsideris sin ne pli malbona ol sia patro.
  Kaj li prenis la aŭtunon de 1951 kaj invadis Albanion kaj Grekion... Ne mirinde oni diras, ke ĉiuj grandaj militoj komenciĝas subite.
  Vladimiro la Tria eĉ ĝojis pri ĉi tiu okazo. La havaĵoj de Italio en Afriko estas grandaj, eĉ pli vastaj ol la germanaj. Do kial ne preni ilin post kiam ekzistas bonega kialo?
  Rusaj trupoj komencis malamikecojn la 7-an de novembro 1951, atakante Etiopion, Libion kaj Sudanon. La rusaj trupoj estas pli fortaj, pli multaj kaj batalpretaj ol la italaj.
  Do ili komencis frakasi la pasta armeon rapide ... Sed neniu atendis ke, sen ajna averto, Adolf Hitler prenos la flankon de Mussolini Jr.
  Kvankam se vi rigardas ĉi tion, estis nenio pli ol neatendita.
  Germanio perdis la unuan mondmiliton al Rusio kaj perdis la plej multe da teritorio en Rusio. Kaj se la germanoj sukcesis venĝe redoni tion, kio estis perdita en la Okcidento, tiam en la oriento, por esti honeste, ili malgrave restis kun nazo.
  Do Hitler vere kalkulis je siaj novaj armiloj, precipe diskedoj kaj flugaj teleroj. Krome, la Fuhrer kredis ke ĉi-foje estus pli facile batali kun Rusio ol en la Unua Mondilito, ĉar Germanio kaj Italio gvidus la firmaon sen havi duan fronton.
  La kalkulo ankaŭ estis farita ke Japanio, ofendita de la rusoj, ankaŭ eniros la militon en la Malproksima Oriento kaj ligus la malamikon tie. Eble Portugalio kaj Hispanio aliĝos al la koalicio, kiel Britio kaj Francio? Ili estas multe pli proksimaj al Germanio ol al Rusio. Kaj kelkaj esperoj estis fiksitaj sur Usono!
  Krome, Ameriko konstruis imponan mararmeon, multajn aviadilŝipojn kaj modernigis sian tankfloton - kvankam ĝi estis ankoraŭ malsupera laŭ kvanto kaj kvalito ol la maŝinoj de la Malnova Mondo-armeo.
  La socia sistemo en cara Rusio restis aŭtokrateca kaj absoluta monarkio. La caro kaj Imperiestro de All Rus havis plenan potencon: plenuma, leĝdona kaj jura. Parlamento forestis. Ekzistis Ŝtata Konsilio de personoj nomumitaj de la imperiestro, sed ĝi havis nur konsilan rajton. La leĝoj estis eldonitaj fare de la reĝo mem, same kiel dekretoj. Li ankaŭ havis la rajton ekzekuti kaj pardoni, kvankam, kompreneble, ekzistis ankaŭ tribunalo. Ĵuriaj procesoj estis aboliciitaj post la murdo de Nikolao la 2-a, tiel ke la juĝistaro ankaŭ estis nomumita kaj forigita fare de la caro aŭ oficialuloj nomumitaj fare de la imperiestro.
  Ĉi tiu sistemo havis ambaŭ siajn avantaĝojn kaj malavantaĝojn. Unuflanke, la imperiestro povis rapide solvi tiun aŭ alian problemon sen iuj disputoj kaj interkonsentoj, sed aliflanke, la troa koncentriĝo de potenco en unu mano subpremis la iniciaton kaj donis grandajn ŝancojn al la burokratio. Ĝi naskis diversajn ŝatatojn kaj ŝatatojn. Vladimiro ne distingiĝis per troa hipokriteco kaj edzeca fideleco. Kvankam virinoj ne havis multe da influo sur lia politiko.
  En la kampo de tankkonstruado, cara Rusio havis multajn potencajn kaj pezajn veturilojn. Tamen, la sperto de militaj operacioj en Afriko montris, ke la veturado de la tanko estas ege grava. Kiel rezulto, la ĉefa rusa tanko ne iris preter kvardek kvin tunoj. Pro tio ke ĝi naskis pli da pezo, eĉ kun larĝaj spuroj, problemoj kun patenteco.
  La caro amis pezajn tankojn, sed la konsilistoj de la imperiestro malpersvadis ilin enlasi ilin en amasproduktadon. Sed la sesdek-tuna maŝino estis havebla en du mil ekzempleroj. Kaj la plej masiva tanko "Nikolai" - 3, estis ĝenerale farita en sesdek tri mil.
  Kaj la maŝino estas - la pezo estas kvardek kvin tunoj, kaj la pafilo estas 122 mm en kalibro. Fronta kiraso de ducent milimetroj, postaĵo kaj flankoj de 120 milimetroj, la aranĝo estas klasika.
  Hitler serioze ŝatis pezajn maŝinojn. Kaj mi volis havi superecon super la Nikolao en seria tanko. La germana aŭto ŝveliĝis en pezo ĝis 75 tunoj kaj, tio jam estis la limo, pro la fakto, ke granda maso estas ege malfacile transportebla sur fervojaj vojoj.
  La germana aŭto estis armita per 128 mm armiloj, havis frontan kirason de 250 mm, kaj flankan kaj postan kirason de 180 mm.La aranĝo ankaŭ estas proksima al la klasika.
  Nombre, la germana tanko estis trioble pli malalta ol la sovetia. Sen mencii la malfacilecon uzi tro pezajn maŝinojn.
  Tamen, rusa ekipaĵo estas disigita sur larĝaj areoj, kaj sur la eŭropa sektoro de la fronto estas proksimuma egaleco en la nombro da veturiloj kaj infanterio. Kvankam ĝenerale la rusa armeo estas multe pli multnombra ol la germana. Kaj Rusio havas grandegan loĝantaron: ĝi inkluzivas Baraton, Ĉinion, plejparton de Afriko, Mezorienton, Iranon, Hindoĉinion kaj multe pli.
  Kompreneble, la decido de Hitler ataki Caran Rusion, eĉ konsiderante, ke Japanio kaj Italio, kaj eble Francio kaj Britio, estas de lia flanko, estas kolosa aventuro. Sed la Fuhrer estas grandega aventuristo.
  Oni devas rimarki, ke la diskedoj, per kiuj la Tria Regno havis tiel grandajn esperojn, ne estas tre efikaj en la praktiko. La kreado de forta laminara jeto kondukis al grandega fuelkonsumo, kaj la flugtempo de la flugaj teleroj montriĝis relative mallonga. Do ili povus agi, eĉ konsiderante la grandegan rapidecon je ne precipe signifaj distancoj. Krome, la lamena jeto protektis la diskon de manpafiloj, sed siavice malhelpis pafi de fluga telero.
  Do la germanoj povis nur faligi radioregatajn raketojn de siaj diskoj, kaj tiam laŭ mallarĝa angulo, aŭ malŝaltante la lamenan jeton, sed iĝante vundeblaj en tiu tempo.
  Sed, ĉiukaze, Hitler decidis ataki Rusion, kaj ĵetis siajn kartojn en ludon. Krome, la faŝisto timis, ke okaze de la malvenko de Italio, ili transprenos lin. Li konfidis neniun kun lipharoj.
  Komence, la nazioj atingis sukceson pro la surprizo de la striko kaj la pli bona organizo de siaj trupoj. Sed la tempo por la ofensivo estis malbone elektita. La neĝo falis, kaj la tankoj glitis. Fritz povis kapti parton de Pollando, inkluzive de Krakovo, sed restis blokita proksime de Varsovio.
  La rusa militmaŝino ŝpinis supren ... Japanio, kiel la Fuhrer atendis, eniris la militon, sed ĝia floto ne havis superecon super la Rusa Pacifika Floto, kaj la bataloj estis proksimume egalaj. Kaj Japanio praktike ne distris terajn fortojn de la okcidenta teatro de operacioj. Krome, la samurajo estis pli malaltaj ol la rusoj en la aero, kaj en nombro kaj kvalito. Kaj la Lando de la Leviĝanta Suno povis kapti nur kelkajn malgrandajn insulojn.
  Singarda Franco kaj Salazar ne hastis eniri la militon. Rusio estas tre forta malamiko. Vi devas rigardi kaj atendi. En la reala historio, Franco limigis sin sendi bluan dividadon de faŝismaj volontuloj dum la dua mondmilito.
  Nun la vicigo de fortoj aspektis tute malegale, precipe en Afriko.
  Italio rapide perdis siajn havaĵojn sur la nigra kontinento.
  En la fonto de 1952, la cara armeo lanĉis ofensivon en Orienta Prusio kaj povis trarompi la defendojn de la malamiko en profundo. La nazioj apenaŭ lasis la antaŭeniĝon de la cara armeo ĉe Koenigsberg, sed aliflanke, la imperiaj trupoj komencis antaŭeniri sur la Sudetoj kaj Krakovo.
  Montriĝis, ke la pli lertaj rusaj tankoj sufiĉe kapablas batali kontraŭ peza, sed malpli lerta malamiko. La ĉinaj sekcioj, sub la komando de rusaj generaloj, ankaŭ montris sin bone.
  La germanoj estis devigitaj forlasi Krakovon... Kaj tiam, pro la minaco de ĉirkaŭo, ili komencis retiriĝi de Vistulo al Oder.
  Ne, la posedita Fuhrer ne atendis tian kurson de la milito. Sed li kulpas. Cetere, francoj kaj britoj, flarinte la faŝistan okupon, tute ne celis morti por la Fuhrer. Do la replenigo malsukcesis, kaj la vasalaj landoj volis sidi eksteren.
  Kaj la pli malbonaj aferoj estis por la germanoj ĉe la fronto.
  Antaŭ vintro, la germanoj perdis ĉiujn siajn havaĵojn en Afriko. Kaj dum la vintro, antaŭ printempo, ili tute ruliĝis reen al la Oder. Rusaj trupoj liberigis Pragon kaj Sudetojn, alproksimiĝis al Vieno. Krome, ili venkis Italion kaj okupis Romon, Napolon, Sicilion. Do la printempo de 1953 ne aŭguris bone por la nazioj. Tamen, la 8-an de aprilo 1953, Hitler subite mortas. La nova gvidantaro de Germanio senespere petas pacon.
  Vladimir Kiriloviĉ Romanov malavare konsentis. Sed la germanoj multe pagis por ĝi. La nova limo nun pasis laŭlonge de la Oder: Belgio, Nederlando, Danio ricevis suverenecon, sed kadre de vasalo de la Rusa Imperio. Francio reakiris siajn antaŭe perditajn havaĵojn, sed iĝis eĉ pli dependa de Rusio.
  Italio kaj Germanio perdis ĉiujn siajn koloniojn, kiuj nun fariĝis posedaĵo de la reĝa krono. Italio mem ankaŭ ricevis la statuson de rusa vasalo, kaj Sicilio kaj Sardio rekte iĝis parto de la imperio de Vladimiro la Tria.
  Germanio ankaŭ perdis multon da sia sendependeco kaj pagis grandajn kompensojn.
  Japanio ankaŭ perdis ĉiujn siajn havaĵojn, krom sia propra teritorio, kaj estis devigita iĝi vasalŝtato. Kaj caro Vladimir Kiriloviĉ Romanov ankaŭ ricevis la titolon de Imperiestro de Japanio.
  Kompreneble, tiu parto de Aŭstralio, kiu antaŭe apartenis al la lando de la Leviĝanta Suno, ankaŭ sub la regado de Rusio.
  En aŭgusto 1953, atombombo estis finfine testita en Usono. Ok jarojn poste, sed la nuklea feino estis el la botelo. Ĉiukaze oni ne povas haltigi la progreson. Kaj la apero de la atombombo estas neevitebla. En la plej ekstrema scenaro, nukleaj armiloj povus aperi maksimume dudek jarojn poste ol en la realeco.
  Kun iom da prokrasto, la cara registaro komencis evoluigi sian propran respondon.
  Ĝis nun Usono ne povis decidi militi kontraŭ tia potenca imperio. Krome, ne estas tiel facile akiri la ĉefajn rusajn industriajn kaj ekonomiajn centrojn el trans la oceano.
  Kaj la produktado de nukleaj ŝargoj postulis kaj tempon kaj monon! Usono havis financon, sed tempo finiĝis. La cara Rusio, per siaj rimedoj kaj potenca intelekta potencialo, tre rapide kompensis la interspacon en ĉi tiu areo. Kaj en 1956, atombombo ankaŭ aperis en Vladimir III.
  Signife pli malalta ol Rusio laŭ loĝantaro kaj rimedoj, la kapitalisma kaj demokrata Usono iom post iom perdis siajn atutojn.
  La nura aĵo kiun ili povis fari estis uzi nukleajn armilojn kiel malkuraĝigon kaj provi subfosi Carisman Rusion de interne. Sed ĝis nun ili nenion povis fari.
  Vladimir Kirillovich ne havis viran posteulon de sia unua edzino, kaj li reedziĝis. Kaj li reproduktis la heredanton, nomante lin Georgo.
  La cara Rusio efektivigis spacan ekspansion. En 1959, pilotata flugo al la luno okazis proksimume jaron antaŭ la amerikanoj. Poste en 1971 al Marso. En la alternativa mondo, ĝi fariĝis pli sekura ol en la realo.
  En 1975, viro alteriĝis sur Venuson. En 1980 sur Merkuro. En 1981 sur unu el la lunoj de Jupitero. Kaj en 1992, ĝuste en la jaro de la morto de Vladimir Kirillovich Romanov, la rusa kosmonaŭto fiere paŝis sur Plutonon.
  Georgo la unua sukcesis al la krono en la aĝo de dek ok. Kaj ĝenerale, ni povas diri Vladimiro la Tria - la Granda tre sukcese pasigis sian 54-jaran regadon. Kaj tiam la Romanov-dinastio daŭris.
  
  LA SAĜO DE KAROLO LA DEK DU
  Karlo la dekdua, ŝajne antaŭvidinte la vanecon de la milito kun senlima Rusio, konsentis pri paco kun Petro la Granda je moderaj kondiĉoj. La cara imperio resendis la antaŭe konkeritajn urbojn al la svedoj, kaj rekonis iliajn teritoriajn akirojn, kaj la marionetreĝon en Pollando.
  Principe, Rusio nenion koncedis al la svedoj kiel ĝi havis antaŭ la milito, sed ne akiris ĝin. Kaj multaj homoj mortis. Kaj mi devis redoni la multekostan Sankt-Peterburgon. Sed paco estis trovita. Se Petro la Granda scius, kiel finiĝus la daŭrigo de la milito, kun la svedoj, li sen ia dubo daŭrigus ĝin.
  Sed same estas la mondo... Tiam la ne tro sukcesa milito kun Turkio, kaj la perdo de Azov.
  Kaj poste la milito kun Ĉinio. Jam batalis, kaj io perdis. Nun Petro la Granda volis venĝi en la oriento. Sed la tero ne estis reprenita.
  Kaj multaj homoj mortis. Tiel, Petro la Granda ne fariĝis granda. Kaj Rusio sub li suferis grandan malpliiĝon de la loĝantaro. Vere, fabrikoj estis konstruitaj en Uralo kaj fabrikoj aperis.
  Svedio subigis Pollandon, kaj Karlo la Dekdua estis kronita.
  Kaj ĝia armeo fariĝis unu el la plej fortaj en la mondo. Krome, Britio kaj Francio estis malfortigitaj. Kaj ili ne plu ludis, kiel la iama rolo de Hispanio.
  Kaj nun Karlo la Dekdua ankaŭ konkeris Norvegujon, kaj estis kronita en Danujo. Tiam li kaptis pli da Tero en Germanio. Fakte konkeris la plej multajn el la germanaj teroj ĝis Rejno. Kaj en la sudo iris al Aŭstrio.
  La Reĝo de Svedio regis ĝis 1750, dum pli ol kvindek jaroj, kaj eniris la historion kiel la Granda kaj la konkerinto.
  Post tio regis Gustavo Adolfo la 2-a, ankaŭ tre juna reĝo dum la trono, ĉar Karlo la Dekdua edziĝis sufiĉe malfrue je kvardek kvin jaroj. Kaj lia filo estis nur deksesjara, kiam li estis sur la trono.
  Sed Gustavus Adolf, kiel lia patro, estis tre militema. Antaŭ tiu tempo, Elizabeto la 2-a regis en Rusio. Ŝi ne grimpis en Eŭropon, kaj provis antaŭenigi Rusion en la sudo.
  Rusio kaj Svedio eĉ faris aliancon kaj batalis kune kontraŭ Turkio. Aŭstrio ankaŭ eniris la militon. La Otomana Regno ne povis rezisti la baton de la koalicio, kaj estis venkita. Kaj Konstantinopolo estas prenita.
  Tiam ili kaptis Malgrandan Azion ... .
  La Otomana Regno ĉesis ekzisti. Kaj ĝia teritorio estis dividita inter si de Rusio, Granda Svedio kaj Aŭstrio.
  Por cara Rusio, tio estis ellasejo al Nigra Maro kaj havenoj. Elizabeto ankaŭ aneksis Kazaĥion, kaj eĉ komencis esti nomita la Granda - multe pli malvarmeta ol ŝia patro.
  Tiam okazis milito inter Svedio kaj Aŭstrio. Kaj Aŭstrio estis konkerita. Kaj tiel falis alia imperio. Kaj tiam, profitante la revolucion en Francio, Gustavus Adolphus konkeris ĝin, same kiel Belgion kaj Holandon. Kaj post iom da tempo, kaj Italio, kie ankaŭ eksplodis tumultoj. Kaj li ankaŭ prenis la papadon. La sveda reĝo regis ĝis 1802 - kvindek du jaroj, kaj kiel lia patro Karlo la Dekdua mortis je sesdek ok.
  Heredis, ĉi-foje lian nepon. Ankaŭ juna, proksimume deksepjara Karlo Dektria. Tamen, malgraŭ la malbonaŭgura figuro, la nova reĝo estis sufiĉe bonŝanca.
  Li konkeris Hispanion kaj Portugalion, kaj komencis konkeri iliajn koloniojn, kie li renkontis Brition. Sed post la morto de Nelson, la britoj komencis perdi kontraŭ la potenca Svedio. Krome, Rusio, estinte venkita surtere, konsentis aliĝi al la granda imperio.
  Kiel rezulto, Britio estis venkita. Kaj la svedoj akiris piedtenejon en Latin-Ameriko kaj Afriko. Same kiel Hindio, kaj multaj teroj de la kolonioj.
  Svedio ankaŭ alteriĝis en Aŭstralio kaj establis kompromisojn tie.
  La cara Rusio sukcesis ion gajni en Mezoriento, kaj en Irano. Egiptio cedita al la svedoj. Karlo la 13-a mortis en 1853.
  Kaj Magnus fariĝis la nova imperiestro. Li estis jam sufiĉe matura tridek trijara, kaj tuj komencis militon kun Rusio.
  Britio antaŭ tiu tempo perdis ĉiujn koloniojn kaj malfortiĝis. Kaj Rusio estis forta.
  La superaj fortoj de la svedoj prenis Moskvon kaj Sankt-Peterburgon. Menshikov montriĝis mezbona komandanto kaj perdis ĉiujn batalojn pure. Nikolao la 1-a mortis.
  Kaj Magnus estis solene kronita sur la rusa trono. Li ankaŭ iĝis la Imperiestro de All Rus'.
  Post tio, la svedoj ne plu havis seriozajn kontraŭulojn, ĉar Ĉinio malfortiĝis antaŭ tiu tempo.
  La vastiĝo de la kolonioj daŭris. Magnus mortis en 1880. En la aĝo de sesdek jaroj, vivinte iom malpli ol ĉiuj tri antaŭuloj.
  Sed lia filo Karlo la Dek-kvara, kiu havis tridek kvin jarojn, daŭrigis la konkerpolitikon.
  La lasta grava milito estis la konkero de Ĉinio. Ĝi daŭris entute dek jarojn. Estas ankoraŭ tro da ĉinoj, kvankam ili estis signife malsuperaj en la kvalito de trupoj. Sed ĉi tie Ĉinio estas konkerita. Kaj la sveda reĝo fariĝis la estro de Ĉinio.
  En 1913, la magio de nombroj, en la aĝo de sesdek ok jaroj, ankaŭ Karlo la dek-kvara mortis. Kaj Karlo la dekkvina sukcedis lin. Li havis tridek ses jarojn. Li kompletigis la konkeron de la lastaj teritorioj sur planedo Tero kiuj ne apartenis al Svedio. Kaj kompletigis la historion de militoj.
  Post tio komenciĝis la rakonto pri la konkero de la spaco. Flugoj al la Luno, Marso kaj aliaj planedoj de la sunsistemo. La homaro estas unu kaj nedividebla.
  Kaj nun, ĝis la fino de la dudeka jarcento, ĉiuj planedoj de la sunsistemo estas sub la kontrolo de la homaro.
  Kaj en 2020 komenciĝis la unua ekspedicio inter la steloj. Flugo al aliaj mondoj. Sur ĉi tiu al la stelo Siriuso, kie estis pluraj severaj, sed teorie loĝeblaj planedoj.
  Kaj Karlo la deksepa estas sur la trono, kaj lia regado estas sufiĉe stabila. Kvankam foje estas konspiroj. Sed ekzistas forta parlamento, kaj kontrolita demokratio. Homoj fartas bone, kaj ili volas novajn mondojn kaj ekspansion. Tamen, eblas, ke baldaŭ estos finfine establita respublikana registaro kaj ŝanĝebla registaro.
  Do estas grandaj ŝanĝoj antaŭen. Aŭ eble dinamika stabileco!
  
  POVO DE STALIN SUPER LA MONDO
  Okazis, ke Stalino sukcesis sklavigi la tutan terglobon. Ĉi tiu alternativa evoluo de la monda historio estis la rezulto de ŝanĝado de malgranda kvanto da ŝanco en unu temo.
  Kiam la rilatoj inter Jugoslavio kaj la Tria Regno eskaladis ĝis la limo en aprilo, kaj tiam komenciĝis vera milito, kaj la agreso de la Germana Armeo, Stalino faris akcepteblan decidon. Nome, li helpis Jugoslavion, kiu en tiu ĉi tempo jam sukcesis fini amikectraktaton kun Sovetrusio.
  La 6-an de April, 1941, post masiva bombado de gravaj grandurboj, fervojkruciĝoj kaj flughavenoj, Germanio kaj Hungario invadas Jugoslavion. Samtempe, italaj trupoj, subtenataj de la germanoj, faras alian ofensivon en Grekio. Ĝis la 8-a de aprilo la armitaj fortoj de Jugoslavio estas dividitaj en plurajn partojn kaj fakte ĉesas ekzisti entute. La 9-an de April, germanaj trupoj, trapasinte jugoslavan teritorion, eniras Grekion kaj konkeras Tesaloniko, devigante la kapitulacon de la greka Orient Makedona armeo. La 10-an de April, la germanoj konkeras Zagrebon.
  La 11-an de aprilo Sovet-Unio deklaras militon sur Germanio, kaj ĝiaj trupoj transiras la limon de la Tria Regno.
  La taktika surprizo atingita de la sovetiaj trupoj kaj la signifa supereco en tankoj kaj aviadiloj estas sentitaj de la unuaj tagoj de la ofensivo.
  Komence, la germanoj ne vere kredis je la realeco de la ofensivo. Kaj tiam montriĝis, ke la Ruĝa Armeo tre bone batalas.
  Kaj la germanoj ne scias kiel defendi sin ĝuste. Kaj ili tute ne estas adaptitaj al defenda milito.
  Kaj la sovetiaj tankoj KV-2 kaj T-34 ja estas la plej bonaj en la mondo. Eble "tridek kvar" malbona videbleco, sufiĉe malforta optiko, kaj en la plej unuaj modeloj, la turo rotacias permane, sed ili ne havas kontraŭulon en armilaro kaj kiraso.
  Sed plej grave, la nazioj ne havis mapojn, kaj la rusoj kaptis la pontojn ne detruitaj, kaj la ĉefaj magazenoj kun municio kaj brulaĵo estis proksime de la limo.
  Nur ĉe la rivero Oder mem, la germanoj, transdoninte signifajn fortojn el Francio kaj mobilizinte ĉiujn fortojn, povis ĉesigi la ofensivon de la sovetia armeo.
  Sed antaŭ tiu tempo, ilia situacio fariĝis preskaŭ senespera: Rumanio kaj Hungario estis perditaj en la unua monato, Bulgario transiris al la flanko de Sovetunio, la germanoj estis venkitaj en Jugoslavio. Perdis kontrolon de Slovenio kaj Ĉeĥoslovakio.
  Sed Berlino ne sukcesis kapti tuj. La germanoj tenis la urbon dum preskaŭ tri pliaj monatoj, kiujn ili prenis nur en aŭgusto. Germanio mem ŝanceliĝis en agonio por alia monato, kaj la perdo de la Ruhr kapitulacis la 25an de septembro.
  Sovetunio sukcesis atingi Manikon, Churchill tamen sukcesis alteriĝi en Normandio, sed la Ruĝa Armeo unue eniris Parizon.
  Kaj tiam montriĝis, ke ankoraŭ nenio finiĝis.
  Tiam dum longa tempo la britoj pravigis sin, kaj argumentis kiu malfermis fajron unue.
  Sed historio estas skribita de la gajnintoj. Stalin venkis la britojn surtere, kaj, kune kun Japanio, komencis militon kontraŭ la Brita Leono kaj Usono.
  Komence, Anglio, kaj eĉ pli Ameriko, ŝajnis nepenetreblaj trans la maroj kaj oceanoj, kovritaj de ilia grandega mararmeo. Sed Japanio frakasis la usonan flotemon peco post peco. Unua malmola bato: Peru Harbour, sekvita de pli disbataj pugnobatoj.
  La japanoj venkis tiel rapide, ke Stalino apenaŭ havis tempon alporti soldatojn en Hindion kaj Bangladeŝon, kie la Ruĝa Armeo estis salutita kun granda jubilado.
  La malvenko de Ameriko kaj la submara milito komencita fare de Sovetunio subfosis la potencon de Britio. Fidante je la resursoj de la tuta Eŭropo, kaj tiam Afriko, kun la plej granda parto de Azio, Stalino lanĉis gravan aeratakon kontraŭ Britio.
  Miloj, dekmiloj da sovetiaj bombistoj ebenigis anglajn urbojn en polvon. Tio daŭris ĝis la floto estis batita senkonscie.
  La 7-an de novembro 1942 komenciĝis la surteriĝo en la metropolo. Britio daŭris nur kelkajn semajnojn.
  En 1943, invado okazis tra Alasko, kaj la japanoj kaptis la Istmon de Panamo.
  La milito kun Usono ricevis longedaŭran kaj amaran karakteron. Ĉiu paŝo estis donita kun granda malfacileco.
  Novjorko kaj Vaŝingtono falis en 1946. La usonanoj tamen sukcesis fine lauxte klaki la pordon - uzante nukleajn armilojn. Sed ili bruligis nur kelkajn sovetiajn sekciojn, kelkcent milojn da propraj civitanoj.
  La fino de la Dua Mondmilito falis la 5-an de septembro 1946. Kvar jarojn poste, Stalino estis devigita venki Japanion, kiu minacis akiri nukleajn armilojn.
  La milito daŭris pliajn kvin monatojn, kaj Sovetunio establis sian finan dominecon en la mondo.
  Iosif Vissarionovich sukcesis inkludi ĉiujn landojn de la mondo en Sovetunio. La Plej granda Gvidanto de Ĉiuj tempoj kaj popoloj vivis ĝis 1971. En reala historio, Stalino estis venenita. Ĉi tie li pasigis la tronon al sia nepo Aleksandro Stalin. Kompreneble, multe da sango estis verŝita, kaj la Moloĥo de subpremo funkciis seninterrompe. Sub Aleksandro Vasiljeviĉ komenciĝis iu liberaligo. Sed ne longe.
  Sovetunio sukcese regis spacon. La homaro estas unuigita kaj strebas al aliaj mondoj. La astronaŭto jam metis piedon sur Marson, Venuso, Merkuro, surteriĝis sur la satelito de Jupitero. Veraj urboj estas konstruitaj sur la luno.
  Dum la reveno de la astronaŭto el Plutono okazis atenco kontraŭ Aleksandro Stalin. En la momento de venado al potenco, li estis nur tridekjara. Antaŭ la tempo de la atenco, nur sepdek kvardek jarojn, ĉar Salomono havis sukcesan regadon.
  Sur la Tero, malsato finiĝis, terorismo preskaŭ finiĝis, ne estas militoj, kaj eĉ malliberejoj estas duone malplenaj kaj aspektas pli kiel skoltaj tendaroj ol krimaj zonoj. Drogodependeco preskaŭ malaperis, alkoholo ne estas tre populara, kvankam ĝi ne estas malpermesita, same kiel tabako, kiu perdis popularecon. Solida legopovo, senpaga edukado kaj medicino.
  Kaj eĉ en la temo de la vivlongigo, oni jam progresis.
  Nu, ĝi ne odoras kiel vera demokratio. La elektoj, sincere, estas fikciaj, en la plej bona kazo, konkurso inter du aŭ tri antaŭkonsentitaj, kontrolitaj kandidatoj.
  Dum longa tempo, kaj Stalin kaj Aleksandro mem estis elektitaj sen alternativo. Sed lastatempe aperis ankaŭ poŝaj opoziciuloj. Sed tamen, la nepo de la ĉefo memfide prenis naŭdek naŭ procentojn kun ĉevalvosto.
  Do la atenco, kiu okazis en 2011, estas sensencaĵo. Kaj ĝi estis sukceso.
  Aleksandro postlasis neniujn filojn, kaj la estro de la ĉiopova planeda sekureco, Nero ibn Totalitarian, kaptis potencon. La nomo Nero estas reala, sed la totalisma pseŭdonimo.
  La sama vorto totalismo-ne estis abusiva. Sovetunio, kunigita sur la tuta planedo, estis konsiderata ekzemplo de pozitiva ŝtato, kiu regas ĉion kaj ĉiujn. La ideologio estas komunisma, kvankam ne ĉio restas de Markso, sed ĝi evoluas laŭplane. Mono tamen ankoraŭ ne estas nuligita, do la popolo ankoraŭ ne maturiĝis.
  La religio estis formale ateismo kun la kulto de gvidantoj, sed... Kun miksaĵo de la mito. Ekzemple, ili jam kredis je la ekzisto de la animo, kaj iuj supernaturaj fortoj. Kvankam ĝi jam alproksimiĝis al miksaĵo de paganismo.
  Kaj Stalin estas bonega idolo.
  Nerono ĝenerale ne detruis la kulton de siaj antaŭuloj, sed verŝis sangofluojn, plifortigante sian potencon.
  Masivaj subpremoj ĉe la pinto estis akompanitaj per purigoj ĉe la fundo. Krome, la planedo Tero jam estis minacata per reloĝigo. La naskokvanto estas alta, kaj la mortokvanto estas multe pli malalta ol en la realeco.
  Kaj Nerono enkondukis kriman respondecon ekde la aĝo de kvin jaroj, kaj la malvirtan praktikon malliberigi infanojn, ĉu je ununura denunco, ĉu ĝenerale - laŭplane. Kaj ankaŭ plenkreskuloj, kompreneble. Centoj da milionoj da homoj tra la Tero finiĝis en tendaroj, kaj dekoj da milionoj estis pafitaj. Cetere, la sadisma Totalisma pravigis tion per la bezono ŝpareme elspezi la rimedojn de la planedo. Flugoj al la steloj ĝis nun restis fantazio, kaj la disvolviĝo de la sunsistemo estas ege multekosta entrepreno.
  Kaj la kaptitoj kontentiĝis pri malmulte, ili bezonas multe malpli da rimedoj, kaj la GULAG de planeda skalo produktas multon de ĉio.
  Kaj, kompreneble, la ĉefa afero estas la maniero konkeri aliajn mondojn. Sed dum la maŝino de subpremo funkcias - kiel Moloch.
  Dekunujara knabo hazarde falis en la muelŝtonon, pro denunco de ofendita samklasano. Li travivis torturon, kaj dum mallonga tempo li laboris neelteneble en konstruejo. Sed laŭ la volo de la Knabo- Kreinto, Sphero moviĝis al la hiperveeraj universoj, kaj nun li povis ĝui fabelajn aventurojn.
  -Pace! Oleg Ribaĉenko kriis kaj rapidis por vesti sin. Danke al aŭtofikso, ĉio daŭris frakcion de sekundo. La araneaj aligatoroj daŭre grimpis, sed malantaŭ la fortekrano ili ne plu timis. La knabo levis, mallevis la manojn, dispremis la monstrojn kiel blatoj, kelkaj el ili tamen simple iris sub la akvon. De tiuj, kiuj ne estis bonŝancaj, restis nur brunaj makuloj.
  - Nu, vi denta fino. Vi scios kiel alproksimiĝi al homo. La tapiro skuis sian fingron. Ondoj pasis de tiu ĉi minaco, kaj arbo tiel granda kiel baobabo staranta sur la kontraŭa bordo kolapsis malsupren.
  - Mi povas movi montojn. Jen la forto. - La knabo neniam sentis sin tiel bone, la povo bruis en li, kaj li vere volis havi proksime unu el la tri lunoj, donante noktan lumon sur la planedo Lojalecon al komunismo - tiel oni renomis la Teron.
  La memoro iomete nebuligis lian ĝojon, poste lia vizaĝo heliĝis.
  -Sciu, insida Nero, mi revenos, kaj tiam vi petegos morton. Esti solvita viva en acido kaj krucumita sur stelo estos bona por vi. - Oleg Ribaĉenko forte kunpremis la pugnon, la purpuraj nuboj en la ĉielo tuj densiĝis, kaj komencis pluvi, poste pluvego.
  Ĝiaj riveretoj ne tuŝis la sekure kovritan knabon. Tiam Oleg Rybachenko pasis la manon super la supron, glatigante la ĉielon. La pluvo denove kvietiĝis, denove sunbrilis, kaj sur ĉi tiu fono, la naturo ŝajnis malpli sinistra. Tamen, la surprizoj ne finiĝis tie. De la flanko de la arbaro aperis koloraj buloj, la grandeco de bona barelo.
  Ili saltis alte, faris ĵetojn, iom post iom grandiĝante. La surfaco de la planedo skuiĝis, la tero krakis. Fluginte en Oleg Rybachenkon, ili frakasis en la defendon, trafante, dispremis, platigis, iuj krevis. Dum la eksplodo, ili disĵetis acidon, la folioj, sur kiuj ĝi falis, flaviĝis, nigriĝis, kurbiĝis en tubon. Lafo fluis el la fendoj kaj fendoj sur la surfaco de la planedo, ŝajnis, ke miloj da malbonaj spiritoj flugas el la fajra infero.
  -Biome kiel haltigi ĝin? - Oleg Ribaĉenko turnis sin al la komputilo.
  Enŝaltu la potencan radiadon je plena potenco kun mensa ordo kaj movu viajn manojn antaŭ vi.
  La knabo elkovis sian propran zenki:
  - Kiel?
  La roboto respondis indiferente:
  -Ĉar en via primitiva universo ili gladas.
  Oleg Rybachenko obeis, la ŝvelintaj buloj komencis ŝrumpi, kaj tiam tute defalis. Profundaj fendoj iom post iom glatiĝis, lasante nur bruligitan surfacon.
  -Ne maltrankviliĝu Tapiro, ĉio kreskos. Biome knaris.
  La knabo ĝoje eksaltis.
  -Mi ne estas maltrankvila. La planedo estas granda, kaj la bruligita dezerto donas al la pejzaĝo kroman guston.
  Rompitaj karbigitaj arboj disŝutis la padon, kelkloke ĝi brulis. Tapiro vere volis promeni nudpiede sur ardantaj karboj. Li rememoris, ke nun lia korpo fariĝis pli forta kaj tuj regeneriĝis. Efektive, la gratvundetoj saniĝis nekredeble rapide, eĉ ne lasante cikatrojn. Forĵetante sian hiperkostumon, li kolere kolektis la cindron per siaj nudaj kalkanoj. i brulis iom, kaj estis tikla, sed la sentoj estis enerale agrablaj.La knabo prenis manplenon da cindro kaj metis in en sian buon. Lia lango brulis pli forte, kaj li kraĉis ĉi tiun fakon.
  -Brr! Buŝo estas plena de merdo. Knabo Oleg estis plena de ĉagreno. - Nova karno ne estas garantio de malsentemo al doloro.
  La komputilo trankviligis la infanon en stranga maniero:
  - Kion vi volis. Krome, via korpo ankoraŭ ne plene adaptiĝis al hiperplasmo. Kun la tempo, vi fariĝos eĉ pli forta.
  Oleg Rybachenko kolere murmuris:
  -Espero. Kaj tiu tentaklo ne povis rompi.
  La elektronika aparato daŭris:
  "Ili havas tre fortan muskolstrukturon, dekduoble pli fortan ol tiu de ordinara homo. Kaj en la ĉelo estas kvar kernoj kaj dek ses monoblokaj cilioj. La strukturo mem de la kristala krado estas tridek-kvina.
  La infano, kiu eskapis el la malliberejo, forgesis lin:
  - Mi ne bezonas prelegi, vi povas konsideri, ke vi konsolis min, mi ne estas tia malfortulo.
  Mankomputilo ofendita:
  -Efektive, mi estas Biom kaj estas pli bone alparoli min en la vira sekso.
  La knabo levis la manon en la kutima pionira saluto:
  -Ne ĝenas min!
  Oleg Rybachenko marŝis nudpiede super la karboj dum kelka tempo, penante elekti pli varman, kaj kiam la sentoj sekiĝis, li denove plonĝis en la riveron. Tie li komencis portreti aerakrobatikon, plonĝante profunde. La knabo klare volis alvoki monstrojn. Sed kiel la sorto volis, neniu alia aperis. Kelkaj araneaj aligatoroj rigardis lin de malproksime kaj ne provis alproksimiĝi.
  - Ŝajne mi alportis al vi susuradon ĉi tien. - La knabo, la kandidato por superviroj, ridis. - Ne mirinde oni diras - la homo estas la reĝo de la naturo. Aŭ vi povas diri, ke la anjono estas la aŭtokrato de la universo.
  La infano vidis malgrandan seskruran ranon, ĝi estis oranĝa kun purpuraj makuloj kaj estis hele reflektita en la radioj de kvin steloj. La tapiro rapidis antaŭen, uzante la timigitan antilopan naĝantan stilon. Ĉarma "bufo" ne provis foriri.
  Kiam la knabo kuŝigis la plankon, li kaptis ŝin en siaj brakoj. Ŝi kontrolis.
  -Nun kisu min.
  Oleg Rybachenko okulumis per la okuloj:
  -Por kio!?
  La rano rikadis:
  Vi, knaboj, ĉiam faras tion.
  La terminatorknabo tuj rememoris fabelon, kie la princo transformas ranon en princinon:
  -Tamen mi ne pensis, ke anjonoj el alia universo havas similan epopeon. Tamen, donita la fiziologia simileco, io devas kongrui. Ĉi tie, ekzemple, fluoridaj aplikaĵoj estas tute malsamaj ol ni, ili eĉ ne havas stabilan formon - ili estas amorfaj.
  La rano daŭre flirtis:
  - Estas nature. Vi kisas min juna princo.
  Oleg la knabo sulkigis la brovojn:
  -Kio alia, mi jam estas granda kaj mi ne kredas je fabeloj.
  - Do vi malamas min. - La rano ekploris, ŝiaj larmoj brilis kiel perloj.
  Oleg Ribaĉenko rigardis kun simpatio: ŝia haŭto estis tiel glata kvazaŭ polurita.
  Li hontis pro sia abomeno, kaj li kisis ŝian varman muzelon.
  La sento estis nekutima kaj dolĉa.
  Subite, antaŭ liaj okuloj naĝis kaj eĉ por sekundo anstataŭ bufo, antaŭ li estis knabino de mirinda beleco kaj apenaŭ kovrita nur de movo el fajraj kupraj haroj. Oleg Rybachenko retiriĝis pro surprizo. La anĝela estaĵo etendis al li siajn brakojn.
  - Mia knabo, vi havas ĝin unuafoje.
  La frumatura infano embarasis:
  -Ne. Mi kisis knabinojn antaŭe, sed ĉi tiu estas la unua fojo, kiam mi iam...
  Oleg Rybachenko profunde ruĝiĝis. Kaj forte movante sian langon, li aldonis.
  - Vi estas tiel granda ŝajne el alia planedo aŭ galaksio.
  La knabino ridis kaj montris pintan langon:
  - Ne vere, mi ankaŭ estas anjono, sed mi tre ŝatas vojaĝi. Mi vizitis plurajn universojn, kvankam la procezo de moviĝado estas tre komplika, vi eble ne revenos.
  La esplorista knabo malklare rimarkis:
  - Oni instruis al mi, ke tiel estas.
  La knabino, sufiĉe granda kaj tro maljuna por la Aniona raso, daŭrigis:
  - Sed ĵus aperis nova sciencisto, li povas simpligi ĉi tiun procezon.
  La knabo jese prefere ol demande konfirmis:
  - Vi havas multajn sciencistojn.
  Daŭrigante naĝadon, ili albordiĝis, Oleg Rybachenko sentis honton, kaj li haste surmetis sian batalveston. La knabino, kvankam ŝi estis nuda, ŝajnis tute ne embarasi, tamen la anjonoj havis la koncepton de deco kaj ne pendis nudaj ĉirkaŭ la urbo. La knabo apenaŭ atingis ŝian nudan bruston.
  Ludoj de nudaj virinoj estis fandita en ora bronzo, Kaj la voĉo de arĝenta sonorilo:
  -Nu, kion alian ni promenos en la sovaĝa mondo aŭ revenos al la urbo kaj interparolos kun la nova edzo de la scienco.
  La knabo eksaltis, kvazaŭ ne komprenante:
  - Kies edzo.
  La knabino, saltante supren kaj malsupren kaj svingante siajn abundajn koksojn, kuis:
  - Jes, ekzistas, oni diras el alia universo, nun li estas vere nia.
  La knabo estis surprizita kaj aldonis:
  Sed vi estas tro granda kaj estos okulfrapa.
  - Ho, vi parolas pri tio.
  La knabino gvidis, ŝiaj ŝultroj etendis siajn longajn orajn harojn en diamantaj steloj kiel ombrelo. Tiam ŝi skuis ilin.
  Antaŭ ol Oleg Rybachenko havis tempon palpebrumi, knabino proksimume sama alta kiel li aperis antaŭ li. Ŝiaj densaj haroj estis dividitaj en tri faskojn - ĉiu blua, flava, ruĝa.
  Transforminte, la bebo palpebrumis al la knabo:
  - Nu, nun mi pli similas al anjono.
  Oleg Rybachenko estis en ia ŝoko:
  -Ŭaŭ! Kiel vi faras ĝin? Mirakloj.
  -Mi estis en universo regata de magio, kaj lernis multon tie. Krome, la scienco de hiperplasmo tiel fame permesas vin ŝanĝi vian aspekton. - Knabino-eksterterano fiere rektigis tendaron.
  La knabeto ekkolikiĝis:
  Do scienco aŭ magio?
  Anionkutilo klarigis:
  -Eble ambaŭ. Nia civilizacio estas ankoraŭ relative juna kaj rapide disvolviĝas. Kun la tempo, ni lernos tion, kio nun ŝajnas fikcio.
  Oleg Rybachenko tute sincere diris:
  "Mi ankoraŭ sentas, ke mi vivas en fabelmondo.
  La eterna knabino flugis en la aeron. Ŝi agis kiel hiperaktiva infano. Turniĝante ĉirkaŭe, brilante kaj dirante:
  -Kompreneble, ni estas feliĉaj, sed kia estis por niaj prauloj, ili malaperis sen havi tempon por gustumi la avantaĝojn de la civilizacio, sed ni ne parolu pri malĝojaj aferoj. Ni povis, uzante la menson, alkroĉiĝi al la rado de la tempo.
  -Kaj ni havas ĝin eĉ pli malbona. - Oleg Ribaĉenko rapidis enmeti vorton. - Homoj maljuniĝas, fariĝas kadukaj kaj ne belaj, kaj poste mortas en agonio.
  La anjonknabino haltis momenton, kaj malakitkolora spotlumo brilis el ŝia frunto. La bela eksterterano ronronis:
  -La naturo estas kruela, sed kialo estas donita por igi ĝin humana kaj justa. Se vi deziras, ni kune vizitos aliajn mondojn, kie ni helpos la malfeliĉulojn.
  Oleg Rybachenko rapidis kapti la sortbirdon:
  Kompreneble, vi divenis mian deziron. Sed jen nur unu demando por vi.
  La knabino transiris super sia kapo la glavojn, kiuj eliris el la malpleno. Ili frapis ornamaĵon de fajreroj. Kaj la militisto mem estis konciza:
  -Paroli.
  La knabo esprimis sekretan penson:
  - Se vi povas aspekti kiel plenkreskulo, tiam vi povas igi min viro.
  La anionino pepis, la glavoj fariĝis laŭrobranĉoj, kaj la tono fariĝis multe pli dolĉa:
  -Ĉi tio estas plena de neantaŭvideblaj sekvoj, estas pli bone studi vin atente unue, sed principe ĝi eblas.
  La knabo preskaŭ eksplodis.
  - Mi principe ne ŝatas vortojn, tio egalas al ĝentileco - ne!
  Al Oleg Ribaĉenko ŝajnis, ke li diris tre lertan aferon, la knabo fiere kvadratis la ŝultrojn.
  La knabino denove ekbruligis siajn glavojn super si, ĉi-foje kvin samtempe. Kaj oni sentis, ke ŝi estas kolera:
  -Nu, kial tiel kategorie. Mi povas fari multon, tiam de tiu tempo tio moviĝas laŭ sinusoido kaj subite mi ne povas igi vin denove knabo aŭ vi maljuniĝos. Ĉu vi volas fariĝi maljunulo?
  Oleg Ribaĉenko eĉ ektremis.
  -Ne! Estas terure.
  La anionknabino konsentis kaj grimacis.
  -Ĝuste, mi iam estis maljunulino kaj la sento ne estas agrabla. Bone, ke ĝi ne daŭris longe.
  Oleg Ribaĉenko ĉirkaŭrigardis, dudekkrura drako elrampis el la tero. Ĝiaj kapoj estis rigsimilaj, kun rondaj buŝoj kaj vicoj de dentoj konverĝantaj enen.
  La knabo volis ataki novan malamikon, sed la knabino haltigis lin.
  Kial tuŝi ĝin, ĝi estas malsovaĝa. Donu al li pli bonan manĝaĵon.
  La knabo murmuris, etendante la manojn:
  -Mi ne havas ĝin kun mi.
  -Do mi elvokos lin - magoplasmo.
  La knabino klinis sin malantaŭen kaj turnis siajn harojn. Aperis rozkolora nubo, ĝi rapide kreskis, kaj malsupreniris de la ĉielo sur la bruligitan teron. Tiam la paroj disiĝis. Oleg Rybachenko anhelis.
  Li neniam vidis tian grandegan kukon; krom ĝia grandeco, ĝi estis tre bele kaj komplike ornamita. Multaj floroj, bestoj, steloj, birdoj kaj marfiŝoj ornamis ĝin. Tiu ĉi grandioza konstruaĵo aspektis tre impona.
  - Jes, oni povas nutri ilin, milionon da infanoj. - flustris Oleg Ribaĉenko.
  - Eĉ ne miliono, sed miliardo! - La knabino ridis.
  La knabo kun patoso ekkriis:
  -Sed tiamaniere, la problemo de malsato en la universo povas esti solvita. Donu al infanoj pli da ĉiutaga pano!
  La eterne juna sorĉistino malgaje rimarkis:
  Nu, se estus tiel facile. Kreita de magio ne estas daŭra. Kaj post unu horo ĉi tiu kuko malaperos.
  Oleg Rybachenko faris decidan konkludon:
  -Do vi devas manĝi pli rapide!
  Anionknabino faligis perlon el sia dekstra okulo:
  -Do la stomakoj malplenas - estas iluzio. Ĝenerale, en nia universo, ĉio magia estas ege malstabila, kaj do, kie mi estis instruita la bazon de la universo - sorĉado.
  La giganta monstro, altirita de la aromo, saltis al la kuko. Ĝi vigle trempis siajn muzelojn en la plurtavolan biskviton. Ĝi feliĉe manĝis la dolĉan iluzion. Kremo gutis laŭ masivaj makzeloj kaj koloj. La besto ne plu ŝajnis timiga, sed prefere amuza.
  La knabo eĉ ŝajnigis plori:
  -Eĉ bedaŭras lin, tia giganta stomako estos malplena.
  La knabino ridis:
  -Ne unu, sed dudek kvar stomakoj.
  La knabo sentis sin iom maltrankvila:
  - Tio estas terura, kaj de kie vi akiris ĉi tion.
  Eterna juneco respondis:
  -Alportita el la galaksio Manuka. Ne vane ni havas safaron ĉi tie, multaj vere preferas aliajn mondojn, sed estas sufiĉe da hororoj ĉi tie.
  Oleg Rybachenko nervoze ekridis:
  - Jes, io ne timigas. Iuj el ili ne estas naturaj.
  La knabino metis sian fingron al siaj lipoj, kaj ellasis de tie fajran spiralon:
  - Kaj vi provas alproksimiĝi al tia monstro sen batalkostumo.
  La knabo streĉis sian bicepson kaj grumblis:
  - Kio laŭ vi estas malforta?
  - Vi prenas grandan riskon. Biome knaris.
  - Malkuraĝulo ne trinkas ĉampanon. - Oleg Ribaĉenko detranĉis ĝin kaj aldonis.- Kiu malmulte riskas, ne trinkas ĉampanon, kaj kiu tro multe kaj tute kontentas per ĉifro sur la lito!
  Forĵetinte siajn vestaĵojn, li kuris al la monto de muskoloj. Ekstere ĝi aspektis komike - knabo kun alteco de malpli ol unu kaj duono metroj kaj preskaŭ unu kaj duona kilometro monstro.
  Oni eĉ ne povas kompari lin kun formiko. Oleg Rybachenko alproksimiĝis al la kuko, la aromo de sukceno, poleno kaj mielo trafis liajn naztruojn proksime. Li estis kuraĝa knabo ŝovis ĝin per sia mano, provis ĝin.
  - Kio estas bongusta. Kvankam ĉio en ĉi tiu mondo estas mirinda.
  Oleg Rybachenko alproksimiĝis, aŭ pli ĝuste, flugis supren al la drako, karesis la haŭton kovritan per pikiloj. Eĉ la pingloj estis dek metrojn longaj, kaj de malproksime ili ŝajnis tiel nerimarkeblaj. La besto ne sentis tuŝon, la haŭto estas tro dika kaj kirasa. Oleg kviete vokis la monstron, sed li ne atentis la sensignifan bruon.
  Vi jam montris, ke vi estas tre kuraĝa. Revenu.
  La knabo estis obstina:
  -Nu, mi ne faras. Mi igos lin rigardi min.
  Oleg Rybachenko memfide grimpis la pikilojn, fidante je faldoj kaj malglateco. Li ŝajne atendis atingi unu el la kapoj kaj stari antaŭ la okulo. La nova korpo havis decan rapidecon, sed ankoraŭ daŭris longe por rampi. La magia knabino vokis lin plurfoje, sed la absurda knabo ignoris ŝiajn vokojn.
  Fine atingi la muzelon kun centmetra buŝo. La kreado de malsana fantazio ĵus finis deserton. Oleg Rybachenko glitis laŭ la nazo, glitiga de la kremo, kaj ne povis rezisti, la aera ventego ensuĉis lin. Grandega kiel kaverna nazotruo, englutis ĝin.
  Por ne eniri la pulmojn, Oleg Rybachenko kaptis pino-similan hararon. Malfacile, tenante per ambaŭ manoj. Tiam, ebeniĝinte, li provis malsupreniri. Li sukcesis, sed kiel la sorto volis, lia kapo ternis en tiu momento. Ŝajnis, ke atombombo eksplodis. La militista knabo estis ĵetita supren, tiam la uragano elĵetis lin el la funelo. Ĉio ene kunpremis preskaŭ, sen dispremi la ostojn. Tiam fariĝis pli facile, Oleg Rybachenko eĉ admiris la rapidan flugon kiel tiu de jeta raketo. Plurkoloraj arboj flagris sube. Fluginte, bone kvin kilometrojn, li trafis en densajn dornajn arbustojn.
  
  LA GRANDA PATRIOTIKA MILITO DE PLI OL DEK KVIN JAROJ
  En 1943, la Fuhrer, kune kun la militdeklaro, prenis kelkajn relative akcepteblajn ŝtupojn. Aparte, li konsentis kun Rommel kaj evakuis la trupojn de Italio kaj Germanio de Afriko, kie estis maleble teni la fronton. Kiel organizi provizojn.
  Krome, la Fuhrer konsentis kun Guderian: kaj decidis provizore pluiri al malloza defendo en la orienta fronto.
  La germanoj forlasis Afrikon kaj plifortikigis siajn soldatojn en Sicilio. Racie juĝante, ke, plej verŝajne, ĉio estos tie, li batos. Kaj en kazo de forto-majoro, Sardio ankoraŭ ne povas esti konservita.
  Kiel rezulto, la germanoj povis forpuŝi Aliancitan alteriĝon en Sicilio en julio kaj kaŭzi enorman difekton al ili. Stalino ordonis lanĉi ofensivon kontraŭ Orel kaj Belgorodo, same kiel Ĥarkov, nur la 15-an de aŭgusto.
  Antaŭ tiu tempo, la germanoj sukcesis plene prepari kaj fosi fortikaĵojn. Krome, "Pantero", "Tigro", "Ferdinand" estas multe pli efikaj en defendo ol en atako. Precipe "Pantero", ekstreme malforte protektita de la flankoj, kaj vundebla en la ofensivo eĉ por kvardek kvin, kaj kontraŭtankaj fusiloj.
  Sed en defendo, ŝia potenca fronta kiraso kaj efika kanono estis sufiĉe bonaj.
  La T-4 ankaŭ montris sin bone en defendo, kiu havis fortan pafilon, bonan frontan kirason, sed ankaŭ sufiĉe malfortan flankkirason.
  La germanoj sukcesis eviti malvenkon, kaj ili, kvankam kun malfacileco, konservis Orel kaj Belgorodon. Ili povis rezisti malvenkon en finsomero kaj aŭtuno.
  Nur vintre, akumulinte forton, la Ruĝa Armeo denove atakis la malamikon.
  Sed la germanoj, transdoninte parton de siaj fortoj el Eŭropo, kie la aliancanoj ne faris malamikecojn, kaj kompreneble ne planis surteriĝojn vintre, povis forpuŝi la ofensivon de la Ruĝa Armeo proksime de Leningrado, kaj proksime de Orel, Belgorodo, kaj en la centro en la regiono Smolensk.
  Krome, la sovetia komando antaŭeniris sur tro larĝa fronto kaj disigis siajn fortojn. Kaj ĉi tio ankaŭ helpis la Fritz travivi la plej severan tempon por si mem: vintro.
  Printempe estis jam pli facile. La germanoj aperis en amasproduktado de la ME-262 kaj pli ol mil el tiuj aviadiloj funkciis antaŭ junio 1944. La pli progresinta Panther-2 ankaŭ eniris la serion, ĝi pezis kvindek du tunojn, sed ĝi estis pli bone protektita, kun pli potenca motoro de 900 ĉevalfortoj, kaj pli da deklivoj de kirasaj platoj.
  Tia maŝino estis efika, eĉ IS-2 povis reboniĝi kun dekliva kiraso, kaj ĝia silueto estis pli malalta. Krome, "Panteroj" -2 aperis kun 88-mm kanono. Ili estas pli mortigaj kaj punkaj.
  Sovetunio reagis per IS-2 kaj T-34-85. Ankaŭ tre potencaj tankoj, kvankam pli malfortaj ol germanaj.
  En la somero, la germanoj ne antaŭeniris, sed prepariĝis por defendo. Precipe por surteriĝo en Francio. Do en Sicilio la aliancanoj estis venkitaj, Mussolini ne estis renversita, kaj la germanoj havis pli da fortoj. Kaj ili ne estis deturnitaj suden.
  Totala mobilizado ebligis pliigi la produktadon de armiloj. La germanoj ricevis la TA-152 batalanton, kiu povis esti kaj atakaviadilo kaj frontlinia bombaviadilo, estante evoluo de la Focke-Wulf.
  Kion la nazioj ne havis estis faustpatronoj, kaj submarŝipoj funkciigitaj per hidrogena peroksido, kaj la nova NE-162 batalanto, kiu estis la plej bona aviadilo laŭ flugaj trajtoj. Sed la lasta aŭtomobilo montriĝis ne tre oportuna por pilotado, kaj postulis certan lertecon.
  Do, malgraŭ la malmultekosta produktado, HE-162 ne fariĝis tro masiva.
  Sed la ME-262 estas armita per tre potencaj kvar 30-mm kanonoj, kaj estas tre tenaca.
  Li kaŭzis multajn problemojn por la aliancanoj. Malagrabla surprizo aperis ĉe la germanoj: la tankdestrojero E-10. La memvetura pafilo estis malgranda, tre malalta, malmultekosta kaj facile fabrikebla. Kaj ĉio efika. Precipe kiam pafado proksime kaj pro embusko.
  Ŝi pruvis esti tre lerta kaj praktika. Ĉiukaze, la aliancanoj alfrontis pli fortan germanan armeon kaj pli bone ekipitan ol en reala historio. Kaj Rommel havis pli da potencoj.
  La aliancanoj en Normandio estis venkitaj, nur perdante pli ol duonan milionon da soldatoj kaptitaj. Sovetiaj soldatoj provis helpi kun ofensivo en la centro, sed la Fritz atendis tion. Krome, la frontlinio estis ebena, kaj oportuna por defendo.
  Jes, kaj Mainstein estis elstara komandanto. En favoro de la germanoj, ili ankaŭ havis la aspekton de pli potenca kaj progresinta MP-44 maŝinpafilo, aŭ sturmpafilo, kiuj havis neniun egalan en tiu tempo.
  La germanoj ankaŭ havis multajn maŝinpafilojn.
  La Ruĝa Armeo estis sur la ofensivo, kaj blokiĝis en bataloj kun la malamiko. Ni sukcesis antaŭeniri, nur dudek aŭ tridek kilometrojn.
  La germanoj denove eltenis. Kaj tenante. En aŭgusto kaj septembro, sovetiaj trupoj ne tre sukcese provis antaŭeniri en la sudo. Kaj denove nur grandaj perdoj. Tamen la nazioj ankaŭ dece perdis, kaj la partia milito en la okupataj teritorioj forprenis ilian forton.
  . ĈAPITRO 7
  Hitler dum sidis en surda protekto. Sed la produktado de novaj tankoj de la serio "E" disvolviĝis. Certaj esperoj estis asociitaj kun li.
  La E-25 ankaŭ montriĝis ne tanko, sed memvetura pafilo. Sed la aŭto montriĝis malgranda kaj movebla.
  Grandaj esperoj estis asociitaj kun la E-50, kaj E-75. Tiuj tankoj laŭsupoze estis la ĉefaj. Kvankam la unua estis preta por amasproduktado de la E-100. Bataltestoj montris, ke ĉi tiu tanko estas bone protektita de ĉiuj flankoj, precipe per ekranoj, kaj potence armita. Ĝi montriĝis pli malalta en silueto ol la "Maus", kaj pli malpeza, pli movebla kaj pli transportebla. Tamen, ĝia pezo de 135 tunoj restis alta, kio malfaciligis bataluzon.
  Sed ĉi tiu tanko estis unue prizorgita en la sudo, kvin skipo de germanaj knabinoj.
  La potenca 128 mm kanono estis rapida pafado kaj tre mortiga.
  Gerda pafis la unuan pafon. Ŝia kuglo flugis la distancon kaj trafis la tridek kvar.
  La knabino knaris:
  - Bone!
  Charlotte pafis poste. Denove, la kuglo, priskribanta arkon, trafis la sovetian tankon, deŝirante la gvattureton de ĝi.
  La knabino knaris:
  - Lepota!
  Tiam ankaŭ Kristina pafis, kaj trafis la celon.
  Tiam ŝi muĝis:
  - Finita movo!
  Kaj Magda sekvis ŝin. Krome, la knabino uzis siajn nudajn piedfingrojn kiam pafis.
  La militisto kriis:
  - Por nia venko!
  Kaj en la fino, Shelley draŝis. Frakasis la malamikon kaj bojis:
  - Por nia sukceso!
  Tiel la kvin funkciis...
  Sekvas la ludaj momentoj de tankaj bataloj. En la kvardek-kvina jaro aperis la unuaj germanaj tankoj E-50 kaj E-75. Ili ankoraŭ ne estis tute perfektaj kaj sukcesaj. La E-75 montriĝis tro peza, pli ol naŭdek tunoj, kaj la E-50 ne estis sufiĉe protektita flanke, kvankam ĝi havis bonan frontan protekton kaj, plej grave, rapidecon.
  Tamen, la germanaj tankoj batalis bone.
  Tamen, la Fritz daŭre tenis la defendon en la vintro. Kaj nur en marto ili provis antaŭeniri en la sudo. Kaj ili atingis iom da sukceso, sed suferis gravajn perdojn kaj ĉesis. La milito pli kaj pli similis al la unua mondmilito kun sidema fronto.
  Sovetunio ankoraŭ ne lanĉis la serion T-54, kaj pli postajn modelojn Isov. Vere, la IS-3 aperis. La nova tanko estis pli bone protektita en la fronto, sed pli malfacile fabrikebla. Kaj deklivaj kirasaj platoj sur la turo.
  La kvardek-kvina jaro pasis en bataloj kaj interŝanĝoj de batoj. La frontlinio estas neaktiva. La aliancanoj daŭre bombas la germanojn, sed ili prenas difekton de reagaviadiloj.
  Kvardek-sesa jaro, la batalado daŭre daŭras. Aperis sur la frontoj de la T-54, sed ne tiel perfekta. La fronta kiraso de la turo estas nur 150 mm, kio ankaŭ estas multe. IS-4 ankaŭ funkcias. La germanoj amasproduktas la E-75, kaj provas plibonigi ĉi tiun aŭton.
  Kaj la kvardek-sepa jaro estis markita de la apero de la E-75 kun pli malalta silueto, pli malpeza pezo kaj potenca motoro. Same kiel la sovetia IS-7. Kaj tiel komenciĝis la rivaleco de maŝinoj. E-75 kaj IS-7 alproksimiĝis laŭ veturado-efikeco, kaj armiloj, same kiel kiraso. Kaj ili komencis konkuri unu kun la alia.
  La germano tamen montriĝis pli peza kaj pli bone protektita kontraŭ la flankoj.
  Mallonge, la kvardek-sepa jaro pasis sub la signo de tanka rivaleco.
  La aliancanoj, lacaj de la milito, fakte limigis malamikecojn. Do la Tria Regno povis produkti multe da ekipaĵo sen bombado. Kaj kompreneble, la plej riĉaj ŝancoj malfermiĝis por la priskribo de batalludoj en la stilo de "tankoj".
  La konfrontiĝo de la E-50, kiu ankaŭ iĝis pli malalta en silueto kaj pli movebla, kontraŭ la T-54.
  Jen la sovetiaj kvar batalantaj sur la T-54: Nataŝa, Zoja, Augustina kaj Svetlana.
  Belaj militistoj en bikinoj.
  Nataŝka pafas, krevigas la Fritz per preciza trafo de 100-milimetra kanono kaj diras:
  - Gloro al USSR!
  Zoya ankaŭ pafas al la malamiko kaj krias:
  - Gloro al la Granda Patrujo!
  Kaj frapu sian nudan piedon sur la kirason.
  Sed ankaŭ Aŭgusteno kiel bati la malamikon. Disbatu la Fritz kaj kantu:
  - Kiel ni vivis batalante,
  Kaj ne timas la morton...
  Do ni rompu Hitleron
  Makzelo - krako!
  Kaj fakte, Svetlana estas en batalo. La knabino ankaŭ batalas tre aktive. Kaj kiel ĝi trafos la naziojn.
  Kaj kantu:
  - Ni memoras parkere, kiel niaj prauloj batalis por Kieva Ruso!
  La kvar knabinoj estas tre impetaj. Ĉi tie Nataŝa premos la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj kaj liberigos ekstreme mortigan donacon de morto.
  Batu la faŝiston kaj kantu:
  - Por Stalina heroo!
  Ĉi tie Zoya ankaŭ pafas ĉe la nazioj, kaj kantas:
  - Por Soveta Rusujo!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas tiel lertaj. Kaj ili premas tre precize kaj lerte.
  Plue, Augustine pafas. Ŝi estas tre saĝa knabino. Kiel ĉi tiu ruĝhara diablo pafis, kaj balaas la malamikon. Detranĉu lian kapon kaj kantu:
  - Gloro al la Patrujo! Ni vivu sub komunismo!
  Kaj palpebrumu al siaj kunknabinoj.
  Kaj ŝiaj nudaj fingroj estas tiel lertaj.
  Plian fajron gvidas Svetlana. Ĉi tiu knabino estas uragano.
  Kaj ankaŭ la blondulino kun nudaj piedfingroj premos la klavojn de stirstango, kaj la nazioj estos plene forbalaitaj.
  Kaj li ankaŭ pepas:
  - La unua falko estas Lenin, la dua falko estas Stalino!
  Knabinoj laboras en la T-54, por la gloro. Kaj lerte evitu malamikajn ĵetaĵojn. Kaj la nazioj estas trafitaj ĝisfunde kaj precize. Neniuj fortoj povas haltigi tiajn militistojn.
  Precipe se la kruroj estas nudaj kaj ĉizitaj. Kaj ili pafas kun la precizeco de laseroj.
  Nataŝa eĉ kantis, tordante siajn luksajn koksojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Zoja, pafante per siaj nudaj piedfingroj, aldonis:
  Via Reich ne venkos nin!
  Augustine, pafante ĉe la Fritz, eldonis:
  - Ni komsomolanoj premas la malamikon!
  Kaj nudaj piedfingroj venkiĝis al la malamiko.
  Kaj Svetlana kolere aldonis:
  - Ni estas komsomolanoj - saluton al la herooj!
  Kaj ankaŭ nudaj piedfingroj kiam li premas la butonojn de la stirstango. Kaj ĝi frakasos la naziojn en ŝiriĝintajn metalpecojn.
  La knabinoj kondukas sian tankon for de malvenko. Ili estas rapidaj, kiel panteroj. Ambaŭ sovaĝaj kaj belaj samtempe.
  Nataŝka kantis kun sovaĝa frenezo:
  - Kion vi volas, vi diras multe pri Fritz,
  Kaj mi sendos ĵetaĵon, kaj maton vin!
  Kaj kun nudaj piedoj, la terminatora knabino denove kreos historion.
  Kaj tiam Zoya aliĝos al la batalo. Pli precize, ŝi jam delonge batalas, sed fariĝis pli aktiva.
  Ĉi tie ŝiaj nudaj fingroj de graciaj kruroj helpas liberigi ĵetaĵon kun kolosa detrua potenco. Kaj la faŝistoj kapitaligas la morton.
  Zoya tweetis:
  - Grandeco de la Patrujo - super!
  Plia fajro kondukas Augustine. Ŝi batas la faŝistojn per la nudaj piedfingroj, kaj muĝas:
  - Mi estas kolosa knabino!
  Kaj skuas fajrajn buklojn.
  Svetlana ankaŭ pafos ĉe la nazioj. Faŝistoj falĉas kaj muĝos:
  - Gloro al la ĉampionoj de ekstermado!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedoj dum li premas la stirstangon butonon. Kaj li faros ĝin tre rapide kaj precize.
  La kvar faris sian eblon.
  Sed ili estas heroinoj, kiuj, batalante en bikino, tiam latentaj kapabloj vekiĝas.
  Kaj la germanoj sentis sin stultaj kaj vunditaj... Sed kompreneble la milito daŭras. Jam estas 1948.
  La sovetia T-54-tanko estas iom plibonigita en kiraso kaj iĝas pli masiva.
  La germana E-50 ankaŭ pendas pli da fero sur si mem, ĉar la alteco malpliiĝis kaj potenca motoro permesos al vi pliigi la parametrojn. Aparte, germanaj motoroj aperis en la gasturbinserio. Kaj tio alportas profitojn. La E-50 komencis pezi sesdek kvin tunojn, kaj ĝiaj flankoj estis kovritaj per 100-mm ŝildoj. Kaj la frunto fariĝis pli dekliva kaj dika. La pafilo estis plifortigita al 105 mm kaj 100 EL. Nova, pli progresinta modifo de la E-50 superis la T-54 en kiraso kaj armiloj, kaj eĉ en rapideco. Sed ĝi kostis pli kaj estis pli peza.
  Do la konkurado en armiloj.
  La plej bona sovetia aŭto estas la IS-7 - ĝi estas kirasa, precipe ne malbona en la frunto, potenca kanono kaj sufiĉe rapida. Nur la flankoj kaj nutrado estos pli malfortaj.
  La T-54 ankaŭ komencis perdi al la germana E-50 en protektado de la flankoj, ĉar la Fritz komencis meti ekranojn sur iliajn flankojn. Kaj estas malfacile meti ekranojn sur sovetian aŭton - motoro de nur 520 ĉevalfortoj estas sufiĉe malforta!
  Tia estas la konkurado de aŭtoj de malsamaj niveloj.
  Sed aliflanke oni produktas pli da sovetiaj. Kaj la IS-7 estas sufiĉe kompleksa kaj multekosta ludilo. Ĝi estas bona, sed kaj la gvattureto kaj la kareno havas malsamajn dikecon kaj fluliniajn formojn. Pro tio, la tanko estas multekosta produkti en grandaj aroj.
  Do la E-50 regas la batalkampon. Proksimo en la dikeco de la kiraso kun armiloj de la E-75 faris la lastan tankon ne tre necesa. Kvankam ĝi ankoraŭ ne estis forigita de produktado. Sed ili tranĉis produktadon. Kaj la E-100 ĝenerale malaperis.
  Mallonge, estis konkuro inter teknologio kaj tankoj. Kaj la belaj knabinoj ambaŭflanke montris la plej altan klason.
  Jen Gerda en U-klaso E-50.Ŝia ŝipanaro reduktiĝis al kvar knabinoj.
  Do la aŭto estas regata de stirstangoj.
  Gerda premis la butonojn per la nudaj piedfingroj kaj pafis sovetian aŭton.
  Kaj pepis:
  - Mi estas lupa knabino!
  Charlotte pafas plu. La ruĝhara besto premis la stirstangon per siaj nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Mi estas ina pirato!
  Tiam ankaŭ Kristina pafis, muĝante:
  - Mi gajnos ĉion!
  Kaj kun nudaj piedoj, kompreneble.
  Kaj tiam Magda trafos kaj disbatos la malamikon. Tiam li prenos kaj kantos:
  - Sed la granda Reich,
  Vi diris neniun drivon!
  Do la kvar knabinoj ĉi tie estas tiel gajaj kaj malvarmetaj. Ne, sovetiaj maŝinoj ne povas rezisti ilin.
  Unuflanke la komsomolaj knabinoj, aliflanke la lupo!
  Ĉi tie okazas la konkurso.
  Bonegaj knabinoj ĉi tie ambaŭflanke kaj kun superpotencoj.
  La nova jaro 1949 promesis esti interesa, do estis pli kaj pli da tankoj.
  La germanoj pliigis la produktadon de la E-50 U, kiu havis ĉiujn plej bonajn kvalitojn de la aŭto kaj protekton, malaltan silueton kaj potencajn armilojn. Sovetiaj potencaj T-54 fariĝis pli masivaj. La MiG-15 aperis sur la ĉielo, kontraŭ la pli progresintaj ME-362 kaj ME-2010, KAJ TA-283.
  La konkurso de intelektoj daŭris.
  La Tria Regno kaj Sovetunio batalis preskaŭ unu kontraŭ unu. Japanio estis venkita de la aliancanoj. Usono kaj Anglio ne intervenis en la milito.
  Ambaŭ flankoj havis sideman frontlinion, efektivigis sangajn, sed senefikajn batalojn. Kaj ili ne povis atingi ion signifan.
  Kaj la germana sesdek kvin tunoj E-50 kun motoro de 1500 ĉevalforto - gasturbino batalis kun la T-54, kun dizelmotoro de 520 ĉevalforto, pezanta tridek ses tunojn.
  Rusa amaskaraktero de la tanko, kontraŭ germana potenco. Pli malgranda aŭto kontraŭ pli peza kaj pli perfekta.
  Kaj jen la ĉefa konkurado inter ili, ĉar la IS-7 estis produktita en malgrandaj kvantoj.
  Kaj la knabinoj aranĝis inter si furiozajn konkurojn en ĉi tiu milito, kiu trenis ekstermezure. Kiu ŝajnas neniam finiĝi, venante al sakstrato! La frontlinio apenaŭ moviĝis, kaj la jaro 1950 jam komenciĝis.
  Preskaŭ nenio ŝanĝiĝis ĉi-jare. Okazis eĉ iom da stabiligo kaj malkovro en milita teknologio. E-50 U kompaktis la aranĝon al la limo, kiel la T-54. Ambaŭ aŭtoj havas motorojn kaj dissendojn situantajn laŭlarĝe. Kaj ambaŭ alproksimiĝis al la limo de cirkvito-kompaktado. La germano havis, tamen, pro la pli granda pezo, la dikeco de la frontala kiraso de la turo estis 250 mm kontraŭ 200 por la T-54, kaj la flankoj estis 180 mm kontraŭ 100. Kaj pli longa kalibro kaj iomete pli granda kalibro. pafilo: 105 kontraŭ 100, kaj 100 EL, kontraŭ 56. Sed ĉi tio estis pli ol kompensita de la masiveco de la T-54 kaj la avantaĝoj de malgranda grandeco.
  Kvankam la germana aŭto veturis pli rapide sur la ŝoseo pro la gasturbina motoro: 1500 kontraŭ 520 ĉevalfortoj estas granda antaŭa komenco. Sed la sovetia tanko havis pli altan energirezervon.
  Mallonge, ambaŭ tankoj nun konkuris. Kaj sur la ĉielo, MIG-15 batalis kontraŭ ME-362. La germanoj ankoraŭ fidis je ĉi tiu aŭto. Ĝi estas relative facile administrebla, potencaj armiloj, tenaceca. XE-262 estas ankoraŭ malfacile administrebla, kiel ME-2010 kun variaj svingflugiloj. TA-283 estas tre simila al la MIG-15, sed ne sufiĉe potenca armita.
  Do la germanoj preferis la ME-362 kun potencaj armiloj, bona pluvivebleco, facile funkciigebla, kaj du motoroj. Sed ĉi tiu veturilo estas pli multekosta ol la MIG-15, sed ĝi estas pli forta armita, pli alta en rapideco, en protekto, iomete pli malbona en manovro, krom por plonĝado.
  Ĝenerale venis la tempo, kiam la rearmado de la armeoj kun novaj specoj de ekipaĵo estis provizore ĉesigita, kaj jam estis batalo por amasa karaktero.
  La germanoj havas la rimedojn de preskaŭ la tuta Eŭropo, parto de la okupata teritorio de Sovetunio. Sed sur la okupataj teroj okazas partia milito kaj plena de sabotado. Sovetunio estas pli facila ĉi-rilate. Kvankam la Tria Regno havas pli da laborforto kaj ekipaĵo. Soldatoj estas starigitaj de ambaŭ flankoj preskaŭ egale. Estas iomete malpli da germanoj, sed ili uzas eksterlandajn sekciojn kaj hiwiojn. Do entute ili havas eĉ pli da infanterio. Sed la kvalito de eksterlandanoj estas pli malalta.
  Krome, multe da peno estas elspezita por batali partizanojn kaj gardi.
  Ĝenerale, preskaŭ ekvilibro de potenco. Eble eĉ la germanoj kaj satelitoj, kaj eŭropaj landoj estos pli fortaj. Homaj rimedoj, konsiderante la okupatajn teritoriojn, la Tria Reich havas pli. Nur, parto de ĉi tiuj rimedoj batalas kontraŭ la Germana Armeo.
  La germanoj ne havas sufiĉe da petrolo, sed ili faras parton de la brulaĵo el karbo. Sovetunio havas mankon de baŭksito kaj alojaj elementoj, sed ĝi povas esti aĉetita de la aliancanoj.
  Tamen ankaŭ la germanoj aĉetas ion de la aliancanoj. Ili ne formale ĉesigis la militon kun la Tria Regno, sed fakte ili ne faras ĝin. Kiel laŭ Trockij - nek paco nek milito. Kaj liveraĵoj sub Lend-Lease estis reduktitaj al minimumo, kaj multaj komercistoj duonleĝe komercas kun la Tria Regno.
  Jen la situacio... 1951 pasis, kaj 1952 pasis.
  Interŝanĝo de batoj, praktike senŝanĝa frontlinio. La konfrontiĝo inter la E-50 U kaj T-54, kaj la IS-7 kaj aliaj E kaj Isov serioj estas praktike ne produktitaj.
  Tia estas la stabiligo de la lukto inter la MIG-15 kun modifoj kaj la ME-362, ankaŭ kun malsamaj formoj.
  Venis la jaro 1953... La 5-an de marto Stalino mortas. La provo de Beria fariĝi diktatoro malsukcesis.
  La rezulto estis kolektiva diktatoro. Molotov iĝis la prezidanto de la GKO, kaj formale li havas la plej grandajn potencojn. Malenkov estis nomumita Prezidanto de la Konsilio de Ministroj - ankaŭ granda potenco. Vasilevsky estis farita al ĉefkomandanto, sed Ĵukov estis farita defendministro. Kaj la unua sekretario de la Centra Administracio, Nikita Ĥruŝĉov.
  Tiel, Stalino, troŝarĝita de potencoj, dividis siajn postenojn.
  Kaj estis kolektiva diktatoro. Krome, formale, la unua inter egaluloj kun grandaj potencoj estas Prezidanto de la Ŝtata Defenda Komitato Molotov. Sed la ĉefministro estas granda potenco! Kaj en la armea sfero, duobla potenco: la Supera Komandanto Vasilevsky, kaj la Ministro de Defendo Zhukov.
  Ankaŭ ne en ordo - kio estas pli grava en la armeo! Kaj nun la plej grava en la partio estas Nikita Ĥruŝĉov sur ĉi tiu linio.
  Kaj Hitler, kaptinte favoran momenton, ĵetis siajn hordojn en la ofensivon.
  Tamen la profunda defendo estis jam tiom evoluinta kaj amasigita, ke la nazioj povis antaŭeniri nur kelkajn dekojn da kilometroj, kaj elĉerpiĝis. Ili estis maldaŭrigitaj fare de la heroaj kaj batal-harditaj sovetiaj unuoj.
  La milito daŭras...
  Sovetunio en la venonta 1954 havis nur unu signifan ŝanĝon. La IS-7 anstataŭigis la pli malpezan IS-10, kiu estis armita per iomete pli malgranda kalibrokanono, kaj iomete pli malforta flankkiraso, sed peze protektita en la frunto kaj pezanta kvindek tunojn.
  La nova tanko estis proksima en rapideco, sed pli malpeza, kaj tial pli malmultekosta kaj pli praktika, pli malforta en armilaro, sed pli facila por fabriki kaj funkciigi.
  Do la IS-10 promesis fariĝi pli masiva. Nu, ĝis nun en la serio T-54. Kvankam ĝi jam estas evoluigita iom pli potenca kaj pli peza ol la T-55.
  La germanoj ankoraŭ nur modernigas la E-50 U, pri kiu la militistoj pli-malpli kontentas.
  Kvankam projektoj de nova generacia tanko jam aperis: piramida. sub la nomo AG. Kaj ĉi tiu maŝino povas eniri en produktadon en kelkaj jaroj, kune kun la sovetia T-55. Nuntempe, malmulte ŝanĝiĝis. En la ĉielo dum MIG-15 kontraŭ ME-362. Sed la germanoj preparas ME-462, kiu promesas esti pli perfekta. Ĝis nun, la MIG-15 estas nur modernigita en Sovetunio.
  Pasis ankaŭ la jaro 1954, la jaro 1955 forflugis kun bataloj... En la serio ankoraŭ estas malnovaj tankoj. La germanoj kun la AG-serio havis problemojn kun la raŭpaj rulpremiloj sub la piramida formo. Kaj en Sovetunio, ili ne rapidas ŝanĝi al la T-55, kiu estas nur iomete pli forta ol la T-54 kaj tre similas al ĝi.
  Sed poste venis 1956... La 22-a de junio pasis ĝuste dek kvin jaroj ekde la komenco de la Granda Patriota Milito.
  Kaj la generaloj de la Tria Regno kaj industriistoj, kaj aliaj, inkluzive de la aliancanoj, diris: eble tio sufiĉas? Fakte, kiom vi jam povas pugi? Ĉu ne estas tempo por la dua mondmilito fini?
  Molotov deklaris, ke Sovetunio estas preta por akcepteblaj kompromisoj.
  Sed Hitlero simple ne estas preta. Pli precize, la Fuhrer diris: ke la germanoj amorigis dek kvin milionojn da siaj filoj ne por limigi sin al mizeraj teritoriaj akiroj. Intertempe, forbalau bolŝevismon de la vizaĝo de la planedo Tero.
  Vere, neoficiale, la germanoj konsentus pri paco, se oni redonus al ili tion, kion ili jam kaptis, plus Kaŭkazon, Leningradon kaj Donon. Kaj ankaŭ Karelio kaj Arĥangelsko.
  Sed Molotov konsideris ĉi tiujn postulojn troaj. Sovetunio estis preta por paco nur ene de la limoj de 1939, cedante nur al kio estis akirita sub sekretaj protokoloj kun la Fritz.
  Kvankam ankaŭ eblis dividi laŭ la principo, ke tio, kio estas kaptita, restas.
  Ĉi tio, precipe, estis proponita de usona prezidento Eisenhower. Sed por Sovetunio tio estas tro multe, kaj por Germanio tro malmulte.
  La 22-an de junio 1956, armistico estis deklarita por la tempodaŭro de la intertraktadoj.
  Kaj la 9-an de aŭgusto 1956, la Fuhrer ordonis la rekomencon de la milito al venka fino.
  Krome, finfine, la germanaj projektistoj povis alporti la plej novan piramidan tankon AG-50 al amasproduktado. Ĉi tiu maŝino distingiĝis per la ĉeesto de grandaj anguloj de racia inklino de kiraso de ĉiuj anguloj, kolosa transterena kapablo, kaj relativa simpleco kaj malalta kosto de produktado.
  La piramida tanko promesis, iĝante nova generacia maŝino, doni al la Tria Reich ŝancon gajni la militon kun Sovetunio. En respondo, la T-55 komencis eniri la serion en Sovetunio. Kun 105 mm kanono, kaj pli bone protektita, kaj iom pli peza.
  En la sama tempo, la IS-11 aperis en la serio, kun iom pli longa barelo, kaj dika kiraso, kaj kvin tunoj pli peza. Sed ankaŭ ĉi tiuj tankoj nur ĵus komencis eniri amasproduktadon. La aŭtuno de 1856 ĝis nun pasis en senŝeligado kaj aerbataloj. Ĝis la 8-an de novembro 1956, nova ofensivo komenciĝis laŭ la ordoj de la Fuhrer. Sed ĉi-foje la Fritz frapis la ĉefan baton ĉe Leningrado, kiu estis sieĝita dum pli ol dek kvin jaroj.
  Sed ĉi tio estas alia parto de la milito, kaj postulas novan rakonton.
  
  OLEG RYBACHENKO SAVAS LENIN
  Dum la aŭtobombo kontraŭ Lenin, nekutima, ŝajne senhejma, nudpieda knabo batis Kaplan sur la brako. Kaj kiel rezulto, la kugloj preterflugis. Do la eterna knabo Oleg Rybachenko ŝanĝis la kurson de la historio. Vladimir Iljiĉ ne estis vundita, kaj ne ricevis danĝeran vundon, kiu kaŭzis blokadon de la vazoj de la kolo kaj kaŭzis serion de batoj.
  Tiel, Lenin restis en la vicoj. Komence, tio ne havis multe da influo sur la ĝenerala kurso de la historio de la civita milito. Lenin tamen post la venko de la Ruĝa Armeo en Krimeo postulis pliigi la premon al Pollando, kaj devigi ĝin forlasi la ukrainajn kaj belorusajn terojn.
  Ĉar Lenin estis pli sana kaj sentis sin pli bona, lia deziro fini la civitan militon je ajna prezo estis pli malforta. Krome, baldaŭ Kaŭkazo iĝis sovetia.
  La poloj, kompreneble, estis obstinaj. En majo 1921, la Ruĝa Armeo lanĉis novan pli grandan ofensivon. Ŝi havis grandan avantaĝon en fortoj, precipe en la infanterio, kaj trarompis la polajn defendojn, moviĝante okcidenten. Ĉi-foje Frunze komandis la sudan alon, kaj Tuĥaĉevskij ricevis duan ŝancon. Kiel rezulto, la Ruĝa Armeo, eĉ pli multnombra ol antaŭe kaj pli sperta, povis preni Varsovion. Eĉ kun multe da sango. Pollando falis.
  Sur ondo de entuziasmo, la bolŝevikoj ankaŭ kaptis la baltajn ŝtatojn. Kaj Leon Trockij, profitante la troan avidecon de la finnoj, kiuj alproksimiĝis al Petrogrado, insistis pri operacioj kontraŭ la lando Suomi. Redoni ĉiujn legitimajn rusajn terojn al la imperio.
  Kaj ĉi tiu milito montriĝis sukcesa por la Ruĝa Armeo. Krome, la Entento montris nedecidemon. Kaj Lenino, male, estante pli vigla kaj sana, fariĝis malprudenta.
  Sed post la falo de Finnlando, tamen Vladimir Iljiĉ decidis preni paŭzon. Kaj post la aneksado de Primorye, li anoncis provizoran paŭzon.
  Tamen, post kiam la ekonomio de Sovetunio komencis iomete de la ruiniĝo, Lenin komencis rigardi al la Okcidento pli fervore. Jes, kaj Japanio estis nervoza. Kvankam ĝi resendis nordan Saĥalenon al Rusio.
  Lenin kaj Trockij fakte kreis tandemon. Kvankam ekzistis kulto de Lenin. Kaj la influo de Stalin malkreskis. Baldaŭ li estis malaltigita eĉ pli kaj akuzita je interrompo de la kapto de Varsovio en la dudeka jaro.
  En Sovetunio, industriigo kaj kolektivigo estis efektivigitaj per akcelitaj metodoj. Vere, Lenin kaj Trockij povis eviti la Holodomor, kaj tro da ekscesoj. Sed ĝi estis la stalina maniero, nur pli lerte kaj civilizite efektivigita. Kaj la indico de reala kresko estis iom pli alta ol sub Stalin.
  Sovetunio rapide akiris potencon. Hitler ekpotenciĝis en Germanio.
  Kaj la Sovetunio kaj la Germanoj havas komunan limon.
  Lenin en 1936, uzante la pretekston - la eniro de faŝismaj trupoj en la demilitarigitan zonon, prenis kaj lanĉis ofensivon kontraŭ la Tria Reich.
  La Germana Armeo tiam ĵus komencis formiĝi, kaj la milito montriĝis venka kaj rapida.
  La komunistoj ankaŭ venkis en Hispanio. Franco estis venkita. En 1937, uzante la italan militon en Etiopio kiel pretekston, la Ruĝa Armeo kaptis ankaŭ ĉi tiun landon. Revolucioj eksplodis en multaj landoj de Orienta Eŭropo.
  La Ruĝa Armeo helpis la komunistojn veni al potenco en Rumanio, Hungario, Ĉeĥoslovakio, Bulgario, Grekio, kaj eĉ Norvegio.
  En majo 1938, Vladimir Iljiĉ Lenin ankoraŭ mortis. La oficiala posteulo estis Lev Davydovich Trockij.
  Tiu ĉi politikisto estis tre ambicia, kaj volis konkeri la tutan mondon.
  Lenin ricevis premion post sia morto: Petrogrado estis renomita Leningrad.
  Kaj metita en maŭzoleon. Kiu estis konstruita anticipe sur Ruĝa Placo.
  Nu, Lev Davydovich Trockij, kompreneble, komencis jam en 1940 kampanjon kontraŭ Francio kaj kaptis ĝin.
  Tiam estis la milito kun Britio. Ĝi ne funkciis tuj, sed la Ruĝa Armeo konkeris ĉiujn koloniojn, kaj Francio'n kaj Anglion. Tiam ili venkis Japanion.
  Post furioza submara milito, en 1944, la Ruĝa Armeo tamen alteriĝis en Britio kaj kaptis ĝin, kaj ankaŭ elpelis japanojn el Ĉinio. Tiam estis la milito kun Usono. La usonanoj povis krei atombombon, kaj ĉi tio estis danĝera. Kvankam en ĉi tiu rakonto, ili ne sukcesis fari tion en 1945.
  La Ruĝa Armeo alteriĝis en Japanio en 1946.
  Oleg Rybachenko kaj kvar sorĉistinoj ankaŭ partoprenis en la surteriĝo. Do Oleg Rybachenko praktikis ilian senmortecon en la korpo de dekdujara knabo. Kion li faras kun ĉi tiu misio? Se ĝi estas necesa, tiam ĝi estas necesa.
  La knabo ĵetas obuson al la japanoj per siaj nudaj piedoj, pafas al ili eksplodon, detranĉas amason da flavaj soldatoj kaj krias:
  - Gloro al caro Nikolao la 2-a!
  Natasha ankaŭ donas turnon sur la malamiko. Demetas multajn japanojn. Li pelas ilin en ĉerkon, igas ilin kadavroj kaj kriegas:
  - Gloro al la Patrujo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi bumerangon.
  Zoya ankaŭ pafas al la malamiko. Ekstermas samurajon, kaj samtempe kriegas:
  - Gloro al la granda Rus'!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedoj, kiel ĝi ĵetos supren la portanto detruo.
  Jen Augustine sur la atako. Ŝi havas fajran hararon. Ĵetas obusojn kun nudaj piedoj. Interkonsentoj kun kontraŭuloj. Kaj surdege krias, montrante la dentojn:
  - Mi estas bonega ĉampiono! Kaj mi havas tatuon!
  Svetlana ankaŭ moviĝas. Interkonsentas kun malamikoj. Dentoj mem kvazaŭ ili estas dentegoj de piranjo. Kaj kun nudaj piedoj al la malamiko, kio alportas neniigon, ĵetas.
  Militisto krias:
  - Por kredo, la reĝo kaj la Patrujo!
  Do iliaj kvin prenis la Landon de la Leviĝanta Suno. Pruvita totala detruo.
  Do la ĉefurbo de Japanio, Tokio, estis prenita de la Ruĝa Armeo. Kaj la samurajo estis subigitaj. Post tio, referendumo estis okazigita pri ilia libervola eniro en Sovetunio.
  Kaj Ameriko estis atakita tra Alasko unuflanke, kaj tra Gronlando kaj Kanado aliflanke.
  Ĉi tie, nudpiede en pantaloneto, Oleg Rybachenko, knabo kun muskola krizhelpo, rapidas tra la neĝblovoj, kaj kvaropa knabino en bikino kaj kun nudaj kruroj.
  La knabverkisto Oleg ĵetis la donacojn de neniigo per siaj nudaj, infanecaj piedoj. Turniĝis kaj muĝis:
  - Gloro al la Patrujo - ni vivos sub komunismo!
  Nataŝa malfermis fajron sur la malamikon, fortranĉis la malamikojn kaj ĵetis mesaĝon de morto per siaj nudaj piedoj.
  Kaj ŝi ekkriis:
  - Por sankta Rus'!
  Zoja ankaŭ daŭre pafis, kaj muĝis kun sovaĝa hurlado. Samtempe ŝi ĵetis per la nuda piedo tion, kion alportas neniigo, muĝante:
  - Por komunismo!
  Augustina ankaŭ atakis la amerikanojn. Forigu multajn malamikojn. Falĉis ilin sen problemo. Kaj faligu la malamikon.
  Kaj kun nudaj piedoj, dum li lanĉas, ion mortigan.
  Kaj kantu:
  - Gloro al la grandeco de komunismo!
  Plue, Svetlana pafas al la malamiko. Dehakas malamikojn en eksplodoj, kaj kriegas:
  - Por la konstitucio de USSR!
  Kaj kun nuda piedo, kiel lanĉi kontraŭ kontraŭulon, ion, kio deŝiras la tegmenton de ĝiaj ĉarniroj.
  Kaj muĝas:
  - Por Rus'!
  Kvin kuris tra la neĝo, kaj falĉis plurajn milojn da usonanoj. Kaj tiam la knabinoj devigis la kaptitojn kisi iliajn nudajn piedojn kaj kisi la kalkanojn.
  Ĉi tiuj estas kelkaj batalaj amikoj.
  Usono estis konkerita post pluraj ofensivaj operacioj, antaŭ la aŭtuno de 1948.
  Post tio okazis referendumo pri la inkludo de Ameriko en Sovetunio. Post la sepdeka naskiĝtago de Leon Trockij okazis referendumo pri la organizo de la Monda Sovetunio.
  Post tio, la Ruĝa Armeo prenis la konkeron de aliaj landoj.
  Ironie, Leon Trockij mortis kiel Stalin en marto 1953.
  Sed lin sukcedis lia filo: Lev Lvoviĉ Sedov. Male al Vasil Stalin, li estis pli maljuna, pli saĝa, kaj plej grave ne drinkulo, do estis iu al kiu pasi la tronon.
  Lev Lvovich Sedov daŭrigis la laboron de sia patro, kaj kompletigis la konkeron de la tuta mondo kaj la formadon de Sovetunio. Jam en 1957, sovetiaj kosmonaŭtoj alteriĝis sur la lunon. Kaj en 1980 sur Marso. Post la morto de Lev Lvovich Sedov en 1982, li estis sukcedita fare de lia filo Vladimir Lvovich Sedov. Kaj en 1990, Sovetunio finfine fariĝis, post preskaŭ unuanima referendumo, la sovetia, socialisma imperio, kun la starigo de monarkio. En tiu tempo, sovetiaj kosmonaŭtoj jam sukcesis viziti preskaŭ ĉiujn planedojn de la sunsistemo.
  Kaj en 2020 komenciĝis la unua interstela ekspedicio, de pluraj ŝipoj ĝis Siriuso, kie estis planedoj taŭgaj por surteriĝo. Ili jam povis akceli al la lumrapideco, kaj vere havis ŝancon flugi.
  La vivo sur la Tero estas nun sufiĉe bona. Ĉiuj landoj estis kunigitaj en unu imperion. Ne estis malsato, nek epidemioj, nek aidoso. Gravaj sukcesoj estis atingitaj en rejuniĝo kaj kuracado de malsanoj.
  Ne estis senlaboreco, kaj la longeco de la labortago estis reduktita al kvin horoj tage kun libertago ĉiun duan tagon. Prezoj daŭre malaltiĝis kaj salajroj altiĝis. Ĉiu familio havis apartan apartamenton kun ĉiuj komfortoj, komputilo, Interreto, deca aŭto. Pano kaj esencaj produktoj jam estas tute senpagaj, same kiel vi ne devas pagi por apartamentoj, servaĵoj, publika transporto.
  Jes, la planedo jam alproksimiĝis al komunismo. Kaj pli da libereco. Eblis ŝerci pri la oficistoj kaj rigardi nudajn virinojn sur la ekrano. Ĝenerale, la klimato sur la Tero fariĝis pli milda, kaj la nokto en multaj regionoj malaperis pro la instalado de speguloj. Pro kio fariĝis modo promeni nudpiede kaj kun minimuma vestaĵo. Kaj nudeco sur la ekrano fariĝis moda.
  En Religio - nature ateismo. Kaj preskaŭ ĉiuj preĝejoj fariĝis muzeoj aŭ por aliaj bezonoj.
  Preskaŭ ĉiuj moskeoj ankaŭ fermiĝis. La Korano kaj la Biblio estis presitaj nur kaŝe. Kaj ili efektive estis malpermesitaj, kvankam formale ne. Sed kredanto ne povus esti komunisto, aŭ fari karieron. Kaj tiuj kiuj kampanjis por religio estis malliberigitaj.
  Ĉiuj religioj estis premitaj, la procento de kredantoj konstante malpliiĝis. Cetere, militoj malaperis, kaj seriozaj progresoj estis faritaj en rejuniĝo. Do la timo de morto, kiu nutras iun religion, retiriĝis. Fakte, preskaŭ mankas materiaj problemoj, krimo preskaŭ malaperis, la plimulto de la malsanoj malaperis aŭ estas facile traktataj. La kancera vakcino estis kreita kaj homoj vivas pli kaj pli longe.
  Kial do kredi je Dio? Kaj des pli kontraŭdiraj - la Biblio kaj la Korano, kiuj kontraŭdiras la modernan sciencon?
  Resume, pli kaj pli proksima al komunismo. En 2022, la datreveno - la centjariĝo de la formado de Sovetunio - estis grandioze festita. Kaj ĉio estas bona, kaj ĉiujare ĝi fariĝas pli kaj pli bona.
  Ili eĉ faris donacon ĉi-okaze - por ĉiu loĝanto de la planedo tero, senpagan flugantan elektromagnetan helikoptero. Por ke ĉiuj povu flugi.
  Cetere, la konstruado de la metroo "Moskvo - Antarkto" finiĝis! Kaj la lasta sesa kontinento estas konektita al la metroo! Tio estas bonega!
  Kaj baldaŭ la sovetiaj ŝipoj atingos Siriuson. Kaj la unuaj aviadiloj, kiuj superis la lumrapidecon, estis provitaj.
  Tiel granda ĝi estas en la mondo de staranta komunismo kaj venka evoluinta socialismo!
  Kaj ĉio danke al la senmorta knabo Oleg Rybachenko. Gloro al Rusujo!
  Gloro al Oleg Rybachenko, kiu plenumis novan mision!
  
  LA MABLA GENIO DE LA NUDA GERD
  La tanko-testanta knabino Gerda, kiu ĉiam kuris nudpiede kaj en bikino, partoprenis en la evoluo de la Panther-2. La bela lupo proponis meti la motoron kaj transdonon kune, kaj trans kaj antaŭ la tanko. Kaj instalu la skatolon rekte sur la motoro. Kiel rezulto, "Pantero" -2, pro la kompaktado de la aranĝa skemo, reduktis ĝian altecon je pli ol metro. Ŝanĝoj ankaŭ estis faritaj al la turo. Ŝi fariĝis pli malgranda kaj pli mallarĝa. Kiel rezulto, "Pantero" -2 signife aldonis al la rezervo. La frunto de la kareno fariĝis 120 mm dika, je kliniĝo de 45 gradoj. La tabulo iĝis 82 mm kiel la "Tigro" -2 laŭ angulo. La frunto de la Panther-2-gvattureto iĝis 150 milimetroj laŭ angulo, kaj la flanko je 82 milimetroj, ankaŭ laŭ angulo, kaj la supro preskaŭ malaperis. Samtempe, la aŭto mem, malgraŭ la pliigita kiraso, eĉ iĝis pli malpeza: la pezo falis al 36 tunoj, kaj la nova 700-ĉevalforta motoro akcelis ĉi tiun tankon dum preskaŭ sepdek kilometroj sur la ŝoseo, kaj ĉio dece sur la roko.
  Panther-2 fariĝis pli tena kaj nerimarkebla, estas pli facile kaŝvesti ĝin kaj agi de malantaŭ embusko. La ŝanĝoj ne influis la kalibron de la pafilo, ĉar la penetra potenco de la kanono Panther-2 sufiĉas por batali kontraŭ la tankoj de la kontraŭ-Hitler-koalicio.
  Ĉi tiu maŝino, laŭ sia nivelo de protekto, estis egala kun la "Tigro" -2, kun pezo malpli ol tridek du tunoj. Kaj eniris amasproduktadon en la aŭtuno de 1943. Krome, ne necesas disvolvi kaj atingi novan motoron, nek pafilon kaj obusojn.
  "Pantero" -2, sinkronigita la "Reĝa Pantero". Ĝi rezultis esti efika kaj danĝera maŝino, kun bonega veturado, kaj pro sia pli malpeza pezo, pli fidinda en batalo kaj operacio.
  La germanoj povis atingi ion per la nova tanko. Aparte, helpu iliajn ĉirkaŭitajn trupojn en kaldrono proksime de Kievo. Kaj iom suspendi la antaŭeniĝon de la Ruĝa Armeo. Pli progresinta tanko pruvis esti bona batalanto.
  La sovetia komando, alfrontita kun pli efika maŝino, hezitis kaj rifuzis avanci profunde en la dekstran bordon Ukrainion. Tiel la Fritz povis stabiligi la fronton printempe, kaj malhelpi sovetiajn soldatojn atingi Rumanion.
  Stalin esperis turni la tajdon de la milito koste de la T-34-85 kaj IS-2. Sed tio donis al la Fritz ripozon. Ili povis, plifortikigante siajn soldatojn en Italio, repuŝi la Aliancitan antaŭeniĝon sur Romo. Krome, la alteriĝo de la amerikanoj kaj la britoj en Normandio estis sub minaco. Hitler prirezignis la FAA-misilprogramon en favoro de XE-162 ĉasaviadiloj. Ĉi tiu aŭto estis tre sukcesa. La malplena aviadilo fariĝis la plej malpeza batalanto de la Dua Mondmilito je nur 1 600 kilogramoj, kio donis al ĝi maloftan manovreblon. Samtempe, bonaj armiloj estas du aerpafiloj, kiraso sur la frunto kaj malmultekosta produktado.
  XE-162, donis al la germanoj grandan avantaĝon en la milito en la aero. Plie, la Fuhrer ankaŭ donis akutpotencojn al Rommel. Kaj ĉi tiu genia komandanto starigis insidan kaptilon por la aliancanoj en Normandio.
  Krome, Rommel komprenis ke la aliancanoj povis striki aŭ en Normandio kaj Port de Calais. Kaj kie ajn ili ne leviĝus, ili estus atenditaj venki.
  Kaj la kaptilo funkciis.
  Rommel kunigis helpe de efika kaj tre movebla tanko "Pantero" -2 la progresantajn unuojn de la aliancanoj. Kaj li kreis kaldronojn en kiuj la aliancanoj perdis pli ol milionon da soldatoj sole kiel kaptitoj.
  Roosevelt tiam havis koratakon, kaj li malsaniĝis, kaj lia tro maldekstrema vicprezidanto venis en konflikton kun la Senato kaj Kongreso, kaj Usono fakte tiris for el la milito. Britio ankaŭ travivis malfacilajn tempojn post la malvenko. Churchill malsaniĝis pro nervozeco kaj ebrio, kaj ili provis forigi lin. Sub tiuj kondiĉoj, Britio volonte konsentis pri paŭzo kun la Tria Regno. Kaj samtempe retiris trupojn el Sicilio.
  Stalino, rigardante tion, longe hezitis, kaj nur en aŭgusto komencis ofensivon en la centro. Sed ĉar la fronto en la sudo estis multe pli orienta ol reala historio, la belorusa balkono ne funkciis. Kaj la germanoj konstruis fortan defendon.
  Plie, ili ankoraŭ sukcesis translokigi soldatojn el Okcidenta Eŭropo. Jes, kaj XE-162 kaptis superregon en la ĉielo. La Ruĝa Armeo, koste de grandegaj perdoj, avancis dek ĝis dek kvin kilometrojn kaj estis haltigita. Post tio, la germanoj provis avanci en la sudo. Ni iom antaŭeniris , sed la Ruĝa Armeo, senespere kontraŭatakante, kaj havante evoluinta sistemo de fortikaĵoj, povis ĉesigi la ofensivon. "Pantero" -2 kun bona fronta protekto, kaj relative bona surŝipe, same kiel bonega movebleco, dum ĝi restas la ĉefa veturilo. Eĉ se ŝia pafilo ne konvenis al la militistaro en ĉio, precipe en unufoja damaĝo. Ĝi estis evoluigita kun la helpo de Gerda "Panther"-2, kun 88 mm kanono, pli potenca motoro kiam akcelita, akcelante ĝis 1200 ĉevalfortoj, kun pli dika kaj dekliva kiraso, precipe la flankoj. Tiu tanko pezis ĝis kvardek kvin tunoj, sed ĝi estis pli bone protektita kaj pli potence armita, konservante tre altan moviĝeblon.
  Ĝia flanka kiraso atingis 170 mm, kaj la alfronta 250 mm dekliviĝis. "Pantero" -3 promesis fariĝi tanko de venko.
  Stalino klare metis sian voston...
  Sed en la vintro li denove provis antaŭeniri, sed estis batita, kaj la Ruĝa Armeo ne atingis venkon ie ajn.
  Kaj en marto, la germanoj kun la "Pantero" -3, povis atingi sukceson en la sudo. Kaj en aprilo ili denove prenis Kievon.
  En majo, Stalino ofertis al la germanoj pacon denove, kaj eĉ promeson prirezigni la Donbason kaj Leningradon.
  Hitler respondis per avancado en la centro kaj moviĝado direkte al Smolensk. Kaj la germanoj ankoraŭ venkis ... Dum la somero, ili kaptis Smolensk, kaj alproksimiĝis al Moskvo. Ili estis haltigitaj tie, sed la nazioj turniĝis suden kaj moviĝis direkte al Donbaso.
  Kaj ili kaptis la maldekstran bordon de Ukrainio. Kaj ili atingis Stalingradon antaŭ novembro 1945. Stalingrado mem ne povus esti prenita sur la movado. Sed la situacio plimalboniĝis. Kaj la 1-an de januaro 1946 ankaŭ Turkio eniris la militon kun Sovetunio.
  Post tio, ne plu estis ŝanco konservi Kaŭkazon.
  Tamen, la batalado okupis la tutan vintron kaj printempon. Kaj nur en junio 1946 falis la heroa Erevano. Iom pli frue ol Bakuo. La Otomana Regno kaj tiel helpis la Trian Reich. Tamen, kiam en junio la germanoj lanĉis ofensivon kontraŭ Moskvo kaj Saratov, la Ruĝa Armeo montris eksterordinaran heroecon.
  Oleg Rybachenko kaj kvar knabinoj batalis proksime de Moskvo kaj montris kolosan kuraĝon.
  Kolonela knabo en pantaloneto, kaj sorĉistinoj en bikinoj, ekstermis la Fritz.
  Oleg ĵetis obuson per sia nuda infana piedo kaj kriis:
  - Gloro al USSR!
  Nataŝa turnis sin. Ŝi ĵetis la murdan donacon per la nudaj piedfingroj kaj knaris:
  - Gloro al la Patrujo!
  Zoja falĉis multajn faŝistojn. Ŝi ĵetis siajn nudajn piedfingrojn, donacon kiu alportas morton kaj bojis:
  - Gloro al Stalino!
  Augustine, tiu ĉi ruĝhara diablo, faligis grandan nombron da la nazioj. Ŝi donis obuson per sia nuda kalkano kaj ekkriis:
  - Gloro al la ideoj de komunismo!
  Svetlana, gvidante la fajron, fortranĉante la naziojn, ĵetis donacojn de morto per siaj nudaj piedoj kaj muĝis:
  - Gloro al la ideoj de Lenin!
  La kvin batalis heroe kaj, proksime de Moskvo, la nazia ofensivo estis repuŝita.
  Vere, la nazioj povis preni Saratovon post pluraj monatoj da batalado.
  Sed vintre ilia antaŭeniĝo ĉesis. En 1947, novaj sovetiaj tankoj T-54 komencis alveni, kiuj estis nur iomete pli malbonaj ol la Panther-3, kaj pli fortaj ol la Panther-2.
  La milito pli kaj pli treniĝis... La jaro 1947 pasis en reciprokaj interŝanĝoj de batoj kaj sidema frontlinio.
  En 1948, ankaŭ, interŝanĝoj de batoj kaj preskaŭ senŝanĝaj. La germanoj prizorgis la soldatojn, do ili havis grandan malkreskon en populacio. Ne estis sufiĉe da homoj kaj Stalino.
  Ankaŭ en 1949 neniu ŝanĝo. Krom se Sovetunio ne havis MIG-15, kaj la Tria Regno havis ME-462. La germana aviadilo estis pli rapida kaj pli potence armita.
  La germanoj ankaŭ akiris la "Panteron" -4, eĉ pli pezan kun 105-mm kanono kun barellongo de 100 EL, kaj dika kiraso, same kiel gasturbinmotoro. En Sovetunio, ĝis nun en la serioj T-54 kaj IS-4. Kaj la IS-7 ne estis seria - ĝi ne funkciis.
  La milito finiĝis kaj 1950 finiĝis...
  Ankaŭ bataloj kun diversa sukceso, kaj la frontlinio kiu kaptis.
  Kaj en la vintro de 1951-1952, Stalino entreprenis serion da masivaj ofensivaj operacioj, kaj sukcesis forpeli la germanojn el Saratov, kaj puŝi iomete en la centron. La nefleksebla Leningrado ankoraŭ eltenis en longdaŭra sieĝo. Ĝenerale, la Ruĝa Armeo ŝajnis konfiski la iniciaton.
  Sed en la somero, la germanoj povis parte restarigi siajn poziciojn kaj denove prenis Saratovon.
  Aŭtuno kaj vintro pasis en peza batalado. Kaj en marto 1953, Stalin mortis.
  Profitante la konfuzon kaj lukton por potenco, la nazioj kaptis Kuibyshev kaj ĉirkaŭis Moskvon. En decembro 1853, la ĉefurbo de Sovetunio falis. Kaj en januaro 1954, nefleksebla Leningrado estis finfine prenita.
  Post tio, la Ruĝa Armeo malfortigis reziston. Kaj dum 1954, la Germana Armeo atingis Novosibirskon. Tiam estis paŭzo ĝis en 1955, ĉiuj ĉefaj urboj de Sovetunio ne estis kaptitaj.
  Sed la gerilmilito daŭris. Streĉa kaj peza. Kompreneble, kaj finfine, en marto 1957, ankaŭ la Fuhrer mortis.
  Post tio, lukto por potenco komenciĝis en la Tria Reich, kaj kiel rezulto, la imperio kolapsis. Multnombraj sendependaj ŝtatoj aperis sur la antaŭa teritorio de Sovetunio. Usono fariĝis la hegemono en la mondo. Krome, por-usona registaro estis plantita ankaŭ en Ĉinio.
  Ĉi tio daŭris dum pluraj jardekoj. Enuiga monda stagnado, postsovetia spaco. Usono sukcesis iom pli ol en reala historio en 2017, ili ankoraŭ flugis al Marso.
  Sed ĝenerale, la homaro estas fragmenta, en la islama mondo estas militoj kaj terorismo, en la iama teritorio de Sovetunio ankaŭ estas militoj kaj dekoj da landoj ...
  Resume, nur Ameriko prosperas, kaj ĉiuj ŝtatoj dependas de ĝi. Kaj Usono trinkas sukon de ili. En 2020, la prezidanto de Usono estas samseksema, kaj malkaŝe havas edzon. Kaj ĝi fariĝis eĉ pli amuza.
  Do la genio de Gerda faris kruelan ŝercon sur la mondo! Kaj tio nur plimalbonigis ĝin!
  
  
  ROOSEVEL MORTIS EN 1943
  Roosevelt mortis en marto 1943, kaj lia posteulo, Henry Wallace, estante idealisto, postulis ke Stalin liberaligu la reĝimon kontraŭ helpo. Kompreneble, Stalino respondis per decida rifuzo. Henriko ofendiĝis. La amerikanoj ĉesigis la bombadon de la Tria Regno, kaj permesis al Rommel retir germanajn kaj italajn soldatojn de Afriko.
  Churchill, ankaŭ timante la plifortigon de Sovetunio, limigis sian agadon kontraŭ Germanio. Hitler, kontraŭe, ankaŭ suspendis la finan solvon de la juda demando.
  Kvankam paŭzo ne estis formale deklarita, la aliancanoj fakte ĉesis fari militon. Kaj ĝi profitis al la Tria Regno. La produktado de armilaroj, kaj precipe tankoj, pliiĝis.
  La Fuhrer eĉ denove prokrastis la Citadel-operacion, tiel ke inteligenteco raportis ke Sovetunio havis pli da tankoj kaj infanterio kaj artilerio sur la Kursk-kornico, kaj li atendis akiri superecon en forto. Fakte, sturmi la fortikaĵon, cedante en forto - vetludo!
  Krome, la Fuhrer volis ke la novaj tankoj "Tigro" -2 kaj "Maus" kaj "Leono" partoprenu en la bataloj. La Mouse-tanko en la somero de kvardek-tri pasigis relative sukcesajn provojn, same kiel la Tiger-2, ĝenerale, preta por produktado. Sed la "Leono", dum malfrue. Ĝia evoluo estis interrompita je la fino de kvardek-dua kaj tiam rekomencita. Sed ĉi tiu tanko estis pli malbona ol la "Tigro" -2, sed kun pli ol dudek tunoj pli peza. Tamen, la "Maus", kun pezo de cent okdek tunoj, montriĝis esti hemoroida mastodoto.
  Sed ne ekzistas malbono sen bono. En aŭgusto, Stalino, ne povante elteni la konstantan prokraston de la ofensivo, ordonis la strikon mem. Krome, la sovetiaj soldatoj moviĝis samtempe al Orel, kaj al Belgorodo kaj Ĥarkov.
  La Fritz antaŭ tiu tempo signife fortigis iliajn soldatojn kaj elfosis multajn fortikaĵojn. Jam sovetiaj trupoj sturmis la citadelon. Kaj la Pantero, kun sia efika armilaro kaj serioza fronta kiraso, montriĝis bona tanko sur la defensivo. Ferdinando ankaŭ bone agis. La memvetura pafilo ne estas tre movebla, sed kun tre potenca fronta kiraso, kaj la plej bona kontraŭtanka pafilo de la Dua Mondmilito.
  Sed la "Tigro" rezultis precipe bone, kun sufiĉe forta flanka kiraso, kaj bonega kaj efika pafilo, granda provizo de konkoj, kaj la relativa fidindeco de la motoro kaj transdono.
  Tridek kvar povis nur penetri la Tigron en la flankon, kaj ne pli ol de tricent metroj, kaj kun probableco de ne pli ol tridek procentoj.
  Do la defendo de la Fritz estas forta. Krome, la nazioj translokigis plurajn pliajn sekciojn el Afriko, kaj dekduon el Francio, kvar el Balkanio, anstataŭigante ilin per bulgaraj kaj italaj. Kaj entute ili kolektis dudek sekciojn pliajn.
  Jes, kaj la tankoj estis liberigitaj mil unuoj pli alte, ĉar la aliancanoj ne bombardis siajn fabrikojn kaj urbojn ekde marto 1943. Aparte pliiĝis en la orienta fronto pro la okcidenta, la nombro da kontraŭaviadilaj kanonoj, kaj batalantoj. Antaŭ ĉio, estis pli da Focke-Wulf-veturiloj kun tre potencaj armiloj, altrapidaj kaj bone kirasaj.
  La sovetiaj trupoj estis iomete pli malfortaj ol en reala historio, pro la fino de senpaga prunt-lua helpo, nur por mono. Ion Sovetunio estis devigita aĉeti. Precipe baŭksitoj kaj alojaj elementoj, pagante per oro.
  Sed la aĉeto de aviado kaj tankoj devis esti rifuzita - ne estis sufiĉe da oro por ĉio. Do la grandiozaj Churchills, kun 152 mm kiraso, ne plu estis tie. Kaj ĉe la ofensivo ili estas bona helpo. Kiel ŝirmitaj Ŝermanoj.
  Kompreneble, Sovetunio estis perdanta en forto kompare kun reala historio, dum la malamiko, male, havis pli da ŝancoj. Jes, kaj surpaŝu malamikojn.
  Mainstein en la sudo repuŝis la sovetian ofensivon kaj tenis Belgorodon. Modelo komandita sur la Orjola kornico. La leono de defendo estis preta por la ofensivo, sed estis pli malforta en forto. Kvankam pli forta ol en reala historio, pro la fortoj translokigitaj de la okcidento kaj pli da armiloj liberigitaj.
  Do la Fritz batalis tre forte. La sovetiaj trupoj tamen povis penetri, sed antaŭeniris ne pli ol unu, du kilometrojn tage, koste de grandaj perdoj. En septembro, la Ruĝa Armeo provis antaŭeniri en la centro ankaŭ. Sed eĉ tie, la germanoj havas ĉion pretan kaj fortan defendon. La Fritz, komparite kun reala historio, havis tridek kvin ĝis kvardek pliajn sekciojn. Pro la okcidenta fronto, Afriko, malpli da populacioperdo de la bombado, kaj pli da armiloj.
  Plie ŝparaĵoj pro kontraŭaviadilaj kanonoj, taĉmentoj kiuj rastis la rubojn kaj restarigis la detruitajn fabrikojn. La plia nombro da tankoj kaj aviadiloj ludis rolon. Krome, pro la okcidenta fronto kaj pliiĝo en la produktado de armiloj, aviado en la nazioj fakte duobliĝis, kaj la Ruĝa Armeo ne plu havis superecon sur la ĉielo. Ĝi fariĝis eĉ pli malforta ol en la reala historio, ĉar ne estis usonaj kaj britaj aviadiloj, kaj krome ankoraŭ ne estis sufiĉe da duraluminio, aluminio kaj kupro. Vi ne povas aĉeti tiom da oro kiom la aliancanoj senpage liveris.
  Do ne eblis trarompi la antaŭpreparitan defendon en la centro. La germanoj povis rezisti. Sed ili ankoraŭ ne alvenis. Precipe vintro. Vi devas postvivi la vintron kaj pluvivi.
  Kaj la Fritz sidis sur la defensivo. Vintre, la Ruĝa Armeo avancis en la sudo, sed sen sukceso. Ĝi frapis proksime de Leningrado, sed la Fritz povis transdoni pliajn fortojn ĉi tie kaj teni. Adoleskantoj estis mobilizitaj en la Armeon de la Tria Regno, ili komencis labori kun eksterlandanoj. La nombro da eŭropaj sekcioj ankaŭ kreskis. Oni devas rimarki, ke la francoj pli volonte batalis kontraŭ la bolŝevikoj kiam ĉesis la bombado de fabrikoj. Kaj formis tutan legion de ili, la belgoj, nederlandanoj, norvegoj.
  Post la venko en la elektoj al la sveda parlamento de la nazioj, la alfluo de volontuloj pliiĝis de tie, kaj eĉ du tutaj sekcioj formiĝis.
  La hispanoj kaj italoj ankaŭ pliigis sian armean ĉeeston. Cetere okazis interŝanĝo de militkaptitoj kaj ĉirkaŭ miliono da iamaj soldatoj revenis al Italio.
  Do kiujn la Fritz, kun lerta defendo, povis elteni. Kaj ilia aviado plifortiĝis. Koncerne aviadilproduktadon, la nazioj preterpasis Sovetujon, kaj en armilaro kaj rapideco, iliaj aŭtoj estis klare pli fortaj. Kaj la germanaj pilotoj estas pli bone trejnitaj ol la sovetiaj. Do la rilatumo de perdoj ŝanĝiĝis en favoro de la Fritz. Kaj ili regis la aeron.
  La germana 30 mm aviadilkanono pruvis esti precipe efika. Sufiĉe malpeza, li povis malflugi sovetian aviadilon per unu trafo, kaj faris 600 aŭ eĉ 660 raŭndojn je minuto.
  La Ruĝa Armeo klare perdis en la aero.
  La situacio estis plimalbonigita per la apero en seria produktado de la ME-262 de tre rapida, potence armita, kaj plej grave tre tenaceca veturilo. Jes, potencaj jetmotoroj permesis al la germanoj fari la batalanton pli peza, kaj tial pli bone protektita kaj kirasa. Kaj kvar 30mm kanonoj estas sufiĉe malmultaj.
  Notu, ke la Fritz ankaŭ limigis la FAA-misilprogramon, ĉar ĝi perdis sian gravecon en kondiĉoj kiuj ne estis en milito kun aliancanoj. Kaj ĉi tio ebligis signife plifortigi aviadon. La TA-152 povas esti rekonita kiel precipe sukcesa evoluo, kio estis multe pli bona ol la Focke-Wulf laŭ flugaj karakterizaĵoj, sed ankaŭ povus esti atakaviadilo kaj frontlinia bombaviadilo.
  Evitinte la disfalon de la frontlinio ĉi-vintre, kaj rezistinte ĉie, la Fritz iĝis pli aktiva printempe. Kaj jam en junio ili komencis novan ofensivon. La ĉefa bato estis farita en la direkto de Kursk. Kaj sufiĉe aktive uzataj: "Muso", "Leono", "Tigro" -2, "Pantero" -2, kaj, kompreneble, simplaj "Tigroj" kaj "Panteroj". La T-3 kaj T-4-tankoj estis nuligitaj kiel malnoviĝintaj. Sovetunio ricevis la IS-2 kaj T-34-85. Tamen, la lasta tanko, pro la manko de senpagaj prunt-luzaj provizoj, daŭre estis produktita en malabundaj kvantoj, kaj la T-34-76 restis la plej masiva en produktado. Kaj la IS-2 preskaŭ neniam estis produktita, kaj ĉi tiu tanko ankoraŭ estis finpretigita.
  Do la germanaj tankoj estis pli pezaj kaj pli potencaj ol la sovetiaj. Preskaŭ ne malsupera laŭ nombro, la Fritz havis pli bone protektitajn kaj armitajn veturilojn. La Panther-2 rezultis esti la plej praktika, la pli potenca motoro kompensis la kreskon de pezo, kaj la flankoj ricevis pli bonan protekton. La Tiger-2 ankaŭ montriĝis ne malbona, kun 1000 ĉevalforta motoro pli potenca ol en reala historio. Kaj ĝi estas praktika!
  La Lion-tanko, kiu pezis 22 tunojn pli ol la Tiger-2 kaj havis neniujn kirasavantaĝojn, pruvis esti pli malbona en praktiko. Ĝia 105-milimetra kanono, kvankam pli potenca ol tiu de la "Tigro" -2, estas samtempe malpli rapida pafado. Kaj pli potenca ol la 88-milimetra "Tigro" ne estas necesa kontraŭ tridek kvar. "Leono" ĝenerale montriĝis maŝino nek al la vilaĝo nek al la urbo. Ĝia flanka kiraso estas same nesufiĉa kiel tiu de la "Tigro" -2, sed ĝi vere tenas tridek kvar. La T-34-76 ne penetros la deklivan kirason en la flankon. Kaj antaŭen, nur la frunto de la turo havas dikecon de 240 mm laŭ angulo, kiu jam estas superflua.
  "Maus" ĝenerale por ĉiuj sovetiaj kontraŭtankaj armiloj de ĉiuj anguloj estas nepenetrebla. Sed ĝi estas tro peza kaj malrapida, kaj estas malfacile transporti ĝin, kaj rompiĝas ofte.
  Plej bone, la Tiger-2 kaj Panther-2 estas sufiĉe moveblaj, relative fidindaj kaj praktikaj. Kaj bone armita.
  Kaj la plej masiva sovetia tanko T-34-76 estas morale malnoviĝinta. Krom ke ĝi estas malmultekosta, facile fabrikebla, kaj estas pli malfacile eniri ĝian malgrandan turon. Sed la pafilo evidente ne tiras. Estas problemoj kun la turo, kun optikistoj, kun rapidumujo.
  Resume, ne estas surprize, ke ĉi-foje la Fritz povis preni Kurskon kaj formi grandan kaldronon. Kaj plue disvolvante la sukceson kapti Voronezh.
  Post tio, laŭ la ordonoj de la Fuhrer, ili turniĝis suden al Stalingrado.
  La Fritz timis sturmi Moskvon. Krome, ili bezonis kaŭkazan oleon.
  Ĉi tie kun Stalin aroganteco kaj dormis. Li komprenis, ke li povas perdi. Kaj li turnis sin al la usonanoj kaj la britoj - oni diras, helpu!
  Tiuj respondas:
  - Ĉu estos liberaligo, kaj ĉu politikaj malliberuloj estos liberigitaj?
  Stalino malklare respondis:
  - Ni pensu...
  Churchill kaj Wallace firme diris:
  - Ĝis estos praktikaj paŝoj, vi ne atendos helpon! Krome, necesas fini Japanion.
  Kaj aferoj iris pli bone en la lando de la leviĝanta suno ol en reala historio. Pli sukcese, kaj la batalŝipoj estis uzataj pli efike, kaj la ĉefa admiralo ne mortis, kaj ĝenerale, la samurajo estis iel pli bonŝanca en bataloj. Kvankam ili ankoraŭ perdis, sed multe pli malrapide. Kaj la usonanoj kaj la britoj moviĝis de palmo al palmo.
  Kompreneble, la aliancanoj ne volis grimpi en Eŭropon.
  La germanoj atingis Stalingradon, sed la Ruĝa Armeo sukcesis akiri piedtenejon tie. Kaj la bataloj daŭris. Sed denove ne eblis ĉirkaŭi la germanojn vintre. Ili ne falis dufoje en la saman kaptilon. Kaj ili atingis la Terek-Pordegon. Kaj selis la krestojn.
  Ĉi-foje ili povis preni kaj Groznon kaj Ordzhonikidze, sed la nazioj daŭre estis maldaŭrigitaj en la montoj.
  Venis vintro kaj alia paŭzo. En januaro, la Ruĝa Armeo avancis en la centro. Sed ne atingis signifajn rezultojn.
  Fine sukcesis vastigi la produktadon de la T-43-85, sed ĉi tiu maŝino ankoraŭ estis pli malalta ol la germanoj. La Fritz komencis ricevi tankojn de la "E" serio. Antaŭ ĉio, "E" -100, kiu anstataŭigis la "Maus". Metante la dissendon kaj motoron kune, la germanoj reduktis la altecon de la tanko ŝparante sur la krankoŝafto, kaj kompaktigis la aranĝon. La tanko fariĝis pli malalta, pli malgranda kaj malpeza je 130 tunoj anstataŭ 188. Tio ebligis pliigi sian rapidon sur la ŝoseo ĝis 40 kilometroj hore, same kiel sur la vojo. Kaj la protekto de la aŭto fariĝis eĉ pli bona, pro la pli granda racia deklivo de la kirasaj platoj.
  Ĉi tiu tanko, kompreneble, estas multe pli praktika ol la Muso. Kaj li bone montris sin en bataloj. Pli masiva promesis esti la E-50. Ankaŭ kompaktigita de la aranĝoskemo. Simila en pezo al la Panther-2, sed kun pli dika kaj racie dekliva kiraso kaj malalta silueto. Sed dum ĉi tiu aŭto estis prokrastita. Ĉar ne sufiĉis al Hitler tiu kiraso tiel dika kiel la Tiger-2 estis planita en la E-50, la Fuhrer postulis pli fidindan kaj potencan protekton. Ekzemple, la E-100 havas deklivajn flankojn kune kun ŝildoj dikaj 210 mm, kaj vi vere ne povas rompi ĝin.
  "Panther"-2 estis ĝisdatigita por 88-mm kanono kun 100 EL-barellongo. Kaj ĝis nun ĝi bonege funkciis.
  Vintre, la germanoj povis teni en la centro kaj forpuŝi la atakojn. Kaj printempe, la Fritz rekomencis sian ofensivon en Kaŭkazo. La tanko "Lev" -2 aperis, pli malpeza ol ĝia antaŭulo kun la loko de la transdono kaj motoro en unu bloko antaŭe kaj trans. Kompreneble, multe pli movebla, sed kun la sama kiraso kaj armiloj. Kaj "Tigro" -3. Ĉi tiu tanko estis iom kompaktigita de la aranĝo kaj pli bone protektita, precipe la flankoj de 120 mm kontraŭ la antaŭaj 82, sub deklivoj. Mallarĝa turo, kaj pli forta en kiraso. Armilaro, aliflanke, ankaŭ ŝanĝiĝis al 88 mm en 100EL. La nova pafilo faris dek du preterpasojn je minuto anstataŭe de ok, estis pli preciza kaj kiras-penetra ol la malnova. La unua E-75 ankaŭ aperis, sed ĉi tiu aŭto ankaŭ ne konvenis al la militistaro kaj ĝi estis postulata por esti finpretigita. Tro peza - pli ol naŭdek tunoj, kaj ne bone protektita de la flankoj.
  Sed ĉiukaze, la Fritz estas pli fortaj, kaj la ĉefa bato estis farita laŭ la Volgo direkte al la Kaspia Maro. Kaj ili povis trarompi la defendojn de la Ruĝa Armeo, kaj fortranĉi Kaŭkazon per tero.
  Stalino, trovante sin en malespera situacio, minacis retiriĝi de la milito kaj fini apartan pacon kun Germanio je ajnaj kondiĉoj. En Usono jam regis alia prezidento - Respublikisto!
  Kaj li diris, ke vi ne povas preni lin por ĉantaĝi. Stalin, en respondo, ofertis Hitler-intertraktadojn, je iuj kondiĉoj. La Fuhrer ignoris tion.
  La germana ofensivo estis sukcesa; Turkio malfermis duan fronton en Transkaŭkazio.
  Ĉio laŭvorte disfalis. Kaj nun la naziaj hordoj jam sturmas Bakuon. Kaj ŝajnas, ke ne ekzistas ŝanco.
  Sed jen kvar knabinoj-sorĉistinoj batalantaj por la sovetia urbo.
  Natasha pafas eksplodon ĉe la Fritz, kaj ĵetas obuson kun sia nuda, gracia piedo. Kiu batas eksteren nazian tankon.
  Komsomola sorĉistino krias:
  - Gloro al Rusujo!
  Tiam Zoya ankaŭ pafas, falĉas la naziojn. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas donacon de neniigo. La granato trafas la Panther-2-raŭpon. La aŭto turnas, kolizias kun la "Tigro" -2. Kaj ambaŭ tankoj eksplodas kaj disiĝas.
  Zoya krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al Stalino!
  Augustine ankaŭ donas turnon. Pafas Wehrmacht-soldaton. Kaj per la nuda piedo li ĵetas grenadon al la malamiko kaj grincas:
  - Por la gloro de komunismo!
  Kaj Svetlana, ĉi tiu estas knabino kun blonda hararo, kiel ĵeti citronon per sia nuda kalkano, disŝirante la naziojn.
  Donos bone celitan turnon kaj krios:
  - Gloro al la granda Patrujo de Sovetunio!
  Kaj ĉiuj kvar knabinoj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la Patrujo de la Senmortulo!
  Kaj per siaj nudaj kruroj ili denove ĵetas donacojn de neniigo. Kun tiaj batalantoj kreskas konfido, ke Sovetunio ĉiuokaze venkos. Ja li havas tiajn kuraĝajn kaj lertajn militistojn!
  
  LA AVENTUROJ DE SPACPRINCO
  Princo Francesca, nervoze ŝanĝanta de unu spacrapideco al alia helpe de stirstango, moviĝis for de sia planedo. Lia kosma boato, simila al orumita ŝarko, rapide tratranĉis la malvarman vakuon. Kontraste al la malvarmeta kaj indiferenta kosmo, la koro de la princo brulis de kolero.
  Li estas perforte geedzita, malgraŭ la fakto ke Francesca estis tute enamiĝinta al alia, radie bela knabino dum ses monatoj. Tiu, kiun li ne povis forgesi eĉ unu minuton, la kolombo - la heroino de la poemoj.
  Kaj alia, nigrahara, malmolvizaĝa reĝino, Albina, estas trudita al li, tridek jarojn pli aĝa ol la juna princo.
  Ne, li neniam akceptos ĉi tion! Kvazaŭ ĉevaloj estus deŝiritaj de la ĉirkaŭaĵo kaj galopantaj tra la vejnoj. Lia amato kun haroj brilantaj kiel la sunradioj. Kiam ĝi kontaktos per la stela Hiperinterreto?
  La princo febre enigis kombinaĵojn unu post la alia ... Li jam estis en malespero, ĉar tridimensia projekcio ekbrilis kaj fine aperis ...
  Ja la knabino estas miraklo: la luno brilas sub la falĉilo, kaj la stelo brulas sur ŝia frunto. Ŝiaj smerald-safiraj okuloj povus veki la mortintojn, estas tiom da esprimpovo kaj forto en ili.
  Francesca emfaze diris:
  - Mi jam decidis! Mi rifuzas la tronon, de la titolo kaj flugas al vi!
  La radianta knabino subite malgajiĝis, kaj pepis per milda voĉo:
  "Ĉu vi pripensis ĉion, mia princo?"
  Francesca, skuante la stirstangon pro kolerego, diris malespere:
  - Milfoje jes! Kio utilas al la krono, honoro kaj riĉeco, se ne ekzistas la plej grava amo!
  La knabino forte suspiris, kaj skuante siajn orajn buklojn diris:
  "Mi timas, ke vi terure seniluziiĝos kiam vi ekscios, kiu mi vere estas!"
  La princo freneze skuis la kapon kaj blekis:
  - Ne gravas min! Eĉ la lasta almozulo! Mi flugas al vi!
  La knabino konfuzite murmuris:
  Sed vi ne scias kie mi loĝas.
  Francesca, per voĉo kiu montris konfidon, diris:
  - Mi havas gravitan manĝilon. Mi jam konstatis, de kie venas la signaloj, kaj mi baldaŭ estos kun vi...
  La knabino denove suspiris, eĉ pli peze, ŝajnis, ke la suno kaŝiĝis malantaŭ la nuboj. La princo ne faris pliajn demandojn, sed ŝaltis la maksimuman rapidon. Mi preferus vidi ŝin. Kaj tiam venos kio povas!
  La tempo pasis agoniante malrapide, kvazaŭ la sekundoj grimpus supren kiel azenoj troŝarĝitaj per ŝtonoj. Sed tiam okazis, finfine, la gravitodirektotrovilo montris, ke la princo estas en loko.
  Francesca ŝaltis la recenzajn ekranojn. Lia reĝa jakto estis simple mirindaĵo de teknologio, kaj unu persono povis administri ĝin. Sed, malgraŭ la plej altnivela ekipaĵo, la princo vidis nur grandegan, bluan stelon.
  Li denove ŝaltis la gravitan direktilon... Ĝi direktis rekte al la impona kaj varma lumaĵo.
  Konfuzita, Francesca premis la klavaron, ŝtopante la bildon de sia amatino. Kaj jen denove ekbrilis kolora, tridimensia projekcio. La knabino estis ankoraŭ belega, sed ŝia vizaĝo estis evidente larmomakula kaj ŝi suferis multe da doloro.
  La princo kompateme demandis la knabinon:
  - Mi ne komprenas... Eble mia direktotrovilo freneziĝis kaj montras ĉi tiun stelon... Kvankam estas teknikaj misfunkciadoj! Francesca forte kunpremis siajn pugnojn.
  La knabino malgaje murmuris responde.
  - Ne, ĝi ne estas fuŝaĵo... Mi vere estas en la centro de la stelo!
  La princo surprizite ekkriis:
  - Kiel?
  - Ni estas stela popolo kaj niaj korpoj estas faritaj el ultraplasmo! - Apenaŭ aŭdeble knaris la knabino kaj ŝprucante per larmo, aldonis. Ni ne povas esti kune!
  - Ne! - kriis la princo, kaj la kosmojakto plonĝis en la ultramaran stelon.
  
  Knabinoj LUTUE SPECIFIKA
  Kiel la germanoj prepariĝas alteriĝi en Britio, dum Stalino lekas liajn vundojn. Jam estas junio... Estas provataj fosaj tankoj, kiuj supozeble fosos tunelojn sub la Kanalo kaj eniros la britan metropolon.
  Belaj knabinoj en skarlataj kaj bluaj bikinoj grimpis en elfosantan, delfen-similan maŝinpafiltankon. Ili enŝaltis la duan rapidon, kaj la aŭto glate eniris la teron. Nova armilo, kiu povus trarompi ajnan defendlinion. Belegaj inaj militistoj movis la levilojn per siaj nudaj fingroj, pelante la tankon.
  Kaj kiajn figurojn havas la knabinoj, kaj grandiozaj mamoj, apenaŭ kovritaj bikinoj. Vi povas admiri ilin dum horoj. Kaj kiu estas la plej bona en la armeo? Kompreneble, knabino.
  Sed la sciencistoj de la Tria Regno disvolvas ne nur termovajn unuojn, kaj aliajn ferajn ekipaĵojn. En la koncentrejoj, kuracistoj laboras pri la kreado de militisto - viro de la estonteco. Nun, se rata geno estas transplantita en la homan korpon? Aŭ blato? Kiom altiĝos liaj batalaj kvalitoj?
  Kaj jam ekzistas iuj specoj de monstroj por militoj, kaj ankaŭ zombiaj militistoj. Ĉi-lastaj ekzistas de pluraj jaroj. Ĉiu persono povas esti igita zombio. Sed iliaj batalaj kvalitoj estis dubindaj - tro stultaj. Ili ne pravigas la koston de kreado kaj povas malfermi fajron sur siaj propraj trupoj.
  Do la zombiaj frontoj ne iris en amasproduktadon. Sed aliflanke oni povas fari el ili malalt-kvalifikitajn laboristojn kaj, ekzemple, oni povas produkti la plej simplajn aviadilojn kaj glisaviadilojn. Multaj glisaviadiloj estis preparitaj por la alteriĝo en Britio.
  Sed ekzistas ankaŭ sekreta, speciala armilo: diskotekoj! Io, kio ne povus esti ripetita en la dudekunua jarcento. La plej bonaj sciencistoj en la koncentrejoj evoluigis armilojn, kiuj havis unikajn trajtojn. La rapido jam atingis tri aŭ kvar sonrapidecojn, sed plej grave, dank' al la laminara jeto, la disketoj montriĝis nevundeblaj al manpafiloj.
  Kaj ili mem povis malkonstrui aŭtojn en la aero - almenaŭ per ramado.
  Kaj denove, Oleg Rybachenko reprezentis la knabinojn ĉe la stirilo de la disko. En la armeo de la Tria Regno - virinoj estis maloftaj. Sed en viaj sonĝoj, kial ne reprezenti la knabinojn. Kun multkoloraj hararanĝoj, sveltaj, sportemaj, bustindaj kun minimumo da vestaĵoj, aŭ tute nudaj!
  Ho, se la tuta mondo konsistus el nur knabinoj, kaj li Johann restus la sola viro. Kaj kiel li tiam turnus sin?
  Radianta Charlotte sur disketo, ridetante, kaj ŝiaj ruĝharoj flirtantaj en la vento, kiel proleta standardo. Kian pursangan, junecan vizaĝon ŝi havas, kaj konveksan bruston, maldikan talion kun potencaj, larĝaj koksoj. Ŝiaj kalsonoj estas maldikaj kiel fadeno, kaj permesas al vi vidi ĉiujn knabinecajn ĉarmojn!
  Kaj la disketo mem aspektas kiel la famaj flugaj teleroj. Ĝi leviĝas vertikale, preskaŭ silente... Sufiĉe granda kaj multekosta maŝino. Akirante rapidecon, potencaj aerfluoj fluas ĉirkaŭ ĝi - kapablaj malkonstrui kaj kuglojn kaj konkojn. Tiel, la disketo en moviĝo estas nevundebla.
  Vere, estas minuso en ĉi tio: la fluga telero mem ankaŭ ne povas pafi, sed ... Unue, la disketo kapablas rami ajnan malamikan aviadilon. Kaj pro la rapideco, eĉ ne unu flugmaŝino povas eskapi ĝin. Due, malŝaltante la jeton, vi povas elĵeti radiokontrolitan bombo-projektilon kaj trafi la celon! Kaj poste reŝaltu ĝin...
  Krome, la evoluo de diversaj specoj de traboĵetiloj jam estas en kuro, per kiuj oni planas ekipi flugajn telerojn. Vi diras fantazia! Sed kiu scias, pri kio kapablas faŝismo, glutante tiom da rimedoj de la planedo Tero.
  La diskoleta kontrolsistemo estas la plej moderna helpe de stirstango. Li suferas batalteston. Britujo kaj Ameriko estas ankoraŭ fortaj en aviado, kaj kial la "fluga telero" ne maldikigas la aervicojn de la malamiko?
  Charlotte estas tiel bela, la ĉefurbo de ĉi tiu ŝipo. La skipo konsistas el kvin knabinoj. Ili aŭ sidas sur seĝoj, aŭ eksaltas, tirante siajn nudajn, ĉokoladkolorajn krurojn de sunbruligo. Iliaj nudaj fingroj ripozas sur la stirstangoj. Kiel erotika ĝi estas, la pentritaj, elegante formaj ungoj brilas, la vejnoj kuras laŭ la malsupra kruro sub la sunbrunigita haŭto.
  La ŝipanaro de knabino estas pri kio revas juna viro, kiu troviĝas en la armeo. Tio, kio alportas venkon kaj bonŝancon.
  Ĉi tie la disko-aviadilo ekrapidis kaj atingis la marbordojn de Britio kun mirinda rapideco. Kaj de ĉie ĝi ramas la unuajn tri anglajn batalantojn, kiujn la fluga telero kaptis survoje. Laminarjeto terenbatas la aŭtojn de la leona imperio. Tiuj, perdante siajn flugilojn, falas malsupren.
  Charlotte diras kun kontenta rigardo:
  - Terura tia kaj tia terura ... Mi ne estas terura kaj ŝminkiĝas!
  Kaj ĝi lanĉas responde al la provoj de la novaj anglaj batalantoj pafi agresemajn ridadojn!
  Kaj nun la fluga telero faras U-turniĝon kaj ŝmiras la usonan atakaviadilon R-51, kiun helpas nek raketlanĉiloj nek ok maŝinpafiloj. Ĝi ankoraŭ estas granda potenco.
  La nudpieda knabino Oleg Rybachenko opiniis, ke la usonanoj finfine estas stultaj, ke ili eniris la militon kun Germanio. Do ili nur ludis en la manojn de Sovetunio. Helpu vian plej malbonan malamikon. Sed ili povus trakti Rusujon per germanaj manoj!
  Kaj nun nevundebla disko-aviadilo detruas ĉiujn iliajn aviadilojn. Kaj ĉi tio estas tre malbona por Britio.
  Kaj estas eĉ pli malbona por Usono. Rompinte la Britan Kreston, eblos provi transiri la oceanon.
  Charlotte, brilanta per smeraldaj okuloj, prononcas per ĉanto kaj rimo:
  - Ni aspektas kiel falkoj, ŝvebas kiel agloj... Ni ne dronas en akvo, ni ne brulas en fajro!
  La blindiga blondulino Gertrude respondas:
  - Kia doloro, kia doloro... Germanujo kontraŭ Britio - cent - nulo!
  Diskedo povas flugi dum sufiĉe longa tempo. La sekreto de ĝia motoro ne estis malkaŝita en la dudekunua jarcento. Nur la energirezervo de la fluga telero estas kolosa - vi povas flugi al Novjorko. Kaj la movoj estas tiel rompitaj, kvazaŭ la maŝino estas sen inercio.
  Ke ne batalanto aŭ bombisto estas kaptita, estas kuko muelita en polvon.
  Kaj tiam komencas fali sur Londonon bomboj, kiuj estas faligitaj de la plej novaj, germanaj senvostaj. Kaj ĝi estas tre efika.
  La 22-an de junio 1945, la germanoj kaj japanoj alterigis trupojn en Aŭstralio. Ĉi tio estas speco de kostuma provludo por la venonta sturmo kontraŭ Britio. Kaj la diskaviadilo flugis eĉ tien.
  De la brita mararmeo estas nur kornoj kaj kruroj. La germanoj aperis en seria produktado de unu-sidlokaj submarŝipoj. Ili mallevas anglajn ŝipojn, dum ili mem estas preskaŭ nedistingeblaj en la akvokolono.
  Kaj torpedoj, kiuj celas bruon, aŭ varmon ... Kion nur la germanoj ne havas! La plej bonaj sciencistoj el la tuta mondo, per armila forto, laboras sub la Tria Reich. Kaj ili estas devigitaj labori forte, plifortigante la germanan potencon.
  Tiel graciaj, miniaturaj E-10 kun malalta silueto moviĝas en Aŭstralio, kaj la ŝipanaro kuŝas. Ili, malgraŭ sia malalta pezo, estas kompareblaj al la Churchill laŭ armilaro kaj kiraso, sed samtempe multe pli rapidaj kaj manoveblaj. Kaj en tia aŭto la knabinoj ekloĝis.
  Paroj kuŝiĝas kaj regas la tankojn, tranĉante la anglan ŝaŭmon!
  
  NOVAJ HISTORIOJ ALTERNATIVOJ
  Kaj tiel la germanoj kaptis Kaŭkazon fine de la kvardek-tria jaro. Vintre, ili limigis sin al defendo, sed evoluigis ofensivon en Afriko kaj Irano.
  Stalino, kompreneble, ne sidis senlabore. La sovetianoj entreprenis ofensivan operacion proksime de Leningrado, kaj en la regiono de Voroneĵ.
  Duobla trafo, maltrafis la markon. Proksime de Leningrado, la Fritz uzis la "Panther" -2 kaj ĉasaviadilojn. En la direkto de Voroneĵ, la rusoj jam lanĉis la IS-2. Kiel evidentiĝis, la nova tanko ne estas tute perfekta.
  Komence, la Ruĝa Armeo sukcesis en la trarompo Voronezh, sed tiam la germanoj lanĉis fortan kontraŭatakon de la suda flanko, kaj kreis tutan vaporkaldronon por sovetiaj veturiloj. Samtempe unuafoje la nazioj uzis ankaŭ la memveturajn pafilojn E-10, malpezajn, malaltajn, rapidajn kaj manoveblajn kun relative forta kiraso.
  Post la malvenko de la sovetiaj trupoj, apud Voroneĵ, okazis funkcia paŭzo. Stalino komencis agi pli singarde, kaj la germanoj ŝanĝis al Afriko kaj Irano.
  Hitler provis tute kapti la nigran kontinenton por liberigi siajn manojn kaj akiri pliajn rimedojn. Krome, la Fritz volis helpi Japanion, por kiu la batalado ne iris tro bone.
  Gravan rolon ludis la germana submara ŝiparo, kies nombro konstante pligrandiĝis. Novaj hidrogenperoksidaj submarŝipoj montris sian totalan superecon super ŝipoj de similaj klasoj. La germanoj ankaŭ havis torpedojn sugestiajn pri sono kaj varmo.
  Tiel, la Aliancita floto komencis suferi grandegan difekton. Meze de junio, la germanoj konkeris Sudafrikon, kaj Madagaskaron en julio, finfine konkerante la tutan nigran kontinenton.
  Vere, la 22-an de junio, Stalino denove komencis progresi en la direkto Rzhev-Sychovsky, amase uzante la plej novan teknologion. La nova tanko T-34-85, pli malalta ol la Panther-2 en armilaro kaj kiraso, tamen superis la antaŭajn tridek kvar modelojn.
  La germanoj sidis en solida defendlinio kaj forpuŝis la ofensivon, fidante je reagaviadiloj, novaj maŝinpafiloj kaj maŝinpafiloj, same kiel gaslanĉiloj. La ofensivo mem ne estis taktike subita, kaj tial ĝi montriĝis pli facile forpuŝebla. Sed ankoraŭ, en du semajnoj da batalado, sovetiaj soldatoj kojniĝis en la poziciojn de la Fritz.
  Kaj la germanoj havas tro da fortoj deturnitaj al la afrika teatro de operacioj. Sed novaj dividoj de la francoj, portugaloj, hispanoj kaj eĉ svedoj partoprenis en la bataloj. En Svedio, la nacisocialistoj venkis en la senatelektoj, kaj paro da volontulsekcioj iris al la fronto.
  Krome, la Ruĝa Armeo, post la perdo de Kaŭkazo, spertis mankon de fuelo kaj, kiel rezulto, ne estis tiel batalpreta.
  Du semajnojn poste, Stalin ĉesigis la ofensivon kaj neatendite proponis al Hitler pacnegocadojn. Antaŭ tiu tempo, iĝis evidente ke la Fritz estis ronde tute malligi siajn manojn en Afriko, kaj povus ataki Sovetujon per sia tuta forto.
  La Fuhrer konsentis pri paŭzo kun Stalin. Ja ni ankoraŭ bezonas helpi Japanion, sed kion povas fari Sovetunio dum ĉi tiu tempo?
  La germanoj en aŭgusto 1944 lanĉis ofensivon en Irano kaj Hindio. Monaton poste, germanaj tankoj alvenis en Delhio, aliĝante al la japanoj. Kaj monaton poste, la tuta Hindio estis sub germana kontrolo.
  La Fuhrer donis la ordon prepariĝi por alteriĝo en Britio. La bombado de Anglio, inkluzive de balistikaj misiloj, intensiĝis videble.
  Japanio sukcesis neatendite atingi gravan venkon en novembro 1944, kun la helpo de germanaj artileriistoj, kaptante amerikan surteriĝoprovon en Filipinio. Ĉi tie, por la unua fojo, la timindaj batalŝipoj de la lando de la Leviĝanta Suno povis montri sin en plena gloro.
  La malvenko de la usonanoj estis malfacila. Kaj kun la subteno de la germana submara floto, Japanio lanĉis kontraŭofensivon en la Pacifiko.
  Stalino kaj Hitler, dume, estis intertraktantaj. Ne eblis interkonsenti pri persona renkontiĝo de la du diktatoroj. Sed ekde la komenco estis klare, ke ambaŭ flankoj estis tro fieraj. Stalino ne volis rezigni Leningradon, Hitler ne volis rezigni la urbon de Petro.
  Kaj la Fritz volis lasi Kaŭkazon tute al si, kaj Stalin insistis pri komuna administrado.
  Sed ambaŭ flankoj ankoraŭ ne moviĝis al malamikecoj. Hitler planis transpreni Brition kaj liberigi siajn manojn. Stalin, aliflanke, ligis siajn esperojn kun novaj evoluoj en tankoj kaj aviado. Sed la nova T-44-maŝino montriĝis ne sufiĉe fidinda kaj postulis teknikan rafinadon, kaj sovetiaj helic-movitaj aviadiloj senespere postrestis malantaŭ germanaj reagaviadiloj.
  Vintre, la germanoj, kune kun la japanoj, puŝis kelkajn amerikanojn en la Pacifiko kaj kaŭzis kolosan difekton al la jankioj per submarŝipoj.
  En marto 1945, la germanoj intensigis sian bombadon de Britio, uzante akre pliigitan nombron da jetoj. Kiel evidentiĝis, bombisto ankoraŭ estas pli bona ol balistika misilo, ĉar ĉi-lasta estas tro multekosta kaj ne sufiĉe preciza.
  Ankaŭ la nazia submara ŝiparo montriĝis pli kaj pli. Malesperaj venki la germanojn per aviadiloj, la aliancanoj ankaŭ komencis sondi la intertraktadprocezon. Kaj samtempe ili provis persvadi Stalinon remalfermi la fronton.
  Sed la estro de ĉiuj tempoj kaj popoloj atendis. Li ne volis denove porti la kaŝtanojn el la fajro. Krome, la kreado de siaj propraj reagaviadiloj estis prokrastita, kaj la disvolviĝo de nova T-54-tanko promesis preni tro da tempo. Jes, la nazioj sukcesis krei marionetajn registarojn el lokaj perfiduloj en la okupataj teritorioj.
  Do la sovetia armeo devis batali kontraŭ milionoj da siaj iamaj civitanoj. Kaj tio ne estas tro bonega.
  Jes, kaj Japanio, tiukaze, aludis, ke se Stalin malobservos la paŭzon, ŝi malfermos fronton en la Malproksima Oriento.
  Do la germanoj povis prepariĝi por amfibia surteriĝo en Britio sen enmiksiĝo. Vere, estis certaj malfacilaĵoj: multaj ne nur anglaj, sed ankaŭ usonaj teraj trupoj troviĝis en la metropolo. Ĝis nun, Usono batalis ĉefe surmare, kaj povis havigi plifortigi soldatojn en Anglio mem.
  Ĉi tio kaŭzis malfacilaĵojn. Krome, la aliancanoj, malsuperaj en aviada kvalito, havis tro da aviadiloj - kompensante la teknologian avantaĝon en kvanto.
  Tial, Oleg Rybachenko, krom strikoj kontraŭ terceloj, ankaŭ ĉasis malamikajn aviadilojn.
  Ĉi tie la knabina mirinfana atakaviadilo prezentis sin ĉe la kontroloj de la aviadilo. Ĉi tie ĝi estas la jeto ME-262, la plej nova modifo kun svingitaj flugiloj. Kaj je granda rapideco atakas kaj aerajn kaj terajn celojn.
  Nudpieda belulino Oleg Rybachenko en sia knabineca korpo, lerte traktas batalanton. Malfermas fajron por mortigi per nudaj piedoj. Kaj anglaj aviadiloj lumas, pugnobatitaj usonanoj falas.
  Kaj dekstre de la bela Oleg, la knabino Arabella. Kiu ankaŭ estas bonega aspiloto. Kaj li kondukas, lanĉante aviadajn konkojn kiel ventumilo, kiel flugilhava Valkirio.
  Oleg Rybachenko montras al ŝi sian pugnon, vangofrapas ŝian nudan, ĉizitan knabinecan kruron, kaj krias:
  - Daŭrigu ĝin!
  La knabino entuziasme respondas, montrante sian pugnon responde:
  - Estas do konservi!
  Kvarmotora bombaviadilo ekas direkte al Oleg Rybachenko. La Terminatoro-Piloto batas lin senkonscie per 30mm aerkanonoj, ekkriante.
  - Pli bone estas plenigi unu mamuton ol cent ratojn, pli bone estas mortigi unu heroon ol mil malkuraĝulojn!
  Arabella respondas per pafado de trafikcirklo en la "barelo-" tekniko kaj ekkrias:
  - Du vivantaj amikoj estas bonaj, kvar mortintaj malamikoj, eĉ pli bone!
  Kaj el ŝiaj trafoj eksplodas, kiel vico vicigita - aviadiloj!
  Oleg Rybachenko nudas siajn neĝblankajn dentojn en knabineca rideto. Kaj denove pafas...
  Li volas kanti ke estas militanta.
  Mi estas Supervira Kreinto de la Universo,
  Mi decidis, ke mi regos dum aĝoj!
  Kaj multe sub la kalkano de miaj estaĵoj,
  En realeco, ĉiuj konas la sonĝon!
  
  Bele kreu kaj teksu riĉe
  Ĉu mi povas radii tapiŝojn...
  Kiu estas ribelema malmola venĝo -
  La infanoj de Satano iros al la infero!
  
  Kaj la infanoj amas min per sia tuta koro,
  Prenu ĉion, kion li volas, al la umbiliko!
  Nur unu premio estas prezentita fare de la juĝistoj,
  Kiu havas la ĝustan menson!
  
  Mi amas konstrui halojn en la spaco,
  Masoj en la universa objekto ....
  Sed kiel kaprica, Dioj scias,
  Estas bagatelo por ili interrompi la fadenon de via vivo!
  
  Estos donaco, kaj alpendaĵo por li,
  Por ke stulta homo ne rampu...
  Estas bagatelo krei kaj mi ne interesiĝas
  Ankaŭ la ĝenerala sekretario fariĝu tomato!
  
  Mi teksas reton de konstelacioj,
  Kapabla faligi kvazaron de la etfingro ...
  Mi ne bezonas kandelon, dekonaĵon -
  Mi mem malavare rekompencos la personon!
  
  Senmorteco estos, kaj en bela robo,
  La novedzino venos al vi en eterno...
  Vi estos kiel la reĝo de la granda nobelaro,
  Kaj sen interrompo, ĉiela konto en la arbustoj!
  
  Haremoj kaj seroj estas bagateloj,
  La realo petu nur al Dio...
  Sed homoj devas fari sian propran feliĉon,
  Kaj ne kriu, nur: Sinjoro savu!
  Kun ĉiu vorto, iu falis krevigita aŭ pafita. Kaj la bela Arabella, skuante siajn nudajn krurojn, alkuris kun li kaj ludis per siaj nudaj fingroj, premante la ellasilon de la aerpafiloj. Kaj ankaŭ ricevante...
  Do ili pafis batalkompletojn kaj flugas reen.
  Arabella demandas al Oleg, nudpieda belulo kun grandiozaj mamoj kaj luksaj koksoj:
  - Vi estas ĉarma knabino... Mi ĉiam volis esti kiel vi!
  La ŝtormsoldato-mirindulo-knabino volonte respondas:
  Kaj mi dezirus, ke mi povus esti same kiel vi! Kvankam...
  Tiam Oleg Rybachenko komprenis, ke li parolas sensencaĵon. Kaj ĝenerale, kiel viro strebas esti kiel virino?
  Arabella tamen ne perdis la kapon kaj eldonis senmortan aforismon:
  - Pli bone esti virino ol virino!
  Oleg Rybachenko konsentis:
  - Ne ĉiuj en pantalono estas viro, ne ĉiuj en jupo estas virino!
  Arabella kapjesis kaj rimarkis:
  - Estas pli facile delogi cent virinojn ol doni unu allogan sonĝon!
  Jam en la flughaveno ambaŭ knabinoj brakumis kaj kisis - kiel ĉarmaj ili estas. Ili iom karesis unu la alian, frotis siajn skarlatajn cicojn, kunfandiĝis kun lipoj helaj kiel rozpetaloj. Kiel agrable estas karesi la korpon de virino.
  Sed ne estas tempo por premi precipe - ni devas rapidi al nova flugo. Kaj denove kaŭzi disbatajn aviadilajn atakojn al Anglio. Ĝis la Brita Leono estas finfine venkita!
  Ĉi tie, krom aerceloj, la plej ŝatata laboro de Oleg Rybachenko estas la detruo de tankoj. Ataku ilin de la aero. Aparte tenta celo por la Tortila estas maŝino, kiu pezas okdek tunojn! Vere monstro - monstro por ĉiuj monstroj!
  Tamen, la germanoj jam havas serian E-100 en servo, io kiel la Maus, sed kun pli densa aranĝo, pli malalta silueto kaj pli malpeza. La nova maŝino jam povis disvolvi sufiĉan rapidecon por batalo.
  Ĝenerale, Oleg Rybachenko mense imagis la novajn tankojn de la serio "E", pretaj por majo 1945. Kun la aranĝo de la rapidumujo sur la motoro mem: kaŭri, kun longaj trunkoj.
  La plej masiva maŝino "E" -50 estas komparebla en pezo kaj armilaro al la "Pantero" -2, sed multe pli malalta en silueto, kaj pli dika, precipe ĉe la flankoj kun dekliva kiraso. Kaj "Sherman" kaj "Churchill" kaj "Pershing" estas malproksime de ĉi tiu germana maŝino en siaj taktikaj kaj batalaj trajtoj.
  Kaj kiam ŝi aperos sur la batalkampo, ŝi simple ne estos egala!
  Kaj ili jam estas pretaj kaj "E" -50 kaj "E" -75. La dua maŝino kun 128 mm pafilo estas simple miraklo de tankkonstruado. Kiel malica, ke eĉ "Tortilo" ne ŝajnos sufiĉe.
  Kaj nun la nudpieda militisto Oleg Rybachenko jam estas en la tanko, kune kun la ŝipanaro de bela knabino. En timinda, "E" -100 adaptita movi eĉ sub akvo. Jen kaleŝo kun elfoj, Oleg Rybachenko estas la kvina en ĝi, kaj kvar knabinoj kun pintaj oreloj plonĝas en la dikecon de Atlantiko. Kaj ĝi flosas tie, tranĉante la marsurfacon, ĝi estas submarŝipo sur trakoj.
  Vi devas transiri la Kanalon ĉe la plej mallarĝa punkto. Saltu al la marbordo, faru senŝeligadon kaj revenu reen.
  Eh, la germana genio sciis krei ĉefverkojn de milita penso. Ekzemple, termovaj tankoj. La demokrata formo de registaro pruvis esti neefika por Germanio. Kia krizo ekestis en la lastaj jaroj? Do ĉiaspecaj teroristoj kaj elmigrintoj ĉirkaŭvagis! Kaj kiu kulpas? Antaŭ ĉio, la malforteco de la aŭtoritatoj!
  Sed nun ilia aŭto kun du pafiloj saltas el la profundo de la maro.
  Oleg Rybachenko, uzante la nudajn fingrojn de siaj malsupraj knabinecaj membroj, pafas fragmentajn konkojn al la pafiloj de la angla marborda baterio. La anglo estas ĵetita pli alte kaj renversita.
  Ĉi tio estas vere tute ŝika!
  Ial, rusa kanto ekbrilis tra la kapo de Oleg Rybachenko:
  - Morta jaro, vi ne povas kredi min - mil naŭcent naŭdek naŭ! La diablo turnos kun oraj kornoj, tri naŭojn renverse!
  Kaj tiam, en la persono de la naziaj trupoj, la diabloj eniris anglan grundon. Jen oranĝa elfo kiel lupaneto de peza 128-milimetra pafilo.
  Kaj la eksplodo de tridek kilograma ĵetaĵo levis malamikan bunkron ĝis la infera ĉielo.
  Helpe de nudaj fingroj de ĉizitaj kruroj, Oleg Rybachenko pafas el sia mallonga kanono, kaj rigardas la knabinojn. Kiel belaj ili estas en siaj malpuraj bikinoj. Ne knabino, sed simple miraklo de la naturo. Vi do volas amori kun ili... Ne, Karlo Markso ankoraŭ ne tute pravas. Ĉi tie en ĝi estas ina naturo, kaj la karno de ĉarma knabino, sed ĝi ankoraŭ tiras inojn. Al iliaj sakecaj, brilaj korpoj.
  Li estas kamparano en la koro, kaj tial li restos kamparano por ĉiam, kiom ajn tentoj alkondukus lin senkompata sorto.
  Kaj jen, en la duondorma promenado kaj sonĝado, estas tiel agrable... Vi imagas en via fekunda imago la venkon de la Tria Regno...
  Ĝi ankoraŭ ne estas definitiva, sed ĝi atingas!
  Ĉi tie vi pafas al la baterioj, kaj knabino kun blua hararo verŝas akvon el maŝinpafilo, ekstermante la anglajn infanteriistojn. Mortigitaj nigruloj falas, ili elverŝas same, kiel blankuloj, skarlata sango. Milito estas la natura stato de homo...
  Aŭ, kiel diris unu filozofo: estas pli malfacile batali ol spiri, sed multe pli nature!
  Kurioze, knabinoj tre ŝatas uzi siajn longajn, graciajn piedfingrojn dum pafado. Nu, ne gravas, kia koloro estas la kato, kondiĉe ke ĝi kaptas musojn. Tiel estas koncerne knabinojn - ne gravas kiuj partoj de la korpo, kondiĉe ke ili estas belaj.
  Jen elfa militisto kun preciza pafo deŝiris relative malgrandan turon "Churchill".
  Ne, Oleg Rybachenko nepre havis deziron komponi kanton, kaj la sturmtrooper mirinfano gvidis la silabon;
  Mi sonĝis de la lulilo fariĝi hardita soldato,
  Flugu aviadilojn kaj pafu...
  Aŭ eble kajutknabo kaj granda pirato,
  Kvankam sur la maro vi estas nur ŝtelisto!
  
  Mi volis esti en militaj aferoj - al mi knabo,
  La plej potenca rekono por havi...
  Vi devas lerni batali ne el libro,
  Alie vi iĝos stulta kiel urso!
  
  Mi legis en mia infanaĝo pri impetaj korsaroj,
  Pri enŝipiĝo kaj akraj saltoj...
  Kvankam vi povas fariĝi viktimo de la komisaroj,
  Sed malkuraĝo, la knabo estas el liaj manoj!
  
  Kion vi volas, vi ĉiam atingos
  Ajna komerco ĉiam kverelas...
  Kaj ankaŭ la suno brilas super la pirato,
  Kaj se la ŝtormo ankaŭ ne estas problemo!
  
  Jes, ankaŭ la pendumiloj minacas,
  La kruela ekzekutisto demetas la eŝafodon...
  Kaj la rabisto ne trovos lokon en la paradizo,
  Infero atendas lin en la submondo!
  
  Kiam ili kaptis min al Jesuo
  Senespere mi faris peton...
  Mi cedis, mi pentas al la malnobla tento,
  Serĉataj knabinoj, buntaj aŭtoj...
  
  Dio respondis: ke ne ekzistas pardono por vi,
  Kaj nur Satano atendas...
  La ekzekutisto tuj senprokraste batis,
  Kaj la kapo ruliĝis de la hakbloko!
  
  Kaj mi estas en infero, sed sciu, ke mi ne suferas,
  Vi ankaŭ povas trinki vodkon kun diabloj ...
  Kaj nun mi englutas tiun likvoron bonguste,
  Kiu estas lavita per kuko kaj ludo!
  
  Jes, ĉi tiu loko estas nur da piratoj,
  Estas diabloj - idoj kun bruego ...
  Tia estis la venĝo ĉi tie,
  Ĉampano, vino, rostokrado matene!
  
  Mi petoladis en infero dum kvincent jarcentoj,
  Sed jen venas la Granda Jesuo...
  Kaj finis inferon sen iuj interjekcioj,
  Estis en la submondo en feliĉo - nun malplena!
  En la infero mi nun multe suferas,
  Jes, estas tro malfrue por penti en infero...
  Mi volis vestiĝi elegante kun sinjorino,
  Mi ne sciis, ke mi estos hodiaŭ en la infero!
  
  Do leciono al aliaj piratoj
  Vivu honeste, vi estos celoj...
  Kvankam, ve, la salajro estas malalta,
  Kiel ni povas liberiĝi de la bezono de ĉenoj?
  Bona kanto kaj bonega batalo... Ili malŝarĝis sian batalkompleton kaj revenas. La elfoj unuvoĉe ekkriis:
  - La forto estu kun ni!
  Denove, bonega, moderna tanko iras al maron. Kaj malprofunda profundo, ne malhelpo al aŭto, kiu funkcias per hidrogena peroksido.
  Pri la disvolviĝo de la atombombo, Germanio iom postrestis, sed la peza akvoreaktoro jam estis lanĉita. Krome, parafin-bazita moderigaĵo ankaŭ estis akirita.
  Kaj jen Hitler mem... La posedita Fuhrer promenas ĉirkaŭ sia oficejo. Ŝajnas, ke li decidis iomete petoliĝi.
  Hitler pugnobatis la tablon, glaso da mangosuko verŝis sur la kostumon de la Fuhrer. Tio kaŭzis kolereksplodon. Hitler minacis la ĉielon:
  - Jes, kiel vi kuraĝas Dio, malpurigi min la granda Fuhrer! Kiu baldaŭ ordonos ĉion!
  Goebbels pompe respondis:
  - Dio estas la plej grava despoto sur la planedo!
  Hitler kapjesis.
  - Jen ĝi! Dio estas kruela, do ankaŭ ni povas esti kruelaj! Faŝismo mortigas je milionoj, dekoj da milionoj por granda celo! Dio mortigas miliardojn, tute ĉiujn por kiu scias kio! Plej multaj el niaj viktimoj mortas rapide, kaj la plej multaj el la miliardoj, kiuj mortas pro maljuneco, suferas longe kaj terure suferas! La Eklezio instruas, ke la plej multaj homoj brulos eterne en la infero post la morto, sed se ni torturas homon, tio estas nur por informiĝi, kaj tio daŭras maksimume plurajn monatojn!
  Dio turmentas, sciante ĉion anticipe, miliardojn da miliardoj da jaroj! Jes, kaj por tiuj, kiuj estas savitaj, estas malmulte da ĝojo - eterna enuo en la sklaveco de la Sinjoro! La Eklezio instruas, ke Jesuo estas la Ĉiopova Dio, kio signifas, ke Hitler estas pli afabla ol Jesuo! Ĉu ne!
  Goebbels respondis:
  - Jes tio pravas! Kristanismo estas kaj "pacifika" kaj supermalmola! Li garantias turmenton en la vivo kaj fantomojn post morto!
  Hitler kapjesis.
  - Ni havas Eŭropon, kial estas tiom malmultaj belaj virinoj! De tio, ke en la Mezepoko, ĉiu belulino estis konsiderata sorĉistino, bruligita kaj torturita! Kial estas tiom da pli belaj virinoj en Skandinavio? La katolika Inkvizicio ne tiom penetris tie. Ne estus malbone, se la SS prenus belajn blondajn virinojn el Skandinavio kiel duajn edzinojn kaj naskus sanajn, altajn infanojn.
  Himmler rimarkis:
  - Sukcesaj eksperimentoj pri artefarita fekundigo de virinoj jam estas farataj! Ni uzas la semon de la plej elstaraj viroj!
  Hitler eksaltis de sia seĝo:
  - Jes, ĝi estas interese kaj estas rezultoj!
  Himmler kapjesis.
  - Kompreneble mia Fuhrer! La unua deko da beboj en provtubo naskiĝis! Ili pezas multe pli ol normalaj infanoj! Kaj mi pensas, ke ili estas pli fortaj. Mi tenis la bebojn en miaj brakoj kaj ili forte batalis.
  Hitler subridis.
  - Ĉi tio estas bona! Do ni povas plibonigi la rason! Ĉu vi povas porti bebojn ekster la utero?
  Himmler respondis:
  - Estas tre malfacile mia Fuhrer! Kelkaj evoluoj tamen estis faritaj, sed ĝi kostos tro multe! La malnova maniero estas multe pli bona!
  Hitler konsentis:
  - Kaj ĝuste tiel! Regu Germanion!
  Ribbentrop aldonis:
  - La plej genetike talentaj slavoj povus esti ankaŭ edzinoj de SS-soldatoj. Kaj havu infanojn!
  Hitler kapjesis.
  - Kaj estas vero!
  Himmler respondis:
  - Efektive, la slavoj estas afablaj parencoj por ni! La samaj caroj de Rusio havis pli da germana sango ol rusa!
  Hitler bojis:
  - Mi scias tion! Tial Rusio fariĝis tiom grandega! Germano kreskigis la primitivan popolon!
  Goebbels sugestis:
  - Necesas disvastigi fabelojn - kvazaŭ sub nia regado la rusoj vivos multe pli bone ol sub la bolŝevikoj!
  La Fuhrer anhelis pro surprizo kaj ronkis:
  Kial ĉi tio ne estas farita nun?
  Goebbels entuziasme respondis:
  - Granda gvidanto estas farata! Ni laboras kun lingvoj tiom kiom ni faras bombistojn en Britio. Ili verŝis multe da aferoj el sia propagando sur la rusojn, kaj sur la britojn kaj usonanojn!
  La Fuhrer kontente ridetis kaj, karesante sian stomakon, diris:
  - Mensugu modere, observante honoron, por ne kapti la vorton... Ja estas savanta mensogo, sed estas malplena mensogo!
  Post kio la Führer komencis denove marŝi, eldirante unu el siaj kutimaj monologoj:
  - Kiam mi ekregis en la tridek-tria jaro, ne estis granda Germanujo. Ĝi estis turmentita, detruita, humiligita lando. La lando, en kiu la produktado malpliiĝis je duono, havis dek milionojn da senlaboruloj.
  La ŝtato, detranĉita post la rezultoj de la unua mondmilito, perdis ĉiujn koloniojn kaj signifan parton de la teritorio. Kiam mi ekregis: neniu kredis, ke grandaj atingoj atendas nin antaŭen. Sed jen malgranda lando, detranĉita de militoj, komencis disvolviĝi kaj venki. Unue, mi okupis la demilitarigitan zonon. Tiam Aŭstrio, vidante nian prosperon, libervole aliĝis al ni.
  Tiam la Okcidento ektimis pro nia kreskanta potenco kaj iris al Munkeno - donante ĝin al Sudetio. Post la dua mondmilito komenciĝis. Preskaŭ la tuta mondo estis kontraŭ ni kaj ne unu fidinda aliancano. Ĉar Mussolini estis nur malkuraĝa ĉifono.
  Sed en tri semajnoj Pollando estis disbatita. Sed la aliancanoj ne kuraĝis ataki. Tiam Danio kaj Norvegio falis. Post tio, en monato kaj duono, ni mirakle konkeris Francion, Belgion kaj Holandon, venkis la britojn sub Dyuker.
  Sed la milito ne finiĝis tie, kvankam ni vere kalkulis je ĝi! Mi devis trafi Jugoslavion kaj Grekion, eniri Afrikon. Mi ne volis tion, sed dek mil stalinismaj tankoj amasiĝis ĉe nia orienta limo. Ni devis komenci militon kontraŭ la plej potenca kaj ankaŭ totalisma, kiel ni, imperio sur la planedo.
  Ĝi ne estis destinita gajni rapidan venkon, sed post pluraj jaroj da milito ni povis malfunkciigi la rusan urson, kaptinte la plej gravajn kaj riĉajn regionojn de Rusio.
  Ni konkeris Afrikon kaj duonon de Azio, kune kun Barato. Kiel rezulto de la militoj, imperio formiĝis duoble pli granda ol tiu de Ĝingis-Ĥano, kvaroble pli granda ol tiu de makedona, kvinoble pli granda ol la Romia Imperio dum la regado de Trojan.
  Ni atingis multon... Sed la milito ankoraŭ ne finiĝis! Moskvo estas neskuebla. Kion necesas preni. Ankoraŭ ne konkerita de Londono. Sed plej grave - Ameriko! Ĉi tiu estas nia plej potenca kaj danĝera malamiko. Ĝia ekonomia potenco estas mirinda, sed ĝia spirito estas sufiĉe malforta! Sed ni plifortiĝas ĉiumonate. Milionoj da sklavoj forte laboras por ni, produktante pli kaj pli da armiloj. Ni lanĉis multajn novajn specojn de armiloj en produktadon. Reagaviadiloj, balistikaj misiloj, subteraj tankoj, kaj unikaj diskedoj laŭ flugaj trajtoj.
  Neniam antaŭe en la historio de la homaro ekzistis tia forta kaj teknologie ekipita armeo kiel la nia. Kaj nun ni alproksimiĝis al la sankta celo - mondregado!
  La Fuhrer haltis kaj krucis la brakojn super la brusto, post kio li finis. -
  Kaj nia venko estas la tempo de la venontaj monatoj aŭ eĉ semajnoj.
  
  LA AVENTUROJ DE OLEG EN LA KORPO DE ELFI
  Oleg Rybachenko estis sincere enuigita. En sonĝo, li estis en la korpo de knabino.La Grafo-elfo ne montris intereson kaj ne parolis kun sia nova amatino. Kaj nur petis sekson. La iama rusa ŝtormknabo devis elteni solecon antaŭ ol alveni al la haveno kaj tial enuiĝis. Ĉiaj pensoj kuregis tra mia kapo. Unu el la interesaj sonĝoj por la iama ŝtormknabo estis la ideo pri kiel la milito povus rezulti kun pli da sorto por la Krauts.
  Nu, la Batalo de Midway estas en si mem granda malsukceso por la japana komando. Sed por la germanoj, Stalingrado tamen fariĝis fatala urbo. Oleg Rybachenko malkovris koncentriĝojn de sovetiaj soldatoj sur la flankoj. En la stepo, la translokigo de tiaj signifaj fortoj estas preskaŭ neeble kaŝi. Krome, la sovetianoj estis alivestitaj kaj provis moviĝi nokte, sed ĝuste tio aspektis plej suspektinda.
  Tiam Oleg Rybachenko plurfoje informis la germanan ĉefsidejon pri tio kaj eĉ esprimis zorgon pri eblaj flankatakoj. Sed liaj mesaĝoj estis ignoritaj. Eble la kialo estis, ke Hitler provis preni Stalingradon ĉie ajn. Kaj simple ne kalkulis kun eksterlandaj minacoj.
  La nudpieda knabo Oleg Rybachenko provis imagi, kiel estus, se ili aŭskultus lin.
  Plej verŝajne, surbaze de la sperto de la operacio Rzhev-Sychov, la rusa ofensivo povus esti forpuŝita.
  Johann, pensante pri tiu ĉi temo, dormetis sur la ferdeko kaj sonĝis...
  Kvar belaj elfoj eliris por batali proksime de Stalingrado sur la plej nova "Tigro". Ĉi tiuj estas knabinoj kun pintaj oreloj, sed nekutime, blindige belaj.
  Ili distingiĝas per harkoloro: ruĝa, verda, blua kaj oranĝa. Kaj sen ia farbo, nur tia natura kolorskemo. Tre seksa kaj en unu bikino. Tia estas la fantazia armeo. Kaj li foriras al la ĉefvojo por batali kun multaj sovetiaj tankoj.
  Kaj ne estas malvarme malgraŭ la fino de novembro por la diabloj! La ruĝhara elfo celis la armilon per siaj nudaj piedoj. Alia kun verda hararo ekvidis sovetian tankon kaj pafis.
  La kuglo flugis kvin kilometrojn kaj trafis la randon de la tanko T-60, la sovetia aŭto krevis, disfalante en metalan polvon.
  La elfaj knabinoj unuvoĉe grumblis.
  - Ni estas bonegaj aglomilitistoj!
  Kaj ili denove pafis, kaj direktante la krurojn, pafilojn. Kaj samtempe ili kantis kolere.
  La ruĝa militisto kantis dum ŝi pafis:
  - Estu...
  La verda knabino pafis al la sovetia aŭto, daŭrigis:
  - Mallerta...
  Militisto kun bluaj haroj premis siajn nudajn fingrojn, elbatis rusan tankon, sendis belan pasejon:
  - Kirasita...
  Kaj la beleco kun oranĝaj haroj aldonis kun floro:
  - Tra la flakoj!
  Kaj la ruĝa militisto tranĉis per ĵetaĵo:
  - Kaj plu...
  Ŝi kraĉis donacon per siaj nudaj fingroj, kantante verde:
  - La tegmento...
  Elfa knabino kun blua hararo pafis, kriante:
  - Kostoj...
  La oranĝhara militisto daŭrigis:
  - Mitralo!
  Kiam la knabinoj kantis, ili aspektis tre amuzaj, kaj estante elfoj ili pafis preskaŭ sentrafiĝi. Ilia beleco estis mirinda... La tanko varmiĝis pro la pafoj. Kaj la sunbrunigita haŭto de la elfoj komencis brili pro ŝvito. Ili estas belaj - sen vortoj! Kaj tre sekseca...
  Sovetiaj tankoj trapasas la neĝon sufiĉe rapide. Ili estas preskaŭ ĉiuj malpezaj: la plej pezaj tridek kvar. Kaj la knabinoj komencis pafi al ĉi tiuj tankoj kiam ili alproksimiĝis. Respondas ankaŭ sovetiaj veturiloj, sed de tia distanco preskaŭ ne estas ŝanco trafi. Kaj la "Tigro" staras senmove kaj la belulinoj trafas tre precize.
  Kaj ili amas kanti.
  Ruĝa, komenciĝas per pafo:
  - Eble...
  La knabino kun verdaj haroj falis, kantante:
  - Bovino....
  La bluhara knabino frapis kaj grumblis:
  - Eble...
  La oranĝhara knabino pepis dum ŝi pafis.
  - Esti...
  La ruĝa elfa knabino ronronis dum ŝi pafis.
  - Hundo...
  La elfa knabino kun verda hararo diris:
  - Eble...
  La bluhara knabino, elsendante detruan ĵetaĵon, pepis:
  - Hipopotamo!
  Knabino kun oranĝaj bukloj, kaj per la beleco de siaj nudaj fingroj, premis la breton de la pafilo:
  - Do io...
  Kaj la ruĝhara militisto denove ekpafis kaj tre precize, sendante ĵetaĵon en la tridek kvar, kantis:
  - Kantu!
  Kaj ĉiuj knabinoj unuvoĉe krios:
  - Kukolo!
  Sovetiaj tankoj ankaŭ pafas al aliaj germanaj tankoj. Precipe T-4. Sed ĉi tiu aŭto estas preskaŭ egala al la sovetia tridek kvar. Kaj ĝi ne havas tian avantaĝon kiel la "Tigro". Kaj ĝi estas vere bonega! Sovetiaj aŭtoj batas eksteren germanajn survoje. Kaj ili mallerte kriegas.
  Sed knabinoj de la speco de elfoj ne maltrafas. Kaj la provizo de konkoj en la "Tigro" estas granda. Kaj provu movi.
  La knabinoj denove kantis dum ili pafis:
  - Kukolo!
  Knabino kun rufa hararo sendis ĵetaĵon kaj diris:
  - Mi...
  La verdhara knabino pepis dum ŝi pafis:
  - Vi...
  La elfa knabino kun blua hararo ankaŭ pafis, kaj respondis:
  - Spronoj...
  Elfo kun oranĝaj haroj donis donacon kaj kriis:
  - Zaseku!
  Kaj denove, ridas responde ... Sed nun la obusoj ĉe la "Tigro" elĉerpiĝas, kaj la sovetiaj veturiloj proksimiĝas. Kaj ili superŝutis la germanan aŭton per konkoj.
  Kaj la elfaj knabinoj ekkriis ĥore:
  - Adiaŭ kamaradoj! Hura!
  Oleg Rybachenko vekiĝis... Estis interese rigardi, kiel batalis la elfoj. Eĉ pli interese estus, se la flankaj atakoj sur la Stalingrada fronto povus esti batitaj. Sed la sonĝo ne finiĝis bone. Estis tro multaj sovetiaj tankoj kaj la elfknabinoj estis mortontaj...
  Dum kelka tempo, Oleg Rybachenko vagis ĉirkaŭ la brigantino. La orkoj montris nenian intereson pri la bela knabino. Oni povas vidi, ke ili estis tro genetike malsamaj, aŭ ili timis tuŝi aĵon apartenantan al la kapitano-grafo.
  Sed poste, fine, aperis la bordo, kaj la kaptita karavelo kun la brigantino direktiĝis al la haveno.
  Ekzistis multaj malsamaj ŝipoj kiuj alvenis por la celo de marĉando. Kaj ampleksa vario de publikoj. La haveno mem estas plena de diversaj specoj de velboatoj, sed estas kelkaj vaporboatoj kun pipoj. La vido estas tre pitoreska. Aparte okulfrapa estas la varia kolorigo de la veloj kaj diversaj vazoj. Estas tiaj desegnaĵoj - tio estas laŭvorte tuta galerio kaj pejzaĝoj.
  Kaj estas multaj ŝipoj ornamitaj per oro, arĝento kaj kelkaj metaloj nekonataj sur la tero.
  Ĉio aspektas tre romantika ĉi tie, ĝi odoras je spicoj, aromoj kaj ŝvitaj korpoj de alimondanoj.
  Plejparte, la orkoj estas kompreneblaj: kiuj tute ne brilas per beleco, same kiel kokursoj. Sed estas ankaŭ elfoj, kaj hobitoj, kiuj aspektas kiel nudpiedaj infanoj, kaj faŭnoj, kaj sufiĉe aĉaj troloj. Estas tuta idaro de personoj el la mondo de fantazio.
  Kiam la brigantino alligis, kaj la orkoj malsupreniris al la tero kun plezuro, Oleg Rybachenko surmetis vestojn en la korpo de la knabino sen multe da deziro. La botoj estis malagrable streĉaj, graciaj knabinecaj kruroj, la kamizolo sidis mallerte, la ĉapelo minacis fermi la okulojn, la pantalono frotis luksajn femurojn.
  Sed la ŝtormsolda knabino ne kuraĝis eliri en la publikon nuda. Ŝi ne estis tro timema pri la orkoj. Tamen ŝi ne spertis la plezuron de vesto, en la varma klimato de la tri lumaĵoj. Ŝuoj estas precipe malagrablaj, botoj estas trofeo, tute novaj kaj estas klare, ke ili ne estas eluzitaj. Kaj estis terure promeni nudpiede en ili.
  Sed Oleg Rybachenko eltenis iom da tempo. Li estas ankoraŭ la unua asistanto de la kapitano, kaj promeni nudpiede en granda urbo estas iel ne estiminda. Nur hobitoj, amuzaj estaĵoj kiel homaj infanoj de dek aŭ dek du jaroj, ĉirkaŭkuris, fulmante rozkolorajn kalkanojn. Ĝenerale ĉi tiu raso estas surprize simila al la surtera - eĉ la oreloj estas sufiĉe homaj.
  Oleg Rybachenko eĉ pensis: kial li prenis ilin por hobitoj? Ĉu ĉi tiuj povus esti homaj infanoj? Ne estas videblaj diferencoj...
  Foje estis nekonataj eksterteranoj kun kapoj de polpoj, ĉevaloj, rinoceroj, aŭ vi tute ne komprenas kio.
  Tamen ekzistis ankaŭ sklavmerkato... Ili vendis plejparte orkojn kaj ko-ursojn, sed ili ankaŭ elportis aron da hobitoj en ĉenoj. La kompatindaj infanoj, kiuj estis nudigitaj de la sklavkomercistoj, aspektis iom kompatindaj. Sed inaj hobitoj ankoraŭ diferencis de homaj infanoj, pli inaj kaj evoluintaj figuroj, kaj maskloj de pli granda digno ol knaboj de sia aĝo. Sklavoj estis venditaj ĉe aŭkcio. Oni portis ilin al la kajo duope, kaj aĉetantoj palpis ilin sen ceremonio.
  Neatendite, la knabino ankaŭ estis alportita al la aŭkcio. Ŝi estis elmontrita iom post iom, dum la marĉando progresis.
  La Komte de Eggplant atentigis pri ŝi kaj puŝis Johann flanken:
  - Rigardu, via samlandano estas kolora elfo!
  La knabino vere distingiĝis pro sia mirinda beleco, kaj la kurbeco de Artemiso, forta, tona korpo, tre erotika kun skarlataj cicoj. Kaj kiam oraj haroj disiĝis sur nudaj ŝultroj , Johann sentis fortan deziron. Lia vizaĝo brulis, kaj li proponis jes al Melongeno:
  - Ĉu ni povas aĉeti ĝin? Tia beleco!
  La elfo vigliĝis kaj ridis.
  - Kiel viaj okuloj eklumis... Mi tuj konstatis, ke vi preferas inojn!
  Johann respondis severe:
  - Sed finfine kaj vi preferas inojn! Estas nature!
  Elfo malkaŝe deklaris:
  - Mi provis ankaŭ kun viroj, sed knabinoj estas pli bonaj... Kial mi respektas preferojn... Sed ĉi tio estas multekosta afero!
  Oleg Rybachenko batis sian frunton per la pugno kaj diris malfrue:
  "Mi forgesis, ke mi havas rajton je mia parto de la rabaĵo!"
  La elfo kapjesis.
  - Ŝi estos forportita ĝis ĉi tiu tempo... Sed la ino valoras!
  Kaj grafo Melongeno, ignorante, kion valoras la ino, esti forportita, kaj forpreni sin eniris en rabataĉeton.
  Kaj la prezo ŝvebis ĝis dek mil zekinoj. Ĉi tio ne sufiĉas - tuta sako da oro. Sed la knabino vere valoris ĝin. Ŝi estis transdonita tute nuda kaj nudpieda al la elfgrafo. Li senhonte vangofrapis la elfan knabinon sur la koksojn kaj diris:
  - Ŝi havas bonan krupon! Ŝi estos mirinda aktorino kaj naskos centojn da infanoj!
  La albina orka komerca manaĝero gruntis konfuzite:
  "Floraj elfoj ne havas bebojn...
  La Grafo de Aubergine memfide respondis:
  - Kaj helpe de magio...
  Kaj Oleg Rybachenko kapjesis, flustrinte:
  - Mi ankoraŭ forkuras pro negoco... Mi aldonos varojn kaj karavelon... Kaj vi plaĉas al la sinjorino!
  La ŝtormsolda knabino kapjesis. Ŝi kaŝis sian perlan hararon sub ĉapelo, kaj povis pasi por juna elfo. Delikataj knabinecaj trajtoj estas karakterizaj por kaj maskloj kaj inoj. Tial la kolora elfo, konfuzante Oleg Rybachenko kun viro (kaj jen kiel ĝi estas, fakte!) metis sian manon sur ŝian bruston. La ŝtormsoldatino kun plezuro sulkigis sian cicon kaj, ĉirkaŭrigardante, demandis:
  - Kie vi povas amori?
  La kolora elfo diris languide:
  - Jes, ĉi tie estas rozkoloraj tendoj, mia kavaliro. Tie vi povas retiriĝi kun iu virino dum tri horoj por kvin zekinoj. Kaj por dek aŭ dudek moneroj ili faros regalon por la nokto.
  Oleg Rybachenko ĝojis. Li vere volis sekson. En la lastaj jaroj de sia surtera vivo, li simple ne povis plu, kaj ĉi tie li ne sukcesis iel pri tio. Kaj ĉe viro, eĉ tiel bela kiel Melongeno, estas abomena.
  La problemo tamen estis, ke Oleg Rybachenko ne havis monon en siaj poŝoj. Sed la iama mirinfano deŝiris sian oran manumonon sen ceremonio kaj retiriĝis al malgranda tendo. La orko kiu prenis la aferon diris:
  - Se io ajn, mi povas konveni pli da inoj aŭ viroj. Maskloj estas pli malmultekostaj!
  Oleg Rybachenko nervoze kriis:
  - Ni iru!
  Poste li eniris la tendon. Antaŭ ĉio, li deĵetis la botojn, kiuj frotis kalojn sur la kruroj de la knabino. Tiam li komencis senvestigi sin. La knabino jam estis sunbrunigita kaj nuda. Ion ŝi precipe ne hezitis promeni nuda. Ŝajne malstreĉo estas karakterizaĵo de florelfoj. Sed kiam ŝi vidis la amatinon de Oleg nuda, ŝi estis tre surprizita:
  - Do vi estas virino?
  Oleg Rybachenko respondis sufiĉe serioze:
  - Nur ekstere! Kaj en la koro mi estas 100% viro!
  La knabino profunde enspiris kaj respondis:
  - Mi estas sklavo kaj apartenas al vi, sed ... Knabino devus dormi kun knabo, ne ino?
  Oleg Ribaĉenko sentis koleron bolantan en li kaj kolere grumblis:
  - Kaj kun la orkoj, kio estis pli bona?
  La knabino respondis per ĝema voĉo:
  - Ne, ne pli bone...
  Oleg Rybachenko kolere siblis:
  - Do ne aperu... Ĉu mi ne estas bela?
  La knabino sincere faris:
  - Vi estas tre bela, justa kaj sunbrunita... Vera floro.
  Oleg Rybachenko perforte tiris la knabinon al si:
  - Do amu min!
  Kaj li fermis siajn lipojn per la skarlataj, tre dolĉaj lipoj de knabino. Kaj la kapo de la knabino Oleg turniĝis pro ĝojo. Li movis siajn koksojn al ŝi... Jes, ne estas tro facile amori, kiam oni ne havas virecon. La breĉo brulas de ekscito, kaj vi volas la kareson de la manoj de aliaj homoj. La knabino respondas kontraŭvole. Oni povas vidi, ke ŝi estas natura kaj ne kutimas al tia sekso...
  Oleg Rybachenko kondutas agreseme premante la knabinon kaj perdante sian korpon pri ŝi. Kiel mojosa estas tio. Se nur la muskola korpo de juna viro estus ĉi tie nun?
  Oleg la knabino forpelas de si tian penson. Kiel mojose estas kun knabino... Li neniam amos virojn, kvazaŭ lia nova temperamenta korpo ne volus.
  Kaj vi duŝas skarlatajn cicojn per kisoj, vidante kiel la knabino nevole komencas eksciti kaj respondi al viaj karesoj. Tiam aŭdiĝas voluptaj ĝemoj...
  Ambaŭ korpoj kunfandiĝis en ekstazo kaj la knabinoj jam kriegis de la kaskado de reciprokaj orgasmoj.
  La apero de la Comte de Eggplant interrompis la idilion. Cetere, la elfo kaptis la knabinon de Oleg je la cicoj kaj provis kapti la knabinon de malantaŭe.
  Oleg Rybachenko donis al li vangofrapon kaj kriis:
  - Ĉu vi ne kuraĝas blua!
  La Grafo de Melongeno kolere grumblis:
  - Mi ne estas blua ... Precipe ĉar vi estas knabino! Kaj ne viro, kaj vi ne fariĝos viro, eĉ se vi krakas!
  Oleg Rybachenko feroce ekbrilis siajn okulojn kaj muĝis:
  - Mi ne dormos kun vi! Ĝenerale, vi malobservis nian feliĉon!
  La Elfa Grafo diris per severa tono:
  - Ĉi tiu knabino estis aĉetita per mia mono kaj apartenas al mi! Kaj vi pli bone eliru el la tendo kaj trovu vin malĉastulino...
  La okuloj de Oleg Ribaĉenko furioze ekbrilis, sed poste li trankviliĝis kaj diris kun iom da enuo en la voĉo:
  - Egoisma... Ŝi amas min!
  La knabino respondis tute male:
  - Ne vere! Mi amas virseksulojn, kaj mia elektito estas tiel bela...- Kaj sekvata de bongusta kiso sur la lipoj de la elfo.
  La knabino de Oleg pleniĝis de ĵaluzo kaj kolero. Li estis preta laŭvorte salti sur la kapitanon kaj disŝiri lin. Tial, la militisto-ŝtormsoldato haste forlasis la tendon. Al la diablo kun li - kopulaci damnitaj rektaĵoj. Kaj li amos nur virinojn!
  Kaj la knabino Oleg iomete malproksimiĝis de la tendo kaj kaŭris por ne aŭskulti voluptajn ĝemojn. En la sama tempo, la ŝtormsoldato-mirindulo eĉ forgesis vestiĝi. Kvankam nuda sub tri mildaj sunoj estas multe pli agrabla ol en vestaĵoj.
  La amatino de Oleg provis imagi, kio okazus, se la germanoj repuŝos la rusan ofensivon proksime de Stalingrado. De la 19-an de novembro ĝis la fino de decembro 1942, furioza batalado daŭris proksime de Stalingrado. Sovetiaj soldatoj, malgraŭ ĉiuj klopodoj, ne povis trarompi la germanajn defendojn, kaj retiriĝis al siaj originaj pozicioj. La sukceso de la defendaj bataloj estis akompanita de malbona vetero, kiu malhelpis la uzon de malamikaj atakaviadiloj kaj reduktis la efikecon de artilerio.
  Post forpuŝado de la ofensivo, estis mallonga paŭzo.
  Germanoj kaj rusoj replenigis la trupojn malfortigitajn de bataloj. En januaro, la Ruĝa Armeo lanĉis ofensivon en la Leningrada regiono.
  Post tri semajnoj da obstina batalado, koste de grandegaj perdoj, la Ruĝa Armeo nur povis trarompi mallarĝan koridoron en la areo de la kornico mem kaj atingi la Neva.
  Sed la ofensivo de la sovetiaj trupoj proksime de Rĵev kaj Stalingrado en februaro denove finiĝis en fiasko. La germanoj postvivis la vintron preskaŭ sen difekto al si mem, kaj povis prepari por la printempa ofensivo. En februaro, en Germanio estis anoncita totala mobilizado. Necesis ankaŭ konservi Afrikon, kie estis translokigitaj tridek tute novaj "Tigroj" kaj kvindek "Panteroj".
  Ĉi-foje, la germanaj tankoj estis pli sukcesaj, krome, Hitler povis uzi pli da fortoj en la bataloj. En marto, aprilo, majo, la Ruĝa Armeo ne entreprenis ofensivajn operaciojn, kaj feldmarŝalo Rommel, ricevinte pli da plifortikigoj kaj fortoj, sukcesis venki la malpli spertajn amerikanojn en la unua loko. Pli ol cent kvindek mil jankiaj soldatoj estis kaptitaj en Alĝerio kaj Maroko, la amaso estis mortigita. Krome, danke al la provoko de la germanaj sekretaj servoj, Hispanio eniris la militon.
  La trupoj sub la komando de Mainstein post la atako prenis Ĝibraltaron kaj eniris Maroko de la nordo.
  Venkinte la amerikanojn, Rommel kaj Mainstein ŝanĝis al la britoj. Britio suferspertis gravan malvenkon, kaj forlasis Libion, retiriĝante al siaj iamaj defendaj linioj en Egiptujo. La germanoj denove renkontis potencan malamikdefendon proksime de El Aman. Sed ĉi tie Meinstein, ricevinte novajn fortojn, entreprenis ĉirkaŭmanovron, tra la dezerto kaj iris al Nilo. La germanoj, utiligante la konfuzon de Montgomery, povis ĉirkaŭi la britajn soldatojn en Egiptujo.
  Poste ili preterpasis la Suez-kanalon kaj eniris Irakon. La britoj suferis malvenkon post malvenko. Krome, Turkio ankaŭ atakis aliancanojn en Sirio kaj Palestino. La germanoj nun povis kontroli la Proksiman Orienton ankaŭ.
  Stalino pasive kondutis tre longan tempon. Li decidis atendi kaj vidi alproksimiĝon. Sed en ĉi tiu situacio, ĝi helpis al la germanoj uzi grandajn fortojn por ataki la aliancanojn. Mezoriento estis sub Germanio. Krome, la Fritz ankaŭ invadis Iranon, moviĝante direkte al Hindio. La loka loĝantaro subtenis la germanajn trupojn.
  Stalin estis devigita interveni transdonante signifajn fortojn al Irano.
  Sed nun la germanoj, profitante la malfortiĝon de la sovetiaj trupoj, iris sur la ofensivon suden de Stalingrado ... Ili komencis uzi pezajn tankojn por antaŭeniri direkte al Astraĥano. Komence de aŭgusto, germanaj trupoj jam atingis la Volgan Delton kaj la Kaspian Maron.
  Dolĉaj pripensoj kaj sonĝoj de Oleg Rybachenko estis interrompitaj de la apero de hobitoj. Knabo en pantaloneto kaj knabino en mallonga tuniko alproksimiĝis al knabino kun neĝ-floko hararo. Knabino el familio de fabelaj estaĵoj demandis:
  - Ĉu vi estas sklavo?
  Oleg Rybachenko negative skuis la kapon:
  -Ne!
  Knabo kun pantaloneto, tre surtera infano, rimarkis surprizite:
  - Kaj kial vi estas tute nuda. Ja, laŭ la kutimo, estas dece aperi nuda nur al sklavoj!
  La knabino Oleg rimarkis, ke ŝi ja estas nuda. Do kio? Honti pri tia korpo estas ekstermane! La elfa knabino ĝentile respondis:
  - Dankon, mi nun prenos miajn vestojn!
  Kaj ŝi iris al la tendo... Ne plu aŭdiĝis tie voluptaj ĝemoj, kaj Oleg Ribaĉenko esperis, ke la orgio trankviliĝis. Tamen, la tendo subite montriĝis tute malplena. Ne restis vestaĵoj en li. Ĉi tie la knabino Oleg tute surpriziĝis kaj eligis krion. Li sentis sin kiel Tarzan, kies edzino kaj filo estis ŝtelitaj.
  Paro da hobitoj aperis ĉe la enirejo de la tendo, kaj pepis:
  - Kaj ni scias kie ili estas!
  La knabino Oleg murmuris konfuzite, kunpremante la pugnojn:
  - Kion vi scias? Kaj kie?
  La hobita knabino ĉirpetis:
  - Ili estis kidnapitaj de spiritoj alvokitaj de vampira nekromanto. Do nun vi ne povas akiri ĝin tiel facile!
  Oleg Rybachenko rikanis kaj karesis la nudpiedan knabinon sur la ruĝan kapon:
  - Bona ŝerco!
  La knabo negative balancis la kapon.
  - Ĉi tio ne estas ŝerco... La sorĉisto nomiĝas Kaspar. Li estas fama persono... Tre malhela!
  Johann murmuris necerte, frapante siajn nudajn, knabinetajn kalkanojn sur la tapiŝo de la tendo:
  - Se tio estas vera, tiam ili estu savitaj!
  La hobita knabino balancis la kapon.
  - Kaspar estas tre forta sorĉisto... Li preferas kapti vin ol vi lin prenu!
  Oleg Rybachenko negative balancis la kapon kaj entuziasme ekkriis:
  - Mi neniel forlasos miajn novajn amikojn! Kaj se necese, mi donos mian vivon por ili!
  La knabino kritike rigardis la knabinon de Oleg kaj post hezito rimarkis:
  - Estas maniero venki ĉi tiun sorĉiston... Sed ĝi estas tre malfacila. Ni devos flugi al alia planedo!
  Oleg Rybachenko vigliĝis kaj vangofrapis la tapiŝon, eĉ saltis:
  - Jes, mi estas preta flugi eĉ ĝis la rando de la universo!
  La knabo estis skeptika.
  "Ĉu vi certas, ke ŝi povas trakti ĝin?" Ni hobitoj delonge volis trakti Kaspar, sed nenion povis fari kun la nigra vampira nekromanto. Kaj ĝi estas nur florelfo.
  La knabino balancis la kapon kaj flustris:
  - Ne estas vero... Mi sentas en ŝi grandan militiston! Ĝuste ĉi tio ni bezonas!
  La knabo korektis la knabinon:
  - Ne tiu, sed tiu!
  La knabino balancis la kapon kaj respondis:
  - Ne, ĝi estas tiu! Ĉi tiu estas forta kaj kuraĝa viro!
  La knabo rigardis la knabinon de Oleg, kuntiris la brovojn kaj diris:
  - Reenkarniĝo? Eblas, sed... mi pensis, ke ĝi estas kuraĝa knabino.
  La hobita knabino respondis:
  - Ŝi ŝatas inojn. Kaj ĝenerale mi jam havas tridek mil jarojn, kaj mi lernis distingi inter viroj, eĉ en virina korpo!
  La knabino Oleg estis grave surprizita:
  - Vi havas tridek mil jarojn... Sed vi aspektas kiel infano!
  La knabino ridis, montrante perlajn dentojn kaj komentis:
  - La melongeno havas jam naŭdek mil jarojn, sed kiel ĝi aspektas... Ĝenerale, ĉu vi hazarde estas homo?
  Oleg Ribaĉenko embarasiĝis kaj iom sufokiĝante respondis:
  - Ne, kial vi pensas tiel?
  La hobita knabino respondis kun rideto sur la lipoj:
  "Ĉar vi homoj aspektas sufiĉe malbone kaj maljuniĝas. Jes, kaj vivu obscene mallonge, se vi ne rejuniĝas helpe de magio!
  La knabino Oleg forte suspiris kaj respondis kun malgaja mieno sur la vizaĝo:
  - La homa sorto estas peza!
  La knabino serioze respondis:
  - La viro nur havas ŝancon!
  La knabo kapjesis al Oleg Rybachenko konsente:
  - Sekvu nin!
  La knabino ridetis kaj klakis per la fingroj. En ŝiaj manoj estis ora ĉeno kun kolumo. Malgranda, ruĝhara belulino sugestis:
  - Ni elportos vin el la haveno, kiel aĉetitan sklavon. Do surmetu la kolumon kaj ne rezistu.
  Malgraŭ la aspekto de humiligo en ĉi tiu ago, la knabino Oleg ne kontraŭis. Ja, kamuflado kaj kamuflado en milito. Mi memoris kiel unu piloto, maskita kiel virino, fuĝis post la kapitulaco de Germanio al Argentino.
  Bela vizaĝo kaj malforte kreskanta barbo helpis lin tiam pasi por juna servistino.
  Rudersham tiam ŝparis sian propran haŭton, kaj estis timigita ke li estus ekstradiciita al la rusoj. Sed ĝi funkciis. Tiam li estis proponita leĝigi en Ameriko.
  Kaj nun li, en la korpo de grandioza knabino, vagas laŭ la polvaj stratoj de la haveno de Torgueta. La pavimoj de la trotuaro estas varmigitaj, kaj estas malfacile marŝi sur ili per nudaj, knabinecaj piedoj. Tamen lignaj ferdekoj ne tiom varmiĝas.
  La knabino Oleg ne sentis honton antaŭ la orkoj kaj aliaj estaĵoj, kvankam ili piedpremis lin per siaj okuloj. Ne, li ne cedos al ili. Kaj ĝi ne ruĝiĝos.
  Kaj la nekromancisto sorĉisto estos forviŝita en fekon.
  Oleg Rybachenko denove pensis pri kiom bonege ĝi estus, se li povus havi decidan influon sur la kurso de la Dua Mondmilito per siaj inteligentecaj datumoj. Ĉi tie la germanoj komence de aŭgusto 1943 iras al la Kaspia Maro.
  Stalino jam entreprenas la kvaran operacion Rĵev-Sychov kun kontraŭatako en la centro.
  Sed la germanoj atendas lin tie kaj kuraĝe forpuŝas ĉiujn atakojn. En la sama tempo, ili daŭre antaŭeniras laŭ la marbordo de la Kaspia Maro en la sudon. Superinte la heziton, komence de septembro ankaŭ Turkio eniras la militon. Ŝiaj soldatoj kaptas Batumon en kelkaj tagoj kaj ĉirkaŭas Erevanon. La Ruĝa Armeo estas nekapabla teni Kaŭkazon. Kaj la Luftwaffe estis armita per la enormaj ME-309 kaj Yu-288, la plej bonaj helic-movitaj bombistoj kaj batalantoj en la mondo tiutempe. Jetaviadiloj ankaŭ estas survoje.
  Oleg Rybachenko certas, ke se la milito daŭrus pli longe, la germana armea genio disvolviĝus je plena potenco. Ne kiel reala historio. La germanoj ne prenis Bakuon la 7-an de novembro 1943. Fortaj rusoj ja. Sed la Fritz unuiĝis kun la turkoj. Monaton poste, la tuta Bakua Duoninsulo estis kaptita fare de Germanio. En januaro, la lastaj poŝoj de rezisto en Kaŭkazo estingiĝis, kaj la hegemonio de la Tria Reich estis establita en la du plej grandaj naftejoj.
  Ĉi tie la pensoj de la knabino de Oleg estis interrompitaj. La gardistoj ĉe la eliro el la urbo bremsis la hobitojn kaj ili ĵetis oran moneron al la gardistoj.
  
  
  ENVENU EN HITLER-1
  La germana generalo de la Bundeswehr finfine sukcesis plenumi sian malnovan revon, translokiĝi en Hitler la 1-an de novembro 1941. Kiam la germanoj ankoraŭ ne suferis brutalan malvenkon proksime de Moskvo, ekzistis ankoraŭ konsiderinda ŝanco ripeti la Duan Mondmiliton.
  La demando ĉu la animo povas moviĝi en la pasintecon ankoraŭ estas malfermita. En fantazio, tio estas tute ebla, ĉu eblas kategorie aserti la absolutan malrealecon de tiaj eksperimentoj?
  Ĉu eĉ eblas diri ion kategorie, kiam temas pri nia neantaŭvidebla universo!
  Ĉiukaze Johann Schwartz ricevis historian ŝancon, danke al sia sukceso. Kaj per siaj unuaj decidoj li ordonis al la germana armeo prepariĝi por la vintro per ĉiuj fortoj.
  Ĉar la germanoj jam kaptis grandan nombron da setlejoj proksime de Moskvo, ili havas ion por alkroĉi kaj kie pasigi la vintron. Tial Johann faris nekontesteblan decidon forlasi duan ofensivon kontraŭ Moskvo kaj transiri al provizora defendo. La risko estis tro granda, ke la germanaj trupoj ne povos preni la sovetian ĉefurbon, etendi sian fronton kaj fali sub la disbatajn batojn de la sovetiaj trupoj. Krome, en frosto, la batalefikeco de germanaj trupoj estas radikale reduktita, kaj ĉi tio estas fakto.
  Kompreneble, la rifuzo ataki Moskvon signifis plilongigon de la milito, sed la ĝenerala inspektoro de la Bundeswehr kaj Doktoro pri Teknikaj Sciencoj Johann vere esperis, ke la scio pri la estonteco helpos la germanojn gajni la sciencan kaj teknikan konkurson, ambaŭ kun la Sovetunio kaj kun la aliancanoj.
  La ĉefa afero, kiun Schwartz pensis, estis eviti esti batita en la momento, kaj alkroĉiĝi pli forte al urboj kaj aliaj loĝataj areoj.
  Aliaj pensoj - ĉu ataki Tiĥvin? Unuflanke, tio ebligis tranĉi la aŭtovojon provizantan Leningradon. Sed aliflanke, la germanoj forlasos la fortikigitan defendan zonon kaj falos sub fortajn kontraŭatakojn de la sovetiaj trupoj. En reala historio, la nazioj ne tenis Tikhvin, kaj suferspertis gravajn perdojn.
  Sed en Krimeo, necesis daŭrigi la ofensivon sur Kerch, provizore forlasante la atakon kontraŭ Sebastopolo. Ĉar la rusoj sukcesis esti forpelitaj el Rostov-sur-Dono en la reala historio, la ofensivo devus daŭri tie, sed nur plifortigante la trupojn. Vi povas uzi la fortojn, kiujn la germanoj deplojis en Francio kaj en Balkano. La bulgaroj kaj italoj surprenu la ŝarĝon de la okupado kaj la batalo kontraŭ la partizanoj, kaj la Fritz mem fortigu la Rostovan grupon kaj ne lasu sin forpeli el la urbo.
  Krome, Schwartz decidis deklari totalan militon ĝuste nun sen atendi la kapitulacon de la Paulus-grupo. Kaj kune kun ĝi enkonduku universalan laborservon.
  Estas iuj bonaj specoj de armiloj jam evoluigitaj de konstrukciistoj. Ekzemple, Yu-188, kaj Do-217, kaj fortaj mezuroj estas necesaj por pliigi ilian produktadon. Unue, la uzo de fremda laboro. La Tria Regno jam havas multe da tero kaj homaj rimedoj, do ili estu uzataj racie. Ĝis nun, la bombado de Britio estas de preciza naturo, kaj eblas pliigi la produktadon de armiloj sen la problemoj de malpliigo de plantoj kaj fabrikoj. Ĉiuj ekzistantaj ekipaĵoj devas esti translokigitaj al tri-ŝanĝa reĝimo de operacio.
  Preskaŭ kvar milionoj da sovetiaj militkaptitoj jam estis kaptitaj. Do estas io por uzi por pliigi produktadon. Kaj uzu la fabrikojn de la okupataj landoj.
  Bedaŭrinde, la germanoj ankoraŭ ne havas sufiĉe fortan tankon. Vere, la T-4, post instalo de pli longa kanono sur ĝi, fariĝis pli-malpli akceptebla por bataloj. Sed tamen, ĉi tiu aŭto estas nekontentiga. La protekto de la flankoj kaj postaĵo estas klare nesufiĉa. Jes, kaj amasproduktado de longtuba pafilo komenciĝos nur venontjare. Feliĉe, por instali novan pafilon, vi ne devas rekonstrui la turon. La tanko T-3 bedaŭrinde jam estas malaktuala, eĉ kun longa barelo de 60 EL. "Panteroj" kaj "Tigroj" por amasproduktado ne estos pretaj baldaŭ. Kaj ĉi tiuj tankoj ne estas perfektaj.
  Kaj jetaviadiloj estas ankoraŭ evoluantaj. Eĉ konsiderante la sciojn pri la estonteco, kiujn havas la generalo kaj la doktoro pri teknikaj sciencoj, necesos unu kaj duono ĝis du jaroj por amasprodukti pli-malpli akcepteblajn ĉasaviadilojn kaj bombaviadilojn. Kaj la sama validas por la tanko. Nur koni la principojn ne sufiĉas. "Tigro", ekzemple, estis montrita ĉe la naskiĝtago de la Fuhrer la 20-an de aprilo 1942. Kaj nur sur la Kursk Bulge ĝi fariĝis sufiĉe amasa por partopreni en la malamikecoj.
  Kaj kiom da tempo pasos antaŭ ol la sturmpafilo MP-4 estos preta.
  Kaj la tempo estas senĉesa. Estas klare, ke ankaŭ la rusoj profitos la paŭzon por plifortigi sin. Sed veturi sur la sturmo, rigardi la vintron estas la plej malbona elirejo.
  Do Johann Schwartz faris kompromisan decidon. Plifortigu la Rostovan grupiĝon al la maksimumo koste de la trupoj de Francio kaj Balkano. Anoncu plian devigan militservon, inkluzive de tiuj ekde la aĝo de dek ses jaroj. Mobilizi koncentrejajn gardistojn kaj inspektistojn en la Germanan Armeon - anstataŭigante ilin per virinoj kaj adoleskantoj. Kaj kompreneble, por altiri la maksimuman nombron da Khivs kaj eksterlandanoj al la trupoj. En la reala historio, eksterlandanoj estis altiritaj al la Germana Armeo kaj la SS, sed tio devas esti farita sur eĉ pli granda skalo. Kaj, kompreneble, uzi inan laboron pli aktive, kio ne estis la kazo en la reala historio. Krome, inaj kaŝpafista batalionoj devus esti formitaj; inoj, kun bona trejnado, ankaŭ povas pafi aviadajn brigadojn.
  Kial eblis uzi virinojn en la armeo en Sovetunio, sed ne en la Tria Reich? Jes, Hitler estis plena de antaŭjuĝo. Kompreneble, la satelitoj de Germanio ankaŭ devus provizi pli da trupoj. Ili devus esti premitaj pli forte. Precipe la italoj. Kaj Bulgario estas devigata deploji siajn sekciojn en Balkanio, anstataŭigante la germanajn okupaciajn unuojn.
  La itala armeo estas sufiĉe malforta, sed ĝi estas sufiĉe kapabla plenumi okupaciajn kaj policajn funkciojn en Francio, same kiel batali partizanojn en la okupitaj teritorioj.
  Krome, oni devas aŭskulti la malnovan Rosenberg kaj provizi Ukrainion, la baltajn ŝtatojn kaj Belorusion per formala ŝtatiĝo konservante la dominecon de germana ĉefurbo kaj la cirkuladon de la marko. Ĉi tio permesos al vi ricevi dekojn da miloj da novaj aliancanoj en vian armeon.
  Jes, kaj el la militkaptitoj necesas ĝuste nun komenci formi la "Rusian Liberigan Armeon". Domaĝe, ke ili ankoraŭ ne havas Vlasov mem, sed li iros nenien, li aperos baldaŭ. Kaj tiam aferoj fluos eĉ pli amuzaj.
  En la fonto de 1942, la germanoj povis akiri iun nombran superecon super la rusoj mobilizante pli ol ses milionojn da soldatoj kaj oficiroj al la orienta fronto. Li provos havi pli ol ok milionojn antaŭ la printempo kun pli da ekipaĵo. Jam nun vere eblas aldoni tankojn kaj aviadilojn al la produktado. Kaj prioritato ĝis la momento kiam ĝi kreas novan ĉefan kaj promesplenan tankon devus esti donita al la T-4 kun longtuba pafilo, kaj en aviado Yu-188, Do-217 inter bombistoj, kaj ME-109 F, ĝis pli. altnivelaj modeloj estas kreitaj. Kaj la XE-177, ŝajnas, devas esti ĉesigita, ĝi estas tro nefidinda. Kaj Focke-Wulf devus esti finpretigita uzante la ideojn de la estonta TA-152.
  Kaj kompreneble, la ĉefa intereso en la estonteco estas fari jetaviadon. Sed necesas tempo kaj la transfuzo de flughavenoj kun la plilongigo de la startleno kaj la retrejnado de pilotoj.
  Krome, krom la Orienta Fronto, ekzistas ankaŭ la Afrika Fronto. Ĉi tie la demando estas kion fari? Aŭ malŝaltu la afrikan direkton per fokuso sur la orienta fronto, aŭ inverse, fortigu kaj venku la britojn ĝis ili disiĝos kaj ne kolektis danĝerajn fortojn.
  Post iom da konsiderado, Schwartz decidis plifortikigi la trupojn de Rommel. Ĉiuokaze, antaŭ majo 1942, la germanoj ne entreprenos decidajn ofensivajn operaciojn sur la orienta fronto, kaj la britoj devas esti venkitaj. Krom pure militaj konsideroj rolis ankaŭ moralaj. Efektive, en reala historio, tio estas la unua malvenko de la Germana Armeo de la britaj terarmeoj. Kaj se sukcesos, Usono povus timi kaj neniam kuraĝi eniri la militon kontraŭ tia kolosa forto kiel Nazia Germanio.
  Moralaj faktoroj venas unue. Kaj ĉar la britoj, kompreneble, ne kuraĝas efektivigi surteriĝon por la vintro, trans la Kanalo, eblas plifortigi la afrikan kontingenton koste de la franca grupiĝo. Kaj la germanaj trupoj, en la oriento, konsiderante la alvokon kiel rezervisto, sufiĉos por konservi la defendon kontraŭ la sovetiaj fortoj. Ankoraŭ ne estas planite ŝtormi Sebastopolon, do laŭ la kalkuloj de Johann, la Fritz devus teni Rostovon ricevante plian dekduon da dividoj.
  Kompreneble, estas riske malkaŝi Francion, sed... La loka loĝantaro malamas la britojn, do okaze de surteriĝo, eĉ se Britio kuraĝos fari tion vintre, estos iu por renkonti la malamikon.
  Ĉiukaze, ĉiuj aviadilaj atakoj kontraŭ Moskvo devus esti limigitaj, kiel tro multekosta entrepreno, transirante al la defendo en la aero en la oriento, kaj plifortigante la mediteranean direkton. Cetere, la germanoj super la britoj havos la avantaĝon, ke ili konas la britajn planojn, kaj ili ne havas ideon, ke la nazioj jam scias ĉion anticipe.
  Restas ankoraŭ preskaŭ tri semajnoj ĝis la 18-a de novembro, kaj oni povas prepari insidan kaptilon por Britio. Operacio "Krucisto" devus esti la tombo por la britaj trupoj.
  Kaj Rommel sufiĉas por plifortigi la tri plej batalpretajn dividojn deplojitaj el Francio.
  Krome, Johann ordonis signife pliigi la produktadon de submarŝipoj, same kiel reformi la administradsistemon en la Tria Reich, tiel ke pli da potenco estis koncentrita en unu mano, inkluzive de la tanka industrio. Kaj la komandanto de armeaj grupoj, por subigi ĉiujn trupojn, inkluzive de aviado kaj la SS. Por ke ne rezultu, kiel ofte okazis en la realo, ke ili agas kiel cigno, kancero kaj ezoko per si mem.
  Speer estis nomumita Reich Ministro por Armilaroj kaj Pafaĵoj kaj koncedita akutpotencoj.
  Laŭ la plano de Johann, tio devus akceli la procezon de adopto de novaj modeloj de germana teknologio, ilia evoluo kaj efektivigo.
  Multaj pli malsamaj ideoj kaj reformoj estis komencitaj fare de Schwartz, inkluzive de la mobilizado de lernejinfanoj al la maŝinoj.
  Sed la sovetia komando faris plurajn malsukcesajn ofensivajn provojn komence de novembro, kaj tiam estis paŭzo. La rusoj mem atendis, ke la germanoj piedpremos. La 18-an de novembro, la britoj rapidis antaŭen. En reala historio, ili ne tuj atingis sukceson kaj koste de gravaj perdoj. Kaj ĉi tie estis ne tri, sed ses germanaj sekcioj, kaj la Fritz sciis antaŭe, kie Britujo aperos. Kiel rezulto, io okazis, ke Rommel ne sukcesis en reala historio - la britoj estis fortranĉitaj de la egipta limo kaj ili estis ĉirkaŭitaj kaj preskaŭ tute detruitaj kaj kaptitaj.
  Kiel rezulto, la germanoj gajnis gravan venkon en Afriko kaj ricevis pliajn du germanajn kaj du italajn sekciojn, iris sur la ofensivon moviĝante direkte al la Suez-kanalo.
  Komence de decembro, sovetiaj soldatoj ankaŭ provis iri sur la kontraŭofensivon, sed enŝtopiĝis en malfacila germana defendo. En la urboj, la Fritz povis pli-malpli rezisti kaj rezisti la sovetiajn trupojn. Malhavante nombra supereco kaj nesufiĉe trejnitaj rusaj unuoj suferspertis gravajn perdojn kaj povis trarompi la defendojn de sperta malamiko preparita anticipe. Germana aviado varmigis la motorojn uzante bolantan akvon varmigitan sur vaporkaldronoj, kaj la infanterio ŝanĝiĝis en feltajn botojn kaj peltmantelojn kaptitajn de la loka loĝantaro.
  La germanoj povis teni Rostovon, prepariĝante por forpuŝi la sovetian kontraŭatakon. Ĝenerale, la germanoj tenis la linion. Ili ekposedis Kerĉjon kaj ĝis nun ne hastis ataki Sebastopolon.
  La sovetiaj soldatoj provis la Fritz por forto ĝis mez-januaro. Sed nenie atinginte signifan sukceson, ili ĉesigis la kontraŭatakojn. Kaj la nazioj povis iri al la Suez-kanalo movante.
  En Irako, denove eksplodis kontraŭbrita ribelo, ĉi-foje la subteno de la araboj montriĝis pli signifa. Kvankam la komunikadoj de la Fritz etendiĝis, sed per heroaj klopodoj ili sukcesis disponigi la minimumajn necesajn provizojn, ili devigis la francan liberigan armeon el Sirio, kaj povis preni kontrolon de Irako, sed provizore rifuzis rapide antaŭeniri. al Irano.
  Rommel agis en la batalado tre lerte, kaj la batalefikeco de la britaj koloniaj trupoj ne estis ĝis egala. La saltego en la angla komando, same kiel la supereco de la germanaj asoj en ilia kapablo super la kavaliroj de la ĉielo de la Leona imperio, ankaŭ parolis negative en la kurso de malamikecoj.
  Sed la germanoj haltis nuntempe. En Germanio, pliaj sekcioj estis formitaj. Multaj registaroficistoj estis redaktitaj en la armeon kaj anstataŭigitaj per virinoj. Infanoj estis senditaj al infanĝardenoj kaj infanĝardenoj. Kio, laŭ la Fuhrer, estas ĝuste la ĝusta afero - eduki en militarigitaj institucioj. La nombro de eksterlandaj laboristoj multfoje pliiĝis, superante dudek milionojn. Drakonaj iniciatoj estis prenitaj por pliigi ilian produktivecon.
  Johann-Adolf mem subskribis kelkajn drakonajn leĝojn, pliigante la daŭron de la labortago por kaj germanoj kaj eksterlandanoj. La produktado de armiloj en la Tria Reich pliiĝis. Lokaj SS-sekcioj ankaŭ estis formitaj. La bildo de nevenkebleco inter la germanoj pliigis la enfluon de volontuloj.
  La totala forto de la Germana Armeo superis dek kaj duonon da milionoj da soldatoj kaj oficiroj, ne kalkulante la Aliancitajn trupojn. Japanio eniris la militon kaj ĝis nun agis sufiĉe sukcese. Sed ili devus esti avertitaj pri la ebla perdo de la ĉifrada kodo.
  En februaro kaj marto, la germanoj repuŝis plurajn provojn de la sovetiaj soldatoj iri sur la ofensivon kaj kaŭzis iun damaĝon al la Ruĝa Armeo. La perdoj de la Germana Armeo dum la vintro montriĝis multe malpli ol en reala historio, precipe laŭ la nombro da frosto kaj morto pro hipotermio.
  Kaj la enfluo de armitaj homoj estis pli signifa. Krome, vera antaŭkondiĉo por atako kontraŭ Kaŭkazo estis kreita de la suda direkto, kie la fortigita Rommel funkciis. Ricevinte kromajn plifortikigojn, la glora feldmarŝalo ankaŭ konkeris Saud-Arabion.
  Atako kontraŭ Irano estis interkonsentita kun Japanio por ligi en Hindio.
  Kaj tiel la germanoj invadis Iranon en aprilo. La loka loĝantaro apogis la popularismajn sloganojn de la Fritz. Krome, Johann Adolf publike vizitis la moskeon kaj prezentis namazon tie. Kaj la araboj adoris lin, precipe kiel tia arda malamiko de Usono kaj Britio.
  Tamen, Johann ne hastis deklari militon al Ameriko, li postulis, ke Japanio unue malfermu duan fronton kontraŭ Sovetunio. Krome, ekzistis neniu kialo eksponi la Trian Reich al tapiŝobombado de usonaj aviadiloj. Kaj la usonanoj mem, kun la eniro en la militon, tiros ĝis la fino. Ĝis la germanoj ricevos ĉasaviadilojn, kio ĉesigos la aerhegemonion de Usono. Kaj la evoluoj estas tre aktivaj, kiel tanko kun la ideoj de la "Leopardo" de la sesdekaj kaj la serio "E".
  Sed ĉio bezonas tempon. Intertempe, la T-4 ne estas malbona ...
  En majo, sovetiaj trupoj lanĉis malsukcesan atakon kontraŭ Ĥarkov, falante en kaptilon lerte preparitan fare de la nazioj. Post tio, la nazioj rapidis al la kaŭkaza direkto. En la sama tempo, aldone al la perdo de Bakuaj naftejoj, la germanoj ricevis la ŝancon pli bone provizi sian grupon avancante sur Hindion. La japanoj kaptis multe da teritorio, kaj nun ili povis protekti siajn havaĵojn per floto kaj aviadilŝipoj, malfermi duan fronton kontraŭ Sovetunio.
  La Batalo de Midvej finiĝis kun la venko de la japanoj, kiuj ricevis kelkajn valorajn informojn de Johann Adolf. Kaj nun la samurajo povis kapti ĉion, kion ili volis en la Pacifiko kaj ataki la Malproksiman Orienton.
  Post la ĝenerala mobilizado en la unua ŝtupo avancanta en la Malproksima Oriento, la Ruĝa Armeo estis atakita de almenaŭ kvar milionoj bone trejnitaj kaj bravaj infanteriistoj de la Lando de la Leviĝanta Suno. Kaj preskaŭ nenio kontraŭas ĉi tiun forton. La germanoj lanĉis atakon kontraŭ Stalingrado kun du armegrupoj "A" kaj "B" samtempe, en konverĝaj direktoj. Plue, la plano de la nazioj estis avanci laŭ la marbordo de la Volgo, kaj al la Kaspia Maro.
  La ofensivo en ĉi tiu itinero havis multajn avantaĝojn, kompare kun la plano por esti efektivigita en reala historio. Aparte, laŭ la kaspia ebenaĵo, estas multe pli oportune por multaj germanaj T-4-tankoj antaŭeniri ol ŝovi tra la Terek Gates. Krome, nun la germanoj havas arsenalon de ŝtalaj mastodontoj, kiuj montriĝis multe pli signifa, kaj pli forta en kvantaj kaj kvalitaj terminoj.
  Stalingrado falis komence de julio. En la sama tempo, la nazioj ankaŭ kaptis Hindion, unuiĝante kun la japanoj. La germanoj moviĝis sufiĉe rapide laŭ la dekstra bordo de la Volgo. La rezisto de la sovetiaj trupoj estis malfortigita. Krome, Stalin ordonis sendi parton de la rezervoj al la Malproksima Oriento finfine. La situacio estis plimalbonigita per la eniro en la militon kontraŭ Sovetunio kaj Turkio. La situacio rimarkinde plimalboniĝis, kvankam ĝi estis ege malfacila antaŭe.
  En aŭgusto, la damnitaj faŝistoj sukcesis trairi Dagestano, kaj fine de la monato ili atakis Bakuon. En la sama tempo, la turkoj blokiĝis en la bataloj por Erevano, kie multaj milicoj kaj la malgranda Ruĝa Armeo kuraĝe batalis. Sed la otomanoj sukcesis kapti Batumon. Porgermana ribelo ekis en Ĉeĉenio kaj la nazioj sukcesis eniri Groznon, kie ili estis renkontitaj kun granda honoro.
  La batalado en Kaŭkazo treniĝis nur danke al la ekstreme rezistemaj sovetiaj trupoj. En malfrua aŭgusto kaj frua septembro, la Ruĝa Armeo sub la ordonrajto pri Ĵukov kaj Vasilevsky provis trarompi la defendojn de la Fritz norde de Stalingrado. Sed pro la manko de fortoj, kaj la uzo de signifaj tankrezervoj de la germanoj, signifa sukceso ne estis atingita. En aŭgusto kaj septembro, sovetiaj soldatoj provis trarompi la naziojn en la centro ankaŭ. Sed estis glata kaj forta defendlinio.
  Krome, katastrofa situacio evoluigita en la Malproksima Oriento kaj grandaj tankrezervoj estis postulataj por lanĉi kontraŭatakojn.
  En oktobro, la situacio en Kaŭkazo iĝis eĉ pli komplika, la germanoj kaj turkoj unuiĝis kaj la fronto estis dividita en plurajn partojn. Sed la batalado daŭris. La Ruĝa Armeo ne volis kapitulaci. Nur la 11-an de novembro, la nazioj povis finfine kapti Bakuon. Sed Erevano daŭre rezistis. La 19-an de novembro, profitante ke la komenco de malvarma vetero haltigis la japanan ofensivon en la Malproksima Oriento, sovetiaj trupoj lanĉis novan ofensivon en la Stalingrada direkto.
  Tiu ĉi bato estis liverita de la flanko de la Donets, tra la ponto. Kaj tiel sukcesis atingi sukceson, la malvenkon de la rumanaj trupoj. Sed bedaŭrinde preskaŭ la tuta Kaŭkazo jam estis kaptita de la nazioj, kaj komence de decembro la germanoj lanĉis potencan ofensivon. Mainstein frapis ĉe la flanko de la sovetiaj soldatoj, kaj li sukcesis uzi superajn nombrojn kaj potencan aerhelpon por trarompi la fronton de la Ruĝa Armeo. Kaj la sovetiaj trupoj estis ĉirkaŭitaj, sed batalis kun senĉesa kuraĝo. Sed la plimulto el ili mortis.
  La germanoj konservis la iniciaton por la momento. Kvankam ili forpuŝis la decembran provon de la sovetia ofensivo en la centro. La manko de fuelo kaj lubrikaĵoj malfortigis la kapablon de la sovetia armeo rezisti kaj ataki.
  ENVENU EN HITLER-2
  Sed la germanoj ne kuraĝis antaŭeniri plu vintre, sed transdonis sian premon al Afriko. Kaj moviĝis suden al Sudafriko. Estis profite por ili kapti la plenecon de rimedoj.
  La agado de la germana submarŝipa floto ankaŭ pliiĝis. Aliancitaj perdoj pliiĝis. Krome, komence de 1943, jetbombaviadiloj kaj aviadiloj jam aperis en la serio. Bombistoj estas precipe danĝeraj kaj efikaj. Pro ilia alta rapideco, ili malfacilas pafi malsupren per kontraŭaviadilaj pafiloj, kaj maleble atingi batalantojn. Kaj jetpikoj fariĝis tre doloraj por Britio.
  Kaj novaj tankoj aperis. Aparte, kompakta aranĝo, kaj kun relative malgranda pezo de ĝis kvardek kvin tunoj. Kaj per 88-mm longtuba pafilo, de longa distanco trapikante ĉiujn sovetiajn kaj okcidentajn tankojn. Tiel, la germanoj ricevis tre potencan armilon.
  Kaj en marto ili jam alproksimiĝis al Sudafriko malgraŭ la longeco de komunikadoj. Lokaj buroj kaj, strange sufiĉe, nigruloj apogis la Fritz. Kaj en aprilo, la nazioj finfine fortiĝis en Sudafriko. Madagaskaro falis lasta en aŭtuno majo por la suda hemisfero.
  La germanoj tiris tro multajn el siaj sekcioj en Afrikon kaj aktive formis novajn koloniajn sekciojn, kaj ĝis nun hezitis ataki en la centro de Rusio. Ankaŭ Stalino atendis. Sed Japanio ekpaŝis. Ŝi provis trarompi kaj plu al Uralo.
  Tiam Stalino, kolektinte fortojn, batis la samurajon. La japanoj, falante sub sovetiajn tankojn, ruliĝis orienten. Sed tiam Johann donis la ordonon ataki Moskvon kaj Saratovon. Antaŭ aŭgusto, la germanoj jam akumulis signifan nombron da Panteroj. Krome, kun proksimume la sama pezo kiel la "Pantero", kiu estis en reala historio, danke al pli progresinta aranĝo, la nova havas 88-milimetran kanonon en 71EL, kaj la kiraso estas multe pli dika, kun granda racia deklivo. Kaj provu rezisti, kiam Sovetunio ankoraŭ estas armita per T-34-76 kaj malnoviĝinta KV.
  La germanoj ne havis pafgaleriojn en la serio pro senutileco, ĉar la Pantero estis sufiĉe bona. Nur sturmpafiloj kun bombistoj pezantaj kvindek tunojn aŭ malpli estis funkciantaj kun la Tria Reich.
  Malgraŭ la tuta heroeco de la sovetiaj trupoj, estas neeble rezisti al pli multnombra kaj teknike pli bona armita malamiko. La germanoj havis multajn kirasajn trupveturilojn, kaj atakkarabenojn, pli progresintajn ol en reala historio. Post du monatoj da ekstreme furioza batalado, Moskvo estis ĉirkaŭita. Kaj la germanoj, krome, povis kapti Saratov, kaj post li, Kuibyshev.
  Stalino devis esti evakuita al Uralo, al Sverdlovsk.
  La ĉefurbo de Sovetunio rezistis ĝis meze de decembro. Kremlo estis tre difektita. Georgy Konstantinovich Zhukov, kiu ne forlasis sian postenon, mortis sole dum defendado de la ĉefurbo.
  La germanoj haltis vintre apud la urbo Gorkij (Niĵnij Novgorod). La pozicio de Sovetunio iĝis ekstreme malfacila. Sed Stalino rezolute malakceptis la proponojn por fini pacon kun Nazia Germanio. Kaj Johann Adolf jam rigardis Brition. La terarmeoj de la Tria Reich estis pli ol sufiĉe por alteriĝi sur la teritorion de la metropolo.
  Tiam Johann Adolf decidis samtempe fini Sovetujon kaj kapti Anglion. La germana submarŝipa floto jam regis la maron. Nun la nazioj haste konstruis batalŝipojn, aviadilŝipojn kaj transportŝipojn.
  Komence de majo 1944, la nazioj rekomencis sian ofensivon kontraŭ Rusio. La fortoj de la Ruĝa Armeo estis subfositaj, sed ili ankoraŭ heroe rezistas. Gorkij rezistis dum tuta monato, kaj Kazan kaj Uljanovsk, kun Orenburg, falis en julio. Sed fine de aŭgusto, la germanoj jam alproksimiĝis al Sverdlovsk.
  Kaj samtempe, la 1-an de septembro, komenciĝis la surteriĝo en Britio. La batalo por Anglio daŭris dek kvin tagojn kaj noktojn. Kaj fine, post obstina batalo, Britio kapitulacis. Kaj la 25-an de septembro, post longa sieĝo kaj obstina atako, Sverdlovsk falis.
  La japanoj ankaŭ atingis sukceson, sed ĝis nun ili ankoraŭ ne sukcesis atingi Uralon. Stalino, forlasinte Sverdlovsk, translokiĝis kun ĉefsidejo al Novosibirsk. Restis fortikejo de sovetia potenco. Kaj la germanoj denove frostigis malamikecojn por la vintro. Nun Johann-Adolf pli interesiĝis pri Ameriko, kiu en 1945 devis akiri atombombon.
  Sed ĝis nun, dank'al la regado de germanaj reagaviadiloj, la usonanoj ne povis alproksimiĝi al la germanaj urboj.
  Oleg Rybachenko ŝatas la eseon, en kiu li denove vidis la daŭrigon de la rakonto de la frapisto en Hitler. En Usono, malgraŭ la grava detruo kaŭzita de nuklea ŝargo, ili rifuzis kapitulaci. La milito daŭris. La Tria Regno, kune kun Japanio, avancis sur la kontinento. En Kanado en la somero de 1946 jam batalis ĉirkaŭ ducent kvindek germanaj kaj eksterlandaj divizioj, ĉirkaŭ kvardek japanoj. Al ili kontraŭis cent okdek usonanoj kaj ĉirkaŭ dudek kanadanoj. Tiel, flanke de la Tria Reich estis jam preskaŭ unu kaj duono supereco. Krome, germanaj tankoj, precipe la "Panther" -3, kaj la "Tiger" -2, konservis sian kvalitan superecon sur la "Pershing" -2, la plej nova veturilo metita en produktadon. Malmodernaj markoj ankaŭ pruvis la avantaĝon de la germanoj, kiuj disvolviĝis uzante la scion pri la estonteco.
  En jetaviado, la kvalita supereco de la nazioj montriĝis eĉ pli signifa, kompensante la kvantajn kapablojn de la usonanoj. Ilia jeto F-80 ne povis konkuri en egalaj kondiĉoj kun la ME-362, kaj kun la HE-262, pli malalta ol ili en ĉiuj aspektoj: rapideco, manovro, armiloj, optiko, ekipaĵo, noktvidaj aparatoj, radio kaj radaro. Ĝenerale, la F-80, pro sia senutila manovra kapableco, ne taŭgis por plentaŭga bataluzo. Kaj la F-86 ankoraŭ estas disvolvita, kaj ĉi tiu dezajnveturilo estas rimarkeble pli malalta ol germanaj aviadiloj. Do nuntempe, la ĉefa batalŝarĝo estas portata de la usonaj Mustangoj kaj Airacobras - helico-movitaj batalantoj, kiuj eĉ ne proksimiĝas al germanaj parametroj. La sama validas por bombistoj kaj atakaviadiloj.
  Kaj eĉ pli malbone, ĉar plenrajtaj jetbombistoj kaj atakaviadiloj ĵus komencis disvolviĝi. Kaj la germanoj longe estas en la serio kaj estas uzataj en bataloj.
  Sed la usonanoj estas fortaj, ili havas evoluintan ekonomion, kaj ili povas produkti ekipaĵojn en grandegaj kvantoj. Krome, la longeco de komunikadoj malhelpas la provizon de germanaj trupoj, kio kondukas al plilongigo de la milito.
  La Fritz, por plibonigi la provizon, komencis la konstruadon de nova fervojo. De la Transsiberia ĝis Ĉukotko mem. Kaj tiam grandioza plano de subtera tunelo ĝis Alasko. Ĉi tie la Fuhrer jam estas murdisto, li volas ligi ambaŭ hemisferojn, en sia revo pri mondregado!
  Kaj ĉi tiu sonĝo iom post iom alproksimiĝas al la realigo! Antaŭ la fino de septembro, la germanoj alproksimiĝis al la usona-kanada limo. La batalado montriĝis ege furioza. Iuj urboj plurfoje ŝanĝis manojn. La usonanoj, kontraŭe al la komuna stereotipo, montriĝis persistaj kaj bonaj militistoj. La loĝantaro en Usono estas armita, kaj multaj scias kiel uzi ĉevalidon aŭ pafilon de frua infanaĝo. Do la germanoj ne ricevis facilan promenadon.
  Kvankam, kompreneble, Germanio havos pli fortajn manpafilojn, sed usonaj aŭtomataj fusiloj ankaŭ ne estas malbonaj. Kaj estas multaj ekipaĵoj, ĉiaj transportiloj. Ne estas facile venki la usonanojn, precipe se estas problemoj pri fuelo.
  Por redukti perdojn en laborforto, la Fuhrer komencis pliigi la aerofensivon kaj bombadon kun la helpo de reagaviadiloj.
  Krome, la germanoj havis diskotekojn en la serio: maŝinoj kun elstaraj flugkarakterizaĵoj, kapablaj flugi ĝis alteco de ĝis tridek kilometroj, atingi rapidojn de 5-6 sonondoj kaj de tie faligi radio-regatajn bombojn el la stratosfero. La germanaj senhomoj ankaŭ montriĝis danĝeraj, ili kapablas bombadi la teritorion de Usono, sen benzinumado el Eŭropo, aŭ la Havajaj Insuloj.
  Tiuj strikoj kaŭzis enorman damaĝon al amerikaj grandurboj, kaj detruis industrion, kaj ĉefe armean produktadon. Sed fabrikoj en Usono subteriĝis kaj daŭre produktis diversajn specojn de armiloj.
  Kaj la konsisto de la trupoj de la Tria Regno pli kaj pli pliigis la nombron de koloniaj kaj eksterlandaj unuoj. Okazis tiel nomata barbaro de la armeo. Ĝiaj nombroj ankaŭ kreskis.
  Havante superecon en homaj rimedoj, la Tria Regno, enirante en armeaj kolizioj, iom post iom gajnis la eluziĝomiliton. En la vintro de 1946-1947, la germanoj povis krevi en poziciojn en la nordo de Usono kaj kapti Kebekion kaj Toronton, efike prenante Kanadon el la milito. Ameriko ne havis pliajn aliancanojn, sed ĉi tiu liberema popolo ne volis vicigi siajn brakojn. Kvankam la Fritz, kune kun la japanoj, invadis Usonon de Meksiko. Iom post iom, la nombra supereco de la Tria Regno, Japanio kaj la porgermana koalicio influis.
  Sed Ameriko estis perdanta la militon multe pli malrapide ol la Fuhrer, kiu kalkulis je teknologia supereco, volis.
  Tacita interkonsento estis finita inter Usono kaj Germanio malpermesante la uzon de nukleaj armiloj. Konsiderante la poluado per longdaŭra radiado destinita por okupo kaj plua ekspluato, la Fuhrer-popadanets konsentis pri tio. Sed la milito ankoraŭ daŭris. En la fonto de 1947, akumulinte forton, kaj uzante la novajn tankojn Panther-4 kaj Tiger-3, la germanoj komencis antaŭeniri direkte al Filadelfio. La batalado nun estis plejparte en favoro de la Tria Reich. Por la unua fojo en la tuta milito, la nazioj uzis dinamikan protekton kaj pli potencajn gasturbinmotorojn ĝis 2000 ĉevalfortoj sur novaj tankoj. Krome, la "Tigro"-3 uzis la lastan 120-mm-kanonon kun mallonga barelo, sed kun alta premo en la postaĵo, permesante al la ĵetaĵo esti elĵetita kun rapideco de 1800 metroj je sekundo.
  La kvalita supereco de la germanoj denove kreskis. La amerikanoj havis "Patons" pezantajn 65 tunojn, kun 120-mm pafilo, sed ili ankoraŭ ne povis penetri la dinamikajn kaj plurtavolajn germanajn defendojn kaj estis pli malaltaj ol la Fritz en armilaro kaj en la kvalito de konkoj.
  Filadelfio estis ĉirkaŭita kaj falis fine de junio. La usonanoj perdis la plej gravan strategian punkton en la nordo, kaj multe da teritorio. La germanoj tamen ankoraŭ relative malrapide progresis. Kaj ĝis nun ili ne kapablis akceli altan ritmon. Komence de septembro, Ĉikago falis, same kiel Los-Anĝeleso. Kaj meze de novembro, en la okcidenta parto de Usono, la trupoj de la kontraŭusona koalicio, antaŭenirantaj de la sudo kaj de la nordo, unuiĝis.
  Antaŭ la fino de la jaro, preskaŭ du trionoj de amerika teritorio estis okupitaj. En februaro 1948, la atako sur Novjorko kaj Vaŝingtono komenciĝis. Kaj en marto, ĉi tiuj urboj estis tute ĉirkaŭitaj. La 20-an de April, ambaŭ de la plej grandaj malsatkatastrofoj de Ameriko estis prenitaj. La kapitulaco de la restaĵoj de la usonaj trupoj okazis, ironie, la 9-an de majo. Tiel finiĝis la Dua Mondmilito. Ĝi daŭris entute ok jarojn, kaj ok monatojn kaj naŭ tagojn. En ĝi mortis preskaŭ ducent milionoj da homoj, oni uzis nukleajn armilojn.
  La germana aglo sukcesis disvastigi siajn flugilojn tra la mondo, danke al trafo. Germanio, Japanio, Italio kaj iuj aliaj landoj dividis la mondon, sub la ĝenerala hegemonio de la Tria Regno.
  Sed la Fuhrer-popadanets ne volis kompletigi lian konkeron. La sekva viktimo de la germana atako estis Japanio. La samurajo havis tro da tero. Nu, kiel ne disputi ĉi tion?
  La germanoj komencis la militon la 20-an de aprilo 1951 - tempigita por koincidi kun la naskiĝtago de la posedita Adolfo. Necesis tri jaroj por ke la homoj havu iom da ripozo de armeaj laboroj, kaj la armeo solidiĝu. Plia prokrasto ŝajnis danĝera. Japanio povus mem fariĝi nuklea potenco. Do la nazioj antaŭeniris kaj unue trafis la samurajon. Samtempe oni uzis nukleajn armilojn.
  La milito, pro la subiteco de la atako, disvolviĝis kun la avantaĝo de la Tria Regno. Sed la samurajo rezistis heroe. Ili malrapide forlasis siajn poziciojn. Germana teknologio daŭre posedis superfortan kvalitan superecon super la japana, kaj tio havis decidan efikon en bataloj.
  Sed Japanio ankaŭ estas malmola nukso, kun granda armeo kaj fanatika loĝantaro. Krome, la lando de la Leviĝanta Suno havas grandajn teritoriojn kaj multajn rimedojn: kaj homajn kaj materiajn.
  La germanoj avancis atakante la koloniajn posedaĵojn de Japanio en Azio. Unue, en Primorye en la Malproksima Oriento, en Birmo kaj Bangladeŝo en Azio, en la Oriento de Usono en Ameriko. Krome, en Tibeto ... Japanio kaptis por si tro multe da tero, eĉ parton de Aŭstralio, ke la Tria Regno povus pardoni ĝin. En la milito kun la samurajo partoprenis ankaŭ la rusa aŭtonomio, kiu estis ankoraŭ gvidata de gvidanto Stalino. La Fuhrer-popadanets promesis reveni al la Rusa Aŭtonoma Respubliko kiel parto de la federacio de la Tria Reich la terojn konkeritajn de Sovetunio fare de Japanio. Oni devas rimarki, ke kaj Johann-Adolf kaj Joseph Vissarionovich persone establis konatajn rilatojn. Tio ebligis eviti gerilon kaj amaspunajn agojn.
  Do la Ruĝa Armeo evoluigis sian propran fronton. Cent dudek sovetiaj divizioj kontraŭ okdek japanoj kaj koloniaj ĉinoj. Vere, ne estas sufiĉe da teknologio - ĉar la fortoj de la aŭtonomeco estas de duonpolica naturo. Sed tamen, ĉi tio estas konsiderinda forto kapabla influi la tutan kurson de la milito.
  Sed la gvidanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj faris tre riskan decidon, tuj sendi la unuan prototipon al la fronto en senespera ofensivo. La operacio estis nomita: "Ĉapaev". Tio estas, en honoro de, se ne la plej granda, tiam la plej karisma komandanto de la interna milito. Kaj Stalin komprenis, ke tio estas eble lia lasta praktika ŝanco ĉerpi almenaŭ ion el la milito kun Japanio. Alie, la trupoj de Hitler, perdinte ĉian respekton al la komandanto de la kaŭkaza inundo, disbatos lin.
  Krome, uzante la IS-7, li malobservis la neesprimitan malpermeson por aŭtonomio evoluigi certajn specojn de ekipaĵo.
  Tamen eĉ nun la ŝancoj atingi almenaŭ iun taktikan sukceson estis ege modestaj kaj malfortaj. Sed Stalino ne havis elekton, kaj li faris veton de hazardludanto.
  Ĉar batalstatistikoj montris ke virinoj veturantaj estis la duono pli verŝajne perdi tankojn, la IS-7 estis homekipita fare de sole ina skipo. Kvin belaj knabinoj konsistigis la eksperimentan tankan teamon. La nova 130 mm kanono havis ŝancon penetri la faman japanan piramidan "Imperiestron" de bataldistanco. La 68-tuna sovetia tanko mem havis grandan deklivon de la alfronta kiraso, pezon de 68 tunoj kaj la kapablon elteni obusojn de kaj germanaj, japanaj, kaj siaj propraj pafiloj. Vere, nur en la frunto, do la flanka kaj severa kiraso montriĝis multe pli malforta. Pozitiva kvalito de la nova tanko estis la motoro de 1080 tunoj, kio permesis atingi rapidon de 60 kilometroj sur la ŝoseo kaj ĝis ok maŝinpafiloj. Jes, la armilaro estas pli bona ol sur la IS-4, kvankam ĝis nun la aŭto rezultis nur en unu kopio.
  Sed la knabina skipo provos ĝin nun. Kaj montru lian forton. Kaj ankaŭ la fakto, ke sovetiaj aŭtoj tute ne estas tiel senespere malantaŭ la japanoj, kiel atendas la strategiistoj de la Lando de la Leviĝanta Suno.
  La komandanto de la skipo, Augustine, krias je la supro de siaj pulmoj:
  Ni ankoraŭ venkos!
  La raŭpoj de peza tanko bruas, montrante impeta kaj gisita ŝtalrulpremiloj. La naturo mem ŝajnas esti flanke de la knabinoj. Junaj, kaj tre belaj militistoj, maĉas la melonon, kiun ili akiris printempe de la 1-a de majo, kaj kantas.
  La granda nomo de la sanktaj konsilioj,
  Brilas super la mondo - kiel la suno mem!
  Ni kovris la planedon per nekoruptebla gloro,
  Kaj forjxetu la jugon kaj la malbonan jugon!
  
  Tia patrujo, mia kara,
  Vi ne estos pli bela en la tuta mondo...
  Nudpieda knabino kuras laŭ la strateto,
  Ŝi estas kiel neĝguto kaj ne dudek!
  
  Ni batalas bele, kaj ni bele faras pacon,
  Nia fiera sovetia popolo sen timo...
  En la plej bela tago por ni Valentine,
  Lasu la knabinon trovi ulon por korinklino!
  
  Amo estas preskaŭ netera sento
  Multo estas kaŝita en ni, sed multe estas en vi...
  Riĉeco kredu - ĝi estas akira,
  Kaj pasio estas la ĉefa afero sur la Tero!
  
  La milito bruos kaj la fajroj pereos,
  Sciu, ke venos la tempo kaj venos feliĉo...
  Familio estos kreita de malsamaj paroj,
  Kaj estos infanoj, mi kredas sindoneman sunleviĝon!
  
  Tiam ni konstruos la revon de komunismo,
  Ni levos grandegajn urbojn...
  La glavo de faŝismo brulos en la fajro de la submondo,
  Patrujo estas kun ni - kalkulu eterne!
  
  Kie Puŝkin, Jesenin - verkis poemojn,
  La radianto ruĝigas la ĝojon de la knabinoj.
  Vi povas vidi belan distancon de komunismo,
  Kaj la Fuhrer baldaŭ estos sendita al malliberejo!
  
  Tiam ni kantos gloron al la Patrujo,
  Niaj poemoj estu por la festo...
  Ni konstruu universalan potencon baldaŭ
  Ho granda Stalino, savu Rusion!
  Tiam la knabinoj finis kanti, ilia tanko estis antaŭ deko da japanaj aŭtoj. Tri japanaj tankoj estas la plej novaj licencitaj, kaj ankoraŭ ekstreme maloftaj - piramidecaj. Kun pafilo de 105 milimetroj kaj 100 EL-barela longo. La komenca rapideco de la germana licencita kuglo, funkcianta ĉe la armeo de la lando de la Leviĝanta Suno (nuntempe malnoviĝinta! Do aperis pli progresintaj, altpremaj!) Kanonoj ĝis 1300 metroj sekundo, kio kompensas por iomete pli malgranda. kalibro ol tiu de la sovetia maŝino. La ĵetrapideco de sovetia pafilo estas 903 milimetroj. Sed kalibro 130 kontraŭ 105, unu kompensas la alian. Eĉ se la japanoj, kopiitaj el la germana ĵetaĵo, estas iom pli kirasa, sed ĝi estas pli malgranda.
  Kompreneble, la paffrekvenco de la germanaj pafiloj estos pli alta. Inter la japanaj veturiloj estas la malnoviĝinta Panther-1 kun 75-mm kanono, kaj la Tiger-3, kiu ŝajnas esti entute mastodonto, la kaptita amerika Pershin-2 kun forta kanono, la plej masiva japana licencita tanko. "Lev"-2 kun 105-mm kanono kun nur iomete pli mallonga barellongo ol la "Imperiestro", nur 70 EL.
  Knabinoj pafas survoje. Gvidas Svetlana. Ne estas tiel facila, ĉar la sovetia tanko ne havas hidraŭlikan stabiligilon, sed la pafanto estas knabino de malofta beleco. Knabinoj en kelkaj malfermaj, bikin-specaj naĝkostumoj. La vetero montriĝis varma somere kaj eĉ varme en tanko kun potenca motoro.
  Kun nudaj piedoj oni tre bone sentas la aŭton. La nuda, sentema knabina eksterplando sentas la plej etan vibradon de la tanko. Kaj vi estas unu kun li. Eĉ vintre la knabinoj provis batali nudpiede por palpi la maŝinon, ĝian pulson per malfermita piedo. Do vi povas kontroli la tankon por ke neniu eniru ĝin, kaj trafi la malamikon dum la movado.
  Koncerne kiras-penetradon, la Imperator ne estas pli malforta ol la IS-7, kaj ankoraŭ ekzistas ŝanco, precipe por kuglo kun urania kerno, trapiki la frunton aŭ trafi la pugon. Krome, se ĝi trafos la flankon, ĝi estos katastrofo, kaj la raŭpa parto estas sufiĉe vundebla.
  Japanaj kaj kaptitaj amerikaj tankoj malfermis fajron de malproksime. Ili scias, ke iliaj armiloj estas kiraspenetraj kaj danĝeraj.
  Pafi la "Imperiestron" kun ĝia piramida formo de malproksime estas ege riska kaj ne saĝa. La tankknabinoj pafis al la amerika Pershing-2 kiel la plej vundebla tanko de tiu kavalkado. Kompreneble, ĉi tio estas malforto. Sed vi devas povi bati kiam la malamiko ankoraŭ estas pli ol tri kilometrojn for ...
  La unua ŝelo iĝis vidaĵo, kaj glitis kvin metrojn de la triborda flanko de la amerika tanko. Oksana kaj Marusya aktive fingrumas per siaj nudaj kruroj, ŝargas, kaj Olga pliigas la motorrapidecon.
  Pershing-2 estas nur paro. Ili estas kun la amerikanoj kiuj batalas ŝajne kiel volontuloj surŝipe. Kaj ili pafas tre aktive. La kanonoj de tia tanko estas superaj en penetra potenco al la kanono de la "Tigro" -2, do ĝi estas ekstreme danĝera por tankoj de pli malgranda kalibro.
  Svetlana ripozigas siajn nudajn kalkanojn kaj provas malstreĉiĝi. La ĉefa afero ĉi tie ne estas celi, sed senti la aŭton. Estas ankoraŭ neeble precize celi armilon en moviĝo sen stabiligilo, kaj vi devus fidi al intuicio. Kaj ŝi estas sufiĉe sperta pafisto. Ili batalis sur la T-34-85, kaj tiam estis sperto kun la IS-3, eĉ en eksperimenta formo, kun kaŝa evoluo. Do ili jam estas pruvita teamo. Kaj jam ĉiu knabino havas aron da ordonoj, kaj oran stelon de la heroo. Do ili estas pretaj.
  Svetlana mem persone vidis, kiel japanoj bruligis sovetian popolon vivanta en la okupataj teritorioj. Kaj ŝi ja volis venĝi kontraŭ la nazioj, la samurajo, ĉi tiun tutan malbonaĵon piedpremante Rusion. Sed eĉ pli ĝenaj estis la usonanoj. Perfidinte Sovetujon, ili transiris al la flanko de dika japana ĉefurbo kaj faŝisma diktato. Kaj ĉi tio ne povis ne kaŭzi malamon al ili. Vere, usonaj aviadiloj kaj tankoj estas pli malbonaj ol germanaj kaj eĉ japanaj. Kaj la Pershing-2, same kiel la T-93, estas la nuraj tankoj kiuj batalas sur la frontoj.
  Vere, la jankioj ankaŭ provis faligi la Shermans, sed ĉi tiu veturilo jam estis akre malsupera en siaj kvalitoj al la Panther -2, kaj eĉ la japanoj akceptis ĉi tiun tankon sen multe da entuziasmo, nur kondiĉe ke ili ne havis sufiĉe da sia propra. .
  Jam en 1943, kaj precipe en 1944, la Panther-2 fariĝis la ĉefa tanko de la panzvale kaj memfide montris ĉiujn kaj sian superecon en fronta kiraso kaj la detrua potenco de la pafilo. Ĝis nun, "Panther" -2 superas la komunikadojn "Pershing" -2, per kiuj la usonanoj hontas. Sed ankoraŭ ekzistas tankoj "Imperiestro" -2, vera ĉefverko de inĝenierio, kun kiuj la jankioj eĉ ne povas proksime konkuri ĝis nun.
  La knabino eraris kaj prenu ĝin kiel pafojn ĉe la Pershing. La fronta kiraso de la turo estas nur 105 milimetroj por ĉi tiu maŝino. Do ĝi estas pli vundebla ol la Panther-2, kiu eĉ en sia frua modifo havis 150 mm-kirason. Kvankam la usona tanko kun sia longa trunko kapablas dolore piki.
  Dum momento, la Pershing frostiĝis, kaj tiam ĝia gvattureto ŝajnis kreve malfermita. La kiraso krevis kaj verŝis densan fumon.
  Svetlana ĝoje kantis:
  - Unu, du... Batala taĉmento! Tiam brulas la fajroj el Peterburgo!
  Ilia tanko alproksimiĝas...
  Augustine ĝoje diras:
  - Poentu unu - nul en nia favoro!
  Ial, Svetlana eksaltis en la malĝustan stepon:
  -La unua patkuko ĉiam estas bukla...
  Sed eble ŝi celis sian unuan fraŭlinon. Sed ĝenerale, eliri el grandkalibra pafilo sur la movado, sen stabiligilo, estas ege malfacila. Sed nudkruraj knabinoj povas fari ĝin - ĉar ili estas fenomenaj.
  Ĉi tie Svetlana kaptas la duan "Pershing" en la amplekso. Dum la pafado, la knabino provas reteni sian spiron kaj senti la desegnaĵon. La distanco malpligrandiĝas kaj restas nur tri kilometroj. Kaj eĉ malpli ol tri ... Svetlana premas la ellasilon. La mekanismo funkcias, kaj la nuna flugas.
  Marusya flustras:
  - Dio malpermesu al blinduloj malfermi la okulojn...
  Kvankam la Pershing ne aspektas kiel ĝibulo, ĝi rektigis sian dorson: deŝirante la turon. Ĉiuj kvin knabinoj kriis unuvoĉe:
  -Bravo! Bravissimo!
  Kaj nun la tanko enkonsumiĝis, el dekduo restis dek.
  Nun la radianta blondulino en bikino Svetlana ridas ĉe la vido. Du pafoj en vico estas precizaj. Kaj ĉi tio estas de granda kalibro pafilo. Mirinde - ŝi montriĝis potenca tanko. Kaj nun la gardistaj knabinoj ŝovas alian ŝelon en la muzelon. Kaj samtempe, la belulinoj daŭre ridetas prefere. Kiel inteligentaj kaj ĉarmaj ili estas.
  Svetlana flustras sub la spiro:
  - Jen miaj genioj! Al mi miaj genioj!
  Kaj denove la kaŝpafista knabino pafas. Kaj ŝiaj pafoj estas bonegaj. Apogu sin sur la knabino kun nuda kalkano, kaj tiel ke la metalo briletas de ŝia plando ĝis la dorso de ŝia kapo. Kaj do vi malstreĉiĝas nekredeble ... Kaj nun la demando estas, kiun elekti poste kiel viktimo? Panther-2 kaj Tiger-2 en fronta kiraso estas proksimume proksimaj. La iomete pli maldika kiraso de la gvattureto estas kompensita per la pli granda deklivo en la Pantero.
  Do, la elekto estas klara: vi devus trafi pli grandan celon - la "Reĝo Tigro". Kaj nun la tria tanko perdas subtenon kun la grundo. Jes, ĉi tiu modelo "Tigro" -2 ne tre sukcesas. La pezo de la IS-7 estas la sama, sed la sovetia tanko havas pli bonan protekton kaj pli potencan pafilon. Sed la japana mastodoto havos pli simplan formon. Pro tio, CT estis en produktado dum longa tempo. Kompreneble, li estis forigita de la serio, sed la aŭto estas tenaca, kaj tial ĝi ankoraŭ troviĝas sur la frontoj.
  Ĝi estis potenca aŭto, kun bonega kaj sperta skipo ... Ĝi estis kaj fornaĝis! Vere, en ĉi tiu momento bone celita japana ĵetaĵo trafis la frunton de la IS-7-gvattureto. Sed li reboĉis. Kaj la germana tanko trarompis, perdante sian gvattureton.
  Svetlana ĝoje kantis:
  "Estas facile vidi justan celon... bonegan celon!"
  Kaj nun la sekva viktimo "Pantero" -2 ankaŭ estas morale malnoviĝinta maŝino, kvankam ĝi signife superas la T-34-85 en siaj batalkvalitoj kaj ne estas malsupera en kurado.
  La pezo de japana aŭto estas kvindek tunoj, kun motoro de naŭcent ĉevalforto. Tio estas, la tanko estas forta kaj imuna. 82 mm flanka kiraso, pli-malpli protektita kontraŭ multaj sovetiaj pafiloj. La Panther-2 kraĉas ĵetaĵojn kiuj iĝas pli kaj pli danĝeraj kiam ili proksimiĝas.
  Svetlana ĝuas la tuŝon de la manoj de Oksana sur siaj kalaj plandoj. La knabino vigle masaĝas de la nudaj piedfingroj ĝis la kalkanoj, kaj Svetlana pafas... Pantero devas esti trafita ĝuste, por ke la kuglo ne reboĉu. Alie ĝi malsukcesos.
  Svetlana pafas ĵetaĵon kaj daŭre zumas de dudekunua-jarcenta sukceso. (Kiam vi vidas sonĝon, tiam ĉi tio estas tute ebla!) Tiaj pensoj de kaŝpafista knabino ricevas justajn pensojn:
  - Ankaŭ mi bezonas justan heroon, grandan heroon, kiu gvidos ĉiujn!
  Kaj "Pantero" -2 iris al la infero. Tie ŝi apartenas!
  Tiel Svetlana racie traktis ĉiujn ...
  Oksana muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Poentu kvar - nul en nia favoro!
  La inaj gardistoj estas tre kontentaj pri kiom bonege ili faras kun la kontraŭulo. Ili estas militistoj el la ĉielo.
  Nun restas ok tankoj. Kvin Leonoj kaj tri Imperiestroj. La "Leono" havas tre potencan frontalan kirason de 250 milimetroj laŭ angulo, kaj 150 milimetroj laŭ angulo de 45 gradoj de la kareno. La kiraso de la "Leono" -2 flanko estas 82 milimetroj; la "Leono" -3, 125 milimetroj. Kaj la karenoj estas 200 milimetroj. Ne estas tiel facile venki tiajn mastodontojn.
  La "Imperiestro" -2 de la japana modelo de 250 milimetroj havas grandan deklivon sur la frunto de la kareno. Kaj tia uniforma kiraso en duono de la tanko, kaj 200 mm en la malantaŭo.
  Estas tre malfacile penetri la altkvalitan cementitan kirason de ĉi tiuj tankoj.
  La knabinoj pliproksimiĝas. Japanaj veturiloj ne havas mortajn sektorojn kie ili ne povas reboĉi, do bati ilin estas eĉ pli malfacila ol antaŭaj modeloj...
  La distanco estis reduktita al kilometro. Kaj ĉi tio jam estas riska. La "Leono" -3 ankaŭ havas barellongon de 100 EL. Ĉi tio signifas, ke ĝi povas bruligi tra la IS-7 en la frunto.
  IRANTE AL LA FUHRER - 3
  Jam estas tuta espero pri la manovebleco de Olga. La ŝoforo knabino estis tute nuda por pli bone senti la perturbojn de ĉiuj magnetaj kaj nemagnetaj kampoj. Kaj tiel evitu venenajn kaj mortigajn trafojn de la malamiko.
  Kaj finfine, la ĉaso daŭras tre serioze. Ok pafiloj estas pli ol unu. Ilia tanko jam estis trafita kvin fojojn, sed la obusoj reboĉis laŭ la dekliva kiraso.
  Olga flustras subspire preĝon, aŭ lastan rakonton. Vi povas moviĝi tiel, ke la efiko de la ĵetaĵo mildiĝas, kaj ĝi ne frapas tiel mortiga.
  Kaj Svetlana denove pafas... La morte vundita "Leono" leviĝas! La kvina tanko estas preta.
  La knabinoj denove kantis ĥore:
  - Leviĝanta lando estas grandega...
  Svetlana murmuris:
  - Mortbatalo de faŝistoj!
  Kaj nun la nudkruraj terminatoraj knabinoj metis novan ŝelon en la postaĵon. Ne tro rapide pafantaj sovetiaj armiloj, sed fortaj. Kaj denove Svetlana eltiras siajn ŝtrumpetojn kaj skuas la piedfingrojn. La mekanismo glate malaltiĝas, kaj la inercio de la pafilo estas donita al ĝi.
  Kaj jen alia "Leono" -2 letale ŝokita. Restas nur ses aŭtoj. Sed aliflanke, la plej danĝeraj kaj fortaj... Vi povas preni ilin sur la frunto, aŭ vi ne povas preni ilin. La angulo de racia deklivo de la kiraso estas tre alta.
  Sed Svetlana eligas konfidon. Post ĉio, ili estas komsomolaj knabinoj, kio signifas, ke ili naskiĝis por venki. Sed ĉi tie denove la lipoj flustras preĝon kaj ŝelon en la postaĵo.
  Estas pafo...
  Ve, ĉi-foje la sorto forturniĝis de Svetlana. La kuglo resaltis sur tre hardita, dekliva surfaco kaj reboĉis. La knabino kolere ekploris pro ĝeno kaj siblis:
  - Desastrosa movo... Konko en konsumo!
  La distanco inter tankoj ŝrumpas. Kaj estas klare, ke la malamiko signife antaŭ la sovetia maŝino kaj pafilo en la rapideco de fajro. Sed Olga sukcesas eviti mortigan mordon tirante la IS-7-tankon. Kaj la maŝino per iu sorĉado tenas kontraŭ la mortigaj obusoj de la malamiko.
  Sed ĉi tie Svetlana, por koncentriĝi kaj pli bone trovi malfortan punkton en la kiraso de la malamiko, flustras:
  - Kun nazia potenco, malhela kun malbenita hordo...
  Marusja, masaĝante la nudajn piedojn de la pafisto, ŝi anstataŭigis Oksanan, finis kanti:
  - Lasu nobla kolero boli kiel ondo!
  Svetlana pafas, kantante ĝis la fino:
  - Estas popola milito, sankta milito!
  Do la sepa tanko estas venkita. Ĝia turo estas reĵetita kiel fortranĉita matura boleto.
  Svetlana ĝoje krias:
  - Mi ne ŝatas malplenajn elspezojn... Mia unua movo estas mia lasta movo!
  Oksana kaj Nataŝka enmetas novan ĵetaĵon, kaj Marusja energie laboris per siaj manoj, provante ŝargi Svetlana per energio. Tia harmonia paro rezultis.
  Svetlana pafas, kaj jam la oka tanko flugas en la kosman submondon.
  Marusja ridas kaj flustras kontente:
  - Mia laboro!
  Ŝi efektive faris bonan maleolmasaĝon. Kaj tiam ŝi ronronis kiel kontenta kato.
  Restas kvar tankoj, el kiuj tri estas preskaŭ nepenetreblaj "Imperiestroj". La sovetia aŭto atingis ilin...
  Svetlana apenaŭ havis tempon por deploji la kanonon, kaj Aŭgustina ŝaltis la turturtacion... Ilia tanko glitis tra ĉiuj obstakloj kaj bone celita pafo, turnis la kirason de la "Leono"-3... Tiel, preskaŭ punkto. -blank estis finita kun potenca malamiko. Kaj nun restis nur malalte vundeblaj faraonoj. Sed la militistoj estas pretaj batali.
  Svetlana kantis:
  - Iom pli, iom pli - la lasta batalo estas la plej malfacila ...
  La lertaj knabinoj ŝovis konkojn en la postaĵon. Estu la IS-7 iom pli rapida. Alia afero estas japanaj, kaj fakte germanaj licencaj duonaŭtomataj pafiloj, kun pneŭmatika provizo de obusoj. Se la soveto ne veturus la ŝipanon de legenda knabino, tiam la samuraja rapida fajro jam frakasus ĉiujn, eĉ la kiraso de la sekreta siberia malmoliĝo ne helpus.
  Olga sterniĝis sur la seĝon kaj ŝiaj nudaj mamoj tuŝis la levilojn. Do estas pli facile por ŝi iri en staton de bataltranco. La germanaj veturiloj havis rapide rotaciajn gvatturetojn; ili faris plenan turnon en dek du sekundoj. La komsomolaj militistoj apenaŭ havis tempon por ŝargi la pafilon. Kaj Olga efektivigis la movon de la tanko.
  Tri venenaj, mortigaj ĵetaĵoj de tia distanco, nur trafis la ĝustan kirason kaj eksplodis dek metrojn malantaŭ la IS-7. Kaj kiel respondo, Svetlana kaj Avgustina trafis la germanojn kune, celante preskaŭ plene al la plej vundebla loko: la malantaŭo de la kareno, kaj provante minimumigi la deklivon de la kiraso.
  Ĝis tiu momento, la kazoj de la perdo de la "Imperiestro" estis izolitaj kaj, kiel regulo, ne en tankbataloj. Kaj tiam la deka aŭto ekbrulis, kaj restis nur du.
  Ĉiuj kvin knabinoj sentis la odoron de sango en si mem ... Piramidaj tankoj kaptis la sovetian aŭton per armila forto, kaj vomis obusojn. Kiel danĝera ĝi estas... De tia distanco, la mordo de kuglo kun volframo aŭ urania kerno estas tiel mortiga kiel hinda vipuro en la nazo.
  Olga estis kovrita de ŝvito pro superhoma streĉiĝo, kvazaŭ ŝi estus lubrikita per oleo. La knabino peze spiradis kaj ektremis pro ekstazo.
  Oksana kaj Avgustina ĵetis alian ŝelon en la postaĵon... Fariĝis vere varmege en la tanko, kaj ŝvito gutis el la korpoj de la duonnudaj knabinoj.
  Svetlana diras el la klasikaj:
  - Eliru al la Volgo, kies ĝemo aŭdiĝas, tiam kies ostoj krakas pro doloro! Ni eliras, ni majstro-lupo, sur lia lasta malnobla vojo!
  Kaj ŝi pafis, kaj komandanto Aŭgusteno helpis celi la pafilon helpe de gracia, nuda, knabina kruro. Ĉar la lacaj manoj de Svetlana forte tremis...
  La ŝelo reboĉis, kaj la germanaj veturiloj komencis turni sin. Tiam Olga sendis la IS-7, ĉar la maŝino estas sufiĉe rapida inter la enormaj japanaj, kaŭraj mastodontoj.
  Svetlana deplojis la pafilon, kaj laŭvorte tuŝis la barelon de la malamikkorpoj. Oksana kaj Marusya sukcesis ĵeti ĵetaĵon, en hasto, la radianta knabino kaj la militisto de Lumo pafis. Ŝi trafis preskaŭ tuŝante la barelon de la kiraso de malamika tanko.
  Granda japana aŭto ricevis mortigan truon, sed eĉ duono de la kofro estis forŝirita de forta sovetia.
  La knabinoj eĉ saltis de la skuado. Ĉe la samurajo, la batalkompleto detonaciis, kaj konkoj komencis krevi.
  Svetlana ĉagrenite pikis sin en la vizaĝon kaj ekkriis:
  - Nu, mi estas malsaĝulo!
  Oksana ne konsentis kun ŝi:
  - Vi morte pikis la "Imperiestron", kaj ĉi tio ne estas donata al ĉiuj!
  Svetlana malĝentile respondis:
  - Malpli da banalaĵoj! Pli bona ĵetaĵo donu pli rapide!
  Augustine respondis logike:
  - Tiam nia kanono estos tute disŝirita. La plej bona elekto estas reiri al via kaj anstataŭigi la barelon. Necesas ŝpari tian valoran aŭton je ajna kosto!
  Svetlana kontraŭvole konsentis:
  - Vi estas la komandanto kaj vi scias pli bone...
  Olga diris per tomba voĉo pro laceco:
  "Nun mi devas fari mian eblon por savi min!"
  La sovetia tanko ŝanĝiĝis en lastan ilaron por foriri de la venenaj kugloj de la faraono. Necesis alporti ege multekostan maŝinon al via tendaro sen plia damaĝo.
  Sed la decido montri la postaĵon al la "Faraono" ne estas la plej bona, ĉar la dorso de la IS-7 estas multe pli malforta ol la frunto. Kaj la ŝancoj morti multfoje pliiĝis. Krome aperis sur la ĉielo rajtigitaj NEYA-283-jetatakaj aviadiloj, kun 75-milimetraj aerkanonoj kaj raketmovitaj, negviditaj kugloj.
  Kaj ĉi tio estas pli ol serioza. La malamiko estas nur specialisto pri la detruo de sovetiaj tankoj, kaj tre rapida. Kaj liaj pafiloj estas ho, kiel rapide pafantaj.
  La okuloj de Olga eksplodis el streĉiteco, kaj la karisma Augustine aktive helpas la ŝoforon. Ili havas ununuran celon: travivi je ajna kosto. Kaj ili provos. Post ĉio, la knabinoj estas tre spertaj. La unua fajrobapto estis spertita jam en 1944. Ne en tanko, sed en la infanterio. Vere, junaj komsomolaj virinoj, kaj tiam eĉ pioniraj skoltoj, estis protektitaj, sed ili mem volis batali. Kaj ili kaptis la "Panteron" -2, neatendite montrante sian tankan talenton.
  Post tio, la knabinoj ĉiuj timis sendi ilin al la infero. Sed ili estis bonŝancaj, ili mem grimpis la diablon sur la kornojn, kaj neniu el ili estis iam grave vundita. Nur la diabloj havis grataĵojn, kiuj saniĝis sen lasi cikatrojn sur la haŭtoj.
  Aŭgusteno ankaŭ preĝis al si. Pli kaj pli reaktivaj, potencaj samuraja atakaviadiloj aperis. "Imperiestro" -2, kiu en veturado ne estas pli malalta ol IS-7, moviĝas post ili kaj pafas.
  Kompreneble, en moviĝo, la japanoj estas malpli verŝajne trafi ol de halto, sed ilia pafilo estas ekipita per hidraŭlika stabiligilo.
  Se Aŭgusteno scius la estontecon, ŝi verŝajne bedaŭrus, ke en la dudekunua jarcento komputiloj komencis tro solvi kaj la homa faktoro multfoje malpliiĝis. Pro tio, la dudekunua jarcento fariĝis jarcento de teknologiokonkurado, ne heroaĵo. Kaj tio faris la militon malpli interesa, kaj ne tiel heroa.
  Kaj nun ne la komputilo celas ilin, sed la personon. Kio, kompreneble, igas la batalon ruĝeme interesa kaj ekscita. Kaj estonte, pilotoj baldaŭ ne plu estos bezonataj!
  Aŭgusteno flustris preĝon kaj samtempe pensis: se Dio, kaj kio Li estas? Aŭgusteno havis fortajn dubojn pri tio, ke la Sinjoro malkaŝas sin per la Biblio. Ŝi iris al la rondo: juna ateisto, kaj havanta bonegan memoron sciis parkere, multajn bibliajn erarojn kaj kontraŭdirojn.
  Kaj kiel Dio en sia revelacio povas kontraŭdiri Sin? Kiel ekzemple Terah de la patro de Abraham povas havi naskiĝdiferencon de sepdek kvin jaroj, kaj mustardo esti dujara planto por iĝi arbo, en kies branĉoj konstruas siajn nestojn grandegaj birdoj? Aŭ, ekzemple, diferencoj en la datoj de la egipta kaptiteco, aŭ kiam reĝo David iris por la arkeo - venkinte la Filiŝtojn aŭ antaŭ tio? Kaj se mortis ĉiuj brutoj de Egiptujo, sur kiuj ĉevaloj Faraono postkuris Moseon kaj lian popolon?
  Jes, vi povas listigi erarojn en la Sankta Skribo dum longa tempo. Same pri la morale dubinda etna purigado, kiun la judoj faris en la Malnova Testamento.
  Ne, Nataŝa plej verŝajne kredis, ke kaj la Biblio kaj la Korano ne estas la revelacio de Dio, sed pure homaj ideoj pri la Plejalta Dio. La Ĉiopova plej verŝajne ne lasis klaran revelacion pri si. Kaj ĉiu persono povas interpreti sian kredon en malsamaj manieroj.
  Persone, Augustine estis plej altirita al Rodnovery, la mistera religio de rusaj prapatroj, antaŭ la kristana epoko.
  Do malmulte da evidenteco restas, kaj la originalaj tekstoj de la slavaj Vedaj. Tio kaŭzis la faktkonflikton de doktrinoj kaj disputoj pri Rodnoverie. Inkluzive la demando restas malfermita: ĉu niaj prapatroj estis slavaj monoteistoj, aŭ pli proksimaj al helena paganismo. Kaj kompreneble multaj slavaj triboj, kaj eble sur la loko de Rusio estis potenca ŝtato: Hiperborea?
  Multaj grekaj aŭtoroj skribis pri ĉi tiu potenco en antikvaj tempoj. Kaj se homoj kredas je la realo de Atlantido, kiu estis menciita nur de Platono, kial ne kredi je Hyperborea. Ja multaj aŭtoroj parolas pri ĝi.
  La vorto Hiperborea mem signifas: la lando de la norda vento. Tio signifas, ke ĝi situas proksimume kie estas moderna Soveta Rusio. Kaj tio atestas: nia Patrujo estas multe pli malnova kaj pli klera ol multaj homoj pensas. Kaj eĉ la piramidoj en Egiptujo estis konstruitaj de niaj prapatroj. Estas multaj sciencaj pruvoj kaj pruvoj pri tio.
  Antaŭ jarmiloj, la prapatroj de la rusoj konstruis la unuajn setlejojn ĉe la malproksima flanko de la luno. Ili fondis urbojn sur la poluso de Marso, kaj... Eble ekzistas rusaj setlejoj sur Siriuso kaj la primara Hiperborea kulturo konserviĝis. Imagu, ke ie en la steloj oni parolas la rusan kaj adoras la ĉiopovan Vergon.
  Ia katastrofo, verŝajne de kosmaj proporcioj, okazis sur la planedo Tero, kaj ĝi detruis Hyperborea. Sed ĝi ne povas esti eterne. Plej verŝajne ekzistas rusaj imperioj en aliaj mondoj kaj galaksioj. Aŭ eble eĉ la planedo Tero, la sola subluna planedo en la universo, kie la rusoj ankoraŭ ne regas?
  Cetere, verŝajne pro kialoj, kiuj baldaŭ estos venkitaj!
  Kapitano Aŭgusteno ravite kantis;
  Konu la Patrujon, ni protektos kaj vastigos,
  Ni donu oceanon de senfina amo...
  Sub la flago de ununura, sankta Rusio -
  Lasu miajn posteulojn ludi per rido!
  Kaj en la plej lasta verso, io ekbrilis en la tanko. Aero-ter-raketo ramis en la tegmenton de sovetia tanko kaj eksplodis interne.
  La ŝipanaro kun belaj knabinoj estis ĵetita en sovaĝa, ruliĝanta, fajra kaj metala ventego.
  Andrei vidis kiel sovetiaj homoj batalis kun samurajo. La ina tankskipo, kvar knabinoj, sur malmoderna T-34-85, iras en batalon kontraŭ japanaj mastodontoj. Sed ilia kuraĝo kaj heroeco estas kontraŭ la teknika supereco de la samurajo. Jen venas la duelo, la japana tanko "Tanako" kun 88 mm pafiloj, kopiita de la germana "Tigro". Ĝi superas la sovetian aŭton en fronta kiraso kaj armilaro. Nur surŝipe estas ŝanco knokaŭti.
  La knabino veturanta Nicoleta premas la pedalojn per siaj nudaj piedoj kaj manovras por malhelpi sin esti trafita de peza, japana kuglo elfluganta kun rapideco de pli ol kilometro je sekundo. La knabino sentas sian aŭton en siaj nudaj kalkanoj, kvankam ekstere ankoraŭ ne estas tro varme. Estas nur la 1-a de majo kaj la bataloj okazas en Siberio, kelkloke estas neĝo. Sed la militisto scias, ke nur tiamaniere, senigante ŝiajn krurojn de ŝuoj, ŝi akiros sentemon, kiu ebligas al ŝi fariĝi unu kun la maŝino. Kaj tiam pli potenca pafilo, peza sesdek kvin tuna malamika tanko estos senpova.
  Japana ŝelo pretersaltas, kaj Nicoleta murmuras subspire:
  - Kiu kutimas batali por venko ... Li kantu kune kun ni ...
  Angelina estas artileriisto, ŝi ankaŭ estas nudkrura kaj ĉarma. Ruĝharaj tiaj - haroj la koloro de la tagiĝo. Montrigas la pafilon kaj pafas... Necesas forĵeti la malamikon de la vido... Ŝia ŝelo trafas la pafilmantelon - porko-muzelon, la malamiko skuiĝis. Ne, ĝis nun ili ne povas penetri 200 mm en la frunto, sed ili montris, ke ili pafas pli precize. Kaj la rapideco de ilia sovetia maŝino kreskas. Ŝi iras en lasta rapido, kaj Nicoleta eĉ sukcesis akceli la dizelmotoron.
  La ŝipanestro Natasha, natura blondulino, ankaŭ estas tre bela laŭ figuro kaj vizaĝo kun vireca mentono. Li kombinas la devojn de radiofunkciigisto, kio ebligis redukti la ŝipanaron de kvin homoj al kvar kaj pliigi la municioŝarĝon en la tanko.
  Ŝargante helharan Sophia. Ĉi tie ĉiuj kvar knabinoj estas belaj, kaj kun minimumo de vestaĵoj: por igi ĝin pli komforta. Krome, la tanko varmiĝas en moviĝo kaj fariĝas varma en ĝi.
  Angelina ridas kaj diras:
  - La popolo kaj la armeo estas unuigitaj!
  La japana aŭto kraĉas denove, sed ne povas bati ĝin. Kvankam ĝi pafas uzante bonegan optikon. La knabinoj kantis ĥore:
  Tia vorto estas Patrujo por ni,
  Granda, senlima Rusio...
  La knabinoj estas nur altnivelaj
  Kaj la ĉefa Stalino estas nia hero-mesio!
  
  En la lando de la sovetia ruĝa flago flugas,
  Kaj la pioniroj kantas sian koruson...
  Ni deziras bonon al nia patrujo -
  Estas loko en la radia paradizo!
  
  Ni levos Sovetujon super la mondo,
  Li estos ekzemplo por la aĝoj...
  La malbona sinjoro vane nudas siajn dentojn,
  La rusa revo realiĝu!
  
  Rusujo vi estas pli bela en la lumo de ĉiuj,
  Ne ekzistas pli bela lando en la universo...
  Ni havas egalan polon, liphara ĉeĥo,
  Patrujo donos al homoj feliĉon!
  
  Ni amas nian landon per ĉiuj koroj,
  Kvankam estas multaj problemoj...
  Por mia Rus', mi mortos kun ĝojo,
  La arkianĝelo renkontos min kun severa rigardo!
  
  Kiel bone estas por ni vivi en paco en la mondo,
  Milito, tamen, denove estas sur la sojlo ...
  Kaj la vivo estas maldika, kiel silka fadeno,
  Kaj eĉ la dioj estas senkompataj al homoj!
  
  Mi petas Kriston, pardonu min,
  Ke li estas peka, kaj ne pura je fido en koro ...
  Kaj mi eĉ ne havas dudek jarojn -
  La morto jam frapas al nia pordo!
  
  Ne rompu la sanktan ŝnuron
  Esti fidela al Dio estis forte petita ...
  Li promesis: Mi renversos Satanon -
  Kaj vi servas Patrino Rusio!
  Sur la lasta linio, Angelina movis la kuglon precize en la flankon de la japana "Tigro", pugo-al-pugo inter la kareno kaj la gvattureto. La municio eksplodis, kaj la tanko komencis disŝiri. La knabinoj ekkriis pro ĝojo. Kaj ili havas novan malamikon - la japanan "Panteron". La aŭto estas rapida, kiu ankaŭ rapidas alproksimiĝi.
  Nicoleta kriis:
  - La trumpeto vokas nin!
  Kaj tiris la levilon. La japanoj agis kuraĝe, sed malprudente. Malgraŭ la rapideco de la pafilo kaj la ĉeesto de hidraŭlika stabiligilo, la samurajo ne sufiĉe precize pafis - li maltrafis. Kaj la knabinoj, malliginte la teron, trapikis ĝin en la tribordan flankon. Kaj ili kantis unuvoĉe:
  - Sed Pasaran!
  Do la tria tanko eliras renkonte al ili. Skuas 128mm trunkan kanonon. Sed la knabinoj tute ne ĝenas ĉi tio. Ili moviĝas je ĉiuj rapidecoj, kaj ilia tanko eĉ saltas kiel flugilhava. Kaj la militistoj kantas je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia heroa forto ... Forto de spirito kaj volo!
  Kaj tiam Angelina, ruĝhara knabino en unu bankostumo, sukcesas pafi tiel ke ŝia kuglo trafas la barelon de la malamiko. La japanoj ĵus prenis ĝin, perdis la muzelon, senhelpaj. Kaj nun eĉ potenca ĉiuflanka defendo ne helpos lin. La virtuozo Angelina pelis la kuglon en la malsupran parton de la kareno - inter la rulpremiloj. Kaj la japana okdek-tuna mastodoto komencis disŝiri kaj diseriĝi en fragmentojn. Lia turo ankoraŭ tenis iom da tempo, kaj poste derompiĝis kaj tordis la distranĉitan stumpeton.
  La knabina tankoskipo ridis kaj kantis:
  - La batalanto havas heroan aspekton, kiun vi volas gajni - per unu svingo!
  La sekva viktimo de la militistoj estis memvetura pafilo kun 310-mm kanono. Terminator-knabinoj kantis:
  - Kalina, viburno, ho kia viburno, viburno!
  Kaj Angelina sendis obuson en la ventron mem de la pafilo. La japana memvetura pafilo ekflugis, kaj nur la rulpremiloj de la raŭpoj disiĝis en ĉiuj direktoj. Ŝajne la samurajo ne atendis ĉi tion!
  Estas kuraĝaj virinoj en rusaj vilaĝoj!
  Nataŝa eĉ kantis per sia radia voĉo:
  Estas virinoj en nia Rusio,
  Ke ili facile veturas aviadilon...
  Ke ĉiuj en la universo estas pli bela -
  Ŝerce, la kontraŭulo estos batata!
  
  Ili naskiĝas por venki
  Por glori Rus' dum jarcentoj!
  Ja nia praavo -
  Por ili, ili tuj kolektis armeon!
  Kaj la kvina japana aŭto "Pantero" ricevis ŝelon en la raŭpo kaj per inercio en moviĝo ramis la samurajon "Tigro". Tiel, unu sovetia donaco sendis du japanajn mastodontojn al la venonta mondo.
  Kaj rusaj knabinoj ankoraŭ batalas en la aero. Sur la malmoderna Yak-9, piloto Maria faras mirindajn turnojn, sentime ĵetante sin al la jetmotoraj moskitoj de la japanoj.
  Maria estas tre bela knabino - mielblonda, kaj ŝi ankaŭ batalas en la sama naĝkostumo. Jen ilia modo: tuta ordo da knabinoj, ke eĉ vintre ili provas elteni kun minimuma vesto kaj promenas kaj batalas nudpiede. Sed ĝi estas tiel efika. La nuda korpo sentas la teknikon, vi neniam sentos ĉi tiujn ŝtalajn kaj flugilhavajn ĉevalojn en supertuto.
  Jen japana ĉasaviadilo falas, postlasante fumantan voston. Kaj la knabino diras:
  - Rusa kavaliro surgenue sovaĝuloj,
  Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la Tero!
  Kaj ĉi tio estas malgraŭ la superforta supereco de la malamiko en armilaro, rapideco, kaj eble eĉ en manovro. Sed pli altaj potencoj favoras belajn knabinojn. Kaj militistoj faras verajn miraklojn sur la ĉielo kaj sur la tero, eĉ se ili uzas malmodernajn armilojn.
  Kaj nun Maria, per la plej lerta manovro, kuŝiĝas sur la flugilo kaj glitas inter du japanaj jetoj. Kaj sendas aerkonkojn, lumigante la vostojn de la imperiaj pilotoj. Kvankam la samurajo estas fortaj en la aero, ili ne havas tempon por reagi al tiaj lertaj movoj. Ĉar la aviadilo kaj la piloto mem estas esence unu. Ŝi dancas inter jetoj erupciitaj de aerkanonoj, kiel dancisto inter kobroj.
  Tion signifas speciala trejna metodo - hodiaŭ vi batalas kontraŭ la japanoj, kaj morgaŭ vi piedbatos la azenon de Germanio.
  TRAFITO EN LA FUHRER-4
  Kaj nun Alvina rimarkis, kiel germana piramida tanko moviĝas laŭ neĝblovo. La plej nova maŝino kun 105 mm pafilo. Ĝi havas tre grandan areon de kontakto kun la grundo, kaj ĝi ne havas paleton. Tiel, ĉi tiu tanko havas altan transterenan kapablon, eĉ pli bonan ol la tridek kvar. Bona pafrakteco, intervalo kaj precizeco de fajro de duonaŭtomata pafilo kun bonega optiko igas ĉi tiun tankon reĝo sur la batalkampo. La plej grava afero estas nepenetrebleco, eĉ se pafado de la flankoj kaj de embusko.
  Alvina kuris post la germana aŭto. Nudaj piedoj estas malpezaj, ili estas bonaj por treti sur la neĝo. Do, verŝajne estas agrable. Kaj la juna militisto ankoraŭ estas, fakte, knabino. Ŝi vere volas salti kaj kapriolo.
  Sed nun ŝi... La germana tanko haltis. Li estas iom antaŭ la nudpieda militisto, kaj la muzelo tremas. La blonda terminatoro plirapidigas sian kuron. Nun aferoj eble fariĝos interesaj. Kiel ĝi rezultis, kaj fakte, ĝi komenciĝis. Unu liphara Fritz volis fumi.
  Ne mirinde oni diras: fumado mallongigas la vivon! En ĉi tiu kazo, ĉi tio estu komprenata kiel neerara vero.
  Do, fakte, antaŭ ol la cigaredo ankoraŭ kadukiĝis, kaj la Fritz kaŝiĝis en la tanko, kaj Alvina ĵetis glacipeceton per siaj nudaj fingroj de siaj ĉizitaj kruroj. Kaj la pinto trapikis la faŝiston ĝuste en la sunarterion. Fritz komencis mallaŭdi, sufokiĝante pro sango. La lukokovrilo situas de la postaĵo, kaj retirebla, por ne krei vundeblecojn en la kiraso. Kaj sincere, la nazioj ne estas dolĉaj.
  Sango estas amara, precipe se vi elverŝas ĝin mem! Kaj la faŝisto verŝis ne nur la veron, sed ankaŭ brulantajn larmojn.
  La dua nazio elŝovis la kapon el la luko... Albina ĵetis ŝtoneton al li. Ŝi ĵetis ĝin per la mano, sed ankaŭ tre precize, tiel ke la peceto rompiĝis. Kaj en la piramida tanko de la plej nova dezajno estas nur du ŝipanoj. Ĉar ĉio estas aŭtomatigita, kaj la maŝino mem estas regata de stirstango. Nu, tre similaj al tiuj uzataj en ludkonzoloj.
  Alvina elĵetis la germanajn kadavrojn kaj fajfante diris:
  - La kadavro de la malamiko bone odoras, sed ĝi ankoraŭ malbonodoras! La kadavro de amiko ne malbonodoras, sed ĝi odoras malbone!
  Post tia retorika frazo, la militista knabino kaj juna sorĉistino de Eroso movis sian tankon serĉante celojn. Jam estas tempo por ĉasi faŝismajn estaĵojn. Kaj tiam ĉiuj el ili finfine estis kaptitaj de tiuj Fritz.
  Alvina sentis, ke ŝi baldaŭ stumblos sur tankkolono. La piramideca tanko, kion ajn oni povas diri, estas ankoraŭ maloftaĵo. Do vi devas trakti evidente pli malfortan malamikon, do gardu vin kontraŭ la Fritz.
  Kaj jen la kavalkado. Kvar tankoj "Tigroj" -3 - "Reĝaj Tigroj" kun malgranda turo kaj kompaktigita aranĝo. Io kiel "Pantero" -2 en pligrandigita formo. Tri tanko "Tigro" -2, kaj ses veturiloj "Leono" -2. Estas dek tri entute. El tiuj, la "Leonoj" -2 kun 105-milimetraj pafiloj estas la plej danĝeraj.
  Sed la piramida tanko havas pafilon kun barela longo de 100EL. Kaj tio signifas, ke ĉi tiu tanko estas la plej malvarmeta kaj timiga.
  Ĉi tie Alvina direktas la barelon al la Leono antaŭe. Juna militisto memoras magiajn lertaĵojn. Estas necese plaĉi ĝuste la pugon inter la turo kaj la kareno. Tiam, eĉ de neatingebla distanco, la malamika maŝino disiĝos.
  La kuglo ŝajnas moviĝi tre malrapide. Kaj nun la porka muzelo "Leono" estas angula kun konveksa turo, disiĝas kaj komencas eksplodi.
  Alvina kantis kun ĝojo:
  - Ni batalos por hela morgaŭ... Ni kisu!
  Kaj la aŭtomata kanono ŝarĝis sin. La militista sorĉistino denove ekpafis uzante siajn graciajn piedfingrojn. Kaj alia vundita "Leono" kliniĝis kaj ekstaris.
  Alvina prenis ĝin kaj kantis denove:
  - Falango - cent legioj! Falango - nenio kontraŭ ili!
  Tion signifas magia talento! Kaj lerni aplikatan magion. La sorĉistino sentas kaj vidas ĉion mem. La korpo reagas antaŭ konscio.
  Lerta turnu kaj klaku. Kaj la kvara "Leono" jam trovis ŝnuron en Hadeso.
  La resto de la germanaj tankoj malfermis fajron. Unu ŝelo eĉ trafis la "Testudon", sed preskaŭ tute reboŝiĝis. Tre dekliva kiraso en piramida tanko. Kaj jen la kvina "Leono" iras en ĉerkon de fandita segpolvo.
  Alvina eĉ moke kantis:
  - Nu, se vodko ne estas pelata de segpolvo. Kun postebrio Fritz cent boteloj en la flanko!
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj ekridegos...
  Ĉi tie denove ili trafis ŝin, sed ĉi tio estas nur sonorado kaj ne tro surdiga. Kaj jen la lasta "Leono" pelita en fajran budon. La obusoj de la 105 mm Lvov-kanono estas la plej danĝeraj. La "Tigroj" havas 88-mm-pafilojn, kiuj estos pli malfortaj laŭ penetrado. Sed ĝi ankaŭ estas ekstreme danĝera por la T-34-85, precipe pro la malkresko de la kvalito de la kiraso de sovetiaj veturiloj.
  "Tigro" -3 estas la plej protektita, sed ĝi ne povas rezisti la 105-milimetran kanonon "Testudo". Alvina denove pafis per la nuda piedo. Malgraŭ la distanco de kvar kilometroj, ŝi neniam maltrafis.
  Kaj ŝi pafis la sekvan pafon ĉe la "Tigro" -2 en modernigita versio uzante rozkoloran langon. La germana tanko komencis krevi kiel skatolo da artfajraĵo. Krome, la pecoj de la skatolo denove eksplodis en la aero, plaŭdante en malgrandajn pecetojn.
  La gardista knabino estas en la plej bona humoro kaj ŝi kantis;
  En la mondo de elfoj estas ankaŭ drako,
  Li flirtas kiel flugilhava falko...
  Se la malamiko en batalo estas kondamnita -
  Ĝi simple ne pliboniĝas!
  
  Se la lando estas eĉ pli bela ol sonĝoj,
  Kie la ora rivereto ankaŭ estas aŭtuno...
  Kaj Satano laŭte ridas
  Ni ankaŭ petas de li scion!
  
  Kredu min, la trolo ankaŭ ne estas fiulo,
  Acera kalkulo kun birda ĉerizo bonodora...
  Malbona kavaliro, kiun vi mortigas en vi mem -
  Fariĝu granda humanisto en via animo!
  
  Beleco kaj beleco sur la kampo -
  Fojnamasoj de reĝoj brilas en oro...
  Rapidu tra la nudpieda herbejo,
  Bone por la uloj en varma majo!
  
  Kaj kion volas la sorĉisto,
  Skrapu sur malpezajn kanvasojn...
  Verŝu pli fortan pluvon sur la teron,
  Fariĝi simple nekomparebla!
  
  Sreb ni perlas polvon el la mondo,
  Fariĝu la roso la plej hela smeraldo...
  La fabelo fariĝos vera rakonto
  Kaj la realo fariĝos mirinda miraklo!
  
  Mensogoj ofte ĉirkaŭas nin,
  Mensogoj foje prosperas...
  Korvoj rapidas trans la kampon -
  Infero minacas la miraklo-paradizon!
  
  Kiu estas granda en la Patrujo, kaj kiu estas malgranda,
  Ni naskiĝas nur gigantoj!
  La Ĉiopova desegnis por ni la vojon,
  Kie estas la flamengoj, en la plumoj de la pelikanoj!
  
  Kaj ni atingos tiajn altojn
  Kian pli grandan grandecon ni ne konas!
  Nia devizo estas kaj honesta kaj alta,
  Habel estas feliĉa - Kain estas detruita!
  iru AL LA FUHRER -5
  Kaj kun fido, vi povas movi montojn. Ĉi tie antaŭe aperis licencitaj "Panteroj" -2 el germanaj specimenoj. En la frunto, ili estas nepenetreblaj por la sovetia pafilo, havante 150 mm da dekliva kiraso. Sed malantaŭ la pafilo estas Alvina mem. Kaj la knabino pafas, ĝuste ĉe la raŭpo. Ricevinte baton, "Pantero" -2 iras flanken kaj ramas sian najbaron. Kaj ambaŭ veturiloj kun 88mm pafiloj eksplodas. La kugloj ene de ili reagas al cerbokomocio.
  Alvina bele pepas:
  - Poentu du - nul en nia favoro! Malfermante mian konton!
  Kaj la militisto daŭre pafas, ŝi estas mirinda en sia bikino. Kaj plej grave, en la tanko, nur ŝi kaj la ŝoforo Nicoleta, tiu, kiu tiel subtile sentas ŝian aŭton kun siaj nudaj plandumoj. Sed ili gajnis konkojn al la okulgloboj, kaj povas fari uraganan fajron por mortigi. Kaj la nudaj kalkanoj de la knabinoj laŭvorte zumas, kaj ruĝiĝas pro streĉo kaj saltoj!
  Alvina denove trapikas la raŭpon per unu pafo, kunpuŝis du japanajn tankojn kaj diras:
  - Ni pligrandigas la breĉon: kvar nulo!
  Kiel bela estas ĉi tiu knabino. Ŝi havas tiom da graco kaj sprito. Denove metas la kuglo en la postaĵon, pafas kaj diras:
  - La rusa kavaliro ne ĝemas pro doloro...
  Tio estas vera, sed la japanoj havas ion pri kio ĝemi: iliaj du tankoj denove koliziis.
  Alvina ridas kaj aldonas:
  - Lia nuklea glavo ne timas!
  Kaj denove pafo de kiu du pliaj japanaj aŭtoj kolizias. Nu, la knabino: vera, unika batalanto. Alvina palpebrumas al si en la reflektoro. Ŝi ankaŭ estas vere amuza. Ja li faras bonan agon: li liberigas sian landon. Kaj kiel ŝi ŝatus multobligi sian forton nun.
  Terminator knabino kantas:
  Li ne dronos en nigra truo!
  Kaj li pafas tiel, ke la japana tanko vomas, kaj tri aŭtoj jam kolizias samtempe.
  Kaj Alvina aldonas:
  - En la plasmo de la steloj, lia spirito ne brulos!
  Kaj tri pliaj aŭtoj kolizias pro unu frapo en la raŭpo. Tiel mojosa Alvina estas - militisto de la plej alta klaso.
  Kaj la knabino daŭre fame malstreĉiĝas, kaj eĉ kliniĝas en la tanko pro kolero kaj pasio.
  Ĉi tie denove ĝi kraĉas ĵetaĵon, kiu trafas la malamikon kun matematika precizeco.
  En knabino de ĉi tiu eĉ pli kaj pli vento. Ŝia kolerego iĝas sendimensia kaj braveco preter ĉiu laŭdo.
  Denove la ĵetaĵo flugas, konstruante la viktimojn, kaj la knabina gardisto kantis:
  - Pretekste...
  Ŝi denove pafis kaj daŭrigis kun entuziasmo:
  - La celoj de homaranismo!
  Denove, sukceso de granda distanco kaj la daŭrigo de kantado estas ĝuste virtuozo:
  - Al la paradizo...
  Tiam denove preciza pafo, kaj tri brulantaj tankoj.
  - Konstruu sur la tero!
  Tiam denove pafo kaj la daŭrigo de virtuoza kantado:
  - Clinton ŝanĝis al la vojo de faŝismo...
  Kaj denove enkonstruita sukceso:
  - La templo starigis bastardon al Satano!
  La knabino pli kaj pli ekscitiĝis. Kvankam ŝi kontraŭbatalis la japanojn, ŝi kantis pri Ameriko:
  - Kie infanoj kutimis amuziĝin...
  Kaj denove, preciza pafo puŝanta tankojn. Kaj daŭrigo:
  - Monto da sangaj korpoj kreskis!
  La knabino turnis sin kaj daŭrigis kun senĉesa entuziasmo:
  - Ne ekzistas pli timiga loko sur la planedo!
  Kaj denove pafo, ĉi-foje puŝante la licencitajn "Tigrojn" -2 kune.
  - Venas redistribuo de la mondo!
  La Gardisto-Knabino daŭre kantis entuziasme:
  - Sur la vangon fluas la sango de la infano!
  Kaj dum pafo, li daŭrigas:
  "Lia vivo estis mallongigita!"
  Kaj denove, najlante la japanojn, li daŭrigas:
  - La kapo de la knabino returniĝis!
  Kaj denove, evitante la konkojn, la knabino-diablo sukcesas pafi kaj kanti:
  - Ŝia patrino brulas proksime!
  La knabino, daŭre pafante, kantas plu:
  - Tage kaj nokte ili bombas senĉese!
  Alvina denove frapis kaj daŭrigis:
  - Domaĝu sen scii honton!
  La ruĝhara diablo denove puŝis kaj daŭrigis:
  - De tio, ke Clinton fariĝis gigolo!
  Kaj disbatante kontraŭulojn, finis la verson:
  - La tuta lando mortas!
  Alvina ŝi estas grandioza en sia beleco kaj ludemo. Ŝiaj pafoj estas simple io unika, kaj esprimplena - se vi povas priskribi la flugon de kuglo tiel. Ruĝhara knabino, ĉi tio estas vera miraklo.
  Kaj ŝia voĉo, kiu rompas la spacon:
  -Kiel naziaj NATO-soldatoj ....
  Alvina daŭrigis entuziasme:
  - Ekstermu virinojn kaj infanojn!
  La militisto aldonis entuziasme:
  - Malbonaj ekzekutistoj kaj kontraŭuloj!
  Post tio, la militisto tranĉis per sia tuta forto, kaj ekbruligis kvar tankojn samtempe.
  - Oni ne povas meti ĉenojn sur la slavojn!
  La militisto entuziasme daŭrigis, pli kaj pli ekscitita:
  - Nokte kaj de granda distanco!
  Alvina entuziasme, krome, kun kreskantaj pecetigitaj malamikaj tankoj kaj kantis:
  - Ĉu vi povas bombadi Serbion!
  La pasio de la militisto brulis sur la pliiĝo:
  - Sed venos venĝo al la vandaloj!
  Kaj la fino de la verso kun nova kolizio de kvar tankoj de trafado de unu aŭtoveturejo.
  - Ni forte batos la barbarojn!
  Alvina denove ekpafis ridetante, montrante siajn dentegojn:
  - Ni estas tricent milionoj da slavoj!
  Tondro Pafo kaj Daŭrigita:
  Ni ĉiam povis batali!
  Ĉi-foje, nur tri tankoj estis detruitaj per unu pafo, sed aliflanke, du tutaj "Imperiestroj"!
  Kaj trapika kanto, svingante la vortojn:
  - Hitlero estis ĵetita en la mallumon de Sodomo!
  Kaj tiel plu kun spriteco kaj takto. Kaj kun vigla okulo:
  Ni piedbatu ankaŭ la flankojn de Clinton!
  Kaj kiaj kantoj svarmas en la kapo de Alvina, la terminatora knabino:
  - Se ni ĉiuj kunigas la manojn!
  Tiam la knabino komencis kanti eĉ pli penetrante:
  Ni povas disbati la Pentagonon!
  Kaj pafado tiel ke kvin tankoj eksplodis tuj finiĝis:
  - Vekiĝu el infera forgeso! La fiero de nia NATO ne povas esti mortigita!
  Do ankaŭ la tankoj finiĝis. Alvina fiksis siajn okulojn sur sia pasio kaj ronronis pro sia bato:
  - Kaj mi amas knabinojn, mi kolektos ilin... Mi kondukos vin laŭ la surfa linio!
  Kaj denove sovaĝaj ridegoj. La knabina gardisto palpebrumis al iu en la medio. Kaj tiam ŝi haltigis sian aŭton kaj komencis atendi la liveron de la batalkompleto. Laŭdita Nicoleta:
  - Vi moviĝis tre bone, ni neniam estis trafitaj!
  La blonda knabino modeste respondis al la ruĝharulo:
  - Ne certe tiamaniere. Kelkfoje la obusoj trafis nin, sed malproksimiĝis. Feliĉe, la kiraso T-34-85 estas surfachardita kaj bone reboniĝas!
  Alvina diris kun radianta rideto sur la lipoj:
  - Usonaj tankoj havas pli viskozan kirason, kaj ili reboĉas pli malbone. Kaj nun nur ni trafos sur parton de la okupata teritorio de Usono.
  Kaj la gardista knabino faris siajn okulojn al la juna komsomola ŝoforo, kiu alportis la municion. La junulo ruĝiĝis pro embaraso, kaj Alvina metis sian manon sur lian genuon, frotis lian nudan haŭton, ĉar la knabo estis en pantaloneto. Li ruĝiĝis pli forte. Alvina lekis siajn plenajn lipojn, kvazaŭ ŝi vidus luksan pladon. Bela komsomolano, ankoraŭ senbarba, kun ruĝeca vizaĝo, eble virgulino, kiel deloga ĝi estas por diablo. Kaj ŝi alkroĉiĝis al li. Sen ia hezito, turniĝantaj en volupta ventego. Dum ŝarĝado, Alvina laboris kun forlaso, ŝia kapo klinita. Tiam ŝi ekstaris kaj lekis siajn lipojn kun ĝojo, grumblante:
  - Kiel mirinde esti kun vi, vi estas mia heroo!
  Kaj denove la militisto saltis en la tankon, por daŭre agi kiel heroo kontraŭ Japanio. La Ruĝa Armeo jam alproksimiĝis al Vladivostoko. La mondo ŝanĝiĝis kaj iĝis pli kolera en ĝi. Jes, Sovetunio perdis la Duan Mondmiliton pro trafo en la Fuhrer. Sed Sovetunio nun leviĝis de la genuoj.
  Kaj tiel Alvina sur tanko eniris la batalon per japanaj memveturaj pafiloj. Kaj denove pafas sen manki. Sed kun memveturaj pafiloj estas pli malfacile, ĉar ili staras senmove. Sed ĉu ĝi kapablas embarasi ruĝharan diablon? Jes, neniel! Ŝi sendas ĵetaĵojn pli kaj pli furioze. Jen licencita "Sturmtiger", ektirita kaj la fragmentoj disĵetitaj en malsamaj direktoj, turniĝante kaj rompante la ceterajn memveturajn pafilojn.
  Alvina rikanis kaj kantis:
  - Jen, jen! La knabino fariĝis Satano!
  Kaj jen denove pafo en la kanonventro de la "Sturmtigr". Kaj ĝi krevis kiel veziko, disiĝis en tre multe da fragmentoj. Pluraj el ili preskaŭ flugis al la sovetia tanko. Nicoleta, lerte manovris por eviti esti trafita per konkoj, kelkaj el kiuj pezis kvarcentpezojn. Alvina tamen provis antaŭeniri la malamikon.
  Jen usonano, licencita "Patton". De ĝi, fragmentoj estas disĵetitaj en ĉiuj direktoj.
  Alvina ridas kaj muĝas:
  - La himno de la Patrujo en la koroj, kaj la enkorpiĝo en sonĝoj!
  Alvina pafas kaj denove batas, denove briletas la dentojn...
  Sed malamikaj ŝtormsoldatoj aperas de supre. Ili balanciĝas dum ili moviĝas, kaj jetaj raketoj estas suspenditaj sur la flugiloj. Alvina, sen iu ajn embaraso, pafas al la malamiko per 85 mm kanono. Ricevinte "donacon", la samuraja atakaviadilo estas disrompita, kaj frapas per fragmentoj dekduo da aviadiloj flugantaj proksime.
  Alvina prenis ĝin kaj kantis:
  - Kaj la samurajo flugis al la tero ... Sub la premo de ŝtalo kaj fajro!
  Kaj denove, la Sturmtigr, fabrikita sub germana licenco, per 400-milimetra raketlanĉilo, iĝis viktimo.
  Kaj kiel ĝi vomas, kiel malplena bombo falas. Sed estas pli malvarmetaj aŭtoj. Ekzemple, ne la plej masiva "Sturmmaus" - kun 650- milimetra reaktiva bandura. Ĉi tio vere estas pafilo kaj maŝino pezanta ducent tunojn. Estas timige eĉ rigardi ŝin.
  Sed Alvina nur ĝojas, ke ŝi alfrontis tian potencon. Nur la pafoj de tia kanono estas ege danĝeraj. Eĉ se ĝi trafas en distanco de cent metroj, eĉ tiam ĝi povas rompi la turon. Sed la militisto sendis la ĵetaĵon al granda distanco en arko, fidante je sia intuicio. Kaj la donaco flugis tra la aero, kaj ramis en la centron mem de la trunko. Kaj kiel bruas la Sturmmaus. Fragmentoj flugas en ĉiuj direktoj, kaj tankoj, memveturaj pafiloj estas ĵetitaj al alteco de dekoj da metroj. Estis kvazaŭ la terkrusto estis malfermita kaj koleraj demonoj elsaltis el la tero.
  Tornado de fajro kaj ŝtalo deĉeniĝis, kiu turniĝas kaj rompas ĉion.
  Alvina prenis ĝin kaj kantis kun entuziasmo:
  Estas mirinda, granda lando en la mondo,
  En kiu infanoj vivas feliĉe en abundo!
  Ĝi naskiĝu en la aflikto de bataloj,
  Sed ŝi fariĝis la plej bona en la tuta planedo!
  
  Ja vi estas mia kara Patrujo,
  Lando de grandaj lagoj kaj gigantoj!
  La popoloj de nia Patrujo estas familio -
  Kaj ne ami ŝin kompreneble strange!
  
  Rusio estas la plej granda el landoj -
  La universo estos sub vi!
  Sed tiam uragano de morto trabalis -
  Kio okazis al mia sankta Patrujo!
  
  Furioza faŝismo trairis ĝin,
  Ili bruligis la urbojn, kaj en la cindro de la vilaĝo ...
  Malnobla revanĥismo nudigis la dentojn,
  Ne estas feliĉaj tagoj de la patrujo!
  
  Sed la rusoj ne devis perdi la koron,
  Kiel la salo de la tero, la floranta Patrujo!
  Ni kolektos fortan armeon por batalo -
  Venas epoko - feliĉo, komunismo!
  
  Ni kontraŭbatalis la atakon de la malbona hordo,
  Ili frakasis la turkojn, batis ankaŭ la polojn...
  Legioj de Satano iradis
  Ni venku la pluvon, neĝoŝtormon kaj sluvon!
  
  Ni iru al Berlino - eĉ faŝismo,
  Sukcesis kuniĝi kun la oceano ...
  Kaj torentoj de sango fluis malsupren
  Jen malĝojaj vizaĝoj sur la ikonoj!
  
  Kredu mian ortodoksan
  Estos loko por la falintoj en la paradizo de Dio,
  Rusio ne povas esti disigita por rubloj -
  Mi rigardas al Jesuo kun preĝo!
  
  Mi kredas, ke Li venos, kaj leviĝos la tagiĝo,
  La flago de Rusio brilos super la mondo!
  Ĉiuj homoj estas kiel unu familio,
  En Gehena ĝemas la malnobla frato Kain!
  
  Dio la Plejpotenca relevos ĉiujn mortintojn,
  Kaj super la steloj de la Patriota leviĝos!
  Planedo monolita kolektivo,
  Kvankam ĝis antaŭ nelonge ĝi brulis en fumo!
  
  La rando de la universo, vi konas la batalanton
  Atingu la limojn de spaca militisto!
  Luktado estas vera paradizo
  Se en bataloj la rusa venkinto!
  
  Infanoj naskiĝos, filoj iros,
  Vi fariĝos avo - eterne juna karno!
  Por ĉiam la kavaliro de fido estos malvarmeta,
  Sen konto akumulanta la vivon de la luno!
  TRAFITO EN LA FUHRER-6
  Hodiaŭ estas grava tago la 23-an de februaro 1947. Sovetiaj trupoj preskaŭ tute kaptis Alaskon kaj eniris Kanadon. Elstaraj militistoj ankaŭ batalas tie. Ekzemple, siberiaj knabinoj sur malnoviĝinta, sed ankoraŭ uzebla T-34-85.
  Pli precize aperis ĉi tie la kvar knabinoj jam konataj al ni servantaj la rusajn diojn: Alena, Alvina, Nataŝa kaj Nicoleta. Ili estis malpermesitaj uzi magion, do ili estis devigitaj batali kiel ordinaraj petrolŝipoj. Sed la knabinoj ankoraŭ elstaris. Ili batalis en nur unu bikino, kaj la nudaj knabinecaj kruroj ne timis froston.
  Aliaj sovetiaj soldatoj miris: en Alasko vintre, sed ĉarmaj knabinoj kuras nudpiede en la neĝblovoj kaj tute ne frostas.
  Sed la Fab Four sciis kion ili faras. Iliaj nudaj plandumoj estis en kontakto kun la neĝo kaj transdonis la energion de Patrino Tero al siaj figuroj korpoj. Tio donis al la militisto forton...
  Tundro, neĝblovoj, permafrosto. Sovetia tanko, relative alta kun malmoderna aranĝo. Ĝi havas sufiĉe grandan kaj dikan muzelon. Alena pendis sur ĝi por teni la trunkon per nudaj piedoj, kaj rastante neĝblovojn per la manplatoj. Do la knabino: la servistino de Belobog pli ŝatas ĝin. Ŝi ludas neĝbulojn...
  Ankaŭ usonaj soldatoj estas malvarmaj. Ne mirinde, ke la rusoj atingas grandan sukceson vintre. Tradicia "Sherman" ankoraŭ ne estas elproduktata. En Usono, la emfazo estas sur kvanto. Multaj tankoj kaj memveturaj unuoj partoprenas ĉiun atakon kaj kontraŭatakon. "Sherman" 5 M ankoraŭ povas konkuri kun la T-34-85, kaj eĉ ĝi havas longtuban pafilon iom pli kirasan pro la granda barela longo. Do la knabinoj havas malfacilan taskon.
  Nun ilia tanko antaŭeniras kaj Nataŝa, sidanta ĉe la rado de la aŭto, lerte manovras: provante eviti trafojn. Kaj la konkoj saltas de supre kaj sube, kiel rabaj piranoj, glitante tra la aero. Provu eviti ilin. Mi devas diri, ke pro la manko de alojaj elementoj, la kvalito de la kiraso de sovetiaj tankoj estas negrava kaj ĝi ne provizas taŭgan protekton.
  Sed Alvina, kiu eskapis el la faŝisma tendaro, komencas pafi de pafilo. Ŝi vidas ĉion en la plej malgranda detalo kaj tre klare. Mensa desegnaĵo de Shermans kaj Pershings kaŝatendanta en embusko. Ekzakta servisto de Chernobog, pafante sur skuanta aŭto, sen hidraŭlika stabiligilo. Ĉi tie, la germanoj havas hidraŭlikajn stabiligilojn instalitajn sur kaj la "Faraono" kaj la "Leono", kiuj pliigas la efikecon de pafado dum veturado. Kaj la usonanoj havas hidraŭlikajn stabiligilojn sur ĉiuj tankoj, krom la plej pezaj, kie estas pli malfacile fari tion pro la granda kalibro de la pafilo.
  En ĉi tiu plano, sovetia tankokonstruado estas rimarkeble malantaŭe. Eĉ la T-54 ne havas hidraŭlikan stabiligilon, kiu pliigas efikecon dum pafo. Kaj kio pri la pli frua modelo.
  Sed ĉe la stirilo de la tanko, Alvina mem estas diablo, de fabela beleco. Jes, kaj ĉiuj kvar knabinoj: simple ĉarmaj. Ili apogis siajn nudajn krurojn kontraŭ la kiraso kaj kaptis mensajn sentojn, kvazaŭ ili estus la reĝinoj de lumo. Kiaj magiaj knabinoj ili estas: ili povas kaj scias multon.
  Alvina pafis kaj kantis el moderna enamiĝo:
  - Mi ne scias kio okazis... Infana ridado estas tre sonora... Kaj nudpiedaj knabinoj jam kuras tra la flakoj!
  La Pershing, kiun ŝi frapis, komencis fumi, eligante malbonodorajn ringojn. Ili kirliĝis kiel venenaj serpentoj. Kaj Alvina palpebrumis al siaj partneroj, Alena ĵetis ŝelon. Nataŝa, la servistino de Perun, avertis:
  - Ĉi tie en embusko estas la plej nova memvetura pafilo "Lincoln", kun 32-funta pafilo ... Vi devas esti pli singarda.
  Sciu-ĉion Nicoleta tuj babilis:
  - Memvetura pafilo "Lincoln", estas usona licencita kopio, el la angla memvetura pafilo "Tortilla". Armilkarakterizaĵoj : fronta kiraso 228 mm. Kanonkalibro 94 mm, proporcia al la kiraspenetra "Reĝa Tigro". Kaj tri pliaj maŝinpafiloj...
  Alvina malglate detranĉis sian partneron kaj eĉ provis movi sian nudan kalkanon en la nazo, kriante:
  - Mi konas min mem!
  Nicoleta ridis dum ŝi rimarkis:
  - Estas bonege kiam estas scio ... Sed en teknologio mi estas grandmajstro, kaj vi estas en la scio pri malbono!
  Alvina denove pafis, deŝirante la tureton de la Sherman kaj blovante sian kapon, komentis:
  - Mia scio estas pli fundamenta, ĉar malbono venas ankaŭ de teknologio. Kaj mi konsilas al vi pli bone - ne elstariĝu!
  Alena, por estingi la bierfarantan rubon, sugestis:
  Nun, mi pafu min!
  Kaj la servistino, aŭ pli ĝuste la filino de la Blanka Dio, montris, ke la reganta bono tute ne malhelpas ŝin pafi. Kaj, senŝeligi sen perdi. Militistoj ĉi tie batalas ĉe la plej alta nivelo.
  La knabinoj movas sian tankon kaj antaŭeniras. Sed ne forgesu kunkanti.
  Alvina, gvidante fajron sen "lakto", komencis:
  - Sub la sankta...
  Alena daŭrigis, ankaŭ pafante:
  - Libereco!
  Nataŝa, konfirmante la pafadon, koncize eldonis:
  - En la mondo!
  Alvina pafis sen iom da pasinteco, daŭrigis:
  - En amikeco!
  Alena krias, urino:
  - En feliĉo...
  Nataŝa kalumnias, finas:
  - Kaj amo!
  Alvina daŭrigas kun patoso ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - En hela trabo...
  Alena, pafante, ekprenas:
  - Popoloj kunfandiĝas...
  Natasha malvarme pafante, aldonas:
  - Por dispeli la mallumon antaŭen!
  Alvina, daŭrante pafi, eldonas:
  - Rus ĉiuj landoj de la mondo...
  Alena pafis, daŭre veturis ravan patoson:
  - Protektata!
  Nataŝka ankaŭ faris skermadon per kuglo kaj daŭrigis:
  - De invadoj...
  Alvina pafis kaj siblis:
  - Inferaj akridoj!
  Alvina disigas la Sherman, daŭrigis:
  Kaj kun mia brusto...
  Nataŝa, traktinte Pershing, publikigis:
  - Kovrita!
  Alvina, rikanante kaj karnovore pafante, grumblis:
  - Ĉiuj nacioj...
  Alena ankaŭ pafis per sia nuda piedo kaj aldonis:
  - Patrino Tero!
  Nataŝa fame eksplodis el la kanono kaj daŭrigis:
  - Denove problemo...
  Alvina, precize pafante, senspire daŭrigis:
  - Pendas...
  Alena pafis kaj bojis:
  - Riveroj de sango!
  Nataŝa pala, eldonis:
  - ekflamis...
  Alvina najlo, siblis:
  - Aroganta malamikeco!
  Alena, ankaŭ pafante, preskaŭ plorante, aldonis:
  - De fajroj, sango...
  Nataŝa pafis, grumblis:
  - Larmoj kaj ĉagreno!
  Alvina liberigis donacon, kaj kiel ŝi siblas:
  - Nia ĝemas...
  Alena prenos ĝin kaj grumblos:
  - Nia kara...
  Nataŝa Lupanuv, finis:
  - Lando!
  Alvina, responde, sadanuv, denove siblas:
  - Sed ne...
  Alena pafis kaj eligis:
  - Spirito de la Ruso...
  Nataŝa najlis la usonanojn kaj finis:
  - Pli forta!
  Alvina denove pafis kaj daŭrigis:
  -De la ruinoj de mi mem...
  Alena forte ekpafis kaj desegnis linion:
  - Ni revivigos!
  Nataŝa denove draŝis, kaj knaris:
  - Rusa militisto...
  Alvina kutime sadanuv, gruntis:
  - Prenu la glavon...
  Alena najlis, grumblis:
  - Pli rapide!
  Nataŝa, majstre pafante, komencis:
  - Ni staras...
  Alena, draŝante furioze, daŭrigis:
  - Kaj denove....
  Alvina najlo, finita:
  - Ni venkos!
  Tiam la knabinoj paŭzis. Ili silente pafis ankoraŭ dekon da tankoj, post kio la brilanta diablo Alvina, denove pafante, kantis:
  - Sub la sankta...
  Alena, pafante, daŭrigis:
  - Standardo...
  Nataŝa, ŝvelis la kuglo kaj laŭvorte kaj figure:
  - Rusio!
  Alvina, svingante sian korpon kaj ĵetante ĵetaĵojn, grumblis:
  - En la mondo...
  Alena rapidis plu, pafante:
  - En feliĉo...
  Nataŝa frapis gravan noton kaj finis:
  - Kaj amo!
  Alvina denove najlis, daŭrigis:
  - En la suno...
  Alena, frapante obuson en la Pershing, kriis:
  - Ray...
  Nataŝa, nerezisteble lanĉante la Sherman, bojis:
  - Kunfandi...
  Alvina precize sendis ĵetaĵon kaj finis severe:
  - Popoloj!
  Alena, pafante, aldonis superflue:
  - Infera mallumo...
  Nataŝa vangofrapis, eldiris:
  - Solvu...
  Alvina denove klinis sadanon, siblis:
  - For!
  La gardistknabinoj pafis kaj ridis ankoraŭ kvin minutojn. Tridek kvin amerikaj tankoj estis bruligitaj dum tiu tempo. Kaj poste ili denove kantis.
  Kiel ĉiam, la fajra diablo donis la verson kaj la tonon:
  Ni malfermis...
  Alena pafis, aldonis:
  - Nacioj...
  Nataŝka fame najlis, ekbalbutis:
  - Planedoj!
  Alvina tranĉis la Sherman, ridetante kaj pepante:
  - En la spacon...
  Alena, ankaŭ sendante ŝelon, grumblis:
  - Vojo!
  Nataŝa trafe, kiel Robin Gut en bikino, ĵetante donacon, kriis:
  - Al la nekonataĵo...
  Alvina vigle metis kaj kuglon kaj sukan pafon en aŭdacan punkton;
  - Miram!
  Kaj Alena, pafante, komencis teksi novan strofon:
  - Heroismo...
  Nataŝa senespere najlis, daŭrigis:
  - Atingoj...
  Kaj la rezistema Alvina, kiel kutimas, pafis la Pershing, kaj eligis la finon:
  - Glorata!
  Alena, traktinte la Sherman, eldonis:
  - Al...
  Nataŝa pepis:
  - Forigu...
  Alvina laŭte bruis per vortoj, kaj kun ŝelo sur la memvetura pafilo "Sorĉistino":
  - Por ĉiam...
  Alena ankaŭ sendis kuglon kaj eldonis:
  - De morto....
  Nataŝa lasis la lastan pafon kaj la vorton:
  - Cikatro!
  La usona tankregimento estis detruita. La Lincoln memvetura pafilo, malgraŭ sia tuta kiraso, ankaŭ disiĝis de sovetia ŝelo: oni devas scii kien bati por trafi kaj disfendi ĝin certe. Post ĉio, la terminatoraj knabinoj vidis koncentriĝojn kaj rompiĝojn en la linioj de forto en la kiraso. Vi ne povas trompi ilin aŭ trompi ilin... Kaj ili povas trompi iun ajn, kiun vi volas.
  Alena komentis kun zorgo:
  - Ĉu ne malutilus al ni replenigi la municioprovizon?
  Nicoleta, tiu ĉi ludema kaj klera filino de Svarog, ridis kaj rimarkis:
  - Do vi ne komprenas? Post ĉio, ni havas nemalhaveblan ĵetaĵon. Ni povas bati tiel preskaŭ senhalte!
  Agresema kiel malsata pantero, Alvina volupte rulis la okulojn kaj kukis:
  - Sekso sen interrompo... Estas bonege!
  Tiam la fajroŝranko volis eksalti ion alian, sed subite ili moviĝis al alta monto. Giganto de fajro, de grandega staturo, rajdis antaŭ ili sur ruĝa ĉevalo. Krome, la oraj hufoj de la ĉevalo forpuŝis de la nuboj.
  Frisky Alvina estis la unua kiu rimarkis, kiu ĝi estas, kaj ŝanceliĝante sur la genuojn, ŝi kriis:
  - Ho Ĉiopova kaj Ĉieestanta Ĉernobogo... Pardonu nin!
  La fajra heroo ridis je la supro de siaj pulmoj:
  - La kato scias, kies lardon ŝi manĝis... Sed ĉi-foje oni punu Nicoleta, kiu, kontraŭe al la malpermesoj, uzis magian artefakton: neanstataŭeblan kuglon!
  La bluhara gardista knabino kaprice rebatis:
  - Vi malpermesis al ni uzi ajnan batalan magion, sed tia limigo ne validas por artefaktoj!
  Ĉernobogo laŭte ridis kaj diris feroce:
  - Ne ludu stulta. La malpermeso koncernis manifestiĝojn de ĉio supernatura. Kvankam via precizeco superas homajn kapablojn, ĝi ankoraŭ okazas al ordinaraj homoj. Kaj la neinterŝanĝebla ĵetaĵo... Mallonge, vi estos punita... Kaj la Ruĝa Armeo batalu kontraŭ Usono sen vi!
  Alvina subite kantas al ĉi tiu trairejo de fama sukceso:
  - Ne ludu la malsaĝulon Ameriko,
  Donu al ni Krimeon kiel eble plej baldaŭ...
  Ke Kuban, Sebastopolo estas du bankoj -
  Tamen, ni venkos NATO ....
  Tamen ni venkos NATO...
  Kaj la kvar knabinoj saltis, fulmante per siaj nudaj piedoj...
  
  
  PANTERO GERDA NUDOPIEDA
  Gerda Kronshtein estis implikita en la laboro pri la kreado de Panther-2. Bonkonata kaj tre bela militisto kun tri partneroj: Charlotte, Christina kaj Magda. La knabino kunmetis la motoron kaj transdonon, trans kaj antaŭ la tanko, tiel konservante bonan kontroleblecon de la aŭto, kaj reduktante ĝian altecon al du metroj. Kiel rezulto, la "Pantero" -2 rezultis kun la kiraso de la "Tigro" -2 nur kun grandaj deklivoj de la kirasaj platoj, ĝiaj armiloj, sed pezantaj nur kvardek kvin tunojn. Ĉi tio ebligis lanĉi la Panther -2 en amasproduktadon en la aŭtuno de kvardek tri, antaŭ ol la nova elektrocentralo estis preta.
  Krome, pro manko de 88 mm 71 EL-kanonoj, la Panther-2 ankaŭ estis produktita per 75 mm kanono, pezanta nur 42 tunojn, kun malalta silueto kaj forta kiraso. Tiel, la germanoj havis perfekte protektitan tankon. La frunto de la kareno situis je angulo de 40 gradoj de la horizontalo kaj ĝia supra parto de 150 mm ne estis penetrita de ajna kontraŭtanka armilo, kaj la malsupra parto de 120 mm ankaŭ . La frunto de la turo je 185 milimetroj estis je 50 gradoj kaj estis sufiĉe malalta kaj mallarĝa, ĝi ankaŭ ne trarompis ion ajn.
  Vere, la kiraso de la flankoj estas 82 mm - kvankam iom malforta sub deklivoj. Sed aliflanke, la aŭtoj estas sufiĉe moveblaj, kaj bone protektitaj, kaj la turo faris plenan turniĝon en dek sekundoj! Tio estas, la knabinoj faris tankon, kiu preskaŭ konvenis al la militistaro. Krom se vi aldonas iom da flanko, sed ... Ĉi tie vi povas meti 90-mm-kirasajn platojn sur la kampon. Kaj ĝi certe estas "Pantero", vi ne povas preni ĝin de ajna angulo.
  La nova tanko montris pluviveblon kaj efikecon en bataloj. Jam dum la kontraŭatako proksime de Zhytomyr, la Fritz povis doni al la "Pantero" -2 duan naskiĝon.
  Ĉi tiu maŝino pruvis esti efika, kaj relative movebla. Precipe kiam la 900 ĉevalforta motoro estis preta por ĝi. La tankoskipo de Gerda partoprenis en la bataloj.
  Malgraŭ la frosto, kvar germanaj knabinoj batalis nudpiede kaj en bikinoj.
  Gerda pafis sian 88mm kanonon. Ŝi trapikis la frontan kirason de la sovetia tanko de malproksime, kaj siblis:
  - La kobro estu preta por salti!
  Tiam Charlotte ekpafis. Dispremita tridek kvar. Deŝiris ŝian turon kaj pepis:
  - Gloro al la Patrujo.
  Tiam Kristina pafis tre precize. Trafis sovetian tankon. Kaj pepis:
  - Por neniigo de malamikoj!
  Tiam ŝi ekpafis, helpate de la nudaj piedoj de Magda. Ŝi trafis la sovetian aŭton kaj kantis:
  - Nudpieda sonĝo! Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  La kvar batalis tre efike. Kaj en la unua batalo ŝi batis eksteren pli ol tridek sovetiajn tankojn. Militistoj estas tre fervoraj batalantoj, kiuj povas esti konsiderataj superviroj.
  Gerda tiel draŝis la sovetiajn tankojn, ke ŝi eĉ muĝis:
  - Mi estas lupino kun ŝtalaj dentoj!
  La germana kontraŭatako estis forta. Kaj la novaj tankoj ludis rolon.
  Krome, la Fritz forigis pli da fortoj de Francio, do estas klare, ke ne estos surteriĝo vintre.
  Kiel rezulto, ili sukcesis rekapti Kyiv kaj eĉ krei paron da vaporkaldronoj, fortranĉante sovetiajn soldatojn de la Dnepro.
  La situacio estis plimalbonigita per la fakto ke la aliancano suspendis la ofensivon en Italio, timante gravajn perdojn, kaj ne sturmis Napolon. Kiu ankaŭ permesis al la Fritz asigni multe pli signifajn fortojn por la kontraŭatako.
  Kiel rezulto, la sovetiaj soldatoj suferspertis gravan malvenkon, kaj la germanoj fortikigis sin malantaŭ la Dnepro.
  La vintro pasis relative trankvile. Sovetiaj trupoj provis antaŭeniri proksime de Leningrado, sed ili jam atendis tie. Kaj ili povis forpuŝi la atakon.
  En la fonto, la aliancanoj iris sur la ofensivon en Italio. Sed ilin renkontis potenca kontraŭatako de la malamiko. Kaj fine frapita, el la kontinento.
  La apero en la serio ME-262 grave ŝanĝis la ekvilibron de potenco.
  Ĉi tiu maŝino distingiĝis per alta rapideco pli ol 900 kilometroj hore, potencaj armiloj kaj postvivebleco, do ĝi havis fortan kirason. La relative granda pezo reduktis la manovreblon de la veturilo, sed aliflanke, ĝia rapideco permesis al ĝi eskapi okaze de vostatako, kaj potencaj armiloj ebligis pafi la malamikon en unu kuro.
  Antaŭ junio 1944, ekzistis jam pli ol mil tiaj batalantoj en servo, kaj ili pruvis esti veraj bestoj. Ili turmentis usonajn kaj britajn aviadilojn en la aero kiel panteroj de gazeloj.
  La situacio estis plimalbonigita de la fakto, ke Stalino, sur la fono de militaj laboroj, tre malsaniĝis kaj perdis sian decidemon. La Ruĝa Armeo iris sur la defensivon, kio permesis al la germanoj transdoni pli da fortoj al Francio.
  Kaj eblis atendi la ofensivon de la aliancanoj kaj la surteriĝon de trupoj nur en Normandio kaj Port de Calais. Kaj la plej inteligenta Rommel, kiu ricevis krizpotencojn de Hitler, preparis insidan kaptilon por sia aliancano.
  Krome, sur la ĉielo aperis la multcela aviadilo TA-152, plia evoluo de la Focke-Wulf. Ĉi tiu maŝino ankaŭ estis pli bona en flugaj trajtoj: pli rapida kaj pli manovra ol la Focke-Wulf, kaj samtempe peze armita kaj bone protektita. Ŝi laŭvorte turmentis la aliancanojn en la ĉielo.
  Ankaŭ aperis la memvetura pafilo E-10. Ankaŭ ĉi tie Gerda kaj ŝia teamo provis. La aŭto montriĝis nur 1,1 metrojn alta, pezi dek tunojn kun 400-ĉevalforta motoro, kaj fronta kirasa dikeco de 82 milimetroj ĉe tre granda deklivo. En la frunto, tia maŝino eĉ povus reflekti la IS-2-kuglon. Jes, kaj provu, eniru tian diablon por du ŝipanoj.
  La eta grandeco de la memvetura pafilo, ĝia malalta videbleco, alta rapideco, kaj manovra kapableco igis la aŭton tre efika. Kaj samtempe, ĝi estis simpla kaj malmultekosta fabriki.
  Kaj la ŝipanoj troviĝis en ĝi kuŝantaj.
  En Normandio, la aliancanoj falis en kaptilon preparitan fare de Rommel. Ili ricevis frapantan malvenkon. Pli ol miliono da soldatoj kaj oficiroj estis kaptitaj sole. Plena knokaŭto.
  Tiam Churchill eksiĝis. Kaj Roosevelt havis koratakon kaj malsaniĝis.
  Post tio, la aliancanoj, kiuj estis ĉiam pli forigitaj fare de la germana submarŝipa floto, finis armisticon kun la Fritz. Kaj Stalino nur en septembro komencis malfruan ofensivon en la centro. Sed la Fritz jam atendis tion.
  Ili havis grandan forton deplojita.
  Kaj eĉ la veto pri IS-2 ne pravigis sin: ĉar Panther-2 fariĝis pli manovebla kaj pli rapida post instalo de motoro de 900 ĉevalfortoj. Kaj 90-mm ekranoj aperis sur ĝi, kiuj reflektis ajnajn konkojn de sovetiaj tankoj.
  Kompreneble, la memveturaj pafiloj E-10 estas tre bonaj. Ŝi havas ĉion supre, kaj rapide turniĝas. Anstataŭante ĉiufoje la plej protektitan frontan parton. Kaj la flankoj estas 52 mm, plus ruloj. Sed vi povas pendi en la kampo kaj 90-mm ekrano. Kaj tiam vi ne povas simple preni ĝin.
  Kaj kompreneble, Gerda kaj ŝia tankoskipo sur la Panther-2 partoprenas en forpuŝado de la ofensivo de la Ruĝa Armeo.
  Jen la varmaj knabinoj.
  Batalu kiel ĉiam nudpiede kaj en bikino. Ĉi tio estas ilia vizitkarto.
  Jen Gerda, helpe de siaj nudaj piedfingroj, sendis kuglon. Ŝi frakasis la T-34 de longa distanco kaj kantis:
  - Mi estas granda lupo!
  Jen duonnuda vulpino!
  Charlotte pafas poste, la knabino ankaŭ estas nudpieda kaj tre malvarmeta. Malflugas sovetian aŭton per bone celita trafo kaj grincado:
  - Gloro al mia militeco!
  Jen kie Christina eniras en ludon.
  Poste, kun nudaj piedfingroj, li premas la levilon kaj denove liberigas la kuglon. Batu la malamikon. Rompis la kirason de sovetia memvetura pafilo.
  Kaj tiam Magda sidiĝis ĉe la vido. La knabino estas tre forta kaj bela. Kaj ankaŭ li kun nudaj piedoj montros sian trunkon kaj draŝon. Ĉi-foje ĝi detruos la frontan kirason de la IS-2.
  Kaj ke ĝi estas nur 100 milimetroj kaj sen kliniĝo laŭ raciaj anguloj.
  La knabinoj kuras sovaĝe ĉi tie. Kaj ili ne donas devenon al la stalinismaj agloj. La atako de la sovetiaj trupoj blokiĝis.
  Rompinte la SU-85, Gerda sprite rimarkis:
  - Nia armeo estas forta, ĝi konkeras la mondon!
  Kaj kun nudaj piedoj dum li premas la butonojn de la stirstango.
  Sed nun la Fritz mem progresas, sed ankaŭ la sovetiaj trupoj estas sur forta defendo. La germanoj antaŭeniris tridek ĝis kvardek kilometrojn kaj haltis. Okazis interŝanĝo de novaj batoj. Maso da sango verŝis. En januaro, la Ruĝa Armeo avancis en la centro sed ne avancis.
  En marto 1945, la Fritz lanĉis ofensivon de la centro ĝis la sudo, preterirante la fortojn malantaŭ la Dnepro.
  Kaj ĉi tie la Fritz iom sukcesis. Ili kolektis multajn ekipaĵojn, precipe tankojn de la serio E. Precipe, la E-50 montriĝis tre sukcesa. Kun pafilo de 105 mm kaj barelo longo de 100 EL, kun alteco de malpli ol du metroj, kaj fronta kiraso de 250 mm kaj flankoj de 170 mm, sub raciaj deklivoj. La tanko estas monstro, sed samtempe, danke al la genio de Gerda, la pezo de la aŭto ne superis sesdek tunojn, kaj la motoro estis instalita per gasa turbino de 1500 ĉevalfortoj.
  Kaj en la ofensivo, estis la skipo de Gerda kiu provis la unuan el la plej novaj maŝinoj.
  Kompreneble, la Panther-2 ankoraŭ estas la ĉefa tanko de la Tria Reich, kaj ekzistas multaj tiaj maŝinoj. Kaj ili rompas en la sovetiajn defendojn.
  Gerda estas fiera kaj dura knabino, sufiĉe sovaĝa ofensiva. Ankaŭ kvar el ili estas nudpiedaj kaj en bikino.
  Bela militisto, ĝenerale bonega, sed tre fia, ĉar ŝi volas mortigi sovetian popolon.
  Gerda pafis per la nudaj piedfingroj. Ŝi trafis la IS-2-tankon de malproksime, trarompante la sovetian aŭton.
  Tiam la belulino grakis:
  - Pro mia kolero!
  Charlotte pafis plu de longa distanco. Kaj ankaŭ uzante nudajn piedojn. Frapis la sovetian tridek kvar. Deŝiris ŝian turon, kaj kriis:
  - Mi estas la plej terura el la germanaj knabinoj!
  Kaj kiel ĉi tiu ruĝhara vulpino prenos kaj montros sian langon.
  Tiam Kristina batis per ŝelo. La knabino estas tre batalema. Kaj ankaŭ nudpiede. Trafite de obuso en sovetia memvetura pafilo. Batu la malamikon. Kaj ŝi kantis:
  - Mi estas la plej timiga en la mondo
  Mi pisas ĉiujn homojn kiel paŭzostreko,
  Kaj por tiuj, kiuj ne volas vivi en paco,
  Ni faras ilin hara-kiri!
  Magda, tiu ĉi belulo kun oraj haroj, atakis ankaŭ. Ŝi kraŝis la plej novan SU-100-aŭton, kaj gluglutis, vulpino:
  - Ni prenos la malamikojn kaj forviŝos ilin en pulvoron!
  Kaj kompreneble tiu ĉi germano pafas per la nudaj piedfingroj.
  Jes, la kvar estas tre agresemaj kaj batalemaj. Tiu ĉi ne povas esti haltigita tiel facile.
  La nazioj trarompis la fronton kaj povis eniri la malantaŭon de la sovetiaj soldatoj.
  La Ruĝa Armeo forlasis la maldekstran bordon de Ukrainio kaj Donbaso. Tiam, dum la aŭtunaj bataloj, la Ruĝa Armeo estis tute devigita retiriĝi preter la Dono. Tie, kun granda malfacileco, la defendlinio estis stabiligita.
  La plej masiva sovetia mastodoto, kontraste al reala historio, estis la SU-100.
  Ĉi tiu memvetura pafilo estas sufiĉe efika kaj facile fabrikebla. Kaj ŝia pafilo povus esti kreinta almenaŭ kelkajn problemojn por germanaj tankoj.
  Do la nazioj ne sukcesis disvolvi sukceson. La vintro de 1945 pasis konstante. Tiam printempo.
  En majo 1946, la nazioj translokiĝis al Moskvo. Tio estis malespera provo fini la militon kiel eble plej baldaŭ. Japanio, dume, estis sub nukleaj atakoj de la usona armeo. Sep atombomboj jam estis ĵetitaj, kaj ĉiuj estis konvinkitaj, kiom seriozaj estas ĉi tiuj nukleaj armiloj. Do Hitlero hastis fini la militon en la oriento kiel eble plej baldaŭ.
  Estas klare, ke post la okupado de Japanio ankaŭ Usono alfrontos Germanion. Do la 15-an de majo komenciĝis la decida ofensivo kontraŭ Moskvo.
  Kaj kompreneble la germanoj ĵetis Gerdan kaj ŝian ŝipanaron al la ofensivo. Tamen, la Fritz estis en malagrabla surprizo.
  Do, krom la germanaj kvar, la sovetiaj kvar eniris la batalon.
  Natasha, Zoya, Augustina, kaj Svetlana sidis sur la unua IS-7-tanko en la historio de Sovetunio, kaj prepariĝis por batalo.
  Ĉi tiuj knabinoj estis nudpiedaj kaj en bikinoj, ankaŭ tre belaj kaj seksecaj!
  Kaj ĉi tiu kvar prenis la ekstermon de germanaj veturiloj, eĉ la timindaj E-50-oj.
  Nataŝa pafis la unuan pafon, uzante siajn nudajn piedfingrojn, la knabino entuziasme ekkriis:
  - Por USSR!
  Kaj ŝia ŝelo trapikis germanan tankon.
  Poste, Zoya intervenis. Knabino kun ora hararo, ŝi lanĉis novan kuglon helpe de nuda piedo. Disbatis la faŝisman mastodonton.
  Tiam la knabino kriis:
  - Por Stalin!
  Kaj kiel ridos la belulino, per sia tuta gorĝo.
  Tiam la bone celita Augustine prenis kaj pafis. Ŝi estas ĉi tiu ruĝhara militisto, kiel fajro sur la malamiko. Deŝiru la turon de la "Pantero" -2 kaj kuku:
  - Gloro al Rusujo!
  Kaj montru lian langon.
  Sed kun la helpo de nudaj piedfingroj, kiel Svetlana vangofrapos. La knabino estas tre mojosa kaj bela. Ŝi frakasis la kirason de la E-50 kaj kuĝis:
  - Por miaj atingoj kaj Sovetunio!
  La knabinoj ŝajnas esti tre bonegaj, kaj havas senton de humuro. Ili tre vigle draŝas tiujn faŝistojn. Do estas klare, ke malamikoj ne povas rezisti la IS-7.
  Nataŝa, uzante siajn nudajn piedfingrojn, pafis al sia kontraŭulo. Ŝi frakasis ĝin per ŝiritaj fragmentoj de Fritz kaj knaris:
  - Por Granda Rusujo!
  Zoya ankaŭ estas inteligenta knabino. Ŝi prenis ĝin kaj trafis la malamikon tre precize. Ŝi disbatis la E-50-turon, kaj ĉirpetis:
  - Por Soveta Rusujo!
  Kaj ŝi faris tion, kompreneble, per la nudaj piedfingroj.
  Tiam Augustine pafis, ŝi trafis la naziojn. Kaj tiam per la nuda piedo ŝi sendis alian, mortigan ĵetaĵon.
  Tiam ŝi pepis:
  - Gloro al la Patrujo!
  Plu batalis, Svetlana. Ŝi estis afabla kaj bela knabino. Ŝi celis la armilon per siaj nudaj piedfingroj. Ŝi pafis, kaj frakasis la faŝiston, kaj kantis:
  - Kaj la unua degelo, en sonĝo, mi vidas Stalinon, kaj mia Denaska Rus' estas kovrita de kadavroj!
  La knabinoj ĉi tie batalis kun granda persistemo. Kaj ili estis ekstreme agresemaj.
  Helpe de siaj nudaj piedfingroj, Nataŝa pafis al la nazioj kaj kriis:
  - Por la grandeco de komunismo!
  Zoya ankaŭ trafis la malamikon, frakasis la Fritz uzante ŝiajn nudajn piedojn kaj knaris, elmontrante siajn dentojn:
  - Por la Granda Stalino!
  Aŭgusteno pafis al la malamiko, trapikis la tankon de la E-serio, ŝi uzis ankaŭ la nudajn piedfingrojn, ekkriante:
  - Por la Plej Granda Rus'!
  Svetlana, daŭre pafante, notis, premis, kun sia nuda kalkano, sur la ellasilon, kiu funkciis, aŭtomate:
  - Por la venko de USSR!
  La knabino batalis ĉe la lancopinto de la atako de la malamiko tre obstine. La germanoj ankaŭ estis sufiĉe elĉerpitaj antaŭ ĉi tiu punkto. Unuvorte, ilia ofensivo kontraŭ Moskvo mallaŭtiĝis.
  Ili perdis multajn centojn da miloj da soldatoj kaj tankoj. Tamen, la Ruĝa Armeo ankaŭ estis elĉerpita. Ambaŭ flankoj estis ekstreme elĉerpitaj. Kaj en la malfrua aŭtuno de 1946, pacaj intertraktadoj komenciĝis.
  Usono proponis varianton: ĉiu konservas tion, kion li sukcesis kapti.
  Hitler, timante atombombon kaj sub premo de laca medio, konsentis. Stalino, laca de la milito, esprimis ankaŭ deziron al tiaspeca kompromiso.
  Ambaŭ landoj estis elĉerpitaj kaj lacaj... Sed Stalino ankoraŭ sukcesis marĉandi por si kelkajn dekojn da kilometroj en la centro, kie la germanoj formis danĝerajn kojnojn. Sed la Fritz retenis iliajn konkerojn en la sudo laŭ la Dona Rivero, kaj en la nordo laŭ Leningrado.
  Interŝanĝo okazis. Rusio pugnobatis koridoron al Leningrado, kontraŭ kelkaj teritorioj en Karelio por la finnoj.
  Pri tio oni decidis, ambaŭ flankoj. Krome, Hitler estis devigita nuligi antisemitajn leĝojn kaj doni limigitan aŭtonomion al la okupitaj teritorioj. Kaj kompense okazis la restarigo de ekonomiaj ligoj. Sed ene de la Tria Reich kontraŭdiroj daŭre akumuliĝis.
  Post kiam Hitler mortis en novembro 1956, potencrivaleco ekis en la Tria Reich kaj civita milito ekis. Sub Ĥruŝĉov, Sovetunio resendis la antaŭe perditajn terojn, restarigis la antaŭajn limojn, kaj la faŝisma imperio kolapsis.
  Tiel, ĝenerale, la historio de AI finiĝis. Kiel vi povas vidi, faŝismo ne enradikiĝis en la mondo, kaj Sovetunio eĉ daŭris pli longe ol en la reala historio. Nikita Ĥruŝĉov estis en povo pli longe, ĉar li iĝis popola heroo kiu resendis la terojn antaŭe perditajn al Stalin. Kaj li sukcesis efektivigi reformojn, starigante la postenon de popolelektita prezidanto de Sovetunio. Kaj post Nikita, ne Breĵnev sukcesis, sed Ŝelepin, kaj aferoj iris multe pli bone en Sovetunio ol en reala historio. Kaj li fariĝis potenca kaj forta superpotenco. Sed Ĉinio restis kapitalisma kaj disiĝis sub por-usona regado. La nordaj partoj de la Ĉiela Imperio iĝis parto de Sovetunio, kaj multe ŝanĝiĝis.
  Sed ĉi tio jam postulas apartan rakonton ...
  
  Darth Vader VS Erdogan
  La flagŝipo de Darth Vader, aspektanta kiel grandega fero, alproksimiĝis al la planedo Tero. Malantaŭ li moviĝis aliaj ŝipoj portantaj morton al la galaksio kaj la mirindaj fundamentoj de la universo de unu kontraŭmondo al alia. Anguligita, spaca imperio Sith. Kaj apud ili, fluliniaj, similaj al rabaj piranoj - totalisma Stelzanath preter edukado.
  Dumetra brutulo en masko, kun larĝaj ŝultroj kaj grandaj kornoj sur la kasko feroce ronronis:
  Vi ne povas foriri Luke Skywalker! Estas aŭ vi aŭ mi, sed ni ambaŭ ne havas lokon en la galaksio!
  Ne malpli alta ol Darth Vader laŭ alteco kaj ŝultrolarĝo, la kurba kaj atleta Lyra Velimara aktive skuis sian grandiozan buston. La batalkostumo sur la knabina generalo estis absolute travidebla kaj ne kaŝis eĉ unu linion, ŝian muskolfortan, knabinecan korpon. Ŝia bronza haŭto estis senmanka, kaj ŝiaj cicoj brilis kiel rubenoj en la spoto.
  Darth Vader avide rigardis la belulinon. La du-stela generalo de Stalzan (kosmoimperio tiel sangavida kaj ema al konkero ke la nigra Sith-potenco estas senkulpa bebo kontraŭ sia fono!), Aspektis spite sekseca.
  Sed kion povas li, malfeliĉa invalido? Ĉu uzi cibernetikan protezon?
  Lira, interkaptante liajn pensojn, anoncis per triumfa tono:
  - Ne malesperu, mia amiko... Estas la ringo de Salomono sur la Tero, kiu havas tiel potencan magion, ke sur la fono, la potenco de Luke Skywalker estas nur spirego de cigareda fumo!
  Darth Vader perforte eligis aeron el sub sia masko, siblis:
  - Ĉu mi povos akiri al mi veran, vivantan korpon?
  Lyra, kun siaj muskolaj buloj fame ruliĝantaj sub sia bronza haŭto, diris ridante:
  - Jinn kaj ifrit povas fari ion ajn! Ĉi tio estas potenco super la universo!
  Darth Vader kantis malĝuste:
  - Jes, la malfeliĉa universo pendis,
  Sennombra mallumo de malbonaj genioj!
  La malamata ringo de Salomono -
  Lanĉis kaj tranĉis la kapon!
  
  Sed sciu, ke Vader certe ne estas peono,
  Kaj ne eterne iru sub la jugo...
  Ŝanĝas malbonajn malamikojn en fajroŝrankojn,
  Fariĝos la reganto de la mondoj!
  Lyra dancis responde kaj montris per sia gracia, longa kaj akra fingro la bluan pilkon:
  - Tio estas la Tero!
  La bela atleto laŭte kantis:
  - La tero estas en la objekto, la tero estas en la lukso, la Tero estas videbla en la lukso... Ni celis la eksplodilojn, mezuris la distancon, kaj ni forbruligos la domon de la viro ĝis la tero!
  Tamen, la eksterteranoj tro frue ĝojis. La novaĵo, ke aperis dekoj da grandaj batalŝipoj, elirantaj el la mallumo de la spaco en tera orbito, kaŭzis la plej fortan panikon inter ĉiuj timoj kaj registaroj de la blua planedo. Eksterlandaj stelŝipoj kun miloj da batalarmiloj, multaj emisiiloj faris nerezisteblan impreson sur homoj.
  Kvindek ŝipoj - dudek kvin Imperial kaj dudek kvin Stelzanath.
  Infera potenco super la Tero... Kaj ial homoj ne vere kredis, ke la eksterteranoj venis en paco.
  Lyra Velimara, proponita al Darth Vader:
  - Mi legu alvokon al la teranoj!
  La Nigra Sinjoro indignis pro ĉi tiu trairejo:
  - Kaj kial vi? Ni havas la saman nombron da ŝipoj!
  La bela knabino skuis sian potencan, viglan kolon kaj ridis:
  - Jes, kiam ili vidas vian vizaĝon, ili ektimas...
  Darth Vader muĝis surde, lia voĉo sufokiĝis kiel tigroj en maŝo:
  - Kaj ni devas preni la teranoj por ektimi! Ili tuj levu la piedojn!
  Lyra Velimara, kiu jam havis la sperton detrui kaj konkeri la planedon Tero, rimarkis kun rido:
  - Estas tempo, estas tempo, en la radio - parolis Bojarskij... Per sia ebria voĉo - li timigis la tutan mondon!
  La nigra sinjoro rapidis al la hologramo, provante kapti la kontrolskanilon. Lira kaptis Dart per la fingroj de siaj ludemaj kruroj, malantaŭ la masko kaj forĵetis la brutulon. La batalkostumo de Vader laŭte gruntis kaj fajreroj blovis.
  Kaj la bronza harpio Liro ekridis:
  - Ĉu vi ne, stultulo, scias, ke la sinjorino unue estu tralasata!
  La hiperionaj armiloj de la Stalzanath-imperio deĉenigis sian fajran fajron sur satelitoj kaj aliaj homaj rubaĵoj turniĝantaj en tera orbito.
  Kaj tiam aperis Lyra Velimara mem. Ĝi ekestis tuj sur ĉiuj ekranoj, eĉ malŝaltis televidojn kaj komputilajn ekranojn. Ŝi prezentiĝis nuda kaj bela, kun kvar cibernetikaj harpingloj en la hararo, ŝprucante ĉarmon kaj neniigan magion. Vera diaĵo en la universo de krudforto!
  La radianta vulpino ekkriis per najtingala pepado:
  - Teranoj! Ni ne konkeros vian mizeran mondoteton. Vi estas tro malproksime de ni por mezuri la imperion per granda garnizono. La safiroj, topazoj kaj smeraldaj okuloj de la knabino furioze ekbrilis, aŭ eĉ flamis kiel hiperlaseraj radioj. Kaj la voĉo fariĝis multe pli malvarma. - Ni banale dispelos vin en kvarkojn, kaj helpe de hipermagogravitatoro ni sendos viajn animojn al la submondo, al eterna infera turmento!
  Tio sonis timige, sed la fakto, ke tia rubo estas transportita de nuda, kaj tre apetitiga virino, kaŭzis ne tiom da hororo kiom da ridado!
  En tiu momento aperis minaca vizaĝo en nigra masko kaj, kiel muĝo, tra hipertitaniaj brankoj:
  - Resume, donu al ni la ringon de Salomono, antaŭ ol ni tute detruos vin!
  Lyra skuis sian sunbrunan bruston, siblante:
  - Neniigita tre dolore!
  Darth Vader aldonis, skuante sian pugnon, en kiu la glavo brilanta pro ruĝa lumo estis firme fiksita:
  - Kaj ni kastras sen anestezo!
  Kiu sur la planedo Tero ridis, kiu ploris, kaj kiu komencis havi nervozan kolikon. Kaj nur unu persono sur la blua subluno sentis en si aŭtentan ĝojon. Turka prezidento Erdogan malrapide alproksimiĝis al la spegulo. Kaj montris al si la kuketon. Mi admiris la brilantan ŝtoneton, tiel harmonie ornamitan per la montrofingro de mia dekstra mano.
  La heredanto de la otomanaj sultanoj blekis:
  - Ĉu vi volas la ringon de Salomono? Kial ne doni germanan vigvamon por komenci?
  Darth Vader, vidante tra la holografiaj bildoj la tro gajan reagon de la teranoj, siblis:
  - Necesas anonci ultimaton al homoj!
  Liro Velimar elkovigis Zenki brilantan kun ĉiuj koloroj de la ĉielarko:
  - Kaj kio estas ĉi tio?
  Darth Vader, kun triumfa tono en la senfundaj putoj de siaj okuloj, klarigis:
  - Ĝi estas internacia vorto. Neniigo garantiita!
  Lyra ridis kaj rimarkis fajrerojn el siaj longaj, monoatome akrigitaj ungoj:
  - Ho knaboj! Nur karno povas esti neniigita... Kaj Magogravito - ĝi estos eĉ pli malvarmeta!
  Darth Vader, kun nova, mirinda potenco, ŝaltis ĉiujn gravomag-elsendilojn. Kaj li komencis surdige puŝi la belugon.
  Kaj kian voĉon havis la nigra sinjoro, eĉ la kiraso estis blankarda:
  - Ultimato! Ultimato! Mi forigos vin en neniigilon!
  Lira Velimara skuis sian grandiozan buston kaj tordis siajn luksajn koksojn. Samtempe ŝi ekkriis, rememorante teran folkloron:
  - Rusa mafio, vi naskis morton! Vodko kun hidrogeno - membro de viroj ruinigita! Kaj ni havas kosman Sabantuya forton!
  Kaj la militistoj de la granda Stelzanath kantos:
  - Ni ne estas mizeraj insektoj - superninja testudoj ... Kanonoj - la oreloj de Ĉeburaŝka - ni bruligos ĉiujn kiel ŝvilo!
  La kosmoeksterteranoj eldonis ultimaton, sed neniun efikon. Kaj tiam Lyra Velimara sugestis:
  - Kaj ni faru ĝin en malvarmeta maniero ... Ĉu ni frapu BASIC?
  Darth Vader, malgraŭ sia tuta stulteco - kion vi povas preni de la cerbo, sen hiperplasma reŝargo, murmuris:
  - Ĉu kiam agresemaj intertraktadoj estas efektivigitaj helpe de lumglavo?
  Lira palpebrumis, forpuŝis la kvadratitan hundon kun ĉevalkapo per la nuda piedo. Miksaĵo de ŝaktabulo, ĉevalo kaj krokodilo knaris, kaj indigne turnadis la supron. La knabina generalo ŝovis sian kruron tiel, ke la varma ultraplasmo tiklis ŝian nudan kalkanon, kaj muĝis, skuante ŝian sepkoloran kapon:
  - Ne belaspekta! Anstataŭ lumglavo, ni ĵetos termokvarkan bombon!
  Darth Vader elŝovis sian longan, serpentsimilan klonitan langon kaj kuris ĝin laŭ la salaj randoj de sia masko. Kaj sincere krias kiel rompita interna brula motoro:
  - Mi amas termokvarkbombojn, kaj termopreonajn bombojn eĉ pli!
  Lira kaprice grimacis, denove movis la piedon, ĉi-foje ĉe la kato kovrita per urtikfolioj:
  - Vi ne scias kuiri per preono!
  La nigra sinjoro respondis logike:
  - Se vi ne scias kiel, ni instruos vin, se vi ne volas, ni devigos vin!
  Lira skuis la makzelon de sia ungega soldato.
  - Hiperplasma Erupcio! Unu termokvarka ĵetaĵo!
  El la larĝa kanono de la gravitpafilo, blua ondo ekflamis languide. Malgranda raketo, la grandeco de akvomelono de ordinara grandeco, rapidis al la surfaco de la planedo Tero.
  La liro de Velimara saltis kiel libelo, kaj pluraj nudaj militistoj de Stelzanath kun ŝi.
  Darth Vader hardis sian maskon en malsaĝa rido.
  - Kaj kio okazos nun?
  Sed la neniiga pafo eĉ ne videblas por radaroj - la rapideco preter la rapideco de la elsendita fotona flugstelo!
  Vladimir Putin ne havis tempon por lerni pri la atako. Kelkfoje nescio estas la lasta ago de la kompato de Dio.
  Hiperplasma Geheno englutis la Superan Komandanton de la plej potenca armeo sur la planedo Tero. Milionoj da homoj vaporiĝis en plasmon kaj hiperplasmon antaŭ ol ili povis kompreni la katastrofon kiu okazis.
  Petaloj floris kun centoj da miloj da mortigaj neniigaj langoj, ĉiu kun sia unika nuanco kaj dinamika ŝablono de detruo.
  Giganta bruna fungo leviĝis al alteco de pli ol 500 kilometroj, kaj la eksplodondo, plurfoje ĉirkaŭirinte la terglobon, elfrapis ĉiujn fenestrojn eĉ en Usono. La brilo englutis la tutan jonosferon, en la tuta nemezurebla amaso da koloroj kaj infloreskoj. Gigantaj cunamondoj leviĝis de la cerbokomocio. Pli ol ducent metroj da akvokanalo kovris ĉiujn kontinentojn, mallevigante dekojn da miloj da ŝipoj. Elektraj linioj estis elŝaltitaj, urboj plonĝis en mallumon, nur interrompitaj jen kaj jen per fajraj pecetoj de fajro.
  De nun, nova epoko komenciĝis sur la planedo Tero. La horo de la Drako alvenis.
  En respondo al la demonaj fluoj de hiperenergio, la ringo de Salomono ricevis fortan senŝargiĝon.
  Erdogan sentis, ke la potenco de multaj centoj da miloj da genioj eniras lin. La Prezidanto de Turkio tuj ruĝiĝis kaj komencis ŝveliĝi. Ordinara viro kun malgrandaj blatoj liphararoj (donante al li similecon al Adolf Hitler!), kreskas kiel lavango ruliĝanta laŭ Everesto.
  La civila kostumo de la otomana diktatoro krevis, kaj la muskoloj komencis kreski, kvazaŭ per saltoj. Kaj, ĉi tie la vastiĝantaj ŝultroj de Edrogan ripozis kontraŭ la volbo de la palaco de la antikva Sultano.
  Dum iom da tempo, la ŝveliĝanta veziko iris larĝe, ĝis, finfine, la marmoraj muroj kolapsis. Multaj turkaj korpogardistoj estis disigitaj en malsamaj indikoj. Kaj duonnudaj sklavoj, el la haremo de la otomana diktatoro, timige skuante la nudajn krurojn, disiris aŭ forrampis, se ili ne estis sufiĉe bonŝancaj por esti dispremitaj.
  Kaj Odrogan daŭre kreskis, kiel superhomo laŭ grandeco. La konstruaĵoj de la turka ĉefurbo Ankaro platiĝis sub liaj botoj. Ĉi tie la otomana diktatoro jam estas pli alta ol Everest. Kaj de la stelŝipoj de Stalzanath kaj la Nigra Sith-imperio, lia altega silueto estas tre klare videbla.
  Lyra Velimara ruis lascive:
  - Kia grandega ulo... Li havas dignon - verŝajne multe!
  Darth Vader, frapante sin sur la maskon - do la bildo sur ĝi malklariĝis, raŭke, grakis:
  - Estas koloso kun piedoj el argilo!
  Lira ellasis kelkajn fulmojn el siaj okuloj, kaj kuĝis:
  - Kaj ŝajne la voĉo devus esti anĝela! - Sekvas palpebrumo, karakteriza por ege multekosta prostituitino. - Kantu floron, ne hontu!
  Kaj la turka diktatoro Edrogan daŭre rapide ŝvelis, kiel ŝvelebla veziko. Kaj kio estas plej danĝera, en liaj manoj aperis longa kaj ankaŭ rapide kreskanta glavo.
  Nun la kresko de Edrogan estas mil marmejloj, kaj ĉi tio ne estas la limo. Kaj kiel muskola fariĝis la turka diktatoro - grandegaj muskoloj laŭvorte ŝveliĝas kaj skuas - iu ajn, eĉ la plej skuita korpotrejnisto, envios ilin.
  Kaj lia glavo brilas kiel steloj, kiuj interplektiĝas en la infloresko de nevenkebla kasisto.
  Kaj la dentoj de la Prezidanto de Turkio plilongiĝas, iĝas tre akraj, sinuaj dentegoj de raketvampiro. Kaj la freŝbakita batiro komencas svingi sian gigantan glavon.
  Lyra Velimara krias surde:
  - Termokvarka ŝargo sur la Fuhrer ... Uf, sur la Turka Sultano - fajro!
  Darth Vader frapetis la grandan, orumitan stirstangon per sia ganto kaj grumblis ironie:
  - Kaj kial ne Hiperplasmo! Fajro jam estas malmoderna tera esprimo!
  Lyra Velimara kiel ŝiaj elegantaj, knabinecaj kruroj, nudaj, rozkoloraj plandumoj frapos la metalan plankon:
  - Donu la termikan erupcion! Antipulsaj cimoj!
  Kaj termokvarkaj misiloj, postlasante fajran spuron, kaj spuron larĝan kiel la vosto de fianĉino, alkuris al Edrogan, ŝvelintaj pro granda nombro da spiritoj kaj genioj, kiuj eniris ĝin.
  La otomana diktatoro, kies grandeco jam estis komparebla al la luno, svingis sian kosman glavon. Kaj la stelŝipo de la Sith-imperio - la misila krozŝipo "Baboon" rompiĝis sub terura bato. Hiperplasmaj pecetoj ŝprucis... Kaj io nekredebla kaj fasmogoria falis malsupren.
  Kaj samtempe, ĝi estas sufiĉe bagatela - ĉar la klonaj soldatoj mortis sufiĉe prozee. Montrante emociojn ne pli ol biorobotoj. Sed ilia komandanto Santa, ne estante klono, estis klare nervoza. Kaj li rememoris kiom da hathamsklavoj li sekrete vendis. Nu, nun li certe atendis la inferon de la kontraŭuniverso kaj la turmenton de la malluma flanko de la forto!
  La termokvark-misiloj de Erdogan. Ĉiu el ili portis la energion de cent miliardoj da atombomboj ĵetitaj sur Hiroŝimon. Kaj la potenca, muskola torso de la otomana diktatoro estis kovrita de ulceroj kaj ekbriloj de eksplodantaj ultranukleaj bomboj.
  Lyra Velimara trakuris sian nudan piedon sur sian gracian nazon kaj knaris:
  - Kompreneble ne! Mi volas vinon - paketon da Camel-cigaredoj!
  Darth Vader metis sian ungegan piedon sur la nudan, muskolfortan dorson de la knabino kaj, trakurinte ĝin, kantis:
  - Sobreco estas la normo de la vivo!
  Lira genuigis la eblan kontraŭulon de la nigra sinjoro en la makzelo kaj zumis:
  - Ordonu, antaŭ ĉio!
  Eĉ se Erdogan estis trapikita kun sufiĉe daj pagendaĵoj por detrui la lunon, kun Merkuro por komenci, la otomana sultano kreskis eĉ pli granda. Li nun vere aspektis kiel grandega feino ifrito. Kaj lia glavo aktive serĉis viktimojn inter la ŝipoj de Stelzanath kaj la Sith Imperio.
  Darth Vader, rigardante kiel termokvark-misiloj ne kaŭzis la plej etan damaĝon al ĉi tiu mastodoto el fabelo, kaj la superlasero eble eĉ nutras la potencon de Erdogan, sugestis al Lyra:
  - Ĉu ni kunigu niajn klopodojn?
  La nuda belulo el la Stalzan-imperio ne tute komprenis la nigran sinjoron:
  - Kiel? Ni estas tiel kunigitaj!
  Apenaŭ kovrita per bikino, generalo Astara, ĉi tiu fortika militista knabino proponis sian propran version:
  "Ni ĵetu al li termopreon-ŝarĝon!"
  Darth Vader, kiu vekis la scivolemon de la esploristo kaj sciencisto de la malluma flanko de la forto, raŭke tra la masko demandis:
  - Ĉu ĉi tio estas armilo bazita sur la preona kunfandiĝo?
  Astara, arkigante sian tutan torson de muskolo kaj tendeno, malalte riverencis al la nigra sinjoro.
  - Ho jes, mia sinjoro! Tia reago ebligas uzi energion egalan al 1000 pentatonoj en raketo. Aŭ dek, neniu cent duilionoj da atombomboj faligitaj sur Hiroŝimon!
  La rapida menso de la nigra sinjoro faris tujan kalkulon, kaj Darth Vader surprizite fajfis:
  - Ŭaŭ! De tia eksplodo, eĉ la planedo Jupitero disfalos en kvarkojn!
  Ial, Lira Velimara ne tro kunhavis tian optimismon:
  - Planedo Tero brulos pro tia bato. Ĉiu vivo ene de la sunsistemo estos detruita!
  Darth Vader rigardis la spacan batalon. Erdogan provis tranĉi la batalŝipon Stelzanath, kiu aspektis kiel karnovora piranjo. Li, uzante sian fenomenan manovran kapablon, senespere provis eviti malvenkon.
  Tamen, hiperionaj armiloj kaj superlager-baterioj estis tute senutilaj kontraŭ la ultramagoplasma karno de Erdogan. Ĝi akumulis la energion de miliardoj da genioj, kaj la rapido superis lumon.
  Do estis lerta armadelo, tranĉita kiel kolbaso per tranĉilo. Kaj samtempe grandegaj fajreroj elflugis centojn da mejloj for.
  La otomana diktatoro kriis surde:
  - Banzai! Vi havos ĉerkdezajnon!
  Darth Vader, taksante la distancon, komentis kun vera zorgo:
  - Se la termopreona ŝargo eksplodos, tiam ni mem estos forblovitaj kiel torĉo de papilioj!
  Lyra Velimara time palpebrumis al la nigra sinjoro kaj memfide diris:
  - Ne timu, mia malhela terminanto! La termopreono havas akumulan pinton!
  Lordo Vader senespere svingis la manon.
  - Bone, fajro! Intertempe mi kolektos ĉiujn mallumajn flankojn de la forto!
  Erdogan, kiu inkludis ĉiujn sepdek du tribojn de fespiritoj, ŝvebis super la Tero.
  La Sultano de Turkio dufoje superis la diametron de la Luno en sia longo kaj simple ekbrilis per demona kaj fenomena potenco. Tia batalo nun furiozas en la spaco. La glavo de Erdogan ekflugas pli rapide ol fulmo kaj frakasas freneze pafantajn stelŝipojn.
  Eĉ duon-neniigaj partikloj estas tute senutilaj kontraŭ tia simple sovaĝa potenco de genioj. La grandega detruanto de la spaca imperio, kiu falis en la pinton de la klingo , flamis per flavblua flamo kaj eĉ ne postlasis fragmentojn.
  Sed Lyra Velimara eltiris sian "atuton" el sia maniko - termopreona raketo. La termopreono kapablas, kiam plene liberigita, je 7 duilionoj da energio pli da energio ol termonuklea reago.
  La akumula termopreona ŝargo estas iomete pli malforta, sed ĝi enfokusigas la detruon nekompareble pli precize. Kaj nun ilia ventro de la flagŝipoj estas elĵetita princesp-plasma makulo.
  Jen kiel regata kaj inteligente celita fuzio-bazita termopreona raketo aspektas ekster la skatolo. Ĝi ne havas stabilan materion, do estas preskaŭ neeble malsuprenigi ĝin. Sed samtempe, la ŝarĝo mem elektas celon.
  Princino-plasma makulo timigas Erdogan. Li hezitas eviti, sed la ultraprogresinta substanco estis pli rapida. Kaj kiel araneo, hipernuklea bombo suĉis al la potenca torso de la ĵus bakita reĝo kaj imperiestro de genioj!
  Lira Velimara varme aplaŭdis per la piedoj kaj kantis:
  - Mi disŝiros ĝin! Ni disigu ĝin en kvarkojn!
  Potenca kiel Heraklo, Erdogan estis severe klinita, kaj li, klinita, kiel gutaperka bulo en duono.
  Supernovao eksplodis. Pluraj el la kosmoŝipoj de Stalzanath kaj la Sith Imperio estis frapitaj reen, hiperplasma ŝafto bruligis la platformojn kaj barelojn de granda multaj baterioj. Disbatis multajn klonojn kaj belajn Amazonajn knabinojn el la Stalzan-imperio.
  Erdogan mem turniĝis, turniĝis kaj... Fariĝis eĉ pli granda kaj pli timiga. La dua glavo, kiel ĝermo de karnovora parazita planto, trapikis lian dekstran manon.
  Kaj la diktatoro de la Otomana Regno ridis surde:
  - Ho, vi mizeraj kosmaj eksterteranoj.... Vi estas nur servistoj de Shaitan, sed fakte, Shaitan estas mia servisto!
  Dume, tornado furiozis sur la planedo Tero. La ondoj de la oceanoj de la mondo tuj varmiĝis pro hipernuklea eksplodo, kaj bolis kun kruta bolanta akvo kiu skalmis ĉiujn vivantojn. Kaj la arbaroj kaj altaj konstruaĵoj flamis.
  Cent duilionoj Hiroŝimo ekflamis de la malproksimo de la luna orbito - tio ne estas ŝerco! Kaj la fajro kiu englutis la tutan Teron laŭvorte bruligis ĝin al la infero.
  En la loko de Vaŝingtono ekbrilis hela, perforta lumo, poste aperis kolosa purpurbruna floro. Sep hiperplasmaj petaloj disiĝis de la blindiga burĝono, ŝvebante en ĉielaltajn altaĵojn. Ili brilis per ĉiuj koloroj de la ĉielarko dum dek sekundoj, kaj poste, tuj mallumiĝis, defalis, lasante nur gigantajn purpurruĝajn fajrerojn flosantaj en la stratosfero.
  En unu okulo ekbrulis dekoj, centoj da milionoj da homoj, disĵetante elementajn partiklojn. Tiuj, kiuj estis pli malproksime, estis blindaj kaj flamis kiel vivantaj torĉoj. Fajro dolore formanĝis homan karnon. La haŭto de homoj senŝeliĝis, haroj fariĝis polvo, kranioj karbiĝis. La eksplodondo, kvazaŭ kiel akordiono, faldis nubskrapulojn, enterigante vivajn multajn, ĝis antaŭ nelonge, tiajn vivantajn kaj senzorgajn individuojn en varmaj betonaj tomboj.
  Teamo de blondaj, duonnudaj Teksasaj lernejanoj estis postkuranta pilkon, kaj gravitondo trapasis ilin, lasante nur cindrojn siluetojn sur la bruligita herbo. Kompatindaj knaboj, pri kio ili pensis lastmomente: eble ili nomis sian patrinon, aŭ unu el la herooj de la filmo, sennombraj komputilaj ludoj.
  La knabino, revenante el la vendejo kun korbo, iris en la venontan mondon, ridetante, eĉ sen havi tempon por krii. La infano simple frakasiĝis en fotonojn, kaj nur mirakle pluviva rubando de la arko turniĝis en atmosfera vortico. Homoj kaŝantaj en la metroo, blankaj kaj koloraj, estis disbatitaj kiel muŝoj sub premo, tiuj, kiuj en tiu tempo flugis en aviadilo, estis ĵetitaj de la tornadoj de Gehena preter la stratosfero, kaj ĉi tio estas eĉ pli malbona kaj malrapida morto... Kiam en malvarmiga vakuo formanĝante la restaĵojn de aero de predanta piranjo, homoj batas siajn kapojn kontraŭ la duraluminaj muroj, kaj iliaj okuloj falas el siaj kavoj.
  La morto egaligis la senhavulojn kaj la miliardulojn, la senatanon kaj la kaptiton, la filmstelulon kaj la kadavromanĝanton. Ŝajnis, ke milionoj da animoj hurlis en la ĉielon, la mondo renversiĝis kaj eble unuafoje homoj sentis, kiel maldika estas la fadeno de la vivo kaj kiom ili bezonas unu la alian. Patrino kaj infano sufokiĝis sub la rubo, alkroĉiĝante unu al la alia kun tia forto, ke ĉiuj fortoj de la submondo ne povis deŝiri ilin.
  Eĉ la duonmekanika monstro Darth Vader, trempita ĝis la okulgloboj per la malluma flanko de la forto, sentis la doloron kaj suferon de miliardoj da pereanta tero.
  Kaj en malespero li vokis al si ĉiujn fibrojn kaj amasojn de la fenomena manifestiĝo de la malluma flanko de la forto.
  Lira Velimara subtenis lin en ĉi tiu afero kaj etendis fortan manon al la nigra sinjoro. Ili kunfandiĝis mense. Iliaj bioplasmaj kampoj tuj miksiĝis, la inaj kaj viraj principoj kuniĝis, formante kuniĝon de teoplasmaj fortoj.
  Kaj post tio, ekestis kolosa hipergraviomagia kolapso, efektivigante mirindajn, laŭvorte super-fantastajn transformojn.
  La pluvivaj stelŝipoj de la spaca imperio kaj Stelzanath komencis kolektiĝi en unu tuton, kiel buloj de hidrargo. Ili rapide kunfandiĝis, premis en la princeps-plasman plastilon, kreante unuopan kaj monolitan tuton inter ili.
  Eroj kirliĝis tra la tuta spaco, elirante kiel segpolvo en indukta bobeno. Kaj tiam, anstataŭ la flagŝipo de la Sith Imperio, sekvis mitrala eksplodo de ekbriloj, kaj post tio aperis grandega viro.
  Lia figuro estis stranga. La torso kaj gamboj, kiel Lyra Velimara, estas nudaj kaj delogaj, sed la kapo, ŝultroj kaj brakoj estas kovritaj per la nigra batalkostumo de Darth Vader.
  Ĝi rezultis timiga hibrido: la sinjoro de mallumaj fortoj, la militisto de la SS-trupoj Stelzanat Velimara. Krome, la dimensioj de la brutulo en diametro kun Venuso. Tia monstro naskiĝis, kaj estis kreita per ekstrema manifestiĝo, hipergravita magio.
  Du lumglavoj ekbrilis en la manoj de Darth-Lyra, ruĝa kaj purpura. Ambaŭ armiloj ardis kaj scintilis tre hele kaj intense. Duone vulpina knabino, duono cibernetika organismo moviĝis al Erdogan.
  Sub la graciaj, nudaj, knabinecaj kruroj, la vakuo bruis surde. Ŝajnis, ke ĉi tiu monstro simple marŝas tra minkampo, kie eksplodaĵoj estas nevideblaj, sed tio igas ilin eĉ pli detruaj.
  La turka diktatoro, ankaŭ ŝvelinta kun la diametro de Venuso, marŝis al sia ekvivalento. Ili proksimiĝis, kaj unu sub la nudaj, knabinecaj kruroj, kaj la alia sub altaj botoj, bruis kiel miliono da tondroj... malpleno!
  Darth Vader kaj Lyra en unu botelo, salutis Erdogan per glavo.
  La otomana diktatoro nur bojis responde:
  - Neniu kompato al la malamiko!
  Darth Vader respondis per malklaro:
  - Ripeto patrino - kabaneniya!
  Kaj iliaj glavoj kun sovaĝa muĝado, la erupcioj de miliardo da krakataj vulkanoj kruciĝis. Kaj la vakuo tremis. Kvarkoj dancis en la etervorticoj.
  Erdogan, sentante, ke lia karno teksita de iliaj multnombraj hordoj da malbonaj kaj bonaj spiritoj, ektremis pro la bato, grumblis:
  - Ĉe Satano! Vi estas forta!
  Darth Vader daŭrigis sian atakon kaj bojis:
  - Kaj li neniam estis malforta!
  Hibrido de nigra sinjoro kaj vulpo-militisto atakis Erdogan. Kaj kvankam lia kontraŭulo ne estis malsupera en forto kaj rapideco, sed en la arto de skermarto, kompreneble, la turka prezidanto ne povus esti komparita kun militisto, kiu estis trejnita de la plej bonaj militistoj kaj skermistoj en la galaksio - la Ĵedajo.
  La voĉo de Lira jam aŭdiĝis. Ankaŭ tiu ĉi infera knabino bone studis. Ĉar ekzistis neniuj viroj en ilia imperio, la knabinoj estis nutritaj en cibernetikaj utero. Oni instruis al ili mortigi kaj batali eĉ kiam la embrio formiĝis en nutra medio helpe de komputilaj programoj.
  - Ke la filo de turka civitano, vi ne ŝatas ĝin, vi havas tian akcepton!
  Kaj la princeps-plasma glavo tranĉis la bone nutritan tason de Erdogan. La detranĉita liphararo de la otomana diktatoro falis malsupren, tordita en la ventegoj de la etero, komencis disŝiri, disfalante kiel tuta amaso da neniigbomboj. Kaj sango elverŝis el la tranĉita vango. Krome, en ĉiu guto, koboldoj kaj sorĉistinoj kun balailoj ŝprucis.
  La turka diktatoro provis respondi, sed Darth Vader tre lerte plonĝis sub la kurbo de la glavo-scimitar, kaj li mem draŝis la malamikon flanke, detranĉante tutan tavolon de la malamikaj muskoloj. Erdogan muĝis eĉ pli laŭte kaj denove atakis.
  Darth Vader detenis la svingon, kaj la nuda piedo de la liro trafis la malamikon ĝuste en la ingveno.
  Erdogan huluis dolore, kaj kun sovaĝa ĝemo, en kiu sentiĝis grinardaj notoj, li grakis:
  "Nun vi estas mortinto!"
  Darth Vader akcelis sian atakon, kaj kantis dum li atakis:
  - Kaj tamen la fino, ĝi ne estas la fino! La fino estas nur la komenco!
  Kaj nun li tenas sian subskriban movon, kun la helpo de kiu grafo Duko estis venkita. La tranĉita mano, kune kun la glavo, pendas en la tajdo de vakuo. Kaj tiam ĝi ankaŭ komencas ŝiri. Kvazaŭ en unu loko ili gajnis reuzeblajn, jetojn, lanĉilojn - elsendantajn supernovaojn.
  Erdogan, ŝvelante la okulojn pro neeltenebla doloro, retiriĝis kaj frakasis sian kapon en la Lunon.
  La satelito de la planedo Tero estis misformita de la trafo, ĝi estis kovrita per larĝaj fendoj, kaj aktiva erupcio de magmo komenciĝis. La luno komencis simili al malbone batita vizaĝo. Liro denove movis la piedon de Erdogan sub la genuon, kaj la glavo de Vader de la sendefenda flanko kaptis lian ŝultron, detranĉante dikan pecon da viando kaj muskolojn.
  La otomana diktatoro jam klare naĝis, lia sola pluviva glavo flugis en larĝa amplekso, sed la pinto de la ruĝa glavo de la nigra sinjoro trapikis ĝuste en la manojn de la kontraŭulo. Tiam klara turno kaj alia distranĉita piedo de Erdogan falas malsupren por komenci ŝiri tie, kun neniigo kaj magiaj petardoj.
  La otomana diktatoro estas senarmigita, kaj lia lasta malespera provo, kiel drako, devas ekbruli per fajrero.
  Estis kvazaŭ duilionoj da flamĵetiloj tuj eksplodis. Kaj la plasma erupcio inundis preskaŭ la tutan sunsistemon. Ondoj de freneza flamo, en paro de sekundoj, rapidis al la orbito de Plutono. La masko kaj manoj de Darth Vader pluvivis, sed la nudaj, knabinecaj kalkanoj de Lyra estis plene bruligitaj.
  La knabina generalo kriegis pro doloro - la fajro forte brulbrulis la plandumon, eĉ grandaj veziketoj tuj ŝveliĝis, sur la bruligitaj kaj nigrigitaj inaj piedoj kaj tibioj. Ĝi surgenuiĝis...
  Sed Darth Vader, per profesia movo, per salto kaj kun turniĝo de la korpo kaj konverĝa movo de glavoj, malkonstruis la grandan, kornan kapon de la otomana prezidento Erdogan.
  La grandega kapo, ne malsupera laŭ la grandeco de la luno, de la granda militisto kaj reganto forruliĝis, kaj dikaj bluaj lipoj flustris:
  - Ĉio finiĝis!
  Post tio tondris eksplodo, tiel surdiga, detrua kaj grandega, ke ĉio, kio antaŭe okazis, estis mizera matĉo-fajro sur la fono de hidrogena bombo elprovita en la kosmo. Fluoj de neniiga hiperplasmo inundis la spacon de la Suno, tiam Afla-Centaurus kaj Siriuso...
  
  
  
  
  FELIĈA KNABO
  Loĝis unu knabo, li estis ankoraŭ malgranda, sed profunde malfeliĉa. En la lernejo, li estis ofendita kaj persekutata, hejme liaj gepatroj ĉiam estis okupataj kaj riproĉis lin pro malbonaj notoj, kaj eĉ batis lin pro duokoj per zono. Kaj lia tuta malsaĝulo, mense malrapida, malkuraĝa - venenita kaj batita.
  La knabo estis laca de tio, kaj decidis forlasi sian malbonan urbon kaj for de la malamata lernejo, kien ajn liaj okuloj rigardas.
  La knabo estis ankoraŭ malgranda kaj naiva. Li pensis, ke nur en lia urbo vivas tiaj malbonaj homoj kaj precipe infanoj, kaj en aliaj urboj ĉiuj estas bonaj kaj afablaj. Kaj ne povas esti alie, ĉar la kvadrata televidskatolo ekscitite ripetas, ke ilia lando estas la plej humana, afabla, bela kaj plej bona en la mondo. Ke en lia lando ĉiuj infanoj estas feliĉaj aŭ certe fariĝos feliĉaj, kaj la partio kaj ĝia granda gvidanto kondukos al komunismo - kiam ĉiu ricevos tion, kion ili volas.
  Kaj la batita kaj ĉikanita knabo sincere opiniis, ke la infanoj en la lernejo estas tiel kruelaj kaj malbonaj, ke ili estis varbitaj de la CIA kaj la Mossad, ke estis kulpo de la dikaj ventraj burĝoj de Usono en la urbo, ke estis malplenaj bretoj kaj homoj. staris en longaj vicoj. Ke ĉio estis en ordo, se ne por la burĝoj kaj sabotistoj kiuj transpasas la landlimojn nokte. Ke estas ilia kulpo, ke la terpomoj putriĝas kaj la dentoj de la infanoj doloras. Kaj ŝajne oni inventis ankaŭ injektojn por torturi homojn en Usono.
  Sed esti tia, ke malbono regas en ĉiuj urboj de lia vasta Patrujo, por ke la malbonaj agentoj de la CIA allogu kaj dorlotu ĉiujn infanojn, instruante ilin batali kaj bati la kuŝantan.
  Ne, devus ekzisti urbo en sia plej bona kaj humana lando en la mondo, kie ĉiuj estas afablaj kaj ridetas unu al la alia kaj vi povas sekure etendi la manon por manpremo sen timo, ke pinglo kaŝita inter viaj fingroj engluiĝos en ĝi.
  La knabo firme kredis al tio, ke ekzistas ankoraŭ bonkoraj kaj pacaj urboj. Kaj li, apenaŭ atendinte la unuajn varmajn printempajn tagojn, kaŝe de siaj gepatroj elprenis ĉion el la fridujo. Kaj ne estis tiom da produktoj en la plej humana, riĉa, afabla kaj pacema lando en la mondo. Mi plenigis mian sakon kaj tornistron per ĉi tio, antaŭskuante la lernolibrojn kaj kajerojn, ke ili kreis plian pezecon kaj... De tempo al tempo, ĉirkaŭrigardante malkuraĝe, li malfermis la pordon kaj elsaltis sur la straton.
  La knabo ĉiam timis eliri en sian propran korton. Ŝajnis al li, ke tie li certe estos batata, kripligita, humiligita, kraĉita, aŭ io alia fariĝos pli malbona. Sed ankoraŭ estas frua printempa mateno, ĉiuj iras al lernejo, estas ŝanco pretergliti la kortajn huliganojn kaj iri plu. De ĉi tiu kvartalo, kie li fariĝis forpelito kaj ridindaĵo, ĝis kie ili ankoraŭ ne scias. Kie li estas nur blankhara knabo kun alta ĉapo.
  Kial homoj tiom koleras? Kion li faris al ili, ke ili malamas lin tiel feroce? Kaj krome, ili malamas ĝin, en la plej humana, afabla, humana kaj justa lando ne sur la terglobo? Kion li faris al ili? Ĉu li ofendis, kalumniis, humiligis, kraĉis, perfidis iun?
  Ĉu li ne diris al ĉiuj, ke oni estu afabla, simpatia, helpu unu la alian. Tiu batalado estas malbona, kaj la malfortuloj bezonas helpon? Sed pro tio ili ankoraŭ konsideris ĉiujn stultulon, malfortulon, stultulon... kaj iun alian komplikan kaj nekompreneblan vorton - pacifisto?
  Sed ĉu ne estas strange, ke ĉiuj infanaj fabeloj, libroj kaj televido instruis al ni tion. Ĉu homoj ne frapu ĝuste tiel: sublime noblaj, inklinaj al sindono, starantaj unu por la alia kiel monto. Ĉu la homo ne estas frato de viro? Ĉu la vera signifo de la vivo ne estas fari bonon?
  Do kial en la realo, kio estis instruita en libroj, en filmoj, kaj eĉ en komputilaj lecionoj estas refutita? Ĝi estas konsiderata stulta, absurda, amuza, malbona!
  Kial en niaj infanoj kaj liaj samuloj, tiom da kolero kaj malamo, malvolo aŭskulti ilian konsciencon, la deziron al perforto kaj detruo? Kien iras edukado, kaj la kulto de bonfaroj en ilia plej humana kaj humana potenco de la mondo. En potenco kiu helpas kaj protektas la prematojn en ĉiuj partoj de la terglobo. Kiu savas nigrulojn, indianojn, ĉiujn kiuj estas streĉaj kaj malsanaj de malsato kaj naturaj katastrofoj.
  La knabo nomiĝis... Li sentis timon. Nun ili estos kaptitaj kaj ĉikanitaj.
  Li ŝajnigis ne aŭdi kaj rapidigis sian paŝon.
  Responde, sovaĝa muĝado:
  - Tenu la bremson! Ni mortigos vin!
  La sovaĝa frenezo en lia voĉo batas, tiom da malamo al li? Por kio? Kion li faris al ili? Kaj ili malamas lin, tiun, kiu ĉiam parolis pri bonkoreco, pri amikeco, pri kompato, tiel, ke ili ne malamu la malfidelulojn, tiun, kiu buĉus sian propran patrinon.
  Sed la knabo jam decidis, forlasi ĉi tiun urbon, ne plu iri al ĉi tiu malbenita, malamata lernejo. Eskapu el ĉi tiu infera kloako kaj trovu alian, afablan, puran, amikan urbon. Ja povas esti, ke en lia plej filantropia lando ne ekzistis tiaj urboj.
  La knabo tre timis, ke oni lin atingos, mallerta kaj malforta, kaj batos lin je la kolo, ke li ne povos foriri. Sed estas ankaŭ buso. Vi nur bezonas salti en ĝin, tiam la ĉikananto kaj la bandito malfruos.
  Ĉi-foje la knabo estis bonŝanca, kaj en la lasta momento li sukcesis salti sur la ferman piedtablon de la buso. La pordon premis maldika, infaneca mano, feliĉe ne multe, kaj li sukcesis teni tornistron plenan de nutraĵoj.
  Vojaĝado per buso en tiuj tagoj ankoraŭ kostis magran sumon, kaj estis neprofite en urbeto pagi salajron al la konduktoro. Cetere, homoj estas honestaj kaj ili ne kompatas kvar kopekojn. Paro da samideanoj, ne povis atingi la knabon kaj knedis sian koleron sur la rubujo. Oni kruele piedbatis lin per la piedoj, kvazaŭ la fero kulpas pro tio, ke la dezirata predo forglitis. Kaj la knabo veturis kaj preĝis al la Sinjoro Dio (kiu cetere, kiel oni instruis al ili, tute ne ekzistas!), por ke la pordo baldaŭ malfermu kaj li liberigu sian manon.
  Fine la sekva halto, la mano estas libera kaj vi povas sidiĝi sur la sidlokon kaj spiri. Ju pli la knabo malproksimiĝis de sia malamata korto, des pli trankviliĝis lia animo. Kie ili ne scias, tie estas pli sekure.
  Kvankam eble alia knabo, male, en lia loko, revus esti pli proksime al hejmo, serĉante protekton en ĝiaj nepenetreblaj muroj. Sed la korto de la domo ĉiam kaŭzis timon en la knabo. Li eĉ revis pri koŝmaroj kaj liaj inferaj, senkompataj kunuloj. La knabo provis promeni kiel eble plej malmulte sur la strato. Post la lecionoj mi kuris kiel eble plej rapide al la vestoŝanĝejo por esti ĝustatempe antaŭ ol la malamataj, kruelkoraj samideanoj eliros kaj ek moki, aŭ eĉ tuj batas min. La knabo trovis konsolon nur en libroj. Ekzistis tiam neniu komputilo, neniu Interreto, eĉ ne televide - nur tri kanaloj, kie en la plej bona kazo ili montras la pionirojn de bonegaj studentoj, aŭ kantanta koruso - kiel bone estas vivi en ilia plej humana kaj humana lando en la mondo. . Kaj plej malbone, enuigaj raportoj de la kampoj, kaj konstantaj bataloj por la rikolto. Kaj nur unufoje semajne, dimanĉe, eblis spekti, strikte laŭ la limo, ian interesan, plenlongan filmon aŭ programon vizitantan fabelon.
  Kaj la knabo amis sin enterigi en libroj, desegnante en ili la subliman, noblan kaj fabelan.
  Kaj li ofte ĉe la leciono, se liaj kunuloj kraĉante el la pipo, aŭ pafante per kaŭĉuka rubando, ne tro laciĝis, li ankaŭ pensis pri la fabela, afabla mondo. Pri tio, ke kiam la komunismo finfine estos konstruita kaj estos universala, universala frateco.
  Kaj tiam la infanoj de Alfa Centaŭro, Siriuso, Ursa Majoro, Sagitario-konstelacio, kuniĝos. Kaj larĝe ridetante, ili tenas la manojn. Ekzemple, infanoj de la konstelacio de Fiŝoj havas kapojn kovritaj per arĝentaj skvamoj kaj oraj, brilantaj naĝiloj. Kaj en la Sagitario Konstelacio, ili verŝajne aspektas kiel Centaŭroj.
  Ĉio estas tre trankvila kaj bela. Ili donas unu la alian donacojn, kantas kantojn. Ne ekzistas malamikeco, neniu malico, neniu metos butonon aŭ mortan ranon en la dorson de alia.
  Baldaŭ venos komunismo, kaj la malamata CIA, kiu implikis la tutan mondon en reton de malamo kaj instruis niajn sovetiajn infanojn malami la bonon - ĝi pereu kaj detruu! Ja ili estas la usonanoj, kiuj estigis la koŝmarojn de milito ekde la ekstermado de la indianoj ĝis Afganio. En siaj radiovoĉoj ili frenezigas homojn kaj igas ilin levi la manojn, frato kontraŭ frato, inspirante malamon de la lulilo!
  La buso malrapide glitas laŭ la itinero. Ekster majo, la mateno - la tago ĵus komenciĝas. Jes, la knabo ne timas la mallumon. Male, kiam estas mallume, estas pli da ŝancoj gliti nerimarkitaj preter kunuloj, dissolviĝi en mallumo. Vintre, kiam estas malvarme kaj la noktoj estas longaj, kaj precipe en severa frosto, vi povas eliri sur la straton kaj serioze atendi pretergliti la ulojn plenajn de kolero.
  Vintre, huliganoj ankaŭ malvarmiĝas kaj eliras malpli ofte. Sed en la varma sezono, nur la turmento komenciĝas. Kaj nur iri al la vendejo fariĝas torturo. Kaj la knabo pensas, elpensu ian nul-transiran modulon, tiel ke unufoje vi jam estas en la vendejo, kaj tiam vi premas la butonon kaj vi jam estas hejme.
  Povas esti bone, ke artefaritaj flugiloj ankoraŭ ne estas inventitaj, en lia loĝejo, sur alta etaĝo, la knabo povas senti relativan sekurecon. Kiam vi ŝvitas pro rapida kuro, vi finfine malfermas la pordon kaj saltas en la loĝejon, vi sentas, ke olimpika ĉampiono transpasis la cellinion - vi estas hejme kaj vi estas sekura. Vi povas finfine spiri kaj trovi konsolon legante iun regulan libron. Feliĉe ili forlasis de sia praavo bibliotekon, kiun la akademiano envios.
  La ŝoforo signalis, ke ili jam estas ĉe la fina haltejo kaj ĉiuj bezonas foriri. La knabo trovis sin en nekonata areo. Li ne haltis ĝis la fino. Kaj ĉi tiu noveco ŝajnis agrabla kaj surpriza. Kvazaŭ indas fari paŝon, kaj vi, kiel Eli el la Sorĉisto de la Smeralda Urbo, trovos vin en fabela kaj feliĉa lando.
  
  MILITO AL LA VENKA FINO
  la 13-an de aprilo 1945 . Grandurbo de Berlino, la konstruaĵo de la Imperia Kancelario.
  Ministro pri eksteraj aferoj Ribbentrop ĵus revenis de la interparoloj, kiujn li tenis kun la sovetia delegacio estrita de la konata kverelo kaj malamiko de Germanio Molotov. Malgraŭ tio, ke dum la lastaj bataloj kvar sovetiaj tankarmeoj estis preskaŭ tute detruitaj. Kaj la 1-an de aprilo ĉesis la liverado de okcidenta helpo sub Lend-Lease, Stalin prezentis intence ŝveligitajn postulojn.
  Ribbentrop bedaŭrinde diris al Rommel:
  -Intertraktado kun la sovetia delegacio atingis blokiĝon. Kompromisa nula elekto - reveno al la limoj de junio 1941 ne konvenis al Stalino. Koba postulas - la Klaipeda regiono, Orienta Prusio kaj la tuta Pollando ene de la limoj de 1939. Ĝi ankaŭ postulas la terojn de Slovenio, parto de Hungario kaj la naftejoj de Rumanio. Li deklaras ke milionoj da sovetiaj soldatoj ne mortis por veni al kie ĉio komenciĝis. Krome, Jozefo postulas de ni kompensojn, la liberigon de ĉiuj militistoj kaj civiluloj... Kaj li promesas liberigi la nian nur por elaĉetomono! Plue, Stalin ankaŭ volas ricevi teritoriajn akirojn de Finnlando.
  Feldmarŝalo Fuhrer Rommel morne rimarkis:
  - Post la puĉo en junio 1944, ni estis devigitaj daŭrigi malrapidan kaj obstinan retiriĝon ĉe la orienta fronto. Kvankam la aliancanoj venkitaj en Normandio iris kun ni al relative honorinda paco por ili, sed ... La Ruĝa Armeo estas tro forta, kaj al la maksimumo ĝi prenis soldatojn, preferante aktivan defendon kaj mallongajn kontraŭatakojn. Jes, la rusoj iris al Vistulo kaj eĉ koste de grandega perdo transiris ĝin, enpenetris en Slovakion, preskaŭ kaptis Rumanion... Sed ĉiuj ĉi sukcesoj kostis al ili kare. Ankaŭ ni sangis, sed mi sukcesis starigi pli-malpli kontentigan defendon kaj redukti la perdproporcion je tri ĝis kvar fojojn favore al ni. Sed Stalino ŝajne ne komprenas, ke ankaŭ lia lando estas elĉerpita, kaj la aliancanoj, ĉesinte helpi Rusion, komencos fidi al ni?
  Ribbentrop respondis kun ĝoja rideto:
  - La plej grandaj transmaraj ŝarkoj jam promesas al ni subtenon kontraŭ la teroj, kiujn ni ricevos konkerante USSR! La laborista registaro en Britio ankoraŭ hezitas, sed multaj privataj strukturoj pretas subteni nin! Ni estas promesita helpo de Brazilo, Hispanio, Portugalio, kaj precipe Argentino. Perron eĉ ne ekskludas, ke li malkaŝe eniras la militon nianflanke. La finnoj ankaŭ ĵuras iri ĝis la fino! En Italio, la pozicioj de Mussolini en la nordo plifortiĝis, dum por-okcidentaj trupoj daŭre kontrolas la sudon. Ni estas pretaj daŭrigi la militon, mia Fuhrer!
  Rommel koncize ordonis:
  - Speer al mi!
  La lerta, laborema kaj talenta Imperia Ministro de Armilaro kaj Municio, sidis en sia ĝusta loko. Speer sukcesis, malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj, signife pliigi la produktadon de armiloj kaj tre rapide meti en serian produktadon pli altnivelajn klasajn memveturajn pafilojn - "e", "LEV" kaj "Panther" -2.
  La ankoraŭ juna kaj tre energia ekonomia diktatoro de la Tria Reich raportis:
  - En la kampo de tankokonstruado, ne nur kvalita, sed ankaŭ kvanta sukceso estis atingita. En decembro 1944, 1960 tankoj kaj memveturaj pafiloj estis produktitaj. Kaj ĉi tio estas malgraŭ ĉiuj militaj malfacilaĵoj kaj la lanĉo de la plej bonaj aŭtoj de la mondo en amasproduktadon! Precipe, E-25, Leono kaj Pantero-2!
  Nuntempe, la produktado de tankoj kaj memveturaj kanonoj estas ĉirkaŭ du mil monate, el kiuj en marto la plej novaj veturiloj: E-10, E-25, Lev, Panther-2 konsistigis pli ol du trionojn de la tankfloto!
  Rommel demandis seke:
  - Ĉu vi certas, ke niaj tankoj estas pli bonaj ol la sovetiaj?
  Speer, penante doni al sia tono racia, diris:
  - Niaj projektistoj, kvankam malfrue, povis krei veturilojn kun pli-malpli sukcesa aranĝo, kiraso, armilaro kaj veturado. Precipe sukcesa estis la E-25. Al la rezervado de frunto de 100 milimetroj kun racia angulo de deklivo de kvardek gradoj, flankoj kaj postaĵo de 60 milimetroj kaj armilaro de 88-mm kalibro de kanono EL 71 - memveturaj pafiloj, rezervo de pafoj de 80, pezas nur. 26,6 tunoj. Kun motoro de 700 ĉevalfortoj, la aŭto akcelas pli ol 75 kilometrojn hore. Krome, donita la pezrezervo, la flankoj de la memvetura pafilo estas aldone plifortigitaj per 30 mm ekranoj. Tiel, kaj la ruloj kaj la ekrano kovras la flankon, kio signifas, ke la maŝino tenas la efikon de la T-34-85-konkoj ne nur sur la frunto, sed sur la flanko. La sama 88-milimetra pafilo trapikas je distanco de 150 - 148 mm kiraso je kliniĝo de 60 gradoj. Konsiderante la pafrapidecon, la precizecon de nia 88 mm kanono, la plej bona kontraŭtanka pafilo en la mondo! Kaj la frunta protekto permesas vin pafi, eĉ IS-2. Plie, la pintaj obusoj de sovetiaj pafiloj estas tre sentemaj al reboniĝo. Kaj nia altkvalita cementita kiraso havas altan surfacan malmolecon kaj reboniĝas perfekte laŭ angulo de racia inklino!
  Rommel logike rimarkis:
  - Kaj ĉio ĉi estis atingita danke al la fakto, ke la motoro, transdono kaj rapidumujo troviĝas kune, en unu bloko. Tiel, ili ŝparis sur la kardano, kaj reduktis la altecon de la aŭto al 144 centimetroj. La maŝino superas ĉiujn sovetiajn modelojn kaj estas relative facile fabrikebla. Kvankam, ekzemple, vi ankoraŭ ne povas krei tian tankon!
  Speer respondis:
  - "Panther"-2 kaj precipe la tanko "Lev" konsideras la lastajn evoluojn kaj plibonigojn. Aparte, la "Pantero" -2 sukcesis renkonti la pezon de 47 tunoj, pliigante la armilaron kaj stokon de konkoj al la nivelo de la "Reĝa Tigro", kaj iomete malsupera en kiraso. Kaj tio estas dudek unu tunoj da diferenco. La 700-ĉevalforta motoro donas al vi rapidon de 55 kilometroj sur la ŝoseo, kaj 30 kilometrojn hore sur la roko. Novaj aŭtoj jam eniras en serion kun 900 ĉevalforta motoro kaj povas akceli ĝis 70 kilometroj hore. La "Leono" kun 105-mm kanono havas neniun egalan en armilaro, superas la "Reĝo Tigron" en fronta kiraso, kun egalaj flankoj kaj postaĵo. Kaj ĉiuj kun pezo de 51 tunoj, kun motoro de 900 ĉevalfortoj. Niaj novaj tankoj - havas bonegan veturadon, kio signifas, ke ili povas esti uzataj en ofensiva milito!
  Rommel rikanis kaj denove montris erudicion:
  - Kaj en ĉi tiu tanko, la motoro, dissendo kaj rapidumujo situas antaŭ la veturilo-karoserio, kaj la gvattureto estas movita reen. Ili ankaŭ streĉis la aranĝon. Sed ni bezonas "Leonon" kun pli forta flanka kiraso!
  Speer riverencis kaj diris:
  - En la tanko E-50, ni enkorpigos la protekton kaj armilaron de la Maus, ne superante sepdek tunojn da pezo!
  Rommel liberigis Speer kaj invitis la Imperian Aerministron Saur. Ankaŭ tre sperta kaj kapabla administranto.
  La Imperiestra Ministro diris kun venka aero:
  -Nia aviado prenis tutan aeran superecon! Kaj antaŭ ĉio dankon al la heroa germana industrio! La novaj reagaviadiloj kiuj membrigis servon kun la Luftwaffe en 1944 estas amasproduktitaj kaj en ĉiam kreskantaj volumoj. Ili havas rapidan avantaĝon super sovetiaj veturiloj de 200-350 kilometroj hore kaj estas armitaj per potencaj 30mm kanonoj kaj raketoj! Batalantoj ME-163, Me-262, BA-349 kaj precipe malmultekostaj, malpezaj, manoveblaj kaj facile fabrikeblaj HE-162 pruvis sian superfortan superecon super malamikoj Laggs kaj Yaks. La altrapida sciigo kaj bombaviadilo Ar-234 havas tian rapidecon, ke eĉ unu sovetia batalanto povas atingi ĝin!
  Samtempe, kio estas plej signifa, ni povis atingi egalecon kun la malamiko en la kvanta produktado de maŝinoj. 150 ME-262 batalantoj estas produktitaj semajne, tre potencaj armiloj kaj traviveblaj en batalo, jam 300 kaj ĉi tiu figuro kreskas HE-162 batalantoj, kaj 120 kun pliiĝo en AP-234. Pli progresintaj modeloj de la ME-262 kun svingitaj flugiloj, la ME-1010 kun flugiloj kie la svingo estas alĝustigebla, la He-262 kun pli bonaj armilaraj kaj flugaj trajtoj, kaj plej grave la Yu-287 estas survoje. La plej nova maŝino kun inverse svingitaj flugiloj havos bonegan bombardan precizecon.
  Entute ni planas pliigi la produktadon de jetaviadiloj al ducent aviadiloj tage, tute subpremante la malamikon!
  Rommel logike rimarkis:
  - Kaj niaj ŝraŭbmaŝinoj estas sufiĉe sukcesaj. Ekzemple, la evoluo de la Focke-Wulf - TA-152. Jes, kaj la TA-400 en la versio de jetbombisto kun ses motoroj montras grandan promeson!
  Zaur fiere siblis:
  - TA-400 povas bombi sovetiajn fabrikojn preter Uraloj, atingi rapidojn de ĝis 800 kilometroj kaj porti pli ol 10 tunojn da bomboj! Tiel estas la senvosta bombaviadilo XO-18, kun flugdistanco de 16 000 kilometroj! Kaj jeto TA-183 kaj aliaj maŝinoj! Ni regos la aeron!
  Feldmarŝalo Fuhrer liberigis Zaur. Nun estis tempo por paroli kun Schmeisser.
  germana maŝinpafilo
  StG 44 (germane: Sturmgewehr 44 - 1944 sturmpafilo) estas germana sturmpafilo evoluigita dum 2-a Mondmilito. Ĉirkaŭ 850 mil pecoj estis produktitaj. Inter la moderna speco de aŭtomatoj, ĝi iĝis la unua evoluo kiu estis amasproduktita.
  Ĝi diferencas de mitraletoj (PPSh, ktp.) de la Dua Mondmilito per signife pli longa gamo de celita fajro, ĉefe pro la uzo de la tielnomita meza, pli potenca, kaj kun pli bona balistiko ol pistolkartoĉoj uzitaj en mitraleto. pafiloj.
  Aŭtomatigo StG 44 - ventilata tipo kun la forigo de pulvoraj gasoj tra truo en la barelo muro. La barelkalibro estas ŝlosita klinante la riglilon en vertikala ebeno. Dekliniĝo okazas per la interagado de klinitaj aviadiloj sur la pordego kaj riglilportilo. Gasĉambro - sen la ebleco de reguligo. La ŝtopilo de la gasĉambro kun la helpstango estas malŝraŭbita kun speciala drivo nur purigante la maŝinon. Por ĵeti fusilgranatojn, estis necese uzi specialajn kartoĉojn kun 1,5 g (por fragmentiĝo) aŭ 1,9 g (por kiras-penetraj-akumulataj obusoj) pulvorŝargo. La norma pezo de pulvo en la 7,92x33 Kurz-kartoĉo estas 1,57 g. La gasa piŝto kun la bastono estas kombinita kun la riglilo-tigo.
  Schmeisser ankaŭ esprimis optimismon, ke la nova maŝino - St 54 - estos eĉ pli fidinda kaj pli bona, kun alta precizeco de fajro.
  Von Braun ankaŭ esprimis veran optimismon - la misiloj A-10 kaj A-11 promesis flugi je distanco de ĝis 1000 kilometroj kaj trafi kun granda precizeco, gvidataj de radio.
  Kun la atombombo, aferoj estis pli malbonaj ĝis la nuklea reaktoro ĵus estis lanĉita. Sed ankaŭ post kelkaj jaroj ili promesis, ke la reĝino de la bomboj eniros en serion!
  Sed plej grave, la usonanoj kaj la britoj promesis helpi la Trian Reich kaj ĝiajn satelitojn en la batalo kontraŭ monda komunismo!
  Feldmarŝalo Fuhrer Rommel decidis:
  - Diru al Stalino, ke ni plene rekomencas malamikecojn, poste la kompletan kaj totalan detruon de la komunismo!
  La 13-an de aprilo 1945 estis la tago de la granda malakcepto!
  La germana milito donis la ĉefan baton de Hungario, por eviti devigi la plenfluan Vistulon. La ofensivo komenciĝis la 20-an de aprilo, kiam la naziaj sekcioj estis nesufiĉaj.
  La germanoj sukcesis trarompi la unuan defendlinion, preskaŭ en movado. Ili aktive uzis noktajn ataktaktikojn por malhelpi la rusojn uzado de sia multnombra artilerio. Nokte, kompreneble, la fajro ne estas tiel efika, kaj la nazioj havas noktajn viziajn aparatojn.
  Sufiĉe rapide, la dua defendlinio ankaŭ estis rompita, kaj du vaporkaldronoj estis formitaj. Sed laŭ ordono de la ĉefsidejo, grandaj rezervoj eniris la batalon. Kvankam ne eblis venki la naziojn, la ofensivo de Mainstein estis suspendita.
  La germanoj, post unu monato da obstina batalado, nur sukcesis rekapti parton de Slovakio, antaŭenirante ne pli ol 70-80 kilometrojn.
  La Fritz-ofensivo en Orienta Prusio estis eĉ malpli sukcesa. Ili trarompis nur la unuan linion de defendo, kaj alfrontis densan defendon. Montriĝis, ke la Ruĝa Armeo sciis fosi kaj defendi sin. Kaj fari gravan damaĝon.
  Nur en Rumanio Kisselring atingis grandajn sukcesojn. Faŝismaj trupoj kreis tri vaporkaldronojn, kaj kaptis preskaŭ ĉion el Moldavio kaj Bukovino. Sed eĉ tie ili ne rajtis trapenetri al Odeso, haltante ĉe la Bug - natura akvobaro! Sed la germanoj ankoraŭ sukcesis kapti multe da tero. Inkluzive sur la Nigra Maro marbordo, kaj la ukraina regiono de Ĉernivco. Tiel, movante la frontlinion for de la naftejoj de Rumanio. Sed iliaj aprilaj kaj majaj sukcesoj estis limigitaj al tio.
  La Ruĝa Armeo estis sur la defensivo, kaj la industrio produktis multe da armea ekipaĵo. Precipe Yak-9 batalantoj kaj T-34-85-tankoj.
  Somere Rommel trovis sin en malfacila pozicio - la homaj rimedoj de Germanio jam malpleniĝis, kaj la ofensivo kaŭzis gravajn perdojn. Ne necesis kalkuli je ripeto de la kvardek-unua jaro. Sovetiaj trupoj estas harditaj en batalo, la generaloj akiris sperton je alta prezo, kaj sufiĉe densa kaj profunda defendo estis konstruita.
  Do, vi devis pagi por translokiĝo al la oriento.
  En la centro, sovetiaj soldatoj daŭre tenis pontojn trans la Vistulo. Stalino ne volis retiriĝi.
  Rommel decidis lanĉi aeratakon kontraŭ Sovetunio. Ĉar la bombado estas almenaŭ multekosta okupo, sed la homaj perdoj dum tia ofensivo estas multe malpli! Krome, Usono kaj Britio kun siaj kolonioj kaj regnoj komencis doni pli kaj pli aktivan helpon per armiloj, rimedoj kaj eĉ volontuloj.
  Aeratako de reagaviadiloj kaj singardaj provoj trarompi de grandaj tankarmeoj.
  Sed Stalino ne volis sidi pasive kaj atendi la malvenkon! La 22-an de junio liaj trupoj lanĉis ofensivon en la slovaka direkto. En respondo, la amerikanoj vendis mil B-29-bombaviadilojn kredite al Germanio.
  La germanoj regis la aeron kaj ĝis nun povis forpuŝi, uzante la kvalitan superecon en tankoj kaj memveturaj pafiloj, la atakojn de la Ruĝa Armeo. Fine de julio, la Germana Armeo-Grupo Suda iris sur la ofensivon en provo krei alian poŝon. Sovetiaj trupoj povis ĉesigi la germanan ofensivon. La nazioj antaŭeniris ĉirkaŭ tridek kilometrojn kaj, evitante gravajn perdojn, haltis. En aŭgusto, la Ruĝa Armeo ankaŭ avancis en Orienta Prusio.
  Dum la somero, la frontlinio ne multe ŝanĝiĝis.
  Usono, dume, ĵetis du atombombojn sur Japanion. Hirohito sciigis sian kapitulacon la 16-an de aŭgusto. Ameriko malligis siajn manojn kaj intensigis la liveradon de teknologio, krudmaterialoj kaj ekipaĵo al la Tria Reich.
  La premo de la germana aviado intensiĝis. La nazioj esperis bombi Sovetujon. La aŭtuno pasis en interŝanĝo de batoj kaj ofendaj provoj ambaŭflanke. Ambaŭ flankoj provis eviti nenecesajn perdojn.
  Sed ĝenerale, la supereco de la Luftwaffe en la aero iĝis ŝajna. Dum 1945, la Tria Regno kaj la satelitoj produktis pli ol sesdek mil aviadilojn, plejparte jetojn, kaj ricevis pliajn tridek mil de la Aliancanoj. Sovetunio produktis nur kvardek kvin mil aŭtojn. Krome, malsupera al la malamiko en rapido, armiloj kaj kiraso.
  1946 ankaŭ komenciĝis kun provo granda ofensivo de la Ruĝa Armeo. Sed la germanoj ĵetis sian plej bonan piramidan tankon E-50 en batalon kaj povis venki la sovetiajn unuojn, puŝante ilin reen al Pollando kaj Slovenio. Sed la fortaj neĝadoj kaj amasa heroeco de la sovetaj trupoj haltigis la faŝismajn hordojn sur la Neman kaj iom preter Grodno! Kun la subteno de Bandera, la Fritz eniris Lvovon. Tamen grandskala ofensivo, aŭ pli ĝuste ĝia fiasko, kondukis al tio, ke Sovetunio perdis siajn piedtenejojn en Orienta Eŭropo, kaj nun la milito denove moviĝis tute al la teritorio de la Bolŝevika Rusa Imperio!
  En majo, la soldatoj de Rommel provis konstrui sur sia sukceso, sed post pluraj monatoj da batalado, ili nur atingis la linion, Baranovichi, Vilna, tiam alproksimiĝis al Rigo. La nazioj estis iom pli sukcesa en la Sudo - ili prenis Vinnitsa kaj Ĵitomir - alproksimiĝante al Kyiv! Kaj Odeso estis fortranĉita de la sovetiaj trupoj.
  Tamen, ankaŭ la germanoj suferis enormajn perdojn - adoleskantoj ekde la aĝo de dek kvar kaj avoj ekde la aĝo de sesdek kvin estis dungitaj en la armeon. Eĉ estis kreitaj pluraj virinaj dividoj, same kiel apartaj kaŝpafistoj kaj aviad-regimentoj, kie batalis la malforta sekso!
  En aŭtuno, la germanoj defendis sin, kaj la sovetia armeo sentis ilin. Vintre ankaŭ bataloj estis en plena svingo. Ne eblis rompi la germanojn, kiuj konservis superfortan aersuperecon. La sieĝitaj sovetiaj grandurboj de Rigo kaj Odeso falis, sed la Fritz ne povis evoluigi la ofensivon plu.
  En 1947, la sovetia T-54-tanko komencis eniri serian produktadon, kiu laŭsupoze konkuris kun la ĉefa germana, piramideca E-50. Vere, la sovetia aŭto estis ankoraŭ pli malalta ol la germana en kiraso kaj armiloj, sed ĝi estis pli malmultekosta kaj malpeza. Amasproduktado komenciĝis en julio.
  En aviado, aferoj estis pli malbonaj, sed la 30-an de decembro 1947 fine okazis la flugo de la unua sovetia seria ĉasaviadilo MIG-15.
  Tio signifas, ke la faŝisma monopolo en la aero estos finita.
  Amasproduktado komenciĝis en majo 1948. La maŝino mem estis nur iomete malsupera en rapideco kaj armilaro al la ME-362. Vere, la germanoj ankoraŭ havis antaŭan komencon en bone establita produktado kaj batalsperto de asoj. Sed evidentiĝis, ke en la aero Sovetunio estis atingonta egalecon.
  En la aŭtuno de 1948, novaj intertraktadoj komenciĝis.
  Germanio estis senhomigita, sed Sovetunio ankaŭ estis sangigita. Krome, germanaj fizikistoj povis antaŭi la sovetiajn, kaj la Tria Regno jam sukcese provis atombombon.
  Rommel proponis moderan eblon - la germanoj ricevas ĉion, kion ili jam gajnis. De Rigo ĝis Odeso.
  Stalin, responde, konsentis pri la nula opcio. Nek ni al vi, nek vi al ni!
  Intertraktadoj denove atingis kompletan blokiĝon.
  Koba renkontiĝis laŭvice kun ĉiu pli-malpli signifa industriulo, dezajnisto kaj armea fakulo.
  Post kiam li publike laŭtlegis paroladon: kiun li anoncis, ke li militos kontraŭ faŝismo ĝis la amara fino!
  Tago 7 novembro 1948. Fariĝis tago de granda ŝanĝo kaj decido!
  Epilogo
  La 21-an de decembro 1954... Novjorko... La plej alta ĉielskrapanto en Usono estas abunde pendigita per ruĝaj flagoj.
  Stalino, kies bildo estas montrata sur grandegaj ekranoj kaj sur ĉiuj afiŝtabuloj de la popola usona respubliko, ridete mansvingas al la sovetiaj trupoj pasantaj laŭ Lenin-avenuo!
  La tuta mondo festas la sepdek kvin-jaran kamaradon Stalin - la unua imperiestro de la planedo Tero!
  
  LA ESTIĜO DE LUCIFERO
  Kvankam por li ne estis facile, sed ankoraŭ relative juna kaj ne havante tempon por malmoligi sian animon, la militisto Palpatine sukcesis transpaŝi la baron.
  Karolina devus esti mortigita per siaj propraj manoj kaj per lumglavo. Sed por kaŝi la spurojn, malgranda nuklea ŝargo estis metita en la palaco mem.
  Darth Sidious jam regis la lumglavon, kaj survoje al la reĝino tranĉis siajn personajn gardistojn. Tiam, li ordonis al ŝi genuiĝi kaj demeti siajn multekostajn ŝuojn - por ke ŝi mortu kiel kutime, nudpiede sur la eŝafodo.
  Karolino aperis. Palpatine rivelis sian veran vizaĝon al ŝi kaj la aŭgusta persono ekploris perforte. Post tio, por la unua fojo en sia vivo, Dart uzis fortan fulmon ... Kaj kiam la karbigita reĝino trankviliĝis, la senkompata Sith Lord metis nuklean armilon sur la detonaciilon kaj forlasis la palacon.
  La loĝantoj de la subakva mondo estis akuzitaj pri sabotado, pro kio eksplodis furioza milito inter la du mondoj de la planedo. Malgraŭ ilia teknologia supereco, la subakva vetkuro sukcesis pluvivi. Krome intervenis reprezentantoj de la Respublikana Senato, kiuj ne povis permesi la genocidon.
  Palpatine gajnis al si la laŭrojn de pacisto kaj nun atingis la galaksia nivelon, ĝis nun nur en la rolo de modesta asistanto de la senatano el Naboo, sed tre rapide akirante popularecon por si.
  Lia instruisto Plagast aprobis la altecon de la metilernanto, sed li mem pli kaj pli enprofundiĝis en la sciencan studon de la Magochlorians. Li volis mem akiri senmortecon kaj lerni revivigi la mortintojn. Krome, Plagast, kun ekstera senkompateco, nur sentis korinklinon al kelkaj el siaj parencoj kaj revas pri ilia rapida resurekto.
  La filino de Palpatine kreskis kaj iĝis reĝino. Kaj ŝi baldaŭ havis sian propran idaron. La edzo ne fariĝis formale reĝo, sed li estis tute laŭleĝa edzino, kaj iama Jedi-oficiro, kvankam ne de la plej alta nivelo de lerteco. Oficiale, li ricevis la titolon de princo kaj juniora kunreganto - sub la gvidado de la reĝino.
  Sed Palpatine ne ŝatis sian neoficialan bofilon: tro afabla, nobla, ekstere tre bela, kaj aspektanta multe pli juna ol liaj jaroj.
  Jes, kaj la filino de la nigra reganto kreskis ege afabla kaj simpatia. Sufiĉe simila en karaktero al ŝia patro - kiu sonĝis, verŝajne, iĝi la plej malbona homo en la universo.
  Ĉiuokaze, Plagast ne plu devis persvadi sian metilernanton. Palpatine faris la decidon memstare - detrui kaj sian filinon kaj ŝian edzon.
  Sed kompreneble tiel, ke vi ne lumigu vin. Kaj ĉi tio ne estas facila, do la protekto de la palaco post la tuta tumulto kaj sabotado estis signife plifortigita.
  Palpatine decidis enscenigi akcidenton sur la stelŝipo. Li sukcesis, uzante sian influon, atingi la fuĝon de la reĝa familio al Corusan, la metropola planedo kaj la ĉefurbo de la respubliko. Supoze, invito al granda ferio - la jarmilo de granda formacio.
  Li bone lernis la lecionojn de Majstro Plagast;
  La instruisto promesis al la studento ke kvankam lia trejnado estos serioza, ili estos liberaj de la Regulo de Du. Rompante la malvirtan cirklon preskribitan de Darth Bane, ili kaŝus nenion unu de la alia, ne spertus ĵaluzon kaj malfidon en sia rilato, kaj tiel servus la malluman flankon kune. Sidious studis sub la Muun dum jardekoj, dum kiuj Plagast instruis al sia metilernanto ĉion kion li konis sin tiel ke ĉio el la ĵus trovita potenco de Plagast ne estus perdita. La lecionoj de Plaguest devigis Palpatine alfronti liajn timojn, rabis de li ĉiujn liajn ĝojojn, kaj rabis de li ĉion, kion li karan. La Malhela Sinjoro instruis al Sidious ke emocioj kiel ekzemple envio kaj malamo, kvankam necesaj por majstri la malluman flankon, estis nur rimedoj por forlasi konvenciajn nociojn de moraleco por pli granda celo. Plagast ankaŭ prelegis sian studenton pri la rimedoj por kapti potencon kun la finfina celo de kontrolado de la galaksio.
  Sed la plej efika maniero lerni estis preterpasi virtualajn barojn, kaj multdimensia kino.
  Helpante Palpatine antaŭeniri tra la rangoj, la majstro donis al Thaler Sidious aliron al sia Sith-holokrono, same kiel multajn aliajn. Li trejnis Palpatine en lumglavbatalo, uzante Force-fulmon, devigis lin absorbi ĉiajn scion pri diversaj armiloj kaj malhelflankteknikoj, sed donu al ili nur la valoron kiu estas necesa por la vera celo de la ordo. En la sama tempo, Plagast, sub la alivestiĝo de la Grandino de Damasko, faris ĉion necesan por ke neniu suspektu lin esti parenca al Palpatine.
  Do ĉi tie okazis simpla afero - la stelŝipo trafis la asteroidan fluon. Cetere, jam ĉe la reveno de la stelŝipo, kiam multaj pilotoj prenis fortajn trinkaĵojn.
  Kaj Palpatine ne nur estis ne suspektita, sed eĉ ricevis ordonon por montri maltrankvilon kaj malinstigi lin de riska vojo. Sed ekzistas tiaj manieroj de ekskuzoj, ke homo certe faros ĝuste la malon. Kaj la provoko funkciis, kaj tie la aparatoj estis iomete difektitaj.
  Kaj heredantoj kaj geedzo mortis, nur la eta Princino Padme Amidala, la nepino de Palpatine, pluvivis. Li heredis la tronon sur Naboo.
  Kaj Darth Sidious aldonis al la listo de siaj krimoj. Tamen ne ĉio estis aprobita de Plagast.
  "Vi havas la Forton, metilernanton, kaj talenton por gvidado. Pli grave, vi havas la sangavidecon de seria murdisto, kvankam ni devus teni ĝin en rezervo - krom se la perforto servas al iu ekskluziva celo. Ni ne estas buĉistoj, Sidious, kiel iuj el la Sith de la pasinteco. Ni estas la arkitektoj de la estonteco."
  "Kiel longe?"
  "En jardeko - kaj ne unu tagon pli frue."
  Sed pacienco en sindetenado ne volis sin manifesti. Kvankam foje Witt mem scivolis, kial li subite fariĝis tiel kruela. Ĉu li havas tiom da agresemo de naskiĝo? Krome, en amika rondo, Palpatine donis la impreson de afabla homo.
  Darth Sidious eĉ enkondukis novan teorion: vera Sith devas kaŝi siajn pensojn tiel lerte, ke eĉ la instruisto ne komprenas la kapton! Eĉ se li nomas sin Plagast la Saĝa!
  Dum Palpatine komencis eniri galaktikan politikon, lia mentoro faris novan sukceson en sia esplorado. La volo de la krimulo Yinchorri, prezentita al Damasko fare de delegacio de la sama raso, estis rompita sub la influo de la Forto, malgraŭ la interna natura rezisto de la reptilioj. Plagast ankaŭ faris multajn eksperimentojn sur aliaj specimenoj, testante siajn proprajn kapablojn. Ĉe la venonta Renkontiĝo en la Deponejo, Plagast skizis al Sidious la gvidliniojn laŭ kiuj la Sith devus agi, parolis pri sia longperspektiva elimino de Kerred Sante kaj ordonis al Sidious ordigi la murdon de senatano Vidar Kim tiel ke Palpatine prenu lian lokon. . Plagast mem vizitis la planedon Kamino, kie li negocis kun la loka vetkuro de klonfaristoj por krei armeon de obeema Yinchorri. Poste, Damasko kaj liaj subuloj foriris al Serenno, kie Plagast persone parolis al la ĉeestanta Ĵedajo tie. Do li eksciis, ke la Jedi Qui-Gon Jinn havis malŝaton por korporacioj, kaj lia iama majstro Dooku konsideris la pozicion de la Respubliko nedaŭrigebla. Plagast lerte plantis semojn de dubo en la koron de Majstro Sifo-Dyas, milde persvadante al li, ke la Respubliko bezonas armeon.
  Vere, kiu iros krei multekostan militan maŝinon sen milito? Kaj la Sith volis regi ĝuste la metodon de perforto, ĉar malsama maniero estas kontraŭa al iliaj instruoj.
  En la politika sesio de akceptado de pli ol dekduo Trade Federation-mondoj en la Respublikon, Plaguest kaj Sidious denove renkontis sub la alivestiĝo de Damasko kaj Palpatine. Sekvante antaŭ-aranĝitan planon, Palpatine faris sensacian paroladon kiu generis kriegojn kaj kaoson en la Senato. Plagast estis kontenta, ĉar la planedoj de la Komerca Federacio iĝis parto de la Respubliko kaj en la estonteco la Sith povus deĉenigi galaksia militon per siaj manoj. Sed Plagast sciis, ke la indignema senatano Pax Tim konspiris kun aliaj malamikoj de Damasko - la sekurecstrukturo de Sante - kaj nun faros pli aktivajn paŝojn por forigi Damaskon. Tial, Plagast konscie starigis Palpatine kun Tim ĉe politika sesio kaj utiligis la studenton kiel logilon testante lin. Malgraŭ la sukcesaj agoj de Sidious, Tim sukcesis superruzi ambaŭ Sith ordigante la maladian insidmurdistojn de Plagast. Ĉar ĉi-lasta koncentris sian tutan forton por ĉesigi la kidnapon kaj lokalizi Tim, li estis nekonscia ke dua atako estis planita kontraŭ li.
  Kaj Darth Sidious sentis tion, sed jam pensis forigi la kuratorecon de mentoro.
  Dum la induktoceremonio de Larsh Hill ĉe la barako de la ordo sur Coruscant, Darth Plagast estis preskaŭ mortigita fare de solduloj. La asistanto de Palpatine, Pestage, kontaktis la Maladianojn kaj, ricevinte la necesajn informojn, tuj sciigis tion al Palpatine. Ambaŭ alvenis al la loko de la atenco kaj trovis nur la vunditan kaj apenaŭ spirantan Plagast vivanta, kiu envolvis la vundon per la Forto; la resto de la Muuns de Damascus Capitals estis mortigita. Poste, Palpatine prenis personan venĝon sur Tim mortigante Tim mem kaj multaijn aliajn membrojn de la Granda Protektorato ĉe la Malastare-ambasado sur Coruscant. La polico ne trovis la krimintojn, malgraŭ la formado de speciala teamo por esplori ĉi tiujn mortojn post la murdo de senatano Kim. Kiel rezulto, Damascus Capitals ne perdis sian gvidanton, sed Hego Damascus retiriĝis de la aferoj de la Galaksio.
  Darth Sidious elkovis planojn sufiĉe ruze. Li ne mortigis sian nepon Padva, sed prefere iĝis amikoj kun ŝi. Kaj kun ekstera malemo, li fariĝis senatano.
  La influo de la nigra sinjoro kreskis, la tria Sith Darth Maul aperis. Ankaŭ trejnite en barbaraj metodoj, kaj tre kapabla batalanto. Tamen, la talento de Maul en forto ne estas tiel bonega ke li povus iĝi plentaŭga heredanto.
  Krome, kaj Plagast kaj Thaler daŭre estas homoj, kaj ne sen signoj de rasistoj. Ili ne vere volis, ke la trono de la estonta Sith Imperio estu heredita de ne-homa raso.
  Tial, eble la morto de Darth Maul estis antaŭdeterminita. Krome, Palpatine preskaŭ mortis dum duelo kun sia studento, kaj nur supereco en forto savis la estontan imperiestron de morto.
  Darth Sidious sentis ĉagrenita ke iu en la universo pli bone uzis sian lumglavon. Kaj ĉi tio ankaŭ lasis sian markon. Feliĉe por homa paro, Maul, pro siaj limoj, ne povis superi ilin en scio pri la malluma flanko de la forto!
  Damasko kaj Palpatine faris ĉion por certigi ke la Naboo-krizo profitigis ambaŭ de ili. Antaŭ la tempo Darth Maul lanĉis operacion sur Naboo por detrui la Ĵedajon, Damasko prenis aktivajn ŝtupojn por reĝisori novan krizon. Kontaktante la estrojn de la Entreprena Unio, la Gildo de Komerco, la Tekno-Unio kaj aliaj entreprenoj, Damasko konvinkis ilin pri la brutalaj agoj de la respubliko direkte al iliaj mondoj. Palpatine, certigis sian elekton kiel Supera Kanceliero de la Galaksia Respubliko, decidis ke estis tempo kompletigi la Grandiozan Planon sole. Post lernado de Plagast kion li bezonis kaj uzado de la ligoj de sia mentoro por certigi la pozicion kiun li deziris, Palpatine vidis la maljuniĝantan Muun kiel nenio pli ol malhelpo. Plagast, aliflanke, ŝajnis havi plenan fidon al sia metilernanto.
  Krome, Darth Maul mortis kaj la regulo de du estis aŭtomate restarigita.
  Estis ankoraŭ multe da laboro kaj tempo antaŭen, kaj Darth Sidus simple ne havis la ŝancon trejni novan studenton.
  Do, kial ilia tandemo ne ekzistas dum kelkaj pliaj jaroj - ĝis la Jedi-ordo estas finfine detruita?
  Sed la plej grava afero ne estis tio. Plagast finfine malkaŝis teruran sekreton: "estas li, kiu estas la vera, biologia patro de Palpatine - Witt Thaler."
  Jes, lia patrino, tre bela kamparanino, turnis la kapon de la riĉa komercista sinjoro Damasko. Kaj li ne povis reteni la pasion.
  Ĝenerale, post inico en la Sith, la kapablo reprodukti idojn akre malpliiĝas. Kaj tiam tia sorto - vi havas filon! Kaj tiel kapabla, kaj talenta ne nur en forto, sed havanta elstaran politikan talenton.
  Ĉi tio estis la numero unu kialo kial li savis la junulon. Estas multe pli agrable pludoni la laboron de la propra sango. Kvankam, pro la fakto, ke altnivelaj Sith iĝis preskaŭ sterilaj, familiaj ligoj neniam estis konsideritaj la ĉefaj.
  Plagast sentis profunde... Eble li vere decidis, ke lia propra filo ne tuŝos lin.
  Sed ĝuste ĉi tio instigis Darth Sidious agi. Fari tian krimon kiel la murdo de sia propra patro estas la sonĝo de iu Sith Majstro.
  En la nokto antaŭ la elekto, Damasko faris sian unuan publikan aperon en jaroj, ekskluzive kun senatano Palpatine: kune ili partoprenis la premieron de nova produktado de Mon Calamari ĉe la Galactic Opera House. Sekvante la enkondukon, la du Sith Lordoj retiriĝis al la Damaska tegdomo en la Kaldani Spire-konstruaĵo por festi la baldaŭan sukceson de Palpatine. Palpatine ĉirkaŭiris la instruiston kun vino, provludante por la venonta Senata parolado.
  Plagast, ebria, diris al Palpatine, ke lia eksperimento kun Magochlorians estis pli ol sukcesa. La knabo Anakin venkis en la vetkuro, kaj plej grave, sukcesis malŝalti tutan armeon de batalrobotoj. Ĉi tio signifas, ke la knabo estas talenta en forto pli ol ĉiuj kiuj vivas en la universo. Krom pariĝi kun la knabo, li sukcesis fekundi kun magoklorianoj kaj reprezentanto de la Togruta raso. Konsiderante ke la reprezentantoj de ĉi tiu humanoida, sed ne-homa raso estas pli malriĉaj ol homoj laŭ Magohlorians, sed samtempe, la procento de Jedi inter ili, kun multoble pli malgranda nombro ol tiu de homoj, estas tre alta, tiam...
  La nova knabino Ahsoka Tano en la estonteco povos atingi eksterordinarajn, antaŭe nekonatajn pintojn de lerteco. La kombinaĵo de alternativaj manieroj percepti la potencon de la Togruta, kaj la abundo de Magochlorians - povas kaŭzi realan miraklon de homfarita naturo.
  Kio sekvas? Li daŭrigos eksperimentojn kaj kreos novan rason de homoj - egalaj en forto al la dioj. Kaj li povos sintezi estaĵojn de eĉ pli alta nivelo ol la magohloranoj - la teokloranoj, kiuj permesos al la Sith ŝanĝi la fizikajn leĝojn de la universo, kaj eble krei novajn universojn!
  Estis io por timigi kaj mirinde la nigra sinjoro.
  Iom post iom ebriiĝante, Plagast falis en sonĝon la unuan fojon post multaj jaroj, kaj post kelkaj momentoj, Sidious, post hezito (eble estas pli bone simple detranĉi lian kapon per glavo?), Li malsuprenigis fluon de Forto. fulmo sur la instruiston.
  - Vi patro respondos pri ĉio! Por forlasi min, pro lasi min vivi tra jaro de infero en la turmentitaj reĝaj keloj! Kial li igis min mortigi mian solan veran amon Karolino!
  La nigra Sith muĝis, ŝprucante fulmon al sia gepatro. Li vere malamis lin.
  Ĝuante la doloron de Plagast, Darth Sidious malrapide torturis lin al morto, kaj li, estante elĉerpita kun la helpo de la Forto, ne povis fari ion ajn kaj mortis.
  En la lastaj sekundoj, la nigra sinjoro diris:
  "Vi perdis ĉi tiun ludon en la tago, kiam vi decidis instrui min regi la Galaksion. Vi havas vian patron ĉe via flanko - aŭ, pli precize, sub via kalkano. Vi estis mia instruisto, patro - jes, pro tio mi diros al vi eterne. , li estu eterna dankema, sed vi neniam estos mia mastro."
  - Palpatine adiaŭis la mortantan kaj brulantan en la fajro de fulmaj fortoj Darth Plagast.
  Kaj tiel la Sith-inventinto finis sian turbulan vivon. Kaj kun li turnis la paĝon de la universala historio.
  Sed estis du novaj, bonegaj kreaĵoj: Ahsoka kaj Anakin, same kiel studento kiu sukcesis atingi potencon super la galaksio kaj venkis la Ĵedajon.
  Luke Skywalker estis tiel la pranepo de Palpatine kaj la filo de Darth Vader.
  Tial, la nigra sinjoro de la Sith ne povis doni la ordon, preni kaj detrui sian rektan posteulon, talentan en forto. Cetere, kion ajn oni diru - Luko estas centprocenta homo, kaj siaj propraj infanoj estas duono Togruta. Sed imperiestro Palpatine jam enkondukis leĝojn limigantajn la rajtojn de nehomoj, kaj ĝenerale serĉis establi rasismajn leĝojn en la nova ŝtato.
  Efektive, iam homoj estas la plej multnombra raso en la galaksio, kaj la imperiestro mem estas viro, same kiel lia akompanantaro, tiam severa rasismo kaj humiligo de aliaj rasoj estas tute en la spirito de la Sith. Amas subpremi kaj regi.
  Granda marŝalo Tarkin evoluigis tutan teorion kaj ideologion por pravigi rasismon...
  Sed ili heredis la tronon, nur duono de la homoj. Eĉ se Ahsoka forigis la malbelajn kreskaĵojn, kaj ŝia kameleona haŭto aspektas bela.
  La imperiestro specife sendis siajn infanojn por detrui vivon sur la planedo Ŝilo, kie la Togruta vivis. Kaj la idaro de la nigra sinjoro plenumis tion kun ĝojo.
  Ili servis de koncepto kaj konis nur la malluman flankon de la forto. Palpatine, en sia junaĝo, pli ol unufoje faris bonfarojn. Kaj se li enirus en la torturkelon, se li ne estus renkontinta Plagast, li neniam fariĝus la plej granda murdisto en la galaksio.
  Jes, liaj infanoj ne faris bonajn agojn, ili feliĉe faris ian malbonon. Sed ial, ĝuste tio estas malagrabla por la imperiestro. Tolya kaj en li la boneco ne mortis ĝis la fino. Toli Palpatine kredis, ke estas neeble fariĝi vera Sith sen batali kun vi mem, kiam vi venkas la malpezan flankon en vi mem.
  Liaj infanoj prenis la servon de malbono kiel donitan, kiel la plej naturan aferon en la universo, sen sperti mensan angoron kaj penton.
  Sed Palpatine batalis kun si mem, kaj nur la Ĉiopovaj Dioj scias, kion kostis al li mortigi Karolinon.
  Krome, la imperiestro ne kuraĝis mortigi sian patrinon. Plagast ŝajne havis senton de amo ankaŭ al ŝi, neniam levis tian demandon.
  Kaj la patrino de Palpatine ankoraŭ vivas kaj, malgraŭ tio, ke ŝi delonge pasis pli ol cent jarojn, tute ne aspektas kiel profunda maljunulino. Male, ŝi ŝajnas pli juna ol sia filo, forta blondulino - ne pli ol tridekjara aspekto. Post ŝia liberigo de malfacila laboro, ŝi ekloĝis en malproksima provinco kaj prenis sorĉadon tie.
  Jes, malnobelo, kamparanino, sed ankaŭ nekutima virino, kiu estis ŝanĝita en ŝia genetiko. Alie, ŝi apenaŭ estus povinta gravediĝi de la nigra sinjoro.
  Nudpieda, en nur lumbotuko, kun maldika talio kiel tiu de juna knabino, ŝi multe laboris sur la kampo, kaj nokte ŝi praktikis sorĉadon. Sed kiam Witt vivis kun ŝi, ŝia patrino kaŝis ŝiajn studojn, kaj ne dediĉis sian filon al io ajn.
  Vere, ŝi lasis ĝin forgliti kelkajn fojojn: ke ŝi verŝajne estus destinita enterigi ne nur siajn amatojn, sed ankaŭ iliajn infanojn kaj nepojn.
  Palpatine vizitis sian patrinon antaŭ nur unu jaro - kiam estis necese kovri Nabuon de ribela atako. Ankaŭ tiuj serĉis sekretojn, sur la hejmplanedo de la nigra imperiestro. Eble ili volis koni liajn malfortojn, aŭ trovi parencojn?
  La imperiestro havis duonfraton. Ĉi tie Palpatine oferis ĝin al la mallumaj fortoj baldaŭ antaŭ la krizo en Naboo - kiel diri, ke sorto ridetis.
  En ĉi tiu tempo, la frato jam akiris nepojn, do la atendataj taktikoj de Darth Sidious estis pravigitaj. Eĉ pli da viktimoj, kaj replenigo de la panteono de murdita indiĝena sango.
  Tiam li volis samtempe, kaj fini sian patrinon. Sed Palpatine atendis renkonti la maljunulinon: sed lia patrino tute ne ŝanĝiĝis en la longaj jaroj de disiĝo. Knabineca, muskola figuro, tre malhela pro sunbruliĝo, kaj glata haŭto, bela vizaĝo kun vireca mentono. De malproksime oni povas ĝenerale konfuzi ŝin kun knabino, sed proksime, ŝiaj vizaĝaj trajtoj estas videblaj: sufiĉe matura, formita, kaj ŝi estas almenaŭ tridekjara. Kaj se vi rigardos en la smerald-safirajn okulojn, ĝi ŝajnos eĉ pli.
  Witt Thaler, kiu ne atendis, ke lia patrino ne estas tiel simpla kiel ŝajnas, estis ŝokita kaj rifuzis mortigi, aŭ, kiel li nomis ĝin, oferi al la mallumaj fortoj.
  Li ne trovis en si tiam la kuraĝon diri almenaŭ kelkajn vortojn kun la patrino-sorĉistino kaj, evitante kontakton, rapidis foriri. La patrino eble rekonis sian filon, sed ŝi ankaŭ ŝajnigis esti malvarma kaj indiferenta.
  Kaj dum la lasta vizito al Naboo, ŝi aperis en la momento, kiam la imperiestra konvojo flugis en embuskon. Palpatine preskaŭ estis entombigita en la palaco, sed nudpieda virino ekaperis al li, indikante kaŝan elirejon kaj montrante kie alia ribelema embusko troviĝis.
  Poste ili interŝanĝis kelkajn frazojn kun ŝi.
  La nevelkanta patrino metis sian manon sur la frunton de Palpatine kaj diris amare:
  Kiel malbone vi estis vundita, filo. Ne restas en vi eĉ unu rekonebla funkcio!
  Darth Sidious kolere respondis al sia patrino:
  - Mi aspektas nur kiel profunda maljunulo! Fakte, mia korpo longe vivas ne laŭ homaj leĝoj. Kaj mi ankoraŭ kapablas venki ajnan Ĵedajon per glavoj. Kaj la termino de la fizika ekzisto de mia karno daŭros pli ol unu jarcenton!
  La juna patrino kapjesis al sia ŝrumpinta filo.
  "Ĉu vi decidis plilongigi vian fizikan ekziston fariĝante vampiro?" Kompreneble, vampiroj havas avantaĝojn super homoj. Krom la bezono trinki sangon tri fojojn tage, kaj eviti sunlumon. Sed ĉi tio ne estas vivo!
  Imperiestro Palpatine estis ofendita de sia patrino kaj eĉ volis bati ŝin, sed retenis sin. Li kolere murmuris:
  "Mi estas pli forta ol kiam mi estis juna, pli malfacile mortigi per io ajn krom sterlinga arĝento. Kaj en ajna suno oni povas porti komfortan kostumon kun filtriloj, kaj artefarita lumo ne estas danĝera por mi.
  Jen la tono de Darth Sidious mildiĝis.
  - Pli bone, diru al mi, kiel vi, estante simpla viro, sukcesis konservi vian junecon?
  Lada Thaler kun dolĉa, blankdenta rideto respondis:
  - Dum mia tuta vivo mi nudpiede marŝis sur Naboo, mi laboris dum mia tuta vivo, manĝis sanajn manĝaĵojn, trinkis nur sukon kaj lakton. Ĉiam ekstere - for de la urbo. Mi vizitis la ĉefurbon nur unufoje, kaj poste en ĉenoj, kiam oni venigis min por aŭdi la verdikton. Kaj tie denove al la vilaĝo kun sarkilo!
  Mi kondukas la plej sanan el ĉiuj eblaj vivstiloj kaj kial mi devus maljuniĝi?
  Palpatine eĉ ĉi-foje ne koleris, li sentis sin iom amuza kaj, tute logike, li petis klarigon:
  - Milionoj da kamparaninoj kondukas la saman vivmanieron kiel vi, sed tio ne malhelpas, ke ili fariĝu malbelaj maljunulinoj, male al vi. Kio estas la sekreto - diru al mi!
  Panjo respondis kun kompatemo en sia tono:
  - La plej grava demando estas, kial homo maljuniĝas? La ciklo en la naturo estas eterna, kaj la homa korpo similas al tia ciklo. Objektive parolante, estas nenio en la homa korpo mem, kio devas maljuniĝi. La junaspekta virino paŭzis kaj daŭrigis kun la konfido de diino. - Ĉio temas pri pensi kaj kredi. Kredu, ke maljuneco estas nenatura, kaj eterna juneco, male, estas ŝablono kaj vi ne maljuniĝos!
  Palpatine ne tute konsentis pri tio:
  - Ne nur homoj maljuniĝas, sed ankaŭ metalo, objektoj, kosmoŝipoj, batalrobotoj. Kial vi pensas, ke homo kapablas eviti tion per penado de volo kaj fido?
  La juna virino memfide respondis:
  - La homa korpo, male al metalo, estas renovigebla sistemo. Ĉeloj povas dividiĝi kaj renovigi sin dum miliardoj da miliardoj da jaroj. Ajna sciencisto diros, ke la tigo stoko en la korpo daŭros dum milionoj da milionoj da vivoj. Vi nur bezonas lerni kiel fari unu esencan eta aferon - regeneri kaj renovigi ankaŭ nervajn ĉelojn. Tiam senmorteco fariĝos realo!
  Palpatine demandis kompleze:
  - Kaj kiel vi faras tion panjo?
  La virino ridis kaj flustre respondis:
  Kial vampiro bezonus scii? Kaj tiel en ĉi tiu karno vi etendos kvin aŭ ses jarcentojn. Kaj vi kreskas mirindan ŝanĝon ... Ĉu vi ankoraŭ bezonas regi la sekreton de eterna juneco. Precipe konsiderante vian egoismon?
  Darth Sidious siblis kiel strangolita serpento kaj tiris sian karmezinan klingon.
  - Mi povas oferi vin al la mallumaj fortoj!
  La patrino rigardis sen ia ombro de la lando sian filon-imperiestron. Ŝi respondis kun eĉ pli larĝa rideto.
  - Ĉi tiu ofero ne helpos vin en via batalo! Kvankam sanga tirano, miaj preĝoj savas vin de morto. Post unu jaro vi marŝos laŭ la rando mem de la abismo. Kaj nur via patrino povas savi vian animon el la infero!
  Palpatine malseveriĝis kaj svingis la manon malestime.
  "Bone, kiel vi diris, al la vampiro ankoraŭ restas kvin aŭ ses jarcentoj. Kaj tie eble mi eltrovos pli efikan manieron plilongigi la vivon. Cetere, eksperimentoj jam estas farataj por infuzi la spiriton en la klonon!
  Panjo adiaŭis Palpatine kaj deziris al li bonan sorton. Ŝi odoris tiel freŝa kaj agrabla. Kaj Darth Sidious sopiris - estas beleco en bono.
  Malbono estas malbona, kaj vivi kiam estas mallumo kaj sovaĝaj ŝakaloj ĉirkaŭe estas ege laciga. Foje eniras timoj... Dolora kaj terura.
  Krome, imperiestro Palpatine volis esti sukcedita fare de la Sith, kiuj ne estas pura malico, kaj ke la posteulo povus alporti almenaŭ ion kreivan en la vivon de spacpotenco.
  Luke Skywalker estas centprocenta homo kaj ĉi tio estas lia signifa pluso.
  Krome, la sango de Anakin kaj Palpatine ankoraŭ fluis en li. Kaj alporti ĉi tiun knabon al la malluma flanko postulis seriozajn klopodojn.
  
  
  NASKIĜO DE LA DIABLO
  Kiel Palpatine - modesta junulo, bonega studento, kaj distingita per ekzempla konduto, fariĝis la formado de la universalo kaj malbono kaj ŝanĝis al la malluma flanko de la forto?
  La vivo sur la planedo Naboo estis relative bona - milda klimato, malavara tero, preskaŭ neniuj ribeloj kaj postuloj por ŝanĝo. La formo de registaro estas konstitucia monarkio ... Sed la potenco de la reĝo estas granda, liaj dekretoj estas egalaj en forto al leĝoj, kaj nur Padla Amidala estis ŝanĝita por limigi kaj la esprimon de la regado de la monarko kaj liaj potencoj.
  Palpatine, en sia junaĝo, estas tre bela, svelta kaj, kompreneble, fizike evoluinta junulo, li gajnis la interplanedajn konkursojn en Aviaball. Estis tiam ke Palpatine, kiu estis inkludita en la Naboo-teamo en la plej lasta momento, sentis sentemon al la forto. Li antaŭvidis la flugojn de pulsaroj kaj la turnojn de asteroidoj en la plej kompleksa virtuala ludo. Kaj li komprenis, ke li povas senti, kiam estas tempo por frapi fatalan, decidan baton. Kaj tiam lia nomo estis iom alia: Witt Thaler. Pli malnobla patrino, kaj nekonata patro. Vere, danke al siaj denaskaj kapabloj kaj laborego, Witt sukcesis eniri la liberan fakultaton de prestiĝa kolegio. Por fari tion, estis necese kolekti tre altan poentaron.
  Koste de sia patro, lia tre bela kaj kurba patrino, li diris, ke li estas nobla sinjoro, eble eĉ el inter la bone naskita Ĵedajo.
  Sed ŝi ne povis nomi lin. Witt tamen faris diversajn supozojn en sia menso - eble lia patro estas ĝenerale imperiestro de najbara galaksio?
  Eĉ kiel infano, Thaler - la estonta Palpatine sentis la kapablon legi fermitan lernolibron - en papera formo aŭ en elektronika libro - ĉiuokaze. Li impresis siajn amikojn per la kapablo antaŭdiri la rezulton de sporto, aŭ venkis enigmoj en aŭdaco - kiel tiu kaŝita en pugno.
  Sed estis en ĉi tiu ludo ke li rimarkis, ke li havas maloftan donacon. La sensacia venko igis Witt Thaler la heroo de Nabuo, kaj... Nu, same kiel en fabelo, ĝi kondukis al tio, ke la plej bela knabino, Princino Karolino Amidala, enamiĝis tute al li.
  Kaj Witt mem, kun sia juna, varmega sango, sentis ondegon de simpatio kaj reciprokeco. Ili enamiĝis unu al la alia ĝis frenezo, kaj la oficiala heredonto de la trono, Carolina Amidala Naberri, gravediĝis de ordinara knabo.
  La reĝo estis furioza. Laŭ la kutimo kaj leĝo de la planedo Naboo, aborto estas strikte malpermesita, sed la kronprincino kaj ŝiaj idoj estis senigitaj je la rajto al la trono. Witt Thaler, post severa torturo, estis ekzekutota laŭ la plej dolora maniero. Kaj Karolino, post la naskiĝo de infano, estis sendita kiel sklavo al la plantejoj. Estas princino: nudpieda, en nur ĉifona tuniko, ŝi devis multe labori kune kun aliaj malliberigitaj knabinoj. Pasigi la nokton en kazerno, sur nudaj tabuloj, kaj manĝi simplan, krudan manĝaĵon. La estonta reĝino estis batita per vipo de la inspektistoj, se ŝi laboris eĉ iomete pli malrapide.
  Unu el la specoj de punoj estas pendigi la sklavojn sur la rako, kaj tikli la nudajn kalkanojn per la flamoj de la torĉo.
  Witt mem estis torturita en la kelkarcero. Ili turmentis min kruele, subtile, sed tre profesie, malhelpante al mi perdi la konscion aŭ antaŭtempe morti.
  Witt Thaler trairis mil rondojn de la infero. Li estis torturita dum tuta jaro antaŭ lia ekzekuto. Kaj tiam li laŭsupoze estis manĝita vivanta, antaŭ milionoj da Naboo-loĝantoj de rattiktako.
  Sed dum la ekzekuto, subite la monstro eksplodis... Kaj kiam la fumo malpleniĝis Witt Thaler malaperis sen spuro. Multaj prenis tion kiel signon de supre kaj falis sur la genuojn. Kaj la reĝo ŝanceliĝis, lia vizaĝo bluiĝis - li havis infarkto.
  Kaj kripla de multaj monatoj da torturo, Witt vekiĝis en malseka groto, kovrita de helaj plantoj. Estis tre dolorige por li, sed samtempe revenis la sento de furioza forto. Ial, dum la torturo en la torturkelo, Witt ne povis uzi siajn kapablojn kaj bruligi la ekzekutistojn.
  Kvankam ĝi videble reprezentis fajron elflugantan el si mem, erupcion de pulsaroj, kaj fluas el terura plasma pafila armilo (malpermesita en la malnova respubliko - pro ĝia ege granda detrua potenco!). Sed tiam revenis la sento de forto.
  Kaj la profundaj vundoj faritaj de la ekzekutistoj malrapide sed certe resaniĝis.
  Apud Witt estis kanistro da nutra miksaĵo, kaj li ensorbis ĝin de tempo al tempo, plonĝante en dormon.
  Ĉi tie li, ekzemple, sonĝis... Delira kaj samtempe heroa;
  Vori kadavron estis rapida procezo, la mutaciulleono hastis tiel longe kiel la viando estis freŝa kaj varma. Kiam li finfine finis, la skeleto restis. Pluraj nigraj militistoj en roboj, armitaj per magiaj vergoj, forpelis lin, poste prenis la skeleton.
  - La kuraĝa gladiatoro, kiu mortis per kuraĝa morto, estos entombigita laŭ loka kutimo kun ĉiuj honoroj. - La komentisto anoncis per entuziasma tono.
  - Mirinda! Ne tiel malbona fino! - diris la estonta kosmoimperiestro. Witt ankoraŭ estas juna viro en sonĝo, ŝajnas al li ke li estas en sia lastatempa pasinteco.
  Kaj la nekonata komentisto daŭre sufokiĝis pro furioza ĝojo:
  - Kaj nun ni anoncas la daŭrigon de la konkurso. Nuntempe, iu ajn en la publiko povas batali kontraŭ la murdleono.
  Witt Thaler tuj ekstaris kaj kriis penetrante:
  - Mi volas!
  - Estas kompreneble, ke vi volas pekliberigi vian kulpon, ke vi ne vetis pri homo. - incitetis lin Princino Karolino Amidala.
  La junulo kriis kolere:
  - Kaj se jes! Besto, kiu mortigis homon, ne estas inda vivi!
  - Sed vi havas konkurantojn, rigardu ĉi tie. - Princino Karolino montris al la leviĝinta besto, simila al vertikala krokodilo kun la muzelo de elefanto. Ankaŭ ĉi tiu ulo volas batali!
  La komentisto anoncis:
  - Do du homoj samtempe esprimis deziron aliĝi al la batalo, tiam ili unue devas batali unu la alian.
  La publiko bonvenigis tiun ĉi decidon, pli da spektakloj kaj pli da sango!
  Militisto Witt rigardis la monstron kun trunko kovrita per skvama kiraso, en la unuaj sekundoj ĝi suĉis malagrable en la stomako. Tiam la junulo venkis la eksciton, kvankam la malamiko sendube estis danĝera.
  - Oni donos al vi norman armilon! - La komentisto anoncis kun frosto en la voĉo.
  La militistoj riverencis laŭ kutimo. Tiam ili ricevis glavon kaj ŝildon. Tiam alia surprizo atendis Witt, oni donis al li unu glavon, dekstre, kaj la malamiko ricevis du samtempe, prenante la duan armilon en sia kofro.
  - Ĝi ne justas! - protestis la junulo. - Du klingoj kontraŭ unu.
  - Ĉi tiu estas la Kadavro-Suĉulo, li ĉiam uzas sian nazon en bataloj. Tia kutimo! - Nevidebla komentisto respondis, ne kaŝante la malestimon en sia voĉo, la armilojn transdonis belaj, preskaŭ senpezaj knabinoj, tre similaj al nimfoj. Rigardante ilin, Witt (la estonta Palpatine) sentis pasian deziron, kaj li tre hontis, ke lia streĉiĝo estos rimarkita. Do li parolis kun kolero.
  - Donu do al mi duan glavon anstataŭ mallertan ŝildon. - Mi ne volas esti stultulo.
  - Vi havas tian rajton! - Diris, iomete podrev, komentisto.
  La nimfo transdonis la duan glavon al la junulo kaj diris kun patoso:
  - Batalu kavaliro, ne malhonorigu la honoron.
  La komentisto anoncis denove:
  - La rajto mortigi aŭ pardoni apartenas al batalanto, kiu posedas venkan armilon! Kaj ankaŭ al la publiko. Mi pensas, ke ĉi tio estu konsiderata.
  - Mi nepre finos la aŭdacan belulon. - diris Kadavroŝuisto.
  - Sen forĝi martelon, vi ne disfendos la kastelon! - Parolis, sprita aforismo Witt.
  Ili ekstaris, la krokodila elefanto estis multe pli granda ol la ulo, kaj komencis atendi la signalon.
  Malpeza kiel plumo, la nimfo alflugis al li kaj kisis la junulon sur la rozkolora vango.
  Witt ruĝiĝis kaj faris duonpaŝon, en tiu momento sonis la signalo por batalo. La kadavromanĝanto alkuris lin, svingante siajn glavojn, li atendis preni ĝin malhoneste. La junulo estis garde, kaj, saltante flanken, kaj elirante li piedbatis. La bato falis sur la ŝildon, ĝi sonoris per aĉa sono.
  - Hej knabo! Prizorgu viajn ŝuojn, ili estas belaj.
  Juna Witt vere bedaŭris, ke li ne demetis siajn ŝuojn, ili estis donaco por lia naskiĝtago, nekutima koloro kaj, malgraŭ ilia forta haŭto, ne volis difekti ilin. Li estas filo de malriĉa virino, karaj bonaj ŝuoj. Kaj li Witt estas ankoraŭ knabo, tiel ke li ne hezitu promeni nudpiede.
  La batalo daŭris, tiam la junulo rimarkis, ke la malamiko tre lerte posedas sian trunkon. Kiel rapide moviĝas la glavo, dum la brakoj ne estas tiel moveblaj, kaj eĉ la supereco laŭlonge.
  - Dum mia tuta vivo mi revis rajdi elefanton, ne batali. Vi jam abomenas.
  Responde, raŭka grincado:
  - Kion homo ne ŝatas. Tiel malsupera estas via raso.
  Witt daŭre ŝanĝis la trajektorion, faris al la muelisto, unu el la efikaj lertaĵoj
  Kendo, sed ŝajne la gloro de lerta batalanto ne venis al sia kontraŭulo vane. Li sukcesis deteni ĉion kaj eĉ mem donis sentemajn batojn. Ĉi tie, ekzemple, unu el la atakoj trafis Witt en la brusto, la ĉemizo estis tranĉita, la junulo faris malantaŭan turniĝon, apenaŭ evitante gravan malvenkon. La duobla rusa aglo estis difektita, tranĉita en duono.
  - Tio estas bastardo! - Witt diris kaj elfaris la teknikon "Papilio", sed denove ĉiuj atakoj montriĝis
  repuŝita. - Naza diablo.
  Li denove estis vundita, gratante sian brakon, poste trafita en la ŝultron. Witt retiriĝis, li subite ekkomprenis ke li senespere perdas la batalon, alfrontite kun pli sperta malamikpartnero ol li mem. Cetere, la junulo ankoraŭ ne estis tro sperta pri kendo.
  Princino Karolino ankaŭ estis maltrankvila:
  - Mi estas la lasta stultulo, kiu ne haltigis mian koramikon. En ĉi tiu universo, li estas tute
  Alien, kaj kuŝigis sian kapon ne scias pri kio.
  Ŝi volis salti el la areno. Ĉi tie, laŭ la sorto, aperis konata sorĉisto.
  - Kia beleco, ne estas al li pafi de bastono aŭ svingi la krurojn. Mi konas Kadavrojn! Kion, li certe mortigos, kaj eĉ mokos la kadavron. Do ĉu vi ŝatas aŭ ne, vi devos kapitulaci al mi.
  - Neniam! Princino Karolino diris.
  La sorĉisto de la malluma flanko de la forto siblis:
  - En ĉi tiu kazo, vi povas esti vendita al la regimento, kaj vi servos dudek soldatojn ĉiutage. Aŭ, male, al la haremo de la sinjoro, kie vi estas miloj kaj vi velkos pro melankolio kaj abstinado.
  La princino kuraĝe blekis:
  - Mi fariĝos militisto!
  La sorĉisto rikadis:
  - Vi estas delikata knabino, kiu ne posedas elementajn magiajn lertaĵojn. Jes, vi estos forbruligita en la unua batalo.
  Carolina estis ofendita:
  - Majstro de Gloro instruos min! Kaj jes, mi estas fizike forta!
  La sorĉisto abomene ridis:
  - Majstro de Gloro? Kaj jes, ŝi estas egoisma. Estas neverŝajne, ke ŝi sukcesos pri io inda. Do mi povus fari vin edzino kaj transdoni miajn kapablojn kiel indiĝeno.
  La princino ridetis ironie.
  - Ĉu vi volas fariĝi dio?
  La sorĉisto pompe blekis:
  - Kial ne! Ke mi estas pli malbona ol aliaj kandidatoj?
  Karolina sincere kaj kun esprimo de malestimo diris:
  - Vi estas abomena. Mi malamos vian tuŝon.
  La okuloj de la tentanto ekbrilis per karmezina lumo.
  - Nu, mi rememoros tion.
  Dum ili parolis, la vundoj de Witt pliiĝis. La junulo retiriĝis, li jam komencis senti kapturnon pro la sangoperdo. La kadavrosuĉisto faris alian ĵeton, terura svingo preskaŭ detranĉis la kapon, tranĉis la vangon de la ulo.
  - Li diris la bastardo. - Dum la bataloj, la Velcro sur unu el liaj sneakers malŝtopiĝis.
  Kaj la ŝuoj apenaŭ taŭgas. Sed kapabla junulo estis trafita de inspiro, akre eksaltante. Li svingis per sia kruro, kaj la sneŭto, kiel ŝtono el skarpo, flugis en la muzelon de la Kadavromanĝulo, trafante la studitan kalkanon per nitoj en la okulon. Li hurlis, distrita dum sekundo.
  Witt elfaris unu el la plej malfacilaj Jedi Kendo-movojn, la Trioblan Fanon, kaj fortranĉis la trunkon de la monstro. Sangofonto elŝprucis, kaj la Kadavromanĝulo retropaŝis, larĝe disigitaj kruroj. Ĝia gorĝo ruĉis teruran muĝon.
  Witt furioze rigardis.
  - La malamiko estas sur la rando de totala neniigo! Mi venkos!
  La junulo atakis la malamikon, per unu glavo li ne estis terura. La kadavrosuĉulo retiriĝis, ŝanceliĝis kaj maltrafis batojn. Baldaŭ li ricevis plurajn severajn vundojn kaj faligis sian glavon. Tiam li nur konvulsie reagis, turnante la ŝildon. En ekscito, Witt elfaris forkoteknikon, ponardante la malamikon unue en la kapon, sur kiu li sukcesis reagi, kaj poste en la stomakon. La piko estis profunda kaj la intestoj eliris. Tiam, vidante ke la malamiko estis finfine malfortigita, Witt elfaris "peniko-" teknikon kaj trapikis sian kranion. Li kolapsis senvive.
  - La batalanto Witt, moknomita la fantomo, venkis. Lia kontraŭulo, la Trubosos, kiu frakasas la trunkon, estas preskaŭ morta. Nun la gajnanta junulo havas la rajton fini lin aŭ ne.
  La homamaso estis brua, parto de la veto venkis kaj parto perdita, sed ĉiuj estis ege soifis je sango.
  Kunigitaj, en sovaĝa impulso kaj freneza krio:
  - Batu lin! Detranĉu la kapon kaj pendigu sur paliso! - Ili kriis. "Tio estas la kutimo trakti la malgajnintojn.
  Witt balancis la kapon, en la varmego de la batalo li ankoraŭ povis mortigi, kaj tiel, kiam ĉio estis finita, lia kolero forvaporiĝis. Fortranĉi la kapon en malvarma sango, kaj ankoraŭ misuzo ĝi ne estas en liaj reguloj. La junulo klinis sian helan kapon kaj diris firme:
  - Ne, mi ne mortigos senhelpan estaĵon.
  - Detruu ĝin! Finu ĝin! - La homamaso daŭre kriis, kaj diversaj membroj eksaltis. Kaj krioj - Donu al ni plezuron!
  La estonta imperiestro Palpatine montris neaŭdita de nobelaro:
  - La malamiko estas venkita, kaj eĉ kripla, kion alian vi bezonas!
  -Via amiko estas stulta. Lasante Corpsesucker vivanta, li igas sin morta malamiko.
  Li ne pardonos la humiligon kaj perdon de la trunko. - diris la sorĉisto kun rusta sibilo. Kial vi estas stulta. Ne kriu, fini ĝin?! Li aŭskultos vin!
  - Mi havis sufiĉe da sango! - respondis la knabina princino. - Kaj kial vi ĉiuj estas tiel kruelaj? Ĉu vere ne ekzistas alia maniero amuziĝi?
  La sorĉisto, kies alivestiĝo estis kaŝita sub robo, siblis:
  - Sed kiel?
  Karolino, apenaŭ kaŝante sian koleron, respondis:
  - Kantoj, ekzemple, por aŭskulti! Aŭ la prezentado de artaj nombroj, ĉiaj distraj programoj, eblas kun bestoj.
  La sorĉisto, kies vizaĝo estas kaŝita, sed la brulantaj kapoj ankoraŭ brilas tra la mallumo, kantis:
  - Kia bootleg estas ĉi tio? Ne, ĝi ne estas interese! Ĉiaspecaj bubunoj kaj bubaĉoj ne povas anstataŭigi la spektaklon de sango.
  La princino grimacis sian vizaĝon.
  - Ĉu vere?
  La sorĉisto, sulkante kaj scintilente, muĝis:
  - Kaj kio pri la kantistoj kun la stanigitaj gorĝoj. Kun la helpo de magio kaj sorĉado, vi povas rekrei ajnan muzikon kaj voĉon. Ni povas fari ĝin. Kaj se ni volas, tiam la nudaj houris dancos.
  La sorĉisto levis longan, ungegan fingron.
  -Ne, knabino serioza gladiatorbatalo estas plej bona.
  Princino Karolino forte malkonsentis kun tio, sed ne kontraŭis.
  Witt Thaler ricevis monon por la batalo, tranĉante ion sur la lotkonkursoj. Tiam la junulo, kiu ankoraŭ ne foriris de la antaŭa batalo, kaj tiuj, kiuj estis vunditaj, devis batali kun
  Leona mutaciulo. Sed se la predanto resanigis ĉiujn vundojn helpe de magio, tiam la junulo eliris tute en freŝaj tranĉoj. Witt demetis sian tranĉitan T-ĉemizon kaj demetis siajn ŝuojn, singarde flankenmetite, prenante glavon en ambaŭ manoj. Duone nuda en kunvolvitaj ĝinzo, li ŝajnis precipe bela al Princino Karolino. Larĝaj tranĉoj estis videblaj sur la krizhelpa torso. La knabo levis siajn nervozajn ŝultrojn, penante igi la doloron servi al lia furiozo. Liaj nudaj piedoj palpis la varmegan surfacon de la artefarite hejtita planko.
  Witt Thaler liberigis kison. La publiko aplaŭdis per la manoj.
  Laŭte ĝemis:
  - Vi ne bezonas prezenti la batalantojn! La batalo estu interesa!
  La leono, ne atendante la klarionon, saltis, penante eltiri la malamikon per sabrodentegoj. Li ne sukcesis, resaltante, Witt sukcesis bati lin per kalkano en la okulon. La besto ekkoleris, saltis antaen kaj stumblis sur la rando de la glavo. Ĉi tie la gladiatorknabo jam surpriziĝis - la sango, kiu antaŭe estis ruĝa, fariĝis verda.
  - De kio ĉio ĉi? - demandis la surprizita Princino Karolino.
  - Ĉi tio indikas, ke la besto fariĝis pli tenaca kaj forta, adaptiĝo pliiĝis. - respondis la sorĉisto per morna tono.
  La knabino faris malambiguan konkludon:
  - Ĉi tio estas malbona!
  La voĉo de la sorĉisto fariĝis multe pli gaja:
  - Kial! Via koramiko estas bonega batalanto, nur ke ĵurado estos pli interesa.
  La drakoleono daŭre saltis, ignorante la sangon, ĝi estis tre rapida kaj la junulo apenaŭ havis tempon por eviti. Jen Witt faris kapsaltojn, saltante: kiel akrobato, poste plonĝante kiel loaĉo, li ŝiris la ventron de la leono. La dentego terminatoro ŝajnis ne atenti ĉi tion, daŭre persekuti la junulon ĉirkaŭ la ringo.
  - Damnu ĝin! - diris Witt ĝenite. - Vi ke la klingo ne prenas.
  De la sangoperdo, la junulo komencis laciĝi. Per preciza elŝovo, li sukcesis trapiki la okulon de leono, sed eĉ per unu okulo, la predanto restis danĝera kaj, kaptinte la momenton, dolore tranĉis sian ungegan piedon en la ripojn. La ungegoj lasis ses profundajn striojn.
  - Tio estas bastardo! Forŝiris la viandon! - kukis la junulo.
  Ŝajnis, ke la leono devus longe malfortiĝi pro la sangoperdo, sed liaj atakoj fariĝis pli kaj pli rapidaj. Plurfoje la dentegoj preskaŭ trapikis la gazetaron, kaj unu trapikis en la brustmuskolon de Talero, malbone gratante ĝin. La junulo ŝanceliĝis, kaj liaj dentoj ekbrilis super li,
  fiksita en lian ŝultron. Witt estis ŝvita, sanga kaj sukcesis elgliti kaj eĉ tranĉi sian gorĝon per klingo. La besto sangis, la ĉefa arterio rompiĝis, sed ne perdis rapidecon.
  - Vi estas kiel zombio, kiom ajn da reagoj. Eble vi ne estas la ĝusta leono. - diris la junulo.
  Li faris provon kontraŭataki por bati senkonscie la lastan okulon, sed maltrafis, postlasante alian sangan strion sur la muzelo. leono
  denove piedpremis lin.
  - De kie ĉi tiuj venas? - En malespero, la junulo, per sia tuta forto, batis sian kontraŭulon sur la dentego-sabro. De forta ŝoko, la osto krakis, kaj blanka suko eliris el ĝi.
  - Ege! - Kun ege kontenta tono, diris la sorĉisto. - Via amiko ŝajne decidis akrigi la klingon, ĉiuokaze oni povas senti seriozan arogantecon.
  - Kion vi volis? Vitka estas inteligenta infano. - respondis Princino Leia, iom ronronante.
  La sekva bato, finfine forhakis la dentegon. La besto ekturniis, surloke, kvaza li estus perdinta la direkton. Witt premis, liaj batoj fariĝis pli kaj pli akraj, vidante, ke la mutaciulleono naĝas, la junulo aldonis energion.
  - Kia leona viando, ĝi ne ŝatas! - kriis kuraĝa ulo.
  - Venku lin Vitek, vi estas tiel seksa. Princino Karolino kriis.
  La junulo trafis la duan dentegon, ĉar la celo estis oportuna. De la unua fojo, la osto ne pereis, kaj mi devis aldoni ĝin. Fine, ĉi tiu punkto kolapsis, la leono estis klare konsternita.
  - Kiel vi fartas nun sen dentegoj nur granda kato, kondamnita al morto! - diris furioza Witt.
  Grizado de dentoj kaj ĝemado estis lia respondo. La batalo daŭris en bufona maniero, la leono-drako moviĝis supozeble atakante, sed ĝiaj movoj perdis sian akrecon. La knabo, sentante forton, siavice
  senĉese kontraŭatakis kaj, finfine, trapikis la lastan okulon. Ĉi-foje la klingo ŝajnas esti multe pli profunden kaj atingis la cerbon.
  - Bravo, malsekigu ĝin! kriis Princino Karolino.
  La tuta salono kuniĝis en ĥoro.
  - Finu lin, finu lin!
  La juna gladiatoro denove piedbatis per la piedo kaj, saltante malantaŭ la dorso, piedbatis de ĉirkaŭvojo. La mutaciulo-leono ŝajnis perdi sian orientiĝon, pikante sian muzelon plurfoje. Fine, kiam la knabo alkutimiĝis, li enigis la klingon en sian bruston kaj provis trapiki lin pli profunde, ĝis la koro mem. Ungegaj piedoj trafis en la ripojn, gratante ilin, poste trapikis la viandon, sed Witt obstine ne liberigis la klingon, kvankam li estis laŭvorte disŝirita. Ĉi tie ĉio estis jam decidita de la volo, la ungegoj daŭre gratis kaj ŝiris la junan karnon.
  - Faligu ĝin! Princino Karolino bojis. Ŝia krio restis sola.
  - Alportu ĝin ĝis la fino! - La homamaso muĝis.
  Fine, la klingo de la kolerega Witt trapikis ĝis la koro, kaj la besto eksilentis, la lastan fojon preterpasinte siajn ungegojn super la longsuferantan viandon.
  - Nu, ŝajnas ĉio! La junulo elspiris. - La estaĵo de mallumo estas ĵetita en la polvon.
  La sorĉistokomentisto anoncis.
  - Denove la venkinto estis Witt - la fantomo de morto; leviĝanta stelo de la areno. Li ricevos la premion, kiun li gajnis.
  Ĉe tiu frazo, la vizio de Thaler disipis kiel nebulo kiam potenca, ventotunelo estis lanĉita.
  Kaj el ĉi tiu nebulo venas tra ... potenca, alta figuro de viro aŭ humanoida estaĵo en kapuĉo. Knara voĉo sonas, tre simila al la voĉo de tiu sorĉisto en sonĝo.
  - Vi batalis bone Witt... Mi vidas en vi la kapablojn de naskita militisto!
  Talero ekstaris. Dum dormo, liaj vundoj preskaŭ resaniĝis, kaj la cikatroj paliĝis kaj fariĝis malpli rimarkeblaj.
  La junulo diris, etendante la manon al la viro:
  Mi dankas vin, ke vi savis min, sinjoro...
  La viro malglate reĵetis sian junan manplaton kaj siblis:
  - Ne, dankon! Ĉia dankemo kondukas al kompato kaj malforteco!
  Witt devigis rideton kaj murmuris:
  - Sed vi savis mian vivon... Do mi devas iel danki vin!
  La viro subite reĵetis sian kapuĉon. La junulo rigardis en la malfermitan vizaĝon. La viro havis noblan aspekton, li aspektis iom pli ol kvardekjara, potencan kolon kaj buklan, mallongan barbon. La rigardo de la okuloj estas tre impera, tuj evidentiĝas, ke li kutimas ordoni, kaj liaj trajtoj estas fortvolaj, fortaj.
  Kvankam tiu ĉi sinjoro estis nekonata al Witt, al la junulo ŝajnis, ke li antaŭe vidis lin ie. Kvankam estas tre malfacile forgesi tiajn esprimplenajn kaj fortvolajn vizaĝajn trajtojn, reĝan sintenon, la okulojn de reganto de la lulilo. Sed samtempe, malgraŭ la nobla aspekto, la voĉo estas raŭka, aĉa, kvazaŭ ŝirita, malgraŭ la volumo.
  La viro rigardis Witt kaj, sen ŝanĝi la severan mienon de lia vizaĝo, diris:
  - Mi savis vin ne pro amo, sed ĉar mi bezonas vin!
  La okuloj de la parolanto ekbrilis.
  -Mi prenos vin kiel mian metilernanton, kaj mi malfermos la scion pri potenco, pri kiu la Ĵedajoj ne kuraĝas revi... Sed sciu, ke tio, kion vi spertis en la torturkelo, estas ankoraŭ floroj kompare kun tio, kio vin atendas!
  Witt ekstaris kaj decide diris:
  - Mi estas preta! Preta por ĉio - nur savu Karolino'n!
  La viro snufis kun pleja malestimo.
  - Alligiteco estas malforto! La plej granda malforto kiun Sith povas pagi! - Ĉi tie la voĉo de la nigra reganto fariĝis pli minaca. - Pli precize, ili ne povas, ili ne devus pagi ĝin, sed ... Sufiĉe strange, mi liberigos Karolinon el sklaveco! Nur kontraŭ via plena obeemo, por ke vi ĵuru, ke en la ĝusta tempo vi plenumos absolute iun ajn el miaj ordonoj!
  Witt obeeme genuiĝis, kaj prononcis grandan ĵuron.
  Kaj tiam la viro diris:
  - De nun, via nova nomo estas Darth Sidious! Mi estas Darth Plagueis via instruisto kaj majstro!
  De tiu tago, Witt, aŭ nun Darth Sidious, komencis trejni en skermarto kaj malhela potenco. Kruela kaj senkompata doktrino. Sed la nova nigra sinjoro sentis rapide kreskantan potencon ene de li. Li fariĝis pli forta kaj pli kompleksa ĉiutage, semajnon kaj monaton.
  Darth Plagueis, krom la sonĝo de senmorteco, havis planojn restarigi la regulon de la Sith. Witt Thaler ŝanĝis sian nomon al Palpatine kaj iomete ŝanĝis sian aspekton, same kiel siajn fingrospurojn. Li iĝis malsama persono, anstataŭigante similan personon de nobla Palpatine-familio.
  Li komencis fari senpagan karieron kiel oficialulo, samtempe plibonigante sian majstradon de malhela potenco. Krome, Darth Plagueis, kiu havis tute juran statuson de grava komercisto, plenumis sian vorton.
  Post la morto de la reĝo, lia juna filo sukcesis. Darth Plagueis spronis sur la atako de la Hutts sur la palaco. La heredanto, lia fratino, frato kaj onklo estis mortigitaj.
  Post tio, la ĝenerala kapitano de la palaca gardisto tronigis Karolinon, popularan inter la homoj.
  Pluraj jaroj da kaptiteco nur moderigis fortan virinon, kaj ŝi komencis regi eĉ pli forte. Kaj ŝia filino Serafim, kiu estis edukita en la monaĥejo, fariĝis la heredantino de la regno de Nabuo.
  Kvankam la antaŭa amanto revenis al potenco, Palpatine estis devigita kaŝi sian identecon kaj resti sur la rando por nun. Kvankam lia influo en la regno estis konstante fortigita.
  La generalkapitano baldaŭ mortis - ŝajne pro akcidento, sed Palpatine estis malantaŭ ĝi. Kaj baldaŭ, la Sith Lord postulis de Witt Thaler oferi sian unuan amon - la reĝinon Karolino.
  Ĝi venis al mortduelo kun Plagueis. Krome, la fortoj estis proksimume egalaj. Kiam ambaŭ Sith estis elĉerpitaj de la batalo, Palpatine kapitulacis kaj murmuris:
  - Mi mortigos mian amon kaj samtempe, la restaĵojn de la homo, kiuj ankoraŭ brulas en mi! - Jen la nigra sinjoro levis la voĉon kaj decide aldonis. - Sed mi ĵuras, mi ne pardonos al vi ĉi tion kaj mi nepre detruos ĝin!
  La deziro forigi tiujn, kiuj estas pli alta en statuso, estas eneca en la Sith-naturo. Mia neatingebla potenco bredas vian envion; mia saĝo nutras vian soifon de scio; miaj atingoj vekas pasian deziron ripeti ilin! - diris Darth Plagueis al Darth Sidious, kaj daŭrigis kun rideto. - Mortigante al vi la plej proksimajn kaj karajn homojn, vi malkovros en vi nekompreneblan fonton de forto. Mi sentas, ke vi fariĝos la plej granda el la Sith - kiam vi detruos la lastan homan malforton en vi mem!
  
  
  MIRAKLE NASKIĜIS
  - Estis iam aerarmea kolonelo, kiu ricevis severan ŝokon dum la afgana milito. Kaj li perdis la ŝancon havi siajn proprajn infanojn, kvankam li vere volis. La edzino tre amis la kolonelon kaj iris renkonte al li, ili prenis sur sin la edukadon de du fortaj knaboj el la orfejo. Ilia adoptpatro kreskigis ilin kiel spartanojn. Sed tamen ne estis tio. La infanoj kreskis fortaj, sanaj, sed ne montris specialajn superpotencojn.
  Kaj avino Vanga antaŭdiris al la kolonelo, ke la reprezentanto de sia idaro fariĝos la arbitro de la sorto de la stranga kaj la universo. Tiam la kolonelo decidis iri al unu fama sorĉistino, por ke ŝi helpu sian edzinon gravediĝi mirakle.
  La sorĉistino vere havis konsiderindajn kapablojn, sed esence ŝi estis ĉarlatano de la plej alta nivelo. Ŝi deklaris, ke ŝi povas fari tion kaj doni al la kolonelo filon, sed postulis kolosan monsumon.
  La kolonelo havis kelkajn nemoveblaĵojn en Moskvo, same kiel valorajn trofeojn rekaptitajn dum la milito kun duŝmanoj kaj ĉeĉenoj.
  Li kolektis ĉi tiun sovaĝan kvanton - milionon kaj duonon da dolaroj ... Estas eĉ surprize, ke sperta persono, kaj do aĉetis en la trompo. Sed ŝajne la sorĉistino havis seriozan doton por hipnoto, sugesto, lerteco, por trompi, kiun Kaŝpirovskij mem, aŭ mondklasa politikisto, envius.
  La sorĉistino, dume, faris tre buntan enscenigitan riton, bagatele dormigante la edzinon de la kolonelo. Kaj tiam ŝi simple injektis semon de donacanto en la sinon de Venuso.
  Ne tro komplika montriĝis fraŭdo. Sed efika. La edzino, (kiel la virgulino Maria), senmakule koncipis infanon - ŝi, cetere, restis virgulino, do la edzo tute perdis sian viran forton pro la vundo.
  Ĉiuj estis kontentaj kaj en la ĝusta tempo, la virino estis liberigita de la ŝarĝo de sana knabino. Ŝi tamen montriĝis tute malsama al sia bruna patro kaj malhelhara patrino. Sed la patro, kvankam li kalkulis je siaj filoj, amis sian filinon. Nur laŭ sia maniero, kreskigante ŝin kiel spartanon - moderigado kaj trejnado.
  La knabino disvolviĝis rapide, montris altajn inklinojn kaj kapablojn. Precipe la fizikaj. Ŝia hararo estas densa, ondigita, ora, kaj mirinde bela.
  Sed kiam la knabino, ĉar ŝi estis nudpieda, ekkuris tra la januara neĝo - tradicie vekiĝanta je la kvina kaj duono matene - okazis evento. Jen kiel ŝia tago kutime komenciĝis. Tia matena kurado, ankoraŭ en la antaŭtagiĝa mallumo. Sufiĉe spartana.
  Ŝi kuregis la tradiciajn dek kilometrojn kaj duonon, en ajna vetero, por ricevi akuzon de viveco por la tuta tago. Kompreneble, ĉi tio estas nur la komenco de trejnado, ĉar Vladlen (nomo honore al Lenin kaj Stalin!) serioze okupiĝis pri luktosporto. Ŝi eĉ konkuris en konkursoj - batante knabinojn por esti pli grandaj kaj pli aĝaj ol ŝi.
  Sed ŝi ankoraŭ estas knabino de ĉirkaŭ dek jaroj, kaj ŝi kuras en nur naĝkalsono. Kaj ora hararo estas kiel flamo. Kaj la malbenita maniulo atendas la infanon en embusko. Ŝajne li anticipe preparis la kaptilon, ĉar la knabino rapidas tiel rapide, ke ne ĉiu plenkreskulo atingos.
  Pluraj bone kamuflitaj kaptiloj kuŝis sur la vojo de la knabino. La situacio pligraviĝis pro la fakto, ke neĝis, kaj ĉiuj spuroj estis kovritaj. Kaj Vladlen, knabino, kiu, en ajna vetero, kuregis nudpiede kaj duonnuda, eĉ ĝojis pri tia ekstremo. Post ĉio, malfacilaĵoj nur moderigas kaj kio ne mortigas nin nur igas nin pli fortaj.
  La kaptilo funkciis, forte pinĉante la kruron de la knabino. Feliĉe, per trejnado, la ostoj estis sufiĉe fortaj por ne rompi en urskaptilo.
  Sed Vladlen prenis gravan revizion. Kaj ĝi multe doloris. Kaj la fiulo provis ĵeti kaj seksperforti karateknabinon. Vladlen tuj reagis, batis ŝian mentonon per la kalkano. Sed la krimulo estis forta. Plorante, li saltis malantaŭen, frotante sian kontuzitan makzelon. Poste li eltiris tranĉilon.
  La knabino trovis sin en kaptilo, senarmita kaj preskaŭ nuda, kontraŭ maniulo kun longa tranĉilo.
  Sekvis vasta atako, kaj Vladlen klinis sin kaj trafis la malamikon per la kapo en la suna plekso. La tranĉilo trairis, gratante la dorson de la knabino. Vladlen kaptis la broson kaj ŝanĝis la direkton de la bato. La pinto trapikis la krimulon ĝuste en la gorĝon. La maniulo sufokiĝis pro sia propra sango kaj subite eksvalidiĝis.
  Kaj la knabino, farinte sian unuan venĝon, ekkriis:
  - Ĝi estas farita!
  Tamen, ĝi estis murdo, kaj la gambo en la kaptilo estis grave vundita.
  Bedaŭrinde, la maniulo havis tre influajn gepatrojn, kaj Vladlen havis gravajn problemojn. Provo estis farita kontraŭ ŝi, kaj drogoj estis plantitaj en ilia domo. La kolonelo devis sendi la knabinon al pli malproksimaj lokoj. Al la lernejo de rusa luktosporto en Siberio.
  Tie, en la profunda subtero, Rodnovers vivas kaj servas dum jarcentoj.
  Tamen tio ne savis la kolonelon. Li estis pafita fare de kaŝpafisto, kaj lia edzino estis arestita pro drogkontrabandado akuzoj. Ŝajnas, ke iu vere aranĝis poentarojn kun sia familio. La pli juna frato ankaŭ estis arestita, la pli maljuna frato, feliĉe, jam militservis. Dekkvarjara knabo estis sendita al junula kolonio. Ankaŭ preskribitaj drogoj.
  Kvankam la kazo estis komence falsa. Sed feliĉe, laŭ la novaj leĝoj, li ne povis doni pli ol ses jarojn.
  Patrino estis atletika virino, kaj ankaŭ trejnis kiel spartano. Tial, en la kolonio de virinoj, ŝi baldaŭ akiris aŭtoritaton kaj povis akiri bonan laboron. La pli juna frato, forta kaj bone trejnita en batalteknikoj, ankaŭ iĝis unu el la batalantoj, tiam li iĝis taĉmentokomandanto. Post servado de unu'triono de la esprimo, li iris en provliberigon, frua liberigo. En Rusio, la leĝoj por junulaj deliktuloj estas humanaj, kaj oni eĉ povus diri, ke estis bonŝance, ke li iris la unuan vojaĝon nur dekkvarjara.
  Ĝenerale, la fakto, ke la kolonelo laŭ tradicio estis fervora admiranto de spartana edukado, klare profitigis lian familion. La fortaj estas relative bone en malliberejo, sed la malfortaj kaj sur la trono estas nerelative malbonaj! La infano trairis la zonon, sen antaŭjuĝo al si mem, kaj eĉ ricevis pli altan laŭleĝan (!) Edukon. Li ŝajne ne estis forportita de la enamiĝo de ŝtelistoj, kaj tempoj ŝanĝiĝis - malmodiĝis esti bandito. Prefere, ĝi altiris komercon.
  Leĝa edukado estas esenca por komercisto. Ĉe la patrino, la situacio estis pli komplika - ŝi tiam estas plenkreskulo, kaj la krimo estis pendigita sur ŝi en fabrikita kazo. Laŭvorte la organizanto de sindikato por la transportado kaj vendo de drogoj. Kaj estas preskaŭ neeble rekonsideri. Tiom da pli altaj rangoj tiam montriĝos malsaĝuloj.
  Sed la patrino sukcesis atingi, ke ŝi estis translokigita al bona zono proksime de la Kaspia Maro, kaj tie ŝi ricevis laboron kiel gardanto de la obshchak. La prizonestro skribis plurajn librojn, kaj eĉ agis en filmoj. Kial ne?
  Ŝi estas svelta preter siaj jaroj, fizike forta, bela virino kun esprimplena vizaĝo kaj vireca mentono.
  Do, principe, ŝi ne sidis malbone en la zono, ŝi ne deturnis sin de la vivo. Kaj eĉ ricevis idojn. La knabo trejniĝis de la lulilo, kaj heligis la prizonan ĉiutagan vivon. Tamen, kiel decas al baptopatro, ŝia patrino ne laboris, do ŝi havis multe da libera tempo.
  Vladlen revenis sep jarojn poste - pasinte la plej altan nivelon de inico en luktosporto. Kvankam la minaco de venĝo ankoraŭ ne tute pasis, la militisto nur ŝanĝis sian familian nomon al Ŝamanova - lasante sian iaman nomon.
  Ĉar ŝia patro estis vere amika kun la konata generalo Shamanov, la ŝanĝo de familia nomo montriĝis sufiĉe simbola.
  Vladlen, kies kapabloj estas fenomenaj, kaj la lernejo estas tre dura kaj samtempe sufiĉe racia, ne havis egalulon en luktosporto. Ŝi lernis la strangan stilon de rusa luktado. La nomo de la batalo estas, kompreneble, kondiĉa, aŭ kiel Ruskundo.
  Vladlen majstris luktosporton similan al Tehwando - tre evoluinta tekniko de piedbatado, per rusaj pugnobatoj, luktado simila al Aikido - ĵetteknikoj kaj uzado de la inercio de la kontraŭulo, de tajlanda boksado - kubutoj, genuoj, kapfrapoj. Rodnoverie kreis sinkretan luktarton, kies teknikoj estis poluritaj dum jarcentoj, kaj la majstraj sorĉistoj prenis ĉion plej bonan el aliaj popoloj kaj lernejoj.
  Kompreneble, Vladlen Shamanova estis instruita, kaj la posedo de armiloj ... Sed estas neeble scii kaj regi ĉion. Vera militema artisto devas esti scipova pri ĉio, sen escepto, en la arsenalo. Sed individuaj lertaĵoj kaj iliaj blatoj agas brile.
  Vladlen plej multe amis batali per siaj piedoj, kaj ĵeti mortigajn objektojn per siaj nudaj fingroj, kvankam ŝi estis forta, eble, en ĉio.
  La knabino, kiu estis nomita karateka, kvankam ŝi tute ne studis karateon, malfermis sian propran lernejon. Ŝi konkuris en diversaj konkursoj, sed ne strebis al famo kaj titoloj.
  Kvankam ŝi partoprenis en kelkaj komercaj konkursoj kaj eĉ en subteraj bataloj sen reguloj, ŝi bezonis monon.
  Estante ankoraŭ tre juna knabino, Vladlen ne hastis geedziĝi kaj havi idojn. Ŝi plibonigis sin en luktosporto kaj instruis ilin al infanoj. Volka Rybachenko montris precipe grandajn esperojn. Cetere, li ankaŭ ege lerte ĵetis akrajn objektojn per siaj piedoj. La karateknabo (denove, kromnomo kiu havas nenion komunan kun la realo!) Promesis kreski al la plej granda majstro.
  Kaj tiam subite Volka estis invitita agi en filmoj, kaj lia frato Oleg Rybachenko kaj Vladlen Shamanova mem iris kun li. Kaj tio estas alia rakonto.
  
  
  AMATURO
  Ĉi tio estas pli realisma kaj kredebla. Nome, la spirito de la plej ordinara kaj ordinara homo eniris la korpon de Stalin. Kaj ĉar li estis nur ordinara homo, loĝanto. Kaj li nur sciis, ke Hitler batos la 22-an de junio 1941, kaj la rezultoj estis katastrofaj.
  La germanoj povis preni Moskvon, kaj la mezbona dungomurdisto estis simple venenita de sia propra akompanantaro. Sed post la falo de la ĉefurbo jam estis tro malfrue por ion ripari. La japanoj trafis la Malproksiman Orienton, Turkion de la sudo. Kaŭkazo ankaŭ falis.
  Kaj Stalino estis komence anstataŭigita kiel kompromisfiguro per Molotov. Sed tiam la ambicia Beria enŝovis la kapon. Kaj Ĵukov kaptis lin. Kaj la rigmarolo komenciĝis. Mallonge, la germanoj iris al Uraloj en la somero kaj pretere, interligante kun la japanoj, subpremante ĉiujn aspektojn de rezisto.
  Sed en Okcidento la milito daŭris. La usonanoj hezitis - Franklin Roosevelt, kiel atendite, tiris ĝis la lasta. Jam Kristnasko 1941, la germanoj atakis Ĝibraltaron. Antaŭ tiu tempo, Moskvo kaj Leningrado estis prenitaj, kaj en la sudo la germanoj brodis al la Volgo kaj Terek. Ili estis pli malhelpitaj de streĉitaj komunikadoj kaj vastaj rusaj spacoj ol de la malbone organizita rezisto de la sovetiaj trupoj.
  Hitler persone renkontiĝis kun Franco kaj skizis al li la perspektivon: Sovetunio kiel militforto ne ekzistas. Usono tamen ne estos la unua, kiu eniros la militon. Do Britio absolute ne estas danĝera. Krome, en novembro, post la kapto de Moskvo, Rommel ricevis plifortikigojn, kelkajn elektitajn sekciojn kaj tutan aerarmeon por komenci. Kaj la britoj falis kiel polvo. La germanoj jam estas en Aleksandrio... Do Franco havas pli da kialo por timi la koleron de Hitler ol la venĝon de Britio. Sed se li ankoraŭ volas ricevi de la afrikaj kaj anglaj kolonioj tiam ...
  Franco, konsciante, ke la manoj de la Germana Armeo estas malligitaj kaj li mem povas perdi ĉion, unue konsentis tralasi la germanajn trupojn, kaj poste li mem deklaris militon kontraŭ Britio. En la sama tempo, la pozicio de la britoj plimalboniĝis ĉiutage. Ĝibraltaro estis prenita en tri tagoj. Kaj baldaŭ la germanoj okupis Palestinon, kaj Sirion, kune kun la turkoj, kaj Irakon kun Mezoriento.
  Ameriko estis tirita en la militon la 4-an de julio 1942. Japanio atakis Peru-Khabar en la Tago de Sendependeco.
  La germanoj, uzante la resursojn de Rusio, Eŭropo, kaj tiam Afriko kaj Azio, faris aerofensivon kaj submarŝipan militadon.
  Germanio pliigis la produktadon de armiloj, kaj gvidis la ofensivon en Sudafriko.
  Antaŭ la fino de 1942, Afriko estis sub la kompleta kontrolo de la nazioj, kiel, cetere, Hindio. Kaj Hindoĉinio, Singapuro kaj la insuloj al Aŭstralio venis sub la kontrolon de la japanoj. Vere, la vintra provo kapti la havajan insularon estis malsukcesa pro la nesufiĉa organizo de la samurajo.
  Sed tamen, la japanoj, havante pli da milita sperto, regis la maron. Krome, la germana submarŝipa floto pliiĝis tre rapide, reduktante la potencon de Britio kaj Usono.
  En majo 1943 okazis germana surteriĝo sur la angla metropolo. La germanoj uzis alteriĝantajn glisaviadilojn, kaj subakvajn tankojn, kaj eĉ la unuajn jetbombaviadilojn AP-161, kaj kvarmotorajn Yu-488.
  Elĉerpita de la submara milito, Britio ne povis elteni longe, sed ege batalis.
  Post unu monato da sangaj bataloj, Londono falis kaj la batalo por Anglio finiĝis.
  Ameriko estis la sekva paŝo. Kanado batalis flanke de Usono, kie Churchill fuĝis, sed la landoj de Latin-Ameriko rifuzis fari militon kun la Tria Regno. Kaj Argentino, sekvata de Brazilo, provizis al la germanoj siajn aliancanajn armeajn bazojn sur sia teritorio.
  La milito prenis longedaŭran karakteron. Usono eksterlande. Ilia terarmeo estas forta, kaj la floto estas konstruita tre rapide.
  Sed iom post iom la germanoj kaj japanoj ekprenis. Sur ilia flanko estis ĉiuj rimedoj de la orienta hemisfero, kaj parto de la okcidenta. Jes, la deklarita totala milito donis fruktojn.
  Operacio Ikaro estis sukcesa kaj Islando falis. Post tio, la Fritz ŝanĝis al Gronlando. 1944 tamen ne donis al iu ajn decidan avantaĝon. Tamen, Japanio kaj la Tria Regno akiris piedtenejon en la Orienta Hemisfero kaj fortigis en Latin-Ameriko. En la vintro de kvardek kvin jaroj, la samurajo, kune kun la nazioj, kaptis la Havajajn Insulojn. Kaj printempe ili transloĝiĝis al la istmo de Panamo.
  Post la morto de Roosevelt, Usono komencis serĉi pacon kun la Tria Regno kaj Japanio. Sed trovi kompromison estas malfacila. Precipe ĉar Hitler flaris sangon. La barakudo de faŝismo deziris tro multe. La milito daŭris. La nazioj fortikigis sin en Gronlando, kaj en la somero de 1945 ili provis alteriĝi en Kanado, sed estis ĵetitaj en la maron. Kanado ne volis kapitulaci. Vere, en la aŭtuno de 1945, Aŭstralio falis - la lasta signifa fortikaĵo de la okcidenta mondo en la orienta hemisfero. Japanio kaj Germanio tute regis la maron. Ilia submara floto estis senekzempla.
  Krome, hidrogenaj peroksidaj submarŝipoj montriĝis tre fortaj kaj moveblaj. Ilia rapideco atingis kvardek nodojn hore.
  Kaj en la vintro de kvardek kvin aŭ kvardek ses, estis la vico de Zelando. En la printempo de 1946, Usono deklaris militon kontraŭ preskaŭ ĉiuj landoj de Latin-Ameriko.
  Kaj la projekto krei atombombon ne donis palpeblajn rezultojn pro tranĉoj en financado. Sekve, la usonanoj ne povis ĵeti ĉi tiun atutan ason en perdanta ludo!
  Kaj en la kampo de tankkonstruado, la Tria Regno signife preterpasis Usonon. La plej bona usona produktadtanko "Pershing" pezanta kvardek du tunojn, havis 102 milimetrojn da fronta kiraso kaj 90-mm kanonon kun muzelo rapido de 810 kilometroj hore. Kaj la plej bona kaj plej masiva en 1946, la germana tanko "Reĝa Leono" - kun pezo de 65 tunoj, havis frontalan kirason de 250 milimetroj. Ankaŭ flankoj kaj postaĵo de 200 mm kaj pafilo de 105 mm kun barelo longo de 100 EL.
  Surbaze de la piramida formo de la tanko, ĝi ne povus esti penetrita de la Pershing de iu angulo.
  Provo lanĉi pli potencajn tankojn de serio malsukcesis. Nur la T-93, cetere, pezante nur 93 tunojn kun fronta kiraso de 305 milimetroj kaj kalibro 120-kanono havis iujn ŝancojn kontraŭ la germano dum batado. Sed la tre malalta veturado de la aŭto, same kiel la foresto de turnanta gvattureto, ne igis ĝin inda konkuranto.
  La disvolviĝo de la "Supershing" daŭris dum longa tempo, kaj ĉiuokaze ĉi tiu tanko estis pli malalta ol la germana.
  Kaj jetaviado, tuta supereco en kvalito estas ĉe la flanko de la nazioj. La usonanoj povis nur kontraŭi kvanton. Sed la germanoj, havante la rimedojn de la malnova mondo, povis eligi tricent aŭ kvarcent aŭtojn ĉiutage, ne malpli ol Usono. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - ĉi tiuj ĉasaviadiloj estas ekster konkurado kontraŭ la usona neperfekteco - klaso "F"!
  Kaj la TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 jetbombaviadiloj ankaŭ estas eksterkonkurs. Usono ankoraŭ ne havas plentaŭgan jetbombaviadilon. Ĉu tio estas la B-29. Vere, estas B-36 en la projekto, sed ĝis nun ĝi estas malproksima de seria produktado.
  Kaj la germanaj klaso "A" balistikaj misiloj tute ne havas analogojn en la mondo.
  Diskoj - ankaŭ ne havas konkurantojn ...
  Teknologie, la Tria Regno plene provizis Amerikon, kaj tial Hitler estas celkonscia fini Usonon ĝis la fino. Kaj neniuj kompromisoj. En la kvardek-sesa jaro, ofensivo komenciĝis sur Meksiko kaj Kubo. En la aŭtuno, batalado jam estis en plena svingo en Teksaso kaj Kalifornio. Kaj la germanoj kaj japanoj invadis Kanadon el Alasko.
  Sed nun pasis la kvardek-sesa jaro. La dua mondmilito ankoraŭ daŭras. La kvardek-sepa jaro estis mortiga por Kanado, kiu estis finfine okupita fare de la Fritz, enirinte de la nordo.
  La bombaviadilo B-36 finfine aperis en Ameriko, sed ankoraŭ ne eblis akiri Germanion kaj Japanion. Krome, la Vaŝingtona tanko aperis fine de la jaro kun 120-mm longtuba pafilo, kaj relative akceptebla kiraso kaj veturado, pezante sesdek tri tunojn. Kvankam ĝi estis protektita kaj pli malbona ol la germana, ĝi ne plu estis malsupera en kiraspenetra forto.
  Tamen, ĝis la fino de la kvardek-sepa jaro, Usono jam perdis pli ol duonon de la teritorio, kaj estis kondamnitaj.
  La germanoj eĉ sukcesis testi la superpezajn tankojn "Rat" kaj "Monstro" dum la ŝtormo de grandaj urboj. Ĉi-lasta havis bombolanĉilon kiu elĵetis ŝargon pezantan dek tunojn!
  Imagu, kiel terura la armilo montriĝis!
  Kaj en la silvestro falis Novjorko, kaj la dekan de januaro Vaŝingtono.
  Tamen, la jankioj daŭre eltenis preskaŭ pliajn ses monatojn. Ironie, la dua milito finiĝis ĝuste la 9-an de majo 1948.
  Sed eĉ post tio la paco ne daŭris longe. Hitler ne ŝatis, ke Japanio, estante multe pli postiĝinta ol la Tria Reich ekonomie, kaptis tiom da tero por si.
  La nazioj, kvankam malfrue, havis sian propran atombombon en aŭgusto 1948. Parto de la prokrasto ŝuldiĝis al la fakto, ke la Führer estis iel malvarma pri la ideo de amasdetruaj armiloj. Hitler kredis ke landoj devus esti konkeritaj, ne detruitaj.
  Sed ial, la kruela tirano por aliancita Japanio decidis fari escepton.
  Stamfinte grandajn balistikajn misilojn kaj nukleajn ŝargojn, la nazioj la 4-an de julio 1951 komencis la Trian Mondmiliton.
  Faris potencajn atomatakojn kontraŭ Tokio kaj aliaj japanaj urboj. Tiam la maraj kaj teraj fortoj trafis.
  La Tria Mondmilito finiĝis en ses monatoj, ĝenerale, ĝi efektive iris en unu direkton. Kaj la aktiva fazo de malamikecoj daŭris tri monatojn.
  Tiel la Tria Regno establis la finfinan mondhegemonion. Tia maljusto okazis pro tio, ke mezboneco eniris la korpon de la Granda Stalino. Kaj neniu scio pri la estonteco helpis ŝin! Precipe, la amatoro decidis evoluigi reagaviadilojn kaj donis tian ordon al ĉiuj plantoj kaj fabrikoj. Montriĝis, ke la ŝraŭbo estis malŝaltita kaj la jeto ne estis liberigita.
  Kaj la strategiaj decidoj de la dungomurdisto estas nenie pli stultaj. Ne mirinde, ke la Ruĝa Armeo estis forblovita. Kaj sen ĝi, neniu rezistos al Germanio, ĝiaj aliancanoj kaj Japanio.
  Nu, Hitler mem decidis pri imperia unuiĝo. Nome, la kreado de monda unueca potenco, kie ĉiuj potencoj de la planedo Tero, senescepte, estis inkluzivitaj laŭvole-devige. Kun ununura valuto, kompreneble, kaj barbara programo de genetika elekto.
  Kaj ankaŭ kun la preparado de masiva spaca ekspansio!
  
  
  KNABO SAVU CARO RUSION
  Ekstere estas malvarma januaro. Jen knabo, Oleg Rybachenko, iranta sur la strato al lernejo, kaj subite li vidas, ke la muro en la najbara paneldomo iel strange brilas. La knabo sentas specialan vokon - kuru tien, vi fariĝos la arbitro. La knabo kuris per ĉiuj fortoj.
  Estas bone, ke estis surprize malmultaj aŭtoj, kaj li sukcesis gliti ĝuste sub iliajn nazojn. Lerta plonĝado kaj vi estas ĉe la verda reflektado de la muro.
  La knabo ĵetas al ŝi. Manoj, kvazaŭ en filmo de Harry Potter, eniras ĉi tiun ĵeleon senprobleme, kaj sekundon poste la knabo mem el dudekkvingrada frosto trovas sin sur somera gazono superkreskita de verda herbo.
  Eĉ pro inercio, la knabo falas sur la herbon kaj tuj eksaltas. Estas bone esti en la brakoj de somero, kiu ankoraŭ ne mortis post frosto. Eĉ se ĝi transsaltis sian kronon.
  La knabo ĉirkaŭrigardis - ĉirkaŭe estis neniuj homoj, nur arboj, kiuj jam komencis flaviĝi, kaj ... fervoja riverdigo. Alta, tegita per granito kaj antaŭ ĝi, pikdrato estas eĉ bobenita sur striitaj stangoj.
  Oleg Rybachenko sentis, ke ĉio ĉi ne estas nur tia. Kaj li efektive alfrontas ion decidan... En lia kapo aŭdiĝas ordono: alproksimiĝi al la fervoja vojo. Ne estas tro facile fari tion, estas dika tavolo da drato en la vojo - spiralo de Bruno.
  La varmego mem proponis al la knabo eliron. Li komencis rapide demeti siajn vintrajn vestojn. Kaj ĵetu ĝin sur dornon. La infano sentas specialan formon de mensa ordo. "Vi povas nun fariĝi la kreinto de historio. Vi ne plu estas nur lernejano kun troevoluinta imago, Oleg Rybachenko faros grandajn aferojn!"
  La knabo plenigis la draton, lasante nur ĝinzon kaj T-ĉemizon. Estis ankaŭ varme en varmaj vintraj botoj, kaj la infano vekiĝis. Estas tre agrable senti la akran, verdan herbon nudpiede. La grundo en aŭgusto estas perfekte varmigita kaj la knabo ŝatas marŝi sur ĝi.
  Kaj vintro estas aĉa tempo de la jaro - male al la dolĉa somero. La knabo tamen ne havas tempon stari kun la buŝo malfermita - ĉar li estas la arbitro. La knabo rapide grimpas tra la drato. Elektro estis sendita tra ŝi, kaj fajreroj pafis tra ŝiaj vestaĵoj ĉe ŝiaj nudaj kalkanoj.
  La knabo kriegis, dolora bato, kaj saltis sur la tolon. La plandumoj estis pikitaj de akraj ŝtonoj. Sed la knabo rapide kuris trans la riverdigon. Li sentis, ke ĉio ĉi ne estas sen kialo, sed parto de granda plano!
  Jen estas varmaj reloj, la suno jam superis la tagmezon, la aero odoras je tilio kaj mielo. Tiel kvieta ke vi povas aŭdi la malproksiman zumon de abeloj.
  La knabo staris nudpiede sur la varmega fero kaj aŭdis novajn ordonojn: "metu sep ŝtonojn sur ĉiun relon." La knabo hezitis kaj diris laŭte:
  - Sed tiam la trajno povas eliri de la reloj?
  La voĉo trafis miajn timpanojn:
  - Ĝuste tion vi bezonas! Malamikoj de Rusio iros ĉi tien!
  La knabo ne plu kverelis. Kaj la voĉo de Dio klarigis: elektu nur ŝtalkolorajn ŝtonojn.
  La manoj jam moviĝis. Oleg Rybachenko sentis ĝojon en si mem - li estas la arbitro, simpla lernejano eniros en la historion!
  La ŝtonoj estas malpezaj sur ambaŭ fervojaj vojoj: ekzakte dek kvar pecoj - sep de ĉiu. Kaj ili estas preskaŭ nedistingeblaj!
  Ĝi estas farita! La knabo finfine denove krucsignis sin, legis - "Patro nia" kaj, fulmante per siaj nudaj kalkanoj, rekonsciiĝis. Li forkuris kun kuranta ekbruo, frapante sur la ŝtonoj kaj doloraj plandumoj. Mi preskaŭ saltis super la riverdigo...
  Mi ne volis grimpi denove tra la fluo, sed ne estis elirejo. La knabo, uzante kuron, flugis de la riverdigo al la lasta baro preskaŭ tuj. Iomete ŝokita, sed ĝi ne estas timiga. Kaj jen li denove estas Oleg Rybachenko sur la varma somera tero. Antaŭe, ĝuste en la aero, brilas verda nebulo: la reen vojo.
  La knabo vere ne volas reveni de varma somero reen al frosto kaj vintro. Sed tiam mistera voĉo donas la lastan ordon:
  - Rapidu, alie la portalo fermiĝos, kaj vi eterne restos en 1914 kaj neniam vidos viajn gepatrojn.
  Oleg Rybachenko haste deŝiras vestaĵojn de la drato kaj tiras ilin al la hazardo. La portalo komencas forvelki kaj la knabo, sen ŝuoj, rapidas al la elirejo. Ĝi enpuŝas ion elastan kaj kun peno elsaltas. Nudaj piedoj estas bruligitaj de la tretita urba neĝo. Oni devas surmeti ŝuojn kaj tiri vintran jakon ĝuste sur la strato - kaptante la perpleksajn rigardojn de preterpasantoj.
  Iu eĉ kriis: "freneza". Sed la knabo ne atentas - li faris sian laboron kaj plenumis la grandan mision...
  La 22-an de aŭgusto 1914, trajno kraŝis, sur kiu Hindenburg kaj Erich Ludendorff, Max Hoffmann sekvis. Ĉiuj tri armeaj komandantoj kiuj ludis decidan rolon en la bataloj sur la orienta fronto - komencante per operacioj en Orienta Prusio kaj tiel plu - mortis.
  Kiel rezulto, la malorganizitaj germanaj trupoj suferspertis gigantan malvenkon. Sendefenda Koenigsberg estis prenita sur la movado, kaj la germanaj soldatoj estis parte ĉirkaŭitaj, kaj parte detruitaj aŭ kaptitaj.
  La venko de la rusaj trupoj havis decidan influon sur la tuta kurso de la milito. Kaj unue el la vidpunkto de la moralo de soldatoj kaj oficiroj. Ne estas sekreto, ke post la malvenko de Japanio, la aŭtoritato de la rusa armeo akre falis. Neniu eĉ konsideris kelkajn mallarĝokulajn azianoj kiel seriozan kontraŭulon. Kaj tiam la rusoj perdis kvar gravajn batalojn, kaj en ĉiuj bataloj ili havis nombran avantaĝon.
  Kaj ankaŭ sur la maro ili estis tute venkitaj, krom ke estis apartaj, privataj sukcesoj. La krozŝipoj de Vladivostok estis precipe distingitaj.
  Nu, kie batali kontraŭ la germanoj, kiuj estis konsiderataj la plej bonaj tersoldatoj en la mondo?
  Kaj tiam montriĝis, ke eblas frakasi la Fritz-on, kaj veturi kaj preni dekojn da miloj da kaptitoj!
  La entuziasmo de la rusa armeo kaj de la loĝantaro multobliĝis. En la aŭstra fronto, la antaŭeniĝo estis rapida. Aŭstrio-Hungario ne estis preta por milito. Kaj la moralo de la slavaj unuoj, precipe, estas ekstreme malalta. Multaj el ili kapitulacis ĝuste al la takto de la tamburoj kaj la sonoj de la orkestro. La slavoj ne volis batali kontraŭ siaj fratoj, por la malamataj aŭstroj. Nur la hungaraj kaj etnegermanaj trupoj estis pli-malpli batalpretaj.
  La rusa armeo renversis la aŭstrajn trupojn kaj tuj okupis Lvovon, la fortikaĵon de Przemysl kaj, evoluigante sukceson, eniris Hungarion. La germana fronto krevis je la kudroj. La superaj rusaj trupoj venkis la prusojn en Poznano kaj rapidis al la Oder. La germanoj transdonis ses trupojn al Aŭstrio.
  Sed ĉi tio ne sufiĉis. Krome, ne estis sufiĉe da forto por teni poziciojn en la centro. Kaj en la okcidento, peza batalado daŭris.
  Tiam Germanio estis devigita transdoni novajn fortojn al la oriento. La situacio estis plimalbonigita per la eniro en la militon kontraŭ Aŭstrio Italio. Ĉi tiuj landoj havis malamikajn rilatojn dum jarcentoj. Kaj la triparta alianco estis multrilate artefarita formacio. Kvankam la milito estis pli favora por Germanio kaj Aŭstrio, Italio aliĝis al la plej forte. Kaj tial la rusaj trupoj jam alproksimiĝas al Budapeŝto, kaj la aferoj de la Centraj Potencoj estas rubo! Rumanio rapidis aliĝi al la milito.
  Estas klare, ke la rumana reĝo estas parenco de Nikolao la 2-a, kaj li volas vastigi siajn terojn koste de la disfalanta aŭstra imperio.
  Kaj Bulgario, male al la reala historio, eniris la militon flanke de Rusio.
  Nur la Otomana Regno montriĝis lojala al la germanoj. Kaj tio estas nur ĉar la Ministro pri Defendo ordonis la komencon de malamikecoj, antaŭmetante la Ĉefministron kaj la Sultanon. La turka armeo ne estas tro forta, sed ĝi kreis problemojn kun la provizado de Rusio kun la Entento. Sed aliflanke, ĉi tio estas bonega ŝanco por Rusio signife vastigi siajn teritoriojn suden. Japanio, kompreneble, deklaris militon al Germanio kaj Aŭstrio. Por kapti la germanajn koloniojn en la Pacifiko.
  Tio liberigis la manojn de Rusio en la Malproksima Oriento. Kaj en la okcidento, la germanoj estis disbatitaj.
  Nur ĉe la rivero Oder Germanio povis haltigi la antaŭeniĝon de la rusa armeo. Por fari tion, estis necese ĉesigi ĉiujn ofensivajn operaciojn en la Okcidento. Preskaŭ duono de Aŭstrio-Hungario estis liberigita de rusaj trupoj.
  Tiel, la Aŭstra Imperio fakte forlasis la ludon kaj iĝis ŝarĝo por Germanio. La bulgaroj lanĉis ofensivon kontraŭ Istanbulo.
  Vintre, estis paŭzo en malamikecoj en Eŭropo. Sed la rusa armeo lanĉis ofensivon kontraŭ Turkio. Kaj ĉi tie ĉio sukcese disvolviĝis. Krome, la araboj kaj la armenoj ribelis kontraŭ otomana rego.
  Rusaj trupoj jam estis en Bagdado en februaro, kaj la britoj kaptis Basra. Antaŭ la fino de marto, Rusio okupis ĉion el Malgranda Azio kaj lanĉis atakon kune kun la bulgaroj kaj serboj de Istanbulo. Turkio estas ekster la ludo. Sirio, Palestino, suda Irako iris al Britio kaj Francio - Rusio ricevis ĉion alian. Saud-Arabio - ĝis nun restis formale sendependa teritorio, sed ĝi ankaŭ laŭsupoze estis dividita post la kapitulaco de Germanio. Kaj ŝi ne estis malproksime. La 25-an de aprilo 1915 Usono eniris la militon kun la germanoj. Estas klare, ke la usonanoj estas praktikaj homoj kaj volis esti ĝustatempe por la divido de la venktorto. Antaŭ la printempo, la rusa armeo produktis novan specon de armilo en grandaj kvantoj: ĉiuterenaj veturiloj "Luna" -2 kun maŝinpafiloj. La novaj tankoj, kvankam malpezaj, disvolvis rapidecon de 40 kilometroj hore sur la ŝoseo kaj havis bonegajn veturkarakterizaĵojn.
  Rusaj trupoj komence de majo, tuj kiam la vojoj sekiĝis, lanĉis ofensivon en Hungario kaj sur la tuta suda fronto. La aŭstra armeo kolapsis, la germanaj trupoj ne sufiĉis por teni la fronton.
  La 22-an de junio rusaj trupoj eniris Vienon. Kaj la 24-an de junio eniris Bruselon la britaj, francoj, belgaj kaj la unuaj usonaj batalionoj. Holando eniris la militon kontraŭ Germanio, kaj iom pli poste Svedio, kun Danio. La germanoj apenaŭ tenis la barieron laŭ la Oder, sed la rusa, cara armeo evoluigis ofensivon kontraŭ Munkeno. La plej granda urbo en suda Germanio falis la 7-an de aŭgusto 1915 . Kaj la 11-an de aŭgusto, Germanio, en absolute senespera situacio por si mem, kapitulacis.
  Post tio, la divido de la teritorio komenciĝis. Aŭstrio-Hungario kaj la Otomana Regno malaperis de la mondpolitika mapo. Bulgario montriĝis por tiu parto de turka teritorio kiun la otomanoj konkeris de ĝi en 1913. Serbio multe disetendiĝis kaj transformiĝis en Jugoslavion. Rumanio ricevis Transsilvanion. Rusio inkludis en sia konsisto: Bukovino, Galegio, Ĉeĥoslovakio, Krakova regiono kaj duono de Hungario, ĝuste ĝis Budapeŝto mem, kie ili desegnis la landlimon. Germanio ricevis gravan redukton en sia teritorio. En la okcidento, ŝi devis resendi Elzar kaj Loreno al Francio, la antaŭe konkeritaj teroj de Danio. La oriento estas la plej malfacila.
  Rusio insistis pri tirado de la limo laŭ la Oder, kaj por Francio laŭ Rejno. Sed Usono kaj Britio ne volis tro plifortigi Rusion kaj Francion kaj tro malfortigi Germanion. Kiel rezulto, kompromiso estis adoptita. Rusio ricevas ĉiujn terojn en la Oriento, kie la poloj havas la plimulton.
  Orienta Prusio perdis Klaipeda, Danzig, kaj montriĝis fortranĉita de Germanio, sed almenaŭ ĝi pluvivis en detranĉita formo. Koenigsberg restis germana. Sed Germanio perdis multe da tero. La limo montriĝis tre rompita. Kelkloke ĝi eĉ atingis la Oder, kaj grandparte dependis de la etna konsisto de la loĝantaro. Tamen, la germanoj preskaŭ tute retenis Pomerion. Sed de Berlino, ĝis la rusa landlimo, estis ne pli ol cent kilometroj.
  Do la germanoj estas per armila forto. La grandeco de la germana armeo estis limigita al cent mil soldatoj kaj oficiroj. Grandegaj kompensoj estis truditaj al la germanoj. La milito daŭris iom pli ol unu jaron.
  La rusa, cara imperio ne havis tempon fali en krizan staton, kaj eliris kun grandaj teritoriaj akiroj. La aŭtoritato de la caro plifortiĝis, kaj la ondo de la revolucia movado komencis malkreski, dum en la ekonomio, male, komenciĝis periodo de nekutime rapida kresko.
  
  
  KIEL LENIN RESUMIS IGIR NI PREZIDANTO
  Vladimir Iljiĉ Lenin, penante ŝajni pli alta, per ĉiuj fortoj rektiĝis. Liaj sekaj, malgrandaj, sed tre moveblaj manoj nervoze agitis sur brila nigra tablo farita el plej malofta santalo. Sidanta trans li, grandega viro en blanka kostumo kun peza ora ĉeno ĉirkaŭ la kolo de virbovo, grumblis:
  - Nu, sinjoro Uljanov. Mi konsentas kun viaj kondiĉoj - kvin mil dolaroj monate, plus elcenton de ĉiu komerco metita sub la martelon! - Jen la voĉo de la brutulo fariĝis pli malmola kaj ili eĉ akre skuis la pezan ĉenon. - Nur tiu kamarado Lenin sen mensogo kaj polvo!
  Kontente frotante siajn ŝvitajn manojn, Vladimir Iljiĉ diris:
  - Kompreneble, sinjoro Rockefeller, nur en nia komerco estas neeble fari sen malvero! Ĉio estu amike kaj tre sincere!
  Kaj ambaŭ friponoj laŭte ridis...
  ------------------------------
  La Oktobra Revolucio ne okazis en Rusio. Okazis provizora paŭzo sur la frontoj de la unua mondmilito. La germanoj kaj aŭstroj provis sukcesi en la Okcidento.
  La rusa armeo estis aktiva nur sur la turka fronto, kie ĝi sukcesis finfine ligi kun la britoj kaj kaŭzi serion da malvenkoj al la malamiko, okupante la plej grandan parton de Malgranda Azio.
  Sed tiam kolektiĝis la Konstituciiga Asembleo, en kiu la bolŝevikoj troviĝis en senespera malplimulto, kaj la socialistoj-revoluciuloj regis.
  Unu el la unuaj decidoj estis: doni teron al la kamparanoj kaj daŭrigi la militon ĝis venka fino!
  En julio 1918, la germana ofensivo kontraŭ Parizo malsukcesis kaj la venka rusa armeo frapis, unue ĉe la aŭstroj, poste ĉe la germanoj.
  Germanio senespere rezistis, sed en decembro, kiam rusaj trupoj en la oriento okupis Varsovion kaj Krakovon, la aliancanoj en la okcidento kaptis Bruselon - ili ankoraŭ kapitulacis. Vere, du semajnojn poste - la foresto de revolucio influis.
  Wilhelm, aliflanke, estis devigita rezigni preskaŭ ĉiujn siaj potencoj, restante sole nominala monarko.
  Kaj generalo Kornilov fariĝis la prezidanto de la nova rusa respubliko. En aŭgusto 1917, lia ribelo estis sukcesa, kvankam Kerenskij formale restis ĉefministro, sed li jam donis la prezidantecon al Kornilov.
  Li Kornilov iĝis la ĉefkomandanto.
  Sekvis tutlandaj prezidant-elektoj en Rusio kaj referendumo pri nova konstitucio.
  La homoj, al kiuj la aŭtoritata formo de registaro estas sufiĉe konata - subtenis la version de Kornilov.
  Rusio vastigis siajn havaĵojn koste de Germanio, la disfalinta Aŭstrio-Hungario, kaj Turkio, kiuj malaperis de la mondmapo.
  Ĉi-lasta estis finfine dividita inter la grandaj potencoj. Rusio ricevis Malgrandan Azion, la markolon kaj Konstantinopolon. La francoj prenis Sirion, la britoj prenis Palestinon kaj Irakon.
  En 1926, milito ekis denove inter Rusio kaj Japanio. La kialo estis la statuso de Manĉurio kaj Port Arthur. Laŭ la interkonsento, la lizkontraktorajtoj al Port Arthur estis transdonitaj al Japanio, kaj la lizkontrakto eksvalidiĝis. Tamen, la japanoj ne resendos tion, kion ili kaptis al Ĉinio.
  Krome, juna Hirohito ĵus ricevis potencon - sonĝante pri novaj venkoj.
  Tamen la ruso jam estis alia. Hardita sur la frontoj de la unua mondmilito, kun spertaj komandantoj, novaj tankoj kaj aviadiloj, ŝi komencis sukcese ataki la japanojn.
  Post kvar monatoj kaj duono, la rusa armeo prenis Port Arthur kaj forpelis japanojn el la kontinento!
  Dum kelka tempo Japanio ankoraŭ eltenis surmare - ĝis la ŝipoj de la Balta kaj Nigra Maro eskadroj alproksimiĝis.
  Post tio, la lando de la Leviĝanta Suno kapitulacis.
  Rusio evoluis tre rapide, sed en 1929 granda depresio komenciĝis en la tuta mondo.
  Tumultoj ankaŭ balais la Rusan Imperion. Krome, Kornilov faris aktivan rusigon.
  Tamen li sukcesis resti sur la trono, kaj en Usono... la usonaj bolŝevikoj, gvidataj de Lenin, ekpotenciĝis!
  Forirante el la depresio, la nova bolŝevika reĝimo komencis prepariĝi por nova milito!
  La revolucio en Hispanio finiĝis per la venko de la komunistoj kaj tiel potenca bolŝevika piedtenejo kreiĝis en Eŭropo...
  1-a de januaro 1938 . Vladimir Iljiĉ Lenin nervoze paŝas ĉirkaŭ la grandega oficejo en la Blanka Domo. La situacio ĉirkaŭ la mondo varmiĝas. Sekvante Hispanion, la komunistoj sukcesis en Francio.
  Rusio, kiu estas regata de la generalisimo kaj prezidento Kornilov, jam klarigis, ke ĝi ne permesos ekspansion de bolŝevismo en Eŭropon. Kvincent divizioj en dek milionoj da rusa armeo tute ne estas ŝerco!
  Vladimir Iljiĉ tion komprenas. Kaj proponas taktikan aliancon de Britio kontraŭ Rusio.
  La britoj ĉiam ege singardas kontraŭ rusa ekspansio. Sed la radikala komunismo eĉ pli timigis ilin. Oni devis ŝovi kojnon inter ili kaj Rusio.
  Lenin prepariĝis ricevi ministron pri defendo Churchill kaj samtempe provizi la britojn per pruvoj pri la neskuebla potenco de Usono.
  Kaj por komenci, la kalva diktatoro aŭdis raporton pri nova armilo - la "atoma bombo".
  Oppenheimer faris sian raporton per tre moderita tono. Jes, jam estas sukcesoj kaj eĉ nuklea reaktoro estis lanĉita, sed la apero de la atombombo estas ankoraŭ tre malproksima. La ĉefa problemo estas akiri riĉigitan uranion kaj plutonion. Krome, eĉ ĉi tiu novaĵo ne estas tute agrabla - unu tia bombo kostos tiom da batalŝipoj. Do, kio eĉ estas la demando - ĉu indas elspezi monon por unu granda bombo - se vi povas fari cent mil malgrandajn?
  Lenin, malgranda, kalva, sed ankoraŭ movebla maljunulo (sesdeksepjara, cetere, ankoraŭ estas maljuneco!), energie paŝadante la grandan salonon de sia oficejo, rimarkis:
  - Vi kamarado ne komprenas dialektikon! Jes, la bombo ankoraŭ estos multekosta, sed tiam ĝia kosto falos laŭ arka ordo kun la transiro al amasproduktado!
  Oppenheimer timeme rimarkis:
  - Kaj la rusoj ne sidos senlabore!
  De Vladimir Iljiĉ sekvis logika kaj malfacila konkludo:
  "Do vi devas antaŭi ilin je ajna prezo!"
  Jen la nigra asistanto de Oppenheimer kantas:
  - Ja ni bezonas venkon! Unu por ĉiuj, ni ne staros por la prezo! Unu por ĉiuj, ni ne staros por la prezo!
  Oppenheimer riverencis al usona prezidento Lenin kaj grumblis:
  - Vi estas geniulo! Kompreneble, ni ne staros por la prezo, kaj ni antaŭos la rusojn, sed ni bezonas monon!
  Lenin memfide diris, frapante la kalkanojn, ŝuojn el krokodila haŭto:
  - Estos mono!
  - Kaj sklavoj!
  Vladimir Iljiĉ eldiris la historian frazon:
  - Mi ne limigas vin en rimedoj! Mi limigas vian tempon!
  La ilaroj de la komand- kaj administra maŝino de la usona imperio komencis turniĝi.
  Sed ĉi tio ne estas la plej grava afero. Vladimir Iljiĉ, kiel neniu alia, komprenis, ke por venki Rusion, estas necese subfosi ĝin de interne.
  Vladimir Iljiĉ sulkigis sian altan, longan, malebenan frunton, kaj energie levi la ricevilon de la telefono komencis voki Dulles.
  Kiam la ĉefspiono alproksimiĝis al la aparato, Lenino surde kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Ni bezonas homon egalan aŭ almenaŭ ne multe malsuperan ol mi en la kapablo ribeli, trompi kaj delogi la homojn!
  Dulles respondis per tre memfida tono:
  - Mi konas tian homon Vladimir Iljiĉ!
  Saltante kiel diablo, Lenin muĝis:
  - Kiu do li estas? Kiu estas ĉi tiu homfarita genio?
  Dulles, etendante la silabon en ĉanton, diris:
  - Jozef Vissarionoviĉ Stalin! Verŝajne vi konas lin Vladimir Iljiĉ!
  Lenin palpebrumis al si en la orumita kaj diamantranda spegulo kaj blekis:
  - Ĉi tiu kuiristo preparas nur spicajn pladojn!
  Dulles rikanis memfide kaj konfirmis:
  Sed ĝuste tion ni bezonas!
  Lenin denove palpebrumis kaj grumblis:
  - Donu al Stalino ĉion, kion li petas. Kaj promesu al li la lokon de tiu arke-sensignifa Generalissimo Kornilov!
  Dulles muĝis surde:
  - Vladimir Iljiĉ estos prezentita!
  
  NENIAM RENDICU VITYAZ
  Multaj kverelas ĉu la rusoj estus gajnintaj la Duan Mondmiliton memstare, sen la helpo de la Okcidento? Do la Dioj decidis testi ĝin praktike. Kaj en unu paralela universo, ili metis baron inter la aliancitaj fortoj, kolonioj, kaj la Tria Reich kune kun Sovetunio. Kaj tio okazis por la pureco de la eksperimento reen en junio 1941.
  Tiel ke la aliancanoj povis nek helpi al Sovetunio nek al la Tria Regno. Kaj por la kompleta pureco de la eksperimento, Japanio ankaŭ estis kaŝita malantaŭ baro. Kiel, ĉio estu absolute pura, kiel en laboratorio.
  En la unuaj tagoj okazis nenio tre malsama ol la reala rakonto. La Fritz progresis, kiel en la reala historio, je ĉirkaŭ 30-40 kilometroj tage, sed iom post iom malrapidiĝis. Kompreneble, la foresto de britaj bombadoj, kaj kontraŭuloj proksime de la korpuso de Rommel, ebligis liberigi parton de la fortoj - precipe aviadon. Sed la germanoj ankoraŭ ne faris tion, do aferoj sur la frontoj iris tute sukcese. Tamen, ĉe la fino de julio, la Batalo de Smolensk bremsis la antaŭeniĝon de la Fritz. Hitler decidis retir Rommel kaj liajn sekciojn de Libio, decidante ke la okupaciaj fortoj de Italio estis sufiĉe. La faŝisma gvidantaro, por ne perdi tempon, komencis translokigi la armitajn fortojn kaj precipe aviadon el Francio kaj Balkanio. Hitler daŭre esperis ke li povis trarompi la sovetiajn soldatojn en la centro kaj fari ĝin antaŭ vintro.
  Anstataŭ turni suden, la Fritz rekomencis ilian ofensivon en la centro, provante envolvi la sovetiajn soldatojn atakante Smolensk de la flankoj. Kaj la 13-an de aŭgusto, la korpuso de Rommel iris sur la ofensivon, transirante Dnepron kaj provante atingi la malantaŭon de la sovetia grupo defendanta Kyiv.
  Stalino estis en perdo. Preskaŭ ĉiuj Eŭropo kaj francaj havaĵoj en Afriko subite montriĝis kontraŭ li, kaj eĉ ne unu aliancano.
  Estas ke nun ne atendas danĝeron de Japanio. Kaj la Supera Komandanto donas la ordon: forigi ĉiujn sekciojn el la Malproksima Oriento.
  Germanaj trupoj, trarompantaj preskaŭ al Moskvo mem, estis maldaŭrigitaj fare de la siberiaj trupoj. Sed en la sudo, danke al la ŝanĝo de komando kaj la agoj de Rommel, la Fritz povis fortranĉi la sovetian sudan grupon.
  La kurso de malamikecoj en Ukrainio ankaŭ estis negative trafita per la fakto ke Stalino malkuraĝe tiris ĉiujn rezervojn al Moskvo, kaj tiel elmontris sian propran malantaŭon.
  Pli precize, ne al si, sed al la suda grupo. Ĝi montriĝis malbona stato. Sed en reala historio, la defendo de Kyiv fariĝis malvenko. Nur ĉi tie estis nuanco, la germanoj jam estis proksime de Moskvo, kaj la nazioj plifortiĝis koste de Eŭropo, pli rapide ol Stalino koste de la Malproksima Oriento. Kaj la germanoj devis venki la distancon malpli, kaj la vojoj en Eŭropo estas pli bonaj. Kaj provu rapide translokigi ĉion unu post alia sur la Transsiberia Fervojo.
  Kiel rezulto, la germanoj povis trarompi al Ĥarkov kaj Voroshilovgrad eĉ pli frue ol en reala historio, kaptante multajn industriojn kaj fabrikojn.
  Leningrado ankaŭ montriĝis blokita, sed ne prenita. Kaj la germanoj eniris Krimeon. Kaj la Fritz sukcesis kapti Voronezh en la sudo, moviĝante laŭ la Dono al Stalingrado.
  Moskvo estis tamen defendita kaj vintre ili eĉ transiris al la kontraŭofensivo. Sed sur la suda flanko, Rommel sukcesis trarompi al Stalingrado. Sammaniere la surteriĝo en Kerĉ ne okazis. Sovetiaj trupoj tre malfacile sukcesis nur forpuŝi la malamikon de Stalingrado. Kaj tio estis nur ĉar la klimato ne estis flanke de la Germana Armeo kaj ili estis mutaj batali en frosto kaj neĝblovoj.
  Jes, Rommel devis transiri la Donon. Kaj tio estis surda vangofrapo por la Fuhrer.
  Sed en la printempo de 1942, la potenc-ekvilibro ŝanĝiĝis. Farinte multe da premo sur siajn aliancanojn, la germanoj pliigis la nombron de siaj soldatoj, inkluzive ĉe la elspezo de la Ĥiva, kaj la nombron da satelitoj. Aparte aldonis la kvanton de Italio, kaj Francio. Nigraj sekcioj ankaŭ aperis en la orienta fronto. Feliĉe, la brita kaj amerika fronto de Afriko ne malhelpis la translokigon de trupoj kaj rimedoj.
  Kaj de Gaulle, kiam li perdis la subtenon de la aliancanoj, estis perfidita de siaj propraj kunuloj.
  Tiel, pli signifaj fortoj estis kolektitaj kontraŭ Sovetunio ol en realeco. La Fritz estis aparte aldonita en aviadiloj, konservante sian avantaĝon en la aero. Kaj la terarmeoj superis sep milionojn kontraŭ 5,6 milionoj da sovetiaj soldatoj.
  Kaj la nazioj lanĉis ofensivon en la sudo. Rommel sukcesis kapti Stalingradon la 27-an de junio. Fritz povis amasiĝi sur centojn da tankoj sur la grandurbon samtempe. La domineco de malamikaviado en la aero ankaŭ havis efikon, kiu malfaciligis translokigi sovetiajn plifortikigojn trans la larĝan riveron Volgo.
  Ve, la heroa Stalingrado ne okazis en AI. Kaj Rommel moviĝis laŭ la batita vojo en la planoj laŭ la Volgo kaj al la Kaspia Maro.
  Provoj trarompi la germanojn kun kontraŭatakoj en la centro malsukcesis. Krome, la Rĵev-kornico ne estis formita. Do la Fritz havis pli egalan fronton dum la sovetia kontraŭofensivo, kaj ili ankaŭ retiriĝis pli egale. Sed Rĵev, bedaŭrinde, restis ĉe la nazioj.
  Ne eblis trarompi la Fritz, kaj estas tre malfacile konservi Kaŭkazon post la falo de Stalingrado. Ĉar la proviza arterio sur la Volgo estas tranĉita. Kaj kiam fine de julio la germanoj atingis la Kaspian Maron, la situacio fariĝis preskaŭ senespera. Nun eblis provizi nur per akvo.
  Konsiderante ke la nazioj havis aersuperecon, la evento fariĝis io intere, ege malfacila kaj senespera.
  Aŭgusto kaj septembro pasis en furiozaj bataloj, ĝis la malamiko laŭ la kaspia marbordo atingis Bakuon. Kaj tie, kun Rommel, ili rezistis ĝis la fino de oktobro. La situacio estis plimalbonigita per la eniro de Turkio en la militon.
  Koste de Japanio, la eksperimentaj dioj zorgis, sed ne koste de la otomanoj. Sed vintre, la nazioj ankoraŭ ne kuraĝis ataki Moskvon, ili haltis por la vintro.
  La Ruĝa Armeo faris plurajn ofensivajn provojn. Sed la malamiko estis supera en laborforto, en la nombro da sperta personaro kaj en aviado. Nur tankoj kaj artilerio estis produktitaj en Sovetunio ĝis nun pli. Sed la tankoj estis plejparte malpezaj, kaj la kvalito de la kiraso estis ekstreme negrava. Ŝajnas, ke ankaŭ multaj aviadiloj estas produktitaj, sed pro la manko de duralumino, ili estas pli pezaj kaj malpli manoveblaj ol la referencaj. Ankaŭ Yak-9 rezultis, preskaŭ tute el ligno. Kaj tio, kompreneble, estis malavantaĝo.
  Hitler ankaŭ kalkulis je siaj novaj famaj tankoj - "Panteroj" kaj "Tigroj".
  Ili estis produktitaj en kreskantaj nombroj. Aperis, kaj la tria reprezentanto de la menaĝerio: "Leono". En reala historio, tia maŝino estis evoluigita en 1942, sed pro manko de rimedoj kaj peza pezo, la plej peza monstro estis malakceptita.
  Sed ĉi tie la "Leono" pezanta 90 tunojn eniris en serion. Ĝiaj avantaĝoj, potenca kiraso kaj 105-mm pafilo, parte kompensis la plej malbonan veturadon. Seriaj 76-mm sovetiaj pafiloj ne povis penetri la "Leonon" de ĉiuj anguloj.
  Do ĝi ne estis malbona trarompa tanko, se la defendlinio estas tre potenca, kaj kun profundaj ŝtupoj.
  Kaj la sovetia komando fortiĝis sub la sovetia ĉefurbo ĝisfunde. Kaj provu trarompi ĉi tie.
  La kvara reprezentanto de la menaĝerio: "Maus", estis iom prokrastita kun la lanĉo de la serio.
  La nombro da la Ruĝa Armeo estis pliigita al ses milionoj, kvankam multaj el la soldatoj estis rekrutoj.
  Ili estis kontraŭbatalis pli ol naŭ milionoj, sed la nombra supereco parte kompensis la tro diversan naturon de la malamika armeo.
  En aviado, la malamiko estas pli forta kaj en nombro kaj kvalito. La plej novaj ME-309 kaj Yu-288 aperis. En respondo, sovetiaj maŝinoj de malsupera kvalito batalas, pro manko de sperta laboro kaj malabundaj materialoj. La tankoj daŭre estas malnovaj T-34, kaj la plej multaj el la malpezaj, same kiel la KV.
  En la somero, la Germana Armeo gvidis la ofensivon: la atako kontraŭ Moskvo kaj la atako supren laŭ la Volgo ĝis Saratov. Moskvo, post furioza batalo, estis ĉirkaŭita antaŭ la fino de aŭtuno. Saratov, Kuibyshev, Penza, Uljanovsk ankaŭ estis kaptitaj. Stalin fuĝis al Sverdlovsk. La situacio iĝis kritika.
  La ĉefurbo estis ordonita ne kapitulaci sub iuj cirkonstancoj. La germanoj faris atakojn, sed ruliĝis malantaŭen aŭ enŝtopiĝis en stratbatalado. Vintre, la ofensivo de la Germana Armeo estis suspendita. Vere, la germanoj en duobla ringo finis ne nur la sovetian ĉefurbon, sed Leningradon.
  En majo denove komenciĝis la nazia ofensivo, sed jam direkte al la urbo Gorkij kaj Kazan. Sovetia tankokonstruaĵo, malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj, povis meti en produktadon: T-34-85 kaj IS-2, tamen, en malgrandaj kvantoj.
  Gorkij falis nur en julio, dum Kazan eltenis ĝis la fino de aŭgusto.
  Terura malsato regis en Leningrado, kaj la Fritz eĉ ne provis sturmi ĝin. Kaj Moskvo estis iom post iom prenita sub kontrolo. Kaj la 30-an de septembro post ege sanga atako falis Kremlo.
  La unuaklasa fortikaĵo estis grave detruita. Kaj tio estis nova bato por la sovetia popolo. La germanoj transloĝiĝis al Uralo, sed tie ili blokiĝis en neĝblovoj. Estas malfacile batali kun Sovetunio. Stalin estis subtenanto de stari ĝis la fino. Sed ĝi estis ege multekosta por la lando mem kaj precipe por la germanoj.
  En la sudo, la nazioj ankaŭ avancis tra Mezazio.
  En 1945, Sovetunio ricevis la SU-100 kaj IS-3, sed nur en malgrandaj serioj. Ve, ĝis la fino de junio, la nazioj ankaŭ konkeris Mezazion. Kaj en julio ankaŭ Sverdlovsk falis. En aŭgusto, la germanoj kaptis Kurgan kaj Tjumenon. Kaj la 3-an de septembro ankaŭ Tobolsk. Fine de septembro, Khanty-Maisiysk. Kaj meze de oktobro kaj Omsko.
  Novosibirsko tamen ankoraŭ ne submetiĝis al la nazioj. Jam tre severaj frostoj devigis la Fritz algluiĝi al la urboj.
  Do ĝis majo 1946, la nazioj ne faris aktivajn malamikecojn.
  Poste ni iris al Novosibirsk. Diskoformaj helikopteroj kaj la plej novaj tankoj de la serio "E" partoprenis en la bataloj. Tamen tio ne tro helpis la Fuhrer. La Krauts prenis Novosibirskon fine de junio. Devigis la riveron Ob. Plue en julio, la monstroj kaptis kaj Kemerovon kaj Tomskon, kaj la Altajan Teritorion. Post furioza batalado, Abakan falis en aŭgusto, kaj Irkutsk estis sturmita en septembro.
  La germanoj, abunde vomante sangon, prenis ankaŭ lin. Sed denove, ili malfunkciis. Etendita en komunikadoj. Do ni haltis ĉe la aliroj al Ĉita. Sed principe, kie ili rapidas? Vi povas atendi la someron kaj testi novajn ekipaĵojn.
  Ĉu ĝi estas diskotekoj aŭ jetoj. En 1947, sovetiaj dizajnistoj lanĉis la IS-4, IS-7 kaj T-54-tankojn en serion. Vere, en pure simbolaj volumoj. Ne estis sufiĉe da homoj aŭ rimedoj. La nazioj rekomencis sian antaŭeniĝon. Aginskoye estis kaptita fine de junio Blagoveshchensk. Ĥabarovsk falis en julio, kaj Vladivostok en aŭgusto. Tiel, la nazioj konkeris preskaŭ ĉiujn ĉefajn sovetiajn urbojn. Eble krom Pertopavlovsk. Fiems kaptis Magadan en septembro. Sed tamen Stalino ne iris al kapitulaco.
  En la fino, la nazioj ankoraŭ perdis!
  
  
  SPAC-DIREKCIO MILITOJ
  Post kelkaj relative prosperaj jaroj venis severaj provoj por Rusio. La Ĉiela Imperio, uzante siajn kolosajn homajn rimedojn kaj la avantaĝojn de totalisma politika sistemo, povis iĝi monda hegemono. En Rusio, brutala masakro eksplodis ĉe la sudaj limoj. Kaj kvankam la islamisma ribelo estis disbatita, la milito kontraŭ terorismo konsumis multajn rimedojn. La situacio estis plimalbonigita per dura konfrontiĝo kun la Okcidento.
  Dum ĉio baziĝis sur nuklea malkuraĝigo, ne estis grandskalaj militoj. Sed la usona sciencisto Wellington pensis lanĉi specialan tipon de raketo al Merkuro sur artefarite sintezita radioaktiva elemento.
  Sed estis eraro en navigado. La raketo deflankiĝis de la direkto kaj falis sur la Sunon... Okazis erupcio de ekstreme maloftita plasmo, ne danĝera por vivantaj organismoj, sed renversanta la atomstrukturon, kaj iomete ŝanĝanta la ligojn inter neŭtronoj en la atomkerno. Ĝuste sufiĉe por igi nekontrolitajn nukleajn kaj termonukleajn reagojn maleblaj.
  Kaj sekve de tio: nukleaj armiloj fariĝis amaso da senutilaj rubaĵoj.
  La plej potenca lando en la mondo armee kaj ekonomie: la Ĉiela Imperio, kiu, pro troloĝateco, havis akran mankon de dolĉakvo kaj energio, prezentis ultimaton por lui Siberion.
  Rusio respondis per decida rifuzo ...
  Granda milito komenciĝis: la azia koalicio kontraŭ la Okcidento. Nia Patrujo fariĝis la ĉefa areno de grandskalaj bataloj. Paca vivo estas afero de la pasinteco: la infero de milito regis ĉie. La plej furiozaj bataloj estis en plena svingo de poluso al poluso.
  La situacio sur la frontoj estis kritika: la Azia Unio jam alproksimiĝis al la Uralo.
  Proksime de Jekaterinburg falis blindiga fajroglobo, kaj ekestis mortiga zono, en kiu eĉ unu minuto eĉ ne povis vivi.
  Patrujo, sankta Rusio -
  Mia koro estas malfermita por vi...
  La sango de la batalkampo irigaciis -
  Flori en la amo al la patrujo!
  
  La pulso de la Tero batas kun tondra ĝemo,
  Estas malfacile kiam milito bruas...
  Sed la Glora Suno leviĝos super Rusio -
  Vi estas nia sola senmorta patrino!
  
  Sekalo en la senfinaj kampoj estas ora,
  La neĝo briletas hele arĝente.
  Kaj vizaĝoj fiere rigardas el la ikonoj -
  Kavaliro, estu aglo en batalo!
  
  Ni venkos en la batalo de la kontraŭulo,
  Ni defendu la flugilhavan sonĝon.
  Ne ekzistas pli kuraĝa ol rusa soldato,
  Mi preĝos al Dio!
  . Ĉefa enhavo.
  Kiam la koro estas plena de kompato, ial la monujo estas malplena!
  La pintoj de la Uralo similas dentegojn elfluantajn el la buŝo, manĝitaj de kario. Rusaj senvostaj batalantoj flugas je malalta nivelo. Kiel rapidaj falkoj, rusaj kavaliroj atakas la mallertajn, sed potence kirasajn flugilhavajn batalŝipojn de la Ĉiela Imperio.
  Aerarmepiloto Andrey Ognev faras malfacilan turnon. Peza kvin-tuba ĉina kanono kiu elkraĉas flamon kaj metalon. Fajra tornado balaas laŭvorte kelkajn milimetrojn de la diafana kiraso de rusa batalanto. Senvostaj grumbloj responde. Disfaligita pulsaro glitas el pinta nazo. La turniĝanta gvattureto de la giganta ĉina helikoptero bukiĝas sub trafo... Estas obtuzaj kriegoj.
  La malhela vizaĝo de Andreo kun alta frunto krevas en blankdentan rideton.
  Lia partnero, blindige bela blondulo, Vassa Koltsova, faras barelon, devigante ŝtalpiranjon de negvidita raketo pretergliti kaj sendas "donacon" en unu el la dek du grandegaj helicoj de la batalŝipo helikoptero.
  Grandega, kun triobla vico de klingoj, la helico disfalas. Vassa, ne senkaŭze ŝia nomo estas tradukita kiel reĝino, sciis bati. Ŝi ĉiam batalis en nur unu mallonga jupo kaj kakia T-ĉemizo, sed sur siaj nudaj kalkanoj ŝi sentis sin kaj la batalanton kiel ununuran tuton.
  Multaj inaj pilotoj imitis ŝin, provante atingi fenomenan sentemon. Batalŝipo-helikoptero estas cent dudek fajropunktoj, kiuj estas malaltigitaj al la surfaco - fajrovojo. Maŝino, kiu funkcias per karbopolvo, sed samtempe portas milojn da tunoj da metalo, aplikante dinamikan protekton.
  Japanaj, ĉinaj, hindaj dezajnistoj faris aŭton nevundebla al rusaj aerdefendsistemoj, sed neatendite venis sub aeratako.
  Tordita de sovaĝa kolero, la mallarĝokula Generalo McLee muĝis, montrante per sia nigra-gantita mano:
  - Detruu ilin! Fandi tiujn monstrojn!
  Plenbrusta sed maldika hinda kolonelo diris:
  - Ĉi tiu paro estas nigra princo kaj reĝino. Neniu iam terenbatis ilin!
  Mac ridetis nekredeme kaj grumblis:
  - Ne povas esti. Pliigu la densecon de fajro.
  Kaj denove la batalŝipo-helikoptero ektremis. La rotacia gvattureto blokiĝis kaj la titania kareno ekbrulis. Flamaj flavaj kaj cinamaj soldatoj preterbalais kun hurlado. Detonacio eksplodis, kaj napalm-ŝarĝita raketo flamis ene de la kareno de la giganta helikoptero.
  Vassa, reproduktinte la "glitadan" teknikon kaj preterpasante la fajrovojojn, donis:
  - Ĉiuj aĝoj estas submetitaj al milito, nur vi ne povas seli vian lastan tagon, estante venkita sen tempo!
  Andreo estas mojosa. Lia patro estis la plej juna generalo en la angola armeo kaj venis studi en Moskvo. Tie li geedziĝis kun Lydia Ogneva, fama atleto kaj Ph.D. Tiam lia patro mortis, kaj lia nigra kaj bukla hara patrino edukis lin. En la lernejo, ili provis inciteti Andrei, sed la knabo ankoraŭ okupiĝis pri luktosporto en infanĝardeno. Lia patrino sciis kiel batali sin, kaj lia duonpatro estis ĉampiono en miksitaj stiloj.
  Andrei bone studis, havis fenomenan memoron, kaj baldaŭ li mem fariĝis la gvidanto de la knaboj, ilia gvidanto. Kompreneble, li elektis fluglernejon, kaj iris batali por sia Patrujo Rusio. Li gajnis famon kaj respekton. Kaj neniu kuraĝis riproĉi al la heroo de Rusio nigra haŭto, precipe ĉar nigraj vizaĝaj trajtoj miksiĝis kun slavaj kaj tio faris la atletike konstruitan piloton sufiĉe bela.
  Estis ne malpli da legendoj pri liaj amrilatoj ol pri militaj heroaĵoj. Kvankam Andreo mem estis multe pli modesta ol oni atribuis al li.
  Nun li serĉis manieron detrui nevundeblan batalŝipon. Aktiva, plurtavola kiraso kovris la ĉefajn komponantojn de la plej potenca maŝino de la Ĉiela Imperio.
  Savva pafis al la helicoj, provante senmovigi la strukturon...
  Intertempe, la batalo ekflamis sur la tero. La sengvatturetaj tankoj de la orienta bloko iris sur la atakon. Kelkaj estas grandegaj, dum aliaj estas ne pli ol metron altaj.
  Kontraŭ ili, la batalantoj de la okcidenta koalicio uzis moveblajn minojn kaj gvidis ĵetaĵojn sen regreso.
  Ĉi tie batalis ne nur rusoj, sed ankaŭ eŭropanoj: britoj, francoj, svedoj kaj multaj aliaj.
  Komuna malamiko kunigis homojn kun blanka haŭto kaj kristana moralo. La debato pri demokratio trankviliĝis. Cetere, en Rusio, kontraŭokcidentaj sentoj, post kiam la agreso venis de la oriento, malaperis. Ja kie pacisma kaj tolerema Eŭropo povas grimpi al Oriento. Ili kaj la homoj plejparte forgesis kiel batali. Kaj kiam nukleaj armiloj malaperis, potenca kaj troloĝata Azio movis siajn sennombrajn hordojn norden kaj okcidenten.
  Inter tiuj, kiuj progresas al rusaj pozicioj, estas multaj araboj. Kelkaj fanatikuloj atakas, ne alivestite, en blankaj supertutoj. Akceptu la morton kun rideto sur la lipoj.
  Miloj da progresantaj tankoj kaj infanteriaj batalveturiloj ŝajnas formikoj el birdorigardo. Savva, difektinte alian ŝraŭbon, iom paliĝis, flustris:
  - Tamen, ili estas tro multaj... Dio helpu Rusion.
  La knabino mem vidis, kio okazas en la urboj kaptitaj de la azia koalicio. Amasaj pogromoj, murdoj, masakroj. Viroj estis pendigitaj sur drato, kaj virinoj kaj infanoj estis prenitaj al specialaj tendaroj. Kaj tiam ili vendis aŭ disdonis ilin al certaj verkoj. Kaj la torturo de militkaptitoj jam estas ofta, kaj eĉ deviga.
  Generalo McLee ne ŝparas eĉ sian propran. En senhelpa frenezo, ke ili ne povas elteni la etajn batalantojn Chizh-3, li kaptas glavon de la muro kaj fortranĉas la manon de la arabo, kiu regas la kontraŭaviadilan pafilon. Li krias, kaj premas la sangan stumpeton al sia brusto.
  Kaj la timinda komandanto de mano, kiun oni ĵus detranĉis, kun longaj ungoj, minacas en la direkto de la maltrankvilaj rusaj asoj, kriante:
  - Detruu! Brulu! Brulu!
  Savva, kolere, pafas alian raketon... Ŝi mankas municio. Sed la aera batalŝipo ankaŭ perdas stabilecon.
  Ĝia mortiga artilerio estas ekster la ludo... Perdinte la leonparton de sia batalpovo, la koloso returnas sin. Ili devas reveni al bazo kiel eble plej baldaŭ por riparoj kaj reprovizo.
  Malsupre, rusaj kanonoj pafas precize al la angulaj, platferaj tankoj de la malamiko. Pluraj aŭtoj haltis, blovante fumon en la ĉielon. En unu "bandura" municio komencis krevi. Ĝi forflugis, renversante kiel muzelo de gimnastikisto, ĝis ĝi trafis gruzon.
  Longdistanca, rusa kanono sendas kuglon en la direkto de la flagstango. Pafisto knabino kun blonda falĉilo, krucas sin per du fingroj kaj flustras en la germana:
  - Estu bonŝanco por ni!
  La flago de la azia koalicio estas hele flava kun ruĝa cirklo en la mezo. Ĉi tio estas pli proksima al Japanio, sed ĉi tiu estas la simbolo elektita de la koalicio. Malgranda ĵetaĵo de altpreciza kanono rompas dikan bastonon kaj grandega kanvaso kiu povas kovri la plankon de stadiono falas malsupren. Deko da aziaj tankoj estas tuj kovritaj per velura vualo.
  De la flanko de la okcidenta koalicio, kaj la rusaj pozicioj, oni aŭdas unuaniman sonon:
  - Hura!
  Vere simbola. Kaj la malamiko superu dek fojojn, sed la forto de la rusa spirito estas neskuebla.
  Ambaŭ rusaj batalantoj trovas sin momente flugilo al flugilo. Ununura tutaĵo - preskaŭ triangulaj falkoj - la defendantoj de Rusio. Savva jam imagis, kiel Andrey metos sian nigran fortan manon sur ŝian ŝultron. Ĉi tio estas vere forta viro, je kiu vi povas fidi.
  Sed ĝuste en tiu momento, estis kvazaŭ mil fotobriloj tuj ekbrilis. Kaj en la okuloj de la batalparolo ĝi mallumiĝis. Tiam la nigreco estis pentrita per multkoloraj makuloj, similaj al tiuj, kiuj aperas kiam oleo estas verŝita sur akvon.
  Andrei provis froti la okulojn. Lia mano, malfacile venkante reziston, ŝajnis rasti la akvon.
  Kvazaŭ de malproksime, la voĉo de Savva estas obtuza:
  - Ĉu ni mortis?
  La nigra kapitano laŭte respondas:
  - Ne! Ni vivas.
  Subite, tiu dika, glueca sento malaperas, kaj ili ŝajnas esti en stato de libera falo. Ĝi eĉ iĝis lumo dum kelkaj momentoj, kvazaŭ en senpezeco.
  Savva eĉ flustris iom ĉagrenita, per kantovoĉo:
  Ŝajnas, ke la mondo estas senespere perdita
  Kaj la vojo al la steloj de la kavaliro estas barita ...
  En ĉi tiuj kurboj de senfinaj orbitoj,
  Ne destinite - fido estas droni!
  Kaj tiam ŝi anhelis, surteriĝante kun la nudaj plandumoj sur akrajn, montajn ŝtonojn. La mallumo, miksita kun lumpunktoj kaj ondoj, disipis.
  La okuloj iom doloras pro la majo, tagmeza lumo. Savva estis kvarpiede kaj tuj eksaltis.
  Andrei profesie klinis la krurojn en salto, kaj lerte surteriĝis. Lia vizaĝo, kun vira mentono, kaj alta larĝa frunto, konservis trankvilan esprimon. Li eĉ ridetis al sia kunulo.
  - Vi vidas! Estas tiu lumo, kaj kiel mi delonge suspektis - ĉi tio ne estas paradizo!
  Savva, ŝanceliĝante, faris kelkajn hezitajn paŝojn. Surteriĝinte, ŝi dolore kontuzis siajn nudajn plandojn, kaj ŝiris sian genuon. Sed la junulino kun kutima peno de volo forpelis de la vizaĝo la martiran mienon kaj montris antaŭ ŝi la fingron, ekkriante:
  -Ŭaŭ!
  Andrej rigardis kien Savva montris. Antaŭ ili estis kaduka monteto. Kaj sur ĝia supro, rompita en fendoj, pilko ripozis. Pli precize, sfera, duone plumba, duone platena nuanca aparato, kun akra beko supre kaj deko da maldikaj tentakloj egale interspacigitaj laŭ la randoj de ĉi tiu futureca objekto.
  La knabino, konfuzita, flustris;
  - Jen la Biomo de Neŭtono! Kaj kiel li vundiĝis?
  Andrey atente rigardis, premis la kapon en la ŝultrojn, flaris la aeron. La aero odoris je ozono kaj bruligitaj pneŭoj. Singarde ĉirkaŭrigardante, la kapitano diris per apenaŭ aŭdebla voĉo:
  - Jen ni povas renkonti embuskon!
  Savva memfide faris paŝon al la pilko kaj, sen malaltigi la volumenon de sia voĉo, diris:
  - Ne! Mi scias kie ni estas! Ĉi tio estas ĝuste la anomalia zono kie la kosmoŝipo falis. Estas nur cent mejlojn norde de kie ni batalis!
  La kapitano denove levis la ŝultrojn kaj, konservante en la voĉo ŝajnon de trankvilo, diris:
  - Pli ol unu minuto en la anomalia zono, neniu povus pluvivi. Eĉ robotoj rompiĝis, disfalante en ruston!
  Savva, kvankam por ŝi ne estis facile, kuraĝe ekkriis:
  -Kaj ni pluvivos!
  Kaj ŝi kuris al la monteto. Ŝiaj polvaj, rondaj kalkanoj, gratitaj de la falo, rapide fulmis trans la malebenan, ŝtonan kreston.
  Andreo miris. Ĉu ĝi ne doloras ŝin nudpiede sur akraj ŝtonoj? Ĝenerale, la konduto de Koltsova ŝajnis stranga al multaj, kiam ŝi ignoris la kutiman fluguniformon, batalis en preskaŭ nuda vestaĵo. Kaj se ie en Mezopotamio aŭ Afriko, ĝi povas esti komforta en unu kamufla ĉemizo, sed ĝi estas ankoraŭ malvarmeta en Uralo printempe.
  La knabino alvenis de la suda limo. Rusaj kaj eŭropaj trupoj batalis en Sirio, en Irako, provante enhavi la trarompon de la azia koalicio. Krome, parto de la islamaj fortoj estis flanke de Rusio, kaj parto de Azio.
  Ekzistis eĉ ne klara frontlinio en la sudo. En Afriko ĝenerale, eĉ en la sama lando, diversaj triboj batalis inter si. Krome, religio ne ludis decidan rolon. Multaj kristanoj, same kiel paganoj, sekvis la azianoj, sub supozeble maldekstremaj sloganoj. Afriko vere fariĝis kiel en kanto en bildstrio pri Aibolit.
  Sed, verŝajne, kuri nudpiede en la dezerto estas eĉ pli malfacila ol kuri laŭ montokrutoj. Kaj Savva, tiu ĉi sovaĝulo kun magistro, kandidato de biologiaj sciencoj, konis nek doloron nek timon.
  Andrei kuregis post ŝi, penante atingi la diablon. La kosmoŝipo montriĝis multe pli malproksima ol ĝi ŝajnis unuavide.
  La knabino kutime plektis siajn harojn, sed nun ŝiaj haroj disfalis, kaj la ora trajno flirtis kiel flamo de torĉo en la vento.
  Neniam antaŭe nigra kapitano trovis sian amatinon tiel bela.
  Kvankam Andrej ne estas malforta sportisto, li nur tre malfacile sukcesis mallongigi la distancon, sed li neniam atingis ŝin, kvankam li stumblis kaj preskaŭ vundis la nazon.(Cetere, tute ne afrikanino, sed iomete ĝibo kaj iomete renversita, eĉ , kiel la tuta korpo.) Kaj la nudaj, ĉokoladkoloraj kruroj de Savva ekbrilis, preskaŭ ĉe la kapo mem de la nigra sinjoro kaj ... la knabino trairis la muron, kvazaŭ ŝi estus nur hologramo. .
  Ĉagrenita, ke ŝi preterpasis lin, Andrei saltis post ŝi. Nezorgema, sed sufiĉe kavalireca.
  La plumba surfaco superfluis kiel varma marakvo, kaj poste flugis trans la plankon, enterigante sian vizaĝon en la nudaj piedoj de Savva. Meĥanike Andreo kisis ŝiajn maleolojn, sed la knabino kolere piedbatis lin, ekkriante:
  - Rigardu, kiaj interesaj aferoj estas ĉi tie!
  Kvankam Ognev volis diri, ke estas nenio pli interesa, kiam tia beleco estas apud vi, sed ricevinte kalkanon en la nazo, li rapide eksaltis. Kaj ne estis seniluziigita.
  Sur la muroj pendis plenigitaj bestoj kaj insektoj. Plie, tiuj, kiuj ne ekzistis kaj ne povis ekzisti preter la tero. Kaj karotoj kun deko da krabaj ungoj, kaj kakto kun rankruroj kaj kokkokoj, kaj plumaj blatoj kun krokodilaj buŝoj kun retireblaj dentegoj. Krom se, kompreneble, ĉi tio povas esti komparita kun bakita princo.
  Andrei surprizite eksaltis kaj laŭte ekkriis:
  - Saluton fratoj en menso!
  Responde, silento... Savva sufiĉe logike kaj racie rimarkis:
  - Ni ne kriu, prefere ni ekzamenu la stelŝipon.
  Interne la kosmoŝipo estis multe pli granda ol ĝi ŝajnis de ekstere. La koridoroj mallarĝiĝis kaj larĝiĝis. Kirasaj pordoj disiĝis kiam homoj alproksimiĝis al ili. Kaj kio simple ne trovis tie.
  Ĉiaj plenigitaj bestoj, kaj statuoj, kaj hologramoj. Same kiel pentraĵoj: kortuŝaj, kaj en oleo, kaj kun cibernetika mozaiko. Hologramoj montris la veran filmon en koloro. Kaj batalscenoj, kaj diversaj specoj de pacaj, sufiĉe idiliaj bildoj.
  Andreo rimarkis surprizite:
  - Strange. Ĝi estas kvazaŭ fluganta muzeo.
  Savva sufiĉe racie obĵetis:
  - Ĉio en nia mondo estas kaj muzeo kaj rubejo! Ni manĝu pli bone...
  - Armilo! - ekbalbutis la nigra kapitano. Kaj rapide aldonis. - Ni devas helpi nian Patrujon gajni la Trian Mondmiliton.
  Savva suprenrigardis kaj kriis:
  Helpu nin savi civilizacion! La homaro estas en danĝero!
  En respondo, malalta, nekutime profunda baso estis aŭdita:
  - Vi, la indiĝenoj, ŝajne volas ion ricevi de ni?
  La knabino etendis la manojn antaŭen kaj flustris petege:
  - Ne ni! Temas pri la sorto de la tuta homaro. La tria mondmilito decidas - kio venkos: barbara, kruela aliro aŭ humanismo kaj civilizacio?
  La baso ŝanĝiĝis al maldika soprano, kaj nekredema tono:
  - Ho, ĉu? Post ĉio, homo emas erari, inkluzive pri siaj propraj intencoj. - Oranĝaj ventoj pasis tra la aero kaj la voĉo, iĝanta duonoktavo pli malalta, daŭrigis. - Kiel ĉiam, la granda plimulto de la rasoj en la universo havas emon: prezenti sin, se vi uzas vian lingvon, kiel tre humanajn, kaj la malamikon simple kiel fiulo.
  Savva, sen ĉesi nervoze tamburi per la piedo, sur la tegaĵo de nekonata metalo, murmuris:
  - Kaj vi mem rigardas! Rigardu per kiaj barbaraj metodoj ili militas kontraŭ ni!
  La voĉo iomete varmiĝis, kaj la aero komencis ŝajni pli milda:
  - Jes, via malamiko estas kruela, sed vi ankaŭ ne estas anĝeloj. Finfine, ne matematiko decidos, kiu el vi havos potencon sur la Tero!
  Andrey jam esprimis:
  - Do kiu?
  Sed anstataŭ respondi, la planko sub ili balanciĝis, kaj la knabino, kune kun la nigra ulo, renkontis la plafonon kun iliaj vizaĝoj. Tiam ĉio ŝanĝiĝis samtempe. Ili trovis sin en la centro de granda, malbone detruita urbo. La pafiloj surde muĝis. Grandaj obusoj eksplodis kaj bomboj falis. Grupoj de rusaj kaj eŭropaj soldatoj avancis. La flavaj kaj brunaj soldatoj de la Azia Unio, portantaj perdojn, retiriĝis, kovrante la padon per montoj da kadavroj. Savva faris paŝon kaj paŝis sur sangan rivereton.
  Ne, ĉi tio kompreneble ne povis konfuzi la militiston, kiu trapasis fajron, akvon kaj kuprajn tubojn (ĉi-lastaj ĝis nun en minimuma mezuro!) Sed mia koro ne estis bone. Sed Andreo kuraĝiĝis, ĵetis ŝtonon per la dekstra mano al la flava vizaĝo de mallarĝokula soldato, kiu levis sian maŝinpafilon, li falis. La kapitano ekkriis:
  - Jen Pekino! Niaj infanoj gajnas!
  Efektive, kurba montrilo kun simila hieroglifo brulis per bluaj flamoj. Savva ial ne sentis ĝojon. Kvankam ŝi vidis en la interreto bildojn el Pekino kaj la karakterizaj konstruaĵoj de la ĉina ĉefurbo.
  Sed ĉi tie estas terure. Virinoj brulas, infanoj ploras. Kaj multe da kadavroj. La mortintoj laŭvorte plenigis ĉiujn alirojn, kaj ilia nombro kreskis. Neniam antaŭe la knabino vidis la mortintojn amasigitajn en amasoj.
  Andrey jam prenis la maŝinpafilon faligita de iu kaj malfermis fajron por mortigi. Li estas naskita militisto. Je la patro el la zulua tribo, je la patrino: praavo dufoje heroo de Sovetunio, avo batalis en Vjetnamio kaj Afganio, patro en Sirio, Donbaso kaj Ĉeĉenio.
  En la kapo de Savva ekbrilis:
  Ĉiu, kiu estas viro, naskiĝas militisto,
  Tiel okazis - la gorilo prenis la ŝtonon!
  Kiam malamikoj sen kalkuli estas legio,
  Kaj en la koro ardas varma flamo!
  Kaj la knabino mem prenis la maŝinpafilon. Fortaj manoj estas kutime malpezaj en la tenilo. Kuraĝaj marŝoj sonis en mia kapo: detruu, servu vian Grandan Patrujon.
  Sed neatendita malforta grincado frostigis la knabinon. Dekstre estis klare aŭditaj infanaj plorsingultoj kaj krioj. Savva turnis sin, kaj ŝia agla rigardo, tra la fumo ĉirkaŭvolvinta ĉion, distingis malgrandajn, flavecajn figurojn. Flavetaj, mallarĝokulaj infanoj ploris kaj provis eliri el la brulanta domo. Sed ilia vojo estis barita de blokado de gudro-impregnitaj ŝtipoj. Kaj malantaŭ la uloj disvastiĝis karnovoraj flamoj.
  La fajrospiranta drako ŝajnis fervora oferi al Gehena...
  Elteni tion estis pli alta ol la forto de Savva. La knabino kuris al la fajro. Necesas savi la etulojn: ĉu ili estas rusoj aŭ ĉinoj, ne gravas!
  Subite, fluo de napalmo baris la vojon de la nudpieda militisto.
  Kun sovaĝa krio
  - Sinjoro savu!
  Ŝi ĵetis sin en la fajron. Cent ruĝ-ardantaj pingloj ŝajnis trapiki liajn nudajn plandojn, la flamoj ĉagrenis liajn sendefendajn genuojn. Delikata, oliveca haŭto, kovrita de aĉaj, purpuraj vezikoj. Kiel dolora estis por Savva. La plej sovaĝa kriego eskapis el la pulmoj. Mi volis returni sin kaj salti el la flamoj de la infero.
  Sed la knabino sentis: ne eblas prokrasti eĉ unu sekundon. Infanoj povas morti. Kaj ne gravas, kies ili estas. Dostojevskij diris: ĉiuj trezoroj de la mondo ne valoras eĉ unu larmon elverŝita de infano. Doloro de nudaj kalkanoj ĝis la dorso de la kapo, kiel gregoj da ĉevaloj, batas per ŝtalaj akraj hufoj ĉe la nervofinaĵoj.
  Ŝiaj mirindaj oraj haroj jam ekbrulis, kaj la flamoj provas leki predanton en la vizaĝon. Ŝi neniam plu estos la sama beleco. Jen purpura ulcero, etendita sur ŝia tenera, velura vango.
  Savva senespere saltas, kiom malproksimen ŝajnas atingi la celon. Miksaĵo de fumo kaj brulanta aero rapidas en la pulmojn. La makula T-ĉemizo sur vi jam forbrulis, kaj vi, kiel Jeanne D, estas en dolora fajro. Iom pli, iom pli. Ho mia dio, ŝia korpo estas leprulo.
  La fajra muro estas interrompita, kaj Savva saltas eksteren en la malvarmeton. Ŝi jam estas bruligita, ŝia mirinda korpo estas kiel kontinua vundo, kaj ŝiaj bruligitaj plandumoj ŝajnas treti sur la plej akraj ponardoj. Estas blokado antaŭen. Kaj vi devas denove salti en la muĝantan, senkompatan flamon.
  Kaj la knabino sentas, ke ŝia forto kaj kuraĝo elĉerpiĝas. Ŝi preskaŭ svenas pro la dolorŝoko. Sed tra la mallumo oni povas vidi knabinon, kiu tiras siajn manetojn kaj ekkriante saltas de la fajro, kaj knabon kun razita kapo, kaj tre malgrandan, kiu apenaŭ lernis marŝi.
  Kunveninte la reston de ŝia forto, Savva saltas, kolerego kaj sento de justeco donas al ŝi la kuraĝon venki neelteneblan doloron. Flamantaj ŝtipoj kaj traboj flugas al la flankoj. Iom pli da penado. La bruligitaj manoj de la malbeligita knabino kaptas la ruĝvarman kradon. Doloro kiel cent-tuna virŝafo falas sur la kapon, bruston, la tutan korpon ĝis la lasta ĉelo. La krado ne moviĝas kaj tiam Savva kaptas ĝin per siaj dentoj. Vi povas freneziĝi pro tia sufero, diseriĝi kaj disfali la lastajn el la korpaj belaĵoj netuŝitaj de la flamoj. Sed tiam, finfine, la Sinjoro rekompencis la penon, la krado, ruĝa pro la varmego, forflugis de la cementa bazo.
  La kripla knabino, kun la dentoj rompitaj kaj krevanta pro la varmego, svenas. Ĉe la lasta fadeno de konscio, la mutilita haŭto sentas sin kiel liberigita infano, saltanta super la karbigitaj kruroj de la falinta heroino.
  Savva vekiĝis... Ŝi staris kun Andreo sur la plej alta neĝa pinto. Tondra, kiel koruso de mil voĉoj de arkianĝeloj, la voĉo anoncis:
  - Vi trapasis la teston! Estos paco sur la planedo! Rusio fariĝos la patrino de ĉiuj homoj de la Tero!
  Nigrahaŭta junulo, kaj blondulino, kiu fariĝis eĉ pli svelta kaj bela, vidis florantajn ĝardenojn, funelojn superkreskitajn antaŭ niaj okuloj, kaj ĵetantajn armilojn, ĉirkaŭbrakante soldatojn. La epoko de malamo kaj milito finiĝis por ĉiam.
  Kaj ĝi sonis sur la tuta planedo;
  Rusio kaj Ĉinio por ĉiam unuiĝintaj,
  Islamo, kristanismo: amikoj sen malico!
  Ni gloru la Plejaltan Sinjoran Nomon -
  Ĉiuj nacioj de la mondo - Denaska familio!
  
  PETRO III - LA GRANDA REĜO
  Petro la Tria sukcesis persvadi la faman reformantan generalon aliĝi al sia teamo kaj akcepti la rangon de feldmarŝalo. Nikolao Papin iĝis ministro pri defendo kaj efektivigis kelkajn reformojn. Ĉi tiu forta kaj aŭtoritata viro helpis al Peter III malkovri kaj subpremi la konspiron de la fratoj Orlov. Ĉiuj kvin konspirantoj estis pendigitaj. Catherine ricevis eksgeedziĝon pro malfideleco kaj estis ekzilita al monaĥejo.
  Petro la Tria fortigis sian potencon kaj estis kronita. Kaj kun lia veno al potenco, palpeblaj ŝanĝoj okazis en Rusio. Efektive, Petro la Tria, kiel lia avo, skizis fundamentajn reformojn. Kaj krome, la ŝanĝoj influis eksteran politikon.
  Subtenanto de alianco kun Frederiko la 2-a, Petro ordonis al Rumyantsev, kune kun la germanoj, venki la aŭstrojn. Post tio, Germanio pli ol redonis la antaŭe perditajn terojn.
  Sed Rusio ankaŭ ricevis kontrolon de la markolo de Danio, dividante ĝin kun la prusoj. Tamen, Petro montris praktikan sagacon, kaj prenis preskaŭ ĉiujn posedaĵojn de tiu ŝtato, lasante nur simbolan parton de la posedaĵoj de la krono al sia "favorato" Frederiko. Oni devas diri, ke la influo de Papin profitigis la nepon de Petro la Granda.
  Unu el la ideoj de Petro la Tria estis la ideo dividi Pollandon inter Rusio kaj Prusio. En 1965, milito ekis kun la ŝtatkomunumo. La genia Aleksandro Suvorov rapide progresis en ĝi. Petro la Tria montriĝis inteligenta kaj sukcesis akiri prae rusajn terojn en sian imperion, kaj la prusoj konis la etnan parton de Pollando.
  Kiel en reala historio, Rusio devis batali kun la Otomana Regno. La batalado por la rusoj estis eĉ pli sukcesa. La reformoj de Papin, la talento de Rumyantsev, kaj la rapide progresanta Suvorov havis efikon. Al la caro plaĉis la maltrankvila Aleksandro Vasiljeviĉ, Petro la Tria, kaj li mem estis tre maltrankvila kaj la tutan tempon surpiediis. Do ili tre bone interkonsentis.
  Ene de la lando, imperiestro Petro efektivigis kelkajn reformojn. Biendomoj estis konfiskitaj de nezorgemaj luigantoj en favoro de la ŝtata fisko, kelkaj restriktoj estis lanĉitaj sur corvée kaj la vendo de kamparanoj. Sed ĝis nun caro Petro ne kuraĝis plene marki Servuton.
  Krome, ekleziaj reformoj kaŭzis fortan opozicion de la Ortodoksa Sinodo. La reĝo, argumentante ke la Biblio malpermesas kultadon kaj servon al iu ajn krom Dio, aboliciis la kulton de sanktuloj.
  Estis io de luteranismo en tio - lukto kun relikvoj kaj ikonoj.
  Preĝu nur al la Sinjoro Dio, nur adoru al Li!
  Sed tio ne povis ne veki reziston. En lokoj, eĉ la pastroj instigis la homojn ribeli.
  Tamen, la reformo pasis, kaj en preĝejoj, didomoj, restis nur bildoj de Kristo kaj la Virgulino Maria.
  La popolo ĝenerale preferis aŭskulti la reĝon. Krome, Petro la Tria famiĝis kiel zorgema reganto. Pli grava estis la forkapto de ĉiu tero de monaĥejoj kaj preĝejoj.
  Post la venko super Turkio, la aŭtoritato de la reĝo eĉ pli kreskis. Perto la Tria finfine decidis abolicii Servuton. Tia decido ne povis ne kaŭzi gravajn skuojn en la ŝtato. La terposedantoj suferis grandajn perdojn, sed la industria revolucio komenciĝis. La lando, tra ĉiuj malfacilaĵoj, antaŭeniris akre kaj malrapide.
  La dua milito kun la turkoj montriĝis eĉ pli mallonga kaj la rusaj trupoj sub la komando de Suvorov rapide venkis. Krome, la revolucio en Francio deturnis la atenton de Eŭropo.
  Tio estis profitita de Petro la Tria, metante sur la tronon de Konstantinopolo, lian plej junan filon, de Konstantin Voronina, la turka sultano.
  Tiel, la Otomana Regno trovis sin, kvazaŭ en unio kun Rusio.
  Tiam estis la milito en Egiptujo. La loka sultano ne volis rekoni la regadon de Rusio super Afriko. Kaj ĉi tie unuafoje la genio de Suvorov kaj Napoleono Bonaparte koliziis unu kun la alia.
  Vivinte sufiĉe multe en tiu tempo dum 70 jaroj, Petro la Tria mortis. Li eniris en la historion sub la nomo de la Granda Liberiganto. Kio estas tre honorinda!
  Eble superante lian karisma avo! Kaj la imperiestro Paŭlo surtroniĝis. Suvorov, venkinte la ankoraŭ tro junan kaj nespertan Napoleonon, konkeris la nordon de Afriko kaj eĉ Maroko.
  Ĉar en ĉi tiu alternativa historio, ne estis fama svisa kampanjo kiu subfosis la sanon de Suvorov, la fama hardita feldmarŝalo vivis pli longe.
  Napoleono ne fariĝis imperiestro de Francio, ĉar li ne havis tempon por famiĝi kiel komandanto kaj estis batita pli ol unufoje. Post la kolapso de la adresaro, Ludoviko la Dekoka prenis potencon. Okazis reformado, tio estas, la restarigo de la monarkio.
  Paŭlo la Unua ankoraŭ ne eskapis la konspiron, sed tio okazis kvin jarojn poste. Kaj lia filo Aleksandro fariĝis imperiestro. Ĉi tie komenciĝis la tordo. Konstantin estis adoleskanto, kaj ankaŭ, estante la rusa Sultano de la Otomana Regno, li postulis potencon.
  Sed Aleksandro Suvorov ankoraŭ vivis kaj sukcesis repacigi sian nevon kaj onklon. Kvankam, kompreneble, la interna aŭtonomio de la Otomana Regno generis frotadon.
  Krome, Rusio alfrontis la opozicion de Anglio. La altiĝanta potenco de Britio ne estis feliĉa kun sia najbaro. Kaj eĉ la dua granda milito kun Usono komenciĝis. Eble la britoj atendis, ke post la morto de George Washington venos kaoso kaj malhonoro al Usono. Sed la kalkulo ne estis pravigita.
  La homoj de Usono ne volis reiri sub la angla reĝo. La milito daŭris dek jarojn kun ŝanĝiĝanta sukceso, kaj fine, Britio, elĉerpinte siajn fortojn, ĉesigis la ofensivon.
  Sed la usonanoj ne trankviliĝis kaj disvolvis ofensivon kontraŭ Kanado. La situacio por Britio estis plimalbonigita per la pozicio de Rusio, kiu disponigis asistadon al la amerikanoj.
  Dek unu pliaj jaroj da sanga milito, kaj Usono rekaptis Kanadon. Britio malfortiĝis, sed aperis nova geopolitika monstro: Usono.
  Rusio faris militon kun Aŭstrio, kaj konkeris ĝin, parte dividante ĝin kun Prusio.
  En la sama tempo, vastiĝo en Kanadon daŭris. La lando fariĝis tre industriigita. Potenca kaj multnombra floto estis konstruita. La rusoj alteriĝis en Aŭstralio kaj disetendiĝis en Afrikon.
  Post la morto de Aleksandro la Unua, denove ekestis lukto por potenco, inter la branĉoj. La frato de Aleksandro Konstantino abdikis, kaj la filo de alia Konstantino, Andrei, avancis al la trono, kontraŭante ĝin kun Nikolao.
  Formale, Nikolao estis proklamita reĝo, sed dum la kronado, la reĝo estis mortigita.
  En la rezultinta konfuzo, Andreo estis la unua se temas pri ne tute laŭleĝe kapti la tronon. La nova reĝo preskaŭ tuj komencis militon kun Irano kaj entreprenis kampanjon kontraŭ Hindio. Britio daŭre estis en milito en Kanado kaj trovis sin ligita. Kaj la orienta kampanjo fortigis la aŭtoritaton de Andreo la Unua kaj permesis al li lanĉi sian branĉon de la Romanov-dinastio. En la sama tempo, Rusio kaj la Otomana Regno finfine kunfalis en ununuran ŝtaton. Jes, kaj aneksante Persujon kaj Hindion.
  Andreo la Unua estis sukcedita fare de Aleksandro la Dua. Sub ĉi tiu monarko, Rusio daŭrigis sian vastiĝon en Hindoĉinion kaj en Ĉinion mem. Prusio ankaŭ iĝis la plej forta imperio, unuigante la germanajn terojn kaj venkante Francio'n.
  Tamen, Britio apogis la francojn kaj ekzistis venĝa milito. La Brita Imperio starigis obstinan reziston. La milito daŭris dum kelkaj jardekoj.
  Rusio, dume, tute konkeris Azion, kaj atingis Singapuron. Ĝi fariĝis la plej granda, plej forta potenco en la mondo, moviĝante tra Azio kaj Afriko.
  Sed samtempe ankaŭ Usono leviĝis. La amerikanoj kompletigis la evoluon de Kanado, kie ili partumis influsferojn kun Rusio. Tiam ili kaptis la ŝtatojn Teksaso kaj Kalifornio de Meksiko.
  Usono konservis respublikanan registaran formon, dum Rusio restis provizore absoluta monarkio. Aleksandro la 2-a, anstataŭigita per Andreo la 2-a. La Romanov-dinastio daŭris.
  La longedaŭra milito inter Britio kaj Francio, kontraŭ Germanio, kondukis al tio, ke la germanoj konservis la antaŭe konkeritajn terojn, inkluzive de Loreno, sed ne povis antaŭeniri kaj tute elĉerpiĝis. Tamen, la britoj kaj francoj ankaŭ preskaŭ multe sangis al morto.
  Sub ĉi tiuj kondiĉoj, cara Rusio daŭre regis la mondon kaj pliigis ĝian influon.
  Vere, monstro kreskis antaŭ Usono. Krome, Ameriko montriĝis pli vasta ol ĝi estis en reala historio koste de Kanado.
  Sed ĉi tio ankoraŭ ne atingis alarmajn proporciojn. Krome, civita milito ekis en Usono, kiu kaŭzis amasviktimojn kaj detruon. Krome, male al la reala rakonto, generalo Lee sukcesis trarompi la Kongreson de la Konfederacio, la rajto de nigruloj servis en la armeo de la sudaj ŝtatoj: ricevi liberecon kaj civitanecon.
  Kaj tio ege trenis la militon, kaj kompreneble pligrandigis la oferon. Efikis ankaŭ la ruza rusa diplomatio, kiu ankaŭ montris intereson por plilongigi la konflikton. Kaj pure taktike, la suduloj en la unua etapo de la milito atingis grandan sukceson kaj povis preni Vaŝingtonon kaj Novjorkon. Filadelfio iĝis la nova ĉefurbo de la Norda Alianco.
  La interna milito mem falis sur pli postan periodon: 1881 - 1905, kaj dinamito, kaj eĉ maŝinpafiloj, estis disbatitaj en ĝi.
  En Rusio, caro Andreo la 2-a estis anstataŭigita per Aleksandro la 3-a. La nova reĝo tute ne estis paca. Rusio alfrontis en Afriko kun Francio kaj Britio, kiuj provis evoluigi novajn koloniojn. Kaj pendis en konflikto kun ili.
  Nova milito komenciĝis por la redivido de la mondo, en kiu Prusio tradicie agis en alianco kun Rusio. Ĉi-foje, la germanoj trafis ĝin. Francio, kune kun la rusoj, estis venkita en kelkaj semajnoj. Britio sidis eksterlande, sed perdis ĉiujn siajn koloniojn en Afriko kaj Aŭstralio, kaj en la Pacifika Oceano.
  La germanoj ricevis sian, kaj disetendiĝis, gvidante la limon proksime de Parizo, kaj al la Porte de Calais, kaj eĉ inkludis Normandion. Kaj io en Afriko mem.
  Kaj Britio sinkis al la nivelo de negrava potenco, Francio tute fariĝis alfluanto.
  Sed la sekva milito okazis jam kun Prusio, sub Vladimiro la Tria. En tiu tempo aperis tiaj specoj de armiloj kiel tankoj, aviadiloj, submarŝipoj.
  La prusoj agis en alianco kun Japanio. La milito komence ne disvolviĝis tre sukcese por Rusio. Korupto en la cara armeo, la konservativismo de la generaloj, kaj la aktiva asistado disponigita fare de Usono al Japanio influis. Krome, Svedio kaj Norvegio, kaj Britio kaj Francio kontraŭstaris Rusion.
  La milito komenciĝis en 1921, ironie en la fatala tago de la 22-a de junio. Ĝi estis preskaŭ tutmonda batalo. Kio restis de Eŭropo kaj Azio iris kontraŭ Rusio. Hispanio kaj Portugalio ankaŭ iris en similan aventuron. Portugalio sentis sin forlasita en Afriko, kaj la hispanoj revis restarigi sian iaman gloron en la Mezepoko.
  Ekde ĉi tiu momento en la orienta hemisfero, ne estas tiom da spaco, kiu ne estas regata de la rusa caro.
  Cetere, la superforta supereco de cara Rusio en homaj rimedoj, la forta aŭtokrata sistemo kaj la malforteco de la interna opozicio ludis decidan rolon en la milito.
  Jes, la germanaj tankoj sukcesis trarompi de Neman ĝis Dnepro en la unuaj du monatoj, kaj sieĝi Rigon, kaj en la sudo, forpeli la rusajn trupojn el Hungario. Kaj la dioj donis al la lando de la Leviĝanta Suno la ŝancon venki la rusan floton. Sed denove, por la momento.
  Sentalentaj generaloj povis perdi batalon post batalo. Sed nova estis kreskanta. Kaj la reĝo, finfine, intensigis la batalon kontraŭ korupto kaj organizis pli-malpli tolereblan provizon. Kaj homaj rimedoj: Ĉinaj, Hindaj, Arabaj dividoj estis en moviĝo. La germanoj ne povis transiri Dnepron, kaj vintre la rusaj trupoj lanĉis kontraŭofensivon.
  Notu ke Svedio kaj Norvegio ne estas tre fortaj kontraŭuloj; jam en marto 1922, Stokholmo estis prenita. Kaj Oslo falis en majo. Antaŭ junio 1922, la caraj trupoj povis restarigi la antaŭmilitan situacion, puŝante la prusojn reen al siaj originaj linioj.
  Francio, vidante ĉi tiun evoluon de la okazaĵoj, hastis el la milito. En respondo, la prusa reĝo Wilhelm okupis Parizon kaj ĝiajn sudajn regionojn. Rusaj trupoj antaŭeniris. En septembro ili brodis al la Vistulo. Bataloj por Orienta Prusio disvolviĝis. Koenigsberg falis en decembro ... Kaj Vieno estis liberigita por la nova jaro.
  Ĝi ne estis facila ankaŭ por la japanoj, kies floto suferspertis gravan difekton kaj perdis la iniciaton.
  La jaro 1923 komenciĝis per granda ofensivo de rusaj trupoj en Pollando kaj ene de tri monatoj eliro al la Oder kaj la Alpoj en la sudo. La germanoj havis ŝancon teni proksime de Berlino, sed rusaj trupoj lanĉis ofensivon en Bavario en aprilo. La trupoj antaŭeniris malrapide kaj konstante al la fino de la somero, la rusoj atingis Rejnon. En aŭtuno, la Ruhr-regiono estis rekaptita de la germanoj, kaj en decembro, post furioza batalado, Berlino estis ĉirkaŭita.
  Germanio ne plu havis ŝancon gajni la militon. Pliaj ses monatoj en 1924 estis batalitaj sur la kontinento ĝis Hispanio, Portugalio, Germanio, antaŭe kaptitaj de la germanoj: Nederlando kaj Belgio, estis subigitaj.
  Nur Britio restis, kaj Japanio jam perdis kaj Okinavo kaj Hokajdo.
  Churchill gvidis la defendon de la metropolo. Sed la britoj ne havis ŝancon.
  Vere, ili venkis la aŭtunan surteriĝon.
  La jaro 1925 venis. Ne estis unueco en Usono pri kion fari. Permesu fini Brition kaj Japanion. Aŭ ankoraŭ eniri malfacilan militon?
  La ordinara racio diris, ke, malgraŭ la evoluinta industrio, Ameriko estos banale disbatita de nombroj. Sed esti sola kun rusa urso estas ege timiga.
  En junio, rusaj trupoj efektivigis, ĉi-foje sukcesa surteriĝo en Britio, Londono falis. Kaj en aŭgusto ankaŭ Japanio estis finita.
  Tiel finiĝis alia milito.
  Rusio prenis kontrolon de ĉiuj landoj de la Orienta Hemisfero. Samtempe, la imperio mem restis aŭtokrateca kaj unueca. Aŭ preskaŭ unueca. Eŭropaj havaĵoj havis kelkajn eksterajn atributojn de aŭtonomio. Sed tamen ĉie regis cara potenco. Ĉu ĝi estas la Reĝlando de Pollando, aŭ la Reĝlando de Svedio kun caro Vladimiro ĉe la kapo.
  La 5-an de marto 1933, caro Vladimiro la Granda mortis, kaj lia filo Cirilo iĝis la nova caro. Sed la regado de la nova monarko estis mallonga, ekzakte cent tagoj. Kaj sur la trono estis Aleksandro la kvara, dekkvinjara. Kaj kvindek tagojn poste li havis akcidenton. Nikolao la 2-a sukcesis al la trono en la aĝo de nur dek jaroj. Estas kvar imperiestroj en unu jaro... Nu, kio okazas!
  Nur tre malofte, kompreneble, kaj ne en ĉiuj landoj de la mondo!
  Kvankam, kompreneble, multaj memoris, ke Nikolao la Unua regis tre mallongan tempon kaj mortis pro perforto.
  Sed la komenco de la regado de Nikolao la 2-a montriĝis sufiĉe bona. Du jarojn poste estis lanĉita la unua artefarita satelito en la historio de la planedo Tero, kiu flugis ĉirkaŭ la planedoj.
  Kaj 1937 montriĝis ne tiel sinistra kiel en reala historio. Ĉar estis ĉi-jare, ke la unua rusa ulo flugis en la kosmon. Ne, ne Gagarin, sed princo Igor Trubetskoj. Jurij Gagarin ankoraŭ ne estis bonŝanca. Kaj kien vi iras?
  Rusio, la plej vasta imperio, povas asigni kolosajn financojn por kosma ekspansio.
  La sekvan jaron, 1938, la unua rusa atombombo estis provita.
  La nova caro Nikolao la 2-a estis ankoraŭ tre juna kaj, kompreneble, senpacienca. Krome, Usono restis la sola danĝera konkuranto de Rusio. Sen mencii la fakton, ke ankaŭ la usonanoj eble estos havos atombombon.
  La 1-an de marto 1940 laŭ ordono de caro Nikolao la 2-a, kiu jam formale fariĝis plenkreskulo, komenciĝis la invado de Usono. La formala kialo estis la subteno de la amerikanoj de la Respublikana opozicio en Rusio kun la postuloj por parlamentaj elektoj.
  Eblas, ke la decido de la Junulo Nikolao la 2-a estis la plej saĝa paŝo. Post ĉio, estas neeble permesi al ebla kontraŭulo akiri ankaŭ nukleajn armilojn.
  La ofensivo de la rusaj trupoj uzantaj grandajn tankkolumnojn komence evoluis sukcese kaj rapide. Sed tiam la rezisto de la usonanoj plifortiĝis. Dum pluraj monatoj, la antaŭeniĝo de la rusaj trupoj estis ekstreme malrapida. Sed tamen, la malamiko estis perdanta, kaj cedis al la kvanto de homforto, kaj la kvalito de la tanka floto estis kondamnita.
  Sed ribelo eksplodis en Afriko kaj Ĉinio. Krome, signifaj fortoj estis deturnitaj por subpremi la ribelon.
  En 1941, la usonaj armeoj lanĉis kontraŭofensivon, sed ankaŭ ne sukcesis atingi sian celon. Pluraj atakoj, kaj tiam la vintro de 1941-1942, dum kiuj la amerikanoj perdis preskaŭ la tutan Kanadon. Kaj en aprilo, Toronto kaj Kebekio falis preskaŭ samtempe.
  La milito jam komenciĝis sur tradicia usona teritorio. Okazis interŝanĝoj de batoj. Sed la pli granda rusa boksisto venkis la usonan kokon.
  Filadelfio falis en aŭgusto 1942. Kaj en oktobro 1942, rusaj trupoj alproksimiĝis al Novjorko. Tiam la usona registaro decidis uzi nukleajn armilojn.
  Sed ili ankoraŭ ne havis la plej etan ŝancon akiri la teritorion de Rusio, do la veto estis farita pri strikoj kontraŭ la ataktrupoj.
  La bombo estis lanĉita nokte. Ĉi tiu decido estas pro la fakto, ke hela fulmo blindigas la soldatojn.
  La efiko ne estis tre signifa, iom pli ol mil homoj mortis, dudek mil homoj estis blindigitaj, kvankam la plimulto el ili estis provizoraj. Sed tian baton oni ne povas nomi decida.
  Cetere, cara Rusio havas multe pli da nukleaj ŝargoj, do ankoraŭ ne estas fakto, ke estas racie malfermi tian interŝanĝon de nukleaj porcioj.
  Sed kien vi iras? En malbona pozicio, ĉiuj movoj estas malbonaj, kaj inteligentaj politikistoj ne eniras malbonan pozicion.
  En decembro, Novjorko kaj Vaŝingtono falis, kaj antaŭ tio, la amerikanoj uzis kvin pliajn el siaj ne tre potencaj kaj sukcesaj bomboj laŭ dezajno. Kaj la respondo de la cara generaloj faligis dudek el siaj postenoj. Do montriĝis seria uzata terura bombo.
  La milito daŭris ĝis la 23-a de februaro 1943, sed neniu ĵetis atombombojn.
  Ameriko estis tute liberigita de la regado de kapitalo kaj alportita sub la regadon de aŭtokrata monarko.
  La reĝo ricevis novajn terojn kaj grandan gloron. Kaj nun neniu kuraĝis disputi kun li.
  En 1945, rusaj kosmonaŭtoj alteriĝis sur la lunon. Kaj en 1947, la rusa armeo eniris Meksikon. La reĝo decidis, ke estas tempo ĉesigi tian restaĵon, kiel la ekzisto de multaj ŝtatoj sur unu planedo. Kaj lia armeo moviĝis por konkeri ĉion, kio povas esti konkerita.
  En 1949, Argentino iĝis la lasta suverena lando aneksita al la Rusa Imperio.
  Kaj estis paco tra la mondo. En 1953, rusaj kosmonaŭtoj ankaŭ metis piedon sur la surfacon de Marso. 1956 - Venuso kun viro. 1960 - Merkuro. 1961 - unu el la satelitoj de Marso. 1967 - Homo sur Neptuno, kaj en 1968 - sur Saturno. En 1970 - Urano, kaj en 1971 - Plutono.
  Nikolao la 2-a eniris en la historion sub la kromnomo: la fininto! En 2016, la reĝo jam havis naŭdek tri jarojn. Sed la sukcesoj de la surtera medicino ankoraŭ ne permesas al ni konsideri la reĝon tro kaduka kaj malforta. Li regas 83 jarojn, kio estas absoluta rekordo inter tiuj regantoj, kies oficperiodo estas pli-malpli fidinda. Kvankam en la historio, oni diras, estis kazoj kiam ili regis pli longe.
  Sur la Tero, aferoj preskaŭ iras bone. Vere, estas problemo pri la kreskanta loĝantaro, kiu jam superis ok miliardojn. Grandaj esperoj estas rilataj al spaca ekspansio.
  Pluraj urboj jam estis konstruitaj sur la luno. Kiel evidentiĝis, kun sesoble malpli da gravito ol sur la Tero, legomoj kaj fruktoj kultivitaj en forcejoj povas atingi enormajn grandecojn.
  Urboj estis konstruitaj sur kaj Marso kaj Venuso, same kiel fabrikoj sur Merkuro. Ĉi tiu planedo, kiu estas plej proksima al la Suno, estas tre oportuna por la produktado kaj rulado de metaloj. Tiucele oni uzas sunenergion.
  Ekzistas ankaŭ homaj setlejoj sur la satelitoj de Jupitero, Urano, Saturno. La spaco estas iom post iom regata en ĉiam pli granda mezuro.
  Kaj estis en 2016 ke la unua interstela ekspedicio al la stelo Siriuso komenciĝis de la Luno. La monarko tre atendas vivi ĝis tia ĝoja evento kiel establi kontakton kun fratoj en menso.
  
  
  
  UNIVERSA KOŜMARO
  La hispana diktatoro Franco, kontraste al la reala rakonto, konsentis al la germanaj trupoj ataki la anglan fortikaĵon de Ĝibraltaro. Interŝanĝe, Hispanio ricevis kelkajn britajn kaj francajn terojn en Afriko.
  La atako sub la komando de Mainstein okazis nokte de la 25-a de novembro 1940 ĝis 26. Kiel montriĝis, la britoj ne estis tute pretaj por tia milita movo, kaj la nazioj sukcesis kapti tian potencan fortikaĵon de svingo.
  Ĝia falo havis signifan efikon al la kurso de la milito. La Germana Armeo povis transdoni fortojn super la plej mallonga distanco al Afriko, kaj la britoj estis blokitaj de enirado de Mediteranea Maro de la Oriento.
  La germana komando sendis plurajn sekciojn al ekvatora Afriko. Krome, la korpuso de Rommel estis translokigita al Libio, kelkajn monatojn pli frue ol realeco.
  La britoj, siavice, prirezignis la ofensivon kontraŭ la italoj en Etiopio kaj komencis plifortigi siajn poziciojn en Egiptujo. Tamen, Rommel sukcesis antaŭi ilin, kaj kiel rezulto de preventa striko, li venkis la koloniajn soldatojn, konkerante Aleksandrion kaj Kairon. La pozicio de Britio en Afriko iĝis pli komplika. La germanoj jam atingis la Suez-kanalon kaj minacis antaŭeniri plu en la Proksiman Orienton. Krome, eblis moviĝi al Sudano.
  Vere, la aferoj de la italoj en Grekio ne estis tre sukcesaj, sed la alproksimiĝo de pliaj fortoj el Germanio savis la situacion.
  Hitler havis dilemon: ataki Sovetujon aŭ fini Brition? La sukcesoj de la Germana Armeo en Afriko instigis la duan decidon - malligi iliajn manojn en Okcidento. Kvankam la armeaj preparoj de Sovetunio inspiris timon en la Fuhrer.
  La Ruĝa Armeo plifortiĝis, sed la germanoj ankaŭ ne sidis senlabore. La produktado de tankoj en 1941 duobliĝis kompare kun 1940, kaj aviado pliiĝis preskaŭ dufoje kaj duono.
  La nazioj faris la bombadon kaj surteriĝon sur Malto. Tiam Rommel trarompis la defendojn ĉe la Suez-kanalo kaj eniris Irakon, kiu ribelis kontraŭ brita rego. La germanoj relative facile konkeris kaj Kuvajton kaj la tutan Mezorienton. Stalin, aliflanke, aliĝis al atenda taktiko. Sed Churchill obstine daŭrigis la militon. La Germana Armeo, atinginte Iranon, turnis sin al Sudafriko.
  La jaro 1941 alproksimiĝis al la fino. La liberigo de submarŝipoj pliiĝis, kaj Britio perdis siajn koloniojn. Usono estis pasiva. Sed Japanio ne povis sidi senĝene kaj atakis Peru Harbour la 7-an de decembro. Nova intensa milito komenciĝis en la Pacifiko. Kaj Hitler devis denove forlasi planojn por atako kontraŭ Sovetunio.
  Necesas helpi japanojn, kapti Iranon kaj Hindion, kaj ankaŭ Sudafrikon. Kaj plej grave Britujo mem. Krome, usonaj bombistoj ne estas ludilo. Ili povas kaŭzi multajn problemojn al la Tria Regno. Kaj estas plej oportune liveri bombardajn atakojn el la teritorio de Britio.
  Do la Fuhrer estis devigita en 1942 forlasi la ideon invadi la orienton.
  Estis risko, ke Stalino mem malfermu la fronton, sed... Oni devas koni la karakteron de Stalin. Li estas tre rezervita en ekstera politiko. La milito kun Finnlando igis la Ruĝan Diktatoron eĉ pli singarda.
  Dum Sovetunio konstruas forton. La nombro de aviado la 1-an de januaro 1942 atingis tridek du mil veturilojn, kaj tankojn, pli ol dudek kvin mil, plus pliajn tri mil tanketojn. Entute, Stalino planis kompletigi la varbadon de 20 mekanizitaj korpoj, kun totala nombro da tankoj de 32 mil veturiloj, el kiuj la plej nova KV de diversaj markoj kaj T-34, 16,5 mil. Krome, la disvolviĝo de la T-50-tankoj ankoraŭ daŭris, kvankam la aŭto montriĝis malpeza.
  La germanoj, renkontinte la Matilda kaj kelkajn krozŝipojn, kaj havante informojn ke la britoj evoluigis pezajn tankojn, ankaŭ komencis fari siajn proprajn mastodontojn. Antaŭ ĉio, la "Tigro" kun 88 mm kanono, kaj kiraso kun nepenetrebla 75 mm kanono kun longa barelo.
  Informoj pri sovetia tankokonstruado ankaŭ estis haveblaj. La KV-2-tanko marŝis ĉe la Majtaga parado sur Ruĝa Placo, kaj la tridek kvar havis kelkajn datumojn.
  Ĉiukaze, kiam Speer estris la imperian ministerion de armilaro kaj municio, evoluoj en teknologio iris pli rapide. Hitler volis havi la plej bonajn tankojn en la mondo, kaj pli pezajn. Sed dum Germanio estis klare pli malalta ol Sovetunio. Kaj la nombro da aŭtoj kaj ilia kvalito. En aŭgusto 1941, la produktado de la KV-3-tanko komenciĝis. La aŭto rezultis esti sufiĉe peza je 68 tunoj, sed armita per 107 mm kanono kun komenca ĵetrapideco de 800 metroj je sekundo. Tio havigis al ŝi avantaĝon super la "Tigro", kiu, cetere, ankoraŭ ne estis lanĉita en la serion.
  Eĉ pli potenca estis la KV-5 kun pezo de 125 tunoj kaj du pafiloj. Vere, tia peza maŝino kreis pli da problemoj por la sovetia armeo ol bono. Kaj en 1942, la versio KV-4 pezanta 107 tunojn estis adoptita. Sovetunio prave povus fieri pri siaj plej pezaj tankoj en la mondo, kaj eĉ la plej potencaj.
  Sed aliflanke, Germanio sufiĉe bone evoluis en aviado. Yu-188, enirinte en seriojn, evoluigis rapidecon kompareblan al batalantoj. DO-217 ankaŭ aspektis dece. Reagaviadiloj ankaŭ estis aktive evoluigitaj. Ĉar Britio estis la ĉefcelo, la jetbombistoj ricevis multe pli da atento ol en reala historio.
  La germanoj aktive uzis sklavlaboron. Importita el Afriko grandega nombro da nigruloj. La nigraj laboristoj estis obeemaj, harditaj, sed nespertaj. Ili estis uzataj por helpa laboro.
  Sed kontrolante Eŭropon, la germanoj povis varbi sufiĉe da nombroj kaj kvalifikita laboro.
  Speer eĉ sukcesis persvadi Hitler, ankoraŭ ne farante programon por ekstermi la judojn, sed uzi ilin en la produktado de aviadiloj kaj ekipaĵo.
  La veto estis metita sur aerofensivon kontraŭ Britio kaj masiva submara milito.
  Tamen, la eniro de Ameriko en la konflikto aldonis kapdoloron al la Fritz, kaj devigis akran pliiĝon en la nombro da lupaj pakoj.
  Germanio estis devigita malfrue kreskigi la produktadon de bombistoj kaj strategiaj aviadiloj. Antaŭ ĉio Yu-288 kaj Yu-488 - kun kvar motoroj. Sed ilia evoluo kaj rememorigo prenis tempon. ME-109-modifo "F" entute estis inda kontraŭulo por britaj aŭtoj. Sed la evoluo de la ME-209 malsukcesis, same kiel la ME-210.
  La plonĝbombaviadilo XE-177 ankaŭ malsukcesis. Sed Speer ludis kun kvanto. Krome, la Focke-Wulf iĝis la plej potenca batalanto laŭ armilaro, kompensante kelkajn el la malfortoj de la ME-109. Jes, kaj la fluglernejo de la germanoj montriĝis pli bona ol la angla, kaj eĉ pli usona. En majo 1942, la nazioj konkeris Sudafrikon. Kaj usona eskadro alvenis en Madagaskaro. La batalo de Midway montriĝis perdita de la usonanoj: do la kapitano de la tria rango, kiu ludis decidan rolon en ĉi tiu batalo, alvenis, ironie, en Madagaskaro. Usono volis konservi bazon en Afriko kaj ne lasi la naziojn malstreĉiĝi. Sed tio signife plimalbonigis ilian pozicion en la Pacifiko.
  Vere, la japanoj ne agis tute egale. La batalo por la havaja insularo daŭris.
  La nazioj akiris kontrolon de Afriko, kaj grandegajn rezervojn de strategiaj krudmaterialoj, kaj ankaŭ kaptis Hindion kaj Iranon. La rimedoj sub la kontrolo de la Tria Reich estas grandegaj, sed ili ankoraŭ devas esti digestitaj.
  La aerbatalo por Britio ne estas tiel simpla. Konstante pliigante la produktadon de aviadiloj, la germanoj faris premon, sed ekzistis neniu totala domineco. La manko de potenco de strategia aviado, kaj la helpo de Usono, kaj eĉ tiam ne estas sufiĉe da submarŝipoj, tuŝitaj. Kaj la mirakla torpedo kun kiu tiom da esperoj estis asociitaj lasis nin malsupren.
  La Fuhrer ne kuraĝis alteriĝi en Britio en 1942. La veto estis farita pri plifortigo de la marpotenco kaj la submara floto. En la sama tempo, aviadilŝipoj kaj batalŝipoj estis konstruitaj. Estis sufiĉe da produktadkapablo, sed ĉio prenis tempon.
  Klaso A balistikaj misiloj ankaŭ postulis fajnagordado. Sed la robotaj konkoj de FAU-1 komencis esti amasproduktitaj. Relative malmultekostaj aŭtoj, uzante simplan fuelon, havis la senduban avantaĝon, ke ili ne bezonas pilotojn.
  Hitler, akirinte aliron al senlimaj naturresursoj kaj laborrezervoj, volis savi la vivojn de germanaj pilotoj. V-1 kiel facile fabrikebla kaj senpilota ŝajnis la plej bona solvo. Kaj miloj da tiaj robotaj konkoj falis ekde la aŭtuno de 1942 sur Londonon.
  En la sama tempo, la germanoj akcelis la evoluon de la Arado jetbombisto kaj balistikaj misiloj.
  Stalino daŭre atendis kaj akumulis forton. En 1942, Sovetunio produktis kvin kaj duonon da novaj tankoj KV kaj T-34, kaj ĉirkaŭ mil malnovaj markoj, ĉirkaŭ kvincent novaj malpezaj T-50 kaj T-60 kaj ducent amfibiaj. La aviadila floto ankaŭ pliiĝis - proksimume dek kvin mil novaj kaj malnovaj aviadiloj eniris servon. Eĉ mankis pilotoj. La produktado de Katyushas pliiĝis malrapide.
  Nazia Germanio produktis pli ol tridek mil aviadilojn, sed suferspertis gravajn perdojn en bataloj. La germanoj produktis ĉirkaŭ ses kaj duono mil tankojn. Plejparte, la T-3 kaj nova modifo de la T-4 kun longtuba 75-mm pafilo. Iom pli ol cent el la plej novaj "Tigroj" estis produktitaj, kaj "Panteroj" ankoraŭ estas nur en prototipoj.
  Sed la sturmpafilo MP-44 dizajnita fare de Schmeister komencis eniri la serion. Male al la reala rakonto, la maŝino ne devis esti evoluigita konsiderante la mankon de neferaj metaloj. Kaj tio akcelis la disvolviĝon de pli simpla sturmpafilo, kun aloja ŝtalo.
  Do en manpafiloj, la germanoj komencis akiri avantaĝon. Sed ili ankaŭ bezonis tempon por ke la maŝino rearmu ĉiujn trupojn.
  Sed en la submara ŝiparo, kie la liberigo atingis kvardek aŭ kvindek submarŝipojn monate, la germanoj vere ne havas egalulon.
  Ekzistis eĉ tre altrapidaj submarŝipoj sur hidrogena peroksido. Akcelita laboro en la nuklea programo. Feliĉe, ekzistas multaj rimedoj. Kaj eĉ la eraro de germanaj fizikistoj, ke grafito ne taŭgas kiel moderigaĵo, ne montriĝis katastrofa. Pluraj fabrikoj por la produktado de peza akvo estis konstruitaj, inkluzive en Afriko.
  Do ĝi ne estas per lavado, ĝi estas per rulado, sed la nuklea reaktoro de la nazioj ekfunkciis en decembro 1942. Eĉ iom pli frue ol la usonanoj. Post la malvenkoj en la Pacifiko, ili komencis gravan malmuntadon. Kaj financado por la nuklea programo estis draste tranĉita.
  La komenco de 1943 estis markita per la deklaracio de Hitler de Tuta Milito kaj la enkonduko de universala laborservo en la okupitaj teritorioj. La amasaj V-1-strikoj sur Londono ne tute pravigis sin. La britoj lernis parte forpuŝi tiajn batojn, sed la germanoj prenis la nombron.
  Sed la submara milito montriĝis vere katastrofa por Britio. La produktado de armiloj sur la insulo falis akre pro manko de krudaĵoj. La metropolo estis sur la rando de kolapso. Krome, la nazioj kaptis Madagaskaron, kaj la japanoj, kune kun la nazioj, invadis Aŭstralion kaj relative rapide atingis ĝian kapitulacon.
  Kvankam Stalino komprenis la danĝeron de atendado taktiko, li restis fidela al si mem, ne eniranta batalon. Pli bone lasu la kapitalistojn ekstermi sin ĝis la fino. Kaj ni rigardos...
  Sed ĉi tiu taktiko ankaŭ havis siajn malavantaĝojn. Uzante grandegajn rimedojn, la Tria Regno jam preparis militon kontraŭ Sovetunio. La produktado de tankoj en la Tria Regno en 1943 atingis mezumon de 1 200 veturiloj tage, kaj plie tricent kvindek memveturaj pafiloj. Krome, memveturaj pafiloj tute ne estas malfortaj. "Ferdinandoj", "Bumbledoj", "Jagdpanther". Konsiderante ke la germanoj preskaŭ ne suferspertis perdojn en tankoj, ilia replenigo de la panzvale jam estis duoble pli rapida ol tiu de la Ruĝa Armeo. Kaj la kvanta breĉo en teknologio favore al Sovetunio komencis ŝrumpi.
  Laŭ kvalito, la Fritz ricevis "King Tiger" similan en pezo al la KV-3, laŭ penetra potenco la pafilo estis eĉ iom supera pro la kvalito de la kuglo kaj pli forta fronta kiraso. Nu, la superpezaj sovetiaj KV-5 kaj KV-4 montriĝis tre teknike nefidindaj, precipe ilia aŭtofundo. Do la bataluzo de tiaj monstroj estis en dubo.
  Kaj Stalino ankaŭ ordigis la kreadon de KV-6 kun sep pafiloj kaj du raketlanĉiloj. Ili faris la aŭton. Sed ĝi montriĝis tiel peza kaj longa, ke vi ne povis porti ĝin en trajno aŭ deploji ĝin en batalo. La T-34-76 estas sufiĉe sukcesa veturilo, sed pli malforta en alfronta batalo ol la Pantero aŭ Tigro. Kaj la KV-1 kaj KV-2 estas kompareblaj al la germanoj laŭ pezo, sed ili estas pli malaltaj ol la Panteroj kaj Tigroj en butting. La germana T-4 atingis la tridek kvar en kiraso kaj superis en armilaro, videbleco kaj optiko, kaj ĉi tio je egala pezo, aŭ eĉ malpli, se ni komparas pli pezajn modifojn.
  Mallonge, la Fritz estis tirita supren kaj la kvalito estis ĝis egala. Kaj la aspekto de la ME-309 kaj ME-262 donis avantaĝon en la kvalito de aviado. Kiel la Yu-488, la plej bona kvarmotora bombaviadilo. Kaj malantaŭ ili estas reaktivaj modeloj. Kiel ekzemple Yu-287 kaj Arado.
  En septembro 1943, la nazioj finfine efektivigis sukcesan surteriĝon en Britio. Post du semajnoj da batalado - Anglio kapitulacis. Kaj kvankam Churchill fuĝis al Kanado, la rezulto de la milito en la Okcidento ŝajnis antaŭvidita.
  Roosevelt, perdis sian ĉefan aliancanon kaj timante la kreskantan potencon de la Tria Reich, petis pacon.
  Hitler, post diskutoj kun sia akompanantaro, metis kondiĉon por Usono: la malakcepto de la nuklea programo kaj la agnosko de ĉiuj konkeroj de Japanio kaj la Tria Reich. Same kiel la retiro de soldatoj de Islando, kiun la Fritz jam fakte kovris per la submara floto. La kontrolo de la Lando de la Leviĝanta Suno super Gaia, kie la batalado ankoraŭ ne ĉesis. Krome, Hitler postulis materian kompenson por la Tria Regno kaj Japanio por ĉiuj detruoj kaj armeaj elspezoj kaŭzitaj de Usono kaj Britio.
  Kvankam la kondiĉoj de la paco estis ekstreme malfacilaj, Roosevelt kun granda malfacileco sukcesis antaŭenpuŝi ilian adopton en la Kongreso kaj la Senato.
  Grandan rolon en usona plenumo ludis la sugestoj de Stalin, ke li ne kontraŭas aliĝi al la koalicio de la akspotencoj, kaj almenaŭ preta rekapti Alaskon.
  Venkis usona pragmatismo, kiu montriĝis pli alta ol entuziasmo kaj emocioj. Krome, la nuklea programo de la germanoj disvolviĝis pli rapide ol la usona, kaj ĉi tio estis plena de katastrofo estonte.
  La unua fazo de la dua mondmilito finiĝis. Sed la Führer nun volis fini Sovetujon.
  La neatenditaj atendantaj taktikoj de Stalin kaj lia sindonemo al la kialo de mondpaco ludis sinistran ŝercon. Jozefo estis kontraŭbatalita fare de la Tria Regno kaj Japanio kun ĉiuj resursoj de la Orienta Hemisfero, inkluzive de Aŭstralio, kaj kelkaj pontoj en la okcidenta mondo.
  La Lando de la Leviĝanta Suno tamen ankoraŭ ne finis Ĉinion, sed ĝi bone povus malfermi duan fronton. Hitler, aliflanke, aktive formis koloniajn trupojn kaj eksterlandajn legiojn. Samtempe ankaŭ pliiĝis la produktado de armiloj.
  En la unua duono de 1944, la produktado de tankoj kaj memveturaj kanonoj en la Tria Reich atingis kaj superis cent veturilojn tage. Panther-2 en sia nivelo preteriris ĉiujn sovetiajn aŭtojn. Ekzistis ankaŭ pli progresinta germana tanko "Leono", kaj baldaŭ la "Reĝa Leono".
  Kaj plej grave, jeta aviado estis serie evoluigita. En respondo, la T-34-85 kaj IS-1 kaj IS-2 tankoj iris en produktadon en Sovetunio, kaj neniu forigis la KV-serion ankaŭ de produktado. La plej masiva produktadtanko de la Tria Regno por 1944 estis la Panther-2, kaj la USSR T-34-85. Pli pezaj modeloj estis produktitaj en signife - proksimume tempoj, en dek pli malgrandaj kvantoj. Kaj la germanoj ne volis multe veturi pezojn sur sovetiaj vojoj, kaj Stalin komencis malfidi la KV-serio, kaj la IS-oj montriĝis tro krudaj.
  Tamen, la germana "Panther" -2 kun 88-mm kanono de 71 L kalibro, superis la T-34-85 en kiras-penetra potenco de la kanono, en fronta kiraso kaj iomete flanke, kaj ankaŭ ne faris. koncedi en veturado agado kun motoro de 900 ĉevalfortoj kaj pezo je 47 tunoj. Eĉ kiam la pezo de la germana tanko kreskis al 50,2 tunoj, ĝi montriĝis ne mortiga.
  Kaj la germana reagaviadilo tute ne havis indan kontraŭulon.
  Hitler decidis ke estas pli bone ne treni la kaŭĉukon, kaj komencis la militon la 22-an de junio 1944. Ĵetante sur Sovetujon tricent kvindek proprajn kaj eksterlandajn dividojn, kaj cent dudek dividojn de satelitoj. Flanke de la Tria Regno estis: Rumanio, Hungario, Slovakio, Kroatio, Finnlando, Svedio, Italio, Portugalio, Hispanio, Bulgario, Argentino, Turkio.
  La germanoj ankaŭ uzis grandegan nombron da eksterlandanoj kaj hiwis en la Germana Armeo. Entute, la Tria Regno, nur en la unua ŝtupo, ĵetis en batalon dek du milionojn kaj duonon da soldatoj, el kiuj ne pli ol kvardek procentoj estis germanoj laŭ nacieco. Satelitoj aldonis pliajn tri milionojn. Entute estas preskaŭ dek ses milionoj da infanterio en la unua ŝtupo, ĉirkaŭ tridek tri mil tankoj, pli ol kvindek kvin mil aviadiloj, ĉirkaŭ ducent kvindek kanonoj kaj morteroj.
  Sovetunio, post mobilizado, deplojis dek tri milionojn kaj duonon da soldatoj, sed parto de la fortoj devis esti konservita en la Malproksima Oriento kaj internaj distriktoj. En la unua ŝtupo estis ok milionoj da soldatoj, ĉirkaŭ tridek mil tankoj, preskaŭ kvardek mil aviadiloj, kaj ĉirkaŭ ducent mil pafiloj kaj morteroj.
  Tiel, flanke de la Tria Reich, ekzistas duobla supereco en infanterio, kaj kvinobla supereco en fortomoviĝo, kun pli bona maŝinpafilo. Vere, Sovetunio havas multajn maŝinpafilojn, preskaŭ egalecon.
  La diferenco en tankoj ne estas granda, sed la procento de malnoviĝintaj veturiloj en Sovetunio estas pli alta, same kiel tankoj de pli fruaj eldonoj.
  Germana jetaviado havas neniun kontraŭulon, kaj la helic-movitaj aviadiloj de la Tria Reich estas pli rapidaj kaj pli bone armitaj. Vere, sovetiaj veturiloj estas superaj en horizontala manovro.
  En artilerio kaj morteroj, la ekvilibro de fortoj estas plej proksima al egaleco. Kaj kvanto kaj kvalito.
  Vere, la floto de la Tria Regno estas precipe subakva, multfoje pli forta ol la sovetia. Kiel estas la kazo kun Japanio.
  Krome, la nazioj jam havas klason A balistikaj misiloj en amasproduktado, kaj la unuaj diskedoj ekflugis.
  Ĝenerale, la nazioj estos pli fortaj, kaj Stalino sufiĉe racie preparis, kvankam malfrue, defendon. Sed multe ne estis farita. La Stalin Line ne estis plene reestigita, kaj plej grave, la soldatoj ne estis sufiĉe trejnitaj por teni la linion. Kvankam ili estis urĝe retrejnitaj.
  La limlinio de Molotov, dum tri jaroj da probableco, estis ĝenerale kompletigita, sed ĝi troviĝis tro proksime al la limo, kaj ne havis sufiĉan profundon. Krome, Stalin ordonis konstrui trian ŝtupon malantaŭ Dnepro, sed tio estis komencita nur post la kapitulaco de Usono.
  Vere, krom la sovetiaj trupoj, oni povas kalkuli je partoj de la NKVD, kies nombro estis alportita ĝis miliono da soldatoj kaj la milico. Ĉi tio estas ĉirkaŭ kvar milionoj da homoj, nur en okcidentaj urboj. Kvankam, kompreneble, ilia batalefikeco estas multe pli malbona ol tiu de regulaj unuoj.
  La germanoj, same kiel reala historio, donis la ĉefan baton en la centro, tranĉante la Bjalistokan kornicon kaj la Lvovan pugnon. La unuaj tagoj de la batalado montris ke la germanoj, malgraŭ la granda nombro da eksterlandaj unuoj, faris la ofensivon pli-malpli glate. Sed la sovetiaj trupoj ofte estas perditaj.
  Krome, la batalkapablo de la ukrainaj unuoj montriĝis dubinda. Multaj dizertintoj kaj kapitulacis en la plej unuaj tagoj de la milito.
  Ne eblis enhavi la malamikon en landlimaj bataloj. Kaj tiam Stalino faris eraron, malpermesante la retiron de unuoj al la ĉefa linio kaj postulante rektigi la fronton. La eraro tamen estis korektita, sed malfrue. La germanoj povis kapti Minskon jam la 28-an de junio, rompinte la Stalin-linion en la centro.
  La konfuzo nur plifortiĝis. La 30-an de junio okazis la atendata eniro en la militon de Japanio kaj ĝiaj satelitoj. Do, provizore, ni devis forgesi pri la translokigo de trupoj el la Malproksima Oriento.
  La germana sukceso en la centro disetendiĝis. Estis grandega breĉo, kiun ili senespere provis ŝtopi. Sed la nazioj antaŭeniris kaj la 16-an de julio enpenetris en Smolensk.
  Ĵetante ĉiujn disponeblajn rezervojn en batalon, kaj metante la milicojn sub brakojn, Stalin kaj Ĵukov povis ĉesigi la antaŭeniĝon de la Fritz en la centro. Sed Hitler turnis siajn trupojn suden. La nazioj kreis grandegan kaldronon en Kyiv, kaj kaptis preskaŭ la tutan Ukrainion.
  Blokis Leningradon, invadis Krimeon. La kurso de malamikecoj tre aspektis kiel 1941, kiel senĉesa karmo. Sed la diferencoj ankaŭ estis sufiĉe signifaj. Sovetunio en 1941 havis kelkajn liberajn rezervojn, kaj nun ĉio jam estis mobilizita. Kaj kiam la atako okazis en oktobro, montriĝis, ke preskaŭ nenio estis por teni la defendon.
  Komence de novembro 1944, la nazioj ĉirkaŭis Moskvon, devigante Stalin fuĝi al Kuibyshev.
  La nazioj, male al reala historio, havis signifan nombran superecon. Ili havis sufiĉe da sekcioj por preteriri Moskvon de la nordo kaj sudo. Sed la sovetiaj trupoj tro disvastiĝis sur malsamaj frontoj.
  En realeco, en 1941, post mobilizadoj, Stalin akiris avantaĝon super la Germana Armeo en la nombro da personaro, kaj li havis kvar fojojn pli da aviadiloj kaj tankoj ol la Tria Reich havis ekde la komenco mem de la milito. Kaj en la unuaj kvin monatoj de la milito, pli da sovetia ekipaĵo estis produktita en reala historio.
  Sed nun la nazioj estas ĉiuj atutoj, flanke de kaj la kvanto kaj kvalito de armiloj kaj dungitaro. Kaj la Ruĝa Armeo havas la samajn ulcerojn kiel en 1941. Inkluzive de la malemo de ukrainoj, baltoj, kaj multaj malgrandaj nacioj morti por la sovetia sistemo. Amasperfido kaj kurado tra viktimoj de subpremo, senposedigitaj kaj aliaj ofenditaj de ĉiuj strioj. Inkluzive de la ideologiaj malamikoj de la sovetia reĝimo.
  Kaj la fakto, ke la germanoj ankaŭ venkis la Okcidenton, nur pliigas la nombron de perfiduloj.
  Tial, ne estas surprize, ke Moskvo estas ĉirkaŭita, kaj la germanoj kaptis la Donbason, Voronezh kaj moviĝas al Stalingrado.
  La vintro en 1944, bedaŭrinde, ne estis same frosta kaj neĝa kiel en 1941. Tamen, Moskvo heroe rezistis ĝis la fino de decembro 1944. Stalingrado falis en januaro 1945, kaj la bataloj por ĝi ne estis tro longaj. En februaro kaj frua marto, la germanoj kaj iliaj satelitoj tute kaptis Kaŭkazon kaj la Bakuajn naftoputojn.
  Tiam la ofensivo iris laŭ la Volgo. Al Saratov, al Kuibyshev, kaj plu al Orenburg kaj Kazan.
  Stalin fuĝis al Sverdlovsk. Kazan falis en majo. En la somero, la germanoj kaj japanoj daŭre moviĝis en la profundojn de Rusio. La rezisto de la sovetiaj trupoj falis. La 5-an de aŭgusto 1945, Sverdlovsk estis prenita. Kaj la 3-an de septembro 1945, Stalino finfine konsentis kapitulaci. En interŝanĝo por siaj propraj vivoj kaj libereco.
  La dua mondmilito finiĝis. Sed paco ne daŭris longe. Testinte nukleajn armilojn, Hitler konvinkiĝis pri ilia fenomena detrua potenco.
  Nun ŝajnis ke Japanio kaj Usono daŭre estis sur la vojo al mondregado de la Tria Regno. Kaj kvankam la Fuhrer konkeris pli da tero ol Ĝingis-Ĥano, Aleksandro la Granda, Napoleono, Imperiestro Trojan kaj Sulejmano la Granda kune, li decidis venki ankaŭ Japanion.
  Ĝuste tri jarojn post la fino de la Dua Mondmilito, cent balistikaj, interkontinentaj misiloj kun potencaj nukleaj ŝargoj kovris la landon de la Leviĝanta Suno tuj.
  Kaj tiam komenciĝis la ofensivo de la teraj unuoj de la Germana Armeo kaj la floto. La germanoj relative rapide kaptis la havaĵojn de Japanio en Azio, kaj la metropolo mem estis eldetruita al la grundo per atombomboj.
  Pli-malpli longedaŭra rezisto estis disponigita fare de la Pacifikaj posedoj de la lando de la Leviĝanta Suno. Sed antaŭ junio 1949, ĉio estis finita. Nun restis nur venki Usonon. Cetere, estis kialo. La usonanoj, kontraŭe al la interkonsento, tamen disvolvis nukleajn armilojn kaj faris sian sekretan provon.
  Hitler komencis la militon la 1-an de januaro 1950, faligante tricent nukleajn misilojn samtempe sur la nova jaro. Detrua atomatako detruis cent gravajn usonajn urbojn kaj mortigis plurajn dekojn da milionoj da homoj. Aldonis unu pli el la plej grandaj krimoj de Adolf Hitler al la plej longa listo de la plej abomenaj abomenaĵoj. Tiam venis la invado de Kanado, kaj de la sudo kune kun la latin-amerikaj diktatorecoj. La amerikanoj estis malfortigitaj kaj ŝokitaj, sed batalis malespere. Ili komprenis, ke malvenko por ili signifas nur sklavecon kaj malrapidan, doloran morton. Tial, ĝi estis la plej malespera el ĉiuj militoj. Kaj ĝi daŭris pli ol unu jaron, devigante la Trian Reich faligi ĉirkaŭ ducent pliajn nukleajn ŝargojn, kaj igi multajn fekundajn terojn en radioaktivan dezerton. Sed la celo estis tamen atingita kaj la lasta malamiko de la Tria Regno estis venkita. Kaj post tio komenciĝis la procezo de tiel nomata monda tutmondiĝo. La germana marko fariĝis la sola monda valuto. Eĉ formale sendependaj landoj estis reduktitaj al la nivelo de kolonioj de la Tria Reich, konservante nur limigitan lokan aŭtonomion. Judoj kaj ciganoj estis malpermesitaj: ili estis serĉataj kaj detruitaj. La SS faris masivajn purigojn, kaj furiozis. Venis vera koŝmaro - la horo de la drako. Aŭ, pli ĝuste, epoko. La Fuhrer konstruis realan mondan totalisman imperion kun postulo je spaca ekspansio. En 1959, dum la festo de la sepdeka naskiĝtago de la Fuhrer, okazis oficiala kronado, tutmonda plebiscito - kiu legitimis la titolon de superimperiestro. Kaj kiam Adolf Hitler mortis en 1967, lia filo heredis sian titolon kaj potencon. En tiu tempo, la planedo Tero jam establis setlejojn sur la Luno kaj sur Marso kun Venuso, kaj aktive prepariĝis por ekspansio en la eksterajn stelajn mondojn... La nazioj volis universalan imperion - la konstruadon de la Stela Regno, en ordo. por plonĝi la tutan universon en koŝmaron.
  
  
  CENT MIL BELAJ KNABINAJ
  Elfaraya vidis sin en batalo... Ŝi nun estas militisto kaj gvidanto de ne malforta armeo.
  Belaj knabinoj: ili havas nur mamojn kaj femurojn kovritajn per malpezaj kirasaj platoj. Kaj la brakoj, kruroj kaj stomako estas nudaj, sunbrunigitaj.
  Kaj ĉi tiuj knabinoj batas per nudaj piedoj. Estis cent mil da ili. Kaj ĉiuj knabinoj, eĉ ne unu viro! Kaj ĉiuj belaj, sveltaj, atletikaj, muskolaj, sunbrunaj, kun perlaj dentoj!
  Kiel Amazonoj... Envicigitaj en kohortoj. Glavoj en la mano, kliniĝas malantaŭe. Ne estas ŝildoj - la militisto kredas, ke la glavo estas pli vera ol la ŝildo.
  Kaj flagoj fiere flugas super la knabinoj. Ili estas pretaj batali kaj volas memfide venki!
  Sed de malproksime moviĝantaj hordoj da orkoj. Harplenaj, aĉaj ursoj. Kaj ĉirkaŭ centoble malpli da troloj, kiuj funkcias kiel siaj komandantoj.
  Kaj nun ĉi tiu hordo moviĝas al la knabinoj.
  Elfaraya donas la komandon:
  - Pafu el pafarkoj, en alta arko!
  La knabino, uzante la nudajn fingrojn de siaj graciaj kruroj, tiras la arĉŝnurojn. Kaj pafu mortigajn sagojn.
  Samtempe, la militistoj nudis la dentojn kaj muĝas:
  Ni estu ĉampionoj!
  Kaj ili flugas al la malamiko kun densa svarmo da sagoj. Ili pikas kontraŭulojn kiel erinacon per kudriloj.
  Orkoj kaj troloj falas, batitaj de murda kaj kruela.
  Kaj Elfaraya diras:
  - Por la novaj limoj de la imperio!
  Militistoj agas sinkrone. Iliaj sunbrunaj korpoj, tiel belegaj kaj brilaj. Kaj nudaj piedoj ekbrilas sunbrunaj maleoloj. Kaj la fingroj estas tenacaj ĉe la malsuperaj ekstremaĵoj. Kaj la donacoj de detruo flugas al si, trafante kontraŭulojn.
  Orkoj kaj troloj falas rompitaj. Kaj ili tordis bestajn vizaĝojn pro doloro.
  Militistoj estas simple admirindaj. Ili estas maldikaj, muskolaj taloj, kaj nervozaj gamboj. Kiel miloj da sagoj tuj estos pafitaj.
  Kaj ili frapos amason da orkoj. Kaj kantu:
  - Por nia granda honoro,
  Ni manĝu banditojn!
  Kaj denove multe da sagoj, kaj ili liberigos ĝin. Kaj ili surŝutos per kadavroj ĉiujn alirojn al la montetoj, kie ili troviĝas.
  Jes, ili estas mirindaj militistoj. En kiu tia sovaĝa rido, kaj korpo turniĝas en la ĝusta direkto kun la ekstermado de kontraŭuloj.
  Elfaraya mem pafas pafarkon. Ŝi tiras la ŝnuron per siaj nudaj piedfingroj, kaj batas tre precize.
  Samtempe, la knabino kantas al si:
  - Perforto konservas la mondon,
  Vulkano de kolero batas grandmaniere!
  Pli alta streĉiĝo,
  Vekiĝas kun doloro kaj timo!
  Kaj denove flugas la sago lanĉita de la nuda piedo de la militisto. Kaj pugnobatas tri orkojn samtempe.
  Tiuj sufokiĝas pro la fontoj de sango. Kaj Elfaraya kiel knari:
  - Gloro al mia magio!
  Kaj denove li pafos sagon per sia nuda piedo. Ĉi tiu estas knabino - de la plej alta klaso, ŝi havas kaj korpon kaj ĉion alian.
  La unua ondo da atakoj de orkoj kaj troloj blokiĝis. Restis nur amaso da kadavroj. Sed nun aperas novaj taĉmentoj de peltaj estaĵoj.
  Elfaraya denove pafas, kaj faras ĝin precize, kaj samtempe grumblas:
  - Gloro al nia mondo!
  Kaj fulmo flugas de ŝia nuda piedo. Kaj la amaso da orkoj estas ekbruligita kaj disŝirita en pecetojn.
  Jes, ĝi estas milita princino. Kun ŝi, iu ajn viro sentos sin sekure protektita.
  Kaj la aliaj cent mil knabinoj ne estas pli malbonaj. Kaj ili tre bone pafas. Kaj plej grave, rapide.
  Iliaj nudaj, muskolaj kruroj nur havas tempon por flagri.
  Jen ili estas unuvoĉe:
  - Ni donas aktivan enirpermesilon,
  Ni trafas la malamikon rekte en la okulon!
  Kaj denove ili liberigas novajn donacojn de morto kun nudaj piedoj. Ĉi tio estas ĝenerale ilia lanĉo de batalenergio.
  Eĉ Elfaraya kantis:
  - Orkoj muĝas - funebraj vizaĝoj,
  Sciu, amikoj, mi estas murdisto!
  Mi mortigos ĉiujn, mi detruos ĉiujn,
  Kaj mi rompos la vila vizaĝon de kiu ajn!
  Jes, la knabino estas vere ekstreme batalema. Kaj kiam hordo da orkoj kuris pli proksimen, ĝi trafus ilin kiel pulsaron. Kaj tuj kvindek estaĵoj estis disŝiritaj en pecetojn kun viando.
  Elfaraya grumblis:
  - Por grandaj ideoj por ke ĉiuj estaĵoj brulu!
  La militisto tiam prenis kaj liberigis fulmon de ŝia umbiliko. Kaj kelkaj dekduoj da orkoj montriĝis kiel virŝafoj trapikitaj per brodo. Ili fritis preskaŭ tuj.
  Kaj la ceteraj knabinoj blekis:
  - Por la Sankta Lando!
  Kaj ankaŭ mi prenos ĝin kaj ili faligos koagulaĵojn de energio el nudaj kalkanoj! Kaj disŝiris multajn peltajn batalantojn.
  Elfaraya, daŭre pafante, ĉi-foje tirante la ŝnuron de la pafarko per la manoj, grincis:
  - Por nia magio!
  Kaj ŝi ankaŭ forskuis fulmon de sia nuda kalkano... Kaj ŝi tiel forte batis, ke tuta cent orkoj kaj troloj karbiĝis. Kiel makuliloj kaptitaj en flamĵetilo.
  Elfaraya blekis:
  - Mi estas granda sorĉistino!
  Kaj denove, kiel li frapas la malamikon. Kaj ŝiaj okuloj ekbrilis. Kaj la knabinoj, kun sia granda pasio, ĵetas sagojn al la orkoj kaj troloj.
  Tumuloj kreskas el kadavroj. Ili ĉiuj amasiĝas kaj amasiĝas. Kaj pli kaj pli mortintoj.
  Elfaraya prenis ĝin kaj rimarkis kun rido:
  - Kion fari, se estas reĝo en via kapo?
  Tiam kreu palacon por li!
  Kaj denove, la princino kun sia nuda piedo lanĉos murdan kaj mortfrapan donacon de neniigo.
  Ĉi tiu knabino estas nur la formado de morto. Sed samtempe ŝiaj radiantaj okuloj estas tiel afablaj.
  Kaj la ceteraj knabinoj ekstermantaj multajn bestajn estaĵojn, tia cunamondo rampanta supren sur ilin, ĝi estas ĝenerale bonega. Kaj tiel furioze superverŝas la malamikon per sagoj. Ofte trafrapante.
  Elfaraya krias:
  - Mi naskiĝis en tiaj tempoj,
  Ke mia kara lando memoras min!
  Kaj la militisto staris sur ŝiaj manoj, tordis ŝiajn nudajn krurojn super la kapo kaj turnis grandegan, fajran pilkon. Kaj kiel ĝi ĵetos energion al kontraŭuloj.
  Kaj tuj mil orkoj eksplodis. Kaj iliaj haŭtoj estis ekbruligitaj kaj tuj senŝeligitaj.
  Elfaraya kriis:
  "Mi estas G-klasa militisto!"
  Kaj kiel li ridas.
  Tiam fulmo estos liberigita el la lango. Kaj bruligu multajn malamikojn.
  Tiam la knabina princino muĝis:
  - Por mi la tuta mondo!
  Kaj el la verdaj okuloj de la belulino falis fulmo... Kaj kiel ili trafis ĉiujn ĉi tiujn sennombrajn estaĵojn.
  Elfaraya eĉ kantis:
  - Miliardoj da ŝakaloj, diabloj! Kaj mia slogano estas simpla - mortigu ĉiujn!
  Kaj per siaj nudaj fingroj, la princino knabino liberigis alian, tre mortigan pulsaron.
  Kaj kiel ĝi disŝiros ĉiujn...
  Kaj aliaj knabinoj ne estas malsuperaj ol ŝi. Ĉiuj dispremas kaj dispremas kontraŭulojn per siaj sagoj. Uzante, kompreneble, siajn tre lertajn, sen nenecesaj ŝuoj kruroj.
  Orkoj estas klare senspira. Sed estas tiom da. Kaj pli kaj pli da novaj regimentoj de estaĵoj rampas.
  Tamen tiaj knabinoj ne povas esti embarasitaj aŭ skuitaj. Se ili batalos, tiam ili batalas. Kaj ili ne scias kiel timi. Aŭ pli ĝuste, ili ne volas scii.
  Jen iliaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn donacojn de morto. Kiu disfendis la fruntojn de orkoj.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj - ili estas vere superviroj en tre mallongaj jupoj. Kaj tiel alloga kaj bela.
  Kaj cent mil knabinoj estas kolosa forto! Kontraŭ kiu nenio povas elteni!
  Elfaraya pepis:
  - Gloro al nia fenomeno!
  Kaj el nuda kalkano denove liberigis pulsaro de detruo. Kaj la amaso de orkoj, fariĝis la loĝantoj de la infero.
  Kaj kial tiaj viluloj estus permesitaj en la paradizon?
  Elfaraya muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estos la absoluta mondĉampiono!
  Kaj denove, la knabinoj liberigos ruĝecan kaj mortigan pulsaron per siaj nudaj piedfingroj.
  Ĝi bruligos ĉiujn kaj bruligos ilin.
  Elfaraya kantis kun plezuro:
  - Mi ne estas simpla knabino,
  Kaj ora krono!
  Kaj denove fulmo elflugos el la umbiliko de la belulino. Ĝi trafos la peltajn estaĵojn kaj bruligos ĝin kiel bruligita brulligno.
  Elfaraya muĝas:
  Mi vin bruligos, mi cindros vin!
  Kaj de la umbiliko denove sendos fulmon ...
  Kaj amaso da orkoj fritis kiel kotletoj en pato.
  Elfaraya prenis ĝin kaj kantis kun ĝojo:
  - Orko pezas sin en maŝo,
  Rostu ĝin sur fajro!
  Kaj nun io tre malmola kaj mortiga flugos de la nuda kalkano de la knabino. Kontraŭ kio oni ne povas defendi.
  Denove, cent orkoj estis karbigitaj samtempe. Kaj ĝi fariĝis cindron, kaj cindro el lano.
  Kaj la knabinoj kiel knari:
  - Por la granda Patrujo!
  Kaj denove, iliaj nudaj kalkanoj ĵetas donacojn de morto kun infera rapideco. Ĉi tiuj estas knabinoj, kiuj ne estos haltigitaj de ŝtormoj, ŝtormoj aŭ baroj!
  Jen la Terminatoroj!
  Militistoj ne permesas al la orkoj trudi proksiman batalon kaj teni la malamikon malproksime.
  Sed tamen, vilaj estaĵoj senespere provas trapenetri pli proksime. Sed la militistoj ne donos ĝin al ili certe.
  Elfaraya estas reen en ŝiaj brakoj, kaj kun ŝiaj nudaj piedoj reproduktas la ok. Kaj fajra nubo aperas. Kaj ĝi falas kiel sovaĝa rivereto sur la orkojn.
  Kaj kelkaj miloj da peltaj estaĵoj tuj prenis kaj forbrulis.
  Elfaraya blekis:
  - Nigraj estaĵoj kriantaj kiel muŝoj! Kion oni ne povas fuŝi de malsato!
  Kaj nun la militisto liberigos tri sagojn samtempe, tirante la arĉŝnuron per sia nuda piedo, kaj deko da orkoj trarompos!
  Ĉi tiu estas la terminatora knabino. Kaj ĝi havas tian sovaĝan kaj frenezan energion.
  Elfaraya prenis ĝin kaj kantis:
  - Knabinoj estas malsamaj
  Nur ili ne estas kontaĝaj!
  Se ĝi falos,
  Tio ne estos savita en la infero!
  Kaj murda pulsaro rapidas el la nuda kalkano de la knabino. Kaj disĵetas vilajn ursojn en ĉiuj direktoj.
  Elfaraya en sovaĝa ekscito diras:
  - Mi estas el tia tribo, ke mi mortigos vin pro Dio!
  Kaj denove, la militisto liberigos sagojn kiuj trapikas ajnan kirason, kaj ŝirita, vila orka viando.
  Ŝia kunulo, tre bela knabino kun rufa hararo, blekis:
  - Por potenca amikeco!
  Kaj ĝi ankaŭ sendos inferan pulsaron de detruo!
  Kaj la mortiga maso de la malamiko dispremos.
  Elfaraya knaris:
  - Por mia demona mondo!
  Post tio, la princino knabino, kiel ŝi komencas, ke ŝi redesegnos la ostojn en sablon. La militisto de ceremonioj ne scias.
  La ruĝhara partnero, Princino de La Vallière, kriegas:
  - La estonteco estas nia!
  Elfaraya gluglutis responde, antaŭ ol ellasi sovaĝan riglilon de murda pulsaro.
  - Kaj la pasinteco nur helpos niajn estontajn venkojn!
  Kaj nun la knabinoj estas ĉiuj cent mil, ĉar ili prenas ĝin kaj eligas sovaĝan fulmon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la armeo de orkoj prenos kaj bruligos. Jes, estas timige fali sub la disdonado de tiaj militistoj.
  Kaj ili ankaŭ grincas kaj montras dentojn kiuj reflektas la radiojn de steloj.
  Kaj tiam la knabinoj prenos ĝin kaj piedpremos ĝin per siaj nudaj kalkanoj, kaj ondo trapasos la teron, kaj kovros tutan armeon da orkoj. Kaj enterigu!
  Militistoj el blindigaj dentoj liberigos sunradiojn kaj blindigos la vicojn da vilaj soldatoj.
  Elfaraya knaris:
  - Por mia decido kaj konduto!
  La knabinoj batalas pli kaj pli forte. Kaj jen kiel ili prenos kaj ĵetos diskojn per siaj nudaj piedoj. Ili preterpasos, kaj la amaso da orkoj trankviliĝis.
  La princino muĝis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi tranĉos vin, mi tranĉos vin, mi tranĉos vin ĉiujn baldaŭ!
  Mi mortigos vin, mi mortigos vin, mi mortigos vin!
  Kaj nun la militisto kun sia nuda kalkano reflektos la sunradion kaj, kiel lasero, ĉe la orkoj.
  Kaj eltranĉu tutan, vilan linion. Kaj la orkoj krias kaj rulis ĉi tiun armeon en fekon.
  Kaj denove la orkoj estas en sovaĝa atako, kaj la knabinoj ĵetas al ili mortobjektojn per siaj nudaj piedoj.
  Kaj la mamoj tremas. Kaj do ĉiu kesto estas tuta tankturo!
  Kaj tiel la knabinoj prenis ĝin kaj pafis fulmojn el siaj umbilikoj. Ĉiuj cent mil knabinoj estis tranĉitaj de laseraj radioj per siaj umbilikoj.
  Kaj eĉ duonmiliono da orkoj estis frititaj samtempe. Kaj nur spaco povis digesti ilin.
  Elfaraya blekis:
  - Mi ŝiris kaj bruligis vin,
  Mi estas knabino - nur Satano!
  Kaj denove el la umbiliko ellasos fulmon. Kaj ĝi trafas mortiga. Kaj tiam kiel flugas la sagoj. Kaj ili ĉiuj fariĝis stangoj.
  Kaj nun la orkoj estas kiel stangoj plenaj de truoj.
  Kaj la knabinoj draŝas siajn bustojn per magio, kaj falĉas multajn malbonodorajn orkojn. Kaj ili estis batitaj.
  Elfaraya kantis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Vi estas tia knabino - nur princino!
  La militisto muĝis:
  - Mi disŝiros vin kaj ne kompatos!
  Kaj tiel li skuas sian buston. Kaj denove liberigo, ĝi alportas realan morton.
  La orkoj provas laŭvorte superŝuti la malamikajn poziciojn per kadavroj. Kaj ili iras plu kaj plu kaj plu kaj plu kaj plu. Ĉi tie kreskas novaj montoj de la mortintoj. Sed la orkoj ne rezignas.
  Ili moviĝas plu kaj plu kaj plu. Kaj ili mortas sen kompato. Sed la militistoj verŝis la orkojn kiel hajlon de sagoj. Kaj la militistoj ne povas haltigi ĉi tiun ŝaŭmon. Sed vila ondo rapidas al si. Kaj tiu ĉi dentega maro moviĝas.
  Knabinoj en sovaĝa ekscito. Kaj fleksu iliajn muskolojn. Kaj la orkoj moviĝas por si, kvazaŭ alia cunamondo foriris. Sed tio ĝenas neniun.
  Elfaraya eĉ kantis, antaŭ tio ŝi tiris la ŝnuron per siaj nudaj piedfingroj ĉe kvin arkoj samtempe, kaj pafis magiajn sagojn:
  - Rekte kun nudaj manoj,
  Mi traktis la cunamon...
  Mi estas ajna naŭa ondo,
  Mia amanto ŝiris!
  La militisto eĉ eksaltas, kaj tuj liberigas senŝargiĝon de la umbiliko. Kaj premas la malamikon.
  Kaj muĝas:
  - Mia armeo estas forta,
  Ŝi konkeras la mondon!
  Elfaraya tute disiĝis. Ili kaj aliaj knabinoj estas, kompreneble, brila klaso de militistoj. Kiu ne donos al neniu la plej etan kompaton.
  Ili estas nur ferocaj bestoj. Aŭ eble eĉ io kiel orkoj! Nur bela, ne malbela.
  Elfaraya kiel liberigi fulmon el sia buŝo. Kaj bruligu cent orkojn, kaj kantu:
  - Por mia dolĉa animo!
  Kaj palpebrumu al la malamiko!
  Post tio, ŝiaj nudaj fingroj faligos pulsarojn. Kaj ili disŝiros la tutan pakaĵon en malgrandajn, ŝiriĝintajn partojn.
  Elfaraya tiam grincos:
  - Murdo estas mia kredo!
  Ŝia ruĝhara kunulo bojos:
  - Kaj ankaŭ la mia, kaj sur la placo!
  Elfaraya deĉenigis kaskadon de detruo kaj blekis:
  - Kaj la mia ĝenerale estas en kubo!
  Kaj ambaŭ militistoj piedpremas siajn nudajn piedojn. Nova ondo de magio leviĝis.
  Kaj nun de la orkoj denove, blatoj kaj disŝirita viando muŝoj. Kaj poste ili estas frititaj en pato.
  Elfaraya ekkriis.
  - Faru novajn rekordojn!
  La ruĝhara kunulo konfirmis per muĝado, pafante fajrajn pulsarojn per siaj nudaj piedfingroj:
  - Por kreskigi la teron!
  Elfaraya frapis la orkojn kaj knaris:
  - Dufoje, trioble pli alta ol la normo!
  La ruĝhara militisto donis bobelon de magia energio per sia nuda kalkano kaj aldonis ekscitite:
  - Por ke mia lando floras!
  Do la knabinoj disiĝis, kaj tre ĝisfunde. Kaj ili dispremas ĉi tiun armeon de vilaj estaĵoj kun grandaj akiroj por si.
  Elfaraya denove elĵetis magian laseron el sia umbiliko, kaj ekkriis, brilantaj okuloj:
  - Mi havas kobron kaj gyurzon en unu botelo!
  Kaj kiel li liberigos novan trabon de tio, kio bruligas la orkojn vivantaj ĉe la malamiko.
  La ruĝhara partnero de la princino, kiu subite deklaris:
  - Nun mia nomo estas de Lavalier!
  Elfaraya volonte konfirmis:
  - De Lavalier, do de Lavalier! Do eĉ pli bela!
  La ruĝhara militisto knaris:
  - Mi estas lumkavaliro sur la genuoj de la sovaĝuloj,
  Mi forbalaos ĉi tiujn orkojn de sur la tero!
  Kaj kiel ŝi movos laŭ ili siajn nudajn, ĉizitajn krurojn... Kaj la ceteraj knabinoj, la tuta armeo de cent mil soldatoj, prenos ĝin, malfermos la buŝon kaj ellasos fajron de ili.
  Kaj denove kaskado de flamoj falos sur la orkojn, forbruligante sen ia hezito kaj ne donante ŝancon.
  Tuj tri milionoj da vilaj estaĵoj tuj ekbrulis. Estis kvazaŭ ili estus verŝitaj per napalmo. Aŭ eĉ fosforo kune kun sulfuro. Kaj ĉio ekflamis kiel miliardo da alumetoj samtempe.
  Kaj kiel ĉi tiu maso eklumiĝos. Kaj kiom da hurloj kaj krioj kaj malbenoj el ĉio ĉi samtempe.
  Elfaraya bojis:
  - Ne kompatu Orkojn
  Mortigu ilin bastardoj...
  Kiel disbati litcimojn -
  Ripu kiel blatoj!
  Kaj li prenos siajn nudajn piedfingrojn kaj liberigos fulmojn. Kaj bonvolu al tre granda trolo. Li prenos kaj ekflugos. Imagu, ke dinosaŭro estis krevigita.
  La ruĝhara kunulo grincis:
  - Ĉi tio estas demonio!
  Elfaraya responde, kun ŝia nuda kalkano donanta vezikon da magoplasmo, jelfis:
  - Ni havas respondon al ghouls!
  La fajra militisto blekis:
  - Kaj estos ĉerko por li, kaj salutojn en florkrono!
  Elfaraya notis:
  - Florkrono povas esti kaj funebra kaj laŭro! Do ne tro ekscitiĝu!
  La ruĝhara princino muĝis, ankaŭ pafis fulmojn el sia umbiliko, terenbatante la malmultajn pluvivajn orkojn:
  - Ni preparis por ili ion pli pezan ol florkronon!
  Kaj nun la militistoj, ĉiuj cent mil knabinoj, prenos ĝin kaj, laŭ la ordono de Elfarai, ili eksaltos kaj tordos siajn nudajn, muskolfortajn krurojn en la aero. Kiel rezulto, ŝtormo leviĝos, kaj vera magia ŝtormo. Kaj ondo de kolosa forto iros, kaj miliona arbo de magia cunamo.
  Kiel rezulto, la lastaj orkoj estas detruitaj, kaj tute platigitaj.
  Fritita kaj fariĝis kotletoj.
  Elfaraya diras kun patoso:
  - La himno de la Patrujo en la koroj, ni kantas,
  Ni faros ĉion en la universo feliĉo...
  Ni ricevu la legendan Mohamedon,
  La ĉielo kaj la tero estas en granda potenco!
  
  ELFO-PILOTO KONTRAŬ SASHKA
  En unu el la alternativaj universoj, dum la Dua Mondmilito, elfo alvenis. Li membrigis la japanan aerarmeon, kaj kiel rezulto iĝis la numero unu aso tie. Post ĉio, elfoj estas tre kapablaj, rapidaj, lertaj, fortaj. Ili havas reagon, kaj ĉiujn refleksojn, multe pli bonajn ol homoj, kaj plie magian vizion de la batalo. Kiam elfo vidas, kion faros la malamiko.
  Resume, la elfo, kiu prenis la kromnomon Conan, malflugis aviadilojn kun tia facileco kvazaŭ li fendis semojn.
  Kaj pro li Japanio gajnis la marbatalon de Midway. Grava venko havis efikon sur la tuta kurso de la Dua Mondmilito. Unue, la japanoj finfine kaptis la iniciaton en la Pacifiko. Kaj ilia floto povis kapti la Havajan Insularon, ricevinte tre fortan pozicion, kompletiginte la konstruadon de la defenda perimetro sur la maroj.
  Tamen, tio eble ne havis decidan gravecon se, post tiuj venkoj, la samurajo ne decidis malfermi duan fronton kontraŭ Sovetunio.
  Surprizatako sekvis en la Malproksima Oriento. Kaj ankaŭ la trupoj de la Imperio de la Leviĝanta Suno atakis Vladivostokon. Malgraŭ la fakto, ke la minaco de atako de militisma Japanio post la triumfo de Midvej fariĝis sufiĉe reala, kun la helpo de subaĉeto kaj ŝtatperfido, agentoj de la Mikado konvinkis la Vladivostok-komandon ne alporti la soldatojn al plena batalpreteco. Kaj kiel rezulto, la glavo de Damoklo jam estis alportita, kaj ili festenas en la restoracio. Majoro Stalingradova kaptis la junan oficiron je la haroj, ŝi estis kapo pli alta ol li kaj klare pli forta:
  - Kia naivulo kaj ebriulo! Kial vi havas tian dissolvitan teamon! Ĉi tiu ulo aspektas pli kiel kajutknabo ol oficiro. Eble por komenco, blovu ĝin bone, por ke ĉiuj lupolo eliru.
  Kolonelo Palacev estis embarasita:
  - Jen Saŝa Sokolovskij. Li estis sendita al kursoj rekte de la Suvorov Lernejo, laŭ mallongigita programo. Li estas ankoraŭ sufiĉe knabo, post du monatoj lia naskiĝtago estas dekkvinjara.
  Stalingradova malagrable grimacis:
  - Ŭaŭ! Je dek kvar jaroj kaj jam oficiro! Tion faras milito! Kaj mi ne sciis, ke laktoj jam ricevis plenrajtajn titolojn.
  Palcev levis la ŝultrojn.
  - En milito, infanoj kreskas frue! Krome, okazis al li rakonto, kiel li skribis la plej bonan rakonton pri la defendo de Moskvo, kaj Zhukov rimarkis tion kaj konsilis al li translokigi la knabon de kadetoj al oficiroj.
  Stalingradova iĝis pli ĝentila ĉe ĉi tiuj vortoj:
  - Bone! Ke li ne estas stulta. - Ŝi minacis kiel instruistino per la fingro. - Ĝenerale, ne malbone, sed ne plu drinkado! Mi flaras ĝin, kaj mia nazo estas kiel hundo, tuj sub la tribunalo! - Forta virino, matura, sed ne perdita atleta harmonio kaj freŝeco, pikis per la fingro al la kolonelo. "Efektive, vi pagos por ĉi tio. Jam mezaĝa viro, sed kondutas.
  Palacev kolere tusis:
  "Efektive, mi estas tridek trijara, sed mi jam estis vundita sep fojojn, do mi ŝajnas maljuna...
  Stalingradova volis diri ion responde, kiam subite monstra muĝado rompis la antaŭtagiĝan silenton. Estis kvazaŭ pezaj ŝtonegoj falus de la ĉielo, la fenestrovitro tuj krevis. Pecetoj da hajloj batadis sur la tablon kaj eĉ alteriĝis en la manojn kaj vizaĝojn de ebriaj oficiroj. Stalingradova kriis kiel komandanto:
  - Ĉiuj tuj eksteren.
  Palcev kriis responde, tiom ke li preskaŭ ŝiris siajn voĉkordojn:
  - Ĉi tiuj estas konkoj de dek du kaj dek ok coloj! La japanaj batalŝipoj de la plej granda tunaro ŝajnas esti sur la ĉaso, kio signifas.
  Stalingradova ĝenite trafis la muron per sia boto. De piko kun sagaca, cetere, trofeoboto, la kahelo krakis:
  - Komencis, sed ne kiel ni planis! Tute ne! Damne, vi devas tuj preni la eskadron al la maro kaj mallevi la floton de la lando de mallarĝokulaj militistoj.
  Falante kvarpiede, la kapitano de la unua rango (Alie kolonelo) murmuris:
  - Estas armiloj nur sur mia destrojero kaj sur paro da malgrandaj trogoj. Ni eĉ ne havas respondon.
  Stalingradova montris pezan pugnon:
  - Nu, vi kaj azenoj! La ina militisto kun blua hararo kiel cunamo furioza muĝis. - Sed vi devus havi marbordan artilerion! Post ĉio, ne ĉiuj estis senditaj al la okcidenta fronto, same kiel aviado. Ja de jaroj oni parolas pri tio, ke Japanio povas eniri la militon ĉiumomente.
  Palacev jam sufiĉe vundita, li volis diri, sed denove ĝi bruis, fragmentoj falis malsupren. La sireno vekriis, avertante pri la alveno de aviadiloj. Kun granda malfacileco, la kolonelo de la mararmeoj leviĝis kaj kriis, blokante la bruadon de Stalingradova:
  - Ni havas aviadon, kaj marbordaj kuirilaroj, eĉ se ne en kompleta aro, disponeblas. Ni respondu!
  La piloto grumblis dum ŝi kuris tra la stratoj:
  - Mi nur kurus al mia batalanto kaj mi plantos ĉi tiujn samurajajn militistojn, ĝi ne ŝajnos sufiĉe. Ili ankoraŭ pagos por Tsushima, kaj Miduen.
  Saŝka Sokolovskij, en sonĝo jam oficiro, kaj ne sklavo, al kiu estis tranĉita duono de la orelo, konsentis:
  - Jes, ili pagos! Jes, eĉ kun procento!
  Estis eksplodoj kaj la malfrua pepado de kontraŭaviadilaj kanonoj. Ĝenerale, la plej granda parto de la aerdefendo de Vladivostok estis elprenita reen en la kvardek-unua jaro, por plifortigi la defendon de Moskvo, do la multoblaj punktoj de la moskitokolonio de la lando de la Leviĝanta Suno ŝajnis ne multe atenti. al tia "bruo". Japanaj plonĝ-bombaviadiloj faligis printempajn "donacojn" kun penetra krio. La bato estis kaŭzita kaj al la grandurbo kaj al la floto. La japanaj aviadiloj ne estas tro grandaj, sed facilmovaj, sed la batalŝipoj, male, estas pezaj. Ĉi tie, la plej granda el ili estas eĉ malvasta en la oceano, la longo estas tricent metroj, kaj la pafiloj estas 460 milimetroj. Ĝis nun, la usonanoj ne sukcesis mallevi iujn el ĉi tiuj belaĵoj, kaj la postvivantoj, kune kun la krozŝipoj, detruis la marbordon. Ĝi forte similis al la fia atako de la Lando de la Leviĝanta Suno la 27-an de januaro 1904. Nur tiam mankis aviado.
  Palcev sentis, ke li sufokiĝas pro kurado. Li ne estas superhomo, sed simpla viro kun malsanaj pulmoj, kaptita en malfacila situacio. Sed Viktorio Stalingradova ne multe preterpasis lin. Mi scivolas, kiom aĝa ŝi estas, ŝi apenaŭ aspektas pli ol tridekjara, ŝiaj mamoj estas grandaj, kaj ŝiaj ŝultroj estas larĝaj kiel de viro.
  Stalingradova subite turnis sin kaj svingis la manon:
  - Ne kuru maljunulo, sekvu min! - Ŝi kriis kun tia forto, ke la sonondo ĵus trafis ŝiajn orelojn. - Eligu la destrojeron sur maron kiel eble plej baldaŭ.
  Eksplodoj bruis proksime, derompaĵoj falis, unu el ili falis rekte sur Stalingradova, kaj ŝi mekanike kaptis ĝin per siaj manoj. La terminatora knabino sentis sin kiel golulo, kiu sukcese gajnis penalon, la fragmento estis ronda, varma kaj aspektis kiel pilko. Viktorio subite sentis ion likvaĵon flui laŭ ŝiaj brakoj. La knabino rigardis la fragmenton, kaj tiam eĉ ŝia fera militisto, malmoligita de trijara milito (Kune kun la hispanaj kaj civilaj, estos pli) naŭzo supreniris al ŝia gorĝo. Ŝi havis kapon de bebo en siaj manoj. Kompatinda knabino (ĉi tio videblas el la mallongaj vostoj, kun elpikitaj okuloj. Stalingradova zorge metis la kapon sur la fendan asfalton kaj krucsignis sin:
  - Vi ne havis tempon por peki, por ne vivi! Tamen ne ekzistas pekulo pli granda ol Dio, tial ne ekzistas pli granda peko ol indiferenteco pri la sufero de infanoj.
  Denove, muĝado, kaj fragmentoj, oni trafis la knabinon en la boto, gratante la haŭton. Stalingradova jam volis turni sin kaj rapidi kiel eble plej rapide al la startleno, kie ŝia MIG pacience atendis la agreseman gastiganton, sed ...
  La mieno de la militisto, akra kiel ponardo-klingo, ekvidis neelteneblan grimacon de doloro sur la vizaĝo de la unuaranga kapitano Vladimiroviĉ, kiam lia supra parto de la distranĉita korpo flugis supren de la eksplodondo. La knabino mem apenaŭ evitis la fragmenton. Kvankam kia knabino ŝi estas, ŝi unue prenis armilojn reen en la rus-japanaj tempoj de Nikolao la 2-a. Ŝi jam siatempe, iel kaptis ŝian vangon, eĉ dum la internacia batalo en Hispanio. Kiel rezulto, profunda cikatro restis, kiu, dum longa tempo, difektis ŝian aspekton. Plie la aresto kaj sendado de la kolonelo al koncentrejo. Vere, estis en Siberio ĉe arbohakejo, ke ŝi estis prezentita al unu tre forta sorĉisto, kiu, per helpo de ungventoj kaj alvoko de spiritoj, sukcesis resanigi, kvazaŭ li neniam estus, ĉi tiun vundon kaj plurajn aliajn. Cikatroj ricevitaj dum bataloj kun japanoj, germanoj, blankaj ĉeĥoj, trupoj de Kolĉak, Denikin, Wrangel. Kaj ŝi instruis al ŝi multon, do Stalingradova, ŝajnas, apartenis al la elektita speco de homoj.
  Ŝi ricevis la ŝancon foriri antaŭ horaro uzante inajn ĉarmojn, do ŝi estis amnestion, malgraŭ la malfacila artikolo. La afero, kompreneble, estas ne tiom persvadi la homon, sed certigi, ke la festo-organizanto ne eksciu pri tio. Kaj estas tiom da skamantoj de ĉiuj strioj, ke snitch, sur snitch kaj snitch, pelas ilin. Do vi ne vere akcelos se via kariero estas kara al vi.
  Ĉi tio signifas, ke Japanio havas grandan avantaĝon en infanterio, aviado, kaj eĉ en tankoj. Nu, en tankoj, niaflanke ĝi estas kompensita per kvalita supereco, kaj la resto estas multe pli malbona. Kvankam se vi prenas manpafilojn, Japanio ankaŭ postrestas en la nombro da maŝinpafiloj, plejparte ĝi havas pafilojn. Tamen, la Malproksim-Orientaj sekcioj estas nebone ekipitaj per mitraletoj. Ne estas sufiĉe da maŝinoj por ĉiuj. Do ... Laŭ kvalito, ne estas supereco en la infanterio, prefere, eĉ pli malbone, ĉiuj plej bonaj oficiroj estas translokigitaj al la sovetia fronto, ĉi tie la plej malbonaj trupoj, kiel regulo, ne estas pafitaj, havante minimumon. de milita trejnado. Tio signifas, ke la milito komenciĝas, en ekstreme malfavora situacio por Sovetunio. Kaj sufiĉe da nove formitaj rezervoj estos ĵetitaj orienten...
  Stalingradova subite pikis en la fajron. La bombita urba hospitalo brulis. La bildo estas vere apokalipsa, kaj virinoj, infanoj kaj maljunuloj brulas vivaj. Jen la bebo falis rekte en la fajron, kaj ĉirkaŭe estis terura muĝado kaj ĝemoj.
  Stalingradova sentis la trumpetojn de la arkianĝeloj en ŝia kapo kaj ĵetis sin en la flamojn. Fajraj langoj lekis la nudajn manojn kaj malfermitan vizaĝon de la knabino, sed la piloto moviĝis tiel rapide, ke ŝi sukcesis kapti la infanon, eltiri lin el la brakumo de detruo.
  La knabino elsaltis, sentante nur etan jukon sur la haŭto, ĵetis rigardon al la bebo. Ve, estis tro malfrue, la knabo sufokiĝis, tirante flamojn en la pulmojn, brulvundoj sur la ronda vizaĝo. Tiaj ŝiriĝintaj veziketoj sur la haŭto estas pli molaj ol lekantburĝonoj. Stalingradova kriis:
  - Jen estas homa kaoso!
  Ŝi trafis amason da rubo per sia boto, post kio ŝi rapidis por helpi kiu alia povus esti savita. Estis kvazaŭ kobro dancanta inter gasbruliloj, la knabino ŝanceliĝis tre bizare kaj dancis. Ŝi estis bruligita, ŝiaj botoj degeliĝis, ŝia tuniko karbiĝis, sed ŝi daŭre batalis obstine por ĉiu larmo de infano, por ĉiu bato de malgranda koro, por ĉiu delikata vivo, sed tiel necesa por la lando! La botoj disfalis, kaj nun la knabino dancis tra la kirlventoj de flamoj, ŝiaj nudaj, ĉarmaj, kruroj. Ŝi estis martirino, sed ne nur monaĥino turmentanta sin per fastoj kaj vipo, kio ne profitas nek al Dio nek al homoj, martirbatalanto savanta specifajn vivojn. La kruroj de la militista knabino estis kovritaj per tavolo de malgrandaj veziketoj, sed ili moviĝis eĉ pli rapide kaj pli precize pro doloro.
  La kapitano de la medicina servo, elprenis grandajn botojn el sia sako, kriis al ŝi:
  - Prenu ilin, rapide surmetu ilin! Vi, dancante sur la flamo, fariĝos kriplulo.
  Batalisto kun la rango de majoro tuj respondis:
  - Pli bone estas iĝi kriplulo korpe ol esti frenezulo morale! Eĉ ne sekundo por vi mem, ĉio por la fronto, ĉio por venko!
  La kapitano de la medicina servo respondis:
  - Ĉi tiu estas vera sovetia viro!
  Stalingradova, piedpreminte la flamon, malbenis:
  - Kaj kion vi staras, savu homojn!
  La kapitano suspiris.
  - Mi havas protezojn, anstataŭ krurojn!
  Stalingradova, eltirinte alian knabinon kun duonbrulita vizaĝo kaj senkonscia, furioze kriis:
  Kiel kruela estas Dio!
  La kapitano levis la ŝultrojn.
  Ne kulpas Dio, sed homoj!
  Stalingradova tre prudente kaj memfide kontraŭis:
  - Tio estas la sama afero, kiel diri - ne la gepatroj kulpas, sed la infanoj!
  La kapitano volis ion diri, sed la fumnuboj eniris lian gorĝon, kaj li kolere tusis.
  La bombadoj trankviliĝis, sed la senŝeligado daŭris. La kanonoj de la ŝipo havas decan provizon de obusoj, tamen, la fajro nun estis direktita pli al la senarmigitaj sovetiaj ŝipoj. Yamamoto komprenis, ke regado sur la maro transdonos la iniciaton en ĉi tiu milito al Japanio por longa tempo. Kaj por konstrui ŝipojn, la procezo estas multekosta kaj longa, kvankam, ekzemple, submarŝipoj, eble, estas pli facile stampeblaj. Ĉi tio kompreneble ankaŭ devas esti konsiderata, sed gravas rompi la strukturon. Admiralo Yamamoto, la plej potenca viro de Japanio post imperiestro Hirohito, sentis sin kiel dio. Vera dio, do la religio de la lando de la Leviĝanta Suno instruis, ke la plej bona maniero al diigo estas milita lerteco! Kaj nun la granda komandanto povis arbitre turmenti kaj difekti la spacon ĉirkaŭ li. Super Vladivostoko estas dikaj, nigraj fumnuboj dum multaj kilometroj; tio estas naftostokaj instalaĵoj kaj fueldeponejoj brulantaj. Centojn, milojn da homoj brulas, diable, nu, post tio, kiel vi ne povas senti vin kiel dio, kiu venĝis al la rusoj dum jarcentoj da humiligo, granda popolo estas devigita kunpremiĝi en serio da insuloj tiel etaj kompare kun la vastaĵoj de Rusio. Nun la rusa floto sinkas, kaj male al Peru Harbor, ili ne forlasos eĉ unu ŝipon.
  Dum la Batalo de Khalkhin Gol, Yamamoto proponis liveri similan baton al Vladivostok, por kiu detala plano estis desegnita. Sed Hitler neatendite faris pacon kun Stalin. Ĝenerale, stultulo Hitlero, komencis la masakron de la judoj kaj per tio metis kontraŭ si kaj Pollandon kaj la landojn de la Okcidento. Kaj kial li bezonis ĝin? Ĉu vi volas akiri judajn riĉaĵojn? Sed pli bone estis unue fariĝi mondpotenco, venkante Sovetujon, kaj eble poste aliajn landojn. Okcidento estas pli facile gajnebla pro tio, ke ĝia pensmaniero multe malpli karakterizas per fanatikeco kaj emo al sindono. Ĉu estas almenaŭ unu kazo konata de usonaj pilotoj ramas? Vere, estis kelkaj kolizioj, sed ĉi tio plej verŝajne estas akcidento. Rusoj estas fanatikaj, kio estas stranga, ĉar la ortodoksa kredo ne aprobas memmortigon, kaj tute ne konsideras, ke oni povas gajni vojon al paradizo per heroaĵoj. Ĝenerale, la instruo de Kristo estas ege stulta kaj nepraktika. Li Yamamoto legis la Biblion kaj miris pri la stulteco de homoj konsideri tian pacifistan Dion. Ekzemple, li instruas: ili batas vin sur la dekstran vangon - turnu vian maldekstren, ili petas unu ĉemizon - donu du, amu vian malamikon! Nur mensmalsana persono povas konsideri Kriston Dion. Tia religio estas bona nur por sklavoj, kunligitaj vasaloj. Kaj la tuta Eŭropo kaj duono de la mondo devis kredi. Vere, la instruoj de Jesuo, malgraŭ tio, ke ĝi malakceptas la principon de la Malnova Testamento, okulo por okulo, kaj instruas vin ami viajn malamikojn, ne malhelpis la britojn konkeri trionon de la tuta planedo, kreante la plej vasta imperio en la historio de la homaro. Kaj ĉi tio estas malgraŭ la religieco de Britio, kie Dio estas menciita eĉ en la nacia himno. Strange, usonaj prezidantoj ĵuras je la Biblio, sed tamen bombadis japanajn urbojn per napalmbomboj, bruligante milojn da virinoj kaj infanoj vivantaj. Krome, civiluloj estis mortigitaj, ne hazarde, sed intence, tio estis taktiko de terurado de la civila loĝantaro: subfosi homajn kaj ekonomiajn rimedojn. Sed japanoj ankoraŭ ne bombardis Usonon. Sed ili faros! Kaj ili ankaŭ atribuas specialan kruelecon al la samurajo. Post ĉio, li Yamamoto, se dezirite, povus trarompi bombistojn al usonaj urboj, precipe post la malvenko de la jankia floto proksime de Peru Harbour. Jes eŭropanoj estas moralaj bastardoj. Ili havas perversan komprenon, fidon, instruadon kaj nefaradon! Ne tiel en Japanio! Kion ni estas instruitaj estas tio, kion ni faras. Ne ekzistas tia afero, kiel Dio diras turni la alian vangon, tamen liaj servistoj intence mortigis infanetojn. Jes, ĝenerale, la kredo, ke Dio estas unu kaj Ĉiopova, ne povas esti vera. Se li estus sola, tiam kompreneble li zorgus, ke homoj adoru lin ĝuste, en fido kaj vero, kaj havu ununuran doktrinon. Kaj tiel ĉiu preĝas kiel li volas, kion li volas. Kaj la mondo estas tro malbela kaj malĝusta por esti kreita de ununura Ĉiopova Dio. Ja ĉiu respondeca reganto unue strebas al ordo kaj justeco. Li volas, ke la forta, saĝa, nobla, honesta estu unuavice, kaj la ceteraj aŭ korektu sin, kreskas fizike kaj spirite, aŭ... Tamen, se Dio estas Ĉiopova kaj Kreinto de la universo, tiam li ne farus; krei korpaj kaj mensaj idiotoj. Finfine, kial la imperiestro foje estas devigita elteni la malfortojn de homoj kiel donita? Ĉar ne ekzistas alia elirejo, li ne povas en unu palpebrumo turni monstraĵojn en belajn virojn kaj malkuraĝulojn en aŭdacajn. Sed se mi povus, mi tuj farus ĝin!
  Ve, mi devas akcepti kio estas kaj trakti la homan materialon, kiun mi ricevis kiel donita. Sed de kiu li ricevis ĝin estas alia demando. Jes, kaj la imperiestro mem havas malfortojn: li estas nur homo - li maljuniĝas, malsanas, kadukiĝas. Strange, dia imperiestro ofte vivas malpli ol ordinara servisto, havas malpli armilkapablojn ol la plej multaj generaloj kaj multaj soldatoj. Nu, kio estas en ĝi de la Ĉiopova Dio. Sed blanka ne estas pli bona! En la tuta historio de Eŭropo, ne estis pli terura kaj sukcesa konkerinto ol Hitlero. Jes, li estas vere simbolo de la milita lerteco de blankuloj! Kaj, tamen, la plej granda komandanto de ĉiuj tempoj kaj popoloj, eĉ ne povis fini la gimnazion, akiri sekundaran edukadon, kiu estas deviga en Japanio!
  Krome, Hitler ne estis akceptita en la armeon, pro saneckialoj. Strange, ĉi tiu fervorulo de la kulto de la forto, la leono de milito, montriĝis tiel fizike malforta, ke eĉ en Germanujo, kie estas armea posteno ĉe ĉiu posteno, li ne estis alvokita kiel soldato. Kiom degradita estas Eŭropo.
  Tamen, Stalino, alia el la plej elstaraj politikistoj de nia tempo, ankaŭ ne havis sekundaran edukadon, li estis nugeto. Kaj interese, li ankaŭ ne estis redaktita en la armeon, pro sanaj kialoj. Interese, koincidoj, du malicaj malamikoj ne havis sekundaran edukadon, ne estis alvokitaj por militservo pro sanaj kialoj, havis patrojn de ebriuloj, kaj la paĉjo de Hitler ankaŭ laboris komence kiel ŝuisto!
  Jen tia koincido, stranga, malbonaŭgura. La dekstra mano de Goering Hitler ne estas tia. Li estas de familio de aristokratoj, la prapatro de Goering estis la deputito de la fakta reganto de Germanio, Bismarck. Goering estas komercisto, oligarko, aristokrato kaj pragmatisto. Ili ankaŭ vidas ĝin ebla por ili anstataŭigi la poseditan Fuhrer. Ankaŭ Ameriko kaj Britio, kvankam sekrete, volas fini kun Rusio, sendepende de la reganta reĝimo, sed ili volas fini kun la komunistoj, kiuj neas la koncepton mem de privata proprieto, tiom ke ili eĉ blinde okulon antaŭ la troa plifortiĝo. de Germanujo.
  Tamen Germanujo estas geopolitika konkuranto, sed konkuranto kadre de la kapitalismaj kaj aristokrataj reguloj de la ludo, kaj la bolŝevika Rusio estas absolute fremda kaj malamika. Estas eĉ surprize, ke ekde la kvardek-unua Churchill mem proponis al Stalin helpon, ĉi kun sia tuta kontraŭkomunisma, tradicia, angla malamo al Rusio. Ja Germanujo sub la ruĝuloj estas militĉevalo jungita al la sovetia ĉaro, kaj Sovetunio sub la brunoj estas eterna partia zono. Ja la fanatikaj bolŝevikoj ne repaciĝos, kaj kondukos longedaŭran gerilan militon, kiu tiom elĉerpos la Trian Reich, ke ĉiuj revoj pri plua ekspansio malaperos kiel ĉielarko post fulmotondro! Rusujo sub Germanujo, pli bone ol Germanujo sub Rusujo! Komprenante tion, estas klare kial Usono kaj Britio serĉas eliron el la milito.
  Yamamoto estas pragmatisto, li militis kun Usono kaj Britio. Sed tiuj du imperioj mem provokis Japanion trudante embargon pri liverado de naftaj produktoj. Post ĉio, la lando de la Leviĝanta Suno ne havas siajn proprajn putojn, kaj multajn aliajn krudaĵojn. La japanoj intertraktadis, la usonanoj finis pli kaj pli humiligajn postulojn.
  Kaj samtempe, la jankioj, provokante la militon, tute ne zorgis alporti la armeon kaj mararmeon por batali la pretecon. La tento montriĝis tro granda, des pli estis ekbrilo de espero, ke Moskvo estas falonta kaj Germanio, kaj ŝiaj aliancanoj venos al la savo. Krome, estis espero, ke Usono, estante ankoraŭ relative demokrata lando, tre dependa de la publika opinio, se la milito daŭrus, ne volus verŝi sangon sur aliulajn insulojn. Efektive, kial ordinara usonano surstrate ricevus zinkajn ĉerkojn kun siaj parencoj, se ni ne parolas pri protektado de la teritorio de Usono mem, kaj eĉ pagus sufiĉe grandajn militajn impostojn! Eble tial perdis cara Rusio, havante pli da soldatoj, sed la rusa popolo ne konsideris Manĉurion sia teritorio, kaj ne volis pagi per sango kaj ŝvito por abstraktaj interesoj. Ve, Hitler ne prenis Moskvon, parte pro la nepreteco por la severa Vintro, kaj parte pro la fanatikeco karakteriza de la bolŝevikoj. Tamen, ne nur la bolŝevikoj, la rusa popolo estas inklina al sindono por grandaj celoj. Post ĉio, la unua aerŝafo estis farita de la rusa ulo Messer. Estas eĉ surprize, ke li faris tion ne pro la houris de la paradizo, sed pro la Patrujo. Kvankam ... Messer estas parte malsaĝulo, ja li estas mastro de aerakrobatiko, inventisto, dezajnisto, kaj kompreneble vivanta alportus multe pli da utilo al la Patrujo. Eble la jankioj ne tiom eraras, reproduktante la principon: la ĉefa afero en batalo estas postvivi! Ja la mortintoj ne plu povas mortigi!
  Admiralo Naumo rimarkis:
  - Ni jam eluzis pli ol du trionojn de la municio. La pafiloj estas tre varmaj, oni verŝas ilin kun siteloj da akvo!
  Yamamoto faris krucon kun la fingro en la aero kaj diris per mallaŭta, iomete raŭka voĉo:
  - Mi pensas, ke la pafiloj eltenos la lastan trionon de la obusoj. Kvankam ne, frapu ĝis naŭdek kvin procentoj.
  Admiralo Naumo levis la ŝultrojn kaj viŝis ŝviton de la frunto.
  - Ĉu indas doni ĉion plej bonan en la unua tago?
  Yamamoto kunpremis siajn pugnojn.
  - Kostoj! Kompreneble ĝi valoras! Ni surprizis la rusojn, kiel estis en 1904, la germanojn en 1941, sed Stalino severe punos la komandon kaj tio ne plu okazos. Do necesas uzi la fakton, ke la drako vosto endormiĝis. Efektive, mi komprenas Stalin, la milito kun Germanio absorbis lian atenton ĝis tia grado, ke li ĉesis prizorgi la Malproksiman Orienton. Kaj lia akompanantaro sen gvidanto timas preni la iniciaton. Ĉi tie ni maltrafis nian baton. Same kiel la usonanoj. Al ĉiuj estis evidente, ke la afero estas preparita, la nuboj kolektiĝas, baldaux batos tondro, sed...
  Naumo tuŝis la tenilon de la samuraja glavo pendanta sur sia zono, aŭ kiel ĝi ankaŭ estas ofte nomita katana:
  - Rusoj ĉiam agas malfrue! La milito ne estos tro longa kaj ni atingos Uralon.
  Yamamoto levis la okulojn al la ĉielo.
  "La dioj helpu nin en ĉi tio, sed mi ne pensas!" Ili lernas rapide, Khalkhin Gol montris, ke la nivelo de rusoj estas pli alta ol dum la milito de 1904-1905. Krome mi rakontos al vi sekreton. Nia sekreta agento en Vladivostok iomete helpis, ke la sufiĉe potenca marborda artilerio ne havis obusojn, kaj la aviadilo ne ekis ĝustatempe. Jen la sekreta milito.
  Naumo estis surprizita:
  - Kaj kien rigardis SMERSH kaj la NKVD?
  Yamamoto subridis, skuante la fingrojn.
  "La plej malbonaj kadroj de Rusio servas ĉi tie en la Malproksima Oriento, tiuj, kiuj timas morti sur la sovetia-germana fronto, strebas al Vladivostok. Tial ĉi tie estas multe pli facile trovi perfidulon aŭ malsaĝulon ĉe la supro, same kiel memservan personon. Kaj la NKVD tiom kutimas malkaŝi imagajn konspirojn, ke ĝi ne plu rimarkas verajn perfidulojn. Do estas tute eble labori. Cetere, se pluraj generaloj iris al la flanko de la germanoj, malgraŭ la fakto, ke iliaj familioj, parencoj kaj amikoj estas minacataj de ekzekuto pro tio, tiam estas tute eble subaĉeti iun de la supro. Aŭ uzu ĝin en la mallumo, kio estas eĉ pli bona. Do ni faris multe da laboro. Ni japanoj estas ĝenerale karakterizitaj de ĝisfundeco en pensado pri militaj operacioj, kaj konsiderante ĉiujn malgrandajn aferojn.
  Naumo frotis la tenilon de sia katana.
  - Prave! Sed la honto de Khalkhin Gol elvokas senton de amareco kaj fortan ĝenon! Kiel ni povus...
  Yamamoto konsolis:
  - Estis pli da manĉuroj ol japanoj, kaj ĝenerale estas neeble venki la tutan tempon. Mi devas rimarki, ke tamen ne la plej bonaj unuoj batalis ĉe nia flanko, kaj la rusoj havis grandan avantaĝon en aviado kaj tankoj.
  Naumo duontiris sian katanon.
  - Ni ne estas pravigitaj! Samurajo neniam referencos al obtuza klingo kaj laca ĉevalo, multaj malamikoj kaj malforta armilo!
  Yamamoto korektis:
  - Samurajo kompreneble ne, sed viro bedaŭrinde jes! Homoj emas fari erarojn!
  Yamamoto estis distrita kaj kriis ion en la pipojn, kaj poste daŭrigis:
  - Samurajo neniam vere fleksos! Li iras al virŝafo kaj kontraŭ la fluo.
  Naumo kapjesis.
  - Vere! Sed ni batalis kontraŭ Usono kaj la Brita Leono.
  Yamamoto frapis la stirejon per sia fingro.
  - Jes! Vere, sed Usono estis trafita en la dentoj, Britio perdis siajn koloniojn, kaj Germanio havis problemojn. Ni volis retiri kiel eble plej multajn fortojn el la Okcidento de Rusio por faciligi la ofensivon de la Germana Armeo. La bato estis planita por majo, antaŭ la tempo la vojoj sekiĝis, sed la amerikanoj malhelpis.
  Naumo tiris sian katanan kaj tranĉis ĝin en la aero:
  - Morto al Usono! Ili ĉiam malhelpas Japanion.
  Yamamoto ruze ridetis.
  - Ne ĉiam, kompreneble, ekzemple, kiam ni unue batalis kun Rusio, la jankioj multe helpis nin per pruntoj, kaj ankaŭ per armilprovizo. Pli ol duono de nia floto estis farita per la mono de Usono kaj Britio, kaj ĉe siaj propraj ŝipkonstruejoj. Do Ameriko ne ĉiam estas malbona, sed ne ĉi-kaze.
  Naumo demandis surprizite:
  - Kaj kial?
  Yamamoto konsentis klarigi:
  - Aro da longdistancaj bombaviadiloj trapenetris Tokion, kaj donis insidan baton al la ĉefurbo, uzante napalmbombojn. Centoj da lignaj domoj forbrulis, kaj la imperiestro ordonis je ajna kosto movi la zonon de kontrolo for de la ĉefurbo. Kaj antaŭ ĉio, kapti la batalkomplekson de amerikaj bazoj sur la Midway-insularo, plej proksima al la japanaj skeletoj. Kaj ni sukcesis!
  Nauma svingis sian glavon en la aero:
  Ni ankoraŭ venkis!
  Yamamoto interrompis:
  - Ankaŭ inter la blankuloj estas inteligentaj! Ne mirinde, ke la Imperiestro en sia oficejo, metis buston de Napoleono. Sed estis alia cezaro, li diris: estas pli malfacile konservi la venkitojn ol venki. En ĉi tiu kazo, ĉi tio validas por ni unue. Nauma reproduktis la figuron ok per la glavo:
  Mi komprenas per mia menso, sed per mia koro!
  Yamamoto ekstaris kaj frapis sian kolegon sur la ŝultron.
  - Jes, vi ne ĉagreniĝu, ĉi-kaze ni foriras por reveni. Ni venkos Sovetujon kaj denove rapidos al Usono kaj Britoj, sed jam kune kun germanoj kaj pasto.
  Admiralo Nauma, kun preskaŭ nerimarkebla movo, kaŝis la katanan en sia ingo kaj, lizante, flustris:
  - La estonteco estas bona, sed la nuno estas pli bona! Aŭdu sur aviadilŝipoj, la tuta provizo de bomboj estas eluzita, kaj sur ...
  Yamamoto mallonge ordonis:
  - Venu sur la ferdeko kaj rigardu ĉirkaŭen, post duonhoro ni turniĝos kaj foriros al nia plej proksima bazo.
  Nauma fajfis tra sia nazo:
  - Aŭskultu la komandanton!
  La admiralo elsaltis, tenante la pordon por ke ĝi ne frapu. Antaŭ ol liaj paŝoj estingiĝis, ombro elglitis el la pordo, ŝi marŝis piedpinte kaj deĵetis la kovrilon.
  Nu, kio estas la tempo, kaj amo estas la nokto.
  Dume, Sasha Sokolovsky tamen grimpis en la LAGG-5 batalanton.
  La knabo volis batali. Li flugis supren por renkonti la imponan Conan. Tial estas sonĝo, ke estas nekredeblaj koincidoj.
  Conan jam faligis kvincent sesdek usonajn kaj britajn aviadilojn. Kaj li krucis sian bekon kun la sovetiaj asoj.
  Tamen, li ne suspektas, kia surprizo atendas lin.
  Sasha Sokolovsky mem estas kontraŭ li.
  La knabo estas en naĝkalsono sole, ĝi estas pli oportuna kaj racia. Li rapidas en furiozan batalon.
  Lia rivalo, Konan, estas ankaŭ helhara kaj aspektas kiel knabo ĉirkaŭ dek kvar, nur tre bela kaj kun elstaraj muskoloj.
  Ambaŭ knaboj estas terminantoj.
  Ili komencas pafi unu al la alia de longa distanco. Kaj ili evitas samtempe.
  Foriru de la vojo de pafoj.
  Sasha krias:
  - Por patrujo por Stalin!
  Conan muĝas reen:
  - Por Japanio, por la imperiestro!
  Kvankam li tute ne estas samurajo, sed elfo. Jen la knabo Conan, faligante sovetian aŭton.
  Saŝa respondas simetrie - fortranĉante la japanan.
  Ambaŭ batalantoj meritas esti herooj.
  Ili aŭ amasiĝas, poste disiĝas en malsamaj direktoj, sed neniu povas faligi la alian.
  Sasha krias:
  - Batalu malnoblan malkuraĝulon!
  Conan respondas:
  - Estas vi malkuraĝa batalo!
  Ili denove konverĝas. Ili preskaŭ ramas unu la alian, sed denove disiĝas en malsamaj direktoj. Ne, neniu povas bati iun ajn. Ĉi tio, ve, ne eblas por ili.
  Kaj ili denove disiris.
  Saŝa grumblis:
  - Por sankta Rus'!
  Conan muĝis:
  - Ne, Japanio estas pli sankta!
  Saŝa fajfis kaj respondis:
  Sed vi ne estas japano! Kaj eĉ ne homa!
  Conan grumblis kun nudigitaj dentoj:
  - Kaj kiu mi estas?
  Saŝa honeste respondis:
  - Vi estas el speco de malpezaj elfoj!
  Conan ridis kaj respondis, fortranĉante alian sovetian aviadilon:
  - Tiel vi scias!
  Saŝka notis, kun rideto de perlaj dentoj:
  - Mi scias multon!
  Conan tiam sugestis:
  - Ni faru tion! Por mi persone, ĉi tiu milito estas pli kiel ludo kaj distro, vi ankaŭ estas infano de la dudekunua jarcento! Kion vi volas por la Dua Mondmilito?
  Sasha logike notis, terenbatante japanan aŭton:
  - Mi venas el Rusio, kaj antaŭ Rusio estis Sovetunio. Do mi povas diri, ke mi batalas por mia Patrujo!
  Conan ridis kaj rimarkis:
  - Kaj mi estis inventita de japana elfo Conan, kaj desegnis la animeon. Tial mi batalas por Japanio. Do ankaŭ ĉi tio estas, iagrade, mia patrujo!
  Sasha denove sendis por alproksimiĝo. Ili pafis de malantaŭ ĉiuj maŝinpafiloj, sed ne povis bati unu la alian.
  Ili elĉerpigis municion.
  Conan sugestis:
  - Venu! Vi kaj mi ambaŭ forlasas la Duan Mondmiliton! Mi estas en mia mondo, kaj vi estas en la via... Kaj la eventoj faru sian kurson!
  Saŝa respondis:
  - Ne, tio ne utilos! Japanio jam atakis Sovetujon kaj kreis problemojn kun tio. Aŭ ni faros tiel, ke vi estu en la Dua Mondmilito, kvazaŭ ne estus. Aŭ mi restos ĉi tie por batali!
  Conan ridis kaj respondis:
  - La tempo por ni ambaŭ en la dua mondmilito finiĝas! Kaj ni revenas al niaj mondoj! Pri la ŝanĝo, mi sukcesis pli ol vi, juna oficiro, ĉar mi estas elfo! Jes, ili ne tuj enlasis vin ĉe la stirilo de la aviadilo!
  Saŝa grumblis:
  - Estu vi por...
  Sed antaŭ ol li havis tempon, ekbrilis, kaj ambaŭ aviadiloj, piloto-asoj, malaperis el la aero.
  Tiam la milito daŭris sen du militistoj el malsamaj mondoj. Unu el la bildstrioj de japana animeo, kaj la alia knabo, naskita en la dudekunua jarcento, revenis al siaj tempoj.
  Sed la faro jam estas farita, kaj Japanio, venkinte Usonon surmare, atakas USSR de la oriento.
  Stalin estas devigita transdoni signifajn fortojn al la Oriento, kaj prokrastas la ofensivon proksime de Stalingrado. Vere, la operacio Rĵev-Sychov ankoraŭ okazas, sed kun eĉ malpli sukceso ol en la reala historio. La germanoj sukcesas forpuŝi la ofensivon de la sovetiaj trupoj, kaŭzante al ili grandan damaĝon.
  Vere, en Afriko la aliancanoj kaptis la iniciaton. Sed pro la manko de bezono savi Paulus de la vaporkaldrono, Rommel ricevis pli da plifortikigoj, kaj faris tre efikan atakon kontraŭ la amerikanoj en Alĝero, kaptante pli ol kvindek mil soldatojn kaj oficirojn.
  La grava difekto kaŭzis malkonsentojn en la amerika komando, kaj Roosevelt frostigis la translokigon de soldatoj al Afriko, kaj ĝenerale deklaris ke la Pacifika Oceano estis plej grava por Ameriko.
  Parto de la usona armeo, kaj la plej multaj el la industriistoj, ankaŭ insistis koncentriĝi al Japanio.
  Kiel rezulto, en Usono, subtenantoj de izolado povis trarompi la projekton de la nepartopreno de Ameriko en la milito en Eŭropo. Armistico estis eĉ ofertita al la Germana Armeo.
  Hitler, spertante problemojn kun rezervoj, konsentis pri paŭzo kun la amerikanoj.
  Britio ankaŭ ne volis batali sen Usono kaj ankaŭ proponis paŭzon por jaro.
  La Fuhrer konsentis kun tio. Vintre, la germanoj povis teni la fronton. Nur apud Leningrado, operacio Iskra, estis kronita per sukceso, kaj eblis trarompi la koridoron.
  La germanoj povis tute kapti Stalingradon en decembro, sed ne antaŭeniris plu.
  Fine de februaro, la Ruĝa Armeo faris sukcesan strikon proksime de Voronezh, kaj povis progresi signife. Sed Mainstein, kun kontraŭatako en marto, povis ĉirkaŭi la sovetiajn trupojn kaj restarigi la situacion.
  Ruĝa multe damaĝis. Kaj trankviliĝis por momento.
  La germanoj, dume, deklaris totalan militon en februaro. Kaj la aliancanoj ĉesis bombadi kaj batali.
  En la Tria Regno, la produktado de armiloj, precipe tankoj, pliiĝis dramece.
  La Fritz planis, uzante la "Tigrojn", "Panterojn" kaj "Ferdinands" por decidi la rezulton de la milito en ilia favoro.
  Sed ĉi tio kompreneble ne sufiĉis. Ili donis la ĉefan baton en la areo de Stalingrado, laŭ la Volga marbordo, direkte al la Kaspia Maro.
  La plano estis fortranĉi Kaŭkazon de tero de la resto de Sovetunio. Kaj poste moviĝu al Bakuo laŭ la kaspia marbordo.
  En la sama tempo, la germanoj faris diplomatiajn klopodojn impliki Turkion en la milito.
  Ili jam donis principan promeson bati se la Germana Armeo eliros al la Kaspia Maro.
  Japanio ankoraŭ estis en milito. Ŝi povis fortranĉi Vladivostokon kaj kapti Mongolion.
  La samurajo havas multe da infanterio kaj batalas fanatike. La tankoj estas sufiĉe malfortaj, sed ili estas malpezaj, moveblaj kaj malmultekostaj por fabriki. Kaj plej grave kun bona trafiko.
  Resume, la forto de la malamiko estas granda. Kaj Stalino ne scias kion fari.
  Ĝis nun, la tuta veto estas sur tridek kvar. Sed ili estas pli malfortaj ol germanaj aŭtoj, precipe la Tigroj. La KV-tanko estas eĉ pli malbona kaj pli peza.
  La 45 mm kanono estas malmoderna, kaj la 76 mm ne estas sufiĉe forta.
  Aviado en praktikaj terminoj ne estas malbona. Precipe la Yak-9, aliflanke, estas sufiĉe malforta en armiloj.
  La germanoj nature faris veton sur la Focke-Wulf! Sed la aŭto estis malfacile administrebla. Kvankam tre potenca kaj rapida.
  Komencis alveni la ME-309, rapida aŭto kun sep pafpunktoj, sed ankaŭ ne tre facile veturebla kaj peza. Kaj tio signifas kun pli malbona manovro.
  Pli-malpli de la novaj evoluoj, la Yu-188 kaj Yu-288 estis sukcesaj, kiuj estas bonaj bombistoj.
  Kaj, kompreneble, la unuaj jetaŭtoj komencis aperi. Sed ankoraŭ ne amase.
  La germanoj komencis la ofensivon nur la 15-an de junio, transdonante amasojn da tankoj. Kaj kompreneble, ili estis atenditaj de la komenco mem. Forta defendo estis konstruita.
  Vera citadelo.
  Krome, IL-2 preparis bonan surprizon por la germanoj en la formo de malgrandaj akumulaj bomboj.
  Sed ĉi tio ne sufiĉas... La germanoj estis ankoraŭ pli fortaj. Ili amasigis pli kaj pli spertan infanterion, kaj aviadon kaj tankojn.
  Sen okcidenta fronto, la nazioj estas pli fortaj en la aero. En tankoj, ili havas malgrandan avantaĝon en nombro, sed en kvalito pro pezaj veturiloj.
  En artilerio, eĉ iom pli da bareloj de Sovetunio. Sed kompreneble, laŭ kalibroj, la malamiko estas antaŭen.
  Restas nur kalkuli je potenca defendo, kaj la fortikeco de la sovetia popolo.
  
  
  
  NAPOLEONO VENKIS SUB WATERLOO
  Napoleono la Granda atakis Hamilton du horojn pli frue kaj sukcesis venki lin antaŭ ol Blucher alproksimiĝis. Kaj tiam li venkis Blucher.
  Sub ĉi tiuj kondiĉoj, Rusio, gvidata de Aleksandro la Unua, decidis ne kontraŭbatali Napoleonon. La aŭstroj, kiuj ŝajnas esti parencaj al li, ofertis pacon je moderaj kondiĉoj.
  Francio ricevis reen du malgrandajn areojn en Italio loĝataj fare de la francoj, kaj Nederlando en sian kunmetaĵon. De ĝi estis forigita kompenso, kaj la aŭtoritato de Napoleono la Unua estis rekonita.
  Provizora ekvilibro estis establita. Francio estis tro laca de militoj, kaj Napoleono sidis kviete dum kelka tempo. Kvankam iuj reformoj komencis efektivigi. Unu el la plej gravaj estas la oficiala enkonduko de poligamio, kun la rajto havi ĝis kvar partnerojn.
  Kvankam la katolika eklezio rezistis, la aŭtoritato de la papofico multe falis. Kaj la protestantoj montris flekseblecon en tiu ĉi afero.
  Napoleono mem estis preskaŭ ateisto. Li forte apartigis preĝejon de ŝtato. Kiel, sekularaj leĝoj ne koncernas vin.
  Napoleono la Granda, iomete restariginte la potencon de Francio, invadis Alĝerion kaj Maroko. Li komencis aneksi koloniojn en Afriko al siaj havaĵoj. Baldaŭ liaj soldatoj konkeris Libion. Sed Egiptujo estis malhelpita esti prenita fare de Britio, kiu mem havis neniujn vidojn de ĝi.
  Napoleono decidis, ke estas pli bone ne komenci militon surmare, kie li estas multe pli malforta ol la malamiko. Krome, necesas ankaŭ digesti tion, kio estis kaptita en Afriko.
  La francoj decidis translokiĝi al Niĝero, kaj konkeri la terojn en la Okcidento kaj la centron de Afriko.
  Napoleono sukcesis establi bonajn rilatojn kun Rusio, precipe post la veno al potenco de Nikolao la 1-a, kun kiu ili amikiĝis, kaj kun Aŭstrio. Krome, en 1829, Aŭstrio kaj Francio eniris la militon kontraŭ Turkio flanke de Rusio. Kio rezultis esti forta movo entute.
  Turkio estis finfine forpelita el Balkano. Bosnio kaj Hercegovino iĝis parto de Aŭstrio, Rusio ricevis la orientan parton de Rumanio, kaj la okcidenta parto iĝis aŭstra.
  Bulgario kaj Serbio formale akiris sendependecon, sed la bulgaroj iĝis vasaloj de Rusio, kaj la Serboj de Aŭstrio. Francio ricevis sub sia kontrolo la Regnon de Sardio kaj Napolo. Krome, la francoj kaptis Kreton de Grekio kaj parto de la insuloj. Grekio mem sur la kontinento formale akiris sendependecon, sed sub la aŭspicioj de Francio.
  Turkio en Eŭropo restis en posedo de praktika nur Istanbulo.
  Rusio ricevis ankaŭ Transkaŭkazion, kaj Batumon, kaj Karson, kaj Erzurum - preskaŭ ĉiujn landojn loĝatajn de armenoj kaj kurdoj. La nordo de Irako iĝis rusa, kaj la sudo estis aneksita fare de la britoj.
  Turkio estis forigita al la kategorio de negravaj potencoj. Kaj Rusio, male, montriĝis pli forta ol en la reala historio. Napoleono mortis en 1837, lasante Francion granda kaj potenca potenco kun koloniaj havaĵoj en Afriko, Eŭropo, kaj partoj de Azio.
  Post tio, lia filo Napoleon II ekregis. Pli alta, blonda, li heredis grandajn ambiciojn de sia patro. Kaj li provis krei koalicion kontraŭ Britio.
  Aŭstrio konsentis kun tio, kaj Rusio, kiu en tiu tempo estis blokita en la milito en Kaŭkazo, rifuzis fari koalician militon. Tiam en 1846 Aŭstrio kaj Francio ekmilitis kontraŭ Germanio. Ĝi ankoraŭ ne unuiĝis sub Prusio. Jes, kaj la fortoj estis neegalaj. Aŭstrio estas ĉe la pinto de sia potenco kaj ankaŭ Francio... Kaj Prusio ne estas tre forta.
  Kiel rezulto de la milito, ĉiuj germanaj teroj estis kaptitaj kaj disigitaj inter la francoj kaj la aŭstroj. Tiam Napoleono la 2-a rapide aneksis Danion al si. En 1851, Norvegio estis konkerita fare de la francoj.
  Kaj en 1853, Nikolao la 1-a finfine aliĝis al la koalicio. Rusio, Aŭstrio kaj Francio falis sur kio restis de Turkio kaj Britio.
  Surtere, sukceso kontribuis al la koalicio. Surmare, aferoj estis iom pli bonaj por la britoj. Sed la koalicio kaptis la tutan Mezorienton, Egiptujon, Sudanon. Kaj poste Irano. Kaj en 1857 Rusio, Francio kaj Aŭstrio translokiĝis al Hindio. Kaj ili ankaŭ povis kapti ĝin.
  Okazis konkero de Afriko kun antaŭeniĝo al la sudo. Kaj Britio mem estis strangolita de kontinenta blokado. En la sama tempo, tri imperioj konstruis flotojn.
  Ilia avantaĝo en batalpotenco kaj resursoj fariĝis pli kaj pli forta.
  Kaj en 1862, pro la minaco de surteriĝo de Rusio, Francio kaj Aŭstrio en la metropolo mem, la britoj petis pacon. Britio devis konsenti pri serio da humiligaj kondiĉoj kaj rezigni siajn koloniojn.
  Nikolao la Unua mortis en 1864... Aleksandro la 2-a sukcedis lian tronon. Sed ĉi tiu reĝo estis denove malbonŝanca. Jam en aprilo 1866, li estis pafmortigita de la nobelo Karakazov kaj la longe atendita liberigo de la kamparanoj ne okazis.
  Kaj la nova juna caro Aleksandro la Tria estis kontraŭ la liberigo de la kamparanoj. Kaj daŭrigis la konservativan kurson. Tamen Rusio progresis en Azio kaj Ĉinio.
  En Usono, la civita milito daŭris. Precipe post la murdo de Abraham Lincoln. Gravaj malkonsentoj ekestis inter la nordanoj. La milito daŭris pli ol dek jarojn, kaj Usono restis fragmenta. La plilongigo de la milito estis faciligita per la helpo de Napoleon II al la suduloj, kaj la malemo havi fortan Usonon, ĉe la limo kun la franca kolonio de Kanado, kaj vasalo Meksiko. Napoleono la 2-a regis ĝis 1879, kaj lia regado estis sufiĉe longa: kvardek du jarojn kaj glora. La francoj plene okupis Afrikon, nur Aŭstrio prenis iom en ĝi, profitis el Sirio, Palestino, Hindoĉinio, parte Barato, Irano ktp.
  Fortigita en Kanado, Meksiko, komencis penetri en Latin-Amerikon. En Hispanio kaj Portugalio, por-francaj reĝoj komencis regi. Britio iĝis negrava lando.
  Vere, Rusio plifortiĝis, kaj iom Aŭstrio. Sed ĉi tio ne estas timiga.
  Napoleon III, filo de Napoleon II, supreniris la tronon. Li havis jam tridek ok jarojn. Sufiĉe matura imperiestro, li daŭrigis la politikon de sia patro, kondukante militojn en Latin-Ameriko kaj majstrante Aŭstralion kaj la Pacifikon.
  Rusio tiutempe konkeris kaj digestis Ĉinion kaj Hindion, multe da tero. En 1904, la rusoj ankaŭ alteriĝis en Japanio, antaŭe konkerinte Koreion. La milito kun Japanio treniĝis iom kaj moviĝis en partian fazon. Napoleon III konkeris Latin-Amerikon, preskaŭ la tutan Ruĝan Kontinenton. Sed li ne havis tempon por eniri Usonon kaj mortis en 1909.
  Napoleono la Kvara - ĉiuj plej aĝaj filoj estis tradicie nomitaj Napoleonoj, prenis kaj atakis Usonon por kompletigi la firmiĝon de la tero. Usono, dume, estis dividita en tri partojn, kaj restis relative malantaŭen. Kaj multaj francaj armeoj kaptis ilin.
  Rusio daŭre batalis kontraŭ la japanaj partizanoj dum longa tempo, kaj ribeloj konstante eksplodis en Ĉinio.
  En 1913, Aleksandro la 3-a mortis, kaj Nikolao la 2-a supreniris la tronon. La nova reĝo daŭrigis la kurson de sia patro.
  Post la konkero de Usono, Napoleono la Kvara volis pli. Britio, ankoraŭ sen kolonioj, ne estas tre forta. Aŭstrio kaj Rusio, ĉi tiuj estas la du ĉefaj potencoj en la mondo krom Francio.
  Cetere, en ambaŭ imperioj estas absolutaj monarkioj, kaj en cara Rusujo funkcias ankaŭ servuto!
  Napoleono la Kvara pensas pri tio... Sed batali kontraŭ du monstroj samtempe estas neebla tasko. Aŭ tro komplika. Necesas elekti unu el ili kaj bati ilin kune.
  Post la morto de la imperiestro Franz Joseph en 1916, kiu regis dum sesdek ok jaroj - unu el la plej longaj regadoj en la mondo, surtroniĝis lia pranevo Karlo la 1-a. Kaj post tio komenciĝis kolizioj en Aŭstrio. Ne ĉiuj rekonis la novan heredanton, kies nura prapraavo Franz II estis imperiestro.
  Kaj eksplodis pluraj ribeloj kaj puĉoj.
  Francio kaj Rusio sendis soldatojn al Aŭstrio. La komuna bato kaŭzis la rapidan malvenkon de la ĉifona imperio kaj ĝia dividado. Kaj baldaŭ Svedio estis dividita.
  Francio ankaŭ inkludis Hispanion kaj Portugalion.
  Tiel, restas nur du landoj en la mondo: Francio kaj Rusio, kiuj dividis ĉiujn teritoriojn ...
  Nikolao la 2-a kaj Napoleono la 4-a. Tia estas la kombinaĵo. Kaj du monarĥoj staras unu kontraŭ la alia... Sed la milito neniam komenciĝis... Nikolao la 2-a mortis en 1936. Li estis sukcedita fare de Alexei II. Kaj Napoleono la Kvara unu jaron poste mortis en 1937. Li estis sukcedita ne de la plej aĝa filo, kiu ankaŭ mortis, sed de la meza Ludoviko deknaŭa.
  La nova reĝo estis juna kaj Aleksej juna. Kaj en 1941, ili batalis dum kelkaj monatoj de majo ĝis decembro ... Post kio ili faris pacon, en kondiĉoj sen aneksoj kaj kompensoj.
  Ĝi jam estis la lasta milito de du mondaj imperioj. En 1943, la francoj flugis al la luno. Kaj la rusoj en 1945. La spaca ekspansio komenciĝis.
  Kaj du imperioj: rusa kaj franca, Bonaparte kaj Romanov-dinastioj pace kunekzistis.
  Do, ĝenerale, la vivo evoluis sufiĉe trankvile en alia sistemo de la tera universo.
  Ĝis la fino de la dudeka jarcento, la rusoj kaj la francoj sukcesis viziti preskaŭ ĉiujn planedojn de la sunsistemo, kaj disvolvis la spacan industrion.
  Ĝenerale, ne estis epidemioj kaj malsatkatastrofoj sur la Tero. Naskiĝoprocentoj en ambaŭ imperioj estis kontrolitaj, kaj religioj estis limigitaj en amplekso.
  La eklezio estis apartigita de la ŝtato, kaj ateismo kaj nova paganismo iĝis modaj.
  Kaj la militoj tute malaperis, same kiel preskaŭ ne estis grava maltrankvilo.
  
  SE RASPUTIN TRAVIVUS
  Rasputin per iu miraklo, malgraŭ la veneno kaj vundo en la stomako, daŭre pluvivis post la atenco. Sekve de longe planita akompanantaro de caro Nikolao la 2-a, la palaca puĉo ne okazis. La caro sukcese trapasis la plej malfacilan etapon en la historio de Rusio. Kaj fine de aprilo, tuj kiam la vojoj sekiĝis, komenciĝis en la sudo la longe atendita ofensivo.
  La batalefikeco de la cara armeo ne estis subfosita de la stultaj dekretoj de la Provizora Registaro, kaj sub la komando de la elstara komandanto Brusilov, ĝi atingis grandajn sukcesojn. Cetere, en la reala historio, komence estis grandaj sukcesoj, la ofensivo malsukcesis kiel rezulto de sabotado, kaj de la bolŝevikoj kaj aliaj detruaj elementoj, inkluzive de la granda burĝaro kaj ministroj de la Provizora Registaro.
  Kaj do ne estas sabotado, la armeo estas ankoraŭ forta kun la disciplino de la cara generaloj. Kaj la moralo de la aŭstroj kaj precipe de la slavaj unuoj falas.
  Brusilov prenis Lvovon, kaj avancis ĝis la sieĝo de Przemysl.
  Nur serioze malfortigante la fronton en la centro, la germanoj iel haltigis la rusan ofensivon.
  Tamen, rusaj soldatoj ankaŭ strikis en Rumanio. Estis grandaj sukcesoj. Kaj eĉ rekaptis Bukareŝton kaj Transilvanion.
  La germanoj ankaŭ forigis soldatojn de aliaj sektoroj, savante la aŭstrojn. La situacio por Germanio estis plimalbonigita per la eniro de Usono en la militon en aprilo 1917. Kial ne aliĝi al la usonanoj? Videblas, ke Germanio jam navigas kaj estas agrable esti inter la gajnantoj.
  En la aŭtuno, kiam pluvego komencis fali, la ofensivo de la rusaj soldatoj en la centro kontraŭ la faktaj germanaj unuoj finfine komenciĝis.
  Malbona videbleco en malseka neĝo malhelpis la laboron de germanaj maŝinpafistoj kaj artileriistoj. Krome, en la malvarmo, la Fritz ĉiam hurlas pli malbone ol la rusoj, pli alkutimiĝintaj al la severa klimato.
  Do la pli decida kaj kapabla komandanto Kornilov komandis la centran, okcidentan fronton, kiu flankenbalais ne tiom aŭdacan antaŭulon.
  Rusaj soldatoj trarompis la malfortigitajn germanajn defendojn kaj sukcese antaŭeniris, kaptante nombregojn de kaptitoj kaj trofeoj.
  Nur ĉe la rivero Vistulo, malfortiginte siajn trupojn en la okcidento, la germanoj povis ĉesigi la antaŭeniĝon de la rusaj trupoj. La cara armeo liberigis la baltajn ŝtatojn kaj eniris Orientan Prusion.
  La rusoj ankaŭ atingis gravajn sukcesojn en la suda sektoro de la fronto kontraŭ Turkio. Antaŭ la fino de la jaro, ili, kune kun la britoj kaj francoj, preskaŭ tute kaptis Malgrandan Azion, kaj alproksimiĝis al Istanbulo.
  En januaro, Istanbulo falis sub premon ĉefe de rusaj soldatoj, kaj la Otomana Regno kapitulacis.
  La jaro 1918 venis. En Rusio, ili kredis je rapida venko, kaj la lando tenis, malgraŭ ĉiuj militaj malfacilaĵoj. La aliancanoj ankaŭ premis la germanojn iomete en la Okcidento, kaj kredis je ilia sukceso.
  Ameriko transdonis pli kaj pli novajn sekciojn. Aŭstrio-Hungario disfalis kaj ĝia armeo dizertis. Bulgario deklaris militon kontraŭ Germanio kaj Aŭstrio-Hungario, retiriĝante de la unio de la centraj ŝtatoj. Kaj Turkio estis venkita.
  Kompreneble, estiĝis humoroj en Germanio por fini ĉi tiun militon kiel eble plej baldaŭ.
  Sed ankoraŭ iom nedecidita. Kaj kien vi iras? Reen en marto, ne atendinte la varman veteron, Rusio batis la jam rompitan Aŭstrio-Hungarion kaj trarompis la fronton. La germanoj ne povis elteni la atakon kaj fluis. Ili estis disbatitaj kun granda perdo. Budapeŝto falis kaj la Aŭstra imperio kapitulacis.
  Iom poste, puĉo okazis en Germanio, kaj la 9-an de majo 1918 la Germana Imperiestra Regno kapitulacis.
  Tiel finiĝis la unua mondmilito. Tio estis sekvita per intertraktadoj en Versailles, kaj la subskribo de nova pacsistemo.
  La Otomana Regno malaperis de la mapo. Ĝi estis dividita de Rusio, Britio, Francio. La cara imperio ricevis reen Konstantinopolon, kaj Malgrandan Azion kun Armenio. Britio Irako, Palestino, otomanaj havaĵoj en Saud-Arabio, kaj Francio Sirio. Aŭstrio-Hungario ankaŭ malaperis de la mapo de Eŭropo. Rusio ricevis Galicion, Bukovinon, Krakovon kun polaj landoj. Ĉeĥoslovakio iĝis parto de Rusio, retenante iom da aŭtonomio, sed Nikolao la 2-a iĝis la reĝo de Ĉeĥio kaj Slovakio. Krakovo eniris la Reĝlandon de Pollando, kiel Poznano kaj parto de la germanaj teroj. Inkluzive de Danzig. Rusio ankaŭ ricevis la regionon Klaipeda. Signife vastigante proprieton.
  En la Okcidento, Germanio resendis la francajn kaj danajn havaĵojn kaptitajn sub Bismarck. Kaj ŝi ankaŭ estis devigita konsenti pri demilitarigita zono en la Rejna baseno. Germanio ankaŭ estis devigita pagi grandegajn kompensojn al la venkaj landoj. Unue, Rusio kaj Francio kiel la plej trafitaj de la germanoj.
  Aperis ankaŭ Jugoslavio, kiu rekonis sin kiel vasalon de Rusio, sed ne formale iĝis parto de ĝi. Hungario estis tranĉita kaj ankaŭ rekonis sin kiel vasalo de Rusio. Aŭstrio formale restis sendependa, sed pagis kompenson. Rumanio ricevis Transsilvanion.
  Ĉiuj estis pli-malpli kontentaj krom tiuj, kiuj perdis. Turkio kaj Aŭstrio-Hungario malaperis de la mapo de Eŭropo kaj Azio. Kaj Rusio pliigis kaj loĝantaron kaj teritorion. Same kiel Francio, Japanio, Britio kaj nur Usono ricevis nur malgrandan parton de la kompensoj. La havaĵoj de Germanio en la Pacifiko estis dividitaj inter Japanio kaj Britio. En Afriko, plejparte Britio.
  Kelkajn monatojn poste, Rusio aliĝis al la brita flanko en la milito en Afganio. Rapida venko estis gajnita, kaj unuafoje ĝi estis provita en batalo, tanko evoluigita de la filo de Mendeleev. La nova aŭto pruvis esti tre efika kaj kun bonaj veturkarakterizaĵoj.
  Ŝi estis nomita "Aleksey" en honoro de la heredonto de la trono. Kaj ĉi tiu aŭto aspektis tre promesplena.
  Post la konkero kaj dispartigo de Afganio komenciĝis periodo de paco. Kvankam pluraj malgrandaj militoj pasis. Rusio kaj Britio dividis Iranon. Kaj tiam la aliancanoj kompletigis la dispartigo de Saud-Arabio.
  La ekonomio de Rusio spertis rapidan kreskon de proksimume dek procentoj jare, kaj venis en 1929 en la dua loko. Ankaŭ Usono rapide altiĝis, iom malpli ol Francio, kaj eĉ malpli ol Germanio. Kaj Britio estis tute stagna, apenaŭ atingante la antaŭmilitan nivelon.
  Tamen, kiam la Granda Depresio ekis, ĝi iĝis pli malfacila denove kaj ribelo kaj agitado komencis kreski.
  Nikolao la 2-a fortigis sian aŭtoritaton gajnante la Unuan Mondmiliton. La caro reduktis la labortagon al dek kaj duono horoj, kaj sabate kaj antaŭferiaj tagoj al ok horoj. La salajro en Rusio kreskis. Prezoj restis stabilaj, kaj la cara rublo estis la plej forta valuto sur la Tero.
  Krome, la reĝo en 1925 enkondukis senpagan sepjaran edukadon. Kaj en 1929, sep-grada edukado iĝis deviga. Senpaga kuracado ankaŭ fariĝis pli alirebla.
  Kaj akiri superan edukadon senpage fariĝis multe pli facila. Kaj pensioj pligrandiĝis, kaj ili estis pagitaj eĉ al laboristoj kaj dommastrinoj kaj handikapuloj.
  Sed la Granda Depresio denove pliseverigis ĉiujn problemojn. Kaj denove ili rememoris la Dumaon, kiun la caro dissolvis, sed neniam okazis novaj elektoj. Kio kondukis al la reviviĝo de absolutismo.
  La reĝo denove ricevis la rajton eldoni leĝojn, kaj komencis montri rimarkindan agadon. Tamen, ĝi eĉ pliboniĝis sen la Ŝtata Dumao, la Ŝtata Konsilio funkciis, kaj la Civila Kodo de la Rusa Imperio estis adoptita.
  Tamen, la nova burĝaro volis pli da demokratio, kaj almenaŭ la reviviĝon de la Dumao. Dum la depresio, kaj la proletaro kaj la kamparanaro komencis ribeli.
  La tuta vilaĝo, la kulaka klaso fariĝis multe pli forta. Sed la luigantoj daŭre retenis terposedon. Naskiĝoprocentoj restis altaj kaj mortoprocentoj malkreskis, precipe kun plibonigita medicina prizorgo. Tio kaŭzis loĝantarkreskon kaj terfragmentiĝon. Vere, parto de ĉi tiu kresko estis absorbita de la urbo. Dum la depresio, senlaboreco eksplodis.
  Sed la cara registaro, per energiaj rimedoj, povis mildigi la sekvojn de la depresio. En 1931, kiam Japanio invadis Ĉinion kaj provis starigi marionetregistaron en Manĉurio. Tio malobservis antaŭajn interkonsentojn kaj iĝis la kialo de la eniro de Rusio en la militon.
  Antaŭ tiu tempo, la cara armeo havis la plej progresintajn kaj potencajn tankojn en la mondo, la plej bonajn aviadilojn, inkluzive de ses motorbombistoj. Tiel en la cara Rusio aperis la unuaj amasproduktitaj helikopteroj en la mondo, kaj la plej sukcesaj - senrepuŝaj pafiloj.
  Krome, la nivelo de generaloj altiĝis en cara Rusio. Kaj la floton komandis la genia admiralo Kolĉak.
  Dum la unua mondmilito la cara armeo reproduktis hidroplanojn kaj perfektigis ilin. Kaj aktive frakasis japanojn surmare.
  De la komenco mem, la milito iris malfavore por la japanoj. Sub la caro, alia Bajkal-Amur Ĉeflinio estis konstruita kaj la provizado de la rusa armeo estis efektivigita sen problemoj.
  Superante kaj la kvanton kaj kvaliton de la japanaj feldmarŝaloj, Denikin kaj Kornilov, gvidis sukcesan ofensivon. Inter la junaj generaloj elstaris Vasilevskij, kiu iĝis kolonelo en la aĝo de dudek tri jaroj dum la unua mondmilito. Kaj en la aĝo de dudek kvin jaroj li jam estis generalo.
  Kompreneble, estis aliaj komandantoj. Tuĥaĉevskij ankaŭ spertis rapidan karierkreskon. Grimpis ĉe Budyonny. Serio de venkoj kaj de la komenco mem la cara armeo posedis la iniciaton, kreante kaldronojn kaj sieĝante Port Arthur. Tamen la sieĝo ne daŭris longe, dum la sturmo ĉi tiu nepenetrebla citadelo falis en du semajnoj. Kaj en nur kvar monatoj da batalado, Ĉinio kaj la tuta Koreio estis liberigitaj.
  Caro Nikolao la 2-a, utiligante ke Usono estis malfortigita de la Granda Depresio, same kiel Britio ne povis interveni en la milito, ordonis kapti Japanion tute kaj aneksi ĝin al la Rusa Imperio.
  Kolchak tute venkis la samurajon surmare, uzante interalie la plej bonajn hidroplanojn en la mondo. Krome, floto alvenis de la Balta Maro kaj Mediteranea Maro.
  Kaj en marto 1932, la cara armeo alteriĝis en Japanio. Post tri monatoj da obstina batalado, la Lando de la Leviĝanta Suno estis konkerita kaj fariĝis rusa provinco. Ĝi aranĝis referendumon pri aliĝo al Rusio. Kaj Nikolao la 2-a iĝis la japana mikado kaj imperiestro. Rusio ankaŭ konkeris havaĵojn en la Pacifiko.
  Hitler ekpotenciĝis en Germanio en januaro 1933. Kaj kompreneble lia surtroniĝo povus kaŭzi kataklismojn.
  La Fuhrer tuj ĵuris fidelecon al Nikolao la 2-a, kaj deklaris aliancon kun Rusio.
  Hitler proponis, ĉe persona renkontiĝo, dividi la francan kaj britan koloniojn.
  Nikolao la 2-a konsentis. Kaj la kuniĝo de Italio, Germanio kaj Rusio estis finita. Kontraŭ, kompreneble, Britio kaj Francio. En 1937, Germanio aneksis Aŭstrion. En la sama tempo, Nikolao la 2-a, reginte preskaŭ kvardek tri jarojn, mortis. Sur la trono estis lia juna nepo - Aleksandro la kvara. La heredanto Aleksej sukcesis edziĝi, fari sin filo kaj ankaŭ mortis pro nekuracebla malsano. La nepo estis nur sesjara, kaj la frato de la caro Miĥail Romanov fariĝis la reganto kaj reganto. Ne juna, sed ĝenerale sperta reĝo. Cetere, estis li kiu plenumis la ĝeneralan gvidadon por la kapto de Japanio, kaj havis la titolon de grandmarŝalo, kiel generalisimo.
  Reganto Miĥail Romanov daŭrigis la kurson direkte al alianco kun Germanio kaj Italio. Kaj la 15-an de majo 1940, la Tria Regno atakis Francion, Belgion kaj Holandon, same kiel Brition. Rusio ankaŭ atakis la britajn koloniojn. Kaj Italio translokiĝis al Afriko.
  La milito evoluis sufiĉe sukcese. La rusoj kaptis en tri monatoj ĉiujn posedaĵojn de Britio kaj Francio en Azio. Kaj poste alteriĝis en Aŭstralio. Rusio ankaŭ progresis en Afriko.
  La germanoj, post la rapida malvenko de Francio kaj la okupo de Belgio kaj Holando, lanĉis aeratakon kontraŭ Britio. Ĝi ne estis tre sukcesa ĝis la rusa aviado eniris la militon.
  Kaj Britio fariĝis tre malbona. Kaj ili bombardis ĉion, kion ili povis. Aŭstralio estis rapide konkerita de rusaj trupoj. Kaj Afriko estis kaptita pli malrapide, ne tiom pro la rezisto de la britaj kaj francaj trupoj, sed pro la grandaj distancoj kaj manko de vojoj.
  Ili ne havis tempon kapti Brition en 1940, sed en la somero de kvardek-unua okazis alteriĝo kaj, kun la britoj, ĝi estis finfine finita.
  Poste sekvis la milito kun Usono. Roosevelt preterintence ekbatalis, kaj malfrue. Kaj cara Rusio volis reakiri Alaskon.
  Sed ne nur tio... En la vintro de kvardek unu - kvardek du, la caraj trupoj transiris la glacion en la teritorion de Usono kaj deĉenigis batalojn tie.
  Flanke de la rusaj trupoj, supereco en la kvanto kaj kvalito de trupoj.
  La usonanoj perdis. Kaj la germanoj enrompis el Kanado, kaj ankaŭ atingis grandan sukceson. 1942 estis la lasta jaro de sendependa Ameriko. Sub la batoj de Rusio kaj Germanio, Usono eltenis ĝis la 8-a de oktobro, kiam post la falo de Novjorko kaj Vaŝingtono ili kapitulacis.
  Tiel finiĝis la Dua Mondmilito. Pli mallonga ol en reala historio, venka por Rusio kaj la Tria Regno. Dum la milito, la germanoj ankaŭ okupis Hispanion kaj Portugalion, aneksante siajn koloniojn.
  Okazis ŝanĝo en la mondo. Carista Rusio aneksis ĉiujn koloniojn de Britio kaj Francio en Azio kaj Pacifiko, same kiel Aŭstralion. Alasko, la plej granda parto de Kanado kaj Usono iĝis rusaj, kaj Germanio ricevis nur malgrandan parton. Plejparto de Afriko fariĝis rusa. Sed la germanoj transprenis parton de la francaj, belgaj, portugalaj, hispanaj kolonioj.
  La germanoj ankaŭ konkeris kaj Danion kaj Norvegion. Kaj Svedio estis dividita kun Rusio. Francio, Belgio, Nederlando, Hispanio, Portugalio, eniris la specialan union de la ŝtatoj de la stampzono. La nazioj okupis ilin kun soldatoj, kvankam ili retenis formalajn marionetregistarojn. Same en Danio kaj Norvegio kun parto de Svedio.
  Rusio prenis kontrolon de Britio. Ĉar caro Aleksandro la Kvara estis parenca al la anglaj reĝoj, li estis rekonita kiel la monarko de Britio.
  Italio akiris kelkajn havaĵojn en Afriko kaj akiris piedtenejon en Etiopio.
  La cara Rusio estas sendube la plej potenca kaj vasta imperio en la mondo. Sed la Tria Regno estas forta. Kaj estis provizora paŭzo. Necesas digesti novajn akiraĵojn. Reganto Miĥail eĉ faris la senprecedencan paŝon permesi al ruso havi kvar edzinojn.
  Eĉ la sinodo estis devigita konfesi tion por akceli la asimiladon de la periferio.
  Kaj kia bona ideo! Aleksandro la Kvara eĉ edziĝis dufoje en sia junaĝo por doni ekzemplon al siaj regatoj. Do la situacio stabiliĝis.
  Mikaelo mortis en 1947, kaj caro Aleksandro vere transprenis. Kaj ĝis nun, li sukcesis. Sed tero ne sufiĉis por Hitler, kaj la posedita Fuhrer revis pri mondregado.
  Kaj la 20-an de aprilo 1955 komenciĝis granda milito kontraŭ cara Rusio. La Tria Regno kaj Italio, kie la filo de Mussolini Jr. jam regis, atakis la imperion de caro Aleksandro la Kvara.
  La Tria Mondmilito komenciĝis. Argentino, Brazilo, Venezuelo, Meksiko, kaj kelkaj latin-amerikaj landoj ankaŭ eliris flanke de la Tria Regno. Kaj eksplodis la Tria Mondmilito...
  
  
  ERARO DE ROKOSSOVSKII
  Paralela universo, tera mondo. Dum la Granda Patriota Milito, ekzistis nur unu malgranda diferenco kun reala historio. Rokossovsky sukcesis persvadi Stalin por alporti la 2-an Guards Army kontraŭ Paulus, kaj aliajn rezervojn por detrui ilin antaŭ ol Mainstein alproksimiĝis. La argumento, kiu ludis decidan rolon: "Se ni detruos Paŭlon kaj liberigos Stalingradon antaŭ la Novjaro, ĝi estos kolosa politika efiko! Katolikismo Kristnasko estos festita en Stalingrado!".
  Stalin konsentis, ke la politikistoj antaŭ ĉio ordonis la atakon kontraŭ Paulus, dum Mainstein provizore estis retenita. Sed kiel rezulto de tiu spontanea decido, la sekvanta okazis. Ankoraŭ en decembro, relative batalpretaj, kaj fidante je potencaj defensivaj strukturoj, la soldatoj de Paulus faris obstinan reziston, kaj povis teni siajn poziciojn. Kaj la 25-an de decembro Mainstein trarompis koridoron al Stalingrado iom suden.
  Kaj furiozaj bataloj disvolviĝis. Hitler ordonis teni la ponton sur la Volgo je ajna kosto, Stalin ordonis rekapti Stalingradon je ajna kosto. La bataloj ekbolis, kiel dum la ŝtormo de Stalingrado, fare de la germanoj, sed nun estas ĝuste la malo.
  Sovetiaj trupoj ekis antaŭen, kaj la germanoj urĝe kontraŭbatalis.
  Dum tri monatoj kaj duono daŭris la plej obstinaj bataloj. Pli kaj pli da rezervoj eniris la batalon. Finfine, antaŭ la fino de marto, la germanoj estis devigitaj el Stalingrado, devigante ilin retiriĝi al la Dono. Sed la perdoj de la sovetiaj trupoj montriĝis tro altaj kaj sekvis longa funkcia paŭzo en la ofensivo.
  La germanoj ankaŭ fortigis sian armeon kun totala mobilizado, transdonis pezajn tankojn "Tigro" kaj "Pantero", lekis siajn vundojn. Sed la proporcio de perdoj dum la bataloj montriĝis pli favora por la Fritz ol en la reala historio. Ĉar la nazioj ne falis en la kaldronojn kaj batalis en pli favoraj defendaj kondiĉoj por si mem. Kaj tio helpis ilin konservi la frontlinion ĉe pli favoraj linioj por si mem.
  Jes, la aliancanoj agis en Afriko ne tiel decide. La foresto de katastrofo por la germanoj en la oriento kreis necertecon kaj sekciojn en iliaj rangoj. La amerikanoj, timante gravajn perdojn, kondutis pasive, kaj kelkaj el la britoj ne havis sufiĉe da forto.
  Laŭ tio, la nazioj ankoraŭ tenis piedtenejon en Tunizio kaj ne povis zorgi pri Italio.
  Kaj la 6-an de julio komenciĝis nova ofensivo de la nazioj, apud Stalingrado. Ĉi-foje, tamen, la Fritz montriĝis pli ruza, kaj ne kuraĝis ataki, kiel la sovetia komando atendis sur la urbo mem, sed movis siajn kirasajn pinĉilojn suden. Kaj povis trarompi la defendlinion.
  Antaŭen, Mainstein atingis la Volgon, cent kilometrojn sude de Stalingrado, poste turniĝis suden. Ĝi estis aŭdaca kaj neatendita manovro. Krome, en ofensivaj bataloj, la "Tigro" montris sian imponan forton kiel trarompan tankon kun forta protekto de la flankoj kaj postaĵo.
  La sovetia komando malfrue provis reagi per kontraŭatako, laŭ tre fortika zono. Tankobataloj disvolviĝis, kie unuafoje la Pantero montris sian potencon en defendo kaj en embusko. La germanoj lerte paradis la kontraŭatakojn de la sovetiaj trupoj per siaj plej novaj tankoj. Ankaŭ Ferdinando montriĝis ne malbona.
  Sed nombra supereco ankoraŭ estas flanke de Sovetunio. La germanoj ne povis antaŭeniri malproksimen kaj estis devigitaj ĉesi. La situacio sur la Volgo ŝajnis frostiĝi. Sed en Ĉeĉenio eksplodis kontraŭsovetia ribelo. Kaj la urbo Grozno estis prenita kiel rezulto de duobla bato, kun la falo de la Terek Pordegoj de Kaŭkazo. La situacio ege pligraviĝis. Melagro ekmoviĝis. Unu el la otomanaj generaloj montriĝis por germana agento. Li simple ordonis al siaj trupoj arbitre ataki la sovetiajn soldatojn, tiel metante la gvidadon antaŭ la fakto de esti tirita en la militon. Churchill kaj Roosevelt restis silentaj, kaj tridek turkaj sekcioj, nombrante proksimume milionon da soldatoj, iris sur la ofensivon.
  Ĉi tiu perfida bato al la dorso, kaj samtempe premante la provizo-arterion laŭ la Volgo, signife pligravigis la situacion.
  Mainstein, repuŝinte la provojn de la sovetiaj trupoj puŝi lin for de la Volgo, provis disvolvi la ofensivon. Tiam la sovetia komando ĵetis partojn de la Stepa Fronto en batalon. La germanoj estis haltigitaj, okdek sovetiaj divizioj kontraŭ kvindek germanaj. Sed ili povis nur bremsi sian antaŭeniĝon, sed ne sukcesis venki la malamikon. Dum en Kaŭkazo la situacio plimalboniĝis. La turkoj ĉirkaŭis Erevanon kaj preskaŭ tute kaptis Batumon. Ekzistas tre malmultaj sovetiaj rezervoj en Transkaŭkazio, post la kapto de Grozno, dek kvin germanaj sekcioj daŭre moviĝis en suda direkto, alproksimiĝante kaj ĉirkaŭante Tbilison.
  Subite, Stalino ordonis ofensivon en la centro, la trian Rzhev-Sychov-operacion. Sed la germanoj estis pretaj por tio, kaj ne sufiĉe da fortoj estis asignitaj por efektivigi tian decidan ofensivon. La situacio estis plimalbonigita per la eniro de Japanio en la militon. Vere, la samurajo ne atakis Sovetujon mem, sed lanĉis ofensivon kontraŭ Mongolio. Sed la sovetia komando, en respondo, kompreneble, translokigis trupojn kaj eniris en batalon kun la japanoj. La sescentmila pugno de la japana armeo celis la baton, kaj dudek kvin pliaj sekcioj devis esti urĝe transdonitaj al la Malproksima Oriento, malfortigante siajn fortojn kontraŭbatalante la Fritz.
  Koncerne malbonon, sed la aliancanoj aliĝis al atenda taktiko, eĉ reduktis la intensecon de la bombado de la eŭropa kontinento kaj germanaj urboj. Kaj la ponto en Tunizio ankoraŭ ne estis atakita. Ĝenerale, la aliancanoj ne hastis eltiri la kaŝtanojn el la fajro. Kaj praktike sabotis la militon. Kaj la germanoj kaj iliaj satelitoj iom post iom venkis en Kaŭkazo.
  Tiam Stalin decidis agi kiel Solon kaj proponis al Hitler paŭzon. Cetere, la kondiĉoj estas tre favoraj al la germanoj. Ĉiuj militkaptitoj ricevas al ili senpage, dum la rusoj estas prenitaj reen por granda elaĉetomono. Krome, Sovetunio entreprenis liveri petrolon kaj naftoproduktojn, same kiel kelkajn kategoriojn da krudmaterialoj, al la Tria Regno dum la daŭro de la armistico senpage.
  Hitler poraskinuv cerboj decidis akcepti la proponon de Stalin. La paŭzo estis por jaro kun la ebleco de plilongigo. La 1-an de septembro 1943, la milito en la oriento ĉesis. Kaj la batalado rekomencis kun renovigita vigleco. Nur ĉi-foje en Okcidento. Unue, ĉe la maro. Tunizio iĝis flampunkto kaj saltotabulo por la nazia invado.
  La 25-an de novembro 1943, la superaj fortoj de la germanoj sub la komando de Mainstein komencis sturmi Ĝibraltaron. Franco ricevis ultimaton por tralasi la naziojn, aŭ alie li estis minacita kun renverso. Dum tri tagoj kaj tri noktoj okazis furioza atako. En ĝi, la germanoj unue uzis novaĵon: Sturmtigr armitan per jetbombo. Tiu maŝino simple disŝiris la britajn poziciojn, kaj ekstermis la malamikon eksponente.
  Ĝibraltaro estas la ŝlosilo por kontrolo de Mediteraneo kaj ambaŭ flankoj komprenis tion. Ve, la germanoj havis pli da ŝancoj koncentri siajn fortojn. Kaj la fortikaĵo falis.
  Batalado ankaŭ intensiĝis surmare. La produktado de submarŝipoj en la Tria Regno superis kvardek ekzemplerojn je monato kaj daŭre pliiĝis. Perdo de aliancanoj en la markreskoj. Kaj en Afriko, vera milito disvolviĝis. La germanaj "Panteroj" kaj "Tigroj" pruvis sian superecon super la malamiko. La germana ofensivo, kiel parto de grupiĝo de tridek sekcioj, komenciĝis kun invado de Maroko, kaj dudek kvin sekcioj, kun atako sur Alĝerio ...
  Novjaro 1944 trovis ĉiujn, kiam la batalo disvolviĝis ĝis sia plena ...
  Fine de januaro 1944, granda poŝo da usonaj kaj britaj soldatoj formiĝis en Alĝero. Kaj ĉi tiuj fortoj simple kapitulacis post relative malmulte da rezisto. Tiam, la germanoj, kune kun la italoj, invadis Libion. Novaj afrikaj svingoj amasiĝis. La grupo de Rommel moviĝis direkte al Egiptujo, kaj tiu de Mainstein direkte al la Niĝeria buklo.
  La germanoj estis armitaj per la "Panther" -2 kun pli potenca kiraso kaj pafilo, same kiel motoro de 900 ĉevalfortoj. Kaj la usonanoj komencis ricevi la tankon Sherman M 4. Stalino siavice rearmis siajn tankojn T-34-85 kaj IS-2. Alia germana tanko "Tigro" - 2 montriĝis morale malnoviĝinta ekde la momento, kiam ĝi estis metita en amasproduktadon. Havante egalan armilaron kun la "Pantero" -2 kaj estante dudek unu tunoj pli peza, la germana mastodoto "Tigro" -2, nur iomete superis sian pli junan ekvivalenton en kiraso, signife malsupera kaj en veturado kaj teknika fidindeco.
  Sed la plej nova ĉasaviadilo ME-262 havis neniun egalan, nek en armilaro, nek en rapideco. Do lia kvalita supereco laŭsupoze kompensis la kvantan avantaĝon de la aliancanoj. Ĝenerale, granda nombro da aviadiloj de la trupoj de la okcidenta koalicio ne povis doni decidan avantaĝon sur la batalkampo. La germanaj asoj estis superaj en kapablo al siaj okcidentaj ekvivalentoj, kaj tio influis la statistikon de aerbataloj. Kaj la kontraŭaviadila artilerio de la nazioj estas supre. Krome, la aliancanoj estis lasitaj malsupren per la nedecidemo de sia komando, kiu alportis fortojn en batalon en partoj, pro kio ili suferspertis multajn perdojn. Kaj estis maloportune deplojiĝi en Afriko.
  Rommel meze de marto kaptis Libion kaj iris al El Aman. Ĉi tie la britoj havis potencan defensivan remparon. Kaj Montgomery komandis tre efike, precipe kiam li ricevis plifortikigojn. Sed la germanoj ne tiom pardonas. Tirante supren kroman municion kaj fuelon ĉe la fino de aprilo, la germanoj entreprenis trafikcirklan manovron tra la dezerto kaj atingis la fontojn de Nilo, preterirante la britajn defendojn. En majo, Aleksandrio falis kaj la germanoj atingis la Suez-kanalon. Turkio ankaŭ invadis Sirion kaj Palestinon.
  Junio fariĝis turnopunkto en la batalo por la Proksima Oriento. Ĝi inkludis pli ol sepdek germanajn sekciojn kaj dudek turkojn. La britoj kaj amerikanoj estis venkitaj. Kaj en julio, Saud-Arabio ankaŭ venis sub la kontrolon de la Tria Regno, kaj la faŝismaj trupoj eniris Iranon, kien ili moviĝis, renkontante nur fokusan reziston de la britaj trupoj. En aŭgusto, la germanoj, post preskaŭ marŝado pli ol mil kilometrojn, eniris Hindion. En septembro, preskaŭ la tuta Hindio estis okupita. La loka loĝantaro renkontis la Germanan Armeon kiel liberigantoj. Kaj Japanio finfine akiris landlimon kun sia tre forta aliancano.
  La 1-a de oktobro alvenis. La jaro de la paŭzo deklarita kun Sovetunio. La germanoj kuniĝis kun la japanoj, kaptis terojn de Maroko ĝis Birmo, inkluzive de Hindio, atingis la ekvatoron, prenante la plej grandan parton de Afriko por si. Tiel, la Tria Regno disetendiĝis, sed aliflanke disigis siajn soldatojn tra la kontinentoj.
  Dum tiu tempo, Stalin prepariĝis kaj formis proksimume tricent sekciojn, inkluzive de tanksekcioj. Kaj la totala grandeco de la sovetia armeo estis alportita al dek unu milionoj el kiuj ok povus esti uzitaj sur la sovetia germana fronto. Sed la Germana Armeo ankaŭ fortiĝis, kvankam ĝi akre serĉis eksterlandajn dividojn en sia konsisto. Krome, la potenco de jetaviadiloj kreskis. La ME-262 jam estis produktita en miloj da tridek ĝis kvardek aviadiloj tage, kaj estis sendube la plej bona batalanto de la Dua Mondmilito. Ĝiaj du motoroj akcelis al rapido de 900 kilometroj hore, kaj kvar 30-mm-pafiloj kaj plus raketoj igis la aŭton tre serioza kontraŭulo por ajna aviadilo.
  La "Panther"-2 pruvis esti nekomparebla per la entutaj trajtoj de tanko, signife supera en armilaro kaj kiraso al la "Shermans" M 4 kaj T-34-85. Vere, kun pezo de 47 tunoj, sed la motoro de 900 ĉevalfortoj pli ol kompensis ĉi tion. Plie, la Panther-2 rilate al kiras-penetra kaj alfronta kiraso estis pli bona ol la IS-2, sen mencii veturadon.
  Ĉi tio kompreneble maltrankviligis Stalin. Sed la Tria Regno estas ankoraŭ en sia infanaĝo.
  Novaj eksterlandaj kaj koloniaj dividoj kreiĝas. Al la alproksimiĝo al la disvolviĝo de tankoj de la E-serio, kun eĉ pli potencaj motoroj, pli dika kiraso kaj pli fortaj armiloj. Kaj kreu novajn modelojn de aviadiloj. La nazioj jam havas la bombaviadilon Arado en seria produktado, kaj la NE-162 aperis. Kaj la avantaĝo de la Wehrmacht pliiĝos.
  Tial Stalino havis ion por pripensi: akcepti aŭ ne akcepti la proponon de Hitler plilongigi la paŭzon ankoraŭ jaron. Unuflanke, mi ne volis denove ĵeti mian popolon en la abismon de milito. Aliflanke, estas klare, ke ĝi estos eĉ pli malbona - la tempo funkcias kontraŭ Sovetunio.
  Stalino tamen etendis la paŭzon. Li decidis, ke la saĝuloj ne batalu.
  Sed la Fuhrer neatendite en decembro 1944 alteriĝis en Britio. Neniu atendis, ke la nazioj aperos vintre. Kaj la britoj povis esti surprizitaj. Surprizo, bona organizo, tre efikaj malgrandaj memveturaj pafiloj E-10, ĉio ĉi ludis en la manojn de la Fritz.
  Kaj laŭvorte post unu semajno Britio estis kaptita! Ĉi tio ĝenerale estas kolosa atingo de la Germana Armeo!
  Londono falis! Kaj la Fuhrer imagis sin nevenkebla! Jam en marto, Islando estis kaptita.
  Post tio, la nazioj proponis al Ameriko - oni diras, kion vi volas: batali plu aŭ ĉu vi ankoraŭ dividos la influsferojn? Post la morto de Roosevelt, pragmata alproksimiĝo regis en Usono - paco estis ofertita al la germanoj. La Fuhrer tamen prezentis kelkajn kruelajn kondiĉojn - inkluzive de la pago de kompenso kaj kompenso por la bombado de germanaj grandurboj.
  La usonanoj iom hezitis, sed post alia, brutala malvenko surmare, ili repaciĝis. Kaj ili akceptis la kondiĉojn de Hitler.
  La Fuhrer faris mallongan paŭzon en la milito... Digesti la konkeritajn kaj plifortigi sian pozicion en Eŭropo, Afriko kaj Azio.
  Sed la 1-an de majo 1947, la nazioj, ŝparinte siajn fortojn kaj palizinte sur la ĉeftanko E-75 - la plej masiva en la Germana Armeo - invadis Sovetujon.
  Pli precize, ili daŭrigis la ofensivon tie. Kaj deplojis multajn novajn tankojn.
  La E-75 iĝis la ĉefa, ĉar Hitler tre ŝatis grandajn aŭtojn. Kvankam la mastodonto montriĝis ne tute sukcesa: pli ol naŭdek tunoj, kun motoro de nur 900 ĉevalforto - tio estas, la tanko montriĝis ne tro rapida kaj ofte paneis. La potenca 128 mm kanono havis pli malgrandan provizon de konkoj kaj pli malrapidan pafadon ol la 88 mm.
  La turo havis bonan protekton - 252 mm frunto, 160 mm flankoj angula, sed la kareno estis pli malbona - 160 mm frunto, kvankam je kliniĝo de 45 gradoj, nur 120 mm flanko, kaj sufiĉe alta.
  Ĝenerale, la E-75 estis sufiĉe kreskinta "Reĝo Tigro", kun certaj problemoj pro tio. En justeco, oni devas rimarki, ke la motoro kaj transdono estis lokitaj kune, kio kompaktigis la aranĝon de la tanko. Krome, eblis plifortigi la protekton de la kareno per ŝildoj sur la kampo.
  Do la E-75 estis bone protektita, potence armita, sed tro peza, ne tre movebla, kaj ofte paneis.
  La E-50 estis, kompreneble, pli malgranda, pli malpeza, kun muldita motoro, kaj evoluintaj rapidecoj de pli ol sesdek kilometroj je horo. Kaj li havis pafilon en 88 mm kaj 100EL barellongo. Kaj ŝi faris 12 pafojn por minuto. La fronta kiraso de la E-50-kareno estas preskaŭ la sama kiel tiu de la E-75, la protekto de la flankoj kaj la gvattureto estas pli malbona. Sed en la praktiko, la E-50, ĉiukaze, kun sia movebleco, malpli pezo kaj pli granda fidindeco, estas pli efika ol la E-75.
  Sed Hitler ordonis plipezigi pli amasmaŝinon. Ĝenerale, la Fuhrer malpermesis la produktadon de tankoj pli malpezaj ol kvindek tunoj. Por protekti arjan sangon. Nur malmulto de sciigo E-10 kaj E-5 estis produktita.
  Tiel estis la E-100-tanko. Kaj pluraj el ĝiaj modifoj, inkluzive de tiuj kun bombolanĉilo.
  La Fuhrer ĝenerale amis ĉion granda. TA-400-jetmodifo iĝis la plej masiva bombaviadilo. Jes, ĝi estas terura potenco.
  Yu-488 apenaŭ membrigis servon, estis konsiderita malnoviĝinta, kaj estis anstataŭigita per jetekvivalento. La germanoj havis senvostajn bombaviadilojn B-2 kaj B-18. Ankaŭ tre efikaj maŝinoj kapablaj bombardi Usonon el Eŭropo.
  Kaj kio simple ne estis en la aero. Aperis eĉ diskotekoj, kiuj, pro la fluanta laminara jeto, estas nevundeblaj de malgrandaj brakoj.
  Mallonge, la fortoj estas neegalaj. Kaj Hitler atendas facile fini Sovetujon.
  Sed ĝi ne estis tie. Vere, en Kaŭkazo, la nazioj antaŭeniris kune kun la turkoj. Ili kaptis Bakuon, Erevanon, kaj ĉiujn naftoputojn. Kaj de la oriento, kaptante Primorye, kaj sieĝante Vladivostok, Japanio avancis.
  Sed kvar knabinoj: Nataŝa, Zoja, Aŭgustina kaj Svetlana spitis la naziojn kaj, kiam komenciĝis la granda ofensivo kontraŭ Moskvo, ili eniris la batalon.
  Nataŝka pafis eksplodon kaj ĵetis mortigan obuson per la nuda piedo. Ŝi ĵetis la faŝistojn kaj pepis:
  - Gloro al Soveta Rusujo!
  Zoya ankaŭ prenis kaj falĉis la linion de Fritz. Kaj kun nudaj piedfingroj ŝi ĵetis la donacojn de la morto. Mortigis multajn faŝistojn.
  Kaj ŝi kantis:
  - Por novaj atingoj!
  Venonta Augustine en movado. Disbatis la malamikojn. Disigis ilin per potencaj pugnobatoj en malsamaj direktoj. Kaj ankaŭ kun nuda piedo lanĉos donacon de detruo.
  Kaj kantu:
  - Ni frakasos la atakon de la malbona hordo!
  Kaj jen la atako Svetlana. Ŝi fortranĉis multajn naziojn. Kaj post tio, ŝiaj nudaj piedfingroj denove lanĉis murdan donacon.
  Kaj la militisto siblis:
  - Mi estas superĉampiono!
  La kvar inaj militistoj vere laboris por la tuta dividado. Sed unu dividado, kaj eĉ kvar estas tro malmultaj, kontraŭ la tuta Germana Armeo. Precipe kun pli fortaj kaj pli progresintaj armiloj.
  Do ĝis la fino de aŭgusto, la nazioj tamen ĉirkaŭis Moskvon. Kaj ĉi tio estas tre malĝoja. Kaj ĝis la fino de decembro 1947, la ĉefurbo de Sovetunio falis. Kaj la sekva etapo de la milito finiĝis.
  Post tio ĝi ne estis tia, kia ĝi antaŭe estis... Dum 1948, la naziaj trupoj tute kaptis, kune kun la japanoj, la tutan teritorion de Sovetunio. Kaj ĝi eĉ plimalboniĝis...
  Dum kelka tempo, la nazioj faris militon kun la partizanoj kaj kaptis Stalin, kiu obstine ne volis toleri ĝin. Post tio, ke en aprilo 1951 la gvidanto de Sovetunio estis tamen detruita, la gerilmilito komencis malkreski.
  La germanoj formis sian marioneton rusan registaron, kaj kontraŭbatalis la partizanojn kun lokaj fortoj. Kaj ili sukcesis sukcesi... Usono ĝis nun restis eksterlande, kaj akiris nukleajn armilojn.
  Hitler tro longe prokrastis sian marŝon al Ameriko. Kaj Usono povis establi amasproduktadon de atomaj kaj poste hidrogenaj bomboj. Kaj tiam ili kreis, kvankam pli malfrue ol la germanoj, balistikajn misilojn.
  Neniu flanko decidis iri al milito. Estis divido de influkampoj. Kaj Usono kaj Germanio, kaj Japanio kaptis multon kaj tial digestas havaĵojn por la momento.
  Hitler kraŝis la 20-an de aprilo 1957, ĝuste dum sia sesdek ok naskiĝtago. Post li, reganto Schellenberg sukcesis al potenco, anstataŭigante la eliminitan Himmler. Kaj Goering mortis pro drogmanio.
  Schellenberg efektivigis partan liberaligon en la okupitaj teritorioj. Kaj enkondukis pli da memregado en la kolonioj. Cenzuro ankaŭ fariĝis pli milda. Estis aliaj krom la Nazia Partio.
  Schellenberg komencis mildigi la rasisman teorion. Iom post iom evoluanta sur la reloj de kapitalismo kaj samtempe laŭplane, la ekonomio de la Tria Regno altigis la vivnivelon.
  La gerilaj trupoj estis falantaj. Homoj alkutimiĝis al la disciplino kaj la nova ordo. En 1961 okazis la unua flugo al la luno. Kaj en 1976 al Marso.
  Iel, la problemoj de malsato estis solvitaj kaj la naskoprocento estis reguligita.
  Post Schellenberg, Kleiman regis. Li ankaŭ daŭre liberaligis.
  La Tria Regno iĝis plurpartia demokrata imperio. Sed estis neeble apartiĝi de li.
  Japanio ankaŭ spertis demokratiiĝon. Kaj Ameriko longe estas demokratio.
  Ĉi tie en la Tria Regno, post Kleiman, nova prezidanto estis elektita. Kaj ili fariĝis - Nataŝa Rostova. Kio estas vere mojosa!
  Kaj venis la epoko de demokratiigo kaj egaleco.
  La militisto eĉ kantis;
  Nia popolo ne eltenos suferon,
  Lasu la pafilojn - brui la infera voĉo de milito!
  Ni staros: kun la espero de ekkrio,
  Ŝultro al ŝultro: kolektitaj, maljunaj kaj junaj!
  
  Levante bajonetojn en kaloj,
  La severa rigardo de la batalantoj - nur uloj!
  La tero pro malĝojo fariĝis tute grizhara,
  Knabinoj plektas timeme tiras!
  
  Ni estas la infanoj de la glora, sovetia popolo,
  Ni ne povas esti rompitaj, nek ŝtalo nek fajro!
  Ni batalu per ĉiuj fortoj por libereco!
  Aro de faŝismo - mi kredas, ke ni rompos ĝin!
  
  Ili ne estu prenitaj en servo - amare pro ĝeno,
  Sed la pioniro sin kolektis en batalon!
  La kravato brulas - ĉiuj okuloj estas malfermitaj en ĝi,
  Sur la gloraj bolŝevikaj paŝoj!
  
  Amaso da soldatoj fuĝis al la atako kun furiozo,
  La faŝistoj silentas, la bruego de la kanonoj deŝiras!
  De la dispremita ruĝa potenco de metalo,
  La rompita flago kun la svastiko mallevis!
  
  Kie niaj kuirilaroj sciis precize
  Kaj kial? aŭdaca knabo,
  Kvankam la neĝo estas terpecoj, ĝi doloras, ili turmentis malbonon,
  Nudpiede en la nokto, li promenis en sako!
  
  Kiam vi estas malgranda, estas pli facile esplori, pli facile,
  En ajna fendeto, vi povas meti vian nazon!
  Vi ĵuris en la malvarmo, en la arbareto,
  Sed iu ridis: la ulo ne estas sufiĉe matura!
  
  Ankaŭ la knabinoj ne konis malkuraĝon,
  Ili batalis ne pli malbone, bravaj knaboj!
  En ferio, ni dancis duope,
  Ili babilis ŝpareme - estas domaĝe malŝpari vortojn!
  
  Kruela Hitler - servisto de Satano,
  Homoj sen konto, la bastardo ruinigita!
  Sed la liberiganto disbatos la hordon,
  Ja ne estas limo al la fortaj konsilioj!
  
  La Komunista Partio amis kaj kreskigis,
  Ni pioniroj kuraĝas por tio!
  Por ne elteni la Fritz-sinjoron,
  Por ke vi ne surmetu la jugon!
  
  Ni estis instruitaj kredi sankte en sonĝo,
  Kaj ne bedaŭru klopodojn por la lando!
  Kion ni eltenis, simple ne povas esti mezurita,
  Karaj, filoj de la sovetia armeo!
  
  Neniu el ni raportis al aĝo,
  Partu vin mem - ne respektu aliajn!
  Morti estas timiga, sed mi ne timis
  Rus' estas nevenkebla - la armeo de konsilioj!
  
  Kaj feliĉa mondo venos sur la Teron,
  Ne estos doloro, nek larmoj, nek malĝojoj, nek bezono!
  Standardo super la tuta planedo de komunismo,
  Tiuj, kiuj falis, reviviĝos en la regno de beleco!
  
  
  Disŝiru la Fuhrer-on
  La Fuhrer deviis iomete de la reala rakonto, ordonante al Rommel, post la kapitulaco de la Tolbuk-garnizono, avanci sen paŭzo sur la britojn. Tiel, malhelpante ilin ekloĝi sur la defensiva kaj okupi antaŭpreparitajn liniojn.
  Daŭrigante la ofensivon, Rommel povis, malgraŭ signife malpli forto, venki la britojn, kaj la koloniaj trupoj kapitulacis preskaŭ sen batalo.
  Kiel rezulto, la britoj perdis Egiptujon kaj kontrolon de la Suez-kanalo. Sed eĉ ĉi tio ne estis la fino de la problemoj por la kontraŭ-hitlera koalicio.
  La Fuhrer ne turnis la Kvaran Panzer-Armeon suden, kaj krome, li konfidis la atakon kontraŭ Stalingrado al la heroo de Krimeo, Majŝtejno. Kiel rezulto, la germanoj povis kapti la grandurbon sur la Volgo preskaŭ tuj, kaj la sovetiaj soldatoj ne havis tempon por akiri piedtenejon tie.
  Konstruante sur la sukceso de la soldatoj de Mainstein, ili avancis laŭ la Volgo kaj atingis la Kaspian Maron. Kaj tiam Turkio eniris la militon, farante fortan baton kun milion-forta armeo. Japanio ankaŭ gajnis la Batalon de Midvej antaŭ tio, kaj kaptis la havajan insularon.
  Kaj tiel la samurajo malfermis duan fronton en la Malproksima Oriento. Ili avancis en grandaj masoj de infanterio. Kaj ili povis fortranĉi Vladivostokon kaj preni Ĥabarovskon, kaj ankaŭ kapti la plej grandan parton de Mongolio.
  Kiel rezulto, Sovetunio ne trovis la forton por vintra kontraŭofensivo. Kaj la germanoj, kaj la turkoj, kaj aliaj satelitoj de la Tria Reich, kaptis preskaŭ la tutan Kaŭkazon dum la vintro, kaj petrolon en Bakuo.
  Sovetrusio trovis sin en pozicio de strategia premo. Stalino eĉ konsentis pri aparta paco kun Germanio en ajnaj kondiĉoj.
  La Fuhrer ricevis informojn pri inteligenteco, ke en Usono oni laboras por krei atombombon. Kaj maltrankvila pri tio, li konsentis pri aparta paco kun Sovetunio. Sed kompreneble, prenante ĉion jam konkeritan, same kiel Leningradon, kaj la tutan Karelio, ĝis kaj inkluzive de Arĥangelsko. Granda omaĝo estis farita al Soveta Rusio. Japanio okupis la marbordon, kaj parton de aliaj landoj en la Malproksima Oriento.
  Stalino, konsciante la senesperecon de milito sur du frontoj, kaj ankaŭ timante novajn germanajn tankojn - la Pantero kaj la Tigro, akceptis ege malfacilajn packondiĉojn, sed konservis Moskvon kaj lian personan potencon.
  Kaj la Fritz daŭrigis sian ofensivon en Afriko kaj moviĝis al Hindio. Komence, ili planis preni ĉiujn koloniojn el Britio, kaj poste kapti la patrujon.
  La britoj ne povis teni en Afriko. La nazioj okupis, kun ekstreme malforta rezisto, la tutan nigran kontinenton, same kiel Hindion, unuiĝante kun la japanoj.
  La surteriĝo en Britio okazis en junio 1944, tiam la germanoj evoluigis reagaviadilojn, kaj, pro sia kvalita supereco, tute kaptis superecon en la maro kaj en la aero.
  Ameriko, ankaŭ, perdis al la japanoj ĝis nun, ĉar ili venkis la jankian floton en partoj. Kaj ĉi tio ebligis kompensi la pli malgrandan ekonomian potencialon.
  Britio en la patrujo estis rapide venkita. Kaj post tio, nova por-germana reĝo estis instalita tie, kaj registaro gvidita fare de Mosley. La plej multaj el la ŝipoj de la angla floto iris sub la Trian Reich. En aŭgusto, la germanoj konkeris Irlandon, kaj en septembro, Operacio Ikaro okazis, kun la kapto de Islando.
  Tiel, la Tria Regno certigis sin kontraŭ la bombado de Usono.
  Sed tio ne sufiĉis por la Fuhrer, kaj la Fritz komencis ataki Amerikon.
  Parto de la trupoj estis transdonita al Argentino kaj Brazilo. Kaj parto moviĝis tra Gronlando kaj Kanado.
  Kompreneble, kune kun la japanoj, la germanoj ankaŭ kaptis Aŭstralion.
  En 1945, la nazioj povis kapti signifajn teritoriojn en la Okcidenta Hemisfero. Ameriko estis alfrontita kun la novaj germanaj E-seriotankoj, kiuj estis multe pli bonaj ol la Shermans kaj eĉ la Pershings. La E-75 de Hitler montriĝis praktike nepenetrebla de ajna angulo de amerikaj pafiloj, kaj rapide iĝis la ĉefa germana tanko. En marto 1946, Usono kapitulacis.
  Kaj okazis provizora milita paŭzo. Stalino sidis kviete, kaj ne skuis la boaton.
  Hitler ripozis dum kvin jaroj kaj digestis havaĵojn. Kaj tiam, tamen, li prenis kaj atakis Japanion ĝuste la 20-an de aprilo 1951. Ŝi havis tro da havaĵoj.
  La milito daŭris ok monatojn kaj finiĝis kun la kapto de Japanio kaj ĉiuj ĝiaj kolonioj.
  Post tio, la Fuhrer faris plurajn pliajn operaciojn en Latin-Ameriko kaj konkeris Hispanion kaj Portugalion, kaj aliajn neŭtralajn landojn.
  Turkio ankaŭ estis konkerita.
  Montriĝis, ke la imperio de la Tria Regno estis preskaŭ universala. Sed ekzistis ankoraŭ senvestigita Sovetunio.
  Stalin mortis en marto 1953, kaj tiam ankaŭ Beria estis pafita. Nikita Ĥruŝĉov kaptis potencon. Kiu aranĝis la 20-an kongreson kun malkovro de la personeckulto de Stalin, kaj eĉ hontige perdis la militon.
  Kaj Hitler decidis:
  - Kaptu la lastan sendependan potencon en la mondo.
  Kaj tiel, la 1-an de majo 1956, komenciĝis la granda ofensivo de la grandega, tutmonda armeo de la Tria Reich kontraŭ Sovetunio. Denove milito kaj granda sango.
  Hitler havis sesdek sep jarojn sufiĉe lastatempe, sed la kanibalo ne volis trankviliĝi.
  La limo pasis tre proksime al Moskvo - nur ducent dudek kilometrojn laŭ la plej mallonga distanco. Jam Rĵev estis germana urbo. Do la Fritz atendis, ke eĉ antaŭ la somero ili prenos la ĉefurbon de Sovetunio, kaj finfine kompletigos la firmiĝon de la imperio sur planeda skalo.
  Sed la kvar knabinoj, gviditaj de Nataŝa, eniris ilian vojon.
  Belaj, nudpiedaj knabinoj en bikinoj defendis la sovetian urbon Kalinin kaj la 4-an de majo 1956, germanaj trupoj trarompis ĝin, lanĉis atakon.
  Antaŭe estis germanaj, piramidecaj tankoj de la AG-serio. Ili estis potencaj kaj tute nevundeblaj al sovetiaj pafiloj, kiam pafitaj de ĉiuj anguloj.
  Sed la nazioj ne estis bonŝancaj en ĉi tiu kazo: ĉar kontraŭ ili kvar knabinoj - tre fortaj sorĉistinoj. Kaj ĉi tiuj militistoj sciis batali kontraŭ la malamiko.
  Nataŝa ĵetis obuson per la nuda piedo. Ŝi trafis la raŭpon de germana, piramideca tanko. Kiel rezulto, la aŭto deturniĝis maldekstren kaj ramis sian najbaron.
  Kaj ambaŭ tankoj tuj eksplodis.
  Kaj Nataŝa pepis:
  - Jen mia strategio!
  Zoya, ŝia partnero, ankaŭ lanĉis obuson kun ŝiaj nudaj piedfingroj. Kaj ŝi trafis la raŭpojn de la piramida nazia mastodoto. Tiu malvenko turnis sin kaj ramis lian najbaron. Kaj denove du tankoj eksplodas.
  Zoya krias:
  - Gloro al USSR!
  Plia fajro kondukas Augustine. Ŝi ankaŭ ĵetis nudan piedon, ion tre mortigan. Kaj batis germanan aŭton en la raŭpo. Kaj kiel rezulto, la naziaj tankoj denove koliziis.
  Kaj la ruĝhara diablo kantis:
  Ni ne estos sklavoj
  Ni ĵetu nudajn piedojn!
  Kaj tiam Svetlana atakis la malamikon. Jes, tiel preciza kaj preciza. Kaj ankaŭ kun la helpo de nudaj piedfingroj. Kaj la faŝismaj aŭtoj koliziis. Kaj kiel ili eksplodas.
  Kaj Svetlana kantos:
  - Gloro al mia Patrujo!
  Knabinoj batalas kuraĝe!
  Nataŝa denove ĵetas obuson per la nuda piedo kaj kunpuŝas du germanajn tankojn, ekkriante:
  - Gloro al Stalino!
  Zoya ankaŭ ĵetas ion mortigan per siaj nudaj piedfingroj, kaj ekkrias ĉe la pinto de siaj pulmoj:
  - Por sankta Rus'!
  Augustina donis obuson kun sia nuda kalkano, puŝis la naziajn mastodontojn kaj knaris:
  - Por novaj landlimoj!
  Svetlana, en sovaĝa frenezo, ĵetis la donacon de morto per la nudaj piedfingroj de sia gracia piedo kaj siblis:
  - Por granda venko!
  Knabinoj batalis kun piramidaj maŝinoj, tre mojosa. Sed kion oni povas fari kontraŭ tiom grandaj fortoj? Kaj nun la nazioj tute ĉirkaŭis Kalinin kaj la militistoj devis eliri el la ĉirkaŭo.
  La germanoj kaptis Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza dum majo, kaj tute ĉirkaŭis Moskvon, ĉirkaŭante la grandurbon de ĉiuj flankoj.
  Kaj en junio okazis sturmo kontraŭ la ĉefurbo.
  La kuraĝaj kvar denove batalas, kaj batalas malespere.
  Nataŝa turnis, ĵetis obuson per la nuda piedo kaj kantis:
  - Gloro al nia mondo!
  Zoya ankaŭ pafis eksplodon, kaj denove lanĉis obuson per sia nuda piedo kaj knaris ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Nova Stalino estas mia idolo!
  Tiam Augustine pafas, kaj ankaŭ aktive pafas. Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas grenadon, kaj muĝas:
  - Estos novaj venkoj! Novaj batalantoj leviĝos!
  Tiam Svetlana pafas, falĉas kontraŭulojn. Kaj per la nuda piedo li ĵetas la mortiginton al siaj kontraŭuloj, hurlante:
  - Estos nia venko en la sankta milito!
  La kvar batalis senespere en Moskvo. Sed la fortoj ne estas egalaj. La urbo estis laŭvorte superfortita de hordoj, ĉiaj nigraj, flavaj, brunaj batalantoj, kiuj estis uzataj kiel kanonaj nutraĵoj.
  Kaj la 3-an de julio Moskvo finfine falis... En ĉi tiu momento, la germanoj prenis Kazanon, kaj Uljanovskon, kaj la urbon Gorki, kaj Rjazan, kaj efektive la teron al la rivero Uralsk, kaj jam sturmis Orenburgon.
  De la oriento ankaŭ okazis ofensivo de grandaj fortoj. La 4-an de julio 1956, Nikita Ĥruŝĉov ofertis kapitulaci al la Tria Reich en interŝanĝo por garantioj de sia propra sekureco kaj aliaj membroj de la politburoo.
  Hitlero konsentis pri tio... La milito estis finiĝanta post iom pli ol du monatoj. Kaj la potenc-ekvilibro ekde la komenco mem estis senespera.
  Tamen, la kvar knabinoj ne akceptis malvenkon. Ĉar Sovetunio jam estas tute kaptita, ĉu eblas preni kaj mortigi Hitleron?
  Kaj la 9-an de aŭgusto 1956, la konataj kvar knabinoj, kune kun la knabo Oleg Rybachenko, decidis ataki la bunkron de Hitler, detruante la ĉefan krimulon de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Kaj tiel kvar knabinoj kaj knabo, kiuj aspektis proksimume dekdujara, tre muskolplena, en nura pantaloneto, translokiĝis al la loĝejo de Hitler, kiu elektis ĝin en Kipro.
  La knabino estis nudpieda kaj en bikino, la knabo estis en pantaloneto, kaj ankaŭ nudpieda. Do ĉiuj kvin estis akuzitaj de magio.
  Infano kaj kvar knabinoj sur la atako.
  Oleg Rybachenko ĵetis nudpiedan, infanecan piedan pulsaron, disĵetis la naziojn kaj grincis:
  - Por la grandeco de Rusujo!
  Nataŝa liberigis fulmon de sia umbiliko, bruligante la Fritz, kaj per siaj nudaj piedfingroj lanĉis fajroglobon, bruligante la naziojn kaj kantante:
  - Por nova Rus'!
  Zoya ankaŭ atakas. Kun nudaj piedfingroj li ĵetas mortigan donacon. Kaj elmontras la bruston, elĵetante fulmojn el ĝi!
  Tiam ŝi kantis:
  - Jes, estu fama pro Rus'!
  Aŭgusteno ankaŭ nudigis siajn mamojn. Ŝi faligis pulsaron el sia skarlata cico. Kaj ŝi ŝprucis fulmon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi kantis:
  - La unua falko estas Lenin, la dua falko estas Stalino!
  Kaj nun Svetlana atakas. Kiel elĵeti pulsaron kun nudaj piedfingroj... Ĝi frakasos la faŝistojn. Kaj poste kun skarlata cica zipo. Kaj li falĉos multajn naziojn.
  Kaj kantu:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Oleg Rybachenko denove atakas. Li tranĉas faŝistojn per magiaj glavoj, kaj liberigas fulmon per siaj nudaj fingroj.
  Kaj la knabo krias:
  - La grandeco de la lando!
  Nataŝa, premante la naziojn per glavoj kaj ĵetante inferajn pulsarojn per siaj nudaj piedoj, kriegas:
  Ni estas infanoj de Satano!
  Kaj mortiga veziko elflugis de la nuda kalkano de la knabino. Kaj fandis ĉiujn.
  Zoya ankaŭ atakas. Disbatas ĉiujn per glavoj. Kaj per fajra fulmo el skarlataj cicoj akvumas Fritz. Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas inferajn pulsarojn.
  Dum muĝado:
  - Por la vera Patrujo!
  Augustine ankaŭ estas sur la atako. Kaj ŝiaj rubenaj cicoj funkcias, ŝprucante kaskadojn de fulmo. Kaj la manoj tranĉis kontraŭulojn per glavoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas pulsarojn.
  Fajra beleco krias:
  - Por la Nigra Dio!
  Kaj ĉi tie Svetlana estas sur la ofensivo. Ankaŭ terminatora knabino. Fulmo kaj pulsaroj elflugis el la fragaj cicoj. Ili bruligis ĉion ĉirkaŭ la knabino. La nazioj precipe suferis, kaj la kavaliroj de la Tria Reich.
  Kaj la knabino prenos ĝin kaj krios:
  - Por la Plej Granda Rus'! Mi batalas!
  Knabo kaj kvar knabinoj sur la ofensivo.
  Ili moviĝas laŭ la koridoroj de la bunkro. Ili ekstermas la faŝistojn. Ili iras al Hitler. Fakte, en ĉi tiu mondo, tiu morkelo sukcesis vivi dum sesdek sep jaroj. Kaj tiel decidis la kvin terminantoj: sufiĉas kun Hitler, kaj ili mortigos lin! Do la knabinoj kaj la knabo moviĝas.
  Oleg tranĉas la naziojn per glavoj, kaj per siaj nudaj piedoj ĵetas energiajn koagulaĵojn, kaj kantas:
  - Gloro al la granda Rus'!
  Nataŝa, uzante la skarlatajn cicojn de sia brusto, same kiel hakantajn la naziojn per glavoj, kaj ĵetante pulsarojn per siaj nudaj piedfingroj, krias:
  - Por Blanka Rus'!
  Zoya estas sur la ofensivo. Li ankaŭ tranĉas per glavoj kaj ĵetas fulmon al la nazioj kun skarlataj cicoj. Kaj li muĝas al si:
  - La Blanka Dio venku!
  Kaj kun nudaj piedoj, kiel pulsaro lanĉos.
  Kaj jen Augustine sur la ofensivo. Tiel feroca kaj rapida. Ĝi ankaŭ verŝas fulmon el skarlataj cicoj, kvazaŭ el kornukopio. Kaj li detruas la naziojn per glavoj. Kaj kun nudaj piedfingroj io brulanta, kvazaŭ elĵetita.
  Tiam la ruĝharulo kantos:
  - La Nigra Dio donos venkon!
  Kaj en la ofensivo kontraŭ la nazioj, Svetlana. Li ankaŭ tranĉas ilin per glavoj. El rubenaj cicoj ĝi verŝas fulmon, kaj kun nudaj piedoj ĝi lanĉas frakasajn pulsarojn.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al Svarog!
  La kvin furiozas, renversas tankojn, detruas naziajn bunkrojn ktp. Detruas kontraŭulojn kiel akridoj.
  Oleg sur la ofensivo. La knabo tranĉas kiel glavoj. Kaj per nudaj fingroj li ĵetos infanajn krurojn. Kaj la nazioj senprobleme kuŝiĝos.
  Kaj poste kantu:
  - Jes, Granda Rus'! Mi estas kun vi!
  Natasha ankaŭ estas sur la ofensivo. La nazioj disbatas sin. Ĵetas pulsarojn kun nudaj piedoj. Skarlataj cicoj, fulmaj kaskadoj elĵetas.
  Kaj kantas al si:
  - La grandeco de Rusujo, Svarog estas mia mesio!
  Zoya estas sur la ofensivo. Ankaŭ ĵetas fulmon. Kaj ŝiaj rubenaj cicoj skuiĝas kiel buoj de surfo de la fluoj de energio.
  Kaj nudaj piedfingroj, fajraj koagulaĵoj de pulsaroj klakas por si.
  Zoya krias:
  - Gloro al spaca Rusio!
  Kaj kiel nuda kalkano prenos kaj pereos grandskale, detruo.
  Kaj ĉi tie en batalo kaj Aŭgusteno. Kun nudaj piedfingroj, li ankaŭ ĵetas detruajn kaj mortigajn armilojn al la malamiko. Kaj ŝiaj purpuraj cicoj, kvazaŭ de maŝinpafilo, alportas fluojn de freneza energio kaj detruo sur la malamikon. Jen ruĝharulo, kiel ŝi batas la naziojn. Laŭvorte enamiĝi.
  Kaj kiel li batas per sia nuda kalkano!
  Kaj muĝas:
  - Por la forto kaj saĝo de la Nigra Rusa Dio1
  Kaj tiam Svetlana atakas. Ankaŭ detruas la naziojn per glavoj. Kaj skarlataj cicoj elsputas mortodonacojn. Kaj kiel li prenos kaj kantos:
  - Gloro al nia granda Rus'.
  Kaj per sia nuda kalkano, li frapos la malamikon per pulsaro. Kaj li prenos glavojn kaj tranĉos...
  Jes, kvin el la gardistoj de Hitler tre fame falĉas. Ĉi tio estas vere kion knabinoj bezonas.
  Kaj la knabo kun li, Oleg Rybachenko, estas tiel mojosa! Kaj la nazioj ekstermas tre fame.
  Ĉi tiu estas la terminatora knabo.
  Glavoj kiel oblikvo. Kaj li turniĝos, kaj fortranĉos la naziojn per glavoj. Kaj la pulsaro ĵetos per nudaj piedoj.
  Kaj muĝas:
  - Por la grandeco de Eŭropo!
  Kaj ĉi tie Nataŝa estas sur la ofensivo. Tiel furioza. Kaj ankaŭ el la skarlataj cicoj liberigos pulsarojn. Kaj dispremas la faŝistojn. Kaj ĵetas tiajn mortigajn pulsarojn per nudaj piedoj.
  Kaj li muĝas je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la Rusaj Dioj!
  Zoya mem estas sur la ofensivo. Kaj ŝi mortigis ĉiujn naziojn per glavoj. Kaj tranĉis ilian haŭton en tamburon. Aŭ pli ĝuste en kribrilo. Kaj kun nuda kalkano, kvazaŭ de la nazioj, li pereos. Kaj el la skarlataj cicoj, ŝargu per energifluoj. Nu, la nazioj devas vere dolori.
  Kaj Zoja krias al si mem:
  - Por Sankta Rus'!
  Kaj tiam Aŭgusteno fariĝis eĉ pli aktiva. Ŝi ankaŭ lanĉis pulsarojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj de la skarlataj cicoj kiel fulmoj. Kaj kvazaŭ de nuda kalkano, ĝi ellasos pulsaron, brulantan fulmon.
  Kaj kriu:
  - La graco de la Nigra Dio estas kun ni!
  Kaj la ruĝhara diablo prenos kaj vangofrapos la malamikon.
  Kaj jen Svetlana atakas. Knabino kiu estas nur floro de hela koloro.
  Nazioj memfide brulas. Kaj el rubenaj cicoj sendas tiajn mitralajn eksplodojn. Ke la tuta universo povas esti ekbruligita. Kaj ili prenis ĝin, ili ekbruligis ĉiujn naziojn.
  Jes, Hitler havos malfacilan tempon, ĉar tia potenco estas kontraŭ li.
  Sed Svetlana kriis:
  - Kaj la amo de la Blanka Dio estas kun ni!
  Kvin movoj al si mem. Disbatas la naziojn sen ia kompato. Kaj montras inferan ekstermadon. Tio estas kiu kuraĝas stari en la vojo de tiaj knabinoj, li mortos.
  Oleg sur la ofensivo. Pli kaj pli proksime la knabo venas al la oficejo de Hitler. Kiel li sovaĝe disbatas siajn glavojn. Kaj la nudaj piedoj de la infano elsendas pulsarojn.
  Jes, la nazioj ne estis bonŝancaj, ili kontaktiĝis kun tiaj gajaj knabinoj kaj knabo.
  Ĉi tie Nataŝa liberigos tian fajran nebuleton el siaj skarlataj cicoj. Kaj tiom da faŝistoj estas bruligitaj. Ĉi tio estas knabino, ekzistas vera terminatoro.
  Kaj jen kiel lanĉi mortiginton kun nudaj piedfingroj al la malamiko. Kaj fiku specife.
  Post kio Nataŝa grincos:
  - Gloro al USSR!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Ĉi tie de la fragaj cicoj donos fajran rivereton. Kaj batas siajn kontraŭulojn. Kaj donas vicon post vico. Kaj li prenos skarlatajn cicojn kaj pafos al la malamiko.
  Kaj per nudaj piedfingroj, li trafos la malamikon.
  Poste li kantas:
  - Gloro al nia Tero!
  Plue en la ofensivo de Augustine. Ankaŭ sur la sovaĝa flanko. Batas siajn kontraŭulojn. Kaj ĵetas skarlatajn cicojn kontraŭ malamikojn, tre brulantajn diskojn. Ili laŭvorte bruligas la naziojn al cindro.
  Kaj la militisto muĝas:
  - Por granda venko!
  Sed en la atako Svetlana. Tiel furioza kaj agresema. Ŝi kovras la Fritz per siaj nudaj piedoj. Kaj el la fragaj cicoj, ĉar ĝi liberigos, io sufiĉe mortiga.
  Kaj li prenos la naziojn kaj bruligos ilin, poste la polvon.
  La knabino prenis ĝin kaj muĝis:
  - Por fortaj, rusaj dioj!
  Kvin prenis kaj trarompis al la oficejo de la Fuhrer. Hitler estas maljuna. Grizaj haroj aperis, kaj kalvaj makuloj aperis sur la frunto. Malalta viro. Falis sur la genuojn antaŭ la knabinoj kaj la knabo.
  Nataŝa enŝovis en lin sian nudan, sangan piedon kaj kriis:
  - Kisu la hundon!
  Hitler timigita kisis...
  Zoya ankaŭ devigis la Fuhrer kisi ŝian nudan kalkanon. Hitlero estis subigita.
  Poste li kisis ankaŭ la nudajn, malglatajn plandojn de Aŭgusteno. Ŝi kuis sufiĉe.
  Ankaŭ Svetlana devis kisi ŝiajn nudajn piedojn. La knabinoj de la Fuhrer tiam prenis ĝin je la brakoj kaj gamboj. Kaj dum ili tiris, ili estis disŝiritaj en kvar partojn.
  Kaj Hitler pro dolora ŝoko ĝuste la 9-an de aŭgusto 1956 prenis kaj mortis.
  Finiĝis la regado de la plej granda krimulo de ĉiuj tempoj kaj popoloj, kiu kaptis la tutan mondon.
  La granda kaj sanga diktatoro estis sukcedita fare de Schellenberg, kiu anstataŭigis Himmler. Kaj la plej kapabla el la filoj de Hitler, akirita per artefarita fekundigo, estis deklarita la formala heredanto.
  Sed... Lukto por potenco komenciĝis, Schellenberg estis renversita de Mainstein kaj sangaj konfliktoj komenciĝis.
  
  HELL TERMINATOR CLIP
  Printempe de 1942, unu el la germanaj fakuloj malkovris, ke li uzas rustorezistan ŝtalan klipon sur germanaj falsitaj dokumentoj, dum rusoj uzas nur simplan feron. Kaj tiam li raportis tion al la ĉefkomando.
  Post tio, ĉi tiu nuanco estis enkalkulita, kaj germanaj agentoj komencis malsukcesi multe malpli ofte.
  Kaj kiel rezulto, la Fritz rivelis planojn por ofensivo sur la flankoj proksime de Stalingrado. Kaj la trupoj regrupiĝis. Kiam la ofensivo komenciĝis la 19-an de novembro, la Ruĝa Armeo estis alfrontita kun fortega defendo. Krome, en la tago de la ofensivo, la vetero montriĝis nefluga, kaj tio malfunkciigis aviadon kaj reduktis la efikon de artileria preparado.
  La germanoj tiam povis rezisti, kaj la batalado daŭris pli ol monaton sen multe da sukceso por la Ruĝa Armeo.
  Afriko ankaŭ estas iom malsama. Rommel ricevis pli da plifortikigoj de Eŭropo, kaj povis munti grandiozan ofensivon kontraŭ la amerikano. Pli ol cent kvindek mil subtrejnitaj kaj nespertaj amerikaj soldatoj estis kaptitaj. Kaj la trupoj de Rommel ankaŭ kaptis Alĝerion kaj Maroko.
  Post tio, Usono petis paŭzon kun la Germana Armeo. Profitante de la retiriĝo de Ameriko de la milito, la germanoj plu fortigis Rommel kaj venkis Brition en Libio kaj Egiptujo. En la sama tempo, dum la vintro, la germanoj repuŝis la ofensivon de la Ruĝa Armeo proksime de Leningrado, kaj novan provon ataki proksime de Stalingrado, kaj en la Rzhev-Sychov direkto. La printempo pasis relative trankvile. Ne atinginte sukceson en la vintro de Sovetunio, li ŝparis forton. Kaj la germanoj antaŭeniris en Afriko kaj Mezoriento. Kaptite post la falo de Egiptujo, Irako kaj Kuvajto. Parto de Sirio estis okupita de Turkio. Kiu ekmilitis kun Britio.
  En la somero ankaŭ estis paŭzo sur la orienta fronto. La nazioj avancis en Sudano, kaj avancis al Irano kaj la Proksima Oriento. Nur en aŭgusto la trupoj de Stalin provis antaŭeniri proksime de Stalingrado. Sed denove ili blokiĝis en malfacila germana defendo.
  La Pantero, kiu havis kiraspenetran, precizan kaj rapidpafan kanonon, pruvis esti aparte bona en defensivaj bataloj.
  La germanoj pasigis la tutan kvardek-trian jaron en la oriento sur la defensivo. Intertempe, ili kaptis Afrikon kaj post kiam Irano eniris Hindion, unuiĝante kun la japanoj.
  Vintre, la Ruĝa Armeo preskaŭ ne antaŭeniris. Stalino esploris la eblecojn de paco. Kaj la germanoj digestis la anglajn koloniojn. Churchill malsaniĝis, kaj sentiĝante nesekura, li prenis kaj finis armisticon kun la germanoj post la perdo de la kolonioj. Ĉi tio malligis la manojn de la nazioj en la oriento.
  Kaj en majo 1944, la ofensivo de la Germana Armeo komenciĝis, direkte al la Kaspia Maro.
  "Panteroj" -2 kaj "Tigroj" -2 partoprenis en la bataloj. Ĉi tiuj maŝinoj montris sian potencon, sed la ĉefa afero estas jetaviadiloj, kiuj ne plu estis egalaj. Aparte, ME-262 kaj XE-162.
  Jes, kaj multaj araboj, afrikanoj, indianoj estis rekrutitaj en la infanterion. Tiuj grimpis antaŭen kiel kanonfuraĝo.
  Nu, kio pri batalo do en batalo!
  La malamiko, ĵetante kadavrojn, trarompis al la Kaspia Maro, kaj neis Kaŭkazon de tero. Kaj la turkoj trafis de la sudo, kaj la trupoj de Rommel.
  Plena blokado...
  La Germana Armeo ĵetis pli ol tricent sekciojn en la ofensivon, plejparte de eksterlandanoj. Kaj li faris signifan progreson.
  Kvankam la Ruĝa Armeo batalis heroe.
  Precipe la kvar knabinoj, Natasha, Zoya, Augustine, kaj Svetlana.
  Ili precipe fame ĵetis donacojn de morto al la malamiko per siaj nudaj piedoj.
  Sed eĉ la kuraĝaj kvar kaj belaj sorĉistinoj montriĝis, ĝenerale, senpovaj.
  Kaŭkazo estis tute kaptita dum la somero. Dum la aŭtuno, la Fritz ankaŭ kaptis Saratov kaj Kuibyshev, avancante de la sudo. Kaj ankaŭ Uralsk, Gurjev kaj alproksimiĝis al Orenburg.
  Vintre ili haltis. Estis provizora trankvilo. Nur en Orenburgo mem okazis bataloj. Kaj ĉi tiu urbo denove fariĝis legenda. Ili rememoris en li la epokon de Emelyan Pugachev.
  La Fuhrer dum iom da tempo provis negoci finan pacon kun Usono kaj Britio. Tiam ili daŭrigis la militon kun Japanio. Kvankam sen sukceso. Samurajo surmare gajnis plurajn venkojn.
  Printempe de 1945, la 20-an de aprilo komenciĝis la Operaco "Kremlino", kun atako kontraŭ Moskvo.
  La batalado montriĝis tre furioza. La germanoj estis tiritaj en sangajn batalojn. Sovetiaj trupoj batalis heroe. Tamen, post tri monatoj da obstinaj bataloj, uzante reagaviadilojn, la plej novajn tankojn de la E-serio, la germanoj ĉirkaŭis Moskvon. En aliaj direktoj, ili sukcesis preni Tambov, Penza, Uljanovsk, por antaŭeniri al Ufa.
  En aŭgusto, Rjazan falis, kaj la interspaco kun Moskvo plilarĝiĝis.
  Stalino ofertis pacon laŭ iuj kondiĉoj. La Fuhrer ignoris tion. Sed Moskvo eltenis ĝis decembro, kiam, finfine, ĝi estis prenita.
  Fritz ankaŭ kaptis kaj Gorkij kaj Kazan antaŭ la fino de la jaro.
  Post la vintra paŭzo en majo 1946, la Fritz moviĝis al la Uralo. La bataloj jam estis en plena ne tiom intense. Multaj generaloj perfidis kaj kapitulacis sen batalo. Jes, kaj Stalino mem suferis apopleksion, kaj ne estis tiel batalpreta.
  Post la kapto de Sverdlovsk, la registaro de Sovetunio translokiĝis al Novosibirsk.
  Sed la Wehrmacht-armeo sekvis sur siaj kalkanoj.
  Urboj estis konkeritaj tutjare. Post prenado de Novosibirsk per ŝtormo, Stalin jesis kapitulaci en interŝanĝo por persona sekureco.
  Kaj baldaŭ finis pacinterkonsenton inter Japanio kaj Usono. Britio kaj Ameriko, finfine, rekonis ĉiujn gajnojn de la Germana Armeo.
  Hitlero, kaptinte multajn teritoriojn, kreis sian propran kolonian imperion, kune kun la japanoj.
  Sed li ne havis longe por bari. La 20-an de aprilo 1957, la sorĉistinoj decidis fari operacion kontraŭ la Fuhrer. En la loĝejo de jam mezaĝa diktatoro, kvar sorĉistinoj atakis.
  Militistoj, en bikino, tenante magiajn glavojn en siaj manoj, kaj ĵetante fulmojn kaj pulsarojn per siaj nudaj piedoj.
  Nataŝka prizorgis ventomuelejon, tratranĉante la naziojn kaj per la fingroj de sia nuda piedo ĵetis koagulon da energio, kriante:
  - Gloro al la Patrujo!
  Zoya tranĉis per magiaj glavoj. Ŝi ŝiris la ventrojn de la nazioj kaj pepis:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj kun nudaj piedfingroj kiel liberigi pulsaron.
  Tiam en la atako de Augustine. Li ankaŭ prizorgas muelejon per magiaj glavoj. Tiam li ĵetas ion mortigan per siaj nudaj piedoj.
  Tiam la ruĝa harpio diras:
  - Por la Nigra Dio!
  Venonta en la atako estas Svetlana. Ĝi ankaŭ tranĉas per glavoj, kaj liberigas fulmon per nudaj piedfingroj, tranĉante tra la nazioj.
  Tiam Nataŝa en la ofensivo, detranĉante la korpogardistojn de Hitler, kaj kriante:
  - Kaj mi estas signalo, mi hakos ĉiujn naziojn!
  Kaj kun nudaj piedoj kiel pulsara knabino, kaj ŝi ĵetos.
  Kaj jen Zoja en la atako. Glavoj ŝatas ŝpini, kaj tranĉi la viandon. Kaj kun nudaj piedfingroj li liberigos fulmon.
  Tiam ĝi krios:
  - Mi havas bonegan knabinon!
  Plue en la ofensivo de Augustine. Ĝi ankaŭ turniĝas... Kaj li faligis kelkajn fulmojn el sia brusto. Kaj kun nudaj piedoj la pulsaro ĵetos, kaj krios:
  - Mi estas supermilitisto!
  Kaj ŝiaj ruĝharoj flirtas kiel proleta standardo.
  Kaj jen Svetlana atakas.
  Ŝiaj glavoj turniĝas, kaj ŝiaj nudaj piedoj disĵetas koagulaĵojn de energio, kaj fulmo elflugos el ŝia umbiliko.
  La knabino kantos:
  - Ni hakos la drakon kaj mortigos la Fuhrer!
  Natasha ankaŭ svingas siajn glavojn en la ofensivo, kaj tranĉas la naziojn. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas mortigajn ĵetaĵojn.
  Kaj la ĉerko veturas en la naziaj gardistoj.
  Kaj la knabino kantas al si:
  - Mi estas neniigbatalanto,
  Kaj la granda terminatoro...
  Malkomponis la atomon tuj,
  Kaj kapo kontraŭ la muro!
  Zoya sur la ofensivo, prenis ĝin kaj ĵetis ĝin per siaj nudaj piedfingroj, io kiu krevigas la tegmenton.
  Kaj kiel kanti:
  - Gloro al spacaj distancoj!
  Kaj denove, ŝiaj glavoj ŝiris la malamikojn en malgrandajn fragmentojn, kaj pecojn da disŝirita viando.
  Kaj ĉi tie en la movado de Aŭgusteno. Kiel ŝi draŝas la naziojn. Kaj pecoj da sanga viando flugas en ĉiuj direktoj.
  Kaj ankaŭ la knabino kun nuda piedo cedos al la pulsaro, kaj bojos:
  - Mi estas granda belulo! Kiun ĉiuj amas!
  Kaj ĉi tie Svetlana moviĝas. Ĝi ankaŭ liberigos fulmon de la umbiliko. Kaj kun nuda piedo, la pulsaro falos sur la naziojn. Kaj ŝiaj glavoj, nu, nur ekzekutistoj.
  Tiam la knabino pepas:
  - Gloro al la Patrujo!
  Nataŝa estas en sovaĝa frenezo. Atakos la Fritz. Pecetigas ilin, kaj ĵetas fajrajn vezikojn kun nudaj kalkanoj.
  Kaj kantas al si:
  - Gloro al nia domo!
  Kaj ŝi ankaŭ faligis koagulon da energio el sia umbiliko.
  Zoya prizorgas ventomuelejon kun glavoj. Detranĉas aron da faŝistoj. Kaj tiam, kiel kun nudaj piedfingroj, ĝi ĵetos al la malamiko. Kaj disĵetu la kontraŭulojn en ĉiuj flankoj.
  Poste li kantas:
  - Gloro al la rusaj caroj!
  Jen Aŭgusteno en severa atako. Detranĉas kontraŭulojn. Kaj nun ŝia nuda piedo ĵetos fulmon... Kaj pulsaro elflugos el ŝia nuda umbiliko. Kaj disiĝas en la direkto de la korpogardistoj de Hitler.
  Tiam la ruĝhara knabino kantis:
  - Ne atendu kompaton de mi!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo... Hakanta kontraŭulojn, disbatante ilin. Ĵetas fulmojn de la umbiliko. Kaj kun nudaj piedfingroj, kvazaŭ brilantaj, fluas tutaj kaskadoj de energio.
  Kaj kantu al si:
  - Mi estas tre dankema
  Mi estas pli malvarmeta ol simio!
  Ankaŭ Nataŝa estas sur la ofensivo... Kiel ŝi tranĉas per glavoj. Kaj kun nudaj piedoj lanĉos la murdisto. Kaj jen fulma flugo de la umbiliko.
  Tiam la knabino grumblas:
  - Por la gloro de la Patrujo!
  Poste venas Zoja. Ĝi ankaŭ detruas malamikojn. Fulmo el malantaŭ la buŝo ŝprucas. Li ĵetas koagulaĵojn de energio per sia umbiliko. Kaj li muĝas al si:
  - Mi estas ĵetĉampiono!
  Kaj nudaj piedoj kiel ŝpini.
  Plu Augustine sur la ofensivo. Li tranĉas la naziojn per glavoj, kaj tranĉas ilin en malgrandan laktukon. Kaj kun nudaj piedoj, kiel pulsaro, li ĵetos. Kaj eĉ du fulmoj el la umbiliko... Kaj surloke fritas deko da faŝistoj!
  La Warrior kantos:
  - En la nomo de Patrino Patrino!
  Kaj denove, nudaj piedoj kiel pulsaro martelante!
  Kaj poste en la ofensivo Svetlana. Ĉi tiu estas la speco de knabino kiu ne povus esti pli malvarmeta. Ĉi tiu militisto prenos ĝin kaj ĵetos fulmon per siaj nudaj piedoj. Kaj vezikoj de neniigo flugos el la umbiliko. Kaj jen kiel la militisto krios:
  - Mi ekkomprenis, ke la pego havas ĉizilon!
  Nataŝa moviĝas. Rulumita kaj dekduo da faŝistoj fortranĉis. Kaj la knabino, ankoraŭ kun la nudaj piedfingroj, liberigis la neniigprodukton. De la umbiliko kaskado de fulmo, kaj kantis:
  - Eterna mia, la plej granda reĝo en la mondo!
  Kaj pulsaro flugis de la nuda kalkano de la knabino.
  Zoja daŭre moviĝis. Ŝi prenis ĝin per siaj glavoj kaj tranĉis. Malamikoj dispremis, palpebrumis safirajn okulojn. Kaj de la umbiliko kolono de energio. Kaj nudpiedaj pulsaroj de detruo.
  Kaj kiel kanti:
  - Mi estos ĉampiono!
  Kaj tiam en la movo de Aŭgusteno... Ŝiaj glavoj, kiel la klingoj de muelejoj. Li senhezite tranĉas sin. Kaj de la umbiliko sagoj akraj de magia fajro muŝo. Kaj la nudaj piedoj de la knabino eldonas tiajn donacojn de neniigo.
  Kaj la ruĝharulo mem muĝas:
  - Granda ĉampioneco!
  Svetlana ankaŭ ne estas donaco. Ŝi prenis ĝin kaj per siaj nudaj piedoj ĵetis la fragmentojn de rompita vitro. Kaj du dekduoj da faŝistoj kuŝiĝis senvive. Kaj kiel de la umbiliko ĝi donos tutan linion. Kaj ĝi falĉos senprobleme ĉiujn naziojn.
  Kaj palpebrumante, li rimarkas:
  - Mi estas granda sonĝo!
  Natasha ŝpinos la trioblan ventomuelejon per magiaj glavoj. Li prenos kaj ĵetos donacojn per nudaj fingroj. Kaj kun sia nuda kalkano, la fajra donos kelkajn vezikojn ...
  Kaj de la umbiliko tuta kaskado de fulmoj.
  Poste li kantas:
  - Lasera glavo,
  Volas tranĉi malamikojn!
  Zoya estas sur la ofensivo. Kaj ŝiaj glavoj estas veraj diamantaj boriloj. Kaj dispremu la Fritz, kiel ŝelon de cent funtoj. Sed kiam la knabinoj prenis la nudajn piedojn kaj ĵetis ion sangan.
  Kaj tiam ĝi prenis kaj rompiĝis.
  Zoja blekis:
  Ni estas la novaj ĉampionoj!
  Kaj jen Aŭgusteno moviĝas. Kiel ŝi tranĉas malamikojn. Kaj la svingo de ŝiaj glavoj tranĉas ĉiujn.
  Kaj kun nudaj piedoj elflugas ĉiaj donacoj de morto.
  Kaj Aŭgusteno kantis:
  - Mia sankta fulmo!
  Kaj fajro eliras el ŝia buŝo!
  Kaj ĉi tie Svetlana moviĝas. La sama kiel el la umbiliko liberigis donacon de murda potenco.
  Tiam la knabino kantis:
  - Mi estas la absoluta ĉampiono!
  Kaj ŝi prenis la nudajn piedojn kaj sendis pulsaron. Kaj la fajro de la infero elflugis el ŝia gorĝo. Kaj nun la nuda kalkano venkiĝis al vezikoj.
  Kaj de la umbiliko flugas mortiga kaj murda fulmo.
  Nataŝa ankaŭ uzis glavojn. Hakis multajn faŝistojn. Kaj kiel ĝi estos liberigita de la umbiliko kun fulmo. Kaj frakasu la korpogardistojn de la Fuhrer en malgrandajn pecojn.
  Post tio li kantos:
  - Por la Patrujo kaj Libereco ĝis la fino!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, io tute mortiga estos liberigita.
  Zoja, atakante la malamikojn, kaj elmontrante la dentojn, muĝis:
  - Sovaĝa Skipo! Frakasu la malamikon!
  Kaj li ankaŭ elĵetos ĝin per nudaj piedoj. Kaj de la umbiliko iris tiaj mortigaj vicoj.
  La knabino kriis:
  - Granda honto!
  Kaj tiam Augustine moviĝis. Ŝi ankaŭ ekbrilis smeraldajn okulojn. Kaj ŝi elĵetis amason da fulmoj el sia umbiliko. Kaj kun nudaj piedfingroj ŝi lanĉis kontraŭ la malamikon.
  Kaj ŝi vipis per glavoj, kriante:
  - Mi estas antaŭ ĉio mondĉampionoj!
  Kaj tiam en la atako Svetlana. Do ĉiuj draŝas kaj tranĉas. Kaj ŝi estas tiel malvarmeta kaj gaja knabino. Ankaŭ de la umbiliko, laŭvorte, mitrala eksplodo flugas. Kaj faligas multajn faŝistojn. Kaj nudaj piedoj ŝprucas tiajn pakaĵojn da energio en riveretoj.
  La militisto kantis:
  - La celo estas proksima!
  Kaj kolekti forton por la ĵeto!
  Jes, fine, la kvar eksplodis en la oficejon de Hitler. Mortigis ĉiujn liajn gardistojn. Kaj la faŝisma numero unu estis eltirita el sub la lito.
  Hitler murmuris:
  - Mi donos Pollandon!
  Nataŝa sarkasme demandis:
  - Aŭ eble Kaŭkazo?
  La Fuhrer muĝis:
  - Jes, almenaŭ du Kaŭkazio, simple ne mortigu!
  La knabinoj respondis unuvoĉe:
  - Kisu niajn piedojn!
  Hitler, ĝemante, li ĵus fariĝis sesdek ok jarojn, rampis sur la genuoj kaj kisis, nudpiede, rondajn kalkanojn de knabinoj. Ili ridetis kaj ridis.
  La Fuhrer trifoje kisis ĉiun polvan kaj sangan plandon de la knabino.
  Post tio, Nataŝa prenis Hitler per siaj nudaj piedfingroj je la dekstra mano, Zojan je la maldekstra, ankaŭ kun nuda piedo. Augustina kaj Svetlana prenis la Fuhrer per la nudaj piedfingroj je la maleoloj.
  Post tio, la knabinoj tiros la plej grandan krimulon de ĉiuj tempoj kaj popoloj en ĉiuj direktoj, kaj prenos ĝin, disŝiros ĝin.
  Kaj la brakoj kaj kruroj de Hitler estis forŝiritaj, kaj pro la ŝoko de doloro, la drakreganto mortis surloke.
  Tiu venĝo trovis la murdinton kaj la plej grandan ekzekutiston en la historio de la mondo.
  Ĉi tie finiĝas la fabelo, kvankam sur ĉi tiu planedo ĝi fariĝis koŝmara realo, kaj kiu aŭskultis, estis farita!
  
  
  SORĈISTINOJ KONTRAŭ HITLER
  En la kvardek-unua jaro, Hitler, post la kapto de la insulo Kreto, ŝanĝis sian opinion pri irado al Sovetunio. La fakto ke Stalin ne atakis Germanion dum la atako kontraŭ Jugoslavio konvinkis la Fuhrer ke ekzistis neniuj planoj renkonti lin de la oriento.
  Krome, antaŭĝojoj sugestis, ke ne estos facila venko en la oriento, kaj estis pli bone ne iri tien.
  La Fritz fortigis la grupiĝon de Rommel, kaj povis persvadi Turkion por lasi la soldatojn en la Proksiman Orienton. La britoj estis tute venkitaj en Egiptujo, kaj forpelitaj el Irako kaj la Proksima Oriento. Baldaŭ, Franco konsentis pri la kapto de Ĝibraltaro.
  Post tio, la germanoj povis jam facile translokigi soldatojn al Afriko, kaj plu al Mezoriento.
  Kamara Barato. Kaj post tio, sen nenecesaj problemoj, en nur ses monatoj, la Nigra Kontinento estis kaptita. Kaj la kulmino estis la ofensivo kontraŭ Britio kaj la surteriĝo de trupoj en la patrujo en novembro 1942.
  Post du semajnoj Anglio falis. Kaj la Fritz finfine enradikiĝis en la orienta hemisfero.
  Sed la milito kun Usono ankoraŭ daŭris. Kaj ĝi daŭris pro la malproksimeco de la oceano, kaj la malfacilaĵoj en la translokigo de soldatoj.
  Fidante je la rimedoj de Afriko, grava parto de Azio kaj Aŭstralio, la germanoj konstruas grandan mararmeon. Kune kun Japanio, ili ankaŭ kondukas submara milito.
  La kvardek-tria kaj kvardek-kvara jaroj pasis en bataloj sur la maro. Islando kaj Gronlando estis kaptitaj. Kaj en la kvardek-kvina, jam havante tankojn de la serio "E", la germanoj alteriĝis en Kanado kaj koncentris siajn fortojn en Argentino.
  Tiaj estis iliaj planoj. Kvankam la longedaŭra komunikado malfaciligis ataki Usonon.
  Sed antaŭ septembro, la plej granda parto de Kanado estis transkurita.
  Kaj germanaj kaj japanaj trupoj eniris la nordajn regionojn de Usono.
  Sed tiam la Fritz estis renkontita fare de kvar knabinoj.
  Monica, Leia, Gertrude kaj Angelina.
  Kvar belulinoj eniris la batalon. Monica, Leah, Gertrude estas blonduloj, kaj Angelina estas ruĝa.
  Kaj lasu la knabinojn detrui la grandegan armeon de la Tria Reich.
  Ili pafas maŝinpafilojn.
  Jen Monica ĵetas obuson per la nuda piedo kaj kantas:
  - Gloro al mia forto! Ĉiuj estas falĉitaj!
  Leia donas la vicon. Ĝi ankaŭ falĉas malamikojn en eksplodo, kaj grincas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  - Mia armeo estas forta!
  Kaj per la nuda piedo li ĵetas donacon de morto.
  La fajra aŭ ruĝhara Angelina lanĉas mortodonacon per siaj nudaj piedfingroj kaj knaroj:
  - Mia venko!
  Kaj ankaŭ donas vicon!
  Plue, Gertrudo jam martelas la donacon de la morto per sia nuda piedo, kaj kiel surdige hurlas:
  - Mi estas ĉampiono!
  Kaj lanĉos murdlinion denove.
  Monica denove pafas al la faŝisma hordo kaj kantas:
  - Gloro al mia mondo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj li ĵetas murdan donacon de morto, frakasas kontraŭulojn.
  Gvidas la fajron kaj Leia. Ŝi estas tre saĝa knabino. Kaj nudaj piedoj al la malamiko kiel ĵetgrenado.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Mi estas usona hipermilitisto!
  Tiam Angelina pafas. Ĝi faras tion tre bonorde. Kaj mortiga donaco flugas de ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la bela knabino muĝas:
  - Mi estos la absoluta ĉampiono de la mondo!
  Kaj kiel la militisto montros sian longan langon!
  Kaj tiam Gertrudo provis. Kaj ankaŭ kiel donos la vico. Kaj tiam, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos donacon de morto.
  Kaj disĵetu ĉiujn kontraŭulojn en pecetojn da viando.
  Do la kvar knabinoj aktive laboras. Premo, la malamika armeo klare elĉerpiĝas.
  Kvankam ne, timindaj tankoj aperas, la serio E. Nu, la knabinoj atendas ilin.
  Monica ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj grincas:
  - Ni batalos en la spaco!
  Kaj de ŝia nuda kalkano, la mortodonaco resaltis de la E-50-raŭpo. Ĉi tiu veturilo estis difektita kaj haltita.
  Militisto krias:
  - Bonega!
  Sekva Leia en batalo. Ankaŭ kun nuda piedo, ĉar li ĵetas donacon de morto. Frakasas la malamikon. Kaj la tanko streĉiĝis.
  Kaj la militisto muĝas:
  - Mi estas knabino en bikino!
  La sekva estas Angelina. Li ankaŭ ĵetas obuson al la E-75 per sia nuda piedo, kaj la germana vampiro havas malfacilan tempon.
  Kaj la militisto kriegas:
  - Mi estas tiu, kiu montros superklason!
  Kaj Gertrude batalas. Ankaŭ militisto, kiu ne konas kompaton kaj dubon.
  La belulino prenis ĝin kaj grincis:
  - Granda regato!
  Kaj mortiga obuso flugis de nuda piedo.
  Monica denove pafas kaj grincas:
  - Aerobato, kaj la ŝipanaro!
  Ŝia nuda membro ankaŭ prenos kaj la fluo de morto ĵetos. Kaj detruu ĉiujn malamikojn.
  Post tio, la militisto vyaknet:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kaj Leia estas vera heroo en batalo. Kaj batante la malamikojn. Kaj per sia nuda piedo li ĵetos grenadon, kaj li prenos amason da malamikoj kaj disŝiros ilin. Kaj post kriado:
  - Mi estas tiu knabino tiu Superviro!
  Kaj en batalo, Angelina, ankaŭ ĵetante donacon de morto per sia nuda piedo. La malamiko estos disŝirita kaj kantita:
  - Diable mi estas demono!
  Kaj eksplodu al la malamiko en eksplodo.
  Kaj jen Gertrude en la bildpilko. Li pafas sin sen iu ajn ceremonio aŭ antaŭjuĝo. Kaj li prenos ĝin, per la nudaj piedfingroj, li lanĉos donacon de neniigo, kaj disrompos la malamikojn. Ĉu ĉi tio estas tre batalema?
  La kvar knabinoj batalis kiel kavaliroj aŭ anĝeloj. Sed ĉio havas limon. Kaj tiel la militistoj retiriĝis...
  Aŭtuno kaj vintro de la kvardek-kvina jaro, pasis en obstinaj bataloj. La fortoj estis neegalaj. La germanoj havas tankojn de la E-serio tro multe pli fortajn ol la Shermans kaj eĉ la malgrandaj Pershings. Kaj jetaviado tute ne havas egalon. Kaj eĉ diskaviadiloj komencis aperi, tute nevundeblaj al ajnaj manpafiloj.
  Do Usono estas iom post iom kaptita de ĉiaj eksterlandaj dividoj de la Tria Regno.
  La plej granda parto de Ameriko estas kaptita dum la aŭtuno kaj vintro. Plie, la ribeloj en la sudo de Usono, kaj la perfido de generaloj kun germanaj radikoj. Same kiel la senduba supereco de novaj maŝinpafiloj, kaj eĉ subteraj tankoj de la Wehrmacht.
  Kaj en la printempo de aprilo 1946, post kiam la hordo de la Tria Regno ĉirkaŭis kaj prenis Vaŝingtonon kaj Novjorkon, Usono kapitulacis.
  Tiel alia paĝo de la milito estis turnita.
  Sed en 1947, alia batalo komenciĝis en majo, ĉi-foje kun Japanio.
  Kaj la kampanjo kontraŭ Sovetunio denove estis prokrastita.
  Kaj nun kvar knabinoj el Usono ne rezignis kaj denove batalas kontraŭ la malamiko.
  Somero kvardek sep kaj varmego, militistoj en bikinoj. Kaj ili batalas sin.
  Monica ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj grincas:
  - Mi estas terminanto!
  Kaj donas turnon.
  Leia ankaŭ pafas, kaj faras tre bone. Kaj denove, ŝiaj nudaj piedoj ĵetas ion. Kaj ili ekstermas.
  Kaj la knabino krias:
  - Batalu aerakrobatikon!
  Plue, Angelina pafas. Disbatas kontraŭulojn. Forĵetas ilin amase. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj denove ĵetas ion brutale murdan.
  Militisto krias:
  - Mi estas ŝtala ungego!
  Kaj Gertrudo pafas sin, kaj falĉas la malamikojn. Post tio, kun nuda piedo, li ĵetos mortodonacon kaj murmuros:
  - Milita temo, kaj matematiko!
  Kaj denove, kiel li prenos ĉiujn kaj falĉos al frenezo!
  Jes, la kvar batalas. Sed la fortoj ne estas egalaj. La novaj tankoj de la serio E-50 U, kun pli densa aranĝo, malpli ol du metroj en alteco, kaj 170 flanka kiraso, 250 mm frunto, kaj pezo de sesdek kvin tunoj kun motoro de 1800 ĉevalfortoj.
  Ne rezistu al tia japano. Same kiel kontraŭ la ME-462, kiu, sen iu ajn ceremonio, detruas ĉiujn malamikajn aviadilojn kiel koloboks.
  Kaj kontraŭ, ankaŭ flugantaj diskoj. Kaj ili rompas ĉion.
  Resume, en ses monatoj Japanio estis tute venkita kaj ĉiuj ŝiaj kolonioj estis kaptitaj.
  Kaj kio okazis. La Fuhrer baldaŭ konkeris ĉiujn landojn de la mondo krom Sovetunio.
  Ĝis nun ĉio estis pli-malpli paca. Sed tiam Stalino mortis, kaj Nikita Ĥruŝĉov kaptis la potencon. Kaj denove komplikaj rilatoj kun la Tria Regno.
  Sen mencii, ke Sovetunio disvolvis nukleajn armilojn. Kaj ankaŭ okazis la dudeka kongreso, kiu kondamnis la antaŭan politikon.
  Kaj la 22-an de junio 1956 la Tria Regno laŭ ordono de la jam mezaĝa, sed tre agresema Hitlero, lanĉis invadon. Lia hordo kalkulis je rapida venko, sed li estis antaŭ neatendita surprizo!
  Ne nur kvar usonaj knabinoj, sed ankaŭ kvar rusaj belulinoj kaj sorĉistinoj iris en batalon kun la hordoj de la Wehrmacht. Kaj tuta grupo de knabinoj en diversaj branĉoj de la armeo, kaj ankaŭ ĉiuj sorĉistinoj!
  
  NAPOLEONO ALEKSANDRO 1-A FILO
  Napoleono ne iris al Rusio, kaj ĝenerale geedziĝis kun la pli juna fratino de Aleksandro la Unua. Ĉi tio kaŭzis kelkajn ŝanĝojn en la historio.
  Unue, cara Rusio batalis kontraŭ Aŭstrio kaj konkeris Galegion. Due, Francio organizis Italion, kaj metis tie la filon de Napoleono kaj la rusa princino.
  Kaj tiam Rusio kaj Francio konkeris kaj dividis Turkion.
  Plue, per komunaj klopodoj, Britio estis konkerita. La hispanaj kolonioj finfine iĝis francaj, same kiel multe de Afriko. Kaj tiam Barato kaj Irano estis okupitaj!
  Post la morto de Aleksandro la Unua, kaj la abdiko de Konstantino, okazis puĉo, kaj la dekkvarjara romia Cezaro Napoleono la 2-a estis levita al la rusa trono. Kaj post la morto de Napoleono en 1836, Napoleono la 2-a iĝis la reganto de Francio kaj la tuta Eŭropo kaj multaj kolonioj.
  Ununura super-imperio ekestis kiu daŭre disetendiĝis. Napoleono la 2-a poste konkeris Ĉinion kaj Hindoĉinion kaj la tutan Afrikon. Kaj Aŭstralio kaj Kanado. Kaj li mortis en 1879 en la aĝo de preskaŭ sesdek ok jaroj.
  Tiam la trono estis sukcedita fare de Napoleon III. Li ankaŭ volis batali. Sed en la tuta mondo, nur la teritorio de Usono restis nekonkerita de Francio!
  Kaj Napoleono la Tria en 1890 komencis la militon kun Ameriko. La lasta lando kiu ne estis franca posedo.
  Kaj grandega armeo de kvin milionoj da soldatoj el la tuta mondo eniris la teritorion de Usono.
  La fortoj estus neegalaj. Sed la usonanoj batalis kontraŭ Napoleono la 3-a tre heroe.
  Precipe la kvar knabinoj: Monica, Leia, Gertrude, Anna! Kaj ili batalis kiel kobroj kaj heroinoj.
  Monika hakis per glavoj, kaj per nudaj metalaj piedfingroj akraj diskoj. Kaj pugnobatis kontraŭulojn.
  Kaj la militisto kantis:
  - Gloro al Ameriko!
  Leia ankaŭ tranĉis sin kun fremda armeo per glavoj, kaj siblis agreseme:
  - Gloro al la plej bona lando en la mondo!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedoj lanĉis murdanton.
  Gertrudo batalis kun grandega armeo, kaj ankaŭ kun nudaj piedoj, ĵetis tre akrajn kudrilojn kaj batis la malamikojn.
  Samtempe la knabino grincis:
  - Mi estas batalanto de tia klaso, kio estas bonega!
  Anna ankaŭ batalis, ĵetante murdemajn donacojn per siaj nudaj piedoj.
  Kaj kriis:
  - Atingoj havas nin grandaj!
  Sed kiel ajn ili batalis, kaj eĉ tre heroe, ĉi tiuj kvar, sed la superaj fortoj de la francoj tamen venkis ilin.
  La knabinoj estis kaptitaj. Tie ili estis nudigitaj kaj brutale torturitaj. Ili tordis siajn brakojn sur la rako, batis ilin per vipo kaj ruĝe brulanta drato. Nudaj plandumoj estis bruligitaj per fajro, ruĝe varma fero estis aplikita al nudaj kalkanoj. Sed la knabinoj neniam rekonis la novan regadon de Napoleon III.
  Post kio ili estis senditaj al laboro, preskaŭ nudaj en la ŝtonminejoj. Kaj Ameriko fariĝis nova franca provinco.
  Kiam Napoleon III mortis en 1903 en la aĝo de sesdek ok jaroj, Napoleon IV iĝis Imperiestro. Lia alveno markis novan regadon. Plifortigante la rolon de parlamento, kaj reduktante la influon de la nobelaro. Iom post iom la monda imperio fariĝis pli demokratia.
  Kaj en 1917, la unua viro flugis en la kosmon. Tiel malfermiĝis la epoko de astronaŭtiko.
  En 1922, homoj flugis al la luno. Kaj 1933 al Marso. Kaj antaŭ 1950 ili vizitis ĉiujn planedojn de la sunsistemo. Sed en 2000, komenciĝis la unua flugo al la steloj, tuta kosma ekspedicio. Jen tia AI nur pro unu edziĝo de Napoleono Bonaparte kun rusa princino.
  Kiel la sorto de la tuta homaro dependas de la plej eta ŝanco.
  
  FALAS KONTRAŬ ĈINIO
  KONOTACIO
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova translokiĝis al Siberio en la deksepa jarcento, kie ili militis kontraŭ la ĉina imperio sub la kontrolo de la manĉura dinastio. Senmortaj dungomurdistoj ŝanĝas la kurson de la historio, ne nur en Ĉinio.
  La milito furiozas kiel uragano
  Knabo batalas kun granda armeo ...
  Ni tranĉas tra la furioza nebulo
  Kvankam ĝi estas foje eĉ tro malfacila!
  
  La malamiko estas tre forta forta,
  Daŭra lavango venas...
  Sub la susuro de helaj skarlataj kurantaj standardoj,
  Sed ni havos, mi kredas, batalon en majo!
  
  Ne pensu, ke ni povas esti konkeritaj
  Ni estas grandaj militistoj de Dio...
  Kaj ĝi ne estos interrompita, mi konas la fadenon de la vivo,
  Kvankam foje ĝi povas esti tre strikta!
  
  Sciu la grandecon de Rusio en tio
  Ke la Patrujo estas pli altvalora ol ĉio...
  Kaj estos tre forta rusa domo,
  Kaj movu la faŝiston malnobla en la vizaĝon!
  
  Ne kredu, ne rompu la Hordon Rus',
  Kiu ne genuiĝas...
  Batalu senbride, ne timu,
  En la nomo de novaj Genus-generacioj!
  
  Por la domo de Rusio, por ĝiaj fojnamasoj,
  Ni batalos tre feroce...
  Senfina revo realiĝis
  Vi ne estas militisto kun animo de bufono!
  
  Ĉi tie vi ĵuras al la Patrujo,
  Fariĝu militisto de la granda Svarog...
  Ne, ne konstruu feliĉon sur sango,
  Kiam ne estas Dio en la koro de Jesuo!
  
  Ni povas atingi novajn manierojn,
  La grandeco de la lando kiu floras ...
  Kaj mortigu la okulvitraj monstron,
  Por ke la planedo fariĝu, baldaŭ paradizo!
  . ĈAPITRO #1
  Knabo kaj knabino, same kiel kvar sorĉistinoj, alvenis en suda Siberio kaj forpuŝis la atakon de la ĉinoj. Ĝi estis malmulte konata milito, kiam la Manĉuroj estis en potenco en Ĉinio, kiuj aktive disetendiĝis en malsamaj regionoj de Azio.
  Kaj tiel ili atakis la rusojn en la Tibeta regiono. Kaj la vera rakonto, ili sukcesis forpreni parton de la teritorio. Krome, Rusio en tiu momento estis malfortigita de la kamparanino kaj la kozaka milito de Stenka Razin. Jes, kaj la trupoj devus esti translokigitaj sur tre longaj distancoj.
  Sed la senmortaj knabo kaj knabino, kaj kvar terminatoraj knabinoj venis por helpi la rusan fortikaĵon.
  Grandega ĉina armeo sturmis la nove konstruitan rusan fortikaĵon. Kaj la fortoj estis klare neegalaj.
  Estas nur mil rusoj, kaj ducent mil ĉinoj. Kaj ŝajnis esti neniu ŝanco entute.
  Sed la ses klasaj militistoj estas superpretaj batali.
  Oleg Rybachenko sur la muro. Senmorta knabo, aspektanta proksimume dekdujara, ĵetas pinglojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj frapas la progresantan ĉinojn. Dekduo samtempe.
  Ĵetas nadlojn kaj Margarita kun nudaj fingroj. La knabino detruas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Mia granda forto!
  Kaj li batalas kuraĝe.
  Natasha ankaŭ ĵetas potencan bumerangon kun siaj nudaj piedfingroj. Kiel disbati kontraŭulojn kaj knari:
  - En la nomo de granda gloro!
  Tiam Zoja tranĉas la ĉinojn per glavoj, kaj samtempe ĵetas pinglojn kun veneno per siaj nudaj piedoj. Kaj kantas al si:
  - En la vasteco de Rus',
  Ni povas savi ĉiujn!
  Kaj denove la glavoj falas sur la kontraŭulojn. Kaj se ili hakas, tiam sen ia kompato.
  Sed kiam Aŭrora komencis detrui, kaj ĵeti bumerangojn per siaj nudaj piedfingroj, tiam ĉi tio estas tute detruo. Kaj la mortigitaj ĉinoj falas sub la batoj de la ruĝa diablo.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Mi dispremos kaj disŝiros ĉion!
  Kaj kiel li prenos kaj tranĉos per ambaŭ glavoj!
  Kaj de ŝia nuda kalkano flugas akra kaj trapika disko. Ĉi tio estas ĝenerale knabino de totala morto.
  Kaj jen Svetlana en la decida batalo. Kiel ni turmentu la ĉinojn, kaj tranĉu ilin en pecetojn per glavoj.
  La knabino rulumis la papilion, kaj sep militistoj de la Ĉiela Imperio estis hakitaj al morto.
  Kaj tiam akraj, venenaj pingloj flugas de nudaj piedfingroj. Kaj mirigas la ĉinojn.
  Oleg Rybachenko batalas kun flavaj militistoj. Liaj glavoj flagras kiel helico.
  La knabo kun ĝojo kantas:
  - Mi estos la plej forta mondĉampiono,
  Ni venkos Amerikon, Ĉinion!
  Kaj denove la knabo ĵetas akrajn ludojn per siaj nudaj fingroj de infanaj kruroj. Kaj du dekduoj da mortigitaj ĉinoj falas samtempe.
  Jen tia batalo. En la reala historio, cara Rusio de antaŭ-petrinaj tempoj perdis parton de sia teritorio. Sed ĉi tie la rusaj kavaliroj batalas kaj ne cedos.
  Oleg Rybachenko batalas kaj kantas:
  - Sed ni estas kavaliroj plenaj de la rusa spirito,
  La ekzekutistoj neniam aŭdos nian sufokan ĝemon!
  Kaj denove la knabo ĵetas tre akre, kaj kun forta veneno, boligita de sorĉistinoj, tre maldikajn pinglojn!
  La knabino Margarita estas apud li. Kaj ankaŭ ŝiaj kruroj ĵetas tiajn mortigajn kudrilojn. Kaj la manoj tranĉis la atakantajn ĉinojn. La batalanto pereigas la kontraŭulojn, kaj kantas:
  - Mi estas tiel mojosa, kiel demono de ĉiuj landoj...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Reganto de ĉiuj landoj!
  Nataŝa ankaŭ tranĉas la ĉinojn kaj kantas:
  - En la vespera tagiĝo, ni ne lasos Satanon venki!
  Kaj mortigaj kudriloj ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Venonta, Zoya detruas la malamikojn. Kaj de ĉi tiu knabino, vibroj de kolosa energio ŝajnas eliri.
  Kaj bumerangoj kaj akraj kudriloj flugas de la nudaj piedoj de la belulino.
  Militistoj grincas:
  - Mi estas granda nudpieda revo kaj beleco!
  Kaj denove, li ĵetos ion ekstreme mortigan al siaj kontraŭuloj.
  Sed kiam Aŭrora prizorgas muelejon kaj tranĉas ĉinojn, tiam ĉi tio estas la kulmino de neniigo.
  Kaj tiam la ruĝharulo ĵetos trapikajn pinglojn per siaj nudaj piedfingroj. Kaj la mortintaj flavaj militistoj falas.
  Sed kiam Svetlana lupanet. Kaj samtempe el ŝiaj nudaj kruroj flugas tuta amaso da pingloj, kiuj trapikas kaj mortigas ĉion.
  Kaj la militistoj grincas:
  - Do, do, do - ricevu faŝiston en unu denaro!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj denove estos ĵetataj mortigaj al la ĉinoj.
  Nataŝa, hakante flavajn militistojn per glavoj, komentis:
  - Estis pli facile kaj pli malfacile kun la nazioj!
  Svetlana, preterpasinte la muelejon, rimarkis:
  - Kaj ĉiam estas facile ĉe ni knabinoj!
  Aŭrora, reproduktis la ricevon de la adoranto, kaj gruntis:
  - Vi tute ne enuos pri mi!
  Kaj mortiga pikilo flugas el ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj Zoja prenos ĝin kaj knaris:
  - Ni ne estas blatoj, ni estas knabinoj - de granda gloro!
  Kaj denove io elflugos el ŝiaj nudaj piedoj, kaj ĝi trafos la malamikon.
  La knabinoj prenis la laboron al koro.
  Tiu ĉi fortikaĵo estas preskaŭ la nura rusa fortikejo en la areo. Estas kelkaj pliaj urboj en konstruo. Estas bone, ke la ĉinoj ne ŝovis la kapon super la Amuro. Sed Rusio en reala historio perdis pecon de sia teritorio. Tre agresema dinastio en potenco en Ĉinio. Tamen, knabinoj estas kio kapablas elflugi la regimentojn de Lucifero.
  Oleg Rybachenko tranĉas la ĉinojn. Kaj dum la knabo kantas:
  - La plej alta klaso estos...
  Kaj tiam bumerango ĵetita de la nuda piedo de la knabo flugas kaj krio:
  - La histriko tranĉos ĉiujn!
  Margarita ankaŭ ĵetis al la malamiko kio estas murdo. Ŝi dispremis ĝin en pecojn, kaj knaris:
  - Mi estas nudpieda sonĝo kaj granda beleco!
  Kaj ŝia piedo ĵetos sovaĝajn diskojn.
  Venonta en la batalo estas Natasha. Kaj ĝi ankaŭ ĵetas al la malamiko tion, kio disigas la kontraŭulojn.
  Kaj li faras ĝin tre lerte.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas regulajn, mortigajn kudrilojn.
  Poste, Zoya en batalo. Kaj li ankaŭ ĵetas kontraŭ la malamikon, ĉiajn svastikojn kaj bumerangojn.
  Kaj falĉas la malamikon.
  Tiam, dum ĝi pasas:
  - Gloro al la bona reĝo!
  Sed en batalo kaj Aŭroro. Ĝi ankaŭ detruas malamikojn de Ĉinio. Kaj se ĝi ĵetos, ĝi ĵetos kun mortiga forto.
  Kaj kantante:
  - Jes, en la nomo de la Rusa Lando!
  Kaj, ankaŭ, mortigaj ŝargoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Svetlana ankaŭ ne lasas la malamikon malsupren. Kaj el ŝiaj nudaj piedoj flugas io, kio alportas evidentan morton.
  Kaj la militisto kantas:
  - Ni neniam rezignos! Problemo ne venos al Rus'!
  Kaj denove, la ĉinoj estos vunditaj. Kaj li prenos ĝin sen ceremonio kaj hakos ĝin.
  Ses militistoj kaj militistoj forte trafis. Kaj distranĉas la malamikon kaj ĵetas nudajn piedojn.
  Oleg Rybachenko, faligante la ĉinojn, kantis:
  - Stelbatalanto, via korno blovas vane -
  Via lando estas malproksime en dubinda gloro...
  La flamo de batalo tremas inter la linioj -
  En unuflanka ludo sen reguloj!
  Kaj alia bumerango flugas kun la nudaj piedoj de la knabo, kiuj tranĉis la gorĝojn de deko da ĉinoj.
  La knabo, kiel ni vidas, estas batalanto.
  Kaj Margarita ankaŭ estas en batalo. Kaj tiel funkcias ŝiaj nudaj piedoj. Ŝi ekstermas malamikojn sendube ege mojosa.
  Kaj ŝiaj glavoj estas kiel ekzekutistoj.
  La militisto grincas:
  - Estu gloro!
  Nataŝa ankaŭ pafas kun siaj nudaj piedoj, kaj ĵetas la mortigan. Kaj samtempe li aktive tranĉas per glavoj.
  Bipoj samtempe:
  - Mia akompanantaro estas ŝtata ŝipanaro!
  Venonta en la batalo estas Zoya. Ankaŭ diablo de la plej alta nivelo de neniigo. Kiel teni papilion per glavoj. Kaj tiam li prenos kaj ĵetos frapajn elementojn kun nudaj piedoj.
  Post kio ĝi pasas:
  - La armeo ĝojas - antaŭeniras!
  Kaj tuta vico da bevelitaj ĉinoj falas.
  La knabino kantas al si:
  - Zoja amas mortigi! Ha, tiu Zoja!
  Kaj jen Aŭrora en rapida ofensivo. Aŭ pli ĝuste agresema defendo. Kaj helpe de nudaj piedoj batas malamikojn.
  Kaj samtempe ĝi grincas. Kaj kiam ŝiaj sabroj trapasos kiel klingoj de kultivisto, tiam tri dekduoj da ĉinoj estos disŝiritaj!
  Kaj Aŭrora kriegas:
  - Harmoniaj akordoj, la flago de Rusio estas tre fiera!
  Kaj nun ŝia nuda kalkano konvenos al la ĉina generalo en la mentono. Li prenos kaj falos.
  Zoya estas agresema en batalo. Li tranĉas siajn malamikojn, kaj kriegas:
  - Ni dubos kaj mortigos ĉiujn!
  Kaj el nudaj piedoj flugas tiaj ponardoj.
  Svetlana ankaŭ ne lasas neniun. Kaj detruas malamikojn, kvazaŭ falĉilo tranĉas herbon. La ĉinoj fiaskas.
  La knabino krias:
  - Freneza Nadlo! Foriru el la korto!
  Oleg Rybachenko faligas aron da flavaj militistoj per glavoj. Kaj tiam kun nudaj piedoj li ĵetos steleton kaj krios:
  - Mia armeo estas la plej forta!
  La terminator-knabo, kiel vi povas vidi, estas ĉe la pinto mem de la detruo de malamikoj. Kaj li faras ĝin kun granda pasio.
  Kaj de liaj nudaj piedfingroj forflugas alia mortodonaco. Kaj kiel ĝi plenigas la ĉinojn grimpantaj la muron.
  Flavaj militistoj estas fanatikuloj. Ili jam amasigis tutajn amasojn da kadavroj. Kaj ili daŭre grimpas kaj grimpas kaj grimpas!
  Sed la knabo kaj knabino estas nur la formado de mortiga potenco. Kaj kiam ili tranĉas, la sangoŝprucedoj flugas en ĉiuj direktoj kaj tre malproksime.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Heroismo estas glorata heroaĵo,
  Ni estas la konkerantoj de la planedoj!
  Margarita, ĉi tiu maltrankvila knabino kantis:
  Ni ne haltos eĉ momenton.
  Aŭdiĝas ies obtuza kriego!
  Kaj ankaŭ el la nudaj piedoj de la knabino flugas detruaj kaj murdaj pingloj. Frapante la ĉinojn kiel garbojn da tritiko. Jes, la knabino Margarita estas vera terminatoro.
  Nataŝa, faligante la ĉinojn, kantis:
  - Kaj la knabino pensis, disbatante flavon,
  Ke la vivo estas bona, kaj ke la vivo estas bona!
  Tiam denove kudriloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Zoja preteriris la ventomuelejon kun siaj sabroj kaj knaris:
  - Mi mortigos ĉiujn malamikojn, kaj kredu min, mi ne ŝercas!
  Kaj la kruroj de la militisto lanĉis plurajn stelojn.
  Kaj la belulino kantis:
  - Milita ago - Mi trafis nikelon!
  Aŭrora, tranĉante sen nenecesaj emocioj, elsendis:
  - Granda sukceso atendas nin! Kredu min, ĝi ne pliboniĝas!
  Kaj ankaŭ kiel nudaj piedoj, kio mortigas lanĉos.
  Tiam ĝi grincos:
  - Mi estas sanga kobro!
  Svetlana donas neniun kompaton al la ĉinoj. Kaj ĝi ekstermas kvazaŭ formikoj. Kaj samtempe li kantas:
  - Ne estos vojo por rubo,
  Forprenu viajn piedojn baldaŭ!
  Kaj nun de ŝiaj nudaj piedfingroj denove flugas murdaj donacoj. Ĉi tiu estas la plej mojosa sinjorino!
  Kaj ankaŭ muĝas:
  - Tie estos nia venko, en sankta milito!
  Oleg Rybachenko fariĝas pli kaj pli aktiva. Kaj li tranĉas per ambaŭ manoj, kaj eĉ prenis pipon en la buŝon kaj kraĉas sur la ĉinojn per kudriloj. Detruas kontraŭulojn kaj grincas al si mem:
  - Jen nia venko -
  Plena turno kaj iru!
  Kaj denove, la terminator-knabo tranĉas kiel freneza. Kaj samtempe ĵetu tion, kio mortigas sen kompato.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Malespera knabino. Kaj se li lanĉas bumerangon per sia nuda piedo, tiam ĉi tio estas ne malpli ol deko da ĉinoj tranĉitaj.
  Tiam la knabino kantos:
  - Ho, mi havas grandan helikopteron,
  Nu, mia koro kantas kun feliĉo!
  Kaj mortiga stelo flugas de la nuda kalkano de la knabino. Jes, ĉi tio estas la beleco de la plej alta aerakrobato. Kaj la morto semas dekstren kaj maldekstren.
  Nataŝa ankaŭ ekstermas la ĉinojn ĉiumaniere.
  Kaj dum li kantas:
  - Grinki, knari, knari...
  Oliver trovis Twist!
  Kaj mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo.
  Do Zoja tiris sin supren... Ŝi prenis ĝin kaj kraĉis al la malamiko el la pajlo. Tiam ŝi hakis la muelejon per glavoj. Tiam ŝiaj nudaj piedoj prenis kaj lanĉis inferan donacon de morto.
  Kaj la ĉinoj falis. Kvazaŭ ili estis lekataj de flamĵetilo.
  Kaj ĉi tie en batalo kaj Aŭrora. Ankaŭ rapida knabino. Kaj ruĝa morto, kaj infera brulanta radio. Kaj li prenos ĝin, li tranĉos ĝin.
  Ne, nenio haltigos ĝin.
  Eĉ la tanko Maus.
  Jen Aŭrora kaj najlas la ĉinojn. Kiu estas ekstreme mojosa kaj kun frenezaj simboloj kaj glavo.
  Kaj la glavoj de la ruĝa harpio ne haltos, eĉ ne momenton.
  Samtempe, Aŭrora grincas:
  - Mia patrujo estas la patrujo de komunismo!
  Kaj ankaŭ de ŝiaj nudaj piedoj, kiel flugo de io ege mortiga.
  Kaj denove la knabino estas en la aero.
  Kaj tiam Aŭrora rememoris kiel ŝi vere batalis kun la Muso, en unu el la alternativaj rakontoj. Tiam la aliancanoj finis armisticon kun la Tria Regno, kaj ekspluatante la mankon de bombado, la germanoj lanĉis la Muson en produktadon.
  Jes, ĉi tiuj tankoj vere perlis kiel bestoj. Kaj ilia progreso estis terura.
  Sed ne por terminatoraj knabinoj. Ili batalis kontraŭ la nazioj en malvarma sango kaj rapide samtempe.
  Kaj ili montris la patrinon de Kuzma! Kaj la militistoj kuraĝe batalis.
  Kaj nun la ruĝhara Aŭroro tranĉas per glavoj. Kaj falĉu la malamikojn, kiel kultivisto.
  Tiam ĝi grincos:
  - Mi mortigas ĝin!
  Ankaŭ Svetlana ne estas timema en batalo. La ĉinoj estas ekstermitaj. Kaj samtempe, kun nudaj piedoj, kio semas morton, ĵetas.
  Kaj samtempe li krias:
  - Spaca bravado -
  Estos granda serenado!
  Kaj palpebrumu al la malamikoj!
  Tiam li kraĉos el la tubo!
  Kaj tiam Oleg Rybachenko disiĝos. Kaj ni ĵetu ne nur kudrilojn al la ĉinoj, sed ankaŭ bumerangojn per niaj piedoj ĵetu.
  Tia estas la rapida terminator knabo kaptita.
  Kaj samtempe li kantas:
  - Ne haltigos nin malamikoj,
  Se la malfortuloj helpos!
  Kaj ne kuru, ne kuru...
  Se ne antaŭen!
  Kaj Oleg fajfos.
  Kaj Margarita prenis ĝin kaj per la nudaj piedfingroj ĵetis la detruan kaj morte murdan. Kaj samtempe ŝi kantis:
  - Ĉi tio estos la mesaĝo de la kobro!
  Kaj la knabino palpebrumas kaj knaras!
  Natasha ankaŭ ne estas fraŭlino en batalo. Ŝi prenis ĝin kaj per siaj nudaj fingroj ĵetis akran svastikon. Ŝi pugnobatis multajn ĉinojn kaj knaris:
  - Por mia Patrujo!
  Kaj poste estas Zoya en batalo. Kaj li ankaŭ ĵetas kontraŭ malamikoj nudaj piedoj.
  Kaj grincas kun dentorido:
  - Mi estas tia militisto, vere terminanto!
  Post tio, la knabino draŝas per glavoj. Kaj kriu je la supro de liaj pulmoj.
  - Banzai!
  La knabino, kiel vi povas vidi, ne ĉesos batali. Kaj li tranĉos sen nenecesa antimono.
  Ankaŭ Aŭrora prenos ekstermado. La ĉinoj premas sin, sen ia sarkasmo. Kaj la flavaj militistoj falas, kvazaŭ ili estus disŝiritaj en duono.
  Kaj la ruĝhara knabino krias:
  - La flamo de komunismo super la mondo!
  Kaj denove li prenos kaj tranĉos per du glavoj. Kaj poste kraĉi el la tubo. Kaj plantu ĝin sur la malamikon.
  Jes, Aŭroro estas beleco kaj perfekteco mem.
  Kvankam Svetlana ne estas pli malbona. Kaj ŝi ankaŭ aranĝis, ke la ĉinoj estu batataj kaj mortigitaj en speco.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas donacojn de detruo al la flavaj militistoj. Jes, ili faras ĉion sur alta ondo.
  Svetlana krias:
  - La batalo estos sanga, sankta kaj prava!
  Kaj de ŝia nuda piedo denove rompiĝis io mortiga. Kaj kiel li prenos kaj trafos la ĉinojn!
  Jen kie la knabinoj vere disfalis. Kaj ili ne donas eĉ guton. Jen la virinoj - ĉiuj virinoj virinoj!
  Oleg Rybachenko en impeta atako. Ili jam mortigis multajn milojn da ĉinoj. La atako de la militistoj de ĉi tiu flava imperio malfortiĝis.
  Oleg knaris:
  - La plej alta mezuro de venko!
  Margarita prenis ĝin kaj per siaj nudaj fingroj ĵetis la mortigan, kaj tion, kio estis pli akra ol razilo.
  Tiam la knabino kantis:
  - Ni defias la ŝtormojn,
  Kial kaj kial?
  Vivante en la mondo sen surprizoj -
  Neeble por iu ajn!
  Margarita kraĉis tutan vicon da pipoj al la ĉinoj kaj daŭrigis:
  - Bonŝancon - malsukcesoj,
  Kaj saltu supren kaj malsupren!
  Nur tiamaniere, kaj ne alie -
  Nur tiamaniere, kaj ne alie...
  Vivu surprizo!
  Surprizo! Surprizo!
  Vivu surprizo!
  Surprizo! Surprizo!
  Vivu surprizo!
  Kaj nur supren - ne milimetron malsupren!
  La knabino montris sufiĉe batalan humoron.
  Natasha estas ankaŭ ĉe la epicentro mem de la batalo. Kiel vulkano erupcianta. Kaj ĵetas pinglojn per nudaj fingroj. Batas kontraŭulojn. Kaj forlasas kadavrojn el ili.
  Tiam la knabino kantis kun grincado de siaj dentoj:
  - Ni estas tiaj terminantoj, kiel sonĝrobotoj, kaj granda beleco!
  Kaj jen la knabino, kiam ŝi tranĉas malantaŭen per glavoj. Kaj faligis multajn homojn.
  Zoya ankaŭ estas en la dika de la batalo. Li batalas por si kaj nudas la dentojn kaj muĝas:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj de ŝia nuda piedo disko balais tra la ĉinoj. Kiu tranĉis multajn gorĝojn. Kaj la armeoj de la ĉiela imperio sufokiĝis.
  Kaj la knabinoj pli kaj pli puŝas.
  Jen kiel Aŭrora lanĉos ion, kio tranĉas metalon. Li dehakos amason da kapoj, kiuj formiĝis en tumulojn. Kaj ĝi saltos, flugos supren, kaj prenos ĝin, muĝos:
  - Mia nomo estas mia pugno!
  Kaj denove li svingis du sabrojn, kaj la ĉinoj liberigis la intestojn. Sed samtempe, ne estu iom embarasita.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn bumerangojn. Kiujn kapojn oni falĉas en vicoj.
  Tiam la ruĝhara militisto krias:
  - Ni ne estos en la kablo!
  Estu feliĉo sur la Tero!
  Kaj li prenos pli el la pipo kun sia skarlata buŝo kaj kraĉos. Kaj la militistoj de la ĉiela imperio kolapsos, kiel kulioj kun faruno.
  Do Svetlana montris en batalo ..
  Ŝi renversis la kontraŭulojn de bolanta akvo. Kaj tiuj bruligitaj prenos ĝin kaj krios tre sovaĝe.
  Svetlana grincas:
  - Mia mortigo!
  Kaj per la nuda piedo li ĵetos paron da bumerangoj. Tranĉos multajn ĉinojn.
  Kaj elpremas multajn kadavrojn.
  Tiel funkcias frapistoj.
  Kaj ili distranĉis la imperion de Ĉinio por si mem, sen plia traktado. Ne, ili eĉ havas specialan takton.
  Jam la nombro da ĉinoj mortigitaj estas dekmil. Kaj la knabinoj nur amuziĝas kaj saltas kiel pilkoj.
  Oleg Rybachenko ankaŭ montras la plej bonegan el ĉiuj aerakrobatioj, kiujn vi povas imagi.
  Kaj la knabo tranĉas per du glavoj, tiel ke la brakoj kaj kruroj kaj kapoj flugas ĉiudirekten.
  Oleg krias:
  - Ĝi estos, mi kredas nian decidan venkon!
  Margarita kun la nuda piedo, ĵetante la detruan, konfirmis:
  - Jes, jes!
  Kaj la tutaj ses komencis haki eĉ pli aktive.
  . ĈAPITRO #2
  Post kiam preskaŭ la tuta ĉina armeo de ducent mil estis detruita, la ses militistoj moviĝis plu en la profundon de la Ĉiela Imperio. Por malhelpi la ĉinojn reveni al la rusaj urboj en Siberio denove.
  Ĉi tie la militistoj atakis la flavajn militistojn en la plej proksima granda urbo.
  Oleg Ribaĉenko, detranĉante la flavajn batalantojn kaj svingante ambaŭ glavojn, kriis:
  - En kaj rusaj caroj!
  Kaj akraj kudriloj flugis el liaj nudaj piedoj. Ili trafis la ĉinajn batalantojn.
  Margarita, hakante la flavajn militistojn per siaj glavoj, prenis ĝin kaj kantis:
  - Nun ni faras historion!
  Kaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj en la flavajn militistojn.
  Sekva estas Natasha en batalo. Li ankaŭ ĵetas donacojn de morto kaj kriegojn:
  - La estonteco estas nia! Gloro al Granda Rusujo!
  Kaj ŝia nuda, ĉizita kruro elĵetos ĉi tion kun terura forto. Kaj tranĉis la ĉinojn en sangan malordon.
  Zoya ankaŭ tranĉas urĝe. Kaj duone krevigis ĉinan generalon. Kaj tranĉis liajn ostojn.
  Post kio ŝi hurlis:
  - Por mia granda venko!
  Kaj kun nudaj piedoj denove lanĉos murdan donacon. Kaj batis multajn ĉinajn batalantojn.
  Sed kiam Aŭrora estas en batalo, ĝi estas ĝenerale terura. Ŝi duonigas ĉinajn soldatojn, kaj lanĉas murdemajn donacojn kun siaj nudaj piedoj. Kaj tiel dispremas la flava armeo.
  Ne, Aŭrora ja nomiĝas la ruĝa sorĉistino. Kaj ŝi estas nevenkebla.
  Kaj mortigaj pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Ili trafas la ĉinojn kaj ili kolapsas kiel sablosakoj.
  Aŭroro muĝas ĉe la supro de siaj pulmoj:
  Rusoj konas min
  Kaj ili nomas ĝin bonega!
  Kaj denove la beleco estas kiel ĵetado de mortiga kudrilo. Kaj la malamiko estas alpinglita kiel skarabo.
  Aŭrora gluglutis:
  - Vi povas revi, sonĝi malbone!
  Kaj denove la knabino draŝas kiel bumerango.
  Jes, ĉi tiu ruĝharulo - eĉ ne funto da salo manĝis en militaj aferoj. Se ĝi draŝas, tiam ĝi draŝas.
  Kaj denove, la rapida kaj fajra knabino estas sur la atako.
  Kaj ĉi tie Svetlana fervoras batali. Kaj tiel li tranĉas kaj detruas ĉiujn. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel brilanta fulmo.
  Kaj pingloj flugas de nudaj piedoj.
  La knabino kriis:
  - Mia granda forto -
  Ludu kun mi por esti amikoj kun krokodilo!
  La knabo Oleg Rybachenko, kiel ĉiam, atakas. Li estas rapida mungoto. Hakas kaj ĵetas stelojn al la malamiko.
  Kaj la juna militisto krias:
  - Ni iru al la ofensivo
  Ni batu ĉiujn ĉinojn!
  Kaj jen la knabo en la atako.
  Kaj la knabino Margarita en granda ekscito dispremas la flavajn trupojn. Kaj ŝiaj nudaj fingroj ĵetas mortodonojn.
  Kaj la knabino muĝas:
  - Mi venkos!
  Kaj denove tuta pluvo da pingloj elfluas el ŝia nuda piedo.
  Kaj la pingloj estas mortigaj kaj venenitaj.
  Margareta sur la ofensivo. La ĉinoj estas tre streĉaj kontraŭ ŝi. Kaj la knabino estas la formado de hororo.
  Kvankam bela militisto.
  Kaj nun peco de morto denove forflugas de ŝia nuda piedo. Kiu frapas la malamikojn.
  Nataŝa en sovaĝa flugo. Tranĉas la ĉinojn en pecojn. Kaj ŝiaj glavoj ne konas kompaton.
  Militisto muĝas:
  - Estos nia granda venko!
  Kaj de la nudaj piedoj de la belulino denove flugas tre mortigaj kaj danĝeraj pingloj.
  Ili grandnombre batis la ĉinojn. Kio la knabinoj estas vere mojosa.
  Kaj en la ofensivo ili donas al neniu devenon.
  Sed Zoya ne scias, neniam estas vorto. Ŝi trarompas al la kontraŭuloj. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel ekzekutistoj.
  Zoya krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi ne konas kompaton - nur morton!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetos tiel, ke la ĉinoj ne povas rezisti!
  Male, la militisto akcelas ĉiun minuton. Jen la glaciejo sur la ofensivo.
  Aŭrora ankaŭ estas tiel gaja knabino. Ne retiriĝas kaj ne rezignas. Kaj ŝi sukcesas en ĉio.
  Jen ŝi ĵetis ŝtalan ventumilon per la nudaj piedfingroj. Ŝi tranĉis la ĉinajn soldatojn kaj siblis:
  - En la ruĝa imperio, estos fajro, kiu varmigos la tutan planedon!
  Kaj denove, io, kio specife mortigas muŝojn de ŝia nuda piedo.
  Kaj la militisto denove estas en alta pozicio.
  Kaj jen Svetlana en batalo. Ne devias de la plano. Kaj li tranĉas sin per sovaĝa premo. Kaj akra disko flugas el ŝiaj nudaj piedoj. Kiu fame tranĉas kontraŭulojn.
  Svetlana grincas pro sovaĝa furiozo:
  - Mi disŝiros vin ĉiujn!
  Kaj la knabino estas sur la ofensivo. Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas tiel lertaj.
  Plu en la batalo, Oleg Rybachenko estas ŝirita. Jen malespera knabo-finisto. Ĝi implikas kolosajn fortojn kaj la premon de sovaĝa infano.
  Kaj jen infano ĵetanta bumerangon per la nuda piedo. Jes, kaj la kontraŭuloj perdis samtempe du dekduojn da kapoj.
  Ĉi tio estas vere - vere mortiga forto.
  Oleg kantis:
  - Mia manskribo estas simpla -
  Mi ne ŝatas tiri la voston de la kato!
  Kaj klingo flugis de la nuda kalkano de la knabo, kaj kiel la ĉinoj estos batitaj. Ili laŭvorte perdis sian spiriton kaj kuraĝon.
  Oleg rimarkis kun sovaĝa frenezo:
  - Neniam diru la vorton ne!
  La knabo atakas... Tiam li rememoris Wladimir Klitschkon. Jes, ĉi tiu boksisto povus reveni al la ringo. Kaj kial ne provi? Se ankoraŭ estas sano, tiam Dio mem ordonis al vi batali!
  Terminator knabo sur la atako. Disbatas la ĉinojn kaj kantas:
  Juna amiko ĉiam estu juna
  Ne rapidu ripozi...
  Estu gaja, aŭdaca, brua -
  Vi devas batali - do batali!
  Viro kun forteco -
  Por venki vin ĉiujn en vico!
  Mi estas eterna knabo kun animo,
  Kio estigas la rezulton!
  Eterna knabo I animo
  Kaj ne retropaŝu!
  Juna militisto kaj eterna infano en furioza atako kontraŭ la ĉinoj. Li montros sin de la plej bona flanko.
  Margarita ankaŭ dispremas la flavajn militistojn kaj kantas:
  - Ni neniam rezignos!
  Kaj ŝi detranĉis multajn ĉinojn, aldonis kun rido:
  - Ne, kredu min neniam!
  Kaj la knabino denove ĵetis akrajn, venenajn kudrilojn.
  Ŝi estas en rapida kaj unika movado.
  Natasha en batalo estas rapida kaj timinda, kiel Valkirio. Batalas kuraĝe. Kaj faligante la ĉinojn.
  Ŝi ofte batalis en la ĉielo. Ŝi estis bonega aspiloto. Ŝi devis batali en la infanterio.
  Sed nun Nataŝa alprenis la ĉinojn. Kaj ni draŝu kun la tuta furiozo.
  Kaj bumerangoj kaj kudriloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Ŝi dispremas la malamikon.
  La knabino kantas:
  - Sed mi kredas la sunleviĝon,
  Dispelos la mallumon de la prizona karcero!
  Zoya atakas la ĉinojn. Kaj eksplodas forte. Kaj ŝiaj nudaj piedoj senhalte batas malamikojn.
  Militisto en movado. Ŝi estas kiel kobro, kiu saltas kaj saltas al si.
  La knabino kun la oraj haroj krias:
  - La estonteco estas nia
  Ni estas kiel Jedi Knights!
  Kaj nun ŝi prenos ĝin de turno kaj vangofrapos ĝin.
  Venonta sur la atako estas Aŭrora. Disbatanta kaj batalanta knabino de ruĝa koloro. Ŝi iris al la ofensivo, plirapidigante la ritmon. Ŝiaj glavoj estas kiel la klingoj de ventomuelejo.
  Fajra beleco eldonis:
  - Tia feliĉo estos al la tuta mondo!
  Kaj denove la knabino iras en sovaĝan paŝon. Ĉi tiu estas la vera diino de milito.
  Svetlana ankaŭ kantas, eksaltante:
  - Cent post cent, regimento post regimento,
  Rusaj kavaliroj tranĉis per glavo!
  Kaj nun ŝiaj nudaj piedfingroj ĵetos tion, kion ŝildo ne povas forpuŝi.
  Jen la knabino. Vera meger.
  Nataŝa pepas kun dentorido:
  - Ne instruu min!
  Kaj li ĵetas morton per sia nuda piedo.
  Aŭrora konsentas:
  - Estas nenio por instrui nin!
  Militistoj plirapidigas siajn movojn. Nuntempe preskaŭ la tuta urbo estas kovrita de kadavroj. Jes, la ĉinoj renkontis ekstermon. Estas nur ses homoj, sed ili laboras por tuta armeo.
  Oleg Rybachenko memoris la historion de unu ulo el la genro de elfoj. Li alvenis en la Tria Reich, kaj povis konvinki lin esti sendita al la Luftwaffe.
  Jes, la elfo, kvankam malgranda en staturo, estas tre rapida, forta kun bonega reago. Ĝenerale, elfoj estas pli bonaj ol homoj en fizika kondiĉo kaj pensrapideco. Kaj en aviadilo, elfo, kaj eĉ reĝa sango, sentas sin kiel aglo.
  Kaj tiu ĉi militisto povis malflugigi 538 malamikajn aviadilojn dum la naskiĝtago de la Fuhrer la 20-an de aprilo 1944, kaj li mem neniam estis pafita.
  Por la unuaj ducent aviadiloj, la elfo ricevis la Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Pli ol tricent jam la Ordeno de la Germana Aglo kun diamantoj. Pli ol kvarcent Kavalira Kruco de la Fera Kruco kun oraj kverkfoliaj glavoj kaj diamantoj. Kaj por kvincent memoraviadiloj - la Grandkruco de la Fera Kruco. Tiel, la elfo kolektis rekordan nombron da premioj, kaj ĉi-rilate, li eĉ venkis Hermann Goering kaj ricevis la rangon de kolonelo.
  Kvankam li batalis sur la aviadilo kiel soldato.
  Do, kvankam tia elstara aso aperis en la Luftwaffe, li ne tro influis la kurson de la milito. Efektive, se ni prenas la unuajn ses asojn de la Luftwaffe en la reala historio, ili pafis entute pli ol unu kaj duono mil aviadilojn. Nu, kiom ĝi helpis la Wehrmacht?
  Kvankam la nombro da faligitaj aviadiloj eble estis troigita per la propagando de Goebbels.
  Multaj el ĉi tiuj figuroj forte dubis.
  Sed la elfo honeste pafis tiom da aŭtoj, sed li mem ne perdis eĉ unu batalanton.
  Sed tiam Oleg Rybachenko renkontis lin kaj demandis:
  - Kial vi restis ĉe la Tria Regno, kiu estas konsiderata kiel forto de malbono?
  Elfo logike rimarkis:
  - Ĉar en la mondo tute ne ekzistas forto de bono! Ĉu vi pensas, ke Stalino kaj la aliancanoj estas sanktuloj?
  Oleg komentis kun rideto:
  - Sed en USSR vi, faligante tiom da aviadiloj, estus konsiderata Dio kun majusklo! Kaj do vi devus esti kraĉita kaj malbenita!
  Elfo honeste rimarkis:
  - En oktobro de la kvardek-dua jaro, kiam li komencis batali por la Reich, la rezulto de la milito ankoraŭ ne estis evidenta. Kion vi pensas, mi ne havas ŝancon esti inter la gajnantoj?
  Oleg Rybachenko honeste respondis:
  - Se vi transfuĝas al Sovetunio, mi pensas, ke vi estos pardonita kaj akceptita. Herooj kaj grandaj militistoj estas aprezataj ĉie!
  La elfo radie ridetis kaj respondis:
  - Dankon pro la propono! Sed kiam la dua mondmilito finiĝos, mi revenos al mia planedo kun premioj... Kaj kompreneble, ne gravas al mi, ke Germanio perdis. La ĉefa afero estas, ke mi montris min kiel heroo kaj eniris la historion de aviado kiel la plej bona aso de ĉiuj tempoj!
  Oleg Rybachenko ĉagrenite rimarkis:
  Kiom da bonuloj mortis pro vi!
  La elfo knaris, logike rememoris:
  - Estas ankaŭ Rudel... Ankaŭ li estas superhomo!
  Oleg kapjesis.
  - Rudel ... Jes, ĝi estas kvazaŭ komika heroo!
  La elfo murmuris:
  - Mi estis kaj estas kaj estos militisto! Do mi provos alporti mian konton al mil!
  Oleg Rybachenko dubis:
  - Ĉu vi povas fari ĝin? La 9-an de majo 1945, la Tria Regno kapitulacas!
  La elfo kompleze demandis:
  - Ĉu vi povas diri pli precize kiam kaj kie kaj je kiu tempo, per kiaj fortoj la Ruĝuloj kaj la Aliancanoj atakos?
  Oleg demandis surprizite:
  - Kial vi bezonas ĝin?
  La elfo respondis honeste:
  - Mi volas bagatele treni la militon, por ke la amuzo daŭru pli longe!
  Oleg tiam elprenis pafilon kaj respondis:
  - Mi povus pafi vin, sed mi ne faros tion!
  La elfo estis surprizita
  - Kaj kial?
  Oleg Rybachenko decideme deklaris:
  - Via konscienco punu vin!
  Kaj ili disiĝis...
  Oleg Rybachenko pensis, ke li ne vane mortigis ĉi tiun elfon. Kiom da pliaj aviadiloj li faligos. Ĝi estos nur terura.
  Kaj la knabo denove lanĉis la bumerangon de la morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Margarita aktive ekstermas la ĉinojn en batalo. Ŝiaj nudaj piedoj estas tiel trafe batitaj per murdaj donacoj, ke vi simple miras.
  Supervira knabino.
  Kaj ŝia agado en la batalo, kiel mustelo besto.
  Ne, neniu iam timigos tian knabinon, eĉ se estas du miliardoj da ĉinoj.
  Sed kion Margareta devas fari?
  Ŝi defendas sian landon.
  Oleg Rybachenko, faligante la ĉinojn, kantis:
  - Ne ekzistas pli bela Patrujo de Rusio,
  Batalu por ŝi kaj ne timu...
  Ne ekzistas pli bela lando en la universo -
  La tuta universo estas torĉo de lumo Rus!
  La knabo eksaltos kaj akcelos, buĉante ĉiujn per siaj piedoj.
  Nataŝa ankaŭ batalas kaj kantas:
  Fatala jaro, vi ne povas kredi min
  Mil naŭcent naŭdek naŭ...
  Ĉesu iri en rondoj
  La diablo turnos sin per oraj kornoj!
  Kaj la knabino denove ĵetos mortigan donacon per siaj nudaj piedoj.
  Zoya ankaŭ estas en batalo, estis vundita kaj batalas. Aktiva knabino. Kaj se li tranĉas per glavoj, ĉio flugas ĝis nun.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj tiel aktive ĵetas donacojn. Kaj tiom multaj elbatas malamikojn.
  Jes, la ĉinoj klare havas malhelajn tagojn.
  Aŭrora trafas sen ia kompato. Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas io pli ol mortiga. Ĉi tio estas ĝenerale la diino de neniigo.
  Kaj estas mil diabloj en ĝi.
  Svetlana draŝas la ĉinojn kun granda pasio, kaj kriegas:
  - La estonteco estas
  Por ke ni ne devas esti kato!
  Kaj ŝiaj nudaj kruroj ion ĵetos denove, kaj la malamikoj disŝiros.
  Batalanta knabino - aerakrobato en ŝi!
  Malbarinte la urbon de la ĉinoj, la ses ripozis. Tuj plenigis la apron, kaj fritis ĝin tuta.
  Ili tranĉis ĝin en pecojn kaj komencis manĝi.
  Nataŝa rimarkis:
  - Ĉi tie ĉe Walter Scott la kavaliroj manĝis samtempe multe!
  Oleg Rybachenko ridis kaj memorigis:
  - Ĉu ankaŭ Dumas! Tiel Porthos manĝis tutan virŝafon!
  Nataŝa ridis.
  - Ĉu ŝafoj? Kial ne apro?
  Oleg kantis responde:
  Via tuta malbenita familio
  Mia onklo, kiu ricevis la apron...
  Kiam li vivis - li avertis min -
  Ne eblas preni edzinon de kanibaloj!
  Margaret konfirmis:
  - Estas sovaĝa kanto! Kaj mi volas ion pli animan!
  Oleg rimarkis:
  - Spirita? Ĉi tio estas bona!
  Kaj la knabo kantis ion...
  Sed Aŭrora interrompis lin kaj rimarkis:
  - Necesas ne kanti, sed agi.
  Kaj la knabino elprenis iPhonon el sia zono. Oleg ridetis, Nataŝa donis al li la sian kaj proponis:
  - Ludu tankojn kun la ruĝharulo!
  Aŭrora konsentis:
  - Mi amas ĉi tiun ludon!
  Kaj la knabino-heroo komencis akiri parametrojn.
  Oleg Rybachenko prenis la tankfloton.
  Aŭrora avertis:
  - Unu tanko por unu! Provu duelon!
  La knabo konsentis.
  - Ĉi tio estas ĝuste!
  Oleg elektis la plej bonegan sovetian tankon de la kvardekaj - IS-7. Mirinda aŭto kiu neniam iĝis seria. Ŝi havas ĉion kaj kirason, kaj armilojn, kaj rapidecon. Vera aŭreolo!
  Aurora E-75. La aŭto estas pli malbona. Kaj pli peza, kaj malpli rapideco, potenco rezervo, iom pli malforta kaj pafilo. La IS-7 havas 130 milimetrojn kontraŭ 128 por la E-75. La kiraso de la germano estas eble pli dika, sed ĉi tio estas kompensita de la granda deklivo de la IS-7. Kaj la flankoj de la Fritz estas pli altaj ... Ĉio estas tiel, sed ...
  Aŭrora tradukas la E-75 al la M-nivelo... Kaj la aŭto pliboniĝas. Kaj la motoro estas pli potenca kaj la silueto estas multe pli malalta, kaj la pafilo fariĝis pli longa barelo. Kaj nun la kiraso densiĝis. La germana tanko ankoraŭ pezas naŭdek kvin tunojn, kompare kun sesdek ok por la sovetia. Kaj post la ĝisdatigo, ĝi havas similan aranĝon kaj nun estos pli potenca.
  Kaj la IS-7 estis lasita sen evoluo ĉiukaze. Do en reala historio, neniu antaŭdiris ĝin.
  Nu, Oleg, ni jungu vin.
  La knabo tamen ne estas perdita. Ĉar la malamiko moderniĝis, tiam la infano faros ion kaj uzos plumajn konkojn. Kaj tiam estos tre bona batalo.
  IS-7 proksimiĝas. Sed tamen, la veturado de la germano ankoraŭ estas pli bona.
  Aŭrora pafas sian pli longan kanonon. Sed ankoraŭ ne povas eniri.
  Kaj la terminatorknabo alproksimiĝas kaj serpentumas la spurojn. La etulo ŝajnas esti sufiĉe memfida.
  Aŭrora, post alia pafo, eligis la moralon:
  - Muso povas mortigi elefanton!
  Kaj la batalo daŭris, Oleg pelis 130-mm-kanonŝelon en la artikon de la kareno kaj venkis. Malgraŭ ĉiuj avantaĝoj.
  Sed ĝenerale, en la tankoj de la kvardekaj estas malsamaj aŭtoj. Tre timinda projekto - "Reĝa Leono". La pezo estas cent tunoj, la pafilo estas 210 mm kalibro, la fronta kiraso estas 300 mm klinita, la flankoj estas 200 mm, kaj la motoro estas 1800 ĉevalforto.
  Ĉi tio estas aŭto - eĉ la IS-7 povas nur penetri la flankon kaj fermiĝi. Kaj ĝi estas vere bonega!
  Aŭrora kantis kun dentorido:
  - Jen aglo, fluganta super la suno!
  Kaj silentu...
  Manĝinte, la ses translokiĝis al ĉinaj urboj. Nuntempe, necesas atingi la konkludon de paco kaj malinstigi la Manchus ataki.
  La knabinoj kaj la knabo atakis la ĉinojn kaj mortigis multajn denove per glavoj kaj nudaj piedfingroj.
  Tiam la militistoj pafis el la kaptitaj kanonoj. Kaj multaj ĉinoj estis mortigitaj.
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  - Eble estas pli bone ludi defense? Kaj tiam ĝi montriĝas iel malbela?
  Aŭrora respondis:
  - Estas koncepto de preventa milito!
  Oleg memorigis:
  - Ankaŭ Viktoro Suvorov provis pruvi, ke la milito de faŝisma Germanio kontraŭ Sovetunio estis preventa!
  Aŭrora ridetis kaj grumblis:
  - Ĉu ne tiel estas?
  Oleg balancis la kapon.
  - Dubinde!
  Margareta memoris:
  - Mi legis ĉi tiun libron. Ŝi aspektas konvinka unuavide. Sed se vi fosos pli profunde...
  Aŭrora kapjesis konsente.
  - Sovetunio preparis ofendan militon, kaj tio estas fakto!
  Margareta notis:
  - Sovetunio preparis ofensivan militon eĉ post la milito. Sed la ofensivo neniam komenciĝis!
  Oleg logike rimarkis:
  - Se Stalino planis la ofensivon, tiam en pli posta periodo, unue kompletiginte la dungitaron de siaj dividoj per tankoj kaj aliaj ekipaĵoj. Kaj la plej nova aviado ĵus komencis alveni en unuoj, eĉ la pilotoj ne regis ĝin!
  Aŭrora ankaŭ logike kontraŭis:
  - Se la sovetia armeo rearmis, tiam ankaŭ la germana armeo ne staris senmove. Dum Sovetunio produktis la plej novajn aviadilojn, la Fritz pliigis la produktadon de la plej nova teknologio.
  Prokrasto la avantaĝo de Stalin ne pligrandiĝus. Prefere, kontraŭe, la nazioj, havante la potencialon de Eŭropo, povus atingi Rusion en la kvanto de ekipaĵo kun pli bona kvalito!
  Oleg Rybachenko dubis:
  - Kio igas vin pensi ke ilia kvalito estis pli bona?
  Aŭrora honeste respondis:
  - Sed ili venkis en la kvardek-unua jaro! Se ili estus batitaj malsuperaj en nombro, tiam eble ili estis ankaŭ superkvalite!
  La knaba genio dubis:
  - Mi ne pensas!
  Margareta rimarkis:
  - La kvardek-unua jaro estas mistero. Kial la formale pli forta Ruĝa Armeo perdis batalon post batalo. Kaj tiam, fariĝinte formale, kaj fakte, pli malforta, ĉu ŝi komencis venki?
  Oleg Rybachenko respondis:
  - Ĉi tio estas granda mistero de la Dua Mondmilito!
  Nataŝa sugestis:
  - Okazis interveno de superaj potencoj!
  Oleg kapjesis.
  - Vere estis io!
  Augustine grumblis:
  - Niaj idoloj estas kovritaj de sango, niaj dioj estas la dioj de milito!
  Zoja konsentis.
  - Kovrite per sango kaj la dioj de milito!
  Post kiam Oleg kaj Aŭrora komencis ludi la strategion de la dua mondmilito. Aŭroro por Hitler, Oleg por Stalin.
  Jam okazis interŝanĝo de veraj batoj. Aŭrora uzis la friponan kodon kaj la amason de tankoj de la "E" serio, trarompis al Moskvo. Togolando kaj Oleg uzis la fraŭdan kodon kaj la IS-7 kiel ili fikus la germanojn. Kaj la falĉilo konverĝis al la ŝtono. Kaj multe da ĉerkoj. Lasu kaj virtuala.
  Oleg Rybachenko ludas kun ĝojo, kaj liaj trupoj trarompas la germanajn defendojn. Konstruu kaldronojn. Aŭrora rekomencas la friponan kodon. Estas tre sovaĝa interŝanĝo de movoj.
  La knaba genio kantis:
  - Ie sur la Kama - ni ne konas nin mem,
  Ie ĉe la rivero Kama patrinoj!
  Ne atingu per viaj manoj, ne atingu per viaj piedoj,
  Nu, se necese, movu la pokerojn!
  Kaj sovetiaj tankoj frakasas la naziojn. Estas nenio pli bona ol la IS-7. Kaj vi povas sekure batali kun la "Musoj" kaj "E" -100. La sovetia tanko ne timas tiajn monstrojn.
  Ili estas pli pezaj, sed tio ne signifas, ke ili estas pli fortaj.
  Kaj Oleg antaŭeniras, rapide moviĝas kun aŭtoj. Kaj estas kiel mil diabloj.
  Mirinfano kantas:
  - Ni frakasu la Fritz, chiki-chiki-chiki-ta!
  Kaj nun la sovetiaj trupoj prenis alian baron. Ili estas kiel geniuloj de bataloj kaj bataloj!
  Aŭroro, tamen, ankaŭ ne estas simpla. Kaj ĝi funkcias agreseme. Ĵetas novajn kaj novajn kaj novajn fortojn sub la radojn de la Ruĝa Armeo.
  Kaj la ruĝhara militisto kantas:
  - Malamikoj ne haltigos min! Mi konkeros la vastaĵon de la universo!
  Kaj novaj kaj novaj regimentoj iras en batalon.
  Oleg Rybachenko ĝoje kantis:
  Fritz kolerego,
  La malamiko de la regimento antaŭeniris ...
  Sed frenezaj arjoj -
  Rusoj renkontos malamikecon!
  Ili fosos en haŭton de porko,
  La malamiko estos ĵetita en polvon -
  La rusoj furioze batalas
  Forta soldato pugno!
  Kaj la knabo faras alian ĉirkaŭmanovron, kaj prenas la trupojn de Aŭrora en la ringon.
  Jes, la infano estas inteligenta, ne estas vortoj.
  Aŭrora gluglutis:
  - Ne, mi ne rezignos, sed mi ĉiam sciis batali!
  Oleg Rybachenko konsentis:
  - Ni ne rezignu! Ni simple detruos vin!
  Kaj nun la sovetiaj trupoj denove estas sur la ofensivo. Kaj jam la kodo de la fripono ne helpas la Fritz.
  Tiam Aŭrora ruze ŝanĝas la opcion. Kaj Britio kaj Usono eniras la militon siaflanke. La militistoj de ĉi tiu flotego rapidis en batalo. Kaj ni premu la malamikon.
  Sed la sovetiaj IS-7-tankoj kun eĉ pli granda facileco detruas la usonajn Shermans kaj Pershings, same kiel la anglan Churchill-tankon.
  Ili mem ne prenas ajnan damaĝon.
  Aŭrora grumblis:
  - Nu, vi kaj impeto!
  . ĈAPITRO #3
  Militistoj de la dudekunua jarcento denove interbatalis kun la ĉinoj de la deksepa.
  Estas tro multaj soldatoj en la Ĉiela Imperio. Ili fluas kiel senfina rivero.
  Oleg Rybachenko, tranĉante la ĉinojn per glavoj, blekis:
  - Neniam rezignu!
  Kaj akra disko flugis de la nuda piedo de la knabo!
  Margarita, disbatante kontraŭulojn, gruntis:
  - Estas loko por heroaĵo en la mondo!
  Kaj venenaj pingloj disĵetis el la nuda piedo de la knabino, trafante la ĉinojn.
  Ankaŭ Nataŝa ĵetis la nudajn piedfingrojn, murde kaj hurlis:
  Ni neniam forgesos kaj neniam pardonos.
  Kaj ŝiaj glavoj trairis la muelejon sur la ĉinoj.
  Zoja, tranĉante la malamikojn, grincis:
  - Por nova mendo!
  Kaj novaj kudriloj disĵetis el ŝiaj nudaj piedoj. Kaj kio estas en la okulo, kio estas en la gorĝo de ĉinaj soldatoj.
  Jes, estis klare, ke la militistoj ekscitiĝas kaj furioziĝas.
  Aŭrora tranĉis flavajn soldatojn, grincis:
  - Nia fera volo!
  Kaj nova, mortiga donaco flugas el ŝia nuda piedo. Kaj la flavaj batalantoj falas.
  Svetlana tranĉas al la muelisto, ŝiaj glavoj estas kiel fulmo.
  La ĉinoj falas kiel garboj.
  La knabino ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj grincas:
  - Ĉar Patrino Rusio venkos!
  Oleg Rybachenko avancas kontraŭ la ĉinoj. Terminator-knabo tranĉas flavajn trupojn.
  Kaj samtempe, la piedfingroj de la nudaj kruroj de la knabo elĵetas pinglojn kun veneno.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Estonta Rus'!
  Kaj en moviĝo tranĉas al ĉiuj kapon kaj muzelon.
  Margarita ankaŭ dispremas kontraŭulojn.
  Ŝiaj nudaj piedoj skuas. La ĉinoj mortas grandnombre. Militisto krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam la knabino prenos kaj tranĉos ...
  La amaso da kadavroj de ĉinaj soldatoj.
  Sed Natasha estas sur la ofensivo. Li tranĉas sian propran ĉinon kaj kantas:
  - Rus' estas bonega kaj radianta,
  Mi estas tre stranga knabino!
  Kaj diskoj flugas de ŝiaj nudaj piedoj. Kiu tranĉis la gorĝojn de la ĉinoj. Jes, ĉi tiu estas knabino.
  Zoya estas sur la ofensivo. Tranĉas flavajn soldatojn per ambaŭ manoj. Kraĉante el tubo. Kaj ĵetas mortigajn pinglojn kun nudaj piedfingroj.
  Kaj samtempe li kantas al si:
  - Ho, bato, ni iru,
  Ho, mia plej ŝatata iros!
  Aŭrora, faligante la ĉinojn kaj detruante la flavajn soldatojn, kriegas:
  - Tute vila kaj en la haŭto de besto,
  Li rapidis al la tumultpolico kun klabo!
  Kaj kun nudaj piedfingroj, kiel lanĉi en la malamikon, ion, kio mortigos elefanton.
  Kaj tiam knari:
  - Lupoj!
  Svetlana sur la ofensivo. Hakado tranĉanta la ĉinojn. Kun nudaj piedoj, li lanĉas donacojn de morto sur ilin.
  Kuras muelejon kun glavoj.
  Ŝi disbatis multajn batalantojn kaj kriojn:
  - Venas granda venko!
  Kaj denove la knabino estas en sovaĝa movo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj lanĉas mortigajn pinglojn.
  Oleg Rybachenko eksaltis. La knabo turniĝis per kapriolo. Hakis multajn ĉinojn en la salto.
  Li ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj kaj gluglutis:
  - Estu fama pro mia bela kuraĝo!
  Kaj denove la knabo estas en batalo.
  Margarita iras sur la ofensivon. Pecetigas ĉiujn malamikojn en vico. Ŝiaj glavoj estas pli malmolaj ol ventomuelejklingoj. Kaj nudaj piedfingroj ĵetas donacojn de morto.
  La knabino estas sur la ofensivo. Ekstermas flavajn militistojn sen ceremonio.
  Kaj saltas de tempo al tempo, kaj tordas!
  Kaj donacoj de neniigo flugas de ŝi.
  Kaj la ĉinoj mem mortas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj amasiĝas.
  Margarita grincas:
  - Mi estas usona vakero!
  Kaj denove ŝiaj nudaj piedoj ĵetis la kudrilon.
  Kaj poste ankoraŭ dekduo da pingloj!
  Natasha sur la ofensivo ankaŭ estas tre mojosa.
  Kaj ĵetas per nudaj piedoj, kaj kraĉas el pajlo.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas brilanta morto! Vi nur devas morti!
  Kaj denove beleco en moviĝo.
  Zoya sturmas blokadon de ĉinaj kadavroj. Kaj bumerangoj de detruo ankaŭ flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Kaj la flavaj militistoj daŭre falas kaj falas.
  Zoya krias:
  - Nudpieda knabino, vi venkos!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda kalkano de la knabino. Kiu rekte en la gorĝon de la ĉinoj fosas.
  Ili falas mortaj.
  Aŭ pli ĝuste, tute morta.
  Aŭrora sur la ofensivo. Disbatas flavajn trupojn. Ŝiaj glavoj estas portataj en du manoj. Kaj ŝi estas tiel granda militisto.
  Tornado balaas tra ĉinaj soldatoj.
  Knabino kun rufa hararo muĝas:
  - La estonteco estas kaŝita! Sed ĝi estos venka!
  Kaj sur la ofensivo, belulino kun fajraj haroj.
  Aŭroro en sovaĝa ekstazo muĝas:
  - La dioj de milito disŝiros ĉion!
  Kaj la militisto sur la ofensivo.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas multe da akraj, venenaj pingloj.
  Svetlana en batalo Kaj tiel brilanta kaj batalanta. Ŝiaj nudaj kruroj elĵetas tiom da mortigaj aferoj. Ne viro, sed morto kun blondaj haroj.
  Sed se ĝi rompas, tiam vi ne povas haltigi ĝin.
  Svetlana kantas:
  - La vivo ne estos mielo,
  Tiu salto en ronda danco!
  Lasu la sonĝon realiĝi -
  Beleco igas viron en sklavon!
  Kaj en la movo de la knabino pli kaj pli da furiozo.
  Oleg en la ofensivo akcelas ĉion. La knabo batas la ĉinojn.
  Liaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn.
  La juna militisto grincas:
  - Furioza imperio - disŝiros ĉiujn!
  Kaj denove la knabo moviĝas.
  Margarita estas ŝtorma knabino en sia agado. Kaj batas la malamikojn.
  Jen ŝi lanĉis kun sia nuda kruro, pizon kun eksplodaĵoj. Ŝi eksplodos, kaj tuj ĵetos cent ĉinojn supren.
  La knabino krias:
  - Venko venos al ni ĉiuokaze!
  Kaj kuru la muelejon per glavoj.
  Nataŝa akcelis siajn movojn. La knabino faligas la flavajn militistojn. Kaj kriante:
  - Venko atendas la imperion de Rusio.
  Kaj ni ekstermu la ĉinojn per akcelita rapideco.
  Natasha estas terminatora knabino.
  Ne pensas halti kaj malrapidigi.
  Zoya estas sur la ofensivo. Ŝiaj glavoj ŝajnas tranĉi viandan salaton. La knabino krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Nia savo validas!
  Kaj nudaj piedfingroj ankaŭ ĵetas tiajn kudrilojn.
  Kaj amaso da homoj kun trapikitaj gorĝoj, kuŝantaj ĉirkaŭe en amasoj da kadavroj.
  Aŭrora estas freneza knabino. Kaj ĝi dispremas ĉiujn, kvazaŭ ĝi estas roboto de hiperplasmo.
  Ĝi jam frakasis ne cent ĉinojn. Sed ĉio akiras la ritmon. Kaj la militisto ankoraŭ muĝas.
  - Mi estas nevenkebla! La plej mojosa en la mondo!
  Kaj denove, la beleco en la atako.
  Kaj el ŝiaj nudaj piedfingroj elflugas pizo. Kaj tricent ĉinoj estis disŝiritaj de potenca eksplodo.
  Aŭrora kantis:
  - Vi ne kuraĝos kapti nian teron!
  Svetlana ankaŭ estas sur la ofensivo. Kaj ne donas eĉ unu gramon da ripozo. Sovaĝa Terminatora Knabino.
  Kaj li tranĉas la malamikojn kaj ekstermas la ĉinojn. Kaj la amaso da flavaj batalantoj jam falis en la fosaĵon kaj laŭ la vojoj.
  La ses estis furiozaj. Faris sovaĝan batalon.
  Oleg Rybachenko revenis en agado. Kaj antaŭeniras svingante ambaŭ glavojn. Kaj la terminatorknabo prizorgas la muelejon. La mortintaj ĉinoj falas.
  Amaso de kadavroj. Tutaj montoj da sangaj korpoj.
  La knabo memoras sovaĝan strategion. Kie ankaŭ ĉevaloj kaj homoj kunmiksiĝis.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Ve de la menso!
  Kaj estos multe da mono!
  Kaj la terminatora knabo en la nova movado. Kaj liaj nudaj piedoj prenos ion kaj ĵetos ĝin.
  La knaba genio muĝis:
  - Majstra klaso kaj Adidas!
  Vere mojosa kaj mojosa agado rezultis. Kaj kiom da ĉinoj mortigis. Kaj la plej granda nombro el la plej grandaj mortigis la flavajn batalantojn.
  Margarita ankaŭ estas en la batalo. Disbatas flavajn armeojn kaj muĝas:
  - Granda ŝoka regimento! Ni ĉiuj veturas en la ĉerkon!
  Kaj ŝiaj glavoj hakas la ĉinojn. La amaso da flavaj batalantoj jam kolapsis.
  La knabino grumblis:
  - Mi estas eĉ pli malvarmeta ol panteroj! Pruvu, ke ĉiuj estas la plej bonaj!
  Kaj el la nuda kalkano de la knabino, kiel pizo kun potencaj eksplodaĵoj, elflugos.
  Kaj frapu la malamikon.
  Kaj li prenos kaj frakasos kelkajn el la kontraŭuloj.
  Kaj Nataŝa estas en aŭtoritato. Kaj ŝi batas kontraŭulojn, kaj ŝi mem ne donos al neniu devenon.
  Kiom da ĉinoj jam interrompis.
  Kaj ŝiaj dentoj estas tiel akraj. Kaj la okuloj estas safiroj. Ĉi tiu estas la knabino - la ĉefa ekzekutisto. Kvankam ĉiuj ŝiaj partneroj estas ekzekutistoj!
  Nataŝa krias:
  - Mi estas freneza! Vi havos punon!
  Kaj denove, la knabino tranĉos multajn ĉinojn per glavoj.
  Zoya moviĝas kaj tranĉis multajn flavajn militistojn.
  Kaj nudaj piedoj ĵetas kudrilojn. Ĉiu kudrilo mortigas plurajn ĉinojn. Ĉi tiuj knabinoj estas vere belaj.
  Aŭrora antaŭeniras kaj detruas kontraŭulojn. Kaj samtempe, li ne forgesas krii:
  - Vi ne povas eskapi la ĉerkon!
  Kaj la knabino prenos siajn dentojn kaj nudos siajn dentojn!
  Kaj tia ruĝharulo... Ŝiaj haroj flirtas en la vento, kiel proleta standardo.
  Kaj ĉio laŭvorte venas el kolero.
  Svetlana en movado Ĉi tie ŝi tranĉis multajn kraniojn. Militisto, kiu elmontras siajn dentojn.
  Montras langon. Kaj poste kraĉas el pajlo. Tiam li hurlas:
  - Ĉu vi mortos!
  Kaj denove mortigaj kudriloj flugas el ŝiaj nudaj piedoj.
  Oleg Rybachenko saltas kaj saltas.
  La nudpieda knabo elsendas amason da pingloj kaj kantas:
  - Ni iru kampadi, malfermu grandan konton!
  La juna militisto estas plej bone.
  Li estas sufiĉe maljuna, sed li aspektas kiel infano. Nur tre forta kaj muskola.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - La ludo ne estu laŭ la reguloj - ni trarompos la fraera!
  Kaj denove, mortigaj kaj frakasaj pingloj forflugis de liaj nudaj piedoj.
  Margarita kantis kun ĝojo:
  - Nenio estas neebla! Mi kredas ke libereco aperos!
  La knabino denove ĵetis mortigan kaskadon da pingloj al la ĉinoj kaj daŭrigis:
  - La mallumo foriros! Floru rozoj!
  Kaj tuj kiam la militisto ĵetas pizon per la nudaj piedfingroj, mil ĉinoj tuj alflugis en la aeron. Jes, la armeo de la Ĉiela Imperio fandiĝas ĝuste antaŭ niaj okuloj.
  Nataŝa en batalo. Saltas kiel kobro. Eksplodas malamikojn. Kaj tiom da ĉinoj mortas.
  Ilia knabino kaj glavoj kaj grenoj sur la karbo kaj lancoj. Kaj nadloj.
  Samtempe ĝi ankaŭ muĝas:
  - Mi kredas, ke venko venos!
  Kaj la gloro de la rusoj trovos!
  Nudaj piedfingroj ĵetas novajn nadlojn, pugnobatante kontraŭulojn.
  Zoya en sovaĝa movo. Atakas la ĉinojn. Rompas ilin en malgrandajn pecojn.
  La militistino ĵetas pinglojn per siaj nudaj fingroj. Trarompas kontraŭulojn, kaj kiel muĝi:
  Nia kompleta venko estas proksima!
  Kaj kuras sovaĝan muelejon kun glavoj. Ĉi tio vere estas knabino kiel knabino!
  Sed la kobro Aŭrora iris al la ofensivo. Ĉi tio estas virino - koŝmaro por ĉiuj koŝmaroj.
  Kaj se ĝi tranĉas ĝin, tio signifas, ke ĝi tranĉos ĝin.
  Post tio, la ruĝharulo prenos kaj kantos:
  - Mi malfermos ĉiujn kraniojn! Mi estas bonega sonĝo!
  Kaj nun ŝiaj glavoj en ago kaj tranĉis la viandon.
  Svetlana ankaŭ iras sur la ofensivon. Ĉi tiu knabino ne havas bremsojn. Kiel haki, do la maso de kadavroj estas disŝutita.
  La blonda terminatoro muĝas:
  - Kiel bone estos! Kiel bone estos - mi scias ĝin!
  Kaj nun mortiga pizo flugas de ŝi.
  Oleg denove cent ĉinoj, portantaj meteoron, fortranĉis. Kaj li prenos bombon kaj ĵetos ĝin.
  Malgranda, sed mortiga...
  Kiel rompi en malgrandajn pecojn.
  La finita knabo hurlis:
  - Ŝtorma juneco de teruraj maŝinoj!
  Margarita faros tion denove en batalo.
  Kaj faligis multajn flavajn batalantojn. Kaj tranĉas grandajn interspacojn.
  La knabino krias:
  - Lambada estas nia danco sur la sablo!
  Kaj batis kun renovigita vigleco.
  Natasha sur la ofensivo estas eĉ pli furioza. Tiel draŝas la ĉinoj. Ne estas tre bone por ili rezisti tiajn knabinojn.
  Nataŝa prenis ĝin kaj kantis:
  - Kuri surloke estas komuna repacanto!
  Kaj la militista knabino eksplodis en la kontraŭulojn per tia kaskado da batoj.
  Kaj li ĵetos diskojn kun nudaj piedoj.
  Ĉi tie ŝi prizorgis la muelejon. La amaso da estroj de la flava armeo ruliĝis malantaŭen.
  Ŝi estas batalema belulino. Batu vin tian flavan armadon.
  Zoya moviĝas, disbatante ĉiujn sen escepto. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel tondiloj de morto.
  La knabino estas nur aminda. Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas tre venenajn kudrilojn.
  Venku kontraŭulojn. Ili trapikas sian gorĝon kaj faras ĉerkojn.
  Zoja prenis ĝin kaj knaris:
  - Se ne estas akvo en la krano...
  Nataŝa kriis pro ĝojo:
  Do estas via kulpo!
  Kaj per la nudaj piedfingroj li ĵetas ion, kio mortigas ĝisfunde. Ĉi tio estas vere knabino de knabinoj.
  Kaj de ŝiaj nudaj kruroj, kiel la klingo flugos. Kaj batis multajn batalantojn.
  Aŭrora en movado. Rapida kaj unika en sia beleco.
  Kiajn brilajn harojn ŝi havas. Kiel proleta standardo flirtanta. Ĉi tiu knabino estas vera vulpino.
  Kaj ŝi tranĉas kontraŭulojn - kvazaŭ ŝi naskiĝis kun glavoj en la manoj.
  Ruĝharulo, malbenita bastardo!
  Aŭrora prenis ĝin kaj siblis:
  - Estos bovokapo - la batalantoj ne freneziĝos!
  Kaj jen ŝi denove disbatis multajn batalantojn.
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Kion vi bezonas! Jen la knabino!
  Margarita, ĵetante ponardon per la nuda piedo, konfirmis:
  - Granda kaj malvarmeta knabino!
  Aŭrora volonte konsentis pri tio:
  - Mi estas militisto, kiu mordos iun ajn!
  Kaj denove, kun nudaj piedfingroj, li lanĉos murdanton.
  Svetlana en batalo ne estas malsupera ol kontraŭuloj. Ne knabino sed flamfino.
  Kaj krias:
  - Kia blua ĉielo!
  Aŭrora, liberigante la klingon per sia nuda piedo, konfirmis:
  - Ni ne estas subtenantoj de rabo!
  Svetlana, faligante la malamikojn, pepis:
  - Malsaĝulo ne bezonas tranĉilon ....
  Zoja grincis, ĵetante pinglojn per siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj:
  - Vi mensogos al li el tri skatoloj!
  Nataŝa, faligante la ĉinojn, aldonis:
  - Kaj faru kun li por unu penco!
  Kaj la militistoj prenos kaj saltos. Ili estas tiel sangaj kaj malvarmetaj. Ĝenerale ili havas multe da ekscito.
  Oleg Rybachenko aspektas tre eleganta en batalo.
  Margarita kantis:
  - La bato estas forta, kaj la ulo havas intereson ...
  La genia knabo lanĉis per sia piedo tion, kio aspektis kiel helikoptera helico. Li detranĉis kelkcent kapojn de la ĉinoj kaj knaris:
  - Sufiĉe sporte!
  Kaj ambaŭ - knabo kaj knabino en plena penetrita.
  Oleg, dehakante la flavajn soldatojn, glutis:
  - Kaj estos granda venko por ni!
  Margarita siblis responde:
  - Ni mortigas ĉiujn - kun nudaj piedoj!
  La knabino ja estas tiel aktiva terminanto.
  Nataŝa kantis en la ofensivo:
  - Sankta milito!
  Kaj la militisto lanĉis akran diskobumerangon. Li flugis en arko, detranĉis multe da ĉinoj.
  Zoja aldonis, daŭrigante la ekstermadon:
  - Estos nia venko!
  Kaj novaj kudriloj flugis de ŝiaj nudaj piedoj. Kaj ili trafis multajn batalantojn.
  La blonda knabino diris:
  - Ŝakmate la kontraŭulo!
  Kaj ŝi montris sian langon.
  Aŭrora, svingante la krurojn, kaj ĵetante akrajn randajn svastikojn, gluglegis6
  - Imperia flago antaŭen!
  Svetlana volonte konfirmis:
  - Gloro al la falintaj herooj!
  Kaj la knabinoj unuvoĉe kriis, premante la ĉinojn:
  - Neniu haltigos nin!
  Kaj nun disko flugas el la nudaj piedoj de la militistoj. La viando estas ŝirita.
  Kaj denove hurli:
  - Neniu povas venki nin!
  Nataŝa flugis en la aeron. Ŝi ŝiris la kontraŭulojn kaj donis:
  - Ni estas lupoj, fritu la malamikon!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj elflugos tre mortiga disko.
  La knabino eĉ tordas en ekstazo.
  Kaj tiam li murmuras:
  - Niaj kalkanoj amas fajron!
  Jes, la knabinoj estas vere seksaj.
  Oleg Rybachenko gorgolis:
  - Ho, frue, donas sekurecon!
  Kaj palpebrumis al la militistoj. Ili ridas kaj nudigis siajn dentojn responde.
  Nataŝa hakis la ĉinojn kaj knaris:
  - En nia mondo ne estas ĝojo, sen lukto!
  La knabo respondis:
  "Kelkfoje batali ankaŭ ne estas amuza!"
  Nataŝa konsentis:
  - Se ne estas forto, do jes...
  Sed ni militistoj estas ĉiam sanaj!
  La knabino ĵetis la nudajn piedfingrojn al la pingloj de la kontraŭulo kaj kantis:
  - La soldato ĉiam estas sana,
  Kaj preta por ago!
  Post tio, Natasha denove tranĉis la malamikojn.
  Zoya estas tre rapida bebo. Jen tuta barelo en la ĉina lanĉita. Kaj ŝiris kelkajn milojn de unu eksplodo.
  Tiam ŝi ekkriis:
  - Ne ĉesu, niaj kalkanoj brilas!
  Kaj knabino en batalpunto!
  Aŭroro en batalo ankaŭ ne estas malforta. Tiel draŝas la ĉinoj. Kvazaŭ de fasko da ĉenoj batas.
  Kaj hakante kontraŭulojn - kantas:
  - Atentu, ke ĝi estos utila,
  En aŭtuno estos torto!
  La ruĝhara diablo vere plugas en batalo kiel diablo en flarbakujo.
  Kaj jen kiel Svetlana batalas. Kaj la ĉinoj ricevas ĝin de ŝi.
  Kaj se ŝi trafos, ŝi trafos.
  El ĝi elflugas sangaj ŝprucaĵoj.
  Svetlana severe rimarkis, kiam el ŝia nuda piedo elflugis metalaj ŝprucetoj, fandante kraniojn:
  - Gloro al Rusujo, tre eĉ gloro!
  Tankoj rapidas antaŭen...
  Divido en ruĝaj ĉemizoj -
  Saluton rusa popolo!
  Ĉi tie la knabinoj alfrontis la ĉinojn. Do ili estas tranĉitaj kaj pecetigitaj. Ne militistoj, sed vere panteroj, kiuj rompis la ĉenon.
  Oleg estas en batalo kaj atakas la ĉinojn. Batas ilin sen kompato kaj kriegas:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Margarita, disbatante la flavan armeon, prenis:
  Ni estas kiel taŭroj!
  Nataŝa prenis ĝin kaj hurlis, detranĉante la flavajn batalantojn:
  - Mensogo estas ekstermane!
  Zoja ŝiris la ĉinojn, knaris:
  - Ne, ne ekstermane!
  Kaj li ankaŭ prenos kaj liberigos steleton per sia nuda piedo.
  Nataŝa prenis ĝin kaj knaris:
  - Nia televido estas ŝaltita!
  Kaj mortiga fasko da pingloj flugas de ŝia nuda kruro.
  Zoja, ankaŭ disbatante la ĉinojn, grincis:
  - Nia amikeco estas monolito!
  Kaj denove tia ĵeto, ke la rondoj malklariĝas en ĉiuj direktoj. Ĉi tio estas knabino - pura ekstermado de kontraŭuloj.
  La knabino kun siaj nudaj piedfingroj prenos kaj lanĉos tri bumerangojn. Kaj la kadavroj el tio fariĝis eĉ pli.
  Post tio, la beleco donos:
  - Ni ne donos al la malamiko kompaton! Estos kadavro!
  Kaj denove la mortiga aĵo forflugas de la nuda kalkano.
  Aŭrora ankaŭ sufiĉe logike rimarkis:
  - Nur ne unu kadavro, sed multaj!
  Post tio, la knabino prenis ĝin kaj nudpiede marŝis tra la sangaj flakoj. Kaj mortigis multajn ĉinojn.
  Kaj kiel ĝi muĝas:
  - Amasa murdo!
  Kaj poste li frapas la kapon al ĉina generalo. Rompu lian kranion kaj eldonu:
  - Banzai! Vi iros al la ĉielo!
  Svetlana, tre furioza pro la atako, grincas:
  - Vi ne estos ŝparita!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de ŝiaj nudaj fingroj. Kiel ŝi batas ĉiujn. Kaj tre eĉ la militisto provas disrompi kaj mortigi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - Glora martelo!
  Kaj la knabo ankaŭ ĵetas per sia nuda piedo tian malvarmetan stelon en formo de svastiko. Komplika hibrido.
  Kaj la amaso de la ĉinoj kolapsis.
  Oleg muĝis:
  - Banzai!
  Kaj la knabo denove estas en sovaĝa atako. Ne, ĝi nur ekbrulas de potenco, kaj vulkanoj gluglas!
  Margaret en moviĝo. Ĝi disŝiros al ĉiuj ventroj.
  Knabino kun sia piedo elĵetos kvindek kudrilojn samtempe. Kaj la amaso estas mortigita de ĉiaj malamikoj.
  Margarita kantis laŭ gajeco:
  - Unu du! Malĝojo ne estas problemo!
  Vi neniam devus esti malinstigita!
  Tenu la nazon kaj voston pli altaj per pipo.
  Sciu, ke vera amiko ĉiam estas kun vi!
  Ĉi tio estas tiel agresema kompanio. La knabino draŝas kaj krias:
  "La Drako-Prezidanto fariĝos kadavro!"
  Natasha en batalo estas nur ia terminatoro. Kaj muĝado gurglegis:
  - Banzai! Akiru ĝin rapide!
  Kaj granato forflugis de ŝia nuda piedo. Kaj la ĉinoj estas kiel najloj. Kaj frakasi.
  Jen la militisto! Al ĉiuj militistoj - militisto!
  Zoya ankaŭ estas sur la ofensivo. Tia furioza hundino.
  Kaj ŝi prenis ĝin kaj gluĝis:
  - Nia patro estas la Blanka Dio mem!
  Kaj li tranĉas trioblan muelejon por la ĉinoj!
  Kaj Aŭrora muĝis responde:
  - Kaj mia Dio estas nigra!
  Efektive, la ruĝharulo estas la formado mem de trompo kaj malnobelo. Por malamikoj, kompreneble. Kaj por amikoj, ŝi estas karulino.
  Kaj kiel kun nudaj piedfingroj li prenos kaj ĵetos. Kaj multaj amasoj da militistoj de la ĉiela imperio.
  La ruĝharulo kriis:
  - Rusujo kaj la nigra Dio estas malantaŭ ni!
  Militisto kun tre alta batalpotencialo. Ne, sub ĉi tio estas pli bone ne enmiksiĝi.
  Aŭrora siblis:
  - Ni dispremos ĉiujn perfidulojn en pulvoron!
  Kaj palpebrumu al liaj partneroj. Jes, ĉi tiu fajra knabino ne estas ĝuste io, kio povas doni pacon. Krom se paco estas mortiga!
  Svetlana, disbatante la malamikojn, elsendis:
  - Ni kondukos vin en vico!
  Aŭrora konfirmis:
  - Ni mortigos ĉiujn!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove flugas la donaco de tuta neniigo!
  Oleg kantis responde:
  - Estos kompleta banzai!
  Aŭrora, ŝirante la ĉinojn per siaj nudaj manoj, tranĉante ilin per glavoj kaj ĵetante pinglojn per siaj nudaj piedfingroj, diris:
  - Mallonge! Mallonge!
  Nataŝa, detruante la flavajn militistojn, grincis:
  - Resume - banzai!
  Kaj ni tranĉu kontraŭulojn kun sovaĝa amareco.
  Oleg Rybachenko tranĉanta kontraŭulojn, eldonis:
  - Ĉi tiu gambito ne estas ĉina,
  Kaj la debuto, kredu min, estas tajlanda!
  Kaj denove, akra, metaltranĉa disko flugis de la nuda piedo de la knabo.
  Margarita, faligante la militistojn de la Ĉiela Imperio, kantis:
  - Kaj kiun ni trovos en batalo,
  Kaj kiun ni trovos en batalo...
  Ni ne ŝercu kun tio -
  Ni disŝiru ĝin!
  Ni disŝiru ĝin!
  . ĈAPITRO #3
  Post batado de la ĉinoj, vi povas iom ripozi. Sed ve, vi ne havas tempon tro malstreĉiĝi.
  Novaj flavaj hordoj ŝteliras.
  Oleg Rybachenko denove tranĉas ilin, kaj muĝas:
  - En sankta milito - la rusoj ne perdas!
  Margarita ĵetas mortigajn donacojn per siaj nudaj piedfingroj kaj konfirmas:
  - Neniam perdu!
  Oleg volis diri ion alian...
  Sed nun ili estis provizore translokigitaj per la sorĉo de la sorĉistino en alian substancon.
  Kaj Oleg Rybachenko fariĝis pioniro en unu el la germanaj tendaroj. Kaj Margarita moviĝis kun li.
  Nu, ne ĉiam tranĉi kun la ĉinoj.
  - Gloro al la Patrujo! - Pioniro Oleg Rybachenko ripetis la krion, kaj silente eltenis baton sur la ŝultroj, kvankam li falis ĝuste sur unu el la pasintaj ŝvelintaj cikatroj. Kaj de la dua kaj entute dissekcio - fluis sango! Margarita rigardis Oleg Rybachenkon kun surprizo kaj dankemo kaj demandis lin en la angla. La mirinfano Oleg Rybachenko pensis - verŝajne, li denove demandas, kion mi vidis en sonĝo - ĉu estas sinkronismo? La knabo ridetis reen al sia fratino en brakoj kaj levis siajn sufiĉe larĝajn ŝultrojn por dekjara infano. Ŝajne, Margarita komprenis, ke Oleg Rybachenko simple volis montri, ke li ne rezignis kaj ne komprenis, kio instigis lin krii en la stilo de proleta kino.
  Kaj ne nur li, sed ankaŭ ĉi tiu maldika, kalvigita Marat Kazei. Sed kun kuraĝiga palpebrumo, ŝi kapjesis al la kuraĝa knabo...
  Oleg Rybachenko subite ofendiĝis kaj, subpremante la doloron en sia voĉo, rimarkis:
  - Bravado estas ĉio!
  Margarita obĵetis flustre:
  - Ne, ne bravaĉo! Estas kiel diri - la vorto odoras per bajoneto!
  Oleg serioze rimarkis:
  - Pli bone estas mortigi unu faŝiston ol malbeni cent kraŭtojn!
  Aŭdiĝis bruo, bruego de motoroj kaj bruo, rajdantoj de la SS kaj ekzekutisto-kuracistoj - saltis sur la teron, malselis ilin pli kiel mutaciuloj ol bestaj ĉevaloj. La kaptitoj sidis sur la herbo - en ĉeno. Ili kontrolis la katenojn: do ili estis forte katenitaj. Kaj Oleg Rybachenko ne tro surpriziĝis vidi ĝuste kiel unu el la junaj SS-kuracistoj alproksimiĝis al li. Germane, li diris malĝentile - leviĝu, bebo primato - puŝante la pioniran knabon per la piedfingro de mola boto en la femuron aŭ eĉ iom pli alte, en la renojn. Oleg Ribaĉenko streĉiĝis... kaj tiam intervenis la malvarmeta Aŭroro. La fajra diablo (Do ŝi estis moknomita en la trupoj pro ŝia nenatura kaj brilruĝa harkoloro kaj nevirineca eltenemo kaj forto!) Klarigis ion moke - kaj tiu ĉi mokado ne estis finita Oleg. Videblas, ke ankaŭ la faŝisma kuracisto sentis ĝin! La nazio trafis Aŭroran en la muskola ŝultro per sia piedo. Ŝi nur ridis. Tiam la faŝisto trafis de ĉirkaŭvojo, akre frapante flekseblan dorson al aŭdaca knabino. Oleg eksaltis flanken pro la skuado. Aŭrora tuj denove sidiĝis kaj silente montris siajn katenitajn manojn. La dika profesoro vokis sian pli junan kolegon, kiu subite rigardis malsupren. Poste li rompis branĉon de seka eriko kaj montris ĝin al Oleg Rybachenko. Li mansvingis antaŭ sia nazo - la knabo nevole retiriĝis. La faŝisma kuracisto denove ŝajnigis preni brakon, balancis la kapon, faris ian strangan movon. Ne komprenu, kvazaŭ SS-ulo manĝas per kulero ...
  Oleg Rybachenko kolere eksaltis en la germana:
  Vi ne povas esprimi vin en homaj terminoj.
  Fritz elkoviĝis: subhomo, scipovas la lingvon de la mastra raso?
  Juna Rybachenko Jr rimarkis, ke li vane perfidis sin, malkaŝis, kio estas pli bone konservi sekreton, sed ... La vorto ne estas pasero - vi maltrafos ĝin, vi ne kaptos ĝin. Vere, la dika, alta kuracisto surmetis aeron de indiferento, la vorto sufokis la germanan frazon eldiritan de la knabo. Denove ripetis la antaŭan geston kaj montris falditan brakon.
  Kaj Oleg Rybachenko komprenis - ili sendas lin kiel serviston por brulligno ...
  Mi ne volis esti batata denove post fiera rifuzo. Kaj jes, vi ne povas maltrafi la okazon.
  Nu, kio estas la fiero de centestro, aŭ pli ĝuste de patricio rompi. La penso eskapi, kompreneble, venis - ĝi alvenis tuj kiam la pezaj mankatenoj klakis sub la granda ŝlosilo. Kvankam eble estas pli logike diri, ke ŝi tute ne foriris! Sed la eta penso montriĝis kiel timigita kuniklo, kiu kuras en la lumturoj, ne sciante, ke ĝi efektive jam estas kaptita. Kaj tamen - tuj kiam Oleg Rybachenko malproksimiĝis de la parkejo - la knabo vidis, ke homlupo lin sekvas. Unu el tiuj strangaj, edukitaj mutaciuloj kiuj gardas la SS movitan konvojon. En la sama tempo, neniu el la konvojo spite rigardas al la nudpieda knabo haste grimpanta la skredon. Kvankam Oleg Rybachenko sentis, ke, plej verŝajne, kaŝita fotilo filmas liajn movojn. Estas eĉ surprize kiom teknike la Fritz progresis. Se la niaj ne respondas adekvate, tiam estos malbone.
  La skredo dolore pikis la jam resaniĝintajn plandojn de sendefendaj infanaj piedoj. Forte faligitaj piedoj jam komencis krudiĝi, sed ĉi tiu procezo estas sufiĉe dolora kiam vi paŝas sur akrajn ŝtonojn. Oleg kviete ĝemis, penante ne montri, ke li doloras kaj ne rigardi la sangon, kiu denove eliris. Sed tiam ĝi estis kvazaŭ cunamo de la neklarigebla balaita super lin.
  Timo tuj, kaj neklarigeble, senigis la pionirknabon de siaj propraj pensoj kaj deziroj. Nur volis turni sin direkte al la homlupo (?). Sub la rigardo de la malhomaj okuloj de la nazia besto, Oleg Rybachenko nevole frostiĝis kaj frostiĝis. Sed tuj, ardanta varmego lavis la freŝbakitan pioniron, kaj la knabo moviĝis kiel maŝinpafilo el la fabriko. Li rompis sekajn trunkojn de betuloj kaj cipresoj kreskantaj en fendoj, ankoraŭ ne verdaj post la vintro - multe, apenaŭ trenante ilin. Mi faldis ĝin en grandan, travideblan sakon, trenis ĝin for, ne distingante la vojon al la parkejo.
  Oleg Rybachenko, survoje, senespere provis venki la malkuraĝigan teruron. Pioniro-bonega li aŭ ne! Sed ĉi tiu estis kiel netaŭga naĝanto provanta resti sur la akvo. Ĝi aperas, poste ĝi denove superfluas...
  La homlupo sekvis lin: de tempo al tempo, haltante kaj flarante la nudajn piedsignojn lasitajn de la knabo.
  La genia pioniro sentis sin trankviligita de la ondo de hororo nur kiam li revenis al la tendara loko.
  La malnoblaj nehomaj faŝistoj ŝajnis ne rigardi Oleg Ribaĉenkon. Kvankam fakte paro da SS-uloj ne deprenis la okulojn. Nur kiam li faldis tion, kion li alportis, la altranga kuracisto-ekzekutisto, rigardante mallonge, ĵetis ion al la knabo... eh! Oleg finfine rekonsciiĝis. Avide kaptis ĝin, pensante, ke eble ili disdonis ĉokoladon aŭ ion preter lutado por laboro. Kaj elkoviĝis - kuŝis, siliko kaj ŝtalo. La siliko estis plej verŝajne kvarco. Kaj la seĝo aspektas kiel peco de dosiero. Kiel uzi ĉion ĉi - la evoluinta pioniro Oleg sciis en teorio kaj eĉ kun intereso, li estus provinta ankaŭ la Robinson de Polesie ... se ne pro strangaj cirkonstancoj.
  Oleg tuŝis la malseketajn branĉojn per la piedo, poste per la mano kaj balancis la kapon.
  - Tindro ... - diris la pioniro kviete ruse, subite tusis kaj ripetis. - Tinder necesas. - Kaj malfacile sin detenis de ŝanĝi al germana lingvo. - Ĝi ne lumiĝos.
  Oleg rigardis ilin... Ne klaras, kial la Fritz, kiuj havas kaj fajrilojn kaj alumetojn kaj, verŝajne, eĉ flamĵetilon kun ili, bezonis ĉi tiun malmodernan manieron ricevi fajron. Ili volas testi la eltrovemon de la pioniroj. Ĉu ili mezuras la mensan evoluon de sovetia homo? Aŭ, bagatele mokante kaptitan knabon? Kiu komprenos ilin kvazaŭ de alia planedo!
  La nazioj rigardis unu la alian, malkovris la dentojn. La plej stranga kaj ... kaj la plej terura afero por Oleg Rybachenko estas, ke iliaj vizaĝoj montriĝis ne malbonaj, ne kruelaj, eĉ ne mokaj, ne! Tre scivolema kvazaŭ konsiderante eksterordinaran beston, aparte vigla intereso estas registrita ĉe la altranga profesoro, kvazaŭ intence li demetis siajn okulvitrojn. Ne estas eĉ guto da indiferenteco, estas tiel interese, kiel sciencistoj sekvas la eksperimenton.
  Oleg Rybachenko ripetis flustre, penante regi la eksciton en sia voĉo:
  Ĉio malsekiĝis dum la vintro! Ne iros!
  En la okuloj, prefere ŝajniga ol sincera miskompreno, sed denove sen kolero. Sed tiam unu el la junuloj - ne tiu, kiu malĉenigis Olegon - grumblante, ekstaris, etendis sin, frotis sian azenon batitan sur la selon al la ridado de la ceteraj SS-uloj... Oleg ne tro miris, ke iuj el la germanoj uzas ĉevalojn por movi - karburaĵo deficito. Kvankam, ial, transportoj rampas post ili? La nazia malamiko alportis el la falditaj seloj skatolon, el kiu li elprenis ion... La pioniro opiniis, ke tio estas vatona lano, sed ne. Ĝi malproksime aspektas kiel bulo de maldikaj fadenoj. Oleg Rybachenko, prenante ĝin en la manojn, komprenis - seka musko.
  Denove, la pionira mirinfano surpriziĝis kial ĝi estis Fritz, kaj eĉ kuracisto portanta herbon en plugilo... Eble ĉi tiu musko ne estas tiel simpla?
  Nu, ĉesu pensi, mia kapo doloras. Ĝi devas ŝajni - pli simpla kaj stulta ol vi. Sufiĉe strange, sed la tindro tuj prenis - Oleg ne batis la silikon sur la siliko, sed glate skrapis (legu ie) - kaj fajreroj pluvis kiel hajlo. Kaj li kapablas konstrui fajrojn (nun li konstruis ordinaran "kabanon") dum pluraj jaroj, la plej grandan parton de sia vivo. Baldaŭ la fajro dancis kun forto kaj ĉefa - la betulo bone brulas kaj estas malseka. Ĉi tie la junaj gardistoj de la SS vigliĝis, komencis enŝovi metalajn levilojn en la teron ĉe la flankoj de la fajro.
  Kaj la kapo de Oleg Rybachenko rondiris, io ege kaŭstika rampis en lian nazon kaj tuj malkonektis lian konscion de la realo. Sed tuj, vizio kiu estis miregiga en realismo ruliĝis.
  Eĉ la personeco de la infano ŝanĝiĝis, li imagis sin kiel malfeliĉa orfo, kun vivantaj gepatroj. Krome, paĉjo kaj panjo ne lasis neniun - ili senigis siajn prapatrojn de siaj rajtoj pro ŝuldoj kaj sendis la knabon al prizona rifuĝejo. Sen kulpo, sed ĉar viaj gepatroj ŝuldas monon, tiam vi, laŭ juĝa decido en diktatora, kosma imperio, estas juna krimulo.
  La orfejo por infanoj troviĝis en la industria areo de la ĉefurbo kaj vere aspektis kiel malliberejo. Barakoj ĉie, ĉelkazernoj. Oleg Rybachenko, en realisma vizio, pasigis la nokton sur malbone planitaj lignaj kuŝejoj. Proksime kuŝis aliaj knaboj, kaj de la homa raso kaj eksterteranoj. Ne estis kovriloj, matracoj, kusenoj, la trolaborita kaj ofte batita korpo kuŝas sur nuda arbo. Kaj nokte, la kruro estas ĉenita al la ĉeno, por ke ili ne forkuru. En la ĉelo estas ĉirkaŭ cent infanoj, ĝi estas tre sufoka, la korpoj ŝvitas, batataj unu apud la alia en la angulo de la sitelo, eĉ ne estas kloakigo. Kaj ĉi tio estas en la Ŝtato, kies stelŝipoj plugas la etendaĵojn de la galaksio, kaj kies flagoj kronas dekojn da miloj da loĝataj mondoj! Tamen, la infanoj provas trankviligi sin sur la strato, ĉirkaŭ du trionoj de la tago ili estas okupataj de laboro. La plej malfacila estas konsiderata en la butiko, polva kaj teda. La dorso kaj brakoj estas terure lacaj de ĝi, kaj antaŭ la okuloj ĝi komencas "malsukcesi", la operacioj estas simplaj, sed peniga, postulas ripeton. Pli agrabla laboro, ekstere sur la kampo aŭ sur konstruejo. Infanoj, por ke ili estu malpli lacaj kaj ricevu malstreĉiĝon, ili provas alterni en diversaj laborprocezoj. Sed tamen, la korpo doloras, multaj knaboj, en la orfejo - preskaŭ duono de la homoj ĝemas en sia dormo.
  Oleg Rybachenko nervoze ĵetis kaj turniĝis, la ĉeno sonoris, la ringo frotis lian kruron al sango. La sireno sonas, ĝi signifas leviĝi, labori. La korpo de la infano ankoraŭ ne ripozis, la aliaj knaboj - la nuda homa raso kaj la peltaj idoj de aliaj mondoj luktas por leviĝi. La laceco akumulita dum la monatoj de sklaveco cedas lokon al obtuza doloro en la muskoloj. La ĉenoj kontrolitaj de la enkonstruita blato flugas de siaj piedoj aŭtomate, ili estas faritaj el tre forta alojo, kiu ne povas esti tratranĉita. Aperas kontrolistoj, sonas minacaj krioj.
  La knaboj estas kondukitaj al baniĝo, ne daŭros longe, la akvo el la tankoj estas rusta. Oleg Rybachenko lavas sian buŝon, ŝprucas por forlavi la ŝviton. Ne estas ventolado en la ĉelo, kaj la ŝvit-odora ĉambro ne kapablas refreŝigi dormon. Post tio oni kondukas ilin al matenmanĝo, ili devas manĝi starante, ne necesas seĝoj por junaj kondamnitoj. Ili estas nutrataj per pano kaj insilaĵo, viando estas multekosta kaj infanoj ne devas, do ili preferas flosi paŝtejon. Tamen, la ĉevalo estas vegetarano, kaj kiel ĝi funkcias, dum la predantoj manĝis viandon, enlitiĝas. Apud Oleg estas lia amiko Timur. Ambaŭ havas dek du jarojn en ĉi tiu vizio, pli precize ol alia realo, la aĝo por fortaj knaboj estas turnopunkto, kiam estas tre malfacile interkonsenti kun sklava parto.
  Timuro, trinkante urtikan sukon en nebone lavita glaso, diris kun ĝemo:
  - Kaj tio denove labori en ĉi tiu butiko! Mi ne volas!
  - Mi ne volas stari kaj ripeti la saman movon dek mil fojojn. - Respondis, tremante pro malagrablaj rememoroj, Oleg Ribaĉenko.
  - Eble ni petos kampan laboron! - Timur reve rigardis la ĉielon, kie tri steloj brilis samtempe sur ĉi tiu planedo. - Precipe purigu la karp-persikojn. Ili estas tiel bongustaj, precipe tiuj kun oraj naĝiloj, sed ĉar la gardisto ne aspektas avide, vi povas ĉiuokaze elekti ion en via buŝo.
  Oleg Rybachenko forte suspiris:
  - Ankaŭ mi preferus ĝuste tian laboron en la sino de milda naturo. - Kaj tiam la enkarniĝinta pioniro fariĝis pli gaja. - La roboto-observanto povas esti trompita, ĉi tie la plejparto de la monitora ekipaĵo jam estas ŝtelita!
  Matenmanĝo finiĝis, kaj ili estas kondukitaj al la drataro...
  Infanoj estas vicigitaj sur la paradejo, la knaboj de la homa raso provas algluiĝi, la eksterteranoj konservas la formadon laŭ sia alteco. Ili estas dividitaj en grupojn laŭ aĝo kaj grandeco. Estas knaboj de kvin ĝis dek ses jaroj, kaj ankaŭ peltaj kaj skvamaj junuloj reprezentantoj de aliaj mondoj.
  La sola afero, kiu kunigas ilin, estas vesto, aŭ pli ĝuste ĝia preskaŭ kompleta foresto, nur pantaloneto kun identiga numero sur la knaboj.
  La imperio traktas ilin laŭ la principo elpremi pli da profitoj por si de tiuj, kiuj ĉesis esti konsiderataj kiel civitano! Ŝparaĵoj en ĉio, sur vestaĵoj, ŝuoj, tamen, kelkaj knaboj en sia libera vivo neniam konis ŝuojn.
  Sed kun bastonoj kaj kaŭĉuka stako sur nudaj kalkanoj ili ofte ricevis. Kapoj estas razitaj, ĉiun duan semajnon banon, kie oni bruligas ilin. Tiam ili tuj forrazis per malakra maŝino, tiam ne multe sukcesis rekreski. La knaboj marŝas nudpiede sur akraj ŝtonoj. Se Oleg kutimas ĉi tion kaj lia malglata piedo ne sentas doloron, tiam la plej malgrandaj infanoj faligas siajn kalkanojn kaj nudajn fingrojn ĝis ili sangas.
  La tuta gardisto konsistas el eksterteranoj reprezentantaj la plej kruelaj rasoj en la universo, nur la estro de la rifuĝejo, la maljuna Frau Pontuss, rigardas per siaj brutalaj okuloj de sadisto.
  La tigrorinocero, kiu ludas la rolon de kontrolisto, donas instrukciojn pri kie kiu laboros hodiaŭ, aŭ pli ĝuste, laboros forte ĝis li perdos konscion. Oleg, mallevinte la ostajn ŝultrojn, rigardas la duan duonon de la korto. Estas knabinoj, de malgrandaj ĝis preskaŭ plenkreskuloj. Ili estas vestitaj kiel almozuloj per ĉifonaj ĉifonoj el plej kruda tolo. La vizaĝoj estas sekaj, la okuloj ŝajnas grandaj kaj malĝojaj. La sakŝtofo estas mallonga, maldika sed tendencaj kruroj videblas de sub ĝi. Ankaŭ la knabinoj estas nudpiedaj kaj ĉiuj senescepte estas razitaj kalvaj. Ĉi tio ŝajne estas farita por humiligi ilin, denove por montri ke ili estas nenio. Sed ĉi tie neniel kolektiĝas la krimuloj - la malfeliĉaj forlasitaj infanoj.
  Ĉi tie ili anoncas, ke grupo da knaboj iros al la kudrobutiko, por labori en la plej teda kaj elĉerpa profilo. Ĉi tie Timuro ne povis elteni kaj kriis kun angoro:
  - Mi ne volas labori tiel! Sendu min al la plantejo aŭ la ĝardeno.
  La knaboj frostiĝis, sunbruniĝis, maldikaj korpoj streĉiĝis.
  Pontuss estis klare ĝojigita kun la nova okazo por la ekzekuto:
  - Hieraŭ vi estis kvieta, kaj mi timis, ke via familio restos sen vida leciono. Ke la knabo estos pelita kvinfoje tra la vicoj.
  Eksciteco trairis la vicojn de la infanoj.
  - Tio ĝustas. - Perempta tono diris la matrono. - Disdonu vergojn al ĉiuj.
  La batoj estis aplikitaj per specialaj pikvergoj. Ili estis kutime plukitaj de la knaboj mem el la densejoj, dum periodoj kiam mankis laboro. Tamen, efektive, eĉ tiam infanoj estis devigitaj, eĉ se sen profito al la imperio, fosi, ekzemple, fosi truon dum duontago kaj enterigi ĝin dum duontago.
  Oleg Rybachenko rigardis la manojn de siaj infanoj, ili estis terenbatitaj en kaloj.
  La uloj aŭtomate malmuntis la stangojn, al Oleg ŝajnis, ke ili, la iloj de torturo, bruligis siajn fingrojn, kaj iliaj kruroj fariĝis pezaj. Li ne volis bati sian amikon, sed li ne havis kuraĝon protesti. Li preskaŭ nenion vidis kaj dolore frapis sian dikan piedfingron sur kuŝantan pavimon. Sufiĉe strange, sed la sento de doloro helpis kolektiĝi kaj la nebulo antaŭ miaj okuloj klariĝis. La paŝo fariĝis pli firma, kvankam la fingro bluiĝis.
  Ili estis konstruitaj en duoncirklo en longa linio. Timuro estis ligita per bastonoj per siaj manoj kaj liaj ŝultroj estis torditaj por pli oportune bati la ofendan knabon. La uloj strambas kaj provas forrigardi. Laŭ ordono de Frau Pontuss, ili ŝprucis salamon, ŝutante bluan salon sur lian malgrasan sed nervozan dorson. Juĝante laŭ la maniero, kiel la knabo grimacis, li ekbrulis.
  La mastrino frapis la lipojn.
  - Nun vi ĉiuj ricevas lecionon. Batu pli forte, kiu trompas estos kondamnita al reprezalioj.
  La asistanto en ĉi tiu kazo, la rinocero-rato nudigis siajn dentegojn:
  Ni traktos ilin tuj! La monstro murmuris.
  La knabo estis movita inter la vicoj. La knaboj malrapide levis la vergojn kaj la unuaj batoj falis sur la dorson de Timur. Juĝante laŭ la cikatroj sur la dorso kaj flankoj, la knabo estis punita pli ol unufoje, do li nur suspiris kaj spiris peze, kiel ĉiuj knaboj klopodantaj reteni la kriojn.
  - Batu pli forte! kriis Pontus. - Lasu lin krii.
  La unuajn batojn donis la plej malgrandaj knaboj, kiuj simple ne havis la forton por kaŭzi seriozan doloron. Sed tiam la pli maljunaj uloj komencis bati min. La dorso de la infano estis tranĉita per ruĝaj strioj, sango gutis. La doloro, plifortigita de blua salo, igis Timur kriegi, li eĉ falis, tabulo estis enŝovita kun najloj malsupre kaj pikis lian bruston.
  - Ne necesas! - la knabo kriis. - Mi laboros kien ajn vi diros.
  - Kompreneble vi faros! - respondis Pontuso. - Sed unue, batado.
  La hieraŭaj kamaradoj estis tro ekscititaj kaj batis la hieraŭan fraton. Kaj homoj kaj eksterteranoj draŝis kun la sama sovaĝeco. La knabo kriis, liaj nudaj piedoj lasis sangajn spurojn. La ratrinocero grumblis kaj batis la infanon per klabo sur siaj nudaj, sunbrunigitaj kruroj. Li volis kaŭzi pli da doloro al la knabo. La bato falis sur la tendajn maleolojn, kaj la sekvan sur la kalkanojn. Timur ekkriis kaj mallevis. Tiam la torturisto enigis dikan kudrilon en la postaĵon, enverŝante la likvaĵon.
  - Prave! Pontus diris. - Nun li preferus morti ol sveni. Neniu eskapas punon.
  Oleg Ribaĉenko staris preskaŭ ĉe la fino de la vico, kaj ŝajnis al li, ke estas la batoj de la vipo, kiuj falis sur lin. Timuro estis mallevita, la knabo mem nur ekmoviĝis, kriis kaj ploris. Lia ronda vizaĝo fariĝis karmezina pro doloro, grimaco de sufero tordis ĝin.
  Vidinte Olegon, li flustris per palaj lipoj:
  - Kompatu!
  La knabo hezitis: li frostiĝis.
  La rinocero-rato kriis:
  - Nu, kion vi atendas! Golfeto!
  Oleg Rybachenko respondis:
  - Ne mi ne povas! Li estas mia amiko!
  La rinocero-rato rikanis:
  Ĉu vi volas la samon por vi?
  Oleg tute tremis, paliĝis:
  - Ne, sed!
  Ponto interrompis lin:
  - Sufiĉe! La knabo subskribis sian propran frazon. Kion vi valoras mordovorot. Verŝu ĝin bone kaj pendigu ĝin sur rako, por ke aliaj admiru ĝin.
  Oleg estis forpuŝita, tirita al la kaproj. La knabo provis rezisti, sed la rinoceraj tigroj traktis lin kiel katido. Manoj dolore tordis, ostoj krakiĝis. Ili metis ĝin sur la tabulojn, la knabo sentis la krudecon de la pinto de elstarantaj najloj sur la vango kaj la stomako. Ili trapikis en la muskolan, bruston, mentonon, antaŭajn femurojn, genuojn. Lia vango estis gratita ĝis sango.
  - Ho, ne! - demandis Oleg.
  - Necesas! - diris la ratrinocero, por ke ĉiuj estu ekzemplo.
  La knabo sentis salamon verŝita sur lian dorson, kaj poste salo verŝita. Ĝi pikas kiel sinpataj gipsoj. Oleg grimacis, liaj kalaj piedoj estis ŝmiritaj (la lastan fojon li estis en tiu stranga memoro, kiu aperis en ĉi tiu vizio - li surmetis sandalojn antaŭ ĉirkaŭ ses jaroj), ili preskaŭ tuj komencis sovaĝe juki. La ratrinocero enigis kudrilon en la postaĵon, ĝi pikis krude kaj dolore, la brulanta likvaĵo eniris.
  - Nun vi estos tre terurita, kaj vi ne perdos konscion. - La monstro kvakis, nudigante sian vizaĝon, li estus balbutinta kaj la produktanto de horora filmo!
  - Por kio? ĝemis la senkulpe malliberigita infano. - Pro Kristo, montru kompaton.
  La rinocera rato, ŝprucante venenan salivon, respondis:
  - Mi ne kredas je ĉi tiuj fabeloj pri la bona Jesuo! Ĝenerale, se ekzistas Dio, tiam li estas malbona kaj krueleco. Kaj ju pli da malbono kaj sufero vi faras al via proksimulo, des pli da potenco kaj feliĉo vi ricevos en la venonta mondo.
  - Absurda! - Li diris, paliĝante pro teruro, kaj subite Dio vere estas tia knabo.
  - Vi vidos! - La idoj de la kosma Tartaro ridis. - Sed ne esperu, hodiaŭ vi ne mortos.
  Pontuss per bojanta tono ordonis:
  - Komenciĝi! Li memoru por eterne la kisojn de la vipo!
  La kaptita pionira mirinfano tremis, kiam li aŭdis trapikan fajfon, kaj poste fortan cerbobaton, de kiu la haŭto sur lia dorso krevis. La rinoceraj ratoj forte batis, sed samtempe retenis siajn fortojn por ne mortigi. Kriego eskapis de la gorĝo de la knabo, li ektremis, eliĝis larmo. Mordante sian lipon ĝis ĝi sangis, la knabo retenis sin. Momenton poste, alia bato sekvis, skuante la tutan korpon. Oleg Rybachenko profunde enspiris, la doloro, plifortigita de salo kaj salo, estis neeltenebla.
  Pontuss kriis:
  - Daŭrigu!
  Denove fajfo kaj batoj! Tranĉas ĝis la osto. La knabo estis bruligita ĝis la interno. Ĝi ŝajnis forbati la stomakon. Malgraŭ liaj plej bonaj klopodoj, parto de la kriego elfluis el liaj streĉitaj lipoj.
  - Patrino!
  Denove batoj! Sur la dorso, inter la akraj skapoloj, kaj, fine, sur la nudaj kalkanoj. La knabo krias, li ne plu havas la forton por reteni sin. La kriego erupcias kiel vulkano el la gorĝo kaj kio ŝajnas esti la nazo. Pontuss estas kontenta:
  "Nun mi vidas, ke vi batas lin ĝis la kerno. Batu lin bone, sed ne mortigu lin!
  Kun ĉiu bato, la doloro plimalboniĝas. Larmoj miksiĝas kun sango kaj falas sur la liton. La sangaj strioj sur la dorso kuniĝas, kunfandiĝas en purpuran malordon, la maldikaj blankaj ostoj de la knabo komencas esti elmontritaj. Oleg Rybachenko sufokiĝas, li ne havas sufiĉe da aero, la drato fosis en liajn fleksitajn maleolojn. Nudaj kalkanoj zumas kun ŝanceliĝema, malglata, kaloza haŭto ne tuj moviĝas, sed gutetoj da sango ankoraŭ eliras. La batoj intensiĝas, ŝajnas ke fulmo pasas tra la nervofinaĵoj ĝis la kresto mem. Aliaj knaboj silentas, konscienco ne permesas aprobi, timo de reprezalioj ne permesas kondamni. Videblas kiel la kapoj de la knaboj malleviĝis, sed iliaj okuloj sekvas la ekzekuton. Scivolemaj kaj nervozaj, la plej multaj jam estis skurĝitaj en simila aŭ pli kompleksa maniero. Vi pensas, se nur ne estus por mi, kaj foje estas malico en viaj pensoj: li krias, sed kompreneble li povus elteni, ne tia malfortulo kiel Oleg.
  La batado jam estas sur la nudaj ostoj, la dorso, flankoj, femuroj estas solida vundo. Se ne estis por la injekto de la stimulilo, la knabo estus ŝraŭbita al morto - li mortis pro dolora ŝoko. Kaj tial li plonĝis en ion pli malbonan ol la Infero de Dante. Jen kiam ĉiu molekulo, ĉiu ĉelo, ĉiu vejno estas saturita de koŝmara doloro.
  Pioniro Oleg Rybachenko senespere provis distri sin de la doloro. Rememorante siajn gepatrojn, la feliĉan epokon de malproksima infanaĝo, li ŝajnis forpuŝi per la piedoj, el la ruĝvarma bobelanta lafo de sufero, sed ŝi denove ensuĉis lin, kovris lin per la kapo. Do ili velis tra la oceano de torturo, la sonĝo de morto kiel savanto de turmento. Mi rememoris la vortojn de la Revelacio de Sankta Johano. - Kaj ili volos morti, sed ili ne povas. Jen kiel la sorto atendas pekulojn, kiuj turmentas infanojn. La Sinjoro rekompencos ilin centoble, kaj la plej grava puno, kiel Jesuo diras en la Evangelio laŭ Mateo, estos eterna. Kaj unuj iros en eternan vivon, aliaj en eternan turmenton. Ĉi tio estas iel konsola, vekante malamon al malamikoj, la deziron pluvivi kaj venki. La knabo sukcesas krii:
  - Por ĉi tio vi pagos, por ĉiu verŝita larmo de infano vi respondos en la tago de la Juĝo de Dio.
  - Silentu hundino! - Rinocero-rato muĝas.
  - Vi ne povas sufoki la veron. La pioniro suspiris.
  - Akiru pli!
  Ili denove batis lin, investante la tutan koleron, rompante ostojn, sed la doloro jam atingis tian sojlon, ke ĝi simple ne povas plifortiĝi. Ĉi tio estas fero, kiu povas esti varmigita al certa temperaturo, kaj tiam ĝi disvastiĝas.
  Pontuss komprenas tion, la maljunulino (aŭ pli ĝuste, ŝi aspektas ne pli ol kvardekjara, sed efektive superis kelkajn jarcentojn), havas multan sperton kiel ekzekutistoj:
  - Nu, tio sufiĉas! Kaj tiam ĝi mortos! Ni resanigu malgrandan kaptiton kaj torturu lin helpe de komputilo. Mi nur havas programon "torturo de la olimpikuloj".
  Rinocero-rato, intence oscedante, diras:
  - Nun kie ĝi estas? Al la malsanulejo?
  - Ne sur la rako! - La matrono fortranĉis sen alvoko. Lasu ĝin pendi kiel averto al aliaj. Injektu nur injektojn por subteni la koron. Kaj ili denove pelu Timuron tra la vicoj, kaj li ricevu de vi la ceterajn batojn. Iam spektaklo por reproduktiĝi. Necesas labori!
  La fremdulo kun vipo klinis la kapon kaj movis siajn peltajn orelojn:
  - Aŭskultu la gastiganton. Nu, rulu ĝin denove.
  Novaj batoj falis sur Timur. Ĉi-foje, neniu kuraĝis protesti. Ne estis la plej eta deziro fali en la manojn de la ekzekutistoj. Timuro krias de tempo al tempo falas. Li estas prenita kaj batita denove. La dua serio de strikoj jam finiĝas. Restis nur kelkaj knaboj. Unu el ili estas la plej aĝa, deksesjara, barbo jam trarompas kaj lipharoj estas videblaj. Li evidente hezitas, batas, sed faras ĝin facile, apenaŭ tuŝante.
  Frau Pontuss estas kolerega:
  - Pendu ĉi tiun maldiligentan junulon sur rako kaj ligu ŝtonon al liaj piedoj. Lasu lin suferi.
  La knabo estas kaptita, li streĉas siajn trankvilajn muskolojn, frukton de malfacila laboro, kaj krias:
  - Nu, kion vi rigardas, knaboj batas ilin!
  La knaboj ektremas, bruego balaas tra la vicoj, sed mankas la persistemo rapidi al siaj turmentantoj.
  La junulo estas trenita, ĉiu rinocero-rato estas almenaŭ sepoble pli peza ol li. Estas vane kontraŭbatali. Sed tiam okazas eventoj, je la nivelo de tiuj, kiuj ŝanĝas la sorton de la imperio. Du pafoj sonoris kaj la rinoceraj ratoj falas, la dorsoj de la monstroj estas tranĉitaj, profundaj krateroj gapas. La junulo liberigis sin kaj falis, sed tuj eksaltis kun krio:
  - Vidu, estas la justeco de Dio.
  Aperante kiel anĝelo el la mallumo, la orhara knabino, kiu tiel similis sian armilafratinon Margarita, respondis:
  - Prefere homa. Sciu, ke interkonsento kun la Diablo ne garantias ĉielon sur la Tero kaj varman lokon en infero. Apogi sin sur Satano estas kiel sidi sur la elektra seĝo!
  La dua al ĉi tiu fajra Aŭroro laŭte:
  - Kio okazas ĉi tie estas intrigo por horora filmo. Faru tion kun infanoj. Forigu la knabon de la rako.
  Oleg Ribaĉenko balancis la kapon kaj... vekiĝis. Ŝi ne kuŝis dum la vizio, sed simple staris senmove...
  Kaj sufiĉe da tempo pasis. La nazioj ankoraŭ faris
  Manĝaĵopreparoj. Sed ĉi tiu terura drogo, kiu estiĝis el la enspiro de fumo el stranga musko fare de SS-kuracistoj, ŝajnis tute ne mallonga.
  Oleg Rybachenko tuj pensis, kial tiuj ĉi kraŭtoj ne efikis. Ĉu ili estas sen filtrilaj maskoj? Kaj kial tia koŝmaro en ĉi tiu halucino. Kion ili faras kun ĝi?
  Sed la nazioj mem kondutis tute nature, eĉ iĝis iel pli amikemaj, sugestante ke, oni diras, ili povas manĝi kun ni.
  Efektive, ili tiris paron da fortaj femuroj de bovino ŝtelita de lokaj loĝantoj. Tiam unu nazio trenis fortan kaldrono, kaj la dua faŝisto, kune kun Oleg, iris por akvo. Denove, ĝi ŝajnis stranga al la esplorema pioniro, du ledaj siteloj, kaj ordinara metalo aŭ ligno ĉe la plej malbona. Cetere, unu SS-ulo, kiu ankaŭ ne estis tute tipa, trenis sin.
  La pioniro ne estis tute memfida sur siaj piedoj, la batoj sur ĉi tiu ekzekuto estis tro realaj en sento, kaj la posteulo de Lomonosov divenis, ke malantaŭ ĉi tio estas io pli ol simpla aŭ eĉ ne simpla halucino.
  Akvo fluis cent paŝojn de la tendaro, arĝente brilanta kristala jeto el sub du ŝtonoj superpendantaj la balkonon. Oleg Ribaĉenko avide kliniĝis al ŝi. La knabo ĵus nun sentis, ke ĉio ene estas bakita en ŝtonon, aŭ pli ĝuste en karbon. Avide kroĉiĝis al la agrabla malvarmeto kaj ... ricevis ĝin en la orelon.
  Unu el la SS-uloj, kaŝante malantaŭ ŝtona muro, klakis ion sur la panelo de kompleksa aparato kaj ridis kiel rato.
  La baton faris la faŝisto sen malico, sed kun tia forto, ke Oleg estis ĵetita sur la ŝtonojn, li ĉesis aŭdi per la maldekstra orelo, kaj ĉi tiu flanko de la kapo estis vere sensenta.
  La ĉikanisto-kuracisto en tualeto kaj ora ĉeno eksplodis ridante kaj grumblis:
  - Boksado! Boksado!
  . ĈAPITRO #4
  La pionirknabo eksaltis kaj kuregis al la juna SS-ulo. Celante subspire trompe per la dekstra mano, kaj per la maldekstra ruze kaŝanta malantaŭe. Li ĉeestis kelkajn boksajn klasojn, sed lia memoro estas absoluta. Ekzemple, falsa pugnobato kaj akra duona uppercut kaj duonflanka maldekstra mano. Tiam la korpo, femuro, abs, kaj eĉ kruro etendo estas inkluzivita en la bato. Kaj - plej grave - kutime boksistoj batalantaj dekstre ne atendas trafi per investo de maldekstra mano. La surpriza faktoro funkciis, Oleg Rybachenko faris ĝin! Juna kaj bone trejnita SS-ulo ne sciis, ke almenaŭ Oleg ne estas maldekstramana, sed li povis ĵeti "pafilon" maldekstren. Kaj kaptis hokon en la makzelo. Kaj la mojosa - la SS-soldato staris sur la piedoj nur ĉar li refrakis en pura ŝtona bloko... Kaj la pezo de duonmalsata knabo ne sufiĉis por forĵeti elektitan soldaton en la SS, ili ne faras. prenu malfortulojn!
  Se Oleg Rybachenko estus pli sperta batalanto en ĉi tiu movado, li verŝajne estus irinta por serio de finaj movoj. Sed la kapablo ne estas laŭdo, kaj ankaŭ fizikaj trajtoj.
  Sed li faris ĝin sufiĉe bone, precipe konsiderante, ke la bato ne estis praktikata en trejnado, kaj Oleg Rybachenko mem, malgraŭ siaj grandaj naturaj kapabloj, estis mojosa pri boksado.
  Nun li eĉ bedaŭris, ke li ne aliĝis al la sekcio, kie la trejnisto Faranenko diris - vi kreskos por esti granda ulo, sed kun rapida kaj malpeza reago. Baldaŭ Sovetunio partoprenos Olimpikojn - kaj vi povus taŭge batali por medalo!
  Kion vi diras? Oleg Rybachenko respondis tion jene:
  "Mi preferas konservi mian kapon por pli utilaj aferoj por la lando ol purigi la monerojn de unu la alian!" Ekzemple, se vi faras traktoron, kiu funkcias per segpolvo, aŭ eĉ per ordinara rubo, tiam multe pli
  La Patrujo profitos!
  Sed nun la knabo mem ricevis kapitalon.
  Do Oleg Rybachenko neniam antaŭe estis batita en sia vivo. Plenkreska SS-ulo rapide disbatis la organizitan reziston de dekjara knabo, kvankam alta por sia aĝo (kiun li tamen montris kaj sukcese trafis kelkajn fojojn) kaj lerte batis la pugnojn - levis la falinton kaj denove batis. Kiam Oleg Rybachenko ĉesis rezisti (Tio, li preskaŭ perdis la konscion, tio estas, ankoraŭ estas pensoj en via kapo, vi ne estas en nigreco, sed via korpo ne plu obeas. Tiuj, kiuj serioze batalis en la ringo, verŝajne scias, kio ĝi estas ŝatas esti en grogo.). La faŝisto permesis al li fali kaj, strange, li neniam trafis la falinton. Tamen la kuracisto-ekzekutisto ion kriis al li en anagrama lingvo. Li prenis sitelon kaj verŝis akvon sur sian kontuzitan vizaĝon.
  La sento de dronanta katido, kaj la akvo de la ĵus degelinta glacio estas tiel malvarma - nur vintra naĝado!
  Oleg skuis sin, ekstaris kaj kraĉis sur sian boton kun sango de la maldekstra vango kreviĝinta de interne. La SS-ulo ne plu batis lin - li subite suspiris, ke, konsiderante en kiaj trupoj, la monstro servas surprize, preskaŭ simpatie, kaj komencis ĉerpi mem akvon en la sitelojn faritajn per krokodilaj (ankaŭ ŝajne ne tia malŝparemo) haŭtositeloj. ...
  Rybachenko Jr. notis ĉi tiun cirkonstancon kiel bona kaj malbona samtempe. La bona novaĵo estas, ke ili ne estos mortigitaj, almenaŭ ĝis la eksperimento estos alportita al sia logika fino. Vere, la cellinio povas esti tre mallarĝa menso kaj eble mildigo de sufero! La malbona afero estas, ke ili estos forte garditaj kaj por eskapi, fakte, oni uzu spritan inĝeniecon!
  Baldaŭ Oleg Rybachenko konvinkiĝis, ke esti kobajoj signifas havi certajn avantaĝojn super aliaj militkaptitoj.
  Montriĝis, ke kaptitoj kaj kaptitoj ankaŭ estos nutrataj varme. Respektata, tio signifas, ke la SS-gardistoj antaŭ longe formanĝis ion el ladskatoloj kaj simple kuŝis sur ia lito, kriis aŭ dormis. Nu, homlupoj ĉirkaŭvagis - aŭ ĉasante, aŭ portante patrolon, aŭ ambaŭ . Tamen, Oleg ne estis kontenta. Li kuŝis sur la ŝovitaj nudaj kruroj de Aŭrora kaj alia junulino (por ne fali sur la malsekan, ankoraŭ malvarman teron?) kaj siblis - Margarita viŝis sian vizaĝon per la rando de la marista mantelo trempita en degelita akvo, prenita de Oleg Rybachenko, aprobe dirante:
  Vi nun estas vera viro. Perdita sur pugnoj, venkita sur malsaĝuloj!
  Aŭrora sugestis:
  - Jes, mi faros al li vizaĝmasaĝon, la tranĉo resaniĝos pli rapide.
  Oleg Rybachenko ridetis per forto. Tre nenatura. Li malsaniĝis, ĝis la punkto de dancado de diabloj kun plasmoglitiloj sur siaj hufoj. Kaj samtempe... ĉu li nun sentis sin pli gaja? Mi iom timis daŭrigi: nun ili elmetos ĝin sur ŝtonojn kaj batos ĝin per vipoj el la koro, aŭ eble ili provos ĝin per brileto. Sed la nazioj eĉ ne rigardis ĉi tien, kaj parolis pri io en sia birda dialekto, laŭvice gustumante el la kaldrono.
  Margarita flustris al sia orelo:
  - Kompreneble, bone farite... Sed estu pli inteligenta! Kiam forta ŝajnas malforta kaj inverse!
  Oleg Rybachenko grumblis:
  - Bedaŭrinde, ne utilas ŝajnigi sin malforta, ĉar estas tiel!
  Nu, ili forte trafis la kornojn... Krom la tranĉita vango, ili ankoraŭ ŝanceliĝis, kvankam ne multe, la spino estas forta - du dentoj. La ripoj doloris, kaj la orelo doloris.
  Tamen, la ekzekuto dum fantazia vizio kaŭzis multe pli da sufero.
  - Sufiĉe, bone, - Oleg Ribaĉenko forpuŝis la longajn fingrojn de Aŭrora per siaj nove katenitaj manoj, sidiĝis kun la orlo de sia marista kostumo. Tremis. - Ne, estas malvarme. Kaj manĝu ĉasadon...
  Kiel, finfine, la konscio dependas de la esti - vi nevole fariĝos marksisto. Se vi nur pluvivus!
  Mallibereja kaĉo estis ĵetita en aluminiajn bovlojn - ili estis transportitaj en unu el la kirasaj transportoj. Sed ne estis kuleroj. Ŝajne, oni kredis, ke sklavoj ĉiuokaze manĝos dikan kaĉon. Aŭ ili decidis moki, ĉar ĉi tiuj kuleroj ne estas tia manko. Nu... tio estas pli bona!
  Vi fariĝas vera sovaĝulo - la knabo ekridis, kaj tuj fermis sian buŝon por ne ricevi ĝin.
  La kaĉo montriĝis por fago de poligono miksita kun perla hordeo - dika, preskaŭ sensaligita kaj, kompreneble, sen viando aŭ io simila, nu, eble ili aldonis iom da fiŝo por la odoro. Elementa, preskaŭ malplena miksaĵo de du grajnoj (kaj ili mem krevis per fumaĵita viando, se juĝante laŭ la odoro). Sed la stomako de la pionirknabo jam delonge atingis sian limon: tiel ke la malsato iom retiriĝis, revenis nur je la vido de kaĉo, sed kun trioblaj fortoj.
  Vere, estis malbone manĝi - kelkfoje la varma miksaĵo falis de interne sur la vunditan vangon, kaj larmoj fluis en la okulojn pro doloro - sed kio ĝi estas?! Jes, kaj "brakringoj" enmiksiĝis, Oleg Rybachenko ektiris la manojn, kolere ĵetis fajrerojn el siaj okuloj ĉirkaŭ lin ... kaj iam li rimarkis, ke lia dekstra mano rampis en la ringon de unu el ĉi tiuj ŝercoj ĝis la mezo!
  Nekredeble - ĉu la SS vere trapikis tiel primitive. Tio ankaŭ forigus la lupojn trejnitajn de punistoj!
  Oleg Rybachenko frostiĝis. Tuj li devigis sin maĉi, kaŝante sin malantaŭ bovlo. Kaj per sia dekstra mano li tordis ĝis la malmoliĝinta ŝtalo tranĉis en la haŭton tute neelteneble.
  En la SS, ŝajnas, ke ne ĉiuj estas tiel bonegaj!
  Kaj li komprenis, ke eble li povas eltiri sian manon. Ringo desegnita por pli granda mano - de viro aŭ loka junulo, eble eĉ pli maljuna knabo, kiu multe laboris. Sed por la ŝvitaj manoj de antaŭadoleska knabo, Oleg Rybachenko, la kaptilo montriĝis larĝa.
  La knabo flustris:
  - Atendante venkon! Atendante venkon! Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Avoj gajnis la Fritz! Ni ankaŭ plenigos ilin kiel ludon!
  Aŭrora, ame rigardante Oleg Rybachenkon, per glata movo repuŝis la manon (sango eliris el larĝa tranĉo kaj abrazio sur la mano). La dua najbaro en tiu momento moviĝis, kovrante kio okazis. Oleg rigardis la fajran diablon en la okulojn, ŝi palpebrumis. Kaj ŝi ankaŭ komencis bori per smeraldaj laseroj tute tute, kiel kobro - nedisigeble. Tiam ŝi balancis la kapon, diskrete montrante la homlupoj. Tiam, senĉese, manĝi - kapti rekte per skarlataj spongoj el taso staranta sur levita genuo, mallevis la manojn kaj komencis desegni kurbiĝemajn liniojn turniĝantajn en ondojn sur la malseka tero.
  Oleg Ribaĉenko nenion komprenis, sed venka kanto jam sonis en lia kapo;
  Juna, dolĉa, pura;
  Ruĝa sovetia lando!
  La suno leviĝas radiante
  Donita kun via koro!
  
  Niaj lagoj estas klaraj
  La ŝtorma kristalo de la rivero!
  Knaboj kuras ĉirkaŭe kun pilko
  Kuru kune sur la monteton!
  
  La brusto krevas de aero,
  Printempo en ĉiu herbejo!
  Mi turnas min al la Sinjoro
  Lasu nin forblovi de malbono, ĝeno!
  
  La tempo venis severa
  Faŝismo invadis Rus'!
  Ni forĝos novan por la batalo,
  La komunismo regu!
  
  Kune, aferoj ĉiam argumentas,
  Ni estas kiel pugno kunpremita!
  La kavalerio kutimis rajdi
  Nu, nun ŝtala tanko!
  
  La granda verko de Lenin
  Ni daŭrigos kiel ni estas!
  Stalin la saĝa genio
  Kio instruis nin venki!
  
  Kaj fine, mi rakontos al vi
  Kiu savis - perdis!
  Pensis pli precize - mi esprimos,
  La finalo baldaŭ venos!
  Oleg Rybachenko, post tia sablo, jam ŝajnis, ke la maro estas ĝisgenue! Kaj la montoj certe, sur la ŝultro!
  La knabinoj ankaŭ vigliĝis kaj flustris de orelo ĝis orelo. Ĉiuj havis esperon.
  La posteulo de Lomonosov kaj Stenka Razin blovis la vangojn kaj poste anhelis - doloras la malbenita tranĉo.
  Kio se vi sukcesos eskapi? Oleg Rybachenko rapide rigardis flanken, kvazaŭ liaj pensoj povus (kaj kiu scias, se ili povas sendi al li, fuŝojn, tiam oni ne scias kian ekipaĵon ili havas!) aŭdis la SS-eskortojn.
  La fajra diablo kun infera brilo en la okuloj tuŝis la ŝtalajn ringojn sur la manoj de la pionira knabo kaj kapjesis aprobe: oni diras, jes, vi povas provi! Ĉi tio estas klara eĉ sen diskuto kaj sen plia traktado.
  La vulphara militisto flustris:
  - Eĉ se oni transvivos... Estos iu por venĝi!
  Sed tiam Oleg Rybachenko interne turniĝis al ŝtono, kvazaŭ pro frosto. Kaj unu simpla penso frostigis lin: li tordus la manojn. Kaj tiam ... sed tiam necesos helpi la ceterajn knabinojn liberigi sin. Alie, li ne estas pionira-bonega studento, sed kiu?!
  Mi rememoris la vortojn: la ĉefo ne estas tiu, kiu mem iras antaŭen! Kaj kiu paŝas kaj helpas alian!
  Kaj kiuj ili estas por vi - tiaj belaj knabinoj kun kruroj rompitaj en sango. Io ene de la juna leninisto indignis - kun la bruego de miloj da tornadoj, ĝi ribelis! Rezultas - kuru kiel eble plej rapide kaj...
  Fakte, se ni forkuros, tiam kiam ne estos alia ŝanco. Alie, ĝi estas perfido.
  Li denove renkontis siajn okulojn, unue kun Margarita, kaj poste kun Aŭrora, kiu, ankaŭ klare gajigita, guste lekis la bovlon. Kaj ŝi, elŝovante la nazon el la bovlo, palpebrumis.
  - Ni ne tenas vin! - Fajro-diablo aldonis. - Se vi foriros, vi certe venos helpi!
  Oleg Rybachenko kapjesis kaj respondis:
  - Mi ĵuras! Honesta pioniro kontaktos la partizanojn kaj vi estos savita!
  Nu, tion ni decidis! Plue, ĝi iĝis multe pli proza. Jam estis bone, ke ne estis Oleg, kiu devis lavi la bovlojn - ŝajne ili aŭ timis denove malĉenigi lin aŭ decidis lasi la knabinojn labori. Bagatelo, sed en ĉi tiu pozicio ĝi estas agrabla. La malbona afero estas ke denove mi devis iri, kaj kiam tiuj faŝistoj trankviliĝas. Ne povas trovi ion pli aŭ malpli daŭrigeblan.
  Estas iom malvarme, kaj kvankam la vento trankviliĝis, nuboj tiris supren sur ĉevalo, kaj malvarma pluvo komencis disiĝi de ili. La SS-uloj ŝajnas eĉ nun kontentigi, kvankam ili kaj iliaj homlupoj portis malsekan fetoron.
  Mi devis iri multe. Tia mondo ĉi tie estas speciala mikroklimato de Krimeo. Kutime ne pluva, sed ĉi-kaze kun ventoblovoj.
  La knabinoj jam bone dormis kaj la malvarmo vigligis ilin.
  Sed ial Oleg Rybachenko volis dormi, liaj okuloj perfide kuniĝis.
  Jes, tia pezo, kvazaŭ cent-tuna kadavro premas vin kaj ne profunde spiras.
  Ho, mi malsaniĝos, pensis Oleg Ribaĉenko, peze reordigante siajn krurojn, kiuj denove komencis rigidiĝi. "Mi certe malsaniĝos nun, sed kio do?" La nazioj certe ne uzos aspirinon aŭ injektos penicilinon, kaj ili verŝajne bedaŭros eĉ mielon. Aŭ ĉu ankoraŭ ne? Ĉu konservita por eksperimentado? Kien ni iras nun mizeruloj?!
  Denove, realo kun pluvo kaj sufero malaperis, kaj li ekdormis sur la irado. Kiu, verŝajne, estas nur utila en ĉi tiu pozicio;
  Space in a sense - batalo;
  Pioniroj Dmitry kaj Oleg Rybachenko, kiel bonegaj studentoj kaj elstaraj atletoj, ricevis la rajton reprezenti sian landon en Sovetunio ĉe amikaj boksaj konkursoj organizitaj inter infanaj sportaj kluboj de Sovetunio kaj Germanio. Ambaŭ landoj daŭre estas konsiderataj aliancanoj, kaj onidiroj pri baldaŭa milito trankviliĝis. Efektive, la germanaj trupoj retiriĝis de la landlimo, kaj la Wehrmacht faras venkan ofensivon en Afriko, kaj jam konkeris Egiptujon, kaj ĵus estis rakontita pri la kapto de Ĝibraltaro. Ligoj, per kiuj Stalino persone gratulis la Fuhrer!
  Delira vizio sen vortoj, sed kio ne okazas en la universo. Oleg sin kaptas pensante tion - denove inspirite de la artefarita influo de iuj radioj aŭ io alia. Sed ĉio estas tiel reala, ke ne ekzistas forto por rezisti ĉi tiun trompon.
  Do, vi povas sekure flugi al preskaŭ amika lando. En la germana gazetaro oni diras nur bonajn aferojn pri Sovetunio, kaj komunismo eĉ estas metita inter la frata ideologio de Nacisocialismo. Cetere aperis movado simila al tiu de Staĥanov...
  Dmitry kaj Oleg Rybachenko estas boksistoj de la plej juna aĝoklaso, ili aĝas nur dek unu jarojn, la pli malalta limo por prezentoj en konkursoj. Sed la knaboj estas sufiĉe grandaj por sia aĝo, kaj eĉ la epoko ne estas tiel rapida akcelado kiel fine de la dudekunua jarcento.
  Oleg, tamen, estas pli malgranda, pli maldika, de pli malpeza kategorio, sed tre rapida. Dmitry estas pli granda, pli larĝa en osto, li povas ricevi la aspekton de knabo-heroo almenaŭ dek kvar.
  Knaboj diferencas en harkoloro. Olezhek estas malpeza, kiel natura blondulo, kiel neĝbulo. Dmitry kun bruna hararo, bruna hararo. Oleg estas kelkajn monatojn pli juna, kaj kun sia ronda vizaĝo ankoraŭ aspektas kiel infano, kaj Dmitry estas simple bela, inda je propaganda afiŝo. Knabinoj jam rigardas lin, ne kredante, ke ĉi tio estas nur tiel granda infano.
  Tamen, Oleg Rybachenko estas multe pli erudicia ol Dmitry, kvankam ambaŭ knaboj estas tre inteligentaj kaj studas por la samaj kvinoj. Efektive, en sovetia lando, bonaj atletoj devas esti bonegaj studentoj.
  La ceteraj uloj estas pli aĝaj, sed ĝis dek ok jaroj, kvankam paro da herooj estas bone du metrojn altaj kaj pezas centon ...
  Boksistoj, la plej bonaj junaj kadroj de la lando ... Kaj la ĉampionoj de Germanio kaj la landoj submetitaj al ĝi batalos kun ili ... Inter infanoj, kompreneble, aŭ junuloj.
  Ili flugas senhalte sur la plej granda pasaĝerŝipo de la Tria Reich sur la Moskvo-Berlina itinero.
  Boksistoj sidas aparte, sed estas ankaŭ luktistoj, pezlevistoj, futbalistoj, naĝantoj. Ĉiuj junuloj kaj bonega agado. Stalin ordonis, ke nia nova generacio, naskiĝinta sub la sovetia reĝimo, montru ĉion plej bonan kaj ne perdu vizaĝon. Kaj, kompreneble, ĉiuj estas fervoraj batali ...
  Dmitrij demandis Oleg:
  - Ĉu vi faris taktikan planon por la batalo?
  La pionira knabo respondis:
  - Mi havas dekon da planoj por ĉiu kontraŭulo... Sed vi devas unue rigardi lin, kaj nur tiam fari decidon... Por ĉiu individua aliro, la plej eta movo kaj specifaĵoj, inkluzive de la fiziologia strukturo de la malamiko, diktas pure. individuaj taktikoj.
  Dimitri malestime snufis:
  - Sed mi fartas multe pli facile! Sen taktikoj, mi rapidas al la malamiko, batas pli forte kaj pli ofte kaj rompas.
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  - Estas malmultaj tiaj grandaj kaj korpe evoluintaj uloj kiel vi en via aĝo. Tial, la taktikoj de premo pasas. Vi povas simple ruliĝi. Sed ĉi tie mi estas de preskaŭ normala alteco, nu, eble iom super mezumo, kaj por iĝi la ĉampiono de Sovetunio, tia grandega lando, unu premo ne sufiĉas. Post ĉio, vi ne povas preni la malamikon per kruda forto, ĉar li ankaŭ trejnas, kondukas sanan vivstilon, manĝas ĝuste, studas taktikojn. Kaj tiam ĝi devas esti reludata kiel en ŝakludo. Foje eĉ ion, oferante pro la mato.
  Dmitri obĵetis severe:
  - Kaj miaj kontraŭuloj trejnas, kaj en la finalo, la knabo estis eĉ pli granda kaj peza ol mi. Multe dependas de kiel vi trejnas. Iuj opinias, ke eblas fariĝi olimpika ĉampiono en du semajnoj, laborante ĝis elĉerpiĝo... Ĉi tio estas iluzio. Post ĉio, la plej grava afero en sporta trejnado ne estas tiom doni superŝarĝon, sed produkti super-reakiron. Sed ekzistas la ĝustaj individuaj elektitaj aroj de ekzercoj, kaj la plej grava afero estas la posta reakiro kaj akiro de forto ... Post tio, vi batalas per unu spiro, elĵetante centojn da batoj en tri raŭndoj, aŭ pli ĝuste, fakte. , multe malpli.
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  Nu, ankaŭ tio certe estas vera! Precipe, la sekreto de taŭga spirado, kaj injektoj en la kreskopunktojn de la korpo de la infano ... Estas iuj Scioj de nia guruo ĉi tie. Sed mi ne komprenas kial li ne dividas ilin kun aliaj trejnistoj?
  Dmitrij flustris:
  - Li konfide diris al mi, ke ni estas kun vi... Ne nur boksistoj, sed antaŭ ĉio soldatoj. Ni ankoraŭ devas fari ion specialan... Tre grava, eĉ pli grava ol olimpika oro!
  Oleg klinis sian helan kapon kaj diris:
  - Io pli grava.... Eble ankaŭ tion li diris al mi... Ke la sorto de la homaro eble dependas de la faroj de du sovetiaj pioniraj knaboj. Same kiel fabelo.
  Dmitry filozofie rimarkis:
  - Kaj de kie venas fabeloj, se ne de la vivo. Eble ĉi tio vere estos la kazo! Kvankam ni ne estas malbelaj anasidoj, sed... Ankoraŭ tro frue nomi nin Agloj.
  Oleg Rybachenko glate ŝanĝis la temon de konversacio:
  - Ĉu vi opinias, ke la minaco de germana invado finfine pasis?
  Dimitri konfuzite levis siajn larĝajn ŝultrojn.
  - Ĉi tie, laŭ mi, vi estas pli sperta. Per mi mem, mi pensas, ke vi ne povas tuj bati per ĉiuj viaj brakoj kaj kruroj, tiam estas denove neeble ataki en ĉiuj direktoj. Vere, se vi moviĝas per salto...
  Oleg Rybachenko ridis:
  - Ĝi sonas sufiĉe logike ... Sed ni ne scias, kion Hitler specife havis en menso, sed la streĉiĝo vere malpliiĝis, kaj germanaj aviadiloj ĉesis malobservi nian aerspacon, kaj la bruado de raŭpoj ne aŭdiĝas eksterlande, tio estas fakto. Jes, kaj la Fuhrer, kelkaj el la laboristoj revenis al la maŝinoj. Tio estas, la Tria Regno kaŝis siajn dentegojn... Sed ni ne devas malstreĉiĝi.
  Dmitry elprenis el sia saketo bakitan sandviĉon kun fiŝo kaj speciala sengrasa fromaĝo kaj transdonis ĝin al Oleg. Poste li elprenis duoble pli por si. Ofertite:
  - Manĝu ... Vi ne povas preni longajn paŭzojn en manĝaĵo kaj proteino konsumado. Kiam la koncentriĝo de aminoacidoj en la korpo falas, la muskoloj perdas forton.
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  - Por korpokonstruistoj, kiuj multe laboras, ĉi tio estas sufiĉe vera, sed por boksistoj ... Ja ni ne havas viandon, la korpo pentras, kaj eĉ pli, ĝi pliigas batalefikecon!
  Dmitrij, mordinte sandviĉon kaj aldoninte al ĝi tomaton, konsentis:
  - Ne ĉio, sed ... mi eĉ manĝas aŭ trinkas ovoblankojn nokte, por ke la koncentriĝo de aminoacidoj ne falu. Kaj plej bone, ne kokaj ovoj, sed ovoj de koturno aŭ struto, nu, ĉi tiuj lastaj estas vere maloftaj ... Kvankam en Mezazio ŝajnas, ke strutoj jam komencis reproduktiĝi ...
  Oleg tute serioze (en tono) ŝercis:
  - Tre valora proteino en la antaŭaj kruroj de rano. Mi rekomendas provi!
  Dimitri ridis kiel knabo:
  - Jes, sed eĉ pli en ostroj kun ruĝa hinda pipro!
  Oleg tamen zorge mordis la sandviĉon kaj komencis sorbi pecon. La fiŝo estis ruĝa, bongusta, trempita en keĉupo kun dispremita ajlo. Eblis aldoni iom da forto ... Kiel Winnie the Pooh , ekzemple ...
  - Winnie the Puh bone vivas en la mondo! Li havas edzinon kaj infanojn, li estas bardo!
  Oleg subite sugestis:
  - Ĉu ni povas kanti?
  Dmitrij, sen multe da entuziasmo, rimarkis:
  - Ĉu ne estas tro frue por kanti?
  Oleg Rybachenko ridetis:
  - Prave, precipe ĉar ni flugis trans la limon de USSR!
  Dmitry demandis sian kunulon:
  - Tondilo aŭ papero?
  Oleg svingis ĝin for.
  "Eble estas pli bone malhavi infanajn ŝercojn. Ni estas pacaj homoj, sed nia kirasa trajno sukcesis akceli al la lumrapideco...
  Dimitri interrompis:
  - Ne! Ni ne bezonas infanĝardenajn kantojn tiajn. Venu, io iom pli... patriota!
  Oleg plenblovis la pulmojn kaj komencis kanti, komponante dum li iris. Danka, siavice, kunkantis tre bone. Aŭ pli ĝuste, lia voĉo estis kiel marŝala trumpeto, kaj eble eĉ tiu de Jeriĥo;
  Pioniro estas fiera vorto
  Tie Stalin Rodnoy ligis.
  Ne estas alia ol la festo hejme,
  Por mi, la komunisma idealo!
  
  Mi ĵuris servi la Patrujon eterne
  Por ke la Patrujo grandioze floras,
  Por plibonigi ĝin por ĉiuj en la vivo,
  Por ke la flugo fariĝu pli abrupta ol aglo!
  
  Tondris - la milito venis,
  Do, kuraĝe, la knaboj iras kampadi!
  La Germana Armeo metis malbonodoran muzelon,
  Do ni sendos ĝin al la elspezo!
  
  Ili ne donis fusilojn al la uloj,
  Estis respondo vi jaroj - estas malgrandaj!
  Tamen ili forkuris al la soldatoj,
  Ĉar bajonetoj estas tiom necesaj!
  
  Proksime de Moskvo ni batalis sur neĝblovoj,
  Ili kuris nudpiede tra la frosto...
  Belaj pioniroj kuras en roboj -
  Neniu granato, do batu per via pugno!
  
  Kiel kruelaj estas faŝismaj kats -
  Kiom vi povas trinki ilian sangon,
  Sed la nazioj venos al venĝo,
  La vulturoj fariĝos ludo!
  
  Por tagmanĝo, modesta porcio - malsato,
  Soldatoj ricevis froston sur la piedoj...
  Mi esence estas nur infano
  Sed la patroj fieras pri la heroaĵo!
  
  La tanko rapidas, la "Tigro" puŝis la muzelon,
  Sed la juna batalanto premis la obuson!
  Kaj la faŝisma bastardo renkontis minon:
  Jen lia varma torĉo brakumita!
  
  Eĉ la etulo estos giganto
  Se vi edukis kuraĝon!
  Pioniroj kiel ligoj estas unuigitaj,
  Animo pli forta: titanio - metalo!
  
  La Germana Armeo ne pasis, ili ricevis ĝin en la frunto,
  Ŝtalaj ĉerkoj sufokiĝis!
  Estas tiaj knaboj en Rusujo,
  Generacioj de posteuloj estas fieraj!
  
  La batalo denove, ĉi-foje, sur la Volgo,
  Pioniro - la terminatoro fariĝis!
  Faŝistoj havas plenajn kadavrodeponejojn
  Kaj la remparo de la morto estas rompita sur la bordo!
  
  Kiom da niaj mortis - ne estas kalkulo,
  Kiom da mortos denove - sen larmoj...
  Sed tiaj batalantoj kredas la laboron;
  Revivigu kiu estas inda je Kristo!
  
  Ili iĝis komsomolanoj en Berlino,
  Tie li faris fidelecon!
  Duono de Eŭropo kun la Unio nudpiede,
  Nia juna teamo eliris!
  
  Kaj nun ni konstruos novan mondon,
  Ĉiuj fariĝos kreinto-demiurgo....
  Sinku en la abismon de sufero - milito,
  Ni ne scios, kion signifas timo!
  
  Bonvolemo en la universo komencas regi
  Kaj tiam la doloro malaperos, kredu min...
  Ĉe ni estas la plej bona el ĉiuj genioj, Stalino,
  Venkis la inferan beston de Hitler!
  
  Ni batalis kuraĝe por tio.
  Eterne honorita...
  Kaj komprenu, ke la festo estas grava -
  La universo kondukos al sonĝo!
  La mesaĝaviadilo kantis ĉi tiun kanton unuvoĉe. Ĝi sonis tiel solene, ke oni povis ekplori...
  . ĈAPITRO #5
  La vizio malaperis, kaj la knaba verkisto kaj geniulo denove trovis sin en la realo de vaganta kolono.
  De la neebleco de bagatela interparolo kun iu (post la vizio, la lingvo iĝis tute senĝena!) Oleg Rybachenko aldone furiozis. Kaj iel mi eĉ ne tuj rimarkis, ke ili alproksimiĝas al la arbaro. Ĝi finiĝis - trempita, kaj sub la piedoj estis tre paŝita vojo, kvankam trempita, sed klara, tranĉita jen kaj jen per spuroj de ĉaroj, aŭtoj, raŭpoj de malpezaj tankoj, motorcikloj kaj eĉ ĉevalhufoj.
  La malvarma koto, kiu aspektis kiel aĉa sapo, montriĝis same glitiga, Oleg Rybachenko mirakle tenis la ekvilibron plurfoje, kaj en la kolono du aŭ tri knabinoj falis kaj rapide leviĝis.
  Margarita mem, iom elĉerpita, kuraĝigis sian fraton:
  - Jam malheliĝas, ili baldaŭ lasos vin ripozi!
  Horon kaj duonon post kiam la pluvo komenciĝis, ili preterpasis tion, kio de malproksime ŝajnis esti gamo da montetoj. Proksime de Oleg Rybachenko rimarkis - ĉi tiuj ne estas montetoj, sed ŝakto kun mitralaj turoj. Antikva, krimea remparo, etendiĝanta orienten kaj okcidenten, ĝis la okulo povis vidi. Je regula intervalo sur la "montetoj" estis videblaj grizaj ŝtonaj ringoj preskaŭ ebenigitaj kun la grundo - ruinoj de gardoturoj. Inter du el ĉi tiuj - en la kavon, kiu iam estis, verŝajne, la malfermo de la pordego, la kaptita kolono pasis.
  Poste oni denove prenis ilin por dormi. Ili eĉ ne forigis la katenojn kaj ne komencis manĝi. Dormo kovris la knabinojn, kiel flugilo de korva;
  Subite, la pejzaĝo antaŭ la knabinoj ŝanĝiĝis (kaj ke revoj estas tro ofte pretendaj!) Kaj ili finiĝis en la maro, pli precize sur la kajo kun marvido kaj malvarmeta.
  La komsomolaj knabinoj iris al la haveno, la silueto de la destrojero ne estis malproksime, proksimume kelkajn kilometrojn, sed ĝi preskaŭ kunfandiĝis kun la horizonta linio. Ĉi tie ili denove estis atakitaj plurfoje de kvin blatoj. Ĉi tiuj estas tiaj abomenaj estaĵoj, kun ses kruroj, ke vi rigardas kaj tiras sur vomado. Tamen temas pri du sekundoj, ponardoj per ponardoj kaj ĉio finiĝis.
  La bela Margarita eĉ kantis:
  - Kaj por mi, kiel emetiko, tiam amtrinkaĵo!
  Ruĝa Aŭrora eligis fajfilon tra ŝiaj naztruoj:
  - Sed la konduto estas bona - kaj mi estas streĉita en la makzelo kun kruro!
  Pli danĝeraj estaĵoj estis mevohakiloj. Ili havis la kapablon pafi per sia beko. La punkto estis elĵetita kaj trapikis la haŭton, injektante acidon. Tiam la hakila birdo sidiĝis sur la venkitan viktimon - ŝiris la viandon. Vere, ĉi tie ili plejparte estis jam pafitaj. Sed kvar predantoj kun reciproke akrigitaj kapoj provis ataki la skoltojn.
  - Jen ili estas alia perversiĝo de la naturo! - La fajra diablo Aŭrora rimarkis...
  - Kiu kreis ilin, neniam perversigas ion ajn! - En la nova misio de Margarita denove aperis atavismaj religiaj sentoj. Personeco ŝanĝiĝas se certaj fortoj vekiĝas en la subkonscio. - Tiel plaĉas al la Ĉiopova Dio!
  La ruĝhara demono en mallonga jupo kaj haroj brulantaj pli varme ol flamĵetilo denove kontraŭis:
  - Ne, ĉi tio denove pruvas la potencan potencon de mutacioj. Serio de similaj efikoj povus okazigi vivon!
  Ĵetante du ĉakrojn, la knabinoj fortranĉis la predantojn, kaj tiam kaptis la diskojn kiuj revenis al ili.
  - Kiel bumerango, sed titanio tranĉas! La fajra diablo ridetis.
  - BONE! Ke nur ĉi tiu titanio ne tranĉas, ĉi tiu metalo estas pli malforta ol blotter.
  La knabinoj komencis turni la boaton. La fajra diablo, tiam neatendite petegante, demandis:
  - Ni finfine komponu kanton Margarita!
  La neĝblanka blondulo ridetante pli hele ol la suno demandis:
  - Por alporti al ni bonŝancon!
  Malvarmeta Aŭrora eldiris:
  - Ĝuste! Lasu la perdinton krii - la kanajla envio!
  La komsomola knabino kliniĝis malantaŭen kaj mallaŭte kantis, la vortoj flosis kaj trembris:
  Orakolo inter magiaj ŝtonoj,
  Naskiĝis el la ŝtormo - la hela suno!
  Ni ne estas frajo - misa mallumo,
  Kiel kolorigas sur radio la kanto ventos!
  
  Kelkfoje roko certe estas malutila -
  Ni estas en mizero, ĉagreno, morto, profetaĵoj!
  Kaj fantomoj en pala brilo,
  Brilu kiel signo en la nokto!
  
  Sed ni ne estos superstiĉaj
  Rusa militisto - glavo en mano!
  Servu Jesuon fidele
  Lasu la diablon por ĉiam trompi!
  
  Ne ekzistas pli forta patrujo,
  Ja nia volo estas kiel metalo!
  La saĝa Stalin gvidas la atakon,
  "Andryusha" tornado sur Kolonja metalo!
  
  Ni servos Rusion sankte,
  Mi revis dediĉi mian koron al ŝi!
  La soldato havas la plej akran bajoneton,
  Kaj la flamo en la anoncisto - paroladoj!
  
  Laŭdu vin Rus' per himno,
  Ni kantas himnojn al ŝi,
  Venĝo venos al kontraŭuloj -
  Ni traktu la korvon!
  
  Ni konstruos novan sanktan mondon,
  Dio benu nin!
  Knabinoj lukso kaj ĝisdatigoj,
  Vi ne fariĝos kalifo dum unu horo!
  
  Rekompencu nin per mirinda vizio -
  La voĉo de la Eternulo vokas al glavo!
  La vivo fariĝos sukera konfitaĵo
  Kiam vi estas forta kiel "KAMAZ"!
  
  Hejmlando abundaj kverkaj arbaroj,
  Kie vi scias per via animo, vi ripozos!
  Vi ricevos oceanojn - gloron,
  Vi eniros la Kremlon kiel majstro!
  
  Vi estas kavaliro - tribo de gigantoj,
  Mara vasteco kaj glaciflosaĵoj brilas!
  La sablo de la ora granda dezerto,
  Kaj kun smeralda veluro - arbaro!
  
  Ni kuraĝe iras en sangan batalon,
  Kvankam "Tigroj" timinda muĝado!
  La ungegoj de la naziaj piedoj,
  En aspekto, Adolf certe estas mojosa!
  
  Sed ricevis lipharojn en la vizaĝo,
  Muzelo tordita, makzelo for!
  Kaj nia popolo estas bonega, fiera,
  Malkaŝita potenco al la faŝisma estaĵo!
  
  Nun estas tempo por la lumo
  La graco de la ĉielo venis...
  En poemoj oni kantas heroaĵojn -
  Kristo la sanktulo en la animo releviĝis!
  Aŭrora aplaŭdis, frapante la manojn tiel ke nubo da muŝoj leviĝis:
  - Margarita bone kantis, sed necesas kanti psalmojn en la preĝeja ĥoro. Ĉiuj pensoj estas blokitaj pri religia temo!
  - Vi devas pekliberigi vian pekon. - diris Korŝunova, kiu denove falis en religian ekstazon, maturiĝis. - Kiu vendas sian animon, ĉiam restas en perdo - la senmorton li donas por la mortemulo!
  La fajra diablo ridis.
  - Vi, mi vidas, ankaŭ kapablas bele paroli! Bone, karulo, nun ni havas amuzan promenadon.
  Sidante sur ŝvelboato, ne distingebla per radaroj kun kolorigo sub nokta papilio, la komsomolaj knabinoj naĝis al la peza detruanto. Nun ili devis fari ion grandan. En momento de danĝero, ĉiuj refleksoj kaj reagoj pligraviĝis. Komsomolaj knabinoj sentis sonojn dum multaj kilometroj, plaŭdante ondojn, kriante mevojn kaj eĉ oscedante fiŝojn. Ili aŭdis iun transnaĝi! Komsomolanoj, ĵetante maŝinpafilon, vidis ulon sur aermatraco. Li demetis sian maskon, kaj aperis la vizaĝo de Denis Baranov. La zombioficiro, antaŭe kondamnita punisto, en ĉi tiu vizio videble rejunigita kaj multe pli bela, palpebrumis al ili.
  Per raŭka voĉo, kiu kraketis la aeron, li diris:
  - Mi estis sendita de la granda nigra Fuhrer!
  - Sed ni skribis nenion! La knabinoj unuvoĉe ekkriis.
  Mirabela tute ne ĝojis pri la aspekto de malmoliĝinta krimulo el ilia ĉi tiea bataliono, sed Aŭrora, male, nudigis kontentan rideton. Cetere, surprize, tuj kiam la kondamnito forĵetis jardekon kaj duonon kaj forigis la cikatron, li fariĝis sufiĉe agrabla ulo. Se ili ne scius anticipe, ili verŝajne ne rekonus Baranov.
  - Kaj ne necesas! - Ekkriis, ĉagrenita iama kondamnito. - Mia sola celo estas morti! En mia venonta vivo, mi fariĝos sultano, kaj estos cent mil virgulinoj en mia haremo.
  - Traktu almenaŭ unu. Alie ĝi estos nishtyak, ĝuste male! - Ŝi deklaris, penante ŝajni pli sprita ol Margarita.
  Denis eksilentis, kutime tiaj zombioj ne estas aparte parolemaj. Kvankam ĉi-foje, ĝi estis militmaŝino.
  - Ĉu vi havas decan militan sperton? - demandis Aŭroro. Ja, finfine, ili jam trapasis la Duan Mondmiliton kaj trovis sin en la estonteco. Ne tiel futurece bela kiel priskribita de sovetiaj sciencfikciaj verkistoj, ankaŭ plena de militoj kaj, plej grave, diversaj mutaciitaj estaĵoj.
  Estas tia afero - magoraradiado kaj subradiado.
  Magoraradiado estas radiado, kiu ne mortigas la vivantojn, sed ŝanĝas la ecojn de la materio, inkluzive de transformoj, la kunfandiĝo de diversaj formoj de vivo - inkluzive de anima kaj senviva.
  Neterradiado - male al ordinara radiado, kaŭzas ne la ionigon de atomoj, sed ilian permuton en molekuloj, kaj plej aktive en DNA kaj ĉeloj kiuj portas genetikan informon. En iuj kazoj, ĝi povas esti uzata por medicinaj celoj, por rapida regenerado.
  - Kompreneble! diris Baranov memfide. - Mi batalis multfoje!
  Ruĝa Aŭrora dubis:
  - Kaj kiun vi mortigis?
  La ekskondamnito eksaltis:
  - Malfideluloj!
  La fajra diablo sulkigis sian muzelon:
  - Kiel vi fartas rusa oficiro:
  - Mi estas muĝahidino kaj mia tasko estas detrui la malfidelulojn! - ĝemis Baranov. - Do mi estas destinita por ĉiam.
  Aŭrora flustris al la orelo de Marguerite:
  - Ne diskutu! Pli bone faru la laboron.
  Zombio kiu ronronis sub sia spiro en la araba. La radio dissendis la lastajn novaĵojn.
  - En Ĉeĉenio la militistoj rimarkinde pli aktivas. Aparte oni provis senŝeligi la registaran domon. Dum la batalo, kvin policanoj estis mortigitaj kaj dek unu vunditaj, la perdoj de la aktivuloj estas precizigitaj. Laŭ kelkaj raportoj, la iama prezidanto de la kortumo de Ŝario ricevis ĉirkaŭ cent milionojn da dolaroj de eksterlandaj sponsoroj kaj aktive klopodas por forigi ilin. Speciala operacio estis farita en la montoj: la banditoj estis disigitaj.
  Zombio reviviĝis:
  "Ni baldaŭ trafos la malfidelulojn, por ke ili forkuru al la fajfo kaj mokado!" Liaj vortoj estis interrompitaj de ruliĝanta ondo, li ĵetis la boaton supren kaj ŝprucis ĝin per ŝprucaĵo. - Ĝuste, mi diras!
  - Principe, ĝuste! Aŭrora eligis fajrerojn el ŝiaj okuloj. - Usono estas granda malamiko de Islamo. Ŝi malkomponas ĝin kun la helpo de Holivudo, porno-gazetoj, mistikaj serioj. Nun ni devos pafi kelkajn jankiojn.
  La knabinoj naĝis ĝis la destrojero. Kapitano de unua rango Rudolf Reagan, trinkinte sian plej ŝatatan konjakon (nu, ĉiuj ĉi usonanoj estas ebriuloj, ne vane Usono fariĝis simbolo de nesana vivstilo kaj kadukiĝo!), kuŝiĝis sur la lito, apogante la kapon sur la brusto de la putino. Kiam en sia junaĝo li ŝatis ulojn, kaj post kiam Franklin Truman permesis al samseksemuloj servi en la armeo, li havis sperton pri rilatoj eĉ kun admiraloj. Kaj iel eĉ kun kvarstela heroo de la hinda milito. Sed sub la terminator prezidanto, kaj eĉ islamano, moralo iĝis malsama kaj gejoj estis premataj. Post tio, Rudolph Reagan decidis montri sian ĉiovorecon invitante putinojn. Tamen, karesante la delikatan inan korpon, li ne ĉesis imagi ulojn, muskolfortajn, nigrajn, kapablajn liveri neesprimeblan plezuron.
  La bastardo kompreneble ili tiam estas perversulo!
  Rudolph Reagan permesis al la putino rajdi lin, sed li ne povis eligi sin kaj iĝis elĉerpita. Ne, li urĝe bezonas koramikon. Kvankam viroj estas iom pli malbonaj ol virinoj, ili havas malmulte da mono - ili volas karieran kreskon. Galina rimarkis tion - ĝi utilos en la detruo de la malamikoj de Soveta Rusio; Usonanoj kaj iliaj aliancanoj.
  La gardistoj kondutas senzorge. Estas malvarme kaj ili preferas varmiĝi kun nediluita viskio. Margarita sulkigis la brovojn (jen la finitaj ebriuloj - ja la alkohola molekulo simbolas la detruon de la korpo, precipe la inon), la jankioj estas malsaĝuloj!
  Ondoj brilis sur la ekranoj, foje aperis estaĵoj. Unu el tiuj danĝeraj bestoj estis segkrabo kaj samtempe urtika ŝarko. Terura besto, danĝera kaj surtere kaj en la maro. Per sia ungego kun pikantaj nadloj, ĝi bone povus mordi homon duone aŭ eĉ pli malbona veneno. Ne estis knabinoj videblaj, ili estis plaŭditaj per reflektoro, kaj la zombioj havas ĉirkaŭan temperaturon eĉ kelkajn gradojn pli malvarman.
  flankenĵetante la putinon, Rudolph Reagan diris per raŭka voĉo:
  - Foriru, mi volas dormi. Jes, kaj vi marŝas al la granda lito!
  - Kiel vi deziras, nur pagu! - kriis malorditaj putinoj.
  - Vi ne estas sufiĉe lerta, duona falĉilo sufiĉas por vi! - respondis Rudolph Reagan, kaj poste malfacile detenis sin de rukto. - Kiel vi deziras! Sed ĉi tio estas rabo.
  - Laŭ kiu plano? - Soldataj prostituitinoj estis surprizitaj.
  - Vi havas bonan laboron. - ĝemis Rudolfo. - Ĝuite kaj riĉigita, kaj mi skuos kiel diable! La Generalo efektive tremis, lia duobla mentono tremis.
  - Ne nudiĝu! - La prostituitinoj malespere kriis (kaj kia honto kiam moralo estas enmetita!). - Mi iros serĉi alian klienton!
  - Sed atentu, niaj maristoj estas temperamentaj. - Rudolph Reagan rimarkis kun ambigua minaco.
  La komsomolaj knabinoj jam estis proksimaj. La zombio apogis sin al la militisto Galina, apoginte sian kapon sur ŝia ŝultro. La mortinta oficiro premis sian vangon kontraŭ ŝiajn silkecan odoran hararon, kisante la supron de ŝia kapo. Malvarmaj lipoj malagrable bruligis liajn harojn, la oficiro odoris je kadavro.
  - Reiru! - minace eldiris la kolera Margarita.- Ankaŭ mi trovis amanton.
  - Mi ne intencis ofendi vin! Vi nur aspektas kiel gouria. - La ŝajno de racia kadavro komencis sibli.
  Ni batalos en maskoj. Neniu devus vidi ke ni estas knabinoj. - Ŝia amiko, la fajra Aŭroro, elprenis flakon kun stimulilo. Ŝi prenis kelkajn glutojn. La flakono ne estas aparte ruza, farita per akordiono, tiel ke ne estis aero en ĝi. Do la vivdona likvaĵo eksvalidiĝas per si mem. Warrior mem noto - aldonis. - Dum ĝi malpleniĝas, ĝi ŝrumpas: sekve la akvo ne ŝprucas, vi povas moviĝi silente.
  Alirilate, eĉ la sonoj estas malsamaj, surdaj, kvazaŭ senpotencaj. La sonorantaj knabinecaj voĉoj ŝajnas raŭkaj. La ondoj estas kiel nigra kovrilo en kies mallumo foje flagras lumoj, preskaŭ kvadrataj fiŝoj provas kraĉi ion el la buŝo. Jen hela silueto saltita el la akvo, kaj estis tranĉita preskaŭ en duono pro la eksplodo de Aŭrora. Ĉi tiu fiŝo havas akrajn naĝilojn kaj ne volis vundiĝi sur ili.
  La komsomolaj knabinoj ne estas videblaj, la boato aŭtomate ŝanĝas koloron al la mara pejzaĝo, same kiel la kostumoj montras la kvalitojn de kameleonoj. La alivestiĝo estas perfekta. Oni povas vidi precipe kiel la maristoj kaptas mutaciulfiŝojn. Ili faras ĝin tre simple: Unue, ili trempas la kaŭĉukon, dike lubrikante ĝin per motoroleo kaj benzino: la odoro disvastiĝas malproksime. La rattestudo amas lin, ŝi ĝenerale manĝas kemion kiel blato. Kaptas, glutas, kroĉiĝas al la hoko. La vero estas, vi ne povas manĝi ĉi tiun fakon. Sed la viva logilo ne estas malbona. Grandaj fiŝoj bekas ĝin, foje la grandecon de delfeno. Kelkaj el ili estas manĝeblaj kaj eĉ estas konsiderataj kiel bongustaĵo.
  Ekzistas ankaŭ venenaj, sed spertaj kuiristoj kapablas neŭtraligi ilin, kaj tio faras ilin eĉ pli multekostaj. Precipe, la smeralda karpofiŝo troviĝas nur en la radioaktiva Radikal-Lago, kiel ĝi estis nomita en agordo kun Bajkalo, nur nun ĝi estas poluita. Smeralda karpo makulita kun uranio kaŭzas drogebrion, mi estos ĝuste fritita, eraro eĉ en unu minuto kunportos doloran morton de gourmet. Kaj tiaj "problemoj" estas nekutimaj, brilaj en koloro, vi eĉ vidos ĉi tion en sukceso. Tre enspeziga fiŝkaptado, meta-kvazaŭ mortigaj mutaciuloj, smeraldo kaj radioaktiva, danĝeraj kiam konsumite, kaj samtempe, ili provis bredi karpojn grandajn kiel anariko ekster la zono, sed ili mortis tie.
  La knabinoj vidis tion kaj levis siajn pafilojn. Margarita subite retiriĝis; maldika knaro sonis en mia orelo:
  - Kvarcent metroj al la ŝipo.
  La blonda terminanto, ravita, respondis:
  - Ni daŭrigas nian proksimiĝon.
  La okuloj de Aŭrora kaj Margarita povis vidi en la mallumo same kiel de kato, se ne pli bone. Estis iom pli da homoj surŝipe, ĉirkaŭ tridek kvin homoj, inkluzive de solduloj fiŝkaptistoj, multaj el kiuj estis ebriaj. Zombio ankaŭ celis sian kontraŭulon, la iama kondamnito oficiro havis maŝinpafilon kun dampilo.
  Li kisis, mallaŭte klakis la sekurecan kaptaĵon, ŝaltis la noktan vitron. Li havis profesian senton al li, precipe kiam li tenis la kaŭĉukan okulkulon al la vizaĝo por ne fordoni sian pozicion al la rigardantoj kun verdeta brilo.
  La knabinoj rigardis siajn kontraŭulojn per komputila optiko. Ŝi tuj fiksis la celojn, metante ilin al la maksimuma pafrapovo: mil kvincent pafoj po mia. Samtempe, la knabinoj disdonis la viktimojn, necesis forigi tridek kvar homojn samtempe. La komputilo donis aludon pri kiel kaj al kiu pafi.
  La soldatobservanto staris apud la ventumilo de la barilo, li fumis cigaron, kaj de tempo al tempo trinkis viskion el flakono.
  - Senzorge servu la usonanojn! - rimarkis Aŭrora kaj aldonis malice kun veneno en la voĉo. - Jen la rezulto de ilia putra liberala demokratio.
  - Nia pensu pli bone! Margaret grimacis. - Precipe tiuj, kiuj estis dungitaj en la armeon, kiuj ne estas slavdevenaj?
  - Ankaŭ ne estu malsaĝuloj por trinki! - La komsomola knabino frotis la nazon. - Jukas, eble por pluvo. Aŭ eble granda sukceso!
  - Mi demetos ĝin! Kontraŭulo de la Tria Regno... - flustris zombia kondamnito.
  - Ĝenerale, fumado malrapidigas la reagon kaj blindigas la okulojn! Margaret diris. - Mi persone malpermesus cigaredojn.
  Ĉe la postaĵo de la grandioza destrojero interŝanĝas estas videbla, estas pluraj ĝemelaj rapidaj pafpafiloj, la klaso Lincoln - apud ili kun paro da pafantoj sur la sidloko. La aliaj du okupiĝas pri fiŝkaptado. Parigita "grobodon" sur la triborda flanko. Kaj tiam usonano, kiel nigrulo, foriris, rigardante ion per sia "poŝtelefono". Ŝajne "pornukh", speco de video. Ĝenerale, la pafiloj estas danĝeraj se pafitaj, oni ne scias ĉu la "kiraso" savos la ŝtonojn, kaj la ŝvelboato estas sendube kranty.
  - Do la celoj estis disdonitaj. Ni proksimiĝas. - diris la fajra diablo. - Oni devas vidi primitivajn brutojn ofendi.
  - Ŝteliru kiel serpentoj! - Apogis Margarita, tordante la talion.
  La zombio parolis elokvente.
  Observema kiel ĉiam, la ruĝhara Aŭroro rimarkis la pafarkpafilojn kun eskorto kaj ĝis nun sekuraj. Pluraj maŝinpafiloj, pezaj, eble pli potencaj ol PKM. Kaj tiam videblas la ŝipanaro, ulo, plej verŝajne ĉino, tre streĉa, eĉ nervoza gardostaranto. Verŝajne, la novulo ĉi tie estas kiel li etendiĝis. Proksime estas oficiro, senĝene apogante sin sur la balustrado, preterpasis lin radiofunkciigisto kun antenoj.
  Ni asignu celojn! - Ofertite, ludante per maĉgumo Aŭrora.
  - Mi antaŭeniros dekstren, vi maldekstren kaptos grandan teritorion! - Margarita pasigis la randon de la mano sur sian gorĝon.
  La ŝvelboato dividiĝis en du partojn, la knabinoj turniĝis.
  - Mi balaos la maŝinpafilojn! Aŭrora ekbrilis per siaj dentoj.
  - Kaj mi estas artileriisto! Margaret ridis.
  La detruanto tute ne estas malgranda kaj estas tre grave enrompi ĝin subite, interrompante ĝin kaj falante en la kajutojn. La komsomolaj knabinoj sentis sin nervozaj, la sperto de la murdoj ne estis tro malgranda, sed tamen, iliaj koroj komencis bati rapide, iliaj kapoj bruis pro la elĵeto de sango.
  Ili donas al si mensan ordonon por trankviliĝi kaj agi malvarme. Ne ĉiu eĉ sperta batalanto aŭ kuracisto povas fari tion, sed la pulso trankviliĝas. Akra orelo kaptas konversaciojn, ĉar ne ĉiuj jankioj estas videblaj, sed oni devas tuj forigi ilin.
  Kiu precipe en la supra superkonstruaĵo. Tie, ŝajne, ili estas tranĉitaj en kartojn. Jes, eĉ en primitiva malsaĝulo. Kiel degeneritaj estas la jankioj, la kontraŭuloj de Sovetrusio. Do fortaj usonaj vortoj jam aŭdiĝas. Eĉ kvin soldatoj, kaj ili ankaŭ devos esti forigitaj.
  - Nur ŝajnas, ke ni havas simplan operacion! Margaret rimarkis. - Kaj do evitu nenecesan bruon, ke ne estis problemo!
  - Ni estas en la rolo de la reĝo de sabotado Tondro Vento! Nur ĉi tie ni venkis la jankiojn. Kvankam, sincere, lando kiu filmas tiajn bonegajn agfilmojn devus esti nia aliancano kaj proksima amiko. - Komsomolano Aŭrora sulkigis la brovojn, en speciala timinda kurbo.
  - Se mi ne estus naskita en USSR, mi estus preferinta naskiĝi en Usono. La civilizacio de Ameriko estas centoj da kulturoj el la tuta mondo! - Margarita incitetante iun, montris longan langon.
  - Venko super forta kontraŭulo kutime kostas pli, sed vi ne fordonos ĝin por nenio! Aŭrora grumblis.
  - Krom la Granda Milito kontraŭ la ghouls kaj troloj, kies fruktoj estis perditaj. Margareta forte suspiris.
  - Provizore! - Rigide fortranĉis la fajran diablon.
  La knabinoj prenis grandan riskon. Rimarku ilin, pezaj maŝinpafiloj tuj ekfunkcius. Ili estas eĉ pli danĝeraj ol kanonoj, ili bezonas tempon, kvankam ne multe por celi. Ankaŭ, post ĉio, la jankioj havas komputilojn, same kiel noktvidajn aparatojn. Kaj kiom da konkoj vi bezonas por disvastigi siajn glamorajn? Tiam ili povas esti enprofundigitaj eĉ per blinda pafado, aŭ ŝaltante la plej potencajn radarojn. Jes, kaj spotlumo, vi povas vidi ion neklaran, precipe, zombiojn. Ĉi tiu ulo senmaskas la komsomolajn spionoficirojn. Supre aperis alia tipo, la muzelo pentrita kiel blua, iris al la fiŝkaptistoj.
  Ni denove havas problemojn! - En la voĉo de Margarita estis zorgo.
  - Ni fotos ĉion tuj! Estas demando de kvin sekundoj! Aŭrora trinkis sian stimulilon. Ŝi puŝpelis sian kunulon per la kubuto. - Jes, kaj vi trinkas!
  Estas lumstrio proksime de la flanko mem, sed ĉi tio ne estas problemo.
  Margarita diras, aŭ pli ĝuste, ordonas al la zombioj:
  - Ne pafu sen ordono.
  - Aŭskultu, sinjorino! - Respondis "kondamna pupo".
  Nun ĉiuj celoj estas kaptitaj kaj jen bonŝanco. Sur la "fiŝkaptistoj" mi eltiras beston brilantan per rubenoj: mirakla fiŝpasto. Eĉ kvar uloj klinis sin el kaŝejo, nun ĉiuj celoj estas kaptitaj.
  - Estas tempo! Hiperflugo! - flustras Aŭrora. - Ŝi ŝatas elstari.
  Mitraloj batas silente la plaŭdon de ondoj, tute blokante ilian pafadon. Dudek kvin kugloj erupcias en unu sekundo, kaj kvindek en du. Kaj vi devas forigi kvardek ses homojn samtempe. Eĉ kun misfaroj kaj la neevitebla dublado, du sekundoj sufiĉas por kompleta balaado. Nur maldika fajfo de la movo de kugloj, eĉ la ŝutroj ne klakis. La aplaŭdoj estas apenaŭ percepteblaj, nur la pugo iomete premita sur la ŝultron.
  - Tion signifas elektromagneto kaj akcelo! - La fajra diablo diris kun admiro.
  - Kaj ankaŭ niajn kapablojn! Margaret grumblis. - Laŭdo al la granda kreinto!
  - Ne donita de Dio, scienco! Aŭrora kontraŭis.
  Kvankam ili trafis de malsamaj punktoj, ili sufiĉe povis paroli, eĉ je granda distanco per mini-walkie-talkioj.
  - Neniu transiru la limon, ni komencu elŝipiĝi! - ordonis la komsomola militisto.
  Estas amuze, ke ĉiuj paraŝutsoldatoj estas tri homoj, du komsomolaj knabinoj kaj vivanta kondamnito-kadavro. La inaj gardistoj ĵetas celsignalojn. Ĉi tie vi povas vidi, ke eliris tri pliaj nigruloj.
  - Dio pardonu min! - flustris Pia Margarita, sendante la batalantojn al pli bona mondo.
  Zombio pafis nur du, kiuj fumis flanke kaj rigardis en la malproksimon. Ĉi tie, ĝenerale, estis io por admiri, kaj kiu kondamnos la maristojn, kiuj malstreĉiĝis en amika haveno.
  El la okulangulo, Margarita sukcesis rimarki la sangajn nubojn elflugantaj el malplenaj kapoj.
  - Kalkulo venas! - La blonda terminanto diras. - Malfermante konton!
  - Ŝajnas, ke vi ne malŝparas eĉ unu sekundon! Aŭrora ordonis.
  La destrojera tabulo tuj leviĝis antaŭ la skoltoj. Estas nur kadavroj sur la ferdeko, ne kutime trankvilaj, nur kazeitaj fiŝoj batantaj la voston kontraŭ la flanko.
  Denove vekiĝi en la plej interesa loko. La komsomolaj knabinoj haste leviĝas kaj, eksaltante, denove kuras. Ili eĉ ne rajtis matenmanĝi, do ili lasis ilin iri malsatajn nudpiede sur varma sablo. Do kuru denove kaj ne malrapidu. Ŝajnas, ke ili devas multe labori...
  Aŭrora kuraĝigis sian amikon:
  - Tenu la nazon supren, mojosa sovetia virino! Tiam ni ne rompos sub la tanko!
  Marguerite furioze klakis:
  - Jes, mi ne pensis rompi! - Kaj komprenante la duoblan signifon de tia esprimo, ŝi aldonis klarigon. - Kaj eĉ pli kurbiĝi!
  Komsomolaj militistoj entombigis sin en la flanko. Dum momento, la postaĵo blokis la jam malfortan lumon. Sovetiaj skoltoj grimpas kiel Spider-Man uzante Velcro-botojn. Margarita ankaŭ helpas la "balaston": zombio tiras preskaŭ je la kolo. Estas bone, ke ĉi tiu viro ne estas el grandaj specimenoj. Jen ili estas sur la ferdeko. Unu el la batalantoj levas la kapon, la komsomola knabino fortranĉas lin per bumerang-disko.
  - Trankviliĝu hundino! - Ŝi diras al li.
  Ili engrimpis rapide, samtempe algluante boatojn. Nun ĉio estas ĝusta! La tuta ferdeko estas sub la pafiloj de belulinoj. Jen du maristoj kliniĝis eksteren, duonsekundo kaj estis truoj en iliaj kapoj, ili nur sukcesis tiriĝi.
  - Mi tenas la malamikon per armila forto! Kaj nun silente forigu ĉion! Aŭgusteno ordonis. - Ĝenerale, ŝi prenis la rolon de altranga komandanto, timante, ke tro "bonkora" kaj religia Margarita ion fuŝu. Korshunova provas ne rimarki tion. Cetere, kiel diris unu el la sovetiaj marŝaloj - du homoj ne estas taĉmento, tri ne estas kompanio!
  Margarita demetis siajn botojn, metinte ilin en sian dorsosakon, kaj nudpiede marŝis laŭ la flanko. Rapide, ŝi demetis la maŝinpafanton kaŝitan en la ĉelo, ŝajnas, ke li ankoraŭ ne rimarkis, kio okazis. La komsomolaj knabinoj tiris siajn mirindajn maŝinpafilojn de malantaŭ la dorso, ridetis, unu el ili celis la tutan koridoron, necesas malbari la tutan koridoron.
  Aŭrora subite kuris pli rapide ol olimpika spurto. Unu-du kaj ŝi estas proksime de la arĉpafiloj. Estas ĉirkaŭ dek du batalantoj, duono el ili staras sur la "soriko", aliaj estas tranĉitaj en kartojn. Ili havas du putininojn kun ili. Domaĝe por la knabinoj, sed tia estas la amara sorto de prostituitino. Pago estas aparta, kaj malmuntado estas pogranda. Aŭrora fortranĉas ĉiun kun mallonga eksplodo, de silenta armilo. Ŝi ne bezonas kolimigilon ĉi tie, kaj do estas kontraŭlumo, kaj la maristoj ne atendas atakon de la malantaŭo. Jes, ĝenerale, granda malhumileco ludas rolon: kiu kuraĝas ataki destrojeron plenan de soldatoj kaj maristoj.
  - Movu kiel vulpo laŭ la koridoro dekstre! Aŭrora murmuras mallaŭte. - La zombion stari senmove, li eldonos nur per siaj ĉinaj botoj.
  - Certe, mi mem purigos ĝin. Margarita respondas.
  La movoj de la knabinoj estis ellaboritaj sur multaj virtualaj maŝinoj, ili estis instruitaj kapti ŝipojn, tankojn, batali en labirintoj, ŝtormaviadiloj, planti eksplodaĵojn.
  Jes, tia falsa aŭ aŭtenta memoro el alia mondo aperas en ĉi tiu fabela futurisma vizio.
  Se dezirite, la skoltoj povus trompi la "G-2" por alporti eksplodaĵojn en la oficejon de la brita ĉefministro, kaj fari multajn aliajn aferojn. Do nun Margarita moviĝis tra la barilo, rapide prenis la trairejojn sub fajro el favora angulo. Paro da nigruloj, kaj unu flava aperis. Margarita maltrafis pli proksimen. Sekvis kvin pliaj. Tiam unufoje mallonga vico kuŝigis ĉiujn.
  - Ĉio estos facila! - Ŝi respondis. Ial, la konscienco retiriĝis, estis pasio por la deziro fari sian laboron kiel eble plej bone.
  . ĈAPITRO #6
  Komsomola knabino kuris en la tankon, do estis sep pliaj batalantoj. Mi demetis ilin post kiam mi kuris al la nazo, sed de la alia flanko. Zombio, malgraŭ la ordono, ne staris senmove, sed marŝis laŭ la ferdeko laŭ la postaĵo, sed feliĉe li ne estis videbla.
  Irante al la nazo de Margarita, ŝi metis ankoraŭ kvar, ĉar ili iris en brakumo, eĉ ŝajnis kisi.
  - Mi iris al la pordo! - Ĵetis la blonda terminatoro.
  Aŭrora, kiu ne postrestis malantaŭ ŝi, konfirmis:
  - Kaj mi purigis la pafilojn.
  - Malsekigu la jankiojn! Margarita elsendis sian langon.
  - Kaj tre efika! - Aŭrora prenis faligitan cigaredon per fingro de sia nuda piedo kaj ĵetis ĝin tiel, ke ĝi falis rekte en la bekon de la usona "aglo".
  - Mi moviĝas de la flanko! - Ŝi ĵetis lakone fajran demonon.
  La belulinoj pluiris. Aŭrora preskaŭ renkontis nigrulon. Li volis krii, sed la knabino kovris lian buŝon per kiso:
  - Trankviliĝu katido.
  - Vi estas mia dio! - Li diris.
  - Vi havas bonajn lipojn, knabo, sed mi ne havas tempon. - Komsomola knabino kunpremis arterion apud la nazo per la fingroj. - Kelkfoje mi bedaŭras, ke mi ne elektis karieron kiel tenisa ĉampiono. Estus mono, famo, multaj belaj uloj kaj neniuj murdoj.
  La ulo kliniĝis malantaŭen, lia lango eliĝis el malantaŭ lia buŝo.
  La ruĝhara Aŭroro igis paron surgenuiĝi, pafi senpaciende, detruante la sekvajn ulojn. Ordonita:
  - Galina faru rondon kaj alproksimiĝu al la postaĵo.
  - Kompreneble, ĉi tio estas la plej grava afero por ni. - Eldonita de Mirabela
  Komsomol-knabino trairis la centron kun sandalo, mortigante kelkajn pliajn militistojn survoje, precipe ŝi kuris laŭ la supra superkonstruaĵo. Kaj tiam la rapideco estas de ŝia flanko, paro da nekompreneblaj krioj, eĉ neniu havis tempon por pafi.
  - Kaj la posteuloj diras, vakeroj estas maldungitaj rapide. Mensogu, verŝajne!
  La mitralo (armilo, kiu parolas en sonĝo ne estas malofta, oni neniam scias, kion ĝi kapablas, la subkonscio!) ne povis rezisti la rimarkon:
  Via profesieco estas preter laŭdo.
  - Eble vi povas diri ion alian! Mirabela paŝis per la nuda piedo sur faligita, flamanta fajrilo kaj grimacis pro doloro.
  - Vi estas perfekteco mem, vi estas perfekteco mem,
  de rideto ĝis gesto estas preter laŭdo!
  Faru abomenaĵon kun la malamiko, gravan fanatikecon,
  Kaj faligu plumbopluvon, kun brulanta cindro - napalmo!- La cibernetika aparato de la mitralo mallaŭte kantis en la aŭdilo.
  - Lerte vi distordas la trafon! Mirabela ridis (sed ŝi ne povis memori kie ŝi aŭdis la kanton!) kaj frotis sian dolorantan kalkanon kontraŭ la malglata metalo.
  La maŝino respondis:
  - La programo havas humuron. Por levi la spiriton de la batalantoj!
  - Antaŭe, filmoj estis pli malvarmetaj, tiel ke la spirito kun forto ĉiutage,
  sed diru al mi kio levos, porno filmo "Emmanuel"! - kun humoro respondis Mirabela (Kaj kiu estas Emmanuel, de kie tia bildo venis en mia kapo. Eble el la vorto Emmanuel?).
  Kaj ŝi ridis pri la ŝerco.
  Levita trans la rando de la barilo, la knabino kaptis kvar kompatindajn ulojn, tranĉante sin sur la prefikso en la strategio.
  - La teamo estas tute frakasita! Estas bone, ke via lasta momento estos feliĉa!
  Aŭrora silente malsupreniras la ŝtupetaron, stariĝas antaŭ la pordo al la scenaro. Elŝteliĝas masiva, centsesdek kilograma Negro. Komsomola knabino pendas super li de supre, apogante sian pugon kontraŭ la flankaj muroj de la koridoro. Thug, murmurante.
  - Fakju! Kial tiel kviete! - Aŭrora - batas lin per pugo sur la tempion. Poste li prenas la kadavron, permesante al ĝi milde malaltiĝi.
  Ĉar amo venis al vi! - Ŝi respondas.
  La komsomola knabino ankaŭ ne lasis nin ĉi tie, ŝi eniris kiel la vento, vicon, falĉante dudekduojn, el kiuj duono dormis. La forta odoro de alkoholo diris, ke la jankioj havis tempon por festi ion.
  La sonĝo estas interrompita, sireno bruas en mallaŭta tembro. La knabinoj estas vekitaj kun kaŭĉukaj vipoj sur siaj gamboj kaj devigitaj viciĝi.
  Ili prenas ilin kaj katenas ilin denove, puŝante ilin plu.
  Antaŭ tio tamen donis manĝaĵon. Denove kaĉo miksita kun ne tro freŝaj fiŝoj. Sed ĉi tiu estas sala eĉ pli ol la normo. Ŝajne malnovaj, eksvalidiĝintaj enlatigitaj manĝaĵoj el inter la trofeoj estis ĵetitaj en hordeon. Kaj ili aldonis salon al la fiŝo por desinfekto. La kaptitaj kadroj ankoraŭ ne perdis sian valoron por la nazioj!
  Oleg Rybachenko hoblas kune kun ili. Kvankam ŝajnas esti sufiĉe da tempo por dormi kaj eĉ pli, sed ne estas gajeco. Dolore, la sonĝo elĉerpigis la knabon.
  Do li marŝas tiel kaj sentas, kvazaŭ sur la kapo, frapetante rememorojn pri la fruktoj de strangaj halucinoj, kiujn la naziaj eksperimentistoj inspiris al li;
  Ĉi tie en sonĝo li vidas Dmitry. Li aspektas kiel tiu maldika kaj alta knabo, kiu estas katenita kune kun ili, sed pli alta kaj muskolforta. Tamen, la vizaĝo kaj nomo estas similaj. Ankaŭ stranga koincido. Kaj ĉi tiu knabo havis kelkajn facilajn batalojn, kontraŭ la knaba teamo el Slovenio, kaj poste Rumanio. Ambaŭ bataloj estas rapidaj knokaŭtoj, kaj en la unua minuto! La tria batalo estis pli malfacila. La svelta italo havis bonegan defendon kaj gambomoviĝon. Li ne lasis sin tuj frapi kaj lasita bone. La kontraŭulo de Dmitry finis la unuan raŭndon sur siaj piedoj...
  Tiam la knabo en la dua raŭndo, ne atentante la eblecon trafi sin en malmolan alvenantan, simple kuris al la kontraŭulo, ĵetante batojn el ambaŭ manoj. Kaj li ricevis precizan kaj rapidan rektan baton al li, ĝuste ĉe la pinto de la mentono.
  Por la unua fojo, la juna boksisto tremis, sed ĉi tio nur kolerigis Dmitry. Li saltis kiel tigro kaj kroĉis sian kontraŭulon per la dekstra.
  La viza?o ?anceli?is kaj falis sur la genuon... La arbitraciisto kalkulis la frapadon kaj donis la signalon:
  - Boksado!
  La italo, ŝajne, perdis sian moviĝeblon kaj, post rapida duo al la tempio kaj vango, falis kaj etendis la brakojn tiel senespere, ke la arbitraciisto eĉ ne komencis kalkuli, sed tuj ĉesigis la batalon. La standoj, plejparte plenigitaj de lernejanoj, fajfis kaj muĝis. Tamen, inter publiko estis altrangaj SS-oficiroj. La venkita knabo komencis esti elpumpita, la knabino masaĝis liajn vangojn kaj knedis lian kolon ...
  Dmitry eĉ timis:
  - Ĉu mi mortigis lin?
  Sed post minuto da vigla manipulado, la vizaĝo de la juna boksisto fariĝis rozkolora, kaj li malfermis la okulojn. Li murmuris ion mallaŭte. Dmitrij helpis lin leviĝi kaj la knabo amike brakumis.
  Oleg Rybachenko, siavice, boksis bonorde, la bataloj estis amatoraj, po kvar tri-minutoj .... La knabo sendis siajn unuajn du kontraŭulojn en la tria kaj kvara raŭndoj. Mi devis palpi kun la tria... Kaj kvankam Oleg Rybachenko, pruvante mirindan defendon, memfide gvidis sur punktoj, la kvina raŭndo estis nomumita.
  La korpoj de la knaboj, nudaj ĝis la talio, kaj sunbrunigitaj, brilis pro ŝvito, la muskoloj tremis, kaj la vejnoj kaj vejnoj elstaris eĉ pli akre. Kontraŭulo Oleg Rybachenko rapidis antaŭen, fidante, ke en kazo de agado li ricevos ĉi tiun rondon. Sed la kuraĝa pioniro rimarkis, ke lia samulo jam estas laca, kaj lia reago malrapidiĝis. Sekvas rapida flanko al la maldekstra flanko de la mentono kaj aliranta trafiko. La juna kontraŭulo kliniĝis kaj falis antaŭen ... Ŝajne ĝi estis knokaŭto, do li ne leviĝis je la kalkulo de dek.
  Tiam estis paŭzo, tri bataloj en unu tago en la tasa sistemo estas multe!
  Dmitry kun certa sarkasmo rimarkis:
  - Ĉi tie profesiuloj batalas dek kvin raŭndoj, kaj antaŭ la unua mondmilito, tute ne estis tempolimoj. La boksistoj batalis ĝis unu el ili kolapsis elĉerpita.
  Oleg Rybachenko ĉi tie konsentis nur parte:
  - Sciu, ĉi tio estas profesia boksado, mi iel ne ŝatas ĝin. En amatorboksado, vi simple moviĝas ĉirkaŭ la krado, sed en profesia boksado tro dependas de reklamantoj. Ekzemple, ili povas putri tre talentan boksiston sen doni al li batalojn. Jes, kaj ĉampionoj havas la ŝancon malhelpi tro danĝeran kontraŭulon batali. Ekzemple, simple kun la helpo de diversaj prokrastoj rifuzante subskribi kontrakton.
  Dmitrij skuis sian pugnon:
  - Nur lasu lin provi!
  Dum la tagmanĝo, junaj sportistoj estis dece nutritaj... Estis eĉ oranĝoj kaj por deserto bananoj, kokosoj kaj mangoj, kiuj antaŭe ne estis provitaj de sovetiaj adoleskaj sportistoj.
  Ŝajne, la naziaj organizantoj de la konkurso provis montri, ke la Tria Reich, ĉio estas bona, tre kontentiga kaj vi povas pagi lukson.
  Dmitry kaj Oleg Rybachenko provis unuafoje kokosojn kaj bananojn en novaj korpoj, kaj ananasojn la duan fojon (nu, kun oranĝoj en Sovetunio, estas multe pli facile manĝi siajn proprajn en Centra Azio!). Ĉi tie la uloj faris sufiĉe oftan eraron - ili tro manĝis ... Kaj ne estis plenkreskaj trejnistoj en la teamo ... Se la Hitlera Junularo havis sloganon - la junuloj devus esti administritaj de la junuloj, tiam la sovetia sporta delegacio decidis. sekvu ĉi tiun ekzemplon.
  Eble ĝi ne estis la plej bona ideo por sekvi!
  Ĉiukaze, post bonkora vespermanĝo kun deserto kaj kukoj, estis okazontaj tri pliaj bataloj (se vi ne malgajnus!) ... Kaj kun fortuloj!
  Post la manĝo, la knaboj estis sufiĉe forigitaj, Oleg Rybachenko eĉ suspektis, ke ili estis miksitaj kun io ...
  Ĉiukaze, nun la klaso de junaj sovetiaj atletoj falis, kaj ili komencis perdi unu post la alia... Cetere, la juĝistoj, kune kun la arbitraciisto, estis tute brutaligitaj.
  Jes, kaj la sovetianoj jam batalis kontraŭ la germanoj ....
  Komence, Dmitry sentis sin tolerebla, kaj en la unua raŭndo la kvaronfinalo iris...
  Tamen, jam en la duonfinalo, li sentis malfortecon en siaj brakoj kaj kruroj ... Granda malforteco kaj malrapidiĝo de movadoj ... Sed Dmitry tenis la fierecon, kaj iris antaŭen malgraŭ la fakto, ke li multe maltrafis ... ... Sed la knabo havis fortan kapon, kaj la precizaj batoj de granda, teknika kaj rapida kontraŭulo nur kolerigis lin ... Kaj kolero kaj fiero, siavice, permesis al li memfide daŭrigi la batalon ....
  Finfine, en la tria raŭndo, Dmitry hokis sian kontraŭulon, rompante sian nazon...
  La germano estis iomete surprizita kaj ricevita en la mentono. La knabo de la Tria Reich revenis, li estis plektita. Dmitry disvolvis sukceson, faris ne sufiĉe rapidan, sed samtempe palpeblan triopon ... La kontraŭulo falis, la arbitraciisto komencis kalkuli la frapadon tre malrapide ... La germana knabo leviĝis, sed ne staris firme sur siaj piedoj. ... Inspirita Dmitrij rapidis por fini lin. Kelkaj precizaj svingoj... La infano falas...
  La juĝisto ne rapidas alproksimiĝi al li. Li demandas pri io flanke. Ili respondas al li...
  Komenciĝas nova languida kalkulo... Ĉe la naŭa kalkulo ankoraŭ kuŝas la knabo... Sed sonas la signalo por la fino de la rondo. Ili prenas lin kaj forportas lin...
  Dmitry memfide diras:
  - Ne estos kvara raŭndo! Ĝi simple ne eliros!
  En ĉi tiu kazo, la rusa knabo montriĝas prava, la sekundoj donis la permeson...
  Oleg Rybachenko, siavice, batalas kvazaŭ nenio estus okazinta ... Li gajnas poentojn en malvarma sango, kaj poste finas en la kvara raŭndo ... Kaj la movadoj estas ankoraŭ precizaj kaj rapidaj ...
  Nur la du el ili atingis la finalon de la sovetiaj atletoj - reprezentantoj de la plej juna aĝoklaso. Pezegulo inter infanoj, kaj meza pezo ... La muŝa pezo-ĉampiono estis vundita kelkajn horojn antaŭ la foriro, kaj ili ne havis tempon trovi anstataŭaĵon por li ...
  Do nur du rusoj finiĝis en la finalo, kaj ĉiuj ceteraj, kompreneble, estas germanoj, kiuj ludos oron inter si...
  Konkursoj estas aktive filmitaj... Dmitry grimacis abomene:
  - Tiel oni volas malhonori nin! Kvazaŭ ni rusoj estas pli malbonaj ol germanoj kaj tute ne arioj!
  Oleg Rybachenko balancis la kapon.
  - Ne vere! Ĉiu divido de naciecoj en plenrajtan kaj ne plenrajtan estas absurda jam per sia propra formuliĝo de la demando. Kaj kion mi povas diri, se niaj ideoj estas ĝenerale internaciaj!
  Dimitri ridis kaj konsentis.
  - Kaj ni venkos ilin internacie...
  Okazis, kompreneble, paŭzo antaŭ la finbatalo... Kaj tiam la germanoj konstruis alian malpuran trukon por la sovetiaj knaboj... Supozeble, ili proponis poluri siajn ŝuojn per brilo. Sed kiel rezulto, la ŝuoj sur la piedoj de la knaboj subite moliĝis kaj komencis diseriĝi ...
  Mi devis forĵeti ĝin kaj kuri por lavi ĝin en la lavujo... Dmitrij serioze koleris:
  - Kial ili faris ĝin? Ili volis provoki nin en batalon, kaj poste forigi nin el la konkurso?
  Oleg Rybachenko sufiĉe logike rimarkis:
  - Jes, ne nur tio! Ili ankaŭ volos montri, ke ekzistas malriĉeco en Sovetunio, kaj eĉ ĉefaj sportistoj estas devigitaj konkuri nudpiede. Kiel, kiaj malriĉaj infanoj estas en Rusio!
  Dmitry sugestis:
  - Eble ni povas peti ŝuojn de niaj pli maljunaj kamaradoj? Vere, ili estos bonegaj por vi, sed estos por mi!
  Oleg Rybachenko negative balancis la kapon.
  - Ne valoras! Ni montros al ili, ke ni kapablas venki eĉ en la plej malfacilaj kondiĉoj. Krome, ne estas honte por knaboj de nia aĝo marŝi nudpiede ... Kiel oni diras, nudpieda infanaĝo ...
  Dmitrij kunpremis siajn pugnojn kun tia forto, ke liaj fingroartikoj krakiĝis. La juna boksisto diris:
  - Nu, ili kolerigis min! Ne, ili nur specife koleris!
  Oleg Rybachenko respondis:
  - Do la kolero donu al vi kaj al mi fortojn.
  Tiam la memoro estis interrompita de la tuŝo de Dima ĉenita apud li, la knabo flustris:
  - Ĉu vi ankaŭ vidis tion?
  Oleg Rybachenko koncize respondis:
  -Jes!
  Ree komencis pluvi, kio ne estas tute tipa por la Krimea printempo. Ĉi tio estas kaj abomena kaj malvarmeta. Ĝi estas eĉ malpura, kaj la kaloj, kiuj formiĝas sur la plandumoj, abomene doloras pro trempita malvarma akvo. Kolono kun nudpiedaj kaptitoj eniris la arbaron kelkajn horojn poste, jam en la malfrua posttagmezo. Ŝajne la SS-uloj hastis por kovri sin de la pluvo. La pionira knabo preskaŭ forgesis, kio okazis al li. Jes, kaj al la vizaĝo de juna leninisto pensi pri la malvarmo, vestaĵoj, kiuj estas malsekaj, rigidigitaj kruroj kaj ŝtalaj katenoj el daŭrema neoksidebla ŝtalo, kiuj forviŝis la pojnojn ĝis la sango.
  Dmitrij rompis la silenton kaj diris:
  - Ŝajnas, ke mi dum la vintro sukcesis grimpi ĉirkaŭ Krimeo, sed ... Ĝi iel ne estas sur la tero!
  Oleg Rybachenko konsentis, balancante la kapon:
  - Kaj ĉe ni, ĝenerale, ĉio ne estas kiel ĉe homoj!
  La arbaro estis grandega. Pinoj staris en formado sur la flankoj de la vojo - tri aŭ kvar ĉirkaŭoj, kun ruĝbruna fendeto aŭ flav-oranĝa ŝelo kiel grandaj fiŝskvamoj, kiuj levis kompaktajn ĉiamverdajn aŭ bluajn kronojn ĝis sovaĝa alteco.
  Kaj sur la branĉoj estas ankaŭ floroj, kiuj ŝajnas esti petunioj. Ne arbaro, sed fabelo, sento fali en alian mondon. Sed estas ankaŭ minus - en la malpuraĵo sur la vojo estis multe da dornoj, akraj, kiel ŝtalaj kudriloj de kudromaŝino.
  Kelkaj el la knabinoj jam ĝemis dum ili paŝis sur ilin. Dima, premante la manon, diris al Oleg Ribaĉenko:
  - Estas koŝmaro! Ne kredu je vizioj!
  Mirabela metis la manon sur la blondan erinacon de Dima, kiu jam komencis kreski, kaj flustris:
  - Kredu aŭ ne! Kaj rigardu sub viaj piedoj! Ne sufiĉis alporti infekton al vi mem!
  Junipero dense kreskis en la subkreskaĵaro kaj ... jam maturaj sovaĝaj fragoj kun fragoj. La spirito staris - miksaĵo de printempa pino kaj printempa frago kaj junipero aromo. Ŝajnis eĉ pli varmiĝi. Kaj mi simple ne povis kredi, ke cent paŝoj de ĉi tie - malseka, se ne tundro, kia tundro povus esti en Krimeo? Sed tamen, malbona vetero kaj nigraj malvarmaj rokoj, sub kiuj marŝas la faŝismaj hordoj. Estas domaĝe, ke la admiro ne daŭris longe - doloro en la manoj, buŝo kaj dorso, malvarmo, malsekeco revenis, kaj Oleg Rybachenko sentis sin tre malfeliĉa. Nur ĝis la limo.
  Tamen... la bonega studento-pioniro subite subridis. Pli ol unu fojon dum la mallonga tempo pasigita ĉi tie en kaptiteco, li pensis: nu, ĉio estas malbona, ĝi ne povas iri plu kaj pli malbone! Kaj ĉiufoje ĝi rezultis - estas eĉ multe.
  Strange, tiu ĉi penso iomete konsolis lin. Oleg eĉ ekmemoris la mapon de Krimeo el la Atlaso. Sed li ne povis memori ĝin - kaj perdis la vojon en konfuzitaj pripensoj, ke okazis io tute neebla. Vi povas eniri alian tempon - ĉi tio estas sciencfikcio ekde la tempo de Mark Twain enamiĝis. Al alia spaco, kiu estas pli moderna, al alia planedo - supozu! Al diablo kun ĝi, kun la menso - subite temas pri supercivilizacioj; homoj, kiuj estas miliono da jaroj antaŭ la homaro en evoluo, indulgu! Ĉio neebla estas ebla - mi scias certe!!!! Sed por ke samtempe ŝanĝiĝus via esenco, memoro, ĉia esprimo kaj ne nur via?! Ĉi tio estas tute - senlima kaj transcendenta ...
  Oleg Rybachenko demandis al Dmitry:
  - Ĉu vi havas planon por la batalo?
  La knabo respondis:
  - La plano estas simpla - trafu! - Skuante la magran, sur kiu ĉiu osto videblas per la dorso, li aldonis. - Sed estas tute bone, kiam vi ne estas nur skeleto, sed potencaj muskoloj ludas sur vi. Bonan dormon... Sed vi malgrandiĝis!
  - Malgranda sed aŭdaca! - Trimite, sed trafe respondis Oleg.
  Kaj la vojo fariĝis pli glata, dume plirapidiĝis. Kaj estas tiel strange, ke en Krimeo, sed ĉio ŝajnas esti formortinta. Kelkfoje motorciklantoj kun malamata nigra svastiko saltis al ni. Kaj tiam ĉirkaŭ kvin minutoj trenis al ili konvojo - grandaj vagonoj jungitaj de filozofiaspektaj bityugs kun fermita sakŝtofo pakaĵo, sur kiuj sidis ŝvelintaj policanoj-muĝikoj en kamuflaj pluvmanteloj kaj bandaĝoj de perfido. Ankaŭ akompanata de transportilo. Male al tankoj, Hitler havas multajn el ili. Tiam alia taĉmento sur kamionoj, plus motorcikloj kun kromĉaro, facile preterpasis la kaptitajn sklavinojn. Estas cent aŭtoj, ne malpli, preskaŭ ĉiuj pentritaj en kakia koloro.
  En la movado, la nazioj vokis unu la alian kun la kolonoj de kaptitoj rajdantaj en la kapo kaj, fakte, rajdistoj, sklavoj kaj Oleg Rybachenko povis ĵuri, ke la voĉoj mokas. La SS-gardistoj restis silentaj. La kuracistoj veturis sur iaj kirasaj veturiloj kun formo de testudoj kaj pezaj, ankoraŭ tirante raŭpojn. Ili hardis per maŝinpafiloj. Sed ŝajnas, pensis Oleg, ke ili ne tre ŝatas ĉi tiun rolon - gardistoj-eskortoj... Ili eĉ kaŝis siajn bestajn muzelojn.
  Dima rimarkis:
  - Ekzekutistoj ankaŭ ne estas respektataj en Germanujo!
  Mirabela diris ion denove, kapjesante post la malnoblaj SS-soldatoj. Oleg suspiris.
  - Mortigu ilin! Ĉiuj al unu, al Hitler!
  Dima rimarkis kun suspiro:
  - Eh, mi ne komprenas ilian lingvon. Kaj tiam mi demandus, ĉu ni finfine venos baldaŭ...
  Oleg Rybachenko languide rimarkis:
  - Mi scias la germanan, sed ĝi malmulte utilas!
  Dume, la pluvo ĉesis, kaj la ĉielo klariĝis super la arboj, la suno aperis. Oleg Rybachenko havis alian problemon - li volis iri pli kaj pli al la necesejo ambaŭmaniere. Kaj io instigis: estas neverŝajne, ke ili ĉesos pro tio. Ial, la neebleco de tia elementa afero, la fakto, ke eĉ ĉi tie dependas de la volo de aliulo, la pionira knabo estis tute kolera. Krome, la deziro fariĝis sufiĉe dolora. Kaj la SS-uloj kaj iliaj helpantoj solvis ĉi tiun problemon sen ĉesi, sed tio nur kaŭzis abomenon, kaj ne deziron sekvi ilian ekzemplon.
  Kelkfoje vi bedaŭras, ke vi nutris sufiĉe por kaŭzi bezonon. Faŝistoj scipovas kaŭzi problemojn - naskitaj sadistoj. Aŭ ĉu ĝi estis kiel la partio edukis ilin?
  Oleg Ribaĉenko jam komencis serioze ĝenadi, kiam li subite entiris la ankoraŭ malsekan aeron, kun fumo, tiam hundo bojado kaj homaj voĉoj aŭdiĝis, dekstre, akre, tuj komenciĝis liberado, sur kiu soldatoj faris ion - nur dekdu aŭ tri, kaj malantaŭ ĝi fumo leviĝis super ŝtonaj kaj masivaj konstruaĵoj. Infanoj vestitaj per kamuflaĵo kuregis de la vojo al tiuj situantaj sur la kampo. Ne rusoj, se juĝante laŭ la krioj kaj brakbendoj kun svastiko, ili estis dudek - ili kuris kaj kriis. Kiam la kolono alproksimiĝis al la vilaĝo, almenaŭ dekduo da soldatoj jam eliris renkonte al ili - kun grandaj grenadĵetiloj kaj porteblaj maŝinpafiloj ekipitaj per larĝaj grenadiloj. Ili estis gviditaj fare de forta maljunulo en la uniformo de SS-generalo.
  Aŭ eble ne avo, sed nur grizhara, ĉar en li ne estis aliaj signoj de maljuneco, kaj la gesto de longa noda mano, ornamita per oraj braceletoj, aspektis reĝa kaj impereca.
  Kaj li havas premiojn ... Oleg Rybachenko legis en la konsultlibro, kaj miris - ke tiom multaj povas esti kolektitaj en kolekto. La plej alta estas la Kavalira Kruco kun kverkfolioj kaj glavoj. Supre nur, la sama, sed kun diamantoj, same kiel la Grandkruco de la Fera Kruco, sed nur Goering havas tian premion. La Stelo de la Granda Kruco de la Fera Kruco estas eĉ pli alta, kaj dum la historio de Germanio, ĝi estis aljuĝita al ĉiuj du homoj - Feldmarŝaloj Blucher kaj Hindenburg. Nu, la ordo de la aglo kun diamantoj estos pli alta.
  La kolono de kaptitoj haltis. La potventra "kuracisto-estro", kiel Oleg Rybachenko nomis la estron de la konvojo, deĉevaliĝis kaj parolis al la grizharulo. La ceteraj rigardis la konvojon sulkigita kaj streĉe. Oleg Rybachenko rimarkis, ke ĉiuj en la kampo forlasis sian laboron, kaj la infanoj, kiuj forkuris, preskaŭ alproksimiĝis. La unua germano, ili marŝis en kolono. Kaj malantaŭ ili estas la lokanoj - malgrasaj: nudpiede aŭ en teksitaj bastŝuoj. Lokaj almozuloj montriĝis nur en buntaj kvadrataj ĉemizoj - nigraj kaj blankaj.Tiaj ĉifonaj, ke oni ne tuj klare, kie estas la knaboj, kie estas la knabinoj; ĉiuj vilaj, helharaj, sed grizaj pro polvo aŭ brunruĝaj, longharaj, monstre malpuraj, sed kun viglaj, klaraj okuloj - scivolemaj, iom timigitaj kaj klare kompatantaj. Oleg Rybachenko ankaŭ rimarkis, ke la SS-konvojo klopodas resti kiel eble plej proksime al la sklavoj kaj for de la lokaj homoj. La nazioj ne kriegis, ne ĉikanis, kaj ĝenerale kondutis trankvile.
  Margarita, rigardante tion, rimarkis:
  - Kien iris la SS-bravado?
  Oleg Rybachenko sprite respondis:
  - Iris al vipoj kaj bukloj!
  La grizhara generalo, dume, nur dufoje montris la SS-ulojn kun degeneraj muzeloj, kaj tiam, kiam la dikulo komencis kontraŭdi ion kun ŝaŭmo ĉe la buŝo, li svingis la manon, akre, kvazaŭ tranĉante per glavo. Kaj la dikulo ankaŭ svingis la manon, sed kun ĝene akordigita rigardo, kaj poste donis mallongan ordonon. Kirasaj aŭtoj muĝis, kaj la Lupo-Rajdantoj paŝis laŭ la vojo. Sekvis duon deko da lokaj soldatoj. La ceteraj ĉirkaŭis la kaptitajn sklavojn, kaj la kolono denove moviĝis. La grizharulo kriis kaj al la infanoj kaj al la laboristoj sur la kampo, kaj li mem marŝis apud la deĉevaligitaj homaj eskortoj.
  Dima, tremante, notis:
  -Ion ili ne dividis!
  Mirabela diris kun rideto:
  - Jes, ili kverelu kaj liberigu reciproke la intestojn!
  Fortika juna barbulo el la lokaj SS-batalantoj, kiu prenis lian lokon apud Oleg Rybachenko, sulkigis la brovojn al la knaba pioniro, skuis sian malpezan maŝinpafilon, poste kriis en la kapo:
  - Ĉu vi estas rusa porko almenaŭ ion por pensi?
  Kaj ridetante, li aldonis:
  - Ĉu ni estos en Moskvo kaj Vaŝingtono aŭ ne?
  Oleg Rybachenko komprenis, kion ili volas de li, rapide turnis la kapon, renkontis la rigardon de Margareta - malespera kaj samtempe kvazaŭ dirante: "Bonŝance - bonegaj aferoj atendas nin!" - sed la grizhara generalo svingis ĝin for, kaj la barbulo, grumblante ion alian, rigardis kun bedaŭro al Oleg kaj diris nenion plu. Oleg Rybachenko preskaŭ komprenis, kion li volis ... Estu eĉ malklare.
  Sed des pli bone, do la eksperimentoj ankoraŭ havas sencon? Ĉu la germanoj vere volas scii la estontecon tiamaniere? Sed ĝi montriĝas kontraŭdiro. Amikaj boksaj konkursoj estas ekster la demando post tia milito. Faŝismo kaj komunismo estas malamikoj por ĉiam. Aŭ ĉu estas io alia... Kiel dolore doloris la tempioj.
  La armea setlejo montriĝis malantaŭ malalta, sed solida palisaĵo - kun platformo por la soldatoj de la monstra SS-organizo, kun potencaj - tamen larĝe malfermitaj - pordegoj. Nur unu afero ŝajnis stranga al Oleg Rybachenko - ŝtonaj pordegaj kolonoj, kovritaj per ĉizadoj en formo de senlime serpentumaj floroj kaj tigoj. Tiuj ĉi kolonoj tute ne kongruis kun la ĝenerala aspekto de la vilaĝo, kie ĝi estis malpura (tamen, ĉu eble estis post vintro?), Kaj la domoj, konstruitaj el ŝtonaj kaheloj, kalfatitaj en larĝaj fendoj per flaveca musko, bruniĝis pro plataj pajlaj tegmentoj.
  Sed estis ACS. Ne estas memvetura pafilo, kaj sur raŭpa trako, modifo nekonata al la esplorema Oleg Rybachenko. Ĉi tie, ekzemple, armiloj - mortero ne malpli ol 350 milimetroj en aspekto. Li konfesis, ke li neniam aŭdis pri tia afero.
  Krome, la aŭto aspektas, ke ĝi pezas malpli ol okdek tunojn, kaj kiel ĝi entute estis trenita laŭ la Krimeaj montoj? Ĉu vi volas sperti nepenetreblan Sebastopolon dum la sturmo? De ĉi tiu supozo iom doloro en la malplena stomako. Kion devos fari la rusaj soldatoj sub tiaj batoj. Ĉi tie ĉio spiris la Mezepokon, miksita kun moderneco kaj teknikaj novigoj. Kiel truoj kun sonoriloj kaj fajfiloj. Vi eĉ ne miros se estas televidilo ĉi tie, kaj eĉ kolora. Ne nigra kaj blanka.
  La ĉambro montriĝis sama, en kiun ili venigis, aŭ pli ĝuste, pelis la sklavojn. Tamen, ne - pli malbona, ĉar ĉi tie neniu ĝenis kalfatei la fendojn per cementa mortero, kaj ĝi odoris tre konata al Oleg Rybachenko - porkoj. Sub la hangaro, la sklavoj decidis adapti aŭ forlasitan aŭ provizore malplenan garbejon (la odoro de tiaj lokoj preskaŭ neniam malaperas).
  Margarita tiel sulkigis la brovojn, ke ŝi fariĝis terura kaj ĝemis:
  - Jen ni denove mallevitaj! Nu Hitler vi nur min akiras!
  Sed ĝi estis tegmento super iliaj kapoj. Krome, la sklavoj estis malĉenigitaj. Kvankam, kiel Oleg timis, ili ne disponigis necesejon ĉi tie. En la pasintaj lokaloj, kie la malliberejo estas pli moderna, ĝi estas multe pli komforta. Fritz, kvankam la porko ne ŝatas malpuraĵon.
  Tamen li pensis pri tio, jam farinte sian komercon ĉe la malproksima muro. Kaj suspiris. Kion mi diru... Ĝi ne estas pionira, ĝi tute ne estas bela. Ne ĉio estas en la pantalono, jam malgranda venko. Kaj ankaŭ la knabinoj ŝajne devis esti ĉi tie ... Pli bone ne rigardi ...
  Aŭrora tamen ne malkuraĝiĝas:
  - Alia aventuro... Ni vivas kaj spiras en ĉi tiu feliĉo!
  Oleg Rybachenko eldiris:
  - Kaj en la venonta mondo povas esti multe pli bone!
  La fajra diablo palpebrumis al la knabo:
  - Mi estas preta argumenti, la okazon kontroli, kiel en la venonta mondo ĝi ne flosiĝos for de ni!
  Oleg Rybachenko kantis mallaŭte responde. Ĝi helpis alfronti humiliĝon kaj honton;
  Mi dediĉos al la patrujo sen spuro -
  Estu heroaĵo, batalanto estas altigita!
  La bato de la glavo kaj la ganto estas ĵetita,
  Senkompata Reĝo de la Tera Leĝo!
  
  La vulkano brulas - la akvoj bolis,
  Miaj sukcenaj lipoj de amo!
  Mi volas havi momenton de libereco
  Kiel aera kaj pura vi estas!
  
  Brulas kiel orvaloraj haroj,
  Li svingis la manojn - flugilo kreskis!
  La Sinjoro donis al mi valoregan donacon
  Kaj tuj fariĝis ĝoja, lumo!
  
  Kie Dio pasis: tie kreskis valo;
  Florantaj, abundaj blankaj rozoj!
  Estos honoro - la mezo de ĉiuj mondoj -
  Donacon sur la altaro, kiun mi proponis!
  
  Jes, mi scias, peka, asociita kun sorĉado,
  Kaj ne inda je paradizo kaj densaĵoj!
  Sed sur Kalvario kun Kristo,
  Mi singultis, envolvante la ikonon en mantelon!
  
  Mia vi estas la plej bona bildo de ĉiuj novedzinoj,
  Mi kredas la Ĉiopova, la spirito transformiĝos!
  Mi portos mian malindan krucon,
  Kaj mi levos la ŝildon, kiu falis el miaj manoj!
  . ĈAPITRO 7
  Ili ekloĝis en grenejo, do kial starigi, se la nazioj kutimas eĉ trakti brutojn pli bone ol sovetiaj civitanoj.
  Tri lokaj knaboj, sub la kontrolo de la SS, estis trenitaj ene de la pajlo. Ili rapide rapidis, fulmante per siaj nudaj, polvaj kalkanoj, alportis grandajn brakojn reen. Pasintjare, ili trenis, sed multe, preskaŭ fojnamason. Kaj sep aŭ ok minutojn post tio, ne pli, aperis virino, kiu kune kun du lokaj knabinoj alportis kelkajn grandegajn platajn kukojn kaj du fortajn rondojn da fromaĝo. Parolante en la ukraina, ŝi lerte dividis la manĝaĵon por ĉiuj. Oleg Rybachenko fariĝis scivolema: multaj demandis kaj ŝin kaj la knabojn pri io, kaj ĉiuj tri volonte respondis.
  Estas multaj germanoj kaj ili muntas ion ĉi tie. Sed denove, neniu scias! Fine, la samaj knaboj trenis sitelon da akvo, kaj firme ŝlosis la pordojn. Laŭ la konduto de siaj kunuloj, Oleg Rybachenko komprenis: ĉi tio estas eliro, ili ne estos pelitaj aliloken hodiaŭ.
  Margarita proponis akvon al sia frato en brakoj kaj diris:
  - Refreŝigado ne malutilos!
  La pano montriĝis freŝa, sed nekutima, ia peza (tiu malfreŝa peco manĝita matene, Oleg Rybachenko ne memoris la guston por kompari). Aŭ nebakite, aŭ ili ĉiam manĝas ĝin ĉi tie (aŭ pli ĝuste, plej verŝajne la dua, la ceteraj manĝis kaj ne montris ian malkontenton). Sed la fromaĝo montriĝis certe surloke produktita - tre bona, simila al feta fromaĝo, kiun Oleg Rybachenko adoris. Estas domaĝe, ke la peco estis nur triono de la palmo. Jes, eĉ adoleskanto, ne de viro.
  Margarita subtenis la elĉerpitan fraton. Li falis sur la pajlon, kvazaŭ detranĉita, maĉis tion, kion li ricevis, kuŝante, eĉ ne komencis trinki. Oleg Rybachenko subite komprenis, ke li tremas. Oni povis nur esperi, ke ĝi estis nur skuado post la malvarmo, kaj precipe sovaĝaj vizioj. Ke post dormo ĉi tiu tremo pasos. Rybachenko Oleg provis eltiri pli da pajlo por si kaj, se eble, enfosi ĝin. Li nenie perdis la apetiton, li trankviligis sin, sed kiel li adis homojn; ĉe temperaturo, la unua afero, kiu fortranĉas la deziron, estas manĝi. Oleg Rybachenko mem neniam estis malsana - danke al la genetika strukturo. Vere, mi ne starigis sur li similajn eksperimentojn, inkluzive de multaj horoj da promenadoj en la malvarmo. Do... Sed eble estos. Kaj se ne, tiam ekzistas ŝanco ke pro scienco ili traktos lin ...
  Iuj knabinoj same tremas, sed neniu tusas.
  Ho, kiel laceco falis sur la pionirknabon, de la kapo ĝis la piedoj! Pojnoj frotitaj en sangon, ŝvelintaj cikatroj sur la dorso, vunditaj, terenbatitaj kaj kruroj, kiuj komencis varmiĝi - ĉio doloris, sed tiu ĉi ĝemado nur pliigis la deziron dormi kaj dormi.
  Kaj estas timige endormiĝi - vi eble ne vekiĝos, aŭ eĉ pli malbone, denove vizio. Tamen, sufiĉe interesa.
  Oleg Rybachenko fermis la okulojn kaj tuj naĝis en la brakojn de Morfeo - plenaj de sonĝoj, buntaj, kaj surdige sonantaj.
  Unu kaj la provoj ne finiĝis tie ... La ringa kovrilo estis ŝanĝita instalante ferajn foliojn kun pikiloj, kiuj senkompate fosis en la nudajn kalkanojn de la knaboj ...
  Oleg Rybachenko eĉ anhelis, sed eltenis, kvankam li ne povis stari senmove, kaj Dmitry eĉ dancis kaj komencis grumbli ...
  Iliaj rivaloj estis fortaj, kaj estis klare pli aĝaj ol oficiale anoncite. Ekzemple, la rivalo de Dmitry estas kapo pli alta ol li, kaj la antenoj jam trarompas... Sed, kiel la antenoj povas trarompi en la aĝo de dek unu?
  La kontraŭulo de Oleg Rybachenko ankaŭ estas multe pli granda kaj peza, kaj samtempe la vizaĝo de la gangstero ne estas infaneca .... Tamen la knabo ne estas fremda, la ringo estas ringo, ĉiaj homoj renkontiĝas tie!
  Ambaŭ bataloj okazis samtempe.... Ni devas rapide fini, ĉar noktomezo jam alproksimiĝas...
  La transformita Dima preskaŭ tuj komencis maltrafi pezajn batojn en la vizaĝo. Lia kontraŭulo havis avantaĝon en la longeco de siaj brakoj, en la pezo, kaj li ŝajnis esti perfekte preta, kaj fizike kaj teknike ... La muskoloj ĝenerale estas kiel tiuj de ĵetado de atleto ... Tamen, Dimka estas tre skulptita. kaj rapida... Li estis rapida, nun malrapida...
  Venenigita Dmitry en la unua raŭndo sopiris multajn unuopajn kaj duoblajn batojn. Eĉ sub la dekstra okulo, hematomo komencis ŝveliĝi ...
  La dua raŭndo rezultis eĉ pli malbona, lia kontraŭulo iris antaŭen kaj batis, batis, batis ... Kaj Dmitry preskaŭ ne defendis sin, nur ĵeti la kapon malantaŭen mildigis la batojn, malofte, sed neatendite puŝante responde, kaj foje eltirinte. lia kontraŭulo... Li grumblis en la germana:
  - Vi ruso signifas ne plenrajte!
  Dmitrij severe replikis, ankaŭ en la germana:
  - Kaj vi estas germano, vi ricevos tute plene de ruso!
  Li furioziĝis kaj metis sian kubuton en la nazon ...
  Kutime, la nazo de Dmitry en ĉi tiu universo estas tre forta, kaj ĝi neniam estis rompita, eĉ se trafita, sed ĉi-kaze, ĝi ne estis bato mildigita per ganto, sed la pinto de malmola osto de la kubuto.
  Kaj la sango fluis sur la vizaĝo de la knabo, devigante ĝin forleki... Dimka respondis... Kaptita al La malamiko iomete skuiĝis kaj li ŝanceliĝis, sed li ne havis sufiĉe da forto por konstrui sur sukceso - liaj kruroj kun pikitaj plandumoj ŝajnis. esti vadita.
  La tria raŭndo montriĝis ne malpli malfacila, la kontraŭulo senespere premis, sed Dmitry komencis bloki pli ofte, reflektante batojn ... La reguloj de la finalo estis ŝanĝitaj, ĉar ni parolas pri internacia ora medalo, la nombro de ĉirkaŭvojoj estis pliigitaj al dek kvin ... Kiel profesiulo. Mi devas diri tre kruelan decidon rilate al la adoleskantoj, kiuj jam kvinfoje batalis tiun tagon ... Vere, Dimka ankaŭ rapide finis, kaj lia kontraŭulo klare estis lasita sen multe da lukto ...
  Sed post la unuaj kvar tre aktivaj ĉirkaŭvojoj, la kontraŭulo de Dmitry iom malrapidiĝis. Li ankaŭ sentis sin laca, lia spirado fariĝis multe pli turbula kaj samtempe peza...
  Dimka, malgraŭ la hematomoj kaj severa brulsento en siaj nudaj piedoj, eĉ sentis plian forton. En la sesa raŭndo, li eĉ plurfoje trafis la kontraŭulon en la makzelo ... Sed li ankaŭ estis firma, granda, kaj eble ankaŭ dopita ...
  En la sepa raŭndo, la malnobla kontraŭulo de Dmitry iomete ŝanĝis taktikon kaj komencis provi kiel eble plej multajn batojn kontraŭe al la reguloj, bati per la kubuto, aŭ eĉ per la kapo ... Dima komencis bati eĉ pli ofte, kaj en la oka raŭndo li atingis privatan sukceson, fine, fluis el la granda nazo de la kontraŭulo juŝka... Kaj kiam li ree movis la kubuton, li mem kuris en proksimiĝantan foston... Mokante Dmitrij grumblis al li:
  - Nu, tio kaptis, kiu mordante!
  La germano estis eĉ pli disigita, li ankoraŭ kalkulis je aparta pafadhoko!
  Oleg Rybachenko batalis pli egale, preskaŭ sen maltrafi, kaj profitante, ke lia kontraŭulo tro larĝe svingiĝis, li renkontis sian mentonon per maldekstra piko, aŭ dekstra kruco... Sed la granda germana infano ne reagis al ĉi tiuj batoj. iel ajn. Tiam Oleg Rybachenko ŝanĝis sian taktikon kaj eklaboris pri la platpremita nazo de sia kontraŭulo... La germana snufisto daŭris longe, sed je la sepa raŭndo ĝi komencis liki...
  Mi devas diri, ke la kontraŭulo de Oleg Rybachenko eliris por anstataŭigi alian, pli malpezan kaj pli malpezan knabon. La unua ŝajnis vundita (Kvankam, kompreneble, ĉi tio estas nazia lertaĵo!) ... Tial, li estis freŝa komence de la batalo, kaj povis svingi panike.
  Sed en la naŭa raŭndo ankaŭ Oleg Rybachenko iom gapis kaj maltrafis baton, de kiu li estis terenbatita ... La nudaj, faligitaj kruroj de la knaboj senforte turniĝis ... Olezhek tamen rapide eksaltis tiel, ke la knokaŭto. ne estus kalkulita. Ĵeti, pendi sur la malamiko...
  Li forskuis ĝin, rapidante por fini ĝin... La korno sonis ĉirkaŭ la fino de la naŭa raŭndo, sed la arbitraciisto ŝajnigis ne aŭdi...
  Oleg Rybachenko maltrafis kelkajn pezajn batojn, sed tenis, mildigante ilin per skuado de la kapo. La malamiko ekkoleris, jam ne rimarkante ion draŝitan. Ĉi tie la sovetia knabo, reflekse, sed tre forte, trafis la korpon al li ... La bato trafis ĝuste en la hepaton ... Tre danĝera frapo ...
  La kontraŭulo faris kelkajn pliajn batojn kaj lia granda vizaĝo fariĝis purpura. Konvulsie glutante aeron, li falis antaŭen kaj komencis tordiĝi... La arbitraciisto tuj ĉesigis la batalon, kaj la kuracistoj kuris en la ringon... guteti...
  Tio efikis brutalan sur la amiko de Dmitrij kaj li iris sur la ofensivon kontraŭ rimarkeble laca kontraŭulo ... Deka, dekunua, dekdua raŭndo ... Malmola interŝanĝo de batoj, sed kun klara avantaĝo de Dmitrij ... La dektria raŭndo iom ebenigis. for, pro malespera polpo germano, kaj la sovetia knabo ricevis tranĉon en la brovo .... Sed en la dek-kvara, Dimka, kiu kuraĝiĝis, denove prenis la iniciaton en siajn manojn. Ĉi tiuj infanoj ankoraŭ ne sciis ion, ekzemple pri Mohammed Ali, sed multmaniere ili kopiis liajn taktikojn.
  Je la dekkvina raŭndo, la manoj de la germano falis pro laceco, kaj li ne plu reagis al la batoj, sed simple staris, montrante arjan eltenemon .... Krome, Dmitry, pro ŝprucita dopo kaj monstra laceco, kutime frakasantaj batoj fariĝis multe pli malfortaj. . Permesu ke ĝi estu! Sed aliflanke, estis multaj, multaj, kaj ili pluvis sur la nekovritan mentonon de la malamiko. Fine, la kapo, la germano ne povis elteni ĝin, la limo de eltenemo estis elĉerpita kaj li estis reprezentanto de la "arja" nacio same kiel malpuraĵo glitis malsupren, proksimume dek kvin minutojn antaŭ la fino de la lasta raŭndo ...
  La arbitraciisto komencis kalkuli obscene malrapide, sed kalkulinte kvin, vidante, kiel terure senmova estas la oponanto de Dmitrij Lebedev, li haltis kaj kriis:
  - Pli kiel kuracisto!
  Kaj alia junula "superhomo" estis kondukita al la hospitalo.... Post tio, la venkantaj finalistoj viciĝis al la kolono kaj komencis marŝi... Rozpetaloj pluvis malsupren de supre.
  La alta knabo Dmitrij larĝe ridetis, li estis gaja. Sed tiam li subite rimarkis, ke la fotilo moviĝis pli proksimen al ili, kaj faris deproksimajn fotojn de la nudaj, peze klomitaj kaj iomete sangantaj piedoj de sovetiaj knaboj... Lia humoro tuj malboniĝis kaj li provis kaŝi siajn membrojn malantaŭ la luksaj orumitaj ŝuoj de aliaj junaj germanaj atletoj aŭ enterigi ilin en petaloj.
  Oleg Rybachenko tiris lin je la mano:
  - Ne! Estas via embaraso, kiu kaŭzos ridadojn kaj dubojn... Krome, en Germanujo, post la deklaro de tuta milito, preskaŭ ĉiuj infanoj promenas nudpiede, kion vi mem vidis sur la stratoj de Berlino. Do fiere rektigu vian dorson.
  La medaloj kiujn ili ricevis estis sur brunaj rubandoj kaj vera oro, proksimume kvindek gramoj en pezo kaj 900 fajnaj. Kompreneble, por sovetiaj knaboj tio estas granda kvanto - proksimume ... Estas eĉ malfacile kalkuli, ĉar sovetia mono ŝajnis esti oficiale sekurigita, sed fakte la afero estis farita sen ora rezervo.
  Kiam la sovetiaj pioniroj supreniris la platformon, sonis la himno de Sovetunio. Cetere, ĝi ankoraŭ ne estis la muziko de Aleksandrov, io kiel internacia. Oleg sentis grandan inspiron ĉi tie kaj petis permeson kanti...
  Himmler, kiu ĉeestis ĉe la konkurso, kompleze permesis:
  - Ni tre ĝojos aŭdi la komponadon de niaj gastoj el Granda Rusio.
  Oleg Rybachenko riverencis unue dekstren kaj poste maldekstren, post kio ili kantis kune kun Dmitrij;
  En la vivo, vi estas kavaliro, vi flugas kiel aglo -
  Kaj vi ne volas scii la surteriĝojn!
  Por ni, premioj tute ne estas fetiĉo -
  Ni havas nur unu akcepteblan vojon al la reĝoj!
  
  Unue ligis ruĝan kravaton,
  Tiam kiam venis la milito...
  Maldika knabo prenis ŝovelilon en la manoj -
  Por ke la kudrilo ne algluiĝu en la bruston!
  Infanoj fosis tranĉeojn nudpiede,
  Peco da malfreŝa por tri...
  Varmigita en la malvarmo kun bolanta akvo,
  De mordaj pakoj, tre kolera!
  
  La batalanto mortis kaj la maŝinpafilo falis,
  Lia knabeto prenis ĝin!
  Potenca kiel "Katyusha" iĝis bato,
  Sentima, juna teamo!
  
  Mi pafas al la ĉeno de nigraj ombroj
  De kie vi ricevis vian akrecon?
  Kiel en antikvaj tempoj la plej akra glavo,
  Vi kuris por scii la punon!
  
  Milito sen kompato, ve, ne estas patrino,
  En ĝi, la sekeco de la dezerto estas terura varmego!
  Sed por la Patrujo vi devas doni vian vivon,
  Tiam vi ricevos feliĉon kiel donaco!
  
  Sed kiel estas enamiĝi?
  Ne ĉiuj knaboj scias ĉi tion...
  Kiam la riveretoj verŝas sangon -
  Nazioj brutalaj mortigoj!
  
  Sed Patrujo estas amo,
  En ĝi estas la gloro de helaj generacioj...
  Kaj ne transiru vian koron
  En ĝi, Stalino - Ŝtalo kaj Flamo - Lenin!
  
  Estu radianta tempo -
  Sankta afero de komunismo...
  La malbona hordo estas rompita -
  Kaj elradikigis naziismon!
  
  La tuta homaro estas...
  Konsilioj kunigitaj!
  Estu paradizo sur la planedo
  Mi estas kavaliro - Rus' estas nevenkebla!
  Oleg Rybachenko kaj Dmitry saltis pli alte ĉe la lastaj vortoj, tiel plue plifortigante la impreson de ilia kanto.
  La standoj fajfis entuziasme kaj aplaŭdis...
  Dum la knaboj vidis, ĝenerale, sufiĉe interesan kaj favoran sonĝon por ili, la knabinoj revenis al la antaŭe interrompita kapto de la ŝipo. Seriaj vizioj estas maloftaj, sed klare estis io pli malantaŭ ĝi.
  Pli precize, ne la konduto, sed la plenumo de la misio de la Hiper-Sorĉistino kaj la Rusaj Demiurgaj Dioj. Praktikante vian senmortecon.
  Nun la sekva kupeo, jen la problemoj, de kiu flanko la pordo estas malfermita, kaj de kiu ĝi estas batita malsupren. Plej bone estas aŭ eviti aŭ riski ĝin. Tamen, estas bone se ŝi turnas la tenilon, ili prenos ŝin por ŝia drinkulo. Tiam iu nerazita elrigardis el sub la haveno, la knabino apenaŭ havis tempon por kaŝi sin. Tamen li ne konsideros ĝin tiel rapide. La pordo estas fermita kaj vi devas frapi.
  - Kiu estas tie? - Streĉita voĉo sibilas.
  - Via! - respondis Aŭrora angle kun klara teksana nuanco, montrante neatenditan talenton por lingvoj. - Ni alportis lokan rumon, viskio estas malsana.
  - Ho jes! Pli rapide! La maristo malantaŭ la pordo kriis kiel porko. - Kompreneble rumo!
  Masivaj pordoj, kiujn vi ne povas trarompi per granato, estas malfermitaj. Oni elektas tipon kun konfuzita aspekto, kun li kelkaj pliaj duonvestitaj temoj. De ili, kvazaŭ dum gasatako, ĝi portas, aŭ pli ĝuste intense batas, per fumo,
  - Kie estas la rumo! ili kriis unuvoĉe.
  - Vi estas tiel bona! - La ruĝhara Aŭroro pafas kun granda plezuro, metante stakojn da maristoj. Mi kuŝigis ĝis tri kaj duono dekduoj, mi devos ŝanĝi la klipo. Estas bone, ke la kugloj estas malgrandaj, kompaktaj, vi povas kunporti multon.
  - Alia kupeo malbarita! - Kun iom da aŭtuna malvarmeto en sia voĉo, ŝi diris. - Ni sukcesis fari kelkajn pafojn, sed ĉi tie mi esperas, ke ĝi ne estas aŭdebla.
  Neĝulino la Terminatoro respondis:
  - Kaj tiuj, kiuj aŭdis - surdigu!
  Margarita Aŭrora preterpasis la sekvan kupeon, iomete tordis, iom pafis laŭ la koridoro, irante malantaŭen, vidis, kiel ŝia zombia kunulo baraktas kun la jankioj. La mortinto tamen montris ne fortan forton, rompinte la cervikajn vertebrojn.
  Nu, vi preskaŭ perfidis nin! - knaris knabino-Komsomolano.
  - Kaj kio restis por fari! Li rimarkis min kaj preskaŭ vekis la alarmon! - Zombio prenis la formon de ofendita hundo.
  - Nu, vi havas ideon! Kuŝu kaj estu humila. - Margarita minacis la "servistinon" per la fingro kaj mallaŭte frapis la piedon sur la ferdekon.
  Ni devis pafi al la postaĵo, unu el la soldatoj elĵetis grenadon, ĝi minacis, ĉio disfalos. La usona analogo de la F-1, flugis kiel malrapida moviĝo. La decido naskiĝis neatendita, tio ne estis instruita en la specialaj fortoj. Margarita abrupte ĵetis la diskbumerangon. Ŝi turnis sian trian okulon kaj laŭvorte kunfandiĝis kun maldika peco el peza metalo. La okulo de la menso sekvis la movon de la disko, kaj tiam la pinto algluiĝis inter la kaheloj, tranĉante la pafilon kaj la fuzeo blokante la aliron al acido. Ŝvito ruliĝis laŭ la frunto de la blonda Terminatoro.
  - Ve, mi preskaŭ vomis! Ĉi tio estas nur miraklo. Dankon, Dipatrino, ke vi savis min pekulo.
  La ruĝhara Aŭroro aŭdis ŝin kaj diris kun zorgo:
  - Kio estas tie?
  - Ili ĵetis obuson! - Leporhundo Margarita respondis.
  - Mi ne aŭdis la eksplodon! - Surprizita urso-Komsomol-ano.
  - Vi ne kredos ĝin, mi faris ĝin bumeranga disko. La blanka militisto ridis.
  - Jen kiel ĝi okazas. Principe, ĉi tio ne kontraŭdiras la leĝojn de la naturo, se vi eniras inter la kaheloj. - Aŭrora faris ŝajnon de figo per siaj nudaj piedfingroj.
  - Kaj tiel montriĝis! - ridetis Margarita, ridetante.
  La fajra diablo fariĝis scivolema:
  - Kiom da mortigitoj en la postaĵo?
  La bela Korshunova fiere respondis:
  - Dudek ok homoj, kaj la dudek naŭa estis strangolita de zombio.
  - Ne multe! Nun mi moviĝas tra la kajutoj por liberigi la tutan ŝipon. Helpu min! - En la voĉo de la ruĝa Aŭroro nun sonis malpacienco.
  - Nu, mi translokiĝos kun vi. - Margarita abrupte forĵetis pecon da sanga osto de siaj haroj.
  La fajra Aŭroro rapide penetris en la gardejon, jen pluraj oficiroj jam dormis, kaj la gardistoj moviĝis de flanko al flanko de la drinkado. Tamen ili kriis:
  - Vi ne povas veni ĉi tien!
  - Urĝa raporto de Hamilton. - La fajra komsomola knabino respondis kaj faris turnon, preskaux tute senkonscie. La kugloj flugas silente, ankaŭ la lumo ne taŭgas, vi ne tuj komprenos, ke tiu ĉi maŝinpafilo pafas al vi. Do estis mirinde, se iu reagis. Dek ok kadavroj, kaj baldaŭ pliaj kvar estis aldonitaj al ili, el la banĉambro, eĉ ses - paro da kadavroj brakumitaj falis el la barelo. Unu el la cindro apartenis al prostituitino.
  Silenta tombo en U-turniĝo,
  Trovis la forpason - besteto!
  Hodiaŭ dolaro - morgaŭ kuglo en la frunto,
  Tia danĝera profesio!
  
  Jes, la knabino ne volis vin
  Torturo, trapaso de ekzamenoj...
  Estis aliaj konfuzaj sonĝoj
  Nur vigle turnu azenojn!
  
  Por flui rivero da ĉampano
  Jaktoj, aŭtoj - ĉiuj honoroj!
  Bucks estis kaptitaj sen konto per mano,
  La knabino decidis pri malnobleco!
  
  Sed pensas nur idioto
  La bordelo estas bona kaj tre amuza!
  Mi plenigis mian buŝon per nigra kaviaro -
  Mi ne sciis, ke vi donis al vi aidoson!
  
  Kaj neniu venos al la tombo,
  Timante baptiĝi, patro!
  La rezulto estis tre malbona.
  Iama kliento eĉ nag!
  
  Viaj infanoj ne bone memoros,
  Estas domaĝe koni tian patrinon!
  Kio restas por ili - prizona rifuĝejo -
  Silente elportu la punon...
  
  Kaj tial, knabino, vi studas
  Kaj laboru por la Patrujo-belo!
  Tiam estos vojo sen recesio supren...
  Alie, fritu por ĉiam en la submondo!
  La fajra Diablo resumis, riverencante al la falinta prostituitino.
  Kaj tiel ŝi preterpasis, kiel ombro algluita al la muro kaj pli malsupre laŭ la koridoro. Ventilo blovas de la flanko, kaptante varmon, Aŭrora teksis siajn harojn en mordan plekton, do la sentoj estas agrablaj. Ŝi iras al la pordo, se la varma aero estas malfermita ĝi povas veki tiujn malantaŭ la vendotablo. Iomete hezitas, poste glate faras mallarĝan krakon, rampante laŭ ĝi. Mi sentis la tiklan krudecon de la tapiŝo per mia nuda gazetaro. Mi ĵus malsupreniris la ŝtuparon, multaj homoj jam dormas ĉi tie, ili trinketas bieron ĉe la vendotablo. En malpeza bruo, la nudaj kruroj de Aŭrora ne aŭdeblas, la nuda plando malseketigas sonojn pli bone ol en ŝuoj, do la knabino iris nudpiede. Jam monotona detruo en eksplodo, provante elspezi ne pli ol kuglon por unu. Dormantoj ĝenerale povas esti buĉitaj. Se vi tuj premas la karotidan arterion, tiam estos maksimuma oscedo de la malamiko.
  Kaj tiam la nudkrura Aŭroro laboris, surŝipe, krom la jankioj, estis ĉirkaŭ duona ĝemo de Stabilecaj batalantoj, sed ili nur reduktis disciplinon.
  - Tion signifas, kiam oni enlasas la ŝipanaron kiu scias kiu.
  La knabino grimpis la ŝtuparon, disvastigita lumo falas de supre. La kutima bruo, sub la piedoj la tapiŝo estas ŝirita de nenie. Juĝante laŭ la figuro irakano. Kio ĝi estas iusence
  Ankaŭ ne malbone, kvankam ĝi parolas pri la sperto de la teamo. Sed la avido al troa komforto estas mortiga por la jankioj. Do ŝi grimpis la ŝtupojn kaj haltis. Estas tri sur la ponto kaj du en testudkostumo. Nu, testudkostumo eĉ ne estas tanko, vi povas preni ĝin de ĵetgrenado, sed la bruo estos kiel razi porkon. Do neniu deziro interrompi tian bone oleitan operacion.
  Mi turnis min al mia amiko Margarita por helpo:
  - Ni havas unu ĉi tie, aŭ pli ĝuste du en testudoj!
  - Komprenu! - Margarita provas ludi malvarmeta. rikanis.
  La fajra diablo ekkriis:
  - Kiel forĵeti?
  Margarita strabis la okulojn, kaj kun la dubo pri la Sfinkso, sur kiun rampis la kapro, ŝi demandis:
  - La ĵetgrenado estas ekskludita?
  - Tro brua! Aŭrora profunde enspiris.
  - Plej bone estas lanĉi bumerangon en la vizaĝo tranĉante la kirasan vizieron en la areo kie estas la vitro. Poste metu tien tri kuglojn en triobla reĝimo. Devus funkcii. Margaret diris memfide.
  - Venu al mi, ni faru ĝin sinkrone! - Nerveze krakante la fingrojn, demandis la fajra diablo.
  - Kompreneble, mi rapidas! - Margarita kuŝis ankoraŭ kelkajn kaj eniris de la kontraŭa flanko. Nudpieda Aŭroro koncentriĝis kaj aldonis per mallaŭta tono:
  - Ĉi tie vi ne povas maltrafi.
  - Preĝu, ĝi helpas! - Ofertita, denove falinta en religian ekstazon Komsomolan membron Margarita.
  - Mi ne kredas je Dio! - Detranĉu la ursan militiston. - Estas signo de malforteco!
  La blonda militisto, farante la krucsignon, sugestis:
  - Do petu helpon - la plej alta homa menso. Li helpu venki en la nomo de Sovetrusio.
  La knabinoj frostiĝis dum kvin sekundoj, flustris, kaj poste plenumis sian planon. La bumerang-disko, kiel maldika reto, estas preskaŭ nevidebla en difuza lumo. Unufoje kaj frapu du senmovaj idoloj en la viziero. Ili ne havis tempon por reagi, ĉar silentaj kugloj trafis la iomete tranĉitan vizieron, trarompante la konkojn kaj turnante la cerbojn. Nu, la tria estis samtempe mortigita, do li ne havis tempon por reagi. Vere, la testudkostumoj falis, bruante. La scivolema maristo elsaltis, la ruĝhara Aŭroro atingis lin per unu salto, kaj per la montrofingro al la dorso de la kapo.
  - Dormu filo!
  Tiam malsupre aperis kelkaj kapoj, duobla ventumila linio, kaj silento.
  - Margarita pasis ĉi tiun etapon!
  - Ĉi tie apud la kajuto de la kapitano, ni kaptos lin kune kun la ŝtonetoj. - sugestis kolera blonda komsomolano.
  - Per si mem.
  Por atingi la kabanon de la kapitano, mi devis fari du svingojn, unu prostituitino sindoneme laboranta sur dumetra nigrulo, indulgis Margarita Korshunova. Ŝi estis tro juna, ne pli ol dek ok, eble eĉ dek ses. Ŝi aspektis tiel petega.
  - Mi diros nenion militistoj...
  - Alaho! Nevenkebla kaj gvidata sur la flugiloj de la sorto. - La ruza Margarita respondis arabe.
  Efektive, iliaj vizaĝoj ne estas videblaj, kio estas malklara, la knabino ankoraŭ ne rekonas, kaj plifortiĝos la versio, ke ĉi tiu estas la turka sultano.
  - Kie estas la kapitano? Aŭrora demandis en la angla kun araba akĉento.
  La pastrino de amo balbutis:
  - En luksoklasa kabano! Tiu ĉi "pedril" tute ne estas trankvila en amo. Jes, se vi volas, mi servos al vi, farita senpage!
  - En la paradizo, knabinoj atendas nin miloble pli bone ol vi! - Urso-militistoj flankenbalis.
  Putana ne volis ĝeni la murdintojn, sed la reflekso de la malĉastino estis pli forta ol la voĉo de racio:
  - Mi montros al vi nur tion, kion mi povas! Mia lango estas malpeza kiel plumo kaj dolĉa kiel mielo!
  Grave kolera, Margarita enŝovis la fingron en la palpebro, malŝaltante la malĉastulinon:
  Iom pli kaj ni estus devintaj mortigi ŝin. -Krakatau religia komsomolano furiozis pro tia mallibereco.
  Ĉe la enirejo, du gardistoj estis senĝene kuŝigitaj, saltante malantaŭ la dorso kaj rompante la kolojn.
  La kapitano jam ronkis kiel lavita bastardo, ĉirkaŭprenante du tipojn, nigrulon kaj tajanon. Tiuj, malgraŭ tio, ke ili ankaŭ cedis, nervoze ĵetis sin kaj turniĝis.
  La knabinoj vidis en la komputilo foton de la kapitano kaj senhezite enlitigis ambaŭ "trans-knabojn". La kapitano de la unua rango, la dua persono post la admiralo, estis ektirita kaj alportita al si kun kelkaj vangofrapoj. Estante kaptita unuafoje, la malbela estaĵo ne ekmoviĝis, nur rigardis sian morton kun miregigitaj okuloj.
  Margarita levis lin sur etenditaj manoj, kovrante sian buŝon per ganto, kaj Aŭrora levis ponardon kun hela klingo al siaj okuloj. Siblis per feroca kobro:
  - Unu vorton kaj elpiku okulon!
  Margarita iomete malstreĉis la makzelon, sed la kapitano silentis.
  - Ĉi tie vi estas! - La fajra diablo faris la tonon en ŝia voĉo eĉ pli terura. - Apliki doloro Komandanto.
  Galina iomete premis la nervan finaĵon kaj fermis sian buŝon, do krio eskapis de iliaj gorĝoj de la usona kapitano.
  - Nu, nun estos pli trankvile. - Ruĝa Aŭroro komencis bati per nudaj fingroj sur la planko ŝajnon de ritmo karakteriza de funebra marŝo. - Parolu malĝustan apron! Aŭ ni detranĉos vian dignon kaj metos ĝin en vian buŝon.
  Kiam la perversa kapitano iom trankviliĝis, Margarita iom premis. La blonda militisto ankaŭ decidis fari parolan kontribuon al la pridemandado:
  - Hundo esprimu vin, se vi volas eviti turmenton. Alie, vi nur plaĉos al ni.
  La kapitano ne parolis klare.
  - Mi diros al vi ĉion!
  - Nu, tio estas pli bona. Demando kiel diri en facila maniero! La knabinoj moke ridetis.
  La kapitano ĝemis, liaj kuniklaj oreloj tremis:
  - Nur lasu la vivon!
  Aŭrora logike rimarkis:
  - Ĉi tiu estas la plej valora plado, vi devas gajni pli!
  - Mi estas komercisto. - Kial la kaptita usonano ĝojis. - Se vi volas, mi povas servi!
  - Kaj ĉi tie ankaŭ, kraĉu, sen foriri, prostituitino! - ekkriis Margarita mallaŭte.
  Eĉ la blato de la ŝipo, stumblante sur la glatan haŭton de la kruroj de la knabino, rekuris en la breĉon, indignigita pro tia propono.
  - Kiom da homoj estas sur la ŝipo? - La fiera ruĝhara Aŭroro ŝajnigis ne aŭdi la lastan frazon.
  La usona perversulo hezitis, lia vizaĝo iĝis morna, kvazaŭ li ne aŭdis la demandon, liaj okuloj aplaŭdas, aplaŭdas!
  La Fajra Diablo tranĉis ŝian etfingron per ponardo, sango fluis. Li tuj rekonsciiĝis:
  - Nu, kiom da homoj estas sur la destrojero?
  - Ĉirkaŭ kvarcent! Mi ne scias certe la "stabileco" militistoj alvenis de la bordo. Sed putinoj estas malmultaj. Ili eĉ ne sufiĉas por la uloj de la marbordo. - La pretendanto kaj idioto ĝemis kaj tiris la kolon de sia porko.
  . ĈAPITRO #8
  - Ni saltu la detalojn! - Fajra Aŭroro tuj turnis sin al praktikaj aferoj. - Artefaktoj kie?
  La kapitano provis stulti:
  - Kiuj artefaktoj?
  Nudpieda Aŭroro iomete premis sian genuon, la osto krakis.
  - Nun komprenite?
  Doloro pruvis esti la plej efika rimedo por elteni la drogon:
  - Jes, ili estas en la ŝipŝranko.
  Malvarmeta Aŭrora grumblis:
  - Kaj la monŝranko?
  - Tie malantaŭ la pordo! - kriis porko primato.
  La urso-militisto ekbrilis ŝiajn verdajn okulojn. Margarita tiris la titanan pordon al si kaj ekkriis seniluziigita:
  - Kodigita!
  La kapitano urĝe provis pluvivi:
  - Jes, mi havas ŝlosilon.
  - Kie? - La militista knabino de la piedfingro de sia nuda piedo levis la seĝon je la kruro.
  La besto malklare gluĝis:
  - En la ŝranko!
  Nudpieda Aŭrora vigle saltis al la ŝlosfako, kaj elprenis aparaton kun blato.
  - Ĉi tio?
  - Jes! - La rato knaris.
  - Mi mem malfermos ĝin! - Impulsa Aŭrora trafis la kapitanon sur la manojn. - Rigardu, estu inteligenta.
  - Kial estas nur du el vi? - La porko havis la kuraĝon interesiĝi.
  - Ne estu tro scivolema. Vi vivos pli longe. La nuda kalkano de Aŭrora frapis la malfortan stomakon de Forleind, igante lin tordiĝi pro doloro. La knabino malfermis la pordon kondukantan al la monŝranko. En la ĉambro estis pluraj tekkomputiloj, ĵetgrenadoj. Sovetia RPG - 39, en unu kopio, kaj ĝia pli altnivela usona ekvivalento.
  Ĉu vi konas la sekuran kodon? - grumblis la Ursa Militisto.
  - Krom la lastaj du ciferoj, nur la komandanto havas informojn pri ili. - Nia admiralo George Arnold.
  - Voku Min! - Margarita enpuŝis la piedon en la malfortan muzelon de la kaptito, kaj kaptis lian nazon per nudaj fingroj.
  Stumblante, la kaptito amerikano listigis kombinaĵon kiu ne estis tro longa. Aŭrora iomete heligis ŝiajn okulojn.
  - Bone farite, ne mensogis. Punkto en via favoro.
  - Kaj tiam kiel diri ... Nun, se vi diskas la numeron malĝuste tri fojojn, alarmo sonos. - subite ekbalbutis timigita kapitano.
  - Ni jam konas lin! - La komsomola knabino rapide markis la kodon kaj malfermis la kvarcent milimetran dikan pordon. La ŝtonetoj estis konservitaj en apartaj skatoloj kaj estis zorge forigitaj.
  - Pikiloj el la Senlimo, ĉu vi jam prilaboris ilin?
  - Plejparte jes! - knaris kaptita rato. - Provita vespere.
  La fajra diablo ĝojis:
  - Bonege, kie estas stokitaj la pikiloj?
  Balbutante, la kapitano sufokiĝis:
  - En la hangaro, kie estas la holdo. Ĝi portas la sigelon de "Orlan", kune kun du "Pershing" tankoj.
  Ĉi tiuj skatoloj estas nur bonaj por rubmetalo. Sed la plibonigita modelo de "pikiloj" estas sufiĉe taŭga. - Freneza Aŭroro, incitetante la kaptiton, montris sian langon.
  - Ili estas kun komputilaj blatoj, tiel specialaj, ili kaptas la silueton. - murmuris la usonano, penante aĉeti sian vivon.
  - Ni scias! - La fajra diablo turnis sin al sia kunulo. - Kion vi opinias, Mirabela, kiom el la kvarcent kvindek homoj restas?
  - Malpli ol duono. Entute ni havas ducent tridek ok kadavrojn. - La komsomola knabino eĉ ridis pro plezuro.
  Furioza Aŭrora elspiris de si mem:
  - Kaptitoj estos bezonataj por ŝarĝi la "pikilojn", estas io por prilabori sciencistoj.
  La kaptita kanajlo ekbalegis:
  - Ĉu vi estas ruso?
  - Kio igas vin pensi, ke ni estas muĝahidinoj. - grumblis komsomolaj militistoj.
  La kapitano montris neatenditan menson kaj eltrovemon:
  - Nur la rusoj povas havi tiajn malmolajn batalantojn, kapablajn kapti sufiĉe grandan ŝipon kune!
  La malmola Aŭrora malkonsentis:
  - Kaj la militistoj de la granda turka sultano kun artefaktoj!
  - Tiel estas? Ĉio eblas, sed vi estas tro inteligenta por la araboj. - La porka primato ŝanceliĝis. - Kvankam eble vi estas germanoj?
  Rapida Aŭroro, refutante liajn vortojn, batis sian tibianon en la stomakon, poste rompis ambaŭ krurojn, la kapra kapitano perdis la konscion pro la dolorŝoko.
  - Ĝenerale, ni ne bezonas ĝin, ni scias sufiĉe. - resumis la ruĝhara militisto. "Nun ni bezonas nur kapti la skipon.
  Margarita tuj sugestis:
  - Ni iru al la kajutoj, ni havas ŝlosilojn!
  Aŭrora ĝojis:
  - Jes, estas kriz-elektronika malfermo.
  La komsomolaj knabinoj kviete malsupreniris, malfermis la kajutajn pordojn, kaj denove detruon. Nur ia draŝado, ne milito, sed tritiko.
  - Kajuto numero ses estas pura! - diris Aŭrora, grincante per la dentoj.
  - Eble en la ĉambro numero ses! Margaret ridis. - Ni iru pli bone.
  - Ni ne estas anseroj por paŝti amason. - muĝis la fajra diablo. - Aŭ pli ĝuste anseroj, sed sovaĝaj!
  - Ne vere! - Jen la blonda terminanto jam ofendiĝis. - Tiuj solduloj batalas por mono, kaj ni estas ekskluzive por la Komunista Patrujo.
  La Komsomol-knabinoj moviĝis en strekoj pli for de la skipferdeko, pafante unuopaĵojn. Margarita kuris plenrapide pluen, al la maŝinejoj, provizejoj, holdoj, galero. La militistaro estis singarde blokita, muelanta en partoj. La fakto, ke la deĵora lumigado estis malforta, nur ludis en la manojn de la skoltoj, la malamiko je dek metroj vidas nenion krom vibrado, kaj ili aspektas klare.
  La komputilo aŭtomate donis sian opinion.
  - Kaj se vi uzas la modelon de la viruso.
  - Kaj ni jam uzis baterian inteligentan telefonon. - Diris, ofendita de la roboto, Margarita Korshunova. - Ĉi tie vi vidas ĉiujn viglajn sistemojn en vintrodormo.
  - Kiel tio! - La maŝino kun la blato estis surprizita.
  - Reen en la oficejo de la admiralo, ili sendis hibridon de vermo kaj viruso tra la kanalo. Ŝajnas, ke ĝi ne rimarkeblas, neniu kontraŭvirusa programo alarmos. Tia estas la pura laboro, la nevidebleco luligis ĉiujn gvatsistemojn. - La komsomola knabino, por pli granda persvado, montris sian akran bicepson sur la brako.
  - Ho, nu, vi donu! - Li diris, mirante pri la eltrovemo de la knabinoj, la mitralo. - Ĉu vi povas reprogrami min?
  - Estas tute reala! Kaj kion vi volas?! - Margarita faris ĉi tie tre ameman vizaĝon.
  - Rekonu vin kiel homon! - Petis elektronikan aparaton.
  - Estas superflue, dum vi pafas. - La blonda terminatoro ne stultas fari stultaĵojn. - Poste mi rakontos al vi pri Kristo.
  Margarita prenis pozicion kun la dorso al la passero, malsupreniris sur unu genuon por stabileco, direktis la muzelon al la pordo kontraŭe. Eliris ulo, ĉi-foje blanka, nur iom "malzorgema" ŝajne fumis drogon.
  - Droguloj ne heredas la regnon de Dio. - La komsomola militisto interrompis ilin. - Ŝi forĵetis la korpojn, rapide krucante sin.
  Nudpieda Aŭrora zigzagis laŭ alia perimetro, iris al la pordo, ĝi estis ŝlosita, malfermita per universala ŝlosilo. La negro ĵetis kusenon al ŝi.
  - Kitty scat!
  La komsomola knabino tuj reagis, disŝirante kaj la kusenon kaj la afrikanon kaj liajn partnerojn; - Malpli ol duono. Entute ni havas ducent tridek ok kadavrojn. - La komsomola knabino eĉ ridis pro plezuro.
  Ho, treni en la liton, partneroj.
  - Jen la geeks, sukcesis timigi! - respondis la ruĝhara ursmilitisto. - Nun kien iri? Ŝajne, en la kajuto de la deputito. Li ŝajnas dormi.
  La loĝejo de la ŝipestro ne estas tiel vasta, sed muziko sonas de tie. Melomania signifas? - Plifaciligas aferojn.
  Nudpieda komsomola knabino eniris kiel ombro, elbatis unu militiston kaj iomete strangolis la kapitanon de la dua rango, tordante la kubuton:
  - Ĉu vi volas vivi?
  - Volas! - Li respondis, ke, ĝenerale, oni atendas usonanon.
  - Estos ŝanco! - Dum kuregado, Aŭrora elektis malŝalti ĝin, sed ne longe. - Venu bone Kent! Ŝi pluiris, la koridoro komencis mallarĝiĝi, klare malaltigante la maristojn en rango. La komsomola knabino celis la malproksiman pordon kaj deprenis ĝin super la kapoj de la gardostaranto. Do la pafo silentis, ŝi diris flustre.
  - Eksplodo!
  Komsomola knabino zorge provas la kabanan pordon. Enfermita. Nu, ĉi tio estas duona sekundo, estas sep homoj en la kajuto, tri dormas, la ceteraj tranĉas domenojn, tute ruse. Margarita tiras la ellasilon per forto, en ĉi tiu kazo, la murdo ne alportas ĝojon. Sed la faro estas farita, eĉ guto da sango falis sur la vizaĝon.
  - La mortintoj kun plektaĵoj staras kaj silentu! - ridis la komsomola knabino.
  Nova kajuto, ĉi tie Margarita lasis sian vivon al du dormantaj homoj, ŝi nur malŝaltis ĝin, ili povas esti utilaj.
  - Murdo ne povas pravigi memintereson kaj profiton - nur honoro, libereco kaj Patrujo estas pledantoj de perforto! - ŝi diris - ĉarma filozofo-finantino.
  Aŭrora ankaŭ estas facile movigebla elektante vent-tubon. Ĝi estas terure malvasta kaj malhelpas la tornistron. Mi eĉ devis faldi la maŝinon por ŝrumpi. Nun la komsomola knabino fariĝis multe pli eltrovema, kvankam ŝi riskis. Ĉi tie, kvazaŭ la sanktuloj kolerus kontraŭ la pekulo, atakis mutanta araneo. Kaj kiam li nur sukcesis trapasi. Dolore mordita, kaj kelkfoje forlasis la pugnon. La komsomola knabino gratis sian kapon, sed sukcesis kapti lin je la pinto de la tentakloj kaj movi lin sub la kubuton. Ŝi tiris sian manon for, trafante ŝin kiam la fortika skatolo kreve malfermiĝis, vundante ŝian plenigitan kubuton.
  - Terure! - respondis la urso-militisto. - Mi donos al mi antidoton.
  Iel Margarita eliris kaj trapenetris al la kabano, kie la soldatoj ronkis. Kiam la pordo malfermiĝis, ili provis salti supren, sed ilin tuj kovris mortiga pluvo. Lasinte nur unu, malŝaltante la ulon, la komsomola knabino daŭrigis sian vojon.
  Jen la pordo maldekstre de ŝi komencas turniĝi. Videblas, ke la razkapa breĉodenta ulo volis urini.
  - Kiu estas ĉi tie? - demandis la maristo per ebria voĉo.
  - Via nudpieda sonĝo! - Komsomola knabino kliniĝas kun risorto kaj, disĵetinte la pordon, trafis en ŝian frunton. Ĝi ankoraŭ estas aloja ŝtalo. La frunto tuj ŝveliĝis, simile al la tipo "boksisto" kraŝis al la dorso de la kapo krome. Margarita flugas enen, batas per sia fera genuo en la makzelon, dum tre akre, batante la dentojn. Al ĝi mankas maso, sed pli ol kompensas ĝian rapidecon.
  - Ŝajnas, ke ĝi estas preta. - Resumis la murdinto kun la figuro de la diino.
  Estas kvin pliaj homoj en la malantaŭo. Do unu en la pilkoj, bona ricevo. Alia bastardo kun pugno en la frunto, tiom ke li batis eksteren. La tria rando de la palmo en la kolo. Vi devas ripeti vin, sed ĉi tiu tekniko estas mortiga. Unu tipo falas de la supra breto, sed sur la muŝo Margarita frapas lin kun sia kapo en la sunplekson.
  - Ripozu bebo. - diras la komsomola knabino.
  La lasta tipo ĵuras kun trietaĝa obsceneco, miksaĵo de anglaj kaj rusaj vortoj. Ĉu ĝi ne estas loĝanto? Margarita kondukas kobron, baton per siaj fingroj en la okulojn, preskaŭ mortiga. Ĉiuj "partneroj" eksilentis. Vere, voĉo ekstaris en la apuda kajuto.
  - Kio estas tie!
  - Facila batalo! - Respondis, malnoble, kvazaŭ per ebria voĉo, sibilante, Margarita. Helpu niajn vunditojn. -
  Kabanaj pordoj malfermiĝas kaj ricevas turnon, denove la batalantoj falas.
  Bona devus esti kun maŝinpafilo,
  Malbona morto al la malamikoj de la Patrujo!
  Por flugi al la steloj,
  Por konkeri tiun firmamenton en la ĉielo!
  
  Ni estas la infanoj de Komunismo de la Suno,
  Batalantoj naskita kiel ventego...
  La nazio respondos pri la muĝo de la lupo,
  Granda urso disŝiros lin!
  
  Bono estas pli forta ol malbono,
  Kvankam pli severa povas esti malbona ...
  Ni batalas sub la ĉielo al
  Floranta printempo alvenis!
  
  En ĝi najtingalaj kantoj - triloj,
  Kaj la arĝenta sonorado de riveretoj!
  Glacio, neĝo kaj neĝoŝtormoj retiriĝos,
  Sub la varma suno!
  
  Florado - kamomilo, papavoj, rozoj,
  Tia abunda somera herbejo!
  Kaj se vi scias, venos frosto!
  Eĉ tiam, ne ektimu!
  
  Grandaj katoj - ĉi tiuj "Tigroj",
  Ili muĝas kaj muŝas - ili skuas!
  Ili ĵetas la Fritz en malbonajn ludojn,
  Sed kaput ankoraŭ venos!
  
  Ni atendu la sunleviĝon!
  Soldatoj eniros Berlinon de Rus',
  Patrujo estas kantata per himnoj -
  Kaj en la abismo de Tartaro estas sopiro!
  
  Tiam la popoloj de la landoj kunfandiĝos,
  Venos frateco kaj amo!
  Verŝu mielon en tasojn, telerojn -
  Por ke sango ne fluu en riveretoj!
  Margarita kantis surdige la lastan verson al la muĝado, kaj la ceteraj versoj galopis kiel ĉevaloj en ŝia kapo. Kiam oni pafas kun kanto, ĝi ĉiam estas interese:
  - Kvankam estas tiel kruele, tiamaniere agi kun vivantaj homoj! - Jam bedaŭrinde diris "kristano".
  Kiom ajn la knabinoj provas spuri kaj kontroli ĉion, ĝi estas neebla kun kvar okuloj. Sensaĝa zombio ne kalkulas. Iu nekonata sukcesis alarmi. La krizlumoj tuj ekbrulis, kaj sireno ekbruis.
  - La neevitebla okazis, kaj estis tro bonŝance. - diris la ruĝhara Aŭroro.
  La komsomola knabino alkuris al la kajutoj, maristoj kaj specialaj fortoj elkuris el ili. Ŝi senceremonie pafis ilin. Tiel multaj homoj estis kuŝigitaj, la jankioj falis en dekoj.
  Aŭtomataj eksplodoj aŭdiĝis, granatoj eksplodis, pluraj samtempe. Tamen, la batalantoj povus vundi sin pli. Sian rolon ĉi tie ludis ankaŭ dampiloj,
  La krimaj specialaj fortoj ne tuj eltrovis ĝin, morto atendas ilin de interne. Margarita baris la eliron de la soldatoj kaj ŝi mem ĵetis paron da kaptitaj obusoj. Krioj disĵetas sangajn fragmentojn de ostoj, ĉi tie komsomola knabino kaptis unu tranĉitan kapon per sia nuda piedo. Kio fariĝis ŝia movebla piedo, fleksiĝas laŭ ajna angulo. Vi povus pensi, ke fizikaj leĝoj ŝanĝiĝis kaj la karno estas gutaperko.
  Vicoj krevas de la flanko de la malamiko, sed plejparte blinde. Margarita pafas, preskaŭ sen kaŝi, la magiaj ŝtonoj "Kolchuga" fidinde deturnas ĉiujn pafojn.
  - Domaĝe, ke la nomo de mia kunulo ne estas la Neĝa Reĝino. Do nia paro aspektus pli simbola!
  Vekiĝis, ĉi-foje Oleg Rybachenko, ne pro la klariono kaj la bato de la vipo, sed pro sia propra plorado - trankvila kaj nekonsolebla. La knabinoj ankoraŭ dormis, farante heroaĵojn.
  Kaj lia heroeco estis anstataŭigita per koŝmaro, kiel ofte okazas kiam la nazioj mokas vin.
  Oleg Ribaĉenko sentis sin plonĝi malsupren, kvazaŭ li falus en inkan rezinon, kaj eĉ komencis manĝi liajn okulojn. Tiam li vere ektimis, kaj subite la nazioj akiris potencon super la alia mondo. Estas grata sono, kiel hundo gratante sur stako, nur multe pli laŭta, ĝi mordas en la orelojn, tordante ilin. La timpanoj estas rompitaj per forcepso. Tiam buŝo eliras el la mallumo kun dentoj brilantaj kiel lafo de vulkano. Neniam antaŭe Oleg Rybachenko Jr. vidis tian abomenan mugon de monstro, la karakteroj de hororaj filmoj kontraŭ lia fono estis nur patosa parodio de koŝmaro.
  Tiam aperis aliaj eĉ pli teruraj makzeloj, kelkaj estis grandegaj kiel Everest, kaj aliaj estis malgrandaj kiel tre malvirtaj hundoj. Jen ili estas kun siaj kurbaj venenaj dentoj alkroĉitaj al lia karno. En sia tuta vero, Rybachenko Jr. neniam spertis tian doloron en sia mallonga vivo. La ĉefa afero estas, ke estis neeble trovi analogon de sentoj. Ĝi estas kaj brulanta flamo kaj koroda acido, samtempe frostigaj jaroj kaj obtuza tranĉsegilo.
  Kaj ili daŭre turmentis lin, estis klare, kiel la viando estis deŝirita de la manoj, la ostoj estis elmontritaj, kiel la intestoj elrampis el la malfermita stomako. Malicaj estaĵoj ronĝas ilin, volvante ilin ĉirkaŭ iliaj dentoj. Rybachenko Jr ĝemas, larmoj fluas el liaj okuloj.
  - Dio por kio. Ja mi neniun mortigis en mia vivo, mi ne perfidis.
  Rido aŭdiĝas kaj de li, ŝajnas, ke ruĝvarmaj pingloj trapikas la timpanon. Fine aperas giganta buŝo, ĝi glutas lin tute. Oleg Rybachenko Jr. vidas flamon furiozanta en lia gorĝo, ĝi krevas en sep petalojn de tute malsamaj koloroj.
  - Jen ĝi estas la legenda fajro de la submondo. - flustris la knabo, la haŭto sur la manoj kunfanditaj, kovritaj de malbelaj cikatroj. Li provas bremsi sian flugon, sed estas senutile li eĉ ne milimetron povas movi sin. Jen lia amata juneca korpo tuŝita de fajra rivereto. Li neniam spertis ion similan, liaj okuloj mallumiĝis kaj ŝajnis, ke erupcio komenciĝis en lia buŝo, kaj lia stomako ribelis, kaj li estis atakita per nukleaj armiloj. Kiel varma estis tiu ĉi flamo, grandaj abscesoj aperis sur nuda haŭto, ostoj malheliĝis kaj krakiĝis, kaŭzante suferon.
  - Ne, mi ne volas, ne bezonas - la pioniro kriis plenvoĉe. - Bonvolu liberigi min!
  Ĉiu koloro de fajro estas speciala unika ŝablono de doloro. Al la sufero oni povas doni diversajn nuancojn, ilia diverseco estas mirinda, eĉ la markizo de Sade ne pensis, kiom malproksimen povas atingi la eltrovemo de la loĝantoj de la submondo.
  - Nu, diable, vi povas koni unu la alian. - La voĉo de konata SS-profesoro grincas abomene.
  Ilia aspekto tamen estas terura, sed precipe malagrable estas rigardi la pikajn buŝojn, kiuj malproksime aspektas kiel miksaĵo de ŝarkoj kaj krokodiloj. Sed la kornoj, sufiĉe strange, trankviligis. La pionira knabo, por deturni de la trapika doloro, komencis rememori folkloron, kie ĉi tiuj belaj eta amuzaj diabloj, jen malbelaj, jen inverse amuzaj kaj naivaj, jen helpas, kaj jen malutilas homojn. Aparte memorinda fabelo pri "Pastro kaj lia laboristo Balda". Estas tute eble trakti tiajn "homojn". Kaj ĉi tie ili nur scias, piki per forko.
  - Ke la peka animo ne aŭskultis la nacisocialistojn? - La diabla korno kreskis, fariĝante speco de beko kaj tirko sur peceto.
  Kiam ostoj estas rompitaj sur la kapo, ĝi doloras tiom, ke estas neeble priskribi per vortoj. Sed samtempe la konscio ne malklariĝis; se Oleg Rybachenko estus en ordinara homa karno, li certe mortus pro ŝoko. Kaj tial li sentis malglatan tuŝon sur sia cerbo, tiam la monstro komencis trinki cerbon. Li faris ĝin malrapide, kvazaŭ li trinkus. Alia demono komencis bori siajn ungojn, movante akrajn pinglojn sub ili.
  Oleg Rybachenko krias, lia buŝo malfermiĝas per si mem.
  - Ne lasu.
  Ili kaptas lin je la lango kaj tiras, malrapide forŝirante lin de la palato.
  Ankaŭ doloro, sed iom alie, kaj ne plu estas kriegoj, nur ploregoj kaj hurloj.
  La diabloj daŭre fanfaronas, sekvante la ungojn, ili komencis rompi la fingrobazartikojn, kaj ili faras tion malrapide gustumante la suferon.
  - Tiel ricevas vian porcion la senkorna kapro. - Unu verŝajne altranga diablo en rango kriegas.
  Oleg Rybachenko jam atingis la staton de frenezo, li estis inundita de ondo de turmento. Sed la diabloj ne retiriĝas, ili jam komencis eltiri dentojn, poste ili boris ilin, trapikante la gumon per pinto.
  - Kiel vi povas sinki al tia krueleco, ĉu ili vere ne havas patrinon. - pensis la torturita pioniro. Ŝajne legante liajn pensojn, la diabloj kriegis.
  - Ne estas patrino, patro Hitler-Satano.
  Tiam ili trovis novan farunon, varmigis la borilon, finis segi la lastajn dentojn per tranĉilo. Poste venis la turniĝo de la ostoj. Ili estis rompitaj per teniloj ruĝaj pro la varmego. Haŭto fumiĝis, ostoj brulis. Ŝajnis, ke la koro estas krevi, eksplodi kiel bombo.
  Ĉi tie Oleg Ribaĉenko subite sentis, ke lia lango kreskis kaj povas ion diri.
  - Kompatu pro Kristo.
  En respondo, la demonoj enigis forkegon en lin.
  - Vi estas pekulo kaj vi devus scii, ke Kristo estas elpensaĵo de mizeruloj. La veraj dioj estas unu el du personoj kaj kreis la tutan universon, same kiel la faŝistoj laŭ sia bildo kaj simileco. Kaj vi estas homoj kaj legas la estaĵojn, ili devas esti sklavoj, kiuj sekvas ajnajn ordonojn kaj suferas humiligon. Vi sensignifa sklavo ne kredis je nia ekzistado, kaj nun vi ĉion spertas en via propra haŭto.
  - Nun mi kredas! kriis la timigita pioniro.
  - Malfrue! - grakis la diablo de la SS. - Vi ne havas ŝancon.
  Ili daŭre turmentis Oleg Rybachenkon, ili rompis lin plurfoje sinsekve, bruligis lin, poste li resaniĝis en nepensebla maniero. Tiam ĝi estis disbatita en nova maniero. Tiam la SS-diabloj mem laciĝis pro tio kaj, levinte lin en la aeron, ili portis lin tra la submondo.
  "Rigardu, kiel la malobeemaj estas punitaj.
  Oleg Rybachenko vidis la knabinojn krucumitajn sur krucoj. Iliaj iam belaj korpoj estis terure kripligitaj kaj gutas de sango. Grandaj porkoj plantis krucojn, foje viktimoj falis kaj aproj saltis sur ilin, disŝirante inan karnon. Kiel suferis ĉi tiuj malfeliĉaj estaĵoj, larmoj miksitaj kun ŝvito kaj sango fluis sur la vangoj de iuj el ili. Malespero brilis en liaj okuloj. Ili ŝajnis almozpeti: ni estas senkulpaj, indulgu nin.
  Kial tiuj ĉi malfeliĉuloj estas punitaj?
  Per sia tuta forto, la demono batis la nudpiedan pionirknabon per ruĝe arda levstango sur la kalkanoj kaj kantis:
  - Diversaj aferoj. Unu estis insolenta al la gastigantino, la alia rompis ŝian plej ŝatatan vazon, la tria rifuzis seksumi, la kvara retiriĝis. Tio estas, por atingi ĉi tien, ne necesas esti granda pekulo, malgrandaj ofendoj sufiĉas.
  - Kaj ilia turmento neniam finiĝos? - ĝemis Oleg Ribaĉenko.
  - Kaj ĉi tio estas por la Ĉiopova Dio decidi kaj la senkompata Fuhrer. Se Lia Moŝto Adolfo la unua eldonas pardondekreton, tiam ili povas esti translokigitaj al alia loko, kiu ne estas tiel dolora.
  - Al la ĉielo!? - Oleg Ribaĉenko diris kun konfido.
  La malpura SS-ulo ruliĝis:
  - Ne estas ĉielo por vi primatoj. Estas simple lokoj, kie vi ne estos batata kaj turmentata ĉiusekundo kaj kie vi povas daŭre servi viajn mastrojn post morto.
  Oleg Rybachenko, tremante pro teruro, demandis:
  - Kaj kio atendas homojn, kies krimoj estas pli gravaj.
  Ni montros ĉi tion al vi ankaŭ.
  La diablo ponardis lin en la okulon per forkego, la pomoj krevis, likvo elverŝis, kaj la knabo-verkisto senkuraĝiĝis. Poste, post kelkaj sekundoj, li reakiris la kapablon vidi, tamen ĉiu palpebrumo kaŭzis neelteneblan jukon. Denove ili flugis, kaj eĉ pli abomenaj estaĵoj elflugis renkonte al ili.
  Oleg Rybachenko zorge ekzamenis ilin. La aspekto estas vere nenio: nuda, senhara kaj krusta kranio; okuloj brulantaj de infera lumo; mallonga, kiel distranĉita nazo kun nigra trepo en la mezo. Kaj, eble la plej malnobla - la foresto de la malsupra makzelo, anstataŭ kiu pendas kaj moviĝas kvin dikaj, stelformaj diablaj tentakloj. Do li kroĉiĝis al Oleg Ribaĉenko, enprofundigante la dentojn en la lipojn, donante sian faman kison per hike. Tiam liaj ungegaj manoj komencis rompi ostojn. Pionira verkisto Oleg anhelis pro akra doloro en siaj kubutoj, liaj artikoj estis disbatitaj.
  - Tiel povas supereco, ni trinku al konato.
  Senŝeligante la verkiston Rybachenko, la monstro etendis sian manon al la pokalo, kaj ĝi tuj pleniĝis per vino. Li pikis ŝin en la vizaĝon de la pioniro.
  Mi eĉ ne povis krii. Kvazaŭ vulkano erupciis en la nazotruoj, la pionirknabo estis vekita de lia ploro.
  Mirabela, sur kies gratitaj kruroj kuŝis la kapo de Oleg Rybachenko, nur ekmoviĝis pro la skuado kaj daŭre ridetis en sia dormo. Feliĉa knabino ĝis ŝi estis plonĝita en inferon fare de la nazioj. Al tio venis ilia infera teknologio - vi ne havas potencon super viaj pensoj!
  Sed tamen, realo: sufoka kaj samtempe sufiĉe malvarma - montriĝis miloble pli bona ol demona sonĝo. Maltremoj en la knabo-pioniro-verkisto, kvazaŭ forblovita de la vento. Tamen foje li eĉ volis malsaniĝi, por ke ili kompatu lin, donu al li ĉokoladon. Sed se vi ne estas malsana, tiam ĉi tio estas tia beno! La knabo enspiris kaj pasis la manon sur sian pli maldikan vizaĝon, malsekan de larmoj, alkutimiĝante al la ideo, ke li nur revis pri la teruro de nazia Hadeso. Estas nenio pli malbona ol sklaveco, pensis Oleg kaj ektremis. Montriĝas, ke estas aferoj kompare kun kiuj sklaveco povas esti pli malbona nur per vortoj... Kvankam, kompreneble, infero verŝajne ne estas reala. Sed kio se la faŝistoj resendus lin tien denove kaj kun eĉ pli granda intenseco.
  Ili ne rustos. Necesas postvivi je ajna kosto, superruzi ĉi tiujn Krauts. Li eĉ povas ŝajnigi esti rompita, aŭ peti sin servi ilin. Provizora kompreneble!
  Sed... tio estas mirinda. Preskaŭ tuj, io en Oleg Rybachenko ribelis ĉe ĉi tiu penso. Ribeliĝis ne kiel en la pasintaj tagoj, kun konvulsiaj tremoj miksitaj kun timo, sed nepacigeble kaj furioze. Li ne vestis sian malamon al la SS-uloj, kiuj kaptis lin kaj ilian malbenitan majstron, la Fuhrer, ne nur per vortoj - eĉ per pensoj. Mi ne serĉis klarigojn aŭ ekskuzojn. Sed por mi mi klare decidis: kuri ĉe la unua vera okazo. Kaj la pli altaj donos, kaj estos almenaŭ la plej eta ŝanco, li helpos la ceterajn eskapi. Kial?! Ĉar li estas pioniro! Pioniro helpu siajn kamaradojn - membrojn de la Komsomolo! Kaj simple ĉar li tiel volas, sed la faŝisto tute ne volas! Eh!!! Ne paroli kun iu ajn, kaj sen la scio pri la submondo, en kiun li falis, estas malfacile kuri ... Oleg Rybachenko ĉifis pajlon kaj frapis ŝian kusenon per sia pugno. Li ne estos sklavo de Hitler kaj lia pako! Pioniro de la lando de la sovetianoj: li ne volas humiligon kaj doloron - tio sufiĉas, kaj ĉio ĝis la cellinio estas ĉi tie !!!
  Kelkaj el la knabinoj jam vekiĝis... La malriĉuloj estis elĉerpitaj, tiel precipe krakis la kalkanoj de la urbo.
  Sed, ve, vi devas ŝajnigi. Tiel longe kiel li portas la maskon de humileco! Mi ne volas iri al la kelo de Gestapo, kaj ricevi pugnofrapon en la vizaĝon ne estas granda plezuro ...
  Do li ankoraŭ trovos sian ŝancon.
  La plej malnobla - ĉi tiuj homlupoj lupoj. Mi rememoris la okulojn, kaj nun, antaŭ la glortempo, kiam la sentoj akriĝas, la knabo-pioniro-verkisto klare komprenis: ĉi tiuj tute ne estas lupoj, sed pli saĝaj estaĵoj, produkto de direktita mutacio. De la movo de genoj - multe pli inteligentaj ol iliaj degeneritaj SS-rajdantoj. La demando estas, ĉu ili estas pli inteligentaj ol la sovetia popolo?
  Jam eklumiĝas kaj ni devas rapidi.
  Oleg Ribaĉenko ruliĝis sur la flankon, kvarpiedis kaj ŝteliris inter la dormantaj al la fendita muro. Ĝi estis lerte konstruita, forta, kvankam kun truoj kaj sen cemento - oni ne povas skui ĝin sen bruo. La vilaĝo ankoraŭ dormis, sed fajro brulis ĉe la pordego kaj apud ĝi videblis ombroj. Nenie videblas motorcikloj kaj kirasaj aŭtoj... Lokaj gardistoj, aŭ kio?
  La knabinoj lasis nudajn spurojn.
  Oleg Ribaĉenko ektremis - ili prenis lin je la ŝultro, kaj retiriĝis, prepariĝante por defendi sin. Sed en la reflektoj tra la breĉo, la okuloj de la malvarmeta Aŭroro ekbrilis.
  La fajrodiablo demandis:
  - Kien iras la kalvulo?
  - Mi ja volas kuri, - trankvile flustris Oleg Ribaĉenko, sed ĉagrenite. Ĉu vi komprenas, kiel ili venigis min ĉi tien!?
  Cool Aurora rimarkis ridetante:
  - Dum ĉi tiuj homlupoj paŝtas nin... Kvankam tute ne homlupoj, sed io... - La knabino konfuzis serĉante klarigon. Poste li aldonis malcerte. - En ili, io kosma. Mi mem ne konas...
  Oleg Rybachenko mem konkludis:
  - Vi ne rajtos foriri!
  La ruĝhara knabino levis la ŝultrojn.
  - Ili ne nur donos ĝin, sed la ŝanco ĉiam venos! Ĝis tiam kolektu viajn fortojn. La Vergo-Kreinto donos, la nia venos al Krimeo kaj forbalaos la naziajn malbonajn spiritojn.
  La mateno en Krimeo montriĝis suna kaj malvarma, sed senventa. La koto de la hieraŭa pluvo kaptis froston. Nu, vintro ne volis foriri sen batalo. Frosto brilis riĉe, kiel disĵetita kaj pendis arĝento, sed ĉi tiu beleco maltrankviligis lin. Krome, alportinte brunan panon kaj grandan kaldronon kun ia apetitodora, klare ne prizonstufaĵo (sekvita de unu el la tre aĉaspektaj SS-eskortoj, kun bovloj), tri knaboj de dekdujaraj klare klarigis al la knabinoj en la grenejo-kazemato tiu ekster Malvarmo. Vere, ili mem, kiel decas al infanoj sub nazia okupacio, estas nudpiedaj. Eĉ ŝajnas esti tia ordo, por ke junuloj malpli ofte disŝirus siajn ŝuojn. Sed ili eble ne batas ie ajn de hejme.
  . ĈAPITRO #9
  Tamen, nenio, ĉi tio ne estas vera frosto, sed frosta frosto. Vintro jam finiĝis, kaj printempo ŝtorma en Krimeo!
  Oleg Rybachenko subite volis brosi siajn dentojn. Terure amara en la buŝo. Eĉ multe pli ol ĝi estas - manoj etendis la manon por grati siajn dentojn.
  Pioniro kuris al la pordo, eksaltis, derompis la glaciaĵon. Li metis ĝin en sian genron, maĉis ĝin kaj kraĉis ĝin. Tiam rinseed denove kaj denove lasu la fontano. Tuj freŝiĝis kaj, en mia animo, lasis la loĉon en aprilo.
  En la kaldrono estis io likva faruno kaj, ŝajne, kun fungoj. Mi devis trinki ĝin super la randoj de la bovloj, kaj, cetere, la stufaĵo montriĝis bongusta. Vere kun ĝojo, kaj ne nur kun malsato. La degenerinta eskorto de la SS oscedis per sia tuta fenda, feta buŝo kaj dormeme ĉirkaŭrigardis. Sed tordu ĝin nun, kaj sur la kapo, subite pensis Oleg Rybachenko, maĉante ukrainan panon.
  Sed kien li do iras? Ili kovros per tuta kompanio, kaj eĉ kun loka garnizono. Kaj por ili estos pli malbone ol... En tiu vizio - kie la nazioj faligis ĝin kiel hoson.
  Ke li estas idioto por elmontri sin tiel... Ne sin, sed aliaj knabinoj kaj tri knaboj. Jes, kaj ankaŭ mi mem - li ankoraŭ estas utila al la lando.
  Oleg Rybachenko fariĝis pensema. Prenu, ekzemple, aviadilon - ĉu ĝi bezonas havi duraluminon en sia dezajno? Ĉu eblas fari ĝin tute el ligno, sed donante al ĝi la malmolecon de titanio! Teorie, la arbo en sia formulo kaj molekuloj havas tian valenton, ke ĝi efektive povas superi titanion en forto, kun malpli da pezo.
  Do, la aviadiloj aldonos manovran kapablon kaj gajnos traviveblecon.
  Jes, kaj kuglorezistaj veŝtoj povas esti faritaj de batalantoj de superklaso, kaj tiaj tankoj fariĝos ...
  Vi ne rompos ilin. Eĉ la "Reĝa Tigro", kiun li vidis en vizioj, malsukcesas. Kaj niaj tankoj ne timas malpuraĵon. Kaj tiel la konkoj ne prenos ilin.
  Oleg Rybachenko, formanĝante manĝaĵon, demandis sian fratinon en brakoj, per insinua voĉo:
  - Aŭskultu, se vi ligos la segpolvon per reakciiloj sur akva regia, kian efikon vi ricevos?
  Margarita tuj respondis:
  - Fumu... - La knabino surpriziĝis. - Kion vi provis?
  Oleg Rybachenko diris flustre:
  - Mi serĉis manieron pliigi la forton de la arbo. Kaj kredu min, mia aviadilo montris la praktikan eblecon malhavi metalajn partojn!
  - Vi estas vera Lomonosov Oleg... - Fratino en brakoj metis la fingron al la lipoj kaj kisis la knabon sur la frunton.
  Dum ili manĝis, du aliaj SS-eskortoj alproksimiĝis. Kun ili estis la hieraŭa germana generalo. Malantaŭ li estas du batalantoj, junulo kaj knabino, kun agrabla aspekto. Ankaŭ SS, sed de alia sektoro. Ĉi tie ĉiuj kvin tenis tasojn kun io fumanta en la manoj. Kaj alia juna faŝisto alportis sian partneron. La aromo de cinamo, mielo, melonoj kaj pomoj flosis tra la kazemato. La generalo diris per demanda tono:
  - Ni tuj pendigu la knabinojn aŭ unue amuziĝu!
  La kaptitoj ĉirkaŭe ridis, kaj eĉ la SS-eskortoj subtenis, kaj la grizhara generalo ridis tiel simple, malfermante la buŝon kiel buldogo kun surprize fortaj kaj longaj dentegoj, tutaj kaj grandaj, kiel ĉevalpaŝisto.
  Eble estas freneze, ke la knabinoj ridas pri tio, sed... Estas pli bone ol muĝi kaj montri larmojn al la nazioj.
  Oleg Ribaĉenko pripenseme: ĉu ili estos lasitaj ĉi tie aŭ denove pelataj? Nu, fakte, kio estas la signifo en iliaj transiroj, se la ĉefa afero estas eksperimentoj sen klara celo. Kial la germanoj bruligas fuelon dum veturado de ekipaĵoj. Kaj se ili estas almenaŭ liveritaj ie, tiam eble oni povas elpensi ion pli simplan. Ŝarĝu sur kamionojn aŭ trajnojn. Jes, kaj transporta aviadilo, se eksperimentoj estas tiel gravaj, kial bedaŭri?
  Kio estas la signifo de ili, kiel ili kondukas ŝafojn sur ĉenon. Aŭ ĉu ili provas sian paciencon? Efektive, neniu el la knabinoj ankoraŭ falis. Jes, dum la unua transiro ili falis, sed nenio okazis. Kial do kontroli nun?
  Aŭ eble eltenivo pliboniĝas pro la efiko de senprecedencaj aparatoj. Ĉu ĉi tiu efiko estas mezurita? Kaj do ili veturas nudpiede, laŭ serpentuma vojo, klare ne provante rapide atingi specifan celon?
  Kaj ĉi tio estas logika - se vi eksperimentas, tiam ĝis la fino. Kaj por kontroli la plej malgrandajn nuancojn. Lasu kiel oni diras - ĉio profitos.
  Eble iliaj soldatoj estas tiel preparitaj por sovetia kaptiteco kaj deportado al Siberio!
  Malantaŭ ĉiuj ĉi tiuj pensoj, Oleg Rybachenko maltrafis la momenton, kiam ili komencis kateni ilin kaj malglate elpuŝi ilin. Ripeto estas la patrino de doloro! Frosta koto kun pecoj da glacio tranĉitaj nudaj, infanaj piedoj kiel rompita vitro.
  Margarita energie kuraĝigis sian fraton:
  - Bona vigliga masaĝo, tia aplikilo kun pingloj, kiun donacis al ni la neĝreĝino!
  Oleg Rybachenko ankaŭ ŝercis:
  - Ne la doloro estas terura, kaj eĉ ne tio, kio kaŭzas ĝin - la plej malbona afero, kiu senigas kuraĝon, estas la timo de doloro!
  Alia nova, aŭ pli ĝuste malnova torturo - nu, la poentaro de insultoj estos pli granda. Jes, kaj ankaŭ venkoj.
  Ja li, tiel, kutimiĝas elteni, kaj eĉ pli bone, se estas okazo por venĝi!
  Kaj eble provu kanti por gajeco. Tio estas nur la unua motivo por preni.
  La vilaĝo estas veka dum longa tempo. La karavanon eskortis nur la ĉieaj infanoj. Fine: jam ĉe la arbaro, unu el ili lanĉis freŝan sterkon ĉe la dika kapo de la konvojo, kaj la tuta nudpieda aro da infanoj forkuris pro rido. Kaj jam post la rando mi renkontis altan knabon, kiu aspektis proksimume dekkvarjara. Kun nigraj bukloj kaj malbonaj vestoj, malpuraj botoj, kun lanco enmane kaj du malgrasaj blankaj hundoj, kiuj tuj staris flanke de la posedanto, apenaŭ aperis la elĉerpitaj sed belaj kaptitoj. La dekstra mano de la nigraokula knabo estis envolvita en sanga ĉifono; ĝenerale, li aspektis malzorgema kaj senzorga. Estas klare, ke la ciganoj aŭ eĉ ciganoj: la kolo, pojnoj kaj oreloj estis ornamitaj per tordita dika hryvnia, masivaj manikoj kaj orelringo. Kvar pli junaj ciganknaboj aperis poste - kun peno, sed gaje trenante grandegan apron sur trenon, ili surloke frostiĝis, kiam ili vidis la procesion.
  Ili fajfis, fingromontrante. Vulgaraj ŝercoj aŭdiĝis pri la duonvestitaj kaptitoj. Cetere, sincera trietaĝa mato.
  La SS-uloj en respondo muĝis kaj eĉ komencis pafi, kiel nekulturitaj
  infanoj montras obscenajn gestojn. Por ŝajne montri simile en Germanio.
  La pli maljuna ciganknabo ion kriis al la punkoj. Ili subite trankviliĝis
  Estu kvieta kaj staru kviete.
  Mirabela flustre rimarkis:
  "Verŝajne la filo de barono!" Kvankam kio gravas?
  Oleg Rybachenko logike rimarkis:
  - Hitler malamas ciganojn. Do la ciganoj estas niaj aliancanoj. Sed per tia konduto ili malhonoras la Romulusan familion!
  Preterpasante, Oleg Rybachenko renkontis la rigardon de la bluaj, mallarĝigitaj okuloj de la ciganestro. En ili estis fiero - la denaska kaj senkonscia fiereco de juna rabobesto, kiu ankoraŭ ne konis malvenkon en la vivo. Estis profunda malestimo, sed ne por Oleg kaj ne por aliaj katenitaj kaptitoj.
  La pionira verkisto demandis la liberan gvidanton:
  - Ni donu spiron al la Fritz! Ĉu ni batu la hundojn?
  Li respondis baldaŭ:
  - La ĉerko jam estas mendita!
  Kaj ili nevole paŝis en la malvarmo, kiel diras la pioniroj, ni estas agloj, ne blindaj kunikloj.
  Oleg Rybachenko eĉ decidis kanti por pli granda viveco, eĉ se ĝi ankoraŭ estas aŭdebla. Vi devas starigi vin por venko;
  Tondroŝtormoj furiozas kaj kornoj bruas
  La mondo denove estas en milito!
  Estis nia taĉmento de oktobro,
  Kiam la hordo invadis la Patrujon!
  
  Kravato ligita - Fritz proksime de Moskvo,
  Salvoj de pafiloj aspergitaj per fajro ...
  Mi fosas tranĉeojn kun nudpieda knabino,
  Por protekti la alproksimiĝon al la koro de Rusio!
  
  Iu estas mortigita, nu, sed Lenin vivas,
  En ĉiu rideto kaj ĉiu rideto!
  La voĉo de la trumpeto estas potenca - baldaŭ en kampanjo,
  Ni estas pioniroj kun arda kuraĝo!
  
  Tankoj brulas, Fritz kaput,
  Ni kuraĝe batas - infanoj de la popolo!
  Terura Katjuŝa forbalaos la abomenaĵon -
  Ni laŭdas la Ĉiopova Sinjoro - Vergo!
  
  Ni naskiĝas - sciu venki
  Malkuraĝo estas nepardonebla!
  Trapasis la ekzamenon - klare je la kvina,
  Nu, Adolfo paŝis sur rastilon!
  
  Rusa soldato estas vera heroo,
  Li ne konas la vorton - AWOL!
  Sciu, ke vi naskiĝis kun ruĝa sonĝo,
  Ni povas jungi harditan lupon!
  
  Nia Stalingrado, nia Leningrado,
  Ĉie estas la sankta tero de la gigantoj!
  Konkoj batas kiel furioza hajlo,
  Kaj la pioniroj estas kunigitaj kun la Patrujo!
  
  Ni povas, mi kredas, flugi al Marso,
  Ni povas konstrui raketojn al Venuso!
  Nu, faŝisto ponardi vin en la okulon,
  Estas neniu pli forta ol ruso en kredo!
  
  Rompita, kredu la spinon de la Fritz,
  Ni venkos, eĉ nun ni malsatas!
  La furioza besto estos disbatita,
  Nu, venko venos en varma majo!
  
  Ne ploru pro panjo, ne verŝu larmojn,
  Se mi mortos, konsideru min komunisto!
  Ĝi kompatis sin, kiel fuŝita gluo,
  Profitas nur faŝistoj!
  Promeni sur la neĝo estas malfacile, sed feliĉe, la koto degelis sufiĉe rapide.
  Kaj poste, ĉio, kiel antaŭe. Rutine tra montaraj malantaŭaj stratoj, evitante homajn setlejojn, kun piedpremado, preskaŭ ronde.
  Ne, ili marŝis, se oni rigardas la Sunon laŭ ia spiralo. En la direkto de Sebastopolo, kaj tio estas certa.
  Sed samtempe, la kolono ankoraŭ arkiĝis. Muĝantaj transportiloj, bruaj lokaliziloj. Kaj denove provoj.
  Ili estis pelitaj reen en la kazematon, nur ĉi-foje en la iaman sangoverŝadon. Eĉ la odoro de sterko ne foriris.
  Sed estas multe da fojno, ĝi iĝos mola dormi. Senĉenigita sen nenecesaj ceremonioj kaj ordonita atendi la vespermanĝon.
  Kaj ili vere respektis: aperis kvin lokaj virinoj, kiuj portis grandan ladskatolon plenigitan de lakta supo.
  Margarita estis surprizita kaj demandis kapitanon Natasha:
  - Estas mirakloj en kribrilo aŭ sen kribrilo. Sed vere, aŭ la germanoj estas multe pli afablaj ol nia propagando portretas ilin, aŭ ni estas valoraj birdoj!
  La ruĝhara Aŭroro rimarkis sufiĉe malĝentile:
  - Ne tro flatu vin! Gvineaj kobajoj ĉiam estas nutritaj per ekvilibra dieto.
  Oleg Rybachenko metis en la malĝustan lokon:
  Kaj eĉ pli da porkoj! Do tiu pezo plirapidiĝis!
  La ruĝhara militisto konfirmis:
  - La vero parolas per la buŝo de bebo! Ne ĝoju pri malavara lutado! Precipe ĉar ŝi estas en malliberejo!
  Oleg Rybachenko logike sugestis:
  - Prefere ni manĝu, kaj poste ni vidos!
  La vermiĉeloj dike flosis en la supo, kaj eĉ mielo ŝajnis esti aldonita. Kaj la pano estis alportita sufiĉe freŝa, bonodora. Estas kvazaŭ ili estas en feriejo. Estas varme en la garbejo. Kaj konsideru, ke printempo jam revenis, flankenpuŝante patrinon vintron.
  Oleg Rybachenko trinkis la bovlon, poste vidante, ke la granda ladskatolo ankoraŭ ne estas malplena, li petis pli.
  Post tio venis kaj al li kaj al la knabinoj sonĝo kiel ondo de meteorita falo - subite kaj neeviteble.
  Zombia terminatoro eksaltis de malantaŭe. Mi eĉ kompatas Dmitrij Baranov. La kuglo trafis lin ĝuste en la mezo de la brusto. Sed la antaŭe kondamnita zombio ne rimarkas kaj pafas.
  - Mia korpo estas tute frue mortinta kaj troa plumbo neniel, ne ŝarĝas. - ridetis Dmitrij, sed tiel timige, kiel mortinto.
  - Fu kaj teruro! Memorigas min pri Hadeso. - Mi rimarkis, ekkriante Margarita.
  La ruĝhara Aŭroro kuŝiĝis sur la supra ŝtupo de la ponto, prenante sub fajron ne nur la eliron el la milita kupeo, sed ankaŭ signifan parton de la koridoro. De ĉi tie estas oportune forbalai la kolorajn ulojn saltantajn el la kajutoj per fajro. Samtempe, de tempo al tempo, ŝi bezonas sin movi, ŝanĝante sian pozicion:
  - Ne zorgu, fratino Margarita, jam estas malpli ol cent malamikoj. Ni iel administros!
  - Eĉ malpli ol sepdek, mi komencas "laŭtan balaadon"! - La urso-Komsomolano nudigis sian muzelon.
  - Movu en la maŝinejon, la malamiko povas eksplodigi la vaporkaldronojn kaj provi inundi la ŝipon! - Nun la ruĝhara Aŭroro klare maltrankviliĝas. Sed, kompreneble, ŝi ne pafis pli malbone, male, ŝi purigas ĝin kiel ruston per smirga segilo. Kaj la sango el ŝiaj kisoj de neniigo - kuvoj kun bareloj!
  - Venu! Per ŝraŭboj! Margarita diris frazon el sia plej ŝatata bildstrio. Pli precize, la karikaturo kiu elstaris en ĉi tiu brutale distordita nazia realo. - Kadavroj!
  La komsomola knabino iris laŭ la koridoro kiel ventego de neniigo. Jen la kupeoj, titanaj pordoj, ŝtalaj vandoj. Zombioj estas malantaŭ ŝi. Li ne kaŝas sin, kaj jen venas la vico. Fusilo M-18, kalibro 7.45. Ĝi trafas ĝuste antaŭ la koro. Zombio krimulo estas terenbatita, li falas, sed tiam saltas supren. Ĵetas obuson.
  - Nu, vi kaj la senĉesa maĉisto. Margareta estas surprizita.
  Jen komsomola knabino faligis la pordon de la maŝinejo. Liberigis bumerangan diskon, fortranĉante plurajn homojn. La ceterajn ŝi finis per svingo de la ponardo. La kadavro de batalanto kun japanaj trajtoj falis en dikan vaporon. Lia muzelo estis tuj bruligita, kaj pro ŝoko li perdis konscion, kaj eble eĉ forĵetis.
  - Purigado iras bone! - Raportis al Margarita.
  - Ankaŭ mi ne eraras! - Respondas, ĝoja Aŭrora. De supre aŭdiĝas longa mitrala eksplodo, poste du pliaj. La komsomola knabino pafas, devigante la kontraŭulon silenti.
  - Trarompu de ĉiuj flankoj. Estas kvazaŭ vi estas en Annihilation-ludo. - blovis la fajra diablo.
  - Ankaŭ mi moviĝas. Pluraj kadavroj estas videblaj. Tamen la ĉefaj kontraŭuloj jam trankviliĝis. Margareta raportis.
  Fragmento de granato vundis Dmitry. Ĝi trapikis, elflugante tra la dorso. La kaptito Baranov nur premis la fingron al siaj lipoj:
  - Ne kriu, tio ne doloras min.
  - Ne iru antaŭ la onklino en la varmego!- Ŝi diris, ŝraŭbinte sian dekstran okulon Margarita.
  - Mi aŭskultas! - Sed la zombio agis ĝuste male.
  Margarita preterpasis la koridoron, alia eksplodo de eksplodoj, ies streĉita krio, kvazaŭ oni eltiris najlojn, eksplodis peza granato.
  La nudkrura Aŭroro, mortiginte la fuĝintojn, pikis sian vojon en la kabanon, unu, la alia, la tria. Nur en la kvara ili volis rosti ŝin per fajro, sed la komsomola knabino estis antaŭ ili, devigante la malamikojn trankviliĝi por ĉiam.
  - Ili estas pli kaj malpli, sed kelkaj kaŝis sin en ĉelo apud la magazeno. Aŭroro krias. - Ĵeti obusojn estas danĝera, finite.
  - Imitu la voĉon de la kapitano de ĉi tiu malbonodora, trogo. - konsilis Mirabela Korshunova. Ili malfermos ĝin por vi, poste zorge detranĉos ĝin per eksplodo. Pikiloj ne devas sinki. Mi nun estas malantaŭ la motoro, uzante bumerangon. Fragmento de granato vundis fortika Dima. Ĝi trapikis, elflugante tra la dorso. La kaptito Baranov nur premis la fingron al siaj lipoj:
  ng, mi demetis tri pliajn.
  La ŝerca Aŭroro kriis kun vera zorgo:
  - Bone, baldaŭ aperos helikopteroj, kaj estos pli malbona por ni.
  Muĝado responde:
  - Kiel vi ne scias!
  & Flame Devil Terminator konsentis:
  - Mi scias, espero varmigas la animon!
  Lumaj kaj solidaj obusoj ME-198 flugis direkte al Aŭrora. Komsomola knabino kuris renkonte al ili, forpuŝante ilin per sia korpo. La kampo de ses ŝtonoj funkciis kiel kaŭĉuko, revenigante la obusojn. Kadavroj denove elflugas, mi eĉ tedas kalkuli.
  Komsomola knabino kuris ĉirkaŭ la angulo, kuŝiĝis, ekbrulis, falĉante tiujn, kiuj provis eniri de malantaŭe. Aperis tipo en besta kostumo, sed la freneza Aŭroro atendis lin, kaj unufoje ŝi ekflugis per la sama ĵetgrenado, kiun la jankia soldato elfalis. La pafo estas sufiĉe potenca kaj en la plej vundebla parto - la viziero. La planko de la kapo estis forblovita kaj grandega metalmaso kolapsis, kun sonorado sur la kiraso.
  - Vi devas manĝi! - ŝercis la leporhundo Aŭrora.
  Nun la komsomola knabino alproksimiĝis al la magazeno kaj, imitante la voĉon de la komandanto, diris:
  - Mi vundis! La Mujahideen estas post mi! Enlasu ĉi tiun ordon.
  Nu, kiu kuraĝas malobei. La komsomola knabino saltis al la plafono, sekurigis sin kaj, pafante de la supro de la pordo, ekstermis dek naŭ timigitajn batalantojn, frapante iliajn kapojn.
  - La unua fazo de purigado de la plej danĝera loko finiĝis. - anoncis la komsomola knabino.
  Estis eksplodo apud Margarita, kaj ŝi saltis en la aperturon. Ĉi tie en la holdo ĝi odoras je senespere brulanta metalo kaj trapike tiras eksplodaĵojn. Iu alia provas "ŝiri" kaj falas trapikita. Du uloj, evidente blindigitaj, levas la manojn kaj krias angle:
  - Ne pafu! Ni rezignu! Indulgu nin en la nomo de la Ĝeneva Konvencio.
  La plej afabla Margarita Korshunova ne povis mortigi la senarmulojn, kaj tial ŝi simple malŝaltis ilin, per la kutima premado de siaj fingroj. La voĉo de la ursa militisto sonis bedaŭro:
  Ni estas ankoraŭ tiel junaj knaboj. Nu, kial vi bezonas ĉi tiun NATO-armeon. Se vi, Dio gardu, aranĝos provokon, ni dispremos vin kiel katidojn. Diru oranĝan Aŭroron, ni preskaŭ finis kun la balaado.
  - La malamiko povas kaŝi sin. Provu aŭskulti kaj kapti la maltrankvilan spiron, kaj nia odoro estas bonega! - La ruĝhara furiozo intence bruis laŭte.
  - Jes, mi flaris la fetoron. La kadavroj estas komenconta malkomponiĝi, tiam kapabloj ludos kontraŭ ni! - ŝajnigis Mirabela, sed laŭte ploris.
  La komsomolaj knabinoj glitis preter la kajutoj. Aŭrora kuris precipe rapide. Jen la odoro de adrenalino, jen tri freŝaj batalantoj. Preta, frostigita en embusko.
  - Ĉi tio ne estas serioza - Responde eksonis pafo de RPG. La ŝelo preterflugis, sed trapikis parton de la kirasa plato. Tamen, ĉi tiu potenco estas dizajnita por pafi kontraŭ la T-7. Komsomola knabino preskaŭ blinde ĵetis diskbumerangon, detranĉis iun, aŭdiĝis kriego. Ŝi eksplodis per paro da pafoj, mortigante la kuraĝulojn. La aliaj kriis:
  - Ankaŭ ni rezignas!
  Pro kolero, Aŭrora batis per sia nuda piedo, tiel ke ŝi malsukcesis tri samtempe.
  - Kripligu la bonon de la popolo! - grumblis la Komsomol-terministo.
  Nur unu juna kondamnito restis sur liaj piedoj.
  Margarita en la holdo ankaŭ renkontis reziston. Survoje ŝi pafis soldaton, evidente verdan bireton. Ili kriis: "Mano al mano!"
  Margarita respondis kun muĝado:
  - Bonŝancon! - Faris la teknikon "duobla ungego". Kiel rezulto, la kolo de la verda bereto estis rompita.
  Mi kaptis grenadojn, ĉi tie fariĝis iom pli sekure, deko da soldatoj ŝajne provis praktiki la regulon de skoltoj: postvivado ĉiakoste. Margarita, tamen, eĉ ŝatis ĉi tiun ludon laŭ sia maniero:
  - Nu, nu, se vi tiel insistas. Ni iru al basbalo, via plej ŝatata usonano, la rolo de ĵetanto.
  - Se vi volas, mi povas vidi ilin ludi! La ruĝhara Aŭroro ridis.
  - Ne zorgu! La blonda murdinto ridis eĉ pli laŭte.
  - Mi iris laŭ la koridoro, estas ankoraŭ nepurigitaj kajutoj. - La komsomola knabino jam moviĝis, aŭdiĝis mallongaj eksplodoj, ili estis la lastaj. La sentima Aŭroro eĉ ne kaŝis sin, fiere elblovante sian bruston.
  - Mi estas kiel terminatoroboto. - Nur en mi eĉ kavoj ne restos.
  La komsomola knabino silente malsupreniris la ŝtuparon. Ŝaltis la infraruĝan reflektilon. Mi kontrolis la kabanoj. Ŝajnas, ke ili ankoraŭ moviĝas. La lerta Aŭroro paŝis super la kadavroj, saltante kiel cervino aŭ Ŝinobo. Ŝi ne volis malŝpari municion, kaj ŝi nur flugis en la kajuton. Ŝi marŝis kun ponardo, kaj la malamikoj eksilentis. Poste al la sekva, simila taktiko.
  Margarita ankaŭ ne malŝparas tempon, ĵetante obusojn en kurba arko. Unu eksplodo poste alia. Soldato, batita de ŝrapnelo, elkuris el la koridoro kaj stumblis sur bumeranga disko.
  - Kaj ĉi tie ankaŭ! Margareta estis surprizita. - Kiel vi ĉiuj amas spicaĵon.
  Antaŭ ŝi ekbrilis ankoraŭ ne senkuraĝigitaj zombioj. Li malfermis fajron de israela maŝinpafilo, ŝajne kolektita inter la trofeoj, kun la enorma nomo "Armagedono". Kaj ŝajne li kuŝigis iun, la kugloj reboĉis de la flankoj, elfrapis novajn sangomakulojn.
  Margarita kaptis la odoron de la kadavro de la zombioj, ŝi klare mortiĝis pli forta. Jen denove pafo kaj fragmentoj de la ostoj de ghoulo denove enverŝas.
  Margarita kuris ĉirkaŭ la koridoro, pafante de kaptita M-18. Domaĝe, ke vi devas reŝargi. Sed vi povas uzi kaptitajn obusojn. Ne kompatu vian propran. La knabino ĵetas ilin en stranga maniero, prenante siajn nudajn, knabinecajn krurojn per la fingroj.
  "Citronoj" flugas, tordante la intestojn. La kadavroj estas videblaj kaj ĉio estas kvieta. Ne devus esti iu ajn viva.
  Ŝajnas, ke ili trankviliĝis. - diras la komsomola knabino.
  Agile Aurora konfirmas:
  - Mi estas survoje. - La terminator skolto traktis alian aron. Nun la detaloj restas. Kiel vulpo ĉasanta leporon, ŝi kuras al la lasta pordo maldekstre. Ŝi eĉ kantis:
  - En miaj lernantoj regas koŝmaro, vi estos premata de ŝtala bato! Mi pafos la ovojn de Rambo kaj muelos la ostojn! Mi mirigos ĉiujn!
  De tie, granato elflugas en la koridoron. La sovaĝa Aŭrora faligas ŝin dum ŝi iras. Eksplodo, fragmentoj flugas. Alia trafis la muron, resaltis kaj reflugis manere.
  Bruis en la aperturo. Krioj aŭdiĝas. La komsomola knabino rigardis en la kabanon. La oficiro provas kolekti siajn intestojn. Terura bildo.
  Jes, vi punis vin mem. - Impulsa Aŭrora finis kun sento de kompato. - Ĝenerale, laŭ mi, grenadoj ne estas estetike plaĉaj. Tamen ĝi estas pli bona ol simpla pugno. La lasta kajuto estas purigita! Kiel vi fartas, Margarita?
  - Trenante la kaptiton! - diris la komsomola knabino. - Ŝajnas, ke ĉio finiĝis.
  Aŭrora sendis veksignalon tra la radio, al ŝi:
  - Aŭskultu min Don Quijote. Ni ĵus finis la operacion, ĉio estas purigita, ni povas efektivigi la surteriĝon de la teamo.
  - Miniatura submarŝipo estas survoje. Sed ne forgesu trakti la Blink-helikopteroj. - Sonas kiel metala, malakra-seg-tranĉa voĉo.
  - Kompreneble, ni jam atendas ilin. - Finis la ruĝhara besto.
  Tri "Sachkov" ja venis jam alproksimiĝis. Margarita kaj Aŭrora kaptis RPG - "superkobro", analogo de RPG dudek naŭ kaj ses. Tri ĵetgrenadoj estis preparitaj. Gravas, ke la malamiko fermu la distancon kaj malrapidu la rapidecon. Antaŭ ĉio, la "Reto" provas iri pli malalten por ekzameni la ferdekojn kaj la banditojn, kiuj kuraĝis ataki la plej bonan armeon en la mondo. La plibonigita versio de la Reto havas potencajn armilojn, ne malbonan kirason kaj tri helicojn. Ne ĉiu kontraŭaviadila komplekso prenos ĝin, vi povas vidi kiel termikaj misiloj pafas. Kio estas malbona kontraŭ RPG-disko? Tio, kio ne estas memgvidata. Do estas pli malfacile eliri el ĝi. Tamen, la knabinoj celas, konsideras la antaŭecon.
  Margarita preĝu denove. Post ĉio, la bonuloj estas en la helikoptero. Jam la haŭto sentas la movon de la klingoj. La tuŝo de la vento estas agrabla kaj ĝena.
  - Ho, denove mi detruas artaĵon! Unu milita konsolo!
  Gaja Aŭrora ridetis:
  - El ĉiuj artaĵoj, estas militaj ĉefverkoj, kiuj plej firme fiksiĝas en la memoro de homoj kaj kaŭzas la plej multajn larmojn!
  - Prave! Pentraĵo skribita en sango: pli hela ol oleo kaj multe pli malrapide paliĝas! - Margarita, malgaja pro la trudita krueleco, konsentis. Do ĉio estas konsiderata, vi povas pafi!
  - Estu farita la Teksasa justeco! - Kiel ĉiam, Aŭrora ne perdis sian humuron.
  La obusoj disŝiris la ventron de la aŭtoj. La diskteleroj frakasiĝis en malgrandajn fragmentojn. La fajrodiablo pafis el ambaŭ manoj samtempe, kaj tial ĉiuj tri aŭtoj estis kovritaj.
  La fragmentoj ne trafis la knabinojn, preterflugante.
  Kara-132 aperis malproksime. Aviadiloj aĉetitaj de Argentino flugis al alta altitudo. Ili pafis al la blinduloj, en sia freneza flugo.
  - Ĉi tio estas alia aborto. Margaret rimarkis. - La ŝrumpado de la menso.
  La ruĝhara komsomola membro konsentis:
  - Mi supozas, ke jes! Estos malfacile forigi ilin de la RPG.
  - Mi provos ĉiuokaze! - Margarita, nun forgesinte pri afableco, estis furioza. - Sed de alia pli furioza kaj longdistanca ĵetgrenado kreita kontraŭ rapidaj reagaj tankoj. - La blonda blonda komsomolano montris imponan, aspektantan armilon.
  - Aŭ eble provu la plibonigitajn ecojn de "pikiloj"? - Proponis, nudigante siajn dentojn el perloj Aŭroro.
  - Domaĝe elspezi por tiaj rubaĵoj! Margaret klakis.
  - Tamen, estos plibonigita manifestacio. Lasu niajn infanojn rigardi samtempe. - La ursterministo ĵetis ponardon kun ĉizitaj fingroj de la kruro, la pinto trapikis rekte en la okulon de la nigrulo provanta elrigardi el malantaŭ la pipo.
  - Tiam nur unu Pikilo, kaj mi sukcesos per grenadilo. - respondis hela amiko.
  - Bone, ni faru tion. Aŭrora rapidis al la magazeno. Preter ili preterpasis kripligita iama punisto Dmitrij Baranov, aŭ vivanta kadavro, kvazaŭ intence li elmontris sin al kugloj. Verŝajne, helpe de la plej nova komputila ekipaĵo, la zombioj povis vidi, malgraŭ la distanco. Grand-kalibraj maŝinpafiloj trafis, la plej multaj el la kugloj pluvis preter. Sed estas ok pafistoj, kaj multaj miloj da kugloj erupcias. Ili pugnobatis la zombion, li falis! La tute venkita soldato flustris:
  Mi plenumis mian devon!
  - Ŝajnas! Kie estas la muĝanta Aŭroro, se ne estus la "kiraso" ili trafintus min antaŭ longe. Margarita rigardis malantaŭen.
  - Mi estas tie ĉi! - Komsomola knabino efektivigis Bumblebee kaj Stinger-lanĉilon. - Nun celu.
  Margarita denove kunfandiĝis kun sia armilo, vidis ĉiun movon de la malamiko, milde premante la komencon. La kuglo flugas! Sed la "Pikilo" funkciis, kaj li multe pli frue rapidis al la celo. La usona armilo eksplodis tiel, ke eĉ proksima helikoptero estis reĵetita. Kiel rezulto de tiu neantaŭvidita cirkonstanco, Margarita maltrafis:
  - Terure! Jen la unua fojo, ke tio okazas al mi!
  - Li ŝanĝis la trajektorion, ne ĉagreniĝu, komsomola knabino! - mortanta Dmitrij Baranov flustris.
  - Eble! Sed mia intuicio malsukcesis min. - Margarita nun estis preta plori.
  - Provu denove. Aŭrora kuraĝigis.
  Sed Kara-132, ŝajne, ricevis difekton de fragmentoj de faligita kolego, iris flanken kaj komencis malkreski. Margarita, konfuzita de angoro, diris:
  "Eble tio sufiĉas por nun!"
  La ruĝhara hundino kun bonfaroj grumblis:
  - Bone, estas tempo por malŝarĝi la Pikilojn. La vojo estas klara.
  Preskaŭ samtempe kun ŝiaj vortoj, submarŝipo ekaperis. Malgrandaj, sed sufiĉe grandaj, kvar batalantoj en elektronikaj kostumoj elsaltis kiel katapulto. Margarita rigardis ilin: ili estas vestitaj per kirasaj kostumoj, sed ili ne aspektas tiel mallertaj kiel la antaŭaj modeloj.
  - Ĉu ni ŝarĝu "pikilojn"? - demandis la pranepino de Lomonosov kaj Stenka Razin.
  - La magazeno estas malfermita! - respondis la ruĝhara Aŭroro. - Ni donu ĝin al vi!
  . ĈAPITRO #10
  La komandanto de la paraŝutsoldatoj, la kolonelo, malvarme deklaris:
  - Nu, ni rapide ŝarĝu ĝin kaj provu trakti ĉi tiun delikatan armilon.
  Komsomola knabino marŝis laŭ la ferdeko, germana G-5-fusilo kuŝis ĉirkaŭe. Proksime estas alia kun ĵetgrenado. Kiel tipe de Germanio, ĝi estas sufiĉe altkvalita, eble eĉ pli bona ol la M-18, aŭ, ĉiukaze, pli fidinda. La lasta moderna modelo MG-8, ankaŭ germana, finiĝis, sed ne aparte interesa al esploristoj.
  La Pikiloj estis stokitaj en longformaj ujoj, singarde stivitaj, stegitaj kaj remburitaj per ŝoksorbaj retoj, uzante hidrolizan kusenon. Ili estis disigitaj kaj kunmetitaj. Komsomolaj knabinoj aktive helpis siajn kirasajn infanojn. Unu el la trovaĵoj estis neatendita RPG-49, la plej nova modelo.
  - Estas strange, ke ni ne eksportis ilin tiel. - Rimarkis la kolonelon respondecan de la operacio. Poste li turnis sin al la knabinoj, entuziasme respondis:
  - Vi ne renkontos virinojn kiel vi en iu ajn agfilmo. Centoj da kadavroj kaj la kapto de granda ŝipo. Mi pensas, ke baldaŭ filmo estos farita pri via temo. - Kaj krio de tondro. - Ili vokos Margarita kaj Aŭrora kaŝu la zonon!
  Ja kio ne estas ĉi tie;
  Ekzistis ankaŭ plibonigitaj OG kaj PG-modeloj, modeloj kun pli potencaj eksplodaĵoj. Precipe, la PG uzis kvar specojn de acido, kaj elektran indukton, kiuj ebligis lanĉi eksplodan ondon, trarompante plurtavolan aktivan kirason kune kun kontraŭ-akumula ekrano en pli mallarĝa direkto (Kaj kie Margarita legis tian fikcion? ). Iom pli multekosta, sed efika.
  - "Pershing" jam estas malaktuala. - Mi rimarkis la filinon de Lomonosov kaj Korshunov, kiuj vekis falsan memoron. - Pli altnivelaj Powell-tankoj aperis en servo, ili havas nur du ŝipanojn, kaj ili situas kuŝantaj. Tre simila al nia sovetia IS-10, nur la kiraso estas iomete pli dika. Tio estis bona por kapti.
  - Ne ĉio povas esti kaptita en la zono. Ni prenos kelkajn por Antarkto. - Ŝi ŝercis, sendante sunbrilon per la dentoj de Aŭrora. Ni ne timas froston.
  - Mi scias tion! Margarita eĉ pli hele ekbrilis siajn perlajn dentojn.
  Dum la konversacio, "Stingers" malŝarĝiĝis. Estis ekzakte cent kvin el ili. Kvin devis alveni en Rusion, kaj la ceteraj, post prilaborado, estis transdonitaj al la teroristoj.
  La komsomolaj knabinoj demandis la kolonelon:
  - Kie estas la ŝtonoj?
  Sperta batalanto de la specialaj fortoj racie klarigis al la belulinoj:
  - Fakto estas, ke se ili kondukas al Soveta Rusio, ili rapide perdos siajn posedaĵojn kaj oni ne scias, kiam ili estos restarigitaj.
  - Certe! - Konfirmita de komsomolaj ursoj.
  Kolonelo Jurij (ĉi tie Margarita memoris, ke li havas amuzan familian nomon Petukhov!), Sugestis la opcion Solonovy:
  "Do lasu ilin resti ĉe vi nuntempe. Nur donu al la turka sultano ne sep, sed ses. Tamen, li ne povos uzi kirasajn amplifilojn kaj pikilojn, kaj la nivelo de konfido al vi de la teroristoj pliiĝos.
  La fajra diablo, kompreneble, konsentis kun ĉi tiu propono:
  - Sendube. Kaj kian ŝtonon lasi?
  La Kolonelo sulkigis sian altan frunton, la sulkoj ŝteliris en la lunlumo kiel maraj ondetoj, kaj poste glatiĝis. Tamen li faris decidon:
  - Tiu, kiu sorbas radiadon, vi eble bezonos ĝin. Kaj la ceteraj ses revenos al ni post kiam la turka sultano estos finita. La Kolonelo trakuris la randon de sia mano sur lian gorĝon.
  Nun Margarita vekis intereson:
  - Kiom da tempo daŭros por refari la Pikilojn?
  La Kolonelo memfide deklaris, frotante la pikan surfacon de siaj botoj sur la flave-oranĝan herbon de la zono.
  - Ne tiom, ni faros tion per specialaj robotoj-projektistoj. Kaj li svingis la pugnon. Ni faros ĝin post horo aŭ horo kaj duono! Ni sciigos vin.
  Salte leviĝis, Aŭrora ridis, elmontrante la dentojn:
  - Bone, sed kio pri nia tasko?
  La SWAT-komandanto blekis:
  - Iru al la urbo, mortigante ĉiujn sur via vojo! Tiel, vi malfortigos la por-amerikan grupon "Constancy" kaj kreos pli da bruo. Jes, la Turka Sultano estos dankema al vi.
  - Ĉu ĉi tio estas logika? - Ambaŭ komsomolanoj klare dubis pri la ideoj.
  La Specialaj Rotoj Kolonelo forte ridis.
  - Ni kalkulis logike! Do rusa Rambo en jupoj por ĉasi.
  - Nu, nuntempe, mi esperas, ke ni distros la malamikojn de vi. La okuloj de Aŭrora eklumis per malsana brilo.
  - Ĉu vi bezonas municion? - demandis la batalkolonelo.
  Ambaŭ sorikoj konsente kapjesis.
  - Ne doloros, kvankam ni elspezis ne pli ol mil por du.
  La pastraro-stila kolonelo parolis per grinca tono.
  - La mano de la donanto ne malsukcesos! Ne maltrankviliĝu, la buĝeto de URSH signife pliiĝis.
  - Sed tio signifas, ke la militistoj aŭ pensiuloj, laboristoj en la socia sfero ne ricevos plian monon! Margarita tordis sian vizaĝon.
  La kolonelo mem malkomfortis kaj li konfuzite anoncis:
  - Ĝis la oleo elĉerpiĝos, ĝi ne minacas nin. Estas tre bone, ke vi forbatas la ŝtoneton de la usonanoj. Kiu scias, ili sukcesis akiri malmultekostan oleon, kio negative influis nian enspezon. Ĉi tie ni regis tiajn grandegajn konkerojn kaj platformojn, ke ili pumpas brulaĵon rekte el la tero. - Kolonelo ekbrilis stelojn sur ŝultroj.
  - Ne eblas nomi evoluinta lando, en kiu la plimulto de la buĝetaj enspezoj estas petrolo kaj gaso. - Margarita Korushnova rimarkis per strikta tono. - Necesas antaŭenigi sciencon en la civila sfero, alie ĉio iras al militismo.
  Jen kion vi knabinoj faros. Ni jam kreskas novajn superhomojn. Kiu povas kombini kun fibro, aŭ eĉ likvaj metaloj. La Kolonelo grimacis kvazaŭ li havus dentodoloron. Li elprenis maĉgumon kaj ŝtopis ĝin en sian buŝon. La vido fariĝis hantita.
  - Kaj tiam kiel en "La Tento de Dio" aŭ alia nomo "Pli forta ol ĉiopova Dio"! mult-teohiperplasmo iĝanta kiel la Kreinto! Margaret rimarkis.
  La Komandanto fermis la okulojn konfuzite.
  - Mi ne legis tian romanon, sed kio estas teohiperplasmo?
  Ambaŭ knabinoj ekbalegis samtempe:
  - Energio de la estonteco! Kio estis la elektro de Jules Verne fariĝis esence novaj specoj de materio.
  Tamen ni ne havas multe da tempo por paroli. - diris la komsomola knabino, malŝarĝante la "pikilojn" en la boaton.
  - Necesas legi "La Tento de Dio". - diris la kolonelo, nevole tremante.
  - Tre utila por batalstrategio. Aŭrora rimarkis. - Ĝenerale, nia tria mondmilito kontraŭ Usono kaj Anglio estis farita tiel nekompetente, ke ĝi klare odoras je perfido.
  - Konfesu tiel estis! Niaj generaloj ne estas tiel stultaj, ke ili eĉ ne konis la elementajn fundamentojn de strategio kaj taktiko. La kolonelo komentis.
  Kial neniu estis arestita? La malmola Aŭroro vigle skuis sian pugnon.
  La kolonelo murmuris konfuzite:
  - Ne ekzistis politika ordo, krome, ili ne volis krei precedencon, tre influaj homoj povis suferi.
  - Deca homo metas justecon - super familiaj kaj amikaj rilatoj! La leĝo por malamikoj kaj amikoj estu la sama kiel edzo al edzino! La ĉeesto de malsamaj leĝoj igas justecon prostituitino! - deklaris Margarita per perempta tono.
  La kolonelo estis vere surprizita:
  - Ve, mi vidas la germanan Ekaterinan. Vi volas iom da justeco!
  - Mi volas veron, ordon kaj, kompreneble, liberecon! - diris, ekkriante Margarita.
  - Kia festo? La kolonelo estis surprizita.
  - De la nuna neniu! - La juna pranepino de Miĥail Lomonosov kaj Stenka Razin ekflamiĝis. Ŝi selis sian ĉevalon. - Ĝi faru nova movado regata de intelekta junularo. Kaj antaŭ ĉio, necesas batali kontraŭ la krudmateriala orientiĝo de la ekonomio. Oni kutimas riproĉi Hitleron, sed sub li la industrio, precipe la inĝenieristiko, faris kolosan salton de nulo. Li sukcesis modernigi la landon sen iaj petrodolaroj. Bedaŭrinde, dum la tempo de Shtakh, oni vetis pri la eksportado de krudaĵoj kaj la importado de konsumvaroj, manĝaĵoj. Kaj, bedaŭrinde, ĉi tiu politiko daŭras ĝis hodiaŭ. Mi igus sciencistojn la plej riĉaj homoj en la lando. Oligarkaj profesoroj estus la regulo, ne la escepto. Krome, supera edukado estu ne nur senpaga, sed ankaŭ deviga, kaj la direktoro de entrepreno devas havi disertacion, kaj ĝi devas esti transdonita al komputilo ne subaĉetebla. Ĝenerale ni signife altigos la intelektan nivelon de junuloj, por ke la principo ne superregu: aĉeti kaj vendi!
  - Jes, multaj eĉ kun supera edukado serĉas facilan panon, la komerca sektoro estas klare troŝarĝita. - La kolonelo konsentis kun suspiro kaj aldonis eĉ pli malgaje. - Scienca fako ne estas alte estimata.
  La armiloj estis ŝarĝitaj rapide. Komsomolaj knabinoj laboris kaj parolis samtempe:
  - Mi pensas, ke ni bezonas pli severajn limigojn por merkata ekonomio. - Lerta Aŭroro eniris la konversacion. - Kio ne estus tia superriĉa. Kaj tiam unu rusa oligarko kun judaj radikoj havas riĉaĵon, kiu tuj ducent el la plej riĉaj homoj en Ĉinio.
  La kolonelo jam perdiĝis, sed samtempe li montris maloftan sindetenon:
  - Ĝuste, kaj eĉ la plimulto de miliarduloj ne estas slava nacieco. Ni pensas pri tio, kaj ni provas pinĉi ilin.
  - Malforte pinĉu! Jes, ĉi tie necesas ĝisfunda segado. Margaret kontraŭis. - Nu, ĉiuj "Stingers-crackers" malŝarĝitaj estas tempo venki la malamikon.
  Sur la bordo ili jam sciis pri la atako kaj la jankioj kolektis fortojn. La morto de la helikopteroj montris la malamikon, ili estas tre fortaj, kaj la usonanoj ne estas tia nacio por ŝiri kape en inferon. Ili estis pretaj trafi certe. Krome, la "konstanco-" grupo tiris supren siajn unuojn.
  En ĉi tiu situacio, vi devas ataki vin mem. Tiam estos avantaĝo. Ĝuste tiel antaŭeniri aŭ fari devojan manovron. Margarita Korshunova sugestis:
  - Ni iru rekte al la haveno kaj mortigu ilin ĉiujn tie!
  - Ne malbona ideo, sed vi povas tuj fali sub ponardan fajron. Mi proponas pli mildan version. Rapida kromvojo, eniro de la flanko de la arbaro. - Aŭrora faris rondon per siaj nudaj piedfingroj, kaj poste reproduktis la pentagramon.
  - Ĉu indas perdi tempon!? - En la voĉo de la sciencisto Margarita sonis skeptiko.
  - La vintra nokto estas sufiĉe longa. Aŭrora kontraŭis. "Cetere, la malamiko ne devas scii, ke ni estas nur du. Necesas krei la iluzion, ke la atako ankaŭ venas de la flanko de la tero, kvazaŭ estas grandaj fortoj kontraŭ ili.
  - Ĉi-foje, mi konsentas kun vi, ni iru! - Margarita tuj alportis la naĝan instalaĵon por batali pretecon.
  Komsomolaj knabinoj moviĝis rapidege en ŝvelboato. Ankoraŭ nevideblaj soldatoj, por virtuala gvatado kaj radaro.
  Tratranĉante la aeron, ili preteriris plurajn ŝipojn kaj, preterpasante la konstruaĵojn, trovis sin en pli liberaj akvoj. Survoje, ili estis renkontitaj per mutaciulŝarkoj, sed male al la Anakondo, la Komsomol-knabinoj ne odoris je sango. Tial ili ne provis ataki. Krome, Aŭrora lanĉis diskbumerangon kun siaj nudaj piedfingroj:
  - Li donu al ili novan celon.
  Vunzinte la ŝarkon, li elbatis sangofonton de ŝia korpo. La besto ekmoviĝis, kaj ŝiaj kunuloj tuj saltis per siaj retireblaj makzeloj kaj dentegoj de mamutoj. Ĝi aspektis timige, la monstraj bestoj palisumis sian amikon, ŝi responde frapis per dentego, trafis. Verdeta, olea sango disvastiĝis sur la surfaco. Predantoj eniris la batalon, kaj la nombro da kripluloj kreskis; ili estis siavice finitaj de aliaj.
  - Ho, Margareta! Sed ili estas facile trakti. Li prenis, vundis unu, kaj la ceteraj mutilos sin. - Aŭroro laŭte plaŭdis kaj piedpremis siajn nudajn piedojn.
  - Vi vidas, ke la diablo moralo ludas rolon. Ne necesas prediki malamon al via proksimulo, kaj la deziron fini la malfortulojn. Neĝulino la Terminatoro palpebrumis.
  Ni ne batalis kontraŭ la malfortuloj. - Aŭroro, brilanta per smeraldaj okuloj, diris tre fiere. - Estis kvarcent okdek el ili kontraŭ ni du, kaj estas batalo antaŭen kun almenaŭ du mil, el kiuj tricent kvindek estas elektitaj specialaj fortoj kiuj trairis Irakon, Afganion, Somalion. Kaj aliaj batalantoj ne estas sen sperto.
  - Forta kontraŭulo, moderigas la korpon kaj volon, igas vin pli forta - malforta koruptas la animon kaj malfortigas la korpon, igas vin pli malforta! Do la malfacila vojo donas multe pli facilan venkon! - diris la saĝa Margarita.
  Preterpasinte la havenon de la komsomola knabino, ni iris al la kanalo. Ĝi ne estis malproksime de la haveno, oni eĉ aŭdas la zumadon de la ŝipoj. Skoltaj militistoj estis en la kanalo. Ĝi estis sufiĉe longa kaj strange tordiĝanta. Survoje, la komsomolaj knabinoj preskaŭ renkontis anomalion. Ĝi kurbigis la aeron kiel travidebla fonto. Insektoj flugis al ŝi kaj ekflamis per hela kaviaro. Tamen, ŝi altiris flugilhavajn estaĵojn.
  - Estas io kiel neniigilo de muŝoj. - Aŭrora atentigis, fulmante siajn nudajn kalkanojn.
  - Eble ia radiado allogas insektojn. Mi sentas la ultrasonajn vibradojn de la aero kun mia haŭto. - Margarita eĉ malkuraĝiĝis.
  - Nova problemo por ni! Ĝenerale, ĉi tiu stranga naturo de la zono povas konduki al koratako. - Sonis ironio en la voĉo de la fajra Aŭroro.
  - Vi kaj mi havas du korojn, do ni ne mortos tuj! - Margarita fariĝis gaja - Estas bone, kiam oni ne estas tute homa.
  La fajra diablo kriis al tio:
  - Konsentu! Kaj tiam ŝi estus starinta ĉe la forno, kaj eĉ graveda!
  Tamen, la knabinoj devis halti, forpuŝi de la kraĉoj, plurfoje flankenmoviĝi, piedbati malantaŭen.
  Malantaŭ unu anomalio tuj aperis alia, ĉi-foje ovala intermita. Ĉio ĉi malfaciligis movadon. Tamen ili preteriris, antaŭ ili estis ŝajno de rivereto.
  Estas malfacile grimpi ĝin, estas proksimiĝanta trafiko, sed ne estas anomalioj. Nudaj piedsignoj restas sur la herbo kovrita de prujno.
  La komsomolaj knabinoj haltis antaŭ ol forlasi ĝin. Videblas, kiel alkuris pluraj kapoj de "brasiko". La mutaciantaj plantoj ne vidis la preskaŭ nedistingeblajn knabinojn, kelkaj el ili stumblis sur la botojn (la Ursaj Militistoj ĵus surmetis siajn ŝuojn por kaŝi la odoron), sed ŝajne konvinkitaj, ke ili estas nemanĝeblaj, ili postrestis.
  - Ni devas naĝi iom antaŭen! - diris, elĵetante la bestan ridon Aŭroro. - Ni kaŝos la boaton tie.
  - Porti ĝin kun vi ne estas oportuna! - konsentis Margarita Korshunova.
  Silentigi jetmotoron ne estas facila tasko por dezajnistoj, sed la sepio uzas la saman principon, kaj estas unuaklasa ĉasisto.
  Trovi kaŝejon por ke hazarda fraer ne kaptu ĝin ne estas tiel facila. La kaverno de danĝera besto plej taŭgas ĉi tie. Ekzemple, kastora rato. La besto estas danĝera, estas malfacile mortigi kaj la grandeco de apro. Ne lanskvamoj, normala fraer ne algluiĝos al ŝia kaverno. Precipe nokte. Do la knabinoj rezonis, kaŝante ŝvelboaton, en similaĵo de poŝo. Kie arbustoj pendas super la akvo de supre. Estis tie, ke la knabinoj forlasis sian trezoron, alivestitajn per arbustbranĉoj.
  - Bone kaŝita? - demandis Margarita, farante ekzercojn survoje.
  - Ĝis la mateno kuŝiĝu, kaj matene ni forlavos! Furioza Aŭroro rektigis la ŝtonon per sia kalkano.
  - Kaj se la rat-lavurso kakas! - Sulkiĝinta militisto-Komsomol-ano.
  - Ni pafu! Ĝia haŭto estas pli forta ol tiu de aligatoro kaj estas alte taksata. Aŭrora palpebrumis per siaj smeraldaj okuloj kiel infano.
  - Ni vendu! Ni ŝanĝu nian alivestiĝon, kaj neniu rekonos nin! - Margarita Korushnova provoke montris sian langon.
  Aŭrora grumblis.
  - BONE!
  La knabinoj iomete malantaŭen paŝis, kiam la rat-lavurso mem aperis. Ili frostiĝis, celkonsciaj konservi la bestaĉon vivanta provizore. Iasence ili similis banditon, kiu mortigis familion, sed liberigis birdon el kaĝo. Rat-lavurso ne sukcesis kapti la preskaŭ nedistingeblan odoron de la knabinoj, krome, li estis sata, gustumante kadavraĵojn, enlitiĝis.
  Lia nekutima ronkado similas la pepadon de mezbona violonisto.
  La komsomolaj knabinoj provis rapide moviĝi, kaj samtempe neniu vidis ilin, la movado estis tiel sekretema. Ili eĉ demetis siajn botojn.
  Nudpieda Aŭrora demandis sian amikon, kaj ne por akiri informojn, sed simple por malpezigi streĉon:
  - Nu, kiel sukcesas la devojiĝo?
  Margarita respondis senĝene:
  - Krom se ni renkontos anomaliojn.
  La fajra diablo metis sian fingron al siaj lipoj:
  - Kaj jen unu tia ŝteliras.
  Anomalia perlo el subtera. Ŝi eĉ malligis la grundon. Kiel giganta talpo, ramita sablo, argilo, herbo. Elpuŝis ion ŝliman kiel oleo. Post ekfrapi.
  - Estas naŭze! - diris la fajra Aŭroro. Estas kiel du porkoj kisantaj.
  Anomalio aŭdis ilin kaj moviĝis al la knabinoj ĝenitaj.
  - Ni iru al la flankoj! - ordonis Margarita.
  Agile Aurora ne komprenis:
  - Kaj kial tio estas?
  Neĝulino la Terminatoro ridetis.
  - Ni igu vin persekuti du leporojn!
  La komsomola knabino montris sian langon, kaptis per ĝi vespon kaj maĉis ĝin, ŝi amuziĝis pro tia propono. La skoltoj disiĝis, kaj la anomalio frostiĝis. Ĝi tremis iomete kaj komencis fali, malgranda flamo trairis flakon da oleo. Tamen, tuj kiam ĝi eklumiĝis, ĝi ankaŭ rapide estingiĝis.
  - Ĉi tio ne estas Piromanio! - Mi rimarkis, strabante nudpiedan Aŭroron kaj tuj saltis, tordante en kapriolan dorson.
  - Jes, la Pyromania anomalio povas kaŭzi katastrofon! Margareta konsentis. - Nun pli rapide antaŭen, kaj do ni perdas tempon.
  Tuj kiam la komsomolaj knabinoj profundiĝis en la denson de arbustoj en burĝonoj, arboj, interplektitaj mutaciantaj lianoj, ili estis ĉirkaŭitaj de preskaŭ nepenetrebla mallumo. Nur la ŝelo de la arboj brilis, donante al la pejzaĝo malbonaŭguran, alimondan senton. Tamen, knabinoj ne bezonas noktajn viziajn monoklojn, ĉi tio estas por malfortuloj, homoj, kiuj ne kapablas sendependajn decidojn kaj vidas en la mallumo. Aŭrora preskaŭ ramis arbon, la radioaktiva kontraŭlumo igis la distancon iluzia, ofte trompante kun la distanco.
  - Damnu ĝin! - La fajra diablo tute taŭge menciis la malpuran. Ŝajnas, ke ne ekzistas anomalio, sed la lumo estas fleksita.
  - Estas fosgeno kaj fosforo! - deklaris Margarita, kaj tordis sian gracian kolon. Post ĉio, ili ofte ŝanĝas la parametrojn de la aero.
  - Do tion oni devas konsideri! - Ruĝa Aŭroro konsentis kun malbone kaŝita ironio.
  La militisto svingis la manon tra la aero.
  - Komence malrapide, poste alkutimiĝu.
  La Komsomol-knabinoj iom post iom akcelis, penante ne fendi eĉ kun nodo sub la plandumo. Timante ne tiom hazardajn observantojn kiel diversajn estaĵojn, kiuj povus reagi al la sono.
  Komence ĝi estis seka, sed poste tuj kiam la knabinoj movis la arbustojn, vera akvofalo verŝis sur ilin!
  - Akvo, mi supozas, estas peza! Aŭrora sugestis.
  - Dek procentoj certe! Margareta konsentis.
  La fajra diablo faligis la insekton per hipertitania kalkano kaj esprimis sian opinion:
  - Tial, la roso estas tiom granda kaj ne vaporiĝas!
  Argilo ĉampis sub la plandumoj de siaj botoj. Ĝia koloro estas nekutima verdec-purpura, kiel tombo. Ĉi tio ne estis ie ajn sur la Tero, krom la loko de la zono.
  La gamboj provis disiĝi sur ĝi al la flankoj, sed la trakoj tuj superkreskis, kio faciligis sciigon. Ĝi estas nur malfacile moviĝi, ĝi gluiĝas al la ŝuoj, devigante vin malŝpari penon. Aŭrora kaj Margarita eĉ englutis koncentritan ĉokoladon. Herbo estis rara, kaj estis ĉefe preda. Ŝi rampis sur la argilo, kaj provis kapti la insektojn. La komplikaĵoj de altaj lianoj, arbustoj, branĉoj, folioj, foje senodoraj, kaj foje kun forta aromo.
  - Kaj de kie estas la rampuloj? - demandis Margarita. - Ĝi estas temperita zono.
  - La rezulto de mutacio, enradikiĝi. Krome, la zono estas pli varma ol ĝi estas en ĝi! Ĉirkaŭ dek kvin gradoj. Estas pli varme ĉi tie somere ol en ekvatora Afriko. Aŭ ne proksimume la sama temperaturo. - Bela Aŭroro sulkis sian frunton, ŝajne penante rememori tion, kion ŝi iam legis.
  Margarita tre memfide deklaris:
  - Tio estas nenio! Almenaŭ por ni.
  La nudkrura Aŭroro turniĝis en la aero, farante kapriolojn kaj ĝemante:
  - Ni estas komsomolaj ursoj kaj tio diras ĉion!
  - Mi memoras, ke ni estis iel kondukitaj al Saharo. Mi pasigis semajnon sen manĝaĵo kaj trinkaĵo, iris laŭ la sablo, kiu bruligis paton nudpiede kiel sur forno kaj nenio postvivis! - Mi rimarkis, eligante fajrerojn el miaj okuloj (kaj ne figure, sed laŭvorte!) Margarita. - Nur kompreneble agrable, ne sufiĉis.
  - Kompreneble! Ankaŭ mi trapasis ĝin! Piedoj rapide kutimiĝas, sed nur poste jukas. Kaj la haŭto malheliĝas en la suno. - Konfirmita, gaja kaj ludema kiel kato de Viria Aurora.
  - Mi ne ŝatas kiam la korpo estas blanka, ĝi ŝajnas tro dorlotita. - Margarita ne ŝajnigis grimacon.
  - Ĉokolada sunbruno estas laŭmoda nun. - La fajra diablo grumblis la dentojn de la pantero. - Ĝi signifas, ke vi havas monon por iri al la Sudo.
  La knabinoj preskaŭ elkuris el la komplikaĵoj de la Ĉernobila ĝangalo. Preter la bordo de larĝa kanalo situis. Densa arbusto, elstaranta radikoj, mutaciulo, kun siaj larĝaj folioj - kreis oportunan fermitan pozicion.
  Margareta ekkriis:
  - Nu, jen Viĵniĉa antaŭ ni.
  - Jes, iama sovetia urbo! Kial Ukrainio fieras, ĝi fariĝis preskaŭ aparta lando ene de Sovetunio. Post ĉio, ni militas kontraŭ ili dum jarcentoj ! Tial venkis Sovetunio, kaj nun la ukrainoj estas niaj fratoj. Ruĝa Aŭroro larĝe etendis la brakojn kaj provis ekflugi.
  - Kaj pli frue estis al ili rusaj fratoj. Ĉiu infano scias, ke Kyiv estas la patrino de rusaj urboj. - Ŝi diris, pli larĝe ridetante Margarita. - Ili estis kunigitaj de la sankta ortodoksa kredo, kaj slavaj radikoj. Dio mem ordonis, ke Sovetunio estu ununura ŝtato. Sed Bandera venis kaj faris bedaŭron - ĝi montriĝis esti milito. Tamen ni venkis.
  - Ordo estas konstruita sur fundamento, kie cemento estas fido, kaj sablo estas volo! Kaj por tio, multaj fiuloj devas esti plantitaj! - Respondis, feroce grumblante Aŭroro.
  Vidi la urbon ne estas malfacila. La fosaĵo estas disŝutita ĉi tie, ne estas problemo transiri la remparo. La domoj estas plejparte malnovaj, kvinetaĝaj konstruaĵoj estas videblaj, kaj nubskrapuloj de la stalinisma epoko. La knabinoj jam vizitis modernajn konstruaĵojn. Tiam Margarita rememoris:
  - Ni devas elpreni dek ok infanojn, ĉu ne?
  - Niaj infanoj helpos! Ni kreu tian panikon en la urbo, ke ili ne povos spuri niajn movojn! Nudpieda Aŭrora skuis sian pafilon.
  La neĝblanka militisto ĉirkaŭrigardis kaj, detranĉante iksodmoskiton, mallaŭtis sian voĉon kaj demandis:
  - Kaj se li ruliĝos?
  La fajra diablo logike rimarkis:
  - Mi kalkulas je lia elementa avideco. Krome, mi nun vokos ĉi tiun nanon. Mi subtenos lian batalspiriton.
  Margarita Korshunova grumblis tute neinteligente:
  - Plej bone estas fari ĝin per bona vangofrapo.
  Aŭrora, per rapida kurado de la piedfingroj de siaj nudaj piedoj, markis numeron per la butonoj kaj diris laŭte:
  - Ĉu vi pretas!
  - Jes, sed estis tia malordo! - Mi aŭdis maldikan grincon responde.
  - Ne malesperu sub la alivestiĝo, kie estas pli facile elpreni. Krome neniu mirus pro foresto de infanoj post tia ŝtorma nokto. La ruza, ruĝhara diablo malaltigis sian tonon.
  - Konsentu! Ili ne plu dependos de ni! - ronronis la nano - specialisto pri kidumpingo.
  - Atendu nin, kio ajn okazos! Eble aldonu pliajn kvin elcentojn. - Aŭrora diris kompleze.
  La lastaj vortoj havis magian efikon. La malsaĝa bandito ronronis:
  - Mi atendos, eĉ se venos la fino de la mondo!
  La malvarmeta Aŭroro, kun ironia levo kaj mallevigo de longaj okulharoj, pensis: "io ĉi tio memorigas min pri Judaso atendanta tremolo-palison."
  - Nu, nun ni venkos la usonanojn kaj iliajn dungosoldatojn.- Decide diris la verdokula Aŭroro.
  - Ĉu vi scias, ke mi neniel povas pardoni Amerikon? Galina kunpremis la pugnojn.
  - Kio? - Surprizita ruĝa ursino-Komsomolano.
  - Bombado de niaj kaj japanaj urboj! Ĉi tio estas barbareco! Mi eĉ skribis poezion! - Margarita skuis sian obuson, kaj eĉ kun tia kolero, ke tuta svarmo da vilaj mutaciantaj insektoj falis malsupren.
  Aŭrora eksaltis, ravita:
  - Ni kantu! Ĉi tio estas interesa.
  Kaj Korshunova kantos, ŝia voĉo, kiel ĉiam, estas pli alta ol la Himalajo de laŭdo;
  La Stelo de la Patrujo estas donita de la Sinjoro,
  Kredu min, ŝi estas pli radia ol la Suno!
  Vi estas mia naskiĝlando -
  Sciu por vi, la koro batas pro malĝojo!
  
  En vi, ni estas komsomolanoj kiel agloj,
  Ni dispremas la naziojn kaj forbalaas la peceton!
  Ni eĉ sukcesis sur Jupitero,
  Kreski la fruktojn - nerealigebla paradizo!
  
  Venuso estas la loko por amo
  Sur Marso, la sento de militisto estas la plej alta!
  Vi rompas la ĉenojn de malbono, duboj,
  Ja Dio volas fari la plej bonan!
  
  Detruu la kosman premon
  Ni kaptu la mentonon per forta hoko!
  La malamiko estos disbatita de la potenco de la mondo,
  Kaj la Junkers estis pafita per ordinara infana pafarko!
  
  Alineado unu - prenu kaj gajnu,
  Ni ne povas scii alian rezulton!
  Kaj vi ne disŝiras la lupon de la Reich,
  Akiru bajoneton en la vizaĝon de batalanto!
  
  Kaj la bajoneto ne konvenos al vi por la estonteco,
  Ni aldonos dinamiton al la buldozo!
  Tiel rapida flugo
  Kiam la proleto batis la martelon!
  
  La sekva movo pasos kiel uragano
  Kaj la finludo estos venka amiko!
  Post ĉio, nia furiozo estas freneza vulkano,
  Masakro sur la bastardo, terura kato!
  
  Ni fiksis la iksodojn en Berlino,
  Parizo estas libera sub la rusa flago!
  Ni estas filinoj de la patrujo kaj filoj,
  Kiam ni festenas, ni manĝas mielon kun gusto!
  
  Nebula Albion nun estas kiel frato,
  Novjorko fariĝis kiel torto sur plado!
  Nia ruĝa, skarlata papavkolora flago,
  Sub ĝi, ĉiuj homoj kun libereco estas feliĉaj!
  . ĈAPITRO #12
  Oleg Rybachenko ankaŭ havas sonĝon, kiu eĉ ne estas simpla, sed mirinda. Kvazaŭ li kaj Dima daŭrigus sian armean karieron;
  La du el ili registriĝis kiel volontuloj en la SS-dividado de la infanoj, formita fare de la demonposedata Fuhrer. Ŝajnas, ke en ĉi tiu realaĵo, Hitlero finfine freneziĝis. Vere, aliflanke, li havis la prudenton ne komenci senesperan militon kun Sovetunio.
  Aliflanke, kial la knabo ne ricevus armean hardiĝon? Kial ili lasu flegistinojn kaj dormi kiel barchuks?
  Oleg Rybachenko kaj Dmitry, kune kun aliaj uloj de la juniora bataliono, flugis al Afriko. La germana sesmotora transporto povis porti ĝis ducent armitajn paraŝutsoldatojn. Sed estis tuta bataliono de tricent batalantoj de la pli juna versio de la Hitlera Junularo. Tricent knaboj de ĉirkaŭ dek du jaroj, ŝajne ankoraŭ sufiĉe blovita, sed fakte temis pri speciale elektitaj knaboj, kiuj jam ricevis ne malfortan militan trejnadon.
  La Fuhrer volis ke kiel eble plej multaj adoleskantoj partoprenu la militon. En Afriko, la ĉefaj britaj trupoj jam estis venkitaj, kvankam ekzistas ankoraŭ fortaj garnizonoj en Sudano. Vere, la koloniaj trupoj ne estas tute fidindaj, kaj fakte, la britaj trupoj. Ili ne estas ĝuste anglaj. Ili ne estas tiel bone armitaj, precipe kun tankoj, provu ĝin, do transigu la ekipaĵon tra la metropolo. Tial, la risko de grandaj perdoj en knaboj estas minimuma. Ĝi supozeble estas je la nivelo de konvenciaj taktikaj ekzercoj, kaj la pli juna generacio akiros sperton en milito.
  Oleg Rybachenko kaj Dmitry regas la germanan (la kvazaŭa malamiko), same kiel la anglan, hispanan kaj francan. Ilia lernejo ankaŭ estas elita kaj sovetiaj infanoj, en teorio, devus esti la plej inteligentaj.
  Germana knabo, ŝajne unu el la gvidantoj, alta kaj muskolforta Hans Feuer premis la manojn kaj diris honeste:
  - Ni ne atendis, ke rusoj povas esti tiel fortaj kaj inteligentaj. Ekzemple, kraĉu nian vojon kiel unuaklasaj germanoj!
  Oleg Rybachenko modeste rimarkis:
  - Kaj kio estas tiom surpriza. Eble ni devos batali, sed se vi iros en sciigon kaj ne konas la germanan lingvon, kiom da informoj vi kolektos?
  Hans konsentis:
  - Estas vere! Sed ĝenerale oni instruis al ni, ke vi estas rusaj subhomoj. Slavoj estas transira stadio inter simioj kaj homoj. Tio estas, laŭ la disvolviĝo de inteligenteco, la rusa estas iom pli alta ol dorlotbesto.
  Dimitri kolere kunpremis la pugnojn.
  - Jes, mi povas enmeti por tiaj vortoj.
  Hans respondis kuraĝe, kunpremante la pugnojn:
  - Nur la elekto de armiloj dependas de mi. Kun gantoj, vi estas la ĉampiono de la Duona Mondo, sed kiel pri duelo sur nunĉukoj?
  Dmitry estis surprizita:
  - Kaj kio ĝi estas?
  La germana elita infano volis respondi, montrante sian erudicion, sed Oleg Rybachenko estis antaŭ li:
  - Ĉi tio estas agrikultura ilo, kiu en Ĉinio elfrapas garbojn. La mongoloj-tataroj malpermesis al la ĉinoj porti armilojn, do ili transformis ĉi tiun ekstere sendanĝeran aparaton en mortigan klubon. Tuta sistemo de batalo sur nunĉukoj estis evoluigita. Tiam ĝi estis adoptita de la japanoj fine de la deknaŭa jarcento. Verŝajne, ĝi iris de ili al la SS-soldatoj.
  Hans respondis:
  - Ne certe tiamaniere. Antaŭ dek jaroj, la Granda Fuhrer invitis plurajn guruojn el Ĉinio, ordonante, ke la mal-almana batallernejo de la Tria Reich estu la plej progresinta en la mondo. Oni ne pensu, ke ni germanoj, estante la plej alta nacio, volas nenion lerni de aliaj popoloj. Nia germana armea lernejo postulas, ke oni laŭeble konsideru la homan faktoron.
  Dmitry vigle kapjesis, konfirmante la penson:
  - Kaj ankaŭ la sovetia. Stalin diris - teknologio dum la rekonstrua periodo decidas ĉion! Kaj tiam, en la dua kvinjara plano, li disvolvis la ideon - kadroj decidas ĉion!
  Oleg Rybachenko diris alie:
  - Mi devas diri, ke ne ĉio estas en ordo kun la homa faktoro. Ekzemple, la nivelo de teknika trejnado de soldatoj en Sovetunio postrestas. Sed entute, ni estas bonegaj!
  Hans sugestis:
  - Ĉu vi ŝatus ludi Hitler-haŝiŝon?
  Sovetiaj knaboj estis surprizitaj:
  - Kaj kio ĝi estas?
  Hans palpebrumis.
  - La lasta invento de la Granda Fuhrer. Kiel ŝako, kiun ludas ne du, sed kvar, duope. Sed sur unu tabulo de kvarcent ĉeloj. Ĝi havas tankojn, kaj memveturajn pafilojn kaj batalŝipojn. Entute, ĉiu figuro havas kvardek, kaj entute cent sesdek. Iuj moviĝas kiel ŝako, aliaj ne. Plie iuj aliaj novigoj... Ekzemple, tanko kaj batalŝipo povas esti malflugigitaj nur per tankoj, memveturaj pafiloj kaj Ligiloj, kaj infanteriistoj aŭ kune, aŭ se ili atingas certan linion, ili plifortigas siajn armilojn. Ĝenerale, la ludo estas tre malfacila, tute ne kiel ŝako.
  - Montru al ŝi. - demandis Oleg Ribaĉenko.
  Hans elprenis faldeblan tabulon el sia dorsosako. Ĝi estis ĉarnirumita kaj sufiĉe kompakta. Figuroj estas magnetigitaj. Kvardek identaj po. La tabulo mem estas sufiĉe konservativa, rektangulo. La reguloj estas interesaj, precipe, preskaŭ ĉiuj pecoj ne trafas kiel ili moviĝas, krom tankoj. Ili povas ambaŭ bati kaj marŝi kun kapto.
  Kiel atendite, la plej forta peco estas la batalŝipo, la plej malforta estas la malpeza infanteriisto. La memveturaj pafiloj montriĝis ĉi tie, kaj kiuj interesiĝas pri la aviadiloj, kaj unuope, sed aliflanke, atakaviadilo, ĉasaviadilo, bombisto kaj hidroplano. Krom batalŝipoj, ekzistas ankaŭ destrojeroj. La infanterio ankaŭ estas malsama, mekanizita, simpla kaj kavalerio. Tio estas, ne estas facile kompreni la regulojn. Oleg Rybachenko tuj rimarkis:
  - Ne, ĉi tiu ŝakludo ne povas esti venkita en populareco. Malfacilnivelo estas iom super la supro!
  Hans konsentis:
  - Jes, ĉi tie ne estos facile disvolvi strategion. Kaj oni ne povas skribi inteligentajn librojn. Sed ĉi tio estas por la arjoj!
  Dmitry konsentis:
  - Jes, por la arioj! Ni ludu!
  Oleg Rybachenko avertis:
  - Estos malmulte da plezuro!
  Hans invitis alian knabon kaj forminte paron, li komencis ludi kontraŭ la knaboj. En ĉi tiu kazo, mi elektis brunan. Oleg kaj Danka estas nature ruĝaj!
  La ludo komence ne estis vere ekscita, sed poste la knaboj implikiĝis. Oleg Rybachenko, kiel naskita strategiisto, kaptis la iniciaton kaj komencis peli la malamikojn de la flankoj. En la ludo de la Fuhrer, ĝenerale, ekzistis neniu reĝo, kaj la ĉefsidejo povus esti delokigita sen perdi turnon.
  Sed la knaboj ne rajtis ludi. Sonis alarmo...
  - Aeratako!
  La knaboj tuj kuregis al la haventruoj. Kvankam la fenestroj estis mallarĝaj, oni ne povis tre bone vidi tra ili, kaj eĉ estis enamiĝo.
  Alteriĝantaj aviadiloj flugis en kolono, kaj kompreneble kun eskorto de bone armitaj batalantoj.
  Estis ne pli ol dekduo da angloj. La Spitfires, vidante ke la germanoj malfermis pli da maŝinpafado, provante trafi de longa distanco. Sed ili mem ricevis la respondon. Tri aviadiloj de la Royal Air Force komencis fumi, kaj la resto fuĝis.
  La knaboj laŭte fajfis, sed neniu ĵuris obscenaĵojn - disciplinon. Sed ili piedpremis per siaj botoj kaj eligis kelkajn salajn ŝercojn.
  Kompreneble, la transporto ne povas postkuri la batalantojn, la diferenco en rapidoj estas ordo de grandeco, do la knaboj devis trankviliĝi kaj reveni al sia komerco. Iuj eĉ komencis fari puŝojn de la planko, aliaj por fari la gazetaron.
  Tamen, Oleg Rybachenko estis tiel inspirita, ke li kantis, kun voĉo kapabla forpeli ne nur la reĝon, sed la imperiestron de mensoguloj (Hitler!);
  Ni flugas en severan, mortigan batalon,
  Pioniroj - infanoj de komunismo!
  Nia Sinjoro Svarog ĉiam estas kun mi,
  Ni frakasu la fundamentojn de revankismo!
  
  Ni havas kuraĝon kaj persistemon
  Ĉiu maŝino scias kiel kunveni!
  Furioza malvenko atendas la naziojn,
  Ne portu Fritz sensencaĵon!
  
  Proksime de Moskvo, la Germana Armeo estis firme batita,
  Ni montris kuraĝan kuraĝon!
  Glitiga parazito estis disbatita
  Ni venkis, ni kalkulas rekte!
  
  Kion Fritz povas fari poste?
  Nur piedoj al la supro - rapide rezignu!
  Kaj Adolfo en la gorĝo - akra Spitz,
  Lasu la klaŭnan azenon ludi la rolon!
  
  Nia rolo estas blovi la venkan kornon,
  Kolektante la ruĝajn legiojn!
  Kaj senkompate detranĉis la kapojn de la agresanto,
  Almenaŭ ili venis al la fronto rekte de la lernejo!
  
  Ni batas la reptiliojn, kvazaŭ ili estus naskita de Marso,
  Kaj ĉie la Fritz petas kompaton!
  Ni estas la filoj de la granduloj, kie ĉiuj egalaj landoj -
  Ili aprobu la marŝon de la vizaĝikono!
  
  Hitler pensis kapti nian Teron,
  Kaj nun li havas baton sub la bango!
  Post ĉio, la germanoj volis igi ĉiujn ludon,
  Kaj ilin metis simpla knabo!
  
  Kio okazis al la "Tigro" - li eniris metalon,
  El ĝi ni kuiros samovarojn kun dolĉa teo!
  La Fritz ricevis ĝin - kruta malvenko sur la kornoj,
  Ni estas en Berlino en radia, varma majo!
  
  Kaj Adolf fariĝis buklo anstataŭ kravato,
  Streĉite la kolon de la malamiko-ekzekutisto!
  Grava puno kuris por liaj pekoj,
  Kaj nun mi tretas Germanujon per tankoj!
  
  La Granda Stalino mem premiis la Komsomolan membron,
  Li ordonis - granda stelo de "Venko"!
  Kiom ni metas - al la Sankta Patrolando de fortoj,
  Ke niaj avoj ĝojas en la venonta mondo!
  Estas strange, sed pro tia ribelema kanto oni perforte aplaŭdis lin - ĉiuj ĉi tie estas tute sensenta, aŭ kio?
  Kiam Oleg Rybachenko finis kanti, la sonĝo estis interrompita, kaj ili denove estis vekitaj, ĉi-foje ne en la plej kutima maniero, sed prenitaj kaj verŝitaj per malvarma akvo. Post tio, denove, ĉi tiuj ĉenoj, kiuj pleniĝis per teruraj abrazioj sur la manoj, kaj la kolono estis pelita ... Ili eĉ ne donis al mi matenmanĝon! Ronda! Ĝuste, la germanoj restis surloke, kaj la kaptitoj malrapide moviĝis laŭ la ringa vojo. Kio estas la signifo de ĉi tio ne estas klara. Vojo pavimita per asfalto kaj ŝtonetoj. Kelkajn horojn poste, nudaj kalkanoj komencis bruli kaj furioze juki. Multaj el la knabinoj sangis.
  Tiam, kvankam estis ankoraŭ malproksime de la vespero, sen ceremonio ili forpelis lin kaj haste malĉenigis lin, ordonis, ke li kuŝu.
  Oleg Rybachenko kaj la ceteraj knabinoj haste obeis. Kaj kvankam mi tute ne sentis emon dormi, la brakoj de la dio de dormo kaj vizioj de Hipnoto (kiujn la Ĉiopova Zeŭso mem faris por fermi la okulojn!) subite kaj neeviteble ruliĝis.
  Kaj denove, pioniraj knaboj en honorindaj militaj aferoj, eĉ se ili apartenas al fremda armeo;
  Bataliono de tricent dekdujaraj knaboj el Jungvolk estis rekonstruita surloke kaj moviĝis pli suden. Komence oni veturis la knabojn kelkajn kilometrojn per aŭtomobiloj, sed poste la administrado ŝajne ŝanĝis opinion kaj decidis aranĝi postvivan kuron por la knaboj.
  La knaboj estis devigitaj senvestiĝi, restante en iu milita pantaloneto, kaj do preskaŭ nudaj kaj nudpiedaj kun sakoj sur la ŝultroj, kuri suden.
  Kompreneble, ili rajtis ŝmiri sin per nova, sufiĉe efika sunkremo, kaj la vojo ne kuris tra la dezerto, sed tra pli mola kaj ne tiel brulanta herbo, ĉar ĝi kuris laŭlonge de la rivero Nilo, kaj ĉirkaŭ plenflua. fonto, herbo kaj arboj kreskis, sed tamen la provo estis la plej malfacila. Ĉar mi devis fuĝi, en la kondiĉoj de la sovaĝa afrika julia varmego, kaj eĉ kun mitraletoj, same kiel tornistroj kun provizoj.
  Kompreneble, en speciala bataliono estis knaboj reprezentantaj la koloron de la germana nacio kaj havantaj decan fizikan trejnadon, sed tamen.
  La junaj militistoj estis konstruitaj kaj ilia komandanto, la sama idioto kiel ili, kvankam sufiĉe altaj, kun la muskoloj de Apolono, ordonis:
  - Nu, frato! Mi scias, ke estos malfacile por vi, sed ŝuldo estas ŝuldo! Ni devas kovri kvindek ok kilometrojn ĝis la vespero! Tio estas ordono.
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  - Hmm jes! La vorto ĉi tiu ordono sonas kiel sorĉo! Ĝi ne povas esti ignorita.
  Dima rimarkis:
  - Mi pretas veti, ke ni ne faros tion!
  Hans Feuer obĵetis:
  - Devigite plenumi, ĉar ni estas arjoj! Kaj ankaŭ vi estas rusoj, arjanoj, se vi skribas en la plej bona bataliono de Jungfolk.
  Tornistro malantaŭ lia dorso, kune kun municio, akvo kaj lutado, estas dek ok kilogramoj, kaj plie tri-kilograma mitraleto. Dudek unu kilogramoj, estas malfacile por plenkreskulo, se vi marŝas dum longa tempo, kaj poste kuras, kaj eĉ sub la brulanta suno.
  Oleg Rybachenko frotis sian kruron sur la herbon. La knaboj estis entuziasmaj pri forigi la ŝuojn, portante ledajn botojn (la ledo estas vere artefarita, sed ankoraŭ ne ia kirzach), estas malfacile kuri ĉi tie. Sportŝuoj aŭ tenisŝuoj estus pli bonaj, sed en la kondiĉoj de milita Germanio ĉi tio estas lukso, kaj ili decidis ne difekti la knabojn.
  La komando sonis, kaj la militistoj de Jungvolk rapidis por kuri, provante konservi ŝajnon de formacio.
  Freŝa venteto blovis el Nilo, agrable blovis super la nudaj, muskolaj torsoj de la knabaj militistoj. Ili iom rememoris pri adoleskaj titanoj pretaj ŝtormi la ĉielon. Ili kuris, mezure spirante, preskaŭ piedfingroj. Antaŭe estis la plej altaj, kaj, kompreneble, alta Dimka, kvankam ses knaboj, inkluzive de la komandanto, estis pli altaj ol li. Oleg Rybachenko, kiu estis nur iomete super la normo, lia dekunujara kresko (kontraste al la realo, en kiu li sekvis en siaj heroaj prapatroj!) devis rapidi, preskaŭ ĉe la fino. Vere, tio estis avantaĝo, malpli da ŝanco dispremi la kalkanojn, aŭ meti piedon sub la loko, kie ili sidis. Li estas la plej juna ĉi tie, sed certe ne la plej malforta aŭ eĉ pli stulta.
  La ŝarĝo estas palpebla, sed ankoraŭ akceptebla, kaj ĉiuj havas sperton pri trotado kun ŝarĝo. Eĉ kun multe da pezo, kiam ili portis, ekzemple, partneron sur siaj ŝultroj.
  Sub la nudaj piedoj de nudaj piedoj, de tempo al tempo ili krakas aŭ krakas, en rompitajn palmbranĉojn aŭ konusojn, foje estas dornaj plantoj, kiujn la knaboj provas ĉirkaŭiri. La herbo estas varmigita, ofte seka, sed certe ne brulas kiel dezerta sablo. Ĝenerale oni ankoraŭ povas vivi, nur la Suno leviĝas kaj plifortigas la varmon.
  Alta Hans, proksimume la sama alteco kiel Dmitry kaj, ili kuras ŝultro al ŝultro. Germana militista knabo demandas sovetian junan soldaton:
  - Nu, nun vi militas! Pulvo, kompreneble, ankoraŭ ne flaris, sed ni havas ĉion antaŭen. Ĉu vi spertas ian eksciton?
  Dmitry honeste respondis:
  - Ankoraŭ ne! - Kaj li aldonis, denove turnante la kapon. - Sincere, ne!
  Hans malestime snufis.
  - Mi faras! Mi estos honesta, jes! Nu, kio pri la knaboj de mia aĝo povas laŭleĝe militi. Batali, pafi, mortigi, eksplodigi, kapti. Post ĉio, ĉi tio estas enamiĝo. Ja ankaŭ vi kaj Olezhka volis senti sin kiel vivantaj militistoj, por foriri de la rutino!
  Dimka rezolute kontraŭis:
  Nia vivo ne estas rutina. Ĝenerale, esti pioniro, eĉ gvidanto kaj atleto, estas tre interesa.
  Do kial vi enskribiĝis ĉe ni? Ĉu vi timas esti mortigita aŭ kripligita? - incitetis Hans sarkasme.
  Dimka, moknomita Ilja Muromets - mokis:
  - Tial mi enskribiĝis por montri, ke la rusoj ne povas batali pli malbone ol la germanoj. Kaj tiam la tuta mondo skribas kaj parolas pri viaj venkoj...
  Hans ridis.
  - Nu, jes! Pri niaj venkoj, gloro tra la universo. - Alta militista knabo pro fiero puvis sian larĝan bruston. - Kaj vi rusoj apenaŭ povas puŝi la etan finnan armeon. Vi havas nenion pri kio fanfaroni!
  Dmitrij, ofendita, malfacile sin retenante por ne uzi siajn pugnojn, kontraŭis:
  - Ni havas ankaŭ Ĥalĥin Golon!
  Hans malestime snufis.
  - Malgranda bataleto, ie en Azio. Kaj niaj uloj jam prenis Eŭropon, kaj preskaŭ la tutan Afrikon kaj Azion. Kaj ni kaptos Rusion, estas tempo por ni kraĉi!
  La okuloj de Dmitri kolere ekbrilis:
  - Ne kaptu, la brakoj estas mallongaj!
  Hans ridis.
  - Kaj kiel ni devigis vin subskribi la Traktaton de Brest-Litovsk? Vi donis al ni teron, kalkulu ĝis Dnepro, havante trioble pli da bajonetoj kaj sabroj. Kion oni povas diri pri la ruso kiel soldato en ĉi tiu kazo?
  Dimka grupiĝis, li intencis pugnobati Hans-on en la muzelon, kaj konante sian forton kiel ĉampiono de la "duonmondo", li certe estus batinta la senpripensan germanan knabon, sed... mi ne volis rompi. la vicon kaj aranĝi batalon. Jes, kaj ne estas bone uzi pugnojn dum la polemiko. Krom ĉi-kaze, plej verŝajne li estos arestita, kaj li ne havos tempon por montri, ke la rusoj batalas ne pli malbone ol la germanoj. Tial Dmitrij trankvile kontraŭis:
  - Ni rusoj venkis vin sub Frederiko la 2-a, kaj eĉ prenis Berlinon. Kaj kiam Napoleono la Granda komandis vin, duono de lia armeo estis germanoj, kaj en la unua mondmilito okazis brusilovskij trarompo. Jes, kaj vi ne prenis Parizon, ĉar niaj trupoj preskaŭ kaptis Koenigsberg.
  Hans trovis sufiĉe pezan kontraŭargumenton:
  - Sed ĉiuokaze, en la lastaj bataloj kun ni, vi estis venkita! Kaj ili juĝas homon kaj nacion en la unua loko, laŭ finaj faroj!
  Dmitry sufiĉe prudente kontraŭis:
  - Sub la caro, ni havis postiĝintan industrion, precipe en la milit-teknika sfero. Kaj nun, ni disvolvis seriozan industrion. Ekzemple, vi vidis la tankon KV-2. Ĝi estas ekipita per 152 mm obuso. Ĉu vi germanoj havas ion tian?
  Hans ridis.
  - La francoj sur la S-2-tankoj ankaŭ havis obusojn eĉ pli grandajn ol la 155-milimetra kalibro, sed tio ne malhelpis nin venki la ranojn, havante pli malfortan ekipaĵon ol nun. La ĉefa forto de la Wehrmacht estas la supereco de la homa faktoro!
  Dmitrij tordis sian vizaĝon kun egala sunbruno:
  - Kaj kial vi opinias, ke vi havas avantaĝon super ni en la homa faktoro, se vi fariĝis la ĉampiono de la "duonmondo"? Kaj venki la plej bonan el viaj uloj?
  Hans sufiĉe racie deklaris:
  - Esceptoj foje nur konfirmas la regulojn. Fakte preskaŭ ĉiam! Nun, se ni prenas ne individuajn fenomenojn, sed la nivelon de milita trejnado entute, tiam ĉi tie ...
  Dmitry ekkoleris:
  - Vi ne scias, kian nivelon de bataltrejnado ni havas kaj kiel la ekzercoj estas faritaj en la sovetia armeo. Do ne necesas spekuli!
  Hans logike rimarkis:
  - En Hispanujo okazis konkuro inter la sovetia milita skolo, doktrino kaj germana. Ni testis nian ekipaĵon kaj armilojn. La rezulto estas la venko de nia milita lernejo, kaj strategia arto, kaj la firmiĝo de la frankisma reĝimo. Do ni jam batalis kun viaj uloj kaj venkis!
  Dmitry Muromets malĝoje rimarkis:
  - Vi havis multe pli da trupoj ol ni! Vi nur prenis la kvanton!
  - Mi ne dirus tion. - Hans mallevis la kapon kaj eksilentis, la unuaj signoj de laceco komencis aperi kaj fariis malfacile paroli.
  La plej malbona parto estas, kompreneble, la varmego. La suno senĉese iris al la zenito. Neniu el la knaboj kutimis al ŝi. Germanio kaj Rusio estas nordaj landoj, kaj somere ili malofte superas tridek gradojn. Kaj ĉi tio estas Afriko en julio, kaj la venteto ĉesis tiri de Nilo.
  La nudaj piedoj de la knaboj pli pikiĝis pro seka herbo, kaj tiam subite ĝi finiĝis, kaj tuta kilometro estis kovrita de brulanta gruzo. Estis tre dolora, kelkaj el la ne tro retenitaj knaboj kriis. Ŝvito gutis el ili kaj gutis kun siblo sur la varman gruzon.
  Oleg Rybachenko kaj Dmitry, kaj la plej multaj el la aliaj knaboj edukitaj en la spartana spirito, provis rideti kaj ne doni farunon. Ili pensis pri io alia. Do Oleg Rybachenko imagis, ke liaj nudaj piedoj estas lekataj de flamo sur la rako, kaj ili volis forpreni de li gravan ŝtatan sekreton. Kaj li devas elteni ĝin kaj ne montri, ke li estas vundita aŭ timigita. Krome, la knaboj kreskis en severaj kondiĉoj kaj iliaj kalkanoj ne estis tiom dorlotaj, kvankam la poeto kaj nigra gruzo brulis, sed ne tiom, ke la malglata haŭto senŝeliĝis.
  Baldaŭ sekvis varmegaj batoj. Preskaŭ samtempe pluraj trovarmigitaj knaboj svenis, kaj oni devis preni ilin sur malpeza, faldebla brankardo.
  Oleg Rybachenko rimarkis al si, ke la germanoj ĝenerale havas bonan ekipaĵon. Ĉu eblas, ke en la Ruĝa Armeo vi trovos aparaton por porti vunditojn el duralumino, kiu samtempe facile kaŝiĝas en tornistro.
  Sed estas pli malfacile kuri kun plia ŝarĝo en viaj manoj, kaj viaj nudaj kalkanoj brulas pli forte, ĉar la premo pliiĝas. Do ili estas kvazaŭ en libervola-deviga infero. Oleg Rybachenko eĉ pensis: kiel reagus liaj kamaradoj al tia provo, ĉiuj estus pluvivintaj.
  Larĝaj strioj da ruĝe varmega, nigrigita gruzo estis kombinitaj kun pikanta, sekigita herbo. Krome, la komandanto iom post iom kondukis la knabojn for de Nilo, ŝajne por eviti eniri la setlejojn de Egiptujo.
  Denove, kelkaj el la knaboj komencis kolapsi kaj la knaboj, elĉerpitaj aŭ miregigitaj de la sunklubo, kovris siajn kapojn per ĉifono trempita en akvo, kaj metis ilin sur brankardon. Iuj, kiuj antaŭe suferis malpezan baton, leviĝis kaj daŭre kuris.
  Sed la forto de la junaj infanoj malkreskis, kaj preskaŭ duono estis senorda.
  Fine, la komandanto, ankaŭ sufiĉe laca, diris:
  - Mi ordonas al ĉiuj ripozi! Ni atingis la limon! Kovru vin per sunŝirmiloj, trinku akvon kun vinagro kaj ĉokolado. Tiam vi kuŝos por fari spirajn ekzercojn!
  La militistaj knaboj ekkriis en malforta ĥoro:
  - Ni pretas plenumi ajnan mendon!
  Malgraŭ la sunkremo, la haŭto de la bebo ruĝiĝis kaj kontuzis. Estis malkomforte kuŝi sur la pika seka herbo, kaj la knaboj metis celofanon sub sin.
  Dmitrij kaj Oleg Rybachenko ekloĝis unu apud la alia en la sama tendo. La knaboj ŝajnis iomete sekigitaj, kaj la haŭto mallumiĝis. Miaj nudaj piedoj brulis kaj forte jukis, oni devis levi miajn krurojn tiel, ke la sango elfluis, kaj fariis almena iom pli facila.
  Dmitry rimarkis:
  - La fakto, ke la milito ne estas mielo, ni sciis ĝin, sed ne samgrade!
  Oleg Rybachenko morne promesis:
  - Estas ankoraŭ floroj. Se vi vidos sangon kaj rigardos vian unuan kadavron, vi komprenos, ke ĉio ĉi ĉirkaŭkuranta sur varma surfaco estas nenio!
  Dmitrij entiris sian stomakon kaj diris:
  - En libroj, kompreneble, oni skribas pri tio, kiel oni sentas, kiam oni mortigas homon por la unua fojo. Eĉ malbona homo kaj via malamiko, preta liberigi la kuraĝon. Sed tamen estas..
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  - En la libro de Boussenard "Kapitano Daredevil", estis ankaŭ tuta bataliono da suĉuloj, kiuj batalis kun la britoj. Io memorigas nin. Sed tie la problemo de psikologio, oni diras, kiel estas mortigi homon, estas nur mallonge tuŝita kiam kuglo hazarde falĉis junan tamburiston. Kaj do ĝenerale estas sufiĉe frivola sinteno al morto. Ŝajnas eĉ ne milito, sed feriado!
  Dmitry logike kontraŭis:
  - Jen libro por infanoj kaj adoleskantoj; kiuj enuas legi pri psikologiaj spertoj. Kaj la fino estas tiel malbona, preskaŭ la tuta bataliono de laktopoj mortis, kaj la daŭrigo neniam estis skribita!
  Oleg Rybachenko, kun profunda esprimo de vera malĝojo, rimarkis:
  - Sed ĉi tiu estas tia libro, ke vi bedaŭras, kiel rapide ĝi finiĝis. Sed multe pli ofte okazas inverse, ke vi laŭvorte suferas, provante venki tiun aŭ alian laboron!
  - Se vi havas la romanon "Milito kaj Paco" de Leo Tolstoj, tiam Oljek sendube pravas! Dmitrij konsentis.
  La juna partnero tiam obĵetis:
  - En la libro "Milito kaj Paco" estas intrigo, pluraj rakontofadenoj kaj roluloj malkaŝitaj detale. Ne, ŝi ne estas malplena. Tute neniel enuiga! Kvankam kompreneble en la komenco estas for de la plej interesa.
  Dmitry konsentis:
  - Jes, ĝuste... Multaj verkistoj pekas kun malvigla intrigo, kiam, antaŭ ol komenciĝos la plej interesa ago, oni sukcesas forĵeti ŝajne enuigan libron.
  Permesinte al la knaboj atendi la plej altan pinton de la suno, la komandanto estis vigla Wolf Shtich, tre muskolforta infano, proksimume dekkvarjara en aspekto. La vizaĝo estas bela, sed strikta, infana kaj plenkreska samtempe. Lupo mem estas ankoraŭ el Jungvolk, sed lia komanda principo estas, ke la junuloj devas esti gvidataj de la junuloj. Kaj la fakto, ke Shtikh ne havas sperton kaj konsideras, ke infano ne ĝenas neniun. La ĉefa afero estas, ke li estas arjo kaj ordonas al la arjoj, kio signifas, ke li kapablas fari la neeblan, al ordinaraj homoj. Kaj kio? Ili faras ĝin!
  Kuri denove, forgesi pri doloro, laceco, knaboj, kiuj eĉ hontas (tia estas edukado!), Memori panjon, paĉjon aŭ pensi pri io tenera. Ĉi tio estas kiam la kapablo elteni suferon, kaj la provo mem estas granda beno.
  Junaj militistoj kuras sen pensi pri malobeo, kaj se ili volas ion, tio estas batalo!
  La varmego estas ankoraŭ tre forta, kaj denove la knaboj elkuras sur la pikan varman gruzon. Kaj li eĉ ne vidas la finon. La doloro fariĝas neeltenebla kaj multaj el la junaj militistoj ne plu povas reteni la ĝemojn de doloro.
  Tiam Oleg Rybachenko komencis kanti kanton, kiun li komponis survoje, veran marŝon;
  La gloro de la sovetia patrujo estas granda -
  Ni indas kredi, ni estos ĉi tiu gloro!
  Ni venkos kruelan malamikon en batalo,
  Por la rusa, plej radia Potenco!
  
  Kio estas en la Patrujo kiu kantas,
  En la koro de honesta, nudpieda pioniro!
  Ni rapidas kiel birdo en flugon,
  Kiel sankta fariĝis nia fido!
  
  Aŭtomata kredu al mi granda frato
  Kaj grenadoj tute ne estas superfluaj!
  Se vi estas kuraĝa, tiam la rezulto
  Ĝi estos, malgraŭ tio, ke vi estas knabo!
  
  La pioniro estas troma kaj severa ...
  Sed la rideto de Dio lumigas nin!
  Ve, estas multaj malbonaj asoj en la mondo,
  Ili volas ruinigi lokon en la paradizo!
  
  La faŝisma ŝakalo tiras la piedojn al ni,
  Li volas elŝiri la koron de infano!
  Kaj liaj porkoj pokmarkis rideton,
  Lasu lin laŭte vangofrapon!
  
  Tankoj "Tigroj" estas "botoj",
  Mallerta - terure angula!
  Kaj vi ne forkuras de ili,
  Nu, pli bone preparu grenadojn!
  
  Ni kreos tian mondon, kredu min,
  Kie milionoj estos feliĉaj!
  Predanta besto forkuros en la kavernon,
  Ni kuŝigos la malnoblajn legiojn!
  
  Kio estas en la Patrujo kiu kantas,
  Kaj disbatas ĉiujn naziojn tre fame ...
  Premu pli fortan kavaliran radiopafilon ...
  Kaj por ke ĝi fariĝu paca kaj trankvila sur la planedo!
  
  
  
  
  La ruĝa standardo brilos
  En ĝi estas la sankta nomo de Jesuo!
  Trapasu la pioniran ekzamenon por kvin -
  Esti fama - via Rusujo!
  
  Sed tiu ekzameno ne estas ĉe la nigra tabulo -
  Ĝi devos esti transdonita el la tranĉeo!
  Grizaj haroj rapidas al la knabo en viskio,
  Amiko mortis - nun funebru ĉe la tombo!
  
  Kio estas la ŝaŭmo de la malbenita milito,
  Eĉ ne indas esti nomata besto!
  Kaj la hordo ne scias kiel teni
  Kvankam Adolfo foje estas pli amuza ol bufono!
  
  Ni scias, ke ni ne devas retiriĝi,
  Pioniroj timas alies por ĉiam!
  Ni infanoj estas fidele amikaj,
  Kaj morale mi kredas ne kriplulojn!
  
  Ni finos la gloran marŝon en Berlino,
  Ni ĉiam kredas, sciis batali!
  Kaj tuj kaptis fortan kuraĝon,
  PKK portanta en la kurado en la tornistron!
  Ludeman kaj kuraĝan kanton finis Oleg Rybachenko, kaj la germanaj knaboj aprobis ĝin per fajfo kaj ridado. Kvazaŭ ili ne rimarkus, ke ilia fanfaronita Fuhrer estas verŝita per deklivo de la kapo ĝis la piedoj!
  Fariĝis pli amuze kuri, aldoniĝis pli da vigleco... Kaj baldaŭ finiĝis la gruzo kaj iris mola herbo, kiu fariĝis ĝojo por la bruligitaj piedoj, kuraĝaj knaboj.
  Dimitri rimarkis kun rideto:
  - Oni diras, ke kanto helpas nin vivi, sed nenio estis dirita pri tio, ke ĝi ankaŭ malpezigas pezan ŝarĝon malantaŭ niaj dorsoj!
  Oleg Rybachenko protestis:
  - Eĉ dum la antikva egipta civilizo oni sciis pri la vivdona efiko de muziko sur la homa korpo, kaj ankaŭ kantoj. Ekzemple, malgrandaj sklavoj kaj sklavinoj kiuj ankoraŭ ne povis efike labori en la kampoj kaj ŝtonminejoj estis devigitaj kanti por gajigi plenkreskajn sklavinojn. Ja tia scienco de Valiologio venis el Egiptio.
  Komandanto Lupo kriis:
  - Rekonstruu por kresko! Kaj ne parolu!
  La militistaj knaboj tuj reorganiziĝis, kaj poste kuris silente.
  La suno jam iris en sunsubiro (en Nordafriko en julio malheliĝas pli frue ol en la meza vojo.). La halto jam estis proksima, kiam subite sekvis signalo.
  - Ĉiuj kuŝiĝu kaj alivestiĝu!
  Kiel ĝi rezultis ial. Antaŭe aŭdiĝis malproksima bruo. Kaj la knaboj aktive laboris per ministoj ŝoveliloj, ĵetante herbon super sin. Jam estis sufiĉe mallume...
  Hans rimarkis:
  - Verŝajne, ĝi estas nia! Ĝi estas ankoraŭ tro malproksime al la frontlinio, ĉar la Germana Armeo dece progresis.
  Dimitri rimarkis kun rideto:
  "Sed lerni la arton de alivestiĝo neniam doloras!" En vera milito, ĉi tio utilos!
  Hans konsentis:
  - Jes, neniam, sed mi certas, ke ĝi estas nia!
  Lupo siblis:
  "Ankora unu vorto kaj mi pafos vin surloke!" Ĉiuj embuskas! Kaj faru granatojn.
  Kiel ĝi baldaŭ rezultis, Hans kaj, fakte, eraris. Britaj tankoj aperis. Tamen, la knaboj trankvile sidis en embusko: kio se ili estus propraj sur kaptitaj veturiloj.
  Kvankam la tankoj iras norden. Estas nur kvar el ili, tri malpezaj kaj unu malfacile penetrebla "Matildo". La lasta tanko estas granda problemo, ĉar obusoj povas nur damaĝi ĝiajn spurojn. La pulmoj, aliflanke, povas esti trafitaj per precizaj ĵetoj en la tegmenton aŭ en la postaĵon. Se "Matilda" rompas la spurojn, tiam ŝi povas kaŭzi perdojn al la uloj per siaj du maŝinpafiloj kaj kanono.
  Lupo ne volis, ke liaj amikoj mortu jam en la dua, aŭ pli ĝuste eĉ en la tria tago post alveno en Afriko. Vere, maŝinpafiloj povus malŝalti precizajn trafojn. Sed la demando estas, kies tankoj estas ĉi tiuj? Subite, trofeoj jam kaptitaj de la germanoj?
  Lupo ordonis:
  - Soldato Yungfolkovets Oleg. Eliru al la tankoj sen armiloj kaj valizo kaj eksciu, kiuj ili estas!
  Oleg flustris:
  - Aŭskultu la komandanton!
  Duonnuda en nigra pantaloneto, la knabo estis bruneta pro protekta kremo, kaj por kaŝi siajn blondajn harojn li surmetis ian turbanon de ĵurnaloj. Nun li aspektis kiel ordinara, malriĉa araba infano. Estas neverŝajne ke li estos prenita kiel malamiko.
  La tankoj moviĝis malrapide, ŝanĝante en ilaron, kie la motoroj faris la plej malgrandan kvanton da bruo, kio ankaŭ vekis suspekton. Saltante al ili, Oleg vigle svingis la brakojn kaj kriis en rompita angla.
  - Estas minoj! Estas minoj!
  La tankoj haltis, kaskita kapo elŝoviĝis el la Matildo kaj kolera voĉo en la angla respondis:
  - Kial arapchonok, vi volas?
  La militista knabo vekis:
  - La germanoj metis minojn en la vojon! Atentu reĝajn trupojn!
  Dua kapo aperis el la ŝultro rimeno, mi aŭdis ĝin, ĝi respondos:
  Lasu tiujn aĉajn germanojn morti! Mia reĝo estas kun ni! Nun ni manĝos ilin!
  - Venu sidi ĉi tie! - Ordonita, se juĝante laŭ la epoletoj, kolonelo de la Reĝa Brita Tanka Armeo!
  La knabo grimpis sur la turon, sentante la agrablan malvarmecon de la kiraso sur siaj nudaj, etaj vezikigitaj piedoj. Tiam li kliniĝis malantaŭen kaj komencis montri al la britoj la vojon.
  Ili estis kvin, kaj en la ne tre vasta gvattureto de la meza tanko Matilda ĝi estis iom malvasta. Ĉi tie Oleg Rybachenko decidis fariĝi heroo. Liaj lertaj, trejnitaj manoj, kiel tiuj de profesia poŝŝtelisto, atingis siajn zonojn kaj elprenis revolverojn. La dikfingroj tuj forigis la fuzeojn.
  Kompreneble, ĝi estis malnobla, sed la tento plenumi la "heroaĵon" estis tiel forta, ke Olezhek pafis kelkajn fojojn el ĉiu revolvero, celante sub la maldekstran skapolon.
  De tia distanco, estas malfacile maltrafi, kaj nur frenezulo, aŭ la lasta malkuraĝulo, povas surmeti kuglorezistan veŝton sidante en tanko. La kolonelo estis surprizita, kaj palpis la buŝon de pistolo malantaŭ la kolo. La knabo flustris, en la plej pura Londona dialekto:
  - Se vi volas vivi, ordonu al la aliaj tri tankoj kapitulaci! Alie, nia bataliono detruos ilin kune kun la skipoj!
  La kolonelo estis surprizita:
  - Kiu vi estas?
  Oleg Rybachenko sincere respondis:
  - Via lasta ŝanco por pluvivi! Tri malpezaj tankoj estos bombaditaj per obusoj kaj vi estos torturitaj per fajro. Homoj mortos! Mi kalkulos ĝis tri, aŭ vi donos la ordonon, ke ili kapitulacu kaj eliru el la aŭtomobilo, aŭ mi pafos vin en la karnon de via kruro kaj ripetos la peton de la komenco! Unu du...
  La Kolonelo ĝemis.
  - Konsentu! Nur ne mortigu nin!
  Oleg Rybachenko fiere deklaris:
  - Ni germanoj ne mortigas kaptitojn! Kaj tiam post la kapitulaco de Britio, vi povas servi denove en la nova Reĝa Forto, renovigita Britio.
  La Kolonelo donis la ordonon per tremanta voĉo. La petrolŝipoj obeeme elgrimpis el la tankoj, demetante siajn armilojn. Pluraj el la plej grandaj germanaj knaboj, deĵetante sian kamuflaĵherbon, kuris al ili, prepariĝante por ricevi la unuan aron da kaptitoj en siaj vivoj.
  . ĈAPITRO #13
  La Ses denove batalas kontraŭ la ĉinoj. Denove, ilia hipersorĉistino ĵetis ilin en la deksepan jarcenton. La malamiko jam sukcesis kolekti grandegan armeon. La trupoj de la Ĉiela Imperio sieĝis la rusan urbon.
  Kaj nun knabo, knabino kaj kvar knabinoj premas la flavan armeon per glavoj.
  Oleg Rybachenko prizorgis ventomuelejon, dehakis plurajn ĉinojn kaj kantis:
  - Al la sanga batalo...
  Kaj la knabo ĵetis per sia nuda piedo plurajn venenajn kudrilojn.
  Margarita, farante rapidan atakon per glavoj, kaj tenante muelejon, konfirmis:
  - Sankta kaj prava!
  Kaj ŝi ankaŭ ĵetis kudrilojn per siaj nudaj piedfingroj. Trafante kelkajn dekojn da ĉinoj.
  Nataŝa, disbatante malamikojn per glavoj, aldonis:
  - Marŝu, marŝu, antaŭen...
  Kaj ankaŭ lanĉu la nudajn piedojn de la kudrilo.
  Laborante per ambaŭ manoj kaj piedoj, la knabinoj disbatis la ĉinojn tre fame.
  Zoja ankaŭ ĵetis pinglojn per siaj nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Laborantaj homoj!
  Aŭrora, lanĉante bumerangon per sia nuda piedo kaj fortranĉante la flavajn militistojn, volonte konfirmis:
  - Marŝu, marŝu, antaŭen...
  Svetlana, disbatante la ĉinojn kaj liberigante ŝtalstelojn per siaj nudaj fingroj, trafante la malamikon, grincis:
  - Laborantaj homoj!
  La knabinoj agis kiel veraj batalantaj agloj. Kaj de iliaj batoj de glavoj, kaj ĵetoj de frapantaj elementoj, malamikoj falis kaj falis.
  Oleg tenis la teknikon "Papilio" per glavoj kaj kantis:
  - Vizaĝoj de morto!
  Kaj per sia nuda piedo, la knabo denove ĵetis la murdinton.
  Margarita okazigis akcepton ĉe la muelejo. Ŝi disbatis la kontraŭulojn, kaj grincis agreseme:
  - Jen nia vojo kaj lukto!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj falis pluraj mortigaj diskoj.
  Oleg Rybachenko estas finita knabo, denove ĵetas tion, kio mortigas, kaj kantas:
  - La Tago de Majo estas festo de laboro!
  Kaj de la nuda piedo de la juna murdinto, diskoj denove flugas, fortranĉante la militistojn de la ĉiela imperio.
  Nataŝa denove ĵetas la mortigan, kaj grincas:
  - Ĉi tio estas mia bono!
  Kaj ŝia nuda kalkano trafas la ĉinan generalon en la mentono kaj rompas lian makzelon.
  Zoya okazigas papilian ricevon per glavoj, kaj kriegas:
  - Mi estas freneza pantero!
  Kaj el ŝiaj nudaj fingroj jaroj da akra eta diskmortigilo. Kaj tiel ili prenis kaj tranĉis ĉiujn.
  Tiam denove la glavoj estas en ago, kaj ĉiuj estas tranĉitaj. Ĉi tiu estas la terminatora knabino.
  Aŭrora tranĉis la ĉinojn, dispremis iliajn korpojn kaj gluglutis:
  Ni estas elektitaj...
  Kaj la donaco de morto flugas de ŝia nuda kalkano.
  Svetlana, faligante la militistojn de la flava imperio, konfirmas, elmontrante siajn perlajn dentojn:
  - Ni elektas!
  Kaj de ŝiaj nudaj piedoj denove la flugo de pereo.
  Oleg Rybachenko, disbatanta kontraŭulojn, aldonas:
  Kiom ofte estas...
  La nudaj piedfingroj de la knabo lanĉis la mesaĝon de morto.
  Margarita, detruante kontraŭulojn, kaj lanĉante neniigprezentojn, aldonis:
  - Ne kongruas!
  Kiel knabino kun lertaj kruroj.
  Natasha, pafante al la malamiko, kaj lanĉante donacojn de morto, eldonis:
  - Mi estas malantaŭ vi...
  Kaj nudaj piedoj kiel ĉiam en komerco.
  Zoya, post kiam ŝiris la malamikojn, prenis ĝin kaj agreseme siblis kun kobro:
  - Sekvu la ombron...
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj estas denove en komerco...
  Aŭrora, ĵetante sian armilon per sia nuda malsupra membro al la malamikoj, kaj plene disrompante ĝin, agreseme grincis:
  - Mi kutimiĝas al...
  Svetlana prenis kaj ĵetis dekduon da pingloj per sia nuda piedo, frapis amason da ĉinoj kaj knaris:
  - Malkongrui!
  Oleg Rybachenko denove atakas. Li dishakas siajn malamikojn, kaj de tempo al tempo li kantas:
  - Anĝeloj de bono, du blankaj flugiloj, du blankaj flugiloj super la mondo!
  Kaj el lia nuda kruro denove flugas la donaco de detruo.
  La knabo kiel ni vidas estas tre leporhundo. Kaj la tutan tempon nudpiede, kaj malfacile. Vera maĉisto. Kvankam li aspektas dekdujara. Sed ĉi tio estas la epitomo de detruo.
  Margarita ankaŭ ĵetas kudrilojn per la nudaj piedoj kaj knaras:
  - Freneza sonĝo! Plena beleco!
  Kaj denove io tute mortiga resaltas de la nuda kalkano.
  Ĉi tiu knabino estas la formado de morto kaj detruo.
  Kaj ĉi tiuj ĉinoj, jes, ĝi komprenas.
  Nataŝa en la rapida movo de la bela terminatoro. Fortranĉas kontraŭulojn, tranĉas ilin per glavoj kaj kantas:
  - Laŭdu caron Aleksej!
  Kaj kudriloj flugas de ŝiaj nudaj piedoj.
  Zoya, faligante la ĉinojn kaj detruante la malamikon, konfirmas:
  - La fiulo estos venkita!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj elflugas, donaco de sovaĝa morto.
  Aŭrora, disbatanta la malamikojn, agreseme konfirmas:
  - Kaj ne petu kompaton de la malamiko!
  Kaj ŝia nuda piedo, elĵetas denove, ion absolute mortigan. Kaj frakasas kontraŭulojn al disŝiritaj pecoj da viando.
  Svetlana, faligante rivalojn, kaj lanĉante novajn pinglojn en la malamikon, kiel kobro siblas:
  - Ne kriu al la luno!
  Kaj donacoj de danĝera morto forflugas el ŝiaj nudaj fingroj. Kiu vundas kaj mortigas ĉiujn.
  Oleg Rybachenko moviĝas... la knabo estas senlaca kiel ĉiam...
  La ĉinoj havas malfacilan tempon. Li tiel dispremas ilin, kaj vidis ilin.
  Knaba geniulo grincas:
  - Jen mia batalo!
  Kaj denove, donacoj de neniigo flugas el liaj nudaj piedoj.
  Kaj la juna militisto batalas kiel plena kaj agresema heroo. Kaj ŝiaj glavoj estas kiel la klaboj de la Nigra Dio.
  Margarita prenis ĝin, eksaltis, tranĉis amason da ĉinoj. Okazis ricevo, kvazaŭ mortiga forto.
  Tiam ŝi denove skuis siajn nudajn fingrojn, agante kiel sanga demono.
  La kadavroj de la ĉinoj jam formis tutajn amasojn. La juna militisto siblis:
  - Mia vivo en venko super malamikoj!
  Kaj la knabino denove el nuda piedo ellasos nubon da kudriloj. Kaj la flavaj militistoj falas mortaj.
  Nataŝa tranĉis koridoron antaŭ ŝi el la kadavroj de flavaj militistoj. Ŝi ĵetis akrajn, klarigitajn diskojn kaj knaris:
  - Ĵetu al Marso, kaj estos klaso!
  Kaj el ŝia nuda piedo denove flugas mortiga donaco de tre malagrabla morto.
  Kaj kiom da ĉinoj mortas. Centoj, miloj, sub la batoj de la disbatantaj ses.
  Zoya ankaŭ moviĝas. Veturas kiel kobro, ne donas al la malamiko la plej malgrandan ŝancon. Kaj la ĉina falo hakis.
  La knabino kun sia nuda piedo lanĉis pinglojn akrajn per veneno kaj kantis:
  - Rusaj herooj tranĉis per glavo!
  Kaj la militisto, kvazaŭ ondo leviĝus, poste falus.
  Kaj Aŭrora faras paŝon al la malamiko, kaj distranĉas lin sen plia tempo.
  Mortigas la ĉinojn kaj siblas:
  - Mia granda heroeco!
  Kaj el ŝia nuda piedo, denove elflugu tio, kio frakasas la pecojn en krajonojn.
  La ruĝhara knabino ne indulgas la ĉinojn. Ĉi tie tuj tranĉis sep homojn.
  Kaj ŝia nuda kalkano, Generalo de la Ĉiela Imperio, rompis ŝian frunton. Li, kompreneble, mortis.
  Svetlana ankaŭ moviĝas kaj tranĉas malamikojn. Ŝiaj du glavoj, kiel faldeblaj tondiloj, tratranĉis la korpojn de la ĉinoj.
  En moviĝo, la knabino disbatis dekon da kontraŭuloj. Kaj ŝi prenis la diskojn per siaj nudaj piedoj kaj lanĉis ilin. Kaj ŝi fortranĉis multajn ĉinojn.
  Ŝi tute estas en sovaĝa frenezo.
  Svetlana diras:
  - Malamikoj ne pasos!
  Aŭrora konsentis:
  - Kompreneble, ili ne pasos - sen ŝanco!
  Kaj la ruĝhara hundino, denove sovaĝe hurlante kaj batante la ĉinojn per glavoj. Kaj tiam la nudaj fingroj de la soriko liberigos kelkajn pinglojn. Ke kelkaj dekoj da ĉinoj estos senditaj al la venonta mondo.
  Oleg Ribaĉenko, detranĉante la flavajn militistojn, prenis ĝin kaj grincis:
  - Neniigo de la menso!
  Kaj denove la knabo, kun la nudaj piedfingroj, elĵetis la terure mortigajn kaj mortigajn pinglojn.
  Kaj tiam li pepis:
  - En mia sonĝo - ĉiam venko!
  Margarita, batalante kun la malamiko, kaj tranĉante kontraŭulojn, konsentis:
  - Eĉ tre granda venko!
  Kaj la knabino denove kun la nudaj piedfingroj, ĉar ŝi prenas ĝin kaj lanĉas la mortportantan al la malamiko.
  Tiom da ĉinoj jam estis mortigitaj de sia paro. Jes, kaj kvar knabinoj ne malpli.
  Nataŝa ĵetis per sia nuda piedo memfaritan obuson el karbopolvo. Tiu eksplodos, disŝirante ĉinajn soldatojn.
  Kaj la knabino krias:
  - Mi estas la aglo de potenco super la mondo!
  Zoya ankaŭ estas tre facilmova en detruado de la ĉina armeo. Li svingas siajn glavojn kaj kantas:
  - Ni estas fieraj agloj!
  Kaj denove, io tre mortiga elflugas el ŝia nuda piedo. Kaj la ĉinoj estas tre specifaj mortigoj.
  Knabino en sovaĝa ekstazo de facilmova kaj agresema movo, ne lasante fali eĉ unu kudlon, sen trafi.
  Aŭroro ankaŭ moviĝas. Ŝiaj nudaj piedoj ĵetas akrajn pinglojn. La ruĝhara knabino agas kiel pantero postkuranta ŝakalojn. Ŝi tranĉas la ĉinojn kiel sukerkanon.
  Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - La estonteco estas mia!
  Kaj elŝovas sian langon.
  Svetlana ankaŭ ekstermas la ĉinojn. Kaj ŝiaj nudaj piedoj akcelas ilian rapidan movon.
  Blonda knabino, kiel kobro. Kaj tranĉas kontraŭulojn sen ajna kompato.
  Ŝiaj glavoj turniĝas kiel ventomuelejo. Kaj ne lasu la malamikon frostiĝi en paco. Krom se paco fariĝos kompleta kaj eterna.
  Svetlana, fortranĉante la ĉinojn, raportas:
  - Nia formo estas la plej alta!
  Kaj el ŝia nuda piedo elflugas la mortiga kaj nekomprenebla. Kiel bati kontraŭulojn, tiel rekte al morto.
  Aŭrora konfirmas:
  - Pura malvenko!
  Kaj dekduo da pingloj flugas de la nuda piedo de la knabino. Jes, tiel trafe, ke kvindek ĉinoj tuj falis.
  Natasha rimarkas tion, hakante la militistojn de la Ĉiela Imperio:
  - Via kolero estas granda!
  Kaj nudaj piedfingroj lanĉos diskojn.
  Zoja, tranĉante kontraŭulojn, ekkrias:
  - La sonĝo realiĝu!
  Kaj ankaŭ nuda piedo, kiel mortiga detruo sendos.
  Kaj la amaso de la ĉinoj iĝas kadavroj.
  Aŭrora, faligante la flavajn militistojn, kantas:
  - Neniu kompato al la malamiko!
  Kaj el ŝia nuda kruro elflugas io, kiu premas la flavajn batalantojn ĝismorte.
  Kaj ruĝhara militisto en sovaĝa movo.
  Svetlana, tratranĉinte amason da malamikoj, prenis ĝin kaj grincis, nudigante siajn perlajn, brilantajn dentojn:
  - Ni neniam ĉesos! Do la rusa armeo naskiĝis por venki!
  Kaj tiam la knabino ĵetas karbogranaton per sia nuda piedo, kaj frakasas siajn kontraŭulojn en sangajn pecojn da viando.
  Oleg Rybachenko, venkante la ĉinojn, agis lerte.
  Kaj la terminatora knabo kantis:
  - La rusa armeo naskiĝas por venki!
  Kaj la nuda kalkano de la knabo en salto trafis la mandarinon en la mentono, laŭvorte dispremante lin.
  La juna militisto laŭte ekkriis:
  - Venko venos por ni!
  Margarita, dehakante la ĉinojn kaj detranĉante iliajn kapojn, komentis:
  - Se estas...
  Kaj la knabino kun la nuda piedo ĵetis aron da pingloj...
  Oleg Rybachenko blekis responde:
  - Kiu venas al vi!
  Kaj tiam la nuda piedo de la knabo liberigis nubon da kudriloj. Tuj cent ĉinoj estis batitaj.
  Margarita grincis je la supro de siaj pulmoj:
  - Estos tiuj...
  Kaj ŝiaj nudaj fingroj lanĉis mortigan bumerangon.
  Oleg, eltranĉante la militistojn de la Ĉiela Imperio, konfirmis:
  - Kiu venos por vi!
  Kaj la nudaj piedoj de la knabo lanĉos la murdinton kaj unikan. Io kiu dispremas la ostojn de la ĉinoj.
  Kaj veneni ilin.
  Jes, la knabo ne estas el timema dekduo...
  Nataŝa okazigis duoblan barelan akcepton - faligante la ĉinojn kaj kriante:
  - Ĉi tiuj estas niaj knabinoj!
  Kaj de ŝiaj nudaj piedoj, la flugo estas donaco de kompleta detruo.
  Kaj la knabino siblos:
  - Silentu!
  Kaj ŝiaj glavoj tranĉis la kapon de ĉiuj.
  Zoya tranĉas kontraŭulojn surmove kaj kantas:
  - Mia amo estas sur la kvina etaĝo!
  Kaj denove, la nuda piedo de la knabino lanĉos bumerangon. Kaj la amaso da flavaj militistoj kun malfermitaj ventroj kolapsis.
  Nataŝa, dehakante la flavajn, ekparolis:
  - Ĉu amo? Kio pri Faberge-ovoj?
  Kaj denove, de nuda kalkano liberigita morto.
  Zoja, hakante la ĉinojn, komentis:
  - Kaj vi specife jam estas sensenta!
  Kaj palpebrumis al ŝia amiko!
  La knabinoj ŝajne ne estas naivuloj. Kaj certe ne ranoj.
  La nuda piedo de Zoya liberigas damaĝan elementon. Kaj multaj ĉinoj forlasas.
  Aŭrora sur la atako. Unika kaj ruiniga. Trabatas malamikojn, kaj ŝiaj glavoj estas kiel flugiloj de ventomuelejo.
  Ruĝhara diablo, en la klasika movado de rapida atako. Se ĝi vere tranĉas, tiam ĝi tranĉas specife.
  Kaj kriu:
  - Risko estas nobla afero!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj denove donaco al la ĉinaj muŝoj. Ĉiuj estos tranĉitaj kaj disbatitaj.
  Svetlana en movado Disbatas la soldatojn de la ĉiela imperio. Ne donas al vi la plej etan ŝancon.
  Kaj nun ŝiaj nudaj piedoj estas tiel virtuozaj, kaj la murdinto estos forĵetita. Kaj la ĉinoj estos falĉita tiom multe, ke vi simple miras.
  Kaj la knabino Svetlana krias:
  - Fiere ŝvebas super la planedo...
  Kaj ŝi rompis la kolon de la ĉina komandanto per sia nuda kalkano.
  Oleg Rybachenko, disbatante la malamikojn, kantis:
  - Rusa dukapa aglo...
  Kaj el la nuda piedo de la knabo flugas alia mortodonaco por la ĉina armeo.
  Margarita, tratranĉante la malamikojn kaj elmontrante la dentojn, aldonis:
  - En la kantoj de la homoj kantitaj ....
  Kaj karba citrono forflugis de la nuda kalkano de la militisto, rompante la kontraŭulojn..
  Nataŝa turniĝis en la aero, detranĉis dekduon kaj duonon de ĉinoj. Ŝi fortranĉis multajn malamikojn kaj knaris:
  Li reakiris sian grandecon!
  Kaj la knabino denove moviĝas kaj la danco de morto.
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj elĵetas ion, kaj la malamikoj estas tre specife mortigitaj.
  Jes, por la ĉinoj estas nigra tago.
  Zoja ankaŭ dispremas ilin, tranĉas ilin en pecojn kaj grincas:
  - La grandeco de la Rusa Imperio!
  Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj lanĉas alian mortigan bumerangon. Kiu senigas kontraŭulojn je kapoj.
  Kaj la knabino mem prenos ĝin kaj tranĉos malantaŭan manon.
  Sed en batalo, Aŭrora ne estas timema. Se pereas dolbaneto, do sen ia kompato. Kaj tranĉis ŝiajn glavojn - same kiel ekzekutistoj.
  La ruĝhara diablo muĝis je la supro de ŝiaj pulmoj:
  - Mi vere estas nur satano!
  Kaj denove ŝiaj glavoj leviĝas kaj falas sur la ĉinajn batalantojn.
  La fajra besto estas hurlonta kaj granato el segpolvo forflugos de ŝia nuda piedo.
  Estos eksplodo. Kaj multaj ĉinoj jam estas en la ĉerko.
  Pli precize, iliaj kadavroj estas disĵetitaj ĉie.
  Aŭrora grincos:
  - Mia kredo estas ekstermo!
  Kaj de ŝiaj nudaj piedoj, kiel donaco de mortiga morto, flugos.
  Kaj la ruĝa hundino estas nur murda dinamito!
  Svetlana, estas ankaŭ io, kio ne lasas vin enui, sed povas mortigi.
  Li prenos ĝin, lanĉos bumerangon kun nudaj piedoj. Kaj fortranĉis multajn ĉinojn. Ĉi tiu knabino estas nur temperamenta blondulo.
  Kaj en ĉi tiu militista tendenco estas detranĉi la kapon helpe de akra denta kaj brulanta segilo.
  Kaj la militisto kantos:
  - Vi ne estos ŝparita! Ni estos tre feliĉaj!
  Kaj denove la knabino faras tre kuraĝajn kaj saĝajn movojn. Kaj rompas kontraŭulojn, ne permesante al ili ĉirkaŭrigardi.
  Knabinoj en la atako kontraŭ la ĉina armeo. Ili tranĉas kontraŭulojn per glavoj kaj sendas donacojn de detruo per nudaj piedoj.
  Oleg Rybachenko moviĝas kiel pantero. Kaj li tranĉas la malamikojn, farante ondon post ondo. En unu sekundo, senmorta knabo povas svingiĝi dek kvin aŭ dudek fojojn.
  Kaj faligu multajn militistojn kun la kranioj tranĉitaj.
  La eterna knabo ekkrias:
  - Revo vrako!
  Denove, lia glavo estas en moviĝo kaj montras emon detrui kontraŭulojn.
  Ankaŭ Margarita tranĉis sin, kaj grincas:
  - Mi estas vulkano de morto, kaj mi donos al vi kornojn kiel sinjorinoj!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ĵetas akrajn diskojn, kiuj batas malamikojn ĝismorte.
  Kaj la knabino krias:
  - Estos novaj venkoj - estos novaj batalantoj!
  Kaj la militisto detruas ĉiujn per furioza atako.
  Kaj ŝiaj nudaj, ĉizitaj kruroj ŝajnas marteladi najlojn en ĉerkon.
  Nataŝa tranĉis amason da ĉinoj kaj knaris:
  - Por nia venko!
  Kaj el ŝiaj nudaj piedoj flugis, alia mortodonaco.
  Zoya ankaŭ tranĉas kontraŭulojn. Agas en ĉia ebla kaj neebla agresemo.
  Jen ŝia nuda piedo lanĉis citrono sur la karbo. Kaj tuj cent flavaj soldatoj estis ĵetitaj supren.
  La knabino kantis kun rido:
  - Mi prenos la ĉevalon kiel promeson, kaj la sorto atendas min!
  Kaj denove la knabino trafos la malamikon. Kaj li marŝos, tranĉante la malamikojn, lasante al ili eĉ la plej malgrandan ŝancon.
  Aŭrora estas pura besto en batalo. Ĉi tiu ina terminatoro estas simple la formado de la diabla menso.
  Kaj se ŝi tranĉas, ŝi tranĉas.
  Kaj de la ĉinoj oni verŝas nur disŝiritaj pecoj da viando.
  Aŭrora, detruanta kontraŭulojn, muĝis:
  - Temperamento de kobro!
  Kaj tiam ŝia nuda piedo ĵetis veran bombon. Kaj multe da flavaj soldatoj ŝiris.
  Svetlana dispremas la ĉinojn. Tranĉas ilin per glavoj kaj kantas:
  - La estonteco estas la pasinteco, nur kiam ĝi estas bona!
  Kaj nun mortiga donaco denove flugas de ŝia nuda piedo. Li disĵetas kontraŭulojn. Kaj estas fragmentoj de manoj, piedoj kaj alia sanga ŝaŭmo.
  Knabinoj en batalo estas tiel sovaĝaj, konstante sur la atako.
  Sed estas tro da ĉinoj kaj tial la ekstermado estas dependiga. Kvankam glavoj kaj laboro.
  Precipe Oleg komencis kraĉi el pajlo. Kiu ankaŭ aldonas ekstermado.
  Ni konfesu, la knabo estas tre leporhundo. Liaj movoj estas kiel svingado de pendolo.
  Kaj tio estas nur multe pli rapida ol horoj. Kaj ili tranĉis glavojn tre rapide kaj rapide.
  La knabo siblis:
  - Jen nia revo, venki kaj detrui!
  Kaj denove liaj nudaj piedoj batos mortigan donacon.
  Margarita en sovaĝa movo. Tranĉas malamikojn kaj kriojn:
  - Venko estos, mi certe scias!
  Kaj la knabino ĵetos mortigan obuson.
  Kaj disŝiru la partojn de la flavaj militistoj.
  Nataŝa ankaŭ moviĝas. Ne konas barojn kaj timemon. Ŝiaj glavoj tranĉis kontraŭulojn. Kaj efektivigu trioblan muelejon.
  Tiam la knabino diras:
  - Granda kaskado!
  Kaj nuda piedo ĵetas bumerangon. Deko da ĉinoj restas sen celoj. Jen la militisto traktas ilin.
  Zoya ankaŭ moviĝas. Disbatas kontraŭulojn kaj grincas:
  - Batalu sange kaj prave!
  Ŝia nuda piedo moviĝas, io ĵetos. Kaj disŝiru la amason da militistoj de la ĉiela imperio.
  Aŭroro ankaŭ moviĝas. Kaj ĝi ankaŭ faras la detruon de la ĉinoj. Kaj li faras ĝin, kvazaŭ rastante per peniko.
  Kaj ĝi krias:
  - Banzai tendenco!
  Kaj granato denove flugas de ŝia nuda piedo. Kaj frakasos multajn rompitajn malamikojn.
  Svetlana ankaŭ estas en la batalo. Kaj li ne rezignas sen multe da ceremonio. Kaj glavoj kiel tranĉo. Kaj kun nudaj piedoj li prenos kaj ellasos ĝin. Kaj el ĝi venas tiaj fulmoj de energio.
  Aŭrora instigas sian amikon:
  - Estas kontakto!
  Svetlana, duonigante la komandanton de Ĉinio, konfirmis:
  - Estas kontakto!
  Kaj ambaŭ knabinoj batis siajn nudajn kalkanojn unu kontraŭ la alia.
  Aŭrora denove moviĝas. Impeta kaj nevenkebla. Ne konas malfortecon kaj dubon.
  Ŝiaj glavoj tratranĉis homan karnon.
  La ruĝhara diablo, disbatante alian ĉinon, demandas:
  - Kion vi opinias, vere?
  Svetlana respondis:
  - Vere, la koncepto estas relativa!
  Aŭrora ridis kaj rimarkis:
  - Jes, estas vero!
  Kaj alia obuso elflugis el ŝia nuda piedo. Kaj kiel ŝi trafis la malamikojn. De la ĉinoj, nur pecoj de ŝirita viando flugis en malsamaj direktoj.
  Svetlana rimarkis kun rideto:
  - Tiel estas nia mortigo kaj kreado!
  Kaj la knabino ankaŭ lanĉis donacon de mortiga kaj senkompata morto per sia nuda piedo.
  Nataŝa, frakasante la ĉinojn per glavoj, logike notis:
  Ili havas sian veron, ni havas la nian!
  Kaj alia grenado elflugis el la nuda piedo de la knabino.
  Zoya volonte konsentis pri tio, hakante la malamikon en malgrandajn pecojn:
  - Ĉiu havas sian propran. Kaj tre granda vero!
  Kaj el ŝia nuda piedo denove flugas ege mortiga. Kaj disŝirante la karnon en pecetojn da granato.
  Nataŝa logike rimarkis:
  - Tion donis al ni la scienco kaj la dioj!
  Zoya, detruanta kontraŭulojn, konsentis:
  - Ŝi donis multon!
  Kaj ŝia nuda piedo ĵetis denove, plurajn diskojn. Kaj batis amason da kontraŭuloj.
  Nataŝa notis, elmontrante siajn dentojn:
  - La tendenco tamen!
  Kaj ŝiaj nudaj fingroj ĵetis plian dekon da pingloj. Ili montris mortigan kaj sovaĝan politikon.
  Dekmiloj da ĉinoj jam estis mortigitaj. La Ses faris bonegan laboron kreante alternativan historion.
  Kaj kompreneble, knabinoj kaj knabo estas tre granda, kaj kolosa forto!
  . ĈAPITRO #14
  La ĉinoj ricevis kruelan lecionon ĝis ili atakis, la knabo geniulo Oleg Rybachenko skribaĉis alian ĉefverkon;
  DONACTEMPO!
  PROLOGO
  Antaŭ la nova jaro, la ĉefurbo Moskvo aspektas kiel giganta abelujo malavare kolorigita per lumoj. Ĉiuj rapidas fini la multnombrajn aferojn, kiuj akumuliĝis dum la jaro, por plonĝi en la dolĉajn kirlventojn de festa amuzo.
  Kaj juna Alex kun sia amatino Angelina devis turniĝi, liverante multajn donacojn. Glueca, malpura neĝo knaris sub la feltaj botoj, estis varme en la kotona ŝaffelta mantelo de Pastro Frost, kaj sub la fibreca barbo, la ruĝecaj, senrazitaj vangoj de la junulo pikis pro sala ŝvito. Angelina, en la kostumo de neĝa fraŭlino, estas iom pli facile, kvankam post la dudeka domo oni ne komencas figure fali de la piedoj.
  Sed kiel malakcepti la ŝancon gajni kroman monon kiel novjara paro?
  Ne estas sufiĉe da mono por novaj ĝisdatigoj, kaj la stipendio estas ege malgranda, je frenezaj prezoj...
  - Estas vi kudlaty kie chapaet? - Mi aŭdis mallertan voĉon.
  La lanterno subite estingiĝis, kaj malbonaŭguraj ombroj flagris en la mallumo. La barba, mallarĝokula bandito skuis longan ponardon, sekvite de pluraj pli, aspektantaj kiel diabloj eskapintaj el la submondo.
  - Tranĉu la malfidelulojn! - Sonas, turmentante la timpanojn, aĉa, kiel la grincado de rusta sego sur konkreta voĉo.
  Kvankam, kompreneble, laŭ la Hollywood-scenaro, la paro devis ekstari kaj bati la rabiajn banditojn tuj, sed la vivo estas pli proza. Alex kaj Angelina donis anseron. Kompreneble, ili estas junaj, atletikaj, sed pezaj sakoj kun donacoj malantaŭ la dorso kaj dikaj roboj malfaciligas kuri...
  Malantaŭ li, oni aŭdas pezan fumon, malpurajn matojn, jen juna viro estis tranĉita per ponardo sur la dorso, tranĉante sian mantelon...
  Griza objekto flugas sub la piedoj de la fuĝantaj studentoj, ŝajnas, ke ĝi estas rato kun brilanta (fuzeo brulas!) vosto. Angelina kriis: ŝi ne ŝatis ratojn, tamen, kio estis fakte multe pli terura ...
  Bruis! La asfalta pavimo, akre leviĝanta, frapis en la vizaĝon, kaj la korpo estis tuj trapikita de akra, disŝiriĝanta ĉeloj doloro ...
  LA LASTA ĈANCIO DE LA HOMERO
  Kiam proksimiĝas tia sennombra armado, estas terure, de malproksime ŝajnis, ke rampas multkolora, brilanta nebulozo. Krome, ĉiu fajrero estas feroca demono aŭ tremanta spirito kaŭzita de la magio de nekromanca sorĉisto. La fronto etendiĝis por paro da parsekoj, sur tia skalo, eĉ la flagŝipoj ultra-batalŝipoj aspektas kiel sablograjno en Saharo.
  La homa konfederacio, kune kun aliaj rasoj loĝantaj la metagalaksion, eniris la decidan batalon.
  Estas tiom da ŝipoj ĉi tie, kun mirinda, kvankam en la plej multaj kazoj nur malhelpas efikan bataldiversecon. Nu, ekzemple, stelŝipo en formo de klaviceno aŭ kun longaj muzeloj ruliĝis en virbastonon anstataŭ harpkordojn, aŭ eĉ kontrabason kun rektangula tankturo . Ĉi tio povas kaj impresas la malfortajn individuojn, sed pli verŝajne kaŭzas ridon ol timon, precipe inter sofistikaj militistoj.
  Ilia kontraŭulo estas imperio senhonora asertanta esti universala potenco. La Granda Ĉerko, kie ĉio estas metita je la servo de milito, la ĉefa slogano estas efikeco kaj oportuneco. Male al la Koalicio, la ĉerkportantaj stelŝipoj malsamas nur laŭ grandeco. Kaj la formo estas preskaŭ la sama - tre rabema en aspekto, altamara fiŝo. Eble kun ununura escepto: aspektante kiel dikaj, ŝtalfanditaj ponardoj - annigelans.
  La steloj en ĉi tiu parto de la kosmo ne estas tro dense disigitaj tra la ĉielo, sed ili estas buntaj, apartaj en sia lumgamo. Ial, rigardante ĉi tiujn lumaĵojn, estas malĝoja sento, kvazaŭ vi rigardus en la okulojn de anĝeloj, ke ili kondamnas la vivantajn estaĵojn de la universo pro sia malnobla, vere sovaĝa konduto.
  La armeo de Grobzagonat ne hastis renkontiĝi, nur apartaj movaj unuoj, rapide, profitante sian superan rapidecon, atakis la malamikon, kaŭzis damaĝon kaj retiriĝis. En respondo, ili provis renkonti ilin per bombarda fajro, sed la pli lertaj kaj teknologie progresintaj ĉerkujoj agis multe pli efike. Minoj krevis kvazaŭ krevigitaj, erupciante en gejsero de fragmentoj de la krozŝipo kaj destrojeroj. Sed ĉi tie eblis forĵeti kaj grandĉasaĵon. Unu el la grandegaj batalŝipoj de la homa konfederacio estis malkonstruita, la ŝipo dense fumas, kaj sur la giganta stelŝipo "Stalingrad" regas tumulto.
  Ili provas savi lin per sia tuta forto, la haŭto de knabinoj kaj knaboj laŭvorte senŝeliĝas de la terura varmego. Kaj en la aero, kiel modisto, rozakvo estis ŝprucita, molekulo de nitrogeno kaj oksigeno reagis, altigante la jam malpermesan temperaturon por homo. Jen la knabino falis sur la genuojn, kaj klininte super kisoj la amuleto de Perun, la gutetoj de larmoj vaporiĝas sen havi tempon por atingi la pezan metalan tegaĵon. Jen estas morto, junulo, kiu antaŭ duonhoro provis repreni ĝin, falas sur la plankon, kaj flamas, ruĝa viando senŝeligas la ostojn...
  Batala roboto, faligas gutojn da lubrikaĵo el larĝa muzelo, ŝajnas, ke ĉi tiu maŝino muĝas, spertas turmenton, sendas preĝon al elektronikaj dioj, surbaze de binara kodo. La sistemo de ventolado rompiĝas, iĝante speco de malgrandaj sed multaj nigraj truoj, riskante sorbi ĉion kaj ĉion.
  Jen du ĉarmaj inaj militistoj, malsukcese kroĉiĝantaj al la enirmortero per siaj manoj, provante prokrasti morton. Iliaj delikataj, rozkoloraj vizaĝoj estas distorditaj, kaj iliaj belaj trajtoj estas distorditaj de neeltenebla doloro. Sed la premo de la suĉa tornado pliiĝas. Li deŝiras siajn fingrojn, purpura sango ŝprucas de ŝiritaj muskoloj kaj tendenoj , kaj la knabinoj rapidas en la viandan muelilon. Sur la muŝo, ruĝhara knabino kolizias kun juna viro, ramante sian vulpsimilan kapon en la stomakon.
  Ili sukcesas rideti unu al la alia antaŭ ol foriri al la loko sen reveno. Alia virino, jam pli ol duone karbigita, desegnis per brulanta mano sur la muro: "La kuraĝulo mortas unufoje, sed vivas eterne, la malkuraĝulo unufoje vivas, sed estas eterne morta." Blue-verda flamo aldonas varmegon, ĉirkaŭprenante ravan korpon indan je la plej prestiĝaj podioj antaŭ kelkaj momentoj. Ĉi tie la knabinaj ostoj estas elmontritaj, kaj la fortaj muskoloj, malmoliĝintaj de infanaĝo, diseriĝas en blankan cindron.
  La batalŝipo forte flamis, elpelante irizajn aervezikojn en la vakuon, kaj poste eksplodis, frakasante en multajn fragmentojn.
  Hipermarŝalo Grobzagonath Princo "Giganta Masko" ordonis:
  - Antaŭeniru kvin milionojn okcent kvindek mil superfregatojn, same kiel malmolajn anigenajn portantojn. Lasu la hordon de universoj kuri sur malamikajn dorsojn!
  La fregatoj provis konservi la formacion, viciĝante en apartaj linioj. Raketkrozŝipoj kaj barakiloj, kune kun batalantoj, formis specon de fajna maŝreto. Komence ili provis bombardi la malamikon je granda distanco, uzante armilon, kiu ne plu estas nova en la universo, sed ege detrua: termokvark-misiloj. Kiel la boksootaktiko de granda punisto: Ĵetu longan maldekstran pikon kaj tenu vian partneron ĉe golfeto. La koaliciaj ŝipoj malantaŭeniris, la ariergardoparto de la stelŝipoj rapidis antaŭen, provante trarompi al la batalkampo ĝustatempe. Ĉerkoj uzantaj sian avantaĝon en organizo kaj manovreblo, kiel ekzekutisto per hakilo, tranĉas la pli lozan formadon de la fortoj kontraŭbatalantaj ilin. Inter tiuj, kiuj provis ataki la eksterteranojn, la perdoj pliiĝis.
  La diabla belec-generalo Dukino de Furia rapidas sur sian altrapidan annigen-aviad-kompanion. Ĉi tiu estas tia speco de batala stelŝipo, ke, male al konvenciaj krozŝipoj, anstataŭ pafiloj, ĝi havas anten-elsendilojn, kiuj, uzataj en batalo, korodas la kirason de malamikaj ŝipoj per sia efiko. Jen venas la gravioplasmaj ondoj, rapide balaantaj tra la vakuo. Nigra spaco de iliaj spac-inundaj movoj estas kolorigita kiel akvo de disverŝita benzino. La ago estas tre detrua. Ili varbas la pafilojn de eksterteranoj malsukcese provante kontraŭstari ilin, kaŭzi enmiksiĝon en komputila gvidado, aŭ eĉ ĉe alta intenseco kaŭzas detonacion en la neniigfuzeoj de termokvarkmisiloj. Malamikaj stelŝipoj estas kiel fiŝoj sub filmo de motoroleo, kelkaj el ili ne el metalo aŭ ceramiko, sed de biologia origino kaj sufiĉe realisme tordiĝas en la plej teruraj konvulsioj.
  Ĉi tie alia batalŝipo komencas diseriĝi, flamanta, kvazaŭ grandega ŝipo kun diametro trans la larĝo de la Kanalo estas farita el domenoj ŝprucitaj per benzino. Estas nenio por diri pri la perdoj de inter la pli malgrandaj stelŝipoj. La koalicio de eksterteranoj kaj teranoj klare cedas, ŝajne la plej nova armilo de la stalzanoj - la elsendita gravioplasmo, laŭvorte ŝokis la spacfortojn de kelkcent imperioj.
  La Comte de Barsov kontrolas la fajron movante la fingrojn antaŭ la skanilo en certa sinsekvo. Ekstere, la ĉerkskatolo Generalo de Ses Steloj aspektas kiel potenca, heroa konstruo de viro kun striita tigra vizaĝo. Agreseme bela besto, sed ĉi tio estas malbona beleco - Lucifero. La Grobzagon kolere ridetas, farante senkompatajn batojn. Li sentas la konfuzon de la homamaso kolektita el pluraj galaksioj. Nu, lasu ilin amasiĝi eĉ pli, pliigu la panikon. Kiam la ĉefaj fortoj de la Senkompata, grava imperio eniros la batalon, estos venka, ĝoja fino por iuj kaj malĝoja fino por aliaj.
  La koalicio agas iom ĥaose, anstataŭ organizita repuŝo, obskuraj manovroj, eĉ du grandiozaj batalŝipoj, malgraŭ la kosmaj distancoj, blindiĝis, velis unu al la alia, poste kun muĝado, pere de gravitondoj, dolore eldonante en la oreloj. de proksime lokitaj batalantoj, koliziis.
  Vandoj rompiĝis ene de ili, batalaj kupeoj, kazernkabanoj, trejnaj kaj distraj haloj estis disbatitaj. Ĉio okazis kun la rapideco de la tajdo, sufiĉe rapida por mortigi ajnan eblecon de fuĝo, sed ankoraŭ agonige malrapida, donante al la milionoj da kaptitaj vivestaĵoj ŝancon senti la koŝmaran timon de neplaĉa morto.
  Jen la grafino de la blatvetkuro, tre simila al bukedo da violoj kun rozkoloraj rankruroj en oraj bukloj, akceptas doloran morton, konfesante... al sia batalemiganto. Komputila hologramo legas preĝojn kaj absolvas pekojn je rapida ritmo. Tia estas la religio de ĉi tiu glamoura nacio, via altteknologia armilo ludas la rolon de pastro, nur cibernetika inteligenteco estas konsiderata tiel, ĝi havas sufiĉan sanktecon kaj purecon por servi kiel peranto inter vivanta organismo kaj la Ĉiopova Dio. La lastaj vortoj de la pastro-elsendinto estis:
  - La mondo ne estas senĉa de ĉarmo, sed abomenaĵo ne estas oferata al Dio!
  La Dukino de Furie estas svelta kaj atletika dungosoldato de la teamo en speciala reĝimo, kunpremita parolkodo kiu ludas duoblan rolon. La unua ŝildo de la ĉifro de eblaj kaŝaŭskultiloj de la teamo. La dua magotelepatia impulso.
  Krozŝipoj, destrojeroj, brigantinoj, kaj eĉ unu kosmoŝipo, ĉi tiuj estas ŝipoj difektitaj aŭ tute detruitaj de ŝia stelŝipo. De Furia logike notas:
  - Kuraĝo povas kompensi por nesufiĉa trejnado, sed trejnado neniam kompensas por kuraĝo!
  Ilia barakto jam detruis la termokvarkan energion (ĝis nun ĝia uzo ne estas tiel perfekta) de la reaktoro preskaŭ ĝis la limo kaj maltrankvile atendas la komandon. Multaj centoj da miloj da malamikaj ŝipoj de la ĉefaj klasoj jam estas detruitaj, la batalo okazas sur la plej larĝa fronto.
  La ordono estis donita, ili rapidis, organizis retiriĝi por reŝarĝi ĉe la kargostacioj - specialaj stelŝipoj.
  Kaj la Princo "Giganta Masko" ĵetis novajn fortojn en la batalon:
  Aparte, lia persona flagŝipo ultra-batalŝipo "Beast".
  Poste, du aliaj gigantoj "Shock and Awe" kaj "Red Noose" antaŭeniris. Ili deplojiĝis en dekoj de miloj da grandaj kaj malgrandaj pafiloj kaj emisiiloj. Super ili flagris pluraj protektaj tavoloj: la graviomatrico, magospacaj kampoj (trapenetrebla materio en nur unu direkto), fortoreflektanto. Ĉiuj cibernetikaj aparatoj funkciis pri subnivela teoplasmo, kiu donis reziston al interfero. Samtempe estis uzataj grandegaj radaroj, kiuj mem kreis jezuitajn ĉagrenojn por la elektronika malamiko.
  Kvazaŭ mortiga hajlo falis sur la rikoltojn, falis malsupren "donacoj" portantaj morton... Tri gigantoj provis disvastigi pli larĝe por ekstermi la malamikon kiel eble plej efike. Ili estas preskaŭ nevundeblaj, kiel pilko fulmo, flugado, brulvundoj poplanugo flirtanta en la spaco, tia estas ilia mortiga efiko sur kosmoŝipoj de eksterteranoj. Devigante ilin retiriĝi en paniko. Sennombraj pilolformaj savmoduloj disiĝas tra la vakuo, pli kaj pli da ili tremas pro raketeksplodoj kiel buoj en malglataj maroj. Ĝis nun, la ĉerkoj ne atentas ilin, rompas antaŭ ĉio la danĝerajn kaj fortajn, tiam eblos fini la eksterterulojn, kiuj perdis la restaĵojn de siaj mensoj pro teruro. La batalo ankoraŭ ne estas venkita, ankaŭ la trupoj de la Senkompata Imperio suferas tamen nekonsiderindajn perdojn kompare kun la malamiko.
  Sed samtempe, sur flamantaj stelŝipoj, ne estas tumulto kaj paniko. La evakuado okazas tre glate, kvazaŭ tiuj ne estas vivantaj organismoj, sed biorobotoj. Cetere, la retiriĝo, kvazaŭ en moko de morto, estas akompanata de kuraĝaj kantoj.
  Kaj jen la anigen-portanto de de Furia: tia speciala portanto de gravita plasmo, kiu montriĝis neatendita laŭ detrua potenco. Ŝargado de la energio de detruo okazis preskaŭ tuj kaj denove en batalon.
  La kosmoŝipo gajnas maksimuman akcelon, la dukino eĉ tenas la stabiligilon, tra la diafana ŝtofo de la batalkostumo, oni povas vidi kiel ŝiaj grandaj bicepsoj streĉiĝas, ne virine. Ŝi kaj aliaj ŝipanoj devas klopodi ne fali sur la dorso. La dukino kun tigra kapo estas neimitebla, kiel militisto el bildstrioj, ŝiaj okuloj estas penetraj, tre helaj, longaj kaj densaj haroj flirtas de la aliranta aero.
  Estas malfacile kredi, ke ĉi tiu heroa knabino jam trafis ducent ciklojn. Kiel freŝa kaj pura estas ŝia vizaĝo, tre movebla, jen kun furioza mieno, jen male anĝela aŭ ludema. Estas multaj bataloj malantaŭ ŝi, sed ŝi neniam ŝajnis laciĝi je ili. Ĉiu nova batalo estas io speciala, kun sia nepriskribebla beleco kaj riĉeco de la bildo, ekscita ritmo.
  Kaj nun ili havas la plej novajn armilojn laŭ la principo de operacio, kontraŭ kiu la malamiko verŝajne ne povos trovi efikan protekton, almenaŭ ĝis la fina venko de Grobzagonat.
  Kiel senhelpa estas la drednought de la Phizt-raso. Blindigita, perdante direkton. Turniĝanta per disko lanĉita de atleto, ke post kelkaj momentoj ĝiaj konsistigaj partoj estis ŝprucitaj trans la etendaĵojn de la galaksio. Aŭ alia malfeliĉa viktimo, tri destrojeroj samtempe mortantaj en la brakoj de gravioplasmo, la ŝipoj tremas kaj platiĝas, kiel fraidoj ĵetitaj de la surfo sur la brulantan sablon.
  Baron de Alligator, korektante la celon de elsendiloj (kaj ne sen sukceso, nur unublokaj bastonoj restis de la nova forbruligita krozŝipo), notis kun bedaŭro:
  - Estas facile mortigi, estas malfacile resurekti, kaj ĝenerale estas neeble vivi sen perforto!
  Defuria, direktante sian grupon de stelŝipoj, eligante alian fluon de detruo, kaj aspektante kiel ŝipo transformita de kargotransporto, ankaŭ estas implikita en plasmoreto, indikis:
  - La morto, kiel fidela amiko, nepre venos, sed se vi volas pli longan promenadon kun kaprica vivo, pruvu vian sindediĉon al la menso kaj kuraĝon!
  La Grafo de Barsov raŭke bojis, daŭrigante sian sprita vortan linion:
  - Leĝoj ne estas skribitaj por malsaĝuloj, sed ili ankaŭ ricevas sankciojn pro sia malobservo por tiuj inteligentaj homoj, kiuj skribis ĉi tiujn leĝojn!
  La organizita rezisto de la diversa flotego rompiĝis. Fuĝo en la kosmo estas kiel eĉ montkolapso, ĝi estas tornado kiu tuj kovris lernejon de muskoj, terenbatante kaj reprenante ĉiujn samtempe ... La postkuro komenciĝis. Kiel aro da lupoj pelantaj gregon da ŝafoj. Nur ĉerkoj estas multe pli malbonaj, pli senkompataj ol lupoj. Por ili, tio eĉ ne estas afero de postvivado, sed de pruvo de nefleksebla volo kaj senkompata furiozo. Ĉasu, turmenti, ne lasu. Kaj kvankam multaj infanoj ne atendos siajn gepatrojn (kaj ĉi tie kolektiĝis estaĵoj de samseksaj ĝis deko da seksoj), sed patrinoj, patroj, neŭtraloj, iliaj filoj, filinoj kaj kiu scias kiu alia... Kia braveco en tia murdo, kiam eĉ pafi al perdrikoj postulas pli da lerteco kaj peno. La derompaĵoj inundis spacon kaj falis sur la lumaĵojn, kaŭzante koronajn tumultojn, elstarigojn, kaj plasmovorticojn sur la surfaco. Individuaj steloj eĉ ŝanĝas kolorojn de la multaj fremdaj objektoj, kiuj falis sur sian surfacon. Ne ĉiuj komprenos, sed tiuj, kiuj havas koron: estas precipe terure, se estaĵo, kiu havas personecon, brulas viva, kaj personeco estas tuta neracia kaj neantaŭvidebla mondo.
  Eĉ vakuo povas plori, pro tia fiasko...
  Unujaraj studentoj Alex kaj Angelina vidis ĉion ĉi, kaj eĉ ne kiel en filmo, sed tute samtempe, en multaj punktoj kaj detaloj, kiam ĉio eniras, plenigante la menson per kalejdoskopo de percepto.
  Tiam ili rimarkis, ke unu el la homaj stelŝipoj - brigantino kun konturoj de bebdelfeno, moviĝas al... Al la dormanta kvazaro, brilanta per ĉiuj koloroj de la ĉielarko. Io diris al la studentoj, ke ĝi estas kvazaro, eĉ se ne kun tiaj radioj, kiuj bruligas ĉiujn vivaĵojn. Sed eĉ en reduktita formo, li kaŝis mortigan danĝeron al ĉio materia. Kaj tiu ĉi brigantino ŝajnis kuraĝa memmortigo.
  Annigenos sub la komando de la Dukino de Furia ricevis la ordonon: "Interkaptu, tera stelŝipo!". Kaj tri grandegaj miloj da soldatoj kaj dekmiloj da batalrobotoj surŝipe, preskaŭ nedifektitaj, kuregis post la brigantino.
  Kvazaŭ raboŝarkoj postkuras etan anasidon sufokantan en la ŝtormaj akvoj de la furioza oceano.
  Alex subite sentis, ke li kapablas ne nur ŝvebi, sed moviĝi, kriis al sia amiko: "Ni sekvu ilin anĝelo." La knabino respondis: "Jes, mi sentas, ke mi povas."
  Miĥail Bojarskij kantu: "Kvankam korpo sen animo ne estas korpo, sed kiel malforta estas la animo sen korpo!" Eble ĉi tio estas vera, sed... La spirito povas, enirinte en la karnon de aliulo, kaj regante ĝin, manifestiĝi en fabela potenco...
  El la tri ponardoj estis elĵetitaj brulaj fluoj de neniiga radiado, kaj ŝajnis, ke la homa brigantino, gvidata de la kuraĝa kapitano Alena Snegova, ne havas eĉ la plej malgrandan ŝancon. Jam magoplasmaj ondoj trapikis en la karenon, deformante la arĝentecan kirason, devigante la barelojn de malpezaj kanonoj fali kiel trokuirita pasto. Ŝipanoj spertas teruran doloron, batalkostumoj disfalas, haŭto senŝeliĝas, okuloj blindiĝas... Ŝajnas, ke ne ekzistas ŝanco... La brigantino komencas brili, postlasante plumon fumantan, kun kaviaro el antimaterio.
  Sed en ĉi tiu lasta momento, kiam vi falas en la senesperan abismon de la infero de la neekzisto, du anigenportistoj situantaj sur la flankoj, sen turni sin, metas radiadon en la mezan.
  Kaj ĝi komenciĝis, irizaj ondoj trapasis la centran ponardon, aŭtomataj ŝanĝiĝis al protekto. Kaj la homa ŝipo, kiu ŝajnis eta sur la fono de gigantoj, perdantaj partojn de sia strukturo, eskapis el la iriza magoplasma reto.
  Alex sidis en la korpo de la Barono de Aligatoro, kaj Angelina selis la konscion de la Grafo de Barsov. Ordinaraj ĉerkujoj, kiel la oficiroj, kutimas ne diskuti la ordonojn de komandantoj, sed plenumi ilin. Se la batistoj en la korpoj, uzante la memoron de siaj "ĉevaloj", ordonis ŝanĝi la objekton de fajro, tiam ... Do necesas. Kiel la ĉefa regulo de la Grobozagonat diras: "Mi ĵuras sendispute obei la Hiper-Imperiestron, lin persone, same kiel ajnan estron de li nomumitan!".
  La ordono estas donita kaj plenumata... Sed la personecoj de la ĉerkportistoj ne volas interkonsenti pri tio, ke la senkorpaj animoj de junaj kaptitoj ekposedis iliajn korpojn. Furioza batalo komenciĝas, la Aligatoro kaj Barsov frostiĝas, la okuloj de la tigro glazuras. La ordo jam estis donita kaj ĝi estos efektivigita ĝis ĝi estos nuligita ...
  Tamen la brigantino jam ricevis mortajn vundojn, nur iom pli... Alena Morozova, kun la lasta el siaj fortoj, kroĉiĝas al maldika fadeno de konscio. Ŝia kostumo, kune kun ŝia uniformo, estas karbigita, kaj la flamoj kruele karesas ŝian jam tute nudan korpon. La haŭto iĝas kovrita per grandaj veziketoj, tiam senŝeliĝas. Pecoj de la kabo defalas... Iom pli...
  Jen estas maldika vosto de kvazaro, kie ŝia brigantino bezonas akiri, aŭ pli ĝuste kio restas el ĝi... La personecoj de la Aligatoro kaj Barsov jam revenis, la magoplasmo estas denove tranĉita en.... La bruligitaj ostoj de Alena. diseriĝas, kaj ŝia konscio estas bruligita en nigran funelon... Kaj por sensignifa frakcio de nanosekundo, la fina detruo, la fragmento de la komandanto de la brigantino flugas en la Probomeran de la kvazaro...
  Ĉio ĉesis subite, kvazaŭ ĝi neniam komenciĝis. La flotego de la Purpura Konstelacia Floto frostiĝis, kaj ĝiaj kontraŭuloj tuj malaperis. Ĝi ŝajnis flugiloj, kaj la piedoj de kosmovulturoj estis gluitaj al la spaco kaj ne povis moviĝi. Kaj samtempe neniu sentis la plej etan tremon aŭ skuiĝon. Ĉio, kio okazis, estis ekster la amplekso de ordinara fiziko.
  La Dukino de Furie furioze grumblis:
  - Kiu estas ĉi tiu, mojosa, kiu sukcesis haltigi nin?
  Genhir Wolf rigardis kun nekaŝita malamo:
  - Mi tute ne scias... Estas tamen principe neeble... - La ĝenerala ĉerkisto mallaŭtis la voĉon, evidente timigita ĝis flustro, lin perfidis nervoza ĉirkaŭkurado kun glaciaj okuloj flanke, li aldonis. . - Nia agento raportis, ke la tero povas ĵeti ŝercon kun la tempo.
  La Dukino trankvile, eĉ malakcepteme, respondis:
  - Ĉi tio, kompreneble, ĝenas, sed neniu kapablas malpermesi al vivantaj individuoj batali, kaj al ni ĉerkejoj venki!
  La aligatoro oscedis spite kaj ĵetis en lian buŝon tion, kio aspektis kiel tre spicita sandviĉo. Karesante la neregeblajn harojn de la tigrino- adjutanto, energie maĉante la kuirartan produkton per laŭta krakado, sed samtempe per tute komprenebla kaj forta voĉo, li resumis:
  - Nefinita malamiko estas kiel netraktita malsano - atendu komplikaĵojn!
  Apud la batitaj animoj de Angelina kaj Alex, kvazaŭ el glacitruo, eliris la radianta substanco de la spirito de Alena. La vizaĝo de la liberigita animo brilis kiel la suno. Kaptante la nekompreneblajn rigardojn de la samideanoj, la knabina kapitano klarigis kun ĝoja entuziasmo:
  -Ni venkis! La minaco al la homaro estis forigita, kaj ĉi tiu kaj espereble estontaj defioj.
  Angelina murmuris konfuzite:
  - Kaj kiel?
  Alenka komencis klarigi:
  - La granda sciencisto Pavel Karpov malkovris, ke la tempo havas strukturon similan al plenflua, senlima rivero kun multaj milionoj da sendependaj riveretoj. Kaj ke eblas, metante specon de rompakvo, influi la kurson de aparta rivereto. Bedaŭrinde, li mortis, tiel malkaŝante ĝis la fino la mekanismojn de influo, kaj ne ekzistis alia tia genio. Sed jen unu maniero krei tian rompakvon kaj estis malkaŝita de li. Se vi forpelas la energion de dormanta kvazaro en certa intervalo, kaj nur dum ekzakte noktomezaj festoj sur la planedo Tero de la Novjaro, tiam la liberigita energio kaŭzos specon de pliiĝo en la pasinteco de la planedo, kaj duobligon de la tempofluo okazos en la Sunsistemo ...
  Alex estis konfuzita, kaj palpebrumante siajn eterajn palpebrojn, li flustris:
  - Kaj kio gravas?
  Militistino Alena klarigis:
  - Ĉiuj homoj en la Suna Sistemo ricevos plian jaron da vivo, kio signifas, ke Pavel Karpov havos tempon por kompletigi siajn unikajn malkovrojn ... Aŭ pli ĝuste, li jam havas, ne estas malamika armeo antaŭ ni!
  Angelina ekkriis kun tremo:
  - Ĉu vi detruis ĉiujn!
  La kapitano de la brigantino ame ridetis kaj palpebrumis responde:
  - Mi pensas, ke ne! Nur ĝeto metita en la riveron de la tempo tordis la kronologian fluon ronde por ili. Ĉi tio signifas, ke la ĉerkskatoloj vivos eterne, en unu tempa buklo, vivante la saman jaron senlime da fojoj!
  - Kaj ni? Alex demandis.
  - Vi revenos al via tempo, kaj mi esperas venontfoje, ke vi ne iros sur la straton kun banditoj...
  La junulo kaj la knabino vekiĝis starante ĝuste antaŭ la Kremlin-Tonoriloj, sur la Ruĝa Placo. La giganta horloĝo komencis soni noktomezon mezure kaj majeste.
  Novjaro venis.
  . ĈAPITRO #15
  Post paŭzo, malamikecoj rekomencis. La ĉinoj denove provis, kolektante fortojn por ataki la malproksimajn havaĵojn de Rusio.
  Ĉi-foje, la ses prenis kelkajn pli modernajn armilojn.
  En ĉi tiu kazo, ĉiuj ses el ili grimpis sur la IS-7 kun magiaj ne-interŝanĝeblaj konkoj kaj kartoĉoj.
  Kaj ili komencis sen nenecesaj ceremonioj pafi la ĉinan armeon, kaj dispremi ĝin per raŭpoj.
  Kaj ankaŭ Oleg Rybachenko pafis el kanono, kaj muĝis:
  - Nia venko estas neevitebla, ĝi ne estos la sama nun kiel antaŭe!
  Tamen, dum la pafado, kaj eĉ kiam vi pafas laŭvice, vi povas pensi pri io alia.
  Ja kial Vladimir Vladimiroviĉ Putin estas tiel bonŝanca politikisto kaj prezidanto. Precipe, ekde la komenco mem de lia nomumo kiel oficiala posteulo de Jelcin, ĉio iris bone.
  Ŝajnis, ke la komunistoj kaj Jabloko devus agi kiel ununura formacio - la posteulo de Jelcin estas malamika numero unu.
  Sed la parolado ne okazis. Kaj pri Sobĉak, kiu ŝtelis, oni ne rememoris. Aprobo iris rutine. Kvankam la komunistoj devintus kompreni: jen ilia estonta tombisto!
  Jes, kaj Javlinsky - kiu provis montri sin kiel la plej opozicia politikisto, kiu neniam voĉdonis por la buĝeto, kial ne kontraŭis.
  Ĝi simple fariĝis tiel stranga.
  Kaj tiam iel bonŝancis. Perforta kaj malsata Dagestano ne apogis la agadon de la vahabanoj, kvankam, verŝajne, Basayev kaj Khattab kalkulis pri tio. La opozicio en la Dumao ne interbatalis kun la aŭtoritatoj. Aŭ uzu la ĉeĉenan faktoron.
  Resume, ĉio estis favora al Putin ekde la komenco. Kaj la opozicio en Dumao ne provis uzi la eksplodojn en Moskvo kaj Volgodonsk kontraŭ la aŭtoritatoj.
  Kvankam la komunistoj devas kompreni, ili estas forigitaj al la fono.
  Javlinskij komprenis tion tre malfrue.
  Oleg pafis al la ĉinoj, disŝiris la flavajn militistojn per konkoj.
  Kaj suspiris...
  BONE. Pensi pri politiko estas iom ĝena. Prenu Gerda ekzemple. Ŝi estas prezentita en unu el la bildoj kiel kaptito de rabistoj kun siaj manoj ligitaj malantaŭ she nudpieda. Kaj la kruroj estas eĉ ruĝaj, oni vidas ĝin en la nevarmigita zoo kun cervo, la rabisto estas malvarma, kaj la kruroj de Gerda estas tre malvarmaj.
  Kompatinda knabino, ŝiaj ŝuoj estis prenitaj de ŝi, kiujn ŝi petegis de la reĝino. Kaj nun ŝi suferas en kaptiteco.
  La knabo denove pafis al la armeo de la ĉiela imperio, premante la nudajn piedfingrojn sur la stirstango-butono.
  Poste ili iris alidirekten.
  Ĵirinovskij ne rekte subtenis Jelcin, kaj ne ekzistas eĉ unu videoregistraĵo kie li farus tiajn deklarojn! Aliflanke, novaj elektoj, kaj eĉ en partiaj listoj, estis tre utilaj al li. Farinte, fakte, militan puĉon, Jelcin uzurpis potencon, fariĝante plenrajta diktatoro, formale senlima de io ajn! Eĉ la agadoj de la konstitucia kortumo estis suspenditaj, kaj la prezidanto formale akiris senlimajn povojn! Sub ĉi tiuj kondiĉoj, la adopto de nova konstitucio baldaŭ limigis la potencon de la diktatoro, kiu fiksis ĝin! Oni ankaŭ devas diri, ke laŭ opiniosondoj, ĝis 80 elcentoj de la rusa loĝantaro estis preta voĉdoni por la prezidanta konstitucioprojekto. Tial oni ne povas strikte juĝi Ĵirinovskij pro subteno de la konstitucio. Unue, alie, li simple ne povus esti permesita partopreni en la elektoj, kaj due, Vladimir esperis ricevi la subtenon de kelkaj el la multnombraj subtenantoj de Jelcin. Pri la nomo de la partio, en tiu tempo estiĝis inter la popolo iluzio - la komunista-faŝisma (media periodo) parlamento estis disigita, neniu enmiksiĝas en la reformojn, kaj baldaŭ ni vivos kiel en Ameriko! Sub ĉi tiuj kondiĉoj, la nomo Liberal Democratic estis balote sufiĉe avantaĝa! La balotbloko fariĝis la reganta partio: La Elekto de Rusio, gvidata de Gajdar! Neniu kredis je la ŝancoj de la Liberala Demokrata Partio, multaj opiniis, ke Zhirinovsky eĉ ne prenos la kvin-procentan sojlon!
  Jes, ŝajnis, ke Zhirinovsky havis tre malfortajn ŝancojn. Kaj la Elekto de Rusio havas ĉiujn atutojn en siaj manoj. Krom, eble plej grave, ne estis realaj atingoj en la ekonomio. Sed poste en la manoj de grandega propaganda aparato kaj administraj rimedoj. La sperto de Kazaĥio kaj aliaj landoj montras, ke ofte tio sufiĉas por gajni la elektojn, eĉ por akiri sensaciajn rezultojn!
  Sed Vladimir Volfoviĉ montris siajn elstarajn politikajn kapablojn: precipe, li sukcesis konvinki la akompanantaron de Jelcin pri sia lojaleco kaj li ne estis malhelpita registriĝi, kiel okazis, ekzemple, ĉe la Baburin-bloko kaj kelkaj aliaj! Li sukcesis akiri monon konvinkante sponsorojn pri siaj perspektivoj por pagita elsendotempo (kaj li mem gajnis ion farante komercon!). Kaj plej grave, dum la elektoj, li montris grandiozan paroldonon, plenuminte sorĉan balotkampanjon! En la retejo de LDPR, vi povas trovi malnovajn rekordojn de la balotkampanjo de 1993: tio estas vere fortaj paroladoj, kompare kun kiuj Hitler estas nur patosa ombro de parolanto. Demokratoj kverelis unu kun la alia kaj rimarkis la kreskon de populareco de la Liberala Demokrata Partio kun longa prokrasto! Mi devas diri, ke sociologoj ne montris la veran bildon, sed tiun, kiun la aŭtoritatoj volis vidi! Gajdar nomis Zhirinovsky Hitler kaj postulis ke Jelcin deregistru la Liberalan Demokratan Partion. Sed analizistoj proksimaj al la prezidanto raportis ke la aprob-taksoj de Jeltsin falis kaj subteno por la konstitucio malpliiĝis. Sub ĉi tiuj kondiĉoj, malkvalifiko povus krei problemojn por la aŭtoritatoj. Krome, en 1993, la teknologioj de amasa elekta fraŭdo ankoraŭ ne estis ellaboritaj, krom la primitiva ĵetado de balotiloj en urnojn, do la volo de la popolo estis relative honesta! Ĵirinovskij siavice promesis liberigi Rucskoj kaj aliajn opoziciulojn!
  Oleg Rybachenko estis distrita ĉi tie kaj denove pafis el nemalhavebla kuglo.
  Dum la knabino Margarita montris la pafilon per siaj nudaj piedoj, la knabo pensis kaj eltrovis ĝin.
  La rezulto de la elektoj estis sensacia, kaj la gvidanto de la Liberala Demokrata Partio estis voĉdonita de ambaŭ malamikoj de la reĝimo kaj multaj subtenantoj de Jeltsino! La partio gajnis preskaŭ 24 procentojn de iliaj 13 membroj, finiĝante en unua loko. Tamen, pro la miksita balotsistemo, Ĵirinovskij finis kun nur 60 sidlokoj, aŭ 15 procentoj de la Ŝtata Dumao, la malsupra ĉambro de la parlamento! Krome, la potencoj de la Ŝtata Dumao estis severe limigitaj de la nova konstitucio, tiel ke en realeco Zhirinovsky ne ricevis signifan potencon. Plej verŝajne, lia frakcio en la Ŝtata Dumao povus esti konsiderata nur kiel saltotabulo por plua atako kontraŭ potenco! Nu, Ĵirinovskij mem estis pli kaj pli aktive komparita kun Hitler! Cetere, en 1930, Hitler gajnis 18 procentojn de la voĉoj, prenante la duan lokon en la elektoj, sed samtempe akirante multe pli realan levilforton sur potenco. Unue, estis nur unu ĉambro en la Reichstag, kaj due, la elektoj estis okazigitaj nur laŭ la proporcia sistemo, kaj trie, la potenco de la parlamento estis nekompareble pli forta ol en Rusio! Ĵirinovskij, aliflanke, montriĝis en multe pli malbona situacio: la apero de venko kaŭzis tro altajn atendojn de balotantoj, sed reala potenco kaj la ŝanco ŝanĝi ion de gugulkin nazo!
  Ĉi tie, kompreneble, komenciĝas mirakloj: Ĵirinovskij, kiu antaŭe agis kiel prudenta politikisto, subite fariĝis impulsema kaj ege mallogika. Precipe oni akuzis lin pri hitlerismo, do li plifortigis la kontraŭokcidentan retorikon, kaŭzante timojn, ke se li venos al la potenco, li lanĉus trian mondmiliton! Kaj iuj deklaroj estis tute frenezaj, inkluzive de la uzo de la atombombo kontraŭ Kazaĥio kaj aliaj landoj. Precipe Ĵirinovskij eĉ deklaris, ke li ĵetos atombombon sur Tbilison! Samtempe, estis kelkaj atingoj: eblis plenumi amnestion, plenumante elektopromesojn .... Sed ĝenerale, Vladimir Volfovich ne gajnis poentojn, konstante enirante skandalojn ... Jes! Kompreneble, li estis provokita, multaj skandalaj situacioj estis kreitaj de la CIA kaj kontraŭuloj de la Liberala Demokrata Partio, ĉefe el la okcidentaj demokratoj ene de Rusio, sed tamen, prudenta kaj pragmata politikisto ne devus esti venkita al tio, aŭ almenaŭ. redukti la eblecon de provoko al minimumo! Ekzemple , Zjuganov, malgraŭ ke jam de dek sep jaroj li portas la laŭrojn de la ĉefa politika kontraŭulo de Kremlo, iel sukcesis eviti skandalojn, neniam starigis sin por granda kaj ne havas reputacion kiel korupto. politikisto! Vere, la komunistoj ankaŭ havis unu momenton kun la aranĝo de Ĥodorkovskij, supozeble la ĉefa financisto de la Komunista Partio de Rusa Federacio, sed en ĉi tiu kazo, Zyuganov ne lasis iujn ajn misfamigajn deklarojn. Tre singarda politikisto Gennadio Andrejeviĉ, foje eĉ tro singarda! Precipe, en majo 1999, kiam Jelcin proponis la kandidatecon de Stepashin, la komunistoj devus esti blokinta ŝin kaj aŭ devigis koncedojn aŭ provoki la dissolvon de la Ŝtata Dumao kaj fruajn parlamentajn elektojn. Sed Zjuganov elektis ne riski ĝin, kvankam se la Ŝtata Dumao estus tiam dissolvita, la komunistoj retenintus kaj eĉ vastigus kontrolon super ĝi. Jes, en aŭgusto 1999, la komunistoj aprobis Putinon sen batalo, kvankam la fakto, ke Jelcin anoncis lin kiel lia posteulo, nur postulis, ke la opozicio agu kiel unuiĝinta fronto kontraŭ tiu ĉi kandidateco. Sed Zjuganov decidis, ke estas pli bone iri al la balotado, uzante la privilegiojn, kiujn donas la statuso de deputito, kaj la fakto, ke Putin povas iĝi nacia heroo en nur tri monatoj, eĉ ne povus eniri la estron de la plej kuraĝa Kremlo. analizistoj.
  Oleg Rybachenko denove pafis al la ĉinoj helpe de nuda piedo de knabo kaj daŭrigis siajn pensojn.
  La genia knabo sincere kredis, ke Ĵirinovskij ne estas egala;
  Resume, decembro 1993 estis la pinto por la politika kariero de la gvidanto de la Liberala Demokrata Partio, tiam la malkresko komenciĝis, kvankam komence ĝi ne estis terglito kun diversaj fluktuoj. Jelcin ankaŭ rapide perdis popularecon: ne eblis venki la krizon en la ekonomio, male, ĝi pli kaj pli malboniĝis. Ĉi tie Zhirinovsky faris alian miskalkulon, subskribis interkonsenton pri paco kaj harmonio. Ja oni jam riproĉis lin, ke li subtenis la konstitucion, kiu legalizis la enorman prezidentan povon (aliflanke, kio estus okazinta, se la konstitucio ne estus adoptita? Tre verŝajne estis interna milito!), Kaj tiam estis paca interkonsento por subskribi. Vere, Zhirinovsky forlasis ĝin aŭtune. Sed ĝenerale, necesus tre longa tempo por specife priskribi kiajn erarojn faris la LDPR-gvidanto kaj kial li ne fariĝis prezidanto. Lia ĉefa eraro estas strategie malĝusta PR! Post la elektoj de 1993, necesis formi la bildon de la ĉefa malamiko de la nuna registaro kaj Jelcin persone! Tio estas, fariĝi Antijelcin, kun la plej popolisma retoriko, kun kritiko ĉefe de internaj malamikoj, korupto, ŝtelo, ktp! Kaj la ĉefa slogano - Gang Jeltsin en proceso! Kaj samtempe, ne malestimi maldekstrajn sloganojn, socian demagogion, la promeson de justeco! Precipe, en Belorusio, Lukashenka gajnis pli ol 80 procentojn en la dua raŭndo de la prezidant-elektoj, kio estas simple bonega por opozicia politikisto ! Sed oni ne povas diri, ke Lukaŝenka estas pli forta en oratorado ol Ĵirinovskij, prefere, male, Vladimir Volfoviĉ estas multe pli klera kaj intelekte evoluinta! Sed Ĵirinovskij estis lasitaj de lia karaktero, tro agresema kaj kolerema, kaj aliflanke, la kredo ke la akompanantaro de Jelcin, kaj Jeltsin mem, interesus sur li, elektante lin kiel posteulon. Kiu konas la historion: ili verŝajne memoros la rilaton inter Hitler kaj Gindebruner, unue singarda, kaj poste partnero! Sed la fakto de la afero estas, ke Gindebrug estis heroo de la unua mondmilito, patrioto de sia lando, kaj jam kaduka maljunulo. Kaj Jelcin, la detruanto de Sovetunio kaj arda malamiko de la imperia ideologio, estis strategia kontraŭulo por Ĵirinovskij. Jes, kaj la sekvantaro de Jelcin timis, ke la tiam juna kaj agresema Ĵirinovskij komencos restarigi ordon kaj tiam kapoj ruliĝos! Do, la akompanantaro de Jelcin ne havis deziron puŝi Volfoviĉ al la prezidanteco aŭ ĉefministro, kaj lia vera ŝanco por potenco estis nur per la kadavro de Jelcin. Tio estas, Ĵirinovskij devis almenaŭ ekstere imiti la plej altan eblan opozicion al la reĝimo! Por ke la popolo pensu, ke ne ekzistas pli granda malamiko de la aŭtoritatoj ol Ĵirinovskij, kaj por ke ekestas asocio: Ĵirinovskij aŭ Jelcin, Ĵirinovskij kontraŭ Jelcin! Tamen, Vladimir Volfovich aŭ ne havis fortan analiziston kaj PR-personon en sia medio aŭ ne volis aŭskulti iun ajn. Aŭ eble li eĉ timis Jelcin, kvankam oni devas diri, ke Jelcin ankoraŭ ne estas tute tirano, se li rezignaciis pri amnestio kaj liberigo de siaj malamikoj: Ruckoj kaj Makaŝov. Jes, kaj Jelcin iris al la dissolvo de la parlamento, ĉar la popolo kvazaŭ donis al li la permeson por tio en referendumo la 25-an de aprilo 1993. Krome, la ekzekuto de la parlamento, kaj Jelcin mem, tiel timigis lin, ke li perdis sian decidemon. Do, Zhirinovsky povus tre bone fariĝi lia ĉefa kontraŭulo, precipe ĉar Zjuganov, kiom ajn li pikis Jelcin, li ricevis la punon!
  La knabo denove pafis pezan ĵetaĵon post la knabinoj helpe de sia nuda piedo kaj daŭrigis siajn pensojn.
  La alia eraro de Zhirinovsky estis la pozicio kiun li prenis sur la milito en Ĉeĉenio. Ŝajnas naciisto, li devis subteni la starigon de konstitucia ordo, sed en kia formo! La milito iris malbone ekde la komenco mem, la rusaj trupoj suferis grandegajn perdojn, ĉefe pro la krima mezboneco de la komando de Jelcin. Plie, generaloj kun sperto en la milito en Afganio, ekzemple, ministro pri defendo Grachev, komandis pli malbone ol unuaklasanoj. Eĉ ĵurnalistoj instruis al generaloj kiel batali! Tio estis la paradokso!
  En ĉi tiuj kondiĉoj, estis necese preni pozicion: Jeltsin kaj lia bando kulpas pri la grandegaj perdoj de la rusa armeo! Kritiko al la reganta reĝimo devus esti plifortigita, sed samtempe, sen tuŝi la armeon. Kvankam ankaŭ Graĉev ne devus esti defendita! Zyuganov prenis la optimuman venkan pozicion! Kritikante Jelcin, ne kverelante kun la armeo, ne subtenante la separistojn. Ĝenerale, Zjuganov elektis la ĝustan agadon: maksimuma distanco de la politiko de Jeltsin, konfrontiĝo. Tamen, la komunistoj en la Dumao de la unua kunveno ne ĉiam estis konsekvencaj en sia opozicio. Aparte, la propono de Ĵirinovskij por voĉdono de malfido en la registaro de Chernomyrdin ne estis apogita. Ĝenerale, la komunistoj unuafoje voĉdonis por malfido-voĉdono nur en oktobro 1994, post la Nigra Mardo, kiam la pasiva aprobo de la ekonomia politiko de Ĉernomirdin povus kosti al ili multe. En la Ŝtata Dumao de la dua kunvoko, kie la komunistoj estritaj de Zjuganov jam estis en la plimulto, neniam (!) estis voĉdonita voĉdono de malfido! Kaj la parlamento aprobis ĉiujn kvin kandidatojn por la posteno de ĉefministro, sed tio estas alia historio! La personeco de Zjuganov meritas apartan artikolon, same kiel kial li ankoraŭ perdis kontraŭ Jelcin en 1996.
  Ĵirinovskij mem, ŝajnas, deziris kompromison kun la akompanantaro de Jelcin, esperante konvinki la oligarĥojn pri lia lojaleco, por ke ili instalu lin kiel la nura unu kiu povis malhelpi la komunistojn preni la tronon. Sed la problemo estas, ke la sekvantaro de Jelcin, tiutempe, ne volis ŝanĝon, kaj ne fidis al Volfoviĉ, kiu, cetere, sukcesis plimalbonigi sian sintenon en la Okcidento. Multaj oligarkoj proksimaj al la prezidanto havis komercon en Okcidento kaj sukcesis amasigi grandegajn ŝuldojn tie. Jes, kaj naftoprezoj estis ĉirkaŭ 10 dolaroj por barelo, do estis malmultekosta gaso, kaj la elito sufiĉe enganĉis pruntojn de NATO-landoj. Kaj en Okcidento ili klarigis, ke Zhirinovsky estas neakceptebla por ili.
  Sub ĉi tiuj kondiĉoj, fidi aliancon kun la Jeltsina elito nur difektis la bildon de la gvidanto de la Liberala Demokrata Partio, kaj enmiksiĝis en la bloko kun la komunistoj kaj naciistoj. Necesas ankaŭ diri, ke la gravaj perdoj de la rusa armeo, la malvolo venki, ĝenerale, kelkajn kaj ne precipe bone armitajn malamikojn, malpliigis la popularecon de batalemaj sloganoj kaj la deziron atingi feliĉon per milito. La homoj vidis, ke la rusa armeo ne estas preta lavi siajn piedojn en la Hinda Oceano kaj konkeri Mezorienton per siaj naftorezervoj. Jes, teorie, la kapto de Mezoriento povus doni multe da mono pro petrodolaroj kaj la neevitebla salto de la energiprezoj, sed eĉ se Ĉeĉenio ne povas esti venkita... La pacifistaj sentoj komencis kreski, kaj Zhirik suferis gravajn balotajn perdojn!
  La mirinfano denove pafas rekte. Obuso de 130-milimetra kanono disĵetis la ĉinojn.
  Margarita diris aprobe:
  - Vi estas lerta!
  Kaj ŝi komencis uzi siajn nudajn piedfingrojn por pafi sin.
  Kaj Oleg Rybachenko daŭrigis sian rezonadon.
  Tamen oni devas diri, ke Zjuganov estis ege singarda. Ekzemple, kiam Boris Fedorov proponis voĉdoni por takso de malfido al la registaro, la Komunista Partio de Rusa Federacio ne apogis tion. Ĝenerale, Zjuganov kaj lia akompanantaro traktis Ĉernomirdin tre singarde, kvankam ĉi-lasta daŭrigis sian politikon je la avantaĝoj de la oligarkoj kaj montris lojalecon al Jeltsino. Sed kio estas interesa estas, ke Zjuganov sukcesis fariĝi la unua opoziciisto kaj kontraŭ-Jeltsin. Krome, ankaŭ por-prezidenta propagando helpis lin en tio, verŝajne intence, ĉar la komunisto Zjuganov en la dua raŭndo estas pli bona ol la nekomunisma kandidato.
  La partio LDPR en la vintro kaj printempo de 1995 travivis gravan krizon, pluraj deputitoj forlasis ĝin, inkluzive de la hela, karisma Marychev.
  Sed la milito en Ĉeĉenio estis iom post iom venkita, ankaŭ la militistoj suferis grandajn perdojn kaj estis sangitaj kaj demoralizitaj, la rusa armeo antaŭeniris. En junio, Shamil Basayev kaptis akuŝhospitalon en Budenovsk. Principe tia movo de la militistoj nenion donis armee, kaj laŭ propagando ĝi eĉ estis favore al la militpartio... Sed Jelcin rompiĝis, ŝajne la okazaĵoj de la 3-4-a de oktobro kaj la malbenoj de milionoj. de rusoj terenbatis lin kaj li ordonis al Ĉernomirdin ĉesigi la militon kaj komenci intertraktadojn ...
  La rusa armeo unupartie ĉesis malamikecojn. Kaj la Ŝtata Dumao finfine kolektis sufiĉe da voĉoj por pasigi voĉdonon de malfido al la registaro, postulante la eksiĝon de kelkaj sekurecaj oficistoj. Jelcin malseveriĝis, konservante nur Graĉev, sed kapitulacis Jegorov, Jerin, Stepaŝin. Ĉi tie Ĵirinovskij komence prenis la ĝustan pozicion: li kondamnis la paŭzon kaj voĉdonis por malkonfida voĉdono. Kaj kiam Chernomyrdin blufadis, minacante voĉdoni la demandon pri konfido en la kabineto de la Ŝtata Dumao (estas unu averto, se malpli ol 226 voĉoj el 450 voĉdonas por konfido en la registaro, tiam la prezidanto estas devigata ene de semajnon por aŭ disigi la registaron aŭ dissolvi la Ŝtatdumaon), Zhirinovsky montris firmecon kaj pretecon iri al fruaj parlamentaj elektoj. La avantaĝoj de fruaj elektoj estas la bildo de martiroj, la manko de sukceso - kulpigi Jeltsin kaj la registaron, ne donas tempon por la promocio de la Kremlin-projekto de la Kongreso de Rusaj Komunumoj, kaj la partio en potenco: Nia hejmo estas Rusio. . Kaj kompreneble aliaj organizoj - pli malgrandaj!
  Chernomyrdin, ekkomprenante ke la blufo ne funkcius, kaj la nova parlamento iĝus eĉ pli opozicia, li reprenis la voĉdonon. La Ŝtata Dumao denove voĉdonis malkonfidon, Zhirinovsky agis tre agreseme, sed ne estis sufiĉe da voĉoj. Ĉi tie oni devas diri, ke Jabloko ektimis, Javlinsky ne volis perdi la avantaĝojn de parlamentaj sidlokoj. Krome, lia reala takso ne estis alta, estis danĝero simple forblovi.
  La populareco de Zhirinovsky tuj kreskis, sed Volfovich denove faris miskalkulon retirante la signaturojn de sia partio, sub la misoficadprocedo. Ne gravis, la opozicio havis eĉ 300 voĉojn por krei komisionon por prezenti akuzojn, sed ĝi ruinigis la takson! Ĵirinovskij denove donis al si kialon akuzi sin pri akordiga politiko, fremdigante parton de la kreskanta protesta balotantaro.
  Tamen, la paŭzo en Ĉeĉenio, kiun la aktivuloj senĝene malobservis, diversaj teroristaj atakoj, precipe kontraŭ Romanov, la viktimoj de bombardado kaŭzis pliiĝon de batalemaj humoroj en la socio, kaj Zhirinovsky komencis gajni poentojn. Krome, en septembro 1995, NATO komencis bombi la bosniajn serbojn, plifortigante kontraŭ-okcidentan senton, kiu ankaŭ altigis la rangigon de la Liberala Demokrata Partio.
  Vere, Zhirinovsky venkiĝis al provoko, batinte virinon en la parlamento, pli ol kelkajn fojojn malpeze movante ŝin en ĝenerala rubejo. Tiam la Jelcin-gazetaro propagandis ĉion, prezentante Zhirinovsky kiel bandito! Tamen tia trairejo povus plaĉi al iuj: precipe tiuj viroj, kiuj suferis pro virinoj, aŭ tiuj, kiuj, el ĉiuj kandidatoj, serĉis la plej ferocan diktatoron, esperante, ke li ordigos la aferojn! Ĉiukaze, la "stalinistoj" estis por Zhirik.
  Oleg Rybachenko daŭre pafis. La knabo faris tion venkante la armeon de Ĉinio sub la Manĉura dinastio kaj daŭre pensis.
  En oktobro 1995, la Liberala Demokrata Partio kolektis 100 subskribojn por meti voĉdonon de malfido al la registaro en la Ŝtata Dumao, sed Zhirinovsky rifuzis tiun intencon lastan fojon.
  Mi devas diri, ke ĝi estis lia eraro, kaj nenio pravigita. Unue, Zhirinovsky, metinte malkonfidan voĉdonon antaŭ la elektoj, altiris la simpation de la protesta elektantaro, kiu tiam konsistigis la plimulton. Due, la voĉdono estis direktita kontraŭ la ĉefa konkuranto de Zhirinovsky, Chernomyrdin, kaj ne malhelpis la malantaŭ-scenojn provojn konvinki Jelcin kaj lian akompanantaron igi Zhirik lia posteulo.
  Krome Ĵirinovskij devus esti kompreninta; ke ju pli alta la rezulto li montras en la elektoj al Dumao, des pli probable estas, ke la "familio" vetos je li!
  Por tiu momento, la plej bona kampanja taktiko estis ludi la rolon de la opozicio numero unu, kiu superus la nivelon de konfrontiĝo de la komunistoj.
  Ĵirinovskij ĝenerale komprenis tion, sed li provis sidi sur du seĝoj kaj estis malkonsekvenca. La novaj elektoj estis multe pli malfacilaj ol la malnovaj! Unue, male al 1993, ili ne havis la eblecon plene montri sian oratoran talenton, ili donis tro malmulte da elsendotempo al la partioj, kies nombro pliiĝis de 13 ĝis 44 (!). Due , kontraŭ Zhirinovsky ludis la faktoron de neplenumitaj esperoj kaj atendoj. Ja li ŝajnis esti la unua, sed li ne plibonigis la vivon de homoj... Kvankam al inteligenta homo estis klare, ke Zhirik ne havas realan potencon, kaj la samaj komunistoj kontrolas multe pli da voĉoj ol la Liberala Demokrata Partio. : 102 kontraŭ 60, sed ... Kiom da inteligentaj homoj estis tiam, precipe en la naŭdekaj.
  La tria kialo, ili verŝis malpuraĵon sur la LDPR-gvidanton, estis la bildo de monstro kaj ĉikananto, timoj ke li komencos trian mondmiliton.
  La kvara kialo ankaŭ estas unu el la ĉefaj kialoj por la apero de granda nombro da konkurantoj. La plej famaj estas: la Kongreso de Rusaj Komunumoj gvidata de Skokov (la iama sekretario de la sekureca konsilio sub Jelcin), kaj Aleksandr Lebed, ankaŭ la viro de Jeltsino, kies rolon en Ĉednestrio multe ŝveligis la amaskomunikiloj. Ĉi tio estas bloko de aktiva PR, sed ŝajnas, ke ili havis sufiĉe, super la rando. Ja homoj ne estas tiel malbonaj kiel la aŭtoritatoj pensas, kaj la plimulto el ili konstatis, ke la KRO tute ne estas opozicio, sed kremla projekto, direktita ĉefe kontraŭ la Liberala Demokrata Partio kaj la Komunista Partio de Rusa Federacio. Sed tamen, ĉi tiu organizo eltiris pli ol kvar procentojn!
  Kaj estis aliaj konkurantoj super la tegmento, Derĵava-Rucskoj, kie Maryĉev fuĝis, Bloko por Sovetunio - Tjulkin-Ampilov, Nacia Respublikana Partio de Lisenko, kaj multaj el ĉiuj specoj. Oni devas diri, ke ankaŭ la komunistoj disigis sian elektantaron: la Sovetunia Bloko akiris pli ol kvar kaj duonon elcentojn de la voĉoj, sed ne eniris la parlamenton, kaj voĉoj estis perditaj por la Komunista Partio de Rusa Federacio, la agrara partio. ankaŭ ne prenis la kvin-procentan baron, kiel aliaj maldekstremaj organizoj. Precipe, estas ne klare, pri kio kalkulis iama ĉefministro Riĵkov por elektoj kun bloko: la Unio de Labour aŭ la bloko Govoruĥin! Tamen, la elektoj de 1995 montris la plej malfortan rezulton de la partio en povo en la tuta historio de Rusio, kaj la plej grandan procenton de protestvoĉdonado.
  La knabo denove pafis, premante la stirstangon butonon per siaj nudaj piedfingroj kaj daŭrigis siajn pensojn;
  Ĵirinovskij, dum la balotkampanjo, ĝenerale riproĉis la aŭtoritatojn, sed ne faris tion sufiĉe agreseme. Krome, lia frakcio subtenis la buĝeton por la venonta jaro, donante alian kialon por akuzoj de por-Kremlina orientiĝo. Konsiderante la protestajn humorojn de preskaŭ la tuta elektantaro reganta en ĉi tiuj elektoj, ne necesis kompromisi kun ĉi tiu registaro! Krome, la Ŝtata Dumao neatendite facile aprobis Dubinin kiel estron de la Centra Banko, kvankam ĉi-lasta estis viro de la rondo de Jeltsin, subtenanto de merkatreformoj en la radikala Gajdar-versio. Cetere, Zjuganov ankaŭ subtenis ĉi tiun kandidatecon, kvankam Dubinin estis implikita en Nigra Mardo, montrante, ke li ankaŭ ne estas principa opoziciulo!
  Dum la elekto, Zhirinovsky ne volis formi iujn ajn balotblokojn, kvankam pluraj pli malgrandaj naciismaj partioj esprimis sian deziron farendaĵo tion. Krome, Vengerovskij konsilis ŝanĝi la nomon de la partio, al pli politike taŭga kaj eŭfonia - ekzemple Granda Rusio! Ĵirinovskij montris obstinon en ĉi tiu afero, kvankam la vorto liberala demokrato ĝis nun jam fariĝis perforta!
  Krome, konataj kantistoj aŭ artistoj ne estis inkluditaj en la LDPR-partia listo, kvankam ekzistis sufiĉe da homoj kiuj volis. Precipe Alla Pugacheva, kiu tre ŝatis altiri la atenton de la gazetaro, povus bone konsenti pri la dua loko en la LDPR-partia listo. Ĝi neniel ĝenis ŝin, sed ĝi povus krei kroman informan kialon por mencii sin. Krome la ŝanco proponi iujn projektojn kaj leĝojn por diskuto de la Ŝtata Dumao. Eĉ la komponisto Antonov estis enmetita nur en la regionan liston, kaj tiam ili tute kverelis. Ĝenerale, Zhirinovsky: estas tre malbona trajto en karaktero: malemo toleri fortajn personecojn en sia medio, tiujn kiuj defendas sian vidpunkton. Ekzemple, ĝuste pro tio la fama hipnotisto Anatoly Kashpirovsky forlasis la partion; kiu akuzis Vladimir Volfoviĉ je aŭtoritatemaj administradmetodoj kaj la deziro ĉirkaŭi sin per sikofantoj. Mi devas diri, cetere, ke eĉ Hitler faris kompromisojn kun la homoj, kiujn li bezonis, kaj toleris ilin en sia medio ĝis ili fariĝis senutilaj aŭ danĝeraj por li. Memoru Rem, Strasser, Goebbels, kiuj distingiĝis pro sia maldekstremo kaj kontraŭstaro al la aŭtoritatoj. Sed ĝuste dank' al tiaj personecoj Hitler sukcesis eltiri la maksimon de voĉoj de la komunistoj kaj socialdemokratoj. Mi devas ankaŭ diri, ke Ĵirinovskij tro ofte diris: sen pripenso, li aŭ laŭdis aŭ riproĉis Stalin. Ĝenerale, la gvidanto de la Liberala Demokrata Partio mem iagrade imitis Stalinon, kreante sian propran kulton, pruvante aliĝon al aŭtoritataj regadmetodoj, sed samtempe li akuzis la komunistojn pri perforto, kvankam li mem nur rekomendis perforton, perforton. kaj pli da perforto!
  En la kunteksto de la kreskanta populareco de maldekstremaj ideoj, Ĵirinovskij devus esti preninta pli ekvilibran sintenon al komunistaj ideoj, kaj memori ke signifa parto de la balotantaro estas nostalgia pri sovetia tempo. Krome, la eksteraj atributoj de maldekstremo ne enmiksiĝos: ekzemple, la blua koloro por la LDPR-flago estas ege bedaŭrinda! Unue, ĝi elvokas asociojn kun gejoj, kiuj ankaŭ estas "bluaj", kaj due, la blua koloro trankviliĝas, kio ne bone harmonias kun la incendiaj paroladoj de Ĵirinovskij! La plej bona elekto por lia partio estus purpura-ruĝa. Vigiga, alvokanta al ekspluatoj, sed tamen ne sama kiel la komunistoj! Krome, purpuro estas simbolo de reĝeco kaj povus allogi la voĉojn de subtenantoj de suvereneco, monarĥista kaj nekomunisma persvado!
  La genia knabo denove premis la stirstangbutonojn kaj knaris:
  - Mia venko estos glora!
  Kaj daŭre inteligenta rezonado.
  Ne la plej bona ideo estis ankaŭ filmetoj, kie Zhirinovsky ludis pajacon, precipe, li ne tre bone kantis! En ĉi tiu kazo, ĝi ne estis la plej bona movado, ĉar la homoj tiam malsatis en 1995 kaj volis seriozajn ŝanĝojn kaj seriozan gvidanton, kaj li ne estis en humoro por ŝercoj! Oni devas diri, ke la por-Kremlina amaskomunikilaro jam provis fari pajacon kaj klaŭnon el Zhirinovsky, kaj ne indas plifortigi ĉi tiun impreson, donante novajn atutojn al siaj malamikoj!
  En la elektoj de 1995, la CEC unue rifuzis registri "Derzhava" - Rutskoy, kaj poste "Yabloko". Post tio, ambaŭ partioj estis reestigitaj, tra la kasacia kortumo. Estas pluraj versioj pri ĉi tiu epizodo: precipe, ke Kremlo kaj ĝia PR-popolo volis helpi Yavlinsky en la elektoj al Dumao, kiel demokrato kaj okcidentano, kaj Rutskoi, ŝajnas, devus esti tirinta la voĉojn de la komunistoj. al si mem....
  La versio unuavide estas logika, se ili vere volus, ke Yabloko kaj Derzhava estu forigitaj, tiam la Supera Kortumo, formita laŭ ordono de la familio Jelcin, ne reestigus ilin! Post ĉio, ni povas rememori lastatempajn ekzemplojn, kiam Yabloko, Alia Rusio kaj Patrujo ne rajtis partopreni en elektoj, sen ajna jura bazo. Ekzemple, la forigo de la Patrujo-bloko en 2006 el la elektoj en Moskvo estis absolute kontraŭleĝa laŭ jura vidpunkto! Do en tiu video, kiu fariĝis la kialo de malkvalifiko: ne estis rektaj alvokoj al perforto, pogromo, rasa purigado kaj eĉ deportado de "kaŭkazianoj". Ĝi simple parolis pri purigado de Moskvo de rubo ... Jes, estis sugesto pri la bezono restarigi ordon kaj elmigrintojn. Sed... Antaŭ ĉio, ĉi tio ne kontraŭas la leĝon, kaj due, en ajna plej sendanĝera video, vi povas trovi aludon de io ajn. Vi povas, ekzemple, eĉ la karikaturo "Nur vi atendu!" malpermeso kiel propagando de pedofilio. Kaj ke leporo estas kiel infano, vojaĝas kun infana bileto, kaj la lupo flirtas kun li, karesas... En ĉi tiu kazo, la juĝisto ne havis la leĝan rajton forigi la Rodina-blokon de registriĝo! La proceso de Khodorkovsky estas aparta temo, ni ne parolos pri ĝi en ĉi tiu artikolo. Sed ŝajnas, ke ĉiuj komprenas, ke sen la sankcio de Kremlo, ĉi tio ne estus okazinta ...
  Jes, jes, sed ne vere! Precipe Ruckoj tiam estis konsiderata arda malamiko de Jelcin - ĝi ankoraŭ estus veninta al rekta armita konfrontiĝo! La Potenca takso estis sufiĉe alta kaj ĝiaj ŝancoj trapasi la kvin-procentan baron estas altaj! Nu, kial la Kremlo trompus la ŝancojn de sia malamiko? Jes, kvankam Jabloko estas demokrata partio, ĝi estas sufiĉe opozicia: ĝi ne subtenis buĝetojn eĉ unufoje, kaj en ĉi tiu Dumao kaj en la sekva, Javlinskij anoncis, ke li batalos por la prezidanteco de Rusio. Do, kio estas la speciala kialo por plifortigi Yablokon: precipe en la kunteksto de estontaj prezidant-elektoj, ĝi estas ege neprofita! Yavlinsky tiris voĉojn de Jeltsin en la unua raŭndo, kaj la juna kaj atletika gvidanto de Yabloko aspektis multe pli alloga ol la misfamigita, kaduka Jeltsino.
  Do, la unua versio ne estas tute konvinka, kaj la rusaj tribunaloj ankoraŭ ne tiom forte dependis de la Prezidanto de Rusio. Aparte, Generalo de la Armeo Varenikov, membro de la GKChP, estis malkondamnita; aliaj ekzemploj povas esti cititaj kiam la tribunalo ne ĉiam prenis la flankon de la aŭtoritatoj.
  Plej verŝajne, la negativa reago de la Okcidento al la malkvalifiko de Yavlinsky ludis rolon, kaj la Jeltsin-reĝimo bezonis pruntojn antaŭ la elektoj por krei aspekton de prospero en la lando. Nu, Rutskoy estis forigita en la sama okazo, do ili estis reinstalitaj por la firmao. Tamen, tio ne helpis al Derzhava preni la 5%-barieron. La rezulto de Rutskoy de 2,7 procentoj povas esti konsiderita universala, precipe konsiderante kiom fama li estis. Tamen ankaŭ la projekto KRO de Kremlo perdis. Ĵirinovskij ne sufiĉe efike uzis la tribunon de Duma, sed oni devas diri, ke li profitis el tio, ke ĉiu propagando por Kremla funkciis kontraŭ li. Ŝajnis krei bildon, ke Zhirinovsky estis la unua malamiko de la aŭtoritatoj, kaj se Vladimir Volfovich estus pli konsekvenca en sia opozicio, lia rezulto estintus multe pli alta.
  Oleg Rybachenko denove tre lerte kovris la ĉinan regimenton per eksplodema ĵetaĵo. Post tio, liaj pensoj fariĝis eĉ pli harmoniaj.
  Tamen, la mallongaj paroladoj de la gvidanto de la Liberala Demokrata Partio en televido kun minacoj kontraŭ la aŭtoritatoj, sufiĉe batalemaj apelacioj estis ĝenerale ĝustaj, nur, eble, Jeltsin kaj Jeltsino persone devus esti pli aktive riproĉitaj.
  Resume, en la elektoj en decembro 1995, la Komunista Partio de Rusa Federacio havis la unuan lokon kun preskaŭ 23 procentoj, la dua LDPR 11,5 procentoj, la tria NDR 10,3 procentoj kaj la kvara Yabloko 6,7 procentoj.
  La ceteraj kvardek partioj ne atingis la 5%-sojlon!
  Kiel taksi similan rezulton de Zhirinovsky? Procentlingve, duobla malkresko kompare kun la unuaj elektoj. Sed se ni konsideras la pliigitan partoprenon de ĉirkaŭ 12 procentoj, tiam Zhirinovsky ricevis ĉirkaŭ 62 procentojn de la rezulto de 1993. Ĉu multe aŭ malmulte?
  Konsiderante ĉiujn malfavorajn cirkonstancojn, ĉi tiu rezulto estas inter kontentiga kaj nur bona. Malbonaj faktoroj:
  1. Malkontento de la balotantaro pri la agadoj de la Liberala Demokrata Partio en la Ŝtata Dumao. La homoj atendis pli de la kandidato, kiu gajnis la unuan lokon, sed la vivo ne pliboniĝis. Vere, la plimulto de la homoj komprenis, ke Zhirinovsky ne havas realan potencon, sed elreviĝo ankoraŭ regis.
  2. La timo, ke la batalema gvidanto de la Liberala Demokrata Partio komencos trian mondmiliton, kun katastrofaj konsekvencoj. Krome, multaj ne timis la sindetenon kaj timojn de Zhirinovsky, ke li starigos totalisman diktatorecon kaj inundos la landon per sango. Lia histerio timigis multajn.
  3. La opozicio de la Gvidanto de la Liberala Demokrata Partio ne sufiĉas. Precipe por la unua fojo, la monatoj de la milito en Ĉeĉenio, kaj por-Kremlina propagando mem kulpigis Zhirinovsky pro tio, tre ŝveligante lian lojalecon al la aŭtoritatoj. Tamen Vladimir Volfoviĉ mem volis amikecon kun Kremlo, perdante la bildon de la ĉefa malamiko de la nuna registaro.
  4. Nesufiĉa efikeco de la uzo de la leviloj de Dumao por la efektivigo de popolismaj, financaj politikoj. Precipe eblis voĉdoni, popolisma leĝo post alia, laborante por la publiko. Jen kion faris Jeltsin precipe, en la Kongreso proponante ion, kio ne estis realisma por plenumi kaj gajni poentojn por si mem. Jes, kaj Jelcin dum la elektoj altigis ĉies salajrojn kaj pensiojn, kaj tiam aŭ ne pagis ilin, aŭ ili estis manĝitaj de inflacio. Lukaŝenka kaj aliaj faris same, sed Julija Timoŝenko ne forlasis sian malmolan monpolitikon kaj perdis la elektojn, perdante samtempe sian liberecon!
  5. Ĵirinovskij faris alian miskalkulon rilate al sia aspekto. Li iĝis nenecese dika kaj komencis aspekti multe pli malbona kiel rezulto. Krome, malsataj homoj ne ŝatas potventrajn kaj grasajn homojn. Ĉi tie, cetere, Ĵirinovskij montris sian alian mankon, la mankon de fanatikeco en politiko, ne sufiĉe da volforto por konservi sian korpon en formo kaj ne tro manĝi. Cetere, eĉ dum la elektoj de 1991, Zhirinovsky estis svelta, eĉ pli maldika ol la normo, je kvardek kvin. Ĉi tio sugestas, ke laŭ naturo "Zhirik" ne emas superpezi, kio signifas, ke ne estis tiel malfacile por li konservi sin en formo, male al, ekzemple, Gajdar.
  Ĉi tio ankaŭ estas grava malavantaĝo!
  7. Kompare kun la unua elekto, draste malpliiĝis la elsendotempo, kiun Zhirinovsky povus uzi. Senpaga elsendotempo estis dividita inter 44 partioj, kaj pagita elsendotempo ne povis esti pli ol senpaga elsendotempo, kaj ĝi povus esti aĉetita nur nokte. Do Zhirinovsky ne povis plene utiligi sian elstaran oratoran donacon, kiel ĝi estis en 1993. Kvankam, ekzemple, li havis pli da mono ol tiam!
  6. Eble eĉ la plej signifa: la politika konkurenco akre kreskis kaj tuta aro da partioj kaj blokoj de imitantoj aperis sur la balotkampo de la Liberala Demokrata Partio. El tiuj, unue, KRO, Power, CHP, kaj tuta aro da aliaj partioj. Kaj la registaro estis kritikita de ĉiuj krom la reganta partio Nia Domo de Rusio. Ofte, ili aktive reklamis kaj montris multon en televido Boris Fedorov kaj lia Antaŭen Rusio bloko, kun kritiko de Chernomyrdin kaj la registaro. Vere, Boris Fedorov mem nur ludis la opozicion, esperante venki super la protesta elektantaro. Sed la plimulto de la homoj ne kredis al li! Tiam Boris Fedorov eĉ aliĝis al la NDR. La Nacia Respublikana Partio de Lysenko ankaŭ estis tre aktiva, kaj ĝia gvidanto kopiis la emocian frenezon de Zhirinovsky, kaj estis neniel ofendita de la amaskomunikila atento. Krome aktivis la bloko Vedenkin, ankaŭ iama asistanto de la gvidanto de la Liberala Demokrata Partio kaj ekstrema naciisto, same kiel la bloko Baburin. Baburin ankaŭ estas tre aktiva homo, siatempe li preskaŭ fariĝis parolanto anstataŭ Khasbulatov. Resume, la balotantaro de Ĵirinovskij estis preskaŭ dissolvita de similaj duobluloj kaj imitantoj. Krome, la maldekstro ankaŭ havis novajn tendencojn, inkluzive de tiuj de la stalinisma persvado.
  En tiaj kondiĉoj, 11,5 procentoj el 44 ja estas deca rezulto, kvankam pli malalta ol eble kun pli racia voĉdona politiko. Ekzemple, Zyuganov sukcesis altigi sian poentaron de 13,5 procentoj ĝis 22,9, kvankam la nombro da konkurantoj pliiĝis. Unu bloko "Por Sovetunio!" forprenis pli ol 4,5 procentojn de balotantoj! Yabloko suferis perdojn, sed malpli ol unu elcenton, kaj, konsiderante la partiojn, kiuj malaperis malantaŭ la baro, ĝi pliigis sian frakcion. Kune, ili havis 46 deputitojn kiel unu-membroj. Sed la "Elekto de Rusio" malaperis post la disiĝoj, same kiel la PRESS de Ŝakhrai.
  . ĈAPITRO #16
  La ĉina armeo estis tute detruita sur la IS-7-tanko. Kaj denove estis paŭzo en la batalo kun la Ĉiela Imperio. Kaj Oleg Rybachenko, ne pensinte dufoje, skizis belan kaj interesan rakonton;
  Estis malfacilaj tagoj de malfrua aŭtuno. La ĉielo singultis, abunde akvumante la teron per plumbogutoj. La mondo estis griza, la oraj folioj diseriĝis, la branĉoj de la arboj balanciĝis en la vento kiel nuda kadro. La arĝenta neĝbulo degelis sen havi tempon por desegni siajn komplikajn ŝablonojn sur la fenestroj, por kovri la brungrizan teron per blindiga tapiŝo.
  Naŭjara knabo Slava Ivanov estis malĝoja, ŝajnis, ke la tuta universo estas kovrita per pikdrato. Kun klinita kapo, li revenis el neamata lernejo, kie li ankaŭ estis batita de samklasanoj. Kontuzoj malklare aperas sur la vizaĝo, la teko estas ŝirita, ne estas deziro iri hejmen, kie vin atendas trudemaj demandoj de gepatroj. Kaj eĉ pli malbone, morgaŭ vi devos denove iri al lernejo, plonĝante kapantaŭen en la Inferon de Dante por gejunuloj. En tiu momento, kiam knabo kun aspekto de ŝafo pelata al la buĉado eniris la enirejon, malgranda viro elsaltis renkonte al li kiel diablo el flarbakujo. Li similis al knabo, sed samtempe li ne estis la akra nazo de Pinokjo, tri viglaj okuloj - ruĝa, flava, verda senĉese palpebrumis.
  -Saluton! diris la vireto kun la okuloj de semaforo. Kaj li etendis siajn, kiel ŝajnis al la tuŝo lignajn manojn.
  Slava ne memfide skuis ilin, li jam estis en aĝo, kiam infanoj komprenas, ke mirakloj ne okazas, kaj li aspektis sufiĉe ŝokita pro tia maskerado.
  "Li devas havi cibernetikajn okulojn," kaj li kovris sin per speciala kartona kostumo.
  -Nu, kial tiel morna! Mi prezentu min, mi estas Krore el la planedo Chrome. Vi vidas konkrete, superfortita de la sufoka atmosfero de la planedo. Kiel vi nomiĝas.
  -Slavo aŭ Vjaĉeslav. La knabo necerte murmuris.
  -Do tio estas Glory. Ni - mi kaj Vint - preterflugis vian planedon, la indiĝenoj nomas ĝin Tero, kaj ni nomas ĝin Erbana. Nia hipertelepatia stirado ekhaltis, perdinte preskaŭ sian tutan potencon. Ĉi tio estas plena de la fakto, ke ni por ĉiam povas esti blokitaj sur via planedo. Helpu nin. - Sed mi estas nur infano kaj mi ne komprenas kosmomotorojn.
  La knabo necerte levis siajn maldikajn ŝultrojn.
  - Vi ne devas eltrovi ĝin. Jen venas Vint, li klarigos ĉion al vi.
  Antaŭ ili aperis la temo, forte simila al Samodelkin el la revuo "Gajaj Bildoj". Ĝi havis la saman riglilon por nazo, krucforman buŝon, kaj nur tri semaforaj okuloj en formo de fluga telero donis al ĝi nekutiman kosman aspekton. La fingroj sur la manoj estis en formo de ŝlosiloj fleksitaj kun multaj artikoj. Kvankam ili sentis sin kiel ŝtalo al la tuŝo, Vint premis la manojn tre milde.
  -Nia homa amiko, fragila korpo.
  Estis bedaŭro en la voĉo de Vint.
  -Kaj mi tiel ŝatas lin de li, kaj ĝi spiras kun malĝojo, li estas tiel temperamenta.
  Crore amike frapetis lian ŝultron. Vint daŭrigis per iomete ŝanĝita tono.
  -Bebo, vi volas flugi en loko kun ni, por vidi aliajn mondojn.
  Glory ektremis. Ŝajnis al li, ke li dormas kaj sonĝas. Vidi la realon estas la plej bona maniero pinĉi vin. Kion li faris. Ne multe doloris, sed Vint kaj Krore ankoraŭ staris unu apud la alia, malgrandaj ĉirkaŭ lia alteco kun larĝaj, iomete impertinentaj ridetoj.
  -Ne, ni ne estas faritaj el vakso kaj fandiĝos en la suno.
  Vint ridis.
  -Nun ni ŝiru.
  La triunuo eliris el la enirejo, estis sluvo en la korto, botoj ŝvelis tra la flakoj.
  - Mi estas laca de via primitiva transportmaniero. Krohr diris kaj elprenis el sia poŝo aparaton, kiu aspektis kiel Rubik-Kubo.
  Akra fajfo tranĉis la silenton. La kvin el la samklasanoj de Slava surterigis ilin ĝuste ĉe la renkontiĝo. Estis la samaj impetaj Perdantoj kiuj venkis lin. Kaj nun sur iliaj muzeloj aperis sadismaj ridetoj.
  -Tiu Neĝulino (Slava havis blondajn harojn) kaj vi du vestitaj idiotoj. La plej taŭga kompanio
  Ili alproksimiĝis, la plej granda el ili, dikulo nomata "Baran", provis vangofrapi la fendeton Kror. Li subite kaptis siajn fingrojn per premo.
  - Hej vi "Pinokjo". La virŝafo laŭvorte sufokiĝis pro kolero. - Nu, lasu, alie vi ricevos ĝin.
  La amiko de la virŝafo provis piedbati lin en la vizaĝon, sed Krohr moviĝis kaj akre piedbatis lin en la stomakon. La huligaknabo falis, anhelante per sia larĝe malfermita buŝo.
  -La konto estas malfermita. Pinokjo nudigis rideton.
  Poste li faris movon per la fingroj: Baran ekmovis kaj perdis la konscion pro doloro.
  - De blekado de sia propra, li diru dankon, ke ni ne ŝprucis ĝin en fotonojn tra la galaksio.
  La aliaj tri knaboj frostiĝis, fiksrigardante fikspunkton, kaj poste kuris en malsamaj direktoj.
  -Tiel ili disfalis kiel kegloj. Ĉu mi ne diris al vi, Slava, ke homaj infanoj estas malkuraĝaj.
  La knabo hezitis.
  -Mi ne scias.
  -Do sciu. Intertempe ni iom promenas.
  La ŝraŭbo turnis la levilon, kaj ili ŝajnis falis en la teron. Ĉirkaŭe estis preskaŭ kosma mallumo.
  Slava ekmoviĝis kaj enveturis en la ŝildon, kvazaŭ li estus ŝokita, la ŝoko estis tiel forta. La tuta ĉambro ektremis kaj montriĝis inundita de ruĝa, la komikaj vizaĝoj de la nove monfaritaj amikoj dancis per karmezinaj tonoj.
  - Vi fuŝis. Crore diris kun ĝojo. Sed vi ne devas fari ĉi tion, vi nur devis frostiĝi. Kion ni faros nun?
  -Nenion. Vint gluglutis. Ni reŝargu, kaj tiam ni vidos.
  Vint metis kaskon sur la kapon de Slava.
  -Ni pensu nian kvazaŭan baterion.
  - Pri kio pensi.
  - Pri io malbona kaj ofenda. Memoru, kio plej ĉagrenis vin.
  Kaj kion ĝi helpos al vi? La okuloj de Glory larĝiĝis pro surprizo.
  Krohr remetis la piedon, lia "semaforo" lumiĝis pro ekscito.
  -Kompreneble, nia hipertelepatia generatoro nutras negativajn emociojn. Li transformas ilin en forton kapablan ŝanĝi stelojn de iliaj orbitoj. Post ĉio, ĉi tio estas ĝuste tio, kion vi montriĝis alloga - vi havas multajn negativajn emociojn.
  De ĉio ĉi, Slava komprenis, ke senprecedenca energio estas kaŝita en li, kaj ial, ĉio malbona en li kapablas tiel, ke malgrandaj knabaj bataloj velkas kiel kandelo en la suno.
  - Kaj mi estas forta.
  La knabo kunpremis la pugnojn.
  -Vi havas potencan biokampon - respondis Ŝraŭbo. Nia eta stelŝipo akcelos al superkosmaj rapidoj.
  En la kajuto de la stelŝipo tuj fariĝis lumo. Slava vidis aparatojn bonorda kiel en ludmaŝino halo. Kaptante lian okulon, Krohr ŝaltis la holografian aparaton. La stelplena ĉielo lumiĝis kiel spotlumo.
  -Jen via galaksio, vidu, bebo, ĝi estas tordita spirale.
  La knabo surprizite rigardis en la ĝis nun nekonatan spacon nekonatan de iu el la homoj. Li estis feliĉa kaj iom timigita rigardi ĉi tiun miraklon de eksterterana teknologio.
  -Ĉi tiu ruĝa punkto estas la loko, kie troviĝas la boato nuntempe.
  -Mi komprenas, kaj nuntempe sur la Tero.
  Glory demandis.
  - Ne, ni estas sur la luno. Kaj se vi volas, vi povas admiri la lunan pejzaĝon.
  La ŝraŭbo enŝaltis la ciberskanilon, la muroj de la ŝipo iĝis travideblaj kaj la eksterordinara luna pejzaĝo lumigis la tutan surfacon de la kajuto.
  -Tiun vireton vi volas kuri tra kosmaj krateroj.
  Vint sugestis per fervora tono.
  Glory hezitis.
  Sed tie ne estas aero.
  - Sed estas sablo. Ne timu elkuri, dum la vakuo ne teruras por vi.
  La knabo tuj kredis sian strangan amikon. Tuj kiam li elsaltis al la supraĵo de la luno, la korpo estis kaptita de nekomprenebla leĝereco. Ŝajnis, ke li ne saltas en senaera spaco, sed flosas sur akvo. Unu akra salto supren kaj vi surteriĝas glate sur la teron. Slava sentis, ke li ie spertis similan senton. Ĝuste tie - sur la karuselo, balanciloj? Ne, ĝi estas pli kiel salti en sonĝo. La sama sento de malrapide falado, vi estas kiel folio flosanta en la aero. Kiel alte li povas salti. Ĝi estas nur nekomprenebla por la menso.
  - Superviro! La knabo krias kaj piedbatas per sia tuta forto.
  -Kiam vi trafos la asteroidon, atentu kaj vi povos forflugi.
  - Do ni ludu rekapti. Glory sugestis.
  - Kio estas la ideo. Vint palpebrumis siajn semaforajn okulojn.
  -Do venu, kiu tuŝos, kiun kaptos.
  La ludo komenciĝis, kaj kvankam Vint kaj Krore estis multe pli rapidaj ol la knabo, li cedis tre lerte, sekve de kio la ludo montriĝis amuza. Kaj kiam Krohr proponis al Slava ŝalti ion sur la kasko, li sentis potencan forton flui en la lumboj de la korpo.
  -Ŭaŭ! La unuan fojon mi sentas kompletan transformiĝon en mi mem.
  La knabo tuj saltis tridek metrojn en la aeron, poste sufiĉe akre saltis sur la surfacon, lasante profundajn piedsignojn.
  - He, provu atingi min.
  Tamen Ŝraŭbo iomete, ne embarasita pro akra salto, kaptis la knabon, malpeze batante lin per la fingroj en la bruston.
  -Infano, vi ankoraŭ estas komparata kun ni. Kiom ajn vi provos, ni atingos vin.
  Post tio, Slava malsaniĝis pro ludado, li kunmetis la manojn, klinis la kapon.
  - Montriĝas, ke vi cedis al mi - dukoraj mensogemaj knaboj.
  - Kial ni mensogas, ĉar ĉi tio estas ludo, kaj en la ludo oni batalas, kaj ĉiu rajtas je siaj propraj taktikoj. Kaj nia strategio estas unu por helpi ĉiujn malfortajn estaĵojn vivantajn en la universo.
  Mi pensas, ke ni havis sufiĉe da la luno. Daŭre pensis Vint. Ni povas fari ĉion, ĉu vi volas, ke knabo vidu aliajn mondojn kaj universojn?
  -Kompreneble mi volas! La vizaĝo de Slavik denove lumiĝis pro ĝojo. Eĉ la kontuziĝoj ŝajnis esti ornamo por la ruĝiĝinta vizaĝo.
  -Do eniru la ŝipon kaj iru.
  Slavik sidiĝis sur la seĝo de la ĉefpiloto - admirante la grandiozan bildon de la ĉielpejzaĝo. Sur la tero ne eblas vidi tiom da helaj steloj samtempe, la densa surtera atmosfero malfaciligas observi la kolosan grandiozecon de la stela ĉielo.
  Kaj ĉi tie en vakuo oni povas vidi ĉion ĝis la plej malgranda stelŝtono. Slava admiris la ĉielon, li sentis sin bone kaj kontenta, ĉar li observis tion, kion nur kelkaj dekoj, maksimume centoj da homoj povis vidi.
  -Nun la kosmoŝipo iros en hiperdrivon kaj vi povos observi ion, kion neniu antaŭe vidis.
  Slava etendis la fingrojn al la panelo.
  Vint ruligis la okulojn. Poste li milde sed firme vangofrapis siajn manojn.
  - Ne tuŝu la aparatojn. Vi povas turni la malĝustan hokon kaj fali duonon de la universo en nigran truon.
  Slavik larĝe malfermis la okulojn.
  - Fajfi.
  -Ne, ni venis el alia universo nekompareble pli evoluinta ol tiu ĉi. Kaj ni havas kolosan provizon da energio kaŝita en ni, kompare kun kiu miliardoj da steloj estas polvo. Rigardu kiel ni akiras rapidecon.
  Komence, la ĉielaj korpoj kondensiĝis, ŝajnis ke estis pli da ili antaŭe, kaj la spektro ŝanĝiĝis al la blua flanko. Malantaŭe, la steloj fariĝis pli maloftaj kaj malklariĝis, akirante ruĝan nuancon.
  - Daŭre pliigi la rapidecon. Krohr kvakis.
  La steloj rapide ekbrilis eksterŝipen, ilia spektro ŝanĝiĝis, iĝante solida purpura brilo. Glory rigardis malantaŭen. Estis absoluta malpleno. La steloj sur la flankoj estis maloftaj kaj malklaraj. Rigardante la knabon, kiu malfermis la buŝon surprizite, Vint eĉ ne klarigis.
  - Ĉi tiuj estas superlumaj rapidoj. La fotonoj de la steloj, kiuj estas malantaŭ ni, restas malantaŭ la ŝipo, kio signifas, ke ni simple ne vidas ilin. Ne nur tio, ni atingas la fotonojn, kiuj flugis antaŭen, kio signifas, ke vi vidas ĉiujn stelojn samtempe, malantaŭe kaj antaŭaj, kaj parte flugantaj de la flanko. Ĉi tie ili estas kunpremitaj antaŭ vi sur la ekrano. Se ni aldonas iom pli da rapideco, tiam ili fariĝos nevideblaj por vi, irante en la transviola parto de la spektro. Rigardu.
  La ŝraŭbo turnis la stirilon, kaj la purpura brilo tuj malfortiĝis, poste tute malaperis.
  - Nu, de la ŝraŭbo. Nun vi povas vidi nenion.
  La nigra spaco tuj fariĝis morna kaj malgaja. Crore ruze palpebrumis.
  -Nun ni aldonos rapidon. La kosmoŝipo trapasis fajrerojn, kaj la ekrano denove ekbrilis.
  - Estis ni, kiuj ŝaltis la konvertilon de gama-radiado en ordinaran lumon. Nun vi denove vidas la stelitan ĉielon.
  La steloj vere flugis eksterŝipen en freneza reĝimo. Ili jam preterpasis la parton de la galaksio najbara al la tero kaj moviĝis al ĝia centro. Jen ili iom malrapidiĝis. Por admiri la eksterordinaran infloreskon. Doloris miajn okulojn, kiel dense brilis sennombraj aroj da steloj. Pli ol unu homo sur la tero ne vidis tian mirindan infloreskon. Rubioj, diamantoj, safiroj, topazoj, smeraldoj, agatoj kaj aliaj ŝtonoj ŝajnis brili pulverigitaj en la spaco. Ilia blindiga lumo cedis, brilis tra ĉiuj internoj. Glory palpebrumis. Ŝraŭbo ridis, li estis tordita de streĉiĝo
  - Tiu viro neniam vidis tian aferon. Ĉi tio estas la centro de la galaksio. Rigardu, ne blindiĝu.
  "Ĝojaj viretoj" ridis kun senvoĉa ridado.
  - Kiom rapide ni flugis?
  La plej malgranda estas mil parsekoj je sekundo. Unu parsec estas preskaŭ tri lumjaroj. Tio estas, en unu sekundo ni veturas la vojon, kiun la lumo iras dum preskaŭ tri mil Teraj jaroj.
  Glory neniam ĉesis esti surprizita - Ve, nu, rapideco.
  Vint palpebrumis ruze.
  -La rapideco ankoraŭ ne estas sufiĉe granda por flugi de universo al universo, sed ni povas multfoje pliigi la rapidecon. Ĉu vi volas kuregi ĉirkaŭ la mondoj?
  - Mi jam diris, ke mi volas!
  -Do forte tenu, la nova akcelo estos pli kruta ol la antaŭa.
  La steloj velkis momenton, kaj poste ili kuregis en freneza kavalkado. La movo de la ministelŝipo akcelis kaj akcelis. Tutaj galaksioj rapidis transŝipen. La lumo malklariĝis kaj brilis, kaj la freneza kurado de la stelŝipo kreskis kaj kreskis.
  Ni jam moviĝas kun rapido de miliono da parsekoj je sekundo. Ĝi ankoraŭ ne estas granda overclock. Necesos tago por flugi al la rando de via eta universo. Sed ni Vint premis sian fingron al liaj lipoj - ni povas eĉ pli akceli, se ni ŝaltas hiperultraplasmajn akcelilojn.
  Slava estis iomete premita en la seĝon, kaj li estis devigita kovri sian vizaĝon per la manoj por ne blindiĝi pro la abundo de stelradioj. Eĉ la fingroj trabrilis.
  -Nia rapido estas dek milionoj da parsekoj je sekundo. Ni daŭre akcelas.
  La fajra brilo varmiĝis, la lumo brulis tra la internoj. Vidinte tion, Krohr ŝaltis la lumfiltrilon.
  - Mi diris al vi, ke teranoj estas malfortaj. Necesas doni eĉ pli da akcelo, kaj plifortigi la fortokampon, igante ĝin nepenetrebla al la radioj.
  -Nia rapido estas cent milionoj da parsekoj. ŝraŭbo knaris.- Baldaŭ ni proksimiĝos al subtelepatia rapido.
  - Sed ĉi tio estas neverŝajna, la pensrapideco estas senfina kaj la hipertelepatia motoro povas akceli ĝis senfine. Krome, vi ne scias kiom nutraj estas negativaj emocioj. Ni jam kuregis duonon de la universo, kaj ankoraŭ ne eluzis centonon de procento.
  Crore respondis.
  - Jes, ĉi tiu knabo estas vera trezoro. Cetere, Slavka, nia rapido atingis miliardon da parsekoj sekundo.
  Subite, la lumludo eksterŝipe estis interrompita, fariĝis mallume, kaj nur la lumo ene de la miniatura stelŝipo lumigis la nigran vakuon.
  -Kie ni estas? - demandis Slava per naiva voĉo.
  - Kaj nenie en la interuniversala spaco. Ciberskaniloj ankoraŭ ne mortis, sed preskaŭ ne estas afero ĉirkaŭe, ekzistas nur vakuo, hiperspaco kaj multaj kampoj.
  -Ni estas en la malpleno. La knabo sentis timon.
  -Vi povas diri tion. Sed ne timu, baldaŭ ni trovos nin en alia, multe pli granda universo ol via mondo. Tie ni havos lokon por krea agado.
  -Estas multe da universoj kaj ili troviĝas ne nur en tridimensia, sed ankaŭ en plurdimensia spaco. Estas milionoj da mezuroj, ili senĉese ŝanĝiĝas, transformiĝas. Por ne ŝoki vin per la vario de formoj, ni iros al la kutima tridimensia universo. La ĉefa afero, ĝia diferenco de via sfero estas, ke sorĉado kaj magio estas tre evoluintaj en ĝi. Ĉi tiuj ĉiuj estas intrigoj de telepatio, la ebleco influi la materian medion per parola influo. Vi trovos vin en fabela superregno, mondo de fantazio kaj revoj.
  Kion mi faros tie! Post ĉio, sorĉado por mi estas mistero malantaŭ sep fokoj.
  -Ĝi estas ankoraŭ mistero, kaj unufoje en alia mondo vi rapide lernos magion. Harry Potter mem ne estos egalulo por vi. Tamen, se ĉi tiu universo ne konvenas al vi, tiam ni trovos alian por vi. Eble vi ŝatas hiperplasman teknologion - ni instruos al vi kiel fari ĝin, sed nuntempe ni tri havas specialan taskon por plenumi, kaj por tio ni bezonas knabon kiel vi.
  -Por kio?
  -Ĉar vi estas homo.
  -Nia rapido atingis dek miliardojn da parsekoj sekundo. Kaj tio signifas, ke baldaŭ, la steloj kirlos super ni. Vint eligis pecon da fumo el sia buŝo.
  Kaj efektive, kvazaŭ en fabelo, mirinda lumskalo eklumis antaŭ ili. La rapideco de la stelŝipo malpliiĝis, kaj ili falis en fabelan mondon. La steloj de ĉi tiu universo estis specialaj ne rondaj, sed kvadrataj, triangulaj, en formo de konusoj kaj prismoj. Ĉiu stelo estis speciala kaj unika, diferencante aŭ laŭ formo aŭ en evitema nuanco de lumo.
  Gloro tiel frostiĝis kun la buŝo malfermita, kion li vidis superis la plej aŭdacajn supozojn.
  La steloj malrapide flosis eksterŝipe, ili ŝajnis kiel insuloj de fajro sur nigra velura maro.
  Fine aperis antaŭ iliaj okuloj granda planedo, kun diametro de ĉirkaŭ dek sunoj en formo de cilindro. Ĝuste en la centro de tiu ĉi cilindro estis giganta kastelo de la gotika stilo. Ĝiaj mil kilometraj muroj estis facile videblaj de orbito.
  -Ĉi tie en ĉi tiu kastelo loĝas la reĝo kaj reĝino, kiuj vere volas havi heredantojn de la trono. Sed terura sorĉo pezas sur ilin. Nur senkulpa infano el alia universo povas rompi ĉi tiun sorĉon. Crore diris.
  Kaj nun ni devas, kiel homoj diras, surteriĝi sur la surfacon de la planedo.
  La surteriĝo sukcesis, farante turnon, ili preterflugis la gigantajn statuojn de potencaj agloj.
  - Ĉia Gloro eliru. Ŝraŭbo donis manon kaj helpis salti el malgranda ŝipo.
  - Klinu al la planedo.
  Slava iomete riverencis. La forto estis proksimume sama kiel sur la tero, kvankam la giganta palaco estis ŝoka. Tiam antaŭ ili malfermiĝis kilometra longa kristala pordego. La tri amikoj eniris koridoron riĉe meblitan per oraj kaj altvaloraj statuoj. Estis ankaŭ kvarvostaj delfenoj, eksterteraj soldatoj kun megaplasmaj armiloj. Belaj bukedoj da naturaj floroj, ĉizitaj el rubenoj, ili daŭre balanciĝis kaj tiris la kapojn. Eksterordinaraj fiŝoj naĝis ĉirkaŭ la halo, trembrilante per brilantaj skvamoj.
  -Estas strange, kiel ili povas flosi en la aero? demandis la knabo.
  -Antigravito! Crore respondis. - Vi ankoraŭ ne vidos ĝin.
  Estis multe da ĉio alia, ĉiaj diversaj aferoj, sorĉantaj la okulon kaj mirigante la imagon de naŭjara knabo, sed la priskribo de tia grandiozeco daŭros tre longan tempon.
  Estis tro longa por marŝi laŭ la cent-kilometra koridoro, do Vint premis la butonon kaj ili teletransportis rekte al la tronĉambro. La ĉefa loko de la stelreĝoj estis mirinda. Meze de la salono troviĝis trono, impona kiel monto, en formo de spirala akvedukto, sur kiu fandiĝis malgrandaj sed hele meblitaj boatoj. De tempo al tempo ili erupciis en artfajraĵoj, la plej hela kaskado de fajreroj, kiuj inundis la ĉirkaŭan spacon de la krepusko regante ĉirkaŭe. Tiam grandioza muziko komencis soni, kaj la brilo de la vulkano ekflamis. Fajra ruĝa lafo tratranĉis la atmosferon, kaj reĝa paro eliris el blindiga nubo. Ili ŝajnis junaj kaj riĉe samtempe bonguste vestitaj. Sur la brusto de la reĝo estis ĉeno kun smeraldoj kune kun la bildo de blua pudelo. Kaj la ĉeno, kiu ornamis la kolon de la reĝino, kontraŭe, estis el safiro. Li klinis sian vizaĝon al la knabo, la hundo mallaŭte blekis kaj skuis la voston. La Reĝo ridetis, liaj dentoj brilis kiel ampoloj.
  - Mi bonvenigas vin mia gasto nomata Slava. Vi, kiel diras mia talismano, vi estas tre bona knabo kaj kapablas plenumi vian sorton.
  La reĝa persono aranĝis la frazojn iom malhumane, sed la signifo estis klara eĉ sen traduko. Kvankam estas strange, kiel loĝanto de alia universo povus scii la rusan.
  -Estas telepatio. Crore flustris.
  - Ni havas grandan funebran bebon. La nura filino estas tenita kaptita fare de la intergalaksia tirano Eletromendos. Kaj ni bezonas kavaliron kapablan liberigi ŝin. La granda profetaĵo diras, ke li venos el malgranda universo kun rondaj steloj. Du miaj malnovaj amikoj Vint kaj Krohr venigis vin al la palaco, nun vi devas trapasi seriozan provon kaj venki la hiper-tiranon.
  Slava ridetis, ŝajnis al li, ke flugiloj kreskas malantaŭ lia dorso kaj li tute kapablas alfronti monstron terurantan la tutan senfinan universon.
  -Mi estas preta batali kontraŭ la malamikoj kaj liberigi vian filinon.
  -Do Vint kaj Kron estas survoje kaj gvidos vin, sed unue vi devas trapasi malgrandan teston. Speco de teksto pri profesia taŭgeco.
  - Kun ĝojo.
  Vint kaj Krore kaptis la knabon je la brakoj kaj ili estis reen sur la ministelŝipon.
  -Tex havas tekston, kaj nun ni flugos al planedo, kiu situas preskaux apud granda stelo.
  La miniatura ŝipo turniĝis, kaj ili estis antaŭ blua planedo kun ŝaŭmantaj nuboj.
  Vint elprenis la aparaton.
  - Adiaŭ Neĝulino.
  Fingroj klako kaj Gloro estis, kie ajn vi pensas. Antaŭ li staris la griza lerneja konstruaĵo, kiu efikiĝis. Malantaŭ li estas peza teko, kio signifas, ke li devas iri al enuiga kaj kolera klaso. Kaj ĉi tio estas terure nedezirinda. Kruroj iĝis fragilaj kaj tremis. Ĉu vere estis nur sonĝo aŭ halucino? La knabo frotis la okulojn kaj mallerte provis pinĉi sin. Dolorita. Do ĉi tio estas realo, li vere devas iri al lernejo. Kaj la ĉielo ploris, estis malseka kaj malvarma, malvarmeta vento blovis. Voko sonis malproksime. Kruroj nevole moviĝis al la kuro. Vi devas esti ĝustatempe por komenci la klason.
  La knabo, iomete senspira, kuris en la klasĉambron. La malgaja instruisto Rudolf Frankenstein salutis lin per besta muĝado.
  Vi denove trompis malfrue. Domaĝe, ke nun la malnovaj tempoj estas for kaj vi ne povas esti skurĝita. Vi restas post la lernejo, vi lavos la klasĉambron.
  Venena rido de la dorso. La virŝafo flustras, montras sian pugnon kaj mezan fingron.
  - Ni venkos vin ĉe la paŭzo. Ni transformu ĝin en Neĝulinon.
  Kaj severa ridado. La instruisto ŝajnigas ne aŭdi.
  La leciono ŝajnas longa kaj enuiga por supre "Baran" kaj lia firmao komencas kraĉi maĉitan paperon el pajleroj.
  Timo nevole rampas en la animon, ĝi doloras en la stomako, ĝi malvarmigas la korpon. Kun tremo, vi atendas ŝanĝon, kiam la malnoblaj kvin alkroĉiĝas al vi. Fine sonas la sonorilo, kaj liaj kruroj nevole ekkuras - la knabo rapidas laciĝi de siaj sinistraj kunuloj. Li kuras, provante kaŝi en la plej malhela angulo de la lernejo, kie tiuj vampiroj ne povas trovi lin. Slava grimpis sub la ŝedo, trovinte sin sur la strato. Li tradukis, estis spiro, ĉar el diversaj flankoj aperis ombroj de monstraj infanoj, ili estis ĝuste tie.
  - Nu, la malsaĝulo forkuris. Vi estis "Neĝulino" kaj ĉi tiu teo estos "malseka".
  La virŝafo rikanis sadisme.
  -Staru sur la musko kaj ni batos vin, alie vi kuŝos kiel kadavro.
  - Ne, knaboj ne. Slava languide murmuris.
  - Ni bezonas kapron. Kaj kion ajn vi malrapidigas, iru.
  Li estis virŝafo preskaŭ kapon pli alta ol Slava kaj unufoje kaj duono pli forte batis fortan baton en la vizaĝon. La infano ekmoviĝis, la okulo preskaŭ tuj ŝveliĝis. Poste sekvis piko en la nazo, fluis Juŝka. La partnero de la "Baran" rapidis en batalon, trafante la ripojn, sed la forta gvidanto iomete retenis lin.
  - Atendu, li surgenuiĝu. Nu, "Neĝulino" fariĝos muska.
  Sango gutis el la nazo de Slava, ŝiaj okuloj malsekiĝis, sed krom timo komencis vekiĝi en ŝia animo alia sento de fiero kaj digno.
  Ne, mi ne genuiĝos.
  "Baran" ŝajnigis esti surprizita.
  - Tiel kontraŭas min ĉi tiu fripono. Poste manĝu manĝeton.
  Kaj li movigxis per sia tuta forto en la orelon. La kapo de Slava tremis, lia orelo fariĝis purpura.
  - Ne, mi ankoraŭ ne faros. Estis tenaceco en lia voĉo, superforta timon.
  - Tiam vi estas morta. Ni mortigos vin.
  La ringestro denove svingiĝis kaj per sia tuta forto veturis en la vangoston. Slava iomete flankeniris, kaj la bato eliris malklara.
  - Tenu vin al Neĝulino. "Baran" faris minacan geston.
  La huligano atakis Slava, etendis la brakojn kaj alpinglis ilin al la muro. Tiam la juna estro elprenis alumetojn kaj bruligis cigaredon.
  -Nun mi donos al vi kaŭterigon. Surgenuiĝu aŭ spertu frenezan zumon.
  Slava ektimis neelteneble, li jam volis rezigni kaj genuiĝi, dum li rememoris la gajan vizaĝon de Krora kaj la mokan mienon de Vint. Precipe neeltenebla estis la memoro pri la unike severa kaj afabla vizaĝo de reĝo el alia vasta universo. Genuiĝi signifas perfidi ilin. Kaj kia heroo li tiam pretas defii la tiranon Eletromendos, se la plej ordinaraj huliganoj pelas lin en mortan tremon.
  Kiam la cigaredo tuŝis lian frunton, Slava ekkriis kaj akre eltiris sian dekstran brakon.
  Forte kunpremita pugno kun malespera furiozo falis sur la makzelon de la "Baran".
  Li sxvelis la okulojn pro miro, miregis kaj falis sur la dorson kun bruo. Ĉi tie Slava sentis en si nekutimajn koleregon kaj forton. Li draŝis kiel profesia piedbatboksisto, pugnobatante kaj piedbatante. Pasis duonminuto kaj ĉiuj kvin kuŝis senkonsciaj. Slava staris kun la kapo fiere ĵetita, la manoj supren en la aero.
  - Venko! Kiel mi povus fari ĝin!
  La sonorilo sonoris por la leciono, nur ĉi-foje ĝi ne kaŭzis la kutiman tremon, sed ŝajnis najtingala trilo. La knabo flugis en la klasĉambron kvazaŭ sur flugiloj. Jen kie li malsukcesis de nenie. Slava eĉ ne sidiĝis por elparoli vorton, kiam li finiĝis en la kosma spaco. Li ne timis - nun la diablo mem ne timas lin kaj larĝe malfermis la okulojn. La steloj ŝajnis dolĉaj kaj karaj, tute ne timis, male, en senpezeco oni sentas strangan leĝerecon. La infano iomete turnis la kapon. Ŝraŭbo kaj Krore ŝvebis apud li.
  -Tiu "Neĝulino" ektimis. Pardonu, sed ni ne povis fari alie: vi devintus venki la timon en via animo.
  Do ĝi ne estis vera provo.
  -Kaj ne! Ĉio estis reala, ni havas la potencon porti vin al la Tero kaj eĉ iomete ŝanĝi la templinion. Kiel? Jen la sekreto de estaĵoj, kiuj posedas milionon da dimensioj. Nun vi trapasis la teston kaj ni transiros al aliaj pli seriozaj aferoj.
  -Kio?
  La ŝraŭbo knaris per metala voĉo.
  -Ekzemple liberigu la solan heredantinon de Reĝo Ezaram. Venki Eletromendos ne estos facila, kvintilionoj da mondoj ĝemas sub lia kalkano. Sed vi gajnis vian unuan venkon super via propra timo.
  - Timo pri eta morto - venkante ĝin, ni proksimiĝas al senmorteco.
  - Finpensis Kroor. Antaŭe aperis la konata formo de cilindra planedo.
  . EPILOGO
  Post serio de mirindaj batoj kaj malvenkoj, la Ĉiela Imperio konsentis pri paco, kaj promesis ne denove ataki la posedaĵojn de cara Rusio.
  La Grandaj Ses argumentis ke estis tro frue por konkeri Ĉinion kaj ke ili povis konsenti pri favoraj kondiĉoj. Fakte, parto de Mongolio, la suda Usuri-regiono, Primorye, kaj eĉ Koreio foriris de Rusio. Tiuj estis profitaj interkonsentoj - permesante al la cara Rusio de Aleksej Miĥajloviĉ akiri piedtenejon en Siberio kaj sur la Pacifika marbordo. Kaj sentiĝu relative sekura.
  Kaj sur tio finiĝis la glora praktika milito, kaj aliaj aferoj atendis la ses heroojn!
  
  
  SENMORTA SPAC-REĜINO
  La Reĝino vere volis aspekti pli juna. Kaj tiel ŝi sendis tutan ekspedicion serĉante la spegulon de senmorteco. Rigardante ĝin, vi povas iĝi juna knabino.
  Fine la serĉado sukcesis, sed... La feino en la spegulo diris al la maljuna reĝino:
  - Mi restarigos vian junecon, sed vi fariĝos sklavo!
  La Reĝino respondis, kun denta rideto:
  - Se juneco estas eterna, tiam mi konsentas pri sklaveco!
  La feino faris sorĉon. La reĝino fariĝis knabino, kiu, preskaŭ nuda en unu lumbotuko, fosis la kampon per sarkilo. Kaj ŝi laboris sin kaj multe laboris.
  Nur la juna korpo preskaŭ ne doloris, kaj ne estis tro laca. Sed ĝi estis tre humiliga kaj enuiga. Ĝi estis sur iu planedo kun du sunoj. Kaj la strukturo estas kiel la malfrua mezepoko.
  Plie, frostigita en formacioj. La reĝino laboris dum tagoj kaj iĝis obtuza. Ŝi fariĝis preskaŭ kiel besto, nur en sonĝo libereco venis al ŝi. Kaj ŝi ĉiam laboras forte en katenoj. Estas tre malfacile por la iama reĝino. Kaj la tuŝo de la vipo de la kontrolisto sur la nuda korpo, kiel ruĝ-arda fero.
  Fine, estis ŝanĝo en ŝia vivo. Nur por la malbona. La posedanto mortis, kaj lia heredanto estis tute ruinigita. Kaj la knabino estis vendita al la ŝtonminejo.
  Nun mi devis porti pezajn korbojn, labori nuda en katenoj, ricevi vipojn kaj dormi sur ŝtonoj.
  La reĝino nun estis multe pli turmentita. La feino, kompreneble, metis kaptilon al ŝi. Jes, ŝi estas senmorta kaj ne maljuniĝis, sed en turmento, kvazaŭ en infero.
  Kvankam forta korpo kutimas streĉi. Kaj la reĝino decidis forkuri.
  Helpe de longaj haroj, ŝi komencis fajli ĉenon, per kiu ili ĉenis ŝiajn nudajn piedojn kaj fortan kolon por la nokto. Vi malrapide limas malmoligitan feron per viaj haroj, sed la reĝino havas nur sufiĉe da tempo - senmorta. Alia afero estas, ke post laborego en la ŝtonminejoj oni devas dormi, kaj oni vidis iom ĉiutage.
  Sed vi tamen trinkas.
  La reĝino segis sin kaj poste falis en sonĝon. Tiam je la sekva denove segis.
  Ĝis, finfine, ŝi rompis la ligilojn .... Tamen, ŝi estis nekapabla eskapi. La gardistoj levis la alarmon.
  La reĝino estis kaptita kaj batita senkompate per vipo. Poste ili bruligis la kalkanojn per ruĝ-arda fero. Poste, ili forbrulis la markon de forkurinta sklavo. Kaj denove sendis al la minejoj.
  Sklavoj mortas tiel ofte, kaj ŝi multe laboras dum jaroj. Do lasu ilin labori en katenoj.
  Kaj ĉiunokte ili kontrolis ŝian ĉenon.
  La reĝino dormis en katenoj, kaj oni konstante vipis ŝin.
  Oni metis sur ŝin pezajn ĉenojn, kaj oni batis ŝin per vipo tuj kiam ŝi laboris iom pli malrapide.
  La reĝino jam flaris la fetoron, kaj ne estis malsana. La infekto ne prenis ĝin, en magra kaj monotona dieto ĝi ne kaŭzis doloron en la stomako. La eterna knabino suferis, sed ne mortis. Kaj la jaroj daŭris kaj plu. La minoj estis iom post iom evoluigitaj kaj elĉerpitaj.
  Ĉi tie ŝi denove estas translokigita al alia laboro. Lavita de malpuraĵo, metita por vendo.
  Jen la reĝino finfine bonŝancis. La aĉetanto montriĝis unu el la provizantoj de gladiatoroj al la areno.
  La reĝino estis tre seka kaj laca, pasiginte pli ol cent jarojn en la minejoj en malfacila laboro. Ŝi estas tre forta kaj hardita, tenante pezan ŝtonon super sia kapo.
  Kompreneble, ŝia forto altiris la provizanton. Li rigardis ŝiajn dentojn: eĉ ne unu truon kaj tiel granda kaj fortika. Mi sentis ŝtalon, gisis muskolojn - kiel ŝtono!
  Kaj kompreneble aĉetis tian kapablan ekzempleron!
  Post tio, alia vivo komenciĝis por la reĝino. Ankaŭ severa kun trejnado, bataloj, ĉikanado, batado, sed multe pli amuza.
  La reĝino estis juna korpe dum pli ol ducent jaroj, kaj distingiĝis per granda forto kaj eltenemo, dank' al deviga trejnado en konstanta laborego.
  Ĉi tio donis al ŝi certan avantaĝon sur aliaj knabinoj. Krome, ĉiuj cikatroj kaj tranĉoj sur ŝia muskola korpo resaniĝis tre rapide kaj senspuro.
  La reĝino estis ankaŭ rapida, bona senmorta reago, kaj tre diligente studis. Ne ĉio funkciis por ŝi, tuj, sed ŝi havas tre tenan korpon.
  Do komence ŝi venkis koste de forto, eltenemo kaj vigleco. Kaj tiam ŝia lerteco komencis kreski.
  Komence ili ne havis la plej fortajn rivalojn, sed iom post iom, kun sperto, ŝia nivelo altiĝis.
  Kaj tiel la reĝino komencis venki kaj eminentaj virinoj. Kaj eĉ batali kun homoj kaj bestoj!
  Laŭ la kutimo de la imperio, post cent venkoj en gladiatorbataloj, vi povas akiri liberecon.
  La tenaca reĝo, kvankam ŝi ricevis vundojn kaj gratojn de dentegoj, fine povis venki en la centa batalo.
  Tiam ŝi ricevis liberecon el la manoj de Cezaro. Kaj ŝi jam mem povis gajni monon en bataloj, aŭ instrui knabinojn pri skermado.
  Kaj baldaŭ la reĝino, bela kaj jam riĉa kaj ankoraŭ juna en korpo, edziĝis kun nobla patricio.
  Kaj maljuna kaj malbela. Sed li ne estas senmorta kaj baldaŭ mortis.
  La reĝino, nun ĉiam juna vidvino, havis dekduon da belaj junuloj kiel amantoj.
  Kaj granda riĉeco.
  Do ŝajnas, ke ŝi trovis feliĉon... Krom se ne estis sufiĉe da fruktoj de progreso - nu, scienco iel ne evoluas en ĉi tiu imperio. Kaj ĝenerale sur la planedo. Kaj la pafiloj kaj musketoj estas la plej primitivaj. Ĉio laŭvorte frostiĝis.
  Kaj tiel la imperio falis en kadukiĝon, novan atakon de barbaroj ... La Reĝino denove estas en kaptiteco kaj sklaveco. Sed ekde la juna belulino, ŝi iĝis la kromvirino de la loka ĥano.
  Kaj ĝis li mortis kaj perfidis ŝin al la kronprinco. Kaj ankaŭ li iom poste mortis.
  Kaj la reĝino estis metita al aŭkcio. Nudigita, kaj vendita al nobla ŝejko. Kaj ŝi estis kun li ĝis la ŝejko mortis. Kaj denove la knabino estis metita al aŭkcio. Kaj ĉi-foje, ŝi alvenis al la palaco al la Sultano. Estante senmorta, ŝi povis envolvi la monarkon kaj iĝi la unua edzino.
  Sed malbonŝanco, la senmorta knabino ne povis naski infanojn. Kaj kiam la sultano mortis, lia heredanto ordonis denove kateni la reĝinon kaj sendi al la minejoj.
  Kaj denove la reĝino en infero. En katenoj, dum malfacila laboro, ŝi trenis ŝtonojn en korbo, hakis rokon per levstango. Ankaŭ magra, monotona manĝaĵo, vipo, fetoro, ĉenita. Kaj ŝi estas seksperfortita ĉiunokte de la gardistoj. Kvankam la reĝino eĉ ŝatis ĝin, ŝia juna korpo facile atingis orgasmon.
  Kaj tiel la eterna knabino pasigis jaron post jaro, jardekon post jardeko.
  Ĝis, fine, ĉi tiu minejo ne elĉerpiĝis, sed pasis ducent jaroj. Neniu memoris, kiu estas tiu ĉi reĝino. Kaj ĝi denove estis metita por aŭkcii. Kiel kutime nuda kaj muskola. Kompreneble, lavi antaŭ ĉi tio.
  Kaj ili ree aĉetis ŝin, por la armeo, do ŝi estis tre forta fizike. Jes, kaj lerta, ŝi sciis batali per glavoj.
  Kaj la reĝino komencis militan karieron. Ŝi partoprenis multajn batalojn, estis tenaca, forta, hardita, ŝi kuris nudpiede la tutan tempon. Kaj iom post iom ŝia kariero iris supren.
  Ĉi tie ŝi jam estas la komandanto de la virina regimento kaj havas konsiderindan riĉaĵon. Kaj denove li trovas profitan partion por si, kaj ricevas grandegan bienon en posedo.
  Tia estas la zigzago de la senmorta vivo: jen supren, jen malsupren!
  La reĝino, kompreneble, vidviĝis, kaj poste edziĝis al la juna princo. La knabo perdis la kapon pro sperta, sed ekstere juna virino. Kaj tiel ili edziĝis. Kaj tiam la junulo fariĝis reĝo. Kaj lia edzino fariĝis grandega influo.
  La regno faris militojn kaj disetendiĝis. Ĝi fariĝis pli kaj pli forta. Kaj la hieraŭa juneco unue maturiĝis, poste maljuniĝis. Ekstere, la juna reĝino estis batita el la volo de la mortonta reĝo, ke ŝi iĝus imperiestrino. Kaj li subskribis ĝin.
  Post lia morto, la antaŭa reĝino iĝis imperiestrino. Kaj faris militon. Esti eterne juna finfine konkeris la tutan mondon!
  Kaj ŝajnis, ke ŝi trovis absolutan feliĉon... Sed tiam pasis tricent jaroj, kaj eksterteranoj alteriĝis. Kaj ili transprenis la planedon.
  Kaj la imperiestrino estis denove en la ŝtonminejoj. Kaj jam kun kolumo, nuda, nudpieda, sed sen ĉenoj. Mi laboris dum certa tempo, kaj poste mi rigardis televidon antaŭ enlitiĝi.
  Ĝi ankaŭ estas tia vivo ... Ŝi servis pli ol cent jarojn en malliberejo, poste estis liberigita kondiĉe, kaj vivis sur okupata planedo en kosmoimperio.
  Ŝi ĝuis ĉiujn avantaĝojn de alte evoluinta civilizacio kaj... Ĉi-foje ŝi eniris la spacan armeon.
  Ŝi komencis fari karieron en Stelmilito. Ŝi estas senmorta! Nenio timas!
  Do ŝi progresis en sia servo ĝis ŝi fariĝis marŝalo. Tiam ŝi ricevis tutan planedon por posedo.
  Kelkaj estis guberniestroj. Tiam ŝi revenis al la armeo. Batalis kaj ordonis. Fariĝis Hiper-supermarŝalo.
  Kaj tiam ili faris militan puĉon, kaj kaptis la tronon de la imperiestro de spaca imperio - gvidante la galaksion.
  Tiam ŝi komencis konkeri aliajn mondojn. Ŝi komandis, atakis, venkis, foje perdis, sed venĝis ....
  Ĉio estis bona ĝis ŝi renkontis la imperion de hibrida moskito kaj ungegoj.
  Ili multiĝis tro rapide kaj superŝutis la humanoidan civilizacion per nombroj.
  Do la bataloj daŭris, batalo post batalo... Ĝis finfine, homoj perdis. Kaj la eksa reĝino denove ne fariĝis sklavo en la minejoj.
  Denove vi laboras forte en katenoj, kaj vi dormas katenita sur la rokoj. Kaj sub la kompleta kontrolo de robotoj.
  Nur en sonĝo la eterna knabino vidis sin libera kaj granda. Kaj la ceter'a'n temp'o'n ŝi pene labor'is por si, labor'is, kaj akr'a'j ŝton'o'j per si'a'j nud'a'j malmol'it'a'j pied'o'j.
  Sed la reĝino ne perdis esperon. Ŝi estas senmorta kaj certe ŝanĝiĝos por eterneco! Sklaveco ne daŭros eterne!
  La eksa reĝino eĉ kantis, malgraŭ tio, ke skurĝo falis sur ŝian nudan, muskolfortan dorson:
  La filino de la Tero respondos, ne,
  Mi neniam estos sklavo...
  Mi kredas, ke libereco aperos -
  La vento refreŝigos freŝan vundon,
  Por la Patrujo sankta batalo,
  Ĉar la Granda Sinjoro vokas...
  Leviĝu kuraĝa kavaliro en la fruaj horoj,
  La mallumo foriros, la rozoj de majo floras!
  
  
  
  
  NE DURNU KUN HOMOMANĜANTO
  En novembro 1941, Hitler neatendite ofertis pacon al Stalin. Decido, kiu ŝajnas neverŝajna al iu ajn konata kun la reala situacio.
  La germanoj ŝajnas esti prenontaj Moskvon. Kaj kial proponi pacon en ĉi tiu situacio?
  Sed Hitlero, kiel vi scias, havis tre evoluintan intuicion. Kaj li sentis, ke Moskvo estas prenita, ĝi ne faros. Kaj se jes, la sama tempo, kiam Stalin estas timigita, por proponi pacon. Kompreneble, ne ĉiuj militistoj konsentis pri tio, sed Hitlero havis potencon kaj aŭtoritaton.
  Krome, la kondiĉoj de paco promesis esti utilaj por la germanoj. Fakte, Ukrainio pasas al Germanio kaj kun ĝi la nigra tero kaj agrikulturo, same kiel Belorusio, kaj la baltaj ŝtatoj, kaj la Smolensk-regiono.
  Stalino ĝenerale konsentis doni ĉion, kion la germanoj jam sukcesis kapti.
  Sebastopolo retiriĝis al la germanoj. En respondo, la Fritz forlasis la Moskvan regionon. Leningrado restis malantaŭ Sovetunio kaj koridoro kondukis al ĝi. La germanoj konsentis forlasi la Leningradan regionon kontraŭ la regionoj Voroŝilovograd kaj Donecko, kiujn la germanoj ankoraŭ ne tute okupis.
  Ĝenerale, la nazioj ricevis Donbason kun ĝia karbo, metaloj kaj fabrikoj, baŭksitaj kuŝejoj kaj agrikulturaj teroj, la tutan Krimeon, kaj eĉ parton de la suda Dono. La germanoj forlasis la Leningradan regionon, Moskvon, Tula, parton de la Rĵev, Kalinin-regiono. En interŝanĝo por parto de la Donbaso, parto de la Dono kun ĝia riĉa nigra tero kaj Sebastopolo. La finnoj akiris Petrozavodsk por si, kaj kion ili sukcesis kapti. Ili amike disiĝis.
  Krome, Sovetunio entreprenis liveri petrolon je pli malaltaj ol merkataj prezoj, kaj pagi grandan elaĉetomonon por militkaptitoj.
  Stalino, timante perdi la militon kaj perdi Moskvon, konsentis pri tiaj kondiĉoj. Ĉe la pinto mem de la sukceso de la Germana Armeo.
  Nu, kaj Hitler, kiu havas supernaturan instinkton, rimarkis, ke ĉi tio estas la plej bona elekto.
  La milito kun Sovetunio finiĝis. La nazioj antaŭ ĉio komencis translokigi trupojn al Afriko. Krome, la britoj lanĉis ofensivon kontraŭ Rommel. Nu, kio? Kaj la Fritz prenis kaj surterigis soldatojn en Malto. Kompreneble, unue bombante la britojn tie.
  Plue, kompreneble, la sturmo kontraŭ Ĝibraltaro. Hitler persone renkontiĝis kun Franco.
  Kiel, vi vidis kiom forta estas Germanio. Detruis Sovetujon. Ŝi prenis kvar milionojn da rusaj kaptitoj kaj multajn milojn da tankoj. Por ni, Hispanio estas kiel ŝmirmakulo sur mapo. Ni okupos se vi ne lasos la trupojn trairi. Kaj se vi maltrafas, vi povas akiri ion en Afriko. Cetere, Britio estas kondamnita kaj ne iros ien!
  Franco, ekkomprenante, ke Hispanio povas esti okupita kaj ne ekzistas ŝanco, konsentis.
  La atako kontraŭ Ĝibraltaro estis sukcesa, kaj sufiĉe rapide. La citadelo falis. Kaj tiam la germanoj eniris Ekvatoran Afrikon.
  La britoj suferspertis enormajn perdojn. Ili estis kaptitaj kiel naivuloj.
  Rommel venkis Brition en Libio, kaj evoluigis ofensivon en Egiptujo. Kaptita Aleksandrio.
  Poste li eliris kaj transiris la Suez-kanalon. Evoluigante sukceson, la germanoj konkeris Irakon, Kuvajton, kaj la tutan Mezorienton.
  La Germana Armeo perdis ne tro multajn soldatojn kaj oficirojn en la oriento. Kaj liaj trupoj estis pli multaj kaj pli spertaj kaj pli bone trejnitaj ol la angloj kaj precipe la koloniaj fortoj.
  La britoj povis enhavi tian aferon kaj, sendube, ili perdis. Sen Sovetunio, la Fritz sukcesis batali sukcese kun Britio.
  Ĝenerale, Britio estis kondamnita perdi siajn koloniojn. Ĝia terarmeo estis tro malforta kaj subpotenca por teni la koloniojn kontraŭ la pli multaj kaj disciplinitaj soldatoj de la Germana Armeo.
  Kaj la imposto sur la floto ne funkciis. Post la falo de Ĝibraltaro kaj Malto, iĝis maleble konservi Afrikon. Ĉi tie Rommel blokis la Suez-kanalon. Kaj eĉ surtere, la germanoj venkis la britojn en unu golo. Post la milito kun Sovetunio, la Germana Armeo fariĝis eĉ pli forta kaj pli memfida, akiris multan batalsperton.
  Tiel Afriko estis iom post iom konkerita. Kaj tra Irano, la germanoj eniris Hindion. Ankaŭ tie lokaj sepoj ne volis morti por Britio. Ĝenerale, la germanoj estis pli malhelpitaj per distancoj, manko de vojoj, longecaj komunikadoj, provizoproblemoj ol britaj soldatoj.
  Usono kolektas polvon por eviti militon. Ili eĉ ĉesigis ĉiujn sankciojn kontraŭ Japanio.
  Sed tamen, la samurajo atakis Peru Harbour. Ni devis sekurigi nin kaj kapti la britajn havaĵojn en Azio. Kaj japanoj faris tion.
  Resume, en la kvardek-dua jaro kaj la unua duono de la kvardek-tri, la germanoj kaj la japanoj kaptis Afrikon, Aŭstralion, la tutan Azion. Kaj en septembro 1943, la alteriĝo en Britio sekvis. Post, kompreneble, amasaj bombadoj. La germanoj uzis Yu-288, kaj Yu-188, kaj aliajn maŝinojn.
  Perdinte siajn koloniojn kaj elĉerpita de la submara milito, Britio ne povis rezisti.
  Kaj la germanoj havis tro multajn rimedojn, kaj precipe laborforton. Ili laŭvorte bombis ĉiujn urbojn kaj fabrikojn en Anglio. Kaj poste, kompreneble, la surteriĝo kaj la uzo de "Panteroj", "Tigroj", "Leonoj" kaj eĉ "Musoj". Nu, kompreneble, ankaŭ flosantaj tankoj, kaj subakvaj veturiloj.
  "Muso" havis tempon por fari la komencon de la operacio, kaj li eĉ batalis. Sed Musoj estas multe tro pezaj.
  La ŝipanaro de Gerda sur la Pantero distingiĝis en bataloj. La germanoj post la kapto de Britio dum iom da tempo ankoraŭ batalis kun Usono. Forpelis la amerikanojn el Islando. Sed pro la longeco de komunikadoj, kapti Amerikon montriĝis malfacila tasko. Tamen Atlantiko ne estas ŝerco. Krom se ili bombis amikon kaj tranĉis sin sur la maro.
  Germanaj submarŝipoj formiĝis, inkluzive de hidrogena peroksido, kaj mallevis preskaŭ la tutan amerikan floton.
  Tamen, Usono estas ankoraŭ ege malfacile kapti. La milito daŭris, kaj la germanoj, fine, prenis kaj faris pacon.
  Post kiam la germanoj turnis sin al Sovetunio.
  En 1945, la E-50 kaj E-75 iris en produktadon. Hitler malpermesis la produktadon, krom malgranda serio de gvatveturiloj, de tankoj pli malpezaj ol kvindek tunoj.
  La Pantero pezis kvardek kvar tunojn kaj duonon. "Pantero" -2 jam estas kvindek du tunoj. E-50 jam tiris preskaŭ sesdek kvin tunojn. La lasta tanko havis tre decan frontan kirason de 150 mm de la kareno ĉe deklivo de 45 gradoj, kaj 185 mm de la frunto de la gvattureto, ankaŭ laŭ angulo. Pafilo de 88 mm kun barellongo de 100 EL. Kaj 82 mm da kiraso sur la flankoj, ankaŭ sub deklivoj. En kombinaĵo kun motoro kiu akcelis ĝis 1200 ĉevalfortoj kiam akcelita, tre potenca meza tanko.
  Plus dek du pafoj por minuto.
  Eĉ pli peza E-75 pezanta pli ol naŭdek tunojn. Ĉi tiu tanko rezultis ne tute sukcesa. La 128mm pafilo havis pli malrapidan pafrapidecon, pli malaltan buŝrapidecon, kaj havis neniujn avantaĝojn proksime komparite kun la 88mm E-50.
  La fronta kiraso de la kareno estas iomete pli bona ol 160 mm je angulo de 45 gradoj. Tamen ne necesas pli. Li tenas ĉiujn usonajn pafilojn, kaj eĉ sovetiajn. La defenda turo estas grandioza: 252 mm frunto, 160 mm flanko kaj postaĵo. Videblas, ke almenaŭ ekzistas pli-malpli fidinda protekto por la turo, precipe la flanko.
  La flanko de la kazo estas 120 mm, kio estas akceptebla, krome vi ankaŭ povas pendigi ekranojn. La motoro tamen estas sufiĉe malforta je 900 ĉevalfortoj. Ĝenerale, kompreneble, la tanko estas nefinita, sufiĉe alta. Memorigas min pri sufiĉe superkreskita "Tigro" -2 kun similaj problemoj.
  Ambaŭ germanaj aŭtoj estas neperfektaj, sed la E-50 estas, kompreneble, pli praktika.
  Nu, kaj la E-100. Sed ĉi tiu aŭto estas eĉ pli peza kaj pli malbona en veturado de rendimento ol la E-75.
  La E-100, pro sia granda maso, estis produktita en malgrandaj kvantoj.
  Kaj la militistaro mem ĝenerale aprobis la E-50.
  Printempe de 1946, ĝuste la 20-an de aprilo, dum la naskiĝtago de la Fuhrer, la germanoj translokiĝis al Sovetunio.
  Ili havis grandan nombron da aŭtoj kaj ekipaĵo. Dekoj de miloj da tankoj de malsamaj versioj. Sovetunio ankaŭ havis la serian T-34-85 kaj IS-2 kaj IS-3 en servo. La T-44 ne estis tute sukcesa. Kaj la T-54 ankoraŭ ne estis preta.
  La germanoj produktis la E-50 kaj E-75 en nombregoj.
  Stalino malpermesis, post la perdo de grava parto de la lando, evoluigi maŝinojn pli pezajn ol kvardek sep tunoj.
  Krom la granda nombro da T-34-85, kaj la iom pli malgrandaj IS-2 kaj IS-3, la SU-100 estis amasproduktita, kio estis relative simpla kaj efika memvetura pafilo.
  Oni devas rimarki, ke la plej masiva tanko T-34-85 povis nur penetri la germanan E-50-serion en la flankon, kaj la E-75, eĉ de la flanko, estis tro malmola, kaj nur la SU-100 povis fari. ĝin, kaj poste fermu.
  Do la fortoj estas klare neegalaj. La germanaj tankoj mem trapikis la sovetiajn de grandaj distancoj. Kaj nur la IS-3 havis pli-malpli kontentigan protekton de la frunto, kaj tiam la supra parto.
  Jen la germanoj sur la teritorio de Sovetunio.
  Gerda, Charlotte, Christina kaj Magda en la E-50. Ili fajfas kantojn kaj muĝas.
  Ni ĉiuj dubas pri la virŝafa korno,
  Dio estos por ni!
  Kaj kiel ili prenos kaj pafos al la malamiko.
  Tridek kvar forblovis la turon. Jes, la batalskipo, vi nenion diros.
  Charlotte komentis kun malkontento:
  Ni ankoraŭ ne havas multe da kiraso. La malamiko povas, kaj surbordi kaj hoki!
  Christina notis:
  - Sed la pafilo estas preciza, kaj mortiga! Do unu kompensas la alian!
  Gerda siblis:
  - Ni rompos ilin ĉiujn!
  Dume, Natasha batalas kontraŭ la Fritz en la SU-100 kun sia skipo.
  Oleg Rybachenko estis la kvina membro de la SU-100-skipo kune kun Natasha, Zoya, Augustina kaj Svetlana.
  La knabinoj kapjesis aprobe.
  - Vi estas batalanto, kio estas bonega!
  Nataŝa pafis al la malamiko. La ŝelo trafis la frunton de la germana aŭto, reboŝiĝis. La knabino kolere frapis sian nudan piedon. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kaj nun vi estas knabo! Vi ŝajnas esti inteligenta, ĉu ne?
  Oleg kapjesis. Li estas senmorta knabo, do li povas fari multon. Jen la germana E-75 antaŭen. Kiel trarompi ĝin?
  La genia knabo komprenis ĝin, flustris al la kuglo:
  - Ni estas metalo, samsangaj - vi kaj mi!
  Kaj helpe de sia nuda, infaneca piedo, li malfaldis la vidon, kaj pafis.
  Ne gravas kiom forta estas la germana tanko kun fronta kiraso, sed se vi trafas ĝuste fin-al-finan aŭ kombinaĵon de fortolinioj, la tanko pruntedonas sin. Kaj tiam la metalo krevis, kaj la batalkompleto komencis eksplodi.
  Oleg Rybachenko knaris:
  - Ĉi tiu estas la plej alta klaso!
  Nataŝka tiklis la nudan kalkanon de la knabo kaj kapjesis:
  - Pafu!
  Oleg Rybachenko denove pafis de la SU-100. Ili trafis de longa distanco, kaj tiam la 100 mm sovetia pafilo ne prenis la plej novajn germanajn tankojn: E-50, kaj E-75. Sed la knabo estas fenomena. Kaj li sukcesas bati la malamikon.
  La terminatorknabo denove pafas. Kaj ĝi trarompas la E-50. Ĉi tiu tanko estas rapida kaj devas esti trafita. Kaj la germanoj estas ĉiuj bastono kaj bastono.
  Zoya pafas. Kaj tre trafa.
  Trafas la malamikon en la turo. Tiam Oleg Rybachenko denove pafas. Cent milimetra kanono faras mirindaĵojn.
  La knaba genio muĝas:
  - Mi disŝiros vin! Mi disŝiros vin! Ĝi ne estos bona!
  Kaj denove, kiel infano, li prenos ĝin kaj tre trafe martelos ĝin. Kaj vere disŝiru la malamikon.
  Post kio ĝi eldonos:
  - Mi estas supersona batalanto!
  Kaj denove, helpe de nuda piedo, li pafos.
  La infano aspektas nur dekdu, sed li estas tre rapida kaj fenomena.
  Jen ŝi pafis helpe de nudaj piedfingroj kaj Aŭgusteno.
  Kaj la knabino frakasis la E-50.
  La germanoj suferas gravan damaĝon. Sed ilia lavango de tankoj pli kaj pli proksimiĝas. Jen la E-100 en moviĝo. Ankaŭ potencaj kirasoj, armiloj kaj ŝildoj.
  Sed ankaŭ liaj knabinoj kaj knabo trarompas.
  La germana aŭto brulas kaj estas disŝirita.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Gloro al la Sankta Patrujo,
  Kun ekstertera furiozo!
  Denove la knabo pafis, frakasis la faŝiston kaj palpebrumis al la knabinoj. Kaj denove la infano pafas kaj dispremas la malamikon.
  Batalante ni diru nur la knabo. Kaj pafas kuglon. Kaj la tanko Tiger-2, malmoderna sed potenca, jam fariĝis viktimo. La germana "Pantero" -2 ankaŭ suferas pro malvenko. Sed ŝi preskaŭ konkeris Usonon mem.
  Kaj nun Sovetunio premas.
  Oleg Rybachenko, aliflanke, pafas kaj trafas certe.
  Kaj tiel ili komencis pafi laŭvice kaj kanti...
  Nataŝa piedbatis sian nudan piedon kaj blekis:
  - Tio estas el la tajgo...
  Zoja ankaŭ pugnobatis siajn nudajn piedfingrojn kaj knaris:
  - Al la Britaj Maroj ....
  Augustina ankaŭ pafis obuson kaj diris:
  - Ruĝa Armeo!
  Svetlana pafis obusojn per la nudaj piedfingroj kaj diris:
  - Pli forta ol ĉiuj!
  Oleg Rybachenko fikis, kaj publikigis:
  Kaj Ruĝa...
  Nataŝa pafis kaj knaris:
  - Potence kunpremas!
  Zoja ankaŭ vangofrapis kaj bojis:
  - Via bajoneto kun kaloza mano!
  Aŭgusteno sonoris kaj blekis:
  - Kaj ni devas...
  Svetlana lanĉis mortigan atakon kaj kriis:
  - Nehaltigebla!
  Oleg Rybachenko denove ekpafis, ridante:
  - Iru al la lasta...
  Nataŝa sendis ĵetaĵon kaj muĝis:
  - Morta batalo!
  Kaj la knabinoj disiĝis, la pafilo draŝis ĝis la obusoj elĉerpiĝis.
  Jes, Oleg Rybachenko denove militas.
  Sed la Ruĝa Armeo havas malfacilan tempon. La germanoj antaŭeniras. Ili havas pli da ekipaĵo, pli da infanterio. Kaj japanoj venas de la oriento.
  Ne rezistu kontraŭ tia potenco.
  Gerda kaj ŝia skipo batalas sur la E-50. La germanoj jam sturmas Voroneĵ. La batalado estas furioza.
  Unuflanke, germana tanko, kiel batalanto de sia speco, estas tre bona. Sed la estraro estas sufiĉe malforte protektita. Kaj ĉi tio estas lia minuso, do knabinoj estu viglaj.
  Estas ankoraŭ multe da T-34-85 produktita. Ĉi tiu maŝino ankoraŭ estas en amasproduktado, kaj la germana 88mm pafilo en 100EL rikoltas abundan rikolton de longa distanco.
  Ankaŭ la SU-100 estas pli kaj pli produktata, kiu, estante memvetura pafilo, estas pli facile fabrikebla ol tanko, sed la pafilo estas pli forta.
  Ĝuste nun, premante la stirstangan butonon per la nudaj piedfingroj, Gerda trarompis la sovetian sekigilon. Proksime tia maŝino povas esti tre danĝera.
  La blonda terminanto prenis ĝin kaj kantis:
  - Miaj nervoj ne estas el ŝtalo,
  Vi tute kaptis min!
  Kaj tiam la kanono de Charlotte ekpafis, kaj dispremis la tridek kvar.
  Kaj pafilo kiu pafas dek du pafojn po minuto atingas grandan distancon.
  Plue, kiel Christina pafas. Kaj ĝi ankaŭ faros ĝin tre trafe kaj precize. Ŝi frakasis tankon de la Ruĝa Armeo kaj grincis:
  - Rabia fajro! Uru Stalin!
  Poste lupanula kaj Magda. Ŝi faris ĝin tre precize helpe de siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi kantis:
  - Por la gloro de la eterna Patrujo!
  Tiam la knabino ekridas...
  La germana maŝino funkcias mem sen misfunkciadoj.
  Ĉi tie, la IS-2 iĝis ĝia viktimo, sufiĉe potenca kaj danĝera tanko, sed nebone protektita per la frunto de la turo.
  Nur la IS-3 en la frunto havas relative bonan protekton, sed ĉi tiu tanko ankoraŭ estas produktita en malgrandaj aroj. Ĝi havas tro kompleksan turformon. Kvankam la IS-3, kiel batalpraktiko montris, almenaŭ havas ŝancon konveni en E-serio veturiloj proksime.
  Pli pezaj tankoj ankoraŭ ne estas produktitaj en Sovetunio, kaj eĉ ilia evoluo estis ĉesigita. Ĉi tio, kompreneble, kreas problemon. La germanoj havas nur la E-25 memveturajn pafilojn en la malpeza serio, sed ĝia produktado estas preskaŭ frosta. Kvankam la maŝino ne estas malbona.
  Nur du ŝipanoj kaj unu kaj duono metroj da alteco. Malgranda per 75mm pafilo de la Pantero. Ĉasisto por sovetiaj aŭtoj.
  Sed la Fuhrer preferas potencon. Eĉ la E-50 estas iom post iom pli malalta ol la E-75, kiu ankaŭ estas fermita de la flankoj per ŝildoj.
  E-75 estas malfacile penetrebla eĉ en la flankon. Kaj la germanoj uzas ĝin en sukcesoj ...
  Du germanaj pilotoj Alvina kaj Albina jam sukcesis superi la nombron de faligitaj aviadiloj pli ol tricent kaj ricevis: Kavaliran Krucon de la Fera Kruco kun arĝentaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj.
  La knabinoj estas tiel bonegaj militistoj kaj la plej bonegaj en la mondo. Jes, eĉ se Huffman havas pli da aviadiloj faligitaj nuntempe, sed ili estas, sed multe pli belaj.
  Kaj ili batalas, kiel regulo, nur en unu bikino kaj nudpiede.
  Alvina malflugigis tri sovetiajn aviadilojn de sia ME-262 X per 30 mm aviadilkanonoj kaj ĉirpetis:
  - Mi estas la torĉo de neniigo!
  Albina, farante similan fajron, konfirmis:
  Ni estas totala neniigo.
  Kaj ŝi detranĉis kvar pliajn sovetiajn aviadilojn...
  Militistoj tre batalas en sia humoro, sed ili konstante ridetas.
  Ili tre amas virojn, kaj laboras per sia lango. Kaj ili amas ĝin. Tiaj militemaj belecoj.
  Ĉi tie ili pafis sovetian TU-3, kaj frakasis ĝin en pecojn... Jen ilia fajra saluto.
  Knabinoj, resume, ne rezignas. Kaj la Ruĝa Armeo ricevas de ili.
  Sed aliflanke ankaŭ Anastazio kaj Mirabela batalas en la sama bikino kaj nudpiede - ili gajnas siajn kontojn! Ili knabinoj estas tre agresemaj.
  Kaj Anastazio pafis germanan aviadilon kaj eligis:
  - Mi estas bonega piloto!
  Mirabela ĵetis kanonon en 37 mm germanan aŭton kaj grincis:
  - Mi estas supermilitisto!
  Knabinoj kaj fakte kion vi bezonas ....
  Sed ili batalas sur la malmoderna Yak-9 T, kiu, kompreneble, ne tiras kontraŭ reaktivaj germanaj veturiloj. Sed belulinoj sukcesas batali. Kaj evitu trafi.
  Kaj kial? Ĉar ili estas nudpiedaj kaj en bikino. Do ne fortranĉu ilin.
  Militistoj, kiel ni povas vidi, komprenas kio estas nuda haŭto.
  Anastazio pafis alian germanan batalanton kaj grincis:
  - Por la Patrujo!
  Mirabela detranĉis HE-162 kaj blekis:
  - Por Stalin!
  La plej danĝera germana batalanto ME-262 X, ĝi havas kvin aerkanonojn, kaj grandan rapidecon, svingitajn flugilojn, potencan kirason.
  Estas pli facile malkonstrui aŭton HE-162 kiu estas malpeza, malmultekosta, sed tre manovebla.
  La ME-1010 montriĝis ne tute sukcesa por la germanoj, kio sendube estas bonega aviadilo laŭ flugaj trajtoj, sed ĝiaj flugiloj ŝanĝas sian svingon kaj postulas tre kvalifikitajn pilotojn. TA-183 montriĝis pli praktika, kaj ankaŭ iras al la fronto.
  Sed Hitler preferas la tre kirasan ME-262 X, kun potencaj armiloj.
  Ĝis nun la ŝraŭbmaŝinoj de Luftwaffe ankoraŭ ne estis elproduktitaj. La TA-152 estas la plej sukcesa universala veturilo, kaj la ME-309 daŭre estas en batalo. Ili estas pli bonaj ol sovetiaj batalantoj en rapideco kaj armilaro. Kaj kvankam la Yu-488 estas ŝraŭbmaŝino, la sovetiaj jakoj eĉ ne povas atingi ĝin. Jes, eĉ la pli progresinta LA-7 estas pli malalta ol ĉi tiu aŭto en rapideco.
  Kaj kion fari kontraŭ jetbombistoj: "Arado", Yu-287 kaj aliaj.
  Sovetia aviado, sen reagaviadiloj, estas malforta.
  Tamen, Anastazio kaj Mirabela ankoraŭ sukcesas akiri bonajn poentarojn eĉ en tiaj kondiĉoj.
  Do ili revenis, benzinumis kaj denove en batalon. Denove faligi germanajn aŭtojn. Kaj ili faras ĝin kun granda efiko.
  Neniu en sovetia aviado povas kompari kun sia paro. Krome, knabinoj havas sekson por esti pli fortaj. Kaj kutime ili ĉiam havas malsamajn virojn. Kaj ĉi tio donas al la knabinoj tian forton!
  Ĉi tio estas unu el la sekretoj de ilia fenomena sukceso.
  La knabinoj jam ricevis la oran stelon de la heroo de Sovetunio, kaj palpebrumas unu al la alia.
  Ili denove flugis, pafis iun.
  Anastazio tranĉis Yu-288, sufiĉe potencan bombiston, per sia 37mm aviadilkanono.
  Kaj Mirabela malflugigis Yu-287-jeton, ankaŭ uzante la saman 37-milimetran pafilon. Tiaj pafiloj ebligis, kun la fenomena precizeco de la knabinoj, trafi malamikajn veturilojn malproksime. Kvankam la municio estis limigita, kaj vi riskas morti.
  Knabinoj batas per nudaj piedoj kaj kantas:
  - Flugu la falkojn kiel aglojn,
  Ni estas por Stalino antaŭen!
  Nia sukceso ne estas malproksima
  Malfermu gajnan konton!
  Do la militistoj, kompreneble, ne lasos la faŝistojn. Kaj ili tiel forte trafos ĝin, ke ĝi vundos la Fuhrer.
  Anastasia Vedmakova, kompreneble, manovras. Yak-9 estas pli ol sescent kilometroj, ĝi ne elpremos, eĉ malpli per peza pafilo, sed pli-malpli ĵetas kaj turniĝas.
  Iom pli bona ol la Yak-3, kiu tamen estas pli multekosta kaj postulas altkvalitan duraluminon. Kaj Sovetunio perdis multe da teritorio. Kaj la Yak-9 povas esti produktita en grandegaj kvantoj.
  Sed la Tria Regno, kune kun Japanio, ne povas esti daŭrigita.
  Mirabela pafis ME-262 kaj kantis:
  - Por la gloro de la Patrujo de Rusio,
  Ni feliĉigos la tutan mondon!
  Anastazio detranĉis alian germanon kaj knaris:
  - Jen la nomo de la plej radianta amo!
  Kaj ankaŭ kiel muĝi. Kaj draŝu sur Fritz.
  La knabinoj estas certe tre, tre mojosa.
  Kaj la germanoj, dume, pli kaj pli profundiĝas en la teritorion de Sovetunio.
  La japanoj ankaŭ eniras la agon. Kaj estas multaj el ili kaj ili veturas la ĉinojn antaŭ ili.
  La flavaj soldatoj premas por trarompo. Kaj ili laŭvorte ĵetas kadavrojn ĉe ĉiuj alproksimiĝoj.
  Sed estas tiom da ili, ke ili fine trarompas.
  La japanoj kaj ilia flava armeo ŝtormas Ĥabarovskon. Perdoj estas tute ignoritaj.
  Sed ilin renkontas sovetiaj knabinoj tie.
  Alenka kaj ŝia teamo.
  La knabinoj defendas Ĥabarovskon. Ili ĵetas obusojn al la malamiko per siaj nudaj piedoj.
  Kaj ili kantas ridante:
  Ni estas bonaj knabinoj
  Kaj la malvenko de ĉiuj batalantoj ...
  La voĉo estas tiel laŭta
  En la gloro de frenezaj patroj!
  Kaj denove flugas la grenadoj ĵetitaj de la nudaj piedoj de la belulinoj.
  Alenka, tuj kiam ŝi turnas, falĉas la ĉinojn kaj grincas:
  - Gloro al nia tero!
  Anyuta ĵetos obuson per siaj nudaj piedfingroj kaj muĝos:
  - En la nomo de pli altaj potencoj!
  Kaj ankaŭ vangofrapu mortigan eksplodon.
  Angelica poste pafas. Kaj li ankaŭ ĵetas grenadon per sia nuda piedo.
  Kaj krias:
  - Por novaj landlimoj!
  Kaj tiam Maria trafos. Kaj ŝi ankaŭ detranĉis vicon da flavaj batalantoj, kantante:
  - Vosto post vosto! Okulo por okulo!
  Kaj palpebrumu al viaj amikoj.
  Kaj tiam la Olimpikoj ĵetos tutan skatolon da eksplodaĵoj al la samurajo kaj la ĉinoj.
  Kaj muĝas:
  - Por la gloro de la Patrujo!
  Kaj denove, la kvin ekstermas la fremdan armeon.
  Sed japanoj jam kolektis multe da ĉinoj. Ili grimpas kaj grimpas. Kaj tutaj amasoj da kadavroj kreskas.
  Alyonka pafas, ĵetas sian nudan kalkanon kaj kriegas:
  - Por Stalin!
  Anyut ankaŭ ĵetos obuson per sia nuda piedo kaj grumblos:
  - Instruistoj!
  Angelica forĵetos la vicon. Li ĵetas donacon per la nuda piedo, kaj grincas:
  - Por Lenin!
  Kaj tiam Maria, kiel draŝisto ĉe la malamiko. Kaj la piedfingroj de nudaj piedoj komencos detruon.
  Post tio ĉinoj disiĝas en ĉiuj direktoj...
  Kaj tiam, kiel la Olimpikoj, li prenos kaj elmetos barelon da nitroglicerino. Kaj trempu ĉiujn.
  Kaj la militaristoj falas al si mem...
  Oleg Rybachenko kaj lia teamo ankoraŭ batalas por Tula. La germanoj provas ĉirkaŭi Moskvon. La urbo Tula jam forpuŝis la atakon de la Fritz en kvardek-unu.
  Sed la malamiko estas multe pli forta nun. Kaj faras agreseman senŝeligadon. Kaj bomboj pluvas sur la Ruĝan Armeon, kaj aliajn mortigajn fortojn.
  Tre potenca kontraŭulo. Kaj ili ĵetas en batalon tro da nigraj batalantoj, araboj, indianoj. Kaj ĝi ŝajnas ne ĉesi.
  Oleg Rybachenko pafis al la E-75 kaj kantis:
  La soldato ĉiam estas sana
  La soldato estas preta por io ajn...
  Kaj polvo kiel de tapiŝoj,
  Ni foriras de la vojo
  Kaj ne ĉesos!
  Kaj ne ŝanĝu krurojn
  Niaj vizaĝoj brilas
  Brilaj botoj!
  Kaj denove la knabo pugnobatas la nazion de malproksime. Sed la fortoj ja estas neegalaj.
  Kvankam Tula staras heroe. Kaj en la sudo, la nazioj alproksimiĝas al Stalingrado.
  Sed kion ili opinias, ke ili venkos tie?
  Oleg Rybachenko denove pafas al la nazioj kaj kantas:
  Kaj tia kaoso
  Plenigis la universon...
  La malĝoja sorto de la homaro -
  Eltenu doloron, suferon!
  Kaj denove la knabo falis, kaj la faŝisma "Maus" -2, tre timinda maŝino, ekbrulas.
  Nataŝa logike rimarkis:
  Neniu forto povas stari kontraŭ ni!
  Kaj palpebrumis al la knabo.
  Plu lupanula kaj Zoya. Ankaŭ muĝado:
  - Por mia aliro al venko!
  La SU-100 funkcias por si mem kaj ne pensas ĉesigi la senŝeligon.
  La germanoj iom post iom preteriras Tula. Ili havas multajn fortojn, multe da infanterio. Kaj movantaj tankoj de diversaj markoj.
  Jen, ekzemple, la sama "Lev" -2, tre potenca maŝino: ĝi pezas cent tunojn, kaj la fronta kiraso estas 300 milimetrojn klinita. Nenio ŝajnas rompiĝi.
  Sed Oleg Rybachenko ankoraŭ pugnobatas. Montras sian plej altan klason - kaŝpafisto.
  Kaj li batas sin, kaj li batas...
  De la nazioj, nur fragmentoj forflugas. Sed ili ankoraŭ ne volas malrapidiĝi.
  Oleg Rybachenko grincas:
  - La estonteco estas nia
  Ni estas Agloj, Jedi!
  Kaj denove la knabo leviĝas ĉe ĉevaloj. Kaj denove, la nazioj je penco.
  Kaj la tankoskipo de Gerda jam estas en Stalingrado. Ĉi tie tiaj agresemaj bataloj estas en plena svingo.
  Gerda, pafante, krias:
  - Mia korpo estas fera!
  Charlotte premis la butonojn de la stirstango per la nudaj piedfingroj kaj pepis:
  - Tiel utila por batalo!
  Kaj palpebrumis al sia kunulo.
  Tiam ŝi lupanula denove kaj rompis la tridek kvar.
  Tiam donis pafon kaj Christina. Ŝi rompis la sekiĝon de la Ruĝa Armeo, kaj bruegis:
  - Mi estas freneza knabino! Mi disŝiros ĉiujn!
  Kaj tiam Magda pafis per la nuda piedo.
  Knabinoj el Germanujo, ĝenerale, fartas bone. Kaj ŝmiru la malamikon.
  . ĈAPITRO #2
  Sed tiam ilia aŭto estis trafita flanke. Mi devis halti kaj ripari.
  Gerda kaprice rimarkis:
  Ni denove perdas tempon!
  Charlotte frotis la surfacon de la kiraso per sia nuda piedo kaj grumblis:
  Ni venĝos kaj venkos!
  Kaj tiam ŝi prenis ĝin kaj malkovris siajn dentojn. Kaj eligis sunradiojn el perlaj dentoj.
  Kristina prenis ĝin kaj knaris:
  - Por la Patrujo sen konsilo!
  Kaj ankaŭ vangofrapu la kirason per sia nuda kalkano!
  Magda konsentis.
  - Kaj neniu sensencaĵo!
  La knabinoj decidis ludi ŝakon por la momento. Paro por paro. Kaj ili komencis konstrui strategion tie.
  La ludo estas interesa. Sed la knabinoj kverelis pri ĉiu movo kaj frapis kapojn.
  Gerda rimarkis kun dentogrinto:
  - Mi estos la plej alta aksiomo!
  Kaj kiel ridi..
  Mi imagis mian samnomulo el la fabelo de Andersen. Jen ŝi estis kaptita en la arbaro de rabistoj. Ili malmuntis la kaleŝon, kaj preskaŭ ĉiuj vestaĵoj kaj multekostaj botoj estis prenitaj de Gerda mem. Do Gerda denove estas nudpieda, kaj en sakaĵo. Jen kiel ŝi aspektis, kun la manoj ligitaj malantaŭ la dorso.
  Li marŝas tra la aŭtuna malvarma arbaro. La nuda plando sentas ĉiun ŝvelaĵon, ĉiun ŝvelaĵon, ĉiun branĉeton. Gerda timas kaj volas manĝi.
  Ŝi eĉ sukcesis resaniĝi en la palaco. Kaj sur la aŭtuna herbo estas frosto, rememoriga pri la malvarmo, kiun ŝi ĵus spertis.
  Gerda ridis... Ŝi pensis, ke en la fabelo de Andersen klare mankas sufiĉe da rostitaj kalkanoj. Kaj tio estus bonega!
  La tanko estis riparita rapide. La damaĝo estas malgranda. Kvankam la ŝelo de centmilimetra kanono trafis la flankon. Kiu povas esti danĝera.
  Charlotte premis siajn nudajn piedfingrojn sur la stirstangbutonojn, kaj kantis:
  - Mi estas tankdetruanto,
  La koro brulas...
  La pafilo estas mia hejmo!
  Kaj la ŝelo rompiĝis ankoraŭ tridek kvar. Ĝis nun, ĝi estas la T-34-85 kiu regas la batalkampon. Kaj pezaj veturiloj en la Ruĝa Armeo estas relative maloftaj.
  Sed tiam aperis la IS-3. Li havas malfortan punkton: la malsupra parto de la korpo. La frunto havas grandan angulon de deklivo. Ĝi havas formon: ezoko-muzelo. Sed se vi trafos la malsupran parton de la frunto, tiam ne estos kompato.
  Magda helpe de nudaj piedoj direktis kanonon al la malamiko. Kaj kiel vangofrapis, kaj la kuglo flugis.
  Kaj la sovetia aŭto eniris la inteston. La gvattureto estis forŝirita kaj konkoj komencis krevi.
  Gerda ekkriis:
  - Kaj vi estas bela belulino!
  Magda ekkriis, skuante siajn grandiozajn mamojn:
  - Neniu haltigos min!
  Charlotte memfide konfirmis:
  - Kaj neniu gajnas!
  Christina knaris responde:
  - Malbonaj lupoj disbatas malamikojn!
  Gerda grumblis:
  - Malbonaj lupoj - saluton al la herooj!
  La nazioj ĉirkaŭis Tula kaj la infanojn, kune kun kvar knabinoj ili devas eliri el la ringo.
  La knabo, knabino kaj knabinoj kuras al si kaj ĵetas obusojn per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj la nazioj prenas damaĝon kaj ne povas bati ilin.
  Oleg, pafante, kantis:
  - En la nomo de la sankta Patrujo,
  Ne genuigu nin!
  Margarita ĵetis la mortodonon per la nuda piedo kaj grincis:
  - Ne! Neniam metu!
  Nataŝa, pafante kaj resaltante, aldonis:
  - Ne venu problemoj al nia domo!
  Kaj ankaŭ kun nuda piedo, kiel lanĉi mortigan granaton.
  Plue, Zoya evitos la fragmenton, kaj ankaŭ lasos la disbatajn aferojn rompiĝi per ŝiaj nudaj piedfingroj ...
  Kaj muĝas:
  - Estos bonega!
  Kaj tiam Angeliko pafos al la malamiko. Falĉu ĝin en sovaĝa furiozo. Kaj denove muĝas:
  - Mi estas freneza drinkulo!
  Kaj granato flugos de nuda kalkano.
  Kaj tiam Svetlana, ĉar ŝi prenas ĝin kaj batas ĝin dolore.
  Ĉi tiuj, kompreneble, estas knabinoj - kion morto alportas al malamikoj.
  Nataŝa, pafante al la malamiko, grincas:
  - Neniu haltigos nin, eĉ la diablo ne venkos nin!
  Kaj flugas de ŝiaj nudaj piedoj, granato en arko. Kaj lupanet, jes, ĝi disĵetos ĉion kaj, krome, malproksimen.
  Knabinoj certe kapablas venki la trafitan teritorion. En la sudo, batalado estas en plena svingo en Stalingrado, kiun la Ruĝa Armeo tenas. Tuta kolosa perdo de la japanoj prenis Ĥabarovsk kaj avancante sur Vladivostok.
  Nu, tie ilin renkontos tiuj, kiuj ĝin bezonas.
  Anna Vedmakova spertis ne tre agrablan adiaŭan ceremonion kun sia fidela flugĉevalo. La batalanto, kiu iĝis la indiĝena MiG-4, sur kiu tiom da germanaj aviadiloj estis malflugigitaj, simple forbrulis dum la aeratakoj de la japana flotemo, same kiel sufiĉe da aliaj veturiloj kaj ŝipoj. Post kiam la vulturoj el la Lando de la Leviĝanta Suno bekis la urbon, Vladivostoko estis malĝoja vidaĵo. Tamen, la entombigo de la mortinto estis okazigita en armea maniero sufiĉe modeste kaj rapide. La piloto Vedmakova bruligis ŝiajn krurojn, la piedojn de la knabino estis kovritaj de veziketoj, kaj tial ŝi marŝis nudpiede, zorge surpaŝante la piedfingrojn. La japanoj ankoraŭ ne ripetis la atakojn, ili koncentris siajn klopodojn por subteni la progresantajn frontojn. Vedmakova preteriris la blokadon, ĝi estis vigle purigita, inter la laboristoj estis granda nombro da infanoj. Maldikaj, nudpiede, kun vizaĝoj ruĝiĝintaj en la freŝa printempa suno, ili rastis rompitajn kahelojn, levis falintajn telegrafstangojn, simple balais la stratojn.
  La maljunulo super la knaboj en pionira kravato, sed sen ĉemizo (ĝi pendis aparte, ŝajne la knaboj prizorgis iliajn vestaĵojn), alkuris al la piloto.
  - Ni laboras rapide, kamarado majoro, ĉio estos preta baldaŭ! Ni purigos la straton, ĝi estos glata kiel antaŭ la milito!
  Vedmakova ridetis kaj ĵetis al li dolĉaĵon:
  - Jen, prenu ĝin! Jen nia sovetia natura ĉokolado, ne usona veneno.
  La knabo fervore palpebrumis.
  - Kaj ni elpensis novan kromnomon por la usonanoj! Ĉar nun ili estas kune kun Hitler kaj Hirohito, ili ne estas jankioj, sed Pindos!
  La knabineto klinis sin antaŭ la knabo:
  - Kiel vi diris, kiuj ili estas?
  La juna pioniro ripetis:
  - Pindo! Do nun ni demetos la jankiojn, kiuj perfidis nin!
  Vedmakova karesis la kapon de la knabo, tiam ŝia granda, forta mano transiris la maldikajn, vejnajn ŝultrojn de la knabo. La knabo ridetis reen: liaj dentoj estis blankaj, kaj etendis sian kalan manplaton. La majoro premis la manon de la knabo kaj respondis:
  - Ni devas memori la nomon! Sed finfine ni ankoraŭ ne militas kontraŭ Ameriko, do estas antaŭtempe elpensi kromnomojn!
  La knabo respondis:
  - Usonanoj estas pli malbonaj ol japanoj kaj germanoj, ĉar ili preferas batali pro prokurado. Kiom ajn kruelaj estas la batalantoj de la Leviĝanta Sun-Imperio, ilia braveco estas konata de ĉiuj!
  Sorĉisto interrompis:
  - Mi mortigos ĉi tiujn kuraĝulojn! Kaj kiel eble plej baldaŭ!
  La nova aganta garnizono Krotov neatendite subskribis ne tute logikan ordon kaj sendis militan piloton kun grupo da maristoj al Ĥabarovsk. La ordo sekvis tuj, estis necese reflekti la ofensivon de la japanaj unuoj. Vedmakova, kompreneble, atendis, ke ili donos al ŝi batalanton, sed... Kaj la fronto ne disponis pri liberaj aviadiloj, kaj la plifortigoj de ilia centro ankoraŭ ne alvenis. La vojaĝo de Vladivostok al Ĥabarovsk daŭris iom da tempo kaj la majoro estis laŭvorte ĵetita de la reloj en bolantan batalon.
  La japanoj provis preteriri la bone fortikigitan grandurbon kaj ĉirkaŭi ĝin. La militisto apenaŭ havis tempon por salti en la tranĉeon per la maŝinpafilo antaŭ ol la atako komenciĝis.
  La sorĉisto demandis kapitanon Sinitsin, kiu kuŝis apud ŝi:
  - Do, la malamiko planas la taktikon de Friedrich, aŭ pli ĝuste generalo Nogi, preteriri la fortikaĵojn kaj meti nin en la malantaŭon.
  La kapitano gruntis.
  - Li provu bruligi la voston de la rusa ĉevalo! Do li estos batata per hufoj, ke ĝi ne ŝajnos sufiĉe!
  La aspiloto ŝercis:
  - La ĉevalhufoj, verŝajne ne el Krupp-ŝtalo, sed niaj sovetiaj!
  Ŝiaj vortoj estis interrompitaj de la hurlado de konkoj. Ĉi tie ĝi kuŝas en longe fosita tranĉeo, ĉirkaŭ Ĥabarovsk estas ĝenerale nobla vico de fortikaĵoj, minaco de japana invado ekzistas de pli ol unu jaro. Obusoj krevas antaŭ kaj malantaŭ la tranĉeoj, estas multe da muĝado de ili. Ĝenerale, la fama japana shimosa kreas multe da bruado kaj fumo. La militisto rigardas sen timo, eĉ kun ioma indiferenteco. Eksplodoj de konkoj estigas malpurajn fontanojn, jen unu el ili kaŭzis la teron skuiĝi. Tio signifas, ke pafilo trafas, kun kanona kalibro de bonaj tricent milimetroj. Oni aŭdas la ĝemojn de la vunditoj... Tra la kanonado ili ŝajnas malpezaj vaporoj, kiujn ne ĉiu orelo povas kapti. Ĉi tie la piloto-militisto estis ŝprucita per tero. Tamen la knabino, ternante, skuis la polvon el siaj ruĝaj plektaĵoj:
  - Tiel ĉiam estas, se oni kuŝas oni malpuriĝas! Kaj se vi ellitiĝis, vi restas unu aŭ du!
  La artileria preparo montriĝis mallonga, eble la japanoj ne havis tiom da obusoj. La atako komenciĝis. Pluraj japanaj takoj veturis antaŭen. Malgranda, kun iomete rondeta maŝinkorpo. La plej masiva tanko de la imperio de la Leviĝanta Suno: Chichiha. Vedmakova memoris siajn trajtojn. Fronta kiraso 30 mm, pafilo 47 mm, dizelmotoro 320 ĉevalfortoj. Krom veturado, en kiu ĉi tiu maŝino ne estas pli malalta ol la T-34, tiam ĝi estas eĉ pli malbona ol la germana T-3 de la 1943-modelo. Li eĉ estas vokita en la Malproksima Oriento, ternu! Sed cetere, la reĝino de la kampoj ne estas tanko, sed infanterio. Jen provu, alproksimiĝu al la minkampoj. Kiel oni diras: kie ne pasas kirasa trajno, trarampis soldato kun fusilo.
  La fusiloj de la japanoj estas kopiitaj de la germana Mauser. Mitraloj, forŝiritaj el la konata "Schmeister" el la unua mondmilito. Ĝenerale, la mallarĝ-okulaj havas avidon kopii la plej bonan de la alia flanko. Verŝajne japanaj projektistoj jam laboras pri la kreado de hibrido de la "Pantero" kaj la T-34!
  Estas ne pli ol dekduo da japanaj tankoj, kaj sovetia artilerio neniel rapidas renkonti ilin. La infanterio trotadas post ili, en la tradicia dika linio. La soldatoj de la lando de la Leviĝanta Suno mem estas vestitaj per uniformo, kiu iomete eligas flavecon, la koloron de la kakia stepo. Vedmakova rigardas ilin, rapide taksante la nombron da atakantoj. Okule, ili estas kvin aŭ ses mil, kaj maksimume mil rusoj sidas en la tranĉeoj, kovrante ĉi tiun sektoron de la fronto. Kaj la armiloj... La Malproksima Orienta armeo estas ekipita laŭ la resta principo, kaj nur oficiroj havas mitraletojn. Kio ŝi, finfine, estas majoro, tamen, sen posteno, reduktita al la nivelo de ordinara.
  Kapitano Paruo (ankoraŭ junega ulo) demandis la Sorĉiston.
  - Ĉu vi batalis kontraŭ la germanoj?
  La knabino respondis:
  - Ne! Mi kisis ilin!
  La kapitano subite paliĝis, komentis:
  - Ĉu vi memoras vian unuan kadavron!
  Vedmakova ridetis kaj balancis la kapon.
  - Mi estas piloto, kaj kiun mi faligis, mi kunfrapis, mi ne havas koncepton pri kadavroj! Cetere, dum la tuta Granda Patriota Milito, mia aviadilo neniam estis pafita!
  La kapitano fajfis iom mallerte.
  - Vi estas nur aso! Kaj kiom da ŝmiritaj germanoj vi havas!
  Sorĉistino eĉ pli larĝe ridetis.
  - Post la dudek-kvina mano la stelo de la heroo! Nur dudek ok.
  Sinitsin ekkriis:
  - Ho! Vi estas simple majstro de via metio!
  La knabino modeste respondis:
  - Ne necesas fari heroon, iun, kiu nur honeste plenumas sian devon. Nun la infanterio proksimiĝos, kaj ni renkontos ilin.
  La kapitano ektiris la riglilon de peza mitraleto pezanta bone dek kilogramojn. Mi tuŝis la hundon, la lanĉo estas tre streĉa, la pugo kun regreso. Ne tute oportuna koloso, sed ĝi trafas ... Vere, laŭ onidiroj, la germanoj jam havas pli potencan maŝinpafilon, sed kiu scias ĉu la sovetiaj projektistoj elpensos ion pli bonan. Sinits ne povis rezisti la demandon:
  - Kaj kial vi translokigis tiel mojosa piloto al la infanterio?
  Vedmakova duonŝerce respondis, ankaŭ klakante la konfitaĵon de sia mitraleto:
  - Kaj mi nur volis scii, kiel estas sidi sub fajro! Tio estus mojosa!
  - Kaj vi ŝajne perdis viajn botojn, se vi tiom hastis atingi la fronton!
  Vedmakova, fakte, penante plirapidigi la veziketojn, iris nudpiede. Kvankam dum la milito la plej multaj virinoj kaj infanoj elmontris nudajn kalkanojn en la somero, tio ne estis akceptita inter oficiroj, precipe en publikaj lokoj. Sed la Sorĉisto eĉ ŝatis reliefigi ĝin tiel. Ŝi respondis al Sinitsin simple:
  - Por ŝpari monon, fakte, la tuta kapitalisma mondo estas kontraŭ ni. Post ĉio, botoj eluziĝas, kaj ĉi tio estas laboro de multaj homoj!
  La kapitano konsentis, fervore palpebrumante.
  - Vi havas tre belajn krurojn! Ĉu mi povas karesi ilin!
  Vedmakova skuis sian fingron:
  - Ne nun! Tiam se vi pluvivos, mi varmigos vin por la nokto.
  Sinicin ruligis la okulojn.
  - Ve, vi estas rapida! Kutime virinoj rompas longe!
  Vedmakova volis respondi, sed eksplodo aŭdiĝis, japana tanko marŝinta antaŭen, ekkuris en minon. La knabino kantis:
  - Hitler veturis en aŭtomobilo, la bastardo estis krevigita de mino! Frakasita en fragmentojn - sed tio nur malmulte utilas!
  Alia japana tanko eksplodis, haltis, turnis sian muzelon kaj ekpafis sur la sovetiaj tranĉeoj. Triono sekvis lin. La japanoj tamen ne pensis ĉesi. La mallarĝ-okulaj grumblis: iliaj maŝinpafiloj ekfunkciis, metitaj sur duonrondaj, moveblaj turoj.
  La kapitano murmuris:
  - Tio estas bonega! Kiel iras la parado! Jen la armeo!
  Vedmakova prenis fusilon, ĉar la distanco al la infanterio permesis, kaj pafis al japana oficiro. La mallarĝ-okula falis, forĵetante la fusilon kun tia forto, ke ĝi ludis per la bajoneto en la printempa herbo. La aliaj japanoj daŭre kuris, nur iomete klinis sian korpon, ŝajne esperante tiamaniere eviti malvenkon, aŭ prefere redukti ĝian verŝajnecon. Vedmakova rememoris, ke tiel estas trejnitaj soldatoj en la armeo Quantude, kiu ne havas tempon ĝustatempe kliniĝi, estas batata sur la kapo per bambua bastono. Ŝajnas al la reĝo-patro, Herodo estis tre kortuŝita! Ĉi li tamen pri Nikolao la 2-a. Nun ili denove batalas kontraŭ Japanio, kaj ne sur unu, sed sur pluraj frontoj. Tamen, ĉi tio ankaŭ havas siajn avantaĝojn. La knabino kantis:
  Venante - la Wehrmacht estas venkita en la cindro,
  Napoleono venkis nevenkebla!
  La malamiko ne povos treti la sovetian flagon,
  Kiam la popolo kaj la partio estas unuigitaj!
  Unu post la alia haltis la ruiniĝintaj japanaj tankoj, sed la infanterio, hirtita per bajonetoj, ekkuris eĉ pli rapide. La pozicioj de la sovetiaj trupoj haris de fulmoj, fusiloj aplaŭdis, foje intermetitaj de aŭtomataj eksplodoj. Ŝi malfermis fajron kaj Vedmakova. La japanoj, reŝargante en la movado, pafis de fusiloj. Ili kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Banzai! Rus rezignu!
  La kugloj trapikis siajn kadavrojn kiel virbastonon en manietojn. Osta polvo, miksita kun sango, falis malsupren. Tamen, la plej multaj el la kugloj, kiel okazas en la batalo, pasis. La japanoj transiris la minkampon, la soldatetoj tro malpezaj por sia kurado eksplodigi la donacojn preparitajn por la tankoj.
  Vedmakova sentis la brutalan regreson de la maŝinpafilo sur ŝia ŝultro, dum la batalantoj de la lando de la Leviĝanta Suno ŝajnis esti veraj monstroj. Iliaj histeriaj krioj plifortiĝis kaj pli proksimiĝis, iliaj flavaj, aĉaj vizaĝoj brilis pro ŝvito. Vedmakova provas forigi tiom da malamiksoldatoj kiel eble samtempe. La knabino estas tiel varmega kiel ĉiam, kaj pafas en nestita maniero. Unu klipo elĉerpiĝis, enigis alian. La revuo estas tro granda, ronda, ne estas facile kojni ĝin en la ĉambron. Kaj denove la fajro, la japoj flugas renverse.
  Vedmakova pafis la duan municioŝarĝon, lasita sen municio. Kaj grenadoj jam laniĝas ĉe la antaŭenirantaj mallarĝaj okuloj. Ili respondas per ĵetoj, nun estas multe pli da krioj de ĝemoj, kaj sovetiaj soldatoj falas. La peceto fortranĉis etan fadenon de hararo sur la kapo de la Sorĉistino. La nervoj de la knabino malsukcesas, kaj ŝi eksaltas kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Por patrujo por Stalin!
  Sekvante ŝin, la ceteraj batalantoj krias, saltante el kovrilo kaj skuante siajn bajonetojn. Sovetiaj soldatoj kuras por renkonti la japanojn, okupiĝante pri bajonetbatalo.
  Vedmakova tranĉas la ventron de la plej proksima "samurajo" per rapida bato. Li krias kaj provas respondi kaj kolapsas kiel buĉita apro. La knabino ĝoje ekkrias:
  - Rusa piedpilko: Rusio - Japanio, du-nulo!
  Kaj efektive, alia japano falis kun la gorĝo tranĉita per bajonettranĉilo. Nu, la tria militisto-piloto piedbatis lin en la ingvenon. La mallarĝ-okula etendiĝis, kaj la knabino, movante pro inercio, enŝovis la pinton en la okulon de la kontraŭulo!
  - Prenu la japanojn! Kial stari ĉe la pordegistoj!
  La venĝa bato de la bajoneto disŝiris la tunikon de la majoro, eliris sango, sed tio ne nur ne embarasis la knabinon, sed ankaŭ donis plian koleron.
  - La morto de Hirohito! - La knabino bojis, ŝia tibio trafis en la mallarĝokulan tempion, kaj la knabino moviĝis kun tia rapideco, kvazaŭ ŝi estus helicoj, la lasta batalanto.
  La japanoj retiriĝis, kaj eĉ retiriĝis, kaj la inspira knabino atakis, ŝia maŝinpafilo turniĝis kiel klabo en la manoj de giganto. Jen sekvis forta bato kun pugo sur la dorso de la kapo, tro fervora oficiro. Anna elspiris.
  - Jen shahen-hash!
  Sed ĝenerale, la rusoj havis malfacilan tempon. Flanke de la mallarĝaj okuloj, kvinobla avantaĝo, kaj la nivelo de fizika taŭgeco de la japanoj ne estas malbona, krome, for de la plej bonaj soldatoj de Sovetunio batalas kontraŭ ili. Kompreneble, dum tia malfacila milito, soldatoj de la tria kategorio estis senditaj al la Malproksima Oriento, kun la plej malbonaj datumoj, aŭ batalantoj, kiuj estis grave vunditaj en la batalo kun la nazioj. La soldatoj falis, foje deko da bajonetoj estis puŝitaj en unu ruson, ili laŭvorte sangis kolektive, sed ili batalis kiel herooj, kaj neniu petis kompaton.
  Sinitsin trapikis japanan oficiron per bajoneto, sed li mem ricevis punkton en la flanko. La juna viro terenbatis la atakantan japanojn per bato de la pugo en la brusto, sed la sango fluis de la flanko tro abunde. Kaj kvar samurajoj tuj kuregis al la ulo.
  La kuraĝa Vedmakova kuregis al la savo, ponardante la oficiron per bajoneto sur la skapolo, kaj faligante alian Japon per piedbato sub la genuo.
  - Tenu Petruha! ŝi diris.
  Li tuj reflektis du bajonetojn direktitajn al la brusto kaj respondis:
  - Mi ne estas Petro, sed Arkadio!
  La knabino, kiu terenbatis alian japanon, grumblis:
  - En milito, ĉiu nomo estas kiel klako de kokita martelo, oni ne devas ĉasi ĝin sen pafo!
  Arkadio iomete retropaŝis kaj senkompata bajoneto ŝiris lian vangon. La junulo ĝemis, pro neeltenebla doloro:
  - Patrino de Dio!
  Vedmakova obĵetis:
  - Eble mi estas patrino, sed ne de Dio! Ĝenerale, ne ekzistas Dio, kaj neniam estis!
  Arkadio retropaŝis al Anna kaj malklare murmuris:
  - Kaj kio atendas nin post la morto neekzisto?
  La knabino negative balancis la kapon.
  - Ne! Komunista scienco relevos mortintojn! Kaj la unuaj al nova vivo revenos al tiuj, kiuj falis en la bataloj por sia patrujo.
  Sinicin balancis la kapon.
  - Dio benu vin!
  Vedmakova kuŝigis alian japanon kaj ekkriis:
  - Ne ekzistas dio! Se li estas, tiam ni devas konfesi, ke la supozata kreinto de la universo estas sadisto! Kaj li ŝatas torturi kreadon!
  En tiu momento, la femuro de Arkadio estis disŝirita per bajoneto, kaj por ne fali, li apogis sin sur la ruĝhara militisto:
  - Kaj mi doloras! Simple neimagebla!
  La kvinobla supereco de la soldatoj de la leviĝanta suno efikis. Kvindek samurajoj kuregis kontraŭ ilin, svingante siajn bajonetojn kiel armeo de histrikoj. Arkadio ricevis kelkajn batojn kun bajoneto en la stomako, kaj tiam lia okulo estis eltranĉita. Kiam la junulo falis, ili injektis lin dudek fojojn, devigante lin trankviliĝi por ĉiam. Estas interese, kion lia animo sentis kiam forflugis: surprizo aŭ timo, aŭ eble nekredebla malpeziĝo post forlaso de la karcero de la korpo.
  La Sorĉisto estis kvazaŭ sorĉita. Kompreneble, ŝia tuniko disfalis, tranĉita per bajonetoj. La militisto montriĝis tute nuda, kovrita per multaj grataĵoj, sed la samurajo ne povis kaŭzi al ŝi eĉ unu gravan vundon! Ŝi batalis kaj ŝiaj nudaj mamoj kun skarlataj cicoj skuiĝis kiel buoj en maro. Kaj nudaj maleoloj ekbrilis. La knabino estis vere la formado de besta kaj erotika potenco. Ŝiaj nudaj plandumoj ruĝiĝis pro sango, el kio estis asocio kun la granda diino de detruo kaj malbono: Kali! Preskaŭ ĉiuj sovetiaj soldatoj jam estas mortpikitaj, la batalo finiĝis, sed nur en ŝia brilanta beleco de Afrodito, de tempo al tempo ĝi frapas insolentajn mallarĝajn okulojn.
  La japana generalo Nugi surprizite rigardis tiun ĉi miraklon. Tiam penso traflugis lian kapon. Estis ordono donita per maldika voĉo, de subnutrita moskito:
  Ĵetu reton sur ŝin, prenu ŝin viva!
  La ŝparemaj japanoj ankaŭ havis retojn. Subite vi devas preni vivantan unu el la rusoj. Kaj la reto estas perfekta por tio. Tuj deko da kaptintoj ĵetis katenojn sur la knabinon
  Vedmakova kontraŭbatalis kiel eble plej bone, ŝi klopodis per ĉiuj fortoj liberigi sin. Sed vane la konsciencaj japanoj faris la reton sur la bazo, ke ĝi eltenus elefanton. La knabino estis plene vindita kaj trenita en siaj brakoj. Juĝante laŭ ĉio, taktika sukceso estis atingita, precipe ĉar tiu direkto ne estis kovrita per nek artilerio aŭ maŝinpafiloj.
  La knabino rememoris la glatrazitan vizaĝon de Arkadio, kiu enamiĝis al ŝi, kaj ŝian slogan frazon:
  - En milito, ĉiu nomo estas kiel klako de kokita martelo, oni ne devas ĉasi ĝin sen pafo!
  Maltrankvila kaj aĉa penso ekestis, ĉu ŝi ne glatigis ĝin! Post ĉio, tio ofte okazas, nur enamiĝis al homo kaj li mortis!
  La japanoj ŝajne okupis nebone kovritajn tranĉeojn en tiu loko, daŭrante preteriri la poziciojn de la sovetiaj soldatoj ĉirkaŭ Ĥabarovsk. Kaj ŝia Vedmakova estas kaptita, kaj kvankam ili ne estas jam prenitaj, ili estis ŝarĝitaj en makulitan kirasaŭton por konduki vin al la malantaŭo. La maŝino estas antaŭdiluvia, verŝajne de la unua mondmilito, do nerimarkeble li pikis malantaŭ la infanterio. La rapideco estas ĉirkaŭ 12 kilometroj hore. Brr! La plej unua tanko en la mondo la ĉiuterena veturilo de Proĥorov ne pezis malpli, sed havis rapidecon de 40 kilometroj hore sur la ŝoseo kaj 25 sur la vojo. Kion, unuflanke, Sovetunio atakas la tutan Eŭropon, aliflanke, signifan parton de Azio. La knabino turnis sin sur la flanko, ŝajne estis minaco kuŝigi ŝin. Kiel mallume estas en ĉi tiu parto de la kirasa aŭto, ŝajne, ĝi enhavas la paraŝutsoldatan fakon, aŭ la transportadon de soldatoj. Estus bele, kompreneble, eskapi, unue forigante la vergojn kaj fortajn ŝnurojn. Kaj kiel fari ĝin? La knabino, kompreneble, havas kapablojn, kvankam ŝi devos tinki, samtempe eltiri la mankatenojn, kaj tranĉi la ĉenon, al kiu ŝi estis ligita per la kruro. Sed ĉi tie ankaŭ ŝnuroj povas sufiĉe bone konveni. La laboro estas teda, sed se oni kondukos ŝin al la teritorio de Manĉurio, ŝi havos tempon. La knabino forigis la ŝnurojn de sia malseka haŭto, segis la ĉenon kaj pensis samtempe. Hmm, kontraŭ soveta Rusio, estis serioza koalicio: Kaj la plej serioza monstro estas Germanio. Lando kun altnivela teknologio kaj fortaj trupoj. Ekzemple, ŝi aŭdis pri la nova ME-309 batalanto. Ŝajnas, ke ili jam flugas. Ŝi ne havas precizajn datumojn pri armiloj, sed laŭ onidiroj, ĉi tiu aviadilo havas eĉ sep! Fajropunktoj. Ĉi tio estas tre serioza armilaro, konsiderante ke la Yak=9 havas nur du el ili, kaj ekzistas neniu maŝino sur sovetiaj batalantoj kiuj havis pli ol tri poentojn. Provu venki ĉi tiujn monstrojn! Nu, la Fokken-Wulf estas tre serioza maŝino, supera al sovetiaj aviadiloj en armilaro, kaj eĉ kapabla porti preskaŭ du tunojn da bomboj. Jam fine de 1942, li estis armita per du 20 mm kanonoj kaj 4 13 mm maŝinpafiloj. Sed ŝajnas, ke jam aperis nova tipo de batal-atakaj aviadiloj kaj bombaviadiloj kun du 30 mm kaj kvar 20 mm pafiloj. Ĝi jam estis monstro, monstro por ĉiuj monstroj! Kaj laŭ onidiroj, ĉasaviadilo kun ok 30-mm-pafiloj jam estis produktata! Provu venki tian ghoul! Kiel sovetiaj projektistoj volas respondi ĉi tion? Vedmakova aŭdis ke laboro estis survoje sur la Yak-3. Pri tiu ĉi kuratoro oni rakontis al ŝi el la departemento Beria. Ŝajnas, ke la ĉefa kulminaĵo de la aviadilo estos la pli malalta pezo de la strukturo, sen pliaj motoroj kaj armiloj. Manovebleco certe estas bona, sed mi ŝatus pligrandigon de armilaro! Ja en boksado, kompreneble, malpeza atleto en pluma pezo estas pli manovebla ol peza, sed li preskaŭ certe perdos kontraŭ li ĉiuokaze. Ne vane ekzistas pezkategorioj, kaj inter profesiaj boksistoj, frappovo estas plej aprezita. Necesas plifortigi la armilaron de sovetiaj aviadiloj, kaj nur tiam la Wehrmacht estos batata ... egale? De la dua duono de 1942, la aersupereco de la Luftwaffe komencis vaporiĝi, eĉ ĝis marto 1943 Sovetunio havis avantaĝon, sed ... La Aliancita perfido ŝanĝis la potenc-ekvilibron. Ho, Hitlero estis mortigita la 13-an de marto, kaj nun estas nur la fino de aprilo, sed kiel serioze la potenc-ekvilibro ŝanĝiĝis. Tiel rapide, de strategie venkanta pozicio al strategie preskaŭ perdanta. Preskaŭ ĉar ankoraŭ estas espero, ke Germanio povos venki antaŭ ol ŝi atingos strategian kaj teknologian avantaĝon super Sovetunio. Precipe, la aliancanoj povas provizi aviadilojn al la nazioj en grandaj kvantoj, sed la germanaj pilotoj bezonos tempon por lerni kiel flugi ilin. Tamen, ekzistas diferenco en teknologio, instrumentpaneloj. Tankoj ankaŭ postulas trejnitajn skipojn, krome, la veturado de la Chevron en la rusa vintro ne estas precipe bona. La aŭtomata fusilo M-18 ... Ne estas malbona afero, sed laŭ la rapideco de fajro ĝi estas malsupera al la plej bonaj sovetiaj modeloj, tamen superante en precizeco! Resume, problemo post problemo! Estas ankaŭ la vere fama "Churchills" kun potenca kiraso, kaj bona veturado-rendimento ... Kompreneble, ŝajnas, ke ili ankaŭ devos batali. Kaj ju pli longe daŭras la milito, des pli da ekipaĵo ricevos la nazioj. Do la konkludo estas simpla, necesas kaŭzi kruegan malvenkon al Germanio somere. Koncerne Japanion, plej bone estas limigi vin al aktiva defendo kaj lanĉi kontraŭatakojn uzante kvalitan superecon en tankoj. Sed denove, ŝparante potencon al la maksimumo. Ne engaĝiĝi en longedaŭraj bataloj, kaj konstrui defendojn sur antaŭpreparitaj linioj. Ankoraŭ ekzistas ŝanco uzi la Ruĝan Armeon de Ĉinio, sed la reĝimo de Chiang Kashi falis sur ĝin per sia tuta forto. Do nuntempe, vi povas fidi je via propra forto. Kiam veni? Plej bone ĉe la fino de majo, kiam la vojoj finfine sekiĝas, kaj replenigo alvenas en la trupoj. Vedmakova mem estus doninta sian unuan baton en la direkto de Orjola, kaj poste en la regiono de Ĥarkovo, por forpeli la germanojn de la industria Donbaso, kaj poste per deviga marŝo, tra Ukrainio, transirante Dnepron survoje, kaj plu. al Rumanio. Tamen eblas turni sin norden por liberigi Belorusion, kaj iri al la malantaŭo de la centra grupo. La ideo entute estas bona, kvankam estas malavantaĝoj, la ofensivo en la orjola direkto estas la plej evidenta kaj la nazioj atendos ĝin tie. La fortikaĵoj devos esti enrompitaj.
  . ĈAPITRO #3
  Ĉi tie, kompreneble, pafiloj kaj Katyushas estos utilaj. Ĉi-lasta sistemo produktas fortan, precipe moralan, efikon. Ĉiukaze, vi bezonas multajn pafilojn kaj "Katyushas" por ĵeti obusojn al la malamikaj defendoj. Ĝenerale, la sperto de la unua mondmilito montris, ke estas pli facile defendi ol ataki, kaj se Kaiser Germanio ne elĉerpis siajn fortojn kun la printempa ofensivo de 1918, la milito povus daŭri plurajn jarojn. Sed la Dua Mondmilito pruvis la avantaĝon de ofensivaj taktikoj super defendaj. Ekzemple, la rapida malvenko de Pollando, kaj precipe la frapanta potenca okcidenta koalicio de aliancanoj. La nazioj venkis la superajn fortojn en monato kaj duono, simple preterirante la nepenetreblan Maginot Line. Batalado en Afriko, kie komence la superaj fortoj de Italio estis batitaj per decida bato de la britoj. Kaj tiam Rommel venkis la multe pli fortajn britajn trupojn en rapida ofensivo. Sed kompreneble, la plej okulfrapa ekzemplo de Sovetunio, en 1941, estis la granda katastrofo de la potenca armeo. Kaj venĝaj ofensivaj operacioj, batante senkonscie germanajn unuojn. Do la ĉefa afero estas bati nin sen atendi la premon de novaj germanaj tankoj. Longdaŭra eluziĝomilito fariĝas preskaŭ vana, krom se, kompreneble, sovetiaj sciencistoj kreas miraklan armilon! Ĉi-lasta principe eblas, ekzemple ŝi aŭdis, ke teorie eblas krei bombon kapablan detrui urbon. Krome, tia bombo pezos tri ĝis kvar tunojn. Ĝi aspektas kiel fabelo, sed ... Ni naskiĝis por fari fabelon realiĝi.
  Eĉ pli alloga vojo estas la laserarmilo priskribita en Hyperboloid de inĝeniero Garin. Tia afero estas sufiĉe kapabla detrui tutan armeon de tankoj, aviadiloj, ŝipoj. Kompreneble, se vi kreos tian armilon, kaj ne nur la Trian Reich, sed ankaŭ la perfidulojn al la Pindos, la tuta kapitalisma mondo finiĝos. Kaj la hela standardo de komunismo brilos super la planedo. Sed ial tia armilo ne estis kreita. Speguloj ne estas la plej bona maniero kolekti brulenergion en ununuran rivereton. Jes, kaj energio, por tranĉi la ŝipojn vi bezonas multe pli. Kvankam ... se ĝi estas koncentrita al la fineco de mikrono, tiam estas tute eble tranĉi kaj aviadilojn kaj batalŝipojn. Mirakla armilo, kiu helpos savi Sovetujon. Kaj jen la lasera efiko, en malsama formo. Fine, la ĉeno cedis kaj ĝi estas preskaŭ libera, kaj la pecoj de ŝnuro kuŝas ĉirkaŭe.
  Vedmakova diris:
  - Pacienco kaj laboro, se kun vi, vi ne estas kadavro!
  La knabino ekstaris, frapetis la nudan piedon sur la plankon. Neniu reago. Ŝi frapis pli forte. En respondo, estis blasfemado en la japana kaj neniu reago. Tiam Vedmakova ĉagrenite kantis. Kaj ŝi kantis tutvoĉe, kiel primadono ĉe datrevena festo:
  La hordoj de la Wehrmacht furioze furiozas,
  La muĝado de kanonoj kaj la sono de glavoj!
  Fumo leviĝas ĝis monato
  Radioj de distordo el la ĉielo!
  
  En la epokoj de eterneco, la patrujo estos fama,
  Mi donos mian karnon por Rusujo!
  Mi amas vin Rus'-beleco,
  La Sinjoro de ĉiuj reĝoj estas kun ni!
  
  Ho, vi buklaj arbaretoj de la lando,
  La sonorado de oraj tremoloj susuras!
  Ortodoksaj falkofratoj,
  Dio inspiris la armeon al heroaĵoj!
  
  En tagoj malvarmaj aŭ varmaj
  Eble kun nubo ĝi alportos nebuleton!
  Ni estas faŝismaj porkoj kiel balailoj,
  Por forskui la malpuraĵon de via vizaĝo!
  
  Nia partio pravas
  Batalu por la sovetia popolo!
  Ni kantas kuraĝan kanton
  Penso kiel aglo alkuris!
  
  Stalino estas saĝa - la idealo de la reganto,
  Ni estas kondukitaj en teruran mortbatalon!
  La standardo de la Patrujo estas la pisilo de la venkinto,
  Preta por diskuti kun Palaso-sorto!
  
  La faroj de Lenin estos eternaj,
  Ni konstruos sanktan komunismon!
  Kredu la instruon de homo,
  Faŝismo dispremos en la abismon de mallumo!
  
  La tuta planedo estas kiel libera birdo,
  Ni flugu al la foraj steloj, al la mondoj!
  Io hela kaj nobla
  Ni kreos kiel skulptistoj!
  
  Kaj Rusio sub la ruĝa standardo,
  Kiel ĉiela Edeno floros!
  La kazo de Lenin, la volo de Stalin,
  Konduku nin antaŭen al plejboneco!
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova, kaj ankaŭ kvar legendaj knabinoj, eliris el Tula kaj atingis Moskvon.
  Nun la situacio de la ĉefurbo estis la plej malfacila. La germanoj jam ĉesigis ŝian ĉirkaŭadon, kaj estis koridoro, longa tridek aŭ kvardek kilometroj, kiu ĉiutage fariĝis pli kaj pli mallarĝa.
  Ses militistoj alprenis defendajn poziciojn ĉe la periferio de Moskvo. Okazis furioza atako.
  Oleg Rybachenko ekpafis kaj zumis al si:
  - La estonteco estas nia!
  Kaj la knabo ĵetas obuson per la nuda piedo kaj daŭrigas:
  - Kaj ni estos bonegaj!
  Margarita Korshunova pafas kaj kriegas:
  - Kaj mi fariĝos la plej mojosa el ĉiuj!
  Kaj per la nuda piedo li ĵetos mortigan obuson.
  Kaj ĵetas kontraŭulojn en malsamaj direktoj.
  Kaj tiam, jam en batalo, Nataŝa, kiu falĉos la germanojn per maŝinpafilo, kaj ĵetos mortodonacon per sia nuda piedo.
  Ĉi tiu estas tia virino...
  En la kvardek-unua jaro, Natasha fluis for de la Brest Fortikaĵo. Iris orienten. Novaj ŝuoj rapide frotis ŝiajn piedojn, kaj la knabino demetis ilin kaj marŝis nudpiede.
  Estis nenio dum kelkaj horoj, kaj tiam la nudaj plandumoj komencis juki. Post kelkaj horoj ili ekbrulis kaj jam eksplodis pro doloro.
  Nataŝa, estante moskvano, ne kutimis promeni nudpiede. Kaj kompreneble de tempo al tempo trempis en la rivereton.
  Jes, ĝi montriĝis torturo por ŝiaj kruroj. Sed la juna knabino rapide alkutimiĝis.
  Tiam ŝi senĉese iradis nudpiede, eĉ en la neĝo, kaj surmetis siajn ŝuojn nur en severa frosto.
  Nun Nataŝa batalas kiel legenda diino.
  Kaj jen Zoja ĵetas grenadon per la nuda piedo, kaj muĝas:
  - Ĉi tio ĝenerale estas bonega rendevuo!
  Kaj donos bone celitan turnon.
  Kaj la germanoj kaj iliaj solduloj falas.
  Kaj tiam Angeliko kondukas la fajron... Kaj ŝi ankaŭ pafas tiel sovaĝe precize.
  Kaj el ŝia nuda kruro ŝprucas ankaŭ granato.
  Kaj disĵetas soldulojn.
  Plue, Svetlana pafas. Kaj ŝia nuda piedo elĵetas tiel, ke neniu povas rezisti.
  Kaj disĵetas kontraŭulojn tre malproksimen.
  Kaj ĝi pafas sin, kaj premas malamikojn per eksploda ondo.
  Ĉi tiuj estas la knabinoj kiuj naskiĝis en Sovetunio!
  Oleg Rybachenko faras markojn fajron al malamika infanterio, ĵetas obusojn aŭtomate kun infanaj piedoj. Kaj samtempe la knabo skribas por si.
  Vitali Klitschko, alfrontita kun konflikto kun la nova Prezidanto de Ukrainio Zelensky, decidis eksiĝi kiel urbestro de Kyiv. Fakte, kial esti obstina kaj kroĉiĝi al la pozicio. Estas pli bone solvi la problemon mem.
  Kaj post forlasi la postenon de urbestro, Vitali Klitschko rekomencis sian karieron. Kaj tuj sensacio vokas Weider. Sen mezaj bataloj! Kaj ĉi tio post pli ol ok jaroj da paŭzo.
  Weider, kompreneble, konsentas. Defio akceptita!
  Kaj venas la momento de la vero. Unuflanke, la multobla mondĉampiono neniam estis batita dum pli ol dek du jaroj. Kaj aliflanke, la kvardek-naŭ-jara iama urbestro de Kyiv. Viro kiu povas rompi la rekordon de Hopins, sed kies taŭgeco estas tre kritikinda.
  Fakte, multaj opiniis, ke post tiel longa paŭzo, iri rekte al Weider estas memmortigo.
  Sed Vitali Klitschko estas kiel Rocky Balboa. Decidis iri kontraŭ la plej forta peza punisto. Denotay Wider estas boksisto kiu perdis ĉiujn siajn kontraŭulojn. Absolute ĉiuj - inkluzive de Tyson Fury!
  Kio do se Vitali Klitschko havas ŝancon?
  Sed Vitali Klitschko konstante trejnis, konservis en formo, eklaboris per biciklo. Kaj kompreneble li ne estis tiel malbona fizike. Kaj krome li havis ŝtalan mentonon.
  Nu, kion Vitali Klitschko akceptos la batalon, eĉ se li ne estas la favorato.
  Oleg Rybachenko ŝanĝis la klipon de la maŝinpafilo. Kvazaŭaj bataloj kun boksistoj estas ekscitaj.
  Efektive, kial Vitali Klitschko ne revenas al la ringo kaj ne provas venki la rekordon de Hopins?
  Ĉi tio estus tre forta ideo.
  La terminatorknabo donis turnon, kaj falĉis kelkajn dekojn pli da faŝistoj.
  Tiam la knabo ekridis kaj montris sian langon, dirante:
  - Mi havas viron kiu estas bonega!
  Margarita ĵetis du citronojn kunligitajn per la nuda piedo kaj knaris:
  - Vi estas pli malvarmeta ol iu ajn homo!
  Oleg, daŭre pafi, rezonis...
  Vitali Klitschko je kvardek naŭ vere rompos la rekordon de Hopins. Li eĉ rememoris en gazetara konferenco: "Mi diris, ke mi ne venkos la rekordon de Foreman, sed mi diris nenion pri Hopins! Do mi prenos ĝin kaj batos lian rekordon!"
  Tamen, se signifa parto de la publiko pli-malpli kredis, ke Hopins je kvardek ok jaroj povas gajni la titolon de mondĉampiono, sed ĉe Vitali Klitschko je kvardek naŭ jaroj, estis multe malpli da fido. Inkluzive pro la fakto, ke lia kontraŭulo jam estas tre forta.
  Neniam ekzistis tia punisto en la historio de peza pezo. Vere, Wyder ne plu estas juna, sed ĉiuj tridek kvin jaroj ne estas kvardek naŭ.
  Vitali Klitschko tamen klare ne perdas optimismon. Trejnu forte, enformiĝi. Kaj mi tre ĝojas, ke mi forĵetis la rutinon de la seĝo de la urbestro de Kyiv.
  Fakte, ne estas granda feliĉo esti la urbestro en Ukrainio, kie estas tiom da problemoj.
  Sed por la batalo kun Uyader, Vitali Klitschko estis ofertita tre bona mono. Do, ĉiuokaze, mi ne perdis kun mia monujo. La nomo Vitali Klitschko estas fama.
  Malbonaj langoj eĉ diris, ke Wyder unufoje trafos, kaj Vitali Klitschko mem kuŝus. Kaj tiam li ricevos monon, kaj verkos memuarojn, aŭ sciencfikcion.
  Aŭ eble en filmo.
  Cetere, ankaŭ Wladimir Klitschko volis boksi. Nur ruza Vladimir elektis pli malfortan kontraŭulon el inter la regula mondĉampiono. Sed ĉiuokaze, kion ajn oni diru, li estas ĉampiono kaj estas mojose!
  Sed Denotay Wyder, kion ajn oni povas diri, ankoraŭ estas la plej bona el la plej bona!
  Sed Vitalij trejnas kun frenezo. Li estas kiel junulo, kiu donas al si la maksimuman ŝarĝon. Kaj li havis plurajn batalsesiojn, montrante bonegan formon kaj bonan eltenemon. Ne, Vitalij estas preta. Kaj ne nur tiel, li eniras la ringon.
  Kaj efektive, kiam venis la tago de la juĝo, kaj la plej granda punisto Wyder, la plej bona pezegulo ĉi-rilate, kaj Vitalij kuniĝis. La iama urbestro de Kyiv, kiun ĉiuj jam forĵetis de sia boksista kariero. Sed nun kuniĝis du legendaj personecoj.
  Vitaly, kiu iĝis mondĉampiono por la plej unua fojo reen en 1999. Nur pensu kiom longe ĝi estis kaj pli ol dudek jaroj pasis de tiu ĉi evento.
  Kaj Wyder jam delonge tenis sian titolon. Kaj ankaŭ proksime al rompi, la rekordon de Holmes por tenado de la titolo la plej longe ĉar la zonoj estis disfenditaj.
  Kaj kompreneble, se Weider timas iun, ĝi ne estas la avo de Vitaly. Fakte, ne ĉiuj povas esti Hawkins. Kaj la rivaloj de Hawkins ne estas tiel potencaj kiel Weider!
  Sed Vitalij, kiel defianto, eniras la ringon. Lia korpo estas ankoraŭ grandioza kaj muskola, kvankam lia hararo jam estas grizeca. Avo Vitalij, kiel oni nomas lin kun respekto, aŭ kun mokado. Sed la reliefo de la muskoloj estas kiel tiu de juna.
  Vitalij diris, ke li estas preta. Kaj eĉ ne li, la tarifoj iom altiĝis.
  Weider ankaŭ estas malgrasa, ĉizita, kaj pli maldika en ostoj, pezante malpli.
  Malgraŭ esti impona punisto, li havas kelkajn defensivajn problemojn kaj ne ĉiam estas bona sur siaj piedoj. Sed jam estas multe da batalsperto. Laŭ la nombro da bataloj, li jam atingis Vitaly. Kaj ĝis nun li ne estas venkita.
  Tamen, Vitali Klitschko perdis siajn du batalojn nur pro vundoj kaj tranĉoj. Kaj vi ankaŭ povas diri, ke ĝi ne estis batita.
  Sed pli ol ok jarojn da paŭzo, kaj preskaŭ kvindek jarojn. Se Vitalij estus juna, kompreneble, li havus ŝancon. Sed ĉu li povas venki la rekordon de Hopins? David Hay, jam tridek kvin jarojn maljuna, fariĝis nula boksisto.
  Sed estas multe da parolado kaj nur la ringo montros. Ĉu Vitali Klitschko venkos la rekordon de Hopins, aŭ ĉu li estos forportita sur brankardo, kiel Wyder promesis.
  Jen li eliras en korva masko. Alta, tre seka, eĉ magra kiel Koschei.
  Paro de boksistoj kreis gravajn problemojn por li en la ringo. Ĉi tiu estas la kuba Ostrix kiu gvidis sur punktoj kaj venkis la knokaŭton, kaj Tyson Fury, kiu ankaŭ gvidis sur punktoj kaj sukcesis alporti la batalon al remizo. Do la plej granda punisto en la mondo povus eksplodi.
  Sed la probableco estas preskaŭ unu el dek favore al Wyder. Tamen, la aĝo de Vitaly kaj granda paŭzo en lia kariero estas tro bonegaj. Eĉ lia frato Vladimiro konsilis varmiĝi kun paro da fortaj mezaj kamparanoj. Efektive, en Germanio, Vitali Klitschko povus akiri pli da mono en duelo kun mezbona boksisto, nur pro sia granda nomo.
  Post ĉio, Vitaly estas konata en la tuta mondo ne nur kiel boksisto, sed ankaŭ kiel politikisto, kaj la urbestro de la ĉefurbo, kaj la heroo de la Maidan.
  Ne, ĉiuokaze Vitali Kliĉko devus pensi, ĉu indas la hasto kaj ŝovo kontraŭ tia monto.
  Sed la elekto estas farita: Vitali Klitschko ne serĉas facilajn vojojn!
  La batalo estas en Ameriko. Oni ludas la himnojn de Usono kaj Ukrainio. Servolistoj estas anoncitaj. Kaj fine, la signalo por batalo sonas.
  Multaj volas vidi spektaklon kaj sangon.
  Weider komencis singarde, kvankam li eble ne pravas. Kaj subite Vitalij rustiĝas. Klitschko S-ro ankaŭ ne hastas. Sed vi povas tuj vidi, ke li estas malpeza sur siaj piedoj, malgrasa, muskola kaj bone ekvilibra. Ĉiukaze, tio, kion multaj atendis: oni diras, ke ĝi tuj flosiĝos, ne okazis.
  Memfide, Klitschko laboris per piko, tenis iom pli alta ol kutime, metis blokojn.
  La unuaj du raŭndoj iris glate. Kaj tiam Wyder, kiel atendite, multe akcelis la ritmon. Li iĝis pli aktiva en atakado kaj atakado. Sed Vitalij ne perdis la kapon. Blokis la baton, renkontis maldekstran pikon. Kaj subite, dum akra polpo, li frapis la dekstran manon sur la korpon. Weider duobliĝis pro doloro.
  Vitaly tenis duon, kaj por la dua fojo en sia kariero, la mondĉampiono kaj la plej bona punisto de ĉiuj tempoj estis sur la planko.
  Vitalij ridetis... Kaj la publiko muĝis pro ĝojo. Tion oni ne atendis de la maljunulo Vitalij. Ŭaŭ! Kaj finfine ŝajnas baldaŭ kvindek jaroj! Kaj do ankoraŭ moviĝu kaj batu! Oni devas scii!
  Weider leviĝis, sed komencis retiriĝi. Vitalij malrapide komencis piki lin per sia piko. Kaj denove du. Kaj denove batis. La pugnobatisto retiriĝas.
  Kun malfacileco, sed Wyder faris ĝin al la fino de la rondo. Tiam, en la sekva, Vitalij funkciis kiel la unua numero. Sed nenio, ĉio iris laŭplane. Dum pluraj preterpasas, Wyder malantaŭeniris kaj aspektis senhelpa. Sed en la naŭa raŭndo ĝi denove eksplodis. Kaj komencis ĵeti pugnojn iris antaŭen. Kaj denove maltrafis la duon kaj falis. Dua frapiĝo.
  Vitalij ridetas. Iras antaŭen. Weider estas malfirma sur siaj piedoj. Li denove transsaltas la duon, ne trovante antidoton. Kaj de la sekva bato falas.
  Li malfacile leviĝas, kaj la arbitraciisto ĉesigas la batalon!
  Venko! Vitali Klitschko, nun mondĉampiono! Kaj denove lia zono! Vere, ĝi ankoraŭ ne estas absoluta, sed jam ĉevale!
  Rompis la rekordon de Hopins, kaj kompreneble por la pezeguloj de Foreman, iĝis mondĉampiono por la kvara fojo, egalante Holyfield.
  Wyder, kompreneble, krias ke la batalo estis ĉesigita tro frue kaj postulas revanĉon.
  Vitaly diras, ke la decido ĉu daŭrigi sian karieron aŭ havi kelkajn pliajn batalojn estos farita poste. Sed ĉiuj diras al li, ke li estas tre bona, eĉ pli bona ol en sia junaĝo, kaj ke li bezonas daŭrigi.
  Precipe ĉar estas nenio por fari. Estas alia urbestro en Kyiv, la elektoj al la Rada kaj la Prezidanto estas ankoraŭ malproksime, kial ne batali tie?
  Por la venontaj tri bataloj, Vitaly estas ofertita ĝis cent milionoj da dolaroj, kaj plie alia procento de la elsendoj.
  Kompreneble, la jackpot estas granda, kaj la iama urbestro de Kyiv diras kion li pensas.
  Fakte, li montris, ke li ankoraŭ kapablas multon. Kial do enterigi talenton en la teron? Kaj plej grave, estas nenio pli por fari ĉiuokaze!
  Eble provu kombini ĉiujn zonojn? Estus tiel bonega!
  Vitaly akceptas la oferton kaj subskribas kontrakton por tri pliaj bataloj.
  Kaj lia sekva kontraŭulo... Nu, kompreneble Tyson Fury! Ankoraŭ neniam batita, granda pezulo. Vere, li estis terenbatita de Uydar kaj iu pli malgranda. Kaj plej grave, la krimulo de sia pli juna frato. Nu, kiel vi ne povas batali kun ĉi tio?
  Kompreneble, nova batalo, kaj fabela kotizo, kaj bonega spektaklo.
  Oleg Rybachenko denove pafas al la germanoj kaj eksterlandaj batalantoj. Ĝenerale, ekzistas preskaŭ neniuj germanoj en la infanterio. Ili moviĝas malantaŭ la E-50 kaj E-75-tankoj. Kaj ili provas ne riski.
  Ĉi tie, ie pli for, la Panther-2 estas videbla. Ĉi tiu tanko, male al la reala rakonto, aperis en la kvardek-tria jaro. Kaj la Pantero mem ne estis tro masiva. Jes, kaj "Panther" -2, kvankam multe estis produktita, sed en 1945, prepariĝante por la milito kun Sovetunio, la germanoj plenigis la fabrikojn per E-50 kaj E-75-tankoj.
  Malgraŭ la tuta praktikeco de malpezaj memveturaj pafiloj: E-10 kaj E-25, la Fuhrer preferis pli pezajn tankojn. Kun malfacileco, Guderian persvadis fari la plej masivan altrapidan E-50. La Fuhrer, aliflanke, amis pli la E-75, kiu montriĝis ne tre sukcesa kaj pezis naŭdek tunojn.
  Sed nun aperis modifo de la E-75 M, kun pli malalta silueto, pli malpeza kaj kun potenca motoro. Eble ĝi fariĝos la plej populara estonte.
  Oleg Rybachenko, ekzemple, uzas ruzajn taktikojn. Bereto kaj per la nuda piedo ĵetas obuson al la E-50-raŭpo. Pro tio, la tanko turniĝas kaj kolizias kun sia kolego.
  Kaj la rezulto - du mastodontoj brulas.
  Oleg, kiel ni povas vidi, estas tre ruza.
  Tiel li nun agas, kaj la germanoj suferas grandajn perdojn. La kruroj de la knabo estas lertaj. Estas bone esti kiel li, nudpiede kaj bela.
  Sed ĝenerale, pensoj pri boksistoj venas en mian kapon. Ekzemple, kial Denis Lebedev ne rekomencu sian karieron? Kvardek jaroj ne estas tiom longaj. Plie, la ĉefaj konkurantoj de peza pezo foriris, kaj vi povas provi kombini la zonojn.
  Tion vi vere ne devus fari, do ĝi estas seso kun la aŭtoritatoj. Estas pli bone okupiĝi pri nobla boksado mem aŭ iri en opozicion.
  Tia estas kiel Sergej Kovalev fariĝis la urbestro de Moskvo. Kvankam ĉi tio estas nur fantazio.
  Kaj Denis Lebedev povus fari ion pli konstruivan. Krome, estas iel tro frue por lasi la boksadon ankoraŭ nevenkita. Vera atleto devas iri la tutan vojon.
  Wladimir Klitschko ankaŭ povus reveni. Sed iuj, kiel Aleksandro Ustinov, jam trifoje sinsekve estis batitaj, ne retiriĝu!
  Efektive, herooj ne estas homoj, sed rekte el ŝtalo!
  Sed ni imagu tian eblon, Putin kraŝis en aviadilo, kaj en Rusio okazas novaj prezidant-elektoj.
  Kaj kion ni vidas hodiaŭ? La komunistoj ne havas fortajn kandidatojn. Grudin estis malhonorita kaj fido je li estis subfosita. Zjuganov estas tro maljuna kaj laca de ĉiuj, kaj estas malmulte da karismo. Suraikin malsukcesis en la antaŭaj elektoj. Aliaj malmulte konataj personecoj. Ĵirinovskij ankaŭ estas tro maljuna kaj laca de ĉiuj. Aliaj en la Liberala Demokrata Partio estas malmulte konataj. Kiu alia povas esti rekomendita de la opozicio? Andreo Navalnij estas forta, sed li ne rajtos kandidatiĝi en la elektoj. Ksenia Sobchak ne estas serioza kandidato. Demushkin estis en malliberejo kaj ne tro populara. Li estis en malliberejo kaj Udaltsov, kvankam eble li povis, estis subtenita de la komunistoj kaj elparoli.
  Resume, ne estas seriozaj konkurantoj en la opozicio. Do Medvedev, aganta prezidanto estas ankoraŭ la ĉefa favorato. Kaj se estos intrigo: la dua raŭndo aŭ tuj en la unua.
  Konsiderante la malaltan takson de Medvedev, kaj plej verŝajne granda nombro da prezidentaj kandidatoj, la dua raŭndo estas sufiĉe ebla.
  Tamen, Medvedev havos tre grandan avantaĝon en la unua raŭndo, kaj ne tre belan kontraŭulon en la dua.
  Kvankam lia Zelensky povas aperi en la lasta momento kaj konfuzi ĉiujn kartojn!
  Oleg Rybachenko denove ĵetis granaton, puŝante la tankojn de la nazioj. Multa muĝado kaj senŝeligado.
  Kaj la tero de tempo al tempo ekflugas, kaj brulas rekte en la aero. Kaj renversi, fandi, fragmentoj.
  Oleg diras:
  - Gloro al nia imperio!
  Margarita, ĵetante mortigan donacon per sia nuda piedo, grincis:
  -Granda gloro al la herooj!
  Kaj denove la knabino kun sia nuda kalkano ĵetos citronon.
  Faŝistoj enverŝas, ho, kaj enverŝas.
  Ne estas maniero, eĉ kun malplena bombo vi ne povas halti kaj venki! Tiaj belaj militistoj ĉi tie, nur hororo!
  Oleg muĝas:
  - Nia venko en la sankta milito!
  Margaret konfirmis:
  - Kun garantio de cent procento!
  Kaj denove la knabino ĵetis obuson per la nuda piedo.
  Ne, ĉi tiuj infanoj klare ne rezignos tiel.
  Oleg Rybachenko muĝis:
  - Por la nova sovetia ordo!
  Margarita aktive pafis eksplodon kaj konfirmis:
  - Banzai!
  Oleg, dume, provis komponi plu. Nu, jen Vitaly faras libervolan defendon kontraŭ Tyson Fury. Dume, Wladimir havas same interesan batalon kun Ruiz.
  Fakte, Ruiz estis mondĉampiono en tri versioj. Tie, kial Vladimiro ne povas batali kontraŭ li por multe da mono? Des pli oportuna kontraŭulo - multe pli mallonga, kaj dika. Vladimir povas pafi lin per longaj pikoj.
  Estas domaĝe, ke Klitschko Jr. maltrafis batalon kun li dum li estis mondĉampiono. Kaj vi devintus moviĝi.
  Kaj kiel vi ne pensis pri tio, Vladimiro?
  Kaj la mondĉampiono en tri versioj nun estas Usyk. Rapide tamen atingis la tronon.
  Kaj unuiĝobatalo kun Vitalij eblas. Sed ĉi tiuj estas nur konjektoj ĝis nun.
  Vitali devas venki Tyson Fury, kaj la revanĉo kun Weider estas interesa. Kaj estas multaj aliaj interesaj batalantoj. La sama Anthony Joshua. Ankaŭ estus ege interese batali kun li. Kaj venĝu ankaŭ mian fraton.
  Vitaly kreis sensacion venkante Weider. Kaj tio sama povas esti disvolvi sukceson.
  Kial ne fariĝi la unua boksisto en la mondo se temas pri gajni ĉampionan batalon post kvindek jaroj? Ĉi tio neniam estis farita antaŭe!
  Hej Vitalij! Ne gravas, kia urbestro de Kyiv vi estis, sed nun vi jam estas sen ia dubo agnoskita kiel granda mondĉampiono!
  Sed jen la unua, libervola defendo de la titolo. Kontraŭ Vitaly, pli granda kaj pli-armita kontraŭulo. Ne tia formida punisto kiel Wyder, sed teknika, kaj lerta, kun longaj brakoj. Kaj ankaŭ ankoraŭ ne rompita, kvankam ĝi estis faligita.
  Plej grave, li venkis la ankoraŭ sufiĉe junan Wladimir Klitschko, kio sendube igas Tyson Fury terura konkuranto.
  La probableco iris proksimume kvindek kvindek. Kompreneble, la knokaŭta venko super Wyder estis impona. Sed nun ne estos grunto kontraŭ li, sed lerta batalanto, kiun neniu ankoraŭ povis elsendi. Kaj plej grave, la venkinto de Vladimiro mem en la krepusko de sia forto.
  Ĉu Vitaly povos elteni tian teknikiston en la aĝo de kvindek jaroj. Ĉi tio estas duelo de intelektoj. Tiu Wyder klare subtaksis Vitali kaj provis preni ĝin senceremonie. Kaj ĉi tie ĝi ne plu funkcias tiel.
  Jen ambaŭ boksistoj pretiĝas. Vitaly, kiel ĉiam, estas serioza kaj koncentrita. Li estas memfida kaj trankvila.
  Tyson Fury ankaŭ prepariĝas. Li estas pli alta ol Vitaly, havas pli longajn brakojn kaj provos uzi ĝin.
  Sed nun la batalo okazos en Britio, kaj pagita elsendo.
  Tyson Fury nun estas unua. Li montras eksteran fidon. Kalva, mallerta, kaj ne tre atletika. Se la hararo de Vitali Klitschko estas nuancigita, tiam vi ne komprenos, kiu el ili estas pli aĝa, kvankam la diferenco estas deksepjara. Ĉi tio ankoraŭ ne estas rekordo por ĉampionecaj bataloj, sed ĝi jam alproksimiĝas al la rekordo.
  Nu, eble Vitali ankaŭ batalos kun iu pli juna ol Tyson Fury.
  Ĉi tie Vitaly eliras al impona muziko. Ili rigardas unu la alian.
  Tyson kliniĝas kaj ne aspektas pli alta. En la ŝultroj de Vitalij, eble, kaj pli larĝaj. Kaj plej grave, lia figuro estas multe pli bela, kaj liaj muskoloj estas reliefigitaj.
  Nu, kiel sonas la himnoj? Unue britoj kaj poste ukrainaj.
  Poste interŝanĝo de rigardoj.
  Kaj nun sonas la korno, la unua raŭndo.
  Vitalij ĵetas malpezan pikon, bone moviĝas. Tyson provas foriri. Sed Vitali estas tre lerta, kaj liaj stampiloj moviĝas en mallerta trajektorio, atingante la kapon de Tyson Fury.
  Ĉio iras kiel antaŭdiris de la spertuloj. Vitaly havas bonegan rapidecon.
  Kaj ĉio sukcesas.
  Li gajnas la unuan raŭndon... Poste minuton da ripozo kaj la duan raŭndon. Denove, Fury ne ŝanĝas taktikojn. Li ŝajne esperas, ke Vitalij laciĝos.
  . ĈAPITRO #4
  Kaj denove, Klitschko Sr. havas etan avantaĝon. La fratoj regas la ringon.
  Wladimir gajnis Ruiz Jr. antaŭ semajno per teknika knokaŭto.
  Nu, la batalo daŭras.
  La tria raŭndo denove estas sub la diktaĵo de Vitaly. Sed en la kvara raŭndo, Tyson Fury subite eksplodas. Rapidante antaŭen... Kaj trafas duon. Kaj falas en frapadon.
  Kion li volis? Vitali atentas.
  Iel Tyson defendis ĉi tiun rondon ĝis la fino. Tiam denove komenciĝis la unuflanka batalo kun la regado de Vitaly. Cetere, la mondĉampiono Klitschko Sr. klare ne hastis.
  Kaj nun, post ok ĉirkaŭvojoj, Tyson Fury subite retiriĝas. Kaj la venko estas deklarita per teknika knokaŭto, pro la rifuzo daŭrigi la batalon.
  Tiel, Vitali Klitschko starigas novan rekordon: la unua batalanto en la historio de boksado defendi la mondĉampionan titolon en la aĝo de kvindek jaroj. Kaj superas alian atingon de Hopins.
  Kio nun li vere vere Vitaly fariĝis superhomo. Kaj li venĝis sian fraton.
  Sed la venonta batalo estas revanĉo kun Wyder. Ili promesas tre altajn kotizojn. Ke vi povas havi duelon kun li, kaj poste eliri al Josuo.
  Kaj tiam vi jam povas pensi pri unuiĝobatalo kun Usyk. Ĝenerale Vitali Klitschko, principe, ŝatus fariĝi la absoluta mondĉampiono. Kaj ĉi tiu deziro estas tre forta.
  Oleg Rybachenko ridetas pro siaj pensoj. Jes, ĉi tio eblas. La knabo falĉas tutan vicon da faŝistoj kaj diras:
  - Homoj memoras vin Kliĉko! Homoj aprezas vin Klitschko! Homoj volas vin Kliĉko! Revenu baldaŭ Kliĉko!
  La genia knabo ridis pri sia gaja kanto kaj denove kiel lanĉi la plej mortigan el ĉiuj grenadoj. Kaj tri tankoj de la nazioj kolizias.
  Malgraŭ la heroa rezisto de la sovetiaj trupoj, la nazioj ankoraŭ povis preni kaj tranĉi la koridoron ligantan Moskvon kun aliaj partoj de Sovetunio.
  Tiel, la ĉefurbo de Rusio estas en kompleta blokado. Same kiel Leningrado estas blokita.
  Stalingrado ankoraŭ rezistas. La germanoj ankaŭ sturmas la urbojn Grozno kaj Ordzhonikidze en Kaŭkazo. La situacio estas kritika. Precipe kiam Moskvo tute ĉirkaŭiĝis.
  Ĝi havas multajn soldatojn, kaj centojn da miloj da soldatoj en la milico. Sed en bataloj, obusoj kaj kartoĉoj estas konsumitaj tre rapide. Eble elĉerpiĝos municio. Kaj tiam la ĉefurbo falos. Kaj ne estas tiom da manĝaĵoj. Ankaŭ ĉi tio finiĝos baldaŭ.
  Kaj sen Moskvo, ĝi estos alia milito. Kaj Stalin komprenas ĉi tion.
  Nun li estas en Kuibyshev. Sed post kiam la nazioj trapenetris al Volgo, tiam ĝi ne estis malproksime de la frontlinio.
  Kaj plie la samurajo ankaŭ estas premataj. Kaj ili bombas, kaj ili grimpas kun sennombra infanterio. Eble ne sufiĉas forto.
  Stalin komprenas tion, kaj provas negoci apartan pacon kun Japanio malantaŭ la scenoj. Kiel, ili eĉ pretas rezigni la Malproksiman Orienton kaj pagi kompenson en oro.
  Sed Hirohito diris: ni bezonas la tutan Siberion, ĝis la Uralo. Ve, estas neeble cedi tiom multe.
  Vladivostoko jam estas preskaŭ ĉirkaŭita. Kaj ĝenerale ĉio estas tre stulta ...
  Sed kelkaj heroinaj knabinoj batalas kaj ne cedas al la faŝistoj kaj japanaj militaristoj.
  La kirasa, prizona aŭto, en kiu veturis la kantanta Vedmakova, ĉesis, aŭdiĝis la knaro de la malfermiĝanta pordo. Du japanoj, unu granda kaj dika, la alia malgranda kaj maldika, kliniĝis el la lumo, kiu blindigis Anastazion dum momento. Tiam la knabino, senhezite, puŝis unu per svingo de sia tibio al la tempio, la alian kun la pugno envolvita en ĉeno en la makzelo. La fanfaronitaj militistoj de la Lando de la Leviĝanta Suno ridinde falis en knokaŭton.
  Vedmakova eĉ kantis:
  - Mi nomas la viron la dekdua raŭndo! Post ĉio, mi estas bonega virino kaj plena de Atass, kaj mi sendas la malamikon en profundan knokaŭton, montrante senbridan klason en batalo!
  La knabino prenis japanan maŝinpafilon kopiitan de la Schmeister kaj, klakante la ŝutron, rapidis al la kajuto. Ĉirkaŭe elsaltis tri japanoj pliaj, Vedmakova sendis al ili eksplodon, celante iliajn kapojn kaj feroce rikanante.
  - Kion ricevis la klabkapaj fiuloj!
  La kirasa trupveturilo estis kaptita fare de nuda militista sinjorino. Sorĉisto bojis:
  Ŝvebis super malfeliĉa Rusio,
  Inferaj monstroj ardantaj mallumon!
  La okupanto havas sian hakilon pluva,
  Akrigi kaj dehaki vian kapon!
  Komunisto en batalo en infero ne estas peono,
  Ni ne ĉiam marŝas sur la jugo!
  Transformu la Trian Reich en fajroŝrankoj,
  Nu, honesteco markos bonon!
  Malgraŭ tio, ke ŝi estis naŭzita, Vedmakova surmetis la japanan armean uniformon prenitan el la mortintoj. Kiel malagrable ĝi estis, tiuj soldatoj jam delonge ne lavis kaj ĝi terure malbonodoris. La knabina piloto hurlis:
  - Necesas oskotinitsya ĝis tia grado! aziano tamen!
  La kirasa trupveturilo, aliflanke, facile vundiĝis kaj ekiris en nordan direkton. La veturilo havis du 12-milimetrajn maŝinpafilojn, tiel ke foje estis eble forbati infanteriatakon. Alia afero estas, ke 20-milimetra kiraso ne povis elteni la kalibron de 37-milimetraj japanaj "pafiloj". Vedmakova pensis: kiel la veno de la komunistoj al potenco ŝanĝis Rusion. Se en la cara tempo, la japana armeo estis signife pli alta ol la rusa en teknikaj terminoj, nun, male, ĝi postrestas. Kvankam oni ne povas diri, ke la scienco ne estas kuraĝigita en la lando de la Leviĝanta Suno. Deviga sekundara edukado estis lanĉita fine de la deknaŭa jarcento. Vere, la kvalito de edukado en Japanio ne estis alta. Ili kopiis ĝin el la prusa skolo, kiu estis pedanta ĝis la ekstremo, kaj iomete simpligis ĝin, tiel ke unu instruisto tralasis kiel eble plej multajn studentojn, ĉar ne estis sufiĉe da kleraj homoj. Ĝenerale, la japanoj imitis la eŭropanojn, ekzemple, la britojn en la aspekto de kakiaj uniformoj, la germanoj en la formado kaj militaj regularoj, la amerikanoj en la uniformo kaj tipo de la mararmeo, kaj la sistemon de financaj institucioj. Vere, ili ankaŭ havis siajn, ekzemple, la Bushido-kodon, la famajn Ŝimosajn eksplodaĵojn (kvankam ĝi estis apenaŭ pli bona ol la eŭropa). Ĝis la mezo de la deknaŭa jarcento Japanio estis postiĝinta mezepoka lando, kiu eĉ ne havis fervojojn, sed estis armita per kanonoj kun kugloj. Ĝi estis eĉ pli arkaika ol Turkio aŭ Irano, kaj eĉ pli cara Rusio. Sufiĉe strange, sed estis Usono kiu helpis la landon de la Leviĝanta Suno atingi la homojn kaj laŭvorte devigante ilin aliĝi al la civilizita mondo. La moderna vaporkrozŝipo kun eksplodemaj konkoj faris fortan impreson sur malantaŭen Japanio. Precipe kiam li mallevis plurajn velboatojn, montrante la kompletan senhelpon de kanonoj kun kanonkugoj.
  Eble la usonanoj bedaŭros pli ol unufoje, ke ili devigis Japanion malfermiĝi al la mondo. Ke ili levis konkuranton en Azio, sed tiam estis malfacile kredi, ke post kelkaj jardekoj la Lando de la Leviĝanta Suno iros la vojon, kiun la Okcidento prenis jarcentojn.
  Vedmakova veturis laŭ la ŝoseo, lasante antaŭen kamionojn kun plifortikigoj, same kiel veturilojn, kaj rezonis. Eĉ sub Aleksandro la 2-a, aŭ pli ĝuste eĉ sub Nikolao la 1-a, la cara registaro elkovis planojn por Ĉinio aliĝi al Rusio. Sed Nikolao elektis la turkan direkton kiel objekton de ekspansio. Principe, ĝi estis pli oportuna. Sed Rusi-malamantaj Britio kaj Francio sub ĝia influo defendis la otomanoj. Unuafoje en kvarono de jarmilo (de post la celo de 1612), Rusio perdis grandskalan militon (individuaj bataloj, kompreneble, ne kalkulas, vi volas diri, ke dum preskaŭ kvaronjarmilo Rusio ne perdis militojn). ĝenerale, cetere, estis sub Nikolao la unua, ke ĝi atingis sian maksimumon, laŭ grandeco). Estis pluraj kialoj, plej grave la supereco de la okcidentaj potencoj en la teknologia ekipaĵo de la trupoj. Post kiam Nikolao la unua memmortigis, la tronon prenis Aleksandro la 2-a: eble la plej klera kaj erudicia caro en la tuta historio de Rusio. Li lanĉis grandskalajn reformojn, notis servuton, sub li komenciĝis rapida kresko de industrio, konstruado de fervojoj kaj elektrocentraloj! Sed samtempe, la abolicio de la servuto okazis koste de la kamparanoj, estis multaj ruinoj, eksplodis tumultoj, precipe amasaj en Pollando. Aleksandro sukcesis antaŭenpuŝi Rusion, sed ne solvis la fundamentajn problemojn, kaj eĉ vendis Alaskon al Ameriko kontraŭ penco, kaj fordonis la Havajajn Insulojn senpage. Vere, li sukcesis venki Turkion, sed la Otomana Regno estis tiam tre malforta kaj ĝi estis skuita de ribeloj. Jes, la perdoj de Rusio en ĉi tiu milito estis misproporcie grandaj, pruvante, ke la rusa armeo estas ankoraŭ malproksime de perfekta, malgraŭ la reformo. Tamen, eĉ sub Suvorov, ĉio ne estis tiel klara kiel pri ĝi estas skribita en libroj. Venkoj estis donitaj je konsiderinda kosto, kaj Katerino la Dua, ekzemple, dum la dua rus-turka milito, limigis sin al relative modestaj teritoriaj akiroj, rifuzante eĉ postulojn je Moldavio. Kvankam tiuj teroj estis loĝitaj fare de ortodoksaj slavoj, kaj foje estis parto de Kievan Rus. Ĝenerale, post la liberigo de Rusio de la mongola-tatara jugo, oni faris kurson por redoni ĉiujn originajn slavajn terojn. Daŭris plurajn jarcentojn, ekzemple, Galegio estis resendita nur en 1939, post liberigo de la pola jugo. Kaj la urbo Przemysl kun la apudaj landoj restis ĉe hungaroj kaj slovakoj.
  Vedmakova rigardis al la ŝoseo: ne estis tiom da diversaj aŭtoj, ĉi tie marŝis la japanaj infanteriistoj. La loĝantaro de Japanio estas ĉirkaŭ cent milionoj, eĉ pli ol en Germanio, antaŭdeviga trejnado okupas duonon de la klasoj en la lernejo. La milito kun Sovetunio estas donaco por ili, male al la batalo kun Usono. Vi povas stampi, pli kaj pli novajn dividojn.
  Estas granda tento doni eksplodon de du viaj rapidpafaj maŝinpafiloj, ĉar ĉi tio povas esti farita regante ilin per hidraŭlika veturado de la taksio. Sed la vero estas, ke tiam ŝi mem havos malmulte da ŝanco eliri el ĉi tie. Ne, estas ankoraŭ pli bone fari ĝin pli proksime al la frontlinio aŭ nokte. Jes, ŝajnas, ke jam vesperiĝas... Tiam la lupoj estos manĝigataj kaj la ŝafoj estos sekuraj. Sed ne, ŝi ne estas ŝafo.
  Kio do pri Japanio? La unua milito de 1904-1905 estis perdita, kaj Rusio perdis pli ol ducent kvindek mil soldatojn kaj oficirojn sole kiel kaptitoj. Kvankam la cara armeo havis nombran superecon. Japanio, aliflanke, perdis malpli ol du mil kaptitojn; gratifiko de cent orrubloj eĉ estis establita por ĉiu kaptita flavvizaĝa soldato, kaj mil oficiroj. Ĉi tiu paĝo de historio estas tre malagrabla por Rusio. Kio plej ĝenas ene de la lando, multaj deziris venkon por la japanoj. Ekzemple, studentoj de Moskva Universitato sendis gratulon al la mikado pro la falo de Port Arthur. Kaj kiom multe estis prirabita: vi ne povas listigi!
  Vedmakova malrapidigis la gason por ne kuri en alian marŝan kolonon. La knabino malbenis:
  - Nu, ili estas kiel akridoj! Ŝajnaj estaĵoj!
  La orelo jam distingis la muĝon de la kanonado, la frontlinio alproksimiĝis. La piloto grumblis, kaj poste kantis:
  Rusa militisto ne ĝemas pro doloro,
  Rusa militisto detruas la japanojn!
  Kaj ni havas plenan malĝojon,
  La tuta fleksita ŝildo ektremis!
  La knabino denove eksilentis. En tiu milito, Usono kaj Britio helpis Japanion per mono kaj armiloj, sed ekzistis neniu fronto en la okcidento. Efektive, la lando de la Leviĝanta Suno atendis, ke Germanio kaptos la momenton kaj atakos Rusion. Principe, ĝi estis reala, kaj utila al Germanio. Aliancita Aŭstrio-Hungario, kiu interbatalis kun interesoj en Balkano, ankaŭ povis kontraŭbatali Rusion. Turkio, historie ofendita de Rusio, kaj eĉ estante sub la financa kontrolo de Germanio, povus ankaŭ eniri la militon. La eniro de Italio en la militon, kiu estis parto de la Triobla Alianco kaj povis postuli la riĉajn ukrainajn terojn, ne estas ekskludita. Ĉiukaze, cara Rusio estus malbona. Eĉ se ŝi perdus en alianco kun la Entento, tiam milito sur du frontoj finiĝus en katastrofo. La ŝancoj de Francio aliĝi al la batalo estas malgrandegaj, ĉar en tiu tempo Britio estis kontraŭ Rusio. Ĝenerale, kompreneble, ĉi tio estas granda miskalkulo de la Kaiser, kiu maltrafis tian ŝancon. Eblas, ke eĉ post la eksplodo de la unua mondmilito, la ĉefa strategia miskalkulo estis la Fritz-ofensivo kontraŭ Belgio kaj Francio. Eble se ili estus komencintaj invadon de Rusio per ĉiuj fortoj, la situacio kun Pollando en 1939 ripetiĝus. Feliĉe, la germanoj montriĝis tro memfidaj, elektante militon sur du frontoj.
  La Sorĉisto, male al multaj samlandanoj, estis bonŝanca: ŝi sukcesis legi Mine Kaif, kaj eĉ en la originalo. Kompreneble, Hitler pravis, kiam li diris, ke oni devas aŭ esti kune kun Britio kontraŭ Rusio, aŭ kune kun Rusio kontraŭ Britio. Kaj tute logike, la estonta Fuhrer kritikis tiujn, kiuj provis eltiri en la lumon, la kadavron de Bismarck.
  Hitler ja malakceptis ajnan eblecon de iu alianco kun Rusio, precipe kiam la bolŝevikoj ekregis en ĝi kaj kredis ke la rusaj teroj devus iĝi germanaj kolonioj.
  Tio signifas ke li estis sendube malamiko de Rusio, kaj ĉiu traktato por la Fuhrer estis nura peco de papero. Krome, Stalino estas idioto, ke li maltrafis tiel fortan baton al la malfermita mentono, kvankam li devis prepariĝi por forpuŝi la baton kaj meti la trupojn en garde. Aŭ eĉ pli bone, metu ĝin en vi mem! La germana armeo ankaŭ ne estis preta por la ofensiva impulso de la sovetia armeo. Tre malfacile estus por ili, ni simple povus ĉirkaŭi kaj detrui germanajn trupojn en kaldronoj. Kaj kio estas ĉi tiu milito! Kaj tiel la iniciato pasis al la Germana Armeo. Kaj la fronto fluis de okcidento al oriento. Ne estas klare, pri kio kalkulis Stalino? Kaj Beria estas hundilo. Ŝi bone konas sian kalvon. Nu, kial li ne avertis Stalinon. Kial ne konvinkiĝi agi? Kiel ĝi okazis? Ja la Popola Komisaro estas ruza homo kaj neniun fidis! Post ĉio, vere estis seriozaj spiondatenoj, la trupoj de la Tria Reich estis tiritaj supren al la limo, kaj ĉiu dua avino profetis militon. Ĝenerale, estis sento, ke venos io implacebla, terura!
  Kaj nur Stalino kaj lia akompanantaro batis la sitelojn, kvazaŭ intence volante perdi kaj mortigi milionojn da homoj. Kaj ĝenerale, la liphara kartvelo ne estas tia genio... Li ne sukcesis fini la seminarion, kaj, kiel Beria konfesis al ŝi, li ofte trinkas. Kaj kiam la milito komenciĝis, ĝi zumis ĝenerale... Kaj nun la tuta mondo estas en armiloj kontraŭ Rusio! Kaj ĉi tie, kompreneble, kulpas la nefleksebla politiko de Stalino. Precipe, malgraŭ la fakto, ke la fronto sufokis pro manko de provizoj, miloj da trajnoj estis revokitaj por deporti ĉeĉenojn al Kazaĥio. Kaj tio estis farita dum la milito, kiam ĉiu vagono validas! Pro tio, cetere, Mainstein sukcesis, malgraŭ la grava nombra supereco de la sovetia armeo, fari kontraŭatakon por venki la Ruĝajn trupojn. Pro la manko de ŝtupoj, plifortikigoj ne estis deplojitaj ĝustatempe, la liverado de sovetiaj soldatoj estis interrompita, kaj kiel rezulto, la ofensivo malfunkciis. Kaj se niaj trupoj estus nun en Kyiv, kaj eble en Rumanio, Britio kaj Usono eble ne kuraĝus perfidi USSR!
  Krome, kiu preskaŭ mortigis Hitleron? Tiel puŝante la Trian Reich al nova agreso?! Plej verŝajne, ĝi estis operacio gvidata de Beria... Ja li iam elpensis kiel fini Trockij-n. Tiam tio tamen ŝuldiĝis al la bezono eviti disiĝon en la Internacio. Nun ĉi tio kondukis al la kontraŭa efiko, la malamikoj de Rusio unuiĝis. Kaj historiaj malamikoj! Ŝia Vedmakov, mi devas diri, estis tre surprizita, ke Churchill faris sensacian paroladon la 24-an de junio anoncante subtenon al Sovetunio. Estas strange, ke ŝafo venis por alianco kun lupo, se, kompreneble, la brita leono povas esti komparita kun ŝafo. Stalino tamen estas tipa lupo! Nun ĉio normaliĝis, kapitalistoj-demokratoj kaj kapitalistoj-faŝistoj kune! Sed la komunistoj estas unuigitaj kaj honestaj, sen kompromiso kun konscienco! Eble ĉi tion volis Stalino? Ĉiukaze, la fortoj de la malamikoj multiĝis, kaj en la oriento, Japanio montris sian buŝon. Sed, ĝenerale, la kurso de la gvidado de la landoj de la Leviĝanta Suno estas logika: necesas fermi la gorĝon de la militistaro kun malkontentaj grandegaj teritoriaj koncedoj kaj efektiva kapitulaco, ili promesis novajn batalojn kaj terojn. Se Usono ne estus trudinta la 24-an de julio sankciojn, aŭ pli ĝuste blokadon kontraŭ Japanio, tiam eble la samurajo estus trafinta Sovetujon, eĉ en aŭgusto sen atendi vintron! La japanoj estas kuraĝa popolo kaj apenaŭ haltigus ilin la memoro pri Ĥalĥin Gol, kie cetere batalis sekundaraj trupoj, inkluzive de la marionetoj de la manĉura imperia registaro!
  Kaj tio povus endanĝerigi la falon de Moskvo... Kvankam, verŝajne, Stalino estus preferinta doni la tutan Siberion al la kapitulaco de Moskvo. Mi simple lasus kovron tie, esperante, ke la severa tajga vintro ne donos al la japanoj la ŝancon tro antaŭeniri kaj konektiĝi kun la germanoj en la Uralo aŭ la Volga regiono.
  Kaj tiam, kompreneble, estus problemoj... Hitlero malsukcesis proksime de Moskvo kaj faris miskalkulon deklarante militon kontraŭ Usono, sen devigi Japanion reciproki kontraŭ Sovetunio. Hitler tute ne distingiĝis per logiko, per sia besta antisemitismo, metante kontraŭ si la ĉefan financan eliton kaj eĉ Vatikanon. Vere, tio pliigis lian popularecon inter la araboj, sed ili ne disponigis signifan asistadon al la trupoj de Rommel.
  La kirasa aŭto veturis ĝis la iama sovetia limo. Jam okazis ia detruo. Jen la limpoŝto ankoraŭ elstaras.
  Kaj japana infanterio, same kiel pluraj malpezaj tanketoj kun 20mm aŭtomataj kanonoj kaj du maŝinpafiloj ĉiu. Kontraŭ la ĉina infanterio, ĉi tio povas esti bona armilo, sed kontraŭ la T-34 ... Vere, estas malmultaj tiaj tankoj en la Malproksima Oriento, la ĉefaj fortoj estas alpinglitaj en la okcidento. Krome, kelkaj pliaj kirasaj veturiloj kaj morteroj estas videblaj, transportitaj sur malfermaj veturiloj. Mi devas diri, ke bonaj pistujoj, malgraŭ la malgranda kalibro ...
  Vedmakova hezitis: kion fari? Estas multaj japanoj, kaj ŝajne vi devas forturniĝi sur kampara vojo. Aŭ eble ankoraŭ donas vicon por la mallarĝaj okuloj?
  Jam malheliĝas, la nuboj kovris la ĉielon, venas la pluvo. Kompreneble, vi povas riski, precipe ĉar tiel amasiĝis la japanoj, la infanterio staras, kunvenita en densaj vicoj. Jes, estas tuta regimento da ili, flavvizaĝaj soldatoj, sufiĉe aĉaj, kaj ne estas domaĝe mortigi ilin.
  Vedmakova krucsignis sin, murmurante:
  - Dio gardu metu pli da samurajo!
  Du grandkalibraj - 12 milimetraj maŝinpafiloj atakis la mallarĝokulajn estaĵojn. La masakro komenciĝis. La knabino eĉ kantis:
  Ni batalos kontraŭ la malamiko ĝis la fino
  La heroaĵoj de la soldatoj - ne kalkulu la nombron!
  Rusoj ĉiam povis batali,
  Ne rezignu kiam venos problemo!
  12 - milimetroj estas granda kaj akra kartoĉo, ĝi traboras la korpon, kaj foje plurajn japanojn samtempe. Vedmakova kontrolis la armilon helpe de hidraŭlikaj aktuarioj, kiujn la japanoj pruntis de aviado. En la unuaj sekundoj, la batalantoj de la Leviĝanta Suno Imperio eĉ ne komprenis kio okazis kaj de kie venis la atako. Ili simple falis, liberigante sangofluojn el siaj stomakoj kaj brustoj. Tiel neatendita estis la alveno de la morto en ĉi tiu ŝajne serena mondo. Kvankam ne, la lasta aserto pli similas al moko.
  Vedmakova sukcesis falĉi plurajn liniojn antaŭ ol la malamiko reagis kaj komencis disiĝi. La piloto daŭre pafis movante la kirasaŭton tiel, ke ne falu sub la fajron de tanketoj. Tamen, aviadilkanono povas trapiki eĉ tian kirason. Tamen, ĉi tio ankoraŭ dependas de la komenca rapideco de la kuglo, sur tanketoj ĝi estas ankoraŭ pli granda ol ĉe batalpafiloj.
  Dum la piloto estis bonŝanca, la japanoj ne tuj eltrovis, kiu sendas al ili morton, precipe ĉar la printempa pluvo gutis, pro kio la ekbriloj fariĝis malfacile distingeblaj. Verŝajne la samurajo pensis, ke ili estas atakataj de rusa taĉmento, kiu trarompis al la malantaŭo, do la tanketoj ekpafis sur la arbustoj. Vedmakova, disbatis la japanojn kaj kantis:
  De la malproksimaj partoj de la oceano
  Kie la arko ektremis la ĉielo!
  La hordoj de la sultano balaas,
  Kvazaŭ la Antikristo leviĝis!
  
  Milito estas senkompata, malbona,
  Kiel kajto malsupreniris sur Rus'!
  Mia tero estas griza en vundoj,
  Savu mian patrinon, mi preĝas al Dio!
  
  Kiel kruela estas la mondo, kia teruro
  La infano falis kaj estis disŝirita!
  Ili naskis, puŝante lin kun doloro,
  Do la malbona Thunderer decidis!
  
  Ĉi tie Dio ne scias la mezuron en kolero,
  Li faligis la homan genton de malfeliĉo!
  Kaj ĉiu vivanto suferas
  Nur malĝojo kalkulas venkon!
  
  Rusio estas kovrita de sango,
  Kiel kruela vi estas Dio!
  Kien iris via misio?
  Certe Kristo estas la tria, superflua!
  
  Kial vi estas Infero kaj Eva
  Ekzilita pro la ofendo de ilia paradizo!
  Venis la tempo por la kanibalo,
  Kun atako pli abrupte Mamai!
  
  La knabinoj verŝis larmojn,
  La germanoj mortigis la gepatrojn!
  Ŝi estas nudpieda, kaj frostoj,
  Severa, ĉiuj riveroj estas frostigitaj!
  
  Neniu kompatas nin homojn
  Nun muskoj, tiam serpentoj pikas nin!
  Foje aperas la ideo
  Kia taso da sufero ĝis rando!
  
  Espero vane al Dio
  Li certe ne doloras!
  Kaj estas pli bone vivi malriĉe kaj malbone,
  Sed ni diris - tio sufiĉas!
  
  Ni havas la standardojn de komunismo,
  Kaj tio signifas sen referenco al la onklo!
  Toleri neniun urinon de faŝismo,
  Nia etiko estas simpla: al la diablo!
  
  Espero por manoj en maizoj,
  Sur la menso kiu estas en la kapo!
  Volo kondukas nin al atingoj,
  Lerteco, entuziasmo en la pugno!
  
  Kaj tiel, mezurante paŝojn,
  Al libereco kaj feliĉo via vojo!
  Ni fariĝos ruĝaj dioj
  Neniu povas fleksi nin!
  Vedmakova kantis kaj skribaĉis el maŝinpafiloj, pafu tiujn, kiuj jam sukcesis disiĝi kaj kuŝi mallarĝokula. Sed tiam ŝia sorto ŝanĝiĝis, kaj pluraj japanaj oficiroj ŝajne komprenis kio estis la afero kaj ĵetis plurajn obusojn al la kirasa aŭto. Vedmakova sentis tremon en ŝia kareno. Tamen, la japanaj granatoj estis fragmentaj grenadoj kaj ne penetris la kirason, ŝajne desegnita por teni maŝinpafilojn eksplodojn de kalibro ĝis 14 milimetroj.
  Sorĉistino ridis.
  - Kaj jen obstina batalo devaga stulta kuglo! Korodita, subite pli saĝa kaj trafas la celon pli ofte!
  En kirasa trupveturilo, maŝinpafiloj estas nutritaj per zono. Ĉi tio donas grandan provizon da kugloj, krome, akvomalvarmigo estas provizita, kio ebligas al vi pliigi la daŭron de la pafado. Tial, la militisto sen ceremonio fortranĉis la japanojn ĵetantajn grenadojn al ŝi. Sed la ceteraj batalantoj ŝajnas esti rimarkintaj. Grenadoj denove flugis. Muĝado aŭdiĝis. Ŝajnas, ke unu el la granatoj montriĝis peza, ĉirkaŭ kilogramo en pezo kaj kontraŭtanka. La japanoj jam estis provizitaj per similaj blankaĵoj. Malforta kontraŭ Chevrons kaj T-34s, sed vi povas trarompi kirasan aŭton! Tra la trapikita flanko, polvo estis verŝita sur Vedmakova. La knabino malbenis:
  - Jes, Japanio estas malgranda, sed ĝi kaŭzas grandajn problemojn!
  La kirasa aŭto ĉesis moviĝi, kaj paro da fragmentaj obusoj flugis enen, kie ili eksplodis.
  Splitoj kaptis Vedmakov, disŝirante lian uniformon. Por supre, rompita benzinujo ekbrulis. La knabino denove malbenis.
  - Ne aŭtomobilo - Generalo! Mi donus al vi fekon!
  Mi devis falĉi kelkajn dekojn pli por salti el la fiakro. La knabino faris tion nerimarkite de la japanaj soldatoj kaj rampis. Por si mem, li ne zorgis pri ŝia uniformo de la armeo de la lando de la Leviĝanta Suno. Kaj en la mallumo kaj en la pluvo, la vizaĝo ne estas tro distingebla. Nun vi devas eliri la ŝoseon kaj dissolviĝi en la arbuston.
  La knabino rampis sufiĉe rapide kaj samtempe renkontis kadavrojn kelkajn fojojn. Bele murmuris:
  - Ne malbone, mi donis lumon al la samurajo! Nun vi devas nur savi vin!
  La militisto plonĝis en la arbustojn kaj, ekstarinte, komencis marŝi. Buĉu kun ili, eble ili ne ricevos. Fakte, ŝi batalis dece kaj pensis, ke ŝia heroaĵo: plej verŝajne ili ne kredus ĝin, alie, kiu scias, ili donus alian stelon de la heroo!
  Ĝenerale, stranga afero estas milito, ĉi tie vi mortigas homojn kaj ĉi tio ne estas facila normala, sed braveco. Kiel diras la Biblio, Vi ne mortigu! Tamen, Dio ordonis ne nur mortigi, sed ĝenerale ekstermi la Amalekidojn kaj iliajn edzinojn, kaj infanojn, kaj eĉ brutojn! Kvankam eĉ dum la milito, la ekstermado de la civila loĝantaro estas konsiderata malmorala kaj malnobla faro.
  Tamen, la okcidentaj aliancanoj bombis ne nur kaj ne tiom militaj instalaĵoj kiel la civila loĝantaro. Ĉi tio estis parte pro la malalta precizeco de altsituaj bombistoj, kio malfaciligis venki pure armeajn celojn, sed la ĉefa afero estis venĝo. Japanio ankaŭ ricevis lumon de Usono. Kaj ili havis nenion por respondi! Ili simple ne havis aviadilojn sufiĉe longajn por forigi la jankiojn!
  Ŝajne, la usonanoj konsideris venĝon por Peru Harbour sufiĉa, aŭ pli ĝuste, la plej alta financa elito decidis agi pragmate, samtempe, kaj ĉesigi la Ruĝan Armeon de Mao. Japanio forlasis Manĉurion kiel saltotabulo por la milito kontraŭ Sovetunio, kaj ricevis liberan manon kontraŭ Mongolio, kaj la resto estis la laboro de Ĉiang Kai-ŝek! Tiam eblos resti sub si la tutan Ĉinion. Kaj lasu la landon de la Leviĝanta Suno sangi en la milito kun Sovetunio. La plej interesa afero ĉi tie, verŝajne, estas, ke la japanoj kalkulas, venkinte Rusion, por denove ebeniĝi kun Ameriko uzante la helpon de Germanio kaj Usono, ili pensas pri eltiri Siberion kaj aliajn landojn el elĉerpita Japanio.
  Ĉiu flanko opinias, ke ĝi estis farita tre lerte, precipe ĉar Ameriko kaj Britio akiris kontrolon de vastaj teritorioj sen pafo. Alie, ili devintus rekapti ilin dum longa kaj teda tempo, kio bezonus almenaŭ kelkajn jarojn, ĉar ĉi tiuj ankoraŭ estas insuloj!
  Vedmakova marŝis, esperante transiri la frontlinion. Estas tute eble gliti en la breĉon kaj alkroĉiĝi al via propra. Kaj eble eĉ preni unu el la samurajo kaptito. Nu, ĝi estas proksime de la plej altnivelaj pozicioj de la sovetia armeo. Alie, ĝi estos malfacile porti.
  . ĈAPITRO #5
  Do por la Monda Oligarkio: Germanio kaj Eŭropo sub Sovetunio, tio estas konsiderata perdita zono de influo, kaj eĉ minaco al la fortigita komunista imperio kaj la plua ekspansio de bolŝevismo. Kaj Rusio sub Germanio estas la ekspansio de siaj influkampoj kaj la ebleco suĉi ĉiujn sukojn el riĉaj landoj. Sed tion vere perdis la francaj oligarĥoj, kiam ili perdis kontraŭ Germanio: ili devis iom dividi kun Hitler, sed ili konservis la plej grandan parton de la riĉaĵo, kaj eĉ fariĝis pli facile ekspluati la laboristojn - la germanoj disbatis la sindikatojn. Kion perdis la oligarkoj en Baltio? Kalkulu la tutan ĉefurbon, kaj kiu ne havis tempon por eskapi, tiam libereco aŭ vivo! Mirinda ekzemplo! Do estas nenio surpriza en ĉi tio! Kaj se Hitler ne estus tia fervora antisemito, neniu helpus al USSR!
  Oni devas diri, ke unu el la kialoj kial Francio relative facile rompiĝis estis la signife pli malalta procento de judoj en kaj la ĝenerala populacio kaj la financa elito. En Pollando, Britio, Usono: estis tute male. Precipe en Usono, kiu, cetere, klarigas kial la jankioj, malgraŭ tio, ke eĉ ne unu bombo falis sur Usonon, estis eĉ pli kruelaj kontraŭ la loĝantaro de Germanio ol la britoj!
  Vishu, iĝis marioneto sub la Germana Armeo, kaj la germanoj rajdis tra Parizo, ludante buŝharmonikojn. Hitler komencis prepari invadon de Anglio, ne ĝenante translokigi la ekonomion al armea bazo kaj uzi la resursojn de konkerita Eŭropo. Ĝi kostis al li kare, same kiel la manko de deziro intertrakti kun la Anguloj, kun la malakcepto de antisemitismo. Ĉi-lasta, eble, permesus al la Fuhrer liberigi ĉiujn siajn fortojn por la milito kontraŭ Sovetunio, kaj ataki reen en majo. Vere, la paco kun Britio povus puŝi Stalin al la anonco de mobilizado. Iĝus signalo, ke, oni diras, la malamiko jam estas ĉe la sojlo.
  Aŭ ne fariĝi, kaj tiam eble ĝi influus la pozicion de Usono rilate Japanion. Ili ne provokus la Landon de la Leviĝanta Suno, kaj la potenca imperio povus malfermi duan fronton! Kio okazis nun. Nur en eĉ pli malbona situacio, kiam la armeo de Sovetunio estas preskaŭ venkita, la produktado de armiloj ankoraŭ ne estas establita, kaj ili ankoraŭ ne lernis batali!
  Nun ne estas la kvardek-unua jaro - la sovetiaj trupoj akiris batalsperton, lernis batali kaj venki! Do nun ili ne timas pezajn tankojn kaj aviadilojn kun sep pafpunktoj, sur unu maŝino!
  Soleca japano staras proksime de arbo. Do ordinara flava maniquí.
  Vedmakova eksaltis malantaŭ li. Ŝi levis la kapon supren, kaj poste tordis... Kiam vi akre tiras la "boŭlon" de la malamiko supren, la kolmuskoloj ne plu povas havigi efikan reziston kaj la "kapo" facile faldiĝas!
  Nu, kio estas unu samurajo malpli! Vedmakova aspektas gaja kaj kontenta, ŝi eĉ montras la dentojn:
  Japanio neniam konkeros nin! Ĉar ekzistas batalanto kiel mi!
  Ja en la tuta historio de Rus', nur la mongoloj-tataroj povis venki! Kial tio okazis kaj kial la granda slava nacio montriĝis senhelpa, ĉi tio kompreneble estas mistero ne por unu generacio!
  La ĉefa kialo estas feŭda fragmentiĝo, kiam ĉiu prenis por si terpecon: li komencis kokidojn kaj sidis en ĝi, gardante sian heredaĵon: sen laboro!
  Vedmakova sentis, ke la streĉaj kaj malkomfortaj japanaj botoj frotas ŝiajn krurojn. La piloto decidis, ke en ĉi tiu kazo ne havas sencon elteni la turmenton. Ŝi ĵus forĵetis la malakran, konstrintan kaj premante "kusenetojn" sur siaj fingroj. Mi sentis la noktan malvarmeton de mia naskiĝlando per miaj nudaj piedoj kaj sentis min multe pli gaja! Ŝi aldonis paŝon, kaj eĉ komencis iomete salti!
  La fakto, ke la rusoj estis dividitaj, estis la plej granda tragedio de la slavoj. En la okcidento ili estis subigitaj de Litovio kaj Pollando, kaj en la oriento de la kruelaj tataroj. La jugo tamen ne daŭris eterne: Moskvo, antaŭ tio, urbeto komencis kreski kaj eĉ transformiĝis en specon de malgranda imperio. Ivan Kalita iĝis la kolektanto de rusaj teroj. Li estis la unua kaj ne la plej sukcesa, sed plej grave la unua! Kaj kiel sonas en la bolŝevika kanto: estas pli bone esti mortinta - ol la dua!
  Stalino ne estas ruso, jen lia ĉefa malavantaĝo! Tial la malfido al la titulara nacio, kaj amasaj nepravigeblaj subpremoj! Jen, donu la kornojn al la porko, kaj la regnon al la korno!
  Chuchmek sur la trono kaj Rus' en la enfermejo!
  Ekzemple, kaj Tuĥaĉevskij kaj Jegorov estis sufiĉe kapablaj marŝaloj, kio, cetere, povas diri pri la ceteraj subpremitaj komandantoj! Ne komparebla kun liphara simio! Tial ni blokiĝis!
  Tamen, kiel vere okazis, ke Stalino sukcesis fariĝi suverena reganto? Analfabeta kartvelo fariĝis Dio!
  La rusa popolo devas esti regata de la rusa caro! La Romanov, cetere, preskaŭ ne havis rusan sangon, kaj eble tial ili degeneris!
  Japanio ankaŭ havis propran formon de registaro, kie la ŝoguno estis esence pli alta ol la imperiestro, kaj tial ekzistis kelkaj avantaĝoj, ĉar ĝi estas malpli verŝajne ruinigi la imperion pro malsaĝa heredanto. Dum jarcentoj, la japanoj ne faris konkeran militon, sed aktive kverelis unu kun la alia. Ĉi tio havis iom da influo sur la pensmaniero de ĉi tiu nacio. Sed en la dudeka jarcento, la Lando de la Leviĝanta Suno konkeris pli da tero ol Aleksandro la Granda! Nun estas la vico de Rusio. Nur nun ne estas cara tempoj, la granda komunista partio regas, kaj la plej progresinta kaj perfekta ekonomia kaj politika sistemo en la mondo!
  Vedmakova tamen subite balancis la kapon. En la politika sistemo, kaj en la regado, ankaŭ ne ĉio estas ĝusta! Ekzemple, la popolo ne elektas la ŝtatestron kiel rezulto de alternativa esprimo de volo, sed okazas... Mi devas diri, ke nek la leĝo nek la konstitucio antaŭvidis la kreadon de ĉefsidejo kaj ĝian povigon kun urĝo. potencoj. Kaj pri la kapabloj de la duonklera seminariano, ŝi persone havis grandajn dubojn! Same kiel Beria: ruza, sed malbone edukita homo kun ege malvasta perspektivo kaj erudicio!
  Sed nun la frontlinio estas eĉ pli proksima antaŭen, ekbriloj estas videblaj, kaj la muĝado fariĝis eĉ pli forta. Estas tempo trovi la lingvon kaj .... Vedmakova rimarkis taĉmenton de rampantaj japanoj. Nun vi devas zorge sidi sur ilia vosto. Proksimume en la sama stilo kiel ŝi atakis la Yu-188, tre rapida bombisto, kiu eĉ ne estas facile kapti la rapidan MiG. Trupoj, cetere, ĝenerale, ne estas aparte manoveblaj kaj ĉi-rilate ne estas pli bonaj ol la Focken-Wulfs! Nu, jen la samurajo proksimiĝanta al la tranĉeo, ili aspektas kiel ŝafoj rampantaj ĝis naftoflako. Estas multaj japanoj, ĉi tie oni devas agi singarde... Jen la kapitano de la armeo de la lando de la Leviĝanta Suno, la muzelo estas kiel tiu de marmoto. Io krias, vigle svingante la pugnojn kaj ponardon.
  Vedmakova, pacience atendante ke la samurajo atakos, batis lin sur la dorso de la kapo per fusilpugo. Tamen li kalkulis la baton tiel, ke la "japo" ne tuj forĵetis. Kaj tiam ŝi pafis eksplodon de mitraleto al la japanoj, kiuj kuris por ataki! kriis:
  - Ruza en milito estas kiel velo sur ŝipo, sed ĝi nur ŝveligas, ne ŝi!
  Knabo Oleg kaj knabino Margarita batalas en Stalingrado. Ili staros en ĉi tiu urbo kiel titanoj.
  Oleg Rybachenko aspektas dekdujara. Kaj la knabo ĵetas grenadon per la nuda piedo.
  Li ĵetas la faŝistojn kaj diras:
  - Gloro al la granda Patrujo!
  Margarita ankaŭ donas bone celitan turnon. Falĉas la naziojn kaj kantas:
  - Gloro al Stalino kaj la suno de komunismo!
  Oleg Rybachenko pafas kaj aldonas:
  - Gloro al herooj!
  La knabino pafas, falĉas la naziojn. Li ĵetas obuson per la nuda piedo kaj knaras:
  - Kaj gloron al la Patrujo dum jarcentoj!
  Tiel, la knabo kaj la knabino vere disiĝis. Ili pafas al la nazioj kaj ĵetas obusojn.
  La nuda piedo de la knabo ĵetas mortigan donacon. La knabo kun sovaĝa furiozo diras:
  - Ni turmentas ĉiujn!
  Margarita, pafante kaj falĉas la malamikon, grincas:
  - Kaj estos fojno de la diablo!
  Kaj la knabino ĵetas donacon de morto per sia nuda piedo. Tia estas la militisto, kapabla fakte falĉi tutajn trupojn.
  Knabo kaj knabino batalas en Stalingrado. Ili estas veraj herooj. Kaj kavaliroj plenaj de aŭdaca spirito.
  Kion pensis Hitlero, ke la rusoj nenion lernis post la katastrofo de 1941?
  Kaj fiku vin! La Ruĝa Armeo pretas alfronti la monstrojn de la serio "E", lasu ilin daŭrigi: E-75 tunoj por naŭdek, kaj E-100 tunoj por cent kvardek. De la tajgo ĝis la Britaj Maroj, la Ruĝa Armeo estas la plej forta el ĉiuj.
  La knabo kaj knabino batalas, tiel ke la nazioj ricevas de ili kiel vitron de sledmartelo.
  Infanoj estas senmortaj kaj timas nenion. Kio estas ĉi tiuj faŝistoj por ili? La sekvaj kunikloj sur la semo!
  Oleg Rybachenko kantis kun muĝado:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, vi kapro Hitler,
  Kial vi grimpis en Rusion azenon...
  Vi ricevos de ni specife en penco -
  Vi renkontos pugnon de forta knabo!
  Kaj tiam muskola infano ĵetas obuson per sia nuda piedo. Kaj du germanaj tankoj E-50 kaj E-75 kolizias fronte kaj eksplodas.
  Oleg Rybachenko diras kun ĝojo:
  - Mi estas juna superklasa batalanto!
  Kaj denove la knabo donas la vicon.
  Kaj tiam la knabino pafas. Ŝi trafas precize kaj forte batas. Kaj dum li kantas:
  - Mi dispremos ĉiujn faŝistojn, kaj mi perdos grason al Adolfo!
  Kaj denove la knabino estas en plena ekscito de ekstermado. Ĉiuj pafas kaj pafas.
  Kaj granato denove flugas de nuda piedo. Ŝi venkas la faŝistojn. Ĵetoj kiel kegloj de trafado de la pilko.
  Margareta kantas:
  - Forta bato estas escepte bone celita,
  La plej mojosa Povetkin flugas en la ringon!
  Oleg Rybachenko, pafante, facile konfirmis:
  - Inda kopio de Povetkin, kaj ne kuras de fortaj kontraŭuloj!
  Post tio, la knabo denove ĵetas obuson per sia nuda piedo, kaj frakasas la naziojn kiel pavimbotelojn.
  Kaj kiel lerte tak, la nazioj kolizias. Kion ili volis? Ne necesis grimpi sur Sovetunio.
  Nur Oleg Rybachenko ĝenas. Usono jam liberigis la germanojn, kaj Rusio devus preni la repon por ili.
  La knabo, denove ĵetante grenadon per la nuda piedo, kantis:
  - Ne ludu la malsaĝulon Ameriko,
  Donu al ni Alaskon nun...
  Jen nia tero sur du bordoj -
  Ne vane la urso estas feroca besto!
  Kaj Oleg Rybachenko denove donis la vicon ... Li falĉis la naziojn. Kaj denove, la nudaj piedfingroj de la knabo premas la obuson kaj ĵetas ĝin al la malamiko. Ili disĵetas ĝin en malsamaj direktoj.
  La knabo muĝas:
  - Gloro al Rusujo!
  Margarita denove ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Por caro Nikolao la 2-a!
  La knabo korektis la knabinon:
  - Ĉi tie regas Stalino, ne Nikolao la 2-a!
  Margarita volonte konsentis:
  Jes, Stalin! Kiu faris pacon kun la kanibalo!
  Kaj la knabino denove ĵetis mortigan donacon per sia nuda piedo.
  Oleg Rybachenko logike rimarkis:
  - Sovetunio bezonas spiron! Kvankam la Tria Regno pli bone profitis ĝin!
  Kaj la infanoj denove komencis pafi...
  La germanoj apud Stalingrado kaj en Stalingrado mem ricevis teruran inferon.
  Sed vere, kun kio vi venas, kun kio vi foriras.
  Aŭ pli ĝuste, ili mortas. La batalo estas tiel sanga kaj sankta rajto.
  Oleg Rybachenko vere pensas dum la batalo, ke homoj foje estas tro naivaj. Aŭ ili faras geniulon el Stalino, aŭ ili ĝenerale faras Lukaŝenkon. Sed por Belorusio de la dudekunua jarcento, fari kulton de personeco el kolektiva farmisto estas sufiĉe stulta. Jam estas tempo por saĝiĝi.
  Kaj elektu novan, junan, progreseman gvidanton. Kaj ne por pruvi la nivelon de inteligenteco de bebo en sablokesto.
  La sekva anekdoto karakterizas Lukaŝenkon plej bone:
  Kiam ĉio fariĝas pli multekosta en Belorusio, kio estas la plej malmultekosta?
  Promesas prezidanto Lukaŝenko!
  Kaj kial?
  Ĉar ili kostas nenion!
  Domaĝe por belorusoj, kiuj ankoraŭ voĉdonas por tia diktatoro. Sed jam estas tempo pli saĝa kaj montri, ke ili estas la homoj de Eŭropo. Ekzemple, en Rusio, Putin almenaŭ sukcesis gajni respekton al si mem aneksante Krimeon sen pafo.
  Sed tio estas pro lia fenomena sorto. Bonŝancon kun Putin. Ekzemple, estis bonŝance, ke dum la vizito de la Ĉefministro de Israelo, okazis malagrabla epizodo kun lia edzino en Kyiv. Jes, denove manifestiĝo de fenomena sorto. Sed tiom malmulte da reala reveno! Kaj kio se la caro Nikolao havus tian fenomenan bonŝancon? Pli precize, li ricevis ĝin, ĝis 1935 Rusio regis duonon de la mondo.
  Kaj kio sekvas... Caro Nikolao planis flugon en la kosmon por la 28-a de majo 1935, ĝustatempe por sia naskiĝtago. La unua flugo en la historio de la homaro de rusa ina kosmonaŭtino.
  Kaj en ĉi tiu mondo, dum Sovetunio okupiĝas pri postvivado.
  La bataloj en Stalingrado estas proksimume la sama kiel en la reala historio de 1942. Nur ĉi-foje la malamiko estas multe pli forta. Kaj la kvanto pro la koloniaj trupoj kaj teknologie.
  Estas speciale malmola en la ĉielo de Soveta Rusio. La nazioj havas multajn fortajn, reagaviadilojn. Kaj iel ne estas tiel facile rezisti ĉi tion.
  Jen germanaj pilotoj Albina kaj Alvina kolektanta por si membiletojn. Ili estas bonegaj spertuloj en ĉi tiu kampo.
  Kiel ekzemple haltigi tiajn germanajn knabinojn en bikinoj kun nudaj kruroj?
  Oleg Rybachenko sentas ĉi tiujn knabinojn.
  Ĵetas alian obuson kun nudaj piedfingroj. Disĵetas la naziojn en ĉiuj direktoj kaj diras:
  - Granda koro de Rusio!
  Kaj la terminator knabo estas tre agresema fajro. Ĉiu kuglo trafas la celon. Kaj la araboj, kaj la nigruloj, kaj la indianoj estas sur la atako. Venas grandega homamaso.
  La genia knabo denove ĵetas obuson per sia nuda piedo, kunpuŝas du grandajn germanajn tankojn kaj la flugo:
  Samuraja glavo kun vi
  Koro kaj menso estas puraj...
  Aŭdace gvidas la atakon -
  La Vojo de Beleco!
  Margarita, pafante al la malamiko, prenis kaj pafis al la nazioj de bazuko kaj knaris:
  - Eksterordinara beleco!
  Kaj la militisto ĵetis tre detruan donacon de morto per siaj nudaj piedfingroj. Disbatis la kontraŭulojn. Tiam denove, per la piedfingroj de sia nuda piedo, ŝi denove ĵetis sovaĝan detruon. Kaj du faŝismaj tankoj prenis kaj koliziis. Eĉ fajreroj kaj fumo falis kaj verŝis!
  Oleg ekkriis:
  - Tio estas la eterna knabino bone farita!
  Margarita ĵetis novan mortigan citronon per sia nuda piedo kaj knaris:
  - Ni estas eternaj infanoj sur la lakta vojo!
  La terminator-knabo kapjesis kaj daŭrigis la batalon mem. Ĉio iras laŭ plano. Pli precize, dum ĝi estas normala. Kaj en ilia regiono la nazioj ne trarompos.
  Do la nazioj, kiom ajn ili klopodos, sed fakte ili nur sufokos per sia propra sango.
  Kaj iliaj tankoj iĝos rubmetalo! Kaj la flago de Rusio brilos super la planedo!
  Oleg Rybachenko agas kun granda energio. Ĵetas obusojn kun nudaj piedoj kaj kantas:
  - Ni ĉiam estos feliĉaj
  Estos brila sonĝo...
  Kaj beleco venos
  La tumulto estos for!
  La knabo-geniulo agas kun agado, kiu pliiĝas kun furiozo proporcie al la enfluo de germanoj.
  Margarita funkcias kiel la dua nombro. Sed la nudaj piedoj de la knabino pli kaj pli aktive ĵetas grenadojn.
  Kaj la nazioj falas sub ŝiaj batoj.
  Ankaŭ Oleg Rybachenko pafas... Sed pensoj saltas, revenas al la nuntempo. Al kio estas en la realo.
  Fakte, belorusoj ŝajnas havi la plej grandan cerban mason en Eŭropo, sed ili lasas sin meti sur kolumon, toleras la diktatorecon de la individuo.
  Kaj se la prezidanto estus ia superhomo! Kaj do kolektiva farmisto, kaj eĉ sen jura patro. Kaj ili instigu ilin dum tiom da jaroj.
  Kaj krome ankoraŭ estas malvastmensaj homoj, kiuj voĉdonas por li.
  Jes, Oleg Rybachenko eĉ havis kanzonaĵojn.
  Diru al mi amikoj kiom longe
  Voĉdonas por patro Kolya ...
  Estas tempo por vi elekti Oleg -
  Por akiri pli da mono!
  Jes, kompreneble, ŝanĝoj necesas kaj kiel eble plej baldaŭ. Fakte, stagnado estas plena de malbonaj sekvoj.
  Cetere, Lukaŝenko mem ne scias, kion li volas. Li pravas, li estas maldekstra. Tio iras al kapitalismo, poste al socialismo. Kaj li ne havas bonan teamon. Kaj ne ekzistas propra partio kaj ideologio. Tia estas la kulto al tre mezbona kaj parolema personeco. Stalin kaj Lenin almenaŭ sciis, kion ili volas! Kaj ĉi tiu diktatoro? Li eĉ ne scias, ĉu li estas dekstre aŭ maldekstre!
  Ne, sen ideologio kaj stabila partio, ne estos stabileco en la socio.
  Kaj ankaŭ antaŭen!
  Stalino, bedaŭrinde, ankaŭ fariĝis simbolo de teruro kaj detruo, igante komunismon en birdotimigilo.
  Optimuma regado ne funkciis. Kaj sub Breĵnev estis frenezo - kiel oni povus meti tian estron de Sovetunio. Kaj en sia junaĝo, Breĵnev ne tiris intelektulon, sed en sia maljunaĝo li falis en frenezon. Kaj ĝenerale, estas domaĝe, ke la ŝtatestro ne povis ligi du vortojn sen papero. Kaj vi devus scii kiel fari ĝin!
  Oleg Rybachenko ĵetis mortigan duoblan obuson per la nuda piedo kaj kantis:
  Sed ankoraŭ vivas
  Sed vivu laŭ Breĵnev!
  Mi estas stulta, stulta, mi ne povas!
  Kaj ne vetu neĝoŝtormon!
  Margarita ĵetis eksplodeman pakaĵon per la nudaj piedfingroj. Ŝi disĵetis la naziojn kiel pomojn, kiuj estis skuitaj de branĉo.
  La knabino kantis:
  - Pomarboj en florado
  Solovyov-melodioj...
  mi venos al vi -
  Estos provludoj!
  La knabino ridetis larĝe kaj blindige. Ŝiaj dentoj estas kiel perloj, tiel brilantaj.
  Jes, ĉi tiu paro estas bonega.
  Oleg Rybachenko prenis ĝin kaj kantis:
  - Niaj pugnoj kun ŝtalo,
  Ungegoj, dentoj kaj dentegoj...
  Ili volas veran batalon!
  Kaj denove, la terminator-knabo pafas tre precize. Kaj sangaj gutoj verŝas de la nazioj.
  Ne, ne estos kompato. Malamikoj sufokiĝas.
  Dume, Natashka kaj ŝia teamo batalas en Suĥumi.
  La nazioj sturmas la marbordon. La batalo, kompreneble, estas tre neegala
  Sed knabinoj. Kiam ili estas preskaŭ nudaj, estas bonege!
  Nataŝa ĵetis granaton per la nuda piedo, falĉis dekon da faŝistoj kaj kantis:
  - La estonteco de la mondo estas nia,
  Ni estas knabinoj kiel Ĵedajo!
  Zoya ankaŭ lanĉis obuson per sia nuda piedo. Disigis la naziojn kaj memfide knaris:
  - Mi estas tiu, kiu povas enterigi ĉiujn en la tombo!
  Aŭrora pafas plu. Ankaŭ knabino, kiu, kiam ŝi trafas, ne plu estas bato de muŝo.
  La ruĝhara diablo prenis ĝin kaj zumis:
  - Mi estas la koloro de vulpo, kaj la plej granda beleco!
  Kaj denove li prenos ĝin per sia nuda piedo, kaj forĵetos la donacon de morto! Ĉi tio estas vere knabino, kion vi bezonas.
  Kaj poste estas Svetlana kiel eksplodo! Kaj ŝi disĵetos kaj disfalos ĉiujn, kvazaŭ diabloj el la tuta infero estus movinta en ŝin.
  Jes, la knabinoj ĉi tie, kompreneble, de tia grincado de dentoj, ke ili senprobleme senproblegos ajnan makzelon.
  Kaj se necese, do duono de la kapo!
  Nataŝa pafas al la malamiko, kaj muĝas:
  - Mi estas tiel malmola militisto, ke eĉ virbovo ne piedpremos kontraŭ mi! Mi rompos lian kapon!
  Zoya memfide konfirmis:
  - Mi rompos la kornojn!
  Kaj la nuda piedo de la knabino ĵetas granaton. Kaj du naziaj tankoj ambaŭ prenos kaj kolizios.
  Kaj jen kiel Aŭrora trafos. Kaj ankaŭ kun nuda piedo lanĉos murdanton.
  Kaj muĝas:
  - Gloro al Stalino, li fariĝu pli saĝa!
  Aŭroro estas vere malbona. Kiel estas batali sur du frontoj? Fakte, ĝi signifas memmortigon.
  Kaj kial Stalino alportis Rusion al ĉi tio?
  La knabino denove kun siaj nudaj piedfingroj lanĉos mortigan donacon de morto kaj grincado:
  - Gloro al la nova gvidanto!
  Nu, ĝuste! Stalino eĉ havas malaltan frunton. Kaj ĉi tio estas signo de malalta inteligenteco.
  Svetlana pafas sin. Kaj ĵetas grenadon kun nudaj piedoj. Disĵetas kontraŭulojn. Detruas ilin kaj krias:
  - Gloro al la rusaj dioj!
  Kaj denove, kun sia nuda kalkano, li ĵetos ion tre detruan.
  La knabinoj ĉi tie estas de tia kalibro, ke la Fritz ne prenos ilin.
  Kvar knabinoj estas grandega forto. Kaj plej grave, ili estas en la samaj kalsonoj.
  Kaj ĉi tio donas al ili kolosan kapablon batali.
  Nataŝa brulas. En lavango moviĝas afrikaj militistoj, eĉ hinduoj kaj araboj.
  La germanoj uzas ilin kiel kanonfuraĝon. Sen ajna kompato kaj bedaŭro uzi en bataloj. Kaj kompreneble, ili prenas la numeron.
  Suĥumi jam estis fortranĉita de tero. Kaj ĝi estas tre malbona. Ni baldaŭ elĉerpos municiojn kaj ni devos retiriĝi.
  Sed dum la knabinoj ankoraŭ ne volas cedi. Ili revas pri venko. Eĉ se la fortoj ne estas egalaj. Kaj Moskvo estas ĉirkaŭita.
  Natasha estas maltrankvila pri tio. Ŝi ĵetas obuson per sia nuda piedo. Rompas malamikojn kaj kantas:
  - Se la ĉefurbo staros!
  Zoja ankaŭ ĵetis la eksplodan pakaĵon per sia nuda piedo kaj knaris:
  - La rivero de Rusio ne sekiĝos!
  Kaj ŝi eksplodis kontraŭ la malamiko el ĉiuj trunkoj, memfaritan senrepuŝan amarecon.
  Kaj rompis kelkajn tankojn ...
  Sed de supre, atakaviadiloj komencas premi.
  Kio do se ili estas reaktivaj?
  Aŭrora pafis sian raketlanĉilon. Trafis germanan aŭton. Faligis ŝin.
  Tiam la ruĝhara besto kukis:
  - Komunismo sen limoj!
  Tiam Svetlana komencis pafi. Kaj falĉis la nigrajn batalantojn. Kaj tiam, kiel nuda piedo, li ĵetos citronon.
  Kaj muĝas:
  - Gloro al la novaj dioj!
  Nataŝa pafis al la malamiko kaj knaris:
  - Rusaj dioj!
  Kaj pro la ĵeto de ŝia nuda piedo, la aviadilo eksplodas.
  Ĉi tiuj estas la terminatoraj knabinoj. Se ili jam batalas, tiam neniu povas elteni ilin.
  Zoya ankaŭ ĵetas ion al la malamiko kiu mortigas ajnan potencon. Kaj io, kio detruas la malamikon. Kaj la militisto, elmontrante la dentojn, krias:
  - Aviadiloj en la ĉerko!
  Kaj nudaj fingroj ĵetas denove la donacon de morto.
  Kaj tiam Aŭrora lanĉos citronon en la malamikon. Prenu kaj muĝu:
  - La estonteco estas nia!
  Svetlana nudigis siajn dentojn kaj diris:
  - Por komunismo, kaj novaj atingoj!
  Kaj denove, kiel li ĵetis grenadon per la nuda piedo. Kaj li mortigos ĉiujn. Nu, se ne ĉiuj, tiam iuj certe.
  La nazioj grimpis en la kruĉon. Kaj ĉi tio estas ilia problemo. Ĉi tie vi povas vidi la memveturan pafilon Jagdtigr. Malmoderna aŭto, sed tre mortiga. Al ŝi rampas pionirknabo. Kaj glitas minon.
  Kaj la memvetura pafilo banale eksplodas.
  La knabo elŝovas sian langon kaj kantas:
  - Ni trinku por la Patrujo, ni trinku por Stalino!
  Ni trinku kaj trinku denove!
  Ni pioniroj mortigos Hitleron!
  Faŝistoj ricevas ĝin. Kvankam malfacile por la Ruĝa Armeo. La urbo Grozno estas ĉirkaŭita de la nazioj, sed ili ankoraŭ batalas en ĝi. La knabinoj estas plej elstaraj ĉi tie.
  Jen Tamara batalas. Ŝi estas en bankostumo kaj nudpieda. Kaj la vetero estas varma kaj la knabino estas tiel lerta. Beleco brulas. Kun nuda piedo sur la nazioj, li lanĉas eksplodajn pakaĵojn kaj kantas:
  - Hitler baldaŭ ricevos najlojn en la ĉerkon,
  Ĝi estos kiel araneo en fajro...
  Demonoj turmentos en la submondo -
  Tiuj, kiuj adoris Satanon!
  Kaj denove, tre mortiga citrono flugas de la nuda kalkano de la belulino kaj frakasas la naziojn.
  Maria diras ridante:
  - Grenadoj mortigos!
  Kaj vangofrapas Tamara sur la ŝultron. Du knabinoj batalas, kaj ĉe la supro estas Ruĝa Flago trapikita de kugloj.
  La knabinoj estas nudpiedaj kaj preskaŭ sen vestaĵoj, sed ili ne intencas transdoni sovetiajn urbojn.
  Maria kantis gajan kanton. Kaj samtempe ŝi gvidis senkompatan kaj murdan fajron;
   Estas multaj grandaj homoj,
  Kies faroj vivas jarcentojn, Estas multaj grandaj nomoj, Kiuj estas nomataj senmortaj.
  
  Multaj fabelaj herooj Konservis la melodion de epopeoj, Sed la plej simpla el ĉiuj herooj Kaj kara al ni ĉiuj - unu.
  
  Li pasigis sian infanaĝon inter la montoj, Li sekvis la flugon de birdoj, Li heredis de la montoj La belecon de aglaj flugiloj.
  
  Lia nomo, kun tondrofrapo, Balais trans la oceanon, Fariĝis proksima kaj familiara al la proletoj de ĉiuj landoj.
  
  Sur la ĉeftero de Ĉinio, Kara al ĉiuj koroj, Ĉi tiu nomo anoncas Fanzam - pacon, la finon - al palacoj.
  
  Stalino estas la standardo de feliĉo, la tagiĝo de la homaro! Vivu la amata Stalino multajn, multajn longajn jarojn!
  La knabinoj bone kantis. Maria, Tamara, estis aligitaj fare de kaj veroniko kaj Viktorio.
  Ĉiuj kvar belulinoj estas ĉirkaŭitaj, sed kiel ili batalas.
  Ĉi tie Maria ĵetas obuson per sia nuda piedo kaj malflugigas germanan atakaviadilon. Kaj la belulino grincas:
  - Gloro al nia festo!
  Veroniko ankaŭ sendas mortodonacon kun sia nuda piedo, kaj HE-162 estas pafita. Kaj la militisto muĝas:
  - Gloro, kiu estas pli alta ol gloro!
  . ĈAPITRO #6
  Viktorio, pafante al kontraŭuloj, kaj pafante, ridetas:
  - Por la estontaj vastaĵoj de komunismo!
  Kaj kvar belulinoj, preskaŭ nudaj kaj nudpiede ridante.
  Ili estas tiaj agloknabinoj de la plej alta ordo.
  Mirabela kaj Anastazio batalas sur la ĉielo. Kaj ili ankaŭ cerbolavas la naziojn.
  Mirabela kun rideto, ĉirpetas:
  Ĉio en la mondo estos bone
  Amu vian patrujon pasie!
  Kaj denove kun nudaj piedfingroj, tra la malfermita fenestro, kvazaŭ ĵetante citronon. Kaj vangofrapu la faŝistojn. Alia faligita aŭto falas.
  Jen la lertaĵo - vi devas atingi tien.
  Anastazio diras ridante:
  - Lenin estus laŭdinta vin!
  Mirabela malflugigis kelkajn germanajn aŭtojn per unu eksplodo, kaj rimarkis:
  - Ankaŭ Stalino sendube!
  Anastazio fortranĉis tri naziajn aviadilojn kaj konfirmis:
  - Sen duboj!
  La knabinoj estas tiel bonegaj. Kaj plej grave bela. Ili estas varmaj kaj samtempe malvarmaj kalkulado.
  Mirabela, faligante alian aviadilon, rimarkis:
  Ĉio en la mondo estas relativa...
  Anastazio ridis kaj kolere murmuris:
  - Neniu kroma filozofio!
  Kaj ŝi ankaŭ malfermis la fenestron kaj ĵetis grenadon per la nuda piedo. Ĉi-foje ME-262 eksplodis.
  Mirabella kapjesis konsente.
  - Vi bonege faris!
  Anastazio, elmontrante la dentojn, aldonis:
  - Ŝi faris tion, kion ŝi faris!
  Kaj ambaŭ militistoj ekridegos. Kaj palpebrumu unu al la alia.
  Jes, la heroeco estas impona.
  En la somero de 1946, furiozaj bataloj disvolviĝis ekster la grandurbo ĉe la Volgo. La virina kaŝpafista bataliono, sub la komando de kapitano Alena Ogurtsova, alprenis defendan pozicion en la ruinoj de la strato Volodarsky. Knabinoj kun maŝinpafiloj kaj fusiloj, ligitaj per pakaĵoj da obusoj, kaŝiĝis malantaŭ la ruinoj.
  Alena mem estas en makula tuniko super sia nuda korpo, en mallonga pantalono, kaj nudpieda. Bela kaj kurba knabino, kun fortaj koksoj, maldika talio, mallonga hararo sub duonskatolo. La vizaĝo estas tre esprimplena, kun vireca mentono, bluaj okuloj larĝe dise. Helbrunaj haroj griziĝis pro polvo, alta brusto, malmola aspekto. Kapitano Alena batalas pli ol du jarojn kaj malgraŭ sia juneco ŝi multe vidis. La kruroj de la knabino estas kovritaj de tranĉoj kaj kontuzoj. Knabino estas pli lerta movi nudpiede ol malglataj kaj mallertaj botoj.
  La nuda plando sentas la plej etan vibradon de la grundo, avertas pri la proksimeco de mino, kaj la patrino tero mem aldonas eltenemon. Unuflanke, la piedoj de la knabino malmoliĝis, kaj ili ne timis varman metalon, aŭ la akrajn rubaĵojn de la ruinoj, sed aliflanke, ili ne perdis sentemon kaj flekseblecon, avertante per la muĝado de la movado de tankoj.
  Kara Alenka tenas obuson kun ligita eksplodpakaĵo. Necesas rampi al la timinda germana tanko "Leono", akvumante la stratojn per mitraloj.
  Maria rampas apud ŝi. Ankaŭ nudpiede, do ĉiuj knabinoj de la bataliono montriĝis el botoj, imitante sian komandanton. Ŝiaj polvaj plandumoj akriĝas kiam la knabino rampas kvarpiede. La flavaj haroj de Maria estas senorda kaj longa... Iom frizita. La knabino mem estas svelta, maldika, eta staturo. Ŝi eĉ povas esti konfuzita kun knabino, kun mallarĝaj ŝultroj kaj ŝajne granda kapo.
  Sed Maria jam spertis multon. Ŝi sukcesis viziti kaj faŝisman kaptitecon, travivinte kruelajn torturojn, kaj minojn, de kie, per ia nekomprenebla miraklo, ŝi sukcesis eskapi. Sed rigardante ŝian infanecan, teneran vizaĝon, oni neniam povas diri, ke ŝi estis batita per kaŭĉukaj bastonoj sur la kalkanoj, fluo trapasis ŝian korpon.
  Maria pafas... Soldato de la Tria Regno, ĉi-kaze arabo, falas morta, lia muzelo levas sablon kaj rubon.
  Alyonka glitas amason da obusoj sub amaso da rubo. Nun naŭdek-tuna "Leono" rampos ĉi tien kaj eksplodigos ĝin. La bluaj okuloj de la knabino briletas kiel safiroj sur ŝia vizaĝo, brunetaj pro sunbruliĝo kaj polvo.
  Sperto sugestas, ke bone protektita tanko nun ŝanĝos pozicion. "Leono" havas 100 mm flankan kirason, kaj eĉ laŭ angulo. Tridek kvar ne povas trarompi ĝin, nur pezaj Keveŝoj havas ŝancon. Sed raŭpoj estas la celo. La ĉefa afero estas senigi la aŭton de movebleco ...
  Anyuta pafas eksplodon de mitraleto... Soldato, neniu scias, kian naciecon, falas. La germanoj, konkerinte la plej grandan parton de la Orienta Hemisfero, amas arjan sangon kaj ĵetas koloniajn trupojn en batalon: araboj, afrikanoj, indianoj, diversaj azianoj kaj eŭropanoj. Pliiĝis ankaŭ la nombro de poloj - kiuj de la lulilo kutimas malami la bolŝevikan Rusion. Ĉi tie batalas ukrainaj naciistoj, kaj Don-kozakoj, kaj ĉeĉenoj, kaj la tuta kaŭkaza Ĥaganato. Hitlero levis tutan internacian.
  Multaj malamikoj...
  Anyuta lerte evitas la maŝinpafadon. La kuglo preskaŭ fendetiĝis, nigriĝis pro polvo, ronda, knabineca kalkano. La bela kapitano eĉ sentis tiklon pro kiom proksime preterflugis grandkalibra donaco. La knabino krucsignis sin, flustrinte:
  Eĉ kuglo ne haltigos nin!
  Maria repafas... Alia knabino, Alla, estas tre ruĝhara, super meza alteco, kaj muskolforta, malgraŭ siaj magraj porcioj. Ankaŭ tre bela knabino, kun luksaj koksoj, kuntirita talio, ne inaj larĝaj ŝultroj, kaj altaj mamoj.
  Alla batalas nur en sia pantaloneto, la tuniko estas disŝirita kaj diseriĝas al polvo, kaj novaj uniformoj ne estas liveritaj trans la Volgo. Dio malpermesu transdoni pli da municio, kaj guton da manĝaĵo, por la elĉerpitaj sovetiaj trupoj.
  Do Alla estas preskaŭ nuda, ŝiaj kruroj estas gratitaj, precipe ŝiaj genuoj. Peco da ŝrapnelo trafis la plandon de la dekstra piedo, kaj doloras, estas malfacile marŝi.
  Ruĝhara, polva, preskaŭ nuda Alla tordas sian belan, sed samtempe malmolan vizaĝon. La knabino, pafante, diras:
  - La Sinjoro, Moskvo kaj Stalino estas super ni!
  Kaj ŝi fortranĉas la atakantajn naziojn, ŝi mem apenaŭ havante tempon por retroiri.
  La ruinoj kaj mallarĝaj stratoj malfaciligas la terurajn germanajn tankojn turniĝi. Jen preskaŭ ducent tunoj "Musoj" kaj ili tute ne povas pasi ...
  Kiel Ajnuta atendis, "Lev" veturis iomete, kaj enterigis sin en amaso da rubo. Okazis eksplodo. La raŭpo krevis, kelkaj difektitaj ruliloj forflugis.
  La vundita tanko haltis kaj obuso elflugis el sia barelo...
  Ie bruis en la malproksimo, lasante la ruinojn. Anyuta, kiel serpento, siblis:
  - Tio estas mia kalkulo! Malfermis konton...
  La knabino-kapitano denove estas devigita rampi for. La germanoj kaj iliaj satelitoj ne povas uzi sian teknikan superecon en la rubo. Pro la faŭlto de la obstina Hitlero, la hordoj de la Tria Regno estis blokitaj en poziciaj bataloj en sufiĉe granda kaj bone fortika grandurbo.
  Maria ĵetas obuson. Devigante ilin fari kapriolon kontraŭ faligitaj germanoj aŭ araboj, turnante sin. Unu el la naziaj militistoj deŝiras lian manon, kaj pendas sur ĝi, anglan horloĝon kun kompaso.
  Maria ridete diras:
  - Kion la kompaso montras al vi - la vojon al infero!
  Kaj bela knabino forskuas pecon da aliĝanta ceramikaĵo el sia polva kalkano.
  Alla ankaŭ forskuas la polvon, per siaj firmaj, plenaj mamoj. La cicoj estas preskaŭ nigraj pro malpuraĵo kaj jukoj. Kaj provu lavi. Denove vi devas trui kiam la germanaj mitraletoj skribaĉas. Kaj rampi en plastunski maniero.
  La bataliono de knabinoj tenas iliajn poziciojn, kvankam ekzistas senŝeligado. Kaj ili disŝiras pezajn obusojn, kaj bomboj falas de la ĉielo... Sed nenio rompos la kuraĝon de sovetiaj heroinoj.
  Jen Anyuta vidas la Panteron rampi. Nu, ĉi tiu tanko ne plu estas tiom timiga.
  Vi povas trui ĝin en la flankon. La knabino ternis, kraĉis la polvon, kiu grimpis en ŝian elegantan buŝon. Ŝi prenis obuson en la manon, pezigitan per eksplodpakaĵo. Vi devas ŝteliri nerimarkite. Sed estas tiom da fumo ĉirkaŭe.
  Anyuta komencis rampi supren, ripozante sur la defluejo per la nudaj piedfingroj kaj kubutoj. Ŝi estis kiel kato persekutanta muson. La knabino rememoris la militon el tiu terura somero de la kvardek-unua jaro, kiam la Wehrmacht perfide invadis la vastaĵojn de Sovetunio. Ĉu nek la knabino, preskaŭ la knabino timis? Unue jes, sed poste oni alkutimiĝas. Kaj vi jam perceptas la konstantajn eksplodojn de konkoj kiel ordinaran bruon.
  Kaj nun ĝi eksplodis tre proksime. La knabino vangofrapis sur sian stomakon. Fragmentoj rapidas de supre kiel aro da sovaĝaj abeloj. Anyuta flustras kun fenditaj lipoj:
  - En la nomo de justeco, Sinjoro!
  La knabino akcelas sian rampadon kaj ĵetas obuson kun eksplodema pakaĵo alkroĉita. La nuno flugas en arko. Eksplodo estas aŭdita, la pli maldika flanka kiraso de la Pantero pruntas sin. La germana tanko komencas bruli, la batalkompleto detonacias.
  Anyuta flustras kun rideto:
  Dankon Sinjoro Jesuo! Mi kredas nur al vi! Mi preĝas al vi sola!
  Rompas la panteron. Forŝirita, longa trunko estas enterigita en rubo. La alfronta kiraso, dekroĉita de la flanka kiraso, similas ŝovon.
  Anyuta, kies okuloj, sur vizaĝo bruna pro polvo kaj sunbruliĝo, briletas per maizfloroj, diras:
  - Ju pli da kverkoj havas la malamiko, des pli forta nia defendo!
  Alla estas tre sekseca en sia nigra kalsoneto, kaj nuda, polva, forta korpo. La knabino estas tre saĝa. Ŝi povas ĵeti pecetojn de vitro per siaj nudaj piedfingroj.
  Nun ŝi ĵetis akran objekton per sia gracia, polvokovrita kruro. Kaj fiksiĝis, ĝuste en la gorĝon de faŝisto. Bela Alla balbetis:
  - Kaj mi estas seksa simbolo, kaj simbolo de morto!
  La knabino, post kio ŝi denove rampis, pafante. Anŭuta ankaŭ gvidis la fajron.
  La bela kapitano, faligante la faŝiston, pepis:
  - La vivo estas ĉeno, kaj la malgrandaj aferoj en ĝi estas la ligiloj ...
  Maria pafis, tranĉis la kapon de Fritz kaj aldonis:
  - Ne eblas ne doni gravecon al la ligilo!
  Anyuta, denove pafante precize, grakis:
  - Sed vi ne povas iri en cikloj sur bagateloj...
  Maria, kvazaŭ pafante, aldonis:
  Alie, la ĉeno envolvos vin!
  Alia knabino Matrena, ankaŭ tre bela, kune kun la pioniro Serjoĵka preparis minon sur drato. Ili du puŝis ŝin... La insida bugo rampis en la raŭpon de la "Tigro"-2. Kaj kiel eksplodos tiu ĉi longtuba germana aŭto.
  La blonda knabo Sergej ekkriis:
  - Nia Rusujo, vi havas sitelon!
  Kaj li apenaŭ havis tempon por resalti, fulmanta, nigra, faligita kalkano, de la falanta tegmento.
  Matryona karesis la kolon de la knabo kaj diris:
  - Vi estas tre saĝa!
  La pioniro faris sian vojon al la fronto kaj aliĝis al la virina bataliono. La knabo ankaŭ estas tre kreema. Ekzemple, li faris aviadilojn por malflugi faŝismajn atakaviadilojn. Kiam la Focke-Wulfs, aŭ TA-152s, leviĝas, nekredeble surdiga muĝado aŭdiĝas.
  La germanoj strikas kun la akompano de Wagner-simfonio. Tia majesta melodio.
  Matryona diras kun ĝeno:
  - Ili ankoraŭ klopodas timigi nin!
  La pionira knabo kantis kun patoso:
  - La rusa militisto ne timas morton,
  La morto ne prenos nin sub la stela ĉielo!
  Ĉar la sankta Rus' forte batalos,
  Mi ŝarĝis la potencan maŝinpafilon!
  Matryona, alta, muskolforta knabino kun larĝaj koksoj kaj ŝultroj, estas tipa kamparanino. Vestoj estis disŝiritaj dum la batalado en ĉifonojn, fortaj kruroj estas nudaj, hararo estas teksita en du plektaĵojn kaj forte polvigitaj.
  Seryozhka aĝas nur dek unu jarojn, maldika pro subnutrado, gratita kaj malpura knabo, en nenio krom pantaloneto. La nature blankaj haroj de la knabo griziĝis, kaj la ripoj montras tra maldika, sunbrunigita kaj malpura haŭto. Kruroj terure terenbatitaj, kaj en brulvundoj, kontuziĝoj, kun veziketoj. Vere, la sorto konservis la infanon de gravaj vundoj.
  Matriona ŝajnas granda kaj dika kontraŭ sia fono, kvankam la knabino tute ne estas dika, sed kun forta, trejnita viando sur la ostoj. Cetere, la malsato ŝajnis tute ne influi ŝian kortegan kaj grandan figuron.
  La knabino pafas de peza kontraŭtanka fusilo. Germanaj aŭtoj ne povas trapiki en la frunto, sed estas ŝanco en la spuroj.
  Kaj la forta "Leono", ricevinte pezan eksplodaĵon en la aŭtofundo, komencis blovi fumon kiel peza fumanto.
  Serioĵka kantis kun malico:
  - Fetora Fritz sen pripenso, ekbruligis cigaredon ĉe la enirejo! Kompreneble, li havis grandajn problemojn!
  Matryona, fulmante siajn muskolfortajn, sunbrunigitajn bovidojn, batis klakdancon per siaj nudaj, belaj piedoj. La knabino kantis:
  - Sanktaj rusaj vizaĝoj flagras de la ikono ... Dio gardu vin trempi almenaŭ mil Fritz! Kaj se iu zumas pli ol faŝistoj, neniu, kredu min, kondamnos vin pro tio!
  Poste ŝi reŝargis la kontraŭtankan fusilon kaj denove pafis. La germana transportilo denove eligis fumon.
  La knabina bataliono kaŭzis signifan difekton al la Fritz. Sed li ankaŭ suferis perdojn. Ĉi tie unu knabino estis disŝirita en duonon, kaj ŝia vizaĝo fariĝis tiel, malgraŭ la polvo, pala.
  Plejparto de Stalingrado jam estis kaptita de la nazioj, sed kio restas el la urbo ne volas cedi kaj kapitulaci.
  Anyuta, dume, provas trarompi la "Tigron". Potenca germana aŭto, ricevis obuson en la flanko, sed ne pereis. Turniĝas por pafi kanonon. La knabino devas tuneli en la teron, kaj rubon, por ne esti disbatita de la eksplodondo liberigita de la nuntempo.
  Anyuta flustras mallaŭte:
  - Panjo, paĉjo, mi bedaŭras!
  Maria ĵetis obuson al la Tigro, kiu eksplodis sur ŝia frunto. La knabino siblis:
  - Pri tio, ke la lumo instruas vintre printempe... Mi ripetas senescepte, ke Hitler estas pesto bastardo!
  Alla, rompinte la vidon de la nazioj, kaj verŝante sur ilin akvon per eksplodo, streĉis:
  - En la ĉerko, mi nun vidis la Fuhrer! Kaj ŝi piedbatis la malriĉulon rekte en la okulon!
  La ruĝhara knabino efektive ĵetis obuson al la tanko per siaj nudaj fingroj. Ĝi trafis la barelon... Sekvis eksplodo kaj la muzelo de la "Tigro" estis difektita.
  La malkuraĝa germano prenis ĝin kaj retiriĝis.
  Anyuta snufis tra siaj naztruoj:
  - Nia, via ne cedos!
  Maria faligis hitleran soldulon per kuglo kaj kantis:
  - Kaj la fiulo ne ŝercas! Manojn kaj piedojn, li tordas la rusajn ŝnurojn! Li enprofundigas la dentojn en la koron mem... Li trinkas la patrujon ĝis la fundo!
  Anyuta ridis, bojis:
  - Sovaĝe krias la Fuhrer, sin ŝiras!
  Maria, pafante, aldonis:
  - Nu, mortpufoj, ridoj!
  Eĉ pli danĝera "Shtumrtiger" aperis. Ĝi detruas tutajn konstruaĵojn kaj bunkrojn. Krome, ĝi ne alproksimiĝas al la pozicioj de la sovetiaj trupoj. La aŭto estas konservita sub kovro fare de germanaj maŝinpafistoj.
  Anyuta vidas ke estas nereale alproksimiĝi al la pozicioj de la Fritz. Sed en la ĉielo Focke-Wulfs. Unu el ĉi tiuj maŝinoj flugas pli proksime al la sovetiaj pozicioj. La knabinoj malfermas fajron sur ŝi.
  Alla ĵetas obuson kaj furioze diras:
  - En profunda morto - ne ekzistas pardono!
  Post tio, la knabino donas turnon de la mitralo. Reiru rapide. Relative nova germana tanko "Pantero" -2 kun malgranda gvattureto kaj pli malalta silueto rapide veturas supren.
  Pluraj knabinoj ĵetas obusojn al la germana aŭto. Ŝi, ricevinte la donacojn, frostiĝas kaj ne povas turni sin.
  Alla fajfis, siblante:
  - Jen nova atako! Ni disŝiros ŝian buŝon!
  La Panther-2 grumblis kaj pafis sian pli potencan armilon.
  La fajra kolono disfendis la aeron, kaj tuj varmigis kaj elektrolizis la atmosferon.
  Alla ridis, la konkoj flugis preter la duonnuda knabino. La senhonta ruĝharulo skuis la koksojn kaj diris:
  - Kaj Neŭtono venkis la malamikojn, forĵetis la jugon de la trono! Fritz li dekretis sian Neŭtonan leĝon!
  Stalingrado estis tute englutita en incendioj, kiam langoj de fajro ŝajnis leki la ĉielon kaj kraketas purpurajn, oranĝajn kaj skarlatajn fajrerojn! Kaj ĉiu fajrero estas kiel fantomo eskapanta el infera kastelo.
  Anyuta, terenbatinte germanan batalanton, ekbrilis siajn bluajn okulojn, kantis:
  - Kion vi ploras malbona maljunulino? Kredu min, nur psikiatria hospitalo ploras pro vi!
  Maria kantis en ĉanto, pafante al la nazioj:
  - Kiel bone estas kuŝi sur la herbo kaj bati la Fritz sur la kapon! Aranĝu kataplasmon por la Fuhrer, kaj sendu kuglojn de maŝinpafilo!
  La knabino sovaĝe ridis kaj ruliĝis de la stomako al la dorso. Mi faris biciklon kun kruroj. Obuso flugis supren. La fluganta Focke-Wulf, ricevinte ŝrapnelon sub la ventro, vigle ŝvebis pli alte. Videblas, ke akraj fragmentoj vundis lin. La faŝisma estaĵo ekbrulis, kaj komencis perdi pecojn de rompitaj flugiloj.
  Anyuta, vidante kiel Fokke perdas altecon, grakis:
  - Tio estas semaforo! Hakilo pendas surŝipe!
  La germana aviadilo eksplodis, disĵetante derompaĵojn en ĉiujn malproksimajn angulojn de la ĉielo. Kaj kien iris la faŝisma aso. Faris mian lastan turnon. La ekzekutisto iris al cindro, ne la piloto!
  Maria ternis, disŝutante polvon kaj diris:
  - Esti aŭ ne esti? Ne estas demando!
  Alla denove ĵetis vitropecon per sia piedo, tiel ke, trafante la okulon, ĝi eliris ĉe la Fritz, tra la dorso de la kapo:
  - Mi estas tanka armeo! Kaj vi devas esti traktita!
  La germanoj kaj iliaj satelitoj provis antaŭeniri, ĵetante obusojn antaŭ ili. Tiaj taktikoj kontraŭ knabinoj ne funkciis. Ĉi tie Seryozhka deplojis katapulton, kaj kiel ĝi trafas la malamikon en respondo.
  La pionira knabo blekis:
  - Patro Kristnasko ŝiras la buŝon de Hitler!
  La ŝarĝo de la katapulto, trapikiĝanta en la amason da nazioj, igis ilin disiĝi, kaj samtempe ruliĝi en la aero. Fritz falis, kaj rompis sur la rubo de la muroj.
  Tanko "Tigro" -2, perdinte sian ekvilibron, koliziis kun la "Leono". Ho, Leva, kie estas via timinda nomo?
  Anyuta ridetis kaj respondis:
  - Nu, bone farite Serioĵka!
  La knabo agreseme grumblis.
  - Pioniro estas ĉiam preta!
  La knabino-kapitano denove komencis najli. Kaj Matrjona tiklis la mallarĝan piedon de Serjoĵka, kiel forte li havas ĝin! Ne mirinde, ke la knabo ne timas kuri tra la fajroj.
  Maria per ĉanto diris:
  -Juneco estas bona - maljuneco estas malbona!
  Alla, ĉi tiu gaja ruĝharulo, konsentis:
  Estas nenio pli malbona ol maljuneco! Ĉi tio ja estas la plej abomena stato el ĉiuj eblaj!
  Kaj la knabino saltis per puĉo. Ŝi imagis por momento naŭzajn avinojn. Ne, ne komparu, maljunulino kun knabino. Kaj kia beleco, en sveltaj korpoj.
  Alaho prenis ĝin kaj kantis:
  - Fluu post jaro, jarojn en karavano,
  Maljunulino frotas hennaon en mortero...
  Kaj kio pri mia svelta figuro,
  Mi ne komprenas, kiel iris la juneco!
  Anyuta ekbrilis per la okuloj, terenbatis la germanon per bato en la ingveno kaj rimarkis:
  - Ne! Tamen en milito estas tia ĉarmo - resti por ĉiam juna! Ĉiam ebria!
  Matryona metis novan ŝargon en la katapulton. Ĉi tio estas io kiel bona pistujo. La knabino siblis:
  - Ne pasu, sed pasu!
  Serioĵka ŝovis sian maldikan sed facilmovan piedon kaj bojis:
  - Fritz vizaĝo!
  Kaj granato, kune kun eksplodpakaĵo, flugis en plena svingo en la poziciojn de la nazioj.
  Jes, Stalingrado ne estis donita al ili. De la tria monato ekde la fino de junio, la sturmo daŭras, sed la urbo ne povis preni ĉion. Sur aliaj sektoroj de la fronto, la nazioj atingis sukceson, sed ne sur ĉi tiu.
  Anyuta pafis sian pistolon kaj grumblis:
  - Ĉio estas neebla, hazarde eblas... Ne necesas tre kompliki la universon!
  Kaj trafis la benzinujon de motorciklo. La maŝino eksplodis, kaj fajraj ventegoj lumigis la fuman pejzaĝon. Kaj la germano estis disŝirita de fajra piedo.
  La knabina kapitano kriis:
  - Mi amas mortigi malbonon! Kaj ĉi tio estas la plej alta bono!
  Maria draŝis la germanojn per eksplodo kaj siblis:
  - Ni ludu histrikon!
  Alla malfermis fajron, pli precize. Kelkaj nigruloj restis kuŝantaj sur lanckovritaj ruboj:
  - Mortigu la malamikon! - flustris la knabino.
  Maria lude kantis:
  - Pentrinte Hitler per lipruĝo, Mainstein per harspray, mi trenos vin en kaptitecon de la princino, la fidela hundo vin ronĝos!
  Anyuta, pafante, siblis:
  - Venu vespere, Adolf, pendigu vin... Ĉesu trompi vian kapon! Venu vespere, flugu kiel girfalko - por forte bati la naziojn!
  Maria furioze diris, demetante la kaskon de la kapo de la ŝtormsoldato:
  - Ni povas! Kaj ni faros!
  La knabinoj de la bataliono "Lenin" haltigis la antaŭeniĝon de la eksterlandaj trupoj. Fritz antaŭeniris, laŭvorte ĵetante kadavrojn en la spacon. Ankaŭ ne helpis la tanko "Lev", kun kiu estis fiksitaj esperoj. Jen modifo de la maŝino per 150 mm pafilo.
  Alla forfrapas ŝtonon algluitan al ŝia nuda cico. La knabino havas tiel belajn kaj plenajn mamojn. La knabino ĵetas obuson per la piedo. La kruro estas pli forta ol la brako, kaj la ĵeto iras plu.
  "Leono" ricevis breĉon en la raŭpo, kaj haltis. Pafite el lia potenca buŝo. Bruu kaj kolapso.
  Alaho, kraĉante, diras:
  - La rusa militisto ne ĝemas pro doloro!
  Kaj la knabino denove pafas. Kaj li faras ĝin ege bone. La faŝisto klinita el la turo retrofalas.
  Ruĝhara, preskaŭ nuda knabino diras:
  - Vane la malamiko kredas, ke li sukcesis rompi la rusojn! Kiu kuraĝas, li atakas en batalo, ni feroce venkos la malamikojn!
  Kaj Alla ruliĝas la muskolojn de la gazetaro, kiujn ŝi tre reliefigis.
  Ho, kiel belaj estas la knabinoj! Mi ne volas, ke iu el ili mortu.
  Jekaterina kuris... Tre bela knabino, kun lanugaj, blankaj haroj. Ŝi iel sukcesas ŝmiri ilin per ia pocio, por ke ili ne malpuriĝu.
  La knabino estas tre bela, kun la figuro de Venuso, nur pli tona kaj reliefigita. Vestoj sur ŝi, nur mamzonon kaj kalsonon. Ĉio alia jam disŝiriĝis. Sed kiel graciaj estas la kruroj! Ĉi tio ne estas knabino, sed sigelo de perfekteco, krono de beleco.
  Ŝi moviĝas laŭ speciala maniero, kiel sciuro. Nudaj piedoj kaj flagrado, kaj kalkanoj, surprize restas puraj. Jekaterina pafas, kaj la faŝisto ricevas ulceron en la brusto.
  La knabino diras:
  - Lojaleco al la patrujo estas la plej alta vorto!
  Allah diris ridante:
  - Demetu vian mamzonon kaj restu kiel mi en pantaloneto!
  Catherine negative skuis la kapon.
  - Ĉi tio ne taŭgas!
  Alla skuis la koksojn, pafis trafe kaj kantis:
  - Io komsomolano fariĝis nekutima! Promeni nudbruste tiel estas tre maldeca!
  Catherine ridis kaj rimarkis:
  - Kial alporti ĝojon al la Fritz, rigardu nian belecon!
  Alaho decideme respondis:
  - Nia beleco estas mortiga!
  Katja ridis kaj pafis al la TA-200. La nazia aŭto ekbrulis. Kaj la bela blondulino ekkriis:
  - Morto al malbono!
  Alaho ridis.
  - Kaj la vivo estas bona!
  Jekaterina, vidante, ke la germano falas, grumblis:
  - Ĉi tio estas la plej alta valoro! Ne kredu la naziojn, ke vi gajnis!
  Alaho kantos:
  - Atendante venkon! Venko atendas... Tiuj, kiuj sopiras rompi la katenojn! Atendante venkon! Atendante venkon! Ni povos venki la naziojn!
  Bela knabino, kaj ŝiaj nudaj mamoj tremas. Bona kun nuda torso en la varmego, kiu estas plifortigita de la fajro.
  Anyuta nun aspektis multe pli decidita. Ŝi pafis al la Fritz per mitraleto, kaj bojis:
  - Mi kastros vin!
  Kaj efektive la nazioj ricevis mortigajn donacojn kaj ĉerkojn! Kaj la knabino montris al ili figuron, ni konstruu nudajn piedfingrojn. Kaj fajfis kiel najtingalo-rabisto. Kaj tra la fingroj de la malsuperaj ekstremaĵoj.
  La knabina kapitano estas tre saĝa. Kaj brilanta. Kaj tute ne kruela. Ankaŭ ŝi foje kompatas la soldatojn de la malamiko, kiuj eble havas infanojn, kiuj ploros pro siaj mortintaj patroj.
  Anyuta tamen forpelas de si tiajn pensojn, oni volas ekplori de ili. Sed ne estis la rusoj, kiuj venis al la germanoj por rabi kaj mortigi. Ne, ĉi tiuj estas la germanoj kaj tuta agresema aro da eksterlandanoj el la tuta mondo enpenetris en la rusajn vastaĵojn.
  Anyuta krucsignis sin kaj pafis al la Fritz, kiu klopodis trankvile proksimiĝi al la pozicioj de la ruso Fritz... Liaj okulo kaj cerbo, kiuj estis batitaj de kuglo, elfluis.
  La knabino-kapitano ridetis kaj diris, sprite:
  - Rekte okulo al okulo, kapo al kapo!
  Anyuta precize pafis, kaj trafis motorciklon kun kromĉaro. La aŭto komencis disŝiri, kaj la maŝinpafilo forflugis, ruliĝis plurfoje. Tiam ĝia muzelo sinkis en la rubon.
  La knabino frotis sian nudan, polvan plandon sur la rubon. Kaj ŝi denove celis. Ŝia gaja, juna vizaĝo ridetis prefere rikanita. La knabino kantis:
  - Ne, ni diris al la faŝistoj, nia popolo ne toleros, ke rusa bonodora pano estu nomata vorto vadejo!
  Maria faris tre precizan pafon, el kiu la Focke-Wulf ekflamis, kaj pepis:
  Por kanajlo, kompreneble, la elekto estas klara,
  Por dolaroj, li estas preta perfidi la de Rus ...
  Sed la rusa viro estas tiel bela
  Ke li estas preta doni sian vivon por la Patrujo!
  La knabino, kapturniĝis kaj montris al la nazioj la figon, kaj ruliĝis, kaj la kugloj ne tuŝis la belulinon.
  Alla aperis, tiu ĉi belulo, preskaŭ nuda, kaj malpura kiel diablo, tuj ĵetis grenadon kun du kruroj. Kaj ŝi kontrolis:
  - Kion mi havas estas... Fritz en akra flanko!
  Matrena korektis Alla:
  - Akra, en la flanko, kaj ne en la akra flanko!
  La knabino ridis kaj skuis siajn akvomelonajn mamojn, kaj lanĉis obuson uzante obuson kun eksplodpakaĵo. La "Tigro" estis trafita ĉe la muzelo, kaj ĉi tiu kurba artaĵo evitis.
  Post tio, la nazia estaĵo retiriĝis. Ŝi komencis rampi kiel testudo kaptita en fajro.
  Anyuta kantis, palpebrumante gaje:
  - Kaj la "Tigro" retiriĝas kaj la germanoj kaŝas sin!
  La Junulino-Bataliono manovris sub atako, aviadilatakoj kaj pezaj pafiloj. Ĉi tie la jetbombaviadiloj trafis, rompitaj, ruĝvarmaj krutoj leviĝis en la ĉielon. Kaj la ŝtonoj brulis. Feliĉe, neniu el la knabinoj mortis, sed viroj iris al la alia mondo - kiuj ne tiom bedaŭras! Kaj la animoj flugas - unuj al la ĉielo, kaj aliaj al la infero! Kie diabloj kun forkegoj jam atendas tiujn, kiuj ne kredis je Jesuo.
  Alla estas la plej seksa el la militistoj en kolerego: nu, ĉu la nazioj el sia "Sturmtigr" povas pafi al la pozicioj de la sovetiaj trupoj kaj mortigi la ruĝajn militistojn?
  . ĈAPITRO #7
  Kaj la knabino kaptis grenadon per la nudaj piedoj kaj turniĝis en kaskadoj de kaprioloj. Kaj turniĝantaj pli kaj pli rapide. Kaj tiam, per sia tuta forto, ŝi ĵetis la donacon de morto en la larĝan muzelon de la Ŝtormtigro. La nudaj, sunbrunigitaj kruroj de la belulino ekbrilis, kaj la granato flugis en la larĝan muzelon. Kaj la potenca maŝino unue sufokis, kaj poste rapidis. Du "Reĝaj Tigroj" kiuj staris sur la flankoj de la "Sturmtiger" estis ĵetitaj supren kaj disigitaj en malsamaj direktoj. La ruliloj estis deŝiritaj de ili, kaj ili falis malsupren, flugante kiel rompita kolĉeno de la reĝino.
  La eksplodondo ĵetis Alla, kaj la knabino flugis renverse. Kaj ŝi estis renversita, skuita kaj ĵetita. Sed la belulino tamen alteriĝis, akraj rubaĵoj kaj dispremitaj ŝtonoj fosis en ŝiajn nudajn plandojn. La knabino suferis, kaj eĉ tra la kaloza piedo, la pinto trapikis.
  Sed Alla trovis la forton por stari kaj krii:
  - Vi faŝistoj estos en la cindro!
  Anyuta kaj aliaj knabinoj estis ĵetitaj supren per eksploda ondo, kaj eĉ iomete dispremitaj. Sed neniu el la belaj militistoj mortis. La knabinoj renkontiĝis kun uragano kaj bone celita fajro. Subpremante la naziojn kiuj elsaltis kaj aliajn agresemajn insektojn sieĝantajn Sovetujon.
  Maria kantis kun granda entuziasmo:
  - Kaj kiam la trumpeto de la Sinjoro kondukos nin al batalo, ni amikiĝos kun la Komsomolo! Kaj laux la volo de la Eternulo mi estos cxe la cxiela nomata voko!
  Alla, forskuante la polvon de la plandoj frakasitaj en sangon, kantis:
  - Lenin, partio, Komsomolo! Ni sendas la Fuhrer al frenezulejo!
  La knabinoj komencis surdige ridi, kaj Serjoĵka diris kun alarmo kaj ĝeno:
  - Kaj mia katapulto ne estas tiel preciza kiel la nudaj kaj fortaj kruroj de Alla!
  Matryona, fleksante siajn brakmuskolojn, diris:
  - Tio estas en ordo! Vi ankoraŭ pensas. Io pli malvarmeta!
  Vedmakova, revenante de la frontlinio, ricevis urĝan vokon al Vladivostoko. Suferinte grandegajn perdojn kaj preskaŭ ĉirkaŭis Ĥabarovskon (komunikado kun ĉi tiu grandurbo estis konservita tra la Amur), la japanoj maldaŭrigis siajn soldatojn por regrupiĝi kaj replenigi. Almenaŭ cent milionoj Japanio, kun pliaj sepdek milionoj Manĉurio kaj Tajlando, povis transdoni infanterion en abundo. Iasence, estas pli facile batali kontraŭ Sovetunio ol Usono, ĉar por batali kontraŭ ĉi-lasta oni bezonas multajn multekostajn ŝipojn kaj neniel malmultekostajn aviadilojn. Sed infanterio kun malpezaj kaj malmultekostaj fusiloj kaj maŝinpafiloj kopiitaj de Schmeisters povas esti provizita en grandaj kvantoj! Ĉiu japana knabo ekde la aĝo de sep jaroj scias kiel munti kaj malmunti maŝinpafilon! Nur, kompreneble, necesas tempo por translokigi trupojn de la insulo al la kontinento. Kaj ricevinte replenigon, eniru profunden en sovetan teritorion denove!
  Ricevinte vokon, Vedmakova esperis, ke ŝi finfine ricevos novan batalanton kaj batalos sur la ĉielo. La knabino estis portita al Vladivostok en emka. La piloto sentis sin kiel terminanto. La kunvojaĝanto montriĝis grizhara avo, malgraŭ sia konsiderinda aĝo, kiu portis nur serĝentajn striojn.
  Li fanfarone deklaris:
  - Ho, vi junulo! Kaj vi scias, ke mi batalis kun la japanoj en la cara tempo!
  Vedmakova demandis dube:
  - Ĉu vere? Aŭ eble vi ankaŭ ricevis krucon?
  Avo, skuante sian grizan barbon, malbenis:
  - Neniu kruco, neniu medalo! Do dum jaro kaj tri monatoj li batalis kiel soldato! Kion vi opinias, ĉiuj povas akiri titolojn kaj medalojn? Precipe sub la caro, kiam la vicoj ne estis tre favorataj!
  Vedmakova konsentis:
  - Jes, sub la reĝo estis klasmalegaleco! Sed la tempoj estas malsamaj nun. Cetere, kiel vi japanoj! Mi volas diri, ĉu la malamiko estis forta?
  La maljunulo respondis, fulmante per siaj feraj dentoj:
  - Ne malforta, kvankam se nia komando estus pli saĝa, ili ne rezignus Port Arthur kaj Manĉurion! Ili ne estas tiel forta malamiko.
  Emka veturis malrapide, la vojo estis pikita de bomboj kaj artilerio. Eblis paroli.
  Vedmakova demandis iom pli kviete:
  - Kaj kio estis la niaj pli fortaj?
  La maljunulo vigle, kvazaŭ li estus horloĝmekanisma ludilo, dufoje kapjesis:
  - Iom jes! Ekzemple, la japanoj havas dudekoble pli da pafejoj ol la niaj. Antaŭ ol mi estis sendita al la fronto, mi partoprenis nur en tri pafejoj. Kaj tiam po kvin pafoj. Tamen, en interpafado, ni ne povas diri, ke ni estis pli malbonaj ol la japanoj. Kaj ĉi tio malgraŭ tio, ke ili estis en kakiaj uniformoj, kaj ni surhavis blankajn surtutojn. Kompreneble, post kiam ni akiris iom da milita sperto. La japanoj havas multe malpli da kapabloj en militaj aferoj ol la niaj, malgraŭ la pli longa trejnado. Sed iliaj fusiloj trafis multe pli precize ol nia Mostina klubo.
  Vedmakova senrezerve konsentis:
  - Jes certa! Pri tio vi pravas! La japanoj, kiel la germanoj, tro multe atentas boradon.
  La maljunulo balancis la kapon.
  - Male! Neverŝajne malpli ol ni havas en la cara armeo! Nu, se eĉ antaŭ la unua mondmilito oni pli bone komencis trejni soldatojn, kaj almenaŭ ili ŝanĝis siajn uniformojn, tiam... Ne armeo, sed solida paŝado!
  Ne sen malico rimarkis Vedmakova:
  - Antaŭ la milito, ni ankaŭ multe atentis promenadon en paradoj! Ŝajne, la saĝuloj lernas de la eraroj de aliaj, la malsaĝulo de siaj propraj, kiu tute ne lernas, kiu?
  Avo rimarkis:
  - Lernado venas kun tempo! Sed kun la provizo, ni ĝenerale havis kompletan blokadon. Neniuj pafiloj, neniuj kugloj! Ili ofte malsatis, la soldatoj malsaniĝis - mankis medikamentoj! Pli da homoj mortis pro tifo kaj aliaj abomenaĵoj ol pro japanaj kugloj. Estis tiel malbona milito. Kuropatkin estas idioto! Sen kromvojoj, sen kamuflado, li rekte ĵetis homojn en tranĉeojn sub maŝinpafilojn. Ni estis uzataj kiel kanonfuraĝo. Ĉio finiĝis tre malbone, fiasko. Kiel oni diras, mi apenaŭ trenis miajn krurojn. Vere, mi povas esti sufiĉe fiera pri tio, ke mi eskapis la kaptitecon! Kiel vunditoj ankaŭ!
  La knabino, scivolema, demandis:
  - Kaj la japanoj mem fariĝis pli bonaj aŭ pli malbonaj! Laŭ iliaj batalaj kvalitoj.
  La maljunulo unue bruligis cigaredon, kaj nur poste respondis:
  - Estas malfacile juĝi tion objektive. La armeoj ŝanĝiĝis, aperis tankoj, aviadiloj, mitraletoj. Ŝipoj laŭ progreso ne tiom ŝanĝiĝis, same kiel pafiloj. Sed la stulteco de la komando restis la sama, do fuŝu, la atako kontraŭ Vladivostoko!
  La verdaj okuloj de la Sorĉisto ekbrilis.
  - Ne estas preteksto por tio!
  La maljunulo konsentis.
  - Kaj ne povas esti! Ja ili sciis, ke la malamiko preparas lertaĵon, kaj ne estas maniero reagi al ĝi! Kvazaŭ starigita. Sed la paŭzo kun la Pindos estas klara signo, ke forta bato estas sekvonta.
  Sorĉistino ridis.
  - Kun Pindo?
  Avo konfirmis:
  - Jes, tiel oni nomas nun Ameriko kaj Britio! La nomo devenas de la vorto "ŝteli", tio estas, ŝteli. Kaj ĉi tiuj estas parazitaj landoj, ŝtelistoj, kiuj suĉas sangon de tiuj, kiuj estas pli stultaj kaj malfortaj!
  La piloto kapjesis sian ruĝkapon:
  - Jen mi konsentas!
  La maljunulo insistis:
  - Konsentu, ke nia komando estas idiotoj, kaj eĉ perfiduloj! Do anstataŭigu nian floton, pli malbona ol la Pindo!
  Vedmakova obĵetis:
  "Eble ili ne pensis, ke la japanoj tiel rapide batos. Ĝenerale, la Malproksima Oriento estis ripozloko, kaj malkuraĝuloj kaj maldiligentaj homoj ekloĝis ĉi tie. Post ĉio, en la armeo vi ne devas labori forte kiel laboristo aŭ kolektiva farmisto en la malantaŭo, sed vi ricevas bonan porcion kaj salajron. Aliflanke, vi ne riskas vian vivon servante en la Malproksima Oriento. Jes, paradizo por moksuloj kaj malkuraĝuloj.
  La maljunulo respondis:
  - Soldatoj kaj oficiroj ne tiom malbonas batalante. Jen Ĥabarovsk, ankoraŭ ne preterpasita.
  Vedmakova konsentis:
  - Rusa militisto, speciala militisto! Sed kiel diris Brusilov: niaj soldatoj estas bonegaj, la oficiroj estas bonaj, la generaloj estas mezbonaj, kaj la caro estas tute malbona!
  Avo gruntis malkontente:
  - Se nia komandanto ne estus Kuropatkin, sed Brusilov: ni venkus! Ve, ĝi estis anstataŭita! Mi devas diri, ke sub la caro, rusaj generaloj malgrandiĝis: sub Suvorov estis tuta galaksio de elstaraj generaloj! Tamen Stalino estas kartvelo, sed kiel oni diras kartveloj...
  Avo interrompis Witcher:
  - Atentu pri tiaj deklaroj! Do vi povas eniri en specialan fakon! Tamen por mi Stalino tute ne estas geniulo! Kaj ekzemple, la maltrafita liniofrapo en februaro konfirmas tion! Cetere, mi aŭdis, ke la 1-an de majo la sovetia aerdefendo en Moskvo estis senhelpa kaj multaj miloj da sovetiaj civitanoj mortis!
  La maljunulo rimarkis:
  - Dankon al Usono kaj Britio! Ili donis al la Wehrmacht novajn aviadilojn! Cetere, mi aŭdis, ke okazis amasa sabotado, pro kiu la jakoj disfalis en la aero! Kaj ĝi estas tute novaj Jakoj!
  Sorĉistino kapjesis.
  - Mi aŭdis pri ĝi! Vere malhonoro! Sed mi esperas, ke la krimintoj estos punitaj, kaj la problemo estos solvita!
  Avo kapjesis, poste subite diris:
  - La ĉefa problemo estas en niaj kapoj! Ia sovetia pensmaniero! Provo transformi homon en dentaĵon, en ordinaran sklavon!
  Vedmakova ne kverelis. Ŝi paŭzis, rigardante malklare tra la fenestro. Nun la minaco de la malvenko de Sovetunio fariĝis multe pli palpebla. Montriĝis, ke eĉ Moskvo ne estas protektita kontraŭ aviadilaj atakoj. Almenaŭ, ĝi ne havas sufiĉe da fidinda protekto por elteni amasan aviadilan atakon!
  Nu, la milito moviĝas en iomete alian etapon ... Vere, en la bataloj proksime de Stalingrado ankaŭ la germanoj havis aeran superecon, sed ĝi ne alportis la deziratan venkon! Tamen, ne tiel superforta, la Fritz havis avantaĝon! Post ĉio, novaj sovetiaj aviadiloj regule alvenis ĉe la fronto! Sed mi devas diri, ke la nivelo de bataltrejnado inter la pilotoj estis tre malalta. Plej multaj komencantoj havis ne pli ol 8 horojn da flugado. Ĉi tio estas granda minuso, precipe ĉar la germanoj kutime havas ĝis 250 horojn! Tamen, post Stalingrado, la germanoj reduktis la programon al 150, sed nun ĝi fariĝis multe pli facila kun fuelo. Tamen, la apero de granda nombro da novaj aviadiloj kreos problemon por la Fritz.
  Cetere, estis raportite, ke inter la pilotoj de la faligitaj bombistoj, pluraj usonaj civitanoj estis kaptitaj. Kio estas la lasta, ne surprizis! La Luftwaffe ne havas sufiĉe da pilotoj por novaj bombistoj, do estis volontuloj!
  Mi scivolas kiel la sovetia komando respondos al tio? Post ĉio, estas nenio por akiri Berlinon? Longdistancaj strategiaj bombistoj ne estis evoluigitaj en Sovetunio, kun la escepto de la P-8. La lasta aviadilo kun rapideco de iom pli ol 400 kilometroj hore kaj kreita en 1936 estas klare malmoderna. Krome, trafante Berlinon, ĝi moviĝos sen aera eskorto, kaj la germanoj povas kapti ĝin per siaj aviadiloj. Ja ili jam havas tre bonajn radarojn, kiuj registros la movon de la flugamaso al Berlino. Jes, kaj necesas tempo por liberigi sufiĉe da ĉi tiuj maŝinoj por strikoj kontraŭ Germanio. La germanoj ne estas malforta nacio kaj amas teknologion! Ili mem estas verŝajne la plej disciplinita kaj alte organizita nacio en Eŭropo aŭ eĉ en la mondo! Estas tre malfacile venki sole, kaj eĉ havi, en la dua fronto, ne malfortan Japanion.
  La plej bona afero por fari en ĉi tiu situacio estas provi veturi kojnon inter la Aliancanoj kaj Germanio. Sed kiel fari ĝin? Beria jam instrukciis ŝin efektivigi tion uzante la destrojeron ricevitan de la amerikanoj. Bona provoko povus rezulti, sed Anna ne havis tempon.
  Ŝajnas, ke ŝi ne estas kulpa - kio ne estas sorto, sed ŝi ankoraŭ ronĝas malagrablan postguston. Kvazaŭ eble se ŝi estus alveninta tagon pli frue, ĉio estus alia!
  Tamen ĝi ne estas ekskludita! Sed ŝi alvenis tuj kiam ŝi ricevis mendon de Beria!
  Ĝenerale, Lavrenty Palych estas majstro de provokoj. Japanio atakis Peru Harbour, ne sen lia partopreno!
  La fakto estas, ke dokumentoj pri Usono planas lanĉi serion de preventaj strikoj uzante aviadilŝipojn, inkluzive de tiuj bazitaj sur Peru Harbour, kvazaŭ hazarde falis en la manojn de la inteligenteco de la lando de la Leviĝanta Suno!
  Krome, la usonanoj estas malsaĝuloj: ili provokis Japanion en militon, kune kun Britio trudis embargon pri liverado de petrolo kaj aliaj krudaĵoj, sed ili mem ne estis pretaj por milito!
  Efektive, Usono en 1941 ne havis sufiĉajn fortojn, precipe en tankoj, por la milito kun Japanio. En 1940, ili havis nur 400 tankojn, kaj informoj pri 1941 estas sekreta, sed estas neverŝajne, ke eĉ tiam estis pli ol mil! Do Ameriko grimpis en la militon, estante tute nepreparita! Nu, Japanio ankaŭ ne estas tre armita. Se ŝi havis ĉirkaŭ du mil kaj duonon tankojn, kaj malpezajn, tiam, ekzemple, tute ne ekzistis longdistanca aviado!
  Do la usonaj kuraĝaj pilotoj de la lando de la Leviĝanta Suno ne bombardis! Kaj ili ĵus enigis sin en liĉon! Kaj nun ili decidis rekuperi Sovetujon, fidante ĉefe je sia infanterio, revante ripeti la sukceson de la tempoj de caro Nikolao la 2-a!
  La Sorĉisto enuiĝis kaj kantis:
  Kiel komplika estas la vivo, Sinjoro, ve,
  Vi mem surmetis dornkronon!
  Ne, ne blovu mian kapon
  Nova tago promesas al ni problemojn!
  
  Sonĝoj frakasiĝis en polvon
  La kruela vermo ronĝas per pasio!
  Kaj doloro kaj malĝojo en viaj okuloj
  Kion limigi, neniu regas!
  
  Sed kion, Dio, vi povas
  Kohl mem supreniris la krucon de Golgota!
  Pri feliĉo fantomaj sonĝoj
  Ili muĝas kaj ĝemas en la plorado de la vidvino!
  
  Estas nenio pli malbona ol la tero ol la mondo,
  Skizo de la milito ĉiuj peniko en la sango!
  Ankra ŝaŭmo de etero,
  Vi tuj rompas la reton!
  
  Kaj se vi volas mian vivon
  Tiam ĵetu min Sinjoro en inferon!
  Mi amas vin ĉiukaze
  En progreso, mi kredas je ŝanĝo!
  
  Mi kredas ke persono
  Kapabla fariĝi pli pura, pli alta!
  Ke finiĝos la sufero de la epoko,
  Ni fariĝos kiel frato la Plejaltulo!
  
  Kion ni ordonos
  En la vastaĵo de stelŝipoj!
  Tiu nia kuraĝa armeo
  Pli forta ol la Kvazaro brilos!
  
  La vivo neniam forvelkos
  Kaj ĉiuj estos homoj!
  Kiel senfina radio de la jaro
  Kun senlima kaj feliĉa aĝo!
  
  Komunismo fariĝas reala
  Kredu, ke ĝi estos pli bona ol vi sonĝis!
  Progresu antaŭen, supren, ne malsupren,
  Estu ĝojo - ne malĝojo!
  Vedmakova finis la kanton kaj "Emka" finfine veturis en Vladivostokon. La piloto rigardis la urbon kun scivolemo. La detruo en Vladivostoko rimarkinde pliiĝis, kelkaj konstruaĵoj fumis, fajroestingaj teamoj laboris surstrate, estis multaj adoleskantoj kun ŝoveliloj, pioloj kaj aliaj fajroestingiloj.
  Avo rimarkis:
  - Sub la caro ankaŭ gejunuloj multe laboris, sed sen ridetoj kaj entuziasmo! Kvankam vi ne atingos malproksimen per nuda entuziasmo!
  Vedmakova obĵetis:
  - Se industrio estas la motoro de la ekonomio, tiam entuziasmo estas brulaĵo kun alta oktano-takso!
  La maljunulo kapjesis ĝoje.
  - Nu vi diras knabino!
  "Emka" haltis apud la konstruaĵo de la komandanta oficejo kaj Vedmakova preskaŭ elkuris el ĝi. Ŝi vere volis esti denove sur sia flugilhava ĉevalo.
  La knabino frapis la pordon de la oficejo, kie oni sendis ŝin en la tagordo. Sekvis dormema voĉo.
  - Ensaluti!
  Sorĉistino eniris, fiere rektigante ŝiajn ŝultrojn. Sur la seĝo sidis viro en la uniformo de kolonelo de NKVD. Tia kalva kaj malagrabla tipo. Li morne demandis la piloton:
  - Plena nomo!
  La knabino rapide respondis:
  -Anna Petrova Vedmakova!
  La kolonelo aldonis:
  - Milita rango?
  - Majoro de la aerarmeo kaj heroo de Sovetunio! - Fiere diris la piloto.
  La kolonelo levis la ricevilon kaj mallonge diris:
  - Aerarmea majoro Vedmakova jam alvenis!
  Poste li turnis sin al la knabino.
  - Kiel vi fartas? Espero sana?
  La piloto nudigis ŝiajn dentojn.
  - Mi sentas bone! Preta batali kiel leonino!
  La Kolonelo kapjesis.
  - Bonege! Mi pensas, ke la japanoj aprezos ĝin!
  Aŭdiĝis bruo, klakado de botoj, kaj ses ordinaraj oficistoj de la speciala fako, akompanataj de viro en speciala uniformo, eksplodis en la oficejon. Li ordonis:
  - Mankatenu ĉi tiun hundinon!
  La Sorĉisto estis konfuzita:
  - Kio alia estas ĉi tio?
  La kolonelo bojis:
  - Kaj tio! Vi estas arestita, civitano Vedmakova! Kaj vi estos sendita al malliberejo!
  Viro en speciala uniformo avertis:
  - Ĉi tiu virino tre lertas batali! Do estu vigla!
  Sorĉistino ridetis.
  - Mi ne estos reprezentantoj de niaj kuraĝaj policaj agentejoj! Voku Beria kaj ĉi tiun miskomprenon tuj, klarigu!
  La kolonelo malestime snufis.
  - Jen por distri Beria! Sendu ŝin al malliberejo, kaj la esploro eltrovos ĝin!
  La sorĉistino kapjesis.
  - Mi estas heroo de Sovetunio kaj la esploro, kompreneble, eltrovos ĝin, sed ĝi estus pli rapida kun Beria! Mi volas esti ĉe la komandoj de la aviadilo kiel eble plej baldaŭ!
  La kolonelo konsolis:
  - Dum la milito, neniu tiros longe! Forportu ŝin!
  Vedmakova marŝis sen rezisti, kaj ŝi estis nur iomete puŝita de la bareloj de maŝinpafiloj de mallongigita modelo, per kiuj ili komencis ekipi skoltojn. Poste ili ŝtopis min en nigran funelon kaj forportis min. Anna Petrovna estis trankvila, ŝi ne sentis sin kulpa pri si, kaj la NKVD verŝajne scias pri ŝia speciala rilato kun Beria, do ili eltrovos ĝin. Estas eĉ interese viziti la malliberejon. Vera viro devas kreskigi sian filon, servi en la armeo kaj servi tempon en malliberejo! Do, verŝajne, militisto! Multaj famaj homoj estis en malliberejoj: Stalin, Lenin kaj Hitler!
  La malliberejo ne troviĝis tre malproksime de la oficejo de la komandanto, tial Vedmakova estis eltirita kaj kondukis en la korton. Tie hundoj kruele grumblis, la ŝtonaj muroj de la karcero konstruita reen en la dekoka jarcento estis obtuzaj kaj grizaj. La knabino sentis nevolan eksciton, kiam oni enkondukis ŝin kaj gvidis tra la koridoroj. Jen la registra fenestro: devo demandoj:
  - Antaŭnomo, familia nomo, patronomo, sekso!
  Poste turnu dekstren en kahelitan ĉambron. Tie, ĉe la tablo, sidis oficiro en la uniformo de NKVD kaj leda antaŭtuko, kaj kun li kuracisto en blanka surtuto kaj du mezaĝaj virinoj, tirantaj maldikajn kaŭĉukajn gantojn sur la manoj.
  La gardostaranto akompananta Vedmakovan forigis siajn mankatenojn per rapida, ekzercita movo. La oficiro ordonis:
  - Senvestiĝu!
  Vedmakova estis surprizita:
  - Kio?
  La oficiro trankvile ripetis:
  - Mi diris, senvestiĝu! Serĉo kaj persona inspektado estas postulataj!
  La knabino ruĝiĝis.
  Sed jen la viroj!
  La oficiro kun antaŭtuko bojis:
  - Ĉu mi povas helpi vin! Nu, forjxetu viajn ĉifonajn malĉastulinon!
  Vedmakova tremis, ŝi memoris, ke jes, kiam oni metis en malliberejon, persona serĉo estas deviga kaj komencis demeti siajn vestojn. Virinoj prenis ĝin kaj zorge sondis ĉiun kudron. Lasita en sia kalsoneto, Vedmakova embarasiĝis, sed la oficiro bojis:
  - Kaj demetu viajn kalsonojn hundino! La serĉo estos kompleta!
  Lasita antaŭ pluraj viroj tute nudaj (la konvojo, kiu ŝin venigis, staris senmova, preta batali ĉiumomente), la knabino embarasiĝis kaj provis ŝin kovri per la manoj.
  Ili forte batis ŝin per klabo sur la postaĵon:
  - Manoj ĉe la kudroj hundino!
  Vedmakova kvakis, sed eltenis. Kiam ili finis sondi ŝiajn vestaĵojn kaj ŝiris ŝiajn botojn, la oficiro ordonis:
  Nun kontrolu ĝin mem!
  La inaj prizonestroj ekiris de la kapo. Ili taŭzis siajn harojn per gantitaj fingroj, poste rigardis en iliajn orelojn, eĉ uzante tubon kun poŝlampo. La oreloj estis retiritaj plurfoje, fleksante kaj nefleksante. Poste rigardis en la naztruojn:
  - Tusu, mi petas! Jen, pli forta!
  La nazo de la knabino estis dispremita. Tio estis sekvita per ekzameno de la buŝo. Estis tute malagrable, malglataj manoj premis la langon, de tempo al tempo fortiris ĝin, poste tiris pli forte, eĉ preskaŭ deŝiris ĝin.
  La oficiro parolis:
  - Vi devas esti pli singarda! Ŝi eble estas spiono!
  La prizonestroj komencis premi la fingrojn sur la dentoj, kontrolante iujn plenigaĵojn, kiuj povus enhavi gravajn informojn. Vedmakova sentis sin humiligita kaj kraĉis sur; ŝia heroo de Sovetunio estis serĉata kiel malĉastino, nenio mankis. Tiam inaj gantitaj manoj komencis palpi la nudan bruston de la knabino. Ili dispremis ŝin, sentis laŭvorte ĉiun milimetron, brilis tra poŝlampo. La mamoj de la knabino perfide ŝvelis, kaj la prizonestroj premis pli kaj pli, poste grakis:
  - Ne! Ŝi estas pura ĉi tie!
  Poste, la umbiliko kaj fingroj estis ekzamenitaj. La umbiliko estis tirita malantaŭen, ankaŭ tordita, post kio ĝi estis trapikita per kudrilo. Ne malpli zorge ekzamenis la fingrojn.
  - Kaj nun ginekologia serĉo! - ordonis la oficiro.
  La prizonestroj ordonis:
  - Klinu kaj disvastigu viajn krurojn, mi petas!
  Sekvis la plej humiliga, kiam la mano de la prizonestro en ganto, sufiĉe malglate eniris la sinon de la knabino. Vedmakova ĝemis pro doloro kaj humiliĝo. Kaj la mano rigide disfalis en la kavernon, kie la virino konservas sian plej valoran trezoron, el kiu ĝi estis kaj dolora kaj tikla. La knabino iomete ekmovis, kaj la oficiro malice murmuris:
  - Kontrolu ĝin kiel eble plej zorge! Ja estas en intimaj lokoj, ke spionoj kutime kaŝas dokumentojn, kaj kelkfoje eta noto sufiĉas por ekscii gravajn informojn.
  Unu prizonestro estis anstataŭigita per alia, post kio la serĉado fariĝis eĉ pli dolora kaj malĝentila. Vedmakova komprenis, ke ili nur volis humiligi ŝin, igante la serĉon torturon.
  La ekzameno de la anuso estis ne malpli malglata, krome, la intesto estis uzata, kaj granda klistero. Ŝajne la piloto estis ja grave suspektita. Post tio, kontroli fingrojn, krurojn kaj piedojn ŝajnis malgranda afero.
  Tamen, ĉi tio ne finiĝis tie, la oficiro ordonis:
  - Nun sur la rentgenradio de la stomako! Ne multe ŝi povis engluti!
  Nu, ĝi ne tiom doloras. Ĉi tie ĉeestis kuracisto, li zorge trarigardis ĉion, eĉ la koron kaj pulmojn. Fine donis la permeson:
  Ŝi estas pura kaj tute sana!
  La oficiro kolere grumblis:
  - Domaĝe, ke ni ĉiuokaze pafos ŝin! Tamen li nun ludu pianon!
  La piloto, miregigita de humiliĝo, iris obeeme kiel aŭtomato. La manoj de Witcher estis ŝmiritaj per farbo kaj zorge premitaj sur paperon. Poste sekvis ĉiaj mezuradoj, fotantaj profile, plenvizaĝe. Dum sufiĉe longa tempo ili estis devigitaj stari nudaj, reverkante ĉiujn signojn, cikatrojn kaj talpojn sur la korpo. Post tio ŝi estis lavita en malvarma duŝo, kio, cetere, estas kutima en Sovetunio, ne nur por kaptitoj, ili ricevis prizonajn uniformojn.
  - Vestu vin hundino!
  La robo estis fakte sakŝtofo, kudrita el arpilo kaj brodita kun prizonnumero. Ili ne donis al la knabino ŝuojn, ŝajne konsiderante ilin nenecesa lukso por la malamikoj de la homoj, kaj tiel, apenaŭ kovritaj, ili prenis ŝin al la ĉelo.
  Ĵus okazis amasaj arestoj, la malliberejo estis troloĝata kaj zumado. Vedmakova estis ĵetita en malvastan kaĝon, kie estis jam pli ol cent virinoj, plejparte junaj knabinoj el la militistaro kaj servistoj. Kiam la piloto estis alportita en la ĉelon, ŝi ne povis fari eĉ unu paŝon, la kaptito malordigis la tutan plankon. Estis tre mallume en la ĉelo, la fenestro estis tabuligita per tabuloj, ĝi estis sufoka kaj forte odoris, ŝajne ili delonge ne elprenis la sitelon.
  La knabinoj estis duonnudaj, kaj kelkaj estis tute nudaj, ili prenis siajn vestojn. Pluraj el ili deliris kaj petis trinki. La sorĉistino haltis kaj demandis:
  - Mi ne povas fari paŝon! Kien mi iru!
  - Kien alportite tien kaj haltu! - Ordonita el la mallumo, verŝajne la plej aĝa en la ĉelo. - Ne estas loko por ni.
  Vedmakova, konsciante, ke tio estas stulta, tamen demandis:
  - Por kio vi estas knabinoj?
  Sekvis voĉoj:
  - Jes, jen artikolo 58, aŭ eĉ tute sen akuzoj! Por kio vi estas?
  Witcher ŝercis:
  - Jes, Beria estis seksperfortita!
  Estis amikeca rido de la knabinoj kaj ekkrioj:
  - Jes, ŝi estas nia!
  Kiu grincis el la mallumo:
  - Pendu iom de ĉi tiu Beria!
  malbonaŭgura voĉo interrompis:
  -Sufiĉe! Kaj tiel jam pli ol duonmil viroj estis pafitaj en la korto! Ankaŭ ni povas promeni kun la tuta fotilo!
  Sorĉisto bojis:
  - Nu, ne, se oni prenos min mortpafi, mi ne cedos tiel!
  . ĈAPITRO #8
  Oleg Rybachenko daŭre batalis por hela morgaŭ kune kun la knabino Margarita Korshunova.
  Ili batalis en Stalingrado. Ili batalis kun tuta kolosa kuraĝo. Kaj la eternaj infanoj ne pensis retiriĝi kaj venkiĝi al la malamiko.
  Sed la fortoj estis neegalaj kaj la nazioj iom post iom antaŭeniris. Sed tre malrapide kaj ĵetante la alproksimiĝoj al la domoj, kaj la stratoj kun la kadavroj de solduloj.
  Moskvo estis ĉirkaŭita sed daŭre batalis. Kaj ĝi ankaŭ havis siajn belajn knabinojn. kiuj estas vere riĉaj.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita pafis reen en Stalingrado. Samtempe, la knabo provis komponi ion, laŭ AI.
  Prezidenta kandidato de Belorusio Aleksandro Lukaŝenko ne rajtis partopreni en la elektoj. Ili trovis kulpon pri tio, ke la slava katedralo retiris subskribojn. Rezulte, estis ne ses kandidatoj, sed kvin. Kaj la ĉefa lukto disvolviĝis inter Zenon Pozdnyak kaj Kebiĉ. La por-rusa kaj pli modera Kebich avancis al la dua raŭndo kun iometa marĝeno. Kaj tiam li gajnis la kontraŭrusan Poznyak kun granda diferenco.
  Lukashenka protestis ke li estis forigita kontraŭleĝe. Sed ĝenerale, estis nenio krom bruo.
  Kebich venkis tre memfide. Kaj li fariĝis la unua belorusa prezidanto.
  Baldaŭ Belorusio eniris la rublozon. La situacio en la ekonomio restis en krizo. Ne estis sufiĉe da mono. Sed la lando estis en la rublozono.
  Kebich proponis procezon de integriĝo kun Rusio. La konverĝo de leĝoj komenciĝis, la landlimoj malfermiĝis, la ekonomio unuiĝis. Estis kreitaj transnaciaj korpoj.
  En 1999 novaj prezidant-elektoj estis okazigitaj en Belorusio. La ekonomio estis en profunda krizo post la rusa defaŭlto. Sed la influo de la komunistoj multe pligrandiĝis. Lukaŝenka, aliflanke, kverelis kun ĉiuj kaj ne kreis sian propran partion, kaj estis flankenpuŝita fare de aliaj fortoj. La ĉefa lukto disvolviĝis inter Kaljakin kaj Kebiĉ. Zenon Poznyak perdis popularecon antaŭ tiu tempo. Same kiel la Belarusian Popola Fronto entute.
  La komunistoj plifortiĝis.
  En Rusio ankaŭ la historio iom ŝanĝiĝis. Zjuganov gajnis la prezidanton iom pli da voĉoj, kvankam li ne sukcesis venki. Lebed estis la Sekretario de la Sekureckonsilio dum du monatoj pli longe. Sed, ĝenerale, ĉi tio ne estas tiel signifa. La plej grava diferenco estas, ke Chernomyrdin ne estis eksigita. Kaj kiel rezulto, li restis ĉefministro eĉ post la defaŭlto. Kebich tamen, malgraŭ la helpo de Ĉernomirdin, ankoraŭ perdis en la dua raŭndo, kaj Kalyakin iĝis la prezidanto de Belorusio.
  Kaj en Rusio, post la foriro de Jeltsin, Ĉernomirdin iris al la prezidanteco. La rusa ekonomio jam moviĝis en kreskon kaj Viktor Stepanoviĉ, kvankam tre malfacile, kun la helpo de Zhirinovsky, kiu prenis la trian lokon, venkis Zjuganov.
  Tiel, en Rusio, Chernomyrdin iĝis prezidanto, Zhirinovsky iĝis sekretario de la sekureca konsilio kaj unua asistanto de la prezidanto. Putin ĝis nun restis flanke. Zjuganov estas la gvidanto de la opozicio. Primakov daŭre estas ministro pri eksteraj aferoj.
  Do ĉio iris laŭplane. Kalyakin daŭrigis la procezon de integriĝo, sed ankoraŭ ne unuiĝinta. La ekonomioj kreskis. Chernomyrdin faris militon en Ĉeĉenio. Intertraktis kun Masĥadov. Kaj fine atingis stabilecon tie.
  Chernomyrdin venkis en la venonta elekto facile super Zjuganov. Kalyakin ankaŭ estis facile elektita por dua oficperiodo. Ĉio iris pli-malpli glate. La belorusa ekonomio estis pliiĝanta.
  Sed Kalyakin ne iris al tria oficperiodo. Lia posteulo estis kolego Novikov.
  Ĉernomyrdin ankaŭ ne kuris por tria oficperiodo. Ĉernomyrdin estis sukcedita fare de Zhirinovsky. Ĉi-lasta, kompreneble, fariĝis multe pli modera, sed pligrandigis premon al Belorusio - postulante aliĝon al Rusio.
  La novulo hezitis. Pro kio li estis sub sankcioj.
  Ĵirinovskij estis pli rigida kaj premis pli forte ... Rezulte, la por-rusaj fortoj okazigis referendumon en Belorusio, kiu koincidis kun severa ekonomia krizo. Kaj Belorusio fariĝis parto de Rusio. Ĉi tio intensigis kontraŭ-okcidentan senton.
  En 2014, Zhirinovsky, profitante la okazon de la Majdano en Ukrainio kaj la renverso de Janukovych, sendis soldatojn. La ukraina armeo ne estis batalpreta kaj la rusoj senarmigis ĝin. Janukoviĉ kaj la Rada, per armila forto, anoncis referendumon. Rusio aneksis ĉi tiun respublikon al si.
  Por ke ukrainoj ribelu malpli, Zhirinovsky movis la ĉefurbon de Rusio al Kyiv. Kaj tio influis la rezultojn de la referendumo. Vladimir Volfoviĉ mem, en la venonta prezidant-elekto, estis triumfe elektita por tria oficperiodo, aboliciante ĉiujn limigojn en referendumo.
  Aleksandro Lukaŝenko retiriĝis kaj enprofundiĝis en forgeson. Putin funkciis kiel prezidanto de la FSB ĝis 2012, kiam li estis sesdekjara. Kaj Zhirinovsky, kiu ŝatis rejunigi la teamon, ne anstataŭigis lin per kvardekjara kapabla oficiro. La guberniestro de Belorusio, kiu anstataŭigis Novik, ankaŭ iĝis pli juna.
  Rusio tamen falis sub la sankcioj de la Okcidento, sed ili ne estis tre signifaj. Zhirinovsky batalis en Sirio kaj Irako. Li kreis sian propran ŝtaton por la kurdoj kaj, entute, agis pli decide ol Vladimir Putin. Plie, Rusio lanĉis misilatakon kontraŭ Saud-Arabio kaj akre ŝveligis petrolprezojn.
  Tiam komenciĝis granda milito inter Irano kaj Usono. Kio altigis petrolprezojn eĉ pli. Dume, Rusio prenis kaj aneksis la baltajn ŝtatojn kaj Moldavio. Kaj tiam, profitante la tumulton en Kazaĥio post la foriro de Nazarbayev, ŝi enmetis ĉi tiun respublikon en sian cirkuladon.
  Referendumo ankaŭ estis okazigita, kaj Rusio akiris alian provincon.
  Iom post iom, la restarigo de Sovetunio daŭrigis.
  En 2020, Zhirinovsky ĝisdatigis la rekordon en la elektoj por la kvara oficperiodo de la Prezidanto de Rusio. Ĝis li foriris.
  Kaj Rusio moviĝis tra Centra Azio. En Uzbekio, Taĝikio, Kirgizio, Turkmenio aperis rusaj trupoj kaj okazis referendumoj pri aliĝo al Rusio.
  Do la lando estis restarigita al la iamaj limoj de Sovetunio.
  Sed ĉi tio ne sufiĉis por Ĵirinovskij. Kaj li, sen nenecesaj antaŭjuĝoj, okupis Finnlandon per trupoj. Kaj tie, kompreneble, kun preskaŭ 100% rezulto, per okazigo de referendumo. Kaj aliĝante al ŝi.
  Tiel, Rusio resendis sian propran. Rilatoj kun Ĉinio iom plimalboniĝis pro asertoj je Port Arthur kaj la eldomigo de la flavoj de Siberio.
  Sed dum Ĉinio timis kontraŭ Rusio kaj blasfemis.
  Sed en Alasko okazis militista puĉo, kaj rusaj trupoj okupis ĝin. Kaj ili faris referendumon pri reveno al Rusio. Samtempe, Ameriko estis devigita rekoni la nevalidecon de la interkonsento pri la vendo de Alasko al Rusio.
  Tiel...
  Oleg Rybachenko haltis kaj komencis pafi denove.
  La knabo pafis eksplodon kaj poste ĵetis obuson per la nuda piedo. Disigis la naziojn kaj tweetis:
  - Ni estas nevenkeblaj!
  Margarita ankaŭ pafis eksplodon, ĵetis obuson per la nudaj piedfingroj, dispremis la Fritz kaj kriis:
  - Kaj ĉiam unuiĝintaj!
  La infanoj batalis tre kuraĝe.
  La knabo denove frapis la malamikojn per eksplodo. Li ĵetis obuson al la raŭpo per la nudaj piedfingroj. Kiel rezulto, du tankoj koliziis. Oleg Rybachenko kantis:
  - Gloro al vi, nia rusa lando,
  En la nomo de sankta Rusio,
  Familio de indiĝenaj konsilioj!
  La knabino denove ĵetis la obuson per la nuda piedo. Pafis dekduon da faŝistoj kaj kantis:
  - Estas bovino sur la monto,
  Estu sanaj infanoj!
  La knabo turnis sin, falĉis la Fritz kaj pepis:
  - Patrujo en mia koro,
  Feliĉe, ni malfermos la pordon!
  Kaj post tio, lia infana kruro, ĵetis granaton. Li estas infano kiu estas vere mortiga portanto de detruo.
  Margarita ankaŭ estas sago kun kolosa precizeco.
  La knabino prenis ĝin kaj kantis:
  - Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo-
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  La knabino, ĵetante grenadon per la nuda piedo, prenis ĝin kaj pepis plu;
  Stalin vivas en mia koro
  Por ke ni ne sciu malĝojon -
  Malfermis la pordon al la spaco
  La steloj brilis super ni!
  Kaj la knabino ridis. Ŝi tranĉis la faŝistojn. Ŝi batis iliajn vicojn kaj knaris:
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos -
  Estos fino al faŝismo...
  La suno brilos hele
  La vojo, lumigante komunismon!
  Kaj denove la knabino lerte ĵetas grenadon per la nuda piedo. Puŝante unu la alian naziajn tankojn.
  Natasha ankaŭ batalas. En Stalingrado, knabinoj estas nur herooj.
  Kaj kantu al si kun kuraĝo:
  - Mia patrujo estas la mallumo de la universo,
  Mi povas disbati la atakon de malbonaj malamikoj ...
  Mi ne povas ami tagon sen vi
  Mi estas preta doni mian vivon por vi!
  Kaj Nataŝa ĵetas grenadon per la nuda piedo.
  Poste, Zoya pafas. Bela knabino en bikino. Donos turnon, falĉu la naziojn.
  Kaj tiam mortiga donaco flugos de ŝia nuda piedo.
  Zoja kantis, elmontrante la dentojn:
  - Mi amas detrui malamikojn! Tia knabino!
  Kaj denove, la beleco kun ŝiaj nudaj piedfingroj komencos detruon.
  Kaj tiam Aŭrora pafas. Ankaŭ ruĝhara diablo kiel veturi sur la nazioj.
  Kaj per sia nuda piedo, pafita granato ŝmuros la batalantojn de la Wehrmacht sur gruzo.
  La knabino grincas:
  - Tili, tili, trol, vali...
  Batu la naziojn per mia forto,
  Mi ne povas rifuzi nun!
  Kaj denove la militisto precize pafas.
  Plian fajron gvidas Svetlana. Kaj ankaŭ kun nudaj piedfingroj, ŝi ĵetis eksplodpakaĵon.
  Nu, la Fritz ricevis ĝin.
  La knabino, sincere, estas rokmilitisto.
  Kaj kiel kanti:
  - Gloro al Rus' super la Tero,
  Ni ĉiam estos kun sonĝo!
  Kaj kvar knabinoj sur la nazioj kaj kiel ili trafos. Ĝenerale ili estas kiel sanktuloj el la bataliono de anĝeloj de morto. Kaj la nazioj en Stalingrado ricevas ĝin.
  Sed ĝi fariĝas pli kaj pli malfacila kaj pli malfacila.
  Stalingrado ankoraŭ tenas, sed la nazioj jam povis preni la Sekan. Ekzistas ankaŭ forta floto de la maro inter la nazioj. Inkluzive de kaptitaj britaj ŝipoj.
  Ili laŭvorte vundis la tutan marbordon. Kaj la turkoj antaŭeniras de la sudo. Ĝi fariĝas vere timiga.
  Natasha kaj ŝiaj knabinoj de Suĥimi povis flugi al Stalingrado, kaptante germanan lamenlignoaviadilon.
  Kaj nun ankaŭ en Stalingrado. Kiel, ĉi tiu urbo estas la faŝistoj, kiom ajn vi klopodas ne preni ĝin.
  Nataŝa ĵetas murdan donacon per sia nuda piedo, ŝirante la naziojn en ŝiriĝintan viandon, kaj kantas:
  - Nia vivo estos mirinda!
  Zoja, ĵetante obuson per la nuda piedo, aldonis, elmontrante la dentojn:
  - Se, kompreneble, ni venkas!
  Kaj la knabino skuis siajn skarlatajn cicojn.
  Aŭrora, pafante, muĝis:
  - Kaj nia Patrujo estu fama!
  Kaj, kun nudaj piedfingroj, li ĵetos murdan donacon. Disbatu kontraŭulojn, kaj knari:
  - Gloro al Granda Rus'!
  Kaj tiam Svetlana prenis la linion kaj eksplodigis ĝin. Mi eltranĉis cent naziojn. Tiam ŝi lanĉis obuson per sia nuda piedo, kaj knaris:
  - Al la nova lumo de scienco kaj prospero!
  Kaj la kvar knabinoj denove batalas, kaj ili ne mallevos la nazon.
  Nataŝka levis la eksplodan pakaĵon per du nudaj piedoj. Kaj pro sia tuta forto, ŝi ĵetis ĝin en nazian tankon.
  La E-75, ricevinte difekton, ĉesis kaj komencis fumi.
  Nataŝa kantis:
  - Rus' ridis kaj ploris kaj kantis,
  En ĉiuj epokoj, tial ŝi kaj Rus'!
  Tiam Zoya prenis ĝin kaj lanĉis murdan donacon kun siaj nudaj piedfingroj. Kaj alia tanko de la nazioj haltis, viciĝis.
  Zoya tweetis:
  - Jes, la estonteco estas nia!
  Gloro al granda Rusujo!
  Aŭrora pafis de maŝinpafilo. Falĉis multe da faŝistoj. Tiam ŝi diris agreseme:
  - Gloro al la herooj de Sovetunio!
  Kaj de la ĵeto de ŝia nuda piedo reflugas granato. Jen la ruĝhara knabino. Nur nevenkebla terminatoro.
  Kaj kiel Svetlana prenis ĝin, kaj disbatis la naziojn. Kaj faligis ilin kiel akran fojnkampon.
  Tiam ŝi pepis:
  - Gloro al la lando Rusujo!
  Kaj de la ĵeto de ŝia nuda piedo flugas tia mortiga fragmenta granato.
  La militisto knaris:
  - Por la sovetia imperio!
  Natasha pafante, diras:
  - Por la plej granda el imperioj!
  Kaj denove, io, kio mortigas la naziojn kun enorma garantio, flugas de ŝia nuda piedo.
  Kaj la knabino kantas:
  - Gloro al mia Patrujo -
  Gloro al Rusujo!
  Zoja ankaŭ ĵetis obuson per sia nuda piedo. Ŝi fortranĉis multajn naziojn kaj grincis:
  - Granda Rusujo - granda gloro!
  Kaj palpebrumis al siaj kunuloj.
  Knabinoj kompreneble preskaŭ nudaj. En bikino, sunbrunigita, muskola, bela kaj kurba.
  Kiel ĉarmaj knabinoj aspektas preskaŭ nudaj! Kaj kial eĉ vestaĵoj!
  Poste, Aŭrora aktive pafas. Kaj per sia nuda piedo, li ĵetos ion, kio mortigas la naziojn.
  Poste li kantas:
  - Por la granda Patrujo!
  Svetlana daŭre pafis. Ŝi tranĉis la naziojn kaj pepis:
  - Por grandaj atingoj!
  Kaj kun nuda piedo, kiel lanĉi obuson. Kaj denove, la nazioj estas mutaj.
  Bone faritaj rusaj knabinoj. Ili estas homoj de aerakrobatiko.
  Kaj poste estas la pilotoj: Mirabela kaj Anastazio. La sama kiel esti vangofrapita sur la Fritz.
  Jes, la hordoj de Hitler disiĝas el tiaj knabinoj.
  Militistoj batalas sur Yak-9. La aŭto ŝajnas malmoderna. Sed sufiĉe efika. Kvankam en rapideco kaj armilaro pli malalta ol la Luftwaffe.
  Nur unu 20 mm kanono kaj maŝinpafilo por la knabinoj, kontraŭ ME-262 kun kvin 30 mm kanonoj.
  Sed jen Mirabela lerte manovras, venas en la voston de la flugilhava faŝisma vulturo. Kaj pafas lin. Elfrapas metalon, purigas la malamikon.
  Tiam Mirabela kantis:
  - Pli kaj pli alta kaj pli alta
  Aviadiloj flugas kiel birdoj...
  Ni malkonstruas faŝismajn tegmentojn
  Kaj la braveco de la soldatoj estas preter la limoj!
  Kaj jen Anastazio, kiel ŝi prenos ĝin kaj krevos la naziojn. Ŝi estas terminatora knabino.
  Li dispremos la vizaĝojn de la naziaj banditoj, kaj grincos:
  - Granda gloro venos por Rus'!
  Kaj ankaŭ kun nudaj piedoj premos la pedalojn. Kaj alia Messerschmitt falas.
  Knabinoj batalas en kalsoneto sole. Kaj ili estas tre bonaj. Ili flugetas rapide sur pli malfortaj motoroj. Kaj ili foriras de la pafoj de la malamiko.
  Mirabela detranĉante Fritz, grincas:
  - Ne korvoj, vi ne povas venki nin!
  Kaj denove la militisto ŝteliras al mortiga distanco.
  Kaj la nova nazia maŝino falas.
  La sandala knabino scias, kion ŝi faras. Kaj ŝi fartas bonege.
  Jen faŝisto provanta kovri la militiston de malproksime. Kaj ŝi foriras. Kaj per ia miraklo, denove ĉe la vosto de la malamiko.
  Kaj faligas Fritz, knirante:
  - Nenio estas neebla por rusoj!
  Kaj denove la militisto faras senesperan U-turniĝon. Kaj alia aŭto falas trapikita.
  Mirabella tweetis:
  - Vere la mondo estas kreita por Rusujo!
  Kaj denove, kiel eliri. Kaj kiel cedi al la malamiko!
  Anastazio ankaŭ terenbatas germanan aŭton kaj kriegas:
  - Nia tuta lando estos fama, sed ne estos kaptaĵo por ni!
  Kaj la knabinoj estas pli kaj pli diverĝaj!
  Kio povas trakti ilin? Ĉu tio estas agresema uragano!
  Pli precize, uragano ne povas venki ilin!
  Nataŝa dume batalas kaj kantas:
  Ni batalos por Rusio!
  Kaj ankaŭ kun nuda piedo, kiel lanĉi obuson de murda kalibro.
  Kaj muelu la naziojn en pecetojn da metalo kaj sangan viandon.
  Ankaŭ Zoja ĵetos per la nuda piedo mortigan kaj ruĝvarman, kaj, eksaltante, eldonos:
  - Kaj por la nova ordo de komunismo tra la mondo!
  Kaj nudigis la dentojn.
  Aŭrora tiam pafas forte. Li pafas sin, falĉas la naziojn kaj grincas, elmontrante la dentojn:
  - Por progreso!
  Kaj el ŝia nuda piedo elfluas io, kio kapablas frakasi ajnan obstaklon.
  Kaj poste en la batalo Svetlana. Tia murdinta knabino.
  Kaj ŝi ankaŭ estas blonda. Kiel ŝi tranĉas kontraŭ la nazioj... Kaj tiam murda donaco flugas de ŝia nuda piedo. Li premos la naziojn, kaj transformos ilin en diablaj flamoj.
  Terminator-knabinoj kiel sibli:
  - Laŭdu mian honorvorton!
  Komsomola vorto!
  Militistoj kiel pafi al la nazioj. Kaj ni pafu ilin kiel rabiajn hundojn.
  Jen la Terminatoroj! Kaj ili dispremas la naziojn - nu, diabloj!
  Nataŝa diris kun patoso:
  - Ni batalos por socialismo,
  Por nia sovetia Rusio,
  Por nova bonega mendo!
  Kaj denove, mortiga donaco flugas de ŝia nuda piedo.
  Zoya ankaŭ agas sufiĉe energie. Disbatas la faŝistojn. Kaj ne lasas ilin malsupren. Kaj ŝiaj nudaj piedoj flagras kiel helico.
  La Militisto diras kun fervoro:
  - En la nomo de sankta Rus',
  Rusio estos glorata!
  Kaj denove la militisto kun plena ekscito batalas.
  Tiam Aŭrora ĵetas donacon de morto kun nuda piedo. Kiel ĝi balaas la naziojn en ĉiuj direktoj. Kaj diras kun kolero:
  - Mi estas la mondĉampiono en boksado!
  Kaj tiam Svetlana lanĉos la murdan kaj detruan. Kaj ŝia nuda piedo estas tiel lerta.
  Kaj la militisto pepis:
  - Mi estas la plej forta en la mondo,
  Ni trempos la naziojn en la necesejo -
  Ne kredas Patrujan larmon,
  Kaj ni donos la malbonajn oligarkojn en la cerbon!
  . ĈAPITRO #9
  Partoprenante en pezaj bataloj, Vedmakova apenaŭ dormis dum kelkaj tagoj, kaj tial, malgraŭ la ekstrema malvasteco en la prizonĉelo, sufokeco kaj fetoro, ŝi preskaŭ tuj ekdormis.
  Ŝi sonĝis, ke ŝi estas en la Mezepoko kaj gvidis ribelon de sklavoj, fariĝante speco de Spartacus en jupo! Post la unua sukceso, la kuraĝa militista knabino, la muskola knabino, kolektis la ribelulojn kaj proponis elekti siajn proprajn gvidantojn.
  Vedmakova, kiel atendite, fariĝis estro de jam sufiĉe granda taĉmento, kaj proponis la potencan heroon Turan kiel sian unuan deputiton.
  Kaj ĉi tie la sklavoj estis unuanimaj. Tiam ili elektis dek virojn. La decimala sistemo estas la plej simpla kaj Vedmakova decidis, ke nenio estu komplika.
  Armitaj per trofeoj, kaj prenante blathelikojn (en peza sonĝo, la subkonscio de la Sorĉistinoj krevis), ili pluiris.
  Por plifortigi ŝian aŭtoritaton kaj etendi la krurojn, Vedmakova marŝis, moviĝante kiel kato. Tiam la knabino ekkuris, palpante la malgrandajn, akrajn ŝtonetojn de la roka vojo per la plandoj de siaj nudaj piedoj. Sed la militisto ne atentis la doloron, krome ŝi antaŭis ĉiujn. Kiel evidentiĝis, ne vane. Tri malamikbatalantoj sidis en embusko, kaj ili povis levi trofruan alarmon. La gvidanto de la ribelo grimpis sur arbon kaj saltis sur la malamikojn de supre. Ŝiaj movoj estas kiel danco de hibrido de tigroj kaj kobroj, iometa krio kaj trankviliĝis kun tranĉitaj kapoj.
  - Tiel mi rompas la reziston!
  Vedmakova ne povis rezisti ludi por publiko, montrante tranĉitajn kapojn al sklavoj. Estis muĝo de aprobo en respondo.
  Baldaŭ aperis la biendomoj kun plantejoj. La ĉizitaj domoj estas veraj palacoj kun dekoracioj kaj statuoj. Jen kaj tie videblis fontanoj. El unu statuo en la formo de Zeŭso kun papilioflugiloj kaj buŝoj sur la stomako, kruroj kaj brusto: sep jetoj estis batitaj. La kampoj estas riĉaj, grasaj, kun similaĵo de ora kotono, greno kun grandaj spiketoj, kikeroj kaj aliaj aferoj. Ili dungis multajn sklavojn. Estis kaj viroj kaj virinoj, kaj ankaŭ multaj infanoj. Kompreneble la kontrolistoj, la gardistoj. Sed ĝenerale, kompreneble, estas multe pli da sklavoj, kaj kun ŝoveliloj kaj sarkiloj.
  Vedmakova levis memfaritan standardon haste kudritan de sklavinoj: Kun bildo de Glavo kaj sarkilo! Aliaj sklavoj rapidis al la atako.
  Dume de la fostoj pendis pluraj sklavoj kaj sklavoj, iliaj manoj kaj piedoj estis trapikitaj per najloj. Ŝajnas, ke ĉi tiuj infanoj de maljusteco estis kondamnitaj al turmento. Vidante la proksimiĝantajn liberigantojn, la krucumita knabino kriis per neatendite forta voĉo:
  - Venis venĝo, batu la posedantojn!
  La gvidanto de la Sorĉisto, kiel ĉiam antaŭen. Ŝia blato-limako leviĝis kaj terenbatis du gardistojn samtempe. La ceteraj kliniĝis malantaŭen, unu en timo, eĉ kuris en sian propran lancon. Intestoj elstaris el la trapikita ventro. La knabino ridis.
  - Vi estas malfortaj militistoj, se vi timas ĉevalon!
  Miloslava, kiu fariĝis ŝia varleto, batalis dekstre, la hakilojn en la manoj de la knabino, kiel la razilo de lerta barbiro. Tiel fame fortranĉas la batalantojn.
  Turan ankaŭ ne cedis. Li lanĉis ŝtonon, kiu rompis la bruston de la gardisto, kaj aliĝis al la batalo. Evidentiĝis, ke la laborego bonigis al li, ne la muskoloj de la muelŝtono. Vere, Vedmakova moviĝis pli rapide.
  La sklavoj ĉesis labori, sed ankoraŭ ne aliĝis al la batalo. Ŝajne ili estis konfuzitaj. Vere, la sama maltrankvila knabo, saltante al la laborantaj knaboj, kriis:
  - Malkuraĝuloj! Kiu estas malantaŭ mi estas la heroo, kiu sen mi estas la aĉa porko!
  La knaboj estis la unuaj, kiuj respondis. Ili kuregis al la kontrolistoj. Jen unu dekkvarjara ulo, kiu batis sian "gardiston" per sarkilo tiel ke lia kapo frakasiĝis kiel kukurbo. Ĝi funkciis, kaj la aliaj sklavoj, eĉ la kutime modestaj kaj paciencaj knabinoj, alkuris en la batalon.
  Nun la batalo estis kaosa, sed la nombra supereco, same kiel malespero, estis flanke de la sklavoj. Kaj, kompreneble, ili transprenis.
  Passa estas tio, kio estas malfacile atendi de knabino, kiu studis ĝuste antaŭ ŝiaj okuloj. Ŝi baraktis la gardiston, li komencis puŝi ŝin. Do ŝi trompis lin, forprenis la glavon kaj batis lin rekte en la kolon.
  - Tiel mi nomas manĝeto! - la knabino klakis. - Rigardu, ne ebriiĝu!
  La unua bieno estis liberigita rapide, la taĉmento kreskis tuj antaŭ niaj okuloj. La ribelo disvastiĝis kiel sovaĝa fajro englutante la kampojn. Vedmakova galopis antaŭen. Ĉevalistoj alkuris al li, kutime, ili atingis la pinton de la kapo. Sed la gardisto ne rezignis. Precipe obstina batalo estis proksime de la sepkorda fontano. Ĉi tie la plantistoj movis la ĉevalrezervon en batalon.
  La kuraĝa Vedmakova estis ĉirkaŭita de ĉiuj flankoj. Ŝi estis savita nur de la eksterordinara rapideco de speciale grasigita blato-limako. Jen ekzakta ĵeto kaj la hakita kontraŭulo falas. Tamen, la knabino unue estis vundita en la ŝultro, poste en la stomako, kaj tiam ŝia kruro estis preskaŭ fortranĉita. Tiam Vedmakova komencis ĵeti etajn ponardetojn. Akraj kiel razilo, ili falis en la okulojn, foje en la buŝon. Tamen la plej multaj el la militistoj estis duonnudaj pro la varmego, kaj por tiaj soldatoj sufiĉas trapiki la bruston. Kelkaj rajdistoj falis, sed la ceteraj premis sin. Estis tiom da glavoj, ke ili aspektis kiel kombilo en moviĝo. Do ili verŝas de ĉiuj flankoj.
  Sed Miloslava, Passa, Turan kaj aliaj sklavoj alvenis ĝustatempe. Tratranĉinte la vicojn, ili marŝis kiel sketejo, oni povas vidi kiel la kadavroj forflugis, kaj iel armitaj sklavoj rapidis al ili helpi pro sia tuta forto.
  La infanterio atakis la rajdantojn, la elĉerpitaj sklavoj venĝis la doloron kaj humiligon.
  - Kaptu la malamikan ringon kaj ne lasu! - ordonis Vedmakova.
  Antaŭ ŝiaj okuloj falis sklavo kun tranĉita kapo, sed post li falis deko da gardistoj.
  - Prenu la numeron! - ordonis la juna gvidanto de la ribelo.
  Pli kaj pli da sklavoj eniris la batalon. Oni vidis, kiel la knaboj per kurado grimpis sur la ĉevalojn, alkuris la rajdantojn kaj uzis siajn dentojn, uzis pintajn ŝtonojn.
  La sklavoj ŝajnis ne scii timon, ili venĝis pro la longaj jaroj de humiligo, kiam neniu konsideris ilin homoj. Krome, multaj el ili naskiĝis liberaj kaj ankoraŭ ne forgesis la ebriigan aromon de volo.
  Fininte kun la "ĉevala" taĉmento, Vedmakova pluiris. La lasta serioza obstaklo sur lia vojo estis citadelo dehakita de grandaj arboj. Tie estis sufiĉe multe da sekureco.
  - Serĉu la bienojn kaj kaptu la ŝtupetarojn. ŝi kriis. - Se tio ne sufiĉas, faru ilin mem.
  La sklavoj haste konstruis atakaparatojn.
  - Ŝtuparo estu larĝaj, por ke multaj militistoj povu trairi ilin samtempe. - atentigis Vedmakova.
  Masakro daŭre furiozis sur aliaj biendomoj. Kelkloke la servistoj transiris al la flanko de la ribelantoj, sed en kelkaj kazoj, pro kutimo, ili rezistis. La kontrolistoj estis mortigitaj rapide - ĉi tiuj estas malproksimaj de la plej malmolaj militistoj. La lasta fortikejo de malamikrezisto estis detinets. Vedmakova, kiel ĉiam, estis la unua, kiu grimpis la muron. Li estis trafita plurajn fojojn per sago, sed rebatis la mortigajn donacojn per ŝildo. La plej proksima militisto estis tiel forte trafita, ke kvankam li sukcesis paradi, li defalis de la muro.
  Miloslava sukcesis forŝiri la gardiston per hoko, ankaŭ forĵetante la malamikon. La neĝblanka Passa jam sorĉis la malamikajn soldatojn per sia aspekto mem. Dum ili rigardis ŝiajn perforte ŝvelantajn mamojn, kun allogaj mamoj, la knabino piedbatis en la ingvenon per la piedoj, kaj poste tranĉis. Vedmakova, grimpante la murojn, senkompate tranĉis. La malamiko jam perdis la moralon, pli kaj pli da sklavoj grimpis la muron. Ili trarompis, estis multe da ŝtuparo, kaj la gardistoj ne havis tempon por bati ilin ĉiujn. Funde, la vero kuŝis mortintaj kaj vunditaj sklavoj, la sturmo ne povis fari sen perdoj. Ĉi tie la sklavo kaj la gardisto baraktis kune kaj kolapsis de deca alteco. Ili estis vunditaj, sed restis, vivantaj, daŭre strangolis unu la alian.
  La maltrankvila knabo, Vedmakova forgesis demandi sian familian nomon, estis ankaŭ sur la muro. Profitante sian malgrandan staturon, li glitis inter la kruroj de la oficiro, poste piedbatis lin en la dorson per ambaŭ piedoj, samtempe frakasante sub la genuoj. Li flugis antaŭen, trafante forkegon kiu estis tenita de plenkreska sklavo.
  - Tio estas tiel kaptita tiu dolore mordado! - La knabo elŝovis sian maldikan langon, incitetante la gardistojn.
  - Ho, vi nudpieda serpento! - La batalanto staranta dekstre malbenis kaj tranĉis la knabon per glavo.
  La knabo kliniĝis malantaŭen kaj kraĉis en lian okulon el sia pipo. Kiel malespere kriegis la malamiko, rompinte. La infano ne staris dum ceremonio kaj finis lin per glavo. La manoj de la infano, kvankam maldikaj, estis nervozaj kaj fortaj - malmoligitaj pro laborego.
  Ankaŭ aliaj knaboj montris premon, batalis kiel diable, kriante kaj blasfemandante, elektante malvarmetajn esprimojn!
  La muro estis rapide malbarita, interne la batalo iom treniĝis, timante la venĝon de la sklavoj, la posedantoj batalis senespere. Vere, rekreskitaj ventroj estas malbonaj helpantoj en batalo kun rabiaj sklavoj.
  La ĉefposedanto, Ŝejko Samuma, provis foriri tra la subtera trairejo. Li prenis kun si sakon da ŝtonoj kaj oro. Eble li havis ŝancon, sed avideco lasis lin malsupren. La bela knabino Rakhita, kaj eĉ kun la kupra koloro de ŝia haŭto, estas tro da tento.
  - Kaj sekvu min hundino! - Ŝejĥ kaptis ŝin je la abunda hararo.
  - Ne necesas, mi mem iros, sinjoro! ŝi petegis.
  - Ne malĉastulino! Mi ŝatas porti vin! La sadisma eminentulo ridis.
  - Sed doloras! - La sklavino ekmovis siajn nudajn krurojn.
  - Kiam ni estos for, mi pendigos vin je viaj haroj kaj ekbruligos. La ŝejĥo karnovore lekis siajn lipojn.
  - Vi estas besto! Sed mi amas vin, kredu min!
  La knabino skuis sin al la posedanto, kiu metis sian malpuran muzelon al sia pura vizaĝo kaj komencis leki. Ĉi tie la mano de Raĥita trovis ponardon sur la zono de la ŝejko kaj enpuŝis ĝin en lian ŝvelintan stomakon per sia tuta forto.
  Jen estaĵo de mallumo.
  La ŝejko faligis la sakon kaj ellasis siajn harojn. Liaj manoj provis fermi la profundan truon, la intestoj elfalis.
  - Estaĵo! Eĥidno! li grumblis.
  - Ne! Mi faris la ĝustan aferon! Kiom da knabinoj kaj viroj vi torturis. Li eĉ palisumis infanojn kaj najlis ilin al fosto. Ĉi tio estas nur venĝo! - ekkriis la knabino.
  - Damne!
  - Diino! Vi batis min! - La sklavino piedbatis la dikan, sangantan ventron de la ŝejko.
  - Malmultaj sukcesoj! - Li sibilis.
  - Sed nobla sango fluas en mi! - La nudpieda sklavino ekbrilis per siaj dentoj.
  - Nenio malĉastulino! La trupoj dispremos la ribelon, kaj vi estos tiel torturita, ke mi ŝajnos al vi kiel anĝelo! - Mi trovis la forton por grumbli la Ŝejkon.
  - Ĉu ili havas fantazion pli riĉan ol la via? La knabino elŝovis sian langon.
  - Sufiĉe por vi! La riĉulo ekmoviĝis kaj ĝemis. - Dolorita! Alportu al mi facifiajn ungventojn.
  - Kial? - Ruze demandis la knabino.
  - Mi donos al vi ĉi tiun saketon da oro. Ŝejĥ petegis.
  - Li estas mia! Bone, nur pro kompato, kie estas la fatsifi ungvento? La knabino ruze ridetis.
  Ĉu vi konas la ŝrankon en formo de fluganta bovino? - La riĉulo sibilis, balbutante.
  - Jes! Mi vidis tian belan kun ŝtonetoj.
  - Do vi devas meti vian manon en vian kapon, kaj vi povas facile akiri skatolon da ungvento. Vi venos por mi kaj ŝmiru. - murmuris Ŝejĥo, preskaŭ perdante la konscion.
  "Eĉ fiulo meritas medicinan atenton. Atendu min!
  La knabino kuris en la ĉambron. Ŝi ne zorgis pri la riĉulo, sed tia valora ŝmiraĵo estas tre malofta kaj utila por la ribelantoj. Kaj tiam ŝi perfidos la malamatan monstraĵon al la ribelantoj.
  La sklavoj jam fuĝis al la ĉambroj. Du el ili vidis belan duonnudan knabinon. Sanaj uloj malsataj je ina korinklino alkuris al ŝi. La knabino multe laboris, estis muskola, kaj tial facile forpuŝis la atakanton, kun fortaj kruroj, kaj kriis:
  - Se vi volas ricevi monon. Sciu, ke tie, en la kelo, ploras agresema tipo, kun sako da oro.
  - Ni ne ŝatas agreson! - ironie oponis uloj.
  Sed li ankaŭ estas riĉa! - la knabino klakis.
  - Do estas pli bone, ni batalu! Kie estas la kelo? - La ribelemaj sklavoj babilis.
  - Sekvu mian manon tie! La sklavino svingis sian dekstran manon.
  Junaj, nigraj sklavoj kuregis tien, kien ŝia pisilo montris. La knabino ridetis kaj kuris en la ĉambron. La mebloj estis sufiĉe riĉaj, sed senordaj. Kaj jen la ŝranko gisita en oro. Rakhita, sen pripensi dufoje, enŝovis la manon. Ŝi glitis enen kaj en tiu momento ŝia makzelo fermiĝis.
  Belulino kriis, akraj dentoj tranĉis ŝian pojnon.
  - Ho, kiel dolora! ŝi kriegis, poste elpremis. - Ĝi estas tiel malbona!
  Malgraŭ la sovaĝa doloro, la knabino freneze provis bandaĝi sian manon. Vedmakova, aŭdante virinajn kriojn, decidis, ke iu estas seksperfortita, kaj rapide eksplodis en la ĉambron. Vidante la belecon kovritan per sango, ŝi kriis:
  - Kiu kuraĝis fari ĉi tion?! Mi metos lian dignon sur lian azenon! - En kolero, la militisto povus esti malĝentila.
  Larmoj elverŝis el la okuloj de Raĥita, ne tiom eĉ pro doloro por ŝi, multfoje vipita sklavino ne estas fremda, kiom de la konstato, ke nun ŝi estas kripla.
  - Estas li! La knabino montris al la ŝranko.
  Se tiel estas, tiam estas terure! - Vedmakova perforte tranĉis la rikanantan insekton sur la kapon. La strukturo fleksiĝis pro la trafo, la pli mola oro estis tranĉita. La militisto daŭre batis ĝis ŝi frakasis la ŝrankon en pecojn.
  La knabino rimarkeble paliĝis, kaj la neĝblanka Passa saltis al ŝi. Ŝi lerte aplikis turniketon, ĉesigante la sangadon. Vedmakova elprenis distranĉitan manon, la membro paliĝis, sed ankoraŭ estis varma.
  - Bonege! - Ni devas telefoni al Ĥirov. Eble li kreskos ĝin. La militisto laŭte fajfis.
  Passa demandis:
  - Kiu konsilis vin meti vian manon ĉi tie?
  - Samma!
  - Kion vi metis en vin mem? - Vedmakova surpriziĝis.
  - Ne, la nomo de ĉi tiu idioto estas Samuma. - Korektis la knabino.
  - Se jes, tiam ĝi devas esti kvaronigita. La militisto rulis la okulojn.
  - Li estas en la kelo kaj grave vundita. Vi povos kapti lin. Se vi ne spiras.
  Vedmakova provis teni la penikon, kiam subite ŝi fariĝis glitiga lacerto, kiu provis forŝteliĝi. Se la militisto ne estis tiel lerta de naskiĝo, eble ŝi sukcesis. Precipe kiu kaptis ĝin ne je la vosto, sed je la kolo.
  - Ve, stranga magio. Ni devas montri Ĥirov.
  La vizaĝo de la vundita knabino iĝis obtuza, kaj ŝi perdis la konscion.
  Passa prenis ĝin ĝustatempe:
  - Nerva knabino, sed bela! Estos domaĝe, se ŝi restos kripla.
  Nu, mi esperas, ke ĉi tio ripariĝos. Nur nun Ĥirov maltrafis ie, li promesis esti apud mi. - Vedmakova malkontente levis la ŝultrojn.
  - Mi estas tie ĉi! La sorĉisto elsaltis el malantaŭ la pordo. - Mi sentas magion.
  - Kaj mi tenas ĝin en miaj manoj! - grumblis Sorĉistino.
  - Nu, tio ne estas malbona! Ĉi tio estas miksaĵo de meduzo kaj lacerto, vi vidas, ke ĝi estas diafana, vi povas vidi kiel tri koroj batas. La sorĉisto ridis.
  - Kio estas impona. La knabino perdis sian brakon kaj anstataŭ ŝi lacertmeduzon. Mi pensas, ke malgraŭ la tuta lerteco de tia estaĵo, ĉi tio ne estas tute ekvivalenta anstataŭaĵo! - La militisto tute ne emis ŝerci.
  - Sed unu el la korpopartoj povas naĝi, kaj ĉi tio tute ne estas malbona. Ia superpotenco! La sorĉisto ruze palpebrumis.
  - Kion ĝi signifas, ĉu ĝi estas handikapo? - Mi ne komprenis la Sorĉiston.
  - Kiel diri! Ja ĝi ne plu estas nur besto, sed parto de la virina korpo. Kaj mastrumado de bestoj estas malfacila. Nun ĉi tiu eta lacerto kapablas ŝrumpi kaj gliti en ajnan breĉon aŭ grimpi tra la muro. Krome, ĝi estas preskaŭ nevidebla, ĉi tiu specio estas kiel kameleono. - Komencis klarigi la sorĉisto.
  - Pulsarno! - diris, pruvante la entuziasmon de Pass. - Mi pensis, ke ne eblas. Detranĉu la penikon kaj spioni ĝin.
  - Okazas, ke malvenko promesas grandajn problemojn, sed ĉi tio estas nur reflekto de estonta venko. La sorĉisto rimarkis.
  "Vi do ne sensorĉos ŝin?" - Klarigis Vedmakova.
  - Ne! En milito, braveco kaj bona inteligenteco alportas venkon. Por trafi, vi unue devas vidi la celon, alie vi dislokos vian pugnon. Sed por eviti problemojn, la vundo devas esti resanigita. - mallaŭte respondis Hirovo.
  - Ne estas bone por knabino esti kriplulo. Post ĉio, ĝi dorlotos ŝin! Ĉu vi povas fari ĝin aspekti kiel vera membro, homa mano? - demandis Vedmakova.
  - Mi pensos! Eble mi povas ripari ĝin. Ĝenerale, la plej multaj magiistoj multe pli bonas mortigi ol resanigi. - Hirovo emfazis kun premo.
  - Mi konsentas pri tio! Ĉiu malsaĝulo povas kripligi, ne ĉiu inteligenta povas kuraci. - Vedmakova, pro persvado, eĉ tordis sian fingron ĉe la viskio.
  - Multaj malĝentilaj ekzekutistoj - malmultaj kuracistoj!
  La sklavoj trenis la posedanton de Samum, ŝajnas ke li estas morta. Rakhita rekonsciiĝis, ŝia vizaĝo tordita pro ĝeno.
  - Denove li trompis ĉiujn! Li foriris sen pagi siajn fakturojn.
  - Mi pendigos lin! - diris Vedmakova. - Lia kadavro estu averto por ĉiuj malnoblaj kaj avidaj. Avida homo ĉiam estas malavara kun larmoj de seniluziiĝo!
  - Estas racia! Sed kiu redonos al mi mian manon? La knabino estis preta plori.
  - Jen li! - Indikis la gvidanto de la ribelo.
  Khirov riverencis, ŝnureto ekbrulis en liaj manoj.
  - Ne zorgu! Vi ne devas esti kripla. Do Rakhita devos fariĝi bonega spiono por vi. Post ĉio, vi volas venĝi kontraŭ ĉiuj riĉuloj kaj potencaj en ĉi tiu imperio.
  - Kompreneble. Ne estu sklavo, humiligita en la polvo! - ekkriis la knabino.
  - Do vi povas helpi nin! Ĉi tiu imperio estas malbone regata, do la tombo riparos la ĝiban sistemon! - La sorĉisto elsendis trabon de energio el sia montrofingro.
  - Strange! Mi vidas multe da energio en vi. Kaj saĝo! Mi estas preta aliĝi al vi! - ekkriis la sklavo.
  - Vi estos vundita, sed vi povos venki! Sen doloro ne estas kuraĝo, sen braveco ne estas venko! - li deklaris, pruvante la filozofian pensmanieron de la sorĉisto.
  - Mi estas virino - do mi kutimas elteni. Rakhita kapjesis.
  - Kiam pacienco ne sufiĉas, kantado helpos! - ŝercis Ĥirov.
  Ĉiuj ridis. Vedmakova estis en bona humoro. La komenco estis venka, kio signifas, ke ne estas tempo por perdi. Antaŭ ĉio, necesas formi armeon de sklavoj antaŭ ol ili disiĝas. Do la homoj estas kiel fero, ĝis ĝi malvarmiĝas, donu al ĝi la deziratan formon. La militista knabino eliris sur la muron, grimpis sur la estradon kaj ordonis per tondra voĉo:
  - Kolekto de trumpetoj kolektu ĉiujn!
  Passa demandis:
  - Ankaŭ virinoj?!
  - Jes! Ni bezonos ĉiun glavon. Rapidu, sed sciu, ke ne estos raboj, ni dividos ĉion egale.
  La kolektado de sklavoj daŭris iom da tempo, mi eĉ devis uzi vipojn. Vedmakova mem estis devigita helpi kelkajn el tiuj, kiuj ne perdis la kapon kaj bremsi rabojn. La knabino donis bonan baton al la oreloj de la kvin plej fervoraj banditoj, unu eĉ detranĉis ŝian kapon. Gutetoj da sango falis sur ŝian vizaĝon, Vedmakova lekis ilin avide. Ĝi funkciis. La ĝenerala kunveno estis okazigita en la mallumo per la lumo de torĉoj. Estis miloj da liberigitaj sklavoj, Vedmakova eĉ okule taksis, ke estis almenaŭ dek du mil, kvankam estas multaj infanoj kaj virinoj inter ili.
  Ŝi rezultis de la plej alta turo de la citadelo. La sorĉisto staris ĉe la kontraŭa flanko, li regis la tutan kunvenon. Sklavoj estis brutale ekspluatitaj, kaj la malfortaj estis ekzekutitaj aŭ buĉitaj. Do ĝenerale, se ni prenas la fizikajn parametrojn, ili aspektis kiel bonaj batalantoj. Estas nur ke ili bezonas trejnadon. Vedmakova faris incendian paroladon. Ŝi estis precipe persista en klarigado de la bezono krei grandan liberigan armeon.
  - Unueco, kuraĝo, sindonemo - la ŝlosiloj de venko, libereco, feliĉo! Sen disciplino ne ekzistas armeo, kaj sen armeo oni ne povas trovi liberecon! La laboro plifortigis nin, multobligita de la menso donos liberecon, kaj kune kun bonŝanco alportos feliĉon!
  Do ni fariĝu unu kaj rompu la ĉenojn! - La militisto parolis.
  La sklavoj gajigis sian aprobon! Nur unu sklavo, kun multaj cikatroj kaj fiera rigardo, silentis. Lia rigardo esprimis la plej ekstreman gradon de malestimo.
  Vedmakova denove proponis elekti ununuran gvidanton de la ribelo!
  - La komandanto estas kiel la supro de la piramido - devus esti nur unu, alie eĉ tia solida strukturo kolapsos!
  Sklavoj kriis:
  -Ĝuste! Konduku nin.
  Vi granda militisto estos nia gvidanto! - Neatendite sukcesis superkrii la tutan knabon.
  Ĉi tio surprizis Vedmakovan: kiel tio eĉ eblas. Ŝi rigardis pli atente, en la manoj de la infano estis io simila al ventotubo nur pli dika. Kaj helpe de tiu ĉi aparato, li bruis.
  - La knabo iros malproksimen! Kio estas lia nomo? - demandis la militisto.
  - Dik! Mi specife rekonis. Pass diris.
  - Simpla nomo! - Vedmakova klare atendis ion pli ekzotikan.
  - Kial komplekseco!
  - Ni voĉdonu! - anoncis la sorĉisto. Li havis tiel tondran voĉon, ke la palmarboj tremis. - Kiu ajn favoras, ke la Sorĉisto-militisto estu la gvidanto, levu vian dekstran manon! Voĉdonu por vero, libereco kaj honoro! Kaj via vivo estos tia, ke la dioj envias! -
  La sklavoj, superfortitaj de entuziasmo, preskaŭ unuanime levis la dekstrajn manojn. Ili aspektis kiel militisto, kaj ilia unuanimeco kondukis al la ideo ke, se Hirov uzis siajn ĉarmojn ĉi tie.
  Ĉu ne estas vere, ke lia alveno donis al ili liberecon kaj la ŝancon senti sin kiel veraj homoj. Do, estas nature renkonti Vedmakova kiel pluvo en sekeco. Ĝojo estis legita sur la vizaĝoj de la iamaj sklavoj. Estis kiel vekiĝo.
  Ĉi tie, kun ĝenerala jubilo, paŝis antaŭen forta sklavo, riĉe ornamita per cikatroj. Li parolis per sia profunda voĉo.
  - Estis, kaj estos, multaj, kiuj volas konduki al feliĉo. Sed ĉu vi havas la moralan rajton fari tion!
  - Kiu!? - La Sorĉistino rikanis sian buŝon plena de dentoj. La bicepso sur liaj nudaj brakoj ŝvelis.
  - Kiu vi estas?! Posteulo de nobela familio, aŭ malnobelo. Aŭ eble eĉ forkurinta sklavo kiel Gissor. Li ankaŭ promesis multon, sed finis sian vivon sur paliso. Kaj kun li dudek mil sklavoj. - Forhakita de potenca sklavo.
  - Multo dependos de ni. Mi vidas cikatrojn sur vi, vi plej verŝajne ne naskiĝis sklavo, mi povas distingi la vundojn kaŭzitajn de vipo aŭ glavo kun lancoj! - diris Vedmakova.
  - Vi divenis la militiston nekonatan de mi! Mi estas la Grafo de Forsa, posteulo de timindaj reĝoj. Sed ĉu vi konas la nomon de via patro? - demandis nobla sklavo.
  - La nobelaro de la familio havas la saman rilaton al kuraĝo, kiel la longo de la haroj al la menso! - paradis Vedmakova kaj tuj aldonis. -Nenia braveco de la prauloj helpos la malkuraĝulon!
  - Vi parolas bele. Kiel foira pajaco, kiom kuraĝa estas via koro? La sklavo minace levis la brovojn.
  - Nu, vi estas heroo! Grafo, sed mezurita kontraŭ la sorto de sklavo, kie estis via fiero kaj kuraĝo! - Vedmakova jam komencis finiĝi.
  Mi havis miajn proprajn kialojn por tio. Kaj kion, vi ne bezonas scii, malpli da scio - estas pli facile morti! Mi defias vin al batalo ĝis morto, kaj se vi kuraĝos ne nur per vortoj, tiam vi akceptos la defion! muĝis la Komte de Force.
  - Pri tio vi povas esti certa! La militisto klakis.
  La sklavoj malbaris la arenon. Sorĉisto venis malsupren kaj kontrolis la glavon. Ŝia kontraŭulo staris antaŭ ŝi. Li tuj havis sian propran armilon, du akre akrigitajn glavojn. Por la okazo, la militisto elprenis alian glavon el sia sino.
  Grafo de Forto estis multe pli alta ol la Sorĉistoj, multe pli larĝa en la ŝultroj, kvankam li ne ŝajnis tiel muskola kaj reliefornamita, knabino inda fariĝi monda ĉampiono de taŭgeco. Tamen, ne estis graso, kaj la tendenaj ligamentoj estis streĉaj kaj ŝvelintaj. Krome, estis grandega sperto en ĉiu movo, kaj la saltpaŝado parolis volumojn. Sur iliaj vizaĝoj ludis rideto, ĝi ne plu estis malestima, sed prefere simpatia.
  - Nu, vi blokiĝis, knabino! Vi ne envios. La grafo montris al ŝi sian pugnon.
  - Kial vi estas tiel memfida? La kolero de la Sorĉisto plifortiĝis.
  - Mi gajnis multajn batalojn kaj turnirojn. En mia regno, mi estis konsiderita unu el la plej bonaj batalantoj, multaj konsideris min eĉ la plej bona. - Forsa, skuis la brustmuskolojn, kiuj aspektis kiel du ŝildoj starantaj unu apud la alia.
  - Estas ĉar vi batalis nur kun la nobelaro, kaj ili degeneris kaj grasiĝis. Nun, se vi interkonsentis kun talenta malnobelo, restis malmulte el via gloro! - Fide respondis Vedmakova.
  - Kuŝu la hundon ĝis bastono marŝis laŭ la dorso, aŭ pli ĝuste mia glavo! - La tuta pleneco de aroganteco revenis al la grafo.
  - Ĉi tio estas tre interesa! Klingo el la plej forta ŝtalo rustiĝas en la manoj de babilulo kaj malkuraĝulo! - Vedmakova ne ĉesis brili per elokventeco.
  - Nu, ĉi tio plej verŝajne validas por vi, virina aĉulo! Forsa grumblis.
  - Eble ĉesu skermado en langoj, kaj uzu ion pli malfacilan! - Vedmakova reproduktis elegantan okon.
  - Reciproke!
  La grafo kaj la gvidanto de la ribelantoj renkontis vizaĝon al vizaĝo. La glavoj rapide moviĝis, batante plenforte. Fajreroj flugis de la batoj, sonorado aŭdiĝis.
  La grafo atakis plurajn fojojn. Li provis la dubarela tekniko, sed Vedmakova repuŝis la atakojn, rimarkante, ke ŝia nobla kontraŭulo havis decan rapidecon.
  - Kion vi ludas!
  - Sur la ŝnuroj de la morto!
  La grafo denove faligis serion da batoj, li provis kompleksajn kombinaĵojn. Vedmakova iomete retiriĝis, faris kontraŭatakon, iomete kaptante la malamikon je la brusto.
  Ŝi studis la movojn de sperta militisto, ne rapidante enlitiĝi. La grafo ridetis, liaj okuloj briletis:
  - Vi tute ne estas tiel simpla! Eble eĉ ne tute sklavo, kvankam oni marŝas nudpiede.
  - Mi naskiĝis libera kaj vivis en la arbaro! Mia kolo neniam konis jugon. Estas nepenseble submetiĝi al forto. Vere libera homo submetiĝas al tri aferoj - racio, amo, Dio. Sklavo en sia animo estas submetita - al pasioj, volupto, servistoj de Dio! - Bele respondis Vedmakova.
  Vi pravas pri la lasta! Estas vi, kiu vere pravas, ĉi tiuj pastroj kaj pastroj starigis min! - La grafo faris duoblan ventumilon, poste la teknikon "konkoŝelo", sed ne sukcesis. - Mi volonte interparolos kun vi per glaso da vino, krom se mi kompreneble ne mortigos vin.
  - Taso da vino estas kiel oceano - se oni forportiĝas, oni perdas la teron sub la piedoj! - diris la militisto.
  - Sed vi sentas vin pli libera. Kiel pri ĉi tiu aliro.
  Li tenis tridenton, poste papilion. En respondo, Vedmakova trafis la renkontiĝon pli forte. La grafo ŝanceliĝis malantaŭen. Tiam la konkurso denove rekomencis, Forsa moviĝis kiel vento, li rimarkis, ke lia kontraŭulo estas tro forta por preni ŝin el la bluo. Tiam, alkutimiginte Vedmakovan al certa sinsekvo de movoj, la grafo subite ŝanĝis la trajektorion de la glavo kaj batis la knabinon sur muskola, sed kune kun ina brusto. Sango fluis, la gratvundeto estis profunda. La vundo ne rompis Vedmakovan, sed male, donis al ŝi forton. La knabino iris en la ofensivon, la glavoj ekbrilis en bizara danco. Kaj kvankam de ekstere ŝajnis, ke la militisto tute perdis la kapon kaj furiozis, sed la vivo en la arbaro kaj la ĉasado ekde la infanaĝo instruis ŝin konservi sian menson en la plej feroca batalo. Estis malfacile por la Grafo reteni tian premon, li retiriĝis, deteninte malfacile. Vedmakova kaptis la momenton, kiam la sklava eminentulo retiriĝis, kvazaŭ ŝi pugnobatus lin sub la genuon. La bato trafis la tendenon kaj la grafo kliniĝis, lia rapideco malpliiĝis. Tiam la knabino faris sian propran akcepton, ŝi mem elpensis ĝin, nomante ĝin la naŭkapa drako. Nur bone trejnita batalanto povus efektivigi tian aferon. Krome, la lasta naŭa atako estis preskaŭ nerezistebla. Ĉi tie temis pri mekaniko, reflektante la atakon, la broso estis tro malfortigita, deteni atakojn, kaj tial la lasta atako finiĝis. Unuafoje, la militisto akceptis sufiĉe lerta kaj rapida partnero, kaj kiam li anhelis, faligante sian glavon, evidentiĝis, ke la noveco estis sukceso.
  La grafo paliĝis, li perdis siajn fortojn.
  - Vi estas bonŝanca putino!
  - Ne vere! La sorto estas malfirma kiel sablo - nur diligento ĝin ligos per cemento.
  Vedmakova denove vundis la malamikon, sed ne profunde - ŝi ne volis mortigi aŭ kripligi. Frapante denove, ŝi faris ĵeton, la grafo meĥanike paradis kaj, la militisto elbatis sian klabpiedan glavon. La sklava eminentulo montriĝis tute senarma. Vedmakova forĵetis siajn glavojn, kuregis kontraŭ la malamikon kaj stumblis la malsuprenkalkulon. Ŝiaj manoj ŝlosis lian membron en seruro.
  - Rezigni? La okuloj de la pantero ekbrilis.
  - Mi estas grafo, mi kapitulacos al nudpieda sklavo!
  Vedmakova obĵetis kun fervoro:
  - Ne sklavo, sed batalanto por justa afero! Vi mem estis sklavo kaj komprenis, kio estas humiligo, kaj tamen ili estas aliaj homoj, ne pli malbonaj ol ni. Demandu do vian konsciencon!
  . ĈAPITRO #10
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova batalis sur la fronto. La knabo kaj knabino jam sufiĉe enuas pro la longedaŭra milito. Konstante mortigi kaj pafi ankaŭ ĝenas.
  Estas kiel en ludo. La sama pafisto pli aŭ malpli enuiĝos.
  La infanoj estas lacaj de pafi kaj senĉese ĵeti obusojn per siaj nudaj piedoj.
  La knabo donis sian vicon. Mortigis la faŝistojn.
  Kaj diris:
  - Maeta!
  La knabino ĵetis obuson per siaj nudaj piedoj. Ŝi disĵetis la Fritz kaj kuis pro ĝojo:
  - Ni havos novajn, tre grandajn venkojn!
  Sed ĝi jam estas enuiga. Eĉ la fakto, ke de la ĵeto de la nudaj piedoj de la knabo, la naziaj tankoj estas flankenpuŝitaj.
  Oleg tiam komencis komponi.
  Alia alterna historio. Zjuganov ne voĉdonis por la kandidatiĝo de Stepashin kaj ankaŭ la tri komunistaj frakcioj.
  Ĝi finiĝis kun la dissolvo de la Ŝtata Dumao kaj fruaj elektoj en septembro 1999.
  Kompreneble, la komunistoj estis pli fortaj ol iam ajn. Kaj ili iris al la elektoj, fidante je la atingoj de la Primakov-registaro, kie ili ludis elstaran rolon. La Unity-bloko ankoraŭ ne estas kreita. Putin ne aperis kiel ĉefministro. Kaj la invado de militistoj en Dagestano nur aldonis voĉojn maldekstren kaj mortigis la potencon de la aŭtoritatoj.
  Ĝenerale, la registaro montriĝis malorganizita. La NDR malfortiĝis kaj kolapsis, kaj ekzistis neniu nova preta partio. Jes, kaj Stepaŝin, estante nomumita ĉefministro, ne estris la regantan partion. Kaj tiam Jelcin tute maldungis lin.
  Resume, la parlamentaj elektoj rezultigis grandan venkon por la maldekstro.
  La triumfo de la komunistoj estis impona. Krome la bloko Primakov-Luĵkov ne havis tempon por malstreĉiĝi. Sed tamen li sukcesis registriĝi kune kun la farmistoj. Kaj prenis la duan lokon. La tria estis "Yabloko", kiu estis bone reklamita. Kvara loko estis prenita fare de la Liberala Demokrata Partio. Sed plejparte pro tio, ke la porprezidentaj kanaloj aktive promociis ĉi tiun partion.
  Kaj Jelcin eĉ donis, pli precize, al Ĵirinovskij la rangon de generalo.
  Do ĉio okazis laŭ speciala scenaro.
  La opozicio kaptis potencon en la Ŝtata Dumao. Kaj Jelcin konsentis foriri libervole, oficiale nomumante Primakov kiel sia posteulo. Zjuganov ankaŭ iĝis la ĉefministro kaj la dekstra mano.
  Ĉi tio, ĝenerale, konvenis al la komunistoj. Kaj kompromiso estis atingita. Basayev kaj Khattab estis elpremitaj el Dagestano. Sed ili ne sendis soldatojn en Ĉeĉenion mem.
  Civita milito baldaŭ ekis tie kaj la dividado en plurajn frakciojn.
  Rusio helpis al Masĥadov kaj Kadirov. Primakov facile gajnis la prezidantajn elektojn en Rusio. La dua neatendite estis Zhirinovsky - kiu ne havis aliajn konkurantojn en sia balotantaro, kaj la liberalulo Javlinsky ne estis lia rivalo.
  Oleg Rybachenko interrompis la komponadon. Ne, ĝi ne estas interesa. Denove, temo jam kovrita, post Primakov, Zjuganov, kaj la restarigo de Sovetunio. Laca!
  Io povus esti pli interesa komponi. Ekzemple, pri spaco.
  La knabo ekpensis.
  La nova ĉefurbo de la Granda Rusa Imperio nomiĝis Petrograd-Galaktik. Ĝi estis fondita en la konstelacio Sagitario, preskaŭ en la centro mem de la galaksio. Kaj steloj kaj planedoj estis multe pli densaj ĉi tie ol ĉe la periferio de la Lakta Vojo, kie la malnova Tero trovis ŝirmejon. La okcidentaj konfederaciaj trupoj estis tute forpelitaj el la kerno. Tamen la milito ne pasis sen spuro: miloj da planedoj estis detruitaj, nur rememoroj restis pri la Tero. Ĉi tio estis la ĉefa kialo de la translokigo de la ĉefurbo al la plej riĉa kaj paca loko en la galaksio. Estas tre malfacile trarompi ĉi tie, tial, eĉ en la kondiĉoj de tuta spaca milito, kie la frontlinio estas abstrakta koncepto, kaj la malantaŭo estas konvencio, la kerno fariĝis la ĉefa rusa bazo kaj industria fortikaĵo. La ĉefurbo kreskis kaj tute englutis la planedon Kishish, iĝante giganta metropolo. Giganta urbo kapabla imponi ajnan prudentan individuon. Multnombraj flugmaŝinoj tranĉas tra la purpura ĉielo.
  Marŝalo Maxim Troshev estis alvokita al la Ministro de Defendo, Super Marshal Igor Roerich. La venonta renkontiĝo estis signo de akre pliigita agado de la malamiko. La milito, kiu ĝenis ĉiujn, formanĝis rimedojn kiel predanta funelo, bilionoj da homoj mortis sur ĝi, kaj neniu povis atingi la deziratan sukceson. Militarigo postlasis sian markon sur la arkitekturo de Petrograd-Galaktik. Grandegaj ĉielskrapantoj staras en egalaj vicoj, ili estas ĉeloj sur la ŝaktabulo de la urbo. Ĉi tio nevole memorigis la marŝalon pri konstruado de spacaj flotegoj. Dum la lasta batalo ankaŭ grandaj rusaj kosmoŝipoj alprenis siajn poziciojn, tiam subite rompis formacion, trafante la malamikan flagŝipon. Bonplanita batalo eskaladis en manbatalo kiam pluraj ŝipoj koliziis, eksplodante en monstre helaj fulmoj. La vakuo estis pentrita kvazaŭ gigantaj vulkanoj tuj erupciis kaj fajraj riveroj fluus, fluoj de inferaj flamoj superfluis iliajn bordojn, kovrante per detrua ondo. En kaosa batalo, la armeo de Granda Rusio sukcesis, sed la venko venis je ege alta prezo. Plurmil kosmoŝipoj fariĝis fluoj de elementaj partikloj. Vere, la malamiko suferis eĉ pli grandajn perdojn. La rusoj sciis batali, sed la konfederacio, kiu inkluzivis multajn rasojn, furioze krakis, starigante obstinan reziston.
  La ĉefa problemo estis ke la centro de la konfederacio, situanta en la Tom-galaksio, estis tre malfacile detrui. La antikva civilizacio de acerformaj dagoj, kiu vivis en ĉi tiu aro de steloj dum milionoj da jaroj, konstruis nepenetreblan fortikaĵon, ĉirkaŭis sin per potenca defendlinio plena de kaptiloj.
  Por enrompi ĉi tiun spacon "Mannerheim", la tuta rusa armeo ne sufiĉas. Ne eblis ĉesigi la militon. Planedoj kaj sistemoj ŝanĝis manojn multajn fojojn. La marŝalo ĉirkaŭrigardis la ĉefurbon kun sento de nostalgio. Rapidantaj grav-aviadiloj kaj flaners estis pentritaj en kamuflaj koloroj, la duobla celo de aviadiloj estis sentita ĉie. Kelkaj el la konstruaĵoj aspektis kiel gigantaj tankoj aŭ infanteriaj batalveturiloj kun raŭpoj anstataŭe de enirejoj. Estis amuze rigardi kiel akvofalo erupciis el la muzelo de tia flugilhava tanko, blua kaj smeralda akvo reflektis kvar "sunojn", ludantajn en dekoj da ombroj, kaj ekzotikaj arboj kaj grandegaj floroj kreskis sur la trunko kaj flugiloj, formante eksterordinaran pendigon. ĝardenoj. Modernaj, nur gigantaj ĉielskrapaj tankoj, kutime, estas fluliniaj, armitaj per multaj pafiloj. Vivi en tiaj domoj estas oportuna kaj komforta, kvankam en la okazo de atako kontraŭ la ĉefurbo, simila konstruaĵo fariĝis potenca batalunuo en kvin minutoj. Preterpasantoj de ĉiuj klasoj, kaj eĉ malgrandaj infanoj, estis en armea uniformo aŭ en vestaĵoj de diversaj miliciaj organizaĵoj. Homing ciber-minejoj ŝvebis alte en la stratosfero, aspektante kiel buntaj pilkoj. La lumaĵoj lumigis la volbon de la ĉielo, inundis la glatajn spegulitajn bulvardojn per blindigaj radioj. Maksim Troŝev ne kutimis tiajn ekscesojn.
  "La steloj estas tro densaj ĉi tie. Kaj estas tro varme por mi."
  La marŝalo viŝis ŝviton de la frunto kaj ŝaltis la ventoladon. La plua flugo pasis senprobleme, baldaŭ aperis la konstruaĵo de la Ministerio pri Defendo. Ĉe la enirejo staris kvar batalveturiloj. Luchiars, pikantaj en navuloj - bestoj kun flarsento dekkvinoble pli forta ol tiu de hundo - ĉirkaŭis Troŝevon. La ciklopa palaco de la supermarŝalo kuris profunde subtere, ĝiaj dikaj muroj enhavante plasmokanonojn kaj kaskadajn laserojn. La internoj de la profunda bunkro estis simplaj - lukso ne estis kuraĝigita. Antaŭ tio Troŝev vidis sian estron nur en tridimensia projekcio. La Supermarŝalo estis maljuna, sperta militisto de cent dudek jaroj. Mi devis malsupreniri per altrapida lifto, penetrante subteran dum deko da kilometroj.
  Preterpasinte la kordonon de elitaj gardistoj kaj batalrobotoj, la marŝalo eniris la oficejon, kie plasmokomputilo simulis deplojitan hologramon de la galaksio kun markoj de la koncentriĝo de rusaj trupoj kaj lokoj de kvazaŭaj malamikaj strikoj. Pli malgrandaj hologramoj pendis proksime, bildoj de aliaj galaksioj estis videblaj. Kontrolo super ili ne estis kontinua, intermetitaj inter la steloj estis sendependaj ŝtatoj loĝataj de inteligentaj, foje tre strangaj rasoj. Troŝev ne longe rigardis tiun ĉi splendon, li devis fari alian raporton. Igor Roerich aspektis juna, lia vizaĝo estis preskaŭ sen sulkoj, densa blonda hararo. Ŝajnis, ke li povas vivi kaj vivi, sed rusa medicino en milittempaj kondiĉoj ne tro interesiĝis pri plilongigo de la homa vivo. Male, la rapida ŝanĝo de generacioj spronis evoluon, estis favora al la senkompata militelektisto. La vivdaŭro estis limigita al cent kvindek jaroj. Eĉ por la elito. Nu, la naskokvanto restis tre alta, abortoj estis nur por handikapitaj infanoj, kaj kontraŭkoncipiloj estis malpermesitaj. La supermarŝalo turnis sian rigardon al Troŝev, kiu eniris.
  - Kaj jen vi, Maksimo. Restarigu ĉiujn datumojn al la komputilo, ĝi prilaboros kaj eldonos solvon. Kion vi povas diri pri lastatempaj eventoj?
  - La konfederitoj kaj iliaj aliancanoj lernis bonan lecionon. La pesilo kliniĝas favore al ni.Dum la lastaj dek bataloj, la granda plimulto de bataloj estas venkitaj.
  Roerich kapjesis.
  - Mi scias tion. Sed la aliancanoj de la konfederitoj, la Dagi, iĝis videble pli aktivaj. Ili komencas prezenti gravan minacon.
  - Konsentas.
  Roerich renversis la bildon sur la hologramo kaj iomete pligrandigis ĝin.
  - Antaŭ vi Galaxy Smoor. Jen la dua plej granda fortikejo de la Dags. Jen kie ni batos la ĉefan baton. Se sukcesos, ni povos venki en la milito ene de sepdek, maksimume cent jaroj. Kaj se ni malsukcesos, la milito daŭros dum multaj jarcentoj. Vi pruvis vin esti kompetenta komandanto, kaj tial mi sugestas, ke vi gvidu Operacion Ŝtala Martelo. Estas klare?
  "Jes, ĝuste, via ekscelenco.
  Igor sulkigis la brovojn.
  Kial tiaj titoloj? Adreso simple: Kamarado Supermarŝalo. De kie vi akiris ĉi tion?
  Maksimo estis embarasita.
  - Mi, kamarado supermarŝalo, studis ĉe la Bings. Ili predikis la malnovan imperian stilon.
  - Klara. Sed nun la imperio estas malsama, la prezidanto simpligis la malnovajn kutimojn kaj procedurojn. Plie, ŝanĝo de potenco baldaŭ venos, kaj ni havos novan pli aĝan fraton kaj superan komandanton. Eble mi estos maldungita, kaj se la Operacio Martelo de Ŝtalo sukcesos, ili metos vin en mian lokon. Necesas studi anticipe, ĉi tio estas grandega respondeco.
  La marŝalo estis pli ol trioble pli juna ol Roerich, kaj tial la patrona tono estis tre taŭga kaj ne kaŭzis ofendon. Kvankam okazos ŝanĝo de gvidanto, kaj ilia nova gvidanto estos pli juna ol ambaŭ el ili. Nature, ĝi estos la plej bona.
  - Mi estas preta. Mi servas grandan Rusion!
  - Do iru. Miaj generaloj plenigos vin pri la detaloj.
  Salutante, la marŝalo retiriĝis.
  La koridoroj de la bunkro estis pentritaj kaki. La funkcia ĉefsidejo situis malsupre. Multaj fotonaj kaj plasmaj komputiloj prilaboris la informojn enfluantajn de diversaj punktoj de la metagalaksio je akcelita rapideco. Antaŭe estis longa rutina laboro, kaj la marŝalo estis liberigita nur post horo kaj duono. Nun li atendis longedaŭran hipersalton en najbaran galaksion. Grandegaj fortoj devus kolektiĝi tie, preskaŭ sesono de la tuta rusa kosmofloto. Pluraj milionoj da stelŝipoj. Post kiam la malgrandaj detaloj estis aranĝitaj, la marŝalo leviĝis al la surfaco. La profunda malvarmo estis anstataŭigita per intensa varmo. Kvar lumaĵoj kunvenis ĉe la zenito kaj, hirtaj per kronoj senkompate lekantaj la ĉielon, verŝis fluetojn da partikloj sur la planedon. Kaskadoj de lumo fluis laŭ spegulitaj stratoj. Maksimo saltis en la gravitan aviadilon, estis komforte kaj malvarme interne, kaj rapidis al la periferio. Li neniam antaŭe estis en Petrograd-Galaktika, kaj li volis vidi per siaj propraj okuloj la ĉefurbon, loĝitan de tricent miliardoj da loĝantoj. Li forlasis la militan sektoron, kaj ĉio ŝanĝiĝis, gajiĝis. Aperis konstruaĵoj kun originala komponado, li nomus ilin, eble, luksaj - en ili ekloĝis reprezentantoj de la privilegiita klaso. Dum la tuta milito, la tavolo de oligarkoj malpliiĝis, sed ĝi ne estis tute detruita. La palacoj estis veraj artaĵoj. Unu el ili aspektis kiel mezepoka kastelo, kie leviĝis palmoj anstataŭ parapetaj dentoj. La alia staris sur maldikaj kruroj, kaj sub ĝi etendiĝis la aŭtovojo, li aspektis kiel hele kolora, stelforma araneo. Multaj konstruaĵoj, kie loĝis malriĉuloj, ankaŭ ne elvokis asociojn kun kazernoj; male brilis imponaj fasadoj, ornamitaj per statuoj de gvidantoj kaj generaloj de pasintaj jarcentoj. Ne ĉio estu farbita per kaki, pensis Troŝev. Krome, eble la plej popolriĉa urbo en la universo devas havi belan arkitekturon. Precipe bunta estis la turisma sektoro, kun siaj movantaj vojetoj, konstruaĵoj kun formo de gigantaj rozoj, tulipoj en plena florado kaj interplektitaj, lekantoj kunigitaj kaj ekzotikaj bestoj bizare intermiksitaj. Ŝajne, estas interese vivi en urso aŭ sabrodenta tigro, plaĉas al infanoj. Tamen, plenkreskuloj ankaŭ miras kiam tia strukturo moviĝas aŭ ludas. Neforviŝebla impreso sur la marŝalo estis farita de dekdukapa rotacianta drako, multkoloraj fontanoj prilumitaj per neono batis el ĉiu buŝo. Ĝenerale, estis multegaj fontanoj de la plej bizaraj formoj, ĵetantaj plurkolorajn jetojn centojn da metroj en la ĉielon. Kaj kiel belaj ili estas, en la lumo de kvar sunoj teksantaj en akvoornamaĵon, fabela, unika ludo de koloroj. La infanoj ĉi tie estis gajaj kaj belaj: buntaj vestaĵoj donis al ili similecon al fabelaj elfoj. Ĉi tie estis ne nur homoj, duono de la publiko estis eksterlandanoj. Tamen, la eksterteraj infanoj ĝuis ludi kun la homaj infanoj. Troŝev ankaŭ renkontis inteligentajn plantojn. Abundega orkapa leontodo kun kvar kruroj kaj du maldikaj teniloj. Iliaj infanetoj havis nur du krurojn, kaj iliaj oraj kapoj estis dense kovritaj de smeraldaj makuloj. Maxim konis ĉi tiun vetkuron bone - Gapi, tri-seksaj plantestaĵoj, pacaj, sed per la volo de la sorto tiritaj en plenan interstela milito kaj iĝi naturaj aliancanoj de Granda Rusio.
  Sufiĉe da reprezentantoj de aliaj rasoj - plejparte neŭtralaj ŝtatoj kaj planedoj. Ili volis vidi la nekredeblan ĉefurbon de la imperio. Ĉi tie la milito ŝajnas malproksima kaj nereala, ĝi estas forigita de miloj da parsekoj, kaj tamen, la maltrankvila sento ne forlasis la marŝalon. En mia kapo ekestis la penso, ke ankaŭ inteligentaj estaĵoj vivas sur tiuj planedoj, kiujn ili devos ataki, kaj tutaj miliardoj da pensantaj estaĵoj mortos. Torentoj de sango estos verŝitaj, miloj da urboj kaj vilaĝoj estos detruitaj. Sed li estas marŝalo de la imperio, kaj li devas plenumi sian devon.
  Admirinte la turisman centron, la marŝalo ordonis deploji la gravitan aviadilon kaj direktiĝi al la industriaj distriktoj. La domoj ĉi tie estis iom pli malaltaj, simpla aranĝo. Fabrikoj situis profunde subtere.
  Tuj kiam la graviplano alteriĝis, aro da nudpiedaj uloj tuj rapidis al ĝi kun ĉifonoj kaj purigaj produktoj. Maldikaj ragamufoj en ĉifonoj el jam laca paliĝinta kaki, kun grandaj ĉifonaj truoj. Profunde sunbrunigita, preskaŭ nigra. Ŝajnas, ke la longedaŭra milito devigis streĉi siajn zonojn. Troŝev havis simpation. La ŝoforo, kapitano Vulpo, ne kunhavis tiajn sentojn.
  - Nu, ratoj, foriru de ĉi tie! Marshall venas! li klakis.
  La senhejmaj infanoj kuregis en ĉiuj direktoj, nur estis videbla kiel malpuraj kalkanoj flagris. Estas malfacile marŝi nudpiede sur surfaco kiu estas varma sur kvar "sunoj" samtempe, kaj la malriĉaj infanoj ne sciis kio ŝuoj estas. Unu el la knaboj tamen montriĝis pli aŭdaca ol la aliaj kaj, turninte sin, montris la mezan fingron. La kapitano eltiris sian blasteron kaj pafis al la malprudenta knabo, li estus mortiginta lin, sed la marŝalo sukcesis en la lasta momento puŝi la brakon de la kapitano. La ŝargo preterflugis, farante funelon en la trotuaro, fragmentoj de fandita ŝtono falis sur la nudajn krurojn de la knabo, kaj li kolapsis al la asfalto. Per peno de volo, la estonta militisto sukcesis reteni krion kaj, eltenante doloron, ekstaris. Maksimo donis al la kapitano fortan vangofrapon.
  - Tri tagoj en la gardejo. Kviete, manoj ĉe la kudroj! - La marŝalo ordonis per minaca tono - Infanoj estas nia posedaĵo, kaj ni devas ilin protekti, ne mortigi ilin. Ĉu vi komprenas, frenezulo?
  Lisa etendis siajn brakojn ĉe liaj flankoj. Li kapjesis mallonge.
  - Respondu laŭ la ĉarto.
  - Jes sinjoro.
  Maksimo rigardis la knabon. Li estis helhara, kun bela, ruza vizaĝo, muskolforta. Sub la disŝirita T-ĉemizo videblas forta gazetaro, kovrita per ĉokoladaj brikoj.
  -Kio estas via nomo?
  - Janesh Kowalski! - Je la supro de liaj pulmoj bojis ragamuffin.
  - Mi vidas en vi la kreaĵojn de forta militisto. Ĉu vi volas eniri la Ĵukov-an Lernejon?
  La knabo estis senkuraĝa.
  - Mi ĝojus, sed miaj gepatroj estas simplaj laboristoj kaj ne povos pagi mian edukadon.
  Marŝalo ridetis.
  - Vi estos senpage enskribita. Vi, kiel mi vidas ĝin, estas fizike forta, kaj viaj okuloj parolas pri mensaj kapabloj. La ĉefa afero estas bone studi. Estas malfacilaj tempoj, sed kiam la milito finiĝos, eĉ la laboristoj vivos en bonaj kondiĉoj.
  - La malamiko estos venkita! Ni venkos! - kriis Yanesh per la supro de sia vocxo denove.
  - Tiam okupu lokon en la vicoj, soldato. Kaj por komenci - en mia aŭto.
  Lisa ektiris. La knabo estis malpura, kaj post li oni devas lavi la internon.
  Leviĝinte, la gravita aviadilo rapidis al la registara loĝejo.
  Yanesh, retenante la spiron, studis la grandegajn, lukse ornamitajn domojn.
  - Ni ne rajtas eniri la centran sektoron, kaj tio estas tiom interesa.
  - Vi vidos pli.
  Tamen, la marŝalo, pelita de sento de kompato, ordonis flugi supren al la turisma centro. La knabo rigardis en liajn okulojn, laŭvorte formanĝante tion, kion li vidis. Estis rimarkeble, ke li volis salti el la aŭtomobilo, kuri laŭ la moviĝanta trotuaro, grimpi unu el la mensblovigaj veturoj.
  La kutime severa Maksimo tiutage estis, kiel neniam antaŭe, afabla kaj milda.
  - Se vi volas, veturu sur la "monto de ĝojo", kaj post tio tuj al mi. Prenu la monon, alie ili ne enlasos vin.
  Marŝalo etendis pecon da papero.
  Yanesh rapidis al la veturoj, sed lia aspekto estis tro evidenta.
  Ĉe la enirejo de la spac-ninja-halo li estis haltigita de masivaj robotoj.
  -Knabo, vi estas malbone vestita, evidente el malriĉaj kvartaloj. Vi devus esti kaptita kaj alportita al la stacidomo.
  La knabo provis forkuri, sed ili trafis lin per miregigilo, frapante lin sur la asfalto. Troŝev devis salti el la aŭto kaj iri esplori.
  - Atendu, ĉi tiu kadeto estas kun mi.
  La milicanoj, kiuj tiris sin supren, haltis, fiksrigardante la marŝalon. Maksimo estis en kampuniformo, sed la epoletoj de la komandanto briletis en la kvar sunoj.
  La plej aĝa el la patrolistoj, polica leŭtenanto, salutis.
  "Pardonu, marŝalo, sed la instrukcioj malpermesas al almozuloj eniri la centron, kie ni ricevas gastojn el la tuta galaksio.
  Maksim mem komprenis, ke li eraris liberigante ragamufon en tia estiminda areo. Sed li ne volis montri sian nescion.
  Ĉi tiu knabo estas spiono. Li plenumis la taskon de la ĉefkomando.
  La leŭtenanto kapjesis kaj premis la butonon de sia pistolo. Janesh Kowalski ektiris kaj rekonsciigxis. Marŝalo ridetis kaj etendis la manon. En tiu momento, la kvar Inogalactoj subite hariziĝis per radiolumiloj. Ekstere, la eksterteranoj similis malglate hakitajn stumpetojn kun blubruna ŝelo, iliaj membroj estis nodaj kaj kurbaj. Antaŭ ol la monstroj havis tempon malfermi fajron, Maxim falis sur la plankon, eltirinte sian eksplodilon. Fajraj vojetoj pasis laŭ la supro, trafis en buntan statuon, ŝprucigante pitoreskan piedestalon en fotonojn. Troŝev fortranĉis la du atakantojn per lasera radio, la du pluvivaj inogalaktoj kliniĝis flanken. Unu el ili ankaŭ estis preterpasita de neforgesebla trabo, sed la dua sukcesis kovri sin malantaŭ la kornico de la fasado. La monstro pafis el tri manoj samtempe kaj, kvankam Maksimo moviĝis rapide, li estis iomete vundita - li bruligis sian flankon kaj vundis sian dekstran manon. Sur tanĝanto, la radioj de la malamiko trafas la "frenezan akveblan" altiron. Sekvis eksplodo.
  Antaŭ ol la okuloj de la marŝalo flosis, sed li estis surprizita vidi kiel Yanesh eltiris pecon de la slabo kaj lanĉis ĝin al la malamiko. Maksim miris pri la malhoma potenco kaŝita en ĉi tiu malfortaspekta adoleskanto... La ĵeto montriĝis ĝusta, ĝuste en vico de kvin okuloj. La estaĵo ekmoviĝis kaj ŝanceliĝis antaŭen. Tio sufiĉis por ke la bone celita pafo de Maksimo finiĝus la vivon de la monstro.
  La batalo finiĝis rapide. Dum ĝi, la polico eĉ ne provis malfermi fajron. Marŝalo tuj rimarkis tion.
  - Ĉiuj plej bonaj bataloj sur la frontoj, kaj en la malantaŭo, sur la stratoj de urboj, malkuraĝuloj eksidas.
  La diketa leŭtenanto paliĝis. Iris al Maxim.
  - Kamarado Marŝalo, mi petas pardonon, sed ili havis pezajn trabĵetilojn, kaj ni...
  - Kaj kio estas tio! Maksimo montris al la eksplodilo ĉe la zono de la patrolisto. - Ĉu muŝkaptulo? Domaĝe, ŝajne, ne estos laboro por vi en la ĉefurbo. Vi ne sidos senlabore, mi provos sendi vin al la fronto.
  Mansigninte la knabon per gesto, Maksimo helpis lin salti sur la gravitan aviadilon, kaj poste firme premis lian manon.
  - Nu, vi estas aglo. Mi ĝojas, ke mi ne eraris pri vi.
  Kovalskij amike palpebrumis, lia voĉo sonis sufiĉe laŭte kaj ĝoje.
  - Mi faris nur unu sukcesan ĵeton. Mi povus...
  - Vi havos ŝancon. Diplomiĝinte ĉe kolegio - kaj tuj en batalon. Vi havas vian tutan vivon antaŭ vi, vi ankoraŭ batalos ĝis la okulgloboj.
  - Milito estas bonega! La knabo ekkriis entuziasme. - Mi volas tuj iri al la fronto, preni trabpafilon ...
  - Vi ne povas fari ĝin tuj, vi estos mortigita en la unua batalo. Akiru diplomon unue.
  Yanesh flaris ofende. Li estis memfida pri siaj kapabloj, li pensis, ke li jam scias fari tiom multe, inkluzive de pafado. Dume, la gravita glisaviadilo flugis super la grandega Miĉurinskij-parko. Tie kreskis gigantaj arboj, kelkaj el ili atingante altecon de kelkcent metroj. Kaj la fruktoj estis tiel grandegaj, ke, manĝinte la mezon, vi povas enloĝiĝi. Genetike modifitaj ananasoj kun ora ŝelo aspektis apetite. Vere, kontraŭe al atendoj, ili ne vekis multe da admiro por la knabo.
  - Mi jam estis en tiaj arbaroj. - klarigis Janesh. - Male al la centra kvartalo, ĉiuj rajtas tie eniri. Kvankam estas longa promenado por atingi tien.
  - Eble! - diris Maksimo. - Kaj tamen, admiru, kiaj plantoj estas ĉi tie... Estas fungo, tuta plotono povas teni sub ĝi.
  - Nur ŝajno de granda muŝagariko. Li estas nemanĝebla. Mi memoras, ke mi kolektis tutan sakon da tranĉitaj fruktoj. Mi ŝatas pavarara - maldika haŭto, kaj la gusto estas nur mirinda. Figoj estas nenio kompare kun li. Vi devas esti singarda kiam vi tranĉas. Ĝi povas krevi, kaj tie la rivereto estas kiel akvofalo - ĝi forblovos vin, vi eĉ ne havos tempon eldiri eĉ vorton. La frukto ĉi tie estas tro granda. Vi devas porti ilin peco post peco en plasta sako, kio estas tre maloportuna.
  Maksimo vangofrapis Janesh sur la ŝultron.
  - Ne ĉio estas mezurata per manĝaĵo. Ni malsupreniru kaj elektu kelkajn florojn.
  - Knabino kiel donaco! Kial ne!
  La manoj de la knabo atingis la stirilon. Kapitano Vulpo kruele vangofrapis siajn fingrojn.
  - Ne tuŝu la radon, hundido.
  Kaj tiam, responde, li ricevis alian riproĉon de la marŝalo.
  "Vi nur havas la kuraĝon batali kontraŭ infano.
  - Pardonu, via ekscelenco!
  Janesh ne povis ne ridi.
  - Se vi volas, provu. - Permesis Maksim.
  - Mi havas sperton pri simuliloj, - diris Yanesh.
  Sen ombro de dubo aŭ timo, Kowalski metis la manojn sur la stirilon kaj stiris la aŭton malsupren. Ŝajne, li vere havis rimarkindajn kapablojn. La graviplano balais preter la pintoj de gigantaj arboj.
  Maxim ne enmiksiĝis, permesante al la knabo kontroli la aviadilon. Mi devas diri, ke li tre sukcese eltenis sian taskon, manovrante inter gigantaj trunkoj, li neniam kraŝis, pruvante virtuozan teknikon preter siaj jaroj. Tamen, eĉ se ĝi kraŝis, ĝi ne estas granda problemo, la gravioplano havas perfektan sekurecan sistemon. Fine, ili sidiĝis en maldensejo superŝutita de malgrandaj sed fabele belaj floroj. Ŝajnis, ke la bona sorĉisto malavare disĵetis la juvelojn. Liaj okuloj ondetis pro kompleksa gamo de koloroj, kaj la ebriiga odoro kaŭzis nepriskribeblan ĝojon.
  Yanesh eĉ fajfis en admiro. Kiam ili surteriĝis, la knabo elsaltis kaj komencis pluki la florojn, prenante tutan brakon. Maksim estis trankvila, li ŝatis la pejzaĝon kaj, tamen, io kaŭzis alarmon. Sentante minacata. Trapasinte fajron kaj akvon, la marŝalo kutimis fidi sian intuicion, ŝi malofte lasis lin. Principe, vivformoj danĝeraj por homoj ne troveblas en la ĉefurbo de granda imperio. Jen io malsama. Maksimo mansignis la knabon kaj mallaŭte flustris al lia orelo:
  - Malamikoj estas kun ni. Kaŝu la florojn kaj venu kun mi.
  La okuloj de Janez ekbrilis.
  - Mi estas preta.
  Lasante la bukedon en la aŭton sub la inspektado de kapitano Vulpo, Maxim kaj Yanesh moviĝis profunde en la arbaron. Kompreneble, trupoj devus esti alvokitaj kaj kombis la areon. Sed Maksim estis allogita de ekscito. Janesh, kompreneble, posedis romantikajn aspirojn, li imagis sin kiel armean spionoficiron kaj ĝojis pri tio. Ili faris sian vojon tra la ĝangalo, penante ne fari ajnan bruon. Yanesh sukcesis bruligi siajn nudajn krurojn sur purpuraj urtikoj, sed retenis sin, kvankam la haŭto ĝis la genuoj estis kovrita de grandaj veziketoj.
  "Atentu," Maksimo flustris. - En la arbaro, en ĉiu herbejo, danĝero estas kaŝita.
  "Ni bezonas protektan kamufladon ĉi tie," flustris Janesh. La ĉifonoj apenaŭ kaŝis la korpon, io rampis supren laŭ la kruroj. Grandaj insektoj, kaj Janesh lernis tion en la lernejo, homoj ne estas manĝataj sur ĉi tiu planedo. La plej danĝeraj specioj de artropodoj estis detruitaj je la genetika nivelo, ne sufiĉis, ke la centro de la ĉefurbo fariĝu fonto de infekto aŭ epidemio. Ili marŝis pluen silente. Subite Maksim frostiĝis. Malgrandaj vivaj estaĵoj maltrankvile kondutis, kvazaŭ iu fortimigis ŝin. La marŝalo prenis la knabon je la mano kaj flustris al lia orelo:
  - Antaŭe estas embusko!
  Maksimo elprenis sonkaptilon el sia poŝo kaj atente aŭskultis la ĉirkaŭaĵon. Efektive, kvin homaj batalantoj kaj proksimume sama nombro da inogalaktoj kuŝis proksime. Nu, kun tia ekvilibro de fortoj, estas pli bone ne batali en batalo, sed preteriri la malamikon.
  Kaj tiel ili faris.
  La sperta soldato kaj la verda knabo moviĝis sinkrone. Mi devis trairi densajn densaĵojn de arbustoj, dronantaj ĝis maleoloj en muskoj. Kun granda malfacileco, la marŝalo kalkulis la breĉon en la viva ĉeno kaj sukcesis tragliti en ĉi tiu loko. Ili estis bonŝancaj, neniu el la eksterteranoj havis bestajn instinktojn aŭ fenomenan aŭdon. La sonkaptilo jam kapablis distingi mallaŭte parolitajn vortojn.
  - Sinjoro Loĝanto, vi postulas de mi la neeblan.
  Responde, voĉo kiel kvako.
  - Kaj vi, Generalo, kutimas preni nur monon sen plene ellabori ĝin.
  Juĝante laŭ la tembro, li apartenis al ne-humanoida raso.
  - Oni pagis al vi duonmilionon, do kio? Malnoviĝintaj informoj pri spionaj satelitoj.
  "Ne estas mia kulpo," la homa voĉo daŭre pravigis sin languide. - Tiaspecaj informoj principe tre rapide malaktualiĝas. Mi ne estas ĉiopova.
  - Ni tuj komprenis tion, estas pli facile diri, ke vi estas malforta. Kiam temas pri atakado de la Kremla sistemo, vi kaj viaj komplicoj utilos malmulte.
  Maksimo ektremis. Ĉu vere venos al atako kontraŭ la plej potenca defendlinio kovranta la ĉefurbon kaj la tutan centron de la galaksio? La "Kremlin" sistemo, laŭ siaj kreintoj, estas nepenetrebla kaj, tamen, se la malamikoj estas aktivigitaj en la koro mem de la imperio, tio kondukas al malĝojaj pripensoj.
  - Sciu, homo, baldaŭ ni uzos fundamente novan armilon, kaj kun ĝia helpo, rusaj stelŝipoj fariĝos polvo antaŭ ol ili atingos la efikan distancon. Tiam nia armeo, kiel ĉiopenetranta gravita ondo, inundos la rusajn spacojn, subigos la imperiajn mondojn.
  Maxim kaptis subpremitan suspiron, ŝajne, tia perspektivo ne estis precipe plaĉa al la perfidulo. Tamen, li respondis:
  - La Kvina Kolumno estas same aktiva kiel ĉiam, kaj via invado iros laŭplane.
  - Via tasko por la proksima estonteco estas krei dekduon da fortikaĵoj en la ĉefurbo por niaj strikgrupoj. Solduloj enfiltriĝos ĉi tie sub la alivestiĝo de turistoj, kaŝos sin en la arbaroj, kaj poste ludos sian rolon en la ĝenerala striko.
  - Tiel estos.
  - Kaj rigardu, homo, se la atako de niaj stelŝipoj malsukcesos, pli malbone estos por vi. Propra kontraŭspionado disŝiros, kaj la ekzekuto estos malrapida kaj dolora.
  Kvankam Maksimo ne vidis, kiu parolas, li estis certa, ke SMERSH povos eltrovi la perfidulon per sia vocxo.
  - Ni bezonas informojn pri ĉiuj lastaj nomumoj en la malamika gvidado. Ĉio, kion vi scias.
  - Laŭ mia informo, la juna marŝalo Maksim Troŝev estis nomumita por komandi stelfloton en la Smoor-galaksio. Ne estas precizaj informoj pri li, sed...
  - Ĉio estas klara, la rusoj preparas tie gravan ofensivon. Kiel ĉiam. La nova komandanto estas subita bato de grandaj fortoj.
  Maksimo ektremis, li volis rapidi antaŭen kaj strangoli la degenerulojn. La operacio estas en danĝero.
  - Mi pensas, ke tiel estas. Koncerne aliajn taskojn...
  La perfidulo listigis longe kaj tede, sed Maksimo jam formis planon en sia kapo. Unue, vi devas trankvile forlasi ĉi tiun lokon, kaj due, urĝe kontakti SMERSH. Tie ili decidos ĉu tuj neŭtraligi la spionreton aŭ atendi. Post ĉio, la identigitaj perfiduloj ne estas danĝeraj, kaj misinformado povas esti likita tra ili. La ĉefa afero - neniu iniciato. Tamen, la knabo, kiu ĝis nun trankvile sidis, ekmoviĝis, estis rimarkeble, ke juneca energio estas en plena svingo.
  "Eble ni povas bati ilin per lasero, sinjoro marŝalo?"
  "Ne, tute ne," Maksimo flustris. - Inteligenteco por tio kaj inteligenteco por kolekti informojn kaj raporti ĝin al la ĝusta persono. Kaj se vi rompas la ordon, mi persone pafos vin.
  La marŝalo minace levis sian radiopafilon.
  Yanesh kapjesis.
  - Mendoj ne estas diskutataj.
  Maksimo bedaŭris preni la knabon kun si. Kaj kio se ili aŭdas sian flustron... Dume, aŭdiĝis knaro en la sonkaptilo, la eksterterano denove parolis.
  - Diru al "Jupitero" ke se li ne helpos nin, ni povas perfidi lin oferante ĉi tiun peonon. Tiam via Superulo koleros, kaj kompato ne estas inter liaj mankoj.
  "Jes," pensis Maksimo, "la gvidanto devas esti severa." Iam li estis unu el la mil elektitaj, li tamen havis ŝancon fariĝi gvidanto nur en la okazo de subita morto de la reganta diktatoro. Mil elektiĝas ĉiujare, kaj la rotacio de la supera potenco okazas unufoje ĉiujn tridek jarojn. Sed ĉi tiu ŝanco ankaŭ estis maltrafita. Unue, la karaktero de Maxim estis tro mola, kaj due, la paranormalaj kapabloj, tiel perfortaj en infanaĝo, komencis malfortiĝi kun aĝo. Tamen, fariĝi marŝalo kiam vi ne estas, kaj kvardek ... ĝi diras ion.
  - Ne tuŝu Jupitero'n. Li estas via ĉefa espero. Sen ĝi, la ŝancoj gajni la militon estas nekonsiderindaj.
  Inogalact klukis ion nekompreneblan responde. Tiam li eldiris:
  - "Jupitero" estas valora kiam aktiva. Pro lia neagado, niaj trupoj suferas tro da perdoj. Estu kiel ajn, vi donos al li niajn instrukciojn. Ĝis tiam, vi povas iri.
  - Jen, vi povas foriri, - Maksimo suspiris trankvile. En tiu momento, refutante liajn vortojn, eksplodo tondris. Sekvis interpafado.
  - Damnu ĝin! Ŝanĝi denove...
  La marŝalo kliniĝis, kaj nur ĝojaj fajreroj ekbrilis en la okuloj de Yanesh.
  . ĈAPITRO #11
  - Vi parolas konsciencon! - grumblis la aroganta sklavo.
  - Do tiu feliĉo apartenas al ĉiuj, kaj ne al manpleno da elektitoj. Por ĉi tiu sankta afero, mi levis mian glavon! - ekkriis Sorĉistino.
  La grafo estis skeptika:
  - Ne! Mi kredas, ke vi estas pelata aŭ de rankoro aŭ povopovo! Okazis ribeloj de sklavoj, kaj ĝi finiĝis nur per masakro. Ĉi tiuj estas la sekvoj de ajna ribelo.
  - Ne estos tumulto, sed revolucio. La plej grava afero okazos poste, post la venko! - diris la militisto kun forta entuziasmo.
  - Revolucio? Stranga vorto, ĉu vi mem elpensis ĝin? Forsa estis surprizita.
  - Ne vere! Ĉi tiu termino estis vokita al mi de anĝelo en sonĝo. - Kun inspiro mi enŝaltis Vedmakov.
  - Anĝelo aŭ unu el la nigraj dioj! Profetaj revoj estas ruzaj. La grafo hezitis.
  - Ĉiukaze, vi havos ŝancon ŝanĝi la vivon de homoj pli bone kaj fariĝi vi mem pli bona! Ĉiuj problemoj venas de egoismo, prospero eblas nur per komunaj klopodoj. Homo sen teamo estas kiel ardaĵo, sen fajro, ĝi donas malmulte da lumo kaj rapide estingiĝas! - Elŝutis fluon de elokventeco de Vedmakov.
  - La persono, pri kiu vi parolas, estu en teamo. Sed ĉu vi scias, kio estas besta naturo? Forsa malice demandis.
  - Kaj la besto estas pli bona en la grego! Kaj ĝenerale, ĉar vi estas sklavo kaj ne estis elaĉetita, tiam la nobelaro forturnis sin de vi, per vortoj, veraj amikoj montris siajn verajn kolorojn. Do, estas tempo serĉi kamaradojn en alia medio. - Jam pli trankvile proponis Vedmakova.
  La Grafo de Bora silentis kelkajn sekundojn, kaj poste etendis la manon:
  "Kvankam mi ne kredas je finfina sukceso, almenaŭ mia klingo trinkos sangon.
  - Logiko ne servu al instinktoj - la menso de volupto! - diris la Sorĉistino.
  - Bone, ĉesu instrui min! Estos milito - estos heroaĵo! La grafo komencis forviŝi la sangon de si.
  - Vi estas sperta kaj kuraĝa militisto, vi devus esti elektita kiel la taĉmentestro! - sugestis la militisto.
  - Ne malbone, sed ne necesas elekti ĉiun komandanton. Devus ekzisti pli strikta principo de unueco de komando. Vi estas elektita, do vi nomumas! -Kalfo komencis vesti sin per kateno. Paro da knaboj rapidis al li helpi.
  Kio pri libera konkurado? - dubis Vedmakova.
  - Por la armeo, ĝi estas katastrofa! - Fortranĉu Forton. - La ekonomio estas rizomo de multaj branĉoj, la armeo estas ununura trunko!
  La Sorĉisto incitetis:
  - Sed pli ofte kverko, kaj ne en potenco kaj sinteno, sed en la nivelo de kontrolo!
  La duonnuda knabo donis al la grafo glavon. Li respondis per vangofrapo sur sian ostecon, pli ol unufoje rebatitan. La infano kriis kaj saltis malantaen, tiri?ante siajn brunajn krurojn.
  Sorĉisto decide diris:
  "Mi formas kvin detranĉitajn legiojn po du kaj duono da soldatoj. Vi estas asignita por komandi la trian! La ceterajn elektu la sklavoj!
  La lasta propono kaŭzis konflikton, preskaŭ iĝante batalo. Tiam, fakte, eksplodis batalo, pluraj sklavoj estis vunditaj, kaj Witcher devis interveni. Frapigante la plej ŝanceliĝeman, ŝi kriis:
  - Sufiĉe por ruli la bastonon! Ni transiru al la rekta nomumo de komandantoj.
  La sklavoj grumblis ne tute, sed kiam la militisto metis tian proponon al la voĉdono, ili levis la manojn unuvoĉe.
  Ĉi tie, la Sorĉisto, kiu gvidis la ribelon, devis multe labori. Fakte, estas malfacile determini indan personon per okulo, kaj li daŭre demandis eventualajn kandidatojn demandojn. Finfine, taskoj estis faritaj al la legioj, kaj provizoraj komandantoj estis nomumitaj al pli malgrandaj sekcioj.
  - Kiam la bataloj finiĝos, ni rigardos la bravecon kaj eltrovemon montritajn de la soldatoj! - klarigis la knabino.
  Unu el la legioj konsistis tute el infanoj kaj adoleskantoj. Vedmakova metis la knabon Bik en komandon de ili. La knaboj estis koleraj:
  - Li estas ankoraŭ tro malgranda! Ni ne bezonas malgrandan. Metu super ni la plej grandan kaj fortan.
  - Kaj kiun vi volas?
  - Vi mankas al mi! Li estas la plej inda!
  Atlete konstruita junulo paŝis antaŭen, li estis ankoraŭ knabo, sed jam alta kiel kverko. Vere, lia vizaĝo ŝajnis obtuza. Vedmakova, bone sciante, kiom gravas menso por komandanto, demandis:
  - Kio estos ok familio!
  La junulo rigardis ŝin kaj murmuris:
  - Mi ne scias! La ĉefaj muskoloj kaj forto.
  Bick bojis en la laŭtparolilon:
  - Muskoloj sen cerbo, jen manpleno da viando - sur kiu ploras pato!
  - Silentu cimo! Mi blovos vian makzelon! - muĝis la juna heroo.
  - Kiu ne scias, ke sep - kvindek ses apenaŭ kapablas bati sian pugnon pli ol la nazon! La knabo montris al li sian langon.
  La juna brutulo bojis je la supro de siaj pulmoj:
  Mi defias vin batali ĝismorte!
  - Vi imitas min kiel ratsimion! - diris la grafo de Forsa. - Tamen ĉi tio estas la sola inda eliro.
  - El la du duelantoj, unu estas malsaĝulo, la alia estas kanajlo! - Rimarkis Vedmakova. "Kvankam la knaboj profitas de varmigo.
  Bik staris antaŭ sia malamiko, la diferenco de alteco estis granda, lia kontraŭulo estis kvinoble pli peza. La infano tamen malestime rigardis en siajn malpezajn muskolojn, la knabo estis maldika, sed nervoza. Lia ronda vizaĝo grimacis, glavo turniĝis en liaj manoj.
  - Nu, kiel ni batalos aŭ rezistos! - Rikanante, li demandis.
  - Jes, mi amas vin! - La atleto atakis la knabon. Li batis postmanon, lia glavo estis longa kaj peza, ŝajne ĝi estis unu el la dumanoj. Bik deturnis la baton, eĉ ne provante paradi, sed simple saltis super la trajektorio kaj enigis sian glavon en la ponton de sia nazo. La knabo batis nur surbaze de la kalkulo - por grati, sed ne por mortigi.
  La brutulo eĉ pli furioziĝis, li komencis svingi la duan glavon. Ĉi tie eĉ Buku devis premi forflui. La nudaj kalkanoj de la knabo malgrandiĝis, kaj la klingoj rapidis post ili. Subite Bik haltis, pipo aperis en liaj dentoj. La malamiko svingiĝis pli forte kaj kuregis galopante kun siaj dikaj brakoj larĝe disigitaj. Ridante iroze, la knabo kraĉis, kaj io malgranda trafis la vizaĝon de la atleto. Bick iris flanken preter la klingoj, kaj eĉ trafis la bruston de sia kontraŭulo per sia nuda kalkano.
  Ŝanceliĝeme, la potenca ulo kriegis sovaĝe, tiam liaj kruroj malfortiĝis kaj komencis kolapsi.
  Amika suspiro trakuris la armeon, malmultaj atendis, ke la knabeto venkos la giganton. Tiam infanoj ĝojkriis, antaŭ ĉio, kompreneble, la plej malgranda el la sklavoj. Tiuj, kiuj estas pli malgrandaj kaj malfortaj, ĝojas vidi, ke via ĉefa estro ankaŭ ne estas bonega. Do eĉ infano povas fari ion por la ribelo.
  Sklavoj kuris al la venkita atleto, inkluzive de paro da lokaj kuracistoj. Sur la malglata vizaĝo de la juna heroo kun maldensaj haroj malklariĝis purpura makulo. La kuracisto diris surprizite:
  - Baziliko! En ĝi estis enŝovita kudrilo kun veneno, kiu paralizas la membrojn.
  - Provizore! Bick diris. - Tiam li vekiĝas. Li nenion memoros, li simple ne rimarkos sian honton.
  Sorĉisto iris al la knabo:
  - Kie vi lernis fari venenojn?
  - Nenie! Trovita en unu el la biendomoj. La riĉuloj ankaŭ ne estas kontentaj pri sia pozicio en la socio. Ĉi tie oni faras ĉiajn venenojn. Se la pocio estas sigelita, neniu problemo, mi scias kiel malfermi serurojn! - Bik ruze palpebrumis al la Sorĉisto.
  - Kie? - demandis la militisto.
  - Unu ŝtelisto instruis! Li provizore montriĝis sklavo, mi estis en la sama paro kun li, ni multe laboris, dehakis la arbaron. Li diris al mi kiel malfermi la serurojn, eĉ montris al mi ion. Miris pri mia memoro kaj poste fuĝis. La knabeto palpebrumis ruze.
  - Ĉu vi ne sekvis lin? - Vedmakova surpriziĝis.
  - Ne! Ni ĉiuj estis skurĝitaj pro ĉi tiu fuĝo, kaj se mi ankaŭ likus, tiam ĉiu kvinono estus krucumita sur stangoj. Du jam estas komploto. - Klarigis la nerva knabo.
  - Barbaroj! Nu, se vi estas tia memorulo, eble konatiĝi kun Khirov estos utila al vi. - sugestis Vedmakova.
  - Ne ekskludita! Mi delonge volis fariĝi la plej forta kaj plej inteligenta! - La knabo montris la pilkon de la bicepso.
  - Pli forta kaj pli inteligenta ol mi? - Lude ĵetu la militiston.
  - Ne! Post ĉio, vi estas la gvidanto! Sed per via dekstra mano, kial ne! - Bik ekstaris sur la manoj por pli granda persvado.
  - Ju pli alte flugas homo, des pli li estas malkontenta pri sia pozicio! - Rimarkis Vedmakova.
  - Homoj ne flugas! Nur li havas flugilojn - kies menso ne kutimas rampi! - La knabo montris evoluitan konsideron preter siaj jaroj.
  - Estos flugiloj en nia armeo! Mi promesas, ke mi elpensos ion. - promesis Vedmakova.
  - Kaj mi kredas vin pli maljuna fratino! Ja vi estas ne nur gvidanto, sed ankaŭ fratino aŭ eĉ patrino por ni. Ni vivos kiel unu familio! Bick diris.
  - La gvidanto de la lando estu frato de homoj, ne frato! - La estro de la nacio estas unuavice servisto de la popolo. Tamen, ni lasu la interŝanĝon de komplimentoj, la armiloj, kiujn vi akceptis, devus esti uzataj de aliaj. Ni faru pipojn! - ordonis Vedmakova.
  "Ili ne estas sufiĉe longaj!" Pass rimarkita. - Necesas plibonigi.
  - Mi jam pensas pri tio, finfine, lipoj kaj vangoj ebligas trafi mallongan distancon. Sed se io estas, ke ĝi ekspansiiĝas kaj trafas per forto. Iom da mineralo kaj herbo. - Vedmakova sentis fortan mensan streĉiĝon.
  La knabo ŝajne aŭdis ŝiajn vortojn:
  Ni faru ĝin, elektu la elementojn! Ni ankoraŭ havas tempon, al multaj sklavoj oni devas montri la bazajn militteknikojn.
  - Vi pravas, mia pli juna frato, iel la sorĉisto helpos nin. Tamen, ĝis grandaj fortoj estos ĵetitaj al ni, ni devas ataki. Tamen ni devas zorge prepari. Estas pli facile trovi sekan rokon en la oceano ol invento, kiu ne estis uzata por militaj celoj! - resumis Vedmakov.
  Post ĉio, la ribelantoj pasigis la tagon en ekzercoj, samtempe Bik sendis inteligentecon.
  Armeo marŝis el la urbo. Ne tre granda, sed bone armita. La skolta knabo, rajdante pli malgrandan krustacan blaton, eĉ atentigis pri unu absurdaĵo:
  - La militistoj havas kvin glavojn, kaj ili apenaŭ moviĝas!
  - Do estas bone! Bick diris. - Aŭ pli ĝuste, estas eĉ mirinda, antaŭ ol ili venas al ni, ili estas elĉerpitaj pro troa pezo.
  Vedmakova ruze notis:
  - Spertaj militistoj diris, ne prenu armilojn pli ol kvin fingrojn sur via dekstra mano. Nu, certe ne malbone, ilia stulteco helpos venki pli rapide. Intertempe, lasu la sklavojn dormi dum kelkaj horoj. Ili havis malfacilan tagon, kaj la batalo ne estos facila. Kiom da soldatoj precize havas la malamikoj?
  - Kvin kaj duono mil. Bick diris memfide. "Tio signifas, se ni pinĉos ilin ĉiujn, restos ne pli ol kvincent homoj en la urbo.
  - Estas tute racia, necesos iri de ĉiuj flankoj. Nokte ili ne kuraĝos ataki nin, ili tranĉos la sian. Tio signifas, ke ili fariĝos tendaro, por ke poste en la tagiĝo ili hakos per sia tuta forto. Eble eĉ apartigi la trupojn por la celo de ĉirkaŭbarado. - Sugestis Vedmakova.
  La Comte de Forsa protestis:
  - Mi bone konas la kutimojn regantajn en la Sultanlando, ni batalis kun ili pli ol unu fojon. Nokte ili sendos kelkajn spionojn kun oraj sakoj al nia tendaro. Ili provos subaĉeti la sklavojn kaj poste palisumi ilin aŭ plej bone elŝiri iliajn naztruojn.
  - Sendi spionojn estas antikva taktiko. - Mi rimarkis, knedante la piedfingrojn de Vedmakov. - Sed ili ne havas nevideblajn ĉapojn, la gardistaj knaboj estas tiel observaj kaj ruzaj, ili kaptos ilin ĉiujn. Krome ni trafos ilin iom pli proksime al tagiĝo. Kaj la sklavoj dormos pli bone kaj la malamiko dormos pli profunde.
  - Logike! Mi estos la unua, kiu atakos! Bick diris.
  - Necesos forigi la gardistojn, kaj tio povas esti farita helpe de paftuboj. - Vedmakova montris la aparaton. - Ĉi tie estas alfiksitaj speco de piŝto, tri specoj de herboj kaj oleo kun karbido. Vi nur devas esti singarda, alie la regreso batos la knabajn dentojn. Prenu la plej inteligentajn infanojn kun vi.
  - Multaj havas sperton pri atakado de ĝardenoj kaj ŝtelado. Kiu naskiĝis libera, kaj ne kiu, precipe hejmaj sklavoj, ŝtelis de siaj mastroj. - Bik trankviligis ĉiujn. - Do ili trapasis la lernejon de postvivado.
  - Des pli bone! Ĝenerale mi pensas, ke ne estos tro da gardistoj. Finfine, kiuj ni estas por ili? Sklavoj estas stultaj! Stulteco estas pli proksima al humileco - rapideco de menso al fiulo.
  La sorĉisto Hirov eniris la interparolon:
  - Ni havas proksimume duoblan aŭ iomete pli da supereco, sed la malamiko estas pli bone trejnita kaj armita. Kaj en la armeo de la Sultanlando, virinoj servas nur en la persona legio de senmortaj. Estas ses mil solduloj el diversaj landoj. Ni havos multajn virinojn en la armeo, kaj kun maloftaj esceptoj, ili estas pli malfortaj ol viroj.
  Do ĉiu batalo devas esti zorge planita. Precipe ĉe la unua malvenko, la sklavoj komencos disiĝi de ni.
  - Venko kiel virino - altiras per brilo, sed fortimigas la prezon! - Denove ekbrilis spriteco Vedmakov.
  - Bonege! Nun mi vidas, ke la plano de operacio estas tute interkonsentita. Restas nur klarigi la detalojn. Dum la batalo, paniko komenciĝos en la vicoj de la malamiko, kaj la plej multaj el la soldatoj kuros al la urbo Zhit. - sugestis Ĥirov
  - Estas klare! La plej forta taĉmento de sklavoj batos de la malantaŭo, ĝuste de la flanko de la urbo. Eble mi gvidos lin. - sugestis grafo Forsa.
  - Neeble, sed vi! - Precis la sorĉisto.
  - Krome, ni havas potojn da oleo, kaj ordonis almeti meĉojn al ili. Enĵetu la tendaron, intensigu la panikon. - sugestis Vedmakova.
  Kaj ankaŭ tio estas racia. La sorĉisto konsentis. - Nur vi ĝis nun preparis malmultajn tiajn akuzojn.
  - Prave! Fajra dio de milito kaj kiel aliaj dioj postulas atenton kaj oferon! Sed ni ne havis sufiĉe da tempo por ĉion prepari. - La Sorĉistino mem hontis pro ŝia buŝado.
  - Venontfoje estu pli kompleksa. Ĝis nun ni ne povis dormi. - Ĥirov oscedis sen ia ajn ŝajnigo.
  La Sorĉisto kapjesis.
  - Mi havas bestan kutimon, dormas malmulte kaj senteme, sed niaj fratoj meritas ripozon.
  - Dormo estas strategia armilo, ĝia manko estas la kaŭzo de laceco, kiu siavice estas la ĝermo de malvenko. Pass rimarkita.
  Sklavoj post subĉielaj agadoj, dormis kiel mortintoj. Nur gardistoj sidis en embusko, pretaj alarmi. Vi neniam scias, kio subite la komandanto de la malamiko estos pli antaŭvida. Tamen, ĝi rezultis, ŝajne la komandanto de la estro de la registara legio, la temnik Etirimon ne volis neantaŭvideblan noktan batalon. Krome, en mallumo estas pli facile por sklavo kaŝi sin, kaj poste kapti ilin. Kaj do eble ili simple kapitulacas, post kio estos torturo kaj ekzekuto. Temnik Etirimon lekis siajn lipojn, estas precipe agrable moki junulinojn, rompi piedfingrojn, ekbruligi hararon - tre tentante.
  Haste stariginte siajn tendojn, la soldatoj ekdormis. Ne restis pli ol du dekduoj da gardostarantoj. Antaŭ ol enlitiĝi, Etirimon kune kun la miloj aranĝis festenon, nudaj dancistoj, skuante siajn ĉarmojn antaŭ ili. Ĝi estis bela kaj amuza. Miloj ĵetis ostojn al ili, devigis ilin preni delogajn pozojn. Tiam, sen ia hezito, ili ekposedis ilin kaj, kontentiginte sian bestan volupton, falis en ebrian dormon.
  Ilia morto ŝteliris nerimarkite. La ribeluloj preterpasis la arbaron, aro da knaboj antaŭeniris. Bik, kroĉiĝis al arbo, kaŝita en la foliaro, ekvidis la unuan gardostaranton.
  - Jen li estas bongusta enuigita.
  La veneno estis iomete plibonigita kaj kaŭzis tujan paralizon. Bato ne estas necesa en la vizaĝo, ĉar la soldatoj de la Sultanlando, kutime, marŝas malpeze kaj nur la brusto estas kovrita per ŝelo kaj la gardostaranto kuŝas ĉirkaŭe.
  - Estas unu!
  Vedmakova mem moviĝas de la malantaŭo. Ŝi forigas la gardostaranton sen iu ajn paftubo. Ĝi nur venas de la dorso kaj tordas la kolon.
  - Movado estas vivo! Nur ne kantu - por paco! Kaj tiel malĝoja - en la stomako estas malplena!
  La militisto fariĝis iom pli amuza. La arboj ĉirkaŭe estas altaj, lianoj estas videblaj. Amataj ŝteliras proksime, kaj la plej inteligentaj sklavaj knaboj. Plenkreskaj militistoj estas pli pezaj, kaj tial malfruiĝas. Peza besto ĉiam faras pli da bruo.
  Vedmakova mortigis alian gardostaranton survoje, kiu nur suĉis kokosan bieron el flakono. La tendaro malfermiĝis antaŭ ili.
  Ne aparte granda tendaro, la soldatoj dormis, jen en tendoj, kaj jen nur sur densa herbo. La nokto estas varma, ne multaj gardostarantoj oscedas, rigardas senatente.
  La ĉefa afero ĉi tie estas forigi ilin tuj, por ke ili ne havu tempon por levi la alarmon. La cignokukolo pli taŭgas por tio, kun sia agrabla voĉo. Ŝi vekas neniujn suspektojn, male, ŝia kuado estas aŭdata preskaŭ senĉese, sed se vi ŝanĝas la tonon, vi povas kapti la informojn.
  La sorĉistino faras ĝuste tion. Ili respondas al li. La gardostarantoj ne reagas, kio ili estas "bonŝancaj", morto montriĝis facila.
  - Unu glavo, kiel guto de pluvo, falos kaj disiĝos, kaj kiam ili estos multaj, naskiĝos venko!
  Vedmakova komencis buĉi la dormantajn. Unuflanke, ĝi ne estis kavalireca, sed aliflanke, venko estas honorinda! Honoro estas relativa koncepto kaj devus esti aplikata ĉefe al viaj soldatoj!
  Antaŭ ĉio, finigu tiujn, kiuj estas pli riĉaj vestitaj, komandantoj. Glavoj, kiel regulo, estis stakigitaj en aparta stako.
  Tamen, la konsciencdoloroj ne estis longaj, la sklavoj ankaŭ komencis la masakron, kaj kiel rezulto, la alarmo estis levita. Kiam vi estas atakita nokte, paniko estas neevitebla, precipe se estas nuba, ĝi estas nuba . La sklavoj estas ĉiuj duonnudaj kaj facile distingas unu la alian, kaj la militistoj alfrontas unu la alian, ofte hakante unu la alian. Kaj iu krias:
  - Savu vin!
  - Gardisto! Demonoj atakas!
  En tempoj de paniko, la rolo de la komandanto estas pli grava ol iam ajn. Vedmakova scias tion, kaj kuris al la ĉefa tendo.
  Etirimon, ankoraŭ duonebria, apenaŭ malfermis la okulojn. Ĝenerale, kiu trinkas antaŭ batalo - postebrio en la submondo.
  - Kio okazis! Kial la pipoj silentas! - Li kriis.
  - La pipoj silentas, ĉar la klingoj kantas - ŝtalo estas pli forta ol kupro! - kriis Sorĉistino. Ŝi saltis sur Echirimon. Temnik, kompreneble, lerte uzis la klingon, sed li ankoraŭ ne plene kolektis sin, kaj la muskoloj de la Sorĉisto estis perfekte varmigitaj. Ŝi desegnis frenezan triopon, ŝia henna-makula klingo apenaŭ videbla en la mallumo. La kapo de la malbonŝanca nobelo forflugis.
  Vedmakova faligis la milonon, kiu alkuris ŝin per piedbato. Ŝi demetis alian komandanton kun kraĉo el la tubo.
  - Kiaj demonoj, ne vekiĝu!
  Denove klara bato de la glavo, la trapikita malamiko falas! Du miluloj provas eniri lin de la malantaŭo, sed ili trovas danciston. Ŝi kriegas, piedbatas reen. Vedmakova ne maltrafas la momenton, li tranĉas unu, finas alian. Nu, armeo sen komandantoj estas kiel ŝafoj sen paŝtisto, se unu lupo ne manĝas ĝin, tiam ĝi timigos vin!
  Nun la ribelemaj sklavoj, multaj armitaj per klabo, aŭ plej bone per korno, prenis flugilojn. Tre efika taktiko estis, ke ni kvin ĵetis nin kontraŭ unu. Do estis pli facile forĵeti kaj piedpremi.
  - Ne lasu ilin foriri! Tranĉu viajn krurojn! - ŝi kriegis tra la voĉamplifilo de la Vedmakov.
  Solntslav estis hakita kune kun ĉiuj. Kiel ludis la muskoloj de ĉi tiu diva. Ne sen kialo, multaj konsideras koleran virinon pli terura ol demono. Do ŝi tranĉis unu el la militistoj en duono, kaj ŝia klingo, per inercio, tranĉis la gorĝon de la oficiro staranta malantaŭ li. La centestroj provis restarigi ŝajnon de ordo, sed rapide pereis. Krome, la sultanlando faris ĉion por certigi ke la soldato forgesis kio iniciato estis. La ribelantoj, en victurno, sufiĉe lerte puŝis la soldatojn de la Sultanlando for de la blathelikoj.
  - Ne lasu ilin sidi sur la selo! - kriis Solntslav.
  Enirpermesilo aldonita:
  - Fajro, brido en la ĉevaloj.
  Tio helpis, blatoj helikoj eksplodis en la vicojn kaj semis plian panikon. Kiel rezulto, ne sciante kion fari, multaj batalantoj rapidis por kuri. Sed ĝuste tion atendis Witcher kaj la sklavoj. La batalo eskaladis al ekstermado kaj persekuto.
  La militisto ŝraŭbis ŝian dekstran okulon, ĵetis tri ponardojn:
  Ni ne lasos ilin foriri!
  Flugo estas pli malsaĝo ol malkuraĝo! Post ĉio, la plej multaj soldatoj mortas ne en batalo, sed dum la postkuro!
  Bik, kiel tre rapida knabo, saltis sur la kolon de unu el la oficiroj kaj rajdis sur lin:
  - Pli rapida blato!
  La ponardo servis anstataŭ spronoj, kaj la kompatindulo eĉ ne provis forĵeti ĝin.
  Vedmakova, rimarkinte tion, kriis:
  - Milito estas kiel domenludo, nur rompitaj ostoj ne plu estas kolektitaj - la tero tenas!
  - Nenio, miaj ostoj estas junaj, fortaj! - La knabo desaltis, tranĉita sur la kolo. Post tio, li eĉ aldonis rapidecon.
  Vedmakova stumblis pri kadavro, pluraj korpoj kuŝis ĉirkaŭe, sed la divo ne falis, sed transsaltis ilin. Tiam ŝi ekbatis per siaj glavoj. La batala spirito de la trupoj batalantaj kontraŭ ili forvaporiĝis, kaj nun la militisto fariĝis ekzekutisto. Ekzistis eĉ malemo al sango. Sorĉisto kriis:
  - En la nomo de honoro! Kiu ĵetos la armilon - vivos! Transcedu la soldatojn de la Sultanlando.
  Estis tiuj, kiuj obeis la ordonon, sed multaj daŭre fuĝis en malespero, kaj kelkaj falis sur la genuojn.
  Ekzemple, dek potencaj batalantoj kapitulacis al Bik tuj. Eble ili opiniis, ke estas pli sekure transdoni sian sorton al infano. La knabo kriis:
  - Fali malsupren!
  La militistoj falis. Bik marŝis nudpiede sur la dorso, malgraŭ la malgranda pezo de la infano, la soldatoj ĝemis pro timo. Tiam la knabo elpensis la ideon ĉu malpezigi la venkitajn malamikojn de malgranda bezono. Sed tiam li forpelis la malnoblan tenton, ĉar la sklavoj volas konstrui pli bonan socion, kaj ne ripetas la vojon de siaj propraj mastroj.
  - Bone, vivu - fumu la ĉielon!
  Iom post iom, la batalo malaperis! Kvankam ŝajnas, ke la masakro estas longa. Sorĉisto trovis sufiĉe lerta militisto. Post malfacila interŝanĝo de atakoj, ŝi ankoraŭ senarmigis lin, poste miregigis lin.
  - Ni bezonas ilin!
  Retoj estis ĵetitaj sur iuj el ili, tiaj ne rezistis. La batalo preskaŭ finiĝis, nur la fuĝo kaj persekuto treniĝis. Vedmakova persone gvidis la ĉasadon, mortigis multajn, sed ŝi ne povis ekstermi la tutan armeon ĝis la lasta soldato.
  Tamen, la juna militisto, kun kelkcent sklavoj sur ĉevaloj, decidis pri aŭdaca aventuro, nome, kapti la urbon, kiu ne estis preta por defendo survoje.
  - Estos forta movo. Ni ne permesos forpreni riĉecon, kaj plej grave, ni krevos sur niajn ŝultrojn.
  Pluraj dekoj da batalantoj de la venkita armeo, tamen sukcesis salti sur blathelikojn kaj galopis al la pordego.
  Ili ne tuj malfermiĝis, estis kverelo. Kiam la pordegoj estis malaltigitaj, Vedmakova elsaltis el malantaŭ la arbaro kun rajdantoj. Ŝi kriis, uzante la aparaton de la knabo:
  - En la nomo de la granda sultano Erifef! Potencaj plifortigoj rapidas al vi! Se vi volas defendi la urbon, lasu la militistojn okupi sian lokon sur la muroj.
  La maldormaj gardistoj ne tuj rimarkis, precipe ĉar Vedmakova surmetis riĉan vestaĵon, kiun ŝi deprenis de la kadavroj. Unu kasko valoras ion, ĝi brilas kiel glaciaĵo en la suno, nu, kiu rifuzos al tia nobla guberniestro.
  Kaj la sinjoroj, la urbestro kaj aliaj nobeloj, kompreneble, ne dormis, ili "prizorgis" sian popolon!
  Sur malgranda monteto estis bela palaco kun kolonoj kaj statuoj, farita en miksaĵo de antikvaj romaj kaj antikvaj orientaj stiloj. Antaŭ li, kiel kutimas en ĉi tiu lando, estas grandega statuo de la sultano Erifef, kun fontano elĵetanta el lia buŝo. En la plej granda salono estis brue kaj gaje, sonis muziko - festeno apud monto. La noblaj nobeluloj de la sultanlando enscenigis Sabantuy. En multekostaj orbroditaj togoj ili kuŝis sur abundaj kusenoj, sur malaltaj tabloj estis amasoj da pladoj, vinoj kaj tinkturoj. Centoj da lampoj brilis sur tabloj kaj muroj. Tra la bieno kaj en la kolonaroj ekbrilis sennombraj sklavoj, sklavoj, sklavinoj kaj korpogardistoj gardantaj la palacon. La altranguloj tostis. La ĉefgrandulo, Ŝejko du Pustemorov, frostiĝis en la brakoj de du nudaj hetajroj. Li ekmoviĝis kaj blekis kiel posedita viro, fine liberiĝis kaj kriegis.
  - Kaj nun estas tempo aranĝi gladiatorbatalojn. Kaj tiel enuiga, neniu sango, kaj vino ne estas en la animo.
  La korno eksonis, la batalantoj estis alvokitaj al la areno. Laŭ kutimo, la plej malpezaj kaj plej junaj militistoj devus batali unue. Sed la ŝejko ĵus ricevis aron da edukitaj sklavoj, kaj li volis kombini du specojn de distro, erotika kaj sanga.
  Ĝojfajro brulis en la centro de la miniatura Koloseo, la vitro-plifortigitaj torĉoj eligis sufiĉe helan lumon kun purpura nuanco, kaj la blanka gruzo brilis, donante al la podio gajan aspekton. La unua, kiu kuris sur la scenejon, estis muskola kaj svelta knabino en leda zono. Ŝi, kiel unuaklasa gimnastikisto, faris du kapsaltojn kaj marŝis sur siaj manoj. Tiam ŝi staris antaŭ la princo, frostiĝis, krucante sian glavon kaj ponardon en tiaj armiloj, ili nomis lin mirmillon. Malgraŭ tio, ke la knabino povis rezulti ĉe beleca konkurso, kiel mola, velura haŭto, blonda hararo ŝi havis, ŝi jam havis larĝan cikatron sur la vizaĝo. La sekva saltisto ankaŭ piediris sur liaj manoj. Liaj armiloj estis tridento kaj mallonga reto - retiarius. Etendante, li staris antaŭ la malamiko. Estis junulo preskaŭ knabo, ankoraŭ senbarba kun milda knabineca vizaĝo, la ĉeesto de miksaj paroj donis specialan erotismon al la ago. Ŝajnas, ke la partneroj konas unu la alian delonge kaj palpebrumis.
  - Kia Kaiska! Mi ne pensis, ke ni renkontiĝos tiel! La knabo diris malgaje.
  - Vi estis simpatia ulo, sed nun via animo estos prenita al la originala flamo! - La knabino malĝentile respondis.
  - Nu, kial vi estas tiel kruela! Ni estas ankoraŭ virgulinoj, ni devas vivi! - Kun timema espero diris la junulo.
  - Ĝi ne helpos nin! Sklavoj malestimas eĉ la diojn!
  La trejnado en la gladiatorlernejo estis malfacila kaj cikatroj estas videblaj sur la nudaj brilaj korpoj de junaj batalantoj.
  La homamaso vigliĝis, faris vetojn, sovaĝaj krioj gajigis junajn gladiatorojn, kiuj evidente ne volis batali.
  La edzino de la ŝejĥo elprenis ledan sakon.
  - Kvindek oron por Kaiska! Ŝi ekbrilis per siaj grandaj dentoj.
  -Komencu! La ŝejko signalis.
  Tiel malsamaj kaj samtempe havantaj multon komunan, la militistoj konverĝis, iliaj movoj estis rapidaj kaj kaosaj. Komence, la militisto kun la tridento provis ĵeti reton, sed lia kontraŭulo maltrafis kaj, sovaĝe saltante al li, sukcesis tranĉi lian stomakon per ponardo. La junulo retrosaltis kaj trafis la tridenton en la brusto, sed nur iomete gratis la haŭton. Tamen, lia manovro devigis la malamikon retiriĝi. Li malproksimiĝis kaj apogis sin al la reto, malebligante la proksimiĝon de la iam amata gladiatoro.
  - Vi viroj estas stultaj! Do, kondamnita al malsukceso! - arogante diris la knabino.
  - Kio naskiĝis! La junulo aspektis konfuzita.
  Subite, retiario kun tridento kaptis gruzon en sia mano kaj ĵetis ĝin en lian vizaĝon. La manovro efikis, la knabino fermis la okulojn, en la sama sekundo la tridento trapikis ŝian abson.
  Kriante pro doloro, la juna gladiatoro tordiĝis, sed tamen sukcesis enŝovi la klingon en ŝian ŝultron. La retiario kriis kaj eltiris sian armilon. La glavo ekbrilis kiel fulmo, preskaŭ traborante lian kolon. La gladiatoro retropaŝis, kun la brusto tranĉita malfermita. La junulo ĝemis pro doloro kaj faligis sian tridenton. Tiam la kontraŭulo saltis sur lin kaj ĵetis ponardon. La svingo estis iom malforta, kaj la pinto trapikis la karnon de la kruro. La retiario kriis kaj falis, poste prenis la ponardon, provis leviĝi, en tiu momento la glavo trafis lin en la kolon. Jam perdinte la konscion, li trafis la klingon de la mirmiljono en la suna plekso. La iam amanta paro (kiel Romeo kaj Julieta) falis senvive sur la gruzon. La ebria publiko ridis kaj hulukis. Tri mornaj sklavoj kun malaltaj fruntoj kaj elstarantaj makzeloj kuris en la arenon, ili forbruligis la korpojn de la malgajnintoj, sed kiuj ricevis spiritan liberon, per ruĝe varma fero. Certiginte, ke ili estas mortaj, ili kroĉis ilin per siaj ripoj per la hokoj, kaj trenis ilin de la scenejo. La loko, kie estis sango, estis superŝutita per karboj.
  -Ili iras por nutri insektojn. - La edzino de Ŝejko Demetra nudigis siajn dentojn. - Estas domaĝe, ke la ostoj estas tro malgrandaj bestoj restos malsataj.
  -Nenio estos viando kaj ponavaristey. Domaĝe, tamen, kelkaj el ili povus rezulti esti sufiĉe promesplenaj atletoj! La ŝejko grumblis.
  - En via lito? - La diva malice demandis.
  - Kial ne! La knabino estas bela, sed la knabo povus esti via. - La ŝejko estis sufiĉe progresema laŭ siaj opinioj, kredante, ke la edzino povas bone amuzi sian bone nutritan korpon en juna sklavo.
  - Malgranda kaj fragila! Ni ankoraŭ ne havas la saman paron? demandis Demetra.
  - Bedaŭrinde, ne estas! Ni rigardu la junan deĵoron, kiu estis sendita al ni el proksima lernejo. La ŝejko rikanis.
  - Eble estas pli bone lasi ilin kreski! Kaj tiam ni mortigos ĉiujn niajn kaptitojn tiel. - Neatendite, la edzino de la nobelo montris kompaton.
  - La novaĵo pri la sklava ribelo estas tro ĝoja kaj mi volas ĝin plene festi. La grandulo skuis sian stomakon.
  - Krom se, kompreneble, Etimon ne antaûos vin! - klakis la dika sinjorino.
  - Tia neaĵo! Des pli bone ni nun ekstermu ĉiujn gladiatorojn kaj senigu la malsaĝulon de la spektaklo. Venu novuloj! La ŝejko grumblis.
  - Ĝi ne estas ĝuste novuloj. - Demetra lekis ŝiajn lipojn
  La gongo denove sonas kaj la militistknaboj elkuras en la arenon. Ili aspektas proksimume dek kvar aŭ dek kvin jarojn aĝaj, kun sufiĉe larĝaj ŝultroj kaj brusto. Kiel la antaŭaj batalantoj, li faras kapsaltojn kaj kuras sur siaj manoj. Jam elkurinte al la podio, ili surmetis armilojn, kaskojn, brustan kirason, ŝildojn kaj glavojn. Unu havas rektan klingon, dum la alia estas kurba kiel sabro. Reliefo premas malfermita kaj cikatroj estas videblaj sur ĝi. La knabo staranta dekstre resanigis tranĉojn kiuj trairas lian bruston en tri linioj.
  La haŭto estas riĉe oleita kaj brila.
  La administranto anoncas.
  - Famaj batalantoj Fudoros kun kurba sabro kaj Saflorov kun rekta glavo agas en la ringo. Fudoros havas ses batalojn, Saflorov havas sep. Ĉiuj iliaj rivaloj estis aŭ mortigitaj surloke aŭ mortpikitaj per la decido de la homoj. La intendanto montris al la publiko per la fingro. Denove estis tiuj, kiuj deziris veti je la veto. La ŝejko grumblis.
  - Cent oraj moneroj por Saflorov.
  Vetoj estis rapide finitaj, la nobeloj ĵuris. Du eĉ batalis. Unu plaŭdis glason da vino, la alia trafis dikan kruron en la vizaĝon. Geters kaj gardistoj rapidis por trankviligi la furiozan publikon. La edzino de la ŝejĥo, impereca, senprudenta, dika bojis:
  -Antaŭen! Mortigu!
  La gladiatoroj konverĝis. Ĉi-foje, ili prenis sian tempon, provante unu la alian per zorgemaj batoj. Dum la glavoj koliziis, ili fajreris iomete, kaj la ŝildoj tremis. La publiko ne tre ŝatis ĉi tiun singardon, ŝi hurlis pro malkontento, ostoj flugis al la batalantoj. Ŝejĥo renversis la pleton, tute kovritan per vino kaj marmelado. Tiam li kraĉis kaj kriegis kolere.
  - Se vi ne batalas, mi pendigos vin renverse. Pluraj puŝantaj sovaĝuloj "Janiĉaroj" elkuris sur la podio, ili svingis lancojn, montrante pikojn en sia malfermita dorso. Saflorov iris en la ofensivon, atakante furioze, li piedbatis sian ekvivalenton en la genuon. La adoleskanto retropaŝis, lia glavo iomete flanken, lia kontraŭulo tranĉanta trans la bruston. Malbone ŝraŭbita telero falis al la fundo. La sekva puŝo lasis profundan markon sur la haŭto, dika sango elverŝis. Fudoros retropaŝis, unu el la harplenaj batalantoj piedbatis lin en la krurojn. Kaj kiam la knabo hezitis, Saflorov batis la kaskon kun tia furiozo, ke li ŝanceliĝis kaj kolapsis. De la cerbokomocio, la "kasko" forflugis, rivelante blankan kapon kun ŝvelinta tubero sur la frunto. Saflorov metis sian klingon al sia nervoze leviĝanta brusto. Li ekrigardis la "publikon".
  Atendante signon. Kiam la plimulto trakuras iliajn harojn, tio signifas mortigi, kaj kiam ili kunigas siajn manplatojn en kastelon, tio signifas havi kompaton.
  Tamen, kompato ne estis legita en la ferocaj vizaĝoj. Preskaŭ ĉiuj, eĉ virinoj kaj adoleskantoj, kuris la manojn laŭ la gorĝo.
  -Morto! Batu lin!
  La edzino de la ŝejĥo moke bojis.
  - Li eliris tro malmultekoste. Donu ĝin al mi por unu nokto.
  Saflorov hezitis, malpeze premita sur la nuda brusto de la venkita adoleskanto, elfluis sangoguto. Tiam li malespere forĵetis sian glavon:
  -Mi ne povas! Li estas mia amiko.
  La bruo tuj estis interrompita, estis morta silento.
  -Kio! - koleris ŝejĥo. "Vi rifuzas mortigi la venkitojn. Ambaŭ en kaĝo, post kio estos terura torturo antaŭ la tuta gladiatorlernejo.
  La militistoj alsaltis al Fudoros, ŝprucis akvon sur lian vizaĝon, kaj poste, por pli rapide rekonsciiĝi, ili bruligis lian nudan kalkanon per ruĝe varma fero. La knabo kriegis, eksaltis kaj tuj ĵetis du lasojn ĉirkaŭ lian kolon. Saflorov provis rezisti, li batalis kontraŭ dekduo da glavoj samtempe, timo donis al li forton. Sed unu el la pafistoj trafis lian kruron per sago. De la veneno, la junulo estis paralizita, sed ne mortigita. Ili ligis ilin ambaŭ kaj metis ilin en kaĝon. Saflorov estis pikita en la ripojn per ruĝvarma bastono, la haŭto ekfumis, la batita knabo firme eltenis la injektojn. Sed ŝajne la torturo de du malobeemaj knaboj estis prokrastita por deserto.
  La edzino de la ŝejko ekbrilis per siaj okuloj:
  - Ili devas esti mia edzo. Vi scias, ke mi estas kreema.
  - Mi scias, sed nur rigardu, mi povas ĵaluza. La uloj estas belaj kaj jam povas edziĝi. La ŝejĥo rikanis.
  - Plej verŝajne, eĉ edziĝinta! Ja ĉi tiuj estas la plej fortaj kaj sanaj sklavoj, kiuj devus esti fruktodonaj! La dika virino palpebrumis.
  - Gladiatoroj estas la koloro de kaptiteco! Tio estus turmenti iliajn edzinojn. La ŝejko rikanis.
  - Ni sukcesos! Cetere, knabinoj denove.
  Nun la virinoj devis batali. Du duonnudaj divoj en la samaj lumbotukoj eniris la arenon. Ili estis katenitaj ĉirkaŭ la kolo per ĉeno - ne disŝireblaj. Armiloj Du ponardoj en ĉiu mano. Klare la batalo estos furioza kaj ne tro longa. Unu knabino estis bela, la alia nigrahara, ambaŭ kun sufiĉe longaj kolharoj.
  -Al batalo! tondris la brutulo.
  - Mi ne vetos! - bojis la edzino de la ŝejko. "Ĝi fariĝis malbona antaŭsigno.
  La kompatindaj virinoj kunvenis. Estis terure, unu preskaŭ tuj havis la stomakon malfermita, la alia estis vundita en la brusto. Daŭrigante tranĉi, la knabinoj piedbatis per siaj piedoj, turmentante sian karnon. Multe da sango fluis kaj ili ne povis foriri kaj forkuri. Fine, unu el ili tute distranĉita kolapsis ĝis ŝiaj genuoj. La nigraharuloj ridis, penante fini, poste trafis insidan baton de malsupre sub la ripojn. Ĝemante, ŝi ankoraŭ sukcesis bati la krimulon sur la dorso de la kapo. Ambaŭ belaj mutilitaj virinoj kolapsis sur la gruzon, tremis plurfoje, frostiĝis. Viluloj "Janiĉaroj" alkuris al ili kaj pikis ilin per ruĝ-arda fero. La militistaj knabinoj ne moviĝis.
  - Denove, neniu veto ne funkciis. Ambaŭ estas mortaj.
  La spektantaro estis seniluziigita, kvankam vidi la murdon mem estas tre agrabla. Sed ĝis nun neniu venkis.
  En ĉi tiu situacio, nur nova batalo povus savi la kazon. La facila varmigo finiĝis kaj estas tempo por seriozaj komercoj.
  Dek kvin gladiatoroj en oranĝaj tunikoj kun truoj en ili, tri nigraj plumoj sur siaj ŝlimoj, mansvingis en la arenon. Ili estis armitaj per mallongaj, kurbaj glavoj; en la manoj ili tenis malgrandajn kvadratajn ŝildojn kun konveksa surfaco, iliaj kapoj estis protektitaj per kaskoj sen viziero. Tiun grupon sekvis batalantoj en helruĝaj tunikoj, la sama kun mallongaj, sed rektaj glavoj, kun malgranda ronda ŝildo kaj fera mankateno kovranta la dekstran manon, kiu ne estis protektita per la ŝildo, kaj genuokapo protektanta la maldekstran kruron. Verdaj plumoj sur glitigaj kaskoj kompletigis la bildon.
  Starante unu kontraŭ la alia, ili riverencis. Ĉi-foje la vetoj estis faritaj por multe pli grandaj sumoj, oro fluis de mano al mano.
  -Ne povas esti, ke ili ĉiuj estis mortigitaj! diris la edzino de ŝejko. Iu certe venkos!
  - Do vetu, ĉi tiu estas la lasta batalo. Vidu, jam estas lumo! - diris la laca ŝejko kun kolero.
  - Tiam estos serioze! Mil oraj draĥmoj sur ruĝa. - Sibilis la dika virino.
  - Kaj kial sur ili? - Kial ili? - Dufoje ripetis, surprizita, nobelo.
  - Ĉar la okuloj estas pli malbonaj!
  La direktisto ion kriis. Aŭdiĝis kraketado de trumpeto. Eĉ la torĉoj flagris kvazaŭ la monstroj havus ion en siaj okuloj.
  Konversacioj, bruo, ridado, ĉampado ĉesis: ĉiuj okuloj estis fiksitaj sur la batalantoj. La unua kolizio estis terura: meze de la silento, kiu regis, akre sonis la batoj de glavoj sur ŝildoj. Plumoj, pecetoj de kaskoj, pecoj de frakasitaj ŝildoj flugis trans la arenon dum ekscititaj, anhelantaj gladiatoroj frapis unu la alian per bato post bato. Eĉ ne tri minutoj pasis de la komenco de la batalo, kaj jam sango estis verŝita: kvar gladiatoroj tordiĝis en agonio, kaj la batalantoj tretis ilin sub la piedoj. Unu el tiuj, kiuj kuŝis ĉirkaŭe, kaptis sian kunulon je la kruro kaj turnis la piedon. Li flugis malsupren, disŝirante sian brakon.
  La edzino de la princo, nesatigebla Demetra, ĵetis ronĝitan oston en la ringon.
  - Ruĝaj se vi venkos, mi donos al vi glason da vino!
  Kiel ofte okazas, la malo okazis, la plej granda batalanto de la teamo, por kiu Demeter enradikiĝis, pleniĝis. Tri glavoj tuj trapikis larĝan bruston, kaj malkonvene prenita osto restis en la mano de la malbonŝanca ĉefo.
  Spektantoj kun ĝojo kaj streĉo sekvis la sangajn sortoŝanĝojn de la batalo. Ili kriis kiel grego da vunditaj virbovoj. La loka elito furioze, furiozis, gajigis la batalantojn. La vicoj de la gladiatoroj maldensiĝis, la batalo disiĝis en apartaj bataletoj.
  En ĉi tiu momento, kiam la eminenta publiko ĝuis kaj sincere "freneziĝis" lekante sangon, la kuraĝaj ribeluloj mortigis la dormemajn gardistojn. Pobedonostsev, kune kun manpleno da bravuloj, disbatinte la korpogardistojn, la unua enrompis en la palacon.
  La bruo de la alproksimiĝo de la ribelantoj devigis la batalon esti interrompita. La nobeloj, ŝanceliĝante, provis preni siajn glavojn. La juna ribelestro kriis laŭte:
  - Kion mi vidas! Vi mortigas unu la alian, por la amuzo de la kanajloj! La reviviĝintaj bastardoj, kiuj eĉ ne kapablas levi glavon, iliaj ventroj tro enmiksiĝas. Se al vi konserviĝis almena ero de fiero, forigu ĉi tiun abomenaĵon.
  La gladiatoroj ŝajnis atendi ĝuste ĉi tion: ili rapidis al la grasega grego.
  La servistaj sklavoj flankensaltis, ne volante morti pro la malamataj mastroj, kaj la knaboj eç komencis îeti pletojn kaj nutraîon al la altranguloj.
  Demetra kriis:
  - Mortigu ilin ĉiujn!
  Tiam kristala vinglaso falis sur ŝian kapon, batante la hundinon.
  Sorĉisto estis kolera. Ŝi tranĉis la riĉajn civitanojn de la urbo, hakante ilian viandon.
  Ĝi ne estis malfacila, sed ĝena. Apud li batalis la konstanta kunulo de Pass. Beko ne postrestis, kaj la gladiatoroj venĝis sur siaj prizonestroj.
  Malgajaj sklavoj levis la intendanton sur hoko, ili kriis:
  - Ni estas niaj! Sklavoj same kiel vi!
  - Do pruvu ĝin per glavo! - ŝi kriis, do la kandeloj sur la lustroj de la Sorĉisto tremis.
  La ŝejko provis forkuri, sed Bik stumblis lin kaj verŝis mielon sur lian kolumon:
  - Nu, kie vi estas bezonata. Neniu spicado.
  Solntslav detranĉis la kapojn de du nobeloj samtempe kaj dispremis la makzelon de tria per sia genuo. Tamen eĉ ne plu estis ŝajno de batalo, nur la sklavoj venĝis. La restaĵoj de la gardisto fuĝis, kaj la festenantoj, eĉ en sia plej bona formo, ne reprezentis seriozan militforton. Ili ĉiuj estis mortigitaj antaŭ ol Vedmakova malvarmetiĝis. Nur la ĉefŝejko ankoraŭ vivis, Bik tiris siajn harojn. Vedmakova forpelis la malprudentan knabon:
  - Ĉi tiu estas nobla homo. Ni eble estos utilaj!
  . ĈAPITRO #12
  La germanoj daŭrigis sian atakon kontraŭ Stalingrado. Ŝajne restis sufiĉe, sed estis nekredeble malfacile preterpasi la lastan. Eĉ la amasa uzo de "Sturmtigers" ne helpis. Kvankam la detruo de jetbombistoj kaŭzis enorman. Alia rimedo estis napalmbomboj.
  La bataliono de knabinoj maldikiĝis, sed la belulinoj ankoraŭ batalis. La 20-an de oktobro neĝis, kaj la belulinoj estis ĉiuj nudpiedaj. Ili lasas graciajn spurojn sur la blanka litkovrilo.
  Belaj knabinoj, ruliĝis iomete en la neĝo kaj fariĝis pli puraj. Matryona, post kiam ili kaptis Serjoĵka, ne povis trovi lokon por ŝi mem. Ankoraŭ por perdi tian lertan kaj belan knabon. Kaj kio atendis lin en faŝisma kaptiteco? Unue torturo, kaj poste la mortopuno!
  La knabo ja estis proksime al pafita, sed finiĝis en la minejoj. Laboro dek ses horoj tage, kaj magraj porcioj, la vipo de la kontrolisto atendis Serjoĵka.
  Pli precize, la knabo jam estas ŝtonminejo, kaj tie laboras forte kiel azeno. Sed estas multe pli varma subtere ol sur la surfaco. Kaj la militistoj, por ne frostiĝi, estas devigitaj salti kaj kuri. Kaj la knabinoj batalas. Jen la potenca tanko "Leono". Li havas 150 mm pafilon, pli efikan kaj praktikan por bataloj en la grandurbo. La Fritz amas ĉi tiun tankon ĉar ĝi estas bone protektita de ĉiuj flankoj.
  "Muso" ŝteliras iom malantaŭe. La germana maŝino malpli ol ducent tunoj, ankaŭ estis armita per 150-milimetra kanono kaj sepdek kvin. Tiel pli praktika. La nombro da maŝinpafiloj pliiĝis al kvar, kaj ne estis facile proksimiĝi al la tanko.
  Anyuta, Maria kaj Alla provas krevigi la mastodonton kune. Zorge elektita al li.
  Anyuta kantis kun entuziasmo:
  - Kiel ni vivis batalante, kaj ne timante morton... Do de nun, vi kaj mi vivos! Kaj en la stelaj altaĵoj, kaj monta silento, en mara militado kaj furioza fajro! Kaj en furioza, kaj en furioza fajro!
  "Maus" estis la plej malfrua modifo, per ses maŝinpafiloj, du koaxial kun bareloj, kaj kvar turnitaj sur ĉarniroj.
  Maria, rampante tra la neĝo, siblis:
  - Ni neniam rezignos! Ja Jesuo, la Plejalta Dio, estas kun ni!
  La knabino, pliproksimiĝante, ĵetis eksplodan pakaĵon al la Musa raŭpo. Ĝi bruis, sub la ŝildo, kaj la vojeto krevis.
  La knabinoj ĝojkriis:
  - Akiru faŝiston!
  Alla svingiĝis kaj ĵetis fragmentigan obuson al la Fritz. La faŝisto estis ĵetita supren de eksplodema ondo, kune kun li la kapoj de du nigraj batalantoj el la koloniaj trupoj estis forŝiritaj.
  La ruĝhara belulino fajfis:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Anyuta denove ĵetis la eksplodaĵpakaĵon... Ĉi-foje ne tiel sukcese, ĝi trafis la kirason kaj eksplodis sur la surfaco de la ŝtala ŝelo.
  La knabino ĉagrenita diris:
  - Ho, mi ŝmiris!
  Kaj rampis por nova parto de memfaritaj eksplodaĵoj. Ŝiaj rondaj kalkanoj, ruĝaj pro la malvarmo, flagris. Preskaŭ nuda knabino, rampanta en la neĝo, iom malkomforta. Sed estu pacienca. Precipe kiam okazas senŝeligado, la neĝo degelas.
  Anyuta eĉ kantis:
  - Mi scias, la malvarmo baldaŭ malaperos,
  La rivereto brue rapidas...
  Kaj ili jam kuras tra la flakoj -
  Nudpiedaj knabinoj!
  La knabino pafas, kaj la arabo el la koloniaj trupoj kolapsas. Malamikaj provoj agi en grupetoj kaŭzas gravajn perdojn.
  La mallonga kanono de la Muso denove pafas fragmentiĝon. Konkoj krevis ie en la fumo. Kaj multaj paŭzoj...
  La germanoj preskaŭ kaptis Stalingradon... Restas tre malmulte. Sed ĝuste tio malebligas al la Germana Armeo uzi grandajn bombojn kaj pezan artilerion. La Fritz lasis antaŭeniri fremdulojn, kiuj ne bedaŭras.
  Maria pafis sian fusilon. La faŝisma soldulo kolapsis kaj ruliĝis super la ŝtonoj de la ruinoj.
  La knabino frotis siajn nudajn mamojn per skarlataj cicoj. Ili tute vestis la militistojn - ili saltas en la pantaloneto. Sed aliflanke, estas preskaŭ neniuj sukcesoj sur ili. Ŝajne nudeco, iel precipe protektas la belaĵojn. Ĉar ili kapablas travivi en tia infero!
  Alla forskuas miksaĵon de neĝo kaj koto, kaj denove pafas. Ĝi trafis nigran soldaton rekte en la okulon. Malbona hundino, diru nenion.
  La tri knabinoj denove alproksimiĝas al Muso. Estas malfacile penetri aŭton, kiu havas tian dikan kirason de ĉiuj flankoj. Sed la militistoj estas plenaj de optimismo. Se vi ne povas trarompi la ŝelon mem, kial ne forŝiri la barelon.
  Alla, piedbatante malpurajn terpecojn per siaj nudaj piedoj, kantis:
  - Nia vero, nia vero... Kiel la sunradioj! Nia morgaŭ estos hela, riveretoj fluos el la montoj!
  Militistoj longe estis armitaj per kaptitaj MP-44. Ĉi tiuj sturmpafiloj havas longan atingon. Beleco memfide fajro. Nigruloj denove falas. Ili pafas fontojn de skarlata sango.
  Maria, pafante, kun fusilo kaj kaptita maŝinpafilo sur la ŝultroj, kantis:
  - La insida araneo akrigis sian pikon,
  Kaj li trinkas sanktan, rusan sangon el Rusio!
  Ĉio estas malgranda kaj malgranda por lia kontraŭulo, li mortigos,
  Kiu amas Rusion!
  Amo al Rusio!
  La knabino sendis kuglon en la diversajn "gardistojn", kiu grimpis el la fendoj. La belulino ridetis, ŝia vizaĝo, kvankam malgrasa, konservis sian ĉarmon kaj ĉarmon.
  Ĝenerale, ĉiuj knabinoj en sia bataliono estas belaj. Ĉi tie, ekzemple, la tatara serafoj. Ŝia patro estas tataro, sed ŝia patrino estas el Belorusio, kaj de ŝia Serafima heredis hararon la koloron de matura tritiko. Ankaŭ bela knabino, nudpieda, kaj preskaŭ nuda. Kaj li pafas de kaptita maŝinpafilo, en mallongaj eksplodoj. Kaj sur ĝi rampas faŝistoj el aliaj trupoj.
  Serafima pafas sufiĉe precize. Apud ŝi kuŝis la orhara Maria. Ambaŭ knabinoj pafas kaj kantas.
  - Patrujo! Maria komencis...
  - Kaj la armeo! - Daŭrigis, pafante Serafimojn.
  Maria tweetis:
  - Ĉi tio...
  Gvidante la fajron kaj trafante la koloran, Serafim raportis:
  - Du stangoj!
  Maria ridetis kaj pepis:
  - Sur la...
  Serafmoj ekpafis kaj aldonis:
  - Kiu...
  Maria detranĉis kvin, daŭrigis:
  - Atendu!
  Serafim, pafante, salutis:
  - Planedo!
  Maria, pafante, pepis:
  - Brusto...
  Serafmoj, pafante, ronronis:
  - Protektu...
  Maria frakasis la kapon de la faŝisto kaj eldonis:
  - Ni vi....
  Serafmoj tranĉantaj la naziojn per kugloj, siblis:
  - Lando!
  Maria, sendante bone celitajn kuglojn, pepis:
  - Ĉiuj....
  Serafim, pafante pli kaj pli precize, aldonis:
  - Homoj!
  Maria, ĵetante de la frunto siajn orajn malpurajn harojn, kantis:
  - Rato...
  Serafim kuglo, kaj sendante pafojn, donis:
  - Viaj...
  Maria, batante la faŝiston en la gorĝon, daŭrigis:
  - Varme!
  La blonda tataro, sendante pafojn, daŭrigis:
  - Nuboj...
  Maria precize pafante, aldonis:
  - Bone!
  Serafmoj, rikanante, pepis:
  - Nu kaj...
  Maria, precize pafante, grumblis:
  - Sunon!
  Serafmoj, draŝante eksplode, siblis:
  - Zoy!
  Maria daŭrigis ridante.
  - Aŭtomata...
  Serafmoj, kvazaŭ pafante, bojis:
  - Nather...
  Maria aldonis bone celitajn pafojn:
  - Ŝultro...
  Serafim aldonis ridante:
  - Soldato!
  Maria entuziasme kantis, pafante:
  - Mi fosos...
  Serafima, gvidante batalan fajron, aldonis:
  - Tombo...
  Maria terenbatis la afrikanon kaj daŭrigis:
  - Kontraŭulo!
  La knabinoj estas sen municio. Kaj ŝi estis devigita kuri rapide por kovrilo. Provizo trans Volgo estas tre malfacila. Konstanta bombado kaj senŝeligado. Jen venas kompanio de plifortigoj de la alia flanko.
  Fontanoj de ŝprucaĵo kaj fragmentoj bolas ĉirkaŭ la boatoj. Stormtroopers muĝas en la ĉielo. Ĉi tie la Focke-Wulfs flugas enen. Kaj ili ĵetas bombojn.
  Pluraj boatoj disiĝis. Sovetiaj soldatoj dronas kaj mortas.
  La malamika artileria fajro estas tro densa.
  Eĉ nokte, la Fritz tenas ĉion sub fajro. Kaj iliaj plonĝbombistoj estas eluzitaj. Inkluzive de la avo de Yu-87. Kvankam reagaviadiloj jam iris en la serion.
  Jen la legenda sovetia Yak-9. Li batalas kontraŭ germana ME-309. Interkonsentita manovro, kontraŭ rapideco kaj armiloj. La germano provas venki la sovetian aŭton ekde la unua voko. Sed li ne sukcesas. La jako, siavice, strebas iri en la voston, sed la nazio foriras pro alta rapideco.
  Pli rapida germano, kun pli fortaj armiloj, kontraŭ pli manovrebla ruso. Sed la rapida flugo daŭras. La faŝisto uzas sep pafpunktojn kontraŭ sep, kaj tuŝas la sovetian aŭton. Ŝi perdas rapidecon kaj komencas fali.
  Ĝi eligas fumojn. Kaj la motoro estas ŝaltita...
  Kio estas ĉi tiu milito! Estas malfacile kontraŭbatali maŝinon tiel potencan en armilaro kiel la ME-309, en kiu sep pafpunktoj kompensas troan pezon kaj malbonan manovran kapablon.
  Alta rapido permesas al la faŝisto iri en plonĝon, kaj la frunto de la germana batalanto estas bone kirasa.
  Anyuta denove provas subfosi la Muson. La knabino riskas sian vivon. Ŝi jam estas tute gratita, nuda rampanta tra la fortikaĵoj. Ĉiu beleco en grataĵoj kaj pisuga. Sed tiam li ĵetas obuson kun pakaĵo alkroĉita al la eksplodo. Ŝi eĉ estas trafita per eksplodo de maŝinpafilo. Gratas la ŝultron de la belulino.
  Sed aliflanke, la eksplodema pakaĵo trafis la muzelon de 150-mm-kanono. Kaj la germano jam ricevis gravan damaĝon. Kun granda malfacileco, la aŭto moviĝas de sia loko, kaj rampas reen al la loko de siaj soldatoj por leki siajn vundojn.
  Focke-Wulfs kaj pluraj TA-152 aperas sur la ĉielo. Ili komencas senŝeligi la sovetiajn poziciojn. Paro da la plej novaj HE-183, atakaj veturiloj, ankaŭ aperis. Tiuj ĉi vulturoj atingis rapidojn de ĝis okcent kilometroj hore, kaj estis preskaŭ neeble bati ilin.
  La knabinoj repafas al la germanoj. Ĉiam ekzistas ŝanco hoki la malamikon, malgraŭ la potenca protekto de atakaviadiloj de terfajro.
  Anyuta kaj Alla prenis la kaptitan Luftfaust. Ĉi tiu armilo, konsistanta el naŭ interkonektitaj dudek milimetroj senrepuŝo.
  Vi povas pafi kiel malgranda kontraŭaviadila pafilo.
  Kaj la militistoj montras al la malamiko. Ili glate premas la komencon... Ambaŭ belulinoj ripozigis siajn nudajn piedojn sur la rubo, sentante glatan revenon.
  Focke-Wulf per ses aerpafiloj, komencas fumi - lia ventro estas ŝirita malferma.
  La knabinoj muĝas pro ĝojo:
  - Puck! Lavujo! Celo!
  Aliaj germanaj aviadiloj komencas rondiri super la kapoj de la knabinoj. Belulinoj ĵetas sin en la subterajn trairejojn, evitante Focke-Wulf-raketojn.
  Anyuta ricevis malglatan kalkanon kun brileto. La knabino murmuris:
  - Ho inferaj flamoj!
  La plando de la knabino estis kovrita de veziketoj kaj dolore dolora. Mi volis piki ion malvarman.
  Kaj sur la surfaco, la interspacoj daŭras. Neĝo siblas el la flamoj, ruinoj disŝiriĝas. La germanoj inundis la poziciojn per fajro, sed estas tre malmulte da senco de tio. Militistoj kaŝis sin kiel musoj en vizonoj. Lasu ilin gladi sin.
  Alla flustris en la orelon de Anyuta:
  - Mi pensas, ke baldaŭ la nazioj fine elĉerpiĝos. Ili havas multe da forto, sed en Stalingrado ili ne havas ŝancon turniĝi!
  La blonda knabino fiere respondis:
  Ni estas ĉi tie kiel tricent spartanoj! Ni reflektas la superajn fortojn de la malamiko!
  Ruĝhara Alla ridis kaj palpebrumis al sia kunulino:
  - Kaj vi ne ĉirkaŭiros nin!
  Kiam la knabinoj atingis la surfacon, la atako finiĝis. Novaj nigraj piedsoldatoj aperis. Ili grimpis antaŭen, kaj la knabinoj devis malfermi fajron, devigante la malamikon fosi la teron per siaj nazoj.
  Denove, la "Leonoj" kaj "Tigroj" iris en batalon. La germanoj provis premi la sovetan armeon per pezaj tankoj. De tempo al tempo pluvis konkoj. La pli vundebla "Tigro" provis ne disiĝi de ĝiaj formacioj. Morteroj bruis ankaŭ.
  La knabinoj pafis al la germanoj kaj iliaj solduloj. Batitaj kontraŭuloj. Alla kaj Anyuta pafis duope. Malamikaj muzeloj aperis kaj ekloĝis. Tiam nova tavolo de progresantaj malamikoj.
  La knabinoj kantis dum la batalo.
  Alla komencis pafante:
  - Antaŭ ol...
  Anyuta, pafante, daŭrigis:
  - De vi...
  Alla lupanuv aldonis:
  - Legio...
  Anyuta, detranĉinte tri, silentis:
  -Malamikoj...
  Alla, najlante kontraŭulojn, ekbalbutis:
  - Ili....
  Anyuta, malkonstruinte duonon de la kranio de la arabo, daŭrigis:
  - Ili volas...
  Alaho, disbatante la malamikon, daŭrigis:
  - Vi...
  Anyuta, pafante, siblis kolere:
  - Disŝiru...
  Alaho, trarompinte la kranion de la arabo, grumblis:
  - Detruu...
  Anyuta, daŭre najlante, siblis:
  - Notoj...
  Alla, kvazaŭ pafante, fajfis:
  - Ne timu...
  Anyuta, pafante precizan pafon, grumblis:
  -Malamiko...
  Alla, pafante kiel kaŝpafisto, daŭrigis:
  - Ŝtikov...
  Anyuta, pafante plu, bojis:
  - Povas...
  Alla, sen ĉesi pafi, siblis:
  - Forto...
  Anyuta, pafante furioze, grumblis, korektante sian amikon:
  - Kuraĝo...
  Alla, en malmola ekstazo, pafinte la kapojn de la afrikanoj, bojis:
  - Forto...
  Anyuta, galopante pro fajro, siblis:
  - Pliigas...
  Alla, skuante siajn ruĝajn buklojn, daŭrigis:
  - Kaj kontraŭuloj...
  Anyuta, batinte la arabon en la stomakon, eligis:
  - Tuj...
  Alla, pafante per ĉiuj kalibroj, bojis:
  - Detruu...
  La knabinoj enspiris. Kaj pafinte iom pli, ili kriis:
  - Ni estas la kavaliroj de la kaŝpafilo, sonoras la voĉo de la murdo!
  La ondo de puŝado, koloniaj trupoj iom trankviliĝis. La nazioj denove movis la tankojn antaŭen. "Tigroj" -2 aperis kun siaj longaj muzeloj, kaj pafis obusojn al ĉio, kion ili sukcesis rimarki.
  "Tigro" -2 havis la originan formon de la turo kaj la deklivoj de la kirasaj platoj de la flankoj. Ĉi tio igis lin iom pli tenacema. La inaj militistoj denove elektis la spurojn de la tanko kiel sian celon. La faŝisto devis esti kiel serpento en pato.
  Anyuta ĵetis eksplodan pakaĵon, disbatante la antaŭan rulilon de la "Tigro" -2 kaj kantis:
  - Mi renkontis vin kun donaco... Kompreneble, mi skizis lokon en la ĉerko!
  Alla siblis, feliĉe ĵetante grandan eksplodan pakaĵon al la faŝisto:
  - Sed Pasaran!
  Kaj de la eksplodo, la longa muzelo de la germana tanko tordis. Kaj la Reĝo Tigro komencis returni sin. Denove, la faŝisto estis grave vundita. Alla prenis ĝin kaj bojis, ĵetante pecon da vitro per la nudaj piedfingroj:
  - Esti vi en kverka ĉerko!
  La glaso, preterfluginte, alteriĝis ĝuste en la gorĝon de indiano, el inter la koloniaj germanaj trupoj.
  Anyuta palpebrumis al sia kunulo kaj kantis:
  - Mi trempos mian kapon en ĉi tiun barelon! Mi trempos ĉiujn!
  Alla pafis eksplodon de mitralo. La germanoj estis sub atako denove. La knabino siblis:
  - Ni povas fari ĉion! Kaj ni venkos!
  Anyuta pafis sian fusilon kaj diris:
  - Granda venko atendas! Niaj avoj estu en gloro!
  Alla faris kapsaltojn kaj ruliĝis, turniĝante kiel kristnaska arbo. La knabino kantis per palpebrumo:
  - Sinjoro sukceso, kien vi iras... Sinjoro sukceso - ridas la faŝistoj...
  Germanaj tankoj, ne ŝparantaj obusojn, pliigis sian fajron. Ili verŝis siajn krevigajn donacojn. Kaj ili alproksimiĝis al la sovetiaj pozicioj, penante eviti breĉojn.
  Anyuta, uzante draton, kiel la kaptito Serjoĵka instruis al ili, tiris pezan minon. "Leono" malrapide rampis ĝis la sovetiaj pozicioj. Ĝia 150mm pafilo daŭre kraĉis konkojn. La knabinoj siblis kaj palpebrumis.
  Anyuta kantis:
  - Germanoj-piproj, faŝistoj-nazioj... La fino de pacifisto atendas vin!
  Alaho diris kun rideto:
  - Pacifismo... Eĉ estas stulte paroli pri pacifismo, kiam temas pri la nazioj!
  Anyuta trafis la ponton de la nazo de arabo de la kolonia gardisto per bone celita pafo kaj pepis:
  - Kaj ili estas kriplaj en pensado ... Kaj en militaj aferoj ili ne estas tiom fortaj! Baldaŭ ni forviŝos ilin de la vizaĝo de la planedo Tero!
  Alla donis alian eksplodon, frotis siajn nudajn mamojn sur la gruzon kaj kantis:
  - Mi estas rusa kavaliro sur la genuoj de sovaĝuloj... Mi forbalaos la malamikojn de la Patrujo de sur la Tero!
  La ruĝhara belulino palpebrumis, rigardante supren al la ĉielo. Tie turniĝis "Framoj", germanaj artileriistoj.
  Ŝteliĝis, de tempo al tempo, blokiĝante en la ventoŝirmilo germana "Leono". Kaj lia pafilo daŭre kraĉis.
  Anyuta, movante minon sub la spurojn de germana tanko, siblis:
  - Por Seriozha ....
  La germano haltis kaj denove pafis. La ŝelo eksplodis malantaŭ la knabinoj.
  Anyuta diris:
  - Konkoj de lakto, kiu havas la cerbon de bebo!
  "Leono" staris iom da tempo. Ĉu la germana sperta skipo sentis danĝeron antaŭe, aŭ ili volis uzi la batalkompleton. Sed la "Leono" staris iom da tempo kaj kraĉis mortigajn konkojn.
  Anyuta notis ke la germana tanko havis pli progresintan pafilon kaj pafis pli ofte ol la KV-2. Kaj ĉi tio, kompreneble, faras ĉi tiun aŭton multe pli danĝera. Anyuta krucsignis sin kaj siblis:
  Ke la malpiuloj iru en inferon!
  Alla pafis al la faŝisto en la suna plekso, kaj bojis:
  - Nia venko estas neevitebla! Kaj ĉio finiĝos bone!
  Ankaû Anûta fortrançis la turkon, kaj kantis:
  - Kvankam, ŝajnas, ke baldaŭ la vivo estos interrompita, kiam problemo frapos ĝian nigran kornon... Ĉevaloj hekas kaj sango fluas kiel rivero, kaj denove la tero foriras de sub viaj piedoj!
  Alla, trempinte la irananon, aldonis:
  - Sed ankaŭ la tero havas sian propran gardiston... Kaj inter la steloj etenditaj al li... Nevideblaj savaj fadenoj por ekzili Hitleron al Kolyma!
  La knabinoj, pafante, kantis unuvoĉe:
  - Ni rompu Adolfon, dolorigos lin! Mi kredas, ke faŝismo estos venkita! Kaj en nia Rusujo aperos la mesio, Sinjoro de la popoloj de ĉiuj landoj!
  Kaj la militistoj daŭre pafis. Sed la malamika infanterio kuŝiĝis, kaj komencis pafi kaj ĵeti obusojn. Faŝismaj hordoj provis elfumi la knabinojn per mortera fajro. Kaj ĵetante multajn grenadojn.
  Alaho filozofie rimarkis:
  - Vi povas preni la nombron en la elektoj, la lertecon en la elektoj sen milito!
  Anyuta ridis kaj rimarkis:
  - Milito estas areo, kie kvalito superas kvanton, elektoj, kiel regulo, estas la malo, kaj ĉi tio estas ŝerco!
  La militistoj iomete retiriĝis, obusoj kaj iliaj fragmentoj verŝis tro dense. Alla eĉ kaptis la ĵetitan donacon per sia piedo kaj reĵetis ĝin. La granato preterflugis kaj trafis la naziojn sur iliaj kaskoj. Kaj kiel ĝi eksplodas...
  Estis kvazaŭ alia ligilo ie eksplodus.
  Alaho filozofie notis:
  - La sorto estas la dua feliĉo, la sukceso estas la tria, sed la unua lerteco!
  Anyuta ridis kaj intervenis:
  - La sorto estas rekompenco por kuraĝo, sed ne por malzorgemo!
  Alla elŝiris la okulon de hinduo el la kolonia armeo kaj siblis:
  - Kiu estas bonŝanca, lia animo kantas!
  Anyuta ridetis kaj pepis:
  - Estas bone, kiam vi estas bonŝanca, tio signifas, ke Dio vin savos!
  La knabinoj estas iom pli spritaj. Tiam la germana "Leono" tamen moviĝis antaŭen, kaj trafis minon. La raŭpo renkontis eksplodeman aparaton kaj estis disŝirita.
  La vundita "Leono" turniĝis kaj ekstaris... La militistoj ĝojis kaj kantis plenpulme:
  - Leono estas kriplulo en pensado, tigro estas fonto de ĉiaj problemoj... Nenio estas pli interesa ol homo en la mondo!
  Anyuta donis longan vicon, nur fremda armeo leviĝis al ŝtormo kaj kantis:
  Ni havas raketojn, aviadilojn,
  La plej forta rusa spirito en la mondo...
  Ĉe la stirilo de la plej bonaj pilotoj -
  La malamiko estos disbatita al polvo kaj malsupren!
  "Leono" ŝajnas esti tre difektita. Ŝi frostiĝis, kraĉante kelkajn pliajn konkojn.
  Aperis facilmova Pantero. Tamen ŝi timis profundiĝi en la poziciojn de la sovetiaj trupoj, sed komencis pafi. Konkoj fajfis super la kapoj de la knabinoj. Kaj ili rompis rubojn kaj fajrojn.
  Anyuta preparis ĵetobuson, preta kapti la momenton, kiam la faŝisma tanko alproksimiĝis je atingebla distanco. Sed ankaŭ ne estas malsaĝuloj en la Pantero. La germanoj pafis, metante obusojn en damtabulo, provante ne maltrafi eĉ unu terpecon. Kaj laŭvorte rastis ĉiun ŝtonon.
  Alla, frapetante ŝian nudan bruston, komentis:
  - La taktikoj de la Fritz estas misa ... Kiom ili atingos tiel?
  Anyuta komentis sprite:
  - Koko bekas grenon post greno, kaj plirapidiĝas multe pli rapide ol porko englutante grandajn pecojn!
  La Pantero pafis pli ol okdek pafojn, kaj post elĉerpiĝo de municioj, turnis sin, reirante al sia kaverno. En ĝia loko, nova mastodoto "Sturmtiger" aperis. La maŝino kovris sian larĝan trunkon per ĉapo. Videblas, tiel, esperante savi sin.
  "Sturmtigr", pafis al la pozicioj de la sovetiaj trupoj de malproksime. Raketo pafis. La tero leviĝis, kaj fajra fonto elverŝis flamŝprucojn.
  La knabinoj apenaŭ pluvivis, ili estis sufiĉe kovritaj. Anyuta eĉ iomete surdiĝis. La knabino subite vidis sin galopanta sur ĉevalo. Kaj ke ŝi komandas taĉmenton, kiu atakis la tataran armeon. Kaj militistoj rajdas sur ĉevaloj kun ŝi. La mongolo-tataroj, nekapablaj elteni la baton, retiriĝas kaj mortas en miloj sub la hufoj.
  Anyuta, aliflanke, svingas du glavojn kaj tranĉas malamikojn. Sed la vizio estis subite interrompita.
  Alla batis sian kunulon sur la vangojn, skuas ŝin, dirante:
  - Nu, ĉio! Nun ĉesu kuŝi ĉirkaŭe!
  Anyuta respondis kolere:
  - Mi ne kuŝis, sed batalis!
  La knabino furioze eksaltis kaj ĵetis obuson. La donaco, preterfluginte, alteriĝis en la muzelo de la tanko "Lev". Ricevinte difekton, la aŭto sulkigis sian pezan kofron.
  Anyuta ekkriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Mi estas la kavaliro de Rus'!
  Alla ekblovis de la maŝinpafilo kaj grumblis:
  - respondis la knabo, sulkante la brovojn,
  Mi volas servi la Sanktan Ruson...
  Lasu sangan maron disverŝi
  Sed Dio povas savi nin!
  Anyuta falis sur la rubon kun siaj nudaj stomako kaj brusto. Ĝuste ĝustatempe, kiam centoj da maŝinpafiloj eksplodis super ŝia kapo. La knabino elŝovis la langon kaj diris:
  - La frenezo de kuraĝaj soldatoj estas la savaĵo de abstruzaj generaloj!
  Alaho konsentis:
  - La soldato estas kuraĝa, la generalo estas prudenta, la malamiko estas ruza, sukceso estas solidareco nur kun saĝa kuraĝo!
  La knabinoj denove malfermis fajron kaj pepis solidare:
  Super li eskadroj
  Muĝante unuvoĉe
  Adolfo estas forta malsaĝulo -
  Plantante Sodomon!
  Alia kirasa "Leono" aperis. Du soldatoj forkuris de li, juĝante laŭ la brunaj vizaĝoj - araboj. Ili provis ĵeti ĉenon sur la hokon por tiri la evoluintan tankon de la batalkampo.
  Alla kaj Anyuta pafis, mortigante la teknikistojn en la sama tempo. La militistoj kantis:
  - Ne detruu vin mem kaj helpu kamaradon, helpu aliajn el la incendio!
  Tri nigruloj aperis. Ili kuregis kun la ĉeno tiel rapide kiel ili povis, sed ankaŭ estis pafitaj fare de la knabinoj. Krome, Anyuta pafis de pafilo, premante la hundon per siaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ŝi sukcesis trafi siajn kontraŭulojn ege, kiel Robin Hood trafe.
  Alaho rimarkis:
  - La marko ne estas tiu, kiu trafas sukcese, sed kiu maltrafas kun malbonŝanco!
  Anyuta ĵetis obuson per sia nuda piedo kaj siblis:
  - La plej preciza kun la vizio de ponardo povas maltrafi, sed nepardoneble akra menso povas pretergliti la celon!
  La obuso trafis la morteron kaj komencis eksplodi, krevigante la minojn.
  Jes, Stalingrado ne estis facila por la germanoj. Enhavis ilin en ĝi teruran citadelon de morto!
  . ĈAPITRO #13
  La 3-an de novembro, la germanoj ĉirkaŭis Tiĥvin, kaj batalado okazis en la grandurbo mem. La Ruĝa Armeo malrapide retiriĝis. La plej granda parto de la urbo Bakuo jam estis kaptita, la sovetiaj trupoj retiriĝas al la duoninsulo. Erevano ankoraŭ apenaŭ tenas. Stalingrado estas ĉe la rando de detruo.
  Sed tamen, Stalino ordonis al ĉi tiu urbo ne kapitulaci. Batalado disvolviĝis por Astraĥano. En ĉi tiu urbo, la Fritz ankaŭ provas antaŭeniri. Ili peze bombas ĉiujn alirojn kaj detruas la infrastrukturon.
  Venas vintro... Kaj la paso de la milito fariĝas ĉiam malpli antaŭvidebla. Sed Stalingrado ŝajnas ne teni. Provizo tra la Volgo malfaciligas frostigi supren, kaj masiva bombado.
  La 4-an de novembro, naŭdek procentoj de Tiĥvin jam estis prenitaj. Kaj la germanoj alproksimiĝis al la finna teritorio. La sovetiaj trupoj, suferinte signifan damaĝon, ne povis kolekti sufiĉe da forto por maldaŭrigi la malamikon.
  La finnoj kaj marionetaj svedaj trupoj ankaŭ atakis la renkontiĝon. Signifaj fortoj estis uzitaj.
  La 5-an de novembro unuiĝis la germana koalicio kaj la finnaj-skandinavaj trupoj. Tiel, duobla ringo fermiĝis ĉirkaŭ Leningrado. Nova, grava venko por la Tria Regno.
  La 6-an de novembro, batalado daŭre daŭris en la norda sektoro. La nazioj vastigis la koridoron. La situacio estis ege malfacila. En Tiĥvin, la lastaj restaĵoj de rezisto forbrulis. La germanoj lanĉis balistikajn misilojn ĉe Erevano. Liberigis tri prezentojn. Kaŭzis signifan difekton kun viktimoj. Sed fine ili nenion rompis.
  La grandurbo de Astraĥano estis fortranĉita per tero de la resto de la sovetia teritorio. La situacio eskaladis. Novaj germanaj kaj britaj batalŝipoj bombadis Murmanskon. Dum la senŝeligado, la komandanto de la garnizono, kaj multaj oficiroj, estis mortigitaj.
  Ĝi eĉ plimalboniĝis.
  Kaj la 7-an de novembro la nazioj enpenetris en la Volĥov, kaj finfine disbatis Tiĥvin kun la rezisto de la sovetiaj trupoj. Tiel, la interspaco kun Leningrado kreskis akre. Evidentiĝis, ke la urbo en la blokado verŝajne ne pluvivos.
  La 8-an de novembro finfine okazis la long-atenditaj provoj de la tanko Lev-2. La maŝino havis modifitan aranĝon. La motoro, dissendo kaj rapidumujo situis en unu loko kaj antaŭe, kaj la batalsekcio en la malantaŭo.
  La germanoj, sub la gvidado de Porsche, faris la aŭton kun energiaj klopodoj en la datreveno de la puĉo.
  Efektive, danke al pli malalta silueto, konservante la armilaron kaj kirason de la "Leono", la pezo de la aŭto estis reduktita al sesdek tunoj, kun motoro de 1200 ĉevalfortoj. Bataltestoj montris, ke ĝi montriĝis esti tute akceptebla tanko. Ĝuste kion vi bezonas!
  La kombinaĵo de bona kurado kaj kirasaj kvalitoj.
  La Fuhrer tamen ne estis kontenta. Li postulis plifortigi la kirason de la flankoj kaj postaĵo, kaj ankaŭ meti 88-mm-kanonon kun barela longo de 100 EL.
  Alia testveturilo estis la E-100. Ĉi tiu tanko tamen montriĝis tro peza: 140 tunoj, sed ĝi havas bonegan protekton de ĉiuj anguloj kaj la armilaron de la Muso. Ĝenerale, la serio "E" promesis esti ege promesplena. La germanoj ŝajne ne perdis tempon.
  La tanko "Barretoj" kun motoro de 1000 ĉevalfortoj ankaŭ estis pruvita, tamen, la aŭto, tamen, ŝajnis al Hitler ne sufiĉe protektita.
  Montrite dum la datreveno kaj diversaj specoj de aviadiloj. Aparte, atakaviadiloj kaj modifoj de la ME-262. Kaj ankaŭ TA-183. Tuta parado de teknologio.
  Inkluzive de potencaj gaslanĉiloj, ili kapablas malkonstrui tutajn urbojn kaj vilaĝojn.
  Ĉi tie, fakte, ili pruvis tre fortajn sistemojn de detruo.
  La Panther-2 ankaŭ pasigis la testojn, pezante kvindek tunojn, ĝi havis 150-milimetran deklivan alfrontan kirason, kaj King Tiger-pafilon. La flankkiraso estis 82 mm, laŭ angulo. Tia tanko pli-malpli konvenis al Hitler, do ĝi povis elteni tridek kvar en proksima batalo.
  Ĝenerale, la nazioj kombis la menaĝerio.
  Trapasitaj kaj testitaj batalantoj "Gotha" kapablaj atingi rapidojn de mil cent kilometroj hore.
  Resume, ili rezignis.
  Volĥov falis la 9-an de novembro. La situacio atingis sian kulminon. Kaj denove la sovetiaj tankoj provis kontraŭataki.
  Gringeta frostiĝis proksime de la pafilo. "Churchill" -2 staris antaŭ sovetiaj veturiloj kaj kraĉis municion.
  La filino de la Sinjoro Jane kalkulis la sukcesojn. Sovetiaj tankoj malrapidiĝis dum ili veturis en la fosaĵon. Kaj ĉi tion uzis la germana menaĝerio.
  Nicoletta prenis ĝin kaj kantis:
  - La angla militisto ne timas morton,
  Sub la stela ĉielo, la morto ne prenos nin!
  Ĉar leono kun krono kuraĝe batalos,
  Mi ŝarĝos la potencan maŝinpafilon!
  Malania kapjesis aprobe.
  - Estas belege! Kaj ankaŭ ni pagos!
  La pafilo funkciis tre aktive. La konkoj flagris kiel alumetoj lasante konturojn en la aero. Jes, energiaj knabinoj kaptiĝis. Kaj plej grave, preciza.
  Gringeta, kapjesante, sendis ĵetaĵon en la bazon de la tridek kvara gvattureto. Murmuris:
  - Jen morto! Ŝi venos al miaj malamikoj! Kaj mi de nun scias, ke ŝi atendas lipharajn malamikojn!
  Nicoletta diris kun rideto:
  - Ĉiuj bestoj riverencis antaŭ la liphara... Por ke li malsukcesu la damnita!
  Gringeta denove ridis kaj ekpafis, siblante:
  - Mia kuglo estas la plej preciza. Ni certe alvenos tien!
  Nicoletta levis sian montran fingron kaj diris:
  - Pif, Paf - maltrafis! La griza kunikleto forsaltis!
  Gringeta, pafante, kantis:
  Ĉiu elektas por si mem
  Virino, religio, vojo...
  Servu al la diablo aŭ al la profeto
  Ĉiu elektas por si mem!
  Jane balancis la kapon kaj protestis:
  - Ne certe tiamaniere! Naŭdek naŭ procentoj de la kredo de homo estas determinita de naskiĝo, ne de scio. Ĉi tie ni apartenas al la Anglikana Eklezio... Kaj se vi rigardas, sur kiu bazo? Ĉu ĉi tio estas nia elekto?
  Gringeta ridis kaj rimarkis:
  - Mi persone estis en kredanta familio, sed nun mi pli kaj pli emas al ateismo!
  Nicoletta ridis kaj elŝovis sian langon.
  - Ateismo... Tio estas interesa!
  Malanio rimarkis filozofie:
  Kaj malproksime de ĉio! Kiam ne ekzistas Dio, kaj ne ekzistas supernaturaj fortoj, tiam ajna religio estas malvera!
  Gringeta kapjesis, volonte konfirmante:
  - Estas kiel la komunistoj! Ili elpensis la ideon, ke ĉiuj religioj estas nur fantazioj de homoj. Kaj sur tio ili konstruis doktrinon!
  Malanya skeptike kurbigis siajn lipojn.
  - Kaj kio atendas ilin post la morto?
  Gringeta karnovore ridis. Ŝi pafis kuglon, tranĉante la karenon de alia sovetia tanko kaj respondis:
  - Ĉi tie oni povas pensi pri multo... Eĉ la resurekto de la mortintoj fare de la fortoj de la scienco!
  Malania rememoris, ridetante:
  - Mi legis unu libron pri la mondo de la estonteco. Jam ekzistas spaca imperio. Ne estas morto, maljuneco, malsano. Kaj, kompreneble, malsato... Vere, la plimulto de la loĝantaro ne havas laboron, sed sufiĉas por ĉiuj.
  Ekzemple, aŭtoj estas donataj senpage. Kaj estas elektronikaj maŝinoj, per kiuj ili tenas kontakton kun la tuta mondo.
  Nicoletta rimarkis sufiĉe serioze:
  - La progreso estas rapida. Rigardu ĉi tiujn tankojn... Kiel ili progresis kaj fariĝis pli perfektaj. Tamen, "Churchill" -2 ne povas esti komparita kun "Matilda".
  Malania konsentis kun tio:
  - Jes, la tankoj progresis... Ĉi tio estas ŝika!
  Alia atako de sovetiaj tankoj blokiĝis, kaj okazis paŭzo.
  La 10-an kaj 11-an de novembro, la germanoj faris malgrandajn ofensivajn operaciojn, tranĉante angulojn en la nordo.
  Sovetiaj trupoj provis kontraŭataki norde de Stalingrado, sed ne atingis multe da sukceso. Jam estis la lastaj domoj en la urbo. Detruita samtempe, al la grundo. Sed nuntempe Stalino ordonis konservi ĝin ĝis la fino.
  La urbo Bakuo estas preskaŭ konkerita. Sed la naftoputoj brulas kaj inter ili ekis bataloj. La germanoj konstante bombardas.
  La bataloj en Astraĥano estas ĉe sia pinto...
  La 12-an de novembro, la turkoj lanĉis atakon kontraŭ Erevano. La premo estis forpuŝita. La otomanoj suferis. Sed la fau denove estis maldungita. La 13-an de novembro, la germanoj okupis la lastajn kvartalojn de Bakuo - anoncante la kapton de la urbo. Nur sur la duoninsulo, batalado daŭre daŭris, kaj la ĉielo estis nigra de flamantaj putoj.
  La 14-an de novembro, la nazioj komencis la atakon sur Murmansko. Ili uzis artilerion, kaj aviadilojn...
  Stalingrado ekbrulis, sed la redeplojitaj sovetiaj plifortikigoj ebligis teni. Kvankam nur por la rando de la urbo, kaj koste de kolosaj perdoj.
  Dum la atako kontraŭ Murmansko, granda armado de batalŝipoj kolektis, kaj aviadilŝipoj ankaŭ alproksimiĝis. La urbo estis premita kiel rulpremilo de plasmo. Kaj ili bombardis kaj pafis.
  La 15-an de novembro ekmoviĝis faŝistaj trupoj, atakante la urbon, la solan nefrostan havenon en la Arkta Oceano. En la bataloj partoprenis "Musoj", kaj eĉ la tanko "Rat", kiun la nazioj volis praktike provi.
  Tamen, la "Rato" estis iom seniluziiga. Ŝi unue antaŭeniris, kaj poste blokiĝis en la neĝblovoj. Kaj haltis ĉe la rando de la urbo. La germanoj ne estis tute pretaj por la ofensivo. Sed la senŝeligado ne ĉesis. La 16-an de novembro, la nazioj preskaŭ kompletigis la purigadon de petrolo, flamigante putojn. Sed parto de la duoninsulo estis al ili neatingebla, pro la fajroj, kiuj kreskis ĝis la sepa ĉielo.
  La 17-an de novembro, la nazioj kaptis la lastan branĉon de la Volga Delto, kaj tiel blokis Astraĥanon pli ĝisfunde. Bakuo estas delonge fortranĉita.
  Erevano ankaŭ estis sturmita. La urbo estas sur monteto, tre oportuna por defendo, sed estas malfacile sturmi ĝin precipe kun tankoj.
  La 18-an de novembro, sovetiaj soldatoj denove testis la forton de la naziaj defendoj norde de Stalingrado. Tio malfortigis la atakon sur kio restis de la jaro sur la Volgo, sed valoris percepteblajn perdojn.
  La 19-an de novembro, la germanoj ĉesigis la atakon kontraŭ Murmansko pro gravaj perdoj.
  Tiel, la posedita Fuhrer ne povis eltiri iel ajn, multajn splitojn de sia pozicio. La planoj de la nazioj fini Sovetujon antaŭ vintro fiaskis.
  Plej malbone, ĉar Japanio, suspendis la ofensivon, pro malvarma vetero, kaj grandegaj perdoj en laborforto. La nura afero estas, ke la samurajo pliigis la produktadon de siaj propraj tridek kvar kaj licencitaj Panteroj. Kaj ili povus kaŭzi problemojn venontsomere.
  La 20-an de novembro, la germanoj parte estingis la fajrojn kaj malbaris la plej grandan parton de la duoninsulo.
  La 21-an de novembro sovetiaj trupoj denove atakis la germanojn kaj eĉ kojnis kelkajn kilometrojn norde de Stalingrado. La nazioj devis malfortigi sian atakon kaj provi reakiri siajn poziciojn.
  Bataloj, kiel oni diras en tiaj kazoj, estas nur je la nivelo de senhavulo!
  La 22-an de novembro, la nazioj provis antaŭeniri en la regiono de Turkmenio. Kaj marŝinte dek kilometrojn, ili estis haltigitaj. Sed la 23-an de novembro, enkondukinte la brigadojn de la ŝaho en batalon, ili denove avancis. La situacio ege pligraviĝis en la regiono de Centra Azio.
  La 24-an de novembro, ekzistis neniuj signifaj ŝanĝoj en la frontoj ...
  La 25-an de novembro, la nazioj rekomencis la atakon kontraŭ Murmansko. Ĵetis novajn partojn en batalon. Sed estas malmulte da signifo ĝis nun.
  Venis la 26-a de novembro - dek unu jarojn ekde la elektoj al la Reichstag, post kiuj Hitler estis nomumita Reich Kanceliero.
  Por la unua fojo, la plej nova E-100-tanko estis deplojita al la fronto.
  Ĝi estis la batalpraktiko de tia maŝino.
  La tanko aspektis sufiĉe longa, preskaŭ platigita. La longa muzelo de 128mm kanono elstaris de ĝi. Kaj fronta kiraso je angulo de kvardek kvin gradoj. Kaj li estas klinita de la flankoj.
  La E-100-tanko moviĝis danke al la plej nova 1500-ĉevalforta motoro, pli rapide ol la Maus. Kaj la ĵetaĵoj resaltis de li.
  Kaj interne de la aŭto aperis gajaj kvar Magda, Kristina, Gerda kaj Charlotte.
  La knabinoj naskis infanojn por la Fuhrer, kaj lasis ilin sub la prizorgon de specialaj SS infanistinoj.
  Kaj ĵus alvenis ĉe la fronto. La knabinoj estas tre amuzaj. Ili maltrafis la batalojn. Kaj jen nur la okazo esprimi sin. Prenu, fine, ĉi tiun nordan Sebastopolon.
  Kaj establi la dominecon de la Tria Regno en la Arkta Oceano. Kiom longe povas la milito vere daŭri? Kaj la kvar pensas: ĉu almenaŭ io povas ŝanĝiĝi kune kun ili?
  Ne estas tro frosta proksime de Murmansko - la Golfa Kurento izolas. La knabinoj estas en batala humoro. Ĉiu havis paron - knabon kaj knabinon! Do vi povas ĝoji.
  Magda kaj Christina ŝvebis ĉirkaŭ la pafiloj. La tanko estas tute nova kaj facile manipulebla. De la flankoj ĝi estas protektita per 120 mm de dekliva kiraso, kaj plie alia 50 mm ŝildo. Do la aŭto ne povas esti trapikita de ĉiuj anguloj.
  La knabinoj fajfis kanton. Ili estas bonegaj en la koro.
  Gerda komentis kun rideto sur la sukcenaj lipoj:
  - Nun ni havas komunan idaron kun Hitler. Ni estas membroj de la reĝa familio!
  Charlotte ridis dum ŝi rimarkis:
  - Kaj antaŭen - nur nuloj!
  Tanko "E" -100 alproksimiĝis al la sovetiaj pozicioj. Ĉio ĉirkaŭe estis tiel detruita ke pafoj de la sovetianoj estis maloftaj, kaj kutime de malpezaj pafiloj.
  Magda celis sian 128mm kanonon kaj pafis al la sovetia pigo. La mielblonda knabino kantis:
  - Mi estas tigrino, kaj mi ridetas... Kaj la fia tigro disŝiris ĉiujn!
  La sovetiaj kvardek kvin retroiris, pluraj rusaj soldatoj estis mortigitaj.
  Magda ronronis kiel kato:
  - Mi estas superhomo, mia metodo estas simpla... Mi demordos tiujn, kiuj havas vostojn el lano! Kaj tiam la knabino komencis ridi. Nu, same kiel sovaĝa diino.
  La prostituitinoj de Hitler skuis la tankon. Kaj ili mem saltis en aŭtomobilo kun klinita kiraso.
  Sed tiam la militistoj turnis sian aŭton. Charlotte, ĉi tiu beleco kun kuprokoloraj haroj, kiel kanti:
  - Tsok, tsok, tsok ... Rulu la rivereton! La nazia kavalerio manĝis la tutan sablon!
  Kaj post tio, Charlotte, kiel ŝi volas ridi... Ŝi eĉ klakis per la dentoj. Kaj denove la tanko turniĝis. La germanoj malkonstruis la pikdratan barilon. La maŝino, grandeco de Tyrannosaurus rex, obscene grumblis. Kaj la militistoj nudigis siajn belajn kaj karnovorajn vizaĝojn.
  La knabinoj eltenis en si mem kaj naskis infanojn de Adolf Hitler. Kaj tio jam diras ion. Belegaj sorikoj, sed samtempe moralaj idiotoj. Ĉi tie ili disbatis sovetian soldaton, kiu falis sub la radojn. Kaj ili premis 76-mm-kanonon en la teron. Ni veturis super ĝi. Platigita ŝtalo. Militistoj montris figurakrobatikon. La konkoj ŝajnis pli sendanĝeraj ol pizoj, en sonoralo, kiun infano skuas. La venonta kanono kiun la E-100 platigis estis la 85mm.
  Magda ridis.
  - Kaj ni dispremas la rusojn kiel cimojn!
  Kristina korektis sian amikon:
  - Pli kiel ursoj! Urso estas granda besto!
  Ruĝhara Charlotte aldonis, nudigante siajn dentegojn:
  - Kaj denta!
  Germanaj tankoj puŝis sian manieron tra la defendlinioj de la grandurbo. La sovetiaj trupoj batalis tre forte. Ĉiuj prenis la armilojn. Eĉ dekjaraj knaboj batalis en la milico. Estis ankaŭ multaj knabinoj. Ĉiuj loĝantoj kolektiĝis, sed mankis sufiĉe da armiloj. Amasa heroeco manifestiĝis en ĉio. La pioniroj, uzante memfaritajn eksplodaĵojn aŭ pakaĵojn da grenadoj, alproksimiĝis al la naziaj tankoj kaj ĵetis sin sub la spurojn - mortante pro sia patrujo.
  La E-100-tanko ricevis iun difekton. Unu el la knaboj sukcesis trapuŝi pezan minon. Li mem mortis, sed difektis germanan aŭton. La rulilo krevis, kaj parto de la raŭpo forflugis. La granda aŭto malrapidiĝis. Tiam paro da militistoj ĵetis faskojn da obusoj, frakasante la dikaj spuroj.
  E-100, preterpasinte la frontlinion, perdis sian moviĝeblon.
  Gerda celis ses maŝinpafilojn, kaj ŝaltis ilin kiam la sovetiaj soldatoj provis kontraŭataki. Dekoj da rusoj kaj reprezentantoj de aliaj popoloj de Rusio falis malsupren, trapikitaj de mitralaj kugloj. La sovetiaj soldatoj tamen kuris antaŭen. Ili ĵetis obusojn kaj mortis. Parto de la fragmentoj atingis la E-100, sed la maŝinpafiloj funkciis ĝuste. Kaj la diablo Gerda estas tiel preciza. Kaj ŝiaj kugloj preskaŭ neniam vane flugas.
  Kaj rusaj soldatoj mortas...
  Christina estis pafita de rapidpafa 75 mm kanono, fragmentiĝokonkoj, kaj pafita de samaksa maŝinpafilo. La ruĝhara besto, ŝirante sovetiajn soldatojn per kugloj, siblis:
  - Mi estas la portanto de la morto... Satano mem estas al mi ruĝhara!
  Magda timeme rimarkis:
  - Nu, vi ne devas. Satano estas la malamiko de Dio kaj estas kondamnita al la fajra lago!
  Christina vangofrapis la metalon per sia nuda piedo kaj blekis:
  Kio pri la fajra lago? Miaj haroj estas kiel flamo!
  Gerda diris kun rideto:
  - La Fuhrer mem pardonos al ni iujn pekojn... Pli precize, la koncepto mem de peko, ĉu ĝi esence estas malaktuala?
  Magda levis la ŝultrojn.
  - Vi volas diri, ke la koncepto de peko estas malmoderna...
  Gerda denove enŝaltis siajn maŝinpafilojn, subpremante malesperan kontraŭatakon de rusaj soldatoj. Kugloj mortigis ilin kiel donacojn el infero. La E-100 estas tre forte protektita en ĉi tiu modifo. Nekredeblaj ok maŝinpafiloj, du koaxial per kanonoj, kaj la resto estis kontrolitaj sur ĉarniroj. Kaj ili trafis tre forte.
  Gerda muĝis kun rido:
  - Peko, ĉi tio estas la bazo de la ekzisto de la Tria Regno! Nia religio estas vere la kredo de la bestoj!
  Ruĝhara Kristina, pafante el kanono kaj mortigante rusajn soldatojn, kantis:
  - Mia karesema kaj milda besto... Mi amas viajn dentegojn, kredu min! Mia infera kaj dentega besto!
  Unu el la sovetiaj kontraŭaviadilaj kanonoj denove sukcesis trafi la vojojn kaj rompi ilin. E-100 finfine haltis. Magda tamen punis la ĝenan kontraŭaviadilan pafilon kovrante ĝin per peza ŝargo. Nu, la spuroj estis rompitaj.
  Kun sulkiĝo, Gerda vokis trenŝipon kaj demandis:
  - Eltiru nin, mi petas! Ni mortas! La spuroj estas rompitaj!
  La respondo tuj venis:
  - La tiro estos!
  Kristina kantis kun rideto:
  - Jen la movo! Malamikoj por malŝpari!
  Magda pafis al la pafilo, kiun la rusaj soldatoj provis eltiri por rekta fajro. Ŝi frakasis la barelon, kaj disigis la sovetiajn soldatojn en malsamaj direktoj. Unu el la soldatoj estis disŝirita en duono, kaj batalis en agonio.
  La blonda kristano krucsignis sin, kaj levinte la okulojn al la ĉielo, ŝi preĝis:
  - Pardonu min Sinjoro! Por nevola peko kaj murdo!
  Christina ridis kaj rimarkis:
  - Ne, tio ne eblas! Vi devas esti malmola kiel roko! Fariĝu roko por ni!
  Magda memfide respondis:
  - Estas nur unu roko - Jesuo Kristo!
  La ruĝa diablo bojis:
  - Jesuo estis pacisto! Kaj nia fido kaj profesio estas milito!
  La E-100-tanko estis trenita kaj trenita direkte al la germanaj pozicioj. Gerda, kun la rideto de la neĝa reĝino, komentis:
  - Ruloj estas la plej vundebla parto de la tanko. Kaj ĉi tion oni devas batali!
  Charlotte balancis la kapon.
  - Ne kovru la tutajn rulpremilojn per ŝildoj. Ĉi tio ne eblas, ĉar parto de la raŭpoj ankoraŭ estos malfermitaj!
  Magda sugestis:
  - Kaj se vi faras la rulpremilojn malgrandaj kaj sen paledo?
  La ruĝhara diablo ridis kaj montris siajn perlajn dentojn:
  - Kaj kiel doni al ili pli da rapideco?
  Magda frotis la metalon per sia nuda plando kaj sugestis:
  - Kaj se vi uzas elektrajn motorojn?
  Charlotte tiris supren sian stomakon kaj tordis sian kolon.
  - Ebla opcio... Kaj la tankoj brulos malpli!
  Magda diris larmoplene:
  - Jen kiam ni eniros en inferon, ĝi brulos kaj brulos kiel torĉoj!
  La ruĝharulo grumblis:
  - Nu, kio do... Kaj la anĝeloj estas kreitaj el hela flamo! Ni estu anĝeloj!
  Kristina prenis ĝin kaj kantis surde:
  - Mi ne estas anĝelo, sed nur diablo, sed por homoj mi fariĝis sanktulo.... Akiru la malamikojn de la kalkulo, sub la turmenton de tia ekstertera doloro!
  La knabinoj silentis... Ŝtormsoldatoj turniĝis sur la ĉielo, kaj la kanonado bruis. Kaj la bomboj pluvegis kaj pluvegis... Kiel vera hajlo de detruo kaj ruiniĝo.
  Murmansko brulis kaj homoj mortis. La germanoj eĉ lanĉis balistikan misilon. Ne tre efika armilo. Estas pli facile faligi kvin-tunan bombon de la Yu-488, ĝi estos kaj pli preciza kaj pli malmultekosta.
  Christina estis la unua elsalti nudpiede en la neĝon kiam la tanko estis prenita al la akutparkejo. La riparistoj estis tie. La knabinoj translokiĝis en varman kabanon. Kuŝu sur matracoj. Gerda kaj Charlotte komencis ludi poŝŝakon.
  Magda kaj Kristina komencis fari gazetaron, por ke iliaj ventroj estu reliefigitaj kaj ne malleviĝu dum gravedeco. Bela tremi en la lumboj de militisto. Ankoraŭ freŝaj, sed ĉi tiuj jam estas virinoj, kiuj naskis infanojn. Kaj morti nun ne tiom timigas - estas iu por daŭrigi la vetkuron! Eĉ kun la semo de tia bastardo kiel Hitler.
  Sed la knabinoj de la SS-bataliono "Tigroj", la Fuhrer estas vere io kiel Dio. Kaj ne plu pagana dio, sed io Ĉiopova kaj nekomprenebla en sia genio.
  Gerda ludis la gambiton de la reĝo kaj disvolvis fortan atakon. Charlotte obstine defendis sin. Okazis interŝanĝo de batoj. Sed ĉio finiĝis per reciproka ekstermado, kaj egaleco. Tiam Magda kaj Kristina komencis ŝakludi. Kaj Charlotte kaj Gerda komencis fari premadon kaj puŝojn. La knabino aktive konservis en formo.
  Magda, ludante kaj puŝante la kontraŭulon, filozofie rimarkis:
  - Estas ankoraŭ strange...
  Kristina demandis kun senkulpa rideto sur la lipoj:
  - Kio estas stranga?
  La blonda superviro respondis:
  - La fakto, ke blankuloj estas la koloroj de bono, sed ili estas la unuaj, kiuj komencas la militon!
  La ruĝa diablo racie rimarkis:
  - Sed ankaŭ ni estas bonaj... Sed la bolŝevikoj atakis Rusion unue!
  Magda kantis responde kun malgaja tono:
  - Sed ĉio floras antaŭ ni, ĉio brulas malantaŭ ni...
  Kristina respondis per klara voĉo:
  - Vi ne devas plori! Ĉe ni estas tiu, kiu decidos ĉion por ni!
  Gerda daŭre kantis:
  - Gaja, ne morna, ni iru hejmen - blondaj atletoj estos nia rekompenco!
  Post tio, la tutaj kvar ekridis... Aperis deĵoranto adoleskanto kaj donis al la knabinoj sandviĉojn kun butero, fromaĝo, kolbaso kaj sekfruktoj. La knabinoj manĝis, kaj ili estis elĉerpitaj pro varmego. La belulinoj ekdormis. Estas bone kiam oni estas juna kaj sana - oni povas facile dormi.
  La sekvan tagon, la 27-an de novembro, E-100 estis nur parte restarigita. La knabinoj ne partoprenis en la ofensivo. Sed aliflanke, en unu bikino, kaj nudpiede tra la neĝblovoj, ili kuris. Ili estis rigardataj kvazaŭ frenezaj, rapidantaj preskaŭ nudaj en la malvarmo. Sed knabinoj estas ĝenerale aerakrobatoj. Ili estas specialaj homoj de la estonteco!
  Gerda paŝis antaŭen. Kaj ne tiel nudpieda knabino Gerda, kiu estis en la fabelo de Andersen. Sed ankaŭ kuraĝa kaj hardita. Kaj samtempe ŝi fariĝis naskita murdisto. Rapida knabino, kun fortaj muskoloj.
  Tamen ĉiuj kvar knabinoj estas bonaj. Ili kuregis rapide kvindek kilometrojn kaj revenis reen. Poste ili faris serion da ekzercoj, kantis kaj balanciĝis. Iom da ekzercado en pafado.
  Nur la sekvan tagon oni riparis la tankon E-100. Nu, kaj ĝi ne estas tiel malbona. Cetere, en ĉi tiu superpeza maŝino estis originala aranĝo de ruliloj, diferenca de la ŝanceligita ordo, kiu pliigis veturadon sur neĝo, sed kreis certajn problemojn por riparistoj pro kutimo. Kvankam estas simple pli facile munti la E-100 ol la "Tigro" aŭ "Pantero".
  La 28-an de novembro, la nazioj povis trarompi iom pli profunden en Murmansko. Sed la rezisto de la sovetiaj trupoj estas simple nekomprenebla. Kaj eĉ la dekses-colaj obusoj de la batalŝipoj de Britio kaj Germanio ne povis rompi la volon de la defendo.
  Sed la nazioj ankoraŭ progresis. La E-100-tanko preterpasis kelkajn blokojn en tago, sed denove difektis la trakojn. Sed ĉi-foje la riparo daŭris nur kelkajn horojn. La 29-an de novembro, la terminatorknabinoj koliziis kun KV-3-tanko. La sovetia aŭto trafis la frontan kirason kelkajn fojojn, sed la obusoj forflugis de la deklivo. Magda repafis al la rusa tanko, ekbruligante ĝin kiel amaso da stakitaj torĉoj.
  Christina demandis sian kunulon kun moka rido:
  - Ĉu vi tute ne kompatas tiujn rusojn?
  Magda sincere respondis:
  - Mi kompatas ĉiujn, eĉ tiujn, kiuj ne estas indaj je kompato!
  Kaj la knabino forte suspiris, turnante la okulojn al la ĉielo. La militistoj provis agi pli kaj pli singarde. Por ne esti distrita de riparoj. La 128 mm kaj 75 pafiloj funkciis kiel azenoj. Sed tamen la tanko estis difektita.
  Unu el la muroj eksplodis kaj kolapsis sur la aŭto. Gratita kaj iomete difektita la kiraso.
  La 30-an de novembro la nazioj eĉ pli antaŭeniris. En kelkaj lokoj, eĉ iris al la urbocentro. Sed en la sama tago, bone celita pafo de kvardek kvin difektis la muzelon de 128-mm kanono, kaj la knabinoj estis devigitaj stari denove por riparoj. Kaj, ŝajne, pli longe.
  Tiam la kvar decidis batali anstataŭ tanko, kiel simpla infanterio. La belulinoj provis batali, batalante en unu bikino. Sed en la malvarmo, la knabinoj povis elteni nur kelkajn horojn en tia duonnuda formo, kaj poste ili kuris por varmiĝi.
  Gerda tunelis en la neĝon, pafis de la plej nova mitralo MP-44, kaj mortigis rusajn soldatojn sufiĉe aktive. Jen ŝi , nudpieda knabino kun blankaj haroj, trafis kolonelon de la Ruĝa Armeo en la kapon. Kaj ŝi diris:
  - Ne, mi estas ankoraŭ arja!
  Charlotte, kiu antaŭeniris de la alia flanko, ridis:
  - Vi estas militisto, kiu alportas morton al malamikoj. - Tiam ruĝhara, nudkrura knabino pafis al la majoro kaj batis lin tuj sub la okulon. Bele rikanis. - Vi vidas, mi same bone pafas!
  Gerda turnis, fininte la komsomolan membron, kaj la kapitano de la rusaj trupoj, montris siajn dentojn hundino:
  - Jes, vi pafas, kaj mi vidis! Kiel ĉensegilo!
  Charlotte ĵetis peceton da vitro per siaj nudaj piedfingroj. Li batis la leŭtenanton de la rusa armeo en la kolon, kaj pepis:
  - Kaj jen mi, plaĉu per vitro!
  Gerda kuris tra la neĝo, lasante nudajn, graciajn spurojn. Ŝi kuris klinita. Tiam la tigrina knabino turnis sin kaj faris kapriolon. Ŝi tordis kaj movis la kapon en la mentonon de sovetia soldato. Li kraĉis sangon. Gerda premis la gorĝon per la nudaj piedoj kaj strangolis la ruson.
  La ruĝhara diablo Charlotte strangolis la pioniron. Tiel aĉaj kaj malbonaj la knabinoj montriĝis.
  Magda ankaŭ mortigis rusajn soldatojn, sed ne tuŝis la infanojn. Ne, ŝi neniam levos la manon al infano. Kaj ĝenerale, la sangoverŝado ne donis al ŝi plezuron. Sed tamen, ŝi estas tigrino de la SS-bataliono, kaj ŝi devas obei la ordonon.
  Jen Kristina ĵetis ponardon al knabo, kiu aspektis proksimume dekdujara. Jam kruela. Ne, plenkreskuloj ne devas mortigi infanojn!
  Magda krucsignis sin kaj flustris:
  - Pardonu la Sinjoron! Vi abomenas al mi, sed milito estas milito!
  Kaj la blondulino pafis al la rusa kaŝpafisto, li falis, trapikita de preciza trafo sur la ponton de la nazo. Ve, la famaj kvar aperis. La knabinoj unue mortigis la britojn kaj parte la amerikanojn, sed nun ili prenis supren
  Rusoj. Tiaj estas la bruantaj ridoj de la dua mondmilito. La ridoj kiuj montras la plej verajn, kaj akrajn dentegojn!
  Kristina frotis sian nudan piedon kontraŭ la lignon, ankoraŭ sentante sin malvarma kaj rimarkante:
  - Malbela? Kaj kion vi volas de ruĝharaj sorĉistinoj!
  . ĈAPITRO #14
  La germanoj iom post iom frostigis la agadon. Inkluzive de aviado - kaj devigita pro la difekto de vetercirkonstancoj. Ne eblis tute plenumi la taskojn fiksitajn antaŭ la antaŭojo de la ofensivo. Vere, Kaŭkazo estas preskaŭ kaptita. Bakua naftoproduktado estas sub kontrolo. Sovetunio perdis sian plej grandan fonton de petrolo. Vere, la germanoj mem ankoraŭ devas pasigi tempon por restarigi la putojn. Kaptita kaj Karelio, Arĥangelsko, parto de la norda marbordo. Tute fortranĉita de komunikado kun la resto de Rusio Leningrado. Iuj aliaj teritorioj estas kaptitaj en la centro. Duono de Turkmenio ankaŭ estas okupita. Japanio kaptis la tutan Mongolion, kaj ankaŭ kojnis en Mezazion kaj parte kreis pontojn preter la Amur, en la Usuri-regiono. Vere, la samurajo sukcesis iom malpli. Vladivostoko estas tute blokita kaj ĝi estas senŝeligita.
  Moskvo estas proksimume 200 kilometrojn for. Kaj jam la germanoj povas bombadi la ĉefurbon per balistikaj misiloj kaj bombadi per jetaviadiloj. Sed vintre kaj en frosto, la Germana Armeo perdis la ŝancon fari plian ofensivon. Precipe la koloniaj trupoj: indianoj, afrikanoj, araboj estas tre malvarmaj. Kaj ili perdis la plej grandan parton de sia batalkapablo. Estas peko ne profiti tian situacion. Kvankam la Ruĝa Armeo suferspertis enormajn perdojn, ĝi ankaŭ estis grave elĉerpita.
  Efektive, la Ĉefa stabo decidis, malgraŭ ĉiuj malfacilaĵoj kun la provizo kaj la perdo de Kaŭkazo, efektivigi plurajn grandajn ofensivajn operaciojn en la vintro. Eĉ se la faŝistoj ne kuraĝas elŝovi la nazon vintre, sed ni pinĉos kaj dispremos ilin.
  Aŭ, ĉiukaze, ni devigos ilin batali en la plej malbonaj veterkondiĉoj.
  Vasilevskij, la ĉefo de la ĝenerala stabo kaj vicministro pri defendo, sufiĉe logike, sugestis, ke Sovetunio ne povos venki en la teknologia vetkuro kontraŭ la tuta Eŭropo kaj Afriko, kun Azio por komenci.
  Ĉi-rilate, dum la vintro, la avantaĝo de la malamiko, precipe en aviado, nur kreskos. Jes, kompreneble, sovetiaj projektistoj jam disvolvis kaj daŭre disvolvas novajn, pli altnivelajn tankojn. Aparte, la T-34-85 kun pli granda gvattureto kaj potenca pafilo. Nu, la IS-2 kun 122-milimetra pafilo estas survoje. Sed ankaŭ la germanoj ne staros senmovaj. Krome, eĉ la novaj aŭtoj ne estas sufiĉe bonaj por venki la Leonon aŭ ajnan pezan aŭton.
  Kaj estas neverŝajne, ke nun eblos atingi nombran superecon.
  Voznesenskij ankaŭ parolis. Li ankaŭ parolis en favoro de frua ofensivo:
  - Post la perdo de Kaŭkazo, nia armeo spertos severan mankon de fuelo. Pli precize, ni jam spertas ĝin plene. Tamen, vintre, la tagperiodo estas multe pli mallonga, nefluga vetero estas ofta kaj fuelkonsumo ankaŭ reduktiĝos.
  Ankaŭ popola komisaro Ĵdanov rapidis aldoni:
  - Krome niaj batalantoj kaj sapistoj eksplodigis ĉiujn naftoputojn en Kaŭkazo. Kaj tio signifas, ke la Fritz ankoraŭ ne povas uzi nian oleon. Sed konsiderante kiom rapide la kruelaj faŝistoj kapablas ĉion konstrui kaj restarigi, tiam printempe Baku-oleo ankaŭ fluos en la arterion de la ekonomio de la Tria Regno.
  Stalin resumis la diskuton:
  - Fine de decembro ni batos la unuan vintran baton. La sola demando estas kie?
  Ne estis unueco inter la militistaro. Ĵukov proponis bati en la centro kaj forĵeti la malamikon for de Moskvo. Vasilevskij sugestis, ke estus pli bone trovi malfortan punkton en Tiĥvin. Samtempe, helpu Leningradon, kiun la duobla ringo de la blokado eble ne postvivas.
  Rokossovsky postulis ofensivo direkte al Voronezh. Ekzistis ideoj por ataki la naziojn en Astraĥano, aŭ eĉ proksime de Arĥangelsko. Stalino aŭskultis ĉiujn komentojn, ion gratis kaj pensis.
  La ideo forpuŝi la malamikon de Moskvo aspektis deloga kaj almozpetanta. Tamen, estas en la centro ke la nazioj nun estas la plej fortaj kaj bone fortikigitaj.
  Ŝajnis nelogike ataki, devigante la Volgon, la rivero estis granda kaj plenflua, kaj la plej unua fazo de la operacio iĝus longedaŭra.
  Variaĵo de atako inter Dono kaj Volgo eblas, sed la niaj jam estis batitaj tie, kaj ankaŭ la germanoj estas bone fortikigitaj.
  La ideo de Vasilevskij aspektas la plej logika. En la nordo, la germanoj estas pli malfortaj, kaj iliaj trupoj iel havas malpli batalsperton. Krome, Tiĥvin estis ĵus okupita, la germanaj trupoj situis sur la kornico. Sed estas tute eble, ke la Fritz opinias tiel.
  Doni ĉiujn fortojn en la direkto de Voroneĵ? Balkono formiĝis en la agordo de la fronto, kiun estus tre racie provi tranĉi malsupren kiel oblikva porkkardo.
  Kelkaj pli interesaj pensoj estas fiki proksime de Arĥangelsko. Konsiderante ke la Fritz devos translokigi plifortigojn ĉe la maroj, ekzistas racia greno en ĉi tiu direkto.
  Kvankam estas malfacile provizi niajn proprajn trupojn, precipe ĉar la submara ŝiparo de la faŝistoj plene dominas en la maro. Jes, kaj novaj krozŝipoj de la nazioj ekfunkcias. Ŝajnas, ke ili eĉ preskaŭ konstruis la antaŭe inunditan batalŝipon Bismarck. Krome, la nova ŝipo devus venki la rekordan grandecon kaj armilaron de la Yamato.
  Kvankam aliflanke, kial Fritz bezonas batalŝipojn? Por ĵeti polvon en la okulojn de la tuta mondo? Pli zorgas pri la datumoj pri novaj specoj de armiloj, kiuj disvolviĝas en la Tria Reich. Precipe pri misiloj kaj jetaviadiloj, kaj ĉi tio estas serioza.
  Post iom da hezito, Stalin aprobis la planon: lanĉi ofensivon sur la Tiĥvin-regiono fine de decembro, kaj komence de januaro senti la malamikon proksime de Voroneĵ.
  Ĝenerale tio aspektis logike... Dume la preskaŭ forgesitaj kvar knabinoj daŭrigis sian heroecon ĉe la Orienta Fronto. Gerda kaj Charlotte kaj Christina kaj Magda von Singer - post paŭzo kaŭzita de tio, ke ili preskaŭ samtempe gravediĝis; poste naskis sanajn infanojn, revenis al la fronto.
  La vetero estis malvarma, la belulinoj alvenis ĝuste la dudek-kvinan de decembro. Neĝas kaj la vento blovas buklojn. Kaj ili elektis ne la plej varman lokon por si - ĝuste proksime de Leningrado.
  Al la alveno, la bikine vestitaj knabinoj trotadis tra la neĝblovoj. Fakte, veraj arjoj devas montri, ke ili timas neniun, eĉ la plej severan malvarmon. Kune kun ili, ninja knabo alveninta el Japanio, kiun ĉiuj nomis Karas, fuĝis.
  Ĉi tiu infano famiĝis pro partoprenado en specialaj operacioj. Agrablaj orientaj trajtoj, kune kun blondaj haroj hereditaj de nekonata patro, faris la knabon tre bela.
  La knabinoj eĉ faris okulojn al li responde, kvankam Karas, eble, ankoraŭ ne estas paro por ili. Sed la reliefo de la muskoloj, kiel drato, kuras, ke eĉ ĉi tiuj harditaj kaj spertaj tigrinoj ne povas daŭrigi kun ĝi.
  La knabinoj post naskiĝo en la trejna bazo tute reakiris sian formon, sed ne ĉiu superhomo ricevas por elteni tian glacian ritmon.
  Christina, kiu, kiel Magda, von Singer, sukcesis batali kun la rusoj, rimarkis:
  - Frosto kaj neĝo estas ilia ĉefa aliancano. Kaj do nenio estas pli malvarmeta ol la britoj!
  Magda prave rimarkis:
  - Mi ne dirus tion. La rusoj estas multe pli fortaj kaj la trupoj preskaŭ neniam retiriĝas!
  Charlotte faris kapan salton, trotadante, ridante, rimarkis:
  - Sed ĉi tio estas prefere ilia malforteco ol pluso .... Mi ne komprenas tiajn metodojn de komando kaj kontrolo de trupoj kiel la kreado de baraj taĉmentoj kaj ekzekutoj de la komandantoj de retiriĝantaj trupoj.
  Nudpieda Gerda mem, turnante sin kurante kaj etendiĝante, konsentis:
  - Kompreneble - vi ne ricevos bonajn militistojn el sub la bastono. - Jen la blonda knabino tamen estis devigita konfesi, kunpreminte sian koron. - Sed la rusoj bone batalas, se ili jam eltenis du jarojn kaj duonon. Ni ŝatus ilian vivecon!
  Kristina malestime snufis.
  - Ĉu vi parolas kun ni?
  Gerda ridis, rimarkante:
  Ni estas la elito! Precipe Marsejlo!
  La plej bona aso de ĉiuj tempoj kaj popoloj, malgraŭ la kategoria malpermeso de Hitler, kiu volis, ke ĉi tiu simbolo de nevenkebleco koncentriĝu nur al instrua laboro - ja li ankoraŭ estis generalleŭtenanto, tamen trapenetris al la fronto.
  Aŭ pli ĝuste, la Fuhrer kompleze permesis al li reveni se la germanoj sentis malbone ie.
  La nazioj, kompreneble, ĉiaokaze, plifortigis la defendon kaj prepariĝis por la vintro, sed ili forte dubis, ke la rusoj havos la rimedojn por grandskalaj ofensivaj agoj.
  Tamen inteligenteco funkciis. Tio estas, informoj pri la baldaŭa ofensivo liberigi Tiĥvin tamen elfluis. Krome, la sovetiaj trupoj komencis potencan artilerian preparon, ĝustatempe por Kristnasko.
  La Katyushas estis draŝita, kaj eĉ paro el la unuaj Andryusha alt-motoraj jetlanĉiloj. Kaj la bruado estis tia, ke la nudpiedaj, duonfrostiĝintaj knabinoj kaptis ĝin.
  Feliĉe, ilia aŭdo estas bonega kaj iliaj okuloj brilas per fajreroj.
  Rigardante unu la alian, la knabinoj venis al la konkludo:
  - Kion nun ni batalos, kiel devus!
  Kaj la Ŝinobo-knabo Karas diris:
  - Mia tasko estos eniri Leningradon kaj esplori tie. Vi estas tro bela por skoltoj!
  Magda malforte klinis siajn okulharojn, respondante:
  - Kaj ankaŭ vi... Kaj se la rusoj ŝajnas strangaj, via akcento?
  Karas logike rimarkis:
  - Kiam oni parolas la rusan tro ĝuste, ĝi multe pli perfidas en vi fremdulon. Ĉiukaze, mi kuris, sed zorge dispremas la kontraŭulon sur la flanko...
  La knabinoj rapidis al sia tanko. Post ĉio, ili estas testŝipoj. Kaj ili elektis por si, ion novan. Pli precize, eĉ du novulaj tankoj samtempe, kiuj devas esti provitaj ĉe la fronto.
  Nome "Musteloj", aŭtoj kun du ŝipanoj kun tre malalta silueto. La unuaj modeloj de tankoj de nova generacio, kie la germanoj vere serioze okupiĝis pri kompaktado de la aranĝo. Kaj iuj interesaj scipovoj en administrado. Aparte, la elektra transdono kaj la loko de la rapidumujo muntita en la motoro. Kaj la petrolŝipoj mem, paro, efektive kuŝis. Samtempe, la transdono kaj motoro estis metitaj malantaŭe, kaj la knabinoj estis komforte lokitaj sur siaj stomakoj. Kaj iliaj kruroj dispremis la dentaĵojn kaj butonojn ĉe la dorso, kaj iliaj manoj, male, moviĝis komforte dum la movo. La plej kuŝanta sidloko estas farita laŭmende kaj kopias la formon de iliaj korpoj. Vere ne ekzistas turo - ĝi montriĝis esti memveturaj pafiloj, kaj tiel malaltaj, ke la ruloj situas ekstere.
  Kompreneble, la kanono ne povas turniĝi, sed ĝi povas rotacii iomete. Nu, la batalanto mem fame turniĝas ĉirkaŭ sia akso, kaj per tio kompensas la mankon de turo.
  Magda klarigis al la kunulinoj:
  - Tie, sen gvattureto, tankoj malkaras kaj malaltiĝas. Ĉi tie ni povas ĝustigi la altecon, malaltigante ĝin al 1,2 metroj kaj levante ĝin al 1,5 ... Preskaŭ kiel partizanoj, ni rampas sur la plastunon.
  Kun pezo de 12 tunoj, la aŭto havis bonegan frontan kirason de 82 milimetroj laŭ angulo de kliniĝo de 40 gradoj de la horizontalo ĉe la supro. La malsupra estas tre malgranda. La flankoj estas protektitaj pli malbone je 60 milimetroj, sed la ruliloj mem ankoraŭ kovras. La 400 ĉevalforta motoro provizas bonegan veturadon. Plie, la loko de la ruloj kaj la suspendo ebligas ne nur redukti la silueton, sed ankaŭ havigi bonegajn kruc-drivojn.
  Ŝatu aŭ ne, sed pli peza menaĝerio, komencante per la Pantero, multe pli dika kaj mallerta. Kaj sur la neĝblovoj kaj tute ĉerko.
  Gerda, kiu ekloĝis kun sia delonga kunulo Charlotte, kaj nevole ŝi sentis malkomforton en la malvasta, kompakta kaj oblonga skatolo de la tanko. Kvankam, kompreneble, ni devas omaĝi la fakton, ke la aŭto kun la armilaro T-4 kaj la plej bona kiraso taŭgas en la pezo de 12 tunoj. La blonda terminanto rimarkis:
  - La plej komfortaj tankoj estis "Tigro" kaj "Leono". En ĉi tiu aŭto, eĉ ni knabinoj malfacilas turniĝi.
  Charlotte respondis:
  - Sed protekto ... Kiel la plej nova "Pantero", kiu nur ekde novembro komencis eniri la trupojn kun 60-milimetra kazo .... Vere, la frunto estas fermita pli bone ol la nia kun 120-milimetroj, sed vi ankoraŭ bezonas bati ĝin. En tia angulo kiel la nia, 85-milimetra kanono rikoltos eĉ kiam pafo plene.
  Gerda gratis la piedon post la orelo, sed tamen pro tiu ĉi movo ŝia piedfingro ripozis sur la dekliva tegmento kaj rimarkis:
  - La rusoj avertis nin, ke povas aperi tankoj kun kalibro de 122 milimetroj. Inteligenteco ne dormas!
  Charlotte diris memfide, blovante la vangojn kaj tordante la buŝon pro kolero:
  - Nia inteligenteco, kiel ĉiam, superas. Nur ni estis ŝlositaj en malvasta skatolo.
  La nova motoro de 400 ĉevalfortoj, kiel diris la instrukcioj, povus esti plifortigita por mallonga tempo kun akvo-metala aŭ nitrogena miksaĵo. En ĉi tiu kazo, la tanko povus rapidi dum kelkaj minutoj kun rapido de pli ol 100 kilometroj.
  La sovetiaj trupoj iris en sukceson, antaŭ tio ili truis ĉiujn tranĉeojn kaj bunkrojn de la nazioj. Sed la nazioj retiris la plej multajn el la soldatoj al la dua kaj tria linioj. Post tio, ili provis renkonti la infanterion kun artileria fajro kaj maŝinpafilrangoj.
  Antaŭe, kompreneble, estis moviĝantaj tankoj. Ĉar la pli potenca T-34-85 ankoraŭ ne eniris amasproduktadon, la pli malgranda kaj pli movebla T-34-76 atakis. Ili, sendepende de perdoj, grimpis sur la tranĉeolinion kaj uzis sian bonegan veturadon en la neĝo.
  Kaj jen la germanaj aŭtoj provas respondi. La T-4 jam estis elprenita de produktado, sed pluraj el ĉi tiuj ankoraŭ funkcias. Sufiĉe strange, ili moviĝas pli bone en neĝblovoj ol pli novaj monstroj. Tiuj ankoraŭ devas esti komencitaj por malplenigi la neĝon kiu ŝtopiĝis inter la glitkurejoj. Estas eĉ amuze, kiel la Fritz bolas akvon en kaldronoj, kaj poste verŝas ĝin sur la spurojn, por ke ĉi tiu malnobla ŝelo foriĝas.
  Eĉ la plej bona germana tanko "Leono" eĉ suferas kun tiaj ruliloj. Vere, en la plej multaj modifoj, la francoj jam konsideris tion, kaj la maŝino mem kapablas bati tridek kvar ... Sed ĉi tio estas nur kondiĉe tiel simpla.
  Sed jen kelkaj germanaj tankoj ankoraŭ movitaj... Sed la ceteraj, kiel diri... En la supro! Vere, de la "Leono" malvarmetaj petrolŝipoj provas bati la T-34-76 de longa distanco. Oni devas rimarki, ke konsiderante la malfortikecon de la kiraso de la sovetia desegnita gisita gvattureto, bedaŭrinde ekzistas ŝanco trafi.
  La manko de alojaj elementoj estas tiel akra, ke eĉ la 50 mm pafiloj de la Fritz estas danĝeraj. Tamen, sukcesoj de malgranda 37 mm kanono ankaŭ kaŭzas kolapsojn kaj deĵeton de kiraso, aŭ la karenon kun la gvatturetfendetoj.
  La relativa vundebleco de la "tridek kvar" kondukis al la fakto, ke la ideo re-ekipi la "Panterojn" per pli potenca pafilo estis prokrastita ĝis pli bonaj tempoj. Aŭ pli ĝuste, la plej malbonaj - se IP-oj eniras la serion. Sed ĝis nun la IS-1 ne fariĝis amasa serio. Sed informoj jam estis likitaj al la IS-2-konto. Ĉar multaj generaloj jam komprenis, ke Sovetunio preskaŭ estas kondamnita, kaj ne trovis hontinda perfidi sian patrujon pro mono. Do la nombro da spionoj, inkluzive de la Ĉefa Stabo, signife kreskis.
  Jen peza modifo de la "Leono" kun 128 mm kanono. Li provas atingi la tridek kvar per sia longa piedo... Sed provu bati.
  Tamen, la sovetiaj petrolŝipoj decidas ataki la Fritz mem. Eĉ se donita la pafrapideco de la Wehrmacht-pafiloj, tio estas memmortiga.
  Ĉi tie la "Leono" sukcesis forŝiri la turon kaj kvar amikoj forflugis kiel kolomboj al la alia mondo ... Sed aliaj tankoj eĉ pli aktive elĉerpiĝas ... Ĉi tie la metiistoj plimalboniĝis por iel akceli dizelmotorojn, tio. ili, kvankam por mallonga tempo, sed sen miksaĵoj, akcelas la tankon ĝis 70 kilometroj. Lasu la motoron rompi post tio. Sed ĉi tie venas malesperaj uloj en la atako, kiuj ne havas revenon. Nu, kio? Se estas neeble vivi alie, tiam forgesu pri postvivado.
  Kaj nun, kiel demono el la neĝa mondo, sovetia tanko, elektinte por si la plej multekostan viktimon, ramas pezan kaj mortigan "Leonon". La germana aŭto ĵus ekiris el la hangaro.
  La bato estas forta, la muzelo de la sovetia maŝino estas fleksita. "Leono" estas sufiĉe malalta kaj la karenoj de ambaŭ maŝinoj estas platigitaj. Kaj tiam la germana motoro antaŭe eksplodas. Kaj komenciĝas la fajro, kaj la flugo de la nazioj, tra la malsupra luko.
  Ne ĉiuj, kompreneble, sovetiaj tankoj povis trarompi ĝis rama distanco. La iloj de la Fritz funkcias kaj muelas. Sed kiu sukcesos, kiel li trafos!
  Gerda kaj Charlotte estis iom antaŭ siaj amikoj kaj estis en la limoj kiam la sovetiaj aŭtoj jam estis videblaj. Nu, oni povas pafi, sed pli bone estas proksimiĝi. De kvin kilometroj, eĉ la delikata kiraso de tridek kvar malfacilas preni.
  Fiery Charlotte filozofie rimarkis:
  - Ĉiam tiel estas. Ne povas pafi de malproksime!
  Gerda respondis:
  - Vi povas, se vi estas sufiĉe singarda!
  Sed ĝis nun la situacio ne devigis ilin malfermi fajron de longaj distancoj. Kaj apenaŭ neniu rimarkos ilian blank-pentritan tankon. Kaj la aŭto funkcias tiel bone. Neniu kulpigos la ĉasion.
  Kaj jes, la veturo estas glata. Sovetiaj veturiloj ankaŭ ne estas malbonaj, kaj ĉi tie ili jam hakis la unuan linion de germana defendo kaj trarompas la duan. Kaj la vetero estas nefluga, neĝoŝtormo leviĝis, kaj multaj Wehrmacht-aviadiloj estas forigitaj.
  Konsiderante la nombra malforteco de la ruĝa aviado, kaj la akra manko de fuelo, ne povas esti pli bona vetero.
  Lasu la Fritz kaŝiĝi. Jam kelkaj el ili eĉ komencis svingi blankajn ĉifonojn. Hitler estos kaput ...
  Gerda pafis de du kilometroj. Principe ĉi tio ankoraŭ ne estas certe malvenko, sed vidante kiom da germanoj la rusoj sukcesis kripligi, tiam kion atendi. Cetere, tridek kvar estas eĉ malpli tenacaj ol en la komenco de la milito, kaj ili ankoraŭ ne sukcesis disvolvi novajn kuŝejojn. Do...
  La blonda terminatoro estis tre maltrankvila kiam ŝi tiris la ellasilon de la pafilo. Ŝi jam perdis la kutimon de viva pafado - krom la ŝtormo de Murmansko, kvankam ŝi daŭre ekzercis en pafejo kaj ekzercejoj dum sia gravedeco, same kiel dum la unuaj monatoj de sia regado. Sed ŝajne estas pli facile batali en bikino kaj nudpiede, vi fariĝas unu kun la aŭto ... La ŝelo trafis kaj misformis la turon ... Ne, ĝi ne ekbrulis, sed la amiko devis ĉiuokaze halti. Kaj nun alia viktimo...
  Charlotte flustras:
  - Kiu kutimas batali por venko. Li iros kun ni en la tombon... - ekpafis Gerda, kaj la ruĝhara militisto korektis. - Aŭ pli ĝuste, ni ĉiuj kune alportos la malamikojn en la tombon.
  Neĝulino la Terminatoro kolere interrompis:
  - Jes, ne estas inspiro, ne distri la kanton!
  Charlotte pledis:
  - Kantu ĝin mem! Vi estas tiel kapabla!
  Kaj Gerda, gvidante la fajron, kantis;
  La patrujo kaj la armeo estas du kolonoj,
  Sur kiu la planedo ripozas!
  Ni protektos vin per niaj mamoj,
  Via armeo estas varmigita de ĉiuj homoj!
  
  La nuboj estas malvarmetaj, kaj la varmego brilis,
  La maŝinpafilo frotis la ŝultron de la soldato!
  Por ĉiam patrujo ni estas kun vi,
  Ni fosu tombon por la fiulo!
  
  Jes, foje la vizaĝo de la sorto estas kruela,
  La kuglo strebas trapiki nian koron!
  Malgrandeco retiriĝis kaj la batalanto mortis,
  Malfermu la pordon de la Sinjoro al la heroo!
  
  En la senfunda ĉielo ni havas pacon,
  Paradizo, benita militisto ne brilas!
  Pacon en la patrujo mi portas kun mi,
  Niaj infanoj gustumos la frukton de venko!
  Kantante, Gerda batis naŭ pliajn tankojn, signife plibonigante sian poentaron.
  Tiam Charlotte kantis:
  signante stelajn altecojn,
  Altiru al senfinaj distancoj!
  Kaj niaj homoj de la mondo de penso,
  Sonĝo pri fluganta Ikaro!
  
  Miaj okuloj estas fiksitaj sur la ĉielo
  La sfero estas malfacile tuŝebla.
  De la unuaj ŝraŭboj de Arkimedo -
  Rabigis ilin longe kaj tede!
  Tiam la knabino ne povis rezisti kaj komencis celi kaj pafi sin ... La sovetiaj petrolŝipoj ne atentis la pafojn, kvankam ankaŭ la memvetura pafilo de Magda aliĝis. Tamen, en neĝoŝtormo oni ne vere povas vidi kie, kion kaj kiel ĝi trafas. Krome, ambaŭ tankoj sidiĝis kaj iĝis preskaŭ nedistingeblaj de la neĝblovo. Jes, kaj la nova pafilo estis pli nerimarkebla, kaj ĉe la fino estis dampilo kun malpeza elirejo. Ĉi tiu estas la plej insida aŭto rezultita de la Fritz.
  La karso, kiu en tiu momento ŝvebis de sia flanko, kantis kun ekscito:
  - Se virinoj batalas, estas pli bone ne batali!
  Ŝajnis, kian damaĝon povus kaŭzi du aŭtoj de nur dek du tunoj ĉiu? Tamen, en ĉi tiu kazo, kadroj estas ĉio. La knabinoj preskaŭ ne maltrafis, kvankam ne ĉiuj sukcesoj montriĝis mortigaj. Tri aŭ kvar oblikva kiraso de tridek kvar rikoltis, ĉirkaŭ dekduo surteriĝoj kaŭzis damaĝon al diversaj gradoj de veturiloj, sed de la kategorio de tiuj kiuj estas facile ripari en la kampo. Sed ĉirkaŭ kvindek malbonkvalita kiraso de sovetiaj veturiloj estis grave difektita.
  Ĉi tie, ekzemple, la tridek kvar de la komandanto komencis ŝiri kiam la municio eksplodis. La turo estis ĵetita malproksimen, kaj la muzelo fariĝis stirilo. Ankaŭ homoj mortis.
  La sovetiaj petrolŝipoj malfrue ekkomprenis ke ili estas pikitaj kaj provis rebati atakon.
  Tigro-knabinoj estas tre plenplenaj, sed la municioŝarĝo de 82 obusoj estas sufiĉe komparebla al la Pantero. Kvankam la municio ripozas sur la nazo kaj la knabinoj senŝeligas siajn kubutojn ĉirkaŭ ili. Sed ankoraŭ estas io por pafi, kaj kiam oni alproksimiĝas, estas pli facile bati la rusojn.
  Gerda tre rapide krucas sin kaj, sendante alian tankon por peceto, flustras:
  - Dio pardonu min! Ĉi tiuj estas kuraĝaj uloj, sed unu el iliaj komandantoj estas plene freneza!
  Charlotte rimarkis histerie flustrante:
  - Se ili venos sur ni, tiam la fino!
  Efektive, la tridek kvar pafis movante, volvitaj en fumo, tremante pro la skuado. Kompreneble, iliaj trafoj estas maloftaj, la pafoj estas malprecizaj, sed la tanko zumas.
  La frunto estas ankoraŭ perfekte protektita kaj la kiraso, kion ajn oni diru, estas altkvalita, cementita. Kaj ĉi tio signifas, ke la surfaco de pliigita malmoleco donas bonegan resalton, same kiel saltanta kuniklo.
  Sed tute egale, ĝi estas muta interne, ĝi estas la sama kiel grimpi en tamburon kaj ili batos ĝin per pezaj bastonoj.
  Vere, la kabano tre varmiĝis pro la sukcesoj, sed kiam oni estas en bikino, estas eĉ agrable post plonĝado en la neĝblovoj. Sed estas multe pli malagrable, ke sovetia ŝelo trafis la dekstran antaŭtukon de la vojo. Ĉi tio estas por la veturado de la aŭto, kiel levstango sub la okulo. Kvankam, konsiderante ke la rulpremiloj ne estas ŝako, sed aparta ĉaro, la tanko ankoraŭ povas moviĝi. Turnu vin kaj foriru. Ĉi tio devus esti farita pli frue. Kaj do la protekto de la postaĵo estas pli malforta. Kaj la angulo de deklivo estas pli malgranda. Se ĝi trafas, ĝi povas trarompi. Rusaj pafiloj ne estas tiom malfortaj.
  Gerda flustris, denove liberigante la donacon de la infero el ilia duonaŭtomata kanono:
  - Sed Pasaran!
  Kvankam tiu ĉi vorto, aŭ pli ĝuste la devizo de la hispanaj komunistoj por la germanaj tigromilitistoj, tute ne aspektas taŭga. Post ĉio, la nazioj batalis ĉe la flanko de Franco. Kvankam foje soldatoj volonte adoptas aliulajn lertaĵojn.
  Pafante, Charlotte iomete turnis la memveturan pafilon Laska, rompi la ĝustan rulilon per ĵetaĵo kreis problemon por ili ĉi-rilate.
  Sovetiaj tankoj ne kuregis tra la neĝblovoj same rapide kiel laŭ la aŭtovojo, sed tamen iliaj rapidaj saltoj malhelpis la vidon, kaj estis rapidaj.
  Ĉi tie la ŝeloj estas efektive verŝitaj en punktoblanka gamo.
  Kaj Gerda pafas tre rapide, trempita de ŝvito. dekliva kiraso
  resaltas sur la frunto, sed se ili trafos ilin plene sur la flankoj...
  Charlotte kriis:
  - Kaj eĉ se mi falos en la profundon de la infero - mi ne revenos al la lulilo!
  La knabinoj pafas ĝis la fino, sed la konkoj rapidas de la flankoj kaj trapikas rompante la rulpremilojn. La kiraso krevas kaj la aŭto ekbrulas.
  Gerda decidas:
  - Ni subfosas aŭtojn kaj foriras!
  Charlotte ekkrias kun angoro:
  - Ĉu vi volas ĉesi feron?
  Gerda decideme diras:
  - Estas aferoj pli gravaj ol metalo, ekzemple kadroj!
  Charlotte deŝiras malgrandan filmkameraon kaj krias:
  - Sed niaj heroaĵoj estos registritaj por ĉiam!
  Per siaj nudaj fingroj, Gerda turnis la levilon, kiu aktivigis la eksplodaĵon kapablan frakasi la eksperimentan tankon al la bazoj. La tigrina knabino tre bedaŭris detrui tian artaĵon, sed kien vi povas iri, se alie la sovetiaj militistoj, al kiuj oni ne povas nei kuraĝon, kaptos unikajn teknologiojn.
  Do ili eksplodigis la Laska kaj plonĝis en la neĝblovon por savi siajn unikajn vivojn.
  Magda von Singer kaj Christina ankaŭ ne volis retiriĝi, kaj ilia aŭto estis disŝirita per precizaj konkoj. Tia estas la sorto - la senkompata Palaso de ia milito. Kiam vi devas retiriĝi, lasante vian koron. Sed la knabinoj batalis lerte, kaj sukcesis eluzi preskaŭ la tutan municioŝarĝon. Sed nun ili devis tuneli kiel serpentoj en neĝblovon kaj tie provi sidi ekstere de la neforgeseblaj sovetiaj pafiloj.
  Kiam vi estas ŝvita kaj en bikino, tiam grimpi en la profundon de la neĝo ne estas la plej agrabla ideo. Sed kiom ofte en nia mondo, vi faras tion, kio plaĉas al vi. Ĉiukaze, ekzemple, la lumo serioze sukcesis bruligi la plandojn de Kristina, diajn krurojn, pafante ĝis la fino. Sed la knabino el tio eĉ pli koleriĝis kaj kriis:
  - Honoro kaj kuraĝo laŭ pezo ne estas vendataj!
  Magda, kiu ankaŭ estis bruligita, eĉ ŝia sunbrunigita haŭto estis kovrita de veziketoj, ekkriis:
  - Fajro estas varmo, ne fajro!
  Sovetiaj tankoj tamen mem faciligis la taskon. En kolerego, ili pafis la forlasitajn "Mustelojn" sen iu kompato, metante multajn dekduojn da konkoj en la rompitan metalon. Samtempe parto de la petrolŝipoj kliniĝis el la lukoj kaj, kiel kaskado de akvofalo, la flugiloj de la germanaj aŭtoj mem kaj de tiuj, kiuj veturis obscenan lingvon.
  Magda grimacis dum ŝi rimarkis:
  - Ili, la bolŝevikoj, kompreneble, estas kuraĝaj, sed ege nekulturitaj!
  Kristina, kraĉante la neĝon en sian buŝon, subite montris severan justecon:
  - Ĉu vi pensas, ke niaj militistoj estas pli bonaj?
  Magda ŝerce rimarkis:
  - Kompreneble, estas pli bone se ni venkas. Kaŭkazo jam estas nia, pli al Moskvo estas nur kelkcent kilometroj... - Kaj la mielblondulino severe nudigis siajn longajn dentegojn. - Aŭ ĉu vi volas porti paroladojn de perfido?
  Kristina, kiu jam sufiĉe vidis ĉion kaj ĉiujn, nur levis per la piedo fontanon da neĝa polvo kaj ridis, rimarkante:
  - Kelkfoje silento estas la plej terura speco de perfido.
  Nokto, neĝoŝtormo kaj neĝblovoj donis al la kvar knabinoj bonan ŝancon por supervivo.
  . ĈAPITRO #15
  Cetere, al la kontraŭuloj ne venis en la kapon kombi la neĝon kaj serĉi nudkrurajn diablojn en la neĝmontoj. Do la militistoj, entombigitaj en la neĝo, eksidis, kaj la sovetiaj tankoj pluiris, evoluigante sukceson. Kvankam pli ol cent aŭtoj restis kuŝantaj ĉirkaŭe rompitaj, misformitaj,
  rezulte de la ago de la tigroknabinoj.
  Ĝenerale, la sovetiaj trupoj atingis iom da sukceso en la unuaj tagoj kaj sukcesis rimarkeble penetri la malamikajn formaciojn.
  La Fritz retiriĝis al Tikhvin mem kaj provis akiri piedtenejon en la grandurbo. Nature, domoj kaj loĝkvartaloj, en si mem, estas jam sufiĉe serioza protekto kontraŭ la progresantaj sovetiaj trupoj.
  La kuraĝaj kvar el la tigroknabinoj sukcesis retiriĝi al Tiĥvin. Sed ili devis preni mitraletojn por defendi la urbon. Kaj por petrolŝipoj, ĉi tio ne estas la plej agrabla ŝatokupo.
  Charlotte, pafante reen de la progresanta infanterio, sendante alian ruĝan soldaton al la alia mondo, esprimis sin:
  - Nu, ĉu ni ne estas monstroj... Kaj ankaŭ ni volas akiri trezoron!
  Tikhvin ricevis gravan difekton dum la kapto de la grandurbo fare de la germanoj.
  Nun la Fritz selis sur la barikadojn kaj atendis konstrui neatingeblan defendlinion.
  Gerda ekpafis per unuopaj pafoj - necesis savi la kartoĉojn. La sovetiaj trupoj perdis tro multajn tankojn kaj tial la infanterio atakis.
  Kompreneble, ne estis sufiĉe da kirasaj trupveturiloj de sovetiaj modeloj. Tial, ili perladis la soldatojn por buĉado. Kaj ilin renkontis mitraloj kaj mitraloj. La kvar bone pafis kaj lerte kaŝis sin en la barikadoj.
  Gerda kuŝigis alian sovetian soldaton kaj kantis:
  - Ni devas plenumi heroaĵon de armiloj - alie ni ne havos sencon, vivi!
  La batalo furiozis tra la urbo. Kaj bomboj jam pluvis malsupren de supre, des pli ĉar la vetero videble pliboniĝis, kaj la Fritz ekkomencis.
  Gerda, furioza, ĵetis sian ponardon per siaj graciaj nudaj fingroj kaj kriis:
  - Nia batalo estos venka, alie ne eblas!
  Charlotte, pafante same bone, aldonis:
  - Unu venko, sed granda!
  Gerda, fortranĉante plurajn batalantojn en mallonga eksplodo, aldonis:
  Sed malvenko neniam estas malgranda!
  Sovetiaj memveturaj pafiloj pafis al Tiĥvin, batalartilerio kaj sieĝa artilerio iom poste tiris supren. Fritz fortigis la defendon kaj aerpremon. Sovetiaj trupoj tiris supren novajn aviadilojn.
  La apero de la legenda Marsejlo draste ŝanĝis la potenc-ekvilibron.
  La granda aso flugis la ME-309, tre potenca armilo laŭ armilaro. Kaj laŭvorte forbalais ĉiujn sur sia vojo. Eĉ en la sovetia armeo, ili specife avertis, ke tia monstro aperis en la aero.
  Marcel mem neniel konsideris sin malbono, des malpli kruela homo. Li kredis, ke batalante la Ruĝan Armeon, li nur plenumis sian sanktan devon al la Patrujo. Krome, multaj faktoj pri la kruelaĵoj de la nazioj ne estis konataj al li. Jes, kaj tro multe estis atribuita al la milito.
  Sed jen la unua superpuzbatalo post la reveno. Flugantaj sovetiaj bombaviadiloj, atakaviadiloj kaj batalantoj. Ili klare volas doni furiozan batalon al la teraj unuoj de la Germana Armeo. Sed Marcel vidas ĉion ĉi kaj malfermas fajron de distanco de kvin aŭ ses kilometroj, kaj eĉ fajfas tra la nazo.
  Sovetiaj aŭtoj kaj kuraĝaj asoj ankoraŭ ne vere vidis la malamikon, ĉar iliaj aviadiloj komencis eksplodi, kaj iliaj flugiloj diseriĝis. Marsejlo pafis sen celi, sed intuicie. Li ŝajnis scii anticipe kien ĉiu piloto flugos kaj direktus sian flugilhavan monstron. Do montriĝis, ke junulo kun infana vizaĝo forbalas la flugilhavan flotemon.
  La nova jaro, kvankam frosta, montriĝis varma. Sovetiaj trupoj malespere kaj obstine atakis, provis preni Tiĥvin. Fritz obstine defendis sin, penante resti en la urbo, kie kuŝis la arterio, nutrante nepenetreblan Leningradon. Krome temis pri la prestiĝo de la germanaj trupoj, kiuj malfacilas kaj hontas rezigni pri grandaj urboj.
  Kiel bonŝanco havus ĝin, la vetero pliboniĝis kaj multaj malamikbombistoj, precipe la masiva Yu-288, pikis la poziciojn de la sovetiaj soldatoj kaj bombis komunikadojn.
  La sovetiaj aviadiloj Yak-9 kaj Lagg-5 estis multe pli malsuperaj al la malamiko laŭ armilaro kaj rapideco. Aparte, la ME-309, kiel drako, batis senkonscie pli malfortajn sovetiajn veturilojn. Krome, la germanoj evoluigis la duoblan flugilan taktikon, kiu ebligis efike uzi sian nombran avantaĝon kaj reduktis kelkajn el la manovraj problemoj de la tenacaj, peze armitaj, sed pezaj germanaj veturiloj de la plej novaj Focke kaj ME. Krome, jeto ME-262s komencis aperi sur la frontoj, kvankam ĉi tiu maŝino ankoraŭ ne estas tute teknike fidinda, same kiel pli malpeza, pli manovra kaj pli malmultekosta modifo de la HE-162. Ĉi-lastaj maŝinoj estis pli facile fabrikeblaj kaj teknike pli fidindaj ol jetaj Messerschmites. Sed por ĝia administrado, pilotoj de sufiĉe alta taŭgeco estis postulataj. Kio iom malplivaloriĝis, tiaj pozitivaj kvalitoj de ĉi tiu evoluo kiel la malalta pezo de la aviadilo - nur 1,6 tunoj en malplena formo, malalta kosto kaj fabrikebleco de produktado kaj la plej bona manovro en la mondo.
  Sed tiuj germanaj asoj, kiuj regis ĉi tiun aŭton, malŝparis ĝiajn laŭdojn. Precipe sukcesa estis Huffman, piloto numero du post Marsejlo, kiu restis ekstere de atingo. Superinte la rezulton de 300 faligitaj aŭtoj, Huffman ricevis la altan premion de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco, kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj. Lia taktiko alproksimiĝi al minimumo, kaj poste bati kaj flugi reen estas la plej oportuna sur la HE-162. Do Huffman pruvis esti elstara mastro de korbatbatalo. Kvankam la rezulto de Marsejlo en 3117 - faligita aviadilo estas ankoraŭ neatingebla.
  Krome, la 2-an de januaro 1944, ĉi tiu legenda piloto aperis sur la ĉielo, tamen li persvadis Hitleron, rememorante, ke la germanaj trupoj fartas malbone, kaj la pli potenca germana ekipaĵo klare pasas en la neĝo. Do necesas provizi aerprovizon al la ĉirkaŭita Tiĥvin, kie ekloĝis la germanaj trupoj kaj bombas ĉiujn alirojn al la urbo.
  La tigrinaj knabinoj pafis sur la tero, kaj la superaso estis poentanta sur la ĉielo.
  En la plej unua tago, Marsejlo faris ses flugatakojn kaj malflugigis pli ol cent sovetiajn aviadilojn. Vere, la 4-an de januaro, la vetero ege malboniĝis ... Neĝoŝtormo leviĝis, kaj sovetiaj trupoj sturmis la urbon.
  La grandiozaj kvar el la terminatoraj knabinoj preferis batali kune - ŝultro al ŝultro. Tiel unike bela kaj mortiga. Pro la malvarmo, ili estis devigitaj surmeti kamufladon kaj batali blanke.
  La Ŝinobo-knabo Karas ankaŭ venis al la savo. Sentima terminanta infano, li ne timis la malvarmon kaj batalis en pantaloneto sole. Lia sola varmofonto estis kamufla kremo, kiu blankigis lian ĉokoladan sunbruligitan haŭton sub la neĝo, kiu daŭre falis, kovrante ĉiujn stratojn. Krome, li uzis ĵeti tre maldikajn metalajn diskojn kaj katanan glavon en batalo. Sed, kompreneble, li pafis bonege, kaj el kaptitaj armiloj. Tamen, la knabinoj ankaŭ ne maltrafis uzi aŭtomatajn fusilojn.
  Tiaj armiloj estas pli precizaj ol mitraletoj, kaj plej grave, pli fidindaj. Tamen, la sturmpafiloj MN-44, kiel regulo, ne lasis la germanojn malsupren. Antaŭ la tria vintro, la bone oleita germana militmaŝino estis preta. Precipe, eĉ en neĝoŝtormo, Focke-Wulf kaj ME, uzante hejtadon, sukcesis kaŭzi dolorajn, kvankam limigitajn, injektojn al sovetiaj trupoj.
  Gerda, senprokraste pafante, penante ne rigardi en la direkton, kien falas la sovetiaj soldatoj. Multaj el la batalantoj estis junegaj, dek sep aŭ dek ses jarojn maljunaj. La infanterio estis rekrutita per terglitoj, rastante ĉiujn resursojn. Efektive, multe perdiĝis.
  Sed inter la Fritz estas plenaj de eksterlandanoj. Precipe Svedio, en kiu la nazioj venkis en la lastatempaj elektoj, kaj ĉi tiu marioneta teritorio estas sub la kontrolo de la Tria Reich. Nu, jam du divizioj kaj kvar brigadoj el Svedio alvenis kiel volontuloj. En la lando mem okazas mitingoj kaj amasmarŝoj postulantaj militon. Kaj ili portas portretojn de Hitler kaj Karlo la dekdua.
  Do la eniro de Svedio en rektan militon estas demando de tempo. Hispanio kaj Portugalio jam militas, sed ili sendas soldatojn pli suden. Kaj nun vintre ili ĝenerale provas grimpi ien preter la Kaŭkaza Montaro. La brazila korpuso ŝajne pretas fari salton al Centra Azio, kie la movado Basmachi jam ekflamas kun renovigita vigleco.
  Sed ĉi tiuj estas ĉiuj detaloj, Vlasov-dividoj ankaŭ batalas en Tiĥvin. Ĉi tiuj uloj batalas kontraŭ malbono, konsciante, ke teruraj torturoj kaj neevitebla buklo atendas ilin en kaptiteco. Kaj kio pri la germanoj? Tamen, neniu sukero! Ili ankaŭ havos malfacilaĵojn, multaj mortos en Siberio, sed tamen ili ne estos pendigataj sendistinge.
  Gerda, ŝanĝinte la klipon, kaj falĉinte la soldatojn vestitajn per grizaj surtutoj - la rusoj ne havas sufiĉe da kamuflaj roboj por ĉiuj, imagis, kio povus atendi ilin okaze de kapto... Kaj ŝi ridetis al la ebla seksa, malvarmeta aventuro. . Vere, tiam en Siberio estos pli malbona. Kiel ĉi tiu frosto ricevas - flamĵetila varmo estas eĉ pli bona. Ĉi tie en la dezerto, ili rapide alkutimiĝis al la varma sablo kaj kuris nudpiede, sed tio ne funkciis tiel. Post kelkaj horoj en bikino en la malvarmo, ĝi komencis tremi kaj necesis varmigi en la bano. Tie, iliaj junaj viroj de la elita SS-bataliono varmigis la korpojn per batoj de piceo balailo. Nu, kaj ne nur, kompreneble, kun balailo - estas elektitaj belaj arjaj uloj, kion vi bezonas!
  Ili tute perdis sian iaman timidecon, aŭ eble, male, ili akiris la malstreĉon de ina maĉisto. Sed nun ili devas iomete retiriĝi - la sovetiaj infanteriistoj, plenigante la alirojn per kadavroj, alproksimiĝis tro danĝere proksime kaj komencis ĵeti grenadojn.
  Necesis rompi la distancon por ne fali sub la fragmentiĝo hajlo.
  Magda, ricevis malgrandan tranĉon per ŝrapnelo kaj, en respondo, pafis ok kuglojn en tri sekundoj. La sovetiaj soldatoj fuĝis preskaŭ sen rompiĝo, nur iomete kaŭrante kaj, la klipo trovis siajn viktimojn. Malŝarĝitaj ok kartoĉoj kaj Christina. Agresema ruĝhara diablo esprimis:
  - Al la frenezo de la bravuloj, ni kantas kanton!
  Sed la sovetiaj soldatoj ŝajne decidis pruvi, ke tio estas la saĝeco de la vivo. La germana atakmaŝinpafilo draŝas per sia tuta forto, kaj ĝiaj pafoj ŝajnas esti ignoritaj. Kvankam la soldatoj falas, tiuj, kiuj pluvivis, daŭre kuras kaj eĉ ĵetas obusojn preskaŭ plene, kvankam tio povas esti farita pli frue.
  La karso tre lerte ĵetas diskojn, detranĉante du aŭ tri soldatojn per unu. Poste li atakas per sia glavo, kiu tranĉas maŝinpafilojn kaj fusilojn - tiel facile kiel alumetoj!
  La ninja knabo estas ankoraŭ sufiĉe malgranda, li aspektas dek unu aŭ dek du jaroj, sed li estas tiel rapida... Ili ne havas tempon por bati lin aŭ defendi sin. La infano estis edukita kaj trejnita de naskiĝo, ĵetante glavojn al la bebo, devigita malimpliki kaj tranĉi rubandojn, trempante en glacitruon, metante speciale trejnitajn katojn. Nu, kaj multe pli, igante genetike talentan knabon vera mortmaŝino. Lia patrino estas dudek-kvina generacio Ŝinobo, lia patro estas potenca siberia sorĉisto, kaj ideologia malamiko de la sovetiaj, "sovetiaj" aŭtoritatoj. Bonega genetiko kaj trejnado kun magio - igis la knabon la plej bona inter la Ŝinoboj. Kaj kompreneble, imperiestro Hirohito, por montri al la germanoj, ke ili ne estas la plej bonegaj superhomoj, sed ke ekzistas harduloj en Japanio, sendis la knabon al la germana-sovetia fronto.
  Kaj Karas (karpofiŝo simbolas la fierecon kaj viglecon de la samurajo!) montriĝis inda militisto.
  Ekzemple, per siaj nudaj fingroj, iomete ruĝiĝintaj pro multaj horoj de estado en la amara malvarmo, li ĵetas ŝtalan diskon pli maldikan ol hararo. Kaj en la manoj de du glavoj samtempe, por ke estus pli facile tranĉi dikajn vicojn de malamikoj. Kiel terura estas tiu ĉi terminanta infano, ke unuafoje sovetiaj soldatoj, estante sendefendaj sub la batoj de glavoj kaj diskoĵetoj, kliniĝis malantaŭen, spertante veran timon.
  La knabinoj, ŝanĝinte klipojn, komencis radii eĉ pli rapide, aŭ pli ĝuste, nenie.
  La kadavroj de infanteriistoj estis amasigitaj en tumuloj. Ili preskaŭ tuj frostiĝis en la malvarmo, kaj pli da soldatoj suprengrimpis ilin. Tiel ili grimpis kaj kalkulis kun perdoj. Sed la Ŝinobo eniris la batalon kaj denove, kvazaŭ ondoj de timo estus elsenditaj.
  Malespera atako furiozis dum preskaŭ tuta tago. Koste de la plej grandaj perdoj, sovetiaj trupoj okupis kelkajn kvaronojn, puŝante la germanojn ĉe kelkaj linioj. Sed la malforta subteno de artilerio - la germana aviado bombis la fervojajn trakojn en la pasinteco, senigante la provizon kaj multajn viktimojn inter la progresantaj unuoj, devigita provizore suspendi la movadon de la infanterio.
  Malgraŭ la risko de tiaj taktikoj, tankoj estis ĵetitaj en batalon. Estis necese rompi la malamikon proksime de Tikhvin ĝis la Fritz, uzante sian avantaĝon en teknologio, malblokas la grandurbon.
  Kaj en ĉi tiu sturmo, sufiĉe riska decido estis farita - uzi la IS-2-tankon. Veturilo speciale dizajnita kiel trarompa tanko. Ĉar potenca pafilo, pro sia malalta pafrapideco kaj relative malbona precizeco de fajro, estas nebone taŭga por batali kontraŭ aliulaj tankoj, ĝi povas tamen sukcese detrui nekirasajn celojn.
  Do, kvankam tankoj en urbaj kondiĉoj estas suicidbombistoj, vi devas trarompi poziciojn, eĉ per via frunto.
  Tridek kvar movos unue. Relative malpezaj kaj ne grandaj aŭtoj kuregis laŭ mallarĝa vojo... Grenadoj kaj molotovaj kokteloj pluvis sur ilin de la tegmentoj. Tiam eksplodis maskitaj benzinujoj kaj napalmo. Sed gravaj perdoj ne haltigis la petrolŝipojn de Sovetunio. Ili, perdinte centojn da aŭtoj, enpenetris en la urbocentron, kaj tie ili eniris en obstina interŝanĝo de batoj. Eĉ la efikaj faustpatronoj kiuj frakasis la malfortan flankan kirason de la tridek kvar ne timigis la sovetian soldaton.
  Tri tankarmeoj tuj estis ĵetitaj en batalon. Stalino eĉ decidis rifuzi duan strikon en la direkto de Voroneĵ, pro decida venko super Tiĥvin kaj savi la "Lulilon de la Revolucio". Eĉ se brulaĵo estas eldonita ĉe strikta limo, dum kelkaj horoj veturantaj tage, kaŭkaza petrolo perdiĝas, kaj la disvolviĝo de novaj kampoj postulas tempon kaj monon, kies homaj rimedoj ege mankas al la sovetia imperio pro la milito. sur du frontoj.
  Sed Tiĥvin estas la arterio de Leningrado kaj la vojo de vivo, kaj plej grave, ĝi estas simbolo de la fakto, ke sovetiaj trupoj povas kaj kapablas venki multajn kaj bone armitajn faŝistojn. Do ni ne toleros la prezon...
  La IS-2-tanko aspektas impona - ĝi ankaŭ aspektas kiel tridek kvar, nur la gvattureto eĉ pli antaŭeniras. Kompreneble, la barelo mem estas dika kaj longa, ne komparebla kun la T-34-76, kiu ankoraŭ regas la batalkampon. Dum la tuta januaro, la titanaj klopodoj de la T-34-85 produktos ne pli ol cent.
  La vero estas okulfrapa estas la vundebleco de la frunto de la turo - plata kaj ne tro dike kirasa.
  La crucian, kiu ĵetis malgrandajn sed tre potencajn eksplodajn obusojn al la tankoj, kuris al la knabinoj kaj sugestis:
  - Ĉu ni kaptu la IS-2 kaj rajdu ĝin?
  Magda apogis la ideon:
  - Kompreneble, ni rajdu! Ni maltrafis la kabanon.
  Gerda avertis la knabon:
  - Ĉi tiu tanko havas kvar maŝinpafilojn!
  Karas palpebrumis al la knabinoj, rimarkante:
  - Do ĝi estas bona. Baldaŭ la infanterio denove atakos, kaj vi falĉos ĝin!
  Magda puŝetis la Ŝinobknabon.
  - Rapidu terminatoro!
  Rozkoloraj kalkanoj ekbrilis kiel moskitaj flugiloj, la karateknabo kuris pli rapide ol la olimpika spurta ĉampiono. Komence, li ĵetis malgrandan bulon kun fumfasko en la teruran IS. Eksplodis reago, elverŝis densa fumo. Samtempe nigraj jetoj disiĝis en malsamaj direktoj, blindigante la maŝinpafistojn.
  Dehakinte plurajn infanteriistojn, Karas flugis kiel pavimo liberigita de balisto kaj grimpis sur la turon. Per speciala hoko, li elŝiris la lukon kaj reĵetis la pezan kovrilon. Plue, ĉio estas simpla - paro da svingoj kun du glavoj kaj kvin membroj de la ŝipanaro de peza tanko disiĝis en siaj kapoj. Post li ensaltis ankaŭ la knabinoj, kiuj, deĵetinte sian peltan kamuflaĵon, denove finiĝis en bikino. Kio estas varma en la tanko dum veturado. 520 ĉevalforta dizelmotoro bone varmigas metalon. Jes, nudaj knabinecaj plandumoj sentas la aŭton mem multe pli bone ol per specialaj vintraj botoj kun ripaj sintezaj kaŭĉukaj plandumoj. La germana furiero-servo enkalkulis la sperton de severaj vintroj, kaj kreis novan municion, en kiu la kruroj en la malvarmo ne estas tiel malvarmaj. Kaj estas vere domaĝe, la Fritz prenis feltajn botojn de la loka loĝantaro kaj tiris ilin sur sin. Aŭ envolvite en peltaj koltukoj.
  Karas adiaŭis Magdan sur la lipoj kaj diris:
  - Nu, la tanko estas por vi! Mi batalos kie mi scias kiel mortigi pli bone.
  Gerda admire kisis la knabon sur la glitiga, elasta kalkano kaj diris:
  - Vi estas miraklo!
  Kristina aldonis:
  - La standardo de la Arjo!
  - Mi scias! - La tombo diris kaj elsaltis en la malvarmon per unu salto el la duonmalfermita luko ... Tiam la kovrilo falis kun muĝado ... Kaj la knabinoj ricevis la okazon batali per la armiloj de la malamiko. Kaj la pafilo estas vere potenca. Nur la ĵus aperinta Lev-3, aŭ kiel ĝi ankaŭ estis nomita la "Reĝa Leono" kun 128 mm kanono, estas pli forta. Sed ĉi tiu tanko ankoraŭ estas ĉe la frontoj en unuopaj kopioj. Li estis montrita dum la novembro 8-festado al la demonposedata Fuhrer. Kompreneble, dum li ankoraŭ ne estas en la serio. Kiel cetere, la IS-2 pasas, ĝia unua eniro.
  Ĝis nun, eĉ la sovetiaj petrolŝipoj ne pafis eĉ unu pafon, ŝajne elektante sian celon certe de la pafilo.
  Kristina sarkasme komentis, turnante la mekanismon:
  - Ho, rubaĵo ... Ĉi tie ne estas aŭtomatigo kaj ĉio devas esti farita permane ...
  Gerda, kiu manĝis la hundon montrante, rimarkis:
  - Kaj la vido estas gallim kaj videbleco estas negrava. Ili ne tre kapablas celi.
  Magda, tuŝante la transdonon per la nuda piedo, kaj turnante la keston, rimarkis:
  - Kaj tamen, kompare kun la tridek kvar, estas iom da progreso. Precipe, ŝanĝi dentaĵojn estas pli facila. La kajuto estas malvasta, sed pli-malpli vi povas moviĝi. Municio estas vere malgranda. Dudek ok raŭndoj...
  Gerda logike rimarkis:
  - Eble sufiĉas por pafi al limigita nombro da bunkroj, sed ĝi klare ne sufiĉas por plenrajta tanka batalo.
  Charlotte trovis ion bonan en la tanko:
  - Sed la mitrala armilaro estas supre! Kvar maŝinpafiloj povas provizi bonan protekton. Kaj tiam mi rigardis ĉi tiun "Muson" - estas nur du "kraĉado" en ĝi por tia aŭto...
  Christina, akcelante la motoron, konfirmis:
  - Jen ĝi! Ĉu ĉi tiu armilaro estas por tia peza tanko de cent okdek tunoj?
  Magda, kiel pantero, kiu mortigis bubalon, grumblis:
  - Kokidoj ridas!
  La dizelmotoro forte akcelas la tankon. Videblas, ke la IS-2 ankoraŭ veturas laŭ la aŭtovojo, sed kiam ekstervoje, ĝia pezocentro movita antaŭen havos efikon. Sed nenio, kondiĉe ke vi povas malstreĉiĝi kaj elekti indan celon por vi mem ...
  Magda malfermis la gvattureton de la tanko por ke ŝi povu pli bone vidi.
  Kaj jen alia IS-2, estas bona ideo uzi tiajn tankojn pli amase. Malantaŭ li estas tri pliaj IS-oj, sed unu kun pli malpeza 85 mm kanono. Cetere, la plej danĝera, tiel kapabla preni la aŭton fronte, kaj bati pli rapide...
  Magda decidis pafi de distanco de du kilometroj. Ŝi ordonis per eta tono:
  - Pafu ĝuste ĉe la frunto de la turo... Kaj... Vi komprenas!
  La aŭtomobilo haltis, do ne estis glateco, kaj Gerda, plendante pri la malbona kvalito de la optiko, kiun verŝajne poluris nekleraj adoleskantoj, montris la barelon. La knabinoj helpis ŝarĝi ŝelon pezantan unu kaj duonon funtojn. La blonda militisto metis sian vangon al la postaĵo kaj provis palpi la aŭton de aliulo. Ja ŝi neniam antaŭe pafis el ĉi tiu kanono, modelo 1931. Potenca, sed malnoviĝinta, kun pinta, rikolt-sentema kuglo. Ĝenerale, la pafilo, kompreneble, ne estis planita por tankoj. Sed ŝajne, la kontraŭtanka modifo de la 107 mm pafilo, evoluigita en 1940, montriĝis tro nefidinda kaj devis esti forlasita. Kaj ĉi tie necesas en kondiĉoj de malbona videbleco de distanco de 2000 metroj trafi la celon. Jes, kaj estos malfacile por la malamiko respondi kaj bati, sed ...
  Gerda kisis la postaĵon de la pafilo, rapide rigardis el la luko, prenis manplenon da neĝo per la lango, englutis ĝin, apogis siajn nudajn kalkanojn sur la leviloj kaj... pafis!
  Ĝi fordonis, tiel ke ĝi pikis liajn pojnojn kaj bovidojn, kaj odoris je fumo.
  La donaco flugis laŭ longa arko kaj ... La IS-2, kiu iris antaŭe, haltis, komencis fumi, kaj tiam la municioŝarĝo komencis krevi ...
  Magda ĝoje respondis:
  - Tion ni donis al ili! - Kaj logike, sufiĉe mallogike konfuzaj konceptoj, ŝi aldonis. - Ne homo pentras armilon, sed armilon de viro!
  Gerda grumblis:
  - Reŝargi!
  Kaj la knabinoj streĉiĝis... Kompreneble, ĉi tie ne estas la "Tigro", ili devas ŝviti, sed estas pli amuze tiamaniere, precipe ĉar la staranta tanko rapide malvarmiĝas. Fero estas bona konduktoro.
  La duan fojon Gerda pafis pli rapide kaj pli memfide. La ISoj daŭre moviĝis, kaj ŝajne ili ankoraŭ ne eltrovis de kie la pafiloj pafis. Jes, kaj halto ne estas en la rusa kutimo. Ĉar estas ordo ... Kaj la dua ŝelo jam memfide trafas la celon ...
  Gerda lekas siajn lipojn kaj ordonas:
  Kaj la tria ĉi tie...
  Kun granda malfruo, la kvara IS-1 ekpafis survoje ... Kaj strange, ĝi trafis, kvankam de tia distanco de moviĝanta aŭto estas preskaŭ neeble, sed pafoj decidas ĉion! Tamen, la distanco por la 85 mm pafilo estas tro granda, preter la penetrlimo. Sed estis grava bruado en la turo kaj la alfronta kiraso kolapsis. Gerda sendis responde la kvaran "leterpakaĵon" pezan unu kaj duonon funtojn... La frunto de la IS-1-tanko disiĝis kaj oranĝaj langoj ŝvebis alte en la ĉielon.
  La knabinoj bele batalas... Tiutage ili estis bonŝancaj. Sed la kapabloj de la sovetia armeo ne estas proporciaj.
  Malgraŭ ĉiuj klopodoj de la Fritz, la 13-an de januaro, koste de la plej grandaj klopodoj de kolosaj perdoj, Tiĥvin estis prenita ... Apartaj germanaj unuoj provis eliri el la ĉirkaŭado, koridoro estis pugnobatita al ili - ses germanaj sekcioj tuj kun elektitaj Lev-tankoj, provante savi la heroan defendon.
  La knaba Ŝinobo kaj la kvar knabinoj faris sian vojon en aparta taĉmento en la stilo de la tri muskedistoj. Nome, kie ne eblis trankvile ĉirkaŭiri kun batalo kaj super la kadavroj. Kompreneble, la IS-2 devis esti forlasita, sed survoje ili ankaŭ neatendite trafis maloftan tankon T-34-85, veturilon, kiu devus anstataŭigi la malmodernajn kaj nesufiĉe potencajn kanonojn T-34-76 laŭ penetrado. .
  La maŝino havis similan karenon kaj aŭtofundon, sed pli grandan gvattureton per longtuba kaj dika pafilo. La pafilo estis iomete malsupera en penetra potenco al la Pantero, kaj pro la pli malalta buŝrapideco kaj la kvalito de la municio. Sed tamen la diferenco ne aspektis superforta kiel 76 - grafika papero.
  Por ordinara "Tigro" ĝi jam estas danĝera, por "Leono" ĝi ankoraŭ ne estas - do 100 - milimetroj estas klinitaj. Kvankam sub certa angulo estis ŝanco. Aŭ en la malsupra parto de la kareno, sed ankaŭ raŭpaj gardistoj.
  La tanko estis suririta kaj malbarita de la skipo. Kompreneble estis sango ŝprucita interne. La maŝino mem estas tute nova, sed la municioŝarĝo estas sufiĉe modesta - nur 35 obusoj. La kabano ne estas tro vasta, sed pli bona ol la malnova tridek kvar.
  Gerda notis:
  - Kaj jen la turo de la komandanto. Ĉi tio signifas, ke ni havas fortan konkuranton. Nun la rusoj ne estos tiel blindaj.
  Magda malbone ridetis kaj rimarkis:
  - Kaj la rusoj jam bone pafis, kvankam kun pli malbona videbleco. Krome, la turo fariĝis pli granda kaj pli facile trafi!
  Gerda laŭte ridis pri tio.
  - Nu, jes! Ĉi tio estas la plej granda problemo por niaj petrolŝipoj kaj, verŝajne, la krona digno de ĉi tiu tanko! Provu, batu ĝin!
  Charlotte kantis:
  - Unu, du, kvin! "Tigro" eliris por pafi!
  Kristina reprenis:
  - Por renkonti T-4, la kruroj estas pli larĝaj ol la brakoj!
  Kaj tiel ili forkuris sur tankon, kiu moviĝis pli malpeze ol la IS... Gerda rememoris, kiel ili trafis la sovetian infanterion per kvar maŝinpafiloj. Ili falĉis dece, kaj la rusoj eĉ ne rimarkis, kie tia atako falis sur ilin. Sed aliflanke, ekveturinte, ili atakis, ĵetante grenadojn... Paro da pecoj, malgraŭ deca distanco, flugis supren eksplodante sur la turo. Kompreneble, por kiraso de 100 kaj 90 milimetroj de IS, ĉi tio estas kiel buleto por elefanto, sed ĝi zumas malagrable. Jes, kaj raŭpoj povas esti tranĉitaj.
  Do, mi devis starti la motoron kaj retiriĝi. Kaj tiam la municio elĉerpiĝis. Ili falĉis pli ol cent ruĝajn soldatojn.
  Gerda estis frapita de tia malestimo al morto inter la sovetia popolo. La araboj, kun siaj promesoj de haremoj kaj perlaj palacoj, ne havis tian dediĉon. Sed ĉi tiuj estas ateistoj - homoj, kiuj ne kredas je la postvivo kaj fabeloj pri la Ĝardenoj de Edeno. Kaj kio instigas ilin batali tiel obstine, kiam la rezulto de la milito jam estas antaŭvidita kaj ĉi tio estas nenio alia ol la furiozo de la kondamnitoj?
  Ĉi tio estas nekredeble malfacile kompreni kaj kompreni.
  Kvankam kompreneble estas multaj inter la rusaj perfiduloj. "Liberiga Armeo" Vlasov dum ses monatoj da ekzisto formis ses sekciojn kaj naŭ apartajn brigadojn. Kvankam, kompreneble, estas klare, ke esti soldato de Wehrmacht estas pli facile ol labori dek kvin aŭ dek ses horojn ĉe la maŝino por multe pli malbona lutado, sed tamen... Ial, germanaj sekcioj de iamaj militkaptitoj ne estas videblaj sur la frontoj...
  Kvankam, cetere, estas malmultaj germanoj en kaptiteco, sed sovetiaj... Ŝajnas jam pli ol ses milionoj kaj duono. Eble ne tiom da Vlasovanoj, kvankam multaj kaptitoj disiĝis al naciaj sekcioj kaj legioj kontrolitaj de la SS. Krome, parto de la rusoj estis sendita al la formado de nobeluloj kaj monarkistoj.
  Sed ĉiukaze ili sukcesis preni Tiĥvin tiamaniere, malgraŭ la plibonigo de la vetero kaj amasaj bombadoj. Kvankam ili pagis grandan prezon.
  Gerda ricevis la ordonon kaj pafis al la fajrilo tridek kvar. La paffrekvenco de la pafilo estas pli alta, do vi povas senti vin pli memfida. Unufoje, tiam la dua, kaj finfine la tria tanko al la rubejo ...
  Do vi devas esti pli singarda. Alie, ili estos frapitaj ĉi tie ĉe la aŭto, nur la fronta kiraso de la turo fariĝis pli forta kaj dika, kaj do ĝi estas preskaŭ la sama formato. La korpo estas speciale vundebla. Kaj inter la rusaj petrolŝipoj estas metiistoj. Tamen, por tia malofta tanko kiel la IS-2 aŭ IS-1, malfortulo ne estos malliberigita. Kaj tridek kvar de la kutima formato povas esti kun simplaj batalantoj. Tra la fendo de la komandanta turo, ili aspektas kiel la muzeloj de ĉevaloj, kun muzelo. Estas eĉ iel maloportune fari celitan pafon kontraŭ tiajn belaĵojn.
  Crucian ĉi-foje en la turo kun la knabinoj, li eliris por servi kiel ilia gvidisto kaj ne povas lasi la knabinojn en la kaldrono. Vere, Magda logike rimarkis:
  - Ni povas foriri ĉiuokaze, sen pafi kaj sen provoki...
  Crucian, infanece tordante la muzelon, ĝeme deklaris:
  - Ne - ne pafado, ne estos interese!
  Magda tamen avertis la knabinojn:
  - Malfermu fajron por mortigi nur kiam ne estas pli ol tri aŭ kvar aŭtoj. Ni devas revenigi ĉi tiun novan tankon nerompita al niaj unuoj.
  Gerda konsentis.
  - Ĝis nun ĉi tiu noveco ne estas inter la trofeoj, kio signifas, ke ĝi ankoraŭ estos utila al ni.
  La tigroknabinoj daŭrigis sian ĉason kun modera entuziasmo. Ili ne faris tro bone, sed ili aldonis sep pliajn tankojn kaj kvin kamionojn al siaj aktivaĵoj. Iam mi devis batali ekster la aŭto por preni fuelon por benzinumado.
  Resume, kvar petolemaj petoluloj eliris el la kaldrono, kaj preskaŭ mortis pro la fajro de sia artilerio. Savita nur ĝustatempe por levi la flagon kun svastiko-araneo.
  Nun ili transiras la tranĉeon kaj eĉ estas paro da bukedoj kun paperaj floroj, kiuj estas transdonitaj al la heroinaj militistoj.
  Oleg Rybachenko, kiu estis laca de spekti ĉi tiun mokan filmon, kriis:
  Kial vi montras al mi ĉiujn malbenitajn hundinojn! Kiom vi povas rigardi la mortigon de rusaj homoj!
  . ĈAPITRO #16
  La milito estas kio donis al Jane kaj ŝian teamon ŝancon trovi sin en la vivo. Tial la knabinoj volonte partoprenis en la kampanjo oriente. Kaj kial ne? Ĝi estas mono kaj famo.
  La sovetia tanka arsenalo ne multe ŝanĝiĝis. La ĉeftanko daŭre estas T-34-85. Ĉasio kaj karenkiraso restis de la kvardeka jaro. La sama kvincent ĉevalforta dizelmotoro, la samaj 45 milimetroj da dekliva alfronta kiraso. Pli malforta protekto de la flankoj de la kareno, vundebla al germanaj faustpatronoj.
  Nur pli granda gvattureto estis instalita, kun 90 mm alfronta kiraso kaj 85 mm pafilo. La tanko, kompreneble, estas malmoderna, kaj tute ne danĝera por la germanoj!
  La knabinoj veturas aŭton Goering-5, en pli posta modifo. La flanka kiraso estis pliigita al 178 milimetroj, kaj la alfronta kiraso al 250 estas klinita. La tanko mem estas ekipita per gasa turbina motoro kaj akcelas la britojn ĝis 60 kilometroj hore.
  Jane demandis al la artileriisto Gringeta:
  - Ĉu vi bone vidas?
  La kamparana militisto memfide respondis:
  - Videbleco ĉi tie estas bonega! Mi vidas ĉion!
  Malanya ridis kaj bojis:
  - Ni dispremos la rusojn!
  Matildo memfide konfirmis:
  - Jes, ni faros!
  "Goering" -5 turnoj, la pafilo kraĉas ĵetaĵon. De la soveto tridek kvar rompiĝas la turo. La knabinoj krias pro ĝojo. Ili vere opinias, ke ĉio estas bonega. Kaj ke sovetiaj petrolŝipoj mortas eĉ plaĉas.
  Jane pepis per dolĉa voĉo:
  - Ni forviŝos ĉiujn en cindron... Kaj Moskvo estos sub ni!
  Tamen, renkontinte minkampojn, la germana tanko devis ĉesi. La rusoj estis tre forte fortikigitaj. Kaj multe da kontraŭtankaj erinacoj. Artilerio faras aktivan senŝeligadon.
  Gringeta, ĝenita, diras:
  - Jen kiel ĝi rezultas... Ni trafis malmolan blokon!
  Jane respondas kun okulfrapa fido:
  - Ne, ĝi ne okazas ĝis la mateno... Ni trarompu la operon!
  La germana militmaŝino iom ekhaltis. Jetatakaviadiloj aperis sur la ĉielo, kaj teletankoj estis uzitaj. Ŝajne ili provis detrui minkampojn.
  Kontrolitaj aŭtoj kun eksplodaĵoj per radio. Poŝtelefonaj gaslanĉiloj ankaŭ estis uzitaj. Ili laŭvorte bombadis la poziciojn de la Ruĝa Armeo per fajro kaj flamo.
  Gringeta notis kun malkontento:
  - En la milito estas pli kaj pli da malpuraĵo, kaj malpli kaj malpli da braveco!
  Jane estis devigita konsenti kun tio:
  - Seljavi! Ve, ni iel perdas!
  Gringeta korektis la komandanton:
  - Prefere, ne ni, sed niaj kontraŭuloj! Nenio nun, ni eliru el la blokiĝo, kaj estos batalo...
  La germana tanko ekpafis, kvankam nenio vere videblis. Jane kunfrotis siajn nudajn piedojn kaj kantis:
  - Ni ne pensas malbone - ni certe perdiĝos! Estas vojo el la labirinto, el ia blokiĝo!
  Gringeta pepis ridetante:
  - Kiu estas gaja, li ridas...
  Kiu volas - li atingos ...
  Kiu serĉas ĉiam trovos!
  Malanya, melodia kaj brilanta per siaj dentoj, aldonis:
  - Kiu kutimas batali por venko, li kunkantu kun ni!
  La kanonado daŭris kelkajn horojn, kaj tiam la germanaj tankoj tamen pluiris. Ili estis renkontitaj fare de sovetia artilerio, kaj kontraŭtankaj pafiloj de diversaj kalibroj. Oni tamen sentis, ke la penetra potenco klare ne sufiĉas. La germanoj antaŭeniris... Nur kiam la 203 milimetraj kanonoj ekpafis, aperis de la nazioj la unuaj ruinitaj veturiloj.
  Jane flustris necerte:
  - Sinjoro... Ĉi tiu kaliko preterpasu min!
  Gringeta memfide diris:
  - Du mortoj ne povas okazi, oni ne povas eviti! Do ni, se io ajn, vivos en la venonta mondo!
  Malania flustre demandis:
  Kia estas tiu lumo?
  Gringeta ne parolis tro memfide:
  - Mi pensas, ke ĝi estas pli bona ol la nia!
  Malanya flustris responde:
  - Dio malpermesu al la blinduloj malfermi la okulojn kaj rektigi la dorson al la ĝibuloj!
  Efektive, Jane scivolis, kio povus esti tiu lumo. Eble ĉi tiu mondo estas eĉ pli neracia kaj malpli sekura. Jane tordis sian talion kaj movis siajn koksojn kaj pepis:
  - Ĉi tio estas tre interesa opcio - morti kaj fini en la venonta mondo! Kio atendas nin tie? Ĉu ni renkontos tie tiujn, kiuj estis al ni karaj sur la Tero aŭ ĉu ni devos fari novajn amikojn?
  Gringeta movis la hundon per sia nuda piedo, kaj siblis:
  - Estos novaj jarcentoj, estos ŝanĝo de generacioj... Sed neniu iam forgesos la nomon Lenin!
  Kaj ekridis, ŝia iomete freneza rido. Ŝi estis militisto-kamparano, kiu aktive fingrumis ŝiajn nudajn, graciajn krurojn, kaj ŝiaj fingroj ludis.
  Ĉi tie mi kaptis la IS-3 en la medio... Malproksime de la vero. Ne ĉiuj trafos, kaj se ĝi trafos, tiam la kuglo, frakasanta en la ezokon, povas reboŝi. Sed la knabino sciis, kion ŝi faras. Ŝi pafis kaj murmuris:
  - La marbordon de nebuloj, ni dispremas per logaĵo!
  Matildo krome kantis:
  - Kaj ĉi tiu "Agdamo", ni trinku por la sinjorinoj! Bonega sinjorino!
  La pafo de Gringeta estis preciza. La ŝelo trafis la malsupran parton de la fronta kiraso de la turo, ĝuste en la breĉo. Kaj faris gigantan efikon sen iri en malakcepton. Tia estas la situacio kiu estiĝis. Pli precize kvin sovetiaj petrolŝipoj preskaŭ tuj mortis. Kaj la anglaj virinoj aldonis al sia listo de krimoj.
  Malanya muĝis dum ŝiaj maŝinpafiloj eksplodis. Pluraj knabsoldatoj volis rampi ĝis la taknus de Hitler.
  - Sed pasaran, ne alproksimiĝu knabo! - kriis bela knabino, kaj verŝis mitralaj eksplodoj, kuraĝaj pioniroj.
  Jane pepis, frapante sian nudan kalkanon kontraŭ sia kiraso.
  - Ho, knaboj, knaboj, knaboj ... Vi subite fariĝis malaprobinda! Videblas por ĉi tiu malbenita lando, vi estas tro nobla!
  Kaj la knabino, la filino de la sinjoro, kompatis ĉi tiujn nudpiedajn, gratitajn, malpurajn knabojn, kiujn trapikis senkompataj kugloj. Kiel malĝoja kaj malfacila ĉio estas.
  Gringeta denove pafis, trapikis la memveturan pafilon SU-100, kaj pepis:
  - Kaj la akrido kuros por transdoni la botelojn!
  Malanya lekis siajn lipojn per skarlata lango, kaj trinketis el plasta botelo da Koka-kolao, dirante:
  - Kompreneble ne! Donu al mi vinon kaj cigaredojn!
  Matildo, singarde movinte la tankon antaŭen, siblis:
  - Cigaredoj estas veneno...
  Jane prenis la ritmon kaj daŭrigis:
  - Ĝuste, diras homoj!
  Gringeta responde, pafu kaj siblas:
  Ne estas pli malbona ol nikotino!
  Malanya ridis kaj grumblis:
  - Pako da cigaredoj en la forno!
  Matildo aldonis responde, gratante la skarlatan cicon de sia brusto:
  Jes, homoj diras...
  Jane finis kun rido, eligante sian langon.
  - Sed mi fumas ....
  Malanya finis kun aplomo.
  - Kaj tre ĝojas!
  La knabinoj ridis, montrante siajn longajn ĉerizajn langojn. Jane rimarkis ridetante:
  - La cigaredo estas la plej produktiva murdinto, precipe kontraŭ la kliento!
  Malania aldonis:
  - Cigaredo estas kiel silenta fusilo, sed mortiga en la manoj de amatoro!
  Gringeta pafis sian kanonon kaj rimarkis ridetante:
  - Cigaredo estas la plej fidinda kaŝpafisto, ĉiam mortigas!
  Matildo iomete malrapidigis la tankon sur la altaĵeto, silentis:
  - La cigaredo gustas amara, sed ĝi altiras pli ol dolĉaĵoj!
  Jane profunde enspiris kaj murmuris:
  - Cigaredo estas kiel malbona knabino, nur disiĝi kun ĝi estas multe pli dolora!
  Gringeta ridis, pafis kaj muĝis:
  - Cigaredo, male al granato, kiam oni ĵetas, plilongigas la vivon!
  La knabinoj eksilentis. Ilia tanko denove ekhaltis, alvenante en fosaĵo. Mi devis eliri. La militistoj estis iom nervozaj. La sovetia defendo estas tre forta.
  Jane rimarkis filozofie:
  - En milito, la plej mallonga vojo al la celo estas ĉirkaŭvojo, kaj pura vero estas malnobla trompo!
  Gringeta, frakasinte la sovetian kanonon per bone celita pafo, rimarkis:
  - Per ĉirkaŭvoja manovro, vi plej verŝajne fortranĉis la vojon al la celo!
  Malanya pafis sian maŝinpafilon kaj pepis:
  - La vivo estas ruĝa, sed folioj kun skarlata sango!
  Matildo resumis strangan konkludon:
  - En milito la vivo perdas sian valoron, sed akiras signifon!
  La knabinoj daŭrigis la militon. Ili pafis, kaj samtempe kunmetis aforismojn survoje.
  Jane pafis per sia nuda piedo, kaj faligis:
  - Milito estas kiel edziĝanto, avida je perfido, sed ne permesas malfreŝi!
  Gringeta pafis kaj diris sprite:
  - Milito estas volupta virino en formanta virajn korpojn!
  Malanya siblis responde:
  - Milito, kiel amo, estas submetiĝema al ĉiuj aĝoj, sed ŝatokupo ne estas agrabla!
  Matildo opiniis oportuna aldoni:
  - Milito, kiel korteganino, estas multekosta, ŝanĝebla, sed ĝi ĉiam lasas heroan memoron pri si mem!
  Jane turnis la hundon per siaj graciaj, nudaj fingroj kaj kuis:
  - Milito ne similas al sonĝo, oni ne povas malhavi fortajn emociojn!
  Gringeta pafis kun rideto kaj respondis:
  - La mondo estas enuiga kaj malstreĉa, la milito estas interesa kaj ekscita!
  Matildo, plezure trinkante Kolaon, daŭrigis:
  - Milito estas sango kaj ŝvito, fekundigas ŝosojn, kiuj naskas kuraĝon!
  Malanya ridis kaj rimarkis:
  - Kiom ajn interesa la militprocezo, ĉiuj volas finon!
  Jane denove trakuris la nudajn piedfingrojn super la postaĵon de la pafilo, kaj kantis:
  - Milito ne estas libro, oni ne povas ĝin bruligi, oni ne povas kaŝi ĝin sub via kuseno, oni povas nur fuŝi ĝin!
  Gringeta pepis kun aplomo:
  - Milito estas religio: ĝi postulas fanatikecon, disciplinon, nediskuteblan obeemon, sed ĝiaj dioj estas ĉiam mortemaj!
  Malanya mallaŭte ridis kaj komentis:
  - En milito, kiel en kazino, la risko estas granda, kaj la gajno estas mallonga!
  Matildo ridetis kaj bojis:
  - Soldato estas mortema, gloro estas forgesita, trofeoj eluziĝas, kaj nur la kialoj por komenci novan masakron estas neforigeblaj!
  Jane parolis subtile:
  - Ni malestimas la murdinton, krom se li estas soldato ĉe la fronto, ni malestimas la ŝteliston, se li estas marodisto sur la batalkampo duoble!
  Gringeta denove najlis kaj siblis:
  - Soldato estas kavaliro, kies kiraso havas kuraĝon kaj honoron! Ĝenerala barono, kiu havas kronon: prudento kaj inteligenteco!
  Malanya diris kun rideto:
  - La soldato sonas fiere, la privata pejorative!
  Matildo saĝe respondis:
  - La unua en la atako, eble mortos, sed la lasta ne restos en memoro!
  Jane senspire kuĝis:
  - Pli bone estas esti la unua en la divido de trofeoj ol en la atako!
  Gringeta aldonis ridetante:
  - Milito estas kiel virino, nur demetas virojn sen rompi!
  Malanya respondis digne:
  - Virino, male al la milito, ne hastas enlitigi viron!
  Matildo diris ridante:
  - Milito, male al virino, neniam kontentiĝas pri la nombro de viroj asignitaj!
  Jane denove turnis la levilon per siaj nudaj fingroj kaj diris:
  -Milito estas la plej nesatigebla ino, ŝi ĉiam havas malmultajn virojn, kaj ŝi ne rifuzos virinon!
  Gringeta opiniis taŭga reprodukti ĉi tiun humuran aforismon:
  - Virinoj ne ŝatas batali, sed la deziro kuŝigi viron ne multe malsuperas al kuglo!
  Malanya siblis kiel kobro, elsputante sian rozkoloran langon:
  - Kuŝu viron, eble malgrandan kuglon, feliĉigu, virinon kun granda koro!
  Matildo aldonis kun sardona rideto:
  - Granda koro, ofte kondukas al malgranda memintereso!
  La knabinoj finis interŝanĝi spritajn rimarkojn, kaj komencis koncentriĝi sur la batalkampo. TA-311 atakaviadiloj flugis sur la ĉielo, kiu pafis al la pozicioj de sovetiaj trupoj. Kvankam malrapide, la koalicio de la Tria Reich avancis. Kaj ŝi havis tempon por manĝi iomete, englutante kadavrojn.
  La knabinoj, enuigitaj, komencis denove ŝerci per aforismoj:
  Jane kukis:
  - La milito ne havas virinan vizaĝon, sed ĝi sangas virojn pli abrupte ol edzino!
  Gringeta pafis, kaj siblis:
  - Milito ne alportas ĝojon, sed ĝi kontentigas agresemajn instinktojn!
  Malanya fajfis responde:
  - Ĝojo en la milito, la kadavroj de malamikoj nur en la prezo!
  Matilda, ruliĝante la spurojn, aldonis:
  - Milito estas la plugado de la kampo: ĝi estas fekundata per kadavroj, sango estas irigata, sed ĝi leviĝas en venko!
  Jane pafis kaj ronronis reen.
  - Venko kreskas sur kadavroj kaj sango, sed ĝi donas frukton kun malforta!
  Gringeta pafis, frakasante la tridek kvar kiel vitra ŝtono, kaj siblis:
  - Milito estas kiel kaniba floro, hela, karnovora kaj kun malbona odoro!
  Malanya viŝis la pedalon per sia nuda piedo kaj ekkriis:
  - Milito estas la patrino de la progreso kaj la duonpatrino de la maldiligento!
  Matildo prenos ĝin, kaj kiel ĝi muĝos:
  - Kaj en la milito, la vivo de soldato ne estas en la prezo, sed de la generaloj kaj tute perdo!
  Jane pasis la randon de sia mano sur sian bruston kaj pepis:
  - Se vi volas pacon - inspiri timon, se vi volas militon - kazu ridon!
  Gringeta prenis ĝin kaj pafis, montrante la pafilon per la nuda piedo, kantante:
  - Ridado ne estas peko, se vi ne estas ridindaĵo en militaj aferoj!
  Malanya ridis, kaj grumblis kun sukceso:
  - Milito estas kiel cirko, nur la venkinto havas la lastan ridon!
  Matildo gvidis la tankon, disbatante kelkajn pionirojn, grakis:
  - En la milito, kiel en cirko, nur tapiŝita, serioza murdinto!
  La knabinoj denove silentis. Ili estas lacaj de esti akraj. Ĝenerale, la milito ne estas tro bela.
  Jane pensis ĝenite: Britio cedis al la germanoj. Kvankam kiom da landoj la britoj konkeris. Kaj kiom da tiu Germanujo! Britio iĝis kolosa imperio. Sed ŝi ne povis digesti siajn koloniojn. La Tria Regno superis la potencon de la Anguloj kaj eĉ la komandantoj montriĝis multe pli fortaj kaj pli kapablaj.
  Kaj kiam la nazioj venis al Londono, la historio finiĝis por Anglio. Estiĝis nova imperio, kun senprecedenca potenco. Kies trupoj servas multajn popolojn kaj landojn. Kaj kion ni povas diri: la Tria Regno, etendante siajn flugilojn, dronigis Brition.
  Sed en la kvardeka jaro, konkerinte Francion, Hitler malavare proponis pacon al Churchill. Kaj estis necese akcepti ĝin: la prudento sugestis, ke Britio nenion povas gajni el la milito, eĉ teorie, sed perdi ĝin. Hitler batalis la aerbatalon kun Anglio je duona forto. Kun granda prokrasto, li transdonis soldatojn al Afriko. Iris al Sovetunio. Sed ĉio ĉi nur prokrastis la katastrofon.
  La germanoj, uzante la okupatajn teritoriojn, trovis la forton batali sur du frontoj, Japanio memfide venkis la usonanojn. Kaj tiam Stalino perfidis, konkludante paŭzon. Britio falis sur la genuojn kaj iĝis parto de la Tria Regno.
  Multaj venkoj gajnis al la Germana Armeo la gloron de nevenkebleco. Jane kaj ŝiaj amikoj volonte iris al la nazia armeo - por kapti feliĉon kaj rangojn. Kaj ili certagrade sukcesis.
  Do kio? Nun ili havas du Patrujojn: Granda Germanujo, Malgranda Britio.
  Jane trinketis Koka-kolaon el sia gorĝo kaj pepis:
  - Amo kaj morto, bono kaj malbono... Kio estas sankta, kio estas peka, la murdintoj ne zorgas!
  Gringeta kantis responde, sendante alian kuglon:
  - Amu kaj kuraĝu, lasu malbonon regi, kaj elektu, oni donas al ni nur unu!
  La knabinoj iom kuraĝiĝis. Nu, fakte, laŭeble, agordu vin en eta maniero. Ili estas junaj, gajaj, energiaj, kaj sufiĉe bonŝancaj. Tiom da bataloj kaj eĉ ne unu gratvundeto. Krom ke ili gratos sin sur la tanko.
  Malanya akre rimarkis:
  - Eh, Churchill devintus akcepti la proponon de Hess kaj eniri la militon kun USSR. Tiam ni estus regintaj la tutan planedon, kaj fine Germanujo estus disbatita!
  Matildo kantis kun ĝojo:
  - Germanujo estas bona en batalo, la brita leono estas la plej bona!
  Malanio konfirmis:
  - Jes, nia leono el Britujo estas la plej bona!
  Jane diris kun rideto:
  - Ni ankoraŭ havas ŝancon! Ĉi tie Hitler mortos, kaj la Germana Imperiestra Regno disfalos!
  Gringeta pafis kuglon kaj parte konsentis:
  - Lasu ĝin disfali! Ja ili estas karnovoraj predantoj, sed ĉu estos pli bone por ni?
  Malanya filozofie rimarkis:
  - Unueco en malmola reĝimo, pli bona ol fuŝo kaj malzorgemo en mola reĝimo!
  Matildo premis siajn nudajn plandojn sur la pedalojn, kaj bojis:
  Ankaŭ ni estos sur Marso! Kaj preter la sunsistemo!
  Jane respondis kun rideto de la Gioconda:
  - Unue vi devas establi ununuran reĝimon sur la planedo Tero!
  Gringeta, prenis ĝin kaj fervore kantis:
  - Kaj ni estas tia reĝimo, ni ne permesos al ĝi ŝanĝiĝi!
  Malanya rimarkis kun spriteco:
  - Sed por lasi vin kun nazo, mi devas ŝanĝi mian nazon!
  La knabinoj estas tiel bonŝancaj kiel ĉiam. Ĉi tie ilia tanko atingas la unuan linion de tranĉeoj. Kaj rompas la teron per raŭpoj. La militistoj ridas.
  - Ni prenos ilin ĉiujn!
  Unu el la pafiloj blokiĝis inter la rulpremiloj, kaj la tanko haltis. La knabinoj eliris el la aŭto, sed la tanko estis tro plenplena kaj tro varma. Kaj ekstere estas riska, vi povas bruliĝi.
  La militistoj forkuris, fulmante per siaj nudaj kalkanoj kaj kantante:
  - Ni estas gajaj knabinoj, bonaj amikoj, nu, sed nudpiede, ili vipu, vigle timigas!
  Jane kuris, rimarkis:
  - Jen ni estas la kosmaj marsoldatoj!
  Malanya konfirmis ridetante:
  - Kaj en la spaco kaj en la surteriĝo!
  Kaj Gringeta prenis ĝin kaj marŝis sur siaj manoj, hurlante:
  - Mi estas supermilitisto! Mi dubas pri ĉiuj!
  Matildo respondis kaj siblis:
  - Veneno guto post guto en la Fuhrer!
  Jane ridis kaj kantis:
  - La bato estas forta, kaj la Fuhrer estas ĉiopova peco!
  La militistoj forkuris, nudpiede marŝante, super la rubo, dispremita, forte varmigita fero, ĉiaj traboj kaj rompitaj kranioj.
  Jane kantis:
  - Vi komprenos min ... Vi komprenos min ... Vi komprenos min, kaj vi ne trovos pli bonan landon!
  La knabino plaĉas kuri, kun siaj ne tro malmoliĝintaj kruroj, laŭ akra vojo, kaj derompaĵoj. Ja estas granda plezuro.
  Gringeta kantis:
  - Somero, la suno brilas alte...
  Malanya apogis la kanton:
  - Alta... Alta!
  Matilda aldonis:
  - Somero, ni estas malproksime de la morto! Malproksime!
  La militistoj videble kuraĝiĝis. Efektive, kia plezuro estas tiel vigle moviĝi kaj salti.
  Jane ridis kaj rimarkis:
  - Morto estas konvencio, fifamo estas absoluto!
  Gringeta frotis unu nudan piedon kontraŭ la alian kaj siblis:
  - Ni havos ferion! Kaj kun ĝi venko!
  Malania diris skeptike:
  - Nia aŭ germana?
  Matildo ridetis kaj kantis:
  - Mortiga fajro atendas nin...
  Jane respondis:
  Sed li estas senpova...
  Gringeta hurlis kiel pantero:
  - Ĉiu havas apartan ĉerkon...
  Malanya prenis ĝin kaj, pafante, siblis:
  - Boshey bataliono sinkis en la tombon!
  Matildo blekis reen:
  "Tuta legio falis en la tombon!"
  Kaj la knabinoj prenis ĝin kaj miaŭis... Ili estas kiel sveltaj ĉevaloj. Kaj tiel belaj, kruroj estas nudaj, sunbrunigitaj.
  Jane prenis ĝin kaj siblis kun plezuro:
  - Kaj mi estas kobro! Kaj mi estas kobro! Tute ne urso!
  Gringeta rekriis:
  - Kaj estas agrable por kobro flugi supren al la nuboj!
  Kaj la knabinoj ambaŭ prenos kaj kolizios fruntojn. El la okuloj elverŝas fajreroj, kvazaŭ venis la horo!
  Malanya prenis ĝin kaj siblis:
  - Hitler kaput!
  Matildo subtenis ŝin:
  - Kaj Stalin kaput!
  Jane skuis siajn koksojn kaj pepis:
  - Mi estas lummilitisto, sovaĝuloj surgenue... Ĉiujn, kiuj estas kalumniantoj, mi forbalaos de sur la Tero!
  Malanya prenis ĝin kaj muĝis:
  - Kaj Hitler estas malsaĝulo, li fumas tabakon! Li ŝtelas alumetojn, li ne dormas hejme!
  Matildo malbone ridetis kaj demandis:
  - Kion vi opinias, ĉu la Fuhrer havas?
  Gringeta piedpremis la cindron per la nuda piedo kaj grumblis:
  - Kompreneble ne! Ni donos al li kvaropon, pipon!
  Malanya, turnante la okulojn, flustris:
  - Ho, estas tre agrable teni pulsantan jadan bastonon en la buŝo kaj palpi ĝin per la lango!
  Matildo flustris senspire:
  - Kaj kiel bonega ĝi estas! Kaj ĉio estos simple bonega!
  La knabinoj saltis pli kaj pli alte. Sed ilia tanko estis riparita kaj devis reveni. La militistoj engrimpis reen kaj siblis:
  - Jen nia tanko! Li estos nur bonega!
  Jane subite rememoris la rakonton pri Robin Hood. Eta Joe estas tie, la knabo estis kaptita fare de la ŝerifo. La knabo estis torturita: li estis tirita supren sur rako, liaj kalkanoj estis frititaj.
  Kiam la flamoj lekis la nudajn, malglatajn plandojn de la knabo... Jane sentis ekscitiĝon ĉi tie, kaj ŝi vere volis sekson. Jen ili eniris. Precipe la japana Ŝinobo Karas. Ĉi tiu blonda knabo, tiel bela, kaj li havas tre grandan viran perfektecon. Kaj estas tiel agrable tuŝi tiel puran kaj glatan haŭton per viaj mamoj.
  Jane volis meti la piedfingron inter la kruroj, sed embarasis kaj ŝanĝis opinion. Kvankam ja tia ago estas ege agrabla!
  La filino de la sinjoro diris:
  - En la maro ondo kaj furioza fajro! Kaj furioza, kaj furioza fajro!
  La knabinoj denove movis sian "Goering" -5 al la pozicioj de la sovetiaj trupoj. Verŝajne Stalino mem estis sufiĉe timigita kiam li eksciis pri la antaŭeniĝo de la nazioj. Vere, kiel vi povas ne perdiĝi ĉi tie. Koloso alkuras vin, sed estas nenio por respondi. Tridek kvar, vi ne povas venki la E-serio. Kaj eĉ pli de piramidaj AG-oj.
  Kaj Stalino, ŝajne, estas en ŝoko. Almenaŭ voku blaton al viaj konsilistoj. Neniu sono, neniu signifo, neniu plaŭdo de akvo! Ŝajnas, ke vi ricevos kranojn!
  Jane rimarkis ridetante:
  - Kaj Stalino, male al Churchill, ĉiam volonte akceptis manplatojn de Hitler kaj iris al paco!
  Gringeta kantis entuziasme:
  - Diru al mi, kio estas la mondo! Ili respondos al vi - la suno kaj la vento!
  Malanya entuziasme rimarkis:
  - Kaj ni havos fortajn, sanajn infanojn!
  Matildo ridis kaj flustris:
  - La mondo ne estas ŝaktabulo, kaj Hitler ne estas reĝo!
  Jane korektis sian amikon:
  Li estas pli alta ol reĝo! Kaj ni forigos lin de la supraĵo de la planedo!
  Gringeta prenis ĝin kaj muĝis:
  - La grandeco de la britoj, rekonis la planedo! Faŝismo estis disbatita per bato de glavo!
  Malanya entuziasme aldonis:
  - Ni estas amataj kaj aprezataj de ĉiuj nacioj de la mondo!
  Matildo, kun la entuziasmo de knabino, kiu trovis sian unuan amon, aldonis:
  - Mi kredas, ni konstruos sanktan komunismon!
  Jane ekridis kaj komentis:
  - Kaj sub la gvidado de la germanoj, fakte, komunismo povas esti konstruita!
  Gringeta batis sian frunton kontraŭ la postaĵon de la pafilo, kaj kantis:
  - Ni ŝercas komunismon, nun ni konstruos ĝin! Kaj Stalin estos nia superheroo!
  Malanya aldonis, klarigante:
  - En la ĉerko kompreneble!
  Gringeta volonte konfirmis:
  - Kompreneble, en la ĉerko!
  Jane filozofie rimarkis:
  - Kiom ajn granda estas la reĝo, li iros en la ĉerkon, kiel la hundejo!
  Gringeta aldonis kun ruza rido:
  - Politikisto ĉiam mensogas, li mortas nur vere!
  Malanya klakis siajn nudajn piedfingrojn kaj diris:
  - Senmorteco estas reala, sed morto estas iluzia!
  Matilda ankaŭ eldonis aforismon:
  - Reĝoj povas fari ĉion, sed ne unu, neniu reĝo povas lasi la ĉerkon en la lando!
  Jane tweetis:
  - Baldaŭ la vivo finiĝos....
  Gringeta apogita kun aplomo:
  - Baldaŭ!
  Malanya pafis maŝinpafilojn ĉe la sovetia infanterio, kaj siblis:
  - Ho, patrino, patrino, kompatu la filon!
  Matildo, malfacile retenante sian ridon, aldonis:
  - Ja li devis vivi, tute ne unu tagon!
  Jane pensis filozofie:
  - Ĉiuj volas vivi bele, sed nur kelkaj mortas digne!
  Gringeta respondis ridetante:
  - Morto promesas problemojn, krom se ĝi brilas per la radioj de atingo!
  Malanya siblis kun furioza grincado de dentoj:
  "Bona morto estas pli bona ol malbona vivo!"
  Matilda defiis:
  - Estas bone esti Dio, en la sovaĝejo, estas malbone por la diablo en la zono!
  Gringeta komentis kun venena rido:
  - Kaj ni elĉerpigis konkojn... Konsentu, ĉi tio estas grandega tragedio! Neniu donaco de neniigo!
  Jane malestime snufis.
  - Estos novaj prezentoj kaj aliaj prezidantoj!
  . ĈAPITRO 17
  Friedrich en tiu ĉi tago, la 10-an de oktobro 1947, kiel ĉiam leporhundo kaj senlaca, rapide kuregis sur aerĉevalo Me-362. La knabo ne sentis eĉ ombron de laceco, li estis tro ekscitita, kaj ankoraŭ pafis sen maltrafo. Nokte, riparteamoj, ĉefe usonaj, komisiis parton de la difektita ekipaĵo. Precipe, la "Pattons" denove estis turnataj per raŭpoj, krome, kelkaj centoj da ĉi tiuj maŝinoj ekfunkciis estante translokigitaj de trans la oceano, laŭ jam elpurigitaj fervojoj. La partizanoj, kompreneble, provis, sed ili faris multe pli malbone ol kutime. Bandera venkis la ukrainan Batkan en la elektoj, kaj perfido kaj dizerto kreskis en la partiaj rangoj. Krome, la komandanto de la partia movado, Voroshilov, malsaniĝis ... Kaj ili ne ĝustatempe prenis anstataŭaĵon por li ... Tiel, la provizo de la ŝoka internacia grupo de faŝistoj estis sufiĉe kontentiga. Jes, kuraĝaj subteraj laboristoj, kaj heroaj sabotistoj, foje atingis sukceson, sed ne super la taktika nivelo. Krome, la apero de novaj aliancanoj, kiuj kapitulacis, kaŭzis akran falon de fido al la venko de Sovetunio, kaj tio kondukis al la fakto, ke la ŝanceliĝantaj elementoj, malkaŝe aŭ eĉ kaŝe, transiris al la flanko de la nazioj.
  La nombro da dizertintoj precipe pliiĝis inter la Ruĝa Armeo de Kraikov kaj la Pola Armeo. La poloj, kredante je la promesoj de la nazioj kaj precipe de la okcidentaj kapitalistoj, serioze kalkulis je la kreado de granda imperio en la oriento, koste de Rusio! Ne ĉiuj kompreneble, la polaj komunistoj restis lojalaj al la sovetianoj, sed la ceteraj politikaj nuancoj ... La liberaluloj estas precipe nefidindaj ... Do la polaj unuoj komencis kapitulaci sur la Moskva Ardenlando preskaŭ tuj ekde la komenco de la ofensivo ... Feliĉe, ili estis malmultaj kaj tio ankoraŭ ne havis decidan influon sur la kurso de la milito .
  Friedrich faris la unuan paron da flugatakoj mem, liberiĝante de la resto de la pilotoj. Li vidis, ke la malamiko ne plu renkontas la naziajn hordojn per fajro tiel dense, kaj preskaŭ ne restis minkampoj sur la vojo de la tankaj kojnoj. Sed la sovetiaj soldatoj forte batalis. La infanterio ne malfermis fajron kaj provis, lasinte la tankojn fermiĝi, subfosi iliajn spurojn aŭ amason da obusoj, aŭ ekbruligi ilin per boteloj da bruligebla miksaĵo.
  La terminatorknabo baze pliigis la poentaron, pro sovetiaj pafiloj. Krome, pafado de horizontala ebeno, evitante la perdon de tempo por plonĝo. Vere, pluraj tankoj situantaj en embusko ankaŭ estis detruitaj. Aviado de Sovetunio agis neaktive. En la mateno mem aperis nur sep U-2-aviadiloj, poste kvar Laggaj. Ĝenerale, Friedrich havis mallongan konversacion kun ili, malpeze premante la ellasilon... Kaj poste, kiel ĉiam!
  Subpreminte la jam malfortigitajn batalpunktojn, la naziaj tankoj rapidis plu trans la kampon kaj en la tranĉeojn ... Tamen, kontraŭtankaj fosaĵoj kaj erinacoj estis ankaŭ renkontitaj ĉe tiu jam sesa kaj parte kvina defendlinio (estis ok entute). ). La sovetiaj artileriistoj nervoziĝis kaj ekpafis de malproksime. La artilerio de la nazioj estis senkompata, kaj aviado ... . Ĝis nun, kiel sketejo, ĉio estis pecetigita. Nu, Friedrich, kiel ĉiam, estas antaŭ ĉiuj, pli rapida kaj pli malvarmeta. Ŝanĝoj okazis en la formado de la trupoj, la Pattons kun potenca maŝinpafilo armilaro ekis antaŭen. Malvola decido redukti perdojn de kamikazinfanteriistoj oferantaj sin sed ne volantaj kapitulaci ...
  Friedrich faris la trian atakon kun sia amatino Helga. Ĉi tie la unuan fojon ili renkontis pli-malpli grandan aron da sovetiaj aviadiloj. Inter ili estis eĉ kvin Br-3 (de kie ili estis elfositaj). Sufiĉe strange, sed la bombistoj de Sovetunio turniĝis ĉe la vido de la germanaj asoj tuj reen, kaj la batalantoj rapidis renkonti ilin.
  Friedrich malvarmsange pafis la aŭtojn, kiuj provis alproksimiĝi. Inkluzive de aso kun stelo de la heroo de Sovetunio sur la fuzelaĝo. Sperta militisto, tamen, provis iri en la nubojn, sed kontraŭ tia monstro kiel Friedrich Bismarck, ĝi rezultis nur pli malbona. La terminator-knabo, ne mankanta, malflugis tridek ses ĉasaviadilojn kaj kvar atakaviadilojn samtempe, ŝaltante, eble, rapidis post la bombistoj.
  Ĉi tie, tamen, Friedrich malkovris, ke lia aŭto ne tiom rapidis, kaj ne batis 740 laŭtaksajn kilometrojn eĉ sur deviga motoro. La kialo estas klara, la 30-milimetraj kanonoj de Friedrich Mr-108 estis anstataŭigitaj per Mr-103, kiuj, kun komenca kuglo-rapido de 960 metroj je sekundo, multe pli efike penetras la tegmenton de tankoj kaj malamikbatalantoj de tre longa distanco, sed preskaŭ unufoje kaj duono pli peza kaj malpli kun pafrapideco de 420 pafoj por minuto (tamen, Friedrich ĝenerale preferis, falante en trancon, bati per unuopaj konkoj!). Jes, kaj la municioŝarĝo por la pafiloj estis pliigita precipe por Friedrich. Do, ne estis facile atingi la bombistojn. Pluraj lertaj He-362 superis la kuraĝan, junan ason. Ili falis kiel hajlo sur kultivaĵojn, disbatante kaj turmentante sovetiajn aŭtojn. Krome, la Br-3, kiel pli malrapida kaj nebone armita, iĝis facila predo por teroristaj pilotoj. Frederiko jam estis matura antaŭ la fino de la festeno, sed li finis dekon da pliaj distancoj, batante kvindek. Tamen, la knabo ne batis sian antaŭan rekordon de ducent kvindek tri aŭtoj.
  Friedrich revenis kun granda entuziasmo en sia animo. Li venkis kaj gajnas! Kaj la pensoj pri lia perfido tute malaperis. La junulo eĉ diris al si:
  - Kaj kial tiuj ĉi antaŭjuĝoj! Hejmo estas kie viaj amikoj kaj infanoj kreskas! Kaj Sovetunio ne estas la Patrujo, sed malliberejo de popoloj!
  Helga aŭdis ĉi tiujn vortojn, sed, ne komprenante ilian veran signifon, ŝi konfirmis:
  - Vi pravas! Kaj ni baldaŭ havos infanojn! Kvankam, mi ne volas akiri stomakon, dum estas ankoraŭ tia milito!
  Friedrich ridis.
  - Ĝi dependas de la volo de la Ĉiopova Dio. Tamen la Papo kaj kelkaj metropolitoj estas nianflanke!
  La kvara atakmisio sur atako, jet-elektra Fokken-Wulf-5 iĝis ĉaso por pafiloj, ĉar nur paro da tankoj estis kaptitaj. Sed la vera provo ankoraŭ estis venonta.
  Fifth Guards Tank Army de Rotmistrov kompletigis la subkutigan translokigon al la Krasnogvardeisky-areo. Tamen, ne eblis atingi kompletan surprizon. Naziaj gvataviadiloj registris la movadon de granda amaso da tankoj, kaj la nazioj rapidis por preni kontraŭiniciatojn. Ĉirkaŭ kvincent SS-unuoj de la 2-a SS Panzer Army, same kiel ducent veturiloj de la strategia rezervo, eliris por renkonti naŭcent kvindek tankojn kaj memveturajn pafilojn plifortigitajn per rezervoj de la kirasa pugno de Rotmistrov. Precipe, la batalo disvolviĝis sur la kampo, proksime de la kolektiva bieno Pervomaisky, kie germanaj grenadistoj kaj pafiloj situis sur la kaptita linio.
  Friedrich kaj la plej bonaj germanaj asoj estis alvokitaj por fordefendi masivan baton de tero kaj aero.
  Generalleŭtenanto Rotmistrov, la heroo de la Batalo de Stalingrado, plenumis la ordon venantan de la Supera Komandanto mem, sincere kredis, ke la batalo apud Moskvo ankoraŭ ne estas perdita. Li havis potencon en siaj manoj, la espero brilis, ke Sovetunio reakiros tion, kion ĝi antaŭe perdis. Tamen, la kolono, moviĝanta sub sia propra potenco, sufiĉe etendiĝis. Tio estis parte pro la deziro eviti la gvataviadilojn de la Tria Regno, kun alia tempodaŭro de la marŝo kaŭzita de difekto en la fervojaj linioj pro la efiko de malamikaj aviadiloj.
  Fortaj bombistoj devigis grandajn tankfortojn marŝi centojn da kilometroj sub sia propra potenco. Krome, la marŝo estis maksimuma en rapido ... Konsiderante la certan heterogenecon de la tankofloto, iuj aŭtoj sukcesis anstataŭigi filtrilojn, dum aliaj, kontraŭe, malnovaj tipoj, inkluzive de neperfektaj dissendoj, malrapidigis dizelmotorojn.
  Pro la brutala kaj masiva efiko de malamikaj aviadiloj, la kvina ŝokarmeo situis sufiĉe malproksime de la frontlinio kaj tio devigis ĉi tiun ŝtalvojon iri de vespero ĝis mateno.
  Pli kompakta grupo de nazioj jam atendis Rotmistrov. Cedante en la totala nombro de tankoj, la nazioj estis superaj en kvalito: havante ĉirkaŭ unu kaj duono cent "Panteroj" -5 kaj "Tigroj" -5, same kiel dekduo "Goerings" L (anglaj veturiloj kun 17-futoj . pafiloj, proksimume egalaj en penetropovo al pafilo "Panteroj"), E-50, AG-50 kaj "Patton". La Superferdinanda tankdestrojeroj daŭre estis sur la maniero.
  Kompreneble, estus pli bone amase ataki la naziojn, sed la timinda Ĵukov tro rapidigis Rotmistrovon, ĝuste timante, ke la nazioj prenos energiajn kontraŭrimedojn. Tamen, ĝi jam estis farita...
  Sed ĉi tie la sovetia armeo havis unu atuton - tio estis serioza aerkovro ... La aviadiloj forigis kaj la Ural-direkton kaj la tarifrezervon, kaj eĉ trejnaj veturiloj, same kiel ekipaĵo, estis ĵetitaj en batalon rekte de la muntoĉeno. . Ĉi tio estis la ŝanco trarompi la dekstran flankon kaj malantaŭon, la faŝistan kojnon kiu rapidis malproksimen antaŭen.
  Generalo Gota kaj aliaj komandantoj, jam dum la preparaj diskutoj pri la plano por la Moskva operacio, supozis, ke Krasnogvardeysk certe fariĝos la loko de tanka batalo kun la batalrezervo de la sovetaj armeoj, kio signifas, ke vi devas havi kovrilon. plano.
  Specialaj germanaj aviadiloj, precipe Xe-362, monitoris la aerspacon, tiel ke la batalo sur Krasnogvardeisky iĝos la plej granda ne nur tanko, sed ankaŭ aera batalo de la Dua Mondmilito!
  Friedrich estis vokita por batali kontraŭ la malamiko, li estas la plej bona aso de la Luftwaffe, la reĝo de aerbataloj estis simbolo de la venko de la Tria Reich. Kaj apud, aŭ preskaŭ apud li dekstre, sur la sturmo, kaj tial speciale potenca modifo de la Fokken-Wulf-5, Helga rapidis.
  La knabo eĉ kantis:
  - Sur stelŝipoj ni rapidas tra la ondoj! Kvarkoj ŝaŭmas en etervorticoj!
  Helga konfirmis:
  - Ruĝaj estaĵoj, estos Hoko al vi! Al la infanoj de la submonda infera mondo!
  Friedrich ridis kaj donis sian favoraton:
  - Nu, de la ŝraŭbo! Anĝelo de la morto, nur fajfu ĝin por aperi! Disŝiros la tutan ŝaŭmon en azentranĉaĵojn!
  Helga ridis responde.
  - Nu, vi estas sprita!
  Friedrich iom maltrankviliĝis pri la kresko de la pezo de siaj aviadiloj, la rilato kun la instalado de longdistancaj armiloj kaj la pliigo de municio. Post ĉio, la ĵetaĵo de 30-milimetra kanono, trioble pli peza ol tiu de 20-mm-kanono, kaj eble kvaroble pli potenca laŭ detrua potenco, estas universala armilo adaptita por porti kirason ambaŭ sur la surfaco de la. planedo kaj en la aero! La juna aso eĉ volis rezigni maŝinpafilojn, forigi iliajn kvar grandkalibrajn, sed... Helga kontraŭis antaŭ la flugo:
  - Post ĉio, ĝi povas veni al proksima batalo. Pli bone estas konservi ĉi tiun atuton ...
  - Sufiĉas por Forto Majeuro kaj du "pafistoj"! Friedrich mallongigis. Por mi, kion pafi proksime - tio sufiĉas. Ĝenerale, mi pensas, ke mitrala armilaro estas superflua ĉi tie.
  Helga gaje ridis kaj frapetis la knabon sur la dorson.
  - Ne ĉiuj, bedaŭrinde, estas tiaj nevenkeblaj kavaliroj kiel vi! Multaj asoj ankoraŭ estas komencantoj, ili bezonas pli densan fajron por certe bati ...
  Friedrich sufiĉe prudente kontraŭis:
  - Tia multekosta aŭto kiel ME-362 U ne estos donata al novulo. Ĉi tiu batalanto estas por asoj.
  Helga, anstataŭ respondi, kuris en sian batal-atakan aviadilon, flagrante, nuda, rozkoloraj kalkanoj. Kaj kion alian fari, sonis la krizvoko.
  Friedrich estis ĝenerale kontenta ke li forigis la du ekstremajn maŝinpafilojn, la masiva maŝino komencis pli facila, kaj la rapideco pliiĝis, kaj la malpezigo de la flugiloj plibonigis manovran kapablon. Kvankam la pafpunktoj mem estis kovritaj per carenado, ilia redukto signife aldonis al la aerodinamiko de la aŭto. Kvankam la Me-362 laŭ aerdinamikaj kvalitoj ankoraŭ estas nekomparebla inter piŝtmotoroj, tia estas la universala militĉevalo.
  Malsupre, maloftaj arboj, kampoj fulmas... La tago estas varma kaj ŝajnas, ke ĝi ne estos facile batali. Precipe la rusoj, kiuj perdas ĉi tiun teruran batalon. Ĉi tie, maldekstre kaj iom malsupre, flugas aro da korvoj... Granda grego, kaj kelkaj korvoj estas tre grandaj... Malbonaŭgura signo, korvoj akompanas ĉiujn militojn, ĉi tiun kruelan mondon sen sentimentaleco. Kiel Boyarsky kantis en la fama muzikalo:
  - Sed kial! Estas neeble vivi en la menso! Sed kial - la vivo nenion instruas al ni!
  Ĉi tio estas perforto, perforto kaj pli da perforto! Krueleco, krueleco kaj denove krueleco cementanta la nacion!
  Aro da korvoj ŝajnas senfina, da ili estas dekoj, centoj da miloj, kaj ili kvakas tiel, ke eĉ en hermetike fermita kajuto oni aŭdas. Friedrich demandis Helgan per la radio:
  - Ĉu ni povas bati ilin per maŝinpafiloj?
  La asknabino kontraŭstaris:
  - Ne! Ĉiu kuglo valoras ĉi tie!
  Friedrich ridis.
  - Kio estas tute ebla! La reĝo sub la trono, kuŝu en sako da kartoĉoj.
  De malantaŭ aro da vulturoj subite elsaltis la unua aro da sovetiaj aviadiloj. Ili unue estis renkontitaj fare de la Salamandroj. Estis perdoj ambaŭflanke, pli da rusoj estis mortigitaj. Friedrich malfermis fajron malfrue kaj malflugigis nur ok aŭtojn. Sed ĝi ankoraŭ estas malbona komenco. Sed paro da germanaj "Salamandroj" -3 estis pafita, same kiel Me-262, ne estas klare kiel ĝi sukcesis antaŭi ĉiujn.
  Sed la ĉefa afero ankoraŭ estis venonta. La grego da korvoj finiĝis, la germanaj pilotoj elsaltis en la spacon super la Krasnogvardeisky-kampo kaj komencis.
  Tuta armeo rapidis al la germana eskadro, kaj ĉi tie, fakte, estis aviado de pluraj aerarmeoj de Sovetunio. Grandega aro da aviadiloj ĉiaspecaj, sed ĉefe ĝi estis Jakov kaj iom malpli Laggs.
  Friedrich malfermis fajron de distanco de pli ol ses kilometroj. Li denove plonĝis en fluojn de sovaĝa tranco, kiam vi ne celas, kaj viaj fingroj ĉiuj premas aŭtomate. Kiam ne plu ekzistas konsidero, pensoj, la korpo ŝajnas esti via, sed vi jam estas kiel marioneto de nekonataj fortoj... Tio signifas, ke la karno ne estas via, sed la spirito de la submondo - malpuraj, malbonaj fortoj. ...
  Nu, kaj en la kapo de la terminatora knabo, pro la nombro da fojoj la kanto sonis:
  En la amikaro, sed samtempe soleca,
  En kaptiteco de sufero, malgajaj zorgoj!
  Nia mondo estas tiel laca de riproĉado,
  Nek vastaĵo nek beleco estas videblaj!
  Kien vi kondukis nin - malbona malbona diablo?
  Kiam la malbona demono turnas la armeon!
  Ĉasante nin, kompreneble, militan gloron,
  Kvankam mia animo estas malnobla parazito!
  
  Tia malpleno en mortanta spirito
  Ĉirkaŭ la marĉo oni ne povas vidi la vojon!
  Kaj morto, ĉi tiu grafo al la senkompata maljunulino,
  Kio kolektas tributon en sankta Rus'!
  
  Simpla kompreno ne brilas,
  Ĉio en la reto, senlima potenco!
  La deziro vivi en surtera loĝejo,
  Gustumante kun dolĉa dolĉeco, ĝojo, feliĉo!
  
  Sed la sorto sendis lian filon al milito,
  Kie ni devis forgesi pri paco!
  Ne necesas malbeni Satanon pro tio,
  Ni nenion alian volis!
  
  En la aviadilo mi tranĉis tra la ventego,
  Farinte lertaĵon, kaj la ricevo estas krono!
  Kredu min, la batalanto de la Patrujo ne mortis,
  Ni ludu funebran marŝon por la ŝaŭmo!
  
  La malamiko estas multnombra, forta,
  Aŭtoj, batalantoj, misiloj!
  Ni disrompos la inferan Wehrmacht,
  La heroaĵoj de Rusio estos kantitaj!
  Venos sur la Teron, mi kredas komunismo,
  Ni vivos feliĉe - mi scias certe!
  La ekzekutisto de homoj disfalos - faŝismo,
  Venko estos en bonkoreco, lumo de majo!
  
  Patrujo, rapida flugo,
  Ĝi donis al ni sanktan vivon!
  La himno de la Patrujo kantas en niaj koroj,
  Ja mi feroce batalas por ŝi!
  
  Kaj la tempo, mi kredas brila, venos,
  Ne estos murdoj, maljuneco pereos en la abismon!
  La genro disvolviĝos sen rando,
  La supro rapidos la atingojn de la linioj!
  
  Kaj por ke ni proksimigu tiun tempon;
  Vi devas batali kiel soldato de Rus'!
  Por ke ĝi atingu ĉiujn, kiuj ne estas malsaĝulo,
  Ke rusoj ĉiam scipovas batali!
  En la kapo de Friedrich sonis bona patriota kanto, sed perfidaj manoj kaj piedoj faris ĝuste la malon. Nome ili sendis konkojn al sovetiaj aviadiloj de ĉiuj specoj kaj markoj. La sovetiaj pilotoj provis proksimiĝi kaj komenci rubejon ... Volka, pafinte pli ol kvindek aŭtomobilojn en la movado, faris turnon kaj evitis la pafojn kaj la rabotprovon (li detranĉis ĉi tiun kamikazon per mitralaj mallongaj eksplodoj) . Tiam la aviadilo de la juna aso moviĝis, kaj estante en bataltranco, la knabo donis multajn aerpafilojn. Tre falĉita kelkaj sovetiaj batalantoj elirantaj el la malantaŭo.
  Ĉi tie Friedrich preskaŭ ramis sin, sed sukcesis gliti en la fajrolinion, kaj daŭrigi la ekstermadon de kontraŭuloj. Ĉi-foje, dumotoraj "Peonoj" iĝis liaj viktimoj. Aforismo ekbrilis tra la kapo de la knabo (ankaŭ peonoj ne estas nuksoj, estontaj reĝinoj!). Helga knaris en sian radion.
  - Ho, kara patrino! Kiel ili premas!
  Friedrich, elfarante nefinitan mortan buklon, fortranĉis sovetiajn batalantojn de longa distanco, provante iri malantaŭ la malantaŭo de Helga. Unu el ili "Butikisto" (Lagg-5), estis kun granda ruĝa stelo sur la fuzelaĝo ... Do la heroo de Sovetunio. La knabino mem, sur la atakmodifo de la Fokken-Wulf, pafis al la tankoj de la Rotmistrov-armeo antaŭenirante sur la poziciojn de la germanoj. Kaj samtempe ŝi trafis sufiĉe precize, sukcese plonĝante.
  Friedrich, dume, batalis kun malamikaj aviadiloj, mense dankante la provizojn pro la pliiĝo de municio. Li eĉ sukcesis meti perfidan terminaron en la tankon T-34-85, kaj elektinte tiun de la komandanto (ĉi tio videblas de la antenoj, kiuj, malgraŭ la polvo kaj distanco, la akraj okuloj de Friedrich estis facile videblaj!).
  La lukokovrilo estis trapikita per tri konkoj samtempe kaj la tanko haltis...
  Ankaŭ malsupre estis varme, la avangardo de la Kvina Gardista Tanka Armeo jam ruliĝis sur la SS-grenadistojn kaj partojn de la dua korpuso.
  La unuaj sovetiaj veturiloj ruliĝis en la kontraŭtankan fosaĵon kaj malrapidiĝis. Rapid-pafaj pafiloj "Tigroj" -5 kaj "Panteroj" -5 falis sur ilin. Tion la novaj germanoj estas fortaj en malproksime batalas, por akiri avantaĝon super ili, la sovetiaj tankoj devis eniri proksiman batalon. Aranĝu rubejon ... Sed taktike la decido estis malpreciza, ŝiri trans la malferman kampon kie la fosaĵoj estis fositaj, renkonti la aŭtojn atendantajn "predon". Jes, ĉu ne amase amasiĝi samtempe?
  Vere, la sovetiaj Iloj, malgraŭ palpeblaj perdoj, tamen trarompis, kiel malgranda boksisto plonĝanta sub la konfitaĵo de la giganto, al malamikaj tankoj, kaŭzante damaĝon, inkluzive de malgrandaj bomboj. Vere, sur iuj "Tigroj" -5, ili staris sur la supro de la krado, sed multaj veturiloj, la germana infanterio, estis devigitaj starigi protekton laŭvorte survoje.
  Friedrich opiniis ke se la rusoj farus pli koncentritan strikon, ili havus multe pli bonan ŝancon de "amaso da malgranda" kaj enspeziga korbatala.
  Ramado de la ruĝaj pilotoj daŭris, sed ekzemple kontraŭ la tre lerta "Salamandro" -3, ĉi tiu taktiko ne alportis la atendatajn rezultojn. La perdoj de germana aviado kreskis, same kiel eĉ pli de la sovetiaj. Sed ne plu estis nerespondita batalo. Multaj sovetiaj pilotoj havis decan sperton, ne vane ili kovris Moskvon, do la nazioj sufiĉe malbonaj.
  Friedrich, kies talento nekredeble akriĝis, ĉiam evitis trafojn kaj intuicie trafis la plej danĝerajn sovetiajn batalantojn. Provante bati la gvidantojn. Li faris ĝin, kaj ĝi funkciis sen misfajroj. En mia kapo, cetere, estis malpleno, kaj manko de percepto de la batalo kiel tia. La korpo reagis, la celoj estis kaptitaj, ne estis mankoj. Kelkfoje eĉ ricevis tankojn.
  Kaj multaj centoj, se ne miloj da ĉiaspecaj aviadiloj, flagris kaj flagris antaŭ miaj okuloj. Jen, ekzemple, Huffman sur sia Non-362 ... Bataloj en speciala maniero, rapideco, ŝerco de jetmaŝino, kaj derompaĵoj flugas en ĉiuj direktoj ... Kaj ankaŭ la rusoj ne estas malbonaj .... Ĝuste tie estas Kozhedub, estus tempo malvigligi lin ... Friedrich moviĝas minimume, nun ne necesas turniĝi, bati ekonomie, sed nur, do iomete ŝanĝi de malvenko..
  Municioj elĉerpiĝas, same kiel la brulaĵo en la tankoj, kaj imponaj plifortikigoj alvenas de la germanaj pozicioj. Salamandroj, kaj eĉ pluraj enormaj Me-362, estas la unuaj eniri la batalon, kaj malantaŭ ili la resto de la nazia moskitotendaro. Denove, de marbordo al marbordo... Ankaŭ sovetiaj aviadiloj komencas retiriĝi. Ili mankas brulaĵo, kaj la perdoj superis: ĉiuj imageblaj kaj neimageblaj limoj. Friedrich revenas kaj demandas al Helga:
  - Ĉu ĉio estas en ordo?
  La knabino respondas:
  - La aviadilo moviĝas! Mi batis senkonscie ses tankojn kaj unu batalanton...
  Friedrich fajfis:
  - Jes, vi superis eĉ min en la nombro de detruitaj tankoj. Mi persone detruis nur kvin aŭtojn kun muzeloj!
  Helga ridis.
  - Kaj kiom da aviadiloj?
  - Aviadiloj? - La kapo de Friedrich ekbrilis ciferojn... - Ĝuste tricent unu! Nova monda rekordo. Jen la atingo...
  Helga ekkriis:
  - Jes, vi estas nur kavaliro! Ne, baldaŭ la dio de detruo. La granda Kali mem... la universala batalanto!
  Friedrich ĝentile korektis:
  - Fakte, Kali ne estas dio, sed la diino de malbono. Tio estas virino, kvankam en hinduismo tre respektata kaj populara diaĵo. Multaj temploj estis konstruitaj al ŝi, kaj preĝoj estas ofertitaj.
  La knabo subite rimarkis, ke li forte gratigis sian genuon sur la levilo. Kaj malbenis:
  - Damnu ĝin! Ne valoris fari turnon, en tia forte armita veturilo.
  Helga diris kun zorgo:
  - Kaj la sekvan flugon vi havas sen mi?
  Friedrich volonte konfirmis:
  - Jes, via Fokken ankoraŭ estos plenigita kaj ŝarĝita, kaj la mia jam estas preta. Nur ne parolu, nur zorgu pri vi!
  Helga diris emfaze:
  - Ne! Mia konsilo al vi estas batali kaj batali kiel eble plej bone... Se entute eblas.
  La aviadiloj alteriĝis kaj Friedrich kuris al la sekva aŭto. La elektita kombinaĵo de la Me-362 kaj la atako F -490 estis optimuma por la superazeno de ĉiuj tempoj kaj popoloj.
  Friedrich, palpante per la nudaj piedoj la akrajn, malglatajn pedalojn de la Fokken-Wulf-4, komencis elpremi rapidecon kaj kunkanti:
  - Mi iras al batalo! Mi dispremos la estaĵon en polvon!
  La batalo ĉe Krasnogvardeisk daŭris. Krom la tankoj de la armeo de Rotmistrov mem, unu kaj duono de sovetiaj veturiloj, prenitaj de la suda flanko kaj la areo de la Kashirna Sovetia Fronto, alvenis ĝustatempe por la batalkampo. Vere, nur la unua aro da aŭtoj alvenis ĝis nun. Ankaŭ sovetia aviado ne pensis pri kapitulaco, sed ĝis nun ĝi ne estis precipe aktiva.
  Friedrich eklaboris pri la tankoj, uzante siajn kanonojn speciale dizajnitajn por tiu celo. Laŭ lia opinio, la kalibro de 37 milimetroj estis ankoraŭ optimume taŭga por ĉi tiu celo. Ĉi tie, ekzemple, Rudel kun tiaj pafiloj, sen ia bataltranco, detruis, aŭ pli ĝuste, kio estas pli justa, batis 534 tankojn dum la tuta milito. Sed li estis ordinara homo, ne Friedrich kiu. La knabo memoris, kiel lia patro diris al sia patrino, ke la kombinita efiko sur la feto portata en la utero de la infano, krom la manifestiĝo de fenomenaj kapabloj kiel pubereco, povus igi la idojn en psikopaton ...
  Eble lia bataltranco, kaj ĉi tiu superpotenco de militisto, ankaŭ estas sekvo de efiko, kies naturo estas nekonata al li.
  Sed nun la tankoj venas, por la piloto, iliaj movoj ŝajnas malrapidaj, kaj eĉ pli por Friedrich. La juna aso komencis senŝeliĝi de horizontala ebeno. Ĝi nur pafas kaj draŝas. Ekbriloj de lumo, de malgrandaj eksplodoj, lukoj traboritaj. Samtempe multaj aŭtoj lumiĝas, ĉar la benzinujoj situas en la batala kupeo. Kaj detruo, la T-34 forflugis kiel ŝnurbarelo.
  Ofte trafado de konkoj kaŭzis la detonacion de municio. Kaj ĉi tio siavice...
  Friedrich ne pensis pri tiaj bagateloj, li rigardis la bildon kiam, suferinte gravajn perdojn kaj konsciante la vanecon de provoj trarompi, ol la fosaĵoj fositaj de la sovetia popolo, la gardistoj tankoj moviĝis ĉirkaŭe.
  Sed ankaŭ ĉi tie atendis ilin malagrabla surprizo. Du dekduoj da "Superferdinands" sukcesis alproksimiĝi. Ili, bedaŭrinde, havis pli fortajn veturajn trajtojn, danke al la uzo de usonaj motoroj.
  Sovetiaj veturiloj moviĝis trans malferma kampo, kio signifas, ke la legendaj batalantoj povis trafi jam de tri kilometroj for. Kompreneble, la "Superferdinands" maltrafis, sed la alta rapideco de kontraŭaviadilaj kanonoj permesis al ili trafi sufiĉe ofte. Krome, la kampo estis peze elfosita kaj plugita per konkoj, kaj la T-34-85 ne povis preni rapidecon. Sed ili ankoraŭ moviĝis kiel ondoj dum erupcio. Kaj la Panteroj -5 kaj la lertaj amerikaj Sorĉistinoj -5, altrapidaj tankdestrojeroj, rapidis al la helpo de la Ferdinands -4.
  Friedrich provis bati (pure subkonscie) komandantojn. Eĉ miaj fingroj malvastiĝis pro la streĉiĝo. Kaj estis fruktoj! La juna terminatoro, de horizontala projekcio, batis senkonscie kvardek du T-34-tankojn, tri KV-ojn, kaj du Su-122. Ĝi povus estinti tri pliaj aŭtoj, sed ili estis distritaj per atako de sovetiaj batalantoj, kaj plej grave per atakaviadiloj. Laŭ ili, Friedrich komencis planti kaj 37-milimetran aerpafilon kaj du 20-milimetrajn (ankaŭ sufiĉe okulfrapaj, se vi trafas lanternon aŭ benzinujon, aŭ motoron.
  Nur dudek sep aviadiloj, kaj dek ok el ili Ils... Ne malbone, konsiderante la gravecon de ĉiu tanko, eĉ damaĝitaj en ĉi tiu obstina batalo... Jen kelkaj T-34-85 akcelitaj, kaj ankoraŭ trarompitaj por fermi. gamo. Ĉi tie la malforte kirasaj usonaj "Sorĉistinoj" -5 flamis.
  Friedrich vidis la atakaviadilon de Hans-Ulrich Rudel. Ĉi tiu jam delonge fama aso, ŝajnas, ankaŭ decidis anstataŭigi la "Shtuka" per pli forta kaj pli rapida Fokken-Wulf-5. Lia torĉa emblemo estas konata de ĉiuj. Li demandis al Friedrich:
  - Kiel vi fartas, la anĝelo de la morto!
  La Terminatora Knabo respondis:
  - Aferoj en la Gestapo, kaj mi havas atingojn!
  Rudel certigis:
  - Kaj mi estas bona! Sed kiel vi sukcesas pafi tiel precize kaj rapide, kaj eĉ de horizontala ebeno?
  La asknabo, ridante, respondis aŭ eĉ kantis:
  - Ĉio neebla estas ebla mi certe scias! Trovu la diamanton de la reĝoj de la Tero en fluanta akvo!
  - Nenion, mi kaptos ĝis tridek ĝis la fino de la tago! Rudel promesis.
  Reveno, anstataŭigo de la aviadilo, kaj denove la indiĝena Me-362, la aviadilo, kiu, krom kuglotruoj sur la flugiloj, ne ricevis ajnan damaĝon sub la gvidado de Volka. Kaj kompreneble la tankobatalo....
  Estis varme ĉe Krasgvardeisky. La kolonoj de la Kvina Gardisto-Armeo kaj la brigadoj forigitaj de aliaj frontoj tiris supren. Plifortikigoj rampis ĝis la germanoj, inkluzive de dekduo usonaj tankdestrojeroj, la plej novaj M-18 kun 110-milimetraj pafiloj. Tiuj maŝinoj ne estis malsuperaj en mortiga forto al la Tiger-5-pafiloj, kalibro 105, kaj eĉ batis la T-34 pli bone, ĉar ili estis malpli emaj al reboĉiĝo. La pafilo mem, samtempe, ankaŭ estas de transformita usona kontraŭaviadila pafilo, kio signifas, ke ĝi estas rapida pafado. Nur ĉi tie la kiraso estas pli malforta ol la germanaj, sed ankoraŭ 186 milimetroj sufiĉas por teni la ĵetaĵon en la frunto. Precipe dum la irado, la T-34-85 estas tre ofte ŝmirita.
  Friedrich, eĉ malproksime, sentis cunamon alproksimiĝi, novan ondon de aviadiloj de la Ruĝa Armeo. Ĉi tio signifas, ke ne dependas de la tankoj, kiuj preskaŭ baraktis en streĉa, do lasu la atakaviadilon prizorgi ilin. Inter ili, cetere, tre forte armitaj kaj kirasaj He-329 estas videblaj. Kiel atakaviadiloj kaj tankdestrojeroj estas fortaj. Precipe kun la 88 mm Ra-44-pafiloj, kiuj traboras ne nur la tegmenton de la tanko, sed ankaŭ en la frunton. Nur ĉi tie en aerbatalo, ĉi tiu maŝino, por paroli milde, ne estas tiel diverstalenta kiel la "labora ĉevalino" Fokken-Wulf.
  Inter la atakaviadiloj, Friedrich ekvidis la aviadilon de Helga. Nu, kompreneble, reen en la vicojn.
  La terminator-knabo, malleviĝante iom laŭ la vojo, ni tranĉos malfermitajn tri tankojn kaj memveturajn pafilojn-76, kantis:
  - Ni havos spektaklon! Simple la plej alta superklaso!
  . ĈAPITRO 18
  Helga volonte respondis:
  - Kompreneble mi kredas vin! Mi donis mian koron ne al besto! La respondo estos donita al vi - ĉu vi kredas aŭ ne?
  Anstataŭ respondi, Friedrich komencis pafi de malproksime de la fundo... Kaj tiam akiri altecon.
  Estis sufiĉe multe da sovetiaj aviadiloj, sed ankoraŭ malpli ol la unua fojo. La pilotoj de la Luftwaffe sentis sin sufiĉe certaj, kiel unuaklasano, kiu batis ĝenan kunulon en nekonata lernejo, post tio li estis laŭvorte superfortita de forto.
  La sovetiaj pilotoj fariĝis pli ruzaj, kaj falis sub la batoj, ili tuj disiĝis en grupojn, provante tiri la germanojn al si. Friedrich atakis ilin, grimpante supren laŭ la monteto. Por li, tamen, la rifuzo de la malamiko de simpla atako nur faciligis taktikojn. Sed aliaj germanaj batalantoj grimpis en batalon.
  Friedrich notis en ĝeno ke la He-362 estis kutime antaŭ li. Sed estas en ordo, de longa distanco de pluraj kilometroj, neniu ĉiukaze scias kiel tranĉi malsupren.
  Kaj "Salamandroj" -3, same kiel infanaj paperaj aviadiloj, saltas, saltas kiel ŝarko sur la ondojn, kaj ili mem ricevas ...
  Friedrich elektis sian viktimon, la komandan aviadilon, antaŭ ol li havis tempon pensi pri kiel ĉi tiu aŭto estis malflugigita. La knabo eligis la moralon:
  - Vi povas perdi en milito, male al sporto, unufoje, vi venkas en milito, male al ludo, senfine! Tamen, la pecoj de la tabulo forflugas nur de la malgajninto, la venkinto metas sur la tabulon, eĉ antaŭe pafis batalunuojn!
  Tamen, la batalo estis sentita sur la kampo. Ekzemple, Wittmann jam estas sufiĉe hardita tanka aso, li batalis sur la "Tigro". Li, kune kun la artileriisto, ankaŭ maltrafis sufiĉe ofte, kvankam la tanko facile turniĝis. Gunner Schleich, apenaŭ havis tempon por viŝi la ŝviton de sia vizaĝo. La frunto de ĉi tiu ŝtala monstro jam estis trafita plurfoje, sed ĝis nun ĝi sukcesis reboĉi. Wittmann kriis je la supro de siaj pulmoj:
  - Lasu ilin alproksimiĝi, ne estu nervoza, mi petas...
  Pri la stato de homo en tiuj teruraj kondiĉoj parolis ankaŭ la impresoj de partoprenanto en la batalo, vicĉefo de la stabestro de la 31-a brigado, kiu lastatempe fariĝis Heroo de Sovetunio, Grigorij Penezhko. ... Antaŭ mensaj bildoj, estis pezaj bildoj... Estis tia muĝado, ke la membranoj premis, sango fluis el la oreloj. La daŭra bruego de motoroj, la bruado de metalo, la muĝado, la eksplodoj de obusoj, la sovaĝa bruego de ŝirita fero... De rektaj pafoj turniĝis turoj, tordis pafiloj, kirasoj eksplodis, tankoj eksplodis.
  La nepenetrebla peza "Patton" -3, preskaŭ plene provis preni la sovetian T-34-85. Li grumblis, ŝirmita kiraso ŝvelanta. "Sorcxistinoj" -4 glitis kaj provis apliki la manovron mem. Estis kvazaŭ kavaleria armeo de antikvaj kavaliroj tuj mortigotaj unu la alian. Ofte ambaŭ tankoj pafis senprokraste kaj krevigis unu la alian.
  De pafoj en benzinujojn, la tankoj tuj ekflamis. Lukoj malfermiĝis, kaj tankteamoj provis eliri. Grigorio vidis junan leŭtenanton, duonbruligitan, pendantan sur sia kiraso. Vundita, li ne povis eliri el la luko. Kaj tiel li mortis. Ĉirkaŭe estis neniu por helpi lin. La soldatoj perdis la senton de la tempo, ili sentis nek soifon, nek varmegon, nek eĉ batojn en la malvasta kajuto de la tanko. Unu penso, unu deziro - vivante, batu la malamikon. Sovetiaj petrolŝipoj, kiuj eliris el siaj ruinitaj veturiloj, serĉis sur la kampo malamikajn skipojn, ankaŭ lasis sen ekipaĵo, kaj batis ilin per pistoloj, kaptis ilin man-al-mane.
  Bildo en la stilo de superrealismo de la kapitano, kiu, en ia frenezo, grimpis sur la kirason de la ruiniĝinta germana "Tigro" -5 kaj batis la lukon per maŝinpafilo por "fumi" la naziojn el tie. Tute kiel kuraĝe agis la komandanto de la tanka kompanio Chertorizhsky. Li frapis, tra la kirlvento de konkoj, rompante en la flankon de la malamiko "Tigro" -5, sed li mem estis trafita. Saltante el la aŭto, la petrolŝipoj estingis la fajron. Kaj ili denove iris en batalon.
  Helga jam trapikis la tegmenton de la tanko de Grigorij Penezhko per la lasta ŝelo. La ŝelo trafis la benzinujon, kaj ĉio ekbrulis. La flamoj bruligis la sovetiajn petrolŝipojn, devigante ilin salti el iliaj lukoj. Sed Grigorio mem, kiu estis vundita, ne havis tempon por elsalti ... Li brulis viva, konsciante en speco kio estas la submondo ...
  Friedrich, vidante, ke la malamika aviadilo jam fariĝis pli saĝa kaj klopodas forflugi en kombinita maniero, atakis la tankojn mem... La germanoj vere havis malfacilan tempon, kvankam la plej forte armitaj anglaj Challenger tankoj eniris la batalon (La skipoj ankaŭ estas el la filoj de Britio kaj pafas ege precize!) .
  Friedrich estas plena de demona energio kaj ekscito, li estas preta sole forbalai ĉion kaj ĉiujn, eĉ se vi devas batali kun tuta tanka armeo, kaj eĉ pli per aero. Sed vi devas reveni, brulaĵo kaj municio finiĝas, por ĉi tio, flugo, malkonstruante kvindek sep aviadilojn kaj batante tridek unu tankojn kaj ses memveturajn pafilojn, kaj plie du pliajn kirasajn trupveturilojn, tri Katyushas, kvar Andryushas, aŭtoj kiuj provis iri al la malantaŭo.
  Helga rimarkis:
  - La rusoj havas kanton pri virinoj en niaj vilaĝoj! Kaj ni havas ne nur batalantajn virinojn, sed virojn, kion vi bezonas!
  Friedrich konsentis:
  - Niaj viroj, kion vi bezonas, sed virinoj estas pli bonaj!
  Helga diris ruze:
  - Virino gajnas verŝante larmojn, viro igante ilin elverŝi!
  Friedrich, elmontrante la dentojn, rimarkis:
  - Ĉar ni estas akraj, tiam ĉio ne estas tiel malbona hodiaŭ!
  Vi devas flugi sole por la sekva flugo ... Nu, se jes, do ne utilas perdi koron ... Jam varmegas en la Focken-Wulf kun aermalvarmigita motoro. Tre varmega, motoro, plus suno, krom malmulte da tempo por malvarmigi. Friedrich mem eĉ surpriziĝis, kiel li ankoraŭ ne falis kun tia sovaĝa ŝarĝo. Post ĉio, ĝi estas elementa ... ĝi manĝas ĉiujn internojn ...
  Sovetiaj tankoj estis tute maldensigitaj ... Tamen, plifortikigoj denove alvenis al la germanoj, kaj preskaŭ ĉiuj atakaviadiloj estis ĵetitaj en batalon ... Sed plifortikigoj ankaŭ taŭgas por Rotmistrov ... La samaj tankoj de alia fronto.
  Sed la aero estas multe pli trankvila, kvankam estas apartaj aroj de batalantoj, aŭ atakaviadiloj.
  Friedrich ripetas la malnovajn pruvitajn taktikojn, li jam scias, ke ŝi ne lasos lin. Kaj la germanoj...
  Regrupiĝo okazas ankaŭ, ĉar la plej multaj el la sovetiaj tankoj jam estas detruitaj, tiam vi povas provi ataki vin... Wittmann morne rimarkis:
  - Ok tankoj estis batitaj ... Por unu tago estas bona, sed por tia tago estas malbona ...
  La gvidisto korektis:
  - Efektive, dek du ....
  Wittmann interrompis:
  - Kvar detruitaj aŭtoj kiam la rusoj grimpis tra profunda kontraŭtanka fosaĵo - ne kalkulu! Ĝi estis elementa. Jes, kaj la municio devus esti replenigita ...
  Sed la sovetiaj tankoj denove rapidis antaŭen kiam la atakaviadiloj precipe komencis akiri ilin. Aparte, Friedrich, kiu pafis kvindek kvin obusojn, el kiuj kvardek naŭ T-34-tankoj kaj ses memveturaj pafiloj. Kaj li bezonis kvin minutojn kaj duonon... Jen la batalo... Kompreneble, povus esti pli... Friedrich pensis, kial li pafu el du kanonoj samtempe? Kaj Unu sufiĉas... Intertempe...
  Helga renkontis lin en la flughaveno, kisis lin tiel pasie, flustris:
  - Jen la enkorpiĝo de la kavalireco - Don Quijote!
  - Kion vi diris? Friedrich klakis.
  La knabino tuj resaniĝis:
  - Pardonu lupido... Mi volis diri Lanceloto!
  La asknabo klakis:
  - Tiam alia afero! Post ĉio, Don Quijote estas parodio de kavaliro. Malsaĝa kavalireco kaj neinteresita nobelaro estas iel ridindigitaj!
  Helga konsentis.
  - Mi, ĝenerale, komprenas ĝin! Sed...
  Friedrich interrompis la knabinon:
  - Sur aviadiloj vivas!
  Sovetiaj tankteamoj kaj pilotoj ŝajnas esti farinta lastan provon turni la tajdon de ekstreme malsukcesa batalo. Generalo Gota, kiel sperta komandanto, kiu jam ĝisfunde studis la taktikon de la rusoj, ne hastis ataki, kaj eĉ iomete kliniĝis malantaŭen por uzi la avantaĝon en pafforto cent procento. Kaj kompreneble, rezervado. Ĉi tiu estas la taktiko de alta boksisto, kiu retiriĝas antaŭ la malalta viro, funkcias kiel la dua nombro, sed ne permesas al la subgranda pinscher fermi la distancon kaj akiri avantaĝon. Nu, Rotmistrov ne havas alian elekton! Aŭ ataku aŭ mortu! Ĉi-lasta estas pli bona, kvankam ambaŭ povas bone esti kune!
  Nu, Friedrich ankaŭ devas batali per aviadiloj ... Ĝi ankaŭ estas batalo, kaj la malamiko estas kuraĝa ...
  Sed unue, la terminatorknabo pafis dek kvin atakante T-34-85-tankojn. Tiel etera en unu eksplodo...
  Helga ekkriis:
  Vi estas la imperiestro de la aero! Tiel famiĝos la Tria Regno!
  Friedrich respondis al ŝi:
  - Kaj li jam estas fama! Kaj vi ne devas laŭdi!
  Helga kriis:
  - Kaj vi eĉ pli gloras lin!
  - Provos! Friedrich grumblis.
  Li falis reen en ultra-batala tranco. Strangaj pensoj kirliĝis en la kapo de la knabo. Ekzemple, kio okazos al li post la venko de la Tria Regno? Kompreneble, la patroneco de la edzino de la imperiestro provizos al li la plej altan pozicion, kaj lia filo fariĝos la heredonto de la Granda Imperio. Ekscitigaj vidoj! Kaj la rusoj, fine, lernas la ordon kaj disciplinon, al kiuj eĉ Stalino, la sanga kartvelo, ne povis alkutimi ilin.
  Kvankam, kompreneble, venko estas ankoraŭ malproksime ... Aŭ ĝi povas preni kaj turni la batalanton frakasanta en la Fritz. Tiel, mortigi plurajn dekojn da faŝismaj veturiloj kaj reveni al Sovetunio kiel heroo?
  Sed ĉu ĝi helpos al li, se la herooj de la milito, kiuj eskapis el kaptiteco, estos mortpafitaj, sed .... Stalino tute ne fidas al iu ajn, li diris, ke li ne havas filon, Jakovlev! Do li ne povas plu reiri al Friedrich ... Precipe post tio, kion li faris ... Eblis tuj fuĝi al Sovetunio, kiam ili ĵus donis al li la "Stuka". La knabo estus pardonita... Nu, eble oni sendis lin al la punbatalionoj, kaj se li ankaŭ pafis kelkajn el la nazioj... Jes, li havis ŝancon reveni... Sed nun, en USSR oni ne indulgos lin, li fariĝis tro sanga....
  Friedrich pensis, nu, kial li ne transfuĝis al la flanko de la sovetianoj. Nu, bone, li aliĝis al la Hitlera Junularo, estante en la centro de Berlino, tiam li ne havis alian rimedon por pluvivi. Sed kial li mortigis la komisarojn? Vi povus simple malŝalti ĝin... Kial sovaĝa besto subite vekiĝis en ĝi... Eĉ ne besto, ĉar bestoj kutime mortigas por manĝi aŭ pro malsato. Viro, aliflanke, turnis mortigon en amuzon, iĝante pli malbona ol tigro ...
  Kio okazis al li, ke la murdo komencis alporti ĝojon, kaj la deziro altigi en la Tria Reich, fari karieron kaptis la tutan esencon? Kiu li fariĝis,.. Kial li perdis la senton de patriotismo kaj alligiteco al sia popolo?
  Tamen, ĉu li havas tian? Jen la sama generalo Vlasov aŭ Boris Alekseevich Smyslovskij. Ankaŭ ĉi tie stranga persono, ĝi ŝajnis ekzempla reprezentanto de la nobla korpuso de cara Rusujo. Kaj li devis iri al la flanko de Hitler kaj aliaj faŝistoj. Oficiro de la Rusa Imperia Armeo, kapitano. Post la Civita Milito, li estis internigita en Pollando, poste elmigris al Germanio. Li eniris la servon en la germana armeo. De 1928 ĝis 1932 li studis ĉe la Superaj Kursoj ĉe la Milita Sekcio (General Staff Academy) de la Reichswehr. Dum 2-a Mondmilito, li partoprenis aktivan en la formado de rusaj volontulunuoj. Li kredis, ke la germanoj povas kontribui al la restarigo de Rusio: "La venko de la germanaj armeoj devus konduki nin al Moskvo kaj iom post iom transdoni la potencon en niajn manojn. La germanoj, eĉ post la parta malvenko de Soveta Rusio, devos longe batali kontraŭ la anglosaksa mondo. La tempo funkcios en nia favoro, kaj ili ne dependos de ni. Nia graveco kiel aliancano pliiĝos, kaj ni havos plenan liberecon de politika agado."
  La kapo de la knabo flosis sur tio, kion li legis pli frue en Interreto... Tute hazarde, liaj okuloj trakuris la paĝon de la konsultlibro - "komplicoj de naziismo - la honto de la nacio!"
  Vere, li samtempe neniam kunlaboris kun generalo A. A. Vlasov, ĉar li ne kunhavis nek siajn opiniojn nek sian agadplanon, sed li persone renkontiĝis kun li trifoje, ĉefe laŭ instrukcioj de la germana Ĉefa stabo.
  Friedrich interrompis siajn pensojn... Okdek tri sovetiaj aviadiloj estis pafitaj, kaj la lastaj obusoj jam estas plantitaj en tankoj, kaj jam eblas reveni... Nu, kia bastardo li estas... Kiel li havas falinta... Sanga putistino! La okuloj tuj malsekiĝis... Salaj gutetoj de larmoj fluis sur la glataj knabaj vangoj... Kiel amara, eĉ pafu vin!
  Reveninte, la vido de laca sed gaja Helga tuj levis lian animon, kaj li denove ekkuris en batalon... Li estas militisto! Do, li naskiĝis por venki, kaj kies nacio estas pli malforta, li ne amikiĝas kun ŝi!
  Helga subite rimarkis:
  - Ĉu vi ploras?
  Friedrich balancis la kapon.
  - Estas jam miaj okuloj akvumas, pro laco! Kia batalo! Jam de ses tagoj mi ne fermis la okulojn! Kaj antaŭ tio, preskaŭ ne dormis!
  Helga konsolis:
  - Jen la kaldrono fermiĝos kaj ni iom dormos... Restas iom. Nur iomete por gajni!
  Flugo sur la Focken-Wulfach-4, malamikaj aviadiloj ne estas videblaj, kaj restas malmulto de la tankoj. Sed eĉ tiuj, kiuj estas tie, devas esti finitaj.
  Helga flustras en la radion:
  - Nu, ni prenu ilin! Do tordante la ok!
  Friedrich ridas.
  - Tordi ok estas pli bone ol ricevi ses sur ŝultroj!
  La knabino, frapinte la aŭton pro plonĝo, bojis:
  - Ne, oni ne povas imagi vin kiel seso. Vi havas la rason de reĝo.
  De la Kvina Gardista Armeo estis kornoj kaj gamboj. Nun Gotha donis la ordonon antaŭeniri, precipe ĉar jam vesperiĝis, la tempo jam pasis jam multe preter la vespermanĝo, kaj mallumo komencis alproksimiĝi.
  Sur la batalkampo estis pli ol mil kaj cent ruinigitaj kaj detruitaj sovetiaj tankoj, kaj ĉirkaŭ tricent germanaj tankoj kiuj ricevis ian damaĝon. De tiuj, proksimume sesdek kvin aŭtoj estis neniel kondiĉigitaj de restarigo.
  Kaj Friedrich, lasante sian amatinon dormi sur liteto, ankoraŭ flugis. Ĉi-foje ĝi estis redirektita por subpremi artilerion. La senespera marŝo de Rotmistov deturnis parton de la fortoj, la armeoj de Meinshein, kaj ili antaŭeniris ne pli ol dek du kilometrojn en tago kaj vespero. Noktiĝis, sed la ŝtormsoldatoj ankoraŭ laboris. Ili ĵus ŝanĝis pilotojn.
  Denove, Friedrich renkontis U-2 noktbombistojn. Aŭtoj flugis preskaŭ proksime al la grundo - malaltnivela flugo. Ili havus ŝancon tragliti kun tia alivestiĝo, sed en ĉi tiu situacio, la diabla instinkto de la juna terminatoro funkciis.
  Krome, Friedrich subite sentis tre honton pri siaj larmoj, kaj li furioziĝis... Eĉ la rigardo de la knabo ŝanĝiĝis. Kaj tute malsamaj vortoj, de alia kanto, kuregis tra mia kapo;
  Kolero disvastiĝas tra la korpo en fajra ondo,
  Ne eblas kompreni tian aferon kaj kio okazas al mi nun!
  Ĉi tie la submondo malfermis la tutan nigrecon en la animo,
  Mi volas palacojn - ne sufiĉas por mi kun amato kaj paradizo en kabano!
  
  Kaj kiel ĉio okazis, eĉ Dio ne scias,
  Mi fariĝis perfidulo, sed ĝis nun mi mortis!
  De kie estas ĉi tiu revelacio, kiu ĝin naskis,
  Mi desegnas inspiron en bovlo - potencaj fortoj!
  
  La Diablo trenis nin en reton, ĵetante nin en malvirtan cirklon,
  Okazis, mi kaptiĝis en la reto!
  Sed mi rompos la reton, kaj mi akceptos Dion per mia koro,
  Ne nur malbenu la ĉielan lunon!
  Kaj ĉi tiuj estas gefratoj, kiujn mi certe scias!
  
  Ho donu al mi ŝancon sankta Sinjoro
  Mia naturo, vi estas perfido kaj fifamo!
  Mi volis karnon, savu nur karnon,
  Kaj finiĝis en la abismo, kie la saĝo ekdormis!
  
  La faŝisto diris: vi servas al ni -
  Vi ricevos teron, monon, titolojn rekonon!
  Sed rezignu vian animon
  Kaj ĉi tio estas la plej malbona puno en la mondo!
  
  Sed mi estas malfortulo, eniĝis en ĥaoso,
  Kaj li detruis la vivantojn, honoron kaj konsciencon en si mem!
  Tiel estu, malfacila fakto
  Ja ĝi ne estas romano, ĝi estas nur rakonto!
  
  Kion mi faru, reen;
  Ne plu restas, kaj nun almenaŭ la kolo estas en maŝo!
  Sed la demono diris, fini la ĥaoson,
  Tian malkuraĝon, kredu nin, mi ne akceptas!
  Friedrich finis ĉi tiun "voĉan", faligante siajn "orelojn" kaj tiam li sentis sin ege laca ... Kaj kio jam ekfloris, kio signifas, ke nova tago venis la 11-an de julio. Kaj li staras sur siaj piedoj dum sep tagoj...
  Post surteriĝo, la knabo apenaŭ sukcesis kuri al la liteto kaj tuj falis;
  La sonĝo montriĝis tre streĉa ... Friedrich sonĝis, ke li estas studento kaj aŭskultas prelegon. Cetere, la instruisto de giganta kresko rakontas ĝin kun tia entuziasmo kaj fervoro, ke vi nevole aŭskultas. Tie ni parolas pri longdaŭra historia malamiko de Rusio, Usono. Ŝajnas, ke en lia patrujo ili finfine elpensis indan armilon de reprezalio;
  - Vi devus konscii, ke la Pentagona Armeo deplojis sian plej bonan batforton en la batalo kontraŭ nia deziro rompi la vojon al aliaj mondoj. Mi sendis telegramon al la militistaro de NATO, kie mi deklaris, ke mi ne ekkaptos la teron, ke mi faras pacan esploron celantan la profiton de la tuta homaro. Ili ne ricevis mian mesaĝon, ili mezuras ĉiujn laŭ sia dubinda kaj egoisma skalo de valoroj. Ĉi tiuj megalomanaj bastardoj opinias, ke ili povas kontroli la tutan homaron. Ili pensas, ke se ili havas manian pasion por kapto kaj detruo, tiam aliaj reprezentantoj de aliaj mondoj devus havi la saman bestan pasion.
  La oratoro paŭzis kaj aŭskultis sindoneman aplaŭdon. Kaj ankaŭ Volka vigle aplaŭdis lin, kvankam li ne ŝatis rekoni aŭtoritatojn malantaŭ li. Nu, la potenca giganto daŭrigis:
  - Mi ne estas besto aŭ predanto, sed mi kapablas kaj intencas defendi min, la bono de mia civilizacio dependas de mia lukto, kaj se miaj malamikoj, kaj la malamikoj de mia civilizacio intencas ataki, tiam mi intencas defendi. mi mem. Mi pereigos tiujn, kiuj staras inter mi kaj libereco. Tiuj, kiuj preskaŭ sklavigis la homaron, konsiderante sin la plej alta nacio, ekster la jurisdikcio de homoj, alfrontos venĝon. Mi jam donis al grupo da oligarĥoj po unu denaron, mi montros al ili ekzemplon de homo kapabla batali, kaj ne iri sub la hakilon kiel submetiĝema ŝafo. Ni ĉiuj devas kuniĝi, ĉar ĉi tio estas nia komuna afero, ĉar sur la Tero, baldaŭ estos nenio por spiri. Nun al komerco. Por venki la usonajn kaj NATO-flotojn, ni bezonas grandajn, senlimajn rezervojn de energio, fundamente novan armilon, kaj ni havas ĝin. Al multaj, eĉ la plej bonaj el vi, la H-bombo ŝajnas esti la finfina. Multaj, eĉ la plej bonaj el vi, supozas, ke ne ekzistas alia pli potenca maniero akiri energion, krom la neniigo, kiu povas esti malfacile efektivigi praktike. Vi ĉiuj konas termonukleajn reagojn, la fandado de hidrogenaj atomoj kaj la formado de heliumo. Nu, aliaj elementoj ĝis fero. Nuklea fuzio donas lumon al steloj dum miliardoj da jaroj. Kaj por multaj el vi ŝajnas nekredeble, ke fundamente novaj reagoj de sintezo povas esti efektivigitaj: ili praktike ne ekzistas en la naturo. Multaj el vi estas plenaj de stereotipaj pensoj, ke se la reago ne ekzistas en la naturo, tiam ĝi principe ne povas ekzisti. Kia absurda iluzio, la scienco de super-civilizacioj disponigas manieron akiri gigantajn amasojn da energio sur skalo kaj reagoj kiuj ne ekzistas en la naturo. Vi jam konas la ekziston de kvarkoj: la mini-partikloj kiuj konsistigas elementajn partiklojn. Eĉ via scienco malkovris centojn da elementaj partikloj. Aldone al ili, kiujn ankaŭ via scienco registris, estas eroj diverstipaj, multaj el kiuj ŝajnas al vi strangaj, aŭ eĉ superfluaj. Vi estas frapita de la diverseco de kvarkoj, kiu estas malfacile klarigebla laŭ la kutima logika maniero. Pli lastatempe, viaj sciencistoj malkovris partiklojn nomitajn preonoj, la partikloj kiuj konsistigas kvarkojn, kaj vi ne povis atingi kaj studi ilin ĝuste. Nu, vi ankoraŭ ne sukcesis ĉerpi el la kerno ne nur preonojn, eĉ kvarkojn. Nu, kian energion oni povas akiri pro ilia kunfandiĝo aŭ disigo: nemezurebla eĉ kompare kun termonuklea reago. Eĉ kun la moderna, sufiĉe malalta nivelo de tera scienco, ekzistas teoriaj kalkuloj kiuj montras ke ju pli malgranda la partiklo, des pli da energio ĝi ĉerpas. Ĉi tio sugestas, ke se eblus regi tian energion, tiam eblus akiri preskaŭ senliman fonton de energiresursoj. Tamen, neniu tera sciencisto malsukcesis ne nur rekrei la fuzian reagon de mikropartikloj, sed eĉ ĉerpi liberan kvarkon el la nukleo.
  Eĉ akiri senpagan, senligan kvarkon ankoraŭ ne estas sukceso. Kio estas la kialo, ke la reago per rompado aŭ kunfandado de ultramalpezaj partikloj ankoraŭ ne eblas, ne nur ripeti, sed eĉ fiksi en la naturo. La kialo kuŝas en tio: tial la termonuklea reago estas tiel malfacila, ke ĝi estas figure eĉ nomata heroo kun tre mallongaj brakoj. Por kaŭzi termonuklean reagon, necesas la energio de atombombo; por ke atombombo eksplodu, necesas konvenciaj eksplodaĵoj. Por kaŭzi kvarkfandan reakcion, ne sufiĉas reago de eksplodo de termonuklea ŝargo, ĝia potenco ne sufiĉas por la reago, tial superpezaj kvarkoj ne troviĝas en la naturo. Ekzistas neniu meza paŝo, paŝo kiu apartigas kaj klasifikas la reagojn ene de atomfuzio. En termonuklea fuzio, estas etapoj unu post alia, kiuj daŭras pliiĝantaj laŭ ellasita energio. Reago kiu ellasas multe pli da energio ol termonuklea eksplodo kaj estas ege malofta: neniiga reago. Ĝi venas de la kontakto de materio kaj antimaterio. En la naturo, ĝi estas malofta, ekstreme malofta, ĉar en la reala mondo preskaŭ ne ekzistas antimaterio. La neniiga reago estas malofta en la naturo, ne ekzistas meza paŝo inter la fuzia reago de elementoj kaj termonuklea reago. La esenco de la problemo estas, ke antimaterio mem ne estas farita el simpla materio. Ene de nia videbla sistemo, ni ne povas observi ĝin. Sed se vi moviĝus en la spaco kaj trovus vin ĉe la krucvojo de universoj, ĉe la limo de la mondo kaj la kontraŭmondo, tiam vi vidus kiel la procezo de neniigo okazas grandskale. La esenco de la problemo montriĝis en akiri sufiĉan kvanton da antimaterio, tio estas, materio kiu ne povus ekzisti en la reala mondo. Ĝi konstante kontaktus kun reala ordinara materio, ĝi devus neniigi aŭ eksplodi, same kiel du aparte sendanĝeraj kemiaj elementoj eksplodas kiam ili kontaktiĝas. Protonoj, neŭtronoj, elektronoj, en kontakto kun positronoj, kontraŭneŭtronoj, kontraŭelektronoj turniĝus al fotonoj kaj aliaj partikloj rapidantaj en malsamaj direktoj. Ilia ekspansia rapido estas kolosa kaj superas la lumrapidecon. Jes, dum grandskala neniigo, la partikloj pasas al superluma rapido, malproksimiĝante unu de la alia. Estas malfacile akiri kontraŭmaterion en simpla maniero, akcelante partiklojn sur akceliloj. La rezulto akirita tiamaniere neniam pravigos la kostojn. Tamen, efika maniero akiri antimaterio sur solida skalo estis trovita eksperimente. Ĝia esenco kuŝas en la fakto, ke la probableco akiri antimaterion, same kiel materion, estas proksimume sama, kio signifas, ke la diferenco inter antimaterio kaj ordinara materio ne estas granda kaj ne necesas multe da energio por ŝanĝi la polusecon de la materio. Ĉi tio povas esti farita uzante ne tiom fortan radiadon de speciala kampo kaj ondon de speciala naturo. Krom kvarkoj, preonoj, ekzistas kreonoj, resonoj, forkonoj, ryumonoj, korodonoj, romanoj, ktp. Radiado je speciala telepatia nivelo ŝanĝas la strukturon de la materio je la kreon-resonanca nivelo, nur iomete ŝanĝante, ŝanĝante la strukturon de la aranĝo de mikropartikloj. La malkovro de specialaj ondoj revoluciis sciencon kaj socion. Sed kies radiado, kia nivelo povus ŝanĝi la tipon de materio, transigante ĝin al kvalite nova nivelo, ŝanĝante la trajtojn de la materio. Nova speco de radiado estis malkovrita en la studo de homaj kapabloj, liaj eksterordinaraj kapabloj. Ni hitleranoj antaŭ aliaj nacioj kaj popoloj regis ekstrajn kapablojn. La nova telepatia radiado penetris plumbon kaj eĉ pli densajn solidajn supermaterialojn, kiuj en si mem indikis malsaman sistemon kaj malsaman gamon de radiado. Eĉ ĉe via nivelo de scienco kaj civilizo, ekzistas kaj kreita radiado superanta la lumrapidecon. El la radioaktiva radiado Alfa, Beta, Gamma, jam Beta-radioj moviĝas iom pli ol la lumrapido, kaj kun Gamma-AS-radiado, la troo de la lumrapideco estas preskaŭ unu kaj duono. Sur la Tero, ili jam eksperimente malkovris la radiadon de la ondoj Klekon kaj Der, kiuj superas la lumrapidecon dufoje. Vere, dum ili estas generitaj en mikrodozoj, ili eĉ ne konscias pri la perspektivoj. Mi diros pli inter la rapido de radiado kaj ĝia kapablo penetri materion, ekzistas rekta rilato. Ju pli mallonga la onda gamo, des pli alta la penetra potenco, des pli alta la rapideco de la radiado. Gamoradioj nur post preterpaso de centimetro da plumbo estas mildigitaj je duono. Por la radiadoj de Klecon kaj Der, la penetra potenco estas eĉ pli alta. Eksterintervala radiado, ĉu ĝi estas aŭro, teleportado, telekinezo, telepatio, ciberkinezo, tormokinezis, plasmokinezis, havas la plej altan rapidecon kaj ĉiun penetran intervalon. Tio estas, ĝi estas en la tiel nomata spirita superkonstruaĵo, kiu kuŝas la ŝlosilo por regi la mondojn, por regi senprecedencajn formojn de energio. La plej novaj formoj de energio malfermas la vojon al la plej novaj formoj de mezuradoj, mezuradoj de la mikromondo, kiuj kapablas enradikiĝi kaj realiĝi en la makrokosmo, transigante la mezuradojn inter mikro-fundamentaj partikloj al la reala mondo, la tiel nomata ruliĝanta. de spaco. Nova speco de energio donos novan armilon, elsendos Z-56-radiojn kaj disbatos la armadon de la agresanto al pulvoro. Mi povus nun klarigi pli detale la esencon de la nova energio kaj detale priskribi kiel ĝi ekestas, same kiel la efikon de la kunfandiĝo, sed ni jam ricevis ultimaton. Ĉi tiuj goriloj pensas timigi nin, sed eĉ se ni kapitulacas, ili ne povas rezisti la tenton plugi la insulon kaj gladi ĝin per bomboj kaj salvoj de pezaj pafiloj. Se ne ekzistas milita agado, kial do la jankioj kolektis tian armadon, ili bezonas agon de timigado, ekzemplo por la tuta mondo. Viaj vivoj dependas de mi. Mi donos al la agresanto lecionon, kiun li memoros dum la tuta vivo, kaj kiu restos viva, tiu envios la mortintojn!
  Ĉe tiu ĉi frazo, la sonĝo de Friedrich estis interrompita. Li freneze malfermis la okulojn. Helga staris antaŭ li kaj tenis florbukedojn en la manoj, kaj en la fingroj de nuda, knabina kruro estis rozo, per kiu ŝi ame tiklis la nudan, rozkoloran kalkanon de la knabo.
  - Nu, dormu iom. Estas tempo por vespermanĝi!
  Friedrich eksaltis kaj tuj ensuĉis sian stomakon ... Sed jes, li preskaŭ nenion manĝis dum semajno. Li trinkis nur fortikigitan ĉokoladon diluitan per akvo. La knabo rigardis la sunon kaj estis surprizita:
  - Estas strange, mi pasigis ĉirkaŭ kvin horojn, sed ŝajnas multe malpli. Mi eĉ ne havis tempon por aŭskulti la plej interesan prelegon pri novaj armiloj!
  Helga ridis.
  - Pri la nova armilo? Jes, kiam grandaj militistoj batalas, la plej malnova tekniko permesas al ĉiuj venki. Sed unue, manĝu iom da fiŝa supo. Paro da knabinoj, viaj adorantoj, estis speciale velditaj por vi. Manĝu kaj venos novaj fortoj.
  Friedrich kun plezuro prenis al la fiŝsupo, kiu ŝajnis al li la plej bongusta plado sur la planedo Tero. La knabo malplenigis la melon-ĉapelon kaj sentis pezecon en la stomako. Sed malgraŭ tio gaje eksaltis kaj kuris al la aŭto.
  - Nu, Helga, ni denove batalos!
  La knabino lude respondis:
  - Kaj kiel!
  Kaj nun la fidinda ĉevalo Me-362, kune kun la nedisigebla satelito Fokken-Wulf-4, denove turmentas la atmosferon per helicoj. Kaj tio en la milito kiel en la milito. Friedrich demandis al Helga:
  Kio estas via plej ŝatata ŝatokupo krom batali?
  La knabino mallaŭte ridis kaj respondis:
  - Estas malfacile eĉ diri! Kvankam vi scias. Mi estis en lignoskulptado. Tiaj belaj ŝablonoj rezultis ... Kaj mi ankaŭ provis skribi fantaziajn rakontojn. Nur kiam mi skribis paro, ĉiuj komencis ridi pri mi. Kaj mi sentis tiom da honto, ke mi ĉesis komponi ilin. Ĉu vi scias, kiel malagrable estas kiam ili ridas pri vi!
  Friedrich konsentis:
  - Jes, mi komprenas! Kvankam nun mi estas ĉe la pinto de famo! Sed tuj kiam mi mortos, mi preskaŭ estas...
  Helga interrompis:
  - Ne! Fidu min, ili ne forgesos! Mi pensas, ke via nomo estos nomita la aerarmeo, aŭ kelkaj el la konkeritaj orientaj urboj. Aŭ eble strato en Berlino!
  Friedrich ridis.
  - Jes, vi konsolis min!
  Helga aldonis sufiĉe serioze:
  - Eble eĉ mendo en aviado estos aprobita kun via portreto. Unue, vi havas tian dolĉan vizaĝon, kaj due, via rezulto, jam pli ol dudek mil kvincent malamikaj aviadiloj, verŝajne ne estos superita de iu ajn!
  Friedrich ankaŭ sufiĉe serioze kontraŭis:
  - Ne, ili povas superi, se la milito kun Sovetunio daŭras tre longe, aŭ se ili ankoraŭ devas trakti la hieraŭajn aliancanojn. Do ĉio eblas... Sed principe, eblas atingi mil aviadilojn! Kion mi povas fari kaj ĉi tion!
  La interparolo estis interrompita, malgranda eskadro da malamikaj batalantoj flugis antaŭen, kaj tiam ili devis serioze preni la pafilojn.
  Malgraŭ la ekstrema laceco kaj elĉerpiĝo de la nazia armeo, la venko ĉe Krasnogvardeisky inspiris la Fritz kaj la plurtriban pakaĵon al novaj heroaĵoj.
  La nazioj ne kuraĝis ataki Moskvon, kaj atakis la urbon Pavlovsky Posad, situanta oriente, kaj fortikigis la najbarajn areojn al ĝi.
  La sovetiaj soldatoj, alie ĝi ne povus esti batalita kuraĝe, sed la koridoro inter la germanaj kojnoj tiom mallarĝiĝis vespere, ke ĝi jam estis trapafata.
  Friedrich kaj Helga denove devis alfronti la tankojn, kiuj provis kontraŭataki kaj ŝtopi la interspacon. Kaj tiam ili montris sin kaj perfekte. La junulo sukcesis superi kvincent en tankoj! Kaj ĉi tio ĝenerale estas atingo de la ultraklaso!
  Friedrich vere sentis ĝojon, ke li estas tiel mojosa! Ke li estas la plej bona militisto de ĉiuj tempoj kaj popoloj signifas klason de klasoj! Kaj kiel ĝi sentas esti pli alta kaj pli malvarmeta ol ĉiuj! Friedrich estas Lupo, kio signifas lupo!
  Jam estis mallume, kaj la batalo ankoraŭ ne estingiĝis. Germanaj kolonoj de la nordo, kie la hordoj de la fama Rommel estis ŝiritaj, kaj de la sudo, kie Mainstein Pass, ĉirkaŭis la grandurbon de Pavlovsky Posad. Jam noktomeze la tankoj de Gotha kaj, antaŭ ĉio, pluraj Ferdinand-4-oj enpenetris en la ĉirkaŭaĵon de tiu ĉi vilaĝo... Sed ili estis devigitaj halti. Tiam Gota donis la ordonon preteriri la plej obstinajn defendojn. Je la dua matene oriente de Pavlovskij Posad eliris renkonte unu la alian partoj de la dua SS-korpuso kaj la unua tanka korpuso, ankaŭ el Sovetunio. Do en la nokto de la 12-a de oktobro 1947, ĉirkaŭ la moskva armea grupo fermiĝis blokada ringo!
  . ĈAPITRO #19
  Matene de la 13-a de oktobro 1947 Friedrich batalis, kiel ĉiam sindoneme kaj lerte. Lia fidela fluga ĉevalo estis disŝirita en alteco, kaj la motoro, malgraŭ la fakto, ke la knabo devigis ĝin pli ol unufoje, funkciis sen fiaskoj ...
  La rezisto de la sovetiaj trupoj rimarkinde malfortiĝis... La nazioj ankoraŭ ne kuraĝis ataki Moskvon, kiu estis igita nepenetrebla fortikaĵo, sed moviĝis al la oriento. En Pavlovsky Posad, bataloj daŭre estis en plena svingo, la faŝismaj komandantoj sufiĉe racie rifuzis uzi tankojn en la grandurbo, lasante rumanoj, italoj, araboj, indianoj kaj aliaj eksterlandaj unuoj al ŝtormo.
  Friedrich partoprenis en du aŭ tri malgrandaj aerbataloj, kaj sen malfacileco fortranĉis ĉirkaŭ dekduo aviadilojn. Aliaj celoj estis muelitaj: kanonoj, obusoj, morteroj, Katyushas, kaj se vi bonŝancas, tankoj.
  Ĉi-lasta, aliflanke, ne okazis ofte. Ŝajnas, ke la konsilo malaperis. Antaŭ tagmezo, kiam la pariĝo de oktobro iĝis neeltenebla, estis mallonga paŭzo kaj Frederiko, aŭ kiel li estis oficiale nomita Frederiko la Granda Bismarck, estis alvokita al Smolensk.
  La juna as-terministo aspektis tre kontenta kaj gaja. Kvankam Friedrich estis tre amara kaj honta pro sia perfido, la perspektivo ricevi faŝismajn premiojn plaĉis al la knabo.
  Helga estis vokita kune kun li. Ankaŭ la knabino estis ekscitita kaj ŝiaj perlaj dentoj ekbrilis per ĉarma pantera rideto. Ŝi diris:
  - Vi vidas, la lupknabo, ni venkis la rusojn!
  Friedrich ne dividis la optimismon en ĉi tiu kazo:
  - Ĝis nun, ĉi tio estas nur meza sukceso kaj lukto ... Bataloj kaj bataloj nur akiras impeton. Sed la komenco kaj fakte, sukcese ...
  La konstruaĵo de la regiona komisiono de la CPSU estis elektita por la premio. La grandega parkejo enhavis multajn luksajn aŭtojn, plejparte usonajn faritajn.
  Ja en la kunvenejo ĉeestis marionetaj generaloj el la usona armeo, la brita imperio, la kanada regado. Estis eĉ unu el la anglaj princoj... Kaj, kompreneble, Hermann Goering mem kaj Adolf Hitler... Nur tio surprizis Friedrich, Margareta ne estis kun li. Estas strange, eble nur graveda, ĉi tiu elstara, unika virino ne volas endanĝerigi sian propran kaj la infanon ricevitan de la aso... Ja milito tute ne estas ŝerco!
  Aŭ eble ŝi ne volas komuniki kun la nova favorato de Hitler kun sia edzo? Ĉi tie, ĝenerale, ĉio eblas kaj estas preskaŭ neeble legi kio estas en la menso de virino bela, kiel Afrodito, kaj insida kiel Hera ...
  Tamen Friedrich eĉ ĝojas pri tio. Ne sufiĉis en la ĉeesto de la Fuhrer elmeti sin kaj ŝin al la risko perfidi liajn emociojn, per nevola gesto, aŭ nekonsiderata vorto. Post ĉio, kornaj edzoj, precipe en la persono de la reganto de la duonmondo, estas tre danĝeraj. Eĉ por tia malmola ulo kiel Li estas la numero unu soldato de la Tria Regno!
  Plejparto de tiuj, kiuj alvenis por la premio, estis pilotoj - Goering mem estis aso, fervora admiranto de la teorio de generalo Dua - aviado, la dio de militoj, kompreneble, antaŭ ĉio asignitaj aerarmeoj. Sed estis ankaŭ petrolŝipoj, inter ili la fama Wittmann. Kaj la premia ceremonio komenciĝis per kavaliraj krucoj.
  Kiam Helga estis vokita, la knabino laŭvorte saltis kiel ĉevalo, frapante siajn kalkanojn. Ŝi ricevis kavaliran krucon kaj specialan insignon de batalanto, tankoj ... Aldone al tio, la Fuhrer Adolf mem donis al la knabino nominalan sabron kun diamantoj, kiel la plej bona virino, kiu distingiĝis pro batalado en la Moskva batalo.
  Wittmann ricevis krucon kun kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, la Stelo de la Kavalira Kruco kun oraj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj ankaŭ estis aljuĝita al "bebo" Huffman. La usona aso en sia senŝanĝa vakera ĉemizo ankaŭ ricevis premion.
  Friedrich estis premiita la lasta ... Ĝi estis sufiĉe logike, ĉar li estis la plej bona el la plej bonaj. La alta premio, la Granda Stelo de la Kavalira Kruco de la Fera Kruco, kaj kverkfolioj, glavoj kaj diamantoj, estis prezentita al la minacaj sonoj de la nazia himno. Krome, kvar insignoj estis aljuĝitaj por kvarcent, kvincent aviadiloj, kaj por kvarcent, kvincent tankoj. Tiuj ĉi insignoj estis ankaŭ oraj, kaj kvincent eĉ kun etaj diamantoj.
  Hitler longe premis la manon de Friedrich kaj diris ion entuziasme... La knabo formanĝis per la okuloj la faman krucon. Diamantoj ornamis platenajn kverkfoliojn kaj glavtenilojn. En mia memoro ekbrilis figuro, ke eĉ ordinaraj kavaliraj krucoj kun diamantoj, nur dudek sep tiaj ordonoj estis aljuĝitaj dum la tuta milito. Nu, ĉi-momente ĝi estas eĉ malpli ... Pli alta grado de premio, la Kavalira Kruco, kie arĝentaj folioj estas anstataŭigitaj per oraj, ankoraŭ ne estis establita.
  Tamen, la premioj ne ĉesis tie. Hitler sciigis ke al Friedrich estis premiita la rango de Major Field Marshal de la Aera Forto kaj la SS-Gardistoj, kun la premio de personigitaj armiloj kaj gratifiko de unu miliono kvincent mil markoj (la kosto de dek kvin plej novaj Panteroj).
  La nominala armilo estis la sama kiel la sabro donacita al Helga, farita el damaska ŝtalo, kun tenilo bele ornamita per diamantoj kaj smeraldoj.
  Friedrich ne povis rezisti la tenton kaj plurfoje svingis armilon indan je la sultano. La tenilo estis komforta, kaj la sabro estis perfekte ekvilibra, kaj ŝajnis malpeza por forta knabeca mano.
  Tiam ekparolis la usona generalo Mankurt, kiu eniris en la historion kiel la aŭtoro de la popola esprimo: mia lando malpravu, sed ĉi tiu estas mia lando!
  Krome, ĉi tiu komandanto famiĝis pro sia monstra krueleco, inkluzive al militkaptitoj.
  Mankurt diris severe:
  - Rusaj barbaroj kaptis multe da tero, kreante unu grandegan barakon, en kiu regas eterna malordo. Kiom longe ilia terorista reĝimo turmentos sesonon de la homaro? La popoloj de Rusio atendas la liberigon kaj la alvenon sur sian landon de la armeo de libera Eŭropo kaj Usono. Kaj tial Usono faros ĉion penon por venki Sovetujon. La fluo de niaj ekipaĵoj kaj volontuloj el la tuta mondo intensiĝos kaj pliiĝos! (ŝtorma aplaŭdo). Ĉiuj landoj de la mondo unuiĝis kontraŭ la bolŝevika kontaĝo. La Sinjoro Dio kaj la ĉiela armeo estas kun ni. Antaŭen por venko!
  Sekvis lin anglo kaj post tio, la Fuhrer interrompis la oficialan parton de la ceremonio, anoncante la komencon de la balo. Tuj, multaj knabinoj kaj virinoj aperis pretaj fari kelkajn famajn heroojn.
  Friedrich volis elekti Helgan kiel partneron, sed ŝi neatendite rifuzis - dirante, ke la kutimo ne ordonas dancadon kun partneroj, aŭ partneroj en militaj armiloj. Nu, kion la knabo elektis alian sinjorinon, precipe ĉar ĉiuj ĉi tie estas belaj virinoj - ŝajne ili estis speciale elektitaj. Friedrich ridetis kaj dancis malpeze, sed la pensoj de la knabo temis pri io alia.
  Do li ricevis altan ordon kaj nun estas grava feldmarŝalo ... Lia kariero pliiĝas, kaj laŭ la nombro da faligitaj aviadiloj kaj ruinigitaj tankoj, li ne havas egalulon en la mondo! Ĉio ŝajnas esti bona, sed ial katoj gratas sian koron... Sed se ni prenas konatajn figurojn, ekzemple, Robert Artrois, la princo de la sango el la reĝa branĉo de la Kapetoj. Ja li batalis kontraŭ sia patrujo Francio kaj ne iomete suferis, kvankam la sango de siaj samlandanoj estis sur liaj manoj.
  Kaj centoj da miloj da rusoj batalas flanke de la nazioj. Eĉ grandduko Kirill Romanov oficiale anoncis sian subtenon por la orienta kampanjo kaj la liberigo de la patrujo de la bolŝevikoj. La Romanov estas por la nazioj kaj la landoj de la Okcidento malantaŭ ili.
  Nu, se la gloraj princoj kaj la Tria Regno estas kontraŭ Stalino, kial do Frederiko suferu? Krome, estas eble, ke liaj prapatroj tute ne loĝas en Sovetunio. Nu, ni pensu logike... Ja la kurso de la historio jam ŝanĝiĝis plej serioze. Nun la mondo neniam estos malsama, do la Moskva batalo estis perdita de la sovetianoj ... Kaj kion tio signifas? Kaj la fakto, ke unue, en mondo, kiu signife ŝanĝiĝis, la verŝajneco, ke liaj gepatroj (cetere, naskitaj en malsamaj urboj) renkontos kaj komencos familion draste malpliiĝas. Sed ankaŭ paĉjo kaj panjo ne naskiĝis en 1947 ... Ĉi tio signifas, ke la probableco renkonti du avojn kaj du avinojn estos eĉ malpli!
  Krome, ĉiu infano laŭ aro de genoj estas unika kaj pure individua. Kaj tio signifas, ke se la momento de koncipiĝo ŝanĝiĝos eĉ dum unu horo, aŭ eĉ dek minutoj, tiam ĝi ne plu estos li... Ne Friedrich kun unika personeco kaj aro de genoj, sed tute alia, eble eĉ ne ekstere. simila knabo.
  Tio estas, la interveno de dungomurdisto en la pasinteco, laŭ la logiko de la aferoj, devus konduki al la malapero de la malobservanto de la netuŝeblaj leĝoj de la tempo... Tio estas, Friedrich, fariĝinte la favorato de Hitler, devus simple malaperi! Kaj li, kaj lia frato, kaj eble gepatroj kaj aliaj.
  Sed ĉar la juna aso estas viva, kaj forta, sana kiel neniu alia sur ĉi tiu malfeliĉa planedo, tiam eble ĉi tiu pasinteco tute ne estas lia mondo! Eble ĉi tio eĉ ne estas lia universo, ia paralela universo, kaj eĉ kun tempomalfruo. Tio estas, li ne mortigas Friedrich siajn prapatrojn, ne siajn indiĝenajn samlandanojn, sed fremdajn individuojn kiuj havas nur ĝeneralan similecon al la abstrakta pasinteco de la terminatorknabo.
  Tio signifas, ke li, fakte, ne estas perfidulo - nur homo, kiel murdistoj de diversaj sciencfikciaj serioj, kiu en la pasinteco uzas la scion pri la nuntempo, kaj eĉ dotita per providenco per nekredebla potenco. Nu, se li estas destinita havi superpotencojn, tiam estas simple peko ne uzi ilin! Nu, ĉar la sorto, la dekstra mano de la ĉielo mem, sendis lin unue al la Hitlera Junularo, poste al la Tria Reich, tiam vi devas klopodi por fari karieron. Estas bone esti ĉefa feldmarŝalo je dek kvar jaroj, knaba jaroj, sed je dudek plenrajta generalo, aŭ eĉ feldmarŝalo, estas pli bone. Kaj kiu scias, eble la Tria Regno kaj Ameriko finfine digestos, kaj tiam lia filo fariĝos la unua Monda diktatoro!
  Tiam subite aperis tiu, kiun la juna viro malplej atendis vidi: Eŭgeno Porsche... Alta, bela, forta, eĉ iom rustika kaj surprize ne aristokrata por la filino de unu el la plej grandaj magnatoj de la Tria Regno.
  Vere, male al la antaŭa renkontiĝo, la knabino surmetis tre multekostajn, kun diamantoj, sed samtempe ili estis travideblaj kaj ne kaŝis la ĉarmojn de graciaj, kvankam ne malgrandaj kruroj.
  Pro la altaj kalkanumoj, la jam alta knabino ŝajnis preskaŭ gigantino. Friedrich mem estis ordinara kaj eĉ pli malgranda adoleskanto por sia aĝo, estis pli mallonga ol ŝi, proksimume dudek tri, dudek kvin centimetroj, kaj konsiderante kalkanojn kaj pli ...
  Friedrich eĉ embarasiĝis, kio se li neniam kreskos pli ol ĉi tiu ses-funta knabino (kiu sukcesis ĉe sia patro Porsche, ja ne giganto, kvankam oni ne scias kia patrino ŝi estis, kaj kiu grimpis sub ŝian jupon). !), estos super li por ĉiam leviĝi. Jes, estas pli bone, ke ŝi, kiel la lasta fojo, iris nudpiede...
  Evgenia tamen kun admiro rigardis la junan ason kaj etendinte la manojn kisis lin sur la lipoj:
  - Vi estas mia kavaliro! Lumo ne estas surtera!
  Friedrich estis konfuzita:
  - Jes mi....
  Eŭgeno interrompis:
  - Ne necesas vortoj! Vi meritas la laŭdon. Kaj ne nur kiel piloto.... - La filino de la magnato skuis la harojn. - Nur pensu, vi havas mirindan donacon de inĝeniero kaj dezajnisto. Proponu tiajn ideojn... Geniulo! Super Leonardo Davinci.
  Friedrich intervenis:
  - Nu, jes! Mi konsentas, ĉi tiu artisto ne gajnis eĉ unu militon. Kvankam liaj ĉefverkoj konkeris la tutan mondon!
  Ili komencis danci. Evgenia estis same bela, artsketistino, sed por Volka ŝi aspektis tro granda... Kaj la parfumo odoris ebriiga... La knabo, rigardante la dekoltaĵon de sia luksa brusto, sentis tute naturan deziron al fizike forta kaj evoluinta. adoleskanto. Cetere, Helga spite ŝajnigis nenion rimarki. Tamen, la juna generacio de germanoj estis instruita, ke estas maldece por virino senti kaj eĉ pli montri ĵaluzon, kaj viro, se li estas militheroo, eĉ estas devigita trompi. Kion plibonigi la rason! Kiel Hitler diris: ne estas peko por edziĝinta virino naski infanon de alia viro, ekzistas unu, kiu havas pli bonajn fizikajn datumojn ol ŝia edzo. Evgenia tamen tute serioze demandis la knabon:
  - Kaj kie vi studis, ke vi tiel bone konas la principojn de regado de tankoj kaj memveturaj pafiloj, elpensante tiajn sciojn?
  Friedrich ne povis kaj ne volis diri la veron, kaj al nekonata knabino, eĉ se ŝia patro estis magnato, unu el la dek plej riĉaj homoj en la Tria Reich kaj favorato de Hitler kaj Goering. Li respondis eviteme:
  - Ŝatokupoj de infanaĝo rolas ĉi tie... Diversa scienca literaturo, la deziro inventi! Ne necesas sidi ĉe skribotablo por krei ion prudentan ...
  Evgenia kapjesis.
  - Jes, mi ankaŭ ŝatas sportojn, kaj samtempe mi ronĝas, aŭ eĉ maĉas la graniton de la scienco... Tamen, ĉu sinjorino Piston aspektas kiel oficeja rato?
  Friedrich, elmontrante lupdentojn, konfirmis:
  - Jes, sur rato, kaj ne nur kabineto, vi tute ne aspektas! Plej verŝajne, eĉ vi povas esti komparita ...
  Evgenija avertis:
  - Nur ne komparu kun bovino! Tio estas sufiĉe aĉa aludo!
  Friedrich filozofie rimarkis:
  - Kiu ĉikanas ne pro negoco, ricevas la rangon de kapro! Do ... Ni havas stultan bazaron.
  - Bazaro estas slango? Evgenia divenis. - Ĝenerale, germana parolado ŝajnas esti ĝusta, sed iel ... Tro ĝustaj, precize metitaj emfazoj, klaraj vortoj, streĉiteco de parolo ... Kaj ne estas akcento, sed vi sentas ion ne tute denaskan en tiu ĉi ĝusteco.. .
  Friedrich ne montris signon de maltrankvilo:
  - Nu kaj tio kun ĉi tio? Eble vi suspektas, ke ĝi estis sovetia spiono, kaj ke la rusoj donacis dudek mil, kune kun la usonaj kaj duonmilon da siaj sennombraj aviadiloj, por infiltri min ĉe la supro de la Tria Regno?
  Evgenia balancis la kapon.
  - Ne, mi ne pensas tiel! Estis tro multe, eĉ por la rusoj. Kvankam estas konata diraĵo: Rusujo ne estas komprenebla per la menso. Sed ĉi tie ŝajnas al mi io alia, eble vi, kiel diri... Produkto de genetika inĝenierado de la SS. Ia estonta homo? Mi legis sciencajn verkojn pri genetiko kaj mi scias, ke la homa naturo povas esti ŝanĝita, plibonigita aŭ plimalbonigita per artefarita interveno. Kaj viaj superhomaj kvalitoj de militisto... Estas vero...
  Anstataŭ respondi, Friedrich klinis la kapon al sia alta amatino kaj pasie kisis ŝin sur ŝiaj plenaj lipoj. Tiam li diris:
  - Ne donu al vi belan kapon. Se vi timas, ke vi ricevos de mi misajn infanojn, tiam kredu, ke ne estas tiel! Ĝenerale, ni povas ŝanĝi la temon de konversacio.
  Evgenia konsentis:
  - Pli bone ŝanĝiĝas! Parolu pri tankoj... Precipe la ĉefa operacia ĉefstabejo gvidata de Guderian elsendis konkursan taskon: du specoj de tankoj... Kiel meza "Imperia Pantero" kun 88-milimetra kanono El 100 aŭ pli mallonga sed kiraspenetra, kaj fronta klinita kiraso de almenaŭ 250 milimetroj kaj peza "Reĝa Tigro" kun 105 mm kalibro El100-pafilo, kun fronta kiraso de almenaŭ 300 ... Krome, la pezo de la unua tanko ne estas pli ol kvindek tunoj, kaj la dua estas 65.
  Friedrich malestime snufis, kiel leono antaŭ gofero:
  - Ĉu io tia ne estas reala? Precipe konsiderante, ke vi fariĝis multe pli facila kun malabundaj materialoj, kaj Aliancitaj bombistoj ne ruinigas la terojn de la Tria Regno!
  Eugenia respondis kun suspiro:
  - Principe, eblas, sed ni ne havis tempon, aŭ pli ĝuste ni ne havas tempon por fari prototipon en metalo en la ĝusta tempo. Vi iel tro malfrue donis al ni vian brilan scipovon. Kaj Hitler volas, ke la plej novaj tankoj komencu eniri servon kun la armeoj de la Tria Reich ĉi-jare.
  La juna aso estis surprizita:
  - Kial necesas tiom da tempo por fari prototipon?
  La knabino kapjesis.
  - Ne malmulte, precipe se la modelo estas fundamente nova... Estas kvazaŭ popola afero: se vi veturas, vi falos en intermonton!
  Friedrich pensis: kompreneble estas problemoj ĉi tie ... Ekzemple, sovetiaj projektistoj suferis dum tiom da jaroj kun la kreado de la IS-10-tanko, aŭ pasigis du tutajn jarojn ludante kun la T-54. Krome, ĉi tiu tanko estis desegnita post la milito, kaj havante sperton en la bataloj de la Dua Mondmilito. Krome, ĝi ne estis fundamente nova modelo, sed nur plia evoluo de la T-34. Ĉi tie, ekzemple, la T-44 ne estis tute sukcesa kaj praktike ne estis uzata en malamikecoj ... Do vi ne atendu specialajn miraklojn.
  La Tiger-tanko, pro la manko de la germanoj pri kreado de ĉi tiu tipo de maŝinoj (krom se, kompreneble, vi kalkulas la ĉasion, ekzemple, jam estis 150-tuna Koloso kreita dum la unua mondmilito).
  Friedrich rimarkis:
  - Necesas desegni surbaze de la jam kreita "Pantero" -5, aŭ AG. Ĝia aŭtofundo permesas vin porti pafilon ne nur de 88 mm kalibro, sed eĉ 128, aŭ 150 obusoj ...
  Evgenia ridis.
  Sed ĝuste tion ni faras! Tamen, Porsche jam havas sian propran "Reĝan Tigron", kvankam kun 88-milimetraj kalibropafiloj. Sed eble, kiel meza modelo, ĉi tiu faros. La komenca tasko mendi 250 milimetrojn estis kompletigita en ĝi, kvankam la pezo estas sufiĉe granda - 63 tunoj. Aliflanke, la turo kun tre granda angulo de racia kliniĝo de la kiraso, eleganta kaj flulinia... Eble eblas gajni mezan konkurson, sed problemoj aperos estonte. Sed laŭ via scipovo, eblas krei tankon, kiu estas nepenetrebla de ĉiuj flankoj, detruante ajnan defendon. Efektive, por nova maŝino, estas tre grave havi nur bonan flankan protekton, pri kiu, bedaŭrinde, la Pantero ne povis fanfaroni dum tre longa tempo.
  Friedrich rimarkis:
  - Eble, ni ne tuŝos la temon pri tankoj nuntempe... Aŭ pli ĝuste, ni finos pridiskuti ĝin. Ni estas maljunaj profesoroj aŭ junaj infanoj kaj knabinoj.
  Evgenia konsentis:
  - Vi pravas, kiel ĉiam, ni parolu pri io pli laika. Ekzemple, pri la brita reĝa domo.
  Friedrich grimacis.
  - Nu, la temo! Jes, venos la tempo de la Winsor, nenio restos. Aŭ ĉu vi pensas, kaptinte Moskvon, niaj tankoj ne povos pulveri la jam kaptitan Londonon?
  Evgenia ekbrilis per la dentoj:
  - Nu, kompreneble ili povas!
  Post la balo sekvis nobla vespermanĝo kun abundegaj pladoj mem, sed sen fortaj alkoholaĵoj. Nenio pli forta ol ses gradoj. Nu, tiam Friedrich kaj Evgenia, kiel decas al ulo kaj knabino, retiriĝis en apartan ĉambron.
  Kvankam estas ĝenerale akceptite, ke altaj blonduloj ne diferencas laŭ temperamento, Evgenia pruvis la malon ege konvinke dum pluraj horoj. Nu, Frederiko, kompreneble, ankaŭ ne perdis la vizaĝon. Do ili ekdormis, forte brakumante.
  La knabo sonĝis, ke li estas japana ninja, kiu ricevis ordonon de la rusa caro Nikolao la 2-a mortigi la mikadon, tio estas, la imperiestron.
  Friedrich revis grimpi la malglatajn murojn, kroĉiĝi al la plej eta fendeto aŭ fendeto per la fingroj kaj piedfingroj. La knabo eniris la palacon, kie komenciĝis furioza batalo ...
  La juna Ŝinobo, kiel kutime, hakis, ponardis, forblovis la kapojn de la malamikoj... La sonĝo estis tro kaosa, tro da sango, tranĉo, kaj malmulte da signifo. Plie, nudkruraj glavmantaj knabinoj saltantaj ĉie... Mallonge...
  Ni sukcesis dormi ne plu tri aŭ kvar horojn... Friedrich estis vekita de mesaĝisto dirante:
  - La batalo estas en plena svingo! Ne estas neanstataŭeblaj homoj, krom homoj kiel vi, Friedrich Bismarck.
  La knabo eksaltis kaj sen eĉ adiaŭi, rapidis al la plej proksima startleno.
  Kaj kiel montriĝis, ne vane oni nomis lin ... Generalo de la armeo Rokossovsky ricevis ordonon de Stalin, ne atendinte la plenan koncentriĝon de fortoj, bati strikon kontraŭ la armea grupo de Rommel. En ĉi tiu kazo, la kalkulo baziĝis sur la fakto, ke la germanoj ankoraŭ ne havis tempon por deploji siajn trupojn por atako kontraŭ Voronezh. Do estis ŝanco elfari malaltan piedbaton laŭ la streĉita flanko, elĉerpita de antaŭaj bataloj de la germanaj trupoj.
  Friedrich estis devigita sidi sur la Focken-Wulf, kaj ne atakmodifo, sed ordinara modelo, kun kvar dudek-milimetraj kanonoj kaj du maŝinpafiloj. Do, pro troa hasto, la knabo trovis sin sen la armilo, kiu pruvis sin tiel efike por batali kontraŭ tankoj. Vere, li ankoraŭ havis dek bombojn en la fuzelaĝo ...
  La ĉielo ankaŭ estis varma, estis sovetiaj atakaviadiloj, kaj Yaki-9 batalantoj. Tamen, la plej novaj veturiloj, pro malbona protekto kaj postvivebleco, ankaŭ estis vundeblaj ĉe longa distanco, por 20-mm kalibrokanonoj. Friedrich unue donis al la batalantoj la kornojn, kiuj, kompreneble, estis antaŭ la pli malrapida Ilys. Kvar aviadilkanonoj, tio estas potenco... La unuaj du dekduoj da jakoj disfalis, eĉ sen ruzaj alproksimiĝoj al la vosto.
  Friedrich ne turniĝis, ne manovris, li simple iomete movis la aerpafilojn kaj vibris la korpon de sia masiva maŝino.
  Dudek kvin, dudek ses, dudek sep ... Sen maltrafo, por la senprudentaj Jakoj, kiuj, suferante perdojn, tamen ne malŝaltas, sed eĉ provas rapidigi... Friedrich estis eĉ iom surprizita. kial, en sovetia milita literaturo, tiu glora Fokken-maŝino estis tiel malgrandigita -Wulf. Jes, ŝi plenumas plenan turnon en 22 sekundoj kontraŭ 19, por la Jakoj (kaj en la malpeza modifo, la Jako eĉ kapablas fari tion dum 17 sekundoj!). Sed Friedrich ne bezonas manovri, li simple malrapidiĝas kaj flugas al ili. En unu sekundo, vi efektive povas faligi sep ĝis ok aŭtojn.
  Tempo por Friedrich en batalstato fluis terure malrapide, kaj li havas tempon por pensi kaj malŝalti sian municion. Principe, estas ĝenerale akceptite, ke eĉ la plej lerta aso, inkluzive de eĉ tiaj fenomenoj kiel Rudel, ne kapablas serioze influi la kurson de la milito. Ĉi tie en reala historio, la ses plej bonaj germanaj asoj detruis tutan aerarmeon, sed la nazioj senespere perdis la batalon por regado en la atmosfero.
  Sed ĉi-kaze, ĵeti tiom da jakoj en unu loko kontraŭ homon estas plena de... Sesdek unu batalantoj estis pafitaj en malpli ol unu minuto. Ĝuste tiel, la flugiloj defalas, aŭ la kirasa vitro de la kajutoj rompiĝas. Ĉi-lasta estas eĉ pli malbona, ĉar en ĉi tiu kazo la piloto ne povas esti konservita. Kaj jam restas malmultaj spertaj asoj en la Ruĝa Armeo.
  Inter la faligitaj veturiloj kvar apartenis al la gardistoj, kiuj faligis pli ol kvin aviadilojn... Nur denove tio ne helpis, ĉar Volka sciis kien bati kaj kiel... Kiel ĉasisto, kiu faligas aron da anseroj el aro. mitralo. Jen ĝi, aro, en unu eksplodo, intuicie, instinkte determinante kaj direktante la movojn de la barelo, al la dezirata celo, kiam eĉ ne unu kuglo preterflugas. Anseroj, kaj ĉi-kaze, sovetiaj aviadiloj estas malflugigitaj, kaj kie la pilotejoj estas rompitaj, kaj de kudritaj pilotoj, ili flugas rekte por iom pli da tempo. Sed kelkaj flugiloj perdas...
  Friedrich rememoris ĉi tie filmojn pri bone celitaj usonaj vakeroj, kaj la faman filmon kun DiCaprio - "Fast but Dead!". Sed en tiuj tagoj, usonaj vakeroj ne konis aŭtomatajn maŝinpafilojn kaj rapidpafajn aerpafilojn. Alie, ili estus rimarkintaj kia monstra armilo laŭ la potenco de detruo.
  La jakoj en la proksima vido finiĝis kaj Friedrich ŝanĝis al Ila. Ĉi tie estas plej bone ataki ilin de supre, aŭ de la malantaŭa hemisfero. Kaj ĝi ankaŭ estus optimuma, sen redukti la distancon.
  Alia maniero estas forpafi la pli fragilajn flugilojn, vi ne povas pendigi kirason sur ili.
  IL-2 estas moknomita ĝiba. Post kiam la dua loko estis instalita en ĝi, fariĝis pli malfacile por komencanto pafi similan aŭton por komencanto, sed por la pafisto, kiu protektis la malantaŭan hemisferon, sed ... Kompreneble, la aerodinamiko de ĉi tiu aviadilo plimalboniĝis. . Do, estos eĉ pli facile kun ili...
  Estintus pli logike, ke Ilam disiru en malsamaj direktoj, sed jen la sistemo... Mallonge, ĝi komencis batante la legendan atakaviadilon. Tamen la lertaj "Salamandroj" -3 jam alvenis ĝustatempe. Ili ankaŭ prenis la siltojn ...
  Friedrich eĉ pensis, ke ili povus antaŭi lin, renkontinte la jakojn dum ankoraŭ alproksimiĝante... Kvankam, kiu scias... La Luftwaffe-pilotoj ne estas kuraĝaj rusaj soldatoj, kaj kutime ili ne eniras batalon plimulte, sed eble krom. kiam estas tro serioza minaco al la terarmeoj.
  Friedrich, tamen, ankaŭ ne spertas problemojn ... Bay de la kanonoj en la malantaŭa kirasa hemisfero, aŭ remburi la flugilojn - la rezulto estas la sama. Kaj kiel ĉi tiuj aŭtoj tiam ruliĝas malsupren, ili eĉ lasas markon en la aero... Kiel strioj sur la dorso de batita sklavo.
  Friedrich pafis tridek sep siltojn kaj kaptis du pliajn Peonojn. Teksado denove, kvankam la antaŭa rekordo de cent unu ne estas rompita. Nur al la malamiko restas aviadiloj. Nun simple faligu la bombojn kaj revenu.
  Sovetiaj tankoj nun estis sur la atako, sen la subteno de aviado, kaj eĉ pli de artilerio. Atakaviadiloj kaj bombistoj falis sur ilin. Feliĉe por la sovetiaj petrolŝipoj, ili povis uzi la veturajn karakterizaĵojn de la veturiloj. Sed la nombro de ĉiaspecaj aviadiloj daŭre kreskis.
  Friedrich faligis ĉiujn siajn bombojn kaj turnis sin direkte al la flughaveno. Tamen, li sukcesis vidi la Focken-Wulf-4 Rudel, la faman tankdestrojeron.
  La juna aso revenis al sia "denaska" flughaveno, kie la Pegazus-terminator Me-362 atendis lin.
  Friedrich, surteriginte la Focken-Wulf, kriis al la najbara piloto:
  - Tiu, kiu havas la aŭdacon aserti, ke la F -490 estas malbona batalanto, estas mensogo. Ne estas malbonaj aviadiloj, nur malbonaj pilotoj.
  La venonta atakmisio estis reduktita ekskluzive al la batalo kontraŭ tankoj. Por la momento, la germanoj ne havis tempon alporti potencan pugnon por renkonti la kirason, kaj ili amasiĝis sur la aviadiloj.
  La kuraĝaj sovetiaj tankteamoj jam transiris la ĉifonan frontlinion, kaj atakis la infanteriotrupon, konsistante el arabaj volontuloj.
  La islamanoj, kontraŭe al atendoj, batalis kuraĝe kaj ne pensis forkuri, sed samtempe ili agis ege maltaŭge. Precipe, la usona bazuko estis uzata iel ne homa maniero, kaj eĉ pli grenadoj.
  Sed la atako de la sovetiaj unuoj fiaskis. Faŝismaj ŝtormsoldatoj precipe uzis multajn malgrandajn bombojn, kun formaj ŝargoj, ideo kopiita de sovetiaj dizajnistoj, sed kun pli lerta efektivigo. Sed la sovetiaj petrolŝipoj ne ricevis ordonon pendigi reton de supre.
  Kaj Friedrich nur plantis aerkanonojn sur la tegmentojn. Ĉi tio estas la plej simpla taktiko. Trapupu la lukon de la turo kaj vian venkon. Kaj kiom da aŭtoj povas esti forĵetitaj tiel, se vi trafas de horizontala aviadilo ...
  Kaj la rapideco de la tanko ne ŝparas se la batalanto trafas intuicie, sen celi, laŭ kaprico ...
  Ĝi estas kiel simulilo kun tankoj, nur vi havas dian reĝimon, kaj ĉiu pafo estas preciza, kaj vi pafas ofte, ofte ...
  Ĉi tie la nombro de ruinigitaj tankoj superis kvindek, tiel ke Rudel ripozas... Sed nun mi devis deturni. Aperis de la flanko "Oreloj". Ses pecoj pafitaj, kaj lasis la reston detrui la Salamandrojn. Ĝenerale, ĉi tiuj maizlaboristoj rajtas batali dum la tago, pura memmortigo.
  Tankoj estas pli gravaj...
  Revenu ... Flugo sur la Focken-Wulf-4, kaj apud li estas Helga.
  La knabino demandis lin:
  - Nu, kion vi ŝatis Evgenija?
  Friedrich malestime snufis en la radion:
  - Pri kio vi ĵaluzas?
  La knabino ridis.
  - Kompreneble ne! Ni estas liberaj, kaj ne edziĝintaj. Nur scivolas, kiu estas pli bona en la lito, mi aŭ ŝi!
  Frederiko respondis kun impeto:
  - Kompreneble vi estas! Vi ne estas tiel granda, kaj multe pli lerta!
  Helga ridis gaje.
  - Mi atendis nenion alian de vi! Sed kompreneble, la plej bona el ĉiuj... Fu ŝi estas desegna rato, kaj unu el la tre malmultaj virinoj premiitaj kun la Kavalira Kruco de la Fera Kruco!
  Friedrich rimarkis:
  - Mi pensas, ke kverkaj folioj, vi estas tuj ĉirkaŭ la angulo!
  La batalo montris, ke la knabo eble pravas. Helga memfide draŝis la tankojn. Ŝajne ŝi volis pruvi, ke militisto povas esti pli abrupte ol militisto. Kvankam, kompreneble, ŝi ne povas esti komparita kun Friedrich.
  Baldaŭ aperis grandaj tankkolonoj de germanaj kaj usonaj veturiloj. Precipe lertaj kaj ludemaj usonaj tankdestrojeroj "Sorĉistinoj" -3. Tio estis grava, precipe ĉar la sovetiaj veturiloj jam estis plejparte detruitaj per aviadilatakoj. La Panther-5 ankaŭ rezultis esti problema ... Ĝia longa kanono rapida pafado kaj nepenetrebla fronta kiraso ... Ŝajnas, ke la obturatoro komencis malsukcesi, la skipoj de sovetiaj tankoj. Kelkaj, ne aŭskultante la komandantojn, returnis sin, penante eskapi el ĉi tiu teknotrona infero.
  Kaj denove reveno kaj foriro, atako kontraŭ tankoj ...
  Jam estis tagmezo, mallumiĝis... La kontraŭatako de la Ruĝa Armeo elĉerpiĝis. Li kaj Helga estis redirektitaj al la direkto de subteno, la grupo de germanaj armeoj moviĝantaj direkte al Rjazan. Samtempe, la soldatoj de Vatutin en la kaldrono ankaŭ provis streĉi ...
  Oriente la germanoj ankoraŭ malrapide antaŭeniras. Ĉi tie ilin malhelpas la eltenemo de la sovetiaj trupoj, kaj la defendaj linioj de la Stepa Fronto, eĉ se ne tiel densaj kiel ĉe la periferio de Moskvo.
  Tamen, la naziaj trupoj ricevis pli da loko por manovro, kaj Goth provis preteriri la ĉefajn defendnodojn per tiaj kolonoj. En kelkaj lokoj, la antaŭeniĝo de la germanaj unuoj akcelis ...
  Friedrich demandis al Helga:
  Ĉu vi tedas de la knabino de miaj revoj?
  La blonda militisto respondis:
  - Ĝoja humoro forpelas laciĝon, pli bone ol vipado de bovinoj! Kvankam laceco anstataŭ lakto venas kun sanga puso!
  Friedrich konsentis:
  - Ne plu estas piedpremata la vero!
  Nokte, la junulo plu flugis, malgraŭ tio, ke nuboj venis en la ĉielon kaj pluvo malleviĝis. Laŭ la germana armea doktrino, la aviado ankaŭ estis uzata por subpremi defendojn ĉe la avangardo ... Kaj male al la kvardek-unua jaro, la Luftwaffe havis multe da aviadiloj danke al la helpo de Pindostan.
  Friedrich nun atakis bunkrojn, kaj eĉ pli malgrandajn celojn ... Nokte, la batalo ne trankviliĝis, kaj la sovetiaj trupoj lanĉis kontraŭatakojn. Ili estu malgrandaj, kaj sufiĉe kaosaj, sed ne malpli kuraĝaj por ĉi tio ...
  Nokte, krom la U-2-eskadro, neniuj aerceloj estis renkontitaj. Kaj ili bombardis la bunkrojn... Iomete.
  Antaŭ la mateno de la 15-an de oktobro 1947, batalo ekis por la urbo kaj, samtempe, la fervojkruciĝo: Elektrostal. Estis tre varme tie kaj, plej grave, al Friedrich aliĝis lia nedisigebla amiko Helga.
  - Nu, kia granda kavaliro, ni premas la malamikojn?
  Friedrich respondis gaje:
  - La vaguloj puŝas ĉe la bierbudo, kaj ni venkas. Kaj kiel ni gajnu...
  La urbo Elektrostal mem estis dece fortikigita. Aldone al la armeunuoj, du freŝaj sekcioj de la NKVD ankaŭ partoprenis ĝian defendon. Kvankam ili, ĝenerale, ne estis tia elita armea gardisto kiel la SS, ili estis armitaj per kaj artilerio kaj malpezaj tankoj.
  La nazioj siavice provis krei sian propran kaldronon ... Preterpasu la citadelon, kovru ĝin per iksodoj ...
  Ĉi tie, kompreneble, aera subteno ludas gravan rolon, precipe se la kolo estas streĉita.
  Helga, kiel tipa por knabino, certigis:
  - Venko estos nia! Pretigu vian sledon por somero!
  Friedrich konsentis:
  - Kaj ne nur somere! Ni uzos pezajn tankojn kaj aerkonkojn.
  La knabo opiniis, ke ili estis reen en la armeo de Mainstein, sed la plej populara Rommel estas pli fama en la Okcidento. Ĉar dum la batalo la junulo agis pli en tranco, gvidata de infera spirito, do kial li ne memoru la glorajn farojn de ĉi tiu komandanto. Estas des pli agrable memori la venkitajn britojn ol la venkitajn rusojn!
  Rommel, atinginte la Marret-Linion, ekkomprenis ke li estas en napoleona "centra pozicio" inter du malamikaj armeoj kaj nun povas, kaŭzante decidan baton, venki unu el ili kaj nur tiam turni sin kaj alfronti la duan.
  Friedrich subridis al si: Napoleono, kvankam Leo Tolstoj dubis pri tio, estis sendube granda komandanto kaj reganto. Precipe se vi rigardas atingojn. Nur li ne konservis ilin. Hitlero por tiu afero, eĉ pli malbone... Sed principe oni povas kompari la Fuhrer kun Napoleono!
  La talenta komandanto Rommel ankaŭ komprenis ion alian: la amerikanoj kaj la francoj moviĝis malproksimen orienten en centran Tunizion kaj tenis la Orientajn Dorsalajn Gorĝojn ĉe Fonduk, Faid kaj Gafs, kovrante la Okcidentajn Dorsalajn Gorĝojn 60-70 mejlojn en la okcidento.
  Ŝajnis ke se la ital-germanaj soldatoj kaptintus Faid kaj Gafsa kaj tiam moviĝus okcidenten preter Feriana kaj Kasserine, ili povus esti irintaj rekte al la enorma amerika provizobazo kaj sia ĉefsidejo ĉe Tebesse. En Tebesse, la ital-germanaj trupoj trovis sin malproksime en la okcidento de la aliancita linio en Tunizio kaj preskaŭ sur siaj komunikadoj mem. Se Rommel tiam turnus siajn tankojn kaj sendis ilin norden al la maro, cent mejlojn de ĉi tiu loko, la germanoj povus fortranĉi la tutan aliancan armeon en Tunizio aŭ devigi ilin retiriĝi al Alĝero.
  La pensoj de Friedrich estis interrompitaj de la apero de du Laggs eskapanta el malantaŭ la nuboj... Ĉi tiuj estas en konsumado... Kaj tiam bone celitaj pafoj al la pafiloj... Nur li povas pafi tiel... Kvar pliaj Jakoj... kaj jen ili estas, jes.... Kaj nun, ĉe la Katyusha, fajro ... Por ke la fragmentoj flugu en ĉiuj direktoj ... Alia ĵetlanĉilo ... Do Helga provas de la flanko. Krias al li:
  - Heroo, ni premu pli forte!
  . ĈAPITRO 20
  La misio de Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova en la paralela mondo ankoraŭ ne finiĝis.
  La germanoj antaŭeniris en la direkto de la urbo Gorkij. Ili prenis lin en kompletan ĉirkaŭadon. Knabo kaj knabino defendis ĉi tiun grandan urbon.
  Tute ĉirkaŭita kaj sufokita Moskvo. La nazioj jam trapasis al Kremlo kelkloke. La situacio de la ĉefurbo de Sovetunio estis praktike senespera. La obusoj de la Moskva garnizono estis finiĝantaj. Kaj kun la falo de la ĉefurbo, ĝi estintus alia milito.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova batalis por la urbo sur la Volgo.
  La knabo kaj la knabino, kiel ĉiam, estas en batala humoro.
  Ili pafas kaj kantas:
  Pioniroj ne rezignas
  Ili ne timas torturon...
  Kiel agloj ili batalas
  Sendante la Fritz al Infero!
  
  Multaj el ili estas herooj
  Multaj frenezaj infanoj...
  Se vi bezonas iri en formado -
  Ŝargante la maŝinon!
  Kaj nun knabo, kiu aspektas proksimume dekdujara, sed fakte malmoliĝinta veterano, kiu jam havas multajn jarojn, turnis sin Oleg Rybachenko, falĉinte la naziojn.
  Kaj tiam kiel li ĵetas grenadon al la malamiko per sia nuda piedo.
  Kaj disĵetu la Fritz en ĉiuj direktoj.
  Tiam la knabo kantos:
  - Mi estas rusa militisto sur la genuoj de la sovaĝuloj,
  Malamikoj de Rusujo, mi forbalaos la supraĵon de la tero!
  Margarita, tiu ĉi knabino-heroo, ankaŭ ĵetas mortigan donacon de morto per sia nuda piedo. Li batos amason da nazioj, kaj pepas:
  - Por granda Rus'!
  Kaj denove kiel ridi.
  Knabo kaj knabino batalas heroe. Kvankam la milito estas preskaŭ perdita. La germanoj jam kovris Orenburgon kaj premis la Ruĝan Armeon ĉie, kien ili povis.
  Pli precize, Orenburgo estas delonge prenita. Nur unu kastelo ankoraŭ staras tie. La nazioj jam ĉirkaŭis Ufa.
  Cetere iliaj trupoj el la sudo jam alproksimiĝas al Kazan. La situacio estas pli ol kritika.
  Kaj la situacio pligraviĝas pro tio, ke samurajoj venas el la oriento kaj en Centra Azio ili jam kuniĝis kun la germanoj.
  Sed la kuraĝaj infanoj de la falintaj batalas. Ili kredas je sia venko. Aŭ almenaŭ ili estas pretaj morti kun la kapo alte. Tamen, kiel estas morto? Ili estas senmortaj!
  Kaj estis infanoj dum jaroj. Kaj ie estas aliaj mondoj kaj misioj.
  Oleg donas alian pafon. Poste li ĵetas obuson per la nudaj piedfingroj kaj kantas:
  - Stalino estos kun ni por ĉiam!
  Margarita strabigis la Fritz kaj knaris:
  - Dio gardu! Ĉi tiu kanibalo al ni!
  Kaj la knabino en kolero ĵetis grenadon per la nuda piedo.
  Oleg Rybachenko sufiĉe logike rimarkis:
  - Ni ĉiuj estas iagrade kanibaloj!
  Kaj la knabo ĵetis la donacon de la morto per siaj nudaj piedfingroj.
  Margarita konsentis kun tio:
  - Iagrade, jes!
  Kaj ŝi ankaŭ lanĉis mortiginton per sia nuda piedo, de kiu du germanaj aŭtoj kunpuŝiĝis.
  Oleg Rybachenko ekpafis kaj pensis, ke la situacio en Sovetunio eble jam estas senespera kaj ne multe utilas militi. Tial ili mortigas homojn por nenio.
  La knabo ĵetis du obusojn per sia nuda piedo. Trafis la raŭpon, la germanaj tankoj de la serio "E", koliziis kune.
  La Terminatora Infano kantis:
  - Kiam venos la tempo
  Ni batalos kuraĝe!
  La leviĝo de la batalantoj matene -
  Kaj batalu bone!
  La knabo, fakte, estis preta frakasi ajnan armeon en kelkaj minutoj.
  Margarita ankaŭ deĵetis sian nudan piedon de morto kaj grincis:
  - Por Granda Rus'!
  Infanoj estas tiel kuraĝaj militistoj, ke neniu piedpremos ilin. Ili estas tiel grandaj batalantoj.
  La knabo kaj la knabino, kiel ĉiam, estas sovaĝe ekscititaj. Kaj kun ili kuraĝo, honoro kaj kuraĝo. Ili batalas kontraŭ la nazioj kiel titanoj. Kaj estas klare, ke la malamiko ne pasos, kie ili staras kiel roko. Eble eĉ io pli forta ol roko kaj monolito.
  Margarita, pafante, diris:
  -Ni estu mondĉampionoj
  Ni estas gigantoj de mezlernejo!
  Kaj la knabino denove lanĉas mortodonacon per sia nuda, ĉizita piedo. Kaj disbatis la malamikon.
  Ĉi tiu knabino estas tiel bonega, vi ne povas uzi ion ajn kontraŭ ŝi.
  Ĉar ne estas ricevo kontraŭ peceto. Kvankam, ĉi tio ne estas rubo, sed io eĉ pli mortiga kaj malvarmeta.
  Oleg Rybachenko, pafante, grakis:
  - Mi ne estas knabo, mi estas superknabo kaj mi estos super ĉiuj en la mondo!
  Kaj denove, kiel li ĵetas per sia nuda piedo detruan embolon de eksplodaĵoj. Kaj denove du germanaj tankoj kolizias kune.
  La juna militisto estas starigita en tre batalema maniero. Sed li sentas, ke ĉi tie oni ne povas rompi la pugon per vipo. Kvankam ne estas senesperaj situacioj, kaj ankaŭ nevenkeblaj kontraŭuloj.
  La knabo memoris, kiel li elpensis kanzonaĵojn por la prezidantaj elektoj en Belorusio:
  La sesa fojo aŭskulti sensencaĵojn ne estas interesa,
  Kaj mi ne komprenas kiom da "paĉjo" mi kredas!
  Paradizo promesis konstrui Lukaŝenkon -
  Sed kune kun la lumo, ni iras en la mallumon!
  Jes, ĝi estis defio al la sistemo kaj la kulto al personeco. Efektive, kial eŭropa lando toleru diktatoron, kvazaŭ en la mezepoko?
  Jes, kaj Stalino ankaŭ estas diktatoro, kaj en ĉi tiu universo li iom post iom malaltigas la militon por venki ...
  Infan-herooj batalis ankoraŭ tri tagojn. Dume, la nazioj ĉirkaŭis Kazan kaj prenis Ufa.
  La batalado jam okazis en Kremlo mem. Kvar sorĉistinoj batalis kun la nazioj uzante glavojn kaj maldikajn diskojn por ĵetado, kun nudaj piedoj.
  Kremlo estis tre difektita per la senŝeligado de "Sturmlions", "Sturmtigers", bombadoj kaj enormaj kanonoj.
  Stalino mem, kompreneble, estas ankoraŭ en Sverdlovsk. Kaj la pozicio de Sovetunio aspektas praktike senespera. Sed provizore la Ruĝa Standardo ankoraŭ levas super la ĉefurbo de Rusio, kio signifas, ke ne ĉio estas perdita!
  Homoj kredas, ke la turnopunkto estas venonta!
  Nataŝa duonigas la arabon. Li ĵetas diskon per la nuda piedo kaj grincas:
  - Gloro al la senmorta Patrujo! Hitler ne povas rompi nin!
  Zoja ankaŭ tranĉis la faŝiston per du sabroj kaj pepis:
  - Ne, ne rompu nin!
  Post tio, ŝia nuda piedo ĵetis murdan diskon al la nazioj.
  Kaj paro da nigraj batalantoj kolapsis de la detruita muro de Kremlo.
  Aŭrora pafis plu. Ŝi pafis malofte, sed precize. Kaj tiam ŝi lanĉis siajn sabrojn. Kaj steloj kaj akraj maldikaj svastikoj flugis de ŝiaj nudaj piedfingroj.
  Kaj ĉi tie Svetlana ĵetos akran diskon per sia nuda piedo, kaj tranĉos la Fritzon. Poste li kantas:
  - Kolovrat, Evpatij Kolovrat estas la defendanto de la Patrujo, Perun estas soldato!
  Kolovrat! Evpatij Kolovrat! Heroes of Rus' kolektas alarmon!
  Ĉi tie ĉiuj kvar batalas. Preskaŭ la tuta Moskvo jam estas prenita, municioprovizoj finiĝis. Kaj rusaj knaboj kaj knabinoj mortas. Sed ili ne rezignas. Kvankam kiom longe daŭris la sieĝo.
  La knabinoj sur la Kremlo-muro batalas. Kiel riĉuloj. Kaj malgraŭ decembro, ili estas nudpiedaj kaj en unu bikino. Sed ili ne sentas la malvarmon. Male, ilia energio nur pliiĝas.
  Kaj akraj, tre plataj diskoj forflugas de nudaj piedfingroj. Kiuj estas disŝiritaj de eksterlandaj trupoj de la Germana Armeo.
  Militistoj batalas kiel herooj de milito. Kaj kun minimuma vesto. Tiajn belecojn ne embarasas nek la grandegaj tankoj de la serioj E kaj AG, nek aliaj teruraj inventoj de la nazioj.
  Neniu knabino estas io, kio povas venki ajnan formon de faŝismo. Eĉ se ĝi estas tiel perfekta kiel en ĉi tiu mondo.
  Nataŝa tranĉis per glavo, ĵetis diskon per la nuda piedo, detranĉante la naziojn kaj kantis:
  - Kiel agrable estas vivi en sovetia lando,
  Kaj kiel bele estas disbati la Wehrmacht!
  Zoja, preterpasante la muelejon kun siaj sabroj, komentis:
  - La Wehrmacht fariĝis dolore forta! Jen ni defendas Kremlon!
  Kaj la knabino ĵetis per la nudaj piedfingroj steleton frapantan la Fritz.
  Tiam ŝi kantis:
  - Ĉi tio estas sovaĝa ĉaso al malamikoj!
  Kaj tiam estas Aŭrora en batalo. Nu, la knabino estas ruĝa kaj malvarmeta. En la vintra vento, ŝiaj kuproruĝaj haroj flirtas kiel batalstandardo. Ne, tia knabino ne kliniĝos antaŭ iu ajn.
  Kaj de la ĵeto de ŝia nuda piedo, tranĉanta karnon kaj sangon, flugas la plej akra disko.
  Ĝi tranĉas la korpojn de kontraŭuloj. Kaj Aŭrora krias:
  - Mi estas bonega knabino!
  Kaj kiel aspektas Svetlana en batalo?
  Ĉi tiu blonda terminatoro estas simple diabla fajro, kaj tornado de neniigo.
  Kaj ankaŭ mortiga surprizo flugas de ŝia nuda piedo. Kaj knabino plenrapide en batalo.
  Ĉiuj kvar en batalo. Kaj ŝi ne devas retiriĝi nek rezigni.
  Ili estas kvar sorĉistinoj - nur bonegaj! Vera kvarteto de detruo de ĉio kaj ĉiuj!
  Militistoj tenas la defendan sektoron. Sed Kremlo estas granda kaj ĝi ne povas rezisti ĉie. La fortoj estas tre malegalecaj.
  Nataŝa komentis kun ĝeno:
  Ni mortigas, ni ne venkas!
  Kaj la knabino denove ĵetis mortigan ŝargon per sia nuda piedo.
  Zoya logike rimarkis, hakante la malamikon:
  - Oni ne povas gajni ĉion... Krom se en komputila ludo!
  Kaj la orhara knabino denove ĵetis la diskon de la morto.
  Aŭrora, tranĉante la kontraŭulojn per siaj sabroj, pepis:
  - Venko, mi kredas, estos nia! En la nomo de Sankta Rusujo!
  Kaj de la ĵeto de ŝiaj nudaj piedoj flugas donaco de pereo.
  Kaj la tranĉita nazioj falas.
  Kaj poste Svetlana en batalo. Tranĉas la faŝistojn per siaj ĵetoj. Kaj ĝi agas ege, aŭ eĉ senfine lerte. Ŝiaj nudaj piedoj estas tiel lertaj. Kaj montru teruran detruon.
  Kaj tiam la knabino kantas:
  - Gloro al la Patrujo kaj novaj mondoj!
  Kaj denove, de ŝiaj nudaj piedoj, flugas la surprizo de la morto.
  Kaj jen Nataŝa denove estas en batalo. Kaj tranĉas la Fritz, rapidante kiel kometo. Kaj krias je la supro de siaj pulmoj:
  - Gloro al la plej granda Patrujo!
  Kaj ŝiaj glavoj ekflugas kiel gazontondilo.
  Kaj la knabino eĉ kantas:
  - Estu glorata Rusio kiel dum jarcentoj,
  Nia revo realiĝos!
  Kaj la knabino donis akran bumerangon per sia nuda kalkano. Kaj li tordis, kaj detranĉis dekduon da nigraj kaj brunaj kapoj.
  Kompreneble, la knabinoj ne mortigis la germanojn, sed la koloniajn unuojn, kiuj estis uzitaj kontraŭ ili. Sed la militistoj eĉ de ĉi tiu nur malvarmeta.
  Ili estas brilemaj kaj viglaj.
  Natasha denove tranĉas malsupren la malamikojn. Kaj ŝi estas nudpieda, ĵetante tiajn aferojn.
  Kaj muĝas:
  - Stalino kaj gloro!
  Kaj poste Zoja. Ankaŭ kiel liberigi murdinton. Kaj ŝiaj nudaj piedfingroj kraĉas la mesaĝon de morto.
  Kaj la militisto kiel muĝi:
  - Por tia Patrujo kiel la nia, ne estas timige morti!
  Kaj tiam ankaŭ Aŭrora prenos ĝin kaj eniros la batalon. Kaj ankaŭ kun nudaj piedoj lanĉos bumerangon. Kaj reformu la malamikojn.
  Tiam, dum li kantas:
  - Por la soveta Rus'! Kio regos super la universo!
  Kaj poste en la batalo Svetlana. Ankaŭ knabino, kiu ne povas esti haltigita kaj ne malrapidigita. Jen kiel ŝi batas. Nur de tia militisto mi ne povas savi!
  Kaj kun nudaj piedoj ŝi ĵetas mortigajn pakaĵojn. Kaj ŝi mortigas siajn malamikojn sen kompato.
  Kvankam tiam Yarile povas preĝi por ili. Aŭ eble Perun. Estas malfacile por pekuloj post morto, la regno de Chernobog atendas ilin! Sed ĝi estas eĉ interesa siamaniere - militoj daŭras la tutan tempon! Kaj tiom da bataloj! Do eble ne indas funebri pri la sorto de pekuloj tro amare?
  Svetlana eĉ sentis iom amuza: vi ne envios kristanojn - ili estos senigitaj de multaj ĝojoj en la eterneco. Eĉ kion ili havis sur la planedo Tero.
  Ha, kompatindaj pekuloj! Kaj eĉ pli malfeliĉaj justuloj!
  Kaj la knabino denove ĵetas la donacon de la morto per sia ĉizita, nuda piedo. Tiam li diras:
  - La mondo estos nia! Gloro al Rusujo!
  Nataŝa desegnis trioblan papilion per siaj glavoj kaj pepis:
  - Estu eterna gloro de granda Rusujo!
  Kaj ŝiaj nudaj piedoj ŝajnas elĵeti la murdan kaj unikan. Post tio, la nuda kalkano de la knabino trafis la frunton de nigrulo, kaj defalis lin de la muro, kaj kvin pliajn arabojn.
  Venonta en la batalo estas Zoya. Nenio haltigas ŝin. Ŝi batalas kun la naziaj hordoj. Kaj elspezas trioblan muelejon. La batalantoj tranĉitaj de ŝi falas.
  Tiam la knabino diras:
  - Eterna Rus', estos kun Svarog!
  Kaj palpebrumas al siaj partneroj.
  Venonta en la batalo estas Aŭrora. Ŝi balais kiel pantero. Ŝi tranĉis ĉiujn. Kaj kun nudaj piedoj ŝi lanĉis donacon de morto. Ŝi faligis multajn faŝistojn kaj kantis:
  - Por la plej alta formo de la Patrujo!
  Kaj tiam en la batalo kaj Svetlana. Kiel ŝi tranĉas malamikojn. Kaj ĝi funkcias tre bone.
  Post tio, donaco de morto flugas de ŝia nuda piedo. Kaj li ĝisfunde fortranĉas la naziojn, kiel razharojn de barbiro.
  Kaj la knabino krias:
  - Mia aĝo kaj mia vero! Gloro al Granda Rusujo!
  Jes, ĉi tiuj kvar batalas vere heroe. Sed kvar nudpiedaj kaj preskaŭ nudaj belulinoj ne povas gajni la Duan Mondmiliton. Kaj tiel Moskvo falis.
  La knabinoj trarompis de la kaptita ĉefurbo, uzante kaj siajn glavojn kaj la mantelon de nevidebleco.
  Ĝenerale ili kapablas multon. Knabinoj de la plej alta iniciato, ke ili ne povas esti trovitaj pli altaj kaj pli belaj.
  Kaj Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova forlasis la kaptitan urbon Gorkij.
  La nazioj, ve, sukcesis preskaŭ ĉie.
  La knabo kaj knabino foriris, kaj ĵetis kudrilojn survoje per siaj nudaj piedoj, ekstermante la Fritz.
  Oleg Rybachenko kantis:
  - Ne, la vigla ne forvelkos,
  La rigardo de falko, aglo...
  La voĉo de la homoj estas sonora -
  La flustro dispremos la serpenton!
  
  Mi kredas, ke la tuta mondo vekiĝos -
  Estos fino al faŝismo...
  Kaj la suno brilos
  La vojo, lumigante komunismon!
  Margarita ĵetis kelkajn kudrilojn per la fingroj de siaj nudaj piedoj kaj konfirmis:
  - Ne, ĝi ne velkos!
  Kaj ŝi pafis eksplodon de maŝinpafilo, falĉis du dekduojn da faŝistoj.
  Tiaj estas la infanoj. Malmola, neskuebla. Kvankam vere, ĉi tio ne estas tia milito. Kaj ili devas forkuri.
  Moskvo falis, la urbo Gorkij falis. La nazioj sturmas Kazanon. Ĉi tiu estas la lasta sovetia urbo ĉe Volgo. La rezisto estas heroa, sed pli kaj pli, kaj pli da sento de senespero.
  La nazioj akiris pli altnivelajn piramidajn tankojn de la AG-serio, kiujn neniu sovetia armilo povas penetri. Kaj ĉi tio, mi devas diri, estas tre malbona.
  Nur kiam la nudaj piedoj de la knabo kaj la knabinoj ĵetas grenadojn al la raŭpoj, la germanaj monstroj kolizias. Sed kion povas fari nur unu paro, kiam preskaŭ la tuta mondo eliris kontraŭ Sovetunio!
  Oleg Rybachenko ĵetis granaton per sia nuda piedo, puŝis la AG-50 kaj AG-75 per siaj fruntoj, post kio li diris:
  - Se la fortikaĵo estas survoje,
  La malamiko konstruis...
  Estas necese preteriri de la malantaŭo -
  Prenu ŝin sen pafo!
  Margarita konsentis kun tio:
  - Trompa milito estas granda afero! Precipe se la fortoj estas neegalaj!
  Oleg Rybachenko rimarkis:
  - Mi ludis la Entente-strategion. Per egalaj armiloj, li detruis cent dek kvar milionojn da malamikaj soldatoj, kaj li mem perdis nur nulon. Do, pro taktiko, vi povas efektive batali kontraŭ la tuta mondo!
  Margarita konsentis kun tio:
  - Tute eble! Kaj batalu kaj venku!
  Oleg Rybachenko ĵetis la pinglojn per siaj nudaj fingroj. Li mortigis tri dekduojn da faŝistoj kaj diris:
  - Ni venkos en la nomo de Sankta Rusujo!
  La knabo kaj la knabino daŭrigis sian kuron... Ve, la fortoj vere estas tro neegalaj.
  Kazan estis detruita per ĉiaj armiloj. Stalino ordonis, ke oni tenu ŝin ĝis la lasta sangoguto. Sed fakte, la batala spirito de la Ruĝa Armeo post la falo de Moskvo estis tro rompita. Ĉiuj volis morti ĉiam malpli. Jes, kaj la nazioj estas tro superaj en nombro kaj armiloj.
  Kaj iliaj reagaviadiloj bombas ĉiujn urbojn kaj vilaĝojn, kiujn la nazioj ankoraŭ ne sukcesis okupi.
  Antaŭ ol Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova atingis Kazan, ĉi tiu urbo falis.
  Ufa ankaŭ estis prenita. Do, malgraŭ la severa vintro, la nazioj moviĝis al Sverdlovsk.
  La ĉefsidejo de Stalin situis tie. Kaj de la oriento grimpis la samurajo. La japanoj ankaŭ estas fortaj.
  Iliaj militistoj estas precipe danĝeraj - Ŝinoboknabinoj. Malgraŭ la siberia vintro, ili rapidas tra la neĝo nudpiede, kaj ili mem estas en la samaj naĝkostumoj. Estas timige eĉ imagi tiajn militistojn. Kvankam ili estas tre belaj.
  Jen unu el ili kun blua hararo, alia kun flava, tria kun ruĝa, kvara kun blanka.
  Tiaj estas la plej belaj murdistoj. Ili laboras per unu glavo, kaj ĵetas maldikajn diskojn aŭ ĉakrojn al la infanterio. Kaj ninja eksplodaĵoj estas ĵetitaj kontraŭ la tankoj - ili estas nur la grandeco de pizo, sed la plej pezaj sovetiaj tankoj flugas alte kaj disŝiras ilin.
  Eĉ la timinda IS-7, ninja knabinoj ne estas malhelpo. Ili estas militistoj de tia alta ordo, ke eĉ la gardistoj estas senpovaj kontraŭ ili.
  Jen ninja knabino kun blua hararo, ĵetis pizon kaj tri sovetiajn tankojn samtempe per la nudaj piedfingroj, flugis alte supren kaj eksplodis en partojn.
  Kaj jen knabino kun flava hararo kaj nuda piedo ĵetas pizon. Kaj denove, sovetiaj aŭtoj flugas en malsamaj direktoj, kaj frakasas en kukojn. Ni diru ĉi tie tiajn militistojn - eĉ la plej kuraĝa kavaliro estos timema antaŭ ili.
  Sed en batalo, kaj ninja knabino kun rufa hararo. Same kiel ĵeti mortigan pizon kun nudaj piedoj. Kaj de ŝia bato, la kiraso de la grandega IS-12 eksplodis.
  Ĉi tiu estas la terminatora knabino.
  Kaj tiam Ŝinoboknabino kun blankaj haroj. Sammaniere li prenos ĝin, kaj per sia tuta forto li enpuŝos siajn glavojn en la batalantojn de la Ruĝa Armeo. Haki ilin kaj kantu:
  - Mi ne estas patosa insekto, Ŝinobo, sed ne testudo!
  Kaj denove en batalo, ĉiuj kvar mortigaj knabinoj.
  La Ruĝa Armeo perdas la militon sur ĉiuj frontoj. Sed ankoraŭ provas batali.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova vagas tra la vintra neĝo. Ili estas malriĉaj nudpiedaj infanoj. Por senmortaj korpoj, frosto ne estas tiel terura. Por malsaniĝi aŭ io por malvarmumi, ĉi tiuj superuloj ne povas frosti. Sed tamen, kiam vi alproksimiĝas al Uraloj, la frosto estas malagrabla, kaj mordas la nudajn kalkanojn de infanoj.
  Oleg malĝoje rimarkis:
  - Vi ne scias kio estas pli malbona - malvarmo kaj malsato, aŭ la konstato, ke via sankta patrujo perdas!
  Margarita sufiĉe logike rimarkis:
  - Por ni malvarmo kaj malsato estas nenio... Sed la fakto, ke ni perdis kontraŭ la nazioj, estas efektive malbona!
  Oleg konsentis kun ĉi tio:
  - Ne plimalboniĝas! Ĝenerale, kial la Tria Regno ĝenerale pli sukcesas en paralelaj universoj ol en la nia?
  Margarita faris logikan supozon:
  - Ĉar la nazioj estas tre fortaj kaj organizitaj. Kaj ni estis bonŝancaj multfoje. Precipe kun Stalingrado!
  Oleg Rybachenko piedbatis neĝbulon per sia nuda piedo kaj rimarkis:
  - Jes, ni estis tre bonŝancaj kun Stalingrado! La Fritz mem stulte grimpis en la kaptilon!
  Marguerite kukis:
  - Provante ne eniri problemojn,
  Por ne konfuziĝi kaj ne perdiĝi...
  Necesus kolekti denaron por denaro,
  Aŭ pli ĝuste naskiĝi denove!
  Infanoj survoje, atakis taĉmenton de nazioj. Mortigis pli ol cent soldatojn. Unu estis lasita en kaptiteco. Margarita devigis la junulon kisi iliajn tre elastajn plandojn, ruĝajn pro la malvarmo. Li faris ĝin milde. Kaj li diris, ke la germanoj jam alproksimiĝas al Sverdlovsk kaj ĉirkaŭas ĝin.
  Oleg rimarkis:
  - Estas strange, ke vi kaj mi Margot estas pli rapidaj, sed io moviĝas kiel ordinaraj homoj aŭ eĉ pli malrapide!
  Margareta konsentis:
  - Kaptita en ondo de malvenko! Ŝajne en ĉi tiu universo ĉio estas kontraŭ Sovetunio. Eĉ naturo kaj spaco!
  Oleg tiam sugestis:
  - Kaj se estas bagatela por ni mortigi Hitler?
  Margarita negative balancis la kapon.
  - La hipersorĉistino ne donis al ni tian ordonon! Do ni faru sen mem-agado. Krome, kion ĝi donas?
  Oleg Rybachenko memfide respondis:
  - Multa! Cetere, la Fuhrer, ĉi tiu estas la Fuhrer en Afriko!
  Margareta sugestis:
  - Nun ni batalu ĉe la fronto, kaj poste, koste de Hitler, ni vidos! Kiel oni diras - rapidu malrapide!
  Oleg kantis:
  - Rapido estas bona, ne rompu la ĉizilon ... La viro ne estas pego, kaj haste freneziĝis!
  La knabo kaj knabino kuris kun sia tuta urino. Kaj sukcesis rapidi al Sverdlovsk. Kaj ili komencis defendi la urbon sturmitan de la nazioj.
  Atako sekvis unu post alia.
  La infanoj estis nudpiedaj. Margarita estas en tuniko, kaj Oleg Rybachenko estas knabo en pantaloneto. Sed ili batalis kiel la plej veraj kaj neflekseblaj herooj.
  Oleg ĵetis kudrilon per siaj nudaj piedfingroj, trapikis la Fritz en la gorĝon kaj pepis:
  Ni ne rezignos eĉ unu colo da tero!
  Margarita ĵetis obuson per la nuda piedo kaj knaris:
  - Eĉ ne guto, nek eĉ span, nek centimetron!
  Knabo kaj knabino batalis en la malvarmo. Kaj kun ili estis aliaj pioniroj. Kaj ankaŭ multaj estas nudpiedaj malgraŭ la sovaĝa malvarmo. Kaj se senmortaj infanoj ne timas sovaĝan froston, ĉiukaze ili ne povas dolori, tiam ĝi estas sufiĉe danĝera por ordinaraj infanoj.
  Jen nudpieda pioniro, kies fingroj estis bluaj pro la malvarmo, havis malvarmumon en la dentoj, kaj lia makzelo estis ŝvelinta. La knabo multe suferas. Sed malgraŭ tio, li furioze prenas aron da obusoj, kaj ĵetas ĝin sub la nazian tankon, kaj li mem falas trapikita de mitrala eksplodo.
  Ĉi tiu estas kuraĝa knabo...
  Aŭ knabino, kies nudaj piedoj flamas kiel skarlataj papavoj, puŝas minon sub la raŭpoj de germanaj mastodontoj. Ŝi mem mortas, plorante:
  - Por la Patrujo kaj Stalino!
  Tre doloras esti nudpieda vintre, en Siberio, kiam oni ne estas protektata de senmorta karno.
  Eĉ Oleg kaj Margarita en severaj frostoj ne tiom ĝojas esti duonnudaj. Sed ili ridetas kaj kantas, volante gajigi la infanojn:
  - Eh, frosto, frosto, ne frostigu min,
  ne frostigu min! Mia ĉevalo! Mia ĉevalo!
  Blankhara!
  La knaboj kaj knabinoj, skuante siajn ruĝajn kaj bluajn krurojn pro la amara malvarmo, kantis:
  La neĝo ne haltigos nin! La frosto ne venkos nin! Ni estas la pioniroj de la Fritz! La faŝisto estos forte batata!
  La infanoj bone batalas! Sed dolore neegalaj fortoj. Stalin fuĝis de la ĉirkaŭita Sverdlovsk al Novosibirsk. Tamen japanoj jam alproksimiĝas al ĉi tiu urbo de la oriento. Ili eĉ ne timas la froston de Siberio.
  Jes, la milito finiĝas.
  Sed la pioniroj ne rezignas. Kaj eĉ en malfacilaj tempoj, infanoj kantas kuraĝe;
  Ni estas la pioniroj de la infanoj de komunismo -
  Fajro, tendo kaj sonora klariono!
  Invado de malbenita faŝismo -
  Kiu atendas furiozan fiaskon!
  
  Kion ni perdis en ĉi tiuj bataloj?
  Kaj tiam en bataloj kun la malamiko akirita?
  Ni antaŭe estis nur infanoj de la mondo -
  Kaj nun la militistoj de la naskiĝlando!
  
  Sed Hitler faris paŝon al nia ĉefurbo,
  Faligis bombojn sen kalkuli la akvofalon!
  Ni estas la Patrujo eĉ pli bela ol la ĉielo -
  Nun venis la sanga sunsubiro!
  
  Ni respondos al agreso severe -
  Kvankam ili mem estas malgrandaj en staturo!
  Sed la glavo en la manoj de delikata adoleskanto -
  Pli fortaj ol la legioj de Satano!
  
  Lasu la tankojn rapidi lavangon post lavango,
  Kaj ni dividas la fusilon en tri!
  Lasu la policanon celi la dorson,
  Sed la Sankta Dio feroce punos ilin!
  
  Kion ni decidis? faru la laboron de la mondo
  Kaj por tio, ve, mi devis pafi!
  Trankvilo jam abomenas.
  Estas ankaŭ perforto!
  
  Kun la knabino ni kuras nudpiede kune -
  Kvankam neĝis, neĝblovo brulas kiel karbo!
  Sed ne timu, konu la infanojn -
  La faŝisto estos kuraĝe pelita en la ĉerkon per kuglo!
  
  Jen ili metis la malnoblan kompanion Fritz,
  Kaj la ceteraj malkuraĝuloj forkuras!
  Ni dispremas infanterion kiel falĉilon en batalo -
  Ni ne estas malhelpo al junaj someroj!
  
  Venka atingo, estos en majo,
  Nun la neĝoŝtormo estas pika, malmola neĝo!
  La knabo estas nudpieda, lia fratino estas nudpieda,
  En ĉifonoj, infanoj renkontis la glortempon!
  
  De kie venas ĉi tiuj potencoj?
  Eltenu doloron kaj malvarmon, tiun bezonon!
  Kiam amiko mezuris la fundon de la tombo,
  Kiam amiko ĝemas - mi mortos!
  
  Kristo benis nin pioniroj,
  Li diris: La Patrujo estas donita al vi de Dio!
  Ĉi tio estas la unua fido de ĉiuj,
  Sovetia, sankta lando!
  Kaj ili mortas kun ridetoj sur la lipoj. Infanoj ne konas malfortecon... Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova batalis dum tuta semajno. Sed Sverdlovsk falis. Parto de la garnizono kapitulacis - sentante senesperan situacion. Nur la pioniroj rifuzis kapitulaci.
  Kaj manpleno da kuraĝaj, nudpiedaj uloj faris malesperan sukceson. Ili kuris tra la neĝblovoj, laŭvorte bluaj pro la terura malvarmo. Kaj ili mortis sub maŝinpafiloj kaj kanonoj.
  Ankaŭ Oleg Rybachenko kaj Margarita sufiĉe gratiĝis, sed tamen eskapis el Sverdlovsk. Poste ni translokiĝis al Novosibirsko. Frosto, vintro, longaj noktoj.
  La knabo kaj la knabino kuras al si, ili estas malgajaj kaj tre koleraj.
  Margareta rimarkis:
  - La hipersorĉistino povus helpi ĉi tiun mondon! Kaj tiam la nazioj venkas! Ĉi tio estas vere universala maljusto!
  Oleg Rybachenko saltis pli alte, tordis per sepobla kapriolo kaj rimarkis sufiĉe logike:
  - Ĝenerale estas malmulte da justeco en la mondo! Ekzemple, kial maljunuloj suferas? Kaj, preskaŭ senescepte! Kaj kiam homo estas juna, li fumas kaj trinkas, kaj eĉ plimalbonigas la aferojn, kaj li estas sana! Kie estas la justeco, kiun suferas maljunuloj?
  Margarita volonte konsentis pri tio:
  - Ne ekzistas justeco en la universo!
  Oleg Rybachenko demandis iom naive:
  - Kaj kien Dio rigardas?
  Margarita, ĉi tiu nudpieda knabino en trua tuniko, sugestis:
  - Verŝajne, ni mem devas fariĝi kiel dioj, por ke justeco regu en la mondo! Jen la saĝo de la Kreinto!
  Oleg Rybachenko memfide konfirmis:
  - Mi kredas, ke ni revivigos la mortintojn!
  Terminator Girl konfirmis:
  - Jes, mi kredas je ĝi, kompreneble!
  La infanoj kuris al Novosibirsk kaj partoprenis en la defendo de ĉi tiu urbo.
  Ili batalis en preskaŭ la lasta grava grandurbo sub la kontrolo de la Ruĝa Armeo.
  Stalin jam negocis kun Hitler, jesante kapitulaci se lia persona sekureco estis garantiita. La Fuhrer estis preta por tio, precipe se la partizanoj trankviliĝis.
  La japanoj jam sturmis Novosibirskon de la oriento. Do praktike ne estis ŝanco eskapi. Sovetunio estis mortanta.
  Oleg Rybachenko kaj Margarita Korshunova pafis al la nazioj, ĵetis obusojn per siaj nudaj piedoj. Kaj ili ankoraŭ esperis ion.
  Apud ili estis la pioniroj. En severa frosto en Siberio, ĉiuj infanoj estis nudpiedaj kaj somere pioniruniformoj kun kravatoj. Ili mortis kiel herooj.
  Iliaj piedoj estis ruĝaj kiel piedoj de anseroj, kaj iliaj piedfingroj bluiĝis.
  Sed la pioniroj ne rezignis.
  Ili venkiĝos al faŝismo!
  Oleg Rybachenko ĵetis obuson per sia nuda knabeca piedo. Li puŝis tri germanajn tankojn samtempe per la fruntoj kaj flustris:
  - Mi kredas je venko!
  Margarita ankaŭ ĵetis mortigan donacon per siaj nudaj fingroj kaj pepis:
  - Ankaŭ mi kredis, kaj mi kredos ĝis la fino!
  Kaj ili batalis por la lasta, sovetia urbo kun la furiozo de malespero. Kaj tamen ili ne intencis fleksiĝi.
  Oleg Rybachenko, por gajigi la preskaŭ mortigajn frostitajn pionirajn infanojn, kantis kun granda entuziasmo;
  Mi estas juna militisto de Patrino Rusio,
  Potencaj landoj, Patrujoj de ĉiuj landoj...
  Ne ekzistas patrujo en la universo, sciu, ke ĝi estas pli bela,
  Sub la monto, Stalino ligis kravaton!
  Esti pioniro estas ĝojo kaj voko,
  Ja tio signifas, ke vi estas servisto de la lando.
  Kaj vi povas multobligi la universon -
  Detruante la maĥinojn de infero-Satano.
  Kiam somero venis en kvardek unu
  La junia fulmotondro bruas por ni...
  Ni ne volas, ke la regiono malriĉiĝu,
  Por feliĉo, kredu - la Patrujo estas kreita!
  Kun knabino, ni atendas la naziojn en embusko,
  Ni ricevis maŝinpafilon antaŭ tio.
  Kaj al la freneza ĝeno de Hitler,
  Nia taĉmento sukcese batas la naziojn!
  Amatinoj nudaj piedoj krudiĝis,
  La neĝo jam pikas sub la nuda plando.
  De la malvarmo kaj ruino bluiĝis,
  Sed la sankta fajro varmigas nian animon!
  Ni batas sen scii la mezurojn de kontraŭuloj,
  Ni ne donas ripozon tage kaj nokte!
  Ili flugas al la ŝtupoj en svarmo da obusoj,
  Kaj oficiroj kun kaŝpafilo.
  Nenie la faŝistoj povas trovi subtenon,
  Nia pionira, kuraĝa taĉmento...
  Kapabla, se vi bezonas tranĉi montojn,
  Jen la tankoj de Hitler brulantaj kiel kandeloj.
  La homoj en kolerego kolektiĝis -
  Por justeco, kuraĝo kaj honoro.
  Kaj ne estas rifo en la maro de ŝtormoj -
  Kiu igus nin sidiĝi!
  Ni eniris Berlinon, ni aliĝas al la Komsomolo,
  De nudpieda piedpremado kun knabinoj la tuta mondo!
  Ni enspiras venkan mielon en ĉiela majo,
  Nun ĝi fariĝis eterna, nia hela sukceso!
  
  
  
  
  . ALEXANDER III VIVIS SESDEK OK JAROJN
  La reĝo fortigis la imperion ankaŭ ekonomie. Ekzistis neniuj tumultoj kaj neniu revolucio, do la ekonomio estis en konstanta kresko. Kaj Rusio per la unua mondmilito kaj la loĝantaro havis pli pro pli malalta morteco kaj aneksado de la nordaj regionoj de Ĉinio kaj Koreio. Kaj la armeo estis pli granda. Kaj aperis la unuaj malpezaj tankoj en la serio, kaj multaj aviadiloj de malsamaj markoj.
  Ve, Aleksandro la 3-a ne vivis por triumfi en la unua mondmilito, sed Nikolao la 2-a jam ricevis ĝin.
  La nova reĝo havis solidan tronon, alian edzinon, grandan heredanton, ducent okdek milionojn da homoj, kaj du milionojn kaj duonon da soldatoj en pactempaj ŝtatoj.
  Do vi povas batali kuraĝe kaj lerte! Krome, la rusoj ankaŭ havas tankojn kun malpezaj maŝinpafiloj, sed ili ĵus aperis kaj pezaj. Ĝi estis evoluigita fare de la filo de Mendeleev.
  Do ne haltigu la reĝan armeon!
  Nikolao la 2-a militis kontraŭ germanoj kaj aŭstroj... Rusaj trupoj kaptis Galicion, Bukovinon, kaj kaŭzis serion da malvenkoj al la aŭstroj. Komence ili estis batitaj en Orienta Prusio, sed poste ili venĝis kaj fortranĉis Koenigsberg. La aliancanoj forpuŝis la germanojn de Parizo... Rusaj trupoj prenis Krakovon, kaj havante nombra supereco, malgraŭ la vintro, daŭrigis la ofensivon, alproksimiĝante al Budapeŝto. Germanio proponis, vidante ke ĝi odoris kiel malvenko por paco je moderaj kondiĉoj.
  La germanoj jesis doni al Rusio Klaipeda, kaj parton de la tero en Pollando, same pagi kompenson. Francio ricevis reen parton de la teritorio antaŭe kaptita sub Bismarck, kaj iom da Danio.
  Aŭstrio-Hungario cedis Galicion, parton de Bukovino kaj Krakovo. Sed la imperio ne kolapsis. Rusio reakiris la terojn de la slavoj, ĉion, kio iam estis parto de Kievan Rus, kaj vastigis la regnon de Pollando.
  Turkio kaj Japanio ne havis tempon por eniri la militon, same kiel Italio. Tio estas, la unua mondmilito, fakte, ne ekzistis. Tiel malmulte da ĝeno. Nikolao la 2-a fortigis sian aŭtoritaton kaj tiam regis pace dum sufiĉe da tempo.
  Rusio tamen faris militon en Afganio - finfine dividante ĝin kun la britoj. Tiam Irano estis dividita kun Britio.
  Rusio tiel vastigis siajn havaĵojn. Sed venis la ekonomia krizo kaj la Granda Depresio de 1929... En 1931 Japanio, en alianco kun Turkio, komencis militon kontraŭ cara Rusio. Sed fakte ĝi estis memmortigo. La cara floto en la Pacifiko sub la komando de Kolchak venkis la japanojn. Kaj la tera armeo estis ĝenerale multfoje pli forta.
  La samon oni povas diri pri la turkoj. Ili grimpis klare ne kontraŭ tiu malamiko.
  Carista Rusio povis surterigi soldatojn kaj kapti Japanion. Kaj tiam rusaj trupoj finfine okupis Turkion. Tiel finiĝis la epoko de la Otomana Regno.
  Kaj caro Nikolao la 2-a pliigis sian gloron kaj la potencon de Rusio. Tiu ĉi glora imperiestro regis ĝis 1936 kaj ankaŭ mortis je sesdek ok jaroj.
  Li estis sukcedita fare de Alexei II. Ĝenerale, tute sana viro de tridek du jaroj. Lia patrino estis malsama, do Aleksandro la Tria ne permesis mortigan geedziĝon.
  Alexei II kompletigis la konkeron de Saud-Arabio dividante ĝin kun Britio.
  Vilhelmo la 2-a regis sur la trono en Germanio ĝis 1941. Ĉi tiu monarĥo regas kvindek unu jarojn! Sufiĉe longa!
  Sed ĉi tie sur la trono estas lia filo Ferdinando. Ne odoras kiel Hitler. Alia rakonto.
  Tiel longe kiel estas paco. Ĉiuj kolonioj estis dividitaj. Mussolini konkeris Etiopion.
  Estas nenio pli por kundividi... Britio tamen travivas malfacilajn tempojn. Kaj estas en ekonomia krizo.
  Kaj tiel Ferdinando proponis al Alexei II dividi la koloniajn posedaĵojn de Francio kaj Britio. Kiel, fakte, kiom vi povas rigardi ĉi tiujn terojn.
  Tiel Mussolini, Ferdinando kaj Alexei II forĝis sian pakton.
  Sed kompreneble, eĉ ĝis tiu ĉi tempo Rusio jam sukcesis konkeri preskaŭ la tutan Ĉinion kaj fariĝi pli forta ol ĉiuj multfoje en la ekonomio, en la milita sfero kaj en la loĝantaro.
  La caro Aleksej aprobis, ĝenerale, tian proponon kaj decidis, ke ili kune komencos.
  Ferdinando ne plu estis juna. Kaj li estis singarda.
  Tamen, la 15-an de majo 1945, la milito komenciĝis. La germanoj denove moviĝis
  Kontraŭ Belgio...
  Kaj la cara armeo iris tra la britaj kolonioj kaj rapidis tra Egiptujo.
  Rusujo havis dek milionojn da soldatoj kaj kvincent sekciojn, kaj memfide
  Gajnis. Ŝajnis, ke neniu povus haltigi ŝin.
  En du monatoj, la cara armeo kaptis Hindion, sudan Iranon, la havaĵojn de la britoj en Saud-Arabio, Egiptujo, Sudano, plejparto de Hindoĉinio.
  Sed la germanoj povis nur okupi Belgion, kaj ĉe la periferio de Parizo ili estis haltigitaj. Nederlando ankaŭ eniris la militon.
  Cara Rusio dum pliaj du monatoj konfiskis la havaĵojn de Britio en Azio, kaj finis for Indonezion. Tiam ŝi alteriĝis en Aŭstralio, moviĝis tra Afriko.
  La germanoj provis preni Parizon, sed ilia atako estis repuŝita. Tamen, la milito estis perdita. Italio ankaŭ kaptis la afrikajn havaĵojn de Britio kaj Francio.
  Nur en la kvina monato la caraj trupoj komencis alveni al Eŭropo. Ĝis nun, la bataloj estis en plena svingo en Afriko kaj Aŭstralio, sed jam finiĝantaj. Aŭstrio-Hungario, tre malfortigita pro la perdo de tero, ankaŭ eniris la militon flanke de la koalicio.
  La germanoj povis kapti Holandon. Kaj ili plibonigis sian pozicion.
  Dum pliaj du monatoj, cara Rusio kompletigis la kapton de Aŭstralio kaj Afriko. Kaj nur fine de novembro, ĝuste en la malvarmo, komenciĝis nova ofensivo de la german-rusaj trupoj, preterirante Parizon.
  En ĉi tiu kazo, la fortoj jam estis tro neegalaj. La franca-anglaj trupoj estis venkitaj. Kaj Parizo estas ĉirkaŭita.
  Kaj en la nova jaro, la garnizono kapitulacis... Tiam la caraj kaj germanaj trupoj kaptis la tutan Francion en tri semajnoj. Tiam komenciĝis la bombado de Britio ... Kaj ĉiuj kolonioj estis kaptitaj de la koalicio.
  Britio en majo 1946 jam, estanta sangita kaj batita per bomboj
  Kapitulacis.
  Tiel finiĝis alia granda milito. Rusio prenis preskaŭ ĉiujn koloniojn. Germanio ricevis relative malmulte, Italio kaptis ion, Aŭstrio-Hungario ricevis simbolan pecon.
  Malgraŭ la fakto ke la germanoj atendis grandajn koloniojn, kaj nur Maroko ricevis multe malpli en sia tuteco, Germanio inkludis en sia kunmetaĵo: Belgion, Holandon, kaj Francio'n al Port de Calais.
  Krome, cara Rusio resendis la germanon al Namibio kaj kion ili antaŭe posedis.
  Resume, ni iel elpensis kaj akordigis...
  Venis paco... En 1953 Rusio havis atombombon, kaj jaron poste Germanio. Usono ricevis nukleajn armilojn en 1960.
  Tiel, la ekvilibro de timo estis kreita.
  Kaj en 1955, la unua rusa kosmonaŭto flugis en la kosmon, flugante ĉirkaŭ la pilko. Kaj en 1961, la rusoj metis piedon sur la lunon.
  Kaj en 1983 al Marso! La usonanoj flugis al la luno en 1971, kaj la germanoj en 1984. Aŭstrio-Hungario kaj Germanio kuniĝis en unu ŝtaton. Svedio kaj Norvegio iĝis parto de Rusio kun aŭtonomio kaj aŭtonomio.
  Aliaj landoj iom post iom perdis sian sendependecon.
  En 1987, rusaj kosmonaŭtoj flugis al Venuso supren laŭ la monto. En 1992 sur Merkuro. Kaj en 1999, Plutono.
  La sunsistemo estas majstrita.
  Ekzistis tri nukleaj imperioj: Granda Germanio, Usono kaj Granda Rusio.
  Alexei II ankaŭ mortis en la aĝo de sesdek ok en 1972. Li estis sukcedita fare de lia filo Aleksandro la kvara. Tiu ĉi reĝo havis kvardek unu jarojn en la tempo de sia supreniro sur la tronon. Sufiĉe strange, sed Aleksandro la kvara ankaŭ pasis sesdek ok jarojn kaj mortis en 1999. Kaj lia filo Vladimir III surtroniĝis. En 2013, kvarcent jaroj de la Romanov-dinastio estis festitaj.
  Ĝis nun Rusio staras firme sur siaj piedoj. Sed en la mondo ekzistas ankoraŭ Germanio kaj Usono ĝiaj konkurantoj. La cara imperio, kune kun la kolonioj, inkluzivas iom pli ol duonon de la monda teritorio kaj pli ol du trionojn de la monda loĝantaro. Rusio estas forta, sed ankoraŭ ne la sola.
  Regas Rusio, Vladimiro la tria en 2019 li fariĝis sesdek sep jarojn maljuna. Multaj miras - ĉu li vivos, kiel la antaŭaj reĝoj, sesdek ok jarojn, aŭ ĉu li interrompos tiujn strangajn koincidojn?!
  Intertempe en Rusio disvolviĝas kontraŭnukleaj armiloj. Estas klare, ke ne ekzistos nukleaj armiloj, kaj Rusio tute traktos Germanion kaj Usonon. Ĝi havas pli da loĝantaro kaj pli da soldatoj. Kaj la kvalito de armiloj estas pli bona!
  Sed dum ekzistas nukleaj armiloj, kaj ne ĉiuj ili ankoraŭ estis konkeritaj. Sed ili tre aktive disvolvas kontraŭnukleajn armilojn, do estas certaj ŝancoj venki.
  
  LA FALO DE ĜIBRALTARO
  La hispana diktatoro Franco, kontraste al la reala rakonto, konsentis al la germanaj trupoj ataki la anglan fortikaĵon de Ĝibraltaro. Interŝanĝe, Hispanio ricevis kelkajn britajn kaj francajn terojn en Afriko.
  La atako sub la komando de Mainstein okazis nokte de la 25-a de novembro 1940 ĝis 26. Kiel montriĝis, la britoj ne estis tute pretaj por tia milita movo, kaj la nazioj sukcesis kapti tian potencan fortikaĵon de svingo.
  Ĝia falo havis signifan efikon al la kurso de la milito. La Germana Armeo povis transdoni fortojn super la plej mallonga distanco al Afriko, kaj la britoj estis blokitaj de enirado de Mediteranea Maro de la Oriento.
  La germana komando sendis plurajn sekciojn al ekvatora Afriko. Krome, la korpuso de Rommel estis translokigita al Libio, kelkajn monatojn pli frue ol realeco.
  La britoj, siavice, prirezignis la ofensivon kontraŭ la italoj en Etiopio kaj komencis plifortigi siajn poziciojn en Egiptujo. Tamen, Rommel sukcesis antaŭi ilin, kaj kiel rezulto de preventa striko, li venkis la koloniajn soldatojn, konkerante Aleksandrion kaj Kairon. La pozicio de Britio en Afriko iĝis pli komplika. La germanoj jam atingis la Suez-kanalon kaj minacis antaŭeniri plu en la Proksiman Orienton. Krome, eblis moviĝi al Sudano.
  Vere, la aferoj de la italoj en Grekio ne estis tre sukcesaj, sed la alproksimiĝo de pliaj fortoj el Germanio savis la situacion.
  Hitler havis dilemon: ataki Sovetujon aŭ fini Brition? La sukcesoj de la Germana Armeo en Afriko instigis la duan decidon - malligi iliajn manojn en Okcidento. Kvankam la armeaj preparoj de Sovetunio inspiris timon en la Fuhrer.
  La Ruĝa Armeo plifortiĝis, sed la germanoj ankaŭ ne sidis senlabore. La produktado de tankoj en 1941 duobliĝis kompare kun 1940, kaj aviado pliiĝis preskaŭ dufoje kaj duono.
  La nazioj faris la bombadon kaj surteriĝon sur Malto. Tiam Rommel trarompis la defendojn ĉe la Suez-kanalo kaj eniris Irakon, kiu ribelis kontraŭ brita rego. La germanoj relative facile konkeris kaj Kuvajton kaj la tutan Mezorienton. Stalin, aliflanke, aliĝis al atenda taktiko. Sed Churchill obstine daŭrigis la militon. La Germana Armeo, atinginte Iranon, turnis sin al Sudafriko.
  La jaro 1941 alproksimiĝis al la fino. La liberigo de submarŝipoj pliiĝis, kaj Britio perdis siajn koloniojn. Usono estis pasiva. Sed Japanio ne povis sidi senĝene kaj atakis Peru Harbour la 7-an de decembro. Nova milito komenciĝis en la Pacifiko. Kaj Hitler devis denove forlasi planojn por atako kontraŭ Sovetunio.
  Necesas helpi japanojn, kapti Iranon kaj Hindion, kaj ankaŭ Sudafrikon. Kaj plej grave Britujo mem. Krome, usonaj bombistoj ne estas ludilo. Ili povas kaŭzi multajn problemojn al la Tria Regno. Kaj estas plej oportune liveri bombardajn atakojn el la teritorio de Britio.
  Do la Fuhrer estis devigita en 1942 forlasi la ideon invadi la orienton.
  Estis risko, ke Stalino mem malfermu la fronton, sed... Oni devas koni la karakteron de Stalin. Li estas tre rezervita en ekstera politiko. La milito kun Finnlando igis la Ruĝan Diktatoron eĉ pli singarda.
  Dum Sovetunio konstruas forton. La nombro de aviado la 1-an de januaro 1942 atingis tridek du mil veturilojn, kaj tankojn, pli ol dudek kvin mil, plus pliajn tri mil tanketojn. Entute, Stalino planis kompletigi la varbadon de 20 mekanizitaj korpoj, kun totala nombro da tankoj de 32 mil veturiloj, el kiuj la plej nova KV de diversaj markoj kaj T-34, 16,5 mil. Krome, la disvolviĝo de la T-50-tankoj ankoraŭ daŭris, kvankam la aŭto montriĝis malpeza.
  La germanoj, renkontinte la Matilda kaj kelkajn krozŝipojn, kaj havante informojn ke la britoj evoluigis pezajn tankojn, ankaŭ komencis fari siajn proprajn mastodontojn. Antaŭ ĉio, la "Tigro" kun 88-milimetra kanono, kaj kiraso kun nepenetrebla pafilo de 75-milimetroj kun longa barelo.
  Informoj pri sovetia tankokonstruado ankaŭ estis haveblaj. La KV-2-tanko marŝis ĉe la Majtaga parado sur Ruĝa Placo, kaj la tridek kvar havis kelkajn datumojn.
  Ĉiukaze, kiam Speer estris la imperian ministerion de armilaro kaj municio, evoluoj en teknologio iris pli rapide. Hitler volis havi la plej bonajn tankojn en la mondo, kaj pli pezajn. Sed dum Germanio estis klare pli malalta ol Sovetunio. Kaj la nombro da aŭtoj kaj ilia kvalito. En aŭgusto 1941, la produktado de la KV-3-tanko komenciĝis. La aŭto rezultis esti sufiĉe peza je 68 tunoj, sed armita per 107 mm kanono kun komenca ĵetrapideco de 800 metroj je sekundo. Tio havigis al ŝi avantaĝon super la "Tigro", kiu, cetere, ankoraŭ ne estis lanĉita en la serion.
  Eĉ pli potenca estis la KV-5 kun pezo de 125 tunoj kaj du pafiloj. Vere, tia peza maŝino kreis pli da problemoj por la sovetia armeo ol bono. Kaj en 1942, la versio KV-4 pezanta 107 tunojn estis adoptita. Sovetunio prave povus fieri pri siaj plej pezaj tankoj en la mondo, kaj eĉ la plej potencaj.
  Sed aliflanke, Germanio sufiĉe bone evoluis en aviado. Yu-188, enirinte en seriojn, evoluigis rapidecon kompareblan al batalantoj. DO-217 ankaŭ aspektis dece. Reagaviadiloj ankaŭ estis aktive evoluigitaj. Ĉar Britio estis la ĉefcelo, la jetbombistoj ricevis multe pli da atento ol en reala historio.
  La germanoj aktive uzis sklavlaboron. Importita el Afriko grandega nombro da nigruloj. La nigraj laboristoj estis obeemaj, harditaj, sed nespertaj. Ili estis uzataj por helpa laboro.
  Sed kontrolante Eŭropon, la germanoj povis varbi sufiĉe da nombroj kaj kvalifikita laboro.
  Speer eĉ sukcesis persvadi Hitler, ankoraŭ ne farante programon por ekstermi la judojn, sed uzi ilin en la produktado de aviadiloj kaj ekipaĵo.
  La veto estis metita sur aerofensivon kontraŭ Britio kaj masiva submara milito.
  Tamen, la eniro de Ameriko en la konflikto aldonis kapdoloron al la Fritz, kaj devigis akran pliiĝon en la nombro da lupaj pakoj.
  Germanio estis devigita malfrue kreskigi la produktadon de bombistoj kaj strategiaj aviadiloj. Antaŭ ĉio Yu-288 kaj Yu-488 - kun kvar motoroj. Sed ilia evoluo kaj rememorigo prenis tempon. ME-109-modifo "F" entute estis inda kontraŭulo por britaj aŭtoj. Sed la evoluo de la ME-209 malsukcesis, same kiel la ME-210.
  La plonĝbombaviadilo XE-177 ankaŭ malsukcesis. Sed Speer ludis kun kvanto. Krome, la Focke-Wulf iĝis la plej potenca batalanto laŭ armilaro, kompensante kelkajn el la malfortoj de la ME-109. Jes, kaj la fluglernejo de la germanoj montriĝis pli bona ol la angla, kaj eĉ pli usona. En majo 1942, la nazioj konkeris Sudafrikon. Kaj usona eskadro alvenis en Madagaskaro. La batalo de Midway montriĝis perdita de la usonanoj: do la kapitano de la tria rango, kiu ludis decidan rolon en ĉi tiu batalo, alvenis, ironie, en Madagaskaro. Usono volis konservi bazon en Afriko kaj ne lasi la naziojn malstreĉiĝi. Sed tio signife plimalbonigis ilian pozicion en la Pacifiko.
  Vere, la japanoj ne agis tute egale. La batalo por la havaja insularo daŭris.
  La nazioj akiris kontrolon de Afriko, kaj grandegajn rezervojn de strategiaj krudmaterialoj, kaj ankaŭ kaptis Hindion kaj Iranon. La rimedoj sub la kontrolo de la Tria Reich estas grandegaj, sed ili ankoraŭ devas esti digestitaj.
  La aerbatalo por Britio ne estas tiel simpla. Konstante pliigante la produktadon de aviadiloj, la germanoj faris premon, sed ekzistis neniu totala domineco. La manko de potenco de strategia aviado, kaj la helpo de Usono, kaj eĉ tiam ne estas sufiĉe da submarŝipoj, tuŝitaj. Kaj la mirakla torpedo kun kiu tiom da esperoj estis asociitaj lasis nin malsupren.
  La Fuhrer ne kuraĝis alteriĝi en Britio en 1942. La veto estis farita pri plifortigo de la marpotenco kaj la submara floto. En la sama tempo, aviadilŝipoj kaj batalŝipoj estis konstruitaj. Estis sufiĉe da produktadkapablo, sed ĉio prenis tempon.
  Klaso A balistikaj misiloj ankaŭ postulis fajnagordado. Sed la robotaj konkoj de FAU-1 komencis esti amasproduktitaj. Relative malmultekostaj aŭtoj, uzante simplan fuelon, havis la senduban avantaĝon, ke ili ne bezonas pilotojn.
  Hitler, akirinte aliron al senlimaj naturresursoj kaj laborrezervoj, volis savi la vivojn de germanaj pilotoj. V-1 kiel facile fabrikebla kaj senpilota ŝajnis la plej bona solvo. Kaj miloj da tiaj robotaj konkoj falis ekde la aŭtuno de 1942 sur Londonon.
  En la sama tempo, la germanoj akcelis la evoluon de la Arado jetbombisto kaj balistikaj misiloj.
  Stalino daŭre atendis kaj akumulis forton. En 1942, Sovetunio produktis kvin kaj duonon da novaj tankoj KV kaj T-34, kaj ĉirkaŭ mil malnovaj markoj, ĉirkaŭ kvincent novaj malpezaj T-50 kaj T-60 kaj ducent amfibiaj. La aviadila floto ankaŭ pliiĝis - ĉirkaŭ dek kvin mil novaj kaj malnovaj aviadiloj ekfunkciis. Eĉ mankis pilotoj. La produktado de Katyushas pliiĝis malrapide.
  Nazia Germanio produktis pli ol tridek mil aviadilojn, sed suferspertis gravajn perdojn en bataloj. La germanoj produktis ĉirkaŭ ses kaj duono mil tankojn. Plejparte, la T-3 kaj nova modifo de la T-4 kun longtuba 75-mm pafilo. La plej novaj "Tigroj" produktis iom pli ol cent, kaj la "Panteroj" ankoraŭ estas nur en prototipoj.
  Sed la sturmpafilo MP-44 dizajnita fare de Schmeister komencis eniri la serion. Male al la reala rakonto, la maŝino ne devis esti evoluigita konsiderante la mankon de neferaj metaloj. Kaj tio akcelis la disvolviĝon de pli simpla sturmpafilo, kun aloja ŝtalo.
  Do en manpafiloj, la germanoj komencis akiri avantaĝon. Sed ili ankaŭ bezonis tempon por ke la maŝino rearmu ĉiujn trupojn.
  Sed en la submara ŝiparo, kie la liberigo atingis kvardek aŭ kvindek submarŝipojn monate, la germanoj vere ne havas egalulon.
  Ekzistis eĉ tre altrapidaj submarŝipoj sur hidrogena peroksido. Akcelita laboro en la nuklea programo. Feliĉe, ekzistas multaj rimedoj. Kaj eĉ la eraro de germanaj fizikistoj, ke grafito ne taŭgas kiel moderigaĵo, ne montriĝis katastrofa. Pluraj fabrikoj por la produktado de peza akvo estis konstruitaj, inkluzive en Afriko.
  Do ĝi ne estas per lavado, ĝi estas per rulado, sed la nuklea reaktoro de la nazioj ekfunkciis en decembro 1942. Eĉ iom pli frue ol la usonanoj. Post la malvenkoj en la Pacifiko, ili komencis gravan malmuntadon. Kaj financado por la nuklea programo estis draste tranĉita.
  La komenco de 1943 estis markita per la deklaracio de Hitler de Tuta Milito kaj la enkonduko de universala laborservo en la okupitaj teritorioj. La amasaj V-1-strikoj sur Londono ne tute pravigis sin. La britoj lernis parte forpuŝi tiajn batojn, sed la germanoj prenis la nombron.
  Sed la submara milito montriĝis vere katastrofa por Britio. La produktado de armiloj sur la insulo falis akre pro manko de krudaĵoj. La metropolo estis sur la rando de kolapso. Krome, la nazioj kaptis Madagaskaron, kaj la japanoj, kune kun la nazioj, invadis Aŭstralion kaj relative rapide atingis ĝian kapitulacon.
  Kvankam Stalino komprenis la danĝeron de atendado taktiko, li restis fidela al si mem, ne eniranta batalon. Pli bone lasu la kapitalistojn ekstermi sin ĝis la fino. Kaj ni rigardos...
  Sed ĉi tiu taktiko ankaŭ havis siajn malavantaĝojn. Uzante grandegajn rimedojn, la Tria Regno jam preparis militon kontraŭ Sovetunio. La produktado de tankoj en la Tria Regno en 1943 atingis mezumon de 1 200 veturiloj tage, kaj plie tricent kvindek memveturaj pafiloj. Krome, memveturaj pafiloj tute ne estas malfortaj. "Ferdinandoj", "Bumbledoj", "Jagdpanther". Konsiderante ke la germanoj preskaŭ ne suferspertis perdojn en tankoj, ilia replenigo de la panzvale jam estis duoble pli rapida ol tiu de la Ruĝa Armeo. Kaj la kvanta breĉo en teknologio favore al Sovetunio komencis ŝrumpi.
  Koncerne kvaliton, Fritz ricevis la "Reĝan Tigron", similan en pezo al la KV-3, laŭ penetra potenco, la pafilo eĉ estis iom supera pro la kvalito de la kuglo kaj pli forta fronta kiraso. Nu, la superpezaj sovetiaj KV-5 kaj KV-4 montriĝis tre teknike nefidindaj, precipe ilia aŭtofundo. Do la bataluzo de tiaj monstroj estis en dubo.
  Kaj Stalino ankaŭ ordigis la kreadon de KV-6 kun sep pafiloj kaj du raketlanĉiloj. Ili faris la aŭton. Sed ĝi montriĝis tiel peza kaj longa, ke vi ne povis porti ĝin en trajno aŭ deploji ĝin en batalo. La T-34-76 estas sufiĉe sukcesa veturilo, sed pli malforta en alfronta batalo ol la Pantero aŭ Tigro. Kaj la KV-1 kaj KV-2 estas kompareblaj al la germanoj laŭ pezo, sed ili estas pli malaltaj ol la Panteroj kaj Tigroj en butting. La germana T-4 atingis la tridek kvar en kiraso kaj superis en armilaro, videbleco kaj optiko, kaj ĉi tio je egala pezo, aŭ eĉ malpli, se ni komparas pli pezajn modifojn.
  Mallonge, la Fritz estis tirita supren kaj la kvalito estis ĝis egala. Kaj la aspekto de la ME-309 kaj ME-262 donis avantaĝon en la kvalito de aviado. Kiel la Yu-488, la plej bona kvarmotora bombaviadilo. Kaj malantaŭ ili estas reaktivaj modeloj. Kiel ekzemple Yu-287 kaj Arado.
  En septembro 1943, la nazioj finfine efektivigis sukcesan surteriĝon en Britio. Post du semajnoj da batalado - Anglio kapitulacis. Kaj kvankam Churchill fuĝis al Kanado, la rezulto de la milito en la Okcidento ŝajnis antaŭvidita.
  Roosevelt, perdis sian ĉefan aliancanon kaj timante la kreskantan potencon de la Tria Reich, petis pacon.
  Hitler, post diskutoj kun sia akompanantaro, metis kondiĉon por Usono: la malakcepto de la nuklea programo kaj la agnosko de ĉiuj konkeroj de Japanio kaj la Tria Reich. Same kiel la retiro de soldatoj de Islando, kiun la Fritz jam fakte kovris per la submara floto. La kontrolo de la Lando de la Leviĝanta Suno super Gaia, kie la batalado ankoraŭ ne ĉesis. Krome, Hitler postulis materian kompenson por la Tria Regno kaj Japanio por ĉiuj detruoj kaj armeaj elspezoj kaŭzitaj de Usono kaj Britio.
  Kvankam la kondiĉoj de la paco estis ekstreme malfacilaj, Roosevelt kun granda malfacileco sukcesis antaŭenpuŝi ilian adopton en la Kongreso kaj la Senato.
  Grandan rolon en usona plenumo ludis la sugestoj de Stalin, ke li ne kontraŭas aliĝi al la koalicio de la akspotencoj, kaj almenaŭ preta rekapti Alaskon.
  Venkis usona pragmatismo, kiu montriĝis pli alta ol entuziasmo kaj emocioj. Krome, la nuklea programo de la germanoj disvolviĝis pli rapide ol la usona, kaj ĉi tio estis plena de katastrofo estonte.
  La unua fazo de la dua mondmilito finiĝis. Sed la Führer nun volis fini Sovetujon.
  La neatenditaj atendantaj taktikoj de Stalin kaj lia sindonemo al la kialo de mondpaco ludis sinistran ŝercon. Jozefo estis kontraŭbatalita fare de la Tria Regno kaj Japanio kun ĉiuj resursoj de la Orienta Hemisfero, inkluzive de Aŭstralio, kaj kelkaj pontoj en la okcidenta mondo.
  La Lando de la Leviĝanta Suno tamen ankoraŭ ne finis Ĉinion, sed ĝi bone povus malfermi duan fronton. Hitler, aliflanke, aktive formis koloniajn trupojn kaj eksterlandajn legiojn. Samtempe ankaŭ pliiĝis la produktado de armiloj.
  En la unua duono de 1944, la produktado de tankoj kaj memveturaj kanonoj en la Tria Reich atingis kaj superis cent veturilojn tage. Panther-2 en sia nivelo preteriris ĉiujn sovetiajn aŭtojn. Pli progresinta germana tanko "Leono" aperis, kaj baldaŭ la "Reĝa Leono".
  Kaj plej grave, jeta aviado estis serie evoluigita. En respondo, la T-34-85 kaj IS-1 kaj IS-2 tankoj iris en produktadon en Sovetunio, kaj neniu forigis la KV-serion ankaŭ de produktado. La plej masiva seria tanko de la Tria Regno por 1944 estis la Panther-2, kaj la USSR T-34-85. Pli pezaj modeloj estis produktitaj en signife - proksimume tempoj, en dek pli malgrandaj kvantoj. Kaj la germanoj ne volis multe veturi pezojn sur sovetiaj vojoj, kaj Stalin komencis malfidi la KV-serio, kaj la IS-oj montriĝis tro krudaj.
  Tamen, la germana "Panther" -2 kun 88-mm kanono de 71 L kalibro, superis la T-34-85 en kiras-penetra potenco de la pafilo, en fronta kiraso kaj iomete flanke, kaj ankaŭ ne faris. koncedi en veturado agado kun motoro de 900 ĉevalfortoj kaj pezo je 47 tunoj. Eĉ kiam la pezo de la germana tanko kreskis al 50,2 tunoj, ĝi montriĝis ne mortiga.
  Kaj la germana reagaviadilo tute ne havis indan kontraŭulon.
  Hitler decidis ke estas pli bone ne treni la kaŭĉukon, kaj komencis la militon la 22-an de junio 1944. Ĵetante sur Sovetujon tricent kvindek proprajn kaj eksterlandajn dividojn, kaj cent dudek dividojn de satelitoj. Flanke de la Tria Regno estis: Rumanio, Hungario, Slovakio, Kroatio, Finnlando, Svedio, Italio, Portugalio, Hispanio, Bulgario, Argentino, Turkio.
  La germanoj ankaŭ uzis grandegan nombron da eksterlandanoj kaj hiwis en la Germana Armeo. Entute, la Tria Regno, nur en la unua ŝtupo, ĵetis en batalon dek du milionojn kaj duonon da soldatoj, el kiuj ne pli ol kvardek procentoj estis germanoj laŭ nacieco. Satelitoj aldonis pliajn tri milionojn. Entute estas preskaŭ dek ses milionoj da infanterio en la unua ŝtupo, ĉirkaŭ tridek tri mil tankoj, pli ol kvindek kvin mil aviadiloj, ĉirkaŭ ducent kvindek kanonoj kaj morteroj.
  Sovetunio, post mobilizado, deplojis dek tri milionojn kaj duonon da soldatoj, sed parto de la fortoj devis esti konservita en la Malproksima Oriento kaj internaj distriktoj. En la unua ŝtupo estis ok milionoj da soldatoj, ĉirkaŭ tridek mil tankoj, preskaŭ kvardek mil aviadiloj, kaj ĉirkaŭ ducent mil pafiloj kaj morteroj.
  Tiel, flanke de la Tria Reich, ekzistas duobla supereco en infanterio, kaj kvinobla supereco en fortomoviĝo, kun pli bona maŝinpafilo. Vere, Sovetunio havas multajn maŝinpafilojn, preskaŭ egalecon.
  La diferenco en tankoj ne estas granda, sed la procento de malnoviĝintaj veturiloj en Sovetunio estas pli alta, same kiel tankoj de pli fruaj eldonoj.
  Germana jetaviado havas neniun kontraŭulon, kaj la helic-movitaj aviadiloj de la Tria Reich estas pli rapidaj kaj pli bone armitaj. Vere, sovetiaj veturiloj estas superaj en horizontala manovro.
  En artilerio kaj morteroj, la ekvilibro de fortoj estas plej proksima al egaleco. Kaj kvanto kaj kvalito.
  Vere, la floto de la Tria Regno estas precipe subakva, multfoje pli forta ol la sovetia. Kiel estas la kazo kun Japanio.
  Krome, la nazioj jam havas klason A balistikaj misiloj en amasproduktado, kaj la unuaj diskedoj ekflugis.
  Ĝenerale, la nazioj estos pli fortaj, kaj Stalino sufiĉe racie preparis, kvankam malfrue, defendon. Sed multe ne estis farita. La Stalin Line ne estis plene reestigita, kaj plej grave, la soldatoj ne estis sufiĉe trejnitaj por teni la linion. Kvankam ili estis urĝe retrejnitaj.
  La limlinio de Molotov, dum tri jaroj da probableco, estis ĝenerale kompletigita, sed ĝi troviĝis tro proksime al la limo, kaj ne havis sufiĉan profundon. Krome, Stalin ordonis konstrui trian ŝtupon malantaŭ Dnepro, sed tio estis komencita nur post la kapitulaco de Usono.
  Vere, krom la sovetiaj trupoj, oni povas kalkuli je partoj de la NKVD, kies nombro estis alportita ĝis miliono da soldatoj kaj la milico. Ĉi tio estas ĉirkaŭ kvar milionoj da homoj, nur en okcidentaj urboj. Kvankam, kompreneble, ilia batalefikeco estas multe pli malbona ol tiu de regulaj unuoj.
  La germanoj, same kiel reala historio, donis la ĉefan baton en la centro, tranĉante la Bjalistokan kornicon kaj la Lvovan pugnon. La unuaj tagoj de la batalado montris ke la germanoj, malgraŭ la granda nombro da eksterlandaj unuoj, faris la ofensivon pli-malpli glate. Sed la sovetiaj trupoj ofte estas perditaj.
  Krome, la batalkapablo de la ukrainaj unuoj montriĝis dubinda. Multaj dizertintoj kaj kapitulacis en la plej unuaj tagoj de la milito.
  Ne eblis enhavi la malamikon en landlimaj bataloj. Kaj tiam Stalino faris eraron, malpermesante la retiron de unuoj al la ĉefa linio kaj postulante rektigi la fronton. La eraro tamen estis korektita, sed malfrue. La germanoj povis kapti Minskon jam la 28-an de junio, rompinte la Stalin-linion en la centro.
  La konfuzo nur plifortiĝis. La 30-an de junio okazis la atendata eniro en la militon de Japanio kaj ĝiaj satelitoj. Do, provizore, ni devis forgesi pri la translokigo de trupoj el la Malproksima Oriento.
  La germana sukceso en la centro disetendiĝis. Estis grandega breĉo, kiun ili senespere provis ŝtopi. Sed la nazioj antaŭeniris kaj la 16-an de julio enpenetris en Smolensk.
  Ĵetante ĉiujn disponeblajn rezervojn en batalon, kaj metante la milicojn sub brakojn, Stalin kaj Ĵukov povis ĉesigi la antaŭeniĝon de la Fritz en la centro. Sed Hitler turnis siajn trupojn suden. La nazioj kreis grandegan kaldronon en Kyiv, kaj kaptis preskaŭ la tutan Ukrainion.
  Blokis Leningradon, invadis Krimeon. La kurso de malamikecoj tre aspektis kiel 1941, kiel senĉesa karmo. Sed la diferencoj ankaŭ estis sufiĉe signifaj. Sovetunio en 1941 havis kelkajn liberajn rezervojn, kaj nun ĉio jam estis mobilizita. Kaj kiam la atako okazis en oktobro, montriĝis, ke preskaŭ nenio estis por teni la defendon.
  Komence de novembro 1944, la nazioj ĉirkaŭis Moskvon, devigante Stalin fuĝi al Kuibyshev.
  La nazioj, male al reala historio, havis signifan nombran superecon. Ili havis sufiĉe da sekcioj por preteriri Moskvon de la nordo kaj sudo. Sed la sovetiaj trupoj tro disvastiĝis sur malsamaj frontoj.
  En realeco, en 1941, post mobilizadoj, Stalin akiris avantaĝon super la Germana Armeo en la nombro da personaro, kaj li havis kvar fojojn pli da aviadiloj kaj tankoj ol la Tria Reich havis ekde la komenco mem de la milito. Kaj en la unuaj kvin monatoj de la milito, pli da sovetia ekipaĵo estis produktita en reala historio.
  Sed nun la nazioj estas ĉiuj atutoj, flanke de kaj la kvanto kaj kvalito de armiloj kaj dungitaro. Kaj la Ruĝa Armeo havas la samajn ulcerojn kiel en 1941. Inkluzive de la malemo de ukrainoj, baltoj, kaj multaj malgrandaj nacioj morti por la sovetia sistemo. Amasperfido kaj kurado tra viktimoj de subpremo, senposedigitaj kaj aliaj ofenditaj de ĉiuj strioj. Inkluzive de la ideologiaj malamikoj de la sovetia reĝimo.
  Kaj la fakto, ke la germanoj ankaŭ venkis la Okcidenton, nur pliigas la nombron de perfiduloj.
  Tial, ne estas surprize, ke Moskvo estas ĉirkaŭita, kaj la germanoj kaptis la Donbason, Voronezh kaj moviĝas al Stalingrado.
  La vintro en 1944, bedaŭrinde, ne estis same frosta kaj neĝa kiel en 1941. Tamen, Moskvo heroe rezistis ĝis la fino de decembro 1944. Stalingrado falis en januaro 1945, kaj la bataloj por ĝi ne estis tro longaj. En februaro kaj frua marto, la germanoj kaj iliaj satelitoj tute kaptis Kaŭkazon kaj la Bakuajn naftoputojn.
  Tiam la ofensivo iris laŭ la Volgo. Al Saratov, al Kuibyshev, kaj plu al Orenburg kaj Kazan.
  Stalin fuĝis al Sverdlovsk. Kazan falis en majo. En la somero, la germanoj kaj japanoj daŭre moviĝis en la profundojn de Rusio. La rezisto de la sovetiaj trupoj falis. La 5-an de aŭgusto 1945, Sverdlovsk estis prenita. Kaj la 3-an de septembro 1945, Stalino finfine konsentis kapitulaci. En interŝanĝo por siaj propraj vivoj kaj libereco.
  La dua mondmilito finiĝis. Sed paco ne daŭris longe. Testinte nukleajn armilojn, Hitler konvinkiĝis pri ilia fenomena detrua potenco.
  Nun ŝajnis ke Japanio kaj Usono daŭre estis sur la vojo al mondregado de la Tria Regno. Kaj kvankam la Fuhrer konkeris pli da tero ol Ĝingis-Ĥano, Aleksandro la Granda, Napoleono, Imperiestro Trojan kaj Sulejmano la Granda kune, li decidis venki ankaŭ Japanion.
  Ĝuste tri jarojn post la fino de la Dua Mondmilito, cent balistikaj, interkontinentaj misiloj kun potencaj nukleaj ŝargoj kovris la landon de la Leviĝanta Suno tuj.
  Kaj tiam komenciĝis la ofensivo de la teraj unuoj de la Germana Armeo kaj la floto. La germanoj relative rapide kaptis la havaĵojn de Japanio en Azio, kaj la metropolo mem estis eldetruita al la grundo per atombomboj.
  Pli-malpli longedaŭra rezisto estis disponigita fare de la Pacifikaj posedoj de la lando de la Leviĝanta Suno. Sed antaŭ junio 1949, ĉio estis finita. Nun restis nur venki Usonon. Cetere, estis kialo. La usonanoj, kontraŭe al la interkonsento, tamen disvolvis nukleajn armilojn kaj faris sian sekretan provon.
  Hitler komencis la militon la 1-an de januaro 1950, faligante tricent nukleajn misilojn samtempe sur la nova jaro.
  Detrua atomatako detruis cent gravajn usonajn urbojn kaj mortigis plurajn dekojn da milionoj da homoj. Aldonis unu pli el la plej grandaj krimoj de Adolf Hitler al la plej longa listo de la plej abomenaj abomenaĵoj.
  Tiam venis la invado de Kanado, kaj de la sudo kune kun la latin-amerikaj diktatorecoj. La amerikanoj estis malfortigitaj kaj ŝokitaj, sed batalis malespere. Ili komprenis, ke malvenko por ili signifas nur sklavecon kaj malrapidan, doloran morton.
  Tial, ĝi estis la plej malespera el ĉiuj militoj. Kaj ĝi daŭris pli ol unu jaron, devigante la Trian Reich faligi ĉirkaŭ ducent pliajn nukleajn ŝargojn, kaj igi multajn fekundajn terojn en radioaktivan dezerton.
  Sed la celo estis tamen atingita kaj la lasta malamiko de la Tria Regno estis venkita. Kaj post tio komenciĝis la procezo de tiel nomata monda tutmondiĝo. La germana marko fariĝis la sola monda valuto. Eĉ formale sendependaj landoj estis reduktitaj al la nivelo de kolonioj de la Tria Reich, konservante nur limigitan lokan aŭtonomion.
  Judoj kaj ciganoj estis malpermesitaj: ili estis serĉataj kaj detruitaj. La SS faris masivajn purigojn, kaj furiozis. Venis vera koŝmaro - la horo de la drako. Aŭ, pli ĝuste, epoko. La Fuhrer konstruis realan mondan totalisman imperion kun postulo je spaca ekspansio.
  En 1959, dum la festo de la sepdeka naskiĝtago de la Fuhrer, okazis oficiala kronado, tutmonda plebiscito - kiu legitimis la titolon de superimperiestro. Kaj kiam Adolf Hitler mortis en 1967, lia filo heredis sian titolon kaj potencon.
  En tiu tempo, la planedo Tero jam fondis setlejojn sur la Luno kaj sur Marso kun Venuso, kaj aktive prepariĝis por ekspansio en la eksterajn stelajn mondojn... La nazioj volis universalan imperion - la konstruadon de la Stela Regno, por plonĝi la tutan universon en koŝmaron.
  
  NOVAJ AVENTUROJ DE LA KAVALEROJ DE LA Kvardek INSULOJ
  Dimka frakasis sian glavon kaj, konsternite, palpebrumante, staris sur la strato. Liaj manoj estis kovritaj de sango kaj kio restis de la glavo estis sanga. Sirenoj sonis. Somera urbostrato. Kaj kurantaj policanoj. Sekvas bato per bastono sur la dorso. Dimka apenaŭ aŭdebla diras:
  - Mi rezignas!
  Ili alportas liajn manojn reen kaj klakas la mankatenojn. La knabo sentas doloron pro la metalo injektita en liajn pojnojn. Oni kondukas lin al kamioneto - nigra korvo.
  Dimka sentas miksaĵon de kolero kaj timo. Memorigas la pasintecon. Insulo kie infanoj batalis por sia ekzisto per glavoj. Lignaj, sed kiam la knabo estas kaptita de kolerego, ili iĝas akre kurbigita ŝtalo. Dimka restis tie dum pli ol kelkaj monatoj. Li batalis, batalis, estis vundita kaj vundis sin. Eĉ persone mortigis la perfidulon. Ĉio estis. Kaj finfine ili venkis.
  Estas domaĝe nur la infanoj restis sur la detruita ŝipo. Kaj li sukcesis eskapi nur kun sia knabino. Post tiaj aventuroj, la malliberejo ne plu ŝajnis lando.
  Li batis la ĉikanan knabon per sia glavo, kaj vidis lin kuŝanta, kaj elfluis sangoflako.
  Ĉu la bato estis mortiga? Tiel malbonŝanca, Dimka, kvazaŭ ne estus sufiĉe da aventuroj sur lia kapo antaŭ ĉi tio. Kaj se li mortigis kion? Ĉu malliberejo? Ĉu ili kondukos lin al malpura, malbonodora ĉelo kun krimuloj?
  Kaj kiom malproksime li sidos? Li aĝas nur dek kvar jarojn. Pli ol dek, laŭ la leĝo, ili ne rajtas doni. Eble ĉio funkcios!?
  En la korto de la naŭdek-dua jaro. Tempo, kiam oni tiom multe parolas pri demokratio kaj libereco, sed la banditeco akiras impeton.
  La funelo haltis kaj Dimka estis elprenita. Bela, sunbrunigita knabo kun nigra hararo ne aspektas kiel bandito, sed prefere viktimo kun ĉenitaj mankatenoj.
  Dimka estis prenita preskaŭ tuj al la enketisto kaj la prokuroro.
  Ili metis min sur seĝon.
  La enketisto faris kelkajn rutinajn demandojn kaj diris kun rideto:
  - La infano vundita de vi mortas! Preĝu do al Dio, ke li ne mortu!
  Dimka respondis kun suspiro:
  - Mi ne volis...
  La prokuroro etendis paperon:
  - Ĉi tio estas konfeso. Se vi subskribas, vi estos liberigita sub kaŭcio antaŭ juĝo. Kaj tie, pro la juna aĝo kaj la manko de veturadoj al la polico, vi ricevos ĝin kondiĉe!
  Dimka rigardis la paperon kaj rapide legis ĝin, kaj nee balancis la kapon:
  - Oni diras ĉi tie, ke la adoleskanto mem atakis la firmaon. Kaj ili nur atakis min!
  La pridemandanto havis musan fizionomion, kaj dikajn brovojn, li gluglutis:
  - Subskribu kiel ni konsilas al vi! Alie, vi finos en malliberejo. Nun ni estas laŭvorte plenplenaj de kazoj, kaj vi devos sidi antaŭ la tribunalo dum tre longa tempo. Kaj tie en la ĉelo estas tri vicoj da litetoj sur tabuloj, slopsitelo en la angulo kaj kvindek nervozaj, malsataj knaboj kiel vi. Diversspecaj krimuloj. Kaj eĉ se la knabo, kiun vi vundis, restos viva, la esploro daŭros tri jarojn, kaj poste ankoraŭ unu jaron kaj juĝon! Vi pasigos la plej bonajn jarojn de via vivo en la infero!
  La prokuroro kapjesis konsente kaj konfirmis:
  - Mezumo de sindeteno por vi aŭ aresto, aŭ skriba devontigo ne foriri kaj vi estos forprenita de panjo kaj paĉjo. La elekto estas via! Kaj kredu min, junaj kolonioj jam estas troloĝataj, kaj ili volonte donos al vi provliberigon. Sed se vi kverelos kun ni, tiam certe estos loko!
  Dimka sentis, ke la enketisto kaj la prokuroro ne ŝercas. Kaj fakte, ili povas putri en malliberejo. Kvankam, aliflanke, ne estas fakto, ke ili estos liberigitaj se li subskribas. Ĉu estas multaj ekzemploj, kiam la policanoj trompas? Sed la ĉefa afero en Dimka estis obstino, kaj obstino, kiu klare manifestiĝis post restado sur la insuloj de morto. Kaj la knabo diris decide:
  - Ne!
  La enketisto kruele grumblis:
  - Kio ne estas?
  Dimka diris severe:
  - Mi ne subskribos! Ili atakis min, ili volis vundi min per ĉeno, kaj estis memdefendo!
  La esploristo grumblis:
  - Bone do! En malliberejo ĝi, sidu semajnon pli saĝe!
  La prokuroro kapjesis, subskribante:
  - Dum du monatoj da aresto. Sed kompreneble vi povas liberigi pli frue!
  La esploristo grumblis:
  - Mi pensas, ke la aresto bonigos al la knabo!
  Dimka estis prenita el la oficejo kaj prenita al malliberejo. La mankatenoj tintis, kaj la nura afero la Knabo devis fari estis transiri la ĉenon trans la vojo. Tie li devus esti akceptita.
  Dimka marŝis kun ĉeno, ĉenita al du policanoj. Sentis sufiĉe malbone. Malliberejo, ĉelo, malbonaj kondamnitoj. Jes, kaj li havis problemojn, rifuzante subskribi konfeson. Kvankam, aliflanke, post tio vi ne malhokos.
  Dima estis kondukita al la deĵorĉambro. Nomo, familia nomo, patronomo, valoraĵoj kun vi.
  Tiam shmon. Policisto kaj du virinoj en blankaj manteloj prenis la knabon en ĉambron kun spegulo kaj ŝaltis pliajn lampojn. La komando sekvis:
  - Senvestiĝu!
  Dimka suspiris - ŝmon! Nur scivolas kial virinoj? La knabo demetis sian ĝinzon, T-ĉemizon, sneakers, jakon. Li restis nur kun sia pantaloneto.
  Juna virino en blanka mantelo rimarkis:
  - Li estas bone konstruita!
  La oficiro vokis:
  - Kaj demetu viajn kalsonojn! Vivanta!
  Dimka, brulanta pro embaraso, ankaŭ demetis ilin. Nevole li ruĝiĝis kaj kovris sin. La policisto vokis:
  - Kviete! Manoj ĉe la kudroj! Rigardu pli detale - ĝi estas murdinto!
  Virino en blanka surtuto, kiu aspektis kiel flegistino, ridetis kaj surmetis maldikaj, medicinaj gantoj ruis:
  - Tiajn ni ne vidis! Malstreĉiĝu knabo, via onklino sentos vin!
  Ŝi komencis ekzameni la korpon de Dima. Mi promenis tra la hararo de la knabo, kiu kreskis dum lia restado sur la insuloj. Zorge kombis ĉiun fadenon, serĉante ion kaŝitan. Eble eĉ mono. Tiam ŝi brilis en la oreloj kaj nazotruoj de la knabo. Ŝi zorge faris ĝin, kvazaŭ esperante trovi ion.
  Tiam ŝi ordonis meti la kapon sur la aperturon, kaj enŝovis la manojn en la mentonon. Ŝi metis sian manon en la buŝon. Dimka flaris kaj gustumis kaŭĉukon per la lango. La virino palpis malantaŭ la gingivoj, la dentoj, malantaŭ la vangoj. Kiam ŝi premis la radikon de la lango, la knabo sentis atakon de vomado. Jes, kiel hontige. Lia mano iris ĝis la tonsiloj, kaj fariĝis malfacile spiri.
  Tiam, finfine, la virino sendis ĝin al ŝi kaj ridetis:
  - Estas nenio!
  La oficiro ordonis:
  - Daŭrigu Olga! Persona serĉo konsiderante la specialan danĝeron de la temo devas esti la plej ĝisfunda!
  La blanka virino komencis palpi la bruston de Dimka. Ŝi levis la brakojn kaj rigardis sub la akselojn. Kaj kun neatendita forto premis la umbilikon. Dimka anhelis...
  Tiam la virino haltis kaj demandis:
  - Nu, nun li kaŭru!
  La policisto grumblis:
  - Ĝi ne estas tre fidinda! Rigardu ankaŭ lian anuson!
  La virino en la blanka palto balancis la kapon.
  - Ĉi tio postulas specialan permeson! Simile, por kontroli la intimajn lokojn de la knabo!
  La oficiro ordonis languide:
  - Sidiĝu, diablo...
  Dimka respondis digne:
  - Mi estas knabo!
  Kaj fariĝis facile kaŭri. Sidis dek fojojn. Post tio, la virinoj ekzamenis liajn plandojn, kaj pasis inter liaj piedfingroj.
  Post tio, Dimka estis en la apuda ĉambro. Tie alia infano, en prizonuniformo, tranĉita al nulo kun tajpilo en la manoj, diris:
  - Kio novas?
  La policisto respondis:
  - Jes, kaj tre leporhundo!
  La knabo ridis kaj rimarkis:
  - Li ne estas tiom timiga! Nu, sidiĝu sur la seĝon kaj tranĉu viajn harojn!
  Dimka sidiĝis. Ne estas agrable esti nuda. Kaj tiam ili kalvigis vin kiel krimulo. Por supre, la maŝino estis malakra kaj estis dolorige ricevi harojn. Dikaj, nigraj haroj falis sur la plankon. La faligitaj botoj de juna kondamnito tretis ilin. Ŝajnis, ke kun ĉiu hararo foriras ero de la senmorta animo, kaj vi fariĝis ĉiam malpli libera. La humoro de Dima estis deprimita. Antaŭ li estis prizonĉelo, kaj renkontiĝo kun junulaj deliktuloj.
  Tamen, Dimka neniam timis siajn kunulojn. Kaj post hardado de la Kvardek Insuloj, ĝi ne plu estas timiga. Se jes, li batalos. Kaj la malliberejo?
  Kio estas alia provo. Li aĝas nur dek kvar jarojn kaj havas sian tutan vivon antaŭ si.
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
Э.Бланк "Пленница чужого мира" О.Копылова "Невеста звездного принца" А.Позин "Меч Тамерлана.Крестьянский сын,дворянская дочь"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"